Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Lykke Med Nicholas Ii-13

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Året er 1939, aktionen begynder i september. I Kina blev Mao Zedongs hovedstyrker besejret. Tyskland fortsætter med at bevæbne sig og forberede sig på nye erobringer. Führeren tør ikke angribe Tsar-Rusland, som besætter et stort område inklusive det amerikanske kontinent. Mens freden forbliver, har Oleg Rybachenko, adjudant general for den tsaristiske hær, sine egne eventyr.

  LYKKE MED NICHOLAS II-13
  ANNOTNING
  Året er 1939, aktionen begynder i september. I Kina blev Mao Zedongs hovedstyrker besejret. Tyskland fortsætter med at bevæbne sig og forberede sig på nye erobringer. Führeren tør ikke angribe Tsar-Rusland, som besætter et stort område inklusive det amerikanske kontinent. Mens freden forbliver, har Oleg Rybachenko, adjudant general for den tsaristiske hær, sine egne eventyr.
  . KAPITEL nr. 1.
  I september 1939 var det lidt køligere i Kina. Oleg Rybachenko kæmper mod Maos tropper og med ham Margarita Korshunova. I den virkelige historie begyndte Første Verdenskrig på dette tidspunkt. Men Hitler kan ikke angribe Polen, da Kongeriget Polen er en del af det russiske imperium. Styrkebalancen er sådan, at Nazityskland praktisk talt ikke har nogen chance mod Nicholas II.
  Ja, hvad har Hitler i september 1939? Der er kun seks kampvognsafdelinger med lette køretøjer. Mest af alt vejer T-1 kun seks tons, en kile bevæbnet med maskingeværer. Dernæst er T-2 lidt tungere, og med en hurtigtskydende tyve millimeter kanon. Nå, et par T-3'ere med 37 mm våben og omkring to hundrede T-4'er, 75 mm kanoner, men kortløbede. Der er omkring tre tusinde køretøjer i alt, og de tungeste når ikke engang tyve tons. Og det tsaristiske Rusland havde titusindvis af kampvogne, både lette, mellemstore og tunge, og endda supertunge.
  Hvis Hitler kommer til det tsaristiske Rusland, vil han blive knust som en spurv. Generelt har zar Nicholas II styrke nok til at erobre hele Europa og alle de kolonier, som Storbritannien, Frankrig, Portugal, Belgien, Holland, Italien har og en lille smule af Spanien. Og Tyskland vil gå igennem sammen med Frankrig, Italien og andre lande.
  Indtil videre har Rusland ingen besiddelser i selve Afrika, og det er nok for zar Nicholas. Derudover er der også udsigt over Indien, Indokina og selvfølgelig Thailand, Australien og New Zealand. Og at verden er stor, og der er meget lyst til at gribe.
  Men zar Nicholas og kejseren af hele Rus er en æresmand, og han vil hellere blive angrebet først, eller i det mindste få en grund. Eller måske ville det være endnu bedre, hvis Hitler og Mussolini startede et felttog i Vesten og derefter selv gik ind i krigen?
  Mens Fuhrer samler styrke og laver nye kampvogne, træner tropper og øger fødselsraten. Efter annekteringen af Østrig steg befolkningen. Ja, Frankrig, taget kolonierne i betragtning, ser ud til at have flere mennesker end tyskerne, men hvis vi tager det faktum, at i selve metropolen har Hitler næsten dobbelt så stor fordel, og kløften bliver ved med at udvide sig, siden i Det Tredje Rige fødselsraten er stigende takket være myndighedernes tiltag. Plus der er også Italien, hvor Mussolini også stimulerer befolkningstilvæksten, og det er allerede lidt ringere end Frankrig.
  Ja, Napoleons land har også koloniale, farvede opdelinger. Men de er ikke særlig kampklare, og de er ikke ivrige efter at dø for Frankrig. Sandt nok er der også Storbritannien. Og det har også en masse kolonier og kolonitropper. Men disse farvede er ikke så stærke. Derudover bør de overføres til kontinentet. Plus også Belgien og Holland. De har også kolonier og deres egne styrker.
  Indtil videre er Hitler dog underlegen i Vesten inden for infanteri, kampvogne, luftfart og artilleri. Og vi bør ikke glemme Mangio Line - en meget kraftfuld befæstet stribe.
  Men dette kan i princippet afspilles taktisk. Og Führeren forbereder sig, og hans generaler lægger planer. Men i år når de det ikke i tide. Og højst sandsynligt vil nazisterne udsætte offensiven til foråret nitten hundrede og fyrre. Og hvor er det sjovt!
  Nicholas II forhandler allerede i hemmelighed. De siger Fuhrer-angrebet, og vi vil støtte. Men tag naturligvis kolonier til Indien, Indokina, Afrika. Nogen vil allerede have tid til at gøre noget. Anden Verdenskrig nærmer sig. Og højst sandsynligt var det ikke tidligt efterår, men sent forår.
  Nå, det er stadig en udsigt, som vi skal leve op til. I mellemtiden har Oleg Rybachenko travlt med at ødelægge oprørskineserne. Og selvfølgelig arbejder han med et sværd og kaster udslettelsesærter med sine bare tæer. Det er så godt, når man er i kroppen af en tolv-årig dreng. Desuden er kroppen hurtig, ung, fremdrift. Og med dig er en pige, også omkring tolv år gammel, Margarita Korshunova. Og han hugger fjender ned med sværd med rasende kraft.
  Det er monsterbørnene, der tog imod kineserne. Desuden er børn evige. Og de her fyre er virkelig fantastiske.
  Oleg udførte en teknik med møllens sværd, og de afhuggede hoveder fra det himmelske imperiums krigere rullede ud.
  Drengen sparkede en general fra den kinesiske oprørshær i hagen med sin bare hæl. Og han besvimede.
  Oleg sang:
  -En, to, tre! Du knækker Mao!
  Hvorefter drengens sværd fløj op igen, og hoveder faldt igen. Det er en rigtig kamp, der foregår.
  Margarita blinkede, og hun huggede også kinesiske hoveder af og sang:
  Amerika kæmper,
  Tag mig med!
  Tag mig med!
  Amerika kæmpe!
  Og pigens bare hæl knuste også den kinesiske kæbe. Det var her en meget aggressiv kamp opstod, hvor ingen ønskede at indrømme.
  Oleg hugger væk, og nu kaster hans bare små tæer af børnefødder en morderisk dødsært. Og en eksplosion følger, og de kinesiske kampe spredes i forskellige retninger.
  Oleg hugger og tænker. Nu er magtbalancen for det tsaristiske Rusland mere gunstig end nogensinde. Men under Stalin var det lidt værre. Men der er stadig fire gange flere kampvogne og fly. Men den sovjetiske front kollapsede i '41. Selv et udtryk opstod: den store katastrofe '41.
  Og hvad er paradokset? Først led den formelt stærkere Røde Hær nederlag efter nederlag, og blev derefter formelt, eller måske ikke formelt, men faktisk svagere, den begyndte at vinde og nåede Berlin.
  Det vil sige, at Den Store Fædrelandskrig forløb som efter et Hollywood-manuskript. Først vinder det onde, og nu nærmer det sig og har nærmest omringet hovedstaden, og så tager det gode initiativ. Selvom det stalinistiske regime selvfølgelig også er et blodigt diktatur. Der er endda et ordsprog, der siger: Hitler dræbte flere fremmede, og Stalin dræbte flere af sine egne.
  Her skærer drengens sværd igen kineserne ned, som et barberblad.
  Oleg sang:
  Ond bastard bevokset med skægstubbe,
  Presser acne på rynket hud...
  Dette er Fuhreren, der er meget skaldet,
  Slå Kain i ansigtet!
  Så, med sin bare fod igen, kastede drengen udslettelsesgaven. Og igen faldt kineserne, revet i stykker. Nu er det mord.
  Oleg har netop præsenteret, hvad zarens hær af Nicholas II har. I dette tilfælde er den vigtigste og mest populære tank Peter den Store. Ikke for tung - femogtredive tons, men godt bevæbnet med en 85-mm kanon og hundrede og tyve millimeter frontal rustning. Hitlers og allieredes våben vil ikke være i stand til at håndtere det særlig godt, især frontalt. Tyskerne har ikke sådan en kampvogn, og det har franskmændene og briterne heller ikke. Ja, Frankrig har en S-2, der vejer halvfjerds tons, men de har kun femogfyrre millimeter pansertykkelse for den vægt og en hastighed på tolv kilometer i timen. Sandt nok er den bevæbnet med en 155 mm haubits, men dens nøjagtighed og skudhastighed lader meget tilbage at ønske.
  Der er også fyrre tons B-2 tanke, som ikke er meget bedre. Så ... "Peter the First" er en bil med fremragende cross-country evner og en motor på otte hundrede og halvtreds hestekræfter. Dette giver god ergonomi. Det er, hvad de allierede og tyskerne kan gøre mod sådan en kampvogn.
  Krigerdrengen sang, mens han fældede kineserne:
  Vores tanke er ikke bange for snavs,
  Warriors of Rus ved, hvordan man kæmper!
  Og hans blå øjne tog over og funklede. Og så gengav sværdene over deres hoveder lyn. Dette var barnets kampindflydelse. Hvilket er ret fedt.
  Margarita, der huggede fjenderne ned, sagde:
  Hvilken blå himmel
  Vi er ikke tilhængere af røveri...
  Men hvis du har brug for et skarpt sværd,
  Så vil vi piske deres hoveder!
  Sådan tale!
  Og pigens bare tæer blev kastet igen, noget utroligt ødelæggende og morderisk.
  Barnekrigerne begyndte at arbejde med sværd endnu mere energisk. Som møller i en orkan blev skattene ødelagt. Dette er virkelig en kontinuerlig påvirkning.
  Det er børnene, der er sejere, højere og mere aggressive end alle andre. Og de skærer så hårdt, at de ikke kan stoppes.
  Margarita, der udryddede kineserne, spurgte:
  - Hvis tro tror du er korrekt?
  Oleg, der huggede krigerne fra det himmelske imperium, svarede:
  - De russiske guder lavede evige børn ud af os. Det betyder, at troen på dem er den mest korrekte.
  Pigen sagde med et smil:
  - Ja, det er godt at være barn, men på det seneste har jeg haft lyst til at blive voksen mere og mere. Og ikke engang nødvendigvis en prinsesse, men for eksempel en snigskyttepige!
  Oleg grinte og svarede:
  - Men det er bare en lille dreng, der er mere tryg ved at være snigskytte. Ligesom pigen. Og hvis du bliver en hoppe, så er det værre!
  Margarita fnisede og bemærkede:
  - Jeg er lille, men fjern!
  Og hun blinkede med sine safirøjne. Og pigens hår er krøllet og farven på bladguld.
  Hvilken kamppige hun er. Og hvis han synger, vil han ødelægge alle sine fjender!
  Og børnene begyndte igen med vildt raseri at hugge kineserne ned.
  Nå, det er stadig blomster. Men da der var en krig mellem Kina og USSR, var det endnu værre. Maos tropper tog den og trampede på den. Og de truede med at overvælde det sovjetiske imperium med en bølge.
  Men så blev de mødt af piger. For eksempel vil Natasha tage og slå dig med en strøm fra en flammekaster. Og de kinesiske soldater tog den og brød i flammer.
  Og pigen rakte tungen ud og sang:
  - Råbet om gengældelse over sværdene
  Kampen finder sted...
  Vær den store Lenin med os
  Og blodig surf!
  Og så vil Maria give efter for sine fjender. Specifikt vil pigen med gyldent hår ramme den gule hær. Og eksplosioner følger af granatkast.
  Maria tweetede:
  Ondskab er stolt af sin magt,
  Men himlen forbliver blå...
  Når ondskaben angriber os,
  Vi slår det så hårdt, at der ikke sker noget!
  Sådan gav pigen efter.
  Og Augustin har det bedst i kampen med kineserne. Hun er en rødhåret pige. Han går til angreb med et maskingevær i hver hånd. Vinden blæser i pigens ansigt og hendes kobberrøde hår flagrer som Pariserkommunens kampflag. Det her er pigen.
  Og hvordan den skyder og hvordan den brøler. Og med bare, yndefulde fødder kaster han den morderiske gave til udslettelse. Så vidunderlige er pigerne her.
  Augustine tweetede:
  Og jeg elsker at skyde fra en kanon,
  Maskingeværet er min storebror...
  Du vil blive behandlet på et psykiatrisk hospital,
  Der bliver et flot resultat!
  Og pigens nøgne, runde hæl knækkede kæben på den kinesiske general.
  Svetlana kæmper også som en titan. Og hendes maskingeværer fortsætter med at skrible med dødelig kraft. Dette er virkelig en indvirkning.
  Pigen er meget smuk, hendes hår er som sne i forårssolen.
  Og hvilke ben hun har, så yndefuld, solbrændt, nøgen - bare fantastisk.
  Svetlana brøler:
  Vi vil vinde, det ved jeg med sikkerhed
  Jeg burde gå en tur med min kæreste i de rummelige enge...
  For at tjene vores fædreland,
  Opdrag ædle efterkommere!
  Elena, som også kæmper mod den kinesiske horde, siger og kaster et bundt dødbringende kraft med sine bare tæer og synger:
  Vi vendte jorden tilbage fra grænsen,
  Der var en ting - først...
  Men holdet vil drive pigerne tilbage,
  Barfodet hoppe fra Ural!
  Fighterpigen Zoya tog den og kastede noget ekstremt morderisk med sine bare tæer og sagde:
  Til sidst fik vi ordre om at rykke frem,
  Det er rart for piger at slå kinesere,
  Men vi husker, hvordan solen gik tilbage,
  Og mørket kom næsten tilbage!
  Pigekæmperen Victoria, også en rødhåret skønhed, bemærkede:
  - Sådan kæmper vi!
  Og krigeren affyrede et skud fra sit maskingevær og mejede en hel række kinesere ned.
  Nadezhda, der affyrede og slukkede fjendtlige soldater, bemærkede:
  - Det bliver meget smukt! Som en Fa-dukke!
  Alina fyrer også. Og han gør det overraskende præcist. Nå, skønheden skribler for sig selv. Og hvis han tilføjer et maskingevær, bliver det ekstremt fedt og fedt.
  Pigekæmperen, der udryddede kineserne, sang:
  Tilføj to til fire
  Læs ordene stavelse for stavelse...
  De underviser i skolen, de underviser i skolen,
  De underviser i skolen!
  Og så kastede hun en granat med sin bare fod og tilføjede:
  - Krig er en skole, som det er bedre at springe over!
  Kampen med kineserne fortsatte. Alice og Angelica sluttede sig til.
  Begge meget smukke piger skyder mod kineserne med snigskytterifler. Hvis det ikke er et skud, er det en død kineser...
  Angelica, fyring, bemærker:
  - Og denne Bresjnev er lidt anderledes!
  Alice var enig i dette:
  - Ja, Leonid Iljitsj skinner ikke med intelligens, statur og karakter!
  Kraftfuld Angelica, snigskyttepige bemærker:
  - Og sådan en degenereret blev sat i spidsen for USSR!
  Hvorefter han rammer kineseren med et præcist skud. Og skriger helt op i lungerne. Dette er en kriger.
  Alice bekræfter:
  - Ja, Leonid Iljitsj er sådan en frugt. Under ham steg antallet af fanger kraftigt!
  Og pigen, der skinnede af skønhed, tog og kastede med sin bare fod den morderiske udslettelsesgave. Og hvordan vil han tage disse kinesere og sprede dem?
  Det er pigerne her. Hver af dem er en perle eller en diamant på sin egen måde.
  Her kastede Angelica to granater på én gang med sine bare tæer, og det er fragmenteringsgaver med en spredning på op til to hundrede meter. Og de gav så meget, at det himmelske imperiums soldater ikke tænkte nok. Nå, de fantastiske skønheder her er af enestående klasse. Og hvis vi går hver til sit, er der ingen vej tilbage.
  Pigen er ret stor, Angelica. Hendes hofter er som krydset af en hest, og hendes bryster er som yverne på den fineste bøffel. Nå, det er fantastisk, hvis sådan en pige sadler en fyr. Det bliver simpelthen super og hyper.
  Nå, lad nogen udfordre disse piger. De vil trampe ham og rive ham i stykker. Og hvis en kinesisk mand bliver taget til fange, vil skønhederne tvinge ham til at kysse hans bare, solbrune, mejslede ben med støvede såler.
  Og det vil han gøre med moderat entusiasme. Eller måske endda omvendt med meget stor iver. Når alt kommer til alt, er pigernes ben så sexede, og deres hud er glat og poleret. Og det smager, som om det er dækket af honning.
  Tamara fyrer også, pigen er meget stridbar. Hvordan hun kaster dræbergranater med sine bare tæer. Dette er pigen i en digters drøm.
  Kineserne forsøger at angribe på en bred front. Dette giver dem mulighed for bedre at udnytte deres numeriske fordel, især med hensyn til mandskab.
  Nå, de har også knowhow - tanke lavet af træ. Dette er også en interessant idé - sådan en tank vejer mindre, er mere mobil og er billigere. Sandt nok er det dårligt beskyttet, men det gør ikke noget.
  Her kæmper Anyuta. Hun er også en pige af den højeste kategori, og hvordan hun kan tage den og slå den med en morter. Det her er fantastisk - lad os bare sige super. Og skønheden vil sammen med sine partnere hvile hendes bare fødder og frigive en ødelæggende gave til udslettelse mod kineserne. Dette var en ekstremt ødelæggende virkning.
  Alyonushka og Anyuta, to smukke piger, sang:
  En stor krig raser
  Krig uden nogen særlig grund...
  Pigen er barfodet,
  Og hun har ingen rynker!
  Hvorefter begge skønheder vil bryde ud i grin. Og de vil vise deres lange tunger.
  Her kommer Olympida - en heroisk pige, sund som en trækhest. Hun samlede op og kastede med sine bare, muskuløse ben en så stor og ødelæggende tønde sprængstof. Nå, det ramte mig med stor kraft. Hundredvis af soldater fra det himmelske imperium spredte sig i forskellige retninger på én gang. Og fra dem er der kun revet fragmenter af kroppe. Dette viste sig at være en ekstremt ødelæggende effekt.
  OL tog det og sang:
  I Moskva står huse i brand og brænder,
  Den grusomme tyran ødelægger Rus'...
  Men den russiske kriger vil kaste Djævelen i helvede,
  Frihedens sol vil skinne igen!
  Og der er stadig piger her. For eksempel en gammel ven Anastasia Vedmakova. Hun var et stort es tilbage under Anden Verdenskrig og adskilte sig fra kampene ind i borgerkrigen. Og her kæmper hun også på et fly. Og han viser sin højeste kampklasse. Tja, damen er meget sej. Og Anastasia kæmper med enorm kraft.
  Sådan slår og skyder hun fra luftkanoner. Nå, sikke en vidunderlig pige. Og hun er allerede mange år gammel, men hun ældes ikke. Prøv at stjæle sådan noget og sæt dig fast. Hvilken fantastisk pige. Og så skyder hun svage kinesiske fly ned i luften. Og så tager han den og rammer jordmål. Dette er virkelig en stjæle.
  Hvordan pigerne bliver tændte er bare super. Og så tærsker de det himmelske imperiums hær. At de ikke kan stoppes.
  Samtidig fniser Anastasia og blotter sine tænder.
  Og ved siden af hende er Margarita Magnetic - en pige med orange hår. Og også en dygtig kriger af højeste klasse.
  Og fra sit angrebsfly slukker han specifikt kinesiske kanoner. Det er sådan en pige. Og flere raketsystemer eksploderer, som fra virkningerne af vakuumbomber. Tja, pigerne, må jeg sige, er ekstremt seje.
  Magnetic sang:
  Bomberen bærer en bombe,
  Død på flyvepladsen...
  Og det ser ud til, at stabilisatoren synger,
  Fred til dit hjem!
  Aurora, en anden smuk pige og pilot, knirker:
  Ære til vores fædreland Rusland,
  Lad os besejre det enorme Kina...
  Blonde piger er smukke
  Der vil snart være paradis på planeterne!
  Hvorefter krigeren vil tage den og vise sin lange og meget ætsende tunge.
  Pigerne går til angreb, og deres bare, lyserøde, runde hæle blinker. De er så charmerende skønheder, og prøver at komme tæt på dem.
  USSR bør bemærkes som et magtfuldt land. Og hvis han trykker, vil han trykke.
  Og den sovjetiske hærs magt er stor, selvom kineserne er i undertal.
  Som de siger: vi angriber Deres Majestæt, ikke med vores sind, men med tal!
  Men piger udnytter deres skønhed. Her kæmper Gerda på den nye T-72 kampvogn, en meget vægtig og sej bil. Og hvis sådan en maskine får tæsk, bliver det slet ikke honning.
  Og hvad har disse skønheder ikke? Gerda sigter pistolen med sine bare tæer og et joystick. Hun kan give efter så meget, at det ikke virker af meget. Her brugte hun en kanon til at ødelægge en kinesisk haubits, og kampsættet detonerede. Disse er virkelig kæmpere med høje bryster.
  Charlotte, også en rødhåret pige, tog den og kvidrede og skød mod kineserne:
  - Jeg tror på, at fremtiden er vores!
  Og jeg brugte også mine bare tæer. Dette er virkelig en skrevet skønhed. Men hvis han knepper dig, vil det ikke virke af meget. Det er de skønne piger her.
  T-72 kampvognen var meget kraftfuld for sin tid. Pistolen er 125 mm kaliber og ret lang. Det rammer hårdt. Og den panserbrydende kraft er kolossal. Her, tag et kig på denne.
  Hvad har kineserne imod hende? Ja, praktisk talt ingenting. Og våbnet virker med dødelig kraft.
  Charlotte tweetede:
  Mænd, mænd, mænd,
  Vores mænd har drukket for meget!
  Maskingeværer fungerer godt mod kineserne, og Christina bruger dem. Også en kæmpende pige. Og de skribler om det himmelske imperiums krigere. Hvor kan du gå hen, når det kommer til en stor krig?
  Christina skyder med de karminrøde brystvorter, trykker på joysticket og brøler:
  - Det bliver noget rod, et laset mandskab!
  Og igen tog hun den og ramte fjenden. Dette er kongen.
  Og Natasha hamrer løs med en flammekaster, sådan gik arbejdet. Tja, pigen er bare en ørn. Nej, der er ingen måde at stoppe dette på. Og du kan ikke besejre hende så let.
  Pigen er smuk og dufter af dyr parfume. Og hun elsker mænd meget. Hun er så sej en pige.
  Og igen når kampene sit højdepunkt. Og Olga, på en selvkørende pistol, sammen med Magda, vil tage den og febrilsk kneppe den. Og faktisk var det sådan, de forkælede alle. Nå, piger...
  Olga er en meget sexet blondine. Smukke drenge giver hende massage før kampen, og det tænder hende så meget. Og det er rart, når drenge rører ved dig, det er bare super.
  Olga tog den og sang:
  Alle de skaldede vil gå direkte til kisten,
  Hold dig sund til...
  Kain skulle have begået hara-kiri,
  Så du ikke tør våde folk på toilettet!
  Hvorefter pigen vil grine og grine og blotte sine tænder. Nå, ærligt talt, hun er sådan en skønhed på et super niveau. Man kan ikke rigtig komme tæt på hende. Men hvis han begynder at slå hoveder og endda sparke.
  Men hun er sådan en pige - hvad skal der til. Og han vil vise den højeste kunstflyvning. Her kommer brud og fjernelse.
  Magda er også fantastisk. Især hvis selvkørende kanoner bruges sammen med flammekastere. Så de slog rasende. At du ikke kan stoppe dem.
  Pigerne, må jeg sige, er ekstremt gode. Og deres figurer er simpelthen vidunderlige. Nå, der er ingen køligere skønheder.
  De bliver så begejstrede, at man ikke kan stoppe dem. Her er pigerne med voluminøst hår. Og nogle har pigtails.
  Her fyrer Valentina. Pigen er også meget smuk. Og prøv det med sådan en sødme. Nu, hvis hun bliver afviklet og begynder at vise sig, vil hun rive tyren fra hinanden.
  Valentina, forbandet kinesisk, tweetede:
  Hvem går sammen på række,
  Pigehold!
  Nå drenge, pas på
  Sæt dig ikke med på vognen!
  Nå, der er også piger, der angriber kineserne fra et luftskib. Dette er også et stærkt våben. Forestil dig et gigantisk luftskib fyldt med naturgas. På grund af sin enorme størrelse kan den ikke væltes så let. Og pigen fra det hælder napalm over kineserne.
  Veronica hviner:
  - Du får en kebab til morgenmad!
  Og pigerne vil grine og grine. Og de vil blotte deres perletænder. Nå, de har lyse smil.
  Nå, hvorfor vil du konkurrere med skønheder? Og de viser deres største kunstflyvning. Og her vil du ikke længere bøje eller bøje. Det var den slags ikke svage piger, der ikke var til at spøge med.
  Alla er også lige der og taler om kineserne. Og han gør det med dødbringende kraft. Og uden tvivl producerer det total ødelæggelse. Og der sker så meget død.
  Fra det himmelske imperiums land, kun ildsjæle. Ja, det ser godt ud.
  Oleg og Margarita huskede disse bedrifter, som jeg må sige var meget modige. De viste deres bedste klasse og sang:
  Kukaryamba, kukaryamba, kukaryamba,
  Hvorfor er jeg, hvorfor er jeg ikke en cowboy!
  Hvorefter børnene lo øredøvende. Faktisk så det meget sjovt ud. Disse er virkelig kamp- og uudslettelige enheder.
  Og kampen fortsatte med ny og voksende styrke. Tag ikke pindsvinet op - det bliver noget rod.
  Men Oleg og Margarita lavede deres signaturindslag. De tog det og puttede det i munden, tæerne på deres bare, barnlige fødder og fløjtede. Og kragerne fik et slag mod hjernen som en forhammer. De blev lamslåede og faldt ned. Og med deres næb gennemborede de barberede kinesiske hoveder. Dette viste sig virkelig at være en ekstremt ødelæggende effekt.
  Margarita bemærkede:
  - Og hvorfor klør kineserne under den russiske zar Nicholas II? Vil de noget ud over det sædvanlige?
  Oleg lo og bemærkede:
  - Folk er nødt til at slippe dampen ud. Personligt er jeg mere bekymret for Hitler. Hvis han tager til Vesten, hvad med til Østen?
  Krigerpigen bemærkede:
  - Så bliver det helt sikkert enden for ham og Tyskland! Vi har flere kampvogne alene i de vestlige regioner end hele hans hær!
  Og børnene fløjtede igen, brugte deres bare tæer og afsluttede kineserne. Dette viste sig virkelig at være en virkelig dødbringende effekt.
  Og så mange smaløjede krigere tog og døde på én gang, under dødelige og ødelæggende slag.
  . KAPITEL nr. 2.
  Maos tropper blev ødelagt, og Oleg Rybachenko begyndte at komponere med entusiasme igen. Oktober måned 1939 var netop ankommet. Og store ting er lige rundt om hjørnet. Men lad os skrive for nu.
  Gulliver fortsatte med at kæmpe mod horderne fra Det Tredje Rige og deres allierede, en hel koalition af kapitalistiske stater. I oktober 1943 blev ringen omkring Moskva endelig lukket, og hovedstaden i USSR blev fuldstændig omringet. Ryazan faldt også, og situationen blev ekstremt, eller måske endda uendeligt, forværret.
  Det eneste, der var lidt bedre, var, at det begyndte at blive koldere i Sibirien, og japanerne begyndte at grave sig ned i jorden.
  Og så en meget alarmerende situation opstod, og Stalin, som var evakueret til Sverdlovsk og flyttede sit hovedkvarter dertil, begyndte at lægge selv pionererne under våben.
  Nazisterne rykkede frem mod byen Gorky. Gulliver, der selv lignede et barn på ti eller elleve, mødte sammen med andre pionerer nazisterne under indflyvningen til byen.
  Børnene her var fra ti til fjorten år. På trods af at det allerede var efterår, oktober, var næsten alle drenge og piger barfodede og letpåklædte.
  Deres ben blev røde af kulde, og de unge krigere gravede skyttegrave og skyttegrave.
  Gulliver arbejdede med dem. Hans barndomskrop var vant til stress og kamphærdet. Samtidig havde den evige dreng en fænomenal vitalitet, og hvor han måtte være. Og i jætternes og dværgernes og hestenes land og endda på en flyvende ø! Desuden i et eventyrland af troldmænd, der vidste, hvordan de skulle tilkalde døde menneskers ånder. Gulliver kunne virkelig godt lide sidstnævnte - det betød, at efter at have givet op, dør vi ikke for altid.
  Og der er heller ingen helvede. Hvilket også er godt...
  Og nu er han en dreng, og han bliver ikke voksen, men han ældes heller ikke - hvilket i sig selv ikke er dårligt.
  Hvad værre er, er, at han kæmper på den side, der taber krigen. Og nu er situationen tæt på håbløs. Nå, Moskva er fuldstændig omringet. Og der er intet til at fjerne blokeringen.
  Men pionererne graver jord og græstørv, rejser skanser med moderat entusiasme og synger:
  Mit hellige hjemland er USSR,
  Traner svæver hen over himlen i den...
  Pionerpigen løber barfodet,
  Snedriverne er i hvert fald ikke forsvundet endnu!
  
  Der er ikke noget smukkere moderland i verden,
  Enhver dreng i den er en kæmpe...
  Vores tro på solen er endnu højere
  Og tro mig, der er kun én impuls i min sjæl!
  
  Pioneer rødt slips,
  Han brænder som et bær i skoven...
  Stjernerne over fædrelandet vil ikke gå ud,
  Lad os gøre en stor drøm til virkelighed!
  
  Kommunismens lys flyver over os,
  Det bliver simpelthen et paradis for pionererne...
  Marcherer barfodet
  Sommeren kommer og maj er smuk!
  
  Pionerer vil aldrig give op,
  Selvom nazisterne angriber os...
  Vi vil befri regionen for kolera,
  Selv Karabas er ikke bange!
  
  Vi drenge og piger kæmpede
  For moderlandet, for moder Moskva...
  At se kommunismen på afstand,
  Så der ikke er fascister på næsen!
  
  Da den store krigs torden lød,
  Raketter regnede ned over Moskva...
  Vi viste disse vilde horder
  At vi kan slå hårdt på næsen!
  
  Drenge og piger i snedriverne,
  Løber rundt meget rask barfodet...
  Og døm ikke vores børn hårdt,
  Træk dem ikke ind i angrebet med magt!
  
  Selvom det er frost på barfodede hæle,
  Men børnene synger glade...
  Og succesen vil være meget formidabel,
  Hvad er der galt med en Fuhrer med skaldethed?
  
  Vi laver en ny skole
  hvor alle vil være som kridt...
  Og vores glade andel,
  Grådige Sam vil ikke være i stand til at trampe!
  
  Stalin selv er en stor hersker,
  Han beordrede at dræbe de onde orker...
  Så fra de lyse ikoner af helgener,
  De kunne godkende vores kampagne!
  
  Vi kæmpede for kredsen af Stalingrad,
  Hvor en masse ruiner er blevet rejst...
  Og Zhukov overrækker prisen,
  Så meget styrke har vi!
  
  En dreng, der kaster en granat
  Og den onde "Panther" brænder...
  Pigen tog skovlen op
  Og hendes fascistiske negle!
  
  Vi børn er så seje
  At selv trolden er på nul...
  Jeg blinker bare såler,
  Vi dukker op på månen!
  
  Tro mig, børn kender ikke sorg,
  Lad os gå til kommunismedrømmen...
  Du vil varme sjæle med stråler,
  Må alle på jorden være glade!
  
  Nogen graver med en skovl,
  Nogen har et stærkt koben i hænderne...
  En enkelt pukkelrygget nisse kravler,
  Pigen udstødte et støn!
  
  Nej, vi vil ikke knæle,
  Vi vil ikke falde ind under orkerne, tro mig...
  Vi kaster granater på vores bare fødder,
  Udyret drukner i blod!
  
  Piger i rummet,
  De ser allerede hellig kommunisme...
  De har i det mindste korte nederdele på,
  Men de knuser fascismen smukt!
  
  Lenin var magtfuld da
  Ryster sit skæg i raseri...
  Vi er i stand til at drive skyer fra himlen,
  Kontrabassen brøler som en sav!
  
  En dreng skynder sig over marken,
  Han er en barfodet pioner i shorts...
  Han gav blå mærker til nazisterne,
  Så der ikke er flere problemer!
  
  Jamen, I er stille,
  Det gør ondt at se på børn...
  Og hvorfor råbte du så højt?
  Der er ikke nok kæder til russerne!
  
  Mit hjemland er kommunismens lys,
  Som brænder tankpanser...
  Kæmperne har ikke brug for pacifisme,
  Knyt næven strammere til kamp!
  
  Her er Fuhrer en dæmonbesat ged,
  Hvad ønskede du dig af fædrelandet...
  Drengen vil flytte dig med en skovl,
  Og snart begynder beskydningen!
  
  Hvor der er plads, er vores raketter,
  Og lad os gå ind i nye krat...
  Kometer river gennem vakuumet,
  Führeren er blevet et skaldet nul!
  
  Berlin er en bunke ruiner
  Runerne ryger træt...
  Den onde Kain kom for at dræbe,
  Vores maskingevær er ladt!
  
  Her er en stor tank, der farer som en mammut,
  Og ryster den længste tønde...
  Territorium er ikke nok for fjenden,
  Lad orkshisterne gå til spilde!
  
  For drengen Lenin er som solen,
  Og Stalin er ikke kun månen...
  Piger, bindekruden krøller sig stramt,
  Hun er ikke dum i sit sind!
  
  Da vi tog til Rom,
  Gamle slaviske regimenter i kamp...
  Vi er trods alt under en kerubs vinger,
  At blomstre i Edens paradis!
  
  Når Gud Svarog vil være med os,
  Han vil komme med sværd som en barbermaskine...
  Børn vil feje marken med deres fødder,
  Og hver krans vil bringe!
  
  Ved det blåste hav,
  Drengene slår telt op...
  Der vil ikke være mere sorg
  Og Führeren vil gå under øksen!
  Men så bliver børnene og de unge pionerers sang afbrudt. Fjendtlige angrebsfly svirrer på himlen. I dette tilfælde er der tale om Focke-Wulfs, det mest populære fly i denne type luftfart, og et lille antal mere avancerede TA-152. Sidstnævnte er meget effektive maskiner.
  Pionerer og pionerkvinder, der blinkede med deres bare, barnlige fødder, gemte sig i beskyttelsesrum.
  Ikke desto mindre begyndte nazisterne at beskyde, herunder at bruge raketter.
  Vi smadrede flere lermodeller af en kampvogn og fløj længere ind i dybet af det sovjetiske forsvar.
  Gulliver, denne evige dreng, bemærkede:
  - Det er pres!
  Pionerdrengen Sashka indvendte:
  - Nej! Det kunne være værre! Især når gaskasterne skyder! Dette er ikke en joke!
  Pigen Masha tweetede:
  - Det her er for meget - en ildpustende drage!
  Gulliver bemærkede med et suk:
  - Hvad mister vi?
  Pigen Alice svarede:
  - Nederlag er primært i sindene, ikke fronterne.
  Men faktisk er Den Røde Hærs position tæt på fuldstændig katastrofe. Fascisterne og koalitionen er klart stærkere. Og selve Moskva er omringet. Sandt nok har den stadig forsyninger af mad og ammunition, så den falder ikke så let. Men alligevel, hvor længe vil det være muligt at holde ud i fuldstændig blokade?
  Stalin tænker i hvert fald allerede på fred med koalitionen, men den ønsker kun kapitulation. Desuden ubetinget og komplet. Og de giver ikke engang sikkerhedsgarantier til diktatoren og hans følge.
  Og hvem kan overhovedet give det?
  Og Gulliver, denne evige dreng, kæmper. Og barnets fødder er, selvom de er bare, små og forsvarsløse, kvikke.
  Pigen Natasha, barfodet og i en revet kjole, sang:
  Jeg tror på, at Stalin vil lede kampen,
  Liberate, Berlin, Paris og London...
  Sejre vil åbne en endeløs konto,
  Og banneret flyver stolt over Fædrelandet!
  Ørering pionerdrengen i korte bukser svarede med et suk:
  - London? Må Gud i det mindste forsvare din! Moskva er allerede fuldstændig omringet!
  Petka, en anden dreng, bemærkede:
  - Selvom vi er besat, vil vi føre en guerillakrig, men vi vil stadig ikke knæle!
  Gulliver bemærkede med et smil:
  - Og hvad? I Holland vandt Gezes, netop takket være guerillakrigen, over det meget mere talrige Spanien.
  Pionerpigen Katka knirkede:
  Når gyozaerne går,
  Det er ikke roser, de bruser over dem,
  Og de kaster forbandelser og trusler mod dem!
  Drengen Maksimka fnisede og sang:
  - Hvem er den store pioner -
  Han er et eksempel for oktober-drengen!
  Mens børnene gravede skyttegrave, samlede nazisterne kræfter. Der var selvfølgelig også amerikanske kampvogne. En meget massiv "Sherman", ikke at det er et mirakelvåben, men i frontalpanser er det endda lidt overlegent i forhold til T-34-76, og er tæt på i våbenkraft. Men "Panther" er stadig langt væk. Især før Panther 2, som Hitler ønsker at gøre til hovedtanken i Det Tredje Rige.
  Men det er selvfølgelig stadig blomster. Og nu angriber nazisterne sovjetiske tropper i udkanten af byen Gorky, eller det tidligere Nizhny Novgorod. Tigrene fører an. Denne tank har været i produktion siden 1942, og produktionsteknologierne er bevist, og manglen på rationelle panserhældningsvinkler gør monteringen meget lettere.
  Tiger-2 er et bedre beskyttet køretøj, det har skrånende rustninger og en mere kraftfuld pistol. Men den er også dyrere, sværere at producere, og den dukkede op relativt nylig, og tanken havde ikke tid til at blive udbredt.
  Så det var Tigeren, der blev det mest effektive middel til gennembrud.
  Sandt nok er den afskærmede Sherman også ret god. Bortset fra at dens køreegenskaber lader meget tilbage at ønske. Dette er en virkelig formidabel maskine, men våbnene er utilstrækkelige.
  Gulliver og de andre børn ser netop på sådan et gennembrud. Det er Tigers og Shermans med skærme, der rykker frem.
  Panterens sidepanser er ret svag, og som de siger, skal den være forsigtig.
  Men tigrene er hårde og svære at trænge igennem, også fordi deres rustning er af meget høj kvalitet. Og siden er lidt ringere end den frontale.
  Så drag en konklusion her.
  Men sovjetiske våben åbner ild. En anden tank, der er effektiv i et gennembrud, er Churchill, især i dens tunge modifikation. Sådan et køretøj med 152 mm frontal panser er uigennemtrængeligt selv for mere teksturerede 122 mm kanoner. Mere præcist kan en pistol af samme kaliber som 152 mm tages på tæt hold. Og på stor afstand passerer han.
  Men USSR har stadig få sådanne våben. Så kampvognsarmadaerne bevæger sig mod et gennembrud.
  Pionerdrengene hopper op og ned, plasker deres bare, barnlige fødder og synger:
  Vi er kommunismens pionerer, børn,
  Som i det mindste rejser landet...
  Hitler vil svare hårdt for sin vrede,
  Vi vil knuse, tro Satan!
  
  Vi aflagde en ed for Gud,
  Og Lenin gav sit hjerte til de unge...
  Åh, døm ikke pionererne hårdt,
  Og den Almægtige gav mere styrke!
  
  Vi gik til fronten barfodet fyre,
  De ønskede at kæmpe og bevare deres hjemland...
  Både drengene og pigerne med le er for os,
  Og vores loyalitet er stærk rustning!
  
  Kampene rasede nær Moskva,
  Tanke brændte, asfalt smeltede...
  Vi får se, jeg tror på kommunisme,
  Og I, nazisterne, tag jeres bredsværd!
  
  Tro mig ikke, folk, Hitler er ikke almægtig,
  Selvom Fuhrerens idé lever videre...
  Og vi rammer fascisterne hårdt,
  Lad os tage på denne fantastiske rejse!
  
  Vi vil ikke frygte Rus' fjender,
  Vi elsker vores indfødte USSR...
  Du er ikke en ridder med en klovns sjæl,
  Lad os være et eksempel for Guds rige!
  
  Hitler ved det ikke, han vil blive hårdt slået,
  Selvom helvedes magt raser i ham...
  Og de parasitære Krauts kommer,
  Som vil fylde freden med ild!
  
  Russernes storhed er at vinde ved at spille,
  Selvom der ligger en kolossal mængde arbejde bag dette...
  Sejren kommer, jeg tror på frodig maj,
  Og Fuhreren vil være fuldstændig kaput!
  
  Dette er vores tro, kommunismens magt,
  Lad USSR blomstre for evigt...
  Vi vil knuse, du kender fascismens åg,
  Sådan er Rusland blevet en hær!
  
  I Stalingrad blev Fritzerne slået,
  De genkendte vores stærke knytnæve...
  Og vi uddelte fede gaver,
  Og de gav diktatoren et nikkel!
  
  Mit land er smukke Rusland,
  Æbletræer blomstrer i Arktis...
  Svarog og Stalin er Messias, ved det
  Nazisterne flygter fra de russiske krigere!
  
  Så smukt er universet,
  Når kommunismen skinner over ham...
  Og prøvelserne vil være til opbyggelse,
  Flyv kun op og ikke et sekund ned!
  
  Vi tog vinteren med et vildt rødt skrig,
  De brækkede rygraden i den hvide garde...
  Kommunismens fjender af Rusland bliver slået,
  Vi har stadig trofæerne til frokost!
  
  Vi holdt Stalin meget fast,
  Piger barfodet i enhver frost...
  Du er blevet, tro mig, en stærk person,
  Og pioneren er vokset til at blive en ridder!
  
  Nej, Rusland vil aldrig bryde,
  Udødelige Lenin viser vejen...
  Vi er ikke bange for blanke flammer,
  Og russerne kan ikke vende sig væk fra kommunismen!
  
  
  I vores Moder Ruslands navn,
  Lad os kombinere hjerter i én krans...
  Hurra råbte pigerne højt,
  Gør en stor drøm til virkelighed!
  Ja, vores tro er altid at være hos vore fædre,
  Og hvis du kan overgå dine forfædre...
  Vi vil for altid være modigt godt gået,
  Selvom han ikke ser mere end tyve ud!
  
  Vi elsker vores fædreland, tro mig,
  Vi ønsker lykke for evigt...
  Lucifer, tro mig, vil ikke ødelægge os,
  Sommeren kommer - kulden forsvinder!
  
  Alt vil blomstre meget storslået i Rusland,
  Det er som om problemer er forsvundet fra verden...
  Kommunismens æra vil komme, tror jeg,
  Rigdom og glæde vil være for evigt!
  
  Videnskaben vil genoplive de dræbte i kampe,
  Folk vil have ungdom for evigt...
  Og mennesket er som den Almægtige,
  Skurken vil forsvinde, ved jeg i evighed!
  
  Kort sagt, lykke skinner for alle i universet,
  Alle verdens mennesker er som én familie...
  Børn griner og leger i himlen,
  Du vil elske mig med en sang!
  Af de banebrydende køretøjer er Churchill faktisk den bedst beskyttede. Ikke underligt, at de overhovedet lod ham gå foran tigrene. Selvfølgelig har tyskerne en køligere bil, Musen. Men det er for langsomt og går ofte i stykker. Og det er svært at bringe det til frontlinjen med jernbane. Så musene hviler sig for nu.
  Selvom det i virkeligheden virkelig er et monster.
  Sovjetiske kanoner skyder mod Churchills, men granaterne preller kun af rustningen. Den er både tyk og let skråtstillet. Og kvaliteten af engelsk stål er kendt.
  Gulliver, en pionerdreng, knuste en klump frossen jord med sin bare, barnlige fod og sang:
  Fjendtlige hvirvelvinde svæver over os,
  "Tigre" og "Churchill" angriber!
  Vi vil frimodigt gå i kamp med vore fjender,
  De onde Krauts vil simpelthen være kaput!
  Og kriger-drengen vil grine med sin tynde stemme.
  Natasha gav hånden og kvidrede og bemærkede:
  - Giv ikke op! Alligevel tror jeg på, at vi vinder!
  Seryozhka svarede i en selvsikker tone:
  - Selvfølgelig vil det! Dette vil ikke være tilfældet!
  Petka, pionerdrengen sagde:
  - Nå, hvornår har vi nogensinde bukket under fjender? Hvornår underkastede Rusland sig nogen?
  Sashka svarede med et sødt blik:
  - Det skete desværre.
  Katya knirkede og stampede sin lille, bare fod:
  - Og hvornår skete det?
  Pionerdrengen svarede med et suk:
  - Under det mongolsk-tatariske åg. Da Khan Batu kom, og alt gik og gik!
  Gulliver bemærkede:
  - Men det varede ikke længe!
  Sashka sagde med et suk:
  - Det varede to hundrede og fyrre år. Du kan ikke sige, at det ikke varer længe!
  Natasha knirkede:
  - Men vi sender stadig ikke!
  Tyskerne brugte kiletaktikker. Deres Lev-tank var også et stærkt køretøj. Og det dukkede op i masseproduktion endnu tidligere end Tiger-2, og dette blev selvfølgelig et superfænomen.
  Hvilket kunne overstråle selv en bandura, der ikke er så stor som Churchill.
  Nå, som de siger, træk dig ikke tilbage og giv ikke op!
  Men børnene kunne stadig ikke lade være og sang:
  Kristi soldater sår nåde,
  Og fædrelandets fjender dør simpelthen...
  Den evige Lenin er med os - en stærk mand,
  Vi vil være i kommunismen, det vil vi være i det kommende århundrede!
  
  For enhver ondskab du skal betale,
  Og det bliver fantastisk at bo i Røde Rusland...
  Vi vil have en stor fest i Berlin,
  Og når vi skal, angriber vi!
  
  Jeg tror, at den kloge Stalin vil blive konge over alle,
  Og vi vil knuse de voldsomme fascister til pulver...
  De gale Krauts er brudt løs...
  Og nu er nazisterne tydeligvis knuste!
  Hvorefter drengene og pigerne begyndte at fløjte i kor.
  . KAPITEL nr. 3.
  Nu er november 1943 ankommet. Moskva fortsatte med at kæmpe i fuldstændig omringning. Og nazisterne stormede byen Gorky. Gadekampe udbrød. Og nazisterne brugte et nyt og meget effektivt våben - Sturmtigeren. Det var en selvkørende pistol med en raketkaster.
  Og det forårsagede frygtelige ødelæggelser. Andre enheder deltog også i kampene.
  Gulliver og andre pionerdrenge kæmpede sammen med voksne og bragte granater, sprængstofpakker og trak forskellige slags miner op på en wire. Og de gjorde det alle meget hurtigt med barnlig spontanitet.
  Selvom det allerede var november, og der var faldet sne, forblev børnene barfodede. Faktisk, når landet er i så store problemer, har man så virkelig råd til sådan luksus som sko? Desuden brænder der i byen, og de varmer de unge leninister. Og det er endda behageligt for bare såler at træde på varmt grus.
  Guliver er også uden sko, munter i shorts. Drengens skjorte var revet i stykker, og hans røde slips var bundet lige om hans bare hals.
  Og så trækker barnet en pakke op med sprængstof på en wire. Han trækker den hen over murbrokkerne, under larven på den formidable tyske Lion tank. Og den bliver virkelig ødelagt. Valsen revner af eksplosionen, og larven brækker af.
  Pionerdrengen Seryozha udbryder:
  - Godt gået Gulya!
  Og han hviler sin bare, barnlige fod på de skarpe sten. Og igen dukker noget morder op.
  Børn kæmper med fiktion. Guliver og pigen Katka rullede også noget alvorligt op på en tønde med savsmuld og kulflis indeni. Og det var fyrene, der rullede denne udslettelsesgave op under den magtfulde Mouse tank. Og han vil tage den og eksplodere.
  Den massive tank ramte ruinerne med panden og væltede.
  Og drengene og pigen med røde slips tog den og sang:
  Pionererne er flinke fyre,
  De var de første til at oprette en kollektiv gård...
  Vi blev lært at skyde med et maskingevær,
  Så børn ikke fælder tårer forgæves!
  
  Vi tog til kollektiv gård for at lave hø,
  Arbejdet der var varmt...
  Gik barfodet i miles,
  Drengene har nu en snor!
  
  Gud hjælper ikke pionererne
  De har selv Lenin den Almægtige...
  Et sted hyler den kødædende Kain,
  Mareridtsbjørnen brølede som torden!
  
  Drenge og piger går
  På græsset høstede de rug med segl...
  Det er dejligt på en kollektiv gård i den varme maj,
  Og der er ingen grund til at fortælle os løgne!
  
  Lad os beundre duggen, drenge,
  Hvad rammer vores hæle...
  Med en smuk pige, barfodet,
  Lad os flyve, unge mænd!
  
  Vi kan meget,
  Lenin inspirerede os til heltemod...
  Vejen er bred for drenge,
  Warszawa og Berlin er foran!
  
  Ja, den modbydelige Fuhrer angreb pludselig,
  Det er som om den helvedes djævel er kommet over os...
  Men den skaldede bastard får et slag,
  Det er ikke for ingenting, at Stalin også er en djævel!
  
  For fyrene er alle kampvogne ikke en hindring,
  De kæmper som de ørne...
  En herlig belønning venter,
  Lenins store sønner!
  
  Führerens flotte tanke suser,
  Og tro mig, deres tønde ryger...
  Komsomol-medlemmer slår deres fjender barfodet,
  Hitler venter på nederlag!
  
  Slaget raser allerede nær Moskva,
  Modstanderen er lumsk og grusom...
  Bøn til Iljitj vil hjælpe os,
  Om nødvendigt vil der også være en deadline!
  
  Pionerer: drenge, piger -
  Racing gennem snedriverne barfodet...
  Der vil være en hård gengældelse for Krauts,
  Hvis den unge mand flytter næven!
  
  Tro os, snedriver skræmmer os ikke,
  Stol på dine bare hæle, sne er ikke skræmmende...
  Pioneer fødder blinker
  Børn begynder at løbe hurtigt!
  
  Og nu drenge og piger,
  Krauts angriber med den bølge...
  Pionerernes stemme er klar,
  De vil klart beskæftige sig med Satan!
  
  Fascisterne vil ikke forstå, hvem der dræber dem,
  Den kantede tiger brød i brand...
  Drenge har meget magt
  Den sønderrevne politimand er blevet tavs!
  
  Her kastede drengen sin bare hæl op,
  En meget destruktiv gave...
  Vi leger ikke gemmeleg med døden,
  Bedriften vil blive glorificeret af ridderne!
  
  Den barfodede pige skynder sig at angribe,
  Hælen blev til en rose i sneen...
  Vi ønsker en meget stærk kamp,
  Hvis du er svag, hjælper jeg dig!
  
  Vi kæmpede mod fascisterne fra Moskva,
  Og de kørte som en kost...
  Mile er blevet føjet til kommunismen,
  Den lyseste og mest hellige drøm!
  
  Dejlige kamppiger
  At de kæmper mod døden på trods af...
  Skønhedens stemme er meget klar,
  De vil bage tærter, mens de leger!
  
  Og drengen til denne udstrækning,
  Du ved, tro mig, jeg er glad...
  Hilser denne undergrund,
  Tappert forsvarede Stalingrad!
  
  Hvad har vi brug for denne meget kraftfulde "Tiger"?
  Denne tank er bestemt gigantisk...
  Pionererne synger lyre,
  Vi får en ny mester!
  
  Der er ingen anden for ridderen, tro mig,
  Drengen bandt et rødt slips...
  Ja, i årevis er vi bare børn,
  Napalm regner ned fra himlen!
  
  Stalingrad kæmper meget flot,
  Pionererne er som at kæmpe mod løver i den...
  For os er eksemplet trods alt det vigtigste,
  Så bedstefædre og fædre er stolte!
  
  Vi kan gøre alt i denne kamp,
  Besejr de onde fascister i spøg...
  Synger gode råd
  Det er som om du er et Herrens barn!
  
  Drengen så en kvik "Panther"
  Denne tank er ikke svag, ved du...
  Nogle gange skriver vi off-topic,
  Det gør ikke noget, men det bliver paradis!
  
  Gud skabte mennesker til evig ære,
  Så Lenins styrke ville være...
  Af hensyn til den nye rødfarvede kraft,
  En skarp nål sys!
  
  Drengen løb gennem snedriverne,
  Og han kastede modigt en granat mod tigeren...
  Han vil have en bazooka i sin rygsæk,
  Så den besatte Fuhrer blæser væk!
  
  Du kan også løse gåden,
  Hvor meget er bare to gange to...
  Lad os besejre fascisterne forsigtigt,
  Vi er trods alt kloge nok!
  
  Sneen falder og brænder drengens hæle,
  Han er stadig et barn, selvom han er en helt...
  Drengen leger ikke gemmeleg med døden,
  Denne Fuhrer er en modbydelig hæmoride!
  
  Her blev "Panteren" taget imod,
  Stærkt kantet ryger...
  Han slog fascisten i trynen med sin bare hæl,
  Fjenden vil blive knust som glas!
  
  Der er ingen umulige mål,
  Den modige pioner beviste...
  At besejre fjendens horde er ikke svært,
  Det her er en modig dreng!
  
  Det er derfor, vi kæmpede for fædrelandet,
  Det ved enhver pioner...
  Vi vil ikke fortryde i livets kamp,
  Ære til helgenen af USSR!
  
  Den barfodede dreng er ikke bange,
  Selv den hårdeste frost...
  Og jeg ser ansigter glitrende fra ikonerne,
  Og for os, Lada og Kristus!
  
  Lenin inviterer os til en ny verden,
  Hvor er den gratis bagel, flødekage...
  Abel vinder, ikke Kain,
  Se ikke den højlydte i munden!
  
  Der er allerede kampe i gang nær Kursk,
  Selvom fjenden er så grusom som en ulv...
  Drenge og piger slår modigt,
  De rammer dig lige i panden af støbt stål!
  
  Nå, fjenden trækker sig tilbage,
  Og i angrebet er der en barfodet pioner...
  Han tror på sejr i den herlige maj,
  Og vil være et eksempel for soldaterne!
  
  Et eller andet sted slog Krauts et Komsomol-medlem,
  De brændte hælene med en poker...
  Den forbandede pige blev pint
  De satte ham på kullene barfodet!
  
  Hun fortalte dem ikke noget
  Jeg grinede bare i monstrenes ansigter...
  Den pine er ikke nok for dit skum,
  Vi hænger dig op i en ring!
  
  Komsomol-medlemmet blev skudt af Krauts,
  Og så smed de mig ind i en løkke...
  Og for dette gav pionererne,
  Fordi jeg elsker piger!
  
  Hvad Krauts ville have, fik de
  Hitler blev tydeligvis trukket ind i en kiste...
  Vi dræbte vores modstandere hårdt,
  De rammer panden med kraften fra en skal!
  
  Ja, for os drenge er det nemt,
  Besejr de onde fascister i kamp...
  Selvom vi ser små ud,
  Men studere, kun fem!
  
  Vi er allerede gået ind i Berlin i formation,
  Iført støvler for første gang...
  Drengen var et barn, blev en helt,
  Viste bogstaveligt talt topklasse!
  
  Vi sørger ikke over dem, der faldt i kamp,
  Jeg ved, at deres videnskab vil genopstå...
  Og de vil se kommunismen i det fjerne,
  Derfor vil lyset overvinde døden!
  
  Og Jesus er ikke vor Herre,
  Strålende Lenin...
  Hans vilje er ikke glemt af os,
  Evig kerub over planeten!
  
  Vi vil opnå det, jeg kender sejren,
  Hvis der er krig i rummet...
  Han fortalte vores forfædre vedaerne,
  Satan vil overtage en tredjedel af verdenerne!
  
  Men vi vil befri dem, tro mig,
  Lad os gøre dette - det er et eventyr...
  I lyksalighedens glæde, som børn,
  Og lad os bygge et paradis i universet!
  
  Der er ingen død - I ved godt,
  Livet er godt, tro mig...
  Og folk giver lykke til efterkommerne,
  Til himlen med den Almægtige i århundreder!
  
  Det er når verden vil være kommunisme,
  Hele universet, universet er mørke...
  Evigt, uendeligt, livets lys,
  Fuld af store sind!
  
  Og så vil Lenin regere, jeg ved det,
  I højre hånd er Stalin lederen af krigere...
  Vi kan ordne alt i fremtiden,
  Vores kammerater er som titaner!
  
  USSR hinsides det fjerne univers,
  Der er ingen grænser over selve kanterne...
  Og i de store kreationers navn,
  Glorværdige sider af denne historie!
  
  Pionerer var, er og vil være,
  I vores lykke, paradis for evigt...
  Vid aldrig, at din styrke aldrig vil aftage,
  Drøm om uendelig glæde!
  Men nazisterne fortsætter med at angribe. Sturmmaus deltager også i angrebet på byen Gorky. Denne bil har en bombekaster, der er endnu kraftigere end Sturmtigerens, og den rammer så hårdt, at den ødelægger hele kvarterer.
  Nazisterne presser også fra luften. Yu-488 har allerede optrådt i serien. Og pigepiloterne - Frida og Eva - flyver på dem. Bomberens fuserage er åben, og alt er tydeligt synligt. Takket være dets mindre vingeareal og kraftigere motorer accelererer denne bombefly til syv hundrede kilometer i timen. Og sovjetiske krigere kan ikke nemt indhente ham.
  Eva og Frida, med udsyn hele vejen rundt i cockpittet og en flyverækkevidde på fem tusinde kilometer, bomber sovjetiske fabrikker i Ural.
  Pigerne trykker på håndtaget med deres bare, runde hæle, slipper bombelasten og synger.
  Vi er forræderiske hun-ulve
  Og kan virkelig godt lide tigre...
  Vi vil slå russerne hårdt,
  Lad os gøre jæger til vildt!
  Sovjetiske jagerfly kan virkelig ikke nå tyske fly. Og de skyder på dem på afstand. Og så smider de bomber. Desuden havde nazisterne allerede disse med vinger - styret af radio. Og de skynder sig til sovjetiske fabrikker og fabrikker. Og igen opstår eksplosioner, og en hel søjle af ødelagte sten og flammende stål rejser sig.
  Eva og Frida brøler af raseri:
  Bræk, knus og riv i stykker,
  Dette er livet, det er lykke!
  De er stadig grimme piger. Især blev pioneren tortureret. Helt harmløst i starten. De klædte mig af og bandt mig til en stol. De nøgne såler af en dreng på omkring tolv prydede gåsefjer. Han lo og grinte. Så begyndte barnet at græde og begyndte at ryste. Og pigerne kildede drengens hæle og armhuler.
  Til sidst mistede han af chok bevidstheden - og savlede.
  Men det var ikke nok for de kvindelige piloter. Og da barnet kom til fornuft, tog de tændte fakler og bragte dem til den unge helts bare fødder. Og hvordan drengen skreg, og der var en brændende lugt i luften, som om de stegte lammekebab. Det her var virkelig ekstremt fedt.
  Og bøddelpigerne slikkede bare deres læber og fnisede. Til ære for den unge pioner fortalte han dem ikke noget. Sandt nok fik de ham stadig til at stønne af smerte og græde.
  Og igen falder bomber over sovjetiske stillinger. Nå, antiluftskyts skyder fra overfladen.
  De er dog ikke langtrækkende nok til at nå tyskerne.
  USSR forsøgte faktisk at skabe overflade-til-luft missiler. Men dette er en arbejdskrævende og dyr proces. En mere lovende vej er at skabe en jagerfly i høj højde og høj hastighed. Det er faktisk, hvad LA-7 kunne blive.
  Men sådan et fly kunne først sættes i produktion næste år. Og så kunne krigen slutte helt. Det var de vanskelige udsigter. Eller mere præcist, ikke-flyvende.
  Der er dog storslåede esser blandt sovjetiske piloter. Især Anastasia Witchakova er en ung rødhåret kvinde.
  Hun er en meget sej pilot og har allerede overgået Pokryshkin ved at skyde det femoghalvfjerdsende koalitionsfly ned, for hvilket hun modtog den tredje guldstjerne af en helt fra USSR.
  Anastasia flyver på sin bevingede hest Yak-9 med en 37 millimeter luftkanon og synger:
  Jeg ved, at det ikke er guderne, der skyder fascisterne ned,
  Der er ingen særlig bekymring for at slå dem ned...
  Og hvis pigerne slår hårdt,
  Det vil slå Hitler kollektivt!
  Forresten har Anastasia et trick: hun kæmper barfodet og i bikini hele tiden. Og dette giver hende en særlig, fænomenal, kosmisk kraft!
  Anastasia kæmper mod en amerikansk Mustang. Bilen er ikke dårlig og er bevæbnet med seks maskingeværer. Men hvad er meningen? Den sovjetiske pige affyrer uden videre sin luftkanon på afstand og skyder fjenden ned med ét slag.
  Hvorefter den rødhårede pige brøler:
  - Fest, Lenin, Komsomol!
  Og han prøver at flytte væk. På den ene side er en 37 mm kanon god, men på den anden side har den så høj rekyl, at man kun kan affyre få sigtede skud, og så bliver bilen kørt væk. Og hvis flere krigere angriber Vedmakova, vil den formentlig blive skudt ned.
  Ja, og tyskerne har deres egne kvindelige piloter. Især Albina og Alvina. Og begge piger har allerede skudt to hundrede og halvtreds fly ned, som de modtog en belønning for: Jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter!
  Derfor blev de vrede.
  Nå, hvordan vil de tage det og synge:
  Vi er virkelig som fugle
  Malede djævle...
  Hvis vi skyder,
  Alle eksamener er A'er!
  Når tyskerne er i krig, er det ikke så slemt. Nå, det er meget værre, når de torturerer og plager de fangede.
  For eksempel blev en smuk pige fanget. Og de tog mig for at blive skudt.
  Sneen er allerede faldet, og skønheden træder barfodet på snedriven. Og hendes fødder er som de røde fødder på en gås. De blev så skarlagenrøde i kulden.
  Og de stikker pigen i ryggen med et maskingevær. Men hun giver ikke op.
  Og den modige spejder synger med ildhu og passion:
  Jeg er et modigt Komsomol-medlem i fangenskab,
  Der befandt jeg mig i en meget hård kamp...
  O fædreland, vid, at jeg vil tilbagebetale gælden til dig,
  Jeg vil fylde huset med hygge og hygge!
  
