Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Aleksandro Iii Kaj Turkio

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nun cara Rusio devas batali kun la grandega Otomana Imperio. Tamen tio ne ĝenas Aleksandro la 3-a. Krome, ili subtenas belajn knabinojn - la servistojn de la rusaj Dioj-demiurgoj. Do vi povas batali kaj venki.

  ALEKSANDRO III KAJ TURKIO
  KONOTACIO
  Nun cara Rusio devas batali kun la grandega Otomana Imperio. Tamen tio ne ĝenas Aleksandro la 3-a. Krome, ili subtenas belajn knabinojn - la servistojn de la rusaj Dioj-demiurgoj.
  Do vi povas batali kaj venki.
  Rusujo vi estas bela lando,
  En kiu sidas la granda reĝo...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni de Kin,
  Por ke la mondo fariĝu vera paradizo de lumo!
  
  La granda Aleksandro estas monarko tie,
  De la speco de imperiestroj de la Patrujo ...
  Kaj estas vere, ke li estas potenca en faroj,
  Li batalas por Rusio, ne ŝparante sian vivon!
  
  Ĉio estos homoj bone konas
  La Romanov estas fidindaj uloj...
  Vi akrigis kredu la ĉizilon
  Kaj baldaŭ estos glora kalkulo!
  
  Ne kredu, ke Rusio dronas la carojn,
  Ne suĉu la Patrujon en marĉo...
  Vi rompos la hordon de ŝtalo en batalo,
  Tiel ke ĝi estis glora antaŭe kaj nun!
  
  En nenio ni ne cedos, kredu la malamikon,
  Ni antaŭeniras por la Patrujo sur flugiloj ...
  Mi fleksos la armeon kiel pokero,
  Triumfu Habel, ne Kain!
  
  Ni ne konas ke homoj dubas
  Ke la lumo brilas tiel hele...
  Kaj ni ŝarĝos en la infero per pugno,
  Lasu la respondon esti realaj homoj!
  
  Jen mia patrujo plena de amo,
  Ŝi povas fari la mondon pli bona loko...
  Vi ne povas konstrui sukceson sur sango
  Servu pli bone la kavaliroj de Rusio!
  
  Kiam estis simpla kamparana plugilo,
  Poste venis la traktoro, la kultivisto...
  Kiu estas malantaŭ la stagnado, estas rigardata kiel tre stulta,
  Kaj por progreso venas la saĝ-oratoro!
  
  Ĉi tie nia Patrujo fariĝos pli forta,
  Vi ne perdos en batalo, kredu min...
  caro Aleksandro vi frakasas la hordon,
  Batu la knabinojn pli forte ol la kontraŭulojn!
  
  Mallonge, Marso estos sub la kalkano,
  Kaj ni flugos pli krute al Venuso...
  Post ĉio, nia lernejo estas simple la plej alta klaso,
  Ni estas helaj, sed la malbonaj bestoj estas grizaj!
  PROLOGO
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova plenumis la sekvan taskon de la Rusaj Demiurgaj Dioj. Ĉi-foje ili batalis kun Devlet Gerai , kiu en 1571 marŝis kun grandega armeo al Moskvo.
  En reala historio, la ducentmila armeo de Devlet Giray povis bruligi Moskvon kaj mortigi dekojn da miloj da rusaj homoj. Sed nun paro da senmortaj infanoj, kaj kun ili kvar pliaj belaj knabinoj - la filinoj de la dioj, baris la vojon al la krimeaj tataroj. Kaj ili decidis doni grandan kaj decidan batalon.
  Oleg Rybachenko portis nur pantalonon, kun nuda muskola torso. Li aspektis proksimume dekdujara, sed la muskoloj de la knabo distingiĝis per tre akra reliefo kaj profunda desegno. La knabo estis tre bela, lia haŭto estis ĉokolado pro sunbruliĝo, li estis kiel juna Apolono, fandita en bronzo, kaj liaj haroj estis blondaj, iom ora.
  Per la nudaj fingroj de siaj infanaj piedoj, la knabo ĵetis mortigan bumerangon, kaj kantis:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ni feliĉigu la mondon
  La torĉo de la universo estas la lumo de Rusio!
  Post tio, Oleg okazigis ventomuelejon per glavoj, kaj la faligitaj tataroj falis.
  Margarita Korshunova ankaŭ estis plenkreskulo en pasinta vivo, kaj eĉ maljuna verkisto. Kaj nun knabino ĉirkaŭ dekdujara, nudpieda en tuniko. Ŝia hararo estas bukla kaj la koloro de ora folio. Ŝi moviĝas kiel Oleg pli rapide ol gepardo, kaj tranĉas la hordojn de la krimeaj stepaj loĝantoj, kiel la klingoj de helikopteraj helicoj.
  La knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetas ŝtalan, akran diskon, detranĉante la kapojn de la nukeroj kaj kantis:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin,
  Ni mortigu ĉiujn malbonulojn!
  Post tio, la senmortaj infanoj prenis ĝin kaj kiel ili fajfis. Kaj la konsternitaj kornikoj svenis, falis malsupren, kaj pugnobatis la kraniojn de la progresantaj trupoj de la hordo per siaj bekoj.
  Devlet Giray kolektis grandegan armeon. En la kampanjo, preskaŭ ĉiuj viroj de la Rat -Ĥanlando kaj multaj pli da Nogajoj kaj turkoj. Do la batalo estos tre serioza.
  Natasha estas tre bela kaj muskolforta knabino. Ŝi portas nur bikinon kaj ŝia hararo estas blua.
  Ŝi tranĉas la Hordon per glavoj, kaj ŝiaj nudaj fingroj de knabinecaj gamboj ĵetas diskojn kiuj fortranĉas iliajn kapojn.
  Sed la nuda, sunbrunigita genuo trafis la ĥanon en la mentono. Kaj la makzelo falis.
  Nataŝa kantis:
  - Estos novaj venkoj,
  Novaj bretoj estas supren!
  Zoya ankaŭ batalas kiel la plej batalema kaj agresema terminatoro. Kaj ŝiaj nudaj fingroj de knabinecaj kruroj ĵetas venenajn kudrilojn. Kaj ankaŭ glavoj senprobleme tranĉas kapojn.
  Zoja pepis, montrante la dentojn:
  Ĉio estas mojosa en nia armeo,
  Ni venku la malbonulojn...
  La reĝo havas serviston Malyuta,
  Por malkaŝi la perfidon!
  Augustine ankaŭ batalas kun tre granda svingo de glavoj. Kaj ŝiaj armiloj estas nur mortigaj kaj tre detruaj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas pinglojn, kiuj mortigas multajn tatarajn militistojn.
  Aŭgusteno kantis:
  - Malyuta, Malyuta, Malyuta,
  Granda kaj glora ekzekutisto...
  La knabino sur la rako estis pendigita malvarmeta -
  Akiru ĝin per vipo, sed ne ploru!
  Kaj la kuproruĝaj haroj de la knabino flirtas en la vento, kiel proleta standardo, per kiu ili sturmas la Vintran Palacon.
  Svetlana ankaŭ batalas per glavoj kaj fortranĉas la kapojn de nukers. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas eksplodan pakon de detruo. Kaj la amaso da nukeroj falas disŝirita kaj mortigita.
  Svetlana kuĝis:
  - Gloro al la Rusaj Demiurgaj Dioj!
  Kaj denove, kun siaj nudaj piedfingroj, li prenos kaj ĵetos akrajn stelojn ĉi-foje.
  La ses militistoj kaptis la armeon de Devlet Giray tre forte. Kaj kompreneble, la nudaj piedoj de infanoj kaj knabinoj tute detruas la hordon.
  Kaj la glavoj en la manoj ankaŭ estas ege efikaj.
  Sed Oleg Rybachenko komprenas per sia menso de eterna knabo, ke tio ne sufiĉas.
  Kaj jen li fajfas kun Margarita, kaj denove miloj da kornikoj ricevas koratakon. Kaj ili falas konsternite kaj trapikas la razitajn kapojn de la tataroj per siaj bekoj.
  Kaj Nataŝa tranĉis per glavoj. Kun la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis pizojn kun eksplodaĵoj.
  Kaj ŝiris multajn nukerojn.
  Tiam ŝi deĵetis sian mamzonon, kaj kvazaŭ el skarlata cico ekbrilis fulmo. Do ĝi preterflugos kaj bruligos multajn nukerojn.
  Kaj tiel restos nur skeletoj surĉevalaj.
  Nataŝa kantis:
  - Mi estas la plej forta bebo
  Mi disbatos miajn malamikojn ĝis la fino!
  Zoya ankaŭ batalas grandskale. Kaj ŝiaj glavoj tranĉis kiel la klingoj de kultivisto. Kaj faru tre akrajn svingojn.
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetas bumerangklingojn en formo de svastikoj aŭ steloj.
  Kaj tiam ŝia mamzono forflugis de ŝia brusto, elmontrante purpurajn cicojn.
  Tiam la knabino ekkriis:
  - Mia kolosa forto,
  Mi konkeris la universon!
  Augustina batalas kun granda entuziasmo. Kaj ŝia kladentsy montras vivaĉajn turnojn. Kaj la knabino svingas ilin kiel klingoj de muelejo dum uragano.
  Kaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel io de Lenin. Kaj kiam la nuda kalkano ĵetas supren eksplodan pakaĵon kaj disŝiras ĉiujn.
  Kaj la knabino ankaŭ forĵetos sian mamzonon. Kaj ŝia rubena cico pafis kiel fajra pulsaro, kaj bruegas:
  - Por batalaj impulsoj!
  Svetlana batalas kun multe da premo. Ĉi tie ŝi elfaris teknikon per glavoj, kiu prenis kaj malkonstruis la kapojn de dekduo da nombroj.
  Tiam, kun la nudaj piedfingroj, la knabino prenis kaj lanĉis ion, kiu aspektis kiel fluganta kajto. Kaj ŝi mortigis kaj portis tiom da nomadoj samtempe.
  Kaj tiam ŝia mamzono krevis malfermiĝis, elmontrante ŝiajn fragajn cicojn. Kaj tiam la fulmo prenos kaj tiel krevos.
  Kaj ĝi fariĝis tre dolora.
  Svetlana kantis:
  Nur por la donaco de Dio
  La pastro ricevis pagon...
  En la antaŭurboj, tuta hektaro da kolao,
  Sed nun lia bato sufiĉis,
  Kaj por eviti terurajn punojn,
  Li diktas memoraĵon pri la tataroj!
  Oleg Rybachenko, tiu ĉi gaja knabo, tranĉis per glavoj kvazaŭ ili estus la klingoj de helicbatalanto kaj grincis:
  - Ho, trankvila melankolio,
  Ne disŝiru mian animon...
  Ni estas nur knaboj,
  Dioj antaŭen!
  Kaj la senmorta infano, kvazaŭ ĵetante bombon per la nudaj piedfingroj.
  Tiu eksplodos, kaj la amaso de la krimeaj tataroj disblovos.
  Tiam la knabo fajfas. La okuloj de la korvoj estis prenitaj kaj elrulitaj.
  Kaj la korvoj, perdinte la konscion, prenis kaj falis sur la razitajn kapojn de la Hordo.
  Kaj ili ramis la kraniojn per siaj bekoj.
  Kaj fariĝis mortiga efiko... La knabo kantis:
  - Nigra korvo, antaŭ morto,
  La viktimo atendas je la noktomeza horo!
  La knabino Margarita ankaŭ piedbatis helpe de nuda, ronda, infaneca kalkano, ĵetante supren detruan pakaĵon da karbo.
  Kaj li prenos kaj majuskle eksplodos.
  Post tio, la knabino faris papilian akcepton per glavoj. Ŝi ankaŭ detranĉis kapojn kaj rompis kolojn.
  Kaj kantu:
  -Nigra militisto, antaŭ morto,
  Ĉe la tombo renkontos vin!
  Tiam la knabino prenis ĝin kaj ankaŭ fajfis. Kaj la korvoj miregiĝis, kaj laŭvorte svenis. Kaj ili ankaŭ trapikis la kraniojn tra la Hordo.
  Ĉi tio estas kompleta fiasko. Kaj ekstreme mortiga.
  Jes, ĉi tiuj infanoj estas senmortaj kaj tre bonegaj infanoj.
  Sed kompreneble, ĉi tio estas nur la komenco de la batalo. Jen kelkaj pliaj knabinoj aliĝantaj al la batalo.
  En ĉi tiu kazo, la timinda tanko IS-17. Tiu ĉi maŝino havas ok maŝinpafilojn, kaj eĉ tri kanonojn.
  Alenka estas ĉi tie kun sia skipo. La knabinoj portas nur kalsonon. Precipe varma en la tanko. Kaj la muskolaj korpoj de la knabinoj laŭvorte brilas de ŝvito.
  Alenka pafis per siaj nudaj piedfingroj, batante la Muĝahidinon per eksplodemaj fragmentaj konkoj kaj kantis:
  - Gloro al la rusaj dioj!
  Anĉu Aniuta pafis helpe de sia nuda, ronda kalkano, kaj batis la malamikon per mortiga ĵetaĵo, kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Ruĝhara, fajra Alla ankaŭ prenos ĝin per la nudaj piedfingroj sur la nukerojn. Kaj ŝarĝu la malamikon mortiga.
  Tiam li pepas:
  - Gloro al la plej alta epoko de la mondo!
  Kaj jen Maria vangofrapis sian nudan, gracian piedon sur la malamikon. Kaj ankaŭ kiel maŝinpafiloj aspergos la malamikon per tutaj fluoj de maŝinpafiloj.
  Maria prenis ĝin kaj siblis:
  - Rusaj Dioj - Dioj de Milito!
  La Olimpikoj agis tre aktive kaj pafis al la Hordo. Ŝi batis ilin kun granda intenseco kaj najlis la ĉerkojn.
  Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj, kvankam konsiderindaj, premis la butonojn de la stirstango kaj ekstermis la trupojn de Devlet. Ĉi tio estas malfacila agordo de mortiga kaj detrua potenco.
  Olimpikoj kantis:
  - Por Rus Kieva venko!
  Elena korektis:
  - Ne la Kieva Ruso ĉi tie, sed Moskvio!
  Kaj la knabino prenis kaj premis la butonon de la stirstango kun la skarlata cico de sia brusto, kaj denove flugas la murdema, eksplodema fragmenta kuglo.
  Li tranĉas en la vicojn de la Hordo, disŝirante la tatarojn je dekoj.
  Alenka kantis:
  - Komunismo kaj la caro estas forto!
  Anyuta ankaŭ batalas en tre originala maniero. Kaj ŝia purpura cico ankaŭ elĵetas fortan premon sur la stirstanga butono. Kaj nun la ĵetaĵo denove frakasas kontraŭulojn ĝismorte.
  Kaj Anyuta pepis:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj jen Alla, ĉi tiu knabino kun rufa hararo, kiam ŝi frapas la malamikon helpe de sia rubena cico. Frakasos la nukerojn kaj muĝos:
  - Por pli alta komunismo!
  Kaj nun Maria batalas, kun granda entuziasmo, kaj ankaŭ tre interese batas helpe de fraga cico. Mitraloj pafis minace, kaj ni detruu la malamikojn.
  Maria tweetis:
  - Morto al la pluva drako!
  Do ankaŭ la Olimpikoj montras sian plej altan klason. Nome, cico tiel granda kiel tromatura tomato premas sur la ellasilon.
  Kaj akvumigitaj jetoj el mitralaj zonoj, kiel linio el fajraj punktoj.
  Olimpikoj kantis:
  - Al la gloro de la nova epoko de komunismo!
  Jen la knabinoj sur la supertanko!
  Jen la bataloj ĉi tie kun la Hordo kaj mirinda teamo.
  Kaj jen belaj kaj agresemaj knabinoj batalantaj en la ĉielo.
  Anastasia Vedmakova ankaŭ batalas en atakbatalanto. Kaj li trafas la Hordon de la aero.
  Kaj pafas mortigajn misilojn. Ili flugas kaj eksplodas.
  La knabino uzas nudajn, ĉizitajn krurojn por pafado, trafante la malamikon tre precize.
  Kvankam estas multaj ĉevalaj celoj. Kompreneble, la damaĝo estas grandega. Kaj ili deŝiras tutajn pecojn de la ĉevalhordoj.
  Anastasia Vedmakova ridis kaj respondis:
  - Por la granda, rusa spirito!
  Mirabela Magnetic ankaŭ aliĝis al la batalo. Kaj ni detruu la kontraŭulojn.
  Jen ĉi tiu Mirabela knabino kun oraj haroj. Kaj per nudaj piedfingroj li pecetigas la malamikon.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por potenca donaco!
  Kaj la knabino denove elŝovis la langon.
  Akulina Orlova prenis kaj denove frapis la malamikon. Kaj ŝi tre forte trafis la nukerojn per raketlanĉiloj.
  La knabino ankaŭ pafis helpe de nudaj, ĉizitaj kruroj kaj kantis:
  - Unu, du, tri, kvar, kvin,
  La tuta Hordo - mortigu!
  Ĉi tiu triumviraro planas gigantan detruon de kontraŭuloj.
  Akulina Orlova kantis:
  - Estos novaj venkoj,
  Estos novaj bretoj...
  Ĉi tie niaj avoj reviviĝas,
  Ni ne devas timi!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ draŝas kaj samtempe uzas la skarlatajn cicojn de siaj mamoj, premante ilin sur la butonoj.
  La Sorĉistino kantis:
  - Mi ne estas anĝelo, sed por la lando,
  Sed por la lando, mi fariĝis sanktulo!
  Kaj ekbrilas per siaj smeraldaj okuloj.
  Tiam Akulina Orlova eksplodis. Kaj ankaŭ la knabinoj uzis fragajn brustajn cicojn per premo de butono. Kaj tuta polvonubo leviĝis, disŝirante tutajn eskadrojn da nukeroj.
  Akulina kriis:
  - Por la reĝo de pizoj!
  Anastazio demandis surprizite:
  - Kaj kial ni bezonas Reĝon Pizoj?
  Post tio, la knabino pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, celante mortigan raketon. Kiu levis amason da polvo kaj ŝtalo kaj fajro.
  Mirabela Magnetic ankaŭ decidis daŭrigi kun siaj amikoj. Kaj aplikis la rubenan cicon de ŝia grandioza busto.
  Kaj faligis kolosan potencon sur la Hordon. Kaj tiom da fojoj la ĉerko, kaj aŭ rompas en apartajn partojn.
  Kaj tiam la knabino premas sian nudan kalkanon. Kaj levu fajrobaron.
  Kaj tiom da sango ŝprucis tra la kampo.
  Mirabela kantis ĝoje:
  - Mi servas anĝelon, mi servas anĝelon,
  Kaj mi sukcese mortigos grandan armeon!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ liberigis murdinton, kun ŝiaj kruroj kiuj estas tiel nudaj, sunbrunigitaj kaj delogaj. Vi ne povas forigi ilin, neniel!
  Anastazio knaris:
  - Anĝeloj, anĝeloj, anĝeloj,
  Estos venko por ni!
  Tiel ridis la knabino en ĉiuj siaj perlaj dentoj. Ne rezistu al tia brila ŝtelo.
  Sed la sorĉistino Anastazio havas kuproruĝan hararon. Kaj amas virojn. Li tre amas, kaj eĉ antaŭ ĉiu flugo li donas sian korpon al pluraj maskloj samtempe. Tial Anastazio, kiu jam delonge superis cent jarojn, aspektas kiel knabino. Kaj neniu povas trakti ĝin.
  Anastazio batalis en la Unua Mondilito, la Civita Milito, la Hispana Milito kaj la Granda Patriota Milito. Kaj en multaj aliaj militoj.
  Ĉi tiu estas virino, kiun vi ne povas ne ami.
  Anastazio prenis ĝin kaj kantis:
  - En la spaco mi flugis kiel anĝelo,
  Kaj ĝi rezultis kiel...
  Kaj tiam la ruĝharulino interrompis - en ŝian kapon ne venis taŭga rimo.
  Anastazio denove premos la pedalon per sia nuda, ronda, rozkolora, knabina kalkano kaj sendos tian potencon.
  Akulina Orlova rimarkis, fikaj aktivuloj de la Krimea Ĥanlando. Kaj kiom da ili jam estis mortigitaj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova prenis kaj denove ĵetis venenajn pinglojn kun nudaj piedfingroj de infanaj piedoj, trafante la nukerojn.
  Kaj tiam Margarita prenos kaj fajfos per sia dekstra nazotruo, kaj Oleg Ribaĉenko per sia maldekstra. Kaj la konsternitaj korvoj prenis kaj falis kiel pecetoj da caspa sur razitajn kapojn.
  Kaj pugnobatante per granda majusklo, post kio la senmortaj infanoj kantis unuvoĉe:
  - La koloro de la petalo estas delikata,
  Se ĝi estis forŝirita dum longa tempo ...
  Kvankam la mondo ĉirkaŭe estas kruela
  Mi volas fari bonon!
  
  La pensoj de infano estas honestaj -
  Memorigu la mondon...
  Kvankam niaj infanoj estas puraj,
  Satano kondukis ilin en malbonon!
  Kaj denove ili tranĉis glavojn, kvazaŭ ili estus helicklingoj. Kaj ili ekstermas multajn nukerojn kiel moskitojn en infera perforta fajro.
  Nataŝa muĝis, saltetante ĵetante la nudajn piedojn, io ege mortiga kaj detrua. Kaj tuta regimento kun nukeroj eliris la aeron kun detruo.
  Aŭgusteno komentis, sendante fulmojn el sia hela, rubena brusta cico kaj kriante:
  - Neniu estas pli forta ol mi!
  Kaj ŝi montris sian langon. Kaj ŝia lango estas ege kaŭstika.
  La IS-17-tanko pafas de siaj maŝinpafiloj kaj kanonoj. Kaj li faras ĝin tre efike. Konkoj disĵetas multajn fragmentojn, ekstermante la Hordon en grandaj amasoj.
  Kaj nun la raŭpoj estas ankoraŭ ĉevaloj, kaj la rajdantoj estas dispremitaj.
  Anastasia Vedmakova ŝvebiĝanta el la aero. La sorĉistino eligas sorĉon, kaj klakas siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ĉi tie denove la raketoj estas ĝisdatigitaj kaj aperas plia, kaj tre kolosa kaj preskaŭ senfina potenco.
  Anastazio, premante la fragan cicon sur la butonon, kaj la raketoj flugis kun detrua kloako.
  Kaj tia nepriskribebla detruo kaj neniigo komenciĝis.
  Akulina Orlova ankaŭ faris sorĉon, ĝisdatigante siajn misilojn, kaj ankaŭ uzante rubenan brustan cicon.
  Kaj kiel flugos ĉi tiuj nekredeblaj donacoj de morto.
  Akulina rimarkis ridante:
  - Raketo, raketo, raketo,
  Fikado senhonte!
  Rocket, raketo, raketo
  Estas malfacile kompreni vin!
  Mirabela Magnetic ankaŭ pruvas renovigon en batalo, kaj tiam ŝi ankaŭ premas la butonojn per sia rubena cico. Kaj tiom da misiloj prenos kaj falos.
  Mirabela prenis ĝin kaj kantis:
  - Estos kangurubatalo,
  Mi ne ŝatas pacon!
  Mirabela denove ekbrilis siajn perlajn dentojn.
  Ĉi tiu estas la knabino - la plej granda suko kaj brilaj indikiloj de inteligenteco.
  Kaj jen kelkaj aliaj militistoj.
  Albina kaj Alvina eniris la batalon. La knabinoj, kompreneble, enflugis sur fluga telero.
  Tia granda diskoforma aparato. Kaj tiel Alvina premis la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj ellasis laseran fluon.
  Kaj ŝi tranĉis tiom da nukeroj.
  Tiam ŝi kukis:
  - Por venko super la malamiko!
  Albina ankaŭ draŝis la agresanton kun virtuoza forto. Kaj denove uzante nudajn piedfingrojn.
  Kaj pepis:
  - Kanto pri leporoj!
  Alvina oponis kun tre granda ideo kaj sia forto:
  - Ne leporoj, sed lupoj!
  Kaj ĉi-foje la knabino sendis donacon de neniigo helpe de skarlataj brustaj cicoj.
  Militistoj estas nur ĉampiono en sia grandioza busto. Kaj kiel agrable estas kiam viroj kisas viajn luksajn mamojn? Ĝi devas esti tre mojosa!
  Albina ankaŭ ni disrompu la malamikon per grandega parto de agreso kaj senbrida potenco.
  Kaj ŝi, fragaj cicoj premis la butonojn, kaj elĵetis ion ege, al la koliko en la flanko de la murdinto.
  Albina prenis ĝin kaj, ridante, diris:
  - Mi estas la plej forta!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi premis tion, kio alportas eksterordinaran kaj neimiteblan kaj distrofian detruon.
  Knabinoj kaj langoj montras kaj kantas gaje:
  - Ni malsekigos ĉiujn en la necesejo,
  Kaj la hara-kiri-drako!
  Tiaj militistoj ŝtelis bataladon kaj neimiteblajn. Kaj iliaj mamoj estas tiel luksaj kaj sunbrunaj. Kaj la knabinoj estas bongustaj. Ili amas ĝin kiam ilia tuta korpo estas superŝutita de kisoj.
  Alvina kantis, sendante donacojn al la nukeroj, kaj mortigante ilin kiel granda muŝobatas.
  Kaj la militisto siblis:
  - Kaj kisu min ĉie,
  Dek ok mi ĉie!
  Albina konsentis pri tio, elmontrante la dentojn kaj pepante:
  - Kompatinda Ludoviko, Ludoviko! Kompatinda Ludoviko, Ludoviko...
  Mi ne bezonas viajn kisojn!
  Kaj la militisto faligos ĝin kiel vakubombon el aviadilo, kaj tiam tuta regimento da nukeroj estis disŝirita.
  Kaj gamboj kaj brakoj troviĝis en la anguloj!
  Anastasia Orlova kuraĝiĝis, kaj palpebrumante al siaj kunuloj, ŝi malkovris la dentojn kaj knaris:
  - Detruo estas pasio,
  Ne gravas kia potenco!
  Kaj la knabino montros sian longan langon.
  Kaj ĉi tiu sorĉistino imagis, kiel dolĉajn aferojn oni povas leki per la lango, frandaĵoj odorantaj je mielo.
  Kaj la militisto kantis:
  - Diablo, diablo, diablo - savu,
  Pli bona papava knabino suĉu!
  Kaj jen denove nova turno kaj malvenko, kaj morto.
  Kaj nun tre belaj knabinoj atakas la nukerojn, kvazaŭ la agloj ĉasus anserojn.
  Kaj poste estis la knabinoj. Alice kaj Angeliko. Ili trafis la nukerojn per kaŝpafiloj.
  Alico ekpafis, trarompante la kapojn de tri hordaj militistoj samtempe kaj pepis:
  - Por la granda Patrujo!
  Angelica ankaŭ pafis sian fusilon. Kaj tiam ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por la Rusaj Dioj-demiurgoj!
  Alico rimarkis kun rideto, rimarkis:
  - Milito povas esti tre morda.
  la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj de la kruroj de neniiga forto.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur supermilitistoj.
  Ĉi tio estas vere la plej bonega paro.
  Jes, Devlet Giray ricevis konflikton ĉi tie. Krome, Alico mortigis ĉi tiun ĥanon per pafo de kaŝpafilo, same preciza kiel la sagoj de Robin Hood.
  La knabino kantis, palpebrumante al sia ruĝhara kunulo, kiu estas kaj bela kaj muskola, rimarkante:
  - Jen nia pozicio! Estos koalicio!
  Multe, la knabinoj de la tataraj militistoj kuŝiĝis, interrompante la kampanjon kaj la estontan detruon de Moskvo.
  Oleg Rybachenko, tranĉante per glavoj, kiuj aŭ fariĝis pli longaj aŭ, male, pli mallongaj, tre sprite rimarkis:
  - Mi estis sendita al vi ne vane,
  Alportu gracon al Rusujo!
  La knabino Margarita, plenumis la teknikon de "sepio" per glavoj, kaj per siaj nudaj piedfingroj ĵetis pizon de detruo kaj knaris, palpebrumante al sia kunulo:
  - Mallonge, mallonge, mallonge -
  Silenti!
  Senmortaj infanoj post tio prenis kaj fajfis je la supro de siaj pulmoj. Kaj tiel reagis, ke la korvoj prenis ĝin kaj falis en cerban stuporon. Kaj ili kuregis malsupren, konsternitaj, ramante kraniojn per siaj akraj bekoj.
  Kaj tiom da malamikoj samtempe falis, kun mortiga forto. Kaj ramis multajn kraniojn.
  Du filoj de la Krimea Ĥano kaj tri nepoj ankaŭ mortis. Tiel forte la korvoj mortigis la nukerojn. Kontraŭ tiaj infanoj, kiuj distingiĝas per rabio, neniu povas rezisti.
  Kvankam ili havas patriotan koleron. Ĉi tiuj estas terminatorinfanoj.
  Oleg Rybachenko notis, ĵetante pizon kun neniiga partiklo per sia nuda kalkano:
  - Milito estas lernejo de vivo, en kiu, oscedante en la klaso, oni ricevas palison, ne nur kajeron, sed lignan skatolon!
  Margarita Korŝunova konsentis pri tio, kaj ankaŭ la nudaj piedoj de la knabino ĵetis rondan, maldikan diskon. Kaj la knabino pepis:
  - Kiel ni volis venki!
  Kaj nun Tamara kaj Aŭrora jam batalas. La knabinoj ankaŭ alvenis en la alteriĝo de la Rusaj Dioj.
  La knabinoj levis la flamĵetilon kaj kaptis la butonojn per la dentoj. Kaj el la ses trunkoj elverŝis flamo de perforta fajro. Kaj ĝi ekbruligis la hordon.
  Tamara ĵetis la alumetujon kun la veneno per la nudaj piedfingroj. Kaj li pasigis la momenton kelkajn cent nukerojn.
  Tamara kantis:
  - Du mil jaroj da milito,
  Milito sen raciaj kialoj!
  Aŭroro ankaŭ ĵetis, sed ĉi-kaze, la skatolo da salo kaj li ektimis tiel ke duono de la regimento de la Hordo kolapsis.
  Aŭrora ridis kaj pepis:
  Milito de junaj knabinoj
  Kuraco de sulkoj!
  Kaj kiel la militistoj prenos ĝin kaj ridos kiel frenezaj kaj tre glitigaj porkoj.
  Kvankam la belulinoj ne havas tre elstarajn muskolojn. Vi neniel povas iri kontraŭ ili.
  Anastasia Vedmakova prenis kaj ankaŭ lanĉis murdan torpedon de la aviadilo kun kolosa detruo kaj malvenko.
  Tiu, kiu eksplodas kaj levas nubon de mortiga polvo.
  La Sorĉistino de la Rusaj Demiurgaj Dioj notis:
  - Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta knabino en la mondo...
  Ili estas sunaj pilotoj
  La malamiko estos venkita, al cindro kaj malsupren!
  Akulina Orlova konfirmis tion palpebrumante al sia partnero kaj pafante fulmon el siaj safiraj okuloj:
  - Estos dispremita al cindro kaj malsupren!
  Mirabela Magnetic sprite rimarkis, pikante la malamikon per sia kolosa detrua kaj mortiga forto:
  - Kiu ne kaŝis, mi ne kulpas!
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova fajfos. Kaj miloj da korvoj komencis fali kiel hajloj el la ĉielo.
  La lastaj nukeroj estis rompitaj kaj truitaj. Kaj la ducentmila krimea armeo ĉesis ekzisti.
  Resona venko estis gajnita. Kaj sen perdoj de la cara armeo.
  Nataŝa kantis:
  povos protekti la sanktan Rusujon,
  Kaj kiom ajn kruela, ruza estas la malamiko...
  Ni forte batos la malamikon,
  Kaj la rusa glavo estos glorata en batalo!
  Oleg Rybachenko eksaltis, la terminanta knabo tordis en la aero kaj eligis:
  - Rusujo ridis kaj ploris kaj kantis,
  En ĉiuj epokoj, tial ŝi kaj Rusio!
  . ĈAPITRO #1
  Teamo de knabinoj kaj eterna knabo Oleg Rybachenko, kompletigis la mision kaj nun laboris konstrui urbon sur la suda marbordo de Alasko. Ili estis preskaŭ nudaj, kaj laboris kvazaŭ en rapidmoviĝa filmo. La urbo estis konstruata. Pli kaj pli da laboristoj alvenis el la centraj regionoj de Rusio.
  Dum estis somero, ĝi bone funkciis. Sed nun jam venis aŭtuno, verŝis malvarmaj pluvoj, blovis glacia polusa vento. Kaj multaj laboristoj: virinoj kaj infanoj, ankoraŭ nudpiede kaj en ĉifonoj.
  Oleg Rybachenko, kiu ricevis senmortecon kontraŭ la servo de la Rusaj Dioj, kaj liaj kvin kunuloj, malvarma kaj malseka, kaj pluvo tute ne estas teruraj. Iliaj eterne junaj korpoj ne malsanas, kaj ne maljuniĝas, kaj estas preskaŭ nepenetreblaj, kaj la vundoj preskaŭ tuj resaniĝas.
  Kion ili bezonas malvarmon, pluvon aŭ pluvegon? Kio pri ordinaraj homoj?
  Vere, la infanoj, ŝprucante la nudajn piedojn en la glaciajn flakojn, kutime eĉ ne tusis. Kamparanoj en sia juneco estas nudpiedaj, de neĝo ĝis neĝo, kaj ofte tra la neĝo. Same kiel virinoj. Sed iuj, kiuj estis pli malfortaj, malvarmumis, kaj en tiu tempo, sen antibiotikoj kaj en la malsekeco de fosejoj, preskaŭ certa morto.
  Tamen, la sorĉistinoj faris pocion kaj donis ĝin al la infanoj kiuj malvarmumis. Kaj ili tuj resaniĝis.
  Kaj ili plue plu batis per nudaj piedoj tra la flakoj, kiuj matene estis jam kovritaj de glacikrusto, kaj la pluvo transformiĝis en pluvegon.
  Oleg Rybachenko, restanta dekdujara knabo, kun tre elstaraj muskoloj, preskaŭ ne spertis malkomforton pro malseka neĝo kaj frosto.
  Vi nur suferas mense. Ĝi estas enuiga sen komputiloj, ludkonzoloj, televido, Interreto kaj tiel plu en la deknaŭa jarcento. En 1970.
  La prusoj venkis la francojn kaj kaptis Napoleon III, alproksimiĝante al Parizo. Britio donis grandan prunton al Turkio kaj tial ĝi rekrutas soldulojn kaj aĉetas pafilojn por la milito kun Rusio. Sed ĝis nun, rektaj malamikecoj ne komenciĝis.
  Ĉinio ŝajnas akcepti rusajn kondiĉojn. Sed ĝis nun ĝi ankaŭ tiras per intertraktadoj, ŝajne kalkulante je la eniro de Turkio en la militon kun Rusio.
  Britio ankaŭ provas meti Aŭstrio-Hungarion kontraŭ la rusoj. Sed ili tie timas, kaj ĝis nun ili nur kolektas fortojn.
  Britio ĝenerale lanĉis grandan diplomatian agadon. Ili eĉ volas meti Japanion kontraŭ Rusion. Sed la samurajo estas ankoraŭ malfortaj kaj ne pretaj por granda milito. Kaj ilia ekonomio ĵus komencas aperi el la Mezepoko.
  Japanio ankoraŭ ne havas velfloton, kaj ĝi ne estas preta ataki. La ĉinoj ankaŭ ricevis tre kruelan lecionojn, kaj verŝajne ne volos daŭrigi. Kvankam ili ŝajnas kolekti novajn fortojn. Ĉinio havas tiom da loĝantaro, ke vi povas batali kun ĝi dum multaj jaroj, kaj ĝi ĵetos ĉion kaj ĵetos al vi milionojn da soldatoj.
  Jen kion Britio fidas. Tiu Ĉinio ĵetos kadavrojn, sed rusoj estos ligitaj en la oriento.
  Oleg Rybachenko laboras... La tero jam estas frosta kaj malmola kiel glacio. La frosto el la Arkto pliproksimiĝas. Estas kompreneble tre malvarme ĉi tie vintre. Sed somere estas varma kaj eĉ varma. Videblas, ke nur senmortuloj jam povas marŝi nudpiede, infanoj kaj virinoj riskas frostigi siajn plandojn. Kaj ili urĝe devas teksi bastajn ŝuojn de vintra formo. Kaj ĉi tiuj ne estas malbonaj ŝuoj, kaj kiaj ŝiritaj manteloj kaj ĉapeloj porti.
  Senmorta Oleg kaj la knabinoj ne timas froston. Ili havas tiajn korpojn, ke vi ne povas frostigi viajn membrojn eĉ en likva heliumo. Nur nun vi morale suferas, kiam estas malpli kaj malpli da lumo, kaj vi estas okupata de laboro.
  Post ĉio, estas vere enue labori. Kaj en la malvarmo, la batitaj britoj pli ol unufoje, kompreneble, ne kuraĝos piki la nazon.
  Oleg vere volis, ke la turkoj eniru la militon aŭ la ĉinoj denove provu sian bonŝancon.
  Tamen, ne estas amuze labori. La knabo amuziĝis nur skribante ion mojosa kaj interesa sur la irado.
  Ekzemple, mondo en kiu Usono proponis al Hitler interkonsenton en marto 1943: li ĉesigas la persekutadon de la judoj, kontraŭe la aliancanoj deklaras nedifinitan paŭzon. La Fuhrer, perdante la batalon por Afriko, kaj estante venkita ĉe Stalingrado, estas devigita konsenti. Nu, Usono havas propran kalkulon - lasu kaj diktatoroj kaj totalismaj landoj neniigi unu la alian. Kaj tiam Sovetunio iel tro decide progresas.
  Rigardu reen en Eŭropo antaŭ ol Usono aperos. Britio estas nature sen Ameriko, oni ne volas batali. Kaj krome ankaŭ Churchill timas la alvenon de la Ruĝuloj en Eŭropon.
  Resume, ni konsentis. Hitler ĉesis persekuti kaj ekstermi judojn, kaj la aliancanoj ĉesis ĉian bombadon kaj bataladon ekde la 1-a de aprilo. Sed tio ne estas ĉio, kompreneble. Sekve, ili komencis vendi ion al la nazioj. Kaj Sovetunio nun ne ricevis senpagan helpon, sed povis aĉeti nur por oro.
  Okazis kompleta paŭzo en Okcidento. En la oriento, la milito estis plejparte en la aero. Ankaŭ surtere, dum paŭzo. La germanoj preparis ofensivon sur la Kursk Ardeno, la Ruĝa Armeo staris sur la defensivo kaj fosis en la grundo.
  Sed la paŭzo en la okcidento ŝanĝis ion. Unue, la germanoj iĝis multe pli fortaj en la aero, preskaŭ duono de iliaj aviadiloj antaŭe estis distrita fare de la Okcidento.
  Due, Hitler ne plu tiom hastis ataki. Li vere volis ke la Tigro-2, la Leono, kaj precipe la Muso estu provitaj en batalo.
  "Tigro" -2 komencis eniri amasproduktadon antaŭ iu ajn alia reen en majo. Sed ĝi havis pli malpezan, malpli protektitan Porsche-gvattureton. "Maus" nur en junio estis testita, kiu montris kontentigajn rezultojn. Laboro sur la tanko "Leono" rekomencis en nova maniero. Sed necesis refari la aŭton, sub pli potenca motoro de la Maus, kaj plifortigi la kirason de la flankoj. "Maus" kaj "Lion" klare ne daŭrigis kun la ofensivo, kaj "Tiger" -2 ankoraŭ bezonis skiptrejnadon kaj serian deplojon. Krome, kaj la Jagdpanther kaj la haste evoluinta Panther-2 estis lanĉitaj en la serion. La lasta aŭto havis armilaron similan al la Pantero, sed la flanko kaj fronta kiraso estis pli dikaj, kio pliigis la pezon. Sed la "Panteroj" -2 ne sekvis la komencon de la batalo.
  La pacienco de Stalin rompiĝis, kaj la 5-an de aŭgusto 1943, la Ruĝa Armeo mem iris sur la ofensivon.
  Ĉi-foje, la supereco de sovetiaj trupoj en nombro estis malpli ol en reala historio. La germanoj povis retir siajn soldatojn de Afriko, kaj pli da fortoj estis transdonitaj de Eŭropo. Precipe aldonitaj kontraŭaviadilaj kanonoj. Jes, kaj estis pli da tankoj, kaj la totala liberigo de armiloj, sen la bombado de la Aliancanoj, montriĝis pli alta.
  Kaj la defendo estas forta. La germanoj estas precipe fortaj en la sudo, kie Mainstein kaj iliaj ĉefaj fortoj estas. Tie la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri, sed sen sukceso. Ŝiaj atakoj preskaŭ tuj ĉesis. Jes, kaj la germanaj "Tigroj", "Panteroj", "Ferdinandoj" estas tre fortaj en defendo, kaj pli malbonaj en atako.
  Sur la orjola direkto, la germanoj estis iom pli malfortaj. Kaj la Ruĝa Armeo, male, donis la ĉefan baton ĝuste tie. Do pli estis atingita.
  Sed tute egale, la defendo de la germanoj disvolviĝas en inĝenieristiko, tankoj kaj memveturaj pafiloj montriĝas bonege en defendo, kaj kio estas signifa, la rusoj ne havas superecon en la ĉielo. Prefere, male, kvankam la Focke -Wulf ne tute pravigis sin, sed la Me-109 de la "G" modifo estas bona laborĉevalo, kaj plej grave estas multaj. Kaj asoj estas sufiĉe fortaj. Nun Huffman fariĝis la nova novstelulo de la Luftwaffe. Jes, kaj la germanoj havas ĝin pli facila kun fuelo, iuj el la naftaj produktoj estas vendataj de Usono kaj Britio. Kaj la aliancanoj ne bombas Rumanion, kaj ankaŭ sintezajn benzinfabrikojn.
  Dum en la aero, ne eblas preni ĝin supren. Vere, la sovetiaj asoj batalas bone kun la Focke -Wulf, precipe ĉar la aŭto montriĝis evidenta difekto - la benzinujoj ne estas plenigitaj per inerta gaso kaj estas pli facile ekbruligi ilin. Vere, la maŝino mem estas sufiĉe potenca kun armiloj kaj, kun la ĝustaj taktikoj, povas esti danĝera. Kaj kiel frontlinia bombisto, ĝi ne estas malbona, ĝi portas duoble pli da bomboj ol la PE-2.
  La Ruĝa Armeo progresis malrapide. La nazioj kroĉiĝis al ĉiu setlejo kaj havis defendon en profundo. Jes, kaj eĉ novaj fortoj estis tiritaj en batalon. Jen paro da "Musoj", partoprenis en la batalo. Sed ankoraŭ, monaton kaj duonon poste, la Ruĝa Armeo ĉirkaŭis Orel, kaj la germanaj trupoj forlasis la urbon. La Orjola kornico estis fortranĉita, sed ĝis nun la sukcesoj de la Ruĝa Armeo estis limigitaj al tio. Espero estis asociita kun vintro. Kiam la batalkapablo de la germanoj falis akre.
  Stalin faris alvokon kaj rimarkis, ke dum la somero la germanoj ne sukcesis kapti eĉ unu colo da sovetia tero, kaj la Ruĝa Armeo rekaptis la Aglon kaj premis la Fritz, kaj en malvarma vetero novaj venkoj atendas nin.
  Efektive, germanaj ekipaĵoj kaj soldatoj batalis pli malfortaj vintre. La Ruĝa Armeo povis trarompi la defendojn de la Fritz en la sudo, kaj avanci al la Dnepro. Sukceso ankaŭ estis atingita en la centro. Proksime de Leningrado, la nazioj ankaŭ estis batitaj en januaro kaj la grandurbo estis liberigita. Vere, printempo venis, kaj la Fritz povis haltigi la Ruĝan Armeon sur la Dnepro.
  La vetero estis malvarma, la belulinoj alvenis ĝuste la dudek-kvinan de decembro. Neĝas kaj la vento blovas buklojn. Kaj ili elektis ne la plej varman lokon por si - ĝuste proksime de Leningrado.
  Al la alveno, la knabinoj en bikinoj donis al si trotadon tra la neĝblovoj. Fakte, veraj arjoj devas montri, ke ili timas neniun, eĉ la plej severan malvarmon. Kune kun ili, ninja knabo alveninta el Japanio, kiun ĉiuj nomis Karas, fuĝis.
  Ĉi tiu infano famiĝis pro partoprenado en specialaj operacioj. Agrablaj orientaj trajtoj, kune kun blondaj haroj hereditaj de nekonata patro, faris la knabon tre bela.
  La knabinoj eĉ faris okulojn al li responde, kvankam Karas, eble, ankoraŭ ne estas paro por ili. Sed la reliefo de la muskoloj, kiel drato, kuras, tiel ke eĉ ĉi tiuj harditaj kaj spertaj tigrinoj ne povas daŭrigi kun ĝi.
  La knabinoj post la akuŝo, ĉe la trejna bazo, tute reakiris sian formon, sed ne ĉiu superhomo ricevas por elteni tian glacian ritmon.
  Stella, kiu, kiel Magda von Singer, sukcesis batali kontraŭ la rusoj, rimarkis:
  - Frosto kaj neĝo estas ilia ĉefa aliancano. Kaj do, nenio estas pli malvarmeta ol la britoj!
  Magda prave rimarkis:
  - Mi ne dirus tion. La rusoj estas multe pli fortaj, kaj iliaj trupoj preskaŭ neniam retiriĝas!
  Stella, farinte kapriolojn dum trotado, ridis kaj rimarkis:
  Sed tio estas pli malforteco ol pluso. Mi tute ne komprenas tiajn metodojn de komando kaj kontrolo de trupoj kiel la kreado de baraj taĉmentoj kaj ekzekutoj de la komandantoj de retiriĝantaj unuoj.
  Gerda, sin turnante sin kurante kaj etendiĝante, konsentis:
  - Kompreneble, bona militisto ne eliros el la bastono. - Jen la blonda knabino tamen estis devigita konfesi, kunpreminte sian koron. - Sed la rusoj bone batalas, se ili jam eltenis du jarojn kaj duonon. Ni ŝatus ilian vivecon!
  Klara malestime snufis.
  - Ni, vi diras?
  Gerda ridis, rimarkante:
  Ni estas la elito! Precipe Marsejlo!
  La plej bona aso de ĉiuj tempoj kaj popoloj, malgraŭ la kategoria malpermeso de Hitler, kiu volis, ke tiu ĉi simbolo de nevenkebleco koncentriĝu nur al instrua laboro - ja li ankoraŭ estis generalleŭtenanto, tamen trapenetris al la fronto.
  Aŭ pli ĝuste, la Führer kompleze permesis al li reveni se la germanoj sentis malbone ie.
  La nazioj kompreneble, ĉiaokaze, plifortigis la defendon kaj prepariĝis por la vintro, sed ili forte dubis, ke la rusoj havos la rimedojn por grandskalaj ofendaj agoj.
  Tamen inteligenteco funkciis. Tio estas, informoj pri la baldaŭa ofensivo liberigi Tiĥvin tamen elfluis. Krome, la sovetiaj trupoj komencis potencan artilerian preparon, ĝustatempe por Kristnasko.
  La Katyushas estis draŝita, kaj eĉ paro el la unuaj Andryusha alt-motoraj jetlanĉiloj. Kaj la bruado estis tia, ke la nudpiedaj, duonfrostiĝintaj knabinoj kaptis ĝin.
  Feliĉe, ilia aŭdo estas bonega kaj iliaj okuloj brilas per fajreroj.
  Rigardante unu la alian, la knabinoj venis al la konkludo:
  - Nu, nun ni taŭge batalos!
  Kaj la Ŝinobo-knabo Karas diris:
  - Mia tasko estos eniri Leningradon kaj esplori ĉion tie. Vi estas tro bela por skoltoj!
  Magda malforte klinis siajn okulharojn, respondante:
  - Kaj ankaŭ vi. Kaj se la rusoj ŝajnas strangaj, via akcento?
  Karas logike rimarkis:
  - Kiam oni parolas la rusan tro ĝuste, ĝi multe pli perfidas en vi fremdulon. Ĉiukaze, mi kuris, kaj vi, ĝuste dispremas ilin sur la flanko.
  La knabinoj rapidis al sia tanko. Post ĉio, ili estas testŝipoj. Kaj ili elektis por si, ion novan. Pli precize, eĉ du novulaj tankoj samtempe, kiuj devus esti provitaj ĉe la fronto.
  Nome, "Musteloj", aŭtoj kun du ŝipanoj kaj tre malalta silueto. La plej unuaj modeloj de tankoj de nova generacio, kie la germanoj, fakte, serioze okupiĝis pri kompaktado de la aranĝo. Kaj iu interesa scipovo en administrado. Aparte, la elektra transdono kaj la loko de la rapidumujo muntita en la motoro. Kaj la petrolŝipoj mem efektive kuŝis. Samtempe, la transdono kaj motoro estis metitaj malantaŭe, kaj la knabinoj estis komforte lokitaj sur siaj stomakoj. Kaj iliaj piedoj premis la dentaĵojn kaj butonojn ĉe la dorso, kaj iliaj manoj, male, moviĝis komforte dum la movo. La plej kuŝanta sidloko estas farita laŭmende kaj kopias la formon de iliaj korpoj. Vere, ne ekzistas turo - ĝi montriĝis esti memveturaj pafiloj, kaj tiel malaltaj, ke la ruloj situas ekstere.
  Kompreneble, la kanono ne povas turniĝi, sed ĝi povas rotacii iomete. Nu, la tanko mem fame turniĝas ĉirkaŭ sia akso, kaj tiel kompensas la mankon de gvattureto.
  Magda klarigis al la kunulinoj:
  - Do sen gvattureto, tankoj estas pli malmultekostaj kaj pli malaltaj. Ĉi tie ni povas ĝustigi la altecon, malaltigante ĝis 1,2 metrojn kaj levante ĝis 1,5. Preskaŭ kiel partizanoj, ni rampas en plastunsky maniero.
  Kun pezo de 12 tunoj, la aŭto havis bonegan frontan kirason de 82 milimetroj ĉe angulo de kliniĝo de 40 gradoj de la horizontalo ĉe la supro. La malsupra estas tre malgranda. La flankoj estas protektitaj pli malbone, 60 milimetroj, sed la ruliloj mem ankoraŭ kovras. La 400-ĉevalforta motoro provizas bonegan veturadon. Krome, la loko de la ruloj kaj la suspendo ebligas ne nur malaltigi la silueton, sed ankaŭ, krome, havigi bonegan transterenan kapablon per neĝblovoj.
  Ŝatu aŭ ne, sed pli peza menaĝerio, komencante de la Pantero, multe pli peza kaj mallerta. Kaj sur la neĝblovoj kaj tute ĉerko.
  Gerda, kiu ekloĝis kun sia delonga kunulo Klara, kaj nevole ŝi sentis malkomforton en la malvasta, kompakta kaj oblonga skatolo de la tanko. Kvankam, kompreneble, ni devas omaĝi la fakton, ke la aŭto kun la armilaro T-4 kaj la plej bona kiraso taŭgas en la pezo de 12 tunoj. La blonda terminanto rimarkis:
  - La plej komfortaj tankoj estis "Tigro" kaj "Leono". En ĉi tiu aŭto, eĉ ni knabinoj malfacilas turniĝi.
  Klara respondis:
  - Sed protekto. Kiel la lasta "Pantero", kiu nur ekde novembro komencis eniri la trupojn kun 60-milimetra kareno. Vere, la frunto estas fermita pli bone ol la nia kun 120 milimetroj, sed vi ankoraŭ bezonas eniri ĝin. En tia angulo kiel la nia, 85-milimetra kanono rikoltos eĉ kiam pafo plene.
  Gerda gratis sian piedon malantaŭ la orelon, sed tiu ĉi movo ankoraŭ puŝis ŝian ŝtrumpeton kontraŭ la dekliva tegmento, kaj rimarkis:
  - La rusoj, ni estis avertitaj, eble havas tankojn kun kalibro de 122-milimetroj. Inteligenteco ne dormas!
  Klara diris memfide, blovante la vangojn kaj tordante la buŝon pro kolero:
  - Nia inteligenteco, kiel ĉiam, superas. Nur ni estis ŝlositaj en malvasta skatolo.
  La nova motoro de 400 ĉevalfortoj, kiel la instrukcioj diris, povus esti plifortigita por mallonga tempo kun akvo -metalono , aŭ nitrogena miksaĵo. En ĉi tiu kazo, la tanko povus rapidi dum kelkaj minutoj kun rapido de pli ol 100 kilometroj.
  La sovetianoj iris en sukceson, antaŭ tio, kriante ĉiujn tranĉeojn kaj bunkrojn de la nazioj. Sed la nazioj retiris la plej multajn el la soldatoj al la dua kaj tria linioj. Post tio, ili provis renkonti la infanterion kun artileria fajro kaj maŝinpafilrangoj.
  Antaŭe, kompreneble, estis moviĝantaj tankoj. Ĉar la pli potenca T-34-85 ankoraŭ ne eniris amasproduktadon, la pli malgranda kaj pli movebla T-34-76 atakis. Ili, sendepende de perdoj, grimpis sur la tranĉeolinion kaj uzis sian bonegan veturadon en la neĝo.
  Kaj jen la germanaj aŭtoj provas respondi. La T-4 jam estis nuligita, sed pluraj el tiuj tankoj daŭre funkcias. Sufiĉe strange, ili moviĝas pli bone en neĝblovoj ol pli novaj monstroj. Tiuj ankoraŭ devas esti alportitaj por purigi la neĝon kiu ŝtopiĝis inter la vojoj. Estas eĉ amuze, kiel la Fritz boligas akvon en kaldronoj kaj poste verŝas ĝin sur la spurojn, por ke ĉi tiu malnobla krusto foriru.
  Eĉ la plej bona germana tanko "Leono" eĉ suferas kun tiaj ruliloj. Vere, en la plej multaj modifoj, la francoj jam konsideris tion, kaj la maŝino mem kapablas bati tridek kvar. Sed ĉi tio estas nur, relative parolante, tiel simpla.
  Sed kelkaj germanaj tankoj ankoraŭ moviĝis. Sed la cetero, kiel diri... En la supro! Vere, de la "Leono" malvarmetaj petrolŝipoj provas bati la T-34-76 de longa distanco. Oni devas rimarki, ke konsiderante la malfortikecon de la kiraso de la sovetia desegnita gisita gvattureto, bedaŭrinde ekzistas ŝanco trafi.
  La manko de alojaj elementoj estas tiel akra, ke eĉ la 50 mm pafiloj de la Fritz estas danĝeraj. Tamen, sukcesoj de malgranda 37 mm kanono ankaŭ kaŭzas kolapsojn kaj deĵeton de kiraso, aŭ la karenon kun la gvatturetfendetoj.
  La relativa vundebleco de la "tridek kvar" kondukis al la fakto, ke la ideo re-ekipi la "Panterojn" per pli potenca pafilo estis prokrastita ĝis pli bonaj tempoj. Aŭ, pli precize, la plej malbonaj - se IP-oj eniras la serion. Sed ĝis nun la IS-1 ne fariĝis amasa serio. Sed informoj jam estis likitaj al la IS-2-konto. Ĉar multaj generaloj jam komprenis, ke Sovetunio preskaŭ estas kondamnita, kaj ne trovis hontinda perfidi sian patrujon pro mono. Do la nombro de spionoj, inkluzive de la Ĝenerala Stabo, signife kreskis.
  Jen peza modifo de la "Leono" kun 128 mm kanono. Li provas atingi tridek kvar per sia longa piedo. Sed provu eniri.
  Tamen, la sovetiaj petrolŝipoj decidas ataki la Fritz mem. Lasu, eĉ konsiderante la pafrapidecon de la Wehrmacht-pafiloj, tio estas memmortiga.
  Ĉi tie la "Leono" sukcesis forŝiri la turon, kaj kvar amikoj forflugis kiel kolomboj al la alia mondo. Sed aliaj tankoj eĉ pli aktive elĉerpiĝas. Ĉi tie la metiistoj akriĝis iel por devigi dizelmotorojn, ke tiuj, kvankam por mallonga tempo, sed sen miksaĵoj, akcelas la tankon ĝis 70 kilometroj. Lasu la motoron rompi post tio. Sed ĉi tie venas malesperaj uloj en la atako, kiuj ne havas revenon. Nu, kio? Se alie estas neeble vivi, tiam forgesu pri postvivado.
  Kaj nun, kiel demono el la neĝa mondo, la sovetia tanko, elektante sian plej multekostan viktimon, ramas la pezan kaj mortigan "Leonon". La germana aŭto ĵus ekiris el la hangaro.
  La bato estas forta, la muzelo de la sovetia maŝino estas fleksita. La Leono estas sufiĉe malalta, kaj la karenoj de ambaŭ maŝinoj estas platigitaj. Kaj tiam la germana motoro antaŭe eksplodas. Kaj komenciĝas la fajro, kaj la flugo de la nazioj tra la malsupra luko.
  Ne ĉiuj, kompreneble, sovetiaj tankoj povis trarompi ĝis rama distanco. La iloj de la Fritz funkcias kaj muelas. Sed kiu sukcesos, kiel li trafos!
  Gerda kaj Klara estis iom antaŭ siaj amikoj kaj estis en la limoj kiam sovetiaj aŭtoj jam estis videblaj. Nu, oni povas pafi, sed estas pli bone proksimiĝi. De kvin kilometroj, eĉ la delikata kiraso de tridek kvar malfacilas preni.
  Fiery Clara filozofie rimarkis:
  - Ĉiam tiel estas. Ne povas pafi de malproksime!
  Gerda respondis:
  - Vi povas, se vi estas sufiĉe singarda!
  Sed ĝis nun la situacio ne devigis ilin malfermi fajron de longaj distancoj. Kaj apenaŭ neniu rimarkos ilin, blank-pentrita tanko. Kiel bona estas la aŭto. Neniu kulpigos la ĉasion.
  Kaj jes, la veturo estas glata. Sovetiaj veturiloj ankaŭ ne estas malbonaj, kaj ĉi tie ili jam piratis en la unuan linion de germana defendo kaj trarompas la duan. Kaj la vetero ne flugas, neĝoŝtormo leviĝis, kaj multaj aviadiloj de Wehrmacht estas forigitaj.
  Konsiderante la nombra malforteco de la ruĝa aviado, kaj la akra manko de fuelo, ne povas esti pli bona vetero.
  Lasu la Fritz kaŝiĝi. Jam kelkaj el ili eĉ komencis svingi blankajn ĉifonojn. Hitler estos kaput.
  Gerda pafis de du kilometroj. Principe ĉi tio ankoraŭ ne estas certe malvenko, sed vidante kiom da germanoj la rusoj sukcesis kripligi, tiam kion atendi. Cetere, tridek kvar estas eĉ malpli tenacaj ol en la komenco de la milito, kaj ili ankoraŭ ne sukcesis disvolvi novajn kuŝejojn. Tiel ke...
  La blonda terminatoro estis tre maltrankvila kiam ŝi tiris la ellasilon de la pafilo. Ŝi jam perdis la kutimon de viva pafado, kvankam ŝi daŭre praktikis en pafejo kaj kampoj dum gravedeco, same kiel la unuaj monatoj de nutrado. Sed ŝajne, estas pli facile batali en bikino kaj nudpiede, vi fariĝas unu kun la aŭto. La ŝelo trafis, kaj misformis la turon. Ne, ĝi ne ekbrulis, sed ĝi tamen devis ĉesi, amiko. Kaj nun alia viktimo.
  Klara flustras:
  - Kiu kutimas batali por venko. Li iros kun ni en la tombon.- Gerda ekpafis, kaj la ruĝhara militisto korektis. "Aŭ pli ĝuste, ni ĉiuj kunportos niajn malamikojn al la tombo.
  Neĝulino la Terminatoro kolere interrompis:
  - Se ne estas inspiro, ne distriĝu per kanto!
  Klara petege demandis:
  - Kantu ĝin mem! Vi estas tiel kapabla.
  Kaj Gerda, pafante, kantis;
  La patrujo kaj la armeo estas du kolonoj,
  Sur kiu la planedo ripozas!
  Ni protektos vin per niaj mamoj,
  Via armeo estas varmigita de ĉiuj homoj!
  
  La nuboj estas malvarmetaj, kaj la varmego brilis,
  La maŝinpafilo frotis la ŝultron de la soldato!
  Por ĉiam patrujo ni estas kun vi,
  Ni fosu tombon por la fiulo!
  
  Jes, foje la vizaĝo de la sorto estas kruela,
  La kuglo strebas trapiki nian koron!
  Li iom retiriĝis, kaj la batalanto mortis,
  Malfermu la pordon de la Sinjoro al la heroo!
  
  En la senfunda ĉielo ni havas pacon,
  Paradizo, benita militisto ne brilas!
  Pacon en la patrujo mi portas kun mi,
  Niaj infanoj gustumos la frukton de venko!
  Kantante, Gerda batis naŭ pliajn tankojn, signife plibonigante sian poentaron.
  Tiam Klara kantis:
  signante stelajn altecojn,
  Altiru al senfinaj distancoj!
  Kaj niaj homoj de la mondo de penso,
  Sonĝo pri fluganta Ikaro!
  
