Сергій з Києва : другие произведения.

Київська Русь-Україна і кара Божа, Вічне Боже Військо у 1920-1930х рр.

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Історія козацтва-християнства Київської Русі-України, людей Бога-Христа, Вічного Сонця Правди і Його Вічного Війська, Війська Божого, Війська Красного, Робоче-Християнського як вона є: багато старих українських сільських людей, які вірили в Бога-Христа сумні події 1930х рр. (розкуркулення, голодовку, репресії) в Українській Республіці і Радянському Союзі сприймали як кару Божу за гріхи, в т.ч. за гріхи допущені в 1920х. При цьому цікаво, що в той час як одні вважали, що це кара людям за те, що в 1920х мало опиралися встановленню "безбожної" і "антихристової" радвлади, що допустили до влади партійних комуністів-більшовиків ("комуняки", "червоні", "москалі", "жиди", "іроди", "антихристи"), прихильників Леніна, Троцького і Сталіна, інші в цей самий час, що навпаки, це кара за те, що український народ не зумів вчасно зупинити іродів і душогубів, які боролися проти радвлади і наробили лиха невинним людям, погубили багато невинних людських душ, прихильників Денікіна, Скоропадського, Петлюри, Махна, "сільської отаманії" ("буржуї", "контра", "петлюри", "душогуби", "іроди", "антихристи"). При цьому і ті інші зазвичай погоджувались, що путі Господні неісповідимі, що Бог Суддя Справедливий, що Він карає за гріх і нагороджує за праведність, таким чином обороняючи Життя, Добро і Правду і поборюючи смерть, зло і кривду і що "Військо Боже - Військо Вічне..." Царство небесне і вічна пам'ять усім людям тої епохи в т.ч. простим трудовим і бойовим козакам-християнам Київської Русі-України з діда-прадіда ... Господи, помилуй!
  
   https://books.google.com.ua/books?id=2ZuyCQAAQBAJ&pg=PA3&lpg=PA3&dq=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5+%D1%82%D0%B0+%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B5&source=bl&ots=0p-87fvoOI&sig=c6tzBMna_1qi0ZKoscXf13CZyPA&hl=ru&sa=X&ved=0ahUKEwigl_2eo8HOAhWB2RoKHWe1BAMQ6AEIIzAB#v=onepage&q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B5&f=false
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"