Сергей Из Киева : другие произведения.

Українство (русинство) як фрипулiзм

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Українство (русинство) як красне козацтво i робоче християнство, як фрипулiзм, як теорiя i практика життя i творчостi во славу Божу i на радiсть собi i iншим людям. Наука кари i благодатi дiда Якова i iнших дiдiв-степовикiв. Чингiзхан & Фрипульяхан. Ленiнiзм & фрипулiзм. Володимир - Ленiн & Федiр - Тетянин. Країна Рад 20 ст. як черговий проект Великої України (Русi) на уламках Росiйської iмперiї, чергове переосмислення iдеї Степу Безкрайнього i Землi Пiднебесної як Творчого Простору Красного Козака & Кривавої Орди Дiдiв-Степовикiв. Чи знав Володимир Ленiн основи нашого давнього козацького, робочо-християнського, православного свiтогляду козакiв-українцiв, русинiв Київщини, християн-степовикiв Поднiпров'я? Очевидно, що знав. Тут можемо звернути увагу на його загальну обiзнанiсть, унiверситетську освiту, знання iсторiї, культури i лiтератури регiону i "вiдмiнно" по богослiв'ю i багато iнших речей, зокрема його хрещеного батька i спiвбесiдника дитячих рокiв який був козаком-українцем i знаменитого отамана Тараса Бульбу, який був одним з улюблених лiтературних героїв його дитинства i багато-багато чого iншого. По сутi єдине що нас лякає у Володимирi Ленiнi це його життєвий вибiр - коли стало питання обирати свiй життєвий шлях, мiж мирною робочо-християнською творчiстю i ординством, мiж практиками Красного Козака i Кривавої Орди Володимир Ленiн (як i колись Чингiзхан) зробив свiй вибiр на користь Кривавої Орди. А дядько Федось (Фрипульяхан) навпаки - на користь Красного Козака. Тому i ставлення до дядька Федося у людей в цiлому краще чим до Володимира Ленiна, хоча не нам їх судити, у кожного козака свiй шлях i свiй перфоманс перед Творцем Свiтiв, Добрим Учителем Кари i Благодатi i Милосердним Суддею. Господи, помилуй нас грiшних молитвами дядька Федося i всiх святих!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"