  Jeg vidste lidt - ingenting,
  Og de tog mig barfodet til forhør,
  Fascisme er selvfølgelig fuldstændig lort,
  Krauterne slog mig grusomt med en pisk!
  
  Afklædt, halvnøgen på en snedrive,
  Og så kørte de gennem landsbyerne i pisug...
  Ja, så din Fuhrer modtager en kiste,
  Og vi vil se kommunismen i det fjerne!
  
  Det er bedre for os ikke at forvente nåde,
  Og jeg vil ikke sige et ord til fascisterne!
  Forgæves tænkte jeg i vild vrede på en tyv,
  Hvilket frygtsomt Komsomol-medlem!
  
  Mine fjender har trukket mig op på stativet,
  Brande startede under hælene på os...
  Og jeg hører kampen - du piskes tråden,
  Jeg er de varme kuls sti af sorger i milevidde!
  
  Der er ingen anerkendelse, og strømmen er ikke forfærdelig,
  Jeg vil modstå enhver prøve...
  Lad det være et chok for fascisterne -
  Og for mig lider alt støv!
  
  Jeg vil gennemgå alt dette, tro mig, jeg vil udholde det
  Da mit hjemland er Rusland...
  Og fascismens udyr vil blive begravet,
  Kristus og den røde mission vil komme!
  
  Ja, tilsyneladende ved jeg det, en løkke venter på mig,
  Måske vil der være værre henrettelser!
  Landet bliver nødt til at starte fra bunden,
  For der har været mange forargelser!
  
  Og så kom den store kommunisme,
  Vi løb rundt på Mars, mens vi legede...
  Lad humanismen sejre i verden,
  Fordi vi kæmpede så hårdt!
  
  Universet du vil være, kend mit,
  Sådanne endeløse strålende stjerner...
  En ørn, der engang var en spurv,
  Enhver af os med kunstneranerkendelse!
  Og pigen råbte:
  - USSR lever! Ære til Komsomol!
  Og svøben fra en aggressiv nazist faldt på hendes bare, muskuløse ryg. Men pigen lo kun som svar og viste sin lyserøde, smidige tunge.
  . KAPITEL nr. 4.
  December 1943 er allerede ankommet. Det er allerede rigtig vinter. Nazisterne tog Gorky og nærmede sig allerede Kazan. En pionerafdeling, hvor Guliver ville trække sig tilbage. Den evige dreng selv og tidligere rejsende gennem eventyrverdener forblev barfodet og i shorts, med kun et slips. Fordi Guliver var meget ihærdig, og frosten tog ikke barnet moderniseret ved magi.
  Men resten af børnene begyndte at pakke sig ind, sætte poter på deres ben eller pakke dem ind med noget. Alligevel er decemberfrost ingen joke, og det er ikke nemt for børn.
  Men Guliver praler med bare hæle, selvom hans barnlige fødder er skarlagenrøde af frosten. Seryozhka vil også gå barfodet, og pigen Natasha vil være sammen med dem. Hvis du holder bevægelsestempoet, så kan du.
  Seryozhka bemærkede:
  - Vi burde være som spartanske børn! De gik udelukkende barfodet året rundt!
  Guliver bemærkede:
  - Men i den sydlige del af Grækenland er vinteren meget mildere end i det centrale Rusland!
  Pigen Natasha svarede:
  - Men vi er pionerer, meget sejere end spartanerne. Og Lenins sag er højere end Spartas eller de olympiske guders sag!
  Og pigen øgede sit skridt med sine små, bare fødder.
  Trods vinterens begyndelse fortsatte kampene. Sandt nok er det ret svært for koalitionstropper, især sorte, at kæmpe i kulden. Og de er allerede begyndt at grave i jorden. Det var forventet, at nazisterne ville bremse i nærheden af Kazan. Og de vil sidde til foråret. Og i USSR vil de finde på noget.
  Sandt nok har det hidtil ikke været muligt at finde et mirakelvåben. IS-2 kampvognen dukkede op med en god og dødelig 122 mm kanon. Det var ret dødeligt, selvom ildhastigheden lod meget tilbage at ønske. Men den er i det mindste i stand til at slå igennem fjendens køretøjer. Selvom Churchill eller Tiger-2 afspejler slaget, er projektilet i stor kaliber i stand til enten at deaktivere transmissionen eller bedøve besætningen.
  Men IS-2 mangler stadig at blive sat i produktion, samt den mere avancerede og kraftfulde T-34-85. Og tiden er ved at løbe ud. Men den mere moderne Yak-3 er tvivlsom - den har brug for en legering af høj kvalitet til vingerne. Og der er problemer med dette.
  Guliver er dog en meget rutineret fighter. I sit tidligere liv var han allerede over halvtreds år gammel og havde været igennem meget. Og selv her har han kæmpet siden den allerførste dag af befrielseskampagnen i Europa, altså siden 12. juni 1941. Og selvfølgelig er hans erfaring allerede gennem taget. Og før det var der også eventyr. Han er altså ikke en dreng - selvom han ikke vokser eller modnes.
  Børnene går, eller rettere løber, mens stormtropperne presser på fra oven. Den tyske TA-152 er særlig god, den er endnu ikke bredt tilgængelig, men Focke-Wulf er også meget god. Og så rammer det.
  Nogle pionerbørn, der ser på den barfodede Guliver, Seryozhka, Natasha, tager også deres bastsko af og løber, funklende med deres bare, barnlige hæle.
  Det her er virkelig så fedt.
  Guliver begyndte under endnu et luftangreb at synge:
  Pioneren bandt sig selv et slips,
  Han aflagde ed på at kæmpe for Fædrelandet!
  Stalin er vores største hyrde,
  Vi styrter - ikke børn af en klovn!
  
  Ondskab er dukket op fra universets helvede,
  Kragerne bragte den i ovnen!
  Heltemod er dog uforgængeligt,
  For Fædrelandet af hjertet!
  
  Jeg er dedikeret til mit hjemland uden at gemme mig,
  Han viede sit liv uden forræderi...
  Og lad os springe hurtigere som kaniner,
  Barfodspionerer i sneen!
  
  Vi kæmpede for Moskva, mens vi spillede,
  Giv ikke fascisterne adgang!
  Og fra vinter til maj -
  Naturen brænder!
  
  Pioneer er et stolt navn,
  Hans mål er drømmen om kommunismen,
  Det er derfor, vi har bare fødder,
  Vi løb gennem nazismens lys!
  
  Stalingrad blev en hindring for Krauts,
  Pigen og jeg snusede krudt der!
  Stalin overrækker personligt prisen,
  Må vejen til sejr stadig være lang!
  
  Pigen Katya og jeg mistede vores ben,
  Under buen smadrede Tigrene overvældende...
  Pigens kjole brød i brand -
  Da kampen blev holdt i Berlin!
  
  Komsomol-medlemmer må ikke trække sig tilbage,
  Vores mod er som en sten...
  Og jeg meldte mig frivilligt til fronten,
  Oplev både vand og flamme!
  
  Vi begravede en masse kammerater,
  De sultede og frøs i skyttegravene...
  Troen på Rod-Gud varmede os,
  Vi glemte deadlines dengang!
  
  Fyre vil rejse sig igen i den nye verden,
  De vil marchere i takt igen...
  En soldat har kærlighed og en drøm -
  Bliv en helt for evigt og i herlighed!
  Og flere ustyrede raketter faldt i nærheden af børnene. Et par drenge og en pige blev alvorligt såret. Og de skulle bæres på en båre.
  Guliver spændte personligt på, han var stærkere og mere modstandsdygtig end en almindelig dreng af hans højde og vægt.
  Og han trak dette læs... Og hans humør var slet ikke positivt.
  Hitlers fly fløj for at bombe Ural og ud over Ural. Der var dog amerikanske B-29'er, og endnu ikke meget populære Yu-488'er, og endda en TA-400 dukkede op - lad os sige, at bilen er et udyr. Meget kraftfuld.
  Bærer tolv tons bomber og har seks motorer. Og hvis den bomber, bomber den.
  Måske er hastigheden ikke for høj endnu, men der er tretten defensive luftkanoner - ni af dem er tredive millimeter, det vil sige meget kraftige.
  Prøv bare at nærme dig...
  Og det drives af piger: Agata, Adala, Kat. Og de bringer ødelæggelse til sovjetiske byer og fabrikker. Og der er tre piger på én gang.
  Og de er ikke kun piloter. De udfører også afhøringer med passion.
  De klædte en dreng af og efterlod kun hans badebukser og hængte ham på stativet. Og en pige begyndte at slå drengen med pigtråd. Og den anden tog de elektriske komfurer og satte dem fast på den unge leninists bare såler. Og de begyndte at stege barnets hæle. Ja, det lugtede som om noget brændte. Og den tredje bragte en fakkel til pionerens bare bryst, og et rødt slips blev bundet om hans hals. Og den brød i brand.
  Hvor havde den stakkels dreng ondt. Men i stedet for at skrige af ulidelig pine, sang den unge leninist:
  Du er mit store fædreland,
  Tsunamikrigene kastede sig voldsomt ud
  Når alt kommer til alt er hæren en magtfuld familie,
  Lad os kaste ondskaben ned fra dens piedestal til Gehenna!
  
  Hvilket himmelsk strålende lys,
  Kommer fra hjerterne på fædrelandets kæmpere.
  Lad riddernes bedrift blive forherliget,
  Vi vil ikke fortryde det, vi tror på livet!
  
  Fjenden fik en stor gave,
  Og han har en masse forskellige våben...
  Nu er øjeblikket kommet, forestil dig dette,
  Chernobogs raseri væltede ud voldsomt!
  
  Så det skete, mine riddere,
  Det strålende Fædreland lider!
  Der var kun nuller i rapporten,
  Og igen sejrer den helvedes Kain!
  
  Fascismen er stærk, en brølende horde,
  Men bring ikke russerne i knæ!
  Når alt kommer til alt, er den kloge Stalin med os for evigt -
  Og den retfærdige teoretiker Lenin!
  
  Vi kan knuse Wehrmacht, jeg ved,
  Og uanset hvor snedig denne drage var...
  Vi vil skære med hans sværd,
  Jeg er en ridder hengiven til fædrelandet og damen!
  
  Må den mægtige dyd være
  For at nå grænserne til Berlin!
  Lad os blive værdige til vore fædres bedrifter,
  Vores hær er trods alt uovervindelig i kampe!
  
  Når vi kommer og gør vores drøm til virkelighed,
  Hellig sag - kommunismens sag!
  Jeg lader pigen gå ned ad gangen,
  Til eftertiden banneret: ære, altruisme!
  Sådan holdt pionererne fast og udholdt frygtelige pinsler, men gav ikke op og bøjede sig ikke.
  Guliver var også en rigtig helt som dreng. Da nazisterne landede deres tropper, gik de unge, barfodede leninister ind i slaget og kæmpede virkelig modigt og rasende.
  Pionerpigen Natasha kastede en granat med sin bare, barnlige fod med dødelig kraft, rev nazisterne fra hinanden og sang:
  Russere, russere, skæbnen er ikke rolig,
  Men hvorfor har du brug for problemer for at blive stærkere?
  Og pigen vil tage det og fløjte. Og de andre pionerer fløjtede sammen med hende. Herunder Guliver.
  Hvorefter de bedøvede krager faldt ned og gennemborede nazisternes kranier med deres næb.
  Det her er virkelig noget rod.
  Men nazisterne fortsatte deres offensiv, og der var mange af dem.
  I mellemtiden havde Fuhrer det sjovt, og Hitler havde noget at se.
  Nu så den besatte Fuhrer flyvningen af Yu-488 gennem en kikkert. Den fire-motorede skønhed med Jummo-motorer nåede en maksimal hastighed på op til 700 kilometer i timen, mere end hundrede kilometer hurtigere end den nyeste amerikanske B-29 og den seneste sovjetiske Yak-9. Man kan ikke engang hamle op med sådan en bil.
  Projektets højdepunkt er det relativt lille vingeareal, som reducerer aerodynamisk modstand og øger hastigheden. Køretøjet er i stand til at transportere fra syv til ti tons bomber i overbelastningsversionen og er beskyttet af seks luftkanoner.
  Führeren var meget tilfreds:
  - Vi har skabt den bedste skruemaskine i verden! Derfor har vi de klogeste ingeniører samlet fra hele verden! Men dette er ikke nok! Vi bør udvikle jetflyvning! Så maler vi alle til pulver!
  Designer Messerschmitt bemærkede:
  - Og her er min ME-1010 jetjager med variabel sweep-vinge.
  Faktisk blev en maskine med en dråbeformet kabine og vinger, der ændrede bommens vinkel, demonstreret under flyvning. Mindre under flyvning - reducerer luftmodstand, mere ved landing. Selve bilen accelererede til tusinde kilometer i timen. Og den havde god manøvredygtighed.
  Men Kissilring, Luftwaffes cheffeltmarskal, bemærkede skeptisk:
  - Betjening af en sådan maskine kræver en højt kvalificeret pilot. Og vi har brug for en massekæmper!
  Messerschmitt sagde selvsikkert:
  - Og hvad? Lad os undervise!
  Et andet køretøj, der blev udstillet, var Heinkel XE-162-projektet. Maskinen var faktisk billig og nem at fremstille. Og fremragende flyveegenskaber. Den var nem at håndtere, manøvrerbar og let i vægt.
  Kissilring bemærkede:
  - Vi skal forenkle kontrolsystemet lidt! Og flyet er praktisk med to 30 mm luftkanoner.
  Führeren bemærkede hårdt:
  - Der burde være mindst tre sådanne luftkanoner som i ME-309, der også har maskingeværer. Hvad tilbyder Mr. Tank?
  Tankkøretøjet, den berygtede TA-183, blev kendetegnet ved en aflang skrog. Forsøger også at reducere friktionen. Og bilen udviklede også en anstændig fart og var kendetegnet ved manøvredygtighed.
  Führeren godkendte frigivelsen af alle fire biler. Virkelig styrke skulle afsløres gennem kampøvelse.
  Det femte køretøj var den propeldrevne TA-152. Yderligere udvikling af Focke-Wulf.
  Køretøjet viste bedre manøvredygtighed og hastighed end F-190 uden at være ringere i bevæbning og rustning.
  Kissilring svarede med et tilfreds blik:
  - Denne maskine er multifunktionel! Det kan være et angrebsfly, et frontlinjebombefly eller et jagerfly. Meget praktisk! Faktisk er det muligt at forsyne hele fronten med ét fly!
  Führeren gryntede bifaldende:
  - Lad os tage denne i brug! Vi har ressourcer nok til alt! Så meget udstyr og mandskab blev fanget! Og alt er på vej mod total krig!
  Af de allerede mestrede modeller blev ME-309 demonstreret. Et kraftigt køretøj med syv affyringssteder og en hastighed på op til 750 kilometer i timen.
  Køretøjet havde allerede vist sin effektivitet i kampe med USA, og nu skulle det også lære russerne.
  Inden for tankbygning blev der også præsenteret en udvikling til Fuhrerens fødselsdag: "Panther"-2. Køretøjet var udstyret med en 88 mm kanon, en 900 hestekræfter motor og halvanden gange tykkere panser og vejede kun 47 tons.
  Et smalt tårn var specielt designet til 88 mm kanonen. Således var en ny hovedtank allerede klar, klar til at erstatte Panther. Tyskerne udviklede en forbedret kanon med en sammenklappelig løb, og noget mere kompakt.
  Ingeniører fra hele verden arbejdede for dem. Og det viste sig at være en farlig teknik, og ganske kampklar. På tidspunktet for dets fremkomst var Panther 2 utvivlsomt en maskine uden sidestykke. I stand til at trænge ind i frontalpansringen af tunge KV-serier. Og så kraftig en trækkraft i køreegenskaber, så meget som ni hundrede hestekræfter.
  "Panther" 2 blev ledet af bare-benede piger, der skød mod mål - demonstrerer ekstrem nøjagtighed. Da de ramte en lygtepæl med en granat fra en afstand af to kilometer. Og pigerne demonstrerer den højeste klasse.
  Efter "Panther"-2 blev "Lion" tanken modificeret med en 150 mm kanon. Det nye køretøj skulle være mere effektivt, når der skydes mod skyttegrave, skyttegrave og bunkers.
  "Lion" gengav skud og ødelagde betonvægge. Han havde sådan en magt. Udyret knurrer... Samtidig testede de dens pistol på KV-1 tanken, samt KV-3, som var støbt specielt til test. Det sovjetiske køretøj blev gengivet baseret på tegninger fanget i Kharkov. Lev-tanken ramte hende frontalt fra en afstand af to kilometer.
  Skår af knust metal sprøjtede i forskellige retninger. Det tyske menageri frydede sig.
  Endnu mere imponerende var demonstrationen af kraften fra Bear launcher og især Sturmtiger.
  Den sidste kampvogn ramte så hårdt, at en kilometer væk fløj militærhætterne af deres hoveder, og deres ører blev blokeret.
  Så, efter at have gennemgået den nyeste teknologi, ventede den nyeste attraktion:
  Gladiator kæmper!
  Blandt deltagerne i kampene var chefen for SS "Leopards" bataljonen, Wolf.
  Den nye elskerinde til Führeren af Stortyskland, Adolf Hitler, Margaret smilede:
  - Jeg tror på, at Wolf Bismarck vinder!
  Ulveterminator han Ulven følte ikke frygt, da han så på den brune bjørn med hugtænder, der hurtigt nærmede sig ham. Når alt kommer til alt, er den preussiske dreng modig inderst inde og brugte meget tid på at mestre ikke kun dum karate, men den store kunst pruskundo (det vil sige en type gammel indfødt preussisk brydning blandet med moderne "hånd-til-hånd kamp " af elite specialstyrker." Mere end to hundrede kilogram kadaver er kastet mod drengen, som så ud til at være omkring fjorten år gammel, kun med usædvanligt fremtrædende muskler væk fra bjørnen og slår ham under øret.
  Det lodne monster brøler i voldsom smerte og skynder sig mod drengen igen. Volka griner, og ved at bruge princippet om at anvende løftestang og inertien i fjendens bevægelse, kaster han ham over sig selv. Bjørnen falder og rejser sig straks, men savner et slag fra sin bare hæl til solar plexus. Den brutale brøler af frustration og smerte, hans køllede ben giver efter. Volka udfører en række slag mod monsterets hoved og brækker hans læbe. Bjørnen hopper i frustration og bommer.
  Margaret udbryder:
  - Dette er en gladiator!
  Speer, den særligt autoriserede rigsminister og ansvarlig for total krig, udstyret med nødbeføjelser af Führer Göring, udbryder:
  - Det er et mirakel!
  Schellenberg, den anden person i det hemmelige politi i Det Tredje Rige, chefen for udenlandsk efterretningstjeneste for det hemmelige politi, som erstattede Himmlers tidligere henrettede protege, råber:
  - Her er vores barn fra Hitler Online, der slår en russisk bjørn!
  Når du ikke er særlig høj, men trænet, har du en kæmpe fordel i mobilitet. Bjørnen ser faktisk klodset ud, tager slag, nogle gange på næsen, nogle gange med et meget stærkt skinneben til tindingen. Det sidste slag bremsede dyret og vaklede bedøvet. Drengen gøede:
  - Medvedev-Mendel gå til din grav!
  Og et skarpt slag med stærke, elastiske fingre i øjnene. Dyret forsøgte at dække dets øjne med poterne, og Ulven, i en modbevægelse, drejede hoften, rettede benet, hoppede på tæerne og sparkede ham i lysken. Monsteret kunne ikke længere engang knurre, hvor præcist og ødelæggende var slaget. Drengen lavede et lavt spark og bragte bjørnen ned til publikums jubel. Terminatorulven, der blev båret væk, hoppede med sit knæ i stil med en Ressler, men så lykkedes det for bjørnen at ramme drengen med poten og efterlade ridser på hans bryst. Den uventede smerte øgede den unge SS-mands raseri, og han begyndte at sparke den liggende bjørn i hovedet. Når du er barfodet og rammer knogleskallen, så får du stærke slag, men drengen bliver kun mere glubsk. Bjørnen vrider sig i smerte, Wolf tilføjer mere til sin lyske og forsøger at forstærke chokket. Det er svært at dræbe så stort et dyr med bare hænder, det er nemmere at dræbe et menneske, men... Ulv ved, at der er mange sårbare punkter på fjendens krop. Desuden øges strejkens effektivitet markant på bestemte tidspunkter af døgnet. Meget afhænger af hældningsvinklen, kontaktpunktet, drejningen af bevægelsen og endda tankerne og pulsen hos den, der kaster. Men Wolf glemte dette, slog og slog bjørnen, udførte snesevis af slag, gispede efter vejret, han var anspændt. Terminator-drengens muskuløse krop glimtede af sved, han virkede som en rigtig dæmon, smuk og forfærdelig.
  Margaret udbrød og klappede i hænderne:
  - Åh min Apollo og Mars! Gør ham færdig, gør ham af!
  Schellenberg hviskede til Müller:
  - Måske kaste ham et spyd? Det er svært at dræbe et så ihærdigt væsen som en russisk bjørn med dine bare hænder!
  Müller rystede negativt på hovedet og svarede:
  - Det er ikke det værd! Jeg vil gerne vise, at selv en arisk dreng er i stand til at dræbe en glubsk russisk bjørn med sine bare hænder! Det er så symbolsk!
  Schellenberg tog et par slurke champagne og kvidrede:
  - Enig! Det er symbolsk, du ved, vi laver en film nu, og vi vil vise dette barn som et symbol på den tyske nation: som den mest ideelle repræsentant for det ariske folk! Og vi vil vise denne film til tropperne! Så lad drengen dræbe ham! Og han vil score smukt!
  Müller kastede et stykke stør, smurt med mangosauce, ind i munden på ham og erklærede, eller rettere, talte i stil med Spinoza:
  - Mennesket er det stærkeste dyr, og det svageste dyr!
  Schellenbergs øjne funklede:
  - Det er rigtigt, bemærket! Men en ægte arisk skal være et stærkt dyr og en uovervindelig person!
  Til sidst faldt det forpinte dyr til ro, drengen selv var udmattet, og hans ben, fødder og knoer brændte af en række slag. Wolf-Wolf løftede sine hænder og udbrød:
  - Sejr! Ære til Stortyskland! Ære til den evigtlevende Fuhrer Hitler og den store assistent for Fuhrer Göring!
  Hele stadion brød ud i klapsalver:
  - Ære til Hitler! Ære til Stortyskland! Længe leve den uovervindelige Göring!
  Den tyske Fuhrers evige favorit, Hermann Göring, tog en diamant på størrelse med et dueæg op af lommen og gav den til Hitlers nye elskerinde Margaret:
  - Tag det som en gave til vinderen! Og jeg tildeler selve drengen jernkorset, første klasse med sværd og Hitler-guldmedaljen. Ære til Tyskland og den evige Führer!
  Og igen var der en storm af klapsalver og blomsterkast. Margaret henvendte sig til den unge vinder, rakte diamanten frem og bøjede hovedet og kyssede drengen direkte på læberne. Da Wolf-Wolf mærkede berøringen af de søde honninglæber fra en usædvanlig smuk, høj blondine, blev han svimmel og faldt næsten. Jeg ville ønske, at han var blevet kysset af det tredje riges første skønhed og atlet. Legemliggørelsen af skønhed og styrke. Wolf tabte diamanten og stod lamslået i endnu et minut, den søde smag af berøringen af gudinden, den ariske afrodite, forblev på hans læber.
  Talerens stemme, der annoncerede en ny gladiatorkamp, og et lille skub fra tjenerne i hvidt bragte Wolf tilbage til virkeligheden. Drengen tog diamanten doneret af Fuhrer med sine bare tæer og kastede den ind i hans mund. Br! Han havde aldrig holdt så stor en ædelsten i hænderne og prøvet den på hans tunge, selvom han var søn af ikke de fattigste forældre. Men tanken slog igennem drengens hoved: er de i live? Hitlers sejr ændrede trods alt historien, hvilket betyder, at hans forældre simpelthen ikke kunne være blevet født. Men han er en ulv, levende, sund, har det godt og ser ud til at være blevet stærkere...
  Flere gladiatorer løb ind i ringen, den første var en rask, næsten nøgen sort kvinde med kun et par palmeblade mellem lårene. Den slanke, muskuløse, sorte pige var bevæbnet med en trefork og et net. Hans bare ben bevægede sig med uforlignelig ynde, en blanding af afrikansk dyr og gud. Volka beundrede skønheden og forsinkede at forlade arenaen og prøvede at se gladiatoren så tæt som muligt. Hvor forførende er hendes fyldige bryster og skinnende kirsebærvorter. Generelt er der af en eller anden grund en stereotype, at repræsentanter for den sorte race ikke kan være smukke. Det er ikke tilfældet, en afrikansk guds ansigtstræk var behagelige, bløde læber, en lige, let opadvendt næse, næsten europæisk type.
  Pigen lavede en salto - det så ud som om hun var ret trænet.
  Herolden meddelte:
  - Dette er vores gæst fra USA: Angela Davis! Østkystmester i Ultimate Fighting!
  Stadion klappede:
  - Bravo Angela! Bravo!
  Tyskerne ser ud til at have glemt deres racistiske tendenser! De fløjtede, så på den sorte kvinde og slog deres læber af fornøjelse!
  Og igen meddelelsen:
  - Efter anmodning fra gæsterne vil hun kæmpe med den russiske kommissær, Ivan Bezymyanny! Vores gode allierede USA mod monsterbolsjevikken!
  Og igen klapsalver og brøl!
  Hitler hviskede til Müller:
  - Fantastisk show! Og den sorte kvinde er bare genial! Jeg ville ikke have, at hun skulle dø. Vil bolsjevikken være ubevæbnet?
  Muller rystede negativt på hovedet:
  - Selvfølgelig ikke, min Führer! Vi fede ham endda lidt op inden kampen. Vi har en fair kamp, ikke en præ-iscenesat præstation!
  Den besatte Fuhrer gryntede af fornøjelse:
  - Så meget desto bedre: en rigtig kamp og, som altid, uforudsigelig! Jeg satser personligt på den sorte kvinde!
  Muller nikkede kærligt:
  - Din vilje, store Führer! Vi satser på hvem vi end satser på!
  Den anden modstander var faktisk ret stor. Massiv, bredbrystet, i rustning. Ivan var bevæbnet med et mellemstort sværd, syet, og en hjelm på hovedet, der helt dækkede hans hoved. Pansringen dækkede dog kun den øverste del af kroppen, selvom russerens stærke ben havde knæbeskyttere og tunge, jernsmedede støvler.
  Speer bemærkede:
  - Og han er bedre bevæbnet end chokoladepigen! Er hans hovedstart ikke for stort på en smuk jomfru!
  Muller beroligede:
  - Angela har stor erfaring i kampe, i kampe uden regler og med træsværd! Så jeg vil ikke have at kampen bliver for kort!
  Speer blottede sine tænder:
  - Og det er allerede en god idé! Ellers er tungen lang, men sindet er kort!
  Publikums meninger, såvel som væddemålene, var delte, selvom den sorte gladiator var over gennemsnitlig højde, men sammenlignet med den russiske virkede hun næsten som en pige!
  Slaget begyndte, Angela sprang hen til Ivan og slog sin trefork ind i skjoldet, russeren vinkede tilbage, og pigen sprang tilbage, den sorte kvindes lyserøde hæle blinkede.
  Ulveulven huskede pludselig sangen, han hørte i en profetisk drøm:
  Nå, og så ved Kazachkova dacha,
  Hvor er den påtrængende service desværre!
  Jeg blev ved med at se programmerne i mit delirium,
  Alle stod op for Angela Davis!
  . KAPITEL nr. 5
  Kina er stadig roligt, november måned 1939 er kommet. Og Oleg Rybachenko besluttede at skrive mere om kaptajn Sorvi Golovs og den udødelige højlanders eventyr.
  Oleg Rybachenko befandt sig i sin særlige og unikke drøm i en verden, da en krig brød ud mellem Taliban og Den Russiske Føderation. Ved at udnytte den kendsgerning, at Ruslands hovedstyrker sad fast i slaget i Ukraine, angreb Taleban Tadsjikistan. Og en alvorlig kamp brød ud. En million Mujahideen brød bogstaveligt talt gennem forsvaret af Rahmons hær som lava i et vulkanudbrud og bragede ind i Fergana-dalen.
  Desuden lykkedes det dem at ødelægge den russiske base i Tadsjikistan. Og hvad - en anden front åbnede sig i syd. I Rusland blev mobilisering endelig annonceret for sent, og tropper begyndte at blive overført over flere grænser.
  Og den russiske T-90 kampvogn lancerede et modangreb.
  Oleg Rybachenko, der lignede en dreng på omkring tolv og halvanden meter høj, med en kasket, løb med stor raseri ind i angrebet. Og hans bare, solbrændte, muskuløse ben blinkede.
  Og drengen påtog sig opgaven med at slå de frygtelige dushmans. Dette er virkelig en meget kæmpende dreng.
  Men meget barfodede og smukke piger i kun bikini kæmper på den russiske side. Kampene kommer i bølger.
  Elizabeth skyder mod Mujahideen. Hun bruger en kraftfuld drage-type maskingevær. Og regner kugler over Taleban.
  Og de falder og presser på pigen. En russisk helikopter skudt ned fra en hjemmelavet antiluftskyts vil falde. Han blev skudt ned af Taleban. Sandt nok er der ikke piger på helikopteren, men mænd, og man har ikke specielt ondt af dem.
  Og Elizabeth, pigen er barfodet og i bikini. Og når du er næsten nøgen, så vil ingen holde dig tilbage eller stoppe dig.
  Krigen i syd trækker dog ud. Sommeren er allerede gået. Og så efterår - fugtigt og regnfuldt. Afghanistan har en stor befolkning, plus muslimske frivillige fra hele den islamiske verden ankommer der. Og nu er vinteren bestemt kommet, og krigen er stadig i gang. Elizabeth kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer af mejslede ben med morderisk kraft. Hun spredte Taliban i forskellige retninger og sang, blottede sine perlefarvede tænder:
  Her er det vinter, vinter, vinter,
  Det startede pludselig...
  Fejer rasende, fejer -
  Det bliver bedre i morgen
  I morgen, i morgen, i morgen!
  Og nu er det nyt år!
  Faktisk faldt der sne i Tadsjikistan nytår 2025. Og nu efterlader russiske piger barfodede, mejslede fodspor i sneen, og det ser meget smukt ud.
  Zoya tog den og sang:
  En, to, tre -
  Tør ned dine processorer!
  Fire, otte fem,
  Lad os spille lapta!
  Og pigen lancerer med sine bare tæer dødens gave med dødelig kraft.
  Catherine tog den og sang og blottede sine tænder:
  En, to, tre, fire, fem,
  Kaninen gik en tur...
  Her er en pige, der løber tør
  Dræber Mujahid!
  Men Elena leder også ilden. Den slags pige, der ikke kunne være sejere. Og han skriver med dødbringende aplomb. Slår Mujahideen ned uden unødvendig ceremoni. Hvorefter han begynder at synge;
  Hvis bagsiden er ubrugelig -
  Militær iver hjælper ikke...
  Tja, hvis der ikke er iver,
  Det bagerste vil være fjendens frokost!
  Og rødhårede Elena, der både tager og kaster udslettelsesgaven med sine bare tæer. Og i virkeligheden vil det rive så mange dushmans fra hinanden, at det simpelthen er skræmmende.
  Elena gik selvfølgelig ikke glip af muligheden for at synge:
  Jeg har været nøgen
  Hun sprang sådan rundt på marken!
  Jeg hoppede rundt på marken...
  Kulatsky sang med!
  Og pigen vil tage hendes øjne, der funkler af safirer og glimt. Og hendes øjne er smukke. Og sproget er meget frækt. Og så adræt og så groovy. Nå, ligesom det er en slags saftig appelsin.
  Euphrosyne kæmper også. Og med sine bare tæer smider han udslettelsesgaver. Som er så dødelige og ødelæggende.
  Og i nærheden tog og slog Taliban en russisk kampvogn ud. Og det russiske militærkøretøj begyndte at rive i stykker, og kampsættet detonerede. Og igen dør mænd.
  Men Euphrosyne har ikke brug for mænd. De skal tortureres. Og pigen tog den og sang:
  Mænd, mænd, mænd,
  I er bare store dyr
  Når piger slår dig ihjel
  De renser jorden så meget!
  Faktisk er Taliban udyr.
  Engang fangede de en smuk pigespejder. Nå, til at begynde med tog de hende og trak hende op på stativet. De vred leddene ud af mine arme, hvilket var meget smertefuldt.
  Så lagde de stokke på pigens bare fødder, som lænkede hendes ankler. Og hvorefter de tog og tændte ild under hendes bare, yndefuldt buede såler.
  Den russiske pige havde store smerter. Taleban, før de stegte hendes hæle, tog og smurte hendes fødder med olie. Og derfor brændte sålen langsomt, og det gjorde uhyggeligt smertefuldt. Og pigen stønnede og brølede. Og Taliban slog hende også på ryggen og siderne med en pisk. Så besluttede de at intensivere torturen. Vi tog en varm ledning frem og begyndte at ramme skønheden på ryggen og brystet.
  Og hvor er det smertefuldt. Især da Taleban begyndte at vride den russiske piges skarlagenrøde brystvorter med en glødende tang. Og hun græd så meget.
  Og den vigtigste leder af Taliban-afdelingen var simpelthen skør af torturen. Og han blottede sine guldtænder.
  Den russiske pige spyttede som svar. Hvorefter de begyndte at brække hendes bare tæer. Hvilket er meget smertefuldt. Og pigen besvimede af den frygtelige, uudholdelige smerte.
  Men Taliban fortsatte med at torturere. Først bragte de pigen tilbage til bevidsthed ved at hælde en spand isvand ud. Og så installerede de sensorer og elektroder på hendes krop.
  Hvorefter to drenge begyndte at træde på dynamoen. Strømmen begyndte at flyde, og pigen rykkede af helvedes smerte. Og faktisk, når kroppen
  elektriske udladninger passerer igennem, det er uhyggeligt, ordet er, at flokke af heste suser forbi. Og ja, enhver pige her vil hyle.
  Og drengene pedaler, og den nøgne pige hyler som en vild ulv. Og det gør virkelig ondt på hende.
  Og udover chokket steger Taleban også den russiske piges hæle, som allerede er dækket af store vabler. De slog mig også på ryggen med en varm ledning. Og de ramte med raseri og forsinkelse.
  Og samtidig øgede de melet. De begyndte at strække pigen og hænge flere og flere vægte på blokken for helt at vride hendes led.
  Den vigtigste Taleban-bandit sang:
  Hvilken smerte, hvilken smerte
  Kampresultatet bliver: fem - nul!
  Nå, hvad kan du tage fra vilde? De torturerede pigen meget grusomt, men ikke særlig sofistikeret.
  Taliban er barbarer. Så med de penge, de fik fra stoffer, købte de en hel armada af kampvogne fra Kina. Faktisk er Kina Ruslands calico-allierede og ven.
  Og Taliban angreb fjenden med deres kampvogne.
  Men imod dem er fire russiske mutantpiger, denne gang på den nyeste T-95. De er selvfølgelig barfodede og i bikini.
  Hvad så?
  Elizabeth skød mod Mujahideen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til elefanternes moderland!
  Catherine ramte også Taliban ved at bruge sin bare, runde hæl og spurgte:
  - Hvad er elefanternes hjemland?
  Elizabeth, blottede sine tænder, svarede:
  -Selvfølgelig, Rusland!
  Catherine fnisede og svarede:
  - Jeg troede, det var Indien!
  Elena slog dushmanerne ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, efter først at have taget sin bh af og knirkede:
  - Jeg troede, at elefanternes hjemland var Afrika!
  Euphrosyne trykkede på pedalerne med sine bare, runde hæle og sang:
  - Små børn,
  Ikke for verden...
  Tag ikke til Afrika for at gå en tur...
  I Afrika er der hajer, i Afrika er der gorillaer,
  Der er store krokodiller i Afrika!
  Og alle fire barfodspiger sang:
  De vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn går ikke en tur i Afrika!
  Der er en røver i Afrika
  Der er en skurk i Afrika
  I Afrika er der en frygtelig Barmaley!
  Det vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn tager ikke til Afrika for at gå en tur,
  Det er et mareridt i Afrika,
  Gal skurk
  Barmaley dukkede pludselig op i den!
  Han løber rundt i Afrika og spiser børn!
  Ja børn! Ja børn!
  Latter er latter, men da Taleban fangede en russisk dreng på omkring fjorten år, tog de ham alvorligt. Først klædte de ham af og spændte ham op på stativet.
  Så begyndte dushman i en turban og med skæg at brænde teenagerens nøgne, muskuløse krop med en stang med et varmt strygejern.
  Så bragte Taliban-bødlen en rødglødende jernstjerne til drengens bare bryst og pressede den til den.
  Drengen skreg af frygtelige smerter og mistede bevidstheden. Herefter blev drengen bragt til fornuft. Og de klemte hans bare, næsten barnlige fødder ind i stokke. Og de begyndte at hænge vægte på kroge i blokken. Og det var meget smertefuldt. Drengens unge krop blev strakt meget, og drengen stønnede bogstaveligt talt af smerte.
  Den russiske dreng blev ved med at blive tortureret. Vi smurte vores bare fodsåler ind med olie. Og så tændte de bål under dem.
  Og hvordan drengen skreg vildt efter det. Ja, det var ekstremt smertefuldt.
  Drengen fortsatte med at skrige, og Taleban slog ham med en pisk.
  Så tog de drengen og krogede ham i ribbenene. Og igen vendte de det fuldstændig vrangen ud.
  Hvorefter Taleban sang:
  Vi vil ødelægge alle de vantro,
  Lad dem være teenagere...
  Her er en kerub over os,
  Vi sætter alle i bestyrelsen!
  Hvorefter en dreng fra Rusland fik knækket alle sine tæer på sine bare fødder med en varm tang. Og Taliban gjorde det langsomt for at forårsage så meget smerte som muligt for den smukke dreng. Og så begyndte de at brække den unge krigers ribben med en hvidglødende tang.
  Så de brækkede dem for ham, så drengen ikke havde et eneste helt ribben tilbage. Og drengen døde af smertefuldt chok.
  I mellemtiden angreb Anastasia, ved hjælp af Witcher, Taleban fra et angrebsfly. Samtidig brugte hun raketter. Hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og sang:
  Højere og højere og højere
  Führeren løftede næsen...
  Nogle gange er vores tage blæst væk,
  Taleban er dog ikke modnet!
  Akulina Orlova slår også sin modstander. Han gør dette meget præcist og bruger sin skarlagenrøde brystvorte til at trykke på knappen. Og et russisk angrebsfly eksploderer i nærheden. Den blev ramt af en drabsgave fra Taleban. Muligvis noget lavet i Kina. Og det vil ødelægge dig fuldstændig.
  Akulina sang:
  - Hvis det er en mand, så gå direkte til kisten,
  Redder liv så...
  Vær barfodede piger!
  Og krigeren vil grine og grine. Pigens ben kender selvfølgelig på trods af vinteren ikke sko. Og hendes hæle er runde og bogstaveligt talt skinner. Denne pige er simpelthen super.
  Og brystvorterne på hendes bryst er skarlagenrøde og skinner som toppen af kirker. Det her er en kæmpende pige, så at sige.
  Ja, hun kan ikke lide mænd. Selvom han med glæde bruger dem til fornøjelsens skyld. For at gøre det fantastisk.
  Akulina tog den og sang:
  Om denne barfodede pige
  Jeg kunne ikke glemme...
  Det virkede som fortovsstenene
  De plager huden af ømme fødder!
  Og Akulina, hvordan vil hun tage og rulle sine safirøjne op.
  Her er hun en pige af højeste niveau og klasse.
  Og Margarita Magnitnaya er også pilot.
  Nå, i mellemtiden rammer Margarita Mujahideen med stor dødelig kraft.
  Hvorefter han vil synge:
  Åh, hvilke ben!
  Hvor godt...
  Vær ikke bange, skat
  Skriv dit telefonnummer ned!
  Og Margarita vil tage den og vise sin tunge. Hun er en ekstremt stridbar pige.
  Og hendes bare tæer sender morderiske dødsgaver.
  Akulina Orlova sang med et grin:
  - Margarita, vinduet er åbent,
  Margarita, du kan huske, hvordan det hele skete!
  Anastasia Witchakova nikkede:
  - Ja, kvinder! Vi kan gøre alt, og vi vil grundigt slette vores fjender!
  Og pigerne sang i kor:
  Vores hær er stærk
  Hun beskytter verden...
  Lad Taliban rykke frem
  Deres piger dræber dem!
  For eksempel kæmper Fedora også. Hun affyrer en morter mod Mujahideen. Og hvis han knepper, vil det ikke virke af meget for nogen. Også selvom Taleban har langt skæg og barberet hoved.
  Fedora stamper sine bare fødder i mudderet og synger:
  Ser du en formørkelse på himlen?
  Et formidabelt symbol på brændingen...
  Sorte vinger over hele verden
  Flokke af kosmisk hyl!
  Og en anden pige, Seraphim, kastede en dræberbombe med sine bare tæer, rev Talebans masse fra hinanden og sagde:
  Taliban - forbandelsen stiger,
  Taliban - total død...
  Taliban og døde regimenter!
  Taliban leder galningen!
  Taliban!
  Og Seraphima vil tage en fløjte i munden på hende, og hvordan det vil blæse, at kragerne vil besvime og gennembore hovedet på Mujahideen med deres næb.
  Pigerne, må jeg sige, er så store og smukke.
  Og nu kan du se, hvordan Taleban satte ild til et russisk ammunitionslager. Det begyndte at brænde, og granaterne eksploderede med dødelig kraft. Taliban brøler og glæder sig.
  Men pigerne fra himlen knepper med Mujahideen. Og du kan se, hvordan Albina og Alvina dukkede op på himlen.
  Begge piger er simpelthen fantastiske blondiner. Og fantastisk smuk. Og selvfølgelig barfodet, og kun i tynde trusser.
  Det er kvinder af højeste, lad os sige, orden. Og det, de er i stand til, er det ikke alle, der er i stand til at gentage.
  Og krigerne, ja, hvis de begynder at dræbe, vil du ikke være i stand til at stoppe dem.
  Albina affyrede en raket med kolossal destruktiv kraft fra flyet. Og hun smadrede Taleban-hærens bunker, hvorefter hun sang:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Selv bare fødder, nøgne brystvorter...
  Lad os dyppe Taleban i toilettet,
  Vi har ikke råd til at være svage!
  Alvina fortsætter med at sende, ved hjælp af sine bare tæer, dødsgaver. Og dræb Mujahideen, hun tog den og sang:
  - Vi har søde piger,
  De siger bare skønhed...
  Komsomol-medlemmernes stemme ringer,
  Stormfuldt forår kommer!
  Og begge piger vil tage det og synge for alvor:
  Lad mig tage til Himalaya
  Lad mig gå for altid
  Ellers hyler jeg, ellers gøer jeg,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Og pigen vil bare begynde at gale. Og hun synes, det er meget fedt og charmerende. Og når du skriger - Kukareku - er det virkelig uhyggeligt.
  Pigerne tog i mellemtiden op og begyndte at skyde fra tunge våben, hvilket gør indtryk. Og de skyder så præcist.
  Pigen Viola begyndte at synge, grinede med tænder og skød præcist på sine fjender:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Jeg elsker at kysse mænd...
  Soldaterne kender ikke den seje udsendelse,
  Hvor pigen glemte at danse lidt!
  Og krigeren vil grine. Ja, skønheder ved, hvordan man kvæler dushmans.
  Og for at være ærlig, er de i stand til at brække hornene og træk af en skaldet person.
  Så prøv at gå op imod sådanne skønheder.
  Nicoletta taler også om Taleban. Hun er en meget stridbar og aggressiv pige. Og når hun griner, virker det som en gal kvindes latter.
  Nicoletta blotter sine tænder og brøler:
  Vi er, wow, røvere,
  Røvere, røvere!
  Bang, bang og du er død,
  Død, død!
  Nicoletta lo og kvidrede:
  - Ære til rumpirater!
  Piger andre steder var også rasende. Og så faldt raketter på Taleban-stillingerne. Aurora løsnede den ved hjælp af de karminrøde brystvorter, som blev brugt til at trykke på knapperne.
  Og raketterne fløj. Og Mujahideen brøler.
  Her er et andet Komsomol-medlem, der bliver tortureret. Uden tøven blev vat smurt med benzin ind mellem hendes bare tæer. Og de tog den uden videre og satte ild til den.
  Bomulden brød i brand. Og pigen vil tage den og brøle. Og så tog de hende og skubbede en glødende stang ind i hendes bryst, lige ind i hendes skarlagenrøde brystvorte. Og pigen brød bogstaveligt talt ud i smerte.
  Og Taliban griner. De elsker selvfølgelig også at brække tæer. En af Mujahideen tog endda pigens bare runde hæl og brændte den med et jern hvidt af varmen. Og det virkede. Pigen vil begynde at skrige af vild rædsel.
  Alice så dette gennem et snigskyttesigte. Jeg kiggede nærmere. Jeg tog den og satte den op, og den var helt vild. Og dræberkuglen ville ramme bødlen lige i maven. Og han skreg af vild smerte og begyndte at vride sig. Og pigen tog den og sang:
  Godhedens engle,
  To hvide vinger over hele verden
  Der er et land et eller andet sted
  Hvor Svarog selv blev et idol!
  Angelica skød også, og meget præcist, og ramte torturisten i pungen. Han vil også skrige fra et velrettet hit. Sådan fik bødlerne det.
  Og pigerne sang:
  I dårlige bødler,
  En grusom straf venter...
  Vi har mange stearinlys
  De store mennesker angriber!
  Og pigerne begyndte at skyde rasende og præcist. Og slå Taliban ud. Djævelen ville ikke være i stand til at modstå sådanne piger.
  Alice nynner, mens hun skyder mod fjenden:
  Din skæbne er i balance,
  Fjenderne er fulde af mod...
  Men gudskelov, der er venner
  Men gudskelov, der er venner!
  Og gudskelov, venner har sværd!
  Og Angelica fortsatte med at skyde mod Taleban og dræbe dem, tweetede:
  - Når din ven bløder,
  Trampet til ende...
  Kald mig ikke en ven
  Hverken en kujon eller en løgner!
  Så tog pigen og kastede en granat med sine bare tæer med dødelig kraft. Og hun slog Taliban i stykker. De afhuggede hoveder af Mujahideen rullede ud.
  Angelica tog den og sang:
  Dag og nat bomber de konstant,
  Kender ingen medlidenhed, ingen skam...
  Fordi nogen opfører sig mærkeligt
  Hele landet dør!
  Alice, der skød mod Taliban og slog igennem dem, tog det og noterede og spyttede støv ud:
  - Der er sådan et vidunderligt øjeblik i dette Rusland,
  Hvad der ikke er let at gætte er, hvem der er narren, og hvem der er præsidenten!
  Den rødhårede kriger fnisede og bemærkede:
  - Sådan foregår det - det er meget dumt at have en spion som præsident!
  Og begge piger regnede igen ned af ildstrømme over Taleban. Og de gjorde det ekstremt præcist. Og deres skud ramte Mujahideen.
  Og et andet sted kæmpede andre piger. Og selvfølgelig også barfodet og næsten nøgen.
  Alenka, for eksempel, affyrede en bazooka ved hjælp af sin skarlagenrøde brystvorte. Hun gennemborede en Taliban-kriger og flere af hans partnere.
  Hvorefter hun tweetede:
  - Nu er vi ved paraden igen,
  Vi er ikke på samme vej med banditten
  Vi er en brigade af barfodspiger,
  Ladas lys er med os forude!
  Og krigeren vil med sin bare hæl kaste en udslettelsesgave. Og det vil rive en masse Mujahideen i stykker.
  Kvinderne her er seje. Olga skyder også mod Taleban. Disse er Mujahideen, der rykker frem. De angriber i tykke lænker. Og pigerne klipper dem ned uden ceremoni.
  Olga affyrede en raketkaster ved hjælp af sin jordbærvorte. Hun slog en masse Taleban ud og sang:
  - Vi vil give vores sjæl, vores hjerte,
  Vi er vort hellige fædreland...
  Vi vil stå og vinde -
  Og vi vil ikke fortryde vores liv!
  Og pigen vil kaste udslettelsesgaven mod Mujahideen med sine bare tæer af morderisk magt.
  Og hvor er det fantastisk for piger. Hvordan de slog Taliban.
  Veronica kæmper også. Pigen bruger rubinbrystvorter, når hun skyder.
  Og massen af dushmans blev som et resultat ødelagt. Og krigeren skriger i top af hendes lunger:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg kan kvæle Taliban...
  Dræb dushmans på toilettet,
  Vi får dem til at ligne spil!
  Og Veronica, hvordan vil hun tage det og kneppe det...
  Krigeren Anna er med hende. Og han udrydder Mujahideen. Pigen har selvfølgelig kun trusser på. Det er praktisk. Og trusserne er så tynde, og de skjuler faktisk ikke noget.
  Krigeren Anna skyder og slår sine modstandere ned. Hendes hår er rødt, og pigerne selv er simpelthen det højeste lys i kosmos.
  Og Anna kaster med sine bare tæer dødsgaver, som besejrer Taleban på stedet.
  Krigerne skriger for alvor:
  - Mujahideen er på amok,
  Fjenden flyttede regimentet fremad...
  Piger bærer, kender sejren,
  Taliban vil blive mødt med fjendtlighed!
  
  De vil spise grisehuden,
  Fjenden vil blive besejret...
  Barfodede piger kæmper
  Skønhedens knytnæve er stærk!
  Og krigeren vil tage og slå dig ved at bruge den skarlagenrøde brystvorte i kamp.
  Og det her, lad os sige, er meget fedt!
  En smuk rødhåret pige. Og hun elsker mænd.
  Så Anna tog den og brølede for alvor:
  - Der blev givet ordre til at jævne landsbyen med jorden,
  Gradsalver ødelægger bjerge...
  Führeren med et skaldet hoved blæste mod Afghanistan,
  Og lad os holde op med at tale til helvede!
  Og pigen vil grine og grine. Og hendes latter er som klokkernes ringning.
  Pigerne er fulde af begejstring. Malvina kæmper også. Selvfølgelig har pigen ikke noget imod at bruge den skarlagenrøde brystvorte. Og samtidig synger skønheden også
  Og dette skete -
  Hvad soldaten ikke bad om!
  En ond stamme er væltet ind,
  Masser af helvedes, mørke kræfter!
  
  Sorte djævle er uforskammede,
  Flygt fra dette sump!
  Her har de dolke i hænderne -
  Sange hyler - ikke en nattergal!
  
  Maskingeværet knuste infanteriet -
  Røg fra knækkede mørtler!
  De nedlagde et firma med det samme,
  Kyrassierens rustning hjalp ikke!
  
  Flokken har intet ønske om at dø,
  For helvede, tro mig, er ikke en udvej!
  Og granaterne ødelægger bunkers,
  Deres ærkeengel rammer dem fra oven!
  
  Dæmoner knirker ind i deres huller med det samme,
  Vi brænder dem med napalm og svovl!
  Selv bjergene smelter,
  Vi ødelægger alt omkring!
  
  Men tænk ikke bare
  Hvilken fjende er som vand!
  Kæmpe, højdepunktet af vækst,
  Universets konge, Satan!
  
  Her er hans ånde af ild,
  Keruben brænder med det samme!
  Og Guds banner faldt,
  Men vi tror, vi vinder!
  
  Vi gik lidt op ad bakken
  Og lad os blive døbt!
  Gryntede på stien,
  Sønner af den vise Gud!
  