  Miaj okuloj estas fiksitaj sur la ĉielo
  Estas malfacile tuŝi la sferon...
  De la unuaj ŝraŭboj de Arkimedo -
  Rabigis ilin longe kaj tede!
  Tiam la knabino ne povis rezisti kaj komencis montri kaj pafi sin. La sovetiaj petrolŝipoj ne atentis la pafojn, kvankam la memvetura pafilo de Magda ankaŭ aliĝis. Tamen, en neĝoŝtormo oni ne vere povas vidi kie, kion kaj kiel ĝi trafas. Krome, ambaŭ tankoj sidiĝis kaj iĝis preskaŭ nedistingeblaj de la neĝblovoj. Jes, kaj la nova pafilo estis pli nerimarkebla, kaj ĉe la fino estis dampilo kun malpeza elirejo. Ĉi tiu estas la plej insida aŭto rezultita de la Fritz.
  La ĉielo iom plimalboniĝis. Aperis la jeto ME-262, kiu havis tre altan rapidon, kaj estis tre malfacile pafi ĝin. La Focke -Wulf, kaj precipe ĝia modifo TA-152, iĝis pli rapida kaj pli perfekta .
  Kaj aperis la ME-309, tre bona aŭto. Ŝi havas kvar maŝinpafilojn kaj tri 30mm aerkanonojn je alta rapideco de 740 kilometroj hore. Sed ĉi tio ne estas la limo kontraŭ la fono de pli altnivelaj modifoj.
  En la somero, la Ruĝa Armeo provis avanci en la centro, sed estis nekapabla sukcesi. La germanoj povis ĉi-foje malkovri la planon de Stalin. Jes, kaj Dnepro fariĝis fidinda limo de defendo. En bataloj, pli altnivela "Panther" -3 aperis kun 88-mm kanono kaj motoro de 850 ĉevalfortoj . Ŝi pruvis esti bonega tanko en defendo, kaj ne malbona en kontraŭatakoj.
  La nombro da faligitaj aviadiloj por la kruco de la kavaliro pliiĝis al cent, tiel ke la germanaj asoj gajnis fame.
  La ofensivo finiĝis en malvenko por la Ruĝa Armeo, kaj la nazioj denove kaptis Smolensk. Vere, vintre la Ruĝa Armeo resendis ĉi tiun urbon. La frontlinio frostiĝis sur la Dnepro.
  La germanoj deplojis la liberigon de reagaviadiloj kaj akiris aersuperecon.
  La kvardek-kvina jaro pasis en poziciaj bataloj. La frontlinio iĝis, kiel en la Unumondo-Milito, neaktiva. La Fritz nun havas tankojn de la "E" serio, kiuj ankoraŭ estas sufiĉe krudaj.
  En 1946, diskaviadiloj komencis esti observitaj ĉe la fronto de la nazioj. Sed ĉi tiuj maŝinoj estas tro multekostaj, kaj sufiĉe vundeblaj, ili diferencis nur en tre alta rapido, kaj la kapablo akiri grandan altecon. Ili estis uzitaj en sciigo kaj bombado de fore.
  XE-162 montriĝis malfacile administrebla kaj ne plenumis atendojn. Sed aperis pli altnivela modelo ME-262 "X", kiu montris grandan rapidecon, pli bonan manovreblon kaj enormajn armilojn.
  La nazioj ankoraŭ regis la ĉielon ...
  Ĉi tie Oleg Rybachenko kaptis sin pri tio, ke ĉi tio ne estas fabelo, sed la plej reala universo. Kaj ke iliaj ses devos batali ĉi tie. Ĝuste ĝustatempe por la nova jaro 1947, por rompi la dorson de la nazioj per decida manovro.
  Malgraŭ la neĝo, la Grandiozaj Ses estis preskaŭ nudaj, sed ŝargitaj kun batalmagio.
  Oleg Rybachenko tranĉis per glavoj, tranĉante la naziajn tankojn, poste ĵetis obuson kun nuda infana piedo, ŝirante la Fritz kaj dirante:
  - Gloro al la granda sovetia Patrujo!
  Margarita Korshunova ankaŭ pafis bone celitan eksplodon, fortranĉante la naziojn, kaj tiam tranĉita per glavoj. Post tio, kun nuda piedo, ŝi lanĉis donacon de detruo.
  La knabino kriis:
  - Gloro al komunismo!
  Nataŝa iris sur la ofensivon. Ŝi donis eksplodon de maŝinpafiloj, terenbatante la Fritz. Tiam ŝi tranĉis iliajn tankojn per siaj glavoj. Kaj post la nudaj piedfingroj de la kruroj donis la donacon de neniigo.
  Kaj fine, ŝia mamzono krevis kaj fulmo flugis el ŝiaj skarlataj cicoj.
  Nataŝa grincis:
  - Mi estas la ĉampiono de la universo!
  Zoya pafis de maŝinpafilo. Ŝi fame falĉis la naziojn. Ŝiaj glavoj, plilongiĝantaj, tratranĉis la tankojn. Kaj ŝiaj pli fame nudaj piedoj ĵetis mesaĝojn pri morto.
  Sed ankaŭ ŝia mamzono krevis, kaj inferaj pulsaroj flugis el purpuraj cicoj.
  Zoya tweetis:
  - Gloro al la Patrujo! Gloro!
  Ĉi tie en la atako kaj Aŭgusteno. Tia agresema knabino. Ŝi ĵetis per siaj nudaj piedoj tion, kio alportas morton. Kaj tiam ŝi turnis sin, falĉante la malamikojn, kaj tiam ŝi prizorgis muelejon kun glavoj. Fine, ŝia mamzono ankaŭ krevis, kaj de la rubenaj cicoj flugis mortigaj, ne donante ŝancon por postvivaj malŝarĝoj. Kaj la germanoj havis tre malfacilan tempon. Estis kvazaŭ fajroklubo iris super iliaj kapoj.
  Augustine klakis:
  - Nia plej sankta komunismo!
  Svetlana okazigis akcepton kun glavoj - papilio. Ŝi detranĉis la gvatturetojn de la tankoj. Tiam la knabino prenis kaj sendis multajn maŝinpafilojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj sendis detruon kaj neniigon. Kaj tiam la mamzono denove krevis, kaj nun la brulantaj buloj falis sur la naziojn.
  Svetlana kuĝis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo! Malamikoj trempas ĉion en la necesejo!
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, tranĉita per glavoj. Tiam li donis eksplodon de maŝinpafiloj. Post tio, kun nudaj, infanecaj kruroj, li ĵetis murdan donacon de morto, ŝirante la Fritz. Kaj post tio, la terminatorknabo fajfas... Miloj da korvoj ramis germanajn aviadilojn pro timo. Montrante la plej altan aerakrobatikon.
  Margarita Korshunova ankaŭ hakis per siaj glavoj, fortranĉante la turojn de la nazioj. Tiam la knabino donis eksplodon de maŝinpafiloj, kuŝigante la naziojn. Kaj tiam la nudaj fingroj de infanaj piedoj ĵetis tre mortigan donacon de detruo. Kaj ili disŝiris la Fritz.
  Kaj fine, kiel la knabino fajfos... Kaj miloj da frenezaj korvoj frakasos en faŝistajn aviadilojn, igante ilin vrakaĵoj kaj cindroj.
  Ankaŭ Nataŝa ne malviglas. Kaj li tranĉas per glavoj kaj sendas mortodonon per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiam, kiam la mamzono krevas, elfluoj de morto el la skarlataj cicoj.
  Kaj ili frapas la naziojn en mortigan ĥaoson ...
  Oleg Rybachenko notis:
  - Jen nia rusa saluto!
  Nataŝa konfirmis:
  - Kaj ni montros la ricevon senpage!
  Zoya ankaŭ tranĉas la naziojn per glavoj. Kaj ne lasu ilin tiri la ellasilon. Kaj la glavoj okazigas papilian ricevon. Kaj la disŝiritaj turoj de la tankoj flugas. Zoya ekkrias:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetos detruan donacon de reala kaj neevitebla detruo.
  Kaj tiam tia ruĝvarma piko elflugos el la framba cico, ke ĝi plene trempos multe da Fritz.
  Sed de la umbiliko ĝi cedos kun fulmo...
  Zoya krias:
  - Unu du tri!
  Aŭgusteno atakis per siaj glavoj, detranĉante la kapojn de la faŝistoj, kaj konfirmis:
  - Viŝu la lokalizilon!
  . ĈAPITRO #2
  Kun nudaj piedoj, la knabino lanĉis alian donacon de neniigo. Disŝiris la faŝistojn. Kaj tiam rubenaj cicoj venkiĝis al la pulsaro disŝirante la maŝinon.
  Kaj kiel ŝia umbiliko kraĉas fulmon, kiu mortigas la naziojn. Kaj kapabla rosti tutan batalionon.
  Kaj jen Svetlana Fritz draŝas, kaj agas kiel vera batalroboto. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas alian parton de detruo.
  Kaj purpuraj cicoj elĵetas fluon de magia plasmo kaj cunamo. Kio estas eĉ pli ol mortiga.
  Kaj kiel alie kaj la umbiliko sur la naziaj armeoj prenos kaj mortigas unikan ĵeton.
  Svetlana muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĉi tio estas mia bonega sukceso!
  Oleg Rybachenko ridetas. Ekzemple, la germana malpeza tanko E-25. Pezante dudek ses tunojn, ĝi enkarnigas la armilaron kaj kirasan dikecon de la Pantero. En totalo, la germanoj metis la motoron kaj dissendon kune kaj trans la tankkarenon. La alteco de la "Pantero" estis preskaŭ duonigita. Kaj preskaŭ duobligis la pezon. Kaj la protekto eĉ fariĝis eĉ pli bona, pro la pli granda deklivo de la kiraso.
  Ĉi tio, kompreneble, eble ne plaĉas al vi. Kun la plej nova motoro de naŭcent ĉevalfortoj, la germana aŭto estas tre movebla.
  Ĝi simple flugetas rapide.
  La knabo denove fajfas. La korvoj estas kaptitaj en ondo kaj havas koratakon kaj falas sur la kapojn de la nazioj. Kaj kuŝis la kontraŭuloj.
  Sed tiam sonas la ordo, kaj la grandiozaj ses, fulmantaj nudpiedaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj, forlasas la sovetiajn poziciojn.
  Kaj tuj la germanoj iras al la ofensivo. Kaj ili trarompas la defendojn, kojnante en sovetiajn poziciojn, denove ĉirkaŭante Smolenskon. Kaj ĉi tio estas serioza aserto.
  En kaptiteco estis du pioniroj de dek tri jaroj Petka kaj Sashka. La nazioj deŝiris siajn vestojn de la knaboj kaj pelis ilin tra la neĝo en sia pantaloneto. Sur la neĝblovoj estis nudaj piedsignoj de la nudaj piedoj de la kaptitaj infanoj. Pioniroj estis veturitaj nokte dum duonhoro. Estis februaro kaj ankoraŭ malvarme. Poste oni kondukis ilin preskaŭ nudaj al la kabano por varmiĝi dum kvin ĝis dek minutoj, kaj poste denove en la malvarmon.
  La knaboj multe suferis kaj estis ruĝhaŭtaj kiel kankroj. Nenion atinginte, la nazioj edukis ilin sur la rako. Kaj sub la nudaj, infanaj piedoj ekbrulis fajroj.
  Tiel ili fikis. Petka kaj Saŝa, ne povante elteni la turmenton, ekkriis. Sed ankoraŭ nenion difinitan diris la ekzekutistoj. Kvankam ili tranĉis la pionirojn per pikdrato.
  La germanoj ankaŭ turmentis komsomolajn virinojn, devigante ilin piediri nudpiede kaj en pantaloneto nur en la neĝo.
  La germanoj havis tre enormajn tankojn de la "E" serio kaj ili ne povus esti facile traktitaj. Precipe la E-75, kiu estis perfekte protektita de ĉiuj anguloj, sed samtempe sufiĉe movebla.
  Ŝajnis, kian damaĝon povus kaŭzi du aŭtoj de nur dek du tunoj ĉiu? Tamen, en ĉi tiu kazo, dungitaro decidas ĉion. La knabinoj preskaŭ ne maltrafis, kvankam ne ĉiuj sukcesoj montriĝis mortigaj. Tri aŭ kvar fojojn la dekliva kiraso de la tridek kvar rikoltis, ĉirkaŭ dekduo da pafoj rezultigis difekton de diversaj gradoj, sed de tia kiu estas facile ripari sur la kampo. Sed ĉirkaŭ kvindek, de malbonkvalita kiraso de sovetiaj veturiloj, grave suferis.
  Ekzemple, la tridek kvar de la komandanto komencis ŝiri kiam la municio detonaciis. La turo estis ĵetita malproksimen, kaj la muzelo fariĝis stirilo. Ankaŭ homoj mortis.
  La sovetiaj petrolŝipoj malfrue ekkomprenis, kiu pikis ilin kaj provis rebati atakon.
  Tigro-knabinoj estas tre plenplenaj, sed la municioŝarĝo de 82 obusoj estas sufiĉe komparebla al la Pantero. Kvankam la municio ripozas sur la nazo, kaj la knabinoj senŝeligas siajn kubutojn ĉirkaŭ ili. Sed ankoraŭ estas io por pafi, kaj kiam oni alproksimiĝas, estas pli facile bati la rusojn.
  Gerda tre rapide krucas sin kaj, sendante alian tankon por peceto, flustras:
  - Dio pardonu min! Ĉi tiuj estas kuraĝaj homoj, sed unu el iliaj komandantoj estas plene freneza!
  Klara rimarkis, histerie flustrinte:
  - Se ili venos sur ni, tiam la fino!
  Efektive, la tridek kvar ekpafis en la movo, volvitaj en fumo, tremante pro la skuado. Kompreneble, iliaj sukcesoj estas maloftaj, la pafoj estas malprecizaj, sed la tanko zumas.
  La frunto estas ankoraŭ perfekte protektita kaj la kiraso, kion ajn oni diru, estas altkvalita, cementita. Kaj ĉi tio signifas, ke la surfaco de pliigita malmoleco donas bonegan, same kiel kuniklo saltas, resalton.
  Sed tute egale, ĝi estas muta interne, ĝi estas la sama kiel grimpi en tamburon kaj ili batos ĝin per pezaj bastonoj.
  Vere, la kabano tre varmiĝis pro la trafoj, sed kiam oni estas en bikino, estas eĉ agrable post plonĝado en la neĝblovoj. Sed estas multe pli malagrable, ke sovetia obuso trafis la dekstran antaŭtukon de la vojo. Ĉi tio estas por la veturado de la aŭto, kiel levstango sub la okulo. Kvankam, konsiderante ke la rulpremiloj ne estas ŝako, sed aparta ĉaro, la tanko ankoraŭ povas moviĝi. Turnu vin kaj foriru. Ĉi tio devus esti farita pli frue. Kaj do, la protekto de la postaĵo estas pli malforta. Kaj la angulo de deklivo estas pli malgranda. Se ĝi trafas, ĝi povas trarompi. Rusaj pafiloj ne estas tiom malfortaj.
  Gerda flustris, denove liberigante la donacon de la infero el la duonaŭtomata kanono:
  - Sed pasaran !
  Kvankam tiu ĉi vorto, pli precize, la devizo de la hispanaj komunistoj, por la germanaj tigromilitistoj ne aspektas tute taŭga. Post ĉio, la nazioj batalis ĉe la flanko de Franco. Kvankam, finfine, kelkfoje soldatoj volonte adoptas aliulajn lertaĵojn.
  Pafante, Klara iomete turnis la memveturan pafilon Laska, rompi la ĝustan rulilon per ĵetaĵo kreis problemon por ili ĉi-rilate.
  Sovetiaj tankoj ne kuregis tiel rapide tra neĝblovoj kiel laŭ la ŝoseo, sed tamen iliaj rapidaj saltoj malhelpis la vidon, kaj estis rapidaj.
  Ĉi tie la ŝeloj estas efektive verŝitaj en punktoblanka gamo.
  Kaj Gerda pafas tre rapide, trempita de ŝvito. dekliva kiraso
  resaltas sur la frunto, sed se ili trafos ilin tute tute sur la flankoj...
  Klara kriis:
  - Kaj eĉ se mi falos en la profundon de la infero - mi ne revenos al la lulilo!
  La knabinoj pafas ĝis la fino, sed la konkoj rapidas de la flankoj kaj trapikas, rompante la rulpremilojn. La kiraso krevas kaj la aŭto ekbrulas.
  Gerda decidas:
  - Ni subfosas aŭtojn kaj foriras!
  Klara ekkrias kun angoro:
  - Ĉu vi volas ĉesi feron?
  Gerda decideme diras:
  - Estas aferoj pli gravaj ol metalo, ekzemple kadroj!
  Clara deŝiras malgrandan filmkameraon kaj krias:
  - Sed niaj heroaĵoj estos registritaj por ĉiam!
  Per siaj nudaj fingroj, Gerda turnis la levilon, kiu ekigis la eksplodaĵon, kapablan frakasi la eksperimentan tankon al la bazoj. La tigrina knabino tre bedaŭris detrui tian artaĵon, sed kien vi povas iri, se alie la sovetiaj militistoj, al kiuj oni ne povas nei kuraĝon, kaptos unikajn teknologiojn.
  Do ili krevigis la Laska kaj plonĝis en la neĝblovon por savi siajn unikajn vivojn.
  Magda von Singer kaj Stella ankaŭ ne volis retiriĝi, kaj ilia aŭto estis disŝirita per precizaj konkoj. Tia estas la sorto - la senkompata Palaso de ia milito. Kiam vi devas retiriĝi, lasante vian koron. Sed la knabinoj batalis lerte, kaj sukcesis eluzi preskaŭ la tutan munician ŝarĝon. Sed nun ili devis tuneli kiel serpentoj en neĝblovon kaj tie provi eksidi de la neforgeseblaj sovetiaj pafiloj.
  Kiam vi estas ŝvita kaj en bikino, tiam grimpi en la profundon de la neĝo ne estas la plej agrabla ideo. Sed kiom ofte en nia mondo vi faras tion, kio plaĉas al vi. Ĉiukaze, ekzemple, la fajro serioze havis tempon, pafante ĝis la fino de Stella , por kanti la plandojn de liaj piedoj. Sed la knabino el tio eĉ pli koleriĝis kaj kriis:
  - Honoro kaj kuraĝo laŭ pezo ne estas vendataj!
  Magda, kiu ankaŭ estis bruligita, eĉ ŝia sunbrunigita haŭto estis kovrita de veziketoj, ekkriis:
  - Fajro estas varmo, ne fajro!
  Sovetiaj tankoj tamen faciligis la taskon. En kolerego, ili pafis la forlasitajn "Mustelojn" sen iu kompato, metante multajn dekduojn da konkoj en la rompitan metalon. Samtempe parto de la petrolŝipoj kliniĝis el la lukoj kaj, kiel kaskado de akvofalo, la flugiloj de la germanaj aŭtoj mem kaj de tiuj, kiuj veturis obscenan lingvon.
  Magda grimacis, rimarkante:
  - Ili, la bolŝevikoj, kompreneble, estas kuraĝaj, sed ege nekulturitaj !
  Stella, kraĉante neĝon en ŝian buŝon, neatendite montris severan justecon:
  - Ĉu vi pensas, ke niaj militistoj estas pli bonaj?
  Magda ŝerce rimarkis:
  - Kompreneble, estas pli bone se ni venkas. Kaŭkazo jam estas nia, pli al Moskvo estas nur kelkcent kilometroj. - Kaj la mielblondulino severe nudigis siajn longajn dentegojn. - Aŭ ĉu vi volas fari paroladojn de perfido?
  Stella, kiu jam sufiĉe vidis ĉion kaj ĉiujn, nur levis per la piedo fontanon da neĝa polvo kaj ridis, rimarkante:
  - Kelkfoje silento estas la plej terura speco de perfido.
  Nokto, neĝoŝtormo kaj neĝblovoj donis al la kvar knabinoj bonan ŝancon por pluvivi. Cetere, al la malamiko ne venis en la kapon kombi la neĝon kaj serĉi nudkrurajn diablojn en la neĝblovoj. Do la militistoj, entombigitaj en neĝblovo, eksidis, kaj la sovetiaj tankoj pluiris, evoluigante sukceson. Kvankam pli ol cent aŭtoj estis lasitaj ĉirkaŭe rompitaj, misformitaj kiel rezulto de la agoj de la tigroknabinoj.
  Ĝenerale, la sovetiaj trupoj atingis iom da sukceso en la unuaj tagoj kaj sukcesis rimarkeble penetri la malamikajn formaciojn.
  La duplikata demiurgo specife emfazis al Peter Degtyarev:
  - Nu, en ĉi tiu kazo, ni ludas la ludon honeste, kaj eventoj disvolviĝas kiel ili devus disvolvi.
  La Kolonelo Inĝeniero skeptike rimarkis:
  - Ve... Ĉi tio estas nur taktika sukceso.
  Efektive, tuj kiam la vetero permesis, multenombraj faŝismaj vulturoj ensaltis. La domineco de la Fritz en la aero estis vere malforta ligo por la Ruĝa Armeo. La nazioj nun povis estingi la sovetian ofensivon per masivaj aviadilatakoj. Kaj ili havis preskaŭ nenion kontraŭon.
  Sed la heroa Ruĝa Armeo ankoraŭ daŭre venkis en tiaj severaj kondiĉoj.
  La Fritz retiriĝis al Tikhvin mem kaj provis akiri piedtenejon en la grandurbo. Nature, domoj kaj loĝkvartaloj, en si mem, estas jam sufiĉe serioza defendo kontraŭ la progresantaj sovetiaj trupoj.
  La kuraĝaj kvar el la tigroknabinoj sukcesis retiriĝi al Tiĥvin. Sed ili devis preni mitraletojn por defendi la urbon. Kaj por petrolŝipoj, ĉi tio ne estas la plej agrabla ŝatokupo.
  Klara, kontraŭpafante de la antaŭeniranta infanterio, sendante alian ruĝan soldaton al la venonta mondo, esprimis sin:
  - Ĉu ni ne estas monstroj ? Kaj ni volas akiri trezoron!
  Tikhvin ricevis gravan difekton dum la kapto de la grandurbo fare de la germanoj.
  Nun la Fritz selis la barikadojn kaj atendis konstrui nepenetreblan defendlinion.
  Gerda pafis per unuopaj pafoj - necesis savi la kartoĉojn. La sovetiaj trupoj perdis tro multajn tankojn, kaj tial la infanterio atakis.
  Kompreneble, ne estis sufiĉe da kirasaj trupveturiloj de sovetiaj modeloj. Tial, ili perladis la soldatojn por buĉado. Kaj ilin renkontis mitraloj kaj mitraloj. La kvar bone pafis kaj lerte kaŝis sin en la barikadoj.
  Gerda kuŝigis alian sovetian soldaton kaj kantis:
  - Ni devas plenumi heroaĵon de armiloj - alie ne havos sencon vivi!
  La batalo furiozis tra la urbo. Kaj bomboj jam pluvis malsupren de supre, des pli ĉar la vetero videble pliboniĝis, kaj la Fritz ekiris.
  Gerda, furioza, ĵetis sian ponardon per siaj graciaj nudaj fingroj kaj kriis:
  - Nia batalo estos venka, alie ne eblas!
  Clara, pafante ne pli malbone, aldonis responde:
  - Unu venko, sed granda!
  Gerda, fortranĉante plurajn batalantojn en mallonga eksplodo, aldonis:
  Sed malvenko neniam estas malgranda!
  Sovetiaj memveturaj pafiloj pafis al Tiĥvin, batalartilerio kaj sieĝa artilerio iom poste tiris supren. Fritz fortigis la defendon kaj aerpremon. Sovetiaj trupoj tiris supren novajn aviadilojn.
  La apero de la legenda Marsejlo draste ŝanĝis la potenc-ekvilibron.
  La granda aso flugis la ME-309, tre potenca armilo laŭ armilaro. Kaj laŭvorte forbalais ĉiujn sur sia vojo. Eĉ en la sovetia armeo, ili specife avertis, ke tia monstro aperis en la aero.
  Marcel mem neniel konsideris sin malbono, des malpli kruela homo. Li kredis ke, batalante la Ruĝan Armeon, li nur plenumas sian sanktan devon al la Patrujo. Krome, multaj faktoj pri la abomenaĵoj de la nazioj ne estis konataj al li. Jes, kaj tro multe estis atribuita al la milito.
  Sed jen la unua, post la reveno, superazenbatalo . Flugantaj sovetiaj bombaviadiloj, atakaviadiloj kaj batalantoj. Ili klare volas doni furiozan batalon al la teraj unuoj de la Germana Armeo. Sed Marcel vidas ĉion ĉi kaj malfermas fajron de distanco de kvin aŭ ses kilometroj, kaj eĉ fajfas tra la nazo.
  Sovetiaj aŭtoj kaj kuraĝaj asoj ankoraŭ ne vere vidis la malamikon, ĉar iliaj aviadiloj komencis eksplodi, kaj iliaj flugiloj diseriĝis. Marsejlo pafis sen celi, sed intuicie. Li ŝajnis scii anticipe kien ĉiu piloto flugos kaj direktus sian flugilhavan monstron. Do montriĝis, ke junulo kun infana vizaĝo forbalas la flugilhavan flotemon.
  La nova jaro, kvankam frosta, montriĝis varma. Sovetiaj trupoj, malespere kaj obstine atakante, provis preni Tiĥvin. Fritz obstine defendis sin, penante resti en la urbo, kie kuŝis la arterio, nutrante nepenetreblan Leningradon. Krome temis pri la prestiĝo de la germanaj trupoj, kiuj malfacilas kaj hontas rezigni pri grandaj urboj.
  La vetero, bedaŭrinde, pliboniĝis, kaj multaj malamikbombistoj, precipe la masiva Yu-288, pikis la poziciojn de la sovetiaj trupoj kaj bombis komunikadojn.
  La sovetiaj aviadiloj Yak-9 kaj Lagg-5 estis multe pli malsuperaj al la malamiko laŭ armilaro kaj rapideco. Aparte, ME-309, kiel drako, batis senfortajn sovetiajn veturilojn. Krome, la germanoj evoluigis la duoblan flugilan taktikon, kiu ebligis efike uzi sian nombran avantaĝon kaj reduktis kelkajn el la manovraj problemoj de la tenacaj, peze armitaj, sed pezaj germanaj veturiloj de la plej novaj Focke kaj ME. Krome, jeto ME-262s komencis aperi sur la frontoj, kvankam ĉi tiu maŝino ankoraŭ ne estas tute teknike fidinda, same kiel pli malpeza, pli manovra kaj pli malmultekosta modifo de la HE-162. Ĉi-lasta veturilo estis pli simpla fabrikebla kaj teknike pli fidinda ol jeto Messerschmites . Sed por ĝia administrado, pilotoj de sufiĉe alta taŭgeco estis postulataj. Kiu iom malplivalorigis tiajn pozitivajn kvalitojn de ĉi tiu evoluo kiel la malalta pezo de la aviadilo - nur 1,6 tunoj malplenaj, malalta kosto de produktado kaj la plej bona manovro en la mondo.
  Sed tiuj germanaj asoj, kiuj regis ĉi tiun aŭton, malŝparis laŭdon al ĝi. Aparte sukcesa estis Huffman, piloto numero du, post Marsejlo, kiu restis ekstere de atingo. Superante la rezulton de 300 faligitaj aŭtoj, Huffman ricevis altan premion - la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Lia taktiko alproksimiĝi al minimumo, kaj poste bati kaj flugi reen estas la plej oportuna sur la HE-162. Do Huffman pruvis esti elstara mastro de korbatbatalo. Kvankam, la rezulto de Marsejlo de 3117 faligitaj aviadiloj daŭre estas neatingebla.
  Krome, la 2-an de januaro 1944, ĉi tiu legenda piloto aperis sur la ĉielo, tamen li persvadis Hitleron, rememorante, ke la germanaj trupoj estis en malbona stato, kaj la pli potenca germana ekipaĵo klare pasis en la neĝo. Do necesas provizi aeran provizon al la ĉirkaŭita Tiĥvin, kie ekloĝis la germanaj trupoj kaj bombas ĉiujn alirojn al la urbo.
  En la plej unua tago, Marsejlo faris ses flugatakojn kaj malflugigis pli ol cent sovetiajn aviadilojn. Vere, la 4-an de januaro la vetero ege malboniĝis. Neĝoŝtormo leviĝis, kaj la sovetiaj trupoj sturmis la urbon.
  La grandiozaj kvar el la terminatoraj knabinoj preferis batali kune - ŝultro al ŝultro. Pro la malvarmo, ili estis devigitaj kamufliĝi kaj batali en blanko.
  La Ŝinobo-knabo Karas ankaŭ venis al la savo. La sentima terminator infano ne timis la malvarmon kaj batalis en pantaloneto sole. Lia sola varmofonto estis kamufla kremo, kiu blankigis lian ĉokoladan sunbruligitan haŭton sub la neĝo, kiu daŭre falis, kovrante ĉiujn stratojn. Krome, li uzis ĵetadon, tre maldikaj metaldiskoj kaj katana glavo en batalo. Sed, kompreneble, li pafis bonege, kaj el kaptitaj armiloj. Tamen, la knabinoj ankaŭ ne maltrafis uzi aŭtomatajn fusilojn.
  Tiaj armiloj estas pli precizaj ol mitraletoj, kaj plej grave, pli fidindaj. Tamen, la sturmpafiloj MN-44, kiel regulo, ne lasis la germanojn malsupren. Antaŭ la tria vintro, la bone oleita germana militmaŝino estis preta. Precipe, eĉ en neĝoŝtormo, Focke -Wulf kaj ME, uzante hejtadon, sukcesis kaŭzi dolorajn, kvankam limigitajn, injektojn al sovetiaj trupoj.
  Gerda, senprokraste pafante, provis ne rigardi en la direkton, kien falas la sovetiaj soldatoj. Multaj el la batalantoj estis junegaj, dek sep aŭ dek ses jarojn maljunaj. La infanterio estis rekrutita per terglitoj, rastante ĉiujn resursojn. Efektive, multe perdiĝis.
  Sed inter la Fritz estas plenaj de eksterlandanoj. Aparte, de Svedio, en kiu la nazioj venkis en la lastatempaj elektoj, kaj nur la pozicio de la reĝo gardas de malferma eniro en la militon kun Sovetunio.
  Cetere, estis atenco kontraŭ Kolontai ĝuste en Kristnasko. La sovetia ambasadoro estis tre grave vundita, kaj la kuracistoj batalas por ŝia vivo. Jam du divizioj kaj kvar brigadoj el Svedio alvenis kiel volontuloj. Mitingoj kaj amasmarŝoj postulantaj militon estas okazigitaj en la lando mem. Kaj ili portas portretojn de Hitler kaj Karlo la dekdua.
  Do la eniro de Svedio en rektan militon estas demando de tempo. Hispanujo kaj Portugalio jam militas, sed ili sendas soldatojn pli suden. Kaj nun vintre, ili ĝenerale provas grimpi ien preter la Kaŭkaza Montaro. La brazila korpuso, ŝajne, estas preta fari salton en Centran Azion, kie la Basmachi-movado jam ekflamas kun renovigita vigleco.
  Sed ĉi tiuj estas ĉiuj detaloj, Vlasov-dividoj ankaŭ batalas en Tiĥvin. Ĉi tiuj uloj batalas kontraŭ malbono, rimarkante, ke en kaptiteco ili atendas teruran torturon kaj neeviteblan buklon. Kaj kio pri la germanoj? Ili ankaŭ havos malfacilaĵojn, multaj mortos en Siberio, sed tamen ili ne estos pendigataj sendistinge.
  Gerda, ŝanĝante la klipon kaj falĉante la soldatojn vestitajn per grizaj surtutoj, ĉar ĉiuj rusoj ne havas sufiĉe da kamuflaj roboj, imagis, kio povus atendi ilin okaze de kapto. Kaj ridetis al la potencialo por sekseca, malvarmeta aventuro. Vere, tiam en Siberio estos pli malbona. Dum ĉi tiu frosto ricevas, flamĵetila varmego estas eĉ pli bona. Ĉi tie en la dezerto, ili rapide alkutimiĝis al la varma sablo kaj kuris nudpiede, sed tio ne funkciis tiel. Post kelkaj horoj en bikino en la malvarmo, ĝi komencis tremi kaj necesis varmigi en la bano. Tie, junaj viroj de la elita SS-bataliono varmigis siajn korpojn per batoj de piceo balailo. Nu, ne nur, kompreneble, kun balailo,
  estas elektitaj uloj, belaj arjoj, kion vi bezonas!
  Ili tute perdis sian iaman timidecon, aŭ eble, male, ili akiris la malstreĉon de ina maĉisto. Sed nun ili devas iomete retiriĝi - la sovetiaj infanteriistoj, plenigante la alirojn per kadavroj, alproksimiĝis tro danĝere kaj komencis ĵeti grenadojn.
  Necesis rompi la distancon por ne fali sub la fragmentiĝo hajlo.
  Magda ricevis malgrandan tranĉon de ŝrapnelo kaj, en respondo, pafis ok kuglojn en tri sekundoj. La sovetiaj soldatoj fuĝis, preskaŭ sen rompiĝo, nur iomete kaŭrante kaj, la klipo trovis siajn viktimojn. Malŝarĝitaj ok pafoj kaj Stella. Agresema brunhara virino esprimis sin:
  - Al la frenezo de la bravuloj, ni kantas kanton!
  Sed la sovetiaj soldatoj ŝajne decidis pruvi, ke tio estas la saĝeco de la vivo. La germana atakmaŝinpafilo draŝas per sia tuta forto, kaj ĝiaj pafoj ŝajnas esti ignoritaj. Kvankam la soldatoj falas, tiuj, kiuj pluvivis, daŭre kuras kaj eĉ ĵetas obusojn preskaŭ plene, kvankam tio povas esti farita pli frue.
  La karso tre lerte ĵetas diskojn, detranĉante du aŭ tri soldatojn per unu. Poste li atakas per sia glavo, kiu tranĉas maŝinpafilojn kaj fusilojn facile, kiel alumetoj!
  La ninja knabo estas ankoraŭ tre malgranda, li aspektas kiel dek unu aŭ dek du jaroj, sed li estas tiel rapida. Ili ne havas tempon aŭ eniri ĝin aŭ defendi sin. La infano estis edukita kaj trejnita de naskiĝo, ĵetante glavojn al la bebo, devigita malimpliki kaj tranĉi rubandojn, trempante en glacitruon, metante speciale trejnitajn katojn. Nu, kaj multe pli, igante genetike talentan knabon vera mortmaŝino. Lia patrino estas dudek-kvina generacio Ŝinobo, lia patro estas potenca siberia sorĉisto kaj ideologia malamiko de la sovetiaj, "sovetiaj" aŭtoritatoj. Bonega genetiko kaj trejnado kun magio - igis la knabon la plej bona inter Ŝinoboj . Kaj kompreneble, imperiestro Hirohito, por montri al la germanoj, ke ili ne estas la plej bonegaj superhomoj , sed estas malmolaj uloj en Japanio, sendis la knabon al la germana-sovetia fronto.
  Kaj Karas (karpofiŝo simbolas la fierecon kaj viglecon de la samurajo!) montriĝis inda militisto.
  Ekzemple, per siaj nudaj fingroj, iomete ruĝiĝintaj pro multaj horoj de estado en la amara malvarmo, li ĵetas ŝtalan diskon pli maldikan ol hararo. Kaj en la manoj de du glavoj samtempe, por ke estus pli facile tranĉi dikajn vicojn de malamikoj. Kiom terura estas ĉi tiu terminanta infano, kio povas, la unuan fojon, sovetiaj soldatoj, estante sendefendaj sub la batoj de glavoj kaj disko-ĵetoj, kliniĝis malantaŭen, spertante veran timon.
  La knabinoj, ŝanĝinte klipojn, komencis radii eĉ pli rapide, aŭ pli ĝuste, nenie.
  La kadavroj de infanteriistoj estis amasigitaj en tumuloj. Ili preskaŭ tuj frostiĝis en la malvarmo, kaj pli da soldatoj suprengrimpis ilin. Tiel ili grimpis kaj ne kalkulis kun perdoj. Sed la Ŝinobo eniris la batalon kaj denove, kvazaŭ ondoj de timo estus elsenditaj.
  Malespera atako furiozis dum preskaŭ tuta tago. Sovetiaj trupoj, koste de la plej grandaj perdoj, okupis kelkajn kvaronojn, puŝante la germanojn ĉe kelkaj linioj. Sed la malforta subteno de artilerio (germana aviado en la malnova tempo bombis la fervojajn trakojn, senigante ilin je provizoj) kaj multaj viktimoj inter la progresantaj unuoj, devigis la movadon de la infanterio por esti provizore suspendita.
  Malgraŭ la risko de tiaj taktikoj, tankoj estis ĵetitaj en batalon. Estis necese rompi la malamikon proksime de Tikhvin ĝis la Fritz, uzante sian avantaĝon en teknologio, malblokas la grandurbon.
  Kaj en ĉi tiu sturmo, sufiĉe riska decido estis farita - uzi la IS-2-tankon. Maŝino speciale desegnita kiel trarompa tanko. Ĉar potenca pafilo, pro sia malalta pafrapideco kaj relative malbona precizeco de fajro, estas nebone taŭga por batali kontraŭ tankoj de aliaj homoj, sed ĝi povas sukcese detrui nekirasajn celojn.
  Do, kvankam tankoj en urbaj kondiĉoj estas suicidbombistoj, vi devas trarompi poziciojn, eĉ per via frunto.
  Tridek kvar movos unue. Relative malpezaj kaj ne grandaj aŭtoj kuregis laŭ mallarĝa strato. Grenadoj kaj molotovaj kokteloj pluvis malsupren de la tegmentoj. Tiam eksplodis maskitaj benzinujoj kaj napalmo. Sed gravaj perdoj ne haltigis la petrolŝipojn de Sovetunio. Ili, perdinte centojn da aŭtoj, enrompis en la urbocentron, kaj tie ili eniris en obstina interŝanĝo de batoj. Eĉ la efikaj faustpatronoj, kiuj frakasis la malfortan flankan kirason de la tridek kvar, ne timigis la sovetian soldaton.
  Tri tankarmeoj tuj estis ĵetitaj en batalon. Stalino eĉ decidis forlasi la duan strikon en la direkto de Voroneĵ, pro decida venko super Tiĥvin kaj savi la "Lulilon de la Revolucio". Eĉ se brulaĵo estas eldonita ĉe strikta limo, kaŭkaza petrolo perdiĝas dum kelkaj horoj veturantaj tage, kaj la disvolviĝo de novaj kampoj postulas tempon kaj monon, homajn rimedojn, kiujn la sovetia imperio, ligita per milito sur du frontoj, ege mankas.
  Sed Tiĥvin estas la arterio de Leningrado kaj la vojo de vivo, kaj plej grave, ĝi estas simbolo de la fakto, ke sovetiaj trupoj povas kaj kapablas venki multajn kaj bone armitajn faŝistojn. Do ni ne batu la prezon...
  La IS-2-tanko aspektas impona, ĝi ankaŭ aspektas kiel tridek kvar, nur la gvattureto eĉ pli antaŭeniras. Kompreneble, la barelo mem estas dika kaj longa, ne komparebla al la T-34-76, kiu ankoraŭ regas la batalkampon. Dum la tuta januaro, la titanaj klopodoj de la T-34-85 produktos ne pli ol cent.
  Vere, la vundebleco de la frunto de la turo estas okulfrapa: plata kaj ne tro dike kirasa.
  Karas, kiu ĵetis malgrandajn sed tre potencajn eksplodajn obusojn al la tankoj, kuris al la knabinoj kaj sugestis:
  - Ĉu ni kaptu la IS-2 kaj rajdu ĝin?
  Magda subtenis la ideon:
  - Kompreneble, ni rajdu! Ni maltrafis la kabanon.
  Gerda avertis la knabon:
  - Ĉi tiu tanko havas kvar maŝinpafilojn!
  Karas palpebrumis al la knabinoj, rimarkante:
  - Do ĝi estas bona. Baldaŭ la infanterio denove atakos, kaj vi falĉos ĝin!
  Magda puŝetis la Ŝinobknabon.
  - Rapidu, terminanto!
  Rozkoloraj kalkanoj ekbrilis kiel moskitaj flugiloj, la karateknabo kuris pli rapide ol la olimpika spurta ĉampiono. Komence, li ĵetis malgrandan pakaĵon kun fumtubo en la enorman IS . Eksplodis reago, elverŝis densa fumo. Samtempe nigraj jetoj disiĝis en malsamaj direktoj, blindigante la maŝinpafistojn.
  Dehakinte plurajn infanteriistojn, Karas flugis kiel pavimo liberigita de balisto kaj grimpis sur la turon. Per speciala hoko , li eltiris la lukon kaj reĵetis la pezan kovrilon. Plue, ĉio estas simpla: paro da svingoj kun du glavoj, kaj kvin membroj de la ŝipanaro de peza tanko disiĝis en siaj kapoj. Post li ensaltis ankaŭ la knabinoj, kiuj, deĵetinte sian peltan kamuflaĵon, denove finiĝis en bikino. Nu, estas varme en la tanko dum veturado. 520 ĉevalforta dizelmotoro bone varmigas metalon. Jes, nudaj knabinecaj plandumoj sentas la aŭton mem multe pli bone ol per specialaj vintraj botoj kun ripaj sintezaj kaŭĉukaj plandumoj. La germana furiero-servo konsideris la sperton de severaj vintroj kaj kreis novan municion, en kiu la kruroj en la malvarmo ne estas tiel malvarmaj. Kaj tiam, vere domaĝe, la Fritz prenis la feltajn botojn de la loka loĝantaro kaj tiris ilin sur si. Aŭ envolvite en peltaj koltukoj.
  Karas adiaŭis Magdan sur la lipoj kaj diris:
  - Nu, la tanko estas por vi! Mi batalos kie mi scias kiel mortigi pli bone.
  Gerda admire kisis la knabon sur la glitiga, elasta kalkano kaj diris:
  - Vi estas miraklo!
  Stella aldonis:
  - La standardo de la Arjo!
  - Mi scias! - diris la tombo kaj elsaltis en la malvarmon per unu salto el la duonmalferma luko. Tiam la kovrilo falis kun krake... Kaj la knabinoj ricevis la okazon batali per la armiloj de la malamiko. Kaj la pafilo estas vere potenca. Nur la ĵus aperinta Lev-3, aŭ kiel ĝi ankaŭ estis nomita, la "Reĝa Leono" kun 128 mm kanono, estas pli forta. Sed ĉi tiu tanko ankoraŭ estas ĉe la frontoj en unuopaj kopioj. Li estis montrita dum la novembro 8-festado al la demonposedata Fuhrer. Kompreneble, dum li ankoraŭ ne estas en la serio. Kiel cetere, la IS-2, kiu spertas sian unuan kuron.
  Ĝis nun, eĉ la sovetiaj petrolŝipoj ne pafis eĉ unu pafon el pafilo, ŝajne elektante sian celon certe.
  Stella sarkasme komentis, turnante la mekanismon:
  - Ho, rubaĵo ... Ĉi tie ne estas aŭtomatigo kaj ĉio devas esti farita permane.
  Gerda, kiu manĝis la hundon en ŝvebado, rimarkis:
  - Kaj la vido estas gallim , kaj videbleco estas negrava. Ili ne tre kapablas celi.
  Magda, tuŝante la dentaĵojn per la nuda piedo kaj turnante la skatolon, rimarkis:
  - Kaj tamen, kompare kun la tridek kvar, estas iom da progreso. Precipe, ŝanĝi dentaĵojn estas pli facila. La kabano estas malvasta, sed pli-malpli vi povas movi. Municio, tamen, estas malgranda. Dudek ok raŭndoj...
  Gerda logike rimarkis:
  - Por pafi al limigita nombro da bunkroj, ĝi povas sufiĉi, sed por plenrajta tanka batalo, ĝi klare ne sufiĉas.
  Klara trovis ion bonan en la tanko:
  - Sed la mitrala armilaro estas supre! Kvar maŝinpafiloj povas provizi bonan protekton. Kaj tiam mi rigardis ĉi tiun "Muson" - estas nur du " kraĉitaj " en ĝi por tia aŭto.
  Stella, rapidigante la motoron, konfirmis:
  - Jen ĝi! Ĉu ĉi tiu armilaro estas por tia peza tanko de cent okdek tunoj?
  Magda, kiel pantero, kiu mortigis bubalon, grumblis:
  - Kokidoj ridas!
  La dizelmotoro forte akcelas la tankon. Videblas, ke la IS-2 ankoraŭ veturas laŭ la aŭtovojo, sed kiam ekstervoje, ĝia pezocentro movita antaŭen havos efikon. Sed nenio, kondiĉe ke vi povas malstreĉiĝi kaj elekti indan celon por vi mem.
  Magda malfermis la gvattureton de la tanko por ke ŝi povu pli bone vidi.
  Kaj jen alia IS-2, estas bona ideo uzi tiajn tankojn pli amase. Malantaŭ li estas tri pliaj IS-oj , sed unu kun pli malpeza 85 mm kanono. Cetere, la plej danĝera, ĉar ĝi kapablas preni la aŭton en la frunto, kaj batas pli rapide.
  . ĈAPITRO #3
  Magda decidis pafi de distanco de du kilometroj. Ŝi ordonis per eta tono:
  - Pafu ĝuste ĉe la frunto de la turo... Kaj... Vi komprenas!
  La aŭtomobilo haltis, ĉar ne estis glateco, kaj Gerda, plendante pri la malbona kvalito de la optiko, kiu, certe, estis polurita de nekleraj adoleskantoj, montris la barelon. La knabinoj helpis ŝarĝi ŝelon pezantan unu kaj duonon funtojn. La blonda militisto metis sian vangon al la postaĵo kaj provis palpi la aŭton de aliulo. Ja ŝi neniam antaŭe pafis el ĉi tiu kanono, modelo 1931. Potenca, sed malnoviĝinta, kun pinta, rikolt-sentema kuglo. Ĝenerale, la pafilo, kompreneble, ne estis planita por tankoj. Sed, ŝajne, la kontraŭtanka modifo de la 107 mm pafilo, evoluigita en 1940, montriĝis tro nefidinda kaj devis esti forlasita. Kaj ĉi tie necesas en kondiĉoj de malbona videbleco de distanco de 2000 metroj trafi la celon. Jes, kaj estos malfacile por la malamiko respondi kaj bati, sed ...
  Gerda kisis la postaĵon de la pafilo, rapide rigardis el la luko, prenis manplenon da neĝo per la lango, englutis ĝin, apogis siajn nudajn kalkanojn sur la leviloj kaj... pafis!
  Ĝi fordonis tiom multe, ke ĝi pikis miajn pojnojn kaj bovidojn kaj odoris je fumo.
  La nuno flugis laŭ longa arko kaj... La IS-2, kiu iris antaŭen, haltis, ekfumis, kaj tiam la municioŝarĝo komencis krevi.
  Magda ĝoje respondis:
  - Tion ni donis al ili! - Kaj logike, pli precize, mallogike konfuzajn konceptojn, ŝi aldonis. - Ne homo pentras armilon, sed armilon de viro!
  Gerda grumblis:
  - Reŝargi!
  Kaj la knabinoj streĉiĝis. Kompreneble, ĉi tie ili ne estas "Tigro", ili devas ŝviti, sed estas pli amuze tiamaniere, precipe ĉar staranta tanko rapide malvarmiĝas. Fero ja estas bona konduktoro.
  La duan fojon Gerda pafis pli rapide kaj pli memfide. La ISoj daŭre moviĝis, kaj, ŝajne, ili ankoraŭ ne eltrovis de kie la pafiloj pafis. Jes, kaj halto ne estas en la rusa kutimo. Ĉar estas ordono ... Kaj la dua ŝelo jam memfide trafas la celon.
  Gerda lekas siajn lipojn kaj ordonas:
  - Kaj la tria ĉi tie.
  Kun granda prokrasto, la kvara IS-1 malfermis fajron en la movado. Kaj, strange, li trafis, kvankam de tia distanco de moviĝanta aŭto estas preskaŭ neeble, sed pafoj decidas ĉion! Tamen, la distanco por la 85 mm pafilo estas tro granda, preter la penetrlimo. Sed estis grava bruado en la turo, kaj la fronta kiraso kolapsis. Gerda sendis responde la kvaran "leterpakaĵon" pezantan unu kaj duonon da funtoj... La frunto de la IS-1-tanko disiĝis kaj oranĝaj langoj ŝvebis alte en la ĉielon. Kaj jen alia IS-2, estas bona ideo uzi tiajn tankojn pli amase. Malantaŭ li estas tri pliaj IS-oj , sed unu kun pli malpeza 85 mm kanono. Parenteze, la plej danĝera, tiel kapabla preni la aŭton en la frunto, kaj batas pli rapide.
  En la fonto, la germanoj prenis Smolensk kaj alproksimiĝis al Vjazma kaj Rĵev. Tiam ili subite turnis sin suden al Donbaso. Kaj ĝi estis tre neatendita kaj potenca movo. La Ruĝa Armeo ne havis tempon por reagi. Kaj la nazioj kaptis la tutan maldekstran bordon de Ukrainio. Kaj je la fino de la somero ni atingis la kurbon de la Don. Nur en la aŭtuno, la sovetiaj trupoj apenaŭ povis haltigi la naziojn.
  La germanoj ankaŭ denove blokis Leningradon de la sudo, fortranĉante la oksigenon.
  Kaj en la nordo, la finnoj jam provis antaŭeniri.
  La vintra paŭzo alvenis. En Sovetunio, la tanko T-54, pli bone protektita kaj pli forte armita, ekproduktiĝis. Sed la IS-4 kaj IS-7 ne povus esti amasproduktitaj en produktadon. Kvankam la IS-7 estas maŝino kapabla kontraŭbatali la mastodontojn de Hitler, ĝi estas tro malfacile fabrikebla, precipe en milittempaj kondiĉoj.
  La kvardek-oka jaro estis markita en februaro per provo de la Ruĝa Armeo antaŭeniri en la centron, kiu estis repuŝita. La germanoj, uzante eksterlandajn sekciojn de refoje Eŭropo, estis fortaj. Krome, diskoj fariĝis pli progresintaj, kaj nun ne estas tiel facile pafi ilin. Kaj la nazioj evoluigis reagaviadilojn. Tre forte. Kaj la nova batalanto ME-362 simple ŝokis la sovetiajn pilotojn. Kaj en la serio de jetaviadiloj, Sovetunio ne havis.
  En majo, granda ofensivo de la nazioj komenciĝis, preterirante Moskvon. En la sama tempo, Turkio ankaŭ eniris la militon, malfermante la sudan fronton en Transkaŭkazio. Kaj la bataloj ekflamis kun renovigita vigleco.
  Sed estas belaj knabinoj, kiuj batalas kun furiozo; precipe la skipo de Elizabeto.
  Jen knabino en bikino, premante siajn nudajn piedojn sur la ellasilon, kaj ĵetaĵo elflugas el 100-milimetra kanono.
  Militisto el Sovetunio sendis ĝin tiel lerte, ke la germana E-50-tanko, malgraŭ sia potenca kiraso, estis frapita.
  Catherine agreseme rimarkis, elmontrante siajn dentojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj kun nuda kalkano dum li premas la pedalon.
  Elena ankaŭ pafis al la malamiko, frakasis la Panther-4 kaj kukis.
  - Por USSR!
  Euphrosinia nudos siajn mamojn, forigante sian mamzonon, kaj kiel ŝi batos per skarlata cico, kaj kantos, elmontrante la dentojn:
  - Maljunulo Maĥno,
  Rigardante tra la fenestro...
  Estas mallume ekstere, estas mallume!
  Kaj la knabinoj kantos unuvoĉe, montrante la dentojn:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo, Ni
  trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo ...
  La Patrujo ne kredas je larmoj,
  Kaj ni donos cerbon al la malbona drako!
  Jen - ĉi tiuj estas knabinoj - nur klaso de hiper...
  Somero jam alvenis. Denove, malmolaj bataloj. Antaŭ la fino de aŭgusto 1948, la germanoj fermis la ringon ĉirkaŭ Moskvo.
  Ankaŭ la pioniroj batalis senespere.
  La knabo Oleĵka ĵetis grenadon per sia nuda infana piedo kaj kantis:
  - Jen la unua degelo,
  En mia sonĝo mi vidas Stalinon...
  Kaj kovrita de kadavroj -
  Mia denaska Rusio!
  La knabo Petka, pafante al la nazioj, kantis:
  - Se la uloj de la tuta Tero,
  Tuj ili povus enigi la drakon!
  Kaj kun sia nuda kalkano, la infano lanĉis murdan citronon.
  Alia pioniro en pantaloneto, Seryozhka, pafos al la nazioj, amorigante nazian oficiron. Kaj tiam, nudpiede, infaneca, li ĵetos la neniigan donacon de la morto.
  Ĉi tiuj estas infanoj - tre batalantaj.
  La pionira knabo Saŝka, fikanta la naziojn, li estis nur dekdujara, kaj falĉanta la Fritz, kantis:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo - la glora Patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Kaj nuda infano, kun infana kalkano, elĵetos eksplodan pakaĵon, disŝirante la germanojn.
  Do ili eklaboris, tre agreseme. Kaj vere en batalema maniero, kiu montriĝis ege mojosa.
  Infanoj, kompreneble, estas batalantoj de la plej alta klaso, sed Moskvo estas ĉirkaŭita kaj fortranĉita.
  Kaj la nazioj jam progresas en Kaŭkazo. De la sudo rapidanta Turkio.
  Kaj ĝi sentas, ke estas vere neeble rezisti malamikojn.
  Sed knabinoj batalas, kiel infanoj kiel grandaj heroinoj.
  Precipe Oleg Rybachenko. Ĉi tiu finita knabo estas nur, ni diru, juna militisto kaj superhomo.
  Knabo de proksimume dek du jaroj en aspekto, ĵetis obuson de mortiga forto, disŝirante la naziojn, kaj kantis:
  - Por Granda Rusujo
  La knaboj batalos...
  Ni estas la grandaj mesioj
  Ni rompu la Fritz!
  Margarita Korshunova - ankaŭ tre batalema knabino, ankaŭ donis turnon al la nazioj.
  Tiam ŝi ĵetis donacon de neniigo per sia nuda, infaneca piedo, disŝirante la Fritzojn kaj Turkojn, post kio ŝi kantis:
  - Gloro al la Patrujo-Sovetunio,
  Vi estas ekzemplo por la homaro!
  Post tio, la infanoj prenos ĝin kaj fajfos. La amasiĝintaj korvoj svenis kaj falis, trapikis la kapojn de la nazioj. Kaj ĝi aspektis vere mojosa.
  Aŭ eble ĝi ne aspektis, sed la ago leviĝis.
  La knabo kaj knabino estis tre mojosa.
  Ili havas tiom da pasio kaj potenco.
  Kaŭkazo jam estas falonta, kaj ĝi fariĝas pli kaj pli drama.
  Kaj la germanoj estas senbridaj kaj uzas torturon. Germanaj pionirinknabinoj precipe ŝatas torturi.
  Jen Gerd kaj Charlotte, knabo proksimume dektrijara, senvestitaj. Kaj ili komencis tikli la pioniron. Serioĵka ridis kaj ronronis. Tiam Gerda alportis la fajrilon al la nuda, ronda kalkano de la knabo. La flamoj lekis la iomete malglatajn plandojn de la pioniro. Li kriegis pro doloro. Estis veziketoj.
  La germanaj knabinoj ridis:
  - Estos tre mojose!
  Kaj ili komencis vipi la knabon per vipoj. Li ĝemis kaj ekkriis. Precipe kiam la knabinoj komencis alporti torĉojn kun fajro al liaj nudaj piedoj. Tiam la pioniroj metis ruĝvarman feron al lia nuda brusto kaj la knabo perdis la konscion.
  Jes, la germanaj militistoj estas supre. Turmenti knabon estas en la ordo de aferoj.
  Torturas tamen ne nur knabojn, sed ankaŭ komsomolojn. La knabinoj estis senvestitaj kaj kondukis sur la rako. Tie ili tiris supren, devigitaj arkiĝi kaj laŭvorte tordiĝi en doloro belulinoj. Kaj sub la nudaj piedoj de la knabinoj ili ekbrulis la brazejon, minacante bruligi la plandojn.
  Kiel la komsomolanoj kriegis pro sovaĝa doloro... Kiel kruela ĉio estis. Kaj la nazioj enspiris la odoron de brulanta karno en la naztruojn kaj ridis, vangofrapis unu la alian sur la koksojn kaj kriis:
  - Heil Fuhrer! Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj denove torturo kaj torturo de homoj. Estas speciale interese torturi la pionirojn. La knaboj estas batataj al morto, kaj tiam salo estas verŝita sur iliajn vundojn kaj igis ĝemi. Jes, ĝi estas ege ĝena.
  Kaj kiam ili ankaŭ uzas varman draton. Tio faras ĝin multe pli dolora.
  Kaj la nazioj jam prenis Maĥaĉkalon. Kaj ili moviĝas al la teritorio de Azerbajĝano. Kaj ili jam ĉirkaŭis kaj baris Erevanon. Kaj ili sturmas la malespero de Batumo per ĉio. Kaj ĝi estas agresema.
  Marŝalo Rokossovsky preskaŭ mortis mem. Estis sentite ke la sovetiaj soldatoj estis sub premo kaj kolapsas. La nombro de kapitulacintoj kaj dizertintoj kreskas. Kaj multaj pilotoj iĝas deprimitaj.
  Kvankam Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova ankoraŭ evitas malvenkon. La knabinoj batalas kuraĝe kaj malespere.
  Antaŭ la batalo, Anastazio retiriĝis kun tri uloj por kolekti fenomenan kosman potencon en ŝi mem.
  Kaj vere ŝargita kapitale. Kaj ni senespere faligu la malamikojn.
  Kaj dum uzado de nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas granda mondĉampiono!
  Kaj kiel per nuda kalkano li premos la levilon.
  Akulina Orlova ankaŭ estas malespera kaŝsekvanto en batalo. Kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, li dispremas Wehrmacht-aviadilojn.
  Ĉi tie ŝi malkonstruis la ME-109 K. Ĉi tiu maŝino eble jam estas malmoderna, sed travivis serion da modifoj. Kaj sur ĝi vi povas sukcese batali.
  Akulina Orlova, agante kun sovaĝa furiozo, kantis:
  - Saluton granda komunismo! Faŝismo estos venkita!
  Kaj denove kun nuda kalkano, sed kiel ĝi premos.
  Ĉi tiuj estas kelkaj frenezaj knabinoj.
  Sed tre malegalecaj fortoj en Kaŭkazo. Kvankam oni kredas, ke tie viroj estas ĉiuj agloj. Sed neniu povas rezisti al rusa virino.
  Kaj la militistoj estas tiel agresemaj kaj malvarmetaj. Aviadiloj pafas malgraŭ sia kvalita supereco.
  Akulina Orlova kantis:
  Suna cirklo...
  Kaj terenbatis la malamikon helpe de nudaj piedfingroj.
  Anastasia Vedmakova, premante la butonojn per siaj skarlataj cicoj kaj renversante la naziojn, daŭrigis:
  Germanoj estas ĉirkaŭe...
  Akulina grincis, detranĉante alian germanan aviadilon:
  - Hitler iris al inteligenteco!
  Anastazio enamiĝis al la nazioj daŭrigis:
  falis en truon...
  Akulina, precize pafante, ridis:
  - Mi rompis mian kruron...
  Vedmakova intense kaj precize pafis, rimarkis:
  - Kaj adiaŭis!
  Kaj la knabinoj ĥore muĝis:
  -Estu ĉiam vodko,
  kolbaso kaj haringo...
  Tomatoj kukumoj,
  Jen la fino de Hitler!
  Akulina, denove sendante donacon de morto al la nazioj, rimarkis:
  - Efektive, oni devas kanti; Rommel finiĝas!
  Vedmakova, celante kanonon kun aerkonkoj per siaj nudaj fingroj , konsentis:
  - Kompreneble - Hitler - ĉi tio jam estas pasinta etapo!
  Kie ne estas persona influo de la posedata Hitlero, la sovetiaj trupoj provas organizi ian reziston. Sed ĝi estas ege malfacila. Sed ili ankoraŭ faras ĉion eblan kaj neeblan.
  Kaj ankaŭ la infanoj batalas. Kaj la pioniroj iras en batalon. Kiuj renkontas la malamikon per Molotov kokteloj, kaj pafoj de pafiloj.
  Knaboj kaj knabinoj, malgrasaj kaj gratitaj, kiel ĉiam, en batalo. Kaj ili batalas kuraĝe kaj ege malespere.
  Kiom da iliaj infanoj mortas kaj estas lasitaj disŝiritaj.
  Germanaj pilotoj Gertrude kaj Adala, vangofrapante siajn nudajn piedojn, grimpis en duloĝan XE-328, en jetmaŝinon - jen monstro kun dek aerkanonoj.
  La pluvo ĵus pasis kaj la knabinoj lasis graciajn, tre klarajn spurojn de siaj nudaj kruroj.
  Ili estis tiel allogaj, ke la adoleskantoj servantaj ĉe la flughaveno avide formanĝis la nudajn spurojn per siaj okuloj, kaj eĉ la knaboj komencis ŝveli perfektecon. Ĝenerale estis multaj pilotoj - la batalado montris, ke virinoj, en egalaj kondiĉoj, havas duoble pli ol virojn. Kaj tio signifas, ke ili estas efikaj. Kaj Hitler-Rommel, aŭ pli ĝuste Feldmarŝalo Führer, kompreneble, ne estas tia homo, kiu kompatas iun ajn.
  En la Tria Regno mem, poligamio estis oficiale enkondukita - la rajto al kvar edzinoj. Ĉi tio estas tre praktika. Sed ne tro taŭga en kristanaj tradicioj. Ne mirinde, ke faŝismo serĉas novan formon de religio. La Fuhrer-Kampa Marŝalo insistas ke ĝi estu monoteismo, sed tiel speciala - kun panteono de paganaj, antikvaj ĝermanaj dioj. Kompreneble, Hitler-Rommel mem en ĉi tiu panteono estas metita antaŭ ĉio kiel sendito kaj sendito de la Plej Alta Dio.
  Do la Fuhrer, kompreneble, tre amas sin kulturi.
  Gertrude kaj Adala lanĉas siajn universalajn atakaviadilojn en la ĉielon, kiu ankaŭ povas ludi la rolon de batalanto.
  Militistoj estas tre memfidaj. La rusoj ne havas reagaviadilojn, kaj ili verŝajne ne povos elteni la atakon de la tigrinoj de la ĉielo.
  Gertrude grumblis:
  - Mi estas kavaliro de brulanta rivereto...
  Adala entuziasme konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Kaj mi ŝakmas ĉiujn!
  La knabinoj ekridis. Ili premis siajn nudajn kalkanojn sur la pedalojn, kaj turnadis la jetan atakaviadilon.
  Estis ankoraŭ mallume, sed lumstrio jam montriĝis oriente. La knabinoj fajfis... La etendaĵoj de Rusio jam flosis sub ili. La inaj militistoj ridis kaj palpebrumis unu al la alia. Ili estas tiel ekstra aeraj kaj belaj.
  Kaj nudpiede, kompreneble, sen ŝarĝi vin per tia nenecesa afero por knabino en milito kiel ŝuoj.
  Kaj la sentemo en la aviadilo pliiĝas multfoje.
  Ĉi tie sovetiaj aŭtoj ekflugas al ili. La ŝraŭbo Yak-9 estas eble la plej amasproduktita maŝino inter la plej novaj eldonoj. Ne tro armita, sed relative malmultekosta kaj kun malmulte da kiraso. MIG-5, pli rapida, kun maŝinpafiloj. MIG-3 estas pli frua modelo. LAGG-7 verŝajne estas la plej rapida kaj plej armita birdo. En la lasta modifo, ekzistas eĉ tri 20-mm-kanonoj.
  Sed ĉi tiuj ĉiuj estas helico-movitaj maŝinoj - jetaviadiloj ne estis kreitaj. Kaj la germanoj sentas sin tre certaj.
  Gertrude pafas dek aerkanonojn. Ili trafis 30mm kaj du 37mm pafilojn. Ili rapidas kiel fajra ventego tra sovetiaj aviadiloj. Tamen, la ruĝaj pilotoj provas eviti kaj iri al la vosto.
  Adala manovras ĉi-momente. Vi ne povas preni germanan aŭton fronte, sed eniri la vostojn estas peza. Por la trupoj de Sovetunio, la atako ne estas neatendita. Kontraŭaviadilaj kanonoj jam estis lanĉitaj. Eksploditaj konkoj brilas en la mallumo.
  La germanoj spertas certan nervozecon. Ŝajnis, ke ili jam vidis tiom, ke vi ne surprizus ion, sed... sovetiaj pilotoj estas kuraĝaj kaj ne timas perdojn. Nenio por timigi ilin. Sed sperto ne sufiĉas. La germana aviadilo facile eliras el la plonĝo kaj malflugigas la sovetian aŭton. Rompas alian en pecojn.
  La potenco de germanaj armiloj estas tre granda. Ĉi tio estas komponanto en kiu la Fritz havas grandegan avantaĝon super Rusio. Sed la rapideco de la nazioj estas kolosa.
  Adala akcelas kaj rompas antaŭen. Kaj Gertrudo pafas raketojn al la malamiko. Konsilon ricevas la dentoj. Iu municio celas varmecon aŭ sonon.
  Adala flustras:
  Ili ne mortigos nin!
  La knabinoj turnas sian aŭton... Ili provas esti malvarmetaj. Kaj tiam sovetia batalanto ramas proksiman germanan reagaviadilon. Kaj kiel ĝi komencas ŝiri, kaj disiĝi. Kaj ĉielo kaj aero.
  Gertrude flustris:
  - Freneza morto!
  La militistoj estis klare konfuzitaj, kaj ili povas esti ramis tiel.
  Tankoj moviĝas al la limo. La legenda skipo de Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda.
  Kvar militistoj sukcesis kovri sin per gloro batalante kaj la britojn kaj la amerikanojn. Dum la malamikecoj kun Ameriko, la belulinoj majstris la Panther-2-tankon. Ne malbona aŭto, supera al la Shermans kaj en armilaro kaj en fronta kiraso. La posta "Pershing" praktike ne havis tempon por fari militon. Jes, kaj li ne estas rivalo por la "Pantero" -2.
  Tiam la kvar knabinoj gajnis la legendan gloron. Kvankam ĝenerale ilia glora vojo komenciĝis en la kvardek-unua jaro. Himmler persvadis la Fuhrer por provi la batalionojn de virinoj en bataloj, de speciale edukitaj arjoj.
  La batalado montris, ke virinoj tute ne estas malforta ligilo kaj scias bone batali. Kaj samtempe suferas malpli da perdoj ol viroj. La militistoj ankaŭ batalis en la infanterio, frapante siajn nudajn piedojn sur la varmaj sabloj de la Sahara Dezerto. Kaj majstris la tankojn. Testinte la "Tigron", en bataloj kun Britio.
  Tamen sovetiaj knabinoj sur la SU-100 ankaŭ bone batalas.
  Kvankam la pozicio de Rusio ŝajnas senespera. Sed la militistoj, kune kun Elizabeto, batalas kiel agloj.
  Jekaterina premas la levilon per la nudaj piedfingroj. Sendas kuglon kiu trapikas la nazian E-50-aŭton en la flankon kaj muĝas:
  - Por la granda ruĝa kaj purpura komunismo!
  Elena ankaŭ draŝis la kanonon uzante sian nudan, delikatan kruron. Ŝi precize trafis la malamikan tankon.
  La knabino pepis:
  - Por mia bela Rusujo!
  Eŭfrazio agreseme rimarkis, gvidante tre bone celitan fajron:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn, ĉizitajn krurojn.
  La sovetia maŝino estas tre forta kaj batalanta. Kaj ĝi pafas sufiĉe bone.
  La SU-100 kapablas penetri la E-50 en la flankon. Sed la knabinoj eĉ trarompas ŝian frunton, enirante en logilon aŭ fin-al-finan. Kaj ili tranĉis tra metalo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al la malamiko. Kaj pepis:
  - De la blua rivereto...
  Ankaŭ Jekaterina pafis, ĉi-foje puŝante la levilon per sia skarlata cico kaj kukegante:
  La rivero komenciĝas...
  Elena, agreseme rikanante kaj siblante, diris:
  Nu, la amikeco komenciĝas...
  Kaj ŝi ankaŭ premis la levilon per sia nuda kalkano.
  Eŭfrazio kukis, pafante al la malamiko:
  - Kun rideto!
  La knabinoj laboras sur la SU-100 tre aktive. Kaj detruu malamikan ekipaĵon.
  Kaj ĉe la periferio de Bakuo, la pioniroj fosas tranĉeojn. Estas uloj de malsamaj naciecoj. Precipe multaj brilaj kapoj flagras. Estas ruĝaj kaj nigraj kaj blondaj infanoj.
  Unu afero kunigas ilin: fido al la triumfo de komunismo kaj nudaj piedoj. Estas klare, ke ne ĉiuj havas ŝuojn dum la milito, kaj tial, kiel signo de solidareco, ĉiuj infanoj fanfaronas siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Vintro en Transkaŭkazio estas sufiĉe milda, kaj kiam vi moviĝas kaj laboras per ŝoveliloj, la malvarmo ne estas tiel terura.
  Infanoj laboras kun entuziasmo, kaj kantas:
  Levu fajrojn, bluaj noktoj,
  Ni estas pioniroj - infanoj de laboristoj ...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Alvoko de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Kaj jen denove venas la alarmo. Knaboj kaj knabinoj saltas al la fundo de la tranĉeo. Kaj obusoj jam komencas eksplodi de supre: malamika artilerio funkcias.
  Paŝko demandis Maŝan:
  - Nu, ĉu vi pensas, ke ni travivos?
  La knabino memfide respondis:
  - Ni rezistos almenaŭ unufoje, en la plej malfacila horo!
  Pioniro Sasha logike notis:
  Nia heroeco estas neskuebla.
  La knabo frapis sian nudan plandon sur la ŝtonoj. Oni povas vidi, ke la knabo plenigis sin per solidaj kaloj.
  La knabino Tamara rimarkis:
  Ni batalos sen timo
  Ni estos tranĉitaj eĉ ne paŝon malantaŭen...
  Lasu la ĉemizon trempita de sango -
  Pli da malamikoj, turnu la kavaliron al la infero!
  La knabo Ruslan, pioniro kun nigra hararo, notis:
  Jarcentoj pasas, epoko venos,
  En kiu ne estos sufero kaj mensogoj...
  Batalu por ĉi tio ĝis via lasta spiro -
  Servu vian Patrujon, vi el la koro!
  La knabo Oleg, maldika kaj helhara, pepis, versoj:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalino vivas en mia koro
  Por ke ni ne konu malĝojon,
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  La knaboj kaj knabinoj unuvoĉe aplaŭdis.
  Sed nun jet-atakaj aviadiloj jam flugas kaj ĵetas bombojn. Kaj ĉi tio estas agresema aliro.
  Oleg kaj Sasha levis ĵetilon kaj lanĉis donacon de morto. Kaj la barelo estis trafita de nazia atakaviadilo.
  La knabino Nataŝa kantis:
  - La Komsomolo estas ne nur aĝo,
  Komsomolo estas mia destino!
  Mi konkeros spacon, mi kredas
  Ni vivu eterne!
  Ahmed, pionira knabo el Azerbajĝano, respondis ridetante:
  - Vi ankoraŭ ne estas komsomolano Nataŝa!
  La knabino kolere frapis sian nudan piedon kaj respondis per melodia voĉo;
  Apud la patroj, kun gaja kanto,
  Ni staras por la Komsomolo...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  La krio de la pioniroj - ĉiam estu preta!
  Ankaŭ Oleg frapis sian nudan, infanecan piedon kaj blekis:
  Pli forta martelo premu la proleton,
  De titania mano disbatanta la jugon ...
  Ni kantos mil ariojn al nia Patrujo,
  Kaj lumo por la posteularo, bone!
  Infanoj ĝojas. Kaj fakte, la germanoj bombardis, kaj nur unu knabino ricevis fragmenton en sia nuda, ronda, rozkolora kalkano.
  Pioniro kriegis, sed poste mordis ŝian lipon.
  Kaj tial ili prepariĝis por forpuŝi la atakon. Kaj jam estas tankoj kun la nazioj. Formidaj E-100-oj moviĝas. Tiaj potencaj kaj danĝeraj maŝinoj.
  Ili havas tian protekton. Ke vi ne povas trairi el ajna angulo. Vi ne povas bati ĝin de nur unu angulo. La sola ŝanco estas rompi la spurojn.
  Infanoj estas pretaj batali, kaj svingas la nudajn piedojn. Jen ili sur drato puŝas pakaĵojn kun memfaritaj eksplodaĵoj sub la spuroj de la nazioj. Ĝi funkcias kaj detruas la rulpremilojn de la tankoj de la armeo de Rommel.
  Kaj ĝi aspektas terure.
  Saŝa grincas:
  - Gloro al komunismo!
  La knabo Pashka pafas kun Oleg de ĵetlanco kaj kriegas:
  - Gloro al la pioniroj!
  La knabo Ruslan, kune kun la knabino Sufir , trenas minon sub la germanon per drato kaj krias:
  - Gloro al USSR!
  Infanoj el Azerbajĝano kaj rusaj uloj batalas. Sunbrunigitaj, maldikaj, nudpiedaj pioniroj kontraŭ kolosa armado de tankoj.
  La knabino Tamara piedpremas sian gracian, malgrandan, nudan piedon kaj diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Pioniro Ahmet konfirmas pafante al la malamiko:
  - Ni estas amika familio kune!
  La knabo Ramzan, ruĝhara azera, konfirmas, batante aŭton:
  - El la vorto ni estas cent mil mi!
  La infanoj estas amikemaj ... Jen la armena knabino Azatuhi , ankaŭ lerte helpe de drato transdonas eksplodan pakaĵon sub la faŝisma raŭpo, kaj grincas:
  - Sovetunio estas familio de popoloj!
  Alia armena knabino Aghas diras:
  - Ne kliniĝu al faŝismo:
  Kaj la knabino tiris la draton per la nudaj piedfingroj. Multaj azerbajĝanaj kaj armenaj infanoj havas blondan hararon kaj estas nedistingeblaj de slavaj infanoj, el kiuj ankaŭ estas multaj. Kiu forlasis la germanojn, aliaj rusaj familioj ekloĝis en Azerbajĝano eĉ sub la caroj.
  . ĈAPITRO #4
  Estas multaj slavoj en Kaŭkazo. Multaj miksaj paroj. Jes, kaj infanoj kutime havas pli helan hararon ol siaj gepatroj. Kaj la slavaj uloj sunbruniĝis, por ke vi ne povu diri ilin de la lokuloj. Krome, infanoj kutime estas pli similaj ol plenkreskuloj.
  Do la internacia sovetia bataliono de knaboj kaj knabinoj batalas, kaj ili ĉiuj estas kunigitaj, kaj tre similaj. Iliaj nudaj kalkanoj ekbrilas kiam moviĝas.
  Kaj sonĝoj infanoj sendas donacojn de morto. Shamil kaj Seryozhka, ambaŭ pioniraj knaboj, tiras la draton. Kaj nun la germana E-50 haltas kun rompita raŭpo.
  La knaboj kantas unuvoĉe:
  Uniaj nedetrueblaj, liberaj respublikoj,
  Ne estis krudforto, ne timo kiu amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco kaj racio, kaj kuraĝo en sonĝoj!
  Kaj la infanoj ĝojas. Ili ridetas per blankaj, eĉ dentoj. Kaj ili estas feliĉaj, kvankam ili estas minacataj de morto.
  Kaj la germanoj suĉas. Detruitaj tankoj pafas siajn kanonojn kaj skribaĉas maŝinpafilojn.
  Kelkaj germanaj veturiloj estas ekipitaj per ĵetgrenadoj kaj estas tre danĝeraj.
  La knabo Maksimka kaj la knabino Zara el Azerbajĝano, kaj apogante sin sur la nudaj piedoj, suprentiris minon sub la malamiko kaj elbatis la faŝisman mastodonton.
  Kaj kriis je la supro de iliaj pulmoj:
  - Por USSR!
  La infanoj estas tiel amuzaj.
  Pioniroj Abbas kaj Vladimir ankaŭ uzas armilojn. En ĉi tiu kazo, la katapulto kaj frakasi la E-75 raŭpon al la nazioj. Tiam la knaboj kantis:
  - Por la grandeco de la planedo sub la kovro de komunismo!
  Oleg kaj Abdula ankaŭ estas pioniroj de malsamaj nacioj, sed kun ununura koro, ili ankaŭ lanĉas eksplodaĵojn. Ili trafas la E-100 kaj kantas...
  Ni malfermis la planedon al la nacioj,
  La vojo al spaco, al neviditaj mondoj...
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por forviŝi la cikatron de morto por ĉiam!
  
