Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Dziewczyny Stopy Foohera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 9.00*3  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    W dniu swoich urodzin 20 kwietnia 1945 r., wydawało się, że jest w beznadziejnej sytuacji, Fuehrer otrzymał nieoczekiwany prezent: armię bosych klonowanych dziewcząt w bikini, uzyskanych w hodowli hiperstrunowej. A bieg II wojny światowej się zmienia.

  DZIEWCZYNY STOPY FOOHERA
  ADNOTACJA
  W dniu swoich urodzin 20 kwietnia 1945 r., wydawało się, że jest w beznadziejnej sytuacji, Fuehrer otrzymał nieoczekiwany prezent: armię bosych klonowanych dziewcząt w bikini, uzyskanych w hodowli hiperstrunowej. A bieg II wojny światowej się zmienia.
  ... ROZDZIAŁ 1.
  Urodziny Führera 20 kwietnia 1945 roku odbyły się w pozornie beznadziejnej dla III Rzeszy sytuacji. Wojska radzieckie przedarły się przez obronę na Wzgórzach Seelow i już kończą okrążanie Berlina. A na Zachodzie Zagłębie Ruhry zostaje zdobyte, podobnie jak większość Niemiec i aliantów zbliża się do Łaby. W Prusach Wschodnich prawie wszystko jest okupowane przez wojska sowieckie. A Królewiec upadł w zaledwie cztery dni. Ale forteca jest najpotężniejsza. A teraz wszyscy są w kiepskim nastroju . Himmler i część orszaku muszą opuścić Berlin i spróbować stworzyć opór. Pewne upiorne szanse mogą dać sąsiednie armie, by przebić się do stolicy. Ale jasne jest, że wielokrotnie lepsze wojska radzieckie na to nie pozwolą.
  Zaawansowane jednostki sowieckie wkroczyły już do Berlina i zaczęły go szturmować. Wiedeń i większość Austrii zostały już zajęte. Front kruszy się we Włoszech. Dokładniej na północy tego kraju. Jugosławia była prawie stracona, a tylko w Czechach wojska niemieckie nadal się trzymały.
  Zrozumiałe, że urodziny Führera przypominają pogrzeb. Goering jest nieobecny, pakiet przerzedził się. Ale są jeszcze bliscy: Goebbels i Bormann. W lochu słychać drobne przemówienia.
  To prawda, Himmler poinformował o testach czołgu E-50, tym razem udanych. Sper potwierdzony:
  - Ten samochód, choć spóźniony, okazał się całkiem niezły. Wprowadziliśmy do niej wszystkie idee nowoczesnej budowy zbiorników. W tym położenie silnika i skrzyni biegów w jednym bloku w poprzek, skrzynia biegów na silniku, podwozie na sprężynach i platformach, mała wąska wieża. W rezultacie pancerz i uzbrojenie "Tygrysa" -2 utrzymywało się w granicach czterdziestu pięciu, z silnikiem o mocy 1200 koni mechanicznych. Co więcej, w czole samochód jest lepiej chroniony ze względu na duże kąty pochylenia, a na boku grubość zwiększa się do 100 mm, a także przy pochyłościach. Czołg ten ma też potężniejsze uzbrojenie: działo 88 mm z lufą o długości 100 EL, co jest bardzo fajne.
  Hitler warknął:
  - W 1943 roku taka maszyna mogła odwrócić losy wojny, ale teraz banalnie nie zdążymy wprowadzić jej do masowej produkcji. Tak jak płyta Belonce. Wydaje się być niewrażliwy na broń strzelecką, ale jedno urządzenie nie wygra wojny!
  Speer zauważył z uśmiechem:
  - Wasza Wysokość. Tutaj, tuż pod nami, w budynku Kancelarii Cesarskiej, powstała produkcja dla wyjątkowych wojowników klonów. I właśnie ci cudowni wojownicy są gotowi na twoje urodziny. Profesor Wolf Stirlitz, jest gotów podarować wam sztucznych ludzi, o największy z największych!
  Hitler powiedział ponuro:
  "Ciekawy pomysł, mój cesarski ministrze, ale wyraźnie spóźniony, co może zrobić kilku klonów rycerzy?"
  Speer uśmiechnął się szerzej i zauważył:
  - A faktem jest, że nie ma ich kilku. Profesor twierdzi, że jego maszyna, która teraz znajduje się na dolnym piętrze Kancelarii Cesarskiej, jest w stanie wyprodukować dwa uzbrojone klony na sekundę. I bez przerwy, a ich walory bojowe są wyjątkowo świetne!
  Fiihrer gwizdnął i odpowiedział:
  - Pokaż mi tego profesora i klony, może to kaczka? Jeśli rajd, to nie demol głowy Speer!
  Cesarski Minister skinął głową.
  - Oto mój Führer!
  Dość luksusowa podziemna sala Kancelarii Cesarskiej jest słabo oświetlona. Hitler trochę się garbi, ale na zewnątrz wygląda wesoło, chociaż widać , że jego palce się trzęsą i jest wyraźnie zdenerwowany. Jego ręce trzęsą się bardziej z nerwów i zmartwień niż choroby. Nie, sam Hitler nie jest narkomanem, nie pijakiem, nie kurczakiem i nadal jest całkiem zdrowy. Chociaż plotki o jego chorobach są różne. Ale Hitler mówi, że nie będzie czekał. I jest w stanie żyć po szubienicę.
  Cierpi jednak moralnie i bardzo się boi, klęska, kara śmierci, może tortury, proces, a potem szubienica. Albo samobójstwo i prosto do piekła!
  I wieczne piętno porażki. Führer długo nie wierzył w swoje zwycięstwo. Fakt, że wojna została przegrana, stał się jasny być może w Wybrzeżu Kurskim. Kiedy Niemcy przegrali latem, a nie na ogólnym mrozie. I ani Tygrysy, ani Pantery, ani Focke-Wulf ich nie uratowały. A potem była tylko jedna nadzieja na cudowną broń i trochę na rozłam w koalicji. Chociaż to ostatnie było mało prawdopodobne. W rzeczywistości było jasne, że siły były już nierówne. Od samego początku mocarstwa Osi były gorsze od swoich przeciwników pod względem ekonomii i zasobów. Ale była szansa na powtórkę taktyczną.
  Tutaj przykład Czyngis-chana, który podbił Chiny, rozgrzał duszę. Ile kosztuje ta Mongolia, a ile Chiny? A Aleksandra Wielkiego wciąż można zapamiętać. Ile kosztuje Grecja z Macedonią, a ile Persja od Libii do Indii?
  Ale nie dało się go rozbić na części. Po raz pierwszy Niemcy i Hitler osobiście popełnili błąd, kiedy zatrzymali wojska pod Dukerem. A potem przegrali bitwę powietrzną o Anglię. Potem pojawiły się uzasadnione obawy, że Stalin uderzy ze wschodu. W każdym razie wojska sowieckie podjechały do granicy i tam się skoncentrowały. Ponadto Hitler miał nadzieję, biorąc pod uwagę możliwość przystąpienia Stanów Zjednoczonych do wojny, przejąć jak najwięcej zasobów na wschodzie i być gotowym na przedłużającą się wojnę. Ale w tym przypadku Rosja powinna była zostać pokonana szybko i najlepiej z niewielką ilością krwi. Początkowy plan dezorientacji wroga powiódł się. Armia Czerwona nie była gotowa do ataku. I Niemcy wygrywali jedno zwycięstwo za drugim. Ale opór Armii Czerwonej stawał się coraz bardziej zacięty. Zwycięstwa oddawane były z coraz większą krwią. A w końcu nadeszła zima i Wehrmacht zaczął przegrywać. I to było już poważne.
  Klęska pod Moskwą i przystąpienie do wojny Stanów Zjednoczonych skomplikowały sytuację. To prawda, że Japonia na początku pewnie wygrała. Ale już w bitwie o port w Peru popełniono błędy, które uniemożliwiły wykończenie amerykańskich lotniskowców. A potem była bitwa o Midway, po której inicjatywa przeszła na Amerykanów. I stało się jasne, że Japonia nie otworzy drugiego frontu.
  Po trudnej zimie, wiosną Niemcy odnieśli passę zwycięstw i ponownie przejęli inicjatywę. Latem na Kaukaz przebijają się kolejne sukcesy. Jednak pod Stalingradem wszystko nie poszło zgodnie z planem. Niemcy ugrzęzli i ponieśli ogromne straty. A potem nastąpiła niespodziewana ofensywa Brytyjczyków w Egipcie i nowe porażki i straty. A potem amerykańskie lądowanie w Maroku i niespodziewany cios, choć ostrzegał przed tym wywiad pod Stalingradem.
  Niemcom udało się ujawnić dane o zbliżającej się ofensywie w centrum, które udało im się odeprzeć, oraz na flankach pod Stalingradem. Ale Führer zignorował go, próbując za wszelką cenę zająć to miasto. A teraz faszyści dostali katastrofę.
  Potem wojna się pogorszyła. A Armia Czerwona posuwała się naprzód. To prawda , iskierka nadziei błysnęła przez krótki czas, gdy Meinstein wykonał kontratak i zdołał odbić Charków i Biełgorod. Latem Hitler miał nadzieję przejąć inicjatywę. Ale ofensywa była kilkakrotnie odkładana, ponieważ nowe czołgi pojawiły się na froncie z opóźnieniem. I wtedy okazało się, że ZSRR był w stanie doskonale się przygotować.
  Walki pokazały, że Pantera była słabo broniona z boków i poniosła ciężkie straty od małych sowieckich dział i karabinów przeciwpancernych. I często się psuje.
  Klęska pod Kurskiem i lądowanie aliantów na Sycylii bardzo utrudniły pozycję III Rzeszy. Co więcej, Mussolini został obalony i nadal musiał utrzymywać front we Włoszech. Niemniej jednak wciąż istniały nadzieje na cud broni i odrębny pokój oraz stworzenie wschodniego wału na Dnieprze. Ale po przekroczeniu rzeki przez Rosjan stało się jasne, że III Rzesza przegrywa, nawet jeśli alianci nie otworzyli drugiego frontu.
  Ale Hitler wciąż liczył na cudowną broń i możliwość wyłączenia sojuszników. Była szansa na przerwanie desantu we Francji i wrzucenie sojuszników do morza. Ponadto wzrosła produkcja broni. Pojawił się znakomity karabin szturmowy MP-44, wówczas najlepszy na świecie. A Hitler miał wielką nadzieję, że może jeszcze spowolnić wroga. Obliczenia oparto na zwiększonej produkcji czołgów, chociaż "Tygrys" -2 i nie spełnił oczekiwań.
  Ale we Francji Niemcy ponieśli druzgocącą klęskę, podobnie jak na Białorusi, a potem w Rumunii. Pod koniec 1944 roku stało się jasne, że wojna jest już przegrana i trzeba pomyśleć o własnym zbawieniu. A Berlin zaczął się umacniać od czterdziestego trzeciego roku.
  Ofensywa Anderrach była ostatnią próbą przejęcia inicjatywy. Istniała oczywiście szansa, by poruszyć sojuszników i jakoś opóźnić wroga. Ale i tutaj Niemcy nie mieli szczęścia. Nie można było przejść przez mosty, przeciągały się walki o miasta. A Amerykanie kupili czas. A potem pogoda się poprawiła i zaczęli bombardować Niemców.
  A operacja Wisła-Odra? Tutaj sam Hitler popełnił poważny błąd, wyciągając rezerwy z czołgów na linię frontu, które zostały zniszczone potężnym ciosem artylerii Armii Czerwonej.
  A Rosjanie dotarli do Odry, a nawet zdobyli przyczółek po drugiej stronie rzeki. Potem położyli kres nadziejom Wehrmachtu na przejęcie inicjatywy.
  Ostatnią szansą była marcowa ofensywa na Węgrzech. Hitler osobiście im dowodził. Początkowo Niemcom udało się odnieść sukces. Tutaj udało im się zastosować know-how nocnej ofensywy za pomocą urządzeń na podczerwień. Rosjanie się tego nie spodziewali i początkowo nie byli w stanie skutecznie posługiwać się artylerią. Jednak dotkliwy brak paliwa i amunicji uniemożliwił nazistom budowanie na ich sukcesie.
  Po czym Rosjanie już posuwali się naprzód. Przepadła ostatnia szansa na przeciągnięcie wojny. A upadek Królewca całkowicie pogrzebał nadzieje, że będzie można posiedzieć w fortecach.
  Tak więc wojna jest, co zrozumiałe, przegrana i prawdopodobnie przegrana ze Stalingradu, a może z bitwy o Midway.
  Być może właśnie wtedy punkt zwrotny nie był na korzyść osi podczas tej brzemiennej w skutki bitwy na Pacyfiku.
  Hitler przygotowywał się teraz do zaakceptowania godnej śmierci. I idź do innego świata.
  Ale... Czy będzie miał szansę... O czym mówi Speer.
  Do sali weszły dwie dziewczyny. Dość duży: metr osiemdziesiąt, muskularny i bikini. Ich bose stopy były bardzo zwinne. A za nim karabiny szturmowe: MP-44. Jedna była czerwona, druga blondynka. I oba są bardzo piękne z rysami aryjskimi.
  Razem z nimi szedł chłopak, blondyn, w szortach oraz koszulce i sandałach. Wygląda na trzynaście lat. Był bardzo przystojnym dzieciakiem, z krótkofalówkami w rękach.
  Ukłonił się Hitlerowi i powiedział z uśmiechem:
  - Profesor Wolf Stirlitz do usług!
  Führer wykrzyknął zdziwiony:
  - Czy jesteś profesorem dziecka?
  Chłopiec skinął głową.
  - Tak, mój Führer! Tylko że nie jestem dzieckiem, ale wyglądam jak chłopiec. Właściwie wkrótce skończę pięćdziesiąt lat i udało mi się odzyskać młodość, eksperymentując w obozach śmierci!
  Hitler gwizdnął:
  - Niesamowite! A twoi wojownicy?
  Dziewczyny zawołały chórem:
  - Jesteśmy do usług Führer!
  Chłopiec skinął głową z uśmiechem:
  "To dwie pierwsze wojowniczki: Gerda i Charlotte. Ale co sekundę mogę wystrzelić dwóch takich wojowników z karabinami maszynowymi i paczkami amunicji.
  Hitler zapytał zdziwiony:
  - Jak to się stało?
  Stirlitz odpowiedział z uśmiechem:
  - Hiperstrunowy podział materii. Chociaż to wciąż... Klonowane są dziewczyny o doskonałej genetyce. Nadal są śmiertelni, ale silniejsi i szybsi, a także reagują lepiej niż zwykli żołnierze. Możemy wyprodukować stu dwudziestu żołnierzy na minutę lub siedem tysięcy dwustu żołnierzy na godzinę. To 172 tysiące 800 myśliwców dziennie. A każdy z nich jest wart co najmniej kilkunastu wybranych żołnierzy. To pozwoli na rozpoczęcie wojny tutaj - przejąć cały świat!
  Fiihrer zapytał insynuując:
  - Czy możesz przejść do produkcji seryjnej?
  Profesor skinął głową.
  - Tak, nawet świetnie teraz!
  Fiihrer ogłosił:
  - Nagradzam Profesora Wolfa Stirlitza za ocalenie III Rzeszy najwyższym stopniem Krzyża Rycerskiego. Mianowicie Krzyż Rycerski Krzyża Żelaznego ze złotymi liśćmi dębu, mieczami i diamentami. A także przywłaszczam sobie wiedzę generała i akademika, niech tak będzie!
  Profesor ukłonił się. A Hitler rozkazał:
  - Uruchom samochód z pełną mocą i przenieś wojska!
  Wtedy Himmler zauważył:
  - Musisz nakarmić dziewczyny?
  Stirlitz odpowiedział z uśmiechem:
  - Jedzą trawę, drewno i trupy żołnierzy! I bardzo energooszczędny! Nie martw się o karmienie!
  Hitler znów ryknął:
  - Aby seryjnie produkować piękności! Zacznij od razu!
  Chłopiec-profesor wpadł do podziemnego laboratorium.
  Bormann zauważył:
  - Wygląda jak bajka!
  Speer powiedział pewnie:
  - Urodziliśmy się po to, by bajka się urzeczywistniła!
  A teraz, po kilku minutach, dało się słyszeć tupot bosych stóp. Dziewczyny zaczęły wchodzić po schodach. Rudzielce i blondynki. Co więcej, choć są podobne, na twarzach dziewczynek są nieco inne. Ale wszyscy są wysocy, wielcy, bardzo muskularni, bosi iw bikini.
  A ich nagie podeszwy uderzają o beton. Dziewczyny unoszą się na powierzchnię miasta.
  Hitler ryknął:
  - W końcu od tajgi po morza brytyjskie armia Wehrmachtu jest najsilniejsza!
  Himmler zgodził się z tym:
  - Pokonamy Führera!
  Goebbels zauważył:
  - To nasza cudowna broń i jest super!
  Speer zauważył z uśmiechem:
  "W ciągu roku wyprodukowanych zostanie sześćdziesiąt dwa miliony osobliwych kobiet-wojowników. To wystarczy, aby pokonać wszystkie armie świata!
  Himmler ryknął:
  - To jest super! Będziemy wątpić we wszystkich!
  Bormann potwierdził:
  - A władza nad światem stanie się rzeczywistością!
  I cały orszak krzyknął chórem:
  - I nikt nie może się oprzeć woli Führera!
  A dziewczyny w bikini z czerwonym bandażem ze swastyką na rękawach już wychodziły z biura i poruszały się po Berlinie.
  Dokładniej, biegli i ich bose, różowe, okrągłe obcasy błysnęły. Takie są piękne dziewczyny. Ogólnie możemy powiedzieć, że dziewczyny są super!
  I obnażając swoje perłowe zęby. Potrząsają luksusowymi biodrami i napinają mięśnie. A gdy podskakują i bosymi stopami trzęsą się i krzyczą:
  - Chwała aryjskim pomysłom!
  Wszyscy wojownicy poruszają się i poruszają, rozlewając się jak wielobarwna woda na powierzchni. I wygląda świetnie. Po chwili dziewczyny przestają biegać i zaczynają budować.
  Gerda i Charlotte, wspaniali aryjscy wojownicy, rozmnażają się na hiperstrunowym akceleratorze, który wykorzystuje trywialną wodę jako źródło energii.
  Specyficzna reakcja chłopca-profesora była na razie utrzymywana w tajemnicy. Ale jest bardzo skuteczny. I możesz zobaczyć dwie dziewczyny wybiegające co sekundę. I należy zauważyć, po prostu wielka stromizna.
  Gerda śmieje się głęboko:
  - Będę mistrzem świata!
  Charlotte odbiera:
  - Zepchnę Rosję do Pacyfiku!
  A dziewczyny biorą, ustawiając się w kolumnach. Wojownicy są obdarzeni inteligencją i lojalni wobec Trzeciej Rzeszy. Chociaż nie mają dowódców. A oni ustawieni w kolumnach na coś czekają...
  Oto kilku oficerów, którzy im powiedzieli:
  - Rozkażemy ci! Czas iść do przodu!
  A dziewczyny ruszyły dalej ...
  Rzeczywiście, klony są zwykłymi bosymi wojownikami, choć rozsądne. Ktoś musi im dowodzić. A w III Rzeszy brakuje oficerów.
  Profesor chłopiec znalazł wyjście:
  - Dziewczyny wybierają własnych dowódców! Będziecie podzieleni na dziesiątki, pięćdziesiąt, setki, pięćset, tysiące, pięciotysięczniki, tumeny i armie po sto tysięcy. Wyróżnij się lepiej ze swojego otoczenia poprzez otwarte głosowanie, a nad tobą jestem twoim twórcą!
  A dziewczyny krzyczały na powitanie:
  - Chwała wielkiemu przywódcy!
  I tak nad pierwszymi dziewczynami pojawiły się radzieckie samoloty szturmowe Iła. Dziewczyny otworzyły do nich ogień z karabinów maszynowych. A niektórzy zaczęli rzucać granatowymi nogami z gołymi palcami. Jeden lupanula z Faustpatron, po zburzeniu kolejnego samolotu szturmowego Armii Czerwonej.
  Widać było, jak dziewczyny strzelają celnie i rzucają granaty daleko. I dosłownie rozerwali sowieckie samoloty.
  A oni sami odbijali się od pocisków i bomb lotniczych. A oni zareagowali tak agresywnie i uderzyli przeciwników.
  Więc naziści naprawdę wrzucili do bitwy asa atutowego. A to zabójcza karta. Dziewczyny biegną do bitwy i bosymi stopami rzucają wiadomość o śmierci.
  I prowadzą celny ogień, tak celnie strzelając i uderzając wrogów. Już pierwszy oddział dziewcząt pobiegł do sowieckich spadochroniarzy walczących na obrzeżach Berlina.
  Dziewczęta, używając bagnetów na czubkach pistoletów maszynowych, zebrały się ramię w ramię. Poruszali się dość szybko, wyszkoleni, doświadczeni wojownicy z dużym refleksem. Było jasne, że żołnierze radzieccy się tego nie spodziewali. I wielu z nich zostało zasztyletowanych. Tylko ci, którzy zdążyli odpowiedzieć ciosami przeciwnikom. Ci otrzymali rany, ale zareagowali i w zamian zostali tyłkami.
  Dziewczyny były bardzo silne, nie kobiece i bardzo zręcznie walczyły stopami. Tak, i wytrwali wojownicy. Otrzymane rany nie ustały, ale nadal atakowały.
  I strzelali bardzo dobrze...
  Czołowy desant sowiecki został całkowicie zabity i przerwany. I do bitwy wkraczało coraz więcej oddziałów dziewcząt.
  Gerda i Charlotte to fenomenalne wojowniczki, które przeszły z Libii od czterdziestu jeden do czterdziestu pięciu lat. Mieli tyle wyczynów i nagród, że stali się fenomenami. A teraz pomnożyły się. A ich przeżywalność i siła nawet wzrosły, dzięki klonowaniu hiperstrun.
  Tak więc jednostki sowieckie są w bardzo trudnej sytuacji. Już w pierwszych godzinach dziewczyny wypędziły Armię Czerwoną z przedmieść Berlina.
  Zapadła noc, a walki trwają.
  Wojowniczki wciąż przybywają. Do bitwy wkraczają również nowe jednostki Armii Czerwonej. Ci, którzy uwolnili się z zabranych wyżyn Seelow. Wojowniczki mają pistolety maszynowe, a każda z nich ma plecak z zestawem bojowym. I walczą znacznie lepiej niż zwykły żołnierz.
  I strzelają bardzo dobrze. A ich karabin szturmowy jest najlepszy na świecie. Nocna bitwa na obrzeżach Berlina jest intensywna. Wojska sowieckie jednocześnie omijają miasto. Ale jest też rozkaz Stalina, by zdobyć przyczółek na przedmieściach. A Armia Czerwona prowadzi nocny szturm.
  Dziewczyny pełzają po Berlinie. Część z nich kieruje się na południe, by uwolnić sowieckie kleszcze.
  Widzą doskonale w ciemności i to jest ich ułomność. I walczą rozpaczliwie. A potem jeden podskoczył i uderzył sowieckiego oficera gołą piętą prosto w podbródek i zaćwierkał:
  - Chwała kulturze aryjskiej!
  I znowu w ataku dziewczyny. Rudzielce i blondynki. Tak piękna i zabójcza jednocześnie. I walczą jak giganci, którzy nie mają sobie równych.
  A dziewczyny są w szybkim ataku. I tak wrogowie są dźgani i zabijani. Albo rzucają granaty, które również mają zwielokrotnione hiperstruny. Zachowują się bardzo agresywnie.
  Dziewczyny, których nie można tak po prostu powstrzymać. Walczą jak najlepsi wojownicy.
  A bose palce rzucają granatami. I rozdzierają sowieckich żołnierzy.
  Noc z 20 na 21 kwietnia była gorąca i napięta.
  W walce klonowane dziewczyny były szybsze i silniejsze niż zwykli żołnierze i strzelali jak zahartowani snajperzy. A jednak do klonowania wykorzystano dwie najlepsze wojowniczki o zmodernizowanej genetyce. A te dziewczyny są silniejsze i szybsze od mężczyzn, są szkolone w pojedynkach i walczą tak, żebyś się kołysał.
  Superklasowi wojownicy. I walczą tak mocno, że aż się kołyszesz. A ich bose stopy zadają miażdżące ciosy w przeciwników. I łamią szczęki żołnierzom radzieckim. I odetnij je jak papier ścierny. A granaty z gołymi palcami zostaną zabrane i rzucone.
  I rozbijają na kawałki przeciwników z Armii Czerwonej. I robią to jednocześnie bardzo niegrzecznie i z wdziękiem.
   Nie da się zatrzymać dziewczyn. Rankiem wojownicy ruszyli już na południe. I wszyscy przyszli i przyszli. Zaczęły się prawdziwe kolizje.
  I już pierwsze dziewczyny klonów jako pilotki. Usiedli na ME-109, rudowłosej i blondynce.
  I walczmy. Chociaż nie ma dużego doświadczenia , jest koncepcja, a szybkość i reakcja są lepsze niż u zwykłych ludzi. I tak lecą sowieckie samoloty, zestrzelone przez dziewczęta terminatorki.
  Albina, ta blondynka tupiąca bosymi stopami, woła:
  - Chwała czasom aryjskiego komunizmu!
  Alvina, ta rudowłosa dziewczyna, ryczy, przyciskając gołą piętę i przewracając radzieckiego Jaka-9:
  - Rozkazuję słońcu!
  To takie agresywne stworzenie.
  Albina odcięła Ił-2 i wydała:
  - O przyszłe panowanie wojowników!
  W ten sposób dziewczyny walczą agresywnie. I dodaje i dodaje wszystko do ich pułku .
  Gerda i Charlotte walczą z pięknościami. Na przykład wzięli i dźgnęli sowieckiego generała bagnetami, krzycząc:
  - Za nasze zwierzęce instynkty!
  A teraz wojownik weźmie i rzuci cytrynę i rozerwie na strzępy masę żołnierzy Armii Czerwonej.
  Gerda atakuje i wyje, ryczy:
  - Gerda uwielbia zabijać! To jest Gerda!
  Charlotte miażdży także radzieckich żołnierzy. Dziewczyny atakują je stadami. I strzelają do wielu wrogów.
  Gerda strzelając do wroga i wydając serie koszenia żołnierzy radzieckich , piszczy:
  - Powiedziano nam, że nasza wielka III Rzesza - nie dryfuj!
  I znowu daje zwrot na wrogu. I jak dokładnie skosi wrogów jak sierp.
  Jasnowłosa dziewczyna w bardzo wojowniczy sposób odcina swoich przeciwników. A bosymi palcami rzuca dary śmierci ze śmiertelną siłą.
  Charlotte w odpowiedzi strzelając do wrogów, piszczy:
  "Rudowłosa uwielbia zabijać i potrafi rozerwać wszystkich na strzępy!
  I mruga zielonkawymi oczami. I bije Armię Czerwoną. A jej bose stopy znów rzucają granaty o niesamowitej mocy.
  I znowu Gerda strzela do żołnierzy Rosji. I tak dokładnie ich zadziwia. Że piętrzy się masa trupów. Blondynka bardzo aktywnie miażdży wroga i piszczy:
  - Pierwsza odwilż! Pogrzeb Stalina!
  Charlotte zwraca się przeciwko wojskom sowieckim. Rąbi kilku oficerów kulami i piskliwie:
  - Księżyc! Księżyc! Kwiaty! Kwiaty!
  A teraz jej bose palce rzucają kolejny granat. Wojownik syczy:
  - W imię świetnych pomysłów!
  Gerda odcina Fritz i szczerząc zęby. A potem gołą piętą kopnęła w torbę z materiałem wybuchowym i syknęła:
  - O wielkość zwycięstwa!
  A ile z tych dziewczyn. Coraz więcej nadchodzi. A Armia Czerwona jest pobita. Jest już południe. Wojownicy klonów atakują artylerię.
  Niektórzy używają bagnetów. Oto jedna rudowłosa, która słynie z rozprucia bagnetem brzucha żołnierza radzieckiego i jak krzyczała:
  - Jestem piranią!
  A kolej blondynki skosiła pięciu sowieckich żołnierzy i zabulgotała:
  - O dostęp do Oceanu Spokojnego!
  A dziewczyny będą się śmiać jak chór. A żołnierze Armii Czerwonej są nieśmiali przed tyloma bosymi dziewczynami w bikini i opalonych, muskularnych ciałach. Jeden z bardzo młodych żołnierzy ukląkł.
  I ucałował bosą stopę piękności, mrucząc:
  - Bogini!
  Uderzyła go w tył głowy gołą piętą i powiedziała:
  - Biorę jeńca! Pojedziemy na Ciebie, jeśli będziemy mieli czas!
  Ale dziewczyny po prostu nie mają czasu. Berlin musi zostać ocalony. I spróbuj przełamać pierścień okrążenia. Dziewczyny też są śmiertelne i ponoszą straty. Rany, choć uparte, nie zatrzymują ich - nadal walczą. Ale jak dotąd ich ciała nie stały się jeszcze nieprzeniknionymi pociskami i pociskami.
  Muszą więc również poruszać się w poskokach, czołgać się, stać w defensywie lub po prostu leżeć.
  Dziewczyny są jednak celne i udaje im się zestrzelić szturmowców z faust patronów. Oto kilka dziewczyn sklonowanych z Luftfaust. I jest całkiem skuteczny przeciwko nisko latającym maszynom. Wojownicy wydają się być zdolni do wielu rzeczy.
  A jest ich coraz więcej. I każdy walczy w pozycji stojącej, a może więcej niż dziesięciu żołnierzy.
  Do wieczora Niemcy nieco podcięli południową krawędź armii sowieckiej i odblokowali ich siły zbrojne, co odcięło Armadę Czerwoną od Berlina.
  Wojownicy są tak odważni. Jedna z ich sztuczek: rzucanie odłamkami granatów gołymi palcami po prostu szokuje sowieckich szeregowców i dowódców. I nie można ich przed tym uratować, gdy dziewczyny rzucają prezenty na śmierć.
  I krzyczą na całe gardło:
  - Hurra! Za bractwo aryjskie!
  Walki trwają w nocy. Dziewczyny, otrzymując posiłki bez przerwy, kontratakują.
  Niektórzy zajmują się obroną na południe od Berlina i wywierają presję na sowieckie pierścienie ośmiornic, nie pozwalając na zamknięcie kotła ...
  Wojska radzieckie posuwają się również od północy. Próbują sforsować Odrę. Ale robią zauważalne uszkodzenia ...
  A Niemcy spotykają ich z ogniem. Oto pierwszy oddział bosych dziewcząt przybył nad Odrę.
  I dosłownie koszą żołnierzy radzieckich, którzy próbują przenieść się na pozycje Wehrmachtu.
  Dziewczyny krzyczą i rzucają granatami bosymi stopami. A jeden z nich chwycił i wystrzelił z pistoletu ze szkarłatną sutką, trafiając w radziecką tratwę, która próbowała przekroczyć pozycję.
  Wojowniczki ryczały:
  - Chwała SS!
  A teraz znowu strzelają... Noc jest bardzo burzliwa. A bitwy są bardzo agresywne.
  Dziewczyny w walce wręcz są bardzo silne.
  Jeden z nich zdołał nawet przyszpilić siedem bagnetem, w tym pułkownik, krzycząc:
  - Za zamieszki huraganu!
  A gołymi palcami rzucał granatem rozrywającym sowieckie pułki.
  Nie możesz się temu oprzeć.
  ... ROZDZIAŁ NR 2.
   Następnego dnia 23 kwietnia odbyło się pilne posiedzenie kursu. Sytuacja tak się zaostrzyła, że po raz pierwszy od 1942 roku wszyscy widzieli Stalina tak zdenerwowanego i ponurego. Niemcy byli w stanie znacząco wypchnąć wojska sowieckie w pobliżu Berlina na południe i północ, aby wyprzeć Armię Czerwoną z przyczółka.
  Ale to nie jest jeszcze najgorsze. Były jeszcze większe porażki, zwłaszcza w 1941 r., i tak nie panikowali.
  Pojawienie się wielu nowych niemieckich myśliwców wywołało zakłopotanie i zamieszanie. Mianowicie dziewczyny w bikini, bose, umięśnione, opalone i blondynki.
  A te dziewczyny walczą jak potwory. I bardzo wytrwały. Nawet po zranieniu nadal uciekają i walczą. Oni są bardzo piekni. I strzelają tak celnie, że tam, gdzie już są, nie da się przebić przez obronę. I w ogóle to jakaś bzdura. A dziewczyny pełzają i pełzają.
  Żukow, ogłaszając najnowsze wiadomości, podniósł ręce:
  - To szaleństwo, towarzyszu Stalin!
  Przywódca wszystkich czasów i narodów zauważył:
  - Czy to nie szaleństwo, że nie zastrzeliłem cię w czterdziestym pierwszym roku?
  Marszałek zaczął się trząść płytko. Nerwy wszystkich są na krawędzi. Wydawało się, że to zwycięstwo i koniec wojny, ale czy jest taka szansa?
  Jak możesz przeżyć to banalnie? Kiedy pozornie bliskie zwycięstwo przeradza się w taką katastrofę?
  Mówiąc dokładniej, jest za wcześnie, aby mówić o katastrofie, ale w obliczu nieznanego zjawiska sowieccy generałowie puchli. I tak naprawdę nie wiedzą, co teraz zrobić.
  Rokossowski zasugerował:
  - Lotnictwo musi zostać rzucone do bitwy!
  Żukow potrząsnął głową:
  - Już bombardujemy z całej siły! Ale to chyba nie wystarczy! A nasze samoloty są masowo zestrzeliwane !
  Konev zaproponował własną wersję:
  - Wycofaj wojska przez Odrę! I wymyśl to!
  Żukow zauważył z powątpiewaniem:
  - A co przedłużyć wojnę?
  Stalin spojrzał na portret Aleksandra Suworowa i warknął:
  - Ani kroku do tyłu!
  Rokossowski skinął głową:
  - Potrzebujemy nowych sił i armii czołgów!
  Stalin mruknął:
  - Rzućmy wszystkie rezerwy zakładu do bitwy!
  Żukow zauważył:
  - Większość rezerw jest już w boju... Jak byśmy nie zawalili frontu!
  Stalin ryknął:
  - Berlin musi być zdobyty! I powinieneś szybko jechać na Elbę.
  Ale łatwiej to powiedzieć niż zrobić.
  Naziści 23 kwietnia z pomocą dziewcząt kontynuowali kontratak i aktywnie się bronili. A od czasu do czasu i gdzieniegdzie przewracały jednostki sowieckie.
  Alianci chwilowo wstrzymali ofensywę, zaniepokojeni wiadomością o nowych niemieckich dywizjach bosych dziewcząt w bikini, które walczą bardzo dobrze.
  A w nocy 24 kwietnia nowe stada dziewcząt zaatakowały wojska radzieckie i przedarły się na wzgórza Seelow. A w niektórych miejscach byli nawet osiodłani.
  Toczyły się walki, a wzgórza przechodziły z rąk do rąk.
  Gerda, walcząc z żołnierzami sowieckimi, zanotowała:
  - Zajmuję się nie ilością, ale jakością!
  Charlotte, powalając rosyjskich żołnierzy celnymi strzałami, potwierdziła to:
  - Urodziliśmy się, by wygrywać!
  Noc była bardzo gorąca. Dwie sowieckie armie czołgów zostały prawie doszczętnie zniszczone w nadchodzącej bitwie przez faustowe naboje i granaty dziewczęce.
  Stalin był wyraźnie psychotyczny... Ale nic nie mógł zrobić. Klonowane dziewczyny widziały doskonale w ciemności i były w stanie odciąć kilka sowieckich armii i stworzyć kocioł na południe od Berlina.
  Wielu sowieckich żołnierzy straciło głowy od wielu dziewcząt, gołe nogi i piersi. A wojownicy celowo zdarli staniki i pokazali truskawkowe sutki.
  Co sprawiło, że żołnierze poczuli się chorzy... 25 kwietnia klony niemieckich dziewcząt w końcu zajęły wzgórza Seelow i zakończyły okrążenie południowego korpusu wojsk sowieckich.
  To bardzo silne dziewczyny. I bardzo celnie strzelają z przechwyconych i niemieckich dział przeciwlotniczych.
  Straty lotnictwa sowieckiego są po prostu krytyczne. Wybija samoloty wykładniczo.
  Na Xe-162 pojawiły się dziewczyny i dały im thresh. I nie tylko lotnictwo radzieckie, ale także amerykańskie.
  I są bardzo zręcznymi wojownikami na niebie ...
  A dwudziestego szóstego kwietnia pierwszy batalion bosych dziewcząt przybył do północnych Włoch i poszedł prosto do bitwy.
  Upadli z dzikim krzykiem i rykiem na amerykańskich spadochroniarzy. Więc pobiegli w panice. Do niewoli trafiło kilkuset żołnierzy. A czołgi zostały rzucone.
  Pod Berlinem szalały walki... Uparcie walczyli Niemcy i to nie tylko klonowane dziewczyny. Na przykład w Prusach Wschodnich nieoczekiwanie opór przeciągnął się, a naziści odmówili poddania się. I walczyli z dziką furią nie do końca skazanych.
  Dziewczyny zaatakowały otoczonych żołnierzy sowieckich, aw niektórych miejscach zrzuciły Armię Czerwoną z przyczółków.
  A 27 kwietnia już większa liczba dziewcząt walczyła we Włoszech i naciskała na Amerykanów ...
  A pod Berlinem naziści dotarli do Odry, kończąc okrążenie wojsk sowieckich.
  Ci w kotłach zginęli... Ale pęknięcie nastąpiło szybko. Wszystkie dziewczyny przybyły bez przerwy....
  28 kwietnia Fritzowie walczyli już u Rosjan w Austrii i tam też zaczęli ich ściskać...
  29 kwietnia zakończyła się klęska części wojsk sowieckich za Odrą... I na froncie zachodnim zaczęły pojawiać się bose dziewczyny.
  W bitwie pojawił się również czołg "Myszka". Ma załogę złożoną z pięciu dziewczyn. I wydaje się, że strzelają na pozycje sowieckie.
  Pobity z zabójczej armaty. I zniszcz czołgi trzydzieści cztery. Co więcej, jest bardzo efektowny.
  Dziewczyna klona Agaty mówi:
  - Co panowie-towarzysze - ty chanie!
  I ze śmiercionośnym pociskiem, gdy przebija się przez wroga. I zerwie wieżę z trzydziestu czterech.
  I niemiecki kawałek kopiejki skrzeczący z zachwytu. A Gerda i Charlotte w zbiorniku postanowiły sobie pozwolić.
  Maszyna, która do tej pory istnieje tylko w jednym egzemplarzu eksperymentalnym.
   Gerda, Charlotte, Christina i Magda prowadzą czołg klasy E-100 U. Ten pojazd jest bardziej kompaktowy, dla czterech członków załogi. A jego uzbrojenie - wyrzutnia bomb odrzutowych i uniwersalne działo 88 mm 100 EL - niszczyciel czołgów.
   Wojowniczki jadą w ich drodze i gwiżdżą.
   Gerda strzela z długiej armaty. Uderza w bok T-34 z daleka i ćwierka:
   - Za Ojczyznę oddamy nasze serca,
   I usmażymy i zjemy Stalina!
   Charlotte wystrzeliła z wyrzutni rakiet. Zakryła sowiecki bunkier i pisnęła:
   - Jesteśmy niezwyciężeni!
   Christina wzięła go i warknęła, naciskając spust bosą piętą:
   - Dostaniemy to w obu!
   Dolbanula i zręcznie i Magda. Rozbił sowieckie działo samobieżne SU-152. I gruchała:
   - Nadejdzie czas, nadejdzie zwycięstwo!
   Gerda pisnęła, strzelając:
   - Nikt nas nie powstrzyma!
   Charlotte potwierdziła:
   - Ale Pasaran!
   Rudowłosa bestia przeszła z Gerdą całą II wojnę światową, od Polski do tej majowej ofensywy. Rudowłosy diabeł widział wiele rzeczy.
   I gotowy do walki do końca!
   Christina też strzela i obnaża zęby. Jej włosy są złotorude. Na wojnie dziewczyny nie starzeją się, a może nawet młodnieją! Są tacy wściekli i kochający. Szczerzą zęby.
   I ani jednej dziury w zębach.
   Magda ma złotolistne włosy. A także aktywnie się uśmiecha. Fajna dziewczyna. Ma tak agresywną grację i energię tysiąca koni.
   Gerda, dziewczyna o siwych włosach, pędy i z uśmiechem zauważa:
   - Na świecie jest wiele dobrych i brzydkich... Ale do cholery, jak długo ta wojna się przeciągnęła!
   Charlotte zgodziła się z tym:
   "W rzeczywistości II wojna światowa ciągnie się zbyt długo. Wszystkie walki i pojedynki... To naprawdę wyczerpujące!
   Christina przesunęła bosą stopę na zbroi i mruknęła:
   "Ale Wielka Brytania wciąż nie jest pokonana!
   Magda strzeliła do Rosjan i warknęła:
   - I musi zostać pokonany! To jest nasze credo!
   Gerda syknęła, strzelając do Rosjan i obnażając zęby z kości słoniowej:
   - Potrzebujemy zwycięstwa!
   Dolbanula i Charlotte, dmuchanie:
   - Jeden za wszystkich, nie zniesiemy ceny!
   Christina, rudowłosa i złota bestia, pisnęła:
   - Nie! Nie stójmy!
   Magda cmoknęła wargami szkarłatnymi, ćwierkając:
   - Nie idziemy do sklepu za cenę!
   I strzał złotowłosej harpii.
   Gerda trafiła także w rosyjskie czołgi. Uderzyłem w samochód i powiedziałem:
   - Jesteśmy najsilniejsi na świecie!
   Charlotte dodała, śpiewając:
   - Namocz wszystkich wrogów w toalecie!
   Christina poparła impuls piosenki:
   - Ojczyzna nie wierzy we łzy!
   Magda kontynuowała melodyjnie:
   - I damy wszystkim komunistom w mózgu!
   A dziewczyny mrugnęły do siebie. Ogólnie mają dobry czołg. Tylko z daleka trudno jest uderzyć IS-3 w czoło. Ale przecież Niemcy mają trudny pocisk, ale z rdzeniem uranowym. A w wojsku jest wiele dziewczyn klonów. Którzy walczą z otępiałą wściekłością I nie każdy może się z nimi równać.
   Dziewczyny są przyzwyczajone do walki na boso. W Polsce nosili tylko jedno bikini i byli boso.
   Kiedy goła podeszwa styka się z podłożem, odmładza się. Może dlatego dziewczyny nigdy się nie starzeją! Chociaż czas ucieka! Wojownicy, spójrzmy prawdzie w oczy, są bardzo bohaterscy.
   Dokonali tak wielu wyczynów, ale walczą jak zwykli żołnierze. I zawsze tylko w bikini i boso. Zimą przyjemnie jest nawet bić bosymi stopami w zaspach śnieżnych.
   Gerda strzela i nuci:
   - Przejdziemy przez ogień i wodę!
   Charlotte wystrzeliła do Rosjan bombą i wydała:
   - Chwała ludowi pruskiemu!
   Christina też strzeliła i pisnęła:
   - Będziemy rządzić planetą!
   Magda przybita i potwierdzona:
   - Na pewno będziemy!
   Gerda ponownie uderzyła w pocisk i pisnęła:
   "Nawet napalm nas nie powstrzyma!
   Charlotte zgodziła się z tym:
   - A nawet bomba atomowa, której się nie boimy!
   Christina syknęła i odpowiedziała:
   - Amerykanom nie udało się stworzyć bomby atomowej! To blef!
   Magda wykrzyknęła na całe gardło:
   - Świat nie może uciec przed nowym niemieckim porządkiem!
  Widać, że dziewczyny naprawdę wystartowały w jedynym eksperymentalnym samochodzie. Ale jak wróg jest zmiażdżony.
  30 kwietnia Niemcy ostatecznie zrzucili wojska sowieckie nad Odrą i dobili otoczone kotły, w których topniały na naszych oczach siły Armii Czerwonej.
  Było jasne, że próba szturmu na Berlin nie powiodła się. A teraz Armia Czerwona straciła inicjatywę. Ale to nie wszystko, bo przybywa coraz więcej nowych sił.
  Już 1 maja Niemcy oddali bitwę aliantom na zachodzie. Amerykanie zaczęli się wycofywać i rzucać czołgami pod naporem dziewcząt w bikini. Nie wyróżniając się wytrzymałością i obawiając się nowej cudownej broni, sojusznicy zaczęli się wycofywać.
  Sam Truman wydał rozkaz wycofania się za Ren i szybkiego podjęcia obrony przez dużą rzekę. Churchill, nie chcąc walczyć sam, powtórzył ten rozkaz wojskom brytyjskim. A sojusznicy ruszyli na zachód, rzucając amunicję, sprzęt, paliwo i konwoje więźniów.
  Zobaczyli coś niezrozumiałego i nowego, co ich przeraziło. Pojmani Amerykanie upadli i łapczywie całowali piękne bose stopy dziewcząt. I nie tylko nogi. Część z nich zmuszona była lizać łono Wenus.
  Więźniów było coraz więcej. Poddały się także jednostki sowieckie.
  Wielu żołnierzy po prostu spanikowało na widok takiego piękna i doskonałości.
  W końcu to dziewczyny, które strzelają bardzo celnie i nie da się przed nimi uratować.
  A żeńskie wojowniczki przyszły i czołgały się
  Już 2 maja w Austrii rozpoczęła się ofensywa bosych piękności. I zalała ich lawina. W tym samym czasie dziewczyny poruszały się krótkimi kreskami.
  A gołymi palcami rzucił śmiertelną siłę granatu. I rozerwali żołnierzy Armii Czerwonej.
  A wojska sowieckie wycofały się. Ale walczyli z dziką furią. Ale walczące dziewczyny walczyły z agresywną furią. I ruszyli do przodu.
  Coraz częściej na niebie pojawiały się HE-162 - były łatwe w produkcji i miały bardzo dobre parametry lotu. Ci wojownicy są bardzo potężni. Wprawdzie uzbrojenie nie jest świetne, ale zwrotność jest wspaniała i wykonana prawie w całości z drewna.
  3 maja Niemcy ostatecznie wykończyli odcięte wojska radzieckie pod Berlinem i zabili wielu przeciwników.
  Niektórzy żołnierze poddali się, dziewczyny dosłownie ich zaszokowały i zgwałciły. Są dość namiętni. A niektórzy żołnierze celowo poddali się gwałtom pięknych dziewczyn.
  Jednak uparcie walczyły też jednostki sowieckie. Ale spróbuj się oprzeć, gdy tak doskonała genetyka dziewczyn i najnowsza technologia zostaną użyte przeciwko tobie.
  Na przykład latający spodek: Dysk Belonzi rzucony do bitwy.
   Dwie dziewczyny Albina i Alvina lecą do siebie na takim latającym spodku. Są nietykalne dzięki silnemu strumieniowi laminarnemu. Ale sami nie mogą strzelać. Ale dzięki swojej kolosalnej prędkości mogą wyprzedzać i taranować radzieckie samoloty.
   Albina, schylając swój dysk, zauważyła:
   - Technika jest żelazna, absolutnie niezbędna i bardzo przydatna!
   Alvina zachichotała, obnażyła zęby i syknęła:
   - Ale duch decyduje o wszystkim!
   Albina wyjaśniła:
   - Najbardziej, że nie jest też duchem walki!
   Obie dziewczyny są blondynkami iw bikini. Bardzo ładna i bosa. Kiedy wojownik nie ma butów, ma szczęście. Teraz dziewczyny są takie kolorowe i piękne.
   A przed pójściem na bitwę piękności z pewnością będą pracować językiem z męską perfekcją. To takie przyjemne i energetyzujące. Wojownicy uwielbiają pić z magicznego naczynia. To dla nich prawdziwa uczta ciała.
   Tak dobre są dziewczyny.
   Alvina zestrzeliła dwa radzieckie IŁ-10 i zaćwierkała:
   - Nasze wspaniałe polowanie!
   Albina potwierdziła barana i wydała:
   - I nigdy nie będzie ostatnim!
   Alvina strąciła jeszcze trzy radzieckie samoloty szturmowe i pisnęła:
   - Czy tak myślisz, że Bóg kocha Niemcy?
   Albina z powątpiewaniem pokręciła głową.
   - Podobno nie bardzo!
   Alvina zachichotała i zapytała ponownie:
   - Dlaczego tak myślisz?
   Albina staranowała dwa radzieckie samochody i pisnęła:
   "Wojna trwa zbyt długo!
   Alvina logicznie zauważyła:
   - Ale posuwamy się do przodu!
   Albina wyszczerzyła zęby i chrząknęła:
   - A więc nadejdzie zwycięstwo!
   Alvina zestrzeliła jednocześnie cztery sowieckie samoloty odważnym manewrem i pisnęła:
   - Na pewno przyjdzie!
   Albina uznała za konieczne przypomnienie:
   - Po Stalingradzie wojna nie poszła zgodnie z zasadami...
   Alvina zgodziła się z tym:
   - Na pewno nie według zasad!
   Albina pisnęła z irytacją:
   - Zaczęliśmy przegrywać!
   Alvina pisnęła z irytacją:
   - Zdecydowanie stal!
   Albina staranowała jeszcze kilka sowieckich samochodów i pisnęła:
   - Czy to nie jest dla nas problem?
   Alvina zestrzelił kilka rosyjskich myśliwców i krzyknął:
   - Myśleliśmy, że sytuacja jest generalnie beznadziejna!
   Albina uśmiechnęła się zaciekle i syknęła:
   - A teraz co widzimy?
   Alvina ćwierkała z pewnością:
   - Coś niewzruszonego i wyjątkowego!
   Albina błysnęła perłowymi zębami i odpowiedziała:
   - Że III Rzesza zwycięża!
   Alvina strąciła jeszcze kilka sowieckich samolotów szturmowych i wydobyła:
   - Naprawdę musimy wygrać!
   Dziewczyny odsłoniły twarze. Kiedyś pracowali, a oficjalnie w żołnierskim burdelu. Wielu mężczyzn przeszło przez siebie, nie tylko biała rasa. I kochali to. Cóż, jakie to miłe dla ciał. Ale wtedy dziwki dostały się pod sowiecki cios. Zostali schwytani. Cóż, piękności myślały, że zostaną zgwałcone. Ale diabeł ma dwa!
   Zmuszone dziwki do kopania rowów i rowów. A dawnym nocnym wróżkom to się bardzo nie podobało. Więc wszyscy byli w stanie uciec. Uwiodły wartowników.
   I poprzysięgli zemstę na Rosjanach.
   I walczyli przeciwko Rosji. Taki jest diabeł...
   Albina przewróciła jeszcze kilka rosyjskich samochodów i mruknęła:
   - Mimo wszystko możesz żyć z mężczyznami!
   Alvina chętnie się z tym zgodziła:
   - Nawet niemożliwe, ale konieczne!
   Albina wyszczerzyła zęby i odpowiedziała:
   - Ale jednak... Zabijanie jest słodkie.
   A dziewczyny ruchem dysku uderzyły pięć kolejnych sowieckich samochodów.
   Alvina zachichotała i wydała:
   - A kiedy jest gorzko?
   Albina uderzyła w sześć kolejnych samochodów i odpowiedziała:
   -Po zwycięstwie wyjdę za mąż! I urodę dziesięcioro dzieci!
   I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
   I śpiewali;
   Jesteśmy rycerzami wiary faszyzmu,
   Odkurzmy bojowników komunizmu!
   I jak się śmieją, rycząc swoimi górami białymi wierzchołkami.
  Tak, dziewczyny walczą, ale mówią więcej. Nowy rodzaj uzbrojenia jest bardzo skuteczny jako taran, ale same dyski nie mogą strzelać. Ale Fritzowie sprawili Armii Czerwonej imponującą niespodziankę. Podczas gdy sojusznicy już się wycofują. Tak więc we Włoszech zaczęli się wycofywać, gdy tylko bose dziewczyny pojawiły się w bikini, a nawet w samych szortach.
  4 maja Niemcy rozpoczęli ofensywę na Wiedeń, a 5 maja bitwy toczyły się już w samym mieście. Wojowniczki posuwały się w krótkich odstępach. Żołnierze Armii Czerwonej doznali pozorów szoku. I wielu z nich poddało się dziewczynom. Który został brutalnie zaatakowany. A niektóre z nich miały najnowsze rodzaje technologii.
   Ale Fritzowie mają cztery dziewczyny i takie charty.
   Gerda wystrzeliła z armaty i uderzyła IS-3 w spód kadłuba, powodując detonację i zniszczenie, a także zaćwierkały, mrugając, szafirowe oczy:
   - Nie, przecież Bóg kocha Niemcy! Na pewno wygramy!
   Charlotte chętnie się z tym zgodziła:
   - Nie możemy przegrać! Niedługo dotrzemy do Smoleńska, a od Moskwy będzie rzut kamieniem!
   Christina obnażyła szczypce do pereł i mruknęła:
   - Jedźmy tam, będzie czas na Władywostok! Chociaż nasze wojska wciąż są na Odrze!
   Magda zauważyła z żalem:
   - A Japończycy są już prawie pokonani przez Amerykę. To bardzo poważna sprawa, straciliśmy ważnego sojusznika.
   Gerda znokautowała nowy radziecki czołg i pisnęła:
   - Możemy się bez nich obejść!
   Charlotte zachichotała i zauważyła:
   - Jeśli dzieciak się uśmiechnie, może wszystko będzie dobrze!
   Christina rymowała:
   - Hipopotam pękł z uśmiechu!
   Magda wspierała ją:
   - Dziewczyna ma bardzo chciwe usta!
   A wojownicy wzięli go i wybuchnęli śmiechem. Można powiedzieć, że mają iskrzącą energię i to w obfitości!
   Gerda ponownie strzelała do sowieckich pojazdów i krzyczała:
   - Przyszły wiek będzie nasz!
   Charlotte również wysadziła i potwierdziła:
   - Będą loty w kosmos!
   Christina chętnie to potwierdziła:
   - Lećmy w kosmos!
   Magda wysadziła bombę i powiedziała:
   - Siedząc w gwiezdnym samolocie!
   Gerda wysunęła język i pisnęła:
   - W nowym stuleciu zapanuje imperium III Rzeszy!
   Charlotte z agresywnym uśmiechem potwierdziła:
   - I czwarta też.
   Potem piękno ponownie rozbiło sowiecki czołg.
   Christina, to diabelska wojowniczka, mieniąca się perłowymi zębami, pisnęła:
   - Niech nastanie nowy porządek! I chwała Wielkiemu Cesarstwu!
   Magda potwierdziła ze zdumioną furią:
   - Chwała imperium!
   Gerda ponownie wystrzeliła i wydała:
   - Chwała nam też!
   A dziewczyna jest ewidentnie trafiona.
   Gvozdanula i Charlotte. I bardzo trafnie. Zmiażdżyłem sowiecki czołg w bok. Potem zaświergotała:
   - Walczymy o nowy porządek!
   Magda, strzelając i uderzając przeciwników, potwierdziła:
   - I bez wątpienia to osiągniemy!
   Gerda znów przybiła gwoździe, ale bardzo celnie i dała:
   - Osiągniemy to z dużą marżą!
   I błysnął szafirem i bardzo jasnymi oczami.
   Charlotte też strzeliła, uderzyła w rosyjski samochód i jęknęła, to diabeł z pomarańczowymi włosami:
   - Wszystko będzie tylko akrobacją!
   Magda również strzeliła z ogłupiałą wściekłością. Rozbiła IS-2 i pisnęła:
   - I przyszła załoga!
   Tutaj jednak dziewczyny miały problemy. Pojawił się KV-14. Samochód jest bardzo duży. I ma 152-milimetrową armatę z długą lufą. Może przebić się przez niemieckiego.
   Gerda zmrużyła oczy i zapytała Charlotte:
   - Czy możesz go przykryć wyrzutnią bomb?
   Rudy diabeł odpowiedział:
   - Oczywiście jest szansa... Ale celność bomby nie wystarczy!
   Christina z pasją zasugerowała:
   - Daj mi przerwę od mojego 88-milimetrowego papieru?
   Gerda zauważyła sceptycznie:
   "Ten KV-14 ma przedni pancerz 400 mm na stromym zboczu. Nie możesz go w żaden sposób zabrać!
   Charlotte wyszczerzyła zęby i zauważyła:
   -Cholera! A myślałem, że Rosjanie takiego czołgu nie mają! Tylko plotki!
   Magda zasugerowała:
   - Też myślałem, że to dezinformacja! Ale widzimy, że tak nie jest! A lufa Rosjanina jest taka długa!
   Gerda zaśpiewała, waląc gołą piętą w opancerzoną podłogę:
   - Będziemy walczyć bez strachu!
   Charlotte potwierdziła postawę swojego partnera:
   - Nie zostaniemy o krok do tyłu!
   Christina zasugerowała:
   - A co, jeśli znokautujesz radziecki czołg trafiając celnie w lufę?
   Gerda wątpiła:
   - Możesz to zrobić z dużej odległości?
   Krystyna potwierdziła:
   - Jeśli przyniosę płomień zapalniczki na nagie podeszwy, to jestem w stanie bardzo dobrze trafić!
   Zamiast odpowiedzieć, Gerda pstryknęła zapalniczką. Christina wykręciła bosą stopę, a jej nagi, lekko utwardzony obcas błyszczał w świetle płomieni.
   Gerda podpaliła podeszwę dziewczyny. Słychać było zapach spalenizny. Bardzo przyjemny zapach, jakby smażony grill.
   Krystyna szepnęła:
   - I do drugiej pięty!
   Wtedy Magda rozpaliła ogień. Oba języki ognia lizały teraz nagie podeszwy bardzo pięknej i rudowłosej dziewczyny.
   Potem Charlotte zabulgotała i odsłoniła piersi. Bez zbędnych ceregieli wzięła go i nacisnęła przycisk joysticka szkarłatnym sutkiem. Pistolet wystrzelił automatycznie.
   Pocisk przeleciał obok siebie i wylądował bezpośrednio w lufie imponującej radzieckiej maszyny.
   Jakby gigantyczny słoń miał odcięty długi pień. Po otrzymaniu miażdżącego ciosu sowiecki czołg zatrzymał ruch. To było tak, jakby miecz został wytrącony z jego rąk.
   Szczęśliwe dziwki!
   Charlotte zaśpiewała, uśmiechając się radośnie:
   - Tylko strach da nam przyjaciół! Tylko ból skłania do pracy!
   Gerda dodała z pasją:
   - Chcę coraz bardziej zmiażdżyć twoje głupie twarze!
   Wojowniczki III Rzeszy wydawały się bardzo zadowolone!
   Już 6 maja 1945 roku . Niemcy próbują przebić się do Królewca. 7 maja 1945 r. dziewczęta przepłynęły Odrę. Wiedeń został już odparty przez hordy faszystowskie. 8 maja 1945 r. przyczółek za Odrą gwałtownie się rozbudowuje. Dziewczyny i siły niemieckie atakują pozycje sowieckie.
  9 maja dziewczęta dotarły już do Renu ścigając wycofujących się sojuszników i ponownie odzyskały kontrolę nad Zagłębiem Ruhry. Setki tysięcy Amerykanów i Brytyjczyków poddały się już w niewoli, po prostu zszokowane atakiem dziewcząt. Sojusznikom brakuje odporności. Piękne dziewczyny strzelające bez pudła paraliżują ich wolę. A masowa kapitulacja trwa nadal...
  10 maja ponad trzysta tysięcy Amerykanów poddało się ze sprzętem. A naziści zdobyli już całą Austrię. I to zszokowało Armię Czerwoną.
  11 maja Niemcy rozpoczęli zmasowaną ofensywę w centrum i zdołali przełamać przerzedzoną sowiecką obronę. Armia Czerwona poniosła ogromne straty i jej morale przed czerwono-białymi pięknościami spada.
  ... ROZDZIAŁ 3
  12 maja dziewczęta już zaczęły przekraczać starą granicę z Polską, gotowe do kolejnego zajęcia. Oprócz nich nadal walczą stare oddziały niemieckie, ludowa burza i mężczyźni. A naziści używają zdobytych czołgów ZSRR i ich sojuszników schwytanych w bitwach.
   Ale na ich drodze stanęły cztery odważne dziewczyny.
   Natasza rzuciła na nazistów granatem bosą stopą i zaśpiewała:
   - Na próżno ...
   Zoya rzuciła prezent śmierci gołą piętą i dodała:
   - Wróg ...
   Augustine poddał się czemuś niszczącemu i pisnął:
   - Liczy się ...
   Swietłana rzuciła granat gołymi palcami u nóg i pisnęła:
   - Co...
   Natasza rzuciła gołymi stopami kilka cytryn i zaćwierkała:
   - Rosjanie...
   Zoya również poddała się czemuś energicznemu i zabójczemu, piszczącemu:
   - Dałem radę ....
   Augustine wystrzelił śmiertelne, mamrocząc:
   - Wróg....
   Svetlana ponownie uległa destrukcyjnemu i vyakla:
   - Rozbicie go!
   Natasza odwróciła się i pisnęła:
   - Kto...
   Zoya strzelała również do czarnych cudzoziemców, których naziści napisali i pisnęli:
   - Odważyć się!
   Augustine poddał się presji i wściekłości:
   - To...
   Svetlana poddała się z uśmiechem pantery:
   - W...
   Natasza rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
   - Walka ...
   Zoya rzuciła dar śmierci gołymi palcami i mruknęła:
   - Ataki!
   Augustyn rzucił i mamrotał:
   - Wrogowie ...
   Swietłana podała garść granatów z gołymi podeszwami, a gdy ryknęła na czubku gardła:
   - Będziemy ...
   Natasza dała serię gwoździ i syknęła:
   - Zaciekle ....
   Zoya odcięła faszystom i pisnęła:
   - Pokonać!
   Augustine strzelił ponownie i krzyknął:
   - Zaciekle ....
   Swietłana ćwierkała, strzelając:
   - Pokonać!
   Natasza ponownie rzuciła granat zgrabną, bosą stopą, zaćwierkała:
   - Zniszczymy faszystów!
   Zoya wzięła to i ćwierkała:
   - Przyszła droga do komunizmu!
   I rzuciła cytrynę gołymi palcami.
   Augustine wziął i rozrzucił liny, a jej gołe nogi przeleciały ze zniszczeniem nad Fritzem:
   - Podzielimy się przeciwnikami!
   Swietłana wzięła i rzuciła gołą piętą garść granatów i pisnęła:
   - Zmiażdżmy faszystów!
   A cała czwórka dalej strzelała i rzucała granaty. Niemiecki E-75 był w ruchu. Pojazd z działkiem 128mm. I się zastrzelił.
   A dziewczyny rzucały granaty. Podkopali faszystów. I strzelili. Ruszyliśmy do przodu. Czołgi znów się toczą. Najnowszy eksperymentalny niemiecki "Leopard" -1 jest w ruchu. Bardzo mobilna maszyna.
   Ale dziewczyny wprowadziły go do obiegu i znokautowały. Rozerwali na strzępy samochód poruszający się z silnikiem turbogazowym. I rozbili go na strzępy.
   Natasza zauważyła ze śmiechem:
   - Świetnie walczymy!
   Zoya zgodziła się z tym:
   - Bardzo fajny!
   Augustyn zauważył dowcipnie:
   - Odniesiemy zwycięstwo!
   I wystrzeliła granat przeciwpancerny bosymi stopami. Silna dziewczyna. I tyle w niej dowcipu.
   Svetlana również gołymi palcami u stóp wystrzeliła dar śmierci i uderzyła wroga. Bardzo agresywna dziewczyna o chabrowych oczach. Ma taki dowcip i siłę!
   Natasza odwróciła się i wyszczerzyła zęby:
   - Za świętą Rosję!
   Zoya kręciła bardzo aktywnie i uśmiechała się, pokazując perłowe zęby:
   - Jestem wojownikiem poziomu, który nie przemija!
   Augustyn również strzelił. Kosiła faszystów i bulgotała:
   - Jestem wojownikiem o wielkich ambicjach!
   I obnażyła swoje perłowe zęby!
   Swietłana potwierdziła:
   - Bardzo duże ambicje!
   Dziewczyny walczą od bardzo dawna. I oczywiście odnieśli sukces w pracy wojskowej. Na ogół są fajnymi pięknościami. Wybitny umysł. I strzelają do pierwszej klasy.
   Natasza, strzelając, pomyślała, że z powodu represji stalinowskich w duszach ludzi utworzyła się jakaś pustka. Wyglądało to tak, jakby umarła ukochana osoba, ale Stalin naprawdę ją dostał. Myślisz, że lepiej byłoby go obalić.
   Chociaż ten Gruzin był okrutny. I nie wszystko robił dobrze. Istnieje nawet anegdota na ten temat. Dlaczego Lenin chodzi w butach, a Stalin w butach? Bo Władimir Iljicz wybrał drogę, a ten wąsaty mężczyzna pędził przed siebie.
   Pod tym względem Stalin nie był władcą optymalnym. Rzeczywiście, jak opisał to Lenin, jest to zbyt niegrzeczne.
   Ten szef kuchni przygotowuje tylko pikantne potrawy. Pod względem brutalności był to miecz obosieczny.
   Z jednej strony pomogło to w utrzymaniu dyscypliny i pobudziło aparat partyjny. Z drugiej strony wybito najcenniejsze kadry i zdolne osoby. W szczególności po wojnie stracili tak wspaniałego menedżera jak Wozniesieński. Kto miał największe zasługi dla Ojczyzny.
   Wozniesieński był być może idealnym menedżerem: nie tylko twardym, ale także inteligentnym, wykształconym. Najmłodszy doktor nauk w ZSRR, akademik, wybitna osobowość. Bez Wozniesienskiego, jakoś w odległej przyszłości prawdziwej historii ZSRR, gospodarka Rosji Sowieckiej poszła nie tak. I nie mogę pokonać faszystów.
   Natasza rzuciła bosą stopą cytrynę i zaśpiewała:
   - Z nieba...
   Zoya też rzuciła granat gołymi palcami i wydała:
   - gwiazdka ...
   Augustyn rzuciła podarunek śmierci bosą stopą i zaśpiewała:
   - Jasny ...
   Swietłana również rzuciła granat, używając swojej bosej stopy i wydała:
   - Kryształ!
   Natasza odwróciła się i syknęła:
   - Chory ...
   Zoe błysnęła darem śmierci gołymi palcami, sycząc:
   - Piosenka ....
   Augustyn poddała się gołą piętą, co sprowadza śmierć i pisnęła:
   - Będę śpiewać ...
   Natasza kontynuowała, nucąc agresywnie:
   - O ....
   Zoya rzuciła hukiem bosymi stopami, rozpraszając faszystów i piszcząc:
   - Droga ...
   Augustine gołą piętą dała wiązkę granatów, wydała:
   - Stalinie!
  Dziewczyny walczą bardzo fajnie. Ale siły wyższe są przeciwko nim... I musimy się wycofać...
  Do 15 maja Niemcy i ich bosa, efektowna armia posunęła się jeszcze bardziej na wschód i zachód...
  16 maja tłum dziewcząt o rudo-białych włosach przedarł się już nad Wisłę. A 17 maja już to zmusiła... I do tego czasu alianci zostali ostatecznie wypędzeni z Niemiec i uciekli za Ren, porzucili sprzęt i więźniów.
  Ale czy możliwe jest powstrzymanie nazistów 18 maja, dziewczyny przeniosły się do Holandii, zwracając utracone wcześniej terytoria.
  A już 20 maja na wschodzie bose hordy hitlerowskich piękności przedarły się już do Warszawy.
  Polacy padali na twarze przed dziewczynami i całowali ich nagie, okrągłe obcasy.
  Gdyby jednak wszystko ograniczyło się tylko do tego. Może nawet przyjemnie jest całować takie piękności bosymi stopami.
  A podeszwy dziewcząt są takie, że kurz prawie się do nich nie przykleja. Na przykład chłopcy z entuzjazmem całują bose stopy. I chcą więcej.
  Ale naziści czasami okrutnie torturują!
  Jednak nawet małe dzieci walczyły z nazistami. Chłopcy i dziewczęta rzucali domowej roboty pakiety wybuchowe w niemieckie czołgi, działa samobieżne i piechotę.
   Pionierzy walczyli z wielką odwagą. Wiedzieli, co oznacza niewola hitlerowska.
   Na przykład dziewczyna Marinka wpadła w szpony nazistów. Nasmarowali jej bose stopy olejem i umieścili je w pobliżu pieca. Języki ognia prawie lizały nagie pięty dziewczyny, stwardniałe od długiego chodzenia boso. Tortury trwały około piętnastu minut, aż podeszwy pokryły się pęcherzami. Następnie rozwiązano bose stopy dziewczyny. I znowu zadawali pytania. Uderzają gumowymi wężami w moje nagie ciało.
   Potem płynął prąd... Marinka była torturowana do dziesięciu nieprzytomnych podczas przesłuchania. A potem pozwolono jej odpocząć. Kiedy bose stopy zostały nieco zagojone, ponownie namaszczono je olejem i ponownie przyniesiono do pieca. Tę torturę można wielokrotnie powtarzać. I tortury prądem elektrycznym i smaganie gumowymi wężami.
   Torturowali Marinka przez sześć miesięcy. Dopóki nie straciła wzroku i siwiła od tortur. Następnie została pochowana żywcem w ziemi. Nie zmarnowałem nawet kuli.
   Pionier Wasia, naziści przywiązali gorący drut do jego nagiego ciała.
   Potem spalili swoje nagie pięty gorącymi paskami żelaza. Chłopak nie mógł się oprzeć krzykom, ale nadal nie zdradził swoich towarzyszy.
   Naziści rozpuścili go żywcem w kwasie solnym. A to straszny ból.
   Takie potwory, te Fryce... Komsomołu torturowano żelazem. Potem powiesili je na stojaku, podnieśli i zrzucili. Potem zaczęły płonąć rozgrzanym do czerwoności łomem. Piersi zostały wyciągnięte kleszczami. Potem dosłownie oderwali mi nos rozgrzanymi do czerwoności szczypcami.
   Dziewczyna została zamęczona na śmierć... Złamali wszystkie palce u rąk i nóg. Inna członkini Komsomołu Anna została postawiona na stosie. A kiedy umarła, spalili pochodnie ogniem.
   Krótko mówiąc, naziści kpili, jak mogli i jak chcieli. Torturowali i torturowali wszystkich.
  21 maja, kiedy był to już drugi miesiąc posługiwania się cudowną bronią, wojska niemieckie wkroczyły do Rzymu niemal bez walki. Amerykanie i Brytyjczycy uciekli, porzucając technologię. Miejscowa ludność witała nazistów z radością.
  Sam papież wyszedł na spotkanie z nazistami i dosłownie ukląkł przed dziewczynami. I najpierw umył nogi kilkunastu najpiękniejszych dziewczyn, a potem je pocałował.
  22 maja Niemcy zdobyli także stolicę Holandii, Amsterdam. Ale stało się to już z dużymi bitwami. Wojownicy ponieśli nawet obrażenia. W bitwach dziewczyny wykorzystywały sklonowane naboje faust i bazooki o wielkiej niszczycielskiej sile.
  Podczas gdy sojusznicy wciąż mieli niebo, ale....
  23 maja w bunkrze sklonowano dziewczyny z działami przeciwlotniczymi ... Hitler nalegał na zbudowanie kilku kolejnych hangarów klonujących z czołgami i samolotami w tym samym czasie.
  Wolf Stirlitz jest chłopcem, teraz biegał boso iw krótkich spodenkach jak jego dziewczyna, a także zaczął brać udział w budowie obiektów hodowlanych.
  24 maja przeprowadzono eksperyment z klonowaniem czołgu E-50, który był mniej lub bardziej zadowalający dla wojska i, co najważniejsze, szybkim...
  A 25 maja sklonowano pierwsze Xe-162 wraz z dziewczyną pilotką.
  W tym czasie Niemcy zdobyli zarówno Królewiec, jak i wiele innych terytoriów, w tym Bratysławę... Upadła również stolica Belgii, Bruksela.
  Alianci ponieśli straty i wycofali się. Churchill już poważnie radził opuścić Europę i uciec na wyspy.
  26 maja Niemcy utworzyli kolejny kocioł w Belgii. Churchill złożył Hitlerowi propozycję zawieszenia broni. Truman poparł inicjatywę.
  Ale Führer oczywiście to zignorował. Naziści są bardzo silni. I z każdym dniem stają się coraz silniejsze. 27 maja hitlerowcy wkroczyli do Neapolu i jednocześnie rozpoczęli szturm na Budapeszt. Węgrzy chętnie przeszli na stronę nazistów. 28 maja zajęto Budapeszt, a Niemcy zaczęli posuwać się w kierunku granicy sowieckiej.
  Walki są bardzo zacięte, a bohaterstwo armii sowieckiej jest kolosalne.
  ZSRR nie ma wielu atutów. 29 maja naziści już na wszystkich etapach zbliżali się do Niemna... Stalin rzucił do bitwy rezerwę strategiczną. Do bitwy weszły czołgi, w tym najnowszy IS-3. Po raz pierwszy sklonowane E-50 zostały masowo użyte przeciwko nim.
  Niemieckie pojazdy były uzbrojone w najnowsze działo 88 mm 100 EL, które przebijało radzieckie czołgi z dużej odległości, w tym IS-3, chociaż czołg ten miał również dobrą ochronę przednią. A wojska sowieckie miażdżyły.
  30 maja hitlerowcy przedarli się nad Niemen iw nocy wkroczyli na terytorium sowieckie.
  Znowu hitlerowcy w Rosji... 31 maja upadł Białystok, a Fritzowie z bosą drużyną dziewcząt o szkarłatnych sutkach wpadli do Grodna... Tak krwawe były bitwy...
  1 czerwca Niemcy zajęli Przemyśl i jednocześnie wkroczyli do Galicji. Faszyści przenieśli się także przez Rumunię. Miejscowe oddziały poddały się praktycznie bez walki. Król Micheasz pospiesznie ogłosił poddanie się III Rzeszy, aby uratować Rumunię przed zagładą.
  2 czerwca naziści wkroczyli do Bukaresztu. Król Micheasz upadł na twarz i pocałował piękne dziewczyny nagie, wyrzeźbione, opalone nogi. Uderzył się wielkim entuzjazmem.
  W tym samym czasie Niemcy zajęli Brześć, a 3 czerwca zdobyli Baranowicze.
  W ten sposób sytuacja bardzo się pogorszyła. Stalin był wściekły, ale nazistów nic nie mogło powstrzymać.
  W ZSRR pospiesznie sformowano rezerwy... 4 czerwca Niemcy na południu wkroczyli już na Sycylię. A 5 czerwca weszli jednocześnie do Mińska i Paryża ... Więc wszystko się zmieniło i Armia Czerwona znów była w kotłach. I jak powstrzymać faszystów. I wszyscy wkradają się i wkradają. I otaczają siły sowieckie i miażdżą je.
  Resztki pułków sowieckich próbowały uciec z Mińska. W tym bardzo piękne dziewczyny.
  Od nich są tylko majteczki, opaleni, boso idą na przełom.
   Biegną do siebie i oddają pojedyncze strzały, ponieważ naboje powinny być chronione.
   A naziści sprowadzili na nich dosłownie cały snop ognia. Ale dziewczyny nie na próżno tylko w jednych, cienkich majtkach. Dlatego kule ich nie zabierają. I ścigają się, będąc całkowicie niezniszczalnymi. A bose stopy doskonale chronią również dziewczyny w walce.
   Natasza wystrzeliła, zestrzeliła faszystę i ryknęła:
   - Stalin jest z nami!
   Zoya również strzeliła, rzucając odłamkiem butelki bosą stopą. Powaliłem dwóch Fritzów i szarpnąłem:
   - Stalin żyje w moim sercu!
   Augustyn również zwolnił i wydał z przekonaniem:
   - W imię Rosji!
   I wystawiła język. I rzuciła faszystę.
   Swietłana wbiła gwóźdź, uderzyła nazistę i zaćwierkała:
   - W imię komunizmu!
   Czwórka bosych dziewczyn w tylko cienkich majtkach przemknęła przez pozycje faszystów. Wojownicy prawie nie mieli ubrań. Tylko majteczki w różnych kolorach: czarnym, białym, czerwonym, niebieskim.
   I to też jest magia, odbijanie pocisków i odłamków. Wypróbuj te dziewczyny gołymi rękami! To po prostu piękności najwyższej klasy!
   A jakie piersi. Sutki są jak truskawki. I bardzo uwodzicielski. Ogólnie dziewczyny są takie piękne i prawie nagie.
   Natasza, strzelając, zaprezentowała się na aukcji niewolników. Jak zasłona po zasłonie jest z niej usuwana. Wyeksponuj mocne, umięśnione, dziewczęce ciało. I wciąż stoi przy sobie, dumnie prostując ramiona, podnosząc głowę, pokazując, że wcale się nie wstydzi. Jest przecież dziewczyną najwyższej klasy. U zarania siły, a nie starzenia.
   Kiedy kobieta chodzi boso, staje się młodsza i zawsze pozostaje młoda. Najważniejsze to minimum ubrań i stały seks z mężczyzną. Dokładniej z różnymi mężczyznami i najlepiej młodymi. Aby się odmłodzić.
   Natasza pokazała się nago na targu niewolników i poczuła się podniecona. To tak, jakby klienci to poczuli i wczołgali się w najbardziej wrażliwe miejsca rękoma. Jak wspaniale musi być być niewolnikiem. Ale przebywanie w haremie nie jest zabawne. Nie ma mężczyzn, tylko eunuchowie. I chcę dużo iz różnymi.
   Ech, biedne kobiety z haremu. Jak masz pecha z mężczyznami. Jak bardzo możesz cierpieć z powodu abstynencji! A Natasza nie chciała powstrzymać instynktów rekina.
   Dziewczyna strzeliła do faszysty i jęknęła:
   - Jestem terminatorem!
   Zoya również wystrzeliła, ćwierkając:
   - A ja jestem superklasowym wojownikiem!
   Augustine wziął i zestrzelił trzech faszystów i zaćwierkał:
   - Stalin był z nami!
   Svetlana lupanula. Powaliła czterech faszystów i pisnęła:
   - Stalin jest z nami!
   Natasza zestrzeliła kilku najemników III Rzeszy, rzuciła kamieniem bosymi stopami i pisnęła:
   - Stalin zawsze będzie wśród nas!
   Zoya obnażyła zęby i wystawiła język, piszcząc:
   - O wielkość Rosji!
   Augustine rzuciła odłamkiem szyby w oknie gołymi palcami, poderżnęła faszyście gardło i pisnęła:
   - Dla naszej nowej słowiańskiej rodziny!
   I wybuchnęła śmiechem...
   Swietłana strzelała do nazistów, odcięła kilku żołnierzom i wydała:
   - Za świętą Rosję!
   Natasza przybiła nazistów. Gołą piętą poddała się granatowi, który wystrzelili na nią hitlerowcy. Rozproszyła się, trafiając celnym ciosem Fritzów i krzyknęła:
   - Za Svaroga!
   Potem odsłoniła twarz, w której jest tyle wdzięku i wściekłości pantery.
   Zoe wzięła go i gołymi palcami przejechała zardzewiały paznokieć. Przebiła oczy hitlerowskiego oficera i zaćwierkała:
   - Za Białego Boga!
   Augustine wzięła ładunek wybuchowy gołymi obcasami. Rozsypała frytki jak odłamki szkła i pisnęła:
   - O nowy rosyjski porządek!
   Swietłana wzięła nogi i rzuciła je gołymi palcami, mordercza, uderzyła w frytki i szczekała:
   - Za rosyjski dom!
   Cztery dziewczyny walczyły rozpaczliwie i bardzo agresywnie. Niemcy i ich najemnicy wycofywali się. Cofnięty przed dziewczynami. Jak mogli naziści przeciwko Armii Czerwonej.
   Fritzowie pamiętają Stalingrad. Jak dziewczyny je tam pokonały. Walczyli także na bosaka i w bikini. To najskuteczniejsze ubrania. Nikt nie może powstrzymać dziewczyn, które są półnagie. I rzucają bosymi stopami prezenty zniszczenia.
   Natasza rzuciła gołymi palcami kawałek ceramiki. Złamała czaszkę niemieckiego generała i zaśpiewała:
   - W imię Matki Rosji!
   Zoya wzięła i rzuciła odłamkiem gołymi palcami, uderzyła faszystę i krzyknęła:
   - Tak, do mojego domu!
   Augustine wypuścił dysk bosymi stopami. Odcięła sześciu nazistów i pisnęła:
   - Za Stalina!
   Swietłana również poddała się nowemu fragmentowi, powaliła Fritzów i pisnęła:
   - O nowy świat!
  Bitwy toczyły się z nową energią... 6 i 7 czerwca 1945 r. Niemcy posuwali się dalej we wszystkich kierunkach. 8 lipca Kiszyniów został zdobyty , a większość Francji została już całkowicie zdobyta.
  Niemcy naciskali na Armię Czerwoną i wojska alianckie we wszystkich kierunkach.
   Teraz załoga Gerdy ruszyła w kierunku Mohylewa. Do miasta pozostało jakieś dziesięć kilometrów. Ale opór Armii Czerwonej rośnie. Do bitwy wkraczają nowe radzieckie czołgi T-44 z potężniejszymi 100-milimetrowymi działami i grubszym pancerzem. To prawda, wciąż jest niewiele takich maszyn.
   Charlotte, naciskając przycisk joysticka gołą stopą, przebiła pancerz radzieckiego czołgu na samym skrzyżowaniu. Celnie trafił pojazd Armii Czerwonej, pomimo jego lepszej ochrony w porównaniu z T-34.
   Rudy diabeł zachichotał i zauważył:
   - Jesteśmy najsilniejszą armią!
   Christina zauważyła z uśmieszkiem:
   - I będziemy silniejsi niż wszyscy!
   I nacisnęła również przyciski joysticka gołymi palcami. Uderzył sowiecki samochód. Jest bardzo dokładną dziewczyną. Christina pamiętała, jak dokonywała wyczynów. Kochać się z szachem Iranu. Tak, to całkiem fajne!
   A wojownik bełkotał:
   - Za wielkie Niemcy!
   Magda, ta blondynka ze złotymi włosami, strzelała do żołnierzy sowieckich i mówiła:
   - O święte zwycięstwo!
   Dziewczyna, strzelając, pomyślała z irytacją. Niemcy przegapili swoją szansę podczas I wojny światowej. I dlaczego pokrzyżowali plan ataku na Paryż i przerzucili trzy korpusy do Prus Wschodnich? Możliwe było czasowe poświęcenie terytorium na wschodzie, ale zdobycie Paryża i rozwiązanie problemu Francji w najbardziej radykalny sposób.
   Ale tak się nie stało. I w ogóle nie warto było wypowiadać wojny Rosji. Z pewnością Mikołaj II nie odważyłby się iść na wojnę z tak silnym wrogiem jak Niemcy. I dlaczego trzeba było walczyć na dwóch frontach? Można było, można było uderzyć na Rosję, ignorując Francję i Belgię.
   I rzeczywiście, pomyślała Magda, powinien był zaatakować Rosję, gdy była spętana wojną z Japonią. W tym przypadku Mikołaj II mógłby skończyć bez wsparcia Wielkiej Brytanii i Francji. Naciskaliby na to Austriacy, Turcy, Włosi, Niemcy i Japonia.
   Po prostu zmiażdżyłyby Rosję. I nic by nie zrobiła.
   Zamiast tego Niemcy toczyły wojnę na dwóch frontach z silniejszymi mocarstwami. W tym Japonia, USA i Włochy.
   Więc Wilhelm przeliczył się. Hitler okazał się bardziej dalekowzroczny, zawierając pokój z ZSRR i pokonując Francję.
   Ale podczas I wojny światowej Niemcy zostali złapani między młotem a kowadłem. Car Mikołaj II jest generalnie porażką. Ale jego imperium było duże, trzykrotnie przewyższające populację Niemców. I niezwykle trudno było oprzeć się Rosjanom.
   Przy większej liczbie sił carska Rosja reprezentowała prawie połowę sił lądowych Ententy. I była skazana na zwycięstwo. Gdyby nie wojskowy zamach stanu, który miał miejsce w Petersburgu, jest mało prawdopodobne, aby Niemcy były w stanie przetrwać. Ale Rosjanom wydarzyła się rzecz straszna - upadła monarchia. Namaszczony Boży odszedł. I zrobiło się naprawdę źle!
   A dla Niemców ulga jednak wciąż Niemcy przegrały.
   Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny i okazały się bardzo silne. A co najważniejsze, czołgi. Dosłownie zmiażdżyli Niemców swoją stalową masą.
   Niefortunna porażka. Co więcej, cokolwiek można by powiedzieć, być może poddanie się było najlepszym wyjściem. Niemcy straciły wszystkich sojuszników, naciskały je czołgi. Nie było realnej szansy na wygraną.
   Tak, a bolszewicka Rosja mogłaby równie dobrze otworzyć drugi front na wschodzie.
   W każdym razie decyzja o kapitulacji była trudna, ale wymuszona.
   Magda pamiętała, jak została wychłostana, bo ukradła kawałek chleba w jadalni. Dziewczyna wtedy się przyznała i otrzymała trochę mniej rzęs. I mogła znieść karę w milczeniu. Nie rozpłakała się i nie jęknęła. Chociaż, kiedy uderzają w gołe plecy, to boli.
   Gerda strzeliła, przebiła sowiecki czołg i ryknęła:
   - Urodzony niezwyciężony!
   Charlotte zgodziła się z tym:
   -Nikt nas nie zatrzyma!
   Christina odwarknęła i chrząknęła:
   - Nigdy na świecie!
   Magda pisnęła ogłuszająco:
   - A w tamtym świecie - też!
   Cztery wojowniczki opuściły okrążenie. Wędrowała trochę po bagnach i wesoło śpiewała;
   Miesiąc był szkarłatny,
   Gdzie fale ryczały przy skałach.
   "Chodźmy, piękna, jedź,
   Czekałem na ciebie od dawna."
  
   "Chętnie chodzę z tobą,
   Uwielbiam fale morza.
   Daj pełny żagiel na żagiel
   Sam zasiądę za kierownicą ".
  
   "Władasz na otwartym morzu,
   Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
   W tak szaloną pogodę
   Nie możesz ufać falom ".
  
   "Nie możesz? Dlaczego, moja droga?
   A w przeszłości, przeszły los,
   Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
   Jak ci zaufałem?
  
