Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Geluk met Nicolaas Ii-13

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Het jaar is 1939, de actie begint in september. In China werden de belangrijkste strijdkrachten van Mao Zedong verslagen. Duitsland blijft zich bewapenen en zich voorbereiden op nieuwe veroveringen. De Führer durft het tsaristische Rusland niet aan te vallen, dat een uitgestrekt gebied beslaat, inclusief het Amerikaanse continent. Terwijl de vrede blijft, beleeft Oleg Rybachenko, adjudant-generaal van het tsaristische leger, zijn eigen avonturen.

  geluk met Nicolaas II-13
  ANNOTATIE
  Het jaar is 1939, de actie begint in september. In China werden de belangrijkste strijdkrachten van Mao Zedong verslagen. Duitsland blijft zich bewapenen en zich voorbereiden op nieuwe veroveringen. De Führer durft het tsaristische Rusland niet aan te vallen, dat een uitgestrekt gebied beslaat, inclusief het Amerikaanse continent. Terwijl de vrede blijft, beleeft Oleg Rybachenko, adjudant-generaal van het tsaristische leger, zijn eigen avonturen.
  . HOOFDSTUK Nr. 1.
  In september 1939 was het iets koeler in China. Oleg Rybachenko vecht tegen de troepen van Mao en met hem tegen Margarita Korshunova. In de echte geschiedenis begon op dit moment de Eerste Wereldoorlog. Maar Hitler kan Polen niet aanvallen, aangezien het koninkrijk Polen deel uitmaakt van het Russische rijk. Het krachtenevenwicht is zodanig dat nazi-Duitsland vrijwel geen kans heeft tegen Nicolaas II.
  Wat heeft Hitler eigenlijk in september 1939? Er zijn slechts zes tankdivisies met lichte voertuigen. Bovenal weegt de T-1 slechts zes ton, een wig bewapend met machinegeweren. Vervolgens is de T-2 iets zwaarder, en met een snelvurend kanon van twintig millimeter. Nou ja, een paar T-3's met 37 mm-wapens, en ongeveer tweehonderd T-4's, 75 mm-kanonnen, maar met een korte loop. Er zijn in totaal ongeveer drieduizend voertuigen, en de zwaarste bereiken nog geen twintig ton. En het tsaristische Rusland had tienduizenden tanks, zowel licht, middelzwaar als zwaar, en zelfs superzwaar.
  Als Hitler naar het tsaristische Rusland komt, zal hij verpletterd worden als een mus. Over het algemeen heeft tsaar Nicolaas II genoeg kracht om heel Europa te veroveren, en alle koloniën die Groot-Brittannië, Frankrijk, Portugal, België, Nederland, Italië hebben, en een klein stukje Spanje. En Duitsland zal er samen met Frankrijk, Italië en andere landen doorheen gaan.
  Tot nu toe heeft Rusland zelf geen bezittingen in Afrika, en dit is genoeg voor tsaar Nicolaas. Bovendien zijn er ook uitzichten op India, Indochina en natuurlijk Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. En dat de wereld groot is en er veel goesting is om te grijpen.
  Maar tsaar Nicolaas en de keizer van heel Rusland zijn een man van eer, en hij zou liever eerst worden aangevallen, of op zijn minst een reden krijgen. Of zou het misschien nog beter zijn als Hitler en Mussolini een campagne in het Westen zouden beginnen en vervolgens zelf de oorlog zouden ingaan?
  Terwijl de Führer kracht verzamelt en nieuwe tanks maakt, troepen traint en het geboortecijfer verhoogt. Na de annexatie van Oostenrijk nam de bevolking toe. Ja, Frankrijk lijkt, rekening houdend met de koloniën, meer inwoners te hebben dan de Duitsers, maar als we rekening houden met het feit dat Hitler in de metropool zelf bijna twee keer zoveel voordeel heeft, en de kloof blijft groter worden, aangezien in het Derde Rijk het geboortecijfer stijgt dankzij de maatregelen van de autoriteiten. Bovendien is er ook Italië, waar Mussolini ook de bevolkingsgroei stimuleert, en dat land doet al iets minder goed dan Frankrijk.
  Ja, het land van Napoleon kent ook koloniale, gekleurde verdeeldheid. Maar ze zijn niet erg gevechtsklaar en willen niet graag voor Frankrijk sterven. Toegegeven, er is ook Groot-Brittannië. En het heeft ook veel koloniën en koloniale troepen. Maar deze gekleurde zijn niet zo sterk. Bovendien moeten ze naar het continent worden overgebracht. Plus ook België en Nederland. Ze hebben ook koloniën en hun eigen strijdkrachten.
  Tot dusver is Hitler in het Westen echter inferieur op het gebied van infanterie, tanks, luchtvaart en artillerie. En we mogen de Mangiolinie niet vergeten - een zeer krachtige versterkte strook.
  Maar dit kan in principe tactisch worden herhaald. En de Führer bereidt zich voor en zijn generaals maken plannen. Maar dit jaar halen ze het niet op tijd. En hoogstwaarschijnlijk zullen de nazi's het offensief uitstellen tot de lente van negentienhonderdveertig. En wat is het leuk!
  Nicolaas II is al in het geheim aan het onderhandelen. Ze zeggen dat de Führer aanvalt, en wij zullen dat steunen. Maar pak natuurlijk koloniën voor India, Indochina, Afrika. Iemand zal al tijd hebben om iets te doen. De Tweede Wereldoorlog nadert. En hoogstwaarschijnlijk was het niet de vroege herfst, maar de late lente.
  Welnu, dit is nog steeds een vooruitzicht dat we waar moeten maken. Ondertussen is Oleg Rybachenko bezig de opstandige Chinezen te vernietigen. En natuurlijk werkt hij met een zwaard en gooit hij erwten van vernietiging met zijn blote tenen. Het is zo fijn als je in het lichaam van een twaalfjarige jongen zit. Bovendien is het lichaam snel, jong en onstuimig. En bij jou is een meisje, ook ongeveer twaalf jaar oud, Margarita Korshunova. En hij doodt vijanden met zwaarden met woedende kracht.
  Dit zijn de monsterkinderen die het tegen de Chinezen hebben opgenomen. Bovendien zijn kinderen eeuwig. En deze jongens zijn echt geweldig.
  Oleg voerde een techniek uit met de zwaarden van de molen en de afgehakte hoofden van de krijgers van het Hemelse Rijk rolden eruit.
  De jongen schopte een generaal van het Chinese rebellenleger met zijn blote hiel in de kin. En hij viel flauw.
  Oleg zong:
  -Een, twee, drie! Je breekt Mao!
  Waarna de zwaarden van de jongen weer omhoog vlogen en de hoofden weer vielen. Dit is een echte strijd die gaande is.
  Margarita knipoogde en, terwijl ze ook Chinese hoofden afhakte, zong ze:
  Amerika strijd,
  Neem mij mee!
  Neem mij mee!
  Amerika vecht!
  En de blote hiel van het meisje verpletterde ook de Chinese kaak. Hier volgde een zeer agressieve strijd, waarin niemand wilde toegeven.
  Oleg hakt weg, en nu gooien zijn blote kleine tenen van kindervoeten een moorddadige erwt des doods. En er volgt een explosie en de Chinese veldslagen verspreiden zich in verschillende richtingen.
  Oleg hakt en denkt na. Nu is het machtsevenwicht voor het tsaristische Rusland gunstiger dan ooit. Maar onder Stalin was het nog iets erger. Maar er zijn nog steeds vier keer zoveel tanks en vliegtuigen. Maar het Sovjetfront stortte in '41 in. Er ontstond zelfs een term: de grote catastrofe van '41.
  En wat is de paradox? Aanvankelijk leed het formeel sterkere Rode Leger nederlaag na nederlaag, en toen het formeel, of misschien niet formeel, maar feitelijk zwakker werd, begon het te winnen en bereikte het Berlijn.
  Dat wil zeggen, de Grote Patriottische Oorlog verliep alsof het een Hollywood-script was. Eerst wint het kwaad, en nu nadert het en heeft het de hoofdstad bijna omsingeld, en dan neemt het goede het initiatief. Hoewel het stalinistische regime natuurlijk ook een bloedige dictatuur is. Er bestaat zelfs een gezegde: Hitler doodde meer vreemdelingen, en Stalin doodde meer van zijn eigen vreemdelingen.
  Hier snijdt het zwaard van de jongen de Chinezen opnieuw neer, als een scheermesje.
  Oleg zong:
  Boze klootzak overgroeid met stoppels,
  Drukt acne op de gerimpelde huid...
  Dit is de Führer die erg kaal is,
  Geef Cain een klap in zijn gezicht!
  Toen gooide de jongen opnieuw met zijn blote voet het geschenk van vernietiging. En opnieuw vielen de Chinezen, aan flarden gescheurd. Dat is moord.
  Oleg heeft zojuist gepresenteerd wat het leger van de tsaar van Nicolaas II heeft. In dit geval is de belangrijkste en meest populaire tank Peter de Grote. Niet te zwaar - vijfendertig ton, maar goed bewapend met een 85 mm kanon en honderdtwintig millimeter frontaal pantser. De kanonnen van Hitler en de geallieerden zullen daar niet zo goed mee om kunnen gaan, vooral niet frontaal. De Duitsers hebben zo"n tank niet, de Fransen en Britten ook niet. Ja, Frankrijk heeft een S-2 die zeventig ton weegt, maar voor dat gewicht hebben ze slechts vijfenveertig millimeter pantserdikte en een snelheid van twaalf kilometer per uur. Het is waar dat het bewapend is met een houwitser van 155 mm, maar de nauwkeurigheid en vuursnelheid laten veel te wensen over.
  Er zijn ook veertig ton B-2-tanks, die niet veel beter zijn. Dus... "Peter de Eerste" is een auto met uitstekende crosscountry-capaciteiten en een motor van achthonderdvijftig pk. Dit zorgt voor een goede ergonomie. Dit is wat de geallieerden en de Duitsers tegen zo"n tank kunnen doen.
  De krijgersjongen zong terwijl hij de Chinezen neersloeg:
  Onze tanks zijn niet bang voor vuil,
  Warriors of Rus weten hoe ze moeten vechten!
  En zijn blauwe ogen namen het over en schitterden. En toen reproduceerden de zwaarden boven hun hoofden de bliksem. Dit was de strijdende invloed van het kind. Dat is best gaaf.
  Margarita hakte de vijanden neer en zei:
  Wat een blauwe lucht
  Wij zijn geen voorstanders van diefstal...
  Maar als je een scherp zwaard nodig hebt,
  Dan zullen we hun hoofden slaan!
  Wat een toespraak!
  En de blote tenen van het meisje werden opnieuw gegooid, iets ongelooflijk destructiefs en moorddadigs.
  De kinderkrijgers begonnen nog energieker met zwaarden te werken. Als molens in een orkaan werden de schatten vernietigd. Dit is echt een voortdurende impact.
  Dit zijn de kinderen die cooler, groter en agressiever zijn dan alle anderen. En ze snijden zo hard dat ze niet te stoppen zijn.
  Margarita, die de Chinezen uitroeide, vroeg:
  - Wiens geloof is volgens jou juist?
  Oleg, die de krijgers van het Hemelse Rijk afhakte, antwoordde:
  - De Russische goden hebben eeuwige kinderen van ons gemaakt. Dit betekent dat het geloof in hen het meest correct is.
  Het meisje merkte glimlachend op:
  - Ja, het is goed om een kind te zijn, maar de laatste tijd wil ik steeds meer volwassen worden. En niet eens per se een prinses, maar bijvoorbeeld een sluipschuttermeisje!
  Oleg grijnsde en antwoordde:
  - Maar het is maar een kleine jongen die zich prettiger voelt als sluipschutter. Net als het meisje. En als je een merrie wordt, dan is het nog erger!
  Margarita giechelde en merkte op:
  - Ik ben klein, maar afgelegen!
  En ze knipoogde met haar saffieren ogen. En het haar van het meisje is gekruld en heeft de kleur van bladgoud.
  Wat een vechtmeisje is dat. En als hij zingt, zal hij al zijn vijanden vernietigen!
  En de kinderen begonnen opnieuw, met wilde woede, de Chinezen neer te hakken.
  Nou, dit zijn nog steeds bloemen. Maar toen er een oorlog uitbrak tussen China en de USSR, was het nog erger. Mao's troepen namen het in beslag en vertrapten het. En ze dreigden het Sovjetrijk met een golf te overweldigen.
  Maar toen werden ze opgewacht door meisjes. Natasha zal je bijvoorbeeld pakken en slaan met een stroom van een vlammenwerper. En de Chinese soldaten namen het mee en vlogen in brand.
  En het meisje stak haar tong uit en zong:
  - De schreeuw van vergelding over de zwaarden
  De strijd vindt plaats...
  Wees samen met ons de grote Lenin
  En verdomd surfen!
  En dan zal Maria toegeven aan haar vijanden. Concreet zal het meisje met gouden haar het gele leger raken. En explosies volgen uit granaatworpen.
  Maria twitterde:
  Het kwaad is trots op zijn macht,
  Maar de lucht blijft blauw...
  Wanneer het kwaad ons aanvalt,
  We zullen er zo hard tegenaan slaan dat er niets zal gebeuren!
  Zo gaf het meisje toe.
  En Augustinus is op zijn best in de strijd met de Chinezen. Ze is een roodharig meisje. Hij gaat ten aanval, met een machinegeweer in elke hand. De wind waait in het gezicht van het meisje en haar koperrode haar wappert als de strijdvlag van de Commune van Parijs. Dit is het meisje.
  En hoe het schiet en hoe het brult. En met blote, sierlijke voeten gooit hij het moorddadige geschenk van vernietiging. Zo geweldig zijn de meiden hier.
  Augustinus tweette:
  En ik hou ervan om met een kanon te schieten,
  Het machinegeweer is mijn oudere broer...
  U wordt behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis,
  Er zal een geweldig resultaat zijn!
  En de naakte, ronde hak van het meisje brak de kaak van de Chinese generaal.
  Svetlana vecht ook als een titan. En haar machinegeweren blijven met dodelijke kracht krabbelen. Dit is echt een impact.
  Het meisje is heel mooi, haar haar is als sneeuw in de lentezon.
  En wat een benen heeft ze, zo gracieus, gebruind, naakt - gewoon fantastisch.
  Svetlana brult:
  Wij gaan winnen, dat weet ik zeker
  Ik zou eens met mijn vriend moeten gaan wandelen in de uitgestrekte weilanden...
  Om ons geboorteland te dienen,
  Breng nobele nakomelingen groot!
  Elena, die ook tegen de Chinese horde vecht, zegt terwijl ze met haar blote tenen een bundel dodelijke kracht gooit en zingt:
  We hebben de aarde teruggedraaid van de grens,
  Er was iets - in eerste instantie...
  Maar de ploeg zal de meisjes terugdrijven,
  Op blote voeten stuiteren van de Oeral!
  Het vechtersmeisje Zoya pakte het vervolgens aan en gooide iets extreem moorddadigs met haar blote tenen en zei:
  Uiteindelijk kregen we het bevel om verder te gaan,
  Het is leuk voor meisjes om Chinese mensen te verslaan,
  Maar we herinneren ons hoe de zon terugging,
  En de duisternis kwam bijna terug!
  Meisjesvechter Victoria, ook een roodharige schoonheid, merkte op:
  - Dit is hoe we vechten!
  En de krijger vuurde een salvo af met haar machinegeweer en maaide een hele rij Chinezen neer.
  Nadezjda, die vijandelijke soldaten afvuurde en bluste, merkte op:
  - Het wordt heel mooi! Als een Fa-pop!
  Alina vuurt ook. En dat doet hij verrassend nauwkeurig. Nou ja, de schoonheid krabbelt voor zichzelf. En als hij een machinegeweer toevoegt, zal het extreem cool en cool zijn.
  De meisjesvechter, die de Chinezen uitroeide, zong:
  Voeg er twee tot vier toe
  Lees de woorden lettergreep voor lettergreep...
  Ze geven les op school, ze geven les op school,
  Ze geven les op school!
  En toen gooide ze met haar blote voet een granaat en voegde eraan toe:
  - Oorlog is een school die je beter kunt overslaan!
  De strijd met de Chinezen ging door. Alice en Angelica deden mee.
  Beide zeer mooie meisjes schieten met sluipschuttersgeweren op de Chinezen. Als het geen schot is, is het een dode Chinees...
  Angelica, schietend, merkt op:
  - En deze Brezjnev is een beetje anders!
  Alice was het hiermee eens:
  - Ja, Leonid Iljitsj schittert niet met intelligentie, gestalte en karakter!
  Krachtige Angelica, sluipschuttermeisje merkt op:
  - En zo'n gedegenereerde kreeg de leiding over de USSR!
  Waarna hij de Chinees met een trefzeker schot raakt. En schreeuwt uit volle borst. Dit is een krijger.
  Alice bevestigt:
  - Ja, Leonid Iljitsj is zo'n vrucht. Onder hem nam het aantal gevangenen sterk toe!
  En het meisje, stralend van schoonheid, nam en gooide met haar blote voet het moorddadige geschenk van vernietiging. En hoe zal hij deze Chinezen meenemen en verspreiden?
  Dit zijn de meisjes hier. Elk exemplaar is op zijn eigen manier een parel of een diamant.
  Hier gooide Angelica met haar blote tenen twee granaten tegelijk, en dit zijn fragmentatiegeschenken met een spreiding van maximaal tweehonderd meter. En ze gaven zoveel dat de soldaten van het Hemelse Rijk niet genoeg nadachten. Welnu, de fantastische schoonheden hier zijn van uitzonderlijke klasse. En als we onze eigen weg gaan, is er geen weg meer terug.
  Het meisje is behoorlijk groot, Angelica. Haar heupen zijn als het kruis van een paard, en haar borsten zijn als de uiers van de beste buffel. Nou, het is geweldig als zo'n meisje een man zadelt. Het wordt gewoonweg super en hyper.
  Nou, laat iemand deze meisjes uitdagen. Ze zullen hem vertrappen en aan stukken scheuren. En als een Chinese man wordt gevangengenomen, zullen de schoonheden hem dwingen zijn blote, gebruinde, gebeitelde benen, met stoffige zolen, te kussen.
  En dat zal hij met gematigd enthousiasme doen. Of misschien zelfs andersom met heel veel ijver. De benen van de meisjes zijn tenslotte zo sexy en hun huid is glad en gepolijst. En het smaakt alsof het bedekt is met honing.
  Tamara schiet ook, het meisje is erg strijdlustig. Hoe ze moordende granaten gooit met haar blote tenen. Dit is het meisje uit de droom van een dichter.
  De Chinezen proberen op een breed front aan te vallen. Hierdoor kunnen ze hun numerieke voordeel beter benutten, vooral op het gebied van mankracht.
  Nou ja, ze hebben ook knowhow: tanks gemaakt van hout. Dit is ook een interessant idee: zo'n tank weegt minder, is mobieler en goedkoper. Toegegeven, het is slecht beschermd, maar dat maakt niet uit.
  Hier is Anyuta aan het vechten. Ze is ook een meisje van de hoogste categorie, en hoe ze er met een mortier op kan slaan. Dit is geweldig - laten we zeggen super. En de schoonheid zal, samen met haar partners, haar blote voeten laten rusten en een destructief geschenk van vernietiging tegen de Chinezen loslaten. Dit was een uiterst destructieve impact.
  Alyonushka en Anyuta, twee mooie meisjes, zongen:
  Er woedt een grote oorlog
  Oorlog zonder specifieke reden...
  Het meisje is op blote voeten,
  En ze heeft geen rimpels!
  Waarna beide schoonheden in lachen uitbarsten. En ze zullen hun lange tong laten zien.
  Hier komt Olympida - een heldhaftig meisje, zo gezond als een trekpaard. Ze pakte en gooide met haar blote, gespierde benen zo'n groot en vernietigend vat met explosieven. Nou, het raakte me met grote kracht. Honderden soldaten van het Hemelse Rijk verspreidden zich tegelijk in verschillende richtingen. En van hen zijn er alleen maar gescheurde fragmenten van lichamen. Dit bleek een uiterst destructief effect te zijn.
  De Olympische Spelen namen het en zongen:
  In Moskou staan huizen in brand en branden,
  De wrede tiran verwoest Rus'...
  Maar de Russische krijger zal de duivel in de hel werpen,
  De zon van de vrijheid zal weer schijnen!
  En er zijn hier nog steeds meisjes. Bijvoorbeeld een oude vriendin Anastasia Vedmakova. Ze was een geweldige speler tijdens de Tweede Wereldoorlog en onderscheidde zich van de veldslagen tot aan de burgeroorlog. En hier is ze ook, vechtend in een vliegtuig. En hij toont zijn hoogste gevechtsklasse. Nou, de dame is erg cool. En Anastasia vecht met enorme kracht.
  Zo slaat en schiet ze vanuit luchtkanonnen. Nou, wat een geweldig meisje. En ze is al vele jaren oud, maar ze wordt niet ouder. Probeer zoiets als dit te stelen en loop vast. Wat een geweldig meisje. En dus schiet ze zwakke Chinese vliegtuigen in de lucht neer. En dan zal hij het pakken en gronddoelen raken. Dit is echt een koopje.
  Hoe de meisjes opgewonden raken, is gewoon super. En dus dorsen ze het leger van het Hemelse Rijk. Dat ze niet te stoppen zijn.
  Tegelijkertijd giechelt Anastasia en ontblootte haar tanden.
  En naast haar staat Margarita Magnetic - een meisje met oranje haar. En ook een capabele krijger van de hoogste klasse.
  En vanuit zijn aanvalsvliegtuig dooft hij specifiek Chinese kanonnen. Dit is zo'n meisje. En meerdere lanceerraketsystemen ontploffen, alsof ze door de effecten van vacuümbommen worden veroorzaakt. Nou, de meisjes zijn, moet ik zeggen, buitengewoon cool.
  Magnetisch zong:
  De bommenwerper draagt een bom,
  Dood aan het vliegveld...
  En het lijkt erop dat de stabilisator zingt:
  Vrede in uw huis!
  Aurora, nog een mooi meisje en piloot, piept:
  Glorie aan ons moederland Rusland,
  Laten we het enorme China verslaan...
  Blonde meisjes zijn mooi
  Binnenkort zal er een paradijs op de planeten zijn!
  Waarna de krijger het zal pakken en haar lange en zeer bijtende tong zal laten zien.
  De meisjes gaan in de aanval en hun blote, roze, ronde hakken flitsen. Het zijn zulke charmante schoonheden en ze proberen dichtbij ze te komen.
  De USSR moet worden gezien als een machtig land. En als hij drukt, zal hij drukken.
  En de macht van het Sovjetleger is groot, ook al zijn de Chinezen in de minderheid.
  Zoals ze zeggen: we vallen Uwe Majesteit aan, niet met onze gedachten, maar met cijfers!
  Maar meisjes profiteren van hun schoonheid. Hier vecht Gerda op de nieuwe T-72-tank, een zeer zware en coole auto. En als zo"n machine een stootje krijgt, zal het helemaal geen honing zijn.
  En wat hebben deze schoonheden niet? Gerda richt het pistool met haar blote tenen en een joystick. Ze kan zoveel toegeven dat het niet veel lijkt. Hier gebruikte ze een kanon om een Chinese houwitser te vernietigen, en de gevechtsuitrusting ontplofte. Dit zijn echte vechters met hoge kisten.
  Charlotte, ook een roodharig meisje, pakte het aan en piepte, schietend op de Chinezen:
  - Ik geloof dat de toekomst van ons is!
  En ik gebruikte ook mijn blote tenen. Dit is werkelijk een geschreven schoonheid. Maar als hij je verneukt, lijkt het niet veel. Dit zijn de prachtige meiden hier.
  De T-72 tank was voor zijn tijd zeer krachtig. Het kanon heeft een kaliber van 125 mm en is behoorlijk lang. Het komt hard aan. En de pantserdoordringende kracht is kolossaal. Hier, kijk eens naar deze.
  Wat hebben de Chinezen tegen haar? Ja, vrijwel niets. En het wapen werkt met dodelijke kracht.
  Charlotte tweette:
  Mannen, mannen, mannen,
  Onze mannen hebben te veel gedronken!
  Machinegeweren werken goed tegen de Chinezen en Christina gebruikt ze. Ook een vechtend meisje. En ze krabbelen over de krijgers van het hemelse rijk. Waar kun je heen als het om een grote oorlog gaat?
  Christina schiet met de scharlakenrode tepels van haar borsten, drukt op de joystickknop en brult:
  - Het zal een puinhoop zijn, een gescheurde bemanning!
  En opnieuw pakte ze het en raakte de vijand. Dit is de koning.
  En Natasha timmert aan de slag met een vlammenwerper, zo ging het werk. Nou, het meisje is gewoon een adelaar. Nee, er is geen manier om dit te stoppen. En je kunt haar niet zo gemakkelijk verslaan.
  Het meisje is mooi en ruikt naar dure parfum. En ze houdt heel veel van mannen. Ze is zo'n cool meisje.
  En opnieuw bereiken de gevechten hun hoogtepunt. En Olga, op een gemotoriseerd kanon, zal het samen met Magda pakken en verwoed neuken. En in feite is dit hoe ze iedereen hebben verwend. Nou, meiden...
  Olga is een zeer sexy blondine. Mooie jongens geven haar een massage voor het gevecht, en het windt haar zo op. En het is leuk als jongens je aanraken, het is gewoon super.
  Olga pakte het aan en zong:
  Alle kalen gaan regelrecht naar de kist,
  Blijf gezond om...
  Kaïn had hara-kiri moeten plegen,
  Zodat je geen mensen nat durft te maken in het toilet!
  Waarna het meisje zal lachen en lachen, met ontblote tanden. Nou, eerlijk gezegd is ze zo'n schoonheid van superniveau. Je kunt niet echt dichtbij haar komen. Maar als hij tegen zijn hoofd begint te stoten en zelfs begint te schoppen.
  Maar ze is zo'n meisje - wat nodig is. En hij zal de hoogste kunstvluchten laten zien. Hier komt het breken en verwijderen.
  Magda is ook geweldig. Vooral als gemotoriseerde kanonnen worden gebruikt met vlammenwerpers. Ze sloegen dus furieus toe. Dat je ze niet kunt tegenhouden.
  Ik moet zeggen dat de meisjes buitengewoon goed zijn. En hun figuren zijn gewoonweg prachtig. Nou, er zijn geen coolere schoonheden.
  Ze raken zo opgewonden dat je ze niet kunt tegenhouden. Hier zijn de meisjes met volumineus haar. En sommige hebben staartjes.
  Hier schiet Valentina. Het meisje is ook erg mooi. En probeer het met zoveel zoetheid. Als ze nu opgewonden raakt en begint te pronken, zal ze de stier uit elkaar scheuren.
  Valentina, verdomde Chinese, tweette:
  Die samen op een rij loopt,
  Meisjesteam!
  Nou jongens, pas op
  Ga niet op de kar zitten!
  Nou, er zijn ook meisjes die de Chinezen aanvallen vanuit een luchtschip. Dit is ook een krachtig wapen. Stel je een gigantisch luchtschip voor, gevuld met aardgas. Door zijn enorme omvang kan hij niet zo gemakkelijk worden omvergeworpen. En het meisje ervan giet napalm over de Chinezen.
  Veronica roept:
  - Je krijgt een kebab als ontbijt!
  En de meisjes zullen lachen en lachen. En zij zullen hun parelwitte tanden ontbloten. Nou ja, ze hebben een stralende glimlach.
  Waarom wil je concurreren met schoonheden? En ze laten hun grootste kunstvliegen zien. En hier zul je niet meer buigen of buigen. Dit waren het soort niet-zwakke meisjes waar niet mee te spotten was.
  Alla is er ook en praat over de Chinezen. En hij doet het met dodelijke kracht. En zonder twijfel veroorzaakt het totale vernietiging. En er gebeuren zoveel doden.
  Uit het land van het Hemelse Rijk, alleen vuurbranden. Ja, dit ziet er geweldig uit.
  Oleg en Margarita herinnerden zich deze heldendaden, die ik moet zeggen zeer moedig waren. Zij toonden hun grootste klasse en zongen:
  Kukaryamba, kukaryamba, kukaryamba,
  Waarom ben ik, waarom ben ik geen cowboy!
  Waarna de kinderen oorverdovend lachten. Eigenlijk zag dit er ontzettend leuk uit. Dit zijn echte gevechts- en onuitwisbare eenheden.
  En de strijd ging verder met nieuwe en groeiende kracht. Raap de egel niet op: het zal een puinhoop zijn.
  Maar Oleg en Margarita maakten hun kenmerkende speelfilm. Ze namen het en stopten het in hun mond, de tenen van hun blote, kinderlijke voeten en floten. En de kraaien kregen een klap op de hersenen als een voorhamer. Ze waren verbijsterd en vielen naar beneden. En met hun snavel doorboorden ze geschoren Chinese hoofden. Dit bleek echt een uiterst destructief effect te zijn.
  Margarita merkte op:
  - En waarom kriebelen de Chinezen onder de Russische tsaar Nicolaas II? Willen ze iets dat verder gaat dan het gewone?
  Oleg lachte en merkte op:
  - Mensen moeten stoom afblazen. Persoonlijk maak ik me meer zorgen over Hitler. Als hij naar het Westen gaat, hoe zit het dan met het Oosten?
  Het krijgersmeisje merkte op:
  - Dan zal het zeker het einde zijn voor hem en Duitsland! We hebben alleen al in de westelijke regio's meer tanks dan zijn hele leger!
  En de kinderen floten opnieuw, met hun blote tenen en maakten de Chinezen af. Dit bleek echt een dodelijk effect te zijn.
  En zoveel strijders met smalle ogen namen en stierven in één keer, onder dodelijke en vernietigende slagen.
  . HOOFDSTUK Nr. 2.
  Mao's troepen werden vernietigd en Oleg Rybachenko begon weer met enthousiasme te componeren. De maand oktober 1939 was net aangebroken. En geweldige dingen liggen net om de hoek. Maar laten we voor nu schrijven.
  Gulliver bleef vechten tegen de hordes van het Derde Rijk en hun bondgenoten, een hele coalitie van kapitalistische staten. In oktober 1943 werd de ring rond Moskou definitief gesloten en werd de hoofdstad van de USSR volledig omsingeld. Ryazan viel ook en de situatie werd extreem, of misschien zelfs oneindig, verergerd.
  Het enige dat iets beter was, was dat het in Siberië kouder begon te worden en dat de Japanners zich in de grond begonnen te graven.
  En zo ontstond er een zeer alarmerende situatie en begon Stalin, die naar Sverdlovsk was geëvacueerd en zijn hoofdkwartier daarheen had verplaatst, zelfs de pioniers onder de wapenen te brengen.
  De nazi's rukten op naar de stad Gorky. Gulliver, die er zelf uitzag als een kind van tien of elf, ontmoette samen met andere pioniers de nazi's bij het naderen van de stad.
  De kinderen hier varieerden van tien tot veertien jaar oud. Ondanks het feit dat het al herfst was, oktober, waren bijna alle jongens en meisjes blootsvoets en licht gekleed.
  Hun benen werden rood van de kou en de jonge krijgers groeven loopgraven en loopgraven.
  Gulliver werkte met hen samen. Zijn lichaam uit zijn jeugd was gewend aan stress en door de strijd gehard. Tegelijkertijd had de eeuwige jongen een fenomenale vitaliteit, en waar hij ook moest zijn. En in het land van reuzen en dwergen en paarden, en zelfs op een vliegend eiland! Bovendien in een sprookjesland van tovenaars die de geesten van dode mensen wisten op te roepen. Gulliver vond dat laatste erg leuk - het betekende dat we, nadat we het hadden opgegeven, niet voorgoed sterven.
  En er is ook geen hellevuur. Wat ook goed is...
  En nu is hij een jongen, en hij wordt niet volwassen, maar hij wordt ook niet ouder - wat op zichzelf niet slecht is.
  Wat erger is, is dat hij vecht aan de kant die de oorlog verliest. En nu is de situatie bijna hopeloos. Welnu, Moskou is volledig omsingeld. En er is niets om het te deblokkeren.
  Maar de pioniers graven aarde en gras, richten met gematigd enthousiasme schansen op en zingen:
  Mijn heilige vaderland is de USSR,
  Kranen zweven erin door de lucht...
  Het pioniersmeisje loopt op blote voeten,
  De sneeuwbanken zijn tenminste nog niet verdwenen!
  
  Er is geen mooier moederland ter wereld,
  Elke jongen daarin is een reus...
  Ons geloof in de zon is zelfs nog groter
  En geloof me, er is maar één impuls in mijn ziel!
  
  Pionier rode stropdas,
  Hij brandt als een bes in het bos...
  De sterren boven het vaderland zullen niet uitgaan,
  Laten we een grote droom waarmaken!
  
  Het licht van het communisme vliegt boven ons,
  Het wordt gewoon een paradijs voor de pioniers...
  Op blote voeten marcheren
  De zomer komt eraan en mei is prachtig!
  
  Pioniers zullen nooit opgeven,
  Ook al vallen de nazi's ons aan...
  We zullen de regio van cholera verlossen,
  Zelfs Karabas is niet bang!
  
  Wij jongens en meisjes hebben gevochten
  Voor het moederland, voor moeder Moskou...
  Om het communisme van ver te zien,
  Zodat er geen fascisten op de neus zitten!
  
  Toen de donder van de grote oorlog klonk,
  Raketten regenden neer op Moskou...
  We lieten deze wilde hordes zien
  Dat we hard op de neus kunnen slaan!
  
  Jongens en meisjes in de sneeuwbanken,
  Op blote voeten heel stevig rondrennen...
  En oordeel niet hard over onze kinderen,
  Sleep ze niet met geweld mee in de aanval!
  
  Ook al is het ijzig op blote voeten,
  Maar de kinderen zingen vrolijk...
  En het succes zal zeer formidabel zijn,
  Wat is er aan de hand met een Führer met kaalheid?
  
  We gaan een nieuwe school maken
  Waarin iedereen zal zijn als krijt...
  En ons gelukkige deel,
  De hebzuchtige Sam zal niet kunnen vertrappen!
  
  Stalin zelf is een groot heerser,
  Hij beval de kwade orcs te doden...
  Zodat van de heldere iconen van heiligen,
  Zij konden onze campagne goedkeuren!
  
  We vochten voor de cirkel van Stalingrad,
  Waar een massa ruïnes is opgetrokken...
  En Zhukov reikt de prijs uit,
  Zoveel kracht hebben wij!
  
  Een jongen gooit een granaat
  En de kwade "Panther" brandt...
  Het meisje pakte de schop op
  En haar fascistische nagels!
  
  Wij kinderen zijn zo cool
  Dat zelfs de trol zelf op nul staat...
  Ik flits blote zolen,
  Wij verschijnen op de maan!
  
  Geloof me, kinderen kennen geen verdriet,
  Laten we naar de communistische droom gaan...
  Je zult zielen verwarmen met stralen,
  Moge iedereen op aarde gelukkig zijn!
  
  Iemand is aan het graven met een schep,
  Iemand heeft een sterke koevoet in zijn handen...
  Een eenvoudig gebochelde kabouter kruipt,
  Het meisje slaakte een kreun!
  
  Nee, we zullen niet knielen,
  We zullen niet onder de orcs vallen, geloof me...
  We gooien granaten naar onze blote voeten,
  Het beest verdrinkt in bloed!
  
  Meisjes in de ruimte,
  Ze zien het heilige communisme al...
  Ze dragen tenminste korte rokjes,
  Maar ze verpletteren het fascisme op prachtige wijze!
  
  Lenin was toen machtig
  Hij schudt woedend zijn baard...
  Wij zijn in staat wolken uit de lucht te verdrijven,
  De contrabas brult als een zaag!
  
  Een jongen rent over het veld,
  Hij is een pionier op blote voeten in korte broeken...
  Hij bezorgde de nazi's blauwe plekken,
  Zodat er geen problemen meer zijn!
  
  Nou, jullie zijn stil,
  Het doet pijn om naar kinderen te kijken...
  En waarom schreeuwde je zo hard?
  Er zijn niet genoeg kettingen voor de Russen!
  
  Mijn vaderland is het licht van het communisme,
  Die tankpantser verbrandt...
  De strijders hebben geen pacifisme nodig,
  Bal je vuist steviger voor de strijd!
  
  Hier is de Führer een door demonen bezeten geit,
  Wat wilde je van het vaderland...
  De jongen zal je verplaatsen met een schop,
  En binnenkort zullen de beschietingen beginnen!
  
  Waar ruimte is, zijn onze raketten,
  En laten we nieuw struikgewas ingaan...
  Kometen scheuren door het vacuüm,
  De Führer is een kale nul geworden!
  
  Berlijn is een stapel ruïnes
  De runen roken vermoeid...
  De kwade Kaïn kwam om te doden,
  Ons machinegeweer is geladen!
  
  Hier is een grote tank die snelt als een mammoet,
  En schudt het langste vat...
  Grondgebied is niet genoeg voor de vijand,
  Laat de Orkshisten verloren gaan!
  
  Voor de jongen is Lenin als de zon,
  En Stalin is niet alleen de maan...
  Meisjes, de winde krult strak,
  Ze is niet dom in haar gedachten!
  
  Toen we naar Rome gingen,
  Oude Slavische regimenten in de strijd...
  We bevinden ons tenslotte onder de vleugel van een cherub,
  Om te bloeien in het paradijs van Eden!
  
  Als God Svarog bij ons zal zijn,
  Hij zal komen met zwaarden als een scheermes...
  Kinderen vegen het veld met hun voeten,
  En elke krans zal brengen!
  
  Bij de blauwste zee,
  De jongens zetten een tent op...
  Er zal geen verdriet meer zijn
  En de Führer zal onder de bijl gaan!
  Maar dan wordt het lied van de kinderen en jonge pioniers onderbroken. Vijandelijke aanvalsvliegtuigen zoemen in de lucht. In dit geval zijn dit Focke-Wulfs, het populairste vliegtuig in dit type luchtvaart, en een klein aantal meer geavanceerde TA-152's. Deze laatste zijn zeer efficiënte machines.
  Pioniers en pioniervrouwen verstopten zich met hun blote, kinderlijke voeten in schuilplaatsen.
  Niettemin begonnen de nazi's te beschieten, inclusief het gebruik van raketten.
  We sloegen verschillende kleimodellen van een tank kapot en vlogen verder de diepten van de Sovjetverdediging in.
  Gulliver, deze eeuwige jongen, merkte op:
  - Dit is druk!
  De pioniersjongen Sashka maakte bezwaar:
  - Nee! Het kan nog erger! Vooral als de gaswerpers schieten! Dit is geen grap!
  Het meisje Masha tweette:
  - Dit is te veel - een vuurspuwende draak!
  Gulliver merkte met een zucht op:
  - Wat verliezen we?
  Het meisje Alice antwoordde:
  - Een nederlaag zit vooral in de hoofden, niet in de fronten.
  Maar in feite is de positie van het Rode Leger bijna een complete ramp. De fascisten en de coalitie zijn duidelijk sterker. En Moskou zelf is omsingeld. Het is waar dat er nog steeds voedsel- en munitievoorraden zijn, dus het zal niet zo gemakkelijk vallen. Maar hoe lang zal het nog mogelijk zijn een volledige blokkade vol te houden?
  Stalin denkt in ieder geval al aan vrede met de coalitie, maar wil alleen capitulatie. Bovendien onvoorwaardelijk en compleet. En ze geven niet eens veiligheidsgaranties aan de dictator en zijn gevolg.
  En wie kan het überhaupt geven?
  En Gulliver, deze eeuwige jongen, vecht. En de voeten van het kind zijn, hoewel ze bloot, klein en weerloos zijn, behendig.
  Het meisje Natasha, op blote voeten en in een gescheurde jurk, zong:
  Ik geloof dat Stalin de strijd zal leiden,
  Liberate, Berlijn, Parijs en Londen...
  Overwinningen zullen een eindeloze rekening openen,
  En de vlag wappert trots over het vaderland!
  Earring antwoordde de pionierjongen in korte broek met een zucht:
  - Londen? Moge God op zijn minst de jouwe verdedigen! Moskou is al volledig omsingeld!
  Petka, een andere jongen, merkte op:
  - Zelfs als we bezet zijn, zullen we een guerrillaoorlog voeren, maar we zullen nog steeds niet knielen!
  Gulliver merkte glimlachend op:
  - En wat? In Nederland wonnen de Gezes, juist dankzij de guerrillaoorlog, van het veel talrijkere Spanje.
  Het pioniersmeisje Katka piepte:
  Als de gyoza's lopen,
  Het zijn geen rozen die ze erop laten vallen,
  En ze gooien vloeken en bedreigingen naar hen!
  De jongen Maksimka giechelde en zong:
  - Wie is de grote pionier -
  Hij is een voorbeeld voor de oktoberjongen!
  Terwijl de kinderen loopgraven aan het graven waren, verzamelden de nazi's hun krachten. Natuurlijk waren er ook Amerikaanse tanks. Een zeer massieve "Sherman", niet dat het een wonderwapen is, maar qua frontale bepantsering is hij zelfs iets superieur aan de T-34-76, en komt qua wapenkracht dichtbij. Maar "Panther" is nog ver weg. Vooral vóór de Panther 2, waarmee Hitler de hoofdtank van het Derde Rijk wil maken.
  Maar dit zijn natuurlijk nog steeds bloemen. En nu vallen de nazi's Sovjet-troepen aan in de buitenwijken van de stad Gorky, of het voormalige Nizjni Novgorod. De Tijgers lopen voorop. Deze tank is in productie sinds 1942 en de productietechnologieën zijn bewezen, en het ontbreken van rationele hellingshoeken van het pantser maakt de montage veel eenvoudiger.
  De Tiger-2 is een beter beschermd voertuig, heeft een schuin pantser en een krachtiger kanon. Maar het is ook duurder, moeilijker te produceren, en het verscheen relatief recent en de tank had geen tijd om wijdverspreid te worden.
  Het was dus de Tijger die het meest effectieve middel tot doorbraak werd.
  Toegegeven, de afgeschermde Sherman is ook behoorlijk goed. Alleen laten de rijprestaties veel te wensen over. Dit is werkelijk een formidabele machine, maar de wapens zijn ontoereikend.
  Gulliver en de andere kinderen kijken alleen maar naar zo'n doorbraak. Het zijn de Tigers en Shermans met schermen die vooruit gaan.
  Het zijpantser van de Panther is nogal zwak, en zoals ze zeggen, moet hij voorzichtig zijn.
  Maar de Tijgers zijn taai en moeilijk te penetreren, ook omdat hun pantsering van zeer hoge kwaliteit is. En de zijkant is iets inferieur aan de frontale.
  Trek hier dus een conclusie.
  Maar Sovjet-kanonnen openen het vuur. Een andere tank die effectief is bij een doorbraak is de Churchill, vooral in zijn zware modificatie. Zo'n voertuig met frontale bepantsering van 152 mm is ondoordringbaar, zelfs voor meer gestructureerde 122 mm kanonnen. Om precies te zijn: een kanon van hetzelfde kaliber als de 152 mm kan van dichtbij worden genomen. En op grote afstand passeert hij.
  Maar de USSR heeft nog steeds weinig van dergelijke wapens. De tankarmada's zijn dus op weg naar een doorbraak.
  De pionierjongens springen op en neer, spattend met hun blote, kinderlijke voeten, en zingen:
  Wij zijn de pioniers van het communisme, kinderen,
  Wat in ieder geval het land omhoog brengt...
  Hitler zal fel antwoorden op zijn woede,
  Wij zullen verpletteren, geloof Satan!
  
  Wij hebben een eed afgelegd voor God,
  En Lenin gaf zijn hart aan de jongeren...
  Oh, oordeel niet hard over de pioniers,
  En de Almachtige schonk meer kracht!
  
  We gingen op blote voeten naar voren, jongens,
  Ze wilden vechten en hun thuisland behouden...
  Zowel de jongens als de meisjes met zeisen zijn voor ons,
  En onze loyaliteit is een sterk pantser!
  
  Er woedden veldslagen in de buurt van Moskou,
  Tanks stonden in brand, asfalt smolt...
  We zullen zien, ik geloof in het communisme,
  En jullie, de nazi's, neem je slagzwaard!
  
  Geloof me niet, mensen, Hitler is niet almachtig.
  Hoewel het idee van de Führer voortleeft...
  En we hebben de fascisten hard getroffen,
  Laten we op deze geweldige reis gaan!
  
  We zullen de vijanden van Rus niet vrezen,
  Wij houden van onze geboorteland USSR...
  Je bent geen ridder met de ziel van een clown,
  Laten wij een voorbeeld zijn voor het koninkrijk van God!
  
  Hitler weet het niet, hij zal zwaar geslagen worden,
  Ook al woedt de macht van de hel in hem...
  En de parasitaire moffen komen eraan,
  Die de vrede met vuur zal vullen!
  
  De grootheid van de Russen is om te winnen door te spelen,
  Hoewel hier een enorme hoeveelheid werk achter zit...
  De overwinning zal komen, ik geloof in een weelderige mei,
  En de Führer zal volledig kaput zijn!
  
  Dit is ons geloof, de kracht van het communisme,
  Laat de USSR voor altijd bloeien...
  We zullen verpletteren, je kent het juk van het fascisme,
  Dit is hoe Rusland een leger is geworden!
  
  Bij Stalingrad werden de Fritz verslagen,
  Ze herkenden onze sterke vuist...
  En we deelden leuke cadeautjes uit,
  En ze gaven de dictator een stuiver!
  
  Mijn land is het prachtige Rusland,
  Appelbomen bloeien in het Noordpoolgebied...
  Svarog en Stalin zijn de Messias, weet je
  De nazi's vluchten voor de Russische strijders!
  
  Zo mooi is het heelal,
  Als het communisme boven hem schijnt...
  En de beproevingen zullen voor opbouw zijn,
  Vlucht alleen omhoog en geen seconde omlaag!
  
  We namen de winter met een wilde rode kreet,
  Ze braken de ruggengraat van de Witte Garde...
  De vijanden van Rusland van het communisme zijn verslagen,
  We hebben nog steeds de trofeeën voor de lunch!
  
  We hielden Stalin heel stevig vast,
  Meisjes op blote voeten bij vorst...
  Je bent, geloof me, een sterk persoon geworden,
  En de pionier is uitgegroeid tot een ridder!
  
  Nee, Rusland zal nooit breken,
  De onsterfelijke Lenin wijst de weg...
  Wij zijn niet bang voor glanzende vlammen,
  En de Russen kunnen zich niet afkeren van het communisme!
  
  
  In naam van onze Moeder Rusland,
  Laten we harten combineren in één krans...
  Hoera, de meisjes riepen luid:
  Maak een grote droom waar!
  Ja, ons geloof is om altijd bij onze vaderen te zijn,
  En als je je voorouders kunt overtreffen...
  We zullen voor altijd dapper goed gedaan worden,
  Hoewel hij er niet ouder uitziet dan twintig!
  
  We houden van ons moederland, geloof me,
  Wij willen eeuwig geluk...
  Lucifer, geloof me, zal ons niet vernietigen,
  De zomer zal komen - de kou zal verdwijnen!
  
  Alles zal zeer prachtig bloeien in Rusland,
  Het is alsof de problemen uit de wereld zijn verdwenen...
  Het tijdperk van het communisme zal komen, geloof ik,
  Rijkdom en vreugde zullen voor altijd zijn!
  
  De wetenschap zal degenen die in veldslagen zijn gedood weer tot leven wekken,
  Mensen zullen voor altijd jeugd hebben...
  En de mens is als de Almachtige,
  De slechterik zal verdwijnen, ik weet het in de eeuwigheid!
  
  Kortom, geluk straalt voor iedereen in het universum,
  Alle mensen van de wereld zijn als één familie...
  Kinderen lachen en spelen in de hemel,
  Je zult van me houden met een liedje!
  Van de baanbrekende voertuigen is de Churchill inderdaad het best beschermd. Geen wonder dat ze hem zelfs voor de Tigers lieten gaan. Natuurlijk hebben de Duitsers een coolere auto, de Mouse. Maar het is te langzaam en gaat vaak kapot. En het is moeilijk om het per spoor naar de frontlinie te brengen. Dus de Muizen rusten voorlopig uit.
  Hoewel het in werkelijkheid echt een monster is.
  Sovjetkanonnen schieten op de Churchills, maar de granaten stuiteren alleen op het pantser. Het is zowel dik als licht gekanteld. En de kwaliteit van Engels staal is bekend.
  Gulliver, een pioniersjongen, verpletterde met zijn blote, kinderlijke voet een klomp bevroren grond en zong:
  Vijandige wervelwinden zweven boven ons,
  "Tijgers" en "Churchill" vallen aan!
  Wij zullen moedig de strijd aangaan met onze vijanden,
  De kwaadaardige moffen zullen gewoon kaput zijn!
  En de krijgersjongen zal lachen met zijn dunne stem.
  Natasha schudde elkaar de hand en piepte, en merkte op:
  - Geef niet op! Toch geloof ik dat we zullen winnen!
  Seryozhka antwoordde op zelfverzekerde toon:
  - Natuurlijk zal dat zo zijn! Dit zal niet het geval zijn!
  Petka, de pioniersjongen, zei:
  - Welnu, wanneer hebben we ooit voor vijanden gebogen? Wanneer heeft Rusland zich aan iemand onderworpen?
  Sashka antwoordde met een lieve blik:
  - Helaas is dit gebeurd.
  Katya piepte en stampte met haar kleine, blote voet:
  - En wanneer gebeurde dit?
  De pionierjongen antwoordde met een zucht:
  - Tijdens het Mongool-Tataarse juk. Toen Khan Batu kwam, en alles ging en ging!
  Gulliver merkte op:
  - Maar het duurde niet lang!
  Sashka zei met een zucht:
  - Het duurde tweehonderdveertig jaar. Je kunt niet zeggen dat het niet lang zal duren!
  Natasha piepte:
  - Maar we onderwerpen ons nog steeds niet!
  De Duitsers gebruikten wedge-tactieken. Hun Lev-tank was ook een krachtig voertuig. En het verscheen zelfs eerder in massaproductie dan Tiger-2, en dit werd natuurlijk een superfenomeen.
  Dat zou zelfs een bandura kunnen overtreffen die niet zo groot is als Churchill.
  Nou, zoals ze zeggen, trek je niet terug en geef niet op!
  Maar de kinderen konden het nog steeds niet laten en zongen:
  Soldaten van Christus zaaien genade,
  En de vijanden van het vaderland sterven gewoon...
  De eeuwige Lenin is bij ons - een sterke man,
  We zullen in het communisme zijn, we zullen in de komende eeuw zijn!
  
  Voor elke boosaardigheid moet je betalen,
  En het zal geweldig zijn om in Rood Rusland te leven...
  We zullen een groot feest vieren in Berlijn,
  En als het moet, zullen we aanvallen!
  
  Ik geloof dat de wijze Stalin koning van allemaal zal worden,
  En we zullen de felle fascisten tot poeder verpletteren...
  De gekke moffen zijn losgebroken...
  En nu zijn de nazi's duidelijk blut!
  Waarna de jongens en meisjes in koor begonnen te fluiten.
  . HOOFDSTUK Nr. 3.
  Nu is het november 1943. Moskou bleef in volledige omsingeling vechten. En de nazi's bestormden de stad Gorky. Er braken straatgevechten uit. En de nazi's gebruikten een nieuw en zeer effectief wapen: de Sturmtiger. Het was een gemotoriseerd kanon met een raketwerper.
  En het veroorzaakte verschrikkelijke verwoestingen. Ook andere eenheden namen deel aan de gevechten.
  Gulliver en andere pioniersjongens vochten samen met volwassenen en brachten granaten en explosievenpakketten mee en trokken verschillende soorten mijnen aan een draad omhoog. En ze deden het allemaal heel snel en met kinderlijke spontaniteit.
  Hoewel het al november was en er sneeuw was gevallen, bleven de kinderen op blote voeten. Als het land in zoveel problemen verkeert, kan men zich dan werkelijk zulke luxe als schoenen veroorloven? Bovendien branden er branden in de stad en verwarmen ze de jonge leninisten. En zelfs met blote zolen is het prettig om op heet grind te stappen.
  Guliver is ook zonder schoenen, vrolijk in korte broek. Het overhemd van de jongen was gescheurd en zijn rode das zat precies om zijn blote nek vastgebonden.
  En dus trekt het kind een pakketje met explosieven aan een draad omhoog. Hij trekt hem over het puin, onder de rups van de formidabele Duitse leeuwentank. En het raakt echt beschadigd. De rol scheurt door de explosie en de rups breekt af.
  De pioniersjongen Seryozha roept uit:
  - Goed gedaan Gulya!
  En hij laat zijn blote, kinderlijke voet op de scherpe stenen rusten. En weer komt er iets moordenaars langs.
  Kinderen vechten met fictie. Guliver en het meisje Katka rolden ook iets ernstigs op een ton met zaagsel en kolenspaanders erin. En het waren de jongens die dit vernietigingscadeau onder de krachtige Mouse-tank oprolden. En hij zal het pakken en ontploffen.
  De enorme tank raakte de ruïnes met zijn voorhoofd en viel om.
  En de jongens en het meisje met de rode stropdassen pakten het en zongen:
  De pioniers zijn aardige jongens,
  Zij waren de eersten die een collectieve boerderij oprichtten...
  We leerden schieten met een machinegeweer,
  Zodat kinderen niet tevergeefs tranen laten vallen!
  
  We gingen naar de collectieve boerderij om hooi te maken,
  Het werk daar was heet...
  Kilometers op blote voeten gelopen,
  De jongens hebben nu een touwtje!
  
  God helpt de pioniers niet
  Ze hebben Lenin de Almachtige zelf...
  Ergens huilt de vleesetende Kaïn,
  De nachtmerriebeer brulde als een donderslag!
  
  Jongens en meisjes lopen
  Op het gras oogstten ze rogge met sikkels...
  Het is leuk op een collectieve boerderij in hete mei,
  En het is niet nodig om ons leugens te vertellen!
  
  Laten we de dauw bewonderen, jongens,
  Wat raakt ons op de hielen...
  Met een mooi meisje, op blote voeten,
  Laten we vluchten, jonge mannen!
  
  Wij kunnen veel doen,
  Lenin inspireerde ons tot heldendom...
  Voor jongens is de weg breed,
  Warschau en Berlijn liggen voor!
  
  Ja, de gemene Führer viel plotseling aan,
  Het is alsof de helse duivel over ons heen is gekomen...
  Maar de kale schurk krijgt een klap,
  Het is niet voor niets dat Stalin ook een duivel is!
  
  Voor de jongens zijn alle tanks geen obstakel,
  Ze vechten als die adelaars...
  Er wacht een glorieuze beloning,
  Lenins grote zonen!
  
  De onstuimige tanks van de Führer haasten zich,
  En geloof me, hun vat rookt...
  Komsomol-leden slaan hun vijanden op blote voeten,
  Hitler wacht op een nederlaag!
  
  De strijd woedt al in de buurt van Moskou,
  De tegenstander is verraderlijk en wreed...
  Gebed tot Iljitsj zal ons helpen,
  Indien nodig komt er ook een deadline bij!
  
  Pioniers: jongens, meisjes -
  Op blote voeten door de sneeuwbanken racen...
  Er zal een harde vergelding zijn voor de moffen,
  Als de jongeman zijn vuist beweegt!
  
  Geloof ons, sneeuwbanken maken ons niet bang,
  Vertrouw op je blote hakken, sneeuw is niet eng...
  Pioniersvoeten flitsen
  Kinderen beginnen snel te rennen!
  
  En nu jongens en meisjes,
  De Moffen vallen aan met die golf...
  De stem van de pioniers is duidelijk,
  Ze zullen duidelijk met Satan afrekenen!
  
  De fascisten zullen niet begrijpen wie hen vermoordt,
  De hoekige Tijger vloog in brand...
  Jongens hebben veel macht
  De verscheurde politieagent is stilgevallen!
  
  Hier gooide de jongen zijn blote hiel omhoog,
  Een zeer destructief cadeau...
  Wij spelen geen verstoppertje met de dood,
  De prestatie zal worden verheerlijkt door de ridders!
  
  Het meisje op blote voeten haast zich om aan te vallen,
  De hak werd een roos in de sneeuw...
  We willen een heel sterk gevecht,
  Als je zwak bent, zal ik je helpen!
  
  We vochten tegen de fascisten uit Moskou,
  En ze reden als een bezem...
  Er zijn mijlen toegevoegd aan het communisme,
  De helderste en meest heilige droom!
  
  Lekker vechten meiden
  Dat ze vechten tegen de dood, ondanks...
  De stem van de schoonheden is heel duidelijk,
  Ze bakken taarten terwijl ze spelen!
  
  En de jongen naar deze uitgestrektheid,
  Weet je, geloof me, ik ben blij...
  Ik groet deze ondergrondse,
  Dapper verdedigd Stalingrad!
  
  Wat hebben we nodig voor deze zeer krachtige "Tiger"?
  Deze tank is zeker gigantisch...
  De pioniers zingen de lier,
  We krijgen een nieuwe meester!
  
  Er is geen ander voor de ridder, geloof me,
  De jongen bond een rode stropdas vast...
  Ja, jarenlang zijn we slechts kinderen,
  Napalm regent uit de lucht!
  
  Stalingrad vecht heel mooi,
  De pioniers zijn daarin als vechtende leeuwen...
  Voor ons is het voorbeeld immers het belangrijkste,
  Zodat opa"s en vaders trots zijn!
  
  We kunnen alles doen in deze strijd,
  Versla de kwade fascisten gekscherend...
  Zingen geweldig advies
  Het is alsof je een kind van de Heer bent!
  
  De jongen zag een behendige "Panther"
  Deze tank is niet zwak, weet je...
  Soms schrijven we off-topic,
  Het maakt niet uit, maar het zal een paradijs zijn!
  
  God heeft mensen geschapen voor eeuwige glorie,
  Zodat Lenins kracht zou zijn...
  Ter wille van de nieuwe roodgekleurde macht,
  Een scherpe naaldsteken!
  
  De jongen rende door de sneeuwbanken,
  En hij gooide dapper een granaat naar de Tijger...
  Hij zal een bazooka in zijn rugzak hebben,
  Zodat de bezeten Führer wegblaast!
  
  Je kunt het raadsel ook oplossen,
  Hoeveel is twee keer twee...
  Laten we de fascisten voorzichtig verslaan,
  Wij zijn tenslotte slim genoeg!
  
  De sneeuw valt en verbrandt de hielen van de jongen,
  Hij is nog een kind, ook al is hij een held...
  De jongen speelt geen verstoppertje met de dood,
  Deze Führer is een gemene aambei!
  
  Hier werd de "Panter" stevig ontvangen,
  Sterk hoekige rook...
  Hij sloeg de fascist met zijn blote hiel in de snuit,
  De vijand zal gebroken worden als glas!
  
  Er zijn geen onmogelijke doelen,
  De dappere pionier bewees...
  Het verslaan van de vijandelijke horde is niet moeilijk,
  Dit is een moedige jongen!
  
  Daarom hebben we voor het vaderland gevochten,
  Iedere pionier weet dit...
  We zullen er geen spijt van krijgen in de strijd om het leven,
  Glorie aan de heilige van de USSR!
  
  De jongen op blote voeten is niet bang,
  Zelfs de meest strenge vorst...
  En ik zie gezichten sprankelen van de iconen,
  En voor ons, Lada en Christus!
  
  Lenin nodigt ons uit in een nieuwe wereld,
  Waar is de gratis bagel, slagroomtaart...
  Abel wint, niet Kaïn,
  Kijk de schreeuwer niet in de mond!
  
  Er zijn al gevechten gaande in de buurt van Koersk,
  Ook al is de vijand zo wreed als een wolf...
  Jongens en meisjes slaan dapper toe,
  Ze raken je recht in je gegoten stalen voorhoofd!
  
  Welnu, de vijand trekt zich terug,
  En in de aanval zit een pionier op blote voeten...
  Hij gelooft in de overwinning in glorieuze mei,
  En zal een voorbeeld zijn voor de soldaten!
  
  Ergens hebben de Moffen een Komsomol-lid verslagen,
  Ze verbrandden de hakken met een pook...
  Het verdomde meisje werd gekweld
  Ze hebben hem blootsvoets op de kolen gezet!
  
  Ze vertelde hen niets
  Ik lachte alleen maar in de gezichten van de monsters...
  Die kwelling is niet genoeg voor jou uitschot,
  We hangen je op in een ring!
  
  Het Komsomol-lid werd neergeschoten door de Moffen,
  En toen gooiden ze me in een strop...
  En hiervoor gaven de pioniers:
  Omdat ik van meisjes hou!
  
  Wat de Moffen wilden, kregen ze
  Hitler werd duidelijk in een kist gesleept...
  We hebben onze tegenstanders hard gedood,
  Ze raakten het voorhoofd met de kracht van een granaat!
  
  Ja, voor ons jongens is het gemakkelijk,
  Versla de kwade fascisten in de strijd...
  Ook al lijken we klein,
  Maar studie, slechts vijf!
  
  We zijn al in formatie Berlijn binnengekomen,
  Voor het eerst laarzen dragen...
  De jongen was een kind, werd een held,
  Toonde letterlijk topklasse!
  
  Wij rouwen niet om degenen die in de strijd zijn gesneuveld,
  Ik weet dat hun wetenschap zal herrijzen...
  En ze zullen het communisme in de verte zien,
  Daarom zal het licht de dood overwinnen!
  
  En Jezus is niet onze Heer,
  Stralende Lenin...
  Zijn wil wordt door ons niet vergeten,
  Eeuwige cherubijn boven de planeet!
  
  We zullen het bereiken, ik weet de overwinning,
  Als er oorlog is in de ruimte...
  Hij vertelde onze voorouders de Veda's:
  Satan zal een derde van de werelden overnemen!
  
  Maar we zullen ze bevrijden, geloof me,
  Laten we dit doen - het is een sprookje...
  In de vreugde van gelukzaligheid, zoals kinderen,
  En laten we een paradijs in het universum bouwen!
  
  Er bestaat geen dood - jullie weten het,
  Het leven is goed, geloof me...
  En mensen geven geluk aan de nakomelingen,
  Eeuwenlang naar de hemel met de Almachtige!
  
  Dat is wanneer de wereld communisme zal zijn,
  Het hele universum, het universum is duisternis...
  Eeuwig, eindeloos, het licht van het leven,
  Vol grote geesten!
  
  En dan zal Lenin regeren, ik weet het,
  Aan de rechterkant is Stalin de leider van de strijders...
  We kunnen alles in de toekomst repareren,
  Onze kerels zijn als titanen!
  
  USSR voorbij het verre universum,
  Er zijn geen grenzen boven de randen...
  En in naam van grote creaties,
  Glorieuze bladzijden uit deze geschiedenis!
  
  Pioniers waren, zijn en zullen zijn,
  In ons geluk, het paradijs voor altijd...
  Weet nooit dat je kracht nooit zal afnemen,
  Droom van eindeloze vreugde!
  Maar de nazi's blijven aanvallen. De Sturmmaus neemt ook deel aan de aanval op de stad Gorky. Deze auto heeft een bommenwerper die nog krachtiger is dan die van de Sturmtiger en hij slaat zo hard in dat hij hele wijken vernietigt.
  De nazi's drukken ook vanuit de lucht. Yu-488 is al in de serie verschenen. En de meisjespiloten - Frida en Eva - vliegen op hen. De romp van de bommenwerper is open en alles is duidelijk zichtbaar. Dankzij het kleinere vleugeloppervlak en krachtigere motoren accelereert deze bommenwerper tot zevenhonderd kilometer per uur. En Sovjetstrijders kunnen hem niet gemakkelijk inhalen.
  Eva en Frida, met rondom zicht in de cockpit en een vliegbereik van vijfduizend kilometer, bombarderen Sovjetfabrieken in de Oeral.
  De meisjes drukken met hun blote, ronde hakken op de hendel, laten de bommenlading vallen en zingen.
  Wij zijn verraderlijke wolven
  En ik hou echt van tijgerinnen...
  We zullen de Russen hard verslaan,
  Laten we de jager in een wild veranderen!
  Sovjetjagers kunnen Duitse vliegtuigen echt niet bereiken. En ze schieten vanaf een afstand op hen. En dan laten ze bommen vallen. Bovendien hadden de nazi"s deze al met vleugels - bestuurd via de radio. En ze haasten zich naar Sovjetfabrieken en fabrieken. En opnieuw vinden er explosies plaats, en een hele kolom vernietigde stenen en vlammend staal rijst op.
  Eva en Frida brullen van woede:
  Breek, verpletter en scheur in stukken,
  Dit is het leven, dit is geluk!
  Het zijn nog steeds vervelende meiden. In het bijzonder werd de pionier gemarteld. In eerste instantie vrij onschuldig. Ze kleedden me uit en bonden me vast aan een stoel. De blote zolen van een jongen van een jaar of twaalf pronkten met ganzenveren. Hij lachte en grijnsde. Toen begon het kind te huilen en te trillen. En de meisjes kietelden de hielen en oksels van de jongen.
  Uiteindelijk verloor hij door shock het bewustzijn - en kwijlde.
  Maar dit was niet genoeg voor de vrouwelijke piloten. En toen het kind tot bezinning kwam, namen ze aangestoken fakkels en brachten ze naar de blote voeten van de jonge held. En hoe de jongen schreeuwde, en er hing een brandende geur in de lucht, alsof ze lamskebab aan het bakken waren. Dit was echt ontzettend gaaf.
  En de beulmeisjes likten alleen maar hun lippen en giechelden. Het strekt de jonge pionier tot eer dat hij hun niets vertelde. Toegegeven, ze lieten hem nog steeds kreunen van de pijn en huilen.
  En opnieuw vallen er bommen op Sovjetposities. Welnu, luchtafweergeschut schiet vanaf het oppervlak.
  Ze hebben echter niet voldoende afstand om de Duitsers te bereiken.
  De USSR probeerde feitelijk grond-luchtraketten te maken. Maar dit is een arbeidsintensief en duur proces. Een veelbelovender pad is het creëren van een jager op grote hoogte en met hoge snelheid. Dit is inderdaad wat de LA-7 zou kunnen worden.
  Maar zo"n vliegtuig zou pas volgend jaar in productie kunnen gaan. En dan zou de oorlog helemaal kunnen eindigen. Dit waren de moeilijke vooruitzichten. Of beter gezegd, niet-vliegende exemplaren.
  Er zijn echter prachtige azen onder Sovjetpiloten. In het bijzonder is Anastasia Witchakova een jonge roodharige vrouw.
  Ze is een erg coole piloot en heeft Pokryshkin al overtroffen door het vijfenzeventigste coalitievliegtuig neer te schieten, waarvoor ze de derde gouden ster ontving van een held van de USSR.
  Anastasia vliegt op haar gevleugelde paard Yak-9 met een zevenendertig millimeter luchtkanon en zingt:
  Ik weet dat het niet de goden zijn die de fascisten neerschieten,
  Er is geen bijzondere zorg om ze neer te halen...
  En als de meisjes hard slaan,
  Dat zal Hitler collectief verslaan!
  Trouwens, Anastasia heeft een truc: ze vecht de hele tijd op blote voeten en in bikini. En dit geeft haar bijzondere, fenomenale, kosmische kracht!
  Anastasia vecht tegen een Amerikaanse Mustang. De auto is niet slecht en is bewapend met zes machinegeweren. Maar wat is het punt? Het Sovjetmeisje vuurt zonder verder oponthoud haar luchtkanon van een afstand af en schiet de vijand met één treffer neer.
  Waarna het roodharige meisje brult:
  - Feest, Lenin, Komsomol!
  En hij probeert weg te komen. Aan de ene kant is een 37 mm kanon goed, maar aan de andere kant heeft het zo'n hoge terugslag dat je maar een paar gerichte schoten kunt afvuren, en dan wordt de auto weggereden. En als meerdere jagers Vedmakova aanvallen, zal deze waarschijnlijk worden neergeschoten.
  Ja, en de Duitsers hebben hun eigen vrouwelijke piloten. In het bijzonder Albina en Alvina. En beide meisjes hebben al tweehonderdvijftig vliegtuigen neergeschoten, waarvoor ze een beloning ontvingen: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met zilveren eikenbladeren, zwaarden en diamanten!
  Daarom werden ze boos.
  Nou, hoe zullen ze het opvatten en zingen:
  Wij lijken echt op vogels
  Geschilderde duivels...
  Als we schieten,
  Alle examens zijn A's!
  Als de Duitsers in oorlog zijn, is het niet zo erg. Nou, het is nog veel erger als ze de gevangenen martelen en kwellen.
  Er werd bijvoorbeeld een mooi meisje betrapt. En ze namen me mee om neergeschoten te worden.
  De sneeuw is al gevallen en de schoonheid stapt met blote voeten op de sneeuwbank. En haar voeten zijn als de rode voeten van een gans. Ze werden zo rood van de kou.
  En ze porden het meisje in de rug met een machinegeweer. Maar ze geeft niet op.
  En de dappere verkenner zingt met hartstocht en passie:
  Ik ben een moedig Komsomol-lid in gevangenschap,
  Daar bevond ik mij in een zeer hevige strijd...
  O Moederland, weet dat ik de schuld aan jou zal terugbetalen,
  Ik zal het huis vullen met comfort en gezelligheid!
  