  Sub la Sankta Standardo de Rusio,
  En paco, amikeco, feliĉo kaj amo...
  La homoj de la tuta tero fariĝos pli feliĉaj,
  Infera mallumo dispelos en la malproksimo!
  Batalantaj infanoj ĉi tie...
  Abdurrahman kaj Svetlana, azera knabo kaj knabino el Belorusio, kuntiris draton kaj batis senkonscie faŝistan tankon. Kaj ili kantis:
  - La granda nomo de sankta Rusio,
  Brilas super la mondo - kiel sunradio ...
  Mi kredas je unueco ni fariĝos pli feliĉaj,
  Ni montru al la homoj la ĝustan vojon!
  Infanoj estas tre kuraĝaj. Kaj la nazioj estis simple ŝokitaj de tia obstina kaj furioza rezisto.
  Abudurrahman estas pioniro, li ricevis fragmenton en sia nuda plando. Ĝi trapikis la kalozan surfacon de la kruro de infano.
  La knabo siblis:
  - Kaj doloras min!
  Ankaŭ Svetlana estis trafita en la ronda kalkano, kaj gratis ŝian ŝultron. Sed la knabino siblis:
  - Ne rompu la Pionirojn!
  Azim kaj Kolka ankaŭ ramis la germanan aŭton.
  La knaboj montris per drato kaj kantis:
  La perfida malamiko iris sur la ofensivon,
  Sed mi kredas, ke ĝi ne ŝanceliĝos, la sovetia popolo ...
  La malamiko atendas malvenkon kaj forgeson,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  La malamiko atendas: malvenko kaj forgeso,
  Kaj la gloro de Rusujo pli forte ekfloros!
  Infanoj estas kuraĝaj kaj ne kliniĝas. Kaj ili volas venki. Kaj ili kantas kaj ili batalas.
  La germanoj suferas gravajn perdojn. Vere, plejparte ili rompis spurojn kaj rulpremilojn. Kaj ĝi ne estas fatala.
  Pli malbona por la pioniroj kiuj estis kaptitaj.
  La knabo Abdulhamid, kiam li estis kaptita, estis metita sur la rakon fare de la nazioj. Ili enigis la nudajn piedojn de la pioniro en la blokon, kaj komencis pendigi pezojn sur la hokoj. Kaj tiam li ekbruligis la fajron. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabo estis lekataj de fajro. Kaj vipo falis sur lian dorson. Ili batis min dum longa tempo. Kaj tiam la nazioj komencis rompi la ripojn per ruĝvarmaj pinĉiloj.
  La knabo, mortanta sub torturo, kiam la fero de liaj ripoj, ruĝa de la varmego, premis lin, kantis:
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgota?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel pereis la filoj en la tombejo de la lando!
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Hero Star plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  Estu kiel ajn, la Ruĝa Armeo perdis la batalon por Kaŭkazo. Kaj ĉi tio, kompreneble, ne pliigis la ŝancojn de Sovetunio pluvivi. Fakte, ĉio estis muta.
  Kaŭkazo falis kaj vintro venis. Moskvo kaj Leningrado en kompleta ĉirkaŭbarado kaj blokado. La germanoj kaj iliaj eksterlandaj sekcioj estas pli fortaj kaj en kvanto kaj kvalito. Kaj la Fritz, ekzemple, havas tre decajn maŝinpafilojn. Kaj ŝajnas, ke la ĉirkaŭitaj sovetiaj trupoj ne havas ŝancon por savo.
  Sed ĝis nun Stalino ankoraŭ ne rezignis. Kvankam li jam sendis proponojn por aparta paco al la nazioj.
  Moskvo estas granda urbo, kaj estas grandega kvanto da municio, obusoj, kugloj, kaj manĝaĵo koncentrita en ĝi. Ne estas facile preni ĉi tiun urbon. Kaj li ankoraŭ tenas malgraŭ la bombardado, kaj la amasa bombado.
  Tamen, la germanoj daŭre avancis. Precipe printempe. Tuj kiam la vojoj sekiĝis, la nazioj translokiĝis al Kazan. Kaj estas multaj faŝistoj.
  Sed ĉi tie batalas belaj sovetiaj kaj, kompreneble, nudpiedaj knabinoj en bikinoj.
  Nataŝa karesis sian propran fragan cicon. Kaj kun brila rideto ŝi diris:
  - Mi, vi! Li, ŝi - kune la tuta lando!
  Viktorio subtenis:
  - Kune amika familio! En la vorto ni estas cent mil mi!
  Oksana ridis kaj, montrante la mastodontojn, komentis:
  - Tanko "E" estas tre mallonga kaj kaŭra. Estos malfacile atingi lin.
  Veronika malgaje siblis:
  - Dio benu nin!
  Nataŝa ridis kaj pepis:
  - En Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando, en Ameriko por la tuta lando - la ŝancoj estas egalaj!
  Fajra Viktorio ridas kaj muĝas:
  - Ŝancoj estas egalaj por malsamaj tavoloj de la socio!
  Kaj kiel vi volas. Kaj ŝiaj dentoj estas belaj, kiel ili montras.
  Oksana komentis:
  - Kiam la germanoj disiĝos, estos al ili tre malbone el siaj provizbazoj!
  Veronika ridis kaj sugestis:
  Ni preĝu do!
  Nataŝa malestime snufis kaj balancis la kapon.
  - Ne! Ni estas komsomolanoj, kio signifas, ke ni estas ateistoj!
  Viktorio agreseme avertis:
  - Kaj mi ĝenerale estas batalema ateisto! Kaj ne ekzistas Dio - ĉi tio estas medicina fakto!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed vi ne povas pruvi ĝin!
  Viktorio fulmis siajn smeraldajn okulojn agreseme responde. Kaj siblis kun rido:
  - Mi povas! Se ekzistas Dio, tiam li devas esti respondeca. Ĝi signifas prizorgi homojn. - La ruĝhara knabino agreseme batis la pintrunkon per sia nuda piedo. - Ĉu eblas imagi fenomenan kosman menson, kiu ne zorgus pri ĝia kreaĵo!
  Kaj la knabino kun sia nuda, ĉizita piedo ĵetis obuson.
  Nataŝa volonte konfirmis:
  - Jen ĝi! Ja ni estas al Dio kiel infanoj al la Patro, kaj li ne zorgas pri ni!
  Veroniko singarde rimarkis:
  Sed eĉ zorgema patro punas siajn infanojn...
  Nataŝa ridis responde.
  - Sed ne malbeligu ilin!
  Viktorio kolere rimarkis:
  - Estas vere strangaj metodoj de edukado en via Dio! Li, ekzemple, prenis kaj dronigis la tutan homaron kaj eĉ senkulpajn bestojn. Estiĝas la demando, kiaj faŝismaj metodoj?
  Oksana aldonis kun rideto:
  - Kaj ĝenerale, eterna turmento en la infero... Ankaŭ ĉi tio estas evidenta troo, ĉar neniuj metodoj de justeco povas pravigi torturon!
  Veronika konfuzite etendis la manojn kaj diris ĝemante:
  - Ankaŭ mi pensas, ke la inundo de Noa estas troa. Sed la Tero estis plenigita de peko antaŭ la okuloj de Dio...
  Viktorio ridis:
  - Jes, la infanoj komencis ludi petolojn. Patro prenis maŝinpafilon kaj pafis tiujn, kiuj blasfemis, lasante nur tiujn, kiuj sidis pli trankvile ol akvo, sub la herbo. La ruĝharulo nudigis siajn grandajn dentojn. - Kia analogio!
  Veronika levis la ŝultrojn kaj diris mallaŭte:
  - Mi ne estas pastro por doni respondojn al tiaj demandoj. Sed mi pensas, ke Dio havis kialojn por tio.
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes ... Ial ili falis sen kialo, nur ĉiuj estis viditaj kvazaŭ malaperintaj!
  Nataŝa sugestis:
  - Eble la Biblio estas nur juda fabelo. Kial ni kredu je ĝi?
  Oksana esprimis sian opinion:
  - Vi devas, ĉiuokaze, konservi vian honoron. Kaj ne tro kalkulu je postmorta paradizo!
  Viktorio ridis kaj rimarkis:
  - Jes... Pastroj amas rakonti! Kaj ne tre alloga!
  Veroniko kviete rimarkis:
  - Sed Jesuo Kristo estas sufiĉe alloga bildo!
  Viktorio ridis kaj balancis la kapon.
  - Mi ne edziĝus kun tia pacisto!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Jes, homo devas stari por si mem... Kaj kion instruas la Biblio? Ili trafis vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren!
  Veroniko volis diri, sed klare embarasis. Kaj tiam Viktorio enmetis ĝin:
  - Vere stranga moralo. Aŭ Dio instruas nin ami malamikojn, aŭ dronas la tutan homaron samtempe. Kaj kiel tion oni povas klarigi?
  Nataŝa respondis al si:
  - Mi pensas, ke la Biblio estis verkita de talentaj viziuloj!
  Veroniko languide kontraŭstaris ĉi tion:
  - Kiu rigardas ĝin... Sed alie ol la ekzisto de Dio estas neeble klarigi la aspekton de la Universo. "Tiam la knabino vigliĝis. Ŝi kuris sian nudan, ĉizitan kruron laŭ la ŝelo kaj daŭrigis. - Kion ajn oni diru, sed ne eblas trovi aŭ inventi pli konvinkan version de la origino de la Universo, krom kiel Dio kreis ĝin!
  Nataŝa levis la ŝultrojn kaj demandis:
  - Kaj la radika kaŭzo de la apero de Dio?
  Veroniko suspiris kaj respondis, perdante konfidon:
  - Ĉi tio jam estas aksiomo... Oni devas akcepti per fido, ke Dio ekzistas. Kaj ke ĝi ekzistis por ĉiam kaj ne havas unuan kaŭzon.
  Nataŝa negative balancis la kapon.
  - Akcepti per fido la antaŭ- eternecon de Dio? Sed mi povas proponi akcepti per fido la eternecon de la universo, sed sen la Ĉiopova...
  Veroniko logike rimarkis:
  - Ĝi aspektas kiel alogismo. Kiel estas ĉi tiu eterna materio, kaj de kie ĝi venis?
  Viktorio tuj respondis:
  - Kaj kio estas logike - Dio estas eterna... Kaj de kie li venis!? Des pli tuj ĉiopova kaj ĉioscia?
  Veroniko respondis kun malespero:
  - Ĝi ĉiam ekzistis... Ni akceptas ĝin per fido! Kaj kiel tio eblas - nekomprenebla!
  Nataŝa rimarkis:
  "Efektive, ni estas sur egala bazo ĉi tie. Materio devis estiĝi iel. Kaj okazas la nepensebla. - Knabino ridetis kaj memfide notis. - Sed tamen restas malfermita la demando, kial estas tiom da malbono sur la tero.
  Nataŝa ĵetis obuson al la nazioj per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Tio ĝustas...
  Zoya lanĉis donacon de morto per sia nuda kalkano kaj aldonis:
  -Malamiko...
  Aŭgusteno cedis al io detrua kaj grincis:
  - Pensas...
  Svetlana ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kio...
  Nataŝa ĵetis kelkajn citronojn per siaj nudaj piedoj kaj kriis:
  - Rusa...
  Zoja ankaŭ venkiĝis al io energia kaj mortiga, knariante:
  - Administrita...
  Augustine lanĉis la mortigan, murmurante:
  -Malamiko....
  Svetlana denove venkiĝis al la detrua kaj vyaknula:
  - Rompu!
  Nataŝa turnis sin kaj knaris:
  - Kiu...
  Zoya ankaŭ pafis al la nigraj eksterlandanoj, kiujn la nazioj varbis kaj knaris:
  - Kuraĝu!
  Aŭgusteno parolis kun forto kaj furiozo:
  - Tio...
  Svetlana venkiĝis kun la rido de pantero:
  - V...
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo kaj jeligis:
  - Batalu...
  Zoja ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj kaj murmuris:
  - Atakoj!
  Aŭgusteno intervenis kaj murmuris:
  -Malamikoj...
  Svetlana donis amason da obusoj kun siaj nudaj plandumoj, kaj kiel ŝi krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni faros...
  Nataŝa najlis la eksplodon kaj siblis:
  - Furioza...
  Zoya fortranĉis la naziojn kaj knaris:
  - Batu!
  Aŭgusteno denove ekpafis, kaj kriis:
  - Furioza...
  Svetlana pepis dum ŝi pafis:
  - Batu!
  Nataŝa denove ĵetis obuson per sia gracia, nuda piedo, pepis:
  - Ni detruos la naziojn!
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - La estonta vojo al komunismo!
  Kaj ĵetis citronon per ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Augustine prenis kaj disigis la liniojn, kaj ŝiaj nudaj kruroj flugis kun detruo laŭ la Fritz:
  - Ni disigos la kontraŭulojn!
  Svetlana prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per sia nuda kalkano, amason da grenadoj, kaj knaris:
  Ni premu la faŝistojn!
  Kaj la kvar daŭre pafis kaj ĵetis obusojn. La germana E-75 moviĝis. Maŝino kun 128 mm pafilo. Kaj pafas sin.
  Kaj la knabinoj ĵetis grenadojn. Subfosis la naziojn. Kaj ili repafis. Ili grimpis antaŭen. La tankoj denove ruliĝas. Movas la lastan germanan "Leopardo" -1. Tre movebla aŭto.
  Sed liaj knabinoj transprenis kaj batis lin senkonscie. Ili disŝiris moveblan maŝinon kun gasturbinmotoro. Kaj ili disblovis ŝin.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  Ni batalas bonege!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Tre mojosa!
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Ni venkos!
  Kaj ŝi lanĉis kontraŭtankan obuson per la nuda piedo. Forta knabino. Kaj ŝi havas tiom da sprito.
  Svetlana ankaŭ lanĉis donacon de morto per siaj piedfingroj de sia nuda piedo, kaj trafis la malamikon. Tre agresema knabino, kun okuloj kun la koloro de maizfloroj. Ŝi havas tian spritecon kaj forton!
  Nataŝa turnis sin kaj rikanis:
  - Por sankta Rusujo!
  Zoja pafis tre aktive, kaj rikanis, montrante perlajn dentojn:
  - Mi estas militisto de tiu nivelo, kiu ne forvelkas!
  Augustine ankaŭ pafis. Falĉis la naziojn kaj gluglegis :
  "Mi estas batalisto de granda ambicio!"
  Kaj ŝi malkovris siajn perlajn dentojn!
  Svetlana konfirmis:
  - Tre grandaj ambicioj!
  La knabinoj batalas de tre longa tempo. Kaj kompreneble ili sukcesis en armea laboro. Ili estas absolute belegaj belecoj. Elstara menso. Kaj ili pafas unuan klason.
  Nataŝa, pafante, pensis, ke sen Stalino, se la Fuhrer estus mortiginta lin. estis malpleno en la animoj de homoj. Estas kvazaŭ amato mortis.
  Kvankam ĉi tiu kartvelo estis kruela. Kaj li ne faris ĉion ĝuste. Estas eĉ anekdoto pri tio. Kial Lenin portas botojn kaj Stalin portas botojn? Ĉar Vladimiro Iljiĉ elektis la vojon, kaj ĉi tiu lipharalo rapidas antaŭen.
  Ĉi-rilate, Stalino ne estis la optimuma reganto. Efektive, kiel Lenin priskribis ĝin, ĝi estis tro malĝentila.
  Ĉi tiu kuiristo preparas nur spicajn pladojn. Laŭ krueleco, ĝi estis dutranĉa glavo.
  Unuflanke, tio helpis konservi disciplinon kaj stimulis la partian aparaton. Aliflanke, la plej valora personaro kaj kapablaj homoj estis batitaj senkonscie. Precipe, post la milito ili perdis tian grandan manaĝeron kiel Voznesensky. Kiu havis la plej grandajn servojn al la Patrujo.
  Voznesensky estis, eble, ideala administranto: ne nur malmola, sed ankaŭ inteligenta kaj klera. La plej juna doktoro pri scienco en Sovetunio, akademiano, elstara personeco. Sen Voznesensky iel la ekonomio de Sovetrusio neeviteble misfunkcius okaze de lia morto. Kaj ili ne povas venki la naziojn.
  Nataŝa ĵetis citronon per la nuda piedo kaj kantis:
  - De la ĉielo...
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  - Asterisko...
  Augustine lanĉis donacon de morto per sia nuda piedo kaj kantis:
  - Brila...
  Svetlana ankaŭ ĵetis obuson, kun la helpo de nuda piedo, kaj eligis:
  - Kristalino !
  Nataŝa turnis sin kaj siblis:
  - Mi al vi...
  Zoya lanĉis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj, siblante:
  - Kanto...
  Aŭgusteno venkiĝis kun sia nuda kalkano, kio alportas morton kaj knaris:
  - Mi kantos...
  Nataŝka daŭrigis, atakeme kantante:
  - Pri....
  Zoja ĵetis eksplodan pakon per sia nuda piedo, disĵetinte la naziojn kaj knaris:
  - Indiĝeno...
  Augustina donis amason da obusoj kun sia nuda kalkano, eldis:
  - Stalino!
  La knabinoj batalis kuraĝe, sed ŝajnas ke ili ne povas teni Kazan. Belecoj falis sub la distribuo. Ili multe batalis kontraŭ ŝtelistoj. Kaj vi devas retiriĝi kontraŭvole. Kaj ĉi tio estas malagrabla.
  Nataŝa pepis ĉagrenite:
  - Ni silente retiriĝis dum longa tempo...
  Aŭgusteno, okuloj brilantaj pro furiozo, konsentis:
  - Estis ĝene - ili atendis la batalon!
  Zoja prenis ĝin kaj kantis kun furiozo, kaj la ceteraj knabinoj ĝoje prenis ĝin;
  Leviĝu, markita per malbeno,
  La tuta mondo de malsataj kaj sklavoj!Nia indigna menso bolas Kaj estas preta konduki en mortbatalon.
  
  Ni detruos la tutan Mondon de perfortoSur la teron, kaj tiam Ni konstruos la nian, ni konstruos novan Mondon: Kiu estis nenio, li fariĝos ĉio.
  
  Ĉesu suĉi sangon, vampiroj Malliberejo, impostoj, malriĉeco!Por vi - la tuta potenco, ĉiuj benoj de la Mondo, Kaj nia rajto estas malplena sono.
  
  Ni konstruos la vivon alimaniere, Kaj jen nia batala slogano:
  Ĉia potenco - al la laborista popolo,
  Kaj malsupren ĉiuj parazitoj!
  
  Vi estas malestima en via riĉeco, Karbo kaj fariĝis reĝoj!Vi estas viaj tronoj, parazitoj, Sur niaj dorsoj starigitaj!
  
  Plantoj, fabrikoj, kameroj - Ĉio estis kreita de nia laboro.Estas tempo! Ni postulas la redonon de tio, kio estis prenita per rabo.
  
  Sufiĉe, pro la reĝoj, Dopu nin en la frenezon de la milito!Milito kontraŭ ŝafoj! Pacon al la popoloj, batu, militidoj!
  
  Kiam tiranoj devigos nin fali heroe en batalo por ili, Murdistoj! Tiam Ni direktos la muzelojn de batalkanonoj al vi.
  
  Neniu donos al ni savon: Ne dion, nek reon, nek heroon.Liberon ni atingos per Nia propra mano.
  
  Por renversi la premon per lerta mano, Por regajni vian bonon, Ŝveliĝu, korno kaj kuraĝe forĝi, Dum la fero varmegas!
  La knabinoj bele kantis, kaj ekvojis. Kaj la milito daŭras...
  Formidaj TA-400 kaj eĉ pli potencaj TA-500 portantaj ĝis dudek tunojn da bomboj detruas sovetiajn poziciojn. Sed la Ruĝa Armeo provas teni. Eĉ kantoj estas kantataj kun granda kuraĝo.
  Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  La sovetia registaro -
  La potenco estas granda!
  . ĈAPITRO #5
  Oleg Rybachenko laboris kaj rajdis tra paralelaj universoj. Sed la knabo havis alian vizion pri la estonteco de paralela mondo.
  Nun la strategio estis en milito. Okazis reciproka, totala ekstermado.
  Aviadiloj kaj tankoj brulis.
  Ĉeburaŝka sugestis al Krokodilo Gena:
  - Ĉu ni povas kunigi verdan?
  La bildstrio kontraŭis:
  - Ne! Vi aŭdis la regulojn - ĉiu homo por si mem!
  Murzilka logike rimarkis:
  - Do nia ludo daŭros eterne!
  La knabino kontraŭstaris, frapante la nudan piedon:
  - Nenio estas eterna, eĉ karikaturoj estas baldaŭ forgesitaj aŭ ili malmodiĝas!
  Ora pilko kantis:
  - Modo, modo, modo,
  Kion vi ricevis...
  Eĉ avino Matryona,
  La televido malaperis!
  Kaj ĉiuj kvin ridis. Kaj ĉi tiuj estas ekstreme lertaj bildstrioj kaj huliganino.
  Kaj la tankoj rampas el diversaj direktoj. Kaj la kavalerio rapidas, kaj la infanterio rapidas.
  Kelkaj el la knabinoj kuras nudpiede por ataki. Ili ekbrilas kun rozkoloraj rondaj kalkanoj. Tiel pli inteligenta kaj pli praktika.
  Jen kelkaj ludoj kun knabinoj ĉi tie.
  Kaj aviadiloj moviĝas sur la ĉielo. Kaj estas tre granda nombro da ili.
  Kaj ĉiuj novaj aviadilfabrikoj estas konstruitaj. Kaj per la milita akademio, vi povas veturi kaj pli akceli la produktadon de bombaviadiloj de ĉiuj modeloj, kaj ataki aviadilojn, ĉasaviadilojn kaj malpezajn gvataviadilojn.
  Jes, estas grandega potenco ĉi tie. Kaj ĝi estas mirinda.
  Ili estas ĉi tiuj aviadiloj, kiel svarmoj de insektoj disiĝas kaj pikas. Ĉio aspektas ege impona. Aŭ eble eĉ efika. Sed iuj aŭtoj kolizias kun aliaj aŭtoj.
  La huliganino logike rimarkis, reordiginte la partojn:
  - Ĉi tie la fortoj kaj ŝancoj estas egalaj por ĉiuj. Do la milito povas daŭri senfine!
  Ĉeburaŝka kapjesis konsente:
  - Jes, ĉi tio ne estas tute ĝusta ludo. Eble ni devus provi ion alian?
  Krokodilo Gena sugestis:
  - Ĉu ni povas ludi tankojn?
  Murzilka levis la flavajn ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Vi povas havi tankduelon dum la ludo!
  Verda bildstrio konsentis:
  - Ni provu! Mi liberigos mian aŭton kun ŝipanaro da heroinoj!
  La flava bildstrio konsentis:
  - Kaj mi mia! Sed por ke la ŝancoj estu almenaŭ egalaj, sed ne tute simetriaj!
  La knabinoj ridis kaj rimarkis:
  - Kiam iu estas pli forta, la kontraŭulo simple banale malsekigas tiun, kiu estas pli malforta. Sed kun egaleco - ĉiu ŝanco povas decidi la rezulton de la batalo!
  Krokodilo Gena sugestis:
  - Elekto de tankoj el la Dua Mondmilito. De tiuj kiuj estis en la serio.
  Murzilka kontraŭis:
  - Ĝi jam estas laca! Pli bonaj tankoj de la dudekunua jarcento! Ĝi estas eĉ pli interesa!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Prave! Kaj tiam rigardi la batalon de Tiger-2 kaj IS-2 ne estas la plej produktiva ideo! Plie, la tigro estas ĉiuokaze klare pli forta!
  Bildstrioj grimpis en la arkivon de armiloj. La kampo de tankkonstruado evoluis en la dudekunua jarcento al unu-vira veturilo. Aŭ eĉ sen persono kun radioregilo. Ĉi tie, cetere, la ŝipanaro ne estas bezonata.
  Krokodilo Gena kaj Murzilka povas tuj batali unu la alian, sen iaj perantoj.
  Jen la elekto de du tankoj: la usona "Orlan" -10 kaj la rusa "Aglo" -7.
  Ambaŭ maŝinoj havis la formon de piramido, kaj proksimuma egaleco de efikeco. Kaj ilia kiraso estas plurtavola, kaj la pafilo estas plasmo.
  Gena kaj Murzilka nun veturis la tankojn mem.
  Kaj la administrado de la milito estis transdonita al konsilistoj. Do la bataloj okazis.
  La knabino spite oscedis, kovrante la buŝon per la manplato.
  - Do ne tro interesa! Eble provu ion pli rapide.
  La ora globo sugestis:
  - Divenu la enigmon: la alteco de la kolono estas dek metroj. Raŭpo rampas super ĝi. En unu duono de la tago ĝi leviĝas je ses metroj, kaj en la alia duono ĝi malsupreniras je kvin. Kiom da tempo ŝi bezonas por atingi la plej supre!
  La knabino ridis kaj respondis:
  Nu, tio estas nur por la stultoj. Ĉi tie la respondo estas bagatela - dek tagoj!
  La pilko ridis, kaj eĉ saltis:
  - Ŭaŭ! Kia matematika menso. Kiel vi elpensis ĉi tion antaŭe?
  La knabino kuraĝe respondis:
  - Mi prenis kvin de ses metroj, kaj ricevis unu. Kaj unu multiplikis per dek kaj ricevis dek tagojn!
  La pilko ridis kaj rimarkis:
  - Jen la moderna generacio - ili ne povas kunligi du vortojn! Pli precize, aldonu tri nombrojn!
  La knabino malestime snufis kaj grincis:
  - Interplektiĝu vi estas ulo eĉ kie,
  Kapabla detrui...
  Sed ĉi tio estas vere sensencaĵo -
  Post ĉio, vi ne povas kunligi du vortojn!
  Ĉeburaŝka ĝoje respondis:
  - La raŭpo bezonas kvar tagojn kaj duonon por atingi la supron de la kolono!
  La pilko pepis:
  - Nu, vi bone divenis. Kaj jen alia enigmo.
  La knabino ridis.
  - Tio vere estas sorĉa bulo de enigmoj!
  La pilko knaris:
  Kion faris la elefanto kiam Napoleono venis!?
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Povas esti multaj ebloj. Ekzemple, li staris flanke, por ke ili ne trapiku lin per bajonetoj!
  La pilko mallaŭte ridis kaj kantis:
  Ni ĉiuj rigardas Napoleonojn
  Estas milionoj da ordinaraj homoj!
  Ĉeburaŝka respondis kun senkulpa rigardo:
  - Elefanto maĉis herbon!
  La pilko estis surprizita:
  - De kie vi ricevis ĝin?
  Ĉeburaŝka rezolute deklaris:
  - Ĉar vi diris: kion faris la elefanto, kiam li venis sur la kampon!
  La ora pilko kaprice deklaris:
  -Mi vidas... Vi konas ĉiujn enigmojn de infanoj!
  Ĉeburaŝka kapjesis.
  - Mi estas infana karikaturo!
  La knabino respondis kolere:
  Ni ridu kaj estu amikoj!
  Dume, la tankoj, gviditaj fare de Murzilka kaj Gena, jam brulis, ricevinte sukcesojn. Kaj eksplodigis la batalkompleton ...
  La ora pilko notis:
  - Nu, kio estas interesa? Ili nur detruas unu la alian!
  Gena kaj Murzilka muĝis:
  - Tankoj por matenmanĝo, tankoj por tagmanĝo,
  Tankoj por vespermanĝo, jen la tuta sekreto!
  Kaj ambaŭ bestoj klakis per la dentoj. Ili estas mirindaj bildstrioj kun sento de humuro.
  Ĉeburaŝka sprite deklaris:
  - Milito estas lernejo de vivo, kio estas pli bone salti!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Mi tre ŝatas ludi sur milita temo!
  Krokodilo Gena kaj Murzilka denove revenis al la strategio. Nun la milito daŭris stabile. Tio estas, en dinamika ekvilibro.
  Nur knabinoj el la infanterio kuras, flagrante per nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj kolizioj de belulinoj, inkluzive de bajonetaj batoj. Kaj ili pikas unu la alian.
  Kaj la ventroj de la knabinoj estas disŝiritaj.
  Ĝi ne estas tiom ekscita, kiom abomena...
  La knabino, elmontrante la dentojn, kiuj komencis brili kiel diamantoj, laŭte pepis:
  - Mi volas esti la plej forta en la universo, por ke mi povu pugnobati vin en la vizaĝon per forta pokero!
  Ĉeburaŝka ridis kaj notis:
  - Estas eĉ iomete amuza!
  La knabino diris agreseme:
  - Vi estas amuza
  Kaj mi embarasas...
  Vi estas aĉa
  Kaj mi vidis ĝin!
  Krokodilo Gena rimarkis:
  - Kaj konfitaĵo malsama okazas. Ĉi tie de unu specife blovas la tegmento!
  Ĉeburaŝka knaris:
  - Deŝiru la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj!
  Dume, eĉ pli grandaj tankoj komencis eniri la batalon. Ili estis konstruitaj pli malrapide kaj kostis pli, sed ili estas grandegaj kaj vi ne povas simple preni ilin. Kaj ili rampas kiel rokoj.
  La pilko kantis:
  - Krevigu la kastelon kun la garbejo,
  Ni mortigu per unu bato!
  La movado de terŝipoj aspektas timiga. Sed, kompreneble, ili estas renkontitaj per la samaj potencaj terbatalŝipoj. Kaj estas interŝanĝo de batoj, kaj cerbokomocio de kiraso.
  Ĉeburaŝka kantis:
  - Grandega diverskolora tabulo,
  Ŝiaj motoroj zumas...
  Armeoj moviĝas vivaj
  Kaj tankoj kaj batalŝipoj!
  La armeoj de ĉiuj kvin imperioj denove kolizias kaj produktas reciprokan kaj totalan detruon.
  Murzilka eĉ kun entuziasmo, svingante la flavajn, vilajn piedojn, kantis:
  Super la malfeliĉa planedo pendis,
  Malicaj monstroj bulantaj mallumon...
  La okupanto havas sian malamatan hakilon -
  Akrigi kaj dehaki vian kapon!
  La huliganino kaptis kun furiozo:
  - Li estas viro, tamen ne peono,
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Transformu malbonajn malamikojn en fajroŝrankojn,
  Fariĝu la nova reganto de la mondoj!
  Potencaj tankoj vergo. Pli malpezaj kaj lertaj aŭtoj rapidas inter ili. Kaj la knabinoj sur motorcikloj rapidas. Kaj la militistoj premas siajn nudajn, rondajn kalkanojn sur la pedalojn. Jen batalanta aro da knabinoj, ni diru. Kaj la knabinoj simple ne povas esti kalkulitaj. Pli kaj pli da fabrikoj estas konstruitaj. Kaj tiom da potencaj maŝinoj ŝteliras. Kaj nun vi povas vidi kiom da aviadiloj flugas kaj turniĝas kiel pinto.
  Kaj jetbombaviadiloj flugas sur la ĉielo. Ili volas bati kaj ilia sinteno estas certe agresema. Kaj la deziro venki la malamikojn certe estas granda.
  La inaj pilotoj, kompreneble, estas en bikinoj kaj blovas kisojn unu al la alia.
  Ili estas reproduktitaj en komputiloj, sed tamen bonegaj. Kaj tre bela.
  Ili premas la pedalojn per nudaj ĉizitaj kruroj. Kaj ne forgesu kanti:
  - Rapidante al la ĉielo, rapidante al la ĉielo,
  Mi estas knabino, vi konas hetajron!
  Ĉi tiuj estas virinoj, kiujn oni povas entute diri - super. Kaj multaj aviadiloj frakasas sur la ĉielo.
  Du knabinoj batalas inter si: Albina kaj Alvina. Ili ambaŭ estas blondaj knabinoj. Kaj ili estas, ni diru, belaj kaj samtempe malpezaj.
  Albina prenis ĝin kaj muĝis:
  - Por komunismo en la nova jarcento!
  Alvina vigle konfirmis:
  - Kaj en la nova kaj la estonteco!
  La knabinoj komencis sendi fluojn de aerkonkoj unu al la alia. Kaj ili pluvis pizojn de detruo unu sur la alian.
  Kaj tiam ili prenis la knabinojn kaj lanĉis raketojn unu kontraŭ la alia. Tiuj, postlasante siringajn plumojn, subite koliziis. Pli precize, ne subite, sed tute nature. Kaj tiel, ĝi prenis kaj bruis.
  Kiel supernovao, la steloj ekflamis kaj flamis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Jen kiel amuza ĝi aspektas.
  Kaj nun Ĉeburaŝka povas esprimi aŭdacan penson:
  - Ĝi estas tiel malhumana! Vivantaj homoj mortas!
  Krokodilo Gena prenis kaj kantis:
  - La aglet forvelkas el paca vivo,
  En senlaboreco, la koloro de la standardoj ankaŭ paliĝis ... .
  La knabino entuziasme levis, batante per siaj malgrandaj, infanecaj, nudaj piedoj:
  -Kaj tiu, kiu parolas pri humanismo,
  Spiono, spiono, spiono!
  La glomerulo apogis ĉi tiun trairejon:
  Kiam konkoj krevas tage kaj nokte
  Rapidu la rangojn kaj ordonojn!
  Kaj la tutaj kvin ĥore muĝis, eksaltante kaj tremante:
  Lasu ĝin furioze muĝi super la mondo,
  Milito, milito, milito, milito!
  Ĉi tie pezaj flamĵetiltankoj iris en batalon. Ili sendas grandegajn, mortigajn fortajn flamojn. Kaj la fajro levas centojn da metroj en virtuala spaco, minacante langojn, lekas la ĉielon.
  Murzilka denove konstruas novajn fabrikojn per aviadilpafiloj kaj raketoj, kaj reproduktas tankojn. Kaj pliigas ĉion en kolosa rapideco.
  Nun estas multe da minoj kaj minoj. Ili estis profundigitaj, kaj multaj laboristoj estis elpelitaj. Do la eltiro de rimedoj kreskis en grandegaj kvantoj.
  Do la produktado de armiloj eĉ ne pensas ĉesi. Male, ĝi pli kaj pli altiĝas.
  Murzilka rimarkis, ke la knabinoj ne laciĝis. Ĉi tio kompreneble estas ege mojosa. Kaj iliaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj preterpasas senhalte.
  Kaj ne la plej eta laceco sentiĝas en la muskolaj, reliefigitaj, knabinecaj korpoj.
  Knabinoj mirigas per sia diligenteco. Precipe sur la kampoj, kie ili bruas. Kaj en la ludo vi kuras - la eterna vegeta periodo. Kaj jen ĉio - ĝi fariĝis pli kruta kaj la kampoj seninterrompe donas kolosajn rikoltojn.
  Sed dum sur viaj tankoj, la malamiko ĵetas siajn tankojn. Aviadiloj flugas per aliaj aviadiloj. Kaj kontraŭ misiloj aperas misila defendo. Kaj tiam ĝi estas senfina vetkuro. Kaj nun konkursaŭtoj rapidas en batalon. Kaj akcelu al altaj rapidoj. Kaj helpe de eksplodaĵoj, ili ravas poziciojn sen nenecesa traktado. Kaj ili jam konstruas murojn kaj turojn. Obusoj de kolosaj dimensioj kaj kalibroj estas starigitaj. Ili ankaŭ instalas kontraŭaviadilajn kanonojn, alportante ilin pli kaj pli proksimen al la frontlinio.
  Ĉeburaŝka movis la orelojn kaj pepis:
  - Nia karikatura imperio estas la plej forta en la universo!
  La huliganino kontraŭstaris:
  - Ne! Ĉi tiu estas mia imperio, la plej forta kaj ne nur en la universo kaj la mega-universo!
  Krokodilo Gena malestime snufis:
  - Vi ĉiam troigas!
  La ora globo ĉi tie kun knaro proponis:
  - Eble ni povas bagatele eniri la atoman epokon?
  Krokodilo Gena balancis la kapon.
  - Mi ne eltenas nukleajn armilojn!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - La atombombo estas barbara!
  La huliganino denove frapis sian nudan, infanecan piedon kaj kantis:
  Aŭdu la tondro ruliĝas
  Ĉi tio ne estas fulmotondro, ne uragano -
  Ĝi estas ĉirkaŭbrakita de atoma ventego...
  La oceano ĝemas, la oceano ĝemas!
  Ĝi ĝemas, ĝi ĝemas
  Pacifika Oceano!
  Ĉeburaŝka kaprice kontraŭis:
  - Kial estas kviete? Eble inverse perforta?
  Murzilka nudigis sian vizaĝon kaj kantis:
  Ne plenumis la gvidanton
  Bati sen malsaĝuloj...
  Estas malmultaj veraj perfortaj -
  Do ne estas gvidantoj!
  La huliganino frapis sian nudan, ĉizitan piedon kaj blekis:
  - Mi estas la plej perforta en la mondo,
  Malamikoj trempas ĉion en la necesejo...
  Mi ne kredas Genojn en larmoj,
  Kaj mi batos vin en la cerbon per krokodilo!
  Krokodilo Gena muĝis:
  - Kio vi estas, la pilkoj por la videoj, ĉe kiuj vi haltis!
  La knabino agreseme grincis:
  - Ne vi, unue, sed vi. Kaj due, vi devas riverenci al la sinjorino!
  Murzilka kapjesis.
  - Homoj havas eternan infanaĝon en la kapo! Do ne komencu Gene!
  Ĉeburaŝka rimarkis kun subrido, kantante:
  - Kaj kial, kial, kial la krokodilo estis verda?
  Kaj ĉar, ĉar, ĉar li enamiĝis al la vivo!
  Dume, la fronto kontraŭ la ora bulo komencis mallevi. Ŝajnas, ke la premo plifortiĝas. Kaj plie Murzilka kaj la knabino komencis agi sinkrone. Kaj tre agreseme premante en unu direkto.
  Kaj tiam la tankoj iris en unu teamo.
  La pilko kriis:
  - Ĉi tio estas maljusta! Ĉiu viro por si mem!
  La knabino konsentis pri tio.
  - Ĉiu homo por si mem!
  Kaj tiam ŝi elŝovis sian langon. Ŝi palpebrumis per siaj safiraj okuloj.
  Murzilka kantis responde:
  - Ĉiu, kiu estas viro, tiu militisto estas naskita,
  Estas tiel ekde la tagoj de Adamo kaj Eva...
  Kiam estas miliono da problemoj sen konto,
  Mi solvos premantajn problemojn per la glavo!
  Krokodilo Gena notis:
  - Ĉi tiu ludo estas enuiga. Eble provi historian strategion? Ekzemple, ĉiu starigu sian propran ŝtaton. Ekzemple, Antikva Romo kontraŭ la imperio de Aleksandro la Granda?
  La knabino kantis responde:
  Monomakh demetis sian ĉapon,
  gratis la supron de la kapo...
  Elektra ŝargo,
  Puŝos en kanonon!
  Murzilka konfirmis:
  - Ĉi tio estas vere altklasa. Jen kiam tankoj anstataŭ elefantoj atakas la armeon de Julio Cezaro! Pli bone, eĉ surteraj batalŝipoj!
  Gena la krokodilo suspiris... Li jam enuis pro la ludo, en kiu banale okazas la reciproka ekstermado de fortoj. Kaj multaj soldatoj mortas. Kaj la konto de la detruitaj unuoj iras en la milionojn. Estas tempo muĝi kiel lupo.
  Kaj la verda aligatoro kantis:
  Batali kontraŭ la malamiko estas malbona afero
  Neniu en la mondo povas kompreni...
  Kia granda doloro ĉi tio estas...
  Ah, neimageble granda turmento,
  Mirinde granda faruno...
  Senfine ekstermu unuojn!
  La ĉikananto konsentis:
  - Por fari ĝin interesa necesas rompi la dinamikan ekvilibron. Ekzemple, la tielnomita dua leĝo de termodinamiko ne efektive funkcias sur la skalo de la universo. Jes, kaj scienco lernis preteriri ĝin!
  Intertempe aperis novaj tankoj, kun pli grandaj kirasaj deklivoj kaj pli malaltaj siluetoj.
  Ili alproksimiĝis kiel lavango de vulkana erupcio. Kaj ĉio laŭvorte bruis.
  Kaj novaj, mortigaj konkoj elflugis.
  Krokodilo Gena rimarkis:
  - Ĉiuj novaj tankoj, kaj plenaj de problemoj!
  La knabino kun ĝojo kantis:
  - Kvankam ni ne solvas ĉiujn niajn problemojn,
  Ne povas solvi ĉiujn problemojn...
  Sed ĉiuj estos pli feliĉaj
  Ĉiuj amuziĝos pli!
  Murzilka stampis sian flavan piedon kaj blekis:
  - Se ne estus vintro,
  En urboj kaj vilaĝoj...
  Ni neniam sciis
  Ĉi tiuj feliĉaj tagoj!
  La knabino kantis spite al tio:
  Mi volas, ke somero neniam finiĝos
  Por ke ĝi sekvu min
  En miaj knabinoj spuras
  Ne estas tro malfrue por ami
  Mirindaj steloj,
  Donis lumon!
  Murzilka sugestis:
  - Eble ni ŝaltos la vintron. Kaj lasu ĝin neĝi en la ludo!
  La knabino respondis:
  "Tiam manĝaĵproduktado tuj ĉesos. Kaj vi devas aĉeti ĝin. Eble vi povas elpensi ion pli originalan?
  Ĉeburaŝka sugestis:
  - Ĉu ni ludu kartojn?
  La huliganino malestime snufis:
  - Ĝi estas primitiva! Ni ludu pli bone...
  Krokodilo Gena kapjesis.
  - Ludu ŝakon! Mi tre ŝatas ludi ŝakon!
  Ĉeburaŝka ridis:
  - Precipe kun vi mem!
  Gene respondis:
  - Mi ludis kun la pioniroj en la lernejo! Ĉu Ĉeburaŝka ludis ŝakon kun la pioniroj?
  La bildstrio kun grandaj oreloj diris:
  - Jes, mi ludis... Domeno!
  La knabino nudigis siajn dentojn kaj pepis:
  Ni ludis domenon
  Ĝi rezultis kiel filmo!
  Kaj denove estis paŭzo. Kvin aliĝis al la ludo. Jam estis provoj decidi taktike la kurson de la milito. Sed tankoj, infanterio kaj aviado konverĝis kaj blokiĝis en reciproka neniigo. Kaj la perdoj estis tre gravaj. Kaj regimentoj kaj dividoj pereis, kaj novaj estis kreitaj anstataux ili.
  Trupoj grimpas kaj grimpas. Kaj la infanterio strabiĝos kiel razklingo. Kiu aspektis mortiga. Sed kvazaŭ en ĉi tiu ŝajno. Kaj ĝi elprenis lin.
  Tamen, la fronto fariĝis pli kaj pli turmenta. La perdoj ĉi tie estas vere grandaj, sed replenigeblaj.
  La knabino denove parolis.
  Mi havas grandan opinion
  Ni havos ekstermon!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj ŝveligis la vangojn kaj fajfis... Nur malgranda najtingalo rabisto.
  Krokodilo Gena notis:
  - Ĝi aspektas tre amuza!
  La knabino respondis:
  - Ne! Tute ne amuza!
  Murzilka memoris:
  - Ĉi tio estas ludo kun simetriaj eblecoj. Ekzemple, estas nesimetriaj ludoj. Ekzemple, la milito de Japanio kontraŭ Usono. Ĉi tie la vero estas unu-kontraŭ-unu formato. Sed vi povas elekti malsamajn landojn kaj ĉio estos tre nesimetria.
  La knabino kantis entuziasme:
  - Ameriko, Ameriko, Ameriko,
  Estas multaj arbaroj, kampoj kaj riveroj en ĝi...
  Ameriko, Ameriko, Ameriko
  Kie homo tiel libere spiras!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - Ameriko faris multon por scienca kaj teknologia progreso. Krome, la usonanoj tre ŝatis renversi tiranojn!
  Ĉeburaŝka ridis kaj rimarkis:
  - Dependas de kiel aliaj tiranoj... Tamen, jes, ili havis tian ideon - alporti demokration kaj liberecon al la mondo. Sed vera libereco eblas nur kiam estas reĝo en la kapo!
  La knabino konsentis pri tio.
  - Se vi volas venki la aŭtokration - havu reĝon en la kapo!
  Murzilka diris kun rideto:
  - Nur la reĝo en la kapo donos liberon de aŭtokrata despotismo!
  Krokodilo Gena notis, montrante siajn akrajn kaj longajn dentojn:
  - Kun reĝo en la kapo, vi ne ĉiam povas surmeti kronon, sed vi certe ne maltrafos vian kapon!
  Ĉeburaŝka sprite aldonis:
  - La plej kruela despoto estas kapo, en kiu ne estas reĝo!
  La ora globo konsentis:
  - Estas malfacile nutri reĝon sur la trono, sed sen reĝo en via kapo, vi certe ŝveliĝos pro malsato!
  La knabino ankaŭ tre sprite diris:
  - Iafoje la menso estas ĉambro, sed ankoraŭ ne estas reĝo en la kapo!
  Murzilka konsentis kun tio:
  - Se ne estas reĝo en la kapo, tiam eĉ la parlamento de scio ne helpos!
  Krokodilo Gena sprite aldonis:
  - La plej ruza parlamentano ne rondiros ĉirkaŭ la fingro, tiu, kiu havas la reĝon en la kapo kaj tenas siajn pensojn en la pugno!
  Ĉeburaŝka logike diris:
  - Kiu elektas lupon sur la tronon en la palaco, tiu ricevos hundon vivon en hundejo!
  La ora globo kapjesis.
  - Lasu porkon en potencon, vi hurlos kun ĝeno kiel lupo!
  La knabino rimarkis kun rideto:
  - Kiam politikisto estas porko, la balotanto ne ricevos grasajn pecojn!
  Ridetante ankaŭ Murzilka rimarkis:
  - Se la reganto estas porko, la homoj ne estos dikaj!
  Krokodilo Gena konsentis:
  - Agante kiel porko, politikistoj elŝiras por si grasajn pecojn!
  Ĉeburaŝka diris:
  - Kvankam politiko estas malpura komerco, ne necesas esti porko en ĝi!
  La ora globo konsentis:
  - Agante kiel porko, politikistoj eliras tro dikaj!
  La knabino volonte konsentis pri tio:
  - La politikisto estas feroca lupo ĉar li agas kiel porko!
  Murzilka sprite rimarkis:
  - Volante fariĝi leono, la politikisto ŝanceliĝas sur la vosto de vulpo, kaj metas porkon kun malnobla ŝakalo!
  Krokodilo Gena konsentis:
  - La ŝakalo serĉas kapti grasajn pecojn per porkaj metodoj!
  Ĉeburaŝka volonte konfirmis:
  - Politikisto, kiu multe parolas pri frateco - konsideras balotantojn kuniklofratojn!
  La ora pilko konsentis kun tio:
  - En politiko ekzistas nur unu parencaro: stirantaj vulpo-fratinoj kaj balotantoj-fratoj-kunikloj!
  La knabino konsentis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Politikisto estas vulpo, kiu, malkiel flata besto, ŝteliras sur la voĉdonantajn kuniklojn, kreante kiel eble plej multe da bruo!
  Murzilka sprite rimarkis:
  - Ankaŭ la politikisto estas predanto, sed li trovas sian viktimon de la voĉdonanto, provante kiel eble plej rimarkebla!
  Krokodilo Gena konfirmis:
  - La besto ŝteliras al sia viktimo silente kaptante per la ungegoj, la politikisto, bruegante, kaptas la predon per longa lango!
  . ĈAPITRO #6
  Ĉeburaŝka ridis kaj rimarkis:
  - Ĉi tiu strategio estas sufiĉe stulta kaj trudita. Ni aldonu ion pli interesan kaj mojosa!
  La knabino elŝovis la langon kaj diris:
  Ni komencu militon inter cigaredoj kaj alkoholo!
  Murzilka kapjesis konsente:
  - Ĉi tio estos vere bonega!
  Ora Pilko ĉifris:
  - Cigaredoj estas veneno
  Vere estas tio, kion diras homoj!
  Murzilka konsentis kun tio, aldonante:
  Ne estas pli malbona ol nikotino
  Pako da cigaredoj en la forno!
  Krokodilo Gena logike notis:
  - Sed ĉiuokaze, ne malutilos nin bone batali kaj ludi!
  La knabino frapis sian malgrandan, nudan piedon. Kaj ĉio ŝanĝiĝis.
  Nun aperis kvin pakoj da Belomor unuflanke, kaj kvin boteloj da Stolichnaya vodko aliflanke. Kaj lasu ilin eklabori.
  Ŝi estas teamo sur unu planedo - la dua sur alia.
  Kaj tiel komenciĝis la konstruado.
  Vodko komencis konstrui vodkofabrikon, kaj cigaredojn tabakfabrikon.
  Kaj la ludo iris kaj iris.
  La knabino respondis ridante, vidante tian konstruejon:
  - Ĉi tio, kompreneble, estas la plej alta klaso en la mondo!
  Krokodilo Gena grumblis responde, klakante sian verdan voston:
  - Rusa vodko kion vi faris...
  Murzilka, frapante la flavajn piedojn, levis:
  - Rusa vodko, vi ruinigis min!
  Ĉeburaŝka aldonis, liaj grandaj oreloj turniĝantaj kiel helicklingoj:
  - Rusa vodko, se nur haringo akompanus ĝin!
  La ora bulo, eksaltante, aldonis:
  - Bona por amuzo -
  Estas malfacile postebri!
  Ĉi tio estas vere pli ol amuza teamo rezultis.
  Kaj nun konstruiĝis fabrikoj por produktado de alkoholo kaj cigaredoj. Kaj novaj boteloj kaj pakoj eliras.
  Kaj ili siavice konstruas novajn fabrikojn. Estas ankaŭ novaj specoj de alkoholo: "Tritiko", "Tri herooj", "Anisovaya", "Zubrovka". Do la botelo reproduktiĝas.
  Kaj samtempe kreskas la specoj de tabakaĵoj. Aperis Java, Cosmos, Marlboro kaj aliaj. Ĉi tiuj monstroj rampas el la ludo.
  Ĉeburaŝka notis:
  - Kia abomenaĵo ĉi tiuj cigaredoj!
  Murzilka logike notis:
  - Kaj alkoholo ne estas pli bona!
  Fabrikoj por la produktado de ĉi tiu abomeno estas konstruitaj rapide. Sed ankaŭ cigaredoj kun boteloj, fosu minojn kaj reproduktas la plej novan teknologion kun grandega, frapa potenco. Ĉi tie, precipe, ĉi tio estas farita.
  Samtempe komencis aperi speciala speco de cigaroj kaj specoj de biero, kun konjako.
  Grimpis cigaredojn por alkoholo.
  La knabino fajfis, kaj nun kosmoŝipoj alkuris en la ĉielon, kiu per magio aperis en la hiperreta matrico .
  Kaj ĉi tie en la vakuo de la spaco, la plej nova timinda armilo. Stelŝipoj mem kreskas kiel fungoj post la pluvo.
  Granda, stela batalo kreiĝas. Kaj la ŝipoj tiras supren. Kelkaj estas grandegaj kiel asteroidoj - grandiozaj batalŝipoj, aliaj estas pli malgrandaj, sed ankaŭ kovritaj per pafiltuboj.
  Krokodilo Gena muĝis:
  - Ho knaboj, jes ni estas rabatakantoj,
  Kaj kiam estis maŝinpafistoj!
  La ora pilko kriis:
  - Surŝipe!
  Tial, aroj de malgrandaj aviadiloj kun unu piloto estas la unuaj se temas pri ŝvebi en la nebuleton de batalo. Kaj ili rapidas renkonti unu la alian. Pakoj da Camel-cigaredoj estas la plej elitaj batalantoj, kaj kontraŭas ilin boteloj da Napoleona konjako. Ili havas kelkajn amuzajn etikedojn sur ili.
  Murzilka kriis:
  - Ni rigardas la Napoleonojn,
  Milionoj da ŝuldoj!
  Kio estas ĝenerale bonega kaj ekstreme mojosa, aŭ eble nur hiper. Kaj nun pafas lasero kaj hiperplasmaj kanonoj - batalantoj similas al dazibatoj, aŭ al profundaj maraj fiŝoj kun flugiloj. La traboj disiĝas kaj falas en rapide moviĝantajn aŭtojn.
  La ora bulo ekkriis:
  - Aŭtoj, aŭtoj, aŭtoj,
  Vi scias, ke estas absolute neniu kialo por mortigi!
  La unuaj rompitaj boteloj kaj bruligitaj cigaredoj en artfajraĵo de multkoloraj eksplodoj. Kiel pirotekniko, adoleskantoj sin indulgas en disŝiri ĉion per blotters.
  Ekstere, ĝi similas al kolizio de du maraj ondoj. Ili interkovras. Pluraj batalantoj eĉ ramas unu la alian. Sekvas eksplodoj... Botelo da forta jamajka rumo frakasiĝis kaj ekflamis.
  La knabino levis la manojn kaj pepis:
  - Jamajko, Jamajko, mi estas potenca scianto!
  Krokodilo Gena kontraŭis:
  - Ne eblas ĉion scii!
  Kaj kune kun ĝi eksplodis la botelo da vodko Stoliĉnaja, kaj ni detruu la ĉirkaŭajn ŝipojn kvazaŭ ili estus sorĉitaj fragmentoj.
  La princino, rigardante tion kaj ordonante, kriis:
  - Ni liberigos fotonojn por vi!
  Murzilka ridis kaj respondis:
  - Ĉi tio estas nur la komenco!
  La batalantoj koliziis, provis eniri en la voston unu de la alia, turniĝis kvazaŭ en kirlakvo. Likvorboteloj krevis kaj cigaredpakaĵoj ekbrulis.
  Ŝajnis, ke malutilaj kaj danĝeraj produktoj, precipe por infanoj, estas detruitaj de la potenco de afablaj, kosmaj anĝeloj.
  Kaj pli kaj pli da novaj fortoj eniris la batalon. Ĉi tie pli potencaj du- kaj tri-lokaj aŭtoj ekfunkciis. Ili ankaŭ havis flulinian formon kaj estis diafanaj. Kvankam iuj brilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko, aŭ pentritaj en kaki.
  Krokodilo Gena grumblis:
  - Kakia pilko,
  Estos kankroj por matenmanĝo!
  Cigaredoj palpumis per siaj piedoj sur stirstangoj, boteloj tintis kaj ankaŭ tuŝis iliajn membrojn. Kvankam kompreneble la knabinoj aspektintus multe pli belaj. Ĉio aspektis tre sanga kaj malmola.
  Batalante Murzilka, ankaŭ rapidis en batalon sur unusidloka batalanto. Lia veturilo havas ses laserkanonojn kaj estas mortiga. Tamen, vi ne povas facile trarompi la frunton - la duonspaca kampo vibras.
  Murzilka en ŝia karikatura korpo estas tre lerta, kaj estas antaŭ pako da cigaredoj en reago. La besto, kiu, jam en la tempo de Ĥruŝĉov, fariĝis superstelulo, kvazaŭ ŝpinilo ĉirkaŭirus sian vitran travideblan aŭton. Jen murda turno, kaj la malamiko laŭvorte flamis, kvazaŭ ŝprucita per benzino.
  Eĉ cigaredoj povas efektive krii pro doloro. Kaj kio venenas homojn, do ili venenu ilin.
  La flamoj estis miksaĵo de bluo kaj verdo, kvazaŭ ignorante la vakuon.
  Murzilka kantis:
  Ni ne timas militon
  Mi estas anĝelo, ne Satano!
  La knabino ankaŭ estas en batalo. Ŝi elektis stelbatalantojn per du pulskanonoj kiuj pafis gravittrabojn. Knabino en unu tuniko, kiel sklavo en antikva Grekio, kiu kovras la korpon de terminator infano.
  Kaj ĉi tio faras la muskolfortan kaj agreseman knabinon eĉ pli timiga kaj ludema. Ŝiaj nudaj fingroj, kun brilaj ungoj , tre lerte premas la butonojn.
  La juna militisto krias:
  - Mi estas kavaliro de Romo sur la genuoj de la sovaĝuloj,
  Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Kaj nun la batalanta pako "Belomor" dividita en du egalajn partojn.
  Kaj kiel ĝi flamas kvazaŭ verŝita per benzino.
  La juna militisto havis asocion kun la koro.
  La princino knabino kantis:
  - Mia kompatinda koro estas preta-
  Eksplodu en la brusto kiel konko ...
  Por amato kun afabla vorto,
  Por radianta, brilanta aspekto!
  Murzilka rimarkis ridetante:
  - Vi aĝas pli ol ducent jarojn, kaj vi estas ankoraŭ infano!
  La knabino kapjesis kaj diris:
  - La infanaĝo iam finiĝos,
  Junularo estos eterne!
  Ĉeburaŝka, faligante alian botelon, kiu krevis, kvazaŭ baleno liberigus fajran fontanon kaj knaris:
  - Sciu, ke la infanoj ne kreskas,
  La jaroj ne finiĝos!
  Eĉ malgrandaj boatoj komencis aliĝi al la batalo. Ili ankaŭ estis formitaj kiel marestaĵoj - delfenoj aŭ ŝarkoj. Kaj peze kovrita per pafiloj.
  Ora Globo, kompreneble, ankaŭ estas en batalo. Nur ĉi-foje li elektis la rolon de komandanto de misildestrojero. Kia serioza elekto.
  La destrojero similas al barakuda ŝarko kun kvindek pafiloj de diversaj kalibroj, kaj kelkaj el la bareloj havas tre ekzotikan formon.
  Ora pilko kantas:
  - Spacaj vastaĵoj -
  Morto kovrita...
  Malhela marĉo -
  Suĉita avide!
  La knabina princino, energie faligante alian malamikan aŭton, disfendinte ĝin per impulso, elsendis:
  - Vere honoro
  Ne troveblas en la ĉielo...
  Koro sopiras venĝon
  Volas savi la mondon!
  Aliflanke, Ĉeburaŝka batalas ... Li elĵetas ĉiajn piruetojn sur batalanto, kaj li estas portata tra la vakuo kiel plumo.
  Jen karikatura besto kun nuda, ronda kalkano premita sur rozkolora butono kaj knaris:
  - La ordono de la komandanto dum la milito ...
  Murzilka energie aldonis:
  - Kiam pecoj de plasmo flugas!
  Ĉeburaŝka kriis:
  - Plenigita de amo kaj grandega prezo!
  Flava Besto aldonis:
  - Sankta al Stelaj Soldatoj!
  Gena la krokodilo, incitante alian koloson, lia pinglo-impulso trapikis ĉi-foje la voston de la boato, kaj bruligis ĝin. Kiel ili kuris, koliziis kaj eksplodis boteloj da alkoholo. Precipe kiam tiuj kiuj estis pli grandaj kun konjako kaj Havana rumo estis ŝiritaj.
  Amuze skuis homajn piedojn kaj krurojn alkoholajn trinkaĵojn.
  La juna menso verda militisto kaj krokodilo, kiu fariĝis mondfama, kantis:
  Kiu antaŭe estis homo
  Tiu turniĝo al nulo!
  La princino knabino, premante sian palruĝan, nudan kalkanon sur la ellasilon, grincis:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Ni krevigu alkoholon!
  Alia knabino de la paralela reto ankaŭ aliĝis al la batalo. Sed jam kiel la komandanto de la unua misila krozŝipo, kiu eliris el la hangaroj. La knabino estas ekstere modesta, sed ŝi havas propran menson.
  Ŝi kukis:
  - Lukto de ebrieco, batalo de ebrieco,
  Kiu ne trinkas, estas heroo!
  Kaj estis malfacila tago por boteloj da likvoro. Kaj ĉi tio estas figura batado. La potenca kanono de la krozŝipo trafis. Kaj fajra pulsaro kun hiper -flama pumpado erupciis el la ellastruo. Li portis kolosan fortodetruon. Kiel kometo postlasanta trajnon de la fianĉino. Kaj balaita kiel koŝmara saluto.
  Knabino de paralela teamo nomata Stella kantis, imitante la aliajn:
  Ĉio estos bona en ĉi tiu mondo
  Feliĉa sur la planedo kiel infanoj!
  La krozŝipo estas io kiel orcino. Serioza batalunuo. Kaj pakoj da cigaredoj salutas la bataleman kaj agreseman Stella . Kaj la knabino, responde, kiel fulmo el ŝiaj okuloj. Ekstere ĉio aspektas komika, kiel en parodia karikaturo por plenkreskuloj.
  La princino knabino knaris:
  - Nia teamo estas la plej forta,
  Cigaredo estas senpova en batalo!
  Sed jen la keloj de la krozŝipo. Ili estas konstruitaj pli malrapide, sed ili havas po ducent pafilojn kaj termokvarkajn misilojn. Kaj kompreneble ĉi tio estas serioza argumento.
  La princino knabino pepis:
  - En elektoj, ili venkas per nombroj, kaj mi batas lerte!
  Kaj militisto kaj samtempe fripono kun aŭgusta sango, donas ordonojn. Jes, okazis paneoj. Kiel bataletoj kun tuta armeo de rompitaj robotoj. Sed kiel oni diras: bonkoreco triumfas en la mondo.
  La princino knabino diris ridante:
  - Mia knabo kun cigaredo,
  Vi ne havas elekton...
  Nun vi estas kolektiva farmbovo,
  Plugu en la fumo sur Hitler!
  La vundita komandanto de la cibernetikaj abomenaĵoj estis riparita, kaj la armeo de maŝinoj revenis al taŭga percepto de la realo.
  Samtempe, kompreneble, refreŝigante la memoron pri la tri leĝoj de robotiko, kiujn diktas la filantropio.
  Murzilka muĝis:
  - Robotoj, robotoj, robotoj,
  Niaj bildstrioj estas la kialo...
  Venkoj estos gajnitaj
  Ni ĉiam estas viroj!
  Kaj nun estas virtuala milito. Kaj ĉiu pako da cigaredoj kun kruroj estas kaj batalunuo kaj samtempe personeco.
  La princino knabino kantis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Prenante fotonon el orbito...
  Ni rompu la batalŝipojn -
  Malamikoj ĉiuj estos batitaj!
  Boteloj, eksplodantaj, brulas tre hele. La flamo estas oranĝa aŭ blua. Ili estas plenaj de alkoholo. Eĉ tiuj, kiuj devus enhavi bieron, montriĝis sufiĉe altaj. Ĉi tio, kompreneble, por karikaturoj, ankaŭ estas tre interesa kaj amuza.
  Stella premis la butonon per sia nuda piedo. Murdinto elflugis en formo de hiperplasma makulo, kiu eligas riĉan aron da pulsaroj. Kaj la boato kolapsis. Ĉi tie en batalo kaj spacaj fregatoj. Ili estas sufiĉe komfortaj kaj lertaj veturiloj, modere kirasaj, forte armitaj kaj potencaj.
  La knabino rimarkis ekscitite, palpebrumante:
  Nia forto estas granda
  De titania pugno!
  Armadeloj iras en batalon. Eĉ pli grandaj ol krozŝipoj, ili havas ekstreme potencajn pafilojn. Kaj ili ankaŭ lanĉas raketojn kiuj rapidas al la malamiko kun superluma rapideco.
  Murzilka, vidante, kiel la vostoj restas en la vakuo, rimarkis:
  - Tre deca milito!
  Unu kialo por venki!
  Kaj la karikaturo, kiu estis adorita de la infanoj de duona mondo (kaj ne nur infanoj!) sentis, kiel gravita ondo iris de la eksplodita raketo, kaj la juna militisto estis skuita de siaj pensoj.
  Li flugis supren laŭ la kresto... La sentoj estas tre akraj, eĉ en la stomako ĝi tiklis.
  Kaj tiam akra guto malsupren.
  Murzilka siblis kun furiozo, en kiu ĝeno:
  - Sur stelŝipoj ni rapidas laŭ la ondoj,
  Kvarkoj ŝaŭmas en etervorticoj...
  Kion mi transdonos al mia planedo -
  Infanoj de la kvazaro , mirinda mondo!
  La princino knabino, kiu ankaŭ estis skuita kun granda forto, malkovris la dentojn kaj rimarkis:
  - Ĉu cunamo?
  Batalante Murzilka, ebenigante la batalanton, kantis:
  - Rekte kun nudaj manoj -
  Mi traktis la cunamon!
  Stella premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj, krevigante hiperplasmon per elfluo kaj aldonis:
  - Kaj ajna naŭa ondo,
  Ĉi tio estas kiel Claude Vandamme!
  Batalŝipoj estas enormaj armiloj kun potencaj defendoj kaj estas la plej malrapidaj por konstrui.
  Kaj kompreneble ili kostas pli.
  Sed samtempe ili estas la plej efikaj kaj teruraj trarompaj iloj. Ekstere, ili aspektas kiel balenoj kaj portas milojn da pafiloj.
  Stella moviĝis de paralela rivereto tra savkapso, flirtante kiel flosilo dum ŝtormo, en la unuan ŝipon de tia kolosa klaso.
  Murzilka, en kiu la poeto vivis kaj havante bonegan vidon de batalanto, dank" al la multaj volumetraj ekranoj, kantis:
  - Grandega diverskolora tabulo,
  Ŝiaj motoroj zumas...
  Armeoj moviĝas vivaj
  Kaj tankoj kaj batalŝipoj!
  La princino knabino grincis, trafante alian celon per bone celita pafo, kaj fumigante cigaredpakaĵojn:
  - Tankoj vi diras!
  La bildstrio kaj bildstrio, lerte moviĝante for de la peza pulsaro pafita de la krozpafilo, konfirmis:
  - Jes, kaj ankaŭ tankoj!
  Kaj li aldonis, denove tordante la tribarela teknikon:
  - Ankaŭ la tanko havas animon!
  La reĝidino kapjesis.
  - Jes, ĉi tie kelkajn botelojn jam komencis konfesi bataleksplodistoj. Ĉi tio devas esti tre praktika!
  Kaj la knabino ĵetis sian aŭton dekstren. Ekbrilis suka, trikolora fulmo. Kaj ĉi tio estas tre serioza detrua substanco.
  Aŭ eble la organo de milito?
  Stella, kiu fariĝis pli granda kaj pli matura, jam de la batalŝipo, premante la nudajn, graciajn fingrojn de siaj mirinde belaj kaj graciaj kruroj sur la stirstango-butonoj. La hiperplasma sepio erupciis en kaskado de vulkanaj erupcioj en mortiga kolono.
  Jen kiam la infera hiperplasmo , nekredebla en forto, flugas, varmigita ĝis kvintiliono da gradoj, tiam ĝi jam timigas por la diabloj.
  La batalema kaj nerezistebla Stella pepis, rigardante kiel krakas la trapikita krozŝipo kun pakoj da multekostaj kaj ne tre cigaredoj.
  Jen la ĝenerala pako de "Kamelo", kiel li estas bruligita de la hiperplasma superfajro kaj komencas turmenti.
  Kaj la kruroj ektremas, tian sovaĝan, frenezan voĉon li havas.
  Jes, ĉi tio ne estas bano por vi.
  Posedante eksterordinaran unikan kaj terenbatan forton, la terminatora knabino rimarkis:
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj,
  Ke ili ŝerce veturas aviadilon...
  Kaj estas tre saĝa opinio,
  Kia malvarmeta virino batos!
  Verda, kaj samtempe dentega Krokodilo Gena, tute logike rimarkis, nudigante siajn dentegojn:
  - Virino ne estas malforta sekso, sed bela!
  Kaj samtempe danĝera!
  Kaj li ordonis disvolvi najbarajn planedojn kaj konstrui novajn fabrikojn por sklavboteloj. Oni diras ne nur ebriiĝi, sed ankaŭ labori. Jes, ĉi tio estas strategio, kaj kolosa, nekomparebla batalo.
  La princino knabino, terenbatinte alian aŭton, kantis kun patoso:
  - Ni naskiĝis por realigi fabelon,
  Kaj ĉiuj malamikoj de la Patrujo - polvo!
  Kaj ŝi aldonis, nudigante la dentojn kaj trinkante:
  Kaj la ŝtala militisto ne timas la morton,
  hiperplasmo de morto ne prenos nin
  Kun la malamiko de la progreso batalos kuraĝe,
  Kaj malŝarĝante la plej potencan radiopafilon!
  Kaj nun la cigaredoj denove ekflamas kiel ĝojfajroj, kaj brulas kiel kristnaskaj kandeloj.
  Stella grumblis en rido, terenbatante stelŝipon per boteloj, kaj igante ilin konkrete rompi;
  Mi ricevis ĝin, mi ricevis ĝin, mi ricevis ĝin
  Pli malvarmetaj en la mondo karikaturaj amikoj!
  Krokodilo Gena muĝis dum la balaado:
  - Ni detruos la malamikojn!
  Ni rompu ĝin en kvarkojn kaj fotonojn!
  La ora glomerulo denove turniĝis, kaj denove faris duoblan barelan manovron sur la batalanto kaj knaris:
  - La plej alta formo de venko!
  Stella pepis, montrante la dentojn:
  - Nun mi estas ĉeburaŝko,
  mi, ĉiu miksulo -
  En kunveno, li tuj donas piedon!
  Krokodilo Gena siblis:
  - Mi estas la plej bona krokodilo en la mondo!
  Ĉi tie denove brulas la batalŝipoj de senlima spaco. Kaj ili batas kaj eksplodigas botelojn unuflanke, kaj cigaredojn aliflanke. Ili kolizias kun heledoj, altiĝantaj kiel fontanoj de gigantaj, stelaj balenoj.
  La reĝidino pepis, elmontrante la dentojn, kiuj knaris kiel raketkapoj:
  - Mi estas la plej forta spaca militisto!
  Ĉi tio estas batalo, pri kiu oni povas diri, ke ĝi generis kolosan, kosman fortondon.
  Stella, kun la nudaj piedfingroj, nun sufiĉe plenkreska knabino, premis la stirstangajn butonojn. Kaj la hiperplasma sepio elflugis el pluraj trunkoj samtempe. Kaj la fajra tornado rapidis. Kaj tiam ĝi trafas la batalŝipon kune kun la boteloj, kaj ili krevis, krevis, turniĝante en majusklajn fragmentojn, kaj disverŝas, laŭ la koridoroj de majuskle flako, kun blua flamo.
  Bruligita Martini-botelo muĝas kaj sonoras kiel sonorilo, kaj fajra rivereto estas elĵetita el ĝia gorĝo kiel el vulkano.
  La botelo tintas kaj rompiĝas.
  Princino knabineto kŭanta:
  - Unu, du, tri - overclock la procesoro!
  Kaj palpebrumas per liaj okuloj, kiuj fariĝis kiel smeraldoj. Kaj brilu per radianta lumo.
  La knabino montris sian langon, kaj ŝi havis longan kiel vipo, kaj pepis:
  - Je noktomezo, venas la horo de kalkulado, kaj vi havas magrajn salajrojn!
  Kaj denove, la belulino ridas.
  Krokodilo Gena, dume, ĵetis sian batalanton flanken, ŝprucante fluojn de hiperplasmo. Kaj la verda karikaturo, agante tute rapide, notis:
  - Geno, Geno, Geno,
  Etapo post etapo!
  Geno, Geno, Geno, Geno,
  Krevanta hiperplasmo,
  Malmolaj piedoj!
  Ĉeburaŝka de la krozŝipo lanĉis mortigan raketon kaj kantis:
  - Kaj kun hiperplasmo - ni ricevas frenezon!
  Stella notis, nudigante la dentojn kaj palpebrumante la okulojn brilantaj kiel safiroj. Kaj nun pakoj da cigaredoj ekbrulis pro ŝiaj pafoj. Ili eklumis kaj fumo eliris el ili. Kaj ĉio laŭvorte kraketis.
  Stella pepis, hurlante:
  - Ni fumu kamaradon unuope,
  El cigaredo nur en ĉerko kun piedo!
  Murzilka konsentis pri tio, batante per bajista kalkano sur la pedalon, kaj trafe trafante la malamikojn:
  - Por komunismo en la tuta universo!
  La ora globo eksaltis. Li terenbatis alian teamon kun pakoj da cigaredoj, bruligis ilin kaj diris:
  - Estos paradizo en la universo, vi estas pli batalanto - iru por ĝi!
  Ĉeburaŝka sur sia boato komencis taksi tanĝante kaj oblikve. Kaj lia stelŝipo iris en spiralo. La oreloj de la besto estis tiel grandaj kaj movitaj.
  Ĉeburaŝka prenis ĝin kaj pepis:
  - Boksantaj infanoj - ĉi tio estas boksado, pugno kun bastono en la nazo!
  Kaj la besto de nekonata raso prenis kaj agreseme turnis sian stelŝipon. Kaj la murdinto faris ruzon. Kaj jen kiel pako da Kamelo eklumiĝos, kaj kiel ĝi prenos ĝin kaj ekbrilos.
  Murzilka prenis ĝin kaj kantis:
  Karno en batalo lantas pro varmego,
  Kaj estas tempo por ni ĉiuj kompreni dum longa tempo...
  Tiu, kiu ne konas fidon al la menso de homoj -
  Falu sub la jugon de la infero!
  Ĉeburaŝka prenis ĝin kaj saltis sur la saltotabulo. Kaj ni rajdu kiel ondoj kun taŭroj sur ili. Aŭ eble buoj.
  Ĉeburaŝka ĉirpetis:
  - Antoŝka, Antoŝka,
  Ni iru fosi terpomojn!
  Antoshka, Antoshka,
  Ni iru fosi terpomojn!
  Krokodilo Gena bruligante alian ŝipon kun cigaredoj. Por ke la batalŝipo brulas en la spaco kun hela flamo. Kaj la krokodilo muĝis:
  - Tili, tili, tili, trawl , wali,
  Ni batas ĉiujn per hiperplasmo,
  Kvarko de lasero venkiĝis!
  Murzilka subtenis la emon pisi cigaredojn helpe de fajrero:
  - Tili, tili, trawl , wali,
  Kun hiperblaster plantita ...
  Disŝirita al fotonoj!
  Kaj ĉiuj bildstrioj kantis unuvoĉe:
  -Hyperlaser lanĉita,
  Ĉiuj estis disŝiritaj!
  Kaj ĝi aspektis tre amuza. Kaj jen kiel ekbrulis la aliaj ŝipoj de la kosma armeo. Kaj ĝi brulis tiel, kvazaŭ miloj da vulkanoj erupcius samtempe, kaj la tuta planedo brulis tage kaj nokte, krom se kompreneble estas nokto en la virtuala maŝino. Kaj la koncepto de planedo estas kondiĉa.
  Murzilka notis, nudigante sian flavan vizaĝon, kaj deprenis la stelŝipon kun pakoj da Belomor kaj Kosmo. Ili ekbrulis, ĉi tiuj estas malutilaj produktoj de la virtuala maŝino .
  Kaj la bildstrio kantis:
  - Cigaredo estas monstro de la infero,
  La submondo estas la gardisto de la pordegoj ...
  Tabako nin frapas en gregon,
  Kiu fumas mortos!
  sovaĝa fajrolumo,
  Kaj la tombo hurlado
  Forĵetu la katenojn de cigaroj
  Kaj la Eternulo estas kun vi!
  . ĈAPITRO 7
  Konstruado daŭris kun modera entuziasmo. La infanoj laboris malgraŭ ke jam neĝis kaj estis frostoj. Oleg Rybachenko preferis labori malfacile preskaŭ nuda, portante nur pantalonon. Kaj al li estis oportune pendi tiel kun nuda torso.
  En la sama tempo, la knabo daŭre komponis ...
  Sed li ne estis tre lerta pri tio. Pensoj estas frustritaj. Sed denove sonas la trumpeto, kaj la novaĵo, ke la Otomana Regno decidis ataki Rusion.
  La turkoj estas delonge instigitaj de la britoj, provizante ilin per armiloj, kaj krudaĵoj, kaj ĉiaj provizoj. Kaj nun venis la milito kun la otomanoj.
  Oleg Rybachenko ĝoje forlasis la konstruejon, kaj kuris, kiel kutime nudpiede, en pantaloneto kun nuda, muskola pantaloneto. La terminator-knabo kuris kaj komponis dum li iris;
  Matvey Abakan ankoraŭ estis en alia mondo. Kial oni ŝovis lin ĉi tien kaj kian mesion oni efektivigu, la kolonelo ne tro interesiĝis. Estas ekscita aventuro, tiel estu. Kvankam la karaktero ŝanĝiĝis. Ho, kaj nun la murdisto demandis sin:
  - Estas pli facile eniri en problemojn ol semi milio, estas facile semi bonon, sed semi bonon sen ekmalbonigi, kun malafabla sinteno al la propra rustikeco!
  Sed la helpestro demandis:
  "Ĉu ne estas tro kruele fari ĉi tion pro virino?"
  La reĝo de la loka inundo respondis per malglata, pajla voĉo:
  - Ne temas pri la ino, sed pri la observado de strikta disciplino. Atamano devus timi. Krome, mi mem provos ĉi tiujn knabinojn. Tiuj, kiuj ankoraŭ estas tutaj, kostos multe pli. Precipe ĉi tiu helhaŭta, ili donos al vi riĉaĵon por ĝi.
  Ĉi tie la Kolonelo el la kunuloj sentis certan respekton al la ĉefa bandito. Li povos teni la rabistojn en siaj manoj.
  - Ĝuste, bonega Kiĉjo. Kvankam ĝi perfekte allogas meduzratojn , mi eĉ ne scias ĉu vendi ĝin aŭ ne.
  - Koste de ĉi-lasta, ĝi estas tre interesa. Ĉu malpezaj virinoj havas pli fortan donacon?
  - Tre verŝajna. Memoru la legendon pri la filinoj de la diablo kaj la nimfoj.
  - Jes, Satano estas tiel blanka, ke lia koloro doloras la okulojn. Ili diras, ke ghouloj blindiĝas pro la brilego de siaj kornoj.
  Jes, kaj li havas multajn belajn filinojn. Ili diras, ke sekso kun ili kuracas malsanojn.
  - Eble! Sciu: se vi volas plaĉi al Dio, ne koleru la Diablon!
  - Por nia profesio, malbono estas ĝuste tio, kion vi bezonas preĝi. Nur post ĉio, estas multaj dioj kaj diabloj, necesas elekti el ili tiun, kiu estas pli forta.
  - Mi pensas, ke tiu, kiu estas la plej malbona kaj mortiga, estas la plej forta. Ekzemple, Ftufa , ekzistas neniu pli furioza ol li. Ĉu Kiĉo?
  - Kaj vi estas stulta Mallumo. Troo de kolero forpuŝas eĉ demonojn. La plej inteligenta oni devas esti elektita kiel siaj patronoj.
  La asistanto akrigis sian vizaĝon.
  - Kaj kiu estas bonega?
  La ringestro grumblis, klakante per la dentoj en breĉodenta rido:
  - Mittu? Kredu min, li baldaŭ okupos unu el la unuaj lokoj inter la malbonaj, blankaj dioj.
  - Unu el la unuaj?
  - Kaj eble la unua! Post ĉio, la menso estas la plej efika armilo. Kio estas lanco, glavo aŭ eĉ katapulto kompare kun li.
  Skuante sian brikan mentonon, la komplico de la atamano respondis, kaj ne tute en malĝusta stepo:
  Mi konsentas kun vi ĉi tie sinjoro. Kvankam bati per bastono estas multe pli facila.
  - Nu, iru " maĉisto ". Kaj ĉu baldaŭ venos al ni la sorĉisto?
  - Ne longe restas!
  - Kiel ĝi aspektos?
  - Rajdante specialan beston. Ĝi estos hibrido kreskigita en la keloj de la Frateco de la Ŝildo.
  - Hibrido? Mi ne konas tian beston?
  - Hibrida malsaĝeco via kapo kiam unu raso estas krucita kun alia. Science, tio estas nomita elekto.
  Granda, sed stulta korefano eksaltis:
  - Sekrecio en speco?
  - Ne sekrecio, sed elekto! Stultulo! Ne povas memori la vorton.
  La grandega ĉefo kriis, li vere aspektas kiel Barmaley. Sed ne tiel karikatura kaj amuza de Aibolit, sed la plej reala kaj danĝera. La asistanto murmuris:
  - Pardonu, la sinjoro ne estas el nobela familio kiel vi, sed simpla kamparano. Kie mi estas al vi.
  - Do silentu kaj aŭskultu tiujn, kiuj estas pli inteligentaj.
  La estro kaj asistanto iris al tendo etendita inter kvar abioj, brodita per arĝento. Abakan malsaniĝis pro mortigado de la gvidanto. Ĉiukaze, ĉar li kutimis, aŭ pli ĝuste, tiu, en kiu li enkarniĝis kaj kies personecon li parte perceptis, pro la embusko, kiel predanta besto. Jen la taktiko de la saltanta leopardo. Kvankam aliflanke saĝa malamiko, ĝi estas la plej granda timiga minaco. Juĝu mem, kiam vi rompas trezorejon, kion rabisto povas atendi en ĝi? Io nekredebla! Certe danĝera, kaj ju pli alta la minaco, des pli la jackpot.Kaj ju pli alta la jackpot, des pli altnivela la kaptilo.
  La falinto logike decidis, ke la plej bona afero estas ne rapidi, sed ekscii, kia sorĉisto devas veni al ili. Ĉi tie vi povas aranĝi embuskon, sed de kiu flanko. Li estas tute sola kaj ne povas esti apartigita. Ĉi tie, kompreneble, ĝenas, ke li mem estas kompleta amatoro de magio, alie kiaj ŝancoj malfermus. Tamen, se ne ekzistas forto, tiam la menso estas bezonata!
  Ĉirkaŭiri belan ŝercan gardostaranton ne estas pli malfacila ol engluti ĉerizon. Banditoj, kiel regulo, ne ĝenas pri higieno, malpuraj nigraj vizaĝoj estas malfacile videblaj. Mateo mem demetis siajn vestojn de la kadavro anticipe, ŝmiris sin, kaj nun li ne multe diferencas de siaj komplicoj. Ĝenerale ŝajnas, ke li supertaksis la ĉefon, ankaŭ porkon, se li permesas al si urini sub la piedoj.
  Penante ŝajnigi sin ebria, li rampis en la tendaron. Li estis aklamita, de la plej proksima fajro, kie ili rostis ion, kio aspektis kiel dika hundo, ulo en griza turbano elrampis kvarpiede. Jes, kaj el aliaj partoj de la tendaro, aŭdiĝis krioj kaj bruo.
  - Nu, kion vi bezonas! - demandis Abakan.
  - Trinku kun ni batyr! - hurlis la banditoj
  - Nur sur la stumpo! - diris la junulo.
  Dekduo da demonoj kolektiĝis ĉirkaŭ la fajro. Ŝajne, li estis ebria kiel infero. La plej granda el ili, vera giganto kun triobla mentono, levis barelon super la kapo kaj avide vipis la hejmbieron. Liaj vestaĵoj estis tre riĉaj, broditaj per oro, sed terure malpuraj. Tipa bandito.
  - Hej vi! Li montris per la fingro al la lerta Abakano. - Ŝajnas, ke vi estas nova.
  La junulo levis la ŝultrojn.
  - Lastatempe aliĝis al via armeo. Laca de malriĉeco.
  - Mi mem vidas ĝin! Vi estas suĉulo. Eble ni povas batali kun klaboj! La giganto stulte ridis.
  La Kolonelo, kiu estis falinta, ĵetis malestiman rigardon al la kadavro. Kompreneble, li neniam antaŭe vidis tian grandan demon, eĉ ekestis la penso ĉu tiu ĉi monstro estas el la kobolda raso. Estis tiaj specoj, gigantoj, kiuj sciis ne pli ol dudek vortojn kaj manĝis krudan viandon kaj arboŝelon. Vere, la muzelo, kvankam malglata, estas ghoulo aŭ fakte homo. Koncerne la perspektivojn por batalo, lerteco kaj rapideco ĉiam prenis super grandeco kaj pezo. Precipe kiam vi havas glavojn. Sed aliflanke, ĉi tiu ne estas la tempo por altigi tro da atento al vi mem.
  - Kio estas ebla, sed mi ankoraŭ vivis tro malmulte por morti tiel mezbona per miaj propraj manoj. Eble estas pli bone konkuri en alia.
  La giganto rikanis, tordante la brovon de la intelektulo inter citiloj:
  - Kio estas la mallonga?
  - En la kurado! - bojis Abakano.
  La dika giganto eksidis, lia plena ventro grumblante, eĉ iom kapturna. Kien kuri kiam estas malfacile marŝi.
  - Nu, morkeloj ne estas. Kio mi estas, dancisto?
  Matvey vorte piedbatis moke:
  - Ne, mi vidas antaŭ mi grandan militiston.
  - La plej bona! Mia nomo estas Khivy-mamuth!
  Fanfaronado ne estas signo de batalanto. Kaj Abakan , la venka , rimarkis, ke ĉi tiu estis lia kliento por reprezalioj aŭ tranĉaĵigi viandan salaton. Kaj jam li povos tranĉi ĝin.
  - Tiel bonega! Kion mi povas fari kun iu kiel vi!
  La mamutventra koloso ekkriis:
  - Nenio! Kvankam ni batalu sur niaj manoj. Vi havas du manojn, kaj mi havas unu.
  - Do el via unu vi povas fari kvin el miaj. - Kun ŝajniga timo kontraŭis Mateo.
  - Ĉu vi estas ŝvelinta?
  La ideo batali en la manoj de la kolonelo de la falinto ne timigis lin, li havis ŝtalajn vejnojn ekde infanaĝo. Sed la simpleco de la konkurso, kaj precipe la handikapo, ne aparte konvenis. Rifuzo ankaŭ estas riska, kun tia granda maso ĝi bone povas terenbati, kiaj potencaj piedoj, bicepsoj estas pli dikaj ol lia brusto.
  - Jes, ĝi estas tre interese. Kio pri io pli originala?
  - Kio? - Rinocero sur du kruroj eltiris.
  - Nu, kiu fajfas pli laŭte. Mateo palpebrumis.
  - Ĉu mi estas najtingalo? - Konfuze aplaŭdis la okuloj de la hipopotamo el la fabelo "Multa estas eĉ pli stulta".
  - Ĉu vi ne scias, ke fajfi laŭte estas la privilegio de la dioj. - Abakan faris muzelon kun aero de specialisto pri ĉio.
  - Kiel? - Li ne komprenis.
  - Memoru la diron - Ĝis la finto pendas, la viro ne kliniĝas.
  Ho jes, mi simple forgesis pri tio. La giganto gratis la supron de sia kapo. - Jes, ni fajfu, tiam vi vidos, kiu similas al la dioj.
  - Ĉi tio estas interesa rimarko precipe por vi granda militisto. - Diris kun ironio dungomurdisto.
  - Jes, nur por mi. Mi estas bonega kaj heroo. Tial mi fajfas unue.
  La bandito metis du fingrojn en lian buŝon kaj faris kvakson. La ebria brutulo forgesis kiel fajfi, kaj nur stulte gluglutis. Sed Matthew Abakan ŝajnigis admiri:
  - Ho jes! Kia potenco! Ĝi nur trafas la orelojn!
  - Kaj kion vi atendis, eta! Kiam la fajfilo skuas la rokojn, kiam mi ridas, la ambaloj forkuras! - Neatendite malklara parolo evoluis al rimo.
  Jes, mi vidas vian talenton. Bone, ni faru ĉi tion. Via brulanta rigardo konfuzas min, vi havas tiajn timigajn okulojn! - Abakano elkoviĝis, kaj li mem havis siajn proprajn kontraŭ-okulojn.
  Li provis eĉ pli koleriĝi.
  - Certe! Malamikoj tremas antaŭ mi!
  Mateo aldonis per eĉ pli maldekstrema tono:
  - Do jen kio ni ĉiuj ne mortos, vi devus blindigi.
  - Kaj kial tio estas? La giganto stulte frapis la palpebrojn.
  - Kiel vi povas ne kompreni! Ĉi tie estas nur viaj amikoj. Kaj ili estas timigitaj kaj vunditaj, vidi viajn okulojn estas neeltenebla, ĉu ne? - Abakan finiĝis kiel vekhorloĝo. Ĝenerale, ne bezonas multe da inteligenteco por tranĉi armeon de kontraŭuloj en brasikon. Sed por tio... Jen, ekzemple, kiel la Vulpo kaj la kato Bazilo maltordis Pinokjon, sen ia perforto, la intelekto estas bezonata vere la plej alta. Aŭ malnobleco estas nenie pli malalta! Eĉ alta menso ne savos vin de la plej malalta malnobleco, se via pensado estas tro alta kaj sen tero!
  - Jes Ĥivi-mamuto ligu! - Komencis inciteti siajn trinkkunulojn. "Estas tro multe rigardi vin tiel!" - Ebriuloj volis novan amuziĝon, krom kelkaj sentis, ke tiu ĉi densa junulo preparas alian malpuran trukon, kaj la giganto ricevis ĝin per sia malĝentileco.
  - BONE! Se vi tiel insistas, do kun plezuro! - La brutulo iom kliniĝis kaj la nigrahaŭta murdisto kun facileco kaj graco ĵetis koltukon sur lin. Poste li prenis pezan klabon en la mano.
  - Nun aŭskultu la fajfilon de Dio!
  Forta, balaanta bato de forĝita kraĉo falis rekte inter la tempio kaj la pinto de lia kapo. La giganto, ĉe la ridado de trinkaj kunuloj, kolapsis senvive, reĵetante siajn grandajn krurojn kun hufumoj sur botoj.
  Kolonelo Matvey nur iomete mankis al la murdo, tamen ĉi tie ne estis kompato, sed abomeno, ne inda je brutulo de honoro.
  - Nu, kiel? Ĉu vi komprenis ion?
  - La kapo de la mamuto ne estas tiel forta. - Stulte singultis unu el la ebriuloj, kiuj amas bandiadon kaj rabadon.
  - Kaj estas vero! Bone, vi povas traserĉi la poŝojn de la brutulo, kaj mi foriras! - Kolonelo Matvey, balanciĝanta, retiriĝis. Li iris rekte al la tendo de la ĉefo.
  Vere, ĉe la enirejo ili klinis la kapon kaj provis iel doni al si aspekton de gajeco, du gardistoj. Ili estis sobraj, sed lacaj, malsukcese luktis kun dormo. Vere, kial grimpi tra la enirejo, ĉi tio estas superflua, vi povas simple apogi vian orelon kontraŭ la tendo kaj, se vi bonŝancas, aŭdi ion interesan. La estro tamen silentis, ŝajne ne en siaj kutimoj paroli kun si mem. Tiam, tamen, li ŝajnis trarompi, malbenis:
  - Ĉi tiu dolora vundo kaptis min! Ne devintus rajdi la blaton tiel rapide. Tio estis militisto, vera demono. Se li enirus en mian bandon, li estus farinta tion per sia dekstra mano, kaj tial li forrajdis. Estas strange, de kie li venas! Ĉu povas esti dungita de la emiro?
  Tamen, kion mi zorgas. Sorĉisto venos kaj preparos tian pocion el ratmeduzo, ke miaj soldatoj fariĝos nevenkeblaj . Jen kiam eblos bruligi kelkajn urbojn en la Sultanon. Kaj tiam li imagas sin bonega, li volas regi! Mi ne donos ĝin al li!
  La lastaj vortoj pensigis pri tio la dungomurdisto de Abakan. Do ili havas komunajn malamikojn! Do kial ne proponi aliancon al ĉi tiu gvidanto. Post ĉio, Kitsch estas sufiĉe saĝa besto! Kaj proponi ion pli mojosa kaj ambicia ol nur atako kontraŭ urboj.
  Pensojn interrompis alia rimarko.
  - Ne! Io tro dolora. Helpu min Witt, mi petas! - Sekvas singultoj kun la aldono de la verŝo de Spinoza. - Tamen indiferenteco al la sufero estas la unua signo de dieco! Povas fari oferojn al ĉiuj dioj de la panteono, kaj nigrajn bonojn kaj blankajn malbonojn!
  Jen lia voĉo derompiĝis. Alia gardisto ekkriis:
  - Malpura en tranco...
  La gvidanto ĉi tie krias:
  - Mi forgesis, ke ni havas belan blankan knabinon. Ŝi povas influi la malbonajn diojn kaj restarigi mian sanon. Lia voĉo plifortiĝis, poste bruis:
  - Alportu al mi laktokoloran sklavon.
  La gardistoj rapidis por plenumi la ordonon. La estro, juĝante laŭ la sono, verŝis al si glason da vino el granda kruĉo:
  - Ŝajnas strange, acida. Verŝu ĝin pli bone ol muskatrumo, oni diras, ke ĝi donas forton.
  Kolonelo Popadanets moviĝis iomete for de la tendo kaj komencis rigardi al la tendaro kie la malfeliĉaj sklavoj loĝis.
  La duonnuda knabino ne estis tuj forĝita, estis klare, ke la belulino lamas. Eble ĝi fariĝis kruro sur akra dorno. Ŝi estas mirinda, ŝia haŭto nur brilas. Sed kial blanka estas konsiderata simbolo de malbono? Prefere, ĝi estas ruĝa, indikante sangon, kaj male, ĝi alportas pacon al la animo.
  Ĉi tie Abakan estis pikita de sufiĉe komprenebla ĵaluzo, kion la malnobla rabisto volas fari kun tia delikata kaj samtempe dolĉa knabino. Li devas esti interrompita.
  La sklavino estis enkondukita, lasis ŝin en la kompanio de la atamano.
  La junulo kliniĝis kaj tranĉis la tendon, poste trankvile eniris. Manoj ripozis sur la sofo, estis forta odoro de alkoholo kaj spicoj. La ĉefo mem estis ankaŭ duonnuda, iom pli alta ol la enkarniĝinta dungomurdisto. Ĉi-foje, lia vizaĝo sen la poŝtuko ŝajnis malbela. Brulvundoj kaj cikatroj tordis la karnon, donante al ĝi teruran kaj malnoblan aspekton.
  La knabino estis kondukita en la tendon, ŝi frostiĝis pro konfuzo.
  - Venu al mi, ne timu! Kitsch diris.
  Skuante la koksojn, la sklavino alproksimiĝis al la ĉefo. Ŝi aŭ havis nenian timon aŭ regis sin mem. La lipoj etendiĝis en rideton, kaj la nuda brusto kun skarlataj akraj cicoj fariĝis eĉ pli alta!
  - Kion vi ŝatus, sinjoro?
  - Vi havas tian mirindan figuron, tiom da graco. Ĉu vi scias, ne naskita sklavo, kiuj estas viaj gepatroj? - La gvidanto de la rabistoj estis subite altirita al la kantoteksto.
  - Mi ne scias! Mi estas fondinto ekde frua infanaĝo. Tiam okazis monstra atako, kaj mi estis kaptita kiel knabineto.
  - Interese, ke ili ne provis vendi vin al la serejo. Kiĉjo mallarĝigis la okulojn, liaj kurbaj dentegoj moviĝis de malantaŭ lia buŝo.
  Kial ili provis! Sed mi tre ektimis en mia geedziĝnokto kaj tranĉis la emiron per tranĉilo. Ŝi estis tro malgranda kaj sovaĝa. Pro tio, mi devus esti mortigita, sed la karaktero de mia reganto ne estas tia, ke mi senigu min de turmento. Do oni sendis min mueli farunon en la kuirejo. Tri knaboj laboris apud mi, ni konstante turnis la pezan radon, por la plej eta halto ni estis batitaj per pikdrato. Dum la tempo pasis, la knaboj ne povis elteni la brutalan laboron kun malmulte aŭ neniu dormo, malbona nutrado kun restaĵoj, ĉikanado kaj mortis, aliaj estis pelitaj en sia loko. Ial mi pluvivis, kaj eĉ sukcesis kreski. Tiam mi fariĝis ordinara servisto, la emiro forgesis pri mi. Kune kun aliaj sklavoj, mi laboris kiel formika poneo. Do mia juna vivo fluis senĝoje!
  La knabino parolis trankvile kaj eĉ preskaŭ gaje, klare ne volante ke kompato vekiĝu por ŝi. Mi sentis la karakteron - la fortikaĵo de la animo kaj korpo.
  - Mi ne interesiĝas! Vi estas tro bela por konservi vian senkulpecon, nun vi estos mia. - Atamano rapidis al la knabino. Apud si pro kolero, Abakano eksaltis de malantaŭe kaj per sia tuta forto batis Kitsch per la manplato sur la kolo.
  La atamano grumblis kiel sovaĝa besto, lia kolo estis dika, Sed tiam Pobedonostsev enŝovis sian duonfleksitan pugnon en la karotidan arterion, la trafo montriĝis ĝusta, kaj lia kontraŭulo eksilentis.
  - Kion mi volis supermezura engluti. Mateo klakis.
  La knabino ekstaris kaj forbrosis sin. Ŝi nur ridetis responde, eĉ ŝajnis, ke en ŝiaj okuloj oni legis iom da bedaŭro.
  -Kia belulino ŝi estas. - diris laŭte la Kolonelo en la korpo de la heroo. - Bonegaj aferoj. - Li ĉirkaŭrigardis, ĉu la bruo leviĝis, sed ŝajne la rabistoj ne estas fremdaj al tio, ke la atamano ne povas trakti virinojn trankvile. Kaj aldonis:
  Kitsch estas komprenebla kaj bedaŭrinda.
  La sklavino levis la brovojn.
  - Ĝi ne faciligas al mi. Tamen, se ne por vi, mi eltenus ĝin kaj tiel.
  - Kiel? - Ridetante, demandis Abakano.
  - Ŝi strangolis en la brakoj, poste kun la genuo en la "bovokulo". - La knabino ridis kaj tiris la dentojn.
  - Kiel saĝa vi estas! Ĉu vi pensas, ke ĉio estos facila por vi? Precipe provo eskapi de granda homamaso. Mateo estis iom surprizita.
  - Estas ŝanco! Necesas memfide forlasi la tendon, preni la formon de la reĝino kaj la mastrino de la atamano. Pli da malmodesteco kaj ili ellasos vin.
  - Ankaŭ ĉi tio estas forta movo! Kvankam, ne vidante la gvidanton apud vi, ili eble suspektos, ke io estis malĝusta. Abakan notis.
  Kaj li ne devas esti kun mi. Mi povintus peli lin. Ja ni virinoj akiras flugilojn de amo, dum viroj velkas kaj falas kiel kukuma leontodo. - La knabino ridis. Kaj lude rigardis la heroon.
  - Aspektas kiel virino. Alia povas inspiri tiom, ke vi leviĝas super la steloj. Jen vi, ekzemple, viaj okuloj brulas kiel smeraldoj! Prefere, ili estas io inter smeraldo kaj safiro. Vi volas rigardi en ili kaj estas malfacile forŝiri vin! - Kun varmego diris Abakano.
  Mi vidas, ke vi sincere enamiĝas al mi. Sed amori, kiam centoj da malamikoj ĉirkaŭas vin de ĉiuj flankoj, estas tro multe. Do ni unue forlasu la tendaron. - Ofertis fieran sklavon.
  - Necesas liberigi la ceterajn kaptitajn knabinojn. Alie, ĝi estas aro da brutale trakti ilin. - Impegna dungomurdisto deŝiris la ĉapeliston de sia muzelo kaj komencis tiri sur koloran bandaĝon.- Mi neniam pardonos min pro tio.
  - Kion vi pensas!? - surprizita belulino
  - Ni ĉiuj iru kune! Li havas interesan talismanon, ĉu insekton, ĉu reptilion. - La ulo prenis oran, pezan, bizaran aĵon.
  La sklavino klarigis:
  - Ĉi tio estas speciala simbolo, dank' al kiu la malbonaj dioj patronas la rabistojn. Li laŭdire igas sian majstron nevundebla. Almenaŭ kelkaj homoj kredas ĝin.
  - Jen unu kredanto mensogas! - Matvey ŝovis la fingrojn en la direkto de la senmova korpo.
  - Tiajn kutime vendas pastroj, sed ĉi tie eble ne estas tute oro. Gratu vian fingron. - sugestis ruza sklavo.
  La ulo faris ĝuste tion, zorge rigardante la strion. Malestime ĵetis:
  - Estas pli facile konstrui neĝulon en la dezerto ol trovi sindoneman pastron.
  - Bela frazo, sed estas pli bone anstataŭigi la dezerton per infero. - proponis belan fremdulon.
  - Jes, kaj tranĉu Kiĉon, sendu lin al Wirth. ŝi aldonis.
  - Buĉi la nesentemajn, tion ne instruis al mi la arbaro, la kampo kaj la montoj! Precipe ĉar mi ne manĝos ĝin. - Neatendite, en Abakano, la iama posedanto vekis Mowgli.
  - Ne trompu mian kavaliron. Ja ĉi tio estas nia komuna malamiko. Indulgi lin: estas tiel malsaĝe, kiel ne buĉi porkojn. Li mortos kaj disvastigos la fetoron ĉirkaŭ li. - En la sklavo neatendite rezultis multe da kolero.
  Ne parolu pri demonoj tiel. Mi donos al li ŝancon, kaj poste ni vidos. Mateo klakis.
  "Sed vi estos sekura, ĉu vi ne forgesos?" - La knabino karesis la heroon sur la nigran muskolfortan ŝultron!
  - Sur, rigardu! - Popadanetoj malpeze trafis Kitsch en la makzelon. Li forte ligis lin, buŝoŝtopis lin, alportis siajn brakojn kaj krurojn malantaŭ si.
  - Nun la bandito ne liberiĝos! Do karulo, estas pli honore venki ol mortigi!
  - Ĉu vi estas purigisto? - Kaptante koleran rigardon, Matvej Abakan, la knabino tuj resaniĝis, sonigante sian voĉon, diris. - Mi vidis vin en batalo, vi nur brilis.
  La entrudiĝinto diris severe:
  - Jen kio, kiam ni eliras, vi devas ŝajnigi, ke vi estas ekster vi pro feliĉo. Kaj mi ŝajnigos, ke mi estas atamano. Lia malbeleco estas je nia avantaĝo.
  - Voĉo! - demandis la sklavo nekredeme.
  - De frua infanaĝo mi lernis imiti la hurlon de diversaj bestoj. Ĉi tio estas esenca por sukcesa ĉasado. Kaj va, estas bagatela falsi la voĉon de ghoul, precipe ĉar tiuj ebriuloj ne vere aŭskultas.
  - Tiel memfide diris la eksportisto en Abakano.
  - Nenio multe por diri ĉi tie! - La knabino kliniĝis kaj kisis la junulon sur la stomako, poste komencis leviĝi al la kapo. La manoj de la Kolonelo karesis ŝiajn elastajn mamojn, poste kun peno ŝi detiriĝis de li.
  - Ne, ne la tempo! Nu, batyr, faru vian petolon.
  Abakan, ŝajnigante ŝanceliĝon, eliris el la tendo kaj puŝis la korpogardistojn sufiĉe malglate.
  - Kial vi staras kiel idoloj, mi ĵus havis revelacion de la dioj!
  - Jes, ni ĉiuj estas en la atento de la granduloj! - Pepis la banditoj.
  - Blovigu la kolekton, levu ĉiujn, sendepende de kiu estas ebria kaj kiu estas sobra. Antaŭe atendas nin fabelaj trezoroj.
  El la tendo eliris ankaŭ la neĝblanka belulino: ŝi aspektis tre kontenta, ŝiaj okuloj brilis:
  - Ĝi estas nur dia! Tia viro neniam konis mian ventron! Li donis al mi nekonatan potencon. - kriis la knabino.
  La bando rapide kolektiĝis. La novaĵo, ke neaŭditaj riĉaĵoj atendas ilin, povus veki la mortintojn. Tiam Matvey Abakan rimarkis, ke li iomete eraris, almenaŭ unu kaj duono mil banditoj kolektiĝis. Multaj sur blatoj helikoj, aliaj piede.
  Ne povis veni al la menso la fakto, ke ĝi ne estis atamano antaŭ ili. Post ĉio, komplika talismano brulas sur la brusto kaj eĉ moviĝas. La kaptito mem surpriziĝis, kiel ĉi tiu metalo povas moviĝi, eble magio. Vere, la knabino, ŝajnigante kisi la heroon, kviete flustris al li:
  - Estas bido interne.
  La junulo estis iom tikla, li apenaŭ povis reteni stultan rideton.
  - Do la armeo atente aŭskultu min! Nigra graco elverŝis sur min!
  Nun mi desegnas kompleksan hieroglifon, tra kiu elverŝos la nemezurebla potenco kaj forto de la spiritoj!
  La rabistoj ĝojkriis. Aŭdiĝis voĉoj:
  - Konduku nin al la grandaj trezoroj!
  Ni dubas pri ĉiuj!
  La kaptito jam delonge komprenis, ke estas tempo por agi pli decide. Kriis per la supro de sia voĉo:
  - Mi ne povas gvidi vin! Mi estas en la centro mem de magia energio, sed ĝi povas esti transdonita malproksime. Dum mi estas kun malbono, la nigraj dioj donos al ni sukceson. Mallumo ĉu vi aŭdas min?
  - Jes sinjoro. La asistanto de la ĉefo riverencis.
  - La urbo... - Jen la Venka dungomurdisto iomete hezitis. La knabino diris al li. La daŭrigo estas eĉ pli decida - Torĉo, kun grandega riĉeco devus esti nia. Iru kun hordo al li kaj prenu la citadelon per ŝtormo.
  - Mi aŭskultas! Sed estas altaj muroj! - La asistanto hezitis.
  - Kiam vi grimpos sur la sturmon, ili falos al viaj hufoj! - Abakan radiis kontaĝan konfidon, kaj la ceteraj tatioj estis plenigitaj de entuziasmo.
  - Vivu atamano! - Ekscitita pro heroaĵoj, la banditoj bojis. - Ni cedos nenion, ni malmuntos la fortikaĵon per ŝtonetoj.
  - Tiam rapide, ni devas ataki la fortikaĵon antaŭ la tagiĝo. Kiu ne havas ĉevalon, tiu sidu malantaŭ sia kamarado. - severe ordonis Matvey kaj aldonis. - Rapidu frato!
  - Gloro al la saĝo de la majstro! - Ĉiuj grumblis samtempe.
  Mallumo falis sur la genuojn
  - Mi pravigos la honoron metitan sur mi!
  Abakana daŭre parolis:
  - Vi iru unue! Estu nevenkeblaj drakoj! Ni dubas pri ĉiuj! Kiu ne genuiĝos, tiu estos detruita, kaj kiu falos, tiu fariĝos sklavo! Mi ordonas al vi antaŭen!
  Grandega lavango kuregis en la direkto indikita de la falsa atamano .
  Estis ĉirkaŭ mil ĉevaloj, do estis sufiĉe da "sidlokoj" por ĉiuj. Nun la banditoj, kiel ĉiam superstiĉaj kaj avidaj, forlasis sian malnovan predon por kapti novan.
  La ulo ŝajnigis preĝi kaj flustris sorĉojn. Ni devas ludi nian rolon ĝis la fino. Tamen, kiam la hordo malaperis de vido, li eksplodis, eksplodante en neregeblan ridon:
  - Nu, kaj kriu! Tiaj naivuloj, precipe Gloom. Li estis ŝajne miregigita de feliĉo, ke li fariĝis tiel mojosa komandanto.
  - La revo de la idioto realiĝis - antaŭ la atamano. - Aldonis la sklavo kaj tuŝis la kontuzon sur la maldekstra vango.
  - Eble ĉi tio estas la plej intima afero, kiun ni havas - la deziro regi. Mi proponas, ke la knabinoj estu liberigitaj tuj. - Abakan estas plena de entuziasmo.
  - Per si mem! - La iama nudpieda sklavo rapide komencis montri ordonajn kutimojn. - Tamen ili jam komencis faligi la katenojn.
  Vere belulinoj, komencis senŝeligi la katenojn, penante forfrapi ilin. Ili tre klopodis, eĉ la korpoj ekbrilis pro ŝvito.
  La junulo venis al ili kaj kriis:
  - Knabinoj lasu min helpi vin.
  Timigitaj krioj aŭdiĝis responde. Tiam "Neĝulino" eniris la interparolon, li ŝiris la poŝtukon de la vizaĝo de la junulo.
  - Ne timu lin! Ĉi tiu estas nia ulo!
  - Do helpu nin! La belulinoj ekkriis.
  Ulo en pasinta vivo, havis certan kapablon, kaj aferoj iris glate. La liberigitaj knabinoj saltis, etendis la krurojn, trempis siajn membrojn en la rivereton. La junulo, rigardante la spurojn lasitajn de la katenoj, la gratita delikata haŭto, diris minace:
  - Kaj kuraĝis treti tian belecon ĝis tia grado.
  - Ĉio okazas laŭ ordono de la emiro, la ceteraj ŝaltistoj. - Rimarkis la plej altan knabinon. - Li estas la ĉefa ekzekutisto, la ceteraj akiras favoron ĉe li.
  La neĝblanka militisto aldonis:
  - Kaj provu superi! La ĥano ne estas tiom kolera kiel la aŭro furiozas.
  La vizitanto konsentis:
  - Vera observado.
  Estis paŭzo. Tute atendata problemo. Mateo hezitis:
  - Mi provos liberigi vin de la katenoj, tiam...
  . ĈAPITRO #9
  Dum Oleg Rybachenko kuras, kaj li bezonas halti, nudpiede en la neĝo, preskaŭ la tuta Rusio, de Alasko mem ĝis Turkio, la otomanoj sturmas la fortikaĵon de Maria. La fortoj estas tre neegalaj. La batalo okazas proksime de la marbordo de Nigra Maro kaj dum la vetero estas varma tie.
  La turkoj kolektis grandegan armeon de tricent mil soldatoj. Estas nur sep mil rusaj soldatoj, kaj ŝajnas, ke la fortikaĵo estas kondamnita. Sed la turkoj denove miskalkulis, kvankam ili havis armeon senprecedenca en la historio koncentrita en unu loko.
  Ĉar la rusaj Dioj-demiurgoj sendis grandiozajn knabinojn batali.
  Nataŝa jam staras sur la fortikaĵmuro. Ŝi estas alta, larĝŝultra kaj tre muskolforta. Ŝia nuda kalkano trafas la mentonon de otomana paŝao. Lia makzelo rompiĝas kaj li falas, terenbatante la reston de la turkoj.
  Tiam Natasha prizorgas ventomuelejon kun glavoj, faligante la otomanajn soldatojn. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas murdan donacon de morto.
  Kaj multaj malamikoj estas detruitaj.
  La heroa knabino ekkrias:
  - La caro Aleksandro estas nia reĝo, en liaj okuloj sopiro kaj doloro!
  Zoya, ĉi tiu granda knabino kun orfolia hararo kiu iras en ondoj, tenas papilian teknikon per glavoj. Kaj tranĉas harojn kiel akraj razilo haroj.
  Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas venenajn pinglojn. Kaj la knabino diras:
  - Caro Aleksandro la 3-a ne havas sopiron kaj doloron en la okuloj! Mi kredas, ke ni certe venkos!
  Ruĝa Augustine batalas. Ŝia alteco estas tre impona por knabino, ŝiaj muskoloj estas grandaj kaj reliefaj, ŝia kolo estas potenca, kaj ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtas en la vento kiel batala, proleta standardo, per kiu la maristoj iras por sturmi la Vintran Palacon.
  Kaj per ŝiaj glavoj ili plenumas la ricevon de la kruco. Kaj ili falas, kaj distranĉitaj kapoj flugas supren.
  Augustine ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, bumerangon de morto, deŝirante la kapojn de la otomanaj soldatoj.
  Tiam la knabino kantis:
  - Ni estas bonegaj knabinoj, la voĉo de la knabinoj estas sonora!
  Svetlana ankaŭ batalas kaj batalas kiel giganta heroo. Kaj ŝiaj glavoj aŭ longiĝas aŭ mallongiĝas, detruante malamikojn.
  Kaj jen ŝia nuda, gracia piedo, kvazaŭ ĵetante pizon kun neniigo, kaj ŝirante la amason da turkoj.
  La knabino kantis, elmontrante la dentojn:
  - Ni tuj metos ĉion de la malamiko,
  Jen la polko Karabas!
  Ĉi tio estas vere mortigaj kaj murdaj sorikoj por la otomanaj trupoj. Iliaj nudaj piedoj distingiĝas per la graco de formoj, tre akra desegnaĵo de la muskoloj, kaj la movebleco de la bovido, kaj la muskoloj estas kiel drato, el ŝtalo. Kaj la belulinoj mem havas korpon kiel fandita bronzo, kaj imponan potencon, malkonstruante malamikojn per unu bato.
  Jen Nataŝa deĵetis sian mamzonon kaj elmontris sian plenan, sunbrunigitan bruston. Kaj el la skarlata cico ŝi prenis kaj lanĉis mortigan fulmon sur la otomanoj. Ili lumiĝis kiel kandeloj sur kristnaska arbo.
  Nataŝa kantis:
  - fajra tero,
  Nia denaska familio!
  Tiam, kaj Zoja forigis mallarĝan strion de ŝtofo sur sia plena brusto. Post tio, la knabino prenis de la purpuraj cicoj de sia busto kaj eksplodis per fajraj pulsaroj.
  Kaj poste ŝi aldonis kelkajn pinglojn kun veneno per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi kontrolis:
  - La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin...
  Kaj vivi
  Ni devas forte ŝviti!
  Augustina estas knabino kiu havis grandan karismon, kaj ŝiaj muskoloj, kiel tiuj de kolera pantero, estas precipe danĝeraj kiam ŝi svingas siajn glavojn kaj fortranĉas la kapojn de la turkoj.
  Kaj kiam ŝi, nudigante sian bruston, batas el siaj rubenaj cicoj, ege detruaj pulsaroj preterflugas.
  Aŭgusteno kantis:
  - Li ĵetis sin sur mian bruston,
  Sed mi povis meti ĝin en mian gorĝon...
  Kaj tien turnu vian ponardon!
  Svetlana ankaŭ batalas malespere. Ŝia nuda kalkano trafis la turkan generalon en la makzelon, rompante la ostojn de lia vizaĝo.
  Kaj tiam ŝi nudigis sian buston. Kaj ĝi aspektis vere mojosa. Kaj la blonda militisto prenis ĝin kaj frapis per mortradioj el fragaj cicoj, disbatante la malamikon.
  Tiam ŝi kukis:
  - La malamiko hurlis kiel sperta lupo,
  rapidis per ĉiuj fortoj....
  Kaj la nudaj fingroj de la tranĉilo de la knabino ĵetis diskon kun akraj pintoj, kiuj similas stelojn.
  Jen la knabinoj. Ili havas tiom da potenco kaj pasio. Sed ili havas glavojn kiuj tranĉas turkajn soldatojn, tiam ili fariĝas pli longaj, tiam inverse pli mallongaj. Kaj similaj klingoj de magiaj trezoroj estas pli malmolaj kaj akraj ol diamantoj.
  Sed la knabinoj levis siajn krurojn, daŭre haki la soldatojn de la Otomana Regno, kaj metis siajn nudajn fingrojn en la buŝon, kaj kiel ili fajfas. Kaj ili faros ĝin trapike kaj surde. Multnombraj korvoj, kiuj amasiĝis sur la kampon, sur kiuj kuraĝaj, brunaj soldatoj antaŭeniris kiel formikoj, kaj la birdoj ekfalis, ricevinte koratakojn. Ŝi kolapsis kvazaŭ miregigita de ondo de atomeksplodo.
  Intertempe ankaŭ aliaj militistoj, kiuj helpis la rusajn trupojn defendantajn la fortikaĵon de Maria, pafis al la turkaj trupoj de malproksime.
  Alico estas knabino kun blankaj haroj, kun iometa flaveco - oni nomas tian mielblondan ŝosojn de kaŝpafilo kaj trapikas kvar otomanajn soldatojn samtempe kun granda precizeco.
  Tiam la knabino ĵetas mortodonacon sur longa distanco per siaj nudaj piedfingroj, ŝirante dekojn da turkaj soldatoj.
  Tiam la knabino diras:
  - Espero estas mia surtera kompaso,
  Bonŝanca rekompenco por kuraĝo!
  Angelica estas knabino, kies hararo estas fajre ruĝa, kiel flamo de fajro, kaj ŝi mem estas pli granda kaj larĝŝultra ol sia partnero.
  Kaj ambaŭ knabinoj estas en la sama bikino, kaj tre muskolaj kaj reliefigitaj.
  La ruĝhara militisto-heroo pafis de kaŝpafilo kaj trapikis plurajn kontraŭulojn samtempe.
  Kaj tiam, per la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis ion pli grandan kaj pezan. Kiu eksplodos per tia perforta forto, ke tuj duono de la bataliono de otomanaj trupoj estos forbalaita de fajra ventego.
  Tiam ĉi tiu knabino finis:
  Kaj unu kanto sufiĉas
  Do nur pri la batalo ĝi kantis!
  Ambaŭ belulinoj denove pafas. Ili faras ĝin tre precize, kaj iliaj kugloj trapikas plurajn soldatojn samtempe.
  Angelica notis:
  - Alico falis pli ofte!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis la murdan donacon de neniigo.
  Ŝia blonda kunulo precize pafis. Kaj per siaj nudaj piedoj ŝi ĵetis ŝin ne malpli mortiga al la malamiko kaj respondis:
  - Ju pli trankvila vi iros, des pli for vi atingos!
  La ruĝhara heroa knabino pafis de aŭtomata kaŝpafisto , kaj kuŝiginte la turkan generalon, ŝi respondis:
  - Kiel diris Suvorov: rapideco, okulo, atako!
  Alicio konsentis:
  - Kaj ni havas rapidecon, kaj okulon kaj atakon!
  Kaj ambaŭ knabinoj samtempe prenis nudajn, muskolfortajn krurojn kaj ĵetis amason da obusoj. Kaj ĉi tiuj kontraŭpersonaj donacoj, priskribinte la arkon, kiel ili eksplodos.
  Kaj jam tuta bataliono de turkaj trupoj estas laŭvorte disŝirita. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas la plej forta movo. En kiu la maso de la plej bonaj strategiaj pensoj malgraŭ la ekstera simpleco. Kaj la otomanaj soldatoj mortas, kvankam ili montras kuraĝon.
  Sed batalantoj batalas ne nur surtere. Jen la militistoj senditaj de la rusaj dioj-demiurgoj kaj sur aviadiloj. Kaj kial ne provi montri al la gloraj pilotoj sian plej altan batalklason.
  Anastasia Vedmakova aspektas kiel juna, alta, muskola kaj freŝa knabino kun rufa hararo. Kvankam ŝi longe pasis pli ol cent jarojn.
  Sed ĉar la sorĉistino estas sub la aŭspicioj de la rusa Dioj-demiurgo, ŝi povas esti por ĉiam juna kaj bela.
  Kaj jen ŝi, batalanta, premante la nudajn piedfingrojn sur la butonoj. Kaj nun raketoj flugas al la otomanaj trupoj. Kaj unu el ili eksplodas, kaj ne estas buŝo de la genia Porte. Kaj kiam eksplodas ankoraŭ du raketoj, kaj jam tuta bataliono da turkoj iris al la prapatroj.
  Anastazio diras:
  - La knabinoj rapidas al la ĉielo,
  Mirakloj atendas!
  Akulina Orlova ankaŭ estis knabino. Ŝi ankaŭ aĝas pli ol cent jarojn. Kvankam ŝi estas iom pli juna ol Anastazio. Kaj ŝi batalis en la dua mondmilito.
  La militisto certe estas kuraĝa kaj saĝa.
  Ĉi tie ŝi sendis alian detruan misilon helpe de sia nuda kalkano.
  Kaj denove, kelkcent turkoj tuj forvaporiĝis.
  Kompreneble, Akulina kompatis la homojn. Plej multaj el la soldatoj estas junaj, kaj kelkaj ankoraŭ estas junuloj, kiuj eĉ ne havis tempon por vivi. Kio atendas ilin en la venonta mondo, kaj kien iras la animoj?
  Akulina, denove sendante raketon helpe de siaj nudaj piedfingroj, kantis per klara voĉo:
  - Via animo aspiris supren,
  Vi naskiĝos denove kun sonĝo...
  Sed se vi vivus kiel porko,
  Restu nudpiede!
  Mirabela Magnetic ankaŭ estas en ago kaj en batalo. Ŝi estas tre bela, kaj ankaŭ muskola kaj en bikino.
  Ĉi tie ŝi premas, nuda, ronda, knabineca, rozkolora kalkano sur la pedalon, kaj ekmovigas trafon kaj detruan misilon.
  Forlasinte longan trajnon rapidas al la malamika pozicio. Kaj nun ĝi eksplodas en la denso de la otomanaj trupoj.
  Kaj tuj duono de la turka regimento tuj forbrulis en funelo de infero.
  La knabino ridetante kantis:
  - Ni estas la donacoj de morto
  Ĵetu furioze,
  Sed kredu je via animo
  Mi tute ne estas malbona!
  Nu, la pilotoj tute ne estas malfortaj. Precipe kiam ili deŝiris siajn mamzonojn.
  Kaj Anastazio premas sian skarlatan cicon sur la ellasilbutonon.
  Kaj la sendito de neniigo elflugos kun kolosa, detrua forto.
  Kaj li draŝas la otomanoj, tute batante iliajn vicojn.
  Anastazio kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mia brusto estas tute en ordoj,
  Mi estas mojosa preter vortoj!
  Akulina Orlova, ankaŭ frapas la malamikon per sia fraga cico, kaj pepas:
  - Mia batalgloro -
  Mi estas eĉ pli forta ol Saddam !
  Kaj la knabino vangofrapos sian nudan kalkanon sur la pedalojn.
  Mirabela Magnetic ankaŭ povas pafi tre precize. Kaj tiel ĝi pafas al la malamiko. Kompreneble, se oni uzas samtempe rubenajn cicojn, ĝi estos ege efika.
  Kaj la detruo estos grandega.
  Mirabella kantis:
  Ni ĉiuj povas protekti
  La vivo estas delikata kiel silka fadeno!
  Nataŝa, kiu ankaŭ batalis kaj pafis fulmon el sia skarlato kiel rozburĝono, kaj kukis:
  - Miaj knabinoj estas belaj, estos la plej mojosa la Sankta Vendredo!
  Zoja notis kun rido, hakante la progresantajn turkajn soldatojn helpe de lertaĵoj, kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por Rusujo!
  Aŭgusteno elfaris la "sepion" teknikon per glavoj, la kapoj tranĉitaj per akraj klingoj ruliĝis. Kaj el la rubenaj cicoj batis tuta cunamo de fulmo.
  La ruĝhara militisto pepis:
  Ni knabinoj venkos
  En la nomo de Svarog ...
  Jen kerubo super ni -
  Sub la protekto de Dio!
  Svetlana, ankaŭ el papavkolora cico, liberigos trabon, kiu alportas morton kaj pepadon:
  -Por Diino Lada kaj Rusujo!
  Post tio, la belulinoj prenis kaj denove metis siajn nudajn piedfingrojn en skarlatajn lipojn kaj fajfis, trapikan, multfoje plifortigitan trilon. Kaj la enan fojon falis la konsternitaj korvoj. Kaj iliaj bekoj trapikis la kraniojn de la otomanaj soldatoj. Kaj kiam ĉiuj kvar knabinoj el la rubenaj cicoj de siaj mamoj sendis hiperplasman cunamoondon, tiam centoj da otomanaj soldatoj estis karbigitaj samtempe.
  Akulina Orlova palpebrumis al la batalantaj knabinoj el la aero. Ŝi estas militisto de kolosa forto kaj kapabloj. Sed ŝi spertis multon.
  Ŝi ankaŭ, kiel Zoja Kosmodemyanskaya, estis kaptita de la nazioj, kaj tute senvestigita.
  Poste, en nura pantaloneto, kun la manoj ligitaj malantaŭ si, ili veturis tra la frosto. Brulantaj neĝblovoj bruligis ŝiajn nudajn piedojn, kaj la germano sekvis ŝin de malantaŭe kaj batis la knabinon per vipo per sia tuta forto.
  Tiam la brakoj de Akulina estis torditaj kaj tiritaj supren sur la rako. Policistoj stariĝis de la flankoj de la knabino kaj komencis bati plene per vipoj. Kaj sub nudaj piedoj la knabinoj ekbrulis fajron.
  Kaj ili ankaŭ metis sensilojn sur la kolon kaj fragajn cicojn kaj ŝaltis potencajn kurantajn malŝarĝojn. Kaj li laŭvorte trapikis la nudan korpon de la knabino.
  Akulina tamen ne nur retenis siajn kriojn kaj ĝemojn, kaj eĉ kantis, kantante tutan poemon, estante nuda komsomola knabino, torturita sur la rako.
  Gloro al la Diino de pasio Lada, kiu
  kreis la kovrilon de la ĉielo... Estos malavara rekompenco por homoj, Ĉar la sankta Dio releviĝis! Ne estas pli belaj filinoj de Svarog, Ke ili kuras nudpiede en la neĝo... Ni estos ordonitaj de Rod, Ne piedtretu la knabinojn per niaj botoj! Ja en Rusujo, timindaj knabinoj, Ĉiu ulo estas militisto el la infanvartejo... La voĉo fluos tiel sonore, La fiulo tordiĝos en kapran kornon! Ni batalos por la Patrujo, Patrujo estas mia granda patrino... La rusoj ĉiam povis batali, Ne estas maniero kontraŭstari ilin! Ili donis sian koron por Rusujo, mi kredas, ke estos glora vivo... Baldaŭ ni malfermos la pordon al la spaco, Kaj ni trovos nian vokon! Ne, la ŝtormo nun furiozu,
  Sed la ruso ne por ĉiam ŝanceliĝos -
  Nia batalanto ne cedas al la batalo, La revo realiĝos! Nia forto kun la saĝo de la knabinoj, Vi naskiĝis tiel vera... Ni skribaĉos el la maŝino, Por nur supreniri neniam malsupren! Donu al la lando novajn rimedojn, Por ke ĝi ekfloru kiel densa arbusto de rozoj ... kaj en la Nomo de Dio Jesuo - Por ke ne aŭdu la diablo malbona krakado! En milito, ĉiuj homoj estas fratoj, Sed samtempe, servantoj de Satano ... Ni estas pretaj malfermi niajn brakojn al ili, Por ke ĉiuj estu fidelaj al la Dio de la mondo! Li ne genuigis la Wehrmacht, Ni povis rezisti la batalojn... Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni, Skribu vian infanon baldaŭ en vian kajeron! Ni faros la Patrujon tia, ke ŝi mem konstruos la mondon... Kvankam fulmotondro venis ĉi tien kun falĉilo, Nia Svarog estas granda majstro! La malamiko atakis subite kaj perfide, Estis terura kvardekunua jaro... Sed niaj avoj glore batalis, Rod helpas ilin en la batalo! Por Rusujo ni donos nian koron, Ni fortigu nian landon... Kuraĝe malfermante la pordon al la ekstera spaco, Kalkulo sen specialaj entreprenoj! Jen mia lando, kredu la sanktulon, Ni defendos la kavalirojn de Moskvo... La knabino kuras nudpieda en la neĝblovon,
  Vekante antikvan sonĝon!
  Ne, ni ne rompis la knabinojn en batalo, Sed ni batalis por kuraĝo, aprezante ... Kaj kelkfoje la knabinoj batalis tiel forte, Plena puno alkuris! Sciu, ke neniu strangolos nin rusojn, Ni povas ebenigi la montojn ŝerce... Dediĉante viajn animojn al Dio, Vi trapasas ekzamenojn por kvin! Naskiĝis Dio en rapidaj tempoj, Proksime de Moskvo kiam fulmotondro bruas... Nia Lada ruliĝis mejlojn, Kaj lasus guti larmon! Noblaj rusaj knabinoj, En ĉiu virgulino sankta aspekto... Kredu al mi, tia sonora voĉo, Kaj la pugno al la knabinoj estas monolito! Ĉio en la lando, mi kredas, estos bonega, mi scias, ke ĉio grandioze floras... Kvankam foje estas danĝere batali, Ni malfermos la batalon ĝis plena! En la kvardek-unua, ni staris kune, La kavaliroj konservis Moskvon... Baldaŭ ili donos komunismon, Mi alportos la standardon de la Patrujo! Stalingrado fari?is timinda vojo, Kie kunfluis du timindaj... La knabino nudpieda batalas, ?ia edzo kompreneble estas komunisto! Tie la malamiko ĵetis "Tigrojn", Sed ĝi tute ne helpis al li ... Jes, vane la Fuhrer murmuris ludojn, Vi estas delikata vitra planedo!
  Ne donu al knabinoj vi kapricojn,
  Ni ne kuraĝas malstreĉi nin... La malamiko lasis tro da fulgo, Vi ankoraŭ sukcesos la ekzamenon kun kvin! Kompreneble, la vojo de Stalingrado estas glora, Estas nur la suno super la lando... La malbona Kaino estos detruita, Li estas en infero kun Satano! Rusujo estas ĉiam sankta lando, Perun kaj Jesuo Kristo estas en ĝi... Kvankam foje la vero estas malbona, Homo ne kreskis al feliĉo! La parto de Rusoj estas batali lerte, Kaj venki la malamikojn de Rusujo ... Kvankam la Fritz havas la forton de Lucifero, Sed nia armeo fariĝis potenca! En la komunismo de la mondo estas savo, Por venki montojn de kadavroj... Ni ne petu pardonon de la malamikoj, Kvankam la urso furiozas! Dio Perun Li ĵetas fulmon, Li tre amas frapi la malbonulojn... Kaj ni estas pli fortaj ol malamikoj, Se la armeo trejnas por la batalo! Jes, Svarog, la granda batalanto de l' mondo, Povos fari tion, kio ne estas malsupera... Se vi estos inda je gloro, Kredu min, rusoj ne estas malsaĝuloj! Jen ĉio en nia gloro restas, Kio belas kiel la koloro de majo... Por la falintaj homoj en la paradizo estos loko, Kiuj furioze kriis - banzai! Ne elportu ilin, sciu humiligon, Ni povas krei kompletan Edenon...
  Por Rusujo estos venĝo kontraŭ la Fritz,
  Kvankam Sam eĉ helpas ilin! La rusoj admiris la sunsubiron, Kiu lumigas la vojon per rubeno... Granda venĝo estos malbona, Nia Rusujo ne povas kliniĝi per fanto! Ni komencos admiri laŭte, La potencon de la granda patrujo de elefantoj... Kune kun la radianta teamo, La plej bona Lada de la filoj! Nudpiedaj knabinoj vintre kuras, Jen ilia granda stelo... Nudpiede kuras ankaŭ leporoj, Lada estos kun ni por ĉiam! Dio kreis planedojn el atomo, Kreis spacon per nura vorto... Heroaj faroj kantas, Kaj la malamiko akiras shish! La admiro estos de homo, Por ĉiam batali kaj sonĝi... Do de momento, ĝis fino de la jarcento - Multe riproĉi ilin! En la malproksimo brilas la vizaĝoj de la Suno, Kaj la ĉielarko brilas, kredu min... Kaj la malamiko estas nur tre sovaĝa, Natura, li estas esence besto! Estas belaj knabinoj en la lando, Ke ili scias venki malamikojn... Kompreneble, ilia voĉo estas sonora, La plej bonaj filoj en la mondo! Rusoj ni ne malaperos, Nia vero estas kredi je ĉio... Ja ni havos tiajn juĝistojn, Ni rompos la teroristojn en pecetojn!
  