   Miesiąc był szkarłatny,
   Gdzie fale ryczały przy skałach.
   "Chodźmy, piękna, jedź,
   Czekałem na ciebie od dawna."
   Dziewczyna śpiewała i poklepywała się. Augustine zauważył, uśmiechając się kącikiem ust:
   - Tak, faszystom dalismy swietnie. Walka była chwalebna i ostatnia dla wielu!
   Natasza zachichotała:
   - Jesteś taki jak Maugi!
   Augustine wyszczerzyła zęby i zgodziła się:
   - Mowgli był super!
   Zoya zauważyła z wyszczerzonymi zębami:
   - Musimy znaleźć sposób na pokonanie przeważających sił Wehrmachtu!
   Swietłana zasugerowała:
   - Jakiś super mocny gaz!
   Augustine śpiewała, pluskając bosymi stopami w kałużach:
   - Gazy, gazy, gazy, gazy! Zabijemy wszystkich wrogów na raz!
   Natasza zasugerowała to:
   - Zaśpiewajmy coś innego!
   A dziewczyny śpiewały synchronicznie;
   Miesiąc był szkarłatny,
   Gdzie fale ryczały przy skałach.
   "Chodźmy, piękna, jedź,
   Czekałem na ciebie od dawna."
  
   "Chętnie chodzę z tobą,
   Uwielbiam fale morza.
   Daj pełny żagiel na żagiel
   Sam zasiądę za kierownicą ".
  
   "Władasz na otwartym morzu,
   Gdzie nie możemy poradzić sobie z burzą.
   W tak szaloną pogodę
   Nie możesz ufać falom ".
  
   "Nie możesz? Dlaczego, moja droga?
   A w przeszłości, przeszły los,
   Czy pamiętasz, zdradziecki zdrajco,
   Jak ci zaufałem?
  
   Miesiąc był szkarłatny,
   Gdzie fale ryczały przy skałach.
   "Chodźmy, piękna, jedź,
   Czekałem na ciebie od dawna."
  ... ROZDZIAŁ 4.
   Dziewczyny skończyły piosenkę i wykonały salta. W końcu mają dużo w jasnych głowach. Trzy blondynki i ruda. Fajne dziewczyny.
   Podczas biegu Augustine przypomniał sobie, jak grała w bilard. Na pewno nie pieniądze. I tak w tym czasie nie miała nic, wtedy dziewczyna włożyła loda, za pięć rubli. I wygrała pierwszy mecz. Ponadto grała boso, co bardzo pomogło. Potem zagrała jeszcze jedną grę ze słynnym złodziejem.
   I znowu wygrała. Potem kolejna gra z podwojonymi stawkami. Dziewczyna była bardzo sprytna. A szef przestępczości też był pijany. W końcu wyciągnął pistolet i zaczął strzelać. Augustine, zabierając wygrane pieniądze, zniknął, błyskając gołymi obcasami. Tak, ci mężczyźni są tacy nerwowi. Może tak naprawdę nie po to, żeby się z nimi bawić, ale żeby zarabiać pieniądze, kochając się?
   Augustina mogła dobrze żyć w Moskwie, ale dziewczyna po kolonii bardzo chciała iść na front. Chciała walczyć. Ponadto pociągały ją wyczyny. Bycie bohaterką jest takie wspaniałe!
   Musisz także umieć grać w karty na pieniądze. Augustine został jakoś oszukany przez oszustów i musieli lizać. No dobrze, możesz sobie wyobrazić, że to miód i sam chcesz, żeby nie było tak obrzydliwe. Ale praca z przodu to na ogół przyjemność dla temperamentnego rudowłosego diabła. Osiągnęła orgazm z każdym mężczyzną. Tak więc w Moskwie łatwo i przyjemnie zarobiła dla siebie pieniądze.
   Szkoda, ale wojna sama się dostosowała. Augustine używała nawet jej uroków inteligencji. I uwiodła wszystkich mężczyzn z rzędu. I uwielbiała je dręczyć. Zwłaszcza ci, którzy są młodsi. Diabeł to lubił. Jednak pomimo wielu nagród - dziewczyny nadal trafiały do kapitanów, a tylko Natasza została majorem.
  A bitwy trwały dalej ... 9 czerwca Niemcy zbliżyli się do Odessy ... Bose dziewczyny atakują tę fortecę ... A 10 czerwca wojska niemieckie i klonów udały się na południe Francji, ostatecznie kończąc okrążenie sił alianckich na kontynencie.
  A 11 czerwca naziści już zawiedli z wyścigiem bosych dziewcząt i czołgów klonów do Smoleńska, i to jest fajne.
  Teraz Stalin już trząsł się ze strachu i za wszelką cenę zaoferował Hitlera światu.
  Dziewczyn Terminator nie da się powstrzymać.
  Sytuację pogorszyło wejście Szwecji do wojny. Kraj ten chciał także przejęć terytorialnych od Rosji. I pamiętali poprzednie wojny, zwłaszcza Karola XII. Również znaczące wydarzenia z czasów starożytnych. A dywizje szwedzkie pojawiły się na froncie i przeniosły się do Pietrazawodska i Leningradu od północy. Prut wojska fińsko-szwedzkie i niemieckie z obcokrajowcami. I wydaje im się, że się nie zatrzymają.
   W samolotach latają piękne Szwedki. Gringeta i Gertrude, dwa Gs, walczą jako para. To bardzo odważne dziewczyny. I piękny. Same latają na ME-262, myśliwcach odrzutowych kupionych od Niemców. Jak zwykle z dziewczynami w jednym bikini i boso.
   Niemiecki pojazd jest bardzo silny w uzbrojeniu. Ma siedem działek powietrznych. Jeden 37mm i sześć 30mm. Sowieckie myśliwce Jak-11 rzucają się na przeciw. Nieco słabsze uzbrojenie: działo 37 mm i dwa działka 23 mm. Oznacza to, że siły są bardzo nierówne.
   Gringeta strzela z działek powietrznych. Uderza w radziecki samolot myśliwski i wydaje dźwięk:
   - To nasza akrobacja!
   Gertrude również przewraca swój samochód przy pierwszym podejściu i piszczy:
   - Za Karla dwunastego!
   Rzeczywiście, blond diabeł jest bardzo zirytowany, że Szwecja przegrała wojnę z Rosją. Za Iwana Groźnego Szwedzi zdołali zająć Narwę i kilka rosyjskich miast na wybrzeżu. Ale potem Rosja, pod rządami Fedota, najpierw odzyskała swoje ziemie utracone w wojnie inflanckiej. To prawda, że ułatwiał to fakt, że Polska walczyła po stronie Rosji.
   Ale wtedy Szwedzi, za panowania Szujskiego, zdołali podbić rosyjskie miasta. Następnie weź Nowogród. Psków był oblegany. Ale bez powodzenia.
   Potem była wojna między Rosją a Polską. Pod przykrywką Szwedów zdobyli większość krajów bałtyckich i Rygę. Wcześniej ziemie w Europie zostały podbite.
   Szwecja stała się światową potęgą. Osiągnął maksimum.
   Ale w Rosji Piotr Wielki doszedł do władzy i zaczął tworzyć duże imperium. Polska, Saksonia, Dania i oczywiście Rosja sprzeciwiały się Szwecji. Siły są nierówne.
   Ale Karol Dwunasty, w wieku szesnastu lat, był w stanie pokonać Danię w ruchu, a następnie zaatakował przeważające siły Rosji w pobliżu Narwy i odniósł niezwykłe zwycięstwo.
   Ale Piotra Wielkiego nie złamały niepowodzenia. Zebrał nowe siły i przeszedł do ofensywy, wykorzystując fakt, że Karol XII walczył z Polską.
   Ale Szwedzi podbili Polskę. A podejście wojsk rosyjskich nie pomogło. Piotr Wielki był nawet gotowy do pokoju, zwracając podbite przez Rosjan miasta i Narwę Szwedom.
   Ale Karol Dwunasty był zdeterminowany. Jednak Piotrowi Wielkiemu udało się odwrócić losy wojny. Odegrała rolę, że naród polski i ukraiński nie poparł Karola XII. Pod Połtawą Szwedzi ponieśli ostateczną klęskę. Jak to się stało? Rosjanie zdołali osłabić Szwedów, umacniając się za redutami. A potem morderczy kontratak zadecydował o wszystkim.
   Negatywną rolę odegrała również kontuzja Karola XII przed bitwą.
   Po Narwie inicjatywę całkowicie przejęła Rosja. I była w stanie pokonać Szwedów nawet na morzu. Co jest bardzo, bardzo irytujące.
   Karol XII zginął podczas oblężenia norweskiej twierdzy. A wojna wkrótce zakończyła się faktyczną klęską Szwedów. To prawda, Piotr Wielki zgodził się, pod naciskiem krajów europejskich, sformalizować swoje przejęcia terytorialne jako zakup. Szwecja straciła wiele terytoriów, w tym w Europie. A już za Aleksandra I Finlandia została podbita przez Rosjan.
   Oczywiście Szwecja jest urażona i pragnie zemsty. Sytuacja uległa eskalacji, zwłaszcza po wygraniu przez nazistów wyborów parlamentarnych. A wojna jest teraz dla Szwedów z historycznymi paralelami.
   Gertrude atakuje sowiecki samochód i śpiewa:
   - Dawno, dawno temu był Anton czwarty ...
   Gringeta powala myśliwiec Jak-9 i ryczy:
   - Był chwalebnym królem ...
   Gertrude powaliła Rosjanina i zaśpiewała:
   - Kochałem wino do piekła...
   Gringeta próbuje wsiąść do sowieckiego samochodu i wyje:
   - Czasem co za pęknięcie!
   Gertruda zaśpiewała:
   - Urodzony Tili! Urodzony Tili!
   A dziewczyna wystawiła różowy język.
   Dziewczyny okazały się wesołe... Walczyły z wielkim zapałem. Walczyli jak orły. I nigdy się nie wycofali.
   Gringeta biegał boso po śniegu. I była taką żywą dziewczyną. I pamiętała swoje wyczyny. Jak boso iw bikini polowali na niedźwiedzia polarnego. Co było bardzo interesujące.
   Półnagie dziewczyny strzelały z łuku do dzikiej bestii. Upadli i wywołali ryk bestii.
   Potem uciekli, błyszcząc na czerwono od zimna dziewczęcym obcasie. Dziewczyny były piękne. Prawie naga, ale bardzo odważna. I polowali sami, będąc nieustraszeni.
   Potem, gdy ranny niedźwiedź umarł, dziewczęta upiekły jego mięso i urządziły ucztę. To było świetne. Dziewczyny pływały w lodowej dziurze i przykrywały się śniegiem. Potem pobiegli mokrzy przez zaspy śnieżne. To wszystko jest takie świetne i fajne.
   Gertrude i Gringeta polowali teraz na sowieckich pilotów. Przypomnieli sobie główną zasadę: trzeba walczyć prawie nago i boso, a wtedy dziewczyna nie zostanie zestrzelona. Daje taką siłę wojownikom, gdy są prawie bez ubrań. Dlatego w średniowieczu nikt nie podbił całego świata?
   Bo nie docenili siły bosych, kobiecych stóp. A bose dziewczyny są bardzo fajne i silne! Kiedy dziewczyna nie ma butów, jej naga podeszwa otrzymuje energię ziemi.
   To jest kolosalna siła kobiet-wojowników.
   Gertrude zestrzeliła sowiecki samolot i zaćwierkała:
   - Dziewczyny boso są fajniejsze!
   Gringeta również uderzył Rosjan i pisnął:
   - Dziewczyny nie potrzebują butów!
   I obserwowała spadający płonący rosyjski myśliwiec.
   Pomyślałam o tym, jak fajnie jest biegać boso, zarówno po zaspach, jak i na pustyni. Podeszwa nóg dziewczynek staje się bardzo elastyczna i wytrzymała, a przy tym nie pęka. Więc nie zwracaj uwagi na problemy. W Rosji zimy są na ogół surowe i przyjemnie będzie biegać po śniegu. Jest w końcu dziewczyną z najwyższego przejścia.
   A co za wdzięczna i wyjątkowo piękna bosa, dziewicza noga na zaspie śnieżnej? A palce i stopa, i wszystko to razem wzięte? Jak cudownie jest, gdy wyrzeźbione nogi stąpają po białej powierzchni, a same są opalone. A dziewczyny mają blond włosy, to takie fajne blondynki.
   I uwielbiają, gdy mężczyźni całują je na bosych obcasach.
   Gringeta zestrzelił inny sowiecki samochód i zaćwierkał:
   - Chwała Ojczyźnie, Chwała!
   Gertrude zestrzeliła rosyjski myśliwiec i wydała:
   - Karol Wielki jest z nami!
   Dziewczyny są po prostu cudowne i jest w nich tyle wyjątkowego piękna. Od takich dziewczyn naprawdę można zaszaleć. A ich ciało jest takie umięśnione i ładne.
   Gringeta bardzo lubił być głaskany przez mężczyzn. To było dla niej takie miłe. A jej skóra jest gładka, elastyczna, jakby wypolerowana. To jest dziewczyna.
   I lubię masaż.
   Teraz zestrzeliła rosyjski samolot i ryknęła:
   - Jestem jak niedźwiedź!
   I wystawiła język!
   Gertrude wystrzeliła ponownie i zaćwierkała:
   - Jesteśmy tygrysami!
   A dziewczęta zgodnie wykonały martwe pętle. Ogólnie są fajnymi wojownikami. Są pełni pasji i triumfu woli. A skóra jest opalona jak brąz.
   Wojownikom udało się walczyć w Afryce i piechoty. Co jest bardzo dobre dla blondynki. I stały się takie piękne i ciemnoskóre.
   Gertruda zaśpiewała:
   - Naturalna blondynka! Muskularne plecy!
   Gringeta potwierdził:
   - Wygrywam wszystkich bez wyjątku!
  A bitwy toczą się dalej.... 13 lipca stało się jeszcze bardziej krytyczne, Niemcy ominęli Smoleńsk. Mają kolosalne siły...
  A siły są skrajnie nierówne. A nierówność rośnie z każdym dniem. 14 lipca stało się jeszcze gorzej, Niemcy zajęli Żytomierz i zbliżyli się do Kijowa, a Ryga upadła.
  Sytuacja jest całkowicie krytyczna.
   Radzieckie wojowniczki walczą o Wiazmę, którą naziści otaczali niemal ze wszystkich stron. I walczą bohatersko.
   Natasza jednak rzucając granat bosą stopą, pisnęła:
   - Nie uciekniemy od zwycięstwa!
   Zoya też ustawiła się w kolejce. Wystrzelił granat bosą stopą. Zestrzeliła faszystów i pisnęła:
   - Dwa zgony się nie wydarzą!
   Augustyn również dał zwrot. Rudy diabeł rzucił granatem bosą stopą i zaćwierkał:
   - Przyszły wiek będzie nasz!
   Swietłana również oddała strzał. Odłożyła pęczek Fritza i zabulgotała:
   - Urodziliśmy się z nowym stuleciem!
   I wystawiła język!
   Dziewczyny robią wrażenie. Są bardzo piękne i opalone, trzy blondynki i rudowłosa, z suchymi i odciążonymi mięśniami.
   Jakie dobre dziewczyny ...
   Pomyślała Natasza strzelając, skoro Biblia nie jest słowem Bożym, to Rosjanom potrzebna jest inna, doskonalsza religia. Wzrastać w duchu i prawdzie!
   A co może być lepszego niż wiara w najwyższego Kina!
  A dziewczyna krzyczała komponując;
  Dziewczyna pamiętała, jak w nocy za pomocą bosych stóp zapisywała w swoim pamiętniku; Bóg Rod - Bóg protoplasta, pierwotna siła twórcza, stwórca wszechświata, istniejąca poza czasem i przestrzenią. Zrodził cały wszechświat. Wszystko, co istnieje na tym świecie, jest jego tworem, wywodzącym się z niego i niezmiennie w nim przebywającym. On jest pierwotną bezprzyczynowością wszystkiego, co istnieje. Rodzaj jest uosobieniem różnorodności bogów i przodków w manifestowanej jedności. Jedyny bóg Rod manifestuje się w wielostronnych siłach wszechświata - jest jednym i wielokrotnym jednocześnie. On jest naszym przodkiem i Bogiem Najwyższym. God Rod to także uosobienie więzi rodzinnych, nie tylko genetycznych, ale także duchowych. Tak więc Rod działa jako strażnik więzi rodzinnych. God Rod to połączenie dwóch przeciwieństw, których lekką hipostazą jest Belobog. Wszechmogący, który jest siłami światła i twórczej energii, która przenika i ożywia wszystko, co istnieje, a ciemną hipostazą Kin jest Czarnobog, bóg królestwa ciemności i niszczących sił natury, które nie są uosobieniem siły zła, ale konieczny akt oczyszczenia, antycypujący nowy akt stworzenia wszechświata.
   Natasza rzuciła eksplozją bosymi stopami. Rozproszyła faszystów i kontynuowała wspomnienia tego, co napisała.
   Słowiański bóg Rod był czczony przez naszych przodków od czasów starożytnych. Wielu starożytnych kronikarzy pisało o jednym bogu czczonym przez Słowian. Tak więc niemiecki kronikarz Helmold w swoich "Kronikach słowiańskich" wspomina także o wierzeniach Słowian w jednego Boga. Była to Najwyższa Różdżka, patronka całego wszechświata, a wszyscy bogowie w swej różnorodności są jedynie manifestacją jednej boskiej esencji w różnych aspektach.
   Natasza skinęła głową. Ustawiła kolejkę do nazistów. I znowu gołymi palcami u stóp rozpoczęła śmierć, która sprowadzała nazistów.
   Jak pojawił się bóg Rod? Według mitologii Rod pierwotnie znajdował się w uniwersalnym jaju - uosobieniu kosmicznego wszechświata. Stworzona uniwersalna egzystencja składa się z trzech światów: Rządy - świat bogów światła, siedziba dzieci boga Roda, Rzeczywistość - ziemski materialny świat przejawiony, Nav - podziemne królestwo ciemności, niewidzialny świat bezcielesnych duchów . Te światy nie istnieją w podziale, wszystko jest w jedności, a więc te światy przenikają się nawzajem.
   Augustyn przybił nazistów... Odwróciła się i zaćwierkała:
   - Niech rosyjscy bogowie będą uwielbieni!
   Swoim oddechem bóg Rod wezwał boginię miłości Ładę - na ziemi, objawiającą się jako matka Sva, ptak latający po całym świecie i posłaniec woli pierwotnego boga Roda.
   Zoya również uderzyła nazistów i śpiewała:
   - W imię bogów komunizmu!
   Jego asystenci: boginie Makosh, Dolya i Nedolya są przędzarkami losów, udział mierzy los w życiu człowieka za dobre uczynki i zasługi, a za samolubne i niesprawiedliwe uczynki - Nedolya.
   Swietłana również przecięła linią. Porzucił faszystów i ćwierkał:
   - Niech na całym świecie zapanuje wieczne światło!
   Natasza kontynuowała swoje wspomnienia. Dokładniej, co nabazgrała. W tym samym czasie dziewczyna przybijała Fritzów i ich najemników.
   Ona jest taka bezpośrednia.
   Pierwszy syn Roda, Svarog1, który kontynuował wielki akt stworzenia wszechświata. Aby usprawnić pierwotną przestrzeń, stworzył ją bóg Rod, w którego boskiej kuźni powstał system wszechświata, ustanowiono prawa porządku świata, zgodnie z którym wszystko, co istnieje, jest w trzech światach.
   Również piękno lupanula Augustyna kosili i kosili naziści. Wiele cięła i zniekształcała. I bardzo skutecznie. Taka jest terminatorka.
   Napisała też coś gołymi palcami. Jest Augustyną, bardzo piękną dziewczyną i uwielbiała seks. Pragnęła go coraz bardziej. I naładuj się energią.
   Boginie-twórcami, Rozhanitsy, oprócz Makosha, to także: Lada, która jest rodzicem wszystkich lekkich bogów-Svarozhichi i ludzi; i Lelya, która urodziła bezcielesne duchy.
   Dziewczyny o tym pamiętały i jednocześnie walczyły z faszystami. Próbowali zatrzymać Vyazmę, która jest niedaleko Moskwy. A pionierzy walczą razem z nimi.
   Chłopcy i dziewczęta w czerwonych krawatach strzelają do nazistów i rzucają w nich wybuchowymi paczkami.
   Oto kilka dziewczyn wkładających garść granatów do prowizorycznej katapulty. I rzucił się na nazistów.
   Chłopiec i dziewczynki są szczupli, mają brudne, bose stopy pokryte otarciami i siniakami. Ale z uśmiechem i gotowy do walki z lepszym wrogiem. A pionierzy się nie poddają. W końcu to dzieci Stalina i Lenina. Oba chwalebne orły już zginęły, ale ich praca trwa nadal.
   Kiedy Niemcy wylądowali i nastąpiła chwilowa cisza, Natasza za pomocą bosych palców u nóg zaczęła zapisywać w swoim pamiętniku kontynuację nowej wiary. Dokładniej, wiara nie jest nowa, ale przedchrześcijańska, słowiańska.
   God Rod jest najstarszym i najmądrzejszym mentorem bogów, którzy prowadzą interesy w światach Prav, Reveal i Navi. Wszystkie jego dzieci, wnuki, prawnuki są w rzeczywistości przejawami jego boskiej istoty, pewnych cech bytu. Tak więc wszyscy bogowie rosyjskiego panteonu wedyjskiego są różnymi manifestacjami boga Roda, ponieważ jest on wszystkim, co istnieje. Wszystko w nim jest i jest z nim nierozłączne.
   Symbolicznym wizerunkiem Boga Rodu jest drzewo świata - dąb i runa Beloboga oraz kamień Alatyr. A we współczesnej sztuce talizmanu symbol rodzaju przedstawiany jest jako czteroramienna gwiazda z zakrzywionymi, zaokrąglonymi końcami promieni, obracająca się sól fizjologiczna (zgodnie z ruchem wskazówek zegara) jest przejawem męskiej energii płci stwórcy, przeciw soli jest kobieta. Męską twarzą boga Roda, manifestacją jego aktywnej energii jest bóg Svarog, a kobiecą twarzą bogini Łada. Jednak ważne jest, aby nie zapominać, że sam bóg Rod jest ponad każdą twarzą i wizerunkiem. Nie można więc wyobrazić sobie odbicia obrazu Boga Rodzaju, ponieważ nie można go zobaczyć oczami, zrozumieć istotę Uniwersalnego Stwórcy jest możliwe tylko sercem.
   Natasza stworzyła symbol gołymi palcami.
   Bóg nie ma formy. Ta wielkość nie stworzona przez nikogo, nie mająca początku ani końca, to Bóg, który jest czystą Świadomością. Tylko to należy chwalić, szanować io to należy się modlić, bo tylko to jest esencją wszystkiego, co istnieje - dodał również tu Augustyn, używając w swoim pamiętniku bosej, bardzo uwodzicielskiej nogi.
   Skieruj swoje wewnętrzne spojrzenie w głąb swojej świadomości i zobacz lekką, czystą esencję pierwotnego stworzenia - to jest majestatyczna siła twórcza - Boski Rod.
   Atrybutami Boga Rodziny są: ptak (kaczka lub gęś), jajko (jako personifikacja przestrzeni), drzewo (Dąb), kamień Alatyr (symbol nienaruszalności i stworzenia).
   Swietłana obnażyła piersi truskawkowym sutkiem i za pomocą wyrzeźbionych palców u nóg wyciągnęła własne.
   Modlitwa to pewien zestaw słów, w których osoba zwracająca się do bóstwa oddaje mu cześć i przynosi mu chwałę. Nie czci i nie prosi, ale okazuje szacunek jak syn swojemu ojcu. Kiedy odmawiamy modlitwę, tworzymy specjalne wibracje dźwiękowe, dostrajając się do nich, nasycamy się potężną boską energią, do której się zwracamy. Niemniej jednak wcale nie trzeba czcić Boga słowami, wystarczy skierować się w głąb swojej świadomości, ponieważ tam znajduje się boska moc, ale do tego trzeba umieć kontrolować swój umysł, ponieważ proces ten musi być świadomy i kontrolowany.
   Zoya, ta dziewczyna o złotych włosach, logicznie zauważyła:
   - Wszystko musi być do opanowania!
   I skończyła pisać nagą, opaloną nogą. Jeśli ktoś nie jest w stanie modlić się do Boga bez formy, niech modli się do formy - doprowadzi to do ograniczonych rezultatów, natomiast zwrócenie się do Boga poza mentalnymi koncepcjami dotyczącymi jego formy i obrazu prowadzi do nieskończonej błogości. Podczas modlitwy najważniejsze rzeczy, których należy używać, to mądrość, samokontrola i postrzeganie wyższego ja we wszystkich istotach.
   Natasza, dotykając gołymi palcami, rubinowym sutkiem pełnej piersi, zgodziła się.
   Istnieją różne możliwości modlenia się do bogów. Możesz stworzyć własne nawrócenie modlitewne, najważniejsze jest to, że pochodzi ono z serca, ze szczerą miłością i dobrymi intencjami.
   Najwyższy Bóg, protoplasta wszechświata, jest czczony różnymi imionami. Zastanówmy się nad niektórymi z nich:
   1. Wieczny (w rzeczywistości taki, który trwa na zawsze);
   2. Wszechdobry (przynosząc dobro swoim dzieciom we wszystkich światach);
   3. Wsegod (bóg bogów);
   4. Wszechmogący (ojciec wszystkich Bogów);
   5. Wszechmogący (wspiera cały stworzony przez niego wszechświat);
   6. Wielki (wszystko, co istnieje we Wszechświecie, objawia się jego twarzami);
   7. Allfather lub Progenitor (ojciec wszystkich rzeczy);
   8. Wszechobecny (trwający we wszystkim, co istnieje);
   9. Pierwotny (jest źródłem wszechświata, początkiem wszystkich początków);
   10. Niezrozumiały (to ktoś, kogo nie można zrozumieć rozumem lub uczuciami).
   Tak czy inaczej uważa się, że najsilniejsze wibracje dźwiękowe tworzą mantry wymawiane w starożytnym wedyjskim świętym języku sanskrytu. Mantra (Skt. मन्त्र ) - od słowa "manas" ("umysł") i "tra" ("oczyszczenie").
   Augustyn zgodził się z tym:
   "To jest dokładnie to, czego potrzebujesz, aby stać się czystszym!
   Recytacja mantr rezonuje z najwyższą boską energią, ale do tego konieczne jest również prawidłowe ich wymawianie.
   Swietłana krzyknęła z dziką i oszołomioną furią:
   - Chwała rosyjskim bogom!
   I wyciągnęła go gołymi palcami.
   Uniwersalna mantra, uosabiająca Najwyższego Boga-przodka, to mantra "OM". Tą mantrą szanujemy siły wszechświatowego stworzenia, wprowadzamy świadomość w stan zjednoczenia ze wszystkim, co istnieje, manifestowany we Wszechświecie przez siły boga stwórcy Roda.
   Bose dziewczyny nadal prowadziły pamiętnik i spisywały swoją nową i starą wiarę.
   Natasza wodziła palcami po jej bosych stopach;
   Imię Boga Rod jest źródłem wielu słów języka rosyjskiego, takich jak: MATKA, NATURA, RODZAJ, MATKA, KREWNI, RODZICE, LUDZIE. spokrewnieni (pokrewni, spokrewnieni), spokrewnieni, urodzeni, spokrewnieni, spokrewnieni. płodność, rodowód, żniwa, NARODZENIE, NARODZENIE, ROZH (wywodzące się też od słowa "rodzić"), włóczęga (według słownika Dahla - nie pamiętając pokrewieństwa, wędrowiec, wędrujący daleko od domu, na obcej ziemi), MIASTO (ogrodzone osada), tarło (teraz używa się go w znaczeniu przekleństw, ale początkowo to słowo oznaczało dzieci, potomstwo, pokolenie), brzydkie (od słowa "oszpecić" (to samo co rodzić), uważa się też, że słowo nabrało później negatywnego koloru, ale pierwotne znaczenie zostało dodane w następujący sposób: jest to ten, który jest "przy ROD", innymi słowy pierworodne dziecko) itp. Ponadto wszystkie słowa, które wywodzą się z rdzenia "rodzaj ", ale przeszły transformację w czasie i w związku z różnicowaniem języków różnych ludów, mogą się nieznacznie różnić, ze względu na przemienność spółgłosek i samogłosek u podstawy. Nawiasem mówiąc, w sanskrycie słowo "rod-as" oznacza "niebo i ziemia w jedności".
   Augustine, bosymi stopami, również zapisywała w swoim pamiętniku bardzo mądre myśli.
   Ogólnie rzecz biorąc, rudowłosy wojownik był rzadką pięknością.
   Szacunek dla Świadomości, która jest
   źródło podziału czasu
   wiedząc, wiedząc i znanym,
   obserwator, obserwacja i obserwowana,
   Pozdrowienie dla tego oceanu błogości, który...
   jest życie we wszystkich istotach, których szczęście się pojawia
   od strumienia tego ogromnego oceanu
   Swietłana również naszkicowała tekst, używając swoich bardzo pięknych i opalonych, wyrzeźbionych i mocnych nóg.
   Blond terminator był w całkowitym szoku.
   Bóg Rod jest w rzeczywistości pojedynczą wieczną lśniącą całością, jego światło nigdy się nie zatrzymało, jest to pierwotna bezprzyczynowa świadomość, nieskończona, czysta i niepodzielna, zamanifestowana przestrzeń kosmiczna z potencjałem wszystkich form życia, które w niej powstają, które powstają w ograniczona indywidualna świadomość, jakby oddzielona od źródła, a jednocześnie niezmiennie w nim trwająca. Proces tworzenia Wszechświata następuje dzięki mocy twórczej myśli tkwiącej w kosmicznej świadomości. Ta uniwersalna siła myśli tworzy wszystko, co istnieje na świecie, w różnych formach manifestacji. Tak więc sama świadomość tworzy się jako przedmiot świadomości i staje się świadoma w postaci indywidualnych dusz o ograniczonych świadomościach, identyfikujących się oddzielnie od jednej całości - źródła istnienia.
   Przejawiona zdolność rozróżniania, uformowana dwoistość percepcji prowadzi do pojawienia się nieskończonych form, stale pojawiających się i znikających. W ten sposób pięć elementów materialnego świata zostało pierwotnie stworzonych przez Uniwersalną świadomość - w rzeczywistości są one nasieniem, z którego wyrasta drzewo świata. Wszystkie te elementy w różnych kombinacjach tworzą różnorodny świat form, ale są one przejawami mocy Zjednoczonej Kosmicznej Świadomości, a nie odrębnymi przejawami bytu. Chęć poznania siebie doprowadziła do działania moc twórczej myśli, która stworzyła wszystkie nieskończone światy Wszechświata. Ten Wszechświat istnieje w Bogu jako jego idea.
   Tak, Swietłana wkurzyła się i bardzo ładnie.
   A Zoya, bosa dziewczyna w cienkich majtkach, zrobiła szkic.
   Z własnymi i oryginalnymi myślami. I jakie ma piersi. Tak złoty
   Oliwkowe i bujne jak melony. A dziewczyna też do siebie pisze.
   W pierwotnym oceanie przyczynowym pojawiła się ciemność smoły, bezwładna przestrzeń, życiodajna iskra - ten bóg Rod, najwyższy duch, Paramatma ( sanskr . परमात्मा ), zawierający cały wszechświat, który mocą myśli zrodził wszechświat. Według starożytnych pism wedyjskich intencja odczuwania dźwięku powstała w pierwotnym kosmicznym Umyśle i dała początek przestrzeni, eterowi, przez który dźwięk może się rozprzestrzeniać; kiedy miał zamiar poczuć dotyk, wznosiło się powietrze; pragnienie widzenia przyczyniło się do manifestacji ognia, źródła światła; a zamiar spróbowania doprowadził do pojawienia się wody; pragnienie wąchania zamanifestowało ziemię, która posiada tę właściwość. Tak więc tylko z pragnienia, pierwotnej intencji, nastąpiło stworzenie.
   Opowieści o tym, jak powstał nasz świat
   Jakie były oryginalne dzieła boga przodka?
   Słońce ukazało się z twarzy Niebiańskiego Klanu,
   Przodek i przodek.
   Księżyc jest czysty - z jego piersi.
   Częste gwiazdy - z jego jasnych oczu.
   Świty są jasne - z jego brwi.
   Ciemne noce - tak z jego myśli.
   Gwałtowne wiatry są bez tchu.
   Deszcz, śnieg i grad - z jego łez.
   Grzmot z piorunami - głos stał się jego
   A dziewczyny zasnęły, by następnego dnia znów walczyć.
  ... ROZDZIAŁ 5
  16 lipca 1945 r. odbyło się nadzwyczajne posiedzenie Komitetu Obrony Państwa pod przewodnictwem Stalina. Generałowie nie mogli zaoferować niczego nowego, marszałkowie też nie.
  Front się załamał i coraz więcej dziewcząt przybywało na front.
  Tylko Beria mógł coś powiedzieć:
  - Naziści mają tę specjalną maszynę, która klonuje żołnierzy i ich mnoży!
  Stalin stwierdził dobitnie:
  - Ten samochód powinien zostać zniszczony!
  Beria trząsł się nago:
  "Jest głęboko pod ziemią i bomby nie mogą do niego dotrzeć. Poza tym są ich już trzy, a nawet cztery. Nie możemy sobie z nimi poradzić.
  Stalin zapytał z uśmiechem:
  - Tak ... Czy mają coś, co klony mają znaczenie?
  Beria skinął głową:
  - Wygląda na to, że jest towarzysz Stalin. Choć wydaje się to niemożliwe. Ale są fakty i coraz więcej żołnierzy Wehrmachtu przybywa na front. A to są bardzo piękne i silne dziewczyny.
  Żukow zasugerował:
  - Może spróbujemy przebić się do Berlina?
  Naczelny Wódz machnął ręką:
  - Nie gadaj bzdur! Jakie są inne pomysły?
  Projektant Jakowlew odpowiedział z westchnieniem:
  - Nie mamy lotnictwa strategicznego. I powinien być rozwijany w przyspieszonym tempie!
  Stalin potrząsnął głową:
  - Jak go rozwiniesz, Niemcy zajmą Moskwę! Nie najlepszy pomysł!
  Mołotow zasugerował:
  - Musimy szybko opuścić stolicę, towarzyszu Stalin. W Kujbyszewie jest dla nas baza.
  Stalin skinął głową na znak zgody:
  - Oczywiście rozumiem, że beze mnie to nie będzie ta sama wojna. I oczywiście opuszczę stolicę!
  Rokossowski zasugerował:
  - Trzeba powołać do wojska dzieci w wieku od ośmiu lat! Będzie znacznie lepiej!
  Stalin potrząsnął głową:
  - Raczej będzie śmiesznie!
  Marszałek Wasilewski zasugerował:
  - Trzeba budować fortyfikacje pod Moskwą!
  Stalin szczeknął:
  - A my budujemy bez ciebie! Zakontraktowano na to nawet dzieci w wieku przedszkolnym!
  Wozniesieński filozoficznie zauważył:
  - Jak powiedział Michaił Botwinnik: w złej pozycji - wszystkie ruchy są złe!
  Marszałek Rokossowski zachichotał:
  - Tak, są złe! Czy można więc wezwać Botwinnika po poradę!
  Stalin mruknął:
  - Jestem otoczony przez idiotów!
  Żukow śmiało zauważył:
  - Co za pop, taka parafia!
  Najwyższy ryknął z wściekłości:
  - Oszalałeś... Powieszę cię!
  Żukow zachichotał i zauważył:
  - Nie wiadomo, kto jeszcze pierwszy powiesi! A dziewczyny mogą sprawić, że pocałujesz swoje gołe pięty.
  Stalin uspokoił się i zauważył:
  "Dlatego tak bardzo lubisz się poddać. Chcesz całować Niemki bosymi stopami? Chcesz pocałować ich nagie i okrągłe szpilki.
  Marszałek Wasilewski odpowiedział szczerze:
  - Pocałować obcasy? Ładne dziewczyny to mają!
  Stalin westchnął ciężko i odpowiedział:
  - Widzę, że nie masz sensownych pomysłów. Tylko ty albo powiesz bzdury, albo zaoferujesz to, co nierzeczywiste.
  Żukow zauważył:
  - Czołg IS-3 jest dobrze chroniony w czole, z wyjątkiem dolnej części kadłuba. Może sprawić, że spód obudowy będzie bardziej pochylony i grubszy?
  Stalin zachichotał:
  - No tak! To tylko Wozniesieński! Tylko tutaj jest jak przeciwko granatom, które dziewczyny rzucają bosymi stopami, aby się ratować!
  Beria poważnie zauważył:
  - Mam świetny pomysł!
  Naczelny Wódz skinął głową.
  - Mówić! Chyba że to bzdura!
  Beria poważnie stwierdził:
  - A jeśli skonsultujesz się z Wolfem Messingiem?
   Stalin energicznie skinął głową:
  - To z pewnością nie jest panaceum, ale można to nazwać jasnowidzem! Może uda mu się coś wyczarować!
  Beria ryknął:
  - W ciemnym lesie czarownicy,
  Tkanie kaftana dla szatana!
  Tam Iwanuszka Carewicz -
  Wracając z wojny!
  Stalin energicznie skinął głową:
  - Jesteś człowiekiem Lavrenty - śmieszne! Dlatego jeszcze do ciebie nie strzelałem!
  Beria odpowiedziała westchnieniem:
  - Jeśli wyższe mocarstwa mają zostać rozstrzelane, to jest to ponad wolą Stalina!
  17 lipca padł Kijów, a Niemcy przekroczyli Dniepr. W tym samym czasie naziści zdobyli stolicę Grecji, zdobywając Bałkany. Hitler wydaje się nie do powstrzymania ze swoją bosą drużyną dziewcząt.
  Dokładniej dziewczyny atakują i jest ich coraz więcej.... 18 lipca Niemcy i ich hordy przedarli się do Wiazmy. I otoczyli miasto.
  Sytuacja pod Moskwą stała się bardziej skomplikowana. Na północy zajęto Tallin i Narwę, naziści zbliżyli się do Leningradu. 19 lipca poddały się resztki sił alianckich we Francji - Niemcy ogłosili zwycięstwo na Zachodzie.
  Teraz Hitler jechał do Afryki. I ogłosił Franco ultimatum. Albo pozwoli wojskom faszystowskim udać się na Gibraltar, albo zostanie zajęty. A naziści mają dość żołnierzy.
  20 czerwca wojska niemieckie na południu wkroczyły na Krym i zbliżyły się do Leningradu na północy.
  Hitler był coraz bardziej uradowany, wszystko mu się ułożyło i pierwsze dwa miesiące używania nowej broni są po prostu wspaniałe.
  21 czerwca rozpoczął się szturm na Leningrad. Dziewczyny zalały się jak tłum bosych stóp.
  A jednocześnie poruszali się w małych grupach i krótkich odskokach, strzelając dużo i celnie do wroga.
  Dziewczyny zachowywały się rozpaczliwie i zachowywały się jak charty. A jednak spójrzmy prawdzie w oczy, fajni wojownicy.
  Wśród szturmujących Leningrad znalazły się sklonowane czołgi E-50. I to jest poważne.
  W innych miejscach toczą się zacięte bitwy, bardzo krwawe i okrutne.
  Niemcy pędzą do boju nie tylko klonowane dziewczyny, ale także pojmane wojska kolonialne.
   Ponadto Natasza, widząc, jak naciskają na nie obce szczury, a zwłaszcza wielu Murzynów i Arabów, zaproponowała śpiewanie:
  - Zróbmy dziewczęcą piosenkę!
  Swietłana zgodziła się:
  - Pieśń ludowa!
  I wszyscy czterej wojownicy śpiewali chórem;
  Ziemia rosyjska jest słynna,
  Światem rządzi komunizm...
  Pola usiane są złotem -
  Chodźmy prosto w górę, a nie w dół!
  
  Nasze serca płoną dla Ojczyzny,
  Jesteśmy dziewczynami - nie ma piękniejszego wszechświata ...
  Do końca będziemy walczyć z wrogami,
  Nasza wiara zostanie wskrzeszona w Rodnoverie!
  
  Najsilniejsza na świecie czerwona Rosja,
  Świeci jak słońce we wszechświecie...
  Walcz o nią i nie bój się
  Niech dorośli i dzieci będą w chwale!
  
  Rosja to największy kraj
  Kiedy Stalin rządzi Ojczyzną...
  To jest los dany narodowi sowieckiemu,
  Aby ci rycerze byli ze stali!
  
  W Ojczyźnie każdy bohater jest teraz
  Potrafi uczynić Ojczyznę piękniejszą ...
  W imię naszej świętej matki,
  Bezgraniczna rosyjska strona Rosji!
  
  Uczynimy każdego, kto jest tyranem
  W kraju nie będzie dyktatury...
  Niech miliony krajów podda się
  I rogaty Führer!
  
  Niech wściekły smok zapanuje
  Uważa, że jest w stanie spalić Rosję...
  Ale naziści czekają na wściekłą klęskę,
  Skoro rycerz wie, jest całkowicie wszechmocny!
  
  Nigdy nie ulegniemy Fritz
  Chińczycy też nie zwyciężą nad Rosjanami...
  Nad nami świeci jasna gwiazda
  Malujemy ciasta i jajka na Wielkanoc!
  
  Możesz osiągnąć wiele wojowników
  Tak, że nie może być chłodniej...
  Dumni ojcowie są z nas dumni,
  Bo budujemy miejsce w raju!
  
  Dziewczyny boso ścigają się na śniegu
  Nie znają strachu i wyrzutów...
  Jestem członkiem Komsomołu biegającym boso,
  Ponieważ nie ma barier i nie ma ograniczeń czasowych!
  
  Więc nigdy nie poddamy się dziewczynom,
  Nie skłaniajmy głów pod siekiery...
  Kiedy kłopoty przychodzą do Ojczyzny,
  Depczmy ją bosymi stopami!
  
  Kochaj siostry dziadka Iljicza,
  I czcij Stalina jako Jezusa ...
  Nie ma potrzeby odcinania myśliwców z ramienia,
  Jeśli po prostu musisz biec boso!
  
  
  Jesteśmy dziewczynami wielką hordą
  Uwielbiamy walczyć i nie wycofywać się...
  Choć czasami krążą plotki, by chodzić,
  Zwycięstwo będzie w promiennym maju!
  
  A komunizm przyjdzie ze snem,
  A na Ziemi nie będzie potęgi pieniądza...
  Rachujemy los
  Bez przemocy i lenistwa!
  
  Krótko mówiąc, wkrótce polecimy do gwiazd,
  I podniesiemy rosyjską flagę nad wszechświatem...
  Rozłóż skrzydła, czerwony cherubin
  W imię rodziny - Pana Rosji!
  Dziewczyny ze słynnej czwórki opuściły Vyazmę. Robili to w nocy, niepostrzeżenie i na brzuchu.
  Natasza, czołgając się na brzuchu, zauważyła:
  - Ech, myślisz sobie, czy warto było tyle czasu walczyć, a potem przegrywać!
  Zoya uparcie stwierdziła:
  - Oczywiście porażka dobrze wróży! Ale to tylko odbicie przyszłego zwycięstwa!
  Augustyn powiedział kapryśnie:
  - Więc rosyjscy bogowie nie pomagają nam za bardzo! Ale naprawdę chcesz wygrać i wznieść się na wyżyny!
  Natasza zachichotała:
  - Czy jest jak do nieba?
  Augustine zachichotał i mrugnął.
  - Może do nieba!
  Rudowłosy diabeł zaczął wyjaśniać:
  - Na Drodze Mlecznej są różne światy. Kiedy człowiek, a raczej jego ciało umiera, dusza opuszcza ciało. Ale zostaje przeniesiony do innego świata. Carem zostaje każdy, kto służy Rosji. Ktokolwiek był wrogiem Rosji, będzie niewolnikiem lub kaleką. Wszystkie ranga po randze!
  Swietłana wykrzyknęła:
  - Chwała Rosji!
  Natasza zachichotała i przyłożyła palec do szkarłatnych ust:
  - Cichy! A potem mogą pojawić się problemy!
  Zoe zaćwierkała:
  "Wojownicy nie mają problemu! Naziści nas znają! I drżą!
  Potem dziewczyna przebiegła bosymi palcami odłamek szkła. Faszysta upadł z poderżniętym gardłem.
  Złotowłosa piękność pisnęła:
  - Nikt nas nie okiełzna!
  Natasza zgodziła się:
  - To prawda, że nikt!
  I pokazała swój język!
  Augustine wystrzeliła również kolejny odłamek gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - W następnym stuleciu przyjedziemy z rozwiniętymi sztandarami!
  A hitlerowiec od uderzenia szkłem po prostu zginął.
  Ogólnie od razu widać, że dziewczyny są agresywne, seksowne. Trzy blondynki i ruda. No i oczywiście prawie nago iw bikini. I takie cudowne dziewczyny.
  A także uwielbiają śpiewać! Ale na razie nie ma miejsca i czasu.
  Svetlana wzięła to i gruchała:
  - Chwała Wielkiej Rosji w wojnie z Wehrmachtem!
  Natasza zachichotała i wystawiła język. Wystrzelił ostrze dysku, który wpadł do gardeł nazistów. Sprawiło, że krwawili i wyrzucali kopyta.
  Terminator blond ujął to:
  - O nowy porządek na świecie!
  Złotowłosa Zoya wyjaśniła:
  - O nowy sowiecki porządek!
  I mrugnęła do swoich przyjaciół. Tak i tak... Pokonamy Fritzów i ich najemników. I niech przyklejają swoje czołgi serii E. Nawet turbina gazowa Armii Czerwonej się nie boi.
  Augustyn wziął go i zaćwierkał:
  - Serce zachowa miłość!
  dodała Swietłana, również wykańczając faszystę rzutem bosej stopy:
  - I ptaszek szczęścia znów poleci!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - Więc faszyści nie będą sobie dobrze radzić! Jestem pewien!
  Dziewczyna pamiętała, jak pionierzy walczyli z nazistami. Strzelali z karabinów do piechoty, wpadali pod czołgi. Ogólnie walczyli jak prawdziwi bohaterowie. I zostawili po sobie kopce trupów. Naziści nic nie mogli na to poradzić.
  Oto jeden chłopiec z granatami powstrzymał straszliwego potwora E-100, poświęcając własne życie dla sowieckiej Ojczyzny.
  Z dziecka zostały tylko bose stopy. Przepraszam za chłopca. Sama Natasza, pomimo ochrony bikini, otrzymała drzazgę w pięcie. Co jest bardzo nieprzyjemne. Ale dziewczyna szybko wyzdrowiała. I nie pozostała żadna blizna. Chociaż oczywiście bieganie było nieprzyjemne. Na ogół są to takie zahartowane suki. W bikini walczą w chłodne dni i nie poddają się! Dziewczyny są na najwyższym poziomie!
  Natashka ponownie rzuciła gołymi palcami żyletki i otworzyła gardło niemieckiemu oficerowi.
  I krzyknął:
  - Za Rosję i ZSRR!
  Wojownicy zrozumieli, że obiecali swoją ojczyznę. I jak walczyli za Rosję.
  Zoe pisnęła:
  - Rosyjski niedźwiedź ma bardzo szponiaste łapy!
  Augustyn powiedział dość autorytatywnie:
  - I rozerwie wszystkich wrogów Ojczyzny!
  Swietłana wzięła i krzyknęła:
  - ZSRR nie da się złamać!
  Natasha potwierdziła to, rzucając ostrą drzazgą gołymi palcami. Uderzył faszystę i pisnął:
  - Nie można rzucić Rosji na kolana!
  Zoya też strzeliła. Porzucił nazistę i ćwierkał:
  - Będzie pełna pewność siebie!
  Rudowłosa diabeł Augustyna wzięła i rzuciła granatem gołą piętą, rozproszyła faszystów i pisnęła:
  - Daj mi nowe zamówienie!
  Swietłana rzuciła bosymi stopami kawałek bagnetu. Wbił włócznię w gardło faszysty. Pochylił się. Wypuścił fontannę krwi.
  Blond terminator pisnął:
  - Będą zmiany na lepsze! Wyrzućmy faszystów z Moskwy!
  Zoe wykrzyknęła głośno:
  - Niech żyje Stalin! Kto umarł, ale jego praca żyje dalej!
  Swietłana zaćwierkała, wystrzeliwując granat bosą stopą:
  - Stalin żyje w naszym sercu!
  I będzie się śmiał!
  Natasza też się zmieniła ... skosiła nazistów i pisnęła:
  - Lenin jest bardziej żywy niż wszyscy żyjący!
   A ona też zaczęła strzelać, żeby zabić. Faszystowski czołg przewrócił się. Lodowisko odleciało , miażdżąc szyje trzem nazistom.
  Dziewczyny uśmiechają się i pokazują języki. Ogólnie można powiedzieć, że są wspaniałe, przez wszystkie dwieście procent!
  Zabrali Nataszę i szczekali:
  - Chwała wiecznemu komunizmowi!
  Zoya energicznie potwierdziła:
  - Lenin pozostaje w naszych sercach!
  Swietłana wypaliła:
  - Na zawsze!
   23 czerwca naziści niespodziewanie przejęli i zmienili swoje plany.
  Wojna chwilowo ucichła. Niemcy otoczyli Leningrad, zajmując pozycje jesienią 1941 r. I prawie zabrali Kalinin. Kumpel i Orzeł. Ale Hitler z jakiegoś powodu uznał, że ważniejsze jest udanie się na południe. A naziści przeprowadzili przegrupowanie sił.
  Dziewczyny trochę odpoczywały, grały w karty.
  Potem znów walczy...
   Potem dziewczyny, jak uderzyły nazistów, ze wszystkich karabinów maszynowych. A oni wezmą je i wystrzelą śmiercionośne i śmiercionośne granaty bosymi stopami. Więc naziści zostali znokautowani. Całe szeregi faszystów zostały skoszone, a masa ciał została rozerwana na strzępy. A piękności Kalinin nie ustąpią. Bitwa się nasila!
  I pomimo strzelaniny i strumieni krwi, Natasza była w stanie pisać swoją zwinną małą stopą:
   W północnej tradycji ludów słowiańskich nie ma znanych świąt oddzielnie poświęconych Bogu Svarogowi. Jest honorowany w święta, wraz z resztą bogów. Przecież - On jest najwyższym bóstwem Słowian, jest obecny w każdym zjawisku. Jednak zgodnie z obyczajami dzisiejszych tubylców, 14 listopada jest poświęcony Svarogowi. W tym czasie lubią palić ognie, myć się czystą wodą - te dwa elementy były czczone na cześć Boga. Na jego cześć urządza się gloryfikacje, pamięta się o jego chwalebnych wyczynach wojskowych i przykazaniach.
  Wtedy dziewczyny zaczęły strzelać jeszcze dokładniej i celniej. A atak faszystowski nie powiódł się.
  Naziści posuwali się w kierunku Woroneża. Usiłowali wejść na tyły walczących na Ukrainie wojsk sowieckich. Naziści użyli swoich potężnych czołgów i penetrowali głęboko.
  Olga Gromyko została schwytana . Jako wojowniczka Komsomola została oszołomiona przez falę uderzeniową i związana przez nazistów.
  Naziści zamknęli dziewczynę w piwnicy. Rozebrali się prawie do naga i włożyli bose stopy do ostatniego. Więc Olga musiała leżeć z gołymi plecami na kamieniach i słuchać pisku szczurów. Wprawdzie jest już koniec czerwca, ale wiatr wiał z północy, a w samych majtkach w nocy jest zimno.
  Nie spieszyło im się zabrać Olgę na przesłuchanie. Była po prostu trzymana sama w piwnicy, skuta kajdanami i nie karmiona. Dali tylko wodę, a nawet słoną. Trzymali go przez tydzień.
  Następnie naziści włamali się do celi i zaciągnęli cieńszego członka Komsomołu na przesłuchanie.
  Najpierw bili mnie batami. Zadaliśmy ponad dwieście ciosów. Następnie nasmarowali podeszwy swoich bosych stóp olejem i przynieśli im kociołek. Olga starała się nie jęczeć, ale ból był nie do zniesienia. Ale dziewczyna wciąż się trzymała i przygryzła wargę aż do krwi. Jej zapadnięty brzuch zapadł się całkowicie z napięcia, a jej spętane ręce drgnęły.
  Upiekli jej podeszwy, a potem znowu ją torturowali. Dołączone druty do groty Wenus i języka, szkarłatne sutki. Przeszli prąd z wyładowaniami. Wyładowania przeszły przez ciało dziewczyny. I dosłownie szarpali jej ciało. Zagrożony pęknięciem mięśni.
  Olga kilka razy zemdlała. Wylano na nią lodowatą wodę. Opamiętali mnie i znowu torturowali.
  Wtedy dziewczyna opamiętała się w piwnicy. A ona zamarzała, świnie i pająki, a także wszelkiego rodzaju chrząszcze pełzały po jej ciele. Szczury biegały. Dziewczyna była brutalnie torturowana przez dwa tygodnie. Następnie naziści tak nagi i doprowadzili ją do egzekucji.
  Ale zamiast banalnej szubienicy wzięli, rozpalili ognisko. I zaraz na ogniu wzięli i bardzo powoli zaczęli palić dziewczynę.
  Ludzie widzieli, że dziewczyna była wykończona torturami, cała w siniakach, siniakach, pobita i poparzona.
  Ale znalazła odwagę nie tylko nie krzyczeć z nieznośnego bólu ognia, ale nawet śpiewać;
   Lepiej nie znaleźć krainy porad
   W nim wszyscy są pełni, pracy wystarczy dla wszystkich!
   Chociaż nie mamy w ogóle więcej niż dwadzieścia lat,
   Ale rozumiemy wiele problemów!
  
   Nie jest łatwo być pionierem, prawda
   Musisz być odważny, umysł jest podopiecznym!
   Strzelaj do celu prosto do piekła z mlekiem
   Na pomyłkę czeka surowa kara!
  
   Kiedy faszysta, wymachując siekierą,
   Przyszedł zniszczyć moją Rosję!
   Chce zawładnąć ludźmi dobrymi,
   Aby łzy nawadniały rosyjską ziemię!
  
   Wtedy młody wojownik natychmiast wziął procę,
   Rozumie, że Hitler to drań!
   I chociaż faszystów jest wielu jak szyb,
   Przerwiemy im, niech Bóg ci pomoże!
  
   Chłopiec potrzebuje karabinu maszynowego,
   Zabierzesz go od swojego wroga!
   Teraz pozwól nam wybuchnąć w śmierć wodospadem,
   Z gadów pozostaną tylko relikwie!
  
   A dla mnie wielki Stalin jest Bogiem,
   Dał nadzieję na nieśmiertelność!
   Nasz Lenin podał swoje imię,
   To miasto, męstwo dusz, oczywiście, wierz w to!
  
   Być pionierem to żyć
   Strzelaj do faszystów, dokładnie z zasadzki!
   I nie przerywaj nici losu-Pallas,
   Przynajmniej chłopcy cieszą się, że mogą walczyć!
  
   Nie stanie się to dla nas czymś drogim
   Komfort, spokój i marzenia do obiadu!
   A praca, która stała się moim powołaniem,
   Nie możesz winić sąsiada za pracę!
  
   Wojny i produkcja to wszystko
   Zjednoczmy Stalinów w jedność!
   I aby nadeszło satysfakcjonujące życie,
   Musimy dzielnie walczyć o Ojczyznę!
  
   Nikt nie zmusi Rosji do zdrady,
   Bez tortur, bez obietnic kapitału!
   Moja ojczyzna jest jak kochająca matka,
   Chociaż horda tak bardzo ją dręczyła!
  
   Teraz chłopiec ma w rękach karabin maszynowy,
   Strzela z niego, jakby w czoło!
   W odpowiedzi wróg pluje ohydnymi sprośnościami,
   I spaść na ziemię jak fasola!
  
   Zwycięstwo jest bliskie, faszyzm zostanie pokonany,
   Nie możesz pokonać tego, co niszczy!
   Nadejdą szczęśliwe wakacje - komunizm,
   Będzie nam lepiej niż w biblijnym raju!
   I na ostatnie słowa dziewczyna udusiła się... I zemdlała od dymu i bolesnego szoku.
  Chłopiec Kola był również torturowany. Dwunastoletni pionier został ukrzyżowany przez nazistów na swastyce. Przybili chłopca za ręce i nogi. Następnie kat spalił swoje nagie ciało rozżarzonym żelazem, aż pionier zmarł z powodu bolesnego szoku.
  Chłopiec po śmierci został nakarmiony głodnymi kanibalami. Inny chłopiec został najpierw wychłostany przez nazistów rozgrzanym drutem, a następnie rozpuszczony żywcem w kwasie.
  Naziści torturowali pioniera Dimę bardziej subtelnie. Posmarowali ciało syropem i wypuścili dzikie pszczoły. Potem położyli mnie na kupie mrówek. Co jest bardzo bolesne. Jednocześnie naziści nie zadawali żadnych pytań, po prostu torturowali dziecko. Do śmierci.
  Dziewczyna Marinka była prowadzona boso po rozżarzonych węglach. Potem wzięli go i oblali benzyną. Spalili je żywcem, pokruszyli kości czołgiem Leopard-2.
  Najnowsza maszyna, z armatą 128 mm, miała potężny silnik z turbiną gazową i mogła jechać bardzo szybko.
  Naziści powiesili dwóch kolejnych pionierów do góry nogami i przywiązali im do rąk ciężarki. Żeby chłopcy powiesili się i zginęli. I byłoby to tak rozdzierające i bolesne, jak to tylko możliwe. A chłopcy spędzili kilka godzin. A potem cięto rozgrzanym do czerwoności drutem.
  ... ROZDZIAŁ 6.
  W Kalininie toczyły się lokalne bitwy. Około dziesięć procent miasta było nadal pod kontrolą Armii Czerwonej.
  Naziści próbowali znokautować Rosjan. Próbowali bombardować i strzelać. Na południu walki o Woroneż ciągnęły się dalej.
  Tam też walczyły dziewczyny. W szczególności piękna Anna i Alicja. Obie dziewczyny strzelały z karabinów i śpiewały.
  Anna strzeliła, zestrzeliła Niemca i ćwierkała:
  - W imię Ojczyzny, święty!
  Alicja napisała na Twitterze:
  - Jesteś Hitlerem po prostu niebieski!
  Dziewczyny walczyły, a wojownicy muszą mieć tylko czarne, cienkie majteczki i boso. To pozwoliło im cały czas uderzać, a nie chybić.
  To wojownicy, którzy nigdy nie skłaniają głowy, nie składają skrzydeł ani nie wpełzają do skorupy.
  Anna ścięła Fritza i ćwierkała:
  - Młody Lenin!
  Alicja odcięła faszystom. Rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - I najfajniejsza!
  Obie dziewczyny są krągłe, silne, blondynki. O męskich i przystojnych twarzach. I oczywiście kochają mężczyzn. Chociaż wydaje się, jak można kochać takiego dziwaka jak mężczyzna?
  Ale dziewczyny wciąż ładują.
  Anna strzela i marzycielsko zauważyła:
  - Szkoda, że król został obalony!
  Alicja uderzyła faszystę i zapytała:
  - Dlaczego szkoda?
  Anna ponownie wystrzeliła i wyjaśniła:
  - Wtedy wykończyliby Niemcy, a Hitler nie odważyłby się szturchać nosa!
  Alicja uderzyła Fritza i pisnęła:
  - Tak, może, ale...
  Dziewczyna zastrzeliła innego czarnego wojownika z afrykańskich dywizji Wehrmachtu i zauważyła:
  - Mogło być gorzej! Gdyby Hitler wystąpił przeciwko carskiej Rosji.
  Anna gwizdała i warczała:
  - Wierzę, że wygramy!
  Dziewczyny nie były jednak jeszcze do końca pewne. Faszyści są zbyt silni. Jak ich powstrzymać?
  Wróg dosłownie rzuca zwłokami. Ale ma dużo zasobów ludzkich. Zarówno Arabowie, jak i Afrykanie. Spróbuj poradzić sobie z takim nieszczęściem. Ale wojowniczki są pewne, że Wehrmacht prędzej czy później się wyczerpie.
  Alicja wystrzeliła, powaliła faszystę i pisnęła:
  - W każdym razie nie oddamy ani cala ziemi!
  Anna zgodziła się z tym:
  - Umrzemy, ale się nie poddamy!
  I znowu uderzyła w faszystów. Walczyła dzielnie iz osłupiałą furią.
  Alicja dała gwóźdź i pisnęła:
  - Komunizm będzie żył wiecznie!
  I rzuciła dar śmierci bosą stopą!
  Anna zręcznie zaczepiła faszystę i zabulgotała:
  - Będziemy dominować we wszystkim!
  I znowu huk. A jej bosa stopa wystrzeli granat. Jak zmusić faszystów do migdałków. I mają tak wiele różnych trumien i śmierci dla nazistów.
  Alicja z obnażonymi zębami wzięła i wypuściła kolejną cytrynę. Rozproszyła faszystów i pisnęła:
  - Wolność lub śmierć!
  Anna zachichotała i waliła, odcięła nazistom i pisnęła:
  - Będziemy pierwsi we wszystkim!
  I znowu bosymi palcami rzucają morderczy granat.
  Alice strzela do wroga. Strzela do faszystów i ćwierka, pokazując perłowe zęby:
  - Jestem dziewczyną, która szczerze mówiąc jest super!
  I znów leci granat rzucony bosą stopą.
  Anna zestrzeliła nazistów celnym strzałem. I znowu wystrzeliła granat. Także gołymi palcami. To dziewczyna, dziewczyna dla wszystkich dziewczyn.
  Po prostu super i hiper!
  Wojownicy błyszczą tu pięknem. Alicja przypomniała sobie, jak trzech młodych mężczyzn jednocześnie chwyciło ją za bose stopy . To takie fajne. Sześć zwinnych dłoni gładzi podeszwy, golenie, kolana i kostki. A potem wznoszą się wyżej. Do ud i ud dziewczyny. Oczywiście to przyjemność. Dziewczyna jest z pewnością temperamentna.
  Alicja strzelała do faszystów i pisnęła:
  - Niech hart ducha będzie z nami!
  I nagim obcasem poddała się cytrynie śmierci.
  Anna też się pieprzyła. Trafnie zabił wroga. I pisnęła z entuzjazmem:
  - W imię Rosji i braci Słowian!
  I znowu teraźniejszość rzucona bosymi stopami leci, miażdżąc faszystów.
  Alicja trafnie położyła pułkownika armii niemieckiej i szczeknęła:
  - Moje serce boli za Ojczyzną!
  I pokazała swój język. I znowu bosa, rzeźbiona noga jest w biznesie.
  Dziewczyna pamiętała, jak biegała boso po śniegu, by dostarczyć list do kwatery głównej. Około dwudziestu kilometrów dziewczyna pędziła po białej, kłującej, płonącej skorupie. Dobrze też, że jej nogi nie były tak delikatne, cały czas od mrozu do mrozu boso. W przeciwnym razie pozostałbym niepełnosprawny.
  Ale mimo wszystko dostarczyła list, z ważną czcionką.
  I jak śnieg pali pięty. Są takie szkarłatne, zrogowaciałe, porysowane. Potem i z powrotem Alicja biegła boso. Zaproponowano jej jednak noszenie butów, ale dziewczyna powiedziała, że jest taka zwinna. W każdym razie , pamiętała Gerda z Królowej Śniegu. Więc ta dziewczyna nadal okazała się nie do końca odważna. Poprosiła o parę butów, aby poszukać imienia brata Kaia. Ale Alice uparcie stwierdziła, że wszystko będzie dobrze. Nigdy nie chorowała, nie kaszlała, nie miała kataru. A jeśli tak, to za godzinę biegu nic jej się nie stanie. Generalnie można chodzić boso przez cały rok.
  Krótko mówiąc, od tego czasu Alice całkowicie rozstała się z butami i nigdy nie kichnęła.
  To samo dotyczy Anny.
  A teraz dziewczyny walczą w samych majtkach, pomimo jesiennego chłodu tego lata i tego, co stało się zauważalnie chłodniejsze. I wygrywają, zabijając faszystów.
  Po całkowitym zniszczeniu Kalinina opuściła go Armia Czerwona.
  1 lipca 1945 r. niemieckie hordy szturmem zdobyły Gibraltar i na najkrótszej odległości zabezpieczyły sobie drogę do Afryki. A Malta została zdobyta jeszcze wcześniej. Więc teraz Hitler nie spieszył się z zdobyciem Moskwy i Leningradu, ale posuwał się na południe. Interesował się przede wszystkim Czarnym Kontynentem. Jego zasoby i niewolnicy.
  I to było całkiem w faszystowskim stylu. Plądruj tam, gdzie jest to łatwiejsze i wygodniejsze.
   A faszyści posuwali się jak diabły na kontynencie afrykańskim 2 czerwca, przechodząc do Maroka.
  Zoe zauważyła:
  - Byłam pięknością numer jeden. A teraz jest ... Ale mimo wszystko nie stała się obojętna wobec mężczyzn. Jest z nimi tyle radości!
  Augustyn zgodził się z tym:
  - Kobieta powinna być jak kot - wielu mężczyzn. Wtedy będzie silna i zdrowa! Kobieta powinna kochać więcej!
  Natasza zachichotała i odpowiedziała:
  - Ogólnie rzecz biorąc, członkowie Komsomołu, sami rosyjscy bogowie-demiurdzy, kazali być sexy. I częściej siadaj na rachubę!
  Swietłana zachichotała i zauważyła:
  - Odmładza organizm! A co jest prawdą!
  Zoya zachichotała i chrząknęła:
  - Na chwałę Rosji! I Svaroga!
  Wszystkie cztery dziewczyny zawołały zgodnie:
  - Czcijmy naszą Boginię i Matkę Bożą Ładę!
  Zoe wyszczerzyła zęby. Miała je błyszczące, perłowe. A wojownik był taki seksowny i błyszczący. Jej włosy są jak złoty liść.
  Natasza zasugerowała:
  - Może odwrócimy się do kart?
  Augustine zachichotał i warknął.
  - Przegrany całuje dziewczynę przyjaciela w klatkę piersiową!
  Natasza skinęła głową:
  - Zgadzam się!
  I wszystkie cztery dziewczyny będą szczekać:
  - Chwała Rosji i Białemu Bogu!
  Wojownicy walczyli w Woroneżu. Strzelali do nazistów, zmieniali się. Rzucali granaty bosymi stopami.
  3 i 4 lipca Niemcy przeszli przez Afrykę i stoczyli lokalne bitwy na południu.
  Hitler nie spieszył się z zajęciem Moskwy i najwyraźniej miał swoje powody. Poza tym naprawdę powinien był zajmować się Czarnym Kontynentem. Ale na froncie wschodnim bitwy i tak nie płynęły.
  A klonowane dziewczyny pognały wcześniej schwytane wojska kolonialne. A bitwy nadal wrzały, jakby to była woda bulgocząca w wulkanie.
   pomyślał Augustyn. Może byłoby lepiej, gdyby Rosja rozwijała swoją wiarę, a nie przyjmowała chrześcijaństwo? Jednak pacyfizm Chrystusa jest przesadny. A okrucieństwo Starego Testamentu i wzrost Żydów nad innymi narodami? Czy to nie jest obraźliwe dla narodu rosyjskiego?
  I czy nie jest miło modlić się do własnych, rodzimych bogów-demiurgów. Co więcej, rosyjscy bogowie stworzyli wszechświat. Istnieje aksjomat: Bóg Rod zawsze istniał. A Svarog i Łada są jego dziećmi. Trudniej jest z Belobogiem i Czarnobogiem - czy są hipostazą Rodzaju, czy nadal są synami?
  A może jest to rodzaj dualizmu Najwyższego Stwórcy w sobie?
  Augustyn postanowił jeszcze nie komplikować sprawy i po prostu walczyć.
  Dziewczyny nadal walczyły w Woroneżu. Nadszedł lipiec, ale jakoś zrobiło się chłodniej. Ale wojownicy nadal są boso iw bikini. I będą tacy półnadzy. To jest ich credo. Być prawie nagim przy każdej pogodzie.
  Sytuacja na frontach nieco się ustabilizowała. Niemcy nie mogli zająć Woroneża i dalej posuwać się naprzód.
  Z Turkami jest trochę trudniej. Ale oni też zostali powstrzymani. Więc chociaż nie możesz powiesić nosa. I wierzcie, że bieg wojny ulegnie odwróceniu. A to życie nie kończy się bez Stalina. A wojowniczki też walczą.
  Natasza odwróciła się. Zestrzelił kilkudziesięciu faszystów. I ryknął:
  - Rosja w tym czasie była ...
  Zoya również postawiła w kolejce i potwierdziła:
  - Jest i będzie!
  Wtedy dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła nazistów i pisnęła:
  - Duch Stalina jest z nami!
  Augustyn również strzelał do nazistów. Wyrzuciłem ich tuzin. I ćwierkała ze złości:
  - Chwała naszej Rosji!
  I gołymi palcami wystrzeliła śmiercionośny granat. A naziści dostali bardzo hojne rogi.
  Svetlana również waliła i pisnęła jak wilcze wilcze łapanie kawałka mięsa:
  - Chwała Rosji i carowi!
  Natasza odwróciła się i zaśpiewała:
  - Chwała bohaterom!
  Przypomniałem sobie dziewczynę Borodino. I ogromny heroizm narodu rosyjskiego. I żeby mogli powstrzymać Napoleona. I okazali się niezwyciężeni. I wojny najwyższej klasy.
  Zoya też wystrzeliła granat i pisnęła:
  - Chwała Rosji! I do najlepszych rosyjskich żołnierzy!
  Augustyn warknął z wściekłości:
  - Chwała najlepszym wojownikom!
  I jak rzuca granatem bosą stopą.
  A Swietłana też to weźmie i wystrzeli cytrynę śmierci. I rozprasza faszystów, pisząc:
  - Rzeka śmierci nas nie pokona!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Dziewczyny są bardzo zadziorne... A na południu Fritzes przedzierają się przez Afrykę...
  5 lipca fala bosych dziewcząt przemknęła już przez Algierię i zajęła francuskie posiadłości. A piękności śpiewały w tym samym czasie.
  - I kogo znajdziemy w bitwie, a kogo znajdziemy w bitwie! Nie będziemy żartować z tego - rozerwiemy to na strzępy!
  I takie charty i twarde dziewczyny. I przemieszczają się po Afryce.
  Gerda pędzi do E-50 i ryczy na całe gardło:
  - Idą wzdłuż Afryki,
  Figi, daktyle zrywane...
  Cóż, Afryka, tak Afryka!
  Takie są tu dziewczyny, groovy i agresywne, jak szczekające pantery, z wyszczerzonymi zębami.
  Charlotte, strzelając do przeciwników, zauważyła:
  - Nasza sprawa jest słuszna!
  I naciskając spust gołymi obcasami, wysłała pocisk.
  Wojownicy walczą bardzo dzielnie.
  A Magda bardzo celnie strzela do wroga i niszczy przeciwników jak pocisk o niszczycielskiej sile.
  A Christina jest jak lupanet, z całym swoim morderczym zapałem.
  I zdmuchnie chmurę przeciwników na śmierć.
  A dziewczyny przenoszą się przez Afrykę.
  A na froncie wschodnim bitwy są tak zacięte, a grzmoty grzmią. Lipiec jednak .
  Natasza rzuca granat i piszczy:
  - Lenin jest bardziej żywy niż żywy, a Stalin jest nieśmiertelny!
  I iskry lecą z jej nagich palców.
  Zoe też rzuca morderczy prezent śmierci i piszczy:
  - Niech era komunizmu będzie z nami!
  A jej nogi też były nagie, opalone i powodowały puchnięcie nefrytowego, pulsującego trzonu.
  Ale Augustine, także dziewczyna najbardziej rozpaczliwych akrobacji. Jak będzie strzelać do wroga i jak go zmiażdżyć. I ustąpi z bosym obcasem.
  I leci śmiercionośny granat ze zgniłą furią.
  Rudy diabeł piszczy z przekonaniem:
  - Jestem największą wściekłością na świecie!
  I znowu, po raz kolejny, dar śmierci muchy, wystrzelony przez bosą stopę dziewczyny o ognioodpornych włosach.
  Swietłana również bierze i rzuca granat ... Od razu miażdży. A groźby ze strony faszystów są ignorowane. A gdzie są Fryce, żeby wsadzić głowy?
  Dziewczyny z Terminatora czekają na nich wszędzie. I jak rzucają granat. A ich sutki są pyszne.
  Mężczyzna ma bzika na punkcie takich dziewczyn. I nie mogą się powstrzymać.
  Co faszysta może wystawić przeciwko dziewczynie terminatorce? Tylko nazista może zatopić się w trumnie . I zostać pobitym i zabitym.
  Swietłana zaśpiewała:
  - Będzie wił się w piekle i spędzał czas z suką!
  Dziewczyny to urocze panie. I jak strzelają. Niesamowite jak Robin Hoods w majtkach, cholernie trafne.
  Natasza zastrzeliła i wydała:
  - Chwała rosyjskim bohaterom!
  I rzuciła granatem bosą stopą.
  Zoya uderzyła także nazistowskiego najemnika. Wwiercił się w jego brzuch i pisnął:
  - O nową ojczyznę w USA! Nasza kolejna prowincja!
  Dziewczyna jest bardzo dobrą piosenkarką. I są w niej takie piękne myśli. W szczególności chęć pracy z językiem z czymś gorącym i dużym.
  Augustine mocno obnaża konie szybkimi zębami. I myśli, że jest rekinem. Potrafi zjeść nawet prawdziwego konia.
  Na przykład Augustine rzuca granatem gołymi palcami. I rozrzuci frytki. Kosi je jak trawę.
  I zaśpiewa:
  - Najwyższa miara będzie we wszystkim! Nasza miłość, to jest nasz dom!
  Svetlana, ten piękny wojownik wziął trzy granaty. Kopnęła je gołą piętą i zaćwierkała:
  - W imię miłości i marzeń!
  A ona agresywnie cięła karabinem maszynowym. Jest diabłem tego rodzaju mocy i mocą białego demona.
  Spotkasz się z takimi wojownikami i nie będzie się wydawać, że trochę wycięli.
  Nic dziwnego, że naziści utknęli w Woroneżu. Chociaż wszyscy są zmęczeni wojną. I w ogóle, gdzie bez wojowników.
  Oto piloci na niebie. Oni też walczą. W szczególności Małgorzata. Dziewczyna zwykle wylatuje do walki tylko w majtkach. Ale jakże myli. Mężczyźni asy więc nie mogą.
  Margarita jest bardzo piękna, jej włosy są jak promienie słońca. A postać jest super. A dla dziewczynki fajnie jest nosić same majtki. A majtki też są czerwone z białym sierpem i młotkiem. Cały batalion może od razu pokochać taką dziewczynę.
  Taka ładna dziewczyna.
  Margarita zestrzelił faszystę, który ścigał się w ME-262, i sprawił, że hitlerowcy zadymili swoim ogonem. I dziewczyna o złotych włosach, cudownej urodzie. I bardzo czerwone usta.
  Margarita ścięła kolejnego Fritza i zachichotała:
  - Można żyć bez wojny, ale nie ma pokoju!
  Tak, wojownicy bohaterscy i odważni do granic szaleństwa.
  Z drugiej strony naziści wolą nie posuwać się na wschód, ale zdobywać Afrykę.
  W lipcu zdobyli całą północ Czarnego Kontynentu, a po podbiciu Egiptu wkroczyli na Bliski Wschód.
  Siła tych trzech świąt jest niewątpliwa, dziś wiele osób, które próbowały w tych dniach uczcić Peruna, już doświadczyło Jego oczyszczenia i zdrowych błogosławieństw!
  Dziewczyny walczyły jak bohaterki kosmosu. I pewnie wygrali.
  Czołgi Hitlera płonęły. I eksplodowały jak granaty. I byli tu tacy piękni wojownicy. Pełna podziwu i wdzięku. Mają taką piękną przygodę.
  Natashka rzuciła granat.
  ćwierkał:
  - Złamię wszystkich faszystów!
  I jak rzuca bosą stopą kolejne arcydzieło śmierci.
  Zoya również skosiła nazistów.
  Rzucała gołymi stopami, co zabija.
  Pisnęła z wściekłości:
  - Za świętą Rosję! I wielkie zmiany na lepsze! I znowu teraźniejszość śmierci leci z gołą piętą.
  Takie dziewczyny tu w ZSRR. To po prostu piękności z najwyższej półki.
  I jak walczy rudowłosy Augustyn. Powala wrogów, po prostu super i ryczy, rzucając śmiercionośne dary śmierci gołymi palcami:
  I rozdziera faszystów.
  A Svetlana nie jest gorsza w tej pasji walki i walce. A także bosymi palcami stóp, morderczymi darami śmierci, rzuca i ryczy:
  - Chwała epoce czerwonego komunizmu!
  A faszyści pędzą przez Afrykę...
  Kompania dziewcząt ze specjalnego batalionu SS "Wilczyce" przyleciała do Tunezji samolotem transportowym Me-323 . Wszystkie wojowniczki były jak na selekcji, młode i jeszcze niezamężne. Przeważnie wysokie, wysportowane blondynki, kolor narodu niemieckiego, jego krew i sok.
  Dwie dziewczyny, miodowa blondynka i ognista ruda, wyróżniają się spośród innych wojowników, którzy swoją urodą i powagą w oczach również zasługują na podium . Gdyby wszyscy pozostali wojownicy byli wśród stosunkowo doświadczonych wojowników, którzy mieli czas na wąchanie prochu we Francji i na Bałkanach. Ale nie za bardzo, z powodu przemijalności wrogości i braku chęci, by posłać dziewczyny w głąb tego. Już walczyli, wtedy te dwie były bardzo młodymi, prawie dziewczynkami, ostatnimi, które zastąpiły poległych w nalocie. Oczywiście byli też szkoleni z całą niemiecką pedanterią, ale nadal byli tak niewinni , że ledwo skończyli szesnaście lat. Prawdziwe róże rzucone na pustyni.
  Ognista rudowłosa "wilczyca" zapytała swoją blond koleżankę:
  " W armii brytyjskiej jest wielu czarnych. Są bardzo niegrzeczni i okrutni, ale wyobraź sobie Gerd, co się stanie, jeśli zostaniesz schwytany i rozpoczną się tortury?
  Miodowa blondynka odpowiedziała spokojnie:
  - Postaram się nie dać się pojmać Charlotcie, ale jeśli taka jest wola Pana, nic wrogom nie dam !
  Rudowłosa Charlotte powiedziała szeptem:
  - Krążą pogłoski, że wkrótce rozpocznie się wielka wojna na wschodzie z Rosją. A wojska już wkraczają, koncentrując swoje siły. Nic dziwnego, przecież tyle piechoty wezwano do wojska , dziewczyny mówią, że we wsiach prawie nie ma już mężczyzn!
  Gerda zgodziła się z westchnieniem :
  - Tak, to byłoby przerażające! Do wojny płac, ze Rosjanie: okrutne i fanatyczni, ze swoich nieskończonych przestrzeniach i ostre zimy ... To będzie coś strasznego!
  Ruda sprzeciwiła się:
  - Rosjanie nie mogli pokonać nawet maleńkiej armii fińskiej , a my pokonaliśmy największe siły wroga! Cała Europa jest już pod nami , a Rommel miażdży Brytyjczyków w Afryce. Jak myślisz, dlaczego poniesiesz porażkę?
  Gerda niechętnie odpowiedziała:
  - Rosjanie mają dużą populację i niekończące się przestrzenie. Pochłoną za dużo żołnierzy! A jeśli nie zdążymy zająć stolicy Rosji przed zimą, to nasi żołnierze po prostu zamarzną, a sprzęt się zdenerwuje i ugrzęźnie w zaspach, będzie elementarnie okropnie!
  Charlotte energicznie potrząsnął głową:
  - Och, nie ma potrzeby, aby porozmawiać o tych nieprzyjemnych rzeczy, Chodźmy lepiej śpiewać jakiś romans. O miłości...
  Gerda uśmiechając się niewinnie zgodziła się:
  - Oczywiście zaśpiewamy najlepiej !
  Dziewczyny z "Wilczycy" śpiewały swymi czystymi, kryształowymi głosami:
  Perłowe, drżące włosy
  Moja klatka piersiowa drży, drży !
  Jestem dziewczyną jak nieśmiała brzoza,
  Boję się ruszać i oddychać!
  
  A co świeży wiatr szepcze ci do ucha ?
  Piasek chrzęści pod stopą boso...
  A ja nie szczęśliwsi na planecie
  Kiedy ty Shagayu jestem w lesie!
  
  Otwórz mi ukochany wielki sekret,
  Jak serce zdołało oczarować!
  Ale czy twoja twarz jest taka smutna?
  Na czole była zmarszczka najdelikatniejszej nici!
  
  Młody człowiek odpowiada mi z udręką ;
  Wojna oddzieli cię od ciebie na długo !
  Aby znaleźć nam miejsce w rajskich lasach ,
  Pokonany musi być Szatan!
  
  W odpowiedzi smukła brzoza skinęła głową ,
  Jesteś dla mnie kimś więcej niż przyjacielem serca!
  Chociaż wynik bitwy może być płaczliwy,
  Ale Bóg Jezus Pasterz jest z nami !
  
  Rozproszmy piekło demonów - złe cienie,
  Aby gaje zakwitły na zielono!
  Pogłaskaj moje opalone kolana
  Silniejszy miły przytul mnie!
  
  A on odpowiedział jak Maiden w żartach,
  Mówił do odgłosu rozkładających się gałęzi;
  - Zaczekasz na mnie przez rok gołąbka?
  Pokusa gorących żurawi jest silny!
  
  W odpowiedzi powiedziałem mu tak surowo,
  "Nie zamierzam stać obok cywila przy maszynie!
  A ja lubię wojskową drogę,
  Chcę walczyć, okrutny, aby wygrać!
  
  Doszedłem do sedna - wyciąć gałęzie-warkocze,
  Dali mi nową maszynę z płytą!
  Choć trawy płaczą jak perły rosy,
  Dlaczego niewinność - stała się jak żołnierz!
  
  Bo Ojczyzna jest mi droższa niż wszystko ,
  Ojczyzna ponad gwiazdami płonie w duszy!
  Nie gut że lordly na łóżku,
  I spędź noc z karabinem w chacie!
  