  Ik wist een beetje - niets,
  En ze namen me blootsvoets mee voor ondervraging,
  Fascisme is natuurlijk complete onzin,
  De moffen sloegen mij wreed met een zweep!
  
  Gestript, halfnaakt op een sneeuwjacht,
  En zo reden ze in pisugs door de dorpen...
  Ja, zodat uw Führer een kist krijgt,
  En we zullen het communisme in de verte zien!
  
  Het is beter voor ons om geen genade te verwachten,
  En ik zal geen woord zeggen tegen de fascisten!
  Tevergeefs dacht ik in wilde woede aan een dief,
  Wat een timide Komsomol-lid!
  
  Mijn vijanden hebben mij op de pijnbank getrokken,
  Branden begonnen onder onze hielen...
  En ik hoor het gevecht - jij geselt aan de draad,
  Ik ben kilometers ver het pad van verdriet van hete kolen!
  
  Er is geen herkenning en de stroming is niet verschrikkelijk,
  Ik zal elke test doorstaan...
  Laat het een schok zijn voor de fascisten -
  En voor mij lijdt elk stof!
  
  Ik zal dit allemaal meemaken, geloof me, ik zal het verdragen
  Aangezien mijn thuisland Rusland is...
  En het beest van het fascisme zal begraven worden,
  Christus en de Rode Missie zullen komen!
  
  Ja, blijkbaar weet ik het, er wacht een strop op mij,
  Misschien zullen er ergere executies zijn!
  Het land zal van nul moeten beginnen,
  Want er zijn veel verontwaardigingen geweest!
  
  En toen kwam het grote communisme,
  We renden rond Mars terwijl we speelden...
  Laat het humanisme zegevieren in de wereld,
  Omdat we zo hard hebben gevochten!
  
  Het universum dat je zult zijn, ken het mijne,
  Zulke eindeloze stralende sterren...
  Een adelaar die ooit een mus was,
  Ieder van ons met artiestenherkenning!
  En het meisje riep:
  - De USSR leeft! Glorie aan de Komsomol!
  En de plaag van een agressieve nazi viel op haar blote, gespierde rug. Maar het meisje lachte alleen maar als reactie en liet haar roze, behendige tong zien.
  . HOOFDSTUK Nr. 4.
  December 1943 is al aangebroken. Het is al echt winter. De nazi's namen Gorky in en naderden Kazan al. Een pioniersdetachement waarin Guliver zich zou terugtrekken. De eeuwige jongen zelf en voormalig reiziger door sprookjeswerelden bleef op blote voeten en in korte broek, met alleen een stropdas. Omdat Guliver erg vasthoudend was en de vorst het kind niet door magie moderniseerde.
  Maar de rest van de kinderen begon zichzelf in te wikkelen, pootjes op hun benen te leggen of ze met iets te wikkelen. Toch is de decembervorst geen grap, en voor kinderen is het niet gemakkelijk.
  Maar Guliver pronkt met blote hakken, ook al zijn zijn kinderlijke voeten scharlakenrood van de vorst. Seryozhka zal ook op blote voeten lopen, en het meisje Natasha zal bij hen zijn. Als je het tempo van de beweging aanhoudt, dan kan dat.
  Serjozjka merkte op:
  - We zouden als Spartaanse kinderen moeten zijn! Ze liepen het hele jaar door uitsluitend op blote voeten!
  Guliver merkte op:
  - Maar in het zuiden van Griekenland is de winter veel milder dan in centraal Rusland!
  Het meisje Natasha antwoordde:
  - Maar wij zijn pioniers, veel cooler dan de Spartanen. En de zaak van Lenin is hoger dan de zaak van Sparta of de Olympische goden!
  En het meisje zette haar stappen verder met haar kleine, blote voeten.
  Ondanks het begin van de winter gingen de gevechten door. Het is waar dat het voor coalitietroepen, vooral voor de zwarten, behoorlijk moeilijk is om in de kou te vechten. En ze zijn al begonnen in de grond te graven. Verwacht werd dat de nazi's zouden vertragen in de buurt van Kazan. En ze zullen blijven zitten tot de lente. En in de USSR zullen ze iets verzinnen.
  Het is waar dat het tot nu toe niet mogelijk is geweest om een wonderwapen te vinden. De IS-2-tank verscheen, met een goed en dodelijk 122 mm kanon. Het was behoorlijk dodelijk, hoewel de vuursnelheid veel te wensen overliet. Maar het is in ieder geval in staat om door vijandelijke voertuigen heen te slaan. Zelfs als de Churchill of Tiger-2 de treffer weerkaatst, kan het projectiel van groot kaliber de transmissie uitschakelen of de bemanning verdoven.
  Maar de IS-2 moet nog in productie worden genomen, evenals de meer geavanceerde en krachtige T-34-85. En de tijd dringt. Maar de modernere Yak-3 is twijfelachtig: hij heeft een hoogwaardige legering voor de vleugels nodig. En hier zijn problemen mee.
  Guliver is echter een zeer ervaren vechter. In zijn vorige leven was hij al ruim vijftig jaar oud en had hij veel meegemaakt. En zelfs hier vecht hij sinds de allereerste dag van de bevrijdingscampagne in Europa, dat wil zeggen sinds 12 juni 1941. En natuurlijk is zijn ervaring al door het dak. En daarvoor waren er ook avonturen. Hij is dus geen jongen, hoewel hij niet groeit of volwassen wordt.
  De kinderen lopen, of beter gezegd rennen, terwijl stormtroopers van bovenaf doordringen. Vooral de Duitse TA-152 is goed; deze is nog niet overal verkrijgbaar, maar de Focke-Wulf is ook erg goed. En dus raakt het.
  Sommige pionierskinderen, kijkend naar de blote voeten Guliver, Seryozhka, Natasha, trekken ook hun bastschoenen uit en rennen, sprankelend met hun blote, kinderlijke hakken.
  Dit is echt zo gaaf.
  Guliver begon tijdens een nieuwe luchtaanval te zingen:
  De pionier knoopte zichzelf een stropdas vast,
  Hij heeft een eed afgelegd om voor het vaderland te vechten!
  Stalin is onze grootste herder,
  Wij zijn onstuimig - niet de kinderen van een clown!
  
  Het kwaad is verschenen uit de hel van het universum,
  De kraaien brachten het in de oven!
  Heldendom is echter onvergankelijk,
  Voor het vaderland vanuit het hart!
  
  Ik ben toegewijd aan mijn vaderland zonder me te verstoppen,
  Hij wijdde zijn leven zonder verraad...
  En laten we sneller springen als konijntjes,
  Pioniers op blote voeten in de sneeuw!
  
  We vochten voor Moskou terwijl we speelden,
  Geef de fascisten geen pas!
  En van de winter tot mei -
  De natuur staat in brand!
  
  Pioneer is een trotse naam,
  Zijn doelen zijn de droom van het communisme,
  Daarom hebben wij blote voeten,
  We renden door de lichten van het nazisme!
  
  Stalingrad werd een obstakel voor de moffen,
  Het meisje en ik hebben daar buskruit gesnoven!
  Stalin reikt persoonlijk de onderscheiding uit,
  Moge de weg naar de overwinning nog lang zijn!
  
  Het meisje Katya en ik verloren onze benen,
  Onder de boog sloegen de Tijgers onstuimig...
  De jurk van het meisje vloog in brand -
  Toen het gevecht in Berlijn plaatsvond!
  
  Komsomol-leden mogen zich niet terugtrekken,
  Onze moed is als een steen...
  En ik meldde mij vrijwillig aan voor het front,
  Ervaar zowel water als vuur!
  
  We hebben veel kameraden begraven,
  Ze leden honger en kou in de loopgraven...
  Het geloof in Rod-God heeft ons verwarmd,
  We waren de deadlines toen vergeten!
  
  Jongens zullen weer opstaan in de nieuwe wereld,
  Ze zullen weer stap voor stap marcheren...
  Een soldaat heeft liefde en een droom -
  Word voor altijd en in glorie een held!
  En verschillende ongeleide raketten vielen in de buurt van de kinderen. Een paar jongens en een meisje raakten ernstig gewond. En ze moesten op een brancard worden gedragen.
  Guliver spande zich persoonlijk in; hij was sterker en veerkrachtiger dan een gewone jongen van zijn lengte en gewicht.
  En hij sleepte deze lading... En zijn humeur was helemaal niet positief.
  Hitler's vliegtuigen vlogen om de Oeral en voorbij de Oeral te bombarderen. Er waren echter Amerikaanse B-29's en nog niet erg populaire Yu-488's, en er verscheen zelfs een TA-400 - laten we zeggen dat de auto een beest is. Zeer krachtig.
  Draagt twaalf ton bommen en heeft zes motoren. En als het bombardeert, bombardeert het.
  Misschien is de snelheid nog niet te hoog, maar er zijn dertien defensieve luchtkanonnen - negen daarvan zijn dertig millimeter, dat wil zeggen erg krachtig.
  Probeer maar eens te benaderen...
  En het wordt gerund door meisjes: Agata, Adala, Kat. En ze brengen vernietiging in Sovjetsteden en fabrieken. En er zijn drie meisjes tegelijk.
  En het zijn niet alleen piloten. Ook voeren zij met passie verhoren uit.
  Ze kleedden een jongen uit, lieten alleen zijn zwembroek achter, en hingen hem aan het rek. En een meisje begon de jongen met prikkeldraad te slaan. En de ander nam de elektrische kachels en plakte ze op de blote zolen van de jonge leninist. En ze begonnen de hielen van het kind te bakken. Ja, het rook alsof er iets brandde. En de derde bracht een fakkel naar de blote borst van de pionier, en een rode stropdas werd om zijn nek gebonden. En het vloog in brand.
  Hoe de arme jongen pijn had. Maar in plaats van te schreeuwen van ondraaglijke kwelling zong de jonge leninist:
  Jij bent mijn grote moederland,
  De tsunami-oorlogen werden met geweld heen en weer geslingerd
  Het leger is tenslotte een machtige familie,
  Laten we het kwaad van zijn voetstuk werpen naar Gehenna!
  
  Wat een hemels stralend licht,
  Afkomstig uit de harten van de strijders van het vaderland.
  Laat de prestatie van de ridders verheerlijkt worden,
  We zullen er geen spijt van krijgen, we geloven in het leven!
  
  De vijand ontving een groot geschenk,
  En hij heeft veel verschillende wapens...
  Nu is het moment gekomen, stel je dit voor,
  De woede van Tsjernobog stroomde met geweld naar buiten!
  
  Zo gebeurde het, mijn ridders,
  Het stralende vaderland lijdt!
  Er stonden alleen maar nullen in het rapport,
  En opnieuw triomfeert de helse Kaïn!
  
  Het fascisme is sterk, een brullende horde,
  Maar breng de Russen niet op de knieën!
  De wijze Stalin is tenslotte voor altijd bij ons -
  En de rechtvaardige theoreticus Lenin!
  
  We kunnen de Wehrmacht verpletteren, dat weet ik.
  En hoe sluw deze draak ook was...
  Wij zullen met zijn zwaarden snijden,
  Ik ben een ridder toegewijd aan het moederland en de dame!
  
  Moge de machtige deugd zijn
  Om de grenzen van Berlijn te bereiken!
  Laten we de heldendaden van onze vaderen waardig worden,
  Ons leger is tenslotte onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Als we komen en onze droom waarmaken,
  Heilige zaak - de zaak van het communisme!
  Ik laat het meisje door het gangpad lopen,
  Voor het nageslacht het vaandel: eer, altruïsme!
  Dit is hoe de pioniers volhielden en vreselijke kwellingen doorstonden, maar niet opgaven en niet bogen.
  Guliver was als jongen ook een echte held. Toen de nazi's hun troepen aan land brachten, gingen de jonge leninisten op blote voeten de strijd aan en vochten waarlijk dapper en furieus.
  Het pioniersmeisje Natasha gooide met dodelijke kracht een granaat met haar blote, kinderlijke voet, scheurde de nazi's uiteen en zong:
  Russen, Russen, het lot is niet kalm,
  Maar waarom heb je problemen nodig om sterker te worden?
  En het meisje zal het pakken en fluiten. En de andere pioniers floten met haar mee. Waaronder Guliver.
  Waarna de verbijsterde kraaien naar beneden vielen en met hun snavels de schedels van de nazi's doorboorden.
  Dit is echt een puinhoop.
  Maar de nazi's zetten hun offensief voort, en dat waren er velen.
  Ondertussen had de Führer plezier en had Hitler iets te zien.
  Nu keek de bezeten Führer door een verrekijker naar de vlucht van Yu-488. De viermotorige schoonheid met Jummo-motoren bereikte een topsnelheid van maar liefst 700 kilometer per uur, ruim honderd kilometer sneller dan de nieuwste Amerikaanse B-29 en de nieuwste Sovjet Yak-9. Zo'n auto kun je niet eens inhalen.
  Het hoogtepunt van het project is het relatief kleine vleugeloppervlak, dat de luchtweerstand vermindert en de snelheid verhoogt. Het voertuig kan in de overbelastingsversie zeven tot tien ton bommen vervoeren en wordt beschermd door zes luchtkanonnen.
  De Führer was zeer tevreden:
  - We hebben de beste schroefmachine ter wereld gemaakt! Daarom hebben we de slimste ingenieurs van over de hele wereld verzameld! Maar dit is niet genoeg! We moeten de straalluchtvaart ontwikkelen! Dan vermalen wij iedereen tot poeder!
  Ontwerper Messerschmitt merkte op:
  - En hier is mijn ME-1010 straaljager met een variabele vleugel.
  Er werd tijdens de vlucht een machine gedemonstreerd met een druppelvormige cabine en vleugels die de hoek van de giek konden veranderen. Minder tijdens de vlucht - minder weerstand, meer bij het landen. De auto zelf versnelde tot duizend kilometer per uur. En hij was goed manoeuvreerbaar.
  Maar Kissilring, de hoofdveldmaarschalk van de Luftwaffe, merkte sceptisch op:
  - Het bedienen van een dergelijke machine vereist een hooggekwalificeerde piloot. En we hebben een massajager nodig!
  Messerschmitt verklaarde vol vertrouwen:
  - En wat? Laten we lesgeven!
  Een ander tentoongesteld voertuig was het Heinkel XE-162-project. De machine was inderdaad goedkoop en gemakkelijk te vervaardigen. En uitstekende vliegeigenschappen. Hij was gemakkelijk te hanteren, wendbaar en licht van gewicht.
  Kissilring merkte op:
  - We moeten het controlesysteem een beetje vereenvoudigen! En het vliegtuig is praktisch, met twee luchtkanonnen van 30 mm.
  De Führer merkte scherp op:
  - Er zouden minstens drie van dergelijke luchtkanonnen moeten zijn, zoals in de ME-309, die ook machinegeweren heeft. Wat biedt meneer Tank?
  Het tankvoertuig, de beruchte TA-183, onderscheidde zich door een langwerpige romp. Probeert ook wrijving te verminderen. En de auto ontwikkelde ook een behoorlijke snelheid en onderscheidde zich door wendbaarheid.
  De Führer keurde de vrijgave van alle vier de auto's goed. Echte kracht moest worden onthuld door middel van gevechtsoefeningen.
  Het vijfde voertuig was de propelleraangedreven TA-152. Verdere evolutie van de Focke-Wulf.
  Het voertuig vertoonde een betere manoeuvreerbaarheid en snelheid dan de F-190 zonder inferieur te zijn qua bewapening en bepantsering.
  Kissilring antwoordde met een tevreden blik:
  - Deze machine is multifunctioneel! Het kan een aanvalsvliegtuig, een frontlijnbommenwerper of een gevechtsvliegtuig zijn. Zeer praktisch! Sterker nog, het is mogelijk om het hele front van één vliegtuig te voorzien!
  De Führer gromde goedkeurend:
  - Laten we deze in gebruik nemen! We hebben genoeg middelen voor alles! Er werd zoveel uitrusting en mankracht buitgemaakt! En alles stevent af op een totale oorlog!
  Van de reeds beheerste modellen werd de ME-309 gedemonstreerd. Een krachtig voertuig met zeven schietpunten en een snelheid tot 750 kilometer per uur.
  Het voertuig had zijn effectiviteit al bewezen in gevechten met de Verenigde Staten, en nu moest het ook de Russen lesgeven.
  Op het gebied van tankbouw werd ook een ontwikkeling gepresenteerd voor de verjaardag van de Führer: "Panther"-2. Het voertuig was uitgerust met een kanon van 88 mm, een motor van 900 pk en anderhalf keer dikker pantser en woog slechts zevenenveertig ton.
  Speciaal voor het 88 mm kanon werd een smalle koepel ontworpen. Zo stond er al een nieuwe hoofdtank klaar, klaar om de Panther te vervangen. De Duitsers ontwikkelden een verbeterd kanon met een opvouwbare loop, en iets compacter.
  Ingenieurs van over de hele wereld werkten voor hen. En het bleek een gevaarlijke techniek, en behoorlijk gevechtsklaar. Toen de Panther 2 verscheen, was hij ongetwijfeld een machine zonder gelijke. In staat om het frontale pantser van de zware KV-serie te penetreren. En zo'n krachtige tractie in rijprestaties, maar liefst negenhonderd pk.
  "Panther" 2 werd geleid door meisjes met blote benen die op doelen schoten - wat blijk gaf van extreme nauwkeurigheid. Toen raakten ze vanaf een afstand van twee kilometer met een granaat een lantaarnpaal. En de meiden tonen de hoogste klasse.
  Na de "Panther"-2 werd de "Lion" -tank aangepast met een 150 mm kanon. Het nieuwe voertuig zou effectiever moeten zijn bij het schieten op loopgraven, loopgraven en bunkers.
  "Lion" reproduceerde schoten en vernietigde betonnen muren. Hij had zoveel macht. Het beest gromt... Tegelijkertijd testten ze zijn pistool op de KV-1-tank, evenals op de KV-3, die speciaal voor testen was gevormd. Het Sovjet-voertuig werd gereproduceerd op basis van tekeningen vastgelegd in Charkov. De Lev-tank raakte haar frontaal vanaf een afstand van twee kilometer.
  Scherven gebroken metaal spatten in verschillende richtingen. De Duitse menagerie verheugde zich.
  Nog indrukwekkender was de demonstratie van de kracht van de Bear-draagraket en vooral van de Sturmtiger.
  De laatste aanvalstank sloeg zo hard toe dat een kilometer verderop de militaire petten van hun hoofd vlogen en hun oren verstopt raakten.
  Toen, na het bekijken van de nieuwste technologie, wachtte de nieuwste attractie:
  Gladiatorengevechten!
  Onder de deelnemers aan de gevechten was de commandant van het SS "Leopards" -bataljon, Wolf.
  De nieuwe minnares van de Führer van Groot-Duitsland, Adolf Hitler, Margaret glimlachte:
  - Ik geloof dat Wolf Bismarck zal winnen!
  Wolf-terminator Wolf voelde geen angst toen hij naar de bruine beer met slagtanden keek die snel op hem afkwam. De Pruisische jongen is tenslotte moedig van hart en heeft veel tijd besteed aan het beheersen van niet alleen het stomme karate, maar ook de grote kunst van pruskundo (dat wil zeggen, een soort oud inheems Pruisisch worstelen vermengd met moderne 'man-tegen-man-gevechten'). 'van de speciale elitetroepen.' Er wordt meer dan tweehonderd kilogram karkas naar de jongen gegooid, die er ongeveer veertien jaar oud uitzag, alleen met ongewoon prominente spieren. De spieren van de jongen waren als levend staal en zijn aderen waren als draad weg van de beer en slaat hem onder zijn oor.
  Het harige monster brult van hevige pijn en snelt weer op de jongen af. Volka grijnst, en gebruikmakend van het principe van het toepassen van hefboomwerking en de traagheid van de beweging van de vijand, gooit hij hem over zichzelf heen. De beer valt en staat meteen op, maar mist een klap van zijn blote hiel op de zonnevlecht. De bruut brult van frustratie en pijn, terwijl zijn geknuppelde benen bezwijken. Volka voert een reeks slagen uit op het hoofd van het monster, waardoor zijn lip breekt. De beer springt van frustratie en mist.
  Margaret roept uit:
  - Dit is een gladiator!
  Speer, de speciaal bevoegde Reichsminister en verantwoordelijk voor de totale oorlog, voorzien van noodbevoegdheden door Führer Göring, roept uit:
  - Dit is een wonder!
  Schellenberg, de tweede persoon bij de geheime politie van het Derde Rijk, het hoofd van de buitenlandse inlichtingendienst van de geheime politie, die de voormalige geëxecuteerde beschermeling van Himmler verving, roept:
  - Hier is onze jongen van Hitler Online, die een Russische beer slaat!
  Als je niet erg lang bent, maar wel getraind, heb je een enorm voordeel op het gebied van mobiliteit. De beer ziet er inderdaad onhandig uit en krijgt klappen, soms op de neus, soms met een heel sterk scheenbeen op de slaap. De genadeslag vertraagde het dier en wankelde, verbijsterd. De jongen blafte:
  - Medvedev-Mendel ga naar je graf!
  En een harde klap met sterke, elastische vingers in de ogen. Het dier probeerde zijn ogen te bedekken met zijn poten, en Wolf draaide in een tegenbeweging zijn heup, strekte zijn been, sprong op zijn tenen en schopte hem in zijn kruis. Het monster kon niet eens meer grommen, hoe nauwkeurig en verwoestend de klap ook was. De jongen maakte een lage trap en bracht de beer neer, onder gejuich van de menigte. De terminatorwolf, meegesleept, sprong met zijn knie in de stijl van een Ressler, maar toen slaagde de beer erin de jongen met zijn poot te raken, waardoor er krassen op zijn borst achterbleven. De onverwachte pijn maakte de woede van de jonge SS'er nog groter en hij begon de liggende beer tegen het hoofd te schoppen. Als je blootsvoets bent en de schedelbot raakt, krijg je harde slagen, maar de jongen wordt alleen maar woester. De beer kronkelt van de pijn, Wolf voegt meer toe aan zijn kruis, in een poging de schok te intensiveren. Het is moeilijk om zo'n groot dier met blote handen te doden, het is gemakkelijker om een mens te doden, maar... Wolf weet dat er veel kwetsbare punten op het lichaam van de vijand zitten. Bovendien neemt de effectiviteit van de staking op bepaalde uren van de dag aanzienlijk toe. Veel hangt af van de hellingshoek, het contactpunt, de draai van de beweging en zelfs de gedachten en hartslag van degene die gooit. Maar Wolf vergat dit, sloeg en sloeg de beer, voerde tientallen slagen uit, snakkend naar adem, hij was gespannen. Het gespierde lichaam van de Terminator-jongen glinsterde van het zweet, hij leek een echte demon, mooi en verschrikkelijk.
  Margaret riep uit en klapte in haar handen:
  - Oh mijn Apollo en Mars! Maak hem af, maak hem af!
  Schellenberg fluisterde tegen Müller:
  - Misschien een speer naar hem gooien? Het is moeilijk om zo'n vasthoudend wezen als een Russische beer met je blote handen te doden!
  Müller schudde ontkennend zijn hoofd en antwoordde:
  - Het is het niet waard! Ik wil laten zien dat zelfs een Arische jongen in staat is een woeste Russische beer met zijn blote handen te doden! Dit is zo symbolisch!
  Schellenberg nam een paar slokjes champagne en piepte:
  - Mee eens zijn! Het is symbolisch, weet je, we maken nu een film en we zullen dit kind laten zien als een symbool van de Duitse natie: als de meest ideale vertegenwoordiger van het Arische volk! En we zullen deze film aan de troepen laten zien! Dus laat de jongen hem vermoorden! En hij zal prachtig scoren!
  Müller gooide een stuk steur, besmeerd met mangosaus, in zijn mond en verklaarde, of beter gezegd, sprak in de stijl van Spinoza:
  - De mens is het sterkste dier en het zwakste dier!
  Schellenbergs ogen fonkelden:
  - Dat klopt, opgemerkt! Maar een echte Ariër moet een sterk dier en een onoverwinnelijk persoon zijn!
  Eindelijk kalmeerde het gekwelde beest, de jongen zelf was uitgeput en zijn benen, voeten en knokkels verbrandden door een reeks slagen. Wolf-Wolf hief zijn handen op en riep uit:
  - Overwinning! Glorie voor Groot-Duitsland! Glorie voor de altijd levende Führer Hitler en de grote assistent van Führer Göring!
  Het hele stadion barstte in applaus uit:
  - Glorie aan Hitler! Glorie voor Groot-Duitsland! Lang leve de onoverwinnelijke Göring!
  De eeuwige favoriet van de Duitse Führer, Hermann Göring, haalde een diamant ter grootte van een duivenei uit zijn zak en overhandigde die aan Hitlers nieuwe minnares Margaret:
  - Neem het mee als cadeau voor de winnaar! En ik beloon de jongen zelf met het IJzeren Kruis, Eerste Klasse met Zwaarden en de Hitler Gouden Medaille. Glorie aan Duitsland en de eeuwige Führer!
  En opnieuw was er een storm van applaus en bloemengegooid. Margaret naderde de jonge winnaar, hield de diamant voor zich uit en kuste, met gebogen hoofd, de jongen rechtstreeks op de lippen. Toen Wolf-Wolf de aanraking voelde van de zoete honinglippen van een ongewoon mooie, lange blondine, werd hij duizelig en viel hij bijna. Ik wou dat hij was gekust door de eerste schoonheid en atleet van het Derde Rijk. De belichaming van schoonheid en kracht. Wolf liet de diamant vallen en bleef nog een minuut verbijsterd staan, de zoete smaak van de aanraking van de godin, de Arische Aphrodite, bleef op zijn lippen.
  De stem van de spreker die een nieuw gladiatorengevecht aankondigde, en een lichte duw van de bedienden in het wit brachten Wolf terug naar de realiteit. De jongen pakte de door de Führer geschonken diamant met zijn blote tenen op en gooide hem in zijn mond. Br! Hij had nog nooit zo"n grote edelsteen in zijn handen gehouden en op zijn tong geprobeerd, ook al was hij de zoon van niet de armste ouders. Maar de gedachte flitste door het hoofd van de jongen: leven ze nog? De overwinning van Hitler veranderde immers de geschiedenis, wat betekent dat zijn ouders simpelweg niet geboren konden zijn. Maar hij is een Wolf-Wolf, levend, gezond, voelt zich geweldig en lijkt sterker te zijn geworden...
  Nog meer gladiatoren renden de ring in, de eerste was een fitte, bijna naakte zwarte vrouw met slechts een paar palmbladeren tussen haar dijen. Het slanke, gespierde, zwarte meisje was gewapend met een drietand en een net. Zijn blote benen bewogen met een onnavolgbare gratie, een mengeling van Afrikaans dier en god. Volka bewonderde de schoonheid en stelde het verlaten van de arena uit, in een poging de gladiator van zo dichtbij mogelijk te zien. Hoe verleidelijk zijn haar volle borsten en glanzende kersentepels. Over het algemeen bestaat er om de een of andere reden een stereotype dat vertegenwoordigers van het zwarte ras niet mooi kunnen zijn. Dit is niet zo, de gelaatstrekken van een Afrikaanse god waren aangename, zachte lippen, een rechte, licht opstaande neus, bijna Europees type.
  Het meisje maakte een salto - het leek erop dat ze behoorlijk getraind was.
  De heraut kondigde aan:
  - Dit is onze gast uit de Verenigde Staten van Amerika: Angela Davis! Oostkustkampioen in ultieme gevechten!
  Het stadion applaudisseerde:
  - Bravo Angela! Bravo!
  De Duitsers lijken hun racistische neigingen te zijn vergeten! Ze flootten, keken naar de zwarte vrouw en smakte van plezier met hun lippen!
  En nogmaals de mededeling:
  - Op verzoek van de gasten zal ze vechten met de Russische commissaris Ivan Bezymyanny! Onze goede bondgenoot de VS tegen het bolsjewistische monster!
  En opnieuw applaus en gebrul!
  Hitler fluisterde tegen Müller:
  - Geweldige show! En de zwarte vrouw is gewoon briljant! Ik wilde niet dat ze stierf. Zal de bolsjewiek ongewapend zijn?
  Müller schudde ontkennend zijn hoofd:
  - Natuurlijk niet, mijn Führer! We hebben hem zelfs een beetje vetgemest voor de strijd. We hebben een eerlijk gevecht, geen vooraf geënsceneerde voorstelling!
  De bezeten Führer gromde van plezier:
  - Des te beter: een echte strijd en, zoals altijd, onvoorspelbaar! Ik wed persoonlijk op de zwarte vrouw!
  Müller knikte minzaam:
  - Uw wil, grote Führer! We wedden op wie we ook wedden!
  De tweede tegenstander was inderdaad behoorlijk groot. Massief, brede bovenlijf, in harnas. Ivan was gewapend met een middelgroot zwaard, genaaid, en een helm op zijn hoofd die zijn hoofd volledig bedekte. Het pantser bedekte echter alleen het bovenste deel van het lichaam, hoewel de sterke benen van de Rus kniebeschermers hadden en zware, van ijzer gesmede laarzen.
  Speer merkte op:
  - En hij is beter bewapend dan het chocolademeisje! Is zijn voorsprong op een mooi meisje niet te groot?
  Müller stelde gerust:
  - Angela heeft ruime ervaring met gevechten, in gevechten zonder regels en met houten zwaarden! Dus ik wil niet dat het gevecht te kort is!
  Speer ontblootte zijn tanden:
  - En dit is al een goed idee! Anders is de tong lang, maar de geest kort!
  De meningen van het publiek, evenals de weddenschappen, waren verdeeld, hoewel de zwarte gladiator bovengemiddeld lang was, maar vergeleken met de Russische leek ze bijna een meisje!
  Het gevecht begon, Angela sprong op Ivan af en sloeg haar drietand tegen het schild, de Rus zwaaide terug en het meisje sprong terug, de roze hakken van de zwarte vrouw flitsten.
  Wolf-wolf herinnerde zich plotseling het lied dat hij in een profetische droom hoorde:
  Nou, en dan in de Kazachkova-datsja,
  Waar is helaas de opdringerige service!
  Ik bleef in mijn delirium naar de programma"s kijken,
  Iedereen kwam op voor Angela Davis!
  . HOOFDSTUK Nr. 5
  In China is het nog steeds rustig, de maand november 1939 is aangebroken. En Oleg Rybachenko besloot meer te schrijven over de avonturen van kapitein Sorvi Golov en de onsterfelijke hooglander.
  Oleg Rybachenko bevond zich in zijn bijzondere en unieke droom in een wereld waarin een oorlog uitbrak tussen de Taliban en de Russische Federatie. De Taliban profiteerden van het feit dat de belangrijkste strijdkrachten van Rusland vastzaten in de strijd in Oekraïne en vielen Tadzjikistan aan. En er brak een serieuze strijd uit. Een miljoen Mujahideen braken letterlijk door de verdediging van Rahmons leger als lava bij een vulkaanuitbarsting en stormden de Fergana-vallei binnen.
  Bovendien slaagden ze erin de Russische basis in Tadzjikistan te vernietigen. En wat - een tweede front opende zich in het zuiden. In Rusland werd de mobilisatie uiteindelijk te laat aangekondigd en begonnen troepen over verschillende grenzen te worden overgebracht.
  En de Russische T-90-tank lanceerde een tegenaanval.
  Oleg Rybachenko, die eruitzag als een jongen van een jaar of twaalf en anderhalve meter lang, met een pet op, rende met grote woede de aanval in. En zijn blote, gebruinde, gespierde benen flitsten.
  En de jongen nam de taak op zich om de verschrikkelijke dushmans te verslaan. Dit is echt een heel vechtende jongen.
  Maar aan de Russische kant vechten hele blote voeten en mooie meisjes in alleen bikini's. De gevechten komen in golven.
  Elizabeth schiet op de Mujahideen. Ze gebruikt een krachtig machinegeweer van het drakentype. En het regent kogels op de Taliban.
  En ze vallen en drukken op het meisje. Een Russische helikopter die is neergeschoten door een zelfgemaakt luchtafweergeschut zal vallen. Hij werd neergeschoten door de Taliban. Het is waar dat er geen meisjes in de helikopter zitten, maar mannen, en je hebt niet echt medelijden met ze.
  En Elizabeth, het meisje is op blote voeten en in bikini. En als je bijna naakt bent, zal niemand je tegenhouden of tegenhouden.
  De oorlog in het zuiden sleept zich echter voort. De zomer is al voorbij. En dan de herfst - vochtig en regenachtig. Afghanistan heeft een grote bevolking en moslimvrijwilligers uit de hele islamitische wereld arriveren daar. En nu is de winter definitief aangebroken en is de oorlog nog steeds aan de gang. Elizabeth gooide het geschenk van vernietiging met haar blote tenen of gebeitelde benen met moorddadige kracht. Ze verspreidde de Taliban in verschillende richtingen en zong met ontblote tanden:
  Hier is het winter, winter, winter,
  Het begon plotseling...
  Veegt woedend, veegt -
  Morgen zal het beter zijn
  Morgen, morgen, morgen!
  En nu is het een nieuw jaar!
  Er viel inderdaad sneeuw in Tadzjikistan op Nieuwjaar 2025. En nu laten Russische meisjes blote voeten, gebeitelde voetafdrukken achter in de sneeuw, en het ziet er heel mooi uit.
  Zoya pakte het aan en zong:
  Eén, twee, drie -
  Veeg uw processors schoon!
  Vier, acht vijf,
  Laten we lapta gaan spelen!
  En het meisje lanceert met haar blote tenen het geschenk van de dood met dodelijke kracht.
  Catherine pakte het aan en zong met ontblote tanden:
  Eén, twee, drie, vier, vijf,
  Het konijntje ging wandelen...
  Hier rent een meisje weg
  Doodt Mujahid!
  Maar Elena leidt ook het vuur. Het soort meisje dat niet cooler kon zijn. En hij schrijft met dodelijk zelfvertrouwen. Maait de Mujahideen neer zonder onnodige ceremonieën. Daarna begint hij te zingen;
  Als de achterkant nutteloos is -
  Militaire ijver zal niet helpen...
  Nou, als er geen enthousiasme is,
  De achterkant zal de lunch van de vijand zijn!
  En de roodharige Elena, die het geschenk van vernietiging zowel met haar blote tenen aannam als gooide. En in werkelijkheid zal het zoveel dushmans verscheuren dat het gewoon angstaanjagend is.
  Elena heeft de kans om te zingen natuurlijk niet gemist:
  Ik ben naakt geweest
  Ze sprong zo door het veld!
  Ik sprong door het veld...
  Kulatsky zong mee!
  En het meisje zal haar ogen nemen die schitteren van saffieren en schitteren. En haar ogen zijn prachtig. En de taal is erg ondeugend. En zo behendig en zo groovy. Nou ja, net alsof het een soort sappige sinaasappel is.
  Euphrosyne vecht ook. En met zijn blote tenen gooit hij cadeautjes van vernietiging. Die zo dodelijk en destructief zijn.
  En vlakbij namen de Taliban een Russische tank en schakelden deze uit. En het Russische legervoertuig begon in stukken te scheuren en de gevechtsuitrusting ontplofte. En opnieuw sterven er mannen.
  Maar Euphrosyne heeft geen mannen nodig. Ze moeten gemarteld worden. En het meisje pakte het en zong:
  Mannen, mannen, mannen,
  Jullie zijn gewoon grote bruten
  Als meisjes je vermoorden
  Ze reinigen de aarde zo erg!
  De Taliban zijn inderdaad beesten.
  Ooit hebben ze een mooie meisjesscout gevangen. Om te beginnen namen ze haar mee en trokken haar op het rek. Ze draaiden de gewrichten uit mijn armen, wat erg pijnlijk was.
  Vervolgens plaatsten ze kousen op de blote voeten van het meisje, die haar enkels vastbonden. En daarna staken ze een vuur aan onder haar blote, sierlijk gebogen zolen.
  Het Russische meisje had veel pijn. Voordat de Taliban haar hielen bakten, namen ze haar voeten en smeerden ze in met olie. En daarom brandde de zool langzaam, en het was ondraaglijk pijnlijk. En het meisje kreunde en brulde. En de Taliban sloegen haar ook met een zweep op de rug en zijkanten. Toen besloten ze de martelingen te intensiveren. We haalden een hete draad tevoorschijn en begonnen de schoonheid op de rug en borst te slaan.
  En hoe pijnlijk het is. Vooral toen de Taliban de scharlakenrode tepels van het Russische meisje met een gloeiend hete tang begonnen te verdraaien. En ze huilde zo veel.
  En de hoofdleider van het Taliban-detachement was gewoon gek van de martelingen. En hij ontblootte zijn gouden tanden.
  Het Russische meisje spuwde als reactie. Waarna ze haar blote tenen begonnen te breken. Wat erg pijnlijk is. En het meisje viel flauw van de vreselijke, ondraaglijke pijn.
  Maar de Taliban bleven martelen. Eerst brachten ze het meisje weer bij bewustzijn door een emmer ijswater uit te gieten. En toen installeerden ze sensoren en elektroden op haar lichaam.
  Daarna begonnen twee jongens op de dynamo te trappen. De stroom begon te stromen en het meisje beefde van de helse pijn. En inderdaad, wanneer het lichaam
  elektrische ontladingen passeren, het is griezelig, het woord is dat kuddes paarden voorbij rennen. En inderdaad, elk meisje hier zal huilen.
  En de jongens trappen, en het naakte meisje huilt als een wilde wolf. En het doet haar echt pijn.
  En naast de schok bakken de Taliban ook de hakken van het Russische meisje, die al bedekt zijn met grote blaren. Ze sloegen me ook op de rug met een hete draad. En ze sloegen toe met woede en vertraging.
  En tegelijkertijd verhoogden ze het meel. Ze begonnen het meisje uit te rekken en steeds meer gewichten aan het blok te hangen om haar gewrichten volledig te verdraaien.
  De belangrijkste Taliban-bandiet zong:
  Wat een pijn, wat een pijn
  De wedstrijdscore is: vijf - nul!
  Welnu, wat kun je van de wilden afnemen? Ze martelden het meisje heel wreed, maar niet bijzonder verfijnd.
  De Taliban zijn barbaren. Dus met het geld dat ze uit de drugs haalden, kochten ze een hele armada tanks uit China. China is inderdaad de bondgenoot en vriend van Rusland.
  En de Taliban vielen de vijand aan met hun tanks.
  Maar tegen hen staan vier Russische gemuteerde meisjes, dit keer op de nieuwste T-95. Ze zijn uiteraard op blote voeten en in bikini.
  Dus wat?
  Elizabeth schoot met haar blote tenen op de Mujahideen en piepte:
  - Glorie aan het moederland van de olifanten!
  Catherine sloeg ook de Taliban, met haar blote, ronde hiel, en vroeg:
  - Wat is het thuisland van olifanten?
  Elizabeth ontblootte haar tanden en antwoordde:
  -Natuurlijk, Rusland!
  Catherine giechelde en antwoordde:
  - Ik dacht dat het India was!
  Elena sloeg de dushmans met behulp van de scharlakenrode tepel van haar borst, nadat ze eerst haar beha had uitgetrokken, en piepte:
  - Ik dacht dat het thuisland van olifanten Afrika was!
  Euphrosyne trapte met haar blote, ronde hakken op de pedalen en zong:
  - Kleine kinderen,
  Niet voor de wereld...
  Ga niet naar Afrika om te wandelen...
  In Afrika zijn er haaien, in Afrika zijn er gorilla's,
  Er zijn grote krokodillen in Afrika!
  En alle vier de meisjes op blote voeten zongen:
  Ze zullen je bijten
  Slaan en beledigen...
  Kinderen gaan niet wandelen in Afrika!
  Er is een overvaller in Afrika
  Er is een slechterik in Afrika
  In Afrika is er een verschrikkelijke Barmaley!
  Het zal je bijten
  Slaan en beledigen...
  Kinderen gaan niet naar Afrika om te wandelen,
  Het is een nachtmerrie in Afrika,
  Gekke slechterik
  Barmaley verscheen er plotseling in!
  Hij rent door Afrika en eet kinderen!
  Ja kinderen! Ja kinderen!
  Lachen is lachen, maar toen de Taliban een Russische jongen van een jaar of veertien betrapten, namen ze hem serieus. Eerst kleedden ze hem uit en hingen hem aan het rek.
  Toen begon de dushman, met een tulband en een baard, het naakte, gespierde lichaam van de tiener dicht te schroeien met een staaf met een heet strijkijzer.
  Vervolgens bracht de beul van de Taliban een gloeiend hete ijzeren ster naar de blote borst van de jongen en drukte deze erop.
  De jongen schreeuwde van vreselijke pijn en verloor het bewustzijn. Waarna de jongen tot bezinning werd gebracht. En ze persten zijn blote, bijna kinderlijke voeten in blokken. En ze begonnen gewichten aan haken in het blok te hangen. En het was erg pijnlijk. Het jonge lichaam van de jongen was enorm uitgerekt en de jongen kreunde letterlijk van de pijn.
  De Russische jongen werd nog steeds gemarteld. We smeerden de blote voetzolen in met olie. En toen staken ze een vuur onder hen aan.
  En hoe de jongen daarna wild schreeuwde. Ja, het was enorm pijnlijk.
  De jongen bleef schreeuwen en de Taliban sloegen hem met een zweep.
  Toen pakten ze de jongen en sloten hem bij zijn ribben vast. En opnieuw keerden ze het volledig binnenstebuiten.
  Waarna de Taliban zongen:
  Wij zullen alle ongelovigen vernietigen,
  Laat het maar tieners zijn...
  Hier is een cherub boven ons,
  Wij zetten iedereen op het bord!
  Waarna bij een jongen uit Rusland al zijn tenen op zijn blote voeten werden gebroken met een hete tang. En de Taliban deden het langzaam, om de knappe jongen zoveel mogelijk pijn te bezorgen. En toen begonnen ze de ribben van de jonge krijger te breken met een gloeiend hete tang.
  Dus braken ze ze voor hem, zodat de jongen geen enkele rib meer overhield. En de jongen stierf door een pijnlijke shock.
  Ondertussen viel Anastasia, met behulp van de Witcher, de Taliban aan vanuit een aanvalsvliegtuig. Tegelijkertijd gebruikte ze raketten. Ze drukte met haar blote tenen op de knoppen van de joystick en zong:
  Hoger en hoger en hoger
  De Führer trok zijn neus op...
  Soms waaien onze daken weg,
  De Taliban zijn echter nog niet volwassen geworden!
  Ook Akulina Orlova treft haar tegenstander. Hij doet dit heel nauwkeurig en gebruikt zijn scharlakenrode borstnippel om op de knop te drukken. En vlakbij ontploft een Russisch aanvalsvliegtuig. Het werd getroffen door een dodelijk geschenk van de Taliban. Mogelijk iets gemaakt in China. En het zal je volledig verpesten.
  Akulina zong:
  - Als het een man is, ga dan rechtstreeks naar de kist,
  Levens redden dus...
  Wees op blote voeten meisjes!
  En de krijger zal lachen en lachen. De benen van het meisje kennen natuurlijk, ondanks de winter, geen schoenen. En haar hakken zijn rond en glanzen letterlijk. Dit meisje is gewoon super.
  En de tepels van haar borsten zijn scharlakenrood en glinsteren als de toppen van kerken. Dit is een vechtend meisje, om zo te zeggen.
  Ja, ze houdt niet van mannen. Hoewel hij ze graag voor zijn plezier gebruikt. Om het geweldig te maken.
  Akulina pakte het aan en zong:
  Over dit meisje op blote voeten
  Ik kon het niet vergeten...
  Het leken wel straatstenen
  Ze kwellen de huid van zachte voeten!
  En Akulina, hoe ze haar saffieren ogen zal oprollen.
  Hier is ze een meisje van het hoogste niveau en klasse.
  En Margarita Magnitnaya is ook piloot.
  Welnu, in de tussentijd slaat Margarita de Mujahideen met grote dodelijke kracht.
  Waarna hij zal zingen:
  O, wat een benen!
  Hoe goed...
  Wees niet bang, schat
  Schrijf uw telefoonnummer op!
  En Margarita zal het aannemen en haar tong laten zien. Ze is een buitengewoon strijdlustig meisje.
  En haar blote tenen sturen moorddadige doodsgeschenken.
  Akulina Orlova zong lachend:
  -Margarita, het raam staat open,
  Margarita, je herinnert je nog hoe het allemaal gebeurde!
  Anastasia Witchakova knikte:
  - Ja, vrouwen! We kunnen alles doen, en we zullen onze vijanden grondig uitroeien!
  En de meisjes zongen in koor:
  Ons leger is sterk
  Ze beschermt de wereld...
  Laat de Taliban oprukken
  Hun meisjes vermoorden hen!
  Fedora vecht bijvoorbeeld ook. Ze vuurt een mortier af op de Mujahideen. En als hij het verprutst, zal het voor niemand veel lijken. Ook al hebben de Taliban een lange baard en een geschoren hoofd.
  Fedora stampt met haar blote voeten in de modder en zingt:
  Zie jij een eclips aan de hemel?
  Een formidabel symbool van de branding...
  Zwarte vleugels over de hele wereld
  Zwermen kosmisch gehuil!
  En een ander meisje, Seraphim, gooide een dodelijke bom met haar blote tenen, verscheurde de massa Taliban en zei:
  Taliban - de vloek stijgt op,
  Taliban - totale dood...
  Taliban en dode regimenten!
  De Taliban leiden de gek!
  Taliban!
  En Seraphima zal een fluitje in haar mond nemen en hoe het zal waaien dat de kraaien zullen flauwvallen en de hoofden van de Mujahideen met hun snavels zullen doorboren.
  Ik moet zeggen dat de meisjes zo geweldig en mooi zijn.
  En nu kun je zien hoe de Taliban een Russisch munitiemagazijn in brand staken. Het begon te branden en de granaten ontploften met dodelijke kracht. De Taliban brullen en verheugen zich.
  Maar de meisjes uit de lucht zijn aan het neuken met de Mujahideen. En je kunt zien hoe Albina en Alvina in de lucht verschenen.
  Beide meisjes zijn gewoon geweldige blondines. En wonderbaarlijk mooi. En natuurlijk op blote voeten, en alleen in dunne slipjes.
  Dit zijn vrouwen van de hoogste, laten we zeggen, orde. En wat ze kunnen, kan niet iedereen herhalen.
  En de krijgers, als ze beginnen te moorden, kun je ze niet tegenhouden.
  Albina vuurde vanuit het vliegtuig een raket met kolossale vernietigende kracht af. En ze vernielde de legerbunker van de Taliban, waarna ze zong:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Zelfs blote voeten, blote tepels...
  Laten we de Taliban laten weken in het toilet,
  We kunnen het ons niet veroorloven zwak te zijn!
  Alvina blijft, met behulp van haar blote tenen, geschenken van de dood sturen. En dood de Mujahideen, ze pakte het en zong:
  - We hebben schattige meisjes,
  Ze zeggen alleen maar: schoonheid....
  De stem van de Komsomol-leden klinkt,
  De stormachtige lente komt eraan!
  En beide meisjes zullen het aannemen en uit volle borst zingen:
  Laat mij naar de Himalaya gaan
  Laat mij voorgoed gaan
  Anders ga ik huilen, anders blaf ik,
  Anders eet ik iemand op!
  En het meisje begint gewoon te kraaien. En ze vindt het heel cool en charmant. En als je schreeuwt - Kukareku - is het echt griezelig.
  De meisjes namen het ondertussen op en begonnen met zware kanonnen te schieten, wat indruk maakt. En ze schieten zo nauwkeurig.
  Het meisje Viola begon te zingen, grijnzend met haar tanden en nauwkeurig op haar vijanden schietend:
  - Ik ben het sterkste meisje ter wereld,
  Ik hou ervan om mannen te kussen...
  De soldaten kennen geen coole uitzending,
  Waar het meisje vergat een beetje te dansen!
  En de krijger zal lachen. Ja, schoonheden weten hoe ze dushmans moeten wurgen.
  En om eerlijk te zijn, ze zijn in staat de hoorns en gelaatstrekken van een kaal persoon af te breken.
  Probeer dus het op te nemen tegen zulke schoonheden.
  Nicoletta vertelt ook over de Taliban. Ze is een zeer strijdlustig en agressief meisje. En als ze lacht, lijkt het op het lachen van een gekke vrouw.
  Nicoletta ontblootte haar tanden en brulde:
  Wij zijn, wauw, rovers,
  Rovers, rovers!
  Bang, bang en je bent dood,
  Dood, dood!
  Nicoletta lachte en piepte:
  - Glorie aan ruimtepiraten!
  Ook op andere plaatsen waren meisjes woedend. En toen vielen er raketten op de posities van de Taliban. Aurora liet het los met behulp van de scharlakenrode tepels van haar borsten, die werden gebruikt om de knopen in te drukken.
  En de raketten vlogen. En de Mujahideen brullen.
  Hier wordt een ander Komsomol-lid gemarteld. Zonder aarzelen werd een met benzine ingesmeerd watje tussen haar blote tenen gestoken. En ze namen het zonder verder oponthoud mee en staken het in brand.
  De watten vlogen in brand. En het meisje zal het pakken en brullen. En toen pakten ze haar en duwden een gloeiend hete staaf in haar borst, recht in haar scharlakenrode tepel. En het meisje barstte letterlijk uit van de pijn.
  En de Taliban lachen. Natuurlijk houden ze er ook van om tenen te breken. Een van de Mujahideen nam zelfs de blote ronde hak van het meisje en verbrandde deze met een ijzerwit van de hitte. En het werkte. Het meisje zal beginnen te schreeuwen van wilde afgrijzen.
  Alice zag dit door een sluipschutterkijker. Ik keek beter. Ik pakte het en zette het op, en het was als een gek. En de dodelijke kogel zou de beul recht in de maag treffen. En hij schreeuwde van wilde pijn en begon te kronkelen. En het meisje pakte het en zong:
  Engelen van goedheid,
  Twee witte vleugels over de wereld
  Er is ergens een land
  Waar Svarog zelf een idool werd!
  Angelica vuurde ook, en zeer nauwkeurig, de folteraar in het scrotum. Ook hij zal schreeuwen van een goedgemikte treffer. Dit is hoe de beulen het kregen.
  En de meisjes zongen:
  Jullie slechte beulen,
  Er wacht een wrede straf...
  Wij hebben veel kaarsen
  De grote mensen vallen aan!
  En de meisjes begonnen woedend en nauwkeurig te schieten. En schakel de Taliban uit. De duivel zou zulke meisjes niet kunnen weerstaan.
  Alice neuriet terwijl ze op de vijand schiet:
  Jouw lot staat op het spel,
  De vijanden zijn vol moed...
  Maar godzijdank zijn er vrienden
  Maar godzijdank zijn er vrienden!
  En godzijdank hebben vrienden zwaarden!
  En Angelica, die op de Taliban bleef schieten en hen doodde, twitterde:
  - Als je vriend bloedt,
  Vertrapt tot het einde...
  Noem mij geen vriend
  Noch een lafaard, noch een leugenaar!
  Toen pakte het meisje een granaat en gooide deze met dodelijke kracht met haar blote tenen. En ze heeft de Taliban aan stukken geslagen. De afgehakte hoofden van de Mujahideen rolden naar buiten.
  Angelica pakte het aan en zong:
  Dag en nacht bombarderen ze voortdurend,
  Ik ken geen medelijden, geen schaamte...
  Omdat iemand zich vreemd gedraagt
  Het hele land gaat dood!
  Alice, die op de Taliban schoot en hen doorboorde, pakte het aan en merkte op, terwijl ze stof uitspuugde:
  - Er is zo'n prachtig moment in dit Rusland,
  Wat niet gemakkelijk te raden is, is wie de nar is en wie de president!
  De roodharige krijger giechelde en merkte op:
  - Dit is hoe het gebeurt: het is heel stom om een spion als president te hebben!
  En beide meisjes regenden opnieuw vuurstromen op de Taliban. En dat deden ze uiterst nauwkeurig. En hun schoten raakten de Mujahideen.
  En op een andere plaats waren andere meisjes aan het vechten. En natuurlijk ook op blote voeten en bijna naakt.
  Alenka vuurde bijvoorbeeld een bazooka af met haar scharlakenrode tepel. Ze doorboorde een Talibanstrijder en een aantal van zijn partners.
  Waarna ze tweette:
  - Nu zijn we weer bij de parade,
  We zitten niet op hetzelfde pad als de bandiet
  Wij zijn een brigade van meisjes op blote voeten,
  Het licht van Lada is met ons voorop!
  En de krijger zal met haar blote hiel een geschenk van vernietiging gooien. En het zal een massa Mujahideen verscheuren.
  De vrouwen hier zijn cool. Olga schiet ook op de Taliban. Dit zijn de oprukkende Mujahideen. Ze vallen aan in dikke ketens. En de meisjes maaien ze zonder enige vorm van ceremonie neer.
  Olga vuurde een raketwerper af met haar aardbeiennippel. Ze schakelde een heleboel Taliban uit en zong:
  - We zullen onze ziel, ons hart, geven
  Wij zijn ons heilige vaderland...
  Wij zullen standhouden en winnen -
  En we zullen geen spijt krijgen van ons leven!
  En het meisje zal het geschenk van vernietiging naar de Mujahideen gooien met haar blote tenen van moordzuchtige kracht.
  En hoe geweldig het is voor meisjes. Hoe ze de Taliban versloegen.
  Veronica vecht ook. Het meisje gebruikt robijnrode tepels tijdens het fotograferen.
  En als gevolg daarvan werd de massa dushmans vernietigd. En de krijger schreeuwt uit volle borst:
  - Ik ben de sterkste ter wereld,
  Ik kan de Taliban wurgen...
  Dood de dushmans in het toilet,
  Wij zorgen ervoor dat ze op wild lijken!
  En Veronica, hoe ze het zal nemen en neuken...
  Strijder Anna is bij haar. En hij roeit de Mujahideen uit. Natuurlijk draagt het meisje alleen slipjes. Het is praktisch. En het slipje is zo dun en verbergt eigenlijk niets.
  Krijger Anna vuurt en maait haar tegenstanders neer. Haar haar is rood en de meisjes zelf zijn gewoon het hoogste licht van de kosmos.
  En Anna gooit met haar blote tenen doodsgeschenken, die ter plekke de Taliban verslaan.
  De krijgers schreeuwen uit volle borst:
  - De Mujahideen zijn in rep en roer,
  De vijand verplaatste het regiment naar voren...
  Meisjes dragen, kennen de overwinning,
  De Taliban zullen met vijandigheid worden geconfronteerd!
  
  Ze zullen de varkenshuid eten,
  De vijand zal verslagen worden...
  Meisjes op blote voeten vechten
  De vuist van de schoonheden is sterk!
  En de krijger zal je pakken en slaan, met behulp van de scharlakenrode tepel van haar borst in de strijd.
  En dit is, laten we zeggen, erg gaaf!
  Een mooi roodharig meisje. En ze houdt van mannen.
  Dus Anna pakte het aan en brulde uit volle borst:
  - Er werd bevel gegeven om het dorp met de grond gelijk te maken,
  Grad-salvo's vernietigen bergen...
  De Führer met een kaal hoofd blies op Afghanistan,
  En laten we stoppen met praten tegen de hel!
  En het meisje zal lachen en lachen. En haar lach is als het luiden van klokken.
  De meiden zijn vol enthousiasme. Malvina vecht ook. Natuurlijk vindt het meisje het niet erg om de dieprode tepel te gebruiken. En tegelijkertijd zingt de schoonheid ook
  En dit gebeurde -
  Waar de soldaat niet om vroeg!
  Een kwade stam is binnengerold,
  Veel helse, duistere krachten!
  
  Zwarte duivels zijn brutaal,
  Ontsnap uit dit moeras!
  Hier hebben ze dolken in hun handen -
  Liedjes huilen - geen nachtegaal!
  
  Het machinegeweer verpletterde de infanterie -
  Rook van gebroken mortieren!
  Ze hebben meteen een bedrijf neergehaald,
  Het pantser van de kurassier hielp niet!
  
  De roedel heeft geen verlangen om te sterven,
  Geloof me, het is geen resort!
  En de granaten vernietigen bunkers,
  Hun aartsengel raakt hen van bovenaf!
  
  Demonen piepen meteen in hun gaten,
  We verbranden ze met napalm en zwavel!
  Zelfs de bergen smelten,
  We vernietigen alles rondom!
  
  Maar denk niet alleen
  Wat een vijand is als water!
  Reus, toppunt van groei,
  Koning van het heelal, Satan!
  
  Hier is zijn vuurademhaling,
  De cherub brandt meteen!
  En de banier van God viel,
  Maar wij geloven dat we zullen winnen!
  
  We gingen een stukje de heuvel op
  En laat ons gedoopt worden!
  Gegromd op het pad,
  Zonen van de wijze God!
  