  Niaj knabinoj brilas per kalkanoj, Kun nudaj rozkoloraj plandoj... Kaj la neĝblovoj fandiĝas sub la piedoj, Estas varme vidi la nudpiedan belecon! Kuu belaj knabinoj, Senpeno disbatante la malamikon... Kvankam la rivereto ludas tre sonore, La hordo antaŭeniras en flamoj! Ni povas fari ĉion tre mojosa, Kaj atingi fidelecon en sonĝo... Kaj la malamiko atakas stulte, Movu vian glavon al lia barbo! Mi konas niajn ŝtalajn kavalirojn, Kredu min, vi ne trovos ilin pli fortaj... Malmolan kornon ili donis al la nazioj, Kvankam ili aspektas ne pli ol dudek! Knabinoj, kiuj ridas, Nudigas la dentojn per sia gloro... Kaj iliaj okuloj estas tiaj teleroj, Voĉo - radianta najtingalo! La ekzercadoj de la knabinoj estas mojosa, Kaj ili imagas hororon en batalo... Do la belulinoj estas nur gajaj, Kvankam foje ili finiĝas feĉoj! Imagu tian mondon homoj estos, Komunismo estas naskiĝo de pli altaj potencoj... Kaj la belulino ne kondamnos vin, Eĉ se homo estas malsaĝulo! Jen venas la milito jam de la oriento, La infera hordo atakas... Ĉe ni la potenco de la kredbatalanto Svarog, La fraŭlino de la ĥano per unu gluto frakasis ĝin! Vi povas admiri ĉiujn, kiujn mi konas,
  Kiu batalas por la Patrujo sciu...
  Kaj la batalanto naskiĝas kuraĝa, Venante post la morto en la paradizon! Ni povos feliĉigi Rusujon, Glorante la Familion dum jarcentoj... Por la patrino sankta Rusujo, Per la potenco de granda pugno! Kredu min, mia patrujo estas bela, Pomarboj floras en la arkta ... Nia popolo estas granda, ortodoksa, Faris sonĝon realiĝi! Ni povas fari ajnan nubon, Kaj venki la frenezan malamikon... Nia taĉmento de batalantoj estas tiel volatila, Transformas rabajn reptiliojn en ludon! Ĉi tie en Rusujo ĉio estas tiel mojosa, La Kreinto metis sian koron en ĝin... La sadisma Malyuta estos disbatita, La sonĝo dece havos forton! Ĉi tie venos Kristo kaj releviĝos la mondo, Estos homoj en gloro dum jarcentoj... Ni batalas honeste por Rusujo, Kaj sciu, ke ni havas ŝtalan manon! Admiro estas kaŭzita de knabinoj, Ke ili kapablas konkeri spacon... Ili disŝiros ajnajn retojn, La ĉeno por ili estas nur silka fadeno! Ni neniam rezignas kredi, Ni neniam kuŝiĝos sub la malamiko... Se la Fuhrer simple furiozas - Ni derompos liajn kornojn! Homo, vi fariĝos pli forta ol ĉiuj, Vi povos konkeri la randon de la universo... Ne portu sensencaĵon, malforta,
  Kredu nin rompi la slavojn!
  La forto de milionoj estos kun ni, Ni ekstermos la malamikon, kredu al mi... Multe da knabinaj legioj, Ili nur tre trafas la celon! Nun venas la venko, Ni triumfe eniris Berlinon... Kiu mortis en la plezuro de la paradizo, Kaj la sankta kerubo ŝvebas!
  . ĈAPITRO #10
  Terminator-knabo Oleg Rybachenko kuris trans la glacion de la Beringa Golfeto. Liaj nudaj, infanecaj, sed tre facilmovaj, fortaj kruroj senprobleme frapis la glacion.
  La knabo portis nur pantalonon, kaj lia muskola torso estis elmontrita.
  Kaj estis facile por li kuri. Samtempe, estis polusa nokto, sed estis lumo.
  Kaj la knabo notis en kajeron, alian rakonton.
  La knabinoj petoladis agreseme kaj ridis, ludante per siaj trankvilaj muskoloj. Kaj kiajn belajn vizaĝojn kaj figurojn ili havas, nur admiru!
  Milionoj da militistoj en stelŝipoj, ĵetitaj de flanko al flanko. Kvinstela generalo, kiu aspektas kiel adoleskanto de ĉirkaŭ dek kvar jaroj, Maksim Maksimovich Tankoloby , admirante la ludadon de brilantaj genuoj, maleoloj, piedoj de ravaj knabinoj, kaj provante resti surloke en sia krozŝipo, kiun kaptis la nuda kruro. pri la plej serena Princino Elizabeto, diris:
  - Beleco ne povas esti mortigita - beleco mem estas mortiga!
  Du militistoj, kiel en giganta baleto, ĵetis supren siajn grandiozajn krurojn, metante krozŝipon inter ili kaj tuj premis ĝin. La metalo estas milionoj da fojoj pli forta ol titanio, ĝi krevis kiel ovo sub la spuroj de tanko. Morto priskribanda en la poemoj de la ora epoko!
  Kaj la nuda busto de la plej serena Princino Tarakanova, magiaj ondoj elflugas el la frag-frabaj cicoj , devigante kosmoŝipojn deformiĝi kiel akordiono kaj frenezigante la batalantojn.
  La knabo-kreinto kaj iama partizano Marat Kazei kriis:
  - Homo povas ĉion krei, li ne povas simple inventi ĉion!
  Sperta Hanibalo vidis, ke la magia potenco koliziis kun nanoteknologio, kaj ĝis nun ĝi transprenas!
  La komandanto de Kartago ordonis:
  - Ŝaltu ŝipojn al la maksimuma pafo kaj pliigu manovran rapidecon. En neniu kazo ne donu al la malamiko ŝancon por sukcesa kontraŭatako.
  La elfa knabino en la formo, al kiu turnis sin Alisa Selezneva, korektis:
  - La fantomoj de la Fiera Imperio de Kazeistan nur atakas nin kaj antaŭeniras, do plej verŝajne ni povas paroli pri nia kontraŭatako.
  Kvankam la knabino estis marŝalo, tiaj deklaroj indignigis la hipermarŝalon : rezultas, ke ovoj instruas kokidon, kaj virino instruas viron.
  Kaj la knabino kolere stampis siajn nudajn, ĉizitajn, ĉokoladkolorajn krurojn.
  Hanibalo kriis:
  - Silentu! Mi sendas vin sur ultradreadnought por kapti la dinosaŭrojn kaj sukcese pafi ilin. Post ĉio, vi havas tian forton kaj seriozan potencialon. Precipe de ina menso, infano de malpeza kaj amema raso.
  La kreinto elfo (fakte homa ino!) rimarkis ironie:
  Ni estas milionoj da jaroj pli aĝaj ol homoj. Eĉ la simio, de kiu devenis la homo, ne prenis ŝtonon, kaj ni plugis la spacojn kaj kreis ĉefverkojn.
  Kaj per la nuda piedo la knabino ellasis mortigan pulsaron.
  Hanibalo, turnante la kapon, dum la vento observis saĝan penson kun flugilo:
  - La punkto estas en la nuntempo! Ne ekzistas pli mizera nacio ol tiu, kies sukcesoj estas en la malproksima pasinteco! Ne ekzistas imperio pli altigita ol tiu, kiu vivas en la nuntempo, kaj plifortiĝas ĉiujare!
  Alico, responde, kun siaj nudaj piedfingroj, liberigis hiperplasman makulon kaj pafis la stelŝipon.
  La Kreinto-Elfo sarkasme ĵetis ŝian hararon en la formo de hibrido de budhana kaj Rodisa templo kun fontanoj de gasaj trinkaĵoj:
  - Vi teranoj ankoraŭ tradicie neglektis siajn praulojn. Via genealogio estis senvalora!
  Hanibalo severe respondis:
  - Mi ne estas nur terulo, sed nugeto! Miaj prapatroj estis simplaj kamparanoj, sed tamen mi fieras pri ili!
  - Vi povas esti fiera pri tio! - Alisa Selezneva momente estis transportita en la denson de la batalo. Vaporigis kvar pli malgrandajn batalantojn, kaj tuj revenis reen.
  Hanibalo firme enmetis, rimarkis:
  - Ne komprenu vian ŝikan nacion, kio estas malfacilaĵoj kaj doloro!
  Alisa Selezneva ekridis, ŝi eĉ sukcesis vangofrapi sian fraton en la ludo, Marat Kazei, per sia nuda gracia kalkano sur la nazo, kaj poste reiri. Kaj lasu ĉion bruli eĉ pli malvarme, aldonante:
  Forta militisto, eĉ sola, estas pli utila ol aro da malfortuloj, same kiel unu akra rikoltilo tranĉas tutan kampon da spiketoj!
  Sed foje, eĉ inter la spiketoj de malforta ratio, serpobatiro povas trafi pavimon de malagrabla escepto!
  Se paco, do malavara festeno, se milito, do lasu la venkan pokalon da vino!
  La knabinoj responde aprobe turnis siajn abundajn mamojn, kun cicoj kiel fragoj.
  Hanibalo kiel muĝi:
  - Jes, sufiĉe jam akiris ŝiajn pulsarojn de elokventeco!
  Ili parolis tre alta rapido kaj tial dum la dialogo, la bildo de la batalo praktike ne ŝanĝiĝis. Sed la armeo de fantomoj elĵetis fluojn de mortiga energio. Ŝi premis, penante disbati ĉiujn obstaklojn, radiojn de energio disĵetitaj tra la spaco, ambaŭ detruis stelŝipojn kaj trafis fantomojn. La knabinoj, krom pafarkoj, kruroj kaj kvinklingaj glavoj, uzis vipojn kun okangulaj steloj teksitaj en ĉevalvostojn. Ili estas precipe mojosa, detruante pli malgrandajn ŝipojn. La armeo de la Fiera Imperio, dume, lanĉis kontraŭofensivon. Ŝi provis skui la malamikojn kaj samtempe savi vizaĝon - vi ne povas doni ĉiujn laŭrojn al la fantomoj.
  Kaj multenombraj duonnudaj knabinoj ĉirkaŭkuris en batalo, kaj ilia beleco estas mirinda.
  Donante ordonojn memfide kaj energie, Julio Cezaro konservis neĝeneblan trankvilon, la proksimeco de venko, faris la grandan komandanton eĉ pli prudenta:
  - Uzu la konstruadon de la tulipburĝonaj fratoj. La malamikaj makzeloj malfortiĝis kaj restas nur bone movi ilin kaj la dentoj flugos.
  La sorĉistino Malvina sendis hologram-sendon: ŝia bildo de grandioza knabino aperis antaŭ la komandanto:
  - Tiu Julio Cezaro vi estas mia reĝo!
  Kaj la knabinoj, skuante la mamojn, riverencis pro tiuj ĉi vortoj.
  La unua imperiestro de Romo, ŝerce rimante, respondis:
  - Vi bone ludis la rolon!
  - Mi plenumis vian kapricon! - Kun Malvina kantis knabino kun haroj brilantaj per milionoj da stelnuancoj.
  - Nun vi ricevas la unuan premion! - La Imperiestro de Romo, kaj nun la komandanto de sennombra armeo, ĵetis supren du magoatomajn glavojn.
  Kaj la knabinoj el la gardistoj suprenĵetis siajn klingojn kaj frapis la nudajn piedojn, kriis:
  - Vivu Cezaro!
  - Mi konsentas! - Kaj Malvina kantis unuvoĉe. - Julio Cezaro estas nia forto! Julio Cezaro estas nia standardo! Julio Cezaro - ĉiam kun ni!
  La knabinoj vigle piedpremis siajn nudajn, tre seksemajn krurojn kaj konfirmon.
  La komandanto de antikva Romo skuis sian fingron:
  - Ne malŝparu vian stokon!
  Malvina, skuis siajn luksajn koksojn kaj vigle respondis:
  - Nun pri la ĉefa afero! Ni ne devas lasi la malamikon eskapi el la kaldrono. La apero de niaj trupoj malantaŭ malamikaj linioj estas ŝanco kapti la iniciaton sur la taktika nivelo.
  Julio Cezaro mense oscedis, konsentis:
  - Kaj ne malgranda ŝanco!
  La knabinoj eĉ saltis responde, kaj iliaj nudaj, plandumoj, kiel speguloj, elsendis sunradiojn.
  Malvina mallarĝigis la okulojn kaj kantis:
  Simioj faras vizaĝojn
  Kaj ili sidas sur branĉo!
  Ankoraŭ frivola...
  - Estis niaj prauloj! Julio Cezaro finis kun rido. - Kvankam vi konas la belecon, mia patro estis la dio Saturno mem, same kiel Jupitero.
  Malvina vere de ĉi tiu stulteco, fariĝis amuze:
  - Vi do havas du patrojn samtempe?
  La knabinoj, responde al tio, piedpremas per siaj nudaj piedfingroj, batante brilantan fulmon.
  Julio Cezaro fortranĉis ŝin:
  - Kaza fotono !
  La fragaj cicoj de la knabinoj ekbrilis, la vorto estis valoraj ŝtonoj.
  Malvina rapide kaj klare diris:
  - Vi devas disvastigi la rozpetalojn kiel eble plej larĝe! Kaj kaptu la gorĝon de la kontraŭulo. Vi ŝajnas kompreni la gravecon de la momento!
  La knabinoj, liberigante la krurojn helpe de la nudaj piedfingroj, la murdaj fulmoj kriis:
  - La filo de Jupitero kaj Saturno kaptas momenton per kvazaro!
  Militisto kun orfolia hararo kriis:
  - Do agu kiel batalanto, kvazaŭ la Kreinto!
  Julio Cezaro sendis telepatian mag -pulson por kontroli siajn multajn trupojn.
  Kiom da knabinoj estas tie. Iuj moviĝas memstare kaj flagras per siaj nudaj kalkanoj. Aliaj aspektas kiel unikornoj kun diamantaj spronoj ŝraŭbitaj al siaj nudaj piedoj. Kaj kiajn abdomenajn muskolojn havas la knabinoj - nur bongustaj kaj laŭvorte ĉokolado. La korpoj de inaj militistoj povas kaŭzi la plej fortan eksciton ĉe viroj. Kaj ĉi tiuj estas iliaj promesoj .
  Kaj la knabina komandanto ankaŭ korektis la atakon de fantomoj. Samtempe, magiistoj komencis tranĉi inter si.
  Ĝenerale, kiam sorĉistoj batalas, ĝi estas vido ne por malfortuloj. Kaj samtempe ĝi estas impona. Kaj se milionoj da stelŝipoj unuflanke, centoj da miloj da gigantaj rajdantoj kaj dinosaŭroj aliflanke, komencas tranĉi, tiam estas agrable, multekoste vidi tian batalon.
  Precipe se grandega nombro da tre belaj kaj kurbaj knabinoj batalas.
  La batalo disvolviĝas en ĉiu nemezurebla furiozo. Unuflanke, viglaj ĉevaloj atakas, ili flugas, supren kaj malsupren, forkuras al la flankoj. Dinosaŭroj batas la flugilojn, kraĉas la dentojn, piedbatas la hufojn, kaptas per la piedoj. La knabinoj plirapidigas siajn vipojn, la kiraso deformas sub siaj batoj, kaj ekflamas kiel benzino el siliko.
  Tiam ili batis kontraŭulojn per nudaj, rondaj kalkanoj, detruante turojn kaj vadojn. Svyatogor kaj la Leonkoro trapenetris al la flagŝipo, kio estis marŝalo Sokolovsky.
  La elfa knabino ordonis la uzon de biologiaj magiaj ĵetaĵoj . La militistoj perfidis ilin per siaj nudaj, spegulitaj plandumoj, siaj graciaj kruroj. Kaptita sub ilia bato, la rajdanto-fantomo deformiĝis. Li ŝrumpis kaj fariĝis ordinara velkinta acerfolio.
  Du pliaj knabinoj kaptis unu el la batalantoj kaj kun la helpo de iliaj nudaj piedoj, li estis laŭvorte disŝirita en du partojn. Sango ŝprucis kaj gutetoj frostiĝis en la aero kiel girlandoj de rubenoj.
  Svyatogor kaj Lionheart sukcesis eviti malvenkon kaj bati la kirason per glavoj. Forta muĝado atingis Maŝkan Belajan. La knabino faris belan vizaĝon.
  - Kun glavoj sur la stelŝipo! Kio povus esti pli absurda!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi sendis pulsaron al la malamiko.
  La homa junulo respondis:
  - Kion vi povas fari! Post ĉio, ĉi tiuj estas potencaj fantomoj! La terura potenco de magio! Estas preskaŭ neeble rezisti ilin.
  Piedinte sian nudan piedon, Maŝa ridante respondis:
  - Tiam ni manovros, ni ŝanĝos al nova kontrolprogramo, "Kaosa Kaoso"!
  Leonkoro, vidante, ke la magoplasma erupcio plifortiĝas, kaj la stelŝipo turniĝas, sendis bumerangon. Li transflugis kaj detranĉis parton de la kiraso de la malamiko, kaj ankaŭ tuj disfaligis sep batalajn pafturojn kun agreseme elstarantaj muzeloj.
  La knabinoj en tiuj turoj kunpremis kaj iliaj nudaj piedoj estis specife bruligitaj. Kaj sunbrunaj, muskolaj militistoj korŝire kriis kaj skuis siajn nudajn mamojn.
  - Jen sekstanto! - diris la ekstere glorata juna kavaliro-monarko, revivigita per magio, aŭ pli ĝuste de la Kvazaŭ-dio de ĉi tiu ludo Marat Kazei . En lia cerbo, la antaŭe blokita programo komencis vekiĝi, bataloj kun stelŝipoj. Ĝenerale, ĉiu fantomo trapasis ekstere nevideblan, sed klare fiksitan memore, trejnan programon. Kaj nun la Leonkoro komprenis, ke necesas senigi la grandegan, testudan stelŝipon je manovebleco.
  Kaj nudpiedaj knabinoj aktive konfirmis tion. Kaj iliaj rubenaj cicoj elsendis trabojn kiel laserojn.
  Svyatogor, la bogatyr, kiu ricevis plurajn vundojn, estis ankoraŭ gaja, li apenaŭ povis resti en la selo. Tamen kuraĝo ne forlasis ĉi tiun kavaliron.
  Li kisis la knabinon sur la fraga, dolĉa cico kaj grakis:
  - Ni nur batu la voston. Ĉi tiuj kosmoŝipoj estas normaj kaj havas la saman motoraranĝon.
  Lionheart diris kun maltrankvilo:
  - Estas malfacile proksimiĝi! Vidu kiel li manovras!
  - Kaj vi batis per la princeps bumerango! - muĝis Svyatogor, brilantaj okuloj.
  La knabinoj eksaltis kaj muĝis, balancante abundajn, delogajn bustojn:
  - Fiku ĝin!
  - Granda risko maltrafi! - respondis la kavaliro-monarko.
  La knabinoj ronronis pro elreviĝo, kaj komencis balanci la kapon kaj piedpremi siajn ĉarmajn kaj ĉizitajn piedojn.
  - Nenio malbona! - Svyatogor tranĉis la destrojeron per ondo de sia glavo, el la vrako aŭdiĝis ĝemoj de sufero de mortantaj homoj, eksterteranoj kaj robotoj. - Li ne estas eksedziĝinta edzino, li certe revenos al vi, kaj vi provos denove!
  La knabinoj vigle tordante siajn koksojn konfirmis, ke iliaj muskoloj ruliĝas sub la sunbrunigita haŭto:
  - Ĉio estos bonega!
  Leonkoro paŝis for de la terura stelŝipo de la grandeco de la luno, kaj lanĉis sian bumerangon:
  - Se vi longe suferas! Akiru ion!
  - Kaj se ĝi ne funkcios! - Ĉi-foje Alisa Selezneva kunkantis, kaj ĵetis murdan donacon de morto al la malamiko per sia nuda piedo.
  - Ni provu denove! La kavaliro-reĝo respondis aŭtomate.
  Princeps Bumerang detranĉis la randon de la vosto kaj turniĝis reen. Ĝenerale, mini-materio, malgraŭ la ŝajna foresto de ligiloj, estanta lutita per magio, estas sufiĉe forta.
  Samtempe, la knabinoj brilis per erotika beleco, kaj ekbrilis per satena haŭto, kaj tre bele formitaj kruroj.
  Sub la Leonkoro, blukolora unikorno kolapsis, preskaŭ malmaterialiĝis. Li ricevis tro multajn trafojn de pafiloj de diversaj kalibroj. Svyatogor, dume, estis tranĉita per krozŝipoj, kio estis multe pli facila. Preskaŭ ĉiu bato estis mortiga. Sed provu alfronti la muggles kaj koldoletami . Ili estas malgrandaj kiel muskoj kaj estas multaj. La Leonkoro devigis la ĉevalon, kiu perdis sian rajdanton, la akridon, halti kaj saltis sur ĝin!
  - Herooj rapidas el la ĉasado! La princeps-plasmo ne atingos nin! kantis la kavaliro-reĝo. - Ni bezonas nur aŭdi la liron kun la balalajko!
  Vere legenda militisto, atakanta per bumerango, grandega aŭto kovrita de multaj kampoj kaj magomatrico . Estis okdek kvin milionoj da batalantoj en tiu ĉi stelŝipo, kaj preskaŭ du miliardoj da militistoj. Reprezentantoj de preskaŭ ducent dudek rasoj kaj specioj batalis en ĝi. Imagu tian gigantan, preskaŭ nekompreneblan por pripensado kaj percepto de la arkeo de Noa. Ultramoderna enkorpiganta vivoformojn de diversaj galaksioj.
  Kaj ĝi ankaŭ havas tiajn belajn, seksajn kaj muskolfortajn knabinojn, kun bustoj kiuj estas grandiozaj, kaj cicoj brilas kiel la steloj de la Kremlo.
  Kaj li estas atakata de vundita fantoma rajdanto, sur blanka, ankaŭ vundita ĉevalo.
  Tia bildo estas digna de la peniko de Rafaelo aŭ Picasso, kaj eble eĉ de Leonardo Davinci . Kaptu la momenton: kiam militisto ĵetas sian bumerangon.
  - Mi estas ekscitita, kiel knabo, kiel punko! Kun Magobomba , aŭ kovrilo kaj Khan! - Kantis por igi ĝin pli amuza kaj pli bone koncentri Lionheart.
  Kaj ene de la kosmoŝipo estas ankaŭ vivantaj estaĵoj, kiuj volas vivi! Havu infanojn kaj konstruu urbojn. Jen tri belaj vizon-similaj, bildstriaj porkkapaj estaĵoj kun papiliflugilaj oreloj prepariĝantaj por surteriĝi kiel amfibia atako. Ili ĵus finis kurson de bataltrejnado kaj ripozas, dividante siajn impresojn.
  La unua Papilio-Porko de Veitch, metis ĝin en stranga maniero:
  - Vi scias, en mia malvarmeta, bela ranĉo, mi bredis mielportantojn magostracoses , ili paŝtis sur plantejoj de sonoriloj, brasiklekantoj kaj tilioj. Sed la mafio ordonis anstataŭigi la rikoltojn per pizoj, unu el la plej potencaj medikamentoj. Unuflanke, ĝi estas multe pli profita, sed aliflanke, mi havis problemojn kun la leĝo.
  La dua papilia porko Vicomte de Porque konsentis:
  - Jes! Ĉi tiuj aŭtoritatoj de la Terura Imperio de Alisa Selezneva kontrolas la distribuadon de drogoj. Speciale aktivas mago-robotoj kaj skoltoj. Inter ili, ili diras, aperis tre eta grandeco de molekulo, ili, uzante la energion de stelaj fotonoj, aktive moviĝas tra la spaco.
  La tria plej juna papilio-porko Kamin, grincante, komentis:
  - Mi ne scias! La moderna rusa, kiun ni estis devigitaj lerni en la lernejo, estas tre malfacila. La historio de evoluo diras, ke ĝi origine havis nur ses kazojn, kaj nun ĝi fariĝis dudek kvar.
  La Vicomte de Porque ridetis.
  Kia lerneja vivo! - Kaj tiam, ne sen malvarmeta ĉarmo, li kantis. - Kie estas la kontrolo ĉiutage! Aldono, divido! Fotona erupcio!
  Veicha afable ridetis kiel papilio, ne porko:
  - Kaj por mi, kiam mi estis en la lernejo, la plej malfacila temo estis princeps-fiziko. Precipe kiam necesis indiki la donitajn parametrojn de la hiperplasmo. Kvankam la metodoj por alporti materion al hiperplasma stato estas tre interesaj. Modernaj teknologioj ebligas meti termopreonon kaj eĉ magopreon- reaktoron en fajrilon.
  En tiu momento, estis forta bruego kaj molekuloj kaj fotonoj pluvis malsupren de la muroj. Ĉio estis kovrita de sango.
  La timigitaj knabinoj kuris, iliaj nudaj, tre delogaj knabinecaj kalkanoj ekbrilis kiel helico.
  - Ŝajnas, ke ni estis fotitaj ! - grumblis serĝento vicgrafo de Porque, vaporiĝante.
  Same, la timigitaj knabinoj kriis, tiel belaj kaj seksecaj.
  Unu el ili blekis je la supro de ŝiaj pulmoj:
  - La malamiko ne pasos!
  La kreinto de la universoj en ĉi tiu ludo, Marat Kazei, preskaŭ mortis kiam la trupoj de la Granda Imperio de Alisa Selezneva iris al la ofensivo. Nun la batalantaj robotoj provis rekonstrui. Ili uzis la "awl" formadon. Marat Kazei, kiu ne volas uzi superpotencojn, nun estas devigita retiriĝi en la sama maniero. La partizana knabo tamen agis en malvarma sango. Kiel ĉiam, kun glacia trankvilo, instigita de streĉa trejnado kaj konscio pri sia graveco.
  - Trankvilo por venko - kia malmoliĝo por ŝtalo! - La knabo kreinto kaj iama pioniro diris al si.
  Obstina Marat denove celis la koldoleton , sed ŝanĝis sian opinion pri pafado. Estis tro facile ekvidi lin. La knabo mense krucsignis sin kaj komencis fari glatan retiriĝmanovron. Ĝia iama portanto jam faris tion multfoje, dum malfacila trejnado en diversaj medioj.
  Tiam ondo de ĝojo balais super la Kreinto-Militisto: finfine oni ne povas nei, ke la ŝablono de la batalo ŝanĝiĝas. La armeo de la Terura Imperio de Alisa Selezneva ĵus antaŭeniris, minacis kunpremi ĝin en la kaldronon, kaj nun ĝiaj ĉefaj fortoj estis tiritaj malantaŭen. Aperis magiaj fantomoj, magiaj armiloj. Kiel ĝi estis kantita en unu antikva infana kanto:
  - Necesos, mi revenos sen plenkreskuloj! Mi promenos tra la tuta lando! Mi iros al la lernejo de Santa Claus, kie oni instruas magion!
  Nun realiĝis la revo de helaj, tre progresemaj komunistoj:
  Jarcentoj pasas, epoko venos,
  En kiu ne estos sufero kaj mensogo!
  Batalu por ĝi, ĝis via lasta spiro,
  Servu vian Patrujon per via tuta koro!
  