  Zwycięstwo nadejdzie , wierzę w to święcie,
  W końcu nasz biznes ma zawsze rację!
  Cóż, uśmiechajcie się radośniej chłopaki,
  Czeka nas dobry los , uwierz mi !
  Cała rodzina śpiewała z nimi , podczas gdy dziewczynki potrząsnął głowami i klaskali w dłonie. Ale wtedy ich sielanka została przerwana, zawyła syrena, a na niebie pojawiły się angielskie samoloty! Spitfire'y próbowały zaatakować karawanę zaopatrzeniową. ME-109 z konwoju eskortującego dzielnie ruszyły w ich stronę . Ognista rudowłosa Charlotte nawet podskoczyła z radości:
  - Tutaj to rozpoczyna walkę w powietrzu! Będzie fajnie!
  Gerda z ekscytacją potwierdziła:
  - To jest teraz nasze, ulegają!
  Nie było osiemnaście angielski Spitfire i piętnaście niemieckie Messerowie , nie wiele z różnicy. Zdobyta kolejka karabinów maszynowych i wiatrówki . Charlotte zachichotała i wskazała palcem.
  - Zobacz, jak nasi je młócą! Piękno!
  Gerda mówiła filozoficznie :
  - W walce nie wygra najsilniejsi, ale na tyle nikczemni, by ją sprowokować i nie angażować!
  - Wojna to zawody, w których wszyscy zostają zdyskwalifikowani jeszcze przed startem! - Wspierał Charlotte.
  On z angielskich "Spitfire'ów" już się zapalił i zaczął padać, po nim zaczął padać i niemiecki... Bitwa zaczęła się rozpalać z jeszcze większą zaciekłością. Brytyjskie samoloty miały karabinu maszynowego uzbrojenie, a od Niemców mieli pistolety w niektórych 20 milimetrów w jednym kawałku, inni aż trzech armat 20-milimetrowych, ale te maszyny były tylko dwa ... Prędkość cechy i zwrotność jest prawie taka sama, być może nawet w ME-109 nawet waga jest mniejsza i sprawia, że skręca się szybciej. Ale Brytyjczycy też nie są tacy prości, więc ich trzy myśliwce pospieszyły do transportu, nie zwracając uwagi na ogień osłonowy. Dziewczynki wewnątrz krzyczał:
  - Dalej chłopaki, nie przegapcie tego! Z wymuszonym płomieniem !
  Charlotte jako krzyk:
  - Naprzód! Naprzód!
  Me-323 z Wielkie ciężarówki zdolny do przenoszenia, aż do 200 osób lądowania, istnieje sześć pistoletów broni defensywnej. Są one się przez system "jeża" i zacząć bazgrać ... Myśliwce są wypaleniu i wielkokwiatowych pociski kalibru przebić się skóry i przebić powłokę. Wojowniczki odskakują , krzycząc jak świnie:
  - Te młode Lew z suką .
  Jedna z dziewcząt był uzależniony, i to bije w konwulsjach. Podskakuje do niej lekarka i od razu stwierdza:
  - Przebiło się! - I robi z niej bandaż. - Ona uspokaja i stara się powstrzymać jęki.
  Ale tutaj "Messerschmitt" wsiada z tyłu do brytyjskiego myśliwca , celnie oddaje strzały i łapie ogień i upada. Dziewczyny ryczą:
  - Świetnie! To jest nasz facet!
  W tym momencie strzelec maszynowy osłaniający kadłub (a to mężczyzna) wpada przez przebitą kulę . Gerda rzuca się jak błyskawica, czepia się drutu i upada, odpadają jej buty . Młoda dziewczyna migocząca boso, na różowych szpilkach z kilkoma skokami nad powalonymi ciałami, podskakuje do karabinu maszynowego i naciska spust. Ołów wypluwa z beczki, a Spitfire traci kontrolę, zaczyna wpadać w korkociąg.
  ... ROZDZIAŁ 7.
  Dziewczęta-wilczyca entuzjastycznie krzyczą i krzyczą:
  - Pralka! Pralka! Niemcy kontra Wielka Brytania dwa zero!
  Gerda, jednak nie udało im się zestrzelić drugi myśliwiec, został zniszczony przez niemieckich pilotów. Bitwy powietrzne są ulotne, a po utracie ponad połowy myśliwców Brytyjczycy uciekli. Wynik był 11 na 3 za Niemcy. Dziewczęta zawołał w odpowiedzi , tak radośnie i uścisnął ręce ze sobą . Pochwalili też Gerdę, która nie była zaskoczona i zarejestrowała pierwszy zestrzelony samolot, swoją ofiarę, jako swój atut ! Dziewczyna zarumieniła się z podniecenia i mruknęła:
  "Nie pamiętam siebie!" Czy to było coś takiego? Całkiem nie do pomyślenia! Jestem w transie...
  Charlotte mruknęła z niezadowolonym uśmiechem :
  - Ale sam nie mogę, wybaczyć zwłokę. Więc po prostu zajęło, kiedy zwolniło!
  Dowódca kompanii Madeleine pocieszał Charlotte:
  - Przed nami jeszcze tyle bitew! Oto Afryka!
  Charlotte zachichotała i zażartowała.
  - Małe dzieci nie mają nic na świecie, nie jedźcie dzieci do Afryki na spacer! W Afryce są rekiny, w Afryce goryle, a w Afryce wielkie krokodyle! Ale Wielka Rzesza; powiedział nam - nie dryfuj!
  Wszystkie dziewczyny zaśmiały się zgodnie. Jak fajnie było...
  Stolica Tunezji również nosi nazwę, Tunezja jest główną bazą nazistów w Afryce. Główny sojusznik Niemiec: Mussolini wkroczył do II wojny światowej dopiero 17 czerwca, pięć dni przed kapitulacją Francji. Chciał "pokonać", a raczej skopać już pokonanego wroga, aby uzyskać znaczne zdobycze terytorialne . Cóż, jeśli Niemcy zawiodą, otwórz drugi front południowy przeciwko III Rzeszy! Włoska armia nie działał bardzo dobrze i mimo przytłaczającej przewagi liczebnej, nie był w stanie przejść tylko kilka kilometrów kosztem ogromnych strat. Ale Mussolini nie odniósł szczególnego sukcesu w przystąpieniu do wojny. W przyszłości Włosi walczyli wyjątkowo bezskutecznie. Bity w Grecji, mimo przewagi liczebnej, w Etiopii, o prawie pięć razy więcej siły niż Brytyjczyków, a w Libii, straciwszy prawie całe terytorium z już zaczęły rozwijać naftowe studnie. Ale Rommel, młody generał, który wstąpił do partii nazistowskiej , jeszcze przed dojściem Hitlera do władzy, przeprowadził potężny kontratak przeciwko Brytyjczykom. Co więcej, rozpoczął ofensywę jeszcze przed przeniesieniem głównych sił, mając zaledwie dziesięć czołgów i pięćdziesiąt ciężarówek przebranych za czołg . Jednym szybkim rzutem najlepszy brytyjski generał Caulainkor został schwytany , a prawie cała Libia wróciła pod kontrolę nazistów. Jednak dobrze ufortyfikowana twierdza Tolbuk, tak przeciętnie oddana przez Włochów, wciąż się trzyma! Rommel ma tylko dwieście czołgów, z których wszystkie to T-1 i T-2, czyli lekkie, a dwieście włoskich czołgów to generalnie tankietki z karabinami maszynowymi ważące 2,7 tony. Oczywiście z takimi siłami trudno walczyć z Matildami: mając przedni pancerz 78-milimetrowy i 70-milimetrowy "Cromwell". Podczas gdy przód chwilowo się stabilizuje, obie strony akumulują siły...
  Kompania SS wylądowała na lotnisku i od razu wdmuchnęło na nich gorące afrykańskie powietrze. Jeszcze lato, czerwiec i Afryka! Dziewczyny starały się jednak pozostać silne i nie okazywać, że są gorące. A potem Madeleine zamówiła:
  - Zróbmy marsz przez pustynię! A jednocześnie przetestujemy filtry przeciwsłoneczne, wskoczysz w kostiumy kąpielowe!
  Dziewczyny skrzywiły się z niezadowoleniem : znowu z nimi eksperymentuje. Chociaż oczywiście w stroju kąpielowym w tym upale jest o wiele ładniejszy niż mundur, a nawet kamizelka kuloodporna, którą też można nosić.
  Dziewczyny szybko przebrały się w kostiumie kąpielowym, pomalowanym na kolor pustyni, zaczęły smarować kremem ochronnym, co zresztą powinno im również pomóc w szybszym opalaniu. Gerda pomogła oczernić Charlotte i tę Gerdę. Ruda zauważyła:
  - To są wszystkie takie same Tunezji, na obrzeżach slumsach, tylko w centrum pięćdziesięciu kamiennych domów i kilkanaście meczetów. Jestem tutaj, aby czytać bajki i spodziewać się, że zobaczę wspaniałe pałace Arabów z fontannami i ogrodami!
  Gerda odpowiedział z westchnieniem:
  - Niestety, gdyby w naszym świecie było jak w bajce! Niestety, nasz świat jest bezlitosny, niesprawiedliwy, podstępny! Ciało jęczy i cierpi w mękach!
  Charlotte kontynuowała:
  - Ale człowiek jest mądry, chwalebny z postępu ! Choć wydaje się, że Pan o nim zapomniał!
  Pozostawione same sobie w strojach kąpielowych i lekko wypłukane w chłodnej wodzie przed nałożeniem kremu, piękne dziewczyny poczuły ulgę. Jeśli w samolocie nie było tak gorąco, to na lotnisku iw mieście było po prostu piekło. Co prawda innym wilczycom udało się już prowadzić wojnę w Grecji, gdzie w kwietniu jest ciepło, ale wciąż nie tak jak w Afryce latem.
  Po prysznicu dziewczyny były w skórzanych klapkach, ale Madeleine zamówiła:
  - Weź kolejny krem w dłonie i dobrze nasmaruj podeszwy! Będziesz maszerować przez pustynię boso! Że mrugasz - zrozum, więc kontynuuj.
  Dziewczyny ocierały się zgrabnie stopami o bose, dziewczęce nogi, bez większego entuzjazmu. W końcu piasek Sahary to prawie rozpalona do czerwoności patelnia. To prawda, że wciąż jest blisko wybrzeża, a często spotyka się łąki porośnięte trawami . Ale biegać z gołymi podeszwami po kamieniach, żwirze, piasku , który rozgrzał afrykańskie słońce? To na ogół dzikość!
  Jednak dziewczyny nie są takie maminsynki, elitarny program treningowy obejmuje marsze dla dziewcząt z Niemieckiego Związku Kobiet, a często także boso i po trudnym terenie. Aby wojownicy się nie kłócili! Ogólnie rzecz biorąc, dla nazistowskich Niemiec postać, pragnienie różnych eksperymentów. Hitler jest gorącym wielbicielem teorii Nietzschego o nadczłowieku, czyli człowieku przyszłości. Musi być silniejszy, szybszy, inteligentny i okrutniejszy niż współcześni ludzie. Prawdziwy żołnierz niemiecki musi być: silny, szybki, zahartowany - bo jest Aryjczykiem! Ale Aryjczycy, którzy rodzą bohaterów, sami muszą być bohaterami i trzeba wychować siłę! Dlatego najlepiej wyszkolone dziewczyny są intensywnie szkolone, hartowane, wykształcone! Tak więc ich rodzaj, genetycznie uzdolnione piękności, muszą przejść ekstremalne hartowanie na afrykańskich pustyniach: aby udowodnić, że Aryjczyk i Aryjczyk podołają wszystkim próbom , a nie bariera, której nie można pokonać - niezwyciężony i dzielny żołnierz III Rzeszy!
  I tak firma, opuszczając wojskowe miasteczko, biegnie wzdłuż wąskich, skalistych wędek Tunezji.
  Bose dziewczęce szpilki kłują czarne, ostre kamienie drogi i okrutnie pieką. Ale smar nieco zmiękcza oparzenia, a gdy biegasz szybko, nie piecze się tak bardzo, chociaż słońce jest po południu i temperatura jest najwyższa. Jednak umorusane arabskie dzieci kurczą się, mają czarne szpilki , bez kremu i nawet nie marszczą brwi. Podobno mają pęcherze na podeszwach. Arabowie patrzą na prawie nagie dziewczyny w kostiumach kąpielowych i z rozwiniętymi muskularnymi ciałami ; rozdziawione usta, a kobiety szybciej rozchylają się na boki , jeszcze ciaśniej owijając się w czarną burkę.
  A dziewczyny biegną; trzymając na ramieniu pistolety maszynowe i każdy plecak z zapasami i granatami. I to jest w sumie z dwudziestu kilogramów ... Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że dziewczęta zostały wybrane silny fizycznie, i były szkolenia w spartańskich warunkach przez ponad rok , wciąż jest masa, zwłaszcza jeśli ciepło jest ponad pięćdziesiąt stopni w cieniu i trzeba pokonać dystans maratonu.
  Gerda biegnie, starając się jak najbardziej prawidłowo oddychać, żeby starczyło jej sił na dłuższy czas. Ona jednak nie tyle żył, ale ostatni z jego ośmiu lat, poszliśmy do szkoły specjalnej dla dzieci z genetyczną elitą. Ale to wcale nie znaczy, że żyli w komfortowych warunkach. Wręcz przeciwnie, wstawanie o piątej rano, wylewanie lodowatego prysznica, ciężkie ćwiczenia, godzinny bieg, a potem kilka godzin pracy. Następnie ucz się, przed obiadem znowu trening, w tym sparing bojowy. Szkolenie wojskowe, studia, szkolenie, do godziny dziesiątej, po czym odwrót. Karmili co prawda nieźle, ale mięsa, warzyw, owoców, ryb, słodyczy i słodyczy nie dawali , tylko na urodziny Fiihrera, Boże Narodzenie i 1 maja. Czasu wolnego praktycznie nie ma, wszystko jest ściśle regulowane... Wykorzystano je do przygotowania ludzi przyszłości, którzy mieli dowodzić Ziemią. Sam Himmler, szef SS, kontrolował podobny program.
  Co Gerda sądziła o nazistach i Hitlerze? Tak nauczali, że Hitler jest największym geniuszem wszechczasów i narodów, niezwyciężonym wodzem i przyszłym władcą Ziemi. A także, jak jest z pierwszym Aryjczykiem Jezusem Chrystusem, namiestnikiem Boga Najwyższego, który rozkazał podbić ten i inne kosmiczne światy!
  I rzeczywiście Niemcy wygrywały, a wiara w Führera rosła! Ale teraz faktycznie jest w stanie wojny. Biegną, brązowy smarem, dziewczynki w całej pustyni, ich gołe nogi są gorące z mieszaniny piasku i żwiru, a rosnące zmęczenie jest już zaczynają być odczuwalne ; ból łydek, pleców i suchość w ustach. Ale jest prawdziwą Aryjką i nigdy się nie złamie! Raczej niech jej serce pęknie, niż się podda. Tak, i nie pierwszy raz Gerda tu biega. Pamiętam, że pomaszerowali przez góry. Bosa dziewczyna Gerda z pistoletem maszynowym na ramieniu biegła po ostrych kamieniach przełęczy, całkowicie przecinając sobie podeszwy, tak że na kamieniach były krwawe ślady stóp, ale doszła do końca. Więc z czego zamierza teraz zrezygnować? Nie! I znowu nie! Będzie walczył do końca, dopóki nie pokona dystansu. Co prawda nigdy nie biegała w takim upale, ale... Trzeba było coś zacząć , żeby przejść do końca testu i uwierzyć w przyszłe Zwycięstwo! I nie Niemcy: ona nie ma co do tego wątpliwości, ale zwycięstwo nad sobą!
  Jest już coraz łatwiej, a w wytrenowanych płucach otwiera się drugi wiatr ... Słońce już pochyla się ku zachodowi, a duszący upał ustępuje. Powoli, prawie niezauważalnie, ale cofa się!
  Cierpi również rudowłosa Charlotte , ale jest silna. Ona i Gerda są starymi przyjaciółmi, nawet łóżka w barakach dziewcząt były obok nich. Często walczyli ze sobą. Dwoje przyjaciół pozbawionych dzieciństwa i wcześnie dojrzewających. Mimo wszystko życie to walka, walka wieczna . I być może największą tragedią dla ludzkości i każdego człowieka będzie to, że nie ma o co walczyć!
  Charlotte po raz pierwszy zobaczyła Hitlera na wiecu; kiedy sam miał zaledwie pięć lat. Potem było nie jeszcze Fuhrer z Greater Niemczech, ale tylko jeden z opozycyjnych polityków. Ale czuło się coś wyjątkowego: nieopisaną charyzmę tego lidera, z małym wąsikiem! O czym konkretnie mówił przyszły Fuhrer, Charlotte nie pamiętała. Adolf Hitler mówił bardzo emocjonalnie, energicznie wymachując pięściami, często wypowiadając słowa: Wielkie Niemcy, męstwo, honor, rycerskość, siła, godność! A cały tłum po prostu warczał z nieopisanej rozkoszy. I jaki był aplauz. I nawet wtedy Charlotte zdała sobie sprawę, że przed nią Bóg wcielił się!
  Więc ona pamiętał ten dzień! Jej rodzice uwielbiali Führera, na długo przed dojściem Hitlera do władzy. Dołączyliśmy do partii pod koniec lat dwudziestych, kiedy szanse nazistów na dojście do władzy wydawały się upiorne, a naziści zdobyli od dwóch do trzech procent głosów! No cóż, Fiihrer był już wtedy Fiihrerem i prawdziwym przywódcą! Ale dopiero poważny kryzys, który wstrząsnął wszystkimi podstawami społeczeństwa, aż Niemcy znalazły w nim swojego lidera. Dziewczyna dorastała w surowych warunkach elitarnych koszar, w których spędziła osiem lat, ale nigdy w duszy nie nienawidziła Führera.
  Nawet wtedy, gdy ona i inne koleżanki były okrutnie chłostane szerokimi (żeby nie przecinać skóry!) pasami, albo wysyłane do celi karnej, gdzie trzeba było pchać przed sobą koło. Kara wymyślona w SS jest również wyrafinowana . Kręcisz kołami, a ciało przykleja się czujnikami, z których bije prąd. Im szybciej nim kręcisz, tym mniej prądu uderza, a kiedy bardziej zwalniasz. Rodzaj mieszanki kary za wykroczenia i treningu fizycznego. Zostali zahartowani i wyszkoleni w stylu starożytnej Sparty, którą podziwiał Hitler i jego główny policjant oraz kat III Rzeszy Himmler!
  Jak powiedział Fiihrer: "Niemiecki chłopiec musi znosić bicie od dzieciństwa i przyzwyczaić się do okrucieństwa!" No i Himmler rozszerzył podobną tezę na dziewczyny! Uwielbiał więc cytować Nietzschego - okrucieństwo, okrucieństwo i jeszcze raz okrucieństwo spajające naród!
  Dystans 50, a może nawet trochę więcej kilometrów już przebył, kolosalny ładunek w takim upale i z obciążeniem jak na takie małe dziewczynki. Gerda, Charlotte nie czuły już swoich ciał, biegły jak somnambuliści, czując, jak coś rozrywa im mięśnie i tępy ból w głowie. Ale teraz następuje polecenie:
  - Zrób jeden krok! Wystarczy na pierwszy raz!
  Dziewczyny zwalniają i idą szybkim tempem. Pięty zaczynają swędzieć, jeszcze bardziej. Gerda szepnęła do Charlotty:
  - Z piekła do czyśćca!
  Przyjaciel nie zgodził się:
  - Z czyśćca do raju!
  Kamienista ziemia się skończyła i nagie, wyczerpane nogi dziewczyn wkraczają na miękką, szmaragdową trawę. Gerda wykrzyknęła:
  - A jak błogo, po torturach cierniowymi kamieniami i palącymi piaskami pustyni, chodzić jak aksamitny dywan naturalny!
  Tym razem Charlotte chętnie się zgodziła:
  - Oczywiście, to jest naprawdę niebo! Po tak ostrym marszu! Ale myślę, że będzie jeszcze trudniej.
  Kiedy dziewczyny w końcu wyszły na podest, Madeleine zatrzymała je i kazała położyć się na plecach. Z grubsza obmacałem pierwsze dziesięć stóp wojownika i powiedziałem z wyraźną satysfakcją:
  - Wspaniale! A skóra nie odkleja się, a na podeszwie nie ma pęcherzy . I nawet obcasy nie były zakurzone, pozostały zaróżowione, jakbyś właśnie wyszedł z wanny! - Madeleine urosła, zatrzymała się, a jej koleżanka rzuciła sztyletem z prędkością błyskawicy. Ostrze błysnęło jak zajączek słoneczny puchnięty przez ucznia z lustra, a szpic przybił gwoździem dużego, czarnego skorpiona. Głos oficera SS stał się bardziej szorstki, a piękne rysy twarzy dziewczyny szorstsze . - Jutro będziemy biegać od rana do wieczora. Co robisz miny - jesteś Aryjczykami czy nie? Jeśli tak, to musimy wytrzymać, tych, którzy upadną, strzelimy na miejscu! Zapłać za pierwszy, drugi.
  Po przeliczeniu dziewczynki zostały zmuszone do robienia pompek i brzucha, a następnie litościwie uśpione. Na razie możesz się zrelaksować.
  Gerdzie śniło się, że jest wojowniczką w armii Attyli (według nowej nauki historii w III Rzeszy Attyla jest Niemcem!). Tutaj idą do Rzymu, ogromna armia barbarzyńców. A główny kręgosłup wojsk niemieckich stanowią piękne dziewczęta i zbudowani atletycznie młodzi chłopcy. W mniej więcej równych proporcjach idą ramię w ramię. Oprócz piechoty jest też kawaleria, a niektórzy wojownicy są w rycerskich zbrojach, podczas gdy inni, w tym wysportowane dziewczyny, są nadzy do pasa! A ta armia porusza się jak lawa wulkanu. W perkusiści są bicie , są już bardzo mali chłopcy w krótkich spodenkach, a w formie kinder jugen, to znaczy, junior oddział, Hitler jugent. A także trębaczy grają, flagi z wizerunkami smoków i różnych zwierząt, ptaków, a nawet gady są macha ! Mali bębniarze uśmiechają się, a ich bębnienie staje się coraz częstsze.
  Ale przed nimi pojawiły się włócznie i centuria, armia rzymska . Co się stanie , o czym oni są barbarzyńcami, a jednocześnie od tak dawna marzyli nosiciele najwyższej kultury aryjskiej . Walcz z tymi nieudolnymi i leniwymi Włochami, a wtedy upadnie starożytny Rzym!
  Atilla jest ogromna i bohatersko zbudowana, jak tytan wskrzeszony ze starożytnego greckiego posągu :
  - Zaatakować moich dzielnych synów i córki!
  Dziewczęta i chłopcy pęd do wroga: the bęben rolki osiąga swój najwyższy punkt. Gerda biega, z przodu i po bokach jej nagie szpilki dziewczyny , zielone od traw , błyskają . Tak więc sam olbrzym Attila ostrogi na swoim ognistym czerwonym koniu. Potężne kopyta uderzają o ziemię tak mocno, że zaczyna drżeć.
  Na ich spotkanie wychodzą wojska rzymskie, nie zmieniając tempa . Tutaj obie armie zderzają się z siłą... Rozpoczyna się naprawdę piękna bitwa. Gerda odparła kilka ataków brodatego legionisty (a ta broda naprawdę jej się nie podoba !) i zręcznie wbiła mu ostrze w brzuch. Zbir upadł, a wojownik wykrzyknął:
  - Mężczyźni rodzą się przegrywać, chyba że są to oczywiście Niemcy!
  Dziewczyna pędzi do kolejnego przeciwnika. Korzystając z przewagi wzrostu i wagi, próbuje naciskać na Gerdę. Dziewczyna była nawet zaskoczona tym, jak szybko walki rozpadły się na oddzielne wyspy, a porządek legionów upadł. Jednak jest to dla niej nawet dobre, jest mała, co oznacza, że jest zwinna. Wykonuje technikę "wiewiórczego ogona" i... ostrze miecza przecina szyję giganta. Gerda uśmiecha się:
  - Gruba, bycza szyja jest zazwyczaj charakterystyczna dla osób nie świecących, z subtelnym umysłem!
  Jednak jej potężny rywal, cały w agonii, zamachnął się kilka razy, próbując wywalczyć śmiałego zwycięzcę. Gerda go wykończyła, a potem rzuciła się na trzeciego, po czym zauważyła, że dwadzieścia metrów od niej Charlotte walczy z dwoma bojownikami naraz . Rudowłosa przyjaciółka jest mocno przyciśnięta. Gerda jest rozproszona i dostaje ostry czubek w policzek, krew kapie z przeciętego paska. Dziewczyna uśmiecha się w odpowiedzi:
  - Nie, to nie będzie pracować dla Ciebie tak łatwo! Kobieta może przegrać z mężczyzną we wszystkim, z wyjątkiem umiejętności litowania się! Tylko ostatni, nie zamierzam go używać!
  Rozwścieczona Gerda przeszła do ofensywy. Jej czarny przeciwnik (był to barczysty Maur) powoli cofał się..
  Gerda zobaczyła, że jej przeciwnik do tyłu stoi nie do końca stabilnie, nagle podskoczyła dolbanuv he bosenkoy bosenkoy bolały go nogi w kolano. A kiedy Maur zaczął padać, ostrze miecza minęło go między brązowymi płytami i żebrami. Charlotte również zaczęła wymachiwać mieczami znacznie energiczniej. Dziewczęta piszczały jak świnie w tym samym czasie . Wprawdzie miecze od nich i poruszają się na różne sposoby, ale nadal czułem synchroniczność. Gerda zmagała się z dużym rzymskim żołnierzem, którego hełm okazał się ozdobiony pawimi piórami. W tym czasie jej i w przypadku okazało się być bardzo doświadczony i silny przeciwnik. Te złote paski też mówił o ego doświadczenia i zasług . Mając odparty kilkoma atakami jasnowłosej dziewczynie zbira, widocznie szlachetny szlachcic poszedł do ofensywy. Gerda, cofając się, gwizdnęła:
  - Nie jesteś Włochem!
  Potężny patrycjusz odpowiedział:
  - A ty jesteś tylko bosą dziwką! Jak dużo ty myślisz, może pomieścić się przeciwko rzymskiej ostrze?
  Gerda odpowiedziała :
  " Nie wiem przeciwko ostrzu , ale jesteś brodaty i nie masz się czemu oprzeć!
  Jednak mimo całego optymizmu, jaki promieniowała Gerda z gołymi nogami , dziewczyna musiała się wycofać. Rzymianie weszły do bitwy świeżych rezerw, dziewczęta i chłopcy wszystkie najbardziej dostał rannych lub spadła przypięte do śmierci. Chłopcy łuczników, jednak próbował strzelać nad głowami, uderzając odpowiednim kohorty.
  Charlotte na czas starannie spakowała jeszcze jednego przeciwnika, a drugiego ścinała zarośla. Wojownik śpiewał:
  - Miecz nuklearny , chce cię ciąć! Piekielny ogień , wiązka laserowa! Ale nie myśl jak ratować swoje życie , wierny miłości, bądź do końca !
  Gerda była zdziwiona:
  - A ty śpiewasz jak prawdziwy naukowiec!
  Charlotte śpiewała w raporcie:
  - To wspaniale, gdy w fizyce piloci pchają swoją naukę do przodu ! Ale główne problemy są rozwiązywane w szeregach, w szeregach, w szeregach!
  Gerda potwierdziła, odbierając:
  - Fajnie jest żyć wśród ognia i dymu! I usłysz warkot karabinu maszynowego! Poprowadź niezwyciężonego Fuhrera do bitwy! Naprzód, naprzód, naprzód!
  Charlotte wspierała:
  - Kiedy pociski eksplodują dzień i noc, szeregi i rozkazy przychodzą szybciej ! Niech świat huczy wściekle - wojna, wojna, wojna!
  Gerda była zainspirowana i poczuła w swoim atletycznym ciele pulsującą energię. I nagle prędkość stała się jak trzepot skrzydeł ważki. A więc wojownik starożytnego Rzymu brakowało zaczepkę punktu w nosie. I był rozkojarzony, a wojownik Gerda rozerwał ścięgno na jego prawej ręce:
  - Nie waż się być niegrzecznym dla pani!
  Brutal z pawimi piórami szarpiącymi dolną wargę odpowiedział z frustracją :
  - To był tylko żart! To był tylko żart!
  Gerda kpiąco, rąbiąc słabnącą rękę, odpowiedziała:
  - Nie żartuj z wilczycą !
  A kiedy rzymski bohater upadł na kolana, wojowniczka uderzyła go kolanem w podbródek. Charlotte zatwierdziła:
  - To całkiem w naszym stylu SS!
  Gerda dostała wtedy ostry czubek w ramię i krzyknęła:
  - No cóż , dupki!
  Charlotte poradziła:
  - Zrób młyn! I ostrzej skręcaj miecze !
  Tutaj w kolei dołączył łuczników Rzymian, to był ciężki pancerz, a ich broń z ludzkiego wzrostu. Oczywiście półtorametrowe strzały są zbyt niebezpieczną bronią przeciwko półnagim dziewczynom i chłopcom. Attila najwyraźniej zdał sobie sprawę, że nie można dłużej czekać; rzucił do ataku kawalerię, którą osobiście poprowadził do bitwy.
  Ten olbrzym zawirował jednocześnie z dwoma mieczami, każdy tak długi jak oszczep bojowy!
  Gerda uśmiechnęła się i mrugnęła:
  - Oto w końcu przychodzi nasz przystojny mężczyzna !
  Charlotte zachichotała.
  - Musisz bić mocno i, co najważniejsze, na czas! W momencie, gdy efekt tego będzie maksymalny!
  I wielkie strzałki wszystko spadł z góry. Dziewczęta i chłopcy zręcznie skakali na boki, a nawet krzyczeli:
  - To będzie nasza droga! Możesz uciec przed kulą lub strzałą.
  Ale strzały wciąż trafiały w niektórych ludzi. Co więcej, zginęli nie tylko przedstawiciele niemieckich pułków Attyli, ale także, w dużej liczbie, z darów własnych rzymskich żołnierzy. Jednak jeźdźców tych barbarzyńców, z pominięciem ich szeregi, spadł na wrogiej piechoty. Cóż, sam Attila wyglądał po prostu szykownie.
  Gerda kopnął clingy dżentelmena plecy z rzutu :
  - Nie łap, nie twoja!
  Charlotte pokręciła głową.
  - A faceci tutaj nie są źli, chociaż nie tacy jak my! Do naszych aryjskich sokołów!
  Gerda tnąc mieczem Rzymianina, zgodziła się:
  - Oczywiście nie para! Uwierz w niemiecką potęgę Rzymu! Zmiażdżmy się jak wesz, a twoja ręka nie drży!
  Charlotte potwierdziła:
  - A nawet jeśli miecz nie jest z gówna!
  Dziewczyny dodały żwawo , obracając precelkiem mieczami i nucąc:
  - Walczymy w słusznej sprawie ! Z piekielnym bagnetem nie ma kompromisów ! Słońce nie będzie zasłonięte chmurami ! Szybki świt nie zakryje ciemności !
   W końcu i sam Attyla przedarł się do łuczników rzymskich. Jednak sądząc po ich wielkości, te łuki były wyraźnie wykonane w Wielkiej Brytanii. Walcząca Gerda pamiętała historię. Za Edwarda III, zwanego przez Brytyjczyków wielkimi, to właśnie łucznicy stali się głównym oddziałem armii... A niektórzy z nich dosiadali koni! Wyższe siły Francuzów zostały bezlitośnie pobite. Ogólnie zarówno Jungfolinge , jak i Związek Niemieckich Dziewcząt, czapki nie były mile widziane... Brytyjczycy zostali uznani za niebezpiecznego wroga , który podbił więcej ziem niż jakikolwiek inny naród w historii planety Ziemia!
  Ale oto teraz jeźdźcy barbarzyńcy miażdżą łuczników, rozcinając ich potężnymi ciosami w młyn. Gerda zmierzyła się z wrogiem z Chin. On nie był zbyt wysoki, ale fantazyjnie skręcone nogi obute w buty z ostrogami:
  - Niemcy to pasożyty - na pewno zostaną pobici! - ryknął .
  Gerda odpowiedziała pchnięciem sztyletu:
  - Na próżno wróg myśli , że udało mu się obalić Niemców ! Kto odważy się zaatakować w bitwie , zaciekle pokona wrogów !
  Charlotte powiedziała :
  - Na planecie nie spadną straszliwe kłopoty! I na próżno wróg rzucił swoje siły na kampanię! Będziemy w stanie pokonać potężnego wroga w bitwie ! Ciemność rozpadnie się w proch - nadejdzie czas światła!
  Gerda znów pomachała z jeszcze większą energią, podsumowując:
  - Słowo nie jest wróblem, ale słownictwo zamienia je w wronę!
  Charlotte posiadała:
  - Gdy język spłynie, z mąki piecze się guzek w gardle !
  Gerda potężnym, nawet jeśli nie kobiecym ciosem miecza, odcięła głowę żołnierzowi, który skoczył z lewej strony , a potem znów zmagała się z Chińczykami. Blond wojownik krzyknął zaciekle i głośno:
  - Nie połkniesz!
  Chiński wojownik odpowiedział:
  - I nawet nie trzeba cię zabierać, jesteś już przede mną.
  Gerda zachichotała w odpowiedzi:
  - Łokieć jest blisko, ale nie gryziesz!
  Tutaj ostrze miecza drapało dziewczynę jak kobra, przecinając pancerz i odsłaniając jej klatkę piersiową: bujną i ze szkarłatnymi sutkami. Chińczyk ryknął smutno:
  - A teraz wystarczy się modlić! Który kościół wolisz: katolicki czy ewangelicki.
  Gerda odpowiedziała ze złością:
  - kościół różni się od prostytutki w tym szczęściu jest zawsze przełożone na później!
  Chińczyk wyszczerzył krzywe zęby.
  - A jakie poczucie humoru cię nie zmieniło! Och, dziewczyno, jak mi przykro, że okaleczyłem taką piękność jak twoja!
  Gerda obnażyła zęby:
  - Jestem "m nie przepraszam! W ogóle szkoda pszczoły , ale pszczoła jest na drzewie, a drzewo jest w lesie! Gdzie jest las - na nosie!
  Chińczyk warknął w odpowiedzi:
  - Niemcy mają wielu wrogów !
  Gerda zręcznie sparowała:
  - Wielu kucharzy psuje owsiankę!
  Po kolejnym ataku wąskookiego wojownika na piersi dziewczyny pozostała krwawa smuga. Gerda sapnęła i cofnęła się. Chińczyk warknął:
  - Więc rozumiesz !
  Dziewczyna odpowiedziała chłodno:
   - Kto nie jest odbierany przez mózg, nie miał mądrzejszego! Mózgi są jak portfel, trzeba je otrzymać, żeby je wypełnić!
  Chińczyk warknął:
  - Cóż, ty też kochasz sofistykę! Po raz pierwszy widzę tak wykształconą i erudycyjną dziewczynę. Wiesz, może ty lepiej iść do armii Wielkiej Rzymie. U nas każda osoba , bez względu na narodowość, może zajmować najwyższe stanowisko u cesarza!
  Gerda sprzeciwiła się:
  - Lepiej umrzeć niż zdradzić!
  Wojownik o wąskich oczach zauważył:
  - To nie jest rozsądne, zajrzyj do bitwy to nasza kawaleria... A kiedy zostaniesz schwytany, dosłownie wyć z bólu na stojaku!
  Gerda odpowiedziała chłodno :
  - Lepiej uderzyć raz spokojnie, niż sto razy rozdzierać serce!
  Ale niestety wygląda na to, że Chińczycy mają rację, tysiące rzymskich jeźdźców, dowodzonych przez samego cesarza (jego zbroję wydaje się być pokrytą skorupą diamentów, rubinów i szmaragdów!), Ruszaj do armii barbarzyńców. Jednak jeźdźcy Attila już udało się zabić większość z wrogich łuczników, że chłopcy z barbarzyńskiej armii sami zaczęli intensywnie wysłać strzałek do wrogich szeregach. Desperacko siekając, Charlotte zachęcała swojego partnera:
  - Nie poddawaj się Gerdzie! Nie daj się nabrać na jego obietnice! Lepiej zbierz się w garść i zdecydowanie wygraj !
  Attila, wraz z jego żołnierzy, cięcia w systemie rzymskim. Jego gigantyczne miecze, niczym śmigła, uderzały w zakrwawiony mikser. A sam bandyta szedł naprzód, próbując włamać się do cesarza.
  ... ROZDZIAŁ 8.
  Gerda zauważyła filozoficznie:
  - Chcesz zostać pasterzem trzody, nie bądź baranem!
  Charlotte zgodziła się:
  -Każdy baran chce zostać pasterzem, podczas gdy wilk jest daleko, a karabin jest blisko!
  Tutaj Gerda otrzymała kolejną ranę w brzuchu. Dziewczyna znów się cofnęła. Jej bosa stopa stanęła nagle na czubku wystającego sztyletu i Gerda pisnęła:
  - Och och! Jak bolesne!
  Sama Charlotte otrzymała już kilka ran i wycofała się. Wojownik krzyknął:
  - Oszczędzaj siły, Rzymianie nie wytrzymają długiej bitwy!
  Ale barbarzyńcy naprawdę mieli trudności. Do bitwy wkroczyły wszystkie nowe i nowe jednostki Rzymian. Tutaj jeźdźcy w złotych zbrojach ruszyli do zaciętej bitwy . Nad nimi powiewały sztandary z wilczymi głowami. Bogatyr został wyprzedza , a może nawet większy niż Attila. W tym samym czasie Rzymianie próbowali nawet objąć armię barbarzyńców z flanki, wysyłając dwa potężne pułki z włóczniami i spiżową zbroją, by ominęły główne miejsce bitwy . Gerda modliła się:
  - Jesteśmy na wyczerpaniu siły, mamy zamiar stracić!
  Charlotte zasugerowała:
  - I odśpiewaj ! Piosenka pomaga nam budować i żyć! Pod bęben pod czerwonym sztandarem wędrować! I ten, który idzie przez życie z pieśnią ; nigdy nigdzie nie zniknie!
  Obie dziewczyny śpiewały unisono i pomimo kontuzji głos; była jak trąba:
  Jest takie powołanie żołnierzy,
  To nie jest zawód , nie tytuł!
  Przynajmniej czasami stufuntowy karabin maszynowy,
  Nie, nie marsz, udręka ciała!
  
  Ale idziemy , stawiając krok naprzód,
  Ponieważ służymy Ojczyźnie!
  Uwierz, że niegodziwy wróg zostanie pokonany
  Aby bawić się w swoim życiu!
  
  Uczono nas prawie od kołyski
  Walczyć z odwagą za Ojczyznę !
  Kiedyś miecze były wykonane ze stali
  A teraz RPG w solidnym plecaku!
  
  Nie cofniemy się, nie cofniemy się
  Choć będziemy pokrycie groby z ciał !
  Villains mamy kosić row
  Niech Wszechmogący doda nam siły!
  
  Czołgi lecą , samoloty latają
  Bomby leją i wybuchają pociskami!
  Nie trzymaj nas za wstrętne szczenięta
  Żołnierze ze stali hartowanej !
  
  Oto towarzysz, który zginął jak bohater,
  Nie możesz niczego pod krzyżem położyć !
  Często ludzie bawią się losem
  Ale pokochają, będą silniejsi - uwierz mi!
  
  Choć w bitwie, gdzie gwoździe są twarde,
  Pamiętajmy o naszych znakomitych przodkach!
  Jak my poszliśmy do Rzymu przez długi czas,
  Czego nie jeść w niewoli nikczemnych resztek!
  
  Nie wydawało się nam kłaniać do bicia,
  Nie rzucaj naszego świata na kolana!
  Jesteśmy w rzeczywistości merlinami - sami wygrywają grę,
  Przedstawiciele wszystkich pokoleń!
  
  Tutaj wysiłki więcej i rzucają,
  Wróg jest już widoczny, płytko się trzęsie !
  Kula prawie trafiła w moją skroń
  Nasze Słońce zaciemniało się w naszych oczach !
  
  Ale podeszliśmy do ataku ,
  Mamy zmiażdżyć tych ohydnych bagnetami z tyłka!
  Pozwól nam wycisnąć Fritzes, jeśli potrzebujemy ognia,
  Nasz wojownik stał się bez cen - po prostu skarbem!
  Mało dziewczyn dopel, obie od wpływu Attyli padły głównym bohaterem armii rzymskiej w złotej zbroi. A chińska dziewczyna została już wcześniej ścięta przez natchnioną dziewczynę , a teraz rzuciła się na przedstawiciela dowódcy piechoty. Ona weszła do walki z prawdziwym, jednooki olbrzym, a nawet zaczął go nacisnąć, wymachując mieczem:
  - Ty potworze nie możesz sobie z nami poradzić! Ponieważ jesteśmy Niemcami!
  Brutal odpowiedział niegrzecznie:
  - Niemcy, papryki! Naród kalek!
  Gerda była poważnie zła:
  - Nie! Jesteśmy Niemcami a priori, narodem wielkich wojowników. Naród, który jest przyzwyczajony do wygrywania i nie ma komu się kłaniać!
  Gigant wykrzywił usta i natychmiast otrzymał ostrze miecza w gardło. Fontanna burknął z byka szyi ... on zachwiał się, i od razu otrzymał zastrzyk w serce ... Gerda zawołała:
  - Heroizm nie ma wieku!
  Charlotte zachęcała swoją przyjaciółkę:
  - Na pewno mocniej zmiażdżyć ich ukochaną ... Ciśnienie będzie jeszcze szybsze!
  W tej chwili jeden z łuczników boso chłopiec z dobrze - celem strzale powalony rzymskiego cesarza. I trzeba było trafić strzałą prosto w oko!
  Gerda, uśmiechając się, śpiewała:
  - Łał ! Nie w brwi, ale w oku!
  Charlotte pokręciła palcem na skroni.
  - Co! Lepiej uderzyć raz, niż przekląć sto! Cóż, teraz wróg ucieknie!
  Gerda wycięła kolejnego wojownika i potwierdziła:
  - Wróg zadrży ze strachu i ucieknie skacząc!
  Rzeczywiście, szeregi Rzymian wahały się i zaczęły się poddawać. Ogólnie rzecz biorąc, kiedy armia zaczyna uciekać, jest to przerażające. Nawet jeśli jest to tak zdyscyplinowana armia jak starożytny Rzym. Nic dziwnego, przecież Czyngis-chan, jeśli uciekło tuzin, nakazał wykonanie całej setki... Choć wiarygodność ostatniego rozkazu, kwestionują, czy nie jest to wymysł historyków. Nawet w Rzymie co dziesiąty został stracony podczas ucieczki . Błyskając bosymi stopami, dziewczęta i chłopcy rzucili się w pogoń za wrogiem. A rogi zaczęły grać ...
  Gerda obudziła się, podskoczyła gwałtownie, dziewczyny szybko ustawiły się w kolejce. Myliśmy się, myliśmy zęby i ponownie nakładaliśmy kremy ochronne z marszem przez pustynię. Więc boso w jakichś strojach kąpielowych i pognali przez piaszczyste piekło.
  Arabskie dzieci wskazały na nich palce ze zdziwienia i gwizdały:
  - Niemiecki Akbar!
  Gerda rozejrzała się i spojrzała tęsknie na oddalające się dłonie, po czym szepnęła do Charlotty:
  - Znowu w piekle!
  Rudowłosa diva odpowiedziała z uśmiechem:
  - Wszyscy ludzie są grzesznikami, a piekło jest naturalnym stanem grzeszników!
  Gerda mrugnęła:
  - Człowiek nie może nie grzeszyć!
  Charlotte skinęła głową ognistymi włosami i zaczęła wyjaśniać, gdy biegła:
  - Zgadzam się! Zgadzam się nawet tysiąc razy! Ogólnie rzecz biorąc, grzech jest pojęciem względnym i czysto ludzkim. Na przykład, jeśli weźmiesz moralność starożytnego świata, to w niej było dobrze, że było dobre zarówno dla samego człowieka, jak i jego klanu plemiennego. Na przykład cudzołóstwo było uważane za błogosławieństwo, a nie za grzech!
  Gerda chętnie się zgodziła:
  - Prawidłowy! Sam Führer uważa, że najlepiej, aby kobieta zaszła w ciążę z bohaterem wojennym niż z własnym, dalekim od zawsze walecznego męża. Zwłaszcza jeśli mąż nadal ma ślady szkodliwej, nieczystej krwi.
  Madeleine krzyknęła do dziewczyn:
  - Zadbaj o oddech dziewczyn, tym razem biegniemy do wyczerpania!
  Gerda odwzajemniła uśmiech:
  - Możesz się zmęczyć, ale nie możesz się zmęczyć.
  Przez pół godziny dziewczęta biegały w milczeniu, po czym Charlotte szepnęła:
  -Wiesz, jaki dziwny sen miała moja dziewczyna?
  Gerda była zdziwiona:
  - Tak, ja też się przyznaję ! I co?
  Charlotte z uśmiechem odpowiedziała:
  - Nic! Taki sen, jakbym był wojownikiem w armii wielkiego barbarzyńcy Attyli. A my walczyli z wosków starożytnego Rzymu. A wszystko było takie piękne i jednocześnie okrutne...
  Gerda zachichotała w odpowiedzi:
  - Wiesz, też o tym marzyłem! Nawet jakoś niesamowity zbieg okoliczności. Widziałem cię we śnie!
  Charlotte mrugnęła w odpowiedzi.
  - A ja ty! Ty walczył dobrze, choć wąskie oczy i żółty na twarzy wojownika prawie cię zabił!
  Tym razem Gerda była poważnie zaskoczona:
  - Nie może być! Czy nie zdarza się, że dwie osoby mają ten sam sen w tym samym czasie?
  Charlotte sprzeciwiła się:
  - Jeśli ludzie chorują zbiorowo na grypę , sen może być taki sam. Oto jak będzie się zachowywać! Słyszałem, że w społeczeństwie Thule są specjalne media, które biorą miksturę i wdychają ziołowe nalewki , a potem pogrążają się w wizjach! A oni zupełnie kierujemy się prorocy!
  Gerda przeskoczyła bruk i zgodziła się:
  - Na pewno! W zasadzie dar proroctwa nie wymaga nadprzyrodzonych mocy, po prostu mogą istnieć w przyrodzie całkiem materialne, a nie rozwikłane jeszcze prawa fizyczne . Ale po co to marzenie?
  Charlotte wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Nie wiem! Może III Rzesza pokona Wielką Brytanię i Stany Zjednoczone za Lwem, albo... Tu można długo się domyślać!
  Gerda chciała coś powiedzieć, gdy nagle jej ucho wychwyciło głośniejszy dźwięk silników. Mimo oddalenia widać było , że silniki samolotu hałasują i zbliżają się znacząco... Madeleine rozkazała:
  - Jaki jest etap ćwiczenia numer dwa: przebranie.
  Dziewczyny zatrzymały się, wyjęły z plecaków peleryny maskujące , pomalowane na kolor pustyni. Potem zaczęli szybko kopać, czego nie było widać z góry, co było nienaturalne. Tutaj Gerda dziękowała losowi , że mieli zarówno broń, jak i ostrza saperów. W przeciwnym razie dziewczyny na pustyni mogłyby stać się łatwym łupem dla brytyjskich szturmowców lub bombowców nurkujących . Charlotte, drapiąc piasek bosymi stopami, powiedziała:
  - Wygląda na to, będziemy mieli do nasłuchu prochu, nawet w Tunezji ... Te drogi Pana są niezbadane !
  Gerda sprzeciwiła się chytrze:
  - Brak dokładnej wiedzy jest zawsze zły, z jednym wyjątkiem, jeśli chodzi o plany Wszechmogącego!
  Charlotte warknęła.
  - Jego plany są bardzo podstępne!
  W ten sposób dziewczyny kiedyś walczyły w Afryce i dokonywały tam wszelkiego rodzaju okrucieństw.
  A teraz Armia Czerwona walczy z nazistami.
  Ale naziści naciskają i naciskają na wroga z dziką siłą. I nadal wywierają presję na froncie wschodnim.
  Ich dyski są szczególnie niebezpieczne. Maszyny te są po prostu niezniszczalne i rozwijają prędkości do dziesięciu dźwięków. Największy problem, z którym Jak-9 i LA-7 nie mogą sobie poradzić.
  Dwie Niemki Albina i Alvina polują na radzieckie samochody na dysku.
  Piękności oczywiście w bikini i boso. I bardzo seksowna.
  Płyta sterowana jest joystickiem.
  Albina przewraca samochód, przewraca radziecki myśliwiec i piszczy z zachwytu:
  - Niech nasza krwiożercza Rzesza będzie sławna!
  Alvina wzięła i również zadała potężny cios rosyjskiemu samochodowi. Zestrzelony i ćwierkający:
  - Genialny ekspres!
  Obie dziewczyny klapsy bosymi stopami. To takie urocze blondynki. A brzuchy dziewcząt są bardzo wytłoczone. Dostępny w kafelkach.
  Albina ponownie niszczy sowiecki samolot. I mruga i ryczy:
  - Chwała morderczemu przejściu!
  Alvina również uderzyła w Rosjanina. Rozpłaszczyła je i zagwizdała:
  - Niech Führer będzie z nami!
  Dziewczyny w dobrej kondycji! I jest w nich tyle uroku. A zęby tak błyszczą. Jak perły schwytane przez kapitana Nemo.
  Albina staranowała samochód i pisnęła:
  - Więc osiodłamy faceta!
  Alvina roztrzaskała wojownika i warknęła:
  - I tuzin facetów!
  Albina zachichotała i zauważyła:
  - Świetny seks, gdy kobieta usuwa mężczyznę za pieniądze!
  Alvina zgodziła się:
  - To klasa, szkoda tylko pieniędzy!
  Albina zestrzeliła kolejny sowiecki samolot i pisnęła:
  - A co ze względu na przyjemność i pieniądze to nie szkoda. Wkrótce pokonamy Rosjan i zdobędziemy własną posiadłość!
  Alvina uderzyła w kolejny czerwony samochód i ryknęła:
  - Niestety wojna się przeciąga! Ci Rosjanie są tacy uparci. To jak uderzanie pięściami w gumę!
  Albina sprzeciwiła się ze złością:
  - Jeśli tylko na gumie. Jest to raczej żelbet. A kostki bardzo bolały!
  Alvina zaćwierkała, uderzyła w sowiecki samochód i ryknęła:
  - Przebijemy się przez każdy beton!
  Albina strąciła myśliwiec LAGG-7:
  - A my rozbijemy metal i wyparujemy!
  Alvina zgodziła się z tym:
  - Rozbijmy się i stopmy! Niedługo będziemy mieli lasery! A potem Rosjanie na pewno skończą!
  Albina była z tym w zgodzie:
  - Nie oprą się laserowi!
  Alvina zachichotała wściekle:
  - Weźmy Moskwę, a potem Londyn!
  Albina zauważyła z irytacją:
  - Najwyższy czas na Londyn!
  Dziewczyny wywróciły dyski na lewą stronę. Ile działek powietrznych sowieckich myśliwców i samolotów szturmowych nie strzela do samochodu nazistów, nie mogą zrobić nic wartościowego. Potężny, laminarny strumień strąca wszystkie pociski i szczątki.
  Alvina, ścinając rosyjski myśliwiec, pisnęła:
  - Taniec motyla nie zadziała na niedźwiedzia.
  Albina wskazała swój samochód bosym palcem i ryknęła:
  - Tak, niedźwiedź... Jesteś bardzo dobrym zwierzęciem. Zwłaszcza gdy jesteś przykuty i obdarty ze skóry!
  Dziewczyny pracują z furią tygrysic. Ech, w łóżku też są temperamentne. Uwielbiają być aktywną stroną. I nie tolerują stałości. Pod tym względem tylko rekiny. I kochają eksperymenty. A ich usta są bardzo kochające.
  Alvina uderzyła w sowiecki samochód i pisnęła:
  - O zmiany w wojnie ku naszemu zwycięstwu!
  Albina zauważyła z irytacją i wściekłością:
  - Tak, wojna się przeciągnęła... To tylko fabryka koszmarów i kuchnia Szatana. Ilu naszych chłopaków i dziewczyn zginęło!
  Alvina śpiewała z westchnieniem:
  - Ilu naszych braci marnieje w grobach... Cienie wędrują po tym świecie... Nie rozumiem co jest.
  Albina, uśmiechając się mięsożerca i miażdżąc Rosjan, bulgotała:
  - Jak myślisz, dziewczyno, ale Bóg jest?
  Zabijając Alvinę też syknął:
  - Mam duże wątpliwości. Wojna trwa już tyle lat. I że Wszechmogący nie kocha Niemiec, jeśli pozwoli zginąć tylu jej najlepszym synom i córkom!
  Albina zasugerowała:
  - Może w tych testach jest jakiś głęboki sens?
  Alvina zachichotała i warknęła:
  - Oznaczający? Więcej dręczyć ludzi, a zwłaszcza nas Niemców?
  Albina mówiła z entuzjazmem wilczycy, która wyprzedziła baranka:
  - Wtedy ostrzej dostrzeżemy uroki świata! I spokojna miłość!
  Alvina wyszczerzyła zęby i chrząknęła:
  - A miłość militarna jest jeszcze lepsza!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Oczywiście, zwłaszcza z chłopcami. Pachną jak młodość, a nie tak owłosieni jak dorośli mężczyźni! Z przyjemnością sobie z nimi radzić!
  Alvina miażdżąca sowieckie samoloty pisnęła:
  - A proces uczenia się też jest bardzo atrakcyjny. Lubię wcielać się w rolę mentora! To wspaniale!
  Albina zgodziła się z tym:
  - Nie mogło być zdrowsze!
  Dziewczyny są ogólnie zabawne, ale dziwki. I oczywiście robią to, o czym nie bardzo przyjemnie się czyta.
  Dziewczyny podskakują z niecierpliwości. Chcą jak najwięcej uczucia! I być głaskanym każdego dnia. Jeszcze lepiej, trzy razy dziennie. Nie, dwadzieścia razy dziennie!
  Alvina powaliła innego wojownika i pisnęła:
  - Nie, jest Bóg! Pozwala nam eksterminować sowieckich wojowników!
  Albina też waliła i ryknęła:
  - Ech, czego mi brakuje? Jest seks, są mężczyźni... Jest mnóstwo rozrywki, ale nie ma ryzyka śmierci! Więc po co nam koniec wojny?
  Alvina chętnie się z tym zgodziła:
  - Ściśle mówiąc, nie ma w tym nic! Będziemy walczyć do końca!
  Albina syknęła z irytacją:
  - A wojna jest taka, że po jej zakończeniu nie czujesz się nawet bardzo zdruzgotany.
  Alvina bardzo lubiła dotykać jej piersi. To takie wrażliwe i erotyczne. A pocałunki są jeszcze lepsze. I kiedy kilku temperamentnych mężczyzn poczuje cię na raz. Zwłaszcza jeśli są chłopcami i wciąż są podekscytowani.
  Krótko mówiąc, dziewczyny są generalnie super i antybohaterkami!
  
  
  
  Wojownicy, jak zawsze, w mini bikini i boso walczyli na mrozie. Zakopywali się w zaspach śnieżnych i stamtąd strzelali, bosymi stopami rzucali granaty i pakiety wybuchowe.
  Bardzo piękne, seksowne i doskonale umięśnione dziewczyny. Opalona, z gołymi nogami.
  Natasza ścięła frytki i pisnęła:
  - My dziewczyny jesteśmy z siebie bardzo dumni!
  Zoe również gwizdała i warczała:
  - Staramy się tylko do pierwszych rzędów!
  Augustyn, ten rudowłosy diabeł, śpiewał:
  - Jesteśmy tylko prima i balerinami!
  Potem gołą stopą wystrzeliła granat.
  Swietłana wzięła go i strzeliła. Rzuciła cytrynę:
  - Będziemy walczyć czysto! Nie mamy umysłu klauna!
  Dziewczyny pracowały wspaniale. Strzelali i rzucali granatami swoimi uwodzicielskimi nogami. A co z Führerem ...
  Natasza odsłoniła klatkę piersiową i dała granat ze szkarłatnym sutkiem. Przeleciał i wpadł w szeregi nazistów, pisnął:
  - Niech będzie wielki koniec świata!
  Zoe napisała na Twitterze:
  - I nadejdzie Svarog Wielki Bóg!
  A także, jak gołymi palcami, wystrzeli granat.
  Augustina zachichotała, zauważyła:
  - Wciąż interesujące. Chrześcijanie mają Jezusa pacyfistę. I mamy świetnego rusznikarza Svaroga! Różnica jest widoczna!
  A także rzuci paczkę bosą piętą.
  Wtedy Swietłana uderzy wroga granatem bosą stopą. A ona zaśpiewa, szczerząc zęby:
  - Nasz Bóg jest Bogiem wojny! Nie pacyfizm!
  Potem dziewczyny rzuciły w siebie śnieżką. Natasza zachichotała i zauważyła:
  - Dobrze, że Władimir był na tyle sprytny, że nie akceptował judaizmu. Myślę jednak, że lepiej byłoby rozwijać własne! Po co nam wiara innych ludzi?
  Dziewczyna wzięła i gołą stopą wystrzeliła granat. I rozproszył faszystów.
  Zoya, strzelanie, dodała:
  - Nie, aby uczynić wiarę pacyfistą! Ale możesz wymyślić własną Iriy!
  A także gołymi palcami u stóp wystrzeli dar śmierci i zmiażdży kilkudziesięciu faszystów.
  Tu i Augustyn również pobili nazistów. I znowu poddała się bosymi stopami, wybuchowymi torbami.
  Rozproszyła faszystów i pisnęła:
  - Stara opowieść w nowy sposób!
  I wystawiła język!
  Swietłana ustawiła się w kolejce. Koszyła frytki i pisnęła:
  - I wielkie zmiany na przyszłość!
  I rzuciła gołą piętą, łamiąc tyły Führera.
  Natasza wzięła go i ryknęła z desperackim wyrazem twarzy:
  - Jestem najfajniejszą dziewczyną! Od razu dokonam oszacowania!
  A gołe palce u nóg rzucają śmierć i chaos.
  Zoya też to uderzyła. Zestrzelił bandę faszystów.
  I szczekał:
  - Za honor i Ojczyznę!
  Potem znowu jej bosa stopa coś zacznie.
  Tutaj i Augustine, gdy bierze i pieprzy się gorąco. Zmiażdży faszystów. Zmiażdży je na kawałki.
  Potem weźmie i zaśpiewa:
  - Chwała Ojczyźnie i Honorze!
  Swietłana uruchomi również dar śmierci, a vyaknet:
  - I będziemy razem!
  A gołe nogi zaczną niszczyć.
  Natasza też będzie skubać i przybijać... Skosić frytki.
  Potem weźmie i da po kolei.
  Śpiewała, obnażając usta:
  - Nie jestem zwykłą dziewczyną! Złote włosy!
  Natasza jest oczywiście dziewczyną w jej umyśle. Wszystko może i jest gotowe na wszystko. Po prostu będziesz podziwiać, jak strzela. I kosi wrogów jak kultywator.
  I piszczy:
  - Miłość prowadzi do śmierci!
  Zoya też strzela. Daje granat gołą nogą i syczy:
  - Pomysłowy akord!
  I dodaje:
  - Wszyscy faszyści na koszt!
  Augustyn również strzela do wroga. Eksterminuje frytki. Kosi nazistów i piszczy:
  - Jeszcze trochę i staniemy się silniejsi niż wszyscy!
  A bose stopy piękności znów rzucają tego, który sprowadza śmierć.
  Swietłana także strzela do nazistów. I wystrzeliwuje granat czubkami bosych stóp. I ćwierkanie:
  - Nie znaliśmy kłopotów, ale przyszedł sąsiad!
  I on też się śmieje.
  Dziewczyny są takie urocze. I te cycate. I tak uwielbiają, gdy ich cycki są ciągnięte.
  To są piękności. To jest akrobacja miłości i poezji! Tak, piękne dziewczyny są znane! Niech będzie z nimi bardzo dobrze!
  Natasza wysadziła faszystów ołowianym strumieniem i pisnęła:
  - A raczej uwierz nam, nie!
  A z gołą nogą ponownie wystrzeli śmiercionośną!
  A tutaj Zoya jest jak lupanet. Porzuci faszystów. I piszczy:
  - Nie możesz znaleźć dla nas rady!
   Augustine, również jak lupanet, za pomocą bosych palców u nóg wybija wiele Fritza i piszczy:
  - A następny wiek będzie nasz!
  Wtedy jej zęby będą błyszczeć jak lustro!
  Swietłana również wzięła i wystrzeliła granat bosą stopą. Zestrzelił faszystów. I odpiłowała z pewnością siebie:
  - Wieczne zwycięstwo! Svarog jest z nami!
  Natasza przejechała odłamkiem szkła gołymi palcami stóp. Poderżnęła im gardła Fritzowi i pisnęła:
  - A Jezus będzie z nami!
  Następnie dodała:
  - Jak rosyjski biały bóg!
  Zoya również poddała się granatowi i krzyknęła:
  - Chwała Wielkiej Rosji!
  A gołym obcasem rzuci pakiet wybuchowy.
  Augustine potrząsnął sutkiem, który wyglądał jak truskawka. Ustawiłem kolejkę do faszystów.
  Potem rzuciła śmierć na Fritzów bosą stopą i jęknęła:
  - Tak, nie mamy problemów!
  I wystawiła język.
  Swietłana również ustawiła się w kolejce. Rozerwała nazistów na strzępy... A potem leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Blondynka krzyczy:
  - Niech moc Rodziny będzie z nami!
  A wszystkie cztery dziewczyny krzyczały:
  - Chwała Wszechmogącej, Wszechobecnej, Wszechwiedzącej, Wiecznej i Wiecznej Rodzinie!
  To dziewczyny walczą... A naziści już w sierpniu przebijają się na Bliski Wschód, ich czołgi już jadą przez Bagdad. A Gerda i Charlotte w aucie E-50 mówią z entuzjazmem:
  - Już zdobywamy stolicę! I wyszczerzyli zęby , ostre jak wilcze zęby.
  Christina strzela bosymi palcami do angielskiego czołgu i ryczy:
  - Chwała epoce wikingów!
  Magda też go uderzyła, tym razem szkarłatnym sutkiem. Zmiażdżyła wroga na śmierć i pisnęła:
  - O wielkość aryjskiego komunizmu!
  A dziewczyny będą się śmiać....
  I pamiętają swoje poprzednie wyczyny.
  ... ROZDZIAŁ 9.
  Przez zamaskowanych dziewcząt poleciał dwa tuziny angielskich samolotów, oni prawdopodobnie nie nie zauważa niczego , a już zaczęły się rozpuszczać się poza horyzontem, gdy nagle nowe zostały usłyszał podejrzane odgłosy. Magdalena dowodziła:
  - Połóżcie się wszyscy i nie ruszajcie się!
  Dziewczyny zamarły, na coś czekały. A teraz zza wydmy pojawiły się lekkie transportery i ciężarówki. Sądząc po projekcie, produkcji brytyjskiej i amerykańskiej. Powoli ruszyli w kierunku stolicy Tunezji. Madeleine była trochę zdezorientowana. Uważała, że linia frontu jest jeszcze daleko, co oznaczało, że Brytyjczycy nie zdążą się pojawić. A raczej nie powinien się pojawić. A potem pędziła cała kolumna. Choć może mniej niż batalion... Kim są ci, jakaś grupa bojowa, omijając pustynie bynajmniej nie ciągły front, chce grzebać z tyłu. Wydaje się to logiczne, choć przy technologii łatwo je dostrzec na pustyni. W każdym razie musisz transmitować do znajomych w radiu i nie otwierać ognia. Co więcej, jest ich tylko setka, a Anglików ponad trzystu!
  Gerda szepnęła do Charlotty:
  - Oto Brytyjczycy! Po raz pierwszy widzę je tak blisko!
  Rudowłosa koleżanka, również dość zdenerwowana, odpowiedziała:
  - Nic specjalnego! A jest wśród nich tylu czarnych!
  Rzeczywiście, co najmniej połowa Brytyjczyków była Murzynami. A kolumna szła niespiesznie, a Murzyni wciąż coś wyli... Zbliżają się coraz bliżej...
  Tutaj nerwy jednej z dziewczyn nie mogły tego znieść, a ona uderzyła pistoletem maszynowym. W tej samej sekundzie pozostali wojownicy otworzyli ogień , a Madeleine z opóźnieniem warknęła:
  - Ogień!
  Za jednym zamachem skoszono kilkudziesięciu Brytyjczyków, jedna z ciężarówek stanęła w płomieniach. Reszta Brytyjczyków otworzyła ogień na oślep. Madeleine złapała chwilę i krzyknęła:
  - Rzucaj razem granatami ofensywnymi !
  Dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilki", rzucające daleko i celnie granaty . I że od dzieciństwa byli szkoleni, a także poddawani specjalnym metodom . To wtedy trenujesz z prądem, trochę wahałem się z rzutem a Ty z wyładowaniem. Gerda i Charlotte również rzucały prezentami. A do tego brytyjskie salto i do góry nogami... To zabawne. Strzelają na oślep, a Murzyni wciąż krzyczą w niezrozumiałym języku. To zdecydowanie szumowina ...
  A Gerda strzela i rzuca, jednocześnie śpiewając:
  - W uczniach SS jest koszmar! Jeden skok - jedno uderzenie! Jesteśmy wilkami - nasza metoda jest prosta! Nie lubimy ciągnąć kota za ogon!
  Charlotte również szarpie się w odpowiedzi. Strzeliły do niego kule, rozszczepiły fragmenty czaszki. A potem wybijają im oczy. Oto jeden przestraszony czarny mężczyzna, który dźga swojego jasnowłosego partnera bagnetem w bok. W odpowiedzi pluje krwią. Charlotte śpiewa razem:
  - Anioły gwiezdnego mrocznego piekła! Wygląda na to, że wszystko we wszechświecie zostanie zniszczone! Trzeba wzlecieć w niebo szybkim sokołem! Aby chronić przed zniszczeniem duszy!
   Brytyjczycy działają niezorganizowani, większość z nich to żołnierze kolonialni : Murzyni i Hindusi, Arabowie. Oni: potem spadają, zamarzają, a potem przeciwnie, gwałtownie podskakują i zaczynają pędzić jak szalone zające. Jednak dziewczyny strzelają celnie, a granaty choć fragmenty i latają nie daleko, ale gęsto! Teraz nie pozostało już wielu wrogów. Madeleine krzyczy po angielsku, jej głos jest tak ogłuszająco głośny, że nie potrzebujesz nawet megafonu:
  - Poddaj się, a oszczędzimy ci życie! W niewoli będziesz miał dobre jedzenie, wino i seks!
  Zadziałało od razu i jak już się poddają... Ręce do góry i...
  Zebrali 50 jeńców, połowa z nich została ranna. Magdalena dowodziła:
  - Dokończ rannych!
  "Wilczyce" bez ceremonii strzelały kulami w skronie tych, którzy nie mogli stać, a resztę załadowano do samochodów i wywieziono do najbliższej bazy.
  Po gorącym piasku pustyni, bose stopy Gerdy z wielką przyjemnością czują miękką gumę. Ona nawet jęczy błogo ... amerykańskie ciężarówki są bardzo wygodne i nie wstrząsać podczas podróży. Po zwycięstwie dziewczyny są wesołe. Charlotte zapytała Gerdę:
  - Ilu zabiłeś?
  Dziewczyna wzruszyła ramionami ze zdumienia:
  - Nie wiem? Nie byłem jedynym, który strzelał... Ale myślę, że dużo!
  Charlotte obliczyła:
  - Jest nas stu, zabitych około trzystu, czyli trzech za brata, czyli za siostrę! Imponujący początek wojny!
  Gerda machnęła obojętnie ręką:
  - Nie o to mi chodzi! Najważniejsze, że nie zmarł ani jeden przyjaciel. Choć to oczywiście statystyka, trzystu wrogów zostało zniszczonych, a po naszej stronie tylko dwóch wilczych wojowników zostało lekko rannych. Jestem nawet zdziwiony, że z takimi wojownikami nie zdobyliśmy do końca Afryki.
  Charlotte natychmiast zepsuła nastrój:
  - Więc przegraliśmy z tymi niedoszłymi wojownikami w osiemnastym!
  Gerda ze złością potrząsnęła lekką głową , jakby posypana sylwestrowym śniegiem:
  - To z powodu zdrady! Ale tak naprawdę byliśmy bliżej zwycięstwa niż kiedykolwiek i było to oczywiste dla każdego, kto nie jest ślepy! Niestety, przeszkodzili nam!
  Charlotte zgodziła zręcznie drapiąc palcami gołe nogi z jego lewego ucha:
  - Tak, zdrada, sabotaż, przeciętność wojska.... A my wciąż rozbijaliśmy Rosjan , zmuszając ich do kapitulacji w osiemnastym roku ! Och, fajnie by było przejść przez bezkres Rosji, tam jest fajnie, ale tutaj jest gorąco!
  Gerda zachichotała radośnie :
  - Ale w Rosji takich ciężkich mrozów ... I to jest , gdy boso pobiegł na śniegu w górach, wiem , że to mąka.
  Charlotte wyszczerzyła zęby.
  - Mała Gerda biega boso po płonącym śniegu... To symboliczne jak w bajce... Opowieści czyste, jeszcze dziecinne i wcale nie egoistyczne...
  Gerda mrugnęła radośnie do koleżanki:
  - To tak, jakbyśmy mieli do Fuhrera?
  Charlotte potwierdziła:
  - Prawie! Po prostu jedziemy , a nie biegamy boso po gorącym pustynnym piasku . A nawet po zwycięstwie.
  Związany Murzyn mruknął po niemiecku:
  - Straszne anioły, jestem gotów wam służyć! Jesteś boginią, ja jestem twoim niewolnikiem!
  Charlotte pogładziła swoje kręcone brązowe włosy lekko szorstką stopą czarnego jeńca .
  - Jesteście Murzynami z natury niewolnikami! To oczywiście jest dobre z jednej strony , ktoś musi ciężko pracować od świtu do świtu, robić brudną robotę... Ale niewolnik z natury, obrzydliwa natura jest zdrajcą i nie można mu powierzyć broni. Z kolei my jesteśmy Niemcami, najbardziej kulturalnym i najlepiej zorganizowanym narodem na Ziemi. Wielki naród wojowników, i nie bez powodu na wszystkich europejskich armii, a nawet w Rosji byli niemieccy najemnicy, a najbardziej prawdopodobne dowodzenia pozycjach!
  Gerda powiedziała ostro :
  - Tak, będziesz nam służył jako niewolnik. Dla Murzynów mamy specjalne menażerie. A ty po prostu musisz ...
  Charlotte zasugerowała:
  - Niech go pocałować nasze stopy. W końcu będzie nam przyjemnie, a czarnuch sam się poniży.
  Gerda energicznie potrząsnęła głową :
  - Nie wiem jak ty, ale to obrzydliwe, gdy usta śmierdzącego czarnucha dotykają czystej skóry prawdziwego Aryjczyka . Aby...
  Charlotte nie zgodziła się:
  - Nie! I na Przeciwnie, to bym się podobało. Dobry wygląd...
  Ognistowłosa piękność wtuliła się w czerń, bo bolały mnie nogi. Z entuzjazmem zaczął całować długie, równe, wyrzeźbione palce bogini. Dziewczyna w odpowiedzi tylko delikatnie się uśmiecha, grube wargi łaskoczą murzyńską opaloną skórę. Tu język więźnia przesunął się po elastycznej, lekko zakurzonej stopie dziewczyny. Miło przecież, kiedy poniża się silnego, prawie dwumetrowego mężczyznę.
  Gerda była zdziwiona:
  - Dziwne, ale co, czy to nie jest dla ciebie obrzydliwe?
  Charlotte uśmiechnęła się.
  - Więc nie! Dlaczego miałbym być zniesmaczony?
  Gerda wolała milczeć: dlaczego miałaby mieszać się w sprawy koleżanki. W rzeczywistości wychowano ich tak, aby Niemka była nie tylko wojowniczką, ale także kochającą, łagodną żoną i zdrową matką. Ale ona sama jeszcze nie pomyślała o chłopakach, może z powodu dużego wysiłku fizycznego lub po prostu nie znalazła jeszcze swojego partnera. Wygląda jednak na to, że Charlotte jest tym zmęczona. Ona uderzył w kostkę na nosie, tak że Yushka płynęła i zasugerował, piece:
  - Może zaśpiewamy?
  Gerda skinęła głową:
  - Oczywiście zaśpiewamy! W przeciwnym razie stanie się smutne!
  Dziewczyny zaczęły śpiewać, a ich koleżanki przyłączyły się tak, że piosenka spłynęła jak wodospad:
  Chodź , my miło trochę z gąszczu ,
  Trzymam nieziemski smutek !
  I chłód, palący chłód,
  Przebił zepsuty motyw!
  
  Na śniegu nozhenki nagie,
  Nadchodzą małe białe dziewczynki !
  Ryczą jak wilki gniewnych śnieżyc,
  Skubanie stad ptasich ptaków!
  
  Ale dziewczyna nie zna strachu
  Jest wojownikiem potężnych sił!
  Koszula ledwo zakrywała ciało ,
  Na pewno wygramy!
  
  Nasz wojownik to doświadczony,
  Nie da się go zgiąć młotem kowalskim !
  Tu klony poruszają się delikatnie,
  Płatki śniegu spadają na twoją klatkę piersiową!
  
  Nie jest naszym zwyczajem bać się
  Nie waż się drżeć z zimna!
  Wróg jest gruby z karkiem byka,
  Jest lepki, obrzydliwy jak klej!
  
  Taka siła wśród ludzi,
  Co za święty rytuał!
  Dla nas zarówno wiara jak i natura,
  Wynik będzie zwycięski !
  
  Chrystus inspiruje Ojczyznę ,
  Każe nam walczyć do końca!
  Aby planeta stała się rajem
  Wszystkie serca będą odważne !
  
  Ludzie wkrótce będą szczęśliwi
  Niech życie czasem będzie ciężkim krzyżem!
  Kule są okrutnie śmiertelne
  Ale ten, który upadł , już powstał!
  
  Nauka daje nam nieśmiertelność
  A umysł poległych powróci do szeregów !
  Ale jeśli jesteśmy nieśmiali, wierzysz
  Wróg od razu wkręci konto!
  
  Więc módl się przynajmniej do Boga
  Nie musisz się kłócić, z dala od lenistwa !
  Sędzia Najwyższy jest bardzo surowy,
  Chociaż czasami może pomóc!
  