  En nu rennen we ten aanval,
  Roep hoera, donderslagen!
  Hoeveel kun je echter horen vloeken,
  Maar naar de hel met de hutten, vernietiging!
  . HOOFDSTUK Nr. 6.
  Toen Oleg Rybachenko wakker werd, was het eerste wat hij deed oefeningen doen. Daarna ging hij douchen en poetste zijn tanden. Hij moest nu nieuwe gevechtsmissies uitvoeren.
  Jean Grandier ging persoonlijk op sabotage-aanval. En met hem waren Paul, Edik, Stella en Oleg, die lieten zien een fenomeen te zijn. Fanfare werd niet meegenomen, omdat hij niet de beste schutter is, hoewel hij de laatste tijd veel heeft getraind en zijn nauwkeurigheid merkbaar heeft verbeterd.
  Jean was klein en leek een jaar of veertien, en er zat nog niet eens een pluisje op zijn gezicht. En de rest zijn maar kinderen, vooral Edik. En ze racen op kleine maar behendige paarden.
  Alleen Oleg, een onsterfelijke hooglander, rent het liefst op eigen benen, met blote voeten, gebruinde, gespierde benen, alsof ze uit draad zijn geweven.
  Vier jongens en een meisje met gemoderniseerde Mauser-geweren haasten zich de strijd in.
  Om precies te zijn, terwijl ze door de jungle springen en een gesprek voeren.
  Jean vroeg aan Oleg:
  - Waar heb je zo goed leren rennen?
  De krijgersjongen antwoordde glimlachend:
  We hebben allemaal een beetje geleerd,
  Iets en op de een of andere manier...
  Laten we een lange reis maken,
  Een engel verlicht onze weg!
  Jean lachte en antwoordde:
  - Goed gezegd!
  En de jonge kapitalist schoot. De kogel trof een roofzuchtige gier, die blijkbaar iets in de jungle wilde vinden. En de giervogel viel in het struikgewas. Hier flitsten verschillende hyena's voorbij, klaar om de prooi te grijpen.
  Paulus merkte op:
  - Ja, deze dieren... Ze voeden zich met alles!
  Edik giechelde en zong:
  Mijn aanhankelijk en zachtaardig beest,
  Ik schiet je neer, geloof me...
  Mijn aanhankelijke en zachtaardige beest!
  Edik is nog maar een kind en nog geen tien jaar oud, maar er liggen al veel lijken van Engelse soldaten van alle nationaliteiten.
  En nu de eerste schermutseling: we werden betrapt tijdens een patrouille. Vijf schoten tegelijk, daarna binnen vijf seconden elk schot - kinderen hebben speciale geweren - met een verhoogde vuursnelheid. Zelfs Paul nam er één in plaats van zijn oefening - om niet uit de toon te vallen tijdens de schietpartij.
  En het meisje schiet niet slechter dan de jongens. Dit is waar de knock-out echt ging.
  Nadat ze dertig Britse soldaten hadden gedood, voor het merendeel Arabieren en zwarten, begonnen de Terminator-kinderen hun zakken te controleren. Om zichzelf niet te belasten, namen ze alleen bankbiljetten en gouden munten mee.
  We vonden een document dat de komst van steeds meer versterkingen meldde. De krachten zijn inderdaad te ongelijk.
  Oleg merkte op:
  - Hoeveel mensen sterven er!
  Jean antwoordde met een zucht:
  - Ja, hij vergaat!
  De onsterfelijke jongen riep uit:
  - En waarvoor?
  Paulus zei zelfverzekerd:
  - Wij vechten voor onze onafhankelijkheid! En we zullen niet knielen, ook al moeten we allemaal sterven!
  Oleg knikte glimlachend:
  - Prijzenswaardig... Je kunt je echter de driehonderd Spartanen herinneren die vochten met het talloze leger van koning Xerzes, en uiteindelijk stierven, maar eeuwenlang glorie verdienden!
  Stella tweette:
  Het is beter om waardig met een zwaard te sterven,
  Waarom leven als vee dat de zweep en de stal verdraagt!
  Oleg merkte op:
  - Welnu, Groot-Brittannië heeft democratie, en het is het enige land in Europa dat altijd een parlement heeft gehad! In tegenstelling tot bijvoorbeeld andere landen!
  Jean knikte:
  - Rechts! Maar in dit geval voert Groot-Brittannië een onrechtvaardige oorlog en gebruikt het geen beschaafde methoden. Waarom zou het land, dat toch al het grootste grondgebied ter wereld heeft, Transelvanië en de Oranje Republiek in beslag moeten nemen? Ze kunnen niet eens met hun koloniën omgaan!
  Paulus riep uit:
  - We zullen ons territorium niet opgeven! En wij zullen onze wil ook niet opgeven!
  Oleg merkte met een zucht op:
  - Waar kunnen we op rekenen, dat Groot-Brittannië het vechten beu zal worden en uiteindelijk zonder stoom zal komen te zitten?
  Jean Grandier knikte:
  - Dat is alles! Als de oorlog voortduurt en de verliezen van Groot-Brittannië te groot worden, zal de publieke opinie zeggen: is de prijs niet te hoog voor een relatief klein gebied? Misschien is het beter om de soldaten te redden, maar we hebben al genoeg land!
  Edik tweette:
  De Engelsman keek hier scheef,
  Er is niet genoeg grond...
  Aangevallen door buren
  En de koningen werden gek!
  Oleg knikte instemmend:
  - Ja, ze worden de oorlog beu. In mijn wereld waren zelfs de Amerikanen het vechten tegen de Taliban bijvoorbeeld eindelijk beu en vertrokken, ook al duurde het twintig jaar!
  Jean vroeg behoedzaam:
  - Ik weet wie de Amerikanen zijn. Ze hebben een sterke en snelgroeiende economie, en na verloop van tijd zal er een leger groeien. Ik denk zelfs dat de VS Groot-Brittannië in de toekomst terzijde zullen schuiven. Maar wie zijn deze Taliban?
  Oleg antwoordde met een lieve kinderlijke glimlach:
  - Taliban worden als studenten overgeplaatst. En dit zijn religieuze fanatici. Het is beter voor ons om ze niet aan te raken!
  Paulus stelde voor:
  - Misschien nemen we het...
  Jean vroeg:
  - Wat?
  De Boerenjongen antwoordde:
  - We blazen de brug waarover de spoorlijn loopt op. Zo gemakkelijk kun je het niet herstellen!
  Oleg merkte op:
  - Geen slecht idee! Dit is waar we hier voor lijken te zijn samengekomen, maar zulke bruggen worden zwaar bewaakt!
  Edik siste:
  - Waar de gepantserde trein niet zal passeren, zal een jongen op blote voeten kruipen!
  Stella stelde voor:
  - Laten we meisjeskleding aantrekken. Jongens worden er nog steeds van verdacht saboteurs te zijn, maar meisjes zal niemand verdenken!
  Jean knikte glimlachend:
  - Geen slecht idee. Hoewel niet nieuw. Om de brug op te blazen heb je echter veel explosieven nodig. Maar hier, preciezer gezegd, kunt u de benodigde hoeveelheid niet in manden vervoeren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de manden zelf kunnen worden gecontroleerd!
  Oleg stelde voor:
  - Misschien proberen we iets eenvoudigers. Zo gaan we zelf een auto besturen met explosieven, en verkleden we ons als drummers.
  Paulus riep uit:
  - Een auto met explosieven? Je moet raden wanneer de trein met munitie arriveert en dan wordt de brug volledig verwoest! Hier kun je, zelfs in een mand, een behoorlijke hoeveelheid meenemen... dat wil zeggen, geen grote hoeveelheid, maar andere munitie zal ontploffen en dus ontploffen.
  Edik piepte:
  - Geweldig idee!
  En de jongen sloeg op zijn blote voeten. Van de ruiters was alleen Jean beslagen. Blijkbaar was het voor hem als kapitein en commandant van een bataljon sukkels een schande om op blote voeten te lopen of te rijden, hoewel hij ook nog een tiener was. En de rest zijn maar kinderen. Oleg ziet eruit zoals toen hij tien jaar oud was, maar aangezien hij in een vorig leven een grote man was, ziet hij er op tienjarige leeftijd ongeveer twaalf uit en heeft hij behoorlijk sterke en gespierde schouders.
  Oleg rent en springt - hij is nu onsterfelijk, en wat voelt hij zich goed, zoveel energie en kracht.
  Maar vóór de jongens verscheen een heel squadron Engelse lansiers. En dit zijn tweehonderd ruiters. Bovendien zijn de buldoggen onaangenaam tegen hen en lijken ze de kinderkrijgers te hebben gevoeld.
  Jean grijnsde en merkte op:
  - Veertig Engelsen elk? Waarom gaan wij de strijd aan!
  Paulus riep:
  Naar de bloedige strijd, heilig en rechtvaardig,
  Maart, maart vooruit...
  Jongens mensen!
  Naar de bloedige strijd, heilig en rechtvaardig,
  Maart, maart vooruit,
  Jongens op stap!
  Oleg merkte glimlachend op:
  - Ik heb het gevoel dat ik onsterfelijk ben! Ik heb trouwens wat cartridges in mijn rugzak gepakt! We hebben dus genoeg munitie!
  Stella antwoordde met een zucht:
  - We moeten opnieuw doden! Sorry mensen!
  En het meisje huilde. Toen pakte ze het geweer en hief het op.
  De kinderen gingen de strijd aan. Ze begonnen als eerste te schieten, waarbij ze eerst de Engelse buldoggen neerschoten, alsof ze hun schedels doorboorden. En toen begonnen ze op de cavalerie te schieten. De vijf waren slim gecamoufleerd in de jungle, en het was voor de Britten niet gemakkelijk om hun numerieke superioriteit in te zetten.
  Oleg zong met een zucht:
  Hoeveel dierbaren kun je doden?
  Geloof me, de mens is tenslotte geboren voor geluk...
  De moeder laat haar zoon niet naar het front gaan,
  En zelfs in de zomer is er slecht weer tijdens de oorlog!
  En de jongen schoot. En toen pakte hij en gooide met zijn blote voeten een steentje naar de Engelsman, of beter gezegd de Arabische huursoldaat, in de tempel en doodde hem ter plekke.
  Toen schoot hij opnieuw. De kinderen namen een behoorlijke hoeveelheid munitie mee en manoeuvreerden behendig. En het was zo'n gevechtslading. De meeste krijgers waren koloniale strijdkrachten, zwarten, Arabieren en Indiërs, maar er waren zelf ook enkele Britten. Er was dus sprake van een grote schietpartij.
  Oleg ervoer moreel ongemak, vooral toen hij op vertegenwoordigers van het blanke ras moest schieten. Maar de eeuwige jongen schoot zonder te missen. En de andere schutters waren goed. Zelfs de jonge Edik en het meisje Stella. Sommige vertegenwoordigers van de eerlijke seks schieten echter zelfs beter dan de sterkere.
  Maar toch is het blonde meisje een geweldige kerel, en haar haar met zulke krullen lijkt op een pop.
  Oleg schiet en nieuwe aforismen komen in zijn hoofd, die de jongen letterlijk overweldigen.
  Politiek is een plek waar mensen er altijd in slagen fouten te maken, alleen de kiezer veegt soms de rotzooi weg in een bloedige stroom van revolutie!
  Het woord politicus en het woord fatsoenlijk worden alleen gecombineerd als er een derde woord aan wordt toegevoegd: klootzak!
  Een politicus kan alles in zijn karakter hebben behalve geweten en eer, maar hij vermomt zichzelf als geweten, zij het oneerlijk!
  De politicus belooft bergen van goud aan de hemel om op te lichten als een ster, maar hij geeft geen gouden licht, met zo'n uitblinker zal de kiezer niet wachten op de dageraad!
  Een politicus heeft meer maskers dan sterren aan de hemel, maar ze zijn allemaal bedoeld om het voor de vospoliticus gemakkelijker te maken grappen te maken!
  De politicus is deels vos, deels wolf, deels olifant in een porseleinkast, in sommige opzichten een laffe haas, maar in werkelijkheid is hij een compleet varken!
  Een politicus houdt ervan om met zijn tong water in een vijzel te stampen - een activiteit die nutteloos is voor de kiezers, maar die de politicus inkomsten oplevert in de vorm van schuim van ijdel gepraat!
  In onze dromen zijn we allemaal helden, maar we lopen rustig in formatie, ook al is de commandant een varken, hij is zelf nog erger dan een mus!
  Iedereen wil dat een adelaar hem vervangt, maar als je zelf een natte kip of een laf musje bent, maak je dan niet tevergeefs zorgen!
  De politicus kraait veel om zijn kippenhersenen en kippenkracht te verbergen!
  Als een politicus kraait, is dat een lachertje voor de kippen, maar als een dictator losgaat, hebben zelfs de adelaars geen tijd om te lachen!
  De politicus belooft veel, maar het enige dat hij krijgt is een gratis circus!
  Een politicus kan mensen aan het lachen maken, maar hij kan geen vreugdevol leven garanderen!
  De politicus is een verraderlijke clown, maar hij voert de grootste strijd het liefst onder het tapijt, en zelfs op zo'n manier dat de kiezers er niet blij mee zijn!
  Zakpolitici doen niets anders dan met de harkende schep van hun lange tong in de zakken van kiezers reiken!
  Politici hebben bodemloze zakken en een bodemloze ziel!
  Een politicus is een goede kever, alleen vleugelloos en kruipt als een worm voor zijn superieuren!
  Een politicus is een vos in sluwheid, een wolf in sluwheid, een hamster in hebzucht, een aap in navolging van succesvolle individuen, een varken in relatie tot anderen, en over het algemeen is er niets menselijks in hem!
  De tong van een gigolo brengt extase teweeg, de taal van een politicus, het verlangen om te braken en te huiveren van walging!
  Het is beter een gigolo te zijn dan een politicus, een gigolo leegt zijn zakken niet en geeft geen plezier, een politicus stopt een varken in zijn mond en veroorzaakt walging!
  Een politicus is een gigolo wiens tong tegelijkertijd in alle gaten steekt, waardoor hij misselijk wordt en moet overgeven!
  Er zijn geen kameraden in de politiek, er zijn veel ganzen en bijna allemaal varkens!
  Een politicus is een gans die ervan houdt om te pikken, en een varken dat graag op kiezers schijt, en een vos die ervan houdt mensen te lijf te gaan met kippenhersenen!
  Een politicus is gewend te liegen, net zoals een varken gewend is te poepen, alleen is het, in tegenstelling tot een dier, de politicus die het meest schijt aan de voedertrog en zich baadt in morele vuiligheid, in een nieuw, schoon pak!
  Een politicus is een duivel die houdt van lichtgekleurde pakken, en een oorlogsraaf die zich verschuilt achter de triller van een nachtegaal van vrede!
  De politicus maakt mensen aan het lachen met banale grappen, maar is inventief op originele manieren om geld te krijgen voor het kijken naar zijn circus!
  Het is beter voor een meisje om zichzelf te geven aan de eerste persoon die ze ontmoet, dan zich te laten neuken door de eerste persoon bij de verkiezingen!
  Mensen kiezen politici met de droom een leeuw te krijgen, als ze geluk hebben krijgen ze een vos, als ze niet succesvol zijn krijgen ze een ezel, maar bij welke keuze dan ook zal de heerser zeker liegen!
  De keuze onder politici is niet groot: een vos, een wolf, een beer, een ezel, een ram, een geit, een makaak en altijd met een varkenspenning, maar je kunt geen persoon vinden!
  Het meisje droomt van haar geliefde valk, en de kiezers dromen van een adelaarsheerser, maar de schoonheid krijgt op zijn best een haan, en de mensen krijgen een kalkoen, en gedragen zich zelfs zwijnenachtig, met een belangrijke uitstraling!
  Een politicus zegt vaak domme dingen met een slimme blik, maar tegelijkertijd is hij zelf helemaal geen dwaas, alleen domheid is de meest geavanceerde hoofdsleutel tot de deur naar de troonzaal!
  De politicus creëert mist in zijn toespraken en pleegt bedrog met het duidelijke doel macht te verwerven over de vertroebelde geesten van kiezers!
  Een politicus zonder sluwheid is als pap zonder boter, ook al is het programma van de politicus een complete puinhoop, sluwheid brengt wapens in plaats van boter en dreigt de kiezer naar een psychiatrisch ziekenhuis te sturen!
  In de politiek kun je, net als in een winkel, niets krijgen zonder geld, maar met sluwheid kun je voor niets stemmen pakken!
  Politiek is een vergelijking waarbij alle elementen onbekend zijn, behalve één eigenschap: ze zullen zeker de fout in gaan!
  De politiek is een compleet moeras waar de inwoners het leeuwendeel voor zichzelf willen pakken en een grote deal willen sluiten, en als het eerste niet altijd mogelijk is, dan wordt het tweede in een Stachanov-tempo bereikt!
  De politiek is een eikenbos, maar als het politieke varken eikels wil eten, moet je eerst de snippers van de intelligentie verwijderen met de hulp van propagandistische spechten!
  Politiek vereist het vergeten van geweten en eer voor succes, maar als het geluk komt, heeft de kiezer opnieuw niets, en stroomt er weer een cent in de zak van de vos, die het varken laat glijden!
  Een vrouw wil de liefde en het geld van een man, een politicus zoekt de liefde van kiezers omwille van geld, maar als de eerste hem opwarmt en eten klaarmaakt, dan zal hij de tweede stelen en hem een varken geven!
  Een politicus is een schorpioen die, in tegenstelling tot een insect, niet van de woestijn houdt, maar van grote steden, maar deze verwoest tot het niveau van de Sahara!
  De kleermaker meet zeven keer, snijdt één keer, de politicus meet iedereen naar zijn maatstaf en slacht voortdurend!
  Een arme jongen op blote voeten is gelukkiger dan een rijke oude man, vooral als de vrek ook door de meisjes wordt geschoeid!
  Een jongen op blote voeten, slimmer dan een volwassene, die zich door politici laat beslaan!
  Het is beter voor een meisje om op blote voeten te lopen dan koolsoep te slurpen met bastschoenen!
  Een bedelaarsmeisje op blote voeten is leuker dan een miljardair wiens schoenen eruit zien alsof ze geen cent kosten!
  Een straatarm meisje draagt haar blote hiel voor een miljard dollar!
  De vos loopt ook op blote voeten, al draagt ze een dure bontjas, en een vrouw moet haar schoenen uit kunnen doen om een luxe outfit te krijgen!
  De blote voeten van het meisje zijn sierlijk en mooi, de schoenen van de politicus zijn een giftige intellectuele freak!
  Blote vrouwenvoeten laten de hoofden draaien, niet alleen voor zwervers, maar ook voor degenen die weten hoe ze professioneel "schoenen moeten aantrekken"!
  Ze willen een mooi meisje uitkleden, een rijke vrouw schoenen aantrekken en drie huiden afrukken van een vrouwelijke politicus!
  Een meisje met blote voeten reikt in de portemonnee van de hardst gelaarsde man!
  Een man is natuurlijk een laars, maar het is geen bastschoen die zelfs een vrouw op blote voeten schoenen kan aantrekken!
  Een vrouw zonder kleren, als een naakte dolk zonder schede, slaat een man recht in het hart en trekt drie huiden af!
  Een slang werpt twee keer per jaar zijn huid af, en een giftige vrouw elke keer dat ze een man schoenen wil aantrekken en drie huiden wil afrukken!
  Een politicus steekt zijn tong in de zak van een kiezer, en een vrouw steekt haar blote voet in de portemonnee van een man, maar ze dragen allebei hun schoenen tot aan hun oren!
  De glimlach van een politicus is altijd vals, maar een vrouw ontblootte haar tanden in een oprecht verlangen om de geest van een man op te vrolijken en iets zinvollers te doen!
  De meest modieuze leggings zullen een gehoornde man niet helpen verleiden als het been, op blote voeten, geen vlecht is!
  De mond van een vrouw zal een man een oceaan van plezier schenken, de tong van een politicus zal een berg beloften op zijn hoofd doen neerkomen, ongeacht geslacht!
  De mond van een vrouw schittert van tandparels, de mond van een politicus schittert alleen van loze beloften!
  Een vrouw moet een sluwe vos zijn om niet in lompen en op blote voeten rond te lopen!
  De ogen van vrouwen stralen en betoveren als hemellichamen, politici hebben ogen als sterren, ze lijken te stralen, maar de afstand tot de waarheid is onbereikbaar!
  Blondjes hebben niet altijd een helder geweten, maar politici hebben altijd een zwarte ziel, ongeacht haarkleur!
  De blondine op blote voeten is niet altijd een helder hoofd, maar ze draagt herenschoenen op een zwarte manier!
  De blondine is een duivel met een engelachtig uiterlijk, en de politicus is Satan, ongeacht zijn uiterlijk!
  Het is goed voor een vrouw om blond te zijn, het is nog erger om er bleek uit te zien!
  Een vrouw baart niet altijd prachtige kinderen, maar een politicus, ongeacht geslacht, creëert altijd lelijke problemen voor kiezers!
  Blote vrouwenvoeten zijn niet altijd mooi, maar ze zijn altijd beter dan de bastvoetige kiezers die door politici worden geschoeid!
  Blote vrouwenvoeten zijn vasthoudender voor de glibberige beloften van politici dan mannenlaarzen!
  Dit is een vrouw, een wezen dat van tederheid houdt, maar helemaal niet van een politicus die zacht ligt!
  Tedere vrouwenhanden kunnen de zak van een man leegmaken, maar in tegenstelling tot de tong zullen politici hem niet naaien!
  Een naakte, ronde vrouwenhak is veel mooier dan de ronde toespraken van politici die geen mannelijke kern hebben!
  De blote vingers van de meisjes zijn behendig in het graaien van gouden munten uit de zakken van mannen, maar in tegenstelling tot de tongen van politici laten ze je niet zonder geld achter!
  Aan de blote voeten van meisjes blijft vuil veel minder plakken dan aan de plakkerige handen van politici!
  Een vrouw houdt haar lichaam graag schoon, maar een politicus spuugt graag onzuiverheden op spiritueel niveau!
  Een vrouw, die haar lichaam heeft bevuild, behoudt spirituele zuiverheid; een politicus die een schoon pak aantrekt, blijft zich gedragen als een varken!
  Een vrouw kan stoffig worden, maar vuil blijft niet aan een schone ziel plakken, en een politicus blijft, zelfs nadat hij een bad heeft genomen, een varken!
  Blondjes kunnen ook donker worden, maar alleen een vrouw is nog steeds een engel, en een politicus, ongeacht haarkleur, is Satan zelf!
  De politicus houdt van vrouwen met blond haar en blote, slanke benen, en houdt er tegelijkertijd van om het haar van de kiezers te knippen, ongeacht de kleur, en schoenen aan te trekken die in alle maten passen!
  Het licht van de ziel van een vrouw hangt niet af van de kleur van haar haar; het niveau van geestelijke duisternis in een politicus neemt toe met de lengte van haar tong!
  Het is goed als je blond bent, mannen stromen als bloedwormen naar blond haar, maar een politicus, zelfs in een wit gewaad, is zwarter dan de duivel!
  Een vrouw hoeft niet blond te zijn - het belangrijkste is dat ze een heldere ziel heeft!
  De blote tenen van de vrouwenvoeten grijpen zeer hardnekkig mannen in rijke pakken!
  Een vrouw grijpt mannen met haar blote tenen, van de schoonheid en slankheid waarvan hun vasthoudendheid afhangt, en politici van kiezers met hun tong, en hoe langer en plakkeriger, hoe sterker de greep!
  Een jongen op blote voeten zal eerder de berg van succes beklimmen dan een oude man met schoenen!
  Een jongen met een koperen cent op zak voelt zich beter dan een rijke man met een zak goud op zijn rug!
  Een meisje op blote voeten laat afdrukken achter die mensen bewonderen, en een politicus laat zulke sporen achter met zijn laarzen dat ze een hele eeuw lang uitspugen!
  Dus schoot de krijgerjongen. Veel Britten en hun huurlingen werden gedood. Maar toen arriveerden nog een paar squadrons met versterkingen en gingen de strijd aan. En dit zijn maar liefst vijfhonderd ruiters. Dat wil zeggen honderd per broer.
  Dit stoort de vechtende vijf niet. Vier jongens en een meisje manoeuvreren behendig, verstoppen zich in het struikgewas van de jungle, en schieten vrij vaak en nauwkeurig. Dit zijn zulke jonge en prachtige krijgers.
  Maar de vraag is: zullen zo"n aantal Britse troepen over voldoende munitie beschikken?
  Niettemin gaat het schieten door en blijven de lijken zich opstapelen.
  Oleg merkte met een lieve blik op, terwijl hij met zijn blote, kinderlijke voet opnieuw een zwaar, scherp steentje gooide:
  - Dit is uitroeiing! Wij zijn als tanks!
  In het spel "Entente", bijvoorbeeld, zware tanks, maaien ze, als ze grondig worden geüpgraded door de militaire en wetenschappelijke academie, de infanterie neer als een zeis van onkruid. Een tank is over het algemeen een zeer formidabel wapen waar niets en niemand mee te vergelijken is. Zodra hij klimt, schiet hij de vijanden neer.
  Maar natuurlijk is de tank absoluut zwaar, licht is niet meer hetzelfde.
  Dus schieten ze, net als zware tanks, letterlijk iedereen neer met een cultivator.
  Elke seconde is er een schot en een lijk. Toegegeven, na dertig enkele opnames moet je de claxon vervangen, maar ook dit is een korte tijd.
  Dus de jacht begon. En de jongens kennen genade noch zwakte. En het meisje Stela is ook bij hen.
  En de geslagen soldaten vallen.
  Oleg zong zelfs:
  Groot, machtig, heilig land,
  Er is niets stralender onder de blauwe lucht!
  Het werd ons voor altijd gegeven door de Almachtige God -
  Licht zonder grenzen, subliem Rusland!
    
  De wereld heeft nog nooit zo"n macht gezien, weet je, nog nooit
  Zodat we trots de uitgestrektheid van de ruimte vertrappen!
  Elke ster in het universum zingt voor je,
  Moge Rus blij met ons zijn!
    
  Dit is tenslotte ons moederland, het is zo'n lot,
  Beheers de ruimte van alle zaken!
  Ieder van ons, geloof me, zou dit willen,
  Zonder enige onzin, vrouwenbijgeloof!
    
  De aartsengelen blazen op hun machtige trompet,
  Ze prijzen krachtig de mars van onze legers!
  En de vijand zal zijn lot vinden in de kist van een wesp,
  En ontvang geen belastingen en eerbetoon!
    
  Dit is ons moederland, geloof me, alles daarin is prachtig,
  Ze draaide het hele universum zonder moeite!
  Leuke meisjes met een zware vlecht,
  Ze wil een harde klap!
    
  Het vaderland is de blik van de blauwe ogen van een moeder,
  Haar hand is zowel aanhankelijk als steen!
  En je doodt de tegenstander, jongeman, met een kogel -
  Moge de vlam helderder branden in je hart!
    
  Leg aan het grenzeloze vaderland de eed af,
  Natuurlijk is ze ook goed voor jou!
  Ook al vloeit er in de woede van de strijd een stroom bloed,
  De vijand zal nu vergelding ontvangen!
    
  Wapens en moed zijn zo'n krachtige legering,
  De boze kan het niet overwinnen!
  Ik vloog snel in een vliegtuig met bommen,
  En als het ontploft, regent het op de ramen!
    
  Maar het bevel van de heerser - vlieg jongen naar Mars -
  Het is tijd dat u ruimte installeert!
  En de arrogantie van de marsmannetje zal hem hard in de ogen krijgen,
  Dan kijken we verder dan Pluto!
    
  Laten we naar de hoogten van de ruimte komen, de rand van het universum zien,
  Dit is ons menselijk lot!
  En durf daarom, kleine jongen, exploits aan te gaan,
  Weet tenslotte dat de beloning een winstgevende onderneming is!
  . HOOFDSTUK Nr. 7.
  Er arriveerden meer versterkingen voor de Britten, dus de basis was blijkbaar dichtbij, en niet alleen de cavalerie, maar ook de infanterie arriveerde.
  De jonge krijgers hadden bijna geen munitie meer en Jean besloot zich terug te trekken.
  Omdat hij onsterfelijkheid had en de snelste in hun team was, stelde Oleg Rybachenko voor dat hij de terugtocht zou dekken en de Britten zou afleiden.
  De overige kinderen hadden geen bezwaar. Ze zagen Oleg zelfs in actie en waren ervan overtuigd dat hij hem niet in de steek zou laten.
  En dus bleef de terminatorjongen achter, en de vier op miniatuurpaarden trokken zich terug.
  Oleg begon, om bijna volledig lege kogels te redden, actief met zijn blote voeten talloze patronen te gooien, achtergelaten door de vijand. En als je een patroonhuls met versnelling gooit en deze op het voorhoofd raakt, dan zal het een dodelijk effect hebben dat niet zwakker is dan een echte kogel.
  En Superman Boy bleef vechten, met verbluffende efficiëntie. Het is waar dat er ook gedachten door zijn hoofd flitsten: waarom raakte hij in deze oorlog verwikkeld? De Boeren zijn tenslotte geen engelen, en de Britten zijn niet eervol. Hoewel ze echt vechten voor de landen die over enkele decennia verloren zullen gaan.
  En hier sterven mensen tevergeefs. Maar hoe vaak zijn ze al tevergeefs gestorven? Laten we de tijd van Genghis Khan niet vergeten. Miljoenen mensen stierven en het Mongoolse rijk verdween spoorloos!
  En hetzelfde kan gezegd worden over het Britse rijk, dat in de twintigste eeuw bijna al zijn koloniën verloor.
  En nu vermoord je de Britten - wat heb je nodig?
  Oleg Rybachenko wilde schreeuwen dat hij geen moordenaar was en dat hij medelijden en afkeer had omdat hij levende mensen had vernietigd. Maar ieder mens is zijn eigen wereld.
  Maar de jongen herinnerde zich dat de Russische goden hem naar dit universum hadden gestuurd en bevolen hem de Boeren te helpen de Britten te verslaan en te vechten in het bataljon van de sukkels van Jean Grandier. En hier is hij verplicht om de wil van de Russische goden te vervullen en onsterfelijkheid te verdienen.
  Als dat zo is, zal hij het geweldig doen.
  Zoals ze zeggen, heeft hij in de spelen niemand gedood of overwonnen.
  En de terminatorjongen zong, terwijl hij de Britten bleef vernietigen:
  Wij zijn pioniers, kinderen van Artemis,
  Geboren in plaats van een fopspeen met holster!
  Voor de glorie van onze Moeder Rusland -
  De jongen vecht gedurfd!
    
  Een heldere stropdas brandt als een fakkel,
  Een prachtig koor zingt het volkslied voor het vaderland!
  En de Führer krijgt een scherpe cactus in zijn kont,
  We zijn hordes tegenstanders, weet dat we verpletteren!
    
  De partij leerde ons de kracht van de strijd,
  In staat zijn om te schieten en rennen, vecht tegen iedereen!
  Laat de oudere broers in het leger worden opgenomen,
  Maar we zullen ook veel succes oogsten!
    
  Wat voor soort dienst aan het Moederland zou jij willen?
  In de greppels desnoods aan de machine!
  En vriendschap is het sterkst onder de rode vlag,
  Laat mijn land tot het communisme komen!
    
  Hoe moeilijk is het vooraan, omsingeld
  Het sneeuwt al en we zijn op blote voeten, kerel!
  Er zal geen vergeving zijn voor de moffenmonsters,
  En in je dromen, vecht en durf!
    
  Wij jongens zijn uitgeput van gevechten,
  Hongerig, je voet bloedde!
  Maar laten we niet toestaan dat ze ons met laarzen slaan,
  Net als Rus houdt mijn ziel van je!
    
  We kennen het woord gevangenschap niet, nou ja, naar de hel met zwakte,
  Ja, hoeveel jongens stierven in gevechten!
  Soms sluipt vermoeidheid erin,
  Als het een automatische lading van honderd ton is!
    
  Maar het is niet nodig dat we bezwijken voor verdriet,
  Dat is niet waarom ik een eed aan God heb gezworen!
  Moet Rusland dienen zonder gemene daden,
  Kameraad Stalin, eeuwig ideaal!
    
  Maar het belangrijkste is moed en vrijmoedigheid,
  Vindingrijkheid en schoonheid van gedachten!
  Denk niet dat cultuur een kleinigheid is,
  Het vers is tenslotte geboren uit de taal van het vuur!
    
  Er is een vlam van Jezus in mijn borst,
  Wie is God en Redder en Communist!
  Tolereert geen heiligheid, kent de zielen van een lafaard,
  De enige manier is omhoog, denk er niet eens aan om naar beneden te vallen!
  Hoewel de verzen niet helemaal steppeachtig zijn, zijn ze koel en cool, en zongen ze als een krijgersjongen. Met gevoel en expressie.
  En opnieuw bleef hij dodelijke patronen gooien met de blote tenen van de voeten van zijn kinderen. En doorboor de schedels van je tegenstanders.
  Oleg merkte op:
  -Oorlog is oorlog! Niet altijd heilig, maar altijd bloedig!
  En de jongen pakte het aan en floot. En zijn fluitje bleek zo doordringend dat honderden kraaien vielen en met hun snavels de schedels van Engelse soldaten doorboorden.
  Waarna de jongen in lachen uitbarstte. En hij gooide een heel dozijn granaathulzen met de blote tenen van de kindervoeten. En ze haalden uit naar de gelederen en schakelden de huurlingenregimenten uit. Dit was echt een killereffect.
  Oleg zette het gevecht voort door twee sabels tegelijk te gebruiken. En met zijn snelheid en uithoudingsvermogen was het net zo effectief als schieten met een machinegeweer. En heel snel. De jongen hakte en gooide granaathulzen met zijn benen en zong tegelijkertijd opnieuw:
  Onze leeftijd is zo mooi, geloof me,
  Je kunt er van alles in doen...
  En zelfs de ruimte is niet gevaarlijk,
  Diverse boeven zijn verdwenen!
  
  Daarin zijn scholen een paradijs en amusement,
  Elk voedsel is als sneeuw in de winter...
  Het kind gaat op avontuur,
  Jouw grote droom!
  
  We hoeven niet aan verdrietige dingen te denken,
  Er is immers geen spoor van ouderdom...
  Dat zijn de gevoelens
  En voor altijd een boeket verse rozen!
  
  Maar nu zijn we in een andere wereld,
  Het bevat feeën, kabouters, tovenaars...
  Wij zijn slechts kinderen op blote voeten,
  Maar we zijn geboren voor de overwinning!
  
  Met een toverstaf kunnen ze dat
  Iedereen weet hoe je moet toveren...
  Als we de bergen moeten verzetten,
  En we halen genade eruit!
  
  Draken vliegen door de lucht
  Het is zo gemakkelijk om ze te bestrijden...
  De natuur is eeuwige mei geworden,
  Het voelt zo goed daarin!
  
  En de elfen, in dit prachtige licht,
  Ze schitteren als waterparels...
  Op een prachtige magische planeet,
  Wij voeren een rondedans voor kinderen uit!
  
  Wij zullen grote liefde hebben,
  Laten we honderd lichten in de lucht aansteken...
  Rechters zullen quasars voor ons worden,
  En in het eindeloze licht van kracht!
  
  God houdt niet van de zwakken, geloof me,
  Hij wil dat je als een licht bent...
  Omwille van de magische kracht,
  Een aardige man zou werken!
  
  Ja, alles is mooi in deze wereld,
  Als edelstenen, een zwerm libellen...
  Wij zullen samen zijn als een team,
  Zonder bittere tranen te laten!
  
  Er is geen mooiere plek op aarde,
  En de zon is een gele, heldere cirkel...
  Ik zal Masha een boeket geven,
  Zodat de blik van het meisje niet vervaagt!
  
  Ja, de magie is sterk, geloof me,
  In staat om bergen te verzetten...
  Qua uiterlijk zijn we allemaal Rod's kinderen,
  En de levensdraad zal niet worden onderbroken!
  
  Natuurlijk kunnen slaven in opstand komen,
  Zoals de dappere Spartak beval...
  De slaven kreunen van de pijn,
  Je zet je voet in het nikkel!
  
  De draak, natuurlijk, hij is krachtig,
  Wij kunnen hem verslaan...
  Ook al hangen de wolken boven het vaderland,
  Een boze beer brult!
  
  Hier vallen de orks in een zwerm aan,
  We zullen ze kunnen afsnijden...
  Geloof me jongens, ze zullen niet falen,
  De jager verandert in wild!
  
  De kracht van generaties ligt achter ons,
  Wij, kinderen, vlogen naar Mars...
  Lenin leidde het land aanvankelijk,
  Toen redde een andere leider de aarde!
  
  Onze spieren zijn tenslotte zo,
  Spierelasticiteit bij kinderen...
  We rennen op blote voeten door de sneeuw,
  De slechterik wordt vernietigd door een blaster!
  
  Laten we geluk brengen in het universum,
  Zodat rogge uit goud bloeit...
  Alles zal in het licht staan van de wereld van macht,
  Kwaad, gemeenheid en leugens zullen verdwijnen!
  
  Ja, ik ben al jaren een kind
  Maar geloof me, de geest is een titan...
  De jonge stond op uit zijn doeken,
  De kwade tiran is verslagen, verslagen!
  
  Mijn liefde voor het Heilig Vaderland,
  Met heel mijn hart en ziel...
  We leven nu onder het communisme,
  Waar is de gouden wastafel!
  
  Wat hebben we nodig aan magie en kabouters?
  Technologie is hierbij belangrijk...
  Laten we een wereld bouwen, geloof me, een nieuwe,
  En in de afgrond van Satans listen!
  
  Liefde brandt in het hart van een kind,
  Streef naar open velden...
  We openden de deur naar onsterfelijkheid,
  En samen zullen wij dat zijn, jij en ik!
  
  Dus ik vocht met een verschrikkelijke ork,
  Snijd hem neer met een zwaard...
  We hebben slechts korte tijd met de vijand gevochten,
  Wij geven niet om problemen!
  
  Als we Koshchei moeten bevechten,
  Laten we deze vrucht ook eten, geloof me...
  Elk idee zal worden gedaan,
  Er zijn geen coolere kinderen in de toekomst!
  
  Er wachten avonturen in de nieuwe wereld,
  Ik ken zulke wonderen...
  Natuurlijk zal er wraak komen op het kwade,
  En de lucht zal branden!
  
  De kale demon zal spoedig verdwijnen,
  Er zal vrede in de lucht komen...
  Er zullen anderen achter ons staan,
  Zelfs Shakespeare kan ze niet beschrijven!
  
  Ik zal knielen voor God,
  Ik zeg een gebed en ga regelrecht de strijd aan...
  In naam van slimme generaties,
  Er zal geen ander lot zijn!
  
  Jaren zullen voorbijgaan, we zullen volwassen worden,
  We zullen nakomelingen krijgen, weet je...
  En het gras wordt weer groen
  Het hele universum zal een paradijs worden!
  Dat Oleg zong en vocht met al zijn wanhopige kracht. Hoewel het de jongen erg speet levende mensen te vermoorden. Bovendien zijn de Britten een beschaafd volk en je zou kunnen zeggen een ontwikkeld land.
  Maar wat ze met de gevangenen deden was niet langer mooi voor deze beschaving.
  De Britten verwijderden het verhoor van het gevangengenomen meisje. Om te beginnen trokken ze haar schoenen uit en reden haar op blote voeten door de jungle. Maar het meisje komt niet uit een arm gezin en haar blote voeten zijn niet gewend om zonder schoenen te doen. En het meisje liep met haar handen achter zich vastgebonden als een gevangene. En hoe is het om op blote voeten door de jungle te lopen, je blote zool blijft haken aan doornen, kegels, twijgen, knobbeltjes en dit is een pijnlijke sensatie.
  Maar het meisje moest ver lopen en haar gevoelige voeten bleken te bloeden.
  Vervolgens werd het meisje naar de martelkamer gebracht. Daar werden haar kleren uitgetrokken en werd ze aan een paal vastgebonden. Toen begon de beul toe te slaan met een zevenstaartige zeezweep. Het meisje kreunde en huilde van de slagen. Haar gevoelige huid barstte en er stroomde bloed uit. De assistent van de folteraar vulde een emmer met water en gooide er zout in. Hij naderde het meisje met klompvoetstappen. En hij pakte het en spetterde zout water over haar heen. Het meisje, tot bloedens toe geslagen, schreeuwde obsceniteiten en verloor het bewustzijn door een wilde schok van pijn.
  De Engelse beulen lachten. Marteling is in Groot-Brittannië nog niet illegaal en kan dus worden uitgevoerd.
  Daarom werd een jongen van een jaar of dertien naar de kelder gebracht om gemarteld te worden. Eerst lieten ze hem een geslagen en gemarteld meisje zien dat bewusteloos lag. Vervolgens nam de beul de geslagen vertegenwoordiger van de schone sekse en injecteerde deze met een stimulerend middel. En ze kwam tot bezinning.
  De hoofdbeul zei:
  - Dit zal jou ook overkomen, jongen. Als je me niet vertelt waar de basis van kapitein Jean is, verlies je je hoofd.
  De jongen mompelde:
  - Ik weet het niet! Ik ben niet van zijn team!
  Verschillende schriftgeleerden namen metingen op met behulp van automatische inktpennen. Omdat bandrecorders en geluidsopnamen nog niet waren uitgevonden. Maar elektrische kachels waren al beschikbaar.
  En de hoofdbeul beval:
  - Nou, martel deze jongen!
  Het kind ging in een speciale stoel zitten en begon. Voordien werden de kleren afgescheurd. Doffe stekels groeven zich in de rug en schouderbladen van de jongen, wat behoorlijk pijnlijk was.
  Maar het bleek nog pijnlijker toen de blote voeten van de jongen, zij het met ruwe zolen, op elektrische kachels werden geplaatst die op de draden waren aangesloten. Toen draaide de roodharige vrouwelijke beul de schakelaar om en ze begonnen heet te worden.
  Natuurlijk waren de voeten van de jongen behoorlijk eeltig. Hij was nog op een leeftijd waarop het niet beschamend was om op blote voeten te lopen, en het klimaat in zuidelijk Afrika was erg mild. En natuurlijk is het veel prettiger, vooral voor een kind, zonder schoenen. Maar het is nog steeds een levende huid, zij het ruw en zelfs kinderachtig, en het begon heet te worden. Bovendien draaide de vrouwelijke beul opnieuw de schakelaar om en begon de kachel rood te worden. En het rook naar verbrand vlees, alsof er een lamsvlees op de barbecue werd gegrild. En dan begint de jongen te schreeuwen.
  Maar zijn blote voeten, vastgeklemd in stalen armbanden, zijn zo dik en sterk dat ze een buffel zouden kunnen vasthouden. De jongen huilde en jammerde:
  - Sorry! Ik weet niets! Oh mama, red mij!
  Toen de vrouw zich weer omdraaide, werd de brandlucht sterker en viel het ongelukkige kind flauw van de pijnlijke schok.
  De kachel werd uitgezet, maar daar hield de marteling niet op. De jongen werd aan een rek gehangen en zijn blote, verschroeide benen werden in een blok vastgezet, en er werden gewichten aan de haken van dit apparaat gehangen, waardoor de jongen werd uitgerekt.
  En hij piepte en kreunde hoeveel pijn het hem deed. Het meest walgelijke is dat de jongen echt niets wist en een toevallig slachtoffer bleek te zijn. Al vochten ook kinderen onder de Boeren. En over het algemeen bedraagt de blanke bevolking van de twee republieken slechts tweehonderdduizend, en de Britten waren de vorming van een leger van tweehonderdvijftigduizend tegen hen aan het voltooien. Bovendien is zo'n leger niet echt een imperium, waarvan de bevolking, samen met de koloniën en heerschappijen, bijna vijfhonderd miljoen bedroeg.
  Dat wil zeggen, zelfs als we rekening houden met de onevenredig grote verliezen in gevechten met de Boeren, hebben deze laatste vrijwel geen kans. En dertigduizend strijders die zich bijna volledig hebben verzameld, is bijna de limiet. Bovendien zitten de Boeren vol vooroordelen en vinden ze dat vrouwen niet mogen vechten. Als er vertegenwoordigers van het schone geslacht zijn, dan is dat alleen onder buitenlandse vrijwilligers, of verpleegkundigen, of in de inlichtingendienst.
  Trouwens, in het bataljon van Kapitein Rip the Head gaan meisjes vaak op verkenningsmissies omdat ze minder gevreesd en verdacht worden.
  Maar ze grijpen de jongens.
  En hij was gewoon nieuwsgierig en een spion, maar ze martelen hem nog steeds.
  En ze besloten het meisje een beetje te martelen met een elektrische schok. En ze begonnen elektroden op gevoelige plekken aan te brengen. Wat ik moet zeggen is zeer pijnlijk. Om precies te zijn, het is over het algemeen zo'n vreselijke pijn. Omdat de stroom door de zenuwuiteinden gaat, is het doorgaans onmogelijk om meer lijden te veroorzaken dan elektriciteit.
  Ze strekten de jongen ook grondig uit en begonnen hem te martelen met een speciale bezem gemaakt van stalen prikkeldraad verbonden met een speciale dynamo. O, wat deed het pijn. Het was pijnlijk en de arme jongen barstte simpelweg uit van hartverscheurend geschreeuw.
  Als Oleg Rybachenko dit had gezien, zou zijn geweten hem misschien minder hebben gekweld. In een vorig leven speelde hij echter in het Entente-spel, in slechts één missie vestigde hij een record door meer dan twee miljard gevechtseenheden te vernietigen, en zonder slachtoffers te lijden. Daarmee heb ik meer dan tweehonderd miljard punten gescoord in een computerspel - wat waarschijnlijk een record is voor alle computerspellen van alle tijden en volkeren.
  Maar het is één ding om virtuele informatie in conventionele bits en bytes te vernietigen, en iets heel anders voor levende, echte mensen. Hier zit natuurlijk een groot verschil in. En natuurlijk kwelt het geweten van de jongen hem.
  Om zichzelf af te leiden begon Oleg Rybachenko gevleugelde aforismen uit te spreken, echte parels van het denken:
  Als een politicus een slimme laars heeft, slurpt de kiezer zure koolsoep met een gescheurde bastschoen!
  In de politiek is het hardste en scherpste mes een tong zonder botten, en sterke maliënkolders ontberen solide principes!
  De politicus wil ook het geheim van de jeugd bezitten, zodat alle kiezers in de kindertijd vervallen en snotteren!
  De politici met de lange tong zijn het gemakkelijkst te kopen voor degenen die slim zijn in korte broeken!
  Een man kan zo sterk zijn als een eik, maar als hij de kop van een specht heeft, zal een vrouw nog steeds het spaanders van hem afpakken!
  Een man heeft een stam, een vrouw een put, maar een man kan geen nakomelingen in het vlees baren, en een vrouw kan geestelijk niet het karakter van een krijger baren!
  Bij het boksen slaan ze elkaar met de handen in het gezicht terwijl ze handschoenen dragen, in de politiek slaan ze elkaar overal met de tong zonder witte handschoenen!
  Er is geen boksen zonder handschoenen, er is geen wittehandschoenpolitiek!
  In het boksen slaan ze je bruut, maar volgens de regels, maar in de politiek slaan ze je genadeloos zonder regels!
  Bij het boksen zijn er regels en rechters, in de politiek zijn er gevechten zonder regels en een compleet lynchen!
  Boksen is schaken, integendeel, en toch een nobele sport, de politiek is volledig verstoken van adel, en een sport waarin wetteloosheid regeert!
  Bij het boksen is er niet altijd sprake van eerlijke beoordeling en technieken, maar dan vechten ze één op één, en in de politiek gooien ze de menigte altijd op de zwaksten!
  In de strijd zijn voorzichtigheid en vindingrijkheid geboden, maar bij het besturen van een land gebruikt een dictator stokken zonder de remmen te kennen!
  Een dictator is een bokser die zijn verantwoordelijkheidsgevoel heeft verloren en zijn medeleven heeft afgevlakt!
  Een dictator is een vechter die met de handen van iemand anders vecht en bevelen geeft met een andere stem dan de zijne!
  De dictator is een wolf in een hermelijnen gewaad, maar hij verslindt het vlees van de kiezers met een smaakje van noedels in zijn oren en donutgaten!
  Een politicus is een afstandsloper die voortdurend buigt en bochten afsnijdt!
  Lopers rennen met hun voeten, maar een politicus beweegt met zijn lange tong!
  De bokser raakt de lever, maar de politicus zit al in de lever!
  Een dictator is een bokser die altijd met de verkeerde handen onder de gordel slaat, niet naar de gong luistert en zijn eigen rechter is!
  Boksen is een vuistgevecht met zachte handschoenen, de politiek van tonggevechten zonder witte handschoenen!
  Boksers met vuisten, politici met tongen, boksers met eerlijke regels, politici met oneerlijke wetteloosheid!
  Een vrouw is ook een bokser, alleen is ze het dodelijkst als ze haar kleren helemaal uittrekt!
  Professionele boksers vechten met hun torso naakt, terwijl professionele boksprofessionals niet alleen hun torso blootleggen!
  Een boksgevecht is in de tijd beperkt door regels, de confrontatie van politici kent geen tijdsgrenzen en regels!
  Boksers vechten openlijk in het openbaar, politici vechten onder het tapijt, en zelfs als ze naar buiten komen om met hun tong onder de gordel te bijten!
  Een volhardende bokser is prijzenswaardig, maar politici blijven vaker wel dan niet volharden in waanvoorstellingen!
  De politicus wil graag een leeuw worden, maar het verdedigen van een verkeerd standpunt is een typische ram, en een koppige ezel die zichzelf te pakken neemt!
  Boksen is een helder en mooi schouwspel, de politiek is ook verblindend, maar ernaar kijken is walgelijk, en ernaar luisteren is honderd keer erger!
  Een politicus heeft soms het heldere verenkleed van een pauw en de welsprekendheid van een nachtegaal, maar in de communicatie met kiezers blijft hij nog steeds een vleugelloos varken!
  In het boksen zijn lange armen waardevol, in de politiek zijn lange tongen veel dodelijker voor een heel land!
  Een bokser kan slechts één tegenstander in de ring met zijn vuist uitschakelen, een politicus onder het tapijt met zijn lange tong zal de hele staat in puin veranderen!
  De meest duurzame marathonloper is een politicus; soms is zijn leven niet genoeg om de troon te bereiken!
  Een hardloper berekent zijn kracht een uur lang; zelfs de meest voorzichtige politicus kan zijn kracht niet voor de eeuwigheid bewaren!
  Een politicus is vaak homofoob, maar hij is altijd een grote klootzak, een nette kerel, maar hij is een complete eikel!
  Een politicus is niet altijd een belangrijk persoon, maar hij is zeker een enorme klootzak!
  Kiezers beschouwen de politicus waarop ze stemmen als een sprookjesprins, maar ze krijgen altijd een naakte koning op de troon!
  De dictator waant zich een pauw in diamanten en een keizer in paarse gewaden, maar als de kiezer rekenschap eist, blijkt hij een naakte koning en een geplukte, natte kip te zijn!
  De wil van vrouwen is als een diamant in een ketting, een politiek gebrek aan wil is een straatkei die aan een strop om de nek is vastgemaakt!
  Een vrouw kan vergeleken worden met een diamant, een man met vuursteen, en de politiek met een klontje uitwerpselen!
  Met geweld kun je een machtige vijand bevechten, maar geen enkele hoeveelheid geweld zal je dwingen tot het einde naar de toespraak van een politicus te luisteren, zelfs als hij zich minstens drie keer als vriend aan jou zou opdringen!
  Alles in de wereld vergt inspanning, maar in slaap vallen met het monotone gemompel van een politicus is niet moeilijk!
  Bij het boksen breken mensen vaak hun neus, maar in de politiek eindig je altijd met een gebroken neus!
  De neus van een bokser is krom; de manier om een kiezer met een neus achter te laten is ook krom!
  Bij het boksen zijn punten soms oneerlijk; stemmen zijn altijd oneerlijk!
  Bij het boksen is het belangrijk hoe je vecht en hoe de stemmen worden geteld, en de koning van de ring heeft een kleine voorsprong op de politiek, het maakt niet uit hoe ze stemmen, maar het tellen is volledig in handen van de één op de troon!
  In de sport kun je een monarch met naakte bovenlijf worden, maar in de politiek is iedereen al naakte koningen!
  In de sport kun je bezweet en stoffig worden, maar in de politiek word je waarschijnlijk vies en geen enkele douche spoelt het stinkende vuil weg!
  Een soldaat kan stoppels krijgen, maar hij voelt prettig aan voor een vrouw, en een politicus, hoe glad hij zich ook scheert, geeft hem het gevoel een reptiel te kussen!
  Een soldaat is een adelaar in de rang van een mus, een politicus is een natte kip in de rang van een kalkoen!
  Hoewel de soldaat niet slim van vorm is en soms domme bevelen uitvoert, zingt hij, in tegenstelling tot de papegaaipoliticus, niet vanuit de stem van iemand anders!
  Een soldaat is een oorlogsmier, en een politicus van bovenaf morst onzin, omdat hij een dikke drone van de achterkant is!
  De soldaat is moedig, zelfs als hij timide is, de politicus is laf, zelfs als hij eigenwijs is!
  De soldaat is nobel, maar niet vrij, de politicus is verachtelijk, en in feite ook een slaaf van hartstochten!
  Een soldaat is een leeuw, ook al is hij nog ondermaats, maar de politicus is een vos en al overgroeid!
  Een soldaat lijkt op een engel in de hitte, en een politicus is een varken dat zich tegoed doet aan de pest!
  Het is voor een jongen op blote voeten comfortabeler om door de sneeuw te rennen dan voor een geschoeide politicus om tussen de beken te manoeuvreren!
  Een jongen, zelfs naakt in de kou, is gelukkiger dan een oude man die ondergedompeld is in de slordige toespraak van een politicus!
  Een vrouw is niet zo bang om naakt en blootsvoets te zijn als om door een mannelijke politicus te worden beschoeid en drie huiden te worden afgerukt!
  De vrouw ziet er timide uit, maar er is weinig dat haar echt bang kan maken; de mannelijke dictator ziet er dreigend uit, maar deinst terug voor zijn eigen schaduw!
  Voor een dictator is zwijgen alleen goud waard als zijn onderdanen het tolereren dat ze zonder morren hun tong in hun zakken steken!
  . HOOFDSTUK Nr. 8.
  Er heerste rust in China tot december 1939 aanbrak. Mao Zedong vluchtte en verstopte zich. Oleg Rybachenko bleef schrijven, dit keer over Guliver.
  Het is alweer het nieuwe jaar 1944 en de maand januari. Natuurlijk is het ijzig en koud. De intensiteit van de gevechten is enigszins afgenomen. Luchtvaartbombardementen zijn ook niet bijzonder actief, omdat het weer maar al te vaak niet vliegbaar is.
  Dat wil zeggen, zo'n fragiele kalmte. De Duitsers schieten en bombarderen echter van tijd tot tijd. Er zijn schermutselingen en verkenningen van kracht.
  Er zijn ook kleine partijdige detachementen.
  Ook achter de frontlinie dringen sabotagegroepen door. De pioniers vechten ook.
  Ze opereren in kleine sterren van vijf personen. En dit zijn zeer goede krachten, die tot veel in staat zijn.
  Guliver baant zich met twee jongens en twee meisjes een weg door het bos naar de achterhoede van de nazi's.
  Ondanks de vorst zijn de kindervoetjes kaal en rood van de kou. Maar ze weigeren nog steeds koppig schoenen aan te trekken.
  En ze lopen verder en laten kleine, sierlijke voetafdrukken achter.
  Om op te vrolijken in de kou en sneller te lopen, om niet dood te gaan, zingen de kinderen:
  De pioniers zijn aardige jongens,
  Zij waren de eersten die een collectieve boerderij oprichtten...
  We leerden schieten met een machinegeweer,
  Zodat kinderen niet tevergeefs tranen laten vallen!
  
  We gingen naar de collectieve boerderij om hooi te maken,
  Het werk daar was heet...
  Kilometers op blote voeten gelopen,
  De jongens hebben nu een touwtje!
  
  God helpt de pioniers niet
  Ze hebben Lenin de Almachtige zelf...
  Ergens huilt de vleesetende Kaïn,
  De nachtmerriebeer brulde als een donderslag!
  
  Jongens en meisjes lopen
  Op het gras oogstten ze rogge met sikkels...
  Het is leuk op een collectieve boerderij in hete mei,
  En het is niet nodig om ons leugens te vertellen!
  
  Laten we de dauw bewonderen, jongens,
  Wat raakt ons op de hielen...
  Met een mooi meisje, op blote voeten,
  Laten we vluchten, jonge mannen!
  
  Wij kunnen veel doen,
  Lenin inspireerde ons tot heldendom...
  Voor jongens is de weg breed,
  Warschau en Berlijn liggen voor!
  
  Ja, de gemene Führer viel plotseling aan,
  Het is alsof de helse duivel over ons heen is gekomen...
  Maar de kale schurk krijgt een klap,
  Het is niet voor niets dat Stalin ook een duivel is!
  
  Voor de jongens zijn alle tanks geen obstakel,
  Ze vechten als die adelaars...
  Er wacht een glorieuze beloning,
  Lenins grote zonen!
  
  De onstuimige tanks van de Führer haasten zich,
  En geloof me, hun vat rookt...
  Komsomol-leden slaan hun vijanden op blote voeten,
  Hitler wacht op een nederlaag!
  
  De strijd woedt al in de buurt van Moskou,
  De tegenstander is verraderlijk en wreed...
  Gebed tot Iljitsj zal ons helpen,
  Indien nodig komt er ook een deadline bij!
  
  Pioniers: jongens, meisjes -
  Op blote voeten door de sneeuwbanken racen...
  Er zal een harde vergelding zijn voor de moffen,
  Als de jongeman zijn vuist beweegt!
  
  Geloof ons, sneeuwbanken maken ons niet bang,
  Vertrouw op je blote hakken, sneeuw is niet eng...
  Pioniersvoeten flitsen
  Kinderen beginnen snel te rennen!
  
  En nu jongens en meisjes,
  De Moffen vallen aan met die golf...
  De stem van de pioniers is duidelijk,
  Ze zullen duidelijk met Satan afrekenen!
  
  De fascisten zullen niet begrijpen wie hen vermoordt,
  De hoekige Tijger vloog in brand...
  Jongens hebben veel macht
  De verscheurde politieagent is stilgevallen!
  
  Hier gooide de jongen zijn blote hiel omhoog,
  Een zeer destructief cadeau...
  Wij spelen geen verstoppertje met de dood,
  De prestatie zal worden verheerlijkt door de ridders!
  
  Het meisje op blote voeten haast zich om aan te vallen,
  De hak werd een roos in de sneeuw...
  We willen een heel sterk gevecht,
  Als je zwak bent, zal ik je helpen!
  
  We vochten tegen de fascisten uit Moskou,
  En ze reden als een bezem...
  Er zijn mijlen toegevoegd aan het communisme,
  De helderste en heiligste droom!
  
  Lekker vechten meiden
  Dat ze vechten tegen de dood, ondanks...
  De stem van de schoonheden is heel duidelijk,
  Ze bakken taarten terwijl ze spelen!
  
  En de jongen naar deze uitgestrektheid,
  Weet je, geloof me, ik ben blij...
  Ik groet deze ondergrondse,
  Dapper verdedigd Stalingrad!
  
  Wat hebben we nodig voor deze zeer krachtige "Tiger"?
  Deze tank is zeker gigantisch...
  De pioniers zingen de lier,
  We krijgen een nieuwe meester!
  
  Er is geen ander voor de ridder, geloof me,
  De jongen bond een rode stropdas vast...
  Ja, jarenlang zijn we slechts kinderen,
  Napalm regent uit de lucht!
  
  Stalingrad vecht heel mooi,
  De pioniers zijn daarin als vechtende leeuwen...
  Voor ons is het voorbeeld immers het belangrijkste,
  Zodat opa"s en vaders trots zijn!
  
  We kunnen alles doen in deze strijd,
  Versla de kwade fascisten gekscherend...
  Zingen geweldig advies
  Het is alsof je een kind van de Heer bent!
  
  De jongen zag een behendige "Panther"
  Deze tank is niet zwak, weet je...
  Soms schrijven we off-topic,
  Het maakt niet uit, maar het zal een paradijs zijn!
  
  God heeft mensen geschapen voor eeuwige glorie,
  Zodat Lenins kracht zou zijn...
  Ter wille van de nieuwe roodgekleurde macht,
  Een scherpe naaldsteken!
  
  De jongen rende door de sneeuwbanken,
  En hij gooide dapper een granaat naar de Tijger...
  Hij zal een bazooka in zijn rugzak hebben,
  Zodat de bezeten Führer wegblaast!
  
  Je kunt het raadsel ook oplossen,
  Hoeveel is twee keer twee...
  Laten we de fascisten voorzichtig verslaan,
  Wij zijn tenslotte slim genoeg!
  
  De sneeuw valt en verbrandt de hielen van de jongen,
  Hij is nog een kind, ook al is hij een held...
  De jongen speelt geen verstoppertje met de dood,
  Deze Führer is een gemene aambei!
  
  Hier werd de "Panter" stevig ontvangen,
  Sterk hoekige rook...
  Hij sloeg de fascist met zijn blote hiel in de snuit,
  De vijand zal gebroken worden als glas!
  
  Er zijn geen onmogelijke doelen,
  De dappere pionier bewees...
  Het verslaan van de vijandelijke horde is niet moeilijk,
  Dit is een moedige jongen!
  
  Daarom hebben we voor het vaderland gevochten,
  Iedere pionier weet dit...
  We zullen er geen spijt van krijgen in de strijd om het leven,
  Glorie aan de heilige van de USSR!
  
  De jongen op blote voeten is niet bang,
  Zelfs de meest strenge vorst...
  En ik zie gezichten sprankelen van de iconen,
  En voor ons, Lada en Christus!
  
  Lenin nodigt ons uit in een nieuwe wereld,
  Waar is de gratis bagel, slagroomtaart...
  Abel wint, niet Kaïn,
  Kijk de schreeuwer niet in de mond!
  
  Er zijn al gevechten gaande in de buurt van Koersk,
  Ook al is de vijand zo wreed als een wolf...
  Jongens en meisjes slaan dapper toe,
  Ze raken je recht in je gegoten stalen voorhoofd!
  
  Welnu, de vijand trekt zich terug,
  En in de aanval zit een pionier op blote voeten...
  Hij gelooft in de overwinning in glorieuze mei,
  En zal een voorbeeld zijn voor de soldaten!
  
  Ergens hebben de Moffen een Komsomol-lid verslagen,
  Ze verbrandden de hakken met een pook...
  Het verdomde meisje werd gekweld
  Ze hebben hem blootsvoets op de kolen gezet!
  
  Ze vertelde hen niets
  Ik lachte alleen maar in de gezichten van de monsters...
  Die kwelling is niet genoeg voor jou uitschot,
  We hangen je op in een ring!
  
  Het Komsomol-lid werd neergeschoten door de Moffen,
  En toen gooiden ze me in een strop...
  En hiervoor gaven de pioniers:
  Omdat ik van meisjes hou!
  
  Wat de Moffen wilden, kregen ze
  Hitler werd duidelijk in een kist gesleept...
  We hebben onze tegenstanders hard gedood,
  Ze raakten het voorhoofd met de kracht van een granaat!
  
  Ja, voor ons jongens is het gemakkelijk,
  Versla de kwade fascisten in de strijd...
  Ook al lijken we klein,
  Maar studie, slechts vijf!
  
  We zijn al in formatie Berlijn binnengekomen,
  Voor het eerst laarzen dragen...
  De jongen was een kind, werd een held,
  Toonde letterlijk topklasse!
  
  Wij rouwen niet om degenen die in de strijd zijn gesneuveld,
  Ik weet dat hun wetenschap zal herrijzen...
  En ze zullen het communisme in de verte zien,
  Daarom zal het licht de dood overwinnen!
  
  En Jezus is niet onze Heer,
  Stralende Lenin...
  Zijn wil wordt door ons niet vergeten,
  Eeuwige cherubijn boven de planeet!
  
  We zullen het bereiken, ik weet de overwinning,
  Als er oorlog is in de ruimte...
  Hij vertelde onze voorouders de Veda's:
  Satan zal een derde van de werelden overnemen!
  
  Maar we zullen ze bevrijden, geloof me,
  Laten we dit doen - het is een sprookje...
  In de vreugde van gelukzaligheid, zoals kinderen,
  En laten we een paradijs in het universum bouwen!
  
  Er bestaat geen dood - jullie weten het,
  Het leven is goed, geloof me...
  En mensen geven geluk aan de nakomelingen,
  Eeuwenlang naar de hemel met de Almachtige!
  
  Dat is wanneer de wereld communisme zal zijn,
  Het hele universum, het universum is duisternis...
  Eeuwig, eindeloos, het licht van het leven,
  Vol grote geesten!
  
  En dan zal Lenin regeren, ik weet het,
  Aan de rechterkant is Stalin de leider van de strijders...
  We kunnen alles in de toekomst repareren,
  Onze kerels zijn als titanen!
  
  USSR voorbij het verre universum,
  Er zijn geen grenzen boven de randen...
  En in naam van grote creaties,
  Glorieuze bladzijden uit deze geschiedenis!
  
  Pioniers waren, zijn en zullen zijn,
  In ons geluk, het paradijs voor altijd...
  Weet nooit dat je kracht nooit zal afnemen,
  Droom van eindeloze vreugde!
  Dit is hoe de kinderen zongen terwijl ze zich een weg baanden tot diep in de achterhoede van de nazi's en hun coalitie.
  En de nazi's zetten de oorlog voort. Nieuwe tanks en gemotoriseerde kanonnen gingen de strijd aan.
  En tegelijkertijd ging de jacht op partizanen door. Ze hebben een partijdig meisje gevangengenomen. Ze was nog een heel jong Komsomol-lid van een jaar of zestien. En ze leidden haar op blote voeten door de kou. Ze rukten bijna alle kleren van het meisje uit en leidden haar alleen rond in een slipje en een beha.
  En het was zo'n marteling, twintig tot vijfentwintig minuten in de kou. En daarna opwarmen in een warme hut. En dan weer de kou in.
  Ook de pioniers werden ondervraagd. Ze werden ook uitgekleed en meegenomen naar de bittere kou, alleen gekleed in hun slipje. En toen goten ze een emmer ijswater. Ja, de marteling was hier wreed en probeer bezwaar te maken.
  Kolya Borovsky werd ook ondervraagd. Hij was al veertien. Daarom hielden ze geen ceremonie. Eerst kleedden ze me uit en reden me naakt door de sneeuw.
  Toen begonnen ze hem te slaan met rubberen slangen, zowel op de zolen van de tiener, die blauw waren geworden van de kou, als op zijn ribben. En uiteindelijk sloeg de vrouwelijke beul Kolya met de neus van haar laars in de lies. De jongen werd zelfs bleek van de pijn. Maar het ergste gebeurde toen de nazi's het innamen en de stroom aanzetten. Dit was werkelijk een vreselijke, onvergelijkbare pijn.
  Maar Kolya zei, hoewel hij schreeuwde en zijn huid zelfs rookte, niets belangrijks en gaf niet de informatie die de nazi's nodig hadden.
  Hierna werd het hoofd van de jongen kaalgeschoren en werden er vingerafdrukken van zijn handen en blote voeten genomen. Waarna ze hem vonden terwijl hij een molensteen draaide in niets anders dan zijn zwembroek. En op de geslachtsdelen werden elektroden bevestigd, zodat de jongen een elektrische schok kreeg als hij de rotatie vertraagde.
  Dus werkte Kolya voor een rantsoen brood totdat hij volledig uitgeput was. Toen liet hij zich samen met andere slavenjongens op een houten stapelbed vallen en viel onmiddellijk in een diepe slaap.
  Ze hadden geen haast om Kolya neer te schieten, maar ze maakten het leven ondraaglijk. Maar de jongen hield vol. Al kwamen de Duitsers met steeds geavanceerdere pesterijen.
  Vervolgens gooien ze hete kolen onder de blote zolen van de tiener. Dan beginnen ze hen niet alleen te shockeren, maar ze ook met een zweep te slaan. Dan laten hij en een tiental andere jongens 's nachts hun blote voeten in kousen stoppen. En ze laten je niet slapen, dus zetten ze in de verte een komfoor die je blote hielen roostert. En soms, integendeel, koelen ze met behulp van ijs de zolen af, wat ook buitengewoon onaangenaam is, of draaien ze hun handen, wat erg pijnlijk is.
  Nou ja, ook vernederend, voortdurende zoektochten en walgelijke nauwgezetheid, en natuurlijk het gebrek aan voedsel - alleen brood met zaagsel en water. Maar hij leeft tenminste nog... Het kan echter beter zijn in de volgende wereld.
  Vooral voor kinderen: zij worden geacht de mensenrechten te respecteren.
  Voor minderjarigen in de volgende wereld in de hel zijn er bijvoorbeeld vereenvoudigde detentievoorwaarden met drie gevarieerde maaltijden per dag en in elke cel op tv. En je kunt je hoofd niet afsnijden, elke jongen heeft een kort maar netjes kapsel en een prachtig sportuniform. Zoals in een jeugdkolonie in een beschaafd land. En in Paradise is het alsof je een eeuwig jonge miljardair bent in een resort.
  Kolka droomde in ieder geval van ontsnapping. Maar in de winter kan blootsvoets en halfnaakt in de sneeuw je gevoelloos maken, dus het is beter om te wachten tot de zomer.
  Kolka besloot het en verdroeg het voorlopig, tandenknarsend.
  Over het algemeen waren de nazi's nog steeds bezig met het verzamelen van kracht en het ontwikkelen van nieuwe soorten wapens. In het bijzonder "Pantra"-3, die krachtiger bewapend en beter beschermd moest worden, en "Tiger"-3, een veel krachtigere tank met een sterke motor.
  En natuurlijk de ontwikkeling van de straalluchtvaart.
  Hitler wilde ook raketten in productie nemen. Het bleek echter dat de V-3's erg dure voertuigen zijn - zoals drie Panther-2's, die elk slechts achthonderd kilogram explosieven kosten, en met een bereik van iets meer dan driehonderd kilometer met weinig nauwkeurigheid. En er ontstonden onmiddellijk twijfels over hun seriële lancering in het bedrijfsleven. In feite is het spel de kaars niet waard.
  Kruisraketten zagen er iets goedkoper uit, maar hun snelheid was lager en gemakkelijker neer te schieten. En inderdaad, waarom zouden we afgedekte raketten gebruiken als er al seriële Arado-straalbommenwerpers verschijnen, waartegen zowel luchtafweergeschut als gevechtsvliegtuigen vrijwel machteloos zijn.
  Ondertussen bespotten de moffen de meisjes. Ze reden ze gewoon op blote voeten en bijna naakt in de sneeuw. En de meisjes liepen, en hun blote voeten werden rood als kraaienpootjes.
  Ja, er is hier geen tijd voor vet, als ik nog leefde.
  De meisjes werden ook overgoten met ijswater uit badkuipen. En dit is ook erg pijnlijk. En ze schreeuwden en schreeuwden. En toen werden ze geslagen met een zweep.
  Welnu, wat kun je van de monsters afnemen? Maar dat is nog niet alles... Waarom hang je het meisje niet aan het rek en verbrand je haar blote hielen met een heet strijkijzer? Dit zal ook heel gaaf zijn. De krijgers hier zijn, laten we zeggen, strijdlustig.
  En dus werden de Duitse vrouwen en de jongen gemarteld. Ze onderwierpen hem aan wrede martelingen. Vooral toen ze het ondersteboven begonnen te zagen met een roestige ijzerzaag.
  Dit zijn echte beulen. En ze goten zout in de wonden.
  Welnu, al deze barbarij werd gecombineerd met hoogwaardige technologie.
  In het Derde Rijk werden met name ondergrondse tanks getest. En de snelheid van zo'n tank had al zeven kilometer per uur bereikt. Het was echt nodig om de gangreserve te vergroten. Nou, dat is een slecht begin.
  Een ondergrondse tank is een heel goed wapen.
  Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van miniatuurtanks en gemotoriseerde kanonnen voor één persoon, en een verscheidenheid aan grote.
  Wat betreft de "Rat", een tank van tweeduizend ton, betwijfelde Speer de haalbaarheid ervan. Te duur en bijna onmogelijk om per trein te vervoeren. Tenzij alleen in gedemonteerde vorm.
  Eén "Rat" werd daadwerkelijk gemaakt en naar Leningrad vervoerd. Maar voorlopig stond ze daar werkeloos. Het had geen zin Leningrad te bestormen, dat volledig geblokkeerd was; het land zou zich van de honger hebben overgegeven. Maar tot nu toe hield hij stand, op snot. De Duitsers verspilden er geen granaten, infanterie of tanks aan.
  "The Rat" was een voorbeeld van gigantomanie. Maar de E-5 gemotoriseerde kanonnen waren integendeel een poging om een dwergtank te creëren. Een jongen van ongeveer negen jaar oud ging er net mee aan de slag, ze probeerden een experimenteel model. Het kind was alleen en werd liggend neergelegd. Het gemotoriseerde kanon woog slechts vier ton, maar was bewapend met een luchtkanon van dertig millimeter en zes machinegeweren. Hij is nog niet in productie, er is nog veel werk aan de winkel.
  De jongen is nog maar een kind, hij is negen jaar oud en zelfs korter dan gemiddeld voor zijn leeftijd. Maar hij leert een tank besturen. Duitse ontwerpers proberen joysticks voor kinderen te maken, zoals gameconsoles. En bestuur met hun hulp de auto.
  Het kind klimt in een nis. Het gemotoriseerde kanon, met een gewicht van vier ton, kan granaten van Sovjet-kanonnen van 76 en 85 mm frontaal vasthouden. En dankzij de motor van vierhonderd pk kan hij op de snelweg accelereren tot tweehonderd kilometer per uur. En iets minder op de rockade. Dit gemotoriseerde kanon met een jongen aan het hoofd is het nieuwe wonderwapen van het Derde Rijk. Er is ook een idee om een auto te maken met een antitankkanon. De Sovjet-Unie is echter duidelijk aan het opraken. En de kwaliteit van tanks neemt af.
  Ze begonnen T-34-tanks van hout te maken. Dat wil zeggen dat in plaats van stalen pantsering samengeperst hout wordt gebruikt. De verdediging moet tamelijk zwak genoemd worden.
  In het beste geval bevat het kogels, ook al is het een machinegeweer van klein kaliber. Maar de auto is lichter en goedkoper.
  Petka probeert bijvoorbeeld ook de nazi's aan te vallen in een auto die bedekt is met multiplex. En hij doet het wanhopig. Trouwens, de jongen draagt, ondanks de vorst, alleen een sportshort. Hij is een pionier en is niet bang voor de kou.
  Bovendien laat hij de pedalen zo goed mogelijk draaien vanuit het terugstootloze systeem. En dit is werkelijk het Sovjet-antwoord.
  Bij tegenaanvallen proberen Sovjet-soldaten op fietsen en scooters te gaan. En ze doen het met veel gevoel en expressie. Dit is echt een strijd als een strijd.
  En de pioniers zijn daar in de strijd. En jongens geven er in de regel de voorkeur aan om op blote voeten en in korte broeken te zijn bij koud weer. Waarom? Maar omdat Sovjetjongens helemaal niet bang zijn voor koud weer. En zelfs als ze gevangen worden genomen en de nazi's de kinderen tot aan hun onderbroek uittrekken, zullen ze niet breken, maar moedig door de kou vertrappen. En dus vechten de pioniers - dappere jongens.
  Gulliver zingt:
  Nee, de waakzame zal niet vervagen,
  Het uiterlijk van een valk, een adelaar...
  De stem van het volk is duidelijk,
  Er wordt gefluisterd door een slang!
  
  Stalin leeft in mijn hart
  Zodat we geen verdriet kennen...
  De deur naar de ruimte werd geopend,
  De sterren schitterden boven ons!
  
  Ik geloof dat de hele wereld wakker zal worden,
  Er komt een einde aan het fascisme...
  En de zon zal schijnen
  Verlicht het pad naar het communisme!
  En de jongen sloeg met zijn blote voet op de sneeuwbank. Dit zijn echt wonderkinderen!
  Seryozhka merkte glimlachend op:
  - We zullen zeker winnen!
  Gulliver bevestigde met een glimlach:
  - Ja, onze overwinning zal onvermijdelijk worden!
  . HOOFDSTUK Nr. 9
  Het is alweer februari 1944. Moskou is aan alle kanten omsingeld en omgeven door een blokkade. De Duitsers en de buitenlandse horde wachten op opwarming en bombarderen het grondgebied van de USSR. Een groot offensief en nieuwe wapens worden voorbereid. In het bijzonder bommen met napalm en ballen. B-29's bombarderen de USSR al heel lang. Maar de Yu-488, die qua bommenlading niet onderdoet voor het Amerikaanse monster en superieur qua vliegeigenschappen, dringt steeds meer het grondgebied van het Sovjet-imperium onder druk.
  De TA-400 gaat ook in serieproductie en wordt voortdurend verbeterd.
  En "Panther"-2, als de hoofdtank, wint nog steeds aan kracht, om nog maar te zwijgen van het werk met "Panther"-3, dat nog sterker zou moeten worden in zowel wapens als bescherming. Dus de nazi"s werken en zitten niet werkeloos toe.
  Bovendien worden ook ondergrondse tanks verbeterd en productierijp gemaakt. Bovendien plant Hitler al een toekomstige oorlog met Groot-Brittannië na de verovering van de USSR.
  En om het Engelse Kanaal over te steken zullen ondergrondse en onderwatertanks zeer nuttig zijn. En nog beter is natuurlijk om luchtvaartmodules te gebruiken voor het transporteren van apparatuur. Dit is waar het E-5-project van kleine en compacte gemotoriseerde kanonnen met slechts één bemanningslid zeer relevant is. En ze zullen de USSR afmaken - waar zal het heen gaan!
  De tankjongens proberen zo'n zelfrijdend kanon uit, en tegelijkertijd een nieuwe manier om joysticks te besturen. Ze proberen zelfs hun blote tenen te gebruiken.
  Eerlijk gezegd de nieuwste ontwikkeling. En de jongens zijn er blij mee. En ze huilen en brullen uit volle borst.
  Nou ja, de strijders.
  En natuurlijk, hoe kan dat zonder marteling. De pionier moet grondig worden gemarteld! En bak vooral zijn blote hielen.
  Dit is hoe ze eerst de jongen Andreyka uitkleedden en hem vervolgens de kolen op reden.
  De blote voeten van het kind waren onmiddellijk verschroeid. En het rook naar een barbecue die werd gegrild.
  Andrejka schreeuwde. En de Duitse jongens namen kokend water en overgoten de jongen. En het was zo pijnlijk en walgelijk.
  Dat wil zeggen, de jongens hebben het geweldig gedaan. Ze hebben mij enorm verbrand. En toen overgoten ze het met benzine en staken het in brand. En tegelijkertijd lachten en zongen Hitlers gedegenereerden:
  Laat rivieren van bloed stromen
  Stroom op de grond
  Laat ze kreunen van de pijn
  Branden overal!
  Laat de dood verslinden
  Oogst van menselijke lichamen...
  De planeet lijdt -
  Chaos regeert!
  En laat alleen de dood
  de woedende bal regeren...
  Jullie moeten allemaal sterven -
  Satan heeft je meegenomen!
  Ja, de fanatieke jongens hebben hard gewerkt. Welnu, USSR-vliegtuigen vliegen weer om te bombarderen. En doe het zonder onnodige ijver. En hele huizen exploderen naar boven.
  Yu-488 seriële Duitse bommenwerper met een cockpit met rondom zicht. En door het kleinere formaat van de vleugel bereikt hij snelheden tot wel zevenhonderd kilometer per uur. De USSR beschikt niet over een gevechtsvliegtuig dat het kan vangen.
  En de bemanningsleden van de meisjes brullen van vreugde en razernij. Sterker nog, ze zijn cool. En niemand zal ze tegenhouden, en niets zal winnen! Als je dat natuurlijk kunt zeggen.
  Frida, dit meisje in bikini dat naar dure Franse parfums ruikt, piepte:
  - Eén, twee, drie, sterf de kale demon!
  Waarna het meisje alleen maar zal lachen en lachen. Dit zijn werkelijk geschreven schoonheden.
  En ze laten dodelijke bommen uit de lucht vallen. En ze bestrijken hele wijken.
  Eva merkte met een lieve glimlach op:
  - Onze kracht is groot, geweldig,
  Van de klap van een vuist, een vuist!
  En de krijger zal alleen maar lachen en lachen. En dan zal hij zijn tong laten zien. En de schoonheid heeft een lange duur.
  De meisjes in het vliegtuig zijn heel schattig. Ze houden er vooral van om pioniers te martelen. In het bijzonder werd de jonge leninist geketend en ondergedompeld in aqua regia - een mengsel van zoutzuur en salpeterzuur. Als een jongen die schreeuwt van wilde, hectische pijn. Ja, het was gewoon ondraaglijk lijden. En de huid pelde letterlijk van de jongen af, en toen begonnen stukjes vlees eraf te vallen.
  Dat was geweldig en cool. De meisjes schreeuwden uit volle borst:
  Pionier, pionier, pionier,
  Je bent een groot voorbeeld voor het land!
  Wij zullen je martelen
  Scheur het in stukken!
  Ja, als de blote benen van een jongen in zuur worden gedompeld en hij vervolgens tot een skelet wordt geaaid, is dat indrukwekkend. Wat is dit - gewoon sadisme.
  En hier kun je niets afschrijven... En dezelfde meisjes bombarderen Sovjetsteden en dorpen. En ze gooien bommen, waaronder napalm.
  Gulliver vecht ondertussen samen met andere kinderen tegen de vijand aan de rand van Kazan.
  Een detachement pioniers lanceert een tegenaanval. En de kinderen rennen flitsend op blote voeten, klein, rood van de kou. En tegelijkertijd zingen ze:
  Weet dat we pioniers zijn, verenigd in onze droom,
  Wij wensen dat je het einde met de overwinning bereikt...
  Cherubijnen zweven boven ons met zwaarden,
  Wij zullen de Almachtige God de Vader waardig zijn!
  