  Kaj tiam sorĉado fariĝos disponebla,
  Ajna bebo, sed neniu maljuneco!
  Kaj mi ne uzas mian potencon krime,
  Kun la venko de la herooj - saluton patrujo!
  Jes, nun li vere estas io kiel magiisto, nur nun li kondukas malfacilan vivon. Preskaŭ ne estas libera tempo, ĉio estas okupata de tuta preparo por milito. Ĝi jam fariĝis donita. Jes, estis io simila en la antikveco, ŝajnas en Sparto. Tie ankaŭ infanoj estis brutale trejnitaj kaj batitaj. Vere, ne de infanaĝo, kaj nanoteknologio ne estis uzata dum torturo. Sed estas multaj similecoj, kompleksaj metodoj de preparado, trejnado. La teoria scio de knaboj kaj knabinoj estas vere grandega, kvazaŭ enigita en komputila malmola disko. Li konas la historion de ĉiuj militoj: kion la homaro faris dum jarmiloj. Inkluzive de tiuj, kiuj estis efektivigitaj de la sumera civilizo kaj antikva Egiptio. La unuaj armeaj formacioj, militĉaroj, specoj de antikvaj armiloj. Antikva Romo havis precipe riĉan historion de militoj. Estas centoj da malsamaj komandantoj, diversaj lertaĵoj, strategiistoj de prauloj, la uzo de teknikoj en bataloj. Bataladkapabloj ankaŭ ludis specialan rolon, precipe virtualan ĉaran rajdadon (Marat Kazei tre ŝatis ĉi-lastan!). Ĝenerale, ne estis malbone reveni al la antikveco, kiom ajn granda homo li tiam fariĝus. Ave Marat!!! Precipe interese: estus ankoraŭ unu fojon por fari militon kun Hitler. Li estus disĵetinta la tutan Wehrmacht sole per modernaj armiloj, sed kial ne malvarmeta!
  Do knabino kun nuda piedo prenos kaj ĵetos dekduon da pizoj el antimaterio kaj disŝiros mil tankojn kaj dekon da sekcioj.
  La partizana knabo vidis, ke la armeo de la Fiera Imperio de Kazeistan denove alproksimiĝas al la malamiko, la stelŝiptaĉmentoj eĉ parte miksiĝis. Ĉi tio estis lia ŝanco.
  "Mi ne lasos vin tiel facile!"
  La knabinoj frapis siajn nudajn piedojn aprobe, kaj iliaj skarlataj cicoj prenis kaj ekbrilis kiel sunsubiro. Ĝi aspektis nekutime bela kaj riĉa.
   Koldolet estis facile detruita, ŝajnas, ke estis kuraĝa ulo en ĝi, kiu aspektis kiel knabo de dek kvar jaroj, kaj efektive la kreado de la Hipermatrico. Nu, knabinoj estas multe pli malfacile mortigi. Kvankam ili estis speciale psikologie preparitaj por la fakto, ke la milito ne havas aĝon kaj sekson. Malamiko estas malamiko kaj devas esti mortigita. Necesas forgesi pri kompato kaj kompato.
  La knabinoj skuis siajn mamojn, abundajn kiel maturajn fruktojn, kun cicoj koloro de tromaturaj fragoj, kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis mortigajn donacojn de morto.
  - Glacia malvarmo eliras el la milito, ne estas tiel malbone, se li frostigas sian koron, ne tiom malbonas, se li frostas la cerbon! - diris iam ilia mentoro.
  La stelbatalo, kiun ŝi portas... Jen la brigantinoj de la Terura Imperio de Alisa Selezneva farantaj kompleksan manovron. Alproksimiĝu, iru al akra angulo. Ili donas salvon. La vakuo disfalis kiel roko frapanta spegulon. Ĉiu fragmento enhavas faligitan kosmoŝipon kaj fanditan krozŝipon, destrojeron, batalŝipon.
  Kaj duonnudaj, kaj tre belaj knabinoj kuras ĉirkaŭ siaj ferdekoj.
  robotoj de Alice's Dread Empire koliziis kun la robotoj de Marat's Proud Empire . Duelo de elektronikaj titanoj, ĉi tie eĉ venis al man-al-mana batalo de elektronikaj monstroj.
  Kaj kompreneble ankaŭ la knabinoj ĵetis sin, uzis la dentojn kaj senespere ronĝis unu la alian. Kaj ili agis kun ekstrema energio. Kaj iliaj nudaj, graciaj kruroj estas en konstanta moviĝo.
  Maŝinoj koliziis, multaj tentakloj rompiĝis, hiperplasmaj flamlumoj trafis preskaŭ plene. Ĉi-foje, la nombra supereco estis flanke de la robotoj de la imperio kreita de Marat la Fiera. Ili trarompis, provante tranĉi la pozicion, kaj maksimumigi sian avantaĝon. La plej grandaj robotoj, la grandeco de ĉielskrapanto, manovris kun la gracio de baletistinoj. Ekstere, ili ankaŭ aspektis kiel nudaj kaj muskolaj knabinoj kun maldikaj talio kaj grandiozaj mamoj, kaj tre luksaj, muskolaj femuroj.
  Ili konverĝis, tiam diverĝis, testante siajn proprajn defendojn pri forto. Ĉi tie unu el la maŝinoj rapidis, tiel ke fontano de hiperplasmo estis ĵetita supren. Hazarde trafis du koldolet , nur lekis de la freneza varmego, per fajra lango. Pluraj pli masivaj maŝinoj eksplodis. Ŝajnis, ke Armagedono venis, kiel bunta kaj furioza ĉio estis.
  La knabinoj, kiuj batalis ĉi tie, estis tiel agreseme belaj kun nudaj skarlataj cicoj.
  La militisto-terministo Marat provis eviti fajran kontakton kun siaj infansubjektoj. Se hazarde: li mortigus soldaton de sia armeo, tiam ne nur la iama posedanto de la korpo estus submetita al la plej severa puno, sed li ne pardonus al si pro tio. Post ĉio, ĉi tio estas tia sensencaĵo. Siatempe, la germanoj dum la Dua Mondmilito ofte uzis ruzon: ili vestis sin per sovetiaj armeaj uniformoj (feliĉe, ili sukcesis kapti multajn kaptitajn uniformojn), kaj tiam raportis, ke tiuj trupoj forlasas la ĉirkaŭadon. Ofte, precipe en la komenco: ĝi havis efikon, kaj tiam la sovetia artilerio eĉ malfermis fajron memstare. Tamen, estonte iĝis devige postuli pasvortojn kaj uzi ciferecajn kodojn.
  Kiu tamen ne ĉiam funkciis. Marat sciis tion, kvankam li batalis kiel partiano. Iel la nazioj kaptis lin vintre. Nudigita kaj nuda knabo elĵetita en la neĝon. La nudaj piedoj de Marata estis malmoligitaj, kaj tiel sentemaj al la malvarmo, sed sur maldikaj ripoj blovis glacia neĝoŝtormo, ili instigis vin sur vergo. Post dek kvin aŭ dudek minutoj, ili kondukis min en varman kabanon. Ni rajtis varmiĝi, kaj poste denove en la malvarmo. La knabo tiam sukcesis eskapi. Botelo estis rompita sur lia kapo, Marat falis kaj prenis fragmenton. Poste li tranĉis la ŝnuron. Li estis gvidata de nur unu soldato, kaj la knabo sukcesis tranĉi la stumpeton. Kaj tiam sur la rando de la vilaĝo tiris. La germano en mallertaj feltaj botoj, kompreneble, ne atingis la nudpiedan knabon. Kaj la graso frostiĝis en la mitraleto. Kaj Marat sukcesis foriri. Kvankam estante nuda. Kaj preskaŭ batita en la malvarmo. Sed li sukcesis kuri al la najbara vilaĝo. Kaj eĉ frostiĝis, male al la kruroj de lia fratino. Estas bone, ke Marat kuris nudpiede de frosto al frosto kaj eĉ tra la vintra pulvoro. Kaj liaj infanecaj kruroj ne cedis al neĝblovoj, evitante froston. Kompreneble, ĉi tie estis akraj sentoj. Ĉi tiu rakonto ne estis inkludita en la leganto, kiel iuj aliaj aventuroj kaj heroaĵoj de Marat. Sed nun li trovis sin en la epoko de Hiperkomunismo , en kondiĉoj de absoluta paradizo, kiam preskaŭ ĉiuj viaj revoj realiĝas. Lasu la Hipermatricon esti virtuala.
  La juna Kreinto de universoj kaj iama partia pioniro elektis alian celon por si. Ĝi estis kosma multgalero. Sendube, estas senmezure pli malfacile faligi ĝin: ol la Magoleto kaj la knabo decidis, recurrir al ruzo. Ĉi tie la kalkulo baziĝis sur la primitiveco de la kaptilo.
  Marat muĝis:
  - Argo-klasa roboto parolanta!
  El la multgalero ili respondis al li:
  - Ni aŭskultas!
  La knabo, turninte sian supron kaj ludante per la muskoloj de la gazetaro, rimarkis:
  - Oni ĵus transdonis al mi eksperimentan " dosierujon " de spaco, sed mi ne havas sufiĉe da energio por komenci ĝin. Ĉu vi povus helpi min?
  La komandanto de la multgalero, bela knabino frapis sian nudan, ĉizitan piedon, kaj diris malpacience per sia voĉo:
  - Kaj kiel?
  Marat emfaze deklaris:
  al mi la hiperplasman jeton de la reaktoro . Tiam la armilo estos tute preta kaj ekfunkcios.
  La knabino skuis siajn nudajn mamojn per rubenoj da cicoj kaj diris:
  - Bonega konekto.
  . ĈAPITRO #11
  La atako kontraŭ la Maria fortikaĵo estis repuŝita por la turkoj kun grandegaj perdoj. Dekoj de miloj da otomanaj soldatoj mortis. Kaj la armeo de la potenca imperio retiriĝis al la fortika tendaro.
  Sed de la mara kelo de la turka floto. La plej multaj el liaj ŝipoj estis faritaj en Britio kaj venditaj fare de la britoj al la otomanoj kredite. Do la floto montriĝis grandega, plurfoje pli granda ol la rusa, Nigra Maro. La fortoj estas neegalaj, kaj la kompanio de la militistaj knabinoj faris tute akcepteblan decidon: trakti la turkajn ŝipojn. Inter ili estis multaj el la plej modernaj - sur la vapora kurso. Kaj ĉi tio kompreneble estas sufiĉe serioza.
  Ekzistis ankaŭ tre grandaj batalŝipoj.
  La knabinoj mem, kompreneble, komprenas ĉion, kaj volas batali. Dum la repuŝita atako, ili sukcesis kapti kelkajn cent kaptitajn virojn. Ili estis surgenuigitaj kaj devigitaj kisi la nudajn, polvokovritajn plandojn de la knabinoj. La piedoj de la belulinoj estis elastaj, malmolaj, kalaj, sed samtempe tre elegantaj laŭ formo. Rozkolora haŭto, iomete polva. Kaj iliaj kruroj odoras tiel agrable kaj ekscite, ke viroj freneziĝas.
  Tiel kisis la otomanaj soldatoj kaj oficiroj kiuj estis kaptitaj kun granda entuziasmo.
  Nataŝa rimarkis kun rideto, kiu brilis per rubenoj:
  - Virino kun nudaj kalkanoj prefere ŝuos virojn, kaj lasos ilin sen pantalono!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Viro ŝuita kun nudaj inaj piedoj estas tipa boto!
  Ruĝhara Aŭgusteno, ĉi tiu ludema heroa knabino, kiun turkaj soldatoj kisas ŝiajn nudajn piedojn, donis:
  - Virino, deĵetante siajn ŝuojn, faros vagabon el iu vira boto!
  Svetlana, kies nudaj kalkanoj superŝutis la kaptitojn per kisoj, rimarkis tute logike:
  - Malkovrante sian bruston kaj elmontrante siajn kalkanojn, virino forŝiros tri haŭtojn de viro kaj lasos lin kun bastŝuo!
  Nataŝa kapjesis. Ŝi kaptis unu el la turkaj oficiroj per siaj nudaj, tenacaj fingroj ĉe la nazo kaj forte premis. Li kriis pro la neeltenebla batalo, nur streĉante.
  Nataŝa notis:
  - Montrante siajn nudajn kalkanojn, virino akiros riĉajn vestaĵojn, kaj elmontrante sian bruston, ŝi surmetos viron plene!
  Zoja ankaŭ premis la nazon de sia ekvivalento, kaj notis tre forte, elmontrante la dentojn:
  - Devigante viron porti kornojn, virino svingas la voston kiel vulpo, allogante leonon, virino estas nur reĝino!
  La ruĝhara Aŭgusteno ankaŭ premis la nazon de la otomana oficiro per siaj nudaj piedfingroj, igante lin muĝi pro doloro.
  La Militisto notis:
  - La lupo estas nutrata per lertaj kruroj, la nudaj kruroj de la virino ankaŭ estas vestitaj, kaj la viro estas plene ŝuita!
  Svetlana daŭrigis, ankaŭ turmentante la kaptitojn. Tamen ili superverŝis siajn nudajn piedojn per kisoj kun entuziasmo.
  La blonda knabino komentis:
  - Se viro senvestigas virinon per siaj manoj, tiam la virino metas siajn piedojn sur la viron!
  Post tio, la knabinoj batis la virojn iomete per siaj nudaj piedoj. Nataŝa eĉ feliĉe notis:
  - Nuda entuziasmo ĉe viroj estas vekita de la nuda ina brusto, kaj la nuda piedo de la knabino iĝas bastŝuo!
  Kaj la militistoj kantis kun entuziasmo:
  Terura novaĵo, en kruela milito,
  Knabino, tiu, kiu eterne enamiĝis!
  Ĵetita en la buŝon, la diablo-Satano,
  Kie estas la Sinjoro: justeco kaj kompato?!
  
  Virgulino Nataŝa iris nudpiede,
  Sed ili frapis sur la polvaj vojetoj!
  Ja pro la pekoj, kiuj fluis fonto,
  Ŝi hazarde marŝis al transmaraj distancoj!
  
  En la frua printempo mi ekvojaĝis,
  La kruroj estas tiel bluaj pro la malvarmo!
  Vi ne povas mordi ero de viando,
  Nur kapjesu en la prujna piceo!
  
  Do laŭ la vojo plena de ŝtonoj,
  La piedoj de knabino estis terenbatitaj al la sango!
  Kaj tra Rusio, preter la homoj,
  Flanko de la urbo de la reĝoj de Jerusalem!
  
  La Kaŭkazaj montoj, la krestoj en la neĝo,
  Akraj ŝtonoj pikas la plandojn!
  Sed vi nutris per la potenco de la tero
  Elektinte malfacilan hajjon al la urbo de Dio!
  
  Somera dezerto, malbona suno,
  Kiel knabinecaj kruroj en pato!
  La sankta urbo ne estas malproksime
  Ĉiuj portas senfinan ŝarĝon!
  
  Tie ĉe la tombo de Dio-Kristo,
  La fraŭlino petege klinis la genuojn!
  Kie estas la granda mezuro de peko,
  De kio mi ĉerpas forton en justeco!
  
  Dio diris al ŝi, kuntirinte ŝian brovon,
  Preĝo sole ne ŝanĝos ĉi tiun mondon!
  Rusio estas destinita regi dum jarcentoj,
  Ĝuste, servu ŝin sen postuli monon!
  
  La virgulino kapjesis: Mi kredas je Kristo,
  Vi elektis Rusujon kiel la savanton de la mondo!
  Mi diskonigos la veron pri ĉi tio al ĉiuj,
  Mesaĝo de Jesuo: Dio la idolo!
  
  La reveno estis facila kaj rapida,
  Nudaj piedoj estas fortaj!
  Mano kun graco Dio etendita,
  Muskoloj kaj volo, kvazaŭ el ŝtalo!
  
  Kaj vi aliĝis al la armeo
  Ŝi fariĝis piloto, ŝi venkis la Luftwaffe!
  Tie ŝi montris la altecon de beleco,
  Germana destrojero rapidas sur teran minon!
  
  Militisto - impeta, kuraĝa batalanto,
  Sindone al la Partio - al la afero de la sovetianoj!
  Mi kredas je venka fino kontraŭ ŝaŭmo,
  Pako da demonoj al la muro, al la respondo!
  
  Nu, kial la batalanto estas pafita,
  Vi ne havis tempon por liberigi la rimenojn!
  Kaj la ŝildo montriĝis misa,
  Kaj malbona faŝismo interfratiĝis kun la jankioj!
  
  Ĝi fariĝis neegala, kruela milito,
  Almenaŭ mi estas viro: mi ploras amare!
  Kvazaŭ en problemoj ni plonĝas al la fundo,
  Ja la sorto malaperis el la Patrujo!
  
  Al Dio mia ekkrio: la Ĉiopova pro kio!
  Vi apartigis min de mia amata fraŭlino!
  Eĉ en la malvarmo ne portis mantelon,
  Kaj por tri kontraŭuloj, finfine, ŝi batis!
  
  Ĉu ŝi ne meritas ĝin?
  Renkontu venkon kun mi per floroj!
  Malavare baku tortojn por la ferio,
  Kaj mi venos al la parado kun Nataŝa!
  
  La severa Sinjoro respondis morne:
  Kiu en la mondo estas feliĉa, kiu fartas bone?
  Suferos, kaj la karno ĝemos de doloro,
  Ja la homaro estas malnobla, peka!
  
  Nu, tiam kiam mi venos en gloro,
  Mi jxetos en Gehenan kiu ne estas inda vivi!
  Mi relevigos vian virgulinon kaj vin,
  La plej bona tiam ne volos interŝanĝi!
  Kompreneble, ili montris, ke iliaj voĉaj kapabloj estas plej bone.
  Kaj nun, kompreneble, la turka floto devus esti atakita. Knabinoj eble ne finiĝas. Ilia sinteno klare celas venkon.
  Ĉi tie la kvar ĵus kuris kun nudaj, ĉizitaj kruroj tra la marakvo. Ili ne bezonas naĝantajn helpojn. Ili ankaŭ povas fari sen ĝi.
  Nataŝka kuris, svingante la glavojn kaj kantante:
  - Kaj la ondoj ĵetas impetajn knabinojn,
  Mara elemento, nudpieda elemento!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj eksaltos, sed pli alte.
  Sed flugas la aviadiloj: Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaja. Ĉi tio estas batala triado de knabinoj kapablaj batali forte por pli hela morgaŭo.
  Kaj nun, sur jetaviadiloj, la mesaĝistoj de la rusaj dioj alkuras, preterpasante la nudpiede kvar kurantajn laŭ la ondoj.
  Kaj tiam Anastazio premis siajn nudajn piedfingrojn, sur la butonojn de la stirstango kaj mortiga forto, la raketo, lasante fumplumon, falis sur la turkan krozŝipon.
  De potenca bato, la ferdeko estis rompita, kaj la ŝipo de la Otomana Regno komencis sinki. Svertaj militistoj saltis eksterŝipen.
  Akulina Orlova ankaŭ piedbatis, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, kaj ŝia raketo trafis la batalŝipon. Li, ricevinte mortan baton, kaj grandegan truon, trinkis akvon. Kaj li vere komencis sinki. Pli precize, kiel povas esti nereale sinki? Eble virtuala? Ĉiukaze ĉi tiu ŝipo ne vivos longe.
  Mirabela Magnetic decidis pafi raketon. Nur jam anstataŭ nuda piedo ŝi uzis skarlatan cicon de la brusto. Kaj kiel flugos raketo de kolosa, detrua potenco.
  Kaj kiel ĝi priskribos la arkon kaj falos en mortiga fonto de fajro kaj ŝtalo sur la malamikon.
  Anastasia Vedmakova ankaŭ pafis helpe de fraga brusta cico kaj kantis kun entuziasmo:
  - Ni estas pacaj homoj, sed nia kirasa trajno,
  Vere de la kalkano nudpiede disiĝis!
  Akulina Orlova frapis sian rubenan cicon en ŝian bruston. Frakasis signifan parton de la malamikdestrojero kaj kantis:
  Mi estas kiel koŝmaro kaj en jupo Chuck Noris ,
  Kiu renkontis nudan knabinon!
  Kaj la militisto prenis ĝin kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Mirabela Magnetic rimarkis, montrante siajn dentojn, kiuj briletas kiel perloj, kaj kuis agreseme, premante siajn purpurajn cicojn sur la butonoj kaj sendante alian raketon:
  - Pri ĉi tiu nudpieda knabino,
  Demetis himnojn en cirklo el ŝtalo ...
  Ŝajnis la ŝtonoj de la trotuaro,
  Pli mola ol silko, pli mola ol ŝtalo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - supernivelo.
  Tamen ĉi tie ĉiuj ŝtelis la plej altan klason.
  Jen Nataŝa ekkuris kaj nudigis siajn mamojn. Kaj de ŝia skarlata cico kiel fulmo. Kaj ĝuste sur la batalŝipoj de la turka floto.
  La knabino kantis, elmontrante la dentojn:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo
  Kaj ni povas ŝerce pruvi...
  Tio duoble du ne estas kvar
  Kaj ĝuste, tuta kvin!
  Zoja ankaŭ nudigis siajn mamojn. Sed antaŭ tio, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon kun kontraŭpartiklo. Kaj de ŝia framba cico, kiel ĝi prenos kaj krevos per ia elfluo, kiu estas ekstreme mortiga. Kaj la fregato de la otomana floto brulas kiel kandelo.
  Zoya ridis kaj rimarkis:
  - Iasence - dufoje du kvin!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj saltis, turniĝis per triobla kapriolo. Kaj ankaŭ kiel muĝi. Kaj per nudaj fingroj li ĵetos kudrilon kun eksplodaĵoj. Kaj tiam fluo de plasmo en formo de makulo ŝprucos el ŝiaj rubenaj cicoj. Turka armadelo trapikos.
  Augustine tiam kantas:
  - Homoj estos feliĉaj
  Feliĉo por ĉiam...
  Ĉar Dio havas potencon
  La potenco estas granda!
  Svetlana ankaŭ estas kiel elektra ŝoko de fraga cico. Aŭ pli ĝuste magia. Kaj nun brulas la flamoj de infero, kaj vera Geheno. Jen la knabino. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetos tre mortigan parton de neniigo.
  Svetlana rimarkis:
  - Oni devas klarigi, ke la Dio de la Familio havas grandan forton! Kaj estas multaj dioj!
  Nataŝa svingis siajn glavojn, ili plilongigis kaj detranĉis la nazon de la otomana krozŝipo. La knabino pepis, elmontrante la dentojn:
  - Estas nur Unu Dio, kaj samtempe estas multaj Di-demiurgoj!
  Post tio, la knabino prenis la bumerangon, kiu preterflugis, kun la nudaj piedfingroj, kaj trafis la flankon.
  Ĝi trapikis, kaj ellasis grandan jeton.
  Post tio, Nataŝa prenis el la skarlata cico kiel lupaneto, kun fluo de brula kaj freneza energio.
  Kaj tio bruligas turkajn ŝipojn.
  La knabino rimarkis kun subrido, kaj malkovris siajn dentojn, kiujn ŝi havis kiel perloj.
  La militisto Zoya en batalo estas, kompreneble, besto, kaj dentegbesto. Kaj ŝiaj glavoj ankaŭ estas ege plilongigitaj kaj tranĉitaj ŝipoj. La metalo sub la magia ŝtalo diseriĝas kiel plastilino.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj leviĝis kaj ĵetis la donacon de vera detruo.
  Kaj tiam la frambocicoj prenos kaj eligos tiajn pulsarojn, ke la ŝipoj tuj krevas.
  La orfoliohara militisto ankaŭ levis kaj kantis, sprite deklarante:
  - Gloro al la kosmoŝipoj,
  Gloro al la granda Rusujo amata...
  Ni scias, ke la basurmano reduktos al nulo,
  Knabinoj en batalo estas nevenkeblaj!
  Ĉi tie ili estas vere belecoj de la plej alta klaso. Kaj eble eĉ la universitato!
  Augustine kies glavoj tranĉis kiel veraj agloflugiloj. Kaj ĉiuj estas tranĉitaj kvazaŭ al la selo.
  Augustine difektis la tutan batalŝipon kaj vipis ĝin. Ruĝharulo, post ĉio, militisto kiu havas grandan batalpotencon.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas tiel gajaj, kaj ili ĵetas ĉion, kio estas mortigita, kaj de kolosa potenco, detrua kaj detrua.
  Augustine tweetis:
  - Miaj karaj kruroj,
  Nudpiedaj knabinoj!
  Finnublaj nuloj
  Kuru laŭ la trako!
  Kaj la ruĝhara militisto rimarkis, ridante kaj grincante per la dentoj:
  - Kaj mi povas rompi la dorson de la kolektiva farmĉevalo, kaj la pluvdrakon! De ne detruu nek Rusion nek la homaron entute!
  Kaj la militisto prenis el la rubenaj cicoj kiel lanĉi plurajn fulmojn samtempe, kiuj bruligas ĉion samtempe, kaj elbatas ĉerkvokojn.
  Aŭgusteno rimarkis ridante:
  - Gloro al la palacoj de komunismo!
  Nataŝa konsentis:
  - Gloro al la komunismo de la rusaj caroj!
  Svetlana ankaŭ draŝis la malamikon uzante siajn brustcicojn, kiuj estis kiel tromaturaj fragoj. Kaj de la dekstra cico ĝi trafis la otomanan armadelon, de la maldekstra cico ĝi trafis la krozŝipon, kaj ankaŭ ĉio ekflamis.
  Kaj ankaŭ nudaj precizaj kruroj kvazaŭ ili martelus kontraŭ la malamiko helpe de klingo, kiu kreskis en grandeco kaj segis la detruanton.
  La militisto eĉ kantis:
  - Mi estas knabino nomata segilo,
  Mi trinkas tion, kio falos en la oceanon...
  Kaj baldaŭ la batalŝipo en duono,
  Sub la rekonstruita segilo disfalos!
  Kaj jen la knabinoj kaj glavoj ĉe la turkoj kiel lupaneto. Kaj tranĉu specife kun vera mortigo.
  Nataŝka kapjesis kaj rimarkis, daŭre detranĉante la grandegan turkan ŝiparon, kiu estas kiel senhelpa infano en la dentegoj de lupo.
  La Militisto notis:
  - Dio la Plej Granda Familio kreis homojn,
  Li volis fari paradizon kaj prosperon...
  De kie venis Satano?
  Verŝajna al la persono en puno!
  Zoya, tranĉante la malamikon kaj denove venkite al la pulsaro de la skarlata cico, obĵetis:
  - La Nigra Dio ne estas Satano! Ĝi estas la Rocianta Medalo de Blanka Dio!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la belulino ĵetis ion kun kolosa detrua potenco.
  Nataŝa konsentis kun ĉi tio:
  - Se estas lumo, do estas ombro!
  Aŭgusteno konsentis kun tio. Ŝiaj nudaj, ĉizitaj piedoj ĵetis ruinigan pizon de morto. Do ĝi transflugis kaj trafis la ŝipojn.
  Tiam, el la rubenaj cicoj de la knabino, diabla detruo bruas kiel infero.
  Kaj ŝi havas veran pasion.
  Aŭgusteno rimarkis ridetante, kaj tute logike:
  - Sen la Nigra Dio, ne ekzistus Blanka Dio! Do ĝi ekvilibrigas ĉion.
  Svetlana atakis per siaj glavoj. Ŝi detranĉis la kapojn de kuraĝaj turkaj maristoj. Kaj sub ŝiaj batoj, ankaŭ la mastoj kolapsis. Ili estis fortranĉitaj kiel laseraj radioj. Kaj la militisto, kun nudaj piedoj, ankaŭ plenumis la dancon de morto. Kiel akraj klingaj diskoj flugas. Kaj kiom da detruo alportis al ŝi frakasajn batojn.
  Svetlana prenis ĝin kaj kantis:
  - Ĉiuj scias ĉi tion.
  Saĝaj vortoj...
  lojala hundo,
  Ne ekzistas estaĵo!
  Kompreneble, la batalo ĉi tie iris sub la diktado de la belulinoj. Kaj iris tre bone.
  Multaj ŝipoj estis mallevitaj.
  La knabinoj eĉ kantis ĥore kaj entuziasme;
  Ni kredas je la Supera Patro,
  Kiun la homoj nomis Rod...
  Ni estos fidelaj al li ĝis la fino,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  Komunismo estu en eterna gloro,
  Kio malavare donas feliĉon al la tuta universo...
  Kaj kruela revanĥismo ne pasos,
  Ni dispelu la nubojn kaj la malbona vetero foriros!
  
  La gloro de la Familio estu eterne,
  En la nomo de nia patrujo Rusio...
  Plenumu grandan sonĝon
  Kiam Kristo la Mesio Venos!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj batalantoj,
  Lasu Lada esti kun ni por ĉiam...
  Patrinoj kaj patroj estas fieraj pri ni,
  Necesas kuraĝe batali por la Rusujo de amo!
  
  La Granda Blanka Dio estos kun ni,
  Kristo, Svarog, Sankta Maria...
  Ni tordos ĉiujn kontraŭulojn rekte en la kornon,
  De kiam la arjoj regas en Rusujo!
  
  La Kreinto fame kreis la Teron,
  Disvastigu vigle spacajn vastaĵojn...
  Post ĉio, li havas sufiĉe da forto,
  Kreitaj maroj, dezertoj, montoj!
  
  En la Nomo de Jesuo, glora Familio,
  Deziroj ludi plenumas...
  Kaj baldaŭ estos paradizo - venos la tempo,
  Kiam ĉio floras en radianta majo!
  
  Nudpiedaj knabinoj kuras
  Ili ne timas furiozajn neĝblovojn...
  Ili baldaŭ aranĝos kaput por Hitler,
  Ja la rusoj ĉiam povis batali!
  
  Perun helpos nin venki la batalon,
  Kaj la Diino Lada resanigos la vundojn ....
  Ni eterne estos Patrujo kun vi,
  Rusio revas batali kuraĝe!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj infanoj,
  Ataku la vergon sur la faŝismaj monstroj ....
  Bone faritaj knaboj kaj knabinoj
  Daŭrigu la laboron de la gloraj komunistoj!
  
  
  Ni donos niajn korojn por la Patrujo,
  Kiel testamentis la granda glora Lenin...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Venu, mi kredas, al la plej granda celo!
  
  Neniu povas venki nin kredi
  Pri la ŝancoj de venĝo kontraŭ la inferaj hordoj...
  Ni kuraĝe movas la Fuhrer en la vizaĝon,
  Rusio rompos la kontraŭulon!
  
  La nazioj iel kaptis la knabon,
  Ili bruligis la kalkanojn per fajro per fero ....
  Kaj dum tuta monato ili turmentis la knabon,
  Sed ili eĉ ne povis vomi!
  
  Estis infano senvestita nudpieda, kiu estos pafita ,
  Frosto estas la plej forta, piedoj kiel fajro....
  La vento blovis kaj la pinoj forte balanciĝis,
  Kaj ie la aviadilo frapis!
  
  Sed la knabo tenis ĝis la fino,
  Kvankam la vipo fajfis tre terure....
  Kaj la pioniro kun la Patrujo adiaŭis -
  Ne necesas larmoj kaj ne muĝi al la vizaĝo!
  
  Li finfine kraĉis en la vizaĝon de la Fritz,
  Kaj mi ricevis nudan kuglon en la brusto...
  Ili flustris - la lipoj de la knaboj iras al la ĉielo,
  Kolapsis en neĝblovon jam elĉerpita!
  
  Sed la soldatoj venĝis lin,
  Ili rompis la Fritz kiel tiuj vitro ...
  Kaj la rusoj alvenis en Berlino,
  Kvankam estas malfacile batali faŝiston!
  
  La knabinoj marŝis nudpiede,
  Iliaj kalkanoj mallumiĝis pro la herbo...
  Kaj kien iris la belaĵoj de rusaj kruroj,
  Oraj plantidoj de spiketoj leviĝis!
  
  Resume, ni venkis la naziojn,
  Lada multe helpis nin pri tio ....
  Finis la batalon en Berlino -
  Sed la Fuhrer estas forto - Satano!
  Ĉe la fino de la knabino, li mallevis la lastan turkan fregaton. Poste ili moviĝis al la bordo.
  Nataŝa rimarkis, frapante siajn nudajn, graciajn krurojn sur la ondoj:
  - Bone, ni diru, ke ni iris rekte?
  Zoja kapjesis konsente.
  - Ni iris tre bone. Mi eĉ dirus mirinda!
  Augustine malestime snufis.
  - Per niaj kapabloj kaj magio, ni povas konkeri la tutan mondon. Kion ni farus, se ni estus ordinaraj knabinoj?
  Svetlana ridante respondis, montrante la dentojn:
  - Verŝajne amindus virojn!
  Nataŝa ridis kaj respondis, montrante la dentojn kaj deklarante:
  - Amori? Ĉi tio estas bona. Estas nur domaĝe, ke ne ĉiuj viroj estas tiel belaj kaj glataj korpoj kiel elfoj!
  Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Aĉa vila haŭto ĉe viroj!
  Aŭgusteno volonte konsentis pri tio, kaj eksaltante pli alte kaj ruliĝante ĉirkaŭ sia akso, diris:
  - Homoj, ĉi tio estas io malbela!
  Svetlana notis kun malkontento:
  - Mi povus diri pri viroj en rimo. Fakte, kiam oni kisas viron, kaj li pikas per haroj, tio fariĝas abomena!
  Nataŝa, saltante sur la ondojn, rimarkis:
  - Kaj kiam li kisas nudajn piedojn, estas agrable!
  Aŭgusteno rimarkis, elmontrante la dentojn:
  - Estas agrable, se la buŝo ne estas sloba!
  Zoya severe rimarkis:
  - Viroj foje odoras tiel malagrable!
  Aŭgusteno rimarkis ridante:
  - Ili odoras, tio estas milde... Pli ĝusta esprimo - ili malbonodoras!
  Svetlana ĉirpetis:
  La viro simple ne povas kompreni
  Kiel vi ne flaris...
  Homo, kiu ne fetoras,
  perdas sian dignon!
  Kaj la knabinoj kune ridos pri tiu ĉi tiel gaja kaj ironia verso.
  . ĈAPITRO #12
  Oleg Rybachenko daŭre kuris tra Siberio. Li jam preterpasis la riveron Lena kaj daŭre kunmetis dum la kurado, kun granda entuziasmo;
  La kalkulo baziĝis sur la fakto, ke en la momento de aldokiĝo, la grandega reaktoro de la multgalero restus sen kovrilo. En ĉi tiu kazo: eblos bati lin per la plej potenca kanono. Vere, estis konsiderinda risko de morto, kaj pro la detonacio de la generatoro kaj la fajro de la multaj pafiloj de la multgalero.
  La stelŝipo estas sufiĉe granda, la ŝipanaro de du mil kaj duono da batalantoj - preskaŭ ĉiuj duonnudaj knabinoj, sen kalkuli la robotojn. Por tia premio, vi povas riski vian vivon. Lasu vin morti en nekonata nombro da cikloj, sed vi fariĝos heroo. Kaj ne nur gloro iros al vi, tiam la heroo certe reviviĝos. Togolando en heroon en kies korpo batalas la Kreinto de la universo, kvankam virtuala Marat Kazei.
  Estas ordono de la imperiestroj de la homa Hiperkomunisma ŝtato, ke estonte ĉiuj homoj reviviĝos. Sed ĉi tiu procezo okazos, depende de la valoro, kiun ĉiu el ili reprezentas. Ju pli da faroj, des pli frue ili reviviĝos. Nenio rilatas al pacisma kristanismo. Ili trafas vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren, amu vian malamikon: kiel vi povas pensi pri io pli stulta!
  La unua Imperiestro de Monda Hiper -Komunista Rusio: verkis sian Sanktan Skribon kaj inventis sian propran religion. Ĝi enhavas la ĉefan dogmon, servu per ĉiuj viaj fortoj, viaj tutaj fortoj, via tuta menso: Hiperkosma Rusio. Kaj se ĉi tio estas en la intereso de via Patrujo, tiam vi povas fari ajnan oferon, ajnan perforton, ajnan ruzon. Fino pravigas la rimedojn!
  Same kun tiuj pensoj, la knabinoj agreseme stampis siajn nudajn, ĉizitajn krurojn kaj iliaj ĉokolado-sunbruligitaj mamoj per fragaj cicoj komencis moviĝi kaj balanciĝi.
  Kiel honesta tio estis! La Biblio estas fakte malpermesita. Li mem ne komprenas kial la rusoj kredis la libron verkita de la Fevrey ! Rusa viro: fariĝis sklavo al la instruoj de fidovskogo ! Ĉi tio estas nur absoluta malhonoro! Tiuj nacioj, kiuj adoris la Biblion, finfine degeneris kaj degradis; estas nenio sana, inteligenta en kristanismo. La ĝusta religio gloru la kulton de potenco! Ne mirinde, ke Islamo atingis tian sukceson. Kvankam la Korano ankaŭ estas plejparte pacisma libro, ĉar ĝi estis verkita sub la forta influo de kristanoj. Ne ekzistas vera religio: kapabla unuigi la nacion, ne devus esti sendenta.
  Kaj la knabinoj denove stampis siajn nudajn, graciajn krurojn, kaj denove la luksaj koksoj ekmoviĝis.
  Marat, per kutima kaj nun tute senkomplika peno de volo, subpremis la eksciton, prepariĝante por pafi al la reaktoro. En mia kapo aperis citaĵoj de la unua imperiestro:
  - Kompato estas kiel rusto, kompato estas kiel ŝaŝelo - purigu vian koron de ĉi tio kaj kovru ĝin per kiraso: senkompatemo, kolero, kolero!
  Orvortoj!
  Marat Kazei iam lasis sin esti englutita de la humoro de sia iama portanto.
  Ĉiuj ĉi pensoj flagris kiel freneza kalejdoskopo en la plasma princeps cerbo de Marat. La plej mojosa evidente hezitis ĉu premi aŭ ne premi!. La fiksa komando frostiĝis en la cerbo. Kaj la risko de ebla detekto, precipe per skanilo, kreskis, ke la roboto havis sabotiston ene.
  Preskaŭ ĉiuj homoj en ambaŭ universoj kreitaj de la Archbrat kaj la Archsister estas belaj, plenkreskuloj estas altaj, sed ankaŭ tre altaj. La muskolaro estas reliefigita, sed kutime ne masiva, la haŭto estas kupra aŭ bronza, ĉe virinoj ĝi estas brun-ora. Al nekutimiĝinta humanoido: homoj povus ŝajni tro similaj, sed ili ne estas. Ĉiu estas bona kaj unika laŭ sia maniero. Kio estas komuna estas nur la spirito de la kazerno, persekutanta ĉiujn de naskiĝo ĝis morto! Tamen, homo: nun li povas vivi preskaŭ eterne, maljuneco restis koŝmaro de la pasinteco. Ŝi estas nenatura. Precipe timiga malbeligas virinojn, ili fariĝas tiel naŭzaj, ke ili volas vomi.
  Kaj nun ili ĉiuj estas knabinoj, kaj la viroj estas junaj kiel adoleskantoj sen nenecesa kaj naŭza barbo!
  - Ĉu la malbenita maljuneco malpurigis tiajn trajtojn? (Ŝajnas la vortoj de Ŝekspiro.)
  Religiaj gvidantoj sciis pri la eterna deziro de homoj: konservi junecon por ĉiam. Kaj ekspluatis la timon de morto. Ĉiuj ĉi tiuj fabeloj pri la ĉielo kaj la infero (La moderna scienco konstatis, ke tio estas vere fabeloj - pura fikcio!), Finfine, ili celas ĉerpi pli da mono de homoj. Finfine, ju pli longe homo vivas, des pli da pekoj li havas, sed la ekleziestroj de la antikveco serĉis maksimumigi sian ekziston sur la tero. Pro tio, ili iris al ajna malnobelo kaj ruzo. Tio estas, la vortoj de la ekleziaj patroj estis en konflikto kun la faroj kaj specifaj vivpraktikoj!
  Konfirmante ĉi tiujn vortojn, la knabinoj agreseme frapis siajn nudajn piedojn kaj kukis:
  - Gloro al senmorta komunismo!
  Pensoj flugis kiel fulmo! Ne plu validas fabeloj pri paradizo, kien iras la fideluloj aŭ kristanoj. Sed estas espero, ke via patrujo revivigos vin. Neniu el la plej altnivelaj, modernaj armiloj povas detrui homon. Do la kredo je la senmorteco de la animo ne estas tiom iluzia. La korpo estas mortema, sed la animo ankoraŭ ne! La fakto estas, ke homo estas translokigita al spaco, kie ne estas dimensio, supro, longo, larĝo. Tio estas, personeco: kvazaŭ sekstiliono da tempoj iĝus malpli ol Kreonto aŭ eĉ fretosol , mikropartikloj en la procezo de kunfandado kiuj faras bombojn multajn kvarilionojn da tempoj pli potencaj ol hidrogenbomboj.
  Kaj nun oni disvolvas armilojn, kiuj estas kvintiliono da fojoj pli fortaj por la sama pezo ol termonukleaj armiloj. Sed eĉ tia armilo ne povas detrui personecon faldita en nulan dimension. Vere, estas tre malfacile ĉerpi personecan dosieron, sed teknologio disvolviĝas kaj la tempo ne malproksimiĝas, kiam ĝi estos metita sur amasfluon. Kaj vi povas revivigi absolute ĉiujn. Cetere, ju pli fama homo estas, des pli facile estas eltiri lin el neekzisto. La energio de la MagobioHiperplasmo helpas ĉi tie !
  Kaj post ĉio, la mortintaj malamikoj: post kiam ni konkeros la Teruran Imperion de Alisa Selezneva, ni povas eltiri ĉiujn mortintojn kaj igi ilin sklavoj. La sava penso ĉesigis ĉian heziton.
  Pionira knabo kantis:
  - Mi ne adiaŭas vin, sed mi adiaŭas!
  Marat, mirante pri sia toleremo por estaĵoj, pafis koncentritan trabon kaj aŭtomate retiriĝis. La supermagoreaktoro tuj plonĝis en furiozan tornadon de hiperplasmo!
  Nudaj figuroj de belaj knabinoj saltis antaŭ li.
  juna militisto estis trafita de gravita ondo , tiel ke la ostoj fleksiĝis kaj la cerbo platiĝis. La roboto estis bruligita de brulantaj petaloj kaj ĝi diseriĝis kiel kartdomo.
  La bruligita Marat elflugis el la vrakaĵo, li tuj montriĝis malfermita kaj vundebla. Tamen, feliĉe por la juna partizano, la trupoj de la Fiera Imperio de Kazei jam trarompis, antaŭeniris rapide, bombadis la malamikon per frapantaj elementoj ĉiaspecaj.
  Kaj la knabinoj batalis kaj tre efike unu kun la alia. Ili uzis akrajn dentojn kaj ŝprucis riveretojn el skarlataj cicoj, kaj disbatis malamikojn eĉ per fulmo.
  La knabo, principe, pro la speciala dezajno de la korpo, povus esti en vakuo dum iom da tempo kaj flugi. Tamen ĉi tie temis pri elementa postvivado. La plej bona afero por fari estas algluiĝi al la vrakaĵo kaj provi kunfandiĝi kun ĝi, igante ĝin ege malprobabla esti vidita.
  Marat faris ĝuste tion.
  - La penso faras nin malkuraĝuloj - la malprudento faras nin kadavroj!
  Kaj nudaj knabinoj ankaŭ dancas ombrojn kun li.
  Ĝenerale, la instrukcio diras, se vi povas postvivi - pluvivi. La vivo en milito estas kiel glavo en pugno - vi ne povas faligi ĝin, sed vi ankaŭ ne povas kaŝi ĝin malantaŭ via dorso! Kaj derompaĵoj ĉiaspecaj: sennombraj. Vi jam povas vidi viajn proprajn stelŝipojn. La junulo elektis fragmenton malebenan kaj ne aparte varmegan - kiu volas bruligi. Li kuŝiĝis sur ĝi, kunfandiĝante kun la surfaco. restis nur preĝi, ke multaj skanaj aparatoj ne hazarde registriĝu.
  Kaj la knabinoj ĉi tie estas tiel belaj kaj seksaj.
  Malbonaj fremdaj pensoj pri la portanto grimpis en mian kapon: vi mortigis du mil kaj duonon da knabinoj kaj kelkajn dekmojn da robotoj. Kvankam ĉi tiuj lastaj havas artefaritan inteligentecon, ilia inteligenteco estas tre kondiĉa. Ne kompatu ilin! Kaj kion oni povas diri pri la soldatoj de la Terura Imperio Alisa Selezneva. Ĉiu el ili forte kredas je venko. Fakte, ili estas multmaniere similaj - spegulaj universoj.
  Vere, ju pli longe la milito daŭras, des pli fortaj la diferencoj en malgrandaj aferoj. Kaj milito estas tia procezo, simila al brulado, nur sango estas ideala brulaĵo, kaj fajroestingilo estas venko!
  Kaj kiel ĉi tiuj knabinoj estis disŝiritaj, laŭvorte forbruligitaj kaj disbatitaj en malgrandajn pecetojn?
  Ĉu eblas venki? La penso mem estas ribelema, soldato ne dubi pri ĝi. Kiel diris la unua imperiestro: mia lando estu malprava, sed ĉi tiu estas mia lando!
  Kompreneble, li devas kredi je venko, precipe vidante kiel ĝi estas gajnita: lia unua virtuala batalo de tia granda skalo en lia vivo. Kaj ĝi vere iras al venko. Vere, kvankam pluraj duilionoj da soldatoj partoprenas en ĝi - preskaŭ ĉiuj estas knabinoj: la privata ne scias la precizan nombron, sed ĉi tio estas nur epizodo, eta bato de la interuniversala batalo.
  Multaj nombroj estas sekretaj, inkluzive de la preciza nombro da steloj en la Fiera Imperio-kontrolita Kazei Universo. Ie fragmente, li scias, ke ilia nombro estas pli ol ducent seksmilionoj, sed kiom pli estas nekonata. La planedoj, siavice, estas ĉirkaŭ dekoble malpli, kaj unu el mil taŭgas por vivo. vero. Lastatempe, multaj planedoj, severaj en siaj kondiĉoj, ekloĝas. Principe, la milito inter la du universoj: ĝi ne estas por spaco kaj rimedoj.
  Jam ekzistas teknologioj, kiuj eĉ ebligas krei aliajn planedojn ĉerpante materion el steloj. Eble la tempo ne estas malproksima, kiam homoj, kiel la Ĉiopovaj Dioj, lernas krei Universojn kaj vastigi spacon. Ke estas ankoraŭ sufiĉe da spaco por ĉiuj en abundo, inteligenta vivo estas sufiĉe malofta okazo, kaj estas nur kelkaj centoj en la tuta universo. (Eble proksimume mil?) Civilizoj, kiuj regis kosmoflugojn! Do fari militojn fratojn kontraŭ fratojn: ŝajnas esti nenio. En la sama tempo, ili estas instruitaj ke ĝi estis Grozny Rusio de Alisa Selezneva kiu perfide atakis ilin. Kaj kio estas instruata en Grozno Rusujo de la imperio de Alico? Eble la sama! Ĉi tie tia vicigo rezultis, ambaŭ flankoj frapas unu la alian, sincere konsiderante sin pravaj, sed ankoraŭ ne estas rezulto.
  Kaj la knabinoj ĉiuj saltas kaj saltas. Kaj ili ekas pli kaj pli aktive, kaj nudigas la dentojn. Kaj el la skarlataj cicoj ili ŝprucas la mortigan potencon de fulmo.
  Plej multaj knaboj kaj knabinoj ne pensas pri tio! La iama portanto antaŭ Marat havis iom da libera tempo, li studis la historion de la planedo Tero kaj ne nur kio estas ligita kun la milito. Tio povas esti farita, per la intergalaksia Hiperinterreto : en ĝia plurkinespaco : oni eĉ povas trovi superdosierojn de civilizacioj, kiuj ekzistis antaŭ ol la Suno eklumiĝis! (Vere, la nudaj knabinoj estu belaj, li ankoraŭ ne sukcesis!) Li sciis, ke for de ĉiam homoj loĝas kaj estas edukitaj en la kazerno. Kvankam, aliflanke, se vi ne konas alian kaj alkutimiĝas al ĝi ekde infanaĝo, tiam ĉi tio estas feliĉo. Unuflanke, Marat Kazei amis la armeon, sed strikta vivstilo, totala reguligo, manko de libera tempo pezigis lin. Krome, la trejnado kaj metodoj de bataltrejnado estas tro rutinaj. Volas pli! Kaj do perforto, perforto, kaj denove perforto! Estas tro da krueleco, ke eĉ tri koroj (kaj homoj havas tri: vere malgrandaj) komencas malĝoji.
  
  Ho, kiaj belaj knabinoj, tiel buntaj kaj nudpiedaj, saltas tra la vakuo. Kaj per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetas stelŝipojn.
  - Kial detrui kiam vi povas krei kaj krei! - diris al si la knabo. - Sed aliflanke, imagi vivon sen milito...
  La juna viro sekvis la kurson de la batalo, tenante la emisilon per armila forto. Koldoletoj de Grozno Rusio de Alisa Seleznev batalis, retiriĝante. Estis ŝanco ĉi tie. Vi povas bati la malamikon de poŝemiganto. Estas tre malfacile fari tion, imagu pafi batalanton per pistolo dum la Dua Mondmilito. Sed teorie tio eblas. Jen klasika komikulo de la antikveco: Rambo pafis helikopterojn per pafarko!
  La partizana knabo ofensive kuis:
  - Knabeto - trovis maŝinpafilon! Neniu alia loĝas en la vilaĝo! Knabeto ricevis raketon! Mi donis al Bush pugon en la pugon!
  Memoris la antikvajn kanzonaĵojn. Ĝenerale, li jam estas plenkreskulo, jam plenkreskulo en kalendaraj jaroj, konsiderante la tempon pasigitan post la resurekto en la mondo de Hiperkomunismo . Kaj ĉi tie dum longa tempo li faris nenion krom ekstermi la naziojn. Sed detruado de "Panteroj", "Ferdinandoj", "Tigroj", tankoj de la serio "E" ne estas tiom interesa kiel fari realan, spacan batalon.
  Ĝenerale estas stulte: ke en antikvaj tempoj, aŭ pli ĝuste en la atoma epoko, adoleskantoj estis limigitaj ĉiumaniere: tio estas neebla, tio estas neebla! Rezulte, la nacio degradis, infanoj fariĝis infanaj, ne adaptitaj al plenkreska vivo, aŭ inverse, agresemaj friponoj.
  Marat Kazei agreseme kunpremis la pugnojn.
  Jen ili, eĉ infansoldatoj povas batali! Li eble fariĝos oficiro, aŭ generalo! Tamen vi pensas pri la premioj en la lasta loko! Ne ĉi tio soldato devus esti altirita. La demando estas, kiel bati koldoleton ?
  Hologramoj de tre belaj knabinoj en naĝkalsono kaj fragaj cicoj ekbrilis antaŭ li. Kaj ĉi tiuj cicoj ekbrilis per io tre bela.
  Necesas trafi, ĝuste ĉe la vosta artiko de la generatoro, per mallonga trabo. En matrica protekto: ekzistas vundeblaj punktoj, same kiel duonspaca kampo. Kion fari se ĉi tiu punkto ne povas esti kalkulita anticipe. Ĉi tie vi bezonas aŭ tre altnivelan bioskanilon , aŭ kalkulu ĝin helpe de magio, kaj ankoraŭ ne maltrafu: kiam la aŭto rapidas rapide, ne sciante kio estas inercio!
  Kaj la knabinoj ĉi tie estas tiel mirindaj kaj seksecaj kaj tre timindaj kun siaj vizaĝoj, kaj kiam iliaj cicoj estas ĵetitaj en rubenoj kiuj briletas kiel la okuloj de tigro.
  La knabo provis malfermi la okan okulon uzante magiajn kapablojn. Jen la fifama ok-okula tekniko, speco de magio. Kiel uzi ĝin? Estas diversaj teknikoj, koncentriĝoj, meditadoj. Marat Kazei krucis sin, tiel ligante la ĉakrojn. Ĉi tio devus helpi. Necesas purigi la konscion por fari ĝin travidebla kaj klara.
  Marat plonĝis en paranormalan trancon kaj, praktike sen celi, pafis senprokraste! La korpo reagis per si mem, la energio trafis - la tetraleto eksplodis.
  - Estas unu plia punkto por mi! flustris la juna partizano. - Kiel lerte mi batis, nur " virbovo ".
  La knabo denove pafis kaj batis! Ĉi-foje sen koncentriĝo, la vizio estis kompleta.
  Kaj la knabinoj fariĝis eĉ pli bonaj, kaj pli malvarmetaj kaj iliaj cicoj estas tiel brilaj kaj belegaj.
  Marat kriis:
  - Mi kredas je mia destino!
  La juna gerila pioniro vidis la batalon: en multaj koloroj kaj gamoj samtempe. Ĝi estis tiel hela, kolora, la vakuo eligis arĝenton, ĝi aspektas kiel en la spaco, kvazaŭ altvaloraj ŝtonoj estas nekompareble pli helaj ol naturaj analogoj. Sonas kiel mirinda melodio!
  Kaj tiaj belaj knabinoj reproduktas dancajn movojn kaj tordas sian elastan talion. Kaj kiu estas kolosa potenco.
  La junulo kantis:
  Mia patrujo - mi amas vin
  Ni forpuŝu nun la atakon de malbonaj malamikoj...
  Mi ne povas revi tagon sen vi
  Mi estas preta doni mian vivon por la Patrujo-patrino!
  Marat eĉ iĝis amuza, ĉar Dio estas la Kreinto! Sed, sen embaraso, la knabo denove pafis helpe de sia nuda, infaneca kalkano. Koldolet ŝveliĝis kaj eksplodis en fragmentojn, kiel matura ĉerizo krevanta.
  Kaj mi kompatas la knabinojn, kiuj estas tiel figure kaj ŝiritaj.
  - Kia bela afero! Por venki la brigantinon!
  Post la detruo de la kvara koldolet ; la junulo sentis sin detruita: krome la vizio subite malaperis. Kun apenaŭ perceptebla rapideco, por la plibonigita vizio de la Kreinto Marat, la Moguletoj rondiris kaj pafis unu al la alia . Ili malsamis en homfaritaj potencoj per ombro. La Terura Imperio de Alicio havas flavon, la Fiera Imperio de Marat havas purpuran brilon. Kaj tiel laŭ formo ili similas, en formo de fluliniaj predantoj, muzeloj de aŭtoj, ili ŝokas pro sia kolero. La armilo, kiun vi bezonas!
  Kaj la knabinoj estas tiel malvarmetaj kaj nudkruraj, kaj iliaj genuoj estas rondaj kaj tiel seksecaj kaj belegaj.
  Kaj kiaj knabinoj kaj potencaj kaj muskolaj koksoj, kaj do vi volas amori kun tia.
  La batalo rapide ŝanĝiĝas, kaprioloj sen inercio de la Koldolet estas nepriskribeblaj, kelkfoje ĝi venis al ramado. Ĉio ĉi aspektis monstra. Marat, kun malforta ondo de retroira nostalgio, rememoris malnovajn filmojn pri la Granda Patriota Milito kaj la Tria Mondmilito. Malgraŭ la tuta diferenco en armiloj kaj rapideco, io komuna konserviĝis en aerbataloj. Nome, la deziro iri al la malantaŭo, provo batali duope kaj triope. Ĝenerale, teknologioj ŝanĝiĝas, sed bataltaktikoj restas preskaŭ la samaj. Sphero pafis plurfoje sur aŭtomata piloto, sed ne atingis rezultojn, la kineta fajro de inspiro de la Kreinto de la Universo malaperis.
  Kvankam la belaj kaj seksecaj knabinoj daŭre kuris, kaj iliaj korpoj brilis kiel oleita, kaj tre bela kiel fandita bronzo.
  - Brila komandanto diferencas de genia komponisto, ke liaj ĉefverkoj ĉiam igas vin verŝi larmojn! - Marat pafis eksplodon de aforismo.
  La knabo estis malĝoja, sed tuj gajiĝis, ĉar lia armeo antaŭeniris. Do ĉio ankoraŭ ne estas perdita.
  - Soldato Marat Kazei kontaktas! - La junulo-la Venkinto turnis sin al sia.
  - Ni aŭdas vin! - respondis lin. - diras kapitano Maŝka Belaja. La voĉo de la knabina oficiro estas tre klara kaj agrabla.
  Kaj ŝiaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj tamburis sur la hipertitania tegaĵo.
  La knabo kuraĝe respondis:
  - Mi ĵus eliris el la malamika malantaŭo, pendante sur la vrakaĵo. Bonvolu permesi min aliĝi al vi elstarigante kroman magleton .
  La knabino gaje respondis:
  - Kaj estos! Mi jam sendis peton al la distribucentro!
  La erudiciulo Marat Kazei memoris en 1941 ke ekzistis ne sufiĉe da pilotoj en la sovetia aerfloto. Ĉi tio, sendube, estis granda minuso, kaj mankis sperta, bone trejnita dungitaro. Post ĉio, ekzistis preskaŭ neniu milito en Finnlando, ekzistis preskaŭ neniuj aerbataloj, pro la malforteco de suema aviado. Kaj dum la hispana milito, Stalino sendis dekoble malpli da pilotoj en inferon ol Hitlero. Jes, eĉ duono de la transplantita kaj pafita. Do laŭ kvalito, la Luftwaffe estis pli alta ol la sovetiaj trupoj. La germanoj havis bonajn asojn. Tricent el la plej bonaj el ili detruis dudek kvar mil sovetiajn aviadilojn. Sed ĉi tio ne povis savi la Wehrmacht de malvenko! Ekzistis egaleco en moderna militado de la komenco mem. Multaj pilotoj havis sperton en kosmobatalo kun diversaj vetkuroj, kaj humanoidaj kaj ne -homoidaj specoj. Tiuj ĉi bataloj riĉigis la militarton kaj altigis la nivelon de strategia planado al senprecedenca nivelo.
  La knabinoj piedpremis nudaj, kaj tre belaj kaj seksaj kruroj kaj fajfis.
  Ambaŭ imperioj estis militarigitaj, havis barakan administradstrukturon. Ĉio estis komuna, la simileco de grandaj ŝtatoj. Nature, do, dum mil jaroj, neniu povus venki iun! Ia senfina milito! Li estas juna viro, laŭleĝe sufiĉe plenkreskulo, nun nur mortmaŝino! Ĉu ĉi tio konvenas al li? Plej multaj el la infanoj kaj knabinoj ne konis alian vivon, sed tiu, kiu estis loĝita de la kreinto Marat, foje pensis pri tio.
  Nun, kio estas murdo, la neniigo de tiuj, kiuj malhelpas la homaron disvolviĝi. Kaj kiom da hipokriteco kaj hipokritaj folioj estis pri tio . Kiam ili provis bildigi sian flankon kiel sanktulon, kaj la malamikon kiel ink-nigra.
  La knabinoj, konfirme, skuis siajn plenajn kaj abundajn mamojn per cicoj la koloron de la proleta standardo. Kaj iliaj haroj kun tiaj ellaboritaj kombitaĵoj.
  Nun fariĝis pli honesta, al Marat Kazei mem oni instruis diversajn metodojn de fizika kaj psikosomata influo por devigi la malamikon doni informojn. Kvankam moderna teknologio: permesas ĝin esti simple forigita de la hiperplasma cerbo, minikomputiloj en la korpo de la kaptito povas forigi ĝin. Ĉi tio nomiĝas cerba elfluo. Tio estas, torturo estas instruata, kvankam ĝiaj avantaĝoj estas limigitaj. Tamen, flanke de la malamiko: multaj multe pli postiĝintaj rasoj batalas. Jen kion ili bezonas por esti torturitaj. Foje tia indiĝeno povas scii pli ol iu alia generalo. Ĉiu specio bezonas sian propran metodon de torturo: precipe, la metodo de mola karesado, foje pli efika ol hiperfluaj strikoj aŭ eksponiĝo al ultraradiado .
  Marat Kazei, memorante la historion de la universo kiun li kreis, aŭ prefere sentis ĝin. La nudpieda pionira knabo sciis, ke post la Dua Mondmilito, la mortopuno baldaŭ estis abolita en Eŭropo. En 1996, Rusio ankaŭ enkondukis moratorion pri mortkondamnoj. Nur en islamaj landoj: dum longa tempo ekzistis leĝoj pri korpa puno kaj torturo. Tamen la historio moviĝas en spiralo. En la sama Rusio, dum la ĉeĉena milito, ili torturis kaj militistojn kaj tiujn, kiuj estis suspektitaj, ke ili havas ligojn kun militistoj. Kaj kompreneble senkulpuloj ne povis ne suferi. Komence de la dudekunua jarcento, en Rusio disvolviĝis stranga potenco-sistemo. Ĝi ne povus esti nomita totalisma diktaturo, sed ĝi estis malproksima de demokratio. Io inter anarkio kaj despotismo. Dum naftoprezoj estis altaj, tiu ĉi sistemo iel funkciis, sed tiam, kiam la depresio komenciĝis, kaj ĉiuj oportunaj nafto-gasaj kampoj sekiĝis... Komenciĝis disfalo kaj katastrofo, eksplodis interna milito. Dume Ĉinio trankvile okupis la tutan Malproksiman Orienton ...
  - Jen via magiisto ! - diris la knabino Maŝka, kaj frapis sian gracian nudan piedon, tiel ke el la nuda, ronda, knabina kalkano iris fulmo. - Vi povas grimpi ĝin por flugi, por batali. Post ĉio, ni gajnas.
  Marat, kun tute nenecesa patoso en ĉi tiu kazo, deklaris:
  - Mi kredas, ke nia afero estas justa!
  La knabino skuis siajn plenajn mamojn, kiuj brilis per rubenaj cicoj, kriante:
  - Kvazaro kaj pulsaro ordinaraj!
  La juna mastro de la universo estis super kompleksa pri ne tro enviinda rango, tiu en kies korpo li mem moviĝis. La knabo ekflugis kaj eniris la strukturon de Koldolet . Ĝenerale , estis pluraj specoj de tia maŝino. En ĉi tiu kazo, ĝi estis "Karate" - 13, unu el la plej potencaj modeloj laŭ armilaro.
  - Bonega aŭto! - ekkriis ravita Marat Kazei.
  La knabina oficiro ekkriis, kaj skuis Maŝkan per siaj luksaj, fortaj koksoj:
  - Ĉu vi estas trejnita por funkciigi fotonĉikon per ĝi ?
  La juna terminanto fortranĉis mallonge:
  - Certe!
  La knabino kolere frapis sian nudan, ĉizitan piedon denove, kaj kriis je la supro de siaj pulmoj:
  Do ni batalu!
  Jen li denove en batalo magoleto . La sentoj estas la plej agrablaj, precipe kiam vi regas la telepatian metodon.
  La knabo kantis:
  Kaj kiam nia imperiestro, la sankta alvokos al batalo!
  Ni iros sur la atakon, unu familio batalos!
  Kontraŭulo hiperplasmo kaj fotona rapida ekflugo!
  Mi scias, ke mi fariĝos pli malvarmeta ol mortontoj!
  La knabinoj dancis en aprobo, kaj iliaj tre belaj, nudaj kruroj de tempo al tempo tretis, kaj iliaj rondaj genuoj brilis kiel polurita bronzo, la lumo de cinamo.
  "Karate"-13 estas kontrolita telepatie, ĝi havas kroman pafilon instalitan. Ĝi pafas ĵetaĵon kiu korodas dimensiojn. En ĉi tiu kazo, kiam trafita, la kosmoŝipo iĝas kvazaŭ netuŝebla. Ankaŭ ekstreme malvarmeta armilo, por vidi kiel la konturoj rompiĝas kaj la korpoj diseriĝas. Vere, ĉi tiu ĵetaĵo, aŭ pli ĝuste trabo de energio, estas relative facile neŭtralebla per impulso de certa gamo, sed ...
  - Vi ĉiam povas trompi la malamikon! Marat diris al si.
  La knabinoj, ludante per la muskoloj de la gazetaro, kapjesis, kun ellaboritaj hararoj.
  Kanono kiu pafas " korodan " materion ankaŭ estas kontrolita per mensa komando. Ĉi tio estas oportuna, precipe ĉar la cerbo estas disciplinita kiel lerta soldato. En la aŭtomobilo mem, la knabo kuŝis, li ricevis la ŝancon observi preskaŭ la tutan batalkampon. Nun vi povas vidi kiel la fantomoj batalas, la batalo de la mezepoka armeo en la spaco estas bonega!
  Marat Kazei rigardas sen suprenrigardi: ve! Stelŝipoj kaj kontraŭ rajdantoj kaj dinosaŭroj. Mi eĉ forgesis, ke li kaj lia fratino pensis pri io tia.
  En multaj mondoj estas dinosaŭroj, krome, eblis kloni multajn reprezentantojn de la plej malnova faŭno sur la Tero. Diversaj specoj, kelkaj ĝis tridek kvin metrojn longaj, reviviĝis. Sed en aliaj mondoj estis bestoj multe pli mirindaj. Grandega konsistanta el likvaj metaloj, acidoj, kaj ofte unu alkalo. Estis dinosaŭroj de duontransistoroj , katodoj, pura ultraelektro. Kaj hibridoj kun plantoj, inkluzive de fruktoj, inkluzive de arkiradioaktiva flaŭro. Sed ĝenerale, la proteina formo de vivo regis. Sufiĉe strange, en evoluado sur diversaj mondoj, estis io kiu stimulis la produktadon de proteino.
  Kontraŭe al la aserto de kreistoj, la spontanea generacio de vivo ne estas la escepto, sed prefere la regulo.
  Kvankam bestoj el silicio aŭ litio estis imponaj. Tio estas interese, el kio estas faritaj fantomaj dinosaŭroj. Kelkaj el ili similas al teraj vivoformoj, aliaj estas malsamaj al ili. Kaj la militistaj knabinoj, ĉiu kvincent kilometroj aŭ pli altaj, estas super ŝikaj ! Pro la multaj cikatroj kaj brulvundoj sur iliaj duonnudaj korpoj, ili ŝajnas eĉ pli seksaj, delogaj kaj... timigaj! Sed samtempe, rigardante ilin, viraj perfektecoj ŝveliĝas ĝis senleĝeco, kaj minacas krevi. Kaj vi ne povas forŝiri vin de la graciaj linioj de perfektaj knabinecaj korpoj.
  La knabino gaje krias, kaj tamburas sur la planko per sia gracia, ĉizita, grandioza nuda piedo, kaj ŝia voĉo estas kiel murmuro de rivereto, aŭ sonoriloj:
  - Nu, la heroo batalos kiel milvo!
  - Ni multigu la mondojn kiel la universon! - Li sugestis ŝerce, mi sentas, ke la hormonoj de Marat bolas en mi. Li sciis multon pri la reproduktado de mondoj!
  La knabino, kies plenaj mamoj estis enkadrigitaj kiel ĉerizkuko kun fragaj cicoj, ridis:
  - Kun tia glora militisto kiel vi, mi estas preta!
  . ĈAPITRO #13
  La knabino detruis la floton de la Otomana Regno tute. Sed la turkoj ankoraŭ havis grandan terarmeon. Plifortikigoj eĉ alvenis.
  Sed dum la otomanoj, perdinte la subtenon de la floto, ne kuraĝis ŝtormi.
  Ankaŭ la knabinoj ankoraŭ ne rapidis al la ofensivo. Estis paŭzo. Aŭ, kiel oni diras en ĉi tiuj kazoj, operacia paŭzo.
  Nataŝa, Zoja, Aŭgustina kaj Svetlana decidis iom malstreĉiĝi por la momento.
  Ili kuris laŭ la montokrutoj, frapante siajn nudajn, ĉizitajn piedojn.
  Jam estis malvarme kaj akre, la ŝtonoj de la moldavaj montoj estis kovritaj de prujno. Jam estas malfrua aŭtuno ĉi tie sur la marbordo de Nigra Maro, kaj neĝo estas falonta.
  Augustine komentis dum ŝi kuris:
  - Tamen ankaŭ vintro necesas, kvankam malriĉaj nudpiedaj infanoj estas malagrablaj en la malvarmo!
  Nataŝa konsentis:
  - Malagrabla... Sed ĉiukaze - estas pli bone ol eterna aŭtuno. Kaj do okazas alterno: poste aŭtuno, poste printempo, poste vintro, poste somero!
  Zoya ne ĝenis.
  - Jes, estas pli bone, multe pli bone!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe;
  
  La naturo ne havas malbonan veteron - Ĉiu vetero estas beno Pluvo, neĝo - ajna tempo de la jaro Ni devas danke akcepti.
  