  Ojczyzna jest mi droższa niż wszystko ,
  Święty, mądry kraj!
  Trzymaj mocno naszego przywódcę na wodzach,
  Rodzi się Blossom Motherland !
  Pięknie zaśpiewały dziewczyny z elitarnego batalionu SS "Wilki" , a słowa były szczere. W ogóle panował stereotyp, że esesman - stąd kat! Ale tak nie jest. Istniały oczywiście specjalne jednostki karne, najczęściej w ramach dywizji bezpieczeństwa, które przeprowadzały operacje specjalne, ale większość dywizji SS była po prostu elitarną strażą Wehrmachtu. Generalnie trzeba powiedzieć, że czerwona, totalitarna propaganda nie jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji o II wojnie światowej. W końcu jasne jest, że komunistyczni przywódcy Agitprop nie mogli nie być bezstronni i obiektywnie ukrywać wydarzenia. Tak więc niezawodnie trudno jest ocenić, gdzie była prawdziwa prawda, o okrucieństwach faszystów, a gdzie była fikcja. W każdym razie ci, którzy poważnie zajmują się badaniami historycznymi, muszą przyznać, że nie każdy żołnierz SS jest katem i potworem . Ponadto przed atakiem na ZSRR; Naziści w ogóle na terytoriach okupowanych zachowywali się tolerancyjnie, źródła zachodnie nie wskazują na żadne masowe okrucieństwa i represje.
  A teraz dziewczyny pomogły więźniom wydostać się z samochodów; w przyjazny sposób poklepali szerokie ramiona nieśmiałych mężczyzn. Następnie dziewczyny zostały zaproszone do odświeżenia się ...
  Kolacja była skromna, ale na pustyni zastrzelono zebrę, a każda dziewczyna dostała grilla ugotowanego po arabsku. Na ogół Arabowie, przynajmniej zewnętrznie, byli przyjaźni, a ci, którzy znali niemiecki, próbowali nawet żartować lub delikatnie głaskać dziewczętom stopy .
  Gerda odepchnęła przyklejonego Araba na bok i powiedziała:
  - Nie jestem dla ciebie!
  Charlotte poszła za jej przykładem:
  - Kup sobie harem!
  Gerda z uśmiechem zaproponowała:
  - Ale powiedz Charlotte, co byś zrobiła, gdybyś została żoną sułtana?
  Rudowłosa koleżanka zauważyła z powątpiewaniem :
  - To właściwie kontrowersyjne szczęście... Chociaż wciąż patrzę na żonę sułtana. Jeśli wielki Osmańskie Imperium kwitnące, potem ... To byłoby nawet bardzo ładne ... Chciałbym zreformować armię turecką, poprawić broń ... I chyba pierwszy bym odwrócił wzrok na wschód.
  Gerda zgodziła się:
  - Prawidłowy! Ale tutaj to wstyd dla Turcji, że nawet w czasach swojej świetności nie mogła podbić Iranu. To było całkiem realne, zwłaszcza że armia perska była zacofana. Ciekawe, wielki Führer, jaką podejmie decyzję, by podbić Turcję, czy nadal włączyć do swojej koalicji, rzucając kość Osmanom, w tym niektórym z niezbyt wartościowych ziem Iranu?
  Charlotte wzruszyła ramionami ze zdumienia.
  - Nie wiem! W rzeczywistości ostatnio pojawiły się plotki, że zaatakujemy ZSRR ... Mówią, że rosyjskie bogactwa i tłuste ziemie Ukrainy nie są tak naprawdę potrzebne!
  Gerda podniósł palce bosenkoy nogi kubek herbaty i całkiem zgrabnie uniosła podbródek, wlewając się brązowy płyn. W tym samym czasie dziewczynie udało się porozmawiać:
  - Ukraina ma bardzo bogate, tłuste ziemie. Pod mądrym niemieckim przywództwem iz naszą wysoką kulturą rolniczą przyniosą rekordowe plony. A potem mamy chleb, będzie tańszy niż woda. I sami Ukraińcy na tym skorzystają, bo rząd sowiecki po prostu ich okrada , zmusza do głodu!
  Charlotte skinęła głową.
  - Będziemy uczyć Te Słowian naszą wielką Germańskie kulturę! Oświećmy ich!
  Tu rozmowę przerwały niegrzeczne krzyki, czas odpoczynku się skończył.
  Ale po obiedzie, dziewczęta powrotnie zbudowany i wykonany, aby wykonać forsownego marszu przez pustynię. Trudno było biec po posiłku, a dziewczyny nawet lekko jęczały, dopóki jednak ich ciała się nie rozgrzały. I tak rzucili się jak skoczki.
  Tymczasem , SS pułkownik Dessa, potajemnie wysłał nową szyfrowania wiadomości do Brytyjczyków. To było dlaczego wydawało Dessa zdradzić Trzecią Rzeszę na ryzyko dostania się do gestapo. Są pieniądze, przyzwoita pensja, plus łupy wojenne, co jeszcze jest potrzebne... Ale są ludzie, którzy mają naturalną własność, żądzę zdrady. Zdradzając , po prostu łapią szum i szaleją jak od chwastów. A teraz Dess zapisywał Brytyjczykom dane o przeniesieniu nowych żołnierzy i pojawieniu się dodatkowych samolotów. A także to, co wiedział o czasie przybycia wojsk niemieckich . Oczywiście on też czasami wstydził się, że jego towarzysze umierają z jego winy i bał się możliwego ujawnienia ... Ale może jest już za późno, aby się wycofał, chyba że Trzecia Rzesza przegra, to ... Ostatnio tam nie było uporczywe pogłoski o zbliżającym się operacji na wschodzie. I nie tylko plotki, wojska, zwłaszcza czołgi, zostały przeniesione do Polski i Rumunii . Chociaż prestiż armii rosyjskiej nie był szczególnie wysoki, to cios carskiej armii rosyjskiej udaremnił blitzkrieg w 1914 roku. Ponadto radzieccy ochotnicy dobrze walczyli w Hiszpanii, czy cios pięścią czołgu w Mandżurii. Prawdopodobieństwo, że Wehrmacht by ugrzęznąć tam i nie miał czasu, zanim zima była bardzo wysoka. I to i Wielka Brytania razem, Stany Zjednoczone będą miały czas na rozmieszczenie sił. Niewykluczone jednak, że ZSRR nie wytrzyma do zimy, zwłaszcza jeśli atak na niego nastąpi nagle, a Rosjanie nie zdążą podjąć działań w celu odparcia agresji. Ponadto , Japonia pomoże ...
  Po ujawnieniu tajemnic Dess zapaliła papierosa , wyjmując z paczki amerykańskie papierosy. Chociaż HB ma swoje tajne konto w szwajcarskim banku i otrzymał porządną sumę, to i tak nie jest biedny. W szczególności jeden z szejków ukrył zapas złota i kamieni. Arabski informator dał im jednego i sługi tego szejka, który mógł wiedzieć, że jego wódz ma ukryte skarby. Co nie zaszkodzi , aby zwrócić się do niewoli w sposób bardziej szczegółowy, co i jak, jeśli, oczywiście, wie.
  A Dess poszła do lochu tortur i wkrótce dołączył do niej arabski informator. Dess mrugnęła do niego chytrze .
  - Cóż, mamy wskazówkę.
  Kazamat SS był bogato wyposażony . Było nawet dynamo do elektrycznych tortur . A tutaj oni przynieśli do niewoli. Widząc go, Dess wydał z siebie gwizdek rozczarowania: zwykły arabski chłopiec, mający niewiele ponad czternaście lat. Ciemny, chudy, ale stara się wyglądać prosto i nie zdradzać strachu. Jednak ciekawscy chłopcy z reguły mogą dużo wiedzieć, podsłuchując sekrety dorosłych. Desse doświadczający braku czasu rozkazał:
  - Złap arabskiego chłopca!
  Tego chłopca już dobrze zużyte sługi kombinezon został szybko oszukanym na chłopca . I tak nagi i wciągnięty na wieszak. Bransoletki zostały zapięte na ramionach chłopca i zaczęli wyciągać tył ramion. Mały arabski chłopiec zaczął się pochylać, jego bose stopy były ściśnięte w dybach z ciężarem. Chłopak sapnął, jego stawy skręciły się w ramionach, chłopak ciężko oddychał. Dess zapytał szorstko:
  - Jak masz na imię, szczeniaku?
  Tłumacz powtórzył to po arabsku.
  - Ali! - chłopak wydusił z siebie drżącym głosem .
  Dess mówiła już z większą czułością:
  - Powiedz mi, gdzie twój mistrz ukrył skarb. Powiedz, otrzymasz wysoką nagrodę, zrobimy z ciebie szejka . Ale nie, będziemy cię torturować , dopóki nie oddasz swojego ducha.
  Chłopiec mruknął:
  - Nic nie wiem!
  Dess zaśmiała się kwaśno :
  - Nie wierzę! Że chłopak o tak przebiegłej twarzy nic nie wie. Dlaczego sam nas zadowolisz?
  Ogromna Esesman wziął off skóry bicz ze ściany , przeplatane z gwiazdami. Specjalnie obecny lekarz w białym fartuchu i fartuchu podszedł do chłopca i położył mu dłoń na prawej stronie klatki piersiowej. Wsłuchał się w puls i z uśmiechem oświadczył:
  - Ma niezwykle zdrowe serce. Potrafi wiele znieść, ale bardzo cierpliwa. To może być trudny orzech do zgryzienia.
  Dess zaśmiała się kpiąco :
  - Tym lepiej... Chociaż trzeba pracować.
  SS katem i niepełnym wymiarze czasu zdrajca zadał poważny cios dla sztywnych tyłu nastoletniego Arab. Nastąpiła krwawa smuga, chłopak ciężko oddychał, twarz miał wykrzywioną, ale stłumił uciekający jęk. Dess uderzył ponownie, uśmiechając się obrzydliwie i szczerząc się zaciekle . Tak naprawdę tortury sprawiają przyjemność wielu ... Może to też wiąże się ze zwierzęcym instynktem chęci pokazania swojej wyższości, że jesteś super człowiekiem, a ofiara to bzdura. Nawet Fryderyk Nietzsche wierzył, że nadczłowiek przyszłego "szczęśliwego" świata będzie wyróżniał się znacznie większym okrucieństwem zarówno wobec innych, jak i wobec siebie. Dess nie był zbyt zabawny pod względem okrucieństwa wobec siebie, ale wobec innych ...
  Wieje obserwowani, wieje, az chłopca chude ale muskularne tylne zamienił się w krwawą miazgę, to bat zaczął chodzić na nogi. Do Ali kredytu , przynajmniej w końcu zaczął jęczeć cicho, ale udało mu się powstrzymać głośne krzyki. Dess przestała dawać klapsy i kpiąco zapytała:
  - Jak ty niemiecka łaźnia?
  Pobity chłopiec jęknął:
  - Nie!
  Pułkownik SS najsłodszym tonem zapytał:
  - Jeśli chcesz zdradzić sekret, zrób to teraz. W przeciwnym razie okaleczymy, a ty nie będziesz już mógł służyć w SS.
  Ali znalazł odwagę, by odpowiedzieć:
  - Nic ci nie powiem! Przysiągłem w imię Allaha!
  Dess zachichotała jak lis:
  - Co mamy kontynuować! Zadowolisz nas. Co teraz złożyć?
  Sadystyczny lekarz zasugerował:
  - Kocioł! Ta tortura jest również dobra, ponieważ można ją stosować w połączeniu z innymi.
  Dess zaśmiał się złośliwie:
  - Oczywiście , kociołek! Teraz czule usmażymy pięty.
  Pułkownik SS nie gardził i sam zaczął smarować podeszwy chłopca kurzem , chociaż już zgnił, ale przed torturami podeszwy chłopca zostały obmyte z kurzu przez popleczników oprawcy . Lekarz skinął głową z aprobatą.
  - Więc stopy nie spalą się od razu, a my możemy rozciągać umęczoną "niebiańską przyjemność" przez długi czas!
  Następnie dwóch arabskich pomocników wyniosło piecyk wyposażony w automatyczne sterowanie, umieszczając go około pół metra od bosych stóp śniadego, przystojnego chłopca. Wtedy Dess osobiście zabrała się do rozpalania ognia.
  Języki ognia drapieżnie biegały po brykietach z węgla. Chłopak sapnął, zaczął konwulsyjnie szarpać głową...
  Pułkownik SS Dess powiedział kpiąco :
  - Cóż, chłopcze... Jeśli chcesz ulżyć swojemu losowi, powiedz nam, gdzie ukryte są skarby szejka . Nie będziemy pozostawać w długach, sam staniesz się szlachetnym szejkiem .
  Ali drgnął konwulsyjnie . Na gołych obcasach jest wiele zakończeń nerwowych , a ogień to okrutny ból. W powietrzu coraz mocniej wyczuwalny jest zapach spalenizny. Chłopak sapał coraz bardziej, pot i łzy spływały mu po policzkach :
  " Nie wiem ... nie wiem ...
  Dess pstryknął palcami w powietrzu:
  - Nie kłam, widzę przez kłamstwo ! Co więcej, sam powiedziałeś, że nie. Zamęczymy Cię na śmierć i ...
  Ali naciągnął i rozciągnął swój chudy, ale z dość lekkim uciskiem brzucha. Próbował powstrzymać krzyki, aby nie pokazać, że cierpi, ale zdradzieckie ciało nie chciało wytrzymać. Łzy mimowolnie płynęły mu z oczu, a arabski chłopiec wstydził się, że płacze jak dziewczyna. Ale niestety nie może powstrzymać łez i jęków , chociaż z jego konwulsyjnie przygryzionej wargi spływa strużka krwi. Dess, tymczasem , aby zwiększyć ból ; wziął parę gorących szczypiec i chwycił za chude żebro chłopca. Delikatnie ścisnął mocnymi łapami i zaczął się skręcać. Ali jęknął znacznie głośniej, ból był nie do zniesienia, z gardła wyrwał mu się:
  - Nie rób! Proszę nie!
  Dess jakoś krzywo, na azjatycki sposób, uśmiechnął się i zapytał:
  - Powiesz? Teraz będziesz.
  Chłopcy kręcili głowami i jęczeli, pluli krwią:
  - Nie! Nie powiem!
  Dess nagle odezwała się znowu, łagodnie i insynuując:
  - Więc, dlaczego ty musi się umrzeć tak młody . Po co? Zobacz jak cudowne jest życie, jak przyjemnie oddychać świeżym powietrzem i kochać dziewczyny. A twoje oszpecone zwłoki będą leżały na śmietniku, a szakale zabiorą kości.
  - Ale dusza pójdzie do Jilgi! - Wycisnąłem Ali z siebie.
  Pułkownik uśmiechnął się drapieżnie :
  - Nie! Owiniemy twoje zwłoki w świńskie skóry, a piekielny świat podziemny będzie na ciebie czekał jako zbezczeszczony!
  Wtedy chłopcy naprawdę wybuchnęli łzami:
  - Nie rób! Proszę nie!
  Desse niesamowicie warknął:
  - Mówić ...
  Ali odpowiedział z jękiem:
  "Nie jest łatwo to wytłumaczyć. I muszę pokazać ci to miejsce siebie .
  Pułkownik zmarszczył szerokie, ale bynajmniej nie niskie czoło. Być może chłopak po prostu chce kupić czas i spróbować uciec. W takim przypadku będą tylko odwracać ich uwagę od innych, nawet jeśli nie tak opłacalnych spraw. Ale z drugiej strony... Dess ryknęła:
  - Dobrze! Zdejmij go z tylnych łap, ale nogę spętaj łańcuchem i blokadą na szyi, aby nie uciec! Sprawdźmy, czy nie ma wszy!
  Kiedy chłopiec został uwolniony z tyłu, jęknął ponownie . Niepewnie wstał i sapnął, skóra stopy została spalona. Niemniej jednak, Ali starał się trzymać pionowo, a nawet wypchnięte danej męczeńską uśmiech . Pułkownik nagle mimowolnie poczuł szacunek dla młodego Araba : trzyma się, chce pokazać, że jest mężczyzną. Co może, gdy skarby są w jego rękach, zrekrutować chłopca? W końcu i tak nie będzie miał powrotu do swojej własnej. Krewni szyi nie wybaczą słudze rozdanych skarbów, a przed zemstą chłopca może uchronić tylko niemal wszechmocny esesman.
  Pomimo widocznej niemożności ucieczki więźnia, chłopiec został przykuty łańcuchem do bosej, na wpół spalonej nogi chłopca łańcuchem z piłką, a jego głowę i ręce również unieruchomiono w bloku. Potem pułkownik, decydując się na zabranie ze sobą tylko paru szumowin SS-manów, jednak doskonale władających bronią, oraz arabskich tragarzy, w razie gdyby skarbów było dużo. Wtedy oczywiście się ich pozbędą, ale na razie obiecują góry złota...
  ... ROZDZIAŁ 10.
  Otóż dziewczyny w kolejności czasu dopełniły do czasu dość ciemnego razu, jego marszowy rzut. Charlotte zachęciła Gerdę:
  - Trudno jest łatwo nauczyć się w walce!
  Gerda odpowiedziała:
  - Ciężko żyć na treningu - łatwo zginąć w walce!
  Po skończeniu biegu na końcu wyczerpane dziewczyny spięły się jeszcze bardziej, po czym umyły się i poszły spać. No, ile można skręcać się do chaosu! Gerda marzyła o bardzo dramatycznej kompozycji...
  Początkowo dziewczyna zobaczyła wroga, we śnie wydawała się jednocześnie badać ogromną przestrzeń.
  Armia wymaszerowała z miasta. Żołnierze ustawieni w prostokącie, który , jak się poruszył, wyglądał bardziej i bardziej jak szczur. Jak to zwykle bywa z takimi zwierzętami, najbardziej obrzydliwy pysk! Przed nami melozaury i pięć tyranozaurów, za nimi kawaleria, wielbłądy z rycerzami w zbroi , kawaleria z lżejszymi wojownikami . Następne są piechoty, lekki, skóra zaczyna opancerzone, miotacze Javelin , a ciężki , brąz-zbrojony. Były też najbardziej liczne łucznicy. Łukasz jest inny, trochę czarny, a duży pomalowany na żółto . Niektórzy żołnierze są uzbrojeni we włócznie i zbudowali rodzaj falangi. W ogóle, dość duża armia przez standardy w średniowieczu . Dinozaury ryczą i budzą strach. W ruchu, to przypomina powódź błotna, nieubłagany, ale może nie tak gwałtowny. Brzęczą trąby , biją bębny. Za końmi i wołami ciągnącymi katapulty i balisty. Te ostatnie jednak nie są zbyt przystosowane do walki w terenie . Za murami miasta dym unosi się w niebo, pracują kuźnie, wykuwają kajdany dla niewolników. Na samym ogonie żołnierzy stoją kaci w czarnych szatach, gotowi poddać buntowników okrutnym torturom . Kleszcze są już rozgrzane , wiertła są rozgrzane .
  I który przyjść przed nimi: półnaga jako strasznych uzbrojonych niewolników, wśród których jest wiele niedożywionych młodzież z ostrymi ostrzami i czarne obcasy, zestrzelił na kamieniach. Tak że dla wojska do kur na śmiech. Sama Gerda jest półnaga i bosa, ale wcale się nie wstydzi:
  - Śmierć jest pojęciem względnym w czasie, życie ma absolutny sens!
  Ale, co dziwne, nastolatkowie i inni niewolnicy, napotykając dużą armię, nie stali się początkiem biegu. Przeciwnie, w dinozaury rzucano rzutki i kamienie. W pierwszej kolejności próbował pokonać siedzących na potworach jeźdźców.
  A oto partner Charlotte, sądząc po diamentowym koniu, szlachetna osoba. Po tym wszystkim, że widział , jak te wojska zbliża , bardziej liczne niż był mądry wojownik z oczekiwaniami, ale nie doświadczyć panikę .
   - I są pewni siebie! Oczekują, że będą nas torturować. Co powiesz na ten dziób Sokoła .
  - Niespodzianka jest gotowa! Jak nie prymitywne dinozaury, ale ich więcej niż 2 set, obracając w locie, będą one zniszczyć całą armię! - Młody człowiek, pomalowany jak Indianin, z czerwonymi i żółtymi piórami, uśmiechnął się.
  Książę de Eileron w towarzystwie kilku pułkowników, wszystkich w złocie i klejnotach, jechał w środku kawalerii:
  - No to jeszcze trochę i wróg zostanie zmiażdżony, to było coś nieuniknionego. Oto królowa, ona zostanie zgwałcona przez stu żołnierzy, a następnie , jeśli ona jest żywa, że zrobi to do niej !
  No cóż, fantazji zaprzeczał wyniosły książę. Co by zrobił z królową, chciałem być twardszy, żeby potomkowie po wiekach drżeli, a pomysłów nie było wystarczająco .
  Dinozaury już rzuciły się na szybko uciekających niewolników. Złapaliśmy najmniej zwinnych. Kilku zbyt odważnych chłopców wskoczyło na nie, wspięło się na ich szczęki, wbiło im włócznię w zęby. Ale nie można trzymać na skorupkach, że odleciał i zostali brutalnie deptane.
  Dziób sokoła zagwizdał głośno , a potem zdając sobie sprawę, że nie rozumieją, krzyknął ogłuszająco:
  - To jest czas teraz !
  Rozległ się hałas i na dinozaury poleciały bąbelki. Byli bardzo duże w wyglądzie , kolorowe, dublowane, ale spada do lufy dinozaurów , ich rozerwanie pod w płonącym płomieniem.
  Urządzenie wynalezione przez Hawkeye'a i Terminatora Śnieżkę było bardzo proste. Konwencjonalne tylko świetne bańki mydlane na początek , takie jak te, które rozpieszczają dzieci. Tylko zamiast roztworu mydła prosta, ale skuteczna mieszanka wybuchowa . Same kule zostały wysadzone przez lekką bryzę, która została odtworzona za pomocą zaklęcia. W przeciwieństwie do sztucznego huraganu , że nie wymaga zbyt dużych nakładów energii. Tak więc broń dzieci okazała się bardzo skuteczna w walce z pędzącymi przed nami potworami. Wyglądało to spektakularnie, bąbelki mieniące się wszystkimi kolorami tęczy trafiły w wyszczerzonych kagańcach. Efekt jest jak z bomby napalmowej, najważniejsze jest to, że gaz znajdujący się w środku podrażnia nosogardło stworzeń, wywołując uczucie paniki i strachu. A płomień pali się w szczególny sposób, wyciągając zwierzęcą duszę. Zakryte ogniste potwory zamieniły się w hurtowy lot. Więc wszystko to było przerażające i niezwykłe.
  Charlotte zadąła w róg, wzmocniony płytami rezonansowymi :
  - Zamów ofensywę!
  Kawaleria rebeliantów , która była już dość liczna , ruszyła w pościg za słabnącą armią. Do bitwy przybyli także łucznicy. Bezwzględny kleszczy wydawało się zaciskając , przygotowuje się zniszczyć z załamania w podobieństwo do szczurów tkaniny z szeregu tych żołnierzy .
  Przed nimi, jak zwykle, Charlotte jak zwykle rzuciła się w powietrze . Ona przebrany na siebie cienki, ale bardzo mocny pancerz Dwarf praca. Jednak kontury jej uwodzicielskiego ciała wcale nie były ukryte, wręcz przeciwnie , widoczna była każda linia : od klatki piersiowej do ud. W tym samym czasie korona błyszczała znacznie jaśniej niż prawdziwe diamenty.
  - Saryn do kiczu! - krzyknęła dziewczyna, naśladując Stenka Razin. Przypomniała sobie jedną powieść z kategorii tabloidów , prawie zakazaną w III Rzeszy, gdzie legendarny wódz walczył z armadą statków kosmicznych. To była siła i rycerskość w tym samym czasie . Tak , a historia jest bardzo ciekawa, w której nie było księżniczek, a piekielny demon Skelentora zniewolił główne źródło kosmicznej energii...
  Istnieje już Gerda myślał, ale jak będzie ona sama wzięła się na miejscu lidera rebeliantów. Szczególnie znaleźli się w niewoli i torturami. W tym przypadku , ona byłaby zachowana odwagę, honor, gdyby nie załamał się w ręce oprawców. Po tym, jak Ataman pozwolił sobie na szydercze dowcipy , nie okazując giętkiej woli i kozackiego poczucia humoru.
  - Wierzę, że się nie cofnę! - Powiedziała, że sama dziewczyna.
  Dinozaury zaatakował swoją własną kawalerię. Oni rozszarpałeś , podeptane, przewrócone wielbłądy, konie i inne myśliwce. Ogarnęła panika i kawaleria, wymiana piechoty. Wyobraź sobie, że jest, sam rozwścieczony dinozaura. Masa tuszy w kilku słoniach, metrowe zęby i szponiaste łapy strzępią się po kolei. Wojsko niemal natychmiast zamieniło się w przerażony tłum, który rozrywają na kawałki niewolnicy i żołnierze, którzy przeszli na stronę prawowitej królowej .
  Charlotte osobiście nadzorowała wycinkę i pościg. Kilku zawodników biegł do niej i były natychmiast zabity. Książę Lotek wraz z wybraną grupą gwardzistów próbował powstrzymać szalejący przypływ. Na niego i uderzył Charlotte. Obracanie oba miecze w tym samym czasie , wojownik non-stop obcięli gwardzistów, pozostawiając żadnych szans.
  Przeładowany zbroją goblin na wielbłądzie próbował jej się oprzeć .
  Charlotte, szczerząc się drapieżnie, zauważyła:
  - A ty myślisz , że wzrost będzie pokonać umiejętności?
  - Słoń depcze mrówkę! - warknął kudłaty olbrzym .
  - I przechodzi do myszy! Wielcy ludzie mają duże i tęsknią! - Po kilku szybkich ciosach dziewczyna znalazła lukę w przyłbicy i uderzyła wroga.
  - Muzyka nie grała długo ! I hit przez wizjer! A zło zabrało sługę do swojego piekła! Wojowniczka wystawiła język.
   Charlotte lubiła żart , zwłaszcza wierszyk i kalambur. I właśnie dlatego, że coś i rejestrowanie poszło fajniej. Śnieg terminatora dumpingowych z powietrza doniczkach zapalający mieszaniny wzmacniającej paniki.
  - Nadal będą papy ! Och och och! - powiedział wojownik z bajki.
  Charlotte przebiła się do lotki księcia . Był otoczony przez strażników: cztery gobliny na ośmiu nogach wielbłądów zdolnych do przenoszenia masy potworów stosunkowo łatwo .
  Książę wydał rozkazy generałowi Chichikhowi.
  - Spróbuj zebrać pięści niektóre nie najbardziej wartościowych żołnierzy w celu powstrzymania rebeliantów, podczas gdy sam wycofać szybciej do bramy.
  - Więc my musimy zablokować się w mieście? - zapytał generał z wyraźną irytacją.
  - Najprawdopodobniej tak! Nie twój interes! - warknął książę.
  - Szkoda przed kim! Niektóre łachmany naciskają na nas ! Ogóle niech się strużka pomarańczowego płomienia z jego ust .
  - Niestety, póki jest jeszcze co! - Nagle przestraszony książę krzyknął.
  Charlotte w dzikim skokiem do ściąć goblina i kolejne dwa żołnierzy. Trzej bandyci rzucili się na nią .
  Lotka krzyknęła:
  - Zabij sukę!
  Strzała wystrzelona przez Gerdę (też walczyła rozpaczliwie i starała się nadążyć za koleżanką) powaliła jednego z napastników. Kolejny potwór został zabity przez Swietłanę.
  - Niestety przystojny, ja był pierwszy, bo tej osoby.
  Ocalały goblin syknął.
  - Ludzie to pasożyty! Bądź goblinami nietoperzy!
  Dziewczyna w odpowiedzi podcięła sobie stopę pod kolanem i wbiła głowę w brutalną twarz.
  - Jak się o złamanym nosie.
  Od straszliwego uderzenia piękna głowa potwora zakołysała się, a potwór spadł z wielbłąda. Charlotte umiał pokonać, tak że jej wieje sparaliżowany dużymi zwierzętami wielkości z słoni. Aby to zrobić, musisz wybrać żądany punkt i pokonać kod pod ostrym kątem, gdy chrząstka nosa wejdzie w płat czołowy mózgu.
  - I ty jeździć w prawdzie w głowach! - krzyknęła dziewczyna.
  Duke Lotka próbował strzelać na dziewczynę z zatrutym sztyletem z wiosną.
  Charlotte złapała lecące ostrze i strąciła je mieczem. Metal w kontakcie z metalem odleciał. Dziewczyna zeskoczyła z siodła, przeleciała i opuściła ostrze na hełmie.
  - Tutaj mam kapitalistę!
  Od wstrząsu hełm roztrzaskał się wraz z głową. Fakt, że szczątki z księciem zleciał z konia. Charlotte sterczały jej język, to był długi różowy jeden, i pokazał go do siebie.
  - Fakt, że jesteś tak męki, może być dostać.
  Śmierć księcia złamał na morale armii. Żołnierze albo uciekli lub poddała się tłumnie . Szok był zbyt wielki. Tylko najemnicy i szlachta próbowali zorganizować pozory oporu. Ale takie ośrodki zostały szybko zlikwidowane.
  Charlotte zachęcał żołnierzy, nawet prawie nieuzbrojonych nastolatków, oni rzucili się odważnie i , być może, nawet musiała zostać zawarta. Dziewczynka zburzono kilka tuzin wojowników, ale nie było nikogo zabijać dalej .
  Nie zdążyli zamknąć bram , w dodatku część mieszczan zbuntowała się, zaczęło się wysypisko.
  Baron de Capricorn, dowiadując się o zamieszkach w mieście, wychowanych przez niewolników, zażądał:
  - Wykonać egzekucję na wszystkich niewolnikach , wprowadzić masowe egzekucje.
  Snow White terminator, jednak okazało się być bardziej zwinny, które rozproszyły strażników z ognistym strumieniem , zainstalowany królowej standardowego prawo na wieży.
  - A co pan chce nam być liberałem. A może nawet się poddał.
  Zbuntowani mieszczanie, wielu niewolników przedarło się do pałacu gubernatora. Brama złamał Charlotte, była bita i miażdży wszystko w jednym rzędzie.
  Gerda dostała kilka zadrapań, ale tylko z tego powodu się zdenerwowała, oto jego miecz, powaliła kaprala trolla, po czym szybko wspięła się na górę.
  Wojownik, skoki stóp, nożem w klatce piersiowej goblina, że poleciał do ściany, natknął się na swoich torach w gruzach włóczni.
  - Zastanawiam się, kim jesteś dla smaku tłuszczu!
   Jej miecze znów znalazły obfitość pożywienia, ścierając się ze strażnikami. Ale większość z garnizonu nie umieszczono oporu. Tylko pałac z choicest części, tym większa część najemnych żołnierzy zwrócił nakrętkę jędrniejsza. Sam Hawkeye zaatakował okładkę. Charlotte czas dosłownie wzrosła wyższy, spotkał się z Capricorn twarz do twarzy. Nie było tylko kilkanaście osób opuścił okolice barona , a sprawę dla wojownika z dwóch lub trzech sekund. Wtedy on pobiegł do szlachcica.
  Walka, w rzeczywistości nie był wojownik dotknął palcem ramię Baron i paraliżuje go.
  "Możesz liczyć na łaskę królowej. Jednak ludowy sąd nie zna litości !
  Facet , który wyglądał jak z faun skoczył na nią .
  - Jakie zwierzę chcesz dostać do mózgu? - Wojownik przeklął.
  Mimo, że przeniósł się szybciej niż normalny człowiek, Charlotte sparował pchnięcie, a uderzeniem w odpowiedzi, że zdmuchnął jej brzydkiej głowie:
  - A oto faun. Cały wszechświat jest pełen tych stworzeń. Albo może istnieć inny rodzaj goblina.
  Wojownik przeniósł się do pałacu, ale nie mają czasu, buntowników i mieszczanie czynienia z garnizonu przed niż przyszedł ten diva.
  Gerda zdołała wykończyć jeszcze tylko dwie szumowiny. Obrócił się wokół własnej osi, mówiąc filozoficznie :
  - Nie możesz pokonać wszystkich bez pokonania siebie - nie możesz pokonać siebie, nie ucząc się od wszystkich!
  Gubernator został zadźgany na śmierć przed wojownik interweniował. Jednak to pozbywa się kłopotów sądu, dostojnik, jak się wydaje, była uzasadniona, drań, jeśli ponad to zająć sami obywatele. Tłuste ciało zostało posiekane na kapustę, nie pozostawiając całej kończyny.
  Dziewczyna zbeształa nadmiernie gorliwych buntowników.
  - Pamiętaj, najważniejsza jest umiejętność życia według sprawiedliwych praw. Nadszedł czas przywrócenia ładu ludowego .
  Miasto szybko usuwa martwe ciała, było nie dużo i złamał ulicy, przycięte drzewa. Wybrani lokalne organy władzy, włącznie z pośród byłych niewolników. Jednak niewolnicy tworzą większość ludności, w którym nagrane wszystko w rzędzie, pierwsza wszystkim dlatego, że od biednych.
  Lenastala jako pierwsza poprowadziła ludzi do przysięgi. Młoda królowa stała się ciemniejsza bladość zawrzeć zniknął, ramiona i biodra rozszerzyły czyste umyte włosy lśniące perłowo biały. Ona była bardzo ładna i kobieca, nie brakuje w tym rodzaju siły. Kapłani z gorliwością prowadzili lud do przysięgi. Było jednak jasne, że duchowni czarnego kultu nie byli zadowoleni: królowa była bardzo sprawiedliwa , zabroniła składania ofiar z ludzi i obniżyła podatek kościelny . Tu i Teraz na stosie samoprzylepnych osób szczególnie często wprowadzają w poświęceniu niewinnych dzieci, najpierw wszystkim chłopców. Człowiek powinien być z przodu nawet w piekle .
  Przy okazji przysięgi czarnego księdza zaproponował:
  - Chodźmy zabić tuzin chłopców i sześć dziewczynek!
  Lenastala powiedział niegrzecznie:
  - Nie lepiej niż ty! W ogniu sadysty!
  Ksiądz został podniesiony i przeniesiony do wcześniej przywiązanego drewna i gałązek. Gerda, w międzyczasie , wytarł nią ostrze i stanął obok do Charlotte, pyta ze zdziwieniem:
  - Dziwne, ale dlaczego jest to powstanie zaczęło ?
  Jej partner odpowiedział z uśmiechem:
  - Aby przywrócić należne tron królowej. Lenastala jest legalną spadkobierczynią, a na tronie zasiada uzurpator.
  Gerda wciąż wątpiła:
  - Nieczęsto zdarza się, że prawowici spadkobiercy tronu zwracają się o pomoc do motłochu.
  Charlotte powiedziała całkiem logicznie:
  - Przyjaźń z mafią nie upokarza, jeśli prowadzi na wyżyny władzy! Cóż, w tym przypadku może to być ostatnia szansa królowej.
  Gerda ostrzem miecza podrapała się po bosej, dziewczęcej pięcie. Charlotte miała na sobie sandały z ozdobnymi perłami . Nagle złapał się figlarny chłopca za rękę . Wydawało się, że dzieciak chce wyciągnąć torebkę z pasa wojownika . Silna Charlotte podniosła chłopaka do swojej wyciągniętej ręki. Jednak dziecko było w postaci dziesięciu lat, a nie tylko więcej i rozpłakało się:
  - Och, żadnych ciotek! jestem bardziej taki...
  Gerda przerwała ostro :
  - Sam wiem - nie będę! Wystarczy jednak, że złodziej nadal musi zostać ukarany, inaczej przyzwyczai się do nieodpowiedzialności! Co radzisz Charlotte?
  Wojownik wykrzywił twarz:
  - Myślę, że klapsy będzie za mało! Nie okalecz dziecka, odcinając rękę.
  Gerda zgodziła się:
  - Oddajmy się strażnikom i niech go biczują !
  Mała chłopczyca nagle zaczęła ze łzami w oczach błagać:
  - Nie rób tego, lepiej weź mnie za swojego giermka.
  Charlotte prychnęła pogardliwie.
  - Złodziej jako giermek... Jakim jestem głupcem! Tak, nadal jesteś za mały, by nieść mój arsenał, po prostu upadniesz. Więc ... - krzyknęła dziewczyna . - Ona jest strażnikami, musisz ukarać złodzieja ...
  Gerda nagle zachichotała:
  - Więc nie ma strażników, uciekła... Będziemy musieli zaprowadzić chłopca do królowej, żeby osądziła!
  Charlotte pokręciła głową.
  - Nie trzeba odwracać uwagi królowej od takiej drobnostki jak próba banalnej kradzieży. Poza tym Lenastala jest zbyt miła, prawdopodobnie każe mu puścić. Więc byłoby lepiej, gdybyśmy go ukarali na miejscu. Myślę tylko, żeby odpiąć go gałązką na piętach...
  Gerda tutaj nie zgodziła się:
  - Nie! On będzie wtedy trudno chodzić, a nawet jeśli łamiemy się krew, podnosi infekcji. Lepiej jak zwykle chłostać niegrzeczne dzieci!
  Charlotte podrapała się w tył głowy i skinęła głową.
  - Niech tak będzie!
  Podczas lania chłopiec zaczął krzyczeć, a Gerda zakneblowała go, żeby nie został usłyszany. Ale mimo to zebrał się tłum ciekawskich ludzi. Zasugerowali, jak wychłostać złodzieja. Potem dali mu kopniaka w poobijany tyłek, pozwalając mu iść ze wszystkich czterech stron. Następnie dziewczyny udały się do najbliższej tawerny. Ale od razu natknęli się na problem, okazało się, że jest przepełniony, ponieważ wielu rebeliantów zdążyło już zdobyć pieniądze i śpieszyło się, aby je wyciągnąć.
  Gerda zauważyła:
  - Szerokie gardła są typowe dla wąskich horyzontów!
  Charlotte dodała:
  - Kto ma pierwsze miejsce do wypełnienia brzucha, ostatnie do oczyszczenia sumienia!
  Dziewczyny odwróciły się i postanowiły po prostu iść ulicą. Potem z zaułka wyskoczyły trzy gobliny z maczugami i jeden wielkonosy troll z zakrzywionym mieczem . Charlotte zręcznie uniknęła huśtania się dębu i dźgnęła owłosioną, obrzydliwie śmierdzącą istotę ostrzem pod brzuchem . Nawet nie zwolniła, powalając wojownika. Gerda zręcznym zamachem odcięła zarówno maczugę, jak i głowę:
  - Mam, kto ugryzł!
  Charlotte z trudem wyciągnęła miecz i warknęła:
  - W celu wyjaśnienia! Straciwszy głowę, nie zyskasz nic poza bólem głowy!
  Następnie wojownik ciął stwora w ciało, prawie przecinając je na pół. A Gerda chciała położyć trzeciego goblina, ale potem razem z nią podrapać ostrze trolla. Nie jest za duży, jak przeciętny człowiek, może gęstszy, ale szybki, jak... cholera.
  Gerda wypowiedziała nawet zdanie z sentymentalnej powieści:
  - Zwinnie i szybko zostaniesz ministrem!
  Troll odpowiedział cierpko:
  - Z honorem i mieczem zostaniesz włóczęgą! I jesteś skoki boso dziewczynka jak królik, a kończy się w pułapce.
  Gerda znowu wypaliła:
  - Jeśli nie możesz pozbyć się zająca serca, zawyjesz jak wilk, z psiego życia!
  Goblin próbował wykorzystać fakt, że wojownik starał się odeprzeć ataki trolla i próbował podejść z boku. Ale Charlotte czuwała. Szybko jak samica geparda dosłownie poszatkowała paskudne, śmierdzące stworzenie. Wtedy wojownik mrugnął do Gerdy:
  - Teraz wszystko jest w porządku!
  Troll zachichotał i powiedział :
  - Dlaczego szlachta jest tak rzadka u ludzi, ponieważ nie mają podłości - koło ratunkowe w wirze ewolucji!
  Gerda zręcznie sparowała:
  - Podłość, choć kołem ratunkowym w walce o przetrwanie, jest pożerana przez robaki nieufności, którą zrodziła!
  Troll odpowiedział, atakując jeszcze bardziej gniewnie:
  - Mowa zwykle kwitnie, gdy zanika możliwość ochrony fizycznej!
  Gerda w odpowiedzi próbowała sama złapać wroga w nadjeżdżającym ruchu, ale pomiot ciemności zaatakował w bardzo różnorodny sposób. W dodatku sprawiało to nawet wrażenie, jakby celowo bawił się z dziewczyną, nawet kilka razy kpiąco drapiąc wojownika w nos. Dziewczyna wpadła w furię i od razu otrzymała bardzo ostry zastrzyk w klatkę piersiową, od której wylała się krew. Gerda próbowała przeskoczyć trolla, ale ten lekko skaleczył jej opaloną skórę na brzuchu. A próbując kopnąć w pachwinę, boleśnie trzasnął mieczem gołe palce u nóg.
  - Jeśli chcesz żyć, kochaj się ze mną! - zamruczał świr. - Nadal nie masz szans!
  Gerda warknęła:
  - Bez szans! Ale teraz to zobaczymy!
  Wspaniała blond bosa wojowniczka śpiewała głośno:
  Kat powiedział : szczęśliwych dni nie będzie,
  Ci będą prześladowani i obcy każdego !
  Ale armia kochających wolność bojowników ,
  Rozpraw się z niezliczonymi hordami!
  
  Widmowa twarz śmierci: wieczny towarzysz wędrowca,
  Ale my też nie potrzebujemy spokoju!
  Kto jest w lenistwie , wszędzie jest wygnaniem,
  Jak trudno jest zdobyć marzenie!
  
  A jakim snem jest eteryczna miłość,
  Czasami droga do tego jest zła!
  Paweł jest twardy, więc obrzydliwe jest nie przeklinać,
  Czasami nieostrożne przeliczenie jest okrutne !
  
  Wtedy lata znikną za chwilę młodsze,
  A bitwa zabrzmi jak uczta!
  Tutaj wiatr obraca wir kołowy,
  Jak ulewa lała się namiętnie, wściekle!
  
  Uwierz, że będzie ziemia uprawna ,
  Chleb złoty rośnie sozhnut!
  No i z migoczących twarzy świętych ikon ,
  Daj łaskę tej pracy!
  
  Ale jak trąba powietrzna - Seroko z pustyni,
  Na Ziemię nadeszła straszna wojna!
  Biegnąc chłopcom nagie nogi ,
  Choć śnieg już spadł - panuje zima !
  
  Wrogowie obrócili domy w ruiny,
  I trochę żalu - stracili dzieci!
  Włóż ciężary na szyje ludzi ,
  Płonie taniec bezdusznych katów!
  
  Smutek nie może być wyrażona na ludzi, to tak mocno,
  Bez schronienia, bez jedzenia, bez ciepłych łóżek!
  Gwiżdżąc jak kobra, wściekła zamieć na polu,
  Gdzie, naprawdę, szlachetność - do diabła z kłamstwem!
  
  Nadejdzie jasny dzień - chwalebna godzina zwycięstwa,
  Orzeł Ojczyzny przeleci nad skałami !
  Niech będą śpiewane bohaterskie czyny żołnierzy
  Mamy ostry miecz i mocną tarczę!
  Na ostatniej sylabie wojownika brzydki troll upadł, a odcięta głowa odleciała dobre dwadzieścia metrów. Oślepiający snop ognia nagle pojawił się z niego i tylko garść popiołu pozostała na miejscu brzydkiej głowy.
  Faszyści przenieśli się przez Afrykę i osiągnęli pewien sukces. I zabierali jedno miasto po mieście, wioskę po wsi.
  Teraz posuwają się już w Sudanie i na południe. I takie aktywne stada bosych dziewczyn. I jak agresywnie walczą.
  Nie pozwól nikomu zejść z ziemi.
  A potem dziewczyny zmuszają sojuszniczych żołnierzy do całowania ich szkarłatu i sutków oraz lizania piersi.
  I w ten sposób dosłownie je gwałcą.
  Tutaj również Svetlana z gołą nogą wzięła rączkę, a także rozdrobniła swoją arię.
  • Wiele legend o wielkich Velesach jest przekazywanych przez ludzi - zarówno o tym, jak urodził się z woli Rodziny, jak i jak został wychowany w Świecie Navi przez Boga Viy , jak błąkał się po świecie Yavi w poszukiwaniu jego przeznaczenie i był dręczony przez złą zasadę, którą został zaczarowany. Legendy opowiadają o jego miłości do jasnookiej Yasuny io tym, jak poświęcił się, by uratować jej życie. Śpiewają piosenki o jego wyczynach i pomaganiu ludziom. Nie można opowiedzieć wszystkich historii w jednym arcydziele.
  Potem dziewczyny się urwały. Rozpoczął się kolejny ostrzał Woroneża. Bomby działały. Nadleciały też niemieckie bombowce. Piloci walczyli dzielnie z faszystami. W szczególności Maria. Mimo mrozu dziewczyna była tylko w białych, cienkich majtkach. Naciskałem stopy bosymi palcami na pedały, ścinałem Niemców. Dziewczyna zestrzeliła bombowiec odrzutowy Yu-387, powodując jego dymienie i upadek. Wykrzyknęła radośnie:
  - Chwała Wielkiej Komunistycznej Rosji!
  Dziewczyny w samych cienkich majtkach skończyły pisać i pisnęły przeraźliwie:
  - Niech Rosja i jej bogowie będą sławni!
  Augustyn autorytatywnie stwierdził:
  - Nie ma nic lepszego niż wiara w Rosyjską Wszechmocną Rodzinę!
  Swietłana mruknęła logicznie:
  - I nie wejdziemy w światło innych Bogów! Jesteśmy niezwyciężonymi Rosjanami!
  A wszystkie cztery dziewczyny podniosły ręce, krzycząc:
  - Chwała Rosji i rosyjskim bogom!
  Dziewczyny walczą i walczą rozpaczliwie. I takie cuda się powtarzają. I dosłownie rozrywają wrogów na strzępy.
  A naziści w Afryce już zdobyli Etiopię i wkroczyli do Iranu, kontynuując z powodzeniem posuwanie się naprzód i zajmowanie ziem, i tak dalej.
  W zachodniej Afryce naziści zdobyli już Kamerun i znaleźli się w pętli Nigru.
  A potem ruszają na południe z bitwami i biją dziewczyny pod dżunglą bosymi stopami.
  A wrogów biorą do niewoli, zmuszając ich do lizania ich nagich, dziewczęcych obcasów. I coraz bardziej zdobywają Czarny Kontynent.
  Churchill trzęsie się ze strachu. Widzi pełzającą po nim piękną armadę dziewczyn.
  A Brytyjczycy nadal się wycofują. A wojska niemieckie wkraczają coraz głębiej i już zbliżają się do RPA.
  Augustyn ćwierkał:
  - Przyszły wiek jest dla komunizmu!
  Svetlana dodała agresywnie:
  - O ateizm naukowy!
  Mimo wzmożonego ostrzału dziewczyny coraz aktywniej pisały. Rzeczywiście, dlaczego dać się ponieść ateizmowi? Co więcej, to jest takie naukowe!
  A rosyjscy bogowie-demiurgowie będą jeszcze żywsi, wszyscy żywi!
  Natasza, pocierając dłońmi nagie sutki, naszkicowała sobie fragment bosą stopą:
  Zdrowy rozsądek, humanizm, antyrasizm i duch ateistyczny panują we wszystkich dziełach Marka Twaina bez wyjątku. Humor i satyra pisarza organicznie łączą się z gracją stylu i zamyśleniem. Wypowiedzi z jego prac, korespondencja osobista i rozmowy przy stole natychmiast stały się własnością publiczną i organicznie weszły do sztuki ludowej. Za życia, a także po śmierci, Mark Twain był malowany jako przystojny mężczyzna z wąsami, niezmiennie z fajką w zębach i wypowiadającym maksymy. Mark Twain nadal tworzył maksymy po swojej śmierci. Teraz badacze dzieł klasyków literatury światowej i amerykańskiej zebrali te perełki sztuki ludowej i opublikowali je w formie Encyklopedii zatytułowanej "Czego Mark Twain naprawdę nie powiedział".
  Następnie Zoya pocałowała Nataszę w jej nagą klatkę piersiową i poszarpała ją gołą nogą.
  Po swoich 70. urodzinach Mark Twain ogłosił, że w końcu może mówić i pisać, co myśli, bez obawy o jakiekolwiek konsekwencje dla siebie, i zaczął pisać Autobiografię, serię ostrych satyrycznych ateistów - można nawet powiedzieć: bojowo ateistyczna! - dzieła, które, oszczędzając religijność rodziny i przyjaciół, zapisał do wydania 25-50-100 lat po śmierci. Wszystkie te prace zostały po raz pierwszy iw całości opublikowane dopiero w latach 1962-1965.
  Ognisty Augustyn pocałował nagą piętę Zoi. A potem narysowała bosą stopą:
  Spośród ateistycznych dzieł Marka Twaina za jego życia należy wymienić jego błyskotliwą krytykę w eseju "Chrześcijańska nauka" modnego wówczas ruchu scjentologicznego, który proponował leczenie wszystkich ran, przezwyciężenie wszelkich problemów i osiągnięcie żałosnego sukcesu tylko ze skoncentrowanym , "naukowo" skomponowana modlitwa. Tą pracą pisarz obraził swoją córkę Clementinę, która była osobą religijną i zwolenniczką scjentologii. Za życia pisarza ukazała się jego praca, w której poddał nauki mormonów bezstronnej krytyce (Kościół Świętych w Dniach Ostatnich). Ukazała się również praca: "Podróż kapitana Strompfielda do raju". W latach 1901-1902 Mark Twain napisał obszerną pracę satyryczną zatytułowaną: "Tajna historia Eddypa, imperium światowego", w której opisuje tragiczny i komiczny stan państwa, w którym bardziej niż jakiekolwiek aspiracje przyjęła religia nad. Współcześni badacze uważają, że dzięki tej kompozycji Mark Twain zainspirował Orwella do napisania dystopii "1984".
  Swietłana również wzięła i pocałowała się w udo Augustyna. A potem wzięła go i gołymi palcami, trzymając długopis, wydobyła go.
  Ale najbardziej przejmujące dzieła ateistyczne napisał po 70 latach. Jednocześnie poinformował swoich przyszłych czytelników: "Cały czas pamiętam, że przemawiam z grobu, bo umrę, zanim te księgi moje ujrzą światło, ale z grobu przemawiam chętniej niż język żywych iz tego powodu: mogę to zrobić swobodnie!"
  Natasza pocałowała Swietłanę w jej opalone, nagie kolano. I gruchała entuzjastycznie, a raczej bazgrała.
  W Związku Radzieckim, oprócz dzieł pojedynczych, ukazał się 12-tomowy zbiór dzieł Marka Twaina. Zawiera główne ateistyczne dzieła pisarza. Ale po 1962 r., po opublikowaniu nowych dzieł z woli, te ostatnie były publikowane w odrębnych wydaniach lub zbiorach. Ostatnim z nich jest zbiór "Dziennik Adama", Wydawnictwo Literatury Politycznej, Moskwa, 1982, 295 stron. Obecnie reprodukujemy tylko jeden rozdział tej publikacji z Medytacja o religii Marka Twaina.
  Zoya, ta cudowna dziewczyna, pocałowała drugi sutek Natashy i ćwierkała z entuzjazmem, wyciągając bosymi stopami:
  Z przyjemnością tłumaczyć i czytać Marka Twaina. Należy pamiętać, że Mark Twain pisał dla amerykańskich czytelników, którzy doskonale znali Biblię, doktrynę chrześcijańską. Niestety (lub na szczęście?) Byli obywatele radzieccy nie mają takiej wiedzy teologicznej. I dlatego dosłowne tłumaczenie (lub co gorsza - "kalkulacja") często nie przekazuje naszemu czytelnikowi całej głębi i całej satyrycznej myśli pisarza o nauczaniu religii. I dlatego, korzystając z dostępnego już tłumaczenia, ponownie porównaliśmy je z oryginałem, wzięliśmy pod uwagę poziom percepcji naszych czytelników i dokonaliśmy pewnych rozszerzeń przekazu myśli w języku rosyjskim, a w skrajnych przypadkach zrobiliśmy kilka notatek.
  Augustine pocałował Zoyę w udo i szybko go wydobył bosymi stopami:
  A więc, jak mówią: "Z Bogiem!". - Zacznij czytać złote myśli o religii klasyki światowej literatury.
  Swietłana pocałowała ognistego diabła w gołą piętę i syknęła:
  - Chwała rosyjskim bogom! Skreślmy Biblię i przedstawmy Wedy!
  ... ROZDZIAŁ 11.
  Dziewczęta z III Rzeszy kontynuowały postępy w Afryce. Kiedy Charlotte i Gerda walczyły tam w 1941 roku. A teraz są pełne tych wspomnień;
  Niestety, taki przyjemny sen Gerdy okazał się krótki. Pierwsze w górę i wykonując ponownie . Jednak dziewczyny nawet nie pomyślały, że będą z tego powodu skomplikowane . Oni nawet pracował ze szczególnym entuzjazmem. W międzyczasie Madeleine postanowiła urozmaicić aktywność fizyczną , a dziewczynki... zaprzęgnięto do specjalnych wózków, na których stały czołgi. Dowódca kompanii SS powiedział z zachwytem:
  - Tutaj dziewczyny, zaoszczędzimy brakujące paliwo i wyszkolimy was. Nowy typ obciążenia z przyłożoną wartością!
  Kiedy dziewczyny w strojach kąpielowych ciągną bezrękawniki, a nawet pocą się w palącym słońcu, to fajny widok. Ale dziewczyny muszą opierać bose stopy o piasek i ostre kamienie. Jęcz i nie poddawaj się....
  Gerda prawie nie tłumaczy oddechu, filozoficznie zauważyła:
  - To z pewnością piękne, ale... Tak teraz wyglądamy jak niewolnicy starożytnego Egiptu. My też nosimy najcięższy ładunek, ale jednocześnie nie biją nas batem!
  Charlotte zgodziła się:
  "Oczywiście nie biją mnie, ale to wcale nie ułatwia!" Nie, to tylko fitness połączony z podnoszeniem ciężarów!
  Gerda próbowała skierować rozmowę na inny temat:
  - Jak myślisz, gdyby Aleksander Wielki nie umarł w tak młodym wieku, podbiłby Rzym, a potem cały świat?
  Po chwili Charlotte odpowiedziała, otrząsając się z potu:
  - Trudno powiedzieć... Przecież planował kampanię przeciwko krnąbrnym Arabom... Ale oczywiście miał szansę! Chociaż powinniśmy się cieszyć, że mu się nie udało!
  - Czemu?! - zdziwiła się Gerda, poprawiając pasek ocierający się o ramię.
  Charlotte, szczerząc zęby, odpowiedziała:
  - Bo Hitler w tym przypadku byłoby zbyt trudno go prześcignąć. I tak minie kolejne dwa tysiące lat, a po pytaniu, kto był najlepszym i największym dowódcą wszechczasów i narodów, przyjdzie jednoznaczna odpowiedź - Fuehrer Niemiec!
  Gerda pocałowała pasek mocniej:
  - Tak, Adolf Hitler już prześcignął Napoleona... Stanie się to szczególnie oczywiste: gdy zdobędziemy Egipt, Napoleon zawiódł! A tam i do samych Indii.... Ale najważniejsze jest oczywiście lądowanie w Wielkiej Brytanii ...
  Charlotte stanowczo potwierdziła:
  - Czego Napoleon nie wszedł do Londynu, zrobi Wehrmacht pod dowództwem Adolfa Hitlera! Zastanawiam się tylko, czy rozpoczniemy inwazję na Rosję, przed czy po?
  Gerda powiedziała z powątpiewaniem:
  - Myślę, że lepiej po... Napoleon, nawiasem mówiąc, zrujnował całą armię w Rosji. Ale nie jesteśmy Francuzami. Żaby nie są zbyt zdolnymi wojownikami!
  Do rozmowy włączyła się potężna blondynka, która ciągnęła za nimi pasek. Jej głos brzmiał bardzo cicho, jak męski, chociaż jej figura była kobieca i atrakcyjna:
  - Tak, Francuzi są trochę tchórzliwi, ale ich technika wcale nie jest zła. Widziałem, jak Ziz-35 bezkarnie przebijał pancerz niemieckich T-4. Wstydziłem się nawet naszej techniki... Tak samo angielska "Matylda". Granat może je łamać przez tory, ale przebić pancerz ... 88-mm armaty wziął go, ale mamy bardzo niewielu z nich. Pozostaje tylko uderzyć w gąsienice i unieruchomić... Generalnie Brytyjczycy też są silni w lotnictwie...
  Gerda zadrżała tutaj i mimo upału poczuła chłód:
   - Aby mogli nas znaleźć na pustyni i bombardować czołgi bombami!
  Blond kobieta-bohater pocieszyła:
  - Do czołgu mogą dostać się tylko bombowce nurkujące z doświadczonymi asami. Tak więc prawdopodobieństwo, że się na nie natkniemy, jest niskie. Poza tym wierzę w nasze szczęście.
  Nastąpiła bolesna pauza. Do każdego wozu z czołgiem zaprzężono kilkanaście wilczków. Poruszały się w dwóch małych kolumnach, takie opalone, muskularne dziewczyny... Jak było pięknie... A wydmy wyglądały na różowe w kolorze słońca . Cudowny krajobraz....
  Niedaleko dziewcząt pułkownik SS Dess z tuzinem arabskich kierowców i dwoma zbirami szedł przez pustynię. Stopy chłopca-przewodnika były przypalone i miłosiernie wsadził go na osła. Pułkownik Dess zmarszczył brwi z obrzydzeniem, ponieważ z powodu braku wody wędrowni kierowcy byli niemyci i śmierdziały smrodem. A dzień okazał się upalny, nawet jak na standardy afrykańskiego wybrzeża, bo wiatr przyniósł powiew podziemi z Sahary. Więc musiałem się pocić. Wyglądało na to, że nadchodzi długa droga. Dess czuła się jak kompletny idiotka. Może przez chłopca, który leży z trzema pudełkami, stracić kilka dni. A on będzie również otrzymać karę dyscyplinarną, ponieważ był nieobecny ... To prawda, że wojska niemieckie nie zamierza zaatakować w najbliższych dniach, a nawet tutaj, na granicy z Libii i Tunezji, jest raczej głęboki tylny. Cóż, zawsze można wymyślić powód nieobecności ... Ale mimo wszystko jest to hazard, zresztą... Żadna chciwość nie jest silniejsza niż argumenty rozumu.
  Dess jeździ w cieniu na wielbłądzie, popijając niskoalkoholowy arak z daktyli. Chociaż ten napój może być mocniejszy niż sznaps, w tym upale jest samobójstwem. Krajobraz wokół jest nieciekawy, a kilkumiesięczny serwis już się znudził. Dess próbuje sobie wyobrazić, ile skarbów może mieć szejk... Tunezja położona jest obok Algierii, a piraci często ukrywali w niej skarby. No i sami szejkowie często byli piratami, a raczej korsarzami w służbie tureckiego sułtana. Ponadto w Tunezji znajdują się kopalnie złota i wydobywano szmaragdy. To prawda, że wraz z przybyciem Francuzów wydobycie szmaragdów utknęło w martwym punkcie ... Dlaczego? Ze względu na monopol brytyjski, niechęć do obniżenia ceny indyjskich szmaragdów, co wymusiło zamrożenie rozwoju kolonii francuskich. A złoto wydobywano głównie w łatwych miejscach, a oni byli zbyt leniwi, by kopać głębokie kopalnie... Dess uważała, że mimo wszystko Francuzi to chyba najbardziej leniwy i niepoważny naród w Europie. Chociaż nie można powiedzieć, że są to źli wojownicy... Na przykład Napoleon Bonaparte podbił Europę, a tego nie da się osiągnąć bezużytecznymi żołnierzami. Czy to naprawdę, że Napoleon miał geniusza? Prosta taktyka, szybkie przejście, cios z całej siły, oskrzydlenie i próby przejścia na tyły... Jeśli Fryderyk Wielki opracował najnowszą i najskuteczniejszą taktykę liniową, Napoleon po prostu naśladował Aleksandra Wielkiego... Tak , taka taktyka przyniosła sukces, ale zorganizowanie kogoś do szybkiego przejścia do wojsk macedońskich lub Napoleona, zasadzki, lub zostanie zmiażdżony i zabity w marszu. W końcu pod Waterloo Blucher i Wellington złapali Bonapartego w jego ryzykownym manewrze. To jak krótki cios, by spotkać boksera huśtającego się szeroko. A Napoleon został znokautowany ... Nawiasem mówiąc, wojska rosyjskie nie pokonały Bonapartego w bitwie, ale zabrały go z pomocą ogólnego mrozu, epidemii i partyzantów.
  Co on myśli o Hitlerze? Początkowo oczywiście pojawiły się myśli, że Führer jest tylko kapralem i parweniuszem, synem byłego szewca... W wyborach prezydenckich wolał staruszka Hindenburga, chociaż rozumiał, że osiemdziesięciolatek człowiek po prostu fizycznie nie byłby w stanie sprostać obowiązkom dyktatora! Ale żebracy nie lubili Hitlera - pochodził z dołu! Ale potem, kiedy Adolf został mianowany kanclerzem Rzeszy, oddał swój głos narodowym socjalistom, ponieważ nie było już żadnej solidnej siły prawicowej. Tak, samoloty szturmowe faktycznie zrobiły na nim wrażenie całą armią. Ale była wątpliwość, że Hitler utrzyma władzę, zwłaszcza w czasie kryzysu, straszliwej depresji, że Niemcy nie upadną całkowicie.
  Ale Hitler od samego początku zabrał się do twardego porządkowania, delegalizacji komunistów, a potem innych partii. Rozproszyły związki zawodowe, zastępując je frontem robotniczym. Stał się prawdziwym dyktatorem z systemem jednopartyjnym. I podniósł gospodarkę, ponownie wyposażył armię. Jednak Dess nie zgadzała się ze wszystkim, co robił Führer. Na przykład, dlaczego tak duże środki miałyby być wydawane na program: "Praca przez radość!" i przewozi pracowników na wakacje do Norwegii, Francji, a nawet na Wyspy Kanaryjskie. Czy nie byłoby lepiej wykorzystać te fundusze na budowę kilku dodatkowych fabryk czołgów lub zakładów produkujących samoloty? Albo weźmy projekt "Volkswagen", samochód ludowy - ile czołgów można wysiąść ... Ogólnie Hitler próbował usiąść na dwóch krzesłach, podnieść poziom życia i zmodernizować armię. Jednak będziesz ścigał dwie zające, ani jednej nie złapiesz. Dess była krewną głównego ekonomisty Stacha III Rzeszy i doskonale zdawała sobie sprawę z ogólnej charakterystyki gospodarki niemieckiej . W wojnę z Polską wkroczyły Niemcy z amunicją tylko na trzy tygodnie (!) intensywnej akcji bojowej . Gdyby alianci wtedy uderzyli, byłoby trochę żaru III Rzeszy. Hitler rozpoczął ofensywę przeciwko Francji, poddając się czołgom, działom, personelowi i lotnictwu! Ale zmiażdżył żaby, nawet się nie krzywiąc. Potem ofensywa na Anglię... Tu Hitler przeliczył się, trzeba było wykończyć Wielką Brytanię pod Dukerem, a następnie, w lipcu, korzystając z okrętów niemieckiej floty handlowej (a nie była ona mała), wylądować na wyspach . Wtedy on stałby się panem sytuacji. Ale Fiihrer nie odważył się, być może obawiając się, że brytyjskie pancerniki zatopią transport z żołnierzami... Ale chodzi o to, że Wielka Brytania w tym momencie była taka panika i zamieszanie, a obserwacja morza była zdezorganizowana, że tam był bardzo dużą szansą, po prostu przy szybkim lądowaniu z zaskoczenia. No, a na lądzie Anglii nie było zbyt wiele do przeciwstawienia się. Co najmniej jakościowo ... Ale Hitler stracony czas, a we wrześniu Churchill wypowiedział historyczną frazę: pozycja Hitlera jest genialny i ... beznadziejny. Następnie sam Dess poszedł do brytyjskiego wywiadu. Choć Führer przegrał bitwę o Anglię, to stosunek strat wynosił około jeden do jednego, a jeśli założyć, że około dwadzieścia pięć procent spadło na samoloty: zestrzelone przez artylerię przeciwlotniczą, to niemieckie asy były jeszcze lepsze niż Brytyjski. A samoloty nie są gorsze, może nawet ME-109 (F) i lepsze od lwich stad. W każdym razie w Afryce stosunek sił i strat w powietrzu jest jeszcze korzystniejszy niż w Wielkiej Brytanii. Rok 1940, który rozpoczął się tak wspaniale, przyniósł w końcu wiele rozczarowań. Straciliśmy wiele silnych asów i samolotów, a nawet sojusznicy Mussoliniego zostali haniebnie pobici w Grecji. Ale miał tak wielką przewagę w sile. A potem na początku roku był bummer, Włochy straciły Etiopię, Somalię, większą część Libii, a ponadto we wszystkich bitwach Brytyjczycy byli znacznie (kilka razy!) Przewaga liczebna. Schwytano setki tysięcy makaronów. No cóż, jak nie wierzyć w rychły upadek III Rzeszy, zwłaszcza na tle rosnącej pomocy dla wrogów Niemiec ze strony Stanów Zjednoczonych. Ale potem znowu szala przechyliła się w kierunku III Rzeszy. Rommel pokonał Brytyjczyków i zdobył Collencourt, następnie w ciągu dwóch tygodni upadła Jugosławia, Grecja, a po nich Kreta. Dess była nawet szczęśliwa z powodu Niemców, ale była też obawa przed zdemaskowaniem. Jednak teraz martwi mnie to, czy Niemcy zaatakują ZSRR. Shtakh powiedział, że Hitler podjął już fundamentalną decyzję, ale ostateczne daty nie są jeszcze jasne. Najczęściej nazywany 22 czerwca, datą kapitulacji Francji ...
  Jest mało prawdopodobne, że Niemcy wytrzymają wojnę na dwóch frontach, chyba że oczywiście zakończą ją w 1941 roku i przed zimą... A zimą Niemcy wcale nie są gotowi do walki... Ale jeśli Stalin się podda, potem... Jednak nawet jeśli Niemcy nie zdążą zająć Moskwy, jest mało prawdopodobne, by Rosjanom udało się stworzyć wystarczająco silne technicznie ugrupowanie. Czy tyle broni strzelali podczas I wojny światowej? W porównaniu z Niemcami i całkowicie zilch! Jest więc mało prawdopodobne, że Rosjanie zaskoczą nas czymś innym niż dużymi masami piechoty .
  Co innego mogłoby to być? Najprawdopodobniej wojna potrwa jeszcze kilka lat i zakończy się remisem. Wielka Brytania nigdy nie będzie w stanie zebrać wystarczającej liczby żołnierzy, aby pokonać wspaniałe i dobrze wyszkolone jednostki Wehrmachtu, a Niemcy raczej nie zdołają zmiażdżyć niezdobytych wysp samolotami i flotą, a Stany Zjednoczone ograniczą się do pomocy ekonomicznej. W końcu Amerykanin na ulicy nie rozumie, dlaczego Jankesi muszą umrzeć, z powodu jakiejś Europy. Otóż Rosjanie są uparci, będą partyzować, wojna będzie się przeciągać, ale nie starczy im sił na zdecydowaną ofensywę. Afryka Północna najprawdopodobniej Wielka Brytania nie będzie w stanie utrzymać ... Krótko mówiąc, najbardziej prawdopodobny wynik - III Rzesza to wielkie imperium, ale nie światowe, ale tam ...
  Właśnie tego chciał Dess: klęska Wielkiej Brytanii i zajęcie wysp jest najeżona demaskacją (chociaż tajne służby mogą mieć czas na zniszczenie indeksu kart i wszystkich dowodów, ale potem jakie szczęście!). Chcąc stracić III Rzeszę, czyli swoją ojczyznę z reżimem, co odpowiadało esesmanowi, oczywiście nie chciało. A remis był najlepszy!
  A po piasku pełza mała karawana . Jeden z pastuchów Arab wyciągnął żałobny utwór. W tym samym czasie, często pamiętając Boga. Dess zastanawiał się wtedy, dlaczego muzułmanie uważają za słuszne i dobre dla siebie wymawianie imienia Allaha tak często, jak to możliwe ? Ale w chrześcijaństwie wręcz przeciwnie - nie bierz imienia Boga na próżno! Tu Żydzi zapomnieli nawet prawdziwego imienia swego Boga - bo Jehowa później uformował wymową... W ogóle Desse kochał Biblię i biednego Chrystusa, zastanawiał się nawet, jak to wojowniczy Rzymianie, wielkie imperium kultu siły, mogło przyjąć takie pacyfista w swoim podstawowym nauczaniu? Niech nawet pacyfizm, chrześcijaństwo i nie ingeruje w prowadzenie wojny, ale sam fundament doktryny... Kochaj swojego wroga - polegało na odrzuceniu elity rzymskiej , a nie tylko elity.
  Ale chrześcijaństwo zakorzeniło się i nawet upadek Cesarstwa Rzymskiego nie miał na to wpływu: barbarzyńcy również przyjęli tę naukę, pomimo całej jej nienaturalności. Chociaż oczywiście nie podążali za nim szczególnie . Na przykład pacyfizm nie ingerował w istnienie rozkazów bojowych. W szczególności, trampilliers, który, nawiasem mówiąc, również użył swastyki i uważane pieniądze ich Bóg ! Więc mówią jedno, a robią drugie! Hitler był pod tym względem znacznie bardziej konsekwentny! Co mówi, że robi! Bez obłudnych stwierdzeń o miłości do bliźniego!
  Zaskakujące jest jednak to, że system kościelny , zbudowany na oszustwie i kłamstwie, istniał przez tyle stuleci! I nawet postęp tylko nieznacznie zachwiał swoimi podstawami.
  Gdzieś daleko usłyszałem hałas silników; sądząc po tonacji, były to samoloty. Dess miał jednak nadzieję, że skoro założyli peleryny, Brytyjczycy pomylą je z Arabami i nie otworzą ognia. Duży ochroniarz Hans pokazał karabin przeciwpancerny , z którego notabene można czasem zestrzelić myśliwca (choć nie bez trudności jeśli chodzi o trafienie!).
  Ale samoloty nie pojawiły się, przeszedł przez ... Potem Arabowie znowu żałosny śpiew ... desse strzał z pistoletu, tak bardzo, że smuglyaku haczykowaty ucho. Arab załamał się ze strachu . A pułkownik SS zaprzysiągł:
  - Przestań wyć szakale! Cicho , delirium, ale szybciej!
  Poganiacze nomadów podnieśli swego nieszczęsnego towarzysza i ruszyli dalej. Choć ich twarze pociemniały, nikt nie odważył się narzekać... Pułkownik SS pogłaskał lufę pistoletu (wykonanego przy okazji na specjalne zamówienie!), co za doskonały argument... W każdym razie!
  Zastanawiam się, czy Rosjanie zaatakują ich pierwsi, czy Niemcy będą w stanie wytrzymać taki atak armii azjatyckiej ? W I wojnie światowej Rosjanie ponieśli ogromne straty, w większości przypadków działali wyjątkowo głupio, ale nadal krępowali duże siły cesarskich Niemiec ... A potem, nawet pod Brusiłowem, dali Austriakom światło na ogonie ... ... Tak więc wojna dla nich nie jest całkiem złym kotem... A jeśli pamiętasz siedmiolatka... Nawet Fryderyk Wielki poddał się armii laptezh Rosji! Nie, Rosjan nie należy w żaden sposób lekceważyć, totalitarny reżim komunistyczny uczynił ich jeszcze silniejszymi! Stalin podniósł poziom dyscypliny wojsk sowieckich , produkcję przemysłową i zaopatrzenie. Mocno naciskał na korupcję, co oznacza, że teraz nie są czasy Mikołaja II! Oznacza to, że ZSRR jest bardzo niebezpiecznym wrogiem , może nawet śmiertelnie niebezpiecznym, zwłaszcza jeśli uderzy pierwszy! W nowoczesnych działaniach wojennych czynnik zaskoczenia ma ogromne znaczenie, podobnie jak podczas wojen starożytnych. Cóż, jeśli przegramy, to w przeciwieństwie do pierwszej wojny światowej nie będzie zemsty! Zwycięskie kraje nie będą już na to pozwalać.... Choć jeśli zacznie się tarcie między ZSRR a Zachodem , bo ekspansja jest nie mniej charakterystyczna dla komunizmu niż dla faszyzmu, to będzie... Na trupach danych kapitalistów i komisarzy wschodnich rozkwitnie nowa niemiecka cywilizacja. Ktokolwiek jest przeciwko nam , nadal będzie z nami! A może będzie duża koalicja antybolszewicka !
  Hans, który milczał aż do wsi, zapytał nagle pułkownika:
  - Może przestać i ponownie przesłuchać chłopca z nałogiem?
  Dess przecząco potrząsnął gniewną głową.
  - To nie ma sensu! Nie powie nic nowego.
  - To może zjemy lunch, zamieć wyje w moim żołądku?
  Pułkownik SS był zdziwiony:
  - A co chcesz zjeść w tym upale ?
  Hans skinął głową.
  - Zawsze chcę jeść!
  Dess spojrzała na słońce, ono już minęło zenit, rzeczywiście była już czwarta i nadszedł czas na zatrzymanie. Arabowie jedli osobno zebrani w kręgu trójkę nazistów , nie gardząc mięsem i piwem. Więc kimarili, Dess, nawet na krótki czas, została zapomniana we śnie....
  I saw coś urojenia ... Niektóre owady, na pierwszy mały, a następnie rośnie i coraz bardziej i bardziej przerażające ... i ich szczęki są zazwyczaj monstrualny, takie zupełne brzydota! Pułkownik poczuł, że łapie oddech, szarpnął się konwulsyjnie i obudził. Nie, wszystko było spokojne, dwaj żelazni żołnierze SS byli w pogotowiu, a potem znowu w drodze.
  Gerda i Charlotte byli w najtrudniejszy trud całego dnia , a następnie spadł do snu jak martwy i pogrążyła się w swoim własnym świecie.
  Nastąpiła ogromna hologram od stadionu, które były nowoczesne gladiatorów walki. Stadion był ogromny, z wieloma milionami ludzi. Pstrokate morze szalało. Nastąpiła walka pomiędzy żeńskiej gladiator Gerda i semi-inteligentnej istoty z ligi ciemnych światów, pyłu mgławicy.
  Gerda wyszła pierwsza. Ona był żywy, elastyczny dziewczyna z perłą śnieżnobiałej fryzury. Wojownik wykonał potrójne salto, obracając się wokół areny. Zgodnie ze zwyczajem na to był tylko mały stanik i majtki, konkretnie do tego, że jest to niemożliwe było , aby ukryć broń. A więc ona miała walczyć półnaga z tylko jednego miecza . Jednak taka broń jest również dość skuteczna. Warunki w walce to nie jest najbardziej wygodny pod wdzięku nagich stóp dziewczyny, pół-radioaktywne kamienie blask . Ona oczywiście się uśmiecha, starając się nie okazywać bólu.
  Gerda jest przytłoczona energią, ponownie skacze i wykonuje pięciokrotne salto.
  - To ja!
  A jej niespokojna przyjaciółka Charlotte wyjaśnia swojemu chłopakowi:
  - Przed walką dziewczyna dokładnie skanowane, w jej pieniądze musiały być albo pojedynczy układ lub coś elektroniczny. Dziewica jest również sprawdzana pod kątem obecności obcej magii. Że znaczy, gladiator może polegać albo tylko na jego ciele, ani na ostry umysł. Jednak Gerd nigdy oszukać i prostak nie było.
  - Co ja wątpię? - spytał młodzieniec wyglądający jak Apollo.
  - Nie! Ale pięciokrotne salto, bez elektroniki, jest wskaźnikiem dobrej formy sportowej . Więc każdy jest w zachwycie, Twoje gimnastycy mógłby zrobić coś takiego? Charlotte mrugnęła chytrze.
  - Trzy mogły, pięć nie! Tak , i to jest bardzo wysoko skakał z krótkim zaczną! - Młody bohater rozłożył ramiona szerzej.
  - Taka jest moc! Potęga III Rzeszy i innych światów.
  W międzyczasie zakłady były wykonane . Choć na ślepo, aż pojawi się wróg. Gerd wydają się dobrze znany i kochany jest oparty na rasę i rodzaj.
  Gladiatorka uciekła i najpierw wykonała sześciokrotne salto, a potem siedmiokrotne. Wtedy ona ukłonił się publiczności. Jej mięśnie kołysały się jak fale na morzu , w ogóle, dziewczyna wyglądała imponująco: a typowy Amazon. Jednak łatwiej jest strącić gwiazdę kamieniem niż znaleźć brzydką dziewczynę w Wielkim Imperium Kosmicznym w Niemczech .
  - Są kobiety w naszych wsiach: że miłość i cześć, konia do galopu przystanku, w płonącą chatę zejść. - zaśpiewała Charlotte.
  Zdecydowana większość nierozliczonych stawek była na korzyść Gerdy. Jednak większość publiczności czekała, kiedy pojawi się jej rywalka.
  I czekało. Te olbrzymie wrota rozchylone , a mocny karkas zaczął skradać się na platformie . To był prawdziwy dinozaur, jak drapieżnik, miał tylko ponad trzydzieści macek . I ogromny, ton do osiemdziesięciu nie mniej gruby pancerz. Gigant świata zwierząt .
  Miliony popijają, krzyczą, piszczy, ćwierkają, nalewają słowika. Podobno gigant zrobił na nich wrażenie.
  - Spraw, aby twoje zakłady były rozsądne! - Komputer dudni .
  - Na kogo! - Publiczność skanduje.
  - Nazywa się Friplodof ! Cosa Nostra!
  Inogalaks z wszystkich paski wykonane zakłady o różnych poziomach. Tutaj w upalne beatu z hipoteką, przynosząc sprawę do milionów. Niektórzy z tych, którzy postawili na dziewczynę Gerdę w ciemności : odnowili zakład na jeszcze większą kwotę! Cosa Nostra zrobiła na nich wrażenie!
  Ogłoszenia nastąpiły .
  - W Gladiator Gerda pięćdziesiąt osiem walk i zero porażek w Cosa Nostra sto osiemdziesiąt cztery bitwy i nikt nie został przy życiu. Postaw swoje zakłady!
  Dziewczyny z batalionu SS "Wilk" jest również wpisany do zakładu, ale wszystko z wyjątkiem trudnych Bossy Madeleine razem kibicowania dla Gerda. Więc te zakłady okazała się jednostronna.
  W gaupmana Madeleine, jak to jest określone specjalną opinię do szefa , ale nie wyróżnia się na tle podwładnych. Dziewczęta rozumiał to doskonale , nie szczególnie przeszkadzało.
  Tylko koleżanka Charlotty zauważyła ponuro :
  "Lepiej stracić pieniądze niż zdradzić taką dziewczynę. Że pieniądze się gniją, nikczemnym papierem mało kto zostanie nakarmiony...
  - Cóż, to dobrze , jeśli jesteś tak bezinteresowny! Może sami chcielibyśmy walczyć? Madeleine mocno zmrużyła brwi .
  - Nie przejmuj się! - powiedziała wesoła wilczyca Berta. - Czy mogę iść do sali gladiatorów ?
  "Mamy nie mają takiej potężnej magii jeszcze ." Charlotte sprzeciwił się grymas. - Udało się utrzymać swoje aspiracje: wrogowie nie ociągają się, wszyscy zabijają, bo wszyscy przyjdą po zemstę, ludzie nie mogą lubić bydła do zniszczenia!
  - rozsądnie powiedział! - zauważył jej przyjaciel Apollo.
  Na arenie zabrzmiał sygnał i rozpoczęła się bitwa : ogromny dinozaur Cosa Nostra skoczył do przodu. Od uderzenia tak kolosalnej masy półradioaktywna powłoka pierścienia wibrowała .
  Charlotte zauważyła:
  - Ma konkretną nazwę. Dlaczego Cosa Nostra?
  Blondynka o delikatnym fioletowym odcieniu Bertha zaproponowała wersję:
   -Być może wynika to z faktu, że w jednym starożytnym serialu telewizyjnym Cosa Nostra była niezwykle fajną mafią, tworzącą własny wirtualny świat dinozaurów w celu podboju wszechświata !
  - A to z tym? - Charlotte nie zrozumiała .
  - inogalakty spojrzał, a na nich wykonane wrażenie. - Niezupełnie pewnie wyraził założenie Berty.
  - Nic nie jest możliwe, jest możliwe we wszechświecie! Że możemy podbić z naszej niezmiennej sile ! - zaśpiewała Charlotte. - A żołnierze Rzeszy nigdy się nie wycofają , on jest jak jasna gwiazda - uchwyć chwile.
  Doświadczona Gerda (nagle miała czyjąś pamięć) nie spieszyła się do ataku. Ona czekała na potwora, skoki na bok lub lekko, kiedy on zbliżył się niebezpiecznie odległości i próbował zgniotu. Bestia była bardzo szybka, ale ze względu na dużą masę była bezwładna i często chybiła.
  Gerda w swojej kolei studiował jego manewrów, jeżeli przeciwnik zdobył sto osiemdziesiąt cztery walki, że środki mają go tam , i silna ręka. Jednak większość z walk, najbardziej ze wszystkich, miałem do tych samych zwierząt , takich jak he siebie.
  Kiedy zderzają się dwa z tego samego potwora nierozumne i wygrywa ten, który jest większy.
  Jednak trzeba uważnie patrzeć, istnieje wiele macki i są ostre, zakrzywione jak ramrod, ewentualnie trujące.
  Mięśnie naciśnij Gerda grać, to wije się jak kobra na dźwięk rur fakir. Pierś przejdź wstrząsnąć, a bajecznie przystojny facet Charlotte połowy sam na myśl , że on chciałby zobaczyć ją cały nagi jak starożytnej greckiej bogini.
  Potwór kilka razy chybił, ale ruch nie jest spowolniony. Było jasne , że była to piekielna istota gotowa ścigać dziewczynę z metodyczną naturą maszyny.
  Gerda wskoczył ponownie , wieje z buzi do tłumu. Figurka wojownika zaczęła błyszczeć z potu , który wyjdzie . To było jak polerowany i polerowany brąz.
  - Tak, mądra dziewczyna! - powiedziała Berta z podziwem . - Sama nie miałabym nic przeciwko tańczeniu na scenie.
  - I nie miałbym nic przeciwko ! - Mówiąc to, wysportowany facet Charlotte trochę oszukiwał . On na pewno czuł trochę emocje i chęć do walki. W tym samym czasie, był świadomy niebezpieczeństwa kolizji z gigantem.
  Charlotte zauważyła agresywnie :
  - Walczę nie gorzej niż ona!
   Widocznie po przyglądał się ruchom partii , Gerda skakał jak konik polny. Jej lekki miecz zabłysnął, ścinając się, by wzbić się w macki. Oni poleciał w różnych kierunkach, zalewaniem niebieskim i brązowym krwi. Kilka kropel spadło na nagie, ciemne nogi dziewczyny. Elastyczna skóra skurczyła się, gladiatorka otrząsnęła się, ale były oparzenia.
  - Wow, jesteś jadowitym draniem. - Jej cierpiące na zrogowaciałe stopy stąpały po cierniach i palących ranach, ciele potwora. Dziewczyna zdołała kroku, więc ona nie proporcja jej nogę.
  Bertha powiedziała z prawdziwym podziwem :
  - Mistrzowsko! Jak geniusz grający na instrumencie muzycznym . Byłoby miło zrobić trochę więcej kompozycji.
  Ukochana Charlotte śmiała się:
  - Ale ta teoria nie musi odchodzić od praktyki.
  Potwór pochylił się, zmuszając dziewczynę do zeskoczenia z pleców. Ona przewrócił kilka razy w powietrzu, skacząc z zasięgu wzroku, a kilkanaście kryształowych oczach potwora.
  Bertha nawet podskoczyła z zachwytu:
  - Jestem gotowy! Tam! - wykrzyknęła.
  - Gdzie gdzie! Skąd jesteś i skąd! - kpił Charlotte.
  Gerda ponownie zaatakowała dinozaura. Ona zdecydowała się działać w krótkich swoops i wskazane jest, aby uniknąć trafienia przez trucizny. Świetlny działa na zasadzie erupcji fotonów w stabilnej pół-przestrzeni, która pozwala na cięcie dosłownie wszystko z minimalnym wydatków energii . Dziewczyna to i używa go. To prawda, że w tym przypadku miecz gladiatora jest naładowany minimalną energią, co oznacza, że nie tnie tak mocno i szybko, jak chciał tego walczący . Tak , a wszystko po to, by walczyć, gdy jeden partner po prostu bije drugiego. Konieczne jest, że negatywna postać ma również na szansę, inaczej publiczność po prostu nie pójdzie do takich przedstawień. A szczęście to rzecz zmienna...
  W tym czasie Gerd nieco się pomylił. Macki w centrum były o wiele szybciej niż na bokach potwora. Jeden z nich dźgnął w klatkę piersiową, rozcinając biustonosz. Nagie piersi drżały, gdy chłopak Charlotte badał ich rubinowe sutki, lśniąc jasno w świetle kilku obcych słońc.
  Ponownie następuje uderzenie: Gerda , aby wyciąć parę macek, ale prawy bok piersi została odcięta, on dostanie panieńskie krew.
  Gladiatorka przecięła kolejną mackę i zeskoczyła z bariery.
  Do góry to wszystko off , temperatura bruku zaczęły rosnąć. Widocznie , chcieli wcisnąć walki w kierunku większego zbliżenia i szybki finał.
  Gerda nie mogła się zatrzymać, nawet w drugim, bose stopy spalone, pokryte pęcherzami jak na średniowiecznym stojaku.
  Guy Charlotte z zaskoczeniem zauważył:
  - Dlaczego nie zrobił się dziewczyna nosić sandały? -Bo jej cudowne nogi spalą !
  Charlotte wyjaśniła:
  - To jest zwyczaj ! Generalnie gladiator musi znosić ból, zwłaszcza jeśli jest kobietą. Publiczność sprawia przyjemność, gdy dręczą tych, którzy walczą.
  - Kosmiczny sadyzm! - podsumował Apollo.
  Dziewczyna z tym nie była łatwiejsza. Ona jest zmuszony był do tyłu , aby rzucić na potwora. W tym czasie jej ofiarą stały się oczy powodujące ciemne konstelacje. Doświadczenie powiedział żeńskiego gladiatora że większość często mózg znajduje się bliżej do oczu. Od czego? Ponieważ jest to konieczne, aby przetwarzać zbyt dużo informacji, które są nie osłabiony przez długi nadawczego kanału. Dlatego wojownik, nie zaznajomiony ze strukturą stworzenia, próbował znaleźć mózg.
  Jeden po drugim trafił cztery oczy, ale sama dostała kilka zadrapań. Potwór ryknął, wydaje się, że jest także wyczuł ból. W przeciwieństwie do człowieka nie zamierza tego znosić.
  Charlotte zauważyła to i wyprowadziła aforyzm:
  - The głośny huk - spokojniejszy umysł, tak że wyższy ton - niższy intelekt!
  - Dobra uwaga! - Zgodził się z "Apollo". - The Rooster to nie najbardziej wybitny dowódca!
  Gerd ustąpił, inny lunging macki zbyt dużo fast zwierzę spadła do płytek prasy, łamiąc go, prawie aż do kalenicy. Widać, że ucierpiał nawet żołądek. Przez szczęście to był pusty, lub którzy nie będą przejadać przed bitwą.
  Teraz gladiatrix zdałem sobie sprawę, że całkiem może przegrać bitwę, nie patrząc na chwilowe sukcesy. Kamienie były tak rozgrzane , że nawet potwór przez kość na miażdżycy chrząszczy poczuł ich ciepło. Gerda została uratowana tylko dzięki silnemu treningowi jej kończyn. Dziewczyna często tańczyła boso na rozgrzanym do czerwoności żelazie, wykazując niezwykłą odporność. Prawdą jest, że takie kostki brukowej może dać jeszcze więcej ciepła, na przykład reaktora nuklearnego, ze względu na pół - radioaktywnego promieniowania.
  Tak , że odwaga nie opuszczać piękno, nie pomimo faktu, że groźba śmierci stał się realny. I w takiej bitwie nie można się poddać. Raczej jest to możliwe, ale w tym przypadku jest to najsilniejszy wstyd na całe życie.
  Apollo zapytał Charlotte:
  - A tym wynikiem może być tylko śmierć?!
  - O ile ja wiem, Gerda, ona będzie nie zrobić żadnego innego wyboru dla siebie !
  - Odważnie nic nie powiesz, ale udało mi się ją pokochać całym sercem i duszą! - Mówiąc to, facet wziął głęboki oddech.
  Dziewczyna nie mogła stać i ponownie wskoczyła na muszlę, dotykając jej poparzonych nóg. Wykonała kilka silnych ciosów, wykonała kilka skoków. Teraz ona zaczęła robić salta, pokrojone na bieżąco.
  - Kto nie ma lekkości motyla, nie uniknie zmiażdżenia siatką na motyle ! - Wypowiedziała zdanie, które od czasów starożytnych stało się skrzydlate . Tak walczył też Rubber Fox, poeta bokser . On też ryzykowali swoje życie, lecz aby w mniejszym stopniu , a takie poważne, jako główny ciężki przeciwnik w nim jeszcze nie było.
  Charlotte podpowiedziała jej, krzycząc z rozdzierającym sercem:
  - Rozetnij mu brzuch. W niektórych z tych stworzeń mózgu znajduje się bezpośrednio obok do żołądka.
  Apollo stwierdził:
  - A czy to nie jest możliwe , żeby jakoś pomogło? Na przykład magia?
  Charlotte negatywnie pokręcił głową.
  - Magia nie działa na arenie . Czy to jakiś niezwykły i niezwykle silny.
  - A ja się jeszcze nie opanowała fala magii! - westchnął wymalowany młody przystojny mężczyzna.
  - Jestem, ale nie wiem do perfekcji. - pochwalił się elf, niespodziewanie wkradając się do ich towarzystwa . - Ludzie i magia to jedno!
  Gerda podskoczyła jeszcze kilka razy, po czym nagle zdjęła klingę, która poruszała się za szybko, nie dając odbicia. Dziewczyna ledwo zdążyła wysunąć rękę. Od straszliwego ciosu złamało się zarówno ostrze , jak i ramię, ręka gladiatora opadła.
  - Oto hak! - odpowiedział, ocierając pot z twarzy Berta. - Co się teraz stanie .
  Charlotte krzyknęła do dziewczyny Gerdy.
  - Zanurkuj pod nim! Wydaje mi się, że pamiętam, gdzie jest centrum nerwowe tych stworzeń .
  - Powiedz jej! - wykrzyknęła ukochana Charlotty.
  - Niemożliwy! - Odcięła się ognista rudowłosa dziewczyna.
  Gerd rubilas nadal rozpaczliwie dla lichiku podszedł głębokie blizny ukośnikiem policzek. Po raz kolejny była uzależniona. Ramię było uszkodzone, ale prawe, w którym znajdował się miecz, nadal działał.
   Publiczność szalała, a większość, które było straszne, był ukorzenienia za potwór! Najwyraźniej zmęczony ciągłymi zwycięstwami Gerdy. Wyglądało na to , że dziewczyna była całkowicie przyzwyczajona do miłości tłumu, to było nieprzyjemne. Za pomocą tej chwili, ona straciła tempo, dla którego była natychmiast karane, o macka przerwał jej, jakby wykute z brązowego marmuru nodze.
  Gerda spadła z szybkości i stoczyła się z pleców, otrzymując kolejny cios, który złamał jej obojczyk. Twarz była wykrzywiona z bólu, ale wojownik krzyknął poprzez agonię:
  - ja nie złamać!
  Dziewczyna upadła bokiem na rozgrzany bruk, łamiąc kilka żeber, az jej ust wypłynęły krwawe bąbelki. Rozległ się skrzeczący dźwięk, potwór wkroczył w osiemdziesiąt ton tuszu do rzęs na zdrową nogę, miażdżąc piękność. Od dziewczyny rzucił papierosa, a ona wiła się w konwulsjach.
  Apollo krzyczał:
  - Ona umiera! Czy to wszystko skończy?
  Byrd ze łzami w ustach wysunięty:
  - Najprawdopodobniej tak! Drogi dziewczyno, jesteś umierający, jak przykro jesteś!
  Charlotte w koszulce zauważyła:
  - Jesteś lesbijką Berthą?
  - W żadnym wypadku! - Aby udowodnić swoje słowa, dziewczyna przechyliła głowę Apolla i mocno pocałowała go w usta.
  Młody mężczyzna pochylił ją w odpowiedzi. Kiedy jesteś pocałował jak to naprawdę z pasją, to po prostu cud.
  - Przyjrzyj się uważniej! - Charlotte przerwała ucieczkę ich namiętności , jednak w jej tonie nie było ani kropli zazdrości.
  Rzeczywiście, nad dziewczyną pochyliły się ogromne usta zmutowanego dinozaura. I w tym momencie, ostatnim rozpaczliwym wysiłkiem gladiatora, rzuciła miecz w szczelinę między niebem a gardłem. To wsunął do środka. Nagromadzone w żołądku gazy pomknęły, z ust błysnął ogień i fala uderzeniowa wyrzuciła dziewczynę. Cosa Nostra podzieliła się na kilka kawałków, spalone mięso odleciało .
  Dziewczyna, która straciła obie nogi i ręce, leżąc bez przytomności. Roboty pojawiła się obok do niej . Na skanerze pojawił się obraz klatki piersiowej , dwa serca biły z trudem, ale równomiernie w zdrowym kobiecym ciele.
  - Gladiator Gerda pozostał w żywych i ona przyznawana jest zwycięstwo! Oznacza to, że następny występ już za trzy minuty! - Głośno, ale bez emocji - oznajmił komputer.
  - Zakłady są rozgrywane! - krzyknął ktoś wyraźnie nieziemskiego pochodzenia głosem.
  Co zostało lewo od Gerda był podejmowany.
  Apollo (cóż, kto by pomyślał) mimo to wybuchnął płaczem:
  - A ta dziewczyna pozostanie na zawsze kaleką?
  Charlotte tak energicznie potrząsnęła głową, że odleciało kilka kieliszków do wina:
  - No, ty dać! Osiągnięcia naszej medycynie są takie, że w ciągu kilku godzin, to będzie tak dobra jak nowa i nie nawet najmniejsze uszkodzenie pozostanie . No, powiedz mi głupi chłopiec, gdzie wy widzieliście z nas kaleki.
  ... ROZDZIAŁ 12.
  Dziewczyny z III Rzeszy są bardzo piękne i seksowne. Są trochę inne, aczkolwiek klony. Ale wszystkie blondynki i jasnoczerwone. I płyną na pozycje wojsk sowieckich jak erupcja wulkanu rozlewa lawę.
  A atak na Afrykę trwa z niezłomną furią.
  Jednak walki toczą się również na froncie wschodnim.
  Japończycy też próbują sił Rosjan i desperacko próbują zaatakować ich na grani.
  Są dotkliwie bici przez Amerykanów, a poeta zmuszony jest do ostrożnego opuszczania oddziałów.
  I czekają na nich sowieckie dziewczyny.
  Batalion, składający się zarówno z gołych, jak i półnagich dziewcząt, pokonał najniebezpieczniejszy kierunek - Górę Wysoką.
  Dziewczyny walczyły bardzo skutecznie. Wszystkie są piękne, smukłe, wysportowane.
  I migoczą bosymi stopami. Rzucanie granatów z gołymi kończynami. Wszystkie są po prostu urocze i urocze.
  Właściwie, po co dziewczynom ubrania? Nagie są o wiele piękniejsze i piękniejsze, bardziej uwodzicielskie.
  I chcę pocałować te bose, okrągłe szpilki. I lizać każdy palec.
  Strzelając i rzucając granat gołą nogą, Veronica mówi:
  - Pierdol się, nie bij!
  Tu i Juliana, przybijając Japończyków i rzucając granat gołymi palcami, pisnęli:
  - Nasz nieugięty rosyjski duch!
  A nastolatka się śmiała... Wyobraziła sobie, jak uroczy chłopak łaskocze ją w nogę. Tak, dla wrażliwej kobiecej skóry to miłe.
  Rudowłosa Anna również rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła samuraja i pisnęła:
  - Za najświętszą Rosję na świecie.
  A zdrowa, potężna Angelina rzuciła w samuraja workiem materiałów wybuchowych gołymi obcasami i zabulgotała:
  - Za nasze chwalebne zwycięstwo!
  Veronica ustawiła się w kolejce. Zestrzelił Japończyka i pisnął:
  - To nasz obowiązek!
  Juliana rzuciła granatem bosą stopą i krzyknęła:
  - A my to spełnimy!
  Anna odcięła kilka japońskich i zaćwierkała:
  - Rosyjska droga do zwycięstwa!
  Angelina ponownie rzuciła coś ciężkiego na samuraja, bulgocząc:
  - I wygramy!
  Dobrze, że w upale dziewczyny zdjęły kamizelki. Są więc znacznie ładniejsze z nagim torsem. A co opalony i muskularny. Korpusy są po prostu odlewane ze stali.
  Jak cudowne są dziewczyny, gdy są nagie.
  I nie potrzebują ubrań.
  Veronica kosi dużo Japończyków i piszczy:
  - Chwała naszej Rosji przez wszystkie wieki!
  Juliana wzięła i wystrzeliła granat bosą stopą i krzyknęła:
  - Za nasze terytorium!
  Wtedy Anna wzięła go i z wściekłością strzeliła:
  - Za wieczne i ludzkie!
  I znowu leci granat wystrzelony bosą stopą.
  Więc Angelina też to wzięła. Rzuciła kilka granatów. Znokautował niektórych samurajów jednym zamachem. I zaśpiewał:
  - Latać po niebie, bawić się słońcem - chcesz być na zawsze!
  A cztery dziewczyny biją bardzo pięknie. A także cały batalion. Jak kusząco ich bose stopy rzucają granatami. Jak piękne są dziewczyny na wojnie.
  A na nich zalewa się żółta masa żołnierzy japońskich. Samuraje giną tysiącami, ale wciąż się nie zatrzymują. Pręt i pręt. Bitwa jest niezwykle zacięta.
  Veronica strzela do Japończyków i ćwierka:
  - Naszym rosyjskim wyborem jest honor i ojczyzna!
  Juliana, strzelając do wroga, obnaża zęby, które błyszczą jaśniej niż perły morskie. A on mówi:
  - W każdym stuleciu byli i będą bohaterowie!
  Wtedy dziewczyna wzięła go i jeszcze bardziej obnażyła zęby.
  Bez ognia Anna, strzelając do wroga, pisnęła:
  - Nie dano nam podbić! Rosji nie da się rzucić na kolana!
  I znowu granat wojowniczki rzucony jej bosą stopą leci.
  Angelina wystrzeliwuje śmiercionośną i morderczą bosą stopą. I szczerząc zęby, ćwierka:
  - Wierzę, że będziemy w raju!
  Victoria przerywa kobiecie-bohaterowi:
  - Nie! Nie w raju, ale by żyć wiecznie na planecie Ziemia, która stanie się prawdziwym, nieziemskim rajem!
  A dziewczyna-kapitan rzuciła bosą stopą bardzo śmiercionośną bombę odłamkową.
  Weronika zauważyła:
  - Mądry pan kapitanie....
  I też bosymi stopami wystrzelił nosiciel zniszczenia.
  Juliana pisnęła i dała linię. Skoszono Japończyków. Łuszczące się duże zęby, dziewczyna pisnęła:
  - Nie chcę być starą kobietą! Chcę żyć wiecznie!
  Anna też rzuciła granatem bosą stopą i wypytała blondynkę:
  - Lubisz nasz świat?
  Juliana odpowiedziała bez wahania:
  - Nie jest zły! Szczególnie latem! Kocham słońce i wakacje!
  Anna chętnie się z tym zgodziła:
  - W lecie niewątpliwie dobrze! Jak dobrze dla ludzi w młodości!
  Juliana odpowiedziała wściekle:
  - I niech lato będzie wieczne, jak w Afryce! A Afryka będzie nasza!
  Angelina rzuciła gołymi, muskularnymi nogami beczkę z materiałami wybuchowymi i wydała:
  - Niech tak będzie! I przez cały czas.
  A wojska radzieckie próbują kontratakować Japończyków.
  Jako pierwszy do bitwy wkroczył batalion bosych dziewcząt w krótkich spodenkach i kamizelkach.
  Piękne dziewczyny zaczęły miażdżyć armię samurajów, poobijaną już w poprzednich bitwach.
  Przede wszystkim wojownicy zaatakowali baterie. W Japończyków rzucono bose granaty. Były dość dokładne. A sami rosyjscy wojownicy brali i zrzucali kamizelki. Pozostać z nagim torsem.
  Więc jest prawie niemożliwe, aby dostać się do prawie całkowicie nagich dziewczyn. Kiedy kobieta ma nagą skórę, jej kule nie są odbierane.
  Weronika rzuciła granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Będę mistrzem!
  I potrząsnęła jej białymi, kręconymi włosami.
  Juliana też nie jest taka prosta. Lupanula dla Japończyków. A potem rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - W Imię Świętej, carskiej Rosji!
  I znowu potrząsa pełnymi piersiami szkarłatnymi sutkami. A talia dziewczyny jest cienka.
  Następnie do walki wpada rudowłosa Anna. Taka błyskotliwa i reaktywna dziewczyna. Rzuca granatem bosą stopą. Więc samuraje będą latać we wszystkich kierunkach. I leżeć jak powalony.
  A dziewczyna strzeli do nich i zapiszczy:
  - Za prawosławnego cara i rosyjskich bogów!
  Angelina również uderzyła. I poleciało pudło z rzucanymi przez nią nagimi muszlami, tak potężnymi jak koń pociągowy. I zmiażdżył wielu Japończyków.
  Dziewczyny są na ogół super, gdy są nagie i boso. Ale w majtkach w pozycji do biegania jeszcze bardziej stromo.
  A sutki są truskawkowe, więc błyszcz!
  Victoria też wystrzeli granat ze szkarłatnym cyckiem i jak oddaje samurajom. To jest dziewczyna. A co najważniejsze dowódca batalionu dziewcząt na niszczycielu. A także tylko w niektórych majtkach.
  I potrząsa nagą klatką piersiową. Co jest takie piękne i seksowne.
  Weronika wzięła i rzuciła granat bosą stopą. Przerwała wielu Japończykom i pisnęła:
  - Akrobacje na pokładzie!
  Juliana też bardzo zręcznie z gołą nóżką rzuciła granat i pisnęła podczas koszenia Japończyka:
  - Nasz uśmiech i miażdżący cios!
  Potem będzie błyszczeć zębami.
  A więc Anna też to wzięła. Strzelała do wielu samurajów. I jak to zrobiła.
  A także wystrzeli granat bosą stopą. I piszczy:
  - Nie jesteśmy niewolnikami!
  Wtedy będzie się śmiać i pokaże język.
  Angelina wzięła i zaćwierkała z otępiałą wściekłością, plując na wroga:
  - Jestem najfajniejszym z fajnych.
  I bosymi stopami wystrzelił ciężką bombę. Wzięła i wysadziła samurajów, rozdrabniając ich.
  Veronica też to przyjmie i uderzy w azjatycką hordę. I miażdży ich kości.
  Dziewczyna wzięła go i ćwierkała:
  - Pokonamy wszystkich!
  I znowu śmiercionośny i wyjątkowy granat leci z bosej stopy.
  I zmieli Japończyków. I że przybyli na ziemie rosyjskie? Wszystko tutaj należy do Rosji.
  Juliana odpaliła granat bosą stopą i zaśpiewała:
  - Chwała Wielkiej Rosji! Nie potrzebujemy Dumy Państwowej!
  Ruda Anna agresywnie zauważyła:
  - Będę mistrzem.
  A granat wystrzelony bosymi stopami dziewczyny spłaszczy wszystkich. Pozostało tylko krwawe mięso.
  Ale Angelina wzięła go i pisnęła. Znokautował bandę bojowników. I zamiatany jak anioł śmierci.
  I zginęła masa samurajów.
  Wojska rosyjskie napierały na Japończyków ze wszystkich stron. Miażdżyli i rozbijali.
  Od czasu do czasu wybuchały walki wręcz. Rosyjscy żołnierze dźgali samuraja bagnetami. Karabin Mosina to doskonała maczuga. Które czaszki się przebijają. I zmiażdżyć kości.
  Ale dziewczyny z mieczami walczą szczególnie pięknie. Wspaniale. Zwłaszcza gdy kołyszą się nagie piersi.
  A sutki są takie rubinowe i błyszczące. Więc chcesz na nie patrzeć i całować.
  I całuj bez przerwy.
  Dziewczyny walczą z furią głodnych panter, które widziały jagnięta. Rozdzierają je i obdzierają ze skóry.
  Veronica, strzelając do Japończyków, piszczy:
  -Śmierć za śmierć!
  Juliana rzucając granat bosą stopą dodaje:
  - Krew za krew!
  Anna pisząc na samurajach piszczy:
  -Oko za oko!
  I rzuciła też bosą stopą cytrynę. Była najsilniejsza i rozdarta z pewnością siebie.
  I tutaj Angelina to wzięła. Cała beczka ze śmiercionośnymi materiałami wybuchowymi wystrzeli i zmiażdży wrogów.
  Po czym zaśpiewa:
  - Jestem boso słoniem i bardzo fajnie!
  Dziewczyna jest rzeczywiście bardzo potężna. A jej nogi są jak maczugi. Jak poruszać samurajem w pachwinie. Był pięć metrów w górę i poleciał w górę. Pędził jak katapulta wystrzelona z kamienia. Dokładniej, prawdopodobnie kamień z katapulty!
  Victoria, dowódca batalionu, zwróciła się do Japończyków. Skosiła kilku żółtych wojowników i pisnęła:
  - Będziemy walczyć o Świętą Rosję.
  I z nagim, opalonym kolanem, przesuwającym się w podbródek. I złamać szczękę wroga.
  Victoria jest podekscytowana....
  Juliana mówi entuzjastycznie:
  - Będzie car Mikołaj, największy z rosyjskich carów!
  I cały batalion półnagich, bosych dziewcząt, gdy szczekają na całe gardło, eksterminując Japończyków.
  - Niech tak będzie !
  Tymczasem pod koniec sierpnia Niemcy zaczęli stosować nowe technologie.
  Załoga czołgu Gerdy wkroczyła do bitwy sowieckimi pojazdami.
  Niemcy zastosowali najnowszą armatę wysokociśnieniową o stosunkowo krótkiej lufie.
  Nowe działo miało kaliber 120 milimetrów i początkową prędkość pocisku 1700 metrów na sekundę. Z jego pomocą możliwe było spenetrowanie z dużej odległości wszystkich radzieckich pojazdów. Może tylko z wyjątkiem superciężkiego Isova. Ale można je również przebić, tylko trochę bliżej.
  Niemieckie wojowniczki zaparkowały swój samochód z doskonałym pancerzem przednim.
  Radzieckie T-34 i T-44 próbowały zbliżyć się do Niemców i przyspieszyły, dosłownie grożąc taranowaniem.
  Gerda ostrzelała sowiecki czołg. Zerwała mu wieżę i ćwierkała:
  - Co jest przeciwko przejeżdżaniu tygrysów?
  Charlotte również nacisnęła przycisk joysticka gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Bądźmy mistrzami planety!
  I rozbiła sowiecki czołg.
  Ruchanko po rosyjsku i Christinie. Najnowsze działo było automatyczne i strzelało z dwunastoma strzałami na minutę.
  Dziewczyna o złotorudych włosach pisnęła:
  - Nie ma barier dla rosyjskich wojowników!
  Złotowłosa Magda również rozbiła sowiecki czołg i wyszczerzyła zęby:
  - Jestem najsilniejszy z silnych...
  Dziewczyny były wściekłe. Wojna trwa i trwa. A kiedy Czerwoni zostaną pokonani? Jak długo będą cięte? Tylko zagorzali faceci.
  A dziewczyny od Rosjan są tym, czego potrzebują.
  Na przykład Niemki torturowały członka Komsomola. Najpierw dziewczyna została rozebrana na mrozie.
  Gerda najpierw zdarła swój kożuszek. Następnie razem z Charlotte zaczęła zdejmować buty. Jednak buty są brezentowe i powalone. Odwinęli ścierki do stóp.
  Potem Gerda rozerwała nożem tunikę i koszulę Komsomola. Zostawiła tylko stanik. Rozciąłem spodnie.
  Charlotte pociągnęła członka Komsomołu za blond włosy. Potem były Gerda i Charlotte, w bikini prowadziły członka Komsomola boso iw kostiumie kąpielowym. Trzy dziewczyny z gołymi nogami wpadły w mróz. Członek Komsomołu był odważny. I biegałem całe dwie godziny. Choć nie tak fajne jak dwie tygrysice. Nogi Rosjanki zrobiły się czerwone, a potem zrobiły się niebieskie z zimna.
  Następnie Gerda i Charlotte związały ją od tyłu i wciągnęły na wieszak. Dziewczyna z Komsomołu trzęsła się z bólu. Zaczęła się pochylać. Gerda pociągnęła ją za ramiona i przewróciła. Dysząc z bólu, członek Komsomola wyprostował się na stojaku, z trzaskami palców.
  Bose stopy Rosjanki zostały zaciśnięte w dyby i zaczęli wieszać ładunek. Przede wszystkim Charlotte załadowała dziennik.
  Członkini Komsomołu jęknęła, ale potem zacisnęła zęby i umilkła.
  Charlotte i Gerda szybko złamały gałęzie. Członkowie komsomołu zostali ułożeni pod bosymi stopami i podpaleni.
  Fajnie jest smażyć bose obcasy. I to jest bardzo zabawne i zabawne dla piękności.
  Płomień polizał lekko szorstkie podeszwy członka Komsomola, zapach smażonego grilla. Ból oczywiście od ognia jest straszny. Członkini Komsomola zadrżała, kapał z niej pot, dziewczyny cicho jęczały. Ale głośne krzyki zostały powstrzymane straszliwym wysiłkiem woli.
  Potem dziewczyna zaczęła smagać świerkowymi gałązkami. Zarówno Gerda, jak i Charlotte miotały się na pełnych obrotach. Nawet skóra na plecach dziewczyny pękła. Mieszana krew zalana potem. Biustonosz też odleciał, wpadł w ogień i dodał ciepła bosym stopom.
  Gerda pochyliła się i zlizała mieszankę potu i krwi. To ją ucieszyło.
  Charlotte ścisnęła członka Komsomola za klatkę piersiową. A potem dziewczyna wzięła i uderzyła pięścią w splot słoneczny. Następnie rudowłosy diabeł dorzucił gałęzie do ognia pod bosymi stopami członka Komsomołu. Zapach śpiewu był jeszcze silniejszy.
  Gerda syknęła ze złości:
  - Będziesz mówił!
  Charlotte mocniej ścisnęła klatkę piersiową i syknęła:
  - Przestań grać w ciszy!
  Gerda wyjęła z ognia płonącą gałąź i przyniosła ją do nagiej piersi komsomołskiej dziewczyny.
  Więc drgnęła, a jej jasnowłosa głowa zakołysała się, upadając na bok.
  Charlotte wyszczerzyła zęby jak diabeł.
  - Wygląda na to, że dziewczyna jest gotowa!
  Gerda zachichotała i zaczęła masować twarz i szyję członka Komsomola. Była zdrowa i szybko wyzdrowiała. Następnie blond terminator wyjął płonącą gałąź z ognia i przyniósł ją do czułej twarzy jeńca. Dziewczyna oparła się i drgnęła.
  Gerda oblizała usta i syknęła:
  - Porozmawiasz o pięknie?
  Członek Komsomołu jęknął:
  - Zabij mnie! Proszę nie torturować!
  Gerda odpowiedziała poważnie:
  - Nie! Będą cię męczyć bardzo długo i usmażą wszystkich do końca.
  Charlotte zauważyła:
  - A może daj go mężczyznom. Nadal jest dziewicą i będzie to dla niej bardzo bolesne, gdy ...
  Członek Komsomola rozpaczliwie krzyczał:
  - Nie rób! I tak nic ci nie powiem!
  Gerda zasugerowała:
  - Spalić jej klatkę piersiową?
  Charlotte pokręciła głową.
  - Nie! Istnieje bardziej efektywny sposób pozyskiwania informacji.
  Gerda skinęła głową:
  - Tak... To jest naciskanie na tętnicę w szyi. Stworzyć strefę raportów, a ona powie nam wszystko, co wie, a czego nie wie!
  ... ROZDZIAŁ 13
  Charlotte zachichotała i zauważyła:
  - Dlaczego ją wtedy torturowaliśmy?
  Gerda odpowiedziała szczerze:
  - Czysto dla zabawy. I teraz.
  Blond terminatorka przycisnęła dłoń do szyi członka Komsomola. Przewróciła oczami i stała się jak martwa ryba. Gerda powiedziała stanowczo:
  - Gdzie jest bateria?
  Niemcy posuwali się bardzo powoli. Błoto i błoto pośniegowe spowolniły ich ruch. Walki wykazały skuteczność nowego działa wysokociśnieniowego z bardzo dużej odległości uderzającego w T-54 - główny radziecki czołg.
  Gerda, strzelając kulą z dużej odległości, zauważyła:
  - Nowa broń jest znacznie wygodniejsza.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Tak, nie pozwala wrogowi zbliżyć się!
  Christina, naciskając przycisk joysticka gołymi palcami, znokautowała sowiecki czołg i mruknęła:
  - Ale jesteśmy tak dobrze wycelowani. Po prostu zjawiska! Więc nic nie zatrzyma ani nie złamie wojowników!
  Magda racjonalnie zauważyła:
  - I zwrócenie na siebie uwagi! Mianowicie jego kolosalna agresywność!
  A dziewczyna również nacisnęła bosymi stopami przyciski joysticka, uderzając w czołg Armii Czerwonej.
  Gerda, strzelając, zapytała dziewczyny:
  - Zastanawiam się, dlaczego Rosjanie mają tyle uporu. Stoją jak z tytanu. I nie chcą się poddać.
  Charlotte dodała ze śmiechem:
  - I nie poddadzą się! W końcu to naprawdę najsilniejsi ludzie! A ludzie są nieugięci!
  Magda zachichotała i pokazując zęby, lśniące oczami błyszczącymi jak szafiry, wydała:
  - Chwała naszej wielkiej Ojczyźnie!
  Christina syknęła z irytacją:
  - Londyn nie zaszkodzi wziąć!
  Gerda zachichotała i zasugerowała:
  - Co, jakie masz pomysły? Zawrzeć pokój z Rosją?
  Charlotte strzelała do stalinowskich, przedarła się przez wieżę radzieckiego samochodu i pisnęła:
  - Nie! Pokój nie wchodzi w rachubę!
  Christina uderzyła również w czołgi Armii Czerwonej i zasugerowała:
  - Może być mowa o rozejmie?
  Magda pisnęła w zgodzie:
  - Tak, chwilowe wytchnienie. Na zachód.
  Gerda wysłała pocisk i zanotowała:
  - To naprawdę możliwe. Zawrzyj chwilowo pokój z Rosjanami, a oni sami przeniosą się do Wielkiej Brytanii. Dawno nie zdobyliśmy Londynu!
  Charlotte zachichotała i zasugerowała:
  - Weźmy Moskwę i nikt nas na świecie nie zatrzyma!
  Christina z obnażonymi zębami lamparta syknęła:
  - Nie, nikt się nie zatrzyma i nigdy!
  Magda pisnęła z dziką furią:
  - Nie, góry nie będą złote! A skały będą diamentami!
  Gerda wyszczerzyła zęby i pisnęła, rozbijając sowiecki samochód jak kryształ młotkiem:
  - Społeczeństwo konsumpcyjne jest pełne nadużyć!
  I znowu dziewczyna błysnęła zębem, który błyszczał jaśniej niż perły. Gerda uwielbiała dręczyć i torturować.
  Na przykład wzięła pioniera i rozpuściła go żywcem w wodzie królewskiej. To są jej skłonności. A tortury wywołały w niej podekscytowanie. Na przykład Komsomolskaja Prawda po wypompowaniu wszystkich przydatnych informacji zaczęli płonąć ogniem. Dosłownie smażyli swoje piersi żywcem. A potem zostali odcięci, pieprz i zjedzeni.
  Tak, Charlotte i Gerda były zaangażowane w kanibalizm. I zjedli żywcem członka Komsomołu. A to jest takie surowe i niezbyt estetyczne. A co najważniejsze to boli.
  Wyobraź sobie, że dziewczyna jeszcze nie zabiła, nie usmażyła i nie odcięła jej kawałek po kawałku. Następnie zanurzają go w sosie i zjadają.
  Gerda i Charlotte jadły nawet ludzkie mięso. Mieli biegunkę, a dziewczyny goniły. Musiałem załatwiać się w krzakach.
  A ten kanibalizm podlega karze.
  Jedli wojowników i chłopców. Cała czwórka pionierki Sasha została z grubsza rozebrana, a następnie umieszczona na dużej patelni. I usmażyli dziecko w oleju roślinnym. I to jest generalnie świetne.
   Magda zjadła nogę chłopca i zauważyła:
  - I co? Jest fajnie i przyjemnie!
  Christina zauważyła:
  - Wszystko jest dla nas przyjemne!
  Soczyste pionierskie mięso pokrojono w cienkie plasterki i zanurzono w sosie. Dziewczyny jadły i śpiewały.
  Gerda zawyła:
  Bez litości, bez litości dla wroga! Uderzę komunistów jak pszenicę oceniam!
  I tupie boso po śniegu.
  Dziewczyny prawie całkowicie pochłonęły chłopca. Ucztowaliśmy na jego wątrobie. Całe mięso zostało odcięte. Jedliśmy i piliśmy wino. Objadać się, a potem zasypiać.
  We śnie wojownicy śnili, że sami są smażeni przez diabły w kotłach. A jednocześnie skóra jest również odcinana nożami. A potem skręcają się i pękają.
  Potem zaczynają się najokrutniejsze tortury. Dziewczynki wieszano za włosy i kołysano na wieszaku. A potem spalili go płomieniem. I działali z mistrzowskim wyrafinowaniem.
  Gerda przypomniała sobie to podczas strzelania, a potem zapytała:
  - Jak ci się podoba piekło?
  Charlotte odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ciekawe miejsce szczególnie pod kątem towarzystwa!
  Christina zachichotała i odpowiedziała:
  - Możesz tam skręcić diabelskie ogony!
  Magda z uśmiechem zębów pisnęła:
  - I osiągnąć najwyższy wynik! Ogólnie rzecz biorąc, co z zawodami fire polo?
  Gerda wsiadła do sowieckiego czołgu i stanowczo stwierdziła:
  - W piekle będą tylko wrogowie III Rzeszy! A prawdziwi Aryjczycy będą nadal walczyć w innych wszechświatach!
  Charlotte pewnie potwierdziła, waląc bosą stopą w zbroję:
  - Niech tak będzie!
  I błysnął perłowymi zębami.
  Christina zasugerowała:
  - Zróbmy sobie rogi!
  Magda zachichotała i szczeknęła:
  - Zostańmy diabłami najwyższej klasy!
  I pokazała swój język.
  Dziewczyny są naprawdę wesołe i mają bardzo mocne mięśnie.
  Gerda zauważyła wtedy:
  - Ech, Mowgli byłby dla nas!
  Charlotte poprawiła swoją przyjaciółkę:
  - Raczej Tarzan!
  Christina zachichotała i pisnęła:
  - Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Mistrz wszystkich krajów!
  Magda pisnęła z zachwytu:
  - Mamy pruskiego ducha! Pachnie w nas Prusem!
  Gerda zachichotała, podzieliła sowiecki czołg i mruknęła:
  - Nie! Jesteśmy dziećmi samego szatana!
  Charlotte syknęła obnażając zęby.
  - I będziemy wierni Ojczyźnie!
  Christina chętnie to potwierdziła:
  - Tak, będziemy! Razem z Ojczyzną i Partią!
  Magda paplała z zachwytu:
  - Liderzy przychodzą i odchodzą, ale impreza pozostaje!
  Rosjanie biją od deski do deski. Okręt flagowy Mussashiego również zapalił się. Rury się zawaliły.
  Generalnie dla Japończyków odwrót zadło. Ale są tacy dumni. To prawda, Mussash jest wyjątkiem. I rozkaz odwrotu.
  Ale tak łatwo uciec od Rosjan. Japończycy ponoszą ciężkie straty i wycofują się.
  Victoria, kapitan niszczyciela i ta sama półnaga, opalona na czarną blondyneczka, jak reszta.
  Oczywiście jest bardzo pięknie, gdy dziewczyny są prawie nagie, szczupłe, umięśnione. A jeśli nogi są gołe, to jest to absolutnie urok i pokusa.
  Wiktoria mówi wściekle:
  - Jestem wojownikiem urodzonym ze Svaroga! Jestem wnuczką Boga Roda. I mogę zdziałać cuda!
  Angelina logicznie zauważyła, samuraj lupa:
  - Ja też nie jestem zwykłej krwi. Zobacz, jaka jest silna. Moim przodkiem był Ilya Muromets.
  A dziewczyna gołymi stopami wyrzuciła całe pudło.
  Veronica walczyła desperacko, walczyła ze wszystkich sił i uruchomiła taką siłę bojową.
  Dziewczyna jest bardzo piękna, blondynka, krągła, z długimi, muskularnymi nogami. Uwielbiała być głaskana.
  Weronika mówi:
  - Dlaczego Japonia wspięła się na Rosję!
  Juliana, ta piękna dziewczyna, pisnęła uderzając samuraja:
  - Aby znaleźć własną zagładę!
  Nastolatka urosła w ostatnich miesiącach i stała się bardziej muskularna i krągła. Juliana rozkwitła i stała się taka piękna. A włosy są białe z lekkim złoceniem. Coraz częściej pragnie mężczyzny. Tylko niewinność jest straszna do stracenia.
  Ale pozwól im głaskać, pieścić, całować, lizać. Najlepiej zajmować się chłopcami kabinowymi. Boją się, są nieśmiałe i mniej ryzykują, że chcą czegoś poważniejszego.
  Juliana jest bardzo dobrym wojownikiem i strzela. Marzy też o zostaniu feldmarszałkiem. Ponadto chce stać się jak Magomed i stworzyć własną religię.
  Ambitna dziewczyna.
  Otóż, gdyby sam car Mikołaj II, podobnie jak Władimir Solnyszko, wziął i wprowadził Rodnowerie w Rosji i wróciłby do rosyjskich bogów. Dlaczego potrzebujemy Maryi? Chwała Matce Bożej - Łada. Z pewnością jest lepszy niż Biblia. Nasza Łada jest bardzo piękna, ze złotymi włosami i jest prawdziwą Matką Boską i Matką Bogów, Jednorodną Córką Wszechmogącej Rodziny! Twórca Wszechświata. Różdżka była zawsze i On, podobnie jak Allah - Wszechmogący, Wieczny, Wszechwiedzący, Wszechobecny, a cały wszechświat jest Jego świątynią. Dlaczego jest gorszy lub słabszy od żydowskiego Jahwe? Rod stworzył niezliczone wszechświaty! Przeżył tak dużo, że nie sposób sobie wyobrazić! Rhoda była przed wszystkimi czasami. Nie było czasu, ale Rod był! I zawsze będzie! Wszyscy Bogowie-demirugi są dziećmi Rodziny! A my jesteśmy jego wnukami! Ale Rod nie zabrania wielbienia swoich dzieci i Bogów. Rod - To jest Bóg Bogów. A Svarog jest Bogiem Bogów! A ludzie są wnukami Bogów! Chwała rosyjskim bogom!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Juliana młóci Japończyków. Wygląda na to, że rosyjscy Bogowie i Rosjanie pomagają.
  Wkrótce wykończą Togo i zakończą wojnę. Może być również konieczne lądowanie w Japonii. Tym lepiej, a podbijemy Tokio. Tym gorzej dla Japonii. Jednak przyłączenie się do Rosji nie jest już takie straszne.
  Juliana pyta Annę:
  - Myślisz, że powinniśmy zająć Japonię?
  Czerwonawa piękność odpowiada:
  - Oczywiście!
  Juliana pyta z fałszywym zdziwieniem:
  - Po co?
  Anna z naciskiem stwierdza:
  - Więc nie było zagrożenia! Żeby nie musiał znowu walczyć, z Japończykami pragnącymi się zemścić!
  Juliana wykrzyknęła:
  - I to prawda!
  Flota rosyjska ściga Japończyków i zatapia ich statki.
  Juliana prowadzi mentalny dialog.
  Dlatego potrzebna jest modlitwa? Ponieważ zawsze to za mało dla osoby, którą ma. Wraz ze wzrostem dochodów rosną potrzeby. I to jest dobre. To napędza postęp. Ludzie chcą więcej i więcej. A rosyjscy Bogowie pomagają w tym, stymulując naukę.
  Mądrość rosyjskich bogów jest wielka.
  A chrześcijaństwo? Czego uczy?
  Aby Ziemia i wszystko na niej spłonęło! Czy naprawdę można stymulować rozwój ludzkości?
  Oczywiście - wiara rosyjska nie uczy, w przeciwieństwie do chrześcijaństwa i islamu, końca świata. Rodnoverie uczy, że ludzie w przyszłości będą się rozwijać i stać się sami jak bogowie-demiurdzy.
  Że nauka, postęp i rozum uczynią z nas bogów! I że ludzie staną się silniejsi i mądrzejsi.
  A czego uczy chrześcijaństwo?
  Czym jesteśmy gliną? Że jesteśmy nikim! Że Bóg jest wszystkim, a człowiek niczym!
  Ale Rodnoverie wywyższa osobę.
  Ale najgorszą rzeczą w Biblii jest wzniesienie się Żydów ponad resztę narodów. Potem zastanawiasz się, jak ktokolwiek wierzy w coś takiego. I dlaczego chrześcijaństwo okazało się tak wytrwałe?
  Ale Rzymianie mogli wymyślić własną religię. Są mądrzy. I uczyń monoteizm swoim własnym.
  Dlaczego potrzebujemy cudzej wiary. Jest też raj - Iriy. I Ścieżka między gwiazdami, wzdłuż Drogi Mlecznej i doktryna ewolucji ducha. Kiedy ty sam możesz dorosnąć do Boga.
  I nie być tylko owcą, która kłania się w raju, a baranek ponagla ją żelazną laską.
  Jest więc wybór.
  Albo własne, albo żydowskie - cudze!
  Cóż, po co Rosjanom potrzebna jest czyjaś wiara? No cóż, dlaczego Piotr Pierwszy nie wskrzesił Rodnoverie.
  Modlili się do swoich bogów i do Matki Bożej Łady.
  A rosyjscy bogowie staliby się silniejsi niż wszyscy i poprowadziliby nas do zwycięstwa.
  A Arabowie? Stworzyli własną religię. I nie wzięli kogoś innego.
  Ech, dlaczego w Rosji nie było rosyjskiego Magomeda?
  I dlaczego ani jeden król nie poparł w tym proroków?
  Nowa religia - Rodnoverie w formie monoteizmu!
  I Chwała Wielkiej Rosji!
  Dziewczyny dają japońskim rogom jak jechać. Chociaż samuraje są teraz łatwiejsze.
  Już wojska niemieckie wkroczyły do Afryki Południowej, a zaawansowane jednostki bosych dziewcząt minęły Iran i już w Indiach.
  Bose i bardzo piękne dziewczyny biegają przez dżunglę i piaski, błyskając nagimi, okrągłymi szpilkami.
  Niemieckie dziewczyny klonów walczą i wygrywają z pewnością siebie. A Sowieci na morzu pobili nawet Japończyków ograniczonymi siłami.
  Dziewczyny biegają po pokładzie - boso i musujące. Strzelają do siebie i powalają samurajów. Takie odważne diabelskie dziewczyny. Jest w nich zaciekły ogień. A oczy lśnią szafirami i szmaragdami.
  I migoczące bose obcasy. I lśnią musujące uśmiechy.
  I wystrzelono z armaty o długości dziesięciu cali. Jak lupanet. Że nawet japoński niszczyciel się rozdzielił.
  Juliana pisnęła:
  - To właśnie robią rosyjscy bogowie!
  Victoria, której nagie, opalone nogi błysnęły, poprawiła:
  - Raczej robimy to sami!
  Weronika zasugerowała:
  - Zaśpiewajmy więc!
  Rudowłosa Anna odebrała:
  - Oczywiście piosenka będzie fajniejsza.
  A dziewczyny, tupiąc bosymi stopami, postanowiły zaśpiewać agresywnie i rzucając się, coś ciekawego;
  I cały batalion dziewcząt zaczął śpiewać, całą balladę.
  Car Mikołaju jesteś rosyjską ziemią,
  Ku chwale naszej Ojczyzny ...
  W Rosji wszyscy jesteśmy przyjazną rodziną,
  Nie będzie żalu, poznaj nasze życie!
  