  Onder de rode vlag marcheren we in formatie,
  En we zingen prachtige liedjes die rijmen...
  We zullen in brandende mei in Berlijn zijn,
  En laten we de nek van het fascisme breken!
  
  Wij zijn de kinderen van het vaderland van de grote zon,
  Wat geeft het licht van het communisme...
  En het hart van de jongen klopt zo woedend,
  Weet dat we weer gaan wandelen!
  
  Voor ons, het genie Lenin, en met moed Stalin,
  Wat leidt tot de overwinning met geloof...
  Wij zijn onstuimige jongens, van het beste staal,
  Kan hier en daar opvallen!
  
  Nog maar een jongen, maar nog steeds geen kind,
  De krijger is een coole pionieractivist!
  En de stem als de machine belt,
  Weet dat de nazi verpletterd zal worden!
  
  Wij zullen de wereld een tweede wind geven,
  Laten we opstaan uit de duisternis van de hemel...
  Het uitschot zal zijn beloning krijgen
  De Almachtige God is voor ons opgestaan!
  
  Glorie aan Rusland, onsterfelijke glorie,
  Ze werd gegeven door een eeuwige geboorte...
  Hoewel ons leven, geloof het, een eeuwig drama is,
  En soms regeert Satan!
  
  Maar het kwaad zal in deze strijd een nederlaag lijden,
  Geloof me, vechters zijn voorbestemd tot het einde...
  De schurk zal komen, jij zult wraak kennen,
  Ze laten wijn uit hun keel bloeden!
  
  Ik weet wanneer het einde van de strijd komt
  De stralende Christus zal komen...
  De pionier heeft nog steeds een takje in zijn handen,
  Maar met een sabel zal hij het hoofd van de tegenstander afblazen!
  Dit is hoe deze pioniers zongen. En met hun blote voeten gooiden ze explosieve pakketten, waardoor vijanden ter plekke werden vernietigd. En het bleek erg cool en extreem dodelijk te zijn.
  Seryozhka merkte op, knipogend naar Gulliver:
  - Wij zijn echt coole pioniers!
  De verloren jongen knikte:
  - Ja, we kunnen niet cooler zijn!
  Het meisje Masha raspte:
  - Het hele land keek inderdaad naar de pionier!
  En het meisje gooide met haar blote tenen een granaat met een extreme, dodelijke kracht.
  Zo verliep de strijd met wisselend succes. En de schubben trilden heen en weer.
  Eén jongen werd door een kogel midden in zijn hiel geraakt en hij kronkelde letterlijk van de pijn. Zo hebben ze hem meegenomen en vermoord.
  En ook hij zal rondslingeren en in lijden eindigen.
  Maar de pioniers deden hun werk en vluchtten.
  Waarna ze opnieuw zongen met nieuwe kracht en expressie en woede en energie:
  Wij zijn partizanenkinderen,
  We lopen door zeer ruige sneeuwbanken...
  Maar we kunnen niet in paniek raken,
  Sneeuw zal een kind op blote voeten niet breken!
  
  Wij zullen de kou en de vorst overwinnen,
  Maar ik ken de partizanen, wij zullen het nieuws brengen...
  Ook al is de jongen nog niet oud genoeg om een man te zijn,
  In zijn hart is hij Abel, geen moordenaar - Kaïn!
  
  De pionier overleeft door hoop,
  Als je over een besneeuwd veld rent...
  Hoewel hij een voorbeeld is van een meisje,
  De zon van het communisme streelt hem!
  
  We zullen bergen, rotsen en rivieren passeren,
  We zullen het doel bereiken, dat weet ik zeker...
  Ik vertrouw op mijn vriendin, ik zal haar redden,
  De overwinning zal komen in stralende mei!
  
  We hebben ons doel bereikt in de kou,
  En de trein met de fascist werd opgeblazen...
  De uitgaven van Hitler zijn niets anders dan nullen,
  Maar we zien het communisme in de verte!
  
  Opnieuw roept de trompet de jongens op om te gaan wandelen,
  Ze zeggen: ga moedig de strijd aan, jullie jongeren!
  Laat de rugzak van de Führer verloren gaan,
  En degenen die niet bij ons zijn, verbrand ze met het werkwoord!
  
  Het zal moeilijk zijn voor de moffen in Berlijn,
  Bij Stalingrad kregen de Duitsers...
  Ook al is de planeet breekbaar glas,
  Laten we stoutmoedig kilometers maken, broeders!
  
  De Führer zal wachten, we kennen de lussen,
  En je zult helemaal niet gered worden van napalm...
  Er zal een stuk land zijn voor de vijand,
  Laat de zon van het communisme schijnen!
  
  Geloof, er zal tijd zijn - een prachtig land,
  Zal grenzen uitspreiden die hoger zijn dan de ruimte...
  Laat Satan omkomen in de onderwereld,
  Sommigen zullen vertrekken, anderen zullen komen!
  
  De grootsheid van het vaderland is groot,
  Geloof me, hij zal hoger worden dan alle bergen...
  Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot exploits,
  Laten we niet als katten op het dak zitten!
  
  Wij zullen onze waardigheid herstellen,
  Laten we de tegenstanders een plaats in de hel tonen...
  Boven ons is een stralende cherub,
  Ik geloof dat mijn bruid zal komen!
  
  Pioniers worden volwassen, sluiten zich aan bij de Komsomol,
  Als ik plechtig de parade betreed...
  We hebben het afval van de fascisten gesloopt,
  Imiteer geen papegaai met poëzie!
  
  Toen onze proletarische rode vlag
  De lucht zal zichzelf volledig versieren...
  Ik zal mijn liefde voor Rusland uitdrukken in poëzie,
  Iets dat zelfs de duivel met een voorhamer niet kan blussen!
  
  Wij behouden de waardigheid van ons land,
  Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme....
  Laat er vrede zijn op onze planeet,
  Op de eindeloze verworvenheden van het humanisme!
  Dit zijn de liedjes die jongens en meisjes zongen. En het was zo leuk en cool.
  En Sovjetpiloten vechten ook met woede.
  De halfnaakte Vinogradova schaamde zich niet voor de glans van de vleugels en de dreigende luchtkanonnen. Ze was klaar om te vechten, zelfs met de duivel, hoewel deze modellen elk vier kanonnen van dertig millimeter en drie kanonnen van twintig millimeter hebben, wat een hoge vuurdichtheid betekent, in staat om enorm door te dringen en de ruimte met lood te vullen. En de bewapening met machinegeweren is alleen effectief op korte afstand.
  De krijger, helemaal niet in verlegenheid gebracht, pakt de maximaal mogelijke snelheid op, kan gemakkelijk omgaan met een vrij zware machine en vliegt richting de vijand. De Fritz, die ziet dat er maar één vliegtuig is, verwacht het in een tang te nemen. Er worden luchtkanonnen opgesteld. En de mooie Vinogradova drukte uit alle macht haar blote, meisjesachtige voeten in de pedalen. De blote zool voelt perfect aan bij de machine, die veel piloten als onhandig beschouwen, zelfs nadat ze tijdens de oorlog de MiG uit productie hadden gehaald.
  Maar deze mening is incompetent, ze is een vurige duivel die elk onderdeel en elk aandrijfmechanisme in deze machine voelt. Hier komen de vijandelijke luchtkanonnen, snelvuur en dreigend. Maar op blote voeten voelt Vinogradova dat ze tijd heeft om er doorheen te glippen, om aan een nederlaag te ontsnappen. Hoewel de dood zo dichtbij komt, wordt zijn adem gevoeld, waarin de griezelige droogte van de Afrikaanse woestijn en de geur van ontbinding van de kelder voelbaar zijn!
  Anastasia bidt niet, of beter gezegd, ze voelt de voorzienigheid op een speciale manier, waarbij ze de Schepper van het universum als God ontkent: Abraham, Isaak en Jacob, maar de bijzondere kracht van de hypernoösfeer erkent. Waar wilskracht en intellect de hoofdrol spelen!
  En ze schiet op de vijand en slaat met alle machinegeweren. Vlakbij, bijna de enigszins afgeschuinde vleugel van de vijand rakend, steken vijf vurige machinegeweeropstellingen de vijand dodelijk, waardoor de duraluminiumlaag van de vijandelijke "Mercedes" barst...
  Eerst degene aan de rechterkant, en dan vlieg je naar voren, als een champagnekurk, terwijl je een "vat" uitvoert... En je raakte de tweede auto, maar slaagde erin vooruit te vliegen en geen van de kogels slaagde erin hem dodelijk te verwonden , ondanks de aanwezigheid van hits.
  De vuurstrijder is helemaal niet in de war. Maar ze ziet dat de vijand haar niet zal verlaten.
  Maar toch hebben Sovjetvliegtuigen een nadeel: het arbeidsintensieve proces van het veranderen van vluchtmodi. Maar niet voor de Witchers. Het meisje is blootsvoets, koelbloedig en helpt met haar tenen bij het klikken. Hier hangt hij aan zijn staart... De Duitser probeert te ontwijken, zichzelf te stoten, maar... Hij heeft geen tijd, hij vat vlam! Op blote voeten Vinogradova gooit haar rechterduim uit:
  - Koel! Scherpschutters eindigen vaak in de hel, maar eindigen nooit in de hel!
  En de wolken, lichtroze van de zonsondergang, knikken goedkeurend naar haar, en hun krullen lijken met hun armen te zwaaien.
  Nu kun je het opnemen tegen de Junkers. Het is ook geen gemakkelijk doelwit, met fatsoenlijke verdedigingswapens en behoorlijke snelheid. Als je met je oren klappert, kun je volledig vlammend de grond in ploffen.
  Maar de Duitsers gedragen zich laf en proberen weg te vliegen, weg te breken. Gezien de hoge snelheid van haar Miga is dit de domste beslissing die je kunt bedenken. Nu is Vinogradova op blote voeten vrij, achtervolg ze en schiet... Het is dus gemakkelijk en eenvoudig geworden!
  De vuurstrijder zei zelfs:
  - Het is geen schande om gemakkelijk een overwinning te behalen, maar het is zonde als een gemakkelijke prijs gemist wordt vanwege de moeilijkheid bij het tillen!
  Maar ze maakte een kleine fout, ze schoot drie bommenwerpers neer, maar de vierde ontsnapte... Vijf vliegtuigen in één gevecht is een uitstekende prestatie voor een Sovjetpiloot, en ze had Pokryshkin kunnen verslaan als Beria haar niet opnieuw een opdracht had toevertrouwd. geheime missie. Namelijk op zoek gaan naar een deel van de Russische goudreserves die door Kolchak verborgen zijn gebleven. Hier geloofde Lavrenty Palych dat de ontwikkelde vrouwelijke intuïtie de locatie van de schat zou suggereren. Maar als alles maar zo eenvoudig was, zijn er magische vermogens en is alles in het volle zicht. De schat van Napoleon Bonaparte is nog niet gevonden.
  Een lange zoektocht leverde niettemin resultaat op, maar niet het resultaat waar Beria op rekende, aangezien de ontdekte cache werd gestolen en door dieven naar huis werd gebracht. Slechts een paar zilverstaven en een paar gedropte tsjervonets vormden de gehele buit van het speciale detachement van de NKVD.
  De prettige herinneringen werden onderbroken door de gealarmeerde stem van een padvinder:
  - Nee, hij past helemaal niet meer, noch in de poort, noch in de rocker...
  Op blote voeten giechelde Vinogradova flauwtjes:
  - In het juk? En wat heeft de rocker ermee te maken?
  Nikita streek met zijn ruwe voetzool langs de bast van een hoge boom en snoof:
  - Nou... Is het niet duidelijk dat dit een palmboom is, en wel een hele grote?
  De aaskrijger keek om zich heen en floot luid:
  - En niet slechts één palmboom, nu zie je al wijnranken... Fantastisch. - Het militante meisje zong vurig. - Als het een lange, lange tijd op het pad is, als het een lange, lange tijd op het pad is, is het een lange tijd om te stampen en te lopen! Nou, natuurlijk, dan natuurlijk, dan is het mogelijk, het is mogelijk, het is mogelijk... Je kunt naar Afrika komen!
  De pioniersjongen deelde nog geen honderdste van zijn optimisme. Serieus opgemerkt:
  - Er was geen manier om Afrika te voet te bereiken, het was in strijd met de natuurwetten...
  Op blote voeten raakte Vinogradova voorzichtig de geschubde bast van de palmboom aan. Kleverig, glad, ruikt naar hars. En de schubben lijken helemaal niet op die van aardse palmen. Er valt hier veel te fluiten... Maar over het algemeen valt het mee. Als ze gek is, zal ze niet lijden, maar als ze gezond is...
  Nikita merkte heel logisch op:
  - En dit is nog beter... Een nieuw avontuur, een grote leeuwenjacht!
  Barefoot Vinogradova grinnikte zwakjes als antwoord:
  - Naar een leeuw? Hoe kunnen we zelf niet als hazen wegrennen! Vooruit...
  Nu liepen ze door de nachtelijke jungle. Anastasia raakte er steeds meer van overtuigd dat dit niet hun wereld was. Ten eerste zijn bomen totaal anders dan die op aarde. Het lijkt er bijvoorbeeld op dat er op één stam sparrenpoten zitten, bladeren met zes zijden en gele bloemen, zoals dahlia's, maar met zachte stekels. Of nog mooier, palmbomen met vruchten, zoals kerstversieringen en zoiets als vlinders.
  Maar het belangrijkste was dat de lucht en de wolken plotseling optrokken, zonder enige wind, en op de een of andere manier allemaal tegelijk, alsof de luifel met een scherpe beweging werd neergehaald.
  En op de zwarte, fluwelen bol straalden vijf lichtbronnen: rood, oranje, geel, groen, blauw. Tegelijkertijd bleef de lucht, verrassend genoeg, nog steeds absoluut inktzwart, hoewel er geen sterren zichtbaar waren.
  Nikita was stomverbaasd:
  - Wauw! Cool cool!
  Anastasia stond ondersteboven en liep op haar handen... Terwijl ze meezong, iets onverstaanbaars. Leuk vinden:
  - Artilleristen Stalin gaven het bevel. De maan wordt in de bollen geslagen, zodat de schoof uit de ogen is!
  Nikita stelde logischerwijs voor:
  - Laten we beter snel lopen - misschien vinden we iets beschaafds.
  Anastasia voegde toe:
  - En laten we het pad opgaan.
  Nu liepen ze voorzichtig. Zonder schoenen in de jungle van een andere wereld is het gevaarlijk. Je kunt in de val trappen, maar de kirzachi zullen hier waarschijnlijk niet helpen. Integendeel, ze zullen de perceptie van de prachtige planeet alleen maar saaier maken. Met zwaartekracht... Nou ja, ongeveer hetzelfde als op aarde, of iets meer.
  De lucht is erg warm en vochtig, omdat er in een heel echte tropische jungle veel zuurstof in de atmosfeer zit, meer aards, die al een beetje in de oren klinkt. En er is helemaal niets leuks aan. De slachtoffers waren al op het gras gestapt, dat meerdere keren als brandnetels brandde en tegelijkertijd een zeer onschadelijk ogend gras was.
  Barefoot Anastasia probeerde een verklaring te vinden voor deze metamorfose, maar kwam er niet uit. Dat ze weer een extreem reële storing heeft? Hebben de gevolgen van een zware hersenschudding zich met hernieuwde kracht gemanifesteerd?
  Het klonk logisch en verklaarde alles - een hallucinatie kan helderder zijn dan de werkelijkheid, en in een andere wereld terechtkomen... Over het algemeen kan dit niet worden uitgesloten. Een soort parallelle universums, een onderwerp dat nog niet zo bekend is in de sciencefiction van de jaren veertig, maar wel al bekend is met de magie van Witcher, het is heel begrijpelijk.
  Hier vliegt een vlinder met een spanwijdte van twee meter... Wonderen in een zeef, meestal als de geest vol gaten in de kennis zit!
  En de vlinder is zo mooi, vooral als zijn vleugels worden weerspiegeld als spiegels, en ze weerspiegelen de reflecties van de vijf manen. Elke reflectie is individueel en tegelijkertijd vermengd met de andere.
  En de libel is nog groter, zijn vleugels zijn als een zilverpatroon in de vorst, omlijst door diamanten.
  Vinogradova met blote benen begon zelfs mee te zingen:
  - We moeten onze talenten in het zakenleven laten zien, de beste vrienden van meisjes zijn diamanten!
  De jongen merkte logischerwijs op:
  - Wonderen gebeuren, er is geen sprookjesachtige verklaring voor het dagelijks leven en de banaliteit!
  Op blote voeten Vinogradova had plotseling hoop:
  - Of misschien zullen we, tenminste in deze wereld, het nieuwste superwapen vinden dat ons moederland van de ondergang zal redden?
  De blootvoetse pioniersheld Nikita, die met zijn scheenbeen op de bast sloeg, vatte het volgende samen:
  - Als je in de problemen zit, wil je dat de slechte geur wordt vervangen door de geur van de bloemen van succes die zijn ontsproten op verachtelijke kunstmest! Je hoeft alleen maar uit de stront te komen, anders bevrucht iemand anders met jouw lijk de spruit van de welvaart!
  Waarna het ongelijke paar slagmensen snelheid opvoerde. En zo kwamen ze uit op een smalle weg, maar geplaveid met samengeperste scherpe stenen. De blootvoetse pioniersheld Nikita was tevreden:
  - De weg is duidelijk van kunstmatige oorsprong. Dit betekent dat er hier een beschaving is, groot of klein, maar voor ons zijn we uiteraard niet alleen in het universum.
  De Vuurhekser werd nieuwsgierig en vroeg aan de jongen op blote voeten en krabben:
  - Hoe denk je dat de vertegenwoordigers van het intelligente leven op deze planeet eruit zien?
  De pionier Nikita haalde zijn magere schouders op. Hij antwoordde na een korte pauze:
  - In theorie zou je ze er zelf naar moeten vragen... Maar hoogstwaarschijnlijk zullen ze op mensen lijken, omdat hun lichaam goed aangepast moet zijn om te werken. Het is onwaarschijnlijk dat de klauwen van een roofzuchtig luipaard hem in staat stellen iets complexers te bouwen dan een stenen bijl!
  - En de mier? - Op blote voeten merkte Vinogradova het op. "Hij is tot meer in staat dan alleen een stenen bijl."
  Pionierheld Nikitka maakte de balans op, tuurde en perste eruit:
  - Het is te klein voor een brein dat groot genoeg is... Maar als je je grote maten voorstelt, dan... Theoretisch kan dat wel. "De jongen wees boos met zijn blote vingers naar de gladgekamde baksteen die uit de stenen stak. Ondanks de pijnlijke blauwe plek die hij opliep, kromp hij niet eens ineen. Hij antwoordde met waardigheid. - Maar ook al ben ik een primaat, ik zal je redden van insecten.
  . HOOFDSTUK Nr. 10.
  Het is alweer maart 1944. De lente nadert en de sneeuw begint te smelten. Voorlopig zijn de Duitsers in het defensief en voeren ze alleen particuliere offensieve operaties uit. Welnu, er vinden intensere gevechten plaats in Centraal-Azië.
  Tanks en gemotoriseerde kanonnen van de Wehrmacht en de hele coalitie klimmen daar. En de gevechten zijn zo bloedig.
  Gulliver en zijn team vormen daar een grote groep pioniers. Er zijn daar zowel jongens als meisjes. En ze dragen rode stropdassen. En in maart nam de vorst af en werd het voor kinderen gemakkelijker om op blote voeten en halfnaakt rond te rennen. En het bataljon jonge krijgers groeide. Dit zijn de agressieve gevechten hier.
  Gulliver springt op en zingt:
  Mijn land van liefde is de USSR,
  Prachtig, robijnen bloeien als rozen...
  Laten we een voorbeeld stellen voor de mensheid
  Niemand kan kinderen vernietigen!
  
  Wij zijn de pioniers van Lenin, zonen,
  Die dienen als adelaars voor het licht...
  Kinderen worden geboren om het universum te regeren,
  Ondertussen rennen ze op blote voeten door plassen!
  
  Wij zijn krijgers van onze dierbare Iljitsj,
  Wie toonde het juiste pad...
  Je hakt ridders niet van de schouder,
  Anders wordt het heel erg!
  
  Dus gooide Hitler woedend de planken weg,
  De jongens moesten vechten tegen de kwade horde...
  Maar de pioniers kunnen niet laf zijn,
  We zijn geboren als leeuwen, om tegen het onreine te vechten!
  
  Kameraad Stalin is ook een glorieus leider,
  Ook al heb ik veel verprutst tijdens het misbruik...
  Maar hij laat zijn vijanden alleen maar beven,
  In staat om volledige verandering te bewerkstelligen!
  
  We vochten op blote voeten in de buurt van Moskou,
  De sneeuwbanken beten in mijn blote hielen...
  Maar Hitler bleek een dwaas te zijn
  De pioniers hebben hem veel gegeven!
  
  Zowel jongens als meisjes in de strijd,
  Geloof me, ze toonden hun hoogste klasse...
  De verlorenen bloeien nu in het paradijs,
  En ze zien, geloof me, het communisme!
  
  Jongens zijn niet bang voor vorst,
  Ze springen dapper in alleen korte broeken...
  Hun voeten zijn het hele jaar door bloot,
  De jongens zijn sterk in man-tegen-man-gevechten!
  
  Hier is een jongen die een bom gooit naar een formidabele tank,
  De krachtige "Tiger" brandt als een laaiend vuur...
  Stalingrad werd een nachtmerrie voor de moffen,
  Het is net als de hel, een spel van de hel!
  
  Goed gedaan pionier in de aanval,
  Hij stapt op blote voeten op het vuur...
  Nu is kameraad Stalin als een vader,
  Moge de kwade Kaïn vernietigd worden!
  
  Wij kinderen zijn erg cool en trots,
  Vertrouw op de Russische vijanden - we zullen ons niet overgeven...
  En we zullen de stromen van de kwade horde afweren,
  Hoewel Adolf woedend was als een gescheurde hond!
  
  Een pionier vecht voor zijn vaderland,
  De jongen twijfelt gewoon niet...
  Hij zal een voorbeeld zijn voor het Oktobervolk,
  En hij valt woedend aan!
  
  Voor ons is Vladimir Lenin een glorieuze God,
  Die op moedige wijze de werkelijkheid creëert...
  En zodat de Führer met kaalheid, de walgelijke, zal sterven,
  We zullen onze vijanden om een goede reden verslaan!
  
  Oh meisje, jij bent mijn vriendin,
  Wij zijn slechts kinderen op blote voeten in de bittere kou...
  Maar ik geloof dat er een sterke familie zal zijn,
  We zullen blauwe vlaktes zien!
  
  De zomer heeft de brandende winter vervangen,
  De verdomde fascist rukt weer op...
  We hebben het afgelopen voorjaar hard gevochten,
  In de ruimte is de vijand een beetje virtueel!
  
  Waarom snelt de Panter naar mij toe?
  De jongen gooide dapper een granaat naar haar...
  Er is al een straf voor de moffen,
  En de fascistische tank wierp de rups af!
  
  Een kind is een gigantische krijger,
  En hij draagt een rode klaprooskleurige stropdas...
  Ons volk in het vaderland is één,
  En de sterren van het communisme zullen niet uitgaan!
  
  We zullen vechten in de zomer zoals altijd,
  Het gras is prettiger voor kindervoetjes...
  Maak een grote droom waar
  Als de jongen staalhard rammelt!
  
  Ik geloof dat we allemaal Berlijn binnenkomen,
  En we zullen met het meisje leven tot de overwinning...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum overwinnen,
  Zodat de grootvaders trots zijn op de pionier!
  
  Maar je moet de kracht van je kinderen onder druk zetten,
  En vecht zodat mensen zich niet schamen...
  Examens, alles met een A halen,
  Ik geloof dat we binnenkort in het communisme terecht zullen komen!
  
  Geloof de sprookjes niet die priesters weven,
  Het is alsof de duivels atheïsten roosteren...
  In feite zijn ze gedoemd
  Dat er geen offers worden gebracht aan het communisme!
  
  En we zullen spoedig de planeet veroveren,
  Het hele Sovjet-universum zal...
  Ons ruimteschip is sterker dan een cherub,
  Wij zijn de koningen en rechters van het universum!
  
  Dan zal de wetenschap de doden weer tot leven wekken,
  Alle pioniers, de grootvaders van glorie leven nog...
  Vaderland smeedde een zwaard en schild,
  De geest is tenslotte bij ons en we zijn onoverwinnelijk!
  Zo zongen de kinderen en vielen ze hun tegenstanders aan. Dit zag er echt gaaf uit. En de blote voeten van kinderen stampten door de sneeuwbanken en lieten kleine voetafdrukken achter.
  Nou ja, de pioniermeisjes gooien ook granaten met hun blote tenen. Er vindt dus totale en turbulente vernietiging plaats.
  Dit is werkelijk een uiterst verraderlijke en ingrijpende strijd.
  Dit zijn echt gevechten op superniveau.
  En schieten komt uit alle vaten.
  De nazi's testen de nieuwste tank E-100 aan het front. Dit is geen gemotoriseerd kanon, een verbeterde versie van de muis. Door de plaatsing van de motor en transmissie in één unit was er een besparing op de cadaras. Als gevolg hiervan nam de hoogte van de tankromp merkbaar af. Dit maakte het mogelijk om de rationele hoeken van het pantser te vergroten en de massa van de tank terug te brengen tot honderddertig ton. En de motor is nog krachtiger: duizendvijfhonderd ton. En de auto is al zo snel als Tiger-2, in de oude modificatie.
  Dit is werkelijk een overweldigende kracht. En zoals hij vertrapt, zo vertrapt hij!
  Nou, de auto is gewoon een beest!
  En als je versnelt, is er geen manier om er doorheen te breken. En de schelpen zullen er als erwten vanaf stuiteren. Zo'n auto zou in het graf liggen.
  De E-100 zit nog in één exemplaar, maar raast heel actief mee.
  En er zitten mooie meisjes in. Bovendien zijn de meisjes erg wreed.
  Dit is hoe de jongen Petka werd ondervraagd. Eerst namen ze de pionier mee en sloegen hem met prikkeldraad. Vervolgens martelden ze mij met een elektrische schok. Dit zijn echt vechtende meisjes.
  Maar de pionier gaf het niet op, maar pakte het op en zong, terwijl hij de dood in de ogen keek:
  Wij zijn de pioniers - de valken van het land,
  Wie zijn gewend om met de Fritz te vechten...
  Laat de legioenen tegen Satan vechten,
  Geen pioniersgedachten, gewoon opgeven!
  
  Integendeel, we zijn verwikkeld in de strijd,
  Laten we de nazi's een fatsoenlijk licht geven...
  De pioniers zijn immers eenvoudigweg primeurs,
  Ze bestrijden het fascisme perfect!
  
  Wij zullen nooit terugdeinzen
  Integendeel, we zullen ons haasten om aan te vallen...
  Examens, alleen geslaagd met een A,
  We zijn gewoon niet bang voor de vervelende moffen!
  
  Voor ons is kameraad Stalin de belangrijkste leider,
  In naam van alle grote generaties...
  Hij laat zijn tegenstanders beven,
  Om te voltooien wat het genie Lenin begon!
  
  Jij bent mijn geliefde moederland,
  De USSR is een onaards heilig land...
  Wij zijn pioniers, een vriendelijke familie,
  De leider is een hip meisje!
  
  Koude vorst, kinderen op blote voeten,
  Ze zijn niet bang voor stekende sneeuwbanken...
  Ze zullen de goudvink vangen, gekscherend met geweld,
  Geloof me, degenen die altijd kunnen vechten!
  
  Hier rennen we als konijntjes naar voren,
  We zullen de fascisten daar in de buurt van Moskou tegenhouden...
  En laat de Wehrmacht, woedend in consumptie,
  Ik kan de vijand niet tegenhouden!
  
  Zonder God kan geluk ontstaan,
  Als er brand woedt in het hart van een kind...
  De jager zal spoedig in wild veranderen,
  Laten we het in ons hart openen, ik weet dat de deur snel zal komen!
  
  Wanneer de grote Stalin leidt,
  Bevrijd Berlijn, Parijs en Londen...
  Overwinningen zullen een eindeloze rekening openen,
  En de pionierkrijger is erg trots!
  
  Ik ben een jongen in korte broek, rennend met een stropdas,
  De vorst zit mij echt op de hielen...
  Ik draag vilten laarzen en in de kou ben ik aan de kust,
  Dat Hitler stikte in de onderwereld!
  
  Dus doorboorde ik de fascist met een bajonet,
  Geloof me, ik heb het monster in stukken gesneden...
  En als het nodig is, schud ik mijn vuist,
  En ik versloeg de moffen op maandag en woensdag!
  
  Maar het meisje en ik namen Berlijn in,
  En de Führer werd door de hele wereld opgehangen...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum overwinnen,
  We zullen alles beschrijven, met de pen van Shakespeare!
  
  Nou, als de oorlog voorbij is,
  We zullen opgroeien, we zullen kinderen krijgen...
  De Führer Satan zal niet regeren,
  En de planeet zal gelukkiger worden!
  Ja, de pionier toonde opmerkelijke heldenmoed. En hij onderging moedig zware martelingen.
  Maar vrouwelijke krijgers uit nazi-Duitsland wisten niet alleen hoe ze moesten martelen.
  Helaas zijn ze ook in staat zeer effectief te vechten. En toon uitstekende vechtklasse.
  Bijna heel Centraal-Azië is al veroverd door de nazi"s en de kapitalistische coalitie. En dit is echt een groot probleem voor zowel het Rode Leger als de USSR.
  Opgemerkt moet worden wie en wanneer vrouwen vechten - dit zijn dubbele aambeien. Ze zijn vasthoudender dan mannen en hebben een agressievere inslag. En ze schieten ook nog eens heel nauwkeurig.
  Hier ziet u Gerda's bemanning op een fascistische E-100-tank die nauwelijks de fabriek heeft verlaten. De meisjes schieten.
  En Sovjet-auto's staan in brand, inclusief houten vierendertig. En ze raakten iets indrukwekkender en destructiever.
  De IS-2 is de enige Sovjet-tank die op zijn minst enige problemen voor de nazi's veroorzaakt.
  Maar de meisjes blijven aanvallen met woede en energie. Ze demonstreren letterlijk wonderen van moed. Maar tegelijkertijd zijn ze wreed.
  Ze vinden het heerlijk als gevangenen hun blote zolen kussen. Bovendien hebben de krijgers ze daarvoor opzettelijk vervuild. Ja, het zijn gemene heksen. En je kunt zulke meisjes niet vertrappen.
  En ze kunnen heel goed op blote voeten vechten.
  Hier gaat de E-100-tank ten aanval, en de tijgerinmeisjes zingen luid uit hun longen:
  Wij zijn kwaadaardige fascistische tijgerinnen,
  Meisjes die gewend zijn bloed te zuigen...
  Ambities zijn eenvoudigweg adelaars,
  Examens, alleen A's halen!
  
  Wij zullen onze tegenstanders neerslaan met zwaarden,
  En de vampier kan overweg met een machinegeweer...
  Moge er een zee van bloed bij ons zijn,
  Dit is hoe het blijkt!
  
  Wij zijn onstuimig, mooie meiden,
  We gaan zonder angst de aanval van de dood aan...
  En onze sterke blote voeten,
  We zullen de vrouwen niet in de modder slaan!
  
  's Nachts vechten we heel slim,
  En we kunnen zeker onze keel eruit rukken...
  En we hebben bloed, en de mannen hebben wodka,
  De vampieren renden naar voren!
  
  Geloof degenen niet die zeggen dat je zwak bent
  Meisjes weten dat de kracht groot is...
  In de naam van het licht van de woedende macht,
  Laat de kracht van de vuist regeren!
  
  Ik zal met mijn blote hiel het voorhoofd van de soldaat raken,
  En hij zal een echte wees worden...
  Laat er vergelding zijn voor de goddelozen,
  Tegen ons vechten is niet goed voor je!
  
  Wij zijn vampiermeisjes van de onderwereld,
  En deze Führer, de Duivel, is onze vader...
  Hij maakt aanspraak op de troon van God,
  En gewoonweg goed gedaan natuurlijk!
  
  En we doden in naam van het Reich,
  En wij zuigen het bloed van Stalins soldaten...
  Zodat de planeet in kleur geen paradijs is,
  Weet dat we de USSR echt zullen verslaan!
  
  Als we Moskou onder onze voeten vertrappen,
  Er zullen alleen maar bergen lijken zijn, weet je...
  De soldaten hier glanzen met hun laarzen,
  En de zonnige mei is laaiend!
  
  En wij meisjes zullen in New York zijn,
  De president kust onze hielen...
  En de schoonheden hebben een klinkende stem,
  Zo'n subliem moment is aangebroken!
  
  En dan de uitgestrektheid van alle sterrenstelsels,
  Ik ken de meisjes zeker, ze wachten...
  En we kunnen geen limiet op de kaart vinden,
  De vampier, geloof me, is erg cool!
  
  Wij meisjes zullen spoedig de plaats van God innemen,
  En wij zullen het universum regeren...
  We hebben één weg naar grootsheid,
  Het is wreed om alle tegenstanders te doden!
  Dit is hoe de tank snelt. Er zijn hier andere auto's in actie. "Tiger"-2 is bijvoorbeeld een verbeterde modificatie met een motor van duizend pk. Een zeer snel en gevechtsvoertuig. Vrij snel. Sowieso zijn met een dergelijke motor de rijprestaties van de Royal Tiger vergelijkbaar te noemen met die van de Panther. En deze machine is nu al geschikt als doorbraakmiddel.
  De Churchill is populairder onder de Britten - met serieuze bepantsering. De verdediging van de Churchill is vergelijkbaar met die van de Tiger-2, behalve dat de wapens zwakker zijn.
  De E-100 is absoluut perfect qua bepantsering - vanuit alle hoeken ondoordringbaar voor Sovjet-kanonnen. Er zijn echter nog maar heel weinig van dergelijke tanks; ze rollen nog maar net van de lopende band. En de productie van "Tigers"-2 is al aangepast. En niemand heeft nog zo'n tank. Noch de VS, noch Groot-Brittannië, noch de USSR.
  De nazi"s hebben dus nog steeds de volledige controle over het initiatief. Dit is werkelijk een kolossale staking.
  Volgens de fascistische ontwikkelingen is dit de E-50-machine waarin ze het pantser en de wapens van de Tiger-2 willen stoppen, met het gewicht van een gewone Panther. Dus wat? Dat is een interessant idee!
  En zo blijft de staalstroom richting de USSR rollen.
  En natuurlijk heeft de vijand een serieus voordeel in de luchtvaart. In het bijzonder is de ME-262 een straaljager, zeer snel en bijna onkwetsbaar voor vuur van andere vliegtuigen. En het multifunctionele vliegtuig TA-152 kent geen gelijke. En deze auto wordt nu seriematig en in massa geproduceerd.
  De nazi's zijn blijkbaar op hun best. Hun andere ontwikkeling is de "Sturmpanther", deze heeft een raketwerper van een kleiner kaliber dan de "Sturmtiger", maar hij heeft een hogere vuursnelheid en het gemotoriseerde kanon zelf is wendbaarder. En de Sturmaus is een voertuig gebaseerd op het Mouse-chassis. En een nog krachtigere bommenwerper. Ja, deze wapens lijken ook op die van dieren.
  Nou, de nazi's hebben de macht. "Lev"-2 verscheen ook. Het heeft een compactere indeling en de koepel bevindt zich aan de achterzijde. En dit is interessant. De motoren en transmissie bevinden zich voorin en vormen één geheel. En de tank bleek kleiner van formaat, mobieler, maar met dezelfde dikte van bepantsering en wapens.
  Dit creëerde nieuwe problemen voor de USSR. "Lion"-2 is de enige tank die, hoewel hij minder weegt dan "Tiger"-2, zo superieur is aan laatstgenoemde qua bepantsering en bewapening dat het tijd is om de vraag te stellen: is zo"n voertuig nodig voor het pantserleger?
  Nou ja, en andere ontwikkelingen, zou je kunnen zeggen. En het Derde Rijk stuurt en trapt.
  De kansen op de overwinning voor Hitler-Duitsland worden groter! En nu is het erg moeilijk voor Sovjet-Rusland.
  Maar de krijgersjongen Gulliver verliest de moed niet; integendeel, de jonge terminator spreekt met enthousiasme en expressie een hele reeks populaire aforismen uit:
  In theorie slaan ze niet iemand die ligt, maar in de praktijk zullen ze je, als je omvergeworpen wordt, zelfs schoppen en op je knieën brengen!
  Het is beter om naar het graf te gaan dan te knielen; in het eerste geval de hemel voor de ziel, in het tweede geval de hel voor het lichaam!
  Als je buikspieren op chocoladerepen lijken, zullen je vijanden helemaal geen zoet leven leiden!
  Als je wilt dat het leven honing voor je is, bereik dan spierdefinitie als een chocoladereep!
  Chocoladebuikspieren zijn goed, een chocoladekleurtje is ook niet slecht, maar de honingzoete toespraken van politici zijn altijd slecht!
  Het is beter om een zwarte huid te hebben dan een zwarte ziel, het is beter om een lege maag te hebben dan een leeg hoofd, en het is beter om buikspieren te hebben als een chocoladereep dan diabetes door te veel snoep!
  Een politicus belooft een kiezer vaak een mooi leven, maar schept zelden op over chocoladerepen met buikspieren!
  De toespraak van een politicus is zoeter dan honing in het oor, maar daden smaken bitterder dan alsem!
  Vrouwen zijn het zwakkere geslacht, maar de blote hiel van een meisje is veel effectiever in het uit haar zak slaan van geld dan die van een man!
  Het is niet nodig dat een vrouw andere spieren dan haar tong ontwikkelt om een man aan haar voeten te krijgen!
  Meestal vallen herenlaarzen aan de voeten van vrouwen als ze op blote voeten zijn!
  De blote voeten van een meisje zullen een man, als hij vol bastschoenen zit, in een zwerver veranderen!
  Als je dure laarzen wilt hebben, geef de man dan blote voeten!
  Een vrouw zal nooit een lege buik hebben met slanke benen, ook al staat er wind in haar hoofd door gebrek aan intelligentie!
  Als een vrouw goed wil eten, moet ze een dunne taille hebben, als ze zich goed kleedt, moet ze haar lichaam kunnen blootleggen!
  Een man kan nooit gelijk zijn aan God, maar een vrouw is voor tenminste één persoon een ware Godin!
  Een vrouw is niet altijd een koningin in de ogen van een goed gevoed volk, maar altijd een godheid in de ogen van een hongerige man!
  Een man ruikt vaak vies, vooral als hij geen geurige rekeningen heeft!
  Geld stinkt niet, daarom stinken degenen die het niet hebben!
  Hoewel geld niet ruikt, is het degene die de greep van een wolf heeft die er in de eerste plaats de geur van heeft!
  Geld heeft geen geur, maar hoogstwaarschijnlijk zal het gevonden worden door de neus van een vos en het karakter van een wolf!
  Wie kan fluiten, zal zijn tegenstander een fortuin laten fluiten!
  Een politicus fluit als een nachtegaal, maar door zijn fluitje zit er geen geld meer in de zakken van de kiezers!
  Zelfs als iemand een geest heeft als een diamant, kan hij zich nog steeds gevleid voelen door bergen goud die geen cent waard zijn!
  Een vogel in je handen is beter dan een taart in de lucht, een koperen cent in je zak is beter dan bergen goud uit de lippen van politici!
  Oorlog ruikt naar stinkende lijken en verspreidt de geur van geurloos geld!
  Het is niet waar dat geld niet ruikt - het ruikt naar een lijk, de geur van vergoten bloed en verbale diarree!
  Als je gek geld wilt hebben, leer dan eerst jezelf onder controle te houden!
  Alleen iemand die nuchter en berekenend is, kan slaan terwijl het ijzer heet is!
  De tong voelt zacht aan, maar is in staat om zelfs aan overtuigingen de gewenste vorm te geven met de hardheid van staal!
  De tong is klein van formaat, maar kan grote dingen doen als de geest tegelijkertijd niet verpletterd wordt!
  Een vrouw die haar schoenen uittrekt, zorgt ervoor dat een man zijn hoofd verliest!
  Als een meisje naakt is, haalt ze echt drie huiden van een man af!
  Met naakte vrouwelijke hakkenmeisjes kun je je kleden als een prinses!
  Het beste van alles: wat een man voelt in een laars, voelt een vrouw met een blote zool!
  Als je te veel naar de blote voeten van een meisje kijkt, word je een bastschoen!
  Een bedelaar is niet iemand die geen laarzen heeft, maar iemand die geen schoenen in gedachten heeft!
  Een jongen schaamt zich niet om een blote hiel te zijn, hij schaamt zich om een basthoofd te zijn!
  . HOOFDSTUK Nr. 11.
  Het nieuwe jaar 1940 is al aangebroken. Dit is het jaar waarin naar verwachting grote gebeurtenissen zouden plaatsvinden. Nicolaas II, die nog steeds het succes van Vladimir Poetin ontving, zit nog steeds op de troon. Hier gaat het tsaristische Rusland het nieuwe jaar in. En Oleg Rybachenko blijft iets schrijven en krabbelen. Bijvoorbeeld over de onsterfelijke bergjongen.
  Waarna de krijgerskinderen hoger sprongen en zelfs op de tenen van hun blote voeten draaiden. Dit is echt een cool team. Jongens in korte broeken zijn echt tot een serieuze strijd in staat.
  Nadat ze schade hadden opgelopen door een ongekend wapen: grond-luchtraketten, die de kinderen zelf maakten van planken en multiplex, vlogen de overlevende Junkers terug. In feite heeft het Rode Leger een wonderwapen gevonden. Zowel de pionierskinderen die er actief gebruik van maken als de tegenstanders dorsen.
  Anastasia merkte met een lieve blik op:
  - Onze invloed is het meest effectief, ook omdat de jongens zelf het initiatief nemen!
  Oleg Rybachenko knikte instemmend:
  - Er zijn instructies, maar er is initiatief! Toen ik bijvoorbeeld in een jeugdkolonie zat, werkte ik in de winter in een houthakkerskamp, alleen gekleed in korte broeken en op blote voeten. Dit lijkt gek. Maar ik heb zo'n vloeistof uitgevonden dat als je jezelf ermee smeert, je zelfs bij strenge Siberische vorst niet bevriest. En eerst zat ik in een kinderkolonie, waar ik in de kou werkte met mijn bovenlichaam naakt en blote benen, en toen begonnen andere jongens mij te imiteren. En je weet hoeveel handiger dat is dan het dragen van oversized zeildoeklaarzen en gewatteerde jassen. Vind bovendien geschikte laarzen voor uw kind!
  Zhenya mompelde:
  -Wauw! Ik heb het op blote voeten in de sneeuw geprobeerd. Zo beginnen je hielen letterlijk te branden. Het is helemaal niet zo geweldig!
  Oleg Rybachenko antwoordde met een lieve blik:
  - Je moet jezelf trainen!
  Kolka zong:
  Temper jezelf als je gezond wilt zijn,
  Probeer het zonder dokters te doen!
  Was je gezicht met koud water!
  Als je gezond wilt zijn!
  Oleg Rybachenko merkte op:
  - Nu zullen de nazi's een tankaanval proberen. En dit is serieus. We zullen proberen ze met waardigheid te ontmoeten!
  Komsomol-lid Anastasia zei vol vertrouwen:
  - We hebben alles klaar!
  En ze schudde haar weelderige en sterke heupen, vergelijkbaar met het kruis van een volbloed paard.
  Petka merkte op:
  - De tanks van de Duitsers zijn nogal zwak. Zelfs onze vierendertig vijandelijke voertuigen zijn veel sterker!
  Kolka piepte en sprong op als een eekhoorn:
  - Dit betekent mooi leven,
  Dit betekent leven met waardigheid...
  Onze heroïsche kracht,
  Sterkte van geest en wilskracht!
  Oleg zong ironisch:
  In plaats van een microfoon spint de staart,
  Het nummer is niet nieuw, maar het is zijn eigen nummer...
  Er zal een monster zijn met duizend gezichten,
  En al mijn vrienden zullen snel Berlijn binnenkomen!
  En de jongen pakte het met zijn blote tenen, pakte een gescheurd stuk metaal op en gooide het met grote kracht. Hij vloog erheen, sloeg Hitlers corrector recht in zijn oog en sloeg hem met een backhand knock-out.
  En de Fritz vuurde uit angst een salvo af en doodde er nog vijf. Zo werd de kleine verkenningsgroep vernietigd.
  Anastasia kuste Olezhka met haar lippen op het voorhoofd en piepte:
  - Wauw! Je bent een geweldige vechter!
  De jongen antwoordde bescheiden:
  - Ik ben een pionier en dat zegt alles!
  Waarna de kinderen in koor riepen:
  - En het hele land keek naar de pioniers! Hitler zal kaput zijn, de pioniers op blote voeten gaan aanvallen!
  Oleg Rybachenko stelde voor:
  - Laten we zingen, jongens! Het zal gemakkelijker zijn om te wachten op de verschrikkelijke aanval!
  Timur was het er meteen mee eens:
  - Ja, het is beter om echt te zingen dan te huilen als wolven naar de maan. Hoewel we waarschijnlijk nog steeds geen wolven zijn, maar wolvenwelpen! Maar we zullen de vijand onze dodelijke en onovertroffen kracht laten zien!
  Anastasia bevestigde:
  - Dat laten wij u precies zien! Zing het lied zoals voorheen, zong het detachement, en ik zing het zachtjes mee!
  Oleg Rybachenko knikte:
  - Ik heb het nummer zelf gecomponeerd en het zal geweldig zijn!
  En de jongen, voormalig blootsvoets, zelfs in de kou, zong een jeugdige crimineel-gevangene:
  De jongen leefde in de eenentwintigste eeuw,
  Hij droomde dat hij de ruimte zou veroveren...
  Dat het vaderland legioenen kracht heeft,
  Quasars zullen de hoofdstad verlichten!
  
  Maar de jongen werd onmiddellijk slachtoffer,
  En aan de voorkant van de wereldbrand...
  Er is smeltend, gescheurd metaal,
  En het lijkt erop dat er geen woonruimte is!
  
  De jongen is eraan gewend altijd in luxe te leven,
  Als bananen en ananas overal zijn...
  Nou, dit is het probleem,
  Het is alsof je een Judas hebt gevonden!
  
  Het rommelt, er klinkt een vurige donder,
  Flitsen vlogen door de lucht als een storm...
  Ik geloof dat de Wehrmacht verslagen zal worden,
  Omdat het hart de moed van een jongen heeft!
  
  Geboren om te vechten vanuit de kribbe,
  Wij jongens houden ervan om dapper te vechten...
  Jij bent de Wehrmacht, die zich als een horde haast - verpletter hem,
  En maak van Hitler een zielige clown!
  
  Voor het moederland, voor Stalin, zonen,
  Ze stonden op en balden hun vuisten stevig...
  Maar wij zijn coole ridderarenden,
  We zullen de Führer voor de Wisla kunnen uitschakelen!
  
  Ken zulke kracht van pioniers,
  Dat niets ter wereld met haar te vergelijken is...
  We zullen binnenkort een paradijs in het universum bouwen,
  De heilige gezichten van de iconen zullen je zegenen!
  
  Wij zullen ons hart geven voor het Moederland,
  Wij houden zielsveel van ons vaderland...
  Boven ons is een stralende cherub,
  Wij zullen zelf rechters zijn voor het fascisme!
  
  Nu haast de vijand zich rechtstreeks naar Moskou,
  En de jongen loopt blootsvoets in de sneeuwjacht...
  Ik zal stoppen, ik geloof die horde,
  Ze knippen het haar van een meisje niet, ik ken de vlechten!
  
  Ik werd al snel een pionier
  En de jongen zal de wil van staal hebben...
  Ons hart is tenslotte als titaniummetaal,
  En de belangrijkste leider is het alwijze genie Stalin!
  
  Ik ben een pionier, ik loop op blote voeten in de winter,
  En mijn hielen werden rood van de kou...
  Maar Hitler zal verpletterd worden met een zeis,
  En laten we een kus geven aan de scharlakenrode roos!
  
  Geloof me, voor Rusland zijn we adelaars,
  En we laten de Führer niet door naar de hoofdstad...
  Hoewel Satans legers sterk zijn,
  Ik geloof dat we Adolf binnenkort zullen villen!
  
  We hebben zoveel kracht - alle mensen,
  Wij kinderen vechten voor gerechtigheid...
  En Hitler is een beruchte slechterik,
  En hij zal geen genade ontvangen van de mensen!
  
  We hebben een heel sterk machinegeweer,
  Wat zo nauwkeurig op de fascisten schiet...
  Vuur en er zullen resultaten zijn,
  De overwinning zal komen in stralende mei!
  
  We zullen het vaderland hoger maken dan de sterren,
  We zullen binnenkort een rode vlag boven Mars hijsen...
  God Jezus Christus is immers bij ons,
  Deze Naam zal voor altijd in glorie zijn!
  
  Maar Stalin is ook een broer van de pioniers,
  Hoewel de dappere kinderen veel ouder zijn...
  De jongen heeft een goed gericht machinegeweer,
  Hij schoot de torens van de nazi's neer!
  
  Ook al zijn de sneeuwbanken steil,
  De jongen vecht op blote voeten met de Fritz...
  Het is niet zwak voor hem om een fascist te doden,
  Het examen is in ieder geval streng natuurlijk!
  
  En de jongen berekende ook de letter,
  Na een schot te hebben afgevuurd op een nazi, waardoor hij precies werd afgesneden...
  Er is een vlam in het hart en metaal brandt,
  De Führer zal geen verkeerde informatie over het vaderland toestaan!
  
  En je houdt van je moederland,
  Ze is als een moeder voor alle naties, weet je...
  Ik hou van Jezus en Stalin,
  En raak de Führer harder!
  
  Welnu, de fascistische aanval is al opgedroogd,
  Het lijkt erop dat de nazi's geen kracht meer hebben...
  Hitler krijgt een vuist in een stuiver,
  En we zullen zingen onder deze heldere hemel!
  
  Jouw jongen liep de winter door in korte broek,
  En ik heb niet eens een loopneus opgemerkt...
  Ik begrijp niet wat er mis is met verkoudheid,
  Soms worden kinderen te ziek!
  
  In het voorjaar is het al heel gemakkelijk om te vechten,
  Het is prettig om tot het einde door plassen te spetteren...
  We stapten in de boot, pakten een riem,
  Wat was het voor ons ontzettend leuk!
  
  Om te vechten en te durven voor het moederland,
  Wij zullen heel moedig pioniers zijn...
  Examens halen, slechts een vijf,
  Om jezelf zo snel mogelijk in de publieke belangstelling te brengen!
  
  Ik geloof dat de strijders naar Berlijn zullen komen,
  Hoewel de oorlog niet zo soepel verloopt...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum overwinnen,
  De kleine heeft het echter nog steeds moeilijk!
  
  Hoewel er natuurlijk altijd oorlog is,
  Elke struik is gevuld met gevaren...
  Maar er zal een pioniersdroom zijn,
  De jongen op blote voeten is erg slim!
  
  De jongen raakt de fascisten nauwkeurig,
  Omdat een pionier eer in zijn hart heeft...
  De Führer zal een afrekening op zijn voorhoofd krijgen,
  En de rest zullen we als voorbeeld straffen!
  
  Wat ik kan doen, weet je,
  Russen zijn tenslotte onoverwinnelijk in veldslagen...
  Laten we een rood paradijs in het universum bouwen,
  Het volk is voor altijd verenigd met de partij!
  
  En geloof me, onze vijanden zullen ons niet uitwissen,
  We zullen een wonder doen als reuzen...
  Breek de ketenen van het universum,
  En Hitler is een gemene Judas!
  
  Jaren zullen voorbijgaan, tijden zullen komen,
  Heilige in de uitgestrektheid van het communisme!
  En Lenin zal voor altijd bij ons zijn,
  Geloof me, we zullen het juk van het fascisme verpletteren!
  
  Hoe goed zal Christus iedereen opwekken,
  En als het niet komt, dan zal de wetenschap...
  De mens is tenslotte aan de macht gekomen,
  Het leven is niet gemakkelijk, broeders, weet dit!
  
  De grootsheid van het vaderland zal zijn
  Dat iedereen van haar hield zonder het te weten...
  De grootsheid van het heilige land ligt in één ding:
  Naar het grenzeloze, meest stralende Rusland!
  
  Ik ben een pionier terwijl zij een jongen is,
  En geloof me, ik wil niet volwassen worden...
  Ik zal binnenkort veel verschillende landen zien,
  En ik zal de Führer en de horde het moeras in drijven!
  
  Wees ook strijders met moed,
  Dat ons geloof sterker zal worden dan staal...
  De vaders zijn trots op de pioniers,
  De ster van de held werd gegeven door kameraad Stalin!
  
  Kortom, het militaire gedonder zal afnemen,
  Wij gaan furieus aan de slag in de bouw...
  Het communisme is tenslotte een sterke monoliet,
  Het dorp is net zo mooi als de hoofdstad!
  
  En ik geef toe dat ik zelfs heel blij ben,
  Dat ik in de hel en in vuur ben geweest...
  Nu ben ik zo trots om de parade te aanvaarden,
  Genereus vaderland in eindeloze glorie!
  Jongens en meisjes, evenals Komsomol-leden, een heel bataljon krijgers en krijgers op blote voeten, namen deze prachtige symfonie over. Zo zongen ze het. En tegelijkertijd dansten en sloegen de kinderen met hun blote, gebruinde, zeer behendige, sierlijke benen.
  Timur merkte met een tevreden glimlach op:
  - Het zou goed zijn om jezelf mentaal energie te geven! Hoe zit het met het materiële vlak?
  Oleg Rybachenko verklaarde vol vertrouwen:
  - We zijn zelfs meer dan klaar voor de strijd!
  Anastasia was het ermee eens:
  - Ja, de pioniers zijn gegroeid. En we zijn in staat elke wolf uit elkaar te halen, zelfs als deze van staal en titanium is gemaakt!
  Serjozjka piepte:
  - We zullen de vijanden aanvallen - dampen zullen de moffen niet helpen!
  De krijgerskinderen pakten het aan en keken elkaar aan. Honderd paar ogen knipoogden tegelijk.
  Petka merkte op:
  - Moreel gezien zijn we als een titan!
  Oleg Rybachenko zei plotseling:
  - Wauw jongens, ik hoor het gebrul van motoren. En een tankdivisie snelt onmiddellijk op ons af!
  Timur antwoordde vol vertrouwen:
  - Des te beter! Het zal geen gemakkelijke strijd zijn, maar een zware strijd!
  Kolka tweette:
  Wij zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor vrede in glorie...
  Laten we geen mus zijn
  Laten we vliegen als adelaars!
  Anastasia giechelde en merkte met een tevreden blik op:
  - Het is goed dat je het serieus moet opgeven! Anders zijn gemakkelijke overwinningen te ontspannend!
  Oleg Rybachenko merkte met een slimme blik op:
  - Hoewel gemakkelijke overwinningen ontspannend zijn, worden ze alleen gegeven aan degenen die geen zwakte tonen!
  Timur was het hiermee eens:
  - Als je een gemakkelijke overwinning wilt, doe dan zwaardere oefeningen!
  Anastasia voegde logischerwijs toe:
  - De gemakkelijkste overwinning wordt meestal verzekerd door een zware portemonnee!
  Oleg Rybachenko vervolgde met een glimlach:
  - Het is het gemakkelijkst om te kopen met een zwaar beladen zak goud, maar het is het gemakkelijkst om het zonder gedoe weg te halen met een geslepen mes!
  Natasha Komsomol-lid merkte op:
  - De belangrijkste overwinning, dus het blijkt gemakkelijk voor de mensen en troepen, en maakt het zwaarder met buit!
  Petka vond het ook nodig om in te voegen:
  - Een zware nederlaag verlicht de portemonnee, een gemakkelijke overwinning belast niet alleen Mammon met trofeeën!
  Kolka vond het ook nodig om in te voegen:
  - Een ezel is blij met een lichte vracht, maar een man, als hij geen ezel is, is blij met een zware tas!
  Serjozjka kwam er ook tussenbeide, stampend met zijn blote, kinderlijke voet:
  - Je bent geen ezel als je als een ezel vol zit met trofeeën!
  Genka besloot ook toe te voegen:
  - Als je beladen bent als een ezel, dan is je hoofd zeker als dat van een ezel en leeg!
  Timur merkte met een slimme blik op:
  - Met een lege ezelskop ploeg je als een ezel, en je vult de bak niet!
  Oleg Rybachenko voegde er geestig aan toe:
  - Zelfs als je ploegt als een ezel, maar een ezelskop hebt, zul je voor altijd trillen als een haas in de maag van een boa constrictor, geplukt als een kip!
  Natasha giechelde, gooide een koperen cent met haar blote tenen omhoog en merkte op:
  -Als je als een ezel op een vos ploegt, dan ben je echt een ezel, tot op het bot geplukt!
  De jongens wilden geestig blijven. Maar toen hoorde Timur het gerommel en merkte op:
  - Ja, er komen veel tanks op ons af. We moeten ons voorbereiden op een serieus gevecht.
  Serjozjka tweette:
  - Lenin en Stalin zijn bij ons, wat overwinning betekent!
  Oleg Rybachenko, stampend met zijn blote, kinderlijke voeten, merkte geestig op:
  - Lenin was kaal en was geweldig in het terugbrengen van de wereldeters tot nul!
  Hierop lachten de jongens samen. En Anastasia voegde eraan toe, terwijl ze ook met haar blote, sierlijke, meisjesachtige voeten stampte:
  - Als je hoofd vol heldere gedachten zit, dan is het pad op de donkerste weg gemakkelijk!
  En het Komsomol-meisje flitste met haar smaragdgroene ogen. Het was duidelijk dat ze klaar was om te vechten, ongeacht de situatie.
  Timur merkte logischerwijs op:
  - Ongeacht hoeveel gevechtseenheden de vijand heeft, het belangrijkste is om geen pacifistische nul te zijn!
  Oleg Rybachenko voegde rationeel toe:
  - Meestal worden degenen zonder intelligentie en complete dwazen gereset!
  Timur wilde nog iets zeggen, maar er verschenen tanks op de kale veldlijn. Van een afstand leken ze niet eng. En niet bijzonder dichtbij. Maar de T-3-tank heeft drie machinegeweren en kan een pionier neermaaien.
  De jongens begonnen raketten en katapulten te laden. De kinderen renden rond en lieten hun blote, gebruinde benen zien.
  De eersten die raketten in de strijd lanceerden, waren gemaakt van multiplex en geluidgestuurd. En ze vlogen naar de doelen, hun staarten achterlatend.
  Petka tweette:
  - Laten we de moffen verscheuren!
  riep Genka uit, terwijl hij de kakkerlak verpletterde met zijn blote, kinderlijke hiel:
  - We worden er echt enthousiast van!
  En de kinderen zullen lachen. De eerste nazi-tanks zijn al uitgeschakeld. En er stijgt zwarte rook op. En alles draait letterlijk rond.
  Oleg Rybachenko lanceerde een raket van een afstand en zong:
  Heldere zon van hoop
  Opnieuw stijgt het over het land...
  Het leger van jongens is grenzeloos,
  Het leger van de Führer klopt!
  En opnieuw vliegen de raketten met de grootste moordkracht. Tientallen nazi-tanks staan al in brand. Exploderende gevechtskits ontploffen. Maar de infanterie valt aan. En raketten schakelen tanks uit.
  Jongens op blote voeten in korte broeken schieten met langeafstandsbanden op de infanteristen. Ze gebruiken ook zelfinstallerende pluggen. Die de hoofden van de moffen afrukken en ze letterlijk uit elkaar scheuren. Dit was echt een knock-out.
  Oleg Rybachenko pakte het aan en zong:
  Er zal een jongensuitslag zijn,
  De eerste stap in het leven is belangrijk...
  Wij laden de machine op,
  Wervelwinden van furieuze aanvallen!
  En nu raken ze de naderende infanteristen al met machinegeweren. Ze zijn speciaal: zelfgemaakt, maar uiterst dodelijk. En katapulten gingen ten strijde. Stoom rookt en hout brandt. En de ballistae gooien explosieve voorwerpen weg. Zowel tanks als infanteristen vallen naar beneden. Er is een moordende confrontatie aan de gang. En de pioniers zijn hier op hun best.
  Anastasia pakte de geslepen schijf en gooide ermee met haar blote tenen. Hij vloog erheen en raakte Hitlers keel. Er stroomde bloed uit, de nazi's stikten erin en gingen zitten.
  Timur merkte met pathos op:
  Er zijn vrouwen in ons Rusland,
  Waarom vliegen ze voor de grap met een vliegtuig...
  Wat is er mooier dan iedereen in het universum,
  Dood de tegenstander gekscherend!
  Oleg Rybachenko, wiens benen erg sterk waren, gooide het geschenk van vernietiging met zijn blote vingers, onmiddellijk werden een tiental moffen in de lucht gegooid en in kleine stukjes gescheurd.
  De jongen zong:
  De pionier kent het woord lafaard niet,
  Hij is moedig en een vechter vanaf de wieg...
  En geloof me, kinderen, ik ben niet bang,
  De Terminator is gewoon geen kind!
  En opnieuw zal er een moordend explosief pakket worden gegooid. Hij raakte het rechterspoor van de tank en beide voertuigen hielden stand en kwamen met elkaar in botsing. En toen begon de gevechtsuitrusting te scheuren. Dit is dodelijke kracht.
  Timur merkte glimlachend op:
  - Dat is slim.
  En ook de jongen gooide met zijn blote tenen het geschenk van vernietiging met moorddadige kracht. En opnieuw verspreiden de fascisten zich in alle richtingen.
  Genka lacht en steekt zijn tong uit:
  - Succes wacht op mij - ik ben de coolste!
  En de jongens sloegen de nazi's met katapulten. En inderdaad bleek het effect dodelijk te zijn. Een hele rij moffen werd uiteengereten en neergemaaid. En toen riep Natasha:
  - Bravo! Groet jongens!
  En het Komsomol-meisje pakte en gooide het geschenk van de dood met dodelijke kracht met haar blote tenen. En de nazi's verspreidden zich in alle richtingen.
  Kolka schiet ook vanuit een katapult. Dit doet hij zeer nauwkeurig. En zijn tongen zijn van agressieve, kosmische kracht. En als ze je verpesten, zal het voor niemand veel lijken. En dus sloeg hij de fascist in de lies. En hij, vallend met een machinepistool, sloeg zijn eigen mensen. Er bleven alleen bloedige fonteinen van de kogels over.
  Anastasia prees het kind:
  - Je bent een coole kerel! Alsjeblieft!
  Een andere pioniersleider, Veronica, gooide ook iets zwaars naar de nazi"s, in dit geval een doos met explosieven gemaakt van kolenstof. Bovendien liet het meisje hem achter met haar blote, gespierde benen. En als gevolg daarvan werd Hitlers tank omhoog geworpen en verpletterde hij twintig infanteristen.
  De pionierjongens riepen:
  - Geweldig - alles zal geweldig zijn!
  En ze stopten rietjes in hun mond, en hoe ze die konden gebruiken om op de nazi"s te spugen. En opnieuw draaide een hele rij infanteristen zich zijwaarts.
  Timoer merkte op:
  - Een hardgekookt ei moet een kwartiertje gekookt worden, maar de pionier staat altijd klaar!
  Oleg Rybachenko maakte bezwaar:
  - Een pionier heeft ook tijd nodig om uit te harden, maar gaandeweg leren we! Zoals Lenin zei: studeer, studeer en studeer nog eens!
  Waarna het jongensgenie een soort zelfgemaakte drone de strijd in lanceerde. Hij cirkelde rond en liet giftige naalden uit zuigermachinegeweren op zijn vijanden regenen. En het was extreem dodelijk.
  Kolka riep uit:
  - Dit is een wonderwapen!
  Oleg Rybachenko bevestigde met een heel lieve en kinderlijke glimlach:
  - Natuurlijk. Je weet zelf heel goed, de wereld is gevuld met wonderen, alleen deze wonderen kunnen mensen zelf doen!
  Genka giechelde, gooide het explosieve pakket met zijn blote voet en riep uit:
  - De wetenschap zal de pioniers sterker maken dan de almachtige God, of beter gezegd, dat doet ze al.
  De pioniers voerden hun vuur op met al hun geïmproviseerde en effectieve middelen. En de nazi-aanval mislukte. De bange moffen vluchtten weg. En om hen te achtervolgen, schoten dappere kinderen op blote voeten in korte broeken met katapulten en katapulten en lanceerden dodelijke raketten.
  En de rode banden van de pioniers schitterden als robijnen.
  En de kinderen zijn heel mooi, en hun parelwitte tanden schitteren kostbaar en helder als sterren op een poolnacht.
  Oleg Rybachenko lachte en antwoordde:
  Nee, de kindertijd gaat niet weg
  Voor altijd!
  Geloof me, we hebben een remedie gevonden,
  Om er weer te komen!
  Waarna de jongen een machinegeweer van groot kaliber pakte. En laten we daaruit schrijven over zowel de orcs als de Duitsers, en dat met dodelijke nauwkeurigheid doen. De jongen zag er heel cool uit. En dan zal hij met zijn blote tenen het moorddadige geschenk van vernietiging werpen. En verstrooit wezens in alle richtingen.
  Genka merkt met een droevige blik op:
  - Nou, jij bent een terminator!
  Jongens en meisjes plonsden met hun blote voeten op het gras en het stof en riepen:
  De partij heeft ons verenigd
  En zij ging voorop...
  Wij zijn een grote kracht
  Op stap gaan!
  En sommige pioniersjongens begonnen met de voeten van hun kinderen opvallende voorwerpen naar de orks te gooien. Wat er eigenlijk enorm gaaf en stoer uitzag.
  De jongen Vanka, een pionier, klom op de geul en zette zich schrap met zijn blote voeten en lanceerde een vogelhuisraket. En ze vloog weg als een meteoriet.
  Het kind piepte:
  Over de vlakte klinkt een schreeuw en een kreun,
  En bloedige regen...
  De zwarte ruiter is als een draak,
  Leider van de Trumpillers!
  En toen liet een andere jongen, ook aan het schoonmaken met blote, gebruinde, gekraste voeten, een deltavlieger los. Hij begon rond te cirkelen en te schieten op de oprukkende hordes orks. Ze werden letterlijk in de lucht gegooid en rookwolken stegen de lucht in.
  Dit is echt een waanzinnige confrontatie.
  Tussen de hordes orcs verscheen een Duitse T-4-tank. Het had een vrij korte maar brede loop. En hij pakte de pioniers en sloeg ze met zeer explosieve fragmentatiegranaten.
  Als reactie daarop staken de jongens de vogelhuisjes met dodelijke kracht in brand. En ze namen het ook en raakten de vijand. En er vlogen explosieven in de auto. En ze botsten tegen de T-4. Het pantser barstte door de verpletterende klap. En toen ontplofte het, als vuurwerk dat munitie ontplofte.
  En fragmenten begonnen alle kanten op te vliegen. En de orks werden gedood. En toen ontplofte er nog een raket. Alleen was het gevuld met naalden, en het aantal doden was aanzienlijk. Er zijn letterlijk hele hopen orcs.
  Oleg zong:
  Spaar de orcs niet
  Vernietig hun klootzakken...
  Zoals het verpletteren van bedwantsen,
  Versla als kakkerlakken!
  En de pioniers lanceren opnieuw raketten. En met blote tenen gooien ze naalden, met gif en vernietiging. Dit is zo'n geweldige pantomime.
  Stormtroopers verschenen in de lucht. Het zijn deze beroemde Yu-87. Ze willen het pioniersdetachement een verpletterende slag toebrengen. De schroeven zoemen en alles is erg luid.
  Maar de pioniersjongens en -meisjes zijn niet verloren. En ze laden de katapulten met iets dodelijks. En ze schieten op Duitse voertuigen. Bovendien is de schietpartij uiterst dodelijk. En het beschadigde aanvalsvliegtuig valt.
  Timur geeft bevelen en roept:
  Van een katapult, van een katapult, van een katapult,
  In een gevecht met de moffen is de jongen niet timide...
  Laten we verstoppertje spelen met liefde,
  En laten we het kwaadaardige Führer-hockey laten zien!
  . HOOFDSTUK Nr. 12.
  En een katapult of een slinger is een zeer dodelijke combinatie. En als hij je verkloot, zal hij echt doorgaan en je verknoeien. Naast raketten in de vorm van vogelhuisjes gebruiken kinderen ook kleine, terugstootloze, door een dynamo aangedreven raketten. En ze vliegen naar buiten en raken zowel de orcs als de vliegtuigen.
  Overigens worden de stormtroopers niet bestuurd door Duitsers, maar door Orks. En zo dorsen ze ook. En de pioniers sloegen hen zo, en heel wanhopig. En ook uit de batterij met elektrische stroom, in vliegtuigen.
  Nou, dit is een dodelijk effect voor orcs. En elektriciteit maakt ze eenvoudigweg af. En de boze beren zijn verkoold, en de geur is alsof er een barbecue wordt gebakken.
  En de pioniers blijven met vernietigende kracht optreden tegen dit Orkostan. En een dergelijke impact blijft bestaan.
  Oleg pakte hem aan en haalde met zijn blote, kinderlijke zool de trekker over. Met een gebrul viel de katapult met zijn gaven op de tegenstanders.
  Timur merkte glimlachend op tegen de jonge commandant:
  - Wat gaat het werk geweldig!
  Een pioniersjongen en voormalig jeugdgevangene twitterde:
  De infanterie vecht voor het vaderland,
  Zo'n baantje voor jongens...
  En de ork vloog vanuit het vliegtuig naar binnen,
  En vecht tot de laatste adem!
  Het meisje Tanya schoot ook vanuit een raketwerper en piepte:
  - De grootste overwinning wacht ons allemaal!
  En de kleine schoonheid met lichtbruin haar lachte. En ze liet zelfs haar roze tong zien.
  Welnu, de serieuze strijd ging door. Hoewel de orks in uniform er theatraal uitzagen. Maar de kinderen, met glanzende blote hielen, bleven schieten. En ze gebruikten zelfs speciale raketten gevuld met giftig glas. Dit is echt een moordwapen. En het schakelt de orks grondig uit.
  Het meisje Katka met rode staartjes en blauwe strikken piepte en zong:
  Mijn thuisland is de USSR,
  Wij zullen een voorbeeld zijn voor iedereen...
  En Timur is onze superman,
  Laat de Führer, mijnheer, beven!
  En opnieuw vliegen geschenken van echte dood naar de vijanden. Dus de jongen Oleg gebruikte een batterij, en er kwam bliksem uit langs de lelijke beren met slagtanden. En ze verbrandden dit bruine leger letterlijk. En alles was echt gevuld met napalm.
  Alleen deze napalm werd gemaakt van steenkoolstof en heel fijn zaagsel. Dit is vernietiging en echte, unieke schoonheid.
  Oleg zong gekscherend:
  Elektriciteit is een cool ding
  Als hij het verprutst, zijn de orcs klaar...
  En er zijn talloze jongens met banden,
  Er komt een meisje en een jongen bij ons!
  Timur stak zijn hand op als pioniersgroet en riep uit:
  - Natuurlijk zal dat zo zijn! Zowel de jongen als de volwassene, en het kind en de oude man, ze bouwen allemaal aan het communisme, en met de kale Führer zal een einde komen!
  En zo werd het vuur heviger en begonnen de orks, nadat ze enorme verliezen hadden geleden en hopen lijken achter te laten, zich terug te trekken. En geleidelijk veranderde hun terugtocht in een stormloop. En de pioniers, spattend met hun blote, gebruinde, gespierde benen, begonnen vreugdevol te dansen.
  Voormalig jongensgevangene Oleg zette zelfgemaakte raketwerpers in, gemaakt van multiplex en gevuld met kolenstof en zaagsel. En om het explosieve effect te versterken, werden aan het hoofdgedeelte glasfragmenten toegevoegd, vermengd met een speciaal lijkgif dat extreem dodelijk was voor orks.
  En hoe deze raketten met kolossale en onverwoestbare kracht inslaan. En het aantal lijken van harige en lelijke beren is aanzienlijk toegenomen.
  Timur likte zijn lippen, hij werd ook licht gekrast en merkte op:
  - Deze volwassenen denken dat ze slimmer zijn dan kinderen. Wij bedenken echter zelf dingen waar Lomonosov nooit van had gedroomd!
  Oleg merkte met een lieve blik op dat een twaalfjarige jongen naar de hel was geweest:
  - Al het nieuwe is ofwel een vergeten oud ding, ofwel het resultaat van een briljant inzicht!
  En de orks kregen echt veel dodelijke ontladingen. Maar toen haalde de vijand plotseling een joker uit zijn zakken. En de motorfietsen snelden richting de vijand. Om precies te zijn, met dit eenvoudige transportmiddel snelden lelijke beren naar het pioniersbataljon.
  Petka riep uit:
  De nazi's reden
  Ga niet te snel de strijd aan!
  Het zijn tenslotte beren -
  Op de fiets!
  Oleg grijnsde en merkte op:
  - En we hebben nog steeds raketten!
  En het team op blote voeten van jongens en meisjes met rode stropdassen nam opnieuw het op tegen het harige leger. Dit bleek echt een dodelijk effect te zijn.
  Timur siste van woede:
  De ruimte kookte en was gevuld met vuur,
  De energie van het universum heeft zich in een hoorn gekruld als een veer...
  De ketenen van het universum, we zullen ze onstuimig verbreken,
  De menselijke jager zal geen domme fout maken!
  De meeste orcs werden geraakt door raketten en vernietigd. En de rest werd onder vuur genomen door katapulten. En op het laatste moment werd er een draad voor de motoren getrokken. Jongens en meisjes lieten hun blote, kinderlijke voeten rusten en lieten de trommel van de dynamo draaien. En hoe het me kostte en me trof met een moorddadige ontlading van stroom. Dit is werkelijk een impact die alleen maar hyperdodelijk kan worden genoemd!
  En er vlogen vonken over de motorfietsen van de orks, met als gevolg dat de benzinetanks oplaaiden en explodeerden. En de lelijke, ruige beren brandden levend, en er was een geur van gebakken shish kebab.
  Oleg zong:
  De jongen is een geweldige vechter,
  Het is nu flink gegroeid...
  Het wilde beest werd getemd,
  Laten we veel rozen zaaien!
  Een nieuwe aanval van de orcs mislukte. Hoewel sommige pioniers gewond raakten. En één meisje kreeg een granaatscherf precies in haar blote hiel.
  Maar de moedige pionier riep:
  - Het doet mij geen pijn! Lenin is bij ons!
  Een ander wapen waren pistolen gemaakt van doppen, die werden gebruikt door zeer militante jongens. En hoe ze deze wezens dorsden. Dit is echt een situatie die meer dan een troefkaart is.
  Timur, die de laatste orcs afvuurde en afmaakte, zei:
  We zullen spoedig het communisme opbouwen,
  En laten we een einde maken aan de hebzuchtige dief!
  Waarna de jongens en meisjes rond de vuren zaten. Iemand zette de grammofoon aan en de muziek begon te spelen. De kinderen waren opgetogen.
  Oleg Rybachenko nam het aan en zong met gevoel en expressie.
  Mijn thuisland is de grote USSR,
  Ik ben er ooit in geboren...
  Geloof me, de aanval van de Wehrmacht is wild,
  Alsof Satan familie van hem was!
  