  Eĥoj de spirita malbona vetero, En la koro de soleco estas sigelo, Kaj malĝojaj ŝosoj
  de sendormo Ni devas danke akcepti, Ni devas danke akcepti.
  
  La morto de deziroj, jaroj kaj malfacilaĵoj - Ĉiutage pli kaj pli neeltenebla bagaĝo.
  Kion la naturo atribuas al vi, vi devas danke akcepti.
  
  La jarŝanĝo, sunsubiroj kaj sunleviĝoj Kaj la lasta graco de amo, Kiel la dato de via foriro, Ni devas danke akcepti, Ni devas danke akcepti.
  
  La naturo ne havas malbonan veteron, La paso de la tempo ne povas haltigi.La aŭtuno de la vivo, kiel la aŭtuno de la jaro, Ni devas beni sen malĝojo.
  
  Ni devas beni sen malĝojo, Ni devas beni sen malĝojo !
  Aŭgusteno tamen spite rifuzis kanti kaj grumblis, kolere frapante la nudan piedon:
  - Ne, mi tute ne ŝatas ĉi tiujn kantojn. Ili ne havas soifon je lukto kaj ŝanĝo. Ni bezonas tute malsamajn kantojn!
  Nataŝa, ridetante, demandis, faligante iun malviglan insekton sur la muŝon per sia nuda kvinto:
  - Kiajn kantojn vi ŝatus kanti?
  Aŭgusteno blovis la vangojn kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Ni rezignu la malnovan mondon!
  Skuu liajn cindron de niaj piedoj!
  Oraj idoloj estas malamikaj al ni;
  Ni malamas la reĝan palacon!Ni iros al la vicoj de la suferantaj fratoj ,
  Ni iros al la malsata popolo; Kun li ni sendos malbenojn al la fiuloj, Ni vokos lin batali:
  
  Leviĝu, leviĝu, laboristoj. !Leviĝu kontraŭ la malamikoj, malsata frato! Antaŭen!
  
  La riĉuloj, la pugnoj de avida pako Prirabas vian laboregon.Gulantoj grasiĝas per via ŝvito; Ili ŝiras vian lastan pecon.Malsatu, por ke ili festenu!
  
  Leviĝu, leviĝu, laboristoj, leviĝu kontraŭ viaj malamikoj, malsata frato!
  
  Ripozo estas nur tombo por vi!Ciutage, preparu la prokrastojn;La vampira reo tiras viajn vejnojn!La vampira reo trinkas la sangon de homoj!Li bezonas soldatojn por la armeo: Donu al li filojn i tie!
  
  Leviĝu, leviĝu, laboristoj, leviĝu kontraŭ viaj malamikoj, malsata frato!
  
  u ne sufias la eterna malojo?Ni levigxu, fratoj, cxie samtempe!
  De la Dnepro ĝis la Blanka Maro,
  Kaj la Volga regiono, kaj la Malproksima Kaŭkazo!Sur ŝtelistoj, sur hundoj - sur la riĉuloj!Jes, sur la malbona vampira reĝo!Batu, detruu ilin, la malbenitaj fiuloj!
  
  Leviĝu, leviĝu, laboristoj, leviĝu kontraŭ viaj malamikoj, malsata frato!
  
  Kaj post la sanga tagiĝo leviĝos la suno de la vero kaj la frateco de la homoj.Pacon ni aĉetos per la lasta lukto :
  Ni aĉetos per sango la feliĉon de infanoj .laboristoj
  
  !Leviĝu kontraŭ la malamikoj, malsata frato!
  La haroj de la knabina heroo dum la kurado vere flirtis kiel la standardo de Lenino, kiel fajre ruĝaj ili estis. Jen knabina heroo kaj kavaliro en bikino.
  Nataŝa kaj la ceteraj knabinoj prenis ĝin. Kaj ili kantis unuvoĉe. Jen la knabinoj.
  Nataŝa rimarkis ridante:
  - Jes, ĉi tio vere estas kanto de la plej alta klaso. Kaj ankaŭ mi tre ŝatas ŝin!
  Kaj la knabinoj ĥore muĝis:
  - Leviĝu malbenita,
  La tuta mondo de malsataj kaj sklavoj...
  Nia indigna menso bolas,
  Preta batali ĝismorte!
  
  Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Suben ĝis la fundo kaj poste...
  Ni konstruos novan, novan mondon,
  Kiu estis neniu, li fariĝos ĉio!
  Tiam la knabinoj kuris dum iom da tempo silente. La lupo sekvis ilin.
  Augustine iom malrapidiĝis. Ŝi lasis la predanton alproksimiĝi kaj detranĉi lian kapon. Ĝi rezultis vere bonega.
  Tiam la ruĝhara knabino kantis:
  - Desegnite en fabelo en griza,
  Ne ekzistas pli malbona lupo!
  Nataŝa respondis:
  - Estas folkloro kaj pozitivaj ekzemploj de lupoj. Ekzemple, en fabelo kaj karikaturo: "Ivan Tsarevich kaj la griza lupo".
  Augustine ridetis kaj respondis:
  - Jes tio pravas! La griza lupo estas nur karulo tie!
  Zoya ankaŭ konsideris necesa aldoni:
  - Lupoj vartistinoj de la arbaro. Sed ĝenerale, mortigi homojn estas stulte kompati la lupojn!
  Augustine kapjesis kaj notis:
  - Estas ege stulte! Sed, aliflanke, tiaj sentoj!
  Kaj la ruĝhara vulpino kantis ne tute en la temo:
  - La tuta mondo estas en niaj manoj,
  Ni estas la steloj de la kontinentoj...
  Frakasita en la anguloj -
  Malbenitaj konkurantoj!
  Kaj la knabino-heroo kiel salti. Kaj alte kaj kun nuda kalkano faligos kornikon. Kaj ŝi frakasiĝis en pecojn.
  La knabinoj nun kuregis kvar el ili kaj sentis sin bonege. Ilia humoro ŝajnis la plej batalema kaj agresema. Kaj samtempe ili estas teneraj kaj muskolaj samtempe. Kaj la muskola reliefo de la knabinoj estas tre akra, kaj profunda desegnaĵo, kvazaŭ ili estus statuoj de antikvaj kaj tre malvarmetaj militistdioj.
  Nataŝa, elmontrante la dentojn, rimarkis:
  - Kaj Aleksandro la Tria, kion ajn oni diru, estas tre forta caro!
  Zoja aldonis ridetante:
  - En la plej vera senco de la vorto!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj kantis:
  -Dio gardu la reĝon
  Forta suvereno...
  Reĝu por gloro
  Al nia gloro...
  Reĝu kun timo de malamikoj
  ortodoksa reĝo,
  Reĝu por gloro
  Gloro al ni!
  Svetlana saltis responde, kaj saltante tenis diskteleron, rimarkante:
  - Cara-patro - ĝi estas nur bonega!
  Kaj ŝi ankaŭ prenis ĝin kaj kantis:
  Vi estas tie Aleksandro, kie ĝi batas,
  La plej forta koro de Rusujo...
  Mi kredas, ke la Patrujo estos savita -
  Elektante vin por la misio de Dio!
  
  Mi scias, ke ili kunfandiĝos en unueco,
  Riveroj de la slava speco ...
  Potencaj kavaliroj batalas
  Por feliĉo, por honoro, por libereco!
  
  Post ĉio, vi estas nia fiero kaj gloro,
  La reĝo estas saĝa kiel sia naskiĝlando...
  Plifortigita Rusa potenco,
  sanktoleinte vin kiel monarĥon!
  
  Vi levis Rusion super la planedo,
  Mi ne renkontis vin pli saĝa...
  Viaj atingoj estas kantitaj en poemo,
  Por la mondo, nia reĝo estas idealo!
  
  Brilas kiel radianta stelo,
  Tra la nebulo de senespera mallumo ....
  Granda heroo Aleksandro
  Ne konas doloron, nek timon!
  
  Malamikoj retiriĝas antaŭ vi
  La homamaso ĝojas...
  Rusio levas vin
  Potenca mano regas!
  
  La plej saĝa Romanov-reganto,
  Gvidate de la plej fortaj homoj...
  Tra ŝtormoj kaj ŝtormoj Venka patro
  Kondukas Rusion al frateco kaj feliĉo!
  La knabinoj kantis ĉi tiun kanton pri caro Aleksandro la 3-a kun granda entuziasmo. Kaj iliaj voĉoj estis tiel sonoregaj kaj akraj. Tio estis vere feliĉo por homoj.
  Nataŝa rimarkis ridetante:
  - Tiel ni havas caron, kaj li havas en sia servo la filinojn de la Rusaj Demiurgaj Dioj!
  Zoja rimarkis ridante, elmontrante la dentojn kaj kantante:
  - Mia patrujo de la universo estas mallumo,
  Rusio baldaŭ konkeros la stelojn ...
  La vivo estas maldika kiel fadeno - akra kudrilo,
  Sed Rod metos al ni kajeron kvin!
  Kaj militisto kun ora hararo saltos pli alte...
  Aŭgusteno palpebrumis al siaj kunuloj kaj notis, montrante la dentojn:
  - La reĝo estas tre bona!
  Nataŝa agreseme nudigis sian vizaĝon kaj diris:
  - Kaj ni knabinoj estas eĉ pli bonaj!
  Post kio la militistoj, daŭre kurante, komencis denove kanti;
  La dudekunua jarcento estas tre ŝtorma jarcento,
  Virusoj furiozas en ĝi, teroristoj...
  Sed tamen, ĉe la pinto de la vivo, homo
  Kaj homoj tion scias, ili ne estas pacifistoj!
  
  Ni povas kredi, ke mi flugas al Marso
  La vastaĵo de Venuso estas simple rekonstruita ...
  Ĉio nur konos la plej altan klason,
  Kaj ĉiu homo naskiĝas heroo!
  
  Jes, nia komerco estas disvolvi progreson,
  Por ke la homaro estu bela...
  Kvankam ili atakas nur inferajn demonojn,
  Kontakti nudpiedan knabinon estas danĝere!
  
  Ni estas komsomolaj filinoj de la Tero,
  Ni mortigos la malamikon sen ia timemo...
  La popoloj sur la planedo de ĉi tiu familio,
  Kaj nun la viro fariĝos heroo!
  
  Ne estos malico por regi ĉi tion
  Sub la standardo de sankta komunismo...
  Iam estis ĝenerala sekretario, kaj antaŭ la reĝo,
  Ni kune repuŝis la glavon de faŝismo!
  
  Ni montros al homoj feliĉon per ekzemplo,
  Ni povas fari ĉion al la supro de la mondo...
  Estis Rusio - estis Sovetunio,
  Kaj la Kristo de amo fariĝis idolo!
  
  Ŝtormaj jaroj pasas
  Ni flugis ĉirkaŭ Siriuso tiel fame ...
  Konstruite sur la steloj de la urbo -
  Leviĝu de la lulilplanedo!
  
  Post ĉio, Lada estas kun ni, kaj Svarog estas potenca,
  Kio kreis la mondon tiel stela...
  Estu la plej granda Blanka Dio,
  Ne estas tro malfrue por lerni!
  
  La mortintoj baldaŭ leviĝos, sciu
  Paradizo sur la planedo estos konstruita tuj ...
  La vetero estas nur eterna majo,
  La skalo de la konstruejo estas simple grandega!
  
  Ni faros flugojn ĝis la fino,
  Ni atingu la randon de la universo...
  Svarog la granda anstataŭigis sian patron,
  Kun sia gloro en bataloj senŝanĝa!
  
  Jes, estis malfacile, mi scias, ke ĝi estas malfacila,
  Malamikoj atakis Rusion en hordo ...
  Kaj neĝoŝtorma pika melo,
  Sed ili faris sian vojon tra komunismo!
  
  La Sinjoro Svarog donis al ni fortan martelon,
  Disbati per ili la malamikojn de Rusio ...
  Kaj ni batu tian baton -
  Ni simple repuŝis la malamikon!
  
  En la okuloj de la knabino Komsomol fajro,
  Ĝi brulas en infera kaskado, vi povas vidi la flamon ...
  Mi scias ĉi tion por la Patrujo, sinjorinoj,
  Ni levos la standardon pli alte ol la suno!
  
  Vi estas viro, nun konsideru aglon,
  Ŝvebante super la steloj de la kontinua universo ...
  Super la mondo, la akcipitraj ungegoj etendiĝis,
  Kaj ŝarĝita de nepereema konscio!
  
  Vi ne povas simple mortigi Rusion,
  Kiel insida kontraŭulo ne provis ...
  La ĉasisto baldaŭ fariĝos ludo,
  Estas danĝere por la malamiko batali kun la Patrujo!
  
  La knabino movos sian nudan piedon,
  Kaj la faŝisto elflugos, konos viajn dentojn...
  Kaj se la virino movas la pokeron,
  Tio signifas, ke la trumpetoj de morto ludis!
  
  Ĉio en nia mondo estos pozitiva,
  Ajna komerco estas argumentebla uloj...
  Ni montru senduban kreemon,
  Kaj ni skribaĉos el la maŝino!
  
  Malamikoj facile kredas, ke ni frakasos,
  Ni sen dubo falĉas polvan herbon...
  Ni savos Rusion de grandaj problemoj,
  Estu en la koro - Jesuo kaj Lenin!
  
  Al la plej altaj steloj en la mondo
  Teraj ŝipoj kapablas flugi ...
  La poeto transdonis al ni la tutan potencon de la silabo,
  En la nomo de nia Patrino Rusio!
  
  Diino Lada gloras Rusion,
  Ŝi etendas grandan vualon...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Kompreneble, ne ekzistas pli bona maniero por ni!
  Iam la knabinoj batalis proksime de Moskvo,
  Gigantoj figure batalis ...
  Sed Hitlero ligas kun Satano,
  Kaj Svarog kaj mi - scias, ke ni estas nevenkeblaj!
  
  Kvankam estis frosto, kiu frostigas la sangon,
  La knabino kuregis tra la neĝblovoj nudpiede...
  La lando donos feliĉon kaj ajnan,
  Ŝiaj plektaĵoj estas arĝentaj el oro!
  
  La Sinjoro Supera konas ĉiujn korojn,
  Kaj knabinoj tiom multe, Dio amas...
  Ili batalos ĝis la fino
  Alie, la kontraŭulo detruos la landon!
  
  Tial ĉio en la mondo estas mensogo,
  Kiam vi surmetas rozkolorajn okulvitrojn...
  Kaj la malamiko ĵetas daŭran nebulon,
  Sep vendredoj de la kontraŭulo dum semajnoj!
  
  Ni forĝos kirason por ni mem,
  Kaj la glavo de la plej akra konas damaska ŝtalo ...
  La patrujon ne estos forprenita de la rublo,
  Nu, kial vi laciĝas ĉevaloj?!
  
  Rimarku, ke ĉio estos en ordo subite,
  Kiam ni kunvenas kun la potenco de Dio...
  Vi estas la falko de la vero, ne mensoga koko,
  Mi kredas je komunismo en batalo ni trarompos!
  
  Por nia forto, kaj honore al Rusio,
  Por la ruĝa flago kaj kara Rusio...
  Por Ukrainio kaj por Belorusio,
  Ni plenumu la plej grandan mision!
  
  Ni gloros Ladan en gloro,
  Por ami Svarog, dio patrino Maria ...
  La takso certe estos kvin ...
  Ĉar fido donis forton!
  
  Kio estas Batu kaj la malbona Ĝingis-Ĥano por ni,
  Kiel Hitler, la armeo de Napoleona ...
  Ne unu ĥano venkos nin,
  Ne hordo, eĉ se estas milionoj!
  
  En Rusio, ni knabinoj naskiĝis,
  Al la gloro de Iljiĉ kaj Jesuo ...
  Nun la agloj flugas nur supren,
  Por montri grandan arton!
  
  Moskvo estas la ĉefurbo de paco kaj amo,
  Ni akiras spacon...
  Kvankam vi ne povas konstrui feliĉon sur sango,
  Atakoj de la malfideluloj ni venkis ĉiujn!
  
  La malamiko ne pardonu al ni malfortecon,
  Li volas friti la kalkanojn de la knabinoj ...
  Foje agresema ghoul
  Kapabla ŝiri kaj bati malbonon!
  
  Sed ni ne forlasos la limon al la malamiko,
  Atingu la limojn de iu ajn universo...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kun ĝia forto en bataloj senŝanĝa!
  
  Do la venko de la knabinoj estas proksima,
  Ni ne timas la Sultanlandon,
  Amo al la Patrujo estas dolĉa kaj pura,
  Kaj se necese, ni batalos kun la armeo!
  Nu, kompreneble, la knabinoj kantis per siaj sonoraj kaj klaraj voĉoj. Ili estas kantistoj, kompreneble, de tia nivelo, ke iu primadono pendigos sin per envio.
  Aŭgusteno, kun rideto, kiu brilis kiel rubenoj, demandis:
  - Sed en la reala historio, bedaŭrinde, Aleksandro la 2-a vendis Alaskon!
  Nataŝa diris decide:
  - Sed fakte, ni ne nur ne vendis Alaskon, sed eĉ defendis ĝin!
  Kaj la knabino ekbrilis per safiraj okuloj.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis, eksaltante:
  - Ne ludante la malsaĝulon Ameriko,
  Redonu al ni Alaskon...
  Aleutoj - Jakutoj du bordoj,
  Kaj ni turnas niajn malamikojn al infero!
  Kaj ni turnas niajn malamikojn al infero!
  Svetlana ridis kaj rimarkis, elmontrante siajn grandajn, perlajn dentojn kaj movante la langon:
  - Kaj ĉirkaŭe kiel parado,
  La tuta lando iras al la infero!
  Kaj la knabino kaptis la buŝon per la nudaj piedfingroj. Kaj kiel li ĵetos ĝin, faligante korvon. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Nataŝa, ridante, rimarkis la kantadon:
  - Homo nekredema estas malfeliĉa,
  Estas neeble vivi en peka volupto...
  Ĉar la kolero de Dio estas terura
  Ĉar strikta Dio estas la juĝisto!
  Aŭgusteno daŭrigis, montrante la dentojn kaj palpebrumante siajn smeraldajn okulojn:
  La karno en infero lantas pro la varmego,
  Kaj estas tempo por ni ĉiuj kompreni dum longa tempo...
  Kiuj ne konas fidon al la Sinjoro -
  Falos sub la jugon de Satano!
  Kaj ŝiaj smeraldaj okuloj briletas. Kaj fulmo elflugos.
  Kaj Anastasia Vedmakova flugis de supre. Ŝia aviadilo ĉi-foje estis travidebla, kaj ĝi estas preskaŭ nevidebla sur la ĉielo. La knabino, premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, kaj agreseme ridetante, prenis kaj kantis:
  La tasko antaŭ ni estas malfacila,
  Estas tempo servi vian sanktan patrujon...
  Ja nia amikeco estas forta monolito,
  Ni bedaŭros la vivon por Rusio!
  
  Al la gloro de nia Patrujo, sanktulo,
  Kiu donas feliĉon al la universo...
  La knabino kuras nudpiede en la malvarmo,
  Belulino ne timos malbonan veteron!
  
  La bataloj estis tiel malfacilaj ĉi tie,
  Ni batalis proksime de Moskvo ruktante sangon ...
  Sed denove la rusoj venis en gloro,
  Kaj ili povis konkeri la tutan mondon kun amo!
  
  Ne vere, ni ne estas malfortaj batalantoj,
  La Germana Armeo ne genuigos nin ...
  Lasu, patroj fieras pri la heroo,
  Kaj Stalino kompletigos tion, kion faris Lenin!
  
  Ol la sankta Rusujo estas terura por malamikoj,
  Rusio batalas tre feroce...
  La malamiko atendas unu malvenkon kaj honton,
  Kaj la Suno leviĝas super la Patrujo!
  
  Ne, ni ne forigos la sanktan vojon,
  Ni regos en la nomo de Svarog...
  Pli bela ol Rusio ne troveblas,
  Ŝi estas granda lando kun Dio!
  
  En la Patrujo oni vidas, ke la pomarboj floras,
  Kaj la renoj klare verŝiĝis per mielo ...
  Kaj baldaŭ Hitler estos kaput,
  Kaj filoj kaj filinoj atakas!
  
  Komsomolaj knabinoj nudpiedaj,
  Ili rapidas tra la neĝblovoj kiel panteroj...
  Ne vetu sciu ataki ilin perforte,
  Ili estas tiel fervoraj akirantoj!
  
  Kiam bataloj estis elluktitaj proksime de Moskvo,
  La knabinoj forpuŝis tiujn atakojn ...
  Dispremita fare de la sovetia Kvina Fritz,
  Kaj baldaŭ estos rusoj en Berlino!
  
  Mi ne scias, kiu gajnos la batalon
  Sed rusa kaj uzbeka estas unuiĝintaj en bataloj...
  Kiam la glavo estas akra kaj la ŝildo estas forta,
  Ke kavaliroj en bataloj estas nevenkeblaj!
  
  Glorata por ĉiam rusa Stalingrado,
  Kiun ni defendis per bataloj...
  La venko de la glora kavaliro estos ĝoja,
  Ni vidos komunismon baldaŭ donita!
  
  Nu, kiel bone estas en la Patrujo,
  Kaj la koro rompiĝas en ŝtorma kanto sur la ĉielo...
  Najlojn de pego, mi vidas ĉizilon,
  Kaj la suno flamas super Rusujo!
  . ĈAPITRO #14
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo daŭre kuris, fulmante siajn nudajn, infanajn krurojn. Sur la neĝblovo, la infano lasis graciajn spurojn de nudaj plandumoj.
  Kaj la knabo jam transiris la Ural-kreston.
  Kaj kompreneble, li daŭre kunmetis dum li iris;
  Vladlena Shamanova , bela knabino en kimono, intense trejnis la infanojn en la metodoj de rusa ŝokobatalado. Ŝiaj blankaj haroj estis plektitaj en tri harvostojn. Ponardo estas teksita en ĉiun voston. La knabino eksaltas, rompante plurajn dikajn tabulojn per unu bato.
  Fragmentoj estas disĵetitaj... Ĉi tio estas interesa speco de rusa luktado - multe da ŝoklaboro kun la kruroj, kaj preterpasante la normojn, la deviga rompo de objektoj.
  Io komuna kun Tekvondo, nur en kombinaĵo kun ĵetteknikoj kaj pugnobatoj.
  En la grupo Shamanova , knaboj kaj knabinoj sub la aĝo de dek unu estas engaĝitaj. Inter ili elstaras Volka Rybakov. Tre kapabla infano, granda kaj fleksebla samtempe.
  Ĝuste nun, naŭjara knabo devas plenumi ekzercon - ŝtelgardiston. Ĉi tiu estas la pinta ekzerco por nigra zono tasko. Baldaŭ ili iros al karate-faraj konkursoj. La knabo vere volas provi kompletigi la nigran zonan programon de la pli famaj luktartoj tie kaj marki novan rekordon. Fariĝu la plej juna iam nigra zono.
  Rapide flagrante kun nudaj kalkanoj, blonda knabo kriegante - Hum ! Saltas kaj flugas super ses knaboj. Lia infaneca, kaloza kaj kontuzita kruro fosas en la staplitajn tabulojn. Estas krako, kaj segpolvo falas.
  La knabo, flugante iom pli per inercio, lerte surteriĝas sur la plandon de sia dekstra piedo. Volka krias:
  - Fiku- tibidoh - tibidoh ... Ve!
  La aliaj knaboj kaj knabinoj ridas kaj manfrapas. Kaj Volka ekstaras, faras kapsaltojn kaj marŝas sur la manoj.
  Vladlena fajfas kaj ordonas al la karateknabo:
  - Nun viciĝu. Estas ankoraŭ multaj ekzercoj antaŭen.
  Knaboj kaj knabinoj rompas objektojn kaj faras kataojn.
   Volka jam enuas. Li sisteme okupiĝas pri luktosporto ekde la aĝo de tri jaroj, kaj se vi trejnas per saltoj kaj renversiĝoj, do eĉ pli frue. Kaj li jam atingis multon. Tie estus pli interese batali kun plenkreskuloj, aŭ plenumi ian heroaĵon. Ekzemple, kiel en la filmo: "Tri Ninjas". Supozu, ke la teroristoj kaptas Kremlon, kaj la kuraĝa kaj nevenkebla Volka Rybakov pasas de koridoro al koridoro. Grandaj onkloj en nigraj maskoj falas per unu el liaj batoj.
  La knabo enuas kaj kriegas penetrante:
  - Mi volas spari!
  Vladlena trankvile respondas:
  - Ĉio havas sian tempon. Kaj vi, pro malobeo de la reguloj, kvindek puŝoj!
  Volka fajfas malestime:
  - Nur...
  - Kun knabino sur la ŝultroj! - Aldonas Vladlena.
  La knabo nevole ruĝiĝas kaj sulkas la brovojn. Ĝi aspektas humilige kiam knabino selas vin kiel virĉevalo. La posedanto de la tria dan Shamanova , kompreneble, elektas la plej grandan kaj dikan por la ekzercado.
   Volka estas banita en la odoro de malmultekosta sed forta parfumo - la dika knabino abomene ridas. Sepdek kilogramoj sur la ŝultroj, kaj nudaj knabinecaj kalkanoj, kvazaŭ intence, paŝas sur la manojn.
  Ŝajnas, ke piro pendas sur liaj ŝultroj, kaj Volka, sen atendi ordonon, komencas rapide fari puŝojn. Ondeto de muskolaro ruliĝas super liaj infanecaj brakoj. La knabo estas tre reliefigita. Li ne scias, ke nuntempe liaj push-ups estas filmitaj en elektronika amaskomunikilaro, kaj iu rigardas predanta la karateknabon.
  Vladlena strikte ordonas:
  - Pro tio, ke li komencis fari puŝojn sen teamo - pliajn cent!
  Volka sulkigas la brovojn tre esprime. Fininte puŝojn, li ludas per la gazetaro, sunbrunigita haŭto fariĝis brila pro ŝvito. Kaj la okuloj estas rektaj, kiel tiuj de lupido.
  Post klasoj, Volka Vladlena estis vokita al la trejnad-oficejo. Tie sidis tri altaj, bone nutritaj viroj en spegulaj okulvitroj kovrantaj duonon de iliaj vizaĝoj.
  La plej dika el ili estis en neĝblanka kostumo kaj ruĝa kravato. La aliaj du estas en nigra.
  Fingrumante la bastonon, la estro en la blanka kostumo diris:
  - Ĉu vi estas Volka Ribakov, filo de la fama verkisto kaj poeto Oleg Ribakov?
  Volka blovis kaj kuraĝe diris:
  - Mi estas sola, kaj mi multe valoras!
  La estro, frapante per bastono el multekosta santalo, ĝentile komentis:
  - Tiel! Ni bezonas nur unu!
   Volka rememoris la aventurfilmon, kaj li grumblis:
  - Mafio varbas junan terminanton!
  Ĉiuj tri subjektoj en nigraj okulvitroj ekridis, kaj tiam, la ĉefa skuis la fingron al la knabo. Per milda tono, la estro diris:
  - Preskaŭ. Sed en ĉi tiu kazo, ĉio estas laŭleĝa kaj sekura.
  Volka ridetis kaj demandis surprizite:
  - Kio, laŭleĝe?
  Vladlena frapis sian gracian piedon kaj respondis por la estro:
  - Oni proponas al vi roli en filmoj. Krome, la filmo kun granda buĝeto, kaj en la ĉefa rolo.
  Volka fajfis kaj ekstaris sur la piedfingroj. Poste li svingis la piedon en la aero kaj diris:
  - Frivole. Superkvazaro !
  La blanke estro respondis trankvile:
  - Ni, ĝuste, bezonas knabon de dek unu aŭ dek du jaroj, kiu regas luktosporton kaj havas brilan, memorindan aspekton. Vi estas perfekta por ni.
  Volka neatendite eldiris:
  - Mi aĝas nur naŭ jarojn.
  La estro mansvingis.
  - Vi aspektas pli maljuna. Kaj vi havas tre esprimplenan vizaĝon, la aspekton de vera gvidanto. - La gvidanto en blanka levis sian fingron al la supro. - Vi estas perfekta por filmkariero!
  Volka demetis sian kimonĉemizon kaj montris sian akran bicepson. La knabo estis tre fiera pri la malpeziĝo de siaj muskoloj. La fakto, ke ĝi estas seka, kaj ne eĉ guto da graso. Same kiel Bruce Lee. Nur, kompreneble, multe pli bela ol tiu ĉi aziano. Blonda hararo tranĉita en duonkesto, kaj bela beba vizaĝo, nordipa tipo kapo, kun iomete dika kolo.
  Ĝi estas sufiĉe kapabla ludi knaban heroon.
  Vladlena Shamanova tute ne estis surprizita de ĉi tiu propono. La natura forto de la knabo, multobligita per elĉerpaj ekzercadoj de infanaĝo, donis alojon de granda forto. Do estas tute eble, ke iu povus interesiĝi.
  Kvankam, en moderna Rusio, la bildo de malmola knaba heroo iel ne populariĝis. Kiom da filmoj estis faritaj en la stilo de karateknabo? Kaj kiuj filmoj ĝenerale akiris popularecon? Nu, eble nur - "Bastardoj" kaj tiam ne estis odoro de karateo.
  Eble iu decidis provi trarompi similan temon!
  Volka mem sentis laŭvorte en la sepa ĉielo kun feliĉo. Tamen - li estas heroo kaj superstelulo. Kaj kie estas Harry Potter? Tiu mizera okulvitrulo, kaj kontraŭ li - superhomo! Jen li prenos ĝin kaj flugos ĝuste nun.
  Rybakov Jr. sentas la zumon de la Wagner-simfonio en sia orelo, kaj ŝajnas al li ke la medio ĉirkaŭ li rapide malpliiĝas kaj plonĝas malsupren.
  Kaj la knabo mem rajdas flugilhavan Pegazon.
  Vladlena, kiel ĉiuj knabinoj, estas scivolema:
  -Kiun scenaron vi planis?
  La sinjoro en blanko respondis per indiferenta tono:
  - Kaj kio estas la plej moda nun? Kompreneble, temo numero unu estos terorismo kaj la batalo kontraŭ ĝi.
  Volka eksaltis kaj ekkriis, turnante la diskteleron:
  - Kaj mi purigos la Kremlon de teroristoj kaj liberigos la Prezidanton de Rusio!
  Ĉi-foje, la estro ŝajniganta esti la produktanto ne detenis kaj ridis laŭte. Vladlena ankaŭ ridis. Ĉi tiu scenaro ŝajnis tre amuza.
  Blonda infano batalas kontraŭ tuta regimento de teroristoj kaj elprenas la prezidanton el la obuso. Donas batojn, de kiuj la Muĝahidoj falas kiel maturaj garboj sub rikoltilon. Aŭ eble eĉ helikopteroj kaj tankoj eksplodas. Kaj ĝi fumas super Kremlo, kvazaŭ de la ĝemelaj turoj.
  Volka ja aspektas ne pli aĝa ol dek unu aŭ dek du, kaj lia heroeco aspektos tiel nekutima!
  Ĉi tio povas provizi rekordan spektantaron.
  Terminator Knabo!
  Rybakov Jr. imagis en sia sovaĝa, infana imago, kiel li donas frapantan baton al la kiraso de la Reĝo Tigro. Kaj muŝoj, misformitaj, granda, ŝirita turo.
  Eĉ la knabo opinias, ke la kiraso bobelas.
  La ĉefproduktanto, frapante sian dikan mentonon, diris per iom serioza tono:
  - Ne, mi pensas, ke ĝi estas tro aŭdaca. Eble ne estos cenzurita. Eble estos multe pli bone, se ni elektos pli modestan skalon. Ekzemple, atomcentralo kaj bazo kun nukleaj armiloj.
  La karateknabo ne konsentis pri tio. Kaj li eĉ stampis sur la planko siajn kalozajn, rondajn kalkanojn:
  - Ne! Jam okazis forkaptoj de elektrocentraloj aŭ nukleaj instalaĵoj fare de teroristoj. Sed al Kremlo - ĉi tio estas novaĵo kaj bonega!
  Vladlena, ludante kune kun la infano, konfirmis:
  - Bonega! Hiper! Ultra! Duper!
  Eĉ pli serioze, la produktanto-estro, kvankam liaj brovoj ne videblas sub la spegulaj okulvitroj, respondis:
  - Ni simple ne povas maltrafi cenzuron. La karateknabo, kiu savas la prezidanton, aspektas tre kiel moko de la aŭtoritatoj! Nu, nuklea instalaĵo, ĝuste. Precipe ĉe la maro.
  Vladlena, per intence malgaja tono, komentis:
  - Kaj ĝi jam okazis. Steven Seagal ludis la rolon de la terminatorkuiristo. Vi estos akuzita pri plagiato, eĉ karikaturo.
  La estro, tute ne embarasita, respondis:
  - Vi povas montri banalan ideon en interesa maniero, kiun vi ne povas forŝiri vin. Kaj vi povas originala, do fuŝi ke ĉiuj simple kraĉos!
  Volka Ribakov eksaltis pli alte, kaj denove ruliĝante la diskteleron, kriis:
  - Ili nur provu kraĉi sur min! Mi batos ilin per miaj manoj kaj piedoj!
  La knabo blovis sian bruston pli larĝe, dum li kantas:
  Ĉu vi aŭdis kiel ili...
  Vladlena, konsciante, ke nun la mirakla infano elblovos teruran vulgarecon. Ruinu vian impreson. Kaj ĝenerale...
  - Mi proponas varianton - teroristoj kaptas eksperimentan subteran batalŝipon, kies ekzisto estas grava ŝtata sekreto. Kaj sur ĉi tiu ŝirmita estas tia potenca armilo, kontraŭ kiu, atombomboj, ke Kristnaskaj kandeloj antaŭ spotlumo.
  La estro plaŭdis la manojn pro ĝojo, ekkriante:
  - Bravo! Ĝuste, bravo!
  Volka kantis entuziasme:
  Mi naskiĝis en feliĉa nokto
  Kaj mi ĝuste celas!
  En bonŝanco, vi malavare filino -
  Kaj vi trinkas mielon - nur barelon!
  Vladlena ĝentile korektis la knabon:
  - Provu ne fuŝi la rimon!
  La filo de la poeto Oleg Rybakov estis tre ofendita:
  - Jes, jen la rimo estas supre... Kies blaster krius, sed la via silentus!
  La knabino volis respondi al la leporhundo, sed la estro interrompis ŝin:
  - Estas decidite, sekreta batalŝipo... Sed, kompreneble, la komencaj scenoj kaj tiel plu estos filmitaj unue... Ni ne perdu tempon kaj komencu filmadon hodiaŭ!
  Volka ĝojis kaj kriis plenvoĉe:
  - Ne perdu la kapon - estas tempo rapidi... Ŝi povas marteli en najlojn - nenio alia estas bona! Vi skribu ĝin en vian kajeron - sur ĉiu paĝo! - Jen la knabo eksaltos kaj saltos super lian kapon. Tial, dum ĝi bojas: - La Ŝtata Dumao devas esti disigita!
  Vladlena, tamen, estis iom skeptika pri ĉi tiu projekto:
  - Kial tia hasto!
  La estro, ankaŭ imitante la ludemon de la karateknabo, respondis:
  - Tempo estas mono! Kiam vi vidas monon, ne perdu tempon! Forĝa fero ne foriru de la kaso!
  Rybakov Jr. aldonis:
  - Pan vermuto - ne lasu la rubon!
  Vladlena, vere kolera, sulkigis siajn densajn, nigrajn brovojn:
  - Kaj por kio tio ĉi?
  La karateknabo, embarasita sed sprita, respondis:
  - Akra lango, male al spicoj, malsatigas la malsaton ĉe iu, kiu estas pendigita per la oreloj per nudeloj!
  Kaj la knabo ekridis, montrante sian langon kiel infanon. Vladlena enviis la infanon - feliĉan tempon de infanaĝo. Vi ne devas preni ĉion tro serioze.
  Kaj ŝi mem havas tiom da zorgoj: ŝi devas kreskigi trinasktiojn! Kaj ne ĉiuj komprenas ĉi tion!
  Kaj Volka jam mense sturmas la Kremlon el la kosma orbito!
  - Sekvu nin. - lakone sugestis estro.
  La knabo ŝanĝiĝis en pantalonon kaj buntan T-ĉemizon kaj elkuris en la straton. Kvankam en Moskvo decembro estas aĉa vetero kun pluvego. Nudpieda knabo en someraj vestoj aspektas freneza, sed Volka kutimas marŝi kaj kuri tiel.
  Li praktike ne suferis pro la malvarmo, des pli ĉar li estis en moviĝo, kaj liaj nudaj piedoj estis pli fortaj kaj pli malmolaj ol la plandoj de iuj botoj. La knabo vere prepariĝis por Superman - li estis hardita!
  Kaj nun li, alte saltante, atendis la estron. Jam mallumiĝis, kaj mia koro ne estis tiel gaja.
  Tamen, en la mallumo, Moskvo estis pentrita per afiŝtabuloj kaj multaj homfaritaj lumoj - fariĝante eĉ pli bela.
  La estro gestis, ke la knabo saltu en sian luksan Cadillac.
  La infano estis en la malantaŭa seĝo, tre mola kaj abunda. Ambaŭflanke de li sidis brutuloj en makula kamuflaĵo kaj kun maŝinpafiloj.
  Volka palpebrumis al ili kaj pepis:
  Sur stelŝipoj - ni rapidas laŭ la ondoj ...
  Kvarkoj ŝaŭmas en etervorticoj!
  La gardisto rigardis lin tiel severe, ke la humoro de la knabo tuj malboniĝis. Tamen nur dum kelkaj sekundoj. Tiam li komencis prezenti sin kiel superhomo kidnapita de banditoj. Jen la mafio kondukas lin al sia kaverno. Tie prepariĝis sovaĝa torturo.
  La knabo prezentis sin en la loko de pionira heroo ...
  Li, kune kun sia frato Oleg Rybakov (teknika geniulo!) kaj Vladlena , kiu fariĝis knabino ...
  La manoj de Oleg Rjbakov funkciis rapide, kvazaŭ pionira knabo ĵus stultis en la planoj de francaj tankoj dum sia tuta vivo. La B-33 eble estas la plej bona kreaĵo de kapitalisma armea penso, kvankam la kupra dissendo de la tanko estis difektita kaj ĝi perdis la plej grandan parton de sia batalpovo.
  Volka Ribakov maltrankvile demandis sian fraton:
  - Kaj se ni malsukcesos lanĉi ĉi tiun monstron, kion ni faros?
  Ribakov Oleg maltrankvile respondis:
  - Vi scias, dum eliro, la antikvaj spartanoj bruligis la transirejon malantaŭ si, por ke ilia armeo ne havu vojon reen. La mirinda frato skuis sian pugnon. - Oni kredis, ke militisto devas aŭ venki aŭ morti!
  La karateknabino Vladlena rezolute kontraŭis:
  - Kaj stulta! Estas pli bone postvivi perdante por havi ŝancon por venĝo.
  Volka, kun filozofio por si neatendita, rimarkis:
  - Por milito, viro estas marĉanda peceto kiu malplivaloriĝas pli rapide ol ĝi iras en konsumon.
  Vladlena konsentis nur parte:
  - La vivo de viro en milito estas submetata al inflacio kaj, samtempe, estas netaksebla!
  Rybakov Oleg notis:
  - Milito, ĝi estas kiel akvofluo, merdo flosas, valora ekloĝas, kaj altigas la netakseblan.
  Volka demandis:
  - Bone, ĉesu konkuri en aforismoj, kiam ni finfine havos la okazon venki la naziojn?
  Oleg ridis.
  - Kiam ni riparas ĝin. Tanko sen mekanikisto estas kiel ĉevalo sen jungilaro. Kredu min, restas tre malmultaj.
  Fariĝinte knabino en ĉi tiu imago, Vladlena Shamanova ankaŭ ne perdis tempon, sed intense helpis sian amikon. Volka, kvankam li estis la plej juna el ili, ne estis aparte utila. La pli juna karateinfano faris multajn foje ridindajn kaj amuzajn demandojn al siaj ekvivalentoj.
  - Kial la B-3 ne havas dizelmotoron? Dizelo estus pli bona!
  Vladlena rapide respondis:
  Kial abelo ne havas tri pikilojn? En ĉi tiu kazo, ŝia postvivoprocento pliiĝus draste. Uzu unu pikilon, poste uzu alian!
  Volka ridis:
  - Ĉi tio ŝajne estas tiel decidita la naturo! La procezo de evoluo ne estas perfekta. Sed se komunismo venkas...
  - Kio? - ŝi demandis, mallarĝigante la lipojn de Vladlen.
  - La ĉiaspeca lukto por la ekzistado estos afero de la pasinteco. Volka ĝoje respondis.
  Oleg viŝis la ŝvitogutojn de la frunto kaj, per la tono de juna fiŝkaptisto, kiu eltiris grandan fiŝon, diris:
  - Preta! Nun vi povas komenci la tankon. Li iros, mi esperas, rapide kaj forbalaos ĉiujn malamikojn.
  Vladlena iomete streĉis la draton:
  - Nu, nun mi pensas, ke tio sufiĉas!
  Du minutojn poste, kaptita de la terminatorinfanoj, la tanko zumis. Dikaj spuroj permesis al la grandega maŝino moviĝi sufiĉe tolereble, kaj du potencaj motoroj donis rapidecojn de ĉirkaŭ kvardek kilometroj hore. La tankoj estis plenaj de fuelo, kaj la batalanta triunuo sentis pliiĝon.
  Oleg rimarkis:
  - Ĉi tiu maŝino havas samtempe kvin pafilojn, tio estas granda forto, sed ni estas nur tri! Ni devas pensi pri io por bati kvin barelojn samtempe.
  Vladlena logike sugestis:
  - Estas kupra drato en la kajuto, ĉu ĝi povas esti adaptita?
  Oleg rimarkis:
  - Bedaŭrinde , ne ekzistas aŭtomataj stiradoj. Ni ne povas uzi ĝin.
  La karateknabino rapide sugestis:
  - Do ĝi povas simple refari la helpmotoron, kiu turnas la turon por puŝi la konkojn, kaj ni mem povas meti ĝin en la muzelon!
  Oleg konsentis:
  - Ĉi tio estas ideo, mi nun faros ĝin! Vi, Volka, dum veturado, ne donas altan rapidon, ĉar pligrandiĝas la konsumo de fuelo!
  La naŭjara imaga kadeto ofendite flaris:
  - Mi ne havas ideon!
  Vladlena dolĉe kantis:
  - Ne ekzistas pli granda malamiko ol malplena kapo!
  Oleg filozofie aldonis:
  - Malpleno estas precipe danĝera, kiam ĝi loĝas en sia propra kapo. Ni devos trakti ĝin iel.
  Vladlena bele obĵetis:
  - La malpleno en la kapo estas kutime plenigita de deliro, en la koro - de malico, en la monujo - de ŝtelitaj varoj.
  La mirinfano interrompis:
  - Pli bone helpu agordi, alie...
  La karateknabino, larĝiĝantaj ŝiaj bluaj okuloj, demandis:
  - Kio!
  - La plej ruĝa lango, senkoloraj personecoj! - diris Oleg, iomete retiriĝante . "Nun, ankoraŭ unu momenton.
  La mirinfano estis elektrokutita. Feliĉe, la infano sukcesis reflekse retiri sian manon, kaj ĝi trafis lin tute ne forte, sed senteme. Estis malgranda veziketo sur la montrofingro. Vladlena Shamanova incitetis:
  - Longa lango estas kutime kombinita kun oblikvaj manoj, mallonga menso kaj rekta giro en la cerbo!
  Oleg ne respondis, li daŭre elvokis kaj, ŝajnas, ne sen sukceso. Pliaj kvin minutoj da titana laboro kaj la mirinfano ekkriis:
  - Preta! Pacienco kaj iom da peno.
  Vladlena logike sugestis:
  - Ni faru novan superarmilon. Kiel la Hiperboloido de Garin. Verŝajne, la lasero estus trapikinta eĉ tian tankon.
  Oleg pugnofrapis la kirason, la mirinfano ridetis kontente:
  - Kaj kio, 80 mm da kiraso, tio estas kvin pli ol la KV-2. Bona tanko, verŝajne la plej bona el ĉiuj okcidentaj dezajnoj.
  Vladlena Shamanova korektis:
  - Eksperimenta modelo. En Francio, ili ankoraŭ ne sukcesis meti ĉi tiun monstron en produktadon. Kaj ne estas tiom da B-2-tankoj, alie la germanoj estus forĵetitaj.
  Volka laŭte fajfis:
  - Unu komunisto valoras dek kapitalistoj. Dum la interna milito, dek kvar ŝtatoj invadis la teritorion de Sovetunio kaj ĉiuj estis batitaj!
  - Ne Sovetunio, sed Soveta Rusujo! - Korektis de Vladlen.
  Volka kontraŭstaris kun patoso:
  - Sovetunio naskiĝis kune kun la vorto libereco!
  Oleg skuis sian malpezan kapon:
  - Ne, la francoj ne simple falus. Estas pluraj kialoj, sed dum la unua mondmilito ili batalis ĝis la fino. Sed Hitler ne estas kanceliero, li estas besto.
  Vladlena logike korektis:
  - Pli malbona ol besto. Ĝi estas nur besto.
  Oleg kantis, sub popola melodio:
  - Kaj la senmorta koŝĉei estas malĝentila besto! Mendite kun botelo por preni! Sed lia malfeliĉa kaj milda! Ili frakasis la kojnon kaj enlitiĝis!
  Vladlena, gaje ridante, diris:
  - Sed vi vidas verajn krudajn bestojn. Atentu Olezhka-troleon! Kaj ne portu pantalonon.
  Oleg ŝerce kantis:
  - Lasu tiujn burĝojn dikiĝi, ili ne eniru en sian pantalonon! Ili aliĝu kiel judoj, tiel longe kiel ne estos milito!
  Malgrandiĝis, Vladlena elŝovis la kapon kaj skuis siajn blondajn buklojn. Ŝia bela vizaĝo aspektis ĝenata. La karateknabino turnis la kapon malantaŭen kaj pepis:
  - Ĉiam tiel estas! La germanoj, kiel litcimoj, vi ne povas transdoni ĉiujn, ili denove multobliĝos.
  Ses naziaj soldatoj moviĝis laŭ landvojo, juĝante laŭ siaj uniformoj, SS-uloj. Ili veturis antaŭ si ĉirkaŭ dekduon da infanoj inter la aĝoj de ses kaj dek jaroj. La nazioj, samtempe, ne hezitis en esprimoj, kovritaj de germanaj obscenaĵoj.
  - Schnel , shnel , shnel ! - Ili kriis.
  La infanoj hastis, fulmante per malgrandaj, nudaj kalkanoj, verdaj pro la herbo. Shamanova Vladlena atentigis pri la timigitaj kaj ĉasitaj aspektoj de la uloj. Estas strange kial ĉi tiuj infanoj kapitulacis al la nazioj? Estas neverŝajne, ke ili faros bonajn laboristojn.
  La dika hitlerano svingis sian vipon kaj sufiĉe lerte batis, celante la nudajn kalkanojn de la infanoj. La dika vizaĝo malice rikanis dum la knaboj kaj knabinoj ekkriis pro doloro. Alia faŝisto, male, metis la hundon sur la infanojn, malhelpante ilin eskapi. La hundo estis sufiĉe granda, kiel bovido, kun larĝa brusto kaj kurbaj dentegoj. Flava salivo gutis el la buŝo de la mortiga besto, kaj ĝiaj okuloj brulis per malbonaŭgura fajro.
  Vladlena akre fajfis:
  - Jen, aĉuloj!
  Oleg korektis:
  - Bastardoj, ankoraŭ tro mallaŭte diris! Nu, ni mortigu la germanojn?
  La pionira knabino respondis:
  - Kvar surloke, kaj du ni pafos, por ke ili ne tuj mortu! Laŭ mi, estos pli bone.
  Ripozante kun siaj nudaj piedoj, Vladlena celis sian maŝinpafilon, rapidpafan francan Shekel-2, tiam ŝanĝis sian opinion kaj prenis kaptitan mitraleton kun optika vido. Ŝi klinis sin el la turo, prenis la naziojn per armila forto.
  La nazioj vidis flagon kun svastiko, kaj ne atentis la grandegan tankon. Sed la infanoj ĝoje muĝis, ili alkuris al la tanko, sed tuj renkontis terura muĝado de hundo de nekonata raso. Samtempe la faŝisto batis la infanon, blondan knabinon kun ruĝa rubando en la haroj, kun pugo. Ŝi falis. Greyhound Vladlen reagis aŭtomate, pafis eksplodon de maŝinpafilo. Kvankam la knabino komence volis lasi la du plej kruelaj faŝistojn vivantaj, por poste transdoni ilin al la popola kortego, tuja kolerego kondukis al tio, ke ĉiuj ses SS-uloj estis detruitaj.
  La karateknabino malice grincis:
  - Faŝisma aĉaĵo, vi estas kiel bovinkukoj, kiujn oni abomenas surpaŝi.
  La infanoj estis konfuzitaj dum momento, kaj poste ili rapidis por kuri. Frisky Vladlena, saltante el la tanko, kriis per laŭta voĉo:
  - Ĉesu, kamaradoj!
  Estis tiom da konfido al ŝia sonora, infaneca, kaj samtempe, firma voĉo, ke la infanoj tuj haltis kaj turnis sin al la tanko. Fleksebla knabino Vladlena saltis de la kiraso.
  Ŝi estis tre bela knabino, kvankam ŝia ĉifona robo kaj gratitaj kruroj igis ŝin aspekti kiel sovaĝulo. La pioniro alkuris al la knabino, kiu estis faligita de la fusilpugo. En la kurado, ŝi staris kun la nuda piedo en fluo de sango fluanta el la rompita kapo de granda faŝisto, sed ne atentis ĝin. Graciaj sangaj spuroj de malgranda, infaneca piedo de knabino restis sur la herbo. Blonda Vladlena, saltante al la venkita infano, komencis masaĝi ŝiajn tempiojn kaj kolon. La knabino estis sveninta kaj ne spiris.
  Vladlena energie laboris, kaj poste rapide injektis la infanon per sia propra preparo. Post ĉio, malgraŭ la aĝo de dek unu jaroj, Vladlena kaj Oleg inventis ĉion en diversaj kampoj. Jes, ĉi tiuj estas veraj mirinfanoj, mirindaj per sia talento kaj intelekto.
  La knabino ĝemis, kaj malfermis la okulojn, ili legis miksaĵon de doloro kaj ĝojo. La infanoj ĝoje kriis. La facilmova Vladlena masaĝis la vizaĝon de la infano per la manplatoj kaj demandis per kortuŝa, milda voĉo:
  - Kiel vi fartas?
  Knabino de ĉirkaŭ sep jaroj respondis:
  - Gaja humoro!
  Vladlena ekkriis, eksaltante kaj saltante:
  - Mi servas al Sovetunio!
  La infanoj unuvoĉe kriis:
  - Gloro al la Partio kaj Kamarado Stalin, pro nia feliĉa infanaĝo! Hura!
  La Rybakov-fratoj Volka kaj Oleg saltis el la tanko. La knaboj unuvoĉe ekkriis:
  - Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj,
  La rusa kavaliro ne toleros honton!
  Rusoj estas fortaj, fortaj - kiam ili estas kunigitaj,
  Sekvos bato!
  . ĈAPITRO #15
  La knabinoj atakis la turkan tendaron nur kiam Oleg Rybachenko alkuris.
  Kaj signifaj plifortikigoj alproksimiĝis al la turkoj.
  Sed ili decidis ataki la Otomanan Regnon, por frakasi la malamikon.
  Nataŝa notis:
  - Fine, ni atendis vin, filo. Nun estos vere reala kaj glora batalo.
  Tiam Oleg Rybachenko kaj la knabinoj denove eniris la batalon helpante Rusion.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la otomanoj de la deknaŭa.
  Estas tro multaj soldatoj en la Otomana Regno aŭ la Sublima Pordo. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la otomanoj per siaj glavoj, muĝis:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj kudriloj disĵetis el la nuda piedo de la knabino, trafante la turkajn soldatojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj iris tra la otomanoj en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de turkaj soldatoj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Aŭgusteno tranĉis la brunajn soldatojn, knaris:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj brunaj, kuraĝaj batalantoj falas.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
   La turkoj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la otomanoj. La terminator-knabo tranĉas brunajn soldatojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rusio!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. Otomanaj soldatoj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos...
  Amaso de kadavroj de otomanaj soldatoj.
  Sed Nataŝa estas sur la ofensivo. Li tranĉas siajn proprajn otomanoj kaj kantas:
  - Rusujo estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la otomanoj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante turkajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustine, detranĉante la otomanoj kaj detruante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi en la malamikon, ion, kio mortigos elefanton.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉante la otomanoj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La terminator-knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multe da otomanoj en salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas otomanajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la otomanoj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de otomanaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la flavaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiuj fosas ĝuste en la gorĝon de la otomanoj.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Detruas turkajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la otomanaj soldatoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompiĝas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la knabino pli kaj pli da furiozo.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la otomanoj.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj ĵetos cent otomanoj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj kuru la muelejon per glavoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la turkajn soldatojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la otomanoj kun akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Ne pensas halti kaj malrapidigi.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Jam frakasis ne cent otomanoj. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent otomanoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj detruas la otomanoj. Kaj la amaso da turkaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj antaŭeniras svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatora knabo prizorgas la muelejon. Mortigitaj otomanoj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La knabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere mojosa kaj mojosa agado rezultis. Kaj kiom da otomanoj estis mortigitaj. Kaj la plej granda nombro de la plej grandaj mortigis la turkajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas la turkajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estos hakitaj ĉe la otomanoj. La amaso de turkaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj de la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da otomanoj jam estis mortigitaj.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn otomanoj per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn turkajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn otomanoj. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi, infanoj, estos mortaj!
  Kaj denove mortigaj kudriloj flugas el ŝiaj nudaj piedoj.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  La nudpieda knabo elsendas amason da pingloj kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraeron!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj elflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon da pingloj al la otomanoj kaj daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil turkaj soldatoj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la Otomana Imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da turkaj soldatoj mortas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn pinglojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakante la otomanoj. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj kuras sovaĝan muelejon kun glavoj. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj en ago kaj tranĉis la viandon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Kiel haki, do la maso de kadavroj estas disŝutita.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove fortranĉos cent otomanoj, portantaj kun meteoro. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La terminatorknabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn turkajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Tiel draŝas la otomanoj. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la turka armeo returniĝis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batadi vin per tia bruna flotego.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas sian gorĝon kaj faras ĉerkojn.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj batis multajn batalantojn.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭrora prenis ĝin kaj siblis:
  - La taŭro kapo estos - ne freneziĝu batalantoj!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per la nuda piedo, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Aŭrora volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed viro kapabla finiĝi en flamo.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante la klingon per sia nuda piedo, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, faligante la malamikojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, faligante la otomanoj, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la otomanoj kaj knaris:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetritaj.
  Oleg, dehakante brunajn soldatojn, gugris:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, faligis multajn otomanoj.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la otomanoj:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. La viando estas ŝirita.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Ŝi ŝiris la kontraŭulojn kaj donis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko pri gorgo:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa hakis la otomanoj kaj grincis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis la nudajn piedfingrojn al la pingloj de la kontraŭulo kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn.
  Zoya estas tre rapida bebo. Jen tuta barelo en la otomanoj lanĉita. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Tiel draŝas la otomanoj. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Ŝiaj rubenaj cicoj elsendas fulmon, kaskadante.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la otomanoj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo elflugis metalaj ŝprucetoj, fandante kraniojn:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Divido en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la otomanoj. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la otomanoj. Batas ilin sen kompato kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon, prenis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, tranĉante la turkajn batalantojn:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la otomanoj, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj li ankaŭ prenos ĝin kaj liberigos la stelon per sia nuda piedo.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoja, ankaŭ disbatante la otomanoj, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj de ĉi tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede iris tra la sangaj flakoj. Kaj mortigis multajn otomanoj.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la turka generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana, tre furioza en la atako, grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Kiel ŝi batas ĉiujn. Kaj tre eĉ la militisto provas disŝiri kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la otomanoj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi ŝiros ĉies ventrojn.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estas mortigita de ĉiaj malamikoj.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝante pri gluglado:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la otomanoj estas kiel najloj . Kaj frakasi.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis ĉirkaŭe:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon por la otomanoj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da soldatoj de la Otomana Regno.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi.
  Augustine siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo!
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Aŭgusteno, ŝirante la otomanoj per siaj nudaj manoj, tranĉante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Baldaŭ parolante! Baldaŭ parolante!
  Nataŝa, detruante la turkajn soldatojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo.
  Margareta, faligante la soldatojn de la Otomana Regno, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  . ĈAPITRO #15
  Jes, ili trafis la turkojn ĝisfunde. Kaj fine, ĉiuj ses fajfos unuvoĉe. Kaj grandega amaso da korvoj tuj havis koratakon, kaj ili falis kiel hajloj sur la kapojn de la lastaj otomanaj soldatoj.
  Estis impona venko.
  Post tio, la malmultaj pluvivantaj kaptitoj kisis la knabinojn, iliajn nudajn, ĉizitajn, tre elegantajn kaj delogajn krurojn. Kia vera miraklo estas ĉi tiuj knabinoj.
  Tiam la ses sidiĝis kaj komencis ludi kartojn. Ni ses faras ĝin multe pli interesa.
  La knabinoj kaj la knabo tenis la kartojn per la nudaj piedfingroj. Kaj ili ĵetis ĝin kun granda energio.
  Nataŝa batis la ason per atuto ses kaj rimarkis:
  - La ludo estas relative simpla! Ŝako estas pli amuza!
  Aŭgusteno respondis kaj kantis:
  - La tempo rapidas - la sorto plugas la litojn,
  Do, amikeco, amo estas rubaĵo...
  Sed por la karto en la manoj de cigano -
  Ili havas nenion!
  Svetlana ĵetis volton da klaboj kaj kantis:
  Kion diri, kion diri
  Tiel estas homoj...
  Volas scii, volas scii
  Ili volas scii kio okazos!
  Kaj ŝi montris sian langon, ĵetante sinjorinon el diamantoj, kaj uzante sian nudan, sunbrunan, tre delogan kruron.
  La knabo Oleg ĵetis maksimuman volton kaj rimarkis:
  - Ankaŭ religio povas alporti konsolon!
  Nataŝa ĵetis la ok el klaboj kaj obĵetis:
  - Ne religio, sed kredo!
  Aŭgusteno ĵetis sepon kaj diris:
  - Fanatika fido al iu ajn ideo, eĉ la plej hela, iĝas faŝismo!
  Svetlana, ĵetante karton per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Mi celas faŝismon en la plej larĝa senco - ĉi tiu vorto! Kvankam, fanatikeco, ekzemple, estas foje utila!
  Knabo, Oleg kapjesis:
  - Jes, por atingi ion en sporto, oni devas trejni fanatike. Kvankam ne ĉio dependas de la atleto.
  Zoja volonte konsentis pri tio, ĵetante la krurojn de la reĝo de koroj per siaj nudaj fingroj:
  - Prave! For, kompreneble, ne ĉio dependas! Bonŝanco ankaŭ necesas, kompreneble!
  Aŭgusteno aldonis sprite, montrante la dentojn:
  Espero estas nia surtera kompaso,
  Bonŝanco estas la rekompenco por kuraĝo...
  Kaj unu kanto sufiĉas
  Do ke nur pri la knabinoj en ĝi kantis!
  Svetlana diris minace, ĵetante la reĝon de la klaboj:
  - Ĉu vi estas lesbanino?
  Aŭgusteno kantis responde, svingante siajn nudajn, fortajn krurojn:
  - Kompreneble ne,
  Mi pretas doni al ulo pigon!
  Ĉi tie ŝi estas ruĝhara batalema belulino. Kaj li ludas tre bone.
  Margarita malgaje observis:
  - Vi devas esti kultura sinjorino!
  Aŭgusteno responde ĵetis karton per sia nuda, tre gracia, forte vejnita piedo kaj kantis:
  - Eksterlande malsama kulturo,
  Sed ni ne zorgas pri ŝi...
  Rusoj havas tian naturon,
  Kia ajn la vorto, elektu pomojn!
  Zoja rimarkis ridante:
  - La ruĝa koloro ŝajnas malbonaŭgura!
  Augustine murmuris:
  - Ĉar ŝajnas - vi devas esti baptita!
  Oleg sugestis, kun pasio:
  "Eble estus pli bone, se ni kantos anstataŭ disputi?"
  Nataŝa konsentis, kaj tre volonte:
  - Kompreneble ni kantos!
  Kaj la agresemaj kaj samtempe allogaj ses komencis kanti;
  Vi estas la Sankta Patrino de Dio, surtera,
  Sendu al ni vian ĉielan gracon!
  La glata rivero brilu kiel safiro,
  La vastaĵoj de Patrino Tero!
  
  Lasu inspiron flugi en via koro
  En atako de fajraj animaj knabinoj!
  Nezorgema broso de plezuro,
  Skribu al mi koramikon kaj revojn!
  
  Konservu belecon en bela senkulpeco,
  Ne nia sorto - ni riskas perdi ĉion!
  Kvankam foje kredu - honeste,
  Sonĝoj pri la armiloj de junaj ŝtelistoj armeo!
  
  Jen la rubandoj de kugloj ĉirkaŭvolvitaj ĉirkaŭ la tendaroj,
  Sur la dorsoj de sako, kaj en la manoj de ĵetgrenado!
  Malamikoj kiel grasaj ŝafoj kredas
  Ilia armeo de bravaj amazonoj rompiĝos!
  
  Nokta nigra velura ĉielo kovrita,
  Kaj la ekscito premis mian bruston!
  Kvazaŭ dispremita de felkovrilo,
  Ke estas eĉ malfacile diri vorton kaj spiri!
  
  Jen la ŝarĝoj de hontiga amo,
  En ĉi tiu aĉa milito!
  Sed mi kredas, ke mi estos feliĉa
  Kaj mi servos mian Patrujon!
  
  La knabinoj demetis siajn botojn
  Kurante nudpiede en la neĝo!
  Kruroj ruĝiĝas en la malvarmo
  Kvazaŭ oni ŝprucas ilin per bolanta akvo!
  
  Sed la rapideco nur pliiĝas
  Ĉi tie antaŭen la reduto flagras,
  Mitralo kraĉanta plumbon!
  Ni ne serĉas lokon en paradizo,
  Ĵetu kien la Sinjoro sendos!
  
  Flirtantaj nudaj kalkanoj,
  Ni rapidas laŭ la dratoj kun pikaĵo!
  Rusaj knabinoj, simplaj;
  Ni certe venkos!
  
  Jen la reduto estas prenita, solidaj kadavroj,
  Fiera, ruĝa flago leviĝis!
  La ambicioj de la Pindos estas forblovitaj,
  Ni estas kiel agloj ŝvebantaj en verso!
  Post ĉi tiu kanto, la ses decidis kuri. Ĝi estas vere mojosa. Do nudpiede kuri sur montokrutoj.
  Kaj ĝuste tiel, neĝis. Kaj ĉio estis tiel bela. Kvazaŭ ĉio disŝutis arĝenton kaj perlojn, kiuj brilas kiel diamantoj. Kaj kiel mirinda ĉio estas.
  Jen la knabinoj kiel ili rapidis kaj du eternaj infanoj. Ili kuras kaj ekbrilas siajn nudajn, rozkolorajn pro la malvarmaj kaj brilaj kalkanoj.
  Oleg Rybachenko rimarkis kurante:
  - Kaj kial iuj opinias, ke nia mondo estas infero?
  Augustine eksaltis, saltis pli alte. Ŝi tordis, faligante korvon per la nuda piedo kaj respondis:
  - Ĉar ne ĉiuj estas tiel junaj, fortaj kaj sanaj kiel ni! La malvarmo ne timigas nin!
  Svetlana ĉirpetis:
  Venis la tempo - la unuaj frostoj,
  Kaj foraj - grizaj vintraj minacoj!
  Kaj la blonda terminatoro elsendis sian langon. Ĉi tio estas vere knabino de kolosaj proporcioj.
  Tamen ĉi tie ĉiuj militistoj valoris unu la alian. Kaj la militistoj de kolosa forto kaj rapida rapideco!
  Ili kuras kaj denove kantas kun granda entuziasmo;
  Ni kredas je la Supera Patro,
  Kiun la homoj nomis Rod...
  Ni estos fidelaj al li ĝis la fino,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  Komunismo estu en eterna gloro,
  Kio malavare donas feliĉon al la tuta universo...
  Kaj kruela revanĥismo ne pasos,
  Ni dispelu la nubojn kaj la malbona vetero foriros!
  
  La gloro de la Familio estu eterne,
  En la nomo de nia patrujo Rusio...
  Plenumu grandan sonĝon
  Kiam Kristo la Mesio Venos!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj batalantoj,
  Ke Lada estu kun ni por ĉiam...
  Patrinoj kaj patroj estas fieraj pri ni,
  Necesas kuraĝe batali por la Rusujo de amo!
  
  La Granda Blanka Dio estos kun ni,
  Kristo, Svarog, Sankta Maria...
  Ni tordos ĉiujn kontraŭulojn rekte en la kornon,
  De kiam la arjoj regas en Rusujo!
  
  La Kreinto fame kreis la Teron,
  Disvastigu vigle spacajn vastaĵojn...
  Post ĉio, li havas sufiĉe da forto,
  Kreitaj maroj, dezertoj, montoj!
  
  En la Nomo de Jesuo, glora Familio,
  Deziroj ludi plenumas...
  Kaj baldaŭ estos paradizo - venos la tempo,
  Kiam ĉio floras en radianta majo!
  
  Nudpiedaj knabinoj kuras
  Ili ne timas furiozaj neĝblovoj...
  Ili baldaŭ aranĝos kaput por Hitler,
  Ja la rusoj ĉiam povis batali!
  
  Perun helpos nin venki la batalon,
  Kaj la Diino Lada resanigos la vundojn ....
  Ni eterne estos Patrujo kun vi,
  Rusio revas batali kuraĝe!
  
  Ni estas pioniroj, kuraĝaj infanoj,
  En la atakstango sur la faŝismaj monstroj ....
  Bone faritaj knaboj kaj knabinoj
  Daŭrigu la laboron de la gloraj komunistoj!
  Ĉi tio estas kanto, kiu povas vere inspiri iun ajn al la plej bonegaj kaj unikaj heroaĵoj.
  Oleg Rybachenko rimarkis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Komunismo estas bona sistemo. Sed ĉu ne estas fabelo?
  Margarita Korshunova, la terminatora knabino, rimarkis:
  - Kaj kio en nia mondo ne estas fabelo?
  Augustine tweetis:
  - La rakonto estas mensogo, sed estas en ĝi aludo, eĉ la knaboj havas lecionon!
  Nataŝa demandis la senmortan infanon:
  - Ĉu vi ne estas laca esti knabo?
  Oleg ridis kaj respondis:
  - Nu ne! Mi eĉ ŝatas esti infano. Vi povas diri kion ajn vi volas kaj neniu juĝos vin!
  Zoja kapjesis kaj diris:
  - Jes, ĉi tio estas ĝusta! Kiam vi estas plenkreskulo, vi havas tro da respondeco!
  Svetlana prenis ĝin kaj kantis:
  Kaj mi volas, mi volas, mi volas denove
  Kuru ĉirkaŭ la tegmentoj por postkuri kolombojn ...
  Incitetante Nataŝa, tirante ŝian plektaĵon,
  Rapidu ĉirkaŭ la korto per skotero!
  Nataŝa bojis agreseme al la blondulo:
  - Mi donos al vi piedbaton!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Ho, vi plektaĵoj, plektaĵoj,
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj!
  Kaj amika ridado responde.
  Tiam la militistino komencis denove kanti;
  Ĉe la kristala spegulo de la lago;
  Mi glitas kiel hirundo!
  Mi ne glaciigis mian koron -
  Glora Rusujo donis al vi!
  
  Kaj printempe la arboj estas verdaj;
  Kaj la juna printempo bolas de vivo!
  Tie ŝosoj kreskas renoviĝintaj,
  Tie susuras la smeraldaj folioj!
  
  Kiel belaj estas vi profundaj akvoj;
  La sunlumo estas reflektita!
  La grenoj sur la kampo estis plenigitaj per sukoj,
  Tagiĝo tinkturigis ilin en rubenoj!
  
  Esti senkulpa la Ĉefanĝeloj postulas;
  Tenu ĉiujn purajn antaŭ la geedziĝo!
  Kaj laboru, tuj premu la piedojn panon,
  Ŝpinu la plej bonan fadenon el silko!
  
  Sed mi ne sentas min vokita
  En mia koro, hordo da diabloj!
  Kiel vivi tian vivon, malgaja;
  Estas pli bone iri al milito - mortigu malbonon tie!
  
  Jen antaŭ ni la vastaĵoj de transmaro;
  Sub la hufoj de sukeraj dezertoj!
  Ne estas malvarmeto, ke la malmortaj sub la pinoj,
  Rigardu, kion glutas la ghoulo!
  
  En la milito mi konis suferon
  Plenumante viajn mortintojn!
  Kaj kio estas la singultoj
  Plorado de la nudpiedaj orfoj!
  
  Sed aliflanke de la aventuro,
  Multe da risko, vi vivas la vivon!
  Ĉu la Ĉiopova donas pardonon?
  Jes, ni ne bezonas paradizon - kie vi estas pediko!
  
  Homo estas tia estaĵo
  Kio malsanigas lin trankvila paco!
  Tiam li konstruas sian universon,
  Fari ordon estas bonega!
  
  Kaj la Patrujo estas la Granda Patrino;
  Vi estas Rusujo, sankta lando!
  Kiel veluro viaj ŝtonetoj, ŝtonetoj,
  Sur kiu kuris la nudpieda!
  
  Sed venis la tempo, la esenco estas insida,
  Amo ŝteliris el embusko!
  Mi estis tentita, mi trovis min ulo,
  Jen tia korupta karno!
  
  Estu, kompreneble, li estas dediĉita al la Patrujo:
  Ne estus malnobla malfeliĉo!
  Sed tia estas la sorto de la homaro,
  Ke ni estas homoj, fakte brutoj!
  
  Li montriĝis spiono, senkompata,
  Li transdonis niajn planojn sen honoro!
  Sed ĉi tio ne estas infanaj petoloj,
  Se la kontraŭulo vin perfidis!
  