  Dla nas jest cesarz sprawiedliwy Bóg,
  Kto mądrze rządzi wszechświatem ...
  I chcę, aby Wszechmogący pomógł,
  A Kain zamienił się w kupę mchu!
  
  Wierzę, że na Ziemi będzie szczęście
  A radość zabłyśnie na planecie...
  Wszędzie panuje pokój i radość
  Rosja stała się prawdziwym rajem!
  
  powstanie carski komunizm,
  Potężny ryk zabójcy pogrąży się w upale ...
  I lecimy prosto w górę, a nie w dół
  Krwiopijcy przeciwnicy znikną!
  
  Nie trzeba myśleć, król wcale nie jest zły,
  Dodaj mu choć trochę szczęścia...
  Niech rosyjski bóg będzie z Mikołajem,
  Wtedy będzie mógł się śmiało osadzić!
  
  Rosja to ojczyzna słoni,
  Kraj po prostu nie może być piękniejszy...
  Nie potrzebujemy dodatkowych słów, chłopaki,
  Wojownik wzywa do bitwy!
  
  Jak nie próbować pokonać wroga Rosji,
  Wiem, że twój limit się złamie...
  Niezwyciężony niedźwiedź Russich,
  A nad Rosją słońce nie zachodzi!
  
  Nie ma wyższego dla Ojczyzny, poznaj góry,
  Że szczyt mieni się królestwem komunizmu...
  Wierzę, że Pan zmiażdży wrogów,
  A uśmiechy odwetu nie przeminą!
  
  Niech Rosja zabłyśnie nad planetą,
  Kraj, który dał ludziom szczęście...
  Egzaminy, zdanie, tylko na pięć,
  W końcu siła Ojczyzny jest niezmierzona!
  
  Niech tak będzie, miłość jest na zawsze uwielbiona,
  W XX wieku lub XXI...
  Niech krew płynie gwałtownie
  Rycerz nie będzie tylko przesądny!
  
  Jesteś krwią wrogów Ojczyzny, nalej dzielnie,
  Niech płynie strumieniem ...
  I po prostu zmiażdż wroga,
  Błogosławione osoby święte do bitwy!
  
  Niech w naszej Ojczyźnie będzie gwiazda
  To pokazuje drogę i wszechświat ...
  Spełni się wielkie marzenie
  Wszyscy inni ludzie są po prostu obserwowani!
  
  Tak, zmiażdżymy wrogów Ojczyzny,
  A my poradzimy sobie z niekończącą się hordą...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Nie zwyciężać z szatanem!
  
  Chociaż wiesz, rosyjscy bogowie są silni,
  Ożywimy wielkość Rosji ...
  Chociaż Słowianie są rozdzieleni,
  Ale i tak zostanę jednym mesjaszem!
  
  Nasz chwalebny Car Wielki Mikołaj,
  Dobrze pokonałeś Japonię...
  Więc odważ się dzielnie wojownika
  I bądź wspaniały, nie błazen!
  A w Afryce walki wciąż szaleją na kolosalną skalę. A bitwy są bardzo zacięte.
  Chociaż stolica RPA Pretoria upadła, a dziewczyny bosymi stopami zawładnęły całym czarnym kontynentem. A to terytorium jest większe niż cały ZSRR, pod względem powierzchni półtora raza, pod względem liczby ludności, bo w tym czasie trzy lub cztery razy więcej.
  I tak wielu niewolników znalazło się pod kontrolą Niemców. Pozostaje tylko zdobyć Madagaskar. A dziewczyny już płyną w jego kierunku.
  A na wschodzie trwa ofensywa. Naziści zajęli Delhi i Bombaj. A teraz przemieszczają się przez południowe regiony Indii. Taka jest ich moc. A Indianie padają na kolana i całują bose stopy dziewcząt. Zmuszona do lizania nagich, okrągłych, błyszczących szpilek dziewczyn. Wojownicy zabijają brytyjskich żołnierzy strzałami, nie chybiając. A ci poddają się bez dalszych ceregieli.
  A radzieccy wojownicy walczą z Japończykami.
  Dziewczyny i ich batalion przystąpiły do bitwy z samurajami na lądzie. Dziewczyny spotkały samuraja celnymi strzałami, szablami i rzutami bosymi stopami granatów.
  Weronika rzuciła bosą stopą cytrynę i pisnęła:
  - Za Cara i Ojczyznę!
  I strzelał do Japończyków.
  Juliana też rzuciła granat gołymi palcami u stóp i pisnęła:
  - Za pierwszą wezwaną Rosję!
  I przybiła też samuraja.
  Tu i rudowłosa Anna lupanula i pisnęła:
  - Chwała królowej-matce!
  A także uderzył wroga.
  Dolbanula i Angelina, wystrzeliwując całą beczkę materiałów wybuchowych bosymi stopami i rozpraszając Japończyków daleko:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  I Wiktoria lupanula. Zmiotła Japończyków i gołymi obcasami poddała się niszczycielskiej cytrynie.
  Krzyknęła na całe gardło:
  - Na nowe granice!
  Weronika przybiła Japończyka i pisnęła:
  - Za wieczną Rosję!
  I ciąła też samuraja:
  Juliana wzięła go i wbiła w Japończyka. Rzuciła we wroga granatem bosą stopą i pisnęła:
  - O zjednoczone i niepodzielne imperium carskie!
  A dziewczyna zagwizdała. Widać było, że nastolatek stał się znacznie większy, klatka piersiowa wysoka, talia wąska, uda mięsiste. Miała już postać dorosłej, umięśnionej, zdrowej i silnej kobiety. A twarz jest taka młoda. Dziewczyna z trudem stłumiła chęć kochania się. Niech się tylko pieszczą. A z inną dziewczyną jest lepiej, przynajmniej nie odbierze jej dziewictwa.
  Juliana bardzo zręcznie rzuca w Japończyków granatami bosymi stopami. I działa bardzo skutecznie.
  Anna jest bardzo rudowłosa i bardzo piękna. I w ogóle takie dziewczyny są cudowne w batalionie, po prostu z najwyższym zapałem.
  Bosymi stopami Anna rzuca granat i ćwierka:
  - Niech Wielka Rosja będzie sławna!
   A także jak się kręci.
  Cóż, dziewczyny, no i piękności!
  Angelina też galopuje. Taka dziewczyna jest duża - ma dwa metry wzrostu i sto trzydzieści kilogramów wagi. Jednocześnie nie jest gruby, ma mięśnie obsadowe i zad konia pociągowego. Bardzo kocha mężczyzn. Marzy o urodzeniu dziecka. Ale jeszcze nie teraz. Wielu po prostu się jej boi. I bardzo agresywna dziewczyna.
  To nie jej mężczyźni pytają, ale ona sama bezczelnie zabiega. Bez wstydu i zażenowania.
  A ona to lubi. Bądź aktywną stroną.
  Jednocześnie Angelina jest wspaniałą wojowniczką. I dokonała wielu wyczynów. Victoria dowodzi ich batalionem.
  Rzuca też granat bosą stopą i krzyczy:
  - Nad krajem będzie światło!
  Weronika rzuca bosą stopą cytrynę i szepcze:
  - Chwała Wielkiego Imperium Rosyjskiego!
  Juliana również rzuca gołymi palcami i ryczy:
  - Na chwałę świętej Ojczyzny!
  Anna piszczy:
  - Z nieziemskim smutkiem!
  A prezent rzucony bosą stopą też leci.
  Wtedy wyje Angelina. Rzuca też bosymi stopami kilka granatów.
  A dziewczyna-bohaterka ryczy:
  - W imię Białego Boga!
  Victoria również wysłała granat gołymi palcami u stóp i jęknęła:
  - W imię Chrystusa!
  I oddał kilka strzałów.
  A Angelina zaczęła pisać z karabinu maszynowego. Zrobiła to bardzo sprytnie.
  Krótko mówiąc, dziewka to bestia.
   Veronica pisnęła z pewnością siebie:
  - Generalnie jestem supermanem!
  I rzuciła granat bosą stopą.
  Juliana też strzelała. Zestrzelił Japończyków.
  ćwierkał:
  - Chwała Rosji!
  I gołą stopą wystrzeliła granat.
  Anna też pisnęła:
  - Za świętą Rosję!
  Angelina wypuściła na Japończyka całe pudełko. I wzięła go, rycząc z otępiałą wściekłością:
  - Za Svaroga!
  Victoria wzięła go i pisnęła:
  - Na nowy system!
  I rzucił granat bosą stopą!
  Weronika wysadziła:
  - Za mięśnie ze stali!
  A także wystrzeliła granat gołymi palcami.
  Juliana też go wzięła i pisnęła:
  - Za miłość i magię!
  I bosymi stopami w ruchu.
  Rudowłosa Diabeł Anna wzięła i wystrzeliła pudło granatów i pisnęła:
  - Za granicą na Marsie!
  Angelina wystrzeli również beczkę dynamitu i burkneta:
  - O porządek światowy Rosji.
  A Wiktoria jak szczeka:
  - O nową drogę do szczęścia!
  Po czym dziewczyny będą się śmiać równie przyjaźnie.
  ... ROZDZIAŁ 14.
  Ponieważ stanowisko ZSRR i całego świata wobec klonowanych dziewcząt jest praktycznie beznadziejne, wysłano siły szturmowe, by wesprzeć Rosję .
  A w tym przypadku jest to wieczny chłopak Oleg Rybachenko, który jest zdecydowanie gotowy do walki.
  Nawet z samurajami, którzy próbują nacierać ze wschodu.
  Potem chłopiec i dziewczynka, także boso i półnadzy na mrozie, kładli się przy karabinach maszynowych.
  Kiedy jesteś boso na mrozie, rosyjscy bogowie dają ci fenomenalną siłę i jesteś zdolny do wielkich cudów.
  Chłopiec i dziewczynka zaczęli strzelać z karabinów maszynowych do nacierających Japończyków. I zrobili to bardzo dobrze . Co nie jest strzałem, to trafieniem. Takiego cudu dokonały półnagie, bose dzieci na mrozie. A dzięki zimnie i temu, że bose stopy stykały się ze śniegiem, rosyjscy bogowie-demiurdzy przybyli im z pomocą.
  Oleg Rybachenko, strzelając i kosząc Japończyków, ćwierkał:
  - Wierna Lado, pomóż nam!
  Margarita, ta odważna złotowłosa dziewczyna eksterminująca nazistów, również zadzwoniła:
  - Źli wrogowie zostaną pokonani!
  Chłopiec Oleg rzucił granatem bosą stopą, rozpraszając Japończyków, syknął:
  - Chwała Ojczyźnie - naszej matce!
  Margarita też wystrzeliła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - Wokół wiadra będą kręcić się wrogowie!
  Chłopiec i dziewczynka walczyli z kolosalną zaciekłością. Mieli tyle woli, siły i charakteru, że można było się tylko dziwić.
  Oleg Rybachenko, strzelając, śpiewał:
  - Chwała Svarogowi!
  Margarita, strzelanie, wydane:
  - I Wszechmogąca Rodzina!
  Młodzi wojownicy byli wspaniali i cudowni!
  Oleg, wysyłając bez utraty kuli z karabinu maszynowego, wydał:
  - Ojczyzna jest za nami, Biały Bóg jest ze mną!
  Margarita ćwierkała z entuzjazmem:
  - Aby wróg zginął w bolesnej męce Ojczyzny!
  A dziewczyna pokazała swój długi język.
  Oleg miażdżący Japończyków krzyknął:
  - Niech na Ziemi będzie chwała!
  Margarita zgodziła się z tym:
  - Niech będzie chwała!
  I skosiła Japończyków.
  Setki i tysiące dzieci kosili Japończyków. Wspinali się i dosłownie rzucali zwłokami na wszystkie podejścia.
  Oleg zachichotał i zauważył, eksterminując Japończyków:
  - A Czarny Bóg pomaga w walce!
  Margarita entuzjastycznie zgodziła się:
  - Dla nas i Czarnoboga!
  A bosą stopą wystrzeli granat.
  Oleg Rybaczenko śpiewał:
  - Tysiące tysięcy ...
  Margarita, miażdżąc Fritz, dodała:
  - Pułk według pułku ...
  Eksterminując chłopca terminatora, pisnął:
  - Pobijemy Japończyków karabinem maszynowym!
  Dziewczyna Terminator entuzjastycznie dodała:
  - Nasi bohaterowie to piękno!
  I znowu granat leci z bosej stopy.
  Oleg Rybachenko pisnął:
  - Dziewczyna jest prawdziwa, piękność boso!
  A chłopak też rzuca granatem bosą stopą.
  Trzeba powiedzieć, że dziecko jest ładne i bardzo umięśnione. I jak walczy.
  Margarita wykrzykuje, eksterminując samurajów:
  - Za świętą Rosję!
  A granat rzucony bosą stopą leci.
  Oleg dodaje:
  - Za rosyjskich bogów!
  A obok bosej stopy chłopca przelatuje granat. I rozprasza przeciwników.
  Margarita, eksterminując Japończyków, szepcze:
  - Na chwałę Ojczyzny Bogów!
  I pokazuje język!
  I znowu granat rzucony bosą stopą dziewczyny rozprawia się z Japończykami. A karabiny maszynowe wciąż bazgrają.
  Oleg, ścinanie wrogów, ćwierkanie:
  - Bohaterowie Ojczyzny zbierają alarm.
  I znowu daje kolejkę.
  A granat rzucony przez chłopca leci.
  Margarita miażdży również wroga i syczy:
  -Za świętą Rosję!
  A teraz z rzutu bosych stóp dziewczyny leci granat. Rozprasza wroga we wszystkich kierunkach.
  Oleg, strzelając i prawie każdy pocisk leci do celu, śpiewa:
  - Moja ojczyzna...
  I znowu bosą stopą granat trafił Japończyka.
  Margarita, eksterminując samurajów, pisnęła:
   - Dumny i słodki!
  A z bosych stóp dziewczyny wylatuje granat.
  Oleg Rybachenko, strzelając do wroga, dodaje:
  - Moja ojczyzna...
  Dziewczyna strzelając wściekle dodaje:
  - Jesteś koroną umysłu!
  I znowu śmiercionośny granat leci z bosych stóp dziewczyny.
  Mount High jest dosłownie zaśmiecony trupami samurajów. Japończycy podlewali go bardzo obficie krwią.
  Chłopiec i dziewczynka rozświetlili się wtedy niegasnącą chwałą, ale nie zrezygnowali z Wysokiej Góry.
  Fale tsunami przewracają się. Który spada na pozycje wojsk rosyjskich. Ale dzielnie odzwierciedlają atak wroga. I pokazują swój heroizm.
  Pędy i ćwierkanie Olega :
  - Zawsze będziemy wierni!
  I granat znowu wylatuje mu z bosej stopy. I zdmuchuje Japończyków.
  Margarita też strzela. I robi to bardzo, niezwykle trafnie, mówiąc:
  - Rosja się nie ugnie!
  A także granat wystrzelony bosą stopą trafia w samuraja.
  Dzieciaki Terminator jeżdżą i pedałują.
  A już 1 września 1945 r. naziści świętują sześć lat wybuchu II wojny światowej.
  Sam Adolf Hitler zasiada na tronie wysadzanym drogocennymi kamieniami. Wielki zdobywca, który utrzymuje pod okupacją Europę, Afrykę, Bliski Wschód, Indie, a także część ZSRR.
  Włosy Führera na czole zaczęły mu się przerzedzać, a na skroniach pojawiło się siwienie. Ale jak dotąd wygląda wystarczająco dobrze. Ruchy są energiczne. Idol Wielkich Niemiec nie zamierza się poddać.
  Jak zawsze przed Hitlerem warzywa, owoce, zboża i zupy. Wegetariański. Ponadto Fuehrer nadal utrzymuje swój kształt, rozciągając się na symulatorach. W każdym razie kalkulacje wrogów III Rzeszy, że sam Hitler zginie, nie są jeszcze uzasadnione. Fuehrer nadal zarządza rozległym imperium. I przygotowuje się do wykończenia ZSRR.
  Trzecia Rzesza ma wystarczająco dużo czarnych i arabskich dywizji i klonów, żeby to zrobić. W każdym razie Fritzowie są pewni, że zakończą tę prawie niekończącą się wojnę.
  Führer zapytał Meinsteina:
  - Kiedy w końcu przejdziemy do decydującej ofensywy?
  Marszałek Rzeszy odpowiedział pewnie:
  - Myślę, że 1 października to mój Führer. Do Moskwy jest już niecałe dwieście kilometrów. A jej upadek nie jest daleko. Czas zakończyć wojnę, a masa czarnych bojowników została już zwerbowana i wyszkolona. Rosjanie zgarniają ostatnie rezerwy, a wojnę na wyniszczenie bez wątpienia wygramy my, o największy z największych.
  Hitler mruknął niezadowolony:
  - Od tylu lat obiecujesz mi zwycięstwo! A ona wciąż odeszła i odeszła! Robi się naprawdę głupio!
  Meinstein odpowiedział pewnie:
  "Ale mój Führer... Rosjanie pogrzebali się bardzo głęboko.
  Führer ryknął:
  - Więc je wykop! Musimy zakończyć cierpienia narodu niemieckiego i zakończyć wojnę!
  Meinstein powiedział gładko:
  - Rosjanie nie są przeciwko światu... Jest o czym myśleć!
  Hitler powiedział dobitnie:
  - I tak nie będzie pokoju! Tylko zwycięstwo! Trzeba raz na zawsze położyć kres bolszewickiej zarazie!
  Meinstein zgodził się z tym:
  - Tak, mój Führer musi być gotowy! Staramy się maksymalnie chronić krew Aryjczyków. A my zwykle wchodzimy w ciepło, żeby Arabowie i Murzyni szli przodem. To jest nasze credo!
  Fiihrer rozkazał szorstko:
  - Posuwaj się wzdłuż rzeki Don ... A jednocześnie fajnie byłoby wziąć Tichwina i udusić Leningrad w pierścieniu podwójnej blokady!
  Meinstein skinął głową na znak zgody.
  - Byłoby miło mój Führer! Tak ogólnie to nieźle!
  Hitler, szczerząc zęby, syknął:
  - Będziemy bić po przekątnej!
  Tymczasem zabrzmiał trąbka. Z okazji święta rozrywka: walki gladiatorów.
  Führer zabulgotał:
  - Urodziliśmy się po to, by bajka się urzeczywistniła! Musisz też być oszczędny!
  Rzeczywiście, na arenę weszły trzy czarnoskóre dziewczyny, w przepaskach na biodrach, z nagimi piersiami i boso. Uzbrojony w trójzęby i sztylety.
  Sprowadzono na nich trzy piękności o białej, ale ciemnej skórze. W tym przypadku Żydówki.
  Też prawie naga, tylko w cienkich majtkach. Uzbrojony w miecze i małe tarcze.
  Hitler bardzo lubił walczące dziewczyny. Ale nieprzyjemnie mu jest, gdy umierają dziewczyny z białej rasy. Dlatego wyprowadzano na ring Murzynów, Żydówki, Cyganów - tych, którym nie szkoda było się zużyć. Czasami walczyli też jeńcy rosyjscy.
  Ogólnie rzecz biorąc, Führer nieco zmienił swój stosunek do Słowian. Jasne i piękne słowiańskie kobiety zaczęły wychodzić za mąż za Niemców. Ponadto jako druga, trzecia i czwarta żona.
  W III Rzeszy poligamia została zalegalizowana. Co więcej, brakowało mężczyzn. Ponadto, poślubiając piękne blondynki innych narodów, Führer miał nadzieję na zwiększenie liczby Volkdeutschów. W ogóle jest zbyt mało Niemców, by rządzić światem. Dlatego musieliśmy zabrać wszystkich po kolei.
  Wielu Polaków uzyskało obywatelstwo niemieckie. Słowianie o cechach aryjskich byli również rejestrowani jako Niemcy.
  Sztuczne zapłodnienie było aktywnie wykorzystywane przez najbardziej uzdolnionych genetycznie samców. I robiono to bardzo aktywnie.
  Sam Hitler myślał o pokoju na wschodzie. Ale był uparty. Co więcej, Stany Zjednoczone i Wielka Brytania mają już bombę atomową i nie można im tak po prostu iść.
  Bose i szczupłe dziewczyny: czarni i biali walczyli. Rozpoczęła się bitwa.
  Führer zapytał Speera:
  - Powiedz mi ministrowi, dlaczego jest dość niewolników, a nie ma zwycięstwa?
  Główny rusznikarz odpowiedział szczerze:
  - Bo kwalifikacje siły roboczej są niskie. Afrykanie są pracowici, choć niekontrolowani, ale słabo wyszkoleni. Dlatego z technologią nie wszystko jest takie proste.
  Hitler rozkazał:
  - Musimy szkolić niewolników! I nie oszczędzaj na nich batów i piekarników. W ogóle najwyższy czas położyć kres Rosjanom. Czego tam nie robisz?
  Speer insynuująco powiedział:
  - Nowe działo wysokociśnieniowe daje nam zdecydowaną przewagę na polu bitwy. Pod tym względem jesteśmy silniejsi niż kiedykolwiek. Plus nowa generacja czołgów piramidalnych. Technika jest ulepszana mój panie. A zwycięstwo jest bliskie!
  Fiihrer zauważył kwaśno:
  - Nie daj Boże ... Ale to nie jest pierwszy rok, w którym mi mówisz!
  Speer zauważył:
  - Rosjanie wyzbywają się ostatnich rezerw. Nie mają już prawie żadnych mężczyzn. Mamy Afrykę i Arabów, no i oczywiście Europę. Wygłodzimy ich. Oni banalnie nie mają przeciwko nam wystarczającej liczby ludności. Więc zwycięstwo jest nieuniknione, a czas jest po naszej stronie!
  Meinstein uznał za stosowne dodać:
  - Turcja również zaostrza działania wojenne, otrzymawszy od nas mnóstwo broni na kredyt!
  Führer milczał i patrzył na scenę bitwy. Żydzi walczyli bardziej harmonijnie. Jedna czarna kobieta została już zabita. Drugi otrzymał kilka ran i miał upaść. Wow, lepiej byłoby spuścić na nie lwy lub krokodyle.
  Hitler zauważył dość surowo:
  - Turcy nie są wystarczająco aktywni. To jest fakt. Konieczne będzie ich stymulowanie. A w ogóle, dlaczego nie ma strategicznych przełomów?
  Meinstein zapewnił Führera:
  - Kaukaz w tym roku będzie naszym wielkim. A wraz z nim wojna potoczy się inaczej. A Stalingrad zostanie przez nas zajęty. Jestem tego pewien. Stworzyliśmy bardzo potężne działa gazowe, które będą decydować o emanacji bitwy.
  Führer ryknął:
  - To nie zadziała - odpowiedz głową!
  A radzieckie dziewczyny bardzo aktywnie i agresywnie potrząsają i kosą Japończyków celnymi strzałami.
  Dziewczyny śpiewały i rzucały w Japończyków granatami.
  Victoria rzuciła cytrynę bosą stopą i zaśpiewała:
  - Dziewczyny są bojownikami w Rosji!
  Tutaj i Veronica wystrzeliły śmiertelny prezent gołą kończyną i wydały:
  - A my jesteśmy superklasowymi wojownikami!
  I wystrzelił serię z karabinu maszynowego. Zniszczono kilka szeregów Japończyków.
  Juliana, piękna dziewczyna, również się odwróciła. Odcięła samurajowi ... A szczerzące zęby śpiewały:
  - Wielkość Rosjan jest znana na całej planecie!
  I będzie błyszczeć ostrymi zębami!
  Piękna i ognioodporna Anna wystrzeliła też granat. Rozproszyła samuraja i pisnęła:
  - O nowy świat! Jesteś teraz moim idolem!
  I błysną bose stopy!
  A wspaniała Angelina też weźmie i wystrzeli granat. I rozproszy wszystkich przeciwników.
  Ta wojowniczka jest bardzo zdrowa. I po prostu prawdziwa bogini. Jest w tym taka energia.
  A wojownik ryknął:
  - Chwała Ojczyźnie i nam!
  Victoria wzięła go i syknęła, strzelając z ręki:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie u szczytu sukcesu!
  A bosa stopa rzuca granat. Który lata i niszczy wszystkich.
  Veronica również strzela i bardzo skutecznie zabija generała spośród szlachetnych samurajów.
  A granat rzucony bosą stopą leci. Japończycy padają.
  Dziewczyna krzyczy:
  - Tylko umarli wątpią w wielkość Rosji!
  I pokaże ci perłowe zęby!
  Juliana chętnie potwierdza:
  - Wszyscy jesteśmy silniejsi! Były wczoraj, jest dzisiaj!
  Ruda Anna z entuzjazmem dodaje:
  - A jutro będziemy!
  Granat rzucony bosą stopą rozbija przeciwników.
  Angelina wystrzeliła bosymi stopami całe pudełko muszelek i podała:
  - Przyszłość jest nasza!
  Ostatnie spokojne dni Natasza wykorzystała do zniszczenia nazistów. Zszyłam, trzymając długopis przy sobie gołymi palcami.
  Naprzód szli chłopiec i dziewczynka: Oleg i Małgorzata.
  Dzieci eksterminowały Japończyków i przeniosły się do pałacu cesarskiego. Mikado uroczyście oznajmił, że nie opuści stolicy i pozostanie tam na zawsze.
  Oleg oddał serię w samuraja i rzucił granat bosą stopą, piszcząc do siebie:
  - Rosja nigdy się nie podda!
  Margarita też rzuciła bosymi stopami cytrynę i syknęła, szczerząc zęby:
  - Wygraj lub zgiń!
  I batalion dziewcząt do przebicia się do pałacu Mikado. Wszystkie dziewczyny są w mundurach, tylko w majtkach. A te prawie nagie walczą jak bohaterki.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Nikołaj jesteś Mikado!
  Veronica również uruchomiła dar śmierci gołą kończyną i pisnęła, szczerząc zęby:
  - Nasz król jest najfajniejszy!
  I jak będzie błyszczeć perłami! I taka olśniewająca dziewczyna.
  Juliana też ćwierka z zachwytu i gołą stopą wystrzeliwuje granat:
  - Jestem zwycięzcą psychologicznie!
  I wystawiła język.
  Niszczy samurajów dla siebie.
  Anna, ten rudowłosy diabeł, też strzela. I robi to tak dobrze. Kosi Japończyków.
  I ryczy z głębi płuc:
  - Chwała mojej ojczyźnie świętej!
  I szczerzy zęby!
  Angelina też jest kobietą-bohaterką i weźmie całe pudło materiałów wybuchowych i wystrzeli je.
  A Japończycy latali we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyny przechodzą do ofensywy, miażdżąc przeciwników. Osiągnięcie namacalnego sukcesu. Czują niesamowitą łaskę, niezmordowaną presję i brak słabości. A nagie piersi to najlepsza gwarancja niezniszczalności i niezatapiania.
  Victoria, odcinając Japończyków, ćwierka:
  - Dąbowe ręce, ołowiana głowa!
  I rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza samurajów.
  Valentina też odpala.
  Miażdży Japończyków. I rozwala ich na kawałki.
  Coraz bliżej pałacu. A bosa stopa rzuca granat.
  Przerażeni Japończycy poddają się. Dzielenie na kawałki.
  Terminatorka mówi:
  - Niech Perun będzie z nami!
  Juliana to wspaniała terminatorka, która strzela do siebie i niszczy militarystów. Wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyna syknęła:
  - Jesteśmy rycerzami największej Rosji!
  Dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszył wroga.
  Juliana wzięła go i znowu zaśpiewała:
  - Suworow nauczył się patrzeć w przyszłość! A jeśli wstaniesz, stań na śmierć!
  I wyszczerzyła zęby w uśmiechu.
  Rozpalająca ogień Anna również śpiewała i szczekała:
  - Na nowe granice!
  I dodała z uśmiechem:
  - A my zawsze jesteśmy przed nami!
  Bohaterska dziewczyna Angelina również rzuciła się na wroga. Rozproszyła Gwardię Cesarską i pisnęła:
  - Za osiągnięcia epoki!
  I znowu rzucane granaty lecą bosymi stopami.
  Dziewczyny naciskają na wroga. Wspominają bohaterską obronę Port Arthur, która nie zostanie zapomniana przez wieki.
  Ech, jak taka armia mogłaby przegrać w prawdziwej historii, a nawet z Japończykami?
  To wstyd.
  Victoria rzuca granatem bosą stopą i gwiżdże:
  - Za granicę rosyjską!
  Veronica też rzuciła coś zabójczego bosą stopą i pisnęła rozpaczliwie, obnażając zęby:
  - O nowe sukcesy!
  I dała kolejkę Japończykom.
  I tu Juliana też to weźmie i pokona. A potem wzięła go bosą stopą i wystrzeliła granat.
  A potem zaśpiewała:
  - Nie ulegniemy dyktatowi wroga!
  I odsłoniła jej małą twarz!
  Piękna bardzo młoda dziewczyna o sylwetce sportowca. I bardzo odważny.
  A Anna pokona Japończyków. Miażdży je, a bosą stopą bardzo zręcznie rzuca granat.
  I rozprasza wrogów jak butelki, które wyleciały z kuli.
  Dziewczyna ryczy:
  - Czekolada, to nasza droga!
  Anna naprawdę bardzo kocha czekoladki.
  Tutejsi wojownicy mają najwyższy poziom żniw i konfiguracji bojowej.
  Walki na froncie wschodnim są ospałe i mało aktywne. Niemcy się nie spieszą. Hitler rozciąga przyjemność.
  
  Niemcy posuwali się wzdłuż Donu. W tym samym czasie nadal próbowali zdobyć Woroneż.
  Cztery dziewczyny walczyły dzielnie i wykazywały heroizm.
  Strzelali celnie.
  Tutaj Natasza rzuciła granatem bosą stopą, rozpraszając faszystów. I warknął:
  - Chwała bohaterom Rosji!
  Piękne, bardzo krągłe cztery dziewczynki. Zdjęli staniki i odsłonili piersi. A sutki są takie truskawkowe, pyszne.
  Bardzo celny ogień prowadzi również Zoya. Kosi faszystów i piszczy z zachwytu:
  - Jestem mistrzem świata!
  I rzuci też granat jak bosą stopę. Naziści rozpraszają się w różnych kierunkach, jak fale spadającego meteorytu.
  Tak, Zoya uwielbia zabijać!
  A potem jest ogień Augustine'a. Bardzo dobrze strzela. Eksterminuje frytki.
  I znowu granat leci z jej bosej stopy. Rozbija faszystów na kawałki.
  Svetlana również przybija gwoździe do frytek. A także nuci:
  - Jestem dzwoniącą dziewczyną! Będę spał w łachmanach!
  A jej bose palce u nóg sieją zniszczenie.
  Dziewczyny, oczywiście, bardzo! Piękna, kwitnąca, odważna.
  A Niemcy spowalniają postęp. Chociaż artyleria aktywnie działa. Co jest super! Po prostu najbardziej akrobacyjne arcymistrza.
  Natasza strzela... A scena tortur miga mi przed oczami.
  Niemcy złapali dziewczynę z Komsomołu. Rozbierz ją do naga. I włożyli go do kotła z wodą. Rozpalili pod nim ogień. Zaczęli gotować żywcem. Dziewczyna krzyknęła z nieznośnego bólu. Naziści pozwolili jej wyskoczyć z kotła.
  Potem ochłodzili wodę, wylali ją z powrotem i zaczęli ją podgrzewać. Więc dziewczyna była gotowana kilka razy.
  Oto potwory... Potem położyli dziewczynę na stojaku i spalili ją rozgrzanym prętem. Piękności torturowane na śmierć.
  No jak się nie zemścić na takich.
  Natasza rzuca granatem bosą stopą, rozrzuca frytki i uśmiecha się do siebie z uśmiechem.
  Takie jest wspaniałe piękno.
  Dziewczyna mówi:
  -Będzie fajnie!
  Zoya też ustawiła się w kolejce. Pokos faszystów. Odcięła nazistów i ich najemników.
  Potem znów rzuciła granat bosą stopą i zaćwierkała:
  - Wspaniała czwórka i bramkarz!
  Co więcej, bitwa toczyła się dalej, z presją i obrazami.
  Rudowłosa Augustine wystrzeliła bosą stopą granat. Rozproszyła faszystów, nasączyła granatem wielu ludzi. I wszystkie te Szwaby.
  Potem ryknęła:
  - Jestem ucieleśnieniem Ojczyzny!
  A dziewczyna przedstawiła się jako zgwałcona. Jakie to miłe i fajne! I bije swoich faszystów. Dziewczyna jest supermanem. Najfajniejszy z nich wszystkich i stale dążący do zwycięstwa.
  Svetlana jest także uroczą dziewczyną. Dał dobrze wycelowany zwrot i skosił faszystów. A potem gołymi palcami rzuca granat. Jak rozerwać frytki.
  I taka blondynka będzie pasować. Wszyscy zostaną skoszeni jednym strzałem. I ćwierka piekące zęby:
  - Będzie wieczne światło i świt!
  Dziewczyny tutaj i takie przejście. Wspaniali wojownicy akrobacji.
  Natasza gwizdnęła. Rzuciła granatem bosą stopą i syknęła:
  - Jestem świetną dziewczyną!
  Chociaż jest to nieskromne stwierdzenie, po części jest prawdziwe. Tacy wojownicy tutaj są ładni.
  I bardzo piękny. Z błyszczącymi oczami i perłowymi zębami.
  I walczą chwalebnie, rzucając miażdżącymi przedmiotami bosymi stopami.
  Ale pokonanie faszystów jest niezwykle trudne. To jak uderzanie w ścianę.
  Zoya wzięła i wystrzeliła linię do nazistów. A ona skosiła je jak kopyto gigantycznego konia, wybijając trawę.
  Wtedy dziewczyna rzuciła granatem bosą stopą i zagruchała:
  - Jestem takim marzeniem milionów!
  I wystawiła język. Ta dziewczyna to prawdziwy terminator. Pochwyci i rozerwie wszystkich na kawałki. I bez wątpienia tnie z dużą prędkością.
  Zoya wzięła to i zaśpiewała:
  Żołnierz jest zawsze zdrowy
  Żołnierz jest gotowy na wszystko!
  Augustyna również rzuciła granatem bosą stopą. Wyrzuciła faszystów i podała z przekonaniem:
  - A kurz jest jak z dywanów, zbijamy go z drogi!
  Swietłana, strzelanie, dodaje:
  -I nie zmieniaj nóg! Nasze twarze lśnią! Buty lśnią!
  Wojownicy jak widzimy w pełnym stroju. A dziewczyny nie potrzebują butów . Są w stanie zetrzeć każdego w kurz lub proszek, taki szary kolor.
  Natasza, strzelając do nazistów, pomyślała o tym. Rzeczywiście, dlaczego nie można odnieść sukcesu bez oszustwa? Tutaj na przykład Stalin przejął i przejął władzę przez oszustwo. Obiecał Zinowjewowi i Kamieniewowi góry złota, a sam je zastrzelił.
  Czy to logiczne? Dokładniej, jest to po prostu logiczne - nie możesz oszukiwać, nie możesz żyć!
  Natasza rzuciła granatem bosą stopą i gruchnęła:
  - Jestem wielką gwiazdą!
  Zoya też strzeliła. Trafiony i ćwierkający:
  - I ja też jestem super!
  I granat rzucony bosymi palcami leci. I jak faszyści to rozumieją. Przez największe migdałki.
  A Augustyn strzela. I uderza bardzo dobrze. I zmiażdżyła Fritzów jak uderzenie młotem kowalskim.
  A boso też rzuca granatem bardzo efektownie.
  Augustyn pisnął:
  - Nie budź się mądrze, gdy jest cicho!
  I znowu wykonał dobrze wymierzony zwrot.
  Swietłana uderzyła ponownie. Odcięła się od faszystów. I wymamrotała:
  - Jestem super dziewczyną!
  I będzie błyszczeć oczami i piszczeć głosem!
  Tak, to takie dziewczyny, z którymi nie należy wkładać palca do ust - ugryzą!
  Natasza, strzelając, powiedziała:
  - Zaczęli mówić, wszystko o długowieczności.
  Zoya, rzucając granat bosą stopą, dodała:
  - Do tej pory postanowiliśmy ssać krew...
  Augustyn rzucił granat i zaćwierkał:
  - Pyszne na trzecim!
  Svetlana gołymi palcami u stóp wypuściła dar śmierci i pisnęła:
  - O tak, jestem spoko!
  W październiku 1945 r. Niemcy prawie zajęli Woroneż i zatrzymali się. Nastąpiła chwilowa cisza.
  ... ROZDZIAŁ 15.
  Walki wciąż trwają. Chociaż Afryka została podbita przez nazistów, podobnie jak Indie.
  Teraz bose dziewczyny atakują Chiny i próbują przejąć również i to terytorium. Chińczycy stawiają opór, a dziewczyny masowo ich zabijają.
  A jednocześnie każą im całować swoje bose stopy. Gerda i Charlotte wspominają swoje wcześniejsze wyczyny.
  Apollo odpowiedział:
  - Nigdzie! W naszym szczęśliwym świecie nie ma i nie może być kalek! Bo Trzecia Rzesza, która podbiła świat, daje wszystkim szczęście!
  Dziewczyny podniosły ręce w wesołym pozdrowieniu:
  - Zind Heil! Oczywiście szczęście! Chcemy dobrego... Dwa białe skrzydła nad światem! W naszych duszach światło, najjaśniejszy świt - by nie opisywać Szekspira!
  Niestety, przebudzenie znowu... Gerda obudziła się czując najdzikszy ból w swoim ciele... Nie jest łatwo jechać przez pustynię i ciągnąć czołgi, nawet jeśli uważa się cię za supermana. Albo prawdziwy Aryjczyk - bezlitosny dla wrogów Rzeszy! Charlotte jednak odczuwała nie mniej bólu i nawet jęknęła:
  - Taki ból! Co za ból - Trzecia Rzesza przeciwko Jankesom - sto zero!
  Gerda próbowała pocieszyć siebie i koleżankę:
  - Superman według Nietzschego musi być bezlitosny wobec innych, ale jeszcze bardziej wobec siebie!
  "Gdyby tylko Friedrich Nietzsche mógł być zmuszony do biegania po piasku i ciągnięcia czołgu, zrozumiałbym..." Charlotte narzekała.
  Gerda zgodziła się:
  - Tak, zgadzam się: ci, którzy nie cierpieli, nie zrozumieją!
  Po śniadaniu Madeleine uszczęśliwiła dziewczyny :
  - Teraz prosty bieg, oczywiście z obciążeniem. Przewiduje się wzmożoną aktywność Brytyjczyków, zwrócą ich sępy, więc lepiej nie ryzykować czołgów. W końcu, bez względu na to, jak fajnie jesteście dziewczyny , nie będziecie w stanie wyciągnąć czołgu szybciej, niż pójdą o własnych siłach!
  Gerda mruknęła z niezadowoleniem:
  "Oczywiście, że sam tego nie bierzesz!"
  Madeleine była wściekła lub udawała, że jest wściekła:
  - Pięćdziesiąt ciosów kijem w pięty tej głupiej dziewczyny!
  Wilczyce pospieszyły, by wykonać rozkazy kochanki. Gerda posłusznie położyła się i wsunęła swoje nagie, pełne gracji nogi do wcześniej przechowywanego urządzenia. To była falaka! Dziewczyna wzięła głęboki oddech, starając się nie zdradzić swojej psychicznej udręki. Madeleine sama podeszła do swojej ofiary, dotknęła jej szorstkich obcasów , które jeszcze nie zdążyły się zakurzyć . Uderzyła się w język i powiedziała:
  - Policz ciosy!
  Do bicia Madeleine wybrała specjalną pałkę, gumową, ale ze stalowym prętem w środku. Sama komendantka też jest dziewczyną w swoim wieku, ale z powodu swojej masywnej, wysportowanej sylwetki, która wydaje się starsza niż jej lata, powąchała gumę i mocno uderzyła koleżankę.
  - Pewnego razu! - powiedziała Gerda cierpiącym tonem .
  Madeleine jeszcze mocniej uderzyła Gerdę po piętach .
  - Dwa! - powiedziała dziewczyna.
  Dowódca kompanii SS kontynuował egzekucję. Próbował rozpowszechniać ciosy równomiernie tak, że ból był zmaksymalizowane, unikając obrażeń. Gerda zastanowiła się, starając się zwracać mniej uwagi na płonące podeszwy. Kiedy biegała boso po śniegu, ból nie był mniejszy, ale dziewczyna wytrzymała i nie zwolniła , zdając sobie sprawę, że jej zbawienie było w szybkości. W przeciwnym razie zostaniesz odmrożony, staniesz się kaleką i pójdziesz na koszt. Więc jest to konieczne, to znaczy, że trzeba być prawdziwym Aryjczykiem i wytrwać, wykuwać odwagę. Generalnie nie ma bólu jako takiego! To złudzenie. W rzeczywistości , gdy syjoniści wynalazł ból, słabość i starość! Ale w rzeczywistości przeznaczeniem człowieka jest być Bogiem, a raczej nadczłowiekiem! Ale czy superman ma płakać, nawet jeśli jesteś tylko szesnastoletnią dziewczyną, której nigdy nie pocałował facet. W żadnym wypadku!
  Kiedy hrabia miał pięćdziesiąt (chwała Opatrzności nie zbłądziła!), Madeleine zatrzymała się i powiedziała:
  - Bardzo dobrze! Samo to nie jest końcem twojej kary. Będziesz biegał boso po pustyni bez smarowania podeszw kremem ochronnym . Dodatkowy ból da ci lekcję!
  Gerda posłusznie skinęła głową :
  - Dziękuję, komendancie.
  W rzeczywistości , dziewczyna nie był szczególnie zadowolony, a to boli biec tak, i bez kremu ochronnego to boli jeszcze bardziej, ale miała nadzieję, że do zniesienia. Ma mocne podeszwy, elitarne dziewczyny nosiły buty tylko podczas parad lub w przypadku, gdy za dużo czasu należy spędzić na mrozie, poza granicami wytrzymałości organizmu. Ale to dziwne, dziewczyny nie zachorowały na tak silne stwardnienie ... A może to naturalne! W czasach carskiej Rosji śmiertelność niemowląt była wysoka, ale ci, którzy przeżyli, to niezwykle zdrowe dzieci i ludzie! No to teraz biegać boso po gorącym pustynnym piasku ... No i to też wytrzyma!
  Och, och, jakie to bolesne, ale nie marszczyjmy brwi, tylko się uśmiechajmy. Jeśli dziecko się uśmiechnie: może wszystko będzie dobrze!
  Gerda zaśpiewała nawet pełnym głosem, głosem przelewającym się przez pustynię:
  Masz szczęście, że jesteś niewiernym przyjacielem
  Siostra potrzeby i trudu!
  Jak krótka jest ulotna chwila wypoczynku,
  Chociaż chęć wygrania jest zawsze!
  
  Urodzić dziecko - usłyszeć, jak bełkocze,
  Wilki nie mają się wkrótce dowiedzieć !
  Wbijaj wrogów w pierwszej kolejności - musisz się trząść,
  Niech moje wino gotuje się z wściekłości !
  
  Dla dziewicy miecz jest pierwszą radością,
  On daje jej wiarę w szybkim kroku!
  A gdzieś huragan szaleje w piekle
  Wyrażajmy wierszem naszą miłość do Ojczyzny !
  
  W wersetach, które nie zostały napisane mętną wodą ,
  A ci, którzy krwawili wojownicy!
  Ale przyjdzie czas dla nas na cudowne życie,
  Kiedy Najwyższy kochający Ojciec!
  
  Ale nie powinieneś polegać na Ojcu ,
  Ponieważ jesteśmy prawie dorosłymi wężami !
  A jeśli od razu życzymy Ci lepszego życia ,
  Kiedy niesprawiedliwość nie milcz!
  
  Walcz o każde ucho na trawniku
  Za każdą perłę i listek!
  Zaciekle odważyli się wojownicy
  Motto jest proste: walcz i walcz!
  
  Nie ma sukcesu bez walki - świat jest taki
  Dlaczego nie zrywać owoców, jeśli masz mech!
  Pętla jeszcze bardziej ścisnęła mi gardło ,
  Źródło nagle wyschło przez przypadek !
  
  Ale Ojczyzna dała nam supermoce,
  Jesteś wojownikiem, rycerzem, nowym człowiekiem!
  Co było dla nas ciepłe i słodkie,
  Dziewica będzie trzymać w swoim sercu na zawsze!
  Dziewczyna skończyła śpiewać , jej koleżanki śpiewały jej do wtóru ... Ukłoniła się wiatrowi i pobiegła dalej. Jak pięknie to czasem bywa , nawet gdy boli. I po co biegnie do końca, bo wojownik... A wojownik niemiecki to nie nawet kawałek żelaza, ale coś twardszego niż stal! A jęczenie na niego oznacza zdradę samego siebie!
  Na obiad dziewczętom nie dano odpocząć i wkrótce trzy wilczyce straciły przytomność. Złapało ich za pasy i natychmiast zaciągnęło ich dziesięciu mężczyzn. Gerda była wśród zaprzęgniętych . Jak brutalnie paliły się nagie podeszwy dziewczyny i bolały ją łydki, ale ona nawet nie jęknęła. Tylko język spuchł mi z pragnienia, a mówienie bolało. A pół godziny później, pięć kobiet wojowników padło na raz. Następnie ogłoszono przerwę i pozwolono dziewczynkom pić wodę. A potem trwało piekło dobrowolno-przymusowe ...
  Dziewczynom nie udało się dostać do bazy i zostały zmuszone do spędzenia nocy na pustyni. Wojownicy rozciągnęli wokół siebie owłosione liny, a następnie położyli się ze sobą na namiocie przeciwdeszczowym. Pogrążył się we śnie... Gerda znowu zobaczyła bitwę;
  Tutaj ona i inni wojownicy jeżdżą konno. Przed nimi czekają piękne bitwy, te chwalebne czasy, kiedy ceniono odwagę i honor, a wszyscy byli rycerzami... Wszyscy, którzy walczyli oczywiście bez takich jezuickich przyjęć, kiedy piechota jest bombardowana z powietrza. A tutaj jest mniej więcej równosieczna broń i wiele okazji do pokazania męstwa.
  Ich wdzięku rasa zbiera i podnosi tempo. Stopniowo przyspieszając konie osiągnęły niesamowitą prędkość. Oto słynny "Siedem milowy krok" III Rzeszy! Kiedy koń to nie koń, ale to, co cudowne i uskrzydlone. Włosy jeźdźców wydawały się zamarznięte w powietrzu i rozciągnięte w złotych, perłowych, szmaragdowych trenach... I tylko czasami nerwowo drgały w rytm ruchu, jak cienka struna gitary.
  Potężne, muskularne ciała koni wyciągały się w długich, pozornie leniwych skokach, a następnie składały się prawie na pół, jak ogromne sprężyny, by ponownie odepchnąć się od ziemi . Skoki następowały jeden po drugim, rytmiczne impulsy, synchronicznie u wszystkich zwierząt oddziału. Gerda podziwiała: ruchy koni były tak swobodne, jakby nic ich nie ograniczało. Chociaż, oczywiście, zaokrąglone z wyrzeźbionymi mięśniami, półnadzy wojownicy wydawali się być częścią koni, to jak mądrze byli siadali. Uroki bić po bokach z ich bosych piętach, a konie, zapominając, że szalone wrogowie latali po nich , wpadł do tego magicznego pół-run pół lotu!
  Gerda wyobrażała sobie, że leci myśliwcem... Jak chciała w tym momencie zostać pilotem i hakować brytyjskie samoloty - sprowadzając śmierć do Niemiec.
  Oddział szybko wszedł w krzaki . Urocze wojowniczki na koniach z przodu pochyliły się, spoglądając uważnie przed siebie i chowając się za wygiętymi szyjami zwierząt. Te muskularne piękności, godne najbardziej prestiżowych wybiegów, miały jako pierwsze odkryć wroga, ryzykując śmiertelną ulewę. Wyspy ciasno splecionych gałęzi od czasu do czasu nagle się rozstępowały, ukazując nowe przejścia, podobne do koryt rzecznych. Wilczyce z końskiego oddziału płynęły nad nimi elastyczną falą jak ciemny strumień lśniący od stali.
  Gerda wyobraziła sobie kolumnę czołgów zmierzającą do Paryża. Niemcy walczyły wtedy samotnie, przeciwko trzem imperiom z posiadłościami kolonialnymi : Anglii, Francji i Holandii, a także Belgii... Obłudnik Franco odmówił otwarcia drugiego frontu, a nawet prowadził oddzielne negocjacje na temat tego, co dostanie, jeśli przystąpi do wojny przeciwko Niemcy. Mussolini rozpoczął tajną korespondencję z Churchillem o tym, jakie miasta niemieckie przejdą do Włoch w przypadku otwarcia drugiego, południowego frontu, a najbardziej podstępny Stalin mobilizował coraz więcej dywizji. Sowieci grupowali potężne czołgowe pięści (ta informacja nagle pojawiła się w głowie Gerdy). Gdyby szale się zawahały, a wojska hitlerowskie zatrzymały się, to... Można było zdobyć kilka frontów na raz i znaleźć się na strategicznie utraconej pozycji. Ale Hitler okazał się geniuszem, nie tylko wygrał, ale wygrał szybko. Udał się na tyły i zniszczył najpierw jedną część wojsk alianckich, a potem drugą. I chociaż mieszkańcy Zachodu mieli więcej dział, żołnierzy i czołgów, zmusiłem ich do kapitulacji! Tak, a sojusznicy nie mieli tego rdzenia, tego szczególnego faszystowskiego ducha (nie na darmo faszyzm, od słowa fascin-buch!). Więc przegrali, gdy żołnierze weszli na tyły ...
  Duch okazał się silniejszy niż materia, ale możesz atakować z mniejszą siłą! Dlaczego nie udało Ci się wygrać podczas I wojny światowej? Być może dlatego, że reżim kajzera nie cieszył się tak dużym zaufaniem wśród ludzi jak rząd Hitlera... A starzy dowódcy nie byli tak zręczni, a nawet musieli walczyć na dwóch frontach...
  Nagle Gerda poczuła, że jak promienie zachodzącego słońca gęstnieją obawy - co będzie, jeśli czerwona Rosja zaatakuje i znowu będą pod podwójnym ciosem? To prawda, że teraz nie ma już głównej siły pieszej Francji, co oznacza, że będzie łatwiej. Ponadto Niemcy są zjednoczeni i zjednoczeni, skupieni wokół jasnej idei narodowego socjalizmu . Takie spójne nebyli oni kiedykolwiek!
  Więcej i więcej krzewiastych wyspy rzucili przeszłość z dużą prędkością i zniknął złożony. Same krzaki były pomarańczowe z zielonkawą plamką, z igłami zaokrąglonymi jak haczyki na ryby. Wszyscy próbują złapać konie za kopyta, a liście przypominają drapieżne twarze, jak u średniowiecznych artystów malowanych diabłów! Grube ognistoczerwone warkocze bohaterskiej dziewczyny Madeleine tańczyły w powietrzu przed twarzą Gerdy. Skoncentrowana dziewczyna chwyciła obiema rękami za pasy kontrolne, ale wciąż była wypychana z pierwszych rzędów. Jakoś dyskretnie po obu stronach przyklejono jeszcze dwóch wojowników. Niewzruszeni jeźdźcy, skamieniali, a jednocześnie paradoksalnie mobilni, szczupli, zgrabni i jednocześnie potężni. Twarz od słońca wydaje się ciemna i długa, a rozwiane włosy wręcz mienią się w trzech promieniach zachodzącego słońca. Wojownicy są surowi, szmaragdowi, szafirowi, bursztynowi, turkusowe oczy błyszczą. Niemniej jednak w dziewczęcych twarzach jest coś dziecinnego, naiwnego, od czego chce się dotykać. Jest przyjaciółką i siostrą Gerdy, ale jeśli towarzysze broni poczują słabość lub zdradę z jej strony, zabiją na miejscu! A co Madeleine im każe... wykonają bez pytania!
  Oprawy weszły i księżyce uniosły się w ich miejsce. Jeden po drugim, tak jasny i kolorowy, w różnych kolorach... Jak pięknie jest, jak kwiaty kwitną na niebie i kwiaty z Ogrodu Eden!
  Wiatr gwiżdżący w uszach, przyjemny zapach zdrowych, dziewczęcych ciałek zmieszany z cierpkim końskim potem i pachnącymi ziołami. A gdzieś przed nami kryją się liczni wrogowie. Łopatki zwierzęcia, które pod dziewczyną mocno i równo stąpały po obu stronach kołyski. Widok metodycznie pęczniejących i obwisłych mięśni przypominał Gerdzie coś mgliście . Ale oto, czego wojownik nie mógł sobie przypomnieć. A zdradliwy czas wydawał się zniknąć...
  Gdzieś daleko w tyle, ledwo dostrzegalne w stukotu szponiastych łap, słychać było krzyki, niezwykle ostre wrzaski upiorów, brzęk metali, toczące się skrzeki hybryd wielbłąda i osła. Nadszedł spóźniony dźwięk trąby. Że najwyraźniej Charlotte, niestety, musisz tak przylecieć, zderzyła się z ghulami. Ale tym gorzej dla nich!
  Ale - hurra! Niemal natychmiast jeźdźcy Madeleine ryczeli ostrzegawczo . Nie da się rozszyfrować słów - tylko ostre, nadęte intonacje. Postępując zgodnie z instrukcjami jej rąk, Gerda zauważyła głowy obcych upiorów wznoszące się nad krzakami na prawo z przodu, na półtorej setki sążni . Wyrosły znikąd - nie mniej niż sto solidnych postaci. Byli też jeźdźcy - ciemne kropki na grzbietach wielkich zwierząt.
  Oderwanie Madeleine natychmiast i jednostajnie zmieniło kierunek - jakby stado ryb schyliło się na bok. Wyglądało na to, że rycerze nadal byli na szczycie, choć było to prawie niemożliwe. A ghule jakoś powoli zareagowały na wroga, co pozwoliło Madeleine obejść się i ich wyprzedzić. I w tym momencie, gdy wydawało się, że niebezpieczeństwo minęło, rozległy się nowe okrzyki strażników. Druga grupa przeciwników pojawiła się tym razem z lewej strony - nie mniej niż osiemdziesiąt ogromnych stworzeń. Oddział wilczyc , ledwie liczący pięć tuzinów wojowników, obrócił się jak koń łyżwiarza, unikając walki. I znowu wróg działał powoli, jakby nie nadążając za uciekającymi zbiegami.
  Gerda nagle zdała sobie sprawę, że są po prostu prowadzeni, prowadząc ich do jakiegoś przygotowanego miejsca. Podążanie tą ścieżką byłoby rażącym, katastrofalnym błędem. Młody wojownik próbował wykrzyknąć:
  - Uważaj przyjaciela! Być przewidywalnym to być ukaranym!
  Ale jej rozpaczliwy krzyk został zagłuszony... A sama Gerda czuła się bezsilna. Może tak właśnie poczuł się Führer , gdy powiedziano mu, że bitwa powietrzna o Wielką Brytanię została przegrana! Jednak wojna dopiero zaczyna być czytana.
  Ale Madeleine już wszystko zrozumiała i mrugnęła do dziewczyny:
  - Idealna pułapka, gdy ofiara myśli, że jest naganiaczem! - A ona ścięła gałązkę mieczem - dodała. - Idealny rabunek jest wtedy, gdy klient jest moim przyjacielem w trakcie rabunku!
  Rozglądając się, Gerda zauważyła z przerażeniem, że obie grupy podążają w oddali równoległymi kursami, w prawo iw lewo. Jak odcinanie końcówek nożyczek gotowych do rozcięcia tętnicy.
  - Skąd się wzięły te kły ? Głos dziewczyny był pełen wściekłości i rozpaczy. - Tak, nawet w takiej ilości!?
  Po oszacowaniu kierunku, w którym pędzili ich wrogowie, Gerda próbowała ustalić miejsce zasadzki. Ale przed ich żywą "łodzią" pojawiało się coraz więcej krzaczastych wysepek o różnych kolorach, poruszających się jak fale morza po powierzchni którego rozlewał się olej napędowy, barwnych, odbijających strumienie światła z pięciu księżyców. I to właśnie utrudniało nawigację.
  Manewrując między zaroślami konie zaczęły wykazywać pierwsze oznaki zmęczenia. Ich ciała były obficie pokryte wilgotną pianką, ciężkie koce na brzegach pociemniały, gryzący zapach drażnił nozdrza jeźdźców. Gerda potarła nagą, różową piętę o plecy, poczuła gorącą śliskość końskiej skóry. Najważniejsze to nie zmniejszać prędkości!
  Wyczuwając zbliżającą się bitwę, Gerda obejrzała sprzęt bojowy. Kilka wiązek krótkich i długich włóczni znajduje się w zasięgu jeźdźców. Poniżej znajdują się dwa sejmitary arabskie , wydłużone i lekko zakrzywione. Ale ochrona przed strzałami ... Są prawie nagi, w bikini, to może być strzał do piekła ! Czy to nie głupie iść do bitwy praktycznie nago, kiedy wróg po prostu grozi, że cię powali. I co myśleli jej dowódcy. Przypomniałem sobie, że Charlotte kiedyś napisała: "Najbardziej masywny, średni francuski czołg Ziz-35, nieprzenikniony w czoło! A nasze czołgi są niestety jak szkolny bibuła!"
  Ale Madeleine zdawała się rozumieć zagrożenie i pospiesznie uspokoiła:
  "Nasza skóra jest naoliwiona czarodziejską miksturą, która będzie chronić o wiele lepiej niż zbroja!
  Gerda odpowiedziała żartobliwie:
  - Kto myśli o ochronie podczas bitwy, jest absolutnie bezbronny przed paniką!
  Madeleine nadal ostrzegała:
  - Na oczy, uszy i górną część szyi mikstura działa słabiej. Więc uważaj, może to uderzyć!
  Gerda odpowiedziała wesoło:
  - Rozumiem, że... Ale siła wyższa, to także siła wyższa w Afryce. Co możesz zrobić!
  Powietrze przeszył długi dźwięk, jak kruszące się głazy. Instynktownie Gerda zorientowała się, że to płacz Madeleine. Piękne dziewczyny szczekały w odpowiedzi, po czym wojownicy natychmiast unieśli swoje szable - jedne w prawej ręce, inne w lewej, także włócznię. Gerda również potrząsnęła sejmitarem, wykrzykując:
  - Jestem miażdżącą dziewczyną!
  Nagle Gerda zobaczyła podbiegającą do nich Charlotte z małym oddziałem piękności: brawo jest super!
  W tym samym momencie, dwieście skoków do przodu, błysnęły poziome linie. Jednostki piechoty , ghule i wampiry, zablokowały polanę, przez którą przetoczył się niemiecki wojownik. Nie było już bocznych odgałęzień, przejście to prowadziło prosto na śmierć. W skośnych promieniach mieszaniny zachodu słońca i księżycowego świtu liczne szeregi wroga rozbłysły wszystkimi kolorami tęczy odbitej od stali.
  Nowy ryk Madeleine wstrząsnął przestrzenią, a grupa dziewcząt została rozbita na dwie grupy, które natychmiast rozsunęły się na boki. Oddalili się od siebie, napierając na przeciwległe krawędzie polany. Gerda wykrzyknęła:
  - Aleksander Wielki w bikini!
  Docierając do punktu o najmniejszej szerokości krzaków, wojownicy skoczyli prosto przez zielone wyspy. Natychmiast rozległy się przeciągłe jęki zwierząt, jakby z osła ze skóry, z których samo powietrze falowało jak szyba. Gerda nagle zdała sobie sprawę, że słyszy jęki nie tylko uszami, ale i cierpliwymi, dziewczęcymi stopami. Wygląda na to, że oni też cierpią, bo wojownik był niemy biegając boso, na gorącym, tak że można nawet upiec kurze jajko w pustynnym piasku. Cóż, jak mówią mądrzy: koń różni się od człowieka tym, że jeździec nie jest zdeterminowany przez głosowanie, a żadne umiejętności nie dają szansy na osiodłanie jeźdźca! Albo: koń ma cztery nogi, będzie biegał szybciej niż człowiek, ale też wcześniej rozciągnie kopyta!
  Krzaki minęły w jednej chwili i wierzchowce znów wyleciały na otwartą przestrzeń. Na ich ciałach pojawiły się długie krwawiące zadrapania. Biorąc pod uwagę rozmiar tych stóp, rysy miały przyzwoitą głębokość; jak chiński (pracowity naród!) kopał okopy!
  Jeźdźcy zaczęli pospiesznie odwijać wokół siebie broń, a także strzępy skóry, okrywając nimi konie. Do ubranej, ziarnistej skóry lśniły, bronione konie.
  Gerda nieprzyjemnie odkryła, że jej palce stały się zupełnie niezgrabne. Z jakiegoś powodu zsuwają się z węzłów, no cóż, jest z nimi przepaść, to wszystko pokryje!
  Wściekły, niczym ogień na suchych gałęziach, skok wszedł w krytyczną fazę. Sama natura zamilkła, zastygła w niepokojącej scenerii. Horyzont pochłonął światło, na zachodzie wszystko jest zabarwione paletą krwi i lodowatego spokoju. Przed nami, na wschodzie, zmienne niebo już się rozjaśniało, nabierając barwy świetlistej ochry. Ale nawet na tym tle wydawało się, że cienie, śmierć i lśniące żelazne szeregi ghuli i ghuli czają się.
  Bękarty, przerażające brzydkie stworzenia, widząc, że ich zasadzka opływała boki, rzuciły się ze swoich siedzeń. Niezdarne postacie pieszych wojowników szybko rozproszyły się ze swoich pozycji, zanurzając się w korytarze w gąszczu. W ich miejsce odsłaniały się szerokie rzędy wkopanych pod kątem szpiczastych tyczek - prawdopodobnie broni przeciwko niemieckim wojownikom. Konne oddziały prześladowców z tyłu, widząc manewr Madeleine, przyspieszyły kroku, próbując dogonić uciekinierów. Każda z dwóch jednostek wrogiej kawalerii była znacznie większa niż przeciwna grupa wojowniczek i mogła liczyć na pewien sukces w starciu. Ale ghule są ciężkie, a hybrydy wielbłądów i osłów są znacznie wolniejsze. Zamiast skracać dystans tylko się zwiększał. I dlaczego porównywali prędkość konia, wielbłąda z osłem!
  Gerda mówiła filozoficznie :
  - Możesz być bezpretensjonalny i wytrzymały, ale nie powinieneś brać świata jak wielbłąd i okazywać uporu osła!
  Odwracając się, wojownik zauważył, że ścigają ich nie dwie, ale trzy grupy jeźdźców . To oznaczało, że oni wydawało się nie mieć inny kierunek niż dążyć zasadzkę. Jeśli zboczysz, będziesz musiał walczyć z większą liczbą przeciwników. Cóż, wilczyce wiedzą, czego chcą, to nie pierwszy raz, kiedy są w stanie wojny. Na próżno wróg myśli, że zwabi ich w pułapkę. Wręcz przeciwnie, oni zyskają czas i móc manewrować. Wtedy Gerda przypomniała sobie, jak sama tańczyła boso na drucie kolczastym. To było bolesne, ale spadanie na płonące węgle poniżej jest jeszcze straszniejsze, a co najważniejsze haniebne.
  Jeszcze przed rozpoczęciem walki Madeleine przejęła inicjatywę, umiejętnie ogrywając wroga. A kiedy twoi przeciwnicy, ghule i ghule, uzyskując do nich taktyki jest więcej niż upokarzające. A Gerda chciała wierzyć, że ich taktyczne posunięcia były nieoczekiwane dla wroga. Fakt, że głowy wrogów zostaną odcięte gilotyną. A że Niemcy są przede wszystkim, jak błyskotliwe idee III Rzeszy!
  - Oddział jest w pełnej gotowości! - Stentoriański głos Madeleine przywrócił Gerdzie rzeczywistość. - Teraz to przetnij.
  Palce dziewczyny nadal majstrowały przy więzach. Więc będzie można zostawić konia nagiego . Generalnie wojna jest jak wojna. Niech płyty zakryją wiernego towarzysza, co nieco ograniczy jego mobilność. Przez klejony skóry, kości Płytki zaciemnione geometryczną rzędach , że szeleściła, dzwonienie sucho w powietrzu. Po ich dzwonkach dziewczyna stała się wesoła.
  Jeźdźcy robili ostatnie przygotowania do bitwy. Dziewczęta klepały bosymi stopami konie i zaczęły odwiązywać włócznie. Idąc za ich przykładem, Gerda z radością ważyła w dłoni długi, szorstki trzonek z ostrą metalową końcówką. Wojownik uderzył jej usta - dobrą włócznię!
  W Gerdzie miała już doświadczenie w wyścigach konnych i czuła się całkiem pewnie. Jak Amazonka w kawalerii macedońskiej , nie łapiąc w każdej chwili za pasy podtrzymujące.
  Odwiąż pas, dziewczynie udaje się nawet utrzymać równowagę za pomocą niektórych mięśni łydek . Teraz ona jest gotowa do przekazania ich do Charlotte (jej przyjaciel nadal przedarł się do niej!) I rzucać włóczniami sama, bez względu na to, jak długo walka trwała .
  I Madeleine kontynuował manewr ... piosenka brzmiała w Gerda głowy znowu , tak szalony i dziarski, ale zarazem tragiczny i smutny ...
  Fale bawią się barankami w morzu ,
  Ja walcząc nagi na arenie z mieczem!
  Ona rzuca dumne spojrzenie na wroga ,
  Bede rzucający się w oczy i ból - przesada!
  