  Het is gebruikelijk dat een pionier vecht,
  Hij kent er geen problemen mee...
  Natuurlijk goed studeren,
  Het is tijd voor verandering!
  
  Kinderen zullen geen zwakte tonen in de strijd,
  De kwade fascisten zullen verslagen worden...
  Wij zullen vreugde brengen aan onze voorouders,
  Na het behalen van de examens met een A!
  
  Ik bind een rode stropdas om mijn nek,
  Ik werd een pioniersjongen...
  Dit is niet alleen maar hallo zeggen tegen jou,
  En ik heb een revolver in mijn zak!
  
  Als er een zware strijd uitbreekt,
  Geloof me, we zullen de USSR verdedigen...
  Vergeet verdriet en verwijten,
  Laat de boze meneer verslagen worden!
  
  Mijn stropdas is als een roos, de kleur van bloed,
  En het glinstert en fladdert in de wind...
  De pionier zal niet kreunen van pijn,
  Laten we uw droom waarmaken!
  
  Ze liepen op blote voeten in de kou,
  De hakken flitsen als een wiel...
  We zien het licht van het communisme,
  Ook al is het moeilijk om bergop te lopen!
  
  Hitler valt Rusland aan
  Hij heeft heel veel verschillende bronnen...
  Een moeilijke missie uitvoeren
  Satan zelf valt aan!
  
  De tanks van de nazi's zijn als monsters,
  De dikte van het pantser en de lange loop...
  Het roodharige meisje heeft lange vlechten,
  We zullen de Führer aan een spietsen!
  
  Als je in de kou blootsvoets moet zijn,
  De jongen zal zonder aarzeling wegrennen...
  En hij zal een roos plukken voor het lieve meisje,
  Zijn vriendschap is een solide monoliet!
  
  We zullen het communisme in de verte zien,
  Er zit vertrouwen in, geloof me...
  Ze gaven Napoleon een klap op de hoorns,
  En de deur naar Europa ging een stukje open!
  
  Peter de Grote was een grote tsaar,
  Ze wilde de hemel in Rusland...
  Veroverde de wilde uitgestrektheid van de Oeral,
  Het weer daar is in ieder geval helemaal geen mei!
  
  Hoeveel helden zijn er in het vaderland?
  Zelfs kinderen zijn geweldige vechters...
  Het leger marcheert in dreigende formatie,
  En vaders zijn trots op hun kleinkinderen!
  
  Leider, heilige kameraad Stalin,
  Een belangrijke stap gezet richting het communisme...
  Van de ruïnes van de meest nachtmerrieachtige ruïnes,
  Hij rekent de Führer een stuiver aan!
  
  Hoeveel helden zijn er in het vaderland?
  Elke jongen is gewoon een superman...
  Het leger marcheert in dreigende formatie,
  En de jongens zullen geen problemen hebben!
  
  We zullen dapper het vaderland verdedigen,
  En laten we de fascisten een schop onder de horens geven...
  En ze zal geen rustig, braaf meisje zijn,
  Beschouw een pionier als verwant aan de Goden!
  
  We zullen Hitlers rug breken in veldslagen,
  Hij zal verslagen worden zoals Napoleon!
  We zullen het communisme in de verte zien,
  De Wehrmacht zal worden afgemaakt!
  
  Binnenkort zal er vreugde zijn op de planeet,
  Wij zullen de hele wereld bevrijden...
  Laten we met een raket naar Mars vliegen,
  Laat de kinderen plezier en geluk hebben!
  
  De beste leider, kameraad Stalin,
  Hij is een held en glorie en vaderland...
  De fascisten werden aan flarden gescheurd,
  Wij zijn nu de vlag van het communisme!
  
  De jongen tolereert de grofheid van Fritz niet,
  Hij zal hem resoluut antwoorden...
  Dit is het soort wijsheid dat volgens mij zal zijn:
  En de zon schijnt met stralende kleuren!
  
  Ik ga naar de Komsomol in Berlijn,
  Daar loop ik met de jongens op blote voeten...
  We laten de geslagen Führer huilen in het toilet,
  En we zullen hem prikken met een speld!
  
  De USSR is een voorbeeld voor de volkeren,
  De wereld zal zo mooi zijn, dat weet ik...
  Laten we vrijheid brengen naar de hele planeet,
  De wind zal de zeilen van je dromen opblazen!
  
  Stalin zal weer uit het graf verrijzen,
  Zelfs als hij daar belandt...
  Pioniers zullen onze rug niet buigen,
  Kwaadaardige orcs horen in de parash!
  
  En als de godin Lada komt,
  Wat geeft liefde en vreugde aan mensen...
  De jongen zal voor altijd beloond worden,
  Dan zal hij de kwaadaardige Koshchei raken!
  
  Het front brandt zeker woedend,
  En het veld brandt van droog gras...
  Maar ik geloof dat de overwinning in mei is,
  Het zal een glorieus pioniersaandeel worden!
  
  Dit is het vaderland, het moederland van Svarogo,
  Die droom is waanzinnig rijk...
  In opdracht van de God van Geluk Rod,
  Er zal voor iedereen een kamer in het paleis zijn!
  
  Ik geloof dat de proletariër de ketenen zal afwerpen,
  We zullen onze vijanden in één klap verslaan...
  Laten we minstens miljoenen aria's zingen,
  En we zullen onze shirts scheuren in de strijd!
  
  De pionier zal eindelijk geven,
  Geluk van het hele universum...
  De kwade Kaïn zal vernietigd worden,
  Onze zaak zal creatie zijn!
  
  Dan zal de tijd van het licht komen,
  Dat ieders droom uitkomt...
  Daden van heldendom worden gezongen,
  En de raketten hebben een groter bereik!
  
  De vijand van het vaderland zal worden vernietigd,
  Degenen die zich overgaven, blijven uiteraard gespaard...
  Laten we de Führer met een voorhamer in het gezicht slaan,
  Zodat er hoop is in het communisme!
  
  Ik geloof dat het verdriet zal eindigen
  De adelaar zal de mars van miljoenen zingen...
  Geloof me, de zee zal ons overwinningen brengen,
  Onze rode kinderlegioenen!
  
  Dat is wanneer in Parijs en New York,
  En Berlijn, Tokio, Peking...
  De heldere stem van Pioneer,
  Hij zal zingen over een eeuwige, gelukkige wereld!
  
  Indien nodig zullen wij de doden tot leven wekken,
  De gevallen helden zullen weer verschijnen...
  De weg naar de overwinning is alleen in het begin lang,
  En dan zullen we de Führer begraven!
  
  En wanneer in het universum van het communisme,
  De kracht zal sterk en majestueus zijn...
  Voor een prachtig eindeloos leven,
  De jongens hebben het geweldig gedaan!
  
  Ook al zijn ze op blote voeten met een kindervoet,
  Maar ze hebben echte macht...
  De jongens zullen langs het pad rennen,
  En Adolf zal moedig in stukken worden gescheurd!
  
  Daarom zijn wij coole valken,
  Laten we alle orkbandieten breken...
  Kokosnoten zullen bloeien,
  De blik van de pionier is zeker trots!
  
  Hier zal de vlag van het communisme zijn,
  Het is prachtig om over het universum te razen...
  En zo'n vlag van rode kracht,
  Alle mensen van de partij zijn verbaasd!
  
  Wij nemen elke zaak aan
  En geloof me, we winnen altijd...
  De zon komt op boven het vaderland,
  Het universum is een wonderbaarlijk paradijs geworden!
  Waarna de pioniers met hart en ziel applaudisseerden. Ja, het was ontzettend gaaf.
  Maar nu vallen de orks opnieuw aan. Het pioniersdetachement had nauwelijks tijd om zijn gevechtsuitrusting aan te vullen. Welnu, de kinderen laadden opnieuw de katapulten en zetten de raketten van Oleg Rybachenko in.
  De onsterfelijke bergjongen is zoals altijd klaar om te vechten.
  Hier zijn de pionierkinderen die in gevechtsformatie veranderen. Je ziet modernere "panters" voorop rijden, met harige orks erop. De Panther-tank, merkte Oleg bij zichzelf op, ziet er erg modern uit en heeft een lange loop.
  En achter de Panthers staan de Tijgers, die meer op dozen lijken. Hoewel moderne tanks meestal pantser hebben met rationele hellingen.
  En rijen orks bewegen zich al achter de auto. En ze zijn harig en hebben erg vervelende gezichten. Ja, en poten met klauwen.
  En ze brullen ook iets. Bovendien is hun gebrul als een leeuw die dodelijk gewond is aan zijn kop, en als het kwaken van kikkers, en als een koe die in stukken wordt gescheurd.
  Hier zijn jonge leninisten die raketten richten die zijn gemaakt van multiplex en beladen met kolenstof en zaagsel. En als zo"n mengsel ontploft, ontstaat er een explosief equivalent van vijf maal zoveel TNT.
  Pioniers en pioniervrouwen, jongens en meisjes, rustend op hun blote voeten, lanceren raketten. Ze stijgen op en laten vurige staarten achter zich. En zij snellen, net als kometen die vanaf het aardoppervlak beginnen, in een boog de lucht in.
  Oleg zong:
  Ik zou graag naar de hemel willen gaan, ik zou graag naar de hemel willen gaan,
  Hier was ik, maar daar was ik niet!
  En de jongen stampt met de voet van zijn kind. Een tiental kleine raketten werden gelanceerd en vielen op de Ork-tanks. Ze begonnen te exploderen en om te draaien. De torens werden letterlijk afgebroken. De tanks van de Orksha-coalitie vielen ondersteboven en de rollen gingen uiteen. Dit was echt een rel.
  Seryozha merkte verrast op:
  - Hier klopt het! En kan eenvoudig zaagsel echt zo ontploffen?
  Oleg antwoordde met een glimlach:
  - Ja dat kan! En hier hebben we natuurlijk onze eigen geheimen!
  Het pioniersmeisje Masha merkte op:
  - Waarom raken ze tanks zo nauwkeurig?
  Het jongensgenie antwoordde meteen:
  - Focus op het geluid! Dit is heel eenvoudig! Een schoolkind kan een aanwijsapparaat maken ter grootte van een luciferdoosje!
  Waarna de kinderen in lachen uitbarsten. Zelfgemaakte machinegeweren begonnen te werken en begonnen de oprukkende orcs neer te maaien. En het verplaatsen van mijnen ging ook ten strijde. Ze werden door jongens en meisjes aan een draad omhoog getrokken. En het werkte ook.
  Oleg, deze eeuwige jongen, zong:
  Mijn vijand woedt in woede,
  De orks verplaatsten hun onstuimige regimenten,
  Maar er zal een sterke vergelding zijn,
  Hun pioniers zullen met bajonetten worden begroet!
  
  Ze graven in de huid van het varken,
  De ork zal tot stof vermalen worden...
  De jongens vechten woedend
  Sterk is de vuist van de soldaat!
  
  Wee hem die vecht
  Met een jongen op blote voeten in de strijd...
  Als de vijand boos wordt,
  Ik vermoord zijn ork!
  Ik zal de kwade ork doden!
  Zowel jongens als meisjes begonnen met slaghoedjes op de vijand te schieten. En het gooit giftige naalden weg die de orks doden.
  Petka tweette:
  - Orxisme zal niet voorbijgaan!
  Timur bevestigde woedend:
  - Laat het communisme in onze wereld regeren, laat het kwade Orkshisme in het inferno worden geworpen!
  En de jongen in korte broek en rode stropdas stampte boos met zijn blote, enigszins stoffige voet.
  De kinderen gebruikten ook granaten en explosievenpakketten. Bovendien gooiden de jonge pioniers ze niet alleen met hun handen, maar ook met hun blote voeten. Dit is waar de confrontatie begon. En de krijgers in korte broeken en rode stropdassen toonden het grootste voorbeeld van vaardigheid en heldenmoed.
  Tientallen Hitlers "Tijgers" en "Panters" stonden in brand. En sommige begonnen zelfs onder invloed van hitte te veranderen in iets heel smakelijks.
  Oleg merkte met een schattige blik op:
  - We laten kunstvluchten zien!
  Seryozhka bevestigde dit terwijl hij met zijn blote tenen een explosief pakket gooide, waardoor de orks naar de zijkanten verspreidden:
  - Ja, we vechten echt serieus!
  En de jonge krijger stak zijn tong uit.
  Het pioniersmeisje Natasha vuurde een salvo af met een machinegeweer dat giftige naalden gooide en piepte:
  - Er is niets beters dan de pioniers! Wij zijn vriendelijk en verenigd!
  Genka, die moorddadig op de orks schoot, was het ermee eens:
  - Ja, pionieren is kracht! En kracht van zowel geest als vlees! We rennen op blote voeten door de sneeuwbanken en worden niet ziek of hoesten zelfs niet!
  Het meisje Masha stampte met haar blote, kinderlijke voet en piepte:
  - Ja, de krijger is cool! En niet alleen ik! Iedereen hier is cool!
  Timur sloeg de orks met een zelfgemaakte vijzel en merkte op, zijn tanden ontblotend die glinsterden als parels:
  - Dit ei moet een kwartier hard gekookt worden, maar de pionier staat altijd klaar!
  En de kinderen van het hele pioniersdetachement bleven schieten, wat ze heel nauwkeurig deden. Zowel schieten als granaten gooien met beide handen en blote voeten.
  Hier waren ze, de krijgers van het rode tijdperk.
  Oleg merkte met een lieve, kinderlijke glimlach op:
  Je loopt dreigend door de wereld,
  Je verslaat je vijanden met grote kracht...
  Maar onthoud, vriend, zolang je leeft,
  Dat kwaad kan alleen overwonnen worden met het goede!
  Waarna de jongen een fragmentatiegeschenk van vernietiging losliet van een stoomkatapult.
  En hij vloog voorbij alsof hij een moorddadige boog beschreef. En hoe het zal ontploffen in de gelederen van de orcs. En verspreidt ze in verschillende richtingen, waardoor ledematen zichtbaar worden. Dit is hoe pioniers werken. En ze hebben rode stropdassen om hun nek. Jongens in korte broeken, meisjes in korte rokjes, en ze hebben kleine, gebruinde, blote voeten.
  En de kinderen stampen rond en zingen:
  Ik zal het je laten zien
  Alles wat in mij zit!
  De rollen in het theater zijn verdomd triest,
  Alles zal onder controle zijn!
  En dus pakt en lanceert Oleg nog een vogelhuisje, niet alleen gevuld met explosieven, maar ook met glasscherven vermengd met gif. En ze zullen exploderen en een extreme moorddadige en vernietigende kracht tonen. En een massa bloedige orks met gebroken ledematen stapelden zich dood en verminkt op. Dit is hoe het ging. Zowel jongens als meisjes sprongen weer op en riepen:
  - De geest van het communisme is de Russische geest!
  En dus gooiden twee meisjes de blote tenen van de voeten van hun kinderen, moorddadige en destructieve gaven van vernietiging. En de explosieve pakketten botsten tegen de orks, waardoor ze als karbonades uit elkaar werden gescheurd.
  De eeuwige jongen Oleg riep uit:
  We zullen onze ziel en hart geven,
  Wij zijn ons heilige vaderland...
  Wij zullen standhouden en winnen,
  Wij zullen onder het communisme leven!
  En dus floten de jonge krijgers, en hun fluitsignaal was zo doordringend en vernietigend dat de zwermen rondcirkelende kraaien hartaanvallen kregen en flauwvielen. En scherpe snavels doorboorden de ruige hoofden van de lelijke orkberen. En deze nachtmerrieachtige wezens stortten triviaal in elkaar, en roodbruin bloed stroomde uit hun verpletterde schedels.
  En de kinderpioniers waren blij. En de jonge krijgers zongen:
  De blauwe nachten fladderen van vuur,
  Wij zijn pioniers, kinderen van arbeiders...
  Het tijdperk van heldere jaren nadert,
  Wees altijd voorbereid op de roep van de pionier!
  Wees altijd voorbereid op de roep van de pionier!
  . HOOFDSTUK Nr. 13.
  Nou, ik moet zeggen dat dit avontuur niet slecht is. Maar alleen vechten wordt saai en je hebt ander vermaak voor de ziel nodig. En de kinderen, die de aanval van de orks hadden afgeslagen, maakten vuur. Ze begonnen er aardappelen en kebab op te bakken. En tegelijkertijd dansten de jonge leninisten. Jongens en meisjes sloegen met hun kleine, blote, gebruinde voetjes. Oleg danste met hen en zong:
  In de uitgestrektheid van het prachtige Moederland,
  Gehard in veldslagen en arbeid...
  We hebben geen eenvoudig lied gecomponeerd
  Pionier - vreugdevol lot!
  Maar toen had Oleg geen inspiratie meer. En hij begon te dansen. Maar verschillende meisjes in korte rokjes en rode stropdassen, maar met Komsomol-insignes, pakten het en zongen:
  Toen we ons bij de Komsomol voegden,
  De meisjes hebben een trouwe eed afgelegd...
  Dat de wereld zal zijn als een stralende droom,
  En we zullen het communisme in de verte zien!
  
  Dat het leven zal regenen als goud,
  En er zal geloof zijn in het communisme...
  We zullen zeker de tegenstanders verslaan,
  Laten we de hordes verachtelijk fascisme tot stof verpletteren!
  
  Maar het bleek helemaal geen oplichterij te zijn,
  De wereld bleek de rand van een dolk te zijn...
  Het recht van de vuist regeert overal,
  Wie, stel je voor, heeft niet genoeg land!
  
  Maar ons motto is niet toegeven aan vijanden,
  De Wehrmacht zal ons niet op onze knieën dwingen...
  Examens worden behaald met een cijfer van vijf,
  En onze leraar is de briljante Lenin!
  
  We kunnen van Hitler een khan maken,
  Hoewel de Führer van de onderwereld nog cooler is...
  De jager roept enthousiast gejuich,
  En verdrijft de duisternis en de wolken met één slok!
  
  Wij zijn Komsomol-leden die hoera roepen,
  Laten we de hele wereld met geschreeuw op de pijnbank leggen...
  De kinderen lachen en verheugen zich,
  Tot eer van onze moeder Rusland!
  
  En het communisme is een heel heldere vlag,
  Dat is de kleur van bloed en granaatappel...
  Hij is een agressieve vechter, zoals een tovenaar,
  En geloof me, Hitler zal zijn verdiende loon krijgen!
  
  Er zal chaos zijn voor prestaties,
  En de meisjes gaan in schoonheid de strijd aan...
  De zwerm fascisme is merkbaar uitgedund,
  En onze pioniersstem klinkt!
  
  Schoonheden rennen op blote voeten naar voren,
  Waarom hebben meisjes schoenen nodig, en niet...
  En we zullen Hitler met onze vuisten slaan,
  Vriendschap zal voor de glorie van het vaderland zijn!
  
  Ja, ter wille van ons moederland, heilig,
  We gaan iets doen waar we nooit van hadden gedroomd...
  En we zullen de fascisten wegvagen als een zeis,
  Laten we alleen barmhartigheid tonen aan degenen die zich hebben overgegeven!
  
  In Rusland komt elke krijger uit een kribbe,
  De jongen werd geboren met een machinegeweer!
  Je vermoordt de verdomde Führer -
  We moeten dapper vechten voor ons moederland!
  
  Wij zullen alles heel goed doen,
  Zowel volwassenen als jongens zijn sterk in de strijd...
  Hoewel het te moeilijk is om te vechten
  Maar geloof me, het meisje is niet dom!
  
  Ze kan bergen overwinnen
  Gooi een granaat met je blote voet...
  De wolvin blaft en de beer brult,
  Er zal een felle vergelding zijn voor de nazi's!
  
  We versloegen het Tataarse leger,
  Ze vochten op zeer bekende wijze tegen de Ottomanen...
  De ongelovigen bezweken niet voor de druk,
  Waar onweer was, werd het meteen stil!
  
  Strijders komen uit een familie
  Waarin de vlag van het communisme regeert...
  Oh, jullie zijn mijn lieve vrienden,
  Vernietig de grote tanks van het fascisme!
  
  Iedereen kan alles bereiken
  We zijn tenslotte voor altijd verenigd met ons moederland...
  Wij roeien samen als één roeispaan,
  Strijders voor het communisme zijn onoverwinnelijk!
  
  De wetenschap zal alle doden in één keer tot leven wekken,
  En wij fladderen Jezus in liefde...
  Je sloeg de fascist recht in de ogen,
  Vechten met onbuigzame kunst!
  De krijgermeisjes zongen prachtig, en hun blote voeten, mooie, zeer verleidelijke en sierlijke benen, bedekt met een chocoladebruine kleur, sprongen op en neer. Oleg merkte glimlachend op:
  "Jullie zijn meisjes met zo"n kolossale en onbuigzame kracht dat een orkel met kale plekken zou stikken en in vreselijke pijn zou sterven!" En dan zal er over de hele wereld echt communisme zijn!
  De pioniers riepen in koor:
  - Het zij zo! Glorie aan de ideeën van het communisme! Glorie aan de helden!
  Oleg Rybachenko pakte het aan en plotseling, zonder reden, zonder reden, krabbelde hij gevleugelde aforismen als van een machinegeweer: Wel, zo vaak wordt een vos aangezien voor een leeuw, omdat de rode kleur heel goed hersens doet vergieten!
  Het leeuwendeel wordt niet ingenomen door degene die luid brult, maar door degene die op tijd zwijgt!
  Als je het leeuwendeel wilt en je concurrenten op je halsband laat, wees dan de vos die zachtjes gaat liggen en vleiend je schoenen aantrekt!
  Als je niet als een wees wilt huilen, de vader van de natie wilt worden, heb je hier niet genoeg intelligentie voor, dus wees een patriarch met de hulp van de sluwheid van een vos, zelfs voor schapen!
  Kippen worden in de herfst geteld, maar de tirannieke politicus slacht zijn onderdanen af als kippen, en telt ze niet het hele jaar door!
  Kiezers die op een gier stemmen, zijn in wezen de geest van kippen, en ze eindigen als kippen die worden geplukt!
  Kippen worden meestal met hun handen gevoeld, maar politici met de geest van een kip maken hun kiezers schoon met hun tong!
  Een politicus die zachtjes vogeldons verspreidt, zorgt ervoor dat alleen veren van de kiezer wegvliegen!
  Een politicus is vaak vocaal als een haan en melodieus als een nachtegaal, maar bij hem krijgt de kiezer meestal alles voor elkaar!
  Een politicus is een haan en een gier die de lauweren van de adelaar opeist, maar met al zijn luidruchtigheid kraait hij alleen maar problemen!
  Zelfs een aap is vindingrijk in het uitrichten van kattenkwaad voor iedereen, maar een echt mens doet ontdekkingen ten behoeve van iedereen!
  Het is goed om een snelle cheetah te zijn, het is slecht om halsoverkop weg te rennen van een troep hyena's!
  Politici zitten op twee stoelen, en zij zetten de kiezer aan het lijntje!
  Eerst zal de politicus die op twee stoelen zit de kiezer op zijn rug leggen, en dan zal hij ook een strop om zijn nek wikkelen zodat hij niet omvalt!
  Bij verkiezingen is het principe één persoon - één stem, en als er geen keus is, schreeuwen de kiezers uit volle borst!
  In de politiek is iedereen in wezen een dier, alleen van verschillende soorten, maar kiezers zijn nog steeds slechts kippen die aan het plukken zijn!
  Onder de dieren is de koning de leeuw, onder de gekneusde politici is de koning de vos, en zijn ondergeschikten zijn allemaal spechten!
  Politici beginnen oorlogen om dikke stukken te veroveren, maar het eindigt allemaal met het feit dat de kiezer nog steeds stikt en hij geen tijd heeft voor vet, als hij maar kon leven!
  Als politici kiezers dikke stukken beloven, zullen ze zeker stikken van teleurstelling en zichzelf voor gek zetten!
  Een politicus is als een vos in het doen van beloftes, maar in het nakomen ervan is hij een echte winterslaapbeer!
  De politicus vertoont de reactie van een cobra in de wens om op een vet stuk te springen, maar als hij de kiezer te eten moet geven, spuugt hij alleen ronduit vergif onder het mom van honing!
  De bij brengt honing, maar hij steekt pijnlijk, en de politicus voert met zijn honingzoete toespraak euthanasie uit van de geestelijke gezondheid van de kiezers!
  Door de honingzoete toespraak van de politicus heeft de kiezer voortdurend last van teleurstelling en het zoemen van vliegen in de hersenen!
  Hoe verschilt honing uit de mond van een politicus van mede - je hoofd begint meteen te kraken en zelfs een kater helpt niet!
  De honing van verkiezingsbeloften is bitter, hoe zoet de toespraak ook is!
  De politicus is tot op zekere hoogte ook God: hij weet hoe hij luchtkastelen moet bouwen, bergen van goud moet oprichten en hem noedels op zijn oren en donutgaten moet voeren!
  Hanen raken in gevecht om de adelaarsstoel, maar als ze spechten op het oog hebben, eindigen ze met een natte, geplukte kip!
  
  Als een politicus van een kiezer een compleet schaap heeft gemaakt, dan is het voor het slachtoffer beter om op zijn minst de ezel te schoppen en de geit te stompen!
  Als je in gedachten een schaap bent, maakt het niet uit hoe je kont, de vos laat je barbecueën en de wolf zal een karbonade maken!
  In oorlog is vriendelijkheid als sneeuw in de hel; als het valt, zal er alleen maar gesis, borreling en brandwonden zijn voor degene die het heeft gemorst!
  De glimlach van een tiran verwarmt zijn onderdanen als een hels vuur in de onderwereld!
  Een politicus die met heldere toespraken licht belooft, trekt kiezers de vlammen van de hel in!
  Een politicus met heldere toespraken geeft geen licht, maar verblindt de ogen en verduistert de geest!
  Op heldendom staat geen leeftijd; als een jongen de kraaien in de strijd niet meetelt, is hij een adelaar, zelfs als hij in jaren telt!
  Een politicus belooft, net als een priester, hemelse gelukzaligheid, maar pas onmiddellijk na zijn verkiezing, zonder te wachten op de fysieke dood, maar in feite pleegt hij alleen morele moord!
  Niemand weet wat de priesters beloven: de hemel, maar als een politicus Eden belooft, dan ben je zeker overtuigd van het bestaan van de hel!
  In de kerk vertellen ze je ook leugens, maar daar beloven ze je, in tegenstelling tot de politiek, tenminste geen volheid tijdens je leven vanuit een geplant varken en een donutgat!
  De Bijbel belooft geen hemel op aarde en is daar eerlijk over, maar een politicus die alles in één keer belooft, is zonder uitzondering in alles bedrieglijk!
  Het is beter om te fluiten als een roofnachtegaal in het bos dan Lazarus te zingen als een rechtvaardige duif op de veranda!
  Niet iedere politicus heeft de stem van een nachtegaal, maar iedere politicus heeft de greep van een overvaller!
  In oorlog is het eerlijker dan in de politiek: alleen lichamen worden gedood, maar in de politiek verontreinigen ze de ziel en verspreiden ze rotting op het vlees!
  Niet het monster dat vlees doodt met een scherp mes, maar degene die de ziel vertrapt met een botte laars!
  Je kunt twijfelen aan het bestaan van een ziel, maar er bestaat geen twijfel over dat een politicus zijn ziel zeker zal verkopen!
  Een scherpe geest kan een gat in de zak van iemand anders slaan, maar doffe hersenen kunnen een gat in hun eigen baarmoeder slaan!
  Pittige kruiden maken een maaltijd smakelijker, en pittigheid zorgt voor een armoedig gesprek!
  Er worden meer mensen gedood met een scherpe tong dan met een scherp mes, en helaas niet alleen in figuurlijke zin!
  Het scherpste zwaard is machteloos zonder een scherpe geest, en de hardste vuist is nutteloos zonder een zacht karakter!
  De kleine, blote voet van een meisje levert veel inkomen op en zet mannen schoenen aan!
  Als je voor altijd jong wilt zijn, denk dan niet kinderachtig!
  Als je de barrière wilt nemen, zorg er dan voor dat je gedachten niet blijven racen!
  Als je gedachten als hazen springen, word je zeker het slachtoffer van een vos!
  Je kunt niet ver rijden als je een haas van karakter bent en een konijn van geest!
  Een vrouw met kromme benen en een man met een rechte gyrus zullen niet ver komen!
  Een vrouw heeft veel minder last van een rechte draaiing in haar hoofd dan van kromme benen!
  Geen enkele humor maakt een soep beter dan hete kruiden, maar zonder humor zul je tevreden moeten zijn met pap!
  Een leeghoofdige politicus is vaak lelijk van uiterlijk, maar in dit geval komt het vat het meest overeen met de inhoud!
  Een politicus is een vos van dat soort die niet aantrekt met rode vacht, maar met gouden bergen toespraken!
  Competities in humor zijn natuurlijk leuk, maar als het niet wordt ondersteund door niet-domme acties, veroorzaakt het alleen maar saaie droefheid!
  Hoe langer de toespraak van de advocaat, hoe korter de weg van de verdachte naar het schavot!
  Het is beter om meteen toe te slaan dan voor altijd te vloeken!
  Als je niet weet hoe je snel moet toeslaan, zul je jezelf een hele tijd vervloeken!
  De onsterfelijke jongen zei dit allemaal snel, en de jonge leninisten hadden nauwelijks tijd om het allemaal op te schrijven. Toen begon de jongen push-ups te doen op het gras. Sommige jonge krijgers bleven alleen in hun zwembroek achter, en zij, gebruind en gespierd, vochten met elkaar.
  De meisjes dansten en zongen ook, wat interessant was.
  Oleg at een stuk varkensvlees en aardappelen, spoelde het weg met melk en viel in slaap met gebogen hoofd.
  De jongen droomde van iets fasmogorisch:
  Aan de andere kant van de stralende aardbol,
  Waar de bladeren van de palmbomen bewegen als een vloedgolf!
  Je bent een dakloze zwerver, dakloos en dakloos,
  Toch zal Rusland, het land, je hart verwarmen!
  -Verdomde gringo! Blonde klootzak!
  Verschillende jongens met een donkere huidskleur maakten lawaai en kwamen, vuistschuddend, op het rustig staande kind af.
  -Dat de tong van de gringo is verrot, omdat het waar is dat je werd gevonden in een vuilnisbak vol wormen.
  Ze waren met z'n zessen, ze waren groter en zwaarder, wat hen extra onbeschaamd maakte.
  -Wat zijn makaken? Je denkt dat als je met meer mensen bent en je je buik hebt opgegeten, je met zulk geblaf wegkomt.
  De rinkelende stem was van een achtjarige jongen. Donker door de hete tropische zon, maar tegelijkertijd blond en met blauwe ogen, leek de jongen echt een zwart schaap.
  'Jij zielige bedelaar, ragamuffin, nu slaan we je met een riem.'
  De oudste en dikste van de jongens zwaaide met zijn gesp. Het volgende moment bewoog de jongen die zojuist roerloos had gestaan, en schopte hem met zijn blote voet in zijn kruis. De beweging was te snel en nu viel een grote hooligan, die eruitzag als een goedgevoede zigeuner, als een zak stront neer. Hij kraaide alleen maar, en nu liegt hij en hapt stilletjes naar lucht. De rest haast zich om hun vriend te helpen. De kleine jongen is bliksemsnel, zijn trappen en stoten zijn nauwkeurig en verwoestend. Botten breken, neuzen en kaken kraken. Slechts één van de aanvallers slaagde erin met een mes toe te slaan. Het is geen grote kras, het mes gleed over de ribben. In woede brak de jongen de arm van de aanvallende bandiet, en toen hij viel, schopte hij hem in zijn gezicht en verpletterde zijn neus. Toen sprong hij en gaf een andere Latino een knie in de kaak, hij slaagde erin twee messen te grijpen. De kaak vloog, de elleboog sloeg, het reukorgaan: alsof een tomaat was gebarsten, zakte de aanvaller in elkaar. Ze hebben alle zes stuiptrekkingen, het weelderige smaragdgroene gras is besmeurd met bloed. Het leek erop dat dit niet langer aarde was, maar dat de vegetatie van een andere wereld aan het ontkiemen was.
  -Het is verbazingwekkend hoe je ze hebt gemaakt! Goed gedaan Oleg Rybachenko!
  Een zwarte jongen die van achter een palmboom toekeek, klapte zelfs in zijn handen.
  -Wat ben je waard, waarom heb je je niet aangemeld? - Zei de jongen somber.
  -En ik ben niet geletterd! - De zwarte man probeerde het weg te lachen. Toen voegde hij er serieus aan toe. -Begrijp dat ze kinderen zijn van rijke ouders, ze zullen mij neger aan stukken scheuren.
  En hij keek naar de kleine voetafdruk van een blote voet, achtergelaten door een blonde jongen.
  -En ik?! Denk je dat blond haar je uit de gevangenis zal redden? - Oleg Rybachenko was nog kleiner geworden dan voorheen in de droom en balde zijn vuisten.
  -Je bent blank. Er is je veel vergeven!
  -Ik ben een bedelaar, net als jij!
  Oleg keek naar de nogal diepe kras. Het is niet goed als degene die formeel als zijn moeder wordt beschouwd, het merkt. Zijn enige T-shirt is zo gescheurd dat je de snit erachter niet kunt verbergen.
  -Wat raad je aan, John?
  -Haal de vodden van deze dons, condooms! - Geadviseerd door de kleine zwarte man.
  -En zorg voor een artikel over mishandeling of diefstal. Mooi perspectief Jac! - De blonde jongen fronste zijn wenkbrauwen.
  -Ga dan zo, littekens sieren mannen! - Jack adviseerde. - Er is niets ongewoons aan!
  -Net als de blauwe plek onder je oog!
  De zwarte jongen knipoogde. Het rechteroog is eigenlijk opgezwollen.
  -Ik ben bokser Tyson Jr.!
  De haveloze Tyson stak zonder pardon zijn hand in de zakken van de verslagen hooliganjongens en begon er geld uit te halen.
  - Ben je ze aan het beroven?! - Oleshka was verrast.
  -Neem het en ze zullen jou toch de schuld geven van alles. En manna is altijd nodig! - Jack adviseerde.
  -Ik wil geen overvaller en bandiet zijn.
  -Je bent al een crimineel, ze zullen je dit niet vergeven. Als je geld nodig hebt voor de reis, moet je vluchten - adviseerde Jack
  Oleshka schudde zijn sneeuwwitte kuif. Toch overschreed hij de grens en is het niet eerlijk om de rijken eens goed door elkaar te schudden. Het geld werd snel in beslag genomen en broederlijk verdeeld. Verder waren het er niet veel; de geslagen jongens slaagden er kennelijk in een paar liter palmbier in zichzelf te gieten. Toen renden de jongens weg van de plaats van de mini-confrontatie.
  Toen Oleshka aankwam in een ellendige kennel, onzichtbaar tussen de weelderige palmbomen, was hij opgewekt. Een oudere vrouw die eruitzag als een zigeuner gaf hem nauwelijks een standje. Maar toen degene die ze haar zoon in haar gezicht noemden, weer naar de haven rende, begon ze te huilen. Een buurvrouw die naar haar toe kwam, begon haar te troosten. De gastvrouw klaagde:
  -Ik werd gewaarschuwd dat deze vondeling zou kunnen uitgroeien tot een bandiet, en de Heilige Maagd Maria ziet dat deze voorspelling uitkomt.
  De buurvrouw, die haar gezicht afveegde met een zakdoek, protesteerde:
  -Wees niet boos, er is niets mis mee als een jongen voor zichzelf kan opkomen. Zonder vuisten kun je niet overleven.
  De vrouw huilde luider.
  "Hij is nog maar een kind, maar hij heeft al zes oudere kinderen kreupel gemaakt." Nadat hij een eng dik boek in de prullenbak had gevonden, werd hij een echte demon.
  -Dit is degene waar Magic and Martial Arts of the East staat. Maar het is nu in de mode, veel jongens zijn gek op karate.
  Het meisje dat op een zigeuner leek, knarste met haar tanden:
  -Wat kan mij het schelen? Iedereen vecht, maar hij is zijn gevoel voor verhoudingen al kwijt. Hij gaat niet naar de kerk, maar voert een satanisch meditatieritueel uit. God zal hem straffen, en de politie staat zeker op het punt hierheen te komen.
  De buurman verloor de moed niet:
  -Misschien is het ten goede. Hij zal naar een weeshuis van de kerk worden gestuurd, en daar kan hem worden geleerd Christus lief te hebben en de boze weg van de duivel te verlaten.
  -Ik hoop het!
  Ondertussen reed een jeep met politieagenten stilletjes naar de hut.
  Oleshka en Jack stoften hun blote voeten af langs de asfaltweg en floten zelfs een liedje:
  Een middernachtengel vloog over de wereld,
  Ik verwonderde mij over het feit dat er zoveel kwaad onder ons heerst!
  Drink kristalwater naar hartenlust terwijl het stroomt,
  Van een kleine uiterlijke, maar zachte traan!
  
  Welk pad kiest een jongen aan het begin van zijn lot?
  Ga rechtstreeks naar de hel, of misschien naar een verveeld paradijs!
  Maar de predikant van de kerk, in wezen een sluwe Kaïn,
  Met het motto: heb geld lief, maar veracht Christus!
  
  De Allerheiligste Maagd Maria heeft Jezus gebaard,
  De Heiland verscheen als de zon en bracht licht naar de mensen!
  Maar de priesters ontdekten dat het slechts een goudader was,
  De burgerij met een groene portemonnee werd verheerlijkt door het pausdom!
  
  Heb berouw voor een paar dagen, koop redding voor vreemde valuta,
  Bij papa vind je voor elke daad een antwoord!
  Wie de dollar regeert, zal vergiffenis schenken aan de ongelukkigen,
  Zal een Ambrams-tank of een Colt-pistool Eden binnendrijven!
  
  Handelaren in de Sultan veranderden de tempels in bazaars,
  De goederen zijn misschien muf, maar op smaak gebracht met een hele reeks toespraken!
  Pelgrims kunnen, als ze dat willen, kilometers besparen,
  Ook al heeft het pausdom Christus verraden: een horde beulen worden!
  
  Maar de kinderen van liefde herkennen Jezus,
  Beschouw ieder kind immers als een zoon van God!
  Laat de cherubs kralen weven van tranen,
  De Almachtige heeft tenslotte de weg naar zuiverheid en prestaties geopend!
  Nadat hij het lied had uitgespeeld, merkte Jack op:
  - Maar toch begrijp ik het niet: als God bestaat, waarom verbergt hij zich dan voor mensen? De president probeert immers bijvoorbeeld zo vaak mogelijk op het scherm te verschijnen!
  Oleshka, fluitend en een bloemblaadje plukkend met zijn tenen, antwoordde half gekscherend:
  - Misschien omdat God niet op alternatieve basis deelneemt aan vrije verkiezingen!
  De kleine zwarte man grinnikte:
  - Verkiezingen op alternatieve basis? Ik wou dat ik het hemelse debat kon zien!
  Oleshka trok plotseling een zuur gezicht:
  - Vind je dit interessant?
  Jack sprong op en pakte de vlinder in zijn handpalm en antwoordde:
  - Waarom niet! Of beter gezegd, het was grappig om de ruzie tussen God en Satan te zien. En kijk ook eens wat en aan wie ze zouden beloven!
  De blonde jongen floot:
  - Wauw! In dit geval heeft Lucifer een voorsprong. Almachtige God kan niet slechts drie dingen doen: iedereen gelukkig maken, Satan te slim af zijn en de menselijke domheid verslaan!
  Negro Jack klopte zijn blanke partner lichtjes op de schouder:
  - Je bent zo slim! Maar wat interessant is, is dat God een oneindige geest heeft, maar dat zijn leer in de Bijbel zo tegenstrijdig wordt gepresenteerd dat de machtige katholieke kerk het ene zegt, en de Zevende-dags Adventisten het andere.
  Oleg Rybachenko knikte instemmend:
  "Ik ging naar een adventistische school omdat ze gratis les gaven en ik op blote voeten naar de les mocht. Maar toen leerde ik veel nieuwe dingen over katholieken, waaronder dat de paus de antichrist is! Vreemd genoeg de belangrijkste christen, maar volgens de Bijbel de trouwe dienaar van de hel!
  In plaats van te antwoorden, ging Jack op zijn hoofd staan en liep op zijn handen rond, en Enrique besloot plezier met hem te maken. De jongens hadden plezier!
  Als zo'n stoere kerel als de paus zelf een vijand van de hel is, zal de hel hen natuurlijk zeker niet opwachten voor kleine zonden.
  De onsterfelijke jongen werd wakker. Inderdaad, een vreemde droom. Hij zag zichzelf niet als volwassene, maar als een nog kleinere. Hoewel ik de laatste tijd met enige nostalgie terugdenk aan de tijden dat hij groot en gezond was. Toch is het niet zo erg om kind te zijn. Ik herinnerde me bijvoorbeeld hoe hij zoiets interessants in een droom zag. Oleg en Jack kwamen overeen om koffers en tassen naar rijke passagiers in de haven te brengen. Een deel van de bagage was behoorlijk zwaar voor kleine jongens. Maar als Oleg Rybachenko zich onderscheidde door kinderlijke kracht, raakte de zwarte Jack snel uitgeput en had hij moeite met het slepen van zijn koffer. Ze betaalden er echter een schijntje voor.
  Oleshka liet zijn blote, eeltige hakken zien. Hij voelde de hitte van het hete zand aan de kust en het asfalt bijna niet toen hij de stad binnenkwam. De jongen had in zijn leven nog nooit schoenen gedragen, zelfs geen pantoffels. En op die manier was het handiger en handiger voor hem.
  De jongen, die nog een koffer bij zich had, kocht een paar pakken ijs voor zichzelf. Hij bood er een aan aan de uitgeputte Jack. De zwarte jongen ademde zwaar door zijn mond. Toch is hij niet zo sterk en veerkrachtig als deze blondine.
  De haven was groot, er waaide een aangenaam briesje uit de zee. Oleg werkte alleen in een korte broek en trok zijn gescheurde T-shirt uit. Het was duidelijk dat de jongen heel duidelijke, prominente spieren had, als rimpelingen op water, en een bijna zwarte, chocoladebruine huid, veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan de zon. Hierdoor leek het reliëf nog scherper.
  Jack had een iets donkerdere huidskleur, maar had zwart krullend haar en Afrikaanse trekken. Interessant koppel.
  Oleg merkte tijdens het eten van ijs op:
  - Het is tenslotte een prachtige zee.
  Jack knikte instemmend.
  - Waarschijnlijk... Maar als je rugpijn hebt van vermoeidheid, is dat niet zo prettig!
  Oleg floot en stelde voor:
  - Kom op, misschien... Laten we naar de stad gaan en wat plezier maken!
  De kleine zwarte man was het daar meteen mee eens. De jongens bewogen zich over het hete asfalt. Oleg, die de vrolijkste was, nam zelfverzekerd de leiding. Hij voelde de vreugde van beweging. Het is goed en leuk voor een jongen om te racen. Jack raakte steeds verder achterop.
  Oleg draaide zich om en ging op zijn handen staan. Het was alsof een circusartiest ondersteboven liep en zijn blote, gebruinde benen erboven bewoog. Nog maar een jongen, maar zo behendig. Maar toch bewoog Oleshka iets langzamer in zijn armen, en Jack had moeite hem in te halen.
  De jonge krijger herinnerde zich niets meer. Het alarm klinkt opnieuw, wat betekent dat we de aanval van de vijand moeten afslaan, maar de jonge onsterfelijke jongen is klaar.
  . HOOFDSTUK Nr. 14.
  Oleg Rybachenko bleef in China verblijven. Het is alweer februari 1940. De jonge adjudant-generaal had nog geen bijzondere avonturen beleefd. In Zuid-China is het weer in februari behoorlijk aangenaam. De eeuwige jongen ging rennen, betrapte soms criminelen en ging door met schrijven. En deze keer natuurlijk voor zichzelf, maar al in het gezelschap van Kapitein Rip Off the Head.
  Oleg Rybachenko brak, zoals ze zeggen, veel takken en brandhout. En hij doodde veel Engelse soldaten en allerlei soorten buitenlandse huurlingen uit deze ontelbare troepen.
  Maar uiteindelijk begon hij te rennen en alleen de blote voeten van de jongen, rood van de bloedplassen, flitsten. Sterker nog, hij was al een hele tijd aan het vechten. En waarom zou hij doorgaan met het vermoorden van mensen?
  De jonge terminator rende en dacht dat aan de ene kant tenminste een bataljon sukkels eigenlijk jeugdmoordenaars zijn, maar tegelijkertijd aardige jongens en helden zijn, en het zou wenselijk zijn dat ze hun leven zouden redden. En Jean Grandier - deze kapitein is helemaal geen misdadiger - ook al heeft hij veel levende mensen vermoord.
  Ik heb echter medelijden met de soldaten van het leeuwenrijk. Het zijn gedwongen mensen en volgen alleen maar bevelen op. Het is niet hun schuld dat ze de linie naar het midden van nergens hebben gedreven, om duizenden kilometers van Groot-Brittannië te vechten, voor een doorgaans niet erg noodzakelijke kolonie. Bovendien zijn de Boerenrepublieken op deze planeet, hoewel zuidelijk Afrika rijk is aan goud en diamanten, niet zo waardevolle afzettingen. Dus of het de moeite waard is om je nek voor hen neer te leggen is een andere vraag!
  En er wordt veel geld uitgegeven aan verovering, omdat troepen over lange afstanden moeten worden overgebracht. En dit omvat logistiek, bevoorrading en communicatie.
  De jongen rende naar zichzelf toe en begon zelfs te zingen:
  Gekke verdomde oorlog
  Hoeveel moet je tenslotte doden...
  Blijkbaar heeft Satan zich losgemaakt van zijn keten,
  En meteen verduisterde de zon aan de hemel!
  De krijgerjongen wilde doorgaan met componeren, maar op de een of andere manier verliet de inspiratie hem. Bovendien stond er weer een squadron voor hem, in dit geval Arabische, koloniale cavalerie. En de jongen moest opnieuw met zwaarden met hen vechten.
  Het is goed dat hij nu onsterfelijk is, en ongewoon sterk en snel, en dat je Oleg Rybachenko niet gemakkelijk met je blote handen kunt pakken.
  En de hoofden die zijn afgesneden door de sabels van de Terminator-jongen rollen en stuiteren gewoon als ballen. En ik moet dit op mijn eigen leuke manier zeggen.
  Oleg raakte de kin van de cavaleriekapitein aan met zijn blote, ronde, kinderlijke hiel en zong:
  Laat je zien in de strijd
  Wij hebben talenten nodig...
  Om te geven
  Diamanten voor het meisje!
  En opnieuw werken de sabels. Zelfs als je saai wordt, pak dan nog een trofee.
  En zo verder totdat het hele squadron is vernietigd. Aan het einde floot Oleg en de verbijsterde kraaien doorboorden de hoofden van de cavaleriesoldaten.
  Het squadron - ongeveer tweehonderd sabels - werd gedood. En de jongen kreeg weer bewegingsvrijheid. Zijn stemming werd positief. Hoe je het ook bekijkt, hij wint.
  Ik herinnerde me één AI tijdens het hardlopen: er viel alleen geen zware regenval in oktober. En de troepen van Hitler konden, bij gebrek aan de dooi in de herfst, Moskou onmiddellijk innemen. Ze hadden geen tijd om divisies uit het Verre Oosten over te brengen, de militie te bewapenen, laat staan te trainen, of zelfs maar de verdedigingslinie te bezetten.
  Stalin wist ternauwernood te ontsnappen. En zo ontstond de situatie. Na de val van Moskou namen de desertie en de overgave aan het Rode Leger nog verder toe. En hele divisies hebben zich al overgegeven aan het ritme van de drums.
  En Stalin verloor zijn gezag. Zijn positie werd verraden door die van hemzelf, en Hitlers vliegtuig vernietigde de opperbevelhebber met één gerichte aanval. Waarna Molotov en Beria Duitsland onder alle voorwaarden vrede aanboden. Hitler eiste eerst capitulatie en daarna onderhandelingen. Beria en Molotov gingen akkoord in ruil voor garanties voor persoonlijke veiligheid.
  En zo eindigde de campagne naar het oosten. Maar daar eindigde de oorlog natuurlijk niet. Daarna bleven Groot-Brittannië en de VS over. Deze laatste wilde echter koste wat kost een oorlog vermijden.
  Om te beginnen stelde Hitler letterlijk een ultimatum aan Franco en eiste dat hij Duitse troepen zou doorlaten naar Gibraltar.
  De Spaanse dictator stemde hiermee in.
  Tegelijkertijd vernietigden Duitse troepen de Britse basis op Malta. En toen veroverden ze het door landingstroepen. Dit is hoe de overwinning op deze plek werd behaald. En toen werd Gibraltar ingenomen. En de nazi's kregen de kans om op de kortste afstand troepen naar Afrika over te brengen.
  Welnu, het korps van Rommel werd versterkt, en wel aanzienlijk. En eerst werd Tolbuk stormenderhand veroverd door superieure krachten. En toen kwam de aanval op Epipet. Bovendien nam het aantal troepen van Rommel voortdurend toe.
  Beria en Molotov kregen ruzie, en uiteindelijk won het hoofd van de geheime politie. Hitler behield een beperkte autonomie voor het grootste deel van de USSR. Maar langs de Wolga en inclusief de Kaukasus lag het grondgebied van het Derde Rijk.
  En vanuit de Kaukasus klommen hordes fascisten naar Iran en verder naar het Midden-Oosten.
  Groot-Brittannië had geen enkele kans om zijn koloniën vast te houden. De Verenigde Staten werden aangevallen in de haven van Peru en leden ook nederlaag na nederlaag.
  Oleg bevond zich in een periode waarin de Duitsers, nadat ze Egypte al hadden veroverd, oprukten naar Soedan. En toen beleefde hij al zijn eigen avonturen.
  De jongen wilde zich ze herinneren, maar werd weer afgeleid. In dit geval zag hij dat vijandelijke infanterie door het bos liep. En dat hij haar ook moet aanvallen.
  Zonder veel verlangen deed de terminatorjongen het. Allereerst natuurlijk met je blote tenen granaathulzen naar je tegenstanders gooien. En dat doe je heel nauwkeurig.
  En Engelse en buitenlandse soldaten vielen. Er was sprake van een totale knock-out. Oleg was niet erg blij met het vermoorden van mensen. Vooral als ze wit waren. Maar de hogere machten bevalen de jongen om aan de kant van de Boeren te vechten, dus vecht.
  Maar welk voordeel zou dit Rusland kunnen opleveren? Misschien zou het zijn om tegen de Japanners te vechten.
  Oleg, die de infanterie met zijn zwaarden hakte, zong:
  Vergeef mij heilige Heer,
  Goede mensen worden vermoord...
  Ik kwel het vlees met sabels,
  Ik weet niet waarom ik vecht!
  En je zult echt niet begrijpen waarom. De jongen herinnerde zich hoe hij in een parallel universum ook zo'n ongewone en coole actie uitvoerde dat zijn hoofd letterlijk tolde. En het is ook onbekend voor welk ander doel.
  Pioniers Danka en Oleg kregen, als uitstekende studenten en uitstekende atleten, het recht om hun land, de USSR, te vertegenwoordigen in vriendschappelijke bokswedstrijden georganiseerd tussen kindersportclubs van de USSR en Duitsland. Beide landen worden nog steeds als bondgenoten beschouwd en de geruchten over een naderende oorlog zijn afgenomen. Duitse troepen hebben zich inderdaad teruggetrokken van de grens, en de Wehrmacht leidt een zegevierend offensief in Afrika, en heeft Egypte al veroverd, en ze hebben zojuist de verovering van Gibraltar gemeld. Hierdoor feliciteerde Stalin de Führer persoonlijk!
  Je kunt dus veilig naar een bijna vriendelijk land vliegen. In de Duitse pers wordt alleen maar goede dingen gezegd over de Sovjet-Unie, en het communisme wordt zelfs beschouwd als een broederlijke ideologie van het nationaal-socialisme. Bovendien verscheen er een beweging vergelijkbaar met Stachanovsky...
  Danka en Oleg zijn boksers uit de jongste leeftijdscategorie, ze zijn pas elf jaar oud, de ondergrens voor wedstrijden. Maar het zijn behoorlijk grote jongens voor hun leeftijd, en nog niet in een tijdperk van zo'n snelle versnelling als aan het einde van de eenentwintigste eeuw.
  Oleg is echter kleiner, dunner, in een lichtere gewichtscategorie, maar erg snel. Danka is groter, breder van bot, en de heldhaftige jeugd kan het uiterlijk krijgen van niet minder dan veertien.
  Jongens verschillen ook in haarkleur. Olezhek is zo blond als een sneeuwbal, een natuurlijke blondine. Danka met bruin haar, bruinharig. Oleg is een paar maanden jonger en met zijn ronde gezicht ziet hij eruit als een kind, en Danka is gewoon knap, een propagandaposter waardig. Meisjes staren hem al aan, niet gelovend dat hij zo'n grote jongen is.
  Oleg is echter veel eruditer dan Danka, hoewel beide jongens erg slim zijn en goede cijfers halen. In een Sovjetland moeten goede atleten immers uitstekende studenten zijn.
  De rest van de jongens is ouder, maar wel achttien jaar oud, al zijn een paar helden ruim twee meter lang en wegen ze zo'n honderd kilo...
  Boksers, het beste jonge personeel van het land... En de kampioenen van Duitsland en de landen onder zijn controle zullen met hen vechten... Onder kinderen natuurlijk, of junioren.
  Ze vliegen non-stop met het grootste passagiersvliegtuig van het Derde Rijk op de route Moskou-Berlijn.
  Boksers zitten apart, maar er zijn ook worstelaars, gewichtheffers, voetballers en zwemmers. Allemaal junioren en uitstekende eigenschappen. Stalin beval dat onze nieuwe generatie, geboren onder het Sovjetbewind, het beste van zichzelf moest laten zien en geen gezichtsverlies mocht lijden. En natuurlijk wil iedereen graag vechten...
  Danka vroeg aan Oleg:
  -Heb je een tactisch plan voor de strijd opgesteld?
  De jongen antwoordde:
  - Ik heb een tiental plannen voor elke vijand... Maar ik moet eerst naar hem kijken, en pas dan een beslissing nemen... Een persoonlijke benadering van elk, de kleinste beweging en de details, inclusief de fysiologische structuur van de vijand, dicteren een puur individuele tactiek.
  Danka snoof minachtend:
  - Maar ik doe het veel eenvoudiger! Zonder tactiek storm ik op de vijand af, sla harder en vaker en breek.
  Oleg merkte op:
  - Er zijn maar weinig jongens op jouw leeftijd die zo groot en fysiek ontwikkeld zijn als jij. Daarom werkt de druktactiek. Je kunt gewoon meevaren. Maar hier ben ik, bijna van normale lengte, misschien iets boven het gemiddelde, en om kampioen te worden van de USSR, zo'n groot land, is druk alleen niet genoeg. Je kunt een vijand niet met brute kracht verslaan; hij traint ook, leidt een gezonde levensstijl, eet goed en bestudeert tactieken. En hier moet je hem verslaan zoals in een schaakspel. Soms zelfs iets opofferen omwille van het vloeken.
  Danka maakte bezwaard:
  - En mijn tegenstanders trainen, en in de finale was de jongen zelfs groter en zwaarder dan ik. Veel hangt af van hoe je traint. Sommige mensen denken dat je tot uitputting kunt werken om in twee weken Olympisch kampioen te worden... Dit is een misvatting. Het belangrijkste bij sporttraining is immers niet zozeer het geven van een superbelasting, maar het bewerkstelligen van een superherstel. Maar er is een correcte, individueel geselecteerde reeks oefeningen, en het belangrijkste is het daaropvolgende herstel en de krachttoename... Daarna voer je het gevecht in één adem uit, waarbij je honderden slagen uitdeelt in drie rondes, of beter gezegd, in Sterker nog: honderden slagen.
  Oleg merkte op:
  - Nou, dat is natuurlijk ook waar! In het bijzonder het geheim van een goede ademhaling en injecties in de groeipunten van het lichaam van het kind... Er is enige knowhow van onze goeroe. Maar ik begrijp niet waarom hij ze niet deelt met andere coaches?
  Danka zei fluisterend:
  - Hij vertelde me in vertrouwen dat jij en ik... Niet alleen boksers, maar vooral soldaten. We hebben nog iets bijzonders te doen... Heel belangrijk, veel belangrijker zelfs dan Olympisch goud!
  Oleg hield zijn heldere hoofd schuin en zei:
  - Iets belangrijkers... Misschien heeft hij mij dit ook verteld... Dat het lot van de mensheid afhangt van de daden van twee Sovjet-pionierjongens. Net als een sprookje.
  Danke merkte filosofisch op:
  - Waar komen sprookjes vandaan als ze niet uit het leven komen? Misschien zal dit ook daadwerkelijk het geval zijn! Hoewel we geen lelijke eendjes zijn, is het nog te vroeg om ons Eagles te noemen.
  Oleg veranderde soepel het gespreksonderwerp:
  - Denkt u dat de dreiging van een Duitse invasie eindelijk voorbij is?
  Danka haalde verbijsterd zijn brede schouders op:
  - Hier ben je naar mijn mening een grotere specialist. Persoonlijk denk ik dat je niet met al je armen en benen tegelijk kunt slaan, en dat het dan ook onmogelijk is om in alle richtingen aan te vallen. Het is waar, als je een sprong maakt...
  Oleg grinnikte:
  - Het klinkt heel logisch... Maar we weten niet waar Hitler precies aan denkt, maar de spanning is daadwerkelijk afgenomen en Duitse vliegtuigen zijn gestopt met het schenden van ons luchtruim, en het gerinkel van sporen is in het buitenland niet te horen, dit is een feit. Bovendien stuurde de Führer een deel van de arbeiders terug naar de machines. Dat wil zeggen, het Derde Rijk verborg zijn tanden... Maar we moeten niet ontspannen.
  Danka haalde een gebakken broodje met vis en speciale magere kaas uit zijn rugzak en overhandigde het aan Oleg. Waarna hij er twee keer zoveel voor zichzelf uit haalde. Voorgesteld:
  - Eet... Je kunt geen lange pauzes nemen als je eet en eiwitten in je lichaam krijgt. Wanneer de concentratie aminozuren in het lichaam afneemt, verliezen de spieren kracht.
  Oleg merkte op:
  - Voor bodybuilders die veel trainen is dit heel eerlijk, maar voor boksers... We hebben tenslotte niet al het vlees, het kleurt het lichaam, en nog meer verhoogt het de gevechtseffectiviteit!
  Danka, die een hap van de boterham nam en er een tomaat aan toevoegde, was het ermee eens:
  - Niet alles, maar... ik eet zelfs 's nachts of drink eiwit zodat de concentratie aminozuren niet daalt. Bovendien zijn het beste geen kippeneieren, maar kwarteleitjes of struisvogeleieren, nou ja, die laatste zijn echt zeldzaam... Hoewel het lijkt alsof er in Centraal-Azië al struisvogels worden gefokt...
  Oleg grapte heel serieus (in toon):
  - Zeer waardevol eiwit in de voorste kikkerbilletjes. Ik raad aan het te proberen!
  Danka giechelde als een jongen:
  - Ja, maar nog meer in oesters met rode Indiase peper!
  Oleg nam echter voorzichtig een hap van de boterham en begon het stuk in zich op te nemen. De vis was rood, smakelijk, gedrenkt in ketchup en geperste knoflook. Het was mogelijk om wat meer kracht toe te voegen... Zoals Winnie de Poeh bijvoorbeeld...
  - Winnie de Poeh leeft goed in de wereld! Hij heeft een vrouw en kinderen, hij is een mok!
  Oleg stelde plotseling voor:
  - Misschien kunnen we zingen?
  Danka merkte zonder veel enthousiasme op:
  - Is het niet te vroeg om te zingen?
  Oleg glimlachte:
  - Precies goed, vooral omdat we over de grens van de USSR vlogen!
  Danka vroeg zijn partner:
  - Schaar of papier?
  Oleg wuifde het weg:
  - Misschien is het beter om het zonder kinderachtige grappen te doen. Wij zijn vreedzame mensen, maar onze gepantserde trein is erin geslaagd te accelereren tot de snelheid van het licht...
  Danka onderbrak:
  - Nee! We hebben dit soort kleuterliedjes niet nodig. Laten we iets meer doen... patriottisch!
  Oleg blies zijn longen op en begon te zingen, terwijl hij bezig was met componeren. Danka zong op haar beurt heel goed mee. Of beter gezegd: zijn stem leek op de trompet van een maarschalk, of misschien zelfs op de trompet van Jericho!
  Waarom is er geen ster helderder dan de zon?
  Omdat het licht geeft aan het vaderland!
  Iedereen krijgt warmte,
  De mensheid vooruit met een lied!
  Hoe rood is de straal van het communisme;
  Hij geeft ons zowel voedsel als onderdak!
  Maar ken het bedrog in het dualisme,
  Dat niet elke geest in het lichaam gezond is!
  
  Ergens voorbij het cordon zijn er bozen,
  Wat een goede dingen worden er in zakken verzameld!
  Wat willen ze doen om Rusland pijn te doen?
  En gooi een juk om je nek!
  
  Kapitaal is vaak doordrenkt van bloed,
  Waar Marx de Grote over schreef!
  De gezichten van de bazen grijnzen boos van de munten,
  Ze allemaal pakken is immers ideaal!
  
  Ze kijken onverschillig naar armoede,
  Ze willen alles voor zichzelf nemen!
  Dit is de maatstaf en de waarde van het leven,
  Om barmhartigheid terug te brengen tot het getal nul!
  