  Og nu løber vi til angrebet,
  Råb-hurra, tordenskrald!
  Hvor meget kan du dog høre, bande,
  Men for helvede med hytterne, ødelæggelse!
  . KAPITEL nr. 6.
  Da Oleg Rybachenko vågnede, var det første, han gjorde, at lave øvelser. Så gik han i bad og børstede tænder. Han skulle nu udføre nye kampopgaver.
  Jean Grandier gik personligt på et sabotagetog. Og med ham var Paul, Edik, Stella og Oleg, som viste sig at være et fænomen. Fanfare blev ikke taget, da han ikke er den bedste skytte, selvom han har trænet meget på det seneste og mærkbart har forbedret sin træfsikkerhed.
  Jean var lav og så ud til at være omkring fjorten, og der var ikke engang noget fnug i hans ansigt endnu. Og resten er bare børn, især Edik. Og de ræser på små, men adrætte heste.
  Kun Oleg, som er en udødelig højlænder, foretrækker at løbe på egne ben, blinkende barfodede, solbrune, muskuløse ben, som om de var vævet af tråd.
  Fire drenge og en pige med moderniserede Mauser-pistoler skynder sig ind i kamp.
  Mere præcist, mens de hopper gennem junglen og har en samtale.
  Jean spurgte Oleg:
  - Hvor har du lært at løbe så godt?
  Krigeren svarede med et smil:
  Vi har alle lært lidt,
  Noget og på en eller anden måde...
  Lad os tage på en lang rejse,
  En engel lyser vores vej!
  Jean lo og svarede:
  - Godt sagt!
  Og den unge kapitalist fyrede. Kuglen ramte en rovgrib, som tilsyneladende ville finde noget i junglen. Og gribbefuglen faldt i krattet. Flere hyæner blinkede forbi her, klar til at snuppe byttet.
  Paul bemærkede:
  - Ja, disse dyr... De lever af hvad som helst!
  Edik fnisede og sang:
  Mit kærlige og blide dyr,
  Jeg skyder dig, tro mig...
  Mit kærlige og blide dyr!
  Edik er stadig kun et barn og ikke ti år gammel, men der er allerede mange lig af engelske soldater af alle nationaliteter.
  Og nu den første træfning - vi blev fanget på en patrulje. Fem skud på én gang, derefter inden for fem sekunder hvert skud - børn har specielle rifler - med en øget skudhastighed. Selv Paul tog en af disse i stedet for sin boremaskine - for ikke at komme ud af samklang med skyderiet.
  Og pigen skyder ikke værre end drengene. Det var her, knockouten virkelig gik.
  Efter at have dræbt tredive britiske soldater, de fleste af dem arabere og sorte, begyndte Terminator-børnene at tjekke deres lommer. For ikke at belaste sig selv tog de kun pengesedler og guldmønter.
  Vi fandt et dokument, der rapporterede ankomsten af flere og flere forstærkninger. Kræfterne er i sandhed for ulige.
  Oleg bemærkede:
  - Hvor mange mennesker dør!
  Jean svarede med et suk:
  - Ja, han omkommer!
  Den udødelige dreng udbrød:
  - Og til hvad?
  Paul sagde selvsikkert:
  - Vi kæmper for vores uafhængighed! Og vi vil ikke knæle, selvom vi alle skal dø!
  Oleg nikkede med et smil:
  - Prisværdigt... Man kan dog huske de tre hundrede spartanere, der kæmpede med kong Xerzes' utallige hær, og til sidst døde de, men fortjente ære i mange århundreder!
  Stella tweetede:
  Det er bedre at dø med et sværd med værdighed,
  Hvorfor leve som kvæg, der tåler pisken og båsen!
  Oleg bemærkede:
  - Jamen, Storbritannien har demokrati, og det er det eneste land i Europa, der altid har haft et parlament! I modsætning til f.eks. andre lande!
  Jean nikkede:
  - rigtigt! Men i dette tilfælde fører Storbritannien en uretfærdig krig og bruger ikke civiliserede metoder. Hvorfor skulle det, der allerede har det største territorium i verden, erobre Transelvanien og Den Orange Republik? De kan ikke engang håndtere deres kolonier!
  Paul udbrød:
  - Vi vil ikke opgive vores territorium! Og vi vil heller ikke opgive vores vilje!
  Oleg bemærkede med et suk:
  - Hvad kan vi regne med, at Storbritannien bliver træt af at kæmpe og til sidst løber tør for damp?
  Jean Grandier nikkede:
  - Det var det! Hvis krigen trækker ud og Storbritanniens tab bliver for store, så vil den offentlige mening sige: er prisen ikke for høj for et relativt lille territorium? Måske er det bedre at redde soldaterne, men vi har allerede jord nok!
  Edik tweetede:
  Englænderen kiggede skævt her,
  Der er ikke jord nok...
  Indgreb i naboer
  Og kongerne blev gale!
  Oleg nikkede indforstået:
  - Ja, de bliver trætte af krig. For eksempel, i min verden, blev selv amerikanerne endelig trætte af at bekæmpe Taleban og rejste, selvom det tog tyve år!
  Jean spurgte forsigtigt:
  - Jeg ved, hvem amerikanerne er. De har en stærk og hurtigt voksende økonomi, og med tiden vil de vokse en hær. Jeg tror endda, at USA i fremtiden vil skubbe Storbritannien til side. Men hvem er disse Taliban?
  Oleg svarede med et sødt barnligt smil:
  - Taliban bliver overført som studerende. Og disse er religiøse fanatikere. Det er bedre for os ikke at røre dem!
  Paul foreslog:
  - Måske tager vi det...
  Jean spurgte:
  - Hvad?
  Boerdrengen svarede:
  - Vi sprænger broen, som jernbanen passerer over. Du kan ikke gendanne det så nemt!
  Oleg bemærkede:
  - Ikke en dårlig idé! Det er det, vi ser ud til at være samlet her til, men sådanne broer er hårdt bevogtet!
  Edik hvæsede:
  - Hvor pansertoget ikke vil passere, vil en barfodet dreng kravle!
  Stella foreslog:
  - Lad os skifte til pigetøj. Drenge er stadig mistænkt for at være sabotører, men ingen vil mistænke piger!
  Jean nikkede med et smil:
  - Ikke en dårlig idé. Selvom det ikke er nyt. Men for at sprænge broen skal du bruge en masse sprængstoffer. Men her, mere præcist, kan du ikke bære den nødvendige mængde i kurve. For ikke at nævne, at selve kurvene kan tjekkes!
  Oleg foreslog:
  - Måske prøver vi noget enklere. For eksempel vil vi selv køre bil med sprængstof, og klæde os ud som trommeslagere.
  Paul udbrød:
  - En bil med sprængstof? Du skal gætte, hvornår toget med ammunition ankommer, og så vil broen blive fuldstændig ødelagt! Her, selv i en kurv, kan du medbringe en rimelig mængde... det vil sige ikke en stor mængde, men anden ammunition vil detonere, og så vil den eksplodere.
  Edik knirkede:
  - God idé!
  Og drengen slog sine bare fødder. Af rytterne var kun Jean skoet. Tilsyneladende var det som kaptajn og kommandør for en bataljon af suckere skammeligt for ham at gå eller ride barfodet, selvom han også stadig var teenager. Og resten er bare børn. Oleg ser ud, som han gjorde da han var ti år gammel, men da han var en stor mand i et tidligere liv, ser han som ti år gammel ud omkring tolv og har ret stærke og muskuløse skuldre.
  Oleg løber og hopper - han er nu udødelig, og hvor har han det godt, så meget energi og styrke.
  Men foran drengene dukkede en hel eskadron af engelske lancerer op. Og det er to hundrede ryttere. Desuden er bulldogene ubehagelige med dem, og de ser ud til at have fornemmet børnekrigerne.
  Jean grinte og bemærkede:
  - Fyrre englændere hver? Hvorfor tager vi kampen!
  Paul råbte:
  Til den blodige kamp, hellig og ret,
  marts, march frem...
  Drenge mennesker!
  Til den blodige kamp, hellig og ret,
  marts, march frem,
  Drenge på vandretur!
  Oleg bemærkede med et smil:
  - Jeg føler, jeg er udødelig! Jeg snuppede i øvrigt nogle patroner i min rygsæk! Så vi har nok ammunition!
  Stella svarede med et suk:
  - Vi er nødt til at dræbe igen! Undskyld folk!
  Og pigen græd. Så tog hun og løftede riflen.
  Børnene gik i kamp. De begyndte at skyde først og tog de engelske bulldogs først ned, som om de gennemborede deres kranier. Og så begyndte de at skyde på kavaleriet. De fem var smart camoufleret i junglen, og det var ikke let for briterne at indsætte deres numeriske overlegenhed.
  Oleg sang med et suk:
  Nå, hvor mange kære kan du dræbe?
  Tro mig, mennesket er jo født til lykke...
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr under krigen!
  Og drengen skød. Og så tog han og kastede en sten med sine bare fødder til englænderen, eller rettere sagt den arabiske lejesoldat, i templet og dræbte ham på stedet.
  Så skød han igen. Børnene tog en del ammunition med sig og manøvrerede behændigt. Og det var sådan en kampladning. De fleste af krigerne var kolonistyrker, sorte, arabere og indere, men der var også nogle briter selv. Så der var et større skyderi.
  Oleg oplevede moralsk ubehag, især da han skulle skyde på repræsentanter for den hvide race. Men den evige dreng skød uden at misse. Og de andre skytter var gode. Selv unge Edik og pigen Stella. Nogle repræsentanter for det retfærdige køn skyder dog endnu bedre end de stærkere.
  Men stadig er den lyshårede pige en fantastisk fyr, og hendes hår med sådanne krøller ligner en dukke.
  Oleg skyder, og nye aforismer kommer ind i hans hoved, som bogstaveligt talt overvælder drengen.
  Politik er et sted, hvor folk altid formår at lave fejl, kun vælgeren sommetider fejer lortet væk i en blodig strøm af revolution!
  Ordet politiker og ordet anstændig kombineres først, når der tilføjes et tredje ord - bastard!
  En politiker kan have alt i sin karakter undtagen samvittighed og ære, men han forklæder sig som samvittighed, om end uærligt!
  Politikeren lover bjerge af guld til himlen for at lyse op som en stjerne, men han giver ikke gyldent lys, med sådan en lyskilde vil vælgeren ikke vente til daggry!
  En politiker har flere masker end stjerner på himlen, men alle er de bare for at gøre det nemmere for rævepolitikeren at lave vittigheder!
  Politikeren er dels ræv, dels ulv, dels elefant i en porcelænsbutik, på nogle måder en fej hare, men i virkeligheden er han et komplet svin!
  En politiker elsker at banke vand i en morter med tungen - en aktivitet, der er ubrugelig for vælgerne, men som giver indtægter til politikeren i form af skum af ledig snak!
  I vores drømme er vi alle helte, men vi går stille i formation, selvom kommandanten er et svin, er han selv værre end en spurv!
  Alle vil have en ørn til at erstatte den, men hvis du selv er en våd høne eller en fej lille spurv, så fortvivl ikke forgæves!
  Politikeren galer meget for at skjule sin hønsehjerne og hønsestyrke!
  Når en politiker galer, er det til grin for hønsene, men når en diktator går vild, har selv ørnene ikke tid til at grine!
  Politikeren lover en masse ting, men alt han får er et gratis cirkus!
  En politiker kan få folk til at grine, men han kan ikke sikre et glædeligt liv!
  Politikeren er en lumsk klovn, men han foretrækker at føre hovedkampen under gulvtæppet, og endda på en sådan måde, at vælgerne ikke morer sig!
  Lommepolitikere gør ikke andet end at række ud i vælgernes lommer med den rivende skovl af en lang tunge!
  Politikere har bundløse lommer og en bundløs sjæl!
  En politiker er en god bille, kun vingeløs og kravler som en orm foran sine overordnede!
  En politiker er en ræv i list, en ulv i list, en hamster i erhvervelse, en abe i efterligning af succesrige individer, et svin i forhold til andre, og i det hele taget er der intet menneskeligt i ham!
  Tungen på en gigolo genererer ekstase, en politikers sprog, lysten til at kaste op og gyse af afsky!
  Det er bedre at være en gigolo end en politiker, en gigolo tømmer ikke sine lommer og giver fornøjelse, en politiker putter en gris i munden på ham og giver anledning til afsky!
  En politiker er en gigolo, hvis tunge kommer ned i alle hullerne på samme tid, hvilket giver kvalme og lyst til at kaste op!
  Der er ingen kammerater i politik, der er mange gæs, og næsten alle er svin!
  En politiker er en gås, der elsker at hane, og en gris, der elsker at skide på vælgere, og en ræv, der elsker at tømme folk med hønsehjerne!
  En politiker er vant til at lyve, ligesom en gris er vant til at skide, men i modsætning til et dyr er det politikeren, der skider mest i fodertruget, og bader i moralsk snavs, iført et nyt, rent jakkesæt!
  En politiker er en djævel, der elsker lyse jakkesæt, og en krigsravn, der gemmer sig bag trillen af en nattergal af fred!
  Politikeren får folk til at grine med banale vittigheder, men er opfindsom på originale måder for at få penge for at se sit cirkus!
  Det er bedre for en pige at give sig selv til den første person, hun møder, end at lade sig kneppe af den første i valget!
  Folk vælger politikere med drømmen om at få en løve, hvis de er heldige får de en ræv, hvis de ikke lykkes får de et æsel, men med ethvert valg vil herskeren helt sikkert lyve!
  Valget blandt politikere er ikke stort: en ræv, en ulv, en bjørn, et æsel, en vædder, en ged, en makak og altid med en griseskilling, men du kan ikke finde en person!
  Pigen drømmer om sin elskede falk, og vælgerne drømmer om en ørnehersker, men skønheden får i bedste fald en hane, og folket får en kalkun, og opfører sig endda svinsk, med en vigtig luft!
  En politiker siger ofte dumme ting med et smart blik, men samtidig er han slet ikke selv et fjols, bare dumhed er den mest sofistikerede hovednøgle til døren til tronsalen!
  Politikeren skaber tåge i sine taler og udfører bedrageri med det klare mål at få magten over vælgernes uklare sind!
  En politiker uden list er som grød uden smør, selvom politikerens program er et komplet rod, list bringer våben i stedet for smør og truer med at sende vælgeren på sindssygehospital!
  I politik, som i en butik, kan du ikke få noget uden penge, men med list kan du snuppe stemmer for ingenting!
  Politik er en ligning, hvor alle elementer er ukendte, bortset fra én egenskab - de vil helt sikkert skrue sammen!
  Politik er en komplet sump, hvor indbyggerne vil snuppe brorparten til sig selv og lave en stor handel, og hvis det første ikke altid er muligt, så opnås det andet i Stakhanov-tempo!
  Politik er en egelund, men for at den politiske gris skal spise agern, skal du først fjerne intelligensens spåner ved hjælp af propagandistiske spætter!
  Politik kræver at man glemmer samvittighed og ære for at få succes, men når heldet kommer, står vælgeren igen uden noget, og endnu en krone flyder ned i lommen på ræven, der smutter grisen!
  En kvinde vil have en mands kærlighed og penge, en politiker søger vælgernes kærlighed for pengenes skyld, men hvis den første varmer ham op og tilbereder mad, så vil han stjæle den anden og smutte ham en gris!
  En politiker er en skorpion, der i modsætning til et insekt ikke elsker ørkenen, men store byer, men at ødelægge dem til niveau med Sahara!
  Skrædderen måler syv gange, skærer én gang, politikeren måler alle efter sin målestok og slagter konstant!
  En fattig barfodet dreng er lykkeligere end en rig gammel mand, især hvis gnieren også er skoet af pigerne!
  En barfodet dreng, klogere end en voksen, der lader sig sko af politikere!
  Det er bedre for en pige at gå barfodet end at slurpe kålsuppe med bastsko!
  En tiggerpige barfodet er sjovere end en milliardær, hvis sko ser ud til, at de ikke vil koste en øre!
  En pengeløs pige har sin bare hæl på for en milliard dollars!
  Ræven går også barfodet, selvom hun har en dyr pels på, og en kvinde skal kunne tage skoene af for at få et luksuriøst outfit!
  Pigens bare fødder er yndefulde og smukke, politikerens sko er en giftig intellektuel freak!
  Bare kvinders fødder får hovederne til at dreje ikke kun for vagabonde, men for dem, der ved, hvordan man professionelt "sætter sko på"!
  De vil afklæde en smuk pige, tage sko på en rig kvinde og rive tre skind af en kvindelig politiker!
  En pige med bare fødder rækker ind i tegnebogen på den hårdest-støvlede mand!
  En mand er selvfølgelig en støvle, men det er ikke en bastsko, der kan sætte sko på selv en barfodet kvinde!
  En kvinde uden tøj, som en nøgen dolk uden skede, rammer en mand lige i hjertet og tager tre skind af!
  En slange fælder sin hud to gange om året, og en giftig kvinde hver gang hun vil sko en mand og rive tre skind af!
  En politiker rækker ind i en vælgers lomme med tungen, og en kvinde sætter sin bare fod ind i en mands pung, men begge har de deres sko op til ørerne!
  En politikers smil er altid falsk, men en kvinde blotter sine tænder i et oprigtigt ønske om at løfte en mands humør og gøre noget mere meningsfuldt!
  De mest fashionable leggings hjælper ikke med at forføre en hornet mand, hvis benet, når det er barfodet, ikke er en fletning!
  En kvindes mund vil give en mand et hav af nydelse, en politikers tunge vil bringe et bjerg af løfter ned på hovedet, uanset køn!
  En kvindes mund funkler af tændperler, en politikers mund funkler kun af tomme løfter!
  En kvinde skal være en snedig ræv for ikke at gå rundt i klude og barfodet!
  Kvinders øjne skinner og forhekser som himmellegemer, politikere har øjne som stjerner, de skinner tilsyneladende, men afstanden til sandheden er uopnåelig!
  Blondiner har ikke altid en lys samvittighed, men politikere har altid en sort sjæl, uanset hårfarve!
  Den barfodede blondine er ikke altid et lyst hoved, men hun bærer herresko på en sort måde!
  Blondinen er en imp med et engleagtigt udseende, og politikeren er Satan, uanset hans udseende!
  Det er godt for en kvinde at være blond, det er værre at se bleg ud!
  En kvinde føder ikke altid smukke børn, men en politiker skaber, uanset køn, altid grimme problemer for vælgerne!
  Bare kvindefødder er ikke altid smukke, men de er altid bedre end de bastfodede vælgere skoet af politikere!
  Bare kvinders fødder er mere ihærdige over for politikeres glatte løfter end mænds støvler!
  Dette er en kvinde, et væsen, der elsker ømhed, men slet ikke fra en politiker, der ligger blødt!
  Ømme kvindehænder kan tømme en mands lomme, men i modsætning til tungen vil politikerne ikke svine ham til!
  En nøgen, rund kvindelig hæl er meget pænere end de afrundede taler fra politikere, der ikke har en mandlig kerne!
  Pigernes bare fingre er kvikke til at snuppe guldmønter fra mændenes lommer, men i modsætning til politikernes tunger vil de ikke efterlade dig pengeløs!
  Snavs klæber sig meget mindre til pigers bare fødder end på politikeres klæbrige hænder!
  En kvinde kan lide at holde sin krop ren, men en politiker kan lide at udspy urenheder på et åndeligt plan!
  En kvinde, der har tilsmudset sin krop, opretholder åndelig renhed, en politiker, der tager et rent jakkesæt på, fortsætter med at opføre sig som et svin!
  En kvinde kan blive støvet, men snavs klæber ikke til en ren sjæl, og en politiker, selv efter at have taget et bad, forbliver en gris!
  Blondiner kan også blive mørke, men kun en kvinde er stadig en engel, og en politiker, uanset hårfarve, er Satan selv!
  Politikeren elsker kvinder med lyst hår og bare, slanke ben, og elsker samtidig at klippe vælgernes hår, uanset farve, og tage sko på, så de passer til alle størrelser!
  Lyset af en kvindes sjæl afhænger ikke af hendes hårfarve, niveauet af åndeligt mørke hos en politiker stiger med længden af hendes tunge!
  Det er godt, når man er blond, mænd flokkes til blondt hår som blodorme, men en politiker selv i en hvid kjortel er sortere end djævelen!
  En kvinde behøver ikke at være blond - det vigtigste er at have en lys sjæl!
  De bare tæer på kvinders fødder griber meget ihærdigt fat i mænd i rige jakkesæt!
  En kvinde griber mænd med sine bare tæer, på den skønhed og slankhed, som deres ihærdighed afhænger af, og vælgere politikere med deres tunger, og jo længere og mere klistret, jo stærkere greb!
  En barfodet dreng er mere tilbøjelig til at bestige succesens bjerg end en gammel mand med sko!
  En dreng med en kobberpenning i lommen har det bedre end en rig mand med en pose guld på ryggen!
  En barfodet pige efterlader aftryk, som folk beundrer, og en politiker efterlader sådanne mærker med sine støvler, at de spytter i et helt århundrede!
  Så kriger-drengen skød. Mange briter og deres lejesoldater blev dræbt. Men så ankom et par eskadriller mere med forstærkninger og gik ind i slaget. Og det er så mange som fem hundrede ryttere. Det vil sige hundrede pr. bror.
  Dette generer ikke de kæmpende fem. Fire drenge og en pige manøvrerer behændigt, gemmer sig i junglens krat, og skyder ret ofte og præcist. Det er så unge og storslåede krigere.
  Men spørgsmålet er: vil et sådant antal britiske tropper have nok ammunition?
  Ikke desto mindre fortsætter skyderiet, og ligene fortsætter med at hobe sig op.
  Oleg bemærkede med et sødt blik og kastede igen en tung, skarp sten med sin bare, barnlige fod:
  - Det her er udryddelse! Vi er som tanks!
  Faktisk, for eksempel, i spillet "Entente", tunge kampvogne, hvis de bliver grundigt opgraderet gennem militær- og videnskabelige akademi, slår de infanteriet ned som en le af ukrudt. En tank er generelt et meget formidabelt våben, som intet og ingen kan måle sig med. Så snart han klatrer, skyder han fjenderne.
  Men selvfølgelig er tanken bestemt tung, let er ikke længere det samme.
  Så de, som tunge kampvogne, skyder bogstaveligt talt alle med en kultivator.
  Hvert sekund er der et skud og et lig. Ganske vist skal du skifte hornet efter tredive enkeltskud, men det er også kort tid.
  Så jagten begyndte. Og drengene kender hverken nåde eller svaghed. Og pigen Stela er også med.
  Og de slagne soldater falder.
  Oleg sang endda:
  Stort, mægtigt, helligt land,
  Der er intet mere strålende under den blå himmel!
  Det blev givet til os af den almægtige Gud for evigt -
  Lys uden grænser, sublime Rusland!
    
  Verden har aldrig set sådan en magt, du ved, aldrig
  Så vi stolt tramper det store rum!
  Enhver stjerne i universet synger for dig,
  Må Rus være glad for os!
    
  Det er trods alt vores fædreland, det er sådan en skæbne,
  Behersk alle sagers rum!
  Enhver af os, tro mig, ville ønske dette,
  Uden noget nonsens, kvinders overtro!
    
  Ærkeenglene blæser i deres mægtige trompet,
  De priser kraftigt vores hæres march!
  Og fjenden vil finde sin skæbne i en hvepses kiste,
  Og ikke modtage skatter og hyldest!
    
  Dette er vores fædreland, tro mig, alt i det er smukt,
  Hun vendte hele universet uden anstrengelse!
  Søde piger med en vægtig fletning,
  Hun vil have et stærkt slag!
    
  Fædrelandet er udseendet af en mors blå øjne,
  Hendes hånd er både kærlig og sten!
  Og du dræber modstanderen, unge mand, med en kugle -
  Må flammen brænde klarere i dit hjerte!
    
  Til det grænseløse fædreland, aflæg ed,
  Hun er selvfølgelig også god for dig!
  Selvom der i kampens raseri flyder en strøm af blod,
  Fjenden vil nu modtage gengældelse!
    
  Våben og mod er sådan en stærk legering,
  Den onde kan ikke overvinde det!
  Jeg fløj hurtigt på et fly med bomber,
  Og når det eksploderer, regner det ned på vinduerne!
    
  Men herskerens ordre - flyv dreng til Mars -
  Det er tid for dig at installere plads!
  Og Marsmandens arrogance vil få ham hårdt i øjnene,
  Så ser vi ud over Pluto!
    
  Lad os komme til rummets højder og se kanten af universet,
  Dette er vores menneskelige skæbne!
  Og derfor, lille dreng, vover bedrifter,
  Når alt kommer til alt, ved, at belønningen er en indbringende forretning!
  . KAPITEL nr. 7.
  Flere forstærkninger ankom til briterne, så basen var tilsyneladende tæt på, og ikke kun kavaleriet, men også infanteriet ankom.
  De unge krigere var ved at løbe tør for ammunition, og Jean besluttede at trække sig tilbage.
  Oleg Rybachenko, da han havde udødelighed og var den hurtigste i deres hold, foreslog, at han ville dække tilbagetoget og distrahere briterne.
  Resten af børnene protesterede ikke. Faktisk så de Oleg i aktion og var sikre på, at han ikke ville svigte ham.
  Og så blev terminator-drengen, og de fire på miniatureheste trak sig tilbage.
  Oleg begyndte, for at redde næsten helt tomme kugler, aktivt at kaste adskillige patroner med sine bare fødder, efterladt af fjenden. Og hvis du kaster et patronhylster med acceleration, og det rammer panden, vil det have en dødelig effekt, der ikke er svagere end en rigtig kugle.
  Og Superman Boy fortsatte med at kæmpe med forbløffende effektivitet. Ganske vist flettede tankerne også gennem hovedet på ham, hvorfor kom han ind i denne krig? Trods alt er boerne ikke engle, og briterne er ikke hæderlige. Selvom de virkelig kæmper for de lande, der vil gå tabt om et par årtier.
  Og her dør folk forgæves. Selvom hvor mange gange er de allerede døde forgæves? Lad os huske Genghis Khans tider. Millioner af mennesker døde, og det mongolske imperium forsvandt sporløst!
  Og det samme kan siges om det britiske imperium, som i det tyvende århundrede mistede næsten alle sine kolonier.
  Og nu slår du briterne ihjel - hvad har du brug for?
  Oleg Rybachenko ville råbe, at han ikke var en morder, og at han havde ondt af og væmmet sig over at ødelægge levende mennesker. Men hver person er sin egen verden.
  Men drengen huskede, at de russiske guder havde sendt ham til dette univers og beordret ham til at hjælpe boerne med at besejre briterne og kæmpe i bataljonen af Jean Grandiers suckers. Og her er han forpligtet til at opfylde de russiske guders vilje og tjene udødelighed.
  Hvis ja, vil han gøre et godt stykke arbejde.
  Som de siger, i spillene dræbte eller erobrede han ingen.
  Og terminator-drengen sang og fortsatte med at ødelægge briterne:
  Vi er pionerer, børn af Artemis,
  Født i stedet for en sut med et hylster!
  Til ære for vores moder Rusland -
  Drengen kæmper modigt!
    
  Et lyst slips brænder som en fakkel,
  Et vidunderligt kor synger hymnen til Fædrelandet!
  Og Führeren får en skarp kaktus i røven,
  Vi er horder af modstandere, vid at vi smadrer!
    
  Partiet lærte os kampens magt,
  Vær i stand til at skyde og løbe, bekæmp alle!
  Lad de ældre brødre blive taget i hæren,
  Men vi vil også høste stor succes!
    
  Hvilken slags service til fædrelandet vil du have?
  I skyttegravene om nødvendigt ved maskinen!
  Og venskab er stærkest under det røde flag,
  Lad mit land komme til kommunisme!
    
  Hvor er det hårdt foran, omgivet
  Det sner allerede, og vi er barfodet, dude!
  Der vil ikke være nogen tilgivelse for Kraut-monstrene,
  Og i dine drømme, kæmp og tør!
    
  Vi drenge er udmattede af kampe,
  Sulten, din fod blødte!
  Men lad os ikke tillade dem at slå os med støvler,
  Ligesom Rus elsker min sjæl dig!
    
  Vi kender ikke ordet fangenskab, ja, for helvede med svaghed,
  Ja, hvor mange fyre døde i kampe!
  Nogle gange kommer trætheden snigende,
  Når det er som en hundrede tons automatisk belastning!
    
  Men det er ikke nødvendigt for os at bukke under for tristhed,
  Det er ikke derfor, jeg svor en ed til Gud!
  Skal tjene Rusland uden modbydelige gerninger,
  Kammerat Stalin, evigt ideal!
    
  Men det vigtigste er mod og frimodighed,
  Opfindsomhed og skønhed i tanker!
  Tro ikke, at kultur er en bagatel,
  Verset er jo født af ildens sprog!
    
  Der er en Jesu flamme i mit bryst,
  Hvem er Gud og Frelser og kommunist!
  Tolererer ikke hellighed, kender en kujons sjæle,
  Den eneste vej er op, tænk ikke engang på at falde ned!
  Selvom versene ikke er helt steppe-agtige, er de seje og seje, og de sang som en krigsdreng. Med følelse og udtryk.
  Og igen fortsatte han med at kaste dødelige patroner med de bare tæer på sine børns fødder. Og gennembore kranierne på dine modstandere.
  Oleg bemærkede:
  - Krig er krig! Ikke altid hellig, men altid blodig!
  Og drengen tog den og fløjtede. Og hans fløjte viste sig at være så gennemtrængende, at flere hundrede krager faldt og gennemborede kranier på engelske soldater med deres næb.
  Hvorefter drengen brød ud i grin. Og han kastede en hel snes skalhylstre med de bare tæer på børnenes fødder. Og de slog ud mod rækkerne og slog lejesoldaternes regimenter ud. Dette var virkelig en dræbereffekt.
  Oleg fortsatte kampen ved at bruge to sabler på én gang. Og med hans hurtighed og udholdenhed var det lige så effektivt som at skyde fra et maskingevær. Og meget hurtigt. Drengen huggede og kastede skaller med benene og sang samtidig igen:
  Vores alder er så smuk, tro mig,
  Du kan gøre alt i det...
  Og selv plads er ikke farlig,
  Forskellige skurke er forsvundet!
  
  I den er skoler paradis og underholdning,
  Enhver mad er som sne om vinteren...
  Barnet skal på eventyr,
  Din store drøm!
  
  Vi behøver ikke tænke på triste ting,
  Der er trods alt ingen spor af alderdom...
  Sådan er følelserne
  Og en buket friske roser for evigt!
  
  Men nu er vi i en anden verden,
  Den indeholder feer, nisser, troldmænd...
  Vi er bare barfodede børn,
  Men vi er født til sejr!
  
  Med en tryllestav kan de
  Nogen der ved hvordan man tryller...
  Hvis vi skal flytte bjergene,
  Og vi udvinder nåde!
  
  Drager flyver hen over himlen
  Det er så nemt at bekæmpe dem...
  Naturen er blevet evig maj,
  Det føles så godt i det!
  
  Og elverne i dette vidunderlige lys,
  De funkler som vandperler...
  På en vidunderlig magisk planet,
  Vi afholder en børnerunddans!
  
  Vi vil have stor kærlighed,
  Lad os tænde hundrede lys på himlen...
  Dommere vil blive kvasarer for os,
  Og i det endeløse lys af styrke!
  
  Gud elsker ikke de svage, tro mig,
  Han vil have dig til at være som et lys...
  For den magiske krafts skyld,
  En flink mand ville arbejde!
  
  Ja, alt er smukt i denne verden,
  Som ædelstene, en sværm af guldsmede...
  Vi vil være sammen som et team,
  Uden at fælde bitre tårer!
  
  Der er ikke noget smukkere sted på hele jorden,
  Og Solen er en gul, lysende cirkel...
  Jeg vil give en buket til Masha,
  Så pigens blik ikke falmer!
  
  Ja, magien er stærk, tro mig,
  Kan flytte bjerge...
  Tilsyneladende er vi alle Rods børn,
  Og livets tråd vil ikke blive afbrudt!
  
  Selvfølgelig kan slaver gøre oprør,
  Som den modige Spartak befalede...
  Slaverne stønner af smerte,
  Du sætter din fod i nikkelen!
  
  Dragen, selvfølgelig, han er magtfuld,
  Vi kan besejre ham...
  Selvom skyerne svæver over fædrelandet,
  En vred bjørn brøler!
  
  Her angriber orkerne i en sværm,
  Vi vil være i stand til at skære dem ned...
  Tro mig gutter, de vil ikke fejle,
  Jægeren bliver til vildt!
  
  Generationskraften er bag os,
  Vi børn fløj til Mars...
  Lenin ledede først landet,
  Så reddede en anden leder Jorden!
  
  Vores muskler er jo sådan,
  Muskelelasticitet hos børn...
  Vi løber barfodet i sneen,
  Skurken bliver ødelagt af en blaster!
  
  Lad os bringe lykke til universet,
  Så den rug blomstrer af guld...
  Alt vil være i lyset af magtens verden,
  Ondskab, ondskab og løgne vil forsvinde!
  
  Ja, jeg har været barn i årevis
  Men tro mig, sindet er en titan...
  Den unge rejste sig fra sit svøb,
  Den onde tyran er besejret, besejret!
  
  Min kærlighed til det hellige fædreland,
  Af hele mit hjerte og sjæl...
  Vi lever nu under kommunismen,
  Hvor er den gyldne håndvask!
  
  Hvad har vi brug for magi og nisser?
  Teknologi er vigtig her...
  Lad os bygge en verden, tro mig, en ny,
  Og ind i afgrunden af Satans list!
  
  Kærlighed brænder i et barns hjerte,
  Stræb efter åbne marker...
  Vi åbnede døren til udødelighed,
  Og sammen vil vi være, dig og mig!
  
  Så jeg kæmpede med en frygtelig ork,
  Skær ham ned med et sværd...
  Vi kæmpede med fjenden i kun kort tid,
  Vi er ligeglade med problemer!
  
  Hvis vi har brug for at bekæmpe Koshchei,
  Lad os også spise denne frugt, tro mig...
  Enhver idé vil blive gjort,
  Der er ingen køligere børn i fremtiden!
  
  Eventyr venter i den nye verden,
  Jeg kender sådanne mirakler...
  Selvfølgelig vil der komme hævn for det onde,
  Og himlen vil brænde!
  
  Den skaldede dæmon forsvinder snart,
  Fred vil komme på himlen...
  Der vil være andre bag os,
  Selv Shakespeare kan ikke beskrive dem!
  
  Jeg vil knæle for Gud,
  Jeg beder en bøn og går direkte i kamp...
  I de lyse generationers navn,
  Der bliver ingen anden skæbne!
  
  År vil gå, vi vil vokse op,
  Vi får afkom, du ved...
  Og græsset bliver grønt igen
  Hele universet bliver paradis!
  At Oleg sang og kæmpede med al sin desperate styrke. Selvom drengen var meget ked af at dræbe levende mennesker. Desuden er briterne et civiliseret folk, og man kan sige et avanceret land.
  Men det, de gjorde med fangerne, var ikke længere smukt for denne civilisation.
  Briterne fjernede forhøret fra den fangede pige. Til at begynde med tog de hendes sko af og kørte hende barfodet gennem junglen. Men pigen er ikke fra en fattig familie, og hendes bare fødder er ikke vant til at undvære sko. Og pigen gik med hænderne bundet bag sig som en fange. Og hvordan er det at gå barfodet gennem junglen, din bare sål fanger torne, kogler, kviste, tuberkler og det er en smertefuld fornemmelse.
  Men pigen måtte gå langt, og hendes ømme fødder viste sig at bløde.
  Derefter blev pigen ført til torturrummet. Der blev hendes tøj revet af, og hun blev bundet til en stang. Så begyndte bødlen at slå med en syvhalet marinepisk. Pigen stønnede og græd af slagene. Hendes ømme hud sprang og blodet løb ud. Torturistens assistent fyldte en spand med vand og kastede salt i den. Han nærmede sig pigen med klumpfodstrin. Og han tog den og stænkede saltvand på hende. Pigen, der blev slået til blods, skreg uanstændigt og mistede bevidstheden af et vildt smertechok.
  De engelske bødler lo. Tortur er endnu ikke ulovligt i Storbritannien, så det kan udføres.
  Så en dreng på omkring tretten år blev taget ind i kælderen for tortur. Først viste de ham en forslået og tortureret pige, som lå bevidstløs. Så tog bødlen og indsprøjtede den slagne repræsentant for det smukke køn med et stimulans. Og hun kom til fornuft.
  Overbødlen sagde:
  - Det vil også ske for dig, dreng, hvis du ikke fortæller mig, hvor kaptajn Jeans base er, mister du hovedet.
  Drengen mumlede:
  - Jeg ved det ikke! Jeg er ikke fra hans hold!
  Flere skribenter registrerede aflæsninger ved hjælp af automatiske blækpenne. Fordi båndoptagere og lydoptagelse endnu ikke var opfundet. Men elektriske komfurer var allerede tilgængelige.
  Og overbødlen beordrede:
  - Jamen, tortur denne dreng!
  Barnet satte sig i en speciel stol og begyndte. Før dette blev tøjet revet af. Sløve pigge gravede ind i drengens ryg og skulderblade, hvilket var ret smertefuldt.
  Men det viste sig at være endnu mere smertefuldt, da drengens barfodede, omend ru såler blev placeret på elektriske komfurer forbundet til ledningerne. Så drejede den rødhårede kvindelige bøddel på kontakten, og de begyndte at blive varme.
  Selvfølgelig var drengens fødder ret hårdhændede. Han var stadig i en alder, hvor det ikke var skamfuldt at gå barfodet, og klimaet i det sydlige Afrika var meget mildt. Og selvfølgelig er det meget mere behageligt, især for et barn, uden sko. Men det er stadig levende hud, selvom det er ru, og endda barnligt, og det begyndte at blive varmt. Desuden drejede den kvindelige bøddel igen på kontakten, og komfuret begyndte at blive rødt. Og det lugtede af brændt kød, som om et lam blev grillet på en grill. Og så begynder drengen at skrige.
  Men hans bare fødder, fastspændt i stålarmbånd, er så tykke og stærke, at de kunne holde til en bøffel. Drengen hylede og klynkede:
  - Undskyld! Jeg ved ikke noget! Åh mor redde mig!
  Da kvinden vendte sig igen, forstærkedes lugten af brænding, og det uheldige barn besvimede af det smertefulde chok.
  Komfuret var slukket, men torturen sluttede ikke der. Drengen blev spændt op på et stativ, og hans nøgne, slyngede ben var fastgjort i en blok, og vægte blev hængt på krogene på denne enhed, hvilket strakte drengen.
  Og han hvæsede og stønnede, hvor ondt det gjorde ham. Det mest modbydelige er, at drengen virkelig ikke vidste noget, og viste sig at være et tilfældigt offer. Selvom børn også kæmpede blandt boerne. Og generelt er den hvide befolkning i de to republikker kun to hundrede tusinde, og briterne var ved at fuldføre dannelsen af en hær på to hundrede og halvtreds tusinde mod dem. Desuden er en sådan hær ikke så meget af et imperium, hvis befolkning sammen med kolonier og herredømme var tæt på fem hundrede millioner.
  Det vil sige, selv når man tager de uforholdsmæssigt store tab i kampe med boerne i betragtning, har sidstnævnte praktisk talt ingen chance. Og tredive tusinde kæmpere samlet næsten fuldstændigt er næsten grænsen. Desuden er boerne fulde af fordomme og mener, at kvinder ikke skal kæmpe. Hvis der er repræsentanter for det retfærdige køn, er det kun blandt udenlandske frivillige, eller sygeplejersker, eller i intelligens.
  Forresten, i Captain Rip the Heads bataljon tager piger ofte på rekognosceringsmissioner, fordi de er mindre frygtede og mistænkelige.
  Men de tager fat i drengene.
  Og han var bare nysgerrig og en spion, men de torturerer ham stadig.
  Og de besluttede at torturere pigen lidt med elektrisk stød. Og de begyndte at anvende elektroder på følsomme områder. Det, jeg må sige, er meget smertefuldt. Mere præcist er det generelt sådan en frygtelig smerte. Da strømmen går gennem nerveenderne, er det generelt umuligt at forårsage mere lidelse end elektricitet.
  De strakte også drengen grundigt ud og begyndte at torturere ham med en speciel kost lavet af stålpigtråd forbundet med en speciel dynamo. Åh hvor gjorde det ondt. Det var smertefuldt, og den stakkels dreng var simpelthen ved at sprænge af hjerteskærende skrig.
  Hvis Oleg Rybachenko havde set dette, ville hans samvittighed måske have plaget ham mindre. Men i et tidligere liv var han med i Entente-spillet, i kun én mission satte han rekord ved at ødelægge mere end to milliarder kampenheder og uden at lide ofre. At have dermed scoret mere end to hundrede milliarder point i et computerspil - hvilket formentlig er rekord for alle computerspil til alle tider og folkeslag.
  Men det er én ting at ødelægge virtuel information i konventionelle bits og bytes, og en anden ting for levende, rigtige mennesker. Der er selvfølgelig en kæmpe forskel her. Og selvfølgelig plager drengens samvittighed ham.
  For at distrahere sig selv begyndte Oleg Rybachenko at udtale bevingede aforismer, sande tankeperler:
  Hvis en politiker har en smart støvle, så slurrer vælgeren sur kålsuppe med en laset bastsko!
  I politik er den hårdeste og skarpeste klinge en tunge uden knogler, og stærk ringbrynje mangler solide principper!
  Politikeren vil også eje ungdommens hemmelighed, så alle vælgere falder i barndom og snot!
  Langtunge politikere er nemmest at købe for dem, der har smarte i korte bukser!
  En mand kan være så stærk som et egetræ, men hvis han har et spættehoved, vil en kvinde stadig tage spånerne af ham!
  En mand har en kuffert, en kvinde har en brønd, men en mand kan ikke føde afkom i kødet, og en kvinde kan ikke føde karakteren af en kriger åndeligt!
  I boksning slår de hinanden i ansigtet med hænderne, mens de har handsker på, i politik slår de hinanden med tungen overalt uden hvide handsker!
  Der er ingen boksning uden handsker, der er ingen hvid handskepolitik!
  I boksning slår de dig brutalt, men ifølge reglerne, men i politik slår de dig nådesløst uden regler!
  I boksning er der regler og dommere, i politik er der kampe uden regler, og en komplet lynchning!
  Boksning er skak, tværtimod, og dog en ædel sport, politik er fuldstændig blottet for adel, og en sport, hvor lovløsheden hersker!
  I boksning er der ikke altid fair bedømmelse og teknikker, men så kæmper de en mod en, og i politik kaster de altid publikum efter de svageste!
  I kamp er der brug for forsigtighed og opfindsomhed, men når han regerer et land, bruger en diktator kæppe uden at kende bremserne!
  En diktator er en bokser, der har mistet sin ansvarsfølelse og forfladiget sin medfølelse!
  En diktator er en fighter, der kæmper med en andens hænder og giver ordrer med en anden stemme end hans egen!
  Diktatoren er en ulv i hermelinkappe, men han fortærer vælgernes kød med en krydderi af nudler på ørerne og donuthuller!
  En politiker er en distanceløber, der konstant bøjer og skærer hjørner!
  Løbere løber med fødderne, men en politiker bevæger sig med sin lange tunge!
  Bokseren rammer leveren, men politikeren er allerede i leveren!
  En diktator er en bokser, der altid slår under bæltet med de forkerte hænder, ikke lytter til gongongen og er sin egen dommer!
  Boksning er en knytnævekamp med bløde handsker, tungekampens politik uden hvide handsker!
  Boksere med knytnæver, politikere med tunger, boksere med fair regler, politikere med uærlig lovløshed!
  En kvinde er også en bokser, kun hun er mest dødbringende, når hun helt tager sit tøj af!
  Professionelle boksere kæmper med deres overkroppe nøgne, mens professionelle boksere afslører ikke kun deres torsoer!
  En boksekamp er begrænset i tid af regler, konfrontationen af politikere kender ingen tidsgrænser og regler!
  Boksere kæmper åbenlyst offentligt, politikere kæmper under gulvtæppet, og selvom de kommer ud for at bide under bæltet med tungen!
  En ihærdig bokser er prisværdig, men politikere fortsætter oftere end ikke med vrangforestillinger!
  Politikeren er ivrig efter at blive en løve, men at forsvare et fejlagtigt synspunkt er en typisk vædder og et stædigt æsel, der sviner til sig selv!
  Boksning er et lyst og smukt skue, politik er også blændende, men at se på det er ulækkert, og at lytte til det er hundrede gange værre!
  En politiker har nogle gange den lyse fjerdragt som en påfugl og en nattergals veltalenhed, men i kommunikationen med vælgerne forbliver han stadig et vingeløst svin!
  I boksning er lange arme værdifulde, i politik lange tunger, som er meget mere dødbringende for et helt land!
  En bokser kan kun slå én modstander ud i ringen med knytnæven, en politiker under tæppet med sin lange tunge vil forvandle hele staten til ruiner!
  Den mest udholdende maratonløber er en politiker, nogle gange er hans liv ikke nok til at nå tronen!
  En løber beregner sin styrke i en time; selv den mest forsigtige politiker kan ikke redde sin styrke for evigt!
  En politiker er ofte homofob, men han er altid en stor røv, en pæn fyr, men han er en fuldstændig idiot!
  En politiker er ikke altid en betydningsfuld person, men han er bestemt en kæmpe røv!
  Vælgerne opfatter den politiker, de stemmer på, som en eventyrprins, men de får altid en nøgen konge på tronen!
  Diktatoren forestiller sig en påfugl i diamanter og en kejser i lilla klæder, men da vælgeren kræver regnskab, viser han sig at være en nøgen konge og en plukket, våd kylling!
  Kvinders vilje er som en diamant i en halskæde, politisk mangel på vilje er en brosten bundet til en løkke om halsen!
  En kvinde kan sammenlignes med en diamant, en mand med flint og politik med en koagel afføring!
  Gennem magt kan du bekæmpe en magtfuld fjende, men ingen mængde magt vil tvinge dig til at lytte til en politikers tale til det sidste, selvom han skulle tvinge sig selv på dig som ven mindst tre gange!
  Alt i verden kræver en indsats, men at falde i søvn til en politikers monotone mumlen er ikke svært!
  I boksning brækker folk ofte deres næse, men i politik ender man altid med en brækket næse!
  En boksers næse er skæv i politik, måden at efterlade en vælger med en næse er også skæv!
  I boksning er point nogle gange uærlige ved valg, stemmer er altid uærlige!
  I boksning er det vigtigt, hvordan man kæmper, og hvordan stemmerne tælles, og ringens konge har et lille forspring i politik, det er lige meget, hvordan de stemmer, men optællingen er fuldstændig i hænderne på en på tronen!
  I sport kan du blive en monark med nøgen bryst, men i politik er alle allerede nøgne konger!
  I sport kan du blive svedig og støvet, men i politik bliver du nok snavset, og ingen bruser vil vaske det stinkende snavs væk!
  En soldat kan vokse skægstubbe, men være behagelig at røre ved for en kvinde, og en politiker, uanset hvor glat han barberer sig, får ham til at få lyst til at kysse et krybdyr!
  En soldat er en ørn i rang af en spurv, en politiker er en våd høne i rang af en kalkun!
  Selvom soldaten ikke er lys i form og nogle gange udfører dumme ordrer, men i modsætning til papegøjepolitikeren synger han ikke fra en andens stemme!
  En soldat er en krigsslidende myre, og en politiker fra oven spilder lort, idet han er en fed bagmandsdrøn!
  Soldaten er modig, selvom han er frygtsom, politikeren er fej, selv når han er kæphøj!
  Soldaten er ædel, men ikke fri, politikeren er modbydelig, og faktisk også en træl af lidenskaber!
  En soldat er en løve, selvom han stadig er underdimensioneret, men politikeren er en ræv og allerede forvokset!
  En soldat er beslægtet med en engel i varmen, og en politiker er en gris, der fester under pesten!
  Det er mere behageligt for en barfodet dreng at løbe gennem sneen end for en skoet politiker at manøvrere mellem vandløbene!
  En dreng, selv nøgen i kulden, er lykkeligere end en gammel mand, der dysses ned i en politikers tale!
  En kvinde er ikke så bange for at være nøgen og barfodet, som hun er for at blive skoet af en mandlig politiker og flået tre skind af!
  Kvinden er frygtsom af udseende, men der er lidt, der virkelig kan skræmme hende, den mandlige diktator er truende af udseende, men viger fra sin egen skygge!
  For en diktator er tavshed kun gylden, hvis hans undersåtter tåler at stikke tungen i lommen uden en mumlen!
  . KAPITEL nr. 8.
  Ro herskede i Kina, indtil december 1939 ankom. Mao Zedong flygtede og gemte sig. Oleg Rybachenko fortsatte med at skrive, denne gang om Guliver.
  Det er allerede det nye år 1944 og januar måned. Selvfølgelig er det frost og koldt. Intensiteten af kampene er aftaget noget. Luftfartsbombning er heller ikke særlig aktiv, da vejret alt for ofte er umuligt at flyve.
  Altså sådan en skrøbelig ro. Tyskerne skyder og bomber dog fra tid til anden. Der er træfninger og rekognoscering i kraft.
  Der er også små partisanafdelinger.
  Sabotagegrupper trænger også ind bag frontlinjen. Pionererne kæmper også.
  De opererer i små stjerner på fem personer. Og det er meget gode kræfter, der er i stand til meget.
  Guliver med to drenge og to piger går gennem skoven til nazisternes bagland.
  Trods frosten er børnenes fødder bare og røde af kulde. Men de nægter stadig stædigt at tage sko på.
  Og de går fremad og efterlader små yndefulde fodspor.
  For at muntre op i kulden og gå hurtigere, for ikke at dø, synger børnene:
  Pionererne er flinke fyre,
  De var de første til at oprette en kollektiv gård...
  Vi blev lært at skyde med et maskingevær,
  Så børn ikke fælder tårer forgæves!
  
  Vi tog til kollektiv gård for at lave hø,
  Arbejdet der var varmt...
  Gik barfodet i miles,
  Drengene har nu en snor!
  
  Gud hjælper ikke pionererne
  De har selv Lenin den Almægtige...
  Et sted hyler den kødædende Kain,
  Mareridtsbjørnen brølede som torden!
  
  Drenge og piger går
  På græsset høstede de rug med segl...
  Det er dejligt på en kollektiv gård i den varme maj,
  Og der er ingen grund til at fortælle os løgne!
  
  Lad os beundre duggen, drenge,
  Hvad rammer vores hæle...
  Med en smuk pige, barfodet,
  Lad os flyve, unge mænd!
  
  Vi kan meget,
  Lenin inspirerede os til heltemod...
  Vejen er bred for drenge,
  Warszawa og Berlin er foran!
  
  Ja, den modbydelige Fuhrer angreb pludselig,
  Det er som om den helvedes djævel er kommet over os...
  Men den skaldede bastard får et slag,
  Det er ikke for ingenting, at Stalin også er en djævel!
  
  For fyrene er alle kampvogne ikke en hindring,
  De kæmper som de ørne...
  En herlig belønning venter,
  Lenins store sønner!
  
  Führerens flotte tanke suser,
  Og tro mig, deres tønde ryger...
  Komsomol-medlemmer slår deres fjender barfodet,
  Hitler venter på nederlag!
  
  Slaget raser allerede nær Moskva,
  Modstanderen er lumsk og grusom...
  Bøn til Iljitj vil hjælpe os,
  Om nødvendigt vil der også være en deadline!
  
  Pionerer: drenge, piger -
  Racing gennem snedriverne barfodet...
  Der vil være en hård gengældelse for Krauts,
  Hvis den unge mand flytter næven!
  
  Tro os, snedriver skræmmer os ikke,
  Stol på dine bare hæle, sne er ikke skræmmende...
  Pioneer fødder blinker
  Børn begynder at løbe hurtigt!
  
  Og nu drenge og piger,
  Krauts angriber med den bølge...
  Pionerernes stemme er klar,
  De vil klart beskæftige sig med Satan!
  
  Fascisterne vil ikke forstå, hvem der dræber dem,
  Den kantede tiger brød i brand...
  Drenge har meget magt
  Den sønderrevne politimand er blevet tavs!
  
  Her kastede drengen sin bare hæl op,
  En meget destruktiv gave...
  Vi leger ikke gemmeleg med døden,
  Bedriften vil blive glorificeret af ridderne!
  
  Den barfodede pige skynder sig at angribe,
  Hælen blev til en rose i sneen...
  Vi ønsker en meget stærk kamp,
  Hvis du er svag, hjælper jeg dig!
  
  Vi kæmpede mod fascisterne fra Moskva,
  Og de kørte som en kost...
  Mile er blevet føjet til kommunismen,
  Den lyseste og mest hellige drøm!
  
  Dejlige kamppiger
  At de kæmper mod døden på trods af...
  Skønhedens stemme er meget klar,
  De vil bage tærter, mens de leger!
  
  Og drengen til denne udstrækning,
  Du ved, tro mig, jeg er glad...
  Hilser denne undergrund,
  Tappert forsvarede Stalingrad!
  
  Hvad har vi brug for denne meget kraftfulde "Tiger"?
  Denne tank er bestemt gigantisk...
  Pionererne synger lyre,
  Vi får en ny mester!
  
  Der er ingen anden for ridderen, tro mig,
  Drengen bandt et rødt slips...
  Ja, i årevis er vi bare børn,
  Napalm regner ned fra himlen!
  
  Stalingrad kæmper meget flot,
  Pionererne er som at kæmpe mod løver i den...
  For os er eksemplet trods alt det vigtigste,
  Så bedstefædre og fædre er stolte!
  
  Vi kan gøre alt i denne kamp,
  Besejr de onde fascister i spøg...
  Synger gode råd
  Det er som om du er et Herrens barn!
  
  Drengen så en kvik "Panther"
  Denne tank er ikke svag, ved du...
  Nogle gange skriver vi off-topic,
  Det gør ikke noget, men det bliver paradis!
  
  Gud skabte mennesker til evig ære,
  Så Lenins styrke ville være...
  Af hensyn til den nye rødfarvede kraft,
  En skarp nål sys!
  
  Drengen løb gennem snedriverne,
  Og han kastede modigt en granat mod tigeren...
  Han vil have en bazooka i sin rygsæk,
  Så den besatte Fuhrer blæser væk!
  
  Du kan også løse gåden,
  Hvor meget er bare to gange to...
  Lad os besejre fascisterne forsigtigt,
  Vi er trods alt kloge nok!
  
  Sneen falder og brænder drengens hæle,
  Han er stadig et barn, selvom han er en helt...
  Drengen leger ikke gemmeleg med døden,
  Denne Fuhrer er en modbydelig hæmoride!
  
  Her blev "Panteren" taget imod,
  Stærkt kantet ryger...
  Han slog fascisten i trynen med sin bare hæl,
  Fjenden vil blive knust som glas!
  
  Der er ingen umulige mål,
  Den modige pioner beviste...
  At besejre fjendens horde er ikke svært,
  Det her er en modig dreng!
  
  Derfor kæmpede vi for fædrelandet,
  Det ved enhver pioner...
  Vi vil ikke fortryde i livets kamp,
  Ære til helgenen af USSR!
  
  Den barfodede dreng er ikke bange,
  Selv den hårdeste frost...
  Og jeg ser ansigter glitrende fra ikonerne,
  Og for os, Lada og Kristus!
  
  Lenin inviterer os til en ny verden,
  Hvor er den gratis bagel, flødekage...
  Abel vinder, ikke Kain,
  Se ikke den højlydte i munden!
  
  Der er allerede kampe i gang nær Kursk,
  Selvom fjenden er så grusom som en ulv...
  Drenge og piger slår modigt,
  De rammer dig lige i panden af støbt stål!
  
  Nå, fjenden trækker sig tilbage,
  Og i angrebet er der en barfodet pioner...
  Han tror på sejr i den herlige maj,
  Og vil være et eksempel for soldaterne!
  
  Et eller andet sted slog Krauts et Komsomol-medlem,
  De brændte hælene med en poker...
  Den forbandede pige blev pint
  De satte ham på kullene barfodet!
  
  Hun fortalte dem ikke noget
  Jeg grinede bare i monstrenes ansigter...
  Den pine er ikke nok for dit skum,
  Vi hænger dig op i en ring!
  
  Komsomol-medlemmet blev skudt af Krauts,
  Og så smed de mig ind i en løkke...
  Og for dette gav pionererne,
  Fordi jeg elsker piger!
  
  Hvad Krauts ville have, fik de
  Hitler blev tydeligvis trukket ind i en kiste...
  Vi dræbte vores modstandere hårdt,
  De rammer panden med kraften fra en skal!
  
  Ja, for os drenge er det nemt,
  Besejr de onde fascister i kamp...
  Selvom vi ser små ud,
  Men studere, kun fem!
  
  Vi er allerede gået ind i Berlin i formation,
  Iført støvler for første gang...
  Drengen var et barn, blev en helt,
  Viste bogstaveligt talt topklasse!
  
  Vi sørger ikke over dem, der faldt i kamp,
  Jeg ved, at deres videnskab vil genopstå...
  Og de vil se kommunismen i det fjerne,
  Derfor vil lyset overvinde døden!
  
  Og Jesus er ikke vor Herre,
  Strålende Lenin...
  Hans vilje er ikke glemt af os,
  Evig kerub over planeten!
  
  Vi vil opnå det, jeg kender sejren,
  Hvis der er krig i rummet...
  Han fortalte vores forfædre vedaerne,
  Satan vil overtage en tredjedel af verdenerne!
  
  Men vi vil befri dem, tro mig,
  Lad os gøre dette - det er et eventyr...
  I lyksalighedens glæde, som børn,
  Og lad os bygge et paradis i universet!
  
  Der er ingen død - I ved godt,
  Livet er godt, tro mig...
  Og folk giver lykke til efterkommerne,
  Til himlen med den Almægtige i århundreder!
  
  Det er når verden vil være kommunisme,
  Hele universet, universet er mørke...
  Evigt, uendeligt, livets lys,
  Fuld af store sind!
  
  Og så vil Lenin regere, jeg ved,
  I højre hånd er Stalin lederen af krigere...
  Vi kan ordne alt i fremtiden,
  Vores kammerater er som titaner!
  
  USSR hinsides det fjerne univers,
  Der er ingen grænser over selve kanterne...
  Og i de store kreationers navn,
  Glorværdige sider af denne historie!
  
  Pionerer var, er og vil være,
  I vores lykke, paradis for evigt...
  Vid aldrig, at din styrke aldrig vil aftage,
  Drøm om uendelig glæde!
  Sådan sang børnene, da de kom dybt ind i nazisternes bagland og deres koalition.
  Og nazisterne fortsatte krigen. Nye kampvogne og selvkørende kanoner gik i kamp.
  Og samtidig fortsatte jagten på partisaner. De fangede en partisan pige. Hun var stadig et meget ungt Komsomol-medlem på omkring seksten. Og de førte hende barfodet gennem kulden. De rev næsten alt pigens tøj af og førte hende rundt i kun trusser og bh.
  Og det var sådan en tortur, tyve til femogtyve minutter i kulden. Og så varme op i en varm hytte. Og så tilbage i kulden.
  Pionererne blev også afhørt. De blev også afklædt og taget ud i den bitre kulde kun iført deres trusser. Og så hældte de en spand isvand. Ja, torturen var grusom her og forsøge at protestere.
  Kolya Borovsky blev også afhørt. Han var allerede fjorten. Derfor stod de ikke på ceremoni. Først klædte de mig af og kørte mig nøgen gennem sneen.
  Så begyndte de at slå ham med gummislanger både på teenagerens såler, der var blevet blå af kulde, og på hans ribben. Og til sidst slog den kvindelige bøddel Kolya i lysken med tåen på sin støvle. Drengen blev endda bleg af smerte. Men det værste skete, da nazisterne tog det og tændte for strømmen. Dette var virkelig en frygtelig, uforlignelig smerte.
  Men Kolya, selvom han skreg og hans hud endda røg, sagde ikke noget væsentligt og gav ikke de oplysninger, nazisterne havde brug for.
  Herefter blev drengens hoved barberet skaldet, og der blev taget fingeraftryk fra hans hænder og bare fødder. Hvorefter de fandt ham dreje en møllesten i andet end sine badebukser. Og elektroder var fastgjort til kønsorganerne, så når drengen bremsede rotationen, fik han et elektrisk stød.
  Så Kolya arbejdede for en ration brød, indtil han var helt udmattet. Så faldt han sammen på en trækøje sammen med andre slavedrenge og faldt straks i en tung søvn.
  De havde ikke travlt med at skyde Kolya, men de gjorde livet uudholdeligt. Men drengen holdt fast. Selvom tyskerne kom med mere og mere sofistikeret mobning.
  Så vil de smide varme kul under teenagerens bare såler. Så begynder de ikke kun at chokere dem, men også at surre dem med en pisk. Så får han og en halv snes andre drenge deres bare fødder sat på lager om natten. Og de lader dig ikke sove, så de sætter en fyrfad i det fjerne, der steger dine bare hæle. Og nogle gange, tværtimod, ved hjælp af is afkøler de sålerne, hvilket også er ekstremt ubehageligt, eller de vrider deres hænder, hvilket er meget smertefuldt.
  Altså også ydmygende, konstante eftersøgninger og modbydelig omhyggelighed, og selvfølgelig mangel på mad - bare brød med savsmuld og vand. Men han er i hvert fald stadig i live... Det kan dog være bedre i den næste verden.
  Især for børn - de skal respektere menneskerettighederne.
  For eksempel er der for mindreårige i den næste verden i helvede forenklede betingelser for tilbageholdelse med tre varierede måltider om dagen og i hver celle på tv. Og du kan ikke skære dit hoved, hver dreng har en kort, men pæn frisure og en smuk sportsuniform. Som i en ungdomskoloni i et civiliseret land. Og i Paradise er det, som om du er en evigt ung milliardær på et resort.
  Kolka drømte i hvert fald om at flygte. Men om vinteren kan det gøre dig følelsesløs at være barfodet og halvnøgen i sneen, så det er bedre at vente til sommer.
  Kolka besluttede det, og indtil videre holdt han det ud, mens han bidde tænder sammen.
  Generelt akkumulerede nazisterne stadig styrke og udviklede nye typer våben. Især "Pantra"-3, som skulle blive kraftigere bevæbnet og bedre beskyttet, og "Tiger"-3, en meget kraftigere tank med en stærk motor.
  Og selvfølgelig udviklingen af jetflyvning.
  Hitler ville også sætte missiler i produktion. Det viste sig dog, at V-3'erne er meget dyre køretøjer - som tre Panther-2'ere, der hver kun koster otte hundrede kilo sprængstof, og med en rækkevidde på godt tre hundrede kilometer med ringe nøjagtighed. Og straks opstod der tvivl om deres serielancering i erhvervslivet. Faktisk er spillet ikke stearinlyset værd.
  Krydsermissiler så noget billigere ud, men deres hastighed var lavere og lettere at skyde ned. Og ja, hvorfor bruge tildækkede missiler, hvis der allerede dukker serielle Arado-jetbombefly op, mod hvilke både antiluftskyts og jagerfly næsten er magtesløse.
  I mellemtiden hånede Krauts pigerne. De kørte dem bare barfodet og næsten nøgne i sneen. Og pigerne gik, og deres bare fødder blev røde som kragetæer.
  Ja, der er ikke tid til fedt her, hvis bare jeg var i live.
  Pigerne blev også overhældt med isvand fra baljer. Og dette er også meget smertefuldt. Og de skreg og skreg. Og så blev de pisket med en pisk.
  Nå, hvad kan du tage fra monstrene? Men det er ikke alt... Hvorfor ikke hænge pigen på stativet og brænde hendes bare hæle med et varmt strygejern? Dette vil også være meget fedt. Krigerne her er, lad os sige, stridbare.
  Så de tyske kvinder og drengen blev tortureret. De udsatte ham for grusom tortur. Især da de begyndte at skære den på hovedet med en rusten båndsav.
  Disse er virkelig bødler. Og de hældte salt i sårene.
  Nå, alt dette barbari blev kombineret med højteknologi.
  Især underjordiske tanke blev testet i Det Tredje Rige. Og hastigheden på en sådan tank havde allerede nået syv kilometer i timen. Det var virkelig nødvendigt at øge kraftreserven. Nå, det er en dårlig start.
  En underjordisk tank er et rigtig godt våben.
  Udvikling er i gang af miniaturetanke og selvkørende kanoner til én person og en række kæmpestore.
  Med hensyn til "rotten", en tank, der vejer to tusinde tons, satte Speer spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed. For dyrt og næsten umuligt at transportere med tog. Medmindre kun i adskilt form.
  En "rotte" blev faktisk lavet og transporteret til Leningrad. Men indtil videre stod hun der ledig. Der var ingen mening i at storme Leningrad, som var fuldstændig blokeret, det selv ville have overgivet sig fra sult. Men indtil videre holdt han fast, på snot. Tyskerne spildte ingen granater, infanteri eller kampvogne på den.
  "The Rat" var et eksempel på gigantomani. Men E-5 selvkørende kanoner var tværtimod et forsøg på at skabe en dværgtank. En dreng på omkring ni år kom lige ind i det, de prøvede en eksperimentel model. Barnet var alene og blev lagt liggende. Den selvkørende pistol vejede kun fire tons, men var bevæbnet med en tredive millimeter luftkanon og seks maskingeværer. Den er ikke i produktion endnu - der er meget arbejde at gøre.
  Drengen er kun et barn, han er ni år gammel og endda kortere end gennemsnittet for sin alder. Men han lærer at køre tank. Tyske designere forsøger at skabe børns joysticks som spilkonsoller. Og med deres hjælp, kør bilen.
  Barnet klatrer ind i en niche. Den selvkørende kanon, med en vægt på fire tons, er i stand til at holde granater fra 76 og 85 mm sovjetiske kanoner frontalt. Og motoren på fire hundrede hestekræfter giver den mulighed for at accelerere til to hundrede kilometer i timen på motorvejen. Og lidt mindre på rockade. Denne selvkørende pistol med en dreng i spidsen er Det Tredje Riges nye mirakelvåben. Der er også en idé om at lave en bil med en panserværnspistol. USSR er dog tydeligvis ved at løbe tør for damp. Og kvaliteten af tanke falder.
  De begyndte at lave T-34 tanke af træ. Det vil sige, at der i stedet for stålpanser bruges komprimeret træ. Forsvaret må siges at være ret svagt.
  I bedste fald holder den kugler, selvom det er et maskingevær af lille kaliber. Men bilen er lettere og billigere.
  Petka forsøger for eksempel også at angribe nazisterne i en bil, der er dækket af krydsfiner. Og han gør det desperat. Drengen er i øvrigt, trods frosten, kun iført sportsshorts. Han er en pioner og er ikke bange for kulden.
  Desuden drejer den pedalerne, og fra det rekylfrie system så godt det kan. Og dette er virkelig det sovjetiske svar.
  I modangreb forsøger sovjetiske soldater at køre på cykler og scootere. Og de gør det med stor følelse og udtryk. Dette er virkelig en kamp som en kamp.
  Og pionererne er lige der i kamp. Og drenge foretrækker som regel at være barfodet og i shorts i koldt vejr. Hvorfor? Men fordi sovjetiske drenge slet ikke er bange for koldt vejr. Og selvom de bliver taget til fange, og nazisterne stripper børnene ned til deres underbukser, vil de ikke knække, men frimodigt trampe gennem kulden. Og så kæmper pionererne - modige fyre.
  Gulliver synger:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar,
  Hvisken vil blive givet af en slange!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed...
  Døren til rummet blev åbnet,
  Stjernerne funklede over os!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Belysning af vejen til kommunisme!
  Og drengen slog sin bare fod på snedriven. Det er virkelig mirakelbørn!
  Seryozhka bemærkede med et smil:
  - Vi vinder helt sikkert!
  Gulliver bekræftede med et smil:
  - Ja, vores sejr bliver uundgåelig!
  . KAPITEL nr. 9
  Det er allerede februar 1944. Moskva er omgivet på alle sider og omgivet af en blokade. Tyskerne og den udenlandske horde venter på opvarmning og bomber USSR's territorium. En stor offensiv og nye våben forberedes. Især bomber med napalm og bolde. B-29'ere har bombet USSR i lang tid. Men Yu-488, som ikke er ringere end det amerikanske monster i bombebelastning og overlegne i flyveegenskaber, presser i stigende grad det sovjetiske imperiums territorium.
  TA-400 er også på vej ind i serieproduktion og bliver fortsat forbedret.
  Og "Panther"-2, som hovedtanken, tager stadig fart, for ikke at tale om arbejdet med "Panther"-3, som skulle blive endnu stærkere i både våben og beskyttelse. Så nazisterne arbejder og sidder ikke stille.
  Desuden bliver underjordiske tanke også forbedret og klargjort til produktion. Desuden planlægger Hitler allerede en fremtidig krig med Storbritannien efter erobringen af USSR.
  Og for at krydse Den Engelske Kanal vil underjordiske og undervandstanke være meget nyttige. Og endnu bedre er det selvfølgelig at bruge luftfartsmoduler til transport af udstyr. Det er her E-5-projektet med små og kompakte selvkørende kanoner med kun et besætningsmedlem er meget relevant. Og de vil afslutte USSR - hvor vil det gå hen!
  Kampvognsdrengene afprøver sådan en selvkørende pistol, og samtidig en ny måde at styre joysticks på. De forsøger endda at bruge deres bare tæer.
  Den nyeste udvikling, ærligt talt. Og drengene er glade. Og de hyler og brøler for alvor.
  Nå, kæmperne.
  Og selvfølgelig, hvordan kan der være uden tortur. Pioneren skal tortureres grundigt! Og især stege sine bare hæle.
  Sådan klædte de først drengen Andreyka af og kørte ham derefter ud på kullene.
  Barnets bare fødder blev straks svedet. Og det lugtede som en grill, der blev grillet.
  Andreyka skreg. Og de tyske drenge tog kogende vand og skyllede drengen over. Og det var så smertefuldt og ulækkert.
  Det vil sige, at drengene gjorde et godt stykke arbejde. De skoldede mig fantastisk. Og så overhældte de den med benzin og satte ild til den. Og på samme tid lo og sang Hitlers degenererede:
  Lad floder af blod
  Flow på jorden
  Lad dem stønne af smerte
  Brande overalt!
  Lad døden fortære
  Høst af menneskekroppe...
  Planeten lider -
  Mayhem hersker!
  Og lad kun døden
  styre den rasende bold...
  I skal alle dø -
  Satan har taget dig!
  Ja, de fanatiske drenge arbejdede hårdt. Nå, USSR-fly flyver igen for at bombe. Og gør det uden unødig iver. Og hele huse eksploderer opad.
  Yu-488 seriel tysk bombefly med et all-round synlighedscockpit. Og på grund af vingens mindre størrelse når den hastigheder på op til syv hundrede kilometer i timen. USSR har ikke et jagerfly, der er i stand til at fange det.
  Og pigernes besætningsmedlemmer brøler i glæde og vanvid. Faktisk er de seje. Og ingen vil stoppe dem, og intet vil vinde! Hvis du selvfølgelig kan sige det.
  Frida, denne pige i bikini, der lugter af dyr fransk parfume, knirkede:
  - En, to, tre, dø skaldet dæmon!
  Hvorefter pigen bare vil grine og grine. Disse er virkelig skrevne skønheder.
  Og de kaster dræberbomber fra luften. Og de dækker hele kvarterer.
  Eva bemærkede med et sødt smil:
  - Vores styrke er stor, stor,
  Fra et knytnæveslag, en knytnæve!
  Og krigeren vil bare grine og grine. Og så vil han vise sin tunge. Og skønheden har en lang en.
  Pigerne i flyet er meget søde. De kan især lide at torturere pionerer. Især den unge leninist blev lænket og dyppet i aqua regia - en blanding af salt- og salpetersyre. Som en dreng, der skriger af vild, hektisk smerte. Ja, det var simpelthen ulidelige lidelser. Og huden pillede bogstaveligt talt af drengen, og så begyndte kødstykker at falde af.
  Det var fantastisk og fedt. Pigerne skreg ud af lungerne:
  Pioner, pioner, pioner,
  Du er et godt eksempel for landet!
  Vi vil torturere dig
  Riv den i stykker!
  Ja, når en drengs bare ben dyppes i syre, og så bliver han strøget ned til et skelet - det er imponerende. Hvad er det her - bare sadisme.
  Og her kan du ikke afskrive noget... Og de samme piger bomber sovjetiske byer og landsbyer. Og de kaster bomber, inklusive napalm.
  Gulliver kæmper i mellemtiden sammen med andre børn mod fjenden i udkanten af Kazan.
  En afdeling af pionerer indleder et modangreb. Og børnene løber blinkende barfodet, små, røde af kulde. Og samtidig synger de:
  Vid, at vi er pionerer, forenet i vores drøm,
  Vi ønsker dig at nå enden med sejr...
  Keruber svæver over os med sværd,
  Vi vil være værdige til den Almægtige Gud Faderen!
  