  Aferoj malboniĝis
  Jen nia divido en la kaldrono!
  Kaj la nazioj kaptitaj de plektaĵoj,
  Do mi fariĝis en sklaveco!
  
  Mi laboras nuda tage kaj nokte
  Mi sendas kaj dispremis ercon!
  Kaj vintre kaj somere mi estas nudpieda,
  Kaj mi kuras post la ĉarumo !
  
  La vipo min turmentas kaj ne kompatas,
  Kaj mi plene konis perforton!
  Ho, kia malŝparo ni fariĝis,
  La fiulo Satano nudas la dentojn!
  
  Vi neniam konsilas posteulojn,
  Ne iru perfidi la landon!
  Ne anstataŭigu la koron per monero,
  Nia Patrujo; Dio, Konscienco, Patrino!
  Kaj la knabinoj, kune kun la senmortaj infanoj, finis kanti alte.
  Kompreneble, kurado estas agrable kiam vi havas perfektajn korpojn. Kaj la humoro de la tuta teamo estas tre gaja kaj levita. Kaj ili havas deziron moviĝi kaj kanti.
  Oleg Rybachenko akre akcelis kaj la knabo movis sian nudan kalkanon en dikan arbon, kaj tiam ĝi krevis kaj rompiĝis de la trafo.
  La knabo kantis, elmontrante la dentojn:
  - Ho kverkoj, kverkoj, kverkoj -
  Problemo en la korpo!
  Augustine respondis:
  - En la korpo en ordo -
  Dankon ŝargilo!
  Nataŝa ridis kaj diris, montrante la dentojn:
  - Sekvu la ĉiutagan rutinon,
  Faru viglan benkgazeton!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi kaptis la flugilon de la korvo. Kaj ĵetis lin, ĵetante lin pli alte. Tiam ŝi kantis:
  - Kaj ĉi tiun neelteneblan amason,
  mi ne deziros al mia malamiko ...
  Mi proksimiĝas al peza ĵetaĵo -
  Kun plumba sento - ke mi ne levos ĝin!
  Aŭgusteno notis kun furiozo:
  - Estus pli bone kanti pri vodko!
  Svetlana eksaltis kaj pepis:
  - Rusa vodko kion vi faris,
  Rusa vodko - vi ruinigis min!
  Rusa vodka haringo iros al ŝi,
  Bona por amuzo - malfacile por postebrio!
  La knabinoj estas vere plenaj de energio kaj temperamento. Kaj iliaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj ektremas kaj saltas.
  Poste ili denove kantis, kaj unuvoĉe. Militistoj amas kanti;
  Kuraĝaj knabinoj batalas por Rusio,
  Ili estas tre fieraj kaj la filoj de Svarog ....
  Nia beleco trafas tiel trafe per maŝinpafilo,
  La servantoj de Satano ne povos rompi nin!
  
  Ni batalis kuraĝe, ni batalis kontraŭ faŝismo,
  Ni venkos la malbonan Wehrmacht, kvankam la malamiko estas forta ...
  Mi kredas, ke ni baldaŭ vidos komunismon,
  Ora foliaro, hele de la acero!
  
  Ne ekzistas nia lando pli bona, komunismo estas pli bela,
  Por ke nia Patrujo ekfloru radie...
  Lumflugila feliĉo venos sur la planedon,
  Kaj la revo pri pli bona vivo baldaŭ realiĝos!
  
  Kredu, ke nia Rusio fariĝos granda feliĉo,
  Maria regos, Lada patrino de la dioj...
  Ni ĉesos la atakon de la infera Wehrmacht sovaĝa,
  Kaj ne bezonas kromajn kaj parkerigitajn vortojn!
  
  La malamiko ne povos elŝiri la koron de la knabinoj,
  Ni batalantoj akrigis akran, frenezan glavon...
  La voĉo de belulinoj tre bone konas la vokon,
  Kaj ni povos tranĉi la faŝismajn hordojn!
  
  Sciu, ke ni komsomolanoj neniam rezignas,
  Ni kuŝigos ĉiujn naziojn per la plej akra klingo ...
  Lasu la vizaĝojn de niaj knabinoj brili per oro,
  Kaj ni batos la faŝiston en la vizaĝon per pugno!
  
  Nudpieda knabino rapidas tra la severaj neĝblovoj,
  Li aktive skribaĉas per tondro de fulmo de la maŝinpafilo ...
  Vi faŝistoj devas nur droni vin,
  Ĉar la Patrujo estas monolita fortikaĵo!
  
  Ni venkos la faŝistojn, kvankam ili havas la potencon de paco,
  Onklo Sam decidis ludi kune kun la Fritz en ĉi tiu batalo.
  Ili faris sin idolo de Adolfo,
  Kaj nun li havas kontraŭ ili rusajn armeojn!
  
  Ĉi tie bolas malbonaj bataloj, en la batalo de ĉi tiu komsomola membro,
  Ili dispremas la naziojn, kvankam en neegala lukto ...
  La voĉo de knabino el arĝento estas tiel sonora,
  La beleco ne pereos al Hitler-Satano!
  
  Nia rusa parto estas venki senĉese,
  Kvankam la faŝisma armeo ne scias la nombron ...
  Kaj ni forte batis Adolfo en la makzelo,
  Laborista Moskvo venkiĝis al la svingo!
  
  Jam estas neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj,
  Ili flagras per sia nuda kalkano, kiel spuro de leporo...
  Komsomolaj membroj kuregas en batalo,
  Kredu, ke la malamiko ne vidos la tagiĝon!
  
  Ne donu kompaton al la faŝistoj en la batalo,
  Ilia armeo estos en la infero, kiel diablo en fajro...
  Ni ricevos rekompencojn el la manoj de Jesuo,
  Estos tre ferocaj, rusaj knabinoj urso!
  
  Se necese, ni turnos nin, ĉiuj montoj estas neĝkovritaj,
  Kaj ni staros en la universo de luma paradiza komunismo ...
  Malfermante pafon al ni feliĉe de la pafiloj de la Aŭroro,
  Kaj brutala faŝismo estis ĵetita en inferon!
  
  Stalingrado ne venkiĝis, ni rezistis sub ĝi,
  Kvankam hordo krevis el ŝtalo kaj infero...
  Knabinoj ĵetis nudpiedaj obusoj per siaj piedoj,
  Ĉar la Patrujo de Komsomolanoj estas unu!
  
  Mi kredas, ke ni estos en Berlino, kvankam estas malfacile,
  La nazioj havas "Panterojn", "Tigrojn", "Leonojn", "Ferdinand"!
  La knabino tiris la ĉenmaton sur sian ŝultron,
  Ĉar komsomolanoj en batalo estas feroca talento!
  
  La koro de la juna knabino estas donita al Jesuo,
  Ankaŭ, Lenin kaj Stalin vivas en pasia kredo ...
  Por ke ne estu plu lertaj duboj,
  Ni diru firme kaj forte, ke Adolfo estas kaput!
  
  Ni premos la drakprezidanton per glavoj,
  Kaj ni detruos lian bandon dum jarcentoj ...
  Ni piedpremos la faŝismajn hordojn de knabinoj per niaj piedoj,
  Plenumiĝu la lumo, sankta revo!
  
  Donu al homoj liberecon, iliajn pensojn kaj sentojn,
  Por ke la stelo brilu kiel la Suno de komunismo...
  Ĉar ni havos kaĉon kun butero tiel densa,
  La eterna juneco de nia fratino fariĝos ni por ĉiam!
  
  Ĉi tie venos la lumo, la Patrujo ekbrilos...
  La Patrujo estos en gloro por ni dum jarcentoj ...
  Ni staros supre, vi kredas komunismo,
  La forto de la rusa spirito, sciu, ke la batalanto estas bonega!
  
  Ĉi tie Rusujo pretas fariĝi pli afabla kaj pli bela,
  Kaj helpu la tutan mondon iri al la feliĉo de la paradizo ...
  Ni kapablas konkeri la universon eĉ randojn,
  La universo sen rando al la feliĉo de la fortoj alporti!
  
  Sed ne estos Rusio sub la kalkano de la malbona Reich,
  Ĉar li havas veran talenton por batalo ...
  En la danco de niaj knabinoj, al tiu horloĝo,
  Kion kredos la belulino ian rezulton!
  
  Baldaŭ venos la epoko de la radia suno,
  Kiam la gloro de la Patrujo grandioze floras...
  Nia armeo fame batalas kun la infera Wehrmacht,
  Kaj li povos forbalai la hordon de malbona Fritz!
  
  Saluton Sankta Lada, nia Dipatrino,
  Vi naskis Perunon, kaj Yarilon de jarcentoj...
  Senespera kaĉo ne ricevos fidon,
  Se vi elspezas multon, vi ne retenos vortojn!
  
  La plej grava reganto estas la granda Stalino,
  Lenin testamentis al li la plej saĝan vojon al Edeno ...
  Ĉar Jozef estas la reganto de la lumo,
  Kaj iu momento por homoj ideala!
  
  La nazioj ne povos trompi la Patrujon,
  Kaj fortranĉis Moskvon de Volgo, de Siberio ...
  Mi kredas je ĝi vivos - rusoj sub komunismo,
  Kaj la potenco de Adolf - mi forviŝos la knabinon!
  
  Baldaŭ estos venko, ĝi estas vera kiel la suno,
  Baldaŭ estos brilo, kiel la radioj de kvazaro ...
  Kaj kredu Rusion, la komunismo disvolviĝos,
  Nu, se vi ne kredas min, prefere silentu!
  
  Scienco baldaŭ revivigos la mortintojn de komunismo,
  Ŝia saĝeco estas senlima, tiel granda kiel kvazaro ...
  Ni venkos la faŝistojn per nia bona animo,
  Ni ne cedu al la tento de la ora sako!
  
  Nu, mallonge ĝi pasos, ĉi tio estas infera tempo,
  Ni knabinoj eniros Berlinon ruĝe...
  Kaj finiĝos nia senlima ŝarĝo,
  Ĉar ni prenos nian feliĉon per batalo!
  . ĈAPITRO 17
  Post la kurado, la ses ekdormis. Ili dormis ĝuste sur la pajlo, en la plej ordinara garbejo. Fakte, la grandaj militistoj de Rusio ne bezonas ŝtonajn ĉambrojn kaj orajn litojn. Ili havas sufiĉe da ordinara fojno, kiu estas tiel bonodora kaj bonodora.
  Knabinoj dormas kaj revas.
  Kaj Oleg Rybachenko ankaŭ revas pri unu, tre specifa, kaj sufiĉe malvarmeta knabino;
  Memoroj pri la rakonto, kaj eble eĉ eta rakonto, estis interrompitaj.
  Angeliko flugis supren al la sekva budo. Sen pripensi dufoje, ŝi prenis la ulon kun la nudaj piedfingroj ĉe la kolhararo kaj klinis sin super lin, postulante, ke li donu al ŝi kelkajn grandajn picojn, kaj kelkajn varmajn hundojn kaj trilitran ujon kun Koka-kolao.
  Post tio, la knabino batis ŝin, nudan, rondan kalkanon al la juna vendisto en la mentonon. Li malŝaltis.
  Angelina eltiris la enspezon de la budo ridante, kaŝante ilin en sia zono, kiu pendis sur mallonga jupo.
  Alice notis:
  - Jen krima delikto - rabo per perforto!
  La ruĝharulo kantis responde:
  - Ho, kiel vi scias, ni estas varmega popolo,
  Kaj neeltenebla tenereco de bovido ...
  Sed ni amas bovidajn kadavrojn,
  Kaj grandega virino kun fajra hartondado eksaltis, kantante:
  - Ni amas bati homojn
  Ni amas venki homojn
  Kaj batu la sitelojn!
  Alicio iĝis gaja, kaj ŝi ankaŭ prenis kelkajn porciojn da fraga kaj ananasa glaciaĵo el la budo.
  Kaj ambaŭ knabinoj pluiris. Grupo da adoleskantoj aprobe fajfis vidante, kiel ili ĝojas pri tia spektaklo. Tamen, la spektaklo daŭris.
  Du privataj sekurgardistoj rapidis post Angeliko. Ŝi eĉ ne turniĝis, sed piedbatis unu el siaj nudaj kalkanoj en la sunplekson. Kaj la alia ĝuste tie en la mentono. Li estis miregigita.
  Unu el la brutuloj komencis tordiĝi pro doloro, kaj la alia simple svenis. Krome, la makzelo specife flugis. Ŝajnis, kvazaŭ ŝi moviĝus per sledmartelo, tiaj estas la murdaj kruroj de ruĝhara vulpino. En la sama tempo, ŝi ankaŭ estas diable bela kaj agresema.
  Alicio fajfis.
  - Vi estas malofta batalanto!
  Angelica respondis:
  - Unika! Eĉ la viroj de "Alfa" ne povas rezisti al mi sen armiloj!
  La blondulo kapjesis komprenante.
  - Tial, vi estas multe pardonita!
  La ruĝhara diablo pepis:
  - Ĉio neebla estas ebla mi certe scias! Malamikoj de urino kun sia nuda povo knabino!
  Kaj denove ridu...
  Alisa Selezneva pluiris kaj maĉis glaciaĵon. Neniu persekutis ilin. Nur unu knabo kuris al la ruĝharulo kaj petis aŭtografon. Ŝi skribis sur la poŝtkarto.
  Kaj ŝi kreskigis knabon de ĉirkaŭ dek tri jaroj ĉe la kolo, kiel katido. Kaj ĵetis ĝin supren kaj tiam kaptis ĝin. Vidinte, ke la knabo ridas, ŝi donis mil rublojn el tiuj, kiujn ŝi kaptis en la budo kaj kapjesis:
  - Bone farita! Vi ne timis!
  La knabo kantis:
  - Li estos kuraĝa
  Kiu trifoje jare...
  Falĉas per sabro
  Nokte Tryn -herbo!
  La knabinoj denove kuris al la palaco de la oligarĥo. Ne restas tiom da.
  Alico pensis, ke ŝi havas partneron laŭ sia maniero. Kvankam foje ŝajnas freneza. Ĝenerale, la vivo estas bona kiam oni ankoraŭ estas juna. Ĉi tie ili estas tiel feliĉaj kaj gajaj.
  Angeliko, dume, saltis supren kaj malsupren kelkajn fojojn kaj turniĝis en la aero. Ŝi estas knabino de tia vizaĝkoloro, ke oni ne povas rompi ŝin eĉ per sledmartelo. Kaj vera virino-bogatyr.
  La ruĝharulo ankaŭ agis en filmoj. Ludo de diversaj specoj de diabloj kaj inaj vampiroj. Ŝi precipe ŝatis la rolon de malbona Diino, kiel Kali. Ŝia aspekto estas tiel brila, kaj ŝia natura kapablo en luktosporto.
  Ŝia patro, profesoro kaj evidenta psikopato, volis fari monstron, kaj li sukcesis.
  Angelica sukcesis amasigi multajn aferojn en sia tre turbula vivo. Sed kio ne mortigas vin igas vin pli forta.
  Tiel ĝi saltas, kaj faligas korvon sur la muŝo, kun sia nuda kruro. Nur plumoj flugas en malsamaj direktoj.
  Kaj, kompreneble, ne kanti;
  Mi estas Ĉernobog, filino de la malbona Dio,
  Mi kreas kaoson, mi semas detruon...
  Mia grandeco ne povas esti venkita,
  Nur furioza venĝo brulas en la animo!
  
  Kiel infano, mi volis bonan knabinon,
  Ŝi skribis poemojn kaj nutris katojn ...
  Ellitiĝis frue matene
  Super ĝi flirtis, flugiloj de keruboj!
  
  Sed nun mi scias, kio estas malbono
  Kio malfeliĉigas ĉi tiun mondon...
  Kaj kion vi diras bona?
  Jen la detruo pasie amata!
  
  Kaj montris ŝian knabinecan fervoron,
  Ke la filino de Dio fariĝis brilanta...
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Ni montru forton, tre potencan!
  
  Granda Patro ĉi tiu Ĉernobogo,
  Li alportas kaoson, militojn en la universon...
  Vi preĝas al Svarog por helpi,
  Fakte, vi estas rekompencita!
  
  Tial mi diris: Savu la Eternulon,
  Lasu koleron boli en via koro...
  Ni konstruos feliĉon, mi kredas je sango,
  La utero pleniĝu ĝis la rando!
  
  Mi amas ruzon, malnobelon kaj trompon,
  Kiel trompi Stalin la tiranon...
  Oni ne povas hontigi
  Kaj kiom da nebulo estas en la mondo!
  
  Ĉi tie mi proponis fari fortan movon,
  Unu bato por detrui la malicon...
  Sed tre nigra Dio enamiĝis,
  En ĉiuj aferoj, kaj ĉi tiuj kaj la postvivo!
  
  Kiel mi montriĝis alkutimiĝinta al malbono,
  Kaj en la koro de kolero, furioze nutrita...
  Malaperis avido al ĝojo, bono,
  Tuj kiam kolero penetris de la piedestalo!
  
  Kaj kio pri Stalino - li ankaŭ estas malbona,
  Pri Hitlero, do ne estas demando...
  Ĝingis-Ĥano estis tiel bonega bandito
  Kaj kiom da animoj li sukcesis kripligi!
  
  Do mi diras kial bonteni,
  Se ne estas la plej eta memintereso en ĝi ...
  Kiam vi estas pego - via menso estas ĉizilo,
  Kaj malaperis kiam stultaj pensoj!
  
  Do mi diras al mi mem kaj al aliaj:
  Servu la potencon kiel nigra inko...
  Tiam ni konkeros la vastaĵon de la universo,
  Ondoj trarompos la universon!
  
  Ni faros malbonon tiel forta
  Ĝi donos al kolero senmortecon,
  Tiuj, kiuj estas malfortaj en spirito, estas jam forblovitaj,
  Kaj ni estas la plej fortaj homoj kredas je tio!
  
  Resume, ni ĉie fariĝos pli fortaj,
  Levu la glavon de sango super la universon...
  Kaj nia kolero ankaŭ estos kun ŝi,
  Ni ricevos alvokiĝon plenan de sorto!
  
  Resume , mi estas fidela al Chernobog ,
  Mi servas ĉi tiun malhelan forton per mia tuta koro...
  Mia animo estas kiel flugiloj de aglo
  Tiuj, kiuj estas kun la Nigra Dio, estas nevenkeblaj!
  Alico ridis kaj rimarkis:
  - Bonega poemo!
  Angelica konsentis pri tio ....
  Ĉi tie ili kuras ĝis la palaco de Moses Sterling . La palaco vere aspektas majesta eĉ de ekstere. Grandega, alta kaj abunda.
  Kaj statuoj kaj fontanoj.
  Alico eĉ fajfis:
  - Kiom kostas tio!
  Angelica konsentis.
  - Ĝi kostas multe da sango, ŝvito kaj larmoj!
  La blonda knabino kun rideto rimarkis:
  - Foje ŝvitado estas eĉ utila!
  La ruĝharulo ridis... La palaco ankaŭ havis orumitajn kupolojn, kvankam sen krucoj, kaj ne estis malsupera laŭ grandeco ol la Sankt-Peterburga vintra, sed ĝi estis pli alta.
  Tia refilmigo kostis almenaŭ plurajn miliardojn da dolaroj, kaj Alico nur fajfis subspire.
  Ĉi tie loĝas homoj.
  Ĉe la enirejo, la knabinoj estis renkontitaj de sekureco. Grandegaj uloj en korpokiraso, kun maŝinpafiloj kaj walkie-talkioj. Germanaj Paŝtistoj ĉirkaŭkuris. Vere, ili rapide eksilentis, kiam Angeliko rigardis ilin. Kaj ili ĝemis pro timo.
  Oni povas vidi, ke la giganta ruĝhara knabino estis konata al ili, do ili senprobleme lasis ilin trairi.
  Ili nur petis viŝi siajn nudajn, polvajn, graciajn, knabinecajn krurojn sur malseka tegaĵo per bonodora spongo.
  Tiam la knabinoj eniris la barilon. Riĉa ĝardeno kreskis, kun tre grandaj kaj abundaj floroj. Fontanoj kun orumitaj statuoj batas en alteco. Kaj en la centro estis statuo de Samson - ankaŭ orumita kiel tiu en Peterhof, sed trioble pli granda. Kaj la jeto ĉe la fontano batis trioble pli alte - ĝi estis pumpita per elektronika pumpilo. Krome, la statuo kaj la Leono kaj Samson havis okulojn faritajn el artefaritaj diamantoj. Kaj ĝi estas tre bela.
  Alicio aspektis larĝe okule. Estas tia kaskado de akvofaloj kaj sovaĝa lukso. Evidente, Moseo ne estas purmana, li sukcesis kapti tiom multe.
  Kaj sub la nudaj piedoj de la knabinoj estas orumita kahelo.
  Angeliko marŝis memfide kaj ĵetis tenan rigardon, penante preni ĉion kaj kapti en sian monujon.
  En la palaco mem troviĝas ankaŭ multe da orumado kaj diversspecaj portretoj - tuta galerio kaj pli ol unu. Ĉi tie kaj Picasso, kaj Salvador Dali, kaj la antikvaj majstroj, kaj Van Gogh. Kaj multaj malsamaj figuroj de epokoj. Ĉio aspektis tre mojosa kaj sporta.
  Kaj plurkolora mozaika planko kaj multaj servistoj. Alicio rimarkis, ke la plankoj estas blokitaj aŭ knabino aŭ knabo ne pli aĝa ol dek kvin, kiel ili servis. Krome, ili elektis belajn adoleskantojn, aŭ knabinojn.
  Estas multaj ĉambroj. Altaj plafonoj, kaj sep etaĝoj, sen kalkuli la kelon, kiu ankaŭ iris plurajn nivelojn profunde kaj ankaŭ distingiĝis per lukso. La kosto de la palaco kaj ĉio en ĝi jam valoris dekojn da miliardoj.
  Kaj Alico murmuris surprizite:
  - Kaj kio pri la impostpolico?
  Angelica notis:
  - Ĉi tio ne estas unu Moseo-mono! Estas tuta familio kaj korporacio de klanoj. Ĝenerale ĉi tie la diablo mem rompos sian kruron. La oligarkio kreskis kune kun la aŭtoritatoj, do la kliento povas esti tre malsama.
  Moses Sterling renkontis la knabinojn en la tronĉambro. Eble ĉi tio ne estas la plej bona ideo. Kalva, portanta malhelajn okulvitrojn kaj frakon, li aspektis pli kiel parodio de la reĝo. Alicio, kiu estis unu metron sepdek kvin, montriĝis pli alta ol Moseo, kiam li fariĝis dek kvin centimetroj. Kaj Angelica estas entute giganto kun siaj du metroj kaj kelkaj centimetroj ankaŭ ĉe la supro.
  Li singarde rigardis flanken kaj ne etendis la manon al Angeliko. Ŝajne, li jam konis la ruĝharulon. Sed li manpremis Alicion kaj diris ame:
  - Vi estas mirige bela!
  La blonda enketisto sarkasme respondis:
  - Kaj vi estas mirinde riĉa!
  Moseo kapjesis konsente.
  - Mi estas la plej riĉa viro en la mondo .... Kvankam mi pendas sur la hoko!
  Angelika demandis kolere:
  - Ĉu vi mendis Roman Abramov?
  La oligarko balancis la kapon.
  - Kompreneble ne!
  La ruĝharulo rimarkis logike:
  - Sed vi estis la dua, kaj nun la unua! Kaj jam dudek jarojn vi batas kun li!
  Moseo respondis logike:
  - Ne estas akceptite solvi kazojn per murdo je ĉi tiu nivelo! Estas ekskludite, ke mi aŭ Roman farus tian aferon koncerne min!
  Angelica grumblis:
  - Kiu do mortigis?
  La oligarko levis la ŝultrojn.
  - Estas al la esploro konstati!
  Alico rimarkis ridetante:
  - Interese... Ĉu vi estas edziĝinta?
  Ankaŭ Moseo ridetis, klare ne per la dentoj:
  - Mi estas vidvo!
  La knabinoj ridis.
  "Kaj se la murdinto ankaŭ vin mortigos?"
  La oligarko levis la ŝultrojn.
  - Jen do la volo de pli altaj potencoj!
  Alico demandis mallaŭte:
  - Ĉu vi estas ortodoksa?
  Moseo ridis.
  - Mi estas agnostika!
  Angeliko kapjesis kun malbona rideto.
  -Ĝuste! Konsideri la Biblion kiel la vorton de Dio estas stulta!
  Moseo levis la brovojn kaj demandis:
  - Kial ĝi estas stulta?
  La ruĝhara vulpino logike rimarkis:
  "Ĉar la ĉielo en ĝi havas la malmolecon de spegulo!"
  La oligarko ridis kaj diris:
  - Prave! La ĉielo havas la malmolecon de spegulo, kaj speguloj tiam estis faritaj el metalo! Estas klare, kion oni volis diri!
  Angeliko diris ridante:
  Kial vi tamen ne estas ateisto?
  Moseo rimarkis kun rideto:
  - Mi ne estas tiom pli saĝa kaj pli bona ol la ceteraj, por ne kompreni, ke mi multrilate ŝuldas mian riĉaĵon al pli altaj potencoj!
  Alico kapjesis konsente.
  - Sukceso en komerco estas naŭdek-procenta sorto kaj dek-procenta diligento kaj talento!
  La oligarko rimarkis kun rideto:
  - Eble! Sed kun ajna sukceso, la menso estas bezonata. Alie, ĉio preterpasos la fingrojn!
  Angelica komentis kun rideto:
  - Ĉu ni manĝu manĝon? Ion ni dirus sur malplena stomako!
  Moseo premis la butonon sur la stirstango, kiun li tenis en siaj manoj. Estis ĉarmaj knabinoj kaj belaj knaboj ĉeĥe kaj pantaloneto. Ankaŭ la knabinoj havis nudajn krurojn, la ĉeĥoj en kiuj ili paŝis preskaŭ silente. Kaj tiam el la planko eliris tablo, briletanta pro nigra sandalo. Kaj servistoj kaj servistinoj komencis meti sur li orajn pletojn da manĝaĵo kaj platenajn vazojn kun trinkaĵoj.
  Alico, iom embarasita, demandis:
  - Kaj kial ĉiuj knaboj estas tiel junaj, en lerneja aĝo kaj ne plenkreskuloj, kaj ankaŭ la knabinoj estas kiel studentoj?
  Moseo honeste respondis:
  - Junaj korpoj kreas aŭron, kiu rejuniĝas. Sciu, mi fariĝis milionulo sub Breĵnev, do mi havas multajn jarojn!
  Angeliko kapjesis.
  - Vi baldaŭ estos sepdekjara! Kaj vi volas festi vian datrevenon en granda maniero!
  La oligarko kapjesis kaj rimarkis:
  - Eble eĉ kun geedziĝo tamen...
  La ruĝharulo kolere komentis:
  - Edziĝu kun mi! Mi ĉiam povas protekti vin!
  Moseo balancis la kapon.
  - Vi turmentas min en la lito! Ĝenerale, kiel vi nomiĝas juna partnero?
  La blondulo respondis:
  - Mi estas Alico! Kaj la nomo estas Selezneva!
  Moseo vigle kapjesis.
  - Bonega nomo kaj familinomo. Neniam eĉ ĉe konkursoj kaj spektakloj mi vidis tiajn belajn knabinojn kiel vi. Eble vi volas edziĝi kun mi?
  Alicio estis embarasita kaj ruĝiĝis:
  - Sed ni apenaŭ konas unu la alian!
  Moseo ridis kaj rimarkis:
  - Kaj pro mono? Iu ajn saltus je ĉi tiu ŝanco!
  Alico levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Mi rolis en amaso da filmoj kiel infano, kaj publikigis multajn rakontojn kaj romanojn en revuoj. Kaj mi havas monon por ekzemple travojaĝi la mondon kaj manĝi bongustaĵojn. Kaj la palaco? Kial mi bezonas personan palacon, se estas bona apartamento en Moskvo?
  La oligarko notis:
  - Riĉeco donas multajn avantaĝojn kaj ŝancojn, sed ĝi ankaŭ naskas hemoroidojn!
  Angeliko kantis ridante:
  Se vi volas esti riĉa
  Se vi volas esti feliĉa...
  Restu knabo kun ni
  Vi estos nia reĝo
  Vi estos nia reĝo!
  Moseo kapjesis kun kalva kapo:
  - Vi estas nur sireno! Ĉu vi volas, ke la knaboj donu al vi piedmasaĝon?
  Angeliko kapjesis.
  - Ili masaĝu miajn plandojn!
  Moseo metis la manon en sian zonon kaj elprenis monon. Mil-dolaraj biletoj brilis en ringoplena mano.
  La oligarko sugestis:
  - Donu Alicion, mi karesos viajn krurojn, kaj vi ricevos cent mil dolarojn pro tio!
  La blondulino ofendiĝis:
  - Kio mi estas malĉastulino?
  La ruĝharulo tuj enpuŝis:
  - Vi estas freneza! Nur karesu la krurojn kaj cent mil! Eble ni povas fari filmon per ĉi tiu mono!
  Alicio, kiu ne estas kontraŭ fari sian propran filmon kaj longe revis pri ĝi, tuj konsentis:
  - Bone, sed nur la kruroj!
  Moseo donis al ŝi la pakaĵon. Alicio enŝovis ĝin en sian monujon. Kaj nun ŝiaj nudaj plandumoj komencis sulki la manojn de viro ne de lia unua juneco. Kaj Angeliko havis du junulojn de ĉirkaŭ dekkvin jaroj kun blondaj haroj, kiuj ankaŭ masaĝis siajn membrojn.
  La ruĝharulo tre ŝatis ĝin kaj ŝi ridetis. Belaj knaboj kaj ili havas lertajn fingrojn.
  Alicio ne estas tiel kontenta, sed pro cent mil dolaroj, vi povas elteni. Krome, la oligarko povas rakonti ion alian.
  La blondulino demandis
  - Tio estas kiu estis konsiderata la ĉefa konkuranto de Roman Abramov post vi?
  Moseo levis la ŝultrojn.
  - Koste de kontraŭulo numero du, estas deko da konkurantoj samtempe. Sed mi konsilus al vi komenci per Johann Koch.
  Alicio estis surprizita
  - Kial kun li?
  La oligarko logike rimarkis siamaniere:
  - Por li Roman Abramov estas ne nur danĝera konkuranto. Foje, li forbatis amatinon de Johann . Tamen, Koch kutime ne frekventas murdon. Sed li havas plian motivon!
  Angelica palpebrumis kaj rimarkis:
  -Se vi volas trovi mortiginton - serĉu motivojn! Nur estas tro multaj, kiuj volas Romani ĉi tie - ellasi la intestojn!
  Moseo notis kun ĝemo:
  - Kaj mi ne malpli!
  Angelica sugestis:
  - Kaj se vi unue trovos la murdinton? Tamen, pruvi la kulpon de la kliento ĝis la murdinto estas kaptita estas preskaŭ neeble!
  La oligarko denove levis la ŝultrojn.
  - Ĝi estas plena de nebulo! La identeco de la murdinto ne estas establita!
  Angelica ridis kaj rimarkis kun subrido:
  - Jes, estas interese. Tamen, la identeco de la murdintoj kiuj mortigis Listjev ankaŭ ne estis establita!
  Moseo rimarkis kun ĝemo:
  "La murdo restas nesolvita. Kaj eble ĉar la murdintoj estis talentaj amatoroj. Kaj tiam la murdinto, eble tute ne profesiulo, sed denaska murdinto!
  Alico notis kun ruzo en sia voĉo:
  - Murdinto ne estas murdinto. Ĉi tiu estas homo, kiu gajnas monon tiamaniere. Lia profesio estas kruela, sed ne havas sencon por li esti denaska murdisto!
  Angelica ridis kaj rimarkis:
  - Sed mi povus trairi miajn fingrojn laŭ la kolo kaj homo mortus pro apopleksio. Kaj eĉ ne unu ekzameno pruvos, ke ĝi estis murdo, ili konsideros, ke tio estas natura kaŭzo!
  Moseo nevole retiriĝis de Angelica, rimarkante:
  - Vi estas terura virino!
  La giganta knabino ridis kaj rimarkis:
  - Mi estas la Diablo en la karno!
  Alicio havis ĉi tion por diri:
  - Kaj se ni supozas, ke la kliento estas el la familio de Roman Abramov?
  Moseo kapjesis tion.
  - Jes, eblas ... Lia filino estas malĉastino kaj ŝanĝiĝas kiel gantoj de Bonfreudes ... La filo estis ekskuzita plurfoje de la speciala lernejo kaj la kolonio. Eksedzino estas drogulo. Ĉi-lasta estas pli juna ol ŝia filino kaj filo. Estas multaj motivoj ĉi tie. Kaj lia frato ankaŭ estas la sama speco. Iama ŝtelisto bofamiliano, kaj nun vicministro. Li eble ankaŭ havis motivojn. Jen tia familio de la oligarko... Kvankam la mia ne estas pli bona.
  Angeliko kapjesis ridante.
  - La nepo de Moseo finiĝis en speciala lernejo. Avo malpermesis senkulpigojn, kaj ne estas amuza!
  Sterling rimarkis:
  - Ĉi tio estas tre bona speciala lernejo, kvankam ĝi fariĝos homo, ne drogulo!
  Alicio fajfis kaj rimarkis:
  Jes, aferoj fariĝas pli komplikaj!
  Moseo kapjesis konsente.
  - Ĉi tie la avantaĝoj disiĝis en multaj versioj. Ne, vi ne povas malfermi ĉi tiun kazon!
  Angélica kolere grumblis kaj kantis:
  - Atletoj furioze rapidas en batalon,
  Ĉiuj pasie kredas je venko!
  Ja mi havas ajnan maron, la maro estas ĝisgenue!
  Post ĉio, ajnaj montoj, montoj, dependas de mi!
  Alicio volis diri ion. Sed la ruĝharulo kapjesis kaj etendis sian manon en la kruron de ŝafido kaj diris:
  - Ni manĝu unue!
  La blondulo kapjesis.
  - Ni manĝu!
  Ŝi memoris pafi kiam ŝi pozis kiel knabino kun alumetoj. Ankaŭ nudpiede, kvankam falsa neĝo. La plej malbona afero, por ke ŝi pli bone eniru la rolon, oni donis al ŝi nur pecon da nigra pano kaj tason da lakto tage, kaj ŝi estis devigita multe piediri. Kaj Alico tiam multe malpeziĝis. Sed fakte, ĉi tio estas sufiĉe la rolo.
  Sed realisma pafado diros nenion. Estas bone, ke la pafado estis sur la Nigra Maro, kaj la neĝo ne estas reala. Kaj tial ŝi forte frapis la krurojn sur siaj ŝtonetoj. Kaj ŝiaj kaloj fariĝis malglataj, tiel ke ili kovriĝis per malmola krusto, kaj la kaloj estis tiel jukaj. Mi devis ŝmiri ilin plurfoje tage, por ke la fendoj ne sangu.
  Kaj la sento de malsato estas tiel turmenta. Post filmado, ŝia patrino eĉ faris skandalon, ke la knabino preskaŭ estis mortigita. Kvankam ĉi-foje la kritiko estis kontentigita. Suferanta kaj malsata knabino, kun faligitaj kruroj rezultis bone.
  Alicio certe aprezis ĝin. Sed vere, labori en la kinejo estas kolosa laboro kaj foje oni devas vere suferi.
  Ekzemple, la knabo Slavka, nuda ĝis la talio, estis pelita nudpiede tra vera frosto. Nur la kruroj de la pioniro estis ŝmiritaj per alkoholo por ne frostiĝi. Kaj ili ankaŭ daŭrigis malsatan dieton, por ke la pioniro ne aspektu diketa post la nazia malliberejo.
  Moseo rimarkis:
  Kion vi pensas Alicio?
  La blonda knabino komentis:
  - Estas multe da sufero en la mondo!
  La oligarko kapjesis.
  - Jes, multe... Sed multe da amuzado! Ĉu vi volas rigardi la knabojn batali per gantoj?
  Angeliko malestime snufis.
  - Mi jam vidis sufiĉe da knaboj kaj knabinoj en gantoj... Nun, se nur la batalo estus kiel en antikvaj tempoj kun veraj glavoj kaj ponardoj!
  Moseo rikanis.
  - Ĉu vi volas ĝin? Mi povas aranĝi! Cetere, vi Angelica partoprenis en la bataloj per armiloj. Do ĉu ne?
  La ruĝharulo kapjesis.
  - Jes, kaj pli ol unu fojon! Ili multe pagas por tio, kvankam tiaj bataloj estas malpermesitaj de leĝo!
  La oligarko rimarkis kun rideto:
  - Sed tio estas la beleco de ĝi! Ni ne havas leĝojn!
  Angelika kolere bojis:
  "La leĝoj ne estas skribitaj por mi!"
  Kaj la knabino komencis manĝi, tenante tranĉilon kaj forkon per la nudaj piedoj. Kiu aspektis sufiĉe amuza.
  Moseo rimarkis kun rideto:
  - Vi estas saĝa kiel simio!
  Angelica, en respondo, ĵetas tranĉilon kun sia nuda piedo, kaj fortranĉas la ampolon sur la lustro. Tiam li kantas:
  - Rompi, dispremi kaj disŝiri,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo!
  Alico rimarkis ridetante:
  - Ĉi tio estas klaso! De kiu tribo vi estas?
  Angeliko kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Niaj idoloj estas kovritaj de sango,
  Niaj dioj estas dioj de milito!
  Tiam ili vokis Moseon... La trilo estis urĝa voko. La oligarko riverencis al la knabinoj kaj ĝentile diris:
  - Vi povas resti ĉe mi dum kelka tempo! Vi estos amuzita, kaj mi havas urĝan komercan kunvenon!
  Angelica komentis kun rido:
  - Mi ne rapidas! Mi instruu al la knaboj kiel batali por nun, kaj vi povas kaŝi vin kie ajn vi volas!
  Moseo kapjesis kaj konfirmis:
  - Ho certe! Nur ne mortigu ilin! Mi revenos baldaŭ!
  Alisa Selezneva kapjesis.
  Ni ne enuos, kredu min!
  Kaj la knabino palpebrumis al la oligarko!
  . ĈAPITRO 17
  La milito, kompreneble, ankoraŭ ne finiĝis. La turka armeo kiu invadis Rusion estis detruita, kiel estis la multnombra floto. Ĉi tio kompreneble faras impreson sur ĉiuj batalantoj kaj militistoj tra la mondo senescepte.
  Kaj tre grava impreso.
  Sed, kompreneble, la rusa armeo devas liberigi Balkanion de la otomana jugo.
  Kaj amaso da homoj kunvenas. Jen granda armeo ankoraŭ formiĝas.
  Kaj prepariĝas por ĵeti en Rumanion. Eta trupo tamen jam moviĝas en la Danuban Delton. Tie estas nur tridek kvin mil soldatoj. Kaj ili konvenis en la turka landlima fortikaĵo.
  Oleg Rybachenko kaj lia teamo iris sur la atakon. La batalo estis pasema.
  La knabo prizorgis la ventomuelejon per siaj glavoj, dehakante la kapojn de la otomanaj soldatoj. Kaj tiam li ĵetis murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Tiam la infano prenis ĝin kaj fajfis.
  Korvoj denove falas sur la turkaj soldatoj.
  Kaj la knabino Margarita faligas la otomanoj. Ŝi estas ekstreme batalema kaj kantas ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Kredu min, Pipi estas granda parenco...
  Mi flosas sur la ondoj de malvarmeta etero,
  Mi ne donos al vi ripozon, nek horon, nek tagon!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetos mortigajn kaj tre venenajn pinglojn.
  Post tio ankaŭ la knabino fajfos, kaj la korvoj, sveninte, ramis la kraniojn.
  Jes, senmortaj infanoj prenis la otomanoj malvarmetaj.
  Natasha tamen ankaŭ tranĉas per glavoj. Kaj kun nudaj piedfingroj, li ĵetas tiajn donacojn de detruo.
  Kiuj detruas multajn turkojn.
  Kaj tiam Nataŝa prenis ĝin de siaj skarlataj cicoj kvazaŭ ĝi estus fulmo. Kaj tiom da turkoj tuj forbrulis. Ŝi estas tre mojosa knabino. Ĝi havas multe da energio en ĝi.
  La knabino kantis:
  - Neĝoŝtormo kantis al vi kanton,
  Dormu Melagro, adiaŭ, adiaŭ, ĝis!
  Konstruis ŝtupetaron
  Kaj kadavroj trans la rando!
  Zoja diris ridante, frakasante siajn malamikojn per siaj glavoj. Kaj la knabino ankaŭ ĵetas diskojn per siaj nudaj piedfingroj, kiuj mortigas malamikojn. Kaj dehakis iliajn kapojn.
  Kaj tiam la frambocicoj de la knabino estos martelado kiel malamiko. Kaj precipe kiam la murdinto, kaj ekstreme detruaj pulsaroj rapidas. Do ne estas maniero rezisti tian militiston.
  Zoja siblis:
  - Mi veturigos vin al la ĉerko!
  Kaj ŝia nuda, ronda kalkano prenis la otomanan generalon kaj prenis ĝin en la mentonon.
  Aŭgusteno ankaŭ batalas kun grandega amareco. Kaj la knabino ankaŭ tranĉas per glavoj, kiuj estas tre longaj en la ĝusta tempo. Kaj tiam ili mallongigas.
  Tiam la knabino sendas el rubenaj cicoj, tutajn fluojn de hiperplasmo, kiuj bruligas ĉion.
  Kaj la nudaj piedfingroj prenis kaj ellasis bumerangon en formo de kvinpinta stelo, kiu detranĉis la kapojn de la otomanaj soldatoj.
  Kaj Aŭgusteno kantis:
  - Gloro al Rusio, Gloro,
  caro Aleksandro vi estas nia...
  Granda Familia Potenco,
  Kaj kion vi ĝemas ebria?
  Svetlana ankaŭ batalas kun furioza premo. Kaj multaj otomanaj soldatoj estas tranĉitaj. Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis ion ege mortigan.
  Kaj tiom da turkoj laŭvorte perdis la kapon.
  Kaj tiam la fragaj cicoj liberigos tre grandajn blobojn kun detrua kaj unika energio. Kaj ke ili figure bruligis tutan batalionon al skeletoj.
  Kaj ŝi kukis:
  - Dio gardu la reĝon
  Li estos glora...
  caro Aleksandro,
  niaj Romanov-oj...
  Vi detruas ĉiujn malamikojn
  forta suvereno,
  Reĝo de la Filo de la Familio,
  Vi venkos!
  Fame prenis ses por la turkoj. Per rapidaj batoj kaj svingoj de glavoj, kaj ĵetoj de nudaj piedoj, same kiel fulmoj el skarlataj cicoj, ŝi malbaris la fortikaĵon.
  Post tio, la kaptitaj turkoj plurfoje kisis la nudajn piedojn de la knabino.
  Oleg Ribaĉenko sulkigis la brovojn. Li ne ŝatis ĝin. Kaj la knabinoj, kiam iliaj nudaj plandumoj frapis, ĝi ŝaltis. Kaj ili laŭvorte kuis pro ĝojo. Vere, du junulinoj - ankaŭ turkaj kaptitoj genuiĝis kaj proponis al la knabo siajn kisojn.
  Oleg permesis al ili frapi siajn lipojn sur sian bebon, rondan kalkanon. Ĝi estis iom tikla kaj sufiĉe agrabla.
  Tiam la knabo ordonis al ili leviĝi kaj diris, ke ili povas iri kien ili volas.
  La virinoj diris, ke iliaj edzoj estis mortigitaj kaj havis nenien kien iri. Kaj ke ili dezirus, ke la juna kavaliro prenu ilin kiel edzinon.
  Oleg diris, ke ĝis nun, laŭ la leĝo, li ne povas preni ilin, sed li trovos bonajn svatintojn por ili inter rusaj soldatoj.
  Aŭ eble oficiroj. La virinoj konsentis.
  Oleg alproksimiĝis al Nataŝa kaj rimarkis:
  - Estus bone establi poligamion en Rusujo!
  La knabino konsente kapjesis.
  - Kompreneble, estas bona ideo!
  Aŭgusteno, elmontrante la dentojn, kontraŭis:
  - Pli bona poligamio! Por mi dek edzoj ne sufiĉas!
  La knabinoj, kompreneble, ridis. Kaj Svetlana kaptis la nazon de la otomana oficiro per siaj nudaj fingroj de siaj tenacaj kruroj. Li kriegis pro doloro. La knabino forte premis.
  Oleg ridis kaj rimarkis:
  - Vi fikos viajn edzojn ĝismorte!
  Augustine konsentis kun tio:
  - Jes, ne al morto, sed kompleta neniigo en la lito!
  Nataŝa kapjesis kun rido.
  - Viroj devas multe labori por kontentigi nin. Kaj la militisto ridis.
  Kaj la knabinoj unuanime kaptis la nazon per la nudaj piedfingroj, kaj forte premis ilin. Kaj tiel krampitaj ke laŭvorte naĝis iliaj komponantoj. Kaj estis tiom da kriado kaj hurlado.
  Tamen tio ne estis ĉio. Augustine elektis el inter la kaptitoj plurajn belajn adoleskajn knabojn. Senvestis ilin preskaŭ al la nago kaj ligis ilin al stangoj, ŝi komencis bati ilin per vipo. Ŝi ŝatis ĝin.
  Aliaj knabinoj ankaŭ komencis bati brunajn adoleskantojn. Ĝi ŝaltis ilin. La knaboj havis ankoraŭ puran, ĉokoladan haŭton, kaj ili estis belaj, apenaŭ nur la antenoj komencis trarompi. Kaj ili estas vipataj senkompate, tiel ke la haŭto krevis kaj sango verŝis. Kaj tiam la terminatoraj knabinoj alportis torĉojn kun fajro al la nudaj piedoj de la knaboj, kaj igis ilin muĝi pro doloro.
  Oleg Rybachenko indignis:
  - Kion vi faras? Kial vi ĉikanas adoleskantojn!
  Kompreneble, Oleg, estante en infana korpo, ne povis nomi infanojn tiujn, kiuj aspektis pli maljunaj ol li mem.
  Nataŝa honeste respondis:
  - Ni estas tiel ŝarĝitaj kun la potenco de la Nigra Dio!
  Aŭgusteno konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Jes, por havi la potencon de neniigo, oni devas montri sadismon. Kaj ĉi tio estas la ĉefa punkto!
  Kaj la ruĝhara militisto komencis kanti, kun furiozo, piedpremante ŝiajn nudajn, fortajn krurojn;
  Mi estas Ĉernobog, filino de la malbona Dio,
  Mi kreas kaoson, mi semas detruon...
  Mia grandeco ne povas esti venkita,
  Nur furioza venĝo brulas en la animo!
  
  Kiel infano, mi volis bonan knabinon,
  Ŝi skribis poemojn kaj nutris katojn ...
  Ellitiĝis frue matene
  Super ĝi flirtis, flugiloj de keruboj!
  
  Sed nun mi scias, kio estas malbono
  Kio malfeliĉigas ĉi tiun mondon...
  Kaj kion vi diras bona?
  Jen la detruo pasie amata!
  
  Kaj montris ŝian knabinecan fervoron,
  Ke la filino de Dio fariĝis brilanta...
  Ni konkeros la vastaĵojn de la universo,
  Ni montru forton, tre potencan!
  
  Granda Patro ĉi tiu Ĉernobogo,
  Li alportas kaoson, militojn en la universon...
  Vi preĝas al Svarog por helpi,
  Fakte, vi estas rekompencita!
  
  Tial mi diris: Savu la Eternulon,
  Lasu koleron boli en via koro...
  Ni konstruos feliĉon, mi kredas je sango,
  La utero pleniĝu ĝis la rando!
  
  Mi amas ruzon, malnobelon kaj trompon,
  Kiel trompi Stalin la tiranon...
  Oni ne povas hontigi
  Kaj kiom da nebulo estas en la mondo!
  
  Ĉi tie mi proponis fari fortan movon,
  Unu bato por detrui la malicon...
  Sed tre nigra Dio enamiĝis,
  En ĉiuj aferoj, kaj ĉi tiuj kaj la postvivo!
  
  Kiel mi montriĝis alkutimiĝinta al malbono,
  Kaj en la koro de kolero, furioze nutrita...
  Malaperis avido al ĝojo, bono,
  Tuj kiam kolero penetris de la piedestalo!
  
  Kaj kio pri Stalino - li ankaŭ estas malbona,
  Pri Hitlero, do ne estas demando...
  Ĝingis-Ĥano estis tiel bonega bandito
  Kaj kiom da animoj li sukcesis kripligi!
  
  Do mi diras kial bonteni,
  Se ne estas la plej eta memintereso en ĝi ...
  Kiam vi estas pego - via menso estas ĉizilo,
  Kaj malaperis kiam stultaj pensoj!
  
  Do mi diras al mi mem kaj al aliaj:
  Servu la potencon kiel nigra inko...
  Tiam ni konkeros la vastaĵon de la universo,
  Ondoj trarompos la universon!
  
  Ni faros malbonon tiel forta
  Ĝi donos al kolero senmortecon,
  Tiuj, kiuj estas malfortaj en spirito, estas jam forblovitaj,
  Kaj ni estas la plej fortaj homoj kredas je tio!
  
  Resume, ni ĉie fariĝos pli fortaj,
  Levu la glavon de sango super la universon...
  Kaj nia kolero ankaŭ estos kun ŝi,
  Ni ricevos alvokiĝon plenan de sorto!
  
  Resume , mi estas fidela al Chernobog ,
  Mi servas ĉi tiun malhelan forton per mia tuta koro...
  Mia animo estas kiel flugiloj de aglo
  Tiuj, kiuj estas kun la Nigra Dio, estas nevenkeblaj!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj eksaltis, ektiris siajn nudajn, graciajn krurojn en la aero kaj muĝis:
  - Kun la Nigra Dio nevenkebla!
  La knaboj estis ekviditaj kaj la knabinoj estis rostitaj preskaŭ ĝismorte. Tiam la malriĉaj, tranĉitaj kaj bruligitaj junaj turkaj soldatoj estis malligitaj kaj portitaj sur brankardon por resaniĝi.
  Aŭgusteno rimarkis kun grandĉevala rideto:
  - Ve, vi devas esti tia - bestoj!
  Oleg Rybachenko logike rimarkis:
  - Homo venkas la beston. La besto estas kruela, sed la viro estas saĝa!
  Zoja konsentis pri tio, ŝiaj haroj estis kiel printempa leontodo, hele flava.
  Kaj la knabinoj mem en nur maldika kalsoneto.
  Zoja prenis ĝin kaj pepis:
  - Estas bone esti besto,
  Kion diri!
  Sed ankaŭ ŝuldata
  Bolu bulojn!
  Pilkoj, pilkoj, pilkoj,
  Bolu bulojn!
  Pilkoj, pilkoj, pilkoj,
  Bolu bulojn!
  Jen la knabinoj...
  Oleg Rybachenko decidis iom malstreĉiĝi de ĉi tiuj pensoj. Kaj li komencis skizi en kajero tutan kajeron de flugilhavaj aforismoj. Jen kio distris de la abomeno kaj seniluziiĝo en tiaj, ĝis antaŭ nelonge, ĝi ŝajnis bela kaj dolĉa knabinoj;
  Ĉiu homo havas beston, sed ne ĉiuj havas leonon!
  Estas bone veki la beston en vi mem, estas malbone disĵeti!
  Ne estas malbone fariĝi besto, sed ne fetora kapro, malkuraĝa leporo kaj stulta azeno!
  Ne mirinde, ke la ruĝa koloro similas al oro, vulpa kutimo altiras monon!
  La vulpo estas bela, kaj la malsaĝulo ĉiam ĝojas pri ruĝo, eĉ se oni devas feki sangon!
  Plej ofte, la besto en homo vekiĝas per azena obstino, kaj grega menso!
  Ĉe la homo, la besto plej ofte similas boaon en la deziro gluti, kaj struton en soifo foriri de problemoj!
  