  Maar er is een groot land van Sovjets,
  Er zitten geen bedelaars in, het werk is in volle gang!
  En het kwade leger woedt,
  Ik zie de kracht van Rusland en zo!
  
  De vijand produceert zowel kanonnen als tanks,
  Hij verzamelt kracht, ook al zijn mensen in nood!
  Een aalmoes is slechts een verzoek van oma,
  En de stok trilt in de vuile hand!
  
  Maar de machtige goede Vader Stalin,
  In de gedachten van de wijzen voor elke natie!
  Zijn kinderen en kleinkinderen zijn van staal,
  De tijd zal komen voor het Rode Leger!
  
  Dan zullen we het juk van alle naties afwerpen;
  Laten we de afgrond van de hel verslaan: het fascisme!
  Het nieuws zal door de radiodraad stromen,
  Dat communisme marcheert naar jou toe!
  
  Iedere Duitser, Fransman en Chinees,
  De Russische ridder is als een broer voor je geworden!
  Egoïsme zal het ijs van de dood doen smelten,
  Ik geloof dat de doktoren de doden weer tot leven zullen wekken!
  
  Lenin zette een gedurfde stap in de richting van vooruitgang,
  Stalin is ook een waardige leider!
  Wij laten de hark werken,
  Verzamel je kracht stevig in een vuist!
  
  Als je moet vechten voor geluk,
  Weet dat ik een pionier ben, alert!
  Wij poetsen uw schoenen tot ze glanzen.
  Laten we een grens trekken onder succes!
  Het vliegtuig zong dit lied in koor. Het was zo plechtig dat je in tranen uit kon barsten...
  Danka had een paar makkelijke gevechten, tegen het jongensteam uit Slovenië en daarna Roemenië. Beide gevechten zijn snelle knock-outs, en dat in de eerste minuut! Het derde gevecht bleek moeilijker. De magere Italiaan beschikte over een uitstekende verdediging en mobiliteit aan zijn voeten. Hij liet zich niet meteen knock-out slaan en ontsnapte goed. Danka's tegenstander eindigde de eerste ronde op zijn voeten...
  Toen rende de jongen in de tweede ronde, zonder aandacht te besteden aan de mogelijkheid om zelf een harde tegenstander tegen te komen, eenvoudigweg naar de vijand en gooide met beide handen slagen. En hij kreeg een nauwkeurige en snelle directe klap in zijn richting, precies op de punt van zijn kin.
  Voor het eerst werd de jonge bokser geschokt, maar dit maakte Danka alleen maar boos. Hij sprong als een tijger en ving zijn tegenstander met zijn rechterhand.
  De tegenpartij wankelde en viel op zijn knie... De scheidsrechter telde de knockdown en gaf het signaal:
  - Boksen!
  De Italiaan leek zijn mobiliteit te hebben verloren en viel na een snelle twee-twee op de slaap en het jukbeen, met zijn armen zo hopeloos uitgestrekt dat de scheidsrechter niet eens telde, maar het gevecht onmiddellijk staakte. De tribunes, voornamelijk gevuld met schoolkinderen, floten en brulden. Er bevonden zich echter ook hoge SS-officieren onder het publiek. Ze begonnen de verslagen jongen eruit te pompen, het meisje masseerde zijn wangen en kneedde zijn nek...
  Danka was zelfs bang:
  - Heb ik hem niet vermoord?
  Maar na een minuut van energetische manipulatie werd het gezicht van de jonge bokser roze en opende hij zijn ogen. Hij mompelde zachtjes iets. Danka hielp hem overeind en de jongen omhelsde hem vriendelijk.
  Oleg bokste op zijn beurt zorgvuldig, de gevechten waren amateuristisch, vier rondes van drie minuten.... De jongen stuurde zijn eerste twee tegenstanders in de derde en vierde ronde. Ik moest sleutelen aan de derde... En hoewel Oleg, die een uitstekende verdediging demonstreerde, zelfverzekerd op punten leidde, stond er ook een vijfde ronde op het programma.
  Naakt tot aan hun middel glinsterden de gebruinde lichamen van de jongens van het zweet, hun spieren trilden en hun aderen en aderen kwamen nog scherper naar voren. Tegenstander Oleg snelde naar voren, erop rekenend dat als er activiteit was, hij deze ronde zou krijgen. Maar de dappere pionier merkte dat zijn tegenhanger al moe was en dat zijn reactie was vertraagd. Er volgde een snelle zijwaartse trap naar de linkerkant van de kin en het tegemoetkomende verkeer. De jonge tegenstander gaf toe en viel naar voren... Blijkbaar was het een knock-out, want hij stond niet op bij de telling van tien.
  Daarna was er een pauze, drie gevechten op één dag volgens het bekersysteem is veel!
  Danka merkte op:
  - Professionals vechten vijftien rondes, en vóór de Eerste Wereldoorlog waren er helemaal geen tijdsbeperkingen. De boksers vochten totdat een van hen uitgeput neerviel.
  Oleg merkte op:
  - Weet je, dit is professioneel boksen, ik vind het op de een of andere manier niet leuk. Bij amateurboksen beweeg je je gewoon rond de grid, maar bij de profs hangt te veel af van de promotoren. Ze kunnen bijvoorbeeld een zeer getalenteerde bokser rotten zonder hem gevechten te geven. En kampioenen hebben de mogelijkheid om te voorkomen dat een tegenstander die te gevaarlijk is, de strijd aangaat. Bijvoorbeeld door eenvoudigweg te weigeren een contract te ondertekenen na verschillende vertragingen.
  Danka schudde zijn vuist:
  - Laat hem het gewoon proberen!
  Tijdens de lunch kregen de jonge atleten fatsoenlijk te eten... Er waren zelfs sinaasappels en als dessert bananen, kokosnoten en mango's, die voorheen niet waren geproefd door Sovjet-tieneratleten.
  Blijkbaar probeerden de nazi-organisatoren van de wedstrijd aan te tonen dat in het Derde Rijk alles in orde was, zeer bevredigend en dat je je luxe kon veroorloven.
  Danka en Oleg probeerden voor het eerst kokosnoten en bananen, en voor de tweede keer ananas (nou ja, in de USSR is het veel gemakkelijker met sinaasappels; in Centraal-Azië hebben ze hun eigen sinaasappels!). Hier maakten de jongens een vrij veel voorkomende fout - ze overdrijven... En er waren geen volwassen coaches in het team... Als de Hitler Jugent een slogan had: jonge mensen moeten door jonge mensen worden geleid, dan besloot de Sovjet-sportdelegatie om volg dit voorbeeld.
  Misschien was dat niet het beste idee om te volgen!
  Hoe dan ook, na een stevige lunch met dessert en gebak volgden er (als je niet verliest!) nog drie gevechten... En met sterke jongens!
  Na het eten waren de jongens behoorlijk blij, Oleg vermoedde zelfs dat ze ergens mee gedrogeerd waren...
  Hoe dan ook, nu is de klasse van jonge Sovjetatleten gevallen en begonnen ze de een na de ander te verliezen... Bovendien werden de juryleden en scheidsrechters helemaal wild.
  En de Sovjets vochten al tegen de Duitsers....
  Danka voelde zich aanvankelijk draaglijk en in de eerste ronde slaagde hij voor de kwartfinales...
  Maar al in de halve finale voelde hij zwakte in zijn armen en benen... Grotere zwakte en langzamere bewegingen... Maar Danka hield vast aan zijn trots en ging vooruit ondanks het feit dat hij veel miste... Maar het hoofd van de jongen was sterk, en de precieze slagen van een grote, technische en snelle tegenstander maakten hem alleen maar boos... En woede en trots zorgden er op zijn beurt voor dat hij vol vertrouwen het gevecht kon voortzetten...
  Uiteindelijk, in de derde ronde, ving Danka zijn tegenstander op en brak zijn neus...
  De Duitser was enigszins verrast en kreeg een klap in zijn kin. De jongen uit het Derde Rijk ging terug, hij werd rondgesleept. Danka ontwikkelde zijn succes, presteerde niet snel genoeg, maar tegelijkertijd merkbaar drie... De tegenstander viel, de scheidsrechter begon heel langzaam de knockdown te tellen... De Duitse jongen stond op, maar stond niet stevig op zijn voeten ... Geïnspireerde Danka haastte zich om hem af te maken. Verschillende precieze schommelingen... De jongen valt...
  De rechter heeft geen haast om hem te benaderen. Hij vraagt iets terzijde. Ze antwoorden hem...
  Een nieuwe trage telling begint... Bij de telling van negen liegt de jongen nog steeds... Maar het signaal voor het einde van de ronde klinkt. Ze pikken hem op en brengen hem naar hun hoek...
  Danka zegt zelfverzekerd:
  - Er komt geen vierde ronde! Het komt er gewoon niet uit!
  In dit geval blijkt de Russische jongen gelijk te hebben, de seconden gaven groen licht...
  . HOOFDSTUK Nr. 15.
  Oleg vecht op zijn beurt alsof er niets is gebeurd... Hij scoort rustig punten en eindigt dan in de vierde ronde... En zijn bewegingen zijn nog steeds nauwkeurig en snel...
  Alleen zij twee, vertegenwoordigers van de jongste leeftijdsgroep, bereikten de finale onder de Sovjetatleten. Een superzwaargewicht onder de kinderen, en een middengewicht... De kampioen van het vlieggewicht raakte een paar uur voor vertrek geblesseerd en ze hadden geen tijd om een vervanger voor hem te vinden...
  Dus in de finale waren er maar twee Russen, en de rest waren uiteraard Duitsers die onderling om goud zouden spelen...
  De wedstrijd wordt actief gefilmd... Danka kromp ineen van walging:
  - Dit is hoe ze ons te schande willen maken! Alsof wij Russen erger zijn dan Duitsers en helemaal geen Ariërs!
  Oleg schudde zijn hoofd:
  - Niet echt! Elke verdeling van nationaliteiten in volwaardig en onvolledig is absurd in zijn eigen formulering van de vraag. En wat kunnen we zeggen als onze ideeën over het algemeen internationaal zijn!
  Danka giechelde en stemde ermee in:
  - En we zullen ze internationaal verslaan...
  Voor het eindgevecht was er natuurlijk een pauze... En toen haalden de Duitsers nog een vuile truc uit met de Sovjetjongens... Ze boden aan om hun sneakers te poetsen. Maar als gevolg daarvan werden de schoenen aan de voeten van de jongens plotseling zachter en begonnen af te brokkelen...
  Ik moest het afwerpen en rennen om het in de gootsteen te wassen... Danka werd ernstig boos:
  - Waarom deden ze dit? Wilden ze ons tot een gevecht uitdagen en ons vervolgens uit de concurrentie verwijderen?
  Oleg merkte heel logisch op:
  - Niet alleen dat! Ze zullen ook willen laten zien dat er armoede heerst in de USSR, en dat zelfs vooraanstaande atleten gedwongen worden om op blote voeten te concurreren. Wat zijn er toch arme kinderen in Rusland!
  Danka stelde voor:
  - Misschien kunnen we onze oudere kameraden om sneakers vragen? Voor jou zijn ze echt te groot, maar voor mij zijn ze er wel!
  Oleg schudde negatief zijn hoofd:
  - Nee, het is het waard! We zullen ze laten zien dat we zelfs in de moeilijkste omstandigheden kunnen winnen. Trouwens, jongens van onze leeftijd schamen zich er niet voor om op blote voeten te lopen... Zoals ze zeggen: een kindertijd op blote voeten...
  Danka balde zijn vuisten zo hard dat zijn knokkels barsten. De jonge bokser zei:
  - Nou, ze hebben me boos gemaakt! Nee, ze maakten me gewoon heel boos!
  Oleg antwoordde:
  - Dus laat woede jou en mij kracht geven.
  Eén, en daar hielden de tests niet op... Het oppervlak van de ring werd veranderd, er werden ijzeren platen met spijkers geïnstalleerd die meedogenloos in de blote hielen van de jongens groeven...
  Oleg kreunde zelfs, maar verdroeg het, hoewel hij niet stil kon staan, en Danka danste zelfs en begon te grommen...
  Hun tegenstanders waren sterk en duidelijk ouder dan officieel aangekondigd. De tegenstander van Danka is bijvoorbeeld een kop groter dan hij, en hij begint al een snor te krijgen... Oh, kun je echt een snor hebben op elfjarige leeftijd?
  De tegenstander van Oleg is ook veel groter en zwaarder, en zijn gezicht is gangster, niet zoals dat van een kind... De jongen is er echter geen onbekende in, een ring is een ring, iedereen ontmoet elkaar daar!
  Beide veldslagen vonden tegelijkertijd plaats.... We moeten snel klaar zijn, het nadert al middernacht...
  Danka begon vrijwel onmiddellijk zware klappen in het gezicht te krijgen. Zijn tegenstander had een voordeel in de lengte van zijn armen, in gewicht, en leek goed voorbereid, zowel fysiek als technisch... Zijn spieren waren over het algemeen als die van een stevige atleet... Dimka was echter zeer gedefinieerd en snel ... Hij was snel, maar nu is het langzamer gegaan...
  Veel enkele en dubbele slagen miste Danka in de eerste ronde niet. Zelfs onder het rechteroog begon een hematoom op te zwellen...
  De tweede ronde was nog erger, zijn tegenstander ging naar voren en sloeg, sloeg, sloeg... En Danka verdedigde zichzelf nauwelijks, duwde terug en reikte soms naar zijn tegenstander... Hij gromde in het Duits:
  - Je bent Russisch, wat betekent dat je niet volwaardig bent!
  Danka antwoordde hardhandig, ook in het Duits:
  - En je bent Duitser, je profiteert optimaal van een Rus!
  Hij werd woedend en sloeg hem met zijn elleboog op zijn neus...
  Normaal gesproken was Danka"s neus erg sterk en werd hij nooit gebroken, zelfs niet als hij werd geraakt, maar in dit geval was het geen klap die verzacht werd door een handschoen, maar de rand van een hard elleboogbeen.
  En het bloed stroomde langs het gezicht van de jongen, waardoor hij het moest aflikken... Antwoordde Danka... De vijand schrok lichtjes en hij wankelde...
  De derde ronde was niet minder moeilijk, de vijand drukte wanhopig, maar Danka begon vaker te blokkeren en slagen af te weren... De regels van de finale werden veranderd, aangezien we het over een internationale gouden medaille hebben, was het aantal rondes verhoogd naar vijftien... Net als de profs. Ik moet zeggen een zeer wrede beslissing ten opzichte van tieners die die dag al vijf keer hadden gevochten... Toegegeven, Dimka was snel klaar en zijn tegenstander werd duidelijk zonder veel strijd in de steek gelaten...
  Maar na de eerste vier zeer actieve rondes kalmeerde Danka"s tegenstander wat. Hij voelde zich ook moe, zijn ademhaling werd veel sneller en tegelijkertijd zwaarder...
  Ondanks de blauwe plekken en ernstige brandwonden aan zijn blote voeten voelde Danka zelfs een golf van extra kracht. In de zesde ronde sloeg hij zijn tegenstander zelfs meerdere keren op de kaak... Maar hij was ook volhardend, groot en wellicht ook gedoteerd...
  In de zevende ronde veranderde Danka's tegenstander zijn tactiek enigszins en begon te proberen zoveel mogelijk slagen uit te delen, in strijd met de regels, met zijn elleboog of zelfs met zijn hoofd... Danka begon nog vaker te landen, en in de achtste ronde behaalde hij gedeeltelijk succes; eindelijk begon het sap uit de grote neus van zijn tegenstander te stromen. En toen hij zijn elleboog opnieuw bewoog, kwam hij een naderende aanval tegen... Danka gromde naar hem:
  - Nou, ik werd betrapt, wie beet!
  De Duitser werd nog enthousiaster, hij rekende nog steeds op een aparte kruishaak!
  Oleg vocht het gevecht gelijkmatiger, bijna zonder ook maar één slag te missen, en profiterend van het feit dat zijn tegenstander te wijd zwaaide, raakte hij zijn kin met een linkerprik of een rechterkruis... Maar de grote Duitse jongen reageerde niet aan deze klappen. Toen veranderde Oleg van tactiek en begon de afgeplatte neus van zijn tegenstander te behandelen... Het snuffelen van de Duitser duurde lang, maar tegen de zevende ronde begon het te lekken...
  Het moet gezegd worden dat de tegenstander van Oleg werd vervangen door een andere, lichtere en eerlijkere jongen. De eerste leek gewond te zijn (hoewel dit natuurlijk een nazi-truc is!)... Daarom was hij aan het begin van de strijd fris en kon hij een razend tempo oppikken.
  Maar in de negende ronde aarzelde Oleg een beetje en miste een klap waardoor hij omver viel... De blote, geslagen benen van de jongen draaiden hulpeloos rond... Olezhek sprong echter snel op zodat de knock-out niet zou worden meegeteld . Hij snelde en bleef aan de vijand hangen...
  Hij schudde hem van zich af en haastte zich om hem af te maken... De bugel klonk om het einde van de negende ronde aan te kondigen, maar de scheidsrechter deed alsof hij het niet hoorde...
  Oleg miste een paar zware klappen, maar bood weerstand en verzachtte ze met een hoofdschudden. De vijand raakte in razernij, merkte niets meer en sloeg. Hier sloeg de Sovjet-jongen reflexmatig maar zeer krachtig het lichaam naar hem toe... De klap raakte hem recht in de lever... Een zeer gevaarlijke klap...
  De tegenstander maakte nog een paar swings en zijn grote gezicht werd paars. Hij nam een krampachtige slok lucht, viel voorover en begon te kronkelen... De scheidsrechter stopte onmiddellijk het gevecht en de doktoren renden de ring in... Het werd al snel duidelijk dat de tegenstander van Oleg het gevecht niet kon voortzetten, en zij nam hem mee op een brancard en legde hem aan een infuus ...
  Dit had een brutaal effect op Danka en hij ging in de aanval tegen een merkbaar vermoeide tegenstander... De tiende, elfde, twaalfde ronde... Een harde klapwisseling, maar met een duidelijk voordeel voor Danka... De dertiende ronde vlakte enigszins af, als gevolg van de wanhopige octopus van de Duitser, en de Sovjet-jongen kreeg een snee in zijn wenkbrauw.... Maar in de veertiende nam Danka opnieuw het initiatief in eigen handen. Deze jongens wisten bijvoorbeeld nog niets van Muhammad Ali, maar kopieerden zijn tactiek grotendeels.
  Tegen de vijftiende ronde vielen de handen van de Duitser weg van vermoeidheid, en hij reageerde niet langer op de slagen, maar bleef daar gewoon staan, wat de Arische standvastigheid demonstreerde. Maar er waren er veel, veel, en ze regenden neer op die van de vijand onbedekte kin. Uiteindelijk kon het hoofd van de Duitser het niet uithouden, de grenzen van zijn uithoudingsvermogen waren uitgeput en hij, een vertegenwoordiger van de "Arische" natie, gleed eenvoudigweg als modder naar beneden, ongeveer een kwartier voor het einde van de laatste ronde...
  De scheidsrechter begon obsceen langzaam te tellen, maar nadat hij tot vijf had geteld, toen hij zag hoe vreselijk actief de tegenstander van Danka was, stopte hij en riep:
  - Liever een dokter!
  En de volgende jonge "superman" werd naar het ziekenhuis gebracht... Waarna de winnende finalisten in de rij voor een colonne stonden en begonnen te marcheren... Rozenblaadjes vielen van bovenaf.
  Danka glimlachte breed, hij had plezier. Maar toen merkte hij plotseling dat de camera hen naderde en van dichtbij de blote voeten van de Sovjetjongens filmde, zwaar doorboord door doornen en licht bloedend... Zijn humeur werd onmiddellijk zuur en hij probeerde zijn ledematen te verbergen achter de luxueuze vergulde sneakers van andere jonge Duitse atleten of begraaf ze in bloemblaadjes.
  Oleg trok aan zijn hand:
  - Het is het niet waard! Het is jouw schaamte die gelach en twijfel zal veroorzaken... Bovendien lopen in Duitsland, na de verklaring van de totale oorlog, bijna alle kinderen blootsvoets, wat je zelf in de straten van Berlijn hebt gezien. Strek dus trots uw rug.
  De medailles die ze kregen waren op bruine linten en gemaakt van echt goud, ongeveer vijftig gram zwaar en negenhonderdste standaard. Voor Sovjetjongens is dit natuurlijk een groot bedrag - ongeveer... Het is zelfs moeilijk te berekenen, dus het Sovjetgeld werd officieel gesteund, maar in feite werd de uitgifte uitgevoerd zonder goudreserves.
  Toen de Sovjetpioniers het platform beklommen, klonk het volkslied van de USSR. Dit was overigens nog niet de muziek van Alexandrov, zoiets als een internationale. Oleg voelde hier grote inspiratie en vroeg toestemming om te zingen...
  Himler, die bij de wedstrijd aanwezig was, stond vriendelijk toe:
  - We zullen erg blij zijn om de samenstelling van onze gasten uit Groot-Rusland te horen.
  Oleg maakte eerst een buiging naar rechts en daarna naar links, waarna hij en Danka zongen:
  Je vliegt als een pijl door het leven, een ridder,
  De handen van de tijd zijn tenslotte een grote propeller!
  Dat je geen korte bult hebt gekregen;
  U hoeft niet binnen het doel te passeren!
  
  De wereld om ons heen - soms bloeit de lente,
  En de herfst bedekt de bomen met goud!
  En het lijkt erop dat onzin een ramp is,
  Die man verdient een genereus deel!
  
  Maar de natuur is helaas niet onze moeder;
  Ze is streng, haar gezichten fronsen van woede!
  Hoe vaak moeten mensen lijden,
  Soms gaat succes gepaard met wilde pijn!
  
  Echter, jong voor die vechter,
  Ik besloot te gaan wandelen - ik ging mijn lot bepalen!
  Zodat de mens de vader van alle dingen wordt,
  Zodat iedereen een peculiumkoninkrijk voor zichzelf ontvangt!
  
  En als de strijd zwaar wordt,
  En de last zal de grenzen van kracht overschrijden!
  Laat hem een ridder worden, het maakt niet uit
  Het is niet nodig om uw geest en lichaam te sparen!
  
  Hoe steiler de start, hoe tragischer de achteruitgang;
  Maar wie mij problemen voorspelt, zal verslagen worden!
  Vroeger commandeerde ik alleen de muze,
  Nu zijn de dagen en nachten van de aarde onder controle!
  
  Vooruitgang geeft ons zoveel kracht,
  Je was een mier, nu verscheur je bergen!
  En laat de sluwe demon in het hart spelen,
  Wij zullen de universele uitgestrektheid veroveren!
  
  Onze voornaamste vijand is uiteraard egoïsme,
  Het verraad van mensen zit erin verborgen!
  Het communisme kan ons beter maken;
  Waarom blijf je niet bij het troggat?
  
  Hij gaf één lot aan alle Russische mensen:
  De uitgestrektheid van de hemel is door de sterren bevochtigd met dauw!
  Dat het moederland je hoogste ideaal is,
  Dien het dappere Rusland zonder angst!
  Oleg en Danka sprongen hoger bij de laatste woorden, waardoor de indruk van hun lied nog verder werd versterkt.
  De tribunes floten enthousiast en applaudisseerden...
  Dit zijn de avonturen die Oleg beleefde in bepaalde universums en missies. Op het eerste gezicht lijkt het - dus wat als je de bokskampioen van het Derde Rijk zou worden, en zelfs onder kinderen. Maar aan de andere kant betekent dit moreel meer dan het doden van duizenden soldaten.
  Bovendien, voor wie? Voor deze Boeren? Afstammelingen van de Duitsers die de spot dreven met zwarten. Hadden ze de overwinning van Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog verwacht?
  En ze hadden het niet alleen verwacht, sommigen boden zich zelfs vrijwillig aan om in de SS-divisie te vechten.
  Oleg zong met een zucht:
  De uitgestrektheid van Afrika is enorm,
  Er is genoeg ruimte voor iedereen onder de vredige hemel...
  Waarom onenigheid creëren tussen landen van bloed,
  Waarom mensen verpletteren en vermoorden?
  De jongen vergrootte zijn vlucht en bevond zich in de buurt van het kamp van het Molokos-bataljon.
  Paul en Jean Grandet, en de jongere broer en zus van de familie Boer, waren er al. Oleg zei tegen hen en riep uit:
  - Vele honderden vijanden zijn gedood, en er zijn er nog meer!
  Jean knikte en antwoordde:
  - Het is tijd dat we weer gaan plunderen. Omdat ze de brug wilden opblazen en het bevoorradingssysteem zouden vernietigen, moesten ze dat doen!
  Edik bevestigde:
  - Ja, ik zag Olezhka actief zijn tegenstanders uitschakelen. Je bent een echte engel des doods!
  Stella zong:
  Een middernachtengel vloog door de lucht,
  Ik verwonderde me over hoeveel kwaad er in de wereld regeert...
  Een zilveren stroom met stromend water,
  Vanaf de rivierbedding weet ik het!
  En het meisje nam en stampte haar blote, gebeitelde, kinderlijke voet, gebruind en klein.
  Er waren hier veel kinderen, zelfs geen tieners. Jean zag er ongeveer veertien jaar oud uit. Zijn gezicht was zo jong en teder dat Oleg dacht dat het niet voor niets was dat de Britten hem voor een meisje aanzagen toen Grande uit gevangenschap ontsnapte in een vrouwenjurk. Het verhaal moet best grappig zijn. Oleg zelf dacht dat het zeker goed was om onsterfelijk en zo sterk en snel te zijn. Maar zo interessant is het helemaal niet. Probeer dus de krijgerjongen gevangen te nemen. En soms voel je je volkomen melancholisch.
  Jean-kapitein van het bataljon sukkels gaf opdracht:
  - We gaan!
  En de vier jongens en het meisje renden opnieuw naar de brug. Ze kwamen nu op het idee om een kronkeliger route te nemen om een botsing met de Britten te voorkomen.
  Oleg rende als een onsterfelijke en zonder pony een stukje vooruit. Hij heeft niets te vrezen. Hij deed enigszins denken aan de held van de film met Brandon Lee - "The Raven", die ook niet door een kogel of een dolk werd getroffen.
  Of misschien nog cooler, omdat hij nog steeds werd beschermd door een raaf die kon worden neergeschoten, en zelfs hij werd neergeschoten. En Oleg Rybachenko wordt beschermd door de Russische goden, onder leiding van de Almachtige, Alomtegenwoordige, Eeuwige en Pre-Eeuwige, Alziende en Alwetende Familie!
  De jongen rende voor iedereen uit. Zijn blote voetzolen waren een beetje groenig van het gras. De krijgersjongen rende en zong van vreugde:
  De jongen leefde in de eenentwintigste eeuw,
  Hij droomde dat hij de ruimte zou veroveren...
  Dat het vaderland legioenen kracht heeft,
  Quasars zullen de hoofdstad verlichten!
  
  Maar de jongen werd onmiddellijk slachtoffer,
  En aan de voorkant van de wereldbrand...
  Er is smeltend, gescheurd metaal,
  En het lijkt erop dat er geen woonruimte is!
  
  De jongen is eraan gewend altijd in luxe te leven,
  Als bananen en ananas overal zijn...
  Nou, dit is het probleem,
  Het is alsof je een Judas hebt gevonden!
  
  Het rommelt, er klinkt een vurige donder,
  Flitsen vlogen door de lucht als een storm...
  Ik geloof dat de Wehrmacht verslagen zal worden,
  Omdat het hart de moed van een jongen heeft!
  
  Geboren om te vechten vanuit de kribbe,
  Wij jongens houden ervan om dapper te vechten...
  Jij bent de Wehrmacht, die zich als een horde haast - verpletter hem,
  En maak van Hitler een zielige clown!
  
  Voor het moederland, voor Stalin, zonen,
  Ze stonden op en balden hun vuisten stevig...
  Maar wij zijn coole ridderarenden,
  We zullen de Führer voor de Wisla kunnen uitschakelen!
  
  Ken zulke kracht van pioniers,
  Dat niets ter wereld met haar te vergelijken is...
  We zullen binnenkort een paradijs in het universum bouwen,
  De heilige gezichten van de iconen zullen je zegenen!
  
  Wij zullen ons hart geven voor het Moederland,
  Wij houden zielsveel van ons vaderland...
  Boven ons is een stralende cherub,
  Wij zullen zelf rechters zijn voor het fascisme!
  
  Nu haast de vijand zich rechtstreeks naar Moskou,
  En de jongen loopt blootsvoets in de sneeuwjacht...
  Ik zal stoppen, ik geloof die horde,
  Ze knippen het haar van een meisje niet, ik ken de vlechten!
  
  Ik werd al snel een pionier
  En de jongen zal de wil van staal hebben...
  Ons hart is tenslotte als titaniummetaal,
  En de belangrijkste leider is het alwijze genie Stalin!
  
  Ik ben een pionier, ik loop op blote voeten in de winter,
  En mijn hielen werden rood van de kou...
  Maar Hitler zal verpletterd worden met een zeis,
  En laten we een kus geven aan de scharlakenrode roos!
  
  Geloof me, voor Rusland zijn we adelaars,
  En we laten de Führer niet door naar de hoofdstad...
  Hoewel Satans legers sterk zijn,
  Ik geloof dat we Adolf binnenkort zullen villen!
  
  We hebben zoveel kracht - alle mensen,
  Wij kinderen vechten voor gerechtigheid...
  En Hitler is een beruchte slechterik,
  En hij zal geen genade ontvangen van de mensen!
  
  We hebben een heel sterk machinegeweer,
  Wat zo nauwkeurig op de fascisten schiet...
  Vuur en er zullen resultaten zijn,
  De overwinning zal komen in stralende mei!
  
  We zullen het vaderland hoger maken dan de sterren,
  We zullen binnenkort een rode vlag boven Mars hijsen...
  God Jezus Christus is immers bij ons,
  Deze Naam zal voor altijd in glorie zijn!
  
  Maar Stalin is ook een broer van de pioniers,
  Hoewel de dappere kinderen veel ouder zijn...
  De jongen heeft een goed gericht machinegeweer,
  Hij schoot de torens van de nazi's neer!
  
  Ook al zijn de sneeuwbanken steil,
  De jongen vecht op blote voeten met de Fritz...
  Het is niet zwak voor hem om een fascist te doden,
  Het examen is in ieder geval streng natuurlijk!
  
  En de jongen berekende ook de letter,
  Na een schot te hebben afgevuurd op een nazi, waardoor hij precies werd afgesneden...
  Er is een vlam in het hart en metaal brandt,
  De Führer zal geen verkeerde informatie over het vaderland toestaan!
  
  En je houdt van je moederland,
  Ze is als een moeder voor alle naties, weet je...
  Ik hou van Jezus en Stalin,
  En raak de Führer harder!
  
  Welnu, de fascistische aanval is al opgedroogd,
  Het lijkt erop dat de nazi's geen kracht meer hebben...
  Hitler krijgt een vuist in een stuiver,
  En we zullen zingen onder deze heldere hemel!
  
  Jouw jongen liep de winter door in korte broek,
  En ik heb niet eens een loopneus opgemerkt...
  Ik begrijp niet wat er mis is met verkoudheid,
  Soms worden kinderen te ziek!
  
  In het voorjaar is het al heel gemakkelijk om te vechten,
  Het is prettig om tot het einde door plassen te spetteren...
  We stapten in de boot, pakten een riem,
  Wat was het voor ons ontzettend leuk!
  
  Om te vechten en te durven voor het moederland,
  Wij zullen heel moedig pioniers zijn...
  Examens halen, slechts een vijf,
  Om jezelf zo snel mogelijk in de publieke belangstelling te brengen!
  
  Ik geloof dat de strijders naar Berlijn zullen komen,
  Hoewel de oorlog niet zo soepel verloopt...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum overwinnen,
  De kleine heeft het echter nog steeds moeilijk!
  
  Hoewel er natuurlijk altijd oorlog is,
  Elke struik is gevuld met gevaren...
  Maar er zal een pioniersdroom zijn,
  De jongen op blote voeten is erg slim!
  
  De jongen raakt de fascisten nauwkeurig,
  Omdat een pionier eer in zijn hart heeft...
  De Führer zal een afrekening op zijn voorhoofd krijgen,
  En de rest zullen we als voorbeeld straffen!
  
  Wat ik kan doen, weet je,
  Russen zijn tenslotte onoverwinnelijk in veldslagen...
  Laten we een rood paradijs in het universum bouwen,
  Het volk is voor altijd verenigd met de partij!
  
  En geloof me, onze vijanden zullen ons niet uitwissen,
  We zullen een wonder doen als reuzen...
  Breek de ketenen van het universum,
  En Hitler is een gemene Judas!
  
  Jaren zullen voorbijgaan, tijden zullen komen,
  Heilige in de uitgestrektheid van het communisme!
  En Lenin zal voor altijd bij ons zijn,
  Geloof me, we zullen het juk van het fascisme verpletteren!
  
  Hoe goed zal Christus iedereen opwekken,
  En als het niet komt, dan zal de wetenschap...
  De mens is tenslotte aan de macht gekomen,
  Het leven is niet gemakkelijk, broeders, weet dit!
  
  De grootsheid van het vaderland zal zijn
  Dat iedereen van haar hield zonder het te weten...
  De grootsheid van het heilige land ligt in één ding:
  Naar het grenzeloze, meest stralende Rusland!
  
  Ik ben een pionier terwijl zij een jongen is,
  En geloof me, ik wil niet volwassen worden...
  Ik zal binnenkort veel verschillende landen zien,
  En ik zal de Führer en de horde het moeras in drijven!
  
  Wees ook strijders met moed,
  Dat ons geloof sterker zal worden dan staal...
  De vaders zijn trots op de pioniers,
  De ster van de held werd gegeven door kameraad Stalin!
  
  Kortom, het militaire gedonder zal afnemen,
  Wij gaan furieus aan de slag in de bouw...
  Het communisme is tenslotte een sterke monoliet,
  Het dorp is net zo mooi als de hoofdstad!
  
  En ik geef toe dat ik zelfs heel blij ben,
  Dat ik in de hel en in vuur ben geweest...
  Nu ben ik zo trots om de parade te aanvaarden,
  Genereus vaderland in eindeloze glorie!
  . HOOFDSTUK Nr. 16.
  Dit is het lied dat de krijgersjongen Oleg Rybachenko zong. Niet helemaal misplaatst, maar ik moet toegeven dat het nummer goed en pakkend is.
  En dus is het leven goed. Hoewel mijn geweten me kwelt: waarom vermoord je mensen? Dit gevoel is onaangenaam. Wat betekent deze Anglo-Boerenoorlog tenslotte voor de wereld? Niet-zo-aardige jongens versus niet-zo-aardige jongens. Waarom zouden ze zich zorgen maken? Wat heeft de kapitein van het bataljon sukkels, Jean Grandier, te doen? In feite raakte de Fransman in deze oorlog betrokken. Misschien is het niet erg eerlijk van de kant van Groot-Brittannië, hoewel het doel duidelijk is: het verbinden van de communicatie- en spoorwegverbindingen in Zuid-Afrika. Maar het tsaristische Rusland voerde ook oorlogen als indringer en als imperialist. Vooral de verovering van de Kaukasus. Zelfs in de Sovjettijd, dat wil zeggen in de begintijd toen het leninisme regeerde, werd Iman Shamil als een positieve held beschouwd.
  Maar toen het leninisme het stalinisme begon te vervangen, werd het beleid van de USSR openlijk imperialistisch. Zowel Peter de Grote als Ivan de Verschrikkelijke werden progressief en positiever dan negatieve koningen. En al snel werd Peter de Grote volledig heilig verklaard in de Sovjet-subcultuur.
  Maar Peter de Eerste begon ook een oorlog met Zweden - het was zijn aanval en belegering van Narva. En daarvoor vocht deze koning met Turkije, waarbij hij Azov tweemaal belegerde. En voor de tweede keer slaagde hij erin om te verhongeren als gevolg van de zeeblokkade.
  Hoewel Peter de Grote Alexander de Grote publiekelijk veroordeelde omdat hij de hele wereld wilde veroveren, en leek te benadrukken dat hij ernaar streefde alleen datgene te veroveren dat nodig was, en zelfs noodzakelijk was voor Rusland. En toegang tot de zee was noodzakelijk. Maar toen, aan het einde van zijn regering, stuurde Peter de Grote troepen naar Azerbeidzjan en Perzië, waarbij hij landen in het zuiden veroverde. Wat Rusland over het algemeen niet echt nodig had en nodig had. En vanwege de afgelegen ligging en de uitgebreide communicatie was het moeilijker om te behouden wat veroverd was dan om te veroveren. En Rusland verloor deze gebieden.
  Peter de Grote was dus een keizerlijk roofdier dat het niet erg vond om iets voor zichzelf te grijpen. En zelfs de hele wereld. En dit ondanks het feit dat de oorlog met Zweden eenentwintig jaar heeft geduurd.
  Oleg sprong en maakte een salto...
  Ze naderden de brug. Natuurlijk staan er bewakers en prikkeldraad om hem heen, maar dit zal de sabotagegroep sukkels niet tegenhouden.
  Ik herinnerde me hoe partijdige Lara ooit op verkenningsmissies ging. Het meisje droeg een gescheurde jurk en was blootsvoets. En niet alleen in de zomer, maar ook in het vroege voorjaar en het late najaar. En haar jurk vroor zelfs aan het gras. Maar het meisje plonsde stoutmoedig over de weg met haar stoffige, blote hakken. Ze was zelfverzekerd en mooi. En natuurlijk toonde ze haar niveau van liefde, kracht en schoonheid van ziel.
  De blote voeten van het meisje zijn een bijzonder symbool van kunst. En ze heeft veel bereikt.
  Eh, Lara. Toen je door de nazi"s werd gevangengenomen, werd jij, een meisje van een jaar of veertien, op blote voeten door de sneeuw van dorp naar dorp geleid. Daarna brachten ze me naar een martelhut. Daar werden ze op blote voeten, bevroren, en hun zolen, ruw geworden door het lopen zonder schoenen, ingevet en in kousen geperst. En ze begonnen het vuur te roosteren onder de blote, ronde, meisjesachtige hakken.
  Lara klemde haar tanden op elkaar en bleef stil. Hoewel ze veel pijn had. En de blote zolen van het meisje waren gebakken en gebakken.
  Maar de nazi's begonnen ook elektroden op het lichaam van een tienermeisje te bevestigen om stroom vrij te geven. En dit is ook een zeer sterke pijn.
  En de op blote voeten partizaan Lara Miheiko pakte het aan en riep uit:
  De Führer zal kronkelen in de hel,
  We bakken hem, pioniers...
  Zelfs als ik sneuvel in de strijd,
  Ik zal een voorbeeld worden voor de mensen van het hele land!
  Ksati, Lara had de achternaam Miheiko en was blijkbaar Oekraïens. En voor Oekraïense kinderen is het normaal om op blote voeten te lopen. Hoewel Lara tijdens de vakantie naar Leningrad kwam om haar grootmoeder te bezoeken. En ze is duidelijk niet zo gewend om de grond te meten met haar blote, kinderlijke voetzolen.
  Oleg pakte het aan en sprong, waarbij hij een zevenvoudige salto maakte.
  En opnieuw zongen de jongens:
  Oké, oké, oké,
  Grootmoeders zijn gek!
  De kinderen aten pap en dronken yoghurt!
  Jean de Grandier merkte op:
  - Het is tijd om de dichtstbijzijnde, hogere boom te beklimmen en het gebied rond de brug te onderzoeken.
  Paul bevestigde met een glimlach:
  - Dit is mogelijk, maar we hebben een superkind, misschien zal hij proberen iedereen alleen te vermoorden.
  Oleg knikte instemmend met zijn lichte, korte hoofd:
  - Ik ben altijd klaar!
  Edik knikte glimlachend:
  - Wij jongens zijn zo cool! We zullen letterlijk iedereen in stukken snijden en scheuren! En laten we een shurum-burum houden!
  Stella tweette:
  - We zullen de strijd aangaan met de vijand en hem verslaan!
  Oleg knikte, sprong uit de boom en riep uit:
  Meer actie - minder woorden!
  Meer actie - minder woorden!
  Wees voorbereid - altijd klaar!
  En de krijgerjongen rende, met flitsende blote, roze hakken, de strijd in. En in zijn handen waren twee sabels, die de jongen eerder had geslepen.
  En hij zal het pakken en in de vijandelijke gelederen snijden, waarbij hij letterlijk vijanden verplettert en afsnijdt.
  De jongen sprong in één sprong door het prikkeldraad en de afgehakte hoofden van Engelse soldaten vlogen weg.
  En de jonge krijger werd plotseling woedend. En laten we iedereen snijden en versnipperen als kool. En zijn sabels zijn het evenbeeld van een ninjazwaard.
  Oleg herinnerde zich hoe meisjes in hun tijd in enigszins verschillende oorlogsgebieden vochten.
  Oleg Rybachenko en Margarita Korshunova, evenals vier legendarische meisjes, verlieten Tula en bereikten Moskou.
  Nu was de situatie in de hoofdstad buitengewoon moeilijk. De Duitsers hadden hun omsingeling al voltooid en er bleef een corridor over van dertig tot veertig kilometer, die elke dag smaller en smaller werd.
  Zes krijgers namen defensieve posities in aan de rand van Moskou. Er vond een hevige aanval plaats.
  Oleg Rybachenko schoot en zong in zichzelf:
  - De toekomst is van ons!
  En de jongen gooit met zijn blote voet een granaat en vervolgt:
  - En we zullen geweldig zijn!
  Margarita Korshunova schiet en schreeuwt:
  - En ik zal de coolste worden!
  En met zijn blote voet gooide hij een dodelijke granaat.
  En verspreidt tegenstanders in verschillende richtingen.
  En dan zal Natasha in de strijd de Duitsers neermaaien met een machinegeweer en het geschenk van de dood met haar blote voet gooien.
  Zo is deze vrouw...
  In 1941 vluchtte Natasha uit het fort van Brest. Ze ging naar het oosten. De nieuwe schoenen schuurden snel aan haar voeten, en het meisje trok ze uit en liep op blote voeten.
  Een paar uur lang was er niets, en toen begonnen mijn blote zolen te jeuken. Na nog een paar uur begonnen ze te branden en explodeerden ze al van de pijn.
  Natasha was als Moskoviet niet gewend om op blote voeten te lopen. En natuurlijk dook ze zo nu en dan in de beek.
  Ja, het bleek een marteling voor haar benen. Maar het jonge meisje raakte er snel aan gewend.
  Daarna liep ze constant op blote voeten, zelfs in de sneeuw, en trok ze alleen schoenen aan bij strenge vorst.
  Nu vecht Natasha als een legendarische godin.
  En hier gooit Zoya met haar blote voet een granaat en brult:
  - Dit is eigenlijk een geweldige date!
  En hij zal een welgemikte wending geven.
  En de Duitsers en hun huurlingen vallen.
  En dan vuurt Angelica... En ze schiet ook zo wild nauwkeurig.
  En er vliegt ook een granaat uit haar blote been.
  En verstrooit de huurlingen.
  Dan schiet Svetlana. En haar blote voet gooit zulke dingen weg die niemand kan weerstaan.
  En verspreidt tegenstanders heel ver.
  En hij schiet zichzelf neer en verplettert de vijanden met een explosiegolf.
  Dit zijn de meisjes geboren in de USSR!
  Oleg Rybachenko vuurt nauwkeurig op vijandelijke infanterie en gooit automatisch granaten met zijn kinderlijke voeten. En tegelijkertijd componeert de jongen voor zichzelf.
  Vitaliy Klitschko besloot, nadat hij een conflict had gehad met de nieuwe president van Oekraïne, Zelensky, af te treden als burgemeester van Kiev. Waarom zou je eigenlijk koppig zijn en vasthouden aan het standpunt? Het is beter om het probleem zelf op te lossen.
  En nadat hij de functie van burgemeester had verlaten, hervatte Vitali Klitschko zijn carrière. En meteen een sensatie, hij daagt Weider uit om te vechten. Zonder tussenliggende gevechten! En dit na ruim acht jaar pauze.
  Breder is het daar uiteraard mee eens. Uitdaging geaccepteerd!
  En het moment van de waarheid komt. Enerzijds is de meervoudig wereldkampioen al ruim twaalf jaar nog nooit verslagen. En aan de andere kant de negenenveertigjarige voormalige burgemeester van Kiev. Een man die het record van Hopins kan verbeteren, maar wiens conditie zeer twijfelachtig is.
  Velen geloofden zelfs dat het na zo'n lange pauze zelfmoord zou zijn om rechtstreeks naar Weider te gaan.
  Maar Vitali Klitschko is als Rocky Balboa. Ik besloot het op te nemen tegen de krachtigste knock-outartiest in de zwaargewichtdivisie. Denotey Wider is een bokser die al zijn tegenstanders heeft zien vallen. Absoluut iedereen - inclusief Tyson Fury!
  Dus wat als Vitali Klitschko een kans heeft?
  Maar Vitali Klitschko trainde voortdurend, bleef in vorm en fietste naar zijn werk. En lichamelijk was hij natuurlijk niet zo slecht. En bovendien had hij een stalen kin.
  Welnu, Vitali Klitschko zal de strijd aangaan, ook al is hij niet de favoriet.
  Oleg Rybachenko veranderde de clip van zijn machinegeweer. De vermeende gevechten met boksers zijn fascinerend.
  Dus waarom keert Vitali Klitschko niet terug naar de ring en probeert hij het record van Hopins te verbreken?
  Dit zou een heel sterk idee zijn.
  De terminatorjongen vuurde een salvo af en maaide nog enkele tientallen fascisten neer.
  Waarna de jongen lachte en zijn tong uitstak en zei:
  - Ik ben een superpersoon!
  Margarita gooide twee citroenen die met haar blote voet aan elkaar waren gebonden en piepte:
  - Je bent cooler dan wie dan ook!
  Oleg, die bleef schieten, redeneerde...
  Vitali Klitschko, op negenenveertigjarige leeftijd, zou het record van Hopins echt gaan breken. Hij herinnerde zich zelfs op een persconferentie: "Ik zei dat ik het record van Foreman niet zou breken, maar ik zei niets over Hopins! Dus ik neem het en verbreek zijn record!"
  Maar als een aanzienlijk deel van het publiek min of meer geloofde dat Hopins op achtenveertigjarige leeftijd de titel van wereldkampioen zou kunnen winnen, was er op negenenveertigjarige leeftijd veel minder vertrouwen in Vitaliy Klitschko. Onder meer vanwege het feit dat zijn tegenstander erg sterk is.
  Er is nog nooit zo'n puncher geweest in de geschiedenis van de zwaargewichtdivisie. Het is waar dat Wider niet meer jong is, maar vijfendertig jaar oud is niet negenenveertig.
  Vitali Klitschko verliest het optimisme echter duidelijk niet. Hij traint hard en komt in vorm. En ik ben erg blij dat ik de routine van het burgemeesterschap van Kiev heb laten varen.
  Het is inderdaad geen groot geluk om burgemeester te zijn in Oekraïne, waar zoveel problemen zijn.
  Maar voor het gevecht met Uyader kreeg Vitali Klitschko heel goed geld aangeboden. Ik heb dus in ieder geval geen fout gemaakt met de portemonnee. De naam Vitali Klitschko is beroemd.
  Boze tongen zeiden zelfs dat Weider één keer zou toeslaan, en dat Vitali Klitschko zelf zou vallen. En dan zal hij geld ontvangen en memoires of fictie schrijven.
  Of misschien speelt hij in een film.
  Trouwens, Vladimir Klitschko wilde ook boksen. Alleen de sluwe Vladimir koos uit de reguliere wereldkampioen een zwakkere tegenstander. Maar hoe je het ook bekijkt, hij is een kampioen en dat is gaaf!
  Maar Denotay Wider is, hoe je het ook bekijkt, nog steeds het beste van het beste!
  Maar Vitaly traint verwoed. Hij is als een jongeman die zichzelf maximale druk oplegt. En hij had verschillende sparringsessies, waarbij hij een uitstekende vorm en een goed uithoudingsvermogen liet zien. Nee, Vitaly is er klaar voor. En hij komt niet zomaar de ring in.
  En inderdaad, toen de dag des oordeels aanbrak, kwamen de grootste knock-outartiest, Wider, het beste zwaargewicht in dit opzicht, en Vitaly samen. De voormalige burgemeester van Kiev, die iedereen al heeft afgeschreven als bokser. Maar toen kwamen twee legendarische persoonlijkheden samen.
  Vitaly, die in 1999 voor het eerst wereldkampioen werd. Bedenk eens hoe lang geleden het was en er zijn meer dan twintig jaar verstreken sinds deze gebeurtenis.
  En Wider heeft zijn titel al heel lang in handen. En hij is ook dicht bij het breken van het record van Holmes, die deze titel het langst vasthield sinds de verdeling van de banden.
  En als Wider voor iemand bang is, is het natuurlijk niet grootvader Vitaly. Niet iedereen kan inderdaad een Hawkins zijn. En de tegenstanders van Hawkins zijn niet zo krachtig als Weider!
  Maar Vitaly komt als uitdager de ring binnen. Zijn lichaam is nog steeds prachtig en gespierd, hoewel zijn haar al grijs is. Grootvader Vitaly, zoals hij met respect of spot wordt genoemd. Maar de spierdefinitie is als die van een jonge man.
  Vitaly zei dat hij er klaar voor was. En zelfs hij niet, de tarieven zijn iets gestegen.
  Breder is ook mager, gebeeldhouwd en dunner in botten, met een lager gewicht.
  Hoewel hij een formidabele puncher is, heeft hij enkele defensieve problemen en is hij niet altijd goed ter been. Maar ik heb al veel vechtervaring. Qua aantal gevechten is hij al gelijk aan Vitaly. En hij is nog niet verslagen.
  Vitali Klitschko verloor zijn twee gevechten echter alleen vanwege blessures en snijwonden. En je kunt ook zeggen dat hij niet werd geslagen.
  Maar meer dan acht jaar kloof, en bijna vijftig jaar oud. Als Vitaly jong was, zou hij natuurlijk kansen hebben. Maar kan hij het record van Hopins verslaan? David Haye werd al op vijfendertigjarige leeftijd een nulbokser.
  Maar er wordt veel gepraat en alleen de ring zal het uitwijzen. Zal Vitali Klitschko het record van Hopins verbreken, of zal hij op een brancard worden weggedragen, zoals Weider beloofde.
  Hier komt hij naar buiten met een ravenmasker op. Lang, heel droog, zelfs mager zoals Koschey.
  Een paar boksers zorgden voor ernstige problemen voor hem in de ring. Dit zijn de Cubaanse Ostrix, die op punten leidde en de knock-out versloeg, en Tyson Fury, die ook op punten leidde en erin slaagde de strijd tot een gelijkspel te brengen. Dus de grootste puncher aller tijden kan failliet gaan.
  Maar de kansen zijn bijna één op tien in het voordeel van Weider. Toch is Vitaly te oud en heeft hij een lange pauze in zijn carrière. Zelfs zijn broer Vladimir adviseerde om op te warmen met een paar sterke middenboeren. In Duitsland zou Vitali Klitschko zelfs meer geld kunnen krijgen in een gevecht met een middelmatige bokser, puur vanwege zijn grote naam.
  Vitaly is over de hele wereld bekend, niet alleen als bokser, maar ook als politicus, burgemeester van de hoofdstad en held van de Maidan.
  Nee, Vitali Klitschko had in ieder geval moeten nadenken of het de moeite waard was om tegen zo'n berg te haasten en te vechten.
  Maar de keuze is gemaakt: Vitali Klitschko zoekt niet naar gemakkelijke manieren!
  De strijd vindt plaats in Amerika. De volksliederen van de VS en Oekraïne worden gespeeld. Servicegegevens worden aangekondigd. Eindelijk klinkt het signaal voor de strijd.
  Velen willen spektakel en bloed zien.
  Wider begon voorzichtig, ook al had hij het mis. Wat als Vitaly roestig is? Klitschko Sr. heeft ook geen haast. Maar je kunt meteen zien dat hij lichtvoetig, slank, gespierd en goed in balans is. Wat velen verwachtten: dat het meteen zou drijven, gebeurde in ieder geval niet.
  Klitschko werkte zelfverzekerd met zijn prik, hield hem iets hoger dan normaal en plaatste blokken.
  De eerste twee rondes verliepen vlot. En toen verhoogde Wider, zoals verwacht, het tempo een stuk. Hij begon aan te vallen en actiever aan te vallen. Maar Vitaly stond niet met verlies. Blokkeerde de klap en beantwoordde hem met een linkerprik. En plotseling, tijdens een scherpe octopusaanval, sloeg hij hem met zijn rechterhand in zijn lichaam. Wider viel dubbel van de pijn.
  Vitaly scoorde een deuce en voor de tweede keer in zijn carrière lag de wereldkampioen en de beste knock-outartiest aller tijden op de grond.
  Vitaly glimlachte... En het publiek brulde van vreugde. Dit werd niet verwacht van de oude Vitaly. Wauw! Maar het lijkt erop dat vijftig jaar spoedig komt! En nog steeds bewegen en slaan! Je moet dit kunnen!
  Wider stond op, maar begon achteruit te lopen. Vitaly begon hem langzaam met zijn prik te steken. En weer een deuce. En ik raak er opnieuw. Knock-out trekt zich terug.
  Met moeite overleefde Weider tot het einde van de ronde. Vervolgens werkte Vitaly in de volgende als nummer één. Maar niets, alles verliep volgens plan. Weider liep een aantal rondes achteruit en zag er hulpeloos uit. Maar in de negende ronde explodeerde hij opnieuw. En ze begonnen slagen uit te delen en gingen naar voren. En opnieuw miste hij een deuce en viel. Tweede knock-down.
  Vitaly lacht. Gaat vooruit. Wider staat wankel op zijn voeten. Hij mist de deuce opnieuw zonder een tegengif te vinden. En bij de volgende klap valt hij.
  Hij komt moeizaam overeind en de scheidsrechter stopt het gevecht!
  Overwinning! Vitali Klitschko, nu wereldkampioen! En weer zijn riem! Toegegeven, hij is nog niet absoluut, maar hij zit al te paard!
  Hij brak het record van Hopins, en uiteraard werd hij voor de zwaargewicht Foreman voor de vierde keer wereldkampioen, evenveel als Holyfield.
  Wider roept uiteraard dat het gevecht te vroeg is gestopt en eist een herkansing.
  Vitaly zegt dat hij een beslissing zal nemen over de vraag of hij zijn carrière voortzet of later nog een paar gevechten zal hebben. Maar iedereen vertelt hem dat hij heel goed is, zelfs beter dan in zijn jeugd, en dat hij door moet gaan.
  Bovendien is er nog niets te doen. Er is nog een burgemeester in Kiev, de parlements- en presidentsverkiezingen zijn nog ver weg, waarom vechten we daar niet?
  Voor de volgende drie gevechten krijgt Vitaly maar liefst honderd miljoen dollar aangeboden, plus een percentage uit uitzendingen.
  Natuurlijk is de jackpot groot, en de voormalige burgemeester van Kiev zegt dat hij erover zal nadenken.
  Sterker nog, hij liet zien dat hij nog steeds tot veel in staat is. Dus waarom talent begraven? En het belangrijkste is dat er toch niets meer te doen is!
  Misschien eens proberen alle riemen te combineren? Dat zou zo gaaf zijn!
  Vitaly accepteert het aanbod en tekent een contract voor nog drie gevechten.
  En zijn volgende tegenstander... Nou ja, natuurlijk Tyson Fury! Nooit eerder verslagen, groot zwaargewicht. Toegegeven, hij werd neergeslagen door Uydar en iemand kleiner. En het allerbelangrijkste: hij is ook de dader van zijn jongere broer. Hoe kun je zoiets niet bestrijden?
  Natuurlijk een nieuw gevecht, een fantastische vergoeding en een geweldig spektakel.
  Oleg Rybachenko schiet opnieuw op Duitsers en buitenlandse strijders. Over het algemeen zijn er eigenlijk bijna geen Duitsers in de infanterie. Ze bewegen zich achter de E-50- en E-75-tanks. En ze proberen geen risico's te nemen.
  Hier ergens verder weg zie je "Panther"-2. Deze tank verscheen, in tegenstelling tot het echte verhaal, in 1943. En de "Panther" zelf was niet te massief. Ja, en er werd "Panther"-2 geproduceerd, hoewel er veel, maar in 1945, ter voorbereiding op de oorlog met de USSR, vulden de Duitsers de fabrieken met E-50- en E-75-tanks.
  Ondanks alle praktische aspecten van lichte gemotoriseerde kanonnen: E-10 en E-25, gaf de Führer de voorkeur aan zwaardere tanks. Met moeite wist Guderian de snelle E-50 ervan te overtuigen om het populairst te worden. De Führer hield meer van de E-75, die niet erg succesvol was en negentig ton woog.
  Maar nu is er een aanpassing van de E-75 M verschenen, met een lager silhouet, lichter en met een krachtige motor. Misschien wordt het in de toekomst de meest voorkomende.
  Oleg Rybachenko gebruikt bijvoorbeeld sluwe tactieken. Hij pakt het en gooit met zijn blote voet een granaat in de E-50-baan. Hierdoor draait de tank en komt in botsing met zijn collega.
  En het resultaat is dat twee mastodonten branden.
  Oleg is, zoals we zien, erg sluw.
  Zo opereert hij nu en de Duitsers lijden zware verliezen. De jongen heeft lenige benen. Het is goed om net als hij te zijn, op blote voeten en knap.
  Maar over het algemeen komen gedachten over boksers in mijn hoofd. Waarom hervat Denis Lebedev bijvoorbeeld zijn carrière niet? Veertig jaar is niet zo lang. Bovendien zijn de belangrijkste concurrenten uit de zwaargewichtdivisie vertrokken en kun je proberen de banden te verenigen.
  Wat je echt niet moet doen, is de zes van de autoriteiten zijn. Het is beter om zelf met nobel boksen te beginnen of je bij de oppositie aan te sluiten.
  Dit is vergelijkbaar met hoe Sergei Kovalev burgemeester van Moskou werd. Hoewel dit slechts fantasie is.
  En Denis Lebedev zou iets constructiever kunnen doen. Bovendien is het nog te vroeg om het boksen ongeslagen te laten. Een echte atleet moet tot het einde gaan.
  Wladimir Klitschko zou ook kunnen terugkeren. Maar sommigen, zoals Alexander Ustinov, die al drie keer op rij zijn verslagen, gaan niet met pensioen!
  Helden zijn inderdaad geen mensen, maar rechtstreeks uit staal!
  Maar laten we ons dit scenario voorstellen: Poetin stortte neer in een vliegtuig en er zijn nieuwe presidentsverkiezingen in Rusland.
  En wat zien we vandaag! De communisten hebben geen sterke kandidaten. Grudin heeft zichzelf te schande gemaakt en zijn geloofwaardigheid is ondermijnd. Zjoeganov is te oud en iedereen is hem beu, en hij heeft niet genoeg charisma. Suraikin faalde bij de vorige verkiezingen. Andere weinig bekende persoonlijkheden. Zhirinovsky is ook te oud en iedereen is hem beu. Anderen in de LDPR zijn weinig bekend. Wie van de oppositie kunt u nog meer aanbevelen? Andrei Navalny is sterk, maar hij mag niet meedoen aan de verkiezingen. Ksenia Sobchak is geen serieuze kandidaat. Demushkin zat in de gevangenis en kreeg geen erg goede promotie. Udaltsov zat ook in de gevangenis, hoewel hij misschien door de communisten had kunnen worden gesteund en eruit had kunnen komen.
  Kortom, er zijn geen serieuze concurrenten in de oppositie. Medvedev, de waarnemend president, is dus nog steeds de grootste favoriet. En als er enige intriges zijn: de tweede ronde of meteen in de eerste.
  Gezien de lage rating van Medvedev, en hoogstwaarschijnlijk het grote aantal presidentskandidaten, is een tweede ronde heel goed mogelijk.
  Medvedev zal echter in de eerste ronde een zeer groot voordeel hebben en in de tweede ronde een niet erg goede tegenstander.
  Hoewel op het allerlaatste moment zijn eigen Zelensky kan verschijnen en alle kaarten in de war kan brengen!
  Oleg Rybachenko gooide opnieuw een granaat en duwde de nazi-tanks. Veel gebrul en beschietingen.
  En zo nu en dan stijgt de aarde op en brandt recht in de lucht. En de fragmenten keren om en smelten.
  Oleg zegt:
  - Glorie aan ons imperium!
  Margarita gooide de moordenaar met haar blote voet weg en piepte:
  -Grote glorie voor de helden!
  En opnieuw gooit het meisje de citroen met haar blote hiel.
  De fascisten stromen binnen, oh en stromen binnen.
  Er is geen manier om ze tegen te houden of te verslaan, zelfs niet met een vacuümbom! Er zijn hier zulke coole krijgers, het is gewoon griezelig!
  Oleg brult:
  - Onze overwinning in de heilige oorlog!
  Margarita bevestigde:
  - Met honderd procent garantie!
  En opnieuw gooide het meisje een granaat met haar blote voet.
  Nee, deze kinderen geven het duidelijk niet zomaar op.
  Oleg Rybachenko brulde:
  - Voor de nieuwe Sovjetorde!
  Margarita vuurde actief een uitbarsting af en bevestigde:
  - Banzai!
  . HOOFDSTUK Nr. 17.
  Oleg Rybachenko bleef in China verblijven. Het is al maart en de lente bloeit echt midden in het Hemelse Rijk. Lekker warm. Ergens daarbuiten is de verraderlijke dictator Hitler iets van plan. Hij verzamelt al troepen naar het westen. En het tsaristische Rusland bereidt zich ook voor op de verovering van de koloniën van de Entente-machten in Afrika en Azië, en in de Stille Oceaan.
  Ondertussen blijft de terminatorjongen schrijven:
  Het is alweer april 1944. Moskou is omsingeld, evenals Leningrad, maar beide hoofdsteden houden stand. De nazi's zijn al in de buurt van Kazan. Er is nog steeds modder en modder en ze hebben geen haast om aan te vallen. Maar de gevechten gaan door en zullen doorgaan met de massale bombardementen op Sovjetsteden die nog niet zijn veroverd.
  De fascisten dringen hard aan, moet ik zeggen. En de Japanners komen uit het oosten. Je kunt zulke monsters niet weerstaan.
  Dit gaat gepaard met een enorme druk.
  Oeljanov verzet zich nog steeds. De Duitsers bestormen ook de stad Tasjkent en de snelweg in Centraal-Azië. De situatie is kritiek. Vooral toen Moskou volledig omsingeld werd.
  Het heeft veel troepen en honderdduizenden soldaten in de militie. Maar in gevechten worden granaten en munitie zeer snel opgebruikt. Misschien is er niet genoeg munitie. En dan zal de hoofdstad vallen. En er zijn niet zoveel voedselvoorraden. Ook dit zal binnenkort eindigen.
  En zonder Moskou zal het een nieuwe oorlog zijn. En Stalin begrijpt dit.
  Nu is hij in Orenburg. Maar nadat de nazi's doorbraken naar de Wolga, was ook dit gebied niet ver van de frontlinie.
  Bovendien oefenden de samoerai ook druk op hen uit. Ze bombarderen en vallen aan met talloze infanterie. Het kan zijn dat er niet genoeg kracht is.
  Stalin begrijpt dit en probeert achter de schermen een afzonderlijke vrede met Japan te onderhandelen. Ze zeggen dat ze zelfs bereid zijn het Verre Oosten op te geven en een schadevergoeding in goud te betalen.
  Maar Hirohito zei: we hebben heel Siberië nodig, tot aan de Oeral. Helaas, het is onmogelijk om zoveel op te geven.
  Vladivostok is al bijna omsingeld. En over het algemeen is alles heel eng...
  Maar sommige heldhaftige meisjes vechten en bezwijken niet voor de fascisten en Japanse militaristen.
  De gepantserde gevangenisauto waarin de zingende Witcher reed, stopte en er klonk het kraken van de deur. Twee Japanse mannen, de een groot en dik, de ander klein en mager, leunden uit het licht dat Anastasia even verblindde. Toen stak het meisje er zonder aarzelen een in de slaap met een scheenbeen, en een ander in de kaak met een vuist gewikkeld in een ketting. De geroemde krijgers van het Land van de Rijzende Zon werden op komische wijze uitgeschakeld.
  Witcher zong zelfs:
  - Ik daag de man uit voor de twaalfde ronde! Ik ben tenslotte een supervrouw en een complete Atass, en ik stuur de vijand een diepe knock-out, waarmee ik ongebreidelde klasse demonstreer in de strijd!
  Het meisje pakte een Japans machinegeweer, gekopieerd van de Schmeister, en snelde met een klik op de grendel naar de cockpit. Er sprongen nog drie Japanners naar buiten, Witcher vuurde op hen af, mikte op hun hoofden en grijnsde woest.
  - Wat hebben de monsters met het clubhoofd gekregen!
  De gepantserde personeelscarrier werd buitgemaakt door een naakte vrouwelijke krijger. De Witcher blafte:
  Zweefde boven het ongelukkige Rusland,
  Helse monsters kokende duisternis!
  De bezetter heeft zijn stormachtige bijl,
  Slijp en snijd het hoofd!
  Een communist in een speelbal is geen pion,
  Wij zijn niet voor altijd onder het juk!
  Zal het Derde Rijk in vuurbranden veranderen,
  Nou, eerlijkheid zal beloond worden met goedheid!
  Ondanks het feit dat ze walgde, trok Vedmakova een Japans militair uniform aan dat uit de dood was gehaald. Hoe onaangenaam was het, deze soldaten hadden zich al lang niet meer gewassen en de stank was verschrikkelijk. De meisjespiloot huilde:
  - Het moet zo wreed worden! Aziatisch toch!
  De gepantserde personeelscarrier startte echter gemakkelijk op en vertrok in noordelijke richting. Het voertuig beschikte over twee 12 mm machinegeweren, zodat het indien nodig mogelijk was een infanterieaanval af te slaan. Een ander ding is dat 20 mm pantser het kaliber van 37 mm Japanse "kanonnen" niet zou hebben doorstaan. Vedmakova dacht: hoe de komst van de communisten aan de macht Rusland veranderde. Was het Japanse leger in de tsaristische tijd technisch gezien aanzienlijk superieur aan het Russische leger, nu blijft het integendeel achter. Hoewel niet kan worden gezegd dat wetenschap niet wordt aangemoedigd in het Land van de Rijzende Zon. Het verplichte voortgezet onderwijs werd eind negentiende eeuw ingevoerd. Het is waar dat de kwaliteit van het onderwijs in Japan niet hoog was. Ze kopieerden het van de Pruisische school, die tot het uiterste pedant was, en vereenvoudigden het enigszins, zodat één leraar zoveel mogelijk studenten zou doorlaten, aangezien er niet genoeg geschoolde mensen waren. Over het algemeen imiteerden de Japanners de Europeanen, bijvoorbeeld de Britten in het uiterlijk van het kaki uniform, de Duitsers in de formatie en militaire voorschriften, de Amerikanen in het uniform en type van de marine, en het werkingssysteem van financiële instellingen. Het is waar dat ze hun eigen code hadden, bijvoorbeeld de Bushido-code, het beroemde Shimosa-explosief (hoewel het nauwelijks beter was dan de Europese). Tot het midden van de negentiende eeuw was Japan een achterlijk middeleeuws land dat niet eens over spoorwegen beschikte en bewapend was met kanonskogels. Het was zelfs nog archaïscher dan Türkiye of Iran, en nog meer het tsaristische Rusland. Vreemd genoeg was het Amerika dat het Land van de Rijzende Zon in de publieke belangstelling hielp en het letterlijk dwong zich bij de beschaafde wereld aan te sluiten. De moderne stoomkruiser met explosieve granaten maakte een sterke indruk op het achterlijke Japan. Vooral toen hij verschillende zeilschepen tot zinken bracht, wat de volledige hulpeloosheid van kanonskogels aantoonde.
  Misschien zullen de Amerikanen er meer dan eens spijt van krijgen dat ze Japan hebben gedwongen zich open te stellen voor de wereld. Dat ze een concurrent in Azië hadden gecreëerd, maar toen was het moeilijk te geloven dat het Land van de Rijzende Zon over een paar decennia de weg zou inslaan die het Westen eeuwen had gekost.
  Vedmakova reed langs de snelweg, liet vrachtwagens met versterkingen passeren, evenals transport, en redeneerde. De tsaristische regering, zelfs onder Alexander de Tweede, of beter gezegd zelfs onder Nicolaas de Eerste, smeedde plannen voor de annexatie van China bij Rusland. Maar Nikolai koos de Turkse richting als object van expansie. In principe was het handiger. Maar Groot-Brittannië, dat Rusland haatte, en Frankrijk, dat onder zijn invloed stond, kwamen op voor de Ottomanen. Voor het eerst in een kwart millennium (sinds 1612) verloor Rusland een oorlog op grote schaal (individuele veldslagen tellen uiteraard niet mee, je bedoelt dat Rusland bijna een kwart millennium lang geen oorlogen als geheel heeft verloren). trouwens, het was onder Nicolaas de Eerste dat het zijn maximale omvang qua oppervlakte bereikte). Er waren verschillende redenen, waarvan de belangrijkste de superioriteit van de westerse mogendheden was wat betreft de technologische uitrusting van hun troepen. Nadat Nicolaas de eerste zelfmoord pleegde, werd de troon ingenomen door Alexander II: misschien wel de meest ontwikkelde en erudiete tsaar in de hele geschiedenis van Rusland. Hij begon met grootschalige hervormingen, constateerde de lijfeigenschap, en onder hem begon de snelle groei van de industrie, de aanleg van spoorwegen en energiecentrales! Maar tegelijkertijd ging de afschaffing van de lijfeigenschap ten koste van de boeren, was er veel verwoesting en braken er rellen uit, vooral massale in Polen. Alexander slaagde erin Rusland vooruit te helpen, maar loste de fundamentele problemen niet op, verkocht zelfs Alaska voor centen aan Amerika en gaf de Hawaiiaanse eilanden gratis weg. Het is waar dat hij erin slaagde Turkije te verslaan, maar het Ottomaanse Rijk was in die tijd erg zwak en werd geschokt door opstanden. Ja, de verliezen van Rusland in deze oorlog waren onevenredig groot, wat bewijst dat het Russische leger, ondanks de hervormingen, nog steeds verre van perfect is. Maar zelfs onder Suvorov was alles niet zo duidelijk als ze in boeken zeggen. Overwinningen hadden een aanzienlijke prijs, en Catharina de Tweede bijvoorbeeld beperkte zich tijdens de tweede Russisch-Turkse oorlog tot relatief bescheiden territoriale verwervingen en liet zelfs aanspraken op Moldavië varen. Hoewel deze landen werden bewoond door orthodoxe Slaven en ooit deel uitmaakten van Kievan Rus. Over het algemeen werd na de bevrijding van Rusland van het Mongool-Tataarse juk een koers uitgezet voor de terugkeer van alle oorspronkelijke Slavische landen. Dit duurde enkele eeuwen; Galicië werd bijvoorbeeld pas in 1939 teruggegeven, na de bevrijding van het Poolse juk. En de stad Przemysl met de omliggende landen bleef eigendom van de Hongaren en Slowaken.
  Vedmakova keek naar de snelweg: er waren niet zoveel verschillende auto's, maar Japanse infanteristen marcheerden. Japan heeft ongeveer honderd miljoen inwoners, zelfs meer dan Duitsland; de pre-dienstplichtopleiding neemt de helft van de schooluren in beslag. De oorlog met de USSR is voor hen een geschenk uit de hemel, in tegenstelling tot de strijd met de VS. Je kunt steeds meer verdeeldheid zaaien.
  Het is erg verleidelijk om een salvo af te vuren met je twee snelle machinegeweren, gelukkig kan dit door ze te besturen met behulp van een hydraulische aandrijving vanuit de cockpit. Maar de waarheid is dat ze dan zelf weinig kans zal hebben om hier weg te komen. Nee, het is nog steeds beter om het dichter bij de frontlinie of 's nachts te doen. Ja, het lijkt alsof het al donker wordt... Dan zitten de wolven vol en zijn de schapen veilig. Hoewel nee, ze is geen schaap.
  Hoe zit het dan met Japan? De eerste oorlog van 1904-1905 was verloren, en Rusland verloor alleen al meer dan tweehonderdvijftigduizend soldaten en officieren als gevangenen. Hoewel het tsaristische leger een numerieke superioriteit had. Japan verloor minder dan tweeduizend gevangenen; er werd zelfs een bonus van honderd gouden roebel vastgesteld voor elke gevangengenomen soldaat met een geel gezicht, en voor duizend officieren. Deze pagina uit de geschiedenis is erg onaangenaam voor Rusland. Het meest vervelende is dat velen in het land wilden dat de Japanners zouden winnen. Studenten van de Universiteit van Moskou stuurden bijvoorbeeld felicitaties aan de Mikado met de val van Port Arthur. En hoeveel er is gestolen: het is onmogelijk om op te noemen!
  Vedmakova vertraagde het gas om niet tegen een nieuwe marcherende colonne aan te lopen. Het meisje zwoor:
  - Nou, ze lijken op sprinkhanen! wezens met smalle ogen!
  Het oor kon het gebrul van de kanonnen al waarnemen; De piloot gromde en zong toen:
  De Russische krijger kreunt niet van de pijn,
  De Russische krijger vernietigt de Japanners!
  En wij hebben volkomen verdriet,
  Het hele gebogen schild schudde!
  Het meisje viel weer stil. In die oorlog hielpen de VS en Groot-Brittannië Japan met geld en wapens, maar er was geen front in het Westen. Het Land van de Rijzende Zon hoopte inderdaad dat Duitsland van dit moment zou profiteren en Rusland zou aanvallen. In principe was dit reëel en gunstig voor Duitsland. Het geallieerde Oostenrijk-Hongarije, met zijn belangen op de Balkan, zou zich ook tegen Rusland kunnen verzetten. Türkiye, historisch beledigd door Rusland en zelfs onder de financiële controle van Duitsland, zou ook aan de oorlog kunnen deelnemen. Het is ook mogelijk dat Italië, dat deel uitmaakte van de Drievoudige Alliantie en aanspraak kon maken op de rijke Oekraïense landen, zich in de oorlog zou mengen. Hoe het ook zij, het zou slecht zijn geweest voor het tsaristische Rusland. Zelfs als ze zou verliezen in een alliantie met de Entente, zou een oorlog op twee fronten op een ramp uitlopen. De kansen dat Frankrijk zich bij de strijd voegt zijn klein, aangezien Groot-Brittannië destijds tegen Rusland was. Over het algemeen is dit natuurlijk een grote misrekening van de keizer, die zo'n kans heeft gemist. Het is mogelijk dat zelfs na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog de belangrijkste strategische misrekening de aanval van de Fritz op België en Frankrijk was. Als ze een totale invasie van Rusland hadden gelanceerd, zou de situatie met Polen in 1939 zich misschien hebben herhaald. Gelukkig bleken de Duitsers overmoedig en kozen ze voor een oorlog op twee fronten.
  Vitchakova had, in tegenstelling tot veel van haar landgenoten, geluk: ze slaagde erin Mine Kaif te lezen, en in het origineel. Natuurlijk had Hitler gelijk toen hij zei dat het óf samen met Groot-Brittannië tegen Rusland moest zijn, óf samen met Rusland tegen Groot-Brittannië. En heel logisch bekritiseerde de toekomstige Führer degenen die probeerden het lijk van Bismarck aan het licht te brengen.
  Hitler verwierp inderdaad elke mogelijkheid van een bondgenootschap met Rusland, vooral toen de bolsjewieken daarin aan de macht kwamen en geloofden dat Russische landen Duitse koloniën moesten worden.
  Dit betekent dat hij duidelijk een vijand van Rusland was, en elke overeenkomst voor de Führer was een simpel stukje papier. Bovendien is Stalin een idioot omdat hij zo'n harde klap op zijn open kin heeft gemist, hoewel hij verplicht was zich voor te bereiden om de klap af te weren en de troepen gereed te maken voor de strijd. Of beter nog, plant hem zelf! Het Duitse leger was ook niet klaar voor de offensieve impuls van het Sovjetleger. Het zou heel moeilijk voor hen zijn geweest; we hadden de Duitse troepen in de ketels eenvoudigweg kunnen omsingelen en vernietigen. Wat een oorlog is dit! En zo ging het initiatief over naar de Wehrmacht. En het front stroomde van west naar oost. Het is niet duidelijk waar Stalin op rekende? En Beria is een klootzak. Ze kent hem goed kaal. Waarom waarschuwde hij Stalin niet? Waarom heeft hij u niet overgehaald om actie te ondernemen? Hoe is dit gebeurd? De Volkscommissaris was tenslotte een sluwe man en vertrouwde niemand! Er waren tenslotte echt serieuze inlichtingengegevens, de troepen van het Derde Rijk trokken naar de grens en elke tweede grootmoeder voorspelde oorlog. Over het algemeen was er een gevoel dat er iets onverbiddelijks en verschrikkelijks naderde!
  En alleen Stalin en zijn entourage waren aan het schoppen, alsof ze opzettelijk miljoenen mensen wilden verliezen en vernietigen. En over het algemeen is de besnorde Georgiër niet zo'n genie... Hij slaagde er niet in het seminarie af te ronden, en, zoals Beria haar toegaf, drinkt hij vaak. En toen de oorlog begon, was er een algemeen geroezemoes... En nu heeft de hele wereld de wapens opgenomen tegen Rusland! En hier is uiteraard het inflexibele beleid van Stalin de oorzaak van. Ondanks het feit dat het front stikte door een gebrek aan bevoorrading, werden met name duizenden treinen teruggeroepen om Tsjetsjenen naar Kazachstan te deporteren. En dit gebeurde tijdens de oorlog, toen elk rijtuig telt! Hierdoor slaagde Mainstein er trouwens in, ondanks de aanzienlijke numerieke superioriteit van het Sovjetleger, een tegenaanval uit te voeren om de Rode troepen te verslaan. Door een gebrek aan echelons werden versterkingen niet op tijd ingezet, werd de aanvoer van Sovjet-troepen verstoord, waardoor het offensief met een sisser afliep. En als onze troepen zich nu in Kiev hadden bevonden, en misschien in Roemenië, zouden Groot-Brittannië en de VS misschien niet het risico hebben gelopen de USSR te verraden!
  Trouwens, wie heeft Hitler bijna vermoord? Waardoor het Derde Rijk tot nieuwe agressie wordt gedwongen?! Hoogstwaarschijnlijk was dit een operatie onder leiding van Beria... Per slot van rekening ontdekte hij ooit hoe hij Trotski kon afmaken. Destijds werd dit echter veroorzaakt door de noodzaak een splitsing binnen de Internationale te voorkomen. Nu heeft dit tot het tegenovergestelde effect geleid: de vijanden van Rusland hebben zich verenigd. Bovendien zijn de vijanden historisch! Ze moet zeggen dat Vedmakov zelf zeer verrast was dat Churchill op 24 juni een sensationele toespraak hield waarin hij steun aan de USSR aankondigde. Het is vreemd dat de schapen voor een alliantie naar de wolf kwamen, als de Britse leeuw natuurlijk kan worden vergeleken met een schaap. Stalin is echter een typische wolf! Nu is alles weer normaal, kapitalistische democraten en kapitalistische fascisten samen! Maar de communisten zijn verenigd en eerlijk, zonder compromissen met het geweten! Misschien is dit precies wat Stalin wilde? In ieder geval namen de troepen van de vijand toe en Japan liet zijn kaken in het oosten zien. Maar over het algemeen is de stap van de leiders van de landen van de Rijzende Zon logisch: het is noodzakelijk om de kelen het zwijgen op te leggen van het leger dat ontevreden is over enorme territoriale concessies en feitelijke overgave, die nieuwe veldslagen en nieuwe landen beloven. Als de Verenigde Staten op 24 juli geen sancties, of beter gezegd een blokkade, tegen Japan hadden opgelegd, dan zou de samoerai misschien zelfs in augustus de USSR hebben getroffen, zonder op de winter te wachten! De Japanners zijn een moedig volk en het is onwaarschijnlijk dat ze zouden worden tegengehouden door de herinnering aan Khalkhin Gol, waar overigens secundaire troepen vochten, inclusief de marionetten van de keizerlijke regering van Mantsjoerije!
  En dit zou de val van Moskou in gevaar kunnen brengen... Hoewel Stalin waarschijnlijk het liefst heel Siberië zou willen opgeven voor de overgave van Moskou. Ik zou daar gewoon dekking achterlaten, in de hoop dat de strenge taiga-winter de Japanners niet de kans zou geven om te ver op te rukken en zich aan te sluiten bij de Duitsers in de Oeral of de Wolga-regio.
  En dan zouden er natuurlijk problemen ontstaan... Hitler faalde in de buurt van Moskou en maakte een misrekening door de Verenigde Staten de oorlog te verklaren, zonder Japan te verplichten iets terug te doen ten opzichte van de USSR. Hitler onderscheidde zich helemaal niet door logica, met zijn brutale antisemitisme, waarmee hij de belangrijkste financiële elite en zelfs het Vaticaan tegen zichzelf opzette. Het is waar dat dit zijn populariteit onder de Arabieren verhoogde, maar ze boden geen noemenswaardige hulp aan het korps van Rommel.
  De pantserwagen reed naar de voormalige Sovjetgrens. Er heeft hier al enige vernielingen plaatsgevonden. Hier steekt de grenspijler nog steeds uit.
  En Japanse infanterie, evenals verschillende lichte tankettes met elk 20 mm automatische kanonnen en twee machinegeweren. Tegen de Chinese infanterie kan dit een goed wapen zijn, maar tegen de T-34... Toegegeven, er zijn maar weinig van dergelijke tanks in het Verre Oosten, de belangrijkste strijdkrachten zitten vast in het westen. Bovendien zijn nog een paar gepantserde voertuigen en mortieren zichtbaar die in open voertuigen worden vervoerd. Ik moet zeggen dat dit geen slechte mortieren zijn, ondanks hun kleine kaliber...
  Witcherova aarzelde: wat moet ik doen? Er zijn veel Japanners, en blijkbaar moet je een landweg inslaan. Of misschien zal het nog steeds een wending geven aan de kleine ogen?
  Het wordt al donker, wolken hebben de lucht bedekt en er komt regen. Je kunt natuurlijk een risico nemen, vooral omdat de Japanners opeengepakt zitten en de infanterie in dichte gelederen staat. Ja, er is een heel regiment van hen, geelbuiksoldaten, behoorlijk gemeen, het is geen medelijden om ze te doden.
  Witcher sloeg een kruis en mompelde:
  - God verhoede dat er nog meer samurai zullen zijn!
  Twee 12-millimeter machinegeweren van groot kaliber haalden met salvo's uit naar de wezens met smalle ogen. Het totale pak slaag begon. Het meisje zong zelfs:
  Wij zullen de vijand tot het einde bevechten,
  De daden van soldaten zijn ontelbaar!
  Russen hebben altijd kunnen vechten,
  Geef niet op als er problemen komen!
  12 mm is een grote en scherpe patroon, hij doorboort lichamen, en soms meerdere Japanners tegelijk. Vedmakova bestuurde het wapen met behulp van hydraulische aandrijvingen, die de Japanners leenden van de luchtvaart. In de eerste seconden begrepen de jagers van het Empire of the Rising Sun niet eens wat er gebeurde en waar de aanval vandaan kwam. Ze vielen eenvoudigweg, waardoor er bloedstromen uit hun maag en borstkas vrijkwamen. De komst van de dood in deze ogenschijnlijk serene wereld was zo onverwacht. Hoewel nee, de laatste verklaring lijkt meer op spot.
  Witcher slaagde erin verschillende rijen neer te maaien voordat de vijand reageerde en zich begon te verspreiden. De piloot bleef schieten, terwijl hij tegelijkertijd de pantserwagen bewoog om niet onder vuur te komen van de tankettes. Toch kan een vliegtuigkanon zelfs dergelijk pantser doordringen. Dit hangt echter ook af van de beginsnelheid van het projectiel; deze is nog steeds groter dan die van jachtgeweren.
  Hoewel de piloot geluk had, kwamen de Japanners er niet meteen achter wie hen de dood stuurde, vooral omdat de lenteregen begon te druppelen, waardoor de flitsen moeilijk te onderscheiden waren. Waarschijnlijk dachten de samoerai dat ze werden aangevallen door een Russisch detachement dat naar achteren was doorgebroken, dus openden de tankettes het vuur op de struiken. Witcher, verpletterde de Japanners en zong:
  Van de verre randen van de oceaan,
  Waar het hemelgewelf schudde!
  De hordes van de Sultan haasten zich voorbij,
  Het is alsof de Antichrist is opgestaan!
  