  Under det røde banner marcherer vi i formation,
  Og vi synger smukke sange, der rimer...
  Vi vil være i Berlin i flammende maj,
  Og lad os knække nakken af fascismen!
  
  Vi er børn af den store sols fædreland,
  Hvad giver kommunismens lys...
  Og drengens hjerte banker så rasende,
  Vid, at vi skal på vandretur igen!
  
  For os, geniet Lenin, og med mod Stalin,
  Hvilket fører til sejr med tro...
  Vi er flotte fyre af det fineste stål,
  I stand til at slå her og der!
  
  Bare en dreng, men stadig ikke et barn,
  Krigeren er en sej pioneraktivist!
  Og stemmen, når maskinen foretager et opkald,
  Vid, at nazisten vil blive smadret!
  
  Vi vil give verden en anden vind,
  Lad os rejse os fra himlens mørke...
  Skummet vil få deres belønning
  Gud den Almægtige er opstået for os!
  
  Trods alt, ære til Rusland, udødelig ære,
  Hun blev født ved evig fødsel...
  Selvom vores liv, tro det, er et evigt drama,
  Og nogle gange regerer Satan!
  
  Men det onde vil lide nederlag i denne kamp,
  Tro mig, krigere er bestemt til enden...
  Slyngelen kommer, du skal kende hævn,
  De bløder vin fra deres halse!
  
  Jeg ved, hvornår kampens afslutning kommer
  Den strålende Kristus vil komme...
  Pioneren har stadig en kvist i hænderne,
  Men med en sabel vil han blæse modstanderens hoved af!
  Sådan sang disse pionerer. Og med deres bare fødder kastede de eksplosive pakker og ødelagde fjender på stedet. Og det viste sig at være meget sejt og ekstremt dødbringende.
  Seryozhka bemærkede og blinkede til Gulliver:
  - Vi er virkelig seje pionerer!
  Den fortabte dreng nikkede:
  - Ja, vi kan ikke være sejere!
  Pigen Masha raslede:
  - Hele landet så på pioneren!
  Og pigen kastede en granat af ekstrem, dødbringende kraft med sine bare tæer.
  Sådan forløb kampen med vekslende held. Og vægten rystede fra side til side.
  En dreng blev ramt lige i hælen af en kugle, og han vred sig bogstaveligt talt af smerte. Det var sådan, de tog ham og dræbte ham.
  Og han vil også ligge og ende i lidelse.
  Men pionererne gjorde deres arbejde og flygtede.
  Hvorefter de sang igen med ny styrke og udtryk og raseri og energi:
  Vi er trampede partisanbørn,
  Vi går gennem meget barske snedriver...
  Men vi kan ikke gå i panik,
  Sne vil ikke knække et barfodet barn!
  
  Vi vil overvinde kulden og frosten,
  Men jeg kender partisanerne, vi leverer nyhederne...
  Selvom drengen ikke er gammel nok til at være en mand,
  Inderst inde er han Abel, ikke en morder - Kain!
  
  Pioneren overlever ved håb,
  Når man skynder sig hen over en snedækket mark...
  Mens han er et eksempel på en pige,
  Kommunismens sol kærtegner ham!
  
  Vi passerer bjerge, klipper og floder,
  Vi når målet, det ved jeg med sikkerhed...
  Jeg stoler på min ven, jeg vil redde hende,
  Sejren kommer i strålende maj!
  
  Vi har nået vores mål i kulden,
  Og toget med fascisten blev sprængt i luften...
  Hitlers udgifter er intet andet end nuller,
  Men vi ser kommunismen i det fjerne!
  
  Trompeten kalder igen fyrene til at tage på vandretur,
  De siger, gå frimodigt i kamp, I unge!
  Lad Führerens pakke gå til spilde,
  Og de, der ikke er med os, brænder dem med verbet!
  
  Det bliver hårdt for Krauts i Berlin,
  Ved Stalingrad modtog tyskerne...
  Selvom planeten er skrøbeligt glas,
  Lad os frimodigt løbe miles, brødre!
  
  Führeren vil vente, vi kender løkkerne,
  Og du bliver slet ikke reddet fra napalm...
  Der vil være et stykke land til fjenden,
  Lad kommunismens sol skinne!
  
  Tro, der vil være tid - et vidunderligt land,
  Vil sprede grænser højere end rummet...
  Lad Satan gå til grunde i underverdenen,
  Nogle vil gå, så kommer andre!
  
  Fædrelandets storhed er stor,
  Tro mig, han vil blive højere end alle bjergene...
  Jeg har altid været tiltrukket af bedrifter,
  Lad os ikke sidde på taget som katte!
  
  Vi vil genoprette vores værdighed,
  Lad os vise modstanderne en plads i helvede...
  Over os er en strålende kerub,
  Jeg tror på, at min brud kommer!
  
  Pionerer vokser op, meld dig ind i Komsomol,
  Når jeg højtideligt går ind i paraden...
  Vi skrottede fascisternes affald,
  Efterlig ikke en papegøje med poesi!
  
  Når vores proletariske røde flag
  Himlen vil pynte sig fuldstændigt...
  Jeg vil udtrykke min kærlighed til Rusland i poesi,
  Noget, som selv djævelen med en forhammer ikke kan slukke!
  
  Vi bevarer vort lands værdighed,
  Vi er pionerer, børn af kommunismen...
  Lad der være fred på vores planet,
  Til humanismens endeløse resultater!
  Det er de sange, som drenge og piger sang. Og det var så sjovt og fedt.
  Og sovjetiske piloter kæmper også med raseri.
  Den halvnøgne Vinogradova var ikke flov over vingernes glans og de truende luftkanoner. Hun var klar til at kæmpe, selv med djævelen, selvom disse modeller hver har fire tredive millimeter og tre tyve millimeter kanoner, hvilket betyder en høj tæthed af ild, der i høj grad er i stand til at gennembore og fylde rummet med bly. Og dens maskingeværbevæbning er kun effektiv på tæt hold.
  Krigeren, slet ikke flov, henter den maksimalt mulige hastighed, klarer let en temmelig tung maskine og flyver mod fjenden. Da Fritz'en ser, at der kun er et fly, forventer de at tage det i en tang. Luftkanoner er ved at blive opsat. Og den smukke Vinogradova pressede af al sin kraft sine bare, pigelige fødder ind i pedalerne. Den bare sål føles perfekt på maskinen, som mange piloter anser for klodset, selv efter at have opnået fjernelsen af MiG'en fra produktionen under krigen.
  Men denne mening er inkompetent, hun er en brændende djævel, der mærker hver del og hver drivmekanisme i denne maskine. Her kommer fjendens luftkanoner, hurtige og truende. Men barfodet Vinogradova føler, at hun har tid til at slippe igennem, til at undslippe nederlaget. Selvom døden haster så tæt på, mærkes dens ånde, hvori den afrikanske ørkens uhyggelige tørhed og lugten af kældernedbrydning mærkes!
  Anastasia beder ikke, eller rettere, hun føler forsyn på en særlig måde, og nægter universets skaber som Gud: Abraham, Isak og Jakob, men anerkender hypernoosfærens særlige kraft. Hvor viljestyrke og intellekt spiller hovedrollen!
  Og hun skyder mod fjenden og rammer med alle maskingeværer. I nærheden, næsten ved at røre fjendens let skrå vinge, stikker fem brændende maskingeværpladser fjenden dødeligt, hvilket får fjendens "Mercedes"-belægning af duralumin til at briste...
  Først den til højre, og så flyver du frem, som en champagneprop, udfører en "tønde"... Og du ramte den anden bil, men det lykkedes at flyve fremad, og ikke en af kuglerne formåede at såre den dødeligt , på trods af tilstedeværelsen af hits.
  Ildkrigeren er slet ikke forvirret. Men hun ser, at fjenden ikke vil forlade hende.
  Men stadig har sovjetiske fly en ulempe: den arbejdskrævende proces med at ændre flyvemåder. Men ikke for Witchers. Pigen er barfodet, koldblodig og hjælper med tæerne, når hun klikker. Her hænger han på halen ... Tyskeren forsøger at undvige, at støde sig, men ... Han har ikke tid, han brænder! Barfodet Vinogradova kaster sin højre tommelfinger ud:
  - Fedt! Skarpe skytter ender ofte i helvede, men ender aldrig i helvede!
  Og skyerne, lidt rosa fra solnedgangen, nikker bifaldende til hende, og deres krøller ser ud til at vifte med armene.
  Nu kan du tage imod Junkers. Det er heller ikke et let mål, med anstændige defensive våben og anstændig fart. Hvis du slår med ørerne, kan du floppe helt flammende ned i jorden.
  Men tyskerne opfører sig fejt og forsøger at flyve væk, at bryde væk. I betragtning af hendes Migas høje hastighed, er dette den dummeste beslutning, du kan finde på. Nu er barfodet Vinogradova fri, jagt dem og skyd... Så det er blevet nemt og enkelt!
  Ildkrigeren sagde endda:
  - Det er ikke en skam at få en let sejr, men det er en skam, hvis en let præmie går glip af på grund af besværet med at løfte!
  Men hun lavede en lille fejl, hun skød tre bombefly ned, men den fjerde slap væk... Fem fly i ét slag er en fremragende præstation for en sovjetisk pilot, og hun kunne have slået Pokryshkin, hvis Beria ikke igen havde betroet hende en hemmelig mission. Nemlig at lede efter en del af de russiske guldreserver gemt af Kolchak. Her mente Lavrenty Palych, at udviklet kvindelig intuition ville foreslå skattens placering. Men hvis bare alt var så enkelt, er der magiske evner, og alt er i fuld visning. Napoleon Bonapartes skat er endnu ikke fundet.
  En lang eftersøgning gav ikke desto mindre et resultat, men ikke det, Beria regnede med, da den opdagede cache blev stjålet og båret hjem af tyve. Kun et par sølvstænger og et par faldne chervonetter udgjorde hele byttet fra den særlige afdeling af NKVD.
  De behagelige minder blev afbrudt af den foruroligede stemme fra en spejder:
  - Nej, den passer slet ikke længere, hverken ind i porten eller i vippen...
  Barfodet Vinogradova fnisede tyndt:
  - I åget? Og hvad har rockeren med det at gøre?
  Nikita førte sin ru fodsål langs barken på et højt træ og snøftede:
  - Jamen... Er det ikke klart, at dette er et palmetræ, og et meget stort?
  Eskrigeren så sig omkring og fløjtede højt:
  - Og ikke bare ét palmetræ, nu kan man allerede se vinstokke... Fantastisk. - Den militante pige sang inderligt. - Hvis det er lang, lang tid ad stien, hvis det er lang, lang tid ad stien, er det lang tid at trampe og gå! Nå, selvfølgelig, så selvfølgelig, så er det muligt, det er muligt, det er muligt... Du kan komme til Afrika!
  Pionerdrengen delte ikke engang en hundrededel af sin optimisme. Seriøst bemærket:
  - Der var ingen måde, vi kunne komme til Afrika til fods, det var i strid med naturens love...
  Barfodet Vinogradova rørte forsigtigt ved palmens skællende bark. Klæbrig, glat, lugter som harpiks. Og skællene er slet ikke som dem på jordiske palmer. Der er meget at fløjte om her... Men generelt er det ikke så slemt. Hvis hun er skør, lider hun ikke, men hvis hun er rask...
  Nikita bemærkede ganske logisk:
  - Og det her er endnu bedre... Et nyt eventyr, en stor løvejagt!
  Barfodet Vinogradova klukkede svagt som svar:
  - Til en løve? Hvordan kan vi ikke selv løbe væk som harer! Forward...
  Nu gik de gennem nattejunglen. Anastasia blev mere og mere overbevist om, at dette ikke var deres verden. For det første er træer helt anderledes end dem på jorden. For eksempel ser det ud til, at der på den ene stamme er granben, blade med seks sider og gule blomster, som dahliaer, men med bløde pigge. Eller endnu mere vidunderlig, palmer med frugter, som julepynt og noget som sommerfugle.
  Men vigtigst af alt, himlen, skyerne ryddet pludselig væk, uden vind, og på en eller anden måde på én gang, som med en skarp bevægelse, blev markisen revet ned.
  Og på den sorte fløjlssfære skinnede fem armaturer: rød, orange, gul, grøn, blå. Samtidig forblev himlen overraskende nok stadig helt blækfarvet, selvom ingen stjerner var synlige.
  Nikita var chokeret:
  - Wow! Fedt fedt!
  Anastasia stod på hovedet og gik på hænderne... Mens hun sang med, noget uforståeligt. Ligesom:
  - Artillerister Stalin gav ordren. Månen bliver ramt i ballerne, så skæret er ude af øjnene!
  Nikita foreslog logisk:
  - Lad os hellere gå i hurtigt tempo - måske finder vi noget civiliseret.
  Anastasia tilføjede:
  - Og lad os gå ud på stien.
  Nu gik de forsigtigt. Uden sko i en anden verdens jungle er det farligt. Du kan træde på en fælde, men det er usandsynligt, at kirzachi er en hjælp her. Snarere vil de kun sløve opfattelsen af den vidunderlige planet. Med tyngdekraften... Nå, omtrent det samme som på Jorden, eller lidt mere.
  Luften er meget varm og fugtig, da der i en meget ægte tropisk jungle er meget ilt i atmosfæren, mere jordisk, som allerede ringer lidt for ørerne. Og der er overhovedet ikke noget behageligt. Ofrene havde allerede trådt på græsset, der brændte som brændenælder flere gange, og samtidig var det meget harmløst udseende græs.
  Barfodet Anastasia forsøgte at finde en forklaring på denne metamorfose og kunne ikke finde ud af noget. At hun har en anden ekstrem reel fejl? Har følgerne af en alvorlig hjernerystelse vist sig med fornyet kraft?
  Det lød logisk og forklarede alt - en hallucination kan være lysere end virkeligheden, og komme ind i en anden verden... Generelt kan det ikke udelukkes. En slags parallelle universer, et emne, der endnu ikke er så veloplagt i 40'ernes science fiction, men allerede er bekendt med Witchers magi, det er ganske forståeligt.
  Her flyver en sommerfugl med et vingefang på to meter... Mirakler i en si, som regel når sindet er fyldt med videnshuller!
  Og sommerfuglen er så smuk, især når dens vinger reflekteres som spejle, og de reflekterer de fem måner. Hver refleksion er individuel og samtidig blandet med de andre.
  Og guldsmede er endnu større, dens vinger er som et sølvmønster i frosten, indrammet af diamanter.
  Den barbenede Vinogradova begyndte endda at synge med:
  - Vi burde vise vores talenter i erhvervslivet, pigernes bedste venner er diamanter!
  Drengen bemærkede logisk:
  - Mirakler sker, der er ingen eventyrforklaring på hverdagen og banaliteten!
  Barfodet Vinogradova fik pludselig håb:
  - Eller måske, i det mindste i denne verden, finder vi det nyeste supervåben, der vil redde vores fædreland fra ødelæggelse?
  Den barfodede pionerhelt Nikita, der slog sit skinneben på barken, opsummerede:
  - Når du er i lort, vil du gerne have, at den dårlige lugt skal erstattes af duften af succesens blomster, der spirede på modbydelig gødning! Du skal bare ud af lortet, ellers gøder en anden spiren af velstand med dit lig!
  Hvorefter det ulige slagmandspar tog fart. Og så kom de ud på en smal vej, men brolagt med komprimerede skarpe sten. Den barfodede pionerhelt Nikita var glad:
  - Vejen er tydeligvis af kunstig oprindelse. Det betyder, at der er en civilisation her, stor som lille, men for os er vi naturligvis ikke alene i universet.
  The Fire Witcher blev nysgerrig, og hun spurgte den barfodede og kløede dreng:
  - Hvordan tror du, at repræsentanterne for intelligent liv på denne planet ser ud?
  Pioneren Nikita trak på sine tynde skuldre. Han svarede efter en kort pause:
  - I teorien bør du selv spørge dem om det... Men højst sandsynligt vil de ligne mennesker, da deres kroppe burde være godt tilpasset til at arbejde. En rovleopards kløer vil næppe tillade ham at bygge noget mere komplekst end en stenøkse!
  - Og myren? - Barfodet lagde Vinogradova mærke til. "Han er i stand til mere end en stenøkse."
  Pionerhelten Nikitka gjorde status over det, skelede og pressede ud:
  - Den er for lille til at rumme en hjerne, der er stor nok... Selvom man forestiller sig store størrelser, så... Teoretisk kan den det. "Drengen pegede vredt med sine bare fingre mod den glatkæmmede mursten, der stak ud fra stenene. På trods af det smertefulde blå mærke, han fik, rystede han ikke engang. Han svarede med værdighed. - Men selvom jeg er en primat, vil jeg redde dig fra insekter.
  . KAPITEL nr. 10.
  Det er allerede marts 1944. Foråret nærmer sig og sneen begynder at smelte. Indtil videre er tyskerne i defensiven, og hvis de kun udfører private offensive operationer. Nå, mere intense kampe finder sted i Centralasien.
  Kampvogne og selvkørende kanoner fra Wehrmacht og hele koalitionen klatrer der. Og kampene er så blodige.
  Gulliver og hans team er en stor gruppe pionerer der. Der er både drenge og piger der. Og de har røde slips på. Og i marts lagde frosten sig, og det blev lettere for børn at løbe rundt barfodet og halvnøgne. Og bataljonen af unge krigere voksede. Det er de aggressive kampe her.
  Gulliver hopper op og synger:
  Mit kærlighedsland er USSR,
  Smukke, rubiner blomstrer som roser...
  Lad os sætte et eksempel for menneskeheden
  Ingen kan ødelægge børn!
  
  Vi er Lenins pionerer, sønner,
  Som tjener som ørne for lyset...
  Børn er født til at regere universet,
  I mellemtiden løber de barfodet gennem vandpytter!
  
  Vi er krigere af vores kære Iljitj,
  Hvem viste den helt rigtige vej...
  Du skærer ikke riddere ned fra skulderen,
  Ellers bliver det meget slemt!
  
  Så Hitler smed hylderne i raseri,
  Fyrene måtte kæmpe mod den onde horde...
  Men pionererne kan ikke være feje,
  Vi blev født som løver for at bekæmpe de urene!
  
  Kammerat Stalin er også en herlig leder,
  Selvom jeg rodede meget i misbruget...
  Men han får bare sine fjender til at skælve,
  I stand til at ramme fuld forandring!
  
  Vi kæmpede barfodet nær Moskva,
  Snedriverne bed mine bare hæle...
  Men Hitler viste sig at være et fjols
  Pionererne gav ham meget!
  
  Både drenge og piger i kamp,
  Tro mig, de viste deres højeste klasse...
  De fortabte blomstrer nu i paradis,
  Og de ser, tro mig, kommunisme!
  
  Drenge er ikke bange for frost,
  De hopper tappert i kun shorts...
  Deres fødder er bare hele året rundt,
  Drengene er stærke i hånd-til-hånd kamp!
  
  Her er en dreng, der kaster en bombe mod en formidabel tank,
  Den magtfulde "Tiger" brænder som en flammende ild...
  Stalingrad blev et mareridt for Krauts,
  Det er som helvede, et helvedes spil!
  
  Godt gået pioner inden for angreb,
  Han træder barfodet op på bålet...
  Nu er kammerat Stalin som en far,
  Må den onde Kain blive ødelagt!
  
  Vi børn er meget seje og stolte,
  Stol på de russiske fjender - vi vil ikke overgive os...
  Og vi vil afvise den onde hordes strømme,
  Selvom Adolf var rasende som en laset hund!
  
  En pioner kæmper for sit hjemland,
  Drengen er simpelthen ikke i tvivl...
  Han vil sætte et eksempel for oktoberfolket,
  Og han angriber rasende!
  
  For os er Vladimir Lenin en herlig Gud,
  Som skaber virkelighed dristigt...
  Og for at Fuhreren med skaldethed, den modbydelige, dør,
  Vi vil slå vores fjender med god grund!
  
  Åh pige, du er min ven,
  Vi er bare børn barfodet i den bitre kulde...
  Men jeg tror på, at der vil være en stærk familie,
  Vi vil se blå vidder!
  
  Sommeren har erstattet den brændende vinter,
  Den forbandede fascist er på vej frem igen...
  Vi kæmpede hårdt i det foregående forår,
  I rummet er fjenden lidt virtuel!
  
  Nå, hvorfor skynder Panteren imod mig?
  Drengen kastede modigt en granat mod hende...
  Der er allerede en straf til Krauts,
  Og den fascistiske kampvogn kastede larven af sig!
  
  Et barn er en kæmpe kriger,
  Og han bærer et rødt, valmuefarvet slips...
  Vores folk i fædrelandet er ét,
  Og kommunismens stjerner vil ikke gå ud!
  
  Vi vil kæmpe om sommeren som altid,
  Græsset er mere behageligt for børns fødder...
  Gør en stor drøm til virkelighed
  Når drengen rasler hårdt stål!
  
  Jeg tror på, at vi alle kommer til Berlin,
  Og vi vil leve med pigen indtil sejren...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Så bedstefædrene er stolte af pioneren!
  
  Men du skal anstrenge dine børns styrke,
  Og kæmpe for at folk ikke skammer sig...
  Eksamener, bestå alt med et A,
  Jeg tror, vi snart er i kommunismen!
  
  Tro ikke på de eventyr, præster væver,
  Det er som om djævle brænder ateister...
  Faktisk er de dømt
  At der ikke ofres til kommunismen!
  
  Og vi vil snart erobre planeten,
  Hele det sovjetiske univers vil være...
  Vores rumskib er stærkere end en kerub,
  Vi er universets konger og dommere!
  
  Så vil videnskaben genoplive de døde,
  Alle pionererne, herlighedens bedstefædre er i live...
  Fædrelandet smedede et sværd og skjold,
  Sindet er trods alt med os, og vi er uovervindelige!
  Sådan sang børnene og angreb deres modstandere. Det her så virkelig fedt ud. Og de bare fødder af børn trampede gennem snedriverne og efterlod små fodspor.
  Jamen, pionerpigerne kaster også granater med de bare tæer. Så total og turbulent ødelæggelse opstår.
  Dette er virkelig en ekstremt forræderisk og gennemgribende kamp.
  Det er virkelig kampe på superniveau.
  Og skydning kommer fra alle tønder.
  Nazisterne tester den nyeste tank E-100 foran. Dette er ikke en selvkørende pistol, en forbedret version af musen. På grund af placeringen af motor og transmission i én enhed var der en besparelse på cadarakslen. Som et resultat faldt højden af tankskroget mærkbart. Dette gjorde det muligt at øge rustningens rationelle vinkler og reducere tankens masse til hundrede og tredive tons. Og motoren er endnu mere kraftfuld - tusind fem hundrede tons. Og bilen er allerede lige så hurtig som Tiger-2, i den gamle modifikation.
  Dette er virkelig overvældende magt. Og som han tramper, så tramper han!
  Nå, bilen er bare et udyr!
  Og hvis du accelererer, er der ingen måde at bryde igennem det. Og skallerne vil prelle af som ærter. Sådan en bil ville ligge i graven.
  E-100 er stadig i et enkelt eksemplar, men det haster meget aktivt med.
  Og der er smukke piger i det. Desuden er pigerne meget grusomme.
  Sådan blev drengen Petka afhørt. Først tog de pioneren og slog ham med pigtråd. Så torturerede de mig med elektrisk stød. Det er virkelig kamppiger.
  Men pioneren gav ikke op, men tog det op og sang og så døden i ansigtet:
  Vi er pionererne - landets falke,
  Hvem er vant til at kæmpe med Fritz...
  Lad legionerne bekæmpe Satan,
  Ingen pionertanker, bare giv op!
  
  Tværtimod er vi varme i kamp,
  Lad os give nazisterne et anstændigt lys...
  Når alt kommer til alt, er pionererne simpelthen de første,
  De bekæmper fascismen perfekt!
  
  Vi vil aldrig bakke op
  Tværtimod vil vi skynde os at angribe...
  Eksamener, kun bestået med et A,
  Vi er simpelthen ikke bange for de grimme Krauts!
  
  For os er kammerat Stalin den vigtigste leder,
  I alle store generationers navn...
  Han får sine modstandere til at skælve,
  For at fuldføre, hvad geniet Lenin begyndte!
  
  Du er mit elskede fædreland,
  USSR er et overjordisk helligt land...
  Vi er pionerer, en venlig familie,
  Lederen er en groovy pige!
  
  Kold frost, børn barfodet,
  De er ikke bange for stikkende snedriver...
  De vil fange bullfinken, spøgende med magt,
  Tro mig, dem, der altid kan kæmpe!
  
  Her løber vi som kaniner til fronten,
  Vi stopper fascisterne der i nærheden af Moskva...
  Og lad Wehrmacht, rasende i forbrug,
  Jeg kan ikke holde fjenden tilbage!
  
  Uden Gud kan lykke skabes,
  Når en brand raser i et barns hjerte...
  Jægeren vil snart blive til vildt,
  Lad os åbne det i vores hjerter, jeg ved, at døren snart kommer!
  
  Når den store Stalin leder,
  Befri Berlin, Paris og London...
  Sejre vil åbne en endeløs konto,
  Og pionerkrigeren er meget stolt!
  
  Jeg er en dreng i shorts, der løber med et slips,
  Frosten napper mig virkelig i hælene...
  Jeg bærer filtstøvler og i kulden er jeg på kysten,
  At Hitler blev kvalt i underverdenen!
  
  Så jeg gennemborede fascisten med en bajonet,
  Tro mig, jeg har skåret monsteret i stykker...
  Og hvis det er nødvendigt, ryster jeg med næven,
  Og jeg slog Krauts mandag og onsdag!
  
  Men pigen og jeg tog Berlin,
  Og Führeren blev hængt af hele verden...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Vi vil beskrive alt med Shakespeares pen!
  
  Nå, når krigen slutter,
  Vi bliver voksne, vi får børn...
  Fuhrer Satan vil ikke regere,
  Og planeten bliver gladere!
  Ja, pioneren udviste enestående heltemod. Og han udholdt modigt alvorlig tortur.
  Men kvindelige krigere fra Nazityskland vidste ikke kun, hvordan de skulle torturere.
  Desværre er de også i stand til at kæmpe meget effektivt. Og vis enestående kampklasse.
  Næsten hele Centralasien er allerede blevet erobret af nazisterne og den kapitalistiske koalition. Og dette er virkelig et stort problem for både Den Røde Hær og USSR.
  Det skal bemærkes, hvem og hvornår kvinder kæmper - dette er dobbelt hæmorider. De er mere ihærdige end mænd og har en mere aggressiv streak. Og de skyder også meget præcist.
  Her er Gerdas mandskab kørende på en fascistisk E-100 kampvogn, der knap forlod fabrikken. Pigerne fyrer.
  Og sovjetiske biler brænder, inklusive fireogtredive træer. Og de rammer noget mere imponerende og destruktivt.
  IS-2 er den eneste sovjetiske kampvogn, der skaber i det mindste nogle problemer for nazisterne.
  Men pigerne fortsætter med at angribe med raseri og energi. De viser bogstaveligt talt mirakler af mod. Men samtidig er de grusomme.
  De elsker det, når fanger kysser deres bare såler. Desuden, før dette, beskidte krigerne dem bevidst. Ja, de er modbydelige tøser. Og sådan kan man ikke trampe mod piger.
  Og de kan kæmpe godt barfodet.
  Her går E-100 kampvognen til angreb, og tigerpigerne synger højlydt i lungerne:
  Vi er onde fascistiske tigre,
  Piger der er vant til at suge blod...
  Ambitioner er simpelthen ørne,
  Eksamener, bestå kun A'er!
  
  Vi vil fælde vore modstandere med sværd,
  Og vampyren kan klare et maskingevær...
  Må der være et hav af blod hos os,
  Sådan bliver det!
  
  Vi er flotte, smukke piger,
  Vi går til dødens angreb uden frygt...
  Og vores stærke bare fødder,
  Vi slår ikke kvinderne i jorden!
  
  Om natten kæmper vi meget klogt,
  Og vi kan helt sikkert rive halsen ud...
  Og vi har blod, og mændene har vodka,
  Vampyrerne skyndte sig frem!
  
  Tro ikke på dem, der siger, du er svag
  Piger ved, at magten er stor...
  I navnet af den rasende magts lys,
  Lad nævens magt styre!
  
  Jeg slår soldatens pande med min bare hæl,
  Og han vil blive rigtig forældreløs...
  Lad der være gengældelse for de ugudelige,
  At bekæmpe os er ikke godt for dig!
  
  Vi er vampyrpiger fra underverdenen,
  Og denne Fuhrer, Djævelen, er vores far...
  Han gør krav på Guds trone,
  Og simpelthen, selvfølgelig, godt gået!
  
  Og vi dræber i Rigets navn,
  Og vi suger blodet af Stalins soldater...
  Så planeten i farver ikke er paradis,
  Vid, at vi virkelig vil slå USSR!
  
  Når vi tramper Moskva under vores fødder,
  Der vil bare være bjerge af lig, du ved...
  Soldaterne her skinner med deres støvler,
  Og den solrige maj flammer!
  
  Og vi piger vil være i New York,
  Præsidenten kysser os i hælene...
  Og skønhederne har en ringende stemme,
  Sådan et sublimt øjeblik er kommet!
  
  Og så vidderne af alle galakserne,
  Jeg kender bestemt pigerne, de venter...
  Og vi kan ikke finde en grænse på kortet,
  Vampyren, tro mig, er meget sej!
  
  Vi piger vil snart tage Guds plads,
  Og vi vil regere universet...
  Vi har én vej til storhed,
  Det er ondskabsfuldt at dræbe alle modstandere!
  Sådan suser tanken. Nå, der er andre biler i aktion her. For eksempel er "Tiger"-2 en forbedret modifikation med en motor på tusind hestekræfter. En meget hurtig og kampvogn. Ganske hurtigt. Under alle omstændigheder kan Royal Tigers køreegenskaber med en sådan motor kaldes sammenlignelig med Panther. Og denne maskine er allerede velegnet som middel til gennembrud.
  Churchill er mere populær blandt briterne - med seriøs rustning. Churchills forsvar kan sammenlignes med Tiger-2, bortset fra at våbnene er svagere.
  E-100 er helt perfekt hvad angår panser - uigennemtrængeligt for sovjetiske kanoner fra alle vinkler. Der er dog stadig meget få sådanne tanke, de er kun lige begyndt at rulle af samlebåndet. Og produktionen af "Tigers"-2 er allerede blevet justeret. Og ingen har sådan en tank endnu. Hverken USA, Storbritannien eller USSR.
  Så nazisterne har stadig fuld kontrol over initiativet. Dette er virkelig en kolossal strejke.
  Fra den fascistiske udvikling er dette E-50-maskinen, som de ønsker at skubbe panser og våben fra Tiger-2, med vægten af en almindelig Panther. Hvad så? Det er en interessant idé!
  Og så fortsætter stålstrømmen med at rulle mod USSR.
  Og selvfølgelig har fjenden en alvorlig fordel i luftfarten. Især ME-262 er en jetjager, meget hurtig og næsten usårlig over for ild fra andre fly. Og TA-152 multi-purpose flyet har ingen sidestykke. Og denne bil er nu serie- og masseproduceret.
  Nazisterne har det tilsyneladende bedst. Deres anden udvikling er "Sturmpanther", den har en raketkaster af en mindre kaliber end "Sturmtiger", men den har en hurtigere skudhastighed, og selve den selvkørende pistol er mere adræt. Og Sturmmaus er et køretøj baseret på Mouse-chassiset. Og en endnu kraftigere bombekaster. Ja også, disse våben er ligesom dyrs.
  Nå, nazisterne har magten. "Lev"-2 dukkede også op. Den har et mere kompakt layout, og tårnet er placeret bagerst. Og det er interessant. Motorer og transmission er placeret foran og i én enhed. Og tanken viste sig at være mindre i størrelse, mere mobil, men med samme tykkelse af rustning og våben.
  Dette skabte nye problemer for USSR. "Lion"-2 er den eneste kampvogn, der, selv om den vejer mindre end "Tiger"-2, er så overlegen i forhold til sidstnævnte i både rustning og bevæbning, at det er tid til at stille spørgsmålet: er sådan et køretøj nødvendigt af panserhæren?
  Nå, og andre udviklinger, kan man sige. Og Det Tredje Rige styrer og pedaler.
  Chancerne for sejr for Hitlers Tyskland stiger! Og nu er det meget svært for Sovjetrusland.
  Men krigsdrengen Gulliver mister ikke modet tværtimod, den unge terminator udtaler med inderlighed og udtryk en hel række populære aforismer:
  I teorien rammer de ikke en, der ligger ned, men i praksis, hvis du bliver slået af dine fødder, vil de faktisk sparke dig og bringe dig i knæ!
  Det er bedre at gå i graven end at knæle i det første tilfælde, himlen for sjælen, i det andet helvede for kroppen!
  Når dine mavemuskler ligner chokoladebarer, vil dine fjender slet ikke have et sødt liv!
  Hvis du ønsker, at livet skal være honning for dig, så opnå muskeldefinition som en chokoladebar!
  Chokolademavemuskler er gode, en chokoladebrun er heller ikke dårligt, men politikernes honningede taler er altid dårlige!
  Det er bedre at have sort hud end en sort sjæl, det er bedre at have en tom mave end et tomt hoved, og det er bedre at have mavemuskler som en chokoladebar end diabetes fra for meget slik!
  En politiker lover ofte en vælger et sødt liv, men kan sjældent prale af chokoladebarer af abs!
  En politikers tale er sødere end honning for øret, men gerninger smager bitre end malurt!
  Kvinder er det svage køn, men en piges bare hæl er meget mere effektiv til at banke penge op af hendes lomme end en mands!
  Det er ikke nødvendigt for en kvinde at udvikle andre muskler end sin tunge for at tiltrække en mand på fødderne!
  Oftest falder herrestøvler ned for kvinders fødder, når de er barfodede!
  En piges bare fødder vil gøre en mand, hvis han er fuld af bastsko, til en vagabond!
  Hvis du vil have dyre støvler, så giv manden bare fødder!
  En kvinde vil aldrig have en tom mave med slanke ben, selvom der er vind i hendes hoved af mangel på intelligens!
  Hvis en kvinde vil spise godt, skal hun have en tynd talje, hvis hun klæder sig godt, så skal hun kunne blotte sin krop!
  En mand kan aldrig være lig med Gud, men en kvinde er en sand gudinde for mindst én person!
  En kvinde er ikke altid en dronning i et velnæret folks øjne, men altid en guddom i en sulten mands øjne!
  En mand lugter ofte dårligt, især når han ikke har duftende regninger!
  Penge lugter ikke, derfor lugter dem, der ikke har dem, dårligt!
  Selvom penge ikke lugter, er det først og fremmest den, der har et ulvegreb, der har duften til det!
  Penge har ingen lugt, men sandsynligvis vil de blive fundet af en ræves næse og en ulvs karakter!
  Den, der ved, hvordan man fløjter, vil få sin modstander til at fløjte en formue!
  En politiker fløjter som en nattergal, men på grund af hans fløjte er der ikke flere penge i vælgernes lommer!
  Selvom en person har et sind som en diamant, kan han stadig blive smigret af bjerge af guld, der ikke er en øre værd!
  En fugl i dine hænder er bedre end en tærte på himlen, en kobberpenning i din lomme er bedre end bjerge af guld fra politikernes læber!
  Krig lugter af stinkende lig og afgiver duften af lugtfri penge!
  Det er ikke sandt, at penge ikke lugter - de lugter af et lig, lugten af spildt blod og verbal diarré!
  Hvis du vil have skøre penge, så lær at kontrollere dig selv først!
  Kun en kold og beregnende person kan slå, mens jernet er varmt!
  Tungen er blød at røre ved, men er i stand til at give den ønskede form selv til overbevisninger med hårdheden af stål!
  Tungen er lille i størrelse, men er i stand til at gøre store ting, hvis sindet ikke samtidig knuses!
  En kvinde, der tager sine sko af, får en mand til at tabe hovedet!
  Når en pige bliver nøgen, tager hun virkelig tre skind af en fyr!
  Nøgne kvindelige hæle piger vil tillade dig at klæde sig som en prinsesse!
  Bedst af alt, hvad en mand føler i en støvle, føler en kvinde med en bar sål!
  Hvis du ser for meget på en piges bare fødder, bliver du en bastsko!
  En tigger er ikke en, der ikke har støvler, men en, der ikke har sko i sit sind!
  En dreng skammer sig ikke over at være en bar hæl, han skammer sig over at være et basthoved!
  . KAPITEL nr. 11.
  Nytåret 1940 er allerede ankommet. Dette er året, hvor store begivenheder forventedes at ske. Nicholas II, som stadig modtog Vladimir Putins succes, sidder stadig på tronen. Her er det tsaristiske Rusland, der går ind i det nye år. Og Oleg Rybachenko fortsætter med at skrive og skrible noget. For eksempel om den udødelige bjergdreng.
  Hvorefter krigerbørnene hoppede højere og endda snurrede på tæerne af deres bare fødder. Det er et rigtig fedt hold. Drenge i shorts er virkelig i stand til at kæmpe alvorligt.
  Efter at have lidt skade fra et hidtil uset våben: jord-til-luft missiler, som børnene selv lavede af brædder og krydsfiner, fløj de overlevende Junkers tilbage. Faktisk fandt den røde hær et mirakelvåben. Både de pionerbørn, der aktivt bruger det og tærsker modstanderne.
  Anastasia bemærkede med et sødt udseende:
  - Vores indflydelse er den mest effektive, også fordi drengene selv tager initiativet!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Der er instruktioner, men der er initiativ! For eksempel, da jeg var i en ungdomskoloni, arbejdede jeg i en skovningslejr om vinteren kun iført shorts og barfodet. Det virker skørt. Men jeg opfandt sådan en væske, at hvis du smører dig med den, fryser du ikke selv i den alvorlige sibiriske frost. Og først var jeg i en børnekoloni og arbejdede i kulden med min overkrop nøgne og bare ben, og så begyndte andre drenge at efterligne mig. Og du ved, hvor meget mere praktisk det er end at bære overdimensionerede presenningsstøvler og polstrede jakker. Find desuden passende støvler til dit barn!
  Zhenya mumlede:
  - Wow! Jeg prøvede det barfodet i sneen. Sådan begynder dine hæle bogstaveligt talt at brænde. Det er slet ikke så fantastisk!
  Oleg Rybachenko svarede med et sødt blik:
  - Du skal træne dig selv!
  Kolka sang:
  Temperer dig selv, hvis du vil være sund,
  Prøv at undvære læger!
  Vask dit ansigt med koldt vand!
  Hvis du vil være sund!
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Nu vil nazisterne forsøge sig med et kampvognsangreb. Og det er alvorligt. Vi vil forsøge at møde dem med værdighed!
  Komsomol-medlem Anastasia sagde selvsikkert:
  - Vi har alt klar!
  Og hun rystede sine luksuriøse og stærke hofter, der ligner krydset på en fuldblodshest.
  Petka bemærkede:
  - Tyskernes kampvogne er ret svage. Selv vores 34 fjendtlige køretøjer er meget stærkere!
  Kolka kvidrede og sprang op som et egern:
  - Det betyder at leve smukt,
  Det betyder at leve med værdighed...
  Vores heroiske styrke,
  Styrke af ånd og viljestyrke!
  Oleg sang ironisk:
  I stedet for en mikrofon tager halen et spinden,
  Sangen er ikke ny, men den er sin egen...
  Der vil være et monster med tusind ansigter,
  Og alle mine venner kommer hurtigt ind i Berlin!
  Og drengen tog den med sine bare tæer, tog et afrevet metalstykke op og kastede det med stor kraft. Han fløj hen og ramte Hitlers korrektur lige i øjet og slog ham ud med en baghånd.
  Og Fritz af frygt affyrede et skud og dræbte fem mere af sine egne. Dermed blev den lille rekognosceringsgruppe ødelagt.
  Anastasia kyssede Olezhka på panden med sine læber og kvidrede:
  - Wow! Du er en fantastisk fighter!
  Drengen svarede beskedent:
  - Jeg er en pioner, og det siger det hele!
  Hvorefter børnene udbrød i kor:
  - Og hele landet så på pionererne! Hitler vil være kaput, barfodspionererne vil angribe!
  Oleg Rybachenko foreslog:
  - Lad os synge, gutter! Det bliver nemmere at vente på det frygtelige angreb!
  Timur var let enig:
  - Ja, det er bedre virkelig at synge end at hyle som ulve på månen. Selvom vi stadig mere sandsynligt ikke er ulve, men ulveunger! Men vi vil vise fjenden vores dødbringende og uovertrufne styrke!
  Anastasia bekræftede:
  - Vi viser dig præcis det! Syng sangen som før, løsrivelsen sang, og jeg synger stille og roligt med!
  Oleg Rybachenko nikkede:
  - Jeg har selv komponeret sangen, og den bliver fantastisk!
  Og drengen, en tidligere barfodet, selv i kulden, sang en ungdomskriminel fange:
  Drengen levede i det enogtyvende århundrede,
  Han drømte, at han ville erobre rummet...
  At fædrelandet har legioner af styrke,
  Kvasarer vil oplyse hovedstaden!
  
  Men drengen blev straks et offer,
  Og på forsiden af verdens ild...
  Der er smeltende, revet metal,
  Og det ser ud til, at der ikke er noget levende sted!
  
  Drengen er altid vant til at leve i luksus,
  Når bananer og ananas er overalt...
  Nå, nu er dette problemet,
  Det er som om du fandt dig selv en Judas!
  
  Det buldrer, flammende torden høres,
  Glimt fløj hen over himlen som en storm...
  Jeg tror, at Wehrmacht vil blive besejret,
  Fordi hjertet har modet som en dreng!
  
  Født til at kæmpe fra krybben,
  Vi fyre elsker at kæmpe modigt...
  Du er Wehrmacht, der suser som en horde - smadr den,
  Og gør Hitler til en patetisk klovn!
  
  For fædrelandet, for Stalin, sønner,
  De rejste sig og knyttede næverne hårdt...
  Men vi er seje riddere-ørne,
  Vi vil være i stand til at slå Führeren til Vistula!
  
  Kend pionerernes styrke,
  At intet i verden kan måle sig med hende...
  Vi vil snart bygge et paradis i universet,
  De hellige ansigter fra ikonerne vil velsigne dig!
  
  Vi vil give vores hjerter for fædrelandet,
  Vi elsker vores fædreland højt...
  Over os er en strålende kerub,
  Vi vil selv være dommere for fascisme!
  
  Nu haster fjenden direkte til Moskva,
  Og drengen er barfodet i snedriven...
  Jeg vil stoppe, jeg tror på den horde,
  De vil ikke klippe en piges hår, jeg kender fletningerne!
  
  Jeg blev hurtigt en pioner
  Og drengen vil have stålets vilje...
  Vores hjerte er trods alt som titaniummetal,
  Og hovedlederen er det alkloge geni Stalin!
  
  Jeg er en pioner, jeg løber barfodet om vinteren,
  Og mine hæle blev røde i kulden...
  Men Hitler vil blive knust med en le,
  Og lad os give et kys til den skarlagenrøde rose!
  
  Tro mig, for Rusland er vi ørne,
  Og vi vil ikke lade Führeren komme igennem til hovedstaden...
  Selvom Satans hære er stærke,
  Jeg tror, vi snart vil flå Adolf!
  
  Vi har sådan en styrke - alle mennesker,
  Vi børn kæmper for retfærdighed...
  Og Hitler er en berygtet skurk,
  Og han vil ikke modtage barmhjertighed fra folket!
  
  Vi har et meget stærkt maskingevær,
  Hvad skyder så præcist på fascisterne...
  Ild og der vil være resultater,
  Sejren kommer i strålende maj!
  
  Vi vil gøre fædrelandet højere end stjernerne,
  Vi vil snart hejse et rødt flag over Mars...
  Når alt kommer til alt, er Gud Jesus Kristus med os,
  Dette navn vil for evigt være i herlighed!
  
  Men Stalin er også en bror til pionererne,
  Selvom de modige børn er meget ældre...
  Drengen har et velrettet maskingevær,
  Han skød nazisternes tårne ned!
  
  Selvom snedriverne er stejle,
  Drengen kæmper med Fritz barfodet...
  Det er ikke svagt for ham at dræbe en fascist,
  Eksamen er i hvert fald streng, selvfølgelig!
  
  Og drengen beregnede også bogstavet,
  Efter at have affyret et skud mod en nazist, præcist afskåret ham...
  Der er en flamme i hjertet og metal brænder,
  Führeren vil ikke tillade misinformation om fædrelandet!
  
  Og du elsker dit fædreland,
  Hun er som en mor for alle nationer, du ved...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Og ramte Führeren hårdere!
  
  Nå, det fascistiske angreb er allerede tørret ud,
  Det ser ud til, at nazisterne er ved at løbe tør for damp...
  Hitler vil få en knytnæve i en nikkel,
  Og vi vil synge under denne klare himmel!
  
  Din dreng løb vinteren igennem i shorts,
  Og jeg bemærkede ikke engang en løbende næse...
  Jeg forstår ikke, hvad der er galt med en forkølelse,
  Nogle gange bliver børn for syge!
  
  Om foråret er det allerede meget let at bekæmpe,
  Det er behageligt at plaske gennem vandpytter indtil slutningen...
  Vi steg ind i båden, greb en åre,
  Hvor var det meget sjovt for os!
  
  At kæmpe og vove for Fædrelandet,
  Vi vil være pionerer meget frimodigt...
  Bestå eksamen, kun en femmer,
  For at bringe dig selv i offentligheden så hurtigt som muligt!
  
  Jeg tror, at krigere vil komme til Berlin,
  Selvom krigen ikke går for glat...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Den lille har det dog stadig svært!
  
  Selvom der selvfølgelig altid er krig,
  Hver busk er fyldt med farer...
  Men der vil være en pionerdrøm,
  Den barfodede dreng er meget smart!
  
  Drengen rammer fascisterne præcist,
  Fordi en pioner har ære i sit hjerte...
  Führeren vil få et regnskab på sin pande,
  Og vi vil straffe resten som et eksempel!
  
  Hvad jeg kan gøre, ved du,
  Når alt kommer til alt, er russerne uovervindelige i kampe...
  Lad os bygge et rødt paradis i universet,
  Folket er for altid forenet med partiet!
  
  Og tro mig, vores fjender vil ikke slette os,
  Vi vil gøre et mirakel som kæmper...
  Bryd universets lænker,
  Og Hitler er en modbydelig Judas!
  
  År vil gå, tider vil komme,
  Hellig i kommunismens vidder!
  Og Lenin vil være med os for evigt,
  Tro mig, vi vil knuse fascismens åg!
  
  Hvor godt vil Kristus oprejse alle,
  Og hvis det ikke kommer, så videnskab...
  Mennesket er trods alt vokset til magten,
  Livet er ikke let, brødre, ved det!
  
  Fædrelandets storhed bliver
  At alle elskede hende uden at vide det...
  Det hellige lands storhed ligger i én ting,
  Til det grænseløse, mest strålende Rusland!
  
  Jeg er en pioner, mens hun er en dreng,
  Og tro mig, jeg vil ikke blive voksen...
  Jeg vil snart se mange forskellige lande,
  Og jeg kører Führeren og horden ind i sumpen!
  
  Du skal også være kæmpere med mod,
  At vores tro bliver stærkere end stål...
  Fædrene er stolte af pionererne,
  Heltens stjerne blev givet af kammerat Stalin!
  
  Kort sagt, den militære torden vil dø ned,
  Vi vil arbejde rasende i byggeriet...
  Kommunisme er jo en stærk monolit,
  Landsbyen er lige så smuk som hovedstaden!
  