  I rzeczywiście był kiedyś urodzić się niewolnikiem bez praw,
  Wyciągała kamienie , potrząsała głazami na moich plecach!
  Bycie w napięciu, w cierpieniu jest rodzimym elementem,
  Niegrzeczni kaci pieszczą ramiona batem !
  
  Ktoś jest bogaty i drzemie w cieniu z piwem ,
  Ja swinging młotka pod palącym strumienia !
  To zwyczaj tak niesamowicie starożytny
  Posłuszeństwo do szlachty musi być wchłaniane z mlekiem!
  
  Ale szczęście - jeśli to możliwe, nazwij to szczęściem,
  Sprzedałeś dziewicę z kopalni i wysłano do bitwy!
  I oświetliła mnie bajeczną iluminacją,
  Stała się nie tylko niewolnicą, ale fajną kobietą !
  
  Ale nie ma zaufania bezgraniczne szczęście,
  Straszny wróg został złapany i zostałem ranny!
  Wytnij mnie do walki ze złem ze strony
  Bóg naliczył mi rachunek - była kara!
  
  Ale nie poddaję się, z przeszłości warto było walczyć,
  Tak, zabijała ludzi, przeklinała bogów!
  Oczywiście teraz gorzko tego żałuję,
  I nie mogę tu znaleźć właściwych słów!
  Takie tutaj są waleczne i agresywne, powalające dziewczyny. A co tylko mogą.
  I uderzają Chińczyków z karabinów maszynowych, robiąc to ostro i agresywnie. A gołymi palcami rzucają śmiercionośną siłą granatu. I rozrywają żołnierzy niebiańskiego imperium.
  Wojownicy są bardzo aktywni i bardzo seksowni. A hordy Chin miażdżą.
  Gerda, strzelając do wroga, ryczy:
  - Jestem wielkością planety, po prostu nie ma fajniejszego ode mnie!
  Charlotte, kosząc przeciwników i układając stosy trupów, krzyczy:
  - W imię komunistycznych idei III Rzeszy!
  Christina, strzelając do przeciwników, również zauważyła:
  - Nasza prawda jest w pięści!
  Magda chętnie to potwierdziła, szczerząc zęby:
  - Jesteśmy najbliższą i najfajniejszą rodziną!
  A gołymi palcami wystrzeli granat, rozrywając przeciwników na strzępy.
  ... ROZDZIAŁ 17.
  Aby przeciwstawić się Niemcom na froncie wschodnim, walczy z nimi cała siła szturmowa. I walczą desperacko i dzielnie - gotowi rozbić faszystów.
  Oleg Rybaczenko, który nadal wygląda jak dwunastoletni chłopak i dziewczyna, która również wygląda w tym samym wieku co Margarita, wyprzedza rosyjskie wojska.
  Zastrzel się. Za ramionami są worki z granatami.
  Oleg strzelił do Niemców. Skoszono kilka.
  Rzucił granat bosą stopą i pisnął:
  - Jestem terminatorem na kolanach.
  Margarita też rzuciła granatem bosą stopą i dodała:
  - Zmiecie wrogów Rosji z powierzchni ziemi!
  Chłopiec i dziewczynka pędzą do siebie i niszczą przeciwników. Są najjaśniejsze i najfajniejsze na świecie.
  Oleg był już w stanie zarobić dużo pieniędzy razem z Margaritą. W tym sprzedaż kosmetyków.
  Chłopak jest w rzeczywistości bardzo mądry. I ma już świadectwo szlachectwa. Na ogół z jakiegoś powodu przestał w wieku dwunastu lat. Razem z Margaritą otrzymali taki prezent. Pozostań w wiecznym dzieciństwie. I zostań nadludźmi.
  Z tego powodu zmieniły się losy władz w Rosji. Mikołajowi II nie powiodło się, ale został odnoszącym sukcesy władcą. Których wielu będzie zazdrościć.
  Oleg, wieczny chłopiec, strzela do Niemców i śpiewa:
  - Zmiatam cię jak mlecze! Jesteśmy terminatorami, a nie chłopcami!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  Margarita również przybija paznokcie i mówi:
  - Jesteśmy fajnymi mistrzami! Rosja jest za nami!
  Chłopiec i dziewczynka idą przed siebie. Jest w nich tyle podniecenia i płomienia. A Niemcy dosłownie kruszą się pod kopytami.
  Dokładniej, bose, dziecięce stopy.
  Oleg strzela i zabija każdą kulą wroga.
   Tak, chłopca nie wydaje się tak łatwo przestać. Jest prawdziwym i prawdziwym terminatorem.
  Margarita znów rzuca granatem bosą stopą i piszczy:
  - Jestem super! Zostanę interchampionem!
  I śmieje się do siebie ...
  Tymczasem dziewczyny walczą. Jest więcej dywizji kobiecych.
  Oto pędzi cały batalion. Boso dziewczyny w strojach kąpielowych. Taki odkrywczy strój kąpielowy w stylu bikini. I błyskają nagie, okrągłe szpilki piękności. Niezwykli wojownicy.
  I strzelają też do Niemców. Ale wojownicy przystępują do walki wręcz z Niemcami. Jak są młócone.
  I jak się kłują bagnetami! To są dziewczyny!
  Po prostu super.
  Dziewczyny biją Niemców bosymi stopami i uśmiechają się do mięsożerców. To są wojownicy. Dziewczyny są najsilniejsze. W ten sposób biją się żołnierze Hitlera.
  I biją się. I nadchodzą...
  Są tacy superklasowi wojownicy. A wszystko boso i prawie nago. I skaczą do siebie. I biją się gołymi obcasami. To są dziewczyny - wszystkie dziewczyny to dziewczyny.
  Victoria walczy do przodu. Nadal wygląda jak dziewczyna i jest bardzo szczupła. Nakłuwa się Niemcom i śpiewa:
  - Boże chroń Stalina! I wyrwij wszystkie szumowiny!
  Tak, dziewczyny tutaj należą do najwyższej kategorii.
  A piękna Veronica jest widoczna. Blondynka też się kłóci.
  A wspaniała Yuffi to dziewczyna, która została księżniczką, pochowując swojego męża. Yulfi wygląda świetnie. Bardzo kocha mężczyzn i bez żadnych uprzedzeń nawiązuje z nimi kontakt.
  Rzeczywiście, seks przedłuża życie i jest bardzo korzystny dla kobiet. Odmładza je.
  Zarówno Anna, jak i jej rude, bujne włosy walczą.
  A także urocza Angelina jest super wojowniczką.
  To znaczy cała gwardia królewska. Kompletny zestaw piękności. Są takie cudowne i seksowne.
  I miażdżą Niemców. Zmiażdż je na proszek. Zmiel kości i rozerwij mięso.
  A Niemcy uciekają przed atakiem. Porażka po klęsce.
  Do czasu, oczywiście, do bitwy wkroczą boso wojownicy w bikini. Nie możesz się im oprzeć.
  A odważne dziewczyny zmuszone są do odwrotu. A oni już biegną z powrotem, a ich bose pięty migoczą.
  Wykazali się jednak nieprzeciętną męstwem i niezwykłą odwagą.
  Hitler nie spieszy się z wybiciem ZSRR. Chociaż do listopada 1945 r. wypuszczono już wiele kobiet-wojowników. Ale Führer chce rozciągnąć przyjemność z wykańczania ZSRR.
  I używając specjalnej, nowoczesnej broni. Stworzony przez eksperymenty.
  Niemcy posuwają się na południe wzdłuż Donu.
  Gerda i Charlotte walczą w najnowszym dwuosobowym czołgu w kształcie piramidy.
  I walczą całkiem skutecznie. Niemiecki pojazd jest wyposażony w działo wysokociśnieniowe. Kaliber wynosi 105 mm, ale to wystarcza ze względu na dużą prędkość wylotową pocisku. Dziewczyny w zbiorniku leżały. Maszyna jest bardzo zwrotna z silnikiem turbogazowym.
  Gerda strzelała do sowieckiego czołgu i śpiewała:
  - Jestem takim dzikim wilkiem, nigdy nie byłem z rodziną za granicą!
  I śmieje się, puka w joystick bosą stopą.
  Rudowłosa Charlotte nie jest gorsza.
  Również superklasowa dziewczyna.
  Strzela do siebie i gołymi palcami wciska przyciski joysticka.
  Cudowny wojownik.
  Ruda strzelając zapytała Gerdę:
  - Jak myślisz, czy chrześcijaństwo zostanie całkowicie zakazane?
  Blond terminator stwierdził z naciskiem:
  - Myślę, że będzie!
  I odsłoniła twarz!
  Generalnie wojownicy są świetni w strzelaniu. Tutaj Gerda miotała się gołymi palcami. I ćwierkało:
  - My, Aryjczycy, nie powinniśmy wierzyć zgodnie z hebrajską Biblią głoszącą pacyfizm.
  Charlotte zgodziła się z tym:
  - Zgadza się, nie pasuje! Generalnie jesteśmy najlepsi na świecie!
  Ruda ponownie wysłała zabójczą skorupę bosymi palcami. Rozbił sowiecki samochód.
  Gerda uśmiechnęła się. W czasie ciszy napisała też ciekawą pracę.
  Mała Gerda poszła szukać swojego imiennego brata Kaia. Ale nie wiedziała, gdzie jest. I zwróciła się nie na północ, ale na południe. A potem pożałowała, że założyła zupełnie nowe czerwone buty. Po kilku godzinach potarli jej nogi. Potem Gerda zdjęła drogie buty, złamała różdżkę i zawiesiła buty na haczyku.
  Pogoda była wiosenna, ciepła, z przyjemnością można chodzić boso. Nie jest zbyt bogatą dziewczyną, a latem często biegała boso. To prawda, że po zimie jej podeszwy stały się coraz bardziej miękkie.
  Wkrótce, idąc drogą, dziewczyna zaczęła odczuwać dyskomfort z powodu małych kamieni i piasku. A żeby zmiękczyć, odwróciłem się na trawę. Tam było łatwiej. Ale po kilku godzinach podeszwy już brzęczały.
  A co najważniejsze, czułem się głodny. A dziewczyna ma w kieszeni tylko kilka pensów.
  Mimo to w najbliższej wsi Gerda kupiła sobie bochenek chleba, zapisała go świeżą wodą ze studni i zasnęła w stogu siana.
  Następnego dnia jej nagie podeszwy zostały podrapane. Byłem głodny. Dziewczyna podeszła do siebie, czując, jak jej ciało rozgrzewa się po chłodnej nocy. Nogi lekko bolały.
  Gerda przez jakiś czas szła drogą, ale jej podeszwy, które jeszcze nie zdążyły się szorstkować, znów zaczęły boleśnie swędzieć, a potem palić. Dziewczyna przeszła na trawę. Ale tutaj chodzi się wolniej i nie jest to zbyt przyjemne dla pobitych nóg.
  Dziewczyna ledwo dotarła do strumienia. Opuściła tam powalone nogi i ostudziła je. Pomyślałem o założeniu butów. Szkoda jednak sprowadzać takie wieści. Naprawdę chciała pokazać je Kaiowi. Żeby mógł podziwiać nowe buty.
  Potem dziewczyna poszła ponownie. Byłem boleśnie głodny.
  Jakoś Gerda dotarła do wsi i kupiła więcej chleba. Ale miedziane monety się skończyły.
  I dziewczyna zaczęła myśleć. Skąd wziąć pieniądze na jedzenie. Zaproponowano jej sprzedaż drogich marokańskich butów, ale Gerda stanowczo odmówiła. Pojawi się w nich Kaiowi. Czy w międzyczasie możesz zarobić dodatkowe pieniądze?
  Gerda w sąsiedniej wsi zaproponowała rąbanie drewna. Dostała siekierę. Dziewczyna trochę się porąbała, ale była tak wyczerpana, że po jedzeniu od razu zasnęła.
  Potem zaproponowano Gerdzie nakarmienie gęsi. Ale z tego powodu dziewczyna straciła cały dzień.
  W końcu postanowiła po prostu błagać. Jednak chłopi od razu zauważyli jej czerwone buty. Na przykład jasne jest, że nie jest od razu żebraczą dziewczyną, ponieważ taka jest.
  W końcu Gerda zdecydowała się sprzedać swoje buty. Jednak w tym celu musiała wejść do miasta. Nogi dziewczyny szybko stwardniały i chodzenie ścieżką było prawie bezbolesne.
  Dobra, Gerda zdecydowała, że nawet bez butów może być pożądana przez Kaia.
  Sprzedała go kupcowi i otrzymała kilka srebrnych monet. Kupiłem sobie płócienną torbę i chodziłem jak żebrak po drogach Europy. Musimy znaleźć brata. A dziewczyna, słysząc, że na południu zwykle chłopców sprzedają do niewoli, pospieszyła tam.
  To prawda, że dziewczyna nie orientowała się dobrze i długo wędrowała po Niemczech. Aż nadeszła jesień. No dobra, bose stopy dziewczynki były stwardniałe, jak kopyta końskie, jednak modzele swędziały. Ale każdego dnia robiło się coraz zimniej i zimniej.
  A spanie na świeżym powietrzu jest niewygodne. W nocy zamarzała nawet suknia Gerdy iz trudem ją zdarła. Musisz coś zrobić. Mokry śnieg już się zaczął. W lekkiej sukience dziewczyna zamarza do kości, a jej nagie, szorstkie nogi łamią lodową skorupę.
  Gerda, aby nie zasnąć i nie obudzić się pewnej pięknej nocy, na południu Niemiec została na zimę w tym samym domu, by służyć za pięść. W tym celu musiała pracować, sprzątać dom, doić krowę i wiele więcej. Ale dziewczyna została nakarmiona i dostała podartą kożuch i drewniane buty.
  Kiedy nadeszła wiosna i śnieg zaczął topnieć. Dziewczyna z przyjemnością zrzuciła skazańca buty i znów udała się na południe. Nic jej nie płacono, a Gerda musiała jeść jałmużnę. Poza tym dziewczyna dobrze śpiewała. Jej sukienka była całkowicie wystrzępiona, a bose stopy były napalone i chrupiące. Dziewczyna w końcu przybyła na Bałkany. Minął Węgry i wjechał do Turcji.
  Ten żebrak szedł w kierunku Stambułu. Ukrywała się przed Turkami w lasach i ukrywała się z chrześcijanami.
  Jednak już w drodze do samej stolicy blondynkę złapano. I tak, według standardów muzułmanów, już można było ją poślubić, potem Gerda została umyta, przebrana i sprzedana jako dziewica na aukcji. Dziewczyna o pięknych białych, kręconych włosach to cenny towar. Poszła do sędziwego emira. I tak się składa, że ów emir zaraz po zakupie zachorował tak poważnie, że nie mógł spełnić swojego małżeńskiego obowiązku.
  Dziewczyna uzdrowiła się w haremie. Odżywczy jak w złotej klatce, ale nudny. Prawda nauczyła się tureckiego i arabskiego.
  Odkryłem islam dla siebie. Nowa religia była na ogół prosta, prawie zrozumiała. Nie jest jasne, czy po śmierci otrzyma harem mężczyzn? I czy by jej się to spodobało?
  Dziewczyna stopniowo stała się dziewczyną i bajecznie piękną, a emir zmarł po długiej chorobie.
  A teraz Gerda znów jest wystawiona na sprzedaż. Rozebrany do naga na oczach setek pożądliwych mężczyzn i sprzedany do haremu sułtana. Gerda stopniowo zyskuje tam wpływy i zostaje żoną sułtana. Ale Imperium Osmańskie już zachodzi. Wybucha wojna z Rosją, która grozi zakończeniem tureckiej kontroli nad Krymem i Morzem Czarnym.
  
  A radzieckie dziewczęta desperacko walczą i bronią swoich pozycji nad Donem i zaciekle stawiają opór.
  Dziewczyna zerwała z pisaniem, tylko po to, by uwolnić ciężki dar śmierci z trofeum bazooki u nazistów. Rozbił czołg Hitlera, gruchając:
  - Nie, powiedzieliśmy faszystom! Nasi ludzie nie będą tolerować! Adolf Don nie przejdzie, nawet jeśli będzie bród!
  A dziewczyna zręcznie rzuciła śmiercionośnym i bardzo śmiercionośnym granatem z kumulacją elegancką, bosą stopą .
  Natasza i dziewczęta odparli kolejną próbę ofensywy Fritzów.
  Potem bose stopy blondynki znów zaczęły pokazywać arcydzieło kosmicznej prozy.
  zniszczona agresja i wściekłość. Nie tak gorąco - jak z tysiąca wulkanów.
  To jest dziewczyna... A Augustina, nie poddając się jej, wzięła i rzuciła gołą piętą cytrynę - krzycząc:
  - Śmierć faszystom, niedźwiedź ryczy!
  I wybuchnęła śmiechem na całe gardło.
  Natasza i dziewczyny jadły przekąskę... Jutro pierwszy grudnia - nadchodzi zima. I nadszedł czas, aby więcej siusiać. Zwłaszcza bosymi palcami.
  Tutaj Natasza została zmuszona do przerwania. Znowu faszyści pracują. Dokładniej, czarni i Arabowie. Naziści rekrutują żołnierzy w Afryce i Azji i rzucają ich na pozycje sowieckie. Wszyscy starają się zmiażdżyć liczbami.
  Natasza zręcznie rzuca granatem bosą stopą i mówi:
  - Wielkość Stalina przetrwa wieki!
  Zoya ustawia się w kolejce. Rzuca też bosymi stopami w przeciwników. Nokautuje nazistów i mówi:
  - Strach jest nieznany pięknym wojownikom!
  Rudowłosy Augustyn również strzela. I bardzo trafnie. A mówiąc:
  - Tak, w naszej Ojczyźnie żyje serce!
  I rzuci też granatem bosymi stopami.
  Svetlana, strzelając, podpowiada piękności:
  - Wystawimy fakturę przeklętym faszystom!
  A granat wystrzelony z jej bosych stóp leci z niej. Ogólnie dziewczyny tutaj są najwyższej klasy.
  Natasza, strzelając, ćwierkała:
  - Niech ta wojna będzie ostatnią!
  Zoya dodała entuzjastycznie:
  - Szatan nie będzie panował.
  W grudniu Niemcy posuwali się wzdłuż Donu i zbliżali się już do zakrętu. Bitwy toczyły się tutaj pełną parą. I nie użyjesz siły uderzeniowej tak, jak powinna. Woroneż stał się punktem ubocznym wojny. Rzeczywiście, co go niepokoi?
  Dziewczyny chciały być przeniesione w sam upał i walczyć o siebie i walczyć z wielkim zapałem. Wygrać lub zginąć. I oczywiście lepiej jest wygrać. Nie umierać. Ale nie otrzymaliśmy jeszcze zamówienia.
  Tutaj Natasza zerwała. Grałem trochę. Widziałem pojedynczy niemiecki samolot szturmowy. A ona go wzięła i rzuciła w niego granatem bosą stopą. Uderzający obiekt poleciał wysokim łukiem. Zadowolony prosto do niemieckiego samochodu, rozbijając go na kawałki. Następnie blond terminator powiedział:
  - Nie jestem dla ciebie lalką!
  Następnie wojownicy przewrócili się razem na brzuchu. Błysnęły bose obcasy.
  Jest grudzień, walki i ostrzał. Obsypali pociskami pozycje wojsk rosyjskich. I pobili ich potężną bronią. Naziści posuwają się w rejonie zakola Don.
  Są tam wojownicy i bohaterowie. Fritz walczy także na dyskach. Szczególnie piękne dziewczyny: Gertrude i Ewa. Latają dyskiem i rozbijają Rosjan na niebie.
  Tutaj Gertrude obróciła samochód gołymi palcami i staranowała sowiecki samolot YAK.
  A potem będzie ryk:
  - Jestem super niemiecką dziewczyną!
  Ewa również rozłoży swoją dyskietkę gołymi palcami. I na jednostki sowieckie, gdy uderzył.
  I zostaną zmiażdżone i spłaszczone przez samoloty, dając:
  - A ja jestem hiperdziewczyną!
  I obnażyli zęby.
  A bose dziewczyny biegają po Chinach. A Madagaskar jest już całkowicie schwytany.
  Natasza znowu urwała. Trywialnie wystrzeliła bosą stopą specjalny rodzaj granatu. Który leciał jak sokół i wbijał się w niemiecką machinę wojenną. I zmiażdżył go na małe kawałki.
  Wtedy dziewczyna powiedziała:
  - Jestem rosyjskim wojownikiem na kolanach dzikusów! Zmiecie faszystów z powierzchni ziemi!
  Jest już połowa grudnia. Niemcom udało się coś osiągnąć. Zbliżają się już do szczytu zakrętu. I najprawdopodobniej Armia Czerwona będzie musiała wycofać się poza Don. Ale jeszcze lepiej trzymać się linii. I bariera wodna, która ma odzwierciedlać przeważające siły nazistów. Czekam na lato, które już w upale próbuje zrobić coś samemu.
  A to taka zmienna taktyka.
  Natasza przerwała jej pisanie. Samotny szturmowiec próbował zaatakować dziewczyny. Ale zręczny rzut bosą stopą i samochód został trafiony granatem.
  Rudy bosy Augustyn pisnął:
  - Jesteśmy zjednoczeni i niezwyciężeni!
  Zbliżał się 22 grudnia 1945 roku. To data rozpoczęcia Wielkiej Wojny Ojczyźnianej, która trwa już cztery i pół roku. A druga wojna światowa trwa jeszcze dłużej.
  Po prostu jakiś horror. Prawdziwa dystopia.
  Natasza nawet śpiewała, napinając mięśnie w słońcu:
  - Wojna szaleje we wszechświecie, niszczyć, zabijać bez powodu... Dziewczyny kochają młodych ludzi - lekarstwo na zmarszczki!
  Tak, od czternastu lat są dziewczętami, które wyją, ale na zewnątrz są takie młode i piękne. Po prostu śliczna i niesamowicie piękna i krągła.
  Augustyna rzuciła granatem bosą stopą, powaliła faszystę na skrzydła i zaśpiewała:
  - Rozerwiemy muchę! I zabijmy Führera!
   Potem dziewczyna się roześmieje.
  A naziści rzucają bomby z powietrza, ale nie za gęsto, chociaż używają najnowszych bombowców odrzutowych.
  Niestety, nie ma czasu na dalsze pisanie. Wojna to wojna i to jest poważne.
  Natasza wystrzeliła w niebo. Zestrzelił niemiecki bezzałogowy statek powietrzny sterowany radiowo "Rama" -7. I ona powiedziała:
  - Ludzie będą szczęśliwi.
  Zoya rzuciła bosą stopą granat w niemiecki samolot szturmowy, który wyleciał jak mięsożerna pirania i zaćwierkał:
  - Szczęście od wieków!
  Również Augustyn gołą stopą wypuściła dar śmierci i wysyczała:
  - Rząd sowiecki ...
  Swietłana również rzuciła płonący przedmiot, powaliła faszystę i mruknęła:
  - Moc jest świetna!
  Ale Niemcy odeszli... A dziewczyny trochę się uspokoiły.
  Natasza zauważyła ze smutnym uśmiechem:
  - Jutro 22 grudnia 1945 r. Dokładnie dwa i pół roku wojny!
  Zoe zauważyła z entuzjazmem:
  - Przez lata staliśmy się silniejsi, ale wcale się nie postarzaliśmy!
  Rudowłosa Augustine zachichotała i zmiażdżyła irytującą muchę gołymi palcami:
  - Oczywiście nie! Nie starzej się! Nadal jestem tak samo ognioodporny jak wcześniej!
  Swietłana zachichotała i zauważyła:
  - A wojna w ogóle odmładza dziewczyny. Liderzy przychodzą i odchodzą, ale dziewczyny pozostają młode!
  Natasza odpowiedziała z szerokim uśmiechem:
  - Odmładzamy się - Rosyjscy Bogowie!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - Tak, nasi Bogowie, Bogowie Słowiańscy!
  Rozpalający ogień Augustyn śpiewał:
  - Żyjemy na ziemi naszego ojca! Dzieci Łady to cudowne dzieci! I lata na skrzydlatym koniu, Rosja w odległych tysiącleciach!
  Swietłana zachichotała i odpowiedziała:
  - Z nieba zabrzmi dzwonek - spadnie ulewny deszcz! Wbiegam w dzieciństwo - letni deszcz już za mną!
  A Natasza entuzjastycznie podniosła:
  - Za mną!
  A wojownicy klaskali gołymi, rzeźbionymi nogami. Wszakże faktycznie są w stanie dokonywać takich cudów. Ani jedna kartka w życiu się nie przewróciła.
  Rośnie całe pokolenie wojowników. Ci, którzy urodzili się po wybuchu wojny, już walczą w szeregach Armii Czerwonej.
  Na przykład Andreyka. Boso chłopiec w krótkich spodenkach. W sumie trzynaście lat, ale jak on walczy? Tak, w jakiś sposób nieszczęsny chłopak, który nie znał świata.
  Natasza skinęła na Andreikę. Pogłaskałem blond włosy pioniera. Zobacz, jaki jest opalony, jak czekolada. Dziewczyna dała chłopcu cukierka. Chrząknął ponuro:
  - Słodko szkodzi...
  Ale nadal żuł smakołyk. Tak, rodzaj chłopca. Natasza wzięła i wyciągnęła rękę. Połaskotała szorstką, zakurzoną stopę pioniera. Potem w odpowiedzi zaczął łaskotać nagą podeszwę Nataszy. Miło jest, gdy dłonie chłopca cię dotykają.
  Natasza zauważyła:
  - Uprawiasz Andreyko! Jeśli przeżyjesz jeszcze kilka lat, nauczę cię.
  Chłopiec był zaskoczony:
  -Co?
  Natasza zachichotała:
  - Jak się kochać!
  Andreika parsknęła pogardliwie:
  - Widziałem to!
  Natasza potrząsnęła głową:
  "To, co widziałeś, to krycie zwierząt. A pięknie i bardzo ładnie Cię nauczę!
  
  22 grudnia 1945 r. dziewczynki znaleziono w okopach. Walczyli z Fritzami. Dokładnie czternaście lat po wybuchu Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. To jest wydarzenie.
  Natasza strzela do nazistów i bosą, wyrzeźbioną nogą rzuca granat, mówiąc:
  - O wielkość komunistycznego kraju!
  Potem wyszczerzyła zęby.
  Dziewczyna tutaj walczy, zgodnie z tradycją prawie naga. Zakładają tylko czerwone, obcisłe majtki i walczą i zarażają w szaleństwie resztę walczących.
  I sami strzelają. I strzelają bardzo dobrze. Jak snajperzy i wojowniczki na najwyższym poziomie kosmosu.
  Zoya też strzela. Kosi nazistów i ćwierka:
  - Och, ty, moja Ojczyzno i wspaniała rodzina!
  I bosą stopą rzuca granat. Ogólnie cudowna dziewczyna.
  A włosy mają kolor złotego liścia.
  Zoya była kiedyś torturowana przez nazistów. Najpierw zabrali mnie do chaty i rozebrali do majtek. Zaczęli czuć, wspinać się rękami do wrażliwych miejsc. Potem bili mnie gumowymi wężami. Bili mnie w klatkę piersiową, boki i uda. Potem była rzecz najbardziej upokarzająca - gwałcono ich gumową pałką. Ale to uczucie jest tak przejmujące. W tym samym czasie, wraz z bólem, Zoya doznała orgazmu i skończyła. Naziści śmiali się.
  Potem znowu zgwałcili napisane piękności pałką, a potem sami zabrali się do pracy ... Dwudziestu pięciu młodych, głodnych żołnierzy przeszło nad dziewczyną. Niech już nie będzie dziewicą, ale nadal mężczyzną. A to jest zarówno przyjemność, jak i ból. Taki dreszczyk. Zwłaszcza jeśli zostaną zgwałceni w piątym punkcie.
  Ale przynajmniej mnie nie pokonali. Najwyraźniej naziści lubili to mieć w różnych punktach. Nie powiesili jej. Aż Zoe w końcu uciekła. Nawiasem mówiąc, wcześniej wypędzili ją na zimnie boso i prawie nago. Ale w tym momencie Zoya przyzwyczaiła się już do zimna. A ona uciekła w samych majtkach. I że jest wojowniczką akrobacji.
  Aurora walczy również bohatersko. Kosi faszystów i szumi:
  - Ojczyzna, impreza, Komsomol! Hitler zostanie poważnie pokonany.
  A także jak rzuca granatem bosą stopą.
  Wszystko, co mają dziewczyny, jest fajne i bezczelne.
  Swietłana też weźmie lupanet. I skosić frytki. A bosymi palcami podłoży granat.
  I jednocześnie ryczy:
  - Za sprawę walki z komunizmem!
  Natasza też strzela, nokautuje faszystów i syczy:
  - W imię Ojczyzny, święta!
  A granat rzucony bosymi palcami rozpędza nazistów. A dziewczyny stają się coraz radośniejsze iz dziką radością nucą wszystko sobie.
  Zoe również strzela z celnością Robin Hooda. Prowadzi do siebie ogień i śpiewa:
  - Kocham Rosję! Potężny kraj! Dlaczego Hitler nie został zniszczony? Nie rozumiem!
  A także z bosymi palcami, weźmie go i rzuci granatem. A dla faszystów skiff.
  Aurora pieprzyła się z Fritzami. Bosą stopą rzuciła cytrynę i pisnęła:
  - Ale pasaran! Zaostrzony cios!
  A Svetlana ustawi kolejkę. Jak rozproszyć nazistów. Jak przemoczy i skrzypi je wszystkie:
  - Chwała Wszechmogącej Rodzinie!
  I rzuci też granatem bosą stopą.
  A Natasza też postawi kolejkę. Odetnij faszystów. I rzuci granat bosą stopą, piszcząc:
  - Niech twoje imię zabłyśnie!
  I znowu obnaża zęby. Błyszczące z perłowymi zębami.
  A potem Zoya się podda. Sparkly naziści obejmą. I zapiszczy, rzucając granat bosą stopą:
  - Wojownik, przynosząc śmierć wszystkim!
  I znowu uderzy śmiertelną serią!
  A oto Aurora jak lupanet. I grobanet. A bosymi palcami ześle dar śmierci.
  Potem ćwierka:
  - Chwała dzielnym rosyjskim żołnierzom! Turyści z plecakami!
  A Swietłana też uderzy nazistów jak cios. Jak je kosi jak sierp i skacze:
  - Jestem wojownikiem, który nie zostanie zapomniany...
  I znowu bosą stopą, jak będzie biegł na wrogów Rosji. I niech lata jak granat.
  Dziewczyna oczywiście dużo pamięta. Na przykład, jak w 1941 roku Fritzowie zmusili dwie bose dziewczyny do wykopania dołu na mrozie. I dziewczyny, jeszcze nie tak zahartowane. I oczywiście ich nogi najpierw zrobiły się czerwone, a potem niebieskie z zimna. I to bolało.
  A faszystowskie potwory, aby je ogrzać, zaczęły bić je po piętach pałkami. Dziewczyny zemdlały. Następnie wylano na nie jeszcze kilka wanien z lodowatą wodą. Prawie mnie zabili.
  Na szczęście nieszczęsne dziewczyny zostały odebrane przez uzdrowiciela. Wyszedł im. I nawet kończyny nie musiały być amputowane. Dziewczyny dorosły i stały się partyzantkami. Zemścili się na faszystów.
  Pionier Aleksander Grigoriewicz miał mniej szczęścia. Hitlerowcy złapali go i rozebrali. I powiesili go na stojaku na mrozie. A bose stopy pioniera zostały zaciśnięte w bloku i usiadł kamień o wadze centnera. Chłopiec sapnął, wyciągnął się na mrozie. A naziści też go podgrzali, przynosząc pochodnię do zdrętwiałego ciała. To są potwory hitlerowców.
  Chłopiec spędził trzy dni i trzy noce, a czwartego dnia, nie mogąc wytrzymać tortur, zmarł.
  Najeźdźcy zachowali się okrutnie...
  Członek Komsomola Sveta również został rozebrany. Przyniosłeś duży szklany słoik. Napełniony wodą i wystawiony na mróz. Aby wszyscy mieszkańcy mogli zobaczyć, jak członek Komsomola zamarza w lodowatej wodzie pokrytej lodem. Co to za horror.
  Swietłana strzela do nazistów i szepcze:
  - Faszyzm nie zadziała! Chwała Rosji!
  Natasza też strzela. Bardzo celnie rzuca granatem bosą stopą i krzyczy:
  - Nie kłammy pod Hitlerem!
  Zoya potwierdza uroczystym tonem:
  - Nigdy się nie położymy!
  A także otwiera ogień.
  A bosa stopa rzuca granat.
  Aurora strzela. Radzi sobie z faszystami i krzyczy.
  - Chwała rosyjskim bogom!
  I znowu rzuca granatem bosą stopą.
  A Svetlana strzela bardzo dobrze. I krzyczy:
  - W imię życia na Ziemi!
  I znowu bardzo dobrze rzuca granatem bosą stopą.
  A Fritzom zaczyna brakować pary.
  ... ROZDZIAŁ 17.
  Naziści, wykorzystując dziewczyny-klony, praktycznie dokończyli zdobywanie Chin.
  Tylko kilka fragmentów tego Niebiańskiego Imperium wciąż wykazywało ogniskowy opór.
  Tak więc Gerda i Charlotte, wojownicy, od których wyszły pozostałe klony, czas przypomnieć sobie ich przeszłość.
  Oddział wilczych wojowników rozdzielił się na dwoje i opuścił drogę prowadzącą do przygotowanej pułapki. Zręczny manewr Madeleine zmusił piechotę do zanurkowania w krzaki, próbując przechwycić ją w innych przejściach, a jeźdźcy do zmiany wcześniej przygotowanych tras. Teraz, gdy na sąsiednich polanach zaczęły się już formować szeregi długich włóczni, ponownie rozległ się ogłuszający krzyk dowódcy kompanii wojowników. Dwie połówki oddziału zwróciły się ku sobie. Zjazd wilczych dziewczyn miał się odbyć nieco za linią, na której przygotowywano zasadzkę , a nie wcześniejszy skok . Gorące konie znowu jęczały i jęczały , ale szczerze mówiąc kontynuowały swoją drogę przez krzaki . Zarzęzili ciężko, a nawet trochę strasznie, przewidując walkę.
  Gerda zauważyła zręczność taktyczną Madeleine. Oczywiście w bocznych przejściach mogły też czaić się ukryte zasadzki, a wracając na początkową polanę za linią bariery, wojownicy mieli gwarancję uniknięcia pułapek! Ale podstępne ghule też nie spały, natychmiast reagując na manewry seksownych i zastraszających przeciwników. Ich groźni wojownicy ponownie ukryli się w krzakach i wyskoczyli w nowe miejsce, przygotowując się do przyjęcia ataku półnagich wilczyc . Jednak teraz nie było śladu ciągłej linii przeszkód.
  Atmosfera rozgrzała się, jakby powietrze było zalewane roztopionym masłem. Trąbka głosy zamontowany wojowników echo ze sobą, torują sobie drogę przez huk uderzeń podobnych do choinkowe ozdoby z szyszek tych krzewów, z wściekłych okrzyków stóp ghule i okrzyków bojowych i dziewczęcych wrzasków atakuje konie, hybrydy z osłów i wielbłądów. Rury ghuli odpowiedziały chrapliwie i ciężko, ostrzegając, że lekkie zasadzki nie zadziałają.
  Kiedy do spotkania z linią piechoty było zaledwie kilkanaście kroków, było tak, jakby z krzaków przed wilczykami wyleciała ciemna chmura. O ochronne skóry konie i elastyczną, zaczarowaną skórę wojownicy walili częstym deszczem strzał. Gerda poczuła lekkie mrowienie, jakby biła ją słabym ładunkiem elektryczności. Odbijały się i ześlizgiwały ze skóry, ale niektóre przebijały koce lub uderzały w odsłonięte części ciał. Trzej wojownicy z przodu zatrzymali się i kręcili głowami, próbując wyrwać strzały ze swoich muskularnych karków.
  Gerda krzyknęła do nich:
  - Zostań ze swoją dziewczyną!
  Wilcze dziewczyny poleciały do przodu, ignorując ukrytych strzelców. Wojownicy zachowali włócznie dla o wiele bardziej niebezpiecznych włóczników stojących z przodu. W kałamarzach futra krzaków migotały wykrzywione we wściekłości twarze ghuli. Kilka ciężkich włóczni wystrzeliło przez zarośla, ale żadnemu z nich nie udało się trafić w cel - nie jest łatwo trafić żołnierza SS lecącego na elitarnym koniu, nawet wpadającego w specjalną furię Führera !
  Charlotte zachęcała swoją przyjaciółkę:
  - Orły nie żyją w gołębich gwiazdach, a esesmani się nie poddają!
  Nierówne linie częściowo ustawionej piechoty zbliżały się do siebie. Rzędy lśniących metalowych głowic na długich włóczniach synchronicznie skoczyły w stronę wojownika. Opalone, muskularne ciała dziewcząt lśniły w świetle siedmiu księżyców. Mimo przyzwoitej zbroi i imponujących rozmiarów konie wcale nie starały się oswoić ze swoją ostrością. W odpowiedzi wojownicy Madeleine rzucili strzałkami. Ich brązowa fala przed końmi poleciała do przodu i natychmiast opadła, drapieżnie wgryzając się w szeregi ghuli. Ghule z piechoty rozkołysały się we wszystkich kierunkach, rozpryskując trującą zieloną krew. Gerda zawahała się trochę, ale wcale nie była zawstydzona ogólnym rzutem, wbiła bosą stopę prosto w uśmiechnięte usta ghula. Jej włócznia przecięła powietrze, po czym przebiła śmierdzące, jakby żywe, gnijące ciało ghula. Siła rzutu nałożyła się na pęd i jednocześnie pokonały dwa ghule.
  Gerda krzyknęła i... Niestety, ostry cios gumową pałką w bose pięty dziewczyny przerwał sen. Tutaj została brutalnie przebudzona, chociaż szorstkie stopy już ją bolały po gorącym piasku pustyni.
  Madeleine krzyczy:
  - Wstawaj! Zabijemy, kto śpi!
  Zjedli na miejscu, na szczęście była sucha racja żywnościowa, ale wody ledwie starczało. A potem znowu biegnij i ładuj na płonący piasek. W godzinach porannych, jednak podeszwy nie palą tyle. Gerda i Charlotte podają sobie ręce, biegnąc. Uśmiechają się.
  W ten sposób bieganie jest o wiele łatwiejsze. Charlotte, solidaryzując się z Gerdą, również odmówiła smarowania stóp maścią. Wojownik powiedział stanowczo:
  - Razem wygramy, razem będziemy cierpliwi! My "re jak dwie siostry!
  Gerda skinęła głową w odpowiedzi:
  - Jaki ból to naturalny stan organizmu!
  I biegają z solidnym ładunkiem, zapominając , że na tym świecie jest wygoda. Charlotte rozważa niektóre ze swoich planów... W szczególności rudowłosa piękność chciała się wzbogacić. Oczywiście to pragnienie jest całkiem naturalne, ale trudne do zrealizowania. W końcu generałowie z reguły chwytają najwięcej . Tak, Charlotte jest rozwiniętą dziewczyną i zna się na życiu... Powinnam sama to złapać, ale jak? Przecież nadal walczą, a raczej pędzą w jednym towarzystwie, a każda wilczyca obserwuje swoją przyjaciółkę... Jeśli oczywiście nie jest to przesada! Ech, wolałbym iść do bitwy i walczyć właściwie. A potem dziewczyny znudziły się już tymi wszystkimi przepisami, więc był to krok w prawo lub w lewo. Ty nawet zapomnieć, co świat jest ... A Hitler jest również ciekawy facet ... Jak monarchy, a jednocześnie nie jest monarchą. I jakaś specjalna hybryda władzy, charyzmy, okrucieństwa. Hitler jest jak Cezar, który stworzył pozory własnego imperium rzymskiego, ale ze specjalną prawicą narodowosocjalistyczną. A jaka jest różnica... Aby odwrócić uwagę od narastającego bólu, dziewczyny nagie pięty paliły coraz bardziej, dziewczyna próbowała myśleć;
  Na początku nowej ery w państwie rzymskim zniknęły pozostałości prymitywnego systemu komunalnego i przejaw rodzinnej wspólnoty majątkowej. Jak to się stało: postęp zwiększył egoizm! Stopniowo rzymskie prawo prywatne nabiera cech indywidualizmu i swobody prawnego samostanowienia posiadanych warstw wolnej ludności. Podmiot własności samodzielnie działa w obiegu i ponosi wyłączną odpowiedzialność za swoje działania. Indywidualizm jest zdeterminowany przez fakt, że właściciel domu lub niewolnik prowadzi gospodarstwo domowe i zderza się na rynku z innymi takimi właścicielami. Konsekwentna realizacja tych zasad, mających wielką wartość dla rządzącej klasy społeczeństwa opartego na wyzysku, została w Rzymie połączona z formą wyrażania norm prawnych na bardzo wysokim poziomie. Cechami charakterystycznymi prawa prywatnego rzymskiego są zatem: jasność konstrukcji i argumentacji, trafność sformułowań, konkretność i praktyczność prawa oraz zgodność wszelkich wniosków prawnych z interesami klasy rządzącej.
  Charlotte dumnie nadęła się: w Niemczech nie ma klasy rządzącej, władza należy do całego narodu. Jednak Rzymianie mieli wiele cennych rzeczy, myśli dziewczynki płynęła więcej zabawy.
  Prawo prywatne rzymskie reprezentowane było przez trzy gałęzie, które pojawiły się w różnym czasie. Pierwsza składała się z norm prawa kwirytowego (cywilnego), którego powstanie i rozwój przypada na VI wiek. - połowa III wieku. pne mi. Normy najstarszego prawa regulowały stosunki wyłącznie między quirites - obywatelami rzymskimi. Ekspansja handlu, rozwój rolnictwa, rzemiosł, stosunków własności prywatnej iw ogóle niewolniczego systemu gospodarki spowodowały dalszy rozwój prawa prywatnego. Normy prawa Querite nie były już w stanie regulować rozwoju stosunków handlowych i pieniężnych. Życie uporczywie domagało się dostosowania starych norm do nowych warunków i potrzeb społeczeństwa. Dlatego obok prawa Kwiryckiego prawo pretorskie (ius praetorium) pojawiło się jako druga gałąź prawa prywatnego. Wyrósł z edyktów sędziów, zwłaszcza pretorów. W toku swej działalności sądowniczej pretorzy nie znosili ani nie zmieniali norm prawa queerowskiego, a jedynie nadawali nowe znaczenie normom dawnych praw (unieważniali ten czy inny przepis prawa cywilnego). Opowiadając się za nowym związkiem, pretorzy zrobili kolejny krok. Za pomocą edyktów zaczęli uzupełniać luki w prawie cywilnym. Później w edyktach pretoriańskich zaczęły pojawiać się formuły mające na celu zmianę norm prawa cywilnego, edykt pretoriański wskazywał drogi uznania nowych stosunków. Edykt Pretora, przedstawiając środki przeciw lub jako uzupełnienie prawa cywilnego, stworzył nowe formy prawa. Normy prawa pretorskiego, podobnie jak normy prawa Quirites, regulowały stosunki między obywatelami rzymskimi. Jednak w przeciwieństwie do tych ostatnich normy te zostały uwolnione od formalizmu, rytuałów religijnych i symboliki. Podstawą prawa pretorskiego były zasady dobrego sumienia, sprawiedliwości, człowieczeństwa, racjonalistyczna doktryna prawa naturalnego (ius naturale). Zgodnie z prawem naturalnym wszyscy ludzie są równi i rodzą się wolni. Bezpośrednio z zasady sprawiedliwości wywodzi się równość obywateli rzymskich wobec prawa. Zasada humanizmu oznaczała szacunek dla jednostki. Wymiana handlowa między Rzymem a innymi terytoriami państwa rzymskiego wymagała stworzenia reguł prawnych akceptowanych dla transakcji z udziałem cudzoziemców. W okresie republikańskim w związku z tym pojawił się inny system prawa prywatnego - "prawo ludów" (ius gentium). System ten wchłonął instytucje prawa rzymskiego i rządów prawa Grecji, Egiptu i niektórych innych państw. W przeciwieństwie do prawa queerckiego i pretoriańskiego, normy "prawa ludów" regulowały stosunki między obywatelami rzymskimi a peregrynami, a także między peregrynami na terytorium państwa rzymskiego. Prawo to, w porównaniu z prawem rzymskim najdawniejszego okresu, wyróżniało się prostotą, brakiem formalności i elastyczności. Przez długi czas pierwotne rzymskie prawo prywatne i "prawo ludów" wzajemnie się uzupełniały. Jednocześnie wpływ "prawa ludów" na prawo queerowskie był znaczący, a to drugie zaczęło tracić swoje specyficzne cechy. Stopniowo doszło do zbieżności wszystkich trzech systemów prawa. Jeśli na początku III wieku. n. mi. pewne różnice między nimi nadal pozostały, a następnie do połowy IV wieku. wszystkie trzy systemy tworzyły jedno rzymskie prawo prywatne.
  Półnagie dziewczyny trzęsły się z napięcia, ale Charlotte nadal intensywnie myślała i pamiętała, czego się nauczyła lub mogła przeczytać w historycznej bibliotece.
  Prawo rzymskie ma dwie przeciwstawne zasady, które przenikają proces tworzenia prawa przez pretorów i prawników. Po pierwsze, konserwatyzm. Wyrażało się to tym, że prawnicy udowadniają, że wszelkie wnioski są zgodne z poglądami ich poprzedników. Traktowali stare prawo z wielkim szacunkiem, podkreślając niedopuszczalność wszelkich innowacji, niezmienność istniejącego systemu społecznego, a przede wszystkim nienaruszalność prawa. Zdarzały się przypadki, gdy prawnicy przy interpretacji ustalonej normy uciekali się konkretnie do rozciągania, aby nie pokazywać zmienności prawa. Po drugie, progresywność. Ale jeśli rozwijające się stosunki produkcji nie pasowały, pod żadną interpretacją, do starych norm, jeśli nowoczesne interesy klasy rządzącej nie były chronione dawnymi regułami, jeśli odkryto lukę w prawie, to prawnik nie bał się sformułować nowy początek. Ale nie przez uchylenie starego prawa czy zwyczaju: rzymscy sędziowie i adwokaci nie byli upoważnieni do takiego zniesienia, a takie złamanie mogłoby zaszczepić szkodliwą dla klasy rządzącej opinię o zmienności prawa. Rzymski prawnik robił okrężny ruch. Wraz ze starym prawem i nie znosząc tego ostatniego, nowe normy zostały wypracowane przez uzupełnienia poprzedniego edyktu pretora lub poprzez sformułowanie nowych poglądów przez prawników. A życie zaczęło płynąć nowym kanałem, chociaż stary kanał się nie zapełnił - po prostu wyschł. Tak więc wraz z majątkiem cywilnym utworzono tzw. majątek bonitarowy lub pretorski (nie nosił nazwy majątku, ale nadawał uprawnionemu wszelkie prawa właściciela), wraz z prawem spadkowym cywilnym, system pretoriański powstało dziedzictwo (znowu nie nosiło nawet nazwy dziedziczenia). W literaturze prawniczej i historyczno-prawnej w odniesieniu do prawa rzymskiego "źródło prawa" jest używane w różnych znaczeniach. Po pierwsze, jako źródło treści norm prawnych. Po drugie, jako sposób (forma) kształtowania się praworządności. Po trzecie, jako źródło wiedzy o prawie. Instytucje Guya obejmują następujące źródła prawa: ustawy, konsultanci senatu, konstytucje cesarzy, edykty sędziów, działalność prawników. Na tej liście źródła te ujawniają metodę (formę) powstania praworządności. W konsekwencji źródło prawa rozumiane było w Rzymie jako metoda (forma) tworzenia prawa. W Instytucjach Justyniana wymienia się dwa rodzaje źródeł. Po pierwsze, prawo i inne normy wydawane przez organy rządowe i przez nie zapisane na piśmie. Po drugie, normy kształtujące się w praktyce (czyli zwyczaje prawne). Na podstawie pisanych i ustnych form źródeł Rzymianie podzielili prawo na pisane i niepisane: "Nasze prawo jest albo pisane, albo niepisane...". W szerszym znaczeniu źródła prawa obejmują liczne pomniki prawne i inne zawierające normy prawne i inne dane prawne. Należą do nich przede wszystkim kodyfikacja Justyniana, dzieła rzymskich prawników, historyków, filozofów, mówców, poetów itp. Do szeroko rozumianych źródeł prawa należą także papirusy z tekstami poszczególnych traktatów oraz inskrypcjami na drewnie, kamieniu, metal. Najstarszym niepisanym źródłem prawa rzymskiego było prawo zwyczajowe jako zbiór obyczajów prawnych. We współczesnej teorii prawa zwyczaj prawny jest rozumiany jako reguła postępowania, która wykształciła się w wyniku jego faktycznego stosowania od dawna i jest uznawana przez państwo i jako reguła powszechnie obowiązująca. Odnotowane znaki charakteryzowały obyczaj prawny w Rzymie. Rzymski prawnik Julian mówi o przedawnieniu (czasie trwania) stosowania zwyczaju i milczącej zgodzie społeczeństwa (uznajemy jego uznanie przez państwo za ogólnie obowiązującą zasadę) na jego stosowanie. Prawo zwyczajowe obejmowało zwyczaje przodków; powszechna praktyka; zwyczaje kapłanów; zwyczaje ustanowione w praktyce sędziów. W okresie cesarskim prawo zwyczajowe określano mianem "konsuetudy".
  Charlotte jest zmęczona myśleniem o tych wszystkich rzymskich zawijasach i rzeczywiście nie jest to temat dla młodej i pięknej dziewczyny. Co więcej , słońce weszło już w zenit, a gorący piasek nieznośnie dręczył bose, ale nie posmarowane kremem ochronnym podeszwy młodego wilka. A potem Charlotte, będąc na skraju upadku, zasugerowała Gerdzie:
  - A może zagramy kolejny romans miłosny. W końcu jesteśmy w istocie poetką!
  Wyczerpana, bosa Gerda, choć się zgodziła, pospieszyła ironicznie dodać:
  - Poetki i księżniczki!
  Po wymianie ataków słownych dziewczyny zaśpiewały z nieoczekiwaną siłą :
  Jesteś Świętą Matką Bożą, nieziemską,
  Ześlij nam swoją niebiańską łaskę!
  Niech rzeka błyszczy jak szafir ,
  Bezkres ulubionej przez matkę Ziemi!
  
  Niech inspiracja leci w sercu
  W przypływie ognistych dziewczęcych dusz!
  Beztroskim pędzlem przyjemności
  Napisz do mnie przyjaciela serca i marzeń!
  
  Aby zachować piękno w uroczej niewinności,
  Nie nasz los - ryzykujemy utratę wszystkiego!
  Chociaż czasami mi wierz - szczerze,
  Marzenia o objęciach młodych mężczyzn kradnących !
  
  Oto wstęgi kul owiniętych wokół obozów,
  Na plecach plecaka, a w rękach granatnika!
  Wrogowie są jak tłuste owce,
  Ich armia dzielnych Amazonek rozerwie się na strzępy!
  
  Nocny czarny aksamit niebo było kocem,
  A moja klatka piersiowa ściskała się z podniecenia!
  Jak gdyby naciśnięcie koc futra
  Że trudno nawet powiedzieć słowo i oddychać!
  
  Oto brzemię nieśmiałej miłości ,
  W tej żałosnej wojnie!
  Ale wierzę , że będę szczęśliwy,
  I będę służył mojej Ojczyźnie !
  
  Dziewczyny zrzuciły buty
  Bieganie boso po śniegu !
  Nogi stają się czerwone na mrozie
  Są jak wrząca woda!
  
  Ale prędkość tylko się zwiększa
  Tu przed nami mieni się reduta ,
  Karabin maszynowy pluje jak ołów !
  Nie szukamy dla siebie miejsca w raju,
  Rzuć tam, gdzie Pan pośle!
  
  Migoczące bose szpilki,
  Przez kolczasty pośpiech!
  pruskie dziewczęta , proste;
  Na pewno wygramy!
  