  De oorlog is genadeloos, kwaadaardig,
  Alsof er een vlieger op Rus neerdaalde!
  Mijn land is grijs van wonden,
  Red je moeder, ik bid tot God!
  
  Hoe wreed de wereld ook is, het is verschrikkelijk
  Het kind viel en werd in stukken gescheurd!
  Ze baarden, duwend van de pijn,
  Dus besloot de kwaadaardige Donderaar!
  
  God kent geen grenzen in woede,
  Hij heeft rampspoed over het menselijk ras gebracht!
  En iedereen die leeft lijdt,
  Alleen verdriet telt overwinningen!
  
  Rusland is geheel doordrenkt van bloed,
  Hoe wreed bent u Almachtig!
  Waar is jouw missie gebleven?
  Is Christus werkelijk de derde, overbodig!
  
  Waarom zijn jullie Ada en Eva,
  Verbannen hen uit het paradijs wegens wangedrag!
  Het uur is gekomen voor de kannibaal,
  Met een coolere inval Mamaia!
  
  De meisjes vergieten hier tranen,
  De Duitsers hebben mijn ouders vermoord!
  Ze is blootsvoets en het vriest
  Ernstig, alle rivieren zijn bevroren!
  
  Niemand heeft medelijden met ons mensen
  Muggen of slangen steken ons!
  Soms ontstaat er een idee
  Wat een lijden tot de rand!
  
  Het is zinloos om op God te hopen,
  Natuurlijk doet het hem geen pijn!
  Het is beter om arm en arm te leven,
  Maar hier zeiden we - genoeg!
  
  We hebben de vaandels van het communisme,
  Wat betekent dat er geen verwijzing is naar mijn oom!
  Ik kan het fascisme niet tolereren,
  Ons ethos is simpel: naar de hel daarmee!
  
  Hoop op eeltige handen,
  Voor de geest die in het hoofd zit!
  De wil leidt ons naar prestaties,
  Vaardigheid, enthousiasme in de vuist!
  
  En dus, in stappen meten,
  Jouw pad naar vrijheid en geluk!
  Wij zullen rode goden worden,
  Niemand kan ons buigen!
  Vedmakova zong en vuurde machinegeweren af, schoot de mensen met kleine ogen neer die er al in waren geslaagd weg te rennen en te gaan liggen. Maar toen veranderde ook haar geluk; verschillende Japanse officieren beseften blijkbaar wat er aan de hand was en gooiden verschillende granaten naar de pantserwagen. Witcher voelde haar lichaam trillen. De Japanse granaten waren echter fragmentarisch en drongen niet door het pantser, blijkbaar ontworpen om machinegeweeruitbarstingen tot een kaliber van 14 millimeter te weerstaan.
  Witcher giechelde:
  - En dan in een koppig gevecht, een verdwaalde kogel - een dwaas! Ze raakte geïrriteerd, werd ineens wijzer en raakte vaker het doelwit!
  In een gepantserde personeelscarrier worden machinegeweren aangedreven door riemvoeding. Dit levert een groot aanbod aan kogels op, daarnaast wordt er waterkoeling geleverd, waardoor je de opnameduur kunt verlengen. Daarom sneed de krijger zonder ceremonie de Japanners af die granaten naar haar gooiden. Maar het lijkt erop dat de andere vechters het hebben opgemerkt. Er vlogen weer granaten. Er werd een klap gehoord. Het lijkt erop dat een van de granaten zwaar was, ongeveer een kilo woog, en anti-tank was. De Japanners waren al voorzien van soortgelijke blanco's. Het is zwak tegen Chevrons en T-34's, maar je kunt een gepantserde auto binnendringen! Via de kapotte kant werd Witcher met stof overladen. Het meisje zwoor:
  - Ja, Japan is klein, maar het veroorzaakt grote problemen!
  De pantserwagen begon te versnellen en een paar fragmentatiegranaten vlogen naar binnen, waar ze explodeerden.
  De fragmenten vingen Witcher op en scheurden zijn uniform. Als klap op de vuurpijl vloog de kapotte benzinetank in brand. Het meisje vloekte opnieuw:
  - Geen machine - een generaal! Ik zou stront naar je gooien!
  Nadat ik er nog een paar dozijn had gemaaid, moest ik uit de cabine springen. Het meisje deed dit ongemerkt door de Japanse soldaten en kroop. Hij maakte zich geen zorgen om zichzelf; zij droeg het legeruniform van het Land van de Rijzende Zon. En in het donker en in de regen kun je je gezicht niet echt onderscheiden. Nu moet je van de snelweg afstappen en de bush in verdwijnen.
  Het meisje kroop vrij snel en kwam tegelijkertijd een paar keer lijken tegen. Ze mompelde tevreden:
  - Het is niet erg dat ik de samurai een vuurtje heb gegeven! Nu hoef je het alleen nog maar zelf op te slaan!
  De krijger dook de struiken in, stond op en begon te lopen. Houd ze voor de gek, misschien worden ze niet gepakt. Sterker nog, ze heeft behoorlijk gevochten en dacht dat haar prestatie hoogstwaarschijnlijk niet geloofd zou worden, anders hadden ze misschien, wie weet, nog een heldenster gegeven!
  Over het algemeen is oorlog iets vreemds, je vermoordt mensen en het is niet alleen normaal, maar ook moed. Zoals de Bijbel trouwens zegt: "Gij zult niet doden!" Niettemin beval God niet alleen de Amalekieten, hun vrouwen, kinderen en zelfs vee, te doden, maar ook volledig uit te roeien! Hoewel zelfs tijdens oorlog de uitroeiing van burgers als immoreel en verachtelijk wordt beschouwd.
  De westerse bondgenoten bombardeerden echter niet alleen en niet zozeer militaire doelen als wel burgers. Dit was gedeeltelijk te wijten aan de lage nauwkeurigheid van bommenwerpers op grote hoogte, waardoor het moeilijk werd om puur militaire doelen te raken, maar het belangrijkste was wraak. Japan kreeg ook een impuls van de VS. Maar er was niets om ze mee te beantwoorden! Ze hadden simpelweg geen vliegtuigen met zo'n bereik om de Yankees te bereiken!
  Kennelijk vonden de Amerikanen wraak op de haven van Peru voldoende, of beter gezegd, de financiële topelite besloot pragmatisch te handelen en tegelijkertijd een einde te maken aan Mao"s Rode Leger. Japan bleef achter met Mantsjoerije als springplank voor de oorlog tegen de USSR, en kreeg de vrije hand tegen Mongolië, en de rest was het werk van Chiang Kai Shek! Dan zal het mogelijk zijn heel China op te vegen. En laat het Land van de Rijzende Zon bloeden in de oorlog met de USSR. Het meest interessante hier is waarschijnlijk dat de Japanners, nadat ze Rusland hebben verslagen, erop rekenen dat ze opnieuw wraak zullen nemen op Amerika met de hulp van Duitsland en de VS. Ze denken erover om Siberië en andere landen te ontworstelen aan het uitgeputte Japan.
  Beide partijen denken dat ze heel slim hebben gehandeld, vooral sinds Amerika en Groot-Brittannië de controle over uitgestrekte gebieden hebben verworven zonder ook maar één schot te lossen. Anders hadden ze een lange en vervelende tijd nodig gehad om ze te veroveren, wat minstens enkele jaren zou hebben geduurd; dit zijn tenslotte eilanden!
  Vedmakova kreeg vier wijd, in de hoop de frontlinie te overschrijden. Het is heel goed mogelijk om in de kloof te glippen en je bij je eigen mensen aan te sluiten. Of misschien zelfs een van de samurai gevangen nemen. Welnu, het ligt vlakbij de meest geavanceerde posities van het Sovjetleger. Anders zal het moeilijk zijn om te slepen.
  . HOOFDSTUK Nr. 18.
  Het is al mei 1944, de frontlinie staat op het punt tot leven te komen en de Duitsers en de hele kapitalistische coalitie zouden veel actiever moeten optreden.
  En Vedmakova blijft betogen:
  Dus voor de wereldoligarchie: Duitsland en Europa onder de USSR worden beschouwd als een verloren invloedszone, en zelfs als een bedreiging voor het versterkte communistische imperium en de verdere expansie van het bolsjewisme. En voor Rusland onder Duitsland is dit de uitbreiding van zijn invloedssferen en de mogelijkheid om al het sap uit de rijke landen te zuigen. Maar dit is eigenlijk wat de Franse oligarchen verloren door te verliezen van Duitsland: ze moesten een beetje delen met Hitler, maar ze behielden het grootste deel van de rijkdom, en het werd zelfs gemakkelijker om de arbeiders uit te buiten - de Duitsers verpletterden de vakbonden. Wat hebben de oligarchen in de Baltische staten verloren? Tel al je kapitaal, en degenen die geen tijd hadden om te ontsnappen, dan vrijheid of leven! Het voorbeeld is geweldig! Er is dus niets verrassends aan! En als Hitler niet zo"n fervent antisemiet was geweest, zou niemand de USSR hebben geholpen!
  Het moet gezegd worden dat een van de redenen waarom Frankrijk relatief gemakkelijk failliet ging het aanzienlijk lagere percentage Joden was, zowel in de bevolking als geheel als in de financiële elite. In Polen, Groot-Brittannië en de VS: het was precies het tegenovergestelde. Vooral in de VS, wat trouwens verklaart waarom de Yankees, ondanks het feit dat er geen enkele bom op Amerika viel, nog wreder waren tegenover de bevolking van Duitsland dan de Britten!
  Vishu werd een marionet onder de Wehrmacht en de Duitsers reden door Parijs terwijl ze mondharmonica's speelden. Hitler begon een invasie van Engeland voor te bereiden, zonder de moeite te nemen de economie op oorlogsbasis te brengen en de hulpbronnen van het veroverde Europa te gebruiken. Dit kwam hem duur te staan, evenals zijn onwil om met de Engelsen te onderhandelen en het antisemitisme af te zweren. Dit laatste zou de Führer misschien in staat hebben gesteld al zijn troepen te ontketenen voor een oorlog tegen de USSR en in mei aan te vallen. Het is waar dat de vrede met Groot-Brittannië Stalin ertoe had kunnen aanzetten een mobilisatie aan te kondigen. Het zou een signaal zijn dat de vijand al voor de deur staat.
  Of niet, in welk geval het de positie van de VS ten opzichte van Japan zou kunnen hebben beïnvloed. Ze zouden het Land van de Rijzende Zon niet provoceren, en het machtige rijk zou een tweede front kunnen openen! Dat is wat er nu gebeurde. Alleen in een nog ergere situatie, wanneer het leger van de USSR bijna is vernietigd, is de productie van wapens nog niet op gang gekomen en hebben ze nog niet geleerd hoe ze moeten vechten!
  Dit is niet het jaar eenenveertig - Sovjet-troepen hebben gevechtservaring opgedaan, geleerd om te vechten en te winnen! Dus nu zijn ze niet bang voor zware tanks en vliegtuigen met zeven schietpunten op één voertuig!
  Een eenzame Japanse man staat bij een boom. Een gewone kleine gele pop dus.
  Witcher sprong achter hem op. Ze trok haar hoofd omhoog en draaide het vervolgens... Als je de "pot" van de vijand krachtig omhoog trekt, kunnen de nekspieren geen effectieve weerstand meer bieden en krult de "pot" gemakkelijk op!
  Nou, wat dacht je van één samoerai minder! Vedmakova ziet er opgewekt en tevreden uit, ze ontbloot zelfs haar tanden:
  - Japan zal ons nooit overwinnen! Omdat er een vechter is zoals ik!
  In de hele geschiedenis van Rus konden alleen de Mongoolse Tataren veroveren! Waarom dit gebeurde en waarom de grote Slavische natie hulpeloos bleek te zijn, is natuurlijk al meer dan één generatie een mysterie!
  De belangrijkste reden is de feodale fragmentatie, toen iedereen een volksdeel voor zichzelf nam: ze begonnen kippen en gingen erin zitten, hun erfenis bewakend: zonder werk!
  Witcherova voelde dat de strakke en ongemakkelijke Japanse laarzen over haar voeten wreven. De piloot besloot dat het in dit geval geen zin had om de kwelling te verdragen. Ze trok gewoon de schoenen met de stompe neus uit, die strak zaten, en oefende druk uit op haar vingers. Ik voelde de koelte van mijn geboorteland met mijn blote voeten en voelde me veel vrolijker! Ze verhoogde haar tempo en begon zelfs een beetje te springen!
  Het feit dat de Russen verdeeld waren, werd de grootste tragedie van de Slaven. In het westen werden ze onderworpen door Litouwen en Polen, en in het oosten door de wrede Tataren. Het juk duurde echter niet eeuwig: Moskou, een voorheen kleine stad, begon te groeien en veranderde zelfs in een soort klein imperium. Ivan Kalita werd de verzamelaar van Russische landen. Hij was de eerste en niet de gelukkigste, maar vooral de eerste! En zoals het klinkt in het bolsjewistische lied: het is beter dood te zijn dan tweede!
  Stalin is geen Rus, dit is zijn grootste nadeel! Vandaar het wantrouwen jegens de titulaire natie en de massale, ongerechtvaardigde repressie! Geef de varkenshoorns en het blok een koninkrijk!
  Chuchmek op de troon en Rus in de kudde!
  Zowel Tukhachevsky als Egorov waren bijvoorbeeld behoorlijk capabele maarschalks, wat valt er nog meer te zeggen over de rest van de onderdrukte commandanten! Niet te vergelijken met een besnorde aap! Daarom zijn we in de problemen gekomen!
  Hoe kon het echter werkelijk gebeuren dat Stalin erin slaagde een absolute heerser te worden? Een analfabete Georgiër werd tot God gemaakt!
  Het Russische volk moet geregeerd worden door een Russische tsaar! Trouwens, de Romanovs hadden bijna geen Russisch bloed en misschien zijn ze daarom gedegenereerd!
  Japan had ook een unieke regeringsvorm, waarbij de shogun in wezen hoger stond dan de keizer, en daarom waren er enkele voordelen, aangezien er minder kans was om het rijk te ruïneren vanwege de erfgenaam van een dwaas. Eeuwenlang voerden de Japanners geen veroveringsoorlogen, maar vochten ze actief met elkaar. Dit had enige invloed op de mentaliteit van dit land. Maar in de twintigste eeuw veroverde het Land van de Rijzende Zon meer land dan Alexander de Grote! Nu is het de beurt aan Rusland. Alleen zijn dit geen tsaristische tijden, de grote communistische partij regeert, en het meest geavanceerde en perfecte economische en politieke systeem ter wereld!
  Witcher schudde echter plotseling haar hoofd. Niet alles klopt in het politieke systeem en in de manier van regeren! Het volk kiest bijvoorbeeld niet het staatshoofd als gevolg van een alternatieve wilsuiting, maar wat er gebeurt... Het moet gezegd worden dat er niet in de oprichting van het hoofdkwartier en de toekenning van noodbevoegdheden was voorzien. hetzij door de wet, hetzij door de grondwet. En persoonlijk had ze grote twijfels over de capaciteiten van de halfopgeleide seminarist! Net als Beria: een sluwe man, maar slecht opgeleid met een uiterst bekrompen blik en eruditie!
  Maar nu is de frontlinie nog dichterbij, zijn flitsen zichtbaar en is het gebrul nog sterker geworden. Nou, het is tijd om een taal te vinden en... Vedmakova zag een detachement kruipende Japanners. Nu moet je voorzichtig op hun staart zitten. Ongeveer in dezelfde stijl als waarmee ze de Yu-188 aanviel, een zeer snelle bommenwerper, die niet eens gemakkelijk in te halen is met een snelle MiG. Trouwens, lags zijn over het algemeen niet bijzonder manoeuvreerbaar en zijn in dit opzicht niet beter dan Fokken-Wulfs! Welnu, de samoerai naderen de loopgraaf, ze zien eruit als stormrammen die naar een olieplas kruipen. Er zijn veel Japanners, je moet hier voorzichtig handelen... Hier is de kapitein van het leger van het Land van de Rijzende Zon, zijn gezicht is als dat van een marmot. Hij schreeuwt iets en zwaait krachtig met zijn vuisten en dolk.
  Vedmakova wachtte geduldig tot de samoerai opstond om aan te vallen en sloeg hem met haar kont op zijn achterhoofd. Hij berekende de klap echter zo dat de "Japanners" niet meteen zouden sterven. En toen vuurde ze een salvo af met een machinepistool op de Japanners die op de aanval afstormden! Bewijs:
  - Sluwheid in de oorlog is als een zeil op een schip, maar alleen het wordt opgeblazen, niet zij!
  Jongen Oleg en meisje Margarita vechten in Ulyanovsk. Ze zullen als titanen in deze stad staan.
  Oleg Rybachenko ziet er ongeveer twaalf jaar oud uit. En de jongen gooit met zijn blote voet een granaat.
  Hij gooit de fascisten om zich heen en zegt:
  - Glorie aan het grote moederland!
  Ook Margarita geeft een welgemikte wending. Maait de fascisten neer en zingt:
  - Glorie aan Stalin en de zon van het communisme!
  Oleg Rybachenko ontslaat en voegt eraan toe:
  - Glorie aan de helden!
  Het meisje schiet en maait de nazi's neer. Gooit een granaat met zijn blote voet en piept:
  - En glorie aan het grote Moederland eeuwenlang!
  De jongen en het meisje gingen dus werkelijk uiteen. Ze schieten op de nazi's en gooien granaten.
  De blote voet van de jongen gooit een moordenaarscadeau. De jongen zegt met wilde woede:
  - We kwellen iedereen!
  Margarita, terwijl ze de vijand neerschiet en neermaait, piept:
  - En er zal hooien zijn voor de duivel!
  En het meisje gooit met haar blote voet het geschenk van de dood. Zo'n krijger, in staat om daadwerkelijk hele troepen neer te maaien.
  Een jongen en een meisje vechten in Ulyanovsk. Het zijn echte helden. En ridders vol dappere geest.
  Wat dacht Hitler, dat de Russen na de ramp van 1941 niets leerden?
  Wat maakt het uit! Het Rode Leger is klaar om de monsters uit de E-serie te confronteren, laat ze maar vertellen: E-75 ton voor negentig en E-100 ton voor honderdveertig. Van de taiga tot de Britse zeeën is het Rode Leger het sterkste.
  Een jongen en een meisje maken ruzie, zodat de nazi's als glas uit een voorhamer bij hen wegkomen.
  Kinderen zijn onsterfelijk en zijn nergens bang voor. Wat betekenen deze fascisten voor hen? Meer konijnen om op te jagen!
  Oleg Rybachenko zong brullend:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, jij Hitler is een geit,
  Waarom ben je als een ezel naar Rusland gekomen...
  U ontvangt van ons specifiek in een nikkel-
  Je zult een sterke jongensvuist tegenkomen!
  En dan gooit een gespierd jongetje een granaat met zijn blote voet. En twee Duitse tanks E-50 en E-75 botsen frontaal en exploderen.
  Oleg Rybachenko zegt verheugd:
  - Ik ben een super jonge vechter!
  En opnieuw geeft de jongen een beurt.
  En dan schiet het meisje ook. Ze slaat nauwkeurig en past stevig toe. En tegelijkertijd zingt hij:
  - Ik zal alle fascisten verpletteren, en ik zal Adolfs vet afsnijden!
  En opnieuw is het meisje in volle opwinding van vernietiging. Alles schiet zichzelf en schiet.
  En er vliegt weer een granaat van de blote voet. Het treft de fascisten. Verstrooit als spelden wanneer het door een bal wordt geraakt.
  Margarita zingt:
  - De harde klap is uitzonderlijk goed gericht,
  De coolste Povetkin vliegt de ring in!
  Oleg Rybachenko, ontslagen, bevestigde meteen:
  - Povetkin is een waardig exemplaar en loopt niet weg van sterke tegenstanders!
  Waarna de jongen opnieuw met zijn blote voet een granaat gooit en de fascisten als flessen en kasseien kapot slaat.
  En hoe slim je het ook doet, de nazi's komen met elkaar in botsing. Wat wilden ze? Er was geen noodzaak om zich met de Sovjet-Unie te bemoeien.
  Slechts één ding stoort Oleg Rybachenko. De Verenigde Staten hebben de Duitsers al verdreven en Rusland zal de schuld voor hen op zich nemen.
  De jongen gooide opnieuw met zijn blote voet een granaat en zong:
  - Wees niet zo dwaas, Amerika.
  Geef ons nu Alaska...
  Dit is ons land op twee oevers -
  Een beer is niet voor niets een woest beest!
  En Oleg Rybachenko gaf opnieuw een uitbarsting... Hij maaide de fascisten neer. En opnieuw knijpen de blote tenen van de jongen in de granaat en gooien deze naar de vijand. Ze verspreiden het in verschillende richtingen.
  De jongen brult:
  - Glorie aan Rusland!
  Margarita gooide opnieuw een granaat met haar blote voet en piepte:
  - Voor tsaar Nicolaas II!
  De jongen corrigeerde het meisje:
  - Stalin regeert hier, niet Nicolaas II!
  Margarita was het er meteen mee eens:
  - Ja Stalin! Wie heeft vrede gesloten met de kannibaal!
  En het meisje gooide opnieuw een geweldig cadeau met haar blote voet.
  Oleg Rybachenko merkte logischerwijs op:
  - De USSR heeft een pauze nodig! Hoewel het Derde Rijk er beter van profiteerde!
  En de kinderen begonnen weer te schieten...
  De Duitsers bij Ulyanovsk en in Ulyanovsk zelf kregen een verschrikkelijke hel.
  Maar in feite is waar ze mee kwamen ook waarmee ze weggaan.
  Om precies te zijn: ze sterven. De strijd is zo bloedig en heilig.
  Oleg Rybachenko denkt tijdens de strijd echt dat mensen soms te naïef zijn. Ofwel maken ze van Stalin een genie, of zelfs van Loekasjenko. Maar voor het Wit-Rusland van de 21e eeuw is het behoorlijk griezelig om van een collectieve boer een persoonlijkheidscultus te maken. Het is tijd om verstandig te worden.
  En kies een nieuwe, jonge, progressieve leider. En niet het intelligentieniveau van een baby in een zandbak demonstreren.
  Loekasjenko wordt het best gekarakteriseerd door deze anekdote:
  Als alles duurder wordt in Wit-Rusland, wat is dan het goedkoopste?
  Beloften van president Loekasjenko!
  Waarom?
  Omdat ze niets kosten!
  Het is een schande voor de Wit-Russen die nog steeds op zo"n dictator stemmen. Maar het is de hoogste tijd om wijzer te worden en te laten zien dat zij de mensen van Europa zijn. In Rusland is Poetin er bijvoorbeeld in geslaagd respect voor zichzelf te winnen door de Krim te annexeren zonder een schot te lossen.
  Maar dit komt door zijn fenomenale geluk. Poetin heeft veel geluk. We hadden bijvoorbeeld het geluk dat er tijdens het bezoek van de Israëlische premier een onaangename episode plaatsvond met zijn vrouw in Kiev. Ja, opnieuw een manifestatie van fenomenaal geluk. Maar zo weinig echt rendement! Wat als tsaar Nicolaas zo"n fenomenaal geluk had? Om precies te zijn: hij begreep het; in 1935 had Rusland bezit genomen van de halve wereld.
  En hoe nu verder... Tsaar Nicolaas plande zijn vlucht naar de ruimte op 28 mei 1935, precies op zijn verjaardag. De allereerste vlucht in de geschiedenis van de mensheid door een Russische vrouwelijke kosmonaut.
  En in deze wereld, terwijl de USSR bezig is met overleven.
  De veldslagen in Stalingrad zijn ongeveer dezelfde als in het echte verhaal van 1942. Alleen deze keer is de vijand veel sterker. Zowel qua hoeveelheid als gevolg van koloniale troepen als technologisch.
  Het is vooral moeilijk in het luchtruim van Sovjet-Rusland. De nazi's hebben veel sterke straalvliegtuigen. En op de een of andere manier is het niet zo gemakkelijk om weerstand te bieden.
  Hier zijn de Duitse piloten Albina en Alvina die rekeningen voor zichzelf innen. Zij zijn geweldige specialisten op dit gebied.
  Hoe kunnen we bijvoorbeeld zulke Duitse meisjes in bikini's met blote benen tegenhouden?
  Oleg Rybachenko voelt deze meisjes.
  Gooit nog een granaat met zijn blote tenen. Gooit de fascisten alle kanten op en zegt:
  - Groot hart van Rusland!
  En de terminatorjongen vuurt heel agressief. Elke kogel raakt het doel. En Arabieren, zwarten en Indiërs gaan in de aanval. Er verzamelt zich een enorme menigte.
  Het geniale jongetje gooit opnieuw met zijn blote voet een granaat, botst op twee grote Duitse tanks en vlucht:
  Het samoeraizwaard is bij je,
  Het hart en de geest zijn puur...
  Leidt stoutmoedig de aanval -
  Het pad van schoonheid!
  Margarita schoot op de vijand, schoot met een bazooka op de nazi's en piepte:
  - Buitengewone schoonheid!
  En de krijger gooide met haar blote tenen een zeer destructief geschenk van de dood. Verpletterde tegenstanders. Toen gooide ze opnieuw met de tenen van haar blote voet een wilde vernietiging. En twee fascistische tanks kwamen met elkaar in botsing. Zelfs vonken en rook vielen en vielen!
  Oleg riep uit:
  - Goed gedaan, eeuwig meisje!
  Margarita gooide met haar blote voet een nieuwe killer-citroen en piepte:
  - Wij zijn eeuwige kinderen op de Melkweg!
  De terminatorjongen knikte en zette de strijd zelf voort. Alles verloopt volgens plan. Om precies te zijn: voorlopig is het prima. En de nazi's zullen niet doorbreken in hun gebied.
  Dus hoe hard de nazi"s ook hun best doen, in werkelijkheid zullen ze alleen maar stikken in hun eigen bloed.
  En hun tanks zullen in schroot veranderen! En de Russische vlag zal over de planeet schijnen!
  Oleg Rybachenko handelt met veel energie. Hij gooit granaten met zijn blote voeten en zingt:
  - We zullen altijd vreugde hebben,
  Er zal een heldere droom zijn...
  En schoonheid zal komen -
  De ophef zal verdwenen zijn!
  Het jongensgenie handelt met activiteit, die evenredig toeneemt met de toestroom van Duitsers van woede.
  Margarita fungeert als nummer twee. Maar de blote voeten van het meisje gooien steeds actiever granaten.
  En de fascisten vallen onder de klappen.
  Oleg Rybachenko schiet ook... Maar zijn gedachten racen en keren terug naar het heden. Naar wat er in werkelijkheid is.
  In feite lijken de Wit-Russen de grootste hersenmassa van Europa te hebben, maar ze laten zich aan de halsband houden en tolereren de dictatuur van het individu.
  En de president zou tenminste een soort superman zijn! En dus is hij een collectieve boer, en zelfs zonder juridische vader. En dat ze je zoveel jaren lang kunnen ronddwalen.
  En bovendien zijn er ook bekrompen mensen die op hem stemmen.
  Ja, Oleg Rybachenko heeft zelfs liedjes ontwikkeld.
  Vertel me vrienden hoe lang
  Stem op pater Kolya...
  Het is tijd om Oleg voor jou te kiezen -
  Om meer geld te krijgen!
  Ja, natuurlijk zijn er veranderingen nodig en wel zo snel mogelijk. In feite is stagnatie beladen met slechte gevolgen.
  Bovendien weet Loekasjenko zelf niet wat hij wil. Soms heeft hij gelijk, soms heeft hij links. Of het gaat naar het kapitalisme, of het socialisme. En hij heeft geen normaal team. En er is geen partij of ideologie. Dat is de cultus van een zeer middelmatige en spraakzame persoonlijkheid. Stalin en Lenin wisten tenminste wat ze wilden! En deze dictator? Hij weet niet eens of hij gelijk of links heeft!
  Nee, zonder ideologie en een stabiele partij zal er geen stabiliteit in de samenleving zijn.
  En ook vooruit!
  Stalin werd helaas ook een symbool van terreur en vernietiging, waardoor het communisme in een boeman veranderde.
  Er was geen optimaal bestuur. En onder Brezjnev was er waanzin - hoe kon zo iemand tot hoofd van de USSR worden benoemd. En in zijn jeugd zag Brezjnev er niet uit als een intellectueel, maar op zijn oude dag werd hij krankzinnig. En in het algemeen is het jammer dat het staatshoofd zonder een stukje papier geen twee woorden aan elkaar kon rijgen. Maar dit had je moeten kunnen!
  Oleg Rybachenko gooide met zijn blote voet een dodelijke dubbele granaat en zong:
  - Maar leef zoals voorheen,
  Maar leef volgens Brezjnev!
  Ik ben stom, stom, ik kan het niet!
  En laat de sneeuwstorm niet voorbij gaan!
  Margarita gooide het explosieve pakketje met haar blote tenen. Ze verspreidde de nazi's als appels die van een tak worden geschud.
  Het meisje zong:
  - Appelbomen in bloei,
  De melodieën van Solovjov...
  Ik kom naar je toe -
  Er zullen herhalingen zijn!
  Het meisje glimlachte breed en oogverblindend. Haar tanden zijn als parels, ze schitteren zo veel.
  Ja, dit stel vecht goed.
  Oleg Rybachenko pakte het aan en zong:
  - Onze vuisten zijn gemaakt van staal,
  Klauwen, tanden en tanden...
  Ze willen zo graag een echt gevecht!
  En opnieuw vuurt de terminatorjongen heel nauwkeurig. En bloedige druppels regenen van de nazi's.
  Nee, er zal geen genade zijn. Vijanden zullen stikken.
  Ondertussen vechten Natasha en haar team in Sukhumi.
  De nazi's bestormen de kust. De strijd is uiteraard zeer ongelijk
  Maar meisjes. Als ze bijna naakt zijn, is het geweldig!
  Natasha gooide met haar blote voet een granaat, maaide een tiental fascisten neer en zong:
  -De toekomst van de wereld is van ons,
  Wij meisjes zijn als Jedi!
  Zoya lanceerde ook een granaat met haar blote voet. Ze verspreidde de nazi's en piepte zelfverzekerd:
  - Ik ben wat iedereen in het graf kan begraven!
  Aurora vuurt vervolgens. Ook een meisje dat, als ze slaat, helemaal geen vlieghit is.
  De roodharige duivel pakte het aan en zoemde:
  - Ik heb de kleur van een vos en van de grootste schoonheid!
  En opnieuw zal hij het op blote voeten nemen en het geschenk van de dood weggooien! Dit is echt het meisje dat je nodig hebt.
  En dan wordt Svetlana gek! En ze zal iedereen verstrooien en verpletteren, alsof duivels uit de hele hel haar binnendringen.
  Ja, de meisjes hier hebben natuurlijk zulke ontblote tanden dat ze zonder problemen elke kaak kunnen afscheuren.
  En indien nodig, dan een halve kop!
  Natasha schiet op de vijand en brult:
  - Ik ben zo'n stoere krijger dat zelfs een stier me niet zal vertrappen! Ik breek zijn hoofd!
  Zoya bevestigde vol vertrouwen:
  - Ik breek ook de hoorns!
  En de blote voet van het meisje gooit een granaat. En twee nazi-tanks zullen met elkaar in botsing komen.
  En dan zal Aurora je slaan. En hij zal ook met zijn blote voet een moorddadig ding lanceren.
  En het zal brullen:
  - Glorie voor Stalin, moge hij wijzer worden!
  Aurora is echt slecht. Hoe is het om op twee fronten te vechten? Dit betekent immers feitelijk zelfmoord.
  En waarom heeft Stalin Rusland hierbij betrokken?
  Het meisje zal opnieuw het dodelijke geschenk van de dood lanceren met haar blote tenen en gillen:
  - Glorie voor de nieuwe leider!
  Nou, dat klopt! Stalin heeft zelfs een laag voorhoofd. En dit is een teken van lage intelligentie.
  Svetlana schiet zichzelf neer. En hij gooit een granaat met zijn blote voeten. Verspreidt tegenstanders. Vernietigt ze en schreeuwt:
  - Glorie aan de Russische goden!
  En opnieuw zal de blote hiel iets heel destructiefs gooien.
  De meisjes hier zijn van zo'n kaliber dat de moffen ze niet willen hebben.
  Vier meisjes zijn een enorme kracht. En het allerbelangrijkste: ze dragen alleen slipjes.
  En dit geeft hen een kolossaal vermogen om te vechten.
  Natasha schiet. Afrikaanse krijgers, zelfs Indiërs en Arabieren, bewegen zich als een lawine.
  De Duitsers gebruiken ze als kanonnenvoer. Gebruik het in gevechten zonder medelijden of spijt. En natuurlijk nemen ze het in cijfers.
  Sukhumi is al over land afgesneden. En dit is heel erg. Spoedig zullen we geen munitie meer hebben en zullen we ons moeten terugtrekken.
  Maar tot nu toe willen de meisjes nog steeds niet toegeven. Ze dromen van de overwinning. Ook al zijn de krachten ongelijk. En Moskou is omsingeld.
  Dit baart Natasha zorgen. Ze gooit een granaat met haar blote voet. Verscheurt vijanden en zingt:
  - Als er een hoofdstad is!
  Zoya gooide ook met haar blote voet een explosief pakketje en piepte:
  - De Russische rivier zal niet opdrogen!
  En ze sloeg de vijand met alle wapens, een zelfgemaakt terugstootloos wapen, met wreedheid.
  En een paar tanks vernietigd...
  Maar de aanvalsvliegtuigen beginnen van bovenaf aan te dringen.
  Dus wat als ze reactief zijn?
  Aurora vuurde haar raketwerper af. Raak een Duitse auto aan. Heeft haar laten vallen.
  Waarna het roodharige beest koerde:
  - Communisme zonder grenzen!
  Toen begon Svetlana te schieten. En maaide de zwarte jagers neer. En dan gooit hij de citroen als een blote voet.
  En het zal brullen:
  - Glorie aan de nieuwe goden!
  Natasha schoot op de vijand en piepte:
  - Aan de Russische goden!
  En vanaf de worp van haar blote voet ontploft het vliegtuig.
  Dit zijn Terminator-meisjes. Als ze vechten, kan niemand ze onder controle houden.
  Zoya gooit ook iets naar de vijand dat elke kracht doodt. En iets dat de vijand vernietigt. En de krijger, haar tanden ontblotend, roept:
  - Vliegtuigen naar de kist!
  En blote vingers gooien opnieuw het geschenk van de dood.
  En dan gooit Aurora een citroen naar de vijand. Hij zal het aannemen en brullen:
  - De toekomst is van ons!
  Svetlana ontblootte haar tanden en zei:
  - Voor het communisme en nieuwe prestaties!
  En opnieuw gooide hij een granaat met zijn blote voet. En hij zal iedereen vermoorden. Nou ja, zo niet allemaal, dan zeker wel een paar.
  De nazi's reikten in de kruik. En dat is hun probleem. Hier kun je het Jagdtiger-gemotoriseerde kanon zien. Een verouderde auto, maar zeer dodelijk. Een pioniersjongen kruipt naar haar toe. En hij laat een mijn glijden.
  En het gemotoriseerde kanon ontploft triviaal.
  De jongen steekt zijn tong uit en zingt:
  - Laten we drinken op het moederland, laten we drinken op Stalin!
  Laten we drinken en opnieuw schenken!
  Wij pioniers zullen Hitler vermoorden!
  De fascisten snappen het. Hoewel het voor het Rode Leger moeilijk is. De stad Grozny is omsingeld door de nazi's, maar daar vechten ze nog steeds. Ook hier zijn de meiden op hun best.
  Hier is Tamara aan het vechten. Ze is in badpak en op blote voeten. En het is warm weer en het meisje is op deze manier wendbaarder. De schoonheid straalt. Met zijn blote voet lanceert hij explosieve pakketten naar de fascisten en zingt:
  - Hitler krijgt binnenkort spijkers in zijn kist,
  Het zal zijn als een spin die in vuur brandt...
  Demonen zullen je kwellen in de onderwereld -
  Degenen die Satan aanbaden!
  En nogmaals, een zeer dodelijke citroen vliegt van de blote hiel van de schoonheid en verplettert de nazi's.
  Maria zegt lachend:
  - Granaten zijn dodelijk!
  En klopt Tamara op de schouder. Twee meisjes zijn aan het vechten, en bovenaan staat een rode vlag, doorzeefd met kogels.
  De meisjes zijn blootsvoets en bijna zonder kleren, maar ze zijn niet van plan de Sovjetstad over te geven.
  Maria zong een vrolijk liedje. En tegelijkertijd schoot ze genadeloos en moorddadig;
  Er zijn veel geweldige mensen
  Wiens daden eeuwenlang voortleven,
  Er zijn veel grote namen,
  Hoe worden ze onsterfelijken genoemd?
  
  Veel sprookjeshelden
  Hield de melodie van heldendichten,
  Maar de eenvoudigste van alle helden
  En we hebben allemaal één dierbare.
  
  Hij bracht zijn jeugd door tussen de bergen,
  Ik keek naar de vlucht van vogels,
  Geërfd uit de bergen
  De schoonheid van adelaarsvleugels.
  
  Zijn naam, donderend,
  Over de oceaan geveegd
  Werd dichtbij en vertrouwd
  Aan de proletariërs van alle landen.
  
  Op het vasteland van China,
  Lief voor alle harten,
  Deze naam verkondigt
  Fanzam is de wereld, het einde zijn de paleizen.
  