  Og jeg indrømmer, at jeg endda er meget glad,
  At jeg har været i helvede og i ild...
  Nu er jeg så stolt over at tage imod paraden,
  Generøst Fædreland i uendelig herlighed!
  Drenge og piger, såvel som Komsomol-medlemmer, en hel bataljon af barfodede krigere og krigere, tog denne storslåede symfoni op. Sådan sang de det. Og samtidig dansede og spanderede børnene med deres bare, solbrune, meget behændige, yndefulde ben.
  Timur bemærkede med et tilfreds smil:
  - Det ville være godt at få energi til sig selv mentalt! Hvad med materialeplanet?
  Oleg Rybachenko sagde selvsikkert:
  - Vi er endnu mere end klar til kamp!
  Anastasia var enig:
  - Ja, pionererne er vokset. Og vi er i stand til at rive enhver ulv fra hinanden, selvom den er lavet af stål og titanium!
  Seryozhka knirkede:
  - Vi vil slå mod fjenderne - dampe vil ikke hjælpe Krauts!
  Krigerbørnene tog den og så på hinanden. Et hundrede par øjne blinkede på én gang.
  Petka bemærkede:
  - Moralsk er vi som en titan!
  Oleg Rybachenko sagde pludselig:
  - Wow gutter, jeg hører brølet af motorer. Og en kampvognsafdeling suser straks hen imod os!
  Timur svarede selvsikkert:
  - Så meget desto bedre! Det bliver ikke en let kamp, men en hård kamp!
  Kolka tweetede:
  Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For fred i herlighed...
  Lad os ikke være en spurv
  Lad os flyve som ørne!
  Anastasia fnisede og noterede med et tilfreds blik:
  - Det er godt, at du for alvor må opgive det! Ellers er lette sejre for afslappende!
  Oleg Rybachenko bemærkede med et smart udseende:
  - Selvom lette sejre er afslappende, gives de kun til dem, der ikke viser svaghed!
  Timur var enig i dette:
  - Hvis du vil have en let sejr, så lad dig selv op i hårdere øvelser!
  Anastasia tilføjede logisk:
  - Den nemmeste sejr sikres oftest af en tung pengepung!
  Oleg Rybachenko fortsatte med et smil:
  - Det er nemmest at købe med en tungt lastet pose guld, men det er nemmest at tage det væk med en slebet klinge uden besvær!
  Natasha Komsomol-medlem bemærkede:
  - Den mest betydningsfulde sejr, så det viser sig let for folket og tropperne, og gør det tungere med bytte!
  Petka fandt det også nødvendigt at indsætte:
  - Et tungt nederlag letter pengepungen, en let sejr belaster ikke kun mammon med trofæer!
  Kolka fandt det også nødvendigt at indsætte:
  - Et æsel er glad for en let byrde, men en mand, hvis han ikke er et æsel, er glad for at bære en tung pung!
  Seryozhka indskød også og stampede sin bare, barnlige fod:
  - Du er ikke et røv, hvis du er fyldt med trofæer som et æsel!
  Genka besluttede også at tilføje:
  - Hvis du er læsset som et æsel, så er dit hoved bestemt som et æsel og tomt!
  Timur bemærkede med et smart udseende:
  - Med et tomt æselhoved vil du pløje som et æsel, og du vil ikke fylde skraldespanden!
  Oleg Rybachenko tilføjede vittigt:
  - Selv hvis du pløjer som et æsel, men har et æselhoved, vil du for evigt ryste som en hare i maven på en boa-konstriktor, plukket som en kylling!
  Natasha fnisede, smed en kobberpenning op med sine bare tæer og bemærkede:
  - Hvis du pløjer på en ræv som et æsel, så er du virkelig et æsel, plukket til indvolden!
  Drengene ville fortsætte med at være vittige. Men så hørte Timur rumlen og bemærkede:
  - Ja, der kommer rigtig mange kampvogne mod os. Vi skal forberede os på en seriøs kamp.
  Seryozhka tweetede:
  - Lenin og Stalin er med os, hvilket betyder sejr!
  Oleg Rybachenko, der stampede sine bare, barnlige fødder, bemærkede med vid:
  - Lenin var skaldet, og var fantastisk til at reducere verdensæderne til nul!
  Heraf lo drengene sammen. Og Anastasia tilføjede og stampede også med sine bare, yndefulde, pigelige fødder:
  - Når dit hoved er fyldt med lyse tanker, så er stien på den mørkeste vej let!
  Og Komsomol-pigen blinkede med sine smaragdgrønne øjne. Det var tydeligt, at hun var klar til at kæmpe, uanset situationen.
  Timur noterede logisk:
  - Uanset hvor mange kampenheder fjenden har, er det vigtigste ikke at være et pacifistisk nul!
  Oleg Rybachenko tilføjede rationelt:
  - Oftest bliver dem med nul intelligens, og fuldstændige tåber, nulstillet!
  Timur ville sige noget andet, men kampvogne dukkede op på den bare marklinje. På afstand virkede de ikke skræmmende. Og ikke specielt tæt på. Men T-3-tanken har tre maskingeværer, og den kan meje en pioner ned.
  Drengene begyndte at læsse raketter og katapulter. Børnene løb rundt og blinkede med deres bare, solbrune ben.
  De første til at affyre missiler i kamp var dem, der var lavet af krydsfiner og lydstyret. Og de fløj mod målene og efterlod deres hale bag sig.
  Petka tweetede:
  - Lad os rive Krauts i stykker!
  Genka udbrød og knuste kakerlakken med sin bare, barnlige hæl:
  - Vi bliver virkelig spændte!
  Og børnene vil grine. De første nazistiske kampvogne er allerede blevet slået ud. Og sort røg stiger. Og alting hvirvler bogstaveligt talt.
  Oleg Rybachenko affyrede en raket på afstand og sang:
  Håbets strålende sol
  Igen stiger det over landet...
  Hæren af drenge er grænseløs,
  Führerens hær slår!
  Og igen flyver missilerne med den største dræbende kraft. Snesevis af nazistiske kampvogne brænder allerede. Eksploderende kampsæt detonerer. Men infanteriet angriber. Og missiler slår kampvogne ud.
  Barfodede drenge i shorts skyder mod infanteristerne med langtrækkende slynger. De bruger også selvinstallerende dyvler. Som river Krauts hoveder af og bogstaveligt talt river dem fra hinanden. Dette var virkelig en knockout.
  Oleg Rybachenko tog den og sang:
  Der vil være et drengeresultat,
  Det første skridt i livet er vigtigt...
  Vi oplader maskinen,
  Hvirvelvinde af rasende angreb!
  Og nu rammer de allerede de nærgående infanterister med maskingeværer. De er specielle - hjemmelavede, men ekstremt dødelige. Og katapulter gik i kamp. Damp ryger og træ brænder. Og ballisterne smider eksplosive genstande ud. Både kampvogne og infanterister falder ned. Dette er et morderisk opgør, der foregår. Og pionererne har det bedst her.
  Anastasia tog den slebne skive og kastede den med sine bare tæer. Han fløj hen og ramte Hitlers struber. Blodet væltede ud, og nazisterne blev kvalt af det og slog sig ned.
  Timur bemærkede med patos:
  Der er kvinder i vores Rusland,
  Hvorfor flyver de et fly som en joke...
  Hvad er smukkere end alle i universet,
  Dræb fjenden i sjov!
  Oleg Rybachenko, hvis ben var meget stærke, kastede udslettelsesgaven med sine bare fingre, straks blev et dusin Krauts kastet i luften og revet i små stykker.
  Drengen sang:
  Pioneren kender ikke ordet kujon,
  Han er modig og en fighter fra vuggen...
  Og tro mig, børn, jeg er ikke bange,
  Terminator er bare ikke et barn!
  Og igen vil en dræber sprængstofpakke blive kastet. Den ramte det rigtige spor af tanken, og begge køretøjer tog fat og stødte sammen. Og så begyndte kampsættet at rive i stykker. Dette er dødelig kraft.
  Timur bemærkede med et smil:
  - Det er smart.
  Og drengen kastede også med sine bare tæer udslettelsesgaven med morderisk magt. Og igen spreder fascisterne i alle retninger.
  Genka griner og rækker tungen frem:
  - Succes venter på mig - jeg er den sejeste!
  Og drengene slog nazisterne med slangebøsser. Og faktisk viste effekten sig at være dødelig. En hel række af Krauts blev revet fra hinanden og mejet ned. Og så råbte Natasha:
  - Bravo! Hils drenge!
  Og Komsomol-pigen tog og kastede dødsgaven med sine bare tæer med dødelig kraft. Og nazisterne spredte sig i alle retninger.
  Kolka skyder også fra en slangebøsse. Han gør dette meget præcist. Og hans tunger er af aggressiv, kosmisk kraft. Og hvis de knepper dig, vil det ikke virke af meget for nogen. Og så ramte han fascisten i lysken. Og han, der faldt med en maskinpistol, ramte sit eget folk. Kun blodige springvand fra kuglerne var tilbage.
  Anastasia roste barnet:
  - Du er en sej fyr! Her går du!
  En anden pionerleder, Veronica, kastede også noget tungt mod nazisterne, i dette tilfælde en kasse med sprængstoffer lavet af kulstøv. Desuden forlod pigen ham med sine bare, muskuløse ben. Og som et resultat blev Hitlers tank kastet op, og den knuste to dusin infanterister.
  Pionerdrengene råbte:
  - Fantastisk - alt bliver fantastisk!
  Og de puttede sugerør i munden, og hvordan de kunne bruge dem til at spytte på nazisterne. Og igen vendte en hel række infanterister til siden.
  Timur bemærkede:
  - Et hårdkogt æg skal koges i femten minutter, men pioneren er altid klar!
  Oleg Rybachenko protesterede:
  - En pioner har også brug for tid til at hærde, men vi lærer, mens vi går! Som Lenin sagde: studere, studere og atter studere!
  Hvorefter drengegeniet lancerede en slags hjemmelavet drone i kamp. Han cirklede og lod giftige nåle regne over sine fjender fra stempelmaskingeværer. Og det var ekstremt dødbringende.
  Kolka udbrød:
  - Dette er et mirakelvåben!
  Oleg Rybachenko bekræftede med et meget sødt og barnligt smil:
  - Selvfølgelig. Du ved godt selv, verden er fyldt med mirakler, kun disse mirakler kan mennesker gøre selv!
  Genka fnisede, smed sprængstofpakken med sin bare fod og udbrød:
  - Videnskaben vil gøre pionererne stærkere end den almægtige Gud, eller rettere sagt, det gør den allerede.
  Pionererne øgede deres ild med alle deres improviserede og effektive midler. Og det nazistiske angreb udløb. De bange Krauts flygtede væk. Og i jagten på dem affyrede modige, barfodede børn i shorts fra katapulter og slangeskud og affyrede dræbermissiler.
  Og de røde slips på pionererne funklede som rubiner.
  Og børnene er meget smukke, og deres perletænder funkler dyrebart og klart som stjerner på en polarnat.
  Oleg Rybachenko lo og svarede:
  Nej, barndommen forsvinder ikke
  For evigt for evigt!
  Tro mig, vi fandt et middel,
  For at komme der igen!
  Hvorefter drengen hentede et maskingevær med stor kaliber. Og lad os skrive ud fra det om både orkerne og tyskerne, og gøre det med dødelig nøjagtighed. Drengen så meget sej ud. Og så vil han med sine bare tæer kaste den morderiske gave til udslettelse. Og spreder væsner i alle retninger.
  Genka noterer med et trist blik:
  - Nå, du er en terminator!
  Drenge og piger plaskede deres bare fødder på græs og støv og skreg:
  Partiet forenede os
  Og hun viste vejen...
  Vi er en stor kraft
  Tag på vandretur!
  Og nogle pionerdrenge begyndte at kaste slående genstande mod orkerne med deres børns fødder. Som faktisk så ekstremt cool og cool ud.
  Drengen Vanka, en pioner, klatrede op i skyttegraven og affyrede sig med sine bare fødder og affyrede en fuglehusraket. Og hun fløj af sted som en meteorit.
  Barnet kvidrede:
  Over sletten er der et råb og et støn,
  Og blodig regn...
  Den sorte rytter er som en drage,
  Trumpillernes leder!
  Og så slap en anden dreng, der også gjorde rent med bare, solbrændte, ridsede fødder, en drageflyver. Han begyndte at kredse og skyde mod de fremrykkende horder af orker. De blev bogstaveligt talt kastet op i luften, og røgskyer steg op i himlen.
  Det her er virkelig et vanvittigt opgør.
  Blandt horderne af orker dukkede en tysk T-4 kampvogn op. Den havde en ret kort, men bred tønde. Og han tog og ramte pionererne med højeksplosive fragmenteringsgranater.
  Som svar fyrede drengene fuglehusene op med dødelig kraft. Og de tog det også og ramte fjenden. Og sæt sprængstoffer fløj ind i bilen. Og de styrtede ind i T-4. Pansringen brast af det knusende slag. Og så detonerede det, som fyrværkeri, der eksploderede ammunition.
  Og fragmenter begyndte at flyve i alle retninger. Og orkerne blev dræbt. Og så eksploderede endnu en raket. Kun det var fyldt med nåle, og antallet af dræbte var betydeligt. Der er bogstaveligt talt hele høje af orker.
  Oleg sang:
  Skån ikke orkerne
  Ødelæg deres bastards...
  Som at knuse væggelus,
  Slå som kakerlakker!
  Og pionererne affyrer raketter igen. Og med bare tæer kaster de nåle, med gift og udslettelse. Det her er sådan en dræber pantomime.
  Stormtroopers dukkede op på himlen. Det er disse berømte Yu-87. De ønsker at give pionerafdelingen et knusende slag. Skruerne summer, og alt er meget højt.
  Men pionerdrengene og -pigerne er ikke tabt. Og de fylder slangebøsserne med noget dødeligt. Og de skyder mod tyske køretøjer. Desuden er skyderiet ekstremt dødeligt. Og det beskadigede angrebsfly falder.
  Timur giver kommandoer og råber:
  Fra en slangebøsse, fra en slangebøsse, fra en slangebøsse,
  I en kamp med Krauts er drengen ikke frygtsom...
  Lad os lege gemmeleg med kærlighed,
  Og lad os vise den onde Fuhrer-hockey!
  . KAPITEL nr. 12.
  Og en slangebøsse eller en slynge er en meget dødbringende kombination. Og hvis han knepper dig, vil han virkelig gå videre og kneppe dig. Ud over fuglehusformede raketter bruger børn små, rekylfrie, dynamodrevne raketter. Og de flyver ud og rammer også både orkerne og flyene.
  Stormtropperne er i øvrigt ikke drevet af tyskere, men af orker. Og de tærsker også sådan. Og pionererne ramte dem sådan, og meget desperat. Og også fra batteriet med elektrisk strøm, på fly.
  Nå, det er en dødbringende effekt for orker. Og elektricitet gør dem simpelthen færdige. Og de vrede bjørne er forkullede, og duften er som grill, der bliver stegt.
  Og pionererne fortsætter med at handle med destruktiv kraft mod denne Orkostan. Og sådan en påvirkning fortsætter.
  Oleg tog den og trykkede på aftrækkeren med sin bare, barnlige sål. Med et brøl faldt katapulten med sine gaver over modstanderne.
  Timur bemærkede med et smil til den unge kommandant:
  - Hvor går arbejdet godt!
  En pionerdreng og tidligere ungdomsfange tweetede:
  Infanteriet kæmper for hjemlandet,
  Sådan et job for drenge...
  Og orken fløj ind fra flyet,
  Og kæmp til sidste åndedrag!
  Pigen Tanya skød også fra en raketkaster og knirkede:
  - Den største sejr venter os alle!
  Og den lille skønhed med lysebrunt hår lo. Og hun viste endda sin lyserøde tunge.
  Nå, den alvorlige kamp fortsatte. Selvom orkerne i uniform så teatralske ud. Men børnene, deres bare hæle skinnede, fortsatte med at skyde. Og de brugte endda specielle raketter fyldt med giftigt glas. Dette er virkelig et dræbervåben. Og det slår orkerne grundigt ud.
  Pigen Katka med røde pigtails og blå sløjfer på dem knirkede og sang:
  Mit hjemland er USSR,
  Vi vil være et eksempel for alle...
  Og Timur er vores supermand,
  Lad Führeren, sir, skælve!
  Og igen flyver gaver af ægte død mod fjenderne. Så drengen Oleg brugte et batteri, og der kom lyn fra det langs de fangede, grimme bjørne. Og de brændte bogstaveligt talt denne brune hær. Og alt var virkelig fyldt med napalm.
  Kun denne napalm blev lavet af kulstøv og meget fint savsmuld. Dette er ødelæggelse og ægte, unik skønhed.
  Oleg sang for sjov:
  Elektricitet er en fed ting
  Hvis han knepper, så er orkerne færdige...
  Og der er utallige fyre i slips,
  Der vil være en pige og en dreng med os!
  Timur rakte hånden i en pionerhilsen og udbrød:
  - Selvfølgelig vil det! Både drengen og den voksne, og barnet og den gamle mand, de bygger alle sammen kommunisme, og den skaldede Fuhrer vil være færdig!
  Og så ilden intensiveredes, og orkerne, efter at have lidt enorme tab og efterladt lighøje, begyndte at trække sig tilbage. Og efterhånden blev deres tilbagetog til et stormløb. Og pionererne, der plaskede deres bare, solbrune, muskuløse ben, begyndte at danse glade.
  Den tidligere drengefange Oleg indsatte hjemmelavede raketkastere lavet af krydsfiner og fyldt med kulstøv og savsmuld. Og for at forstærke den højeksplosive effekt blev der tilføjet glasfragmenter til hoveddelen, blandet med en speciel liggift, der var ekstremt dødelig for orker.
  Og hvordan disse missiler rammer med kolossal og uforgængelig kraft. Og antallet af lig af behårede og grimme bjørne er steget markant.
  Timur slikkede sig om læberne, han blev også lidt ridset og bemærkede:
  - De her voksne tror, at de er klogere end børn. Vi opfinder dog selv ting, som Lomonosov aldrig drømte om!
  Oleg bemærkede med et sødt blik, at en tolv-årig dreng havde været i helvede:
  - Alt nyt er enten en gammelt glemt ting, eller resultatet af en strålende indsigt!
  Og orkerne fik virkelig en masse dræberudladninger. Men så trak fjenden pludselig en joker op af sine lommer. Og motorcyklerne styrtede mod fjenden. Mere præcist stormede grimme bjørne mod pionerbataljonen ved hjælp af denne enkle transport.
  Petka udbrød:
  Nazisterne kørte
  Gå ikke for hurtigt i kamp!
  De er trods alt bjørne -
  På cykel!
  Oleg grinede og bemærkede:
  - Og vi har stadig missiler!
  Og det barfodede hold af drenge og piger i røde slips tog igen imod den lodne hær. Dette viste sig virkelig at være en dødelig effekt.
  Timur hvæsede af raseri:
  Rummet var kogende og fyldt med ild,
  Universets energi har krøllet sig ind i et horn som en fjeder...
  Universets lænker, vi vil knække dem,
  Den menneskelige fighter vil ikke begå en dum fejl!
  De fleste af orkerne blev ramt af missiler og blev ødelagt. Og resten befandt sig under beskydning fra slangebøsser. Og i sidste øjeblik blev der trukket en wire foran motorcyklerne. Drenge og piger, hvilende deres bare, barnlige fødder, snurrede på dynamoens tromle. Og hvordan det tog mig og ramte mig med en morderisk strømudledning. Dette er virkelig en påvirkning, der kun kan kaldes hyper-dødelig!
  Og gnister løb hen over orkernes motorcykler, og som et resultat begyndte benzintankene at blusse op og eksplodere. Og de grimme, pjuskede bjørne brændte levende, og der lugtede af stegt shish kebab.
  Oleg sang:
  Drengen er en stor fighter,
  Det er vokset meget nu...
  Vilddyret blev tæmmet,
  Lad os så en masse roser!
  Endnu et angreb af orkerne mislykkedes. Selvom nogle pionerer blev såret. Og en pige fik et granatsplinter lige i sin bare hæl.
  Men den modige pioner råbte:
  - Det gør mig ikke ondt! Lenin er med os!
  Et andet våben var pistoler lavet af kasketter, som blev brugt af meget militante fyre. Og hvordan de tærskede disse skabninger. Dette er virkelig en mere end trumfkort situation.
  Timur, der affyrede og afsluttede de sidste orker, sagde:
  Vi vil snart bygge kommunisme,
  Og lad os gøre en ende på den grådige tyv!
  Hvorefter drengene og pigerne sad rundt om bålene. Nogen tændte for grammofonen, og musikken begyndte at spille. Børnene var glade.
  Oleg Rybachenko tog den og sang med følelse og udtryk.
  Mit hjemland er det store USSR,
  Jeg er engang født i det...
  Wehrmachts angreb, tro mig, er vildt,
  Som om Satan var i familie med ham!
  
  Det er almindeligt, at en pioner kæmper,
  Han kender ingen problemer med det her...
  Studer selvfølgelig godt,
  Det er tid til forandring!
  
  Børn vil ikke vise svaghed i kamp,
  De onde fascister vil blive besejret...
  Vi vil bringe glæde til vores forfædre,
  Efter at have bestået eksamenerne med et A!
  
  binder et rødt slips om min hals,
  Jeg blev en pioner dreng...
  Dette er ikke bare at sige hej til dig,
  Og jeg har en revolver i lommen!
  
  Hvis en alvorlig kamp opstår,
  Tro mig, vi vil forsvare USSR...
  Glem sorger og bebrejdelser,
  Lad den onde sir blive besejret!
  
  Mit slips er som en rose i blodets farve,
  Og det funkler og flagrer i vinden...
  Pioneren vil ikke stønne af smerte,
  Lad os gøre din drøm til virkelighed!
  
  De løb barfodet i kulden,
  Hælene blinker som et hjul...
  Vi ser kommunismens lys,
  Selvom det er svært at gå op ad bakke!
  
  Hitler angriber Rusland
  Han har tonsvis af forskellige ressourcer...
  At udføre en svær mission
  Satan selv angriber!
  
  Nazisternes kampvogne er som monstre,
  Tykkelsen af rustningen og den lange tønde...
  Den rødhårede pige har lange fletninger,
  Vi vil spidde Führeren!
  
  Hvis du har brug for at være barfodet i kulden,
  Drengen vil løbe uden tøven...
  Og han vil vælge en rose til den kære pige,
  Hans venskab er en solid monolit!
  
  Vi vil se kommunismen i det fjerne,
  Der er tillid til dette, tro mig...
  De gav Napoleon et slag på hornene,
  Og døren til Europa blev lidt åbnet!
  
  Peter den Store var en stor zar,
  Hun ville have himlen i Rusland...
  Erobrede Uralernes vilde vidder,
  Vejret der er i hvert fald slet ikke maj!
  
  Hvor mange helte er der i fædrelandet?
  Selv børn er gode kæmpere...
  Hæren marcherer i truende formation,
  Og fædre er stolte af deres børnebørn!
  
  Leder, hellige kammerat Stalin,
  Tog et vigtigt skridt mod kommunisme...
  Fra ruinerne af de mest mareridtsagtige ruiner,
  Han opkræver Führeren et nikkel!
  
  Hvor mange helte er der i fædrelandet?
  Hver dreng er bare en supermand...
  Hæren marcherer i truende formation,
  Og fyrene vil ikke have nogen problemer!
  
  Vi vil modigt forsvare fædrelandet,
  Og lad os sparke fascisterne i hornene...
  Og hun vil ikke være en stille god pige,
  Betragt en pioner for at være beslægtet med guderne!
  
  Vi vil knække Hitlers ryg i kampe,
  Han vil blive slået som Napoleon!
  Vi vil se kommunismen i det fjerne,
  Wehrmacht vil blive afsluttet!
  
  Snart vil der være glæde på planeten,
  Vi vil befri hele verden...
  Lad os flyve til Mars på en raket,
  Lad børnene have det sjovt og glæde!
  
  Den bedste leder, kammerat Stalin,
  Han er en helt og ære og fædreland...
  Fascisterne blev revet i stykker,
  Vi er nu kommunismens banner!
  
  Drengen vil ikke tolerere Fritz' uhøflighed,
  Han vil svare ham beslutsomt...
  Det er den slags visdom, jeg tror vil være,
  Og solen skinner med strålende farve!
  
  Jeg vil slutte mig til Komsomol i Berlin,
  Der går jeg barfodet med drengene...
  Vi får den slagne Fuhrer til at hyle på toilettet,
  Og vi prikker ham med en nål!
  
  USSR er et eksempel for folkene,
  Verden bliver så smuk, jeg ved...
  Lad os bringe frihed til hele planeten,
  Vinden vil puste dine drømmesejl op!
  
  Stalin vil komme ud af graven igen,
  Selvom han ender der...
  Pionerer vil ikke bøje vores ryg,
  Onde orker hører hjemme i sognet!
  
  Og når gudinden Lada kommer,
  Hvad giver kærlighed og glæde til mennesker...
  Drengen vil blive belønnet for evigt,
  Så vil han ramme den onde Koshchei!
  
  Fronten brænder helt sikkert rasende,
  Og marken brænder af tørt græs...
  Men jeg tror, at sejren er i maj,
  Det vil blive en herlig pionerandel!
  
  Dette er fædrelandet, moderlandet til Svarogo,
  Den drøm er rasende rig...
  Efter ordre fra God of Happiness Rod,
  Der vil være et kammer for alle i paladset!
  
  Jeg tror, at proletaren vil smide lænkerne af sig,
  Vi vil besejre vores fjender i ét hug...
  Lad os synge mindst millioner af arier,
  Og vi river vores trøjer i stykker i kamp!
  
  Pioneren vil endelig give,
  Hele universets lykke...
  Den onde Kain vil blive ødelagt,
  Vores virksomhed vil være skabelse!
  
  Så kommer lysets tid,
  At alles drøm går i opfyldelse...
  Der synges heltegerninger,
  Og missilerne har øget rækkevidde!
  
  Fædrelandets fjende vil blive ødelagt,
  Dem der overgav sig bliver selvfølgelig skånet...
  Lad os slå Führeren i ansigtet med en forhammer,
  Så der er håb i kommunismen!
  
  Jeg tror på, at sorgen vil ende
  Ørnen vil synge millioners march...
  Tro mig, havet vil bringe os sejre,
  Vores røde børnelegioner!
  
  Det er da i Paris og New York,
  Og Berlin, Tokyo, Beijing...
  Pioneers klare stemme,
  Han vil synge om en evig, lykkelig verden!
  
  Vi vil genoplive de døde, hvis det er nødvendigt,
  De faldne helte vil dukke op igen...
  Vejen til sejr er kun lang i begyndelsen,
  Og så begraver vi Führeren!
  
  Og når man er i kommunismens univers,
  Kraften vil være stærk og majestætisk...
  For et vidunderligt uendeligt liv,
  Drengene gjorde et godt stykke arbejde!
  
  Selvom de er barfodet med en barnefod,
  Men de har reel magt...
  Drengene vil løbe langs stien,
  Og Adolf vil dristigt blive revet i stykker!
  
  Derfor er vi seje falke,
  Lad os knuse alle ork-banditterne...
  Kokosnødder vil blomstre,
  Pionerens udseende er bestemt stolt!
  
  Her vil være kommunismens banner,
  Det er smukt at rase over universet...
  Og sådan et banner af rød styrke,
  Alle partiets folk er forbløffede!
  
  Vi tager os af enhver sag
  Og tro mig, vi vinder altid...
  Solen står op over fædrelandet,
  Universet er blevet et vidunderligt paradis!
  Hvorefter pionererne klappede med ildhu og følelse. Ja, det var ekstremt fedt.
  Men nu angriber orkerne igen. Pionerafdelingen havde knap tid til at genopbygge sit kampsæt. Nå, børnene ladede igen katapulterne og indsatte raketter lavet af Oleg Rybachenko.
  Den udødelige bjergdreng er klar til at kæmpe som altid.
  Her er pionerbørnene, der bliver til kampformation. Mere moderne "Panthers" ses ride foran, med behårede orker siddende på dem. Panther-tanken, bemærkede Oleg for sig selv, ser meget moderne ud og har en lang tønde.
  Og bag Panthers er Tigrene, der ligner mere kasser. Selvom moderne kampvogne normalt har rustning med rationelle skråninger.
  Og rækker af orker bevæger sig allerede bag bilen. Og de er behårede med meget grimme ansigter. Ja, og poter med kløer.
  Og de brøler også noget. Desuden er deres brøl som en løve, der er dødeligt såret i hovedet, og frøernes kvækken og en ko, der bliver revet i stykker.
  Her er unge leninister, der sigter raketter, der er lavet af krydsfiner og fyldt med kulstøv og savsmuld. Og hvis sådan en blanding eksploderer, vil der være et eksplosivt svar på fem gange mere TNT.
  Pionerer og pionerkvinder, drenge og piger, hviler deres bare fødder, affyrer raketter. De letter og efterlader brændende haler efter sig. Og de, som kometer, der starter fra jordens overflade, skynder sig i en bue op i himlen.
  Oleg sang:
  Jeg vil gerne i himlen, jeg vil gerne i himlen,
  Her var jeg, men der var jeg ikke!
  Og drengen stamper sit barns fod. Et dusin små missiler blev affyret og faldt på Ork-tankene. De begyndte at eksplodere og vende om. Tårnene blev bogstaveligt talt revet ned. Orksha-koalitionens kampvogne faldt på hovedet, og rullerne skiltes fra dem. Dette var virkelig et optøj.
  Seryozha bemærkede med overraskelse:
  - Her rammer det! Og kan simpelt savsmuld virkelig eksplodere sådan?
  Oleg svarede med et smil:
  - Ja det kan de! Og her har vi selvfølgelig vores egne hemmeligheder!
  Pionerpigen Masha bemærkede:
  - Hvorfor rammer de kampvogne så præcist?
  Drenggeniet svarede let:
  - Fokuser på lyden! Dette er ret simpelt! Et skolebarn kan lave et pegeredskab på størrelse med en tændstikæske!
  Hvorefter børnene brød ud i grin. Hjemmelavede maskingeværer begyndte at virke og begyndte at meje de fremrykkende orker ned. Og flyttende miner gik også i kamp. De blev trukket op af drenge og piger på en wire. Og det virkede også.
  Oleg, denne evige dreng, sang:
  Min fjende raser i raseri,
  Orkerne flyttede deres flotte regimenter,
  Men der vil være en stærk gengældelse,
  Deres pionerer vil blive mødt med bajonetter!
  
  De vil grave ind i grisens hud,
  Orken vil blive knust til støv...
  Drengene kæmper rasende
  Stærk er soldatens knytnæve!
  
  Ve den, der kæmper
  Med en barfodet dreng i kamp...
  Hvis fjenden bliver sur,
  Jeg dræber hans ork!
  Jeg vil dræbe den onde ork!
  Både drenge og piger begyndte at skyde mod fjenden med slaghætter. Og den smider giftige nåle ud, der dræber orkerne.
  Petka tweetede:
  - Orxismen vil ikke passere!
  Timur bekræftede med raseri:
  - Lad kommunismen herske i vores verden, lad den onde orkshisme blive kastet ind i infernoet!
  Og drengen i shorts og rødt slips stampede vredt på den bare, let støvede fod.
  Børnene brugte også granater og sprængstofpakker. Desuden kastede de unge pionerer dem ikke kun med deres hænder, men også med deres bare fødder. Det var her opgøret begyndte. Og krigerne i shorts og røde slips viste det største eksempel på dygtighed og heltemod.
  Snesevis af Hitlers "Tigre" og "Panthers" brændte. Og nogle begyndte endda at forvandle sig under påvirkning af varme til noget ganske appetitligt.
  Oleg bemærkede med et sødt udseende:
  - Vi viser kunstflyvning!
  Seryozhka bekræftede og kastede en eksplosiv pakke med sine bare tæer, som spredte orkerne til siderne:
  - Ja, vi kæmper virkelig for alvor!
  Og den unge kriger rakte tungen ud.
  Pionerpigen Natasha affyrede et udbrud fra et maskingevær og kastede giftige nåle og kvidrede:
  - Der er ikke noget bedre end pionererne! Vi er venlige og forenede!
  Genka, der skød morderisk mod orkerne, var enig:
  - Ja, pioner er styrke! Og styrke i både ånd og kød! Vi løber barfodet gennem snedriverne og bliver ikke syge eller endda hoster!
  Pigen Masha stampede sin bare, barnlige fod og knirkede:
  - Ja, krigeren er sej! Og ikke kun mig! Alle her er seje!
  Timur ramte orkerne med en hjemmelavet morter og bemærkede og blottede sine tænder, der funklede som perler:
  - Dette æg skal koges, indtil det er hårdt i femten minutter, men pioneren er altid klar!
  Og børnene i hele pionerafdelingen fortsatte med at skyde, hvilket de gjorde meget præcist. Både skyde og kaste granater med både hænder og bare fødder.
  Her var de, den røde æras krigere.
  Oleg bemærkede med et sødt, barnligt smil:
  Du går truende gennem verden,
  Du besejrer dine fjender med mægtig kraft...
  Men husk, ven, mens du lever,
  Det onde kan kun overvindes med det gode!
  Hvorefter drengen frigav en fragmenteringsgave til ødelæggelse fra en dampkatapult.
  Og han fløj forbi, som om han beskrev en morderisk bue. Og hvordan det vil eksplodere i orkernes rækker. Og spreder dem i forskellige retninger og afslører lemmer. Sådan arbejder pionerer. Og de har røde slips i nakken. Drenge i shorts, piger i korte nederdele, og de har små, solbrune, bare fødder.
  Og børnene tramper rundt og synger:
  Jeg skal vise dig
  Alt hvad der er i mig!
  Rollerne i teatret er forbandet triste,
  Alt vil være under kontrol!
  Og så Oleg tager og lancerer endnu et fuglehus fyldt ikke kun med sprængstoffer, men også med glasfragmenter blandet med gift. Og de vil eksplodere og vise ekstrem morderisk og destruktiv kraft. Og en masse blodige orker med brækkede lemmer hobede sig døde og lemlæstede op. Sådan gik det. Både drenge og piger sprang op igen og råbte:
  - Kommunismens ånd er den russiske ånd!
  Og så kastede to piger de bare tæer af deres børns fødder, morderiske og ødelæggende gaver til udslettelse. Og de eksplosive pakker styrtede ind i orkerne og rev dem fra hinanden som koteletter.
  Den evige dreng Oleg udbrød:
  Vi vil give vores sjæl og hjerte,
  Vi er vort hellige fædreland...
  Vi vil stå og vinde,
  Vi vil leve under kommunismen!
  Og så fløjtede de unge krigere, og deres fløjte var så gennemtrængende og ødelæggende, at flokkene af kredsende krager fik hjerteanfald og besvimede. Og skarpe næb gennemborede de grimme orkebjørnes pjuskede hoveder. Og disse mareridtsagtige væsner kollapsede trivielt, og rødbrunt blod flød fra deres knuste kranier.
  Og børnepionererne glædede sig. Og de unge krigere sang:
  De blå nætter flagrer med ild,
  Vi er pionerer, børn af arbejdere...
  De lyse år nærmer sig,
  Vær altid klar til pionerens råb!
  Vær altid klar til pionerens råb!
  . KAPITEL nr. 13.
  Nå, jeg må sige, at dette eventyr ikke er dårligt. Men at kæmpe alene bliver kedeligt, og du har brug for noget anden underholdning for sjælen. Og børnene, efter at have afvist orkernes angreb, lavede ild. De begyndte at stege kartofler og kebab på dem. Og samtidig dansede de unge leninister. Drenge og piger slog med deres små, bare, solbrune fødder. Oleg dansede med dem og sang:
  I det vidunderlige moderlands vidder,
  Behersket i kampe og arbejde...
  Vi komponerede ikke en simpel sang
  Pioneer - glædelig skæbne!
  Men så løb Oleg tør for inspiration. Og han begyndte at danse. Men flere piger i korte nederdele og røde slips, men med Komsomol-mærker, tog den og sang:
  Da vi sluttede os til Komsomol sammen,
  Pigerne aflagde en trofast ed...
  At verden bliver som en strålende drøm,
  Og vi vil se kommunismen i det fjerne!
  
  At livet vil regne ned som guld,
  Og der vil være tro på kommunismen...
  Vi vil helt sikkert besejre modstanderne,
  Lad os knuse horderne af modbydelige fascisme til støv!
  
  Men det viste sig slet ikke at være en fidus,
  Verden viste sig at være kanten af en dolk...
  Højre knytnæve hersker overalt,
  Hvem, forestil dig, har ikke jord nok!
  
  Men vores motto er ikke at give efter for fjender,
  Wehrmacht vil ikke bringe os i knæ...
  Eksamener beståes med karakteren fem,
  Og vores lærer er den geniale Lenin!
  
  Vi kan gøre Hitler til en khan,
  Selvom underverdenens Fuhrer er endnu sejere...
  Fighteren råber entusiastisk jubel,
  Og spreder mørket og skyerne med én slurk!
  
  Vi er Komsomol-medlemmer, der råber hurra,
  Lad os rejse hele verden på stativet med skrig...
  Børnene ler og glæder sig,
  Til ære for vores moder Rusland!
  
  Og kommunismen er et meget lysende flag,
  Hvilken er farven på blod og granatæble...
  Han er en aggressiv fighter, som en tryllekunstner,
  Og tro mig, Hitler vil få sin kompensation!
  
  Der vil være kaos for præstationer,
  Og pigerne løber ind i kampen i skønhed...
  Fascismens sværm er mærkbart tyndet ud,
  Og vores pionerstemme ringer!
  
  Skønheder løber barfodet til fronten,
  Hvorfor har piger brug for sko, og de har ikke brug for dem...
  Og vi slår Hitler med næverne,
  Venskab vil være til ære for Fædrelandet!
  
  Ja, for vort fædrelands skyld, hellige,
  Vi vil gøre noget, vi aldrig havde drømt om...
  Og vi vil feje fascisterne væk som en le,
  Lad os kun vise barmhjertighed mod dem, der har overgivet sig!
  
  I Rusland er enhver kriger fra en krybbe,
  Drengen blev født med et maskingevær!
  Du dræber den forbandede Fuhrer -
  Vi må kæmpe modigt for vores fædreland!
  
  Vi vil gøre alt meget godt,
  Både voksne og drenge er stærke i kamp...
  Selvom det er for svært at kæmpe
  Men tro mig, pigen er ikke dum!
  
  Hun kan overvinde bjerge
  Kast en granat med din bare fod...
  Hun-ulven gøer og bjørnen brøler,
  Der vil være hård gengældelse for nazisterne!
  
  Vi besejrede den tatariske hær,
  De bekæmpede osmannerne meget berømt...
  De vantro bukkede ikke under for pres,
  Hvor der var torden, blev der straks stille!
  
  Krigere kommer fra en familie
  Hvor kommunismens banner hersker...
  Åh, I er mine kære venner,
  Ødelæg fascismens store tanke!
  
  Alle kan nå alt
  Når alt kommer til alt, er vi for evigt forenet med vores fædreland...
  Vi ror sammen som en åre,
  Kæmpere for kommunismen er uovervindelige!
  
  Videnskaben vil genoplive alle de døde på én gang,
  Og vi flagrer med Jesus i kærlighed...
  Du ramte fascisten lige i øjet,
  Kæmpe med ubøjelig kunst!
  Krigerpigerne sang smukt, og deres barfodede, smukke, meget forførende og yndefulde ben, dækket af en chokoladebrun, hoppede op og ned. Oleg bemærkede med et smil:
  "I er piger med en så kolossal og ubøjelig styrke, at en orkel med skaldede pletter ville blive kvalt og dø i frygtelig smerte!" Og så vil der være rigtig kommunisme over hele verden!
  Pionererne udbrød i kor:
  - Så vær det! Ære til kommunismens ideer! Ære til heltene!
  Oleg Rybachenko tog det og pludselig, uden grund, uden grund, skrev han bevingede aforismer som fra et maskingevær: Så ofte bliver en ræv forvekslet med en løve, fordi den røde farve får hjerner til at falde meget godt!
  Broderparten tages ikke af den, der brøler højt, men af den, der tier i tide!
  Hvis du vil have broderparten og lade dine konkurrenter stå på halsbåndet, så vær ræven, der blidt lægger sig ned og smigrende tager dine sko på!
  Hvis du ikke vil hyle som en forældreløs, blive nationens fader, har du ikke intelligens nok til dette, så vær en patriark med hjælp fra en ræves list, selv for får!
  Høns tælles om efteråret, men tyranpolitikeren slagter sine undersåtter som høns, og tæller dem ikke hele året rundt!
  Vælgere, der stemmer på en grib, er i bund og grund høns, og de ender som høns, der bliver plukket!
  Kyllinger mærkes normalt med hænderne, men politikere med en kyllings sind renser deres vælgere med tungen!
  En politiker, der blødt spreder fugledun, vil sørge for, at kun fjer flyver fra vælgeren!
  En politiker er ofte vokal som en hane og melodiøs som en nattergal, men hos ham får vælgeren som regel gjort alt!
  En politiker er en hane og en grib, der gør krav på ørnens laurbær, men med al sin højrøstethed galer han kun ballade!
  Selv en abe er opfindsom til at gøre fortræd mod alle, men en rigtig person gør opdagelser til gavn for alle!
  Det er godt at være en hurtig gepard, det er slemt at skynde sig hovedkulds fra en flok hyæner!
  Politikerne sidder på to stole, og de sætter vælgeren på tovene!
  Først vil politikeren, der sidder på to stole, lægge vælgeren på ryggen, og så slår han også en løkke om halsen, så han ikke vælter!
  Ved valg er princippet én person - én stemme, og når der ikke er noget valg, skriger vælgerne af ypperste kræfter!
  I politik er alle i bund og grund et dyr, bare af forskellige arter, men vælgerne er stadig kun høns, der går til plukning!
  Blandt udyrene er kongen løven, blandt de forslåede politikere er kongen ræven, og hans underordnede er alle spætter!
  Politikere starter krige for at fange fedtstykker, men det hele ender med, at vælgeren stadig bliver kvalt, og han har ikke tid til fedt, hvis bare han kunne leve!
  Hvis politikere lover vælgerne fede stykker, vil de helt sikkert få dem til at kvæle af skuffelse og gøre sig selv til grin!
  En politiker er som en ræv i at afgive løfter, men ved at opfylde dem er han en rigtig dvalebjørn!
  Politikeren udstiller en kobras reaktion i ønsket om at kaste sig over en fed brik, men når han skal fodre vælgeren, udspyder han kun direkte gift under dække af honning!
  Bien kommer med honning, men det svier smerteligt, og politikeren udfører med sin honningrede tale dødshjælp af vælgernes fornuft!
  Fra politikerens honningrede tale har vælgeren vedvarende skuffelsessukkersyge og summende fluer i hjernen!
  Hvordan adskiller honning fra en politikers mund sig fra mjød - dit hoved begynder at knække med det samme, og selv tømmermænd hjælper ikke!
  Valgløfternes honning er bitter, uanset hvor sød talen er!
  Politikeren er også til en vis grad Gud - han ved, hvordan man bygger luftslotte, rejser bjerge af guld og fodrer ham med nudler på hans ører og donuthuller!
  Haner kommer i kamp om ørnestolen, men hvis de har spætter i tankerne, ender de med en våd, plukket kylling!
  
  Hvis en politiker har gjort en vælger til et fuldstændigt får, så er det bedre for offeret i det mindste at sparke æslet og bukken!
  Når du er et får i tankerne, uanset hvordan du rummer, vil ræven lade dig grille, og ulven vil lave et hug!
  I krig er venlighed som sne i helvede, hvis den falder, vil der kun være hvæsende, boblende og brandsår for den, der spildte den!
  En tyranns smil varmer hans undersåtter som en helvedes ild i underverdenen!
  En politiker, der lover lys med lyse taler, trækker vælgerne ind i helvedes flammer!
  En politiker med lyse taler giver ikke lys, men forblænder øjnene og formørker sindet!
  Heltemod har ingen alder, hvis en dreng ikke tæller krager i kamp, er han en ørn, selv med et antal år!
  En politiker lover ligesom en præst himmelsk lyksalighed, men først umiddelbart efter sit valg, uden at vente på den fysiske død, men faktisk begår han kun moralsk mord!
  Ingen ved, hvad præsterne lover er himlen, men hvis en politiker lover Eden, så vil du med sikkerhed være overbevist om helvedes eksistens!
  I kirken fortæller de dig også løgne, men i det mindste der, i modsætning til politik, lover de dig ikke fylde i dit liv fra en plantet gris og et donuthul!
  Bibelen lover ikke Himlen på Jorden og er ærlig omkring dette, men en politiker, der lover alt på én gang, er bedragerisk i alt uden undtagelse!
  Det er bedre at fløjte som en røvernattergal i skoven end at synge Lazarus som en retfærdig due på våbenhuset!
  Ikke alle politikere har en nattergals stemme, men enhver politiker har grebet som en røver!
  I krig er det mere ærligt end i politik - kun kroppe bliver dræbt, men i politik besmitter de sjælen og spreder råd på kødet!
  Ikke monsteret, der dræber kød med en skarp klinge, men den, der tramper sjælen med en sløv støvle!
  Man kan tvivle på eksistensen af en sjæl, men der er ingen tvivl om, at en politiker helt sikkert vil sælge sin sjæl!
  Et skarpt sind kan slå hul i en andens lomme, men sløve hjerner kan slå hul i deres egen livmoder!
  Krydrede krydderier gør et måltid mere velsmagende, og krydret giver en dårlig samtale!
  Flere mennesker bliver dræbt med en skarp tunge end med en skarp klinge, og desværre ikke kun i overført betydning!
  Det skarpeste sværd er magtesløst uden et skarpt sind, og den hårdeste knytnæve er ubrugelig uden en blød karakter!
  En piges lille, bare fod indbringer en masse indtægter og sætter sko på mænd!
  Hvis du vil være evigt ung, skal du ikke tænke barnligt!
  Hvis du vil overtage barrieren, skal du ikke stoppe dine tanker fra at løbe!
  Hvis dine tanker springer som harer, så bliver du helt sikkert et offer for en ræv!
  Du kan ikke ride langt, hvis du er en hare i karakter og en kanin i tankerne!
  En kvinde med skæve ben og en mand med lige gyrus kommer ikke langt!
  En kvinde lider meget mindre af en lige gyrus i hovedet end af skæve ben!
  Intet vid vil gøre en suppe bedre end varme krydderier, selvom du uden den bliver nødt til at nøjes med vælling!
  En tomhovedet politiker er ofte grim af udseende, men i dette tilfælde svarer karret mest til indholdet!
  En politiker er en ræv af den race, der ikke tiltrækker med rød pels, men med gyldne bjerge af taler!
  Konkurrencer i humor er selvfølgelig sjovt, men hvis det ikke bakkes op af ikke-dumme handlinger, så forårsager det kun kedelig tristhed!
  Jo længere advokatens tale, jo kortere den anklagedes vej til stilladset!
  Det er bedre at slå til med det samme end at bande for evigt!
  Hvis du ikke ved, hvordan du slår hurtigt, vil du forbande dig selv i lang tid!
  Den udødelige dreng sagde alt dette hurtigt, og de unge leninister havde knap tid til at skrive det hele ned. Så begyndte drengen at lave push-ups på græsset. Nogle af de unge krigere var kun tilbage i deres badebukser, og de, solbrune og muskuløse, kæmpede mod hinanden.
  Pigerne dansede og sang også, hvilket var interessant.
  Oleg spiste et stykke svinekød og kartofler, skyllede det ned med mælk og døsede hen og bøjede hovedet.
  Drengen drømte om noget phasmogorisk:
  På den anden side af jordens strålende klode,
  Hvor bladene på palmerne bevæger sig som en flodbølge!
  Du er en hjemløs vandrer, hjemløs og hjemløs,
  Ikke desto mindre vil Rusland, landet, varme dit hjerte!
  - For helvede gringo! Blondin røv!
  Adskillige mørklødede drenge larmede og rystede med næverne og nærmede sig det roligt stående barn.
  -At gringoens tunge er rådnet, for det er rigtigt, at du blev fundet i en skraldespand med orme.
  Der var seks af dem, de var højere og tungere, hvilket gav dem ekstra frækhed.
  - Hvad er makakaber? Du tror, at hvis du er flere, og du har spist dine maver, slipper du af sted med sådan en gøen.
  Den ringende stemme tilhørte en otte-årig dreng. Mørk fra den varme tropiske sol, men samtidig lys og blåøjet, virkede drengen virkelig som et sort får.
  "Din patetiske, tigger, ragamuffin, nu vil vi piske dig med et bælte."
  Den ældste og fedeste af drengene svingede sit spænde. I det næste øjeblik bevægede drengen sig, der lige havde stået ubevægelig, og sparkede ham i lysken med sin bare fod. Bevægelsen var for hurtig, og nu faldt en stor hooligan, der lignede en velnæret sigøjner, ned som en sæk lort. Han galede bare, og nu ligger han og gisper lydløst efter vejret. Resten skynder sig at hjælpe deres ven. Den lille dreng er hurtig som lynet, hans spark og slag er præcise og ødelæggende. Knogler knækker, næser og kæber revner. Kun én af angriberne nåede at slå med en kniv. Det er ikke en stor ridse, klingen gled hen over ribbenene. I raseri brækkede drengen armen på den angribende bandit, og da han faldt, sparkede han ham i ansigtet og knuste hans næse. Så sprang han og knæede en anden latino i kæben, det lykkedes ham at få fat i to knive. Kæben fløj, albuen slog, det lugtende organ: som om en tomat var sprængt, faldt angriberen sammen. De får krampe alle seks, det frodige smaragdgræs er plettet af blod. Det så ud til, at dette ikke længere var jord, men at en anden verdens vegetation spirede frem.
  - Det er utroligt, hvordan du har lavet dem! Godt gået Oleg Rybachenko!
  En sort dreng, der så bag et palmetræ, klappede endda i hænderne.
  -Hvad er du værd, hvorfor tilmeldte du dig ikke? - sagde drengen dystert.
  -Og jeg er ikke læsekyndig! - Den sorte mand forsøgte at grine af det. Så tilføjede han alvorligt. -Forstå, at de er børn af rige forældre, de vil rive mig nigga i stykker.
  Og han så på det lille fodaftryk af en bar fod efterladt af en lyshåret dreng.
  -Og mig?! Tror du, at blondt hår vil redde dig fra fængslet? - Efter at være blevet endnu mindre end før i drømmen, knyttede Oleg Rybachenko sine næver.
  -Du er hvid. Du er meget tilgivet!
  -Jeg er en tigger ligesom dig!
  Oleg så på den ret dybe ridse. Det er ikke godt, hvis den, der formelt betragtes som sin mor, lægger mærke til det. Hans eneste T-shirt er så laset, at du ikke kan skjule snittet bag den.
  - Hvad anbefaler du, John?
  -Tag kludene af disse dons, kondomer! - Rådgivet af den lille sorte mand.
  -Og få en artikel med tæsk eller røveri. Godt perspektiv Jack! - Den lyshårede dreng rynkede panden.
  -Så gå sådan her, ar pryder mænd! - Jack rådede. - Der er ikke noget usædvanligt i det her!
  -Som et blåt mærke under dit øje!
  Den sorte dreng blinkede. Det højre øje er faktisk hævet.
  -Jeg er bokseren Tyson Jr.!
  Den pjaltede Tyson stak uhøjtideligt sin hånd ind i lommerne på de besejrede hooligan-drenge og begyndte at trække penge ud.
  -Røver du dem?! - Oleshka var overrasket.
  -Tag det, og de vil alligevel give dig alt skylden. Og manna er der altid brug for! - Jack rådede.
  -Jeg vil ikke være røver og bandit.
  -Du er allerede en kriminel, de vil ikke tilgive dig for dette. Hvis du har brug for penge til turen, bliver du nødt til at løbe - rådede Jack
  Oleshka rystede sin snehvide pandelok. Alligevel gik han over stregen, og er det ikke rimeligt at give de rige en god rystes. Pengene blev hurtigt konfiskeret og delt broderligt. Bortset fra det, var der ikke mange af dem, de forslåede fyre nåede tilsyneladende at hælde et par liter palmeøl i sig. Så løb drengene væk fra scenen for miniopgøret.
  Da Oleshka ankom i en elendig kennel, usynlig blandt de luksuriøse palmer, var han munter. En ældre kvinde, der lignede en sigøjner, skældte ham næppe ud. Men da den, som de kaldte hendes søn op i ansigtet, løb til havnen igen, begyndte hun at græde. En nabo, der kom til hende, begyndte at trøste hende. Værtinden beklagede:
  -Jeg blev advaret om, at dette hittebarn kunne vokse til en bandit, og den hellige jomfru Maria ser, at denne forudsigelse går i opfyldelse.
  Naboen tørrede sit ansigt med et lommetørklæde og indvendte:
  - Bliv ikke ked af det, der er intet galt i, at en dreng kan stå op for sig selv. Du kan ikke overleve uden knytnæver.
  Kvinden hylede højere.
  "Han er stadig kun et barn, men han har allerede forkrøblet seks ældre børn." Efter at han fandt en skræmmende tyk bog i skraldespanden, blev han en rigtig dæmon.
  -Det er den, hvor der står Østens magi og kampsport. Men det er på mode nu, mange drenge er vilde med karate.
  Pigen, der lignede en sigøjner, slog sine tænder:
  -Hvad bekymrer jeg mig om dem? Alle kæmper, men han har allerede mistet sin sans for proportioner. Han går ikke i kirke, men udfører et satanisk meditationsritual. Gud vil straffe ham, og politiet er helt sikkert ved at komme her.
  Naboen mistede ikke modet:
  - Måske er det til det bedre. Han vil blive sendt til et børnehjem i kirken, og der kan han blive lært at elske Kristus og forlade djævelens onde vej.
  - Det håber jeg!
  Imens kørte en jeep med politibetjente lydløst op til hytten.
  Oleshka og Jack støvede deres bare fødder langs asfaltvejen og fløjtede endda en sang:
  En midnatsengel fløj over verden,
  Jeg undrede mig over, at så meget ondskab hersker blandt os!
  Drik krystalvand til dit hjertes lyst, mens det flyder,
  Fra en lille ydre, men blid tåre!
  
  Hvilken vej vælger en dreng i begyndelsen af sin skæbne?
  Gå direkte til helvede, eller måske til et kedeligt paradis!
  Men kirkens præst, i det væsentlige en snedig Kain,
  Med mottoet: elsk penge, men foragt Kristus!
  
  Den allerhelligste Jomfru Maria fødte Jesus,
  Frelseren viste sig som Solen og bragte lys til mennesker!
  Men præsterne opdagede, at det kun var en guldåre,
  Borgeren med en grøn pengepung blev glorificeret af pavedømmet!
  
  Omvend dig i et par dage, køb frelse for fremmed valuta,
  Hos far finder du svar på enhver gerning!
  Den, der styrer dollaren, vil give tilgivelse til de uheldige,
  Vil køre en Ambrams tank eller en Colt pistol ind i Eden!
  
  Handlende i sultanen forvandlede templerne til basarer,
  Varerne kan være uaktuelle, men smagt til med en lei af taler!
  Pilgrimme kan, hvis de vil, skære kilometer,
  Selvom pavedømmet forrådte Kristus: at blive en horde af bødler!
  
  Men kærlighedens børn genkender Jesus,
  Når alt kommer til alt, betragte hvert barn som en Guds søn!
  Lad keruberne væve perler af tårer,
  Den Almægtige har trods alt åbnet vejen til renhed og præstationer!
  Efter at have afsluttet sangen, bemærkede Jack:
  - Men alligevel forstår jeg ikke, hvis Gud eksisterer, hvorfor gemmer han sig så for folk? For eksempel forsøger præsidenten tværtimod at dukke op på skærmen så ofte som muligt!
  Oleshka, der fløjtede og plukkede et kronblad med tæerne, svarede halvt i spøg:
  - Måske fordi Gud ikke deltager i frie valg på et alternativt grundlag!
  Den lille sorte mand grinte:
  - Valg på et alternativt grundlag? Jeg ville ønske, jeg kunne se den himmelske debat!
  Oleshka lavede pludselig et surt ansigt:
  - Synes du, det er interessant?
  Jack, der sprang op og fangede sommerfuglen i sin håndflade, svarede:
  - Hvorfor ikke! Eller rettere sagt, det var sjovt at se skænderiet mellem Gud og Satan. Og se også hvad og til hvem de ville love!
  Den blonde dreng fløjtede:
  - Wow! I dette tilfælde vil Lucifer have et forspring. Den almægtige Gud kan ikke kun gøre tre ting: Gøre alle glade, argumentere Satan og besejre menneskelig dumhed!
  Negro Jack klappede let sin hvide partner på skulderen:
  - Du er så klog! Men det interessante er, at Gud har et uendeligt sind, men i Bibelen er hans lære præsenteret så modstridende, at den mægtige katolske kirke siger én ting, og syvendedags adventisterne siger en anden.
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  "Jeg gik på en adventistskole, fordi de underviser gratis, og de lader mig gå barfodet til undervisningen. Men så lærte jeg en masse nye ting om katolikker, blandt andet at paven er Antikrist! Mærkeligt nok den vigtigste kristne, men ifølge Bibelen, Helvedes trofaste tjener!
  I stedet for at svare, stod Jack på hovedet og gik rundt på sine hænder, og Enrique besluttede at hygge sig med ham. Drengene havde det sjovt!
  Selvfølgelig, hvis sådan en hård fyr som paven selv er en djævel af helvede, så vil helvede bestemt ikke vente på dem for mindre synder.
  Den udødelige dreng vågnede. Faktisk en mærkelig drøm. Han så ikke sig selv som en voksen, men som en endnu mindre. Selvom jeg på det seneste med en vis nostalgi har husket de gange, hvor han var stor og rask. Det er dog ikke så slemt at være barn. For eksempel huskede jeg, hvordan han så sådan en interessant ting i en drøm. Oleg og Jack blev enige om at bringe kufferter og tasker til rige passagerer i havnen. Noget af bagagen var ret tung for små drenge. Men hvis Oleg Rybachenko var kendetegnet ved barnlig styrke, så blev den sorte Jack hurtigt udmattet og havde svært ved at trække sin kuffert. De betalte dog en lille smule for det.
  Oleshka blinkede med sine bare, hårdhælede hæle. Han mærkede næsten ikke varmen fra det varme sand på kysten eller asfalten, når han kom ind i byen. Drengen havde aldrig brugt nogen sko i sit liv, ikke engang tøfler. Og det var mere behændigt og bekvemt for ham på den måde.
  Drengen med en anden kuffert købte sig et par pakker is. Han tilbød en til den udmattede Jack. Den sorte dreng trak vejret tungt gennem munden. Alligevel er han ikke så stærk og robust som denne blondine.
  Havnen var stor, en behagelig brise blæste fra havet. Oleg arbejdede kun i shorts og tog sin iturevne T-shirt af. Det var tydeligt, at drengen havde meget klare, fremtrædende muskler, som krusninger på vand, og næsten sort, chokoladehud fra konstant udsættelse for solen. Dette fik lettelsen til at virke endnu skarpere.
  Jack var kun lidt mørkere i huden, men havde sort krøllet hår og afrikanske træk. Interessant par.
  Oleg, mens han spiste is, bemærkede:
  - Det er trods alt et vidunderligt hav.
  Jack nikkede indforstået.
  - Sandsynligvis... Men når din ryg smerter af træthed, er det ikke så behageligt!
  Oleg fløjtede og foreslog:
  - Kom nu, måske... Lad os tage ind til byen og have det sjovt!
  Den lille sorte mand accepterede uden videre. Drengene bevægede sig langs den varme asfalt. Oleg, som var den mere muntre, tog selvsikkert føringen. Han mærkede glæden ved bevægelse. Det er godt og sjovt for en dreng at køre race. Jack faldt længere og længere bagud.
  Oleg snoede sig rundt og rejste sig på sine hænder. Det var, som om en cirkusartist gik på hovedet og bevægede sine bare, solbrune ben over. Stadig kun en dreng, men så adræt. Men alligevel bevægede Oleshka sig lidt langsommere i sine arme, og Jack havde svært ved at indhente ham.
  Den unge kriger holdt op med at huske. Alarmen lyder igen, hvilket betyder, at vi skal afvise fjendens angreb, men den unge udødelige dreng er klar.
  . KAPITEL nr. 14.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at blive i Kina. Det er allerede februar 1940. Den unge generaladjudant havde endnu ikke haft særlige eventyr. I det sydlige Kina er vejret ganske behageligt i februar. Den evige dreng løb, nogle gange fangede kriminelle og fortsatte med at skrive. Og denne gang selvfølgelig for sig selv, men allerede i selskab med Captain Rip Off the Head.
  Oleg Rybachenko brød, som de siger, en masse grene og brænde. Og han dræbte mange engelske soldater og fremmede lejesoldater af alle slags fra disse utallige tropper.
  Men til sidst begyndte han at løbe, og kun drengens bare fødder, skarlagenrød fra blodpølerne, glimtede. Faktisk havde han allerede kæmpet i ret lang tid. Og hvorfor skulle han fortsætte med at dræbe folk?
  Den unge terminator løb og tænkte, at på den ene side er i det mindste en bataljon af suckers faktisk ungdomsmordere, men samtidig er de søde fyre og helte, og det ville være ønskeligt for dem at redde deres liv. Og Jean Grandier - denne kaptajn er slet ikke en bøller - selv om han dræbte mange levende mennesker.
  Jeg har dog ondt af løveimperiets soldater. De er tvungne mennesker og følger bare ordrer. Det er ikke deres skyld, at de kørte linjen ind i midten af ingenting, for at kæmpe tusindvis af kilometer fra Storbritannien, for en generelt ikke særlig nødvendig koloni. Desuden, selvom det sydlige Afrika er rigt på guld og diamanter, er Boer-republikkerne på denne planet ikke så værdifulde aflejringer. Så om det er værd at lægge nakken ned for dem, er et andet spørgsmål!
  Og der bruges mange penge på erobring, fordi tropper skal overføres over lange afstande. Og dette inkluderer logistik, forsyninger og kommunikation.
  Drengen løb til sig selv og begyndte endda at synge:
  Vanvittig krig
  Når alt kommer til alt, hvor meget skal du dræbe...
  Tilsyneladende er Satan brudt fri af sin lænke,
  Og med det samme dæmpede Solen på himlen!
  Krigerdrengen ville fortsætte med at komponere, men på en eller anden måde forlod inspirationen ham. Desuden var der foran ham igen en eskadron, i dette tilfælde af arabisk, kolonialt kavaleri. Og drengen måtte igen kæmpe med dem med sværd.
  Det er godt, at han nu er udødelig, og usædvanlig stærk og hurtig, og du kan ikke nemt tage Oleg Rybachenko med dine bare hænder.
  Og hovederne afskåret af terminator-drengens sabler ruller bare og hopper som bolde. Og det må jeg sige på min egen sjove måde.
  Oleg rørte ved kavalerikaptajnens hage med sin bare, runde, barnlige hæl og sang:
  Mød op i kamp
  Vi har brug for talent...
  At give
  Diamanter til pigen!
  Og igen virker sablerne. Selvom du bliver kedelig, så tag en anden, trofæ en.
  Og så videre indtil hele eskadrillen er ødelagt. Til sidst fløjtede Oleg, og de forbløffede krager gennemborede kavalerisoldaternes hoveder.
  Eskadronen - omkring to hundrede sabler - blev dræbt. Og drengen genvandt bevægelsesfriheden. Hans humør blev positivt. Uanset hvordan man ser på det, vinder han.
  Jeg huskede en AI, mens jeg løb - der var kun ingen kraftig regn i oktober. Og Hitlers tropper, i fraværet af efterårets tøbrud, var i stand til at indtage Moskva med det samme. De havde ikke tid til at overføre divisioner fra Fjernøsten, bevæbne militsen, meget mindre træne dem eller endda besætte forsvarslinjen.
  Stalin nåede knap at flygte. Og sådan opstod situationen. Efter Moskvas fald blev desertering og overgivelse til Den Røde Hær intensiveret endnu mere. Og hele divisioner har allerede overgivet sig til trommeslag.
  Og Stalin mistede sin autoritet. Hans position blev forrådt af hans egen, og Hitlers fly ødelagde den øverstbefalende med et målrettet angreb. Hvorefter Molotov og Beria tilbød Tyskland fred på alle vilkår. Hitler krævede først kapitulation og derefter forhandlinger. Beria og Molotov blev enige til gengæld for garantier for personlig sikkerhed.
  Og således sluttede kampagnen mod øst. Men krigen sluttede selvfølgelig ikke der. Det forlod Storbritannien og USA. Sidstnævnte ville dog for enhver pris undgå krig.
  Til at begynde med stillede Hitler bogstaveligt talt et ultimatum til Franco og krævede, at han lod tyske tropper komme igennem til Gibraltar.
  Den spanske diktator gik med til dette.
  Samtidig ødelagde tyske tropper den britiske base på Malta. Og så erobrede de det af landgangsstyrker. Sådan blev sejren over dette sted opnået. Og så blev Gibraltar indtaget. Og nazisterne fik mulighed for at overføre tropper til Afrika på korteste afstand.
  Nå, Rommels korps blev styrket, og det markant. Og først blev Tolbuk taget med storm af overlegne styrker. Og så kom angrebet på Epipet. Desuden var Rommels antal tropper konstant stigende.
  Beria og Molotov skændtes, og lederen af det hemmelige politi vandt til sidst. Hitler bevarede begrænset autonomi i det meste af Sovjetunionen. Men langs Volga og inklusive Kaukasus var der det tredje riges territorium.
  Og fra Kaukasus klatrede horder af fascister til Iran og videre til Mellemøsten.
  Storbritannien havde ingen chance for at holde på sine kolonier. USA blev angrebet i Peru Havn og led også nederlag efter nederlag.
  Oleg befandt sig i en periode, hvor tyskerne, der allerede havde erobret Egypten, rykkede frem mod Sudan. Og så havde han allerede sine egne eventyr.
  Drengen ville huske dem, men blev distraheret igen. I dette tilfælde så han, at fjendens infanteri gik gennem skoven. Og at han også skal angribe hende.
  Uden meget lyst gjorde terminator-drengen det. Først og fremmest, selvfølgelig, at kaste shell-hylstre efter dine modstandere med dine bare tæer. Og gør det meget præcist.
  Og engelske og udenlandske soldater faldt. Der var total knockout. Oleg var ikke særlig tilfreds med at dræbe mennesker. Især hvis de var hvide. Men de højere magter beordrede drengen til at kæmpe på boernes side, så kæmp.
  Selvom hvilken fordel kunne dette give Rusland? Måske ville det være at kæmpe mod japanerne.
  Oleg, der huggede infanteriet med sine sværd, sang:
  Tilgiv mig hellige Herre,
  Gode mennesker bliver dræbt...
  Jeg plager kødet med sabler,
  Jeg ved ikke hvorfor jeg kæmper!
  Og du vil virkelig ikke forstå hvorfor. Drengen huskede, hvordan han i et parallelt univers også udførte en så usædvanlig og kølig handling, at hans hoved bogstaveligt talt snurrede. Og det er også uvist til hvilket andet formål.
  Pionererne Danka og Oleg, som fremragende studerende og fremragende atleter, modtog retten til at repræsentere deres land, USSR, i venskabelige boksekonkurrencer organiseret mellem børnesportsklubber i USSR og Tyskland. Begge lande betragtes stadig som allierede, og rygterne om en forestående krig er aftaget. Tyske tropper har nemlig trukket sig tilbage fra grænsen, og Wehrmacht leder en sejrrig offensiv i Afrika og har allerede erobret Egypten, og de har netop rapporteret om erobringen af Gibraltar. På grund af dette lykønskede Stalin personligt Fuhrer!
  Så du kan roligt flyve til et næsten venligt land. I den tyske presse siger de kun gode ting om Sovjetunionen, og kommunismen betragtes endda som en broderlig ideologi til nationalsocialismen. Desuden dukkede en bevægelse, der ligner Stakhanovsky...
  Danka og Oleg er boksere fra den yngste aldersgruppe, de er kun elleve år gamle, den nedre grænse for at præstere i konkurrencer. Men de er ret store drenge for deres alder og endnu ikke i en æra med så hurtig acceleration som i slutningen af det enogtyvende århundrede.
  Oleg er dog mindre, tyndere, i en lettere vægtkategori, men meget hurtig. Danka er større, bredere i knoglerne, og den heroiske ungdom kan få udseende af ikke mindre end fjorten.
  Drenge adskiller sig også i hårfarve. Olezhek er lige så smuk som en snebold, en naturlig blondine. Danka med brunt hår, brunhåret. Oleg er flere måneder yngre, og med sit runde ansigt ligner han bare et barn, og Danka er simpelthen smuk, værdig til en propagandaplakat. Piger stirrer allerede på ham og tror ikke på, at han bare er så stor en dreng.
  Oleg er dog meget mere lærd end Danka, selvom begge drenge er meget smarte og får lige A'er i deres karakterer. Når alt kommer til alt, i et sovjetisk land skal gode atleter være fremragende studerende.
  Resten af fyrene er ældre, men op til atten år, selvom et par helte er godt to meter høje og vejer omkring hundrede...
  Boksere, landets bedste unge personale... Og mestrene i Tyskland og landene under dets kontrol vil kæmpe med dem... Blandt børn, selvfølgelig, eller juniorer.
  De flyver non-stop med det største passagerfly i Det Tredje Rige på ruten Moskva-Berlin.
  Boksere sidder hver for sig, men der er også brydere, vægtløftere, fodboldspillere og svømmere. Alle juniorer og fremragende egenskaber. Stalin beordrede, at vores nye generation, født under sovjetisk styre, skulle vise sit bedste og ikke tabe ansigt. Og selvfølgelig er alle ivrige efter at kæmpe...
  Danka spurgte Oleg:
  -Har du udarbejdet en taktisk plan for kampen?
  Drengen svarede:
  - Jeg har et dusin planer for hver fjende... Men jeg skal først se på ham, og først derefter træffe en beslutning... En personlig tilgang til hver enkelt, den mindste bevægelse og de specifikke detaljer, inklusive fjendens fysiologiske struktur, diktere en rent individuel taktik.
  Danka fnyste foragtende:
  - Men jeg gør det meget enklere! Uden taktik skynder jeg mig mod fjenden, slår hårdere og oftere og bryder.
  Oleg bemærkede:
  - Der er få fyre i din alder, der er så store og fysisk udviklede som dig. Derfor virker prestaktikken. Du kan bare kysse med. Men her er jeg, næsten af normal højde, måske lidt over gennemsnittet, og for at blive mester i USSR, sådan et stort land, er pres alene ikke nok. Du kan ikke besejre en fjende med rå magt, han træner også, fører en sund livsstil, spiser rigtigt og studerer taktik. Og her skal du slå ham som i et spil skak. Nogle gange endda ofre noget for at bande.
  Danka protesterede hårdt:
  - Og mine modstandere træner, og i finalen var drengen endnu større og tungere end mig. Meget afhænger af, hvordan du træner. Nogle mennesker tror, at man kan arbejde indtil udmattelse for at blive olympisk mester om to uger... Det er en misforståelse. Det vigtigste ved sportstræning er jo ikke så meget at give en super belastning, men at producere en super restitution. Men der er et korrekt, individuelt udvalgt sæt øvelser, og det vigtigste er efterfølgende restitution og styrkeforøgelse... Hvorefter du udfører kampen i et åndedrag, smider hundredvis af slag i tre omgange, eller rettere, i faktisk meget mindre, hundredvis af slag.
  Oleg bemærkede:
  - Jamen, det er selvfølgelig også rigtigt! Især hemmeligheden bag korrekt vejrtrækning og indsprøjtninger i vækstpunkterne i barnets krop... Der er noget Know-How fra vores guru. Men jeg forstår ikke, hvorfor han ikke deler dem med andre trænere?
  Danka sagde hviskende:
  - Han fortalte mig i fortrolighed, at du og jeg... Ikke kun boksere, men først og fremmest soldater. Vi har stadig noget særligt at gøre... Meget vigtigt, meget vigtigere endda end OL-guld!
  Oleg bøjede sit lyse hoved og sagde:
  - Noget vigtigere... Måske fortalte han mig det også... At menneskehedens skæbne kan afhænge af to sovjetiske pionerdrenges handlinger. Ligesom et eventyr.
  Danke bemærkede filosofisk:
  - Hvor kommer eventyr fra, hvis ikke fra livet? Måske vil dette faktisk være tilfældet! Selvom vi ikke er grimme ællinger, er det stadig for tidligt at kalde os Eagles.
  Oleg skiftede jævnt samtaleemnet:
  - Tror du, at truslen om en tysk invasion endelig er forbi?
  Danka trak forvirret på sine brede skuldre:
  - Her er man efter min mening en større specialist. På mine egne vegne tænker jeg, at man ikke kan slå med alle sine arme og ben på én gang, og så er det igen umuligt at angribe i alle retninger. Sandt nok, hvis du bevæger dig i et hop...
  Oleg grinede:
  - Det lyder ret logisk... Men vi ved ikke, hvad der præcist er Hitlers tanker, men spændingen faldt faktisk, og tyske fly holdt op med at krænke vores luftrum, og lyden af spor høres ikke i udlandet, det er en kendsgerning. Desuden returnerede Führeren nogle af arbejderne tilbage til maskinerne. Det vil sige, at det tredje rige gemte sine hugtænder... Men vi må ikke slappe af.
  Danka tog en bagt sandwich med fisk og speciel fedtfattig ost fra sin rygsæk og rakte den til Oleg. Hvorefter han udtog dobbelt så meget for sig selv. Foreslået:
  - Spis... Du kan ikke holde lange pauser med at spise og få protein i kroppen. Når koncentrationen af aminosyrer i kroppen falder, mister musklerne styrke.
  Oleg bemærkede:
  - For bodybuildere, der træner meget, er dette ret fair, men for boksere... Vi har trods alt ikke alt kødet, det farver kroppen, og endnu mere øger det kampeffektiviteten!
  Danka, der tog en bid af sandwichen og tilføjede en tomat til den, var enig:
  - Ikke alt, men... Jeg spiser selv om natten eller drikker æggehvider, så koncentrationen af aminosyrer ikke falder. Desuden er det bedste ikke hønseæg, men vagtler eller strudseæg, ja, sidstnævnte er virkelig sjældne... Selvom det i Centralasien ser ud til, at strudse allerede er begyndt at blive avlet...
  Oleg jokede ganske alvorligt (i tone):
  - Meget værdifuldt protein i de forreste frølår. Jeg anbefaler at prøve det!
  Danka fnisede som en dreng:
  - Ja, men endnu mere i østers med rød indisk peber!
  Oleg tog dog forsigtigt en bid af sandwichen og begyndte at suge stykket til sig. Fisken var rød, velsmagende, opblødt i ketchup og knust hvidløg. Det var muligt at tilføre lidt mere styrke... Som for eksempel Peter Plys...
  - Peter Plys lever godt i verden! Han har kone og børn, han er et krus!
  Oleg foreslog pludselig:
  - Måske kan vi synge?
  Danka bemærkede uden den store begejstring:
  - Er det ikke for tidligt at synge?
  Oleg smilede:
  - Lige rigtigt, især da vi fløj over grænsen til USSR!
  Danka spurgte sin partner:
  - Saks eller papir?
  Oleg vinkede det af:
  - Måske er det bedre at undvære barnlige jokes. Vi er fredelige mennesker, men vores pansrede tog formåede at accelerere til lysets hastighed...
  Danka afbrød:
  - Nej! Vi har ikke brug for den slags børnehavesange. Lad os gøre noget mere... patriotisk!
  Oleg pustede sine lunger op og begyndte at synge, mens han komponerede. Danka sang til gengæld rigtig godt med. Eller rettere, hans stemme var som en marskals trompet, eller måske endda en Jeriko-trompet!
  Hvorfor er der ingen stjerne lysere end Solen?
  Fordi det giver lys til Fædrelandet!
  Alle får varme,
  Menneskeheden frem med en sang!
  Hvor rød er kommunismens stråle;
  Han giver os både mad og husly!
  Men kend dualismens bedrag,
  At ikke enhver ånd i kroppen er sund!
  