  Tu zabierają redutę, solidne trupy,
  Dumny czerwona flaga poleciał w górę !
  Ambicje Pindos są zdmuchnięte
  Szybujemy jak ogień w poezji!
  Wojownik-wilk otpeli i dodał ruch, entuzjazm wśród nich wzrósł. Ale godzinę później zmęczenie zaczęło rosnąć i Charlotte ponownie pogrążyła się w myślach. Prawo zwyczajowe od dawna odgrywa zasadniczą rolę w regulowaniu różnych stosunków społecznych. Nawet w epoce pryncypatu obyczaje prawne uznawano za równie potężne jak prawa. Wraz z prawem zwyczajowym, już w okresie antycznym w Rzymie jako źródło prawa stosowano prawa (legus). Pierwszymi prawami w Rzymie były akty ustawodawcze uchwalane przez zgromadzenia ludowe i zatwierdzane przez Senat. W 451-450 latach. pne mi. sporządzono ewidencję celną, która otrzymała nazwę Praw XII tablic. W 326 pne. mi. przyjęto ustawę Petelieva, która zniosła niewolnictwo za długi i zabójstwo dłużnika za niespłatę długu. Około III wieku. pne mi. pojawiło się prawo Akwilii (o odpowiedzialności za zniszczenie i uszkodzenie rzeczy innych ludzi). Później uchwalono szereg innych ustaw. W okresie pryncypacyjnym, gdy spadła rola zgromadzeń ludowych, nie uchwalano już praw. Ostatnim było prawo agrarne z I wieku. n. mi. Przy jednoczesnym współistnieniu przez długi czas obyczajów i praw prawnych w Rzymie pojawia się pytanie: jak te źródła prawa odnosiły się do siebie? Rzymianie nie wątpili, że prawo może znieść obyczaj prawny. Również prawnicy rzymscy wierzyli, że zwyczaj prawny może być nadrzędny w stosunku do prawa (w tym przypadku mówili, że prawo wyszło z użycia). Od klasycznych prawników na ten temat przetrwało powiedzenie: "...Ustawy mogą być unieważniane nie tylko w wyniku wyrażonej woli ustawodawcy, ale także za milczącą zgodą wszystkich, zwyczajem" (Dz. 1). 3. 32. 1). Ten wniosek został wyciągnięty z faktu, że nie było różnicy w tym, jak ludzie wyrażaliby swoją zgodę na tę lub inną zasadę prawa: oddając głosy lub przez swoje działania. W 451-450 latach. pne mi. sporządzono ewidencję celną, która otrzymała nazwę Praw XII tablic. W dużej mierze ustawy XII tablic odnotowują na piśmie długotrwałą praktykę stosunków między różnymi osobami, czyli prawo zwyczajne. W tym sensie, co dziwne, można by je nazwać barbarzyńską prawdą (jak nazywają się pierwsze kodeksy prawne wczesnego średniowiecza), jeśli zapomnimy, że samo pojęcie "barbarzyńców" było stosowane w starożytności do wszystkich ludzi z wyjątkiem Greków i Rzymianie. W tekście tabel zauważalny jest wpływ prawa greckiego, a konkretnie - ateńskiego ustawodawstwa Solona. W dwóch przypadkach wskazuje na to bezpośrednio starożytny prawnik Guy. Potwierdza to przesłanie źródła, że greckie prawo było zaangażowane w etap przygotowań do pracy kolegium. Ale jest też oczywiste, że używano ich sporadycznie, a powstały zestaw w większości odzwierciedlał realia rzymskie. Ustawy XII tablic utrwaliły ukształtowane już wówczas prawo własności prywatnej (dominus), które w Rzymie wywodziło się z najwyższego prawa własnościowego wspólnoty obywatelskiej, czyli państwa, a zatem należało tylko do obywateli. Wciąż brakuje im uniwersalnej formuły, wypracowanej później przez rzymskich prawników: "Własność rzeczy to prawo do jej używania, zmieniania, wyobcowania i dziedziczenia do woli". Jednak interpretacja tego stosunku prawnego w poszczególnych artykułach tabel zbliża się już do klasycznej. Tabele formalnie formalizują nierówność społeczną między wolnymi a niewolnikami, patronami a klientami, patrycjuszy i plebejuszy. Pierwsza różnica potrwa jeszcze dwa tysiąclecia, druga przetrwa do upadku Cesarstwa Rzymskiego, a trzecia zniknie stosunkowo niedługo, a przynależność do rodziny patrycjuszowskiej czy plebejskiej nie będzie miała w Rzymie żadnego znaczenia. W naszych czasach nawet ludzie wykształceni - nie znający starożytności - są przekonani, że w całej historii Rzymu, w tym w epoce cesarstwa, patrycjusze byli w Rzymie klasą uprzywilejowaną, która uciskała plebejuszy. W rzeczywistości patrycjusze, którzy byli dawną szlachtą społeczności plemiennej, walczyli z plebejuszami o zachowanie swoich przywilejów w pierwszych wiekach historii Republiki Rzymskiej i do III wieku. pne mi. poniósł całkowitą klęskę. W okresie cesarstwa przynależność do rodziny patrycjuszy nie była ważniejsza dla Rzymianina niż dla naszych współczesnych - bojarskiego pochodzenia jego przodków. Prawa z XII tablic zawierają wiele szczegółowych przepisów, które zostały następnie rozwinięte w prawie zachodnioeuropejskim i późnorzymskim. Zasługa ich kompilatorów polega na tym, że położyli podwaliny pod proces tworzenia prawa na przyszłość i sformułowali normy pozwalające na wystarczająco efektywne funkcjonowanie młodego społeczeństwa klasowego. Przede wszystkim autorzy tabel ustalili pewien porządek procedur sądowych, to znaczy mówiąc językiem fachowym, ustalili normy prawa procesowego. Prawa XII tablic chronią fundamenty starożytnej rodziny patriarchalnej. Prawa XII stały się pierwszym starożytnym rzymskim kodeksem sądowniczym: wiele ich przepisów dotyczy dziedziny prawa karnego. Prawa XII tablic wyryto na 12 drewnianych tablicach-stołach i wystawiono do publicznego wglądu na głównym placu Rzymu, stąd ich nazwa. Tak więc ustawy XII tablic regulowały stosunki rodzinne, spadkowe, transakcje kredytowe i częściowo przestępstwa. Stopniowo, w związku z rozwojem nowych stosunków gospodarczych spowodowanych wzrostem produkcji towarowej, wymiany towarowej i operacji bankowych, prawa XII tablic zaczęły być korygowane przez nowe źródło prawa - edykty pretorów. Rzymscy sędziowie sądowi byli upoważnieni do wydawania rozporządzeń dla obywateli rzymskich i innych mieszkańców państwa rzymskiego. Termin "edykt" pochodzi od ("ja mówię") i zgodnie z nim pierwotnie oznaczał ustne oświadczenie sędziego typu: edykt stały został wydany przez nowego sędziego i zapowiedział, jakie zasady będą obowiązywać w jego działalności , w jakich przypadkach będą składane roszczenia, w których - nie (rodzaj planu pracy na określony czas); wydano jednorazowy edykt dotyczący rozwiązania konkretnej sprawy oraz z innych nieplanowanych powodów. Następnie zaczęto uchwalać edykty na piśmie. Obowiązywały one tylko w okresie rządów sędziego, który je wydał, a następny sędzia mógł je unieważnić lub odnowić. Na początku II wieku. n. mi. edykty uznano za wieczne i niezmienne. Rzymski prawnik Guy napisał, że edykty zostały wydane: po pierwsze przez pretorów. Pretorzy byli zarówno miejskimi, odpowiedzialnymi za jurysdykcję cywilną w stosunkach między obywatelami rzymskimi, jak i Peregrine, odpowiedzialnym za jurysdykcję cywilną w sporach między Peregrynami, a także między obywatelami rzymskimi a Peregrynami. Po drugie przez władców prowincji. Po trzecie, edylami kurulnym, którzy sprawowali jurysdykcję cywilną w sprawach handlowych (w prowincjach, odpowiednio, kwestorzy). Od III wieku. pne mi. wskutek komplikacji stosunków społecznych (rozwój stosunków handlowych z innymi krajami, rozwój rolnictwa) normy stały się przestarzałe i przestały odpowiadać wymogom życia. Edykty pretorów pomogły prawu cywilnemu w zaspokajaniu nowych potrzeb społeczeństwa, ponieważ pretorzy wydawali dekrety nie w ogóle, ale w konkretnych roszczeniach. Pretor kierował procesem cywilnym i mógł wybrać do obrony tylko te roszczenia, które nie były przewidziane prawem cywilnym. Pretor nie mógł znosić ani zmieniać norm prawa cywilnego ("pretor nie może tworzyć prawa"). Mógł wypracować w praktyce zasadę prawa cywilnego i unieważnić ten czy inny przepis tej zasady. Na przykład mógł chronić najemcę nieruchomości jako właściciela, ale nie mógł zmienić statusu najemcy i zmienić go na właściciela. Pretor nie mógł dać prawa dziedziczenia. W ten sposób pretor mógł jedynie chronić nowe formy stosunków prawnych, co po raz kolejny podkreśla nienaruszalność prawa pierwotnego. Według rzymskich prawników prawo pretorskie stopniowo się rozwijało i zaczęło działać w kilku kierunkach, odpowiadając na nowe wymagania życia i je zaspokajając: pretor pomagał w stosowaniu prawa cywilnego. A także uzupełnił luki w prawie cywilnym swoimi edyktami. Ponadto zmieniał i korygował normy prawa cywilnego. Pretor nie mógł znieść skutku prawa cywilnego, mógł je jedynie uzupełnić. W wyniku działań prawodawczych edylów kurulnych, pretorów i namiestników prowincji (którzy w dużej mierze zapożyczyli treść edyktów pretorskich) rozszerzyło się znaczenie tej działalności, a zaszczyty (od słowa honores - "honorowe stanowisk") - powstało prawo magistratu, czyli prawo pretorskie, na podstawie którego powstał edykt pretorski. Edykt pretorski i prawo cywilne (którego nie można było nagle odwołać ani zastąpić, gdyż Rzymianie z wielkim szacunkiem odnosili się do ich pochodzenia) zaczęły działać równolegle, dopełniając się nawzajem. Och, jak gorący piasek pali dziewczęce pięty , a myśli galopują jak konie. W II wieku. n. mi. prawnik Julian opracował inwentarz poszczególnych decyzji zawartych w edyktach pretorskich. Inwentarz ten, będący w istocie kodyfikacją tzw. edyktów pretorów, został zatwierdzony przez cesarza Hadriana i uzyskał status ostatecznego wydania tzw. edyktu wiecznego. Został ogłoszony niezmieniony i tylko cesarz mógł dokonać pewnych uzupełnień. "Odwieczny edykt" Juliana nie dotarł do nas, ale zachowały się fragmenty komentarzy rzymskich prawników. Przy pomocy tych komentarzy podjęto próby rekonstrukcji edyktu. W procesie interakcji te dwa rodzaje prawa stawały się coraz bliższe sobie i począwszy od okresu klasycznego zaczęły łączyć się w jeden system prawny. Tak więc różnica między prawem cywilnym a pretoriańskim istniała aż do Justyniana (VI wne ). Upowszechniła się tak specyficzna rzymska forma edukacji prawniczej, jaką jest działalność prawników (orzecznictwo). Prawnicy działali w następujących obszarach. Po pierwsze, przygotowanie wzorów dla różnych czynności prawa prywatnego dokonywanych przez osoby fizyczne (testamenty, akty sprzedaży itp.). Aby ocenić znaczenie tej funkcji, należy wziąć pod uwagę ścisły formalizm prawa rzymskiego, w którym pominięcie choćby jednego słowa osłabiało akt doskonały, czyniąc go prawnie nieważnym. Tak więc wyrażenie - cóż, po prostu "po rzymsku proste" nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Starożytny Rzym dał początek niesamowitej biurokracji i pragnieniu rytuałów. Po drugie konsultacje i porady dotyczące wniesienia pozwu oraz trybu prowadzenia wszczętej sprawy. Rzymianie nie zezwalali na bezpośrednią reprezentację w sądzie ze względu na rytualizm sądu (powód musiał prowadzić sprawę samodzielnie), dlatego pomoc prawników wyrażała się jedynie w przygotowaniu sprawy. Po trzecie, odpowiedzi na pytania prawne pochodzące od osób fizycznych. Forma ta była wykorzystywana tylko w przypadkach luki w obowiązującym prawie, wówczas prawnicy proponowali własne rozwiązania. Chociaż takie odpowiedzi prawników miały wpływ na praktykę, nie były prawnie wiążące. W klasycznym okresie rozwoju rzymskiego prawa prywatnego kierunek ten zyskał na sile i zaczął być coraz częściej stosowany. Interpretacje prawników obowiązujących przepisów oraz pisma prawników dotyczące ustawodawstwa nazwano komentarzami. Prawnicy gromadzili również zbiory incydentów, wyrażając opinie na temat niektórych zdarzeń prawnych. Prawnicy rzymscy pisali podręczniki prawa rzymskiego i występowali jako nauczyciele prawa. Pisma prawników rzymskich wiązały się z praktyką. Przeprowadzona przez nich analiza stosunków prawnych, prezentacja norm prawnych wyróżniała się trafnością, głębią, logiczną spójnością i ważnością orzeczeń. Wiele norm prawnych i maksym prawników nabrało charakteru aforyzmów: "Poznać prawa nie oznacza podążać za ich literą, ale rozumieć ich moc i znaczenie". "Błędem jest udzielanie odpowiedzi, konsultacji lub rozstrzyganie sprawy, nie mając na myśli całego prawa, a tylko jego części". Wśród wybitnych prawników republikańskich można wymienić m.in. Marka Maniliusa, Juniusa Brutusa, Publiusa Scovola (II w pne ). Przedstawicielami klasycznego rzymskiego jurysprudencji byli Labeo i Capiton (I wne ). Ich nazwiska związane są z powstaniem dwóch szkół prawników rzymskich: Prokuliusza (od imienia Proculusa, ucznia Labeona) i Sabiniana (od imienia Sabiny, uczennicy Kapitona). W okresie "złotego wieku" rzymskiej jurysprudencji (II w. - początek III w. n.e. ) niezwykłą plejadę rzymskich prawników uzupełniono imionami Paweł, Papinian, Ulpian, Modestyn, Gajusz i inni, z których każde stanowiło ogromny wkład w rozwój prawa rzymskiego... Od końca III wieku. n. mi. twórcza aktywność prawników osłabła. W 426 r. Walentynian III wydał prawo cytowania, zgodnie z którym moc prawną uznawano jedynie dla dzieł pięciu prawników: Gajusza, Pawła, Papiniana, Modestyna i Ulpiana.
  Charlotte czuła się nawet nie w piekle, ale w dosłownym ognistym piekle. Pędzono ją z boku na bok. Pozostałe dziewczyny były wyczerpane i po osiągnięciu limitu zaczęły się zapełniać. Zabrzmiał sygnał rozłączenia. Sama Madeleine, już dość zmęczona, kazała dziewczynkom wykonywać ćwiczenia oddechowe.
  Wojownicy usiedli w pozycji lotosu i zaczęli wciągać powietrze do płuc... Gimnastyka oddechowa została oparta na specjalnym systemie. Albo częsty, albo, przeciwnie, powolny, przypominał nieco specjalny, złożony taniec, który zmieniał rytm. Powiedzieli, że ten system został sprowadzony z Tybetu, a następnie specjalnie przetestowany na więźniach zabranych z obozów koncentracyjnych. Wydaje się, że pompa pompuje powietrze przez płuca. W każdym razie wyszło to całkiem skutecznie, a dziewczyny znów poczuły przypływ energii. Wojownicy lekko zwilżyli gardła. Gerda mrugnęła do Charlotte:
  - Ty patrz, boso na gorącym piasku nie jest wcale straszny. O wiele bardziej przerażająca jest ucieczka z czołgów.
  Ognista rudowłosa Charlotte zgodziła się:
  - Na pewno! Najtrudniejszy ciężar do noszenia na nogach!
  Gerda dodała:
  - Mokry interes, nie wysuszysz swojej nadszarpniętej reputacji!
  Dziewczyny ponownie zachichotały i ruszyły leniwym truchtem, stopniowo zwiększając tempo. Gerda pomyślał jeszcze miała szczęście urodzić się w niemieckiej rodzinie i zajmują pozycję dominującą, w przeciwieństwie, na przykład, z tych samych francuskich a zwłaszcza Murzynów skazanych na podległości i poniżenia. A to aryjska dziewczyna, która po wojnie może liczyć na bajeczne trofea, zwłaszcza jeśli dokona wyczynu godnego legendy. Gerda zapytała Charlotte:
  - Jak pan myśleć, gdzie nasz pierwszy poważny bitwa miała miejsce?
  Ognista ruda odpowiedziała blondynce:
  - Najprawdopodobniej tam, gdzie najmniej się spodziewamy! Może nawet w piekle i pod ziemią.
  Gerda odpowiedziała:
  - Płomień tego piekła, który płonie w duszy - rozświetla loch ukrytych namiętności!
  Biegnąca obok wysoka blondynka sąsiadka zauważyła:
  - No, czy ty i językowe dziewczyny - jak młyn!
  Charlotte zażartowała:
  - Język , w przeciwieństwie do kamienia młyńskiego, jest w stanie zmielić każdy odpad na apetyczny bochenek!
  Gerda kontynuowała:
  - Tylko mąka ze zmiażdżonego głupiego języka nasyca tylko mózgi kurczaków !
  Weteran wojenny, któremu udało się już zabić sporo żołnierzy, a nawet kogoś zgwałcić (to takie romantyczne i ekscytujące, gdy kobieta zmusza jeńca do seksu), zachichotał:
  - Tutaj i ostryachki... Choć wydaje się, że Himmler powiedział, jeśli jakiś Niemiec dużo żartuje, to nie zaszkodzi sprawdzić jego narodowość! Raczej czystość krwi!
  Charlotte obnażyła swoje perłowe zęby.
  - I jestem gotowy do testów! Chociaż rodowód ma tyle wspólnego z odwagą, co długość włosów ma związek z inteligencją!
  Potem cała firma wybuchnęła śmiechem . Dziewczyny nawet zaczęły podskakiwać z radości, błyskając gołymi obcasami . Po tym bieganie stało się o wiele przyjemniejsze dla wszystkich . I nawet imponujący ładunek za jego plecami nie wydawał się taki ciężki.
  ... ROZDZIAŁ 18.
  Dziewczyny odparły atak faszystów i nadszedł dzień następny: 23 grudnia 1945 r. Piękności ponownie odparły atak. Trochę kręciliśmy, potem bawiliśmy się z mężczyznami.
  Natasza przypomniała sobie, jak w 1942 r. wędrowała trochę po wojennych drogach za liniami wroga.
  Była tam bosa dziewczyna w prostej bawełnianej sukience. Spacer był łatwy i przyjemny. Latem w białe, lekko złote włosy Nataszy wpleciony jest wieniec. Nagie podeszwy bardzo ładnie przebijają kamienie. Stopy dziewczyny były bardzo szorstkie i wcale nie bolały. I nawet odłamki butelek nie boją się modzeli.
  Natasza podeszła do siebie, będąc zwiadowcą. Jest bardzo piękną dziewczyną i można to wykorzystać dla dobra kraju.
  Uwiedź kogoś, odwróć się. Czterdziesty drugi jest jednak trudny dla Rosji. Po początkowych sukcesach pod Moskwą, Leningradem, na południu, Armia Czerwona znów zaczęła przegrywać.
  Wojska radzieckie zostały pokonane pod Charkowem i uderzyły w kocioł. A naziści są już w drodze do Woroneża. Oczywiście nie poprawia to nastroju. Dziewczyna, szczególnie rano, oderwała ulotkę.
  Niemcy właśnie ogłosili zdobycie niezdobytej twierdzy Sewastopola. A jeszcze trochę wcześniej poinformowali o upadku Afryki, także nieustępliwej cytadeli Tolbuk.
  Oto dziewczyna chodząca boso, tupiąca szorstkimi podeszwami po kamienistej drodze i myśląca.
  Co może być dalej? Czy faszyści wygrają? W końcu ich siła jest wyjątkowo wielka. Tak, nastrój się popsuł. Dziewczyna ćwierkała:
  - Stalin żyje w moim sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Drzwi zostały otwarte w kosmos -
  Gwiazdy nad nami błyszczały!
  Dziewczyna nagle zobaczyła chłopca. Jasnowłose, ładne dziecko w wieku około dziesięciu lat. Cienki, oczywiście, ale zwinny, w szortach i z nagim torsem czekoladowym z opalenizną.
  Chłopiec podbiegł do Nataszy. Gwizdał i krzyczał:
  - Faszyści kłamią! Nie martw się, i tak wygramy!
  Dziewczyna odpowiedziała stanowczo:
  - Oczywiście, że wygramy! Nie może być inaczej!
  Chłopiec skinął głową i powiedział:
  - Natasza, wiesz, dowódca cię ostrzega, nie jedź do wsi Novoselovo. Tam Fritzowie urządzili zasadzkę.
  Dziewczyna skinęła głową na znak zgody:
  - Dzięki za ostrzeżenie. Ale kto dostarczy list?
  Chłopiec zasugerował:
  - Pozwól mi. Sprawdzają wszystkich dorosłych, nawet kobiety. Ale dziecko może się prześlizgnąć.
  Natasza wyjęła notatkę z majtek i wsunęła ją chłopcu, ale jednocześnie zapytała:
  - A jeśli zostaniesz złapany?
  Chłopiec patrząc prosto w oczy odpowiedział:
  - Będę, jak Malchish-Kibalchish, znosić tortury i umrę z podniesioną głową.
   Natasza uśmiechnęła się. A potem poszarzała. Przypomniałem sobie, jak dwóch pionierów w wieku około dwunastu lat zostało złapanych przez nazistów. Zdarli z chłopców ubrania i związali im ręce drutem, wypędzili nagich i bosych w siarczysty mróz. Potem pognali ich przez śnieg i ponownie wepchnęli do chaty. Jechaliśmy nimi, aż zamarzła eskorta. Pionierzy nie czuli się komfortowo, ale wytrwali. Chłopcy są dość twardzi.
  Następnie, widząc, że mróz nie porwał pionierów, naziści zaczęli palić dzieci ogniem. I im się to udało. Kiedy kat przyłożył rozżarzone żelazo do nagiej piersi chłopca, chłopiec wykrzyknął:
  - Niech żyje Stalin!
  Następnie szerokie , czerwone od gorąca paski metalu zostały nałożone na nagie, szorstkie podeszwy chłopca. Kobieta-kat z wielką przyjemnością wciągała przez nozdrza zapach smażonego mięsa. Pionier znów krzyknął:
  - Wywiewajcie czerwone flagi nad Reichstagiem!
  I pokazał swój język. Następnie hitlerowcy wyciągnęli mosznę rozpalonymi do czerwoności kleszczami. Pionier zmarł z powodu bolesnego szoku.
  Tak, więc naziści ustanowili nowy porządek.
  Zachowywali się szorstko i okrutnie. A tortury trwały cały czas.
  Natashka ponownie rzuca granatem bosą stopą. Rozrzuca frytki i ćwierkanie:
  - Niech na całej Ziemi będzie raj! Raj komunizmu, w którym kwitnie ziemia sowiecka!
  Zoya również odpala granat gołymi palcami u stóp i ćwierka:
  - A chwała przyjdzie na ziemię!
  Po czym dziewczyna daje bardzo celną linię. Powala przeciwników. I znowu obnażone zęby.
  A potem Augustyn strzela. Nokautuje faszystów i wydaje sygnały dźwiękowe:
  - Za Ojczyznę! Za Stalina!
  I znowu granat został rzucony pod jej bosą stopę, rozproszył nazistów. Wojownicy mocno biją.
  Nie dawaj wrogowi zejścia.
  Swietłana również rzuca granatem bosą stopą. Maluje nazistów i piszczy:
  - Chwała naszym rosyjskim dziewczynom!
  A wojownicy będą się śmiać. W końcu są takimi pięknościami, że w zasadzie można je wystawić na konkurs: Mrs. Universe. Ich piersi są tak bujne i jednocześnie elastyczne. Dlatego uwielbiają uprawiać seks z mężczyznami. Podnieca ich bardzo.
  Zwłaszcza, gdy ciała są obmacywane i szczypane na sutkach.
  Natasza przypomniała sobie, jak kiedyś ją przeszukiwali policjanci. To jest naprawdę klasa. Kiedy mężczyzna z owłosioną łapą wpełznie palcami prosto w twój biust. Jakie to szalenie ekscytujące i przyjemne.
  Potem Natasza zabiła ich wszystkich. A co jeszcze zrobić z policją? Ale ten, który jej dotknął, również zgwałcił, przywiązany do ławki. Fajnie jest gwałcić mężczyzn.
  Następnie Natasza wypaliła pięcioramienną gwiazdę na czole faszystowskiego wspólnika rozgrzanym do czerwoności żelazem. Tak należy traktować hitlerowców.
  Po kilku dniach przerwy naziści wznowili ostrzał. Pociski dudniły. To było dość paskudne.
  Cztery dziewczyny wróciły do opisu rosyjskich bogów-demiurgów. Kiedy wojna trwa już piętnasty rok, przynajmniej w tej pracy znajdujesz pocieszenie.
  Natasza rysowała gołą stopą długopisem.
  Dazhbog (lub, jak z szacunkiem wychwalają - Dazhbog, Dazhbog, Tarkh Perunovich) - jest rozumiany przez Słowian jako słonecznego boga światła odbitego. Białe Światło odbija się w Świecie Ujawnienia od jego złotej zbroi!
  Zoya nadal atakowała ją, także za pomocą gołych palców.
  Dazhdbog jest wielkim Bogiem Słowian! Historia przez "Opowieści minionych lat" przyniósł do naszych dni, że idol Dazhdbog wraz z idoli ks Perun , Khors - Boga Słońca, Stribog - Boga wiatr, jak również Matkę Makosh - wszyscy stali razem na wzgórze, kiedy książę Włodzimierz jeszcze rządził Rosją. Ich ogromne churas były wykonane z mocnych drzew i mogły stać przez wieki na świeżym powietrzu. Na liście bóstw słowiańskich tamtych czasów, Bóg Dazhdbog jest wymieniony jako trzeci po Perun i Khors. Mamy prawo uważać Dazhdboga za jednego z głównych Bogów Słowian.
  Ognisty Augustyn również rysował gołą, rzeźbioną stopą;
  Ojciec Dazhbog w mitologii Słowian jest Perun Svarozhich, syn Svarog . Stąd wychwalają jasnego boga Dazhdboga Tarkha Perunovicha. Jego matką została syrena Ros, córka Asi i Dona. W mitologii Słowian Bóg Dazhdbog nie urodził się sam Perunowi i Rosowi, ma też siostrę - Tarę, czczoną przez Słowian jako Boginię Przewodniej Gwiazdy. Takie są boskie dzieci Peruna i Rosi - Tarkha i Tary !
  A Swietłana naszkicowała gołymi palcami pełne wdzięku nogi;
  Słowianie postrzegają Dazhdboga jako starożytnego dobrego słowiańskiego boga. Wierzono, że dał początek wszystkim rodzinom słowiańskim. Zawsze był postrzegany jako Bóg światła dziennego, dawca życiodajnej mocy, a także Obrońca i Zbawiciel! Jej życiodajne ciepło i światło pomagają w przyjściu na świat obfitego żniwa, urodzajnej Ziemi Matki, a ludziom w domach i rodzinach w uzyskaniu dobrobytu i zysków we wszystkim.
  Książka "Tragedia Boga Velesa" . O tym, jak urodzili się dwaj synowie Boga Dazhdboga - Kolyada i Avsen, i co z tego wynikło.
  Natasza ponownie kontynuowała szkicowanie gołymi palcami pełnych wdzięku nóg;
  Ludzie wiedzieli, że w imieniu Dazhdboga słychać najstarszy "gast" lub "Gosh", co oznacza teraz - "gość". A Samego Boga w starożytności rozumiano jako: "Gość, który daje Światło Słońca" lub "Wysłannik Bogów, który przyniósł ludziom w darze moc Słońca, jego światło i ciepło". Ponadto w imieniu Dazhdbog można usłyszeć "Boga dającego". Dlatego Słowianie nadal odnoszą się do niego jako do Boga szlachetnego.
  Zoya również szkicowała swoimi pięknymi kończynami;
  Bóg Dazhdbog ukazuje się Słowianom w białym blasku ze złotą koroną-Słońcem na głowie.
  Augustine gołymi palcami u nóg narysowała coś wielkiego i fajnego;
  Dał Światu i Słowianom Stożki Wszechświata, które obowiązują do dziś, niezależnie od tego, czy ktoś w nie wierzy, czy nie. Tutaj na przykład najbardziej podstawowy Kon of Love - jak nie będzie miłości, to wszystkie sprawy się rozsypą, nic się nie ułoży, nie powstanie, wszystko się zawali. Lub Kon of Extremes: "Ekstrema zawsze blisko". Oznacza to, że jeśli popadniesz w skrajności, bądź gotów zmienić się w coś przeciwnego do tego, kim jesteś. W życiu zwykle wygląda to tak - najbardziej sprawiedliwa osoba z pewnością się potknie, bez względu na to, jak smutno to zabrzmi.
  I blond terminatorka Swietłana, z jej nagimi, rzeźbionymi nogami, wydobyła się;
  Siły Dazhdboga pomagają Słowianom żyć według Kona, kierować ich ścieżkami do Prawdy, równowagi, zastępowania jednego okresu życia innym. Dlatego wszystkie letnie wakacje wśród Słowian rozpoczynają się właśnie w dniu poświęconym Dazhdbogowi.
  Natasza z nagimi piersiami, trzymająca atrament między sutkami, pisała do siebie;
  Legendy mówią nam, że Maya-Zlatogorka została pierwszą żoną Tarcha Perunowicza . Kiedyś Dazhdbog - Bóg Słowian zobaczył śpiącą Maję-Zlatogorkę - olbrzymkę, siostrę Potężnego Svyatogora. Od razu zakochała się w nim za jej niewinną urodę, postanowił poślubić tę dziewczynę. Czysta twarz i piękno młodego Boga urzekły także serce Majów.
  Potem Zoya nabazgrała nagimi piersiami z truskawkowymi cyckami;
  Po ślubie młodzi ludzie zebrali się na Górze Latyr, którą wówczas uważano za wielką. Po drodze zobaczyłem Zlatogorkę stojącą na polu, ale nie zrozumiałem, że została zaczarowana. Wspięła się do łoża śmiertelnika, położyła się, ale nie może wrócić. Bez względu na to, jak bardzo Bóg Dazhdbog próbował uratować swoją młodą żonę, to nie zadziałało. Więc Zlatogorka poszedł do Nav.
  A Augustyn, także przy pomocy czerwonych jak dojrzałe maki, wydobył piersi sutkiem;
  Potem Morena przyciągnęła Dazhdbog swoim zimnym pięknem, poślubiła go. Urodziła jego syna Bohumira, a potem wyparła się męża. Morena uciekła z Dazhdbog, jej mąż wyruszył, by ją dogonić, ale napotkał opozycję Czarnoboga - Władcy Navi. Czarnobog zamienił go w kamień. Ale ojciec, Perun Svarozhich, uwolnił syna.
  I Svetlana przy pomocy rubinowego sutka biustu;
  Tymczasem Czarnobog poślubił Morenę. Bez względu na to, ile Dazhdbog zażądał zwrotu swojej żony, ale nic nie zadziałało, okazało się, że jest jeszcze gorzej. Czernobog rozgniewał się jeszcze bardziej niż kiedykolwiek i przykuł Tarcha Perunowicza do Latyrstone . I tym razem Bóg niosący Światło uzyskał zbawienie poprzez Boginię o Przejrzystych Oczach - Żyję . Została jego trzecią żoną, najbardziej ukochaną.
  Natasza ponownie kontynuowała pisanie gołymi palcami;
  Czy wkrótce opowieść zostanie opowiedziana, czy czyn zostanie dokonany, a Wszechmocna Różdżka wyznaczona od początku Czasu, aby na świat narodzili się dwaj szczególni bracia bliźniacy, synowie Dazhdboga. Tak, tylko przez los konieczne było, aby przybyli na świat od swojej pierwszej żony - Mayi-Zlatogorki. Co należy zrobić, gdy Bóg Odbitego Światła jest już żonaty z Żiwą?
  A złotowłosa Zoya gołymi palcami wyciągnęła wyrzeźbione nogi;
  Następnie Bogowie Stwórcy, Rod i Makosh, poczęli zmieniać wydarzenia i czas. Pomógł również Viy , najmądrzejszy bóg starożytnej magii - dał Bogu Dazhdbogowi specjalny pierścień. Niespokojny pierścień mocy mrocznego zaklęcia został zniszczony, który spadł na Zlatogorkę i doprowadził do Nav. Viy ostrzegł tylko, że jeśli Dazhdbog zgubi pierścień, dusza Mayi trafi do świata Navny na zawsze, ale pozostanie tam na zawsze.
  I Augustine, rudowłosa suka, spędzająca na gołych, wyrzeźbionych nogach;
  Małżonek uwolnił swoją pierwszą żonę. Urodziła mu dwóch silnych synów, Bogów Kolyadę i Avsena . Ale znowu intrygi sił Navi spadły na ich rodzinę - Dazhdbog przypadkowo upuścił pierścień. Zlatogorka odszedł do Nav na zawsze! To było smutne dla Dazhdboga, tak bardzo, że bolała go dusza.
  I Swietłana skończyła:
  - Chwała rosyjskim bogom!
  Dziewczęta odparły atak Fritzów, strzelając do nazistów. A jednocześnie gołymi palcami pisali o rosyjskich bogach.
  Szkic został po raz pierwszy wykonany przez Nataszę.
  Jej nagie palce są takie zwinne;
  Tylko dzięki Bogini Żywie , która dała mu żywą wodę, Bóg Dazhbog ożył na nowo i stał się silniejszy niż kiedykolwiek wcześniej. Od Bogini Żywej przybyli na Świat - Kisek i Arius.
  A złotowłosa Zoja również wzięła go i narysowała gołymi palcami;
  Od pierwszego syna takie ludy prowadzą genealogię - Niemcy Zachodni i Hesowie. Ariusz miał trzech synów: Kiy, Choriw, Schek. To właśnie z tych trzech, według wierzeń słowiańskich, wywodzą się takie narodowości: Czesi, Serbowie, Polany Kijowskie. Aryus miał też potomków - Lecha i Krakę, z których wywodziły się później niektóre plemiona polskie i mazowieckie.
  Augustyn ognisty, boso, z wdzięczną stopą, malowany;
  Najstarszy syn Kolyady przybył do Mir Radogost - wnuka Dazhdboga. Jest to znany ojciec takich ludów Rodimich, jak zachęcany Vyatichi, Ruyan, Ratari.
  Wspaniała Svetlana, również rysowana bosymi stopami;
  Bohumir, syn Moreny, miał córki - Poleva, Drevę i Skrevę. Są to wnuczki Dazhdboga, które położyły podwaliny pod narodowości: Krivichi, Drevlyans. A także urodziły się prawnuki - Rus, Skif, Kimra, Khazar, Sloven, Seva. To od tych ostatnich odeszły już narody Rusi, Słoweńców, Chazarów, Scytów, mieszkańców Północy, a także Cymeryjczyków.
  Natasza wyprowadziła ją bosymi stopami;
  Dlatego do dziś wszyscy Słowianie nazywani są potomkami Boga Dażboga, Tarcha Perunowicza! Uważamy Boga Dazhboga za jednego z głównych Bogów Słowian.
  Zoya też pisnęła gołymi, rzeźbionymi nogami;
  A co jeszcze było w życiu Boga niosącego Światło, jakie błogosławieństwa przyniósł światu Dazhdbog, Bóg Słowian, z pewnością musisz to przeczytać w specjalnych książkach, które ma Opowieść Północna.
  Ognisty Augustyn również podskakiwał bosymi stopami;
  Słowianie uwielbiają symbol Tarcha Perunowicza, boga Dazhdboga! Nadano nazwę znaku swastyki - " Krzyż prosty ". Dlatego emanująca z niego zwiększona moc, przynosi światu równowagę Ciemności i Światła.
  A potem gołymi palcami Svetlana;
  Noszenie amuletu Dazhdbog to nie tylko wielki zaszczyt, ale także potężna ochrona. Młodość osiąga oświecenie na ścieżce życia i zyskuje rozum. Osoby starsze odnajdują w amulecie równowagę, tak niezbędną, gdy życie jest zakłócone.
  I tutaj Natasza zrobiła to za pomocą szkarłatnych sutków;
  Taki znak przyciąga do siebie spokojną mądrość, oczyszcza myśli. Chroni również przed złymi intencjami nieznajomych i niepewnością, która może tworzyć się w środku
  Zoya wydobyła go piersiami ;
   Starożytni Słowianie wierzyli, że Bogowie objawiają się w Świecie Objawienia jako naturalne wydarzenia. Dlatego jasne światło dzienne zostało wyjaśnione odbiciem zbroi Boga Dazhdboga, która została wykonana z najczystszego złota. Bóg odbitego światła zawsze był czczony jako Ten, który niczego nie żąda, ale zawsze daje. Bóg Dazhdbog jest dawcą, a nie wymagającym!
  I Augustine zrobiła, ze swoimi rubinowymi sutkami;
   Żywioł - ogień
  Zwierzę to biały wilk, psy i konie, krowy.
  Ptak - gęś, sokół, łabędzie.
  Heraldyka, przedmioty - laska, tarcza, włócznia, maczuga, czasami używa miecza obosiecznego.
  Treba (ofiara) - ptasie pióra, jabłka, miód, orzechy, napój z miodem (np. Suritsa lub Surya). Pióra takich ptaków jak: łabędzie, kaczki, gęsi przynoszono w darze Bogu iw podziękowaniu.
  Miejsce, w którym wzniesiono świątynie, to otwarte na słońce wzgórza.
  Materiałem do wyrobu kościołów i idoli jest głównie drewno.
  Cechy instalacji idola - skierowane na wschód.
  A terminatorka Blondynka Swietłana wydobyła nagie piersi;
  Reza Boga Dazhdbog - zawarty w północnej wyroczni "Słowiańskie Rezes z klanu". Reza ma ten sam wizerunek i styl, co symbol (amulet) - " Krzyż prosty ".
  Natasza nadal rysowała szkarłatnymi sutkami;
  Wróżbiarstwo. Kwestionowanie Boga. Pojawienie się Rezy Dazhbog w makiecie przypomina Pytającemu, że Słońce zawsze chowa się za chmurami i że wkrótce nadejdzie pogodny, piękny Dzień. To także znak, że zła sytuacja wkrótce zmieni się na lepsze.
  Zoya wykonała świetną robotę z nagim biustem;
  Teraz najważniejsze jest, aby wykonać swój obowiązek, bez gwałtownych ruchów i zwrotów. Nie warto jeszcze podejmować się realizacji nowych pomysłów, lepiej odłożyć je na nowe czasy. Pracuj i postępuj zgodnie ze swoim sumieniem.
  W dziale "Słowiańskie Rezes z klanu " : wiedza o tym, jak, gdzie i dlaczego Bóg Dazhdbog występuje w północnej tradycji magicznej, wołoszbie i wróżbiarstwie.
   Bóg Dazhdbog został zapytany o bezpieczeństwo upraw i bydła - aby po pastwiskach wróciła do domu cała i zdrowa.
  Augustine wydobyła jej nagą pierś;
  Czasami zdarzało się, że Dazhbog nazywano Zbawicielem, który do dziś uchodzi za Opiekuna, Zbawiciela ziem słowiańskich! Dlatego Dazhdbog jest często uhonorowany w szczególny sposób na uzdrowiskach Jabłoczny, 14 i 19 sierpnia! W tym czasie z wdzięczności przyniesiono Mu świeży miód i jabłka z ogrodu.
  Dziewczyny były rozproszone i zaczęły niszczyć faszystów.
  Oni rzucają prasowane frytki. I odparli taki szaleńczy i piekielny atak.
  Natasza śpiewała, odcinając nazistów;
  - Dziewczyny są w wielkiej potrzebie! Gdzie jesteś, gdzie jesteś!
  Tak, minęło ponad pół roku od szczęścia Stalina i wcale nie jest lepiej. Wręcz przeciwnie, naziści uciekają przed Armią Czerwoną.
  Zoe zaćwierkała:
  - Niech nasza Ojczyzna będzie na trasach kosmicznych!
  A bosymi stopami wystrzeli cytrynę. Taka jest charta.
  Augustine strzelił do wroga, syknął;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Chcemy Stalina!
  I rzuci granatem bosą stopą.
  Swietłana, strzelając, kontynuuje:
  - Aby nas złamać nie mogli, wstań mistrza z Ziemi!
  I znowu leci granat rzucony przez bose stopy dziewczyny.
  Natasza skosiła kilka linii i powiedziała:
  - I rozerwij Adolfa!
  Dziewczyny wciąż nie zrezygnowały z możliwości pokonania nazistów. 30 czerwca bitwy toczyły się pełną parą.
  W tym samym czasie naziści próbowali odciąć wojska radzieckie od swoich baz, które nie miały czasu na wycofanie się poza Don. W czym nawiasem mówiąc, nawet nieznacznie się udało.
  Gerda i jej załoga czołgu jak zawsze na czele ataku.
  Dziewczyny w majtkach i boso. Strzelają do siebie i walczą.
  Są dwa samochody na cztery wojowniczki. Kompaktowy i bardzo wygodny, piramidalny.
  Gerda za pomocą bosych palców, naciskając joystick, strzela. I uderza bardzo dobrze. Odrywa wieżę radzieckiego czołgu.
  Następnie mówi:
  - Jestem terminatorem o śnieżnokolorowych włosach!
  I śmieje się wściekle... Podrywa się jak marionetka.
  Charlotte też strzela. Bardzo dobrze uderza i ryczy:
  - I wielkiej Rzeszy kazano nam nie dryfować!
  I naciśnie bosą stopą.
  Styczeń 1946. Piękne dziewczyny walczą z faszystami. Niemcy naciskają na Woroneż. Naziści próbują naciskać na Rosjan.
  Natasza strzela, odcina się w szeregach. I rzuca granat bosą stopą, rozpraszając wroga:
  - Wszystko będzie super!
  Zoya również gryząc nazistów. Koszyła frytki. I rzucali cytryny bosymi stopami.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Jest super!
  Tutaj i Augustyn również wzięli i rzucili się na nazistów. A także rzuciła swoją niszczącą moc bosą stopą.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Zmiażdżmy Hitlera!
  Potem Swietłana wzięła i rzuciła śmiercionośnym granatem gołymi palcami. Dziewczyny wzięły i zburzyły nazistów, ćwierkały:
  - To wspaniale!
  Natasza agresywnie zauważyła:
  - Jesteśmy super wojownikami!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. To bardzo piękne.
  Tutaj i Zoya zrobiła się bardzo pięknie. Wtedy bardzo piękna dziewczyna rzuciła nim bosą stopą i pokonała faszystów:
  - Będziemy bardzo fajni!
  Potem dziewczyna strażaczka Augustyna zabrała i bardzo pięknie rzuciła gołymi palcami , rozproszyła faszystów we wszystkich kierunkach:
  - Wszyscy jesteśmy super dziewczynami!
  Wtedy Svetlana jest bardzo piękną dziewczyną i taką blondynką, z bosymi stopami migoczącymi granatami. A dziewczyna wzięła i zwinęła frytki, bardzo piękna dziewczyna.
  Dziewczyna w samych majtkach. I gruchała:
  - Dziewczyny są inne! I bardzo czerwony!
  Dziewczyny są na ogół bardzo fajne i zawsze boso.
  Na przykład Swietłana przez całą wojnę biegała boso. A w czterdziestym pierwszym roku przeniosła się przez las. To nie pierwszy raz. Do samego mrozu pracowała w kolonii dziecięcej boso, w lekkiej więziennej sukience. Później dziewczyna nawet biegała boso po śniegu. A więc Augustyn był w kolonii. Tam dziewczęta mogły pracować prawie nago w ostrym syberyjskim mrozie.
  I to ich nie przestraszyło. I jak dobrze dla dziewczynek biegają boso przez zaspy śnieżne. I że gołe pięty pogryzł mróz. Nie tak źle. Modzele pokrywają podeszwy bosych stóp, a dziewczęta nie odczuwały bólu od lodowej skorupy.
  Są bardzo fajne. Bose dziewczyny biegały i pracowały z siekierami.
  Dziewczyny pracowały bardzo dobrze.
  Dziewczyny były bardzo wściekłe. Znowu rzucają granaty gołymi palcami.
  I są rozbijani przez faszystów. Muszę przyznać, że bardzo fajni wojownicy.
  Dziewczyny rzucają bosymi stopami we wroga.
  Natasza bardzo celnie strzela do nazistów.
   I roztrzaskała więcej Fritzów.
  Dziewczyna jest bardzo ładna ... I bardzo bosa i piękna Natasza, bardzo agresywna.
  Ale dla dziewczyny musisz napisać własną ciekawą.
  ... ROZDZIAŁ 19.
  Gerda i Charlotte nadal walczą. Wojska niemieckie są już gotowe do wielkich wyczynów. Ale jak dotąd nie mają przewagi na morzu. Statki nie nauczyły się klonować.
  Ale prawda to już sklonowane samoloty. Ale to nie wystarczy... Chociaż Hitler planował po prostu zbombardować Wielką Brytanię, na razie buduje desantowce.
  Jednocześnie Gerda i Charlotte wspominają swój czterdziesty pierwszy rok i przygody w Afryce.
  Podczas gdy dziewczęta okrutnie ćwiczyły, pułkownik SS Dess kontynuował poszukiwanie skarbów szejka. Noc minęła stosunkowo spokojnie, zrobiło się trochę chłodniej i oddział zasnął. Ali chłopiec nie sen na początku, był myślenia o planie ucieczki. Główną przeszkodą nie były nawet kajdany, którymi przykuty był arabski chłopiec na noc, ale trzech pilnujących owczarków niemieckich. Po prostu pozbawili dzieciaka szansy na ucieczkę.
  Ali rozumiał, że nawet jeśli wskazał skarby, czekała na niego śmierć. Te białe boshe nie będą się z nim dzielić. Ponadto chłopiec miał tylko najbardziej ogólne wyobrażenia o tym, gdzie może znajdować się bogactwo szejka . Tak, coś podsłuchał, coś zobaczył. I wiedział na pewno, że istnieje imponujący skarb: kilka dużych skrzyń ze złotem i różnymi kamieniami, biżuteria. Co więcej, był to nie tylko skarbiec szejka, ale algierski pasza z sporym bogactwem splądrowanym i nie tylko złotem. Plotka głosi, że istniał kryształ, który czyni każdego człowieka lub generała niezwyciężonym! Wygląda na to, że został przywieziony z samych Indii, a ten kryształ znalazł wielki Budda.
  Chociaż chłopiec Ali był muzułmaninem, nie różnił się fanatyzmem, zwłaszcza w wykonywaniu Namaz. Rzeczywiście, dlaczego Wszechmogący Allah potrzebuje tych wszystkich niekończących się, mechanicznych modlitw? Czy nie męczy go słuchanie tego samego miliardy razy od milionów ludzi? Czyli może konkretnie zadolbat, kiedy się odwrócisz i prosisz, albo odwrotnie wychwalasz... Albo post Ramadanu, jak najwyższy głód trzeba torturować ludzi a potem sprowadzać im pokusę przejadania się... Po co to jest? Że Bóg nie chce dobra dla ludzi? Po co nakładać nowy ciężar na i tak już ciężkie życie? I dlaczego, jeśli Allah jest dobry i wszechmocny, tak trudno jest żyć? Szczególnie starzy mężczyźni i kobiety. No dobra, to jeszcze chłopiec, a przypalone szpilki niedługo się zagoją i znów będzie można skakać na pustyni... Jakże błogosławiona jest młodość, kiedy młody szczeniak jest lepszy od starego lwa. Ale dlaczego osoba, umiłowana Allaha, która została zgięta przez wszystko, co istnieje (z wyjątkiem szatana), miałaby stać się zgrzybiałym i zamienić się w straszydła? Wiek szczególnie rozpieszcza kobiety. Cóż, czy Wszechmogący naprawdę lubi garbate, bezzębne stare kobiety i czy jest zadowolony, gdy patrzy na takie córki?
  A gdzie jest pojęcie piękna, harmonii, estetyki, poczucia piękna... Dlaczego w świecie Wszechmogącego Allaha jest tyle brzydoty, nędzy i bólu? Czyż Wszechmogący nie jest w stanie uczynić wszystkich szczęśliwymi, miłymi, zdrowymi, pięknymi? I dlaczego np. ci sami Niemcy i Europejczycy nie są wierni? Dlaczego wcześniej niezwyciężone armie pobożnych muzułmanów, które dotarły do Francji, nie posunęły się dalej i uległy chrześcijańskim krzyżowcom. Dlaczego potężne Imperium Osmańskie, okręt flagowy wiernych, nie pokonało Austrii, nie zdobyło Wiednia, nie pokonało Rosji?
  Ali nie był niepiśmiennym służącym, w wieku sześciu lat wstąpił do francuskiej szkoły podstawowej w Tunisie i przeczytał wiele mądrych książek. Nie , chłopiec nie wierzył w Chrystusa, ale nie byli o tym szczególnie przekonani, ale zdobył dużą wiedzę. Potem jednak nie chciał iść jako kadet do wojsk kolonialnych, ale skończył w służbie szejka. Jednak gdy jesteś nastolatkiem, a życie przed Tobą, możesz marzyć np. o tym, by samemu zostać szejkiem, a nawet sułtanem, prowadzącym walkę o niepodległość.
  Swoją drogą, jak to się stało, że teraz w środku, według standardów niewiernych XX wieku, świat islamski jest prawie całkowicie podporządkowany politycznie chrześcijanom? Dlaczego Wszechmogący Allah pozwolił na coś takiego?
  Jednak historia islamu zna zarówno wzloty, jak i upadki... Wielki prorok Magomed stworzył swoje pierwsze państwo, które stało się arabskim kalifatem. Co dziwne , potężne Cesarstwo Bizantyjskie nie mogło oprzeć się znacznie mniejszym Arabom, którzy nie mieli jeszcze wystarczającej organizacji wojskowej. Jedna z najsilniejszych, jeśli nie najsilniejsza armia średniowiecza, najnowocześniejsza i najlepiej w organizacji (jeden budynek to mur lub falanga, a także miotacze ognia, których istnieją). Ale koczownicy beduińscy pokonali w tym czasie najsilniejszą armię na świecie, po czym jak nie uwierzyć, że pomógł im Wszechmogący, dary siły i militarnego szczęścia. Niestety, nie można było zdobyć samego Konstantynopola. Następnie zwycięska armia dowodzona przez kalifa Omara podbiła północną Afrykę i Hiszpanię. Ale ziemie Franków pozostały niepodbite. Frankowie używali ciężkiej kawalerii, nieprzeniknionej dla strzał, ponadto konie arabskie na obcych łąkach zaczęły boleć i zaczęła się masowa śmierć. Po nowej ścieżce ekspansji wybrano wschód. Udało im się dotrzeć do Indii, podbijając Dolinę Indusu. Ale, niestety, wkrótce bezpośrednia dynastia z Omara została przerwana i rozpoczęła się wojna mordercza . Ekspansja islamu chwilowo zatrzymała się, a wkrótce chrześcijanie podbili Hiszpanię i rozpoczęły się kampanie na ziemiach arabskich . Ponadto krzyżowcy zajęli Jerozolimę. Wkrótce horda pogańskiego Czyngis-chana pokonała największy islamski kraj Khorezm, a następnie Mongołowie-Tatarzy spalili także Bagdad, przenosząc hordy do Egiptu. W połowie XIII wieku nastąpił szczyt upadku islamu, złe czasy dla wiernych. Ale szczyt spadku to początek wzrostu! Mongolski Khan Berke przeszedł na islam i nawrócił podległe mu narody. Wkrótce cała Złota Orda stała się muzułmaninem. Szkoda, że nie udało się nawrócić Rosji, ale jej książęta zapłacili daninę. Potem było Imperium Osmańskie, najpierw Cesarstwo Bizantyjskie wypchnęło z Azji Mniejszej, a potem w końcu zostało zabrane do Konstantynopola, a potem poddało się i Bałkany, Krym, Węgry, wiele ziem europejskich. Niestety Sulejmanowi Wspaniałemu nie udało się zdobyć Wiednia, a później Turcy nie zdobyli Iranu i Azji Środkowej. Nie było więc możliwe stworzenie zjednoczonego imperium islamskiego . W połowie XVI nastąpił nowy szczyt, najwyższy punkt władzy i wpływów islamu. Wielcy muzułmańscy Mogołowie podbili prawie całe Indie, region Wołgi i Syberię, także islamską, ziemie aż do Chin, w Indonezji, Afryce Północnej , na Bałkanach prawie do Wiednia, wszystko wierzyło i było prawidłowo zarządzane.
  Ale, niestety, najwyższy szczyt to początek upadku! Już w 1552 r. prawosławny car Iwan Groźny podbił islamski Kazań, a następnie w 1556 r. Astrachań. Wołga znalazła się pod panowaniem chrześcijan, a następnie Syberia. Następnie Imperium Osmańskie straciło Węgry w wojnie z Austrią, a jego władza nad Afryką Północną osłabła. Po przyjęciu przez Kazachów obywatelstwa rosyjskiego i rozpoczęciu wojen między Rosją a Turcją. W prawie wszystkich bitwach Rosjanie brali udział, dopiero w latach 1853-1856 udało im się osiągnąć względny sukces, a następnie przy pomocy armii francusko-angielskiej i marynarki wojennej. Druga połowa XIX wieku była szczególnie zła dla krajów muzułmańskich. Turcja została ostatecznie pokonana przez Rosję i straciła kontrolę nad Bałkanami, północ Afryki została całkowicie zajęta przez Francuzów i Brytyjczyków, a także Indonezję. Pakistan i Indie stały się Anglikami, cała Azja Środkowa stała się Rosyjską, a dokładniej rosyjską. Jedynie Afganistan nie poddał się, choć zawarł traktat z Wielką Brytanią .
  Potem była I wojna światowa, Turcja straciła Mezopotamię, Palestynę i Syrię, północna Afryka jest nadal okupowana, a Iran jest zależny od Brytyjczyków. Większość świata islamskiego znajduje się pod polityczną dominacją chrześcijan... Wielu Arabów kojarzy możliwość wolności z Hitlerem i wojskami niemieckimi , ale Ali im nie wierzył. Naziści nie są lepsi od Brytyjczyków i Francuzów, a może nawet gorsi. Jeśli żaby, choć czysto formalnie, głoszą równość wszystkich religii i narodów, to Niemcy na ogół wprowadzili pojęcie podczłowieka. I dlaczego w tym przypadku myślisz, że będą życzliwi i humanitarni wobec muzułmanów? Co więcej, wydaje się, że Hitler w ogóle w nic nie wierzy. Naiwni głupcy.
  Ali nie spał przez całą noc, a następnego ranka poczuł się przytłoczony. Ledwo mógł usiąść na osiołku, apatycznie wskazując drogę. A Dess i jego wspólnicy byli okrutni.
  Pułkownik SS krzyknął:
  - Więc chciałeś uciekać! Luźne czarne naczynia nie wspinały się po oku... mogą pomóc ze skórą.
  Ali boy zamrugał mocno.
  - Nie potrzeba wujków! Poskręcane stawy rąk strasznie bolały i swędziały spalone pięty. I tak nie miałem nawet myśli w mojej głowie!
  Dess nie uwierzyła i wychłodziła chłopca batem:
  - Bicz jest zdmuchnięty, a kogo chcesz oszukać, teraz rozgrzeję cię batem.
  - Twoja wola, Mistrzu. - Chłopak posłusznie obnażył swoje już pobite, kościste plecy w bazgroły .
  SS pułkownik lubił Ali posłuszeństwa , a on pewnie umieścić chłopca na plecach z batem. Skórę przeciąłem paroma uderzeniami , ale nawet nie uderzyłem i spokojnie powiedziałem :
  - Dam ci jeszcze trzy dni! Jeśli do tego czasu nie będzie żadnych skarbów, a spalę cię żywcem! Masz to!
  Chłopiec skłonił się:
  - Tak, największy z największych dżentelmenów! Staniesz się bogatszy od tureckiego sułtana!
  Dess lekko zmiękczony:
  "Jeśli są skarby, staniesz się moim ulubionym sługą. Dopóki.
  Dzień minął spokojnie, a na pustyni nie było nic ciekawego. Wydmy, suchy wiatr, piasek, co najwyżej kilka cierni. Żeby się trochę zabawić, chłopiec został zmuszony do zejścia z osła i boso, z jeszcze nie zagojonymi od oparzeń nogami, szedł gorącym początkiem pustyni. Ali starał się powstrzymać głośne jęki, ale i tak chrząkał, dopóki się nie pomodlił. Potem pozwolono mu wreszcie usiąść na biednym zwierzęciu.
  I tak aż się ściemniło...
  Po przejściu dziewczyny znów zasnęły, a dziwaczny sen Gerdy trwał dalej....
  Odważni i wspaniali, lśniący od potu wojownicy rzucali losowo kropkami, a pokonane ghule i ghule wiły się tłumami w kurzu. Charlotte cios w nogi, pukając innego dziwaka, wykrzyknęła:
  - Co za śmierć dla Anglika, rozkosz dla Niemca!
  Gerda zgodziła się z nią:
  - Niemcy będą rządzić całym światem - bo tak powiedziałem!
  Rzędy długich włóczni zostały zburzone, przestając nieść zagrożenie dla atakujących lub obrony obrońców. Piechota zadrżała, ghule zaczęły patrzeć na siebie niepewnie i cofały się jak raki. A co myśleli, żeby powstrzymać całe stado wielkich aryjskich wojowników? Niewłaściwe zostały zaatakowane. Charlotte zauważyła:
  - Widzisz Gerd jak sprytnie możemy ominąć wykopane drekolya przez wrogów z wyprzedzeniem . Wróg myślał, że umysł kobiety oślepia, by jechać naprzód!
  Dziewczyna westchnęła ciężko:
  - Podrapali konie we krwi, boli mnie kolano.
  Charlotte odrzuciła to:
  - Tak! Lepiej bez bzdur!
  Choć wydawało się to już niemożliwe, hałas bitwy, jakby szarpnięciem sztangisty, nasilił się. Rury bojowe piechoty ryczały ze złością. Ich dźwięk przypominał wycie syren zainstalowanych na Ju-87, odważnym pojeździe, który rozproszył siły alianckie. Najwyraźniej w ten sposób ghule próbowały podnieść swojego złamanego, obelżywego ducha! Madeleine miażdżąc upiory mieczami, wydając trzaski, zdołała pokazać upiorom figę, a potem znów chwyciła broń, wytrwałą jak kocia dłoń. Dziki huk natychmiast wypełnił powietrze. Gwizdy, pohukiwania, szczękający metal, wrzaski coraz większej liczby rannych, bojowy ryk upiorów próbujących leniwie atakować, zgrzytliwe okrzyki drużyn rozdzierały powietrze. Gerda zadaje ciosy, wykrzyknęła z podnieceniem:
  - Kiedy okrutna symfonia gra na śmierć , to ucichnie, uwierz mi - kakofonia pustych czynów!
  Charlotte zgodziła się:
  - Jaki niewyobrażalny, wściekły ocean walki i krwi, bólu i nienawiści, wściekłości i zemsty zalał cały widzialny świat!
  Dwa strumienie wilczych wojowników połączyły się w jeden, przeskakując zrujnowaną linię obronną ghuli i pomknęły na południe z okrzykami zwycięstwa . Gerda uderzyła oficera upiorów w gardło i wykrzyknęła:
  - Klasa!
  A Madeleine posiekała na śmierć kolejnego ghula, szczekając:
  "Jesteśmy niemieckimi wilczycami, niezniszczalnymi wojownikami! Łatwiej zasypać słońce piaskiem niż zgasić uśmiech na twarzy esesmana!
  Ale tym frywolnym stwierdzeniem oszołomiła wojowniczki. Trzech pięknych jeźdźców na koniach wpadło do starannie zamaskowanych dołów tuż przed linią upiorów.
  Śmierć natychmiast spadła na wojowników, grad strzał, kleksów, kamieni i, co najstraszniejsze, ognistej mieszanki, w której półnagie dziewczyny płonęły żywcem. Prawdopodobnie magiczna ochrona przed ogniem piekielnym nie była całkowicie niezawodna. Czując pierwszą krew, jaką udało im się przelać od groźnych przeciwników, ghule, podobnie jak papuascy kanibale, podskoczyły z zachwytu.
  Gerda zerkając do tyłu na tak ogromne, imponujące doły, w których płonący wojownicy byli ledwo widoczni, mruknęła zmieszana:
  - A kiedy udało ci się to wykopać?
  Charlotte powiedziała krótko:
  "Musieliśmy wylądować w miejscach, gdzie te stworzenia nie po raz pierwszy urządzają zasadzkę. Weszliśmy do bitwy na terytorium wroga!
  Czterech kolejnych wojowników znalazło się wraz ze swoimi końmi, śmiercią, potykając się o druty na środku drogi. Dziewczynki podskoczyły, ale natychmiast rzuciła się na nie piechota upiorów. Rozpoczęła się prawdziwa masakra, wojownicy byli dźgani, rąbani, cięci, próbowali zahaczyć hakami. Oni odpowiedział im i otrzymawszy wiele ran, zmarł w potwornych konwulsjach.
  Madeleine rozkazała jednak:
  - Nie przestawaj! Zatrzymaj śmierć, zbawienie w ruchu!
  Ostra strzałka trafiła Gerdę, w nagą piętę dziewczyna poczuła silny ból, jakby była w szoku. Na szczęście , w wojownika podeszwa została również chroniony przez magię (w przeciwieństwie do legendarnego Achillesa!), I było to tylko lekko zarysowany.
  Ale za nimi okrzyki bojowe piechoty zaczęły cichnąć. Rozrzedzony oddział przebił się przez coś, co wydawało się niezniszczalną barierą. Charlotte wykrzyknęła:
  - Przerwij, nie buduj! Ech, czy nasze imperium może być tak silne jak walka i szybko się rozrastać?
  Gerda bardzo pewnie powiedziała z patosem:
  - Wszystkie imperia popadają w ruinę, z wyjątkiem tych opartych na zdrowych podstawach prawdziwej demokracji!
  Charlotte skinęła swoją jasną głową.
  - No, tutaj się zgadzam! Trzecia Rzesza to państwo i Führer i lud jednocześnie! Wydaje się to paradoksem...
  Gerda skończyła dla niej:
  - I jedność dialektyczna w tym samym czasie!
  Kawaleria upiorów była coraz bardziej w tyle. Jego ciemna masa już prawie łączyła się z blaskiem licznych księżyców toczących się na czarnym niebie i linią południowego horyzontu, nieznanego świata.
  I że ghule są ciężkie, śmierdzące, a hybrydy wielbłąda i osła nie mogą być naturalnie tak szybkie jak wspaniałe, genetycznie ulepszone konie. Tak więc wysokie tempo jest dobre dla wilczej drużyny , daje im imponujące korzyści...
  Jeźdźcy westchnęli pulchnymi piersiami , ledwie pokrytymi cienkim paskiem perłowego materiału i potrząsali warkoczami. Gerda miała nadzieję, że jeszcze trochę i krzaki się skończą, a ich miejsce zastąpią tereny pagórkowate i bajecznie piękne, pachnące nieopisanie przyjemnym zapachem lasu. Jeszcze trochę, a blask kryształowych wód graniczącego Rheinogradu zostanie ujawniony! I tak będą musieli czekać na posiłki, potężne, najnowocześniejsze forty magii Cesarstwa Niemieckiego . A wtedy wróg nie odważy się wsadzić im nosa.
  Ale, niestety, Gerda na próżno odprężyła się, nowy oddział jeźdźców upiorów , jakby duch złego dżina nagle zmaterializował się przed nimi i dziewczyny nie mogły już dłużej unikać walki.
  Gerda włożyła miecz na nagie ramię, ale trzymała go w dłoniach i parując kolejny pchnięcie, celnym ciosem w ghula przecięła tętnicę w gardle. Dziewczyna wykrzyknęła:
  - Na scenę wleciał jeden żywy ghul . Najwyraźniej myśląc po cichu, ugryź mnie w żyłę! Ale dusza Niemiec nie jest w smaku bękarta! Aby posiekać was wszystkich w pośpiechu, Niemki muszą!
  Charlotte zakryła swojego partnera, a także rozerwała brzuch ghula:
  - Bądź cierpliwy, bądź cierpliwy, gdy jest ci ciężko! Crack, crack, siodłaj pode mną! Nie waż się, nie waż się, osłabnij na chwilę - zdołaj pokonać samego siebie!
  Oddział ghuli był dość duży, ale wojownicy walczyli jak szalone pantery, setka stada bawołów. W tym samym czasie pisnęli, a jedna z wojowniczek otrzymała ciężką ranę i zagryzła bandytę zębami. Tak, wymiotowała tak mocno, że przegryzła tętnicę, zmuszając wroga do krwawienia. Wtedy prawda i ta dziewczyna upadła.
  Gerda rąbiąc się, krzyknęła:
  - Za Ojczyznę! Na chwałę Ojczyzny!
  Charlotte dodała w krótkim improwizacji:
  Duszę, serce oddamy
  Jesteśmy naszą świętą Ojczyzną!
  Staniemy i wygramy
  I nie będziemy żałować naszego życia!
  Madeleine, ogromna i okrutna, była również wściekła i szalona, posiekała na śmierć pięć ghuli, a nawet splunęła krwią:
  - Nie, przeklęte ghule! Nigdy Ci się nie oddam!
  W końcu ghule straciły ducha walki i kilka ocalałych stworzeń próbowało odejść, ale wojownicy niemal natychmiast ich wyprzedzili. Gerda, choć nie do końca szlachetna, dźgnęła stworzenie mieczem w plecy i wkręciła:
  - Panowie , panowie !
  I uwolnione dziewczyny galopowały jeszcze szybciej. Osoba rzuciła coś słodkiego, powietrze było jak miód. Jednak radość wojownika została przyćmiona. Przyglądając się bliżej, nagle zdała sobie sprawę, że nie było więcej wojowników, niż początkowo sądziła. W ich oddziale było tylko trzydzieści dziewięć bojowych dziewcząt na koniach. I było pięćdziesięciu plus tuzin innych, którzy przedarli się z Charlotte. Podobno w krótkiej, ale bardzo gorącej walce Gerda zdołała dostrzec daleko od wszystkich szczegółów bitwy.
  Ale potężna postać Madeleine, z bujną grzywą blond włosów, budziła pewność siebie. Ale szkoda dziewczyn... nawet bardzo przepraszam!
  Wokół było wystarczająco dużo światła, księżyce na niebie nie były dokładnie na Ziemi - aż sześć! Hojna, bajecznie przyjazna przyroda, z jasnymi, godnymi Rafaela kolorami lasu. Idylliczny obraz, tylko wściekła Stomp od kopyt stali kutej przerwał ciszę, ale nawet elitarne konie potrzebne do światła resztę. Charlotte, łapiąc jej wzrok, zażartowała:
  - Najczęściej siada na białym koniu, właściciel intelektu konia kulawego, a sumienie wałacha siwego!
  Gerda zachichotała w odpowiedzi:
  - Jak sami byśmy nie stanęli do poziomu parzystokopytnych. Zobacz jak wyglądają...
  Konie naprawdę wyglądały strasznie, skórzane kafelki i koce były grube, wysadzane strzałami, a nawet strzałkami. Jakoś nawet wyglądały jak jeże. Charlotte zażartowała:
  - A jeże kocham, sprowadzę je razem... Wzdłuż linii surfowania poprowadzę.
  Gerda pokręciła głową.
  - No po co te jeże? Lepiej niż chłopcy... Wiesz, słyszałem gdzieś, że nie ma na świecie więcej przyjemności niż przyjemność, jaką mężczyzna daje kobiecie.
  Charlotte wzruszyła ramionami.
  - Szczerze mówiąc, nie wiem ... Jesteśmy z tobą niewinnymi duszami ... I lepiej pozostać dziewicami, wtedy kula nas nie znajdzie!
  Gerda zaśmiała się złośliwie:
  - W tej cenie kupujemy nieśmiertelność... Cena bezcenna!
  Podczas rozmowy dziewczęta nie traciły czasu na oglądanie łusek, wyciąganie strzał, a nawet smarowanie ran pachnącym, palącym eliksirem. W tym samym czasie konie chrapały cicho. Niespokojna dziewczyna Charlotte nie mogła się oprzeć ostrości:
  - Może pobawmy się w chrapanie? Znasz tę grę?
  Gerda podniosła wzrok:
  - Nie uprawiam hazardu! Zwłaszcza jeśli są bez zasad!
  Dziewczyna zaczęła badać konia; odwiązał rzemienie, odpiął skóry i ze zdumieniem spojrzał na dziesiątki strzał z każdej strony. Oni nigdy nie przedarł się do obrony, ale utknęli w niej ciasno. Płytki kostne , które utrzymywały konia przy życiu, były w większości nienaruszone, tylko niektóre zostały podzielone na dwie części. Gerda westchnęła ciężko, a Charlotte pocieszyła:
  - Najważniejsze, że koń żyje, ty też jesteś lekko podrapany!
  Dziewczyna spojrzała na siniaki i bazgroły na rękach i nogach, zgodziła się z westchnieniem:
  - Niestety, porysował!
  Charlotte nagle spoważniała:
  - A mój koń ma dwie małe strzałki przeszyte beczki. Szkoda!
  Gerda zapytała z podnieceniem w głosie:
  - Jak poważne to jest? Czy odpadnie?
  Charlotte wzruszyła swoimi muskularnymi, ale pełnymi wdzięku ramionami w oszołomieniu .
  - Nie wiem... Mam nadzieję, że Opatrzność nam pomoże!
  Gerda słuchała; zwierzę sapnęło i wydawało się nawet jęczeć. Wojownik powiedział z podnieceniem:
  - Niestety, to poważna sprawa!
  Charlotte odpowiedziała :
  - Jeśli nogi nie zaplatają się, to koń jest ażurowy! Więc kochanie, nie panikuj!
  Gerda w odpowiedzi pogroziła partnerowi palcem:
  "Kto kocha hodować antymon, to ty!
  Charlotte uśmiechając się ze złością, powiedziała:
  - Język gaduły, z drewnianej gaduły; doskonałe, ponieważ mózgi są zawsze wykonane z dębu!
  Gerda zachichotała:
  - To tylko twoja skrajność!
  Charlotte poprawiła swojego partnera:
  - Nie ekstremalne, ale zaimprowizowane! Ogólnie rzecz biorąc, twój poziom inteligencji jest jak u niedźwiedzia ...
  Dziewczyna nie zdążyła skończyć, gdy Madeleine znów krzyknęła . Wojownicy od razu skręcili w prawo, Gerda przysięgła:
  - Najwyraźniej nawet teraz nie możesz obejść się bez walki!
  Charlotte nawet wtedy nie mogła się oprzeć perle:
  - Tak, w ogóle nie walczę, mogę wpaść w wielkich łobuzów! Ach, pionek, żeby wiedzieć, że jest silny, bo zamienia się w gońca!
  Z najbliższej zarośniętej wyspy nagle wynurzyła się świeża grupa koni niczym szybki hak bokserów . Tam były nie tylko ghule i ghule, ale liczba liderów, nawet troll. I całkiem uroczy, z muszką i błyszczącymi, błyszczącymi kolczykami w uszach.
  Gerda wykrzyknęła:
  - Demon jest już dobry! A raczej troll. Tak sobie przypominam, ile cierpienia taka postać sprawiła mojemu czułemu imiennikowi...
  Charlotte przerwała swojemu partnerowi:
  - Przyzwyczaiłem się do ciężkiej walki! Wiele butelek , bardzo wiele, aby zobaczyć dno! Ale nigdy się nie zakochaliśmy - dawno, dawno, dawno temu!
  Madeleine zatrzymała drużynę, kierując dziewczyny na spotkanie z wrogami. Ghule, dowodzone przez trolla, zatrzymały swój znacznie większy oddział. Oba tłumy przypominały bokserów przed walką, marszcząc brwi, a nawet niezdarnie. Co więcej, każdy bokser nieco naiwnie oczekiwał, że przestraszy swojego partnera. Wojownicy byli jednak bardziej powściągliwi, kierowali się zasadą: lepiej raz uderzyć niż sto razy warczeć ! Albo jak powiedział kiedyś Führer Niemiec: jeden strzał jest lepszy niż tysiąc przekleństw!
  Madeleine powiedziała spokojnie:
  - Dziewczyny pamiętają moje słowa: dla was to nie ma znaczenia, wszystko nie ma znaczenia, z wyjątkiem potrzeby zmiażdżenia wroga w proch, z wyjątkiem jedynej nienawiści! Zniszcz wroga - oczyść z niego ziemię, bo ojczyzna prawdziwego Aryjczyka to miejsce, w którym Wehrmacht postawił stopę!
  Troll odkrzyknął , a ghule rzuciły się naprzód z dzikim chichotem i rykiem . Szybkim ruchem miecza Gerda przecięła węzły sznurów i wyciągnęła długie włócznie. Potem wykrzyknęła:
  - Jeden celny strzał jest lepszy niż tysiąc spojrzeń z ukosa !
  Ze strony ghuli i upiorów ryczały setki gęstych gardeł.
  Charlotte krzyknęła:
  - Walka jest wtedy, gdy rzucasz się na wroga, gdy blask twojej stali i błyskawice w twoich oczach sprawiają, że dusza wroga płonie nieustępliwym strachem!
  Gerda zatwierdziła warczeniem:
  - Dobrze to ująłeś mój przyjacielu! Co jest po prostu świetne!
  Wprawdzie upiory i upiory wydają się odważne, ale ich męstwo wynika raczej z głupoty i niezrozumienia wartości życia niż z prawdziwej odwagi.
  Blask sześciu księżyców płonął długimi stalowymi, obrotowymi, trzymającymi wojowników i ghule. Ogień w oczach zbliżającego się wojownika wydawał się wyjątkowy, w jakiś sposób oślepiający i paradoksalnie ciemny. Tak więc księżyc wyciskał się w dziwny sposób. A u upiorów źrenice były szkarłatne, pozornie zaognione, a jednocześnie martwe. Charlotte uniosła broń i wystrzeliła trzy razy. Od uderzenia dzieci ciemności tryskały krwawe fontanny, spadały ghule, a wycie rosło jak szkwał.
  Pierwsze fale obu grup zderzyły się, potem przewróciły, a potem przeciwnie odeszły (oczywiście lżejsi i bardziej zwinni wojownicy próbowali robić uniki i przepuszczać niezdarne masywne zwłoki!). Zewnętrznie przypominało to zbieżne palce, ale dziewczyny bardzo zręcznie łamały przeciwników, przeprowadzając polerowanie. Masywne upiory spadały, rozrywając, liczne rzemienie. Wojownicy napierali, szeroka zbroja zdzierała mokre od potu ciała ghuli, kołyski piekielnych jeźdźców , śmierdzące jak magazyn pękniętej konserwy, fruwały w powietrzu. Oświetlenie sześciu księżyców było wystarczająco obfite, ale zbyt wielokolorowe, co generowało liczne odbicia, które utrudniały dostrzeżenie. Niemniej jednak bardzo łatwo odróżnić piękne dziewczyny od włochatych potworów.
  Przestrzeń fantastycznej bitwy wypełniona była drapieżnym brzękiem ostrzy, ostre złe iskry rozbłyskiwały wszędzie tam, gdzie stal dosięgała stali. Wojownicy byli bardziej zwinni, łatwo pokonywali wrogów i szybko unikali ataków. Ale przebiegły dowódca, przebiegły troll, krzyknął gromkim głosem:
  - Posiekaj nie tylko te suki, ale ich konie!
  Punkty zaczęły uderzać w zwierzęta, zmuszając je do ryku i pośpiechu. Jednak głupie ghule szybko zapomniały o tym rozkazie i ponownie próbowały trafić prawie niezniszczalnych wojowników. Przeciągające się krzyki zagłuszyły cały hałas, zwłaszcza gdy Gerda sięgnęła do wroga z włócznią lub mieczem, chociaż głowa zaczęła ją mocno boleć. Tak, i delikatne dziewczęce uszy zastawione. Potem dziewczyna śpiewała z coraz większym entuzjazmem;
  Świat wróżek może być zły
  W końcu magia jest też dwulicowa!
  Wydaje się dobre dla wszystkich młodych
  Chcę prawdy; żyć honorowo!
  
  Ale gdzieś troll tka sieć,
  Zły upiór zastawia pułapki!
  Mamy zamiar na długiej wędrówce
  Czekają na nas na testy, a nie zabawki!
  
  Może mech strasznie kłuje
  Cóż, lilia wodna zamiast pułapki!
  Krwawe łzy obłoków,
  Zamiast księżyca ostrzy świeci korsarz!
  
  Ale mój przyjaciel jest lekkim elfem,
  Złoty połysk loków dziewczyną!
  Wróżka powiedziała - chłopcze nie dryfuj,
  I wyciągnęła swoje czułe ręce!
  
  Dal elf-przyjaciel lekcji miecza,
  Wykrok, odbicie, zmienne pozy!
  Aby pień życia w złu się nie skurczył,
  Daj czarodziejce dwie róże!
  
  Krasnoludzki kowal wykuł szablę,
  Mówi do mnie, uśmiechając się z uśmiechem;
  Czy chcesz , aby w walce chwalebnego końca,
  Musisz gorąco przyjaźnić się z wychowaniem fizycznym!
  
  Wylałem czterdzieści strumieni na treningu ,
  I wreszcie stal adamaszkowa stała się dla mnie posłuszna!
  Pierwszy posiekać z drzewa suk
  Cóż, a wtedy zostaniesz szlachetnym wojownikiem!
  
  Nadchodzi bitwa; jestem z elfami,
  Trolle, a wraz z nimi ryczą upiory!
  Ale dla mnie armia to rodzina,
  I nie ma ochoty wymigać się w walce!
  
  Pamiętam ruchy, wykrok ostrza,
  Zły ghul zakrztusił się szkarłatem!
  Mamy wyprowadzenia Creatures do silnego ostrze,
  Zbudujemy świat czysty i nowy!
  ... ROZDZIAŁ 20.
  W międzyczasie, zimą, walczyli z faszystami i partyzantami. I bardzo młodzi partyzanci.
  Partyzant Toreador Domino wpadł w zasadzkę. Dziewczyna odpaliła, a potem rzuciła granat, mając nadzieję, że zabierze ze sobą więcej wrogów. Ale granat nie wybuchł. Naziści zajęli Toreador i zabrali ją do biura komendanta. Tam przesłuchiwał ją SS Stumbannfuehrer Krause, ten sam, który wcześniej przesłuchiwał Aleksandrę.
  Krause nie patrzył na dziewczynę. W delirium Toreadra była już dość wysoką, nastolatką o aktywnie kształtującej się sylwetce. Ładna, z miedzianymi włosami, które opadały poniżej ramion, z szalikiem na głowie. Ubrana dość kiepsko, szorstkie buty z drewnianymi podeszwami, czarne podarte rajstopy.
  Tutaj majaczy, zupełnie inna i trochę młodsza. A przed nią czeka tortura faszystowskich katów.
  Musimy zebrać całą naszą odwagę i wolę w pięść, aby wytrzymać i nie złamać.
  Powinieneś być prawdziwym wojownikiem. A potem na pewno nigdy się nie załamie i nie powie ani słowa wrogom. I będzie wytrwała, jak Zina Portnova i wielu innych młodych mężczyzn i kobiet torturowanych w obozach.
  Torreador jest gotowy do testu.
  Patrzy na faszystowskiego śledczego bezpośrednio i bezczelnie.
  Krause zapytał dość wyraźnie po rosyjsku: "Czy jesteś partyzantem?"
  Ponieważ Toreador został schwytany w walce, nie było sensu zaprzeczać. Dziewczyna odważnie odpowiedziała:
  - Tak, partyzant!
  Krause uśmiechnął się mięsożercą i zapytał:
  - W jakim celu przyjechałeś do wsi?
  Dziewczyna krzyknęła, szczerząc zęby:
  - Zabić was dranie!
  Krause zmarszczył brwi i zauważył:
  - Kto jeszcze we wsi jest związany z partyzantami?
  Toreador wysunęła język i odważnie odpowiedziała:
  - Nie powiem!
  Krause zauważył z kwaśną miną:
  - Wtedy każę poddać cię torturom!
  Na twarzach Toreadora nie drgnęły żadne mięśnie. Dziewczyna krzyknęła:
  - Mimo wszystko nic nie powiem! Moja wola nie jest złamana!
  Krause sucho rozkazał dwóm policjantom siedzącym na ławce:
  - Zaczynaj!
  Wysocy policjanci podskoczyli do dziewczyny, zerwali szalik i kożuch. Złapali mnie za rude włosy. Przechylili się. Wąsaty policjant wyjął bat zza pasa i zaczął bić toreadora w plecy. Twarz dziewczyny była wykrzywiona, a partyzant przygryzł wargę, starając się nie wydobyć z siebie dźwięku podczas tortur.
  Policjant bił dziewczynę w plecy miarowo i umiejętnie.
  Krause skrzywił się z irytacją i rozkazał:
  - Zadzwoń do niej!
  Policjant przestał bić i podszedł do stołu. Wziął w ręce pęk drutu, wyjął nóż i zaczął odsłaniać drut. Krause uśmiechnął się ponuro i powiedział cicho:
  - Będziemy Cię torturować bardzo długo i boleśnie dziewczyno. Nie mamy się do czego spieszyć. Wymień frekwencję, a nie tylko uwolnimy Cię od bólu, ale także damy Ci krowę i tysiąc marek!
  Toreador potrząsnęła płonącą głową i odpowiedziała:
  - Jestem gotów umrzeć za Ojczyznę! A Armia Czerwona i tak cię pokona! A on tu przyjdzie i zostaniesz powieszony!
  Krause zachichotał sceptycznie i stwierdził:
  - Jesteśmy blisko Moskwy, już naszego Kaukazu. Murmańsk został zdobyty. Czemu możesz się nam przeciwstawić! Nas, których wojska zdobyły Australię, Afrykę i podzieliły Azję z Japonią! Jesteśmy niepokonani!
  Torreador zaśpiewał w odpowiedzi:
  - W końcu od tajgi po morza brytyjskie Armia Czerwona jest najsilniejsza!
  Krause krzyknął w odpowiedzi:
  - Zamknij jej gardło! Uderzyć!
  Policjant podniósł pęk drutu i przywiązał toreadora za plecy. Dziewczyna sapnęła, ale mocniej przygryzła wargę.
  Krause rozkazał szorstko:
  - Uderz mocniej!
  Policjant zaczął bić dziewczynę z całych sił, a inny nazistowski wspólnik mocniej trzymał toreadora za włosy. Sukienka oderwała się od ciosów i popłynęła krew. Toreador jęknął, ale warknął:
  - Nie powiem!
  Krause ryknął na całe gardło:
  - Mów suko! Albo umrzesz!
  Toreador pisnął:
  - Nie powiem!
  Policjant bił. Krew kapała z jej zniszczonej sukienki. Dziewczyna szeptała i jęczała krzycząc:
  - Nie powiem! Niech cię!
  Twarz Toreadora zbladła i straciła przytomność. Krause wykonał gest. Policjant przestał bić. Drugi puścił rude włosy Toreadora i przeniósł się do kąta. Było wiadro, w którym pływały kawałki lodu. Policjant oblał dziewczynę wodą. Torreador otworzył oczy. Jej dziewczęca twarz zbladła jak śmierć.
  Krause podskoczył do dziewczyny, złapał ją za włosy i syknął:
  - Porozmawiasz?
  Toreador zacisnęła zęby.
  - Nie!
  Krause puścił włosy dziewczyny i syknął:
  - Usmaż to na piętach dziewczynki!
  Policjant podszedł do Toreador i ostrym ruchem zerwał jej buty i pończochy. Dziewczyna zadrżała. Inny faszystowski wspólnik chwycił młodego partyzanta za ramiona. Wąsaty policjant wyjął z kieszeni zapalniczkę i zapłonął czerwonym płomieniem. Potem przyniósł światło do bosych stóp dziewczyny. Toreador wrzasnął i szarpnął się. Policjant chwycił dziewczynkę za nogę i ponownie przyniósł zapalniczkę do okrągłego, różowego obcasa.
  Toreador zacisnęła zęby, ale powstrzymała krzyk. Jej blada twarz pokryła się szkarłatem z bólu.
  Policjant umiejętnie prowadzi płomień wzdłuż stopy. Próbuję usmażyć całą powierzchnię, ale nie całkowicie się spalić. Podeszwy dziewczyny były twarde, a modzele jeszcze nie zmiękły. We śnie Toreador biegał boso od mrozu do mrozu, a nawet przez jakiś czas po tym, jak spadł śnieg.
  Patrząc na nienaganne, piękne nogi prawie dorosłej dziewczyny, Krause poczuł w sobie pożądanie. Chciał nawet nie spieszyć się z uzyskaniem informacji, ale torturować i cieszyć się torturami tak pięknej dziewczyny ...
  Krause zamówił:
  - Daj drugą nogę i nie okalecz!
  Policjant uśmiechnął się bardzo obrzydliwie i skinął głową:
  - Mam już doświadczenie! Torturę można powtórzyć!
  Toreador znów drgnął, zaciskając zęby. Ale powstrzymywała krzyki, chociaż oddychała ciężko, a pot spływający po jej czerwonej twarzy mówił, że nie było to łatwe dla dziewczyny.
  Krause patrzył z niecierpliwością, ciesząc się bólem, którego doświadczał młody partyzant. W ten sposób... Będzie krzyczeć czy nie krzyczeć? Dziewczyna ma wiele zakończeń nerwowych na nagich podeszwach, a ogień powoduje straszliwy, niezrównany ból. Toreador czuje krew na języku. Ona bardzo cierpi. Dziewczyna próbuje się odwrócić. Udaje, że biega po gorącej plaży. I to nie jest straszne... Krause też nie jest straszny. Brzuszny, parszywy faszysta.
  Prawdopodobnie naziści zawarli przymierze z mrocznymi siłami nadprzyrodzonymi, ponieważ byli w stanie podbić pół świata i znaczną część ZSRR. Jednak nie wszystko stracone, bo stolicą jest Moskwa. Tak, Stalingrad, sądząc po najnowszych wiadomościach, wciąż się trzyma. Jak donosił Lewitan - wyczerpując wroga, Armia Czerwona trzyma Stalingrad. Z tym miastem wiąże się nadzieja, że uda się odwrócić losy wojny.
  Toreador zmusiła się do uśmiechu.
  Von Krause uderzył pięścią w stół i ryknął:
  - Zabierz ją, jutro o świcie zabierzemy ją na egzekucję!
  
  Torreador został złapany za ramiona i wciągnięty do piwnicy. Dziewczyna znalazła siłę, by krzyczeć:
  - Śmierć faszystowskim katom!
  Policjanci wywlekli ich na zewnątrz, kobieta w kącie w białym fartuchu i ciemnych okularach zapytała Stunbanführera:
  - A dlaczego dziewczyna tak tanio wysiada?
  Von Krause zadeklarował pompatycznie:
  - Jej egzekucja będzie fałszywa! Niech dziewczyna drży ze strachu przed nieuchronną śmiercią!
  Kobieta w białym fartuchu skinęła głową i zauważyła:
  - Uparta dziewczyna, byłoby dla nas sprawą honoru złamać ją i zmusić do przyznania się!
  Von Krause westchnął ciężko i zauważył:
  - Co dziwne, ale nastolatki są najbardziej uparcie milczące. Młode ciało Tolleya ma wyższy próg bólu, filc dachowy ci palanci nie rozumieją wartości życia.
  Kobieta w ciemnych okularach skinęła głową.
  - Raczej nastolatki odczuwają ból nawet bardziej niż dorośli. Ale mały bohater żyje w sercach. Mocniej wierzą w komunistyczne nonsensy i szczerzej wierzą w swoją odwagę. Ale pozwolimy pięknu przejść przez piekło i przeprowadzimy na niej eksperymenty tortur!
  Krause uśmiechnął się i zacierając ręce, zauważył:
  - Tak, uwielbiam takie eksperymenty! To będzie prawdziwy wybór!
  Torreador wraz z innymi więźniami został zamknięty w piwnicy za drzwiami z kutego żelaza. Dziewczyna położyła się na zgniłej słomie, ale jej plecy bolały brutalnie. Lara przewróciła się na brzuch. Podeszwy pokryte pęcherzami bolą, a dziewczyna przyłożyła je do zimnej ściany.
  Stało się trochę łatwiej, ale Toreador zaczął się trząść. Kobiety w celi również były półnagie, boso. Wszyscy są młodzi, a trzy to dziewczyny nie starsze niż młody partyzant. Jedna z nich, szczupła, z siniakami na twarzy, zakryła Toreadora chusteczką. Dwie kobiety położyły się po prawej i lewej stronie dziewczyny, przez co było trochę cieplej. Cela nie została utopiona, ale było wiele kobiet, które swoimi ciałami ogrzewały pokój. Więźniowie zdejmowali buty, wielu bili i palili pięty. Wszystkim marzły stopy, a siedzenie w celi było ogólnie bolesne.
  Słoma była zgniła, kapała z sufitu. Okno znajduje się na samej górze i jest osłonięte kratą.
  Toreador westchnął ciężko. Zastrzelą ją jutro. Nie chcę umrzeć w wieku czternastu lat. Jednak prawdopodobnie nie chcą iść do tamtego świata w innym wieku.
  Czy będzie życie po śmierci? A może obróci się w proch i przed nami nicość? To jak spuszczenie do ciemnej piwnicy. Tylko ty nic nie czujesz. Bez dźwięku, bez westchnienia, bez uczuć, bez światła, bez myśli... Nieistnienie! To jest straszne! Oto, czego uczą ateiści!
  Ale ostatnio stosunek do kościoła zaczął się zmieniać. A ludzie się modlą, a patriarchat w Moskwie został przywrócony, co oznacza, że Bóg wydaje się już istnieć ...
  W każdym razie komuniści nie są tak kategoryczni w twierdzeniu, że nie ma Boga. A według religii istnieje życie po śmierci. Pozostaje dusza, a potem zmartwychwstanie umarłych. Co więcej, niektórzy idą do życia wiecznego, a inni do wiecznych męki.
  W fałszywym wspomnieniu Toreador odwiedził kościół, ale ze specjalnej misji partyzantów i utrzymywał kontakt. Była pionierką i miała wstąpić do Komsomołu. Udało jej się wysadzić most z Niemcami, podobno kogoś zabiła. Sama dziewczyna nie wiedziała, dokąd zostanie wysłana, jeśli Bóg jest w niebie lub w piekle. Może niebo. Jest młoda, patriotka swojego kraju, walczy z nazistami. A nawet torturowany męczennik.
  Torreador zamknęła oczy i zaczęła zapadać w ciężki sen. Oczywiście, kiedy plecy są poplamione krwią i drutami, a stopy pokryte pęcherzami, nie możesz spać spokojnie.
  Sen we śnie jest fajny!
  Toreadorowi wydawało się, że płynie statkiem, skrępowana łańcuchami. Fale kołyszą brygantynę. Dziewczyna cierpi, plecy bolą, naciska na brzuch. Kajdany pocierają nogi. Jest więźniem. Córka księcia, skazana na dożywocie i sprzedana w niewolę. A ona była zabierana, skuwana i bita wraz z innymi jeńcami. Statek szturmuje, a Toreador cierpi na chorobę morską. I jest tak chora, że ma nawet mdłości. Potem pali się batem...
  Co więcej, młody student już nie pamiętał. Rankiem ledwo zaczęło świtać, podnieśli ją i wywlekli na podwórko. Trudno było stanąć na poparzonych stopach i dopiero wejście na śnieg sprawiło, że ból trochę ustąpił.
  Toreador była tylko w wytartej, postrzępionej sukience i trzęsła się z zimna. Policjant, położył dziewczynę na wozie z sianem i przykrył matą. Młoda studentka owinęła się mocniej i zakopała się w słomie, starając się ogrzać. Szczególnie zdrętwiałe, bose, opalone nogi. Do wozu wsiadło dwóch hitlerowskich żołnierzy. Za nimi jechał kolejny samochód. Lara westchnęła.
  Zostało tylko kilka minut życia. Wkrótce ją zastrzelą.
  Wózek był popychany przez policjanta strachem na wróble. Niemcy jechali ubrani w kożuchy i filcowe buty. Grudzień i oczywiście bardzo zimno. Samochód jadący z tyłu miał kolczaste koła i karabin maszynowy. Nie tylko cię pobiją.
  Torreador wzdrygnął się, gdy wóz potrząsnął jej uzbrojonymi plecami w ogromnym bólu. Dziewczyna jęknęła i przewróciła się na bok. Horror... Jeśli tortury będą trwały, jak długo potrwają?
  A śmierć jest przed nami. Wydaje się taka kłująca i zimna.
  Wtedy toreador zobaczył przed sobą chłopca. Miała na sobie podartą kożuch i niezdarne filcowe buty. Młodszy niż Toreador. Dziewczyna rozpoznała Mikołajkę i odrzuciła matę. Chłopiec rozpoznał również Toreadora. Dziewczyna była blada, sukienka miała podartą i zakrwawioną, nogi czerwone od poparzeń i zimna. Ale Toreador znalazła siłę, by się uśmiechnąć i podniosła rękę w pionierskim pozdrowieniu. Powiał ją wiatr, a miedzianoczerwone włosy dziewczyny rozwinęły się jak proletariacki sztandar.
  Toreador krzyknął:
  - Zawsze gotowy!
  Mikołajka zasalutowała! Po policzku chłopca spłynęła łza. Ale Toreador nie jest zepsuty, to prawda! Dziewczyna machnęła ręką na pożegnanie.
  Zbliża się czas śmierci. Wózek lekko się trzęsie, śnieg szeleści. Kopyta uderzają w lód. Z każdą chwilą zbliża się do końca.
  W końcu wjechali na niewielkie wzgórze, a za nim wąwóz. Wokół nawinięty jest drut kolczasty i znajduje się wieża karabinu maszynowego. Strzelają tu ludzie.
  Mata jest odrywana od torreadorów i wypychana z wózka. Bose stopy dziewczyny, pokryte pęcherzami, stoją na zaspie śnieżnej. Jest zimno, trochę cierpko. Torreador wciąga pełną skrzynię powietrza. I robi pierwszy krok. Niemiec krzyczy:
  - Shnel! Shnel (szybciej!)
  Dziewczyna natomiast stara się chodzić wolniej. Wdycha mroźne powietrze. Próbuje zapamiętać doznania. Wkrótce koniec, a jej ciało zniknie. I nic, że plecy są poplamione i boleśnie obolały, a bose i poparzone stopy są zranione skorupą lodu. To jest życie, a nawet ból pokazuje, że dziewczyna wciąż jest na ziemi, a nie na tamtym świecie!
  Torreador idzie powoli, a hitlerowiec popycha ją tyłkiem. Nagie plecy bardzo bolą, a młody partyzant prawie upadł. Ale oparła się i poszła trochę szybciej. Toreador starał się zachować uczciwość i odwagę, choć z trudem dano jej to, a dokładniej tytanicznym wysiłkiem.
  Nie chciałem umierać, było pragnienie pośpiechu i błagania o litość. Ale Toreador go stłumił. Śmierć jest śmiercią! Umrze, jak przystoi pionierowi, za pięć minut członkowi Komsomołu.
  I nawet dobrze, że zostanie zastrzelona, a nie powieszona! Tutaj idzie na egzekucję boso, jak Zoja Kosmodemyanskaya i musi powiedzieć coś szczególnego w ostatnim słowie.
  Ale co mogę powiedzieć? Nic oryginalnego nie przyszło do głowy torreadorowi. Coś banalnego w stylu: Niech żyje Stalin! Lub - Chwała Ojczyźnie!
  Torreador podszedł do krawędzi wąwozu. Polecenie następowało:
  - Obróć się!
  Dziewczyna odwróciła się, stała się twarzą. Już dość wysoka, na bladej twarzy bez krwi, włosy w kolorze czerwonej miedzi rozwijają się na wietrze. Podarta, zakrwawiona sukienka, przed kolanami, nogi szkarłatne od zimna. A szmaragdowe oczy płoną i płoną gniewem. Nie ma w nich strachu, tylko determinacja, by iść na całość.
  Torreador krzyknął na całe gardło:
  - Śmierć faszystowskim katom! Chwała Ojczyźnie!
  Naziści podnieśli pistolety maszynowe i czekają na rozkaz. Torreador myśli: "teraz dowie się, gdzie jest nowy świat!"
  A potem... Spotkaj się z Jezusem i dziadkiem Leninem. I wszystko, co pozostaje... Pewnie nie zaboli zbytnio, gdy kule przebiją brzuch i klatkę piersiową. W każdym razie tylko palący płomień na piętach i stalowy drut rozdzierający skórę na plecach.
  A potem koniec i od razu do nieba. Zobacz tam swojego dziadka. I wielu innych bojowników, którzy już położyli głowy w wojnie z faszyzmem. A potem wszyscy spotykają się w szczęśliwej wieczności! I będą żyć w radości i błogości!
  Torreador wygląda prosto... Bez strachu, nie zwracając uwagi na zimno i lodowaty wiatr wiejący przez podarte szmaty jej starej postrzępionej sukienki.
  Rozkaz następuje i Niemcy otwierają ogień. Dziewczyna zmusza się do patrzenia prosto. Śmierć to tylko koniec cierpienia, a nie życie.
  Kule lecą nad głową, jedna z nich odcina nawet kosmyk rudych włosów, ale żadna z nich nie trafiła w Toreadora.
  Następuje drugi rozkaz i znowu naziści strzelają... Kule pędzą obok. Dwie z nich przebiły rąbek krótkiej sukienki. Toreador jest zaskoczony i chichocząc mówi:
  - Maziły!
  Rozkaz Hitlera:
  - Zabierz ją i zabierz do więzienia!
  Dziewczyna zostaje brutalnie złapana za włosy i wciągnięta z powrotem do wózka. Toreador, musisz zapleść nogi w warkocz i chodzić pochylony. I znowu ból we włosach i plecach, podeszwy z zimna i skorupa lodowa, z której pękają pęcherze.
  Zamiast ulgi, że egzekucja minęła, torreador poczuł się zirytowany. Zamiast bliskiego raju znów męki i tortury. I będzie musiała to znieść.
  Cóż, na co powinniśmy zebrać całą odwagę i trzymać się do końca.
  Torreador zostaje wciągnięty do wozu, grożąc, że oderwie mu skórę głowy. Następnie dziewczynkę przywiązano za ręce liną do dachu z tyłu wozu. I usiadł na koniach.
  
  Znalazłem nową torturę. Zmusili mnie, boso i półnagiego, do biegania za wózkiem przez śnieg.
  Toreador sapnął z biegu. Głodna, wyczerpana dziewczyna rzuciła się za wozem. Naziści wybrali prędkość tak, że Toreador ledwo miał czas na uporządkowanie, boso, osmalony i powalony. Młody partyzant poczuł zawroty głowy, ale kontynuował wyścig.
  Niemcy chichotali nikczemnie. Wskazali na dziewczynę palcami. Toreador zebrał siły i krzyknął:
  "Zostaną ci oskórowani!"
  I w odpowiedzi na chichoty. Woźnica podrzucił konia, lina naciągnęła się mocno, a Toreador upadł na brzuch i został wleczony. Dziewczyna krzyknęła z bólu. Rozerwał klatkę piersiową, rozerwał skórę.
  Przez jakiś czas Toreador był wleczony, aż stracił przytomność. Potem podnieśli ją, położyli na wózku i przykryli. Zabrali go do więzienia.
  Doświadczony niemiecki lekarz zrobił zastrzyk, a dziewczyna odzyskała zmysły.
  Faszysta zauważył:
  - Niech dzisiaj odpocznie!
  Torreador został dosłownie zabrany do celi. Dziewczyna spędziła tam pół dnia i noc, na wpół zapomniana. Ale nad ranem opamiętała się i zaczęła mówić. Na śniadanie więźniom podawano kiepsko upieczony chleb i zupę z pokrzywy. Torreador zjadł i poczuł się trochę lepiej. Ale bardzo bolało. Bolała obnażona klatka piersiowa, brzuch i plecy oraz powalone nogi pokryte pękniętymi pęcherzami. Bolały również włosy, które zostały wyrwane i posiniaczone ręce.
  Tak, nieźle ją torturowali. Toreodara wzdrygnął się. Co obiecuje jej następny dzień?
  Czy będą tortury?
  Wkrótce znów pojawili się naziści i zaciągnęli na przesłuchanie ledwie okrytą zakrwawionymi łachami nastolatkę. Na tym Toreador został wprowadzony do specjalnego pomieszczenia, którego ściany zawieszone są różnymi narzędziami tortur.
  Von Krause siedział na skórzanym fotelu. W pobliżu biegli kaci w czerwonych maskach. Po prawej ręce stunbanführera stała kobieta w białym fartuchu i okularach dających lustrzane odbicia. Na dłonie założyła gumowe rękawiczki.
  Von Krause zapytał czułym tonem:
  - Cóż, zmieniłeś zdanie? Porozmawiasz? Z kim utrzymujesz kontakt w wiosce?
  W tej piwnicy torreador naprawdę się bał. Palił się kominek, na którym ogrzewano urządzenia. Pachniało spalonym mięsem, zaschniętą krwią i moczem. Bardzo przerażające miejsce.
  Ale Toreador powiedział drżącym głosem:
  - Nie powiem!
  Von Krause szczeknął:
  - Pieprz ją!
  Torreador został zaciągnięty na stojak. Kat jednym ruchem zdarł zakrwawione szmaty, które ledwo się trzymały. Szczupłe, ale umięśnione ciało dziewczyny zostało odsłonięte. Małe piersi, zarysowane o lodową skorupę zasp, już się uformowały, a cienka talia została ściągnięta. Całe plecy pokryte były bliznami i nacięciami po drutach. Po kilku latach Toreador obiecał, że stanie się ładną, krągłą dziewczyną. Ręce i nogi wydawały się chude, ale z mięśniami, łydki wyróżniały się ostrzej, gdy Toreador pokonywał dziesiątki kilometrów dziennie.
  Von Krause zachichotał i wyciągnął usta w mięsożernym uśmiechu. Lubił torturować dziewczyny i młode kobiety. Chłopcy też nie są źli. A ta dziewczyna nie jest ładna. I spędzi z nią wiele przyjemnych godzin.
  Toreador zapięli ręce z tyłu i zaczęli je podnosić, skręcając stawy. Bose, wyczerpane stopy odrywały się od kamiennej podłogi, chrzęściły kości.
  Dziewczyna pochyliła się do przodu, a kat wziął ją za wąskie ramiona i gwałtownie szarpnął, wykręcając jej stawy.
  Sapiąc, Toreador wykręciła łopatki. Inny z katów zakładał specjalne ochraniacze z wąskimi otworami, przeznaczone do torturowania dzieci, i mocował je na kostkach. Dodatkowa waga podkładki zwiększyła ból w ramionach.
  Von Krause zachichotał i powiedział:
  - No Toreador... masz wybór - znieść dotkliwy ból, albo wszystko nam opowiedzieć. W takim razie wybaczymy, wyleczymy, wyślemy na studia do Niemiec! Powiedz mi, z kim utrzymywałeś kontakt?
  Toreador w jej oczach błyszczał bólem, uparcie mówił:
  - Nie powiem!
  Von Krause powiedział chłodno:
  - Zaczynaj!
  Kat zaczął miarowo, niespiesznie, jakby wybijając dywan, bić schwytanego partyzanta siedmiogoniastym biczem w plecy i pośladki. Toreador zacisnął zęby z tytanicznym wysiłkiem i nic nie powiedział. Chociaż ból jest straszny, zwłaszcza że ciosy padały na plecy, które zostały już odarte z drutu.
  Dziewczyna ciężko oddychała, z jej ust spływała strużka krwi, ale milczała. Bez płaczu, bez jęku.
  Zirytowany von Krause rozkazał:
  - Silniejszy! Chodź silniejszy!
  Wysoki, barczysty kat zaczął inwestować więcej w każdy cios. Rany otworzyły się i wylała krew. Ale Toreador uparcie milczał. Przy setnym uderzeniu czerwona głowa dziewczyny zadrżała i straciła przytomność.
  Doświadczony kat ochlapał wiadro lodowatej wody, które wcześniej zmagazynowano. Do Toreadora podeszła kobieta w białym fartuchu. Włożyła rękę w białą rękawiczkę na piersi i zaczęła wsłuchiwać się w puls. Potem odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ma zdrowe i silne serce! Możesz dalej torturować!
  Torreador doszedł do siebie z jękiem. Ale potem przygryzła wargę i zamilkła. Młody partyzant spojrzał na nazistów z nienawiścią. Von Krause powiedział szorstko:
  - A teraz piecyk!
  Jeden z katów zaczął smarować toreador, bosymi podeszwami stóp, a drugi za pomocą regulatora podniósł kociołek. Dziewczyna jęknęła:
  - Nie powiem! I tak ci nie powiem!
  Kocioł został postawiony na nogi, oprawca pstryknął zapalniczką i zapalił się płomień. Ogień płonął w pewnej odległości od bosych obcasów dziewczyny.
  Von Krause szczeknął:
  - Porozmawiasz?
  Toreador pokręciła głową. Kat odkręcił kurek i płomień rósł.
  Von Krause krzyknął:
  - Wystarczająco! Jeśli całkowicie sparzysz jej nogi, przestanie je czuć! I nie rozstaniemy się z nią tak szybko!
  Kat odkręcił kurek, aby zmniejszyć płomień. Inny oprawca wziął w ręce gumowy kij i znów zaczął zadawać lekkie, ale bolesne ciosy w obnażone plecy Toreadora.
  Kat hitlerowski skrzywił się ze łzami w oczach i warknął:
  - Och, jak to boli!
  Rzeczywiście, ból jest straszny. Toreador jęknęła, ale potem ponownie zacisnęła szczękę. Zgrzytały jej szkarłatne zęby. Zielone oczy dziewczyny zabłysły boleśnie.
  Von Krause wyjął z kieszeni obiektyw, żeby lepiej go zobaczyć, i spojrzał na Toreadora przez szkło powiększające. Piękna dziewczyna z twarzą wykrzywioną z bólu. Stopniowo smaży się na piętach już wcześniej przypalonych przy ogniu.
  Ale ona milczy, zacisnęła zęby. Można się zastanawiać, jaką odwagę wykazują ci Rosjanie. Po prostu fanatyzm. A także dzieci. Z jakiegoś powodu nawet nastolatki załamują się rzadziej niż dorośli. To dziewczyna, która patrzy z nienawiścią i cierpi z powodu bólu.
  Von Krause mówi z irytacją:
  - Podłącz czujniki i elektrody!
  Kobieta w białym fartuchu powiedziała ze zdziwieniem:
  - Chcesz spróbować prądu?
  Krause energicznie skinął głową.
  - Otóż to!
  Kobieta będąc doświadczonym katem zauważyła:
  - Jest już wyciągnięta na stelażu, biczuje ją batem, a jej pięty są usmażone. Kolejny prąd i bolesny szok zgasi świadomość!
  Krause syknął:
  "Sprawię, że to cholerstwo będzie krzyczeć z bólu!" Czy nie jestem królem katów!
  Kobieta zamówiła sucho:
  - Zrób to!
  Kaci zaczęli przyczepiać elektrody do szyi, klatki piersiowej, kolan dziewczyny.
  Pociągnęli za druty... Toreador znowu zawołał:
  - Nie powiem!
  Von Krause zamówił:
  - Wytnij przy minimalnym rozładowaniu! Nie chcę, żeby dziewczyna była zszokowana!
  Kat w czerwonej masce odwrócił dywizję. Wyładowania przeszły przez ciało dziewczyny.
  Toreador zadrżała, ból stał się nie do zniesienia, a jego podsumowanie wyrwało jej krzyk z gardła. Kat zwiększył prąd, sprawiając, że dziewczyna trzęsła się z agonii. Łzy popłynęły mi z oczu.
  Torreador zrozumiał, że zaraz wybuchnie płaczem, zacznie krzyczeć i błagać o litość. A potem dziewczyna, nagle czując natchnienie, zaśpiewała;
  Jestem zwykłą partyzancką dziewczyną
  Walczyłem z Fritzem, zaciekle walcząc...
  Kiedyś w tej bitwie było bardzo gorąco,
  Ponieważ naziści mają potężnego księcia!
  Była prostą pionierką?
  Kiedy hitlerowcy zaatakowali ojczyznę ...
  Tańczyliśmy w tańcu okrągłym, dzieci
  Dla nas towarzysz Stalin jest ideałem!
  Ale przeklęty wróg szybko się zbliża,
  
  A potem do wioski Fritz wjechał czołg...
  Tam odpoczywa leningradzka Lara,
  Taka szalona transakcja się wydarzyła!
  Dziewczyna musiała żyć pod najeźdźcą,
  A to jest głód, ciągły strach...
  Kiedy lokatorzy weszli do mieszkania,
  I obrócili twój dom w popiół w proch!
  Ale dziewczyna ukazała się partyzantom,
  I zaczęła wypełniać swoje zadania ...
  Musiała wstać bardzo wcześnie
  I rozdzierać boso w eksploracji pięty!
  But, zaopiekowała się dziewczyną Lara,
  Głodny poszedł w dzień i w nocy ...
  Biegała boso po kamieniach w deszczu,
  I nie jest zbyt leniwa, żeby pracować z sierpem!
  szedłem bez butów aż do mrozu,
  Modzele na podeszwach jak wielbłąd...
  Nosiły róże dla partyzantów na święta,
  Och, teraz faszyści są bici mocniej!
  Ale szczęście odwróciło się natychmiast,
  Lara trafiła do okrutnej niewoli...
  Och, jesteś moją młodością bosych dziewczyn,
  Z pewnością czeka śmierć i rozkład!
  Dziewczyna nie złamała się pod torturami,
  W twarz śmiała się śmiało z katów,
  Nie, Lara nie przyniesie radości Fritzowi,
  Na stojaku dumnie, odważnie cicho!
  Ogień łaskocze pięty dziewczyny
  Skręciłem stawy fanatyka ...
  Tylko śmiech tylko rozbrzmiewa,
  Ponieważ Lara jest odważną pionierką!
  Więc nie powiedziała nic faszystom,
  I być zastrzelonym w śniegu boso...
  Teraz będzie miała wspomnienie z piedestału,
  Złapany siłą odwagi!
  ... ROZDZIAŁ 21.
  Dziewczyny - Gerda i Charlotte walczyły trochę na froncie wschodnim. I spodziewali się lądowania w Wielkiej Brytanii, do której statki zostały pospiesznie zbudowane rękami niewolników i klonów. I prawie cała Wielka Brytania miała zostać schwytana.
  Teraz nadszedł czas, aby przypomnieć sobie swoje przeszłe wyczyny.
  Niestety, marzenie dziewczyn jest krótkie i musiały opuścić romantyczny świat fantazji. Niestety, znowu praca wojskowa i kolejny bieg. Gerda powiedziała z ciężkim westchnieniem:
  - Jak zawsze musimy walczyć o miejsce pod słońcem.
  Charlotte, marszcząc brwi jak władca chmur, odpowiedziała:
  - A co możesz zrobić! Na świecie jest mnóstwo wszelkiego rodzaju śmieci, kto to zrobił, ten śmieciowy śmieci!
  Dziewczyny znów rzuciły się boso po gorącym pustynnym piasku . Więc to było dla nich nawet bardzo przyjemne, chociaż bolało. I że bólu naturalnych towarzyszy człowieka nie da się od niego uciec. Dlatego musisz z radością przyjmować cierpienie !
  Charlotte pomyślała sobie : chociaż masochizm jest w pewnym sensie także perwersją, ale nierzadko jest to jedyny sposób na przetrwanie i nie zwariowanie w tym okrutnym świecie. Zastanawiam się, czy istnieje Bóg Wszechmogący , czy lubi zadawać cierpienie stworzeniu. Aż trudno uwierzyć, że ktoś z absolutną władzą zrobiłby to, co mu się nie podoba. Wyobraź sobie siebie w miejscu Wszechmogącego, czy zrobiłbyś coś, co ci się nie podoba, a tym bardziej boli ? Rzeczywiście, jeśli proponujemy istnienie Najwyższego Boga, to musimy mu przypisać sadystyczne skłonności. Co powoduje największy ból i cierpienie ludzkości ? Przede wszystkim starość. To najbardziej potworny i nikczemny stan na Ziemi. Nawet dziecko, widząc stare kobiety, mimowolnie odczuwa obrzydliwość! I myślisz, że to tylko to? Starość jest nienaturalna, intuicyjnie sprawia, że ludzie czują się odrzuceni. Nic dziwnego, że we wszystkich bajkach wyrażenie - brzydka staruszka i piękna dziewczyna - stało się wyrazem typowym . Ale naprawdę, dlaczego Bóg Wszechmogący miałby okaleczać swoje dzieci? Czy osobie zdrowej psychicznie przyszłoby do głowy oszpecić swoje dziecko? Który z psychicznie zdrowych ludzi poszedłby na takie bezprawie, a raczej na nienaturalną perwersję? Po prostu zapytaj kogoś , czy zostałby jego dziećmi, nawet jeśli są trochę niegrzeczne i trochę złośliwe, aby się oszpecić? Na przykład takie zachowanie zostało bardzo jasno i barwnie opisane przez Victora Hugo w powieści " Człowiek, który się śmieje".
  Osoba z normalną psychiką nie pomyślałaby o oszpecenie swoich dzieci, zrobieniu ich garbatych, pomarszczonych, łysych... Każdy, kto by to zrobił, z pewnością zostałby doceniony jako zboczeniec, osoba chora psychicznie , cierpiąca na silne fobie! Ale Bóg Wszechmogący właśnie to robi ! I nie możesz się temu sprzeciwić! Uznanie istnienia Wszechmogącego i jednocześnie Wszechwiedzącego Boga oznacza jednocześnie uznanie jego sadystycznych, wypaczonych cech! Na przykład, jakiego rodzaju bezduszności trzeba na przykład zabić swoje dzieci w tak bolesny i okrutny sposób, jak choroba nowotworowa ! Wygląda to przerażająco, ale jeśli wejdziesz głębiej, okaże się jeszcze gorzej... Jak możesz traktować swoje dzieci tak okrutnie i chłodno, które modlą się o pomoc i wyciągają ręce do Ojca Niebieskiego? Jaka zatwardziałość, całkowity brak sumienia, by skazać dziecko na takie cierpienie. Tak, że wije się z bólu i nie ma ulgi? Ale który z normalnych ludzi skazałby na to swoją córkę lub syna? Pomyśl o tym... Czy wyższy umysł może w zasadzie być zimny i okrutny? Ludzki umysł w zasadzie może być właśnie taki, ale czy wziąć umysł nadludzki, czy umysł doskonały? Wszakże dla niedoskonałej ludzkiej percepcji potępianie swoich dzieci, nawet jeśli skubały cierpienie, uważane jest za niemoralną i okrutną arbitralność. Powołując się na argument, twierdzą, że niemożliwe jest, aby wiedzieć, że umysł Boga nie jest całkowicie odpowiedni. W końcu człowiek został stworzony na obraz i podobieństwo Boga, a więc nie obcy Wszechmogącemu, ale jakby odcisk jego wyobrażeń o dobroci i miłosierdziu. Niemniej jednak w objawieniu Jana nawet najmilszy Jezus tak bardzo torturuje ludzi, że chcą umrzeć, a nie mogą! To już prawdziwy sadyzm, aż dziwniejsze, że taki podmiot, a raczej człowiek, mógł umrzeć dla dobra ludzi. Naprawdę dręczyć dla dobra ludzi, a potem torturować te same osoby w najsurowszy sposób... Jak napisał jeden z teologów: najcięższy ból na Ziemi to ukąszenie pcheł w porównaniu z bólem w piekle! Oznacza to, że rodzic zastrasza dzieci potwornymi piekielnymi mękami , aby osiągnąć posłuszeństwo. Czy to zdrowy sposób na ulepszenie osoby ? Czy słuszne jest używanie języka przemocy i gróźb wobec swoich dzieci? Czy szczęście można zbudować na krwawym fundamencie i strachu? Wymuszanie prawidłowego zachowania przemocą?
  Chociaż naziści to i robią: zmuszanie pozostałych do sprawiedliwych zachowań to przemoc, ale katolicki i inny kościół jak za czasów nazistów za to i potępienie! To znaczy kolejna dwuręczność i połowiczny stosunek kapłanów.
  Stopy bosych dziewczynek zaczęły się mocniej piec i są już na wpół spalone. A Gerdzie i Charlotte nie wolno było smarować pięt kremem ochronnym . I biegną, nieszczęsne dziewczyny, pod palącym napalmem słońca!
  A wydmy wydają się być ociężałe, jakby myśliwce Summo kołysały się w powietrzu jakby przesiąknięte oparami benzyny . Myśli Charlotte poszły w innym kierunku...
  Tu nawet w starożytnym Rzymie upadła demokracja , a rola bezpośredniej kontroli ludu została zmniejszona...
  Konsultanci Senatu są dekretami Senatu Rzymskiego. Początkowo praktycznie nie miały samodzielnego znaczenia. Ustawa została uchwalona i omówiona na zgromadzeniu narodowym, co nadało jej moc prawną. W późnej republice zgromadzenia ludowe były zakazane, a decyzje w sprawach bieżących zaczęły nabierać mocy prawnej nawet bez aprobaty zgromadzenia ludowego. W dobie Pryncypatu największą siłę zyskują Konsultanci Senatu. Od I do III wieku n.e. radni senatu stanowili główną formę aktów ustawodawczych. Praetorzy byli zaangażowani w ich praktyczny rozwój, otrzymywali jedynie ogólne założenia. Senat nie miał inicjatywy ustawodawczej. W epoce princepsa pryncypatu konsultanci senatu zaczęli wyznaczać przemówienia cesarza, z którymi przemawiał na każdym uroczystym zebraniu i przez które składał swoje propozycje. Ale "święty" Justynian - z pewnością zrobił coś dla dobra ludzkości ! Pierwsza połowa VI wieku n. mi. naznaczone pragnieniem cesarza Justyniana przywrócenia i ponownego zjednoczenia niegdyś wspaniałego Cesarstwa Rzymskiego. Kolosalna praca nad opracowaniem Kodeksu Justyniańskiego została zakończona w kilku etapach i w stosunkowo krótkim czasie. Przede wszystkim uwaga Justyniana zwróciła się na zbiór konstytucji cesarskich. Konieczne było uporządkowanie konstytucji, które nagromadziły się ponad sto lat po opublikowaniu Kodeksu Teodozjańskiego. Justynian miał jednak szerszy pomysł - zrewidować poprzednie kodeksy (Gregorian, Hermogenes i Feodosia), usunąć z nich wszystko, co nieaktualne, a wszystko, co obowiązujące, połączyć w jeden zbiór. W tym celu Justynian powołał dziesięcioosobową komisję. Rok później komisja zakończyła pracę, a Codex Justinianus został promulgowany dekretem Summa rei publicae, uchylającym poprzednie trzy. Po zebraniu i usystematyzowaniu przepisów Justynian postanowił zrobić to samo w odniesieniu do "starego prawa" (jus vetus). To zadanie było oczywiście znacznie trudniejsze, ale szybki sukces z Kodeksem i dostępność energicznych asystentów umocniły Justyniana w jego zamiarach. Kodeks praw cesarza Justyniana obejmował trzy główne zbiory prawa rzymskiego: Institutions, Digesta i Codex. Po opublikowaniu Kodeksu Justynian przygotował zbiór konstytucji cesarskich na okres od 535 do 565 r. , które nie znalazły się w Kodeksie. Ta kolekcja została nazwana Novella. Wszystkie wskazane części kodyfikacji Justyniana powinny, według Justyniana, stanowić jedną całość, jeden "Corpus" prawa, choć nie były wówczas połączone pod wspólną nazwą. Dopiero w średniowieczu, kiedy odrodziło się studiowanie prawa rzymskiego (począwszy od XII w.), cały Kodeks Justyniana zaczęto nazywać potoczną nazwą "Corpus juris civilis", pod tą nazwą znany jest do dziś. Tak, oczywiście postęp nie stoi w miejscu i nastąpiły pewne modernizacje . W 529 ukazał się Kodeks Justyniana - zbiór konstytucji cesarskich od Hadriana (117-138 ) do Justyniana. Dotarła do nas druga edycja kodu ( rok 534 ). Kodeks poświęcony jest zagadnieniom prawa cywilnego, karnego i państwowego. Dzieli się na 12 ksiąg, książki na 98 tytułów, tytuły - na fragmenty. W tytule konstytucje (liczba 4600) ułożone są w porządku chronologicznym. Są ponumerowane. Na początku każdej konstytucji widnieje imię cesarza, który ją wydał, oraz nazwisko osoby, do której jest adresowana - inskrypcja. Na końcu wskazano datę publikacji konstytucji - indeks dolny. Były też przetrawy ! W 533 r. ogłoszono wynik pracy komisji w postaci Digest (digesta - zlecony) lub Pandect (pandectae - zawierający wszystko w sobie). Komisja wykorzystała około 2000 książek napisanych przez 39 prawników. Największą ilość fragmentów pochodzi z kompozycji Ulpiana - do 1 / 3 całkowita objętość trawienia i Paul - O 1 / 6 . Ponadto kompozycje Papiniana się 1 / 18 część Julian - 1 / 20 , Pomponię i serwo Scaevola - 1 / 25 , Guy - 1 / 30 , Modestina - 1 / 45 , Marcellus - 1 / 60 , a T D Prawie wszystkie. cytowani prawnicy, z wyjątkiem trzech (Quintus Muzio Scsevola, Alfen Var, Elijus Gall), żyli w okresie cesarstwa, a większość z nich żyła w okresie pryncypatu. Streszczenia składają się z 50 książek. Książki (oprócz 30 i 32) podzielone są na tytuły, numer 432. Tytuły - na fragmenty, numer 9123. A fragmenty w ostatnich wydaniach Digest - na akapity. Komisja otrzymała polecenie wykorzystania pism tylko tych prawników, którzy posiadali ius respondendi, ale w tym przypadku nie wykazała się takim rygorem. Główną treścią Digestu są fragmenty związane z prawem prywatnym, ale wiele miejsc w Digest dotyczy prawa publicznego, a także tego, co nazwalibyśmy ogólną teorią prawa. Tak więc już w pierwszym tytule pierwszej księgi Digest podano szereg ogólnych definicji, które stały się podręcznikami: definicja sprawiedliwości, przepis prawa, definicja nauki prawa lub orzecznictwa. Mówi także o podziale prawa na prawo prywatne i publiczne, cywilne i ludowe. Bardzo interesujący jest fragment z Pomponiusza dotyczący powstania i rozwoju prawa rzymskiego. Trzeci tytuł dotyczy praw, radnych senatu i dawnych zwyczajów, a czwarty dotyczy konstytucji książąt. Prawo publiczne obejmuje księgi 47, 48 i częściowo 49 (Prawo i postępowanie karne). Ponadto zagadnienia z zakresu prawa publicznego zawarte są w tytule 11 (o prawie skarbowym) i 14 (o peculia wojskowym lub obozowym), a także w księdze 49 i księdze 50 w tytule 6 (o immunitetach). Wreszcie w różnych księgach Digest znajdują się zapisy, które według współczesnej systematyki prawnej odnoszą się do prawa międzynarodowego. Pojawiły się także instytucje i powieści . W 533 profesorowie prawa Teofil i Dorotheus, pod kierownictwem Triboniana, opracowali podstawowy podręcznik prawa cywilnego - Instytucje. Placówki wydawane były w celach edukacyjnych dla początkujących prawników, ale uzyskały one charakter oficjalny, czyli uzyskały moc prawa. Komisja oparła to oficjalne kierownictwo na instytucjach Guya, uzupełnionych pismami kilku innych autorów i niektórymi konstytucjami. Ułożyła materiały według tego samego systemu, co w instytucjach Guya. Mianowicie: personae, res, actiones (osoby, rzeczy, roszczenia). Instytucje Justyniana składały się z czterech ksiąg: pierwsza - osoby i prawo rodzinne; drugi - rzeczy i prawa do rzeczy oraz testamenty; po trzecie - dziedziczenie z mocy prawa i obowiązku; czwarta - zobowiązania deliktowe i roszczenia. Po śmierci Justyniana publikowane są tzw. nowele, czyli konstytucje samego Justyniana, sporządzone później niż Codex i Digest. Justynian zamierzał zebrać te nowele w jeden zbiór. Ale oczywiście nie miał na to czasu. Zachowały się tylko trzy prywatne kolekcje Novelli, głównie w języku greckim. Największy z tych zbiorów składa się ze 168 opowiadań. Nowele dotyczą głównie prawa publicznego i kościelnego, ale są też normy prawa prywatnego - mówią o małżeństwie i dziedziczeniu.
  Słońce, niczym pokonany zapaśnik z tatami, zaczęło zsuwać się z nieba. A dziewczyny trochę zwolniły , ich mięśnie były szarpane zmęczeniem. To tak, jakby przepływał przez ciebie prąd o wysokim napięciu.
  Charlotte, uśmiechając się jak wilczyca, zauważyła:
  - Wydaje się, że nie ma bólu ... Ale to też jest złudzenie!
  Gerda zachichotała:
  - To jak aforyzm. Całkiem możliwe jest osiągnięcie szczęścia bez bólu, ale tylko pięknie trzeba marzyć!
  Charlotte zmarszczyła czarne brwi.
  - Snu nie można posmarować na chlebie - można go posmarować tylko smarkami! Więc nie obiecuj żurawia na niebie - osiem sikorków w dłoni!
  Gerda omal nie nadepnęła na skorpiona swoją dziewczęcą, opaloną, bosą stopą . Potem przysięgła:
  - Podłe stworzenia rozmnażają się... Jak murzyni!
  Charlotte też się tutaj nie zgodziła:
  - Nie, myślę, że nawet gorzej niż oni. Ale dlaczego mówimy o nieprzyjemne. W domu wisielca nie rozmawia się o powrozie, ale w Afryce o kanibali!
  Gerda nagle zaczyna śpiewać:
  - Będziemy bić ludzi! Będziemy bić ludzi i bić kciuki!
  Wtedy Charlotte znowu przyszła jej do głowy cudowna myśl:
   - Może zaśpiewamy? Gerda natychmiast się ożywiła , jej oczy zabłysły:
  - Oczywiście , że zaśpiewamy!
  A dziewczyny zaśpiewały razem , od razu przeczytały swoją melodię , cała kompania odebrała:
  Czym jest służba Ojczyźnie ?
  To jest praca - która sprawia nam radość!
  Mamy remis radość - natchnienie,
  My nie dbają o dziewiątej fali burz !
  
