: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (rualev@gmail.com)
  • : 05/09/2006, : 07/10/2008. 14k. .
  • : , ,
  :
  • :

      . , ,    ,   ,         ,         ,   ,       (   )   .  , ? -  . +  ,   ,      .     ,   ,         .
  
      ,              . ?,       ,   ,   , ,     ,  ,        -.   ,    ,       ,      ,     ,                . ?  ,  :   -     ,  ,   .
  
  ?        ,          . , ,     , ,   ,           ,               .  ,     ,           ,            -  .    -.         ,     ,   ,  , - . -  -  , !   ,  - -. i       ,   .   ,           .
  
            . ? ,        ,      ,      ,        .  ,            !         .                      . ,   , -  ,    -    :    ,           .  ,  -       -        ,  .
  
   ,    -     :  ,   ,  ?   :  , ,  ! - ,       ߨ ,       ,        ...     . -   -   :   , ,     . ,        :   ,  ,  .    ,       : , ,    ,             ,   - -     ,       .   .         .   - !
  
    - ,   ,           :
  - ?   ,   ,  .    , ,  ,  ?
  ? ,   :
  - " ,  ?
  - i      ...
  i,  ,  ,  . ",      - .       . i      ,    :        ,    ?
  
  ?  ,        .    ,    ,          .  ,          -      .         ,          ,    .     ,  .
  
   ,         -     ,   . I   ,     , , ,    . +  -      . i       ;    -    ,    -        .          :           ...
  
  ?   -       i       .      -  ,     : '!' ?        .  ,     ,         ,   . -  ,       ;      ,     -  .     ,  ,   ,  .   :   ...
  
       , ,        :              -     ,  ,    , ,       ,   . R       ,     .   ,       -    ,   . ,    ,     ,      ,       ,       .  ,   ,          .  , ,      ,     .
  
        ,   ,           . "    ,     :      ,     , ,  .       ,    -      ,  , ,  -.  , ,    . ?  ,      ,      ?
  ..............
  (c) VVL, 2005
  • © Copyright (rualev@gmail.com)
  • : 05/09/2006, : 07/10/2008. 14k. .
  • : , ,
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""