  Et eller andet sted uden for afspærringen er der onde,
  Hvilke gode ting er samlet i poser!
  Hvad vil de gøre for at skade Rusland?
  Og smid et åg om halsen!
  
  Kapital er ofte gennemblødt af blod,
  Hvad Marx den Store skrev om!
  Chefernes ansigter griner vredt fra mønterne,
  Når alt kommer til alt, er det ideelt at få fat i dem alle!
  
  De ser på fattigdom med ligegyldighed,
  De vil tage alt for sig selv!
  Dette er livets mål og værdi,
  For at reducere barmhjertighed til tallet nul!
  
  Men der er et stort land med sovjetter,
  Der er ingen tiggere i det, arbejdet er i fuld gang!
  Og den onde hær raser,
  At se styrken af Rusland og lort!
  
  Fjenden vælter både kanoner og kampvogne,
  Han samler styrke, selvom folk er i nød!
  Almisser er bare en anmodning fra bedstemor,
  Og stokken skælver i den snavsede hånd!
  
  Men den mægtig gode fader Stalin,
  I de vises tanker for enhver nation!
  Hans børn og børnebørn er lavet af stål,
  Tiden kommer til Den Røde Hær!
  
  Så vil vi kaste åget af alle folkeslag;
  Lad os besejre helvedes afgrund - fascismen!
  Nyhederne vil løbe gennem radiotråden,
  At kommunismen marcherer mod dig!
  
  Alle tyskere, franskmænd og kinesere,
  Den russiske ridder er blevet som en bror for dig!
  Selviskhed vil smelte dødens is,
  Jeg tror, lægerne vil genoplive de døde!
  
  Lenin tog et modigt skridt mod fremskridt,
  Stalin er også en værdig leder!
  Vi får riven til at fungere,
  Saml dine kræfter stramt i en knytnæve!
  
  Hvis du skal kæmpe for lykken,
  Vid, at jeg er en pioner, i alarmberedskab!
  Vi pudser dine sko, indtil de er skinnende.
  Lad os trække en streg under succes!
  Flyet sang denne sang i kor. Det var så højtideligt, at man kunne bryde ud i gråd...
  Danka havde et par nemme kampe, mod drengeholdet fra Slovenien og derefter Rumænien. Begge kampe er hurtige knockouts, og i det første minut! Den tredje kamp viste sig at være sværere. Den magre italiener havde fremragende forsvar og mobilitet på fødderne. Han lod sig ikke slå ud med det samme og slap godt. Dankas modstander afsluttede første runde på benene...
  Så løb drengen i anden runde, uden at være opmærksom på muligheden for selv at løbe ind i en hård modstander, simpelthen mod fjenden og kastede slag med begge hænder. Og han fik et præcist og hurtigt direkte slag mod ham, lige ved spidsen af hans hage.
  For første gang var den unge bokser rystet, men det gjorde kun Danka vred. Han hoppede som en tiger og fangede sin modstander med højre.
  Modparten vaklede og faldt på knæet... Dommeren talte nedslaget og gav signalet:
  - Boksning!
  Italieneren så ud til at have mistet sin førlighed, og efter en hurtig to-to faldt han til tindingen og kindbenet, med armene strakt så håbløst ud, at dommeren ikke engang tælle, men straks stoppede kampen. Standerne, der for det meste var fyldt med skolebørn, fløjtede og brølede. Der var dog også højtstående SS-officerer blandt publikum. De begyndte at pumpe den besejrede dreng ud, pigen masserede hans kinder og æltede hans nakke...
  Danka var endda bange:
  - Dræbte jeg ham ikke?
  Men efter et minuts energisk manipulation blev den unge boksers ansigt lyserødt, og han åbnede øjnene. Han mumlede noget stille. Danka hjalp ham med at rejse sig, og drengen krammede på en venlig måde.
  Oleg boksede til gengæld omhyggeligt, kampene var amatører, fire tre-minutters runder... Drengen sendte sine første to modstandere i tredje og fjerde runde. Jeg var nødt til at pille ved den tredje... Og selvom Oleg, der demonstrerede et fremragende forsvar, selvsikkert førte på point, var der også planlagt en femte runde.
  Nøgne til taljen glimtede drengenes solbrune kroppe af sved, deres muskler dirrede, og deres årer og årer stod endnu skarpere frem. Modstanderen Oleg skyndte sig frem og regnede med, at hvis der var aktivitet, ville han få denne omgang. Men den modige pioner bemærkede, at hans modpart allerede var træt, og hans reaktion var aftaget. Der fulgte et hurtigt sidespark til venstre side af hagen og modkørende trafik. Den unge modstander gav efter og faldt frem... Det var tilsyneladende et knockout, for han rejste sig ikke ved optællingen til ti.
  Hvorefter der var pause, tre kampe på en dag ifølge pokalsystemet er meget!
  Danka bemærkede:
  - Professionelle kæmper i femten runder, og før 1. Verdenskrig var der slet ingen tidsbegrænsninger. Bokserne kæmpede, indtil en af dem faldt udmattet.
  Oleg bemærkede:
  - Du ved, det er professionel boksning, jeg kan på en eller anden måde ikke lide det. I amatørboksning bevæger du dig bare rundt på nettet, men hos de professionelle afhænger for meget af promotorerne. For eksempel kan de rådne en meget talentfuld bokser uden at give ham kampe. Og mestre har mulighed for at forhindre en modstander, der er for farlig, i at komme ind i kampen. For eksempel blot at nægte at underskrive en kontrakt på grund af forskellige forsinkelser.
  Danka rystede med næven:
  - Lad ham bare prøve!
  Under frokosten blev de unge atleter fodret ordentligt... Der var endda appelsiner og til dessert bananer, kokosnødder og mango, som tidligere var usmagt af sovjetiske teenageatleter.
  Tilsyneladende forsøgte de nazistiske arrangører af konkurrencen at vise, at i Det Tredje Rige var alt fint, meget tilfredsstillende, og du havde råd til luksus.
  Danka og Oleg prøvede kokosnødder og bananer for første gang og ananas for anden gang (godt, det er meget nemmere med appelsiner i USSR; de har deres egne i Centralasien!). Her begik fyrene en ret almindelig fejl - de overatrede... Og der var ingen voksne trænere på holdet... Hvis Hitlerjugent havde et slogan - unge mennesker skulle ledes af unge, så besluttede den sovjetiske sportsdelegation at følg dette eksempel.
  Måske var det ikke den bedste idé at følge!
  I hvert fald var der efter en solid frokost med dessert og kager (hvis du ikke taber!) tre kampe mere... Og med stærke fyre!
  Efter at have spist var drengene ret glade, Oleg havde endda mistanke om, at de var blevet bedøvet med noget...
  I hvert fald, nu er klassen af unge sovjetiske atleter faldet, og de begyndte at tabe den ene efter den anden... Desuden gik dommerne og dommerne helt vilde.
  Og sovjetterne kæmpede allerede mod tyskerne....
  Danka følte sig udholdelig i starten, og i første runde klarede han kvartfinalen...
  Allerede i semifinalen mærkede han dog svaghed i arme og ben... Større svaghed og langsommere bevægelser... Men Danka holdt fast i sin stolthed, og rykkede frem på trods af, at han savnede meget... Men drengens hoved var stærkt, og de præcise slag fra en stor, teknisk og hurtig modstander gjorde ham kun vrede... Og vrede og stolthed tillod ham til gengæld selvsikkert at fortsætte kampen...
  Til sidst, i tredje runde, fangede Danka sin modstander og brækkede hans næse...
  Tyskeren blev lettere overrumplet og fik et slag i hagen. Drengen fra Det Tredje Rige gik tilbage, han blev slæbt rundt. Danka udviklede sin succes, præsterede en ikke hurtig nok, men samtidig mærkbar treer... Modstanderen faldt, dommeren begyndte meget langsomt at tælle nedslaget... Den tyske dreng rejste sig, men var ikke solidt på benene ... Inspireret Danka skyndte sig at gøre ham færdig. Flere præcise sving... Drengen falder...
  Dommeren har ikke travlt med at henvende sig til ham. Han spørger noget til side. De svarer ham...
  En ny træg optælling begynder... Ved optællingen til ni lyver drengen stadig... Men signalet for rundens afslutning lyder. De samler ham op og tager ham til deres hjørne...
  Danka siger selvsikkert:
  - Der bliver ingen fjerde runde! Det kommer bare ikke ud!
  I dette tilfælde viser den russiske dreng sig at have ret, sekunderne gav grønt lys...
  . KAPITEL nr. 15.
  Oleg kæmper til gengæld, som om intet var hændt... Han scorer roligt point, og slutter så i fjerde runde... Og hans bevægelser er stadig præcise og hurtige...
  Kun de to af dem, repræsentanter for den yngste aldersgruppe, nåede finalen blandt de sovjetiske atleter. En supersværvægter blandt børn, og en mellemvægter... Mesteren af fluevægten blev skadet et par timer før afgang, og de havde ikke tid til at finde en afløser til ham...
  Så i finalen var der kun to russere, og alle de andre var selvfølgelig tyskere, der ville spille om guld indbyrdes...
  Konkurrencen bliver aktivt filmet... Danka krympede af afsky:
  - Sådan vil de gøre os til skamme! Som om vi russere er værre end tyskere og slet ikke ariere!
  Oleg rystede på hovedet:
  - Ikke rigtig! Enhver opdeling af nationaliteter i fuldgyldige og ufuldstændige er absurd i sin egen formulering af spørgsmålet. Og hvad kan vi sige, hvis vores ideer generelt er internationale!
  Danka, fnisende, var enig:
  - Og vi vil slå dem internationalt...
  Inden det sidste slag var der selvfølgelig en pause... Og så trak tyskerne endnu et snavset trick mod de sovjetiske drenge... De tilbød angiveligt at pudse deres sneakers. Men som et resultat blev skoene på drengenes fødder pludselig bløde og begyndte at smuldre ...
  Jeg måtte smide den og løbe for at vaske den i vasken... Danka blev for alvor vred:
  - Hvorfor gjorde de det her? Ønskede de at provokere os til en kamp og derefter fjerne os fra konkurrencen?
  Oleg bemærkede ganske logisk:
  - Ikke kun det! De vil også gerne vise, at der er fattigdom i USSR, og selv førende atleter er tvunget til at konkurrere barfodet. Ligesom, hvilke fattige børn er der i Rusland!
  Danka foreslog:
  - Måske kan vi bede vores ældre kammerater om sneakers? De bliver virkelig for store til dig, men de vil være der for mig!
  Oleg rystede negativt på hovedet:
  - Nej, det er det værd! Vi vil vise dem, at vi er i stand til at vinde selv under de sværeste forhold. Desuden har drenge på vores alder ingen skam i at gå barfodet... Som man siger, barfodet barndom...
  Danka knyttede næverne så hårdt, at hans knoer revnede. Den unge bokser sagde:
  - Jamen, de gjorde mig vred! Nej, de gjorde mig bare rigtig vred!
  Oleg svarede:
  - Så lad vreden give dig og mig styrke.
  Den ene og testene sluttede ikke der... Ringens overflade blev ændret ved at installere jernplader med pigge, der nådesløst gravede ind i drengenes bare hæle...
  Oleg stønnede endda, men holdt ud, selvom han ikke kunne stå stille, og Danka dansede endda og begyndte at knurre...
  Deres modstandere var stærke og var klart ældre end officielt annonceret. For eksempel er Dankas modstander et hoved højere end ham, og han er allerede begyndt at få et overskæg... Åh, kan man virkelig have et overskæg i en alder af elleve?
  Olegs modstander er også meget større og tungere, og hans ansigt er gangster, ikke som et barns... Dog er drengen ikke fremmed for det, en ring er en ring, alle mødes der!
  Begge kampe fandt sted på samme tid.... Vi er nødt til at afslutte hurtigt, det nærmer sig allerede midnat...
  Danka begyndte næsten med det samme at tage kraftige slag i ansigtet. Hans modstander havde en fordel i længden af hans arme, i vægt, og så ud til at være velforberedt, både fysisk og teknisk... Hans muskler var generelt som dem hos en kødfuld atlet... Dog var Dimka meget defineret og hurtig ... Han var hurtig , men nu er det bremset ...
  Danka missede ikke mange enkelt- og dobbeltslag i første runde. Selv under højre øje begyndte et hæmatom at svulme op...
  Anden runde var endnu værre, hans modstander gik fremad og slog, slog, slog... Og Danka forsvarede sig næsten ikke, stødte tilbage og rakte nogle gange ud til sin modstander... Han knurrede på tysk:
  - Du er russisk, hvilket betyder, at du ikke er fuldgyldig!
  Danka svarede hårdt, også på tysk:
  - Og du er tysker, du får det fulde udbytte af en russer!
  Han blev rasende og slog ham i næsen med albuen...
  Normalt var Dankas næse meget stærk, og den blev aldrig brækket, selv når den blev ramt, men i dette tilfælde var det ikke et slag blødgjort af en handske, men kanten af en hård albueknogle.
  Og blodet flød ned ad drengens ansigt og tvang ham til at slikke det af ... Danka svarede ... Fjenden var let rystet og han vaklede ...
  Tredje runde var ikke mindre vanskelig, fjenden pressede desperat på, men Danka begyndte at blokere oftere og afstødte slag... Reglerne for finalen blev ændret, da vi taler om en international guldmedalje, var antallet af runder øget til femten... Ligesom de professionelle. Jeg må sige en meget grusom beslutning i forhold til teenagere, der allerede havde kæmpet fem gange den dag... Sandt nok sluttede Dimka hurtigt, og hans modstander blev tydeligvis svigtet uden større kamp...
  Men efter de første fire meget aktive runder bremsede Dankas modstander noget. Han følte sig også træt, hans vejrtrækning blev meget hurtigere og samtidig tungere...
  Danka, på trods af blå mærker og alvorlige forbrændinger i hans bare fødder, følte endda en bølge af yderligere styrke. I sjette runde ramte han endda sin modstander i kæben flere gange... Men han var også vedholdende, stor og måske også dopet...
  I syvende runde ændrede Dankas modstander lidt sin taktik og begyndte at forsøge at levere så mange slag som muligt, i strid med reglerne, med albuen, eller endda med hovedet... Danka begyndte at lande endnu oftere, og i den ottende runde opnåede han delvis succes. Saften begyndte endelig at strømme ud af hans modstanders store næse.. Og da han bevægede albuen igen, løb han ind i et modkørende angreb.
  - Nå, jeg blev fanget, hvem bed!
  Tyskeren blev endnu mere begejstret, han regnede stadig med en separat krydskrog!
  Oleg kæmpede kampen mere jævnt, næsten uden at misse et beat, og udnyttede, at hans modstander svingede for bredt, mødte han hagen med et venstre stik eller et højre kryds... Men den store tyske knægt reagerede ikke til disse slag. Så skiftede Oleg taktik og begyndte at behandle sin modstanders flade næse... Tyskerens snusen varede længe, men i syvende runde begyndte det at lække...
  Det skal siges, at Olegs modstander blev erstattet af en anden, lettere og mere retfærdig dreng. Den førstnævnte så ud til at være skadet (selvom dette selvfølgelig er et nazistisk trick!)... Derfor var han i starten af slaget frisk og kunne komme i et hektisk tempo.
  Men i niende runde var Oleg lidt tøvende og missede et slag, der slog ham af fødderne... Drengens bare, slåede ben snurrede hjælpeløst... Olezhek sprang dog hurtigt op, så knockoutet ikke skulle tælles med . Han skyndte sig og hang på fjenden...
  Han rystede ham af sig, skyndte sig for at gøre ham færdig... Bulen lød for at annoncere slutningen af niende runde, men dommeren lod som om han ikke hørte...
  Oleg missede et par tunge slag, men gjorde modstand og blødgjorde dem med et hovedrysten. Fjenden gik i amok, mærkede ikke længere noget, tæskede. Her slog den sovjetiske dreng, refleksivt, men meget kraftigt, kroppen mod ham... Slaget ramte ham lige i leveren... Et meget farligt hit...
  Modstanderen lavede et par sving mere, og hans store ansigt blev lilla. Han tog en krampagtig slurk luft, faldt frem og begyndte at vride sig... Dommeren stoppede straks kampen, og lægerne løb ind i ringen... Det stod hurtigt klart, at Olegs modstander ikke var i stand til at fortsætte kampen, og de tog ham væk på en båre og satte ham på en IV ...
  Dette havde en brutal effekt på Danka, og han gik i offensiven mod en mærkbart træt modstander... Tiende, ellevte, tolvte runde... En hård udveksling af slag, men med en klar fordel for Danka... Den trettende runde udjævnede sig noget på grund af tyskerens desperate blæksprutte, og den sovjetiske dreng fik et snit på øjenbrynet.... Men i den fjortende tog Danka igen initiativet i egen hånd. Disse fyre vidste ikke noget endnu, for eksempel om Muhammad Ali, men de kopierede stort set hans taktik.
  Ved den femtende runde faldt tyskerens hænder af træthed, og han reagerede ikke længere på slagene, men stod blot der og demonstrerede arisk styrke, men der var mange af dem, og de regnede ned over fjendens afdækket hage. Til sidst kunne tyskerens hoved ikke holde det ud, grænsen for udholdenhed var udtømt, og han, en repræsentant for den "ariske" nation, gled simpelthen ned som snavs, cirka femten minutter før afslutningen af sidste runde...
  Dommeren begyndte at tælle uanstændigt langsomt, men efter optællingen af fem, da han så, hvor frygtelig aktiv Dankas modstander var, stoppede han og råbte:
  - Snarere en læge!
  Og den næste unge "supermand" blev bragt til hospitalet... Hvorefter de vindende finalister stillede sig op foran en kolonne og begyndte at marchere... Rosenblade faldt fra oven.
  Danka smilede bredt, han havde det sjovt. Men så bemærkede han pludselig, at kameraet nærmede sig dem, og filmede de sovjetiske drenges bare fødder tæt på, stærkt punkteret af torne og let blødende... Hans humør blev straks sur, og han forsøgte at skjule sine lemmer bag det luksuriøse forgyldte sneakers af andre unge tyske atleter eller begrave dem i kronblade.
  Oleg rykkede i hånden:
  - Det er ikke det værd! Det er din forlegenhed, der vil forårsage latter og tvivl... Dertil kommer, at i Tyskland, efter den totale krigserklæring, går næsten alle børn barfodede, som du selv så på gaden i Berlin. Så ret stolt ryggen.
  Medaljerne, de fik, var på brune bånd og lavet af ægte guld, omkring halvtreds gram i vægt og ni hundrededel standard. For sovjetiske drenge er dette selvfølgelig et stort beløb - cirka ... Det er endda svært at beregne, så sovjetiske penge blev officielt støttet, men faktisk blev udstedelsen udført uden guldreserver.
  Da de sovjetiske pionerer steg op på platformen, lød USSR-hymnen. Forresten var dette ikke Alexandrovs musik endnu, noget som en international. Oleg fik stor inspiration her og bad om lov til at synge...
  Himler, der var til stede ved konkurrencen, tillod allernådigt:
  - Vi vil være meget glade for at høre sammensætningen af vores gæster fra Storrusland.
  Oleg bukkede først til højre og derefter til venstre, hvorefter han og Danka sang:
  Du flyver som en pil gennem livet, en ridder,
  Når alt kommer til alt, er tidens hænder en stor propel!
  At du ikke fik et kort bump;
  Ingen grund til at passere inden for målet!
  
  Verden omkring os - nogle gange blomstrer foråret,
  Og efteråret dækker træerne med guld!
  Og det lader til, at nonsens er en katastrofe,
  Den mand fortjener en generøs andel!
  
  Men naturen er desværre ikke vores moder;
  Hun er streng, hendes ansigter rynker panden af vrede!
  Hvor ofte skal folk lide,
  Nogle gange kommer succes i vild smerte!
  
  Men ung til den fighter,
  Jeg besluttede at tage på vandretur - jeg skulle bestemme min skæbne!
  Så mennesket bliver fader til alle ting,
  Så alle får et særpræg for sig selv!
  
  Og hvis kampen bliver hård,
  Og byrden vil overskride styrkens grænser!
  Lad ham blive en ridder, det gør ikke noget
  Der er ingen grund til at skåne din ånd og krop!
  
  Jo stejlere start, jo mere tragisk er nedgangen;
  Men den, der profeterer problemer for mig, vil blive slået!
  Jeg plejede kun at kommandere musen,
  Nu er Jordens dage og nætter under kontrol!
  
  Fremskridt giver os en sådan magt,
  Du var en myre, nu smadrer du bjerge!
  Og lad den snedige dæmon spille i hjertet,
  Vi vil erobre de universelle vidder!
  
  Vores største fjende er selvfølgelig egoisme,
  Folks forræderi er gemt i det!
  Kommunisme kan gøre os bedre;
  Hvorfor ikke blive ved rendehullet!
  
  Han gav en skæbne til alle russiske mennesker,
  Himlens vidde er blevet vandet med dug af stjernerne!
  At fædrelandet er dit højeste ideal,
  Tjen det tapre Rusland uden frygt!
  Oleg og Danka hoppede højere ved de sidste ord og forstærkede derved indtrykket af deres sang yderligere.
  Standene fløjtede og klappede begejstret...
  Det er de eventyr, Oleg havde i visse universer og missioner. Ved første øjekast ser det ud til - så hvad nu hvis du blev boksemester i Det Tredje Rige, og endda blandt børn. Men på den anden side betyder det moralsk set mere end at dræbe tusindvis af soldater.
  Desuden, for hvem? For disse boere? Efterkommere af tyskerne, der hånede sorte. Forventede de Hitlers sejr under Anden Verdenskrig?
  Og ikke nok med at de forventede det, nogle meldte sig endda frivilligt til at kæmpe i SS-divisionen.
  Oleg sang med et suk:
  Afrikas vidder er store,
  Der er plads nok til alle under den fredelige himmel...
  Hvorfor skabe uenighed mellem lande af blod,
  Hvorfor smadre og dræbe folk?
  Drengen øgede sit løb og befandt sig i nærheden af Molokos-bataljonens lejr.
  Paul og Jean Grandet, og den yngre bror og søster til Boer-familien, var der allerede. Oleg fortalte dem og udbrød:
  - Mange hundrede fjender er blevet dræbt, og endnu flere er tilbage!
  Jean nikkede og svarede:
  - Det er tid til, at vi raider igen. Da de skulle sprænge broen i luften og ødelægge forsyningssystemet, burde de gøre det!
  Edik bekræftede:
  - Ja, jeg så Olezhka aktivt slå sine modstandere ud. Du er en rigtig dødsengel!
  Stella sang:
  En midnatsengel fløj hen over himlen,
  Jeg undrede mig over, hvor meget ondskab der hersker i verden...
  En sølvstrøm med rindende vand,
  Fra selve flodsengen kender jeg!
  Og pigen tog og stampede sin bare, mejslede, barnlige fod, solbrændt og lille.
  Der var mange børn her, ikke engang teenagere. Jean så omkring fjorten år gammel ud. Hans ansigt var så ungt og ømt, at Oleg troede, at det ikke var for ingenting, at briterne forvekslede ham med en pige, da Grande flygtede fra fangenskab i en kvindekjole. Historien må siges at være ret sjov. Oleg mente selv, at det bestemt var godt at være udødelig og så stærk og hurtig. Men det er slet ikke så interessant. Så prøv at tage krigsdrengen til fange. Og nogle gange føler man sig fuldstændig melankoli.
  Jean kaptajn for bataljonen af suckers beordrede:
  - Vi tager afsted!
  Og de fire drenge og pigen skyndte sig igen hen mod broen. De havde nu ideen om at tage en mere snoet rute for at undgå en kollision med briterne.
  Oleg, som en udødelig og uden pony, løb lidt foran. Han har intet at frygte. Han mindede lidt om filmens helt med Brandon Lee - "The Raven", som heller ikke blev taget af en kugle eller en dolk.
  Eller måske endnu køligere, da han stadig var beskyttet af en ravn, der kunne skydes, og endda blev han skudt. Og Oleg Rybachenko er beskyttet af de russiske guder, ledet af den almægtige, allestedsnærværende, evige og før-evige, altseende og alvidende familie!
  Drengen løb foran alle. Hans bare såler var lidt grønlige af græsset. Krigeren løb og sang med glæde:
  Drengen levede i det enogtyvende århundrede,
  Han drømte, at han ville erobre rummet...
  At fædrelandet har legioner af styrke,
  Kvasarer vil oplyse hovedstaden!
  
  Men drengen blev straks et offer,
  Og på forsiden af verdens ild...
  Der er smeltende, revet metal,
  Og det ser ud til, at der ikke er noget levende sted!
  
  Drengen er altid vant til at leve i luksus,
  Når bananer og ananas er overalt...
  Nå, nu er dette problemet,
  Det er som om du fandt dig selv en Judas!
  
  Det buldrer, flammende torden høres,
  Glimt fløj hen over himlen som en storm...
  Jeg tror, at Wehrmacht vil blive besejret,
  Fordi hjertet har modet som en dreng!
  
  Født til at kæmpe fra krybben,
  Vi fyre elsker at kæmpe modigt...
  Du er Wehrmacht, der suser som en horde - smadr den,
  Og gør Hitler til en patetisk klovn!
  
  For fædrelandet, for Stalin, sønner,
  De rejste sig og knyttede næverne hårdt...
  Men vi er seje riddere-ørne,
  Vi vil være i stand til at slå Führeren til Vistula!
  
  Kend pionerernes styrke,
  At intet i verden kan måle sig med hende...
  Vi vil snart bygge et paradis i universet,
  De hellige ansigter fra ikonerne vil velsigne dig!
  
  Vi vil give vores hjerter for fædrelandet,
  Vi elsker vores fædreland højt...
  Over os er en strålende kerub,
  Vi vil selv være dommere for fascisme!
  
  Nu haster fjenden direkte til Moskva,
  Og drengen er barfodet i snedriven...
  Jeg vil stoppe, jeg tror på den horde,
  De vil ikke klippe en piges hår, jeg kender fletningerne!
  
  Jeg blev hurtigt en pioner
  Og drengen vil have stålets vilje...
  Vores hjerte er trods alt som titaniummetal,
  Og hovedlederen er det alkloge geni Stalin!
  
  Jeg er en pioner, jeg løber barfodet om vinteren,
  Og mine hæle blev røde i kulden...
  Men Hitler vil blive knust med en le,
  Og lad os give et kys til den skarlagenrøde rose!
  
  Tro mig, for Rusland er vi ørne,
  Og vi vil ikke lade Führeren komme igennem til hovedstaden...
  Selvom Satans hære er stærke,
  Jeg tror, vi snart vil flå Adolf!
  
  Vi har sådan en styrke - alle mennesker,
  Vi børn kæmper for retfærdighed...
  Og Hitler er en berygtet skurk,
  Og han vil ikke modtage barmhjertighed fra folket!
  
  Vi har et meget stærkt maskingevær,
  Hvad skyder så præcist på fascisterne...
  Ild og der vil være resultater,
  Sejren kommer i strålende maj!
  
  Vi vil gøre fædrelandet højere end stjernerne,
  Vi vil snart hejse et rødt flag over Mars...
  Når alt kommer til alt, er Gud Jesus Kristus med os,
  Dette navn vil for evigt være i herlighed!
  
  Men Stalin er også en bror til pionererne,
  Selvom de modige børn er meget ældre...
  Drengen har et velrettet maskingevær,
  Han skød nazisternes tårne ned!
  
  Selvom snedriverne er stejle,
  Drengen kæmper med Fritz barfodet...
  Det er ikke svagt for ham at dræbe en fascist,
  Eksamen er i hvert fald streng, selvfølgelig!
  
  Og drengen beregnede også bogstavet,
  Efter at have affyret et skud mod en nazist, præcist afskåret ham...
  Der er en flamme i hjertet og metal brænder,
  Führeren vil ikke tillade misinformation om fædrelandet!
  
  Og du elsker dit fædreland,
  Hun er som en mor for alle nationer, du ved...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Og ramte Führeren hårdere!
  
  Nå, det fascistiske angreb er allerede tørret ud,
  Det ser ud til, at nazisterne er ved at løbe tør for damp...
  Hitler vil få en knytnæve i en nikkel,
  Og vi vil synge under denne klare himmel!
  
  Din dreng løb vinteren igennem i shorts,
  Og jeg bemærkede ikke engang en løbende næse...
  Jeg forstår ikke, hvad der er galt med en forkølelse,
  Nogle gange bliver børn for syge!
  
  Om foråret er det allerede meget let at bekæmpe,
  Det er behageligt at plaske gennem vandpytter indtil slutningen...
  Vi steg ind i båden, greb en åre,
  Hvor var det meget sjovt for os!
  
  At kæmpe og vove for Fædrelandet,
  Vi vil være pionerer meget frimodigt...
  Bestå eksamen, kun en femmer,
  For at bringe dig selv i offentligheden så hurtigt som muligt!
  
  Jeg tror, at krigere vil komme til Berlin,
  Selvom krigen ikke går for glat...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Den lille har det dog stadig svært!
  
  Selvom der selvfølgelig altid er krig,
  Hver busk er fyldt med farer...
  Men der vil være en pionerdrøm,
  Den barfodede dreng er meget smart!
  
  Drengen rammer fascisterne præcist,
  Fordi en pioner har ære i sit hjerte...
  Führeren vil få et regnskab på sin pande,
  Og vi vil straffe resten som et eksempel!
  
  Hvad jeg kan gøre, ved du,
  Når alt kommer til alt, er russerne uovervindelige i kampe...
  Lad os bygge et rødt paradis i universet,
  Folket er for altid forenet med partiet!
  
  Og tro mig, vores fjender vil ikke slette os,
  Vi vil gøre et mirakel som kæmper...
  Bryd universets lænker,
  Og Hitler er en modbydelig Judas!
  
  År vil gå, tider vil komme,
  Hellig i kommunismens vidder!
  Og Lenin vil være med os for evigt,
  Tro mig, vi vil knuse fascismens åg!
  
  Hvor godt vil Kristus oprejse alle,
  Og hvis det ikke kommer, så videnskab...
  Mennesket er trods alt vokset til magten,
  Livet er ikke let, brødre, ved det!
  
  Fædrelandets storhed bliver
  At alle elskede hende uden at vide det...
  Det hellige lands storhed ligger i én ting,
  Til det grænseløse, mest strålende Rusland!
  
  Jeg er en pioner, mens hun er en dreng,
  Og tro mig, jeg vil ikke blive voksen...
  Jeg vil snart se mange forskellige lande,
  Og jeg kører Führeren og horden ind i sumpen!
  
  Du skal også være kæmpere med mod,
  At vores tro bliver stærkere end stål...
  Fædrene er stolte af pionererne,
  Heltens stjerne blev givet af kammerat Stalin!
  
  Kort sagt, den militære torden vil dø ned,
  Vi vil arbejde rasende i byggeriet...
  Kommunisme er jo en stærk monolit,
  Landsbyen er lige så smuk som hovedstaden!
  