  Dla Ojczyzny serce bije gwałtownie,
  Wszyscy muszą o nią walczyć !
  A potem nadejdzie cudowna bajka ,
  Gdzie tam jest jeden zając w miłości - lew!
  
  Ale to nie lew stał się nagle tchórzliwym zającem,
  Właśnie przywołałem odwagę kosą!
  nie musimy cierpieć, dręczyć ,
  Chmury daleko - zabłyśnij złotym promieniem!
  
  Jesteśmy dziewczynami - dzielnymi wojownikami ,
  Będziemy walczyć , pozdrawiamy Ojczyznę !
  W końcu mamy takiego ducha i siłę
  Jakie psalmy śpiewają Archaniołowie !
  
  Ta piosenka jest o męstwie, o honorze,
  O świętej miłości nie cielesnej!
  Bóg będzie z nami na zawsze razem
  Demon z beznadziejną tęsknotą!
  
  Dla mnie Chrystus Wielki Wojownik,
  On jest za sprawiedliwością, dobrocią!
  Tak, przelewamy dużo krwi
  Jest to szkoda dla mojego życia nie może powtórzyć!
  
  Ale nie musimy liczyć strat ,
  Pan Wszechmogący wskrzesi wszystkich!
  Rozda hojnie swoją nagrodę,
  Wzmocni naszą siłę, miecz i tarczę!
  
  Odważny jest właściwie nieśmiertelny,
  Rdzeń tego życia jest zawarte w niej !
  Przyjdzie do nas szczęście, uwierz w to,
  Zmiażdż wroga z furią !
  
  Świat czasami wygląda jak absolutne piekło,
  Nie ma porządku, sumienia, miłości!
  Gorzkie, uschnięte wiśnie,
  Cała równowaga to ciemność minusów, zer!
  
  Ale szczęście wkrótce przyjdzie na Ziemię,
  Człowiek jest Stwórcą własnego losu!
  Będzie życie i śmierć w potężnej mocy,
  Sprawmy, by przodkowie zawiedli!
  Dziewczyny skończyły tak przyjaźnie iz uczuciem, że nawet jaszczurki i skorpiony potrząsały trąbą.
  Następnie, doping, my pokonała ostatnią część drogi i RAN w Trypolisie ... The największego libijskiego miasta leżącego na wybrzeżu. Wtedy Charlotte postanowiła pochwalić się swoją erudycją:
  - Czy wiesz, dlaczego Afryka nazywana była w czasach starożytnych Libią?
  Gerda była tym zainteresowana :
  - Tak, dokładnie... Dlaczego?
  Charlotte zachichotała trochę.
  - Bo Libia jest zgodna ze słowem lew, a lew jest symbolem Sahary, a Sahary Afryki.
  Gerda warknęła:
  - Zresztą Bawaria jest większa niż Afryka. Mogę to konkretnie udowodnić... Nawet bez rozkładania mapy. Co zrobiło minę? I patrz nie zgadzasz?
  Charlotte niechętnie skinęła głową.
  - Niestety, w tym przypadku nie... Nie chcę wina i paskudnych papierosów. Wiesz, chociaż czarni mają pasożyty, to nadal są ogromne...
  Madeleine z dobrym uchem krzyknęła do dziewczynek:
  - Bez wulgarności wilczycy... Chociaż rozumiem, że w twoim wieku już chcesz mężczyznę, ale... Wygramy wojnę i urodzimy nowych bohaterów! Sama chciałabym mieć przynajmniej czterech synów i przynajmniej córki - żeby zdobyć złoty krzyż mojej mamy!
  Charlotte odpowiedziała :
  - A ja chcę mieć dzieci bez krzyża. Dzieci to kwiaty, dzieci to radość, dzieci to promienie wiosennego słońca!
  Madeleine przerwała dziewczynie surowo:
  - Przestań śpiewać! Chociaż twój głos jest cudowny... Lepiej powiedz mi, co myślisz o Trypolisie?
  Gerda zamilkła... Miasto było starożytne i całkiem piękne... Jest wiele kamiennych budynków, wykonanych z białego, niebieskiego, różowego marmuru. Skyward poszedł na minarety i kopuły pałaców. Nie było również wiele posągi różnych generałów i sułtanów, i całkiem kilka palm i innych południowych roślin. Został on już się ciemno, gdy ulice były pod godziny policyjnej , ale czasami śniady arabskich dzieci podskoczył z całego rogu, a potem padł na kolana przed z patroli, krzycząc:
  - Hitler Akbar!
  Po tym, otrzymawszy papierosa lub zastępczą czekoladę, uciekli, pociemniałymi od kurzu obcasami .
  A stopy Charlotte i Gerdy były dosłownie przeszyte piekielnym bólem, ale trzymały się i uśmiechały się tylko jak wróżki.
  Dziewczyny były przypisane do koszar, dopuszczonych do wlać się trochę wody na siebie , na skromną kolację i spać. SHE-wilki były tak zmęczony, że nie zwracają uwagę na fakt, że zostały one określoną bezpośrednio na drewnianych pryczach, bez jakiegokolwiek pościel ... Jednak to nie jest pierwszy raz! Ponadto w takim upale bez koców jest znacznie lepiej spać ... Należy zauważyć, że Północna Afryka ma swoje zalety, na przykład, nad dżunglą: owady i różne komary się to źle . Tak że Gerda i Charlotte wyłączony, pogrążając się w otchłani słodkich snów ...
  I teraz dziewczęta ponownie znaleźli się w grubości od najgroźniejszego bitwy, gdy z jednej strony były wojownik-lalki, a inne były ghule i ghule. Piękno kontra potwory - jakie to epickie!
  Gerda wyciąć innego stwora, korzystając z pochyloną blotter, to jest, gdy można pokonać od góry do dołu i od prawej do lewej. Tu przy tym wampir traci głowę i odcięta noggin beka krwią. Dziewczyna pokazała nawet swój język:
  - Owłosiona wesz natychmiast trafi do piekła!
  Charlotte wspierała swojego partnera:
  - Rozerwiesz sobie brzuch - włochata wesz!
  A obie dziewczyny roześmiały się tak ogłuszająco, że ghule się cofnęły. Tutaj Gerda raczej poczuła niż zobaczyła wyciągniętą rękę Madeleine i włożyła w nią cienką, ale bardzo silną włócznię. Dziewczyny rzuciły rzutkami prawie jednocześnie. Atakujący je jeźdźcy na hybrydach osła i wielbłąda padali, ale w ich miejsce jak grzyby po deszczu wyrosły inne potwory.
  Madeleine na swoim kasztanowym koniu była w stanie prześlizgnąć się przez czoło bitwy w głąb oddziału ghuli. W tempie postępu z tego agresywnego i jednocześnie efektownego drednota rosły upiory. Krzyczali najlepiej jak potrafili (może nawet ze strachu niż z wściekłości!) I wojowniczo wymachiwali krzywymi mieczami i sejmitami.
  Madeleine rzuciła włócznią w dowódcę trolli, ale on, jak to typowe dla członków jego plemienia, miał podwyższone poczucie zagrożenia. Długonosej Freak wygięty w dół, pozwalając śmierci nośną przedmiot podaje przez . Szczęście wojskowe jest jak zły spekulant: nie daje tak po prostu życia, ale przy sprzedaży przeżywalności zdobywa potrójne ofiary!
  Prześlizgując się obok pochylonego trolla, włócznia wbiła się w drugiego jeźdźca ogromnego ochroniarza z kłami przypominającymi kły mamuta. Przeszył z taką siłą, że przebił jego klatkę piersiową i wyszedł z łopatki.
  Gerda wykrzyknęła:
  - Wymiary wojownika grają przeciwko niemu!
  Charlotte potwierdziła:
  - Duża wieża, to jeszcze nie pałac, nawet jeśli jest wyższa!
  Gerdy włócznia znaleźć także jego cel - jest mały, niezabezpieczone części szyi po brute z pawich piór na szyi. Wykute żelazo z łatwością przebiło stosunkowo miękką skórę na gardle ghula, a ciemnobrązowa krew popłynęła przez zbroję nikczemnego olbrzyma.
  Gerda odepchnęła zbira spadającego na nią bosą stopą i wtedy poczuła oparzenie zbroi. Jakby szturchnęła piec palcami, ale wróg został odrzucony do tyłu i zaczął ześlizgiwać się ze swojego "ogiera".
  - Odpieprz się człowieku, nie jesteś w moim typie!
  Ghule próbowały odrzucić swoje włócznie, nawet nie biorąc pod uwagę możliwych ofiar, ale czarne dziewczyny z magicznymi eliksirami łatwo się wymykały. To prawda, że dziewczyna spowodowała kilka drobnych zadrapań. Tutaj jedna z włóczni prawie trafiła Charlotte w klatkę piersiową, ale zsunęła się tylko nieznacznie, odrywając jej biustonosz. Drugi odszedł zupełnie ... Gerda wpadła na potężną jaszczurkę z rogami hybrydy byka i łosia. Zapłacił za dziewczyną kilka potężnych ciosów, ale ponieważ każdy czas poszedł na przodzie i szerokimi pociągnięciami nastawił wroga mieczem. Aż w końcu ta strażnicza wieża upiorów zaczęła popadać w przerażenie pozostałych stworzeń. Charlotte zachęcała swoją przyjaciółkę:
  - Tak trzymaj! Po prostu tak zachowaj!
  Gerda pospiesznie poprawiła:
  - Nie tylko tak, ale wręcz przeciwnie, jest znacznie lepiej! Musimy podwoić nasze wysiłki!
  Charlotte też się tutaj nie zgodziła:
  - Nie, nie podwoi się, ale poczwórnie! Albo nawet dziesięciokrotnie!
  Gerda odpowiedziała, pokazując różowy, cienki język:
  - A potem po co marnować czas na drobiazgi, lepiej dotknąć milion na raz! Co więcej, wszystkie potwory są gałązkami i gałązkami!
  Charlotte śmiała się jak mała dziewczynka:
  - Więc dotarli do drzwi!
  Wrogowie napierali, było ich wielu jak wrony, które przybiegły na wysypisko. Tu i ówdzie słychać było ryki upiorów, potem cienkie piski rannych dziewcząt, które jednak jeszcze bardziej energicznie walczyły z tego powodu . Włócznie były w większości złamane lub całkowicie zdeptane, chrzęściły pod kutymi kopytami koni. Gerda rzuciła ostatniego drona, sześć księżyców dało prawie światło dzienne, a dziewczyna celnie wycelowała. I uderzywszy, pokazała śnieżnobiałe zęby:
  - Co ghule i ghule, jesteś w walce - żałosne makaki!
  A dziewczyna rzuciła się w sam środek walki, machając jednocześnie obydwoma mieczami. Jeden z nich, ten, że dziewczyna wzięła w prawej ręce, nie był całkiem normalny: zakrzywiony na końcu, bardziej wygodny w siekanie ruchów niż w tych bokami. A co, był to fasmogoryczny kladenets, wydawało się, że jest lekki, ale środek ciężkości przesunięty do przodu , mocno zgiął nadgarstek. Jednak po kilku zamachach i ruchach Gerda poczuła niewidzialne, prawie cielesne połączenie z mieczem. Była to broń z magią, zdolny uderzające w wielkiej odległości, a końcówka z kladenets posłuchał wyobrażalne polecenia, zręcznie burzenie ghule.
  Przeciwnicy nie byli statyczni, a ghule były takie głupie. Gdy tylko konie się zbliżyły, rozpoczęło się wycinanie, a potem odskoczyły. Strzelając do wroga gradem ciosów, wojownik był najczęściej celowany w szyję, klatkę piersiową lub usta. Jednak nagły cios w nogi był nie mniej skuteczny. Upiory na szczęście nie dość systematycznie biły też konie, głównie zastrzykami.
  W tym samym czasie konie obu armii mozolnie deptały pokonanych przeciwników. To było takie zamieszanie, a kiedy Gerda zobaczyła, że potwory-konie kąsają upadłe upiory, zagwizdała zupełnie:
  - Oczywiście będzie w torbie! Ale stanie się Kuken Kwakenem!
  Upiory próbowały posadzić swoje konie, osły, wielbłądy na swoich przeciwnikach , aby pozbawić wojowników równowagi ... Ale to było bardziej prawdopodobne, aby przynieść korzyść wilczycom, ponieważ siadali na koniach bardzo zręcznie i same ghule , po wstrząśnięciu, były zmuszone chwytać za pasy, aby utrzymać równowagę.
  Tylko na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że obie armie bojowników nie są gorsze od siebie pod względem umiejętności lub umiejętności. Dziewczyny były znacznie bardziej techniczne i zwinne, ale przeciwnik zrekompensował tę przewagę liczebnie. Śmierć zawisła nad bitwą, jednocześnie w niezliczonych twarzach, kalejdoskopie uśmiechów, mackach unicestwienia. Było w tym coś w stylu disco, co sprawia , że całkiem niedawno szanowani ludzie skaczą i piszą tańce.
  Gerda była wściekła, zaczęła śpiewać:
  "Ghul nie jest typem podmiotu , który pożre przedmiot jak ciasto ! Zostałaby rozszarpana na kawałki jak kogut, a my rozszarpalibyśmy się na strzępy!
  Wojowniczka, rozpalona cierpieniem , zrozpaczona, właśnie gotująca się lawa wulkanu, która w przeciwieństwie do Wezuwiusza, wybucha chochlikiem wyrwania, zadawała ciosy na prawo i lewo. Gerda była naturalną wojowniczką, choć z dobrą duszą, dlatego miecze jeszcze częściej trafiały na cel jako broń przyjaciół. Wojowniczki kilkakrotnie udało się nawet przeciąć wystrzelone w locie strzały, czy oderwać głowę nie tylko ghulowi, ale i skaczącym kobrom. Charlotte również aktywnie wspierała swojego partnera:
  - Trzymaj nos i ogon wyżej z fajką! Wiedz, że twój wierny przyjaciel jest zawsze z tobą!
  Gerda dwukrotnie ścinała gigantyczne upiory, zmuszając zwłoki do wypełnienia . Nawet zwykle bardzo skąpa z pochwałami Madeleine zaaprobowała:
  - Jesteś wspaniałą dziewczyną! Potem złagodziła komplement. - Ale wiedz o tym, a to nie wystarczy, musisz podwoić wysiłki, nie czterokrotnie!
  Gerda sarkastycznie sparowała:
  - Powtarzanie jest matką nauki, ale nie w dziele sztuki czy bitwie!
  - Dobra rzecz może być powtórzona na bis! - sprzeciwiła się Charlotte. - Jeśli oczywiście publiczność tego zażąda!
  Liczba zabitych ghuli stale rosła, podobnie jak liczba emanujących od nich ran. Ile spakowała się Gerda? Dziewczyna straciła rachubę, ale pracowała bardzo przyzwoicie, a liczba pokonanych stworzeń liczyła już dziesiątki! Miecze, mimo obfitości spływającej po nich krwi, nadal świeciły jasno w świetle sześciu księżyców, same dziewczyny były prawie poczerniałe od mieszaniny potu lub brązowego szlamu, którą spryskali je wrogowie. Gerda została kilkakrotnie podrapana, ale nie czuła bólu, ale coraz bardziej się rozpaczała.
  Madeleine jako doskonały jeździec, mistrzowsko dogonił podłe stwory, spowalniając konia nieco z tyłu. Miała więc znacznie więcej energii kinetycznej i lepszy widok. Charlotte przystosowała się do niej , więc obie suczki atakowały parami na myśliwce innych ludzi , zmuszając je do walki w niesprzyjających warunkach. Jednak wszystko jest względne i ghule, próbując wykorzystać przewagę liczebną, od czasu do czasu gubiły się w stosach.
  Gerda też nieco zmieniła taktykę, starając się wychodzić do przeciwników pod pewnymi bardzo ostrymi kątami, gdy masywne upiory nie miały czasu ich sparować.
  Wojownik biczował , bardzo łatwo, szybko, prawie niezauważalnie. Spróbuj spotkać się z tak szybkim ruchem, zwłaszcza jeśli sam jesteś ciężki i niezręczny. Inne dziewczyny również zmieniły taktykę, odrąbały skórzane koce bękartów na samo mięso, zmuszając je do chrapania i kopania. I że ghule straciły równowagę, zwłaszcza po tym, jak Charlotte wsypała garść płonącej soli na jej ostrze, a reszta wojowników poszła za jej przykładem . Tutaj ból był tak straszny, że mieszanka osłów i wielbłądów nie tylko zrzuciła ich jeźdźców, ale nawet ich spłaszczyła.
  Jednak niektóre ghule bezskutecznie próbowały wstać, ale zostały stratowane, chociaż odniosły częściowe sukcesy. Niektóre dziewczyny wciąż były w stanie zdjąć swoje gołe nogi. Ale znajdując się na trawie, na dodatek kłującej i strasznie męczącej bose stopy piękności, wojownicy kontynuowali walkę z jeszcze większą zaciekłością. Przyjaciele jednak pomogli partnerom wspiąć się ponownie, a potem stali się jeszcze bardziej zgorzkniali. Na niebie nawet chmury, najwyraźniej porwane przez ziemską bitwę, rzuciły się na siebie - to wciąż widok. Chmury nie miały mieczy, włóczni ani maczug, więc poukładali swój związek za pomocą błyskawicy. Jednak wojownicy strachu nie wiedzieli, nawet przed gniewem niebios, czego nie można powiedzieć o ich przeciwnikach. Ranne i bezbronne ghule czołgały się w kierunku krzaków w desperackiej próbie ucieczki.
  ... ROZDZIAŁ 22.
  Sytuacja na froncie wschodnim jest niezwykle trudna i desant ponownie wkracza do bitwy.
  Tutaj Oleg Rybachenko i Margarita Magnitnaya zaczęli walczyć.
  Chłopiec i dziewczynka miażdżyli Niemców.
  Oleg Rybachenko wyglądał jak jedenasto-, dwunastoletni chłopiec. I zniszczył faszystów. Albo ci, którzy wyglądają jak faszyści.
   Chłopiec rzucił bosą stopą w Fritza. Rozpadł się i wygrał.
  I dał zwrot.
  A Margarita bardzo mocno uderzyła, co nieco skośne Fritz.
  I zmiażdżyła Niemców. A dziewczyna bardzo pięknie stoczyła bitwę.
  I bardzo pięknie rzucała bosymi stopami . I pokonał wroga.
  Margarita bardzo mocno nasączyła Niemców.
  Naziści bardzo się posuwali.
  Margarita, bardzo niszcząc wroga.
  Bose stopy dziewczyny tak pięknie złamały grzbiet nazistów.
  Dziewczyny są takie agresywne.
  A batalion podąża za chłopakami. Dziewczyny w samych majtkach i bardzo ładne. Niemcy atakują i to bardzo gorliwie.
  Drżą ich nagie piersi z rubinowymi sutkami. A dziewczyny walczą pod ogromną presją. Miażdżą dla siebie Niemców. A wojska Hitlera ulegają.
  A teraz Niemcy zaczynają się wycofywać.
  Veronica rzuca granatem gołymi palcami. Rozkruszyła żołnierzy i pisnęła:
  - Miłość jest życiem!
  Victoria dała dobrze wycelowaną linię. Odcięła przeciwników. I rzuciła granat bosymi stopami.
  A potem ćwierkała:
  - Nasza Ojczyzna jest chwalebna!
  Tutaj zarówno Juliana jest bardzo piękną dziewczyną, jak i żona generała, jak bierze i odpala granat i grucha:
  - Genialny ekspres!
  A potem rudowłosa Anna. Dziewczyna jest taka fajna i niezwykła. Zgnieć frytki, namocz je. I wystrzelony granat wyleciał bosymi stopami. I rozproszeni przeciwnicy.
  Potem zaświergotała:
  - Święta Rosja cara Stalina i Lenina II!
  A dziewczyna mruga szafirowymi oczami. I obnaża kły.
   A potem igrzyska olimpijskie: bohaterska dziewczyna rzuca bosymi stopami całą masę granatów.
  A krew hitlerowców rozlewa się we wszystkich kierunkach rzeki.
  W końcu batalion gołych dziewcząt w majtkach stoi na czele ataku i nokautuje Niemców.
  Dziewczyny strzelają bardzo dobrze, ale nie ponoszą strat. Kiedy dziewczyna jest naga i tylko w majtkach, jest praktycznie nie do zranienia. I niezwykle trudno ją zaczepić.
  Więc Niemcy nie bili dziewczynek ani pociskiem, ani kulą, ani drzazgą. No i co wtedy? Walka to walka!
  Veronica strzela do siebie. Uderza wroga i rzuca granat bosą stopą i ćwierka:
  - To będzie bardzo fajna gra!
  A Victoria jest dowódcą wojowników. Gdy potrząsa nagą klatką piersiową i wydaje pozory błyskawicy swoimi szkarłatnymi sutkami. A potem bosa stopa rzuca granat.
  Łamie szeregi przeciwników.
  Dziewczyna krzyczy na całe gardło:
  - Jestem superdziewczyną!
  I szczerzy zęby.
  A potem Juliana. Również dziewczyna o niezwykłej urodzie. Jak uderzyć faszystów. Dokładniej nie dla nazistów, ale dla Niemców, którzy jednak wyją z Rosją.
  A na tronie zasiadł car Stalin i Lenin II, który w rzeczywistości został cesarzem kraju Sowietów ZSRR. I to jest świetne. A północ to Chiny, Mongolia, Korea, już prowincje rosyjskie.
  Juliana rzuciła granatem bosą stopą i zaćwierkała:
  - Niech będzie Stalin w Rosji - światło!
  I mrugnęła szafirowymi oczami.
  A potem Anna, rudowłosa bestia, jest w stanie wojny. A także strzela bardzo dobrze.
  I szczerząc zęby, mówi:
  - Niech na planecie będzie królewski raj!
  A Olympiada kopnęła cytrynę bosymi stopami. Rozproszyła przeciwników i pisnęła:
  - Chwała carowi, Stalinowi i Ojczyźnie!
  Chociaż lądowanie zabójców jest odważne, samo jego bohaterstwo nie wystarczy do zwycięstwa.
  To prawda, że Hitler powoli prowadzi wojnę. Rzeczywiście, dlaczego miałby się spieszyć? Najpierw musimy zbombardować Wielką Brytanię.
  Czołgi Hitlera zdołały uchwycić zakole Donu i skręciły na południowy zachód, kontynuując ruch wzdłuż rzeki. Natarcie nazistów było stosunkowo udane.
  Już sama konfiguracja frontu przemawiała na ich korzyść i Armii Czerwonej trudno było przerzucić posiłki pod niemieckie bomby.
  Ponadto bardzo skuteczną bronią okazały się całkowicie niezniszczalne tarcze III Rzeszy, które staranowały radzieckie samochody strumieniem laminarnym.
  Był szczególnie skuteczny ze względu na ogromną prędkość latających spodków. Który mógłby dogonić prawie każdy sowiecki samolot.
  Piękne dziewczyny Gertrude i Eva polowały na sowieckie samochody na takim dysku.
  W szczególności, dwa myśliwce Jak-11 zaatakowały i dosłownie je zmiażdżyły.
  To są dziewczyny, nie stoją na uboczu.
  Gołymi palcami u nóg Gertrude nacisnęła przycisk joysticka i zaćwierkała:
  - Niemieccy bogowie są najpotężniejsi na świecie!
  Ewa sterowała również joystickiem gołymi palcami u stóp i obnażając zęby, ryknęła:
  - Namocz wszystkich wrogów w toalecie!
  Dziewczyna wciąż jest drobnostka. Wziąłem na przykład pioniera. Zdarła z chłopca ubranie i przymocowała je drutem do osiki. Potem zaczęła palić ciało pioniera rozpalonym do czerwoności pokerem na stosie. Zacząłem od brzucha, potem przeszedłem do klatki piersiowej. Okrągłe obcasy chłopca również nie zostały zignorowane.
  Kiedy poker ostygł, dziewczyna ponownie go podgrzała, a Gertrude zrzuciła gałązki.
  Potem się zmienili, a jej partner upiekł pioniera. Blond terminator Gertrude również spalił policzki chłopca. Krótko mówiąc, pionierowi nie pozostał ani jeden pasek skóry.
  Potem wzięli i rozpalili duże ognisko, pieprzyli chłopca, posolili i zaczęli jeść.
  Mięso jest soczyste, chude.
  Ewa, pożerając chłopca, zauważyła:
  - Na takim jedzeniu nie można uzyskać dodatkowych kalorii.
  Gertrude, oblizując palce, zgodziła się:
  - Tak, to jest mięso wysokiej jakości. Chłopiec jest chudy, żylasty, nie tłusty. Miło jest jeść.
  Dziewczęta były szczęśliwe, obżerając się pionierem. Pojawiły się kolejne dwie Niemki. Dołączyliśmy do uczty. Dosłowny kanibalizm. I tak pyszne, z przyprawami do zjedzenia chłopca.
  Jedna z Niemek, Frida, zauważyła:
  - Jakoś ugotowaliśmy kobietę w ciąży. A potem dziecko w łonie zostało pożarte. To jest takie pyszne!
  A dziewczyny śmiały się zgodnie. Tortury i kanibalizm są fajne!
  Po prostu, bez żadnych uprzedzeń, odcinają coś chłopcu, a każdy kawałek odcina.
  Następnie wojownicy pili wino zmieszane z alkoholem lotniczym. Jedli soczyste mięso.
  Potem wojownicy trochę tańczyli. Potem pojawiło się jeszcze kilka ślicznotek w samych majtkach. Zaczęli zjadać chłopca. Jego małe serce zostało pocięte na kilka kawałków. I oni też to zjedli.
  Potem wzięli i pobiegli boso po węglach. Skoczyli do siebie, skoczyli. Następnie rzucili się do najbliższej części. Tam rzucali się na ludzi, kojarzyli się z nimi jak zwierzęta. I to było świetne.
  Kobiety są takie agresywne.
  Ale teraz dwie dziewczyny gonią sowieckie samoloty. Taranują Tu-3, zmuszając bomby do wybuchu w jego brzuchu. I wszyscy nie przestają się śmiać. Cudowne dziewczyny.
  I jak wciskają przyciski joysticka gołymi palcami. Takie są urocze piękności. Mają moc gniewu i płomień namiętności. A pewność zwycięstwa dają nagie dziewczyny.
  Prawdziwe złe dziewczyny, zestrzeliwują sowieckie samoloty.
  Gertrude zapytała Ewę z uśmiechem:
  - Czy uważasz, że Biblia jest słowem Bożym?
  Dziewczyna odpowiedziała ze śmiechem:
  - Nie!
  Gertrude zapytała z wyraźnym zdziwieniem:
  - I dlaczego?
  Ewa stwierdziła z naciskiem:
  - Bo niebo jest twarde! Jak lustro!
  A dziewczyny wybuchają śmiechem. Wyglądało to niezwykle zabawnie.
  Gertrude logicznie zauważyła:
  - A jednak istnieje Bóg!
  Ewa zgodziła się:
  - Jest jeszcze Adolf Hitler, jego prorok!
  I znowu wojownicy wybuchnęli śmiechem. Mają tyle radości i wcale nie są głupi.
  I uwielbiają walczyć. Aha i gwałtu też. To jest ich credo....
  Gertruda, zestrzeliwując sowiecki samolot, pisnęła:
  - Moja ojczyzna! Zabiję wszystkich dla ciebie!
  Ewa z uśmiechem zębów potwierdziła:
  - Ja również!
  I błyszczą szafirowymi oczami. Tacy wojownicy są fajni. I wcale nieźle.
  A może te złe... I bardzo okrutne. Torturowali kobietę około trzydziestki i jej syna około dwunastu - nawet nie pioniera.
  Oboje powiesili je na wieszaku. A pod bosymi stopami rozpalili ogień. Co więcej, abyś mógł złagodzić gorączkę, ale twój bliski pójdzie do ognia.
  Albo pięty chłopca się usmażą, potem dziewczyny.
  A kobieta została zraniona zarówno psychicznie, jak i fizycznie. Podpalono też piersi matki.
  Tak, byli okrutnie torturowani. Dziewczyny kochają ogień.
  Na przykład uwielbiają torturować chłopców. Nawet zupełnie niewinny.
  Po prostu palą je światłem ...
  Albo zanurzony w kwasie... Kolejny sposób tortur. Ubić pioniera gorącym drutem, a następnie posmarować go obornikiem. Jest to zarówno bolesne, jak i upokarzające.
  Również pionierów posypywano korbitem i wapnem. Cóż, te diabły są terminatorami.
  Eva uderzyła w trzy radzieckie samochody i zauważyła:
  - Tu torturujemy ludzi... I super!
  Gertruda, szczerząc zęby, powiedziała:
  - Szczególnie przyjemnie jest dręczyć chłopca!
  Ewa zgodziła się:
  - Bardzo dobrze! Ale torturowanie dziewczyny też nie jest złe!
  Wojownicy byli tutaj tacy szczęśliwi.
  Gertrude strąciła cztery rosyjskie samoloty i pisnęła:
  - A to będzie dla nas super!
  I wystawiła język.
  Ogólnie dziewczyny są tak piękne i zadziorne w środku. Jedną z tortur, których stosowały piękności, była. Na przykład wieszasz pioniera za nogi pod sufitem i przyczepiasz mu łańcuch do rąk. A ty szokujesz. Pionier musi to podnieść za pomocą prasy. Aby nie oderwać mięśni.
  A potem siła nie wystarcza i znów bije prądem elektrycznym.
  Dziewczyny też uwielbiały, gdy chłopcy kręcą kołem. Lekko zwolnili ruch, więc są w szoku. Bardzo imponujące.
  Ewa zadała sobie pytanie:
  -Czy diabeł istnieje?
  Gertrude odpowiedziała z uśmiechem:
  - W każdym razie - diabeł to my!
  I obaj kradli, gdy się śmiali. A twarze się uśmiechną.
  W połowie stycznia 1946 roku zrobiło się bardzo gorąco. Niemcy wstrzymali ofensywę w Woroneżu i na razie posuwali się tylko w kierunku zakola Donu, aby zamknąć kocioł.
  Tymczasem Gerda i Charlotte, na czołgu AG-50 U, starały się posunąć naprzód i połączyć się ze swoimi żołnierzami, aby zamknąć kocioł.
  Gerda wystrzeliła, rozbiła wieżę T-34 i gruchnęła:
  - Pierwszy sokół będzie za nami!
  Charlotte również przybiła gwoździe, uderzyła SU-100 i potwierdziła:
  - A drugi też pójdzie za mną!
  Wtedy dziewczyna obnażyła zęby, ostre jak kły szakala. Dziewczyny są bardzo okrutne. W szczególności na pal nabito dziewczynę z Komsomołu. A kiedy umierała boleśnie, pochodnie spaliły jej włosy i klatkę piersiową. To jest ogólnie okropne i nie do przyjęcia. Okazało się to trywialnym sadyzmem.
  Ale te kradzieże i tak nic nie dostaną. Chociaż styczeń jest bardzo trudny dla ZSRR.
  Dziewczyny miały odzwierciedlać loty niemieckich samolotów szturmowych. Blond wojowniczka rzuciła granatem bosą stopą. I zestrzeliła niemieckiego XE-477. Potem zaświergotała:
  - Moja celność jest bezlitosna!
  Zoya też bardzo trafnie rzuciła granatem bosą stopą i pisnęła:
  - W imię Roda! I chwała Rosji!
  Wtedy dziewczyna strzeliła.
  A potem rudowłosy Augustyn również przybił gwoździami. Jest niezwykle celną dziewczyną. I gołymi palcami u nóg zaczęła cytrynę. Zrzucił niemiecki samolot szturmowy.
  Ten ostatni po trafieniu rozpadł się w powietrzu. I płonące szczątki zaczęły spadać na ziemię.
  Swietłana również wysadziła z bazooki. Zrzucił szybki, odrzutowy samolot szturmowy Trzeciej Rzeszy. I ćwierkało:
  - Na chwałę wielkiej rosyjskiej ziemi!
  Potem bose stopy dziewczyny ponownie rzuciły śmiercionośnym granatem. I bardzo dokładnie.
  Natasza też nie jest chybiona. Potrząsała nagimi piersiami, błysnęła szkarłatnymi sutkami i pisnęła:
  - Wielkość kraju! Jesteśmy równi aniołom!
  A piękność pokazała jej długi język. I taki zwinny!
  Zoya również agresywnie obnażyła zęby i syknęła:
  - Wróg nie przejdzie! Rosja zniszczy ...
  Gołe palce o wyrzeźbionych nogach, bardzo trafnie rzucają śmiercionośnym i śmiercionośnym granatem.
  A potem zaczęła rzucać prezenty śmierci i wściekłego podpalacza Augustyna. Dziewczyna o wielkim sercu i długich nogach.
  Granat rzucony z gołą piętą leci. I tylko ognisty deszcz ze szturmowca.
  A potem Svetlana ... Zacznie też od bosej stopy i zmiażdżyć Fritzes.
  Płonęły tylko fragmenty samolotu.
  Tutaj znowu dziewczyny zostały zmuszone do przerwania. Śmigłowce III Rzeszy również spadły.
  Natasza rzuciła specjalną cytryną i uderzyła w bok helikoptera w kształcie dysku.
  Potem powiedziała:
  - Walcz za Rosję i nie bój się!
  Potem wystawiła język.
  Zoya też bardzo zręcznie rzuciła granat bosymi palcami. Zestrzelił niemiecki helikopter i syknął:
  - Jestem piekielną dziewczyną!
  A potem do bitwy wkroczył Augustyn. A także rzuciła granat zwinną, bosą stopą. I jak wybiła niemiecki samochód, piszcząc:
  - Ale Pasaran!
  A potem Svetlana weźmie go i zaatakuje wroga. Złamie śmigło helikoptera. I będzie piszczeć:
  - Tak, Ojczyzna jest niezwyciężona!
  A gołymi palcami u stóp weźmie i rzuci we wroga zabójczą cytrynę.
  Takie są dziewczęta-wojowniczki najwyższej klasy.
  Gerda i Charlotte w rozgrzanym do czerwoności zbiorniku, zupełnie nagie w tych samych majtkach, walczyły. Kontratakowały radzieckie czołgi.
  Gerda ostrzelała sowiecki samochód i złamała zbroję. Wziąłem i zaśpiewałem:
  - Jestem córką diabła!
  Charlotte przebiła się przez obronę T-44 i dodała:
  - Poradzę sobie ze wszystkim!
  Niemieckie działo wysokociśnieniowe to bardzo skuteczna broń. Jest zdolny do uderzania z bardzo dużej odległości i przewyższa radziecki papier 100-milimetrowy na SU-100. Ponadto rosyjskie pojazdy pod żadnym kątem nie penetrują najnowszego niemieckiego AG-50 U. Tylko IS są w stanie sprawić Fritzowi kłopoty. Ale faktem jest, że Isovów jest bardzo mało, a T-34 bazował na pojeździe. I nie możesz się temu sprzeciwiać.
  Gerda przyciska zgrabne stopy gołymi palcami do przycisków joysticka. Z daleka penetruje rosyjski samochód i piszczy:
  - Jestem tym supermanem!
  A wojownik pokazuje długi, różowy język.
  Charlotte też strzela. I bardzo trafnie. I strzela się z furią wielkiej pantery.
  A także wciska przycisk joysticka gołymi palcami.
  I gwiżdże do siebie:
  - Jestem świetnym zawodnikiem super klasy!
  Co więcej, Gerda już strzela. Blond gorąco na mrozie. Chociaż sama kobieta jest temperamentna. Na przykład członek Komsomola został ukrzyżowany na sośnie. Sama wbijała gwoździe w dłonie i stopy. Podpaliła swoją nagą klatkę piersiową, a następnie gorącymi kleszczami złamała palce u nóg.
  A teraz Gerda ryczy:
  - Jesteśmy białymi wilkami i nie znamy litości dla nikogo!
  I znowu uroda strzela bardzo dobrze. I przebija wroga. Taka cudowna blondynka. Wkrótce nie będzie z tego zadowolona. Znowu rosyjski samochód został uderzony z daleka. Wie, jak uderzyć. A dwieście milimetrów zbroi jej nie powstrzymało.
  Charlotte też strzela i piszczy:
  - Jestem najwyższym draniem! Złamię was wszystkich!
  I bosymi stopami wciska przycisk joysticka. Rudowłosa diabełka torturowała wczoraj pionierkę. Pokonaj chłopca wiązkami pokrzywy. Następnie posypała pęcherze solą. Potem podniosła zapalniczkę. Czerwony płomień drapieżnie polizał piętę dziecka. Oto czerwona bestia! Jak obrzydliwie się zachowuje. Po prostu piekielne zwierzę, dręczy wszystkich bez litości i słabości!
  Po odparciu ofensywy niemieckiej piechoty, a właściwie różnego motłochu zwerbowanego z połowy świata, dziewczęta ukryły się w okopie.
  I tam znów zaczęli szkicować swoje prace na wysokim poziomie. Przede wszystkim Natasza gołymi palcami wdzięcznych nóg wydobyła arcydzieło kosmicznego porządku.
  Nataszę i jej zespół odwrócił od pisania kolejny atak faszystowskiej piechoty. Fritzowie pędzili Afrykanów i Arabów do walki. To było okrutne.
  Wojowniczki strzelają. Są zimnokrwiści i wyrachowani.
  Natasza rzuciła granat gołymi palcami. Najemnicy rozproszyli się we wszystkich kierunkach .
  Natasza syknęła:
  - Z nami wszystko, co niemożliwe, może się spełnić!
  Zoya też, gołymi palcami u nóg, zaczęła pić cytrynę. Rozproszyła faszystów i pisnęła:
  - Tak, moja Ojczyzna jest najświętsza!
   A dziewczyna mrugnęła.
  A wtedy wypalony w ogniu Augustyn odda jej bose stopy nazistom. Rozrzuca je w różnych i bardzo odległych kierunkach. I ćwierkanie:
  - Jestem inwigilacją śmierci!
  A Swietłana wysłała granat z gołą piętą. Faszyści lecą we wszystkich kierunkach. Giną bez nadziei na najmniejsze zbawienie. I jakie są pełne wdzięku dziewczyny.
  Svetlana ustawiła się w kolejce i zaśpiewała:
  - Oto moja nowa walka! Pójdę z tobą!
  Po ruinach wspina się potężny niemiecki czołg. W tym przypadku AG-100. Taki potwór nie jest tak łatwy do przebicia. Ale rosyjskie dziewczyny są gotowe na taką bitwę.
  I bardzo trafnie bić z bazooki. Nazistowska miała lufę, więc zabrali go i pogniecione. Na ogół jest to wspaniałe.
  Natasha warknęła agresywnie:
  - Niech będzie niebo na ziemi!
  I znowu leci granat rzucony jej bosą stopą. Ten śmiertelny prezent anihilacji.
  A potem Zoya weźmie to i uderzy nazistów. Jak je rozproszyła i zmiażdżyła. I bardzo wojownicza kradzież.
  I z gołymi palcami jak granaty. A faszyści dostają to na rogi.
  A Augustine również uderza w nazistów. A jej bosa pięta jest jak zwykle w biznesie.
  Rozproszyła faszystów po kątach jak karaluchy. I gruchała:
  - Jestem rudym diabłem!
  A potem Swietłana też to weźmie i uderzy nazistów. Kruszy się w krwawe mielone mięso i piszczy z dziką furią:
  - Jestem bezlitosną dziewczyną!
  Wojna trwała nadal. Pod koniec stycznia nastąpiła krótka przerwa. Natasza, bosymi stopami, nadal pisała dla siebie fajną pracę.
  ... EPILOG.
  W międzyczasie rozpoczęło się lądowanie wojsk niemieckich w Australii. Na piątym kontynencie lądują niezliczone hordy Wehrmachtu. I postępują całkiem pomyślnie. A potem wojowniczki przejmują terytorium.
  A na froncie wschodnim bohatersko walczy Armia Czerwona.
   Rozejm został zerwany. Bitwy znów szaleją, a Fryce zaatakują Woroneż.
  Natasza ustawia się w kolejce. Leci granat rzucony bosą stopą. Zestrzeliwuje faszystów i rozprasza przeciwników.
  Potem śmieje się ogłuszająco:
  - Jestem blondynką, która wszystkich zniszczy!
  Zoya zauważyła również w bardzo oryginalny sposób, kojąc faszystów:
  - A miodowe blondynki są fajne.
  A granat wylatuje z bosej stopy i miażdży wszystkich.
  A potem Augustine już strzela. I bardzo dokładnie. Strzela do faszystów i ćwierka w płucach:
  - Jestem super dziewczyną.
  A bose palce u nóg są również bardzo przydatne do rzucania granatem.
  Więc Svetlana uruchamia swój strój. Tym wersem rozdarła faszystów na kawałki. I ćwierkało:
  - Jestem sztandarem Ojczyzny Świętej!
  I znowu cytryna jest rzucana bosymi stopami.
  Dziewczyny ciężko walczą. Walczą jak prawdziwi bohaterowie. Są pełne niezwyciężoności.
  Natasza rozpala sobie ognisko i wlewa ołów do wynajętej armii. I nie boi się czołgów ani pocisków.
  Chociaż lecą tu głowice balistyczne. Tak, taki wściekły i zdesperowany, zdolny do wszystkiego!
  A granat odpalony leci z bosej stopy. A wraz z nim gotuje się zniszczenie i zniszczenie.
  Zoya też ustawia się w kolejce. Wykasza frytki. Szczerzy zęby w kolorze pereł i śmieje się:
  - Jestem damą, która robi super!
  A jej szczerzące zęby są po prostu zabójcze.
  A Augustyn niszczy także wroga. I kosi bez zbędnych problemów. A bose palce wystrzeliwują nowy granat.
  A dziewczyna się śmieje:
  - Pożrę was wszystkich!
  A potem Svetlana strzela rozpaczliwie. I działa niezwykle energicznie. Skoszeni przeciwnicy. A bardzo celny granat z zabójczym wypełnieniem został wystrzelony bosą stopą.
  Dziewczyna ryczy:
  - Śmierć smoczym faszystom!
  I znowu uśmiech. Te cztery dziewczyny oczywiście nigdy tego nie zrobią.
  W szczególności Gerda i Charlotte miały zamknąć kocioł - tylko dwadzieścia kilometrów.
  A dziewczyny strzelają sobie... Są niesamowite i bardzo umięśnione. Ich ciała to po prostu najwyższa rozkosz i siła.
  Ale dusze są czarne... Jak węgiel albo jeszcze gorzej.
  Na przykład Gerda wzięła i wymyśliła nową torturę. Czterech chłopców przywiązano drutem do stalowego kolca i podłączono do generatora. Im szybciej koło się obraca, tym słabsze jest porażenie prądem. A im wolniej, tym silniejszy.
  Gwałtowne zachowanie Gerdy. Zlani potem chłopcy biegają, pchają kierownicę.
  A dziewczyny Niemki z kosza rzucają pod bosymi stopami węgle. Gwałtowne zachowanie wśród dziewcząt - nic nie powiesz. Bardzo okrutny.
  Jednak sama Gerda uwielbia biegać na rozżarzonych węglach.
  Wystrzeliła więc do sowieckiego czołgu, przewróciła wieżę i powiedziała, szczerząc się wściekle do Charlotte:
  "Oto mój imiennik z Królowej Śniegu, wielka maminsynka.
  Charlotte zachichotała. Trafiła też w sowiecki czołg i zapytała:
  - I dlaczego?
  Terminator blondyn odpowiedział:
  "Poprosiła o wóz i parę butów, aby ponownie wyruszyć na poszukiwanie brata Kaia na całym świecie. A czym jest słaby boso?
  Charlotte ponownie uderzyła w sowieckie czołgi i odpowiedziała:
  - To prawda! Dziewczyna jest już przyzwyczajona do chodzenia boso i w lekkim europejskim mrozie. Mogłem wytrzymać dalsze przejście. Chodziła boso po śniegu i nigdy nie kichnęła!
  Gerda zaśmiała się i zauważyła:
  - Tak i długo chodziła boso, kiedyś przeszła pół świata. Nie buty dla dziewczynki to wielki luksus.
  A blondynka się roześmiała. W zimie eksperymentowali w ten sposób. Jechali boso i prawie nago, chłopiec i dziewczynka na zimnie. Pierwsze dziesięć minut i do ciepłej chaty. Potem dwadzieścia minut i pięć ciepłego odpoczynku. A potem pół godziny, a potem godzina. I tak przez całą noc.
  Nogi dzieci były spuchnięte z zimna. Ale chłopaki są dość zahartowani, do butów przyzwyczaili się tylko w chłodne dni.
  A potem boso pionierzy zostali przepędzeni przez węgle. Chociaż pięty dzieci stwardniały, są jak zwykle żywe i spalone. Gerda nie pamiętała dalej, co stało się z więźniami. Poszła walczyć sama. W każdym razie cała czwórka nie założyła butów od czterdziestego pierwszego roku, kiedy zaczęli walczyć na pustyni w armii Rommla. Takie są najfajniejsze dziewczyny.
  Już pod sam koniec stycznia 1946 roku. W mieście jest gorąco, a na frontach niespokojnie. Ale Natasza wciąż znajduje dla siebie czas na pisanie arcydzieł. A o przestrzeni pisze się tak łatwo i przyjemnie.
  Tu znowu naziści atakują. Dziewczyny trafiają na faszystów celnymi strzałami, nokautując adwersarzy.
  I rzucają granaty bosymi stopami.
  Jednak wojownicy wymyślili coś innego. Tutaj wzięli na przykład i podłączyli prąd. I wstrząsali nazistami wyładowaniami elektrycznymi. A same dziewczyny usmażyły pięty.
  Dziewczęce szpilki są takie okrągłe, różowe, bardzo przyjemne dla oka i dotyku.
  Niemcy i zagraniczne dywizje były tak przestraszone, że wycofały się...
  Natasza, oblizując usta, zauważyła:
  - Dzięki Bogu Svarogowi!
  Zoya zgodziła się z tym:
  - To naprawdę wielki Bóg! Ale Jezus jest także wielkim Bogiem! Więc przyszłość należy do nas!
  A dziewczyny mrugnęły do siebie.
  Augustine wyszczerzyła zęby i zasugerowała:
  - Kupmy coś do picia? Na przykład dobre wino, które jest pieniste z drożdżami!
  Swietłana entuzjastycznie podniosła:
  - Otóż to! Wino z przyprawami! Tak dobrze spala tłuszcz!
  Natasza roześmiała się:
  - I nie mamy tłuszczu! Generalnie jesteśmy wojownikami o ciałach jak stal!
  Zoe wykrzyknęła:
  - Wtedy zwycięstwo na pewno przyjdzie do nas!
  Augustyn zgodził się z tym w stu procentach:
  - Na pewno będziemy mieli szczęście! Choć wojna trwa już rok!
  Natasza rozszerzyła oczy i pisnęła:
  - Co za horror!
  A dziewczyny przeżegnały się jednocześnie.
  I w tym innym miejscu to się działo.
  Tutaj Natasza ponownie została zmuszona do przerwania. Faszyści wspięli się ponownie jak ropucha, żeby się wić. Dziewczyny spotkały ich potężnymi ciosami.
  Zmiatali faszystów celnymi i celnymi strzałami, a potem także rzutami bosymi stopami granatami.
  Dziewczyny walczyły rozpaczliwie.
  Ale walka była bardzo ciężka. Jednemu z pionierów odstrzelono głowę. Ale Natasza pocałowała chłopca w usta i pisnęła:
  - Będziesz w Irii w sercu Rod!
  I znowu, gdy rzuca granatem bosą stopą. Niemiecki czołg się przewraca. A jej wałki kręcą się ze strachu, z trzaskiem i metalem.
  Wszystko idzie bardzo dobrze.
  Dziewczyny to wybitne atlety i wojowniczki. Jeśli walczą, to nic ich nie przebije.
  Zoya też rzuca granatem bosą stopą i mówi:
  - Biała Rosja nie ugnie się pod nazistami!
  Prowadzi ogień i Augustyn, mówiąc z otępiałą wściekłością:
  - Jestem wojownikiem, który nigdy się nie ugina! I nawet zdradziecki Szatan nie przechyli świętej Rosji!
  A obnażone zęby wojownika walczącego z ogniem błyszczą jak wielkie perły.
  A Swietłana też strzela. Zmiata faszystów i obnaża równie duże i agresywne zęby:
  - Nie ulegam faszyzmowi! Chwała komunistycznej Rosji!
  A wszystkie cztery dziewczynki wykrzyknąć chórem:
  - Chwała nowemu porządkowi rosyjskich bogów-demiurgów!
  A bosymi stopami będą rzucać śmiertelne ładunki! I to jest świetne!
  Luty 1946... Niemcy w końcu zdołali połączyć swoje nacierające macki i odciąć te części Armii Czerwonej, które znajdowały się na zachód od Donu.
  Wojska radzieckie walczyły z nazistami, teraz są całkowicie otoczone. Ale walczyli bardzo dzielnie.
  Cały batalion dziewcząt odpierał ataki Fritzów. Piękne i krągłe wojownicy, woleli walczyć tylko w jednych majtkach.
  A to dało im bajeczne właściwości i witalność. A co za atrakcyjni wojownicy, kiedy potrząsają nagimi piersiami. A sutki piersi są tak szkarłatne i błyszczące.
  Dziewczyny walczą i odpierają atak czarnej piechoty. W armii niemieckiej jest wielu Afrykanów. Rzuć je jak mięso armatnie. A Hindusów jest wielu.
  Chociaż Indie właśnie zostały schwytane przez Niemców, większość przedstawicieli tego narodu jest dostarczana przez Brytyjczyków na rzeź. Aby uniemożliwić im uzyskanie niezależności.
  Najwyraźniej Hitler lituje się nad swoimi klonami bojownikami.
  A Niemcy wciąż się posuwają. Afrykanie i Arabowie są porzucani... Bitwy gotują się jak oliwa przy ognisku o kolosalnych rozmiarach.
  Angelica jest strażniczką, a dowódca batalionu rzuca bosą stopą granat i krzyczy:
  - Ani kroku do tyłu!
  Malwina, dziewczyna o złotych włosach, podnosi:
  - Nie wycofuj się i nie poddawaj się!
  A także rzuca granatem bosą stopą.
  Potem dziewczyna potrząsa nagimi piersiami.
  Wspaniała Oksana, blond terminatorka, również krzyczy. I rzuca cytrynę gołymi palcami:
  - Nie wpuścimy wroga do Stalingradu!
  Angelica potrząsając nagą, pełną piersią mówi:
  - Oczywiście, że nie!
  I znowu leci granat rzucony bosymi palcami. Który rozprasza przeciwników.
  A potem Akulina wystrzeliła z bazooki. Również boso dziewczyna o blond włosach.
  A z gołą piętą wyśle granat. Jak rozproszyć nazistów we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna pisnęła:
  - Niech stanie się światłość i raj!
  Oksana odwróciła się i syknęła, kosząc czarne myśliwce:
  - Tak, Rosja jest sławna!
  I znowu rzuciła granatem bosą stopą. Sam blondyn jest w jego umyśle. Kiedyś naziści ją torturowali. Nasmarowali olejem nagie podeszwy stóp dziewczynek. A w oddali ustawili piecyk. Ogień prawie dotknął błyszczącej podeszwy dziewczyny.
  Oksana bardzo cierpiała, ale zacisnęła zęby i wytrzymała. Niemcy strzelali z niego przez około dwadzieścia minut. Zostawili pęcherze na podeszwie. Jechali przez tydzień, a tortury trwały od nowa.
  Oksana była smażona na kociołku w każdy piątek, aw poniedziałek bili go gumowymi wężami, aw środę przepuszczali przez jej ciało prąd. Torturowali mnie trzy razy w tygodniu. Co więcej, prawie bez pozostawiania śladów na ciele.
  Dziewczyna znosiła to przez cztery miesiące, ale nic nie powiedziała nazistom. Następnie trafiła do obozu zagłady. Ale po drodze Oksanie udało się uciec.
  Oczywiście jej nienawiść do nazistów jest wielka. Jakie tortury zastosowano przeciwko niej.
  Oksana rzuciła granatem bosą stopą. Rozproszyła Arabów we wszystkich kierunkach. I pamiętałem.
  Kiedy ogień liże nagie podeszwy, czujesz się, jakbyś był zanurzany we wrzącej wodzie. Ból jest ostry i długotrwały. Olejek zapobiega poparzeniom skóry, a ciepło regulują profesjonalni kaci. I boli, boli.
  Oksana w tej chwili próbuje wyobrazić sobie coś abstrakcyjnego.
  Jakby była księżniczką. I została schwytana. I prowadzą do egzekucji. Oczywiście po śniegu trzeba chodzić boso. A obcasy są gorące.
  Ale księżniczka idzie do siebie z podniesioną głową. Nie upokarza się i nie chce się poddawać. Chociaż ma tylko jeden rozdarty wór po uda. A piękne ciało jest ledwo zakryte. A setki mężczyzn i chłopców patrzy na nią, a nawet pokazuje swoje języki.
  Ale bosa księżniczka nie jest zawstydzona. Podchodzi do siebie, chodzi dumnie z wypiętą klatką piersiową, a nawet śpiewa;
  Przestrzeń pomalowana jest na czarno ponure światło,
  I wydaje się, że gwiazdy wyblakły na orbitach!
  Chcę miłości, w odpowiedzi słyszę - nie,
  Serca zakochanych są łamane odbiciami!
  
  Modlę się mój książę przyjdź do mnie ,
   Wypłakałem w żalu oceany łez!
  Zerwij wszystkie łańcuchy uprzedzeń
  Chcę, żebyś przekazał prawdę ludziom!
  
  Miłość jest ważniejsza niż obowiązek i korony
  Jeśli tego potrzebujesz, zdradzę ojczyznę!
  A ukochaną moją osadzę na tronie,
  W końcu mój książę jest mi droższy niż życie!
  A potem wspina się po drewnianych stopniach na rusztowanie. Po zimnym, palącym śniegu jej bose stopy odczuwają błogość dotknięcia dębu.
  Ogromny kat w czerwonej szacie ostrzy siekierę. Stalowe ostrze lśni w mroźnym styczniowym słońcu. Żebraczka, boso księżniczka powoli zbliża się do bloku.
  Kat patrzy na nią iw jego oczach czyta się rozczarowanie. Miał nadzieję, że katu dostanie bogatą suknię i biżuterię księżniczki.
  Ale wszystkie ubrania, buty, biżuterię dostojnej osoby podczas najazdu zostały zerwane, układając je do wspólnego stosu.
  Potem chcieli zgwałcić księżniczkę. Ale sam król chciał tego spróbować. I uczyń go swoją konkubiną. Ale ugryzła najeźdźcę tak mocno i tak boleśnie przesunęła kolanem w pachwinie, że stracił zdolność bycia mężczyzną na długi czas.
  W tym celu księżniczka miała zostać stracona. Prawie pogodziła się ze śmiercią, mając nadzieję na znalezienie szczęścia w innym życiu.
  Ale było jeszcze wcześnie.
  Herold odczytał oskarżenie. Wtedy to, czego nie przypisano księżniczce. I czary, czary, uwodzenie paziów, morderstwa i podżeganie do wojny. Dopiero na samym końcu przedstawiono jej zamach na życie króla.
  I tak jest zimno, stoją półnagie na mrozie i wietrze. I chcę, żeby to się szybciej skończyło.
  Jednak na próżno miała nadzieję, że jej głowa zostanie po prostu odcięta. Werdykt mówi, że zamiast humanitarnie odrąbać głowę, księżniczka zostanie poddana publicznym torturom. I będą ją torturować, aż umrze.
  Dwóch asystentów katów rzuciło się do księżniczki. Zerwali jej wór, pozostawiając ją zupełnie nagą. Potem wykręcili jej ręce, wciągnęli ją na stojak. Zaczęli wznosić się wyżej, a bose stopy księżniczki były przyciśnięte do bloku. Zostały nagle wypuszczone w dół, skręcając stawy. A potem bicze spadły z pełną parą na muskularne ciało dostojnej osoby.
  Dziewczyna mocniej zacisnęła zęby.
  Tak, Oksana ma rozwiniętą wyobraźnię. Potrafi to sobie wyobrazić.
  A teraz rzuca gołą stopą granat. I rozprasza faszystów we wszystkich kierunkach, odrywając im ręce i nogi.
  Dziewczyna ma ogromne przyspieszenie i zamiatanie.
  A przecież na topie jest batalion dziewczyn z gołymi nogami i gołymi piersiami !
  Nigdy się nie poddadzą i walczą jak orły.
  Sierpień przeszedł pod zmasowany ostrzał artylerii hitlerowskiej. Naziści próbowali wykończyć jednostki sowieckie odcięte za Donem. A nawet rozwijać ofensywę na Półwyspie Taman.
  Bitwy szalały, a czerwoni żołnierze nie wycofali się. A jeśli Niemcy posuwają się naprzód, to kosztem kolosalnych strat. Mimo to dotychczasowe bitwy toczyły się bardziej pod dyktando Niemców. Choć powoli, posuwali się do przodu. Rostów nad Donem upadł, a naziści czołgali się w kierunku Kaukazu. Turcy też próbowali zaatakować.
  Walki szalały w pobliżu Erewania. Tam też batalion kobiecy walczył z Turkami.
  Dziewczyny, odsłaniając swoje muskularne ciała, w samych majtkach odzwierciedlały nadrzędne siły Turcji.
  Wojowniczka Ksenia walczy. Prawie całkowicie nago. Opalone, nagie kolana obijały się o skały. Dziewczyna boso rzuca granat i zabija Turków. Pokazuje zęby.
  Staje w kolejce, kosi Osmanów i mówi:
  - Jestem wojownikiem, który jest ponad twoją agresją!
  Fajna wojowniczka Vladlena również strzela bardzo dobrze.
  Piękna dziewczyna, ścinająca Turków. I desperacko opierając się, wojowniczka wzięła i rzuciła bosą stopą cytrynę.
  Rozbiła Turków na podarte kawałki mięsa.
  Wtedy dziewczyna ryknęła:
  - Jestem odważną pięknością!
  Ksenia również rzuca granatem bosą stopą. A Turcy mają to prosto pod uszami.
  Dziewczyny są naprawdę świetnymi wojownikami. Są tacy bystrzy i wściekli. Ich mięśnie lśnią od wysiłku.
  Oto Alenka, dziewczyna, prawie całkowicie naga. Również nagie palce stóp rzucają śmiertelny, uderzający element. Rozpędzają Turków we wszystkich kierunkach.
  Dziewczyna uśmiecha się i śmieje ogłuszająco, pokazując język:
  - Jestem gwiazdą zwaną Słońcem!
  A piękna kobieta mruga okiem bardzo elegancko. Rozpaczliwe piękno w niej i wzniosłość myśli.
  Ksenia też nie śpi. Bosą stopą rzuca granat. I jak butelki strącone przez rower, zabici Turcy latają we wszystkich kierunkach.
  Ksenia jest już kapitanem według rangi.
  Pamięta, jak Suworow zniszczył Turków. Nie zwykła dziewczyna. Tak, było tak, że przeważające siły Turcji zostały pokonane.
  Tu znowu leci granat rzucony bosą stopą. I znowu giną Turcy.
  Mimo to Imperium Osmańskie po wahaniu opowiedziało się po stronie III Rzeszy. Cóż, w tej wojnie zginęło już wiele setek tysięcy Turków. Do tej pory Turcy byli w stanie schwytać tylko Batumi i otoczyć Erewan. Ale wtedy Armia Czerwona zdołała odblokować stolicę Armenii.
  W bitwach radzieckie czołgi walczą w większości z brytyjskimi i amerykańskimi czołgami sprzedanymi Turcji na kredyt. No też przestarzały niemiecki.
  Jest nawet T-4.
  Oto Ksenia, umiejętnie rzucając granatem bosą stopą i wybijając taki samochód. Potem bełkotała:
  - W imię sowieckich technologii!
  Vladlena również ustawiła kolejkę do Turków. Rzucili granat bosą stopą, zabijając Turków.
  Dziewczyny są bardzo chartami.
  Oto Varvara strzelająca z bazooki na "Panther". Również dziewczyna jest bardzo piękna i tylko w majtkach.
  Bardzo seksowny i głośny z wyglądu.
  Jako taki lupanet piękności, góry trupów od razu sumują się. To jest dziewczyna.
  Naprawdę terminator terminatorów.
  A potem znowu gołymi palcami naciśnie i uderzy. Naziści są sto razy twardsi niż wcześniej. A dziewczyna wciąż strzela i bije Turków.
  Turcy postanowili zemścić się za wszystkie wojny, które przegrali z Rosją. Więc bicie będzie dla nich.
  Dziewczyny przypalają się i przypalają.
  Barbarzyńca boso, ryczy:
  - Niech żyje geniusz Stalin.
  Chociaż jest luty 1946, a Stalin już od roku ponosi klęskę po klęsce. Tak, bez szczęścia przywódcy ZSRR wszelki opór poszedł nie tak. A ogień wojny całkowicie płonie.
  Oto dziewczyna Marusya, bardzo duża i zdrowa, o jasnych blond włosach. Wziąłem go i bosymi stopami wysłałem całą masę granatów. Zestrzelił amerykańskiego Shermana. I ćwierkało:
  - Tak, dla Rusi komunizmu!
  A jej ubrania składają się tylko z majtek. Fajna dziewczyna. Tak zabawny.
  A oto kolejna dziewczyna Anastasia. Rzuca też śmiercionośny granat z przykręconą paczką wybuchową. A Turcy otrzymują mocny cios w twarz.
  Anastasia ćwierka i potrząsa nagimi piersiami:
  - Jestem wojownikiem światła!
  Ksenia odpala granat bosą stopą. Walenie w Turków i ćwierkanie na całe gardło:
  - Wygramy! I nigdy się nie poddamy!
  Alenka potwierdza, również rzucając granat bosą stopą:
  - Nie! Nigdy się nie poddamy!
  I ustawia Turkom kolejkę.
  Vladlena kosi Osmanów i mówi:
  - Jedziemy chwalebną drogą Suworowa!
  I pokazuje swój długi język!
  Akulina też rządzi. Wspaniała blondynka. Jak Turek sam siebie niszczy. Po prostu będziesz podziwiać. Bazgroły do siebie i bazgroły.
  I mruga w szaleństwie.
  Oto jej bosa stopa znowu rzuca granatem. A rzeź przelatuje przez Turków. Bez dawania im szansy.
  Angelica też, ten rudowłosy diabeł, nie cofa się. A także bardzo trafnie powala Turków. A jej bosa stopa pracuje bardzo konstruktywnie. I tłucze krew jak kurz z dywanów.
  A potem do bitwy wkracza artyleria dużego kalibru. I bije Turków.
  Ale dziewczyny w majtkach są świetne.
  Tutaj walczy również Nicoletta. Dziewczyna jest prawie naga. Boso i bardzo ładna. Walczy też rozpaczliwie. I dla siebie miażdży Turków.
  Tutaj oddała Churchilla zakupionego przez Turków na kredyt. Dziewczyna śmieje się:
  - Jestem cudowną pięknością! Chociaż zawsze boso!
  I wrzucić granat gołą piętą.
  A potem dziewczyna ponownie rzuci śmiercionośnym granatem, dziką i diabelską siłą. I tak mocno bije. A potem dziewczyna wystrzeliła granat z procy.
  Tutaj jest zmuszona przerwać i strzelać do samolotów Hitlera. Rzuca granat bosą stopą. Zestrzeliwuje szturmowca i woła:
  - Zwycięstwo!
  Zestrzelił wroga i syknął:
  - Chwała wielkiemu komunizmowi...
  A teraz Turcy już się kończą. Niemożność zdobycia Erewania i wypełnienie podejść trupami.
  Veronica rzuca granatem bosą stopą. Rozprasza Niemców i piszczy:
  - Niech Rosja będzie przede wszystkim!
  Victoria też strzela. Rzuca granat bosą stopą i piszczy całymi płucami:
  - Niech przyszły świat będzie nasz!
  Co więcej, już piękna dziewczyna Juliana zastrzeliła się bez żadnej ceremonii.
  A także rzuca granatem bosą stopą. A frytki były bardzo rozproszone.
  Dziewczyna ćwierkała:
  - Jestem szaloną tygrysicą!
  A potem Anna też jest jak ogień. A bosą stopą wystrzeli granat bardzo skośnie, rozbijając oddziały Hitlera jak szkło.
  A on mówi:
  - Psychologia zwycięstwa! Demokracja przeznaczenia!
  A wtedy Matryona wystrzeli całą skrzynię materiałów wybuchowych. I jak wysadzi nazistowskich żołnierzy. I będzie ryk:
  - Za Rosję na wysokościach kosmicznych!
  Dwie piękne dziewczyny jadą na lekkim czołgu "Manugst" -2. Ładny samochód z dwoma karabinami maszynowymi. Pancerz nie jest zbyt gruby, ale mieści karabiny maszynowe. Opływowy kształt. Dziewczynki Olga i Zhenya są w środku, leżą i gryzmą do Niemców.
  Niezły samochód - prędkość to czterdzieści kilometrów na godzinę. Doskonała zdolność przełajowa. I gąsienica.
  Dziewczyny oblewają niemieckich żołnierzy ołowiem i śpiewają;
  O ojcze, miesiąc jest jasny,
  Że nie świecisz jak dawniej,
  Nie jak dawniej, nie jak dawniej,
  Cały chowasz się za chmurami, Okrywa
  Cię straszna chmura!
  Jak mieliśmy w świętej Rosji.
  W świętej Rosji, w kamiennej Moskwie.
  Na Kremlu było w chwalebnym mieście,
  Niedaleko Iwana, niedaleko Wielkiego,
  W katedrze było w Archangielsku,
  Jak prawy miał chór:
  Młody łucznik stoi na zegarze, Stoi
  na zegarze, modli się do Boga ,
  Płacze jak rzeka płynie, Płacze
  - łzy płyną strumieniami ,
  Uderza drzewcem w trzcinę,
  Berdysz laską o serową ziemię:
  "Och, goj, matko serowej ziemi,
  Ty rozpościerasz się na wszystkie strony,
  Otwierasz, tablica grobowa,
  Rozwiń, złoty adamaszku!
  Powstań, powstań, prawosławny car,
  prawosławny car Aleksiej Michajłowicz!
  Spójrz na swoją rodzinę,
  na Świętą Ruś, na Matkę
  Moskwę, Matkę Moskwę, sierotę!"
  Dziewczyny śpiewają do siebie i miażdżą Niemców. Przechodzą po trupach i zostawiają krwawy ślad gąsienic. To są dziewczyny. Również w zbiorniku są prawie nagie, w samych majtkach i boso. Ale bardzo ładne dziewczyny.
  A Niemcy ponoszą kolosalne straty od ognia. Ciężkie i szybkostrzelne karabiny maszynowe. A dziewczyny są bardzo dokładne. Armia carska jest dobrze wyposażona.
  Jest też kilku japońskich naukowców porwanych przez departament Berii dla Rosji. Najpotężniejszy bombowiec "Ilya Muromets" -4 na świecie w tym czasie leciał, aby zbombardować Niemców. Pierwszy na świecie samolot z dziesięcioma silnikami. Osiemnaście karabinów maszynowych, dwanaście działek lotniczych i trzydzieści dwie tony bomb. To jest samochód.
  A także dziewczyna w powozie. I prawie nago, w jednym kostiumie kąpielowym. Jest bardzo piękna i seksowna.
  Wojownik, dowódca bombowca Ilya Muromets -4, Valentina. Bardzo piękna i krągła blondynka. Konieczne jest, aby samochód zwolnił i zakrył niemiecki bunkier celnym rzutem bomby.
  Żołnierze Hitlera są silni i zdyscyplinowani. Strzelają do rosyjskiego potwora. Ale wojowniczki odpoczywają. Osiem karabinów maszynowych dosłownie zmiata niemiecką piechotę. Padają rozdarci żołnierze armii niemieckiej.
  Złotowłosa Łada prowadząca ogień uśmiecha się zaciekle. Dziewczyna nawet zdjęła stanik, aby lepiej się skoncentrować. I potrząsa nagą klatką piersiową. Po prostu cudowne piękno. Jest w niej tyle wdzięku i dokładności. Sama Łada jest chuda, ale żylasta, a jej talia jest cienka jak osa.
  Galina strzela też z karabinów maszynowych do Niemców. Jest także dziewczyną, piękną i krągłą. Bosymi stopami naciska spust. A twarz jest taka ładna. Nie wojownik, ale po prostu super dziewczyna.
  Galina mówi z uśmiechem:
  - Na chwałę ojca króla!
  Agresywna i wspaniała, ze złotymi włosami, Lada potwierdza:
  - Zmieśćmy Judasza!
  Valentina bosą stopą wciska pedał. Na niemiecki bunkier spada tonowa bomba. To jest destrukcyjna moc. "Ilya Muromets" -4, przyspiesza, aby uniknąć trafienia odłamkiem. Bunkier eksploduje, wyrzucając słup dymu.
  Dziewczyny krzyczą zgodnie:
  - Uderzyć! Dali Fritz!
  I biły z rozkoszy bosymi stopami. Tak, to dziewczyny, które są w stanie pokonać Niemców. Walczą, marząc o świecie, w którym ludzie nigdy nie będą zabijać.
  Na przykład na myśliwcu Falcon ściga się pilot Alice. Taka piękna dziewczyna, blondynka z domieszką czerwieni we włosach. Szczupła dziewczyna, prawie naga.
  Bosą stopą naciska pedał i wykonuje manewr. A potem się zastrzelił. Zestrzeliwuje niemiecki samochód z karabinu maszynowego dużego kalibru. Sprawia, że płonie i mówi:
  - Urodziłem się, by służyć carowi Stalinowi! Dziewczyna jest całkiem fajna, a z błękitną krwią, huzar!
  I przyspiesza prędkość "Sokoła". Być może rosyjskie samoloty są najlepsze na świecie.
  A już na froncie pojawił się cięższy i doskonalszy czołg stworzony przez wnuka wielkiego Mendelejewa. Pojazd z dwoma szybkostrzelnymi działami i dwudziestoma sześcioma karabinami maszynowymi. A takim kolosem sterują też dziewczyny.
  I jest rosyjski czołg miażdżący Niemców. Co więcej, z mocnym silnikiem wysokoprężnym, dość przejezdnym i zwrotnym.
  Dziewczyny w czołgu śpiewają;
  Nasza ukochana przez Boga Rosja,
  Hojna, dobrze prosperująca ziemia ...
  Cóż, monarchowie są piękniejsi, piękniejsi -
  Ojcze carze Mikołaju!
  A czołg miażdży niemieckich żołnierzy swoimi gąsienicami. Już dosłownie wnętrzności wypełzają i wypływają z gąsienic strumyków krwi.
  Dowódca czołgu Tatiana Krupska mówi:
  - Tak, wygramy dla Rosji!
  Nawiasem mówiąc, dziewczyna pochodzi z książęcej rodziny i walczy tylko w majtkach. Ale tak, w tym samym czasie uroczy. Ma wielką wewnętrzną siłę.
  Bosą stopą dziewczyna naciska pedał i mówi, szczerząc zęby i śmiejąc się.
  - Jesteś największym carem Stalinem, przywódcą ZSRR!
  A wojownicy są pewni, że takim czołgiem dotrą do Berlina. A pewność siebie wszystkich wojowników i wojowników rośnie.
  Natasza ogarnięty entuzjazmem zaczęła komponować i śpiewać. Reszta dziewczyn szczęśliwie odebrała;
  Naszym przeznaczeniem jest walka o Świętą Rosję,
  Jesteśmy dziewczynami, które w sercu są gigantami...
  Faszysta chciał ziemi sowieckiej,
  Ale zawsze jesteśmy zjednoczeni z Rodem!
  
  Niech nasza Rosja będzie w wiecznej chwale,
  Hordy Czyngis-chana nas nie podbiją...
  Walcz za Ojczyznę i nie bój się
  Zmiażdżymy każdego drania!
  
  Gwałtowni faszyści wepchną nas w róg,
  Uwierz mi, nikt nie może pokonać Rosji ...
  Przecież Jezus Najwyższy Bóg jest z nami,
  I nie noś bzdur Fritza!
  
  Wszyscy wiedzą, że Ojczyzna jest nam dana,
  O zacięte zwycięstwa bez znajomości ciemności...
  Straszny Szatan wyszczerzył zęby ,
  Cała koszula nasiąknięta krwią!
  
  Dla członka Komsomołu nie ma słowa na tchórz,
  Dla dziewczyn przeszkody nie są znaczące...
  Biały Bóg pomoże nam Jezu,
  Nieśmiertelność będzie najwyższą nagrodą!
  
  Bardzo dzielnie walczyliśmy pod Moskwą,
  Mimo, że Niemcy używają niesamowitej siły...
  Walczył półnagi, boso,
  I wierzę, że zwycięstwo na pewno nadejdzie!
  
  Wielkość żołnierzy rosyjskich żyje dalej
  I nigdy nie ulegnie faszystom...
  Pozwoliliśmy Fritzom zaszaleć,
  Że nie powstało bardzo brudne błoto!
  
  Tak Hitler, jesteś przebiegły i przebiegły,
  Jest w stanie uchwycić nawet połowę świata ...
  Ale Stalin jest także walecznym orłem,
  Nie rób sobie idola!
  Żadnych członków Komsomola, wiedzą, żeby się nie wycofywać,
  Nie boją się nawet mrozu...
  A frytki wkrótce zamienią się w grę,
  W końcu Rosjanie zawsze potrafili walczyć!
  
  Rosja to ojczyzna miłości
  I zrobi prezent komunizmu ...
  Nie ma potrzeby budowania oceny na krwi,
  Z uśmiechem bezwstydnego odwetu!
  
  Tak, Führer chce nas złapać za gardło,
  I przechyl Rosję w całym bloku ...
  Ale zaciekle walczymy o pięć
  W końcu Stalin jest z nami w burce i czapce!
  
  Jest wspaniałym wojownikiem, który wszyscy znają
  A członkowie Komsomołu zawsze będą boso ...
  I wepchnijmy Hitlera w brodę,
  Nasze warkocze płoną jasnym ciepłem!
  
  Wojownicy są naszym przeznaczeniem
  Zmiażdżymy ogromną Panterę...
  Chociaż Adolphus wywołał zły chaos,
  Pokażemy mu normę i miarę!
  
  Nie ma mądrzejszego i silniejszego Stalina,
  Jest przywódcą kraju wielkiego giganta ...
  A Fritz jesteś silniejszy niż dziewczyna bije,
  Po tym wszystkim, zawsze jesteśmy zjednoczeni w walkach!
  
  Za osiągnięcia budujemy całą serię,
  Dążymy do gwiazd jak ptak o jerzych skrzydłach...
  I będzie głośny wynik,
  Takie dziewczyny, dumne orły!
  
  
  
  
  
Оценка: 9.00*3  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"