Сергiй з Києва : другие произведения.

Центральна Євразiя як Країна Страшної Орди

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  А ви задумувались коли-небудь, що величезний регiон нашої планети, вiдомий як Центральна Євразiя, значна частина земель якого вiдома нам також пiд назвою Росiя, а ще ранiше пiд назвами Тартарiя, Скiфiя, Казакiя, Туркестан, Великий Степ i т.д., у простого народу з давнiх давен цiлком справедливо заслужив горезвiсну славу Землi Вiчної Орди, Вiчного Вiйська, Вiчної Вiйни? Бiльшiсть з нас з казок, художньої i iсторичної лiтератури i т.д. чудово знають - як тiльки народу в цьому регiонi стає погано жити, частина людей традицiйно береться за зброю ((( А дехто з можновладцiв з рiзних куточкiв свiту цю особливiсть iсторiї i свiтогляду строкатого народу регiону не просто знають, а часом спецiально у власних iнтересах провокують ((( Таким чином, хоче людина чи нi, але як тiльки вона близько знайомиться з життям i iсторiєю країн Центральної Євразiї - вона так чи iнакше зустрiчається з iдеєю i проявами Вiчного Вiйська... Господи, помилуй!
  
  Нашi предки, козаки-християни з теренiв Поднiпров'я колись теж казали, що вiйна в наших краях iде завжди... Вiчна Вiйна проти грiха i неправди, проти iродiв i душогубiв при владi ((( Час вiд часу вона затихає - але тодi народ розслабляється, забуває про лукавого - i все знову починається спочатку (((
  
  Вiчне Вiйсько у вiрi, мовi, свiтоглядi i культурi людей з рiзних куточкiв Центральної Євразiї має безлiч уособлень, втiлень, форм i проявiв, назв i знакiв. Всесвiтньовiдомий Знак Вiчного Дао, Вiчного Життя, Вiчного Шляху, Вiчної Боротьби, який особливо полюбляють люди народу хань (китайцi), жителi Тянь-Ся (Землi Пiднебесної) - теж може бути витлумачений як Знак Вiчного Вiйська, Знак Небесного Владики i Його Царства, Знак Його людей i Безмежжя Благодатного, а отже i один з безлiчi знакiв, якi виражають чудернацьку козацько-християнську науку київського чудотворця Федора...
   Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне! Господи, помилуй! Київський чудотворче, моли Триєдиного Небесного Владику за нас грiшних! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"