  Og jeg indrømmer, at jeg endda er meget glad,
  At jeg har været i helvede og i ild...
  Nu er jeg så stolt over at tage imod paraden,
  Generøst Fædreland i uendelig herlighed!
  . KAPITEL nr. 16.
  Dette er den sang, kriger-drengen Oleg Rybachenko sang. Ikke helt malplaceret, men jeg må indrømme, at sangen er god og fængende.
  Og så er livet godt. Selvom min samvittighed plager mig - hvorfor slår du folk ihjel? Denne følelse er ubehagelig. Når alt kommer til alt, hvad betyder denne anglo-boerkrig for verden? Ikke-så-pæne fyre kontra knap-så-pæne fyre. Hvorfor skulle de bekymre sig? Hvilken virksomhed har kaptajnen for bataljonen af sugekopper, Jean Grandier? Faktisk kom franskmanden ind i denne krig. Måske er det ikke særlig retfærdigt fra Storbritanniens side, selvom målet er klart - at forbinde kommunikation og jernbaner i Sydafrika. Men det tsaristiske Rusland førte også krige som angriber og imperialist. Især erobringen af Kaukasus. Selv i sovjettiden, det vil sige i de tidlige dage, hvor leninismen herskede, blev Iman Shamil betragtet som en positiv helt.
  Men da leninismen begyndte at erstatte stalinismen, blev USSR's politik åbenlyst imperialistisk. Både Peter den Store og Ivan den Forfærdelige blev progressive og mere positive end negative konger. Og snart blev Peter den Store fuldstændig kanoniseret i den sovjetiske subkultur.
  Men Peter den første startede også en krig med Sverige - det var hans angreb og belejring af Narva. Og før det kæmpede denne konge med Tyrkiet og belejrede Azov to gange. Og for anden gang lykkedes det at sulte ud, som følge af flådeblokaden.
  Selvom Peter den Store offentligt fordømte Alexander den Store for at ville erobre hele verden, og syntes at understrege, at han stræbte efter kun at fange det, der var nødvendigt, og endda nødvendigt for Rusland. Og adgang til havet var nødvendig. Men så, i slutningen af sin regeringstid, sendte Peter den Store tropper til Aserbajdsjan og Persien og erobrede landområder i syd. Hvilket Rusland generelt ikke rigtig havde brug for og havde brug for. Og på grund af fjernheden og den udvidede kommunikation var det sværere at bevare det erobrede end at erobre. Og Rusland mistede disse områder.
  Så Peter den Store var et kejserligt rovdyr, der ikke havde noget imod at snuppe noget til sig selv. Og endda hele verden. Og det på trods af, at krigen med Sverige varede 21 år.
  Oleg hoppede og lavede en saltomortale...
  De nærmede sig broen. Naturligvis er der vagter og pigtråd omkring ham, men det vil ikke stoppe sabotagegruppen af suckere.
  Jeg huskede, hvordan partisan Lara tog på rekognosceringsmissioner på et tidspunkt. Pigen var i en revet kjole og barfodet. Og ikke kun om sommeren, men også i det tidlige forår og det sene efterår. Og hendes kjole frøs endda til græsset. Men pigen plaskede frimodigt hen ad vejen med sine støvede, bare hæle. Hun var selvsikker og smuk. Og selvfølgelig viste hun sit niveau af kærlighed og styrke og sjælens skønhed.
  Pigens bare fødder er et særligt symbol på kunst. Og hun nåede meget.
  Åh, Lara. Da du blev taget til fange af nazisterne, blev du, en pige på omkring fjorten år, ført fra landsby til landsby barfodet i sneen. Så tog de mig til en torturhytte. Der, barfodet, forfryset, blev deres såler, ru af at gå uden sko, smurt og presset ind i stokke. Og de begyndte at stege ilden under de bare, runde, pigeagtige hæle.
  Lara sammenbidte tænderne og forblev tavs. Selvom hun havde mange smerter. Og pigens bare såler blev stegt og stegt.
  Men nazisterne begyndte også at fastgøre elektroder til kroppen af en teenagepige for at frigive strøm. Og dette er også en meget stærk smerte.
  Og den barfodede partisan Lara Miheiko tog den og udbrød:
  Führeren vil vride sig i helvede,
  Vi steger ham, pionerer...
  Selvom jeg falder i kamp,
  Jeg vil blive et eksempel for befolkningen i hele landet!
  Ksati, Lara havde efternavnet Miheiko og var tilsyneladende ukrainer. Og for ukrainske børn er det naturligt at gå barfodet. Selvom Lara kom til Leningrad for at besøge sin bedstemor i ferien. Og hun er tydeligvis ikke så vant til at måle jorden med sine bare, barnlige såler.
  Oleg tog den og sprang og vred sig i en syvfoldig saltomortale.
  Og igen sang drengene:
  Okay, okay, okay,
  Bedstemødre er skøre!
  Børnene spiste grød og drak yoghurt!
  Jean de Grandier bemærkede:
  - Det er tid til at klatre op i det nærmeste, højere træ og undersøge området omkring broen.
  Paul bekræftede med et smil:
  - Det er muligt, men vi har et superbarn, måske vil han forsøge at dræbe alle alene.
  Oleg nikkede indforstået med sit lette, beskårede hoved:
  - Jeg er altid klar!
  Edik nikkede med et smil:
  - Vi drenge er så seje! Vi vil bogstaveligt talt skære og rive alle i stykker! Og lad os få en shurum-burum!
  Stella tweetede:
  - Vi vil gå i kamp mod fjenden og besejre ham!
  Oleg nikkede og sprang fra træet og udbrød:
  Mere handling - færre ord!
  Mere handling - færre ord!
  Vær klar - altid klar!
  Og kriger-drengen løb med sine bare, lyserøde hæle blinkende ind i kampen. Og i hans hænder var der to sabler, som drengen tidligere havde slebet.
  Og han vil tage den og skære ind i fjendens rækker, bogstaveligt talt knuse og skære fjender.
  Drengen sprang gennem pigtråden i ét hop, og de afhuggede hoveder af engelske soldater fløj af sted.
  Og den unge kriger blev pludselig rasende. Og lad os skære alle og rive dem som kål. Og hans sabler er det spyttende billede af et ninja-sværd.
  Oleg huskede, hvordan piger kæmpede i lidt forskellige krigsteatre i deres tid.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, samt fire legendariske piger, kom ud af Tula og nåede Moskva.
  Nu var situationen i hovedstaden yderst vanskelig. Tyskerne havde allerede afsluttet deres omringning, og der var en korridor på tredive til fyrre kilometer tilbage, som blev smallere og smallere for hver dag.
  Seks krigere indtog defensive stillinger i udkanten af Moskva. Der var tale om et voldsomt overfald.
  Oleg Rybachenko fyrede og sang for sig selv:
  - Fremtiden er vores!
  Og drengen kaster en granat med sin bare fod og fortsætter:
  - Og vi bliver gode!
  Margarita Korshunova skyder og skriger:
  - Og jeg bliver den sejeste!
  Og med sin bare fod ville han kaste en dødbringende granat.
  Og spreder modstanderne i forskellige retninger.
  Og så i kamp vil Natasha meje tyskerne ned med et maskingevær og kaste dødsgaven med sin bare fod.
  Sådan er denne kvinde...
  I 1941 flygtede Natasha fra Brest-fæstningen. Hun skulle mod øst. De nye sko gnavede hurtigt hendes fødder, og pigen tog dem af og gik barfodet.
  Der var ingenting i et par timer, og så begyndte mine bare såler at klø. Efter endnu et par timer begyndte de at brænde og eksploderede allerede af smerte.
  Natasha, som er en moskovit, var ikke vant til at gå barfodet. Og selvfølgelig dykkede hun nu og da i åen.
  Ja, det viste sig at være tortur for hendes ben. Men den unge pige vænnede sig hurtigt til det.
  Så gik hun konstant barfodet, selv i sneen, og tog kun sko på i hård frost.
  Nu kæmper Natasha som en legendarisk gudinde.
  Og her kaster Zoya en granat med sin bare fod og brøler:
  - Det er faktisk en fantastisk date!
  Og han vil give en velrettet tur.
  Og tyskerne og deres lejetropper falder.
  Og så fyrer Angelica... Og hun skyder også så vildt præcist.
  Og en granat flyver også fra hendes bare ben.
  Og spreder lejesoldaterne.
  Så skyder Svetlana. Og hendes bare fod smider sådanne ting ud, som ingen kan modstå.
  Og spreder modstanderne meget langt.
  Og han skyder sig selv og knuser fjenderne med en eksplosionsbølge.
  Det er pigerne født i USSR!
  Oleg Rybachenko skyder præcist mod fjendens infanteri og kaster automatisk granater med sine barnlige fødder. Og samtidig komponerer drengen for sig selv.
  Vitaliy Klitschko, efter at have stødt på en konflikt med den nye præsident i Ukraine Zelensky, besluttede at trække sig som borgmester i Kiev. Faktisk, hvorfor være stædig og klynge sig til stillingen. Det er bedre at løse problemet selv.
  Og efter at have forladt borgmesterposten genoptog Vitali Klitschko sin karriere. Og straks en sensation, han udfordrer Weider til at kæmpe. Uden mellemkampe! Og dette efter mere end otte års pause.
  Wider er selvfølgelig enig. Udfordring accepteret!
  Og sandhedens øjeblik kommer. På den ene side er den mangedobbelte verdensmester aldrig blevet slået i mere end tolv år. Og på den anden side, den 49-årige tidligere borgmester i Kiev. En mand, der kan slå Hopins' rekord, men hvis kondition er yderst tvivlsom.
  Faktisk troede mange, at efter så lang en pause ville det være selvmord at gå direkte til Weider.
  Men Vitali Klitschko er ligesom Rocky Balboa. Jeg besluttede at gå op mod den mest magtfulde knockout-artist i sværvægtsdivisionen. Denotey Wider er en bokser, der har set alle sine modstandere falde. Absolut alle - inklusive Tyson Fury!
  Så hvad hvis Vitali Klitschko har en chance?
  Men Vitali Klitschko trænede konstant, holdt sig i form og kørte på cykel til arbejde. Og han var selvfølgelig ikke så dårlig fysisk. Og desuden havde han en stålhage.
  Nå, Vitali Klitschko vil tage kampen, selvom han ikke er favorit.
  Oleg Rybachenko ændrede klippet på sit maskingevær. De formodede kampe med boksere er fascinerende.
  Så hvorfor vender Vitali Klitschko ikke tilbage til ringen og forsøger at slå Hopins rekord?
  Dette ville være en meget stærk idé.
  Terminator-drengen affyrede et skud og mejede flere dusin flere fascister ned.
  Hvorefter drengen lo og rakte tungen ud og sagde:
  - Jeg er et super menneske!
  Margarita kastede to citroner bundet sammen med sin bare fod og knirkede:
  - Du er sejere end nogen anden person!
  Oleg, fortsætter med at skyde, begrundede...
  Vitali Klitschko, 49 år gammel, skulle virkelig slå Hopins' rekord. Han huskede endda på en pressekonference: "Jeg sagde, at jeg ikke ville bryde Foremans rekord, men jeg sagde ikke noget om Hopins! Så jeg tager det og slår hans rekord!"
  Men hvis en betydelig del af offentligheden mere eller mindre troede, at Hopins, otteogfyrre år gammel, ville være i stand til at vinde titlen som verdensmester, var der meget mindre tro på Vitaliy Klitschko som 49-årig. Herunder på grund af, at hans modstander er meget stærk.
  Der har aldrig været sådan en puncher i sværvægtsdivisionens historie. Sandt nok er Wider ikke længere ung, men femogtredive år er ikke niogfyrre.
  Vitali Klitschko mister dog tydeligvis ikke optimismen. Han træner hårdt og kommer i form. Og jeg er meget glad for, at jeg smed rutinen med at være borgmester i Kiev.
  Det er faktisk ikke en stor lykke at være borgmester i Ukraine, hvor der er så mange problemer.
  Men til kampen med Uyader blev Vitali Klitschko tilbudt rigtig gode penge. Så jeg tog i hvert fald ikke fejl med pungen. Navnet Vitali Klitschko er berømt.
  Onde tunger sagde endda, at Weider ville slå en gang, og Vitali Klitschko ville falde ned selv. Og så vil han modtage penge og skrive erindringer eller skønlitteratur.
  Eller måske optræder han i en film.
  Vladimir Klitschko ville i øvrigt også gerne bokse. Kun den snedige Vladimir valgte en svagere modstander blandt den regulære verdensmester. Men uanset hvordan man ser på det, så er han en mester, og det er fedt!
  Men Denotay Wider, uanset hvordan man ser på det, er stadig den bedste af de bedste!
  Men Vitaly træner febrilsk. Han er som en ung mand, der belaster sig selv maksimalt. Og han havde flere sparringssessioner og viste fremragende form og god udholdenhed. Nej, Vitaly er klar. Og han går ikke bare ind i ringen.
  Og faktisk, da dommens dag kom, kom den største knockout-kunstner, Wider, den bedste sværvægter i denne henseende, og Vitaly sammen. Den tidligere borgmester i Kiev, som alle allerede har afskrevet som bokser. Men så kom to legendariske personligheder sammen.
  Vitaly, der blev verdensmester for allerførste gang tilbage i 1999. Tænk bare på, hvor længe siden det var, og der er gået mere end tyve år siden denne begivenhed.
  Og Wider har allerede haft sin titel i meget lang tid. Og han er også tæt på at slå rekorden for Holmes, som havde denne titel i længst tid siden opdelingen af bælterne.
  Og selvfølgelig, hvis Wider er bange for nogen, er det ikke bedstefar Vitaly. Faktisk kan ikke alle være Hawkins. Og Hawkins' modstandere er ikke så magtfulde som Weider!
  Men Vitaly træder som udfordrer ind i ringen. Hans krop er stadig storslået og muskuløs, selvom hans hår allerede er gråt. Bedstefar Vitaly, som han kaldes med respekt, eller med latterliggørelse. Men muskeldefinitionen er ligesom en ung mands.
  Vitaly sagde, at han var klar. Og ikke engang ham, satserne er steget lidt.
  Bredere er også magert, skulptureret og tyndere i knoglerne og vejer mindre.
  Selvom han er en formidabel puncher, har han nogle defensive problemer og er ikke altid god på fødderne. Men jeg har allerede en masse kamperfaring. Med hensyn til antallet af kampe er han allerede lig med Vitaly. Og han er ikke blevet besejret endnu.
  Vitali Klitschko tabte dog kun sine to kampe på grund af skader og snitsår. Og man kan også sige, at han ikke blev slået.
  Men mere end otte års mellemrum, og næsten halvtreds år. Hvis Vitaly var ung, ville han selvfølgelig have chancer. Men kan han slå Hopins' rekord? David Haye blev allerede i en alder af femogtredive år en nulbokser.
  Men der er meget snak, og kun ringen vil fortælle. Vil Vitali Klitschko slå Hopins' rekord, eller vil han blive båret væk på en båre, som Weider lovede.
  Her kommer han ud iført en ravnemaske. Høj, meget tør, endda tynd som Koschey.
  Et par boksere skabte alvorlige problemer for ham i ringen. Dette er cubanske Ostrix, der førte på point og slog knockoutet, og Tyson Fury, der også førte på point og formåede at bringe kampen uafgjort. Så den største puncher nogensinde kan gå i stykker.
  Men oddsene er næsten én ud af ti i Weiders favør. Alligevel er Vitaly for gammel og har en lang pause i karrieren. Selv hans bror Vladimir rådede til at varme op med et par stærke mellembønder. Faktisk kunne Vitali Klitschko i Tyskland få flere penge i en kamp med en middelmådig bokser, rent på grund af hans store navn.
  Vitaly er kendt over hele verden, ikke kun som bokser, men også som politiker, hovedstadens borgmester og Maidans helt.
  Nej, i hvert fald skulle Vitali Klitschko have tænkt over, om det var værd at skynde sig og kæmpe mod sådan et bjerg.
  Men valget er taget: Vitali Klitschko leder ikke efter nemme veje!
  Kampen foregår i Amerika. Hymnerne fra USA og Ukraine spilles. Serviceoptegnelser annonceres. Endelig lyder signalet til kamp.
  Mange ønsker at se skue og blod.
  Wider startede forsigtigt, selvom han måske tager fejl. Hvad hvis Vitaly er rusten? Klitschko Sr. har heller ikke travlt. Men du kan med det samme se, at han er let på fødderne, slank, muskuløs og velafbalanceret. I hvert fald skete det ikke, hvad mange forventede: at det ville flyde med det samme.
  Klitschko arbejdede selvsikkert med sit stik, holdt det lidt højere end normalt og placerede blokke.
  De første to runder gik glat. Og så skruede Wider som forventet tempoet meget op. Han begyndte at angribe og angribe mere aktivt. Men Vitaly var ikke rådvild. Blokkede slaget og mødte det med et venstrestik. Og pludselig, under et skarpt blæksprutteangreb, slog han ham i kroppen med højre hånd. Bredere fordoblet i smerte.
  Vitaly trak en toer, og for anden gang i karrieren befandt verdensmesteren og tidens bedste knockout-artist sig på gulvet.
  Vitaly smilede... Og publikum brølede af fryd. Dette var ikke forventet af gamle Vitaly. Wow! Men det ser ud til, at der snart kommer halvtreds år! Og stadig flytte og slå! Du skal kunne gøre dette!
  Wider rejste sig, men begyndte at bakke. Vitaly begyndte langsomt at stikke ham med sit stik. Og igen en toer. Og jeg ramte den igen. Knockout viger tilbage.
  Med nød og næppe overlevede Weider til slutningen af runden. Så, i den næste, arbejdede Vitaly som nummer et. Men intet, alt gik efter planen. Weider bakkede flere runder og så hjælpeløs ud. Men i niende runde eksploderede han igen. Og de begyndte at kaste slag og gik frem. Og igen missede han en toer og faldt. Andet knockdown.
  Vitaly smiler. Går fremad. Wider er ustabil på fødderne. Han savner toeren igen uden at finde en modgift. Og fra næste slag falder han.
  Han rejser sig med besvær, og dommeren stopper kampen!
  Sejr! Vitali Klitschko, nu verdensmester! Og hans bælte igen! Sandt nok er han ikke absolut endnu, men han er allerede på hesteryg!
  Han slog Hopins' rekord, og selvfølgelig blev han for sværvægteren Foreman verdensmester for fjerde gang, hvilket var lig med Holyfield.
  Wider råber selvfølgelig, at kampen blev stoppet for tidligt og kræver omkamp.
  Vitaly siger, at han vil tage en beslutning om, hvorvidt han vil fortsætte sin karriere eller have et par flere kampe senere. Men alle fortæller ham, at han er meget god, endda bedre end i sin ungdom, og han skal fortsætte.
  Desuden er der ikke noget at gøre endnu. Der er en anden borgmester i Kiev, parlaments- og præsidentvalget er stadig langt væk, hvorfor ikke kæmpe der?
  For de næste tre kampe tilbydes Vitaly så meget som hundrede millioner dollars plus en procentdel fra udsendelser.
  Selvfølgelig er jackpotten stor, og den tidligere borgmester i Kiev siger, at han vil tænke over det.
  Faktisk viste han, at han stadig er i stand til meget. Så hvorfor begrave talent? Og det vigtigste er, at der alligevel ikke er mere at gøre!
  Måske prøve at kombinere alle bælterne? Det ville være så fedt!
  Vitaly accepterer tilbuddet og underskriver en kontrakt på tre kampe mere.
  Og hans næste modstander... Nå, selvfølgelig Tyson Fury! Aldrig slået før, stor sværvægter. Sandt nok blev han væltet af Uydar og en mindre. Og vigtigst af alt er han også sin lillebrors forbryder. Nå, hvordan kan du ikke kæmpe mod sådan noget?
  Selvfølgelig en ny kamp og et fantastisk gebyr og et fantastisk skue.
  Oleg Rybachenko skyder igen mod tyskere og fremmedkrigere. Generelt er der virkelig næsten ingen tyskere i infanteriet. De bevæger sig bag E-50 og E-75 kampvognene. Og de prøver ikke at tage risici.
  Her et sted længere væk kan du se "Panther"-2. Denne tank, i modsætning til den virkelige historie, dukkede op tilbage i 1943. Og selve "Panther" var ikke for massiv. Ja, og "Panther"-2, selvom meget, blev produceret, men i 1945, som forberedelse til krigen med USSR, fyldte tyskerne fabrikkerne med E-50 og E-75 kampvogne.
  På trods af al det praktiske ved lette selvkørende kanoner: E-10 og E-25, foretrak Fuhrer tungere kampvogne. Guderian fik med besvær overtalt højhastigheds E-50 til at blive den mest populære. Führeren elskede E-75 mere, som ikke var særlig vellykket og vejede halvfems tons.
  Men nu er en modifikation af E-75 M dukket op, med en lavere silhuet, lettere og med en kraftig motor. Måske bliver det den mest udbredte i fremtiden.
  Oleg Rybachenko bruger for eksempel snedige taktikker. Han tager den og kaster en granat ind på E-50-banen med sin bare fod. På grund af dette vender tanken og kolliderer med sin kollega.
  Og resultatet er, at to mastodonter brænder.
  Oleg, som vi ser, er meget snedig.
  Sådan fungerer han nu, og tyskerne lider store tab. Drengen har smidige ben. Det er godt at være som ham, barfodet og smuk.
  Men generelt kommer tanker om boksere op i mit hoved. For eksempel, hvorfor ikke Denis Lebedev genoptage sin karriere? Fyrre år er ikke så lang tid. Desuden er hovedkonkurrenterne fra sværvægtsdivisionen rejst, og du kan prøve at samle bælterne.
  Hvad du egentlig ikke skal gøre, er at være myndighedernes sekser. Det er bedre at tage ædel boksning op selv eller slutte sig til oppositionen.
  Det er ligesom hvordan Sergei Kovalev blev borgmester i Moskva. Selvom dette kun er fantasi.
  Og Denis Lebedev kunne gøre noget mere konstruktivt. Desuden er det stadig for tidligt at lade boksningen være ubesejret. En rigtig atlet skal gå til slutningen.
  Wladimir Klitschko kunne også vende tilbage. Men nogle, som Alexander Ustinov, der allerede er blevet slået tre gange i træk, går ikke på pension!
  Helte er faktisk ikke mennesker, men lige ud af stål!
  Men lad os forestille os dette scenarie: Putin styrtede ned på et fly, og der er nyt præsidentvalg i Rusland.
  Og hvad ser vi i dag! Kommunisterne har ikke stærke kandidater. Grudin har vanæret sig selv, og hans troværdighed er blevet undermineret. Zyuganov er for gammel, og alle er trætte af ham, og han har ikke nok karisma. Suraikin fejlede ved det forrige valg. Andre lidet kendte personligheder. Zhirinovsky er også for gammel, og alle er trætte af ham. Andre i LDPR er lidt kendte. Hvem ellers fra oppositionen kan du anbefale? Andrei Navalnyj er stærk, men han får ikke lov til at deltage i valget. Ksenia Sobchak er ikke en seriøs kandidat. Demushkin sad i fængsel og var ikke særlig godt forfremmet. Udaltsov sad også i fængsel, selvom han måske kunne være blevet støttet af kommunisterne og komme ud.
  Der er kort sagt ingen seriøse konkurrenter i oppositionen. Så Medvedev, den fungerende præsident, er stadig den største favorit. Og hvis der er nogen intriger: anden runde eller umiddelbart i første.
  I betragtning af Medvedevs lave vurdering og højst sandsynligt det store antal præsidentkandidater, er en anden runde meget mulig.
  Medvedev vil dog have en meget stor fordel i første runde, og en ikke særlig god modstander i anden.
  Selvom hans egen Zelensky i allersidste øjeblik kan dukke op og forvirre alle kortene!
  Oleg Rybachenko kastede igen en granat og skubbede de nazistiske kampvogne. Masser af brøl og beskydning.
  Og nu og da letter jorden og brænder lige i luften. Og fragmenterne vender om og smelter.
  Oleg siger:
  - Ære til vores imperium!
  Margarita, der kastede den tilstedeværende morder med sin bare fod, knirkede:
  - Stor ære til heltene!
  Og igen vil pigen kaste citronen med sin bare hæl.
  Fascisterne strømmer ind, åh og vælter ind.
  Der er ingen måde at stoppe dem eller besejre dem selv med en vakuumbombe! Der er så seje krigere her, det er bare uhyggeligt!
  Oleg brøler:
  - Vores sejr i den hellige krig!
  Margarita bekræftede:
  - Med hundrede procent garanti!
  Og igen kastede pigen en granat med sin bare fod.
  Nej, disse børn vil tydeligvis ikke bare give op.
  Oleg Rybachenko brølede:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Margarita affyrede aktivt et skud og bekræftede:
  - Banzai!
  . KAPITEL nr. 17.
  Oleg Rybachenko fortsatte med at blive i Kina. Det er allerede marts, og foråret blomstrer virkelig midt i det himmelske imperium. Dejligt og varmt. Et eller andet sted derude har den lumske diktator Hitler fat i noget. Han samler allerede tropper mod vest. Og det tsaristiske Rusland forbereder sig også på at erobre ententemagternes kolonier i Afrika og Asien og i Stillehavet.
  I mellemtiden fortsætter terminator-drengen med at skrive:
  Det er allerede april 1944. Moskva er omringet, Leningrad også, men begge hovedstæder holder stadig ud. Nazisterne er allerede i nærheden af Kazan. Der er stadig mudder og mudder, og de har ikke travlt med at angribe. Men kampene fortsætter og vil fortsætte den massive bombning af sovjetiske byer, der endnu ikke er blevet erobret.
  Fascisterne presser hårdt på, må jeg sige. Og japanerne kommer fra øst. Du kan ikke modstå sådanne monstre.
  Dette gennemgår et kolossalt pres.
  Ulyanov gør stadig modstand. Tyskerne stormer også byen Tasjkent og motorvejen i Centralasien. Situationen er kritisk. Især da Moskva blev fuldstændig omringet.
  Den har mange tropper og hundredtusindvis af soldater i militsen. Men i kampe bliver granater og ammunition brugt meget hurtigt. Måske vil der ikke være nok ammunition. Og så falder hovedstaden. Og der er ikke så mange madforsyninger. Også dette slutter snart.
  Og uden Moskva bliver det endnu en krig. Og Stalin forstår dette.
  Nu er han i Orenburg. Men efter at nazisterne brød igennem til Volga, var det heller ikke langt fra frontlinjen.
  Plus samuraien lagde også pres på dem. De bomber og angriber med utallige infanteri. Der er måske ikke nok styrke.
  Stalin forstår dette og forsøger at forhandle en separat fred med Japan bag kulisserne. De siger, at de endda er klar til at opgive Fjernøsten og betale erstatning i guld.
  Men Hirohito sagde: vi har brug for hele Sibirien, lige op til Ural. Ak, det er umuligt at give op så meget.
  Vladivostok er allerede næsten omringet. Og generelt er alt meget skræmmende...
  Men nogle heroiske piger kæmper og bukker ikke under for fascisterne og japanske militarister.
  Den pansrede fængselsvogn, som den syngende Witcher kørte i, standsede, og dørens knirken blev hørt. To japanske mænd, den ene stor og tyk, den anden lille og tynd, lænede sig ud af lyset, der et øjeblik blændede Anastasia. Så stak pigen uden tøven en i tindingen med et skinneben og en anden i kæben med en knytnæve pakket ind i en kæde. De berygtede krigere i Land of the Rising Sun blev på komisk vis slået ud.
  Witcher sang endda:
  - Jeg udfordrer manden til tolvte runde! Jeg er trods alt en super kvinde og en komplet Atass, og jeg sender fjenden i en dyb knockout og demonstrerer uhæmmet klasse i kamp!
  Pigen hentede et japansk maskingevær kopieret fra Schmeister, og hun klikkede på bolten og skyndte sig til cockpittet. Yderligere tre japanere sprang derud, Witcher sendte et udbrud af ild mod dem, sigtede efter deres hoveder og grinede voldsomt.
  - Hvad fik de køllehovedede monstre!
  Den pansrede mandskabsvogn blev taget til fange af en nøgen damekriger. The Witcher gøede:
  Svævede over det uheldige Rusland,
  Helvede monstre kogende mørke!
  Besætteren har sin stormfulde økse,
  Skærp og skær hovedet!
  En kommunist i en stødbal er ikke en bonde,
  Vi er ikke bøjet for evigt!
  Vil gøre det tredje rige til ildsjæle,
  Nå, ærlighed vil blive belønnet med godhed!
  På trods af at hun var væmmet, tog Vedmakova en japansk militæruniform taget fra de døde på. Hvor ubehageligt det var, disse soldater havde ikke vasket sig i lang tid, og lugten var forfærdelig. Piloten hylede:
  - Det må blive så brutaliseret! asiatisk dog!
  Den pansrede mandskabsvogn startede dog let op og drog af sted i nordlig retning. Køretøjet havde to 12 mm maskingeværer, så det om nødvendigt var muligt at afvise et infanteriangreb. En anden ting er, at 20 mm panser ikke ville have modstået kaliberen af 37 mm japanske "kanoner". Vedmakova tænkte: hvordan kommunisternes komme til magten ændrede Rusland. Hvis den japanske hær i tsartiden var væsentligt overlegen i forhold til den russiske hær i tekniske termer, nu halter den tværtimod bagud. Selvom det ikke kan siges, at videnskaben ikke opmuntres i den opgående sols land. Den obligatoriske ungdomsuddannelse blev indført i slutningen af det nittende århundrede. Det er rigtigt, at kvaliteten af uddannelsen i Japan ikke var høj. De kopierede det fra den preussiske skole, som var pedantisk til det yderste, og forenklede det lidt, så én lærer ville passere så mange elever som muligt, da der ikke var nok uddannede mennesker. Generelt efterlignede japanerne europæerne, for eksempel briterne i udseendet af khaki-uniformen, tyskerne i formationen og militære reguleringer, amerikanerne i flådens uniform og type og finansielle institutioners driftssystem. Sandt nok havde de deres egen, for eksempel Bushido-koden, det berømte shimosa-sprængstof (selvom det næppe var bedre end det europæiske). Indtil midten af det nittende århundrede var Japan et tilbagestående middelalderland, der ikke engang havde jernbaner og var bevæbnet med kanonkugler. Det var endnu mere arkaisk end Türkiye eller Iran, og endnu mere det tsaristiske Rusland. Mærkeligt nok var det Amerika, der hjalp Land of the Rising Sun med at komme frem i offentligheden og bogstaveligt talt tvang det til at slutte sig til den civiliserede verden. Den moderne dampkrydser med eksplosive granater gjorde et stærkt indtryk på det tilbagestående Japan. Især da han sænkede flere sejlskibe, hvilket viste kanonkuglernes fuldstændige hjælpeløshed.
  Måske vil amerikanerne fortryde mere end én gang, at de tvang Japan til at åbne sig for verden. At de havde rejst en konkurrent i Asien, men så var det svært at tro, at om nogle få årtier ville Land of the Rising Sun gå den vej, der tog århundreder for Vesten.
  Vedmakova kørte langs motorvejen, så lastbiler med forstærkninger kunne passere foran, samt transport, og ræsonnerede. Den tsaristiske regering, selv under Alexander den Anden, eller rettere endda under Nicholas den Første, udklækkede planer for annekteringen af Kina til Rusland. Men Nikolai valgte den tyrkiske retning som et objekt for ekspansion. I princippet var det mere bekvemt. Men Storbritannien, som hadede Rusland, og Frankrig, som var under dets indflydelse, stod op for osmannerne. For første gang i et kvart årtusinde (siden 1612) tabte Rusland en storstilet krig (individuelle kampe tæller selvfølgelig ikke, du mener, at Rusland i næsten et kvart årtusinde ikke tabte krige som en hele, i øvrigt var det under Nicholas den Første, at den nåede sin maksimale størrelse med hensyn til areal). Der var flere grunde, hvoraf den vigtigste var vestmagternes overlegenhed med hensyn til deres troppers teknologiske udstyr. Efter Nicholas den første begik selvmord, blev tronen taget af Alexander II: måske den mest uddannede og lærde tsar i hele Ruslands historie. Han begyndte store reformer, bemærkede livegenskab, og under ham begyndte den hurtige vækst af industrien, byggeriet af jernbaner og kraftværker! Men samtidig skete afskaffelsen af livegenskab på bekostning af bønderne, der var mange ødelæggelser, optøjer brød ud, især massive i Polen. Alexander formåede at flytte Rusland fremad, men løste ikke grundlæggende problemer, og solgte endda Alaska til Amerika for øre og gav Hawaii-øerne gratis. Det lykkedes ham ganske vist at besejre Tyrkiet, men det Osmanniske Rige var meget svagt på det tidspunkt og blev rystet af opstande. Ja, Ruslands tab i denne krig var uforholdsmæssigt store, hvilket beviser, at den russiske hær stadig er langt fra perfekt, trods reformerne. Men selv under Suvorov var alt ikke så klart, som de siger i bøger. Sejre kom til en betydelig pris, og Katarina den Anden, for eksempel, under den anden russisk-tyrkiske krig, begrænsede sig til relativt beskedne territoriale erhvervelser, og opgav endda krav på Moldova. Selvom disse lande var beboet af ortodokse slaver, og på et tidspunkt var en del af Kievan Rus. Generelt, efter Ruslands befrielse fra det mongolsk-tatariske åg, blev der sat kursen mod tilbagevenden af alle de oprindelige slaviske lande. Dette tog flere århundreder, for eksempel blev Galicien først vendt tilbage i 1939, efter befrielsen fra det polske åg. Og byen Przemysl med de omkringliggende lande forblev hos ungarerne og slovakkerne.
  Vedmakova kiggede på motorvejen: der var ikke så mange forskellige biler, men japanske infanterister marcherede. Japan har en befolkning på omkring hundrede millioner, endda flere end Tyskland, før-værnepligtstræning fylder halvdelen af skoletimerne. Krigen med USSR er en gave fra gud til dem, i modsætning til kampen med USA. Du kan udskille flere og flere opdelinger.
  Det er meget fristende at affyre et udbrud fra dine to højhastigheds maskingeværer, det kan heldigvis gøres ved at styre dem ved hjælp af et hydraulisk drev fra cockpittet. Men sandheden er, at så har hun selv små chancer for at komme ud herfra. Nej, det er stadig bedre at gøre det tættere på frontlinjen eller om natten. Ja, det ser ud til, at det allerede er ved at blive mørkt... Så bliver ulvene mætte, og fårene er i sikkerhed. Selvom nej, hun er ikke et får.
  Så hvad med Japan? Den første krig 1904-1905 var tabt, og Rusland mistede mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer alene som fanger. Selvom den zaristiske hær havde en numerisk overlegenhed. Japan mistede mindre end to tusinde fanger, og der blev endda etableret en bonus på hundrede guldrubler for hver fanget soldat med gul ansigt og tusind officerer. Denne historieside er meget ubehagelig for Rusland. Det, der er mest irriterende, er, at mange inde i landet ønskede, at japanerne skulle vinde. For eksempel sendte studerende ved Moskva Universitet lykønskninger til Mikado med Port Arthurs fald. Og hvor meget blev der stjålet: det er umuligt at nævne!
  Vedmakova bremsede gassen for ikke at løbe ind i en anden marchkolonne. Pigen svor:
  - Jamen, de er ligesom græshopper! Smaløjede skabninger!
  Øret kunne allerede mærke kanonadesbrølet nærmede sig. Piloten knurrede og sang derefter:
  Den russiske kriger stønner ikke af smerte,
  Den russiske kriger ødelægger japanerne!
  Og vi har fuldstændig sorg,
  Hele det bøjede skjold rystede!
  Pigen tav igen. I den krig hjalp USA og Storbritannien Japan med penge og våben, men der var ingen front i vest. Faktisk håbede Land of the Rising Sun, at Tyskland ville udnytte øjeblikket og angribe Rusland. I princippet var dette reelt og gavnligt for Tyskland. Det allierede Østrig-Ungarn kunne med sine interesser på Balkan også modsætte sig Rusland. Türkiye, historisk fornærmet af Rusland, og endda under Tysklands finansielle kontrol, kunne også gå ind i krigen. Det er også muligt, at Italien, som var en del af Triple Alliance og kunne gøre krav på de rige ukrainske lande, ville gå ind i krigen. Under alle omstændigheder ville det have været dårligt for det zaristiske Rusland. Selv hvis hun tabte i en alliance med ententen, ville en krig på to fronter ende i katastrofe. Chancerne for, at Frankrig kommer med i kampen, er små, da Storbritannien på det tidspunkt var imod Rusland. Generelt er dette selvfølgelig en stor fejlberegning af kejseren, der missede en sådan chance. Det er muligt, at selv efter udbruddet af Første Verdenskrig var den vigtigste strategiske fejlberegning Fritz' angreb på Belgien og Frankrig. Måske hvis de havde indledt en total invasion af Rusland, ville situationen med Polen i 1939 være blevet gentaget. Heldigvis viste tyskerne sig at være overmodige, idet de valgte en krig på to fronter.
  Vitchakova, i modsætning til mange af hendes landsmænd, var heldig: hun formåede at læse Mine Kaif, og i originalen. Selvfølgelig havde Hitler ret, da han sagde, at det enten var nødvendigt at være sammen med Storbritannien mod Rusland, eller sammen med Rusland mod Storbritannien. Og ganske logisk kritiserede den fremtidige Fuhrer dem, der forsøgte at bringe Bismarcks lig frem i lyset.
  Hitler afviste faktisk enhver mulighed for enhver alliance med Rusland, især da bolsjevikkerne kom til magten i det og mente, at russiske lande skulle blive tyske kolonier.
  Det betyder, at han tydeligvis var en fjende af Rusland, og enhver aftale for Fuhrer var et simpelt stykke papir. Desuden er Stalin en idiot, fordi han savnede et så stærkt slag på sin åbne hage, selvom han var nødt til at forberede sig på at afvise slaget og bringe tropperne i kampberedskab. Eller endnu bedre, plant det selv! Den tyske hær var heller ikke klar til den sovjetiske hærs offensive impuls. Det ville have været meget vanskeligt for dem, vi kunne simpelthen have omringet og ødelagt de tyske tropper i kedlerne. Hvilken krig er det her! Så initiativet overgik til Wehrmacht. Og fronten flød fra vest til øst. Det er ikke klart, hvad Stalin regnede med? Og Beria er en tøs. Hun kender ham skaldet godt. Hvorfor advarede han ikke Stalin? Hvorfor overtalte han dig ikke til at handle? Hvordan skete dette? Folkekommissæren var jo en snedig mand og stolede ikke på nogen! Når alt kommer til alt, var der virkelig seriøse efterretningsdata, tropperne fra Det Tredje Rige trak op til grænsen, og hver anden bedstemor profeterede krig. Generelt var der en følelse af, at noget ubønhørligt og frygteligt nærmede sig!
  Og det var kun Stalin og hans følge, der sparkede røv, som om de bevidst ønskede at miste og ødelægge millioner af mennesker. Og generelt er den overskægtige georgier ikke sådan et geni... Han nåede ikke at afslutte seminaret, og som Beria indrømmede for hende, drikker han ofte. Og da krigen begyndte, var der en generel summen... Og nu har hele verden grebet til våben mod Rusland! Og her er naturligvis Stalins ufleksible politik skyld. Især på trods af, at fronten var ved at blive kvalt af mangel på forsyninger, blev tusindvis af tog tilbagekaldt for at deportere tjetjenere til Kasakhstan. Og det blev gjort under krigen, hvor hver vogn tæller! På grund af dette lykkedes det i øvrigt Mainstein, på trods af den sovjetiske hærs betydelige numeriske overlegenhed, at udføre et modangreb for at besejre de røde tropper. På grund af mangel på lag blev forstærkninger ikke indsat i tide, forsyningen af sovjetiske tropper blev afbrudt, og som et resultat udløb offensiven. Og hvis vores tropper nu var i Kiev, og måske i Rumænien, ville Storbritannien og USA måske ikke have risikeret at forråde USSR!
  Desuden, hvem dræbte næsten Hitler? På den måde skubbes det tredje rige til ny aggression?! Mest sandsynligt var dette en operation ledet af Beria... På et tidspunkt fandt han trods alt ud af, hvordan han skulle afslutte Trotskij. På det tidspunkt var dette imidlertid forårsaget af behovet for at undgå en splittelse i Internationalen. Nu har dette ført til den modsatte effekt, Ruslands fjender har forenet sig. Desuden er fjenderne historiske! Hun må sige, at Vedmakov selv var meget overrasket over, at Churchill holdt en opsigtsvækkende tale den 24. juni, hvor han bebudede støtte til USSR. Det er mærkeligt, at fårene kom til ulven for en alliance, hvis selvfølgelig den britiske løve kan sammenlignes med et får. Stalin er dog en typisk ulv! Nu er alt tilbage til det normale, kapitalistiske demokrater og kapitalistiske fascister tilsammen! Men kommunisterne er forenede og ærlige, uden at gå på kompromis med samvittigheden! Måske er det præcis det, Stalin ønskede? Under alle omstændigheder øgedes fjendens styrker, og Japan viste sine kæber i øst. Men generelt er bevægelsen fra ledelsen af landene i den Rising Sun logisk: det er nødvendigt at dæmpe struben på militæret, der er utilfreds med enorme territoriale indrømmelser og faktisk overgivelse, der lover nye kampe og lande. Hvis USA ikke havde indført sanktioner, eller rettere sagt en blokade, mod Japan den 24. juli, så ville samuraien måske have ramt USSR selv i august uden at vente på vinteren! Japanerne er et modigt folk, og det er usandsynligt, at de ville blive stoppet af mindet om Khalkhin Gol, hvor sekundære tropper i øvrigt kæmpede, inklusive marionettropperne fra den manchuriske imperiale regering!
  Og dette kunne bringe Moskvas fald i fare... Selvom Stalin nok ville foretrække at opgive hele Sibirien til Moskvas overgivelse. Jeg ville simpelthen lade dækning være der i håb om, at den hårde taiga-vinter ikke ville give japanerne mulighed for at rykke for langt frem og knytte sig til tyskerne i Ural- eller Volga-regionen.
  Og så ville der selvfølgelig være problemer... Hitler fejlede i nærheden af Moskva og lavede en fejlberegning ved at erklære krig mod USA, uden at forpligte Japan til at gengælde i forhold til USSR. Hitler var slet ikke kendetegnet ved logik, med sin brutale antisemitisme, der vendte den største finansielle elite og endda Vatikanet mod sig selv. Det øgede ganske vist hans popularitet blandt araberne, men de ydede ikke væsentlig bistand til Rommels korps.
  Panservognen kørte op til den tidligere sovjetiske grænse. Der har allerede været nogle ødelæggelser her. Her stikker grænsesøjlen stadig frem.
  Og japansk infanteri, samt flere lette tankettes med 20 mm automatiske kanoner og to maskingeværer hver. Mod det kinesiske infanteri kan dette være et godt våben, men mod T-34... Sandt nok er der få sådanne kampvogne i Fjernøsten, hovedstyrkerne er fastklemt i vest. Derudover er yderligere et par pansrede køretøjer og morterer transporteret i åbne køretøjer synlige. Jeg må sige, at det ikke er dårlige mørtler, på trods af deres lille kaliber...
  Witcherova tøvede: hvad skal jeg gøre? Der er mange japanere, og tilsyneladende skal du dreje ind på en landevej. Eller måske vil det alligevel give en tur til de smaløjede?
  Det er allerede ved at blive mørkt, skyer har dækket himlen, og regnen kommer. Selvfølgelig kan du tage en risiko, især da japanerne er stimlet sammen, infanteriet står, samlet i tætte rækker. Ja, der er et helt regiment af dem, gulmavede soldater, ret grimme, det er ikke synd at dræbe dem.
  Witcher krydsede sig og mumlede:
  - Gud forbyde, at der kommer flere samurai!
  To 12-millimeter maskingeværer med stor kaliber slog i stød ud mod de smaløjede væsner. Den totale tæsk begyndte. Pigen sang endda:
  Vi vil kæmpe mod fjenden til det sidste,
  Soldaters gerninger er utallige!
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe,
  Giv ikke op, når der kommer problemer!
  12 mm er en stor og skarp patron, den gennemborer kroppen, og nogle gange flere japanere ad gangen. Vedmakova styrede våbnet ved hjælp af hydrauliske drev, som japanerne lånte fra luftfarten. I de første sekunder forstod kæmperne fra Empire of the Rising Sun ikke engang, hvad der skete, og hvor angrebet kom fra. De faldt simpelthen og frigav strømme af blod fra deres maver og bryster. Dødens komme i denne tilsyneladende fredfyldte verden var så uventet. Selvom nej, det sidste udsagn ligner mere hån.
  Witcher nåede at meje flere rækker ned, før fjenden reagerede og begyndte at sprede sig. Piloten fortsatte med at skyde, mens han samtidig flyttede panservognen for ikke at komme under beskydning fra tanketterne. Alligevel kan en flykanon trænge igennem selv en sådan rustning. Dette afhænger dog også af projektilets begyndelseshastighed på kiler, den er stadig større end jagerkanoner.
  Mens piloten var heldig, fandt japanerne ikke umiddelbart ud af, hvem der sendte døden til dem, især da forårsregnen begyndte at dryppe, hvilket resulterede i, at blinkene blev svære at skelne. Sandsynligvis troede samuraien, at de blev angrebet af en russisk afdeling, der var brudt igennem bagud, så tanketterne åbnede ild mod buskene. Witcher, knuste japanerne og sang:
  Fra havets fjerne kanter,
  Hvor himlens hvælving rystede!
  Sultanens horder skynder sig forbi,
  Det er, som om Antikrist er opstået!
  
  Krigen er nådesløs, ond,
  Som en drage faldt ned på Rus'!
  Mit land er gråt af sår,
  Red din mor, jeg beder til Gud!
  
  Hvor grusom verden er, den er forfærdelig
  Barnet faldt og blev revet i stykker!
  De fødte, skubbede af smerte,
  Så den onde Thunderer besluttede!
  
  Gud kender ingen grænser i vrede,
  Han har bragt katastrofe over menneskeheden!
  Og alle der lever lider,
  Kun sorg tæller sejre!
  
  Rusland er gennemblødt af blod,
  Hvor er du almægtig grusom!
  Hvor blev din mission af?
  Er Kristus virkelig den tredje, overflødig!
  
  Hvorfor er du Ada og Eva,
  Forvist dem fra paradiset på grund af forseelser!
  Timen er kommet for kannibalen,
  Med et sejere raid Mamaia!
  
  Pigerne fældede tårer her,
  Tyskerne dræbte mine forældre!
  Hun er barfodet og det fryser
  Alvorligt, alle floderne er frosne!
  
  Ingen har ondt af os mennesker
  Enten mider eller slanger stikker os!
  Nogle gange opstår der en idé
  Hvilken kop af lidelse til randen!
  
  Det er nytteløst at håbe på Gud,
  Selvfølgelig skader det ham ikke!
  Det er bedre at leve dårligt og dårligt,
  Men her sagde vi - nok!
  
  Vi har kommunismens bannere,
  Hvilket betyder ingen henvisning til min onkel!
  Jeg kan ikke tolerere fascisme,
  Vores etos er simpelt: for helvede med det!
  
  Håb på hårde hænder,
  Til sindet, der er i hovedet!
  Viljen fører os til resultater,
  Dygtighed, entusiasme i næven!
  
  Og så måler i trin,
  Din vej til frihed og lykke!
  Vi bliver røde guder,
  Ingen kan bøje os!
  Vedmakova sang og affyrede maskingeværer, skyd de smaløjede, der allerede havde formået at stikke af og lægge sig ned. Men så ændrede hendes held sig også flere japanske betjente indså tilsyneladende, hvad der foregik og kastede adskillige granater mod panservognen. Witcher mærkede hendes krop ryste. Men de japanske granater var fragmenterede og trængte ikke ind i pansret, tilsyneladende designet til at modstå maskingeværudbrud på op til 14 millimeter i kaliber.
  Witcher fnisede:
  - Og så i en stædig kamp, en vildfaren kugle - et fjols! Hun blev irriteret, blev pludselig klogere og ramte oftere målet!
  I en pansret mandskabsvogn er maskingeværer drevet af bæltefremføring. Dette giver et stort udbud af kugler, derudover leveres vandkøling, som giver dig mulighed for at øge skydningens varighed. Derfor afskar krigeren uden ceremoni japanerne, der kastede granater mod hende. Men det lader til, at de andre kæmpere har bemærket det. Granater fløj igen. Et styrt blev hørt. Det ser ud til, at en af granaterne var tung, vejede omkring et kilogram og var panserværnsvagt. Japanerne var allerede forsynet med lignende emner. Det er svagt mod Chevrons og T-34'ere, men du kan trænge ind i en pansret bil! Gennem den ødelagte side blev Witcher overhældt med støv. Pigen svor:
  - Ja, Japan er lille, men det volder store problemer!
  Panservognen begyndte at få fart, og der fløj et par fragmenteringsgranater ind, hvor de eksploderede.
  Fragmenterne fangede Witcher og rev hans uniform. For at toppe det, brød den ødelagte benzintank i brand. Pigen bandede igen:
  - Ikke en maskine - en general! Jeg ville kaste lort efter dig!
  Efter at have mejet et par dusin mere, måtte jeg springe ud af førerhuset. Pigen gjorde dette ubemærket af de japanske soldater og kravlede. Han var ikke bekymret for sig selv, hun bar hæruniformen fra den opgående sols land. Og i mørket og i regnen kan du ikke rigtigt se dit ansigt. Nu skal du af motorvejen og forsvinde ind i bushen.
  Pigen kravlede ret hurtigt og stødte samtidig på lig et par gange. Hun mumlede tilfreds:
  - Det er ikke dårligt, at jeg gav samuraien et lys! Nu skal du bare gemme det selv!
  Krigeren dykkede ned i buskene og rejste sig og begyndte at gå. Narre dem, måske bliver de ikke fanget. Faktisk kæmpede hun ordentligt og troede, at hendes bedrift højst sandsynligt ikke ville blive troet, ellers ville de måske, hvem ved, have givet en anden heltestjerne!
  Generelt er krig en mærkelig ting, man dræber mennesker, og det er ikke bare normalt, men tapperhed. Som Bibelen i øvrigt siger: "Du må ikke slå ihjel!" Ikke desto mindre befalede Gud ikke bare at dræbe, men at udrydde amalekiterne, deres hustruer, børn og endda husdyr! Selv under krig anses udryddelsen af civile for umoralsk og modbydelig.
  De vestlige allierede bombede imidlertid ikke kun og ikke så meget militære mål, som de bombede civile. Det skyldtes dels højhøjdebombeflys lave nøjagtighed, som gjorde det svært at ramme rent militære mål, men hovedsagen var hævn. Japan fik også et løft fra USA. Men der var ikke noget at svare dem med! De havde simpelthen ikke fly med sådan en rækkevidde til at nå Yankees!
  Tilsyneladende anså amerikanerne hævn for Peru Havn for tilstrækkelig, eller rettere sagt, den øverste finansielle elite besluttede at handle pragmatisk og satte samtidig en stopper for Maos Røde Hær. Japan stod tilbage med Manchuriet som springbræt til krigen mod USSR, og fik frie hænder mod Mongoliet, og resten var Chiang Kai Sheks værk! Så bliver det muligt at feje hele Kina op. Og lad Land of the Rising Sun bløde i krigen med USSR. Det mest interessante her er nok, at japanerne, efter at have besejret Rusland, regner med at komme ud for Amerika igen ved hjælp af Tyskland og USA, de tænker på at fravride Sibirien og andre lande fra det udmattede Japan.
  Hver side mener, at de handlede meget klogt, især da Amerika og Storbritannien fik kontrol over store territorier uden at affyre et eneste skud. Ellers ville de have været nødt til at tage lang og kedelig tid for at erobre dem, hvilket trods alt ville have taget flere år, det er øer!
  Vedmakova gik i håb om at krydse frontlinjen. Det er ganske muligt at glide ind i hullet og slutte sig til dit eget folk. Eller måske endda tage en af samurai-fangerne. Nå, det er tæt på den sovjetiske hærs mest avancerede stillinger. Ellers bliver det svært at trække.
  . KAPITEL nr. 18.
  Det er allerede maj 1944, frontlinjen er ved at komme til live, og tyskerne og hele den kapitalistiske koalition burde handle meget mere aktivt.
  Og Vedmakova fortsætter med at argumentere:
  Så for verdensoligarkiet: Tyskland og Europa under USSR betragtes som en tabt indflydelseszone og endda en trussel mod det styrkede kommunistiske imperium og bolsjevismens yderligere ekspansion. Og for Rusland under Tyskland er dette udvidelsen af dets indflydelsessfærer og muligheden for at suge al saften ud fra de rige lande. Men det er i virkeligheden, hvad de franske oligarker tabte ved at tabe til Tyskland: De måtte dele lidt med Hitler, men de beholdt det meste af rigdommen, og det blev endda nemmere at udnytte arbejderne - tyskerne knuste fagforeningerne. Hvad har oligarkerne mistet i Baltikum? Tæl al din kapital, og dem, der ikke havde tid til at flygte, så frihed eller liv! Eksemplet er fantastisk! Så der er ikke noget overraskende ved dette! Og hvis Hitler ikke havde været sådan en ivrig antisemit, ville ingen have hjulpet USSR!
  Det skal siges, at en af grundene til, at Frankrig relativt let brød sammen, var den markant lavere procentdel af jøder både i befolkningen som helhed og i finanseliten. I Polen, Storbritannien, USA: det var stik modsat. Især i USA, hvilket i øvrigt forklarer, hvorfor Yankees, på trods af at der ikke faldt en eneste bombe over Amerika, var endnu mere grusomme mod Tysklands befolkning end briterne!
  Vishu blev en marionet under Wehrmacht, og tyskerne kørte rundt i Paris og spillede mundharmonika. Hitler begyndte at forberede en invasion af England uden at bryde sig om at overføre økonomien til krigsfod og bruge ressourcerne i det erobrede Europa. Dette kostede ham dyrt, ligesom hans manglende vilje til at forhandle med englænderne og give afkald på antisemitisme. Sidstnævnte ville måske have tilladt Führeren at slippe alle sine styrker løs til en krig mod USSR og angribe tilbage i maj. Sandt nok kunne fred med Storbritannien have presset Stalin til at annoncere mobilisering. Det ville være et signal om, at fjenden allerede er for døren.
  Eller ej, i hvilket tilfælde det kunne have påvirket USA's position over for Japan. De ville ikke provokere Land of the Rising Sun, og det mægtige imperium kunne åbne en anden front! Det er, hvad der skete nu. Kun i en endnu værre situation, når USSR's hær næsten er ødelagt, er produktionen af våben endnu ikke etableret, og de har endnu ikke lært at kæmpe!
  Dette er ikke året enogfyrre - sovjetiske tropper fik kamperfaring, lærte at kæmpe og vinde! Så nu er de ikke bange for tunge kampvogne og fly med syv affyringssteder på ét køretøj!
  En ensom japansk mand står nær et træ. Altså en almindelig lille gul dummy.
  Witcher sprang op bag ham. Hun rykkede hovedet op og drejede det så... Når du skarpt rykker fjendens "potte" op, kan nakkemusklerne ikke længere yde effektiv modstand, og "potten" krøller let sammen!
  Nå, hvad med en samurai mindre! Vedmakova ser munter og glad ud, hun blotter endda sine tænder:
  - Japan vil aldrig erobre os! For der er en fighter som mig!
  Faktisk, i hele Ruslands historie, var det kun mongol-tatarerne, der var i stand til at erobre! Hvorfor dette skete, og hvorfor den store slaviske nation viste sig at være hjælpeløs, er naturligvis et mysterium for mere end én generation!
  Den vigtigste årsag er feudal fragmentering, da alle tog en tildeling for sig selv: de startede kyllinger og sad i den og vogtede deres arv: uden arbejde!
  Witcherova følte, at de stramme og ubehagelige japanske støvler gned hendes fødder. Piloten besluttede, at det i dette tilfælde ikke var nogen mening i at udholde plagene. Hun tog simpelthen de stumpnæsede sko af, der var stramme, og lagde pres på fingrene. Jeg følte køligheden af mit fødeland med mine bare fødder og følte mig meget mere munter! Hun øgede sit tempo og begyndte endda at hoppe lidt!
  Det faktum, at russerne var splittet, blev slavernes største tragedie. I vest blev de underkuet af Litauen og Polen, og i øst af de grusomme tatarer. Åget varede dog ikke evigt: Moskva, en tidligere lille by, begyndte at vokse og blev endda til en slags lille imperium. Ivan Kalita blev samleren af russiske lande. Han var den første og ikke den heldigste, men vigtigst af alt den første! Og som det lyder i den bolsjevikiske sang: det er bedre at være død end anden!
  Stalin er ikke russisk, dette er hans største ulempe! Derfor mistilliden til den titulære nation og massive uberettigede undertrykkelser! Giv grisen horn, og chock et kongerige!
  Chuchmek på tronen og Rus' i folden!
  For eksempel var både Tukhachevsky og Egorov ganske dygtige marskaler, hvad kan der ellers siges om resten af de undertrykte befalingsmænd! Kan ikke sammenlignes med en abe med overskæg! Derfor kom vi i problemer!
  Men hvordan skete det egentlig, at Stalin formåede at blive en absolut hersker? En analfabet georgier blev gjort til Gud!
  Det russiske folk skal regeres af en russisk zar! Forresten havde Romanovs næsten intet russisk blod, og måske var det derfor, de degenererede!
  Japan havde også en unik styreform, hvor shogunen var væsentligt højere end kejseren, og derfor var der nogle fordele, da der var mindre chance for at ødelægge imperiet på grund af arvingen til en tåbe. I århundreder førte japanerne ikke erobringskrige, men de kæmpede aktivt med hinanden. Dette havde en vis indflydelse på denne nations mentalitet. Men i det tyvende århundrede erobrede den opgående sols land mere land end Alexander den Store! Nu er det Ruslands tur. Kun disse er ikke tsartiden, det store kommunistiske parti hersker og det mest avancerede og perfekte økonomiske og politiske system i verden!
  Witcher rystede dog pludselig på hovedet. Ikke alt er rigtigt i det politiske system og i regeringens måde! Folket vælger for eksempel ikke statsoverhovedet som følge af en alternativ viljetilkendegivelse, men hvad sker der... Det må siges, at oprettelsen af hovedkvarteret og tildelingen af nødbeføjelser til det ikke var forudset. enten ved lov eller ved forfatning. Og hun var personligt i tvivl om den halvt uddannede seminarists evner! Ligesom Beria: en snedig mand, men dårligt uddannet med et ekstremt snævert syn og lærdom!
  Men nu er frontlinjen endnu tættere fremme, blink er synlige, og brølet er blevet endnu stærkere. Nå, det er tid til at finde et sprog og... Vedmakova bemærkede en løsrivelse af kravlende japanere. Nu skal du forsigtigt sidde på halen. Omtrent i samme stil som hun angreb Yu-188, et meget hurtigt bombefly, som ikke engang er let at indhente med en hurtig MiG. I øvrigt er lags generelt ikke specielt manøvredygtige og er i denne henseende ikke bedre end Fokken-Wulfs! Nå, samuraierne nærmer sig skyttegraven, de ligner væddere, der kravler mod en oliepøl. Der er mange japanere, du skal handle forsigtigt her... Her er kaptajnen for hæren i Land of the Rising Sun, hans ansigt er som et murmeldyr. Han skriger noget og vifter kraftigt med næver og dolk.
  Vedmakova ventede tålmodigt på, at samuraien skulle rejse sig for at angribe og slog ham i baghovedet med sin numse. Han beregnede dog slaget, så "japaneren" ikke ville dø med det samme. Og så affyrede hun et udbrud fra en maskinpistol mod japanerne, der løb for at angribe! Proorav:
  - List i krig er som et sejl på et skib, men kun det puster sig op, ikke hende!
  Dreng Oleg og pige Margarita slås i Ulyanovsk. De vil stå i denne by som titaner.
  Oleg Rybachenko ser omkring tolv år gammel ud. Og drengen kaster en granat med sin bare fod.
  Han kaster fascisterne rundt og siger:
  - Ære til det store Fædreland!
  Margarita giver også en velrettet tur. Slår fascisterne ned og synger:
  - Ære til Stalin og kommunismens sol!
  Oleg Rybachenko fyrer og tilføjer:
  - Ære til heltene!
  Pigen skyder og mejer nazisterne. Kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Og ære til det store moderland i århundreder!
  Således skiltes drengen og pigen for alvor ad. De skyder mod nazisterne og kaster granater.
  Drengens bare fod kaster en mordergave. Drengen siger med vildt raseri:
  - Vi plager alle!
  Margarita, der skyder og slår fjenden ned, knirker:
  - Og der bliver høslet for djævelen!
  Og pigen kaster med sin bare fod dødsgaven. Sådan en kriger, der faktisk er i stand til at slå hele tropper ned.
  En dreng og en pige slås i Ulyanovsk. De er sande helte. Og riddere fulde af modig ånd.
  Hvad troede Hitler, at efter katastrofen i 1941 lærte russerne intet?
  Hvem bekymrer sig! Den Røde Hær er klar til at konfrontere monstrene fra "E"-serien, lad dem fortælle: E-75 tons for halvfems og E-100 tons for hundrede og fyrre. Fra taigaen til det britiske hav er den røde hær den stærkeste.
  En dreng og en pige slås, så nazisterne kommer væk fra dem som glas fra en forhammer.
  Børn er udødelige og er ikke bange for noget. Hvad er disse fascister for dem? Flere kaniner at jage!
  Oleg Rybachenko sang med et brøl:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, du Hitler er en ged,
  Hvorfor kom du til Rusland som en røv...
  Du modtager fra os specifikt i en nikkel -
  Du vil støde på en stærk drengens knytnæve!
  Og så kaster en muskuløs knægt en granat med sin bare fod. Og to tyske kampvogne E-50 og E-75 støder frontalt sammen og eksploderer.
  Oleg Rybachenko siger med glæde:
  - Jeg er en super ung fighter!
  Og igen giver drengen en tur.
  Og så skyder pigen også. Hun slår præcist og lægger fast. Og samtidig synger han:
  - Jeg vil knuse alle fascisterne, og jeg vil trimme Adolfs fedt!
  Og igen er pigen i fuld begejstring over ødelæggelse. Alt skyder sig selv og skyder.
  Og en granat flyver fra den bare fod igen. Det rammer fascisterne. Spreder sig som stifter, når de bliver ramt af en bold.
  Margarita synger:
  - Det stærke slag er usædvanligt velrettet,
  Den sejeste Povetkin flyver ind i ringen!
  Oleg Rybachenko, der fyrede, bekræftede let:
  - Povetkin er et værdigt eksemplar, og løber ikke væk fra stærke modstandere!
  Hvorefter drengen igen kaster en granat med sin bare fod og smadrer fascisterne som flasker og brosten.
  Og uanset hvor smart du gør det, støder nazisterne sammen. Hvad ville de? Der var ingen grund til at blande sig i USSR.
  Kun én ting generer Oleg Rybachenko. USA er allerede sluppet af med tyskerne, og Rusland vil tage rappen for dem.
  Drengen, der kastede en granat igen med sin bare fod, sang:
  - Vær ikke et fjols, Amerika.
  Giv os Alaska nu...
  Dette er vores land på to banker -
  Det er ikke for ingenting, at en bjørn er et voldsomt udyr!
  Og Oleg Rybachenko gav et udbrud igen... Han mejede fascisterne ned. Og igen klemmer drengens bare tæer granaten og kaster den mod fjenden. De spreder det i forskellige retninger.
  Drengen brøler:
  - Ære til Rusland!
  Margarita kastede igen en granat med sin bare fod og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Drengen rettede pigen:
  - Stalin regerer her, ikke Nicholas II!
  Margarita var let enig:
  - Ja Stalin! Hvem sluttede fred med kannibalen!
  Og pigen smed igen en mordergave med sin bare fod.
  Oleg Rybachenko bemærkede logisk:
  - USSR har brug for en pause! Selvom det tredje rige udnyttede det bedre!
  Og børnene begyndte at skyde igen...
  Tyskerne nær Ulyanovsk og i selve Ulyanovsk modtog et forfærdeligt helvede.
  Men faktisk er det, de kom med, det, de går med.
  Mere præcist dør de. Kampen er så blodig og hellig ret.
  Oleg Rybachenko synes virkelig under kampen, at folk nogle gange er for naive. Enten gør de et geni ud af Stalin, eller endda ud af Lukasjenko. Men for det enogtyvende århundredes Hviderusland er det ret uhyggeligt at lave en personlighedskult ud af en kollektiv landmand. Det er tid til at blive klogere.
  Og vælg en ny, ung, progressiv leder. Og ikke demonstrere intelligensniveauet for en baby i en sandkasse.
  Lukasjenko er bedst kendetegnet ved denne anekdote:
  Når alt bliver dyrere i Hviderusland, hvad er så billigst?
  Løfter fra præsident Lukasjenko!
  Hvorfor?
  For de koster ingenting!
  Det er en skam for hviderussere, der stadig stemmer på sådan en diktator. Men det er på høje tid at kloge op og vise, at de er Europas befolkning. For eksempel lykkedes det i Rusland i det mindste Putin at vinde respekt for sig selv ved at annektere Krim uden at affyre et skud.
  Men det skyldes hans fænomenale held. Putin har meget held. For eksempel var vi heldige, at der under besøget af den israelske premierminister opstod en ubehagelig episode med hans kone i Kiev. Ja, igen en manifestation af fænomenalt held. Men så lidt reelt afkast! Hvad hvis tsar Nicholas havde sådan et fænomenalt held? Mere præcist fik han det i 1935, Rusland havde taget halvdelen af verden i besiddelse.
  Og hvad så... Tsar Nicholas planlagde sin flyvning ud i rummet den 28. maj 1935, netop på hans fødselsdag. Den allerførste flyvning i menneskehedens historie af en russisk kvindelig kosmonaut.
  Og i denne verden, mens USSR er engageret i overlevelse.
  Kampene i Stalingrad er omtrent de samme som i den virkelige historie fra 1942. Kun denne gang er fjenden meget stærkere. Både i mængde på grund af kolonitropper og teknologisk.
  Det er især svært i Sovjetrusland's himmel. Nazisterne har mange stærke jetfly. Og på en eller anden måde er det ikke så let at modstå.
  Her er de tyske piloter Albina og Alvina, der samler regninger til sig selv. De er gode specialister i denne sag.
  Hvordan kan vi for eksempel stoppe sådanne tyske piger i bikini med bare ben?
  Oleg Rybachenko føler disse piger.
  Kaster endnu en granat med sine bare tæer. Kaster fascisterne i alle retninger og siger:
  - Ruslands store hjerte!
  Og terminator-drengen skyder meget aggressivt. Hver kugle rammer målet. Og arabere, sorte og indianere går til angreb. En stor skare samles.
  Drenggeniet kaster igen med sin bare fod en granat, kolliderer med to store tyske kampvogne og flygter:
  Samurai-sværdet er med dig,
  Hjertet og sindet er rent...
  Dristigt leder angrebet -
  Skønhedens vej!
  Margarita, der skød mod fjenden, skød mod nazisterne med en bazooka og knirkede:
  - Ekstraordinær skønhed!
  Og krigeren kastede med sine bare tæer en meget ødelæggende dødsgave. Knuste modstandere. Så igen med tæerne på sin bare fod slyngede hun igen vild ødelæggelse. Og to fascistiske kampvogne stødte sammen. Selv gnister og røg faldt og faldt!
  Oleg udbrød:
  - Godt gået, evige pige!
  Margarita kastede en ny dræber citron med sin bare fod og knirkede:
  - Vi er evige børn på Mælkevejen!
  Terminator-drengen nikkede og fortsatte selv kampen. Alt går efter planen. Mere præcist er det fint lige nu. Og nazisterne vil ikke slå igennem i deres område.
  Så uanset hvor hårdt nazisterne prøver, vil de i virkeligheden kun blive kvalt af deres eget blod.
  Og deres tanke bliver til skrot! Og det russiske flag vil skinne over planeten!
  Oleg Rybachenko handler med stor energi. Han kaster granater med sine bare fødder og synger:
  - Vi vil altid have glæde,
  Der vil være en lys drøm...
  Og skønhed vil komme -
  Balladen vil være væk!
  Drenggeniet optræder med aktivitet, som stiger i forhold til tilstrømningen af tyskere med raseri.
  Margarita fungerer som nummer to. Men pigens bare fødder kaster mere og mere aktivt med granater.
  Og fascisterne falder under dens slag.
  Oleg Rybachenko skyder også... Men hans tanker suser og vender tilbage til nutiden. Til det, der er i virkeligheden.
  Faktisk ser hviderussere ud til at have den største hjernemasse i Europa, men de lader sig sætte på et halsbånd og tolererer individets diktatur.
  Og i det mindste ville præsidenten være en slags supermand! Og så er han kollektiv landmand, og endda uden en lovlig far. Og give dem lov til at skubbe dig rundt i så mange år.
  Og hvad mere er, så er der også snæversynede mennesker, der stemmer på ham.
  Ja, Oleg Rybachenko udviklede endda ditties.
  Fortæl mig venner, hvor længe
  Stem på far Kolya...
  Det er tid til at vælge Oleg for dig -
  For at få flere penge!
  Ja, selvfølgelig er der behov for ændringer og så hurtigt som muligt. Faktisk er stagnation fyldt med dårlige konsekvenser.
  Desuden ved Lukasjenko ikke selv, hvad han vil. Nogle gange har han ret, nogle gange er han venstre. Enten går det til kapitalisme eller socialisme. Og han har ikke et normalt hold. Og der er intet parti eller ideologi. Sådan er dyrkelsen af en meget middelmådig og snakkesalig personlighed. Stalin og Lenin vidste i hvert fald, hvad de ville! Og denne diktator? Han ved ikke engang, om han er til højre eller venstre!
  Nej, uden ideologi og et stabilt parti bliver der ingen stabilitet i samfundet.
  Og også fremad!
  Stalin blev desværre også et symbol på terror og ødelæggelse, hvilket gjorde kommunismen til en bogeyman.
  Der var ingen optimal regering. Og under Brezhnev var der sindssyge - hvordan kunne sådan en person blive udnævnt til leder af USSR. Og i sin ungdom lignede Brezhnev ikke en intellektuel, men i sin alderdom faldt han i sindssyge. Og generelt er det en skam, at statsoverhovedet ikke kunne samle to ord sammen uden et stykke papir. Men du burde have været i stand til at gøre dette!
  Oleg Rybachenko kastede en dødelig dobbeltgranat med sin bare fod og sang:
  - Men lev som før,
  Men lev efter Bresjnev!
  Jeg er dum, dum, jeg kan ikke!
  Og lad ikke snestormen gå!
  Margarita smed sprængstoffet med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne som æbler rystet fra en gren.
  Pigen sang:
  - Æbletræer i blomst,
  Solovyovs melodier...
  jeg kommer til dig -
  Der vil være rehash!
  Pigen smilede bredt og blændende. Hendes tænder er som perler, de funkler så meget.
  Ja, dette par kæmper godt.
  Oleg Rybachenko tog den og sang:
  - Vores næver er lavet af stål,
  Kløer, tænder og hugtænder...
  De er så ivrige efter en rigtig kamp!
  Og igen fyrer terminator-drengen meget præcist. Og blodige dråber regner ned fra nazisterne.
  Nej, der vil ikke være nåde. Fjender vil kvæles.
  I mellemtiden kæmper Natasha og hendes hold i Sukhumi.
  Nazisterne stormer kysten. Kampen er selvfølgelig meget ulige
  Men piger. Når de er næsten nøgne, er det skønt!
  Natasha kastede en granat med sin bare fod, mejede et dusin fascister ned og sang:
  - Verdens fremtid er vores,
  Vi piger er ligesom Jedi!
  Zoya affyrede også en granat med sin bare fod. Hun spredte nazisterne og knirkede selvsikkert:
  - Jeg er det, der kan begrave alle i graven!
  Aurora skyder næste gang. Også en pige, der, når hun slår, er det slet ikke et flueslag.
  Den rødhårede djævel tog den og summede:
  - Jeg er farven på en ræv, og af den største skønhed!
  Og igen vil han tage den barfodet og smide dødsgaven væk! Det er virkelig den pige, du har brug for.
  Og så er Svetlana ved at blive skør! Og hun vil sprede og knuse alle, som om djævle fra hele helvede var flyttet ind i hende.
  Ja, pigerne her har selvfølgelig så blottede tænder, at de uden problemer kan rive enhver kæbe af.
  Og om nødvendigt, så et halvt hoved!
  Natasha skyder mod fjenden og brøler:
  - Jeg er så hård en kriger, at selv en tyr ikke vil trampe imod mig! Jeg brækker hans hoved!
  Zoya bekræftede selvsikkert:
  - Jeg knækker også hornene!
  Og pigens bare fod kaster en granat. Og to nazistiske kampvogne vil støde sammen.
  Og så slår Aurora dig. Og han vil også lancere en morderisk ting med sin bare fod.
  Og det vil brøle:
  - Ære til Stalin, må han blive klogere!
  Aurora er virkelig ond. Hvordan er det at kæmpe på to fronter? Det betyder jo faktisk selvmord.
  Og hvorfor bragte Stalin Rusland til dette?
  Pigen vil igen lancere den dræbende dødsgave med sine bare tæer og hvin:
  - Ære til den nye leder!
  Nå, det er rigtigt! Stalin har endda en lav pande. Og dette er et tegn på lav intelligens.
  Svetlana skyder sig selv. Og han kaster en granat med sine bare fødder. Spreder modstandere. Ødelægger dem og skriger:
  - Ære til de russiske guder!
  Og igen vil den bare hæl kaste noget meget ødelæggende.
  Pigerne her er af en sådan kaliber, at Krauts ikke vil tage dem.
  Fire piger er en enorm kraft. Og vigtigst af alt har de kun trusser på.
  Og dette giver dem en kolossal evne til at kæmpe.
  Natasha skyder. Afrikanske krigere, selv indere og arabere, bevæger sig som en lavine.
  Tyskerne bruger dem som kanonføde. Bruger det i kampe uden medlidenhed eller fortrydelse. Og selvfølgelig tager de det i tal.
  Sukhumi er allerede blevet afskåret af land. Og det er meget slemt. Snart løber vi tør for ammunition og må trække os tilbage.
  Men indtil videre vil pigerne stadig ikke give efter. De drømmer om sejr. Også selvom kræfterne er ulige. Og Moskva er omringet.
  Det bekymrer Natasha. Hun kaster en granat med sin bare fod. River fjender fra hinanden og synger:
  - Hvis der er en hovedstad!
  Zoya smed også en eksplosiv pakke med sin bare fod og knirkede:
  - Den russiske flod vil ikke tørre op!
  Og hun ramte fjenden med alle kanonerne, et hjemmelavet rekylfrit våben, med vildskab.
  Og ødelagde et par kampvogne...
  Men angrebsflyene begynder at trykke fra oven.
  Så hvad hvis de er reaktive?
  Aurora affyrede sin raketkaster. Påkørte en tysk bil. fik hende til at falde.
  Hvorefter det rødhårede udyr kurrede:
  - Kommunisme uden grænser!
  Så begyndte Svetlana at skyde. Og mejede de sorte jagerfly ned. Og så kaster han citronen som en bar fod.
  Og det vil brøle:
  - Ære til de nye guder!
  Natasha skød mod fjenden og knirkede:
  - Til de russiske guder!
  Og fra hendes bare fods kaste eksploderer flyet.
  Det er Terminator-piger. Hvis de kæmper, så kan ingen kontrollere dem.
  Zoya kaster også noget mod fjenden, der dræber enhver styrke. Og noget, der ødelægger fjenden. Og krigeren, blotter sine tænder, hviner:
  - Fly til kisten!
  Og bare fingre kaster igen dødsgaven.
  Og så vil Aurora kaste en citron mod fjenden. Han vil tage den og brøle:
  - Fremtiden er vores!
  Svetlana blottede sine tænder og sagde:
  - For kommunisme og nye bedrifter!
  Og igen kastede han en granat med sin bare fod. Og han vil dræbe alle. Tja, hvis ikke alle, så nogle helt sikkert.
  Nazisterne rakte ind i kanden. Og det er deres problem. Her kan du se Jagdtiger selvkørende pistol. En forældet bil, men meget dødbringende. En pionerdreng kravler hen til hende. Og han smutter en mine.
  Og den selvkørende pistol eksploderer trivielt.
  Drengen rækker tungen frem og synger:
  - Lad os drikke til fædrelandet, lad os drikke til Stalin!
  Lad os drikke og hælde igen!
  Vi pionerer vil dræbe Hitler!
  Fascisterne forstår det. Selvom det er svært for Den Røde Hær. Byen Groznyj er omgivet af nazisterne, men de kæmper der stadig. Også her har pigerne det bedst.
  Her kæmper Tamara. Hun er i badedragt og barfodet. Og vejret er varmt, og pigen er mere adræt på denne måde. Skønheden brænder. Med sin bare fod affyrer han eksplosive pakker mod fascisterne og synger:
  - Hitler vil snart få søm i sin kiste,
  Det vil være som en edderkop, der brænder i ild...
  Dæmoner vil plage dig i underverdenen -
  Dem, der tilbad Satan!
  Og igen flyver en meget dødbringende citron fra skønhedens bare hæl og smadrer nazisterne.
  Maria siger med et grin:
  - Granater vil dræbe!
  Og klapper Tamara på skulderen. To piger kæmper, og på toppen er der et rødt flag, fyldt med kugler.
  Pigerne er barfodede og næsten uden tøj, men de har ikke til hensigt at overgive den sovjetiske by.
  Maria sang en munter sang. Og samtidig skød hun nådesløst og morderisk;
  Der er mange fantastiske mennesker
  hvis gerninger lever i århundreder,
  Der er mange gode navne,
  Hvad kaldes de udødelige?
  
  Mange eventyrhelte
  Beholdt melodien af epos,
  Men den enkleste af alle helte
  Og vi har alle en kær.
  
  Han tilbragte sin barndom blandt bjergene,
  Jeg så fuglenes flugt,
  Nedarvet fra bjergene
  Skønheden ved ørnevinger.
  
  Hans navn, tordnende,
  Fejet hen over havet
  Blev tæt og velkendt
  Til proletarerne i alle lande.
  
  På Kinas fastland,
  Kære for alle hjerter,
  Dette navn forkynder
  Fanzam er verden, enden er paladserne.
  