  Stalin is de vlag van geluk,
  De mensheid komt aan!
  Moge de geliefde Stalin leven
  Vele, vele lange jaren!
  De meiden zongen goed. Veronica en Victoria voegden zich bij Maria en Tamara.
  Alle vier de schoonheden zijn omsingeld, maar hoe vechten ze.
  Hier gooit Maria met haar blote voet een granaat en schiet een Duits aanvalsvliegtuig neer. En de schoonheid piept:
  - Glorie voor ons feest!
  Veronica stuurt ook een doodsgeschenk met haar blote voet, en HE-162 wordt neergeschoten. En de krijger brult:
  - Glorie is hoger dan glorie!
  . HOOFDSTUK Nr. 19.
  In juni 1944 begon de aanval op Kazan en Duitse troepen omsingelden uiteindelijk de vestingstad Ulyanovsk. De kracht van de fascisten en de coalitie is aanzienlijk toegenomen. Moskou is nog steeds omsingeld en Leningrad ook, maar hun krachten raken op. In beide hoofdsteden heerst hongersnood en een tekort aan munitie. Maar ze staan nog steeds overeind.
  En Kazan wordt bestormd. Guliver vecht samen met een bataljon pioniers op blote voeten.
  Victoria, schietend op tegenstanders en schietend, grijnst:
  - Voor de toekomstige uitgestrektheid van het communisme!
  En vier schoonheden, bijna naakt en op blote voeten, lachen.
  Het zijn zulke adelaarsmeisjes van de hoogste orde.
  Mirabela en Anastasia vechten in de lucht. En ze hersenspoelen ook de fascisten.
  Mirabela twittert met een glimlach:
  Alles komt goed in de wereld,
  Houd hartstochtelijk van je vaderland!
  En opnieuw gooide hij met zijn blote tenen door het open raam een citroen. En hij zal verdomd veel geven om de fascisten. Er valt weer een aangereden auto.
  Dit is de truc: je moet er zo op slaan.
  Anastasia zegt grinnikend:
  - Lenin zou je hebben geprezen!
  Mirabela schoot in één klap een paar Duitse auto's neer en merkte op:
  - Stalin, zonder enige twijfel ook!
  Anastasia heeft drie nazi-vliegtuigen neergehaald en bevestigd:
  - Zonder enige twijfel!
  De meiden zijn zo cool. En vooral mooi. Ze hebben warmte- en tegelijkertijd koudeberekening.
  Mirabela schoot een ander vliegtuig neer en merkte op:
  - Alles in onze wereld is relatief...
  Anastasia giechelde en mompelde boos:
  - Zonder onnodige filosofie!
  En ze opende ook het raam en gooide met haar blote voet een granaat. Deze keer explodeerde de ME-262.
  Mirabela knikte instemmend.
  - Je hebt het geweldig gedaan!
  Anastasia ontblootte haar tanden en voegde eraan toe:
  - Ik deed wat ik deed!
  En beide krijgers barstten in lachen uit. En ze knipogen naar elkaar.
  Ja, de heldenmoed is indrukwekkend.
  In de zomer van 1944 braken hevige gevechten uit om de stad aan de Wolga. Het damessluipschutterbataljon onder bevel van kapitein Alena Ogurtsova nam een defensieve positie in in de ruïnes aan de Volodarsky-straat. Achter de ruïnes verstopten meisjes met machinegeweren en jachtgeweren, vastgebonden met bundels granaten.
  Alena draagt zelf een gevlekte tuniek over haar naakte lichaam, een korte broek en blote voeten. Een mooi en rond meisje, met sterke heupen, een dunne taille en een kort bobkapsel. Het gezicht is zeer expressief, met een mannelijke kin en wijd uit elkaar staande blauwe ogen. Bruin haar werd grijs van het stof, hoge borst, harde uitstraling. Kapitein Alena vecht al ruim twee jaar en heeft ondanks haar jeugd veel gezien. De benen van het meisje zitten onder de schaafwonden en blauwe plekken. Het is voor een meisje gemakkelijker om op blote voeten rond te lopen dan in ruwe en onhandige laarzen.
  De blote zool voelt de geringste trilling van de grond, waarschuwt voor de nabijheid van een mijn, en moeder aarde zelf voegt uithoudingsvermogen toe. De voeten van het meisje zijn aan de ene kant ruw geworden en zijn niet bang voor heet metaal of het scherpe puin van ruïnes, maar aan de andere kant hebben ze de gevoeligheid en flexibiliteit niet verloren, waarschuwend door het gebrul van de beweging van tanks.
  Lieve Alenka houdt een granaat met een explosiepakket in haar handen. Je moet naar de formidabele Duitse leeuwentank kruipen, die de straten besproeit met machinegeweren.
  Maria kruipt naast haar. Ook op blote voeten bleken ze, net als alle meisjes van het bataljon, laarzen te dragen, in navolging van hun commandant. Haar stoffige zolen worden scherper terwijl het meisje op handen en voeten kruipt. Maria's gele haar is vuil en lang... Lichtjes gekruld. Het meisje zelf is slank, dun en klein. Ze zou zelfs kunnen worden aangezien voor een meisje, met smalle schouders en een ogenschijnlijk groot hoofd.
  Maar Maria heeft al veel meegemaakt. Ze slaagde erin de fascistische gevangenschap te bezoeken, de wrede martelingen te overleven, en de mijnen, waaruit ze door een onbegrijpelijk wonder wist te ontsnappen. Maar als je naar haar kinderlijke, tedere gezicht kijkt, zou je nooit kunnen zeggen dat ze haar met rubberen stokken op de hielen sloegen en een elektrische stroom door haar lichaam lieten gaan.
  Maria schiet... Een soldaat van het Derde Rijk, in dit geval een Arabier, valt dood neer en schopt met zijn snuit zand en puin op.
  Alenka schuift een stel granaten onder een stapel afval. Nu zal een negentig ton wegende "Leeuw" hierheen kruipen en hem opblazen. De blauwe ogen van het meisje schitteren als saffieren op een gezicht dat donker is van bruin en stof.
  De ervaring leert dat een goed beschermde tank nu van positie zal veranderen. "Lion" heeft 100 mm zijpantser, en zelfs onder een hoek. Vierendertig kunnen er niet doorheen dringen; alleen de zware Keveshki hebben een kans. Maar rupsen zijn het doel. Het belangrijkste is om de auto van mobiliteit te beroven...
  Anyuta vuurt een salvo af met een machinegeweer... Een soldaat van onbekende nationaliteit valt. De Duitsers, die het grootste deel van het oostelijk halfrond hebben veroverd, koesteren Arisch bloed en gooien koloniale troepen in de strijd: Arabieren, Afrikanen, Indiërs, verschillende Aziaten en Europeanen. Het aantal Polen is ook toegenomen, die vanaf de wieg hebben geleerd het bolsjewistische Rusland te haten. Oekraïense nationalisten, Don Kozakken, Tsjetsjenen en het hele Kaukasische Kaganaat vechten hier. Hitler heeft een hele internationale grootgebracht.
  Er zijn veel vijanden...
  Anyuta ontwijkt behendig het machinegeweervuur. De kogel spleet bijna de ronde hiel van het meisje, zwart van het stof. De mooie kapitein voelde zelfs een kriebel van hoe dichtbij het geschenk van groot kaliber vloog. Het meisje sloeg een kruis en fluisterde:
  "Zelfs een kogel kan ons niet tegenhouden!"
  Maria vuurt terug... Een ander meisje, Alla, is erg roodharig, bovengemiddeld lang en gespierd, ondanks haar schamele rantsoenen. Ze is ook een heel mooi meisje, met weelderige heupen, een strakke taille, onvrouwelijk brede schouders en hoge borsten.
  Alla vecht alleen in haar korte broek, haar tuniek is aan flarden gescheurd en verkruimeld tot stof, en aan de overkant van de Wolga worden geen nieuwe uniformen geleverd. Moge God toestaan dat we nog meer munitie en wat voedsel voor de uitgeputte Sovjet-troepen leveren.
  Alla is dus bijna naakt, haar benen zijn bekrast, vooral haar knieën. Een granaatscherf raakte de zool van mijn rechtervoet, het doet pijn en het is moeilijk om te lopen.
  De roodharige, stoffige, bijna naakte Alla verdraait haar mooie, maar tegelijkertijd stoere gezicht. Het meisje, schietend, zegt:
  - De Heer staat boven ons, Moskou en Stalin!
  En ze snijdt de aanvallende nazi's af en heeft nauwelijks tijd om terug te draaien.
  De ruïnes en smalle straatjes maken het voor de dreigende Duitse tanks moeilijk om te keren. Bijna tweehonderd ton "Mauses" kunnen helemaal niet passeren...
  Zoals Anyuta verwachtte, reed de "Leeuw" een beetje en kwam een hoop afval tegen. Er was een explosie. De rups barstte en een paar beschadigde rollen vlogen weg.
  De gewonde tank stopte en een granaat vloog uit de loop...
  Het rommelde ergens in de verte en verdween in ruïnes. Anyuta siste als een slang:
  - Dit is mijn berekening! Rekening geopend...
  De meisjeskapitein wordt gedwongen weer weg te kruipen. De Duitsers en hun satellieten kunnen hun technische superioriteit in het puin niet gebruiken. Door de schuld van de koppige Hitler raakten de hordes van het Derde Rijk verzand in positionele veldslagen in een vrij grote en goed versterkte stad.
  Maria gooit een granaat. De getroffen Duitsers of Arabieren dwingen salto's te maken en zich om te draaien. Een hand van Hitlers strijders wordt afgescheurd en er hangt een Engels horloge met een kompas aan.
  Maria zegt glimlachend:
  - Wat het kompas je laat zien is het pad naar de hel!
  En een mooi meisje schudt een stuk vastzittend keramiek van haar stoffige hiel.
  Alla schudt ook het stof van haar stevige, volle borst. De tepels zijn bijna zwart van vuil en jeuk. Probeer jezelf te wassen. Opnieuw moet je jezelf begraven als de Duitse machinepistolen vuren. En kruip op je buik.
  Het meisjesbataljon behoudt zijn positie, hoewel er beschietingen zijn. En zware granaten ontploffen en bommen vallen uit de lucht... Maar niets zal de moed van Sovjetheldinnen breken.
  Anyuta ziet de Panter voorbij kruipen. Nou, deze tank is niet meer zo eng.
  Je kunt hem in de zijkant slaan. Het meisje niesde en spuugde het stof uit dat in haar sierlijke mond viel. Ze nam een granaat in haar hand, verzwaard met een explosiepakket. Je moet onopgemerkt naar boven kruipen. Maar er is zoveel rook in de buurt.
  Anyuta begon omhoog te kruipen en leunde met haar blote tenen en ellebogen op de afvoer. Ze leek op een kat die een muis besluipt. Het meisje herinnerde zich de oorlog van die vreselijke zomer van eenenveertig jaar, toen de Wehrmacht op verraderlijke wijze de uitgestrekte gebieden van de USSR binnenviel. Was het meisje, bijna het meisje, bang? In eerste instantie wel, maar dan raak je eraan gewend. En je neemt de constante explosies van granaten al waar als een gewoon geluid.
  En nu ontplofte het heel dichtbij. Het meisje slaat op haar buik. Van bovenaf vliegen fragmenten voorbij als een zwerm wilde bijen. Anyuta fluistert met gebarsten lippen:
  - In naam van gerechtigheid, Heer!
  Het meisje versnelt haar kruipbeweging en gooit dan, met een aanloop, een granaat met daaraan een explosiefpakketje. Het geschenk vliegt in een boog. Er vindt een explosie plaats en het dunnere zijpantser van de Panther bezwijkt. De Duitse tank begint te branden en de gevechtsuitrusting ontploft.
  Anyuta fluistert glimlachend:
  - Dank u, o Almachtige Jezus! Ik vertrouw jou alleen! Ik bid tot jou alleen!
  De panter wordt vernietigd. De afgescheurde lange stam ligt begraven in het puin. Het frontale pantser, gescheiden van het zijpantser, lijkt op een schep.
  Anyuta, wier ogen glinsteren als korenbloemen op haar gezicht, bruin van stof en bruin, zegt:
  - Hoe meer eikenbomen de vijand heeft, hoe sterker onze verdediging!
  Alla is erg sexy in haar zwarte slipje en naakt, stoffig, sterk lichaam. Het meisje is erg slim. Ze kan met haar blote tenen glasscherven gooien.
  Nu gooide ze een scherp voorwerp met haar sierlijke voet bedekt met een laagje stof. En het stak recht in de keel van de fascist. De mooie Alla babbelde:
  - En ik ben een sekssymbool, en een symbool van de dood!
  Het meisje kroop vervolgens weer schietend. Anyuta schoot ook.
  De mooie kapitein, die de fascist had neergeslagen, tweette:
  -Het leven is een ketting, en kleine dingen zijn de schakels...
  Maria vuurde, sneed het hoofd van Fritz open en voegde eraan toe:
  - Het is onmogelijk om geen belang te hechten aan de link!
  Anyuta, opnieuw nauwkeurig schietend, raspte:
  - Maar je kunt niet bij kleine dingen stilstaan...
  Maria voegde eraan toe alsof ze schoot:
  - Anders zal de ketting je omhullen!
  Een ander meisje, Matryona, ook erg mooi, bereidde samen met de pionier Guliver een mijn op de draad voor. Ze duwden hem met zijn tweeën... Een verraderlijke booger kroop in de Tiger-2-rups. En hoe deze Duitse machine met lange loop zal ontploffen.
  De blonde jongen Gulliver riep uit:
  - Ons Rusland, een parasha voor jou!
  En hij had nauwelijks tijd om weg te springen, terwijl hij met zijn zwarte, omgevallen hakken van het vallende dak flitste.
  Matryona streelde de nek van de jongen en zei:
  - Je bent erg slim!
  Een pionier uit Kazan begaf zich naar het front naar Ulyanovsk en sloot zich aan bij het vrouwenbataljon. De jongen is zelfs erg inventief. Hij maakte bijvoorbeeld vliegtuigen om fascistische aanvalsvliegtuigen neer te halen. Wanneer de Focke-Wulfs, of TA-152's, opstaan, is er een ongelooflijk oorverdovend gebrul te horen.
  De Duitsers slaan toe onder begeleiding van een Wagner-symfonie. Wat een majestueuze melodie.
  Matryona zegt geïrriteerd:
  - Ze proberen ons nog steeds bang te maken!
  De pioniersjongen zong met pathos:
  - De Russische krijger is niet bang voor de dood,
  De dood onder de sterrenhemel zal ons niet wegnemen!
  Hij zal hard vechten voor het heilige Rus',
  Ik heb het machtige machinegeweer geladen!
  Matryona, een lang, gespierd meisje met brede heupen en schouders, is een typische boerenvrouw. De kleding werd tijdens de gevechten in vodden gescheurd, de sterke benen waren bloot, het haar was in twee vlechten gevlochten en was erg stoffig.
  Guliver ziet eruit alsof hij nog maar elf jaar oud is, mager door ondervoeding, een gehavende, vieze jongen, die alleen een korte broek draagt. Het van nature witte haar van de jongen is grijs geworden en zijn ribben zijn zichtbaar door zijn dunne, gebruinde en vuile huid. Mijn benen waren vreselijk gebroken en zaten onder de brandwonden, blauwe plekken en blaren. Het is waar dat het lot het kind tegen ernstige verwondingen beschermde.
  Vergeleken met hem lijkt Matryona groot en dik, hoewel het meisje helemaal niet dik is, maar met sterk, getraind vlees op haar botten. Bovendien leek de honger haar gezette en grote figuur helemaal niet te beïnvloeden.
  Een meisje vuurt een zwaar antitankgeweer af. Je kunt Duitse voertuigen niet frontaal binnendringen, maar er is een kans om de baan op te gaan.
  En de forse "Lev", nadat hij een zwaar explosief in het chassis had gekregen, begon rook te blazen als een zware roker.
  Guliver zong sarcastisch:
  - Stinkende Fritz stak zonder nadenken een sigaret op bij de ingang! Hij kwam natuurlijk in grote problemen!
  Matryona, die haar gespierde, gebruinde kuiten liet zien, tapdanste met haar blote, mooie voeten. Het meisje zong:
  - De gezichten van Russische heiligen flitsen van het icoon... God verhoede dat je minstens duizend moffen doodt! En als iemand meer gonst dan de fascisten, zal niemand, geloof me, je daarvoor veroordelen!
  Toen herlaadde ze het antitankgeweer en vuurde opnieuw. De Duitse transporteur liet opnieuw een rookstroom ontsnappen.
  Het meisjesbataljon heeft de Moffen aanzienlijke schade toegebracht. Maar hijzelf leed verliezen. Eén meisje werd in tweeën gescheurd en haar gezicht werd zo bleek, ondanks het stof.
  Het grootste deel van Ulyanovsk is al veroverd door de nazi's, maar wat er nog over is van de stad wil niet toegeven en zich overgeven.
  Anyuta probeert ondertussen de Tiger te doorbreken. Een krachtige Duitse auto werd door een granaat in de zijkant geraakt, maar gaf niet toe. Draait zich om om het kanon af te vuren. Het meisje moet zichzelf in de grond en het puin begraven, zodat het vrijgekomen geschenk niet verpletterd wordt door de explosiegolf.
  Anyuta fluistert zachtjes:
  - Mam, pap, het spijt me!
  Maria gooide een granaat naar de Tijger, die op zijn voorhoofd ontplofte. Het meisje siste:
  - Over het feit dat licht in de winter in de lente wordt onderwezen... Ik herhaal zonder uitzondering dat Hitler een pestilente klootzak is!
  Alla, die het doel van de fascisten verbrak en hen met een uitbarsting van vuur besproeide, mompelde:
  - In de kist zag ik nu de Führer! En ze schopte de ellendige man recht in zijn oog!
  Het roodharige meisje gooide feitelijk met haar blote vingers een granaat in de tank. Het raakte de loop... Er volgde een explosie en de loop van de Tijger werd vervormd.
  De laffe Duitser pakte het aan en trok zich terug.
  Anyuta jammerde door haar neusgaten:
  - Die van ons zal niet wijken voor die van jou!
  Maria doodde Hitlers huurling met een kogel en zong:
  - Maar de slechterik maakt geen grapje! Handen, voeten, hij draait Russische touwen! Het zet zijn tanden in het hart... Het drinkt het vaderland tot op de bodem uit!
  Anyuta giechelde en blafte:
  - De Führer schreeuwt wild en spant zich in!
  Maria schoot en voegde eraan toe:
  - Nou, de dood puft en grijnst!
  Nu is er een nog gevaarlijkere "Shtumrtiger" verschenen. Het vernietigt hele gebouwen en bunkers. Bovendien benadert het de posities van Sovjet-troepen niet. De auto wordt onder dekking gehouden door Duitse machinegeweren.
  Anyuta ziet dat het onmogelijk is om dicht bij de moffenposities te komen. Maar er zijn Focke-Wulfs in de lucht. Een van deze voertuigen vliegt dichter bij Sovjetposities. De meisjes openen het vuur op haar.
  Alla gooit een granaat en zegt woedend:
  - Bij een diepe dood is er geen vergeving!
  Waarna het meisje een salvo afvuurt met een machinegeweer. Rolt snel terug. Een relatief nieuwe Duitse tank "Panther"-2 met een kleine koepel en een lager silhouet nadert snel.
  Verschillende meisjes gooien granaten naar een Duitse auto. Nadat ze de geschenken heeft ontvangen, bevriest ze en kan ze zich niet meer omdraaien.
  Alla floot en siste:
  - Dit is een nieuwe aanval! We scheuren haar kaken uit elkaar!
  Panther 2 snauwde en vuurde zijn krachtiger wapen af.
  De vuurkolom spleet de lucht en verwarmde en elektriseerde onmiddellijk de atmosfeer.
  Alla giechelde, de granaten vlogen langs het halfnaakte meisje. De schaamteloze roodharige schudde haar heupen en schreef:
  - En Newton versloeg zijn vijanden en wierp het juk van de troon af! Hij vaardigde zijn wet van Newton uit aan de Fritz!
  Stalingrad werd volledig verzwolgen door branden, terwijl tongen van vuur de hemel leken te likken en paarse, oranje en scharlakenrode vonken knetteerden! En elke vonk is als een geest die ontsnapt uit een hels kasteel.
  Anyuta, die een Duitse jager had neergehaald, flitste met haar blauwe ogen en zong:
  - Waarom zeur je, stomme oude dame? Geloof me, het is gewoon een gek persoon die om je huilt!
  Maria zong terwijl ze op de nazi's schoot:
  - Wat is het lekker om op het gras te gaan liggen en de moffen op hun hoofd te slaan! Geef de Führer een kompres en schiet kogels met een machinegeweer!
  Het meisje giechelde wild en rolde zich van haar buik naar haar rug. Ik heb een fiets met poten gemaakt. Er vloog een granaat omhoog. De vliegende Focke-Wulf kreeg granaatscherven onder zijn buik en vloog snel hoger. Blijkbaar hebben scherpe fragmenten hem gewond. Het fascistische wezen vloog in brand en begon stukken van zijn gebroken vleugels te verliezen.
  Anyuta, die zag hoe Focke hoogte verloor, kraste:
  - Dit is een seinpaal! Er hangt een bijl aan boord!
  Het Duitse vliegtuig explodeerde en verspreidde het puin naar alle uithoeken van de lucht. En waar is de fascistische aas gebleven? Mijn laatste beurt gemaakt. De beul ging ten onder, niet de piloot!
  Maria niesde, verspreidde het stof en zei:
  - Zijn of niet zijn? Dit is geen vraag!
  Alla gooide opnieuw een stuk glas met haar voet, zodat het het oog van Fritz raakte en via de achterkant van zijn hoofd naar buiten kwam:
  - Ik ben een tankarmada! En je hebt behandeling nodig!
  De Duitsers en hun satellieten probeerden op te rukken en gooiden granaten voor zich uit. Dergelijke tactieken werkten niet tegen meisjes. Hier zette Guliver de katapult in en hoe deze als reactie daarop de vijand raakte.
  De pioniersjongen brulde:
  - De Kerstman scheurt Hitler's kaken uit elkaar!
  De katapultaanval, die de menigte fascisten doorboorde, zorgde ervoor dat ze uit elkaar vlogen en tegelijkertijd in de lucht omdraaiden. De Fritzes vielen en werden tegen het puin van de muren verpletterd.
  De Tiger-2-tank, die zijn evenwicht had verloren, kwam in botsing met de Leeuw. Eh, Leva, waar is je formidabele naam?
  Anyuta glimlachte en antwoordde:
  - Nou, Guliverka is geweldig!
  De jongen blafte agressief:
  - De pionier staat altijd klaar!
  De meisjeskapitein begon weer te nagelen. En Matryona kietelde Seryozhka's smalle voet, wat is het moeilijk! Geen wonder dat de jongen niet bang is om door vuur te rennen.
  Maria zong en zei:
  - De jeugd is goed - de ouderdom is slecht!
  Alla, deze vrolijke roodharige, was het ermee eens:
  - Er is niets erger dan ouderdom! Dit is werkelijk de meest weerzinwekkende toestand van allemaal!
  En het meisje maakte een salto. Ze stelde zich even walgelijke grootmoeders voor. Nee, je kunt een oude vrouw niet met een meisje vergelijken. En wat een schoonheid schuilt er in slanke lichamen.
  Alla pakte het en zong:
  - Jaar na jaar stroomt als een caravan,
  Een oude vrouw maalt henna in een vijzel...
  En hoe zit het met mijn slanke figuur?
  Ik begrijp niet hoe mijn jeugd verdween!
  Anyuta knipperde met haar ogen, sloeg de Duitser neer met een klap in de lies en merkte op:
  - Nee! Toch heeft oorlog zo'n charme: eeuwig jong blijven! Altijd dronken!
  Matryona plaatste een nieuwe lading in de katapult. Dit is zoiets als een goede mortel. Het meisje siste:
  - Niet passeren, maar passeren!
  Guliver schudde zijn dunne maar behendige been en blafte:
  - Fritsam-gezicht!
  En de granaat vloog samen met het explosiepakket op volle snelheid richting de nazi-posities.
  Ja, Ulyanovsk werd hen niet gegeven. De aanval is sinds eind maart al drie maanden aan de gang, maar de stad is nog niet veroverd. De nazi's boekten succes in andere sectoren van het front, maar niet in deze.
  Anyuta vuurde een pistool af en gromde:
  - Alles is onmogelijk, het gebeurt mogelijk... Het is niet nodig om het universum erg ingewikkeld te maken!
  En hij raakte de benzinetank van de motorfiets. De auto ontplofte en vurige wervelwinden verlichtten het rokerige landschap. En de Duitser werd verscheurd door een vurige poot.
  De meisjeskapitein riep:
  - Ik hou ervan het kwaad te doden! En dit is het hoogste goed!
  Maria raakte de Duitsers met een vuurstoot en siste:
  - Laten we stekelvarken spelen!
  Alla opende het vuur, nauwkeuriger. Verschillende zwarten bleven op het met speren bedekte puin liggen:
  - Dood de vijand! - Het meisje fluisterde.
  Maria zong speels:
  - Nadat ik Hitler met lippenstift heb geschilderd, Mainstein met haarlak, zal ik je in de gevangenschap van de prinses slepen, je trouwe hond zal je knagen!
  Anyuta, schietend, siste:
  - Laten we onszelf vanavond ophangen, Adolf... Hou op met dat geklets! Kom 's avonds, vlieg als een giervalk - zodat je de nazi's hard kunt verslaan!
  Maria zei woedend, terwijl ze de helm van het hoofd van de stormtrooper sloeg:
  - Dat kunnen we! En dat zullen we ook doen!
  Meisjes van het Lenin-bataljon hielden de opmars van het buitenlandse leger tegen. De Fritz bewoog zich naar voren en bezaaide letterlijk de ruimte met lijken. De Lion-tank, waarop de hoop was gevestigd, hielp ook niet. Hier is een aanpassing van het voertuig met een 150 mm kanon.
  Alla stoot een steen om die aan haar blote tepel vastzit. Het meisje heeft zulke mooie en volle borsten. Het meisje gooit een granaat met haar voet. Het been is sterker dan de arm en de worp gaat verder.
  "Lion" kreeg een gat in de baan en stopte. Schot uit zijn krachtige mond. Een crash en een ineenstorting.
  Alla zegt spuwend:
  - Een Russische krijger kreunt niet van de pijn!
  En opnieuw schiet het meisje. En dat doet hij uiterst nauwkeurig. De fascist die uit de toren leunt, valt terug.
  Een roodharig, bijna naakt meisje zegt:
  - Het is tevergeefs dat de vijand gelooft dat hij erin geslaagd is de Russen te breken! Wie dapper is, zal aanvallen in de strijd, wij zullen onze vijanden fel verslaan!
  En Alla rolt haar buikspieren uit, die ze heel gedefinieerd heeft.
  O, wat zijn de meiden mooi! Ik wil echt niet dat een van hen sterft.
  Ekaterina rende voorbij... Een heel mooi meisje, met pluizig, wit haar. Op de een of andere manier slaagt ze erin ze met een soort drankje in te smeren, zodat ze niet vies worden.
  Het meisje is erg mooi, met de figuur van Venus, alleen strakker en gebeeldhouwd. Ze draagt alleen een bh en een slipje. Al het andere is al verscheurd. Maar hoe sierlijk zijn de benen! Dit is geen meisje, maar een zegel van perfectie, een kroon van schoonheid.
  Ze beweegt op een bijzondere manier, als een eekhoorn. En de blote voeten flikkeren gewoon, en de hakken blijven verrassend schoon. Catherine schiet en de fascist krijgt een zweer in zijn borst.
  Het meisje zegt:
  - Loyaliteit aan het moederland is het hoogste woord!
  Alla merkte grinnikend op:
  - Doe je beha uit en blijf in je slipje, net als ik!
  Catherine schudde negatief haar hoofd:
  - Dit is onfatsoenlijk!
  Alla schudde haar heupen, vuurde nauwkeurig en zong:
  - Op de een of andere manier zijn Komsomol-leden ongebruikelijk geworden! Zo met ontbloot bovenlijf rondlopen is zeer onfatsoenlijk!
  Catherine giechelde en merkte op:
  - Waarom de moffen vreugde brengen door naar onze schoonheid te kijken!
  Alla antwoordde resoluut:
  - Onze schoonheid is dodelijk!
  Katya giechelde en schoot op de TA-200. De auto van de nazi's vloog in brand. En de mooie blondine flapte eruit:
  - Dood aan het kwaad!
  Alla giechelde:
  - En het leven is goed!
  Catherine, die zag dat de Duitser viel, gromde:
  - Dit is de hoogste waarde! Denk niet, fascisten, dat jullie gewonnen hebben!
  Hoe Allah zal zingen:
  - De overwinning wacht! De overwinning wacht... Degenen die de ketenen willen verbreken! De overwinning wacht! De overwinning wacht! We zullen de nazi's kunnen verslaan!
  Een mooi meisje, en haar naakte borsten trillen. Het is goed met een ontbloot bovenlichaam in de hitte, die wordt versterkt door het vuur.
  Anyuta zag er nu veel vastberadener uit. Ze schoot met een machinepistool op de moffen en blafte:
  - Ik zal je castreren!
  En inderdaad ontvingen de nazi's dodelijke geschenken en doodskisten! En het meisje liet hen het idee zien: laten we blote tenen bouwen. En ze floot als een roversnachtegaal. En door de vingers van de onderste ledematen.
  De meisjeskapitein is erg slim. En sprankelend. En helemaal niet wreed. Ook zij heeft soms medelijden met de vijandelijke soldaten, die misschien kinderen hebben die zullen huilen om hun vermoorde vaders.
  Anyuta verdrijft dergelijke gedachten echter van zichzelf, ze zorgen ervoor dat ze wil huilen. Maar het waren niet de Russen die naar de Duitsers kwamen om te beroven en te moorden. Nee, dit zijn de Duitsers en een hele agressieve groep buitenlanders van over de hele wereld stormt de Russische ruimtes binnen.
  Anyuta sloeg een kruis en schoot op de Fritz, die stilletjes dicht bij de Russische posities probeerde te komen... Zijn oog en hersenen, uitgeschakeld door een kogel, lekten naar buiten.
  De meisjeskapitein glimlachte en zei geestig:
  - Recht oog in oog, hoofd tegen hoofd!
  Anyuta schoot nauwkeurig en raakte met een zijspan een motorfiets. De auto begon te scheuren en het machinegeweer vloog weg en draaide verschillende keren om. Toen doorboorde zijn snuit het puin.
  Het meisje wreef met haar blote, stoffige zool over het puin. En ze mikte opnieuw. Haar vrolijke, jonge gezicht grijnsde tevreden. Het meisje zong:
  "Nee", zeiden we tegen de fascisten, ons volk zal niet tolereren dat Russisch geurig brood "brod!" wordt genoemd.
  Maria maakte een zeer nauwkeurig schot, waardoor de Focke-Wulf in brand vloog, en piepte:
  Voor een schurk is de keuze natuurlijk duidelijk:
  Hij is bereid Rus te verraden voor dollars...
  Maar de Russische man is zo geweldig...
  Ik ben klaar om mijn leven te geven voor mijn moederland!
  Het meisje maakte een salto en liet de nazi's een koekje zien, draaide zich om en de kogels raakten de schoonheid niet.
  Alla verscheen, deze schoonheid, bijna naakt en groezelig als een duivel, gooide met beide benen tegelijk een granaat. En ze controleerde:
  - Wat ik heb is... Naar de Fritz in de scherpe kant!
  Matryona corrigeerde Alla:
  - Scherp, naar de zijkant, niet naar de scherpe kant!
  Het meisje giechelde en schudde haar watermeloenborsten, en lanceerde een granaat met behulp van een granaat met een explosiepakket. "Tiger" werd in de loop geraakt en dit kromme kunstwerk ontweek.
  Waarna het wezen van Hitler zich terugtrok. Ze begon te kruipen als een schildpad die in een vuur terechtkomt.
  Anyuta zong vrolijk knipogend:
  - En de Tijger trekt zich terug en de Duitsers verstoppen zich!
  Het meisjesbataljon manoeuvreerde onder aanvallen van lucht en zware kanonnen. Toen raakten de raketwerpers en rezen gebroken, hete kliffen de lucht in. En de stenen vlogen in brand. Gelukkig stierf geen van de meisjes, maar de mannen gingen naar de andere wereld - die hebben er niet zoveel spijt van! En zielen vliegen - sommigen naar de hemel, en anderen naar de hel! Waar de duivels met hooivorken al wachten op degenen die niet in Jezus geloofden.
  Alla, de meest sexy krijger, is woedend: kunnen de nazi's met hun Sturmtiger op de posities van de Sovjet-troepen schieten en de Rode krijgers doden?
  . HOOFDSTUK Nr. 20.
  Het is nu juli 1944 en de gevechten gaan met enorme intensiteit en wreedheid door. En letterlijk op alle fronten.
  En het meisje pakte een granaat met haar blote voeten en draaide in cascades van salto's. En het draaide steeds sneller. En toen gooide ze uit alle macht het geschenk van de dood in de brede loop van de Sturmtiger. De blote, gebruinde benen van de schoonheid flitsten en een granaat vloog in de brede loop. En de krachtige auto stikte eerst en explodeerde toen. De twee "Royal Tigers" die aan de zijkanten van de "Sturmtiger" stonden, werden opgeworpen en in verschillende richtingen verspreid. De rollen werden van hen afgerukt en ze vielen, vliegend als de gebroken ketting van de koningin.
  De schokgolf gooide Alla omhoog en het meisje vloog ondersteboven. En ze werd omgedraaid, geschommeld en gegooid. Maar de schoonheid landde nog steeds, scherp puin en verbrijzelde stenen groeven in haar blote zolen. Het meisje had pijn en zelfs door haar eeltige voet prikte een scherpe punt.
  Maar Alla vond de kracht om op te staan en te schreeuwen:
  - Jullie fascisten zullen in de as liggen!
  Anyuta en de andere meisjes werden door de explosiegolf omhooggeworpen en zelfs licht verpletterd. Maar geen van de mooie krijgers stierf. De meisjes kregen te maken met een orkaan en goed gericht vuur. Het onderdrukken van de eruit gesprongen nazi"s en andere agressieve insecten die de USSR belegeren.
  Maria zong met veel enthousiasme:
  - En wanneer de trompet van de Heer ons in de strijd blaast, zullen we samen vrienden zijn met de Komsomol! En door de wil van Jehovah zal ik op het hemelse appèl aanwezig zijn!
  Alla schudde het stof van haar bloedige, gebroken zolen van zich af en zong:
  - Lenin, feest, Komsomol! We sturen de Führer naar het gekkenhuis!
  De meisjes begonnen oorverdovend te lachen en Seryozhka zei geschrokken en geïrriteerd:
  - En mijn katapult is niet zo nauwkeurig - zoals deze blote en sterke benen van Alla!
  Matryona spande haar armspieren en zei:
  - Nou, niets! Je zult met iets anders komen. Iets koelers!
  Witchakova keerde terug van de frontlinie en kreeg een dringende oproep naar Vladivostok. Nadat ze enorme verliezen hadden geleden en Khabarovsk bijna hadden omsingeld (de communicatie met deze stad werd onderhouden via de Amoer), hielden de Japanners hun troepen tegen om zich te hergroeperen en aan te vullen. Minstens honderd miljoen Japan en nog eens zeventig miljoen Mantsjoerije en Thailand zouden infanterie in overvloed kunnen overbrengen. In zekere zin is het gemakkelijker om met de USSR te vechten dan met de VS, aangezien een gevecht met laatstgenoemde veel dure schepen vereist en zeker geen goedkope vliegtuigen. Maar infanterie met lichte en goedkope geweren en machinegeweren gekopieerd van de Schmeisters kan in grote hoeveelheden worden geleverd! Elke Japanse jongen vanaf zeven jaar weet hoe hij een machinegeweer moet monteren en demonteren! Maar het kost natuurlijk tijd om troepen van het eiland naar het continent over te brengen. En nadat je versterkingen hebt ontvangen, ga je weer diep het Sovjetgebied in!
  Nadat ze de oproep had ontvangen, hoopte Witcherova dat ze eindelijk een nieuwe jager zou krijgen en in de lucht zou vechten. Het meisje werd in een Emka naar Vladivostok gebracht. De piloot voelde als een terminator. De medereiziger bleek, ondanks zijn hoge leeftijd, een grijsharige oude man te zijn, die alleen sergeantsstrepen droeg.
  Hij verklaarde opschepperig:
  - O, jullie jonge mensen! Weet je dat ik in tsaristische tijden met de Japanners heb gevochten!
  Witcher vroeg twijfelend:
  - Echt? Of misschien heb jij ook een kruis ontvangen?
  De grootvader schudde zijn grijze baard en zwoor:
  - Er is geen kruis, geen medailles! Dus vocht hij een jaar en drie maanden als soldaat! Wat denk jij, iedereen kan titels en medailles ontvangen? Vooral onder de tsaar, toen de soldaten niet erg bevoorrecht waren!
  Witcher was het ermee eens:
  - Ja, onder de tsaar was er klassenongelijkheid! Maar dit zijn andere tijden. Trouwens, wat vinden jullie van de Jappen! Ik bedoel, was de vijand sterk?
  De oude man antwoordde, met zijn ijzeren tanden knipperend:
  - Niet zwak, maar als ons commando slimmer was geweest, zouden ze Port Arthur en Mantsjoerije niet hebben opgegeven! Ze zijn niet zo'n sterke vijand.
  Emka reed langzaam, de weg werd beschadigd door bommen en artillerie. We konden praten.
  Witcher vroeg iets stiller:
  - Waren die van ons sterker?
  De oude man knikte kortaf, alsof hij een opwindspeeltje was, een paar keer:
  - In sommige opzichten wel! De Japanners hebben bijvoorbeeld twintig keer meer schietbanen dan wij. Voordat ik naar het front werd gestuurd, nam ik slechts deel aan drie schietbanen. En dan elk vijf schoten. Bij een vuurgevecht kunnen we echter niet zeggen dat we slechter waren dan de Japanners. En dit ondanks het feit dat zij kaki uniformen droegen en wij witte overjassen droegen. Uiteraard nadat we wat militaire ervaring hadden opgedaan. De Japanners hebben veel minder vaardigheden op militair gebied dan wij, ondanks hun langere opleiding. Maar hun geweren sloegen veel nauwkeuriger dan onze Mostina-club.
  Vedmakova stemde zonder voorbehoud ermee in:
  - Ja, zeker! Daar heb je gelijk in! De Japanners besteden, net als de Duitsers, te veel aandacht aan boortraining.
  De oude man schudde zijn hoofd:
  - Andersom! Veel minder dan wat we in het tsaristische leger hebben! Nou, als ze zelfs vóór de Eerste Wereldoorlog soldaten beter begonnen te trainen, en op zijn minst hun uniformen veranderden, dan... Geen leger, maar een compleet marsspel!
  Witcherova merkte niet zonder boosaardigheid op:
  - Voor de oorlog besteedden we ook veel aandacht aan het marcheren in optochten! Blijkbaar leert de slimme van de fouten van anderen, de dwaas leert van zijn eigen fouten, wie leert er helemaal niet, wie?
  Grootvader merkte op:
  - Opleiding is een winstgevende onderneming! Maar bij de bevoorrading hadden we doorgaans een volledige verstopping. Geen wapens, geen patronen! Ze leden vaak honger, de soldaten waren ziek - er waren geen medicijnen! Er stierven meer mensen door tyfus en andere gruwelen dan door Japanse kogels. Het was zo"n slechte oorlog. Kuropatkin is een idioot! Geen flankerende manoeuvres, geen camouflage, hij gooide mensen rechtstreeks onder machinegeweren in loopgraven. Wij werden gebruikt als kanonnenvoer. Het eindigde allemaal heel slecht, in een nederlaag. Zoals ze zeggen, ik sleepte nauwelijks met mijn voeten. Toegegeven, ik kan best trots zijn op het feit dat ik aan gevangenschap ben ontsnapt! Ook wonden!
  Het meisje vroeg nieuwsgierig:
  - En de Japanners zelf zijn beter of slechter geworden! In termen van zijn vechtkwaliteiten.
  De oude man stak eerst een opgerolde sigaret op en antwoordde toen pas:
  - Het is moeilijk om dit objectief te beoordelen. Legers zijn veranderd, tanks, vliegtuigen en machinepistolen zijn verschenen. Qua voortgang zijn de schepen niet zoveel veranderd, en de kanonnen ook niet. Maar de domheid van het commando bleef hetzelfde, dus verpest de aanval op Vladivostok!
  De Witcher flitste met haar groene ogen:
  - Hier is geen excuus voor!
  De oude man was het ermee eens:
  - En dat kan niet waar zijn! Ze wisten tenslotte dat de vijand een vuile truc aan het voorbereiden was, en er was geen manier om daarop te reageren! Alsof ze mij erin hadden geluisd. Maar de wapenstilstand met de Pindos is een duidelijk teken dat er een zware klap zal volgen.
  Witcher giechelde:
  - Met Pindos?
  Grootvader bevestigde:
  - Ja, zo noemen ze nu Amerika en Groot-Brittannië! De naam komt van het woord "stelen", dat wil zeggen stelen. En dit zijn parasitaire landen, stelende landen die het bloed zuigen van degenen die dommer en zwakker zijn!
  De piloot knikte met haar rode hoofd:
  - Ik ben het hier mee eens!
  De oude man hield vol:
  - Mee eens dat ons bevel idioten is, en zelfs verraders! Dit is hoe we onze vloot moeten opzetten, erger dan de Pindos!
  Witcher maakte bezwaar:
  "Misschien dachten ze niet dat de Japanners zo snel zouden toeslaan." Over het algemeen was het Verre Oosten een rustplaats, en lafaards en luie mensen vestigden zich hier. In het leger hoef je immers niet hard te werken zoals een arbeider of collectieve boer achterin, maar krijg je goede rantsoenen en een salaris. Aan de andere kant riskeer je je leven niet als je in het Verre Oosten dient. Ja, een paradijs voor slappelingen en lafaards.
  De oude man maakte bezwaar:
  "Soldaten en officieren vechten niet zo slecht." Hier is Chabarovsk, ze hebben zich nog steeds niet overgegeven.
  Witcher was het ermee eens:
  - Russische krijger, speciale krijger! Maar zoals Brusilov zei: onze soldaten zijn uitstekend, onze officieren zijn goed, onze generaals zijn middelmatig en de tsaar is volkomen slecht!
  Grootvader gromde ontevreden:
  - Als onze commandant niet Kuropatkin was, maar Brusilov: we zouden winnen! Helaas, het is overschreven! Het moet gezegd worden dat de Russische generaals onder de tsaar kleiner werden: onder Suvorov was er een heel sterrenstelsel van uitstekende commandanten! Stalin is echter een Georgiër, en zoals ze zeggen, Georgiërs...
  De grootvader onderbrak Witcher:
  - Wees voorzichtig met dergelijke uitspraken! Je kunt dus op een speciale afdeling terecht! Voor mij is Stalin echter geenszins een genie! En bijvoorbeeld de gemiste line-punch in februari bevestigt dit! Ik hoorde trouwens dat op 1 mei de Sovjet-luchtverdediging in Moskou hulpeloos bleek te zijn en vele duizenden Sovjetburgers stierven!
  De oude man merkte op:
  - Dank aan de VS en Groot-Brittannië! Ze gaven de Wehrmacht nieuwe vliegtuigen! Bovendien hoorde ik dat er sprake was van massale sabotage, waardoor de Yaks in de lucht uit elkaar vielen! Bovendien is het de gloednieuwe Yaks!
  Witcher knikte met haar hoofd:
  - Ik heb ervan gehoord! Echt schandelijk! Maar ik hoop dat de daders worden gestraft en dat het probleem wordt verholpen!
  Grootvader knikte en zei toen plotseling:
  - Het grootste probleem zit in ons hoofd! Een soort Sovjet-mentaliteit! Een poging om van een persoon een radertje te maken, een gewone slaaf!
  Witcher maakte geen ruzie. Ze viel stil en staarde wezenloos uit het raam. Nu is de dreiging van een nederlaag van de USSR veel tastbaarder geworden. Het bleek dat zelfs Moskou niet beschermd is tegen luchtaanvallen. Het heeft tenminste niet genoeg bescherming om een enorme luchtaanval te weerstaan!
  Welnu, de oorlog gaat een iets ander stadium in... Het is waar dat de Duitsers tijdens de veldslagen om Stalingrad ook luchtoverheersing hadden, maar dat leverde niet de gewenste overwinning op! De Moffen hadden echter een voordeel dat niet zo overweldigend was! Er arriveerden immers regelmatig nieuwe Sovjetvliegtuigen aan het front! Maar het moet gezegd worden dat het niveau van de gevechtstraining onder de piloten erg laag was. De meeste nieuwelingen hadden niet meer dan 8 uur vliegtijd. Dit is een groot minpunt, vooral omdat de Duitsers doorgaans tot 250 uur hebben! Na Stalingrad hebben de Duitsers het programma echter teruggebracht tot 150, maar nu is de brandstofvoorziening veel eenvoudiger geworden. De opkomst van een groot aantal nieuwe vliegtuigen zal echter ook voor de Moffen een probleem opleveren.
  Overigens werd gemeld dat verschillende Amerikaanse burgers gevangen waren genomen tussen de piloten van de neergestorte bommenwerpers. Dat laatste kwam helemaal niet als een verrassing! De Luftwaffe heeft niet genoeg piloten voor de nieuwe bommenwerpers, dus hebben ze vrijwilligers gevonden!
  Ik vraag me af hoe het Sovjetcommando hierop zal reageren? Er valt tenslotte niets te bereiken in Berlijn? Strategische bommenwerpers voor de lange afstand werden in de USSR niet ontwikkeld, met uitzondering van de P-8. Het laatste vliegtuig, met een snelheid van iets meer dan 400 kilometer per uur en gemaakt in 1936, is duidelijk verouderd. Bovendien zal het bij een aanval op Berlijn zonder luchtescorte bewegen en kunnen de Duitsers het met hun vliegtuigen onderscheppen. Ze beschikken immers al over zeer goede radars die de beweging van de vliegende massa richting Berlijn zullen registreren. Ja, en het kost tijd om voldoende van deze machines te produceren om Duitsland aan te vallen. De Duitsers zijn geen zwakke natie en houden van technologie! Ze zijn zelf waarschijnlijk de meest gedisciplineerde en best georganiseerde natie in Europa of zelfs de wereld! Het is heel moeilijk om alleen te winnen, en ook met een zwak Japan aan het tweede front.
  Het beste wat in deze situatie kan worden gedaan, is proberen een wig te drijven tussen de geallieerden en Duitsland. Maar hoe moet je dit doen? Beria had haar al opgedragen iets soortgelijks te doen met een torpedobootjager die ze van de Amerikanen had gekregen. Het had een goede provocatie kunnen zijn, maar Anna had geen tijd.
  Het lijkt erop dat het niet haar schuld is - wat als het geen lot is, maar een onaangename nasmaak knaagt nog steeds aan haar. Alsof alles anders zou zijn geweest als ze een dag eerder was aangekomen!
  Het is echter niet onmogelijk! Maar ze arriveerde zodra ze orders van Beria ontving!
  Over het algemeen is Lavrenty Palych een meester in provocaties. Japan viel de haven van Peru aan, niet zonder zijn deelname!
  Feit is dat de inlichtingendienst van het Land van de Rijzende Zon, alsof het toeval was, in het bezit kwam van documenten over Amerikaanse plannen om een reeks preventieve aanvallen uit te voeren met behulp van vliegdekschepen, waaronder die in de haven van Peru!
  Bovendien zijn de Amerikanen dwazen: ze hebben Japan tot oorlog uitgelokt, terwijl Groot-Brittannië een embargo oplegde op de aanvoer van olie en andere grondstoffen, maar zelf waren ze niet klaar voor oorlog!
  De Verenigde Staten beschikten in 1941 inderdaad niet over voldoende troepen, vooral niet in tanks, voor een oorlog met Japan. In 1940 hadden ze slechts 400 tanks, en informatie over 1941 is geheim, maar het is onwaarschijnlijk dat er toen al meer dan duizend waren! Dus Amerika sprong in de oorlog, volkomen onvoorbereid! Nou ja, Japan is ook niet erg bewapend. Als het ongeveer tweeënhalfduizend tanks had, en lichte, dan was er bijvoorbeeld helemaal geen langeafstandsluchtvaart!
  Dus de dappere piloten van het Land van de Rijzende Zon hebben de VS niet gebombardeerd! Maar ze zijn gewoon genaaid! En nu hebben ze besloten wraak te nemen op de USSR, voornamelijk vertrouwend op hun infanterie, en dromen ze ervan het succes uit de tijd van tsaar Nicolaas II te herhalen!
  De Witcher verveelde zich en begon te zingen:
  Hoe moeilijk is het leven, Heer, helaas,
  Je hebt zelf de doornenkroon opgezet!
  Nee, schiet mijn hoofd er niet af
  Een nieuwe dag belooft problemen voor ons!
    
  Dromen werden onmiddellijk tot stof verstrooid,
  De wrede worm knaagt met passie!
  En pijn en verdriet in je ogen,
  Wat te beteugelen, niemand heeft de macht!
    
  Maar wat, God, kunt u?
  Sinds hij zelf het kruis van Golgotha heeft beklommen!
  Dromen over geluk zijn illusoir,
  Weduwen brullen en kreunen!
    
  Er is geen aarde verschrikkelijker dan de wereld,
  Schets van oorlog, het penseel zit onder het bloed!
  Het hysterische schuim van ether,
  Breek meteen het web!
    
  En als je mijn leven wilt,
  Dan gooit God mij in Gehenna!
  Ik hou nog steeds van je,
  In vooruitgang geloof ik in verandering!
    
  Ik geloof dat een persoon
  In staat om schoner en hoger te worden!
  Dat er een einde zal komen aan het lijden van eeuwen,
  Wij zullen als broeder de Almachtige worden!
    
  Wat zullen we bevelen?
  In de uitgestrektheid van sterrenschepen!
  Dat ons dappere leger,
  Hij zal sterker schijnen dan de Quasar!
    
  Het leven zal nooit verdwijnen
  En iedereen zal een mens zijn!
  Als een eindeloze straal van het jaar,
  Met een grenzeloze en zalige leeftijd!
    
  Het communisme zal werkelijkheid worden
  Geloof dat het beter zal zijn dan je had gedroomd!
  Vooruitgang vooruit, omhoog, niet omlaag,
  Laat er vreugde zijn - geen verdriet!
  Vedmakova maakte het lied af en "Emka" kwam eindelijk Vladivostok binnen. De piloot keek nieuwsgierig naar de stad. Er was een merkbare toename van de verwoestingen in Vladivostok, sommige gebouwen rookten, blusploegen werkten op straat, er waren veel tieners met schoppen, houwelen en andere brandblusapparatuur.
  Grootvader merkte op:
  - Onder de tsaar werkten ook jongeren hard, maar zonder glimlach en enthousiasme! Al kom je met puur enthousiasme niet ver!
  Witcher maakte bezwaar:
  - Als de industrie de motor van de economie is, dan is enthousiasme de brandstof met een hoog octaangetal!
  De oude man knikte blij:
  - Je spreekt goed, meisje!
  "Emka" stopte bij het kantoorgebouw van de commandant en Vedmakova rende er bijna uit. Ze wilde heel graag weer op haar gevleugelde paard zitten.
  Het meisje klopte aan op het kantoor waar ze met de dagvaarding naartoe werd gestuurd. Een slaperige stem volgde:
  - Kom binnen!
  Witcher kwam binnen en rechtte trots haar schouders. Een man in het uniform van een NKVD-kolonel zat op een stoel. Zo'n kale en onaangename man. Somber vroeg hij de piloot:
  - Voornaam, achternaam, patroniem!
  Het meisje antwoordde snel:
  -Anna Petrova Witcher!
  De kolonel voegde eraan toe:
  - Militaire rang?
  - Majoor van de luchtmacht en held van de Sovjet-Unie! - Zei de piloot trots.
  De kolonel pakte de telefoon en zei kort:
  - Luchtmacht-majoor Witcher is al gearriveerd!
  Toen wendde hij zich tot het meisje.
  - Hoe voel je je? Ik hoop dat je gezond bent?
  De piloot ontblootte haar tanden:
  - Ik voel me goed! Klaar om te vechten als een leeuwin!
  De kolonel knikte:
  - Geweldig! Ik denk dat de Japanners het zullen waarderen!
  Er klonk een geluid, het gekletter van laarzen en zes gewone medewerkers van de speciale afdeling, vergezeld van een man in een speciaal uniform, stormden het kantoor binnen. Hij bestelde:
  - Doe handboeien om voor deze dief!
  Witcher was in de war:
  - Wat is dit nog meer?
  De kolonel blafte:
  - En die! Je staat onder arrest, burger Witcher! En je wordt naar de gevangenis gestuurd!
  Een man in een speciaal uniform waarschuwde:
  - Deze vrouw kan heel goed vechten! Wees dus voorzichtig!
  Witcher glimlachte:
  - Ik zal geen vertegenwoordiger zijn van onze dappere wetshandhavingsinstanties! Bel Beria en ruim dit misverstand meteen op!
  De kolonel snoof minachtend:
  - Hier is nog een manier om Beria af te leiden! Stuur haar naar de gevangenis, en het onderzoek zal het oplossen!
  De heks knikte:
  - Ik ben een held van de Sovjet-Unie en het onderzoek zal het natuurlijk oplossen, maar met Beria zou het sneller zijn! Ik wil zo snel mogelijk achter het stuur van een vliegtuig zitten!
  De kolonel troostte:
  - Tijdens de oorlog zal niemand lang uitstellen! Haal haar weg!
  Vedmakova liep zonder weerstand te bieden en werd slechts licht geduwd door de snuiten van de verkorte machinegeweren die met verkenners begonnen te worden uitgerust. Toen stopten ze me in een zwarte trechter en reden weg. Anna Petrovna was kalm, ze voelde zich niet schuldig over zichzelf, en de NKVD was waarschijnlijk op de hoogte van haar speciale relatie met Beria, dus ze zouden het oplossen. Het is zelfs interessant om de gevangenis te bezoeken. Een echte man moet een zoon opvoeden, in het leger dienen en een gevangenisstraf uitzitten! Dus waarschijnlijk de krijger! Veel beroemde mensen zaten in de gevangenis: Stalin, Lenin en Hitler!
  De gevangenis bevond zich niet bijzonder ver van het kantoor van de commandant, dus werd Vedmakova eruit getrokken en naar de binnenplaats geleid. Daar gromden honden boos, de stenen muren van de kerker, gebouwd in de achttiende eeuw, waren dof en grijs. Het meisje voelde een onwillekeurige opwinding toen ze naar binnen werd gebracht en door de gangen werd geleid. Hier is het registratievenster: routinevragen:
  - Voornaam, achternaam, patroniem, geslacht!
  Ga dan rechtsaf een betegelde kamer in. Daar zat aan tafel een officier in een NKVD-uniform en een leren schort, en met hem een arts in een witte jas en twee vrouwen van middelbare leeftijd die dunne rubberen handschoenen aan hun handen trokken.
  De bewaker die Vedmakova vergezelde, verwijderde snel, met een geoefende beweging, de handboeien van haar. De officier beval:
  - Trek je kleren uit!
  Witcher was verrast:
  - Wat?
  De officier herhaalde kalm:
  - Ik zei: trek je kleren uit! Zoeken en persoonlijk zoeken zijn verplicht!
  Het meisje bloosde:
  - Maar er zijn hier mannen!
  De officier met het schort blafte:
  - Help je! Kom op, doe je vodden uit, hoer!
  Vedmakova beefde, ze herinnerde zich dat wanneer ze in de gevangenis werd geplaatst, een persoonlijke fouillering verplicht was en ze begon haar kleren uit te trekken. De vrouwen accepteerden het en betastten zorgvuldig elke naad. Alleen in haar slipje achtergelaten, schaamde Witcher zich, maar de officier blafte:
  -En trek je slipje uit, trut! De zoektocht zal voltooid zijn!
  Volledig naakt achtergelaten voor verschillende mannen (het konvooi dat haar bracht stond stil, klaar om elk moment de strijd aan te gaan), schaamde het meisje zich en probeerde haar met haar handen te bedekken.
  Ze sloegen haar hard op de billen met een wapenstok:
  - Zonder twijfel, teef!
  Witcher kwaakte, maar verdroeg het. Toen haar kleren klaar waren met onderzoek en haar laarzen opengescheurd waren, beval de officier:
  - Bekijk het nu zelf!
  De vrouwelijke gevangenbewaarders begonnen vanaf het hoofd. Ze woelden met gehandschoende vingers door het haar en keken vervolgens in de oren, zelfs met behulp van een soort buisje met een zaklamp. De oren werden verschillende keren naar achteren getrokken, gebogen en ongebogen. Toen keken ze in de neusgaten:
  - Hoest, alsjeblieft! Dat is alles, sterker!
  De neus van het meisje was verbrijzeld. Hierna volgde een onderzoek van de mond. Het was volkomen onaangenaam, ruwe handen drukten op de tong, zo nu en dan trokken ze hem terug, daarna harder, en scheurden hem zelfs bijna af.
  De officier zei:
  - We moeten voorzichtiger zijn! Ze zou een spionne kunnen zijn!
  De gevangenbewaarders begonnen hun vingers op de tanden te drukken en controleerden of er vullingen waren waarin belangrijke informatie verborgen kon zijn. Witchakova voelde zich vernederd en bespuugd; haar held, de USSR, werd als een hoer gefouilleerd, zonder iets te missen. Toen begonnen de gehandschoende handen van de vrouwen de blote borsten van het meisje te voelen. Ze kneedden het, voelden letterlijk elke millimeter en lieten het zien met een zaklamp. De borsten van het meisje zwollen verraderlijk op, en de gevangenbewaarders drukten steeds harder en kwaakten toen:
  - Nee! Hier is het schoon!
  Vervolgens werden de navel en vingers onderzocht. De navel werd teruggetrokken, ook gedraaid en vervolgens met een naald doorboord. De vingers werden niet minder zorgvuldig onderzocht.
  - En nu een gynaecologische zoektocht! - De officier heeft bevolen.
  De gevangenbewaarders gaven opdracht:
  - Buig voorover en spreid je benen, alsjeblieft!
  Wat volgde was het meest vernederende, toen de gehandschoende hand van de cipier nogal ruw in de boezem van het meisje terechtkwam. Witcher kreunde van pijn en vernedering. En de hand groef ruw in de grot waar de vrouw haar meest waardevolle schat bewaarde, wat zowel pijnlijk als netelig was. Het meisje trilde enigszins en de officier mompelde sarcastisch:
  - Controleer het zo goed mogelijk! Het is immers op intieme plaatsen dat spionnen meestal documenten verbergen, en soms is een klein briefje voldoende om belangrijke informatie te achterhalen.
  De ene gevangenbewaarder werd vervangen door een andere, waarna de zoektocht nog pijnlijker en onbeleefder werd. Witchakova besefte dat ze haar simpelweg wilden vernederen door de zoektocht in marteling te veranderen.
  Het onderzoek van de anus was niet minder ruw en er werd ook gebruik gemaakt van een darm en een groot klysma. Blijkbaar werd de piloot inderdaad ernstig verdacht. Daarna leek het controleren van vingers, benen en voeten een kleinigheid.
  Daar bleef het echter niet bij; de officier beval:
  - Nu een röntgenfoto van de maag! Er was niet veel dat ze kon slikken!
  Nou ja, het doet niet zoveel pijn. Hier was een dokter aanwezig, hij onderzocht alles zorgvuldig, zelfs het hart en de longen. Tenslotte gaf hij het startsein:
  - Ze is schoon en volkomen gezond!
  De officier mompelde boos:
  - Het is jammer dat we haar toch neerschieten! Maar laat hem voorlopig piano spelen!
  De piloot, verbijsterd door vernedering, liep gehoorzaam als een automaat. Witcher's handen werden besmeurd met verf en zorgvuldig op papier gedrukt. Daarna volgden allerlei metingen, fotograferen in profiel, fullface. Ze dwongen me om een hele tijd naakt te staan, waarbij ze alle tekens, littekens en moedervlekken op mijn lichaam herschreven. Daarna werd ze afgespoeld onder een koude douche, wat echter gebruikelijk was in de USSR, niet alleen voor gevangenen, ze kregen gevangenisuniformen.
  - Kleed je aan, trut!
  Het gewaad was eigenlijk een zak van jute en geborduurd met een gevangenisnummer. Het meisje kreeg geen schoenen, omdat ze die blijkbaar als een onnodige luxe beschouwden voor de vijanden van het volk, en dus brachten ze haar nauwelijks bedekt naar een cel.
  Er hadden net massa-arrestaties plaatsgevonden, de gevangenis was overvol en bruiste. Vitchakova werd in een krappe kooi gegooid, waar al meer dan honderd vrouwen zaten, voornamelijk jonge meisjes uit het leger en bedienden. Toen de piloot de cel binnen werd gebracht, kon ze geen enkele stap zetten; de gevangene maakte de hele verdieping rommelig. Het was erg donker in de cel, het raam was dichtgetimmerd, het was benauwd en stonk sterk, blijkbaar was de emmer al lang niet meer buiten gezet.
  De meisjes waren halfnaakt, en sommigen waren helemaal naakt; ze trokken hun kleren weg. Een aantal van hen was aan het ijlen en vroeg om water. Witcher stopte en vroeg:
  - Ik kan geen enkele stap zetten! Waar moet ik heen!
  - Waar ze je daarheen hebben gebracht en daar blijven! - Ze beval vanuit de duisternis, waarschijnlijk de oudste in de cel. - Er is hier geen plaats voor ons.
  Witcherova, die zich realiseerde dat dit stom was, vroeg nog steeds:
  - Waar zijn jullie meisjes voor?
  Stemmen volgden:
  - Ja, hier is artikel 58, of zelfs helemaal zonder kosten! Waar ben je voor?
  Witcher grapte:
  - Ja, ze heeft Beria verkracht!
  Het vriendelijke gelach en de uitroepen van de meisjes werden gehoord:
  - Ja, ze is van ons!
  Wie piepte vanuit de duisternis:
  - Het is niet genoeg om Beria op te hangen!
  Een dreigende stem onderbrak:
  -Genoeg! En zo werden al meer dan een halfduizend man in de tuin neergeschoten! Wij kunnen ook met de hele cel mee op stap!
  De Witcher blafte:
  - Nou nee, als ze me ter executie brengen, zal ik niet toegeven!
  . EPILOOG.
  En nu is het april 1940. Het is erg warm en zonnig in China. En de terminatorjongen Oleg Rybachenko vecht, samen met zijn partner Margarita Korshunova, tegen de laatste soldaten van Mao Zedong, of liever gezegd, maakt ze af. En dus vechten de monsterkinderen wanhopig.
  De jongen voerde nog een molenmanoeuvre uit met zijn zwaarden, waarbij hij Chinese hoofden afhakte en brulde:
  - Banzai!
  Het terminatormeisje Margarita brulde ook terwijl ze de krijgers van het Hemelse Rijk in stukken hakte:
  - Het wordt niet cooler dan wij!
  En de kinderen gingen gewoon los en gingen helemaal los, en het was super en hyper.
  Dus versloegen ze de Chinezen zonder te stoppen met hun lieve zielen totdat ze het hele leger hadden uitgeschakeld.
  En toen viel de terminatorjongen Oleg Rybachenko in slaap en droomde over zoiets.
  Pashka werd wakker in een nieuw lichaam... Het laatste wat de jongen van een jaar of elf zich herinnerde was een hevige pijn die zijn aderen, spieren en zijn benige lichaam scheurde, en daarna de lichtheid en gelukzaligheid die daarop volgde. En de aarde zweefde onmiddellijk weg onder de blote voeten van de jongen, die in een kleine zilveren munt veranderde en verdween achter de glans van de helderste sterren. En toen begon de symfonie te spelen, iets ongelooflijk majestueus.
  En nu is ze terug in haar lichaam, vol kracht en kracht door een gezonde eetlust. Pashka is nog steeds een jongen, maar niet meer de magere, kampachtige uitstraling die hij vroeger had, maar gespierd, sterk, en de kleur op zijn huid is niet helemaal menselijk, donker goudkleurig. De jongen voelde aan zijn gezicht, nee, het leek volkomen menselijk, met een gladde en schone huid, en het haar op zijn hoofd voelde zacht en zijdeachtig aan. Alleen zitten er een paar vreemde armbanden om zijn polsen.
  De jongen prikte in de edelsteen en er flitste een hologram. Er verscheen een driedimensionaal kleurenbeeld van een onvoorstelbaar mooi meisje. Haar zilveren stem tsjirpte glinsterend:
  - O hoogheid! Jouw geboorte heeft plaatsgevonden en daarom zal er feest zijn in het koninkrijk!
  En bijna onmiddellijk na haar woorden laaiden heldere, kleurrijke lichten op in de troonzaal, waar de pasgeboren dode jongen was, en begonnen bundels schijnwerpers te schijnen. Pashka werd plotseling, als door een golf, naar een enorm stadion gedragen, waar hij door een bonte menigte met gejuich werd begroet. De jongen keek om zich heen en knipperde met zijn ogen. In de gigantische troonzaal stonden beelden en bovenaan draaiden zeer sierlijke en kleurrijke kroonluchters. En veelkleurige fonteinen kloppen.
  En over het algemeen was het paleis zelf tegelijkertijd futuristisch en oud.
  De overgrote meerderheid van het publiek bestond uit mooie jongens en meisjes, en er waren drie keer zoveel meisjes. Naast hen waren er een klein aantal wezens van twee soorten. Zeer groot, twee meter hoog, vergelijkbaar met gorilla's, alleen met oren als de vleugels van vleermuizen, grijze en bruine wezens. En iets kleinere oranje en geel gekleurde individuen die op vossen leken, maar er waren er maar een paar.
  Daarnaast draaiden er ook mechanische mannetjes in de hal, op wielen met koninklijk eten en luxe drankjes in kleurrijke wikkels.
  Pashka merkte dat er vrijwel geen ouderen in de zaal waren, en dus waren de wezens, hoewel ze op mensen leken, op de een of andere manier te helder met een gouden huid, en hun haar leek op bloemblaadjes. Leuk publiek, maar te veel. En hun oren, niet helemaal menselijk, zien eruit als een doormidden gesneden rozenknop.
  Waar is hij? Zou het de hemel kunnen zijn? Onlangs zijn de Orthodoxie en de pioniers dichter bij elkaar gekomen en beloven de priesters een genereus paradijs aan degenen die stierven voor het vaderland.
  Misschien liegen de priesters niet? Nu is hij niet langer een jongen op blote voeten, met roet en krassen in de strijd om Rzjev. Nee, de prins staat voor hen. Ook nog een jongen, maar dan in sprankelende scharlakenrode laarzen versierd met edelstenen, in een zeer luxueus, zij het wat ouderwets pak. Aan de riem schittert een zwaard, met een gevest dat rijkelijk versierd is met edelstenen. Het is zelfs vreemd: robots, televisie en tegelijkertijd een kasteelsetting.
  Toegegeven, het publiek is ook op zijn eigen manier gekleed. De jongens dragen middeleeuwse hemdjes en luxe laarzen, en de meisjes dragen glazen pantoffels met hoge hakken en transparante jurken die de schoonheid van hun lichaam niet verbergen.
  Twee meisjes, waarschijnlijk dienstmeisjes, renden voor de prinsen uit: ze waren op blote voeten in korte witte jurken en naakt, met een dunne strook glanzende stof die nauwelijks hun prachtige borsten bedekte. Ze verspreidden royaal roze bloemblaadjes, onder de hielen van de pasgeboren prins.
  Pashka is nu een koninklijk persoon, maar hij was een hongerige, magere, schaamteloos vuile pionier. En een gevoel van trots vult zijn ziel. Eerlijke pionier - er is gerechtigheid.
  Op de stralende troon verschenen een meisje in koninklijke gewaden en een jonge man van ongeveer twintig jaar of ouder. Ze begroetten Pashka, die hun de pioniersgroet bracht.
  De jongeman droeg een kroon en zei op plechtige toon:
  - Jij bent de heldhaftig gedode ridder die door de Goden werd bepaald als mijn erfgenaam en rechterhand!
  Pashka antwoordde dit bescheiden:
  - Ik weet het niet, Majesteit. Honderden en duizenden Sovjet-mensen vielen niet minder heldhaftig dan ik! En ik denk dat ze niet minder een beloning in de hemel verdienen!
  De koning van deze wereld zei op belangrijke toon:
  - Hier zijn we allemaal die het ene leven hebben geleefd en het andere hebben ontvangen. De beloning is niet altijd eerlijk. Ook ik was niet een van de beste officieren in het tsaristische leger, maar ontving de titel van koning. Maar een van de meisjes op blote voeten is pater Makhno zelf!
  Het dienstmeisje snauwde bij deze woorden en flapte eruit:
  -Maar ik heb genoegens geleerd die voor jullie mannen niet toegankelijk zijn!
  De koning antwoordde hard:
  - Jij, slaaf Makhno, kreeg geen woord! Bind haar vast aan de goblinpaal zodat ze haar deel van de wimpers kan krijgen.
  Het meisje werd door een gorilla met vliezige oren in vijf vingerkootjes gegrepen en naar een pilaar gesleept. Het meisje probeerde zich tevergeefs te verzetten, maar werd met een zweep hard op de dijen geslagen. Waarna ze de goblin op de poot beet, maar kreeg een klap in de kin en zakte in elkaar, waarbij ze het bewustzijn verloor.
  De koning zou tevreden zijn, maar Pashke helemaal niet. Het is niet goed als ik een vrouw sla, ook al is het de bloedige despoot en bandiet Makhno zelf. Soms houdt het lot iemand graag voor de gek. Of beter gezegd: de Demiurg-goden. Schurken krijgen soms postume vergelding, maar niet altijd direct. Sommigen kunnen incarneren als kreupele, anderen als slaaf of slaaf. Maar Zijne Majesteit zelf is helemaal geen engel, maar een genietende officier, Shwinder. Niet slechter dan andere officieren, maar ook niet beter. En ik had het geluk, zoals in het lied van Vysotsky, om al in mijn tweede leven uit te groeien tot een monarch. Toegegeven, niet onmiddellijk, maar toen de voormalige koning werd vermoord. Hier verschenen eerder sluimerende vermogens.
  Pashka keek en zweeg. Hij voelde zich niet meer geheel gelukkig. En de niet zo aangename stem van de vorst kondigde aan:
  - En nu moet je deelnemen aan het traditionele ritueel tijdens de kroning van prinsen! Nu zal de bestraffing van een grote, vooral gevaarlijke crimineel uit een vorig leven plaatsvinden! Want ik geloof dat zonden vergelding moeten ontvangen!
  Er was een knarsend geluid te horen en de vloer voor de troon begon uit elkaar te bewegen. Het geluid was zacht, de robots veegden stof weg en de staaf steeg de lucht in. Er verscheen iets dat leek op een stalen horizontale balk. De jongen was alleen met zijn handen vastgeketend aan een dikke dwarsbalk en een halter was aan zijn benen vastgeketend. De armen waren van de gespierde schouders gedraaid en het was duidelijk dat de last de jongen vreselijke pijn bezorgde.
  Zoya en Victoria herkenden deze gespierde jongen onmiddellijk als Oleg Rybachenko, en wendden zich huilend tot Tsjernobog:
  - Wat ben je aan het doen, donkere?
  De Overlord van het Hyperuniversele Kwaad antwoordde zachtjes:
  - Door de schuld van deze jongen kun je niet blijven vechten in dit universum en de overwinning van de USSR verzekeren! - Het oog van Tsjernobog werd strenger. - Mee eens, dit is een misdaad die zo ernstig is dat zelfs koken in olie niet genoeg is!
  Zoya zei op smekende toon:
  - Maar dit is de grootste onvrijwillige zonde!
  Tsjernobog antwoordde op moedige toon:
  - Ze slaan je wanhopig als je per ongeluk! Geloof me, ze hebben deze jongen uiterst voorzichtig behandeld!
  De goblins stonden aan de randen van de vastgebonden Oleg. De jongen was helemaal naakt en zijn spieren waren gezwollen door het gewicht van de halter die aan zijn benen was vastgeketend. Pashka twijfelde en vroeg:
  - Wat is zijn schuld?
  De koning antwoordde arrogant:
  - Feit is dat door hem Sovjet-Rusland zijn grote kans op redding heeft gemist!
  Pashka vroeg rustig aan Oleg Rybachenko:
  - Dit is waar!
  De jongen, verscheurd door de pijnbank, knarste met zijn tanden:
  - Ja! Het is mijn schuld!
  Een laconiek bevel van de vorst volgde:
  - Verslaan!
  En de goblins sloegen zo hard als ze konden met kettingen op de blote rug van de jongen. De huid barstte en het gezicht van Oleg Rybachenko werd scharlakenrood. Maar de jongen klemde zijn kaken op elkaar en huiverde, hield stand en slaakte geen kreet. En de goblins zetten het regiment met koude woede voort. Ze sloegen met al hun kracht en sneden zelfverzekerd door de huid van de jongen.
  Pashka bracht hulde, ondanks de wilde pijn schreeuwde Oleg Rybachenko niet, maar ademde alleen zwaar. Hoewel de martelingen heviger werden. De kettingen op het plastic handvat begonnen heet te worden en werden rood. Dus nu sneed elke nieuwe slag niet alleen de huid, maar verbrandde deze op zijn plaats met vlees.
  Een sterke geur van gebakken vlees zweefde door de kamer. De pijn was verschrikkelijk. Olegs ogen puilden uit hun kassen, zijn gezicht werd blauw, het bloed stroomde uit zijn keel, maar toch hield hij met een gigantische wilsinspanning het gebrul in bedwang dat op het punt stond uit zijn keel te ontsnappen. Men had het gevoel dat deze jongen een brute ervaring had meegemaakt. school, ook in de wereld van sterren- en ruimteoorlogen. Oleg stelde zich voor dat ik hem met een bezem in een heet bad sloeg en dat werd veel gemakkelijker.
  De witgloeiende kettingen sloegen en verbrandden Rybachenko van de nek tot aan de hielen, die de goblins met het groene licht sloegen, maar de verbrande en gewonde jongen wilde nog steeds het bewustzijn niet verliezen. Pashka keek ernaar alsof ze betoverd was. Hij had medelijden met zijn leeftijdgenoot, bijna even oud, maar aan de andere kant was het zijn schuld dat de USSR, die al nauwelijks stand hield, op de rand van vernietiging stond. Welnu, kan zoiets als dit werkelijk vergeven worden? Stalin zelf riep immers op tot het tonen van meedogenloosheid jegens vijanden. Bovendien is de jongen erg gespierd en helemaal niet uitgemergeld, ook al heeft hij geen druppel overtollig vet.
  Dit betekent dat ik geen echte honger heb ervaren, en dit roept ook geen sympathie op...
  Een plotseling gebrul dat uit de trommelvliezen kwam, deed het paleis trillen. De muur stortte in en de passerende explosiegolf verspreidde mensen als lege flessen, gooide de troon omhoog als een tornado... Alles gebeurde alsof tijdens een sterke aardbeving, in een orkaantempo. En even later verschenen de boeven. Zeer vergelijkbaar met goblins, alleen niet naakt in bont, maar in uniformen.
  De horizontale balk stortte in door de schok en de dwarsbalk brak. Brutaal geslagen en bedekt met brandwonden viel Oleg Rybachenko op Pashka. Zijn hele rug en borst, die op de slavenjongenprins instortten, waren verbrand en gebroken. Niettemin hield de jongen nog steeds vast aan zijn bewustzijn en fluisterde tegen de pionier:
  - Dit is onze kans!
  En uit Pashka's riem haalde hij een pistool tevoorschijn, bezaaid met diamanten. Hij schoot één keer in zijn handboeien. Ze barstten los, gevolgd door twee schoten op de boeien die zijn benen vasthielden. Ondanks de volle kracht van de kwelling behield Oleg Rybachenko het vermogen om te bewegen, en zijn mentale perceptie was sterker dan ooit. De prins had enkele van de meest geavanceerde tovenaars van het koninkrijk aan zijn riem hangen.
  En de goblins die binnenstormden, verborgen hun gevoelens en dierlijke instincten niet. Ze wilden zoveel mogelijk levende wezens vernietigen en schoten overal.
  Oleg Rybachenko had nauwelijks tijd om Pashka weg te duwen, en op de plaats waar de jongensprins zojuist had gelegen, was er slechts een krater van een halve meter breed en een meter diep, en de randen rookten en glinsterden. Rybachenko Jr. opende zelf zelfverzekerd het vuur op de vijand. De eerste vijf goblin-indringers werden afgesneden door de eerste uitbarsting.
  De jongen draaide zich om en pakte de tovenaar op die de koning met zijn voeten had laten vallen, en drukte met zijn blote vingers op de knoppen. In de ruimtewereld had Oleg Rybachenko al met soortgelijke soorten wapens te maken gehad en handelde daarom zeer zelfverzekerd. Nog een tiental goblins haastten hun ziel naar de transcendentale werelden nadat de jongen vanuit zijn handen en voeten schoot.
  En over het algemeen brak er geen grapgevecht uit. Aanzienlijke troepen waren klaar om te vechten. Toen voormalige mensen met elkaar vochten... Alleen in iets andere lichamen.
  Oleg, terwijl hij de spijkertrekkers van de vijand neerschoot en ontweek, dacht: wie zijn deze goblins? Zijn het mensen, en zo ja, welke misdaden hebben ze op planeet Aarde begaan? Goblins werden meestal in sprookjes gebruikt om het kwaad en iets stoms te vertegenwoordigen.
  De jongensranger pakte de dode elfen op en liet ze vallen, waarin de stralenwerpende man, die nu een dode man was geworden, werd belichaamd. En nu begon hij met beide handen te schieten.
  De ervaren Pashka haalde nog een magische blaster uit zijn riem en begon op steeds meer rennende en aanvallende agressors te schieten.
  Toen verscheen er een enorme vliegende schotel, zoals een slagschip, en steeds meer goblins en zelden geziene vossen sprongen eruit. De kobolden met vleugeloren die tot het koninkrijk van de elfen behoorden, aarzelden echter niet om terug te schieten op hun familieleden. Het klappen was dus in volle gang.
  Oleg Rybachenko was nu op dreef. Hij ontketende uitbarstingen van tovenaarsblasters, waarbij hij rij na rij monsters verzamelde. Sommige goblins raakten verkoold door de schadelijke injecties van magoplasma, terwijl andere, die onder de zwaartekrachtstraler vielen, groene en blauwe fonteinen van bloed vrijgaven. Maar dit maakte het alleen maar heter, en angstachtige gevleugelde dolken naderden.
  Zij werden op hun beurt getroffen door luchtafweergeschut vanuit het paleis. Alle luchten waren gekleurd totdat de oogbollen pijn deden van een prachtig vuurwerk.
  Oleg Rybachenko sprak agressief:
  Een zondig mens zal de zijne krijgen
  Het zal zijn als een spin die in vuur brandt,
  Geloof me, dit is een moeilijke zaak...
  De zondaar aanbad Satan!
  Het concept van Satan en Tsjernobog is echter helemaal niet identiek. Satan is een opstandige engel - creatie, Chernobog is de eeuwig bestaande hypostase van de Generator. En dit is het enorme verschil tussen hen. Omdat Tsjernobog een zoon is en deel uitmaakt van de familie, en helemaal niet zijn vijand! Het woord Satan wordt vertaald als tegenstander.
  Pashka sloeg de goblin. Het enige dat overbleef waren harige onderste ledematen. Over het algemeen schoten de elfen veel efficiënter. Wie is deze man met vleugeloren? Er is een gorilla!
  Pashka vermeed ternauwernood een nederlaag, maar slaagde erin achteruit te springen en voelde alleen de hitte op zijn schouders. De dure stof van het hemdje was licht verkoold.
  Geïncarneerd als meisje vecht Old Man Makhno ook, en vuurt zeer nauwkeurig. Toch wordt hij niet voor niets als een onstuimig opperhoofd beschouwd. Zoals het liedje zegt. Jij en ik hebben altijd samen de ongelovigen verpletterd en de toppen en Russen geleid - één enkele Ataman. Maar toen had ik een beetje pech met de atamans! Maar we zullen verenigd zijn - ondanks iedereen!
  Oleg Rybachenko maaide honderd goblins neer met een uitbarsting van vuur en zei:
  -In oorlog is alles toegestaan, en alles is te danken aan degene die iedereen kan doden!
  Pashka was het hiermee eens en begon nog vaker te schieten en probeerde dezelfde nauwkeurigheid te tonen als deze verminkte maar niet gebroken man.
  De elfen consolideerden zich geleidelijk en brachten hun reserves naar boven. De strijd vond plaats in het volledig verwoeste en verkoolde paleis.
  En opnieuw ontstond het beeld van de veldslagen om Rzhev. De stad, veranderd in een hoop ruïnes, gaf niet op. Natasha, een Komsomol-meisje, met een machinegeweer in haar handen, schoot op de Moffen. Een mooi meisje, ze was erg vies en mager: huid en botten. Maar het gezicht met de mannelijke kin en de grote blauwe ogen behield zijn schoonheid. Natalya was meer dan eens gewond geraakt, maar ze kreeg last van 'krabben' aan haar benen. Haar chintz-jurk, vaak gescheurd en haastig dichtgenaaid, zag eruit als bedelaarslompen. Wat de gelijkenis met een bedelaar nog groter maakte, waren de blote voeten, allemaal bedekt met schaafwonden en blauwe plekken, hoewel de mooie, harmonieuze vorm van de benen van een Komsomol-krijger, en de canvas tas waarin het meisje granaten met een brandgevaarlijk mengsel verborg.
  Natasha gaf een uitbarsting en liet nog een hoorn horen. Dit is alleen in de films, er zijn zulke supermannen dat ze met één uitbarsting een dozijn soldaten neerhalen. In een echte strijd verhoede God dat er uit honderden kogels minstens één nauwkeurige treffer zou vallen. De jongensterminator Ole Rybachenko en de meidenrangers vormen in dit geval een fantastische uitzondering.
  Maar Natalya leunde tegen de ingestorte muur en keek voorzichtig van achter een stapel gebroken stenen naar buiten. Er zijn zoveel puin en barricades in de stad dat de nazi's hun sterke tanks niet kunnen gebruiken om erdoorheen te breken, en gedwongen worden om in kleine groepen in een ongunstige infanteriestrijd te worden betrokken.
  Het is heet en bijna alle krijgers van het vrouwenbataljon vechten op blote voeten, en ze zijn vies als varkens. Maar er is geen tijd om je te wassen, en het vuil helpt je te camoufleren in de verkoolde en brandende Rzhev, en dus om te overleven. Toch duurde het tot 1 januari 1943 voordat de bondgenoten van het Derde Rijk werden afgesneden. En de Duitsers werden gedwongen deze legendarische richel te verlaten. Hoeveel heeft dit het Rode Leger geholpen in de strijd om Moskou.
  Natasha weet dit net zo goed als ieder ander. En dus zingt ze een lied om alle andere krijgers, van wie velen lijden aan ernstige verwondingen, op te vrolijken;
  
  De wereld is vol strijd en lijden
  Zo is het al sinds het begin der tijden,
  Toen Abel viel en Kaïn opstond,
  De slechterik krijgt een armada aan kransen!
  
  Dat is de behoefte van de mens,
  Om jarenlang wreed te treuren...
  En zo ging het tot het einde der tijden,
  Dat de dapperen alleen beloond worden met kettingen en een paal!
  
  Maar geloof in moed, de soldaat zal niet weggaan,
  De Almachtige Staf zal ons niet weggeven -
  Net als heilige Russische boeken,
  Svarog de Almachtige zal naar de aarde komen!
  
  Er zal een tijdperk komen waarin mensen gelukkig zijn,
  Waar geen lijden is en de som hoog is!
  
  Waar er altijd dadels en pruimen in honing zullen zitten -
  En iedereen krijgt als een gek een beloning!
  
  De mensen van ons dierbare grenzeloze Rusland,
  Ik beveel dat alsof er op een zomerdag een krans zal bloeien...
  En dan zal de mensheid sterk worden,
  Laten we naar de verre sterren gaan!
  
  Het is onmogelijk om op de aarde van de wieg te blijven,
  We worden getrokken door een magneet en de ruimte roept...
  Geen wonder dat we bij het bekijken van de tekening rouwden -
  En laten we een harde berekening maken van het fortuin!
  
  Hoe wonderbaarlijk is de inheemse leer,
  Wat heeft de Almachtige ons gegeven via zijn Veda's...
  En ons moederland heeft een gouden ring,
  Breek de ketenen van woede, breek de behoeften!
  
  Het vaderland zal de droom van het communisme verwezenlijken,
  Alles zal er gratis in zijn - hebzucht zal verdwijnen!
  Voor verre quasars is toerisme duurder,
  En een loopvlucht voor de kinderen naar de blauwe ster!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"