  Stalin er lykkens banner,
  Menneskeheden går op!
  Må elskede Stalin leve
  Mange, mange lange år!
  Pigerne sang godt. Veronica og Victoria sluttede sig til Maria og Tamara.
  Alle fire skønheder er omringet, men hvordan kæmper de.
  Her kaster Maria en granat med sin bare fod og skyder et tysk angrebsfly ned. Og skønheden knirker:
  - Ære til vores fest!
  Veronica sender også en dødsgave med sin bare fod, og HE-162 bliver skudt ned. Og krigeren brøler:
  - Ære er højere end ære!
  . KAPITEL nr. 19.
  I juni 1944 begyndte angrebet på Kazan, og tyske tropper omringede endelig fæstningsbyen Ulyanovsk. Fascisternes og koalitionens styrke er steget markant. Moskva er stadig omringet, og Leningrad er det, men deres styrke er ved at løbe tør. Der er hungersnød og mangel på ammunition i begge hovedstæder. Men de står stadig.
  Og Kazan bliver stormet. Guliver kæmper sammen med en bataljon af barfodspionerer i bånd.
  Victoria, der skyder mod modstandere og skyder, griner:
  - For kommunismens fremtidige vidder!
  Og fire skønheder, næsten nøgne og barfodede, griner.
  De er sådanne ørnepiger af højeste orden.
  Mirabela og Anastasia kæmper i himlen. Og de hjernevasker også fascisterne.
  Mirabela tweeter med et smil:
  Alt vil være godt i verden,
  Elsk dit hjemland lidenskabeligt!
  Og igen, med sine bare tæer, gennem det åbne vindue, kastede han en citron. Og han vil være ligeglad med fascisterne. Endnu en ramt bil falder.
  Dette er tricket - du skal ramme det sådan.
  Anastasia siger med et grin:
  - Lenin ville have rost dig!
  Mirabela skød et par tyske biler ned med ét skud og bemærkede:
  - Stalin, uden tvivl også!
  Anastasia skar tre nazistiske fly ned og bekræftede:
  - Uden tvivl!
  Pigerne er så seje. Og vigtigst af alt smuk. De har varme- og samtidig kuldeberegning.
  Mirabela, der skød et andet fly ned, bemærkede:
  - Alt i vores verden er relativt...
  Anastasia fnisede og mumlede vredt:
  - Uden unødvendig filosofi!
  Og hun åbnede også vinduet og kastede en granat med sin bare fod. Denne gang eksploderede ME-262.
  Mirabela nikkede indforstået.
  - Du gjorde det godt!
  Anastasia blottede sine tænder og tilføjede:
  - Jeg gjorde, hvad jeg gjorde!
  Og begge krigere brød ud i grin. Og de blinker til hinanden.
  Ja, heltemodet er imponerende.
  I sommeren 1944 udbrød der voldsomme kampe om byen ved Volga. Kvinders snigskyttebataljonen under kommando af kaptajn Alena Ogurtsova indtog en defensiv position i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og haglgeværer, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Alena er selv iført en plettet tunika over sin nøgne krop, korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige med stærke hofter, en tynd talje og en kort bob klipning. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en maskulin hage og bredt anlagte blå øjne. Brunt hår blev gråt af støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Alena har kæmpet i mere end to år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af hudafskrabninger og blå mærker. Det er lettere for en pige at bevæge sig barfodet end i ru og klodsede støvler.
  Den bare sål fornemmer den mindste vibration i jorden, advarer om nærheden af en mine, og moder jord selv tilføjer udholdenhed. Pigens fødder er på den ene side blevet ru og er ikke bange for varmt metal eller de skarpe ruiner, men på den anden side har de ikke mistet følsomhed og fleksibilitet, og advarer gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Alenka holder en granat med en eksplosionspakke påsat i hænderne. Du skal kravle hen til den formidable tyske Lion-tank, som sprøjter gaderne med maskingeværer.
  Maria kravler ved siden af hende. Også barfodede, ligesom alle pigerne fra bataljonen, viste de sig at være iført støvler og efterligne deres chef. Hendes støvede såler skærpes, da pigen kravler på alle fire. Marias gule hår er snavset og langt... Lidt krøllet. Pigen selv er slank, tynd og lav. Hun kunne endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Maria har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge fascistisk fangenskab, overleve grusom tortur og minerne, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, ville man aldrig kunne se, at de slog hende på hælene med gummistænger og førte en elektrisk strøm gennem hendes krop.
  Maria skyder... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om og sparker sand og murbrokker op med næsen.
  Alenka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer på et ansigt, der er mørkt af solbrun og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu skifter position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke trænge ind i det; kun tunge Keveshki har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet...
  Anyuta affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat af ukendt nationalitet falder. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værdsætter arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er blevet lært at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister, donkosakker, tjetjenere og hele det kaukasiske kaganat. Hitler rejste en hel international.
  Der er mange fjender...
  Anyuta undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen splittede næsten pigens runde hæl, sort af støv. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren af, hvor tæt den store kalibergave fløj. Pigen korsede sig og hviskede:
  "Ikke engang en kugle kan stoppe os!"
  Maria skyder tilbage... En anden pige, Alla, er meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, på trods af hendes sparsomme rationer. Hun er også en meget smuk pige med luksuriøse hofter, en stram talje, ukvindeligt brede skuldre og høje bryster.
  Alla kæmper kun i sine shorts, hendes tunika blev revet i stykker og smuldret til støv, og nye uniformer leveres ikke over Volga. Må Gud give, at vi leverer noget mere ammunition og lidt mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Alla er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et granatsplinter ramte min højre fodsål, og det gør ondt, og det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Alla vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren er over os, Moskva og Stalin!
  Og hun afskærer de angribende nazister og har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de truende tyske kampvogne at vende om. Næsten to hundrede tons "Mauses" kan slet ikke passere...
  Som Anyuta forventede, kørte "Løven" lidt og løb ind i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, og et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede og en granat fløj ud af dens tønde...
  Det buldrede et sted i det fjerne og forsvandt i ruiner. Anyuta hvæsede som en slange:
  - Det er mit regnestykke! Har åbnet en konto...
  Pigekaptajnen tvinges til at kravle væk igen. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Maria kaster en granat. Tvinger de ramte tyskere eller arabere til at lave saltomortaler og vende om. En af Hitlers kæmpers hånd er revet af, og der hænger et engelsk ur med et kompas.
  Maria siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig, er vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke fastsiddende keramik fra sin støvede hæl.
  Alla ryster også støvet af sit faste, fyldige bryst. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Prøv at vaske dig selv. Igen skal man begrave sig, når de tyske maskinpistoler skyder. Og kravl på maven.
  Pigebataljonen holder sin stilling, selvom der er beskydning. Og tunge granater eksploderer, og bomber falder ned fra himlen... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Anyuta ser Panteren kravle forbi. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede og spyttede støvet ud, der faldt ind i hendes yndefulde mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du er nødt til at krybe op ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Anyuta begyndte at kravle op, hvilende på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun lignede en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i enogfyrre, da Wehrmacht forræderisk invaderede de store vidder af USSR. Var pigen, næsten pigen, bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante eksplosioner af granater som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slår på maven. Fra oven flyver fragmenter forbi som en flok vilde bier. Anyuta hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen accelererer sin kravling og kaster derefter med en løbende start en granat med en påsat sprængstofpakke. Gaven flyver i en bue. Der er en eksplosion, og Panterens tyndere sidepanser giver efter. Den tyske kampvogn begynder at brænde, og kampsættet detonerer.
  Anyuta hvisker med et smil:
  - Tak, almægtige Jesus! Jeg stoler på dig alene! Jeg beder til dig alene!
  Panteren er ødelagt. Den afrevne lange stamme er begravet i murbrokkerne. Frontrustningen, adskilt fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Anyuta, hvis øjne funkler som kornblomster i hendes ansigt brunt af støv og solbrun, siger:
  - Jo flere egetræer fjenden har, jo stærkere er vores forsvar!
  Alla er meget sexet i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan kaste glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sin yndefulde fod dækket af et lag støv. Og den stak lige i halsen på fascisten. Smukke Alla pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen kravlede så igen og skød. Anyuta skød også.
  Den smukke kaptajn, der havde fældet fascisten, tweetede:
  - Livet er en kæde, og små ting er leddene...
  Maria skød, skar Fritz hoved op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Anyuta, der igen skød præcist, raspede:
  - Men man kan ikke dvæle ved småting...
  Maria tilføjede, som om hun skød:
  - Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige, Matryona, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Guliver en mine på tråden. De to skubbede den... En lumsk krølle kravlede ind i Tiger-2-larven. Og hvordan denne langløbede tyske maskine vil eksplodere.
  Den lyshårede dreng Gulliver udbrød:
  - Vores Rusland, en parasha for dig!
  Og han havde knap nok tid til at springe væk, mens han blinkede med sine sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Matryona strøg drengens hals og sagde:
  - Du er meget klog!
  En pioner fra Kazan kom til fronten til Ulyanovsk og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er endda meget opfindsom. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs, eller TA-152'erne, rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Matryona siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden under stjernehimlen vil ikke tage os!
  Han vil kæmpe hårdt for det hellige Rus',
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Matryona, en høj, muskuløs pige med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøjet blev revet i klude under kampene, de stærke ben var bare, håret var flettet i to fletninger og var meget støvet.
  Guliver ser ud til at være kun elleve år gammel, tynd af underernæring, en ridset og beskidt dreng, kun iført shorts. Drengens naturligt hvide hår er blevet gråt, og hans ribben er synlige gennem hans tynde, solbrune og snavsede hud. Mine ben var frygtelig brækket og dækket af forbrændinger, blå mærker og vabler. Sandt nok beskyttede skæbnen barnet mod alvorlige skader.
  I forhold til ham virker Matryona stor og fed, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  En pige affyrer en tung panserværnsriffel. Du kan ikke trænge direkte ind i tyske køretøjer, men der er en chance for at ramme sporene.
  Og den heftige "Lev", efter at have modtaget et tungt sprængstof i chassiset, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Guliver sang sarkastisk:
  - Stinky Fritz, uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Han kom selvfølgelig i store problemer!
  Matryona, der blinkede med sine muskuløse, solbrune lægge, tap-dansede med sine bare, smukke fødder. Pigen sang:
  - Russiske helgeners ansigter blinker fra ikonet... Gud forbyde dig at dræbe mindst tusinde Krauts! Og hvis nogen summer mere end fascisterne, er der ingen, tro mig, der vil dømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør udløste igen en strøm af røg.
  Pigebataljonen påførte Krauts betydelig skade. Men han led selv tab. En pige blev revet i to, og hendes ansigt blev så bleg, trods støvet.
  Det meste af Ulyanovsk er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Anyuta forsøger i mellemtiden at bryde igennem tigeren. En kraftig tysk bil blev ramt i siden af en granat, men gav ikke efter. Vender om for at affyre kanonen. Pigen skal begrave sig selv i jorden og murbrokkerne, så den frigivne gave ikke bliver knust af eksplosionsbølgen.
  Anyuta hvisker stille:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Maria kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på dens pande. Pigen hvæsede:
  - Om det faktum, at der undervises i lys om vinteren om foråret... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestilent bastard!
  Alla, der brød fascisternes mål og sprøjtede dem med et udbrud af ild, mumlede:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den usle mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat ind i tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden... En eksplosion fulgte, og Tigerens tønde blev forvrænget.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Anyuta klynkede gennem sine næsebor:
  - Vores vil ikke give efter for dit!
  Maria skar Hitlers lejebo ned med en kugle og sang:
  - Men skurken spøger ikke! Hænder, fødder, han vrider russiske reb! Den sætter tænderne ind i hjertet... Den drikker Fædrelandet til affald!
  Anyuta fnisede og gøede:
  - Führeren skriger vildt og anstrenger sig!
  Maria fyrede og tilføjede:
  - Jamen, dødspust og grin!
  Nu er en endnu farligere "Shtumrtiger" dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Anyuta ser, at det er umuligt at komme tæt på Kraut-positionerne. Men der er Focke-Wulfs på himlen. Et af disse køretøjer flyver tættere på sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Alla kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død er der ingen tilgivelse!
  Hvorefter pigen affyrer et udbrud fra et maskingevær. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther"-2 med et lille tårn og en lavere silhuet nærmer sig hurtigt.
  Flere piger kaster granater mod en tysk bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende om.
  Alla fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi river hendes kæber fra hinanden!
  Panther 2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrificerede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Alla fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og skrev:
  - Og Newton besejrede sine fjender, smed åget af tronen! Han dekreterede sin Newtons lov til Fritz!
  Stalingrad var fuldstændig opslugt af brande, da ildtunger så ud til at slikke himlen, og lilla, orange og karminrøde gnister knitrede! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Anyuta, der havde væltet en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvorfor klynker du, din dumme gamle dame? Tro mig, det er bare en skør person, der græder for dig!
  Maria råbte, mens hun skød mod nazisterne:
  - Hvor er det dejligt at lægge sig på græsset og slå Krauts i hovedet! Giv Fuhreren et omslag og skyd kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf modtog granatsplinter under maven og steg hurtigt højere. Tilsyneladende sårede skarpe fragmenter ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af sine brækkede vinger.
  Anyuta, der så, hvordan Focke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! Der hænger en økse om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af? Gjorde min sidste tur. Bøddelen gik til grunde, ikke piloten!
  Maria nysede, spredte støvet og sagde:
  - At være eller ikke være? Dette er ikke et spørgsmål!
  Alla kastede igen et stykke glas med sin fod, så det ramte Fritz' øje og kom ud gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du har brug for behandling!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker virkede ikke mod piger. Her indsatte Guliver katapulten, og hvordan den ramte fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers kæber fra hinanden!
  Katapultladningen, der gennemborede mængden af fascister, fik dem til at flyve fra hinanden og samtidig vende om i luften. Fritzerne faldt og blev smadret mod murbrokkerne.
  Tiger-2 tanken, efter at have mistet balancen, kolliderede med løven. Øh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Anyuta smilede og svarede:
  - Jamen, Guliverka er fantastisk!
  Drengen gøede aggressivt:
  - Pioneren er altid klar!
  Pigenkaptajnen begyndte at sømme igen. Og Matryona kildede Seryozhkas smalle fod, hvor er det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem ild.
  Maria sang og sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Alla, denne muntre rødhårede, var enig:
  - Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er virkelig den mest modbydelige tilstand af alle!
  Og pigen lavede et vendespring. Hun forestillede sig modbydelige bedstemødre et øjeblik. Nej, du kan ikke sammenligne en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed der er i slanke kroppe.
  Alla tog den og sang:
  - År efter år flyder som en campingvogn,
  En gammel kvinde maler henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur?
  Jeg forstår ikke, hvordan min ungdom forsvandt!
  Anyuta blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Nej! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Matryona satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvæsede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Guliver blandede sit tynde, men smidige ben og gøede:
  - Fritsam ansigt!
  Og granaten fløj sammen med eksplosionspakken i fuld fart mod de nazistiske stillinger.
  Ja, Ulyanovsk blev ikke givet til dem. Overfaldet har stået på i tre måneder siden slutningen af marts, men byen er ikke blevet erobret. Nazisterne opnåede succes i andre områder af fronten, men ikke i denne.
  Anyuta affyrede en pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det sker muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og den ramte motorcyklens benzintank. Bilen eksploderede, og brændende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Maria ramte tyskerne med et skududbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Alla åbnede ild, mere præcist. Flere sorte blev efterladt liggende på de spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Maria sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, din trofaste hund vil gnave dig!
  Anyuta, skydende, hvæsede:
  - Lad os hænge os i aften, Adolf... Lad være med at fjolle! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - så du kan slå nazisterne hårdt!
  Maria sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Det kan vi! Og det vil vi!
  Piger fra Lenin-bataljonen stoppede den fremmede hærs fremrykning. Fritz'en bevægede sig fremad og fyldte bogstaveligt talt rummet med lig. Løvetanken, som man havde håbet på, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af køretøjet med en 150 mm kanon.
  Alla vælter en sten, der sidder fast på hendes bare brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" fik et hul i sporet og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Et styrt og et sammenbrud.
  Alla spytter og siger:
  - En russisk kriger stønner ikke af smerte!
  Og igen skyder pigen. Og han gør det ekstremt præcist. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Det er forgæves, at fjenden tror, at det lykkedes ham at knække russerne! Den, der er modig, vil angribe i kamp, vi vil hårdt slå vores fjender!
  Og Alla ruller sine mavemuskler ud, som hun har meget defineret.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker virkelig ikke, at nogen af dem skal dø.
  Ekaterina løb forbi... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Hun formår på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og skulptureret. Hun har kun bh og trusser på. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Og de bare fødder flimrer bare, og hælene forbliver overraskende rene. Catherine skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Alla bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv i dine trusser som mig!
  Catherine rystede negativt på hovedet:
  - Det er uanstændigt!
  Alla rystede på hofterne, skød præcist og sang:
  - På en eller anden måde er Komsomol-medlemmer blevet usædvanlige! At gå rundt på den måde med bar overkrop er meget uanstændigt!
  Catherine fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Krauts ved at se på vores skønhed!
  Alla svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Katya fnisede og skød mod TA-200. Nazisternes bil brød i brand. Og den smukke blondine udbrød:
  - Død over det onde!
  Alla fnisede:
  - Og livet er godt!
  Catherine, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, fascister, at I har vundet!
  Sådan vil Allah synge:
  - Sejren venter! Sejren venter... Dem, der vil bryde lænkerne! Sejren venter! Sejren venter! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Det er godt med en nøgen torso i varmen, som forstærkes af ilden.
  Anyuta så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Krauts med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem ideen, lad os bygge bare tæer. Og hun fløjtede som en røvernattergal. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres myrdede fædre.
  Anyuta driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, de får hende til at græde. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brager ind i russiske rum.
  Anyuta korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på de russiske stillinger... Hans øje og hjerne, der blev slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Anyuta skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted og vendte flere gange. Så gennemborede hans mule murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun tog sigte igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede tilfreds. Pigen sang:
  "Nej," sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk velduftende brød bliver kaldt "brod!"
  Maria lavede et meget præcist skud, som satte ild til Focke-Wulf og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  Han er klar til at forråde Rus' for dollars...
  Men den russiske mand er så vidunderlig -
  Jeg er klar til at give mit liv for mit fædreland!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne en småkage og snurrede rundt, og kuglerne ramte ikke skønheden.
  Alla dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med begge ben på én gang. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er... Til Fritz'en i den skarpe side!
  Matryona rettede Alla:
  - Skarpt, til siden, ikke til den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tiger" blev ramt i tønden, og dette skæve kunstværk undgik.
  Hvorefter Hitlers væsen trak sig tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Anyuta sang og blinkede muntert:
  - Og tigeren viger, og tyskerne gemmer sig!
  Pigernes bataljon manøvrerede under angreb fra luft og tunge kanoner. Så ramte raketkasterne, knuste, varme klipper steg op i himlen. Og stenene brød i brand. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mændene tog til den anden verden - som ikke er så kede af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Alla, den mest sexede af krigere, er rasende: Kan nazisterne med deres Sturmtiger skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  . KAPITEL nr. 20.
  Det er nu juli 1944, og kampene fortsætter med enorm intensitet og voldsomhed. Og bogstaveligt talt på alle fronter.
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og det snurrede hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin magt dødsgaven i Sturmtigerens brede tønde. Skønhedens bare, solbrune ben blinkede, og en granat fløj ind i den brede tønde. Og den kraftige bil kvælede først og eksploderede så. De to "kongelige tigre", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt og fløj som dronningens knækkede halskæde.
  Sprængbølgen kastede Alla op, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede stadig, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem hendes hårde fod gennemborede en skarp spids.
  Men Alla fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i aske!
  Anyuta og de andre piger blev kastet op af eksplosionsbølgen og endda lidt knust. Men ikke én af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af de sprang ud nazister og andre aggressive insekter, der belejrer USSR.
  Maria sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet blæser os i kamp, vil vi være venner sammen med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Alla, der rystede støvet af sine blodige, brækkede såler, sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til galehuset!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult er ikke så præcis - som disse bare og stærke ben på Alla!
  Matryona bøjede sine armmuskler og sagde:
  - Nå, intet! Du finder på noget andet. Noget sejere!
  Witchakova vendte tilbage fra frontlinjen og modtog et presserende opkald til Vladivostok. Efter at have lidt store tab og næsten omringet Khabarovsk (kommunikationen med denne by blev opretholdt gennem Amur), stoppede japanerne deres tropper for at omgruppere og genopbygge. Mindst hundrede millioner Japan med yderligere halvfjerds millioner Manchuriet og Thailand kunne overføre infanteri i overflod. I en vis forstand er det lettere at kæmpe med USSR end med USA, da en kamp med sidstnævnte kræver mange dyre skibe og på ingen måde billige fly. Men infanteri med lette og billige rifler og maskingeværer kopieret fra Schmeisters kan leveres i store mængder! Enhver japansk dreng fra en alder af syv ved, hvordan man samler og skiller et maskingevær ad! Men det tager selvfølgelig tid at overføre tropper fra øen til kontinentet. Og efter at have modtaget forstærkninger, bevæg dig dybt ind i sovjetisk territorium igen!
  Efter at have modtaget opkaldet håbede Witcherova, at hun endelig ville modtage en ny fighter og kæmpe i himlen. Pigen blev bragt til Vladivostok i en Emka. Piloten føltes som en terminator. Medrejsende viste sig trods sin høje alder at være en gråhåret gammel mand, der kun bar sergentstriber.
  Han udtalte pralende:
  - Åh, I unge mennesker! Ved du, at jeg kæmpede med japanerne i tsartiden!
  Witcher spurgte tvivlende:
  - Virkelig? Eller har du måske også fået et kryds?
  Bedstefaderen rystede på sit grå skæg og svor:
  - Der er intet kors, ingen medaljer! Så han kæmpede som menig i et år og tre måneder! Hvad tror du, alle kan modtage titler og medaljer? Især under zaren, hvor de menige ikke var særlig begunstigede!
  Witcher var enig:
  - Ja, under zaren var der klasseulighed! Men det er andre tider. Forresten, hvor kan du lide japanerne! Jeg mener, var fjenden stærk?
  Den gamle mand svarede og blinkede med sine jerntænder:
  - Ikke svag, selvom hvis vores kommando var klogere, ville de ikke have opgivet Port Arthur og Manchuriet! De er ikke så stærk en fjende.
  Emka kørte langsomt, vejen blev beskadiget af bomber og artilleri. Vi kunne snakke.
  Witcher spurgte lidt mere stille:
  - Var vores stærkere?
  Den gamle mand nikkede rask, som om han var et oprulningslegetøj, et par gange:
  - På nogle måder, ja! For eksempel har japanerne tyve gange flere skydebaner, end vi har. Inden jeg blev sendt til fronten, deltog jeg kun på tre skydebaner. Og så fem skud hver. Men i en ildkamp kan vi ikke sige, at vi var værre end japanerne. Og det på trods af, at de var i kaki-uniformer, og vi var i hvide overfrakker. Naturligvis efter at vi fik lidt militær erfaring. Japanerne har meget mindre evner i militære anliggender, end vi har, på trods af deres længere træning. Men deres rifler ramte meget mere præcist end vores Mostina-klub.
  Vedmakova accepterede uden forbehold:
  - Ja, selvfølgelig! Det har du ret i! Japanerne er ligesom tyskerne for meget opmærksomme på boretræning.
  Den gamle mand rystede på hovedet:
  - Omvendt! Langt mindre end hvad vi har i den tsaristiske hær! Tja, hvis de allerede før Første Verdenskrig begyndte at træne soldater bedre, og i det mindste skiftede deres uniformer, så... Ikke en hær, men et komplet marchspil!
  Witcherova bemærkede, ikke uden ondskab:
  - Før krigen var vi også meget opmærksomme på at marchere i parader! Tilsyneladende lærer den kloge af andres fejl, fjolsen lærer af sine egne, hvem lærer slet ikke, hvem?
  Bedstefar bemærkede:
  - Træning er en rentabel forretning! Men med forsyninger havde vi generelt en fuldstændig blokering. Ingen våben, ingen patroner! De gik ofte sultne, soldaterne var syge - der var ingen medicin! Flere mennesker døde af tyfus og andre vederstyggeligheder end af japanske kugler. Det var sådan en slem krig. Kuropatkin er en idiot! Ingen flankerende manøvrer, ingen camouflage, han kastede direkte folk i skyttegrave under maskingeværer. Vi blev brugt som kanonføde. Det hele endte meget dårligt, med nederlag. Som de siger, jeg slæbte næsten ikke mine fødder. Sandt nok kan jeg være ret stolt af, at jeg slap ud af fangenskab! Ligesom sår også!
  Pigen, nysgerrig, spurgte:
  - Og japanerne er selv blevet bedre eller dårligere! Med hensyn til hans kampegenskaber.
  Den gamle mand tændte først en sammenrullet cigaret og svarede først derefter:
  - Det er svært at bedømme det her objektivt. Hære har ændret sig, kampvogne, fly og maskinpistoler er dukket op. Fremskridtsmæssigt har skibene ikke ændret sig så meget, og det har kanonerne heller ikke. Men dumheden i kommandoen forblev den samme, så skru op for angrebet på Vladivostok!
  The Witcher blinkede med hendes grønne øjne:
  - Der er ingen undskyldning for dette!
  Den gamle mand var enig:
  - Og det kan ikke være! De vidste trods alt, at fjenden forberedte et beskidt trick, og der var ingen måde at reagere på det! Som om de havde sat mig op. Men våbenhvilen med Pindo'erne er et klart tegn på, at et stærkt slag er ved at følge.
  Witcher fnisede:
  - Med Pindos?
  Bedstefar bekræftede:
  - Ja, det er det, de kalder Amerika og Storbritannien nu! Navnet kommer fra ordet "at stjæle", det vil sige at stjæle. Og det er snyltende lande, tyvelande, der suger blodet af dem, der er dummere og svagere!
  Piloten nikkede med sit røde hoved:
  - Jeg er enig her!
  Den gamle mand insisterede:
  - Enig i, at vores kommando er idioter, og endda forrædere! Sådan opretter vi vores flåde, værre end Pindos!
  Witcher protesterede:
  "Måske troede de ikke, at japanerne ville slå til så hurtigt." Generelt var Fjernøsten et hvilested, og her bosatte kujoner og dovne sig. I hæren skal man jo ikke arbejde hårdt som arbejder eller kollektiv landmand bagved, men man får gode rationer og løn. På den anden side risikerer du ikke dit liv, mens du tjener i Fjernøsten. Ja, et paradis for slappere og kujoner.
  Den gamle mand protesterede:
  "Soldater og officerer kæmper ikke så slemt." Her er Khabarovsk, de har stadig ikke overgivet sig.
  Witcher var enig:
  - Russisk kriger, speciel kriger! Men som Brusilov sagde: vores soldater er fremragende, vores officerer er gode, vores generaler er middelmådige, og zaren er fuldstændig dårlig!
  Bedstefar gryntede utilfreds:
  - Hvis vores kommandør ikke var Kuropatkin, men Brusilov: vi ville vinde! Ak, den blev overskrevet! Det skal siges, at under zaren blev russiske generaler mindre: under Suvorov var der en hel galakse af fremragende befalingsmænd! Men Stalin er georgier, og som man siger, georgiere...
  Bedstefaderen afbrød Witcher:
  - Vær forsigtig med sådanne udtalelser! Så du kan komme ind i en særlig afdeling! Men for mig er Stalin på ingen måde et geni! Og for eksempel bekræfter den missede line-punch i februar dette! Jeg hørte i øvrigt, at den 1. maj viste det sovjetiske luftforsvar i Moskva sig at være hjælpeløst, og mange tusinde sovjetiske borgere døde!
  Den gamle mand bemærkede:
  - Tak til USA og Storbritannien! De gav Wehrmacht nye fly! Desuden hørte jeg, at der var tale om massesabotage, på grund af hvilken Yaks faldt fra hinanden i luften! Desuden er det de helt nye Yaks!
  Witcher nikkede med hovedet:
  - Jeg har hørt om det! Virkelig skammeligt! Men jeg håber, de skyldige bliver straffet, og problemet er rettet!
  Bedstefar nikkede og sagde pludselig:
  - Hovedproblemet er i vores hoveder! En slags sovjetisk mentalitet! Et forsøg på at gøre en person til et tandhjul, til en almindelig slave!
  Witcher skændtes ikke. Hun blev stille og stirrede tomt ud af vinduet. Nu er truslen om nederlag for USSR blevet meget mere håndgribelig. Det viste sig, at selv Moskva ikke er beskyttet mod luftangreb. Den har i det mindste ikke tilstrækkelig beskyttelse til at modstå et massivt luftangreb!
  Nå, krigen bevæger sig ind i en lidt anden fase... Ganske vist havde tyskerne i kampene om Stalingrad også luftherredømmet, men det bragte ikke den ønskede sejr! Krauts havde dog en fordel, der ikke var så overvældende! Når alt kommer til alt, ankom der jævnligt nye sovjetiske fly til fronten! Men det må siges, at niveauet af kamptræning blandt piloterne var meget lavt. De fleste nybegyndere havde ikke mere end 8 timers flyvetid. Det er et stort minus, især da tyskerne normalt har op til 250 timer! Efter Stalingrad reducerede tyskerne imidlertid programmet til 150, men nu er brændstofforsyningen blevet meget lettere. Fremkomsten af et stort antal nye fly vil dog også skabe et problem for Krauts.
  Det blev i øvrigt rapporteret, at flere amerikanske borgere blev fanget blandt piloterne til de nedskudte bombefly. Sidstnævnte kom overhovedet ikke som en overraskelse! Luftwaffe har ikke nok piloter til de nye bombefly, så de fandt frivillige!
  Jeg spekulerer på, hvordan den sovjetiske kommando vil reagere på dette? Der er jo ikke noget at komme til Berlin? Langrækkende strategiske bombefly blev ikke udviklet i USSR, med undtagelse af P-8. Det sidste fly, med en hastighed på godt 400 kilometer i timen og skabt i 1936, er klart forældet. Derudover vil den, når den angriber Berlin, bevæge sig uden lufteskorte, og tyskerne kan opsnappe den med deres fly. De har trods alt allerede meget gode radarer, der vil registrere den flyvende masses bevægelse mod Berlin. Ja, og det tager tid at producere nok af disse maskiner til at angribe Tyskland. Tyskerne er ikke en svag nation og elsker teknologi! De er nok selv den mest disciplinerede og højt organiserede nation i Europa eller endda i verden! Det er meget svært at vinde alene, og også med et svagt Japan på anden front.
  Det bedste, der kan gøres i denne situation, er at forsøge at slå en kile ind mellem de allierede og Tyskland. Men hvordan gør man dette? Beria havde allerede instrueret hende i at gøre noget lignende ved at bruge en destroyer modtaget fra amerikanerne. Det kunne have været en god provokation, men Anna havde ikke tid.
  Det ser ud til, at hun ikke har skylden - hvad nu hvis det ikke er skæbnen, men en ubehagelig eftersmag gnaver hende stadig. Som om, hvis hun var kommet en dag tidligere, ville alt have været anderledes!
  Det er dog ikke umuligt! Men hun kom, så snart hun modtog ordrer fra Beria!
  Generelt er Lavrenty Palych en mester i provokationer. Japan angreb Peru Havn, ikke uden hans deltagelse!
  Faktum er, at efterretningerne fra Land of the Rising Sun, som ved et tilfælde, kom i besiddelse af dokumenter om USA's planer om at iværksætte en række forebyggende angreb ved hjælp af hangarskibe, inklusive dem, der er baseret i Peru Havn!
  Derudover er amerikanerne fjols: de provokerede Japan til krig, sammen med at Storbritannien indførte en embargo på levering af olie og andre råvarer, men de var ikke selv klar til krig!
  Faktisk havde USA i 1941 ikke tilstrækkelige styrker, især i kampvogne, til en krig med Japan. I 1940 havde de kun 400 kampvogne, og oplysninger om 1941 er hemmelige, men det er usandsynligt, at der var mere end tusind af dem allerede dengang! Så Amerika sprang ind i krigen og var fuldstændig uforberedt! Jamen, Japan er heller ikke særlig bevæbnet. Hvis den havde omkring to og et halvt tusinde kampvogne og lette, så var der for eksempel ingen langdistanceflyvning overhovedet!
  Så de tapre piloter fra Land of the Rising Sun bombede ikke USA! Men de er bare blevet skruet sammen! Og nu har de besluttet at hævne sig på USSR, primært afhængige af deres infanteri og drømmer om at gentage succesen fra tsar Nicholas II's tid!
  The Witcher kedede sig og begyndte at synge:
  Hvor er livet svært, Herre, ak,
  Du tager selv tornekronen på!
  Nej, blæs ikke hovedet af mig
  En ny dag lover problemer for os!
    
  Drømme blev straks spredt til støv,
  Den grusomme orm gnaver af lidenskab!
  Og smerte og sorg i dine øjne,
  Hvad man skal bremse, ingen har magten!
    
  Men hvad, Gud, kan du
  Siden han selv besteg Golgatas kors!
  Drømme om lykke er illusoriske,
  Enker brøler og stønner!
    
  Der er ingen jord, der er mere forfærdelig end verden,
  Skitse af krig, børsten er dækket af blod!
  Det hysteriske skum af æter,
  Bryd nettet med det samme!
    
  Og hvis du vil have mit liv,
  Så kaster Gud mig ind i Gehenna!
  Jeg elsker dig stadig,
  I gang tror jeg på forandring!
    
  Jeg tror på, at en person
  I stand til at blive renere og højere!
  At århundreders lidelser vil ende,
  Vi vil blive som den Almægtige Broder!
    
  Hvad vil vi befale?
  I de store stjerneskibe!
  At vores tapre hær,
  Det vil skinne stærkere end Quasaren!
    
  Livet vil aldrig gå ud
  Og alle vil være mennesker!
  Som en endeløs stråle af året,
  Med en grænseløs og salig alder!
    
  Kommunismen bliver virkelig
  Tro på, at det bliver bedre, end du drømte om!
  Fremskridt fremad, op, ikke ned,
  Lad der være glæde - ingen sorg!
  Vedmakova afsluttede sangen, og "Emka" kom endelig ind i Vladivostok. Piloten så nysgerrigt på byen. Der var en mærkbar stigning i ødelæggelsen i Vladivostok, nogle bygninger røg, slukningshold arbejdede på gaderne, der var mange teenagere med skovle, hakke og andet ildslukningsudstyr.
  Bedstefar bemærkede:
  - Under zaren arbejdede unge også hårdt, men uden smil og entusiasme! Selvom du ikke kommer langt med ren entusiasme!
  Witcher protesterede:
  - Hvis industrien er motoren i økonomien, så er entusiasme brændstoffet med et højt oktantal!
  Den gamle mand nikkede glad:
  - Du taler godt, pige!
  "Emka" stoppede nær kommandantens kontorbygning, og Vedmakova løb næsten ud af den. Hun ville virkelig gerne tilbage på sin bevingede hest.
  Pigen bankede på kontoret, hvor hun blev sendt på stævningen. En søvnig stemme fulgte:
  - Kom ind!
  Witcher kom ind og rettede stolt på sine skuldre. En mand i uniformen af en NKVD-oberst sad i en stol. Sådan en skaldet og ubehagelig fyr. Han spurgte dystert piloten:
  - Fornavn, efternavn, patronym!
  Pigen svarede hurtigt:
  - Anna Petrova Witcher!
  Obersten tilføjede:
  - Militær rang?
  - Luftvåbenmajor og Sovjetunionens helt! - sagde piloten stolt.
  Obersten tog telefonen og sagde kort:
  - Air Force Major Witcher er allerede ankommet!
  Så vendte han sig mod pigen.
  - Hvordan har du det? Jeg håber du er rask?
  Piloten blottede sine tænder:
  - Jeg har det godt! Klar til at kæmpe som en løvinde!
  Obersten nikkede:
  - Fantastisk! Jeg tror, japanerne vil sætte pris på det!
  Der lød en larm, klapren fra støvler, og seks almindelige medarbejdere i specialafdelingen, ledsaget af en mand i særlig uniform, bragede ind på kontoret. Han beordrede:
  - Læg håndjern på denne tyv!
  Witcher var forvirret:
  - Hvad er det her ellers?
  Obersten gøede:
  - Og den! Du er arresteret, borger Witcher! Og du vil blive sendt i fængsel!
  En mand i en særlig uniform advarede:
  - Denne kvinde ved, hvordan man kæmper meget godt! Så vær forsigtig!
  Witcher smilede:
  - Jeg vil ikke være repræsentanter for vores tapre retshåndhævende myndigheder! Ring til Beria og afklar denne misforståelse med det samme!
  Obersten fnyste foragtende:
  - Her er en anden måde at distrahere Beria på! Send hende i fængsel, og efterforskningen vil løse det!
  Heksen nikkede:
  - Jeg er en helt i Sovjetunionen, og efterforskningen vil selvfølgelig ordne det, men med Beria ville det gå hurtigere! Jeg vil have kontrol over et fly så hurtigt som muligt!
  Obersten trøstede:
  - Under krigen vil ingen udsætte længe! Tag hende væk!
  Vedmakova gik uden at gøre modstand og blev kun lidt skubbet af mundingen af de forkortede model maskingeværer, der begyndte at blive udstyret med spejdere. Så proppede de mig ind i en sort tragt og kørte væk. Anna Petrovna var rolig, hun følte sig ikke skyldig i sig selv, og NKVD vidste sandsynligvis om hendes særlige forhold til Beria, så de ville ordne det. Det er endda interessant at besøge fængslet. En rigtig mand skal opdrage en søn, tjene i hæren og afsone tid i fængsel! Så sandsynligvis, krigeren! Mange kendte personer sad i fængsel: Stalin, Lenin og Hitler!
  Fængslet lå ikke særlig langt fra kommandantens kontor, så Vedmakova blev trukket ud og ført ind i gården. Der knurrede hunde vredt, stenvæggene i fangehullet, bygget i det attende århundrede, var kedelige og grå. Pigen følte en ufrivillig ophidselse, da hun blev ført indenfor og ført hen ad gangene. Her er registreringsvinduet: rutinespørgsmål:
  - Fornavn, efternavn, patronym, køn!
  Drej derefter til højre ind i et flisebelagt rum. Der sad ved bordet en betjent i NKVD-uniform og læderforklæde og med ham en læge i hvid frakke og to midaldrende kvinder, der trak tynde gummihandsker på hænderne.
  Vagten, der fulgte Vedmakova, fjernede hurtigt med en øvet bevægelse håndjernene fra hende. Betjenten kommanderede:
  - Tag tøjet af!
  Witcher blev overrasket:
  - Hvad?
  Betjenten gentog roligt:
  - Jeg sagde, tag tøjet af! Søgning og personlig søgning er obligatorisk!
  Pigen rødmede:
  - Men der er mænd her!
  Betjenten med forklædet gøede:
  - Hjælp dig! Kom nu, tag dine klude af, hore!
  Vedmakova rystede, hun huskede, at når man blev anbragt i fængsel, er en personlig ransagning obligatorisk, og hun begyndte at tage sit tøj af. Kvinderne tog imod det og mærkede omhyggeligt hver søm. Efterladt kun i sine trusser blev Witcher flov, men betjenten gøede:
  -Og tag trusserne af, tæve! Søgningen vil være afsluttet!
  Efterladt foran flere mænd fuldstændig nøgen (konvojen, der bragte hende, stod stille, klar til at gå i kamp når som helst), blev pigen flov og forsøgte at dække hende med hænderne.
  De slog hende hårdt på balderne med en stafet:
  - Hænder ned, tæve!
  Witcher kvækkede, men holdt det ud. Da hendes tøj var færdig med at blive undersøgt, og hendes støvler var revet op, kommanderede betjenten:
  - Tjek det nu selv ud!
  De kvindelige fangevogtere startede fra hovedet. De pjuskede håret med behandskede fingre, så så ind i ørerne, endda ved at bruge en slags rør med en lommelygte. Ørerne blev trukket tilbage flere gange, bøjet og ubøjet. Så kiggede de ind i næseborene:
  - Host, tak! Det er det, stærkere!
  Pigens næse var knust. Dette blev efterfulgt af en undersøgelse af munden. Det var helt ubehageligt, ru hænder trykkede på tungen, nu og da trak de den tilbage, så trak den hårdere, endda næsten rev den af.
  Betjenten sagde:
  - Vi skal være mere forsigtige! Hun kunne være en spion!
  Fangevogterne begyndte at trykke fingrene på tænderne og tjekkede efter fyldninger, hvori der kunne være gemt vigtig information. Witchakova følte sig ydmyget og spyttet på hendes helt, USSR, blev eftersøgt som en hore uden at gå glip af noget. Så begyndte kvindernes behandskede hænder at mærke pigens bare bryster. De æltede det, mærkede bogstaveligt talt hver millimeter og viste det med en lommelygte. Pigens bryster svulmede forræderisk, og fangevogterne pressede hårdere og hårdere, så kvækkede:
  - Nej! Her er rent!
  Dernæst blev navlen og fingrene undersøgt. Navlen blev trukket tilbage, også snoet og derefter gennemboret med en nål. Fingrene blev undersøgt ikke mindre omhyggeligt.
  - Og nu en gynækologisk eftersøgning! - Betjente betjenten.
  Fangevogterne beordrede:
  - Bøj dig og spred benene, tak!
  Det, der fulgte, var det mest ydmygende, da fangevogterens behandskede hånd gik temmelig groft ind i pigens barm. Witcher stønnede af smerte og ydmygelse. Og hånden gravede groft ind i hulen, hvor kvinden opbevarede sin mest værdifulde skat, som var både smertefuld og kildrende. Pigen rykkede noget, og betjenten mumlede sarkastisk:
  - Tjek det så grundigt som muligt! Det er trods alt på intime steder, at spioner normalt skjuler dokumenter, og nogle gange er en lille seddel nok til at finde ud af vigtige oplysninger.
  En fangevogter blev erstattet af en anden, hvorefter eftersøgningen blev endnu mere smertefuld og uforskammet. Witchakova indså, at de simpelthen ville ydmyge hende ved at gøre eftersøgningen til tortur.
  Undersøgelsen af anus var ikke mindre grov, og der blev også brugt en tarm og et stort lavement. Tilsyneladende var piloten faktisk alvorligt mistænkt. Herefter virkede det som en lille ting at tjekke fingre, ben og fødder.
  Dette sluttede dog ikke der, beordrede officeren:
  - Nu til et røntgenbillede af maven! Der var ikke meget hun kunne sluge!
  Nå, det gør ikke så ondt. En læge var til stede her, han undersøgte omhyggeligt alt, selv hjertet og lungerne. Til sidst gav han grønt lys:
  - Hun er ren og helt rask!
  Betjenten mumlede vredt:
  - Det er ærgerligt, vi skyder hende alligevel! Lad ham dog spille klaver for nu!
  Piloten, lamslået af ydmygelse, gik lydigt som en automat. Witchers hænder blev smurt ind med maling og forsigtigt klemt på papir. Så fulgte alle mulige målinger, fotografering i profil, hel ansigt. De tvang mig til at stå nøgen i ret lang tid og omskrev alle tegn, ar og modermærker på min krop. Hvorefter hun blev skyllet af i et koldt brusebad, hvilket dog var kutyme i USSR, ikke kun for fanger fik de fængselsuniformer.
  - Tag tøj på, tøs!
  Kåben var faktisk en sæk lavet af jute og broderet med et fængselsnummer. Pigen fik ikke sko, da de tilsyneladende betragtede dem som en unødvendig luksus for folkets fjender, og derfor tog de hende, knap tildækket, til en celle.
  Masseanholdelser havde netop fundet sted, fængslet var overfyldt og summede. Vitchakova blev smidt ind i et trangt bur, hvor der allerede var mere end hundrede kvinder, for det meste unge piger fra militæret og tjenere. Da piloten blev bragt ind i cellen, kunne hun ikke tage et eneste skridt. Det var meget mørkt i cellen, vinduet var spærret, det var indelukket og lugtede kraftigt, spanden havde åbenbart ikke været taget ud i lang tid.
  Pigerne var halvnøgne, og nogle var helt nøgne, de tog deres tøj fra sig. Flere af dem var vilde og bad om vand. Witcher stoppede og spurgte:
  - Jeg kan ikke tage et eneste skridt! Hvor skal jeg tage hen!
  - Hvor de bragte dig derhen, og bliv der! - Hun bestilte fra mørket, nok den ældste i cellen. - Der er ikke plads til os her.
  Witcherova, der indså, at dette var dumt, spurgte stadig:
  - Hvad er I piger til?
  Stemmer fulgte:
  - Ja, her er artikel 58, eller endda uden gebyr overhovedet! Hvad er du til?
  Witcher jokede:
  - Ja, hun voldtog Beria!
  Pigernes venlige latter og udråb lød:
  - Ja, hun er vores!
  Hvem knirkede fra mørket:
  - Det er ikke nok at hænge Beria!
  En truende stemme afbrød:
  - Nok! Og så allerede mere end et halvt tusind mand i gården blev skudt! Vi kan også tages med ud med hele cellen en tur!
  The Witcher gøede:
  - Nå, nej, hvis de tager mig til henrettelse, giver jeg ikke efter!
  . EPILOG.
  Og nu er det april 1940. Det er meget varmt og solrigt i Kina. Og terminator-drengen Oleg Rybachenko sammen med sin partner Margarita Korshunova kæmper eller rettere afslutter Mao Zedongs sidste soldater. Og så kæmper monsterbørnene desperat.
  Drengen udførte endnu en møllemanøvre med sine sværd, huggede kinesiske hoveder af og brølede:
  - Banzai!
  Terminatorpigen Margarita brølede også, mens hun huggede krigerne fra det himmelske imperium:
  - Det bliver ikke køligere end os!
  Og børnene gik bare vilde og gik vilde, og det var super og hyper.
  Så de slog kineserne uden at stoppe med deres søde sjæle, indtil de var færdige med hele hæren.
  Og så faldt terminator-drengen Oleg Rybachenko i søvn og drømte om noget som dette.
  Pashka vågnede op i en ny krop... Det sidste, drengen på omkring elleve huskede, var en stærk smerte, der rev hans årer, muskler, knoglede krop, og så den lethed og lyksalighed, der fulgte. Og jorden svævede øjeblikkeligt væk under drengens bare fødder, som blev til en lille sølvmønt og forsvandt bag de klareste stjerners udstråling. Og så begyndte symfonien at spille, noget utroligt majestætisk.
  Og nu er hun tilbage i sin krop, fuld af styrke og kraft fra en sund appetit. Pashka er stadig en dreng, men ikke længere det tynde, lejrudseende, han plejede at være, men muskuløs, stærk, og solbrunen på hans hud er ikke helt menneskelig, mørk gylden. Drengen mærkede sit ansigt, nej, det virkede fuldstændig menneskeligt, med glat og ren hud, og håret på hovedet føltes blødt og silkeagtigt at røre ved. Kun der er nogle mærkelige armbånd på hans håndled.
  Drengen stak ædelstenen og et hologram blinkede. Et tredimensionelt farvebillede af en ufattelig smuk pige dukkede op. Hendes sølvskinnende stemme kvidrede glitrende:
  - Åh Deres højhed! Din fødsel har fundet sted, og derfor vil der være en fest i kongeriget!
  Og næsten umiddelbart efter hendes ord blussede klare, farverige lys op i tronsalen, hvor den nyfødte døde dreng befandt sig, og streger af spotlights begyndte at skinne. Pashka blev pludselig båret ud, som af en bølge, ind på et enormt stadion, hvor han blev mødt med jubel af en broget skare. Drengen så sig omkring og blinkede med øjnene. I den gigantiske tronsal var der statuer og spinning på toppen, meget udsmykkede og farverige lysekroner. Og flerfarvede stråler af springvand slår.
  Og generelt var selve paladset både futuristisk og gammelt på samme tid.
  Det overvældende flertal af publikum var smukke drenge og piger, og der var tre gange så mange piger. Udover dem var der et lille antal skabninger af to typer. Meget stor, to meter høj, ligner gorillaer, kun med ører som vingerne på flagermus, grå og brune væsner. Og lidt mindre orange og gulfarvede individer, der ligner ræve, men der var få af dem.
  Ud over dem snurrede også mekaniske små mænd i hallen på hjul med kongelig mad og luksuriøse drinks i farverige indpakninger.
  Pashka bemærkede, at der praktisk talt ikke var nogen ældre mennesker i hallen, og så skabningerne, selvom de lignede mennesker, var på en eller anden måde for lyse med gylden hud, og deres hår var som blomsterblade. Dejligt publikum, men for meget. Og deres ører, der ikke er helt menneskelige, ligner en rosenknop skåret i to.
  Hvor er han? Kunne det være himlen? For nylig er ortodoksien og pionererne blevet tættere, og præsterne lover et generøst paradis til dem, der døde for fædrelandet.
  Måske lyver præsterne ikke? Nu er han ikke længere en barfodet, sodplettet og skrabet dreng i kampene om Rzhev. Nej, prinsen står foran dem. Også stadig en dreng, men i funklende skarlagenrøde støvler dekoreret med ædelsten, i et meget luksuriøst, omend noget gammeldags jakkesæt. Et sværd funkler på bæltet, med et fæste rigt dekoreret med ædelstene. Det er endda mærkeligt: Robotter, fjernsyn og på samme tid en borgomgivelse.
  Sandt nok er publikum også klædt på sin egen måde. Drengene er i middelalderlige camisoler og luksuriøse støvler, og pigerne er i højhælede glastøfler og gennemsigtige kjoler, der ikke skjuler skønheden i deres kroppe.
  To piger, sandsynligvis tjenestepiger, løb ud foran prinserne: de var barfodede i korte hvide kjoler og nøgne, med en tynd strimmel skinnende stof, der knap dækkede deres storslåede bryster. De spredte lyserøde kronblade rigeligt under hælene på den nyfødte prins.
  Pashka er nu en kongelig person, men han var en sulten, tynd, skamløst beskidt pioner. Og en følelse af stolthed fylder hans sjæl. Ærlig pioner - der er retfærdighed.
  En pige i kongelige klæder og en ung mand på omkring tyve eller mere menneskelignende dukkede op på den strålende trone. De hilste på Pashka, som gav dem pionerhilsenen.
  Den unge mand var iført en krone og sagde i en højtidelig tone:
  - Du er den heroisk dræbte ridder, som guderne besluttede at være min arving og højre hånd!
  Pashka svarede beskedent:
  - Jeg ved det ikke, Deres Majestæt. Hundreder og tusinder af sovjetiske mennesker faldt ikke mindre heroisk end jeg! Og jeg synes, de fortjener ikke mindre en belønning i himlen!
  Denne verdens konge sagde i en vigtig tone:
  - Her er vi alle, der har levet et liv og fået et andet. Belønningen er ikke altid retfærdig. Jeg var heller ikke en af de bedste officerer i den tsaristiske hær, men fik titlen som konge. Men en af de barfodede piger er selveste far Makhno!
  Tjenestepigen knipsede ved disse ord og udbrød:
  -Men jeg lærte fornøjelser, der er utilgængelige for jer!
  Kongen svarede hårdt:
  - Du, slave Makhno, fik ikke et ord! Bind hende til nissestolpen, så hun kan få sin del af vipperne.
  Pigen blev grebet af en gorilla med hindede ører i fem phalanges og slæbt hen til en søjle. Pigen forsøgte uden held at gøre modstand, men hun blev hårdt ramt på lårene med en pisk. Hvorefter hun bed nissen på poten, men blev slået i hagen og sank og mistede bevidstheden.
  Kongen ville være glad, men Pashke slet ikke. Det er ikke godt, når jeg slår en kvinde, selvom det er den blodige despot og bandit Makhno selv. Nogle gange kan skæbnen lide at spille en person et puds. Eller mere præcist, Demiurge Gods. Slyngler modtager nogle gange posthum gengældelse, men ikke altid direkte. Nogle kan inkarnere som en krøbling, nogle som en slave eller slave. Men Hans Majestæt selv er slet ikke en engel, men en svælgende officer, Shwinder. Ikke værre end andre betjente, men heller ikke bedre. Og jeg var heldig, som i Vysotskys sang, at vokse til en monark allerede i mit andet liv. Sandt nok ikke umiddelbart, men da den tidligere konge blev dræbt. Her dukkede tidligere slumrende evner op.
  Pashka kiggede og tav. Han følte sig ikke længere helt glad. Og monarkens ikke så behagelige stemme annoncerede:
  - Og nu skal du deltage i det traditionelle ritual under kroningen af fyrster! Nu vil straffen for en større, særligt farlig kriminel fra et tidligere liv finde sted! For jeg tror, at synder skal modtage gengældelse!
  En kværnende lyd hørtes, og gulvet foran tronen begyndte at rykke fra hinanden. Lyden var blød, robotterne fejede støv væk, og stangen steg op i himlen. Noget der ligner en vandret stålstang dukkede op. Drengen var kun lænket med hænderne til en tyk tværstang, og en vægtstang var lænket til hans ben. Armene var snoet fra de muskuløse skuldre, og det var tydeligt, at belastningen forårsagede frygtelige smerter for drengen.
  Zoya og Victoria genkendte straks denne muskuløse dreng som Oleg Rybachenko, og med et hyl vendte de sig mod Chernobog:
  - Hvad laver du, mørke?
  Overlord of Hyperuniversal Evil svarede blidt:
  - På grund af denne drengs skyld kan du ikke fortsætte med at kæmpe i dette univers og sikre USSR's sejr! - Chernobogs øje blev strengere. - Enig, det er en alvorlig nok forbrydelse, at selv at koge det i olie er ikke nok!
  Zoya sagde i en bedende tone:
  - Men dette er den største ufrivillige synd!
  Chernobog svarede i en modig tone:
  - De slår dig desperat, hvis du ved et uheld! Tro mig, de behandlede denne dreng ekstremt blidt!
  Nisserne stod i kanterne af den bundne Oleg. Drengen var helt nøgen, og hans muskler var hævede af vægten af vægtstangen, der var lænket til hans ben. Pashka tvivlede og spurgte:
  - Hvad er hans skyld?
  Kongen svarede arrogant:
  - Faktum er, at på grund af ham missede Sovjetrusland sin store chance for frelse!
  Pashka spurgte stille Oleg Rybachenko:
  - Det er sandt!
  Drengen, der blev revet i stykker af stativet, huggede tænder:
  - Ja! Det er min skyld!
  En lakonisk ordre fra monarken fulgte:
  - Slå!
  Og nisserne ramte drengens bare ryg med lænker, så hårdt de kunne. Huden sprang, og Oleg Rybachenkos ansigt blev skarlagenrødt. Men drengen, der knyttede kæben og rystede, holdt ud og udstødte ikke et skrig. Og nisserne fortsatte regimentet med koldt raseri. De slog af al deres magt og skar selvsikkert igennem drengens hud.
  Pashka hyldede, på trods af den vilde smerte, skreg Oleg Rybachenko ikke, men trak vejret tungt. Selvom torturen blev intensiveret. Kæderne på plastikhåndtaget begyndte at varme op og blive røde. Så nu skar hvert nyt slag ikke kun skindet, men brændte det på plads med kød.
  En stærk lugt af stegt kød fløj gennem lokalet. Smerten var forfærdelig. Olegs øjne svulmede ud af deres huler, hans ansigt blev blåt, blodet strømmede ud af hans hals, men alligevel holdt han med en titanisk viljeanstrengelse det brøl, der var klar til at flygte fra hans hals. Man følte, at denne dreng havde været igennem en brutal oplevelse. skole, herunder i stjerne- og rumkrigenes verden. Oleg forestillede sig, at jeg piskede ham med en kost i et varmt bad, og det blev meget nemmere.
  De hvidglødende kæder slog og brændte Rybachenko fra halsen til selve hælene, som nisserne slog med grønt lys, men den brændte og sårede dreng ønskede stadig ikke at miste bevidstheden. Pashka så på dette, som om han var tryllebundet. Han havde ondt af sin jævnaldrende, næsten jævnaldrende, men på den anden side var det hans skyld, at USSR, som allerede knap holdt fast, befandt sig på selve randen af ødelæggelse. Nå, kan sådan noget virkelig tilgives? Stalin selv opfordrede trods alt til at vise hensynsløshed over for fjender. Desuden er drengen meget muskuløs og slet ikke afmagret, selvom han ikke har en dråbe overskydende fedt.
  Det betyder, at jeg ikke har oplevet rigtig sult, og det vækker heller ikke sympati...
  Et pludseligt brøl, der sprang ud af trommehinderne, rystede paladset. Muren kollapsede, og den forbigående eksplosionsbølge spredte folk som tomme flasker, kastede tronen op som en tornado... Alt skete som under et kraftigt jordskælv, i orkantempo. Og et øjeblik efter dukkede bøllerne op. Meget lig nisser, kun ikke nøgne i pels, men i uniformer.
  Den vandrette stang kollapsede af stødet, og overliggeren knækkede. Brutalt slået og dækket af forbrændinger faldt Oleg Rybachenko på Pashka. Hele hans ryg og bryst, som kollapsede på slaveprinsen, blev brændt og brækket. Ikke desto mindre holdt drengen stadig fast i sin bevidsthed og hviskede til pioneren:
  - Dette er vores chance!
  Og fra Pashkas bælte trak han en pistol besat med diamanter frem. Han skød en gang i sine håndjern. De brast, efterfulgt af to skud mod lænkerne, der holdt hans ben. På trods af pinens fulde kraft bevarede Oleg Rybachenko evnen til at bevæge sig, og hans mentale opfattelse var stærkere end nogensinde. Prinsen havde nogle af de mest avancerede troldmænd i kongeriget hængende i sit bælte.
  Og de nisser, der bragede ind, lagde ikke skjul på deres følelser og dyriske instinkter. De ønskede at ødelægge så mange levende væsener som muligt og skød overalt.
  Oleg Rybachenko havde knap nok tid til at skubbe Pashka væk, og på det sted, hvor drengeprinsen lige havde ligget, var der kun et krater på en halv meter bredt og en meter dybt, og dets kanter røg og funklede. Rybachenko Jr. åbnede selvsikker ild mod fjenden. De første fem goblin-angribere blev afskåret af det første udbrud.
  Drengen vendte sig om og samlede troldmanden op, som kongen havde tabt med fødderne, og trykkede på knapperne med sine bare fingre. I rumverdener havde Oleg Rybachenko allerede beskæftiget sig med lignende typer våben og handlede derfor meget selvsikkert. Et dusin flere nisser styrtede deres sjæle til de transcendentale verdener fra drengens skud fra hans hænder og fødder.
  Og generelt udbrød der ingen jokekamp. Betydelige styrker var klar til at kæmpe. Da tidligere mennesker sloges med hinanden... Kun i lidt forskellige kroppe.
  Oleg, der skød og undgik fjendens negletrækkere, tænkte: hvem er disse nisser? Er de mennesker, og i så fald hvilke forbrydelser har de begået på planeten Jorden? Nisser blev normalt brugt i eventyr for at repræsentere ondskab og noget dumt.
  Drengen ranger samlede op og tabte de døde elvere, hvori den strålekastende mand, som nu var blevet en død mand, var legemliggjort. Og nu begyndte han at skyde med begge hænder.
  Den erfarne Pashka trak endnu en magisk blaster ud af bæltet og begyndte at skyde mod flere og flere løbende og angribende angribere.
  Så dukkede en enorm flyvende tallerken op, som et slagskib, og flere og flere nisser og sjældent sete ræve sprang ud af den. De vingeørede nisser, der tilhørte elvernes rige, tøvede dog ikke med at skyde tilbage mod deres slægtninge. Så udvekslingen af slag var i fuld gang.
  Oleg Rybachenko var i gang nu. Han udløste udbrud af troldmandsblastere og lagde sig ned linje efter linje med at samle monstre. Nogle nisser blev forkullet fra de skadelige injektioner af magoplasma, mens andre, der faldt under tyngdekraften, frigav grønne og blå fontæner af blod. Men dette gjorde det kun varmere, og frygtlignende vingede dolke nærmede sig.
  De blev til gengæld ramt af antiluftskyts fra paladset. Alle himlen var farvet, indtil øjeæblerne gjorde ondt med et storslået fyrværkeri.
  Oleg Rybachenko talte aggressivt:
  En syndig mand vil få sit
  Det vil være som en edderkop, der brænder i ild,
  Tro mig, det er en svær sag -
  Synderen tilbad Satan!
  Begrebet Satan og Chernobog er dog slet ikke identisk. Satan er en oprørsk engel - skabelse, Chernobog er Generatorens evigt eksisterende hypostase. Og dette er den kolossale forskel mellem dem. Fordi Chernobog er en søn og en del af familien, og slet ikke hans fjende! Ordet Satan er oversat som modstander.
  Pashka ramte nissen. Det eneste, der var tilbage, var behårede underekstremiteter. Generelt skød nisserne meget mere effektivt. Hvem er denne vingeørede fyr? Der er en gorilla!
  Pashka undgik næppe et nederlag, men formåede at springe tilbage og mærkede kun varmen på sine skuldre. Camisolens dyre stof var let forkullet.
  Inkarneret som en pige kæmper Old Man Makhno også og skyder meget præcist. Alligevel er det ikke for ingenting, at han betragtes som en flot høvding. Som sangen siger. Du og jeg har altid knust de vantro sammen og ledet tårnene og russerne - en enkelt ataman. Men så var jeg lidt uheldig med atamanerne! Men vi vil stå sammen - til trods for alle!
  Oleg Rybachenko mejede hundrede nisser ned med et ildudbrud og sagde:
  -I krig er alt tilladt, og alt skyldes den, der kan dræbe nogen!
  Pashka var enig i dette og begyndte at skyde endnu oftere og prøvede at vise den samme nøjagtighed som denne lemlæstede, men ikke knækkede fyr.
  Elverne konsoliderede sig gradvist og bragte deres reserver op. Kampen udfoldede sig i hele det fuldstændig ødelagte og forkullede palads.
  Og igen opstod billedet af kampene for Rzhev. Byen, forvandlet til en bunke ruiner, gav ikke op. Natasha, en Komsomol-pige, holdt et maskingevær i hænderne, skød mod Krauts. En smuk pige, hun var meget beskidt og tynd: hud og knogler. Men ansigtet med en mandig hage og store blå øjne beholdt sin skønhed. Natalya var blevet såret mere end én gang, men hun holdt ud med at "skrabe" på sine ben. Hendes chintzkjole, ofte revet og hastigt syet op, lignede en tiggers klude. For at øge ligheden med en tigger var barfodet, alle dækket af hudafskrabninger og blå mærker, selvom den smukke, harmoniske form af benene på en Komsomol-kriger, og lærredstasken, hvor pigen gemte granater med en brandfarlig blanding.
  Natasha gav et udbrud og afgav endnu et horn. Dette er kun i filmene, der er sådanne supermænd, at de skærer et dusin soldater ned med et udbrud. I en rigtig kamp, Gud forbyde, at der ud af hundredvis af kugler ville være mindst ét præcist hit. Drengeterminatoren Ole Rybachenko og pigevagterne er en fabelagtig undtagelse i dette tilfælde.
  Men Natalya lænede sig op ad den kollapsede mur og kiggede forsigtigt ud bag en bunke knuste mursten. Der er så mange murbrokker og barrikader i byen, at nazisterne ikke kan bruge deres stærke kampvogne til at bryde igennem, og er tvunget til at blive trukket ind i en ugunstig infanterikamp i små grupper.
  Det er varmt, og næsten alle krigerne fra kvindebataljonen kæmper barfodet, og de er snavsede som svin. Men der er ingen tid til at vaske, og snavset hjælper med at camouflere i den forkullede og brændende Rzhev og dermed til at overleve. Alligevel var det først den 1. januar 1943, at det tredje riges allierede blev afskåret. Og tyskerne blev tvunget til at forlade denne legendariske afsats. Hvor meget dette hjalp den røde hær i kampene om Moskva.
  Natasha ved dette lige så godt som alle andre. Og derfor synger hun en sang for at opmuntre alle de andre krigere, hvoraf mange lider af svære sår;
  
  Verden er fuld af kamp og lidelse
  Sådan har det været siden tidernes morgen,
  Da Abel faldt og Kain stod op,
  Skurken får en armada af kranse!
  
  Sådan er menneskets behov,
  At sørge grusomt i mange år...
  Og sådan gik det indtil tidens ende,
  At de modige kun belønnes med kæder og stang!
  
  Men tro på mod, soldaten vil ikke forlade,
  Den Almægtige Rod vil ikke give os væk -
  Som hellige russiske bøger,
  Svarog den Almægtige vil komme til Jorden!
  
  En æra vil komme - hvor folk er glade,
  Hvor der ingen lidelse er, og summen er høj!
  
  Hvor der altid vil være dadler og blommer i honning -
  Og alle vil modtage en belønning som gale!
  
  Folket i vores kære grænseløse Rusland,
  Jeg befaler, at som om en krans vil blomstre på en sommerdag...
  Og så vil menneskeheden blive stærk,
  Lad os gå til de fjerne stjerner!
  
  Det er umuligt at blive på vuggens jord,
  Vi bliver trukket af en magnet og rummet kalder...
  Ikke så mærkeligt, da vi tjekkede tegningen, sørgede vi -
  Og lad os sætte et hårdt regnestykke på formue!
  
  Hvor vidunderlig er den indfødte undervisning,
  Hvad gav den Almægtige os gennem sine Vedaer...
  Og vores fædreland har en gylden ring,
  Bryd vredens lænker, bryd behovene!
  
  Fædrelandet vil bygge drømmen om kommunisme,
  Alt vil være gratis i det - grådighed vil forsvinde!
  For fjerne kvasarer er turismen dyrere,
  Og en gå-flyvning for børnene til den blå stjerne!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"