  Timo vekas veran beston en homo, nur de lepora raso kaj azena konsidero!
  Kiu vekas la beston en si en batalo, tiu povas fariĝi leono, nur kun senŝeligita haŭto, se li ne montras la saĝecon de vulpo!
  Eĉ ruza vulpo povas esti senhaŭtigita de tiu, kiu restas viro en iu ajn grego!
  Ĉiuj volas fariĝi reĝoj de bestoj, sed la leona kuraĝo estas la sorto de la elito, kaj nur la menso de azeno troviĝas ĉie!
  Vera vulpo ĉiam estas en ŝafa vestaĵo, kaj falĉas kiel virŝafo!
  Kiu estas virŝafo kun menso, iros al rostokrado!
  Se vi ne volas, ke via haŭto iru sur kolumon - fariĝu vulpo!
  Kiu estas vera vulpo, li kaŝas la helecon de la menso, kaj la splendon de la haŭto!
  La vulpo estas besto pli malgranda ol leono, sed multe pli mortiga!
  Inter la regantoj, vulpoj estas pli oftaj ol leonoj, sed plejofte kun azena vanteco kaj virŝafa konsidero!
  Kiu ne povas veki la tutan beston, alvokas la diojn per preĝo!
  Se vi volas iĝi pli proksime al Dio per forto, fariĝu almenaŭ vulpeto en pensoj, kaj leono en kuraĝo!
  Se vi volas vivi kiel homo, alprenu la inteligentecon de vulpo kaj la laboremon de ĉevalo!
  Ĉiu besto kapablas akiri sufiĉe, sed homo estas tia besto, ke ĝi neniam sufiĉas por li!
  Gisfera pugno estas bona, gisfera kapo estas pli malbona, kaj cerboj el betono estas tute malbonaj!
  Tiu atingo havas la forton de betono, kaj kies cerboj ne estas kaĉo!
  Ŝtala pugno kombinita kun ora koro igas soldaton en trezoron!
  Kiu havas ŝtalan volon kaj koron el oro, ne estos kovrita de rusto de maldiligento kaj korodo de memfido!
  Scienco estas la plej granda lumo, kiu povas blindigi la malklerulojn, sed igas la blindulojn vidi!
  Scienco postulas oferon, sed, male al ŝako, ĝi kompensas ne nur per mate!
  Se vi ne volas, estas malfacile plugi, lernu rajdi sur ĉevalo!
  Tiuj, kiuj ne scipovas rajdi ĉevalon, estas jungitaj al la sledo de aliulo!
  Kiu havas la inteligenton de ĉevalo, li ne scias kiel promeni ĉevalon!
  Ajna ĉevalino sukcesos lernante marŝi ĉevalon!
  Plej ofte ili iras per ĉevalo - malhelaj ĉevaloj!
  Kiu havas printempon en la koro, kaj kiu havas solidan unuan de aprilo!
  Ruĝa parolo ne estas por malklaraj cerboj, sed ofte kaŝas nigran animon!
  Kiu ne kredas je magio, estas kiel blindulo, kiu ne kredas je lumo, sed kiu senĉese sentas varmon!
  La plej mirinda afero en la mondo estas, ke ĝi ekzistas en milito de ĉiuj kontraŭ ĉiuj!
  Ĉio en la mondo estas bela siamaniere, ĉar eĉ bufo havas polurita haŭton kaj grandiozan profesion de ekstermisto de moskitoj!
  Se Dio ne estis pruvita per scienco, sed ĉu Satano ekzistas, ĉiutaga praktika sperto parolas pri tio!
  Estas malfacile kredi je Dio, sed eĉ pli malfacile fari sen Li, do ni kredu, ke ni mem povas fariĝi ĉiopovaj kaj akiri konfidon!
  En juneco, homo estas plena de energio kaj forto, maljuneco amasigas energion en sperton, kaj se estas forto, tiam la menso ne forvelkos!
  Kristanismo estas mola, sed la teno estas kiel ŝtalo, precipe se via kapo estas kiel ŝtono!
  Religioj allogas la daŭrigon de la vivo en la paradizo post la morto, sed ili kapablas transformi la realon en inferon!
  Vi povas kredi je io ajn, sed vi povas forŝiri ion ajn de kredulo!
  Vi povas kredi, sed estas pli bone ne kredi je tio, pri kio vi ne povas esti certa!
  La lumo de fido estas kiel kandelo antaŭ la serĉlumo de scio!
  Se vi ne volas akiri hara-kiri, vi estos samurajo en via animo!
  Samuraja fiero, sen samuraja kuraĝo ofte fariĝas hara-kiri!
  Estu kuraĝa kiel samurajo, sed ne alportu malzorgemon al hara-kiri!
  Soldato maskas sin por pluvivi, politikisto por profiti!
  Politikisto ĉiam estas malbona, ne ĉiam sukcesa, sed ĉiam trompa!
  Ne estas neprenitaj fortikaĵoj, neniuj batitaj generaloj, sed la nepenetrebla ĝangalo de la homa stulteco!
  Ŝtala pugno estas bona, cerbo farita el betono estas malbona, kaj menso sen imago estas kompleta fiasko!
  Pli bone esti eterna knabo ol eterna perdinto!
  Junaj jaroj estas pli bonaj ol maljuna korpo!
  Ŝtalaj muskoloj estas pli bonaj ol gisfera kapo!
  Kverka forto estas bona - kverka stulteco estas pli malbona, sed eĉ pli malbonas esti kompleta stumpo!
  Teni firme al la tero signifas ne esti kompleta stumpo!
  La plej forta teno sur la tero en iliaj manoj estas tute ne stumpetoj!
  Por ne esti elradikigita, ne kliniĝu por konsideri stumpon!
  Kreski tro frue estas pli bone ol maljuniĝi provizore!
  Estas bone havi alcistan sanon, sed ne lasu vin jungi!
  Infanaĝo estas mirinda tempo, sed ne kiam ĝi falas en ĝi!
  Kiu frue kreskas, tenas la junecon de la animo pli longe!
  Estas bone esti por ĉiam juna, estas pli malbone fali en infanaĝon!
  Estas bonege rigardi la mondon per infanaj okuloj, sed ne estu infaneca!
  Teni junecon por ĉiam ne signifas fali en infanaĝon por ĉiam!
  Kapabla knabo estas pli inventema ol brila maljunulo, ĉar malplena skribtabulo pli taŭgas por ĉefverko!
  Forto altiras, menso fortimigas, sed nur duope naskiĝas venko!
  Se vi ne estas vulpo, tiam ili senfeligos vian kolumon!
  Milito estas duonpatrino de soldato, sed ĉe ŝi, malkiel patrino, oni povas akiri seksan plezuron!
  Se vi ne volas esti azeno, lernu piedbati!
  Se vi ne instruos kiel pugi, vi por ĉiam restos ŝafo!
  La virŝafo ne estas tiu, kiu estas obstina, sed kiu ne scias kiel pugi!
  Esti gaja estas bona, fariĝi ŝafo estas malbona!
  Kapro povas esti vigla, sed obstino ĉiam igas vin resti en ŝafoj!
  Malmola frunto estas karakterizaĵo de virŝafoj, kiuj ne scias kiel pugi!
  Plej bona, kiu ne havas la obstinecon de virŝafo!
  Plej ofte senhaŭtigitaj de obstinaj virŝafoj!
  Vi ne vidos la oran felon, se vi estas ŝafo!
  La malmoleco de la frunto ne aldonas sekurecon, oran koron - financan bonfarton!
  La plej ruiniga trezoro estas koro el oro!
  Ora koro ne alportos korpan riĉecon, sed donos trezorojn por la animo!
  Fortaj muskoloj kongruas kun prudenta kapo, sed stulteco, ve, kun pezaj pugnoj!
  Oro estas mola metalo, sed kiel ĝi malmoligas la koron!
  Oro estas mola, sed bone forĝita en nepenetrebla egoismo!
  Oro estas mola, sed dispremas ajnan fortikaĵon, aŭ pli ĝuste titanon!
  La ora koro estas mola, la ora lano estas alloga, kaj la ora kuglo estas la plej mortiga afero en la mondo!
  Oraj lipoj, aŭ pli ĝuste, kolektas orajn monerojn, kaj ruĝa parolo kaŭzas sangoverŝadon!
  Ruĝa parolo altiras sangon pli certe ol fera magneto!
  Ŝtalo estas malmola, sed postulas mildecon en aplikado!
  Oro estas mola, sed sen malmola karaktero, ĝi rapide malpliiĝas!
  Malgrau sia moleco, oro amas malmolajn homojn kun forta karaktero!
  Oro brilas hele, sed venas al la poŝo, pli ofte el malhelaj faroj!
  Malhela animo kolektas helajn, orajn monerojn prefere ol ora koro plena de helaj pensoj!
  La malluma flanko altiras per la hela brilo de oraj moneroj!
  La plej helan oron minizas la malluma vojo kaj nigraj animoj!
  Sub la hela suno, kiu havas flavajn monerojn!
  Malplena monujo vere estas peza, sed plena postulas pezecon en la animo!
  Malplena monujo estas facile levebla, sed neeblas leviĝi kun ĝi!
  Malpeza, sen valora pakaĵo vi ne konkeros la pinton de sukceso!
  Oro, kvankam peza metalo, faras ĝin nekredeble facile grimpi al la supro!
  Por flugi ĝis la kresto de sukceso, vi devas pezi vin per ora rezervo!
  Oraj flugiloj estas pezaj por aviadilo, sed malpezaj por homo!
  La ora kiraso estas alloga rigardebla, daŭra al la tuŝo, facila por porti, ne rustiĝas, sed blindigas kun kompato!
  Ora kiraso ne estas malkonstruita, sed ĝi ja forblovas sian kapon pro aroganteco!
  La flava koloro de oro estas bela, sed la koloro de perfido estas pli abomena ol sterko!
  - La muso venkas la elefanton, kaj ruzo estas potenco! Nur ruzo estas donita ne kun musaj cerboj!
  La ruzo de la vulpo naskas helan venkon, kaj bonegan pelton kiel trofeon!
  Ju pli malgranda la celo, des pli malfacile ĝi estas trafi, des pli da ambicio, des pli facile estas kaptiĝi!
  Kiu interŝanĝas sin kontraŭ nikeloj - restas sen rompita denaro!
  Ne ŝanĝu por vivi per moneroj - vi malplivalorigos ekziston al rompita penco!
  Kiu estas vendita por rompita penco - ricevas nikelo!
  La promesoj de la oraj montoj ne valoras eĉ denaron!
  Aĉetinte la promesojn de la oraj montoj, vi restas sen rompita penco kaj kun batita nikelo!
  La Oraj Montoj estas la plej neatingebla el la pintoj!
  Montoj da oro estas minitaj per ŝtalo klingo, sub la ordono de tiu oni ne ŝanĝas sian opinion por nikeloj!
  Se la menso ne valoras eĉ denaron, la buŝo elĵetas ormontojn!
  Unue, politikistoj promesas montojn da oro, poste mi sendas ilin morti pro rompitaj moneroj!
  Politikisto, kiu promesas montojn da oro, ne alportas orajn ovojn!
  La politikisto ŝatas promesi la lunon, sed la vivo de la hundo estas garantiita avida por libera osto!
  Ne promesu orajn montojn, kaj vi estos transdonita por kupra penco!
  Se vi ne volas esti vendata por nikelo, ne promesu montojn da oro!
  Peono estas promociita, politikisto ne antaŭeniras sen la promeso de kariero, konsiderante vin peono!
  En politiko, kiel en ŝako, nur tempaj problemoj ekde la komenco, kaj mato estas konstante disdonata!
  Se vi sekvas la parolon de tiuj, kiuj promesas montojn da oro, vi bezonos orajn dentojn!
  Oro estas valora metalo ĝis ĝi estas translokigita al la montoj de promesoj!
  Kiom ofte homoj estas altiritaj ne de vera ora koro, sed imagaj oraj montoj!
  La ora promeso estas nefidinda seĝo!
  Ne fuŝu kun la graso, vi iros al la saŭco!
  Ĉiuj epokoj estas submetitaj al milito, sed ĉi tie finiĝas ĉiu ĝia simileco al amo!
  Milito ne estas patrino, sed ĝi povas nutri la lertajn kaj bonŝanculojn!
  Milito ne estas patrino, sed ĝi nutras kuraĝon!
  Malvenko estas malbona, precipe se vi perdas pro viaj malfortoj, sed se vi perdas, vi povas forigi la balaston, kiu tiras vin al la fundo!
  Verkisto en kreado Dio, kun diabla imago, kaj homa neperfekteco!
  Progreso ne postulas pripenson, sed intencan agadon, sed ne abstruzan en neagado!
  Kvankam progreso, sed tempo ankoraŭ finiĝas!
  La plej mortiga ĵetaĵo estas oro, kvankam la metalo estas mola!
  Oro, malgraŭ sia moleco, donas ŝtalan malmolecon al la glavo!
  La glavo estas la plej mortiga glavo farita el mola, ora metalo!
  Ne vane oro estas flava, ĝi estigas perfidon kun la gusto de citrono!
  Perfido estas flava, ĉar ĝi estas generita pro avido al la flava metalo!
  La flava koloro de oro allogas al perfido, la glavo el ŝtalo damaska ŝtalo al perfiduloj sur la kolo!
  Oro estas belega rigardebla, sed inklinas al malbelaj faroj!
  Ne ĉio estas oro, kio briletas, sed ĉio estas multekosta, kiu inklinas al perfido!
  La ora kolumo estas la plej daŭra - ĝi estas surmetata memvole!
  La ora kaĝo allogas tiujn, kiuj fordonas sin por unu penco!
  Montoj da oro estas promesitaj de tiuj personoj, kiuj ne valoras nek denaron nek denaron!
  La ora ĉeno estas forta, sed ne tre fidinda se la posedanto interŝanĝis sin kontraŭ nikeloj!
  Oro estas peza metalo, sed faras la vivon pli facila, mola, sed malmolaj koroj!
  Oro estas tiel mola, ke oni enŝlosiĝas en ĝi, tiel hele, ke ĝi blindigas!
  La plej fidindaj katenoj kaj la plej koruptaj glavoj estas forĝitaj el oro!
  Ne ekzistas metalo pli hela ol oro, kaj ne pli malhelaj faroj estas farataj pro la ora metalo!
  Ne estas problemo de oro, sed de foresto de oraj koroj!
  La monero estas ora, ronda kiel nulo, kaj restarigas al nulo, al kiu ĝi ne estas donita!
  Ne sukcesante akiri la oran felon, vi mem fariĝas virŝafo!
  Oraj flugiloj, malgraŭ la pezeco de la metalo, estas la plej levaj!
  Kia oro ne estas peza metalo, sed multe pli malfacila, kiam ĝi ne estas en via animo!
  Malplena poŝo estas la plej peza, malplena koro malaltiĝas kiel premo en pensoj!
  Oro multe pezas, sed ĝi ankaŭ perfidas multe da pezo!
  Kiu ne ŝarĝas sin per ora balasto, tiu ne ekflugos al financa prospero!
  Tiuj, kiuj ŝajnas flaviĝi pro perfido, ofte riĉiĝas, sed ili sekiĝas kiel aŭtuna folio eĉ pli vere!
  Oro estas kiel aŭtuna flava, kaj simbolas la velkon de la konscienco!
  La ora glavo povas mortigi ĉion krom kverka egoismo!
  Nur absoluta kverko ne kolapsos antaŭ ora klingo!
  Ora koro ne altiros riĉaĵon, krom la trezoroj de la animo!
  La ora hoko ne bezonas plian logilon kaj alivestiĝon!
  Ora hoko estas malfacile forĝi, sed estas facile kapti ĝin, kaj la predo estas dika!
  Kiu ne demetas orajn ovojn, ne valoras eĉ unu denaron!
  La sonorado de oraj moneroj altiras, pli bone, la arĝentan voĉon de la primadono!
  Koro el oro ne lasas la animon rusti kaj la konsciencon sufoki!
  Oro estas glueca metalo, sed ĝi facile fluas inter viaj fingroj!
  Oro bone gluiĝas al malpuraj animoj, sed en fluanta akvo ĝi tiras ĝis la fundo!
  Oro estas aljuĝita, sed ĝi estas la kaŭzo de ĉiuj militoj kaj malpaco!
  Oro donas vivon, ŝtalo donas sekurecon, kaj kverkaj cerboj forprenas ambaŭ!
  Kun kverkaj cerboj oni donas kverkon!
  Oro amas fortan korpon, sed ne kun kverka kapo!
  Vi devas esti forta korpo, sed ne kverka kapo!
  Kverka kapo ne aldonos al vi forton!
  Vi devas esti forta soldato, ne kverka martinet!
  Ili ricevas kverkajn kapojn kun klabo sur la cerbo!
  La plej malforta kapo, strange, el la plej forta kverko!
  Kverkaj kapoj, ĉiam kun truo grandeco de kavaĵo!
  La kverka kapo provizos malmolan surteriĝon, kaj sendos ĝin al la porkoj kiel glano!
  Se vi estas kverko kun menso, vi iros kiel glano por nutri porkojn!
  Zadubev cerboj, vi fariĝos kiel glana porko manĝaĵo!
  Kverka raso estas bona, kverka konsidero estas pli malbona!
  Kverko estas raso de granda forto, se nur konsidero ne influas!
  Kverko martinet, igas la plej fortajn soldatojn doni kverkon!
  Kverko estas donita, unuavice, el kverkaj cerboj!
  Oro amas fortajn homojn, sed ne kverkojn kun cerbo!
  La sorto alportas oron, ĝi estas tiel peza metalo, ke la demando estas ĉu vi estas bonŝanca!
  Inteligenteco kaj sorto naskas sukceson duope kaj senton de amara ĝeno aparte!
  Bonŝanco estas rekompenco por kuraĝo kombinita kun prudento... Sed ĝi povas ankaŭ senmerite veni al senhonesta aventuristo!
  Ve, oro ne alkroĉiĝas al koro de oro, kaj sukceso al nobelaro, sed animo ne perdiĝos eĉ por kupra penco!
  Kies ora koro ne estas interŝanĝita kontraŭ kalkanoj, Kaj ne vane elverŝas arĝenton el sia buŝo!
  La potenco de oro ne estas en brilo, sed en la brila magio de delogi kun la brilo de riĉeco!
  Oro amas fortajn kestojn, ne kverkajn kapojn!
  La plej forta ĉeno estas oro, sed ĝi estas ankaŭ la plej ruiniga!
  Se vi volas havi sufiĉe da ŝtalo por viaj klingoj, provizu per oro!
  Oro estas peza metalo, sed per ĝi vi ne falos en la abismon de malriĉeco!
  Oro estas peza metalo kaj malfacile trovebla!
  La plej potenca kaj insida besto estas homo, nur la besto en li kondukas al malforteco kaj memtrompo!
  Vi eble ne estas besto, sed vi devas fariĝi viro!
  La homo estas nur tiam la plej potenca besto, se la menso ne estas besto!
  Besto povas esti pli forta en korpo ol homo, sed la besto en la animo estas ĉiam malforto!
  Ora ĉeno ne estas por hunda vivo!
  Oraj montoj el la lipoj de politikisto, allogu, ve, ne nur ferajn kapojn!
  La dolĉaj paroladoj de politikistoj allogas balotantojn kun la inteligento de muŝo!
  Kiam estas multe da mielo en la paroladoj de politikistoj, tio signifas, ke ili fidas je balotantoj kun la inteligenteco de insektoj kaj la laboremo de virabeloj!
  Mielo estas amara, kiam ĝi elverŝas el la buŝo de politikistoj!
  Ora ĉeno el mola metalo, sed forta tento!
  Oro estas peza kaj enprofundiĝas, sed ĝi faras ĝin nesubvigebla!
  La virbovo estas forta, sed facile falas sub la jugon de iu, kiu ne estas azeno kun sia menso!
  Oro estas pli peza ol plumbo, kaj ĝi frapas korojn pli vere!
  Ora monero estas pli mortiga ol akra ponardo, ĉar ĝi verŝas sangon por tiuj, kiuj havas malmulte da mono!
  Forta estas ne tiu, kiu havas korpon de elefanto, sed menson de azeno!
  Oro povas delogi per sia brileco kaj brila menso!
  Oron estas malfacile portebla, sed la vivo estas neeltenebla sen ĝi!
  Amo estas lumo, kiu allogas tineojn, sed ne donas fruktojn kun la menso de insektoj!
  Papilioj estas ekstere belaj, sed la menso de insektoj puŝas homojn al naŭzaj faroj!
  Estu lerta kiel burdo, laborema kiel abelo, sed malaltigu vian menson al la nivelo de insekto!
  Vi ne povas flugi malproksimen kun la menso de insekto!
  La menso de insekto faras ĝin senflugila!
  Plej bone, mono gluiĝas al oraj manoj!
  La plej granda valoro estas oraj manoj!
  La plej ŝtalaj pugnoj estas tiuj, kiuj havas orajn manojn!
  Oraj manoj estas bonega valoro, precipe krom ŝtalaj pugnoj!
  Vi ne povas meti orajn manojn sur kverkan kapon!
  Se vi ne estas miopa, vi trovos orajn manojn!
  Oro ne rustiĝas, oraj manoj ne senaktive!
  Kaj oraj manoj povas rustiĝi pro senlaboreco!
  Oraj manoj havas tenon de ŝtalo!
  Kiom ajn signas ora hoko, ĝi ankaŭ bezonas logilon se vi ne kaptas kverkan kapon!
  Kun kverka kapo, vi frakasos kiel pino!
  La ora mano estas pli forta ol titanio kaj ankaŭ konstruas dum jarcentoj!
  Gisferaj pugnoj ne anstataŭigos orajn manojn, sed ili povas disbati kverkan kapon!
  Oraj manoj forĝas ŝtalklingojn, kaj kverkaj kapoj estas tiritaj en feran kaĝon!
  La plej forta kaĝo, oraj manoj povas rompi!
  Oro estas mola metalo, sed ĝi estas la plej daŭra krado kaj fidinda ĉeno!
  La ora ŝildo estas la plej daŭra, la ora glavo estas la plej frakasa!
  Oro brilas kiel spegulo, kiu reflektas la bazajn sentojn de la animo!
  . ĈAPITRO 18
  Oleg Rybachenko skribis por si bonajn aforismojn en komuna kajero per memfarita globkrajono.
  Post tio, la teamo dormis dum kelkaj horoj kaj denove kuris. Nun ili direktiĝis al la Sophia fortikaĵo ĉe Danubo. Kiu havis grandan garnizonon kaj estis la plej fortikigita.
  Oleg Rybachenko en la kurado, ankoraŭ prenis kaj komencis verki novan rakonton, aŭ parton de la rakonto;
  Cagliostro daŭre donis furiozajn batojn kaj eĉ freneziĝis, certe ŝajnis al li, ke li estas antaŭ sia plej malbona malamiko. La admiralo estis reduktita al lardo estanta tranĉita fare de buĉisto, tiam la kriegoj formortis kaj li svenis.
  - Alportu lin al si, mi ankoraŭ ne finis.
  Bum-bum ŝovis bluan pipron sub la nazon, la admiralo malfermis la okulojn kaj stulte aplaŭdis. Pli da batoj sekvis, Cagliostro draŝis ĝis Ginvok finfine falis en senkonsciecon. La kapitalo abunde ŝvitas, eĉ en la tropika varmego li ne volis demeti sian uniformon.
  - Nu, kion ni faros kun ĉi tiu kadavraĵo, tranĉu ĝin per ĉeno sur la planko, trenu ĝin laŭ la kilo, aŭ simple pendigu ĝin?
  - Ni trenos la kilon! - piratoj muĝis.
  - Nu, ne, ni ne vidos, kiel li suferas. Pli bone pendigi renverse kaj segi tra la ĉeno. Nu, kiu volas helpi min?
  Boatswain Greenstock volontulis unue, li ĵus perdis orelon en batalo kaj estis tre kolera:
  - Kompreneble estas mi!
  - Frotu la vizaĝon de la admiralo per pipro, por ke li ne plu perdu la konscion. Ni multe amuziĝos.
  Bum-bum prenis plenmanojn da pipro, kaj per siaj vilaj manoj kunpremis la vizaĝon de la torturuloj. Tio en si mem estis brutala torturo, precipe kiam la ungegoj de la orko malmuntis la frunton kaj vangojn, kiujn la spico komencis bruligi. La admiralo sibilis, liaj okuloj estis eltranĉitaj. Tiam ili renversis lin, etendinte liajn krurojn, turnante la kapon malsupren.
  - Tio estas sango al la cerbo! Greenstock rikanis. Nun li estos malsana!
  Prenante ĉenon kun pintaj randoj, du marsadistoj komencis senceremonie vidi. Por ili, la krioj de viro estis mirinda muziko, multaj malglataj piratoj ŝercis kaj huŭlis , ĵetis kernojn al la admiralo. Sango ŝprucis, sonadis aŭdiĝis, ankaŭ la manoj de la malfeliĉulo estis katenitaj, kaj li estis tute senhelpa. La ĉeno malrapide malsupreniris, unue tratranĉante la azenon, poste la pelvon, kaj poste segante tra la stomako ĝis la umbiliko.
  - Tiel estis unu, fiulo, nun estos du belaj! - ŝercis Cagliostro.
  La piratoj faris veton kiam la kriado ĉesos, iuj vetis ke ĝi okazos antaŭ ol la umbiliko estos tranĉita, aliaj poste. Ĉi-lastaj venkis, la proceso de turmento treniĝis, la stomako estis komplete tranĉita, poste okazis frapo kun la ripoj, ili rezistis kaj la ĉenoj estis ege streĉitaj. Cagliostro estis tre laca, liaj manoj doloris, li ne plu ĝojis vidi, sed li ne volis montri malfortecon precipe antaŭ la ŝipestro. Nur kiam la ekzekutistoj alvenis al la pulmoj, la admiralo trankviliĝis.
  - Jen la fino de via kariero. Bum bum helpu lin fini ĝin! - kriis la kapitano, montrante al Verdo.
  La orko konsente kapjesis, la laboro nun iris pli rapide, la viktimo ne plu ekmovis kaj ne enmiksiĝis, kaj la pelta bruto estis multe pli forta ol la kapitano. Kiam ili finfine finis la aĉan aferon, la korpo estis segita preskaŭ ĝuste en duono.
  - Restaĵoj eksterŝipe, por nutri la ŝarkojn kaj muromojn! - Cagliostro faris malpaciencan geston.- Jes, kaj nia boato, oni devas ripari.
  Tamen, kio restis de la ruinita piratŝipo ne povus esti riparita, tiel ke la hokoj devis esti faligitaj kaj la restaĵoj mallevitaj. Kompreneble, transdonante ĉion valoran antaŭ ĉi tio. Liko estis malkovrita en la dika fundo de la ŝipo, kaj la kapitano ordonis alteriĝi sur la plej proksiman insulon por malgrandaj riparoj. Nun la piratoj povis malstreĉiĝi, verŝante altkvalitan kaptitan rumon laŭ ilia gorĝo kaj, kompreneble, batante la cerbon. Dume , Cagliostro konspiris por trompi siajn kamaradojn. Li ne volis kunhavigi kun la homamaso, kiu povis nur malŝpari riĉaĵon en la vento. La pirato decidis kaŝi la plej valorajn gemojn sur dezerta insulo. Unue eblis forigi iun el la medio. Ruza
  Cagliostro ekstere montris pli kaj pli da korinklino al la ŝipestro Greenstock. Li sciis, ke tiu ĉi malpura fripono estas preta pendigi sin pro rompita dinaro. Tial li svatis al li.
  - Aŭskultu Verdon, pro kiu ni devus kundividi ĉiaspecan malsuperan popolamason. Ni pli bone en la mallumo ni mallevu la boaton kaj sur ĝi ni transportos la plej valorajn trezorojn. La insulo ne estas malgranda, sed tute dezerta, eblos kaŝi riĉaĵon sur ĝi.
  La ŝipestro kapjesis konsente.
  "Nur triono de kio estas kaŝita estas mia!"
  - Ni konsentu! - Cagliostro montris neatenditan obeemon. - Estas grandiozaj ŝtonoj valorantaj milionojn da dinaroj, sufiĉe por ni ĉiuj.
  - Necesas forporti kiel eble plej multajn trezorojn, mi prenos du orkojn, ili estas stultaj, sed tre fortaj kaj multe prenos. - sugestis la ŝipestro.
  "Tio ne estas malbona, sed orkoj ne scias kiel teni sian buŝon fermita.
  - Kaj kiu diris, ke ili revenos! - Meze de frazo, Greenstock kaptis la penson.
  - Tiam iru.
  La nokto montriĝis sufiĉe malhela, dikaj nuboj aperis sur la ĉielo, kovrante plurajn lunojn kaj multajn grandajn stelojn. Antaŭ sia propra foriro, Cagliostro sciigis:
  - Vi gajnis gloran batalon, kaj mi permesas al vi bone festi la venkon!
  Ĉiu, kiu ne ebriiĝos, estos pafita!
  La piratoj entuziasme respondis al la propono. Rumo kaj brulilo verŝis en larĝajn gorĝojn, kaj antaŭ la noktiĝo tiuj, kiuj ne kuŝis kiel ŝtipo, kantis kantojn malvigle. Tiam la sonĝo venkis, kaj ilia kapitano miksiĝis en barelon da dormema infuzaĵo. Ricevo estas simpla, sed funkcias perfekte. Tiam ili kvar metis la juvelojn en ĉintzajn sakojn por pli facile porti ĝin, ŝarĝitaj sur boaton kaj direktiĝis al la bordo. La boato sur kiu ili veturis glate glitis tra la akvo, la giganta ŝipo mergita en mallumo ŝajnis insida kaj mistera. La surfo estis malforta, kaj tial alligis senprobleme. Por mallonga momento, venis breĉo, siringa luno elrigardis el malantaŭ la nuboj.
  - Ŝajnas, ke dek tri pli altaj diaĵoj idoligas nin. Greenstock grakis.
  La banditoj moviĝis malrapide, la arbustoj enmiksiĝis, la orkoj, preninte grandan ŝarĝon, blovis kaj ĝemis. La ŝipestro ankaŭ havis malfacilecon movi siajn krurojn, sed Cagliostro iris facile, li prizorgis sin, prenante nur malgrandan saketon da diamantoj. Do ili marŝis tra la ĝangalo. Alfmyr kaj Julieta , pelitaj de scivolemo, sekvis ilin. La junulo kaj la knabino rimarkis la boaton de malproksime kaj vidis pezajn sakojn.
  - Mi pensas, ke estis la piratoj, kiuj decidis kaŝi trezorojn sur dezerta insulo. - Proponite al Juliet .
  - Sonas iom banala! Alfmir ridis .
  - Kaj kio pli?!
  - Eble ili volas eksplodigi la insulon.
  Kial ili bezonas ĝin?
  - Kiel diri, eble ĉi-kaze, fandita oro ŝprucos el ĝi. Imagu solidan ŝtonan ŝelon kiu ne povas esti borita kaj eksplodas, malfermante aliron al la trezorejo. Piratoj montras saĝecon, atingante seriozajn riĉaĵojn.
  - Ĉi tio estas la originala versio, sed en ĉi tiu kazo, vi plej verŝajne eraras. Kaj estas neverŝajne, ke ili havas tian potencan bombon, kaj vi povas eksplodigi multe da pulvo.
  "Kiel vi scias, kiajn armilojn ili havas?" Eble ili havas termovarpan bombon kapablan eksplodigi la galaksion?
  - Kaj ili naĝas samtempe sur velŝipoj. Ne estas logikaj, hiperatomaj bomboj en foresto de vapormaŝino. Progreso devas esti montrita en ĉio.
  - Ĉi-foje, vi pensas prudente, sed kion ni faros?
  - Ni ekscios, kaj poste ni decidos.
  La korsaroj daŭre portis la ŝarĝon en la direkto al la montoj.
  - Plej bone estas kaŝi sin ie en kaverno. sugestis Cagliostro. Ni pleniĝos per ŝtonoj de supre, kaj la diablo mem ne trovos ĝin.
  - Nu, la kapitano, ankaŭ multaj viaj antaŭuloj.
  - Krome, en la ĝangalo, estos pli malfacile por ni mem trovi ĝin, ĝi povas montriĝi tre stulta, kaŝita kaj perdita.
  - Poste al la kavernestro.
  Pikleono eliris renkonte al la piratoj, li malsatis kaj krome ĉagrenis, ke li estas forpelata de dukruraj viroj. Do li alproksimiĝis, preta por salti, sed tiam li ekvidis orkon. Pli grandaj kaj pli masivaj estaĵoj havis pli da viando, kio igis ilin tre tenta predo, sed finfine, ju pli granda la besto, des pli malfacilas trakti ĝin, kaj estas kvar el ili entute. Per sia pli sentema nazo, la orko sentis la pikan leonon.
  - La posedanto, kaj tie, en embusko, sidas leono.
  - Estas bone pafi. Cagliostro levis sian pafilon kaj celis. La nervoj de la leono ne povis elteni kaj li, liberiĝante, kuris. La kapitano pafis - la besto kolapsis.
  - Kial li donas al ni ĉi tiun histrikon havas tro malbonan haŭton. Greenstock diris.
  - Por ke ĉiuj tremi - esti respektata!
  La orkoj gruntis sian aprobon responde. Cagliostro reŝargis sian pafilon, kontrolis siajn du dutubaj pistolojn kaj plirapidigis sian paŝon. Ili proksimiĝis al la montoj, nun ili devis elekti kavernon. La kapitano provis la elastan ŝtonon per sia piedo.
  - Ĉi tie ni havos elekton.
  Estis pluraj kavernoj, kaj unu el ili estis elektita kun mallarĝa enirejo, kie la orkoj apenaŭ povis trapremi. La loko elektita de la piratoj, konsistanta el granito, estis seka kaj oportuna por konservado. La korsaroj ŝarĝis la sakojn en la novan trezorejon. Tiam ili atingis la surfacon, ili nun devis plenigi la enirejon per ŝtono. La ŝtonego estis peza, la ŝipestro kaj la orkoj amasiĝis sur ĝi, penante movi ĝin. Cagliostro staris malantaŭe kaj tuŝis la pistolojn. Li planis pafi siajn komplicojn tuj kiam la ŝtono prenis sian lokon, fermante la truon. Sed malbonŝanco, la ŝtonego ne moviĝis, tiam la orkoj komencis iom post iom skui ĝin. Tamen la laboro malrapide progresis, la korsaroj ŝvitis, la nokto estis varma, kaj estis multe da vaporo. Fine Greenstock rompiĝis kaj murmuris.
  - Helpu la kapitanon.
  - Faru ĝin mem!
  - Ĉu estas juste, ke la plej granda parto de la rabaĵo estas por vi, sed vi ne volas labori kun ni. La orkoj aprobe gruntis.
  - Nu, al la diablo kun vi. - La kapitano deĵetis sian mantelon kaj apogis sin sur ŝtono. La laboro tuj iris pli rapide kaj, glitante, li plenigis la ĉelon.
  - Tiel devus esti moksanoj! - bojis Cagliostro. En tiu momento, lia talio estis ĉirkaŭvolvita, kaj la pistoloj estis tiritaj tuj. La kapitano provis bati per sia kubuto, sed la ŝipestro mem enŝovis sian pugnon en ĝin. Li estis klare pli granda kaj pli trejnita, Cagliostro en la lastaj jaroj fariĝis videble maldiligenta, kreskis ventro.
  - Ĉu la kapitano volis trompi nin, pafi nin en la dorson, kaj poste, en favoraj cirkonstancoj, mem preni la trezoron?
  - Ne, mi ĉiam ludas juste! ĝemis Cagliostro.
  Eĉ la orkoj kolere gruntis - tro evidenta mensogo.
  - Vi povas rakonti viajn rakontojn al beboj, ne al mi. Nuntempe vi iros nun al tartaro.
  - Unu sorto por homo kaj brutaro, ili iras al la mortintoj, sed se vi pensas, ke mortigante min vi mem fariĝos kapitano, tiam vi eraras. Mi lasis fidindan viron surŝipe, kiu pafos vin se vi revenos sola.
  - Dankon pro la averto. Mi pensas, ke mi scias, kiu estas ĉi tiu fiŝkapo Tsulug .
  - Ne, ne li, sed tiu, pri kiu vi neniam pensas.
  - Neprobablas, ke iu volos mortigi min kaj esti disŝirita de la teamo, precipe ĉar mia aŭtoritato inter la maristoj estas tre alta. Do via kaptilo, se vi eĉ ne blufas, estas senvalora. Ĝis tiam, surgenuiĝu kaj preĝu.
  - Tenu Greenstock. Do ne sinjoro. Ni batalu per glavoj, vi estas tiel granda kaj forta, ke vi verŝajne faligos min.
  Kion vi volas trompi. Krome, kvankam vi estas dika, viaj manoj estas rapidaj, agnoskita majstro de skermarto. Mi ne emas riski. Mi vidas, ke vi ne volas preĝi, do ne gravas, la animo malaperis.
  - Ne, atendu, mi volas alparoli Jupitero'n.
  - Estas tro malfrue, mi kalkulos ĝis tri kaj pafos. Unu du tri! Greenstock levis siajn pistolojn.
  - Kial vi staras, vi vidas, oni mortigas homon. Julieta flustris .
   Alfmyr prenis la ŝtonon en siaj manoj.
  - Kvankam ĉi tiu homo estas kanajlo, sed mi savos lin. Krome, orkoj estas honestaj kaj naivaj estaĵoj, kaj ĉi tiu tipo ankaŭ mortigos ilin.
  Greenstock estis pafi kiam li kriegis kaj draŝis. Terura buf-simila monstro trapikis lian kapon kaj torson per triobla langobato. La plej surpriza estas, ke li subite realiĝis, kaj neniu, eĉ la vigla Alfmir kaj Julieta , rimarkis lin. Reflekse ektremanta, la bandito malŝarĝis siajn revolverojn.
  - Ĉi tio estas gibo , demona besto, sufiĉas por ke malbona spirito moviĝu en simplan bufon, kaj ĝi fariĝos monstro.
  - Mi komprenis tion.
  Cagliostro kaj la orkoj prenis la kalkanojn. La terura verukokovrita estaĵo maĉis la grandan, ŝarksimilan buŝon de la boatestro, kaj kuregis post ili. Kompreneble, la pli grandaj, muskolaj orkoj estis pli allogaj ol la ne tro fotogena kapitano. Atinginte unu el ili, la besta demono komencis disŝiri la karnon, disĵetinte la lanon.
  Ĉi tio estas terura, haltigu lin! Juliet diris .
  - Kiel mi faru ĝin!
  - Vi estas dio! Kreinto de la universo!
  - Enkarniĝinte, mi fariĝis la sama persono kiel vi kaj miaj kapabloj ne estas pli ol tiuj de homoj.
  "Do streĉu vian malplenan kapon kaj elpensu ion."
  - Bone, mi provos distri lin.
  La estaĵo, dume, kaptis la duan orkon, ŝi trapikis lin, ŝia lango estis tiu de triobla glavo, kaj ok naĝhavaj piedoj estas kovritaj per longaj, tre akraj ungegoj. Ŝi glutis karnon en grandaj pecoj, ses vicoj da dentoj muelante ostojn. Krome, li rapide englutis la besto- demonon, estas eĉ surprize, kiel li ankoraŭ ne finis ĉiujn vivestaĵojn sur la insulo.
  - Ĉi tiuj demonoj kutime vekiĝas proksime de trezoroj, havante kaŝitajn riĉaĵojn, la piratoj provokis lian aspekton. Ĉi tio estas la natura reago de mono - la erupcio de subspaco .
  - Vi povas diri la elĵeton de la mallumaj mondoj.
  - Mi mem kreis ilin, ia imito de la homa epopeo. Aparte, anĝeloj kaj pli malgrandaj dioj ekzistas en ĉiuj universoj kreitaj de mi kaj Elphiada .
  - Bone, savu almenaŭ unu personon.
  La estaĵo atingis Cagliostron, terenbatinte, ŝi levis sian lang-glavon super lin. La kapitano kriis:
  - Kompatu, mi donos al vi ĉiujn trezorojn!
  - Mi mem prenos ĝin! - La demono pepis per voĉo trans la tombo.
  En tiu momento, timiga kriego sonis. La estaĵo frostiĝis, poste turniĝis. La pepo ripetiĝis.
  - Mi manĝos vin poste, kaj nun mi atendas bebon. - La besto- demono forkuris kiel uragano, jen Alfmir jam atendis lin kun lanco .
  - Ke la knabo volas sekson? - incitetis lin la junulo.
  - Ho, malprudenta suĉulo, mi mortigos vin!
  - Mi dubas, ke vi estas tro malforta kaj mallerta por tio.
  La demono ne respondis, li nur saltis la impertinentan infanon. Li flankensaltis, sukcesante piki lancon sur la muŝo, kaj forkuris de li. La estaĵo komencis persekuti, ĝi estis rapida, sed pro la granda maso ĝi havis troan inercion, kaj la lerta junulo de tempo al tempo ĉirkaŭiris ĝin. Tamen ĝi estis kvazaŭ taŭrobatalo inter juna toreisto kaj giganta, kolera virbovo. Alfmyr ludis, allogante la demonon, kiu iĝis kolerega. Jen unu el la momentoj, kiam la junulo iom malfruis, kaj la ungegoj marŝis laŭ la ripoj, ŝirante la haŭton, lasante samtempe ses profundajn sulkojn.
  - Vi estas venena diablo! - Riproĉis la junulo.
  La demono gruntis, la vido de sango vekis lin eĉ pli. La ĉasado daŭris, Alfmyr estis klare nervoza, li komprenis, ke li prenas grandan riskon defiante tian giganton. La junulo provis, devis bati lin en la okulon per lanco, sed la dika travidebla kazo, ŝajnas, kapablas teni aŭtomatan fajron. Dume, la besto komencis kraĉi acidon, bruligante siajn nudajn krurojn. Tiam fajro ekbrilis kaj ekflamis, bruligante la kalkanojn de la juna batalanto. Li eĉ iomete kriis pro doloro, brulvundoj aperis sur liaj kruroj. Tiam la glavo-lango denove kaptis lin, tratranĉante ĝis la ripoj. Alfmir sentis la malvarman spiron de morto.
  - Nu, vi devas fini.
  Ili elkuris en areon plenan de akraj pintoj kaj fendoj. Por finfine kolerigi la demonon, la junulo denove eligis la vokon de sovaĝa ino. Poste li evitis, faris kapriolon kaj staris proksime de pinta glitiga krako. Alfmir kriis en lingvo, kiun nur la demonoj povis kompreni, la plej ofenda malbeno por ili.
  La mamutgranda bufo sovaĝe saltis, forpuŝante per ĉiuj ok kruroj. La junulo apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, lin tuŝis pinto sur tanĝanto, trarompante lian ŝultron kaj tranĉante lian bruston, sed la ĉefa afero estis farita, la kadavro falis en fendon kaj algluiĝis tie. La propreco de ĉi tiu speco de ŝtonoj estis tia, ke ili estis kaj glitigaj kaj malglataj, falantaj en kaptilon, la besto ne plu povis elsalti, etaj dentoj tenis ĝin tre forte. La muĝado estis terura, folioj kaj kudriloj falis de maloftaj arboj, Alfmir kovris siajn orelojn por ne surdiĝi, li sufiĉe dolore sentis la sonondojn de ĉiuj per sia haŭto. Kiam fine la besto elĉerpiĝis, la junulo alproksimiĝis al li.
  - Vi volas akiri liberecon!
  - Ne de vi! - murmuris la monstro.
  - Kiel vi deziras, sed kvar sunoj baldaŭ leviĝos, ili sekigos vian ŝvelitan haŭton kaj estos tre dolora. Ĉu vi volas sperti sunfrapon en bufo.
  - Ne!
  "Krome, se vi mortos tiel stulte, vi falos en la abismon, kaj ĉi tio estas tre malbona loko por demonoj. Mi pensas, ke tio ankaŭ ne konvenos al vi.
  - Vi pravas fremdulo, sed kion vi volas rekompence.
  - Prenu ĵuron, ke vi servos al mi, aperante ĉe mia unua voko.
  - Do vi proponas al mi sklavecon.
  - Kaj kia dolora morto kaj la abismo estas pli bona. Krome, mi ne tiros vin nur tiel, kaj ĉiu defio estas plia distro kaj manĝaĵo.
   La Demono- Bestaĉo streĉis sian primitivan cerbon, do estis rekta utilo.
  - Bone, sed ni konsentu, ne pli ol trifoje!
  - Tiel malmulte, sed vi freneziĝos, precipe sur ĉi tiu dezerta insulo. La ŝanco servi homojn ne estas puno, sed donaco de sorto.
  - Lasu min pensi!
  , Alfmir ne staris senmove, liaj tranĉoj multe doloris, liaj bruligitaj kruroj jukis, kaj li perceptis la falantajn gutojn kun plezuro.
  Tiam la pluvo ĉesis, fariĝis pli malpeze.
  - Rapidu, baldaŭ tagiĝo, kaj la radioj vi scias, kia turmento en tia karno.
  - Bone, mi konsentas.
  - Tiam ĵuru, ĉar vi havas demonojn, male al homoj, ĝi estas nedetruebla.
  - Nu, mi ĵuras per la dioj, kiuj kreis nin el la pinto de la flamo, mi servos al vi por ĉiam.
  - Kio estas via nomo?
  - Kamboĝo!
  - Estas pli bone ĉi tiel, sed sincere, mi ne restos tro longe en via mondo, do vi akiros liberecon tre baldaŭ.
  "Nun liberigu min de la teno." Jes, kaj kia malsaĝulo, vi estas tro malgranda malforta homo por disbati ŝtonojn, eĉ mi ne povas fari tion. Kamboĝo diris kun ĝeno.
  Sed mi ja havas menson. - Alfmir iris al kio restis el la orkoj. Sufiĉe strange , Julieta jam atendis lin tie.
  - Ĉu vi povas vidi la pulvon? - Ŝi diris.
  - Ho certe.
  - Mi jam havas la bombon. - La knabino transdonis al li la enhavon, verŝitan el pluraj sakoj.
  - Mi vidas vin kiel klarvidon.
  - Ne, mi nur pensis, ke vi povas fari obuson kaj eksplodigi la demonon.
  - Nu, sincere, la haŭto de tiu ĉi bufo estas tiel forta, ke oni bezonas almenaŭ neniigeksplodilon .
  - Ĉu bufoj estas tiom fortaj!
  - Dependas de la demono, kiu moviĝis en ĝin, kaj ĉi tio estas estaĵo de pli alta nivelo, ĝi influas la strukturon de vivantaj mekanismoj.
  - Ho, Alfmir , kial vi kreis tian abomenaĵon?
  - La anĝeloj supozeble regas la demonojn, reedukas ilin, sed ŝajne okazis trapiko.
  Ĉu anĝeloj estas pli fortaj?
  - Jes, kaj estas pli da ili, ĉar mi volas bonan kreaĵon. Mia celo estas, ke ĉiuj estu feliĉaj, se ne nun tiam iom poste.
  - En la venonta vivo?
  - Kaj kial ne! Post ĉio, la unua universo estas la plej malfacila kaj peka, do devus esti pli da abomeno en ĝi, kaj en ĉiu sekva estas pli kaj pli da anĝeloj kaj bonaj demonoj.
  - Nu, eĉ la dioj foje eraras, sed vi estas amata, mi esperas, ke vi pravas.
   Alfmyr iris al la gorĝo, kie la demono ĝemis, kaj komencis frapeti la ŝtonon, metante sian orelon al ĝi.
  - Kial vi faras ĝin.
  - Mi serĉas la plej malfortan punkton. Alfmir klarigis . - La roko devas esti zorge krevigita.
  Fine, sentinte la ligon de la ŝtono-linioj de forto, la junulo plantis la eksplodaĵon.
  - Ĝi estos kwuken-kwuken !
  Elbatinte fajreron, li ekbruligis la pulvon kaj saltis al sekura distanco. Okazis forta eksplodo, Juliette estis superverŝita per ondo, kaj fragmento lasis profundan grataĵon sur la vango de la knabino.
  - Ho, kiel ĝi doloras.
  - Vi devintus enlitiĝi, alie vi eniros la okulon. komencis Alfmir .
  - Restis kripla. - Diplomiĝis ĉe Juliet .
  - Nu, ne tute, eble ili povus trovi la magiiston, kiu resanigis vin, sed ĉi tio estas plia ĝeno.
  La liberigita demono hurlis kaj riverencis al sia nova mastro.
  - Vi mem estas bona homo, estas malfacile diri, kiu el vi estas pli bela, tia rava edzino.
  - Ankoraŭ ne! Pli kiel amatino. Kaj mi vidas, ke vi komprenas belecon.
  - Siatempe, antaŭ ĉirkaŭ ducent jaroj, mi gardis la haremon, sufiĉe agrabla laboro.
  "Kaj kial vi forlasis ŝin?"
  - Kiel diri, kio povas detrui homon? Ino! Demona sorĉisto. Unu el tiuj magiistoj instruis min kiel alpreni homan formon, post kio mi ofte aliĝis al la haremo. Kaj vi scias, kiel voluptaj la inoj montriĝis. Ja estas mil el ili, kaj la Sultano malofte vizitas. Samtempe, ili estas nur instruitaj por plaĉi al la majstro, nature la vekiĝo de ina volupto. Do mi komencis marŝi de unu ino al alia. Plezuro estas tra la tegmento, mia forto estas nature malhoma. Nu, mallonge, ruinigis la tutan haremo, inkluzive de multaj virgulinoj. Kiam ĉi tio malaperis, ili volis sendi min en la fajran Gehenon. Dank' al la sorĉisto, li estis ankoraŭ juna, ŝajne ne tute dorlotita, li helpis kaŝiĝi. Nun mi turnas min ĉi tie , fortranĉita de la mondo de homoj, kaj demonoj renkontas nur ĉe la plej malalta nivelo. Ne parolu, nur batalu.
  . ĈAPITRO #19
  - Ĝi okazas. Bone, knabo, vi povas konduki nin al seka tero.
  - Mi ne scias, mi bezonas movi al io flugilhava. Krome, mi utilas por nenio por hodiaŭ kaj por ankoraŭ kelkaj tagoj. Mi elspezis tro da energio kiam mi estis pinĉita, elĉerpita.
  - Ĉu vi ne mensogas?
  - Ligitaj per ĵuro de servo, demonoj ne mensogas.
  - Bone, iru, ripozu, ni povas atendi, en ĉi tiu mondo ni ne estas minacataj de malsato.
  Kial vi ne prenas mian ŝipon. - Lamante al ili, venis kapitano Cagliostro.
  - Sur piratŝipo. Juliet estis surprizita .
  - Kaj kial ne! Alfmir interrompis ŝin . - Mi, unu, ne scias, kio estas sentiĝi kiel pirato.
  - Vi estas kuraĝa kaj forta junulo, mi povas enskribi vin en la teamon, precipe ĉar mi ŝuldas mian vivon al la juna militisto.
  - Mi ne ekskludas ĉi tion por mi mem! Alfmir diris .
  - Nu, mirinda, vi povas konsideri vin akceptita en nia mara familio.
  - Fariĝu obstrukciulo!
  - Kaj tio ne estas malbona. Vi estas forta knabino kaj mi esperas, ke vi rapide lernos kiel uzi klingon.
   Julieta momente imagis sin duonnuda, sangokovrita, apude kuŝas kadavroj de soldatoj kaj piratoj. Kaj ŝi svingas samtempe du sabrojn, disbatante malamikojn.
  - Jes, tio estus bonega. Sonas tre tenta. La vizaĝo de Julieta ruĝiĝis.
  - Nu, mirindaj fratoj, kaj nun estas la tempo iri al la ŝipo, estas lumo, kaj se la maristoj vekiĝos kaj vidos, ke ne estas kapitano, estos tia hurlado.
  - Kion ni komprenas!
  - Do rapidu. Mia kuiristo preparos al vi bonegan matenmanĝon, riĉan manĝaĵon sur la kaptita ŝipo.
  - Ni estas dankemaj al vi.
  - Kiel vi estu, cetere, via nomo estas juna viro?
  - Alfmir !
  - Alfmir estas bela nomo, vi estos la ŝipestro anstataŭ la mortinta Greenstock. Mi pensas, ke ni kaptos grandan riĉaĵon.
  La junaj estaĵoj iris antaŭe, kaj la kapitano malantaŭe. Juĝante laŭ la maniero, kiam ili memfide marŝis al la kaŝita boato, ili observis ilin de la komenco, pensis Cagliostro. - Do, ili vidis kie mi kaŝis la trezorojn.
  - Kion fari? - Instinkto diris al mi, ke plej bone estas forigi la atestantojn. - Nu, ili savis lin, dankemo ne estas inter la virtoj de inveterata pirato.
  La kapitano daŭre rigardis siajn savantojn, duonnudaj, la junulon en la samaj naĝkostumoj kaj grataĵoj, la knabino apenaŭ kovris sian korpon per petaloj, kaj ŝiaj grandiozaj kruroj estis nudaj. Ŝi estas tre bela kaj estas domaĝe mortigi tian domaĝon. Eble estas pli bone vendi ĉe aŭkcio, li ne baldaŭ uzos siajn trezorojn, sed la monon li bezonas nun. Jes, kaj la junulo estas bona, mi scivolas, kiom aĝa li estas, li aspektas ne pli ol deksesjara kaj lia vizaĝo estas glata, pura kiel junulino, eĉ ne unu hararo, delikataj trajtoj de dolĉa vizaĝo, sed li estas preskaŭ infano. Do ĝi povas esti vendita en haremo, viro aŭ virino ĉiuokaze! La knabo tamen estas forta kaj lerta, sufiĉe deca pirato povus eliri el li, sed finfine homoj kiel li, viglaj, energiaj, inteligentaj, estas la plej danĝeraj. Togo kaj rigardo fariĝos la animo de la maristoj kaj eksplodos en kapitanojn, kaj pafos lin. Aŭ eble estas pli bone pafi vin en la dorso de la kapo, knabinon, kiun, ŝajne, ne estas danĝere realigi? Cagliostro ŝanceliĝis inter la instinkto de memkonservado kaj avideco. Fine venkis avideco.
  - Jen la boato, miaj karaj. - La kapitano montris al la maraj densejoj. - Ni enŝipigos ŝin.
   Julieta kaj Alfmir facile eltiris la boaton kaj sidiĝis ĉe la remiloj kaj fornaĝis. Tamen subite la boato ekturniis.
  - Kiaj demonoj denove! - Cagliostro pafis en la akvon, li estis en paniko, liaj nervoj estis skuitaj en la lastaj horoj.
  - Ne, estas Alfmir tro rastanta! Juliet diris . - Venu kun mi, movu laŭ la takto - sinkronigita.
  - Mi provos.
  Vere varmega junulo, la unuan fojon sentante veran remilon en la manoj, eklaboris per ĝi tiel fervore, aplikante la tutan karenon, ke li minacis renversi la boaton.
  "Vi ne estus malbona galera remanto."
  La junulo grimacis, subitaj movoj malfrue vekis doloron. Cagliostro turnis sian atenton al la vundo.
  - Povas lasi cikatrojn.
  - Ili nur ornamas la viron.
  - Mi havas mirindan balzamon faritan de sorĉistoj, tre multekostan, do nun la Inkvizicio tro kruele persekutas sorĉistinojn kaj magiistojn. Nature, mi konservas ĝin por mi, sed pro nia konato, mi lubrikos vian ŝultron, eĉ ne cikatro restos.
  - Dankon. Vi ŝajnas esti nobla pirato kiel Peter Blood .
  - Mi ne scias, kiu ĝi estas, sed filibustuloj estas kiel lupoj kaj devas resti kune en unuopa pako. Ĝi nomiĝas la marborda frateco.
  - Sonas bele, sed ni devas mortigi?
  - Nur en batalo, ni liberigas la kaptitojn kun elaĉetomono tiom da tumulto, ke estas pli racie simple forigi ilin.
   Julieta ne vere kredis la piraton, sed la perspektivo vivi sur dezerta insulo tute ne allogis ŝin.
  - Bone, ni atendu kaj vidu.
  La ŝipanaro ankoraŭ dormis kiam ili grimpis sur la ferdekon. La ŝipo mem aspektis en ĝi eleganta kaj riĉa, estis manretoj ĉizitaj el multekosta simadia ligno, reĝaj emblemoj, kvankam la ferdeko mem ankoraŭ ne estis tute senigita je sango, kvankam ĝi estis vernisita.
  - Vi batalis! - demandis Alfmir .
  - Ne sen ĝi! Vi ne povas simple naĝi en nia maro.
  - Ni devas funde lavi la ferdekon.
  - Mi konsentas pri tio, sed la ŝipanaro estis tro elĉerpita, do mi ne multe ŝargis ĝin.
  - Kia malpura ferdeko estas signo de malbona disciplino.
  Cagliostro preskaŭ premis la ellasilon - iu hundido instruas al li, sed retenante sian impulson, la pirato elpremis la plej dolĉan rideton.
  - Bonvenon al la tablo, miaj karaj gastoj. Kvankam ne, vi aspektas tro sovaĝa, vi bezonas vestiĝi.
  - En tia varmego, estas multe pli oportune por nuda militisto marŝi.
  - Vere, sed mi nomumas vin ne nur ŝipestro, sed mia ĉefoficisto, kio signifas, ke vi ne aspektu kiel sklavo. Krome, eĉ simplaj maristoj portas pantalonojn. Ĉi tie ni havas tutan aron da maraj vestaĵoj.
  - Kaj por virinoj? - demandis Julieta .
  - Ankaŭ por knabinoj! Nu, karaj gastoj, ne estu timema.
  La pirato prenis ilin al la vestoŝranko. Li ja estis eksterordinare riĉa. Krom la maraj uniformoj, inkluzive de fajne broditaj uniformoj, ĉi tie en la kestoj estis la tre juvelitaj vestaĵoj de granduloj kaj kunuloj.
  - Nu, ĉi tio estas superflua, kvankam mi ŝatus vidi vin sinjorino en la robo de la dukino. Kvankam tia, kia ĝi estas duonnuda kaj kovrita, kiel elfo kun petaloj, vi aspektas multe pli bone.
   Julieta ruĝiĝis, diafanaj petaloj ne kaŝis ŝiajn abundajn, elastajn mamojn, talion kun preskaheloj, luksajn koksojn, kaj ŝiaj haroj, eĉ sen ia juvelaĵo, ŝajnis kiel furioza torĉo aŭ blindiga neĝo.
  - Ho jes! Vi estas bona! - diris la kapitano.
  - Mi surmetos robon, mi ne volis stari tiel nuda antaŭ aro da piratoj.
  - Do iru antaŭen, kaj mi vekos la kuiriston.
  Vestoj de princinoj, grafinoj, dukinoj, baroninoj, estis tiel grandiozaj, ke la knabino ne povis elekti la plej bonajn, iam kaj tiam mi, vestaĵojn. Ŝi klopodis por aspekti kiel eble plej impona. Alfmir venis al ŝia helpo. Vere , Juliet ne vere aŭskultis konsilojn. Fine, ŝi surmetis la plej riĉan reĝan robon kaj tuj sentis sin superfortita. Krome, la ŝuoj, faritaj el peco de solida diamanto, estis tro altkalkanumaj kaj malkomfortaj por enpaŝi. Grandaj safiro, rubeno, arafito , zokirkandeloj tiris malantaŭen la harojn dolore. Nur la orelringoj de Julieta ne kuraĝis trapiki sin, sed anstataŭe ŝi uzis ruzan aparaton - kiu forte tiris ŝiajn orelojn.
  - Ĉu vi ne suferas! - demandis Alfmir .
  - Kompreneble, doloras, sed beleco postulas oferon. - Elfiada amasigis kronon sur sian kapon.
  - Kelkfoje mi bedaŭras, ke mi ne naskiĝis virino. Kvankam enkarniĝinte en la karno de la knabino estas bagatelo por mi. La junulo frapetis la kalkanojn. Tro novaj botoj pikas, ne
  sen mencii, ke la kostumo estis iomete streĉita en la larĝa brusto kaj ŝultroj, kaj kiam ĝi premis la reliefitajn akrajn bildbulojn, la ĉemizo minacis krevi. La junulo rigardis, provis sur ĉapelo kun plumo, sur siaj hele ora hararo.
  - Jes, nun mi estas vera oficiro, bona komenco de kariero, kion vi opinias?
  - Tion oni povas diri perfekte, sed vi komandos ne soldatojn, sed rabistaron.
  - Estas pli interese, diversaj liberaj personecoj, kaj ne tiu militistoj, ligitaj per disciplino kaj similaj al biorobotoj.
  - Poste montru al ili.
  Kiam ili fine eliris, la piratoj jam komencis vekiĝi. Vidinte novan kuraĝan oficiron kaj brilan belulinon, ili komencis froti la okulojn. Kelkaj el ili alkuris, penante tuŝi la robon. Bum-bum avertis la orkojn.
  - Jen nia nova reĝino, ne tuŝu ŝin alie la kapitano pafos ĉiujn kiel freneza hundo.
   Tsuluga konfirmis:
  - Neniu estos ŝparita. Vi vidas la unuan belecon de la regno.
  La korsaroj grumblis:
  - Bone, ni komprenas!
  - Nun ni iros al la marbordo al la urbo Rumoss , kaj vi povas kontentigi vian sopiron al la virina korpo. Sed ĉi tiu estas nova boatestro, la malnova mankis, mi petas vin ami kaj favori. Samtempe li estas la unua asistanto de la kapitano.
  - Io li estas tro juna por ŝipestro. Kaj por la deputito, ol pli. - Skeptike diris simile al la ĉina grandulo. - Kaj ĉu li povas batali? Pli taŭga por esti kajutknabo.
  La okuloj de Alfmir ekbrilis pro fulmo, li estis kolera, nebandita vundo frotis kaj doloris sub lia ĉemizo, novaj botoj pli forte frotis dum la marŝado. En ĉagreno, la junulo eltiris ponardon kaj ĵetis ĝin furioze, celante la kapon, sed maltrafis, alpinglante la falĉilon.
  Li ĝemis kaj kliniĝis.
  - Se vi volas batali, mi estas preta.
  Vidante, ke la junulo tiel lerte ĵetas ponardojn, kaj ankaŭ konsciante, ke Cagliostro ne forglitos hazardan homon, la mara rabisto ĝemis:
  - Mi konfesas mian eraron, atamano.
  - Ke mi nun donas la klingon.
  el forta arbo, ne sen malfacileco, la pirato transdonis ĝin al Alfmir . La junulo sentis sin en la sepa ĉielo kun feliĉo, timindaj filibusters rekonas lian aŭtoritaton. Tsuluga malaperis en la kabanon, poste elkuris el tie kun tre dolĉa vizaĝo:
  Via vespermanĝo atendas.
  En tiu momento, dekkvarjara knabo, bruneta kiel negro de sunbruno, saltis al Alfmir , en nur mallongaj pantalonoj, li skuis siajn harojn, kiuj brulis kiel stupo en kvar sunoj:
  - Ĉu vi ĝenus purigi viajn botojn. - La knabo metis penikon dike ŝmirita per vakso.
  - Bone, frotu ĝin!
  - Ke vi akiras favoron ĉe la kajutisto. - La maristo pikis lin. Aleksandro pli atente rigardis la knabon. Multnombraj signoj de batado estas videblaj sur lia nuda, maldika dorso. Freŝaj tranĉoj penetras en la preterpasantajn akrajn skapolojn, cikatrojn, jam estas resanigitaj, sed, ŝajne, la knabo estis tuj skurĝita. Sur la kruroj, krom spuroj de la vipo kaj drato, estas multaj brulvundoj, sur la nudaj kalkanoj ili estas tute freŝaj, la vezikoj ne tute malaperis. La knabo rimarkis ĉi tiun rigardon kaj flustris:
  - La posedanto estas tre kruela, kaj aliaj maristoj ne estas pli bonaj, ne fidu lin.
  - Eĉ sen scii, ke li estas pirato, estas klare, ke li estas glitiga tipo, lia voĉo estas dolore dolĉa, sed mi esperas, ke post kiam mi fariĝos lia unua asistanto, justeco estos starigita sur la ŝipo kaj neniu punos vin. sen kialo.
  - Mi dubas, ke vi povas fari ĝin!
   Tsuluga alproksimiĝis al ili:
  - Kial ni flustras, aŭ ĉu vi ŝatis kiam viaj kalkanoj estas bruligitaj.
  - Pli bone batu min per vipo.
  - Ne, varma fero estas multe pli dolora.
  - Sed estis por mi maloportune batali, dum la surbordiĝo mi devis salti sur la piedfingroj.
  - Vi batalis bone, sed mi devas diri, ke tio sole ne sufiĉas por fariĝi plenrajta pirato. Vi estas tro aŭdaca, sed ĉar la kapitano estas en bona humoro, mi preskribas al vi nur dek vipobatojn.
  - Kaj mi estas fiŝo, mi nuligas vian punon. Mi estas la kunulo de la kapitano kaj mi havas la potencon.
  skvamoj sur la vizaĝo de Tsulug griziĝis, li murmuris:
  - La kapitano ne ŝatas, kiam lia puno estas nuligita. Krome, ĉi tiu kajutisto ne memvole fariĝis pirato, li estis perdita ĉe ĵetkubo kiel sklavo, jen la taŭga sinteno al li.
  - Cetere, la knabo meritas simpation, kaj plej grave, sklavo ne estas sklavo, sed li scias batali.
  Estas ne konata kiel la bataleto finintus se Bum-bum ne estus aperinta. Amase blekis:
  - La kapitano estas laca atendi vin, oni notu nian konaton.
  - Sendu Julieton , kaj vi memoras la fiŝon, dum mi vivos, neniu ofendos ĉi tiun knabon.
  La junulo kaj la knabino eniris la kajuton de la admiralo. Ĝi estis bonorde ordigita, abunda tapiŝo estis sternita sur la planko, multekostaj armiloj kun ŝtonetoj estis pendigitaj sur la muroj. La tablo estas granda, alta, la kruroj estas en formo de statuetoj, inter la servistoj estas kuiristo en ĉapo kaj dika, kaj ankaŭ du artropodoj, similaj al skorpiospeco. Ili servis manĝaĵojn sur oraj pletoj. Manĝaĵo estis vere luksa, li estis aglo kun orumitaj flugiloj en plena plumaro, kio valoris. Li tenis laŭrobranĉon en la dentoj. Tiam estis apro kun lano ornamita per eta disĵeto de perloj. Poste venis pli malgrandaj birdoj kun ornamo kaj frukto. Do sur ĉi tiu planedo estis kvar sunoj samtempe, la nombro de citrusoj estis multe pli diversa ol sur la Tero, kaj ili mem estis pli helaj, pli grandaj kaj konservitaj pli longe.
  - La tero estas malavara al ni pekuloj, sed la dioj rigardas kolere de la ĉielo! La familio abunde amuzas sin, sufiĉe da viando kaj pano por ni! - Englutante rumon, kantis Cagliostro. - Trinku karaj gastoj!
  Ni volas nenion. Juliet diris .
  - Sed piratoj devas trinki rumon aŭ vi volas pli multekostan vinon. Alportu la Wilfandianon .
  La vino brilis kaj ludis en altvalora pokalo. Julieta trinketis lin:
  - Bongusta gusto. - Ŝi diris.
   Ankaŭ Alfmir trinkis, poste trinkis la glason per unu gluteto.
  - Io simila al Burgonjo, sed ne senkompare pli bela. Ĉi tie la fruktoj estas grandiozaj kaj pli bonaj ol en la antikva lando. Vere, en mult -hiperplasma korpo mi devis trinki ion pli bonan, sed en la proteina karno estas tute alia sento. Ekzemple, mi sentas, ke la doloro en mia ŝultro malaperas, mia humoro altiĝas.
  - Tiam aldonu pli, mi ordonos al vi alporti Madric- vinon.
  La nova trinkaĵo similis mirtelan sukon, kiam la junulo kaj knabino trinkis, ilia eŭforio plifortiĝis:
  - Ĝi estas pli proksime al Tokay. Alfmir diris . - Kiom da varioj de fruktoj kaj beroj estas uzataj ĉi tie?
  - Multaj ne malpli ol dek! Sed vi ankoraŭ trinkas. Alportu daguerre .
  Verda vino verŝis en la gorĝojn de la uloj, kvankam la grado ne estis sentita, ĝi estis pli forta ol inko, kaj post tri grandaj glasoj en la varmego, la uloj prenis alkoholon ekvivalentan al unu kaj duono litro de surogato. Kaj pro tio, ke ili ne havis sperton pri drinkado, Juliet eĉ ne trinkis bieron, tio estas multe. Post la kvara glaso da Livret , la infanoj kolapsis en fotelojn kaj komencis ronki. Cagliostro alproksimiĝis al ili kaj vangofrapis la lipojn, la junaj estaĵoj ne vekiĝis, sed nur fajfis. La kapitano ridis.
  - Enportu la katenojn! - Li ordonis.
  . ĈAPITRO 20
  Jen la Sofia fortikaĵo antaŭ la grandiozaj ses. Kaj ili atakas ŝin. Estu centmila garnizono, kun granda vario da pafiloj.
  Kaj la militistoj, kvazaŭ sur magiaj flugiloj, saltis trans la muron.
  Kaj tiel Oleg Rybachenko prenis kaj kuris muelejon kun glavoj, detranĉante la kapojn de la otomanoj per glavoj.
  Post tio, la knabo tuj ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, dekduon da pingloj kun veneno. Kaj pugnobatis multajn turkajn soldatojn.
  Kaj la fininta infano blekis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al panturcismo ....
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Margarita Korshunova deklaris, nudigante siajn dentojn, kaj hakante siajn kontraŭulojn per glavoj. Kaj ŝiaj nudaj infanaj piedoj estas kiel ĵetado de pizoj kun eksplodaĵoj. Kaj ili disŝiros amason da turkaj soldatoj en malgrandajn pecojn.
  Tiam la knabino kantis:
  - En la mezuro de varmego kaj neĝado,
  Pioniro ĉiam estas riĉa...
  Eĉ almozulo estas feliĉa kun ni
  Nia komsomola taĉmento!
  Post tio, la senmortaj infanoj prenis kaj kiel ili fajfis. Kaj tiel la korvoj, ricevinte koratakojn, prenis kaj kolapsis. Kaj ili trapikis la kraniojn de la otomanaj soldatoj.
  Oleg Rybachenko hakis turkajn soldatojn per glavoj kiuj aŭ iĝis pli longaj aŭ pli mallongaj kaj tranĉis ajnan metalon kaj karnon.
  Kaj la knabo estis malsana de ekscito.
  Kaj kun granda entuziasmo la senmorta infano, al kiu dum multaj jaroj li kantis:
  Kompreneble mi estas la Majstro
  Atendante Margareta...
  Subite ŝi ridetas meze de la tumulto...
  Sed estas nur lekantoj,
  Kaj ili, bedaŭrinde, estas nur floroj!
  Kaj lia kunulo, la senmorta knabino, entuziasme prenis:
  Majstro kaj Margarita,
  Loĝis en la iama Moskvo...
  Majstro kaj Margarita,
  La sekreto de la legendo de tio...
  Majstro kaj Margarita,
  Alia aĝo venis...
  Majstro kaj Margarita,
  Lumo estas tera amo!
  La senmortaj infanoj denove fajfis, faligante la kornikojn, kiuj hakis la turkajn soldatojn kaj kantante:
  - Majstro kaj Margarita,
  Margarita!
  Nataŝa ankaŭ hakis kun multe da premo kaj agresemo. Kaj ĝenerale, ŝi ĵetis potencan neniigpakaĵon per siaj nudaj piedfingroj, kaj ŝiris multajn otomanajn soldatojn.
  La militisto dispremis la malamikojn kaj ŝiaj skarlataj cicoj estis krevigitaj de kaskadoj de fulmo.
  La Militisto pepis:
  -Por korono-elfluoj,
  Ni ĝojos batali!
  Zoya ankaŭ batalis kun la furiozo de reala kobro. Kaj tranĉu malamikojn per glavoj, ne kompatante ilin. Kaj ŝiaj glavoj aŭ fariĝis pli longaj aŭ pli mallongaj, aŭ tordiĝis kiel serpentoj.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj ĵetis akrajn pinglojn trempitajn en venenaj solvaĵoj.
  Zoya tweetis:
  - La filo de la tero responde estos ne,
  Mi ne restos sklavo de cigano...
  Mi kredas ke libereco aperos
  La vento refreŝigos freŝan vundon!
  Kaj el ŝia framba cico oni eksplodigis pulsarojn kaj bruligis multajn otomanoj.
  Kaj la militisto pepis:
  - Flugu antaŭen por komunismo,
  Haltu sur Marso!
  Aŭgusteno ankaŭ hakis malamikojn per glavoj, detranĉis iliajn kapojn kaj segis ilin en duono. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis pecojn kun plasmo premita de magneta kaptilo.
  Kaj estis grandegaj paŭzoj.
  Kaj la terminatora knabino, kvazaŭ el rubenaj cicoj, prenos kaj batos. Kaj tuj kiam la turkoj ne mortos.
  Kaj al ili eĉ ne restas skeletoj.
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj finis kanti:
  - Ni ne havas alian vojon,
  Ni havas fusilon en niaj manoj!
  Svetlana ankaŭ batalis kiel batalema kaj senkompata kobro. Kvankam ŝi estas tiel bela, kaj batalanta, kaj nudpieda.
  Ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas diskojn, kiuj tratranĉas kontraŭulojn.
  Kaj Svetlana kantis:
  - Mi kredas, ke estos feliĉo,
  Feliĉo por ĉiam...
  Knabinoj en povo
  Malsekaj pugnoj!
  Kaj nun ŝiaj fragaj cicoj estas krevigitaj de mortigaj fulmaj senŝargiĝoj, kaj kelkaj cent otomanaj soldatoj tuj forbrulis!
  Tiuj estas tre severaj kaj unikaj kobroj en sia ekscito kaj alsturmo de mungotoj.
  Kaj la militistoj tuj kantis:
  - Ni estas tre belaj knabinoj,
  Kaj ni trempos vin ĉiujn en la necesejo!
  Oleg Rybachenko daŭre draŝas la otomanoj. La knabo, kompreneble, laboras per glavoj kiel kosma, fenomena terminatoro.
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la murdinto-infano ĵetas mortigajn donacojn de morto.
  Ĉi tio estas knabo - nur la plej alta militisto en la universo kaj preskaŭ demiurgo.
  Kaj Oleg kantis:
  - Gloro al nia patrujo,
  La pioniro venkos...
  Ni ne bedaŭru la vivon
  Ni donos ekzemplon por ĉiuj!
  Kaj la knabo fajfas. Kaj konsternitaj korvoj falos sur la kapojn de la otomanaj soldatoj.
  Margarita kapjesis aprobe, kaj palpebrumante respondis:
  - Ĉio estos bona en la mondo,
  Mi forte kredas je tio...
  Ni metos malvarmajn malamikojn,
  Amika familio kune!
  Kaj la militista knabino prenis ĝin kaj tordis la arkon per siaj glavoj, detranĉante la kapojn, kiuj ruliĝas kiel kapoj de brasiko.
  Kaj nudaj piedfingroj estas ĵetitaj kaj murdaj donacoj estas servataj kun detruo kaj morto.
  Margarita ankaŭ fajfas. La korvoj tuj havas koratakon. Kaj ili falas kiel hajloj.
  Kaj la terminatora knabino notis:
  - Malbona morto atendas vin!
  Oleg Rybachenko rimarkis kun ironio:
  - Kaj tiu morto ne estas malbona?
  Margarita logike rimarkis:
  - Jes, foje. Kiel skribis la Apostolo Paŭlo, morto estas gajno por la justuloj!
  Kaj la knabo ankaŭ tranĉis per glavoj, detranĉante la kapojn de la otomanaj soldatoj.
  Kaj en plena entuziasmo la infan-militisto prenis sin kaj kantis;
  Mi estas pioniro fiera pri mia lando,
  Ŝi malfermis spacon...
  Kvankam la hordoj atakas kun Satano -
  Tute ne estas irebla korto!
  
  Ni impetas militistojn,
  Ni atakas rekte kontraŭ la malamikoj...
  La frosto estas neĝblovo, kaj la kruroj estas nudaj,
  Estas multaj kontuzoj sur la vizaĝoj!
  
  La knaboj, tamen, la malamiko ne haltos,
  Ni scias batali tre kuraĝe...
  Kaj la Fuhrer, kredu tion,
  Venĝo venos al la servistoj de la abismo-mallumo!
  
  En la nomo de la plej radia Patrujo,
  Ni rekte kuraĝe batalos ...
  Ni staros la pinton de komunismo,
  Kaj ni disrompos iun ajn konatan armeon!
  
  Ni estas pioniroj, nur infanoj
  Nia kravato estas ruĝa - la koloro de kumaĥ ...
  Sed kredu vian landon je la respondo,
  Kaj li gloros la aferon de Iljiĉ!
  
  Jes, nia Patrujo, kredu min, estas absolute bela,
  En ĝi, en la Arkto, pomarboj floras ...
  Kaj estas danĝere por knaboj batali,
  Ili frakasos la faŝistojn!
  
  Ni admiros komunismon
  Kiun ni konstruas en feliĉo kaj amo...
  Kaj ni povas kalkuli kun faŝismo,
  Tio verŝas oceanon da sango!
  
  Ne kredu, ke ne estas malforta esti pioniro,
  Mi estas knabo, sed batalanto estas tiel mojosa...
  Ĉar kredu eĉ la mondo ne sufiĉas,
  Li ĵetis grenadon per sia nuda piedo!
  
  Mi skribaĉas sur la nazioj tre trafe,
  Kaj li komencis tre aktiva...
  Kaj ĝi eĉ ne savas vin koni la kradon
  Kaj mi ricevas konstante kvin!
  
  Ne kredu, ke faŝismo estas nevenkebla,
  Mi batalis kun li kuraĝe pioniro...
  Super ni flugiloj flugas keruboj,
  Ni donu ekzemplon por aliaj!
  
  Batalis en la Nomo de Dio Jesuo
  Kaj la granda Dio Svarog estas kun ni ...
  Ni konis la venkojn de la gloro de gusto,
  Post ĉio, la potenco de la Blanka, la Saĝa Dio estas kun ni!
  
  Jes, mia patrujo estas pli kara ol ĉio,
  Mi estas pioniro por Rusio nun batalanta ...
  Kaj mi movos la Fuhrer rekte en la vizaĝon,
  Do, knabo, batalu kaj ne timu!
  
  Mi estis iel kaptita de la malamiko hazarde,
  La kalkanoj de Fritz estis bruligitaj al la infano ...
  La fajro sub la plandumoj brulas senkompate,
  Rompis la piedfingrojn de la knabo!
  
  Vipetado tre forte iomete ĝismorte,
  Ili alportis la feron al la brusto kun varmego ...
  Faŝistoj estas kiel infero de infero
  Preskaŭ deprenis la kapon de la knabo!
  
  Ili kondukis min al la maŝo nudpiede,
  Kvankam mi estas ankoraŭ sufiĉe malgranda...
  Kaj mi aŭdis multajn vortojn koni malbonon,
  Sed Stalino estas ankoraŭ mia patro!
  
  En la momento de la lasta pafo de la partiano,
  Li falĉis la vicon de malbonaj monstroj ...
  Malamikoj tiam ne ŝajnis sufiĉe,
  Almenaŭ iu kriis pro sovaĝa timo!
  
  Mi denove revenis al mia taĉmento, la knabo,
  Knabo kuranta nudpiede en la neĝo...
  Kaj la salikoj tremas sub la neĝblovoj,
  Mi ne donos kompaton, mi vidas la malamikon!
  
  Estu fama la epoko de komunismo,
  Kaj Stalino estas la plej glora patro konata ...
  Ni disĵetos la hordojn de faŝismo al cindro,
  Kiu estas kun ni por ĉiam bone farita!
  
  Jes, nia Patrujo ne konas la mezuron,
  Ni fervore ekstermos la Fritz ...
  Ni forigu la landon de perforta ĥolero,
  Por povi repreni premiojn por vi mem!
  
  Mi estas pionira knabo, granda militisto,
  Kredu min, mi batalas kiel giganto...
  Kaj Hitler estas nur abomeno,
  Kaj al mi Svarog estas nur sinjoro kun Rod!
  
  Kaj se vi bezonas tempon por komunismo,
  Venos en la gloro de la kavaliroj de la lando...
  Ni rompu la ĉenojn de malbona revanĉismo,
  Kaj ni spegulos la fluojn de mallumo de la hordo!
  
  Jen ni estas en Berlino, konsideru la batalantojn eniri,
  Ni atakas bunkrojn, palacojn...
  Venko venis en radianta majo,
  Niaj genepoj kaj patroj fieras pri ni!
  La knabo kaj kantis kaj tranĉis la otomanajn soldatojn kun sia malespera kaj enorma entuziasmo.
  Margarita Korshunova kantis kune kun li. Kaj ĉi tio estis kolosa sukceso de senmortaj infanoj.
  La turkoj estis ekstermitaj de la inaj militistoj. Ili tranĉis ilin en diversaj manieroj, ne sciante kompaton kaj dubon.
  Nataŝa ankaŭ pafis al la malamiko el siaj skarlataj cicoj, kaj mortigaj pulsaroj flugis.
  Aŭgusteno, sentante en si tre bataleman humoron, kantis:
  Ni estas knabinoj aliĝantaj al la Komsomolo,
  Ili prenis fidelecoĵuron al Rusio ...
  Kvankam foje kun la problemo de la panteono,
  La kampoj estis ĉiuj dense akvumitaj per sango!
  
  Vastaj Patrujobordoj,
  Kie la suno brilas tiel hele por homoj...
  Baba ne estas terure por ni koni Yaga,
  Super rido, grincantaj dentoj infanoj!
  
  Ni knabinoj batalas kiel agloj
  Faligante malamikojn per nudaj piedoj...
  Ni estas filinoj de Svarog kaj filoj,
  Ni ne toleras nur la papago-rason!
  
  Ni kredas, ke Rusio baldaŭ renaskiĝos,
  La Patrujo regos super la universo...
  Batalu por la Patrujo kaj ne timu,
  Nia Blanka Dio kun aŭdaca sonĝo!
  
  Jes, mi kredas, ke baldaŭ venos komunismo,
  Kaj kredu min, ni konstruos novan...
  Ni frakasos la malbonajn faŝistojn en pecetojn,
  Lasu la homon fariĝi heroo!
  
  Potenca, bela lando,
  Senfina en mia amo Rusio...
  La malbona Satano ne venkos,
  Ni petis la Sinjoron venki!
  
  Batali por la Patrujo estas nia destino,
  Lasu la homon esti juna en la koro...
  Kvankam sanga kaoso regas,
  Ni havas rikoltilon, martelon kun mortiga forto!
  
  Ni protektos grandegan landon,
  Kio ne estas pli bela en la universo...
  Kaj ni disbatos Satanon per glavoj,
  Por ke estis nia komerco krei!
  
  Por komunismo, konsideru la mondon malfermita,
  En ĝi la suno laŭdos senfine...
  Ni havos aktivan rigardon,
  Kaj la infera, malbona Kaino estas detruita!
  
  En tuta Rusio estas la plej bona lando,
  Bela en la eterna universo...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni de Kin,
  Ni estas la plej bonaj estaĵoj en ĝi !
  
  Ni estas filinoj kaj filoj kalkulas Diojn
  Ke ili naskiĝis gustumante feliĉon en la mondo...
  Ne malŝparu stultajn vortojn en disputoj,
  Malbona vetero regas de ili eĉ de somera tago!
  
  Kredu min, la afero de Lenin vivas plu,
  Kaj la sonĝo pri la amo de Svarog realiĝos...
  Venkoj malfermis senfinan konton,
  Jes, la unua kun rekompencoj de Dio!
  
  Kion ni bezonas faŝismon, kiun Rusio atakis,
  Ni estis tre kuraĝaj...
  Soldato de la Patrujo estas nur idealo,
  Finis la vojon per venko en Berlino!
  
  Kaj se necese, ni iros al Novjorko,
  Ni atingu la stelojn mem de la universo de la rando ...
  Kvankam roko foje estas tre kruela,
  Sed ni ricevis venkon en varma majo!
  La kanto de la militistoj, kompreneble, estas impona. Kaj ili laŭvorte malbaris la plej multajn el la muroj. La turkoj komencis fuĝi. Tre severa ĉi tie kaj batalantaj militistoj.
  Nataŝa denove ellasis fulmon el la skarlataj cicoj de sia brusto kaj pepis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Gloro al mi! Granda gloro!
  Zoja aldonis, dishakante homojn, kaj montrante sian grandan perfektecon en riproado. Kaj kun nudaj piedfingroj, ĵetante kudrilojn, kiuj trapikis malamikojn.
  Kaj el ŝiaj purpuraj cicoj flugis grandaj, detruaj pulsaroj.
  Ĉi tio estas terminatora knabino - nur bonega sinjorino.
  Kaj ŝi zumis, nudigante sian vizaĝon:
  - Kaj en milito kiel en milito,
  Knabinoj vidas ulon en sonĝo...
  Ili volas torturi lin
  Ekzamenoj por preni kvin!
  Kaj denove la dissekcitaj malamikoj falas.
  Augustina, disbatante la lastajn otomanajn soldatojn, kaj svingante glavojn, kiuj detranĉis kapojn kiel klingo da hararo, grincis:
  - Por la venko de la Rusaj Dioj!
  Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj ĵetis mortigan donacon de neniigo.
  Kaj tiam la knabino estas kiel fulmo el rubenaj cicoj.
  Kaj bruligas la lastajn turkojn.
  Sed en batalo kaj Svetlana. La knabinoj ankaŭ estas tre belaj kaj batalantaj. Estas nur ŝtormo en Pacifiko. Kaj kompreneble, la glavoj de malamikoj disbatas sen ajna domaĝo de dubo.
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj ĵetas ekstreme venenajn pinglojn, kiuj trapikas kontraŭulojn.
  Kaj kiel mi prenos fragajn cicojn, kaj ili batos per fajraj pulsaroj. Kaj fajro banale forbalaos ĉion.
  Svetlana kantis:
  - Niaj idoloj estas kovritaj de sango,
  Sed Svarog kredos kun amo!
  Kaj la belulinoj entreprenis ĝisfunde fini la turkojn.
  Oleg Rybachenko, disbatante la otomanajn soldatojn, denove fajfis kune kun la terminanta knabino Margarita.
  Kaj kiel miregigitaj birdoj falis sur la turkojn, finante la lastajn soldatojn de la Otomana Imperio.
  Senmortaj infanoj muĝis:
  - Rusaj dioj ĉiam venkas!
  Kaj tuj kantis Nataŝka kaj ŝiaj kunuloj, kaj la knabino elverŝis voĉojn kiel najtingalojn;
  Gloro al la Diino de pasio Lada,
  Kreis la kovrilon de la ĉielo...
  Estos malavara rekompenco por homoj,
  Ĉar Dio releviĝis!
  
  Ne estas pli belaj filinoj de Svarog,
  Kiu kuras nudpiede en la neĝo...
  Ni estos la sino de Rod,
  Ne tretu la knabinojn per viaj botoj!
  
  Ja en Rusio timindaj knabinoj,
  Ĉiu ulo estas mangomilitisto...
  La voĉo estas tiel sonora,
  La fiulo estos tordita en kapran kornon!
  
  Ni batalos por la Patrujo,
  Patrujo estas mia granda patrino...
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Vi ne povas rezisti ilin!
  
  Ili donis siajn korojn por Rusio,
  Mi kredas gloran vivon...
  Ni baldaŭ malfermos la pordon al la spaco,
  Ni trovu nian vokon!
  
  Ne, lasu la ŝtormon furiozi nun
  Sed la ruso ne ŝanceliĝos por ĉiam -
  Nia batalanto ne cedas al batalo,
  Lia revo realiĝu!
  
  Nia forto kun la saĝo de la knabinoj,
  Vi naskiĝis tiel...
  Ni skribaĉos el la maŝino,
  Al nur supren neniam malsupren!
  
  Donu al la lando novajn rimedojn,
  Por ke ĝi floras kiel rozoj abunda arbusto...
  kaj en la Nomo de Dio Jesuo
  Por ke la trajto de malbona krakado ne estu aŭdata!
  
  En milito, ĉiuj homoj estas fratoj,
  Sed samtempe, la servistoj de Satano ...
  Ni estas pretaj malfermi niajn brakojn al ili,
  Por ke ĉiuj estu fidelaj al la Dio de la mondo!
  
  Ne genuigis la Germanan Armeon
  Ni povis batali...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Skribu al vi infanon baldaŭ en kajeron!
  
  Ni faru nian landon tiel
  Ke ŝi mem konstruos la mondon...
  Kvankam ŝtormo venis ĉi tien kun falĉilo,
  Nia Svarog estas bonega majstro!
  
  La malamiko atakis subite kaj perfide,
  Estis terura kvardek unu jaro...
  Sed niaj avoj glore batalis,
  Rod helpas ilin en la batalo!
  
  Por Rusujo ni donos nian koron,
  Ni plifortigu nian landon...
  Kuraĝe malfermante la pordon en la spacon,
  Kalkulu ĝin sen multe da tumulto!
  
  Jen mia lando, kredu al mi, sankta,
  Ni defendos la kavalirojn de Moskvo ...
  La knabino kuras nudpiede en neĝblovo,
  Vekante antikvan sonĝon!
  
  Ne, ni ne rompiĝis en la batalo de la knabinoj,
  Kaj batalis kuraĝon aprezante ...
  Kaj foje la knabinoj tiel forte batalis,
  Plene eksplodita!
  
  Sciu, ke neniu strangolos nin rusojn,
  Ni povas ebenigi la montojn ŝerce...
  Dediĉante viajn animojn al Dio
  Vi trapasas viajn ekzamenojn por kvin!
  
  Dio naskiĝis en tempoj de mizero,
  Proksime de Moskvo, kiam fulmotondro bruas...
  Lada finis niajn mejlojn,
  Kaj fluu la larmoj!
  
  Noblaj rusaj knabinoj
  En ĉiu virgulino, la plej sankta aspekto...
  Tia voĉo, kredu min, estas sonora,
  Kaj la pugno al la knabinoj estas monolito!
  
  Ĉio en la lando, mi kredas, ke ĝi estos mojosa,
  Mi scias ĉion floran...
  Kvankam foje estas danĝere batali,
  Ni malfermos plenan konton!
  
  En la kvardek-unua ili staris kune,
  La kavaliroj tenis Moskvon...
  Baldaŭ ili donos komunismon,
  Mi alportos la standardon de la Patrujo!
  
  Stalingrado fariĝis impona vojo,
  Kie du enormaj konverĝis ...
  La knabino batalas nudpieda
  Ŝia edzo kompreneble estas komunisto!
  
  Tie la malamiko ĵetis "Tigrojn"
  Sed ĝi tute ne helpis...
  Jes, vane la Fuhrer murmuris ludojn,
  Vi estas delikata vitra planedo!
  
  Ne lasu la knabinojn, kiujn vi feliĉigas,
  Ni ne povas malstreĉi nin...
  La malamiko lasis tro da fulgo
  Vi ankoraŭ sukcesos la ekzamenon kun 5!
  
  Stalingrada vojo, kompreneble, glora,
  Estas nur la suno super la lando...
  La malbona Kain estos detruita,
  Li estas en infero kun Satano!
  
  Rusio estas ĉiam sankta lando,
  Ĝi enhavas Perun kaj Jesuon Kriston...
  Kvankam foje la vero estas malbona,
  Homo ne kreskis al feliĉo!
  
  La parto de rusoj batali lerte,
  Kaj venku la malamikojn de Rusio ...
  Kvankam la Fritz havas la forton de Lucifero,
  Sed nia armeo fariĝis potenca!
  
  Estas savo en la komunismo de la mondo,
  Por venki montojn da kadavroj...
  Ni ne petos de la malamikoj pardonon,
  Kvankam la urso furiozas en kolero!
  
  Dio Perun Li ĵetas fulmon,
  Li tre ŝatas bati la malbonulojn...
  Kaj ni estas pli fortaj ol malamikoj,
  Se la armeo trejnas por batalo!
  
  Jes, Svarog estas bonega malpeza militisto,
  Li povas fari tion, kion li ne povas...
  Se vi estos fama, tiam vi estas inda
  Rusoj ne estas stultaj!
  
  Tio estas ĉio en nia gloro restas,
  Kio estas bela kiel la koloro de majo...
  Estos loko por la falintaj homoj en la paradizo,
  Tio furioze kriis - banzai!
  
  Ne elportu ilin, sciu humiligon,
  Ĉu ni povas krei kompletan Edenon...
  Por Rusio estos venĝo kontraŭ la Fritz,
  Kvankam Sam helpas ilin!
  
  Rusoj admiris la sunsubiron,
  Tiu rubeno lumigas la vojon...
  Estos granda repago por malbono,
  Nia Rusio ne povas esti fleksebla per fanto!
  
  Ni admiros laŭte,
  La potenco de la granda patrujo de elefantoj...
  Kune kun radianta teamo,
  La plej bona Lada de filoj!
  
  Knabinoj kuras nudpiede vintre
  Jen ilia granda stelo...
  Leporoj ankaŭ kuras nudpiede,
  Lada estos kun ni por ĉiam!
  
  Dio kreis la planedon el atomo,
  Li kreis spacon, unuvorte, nur...
  Heroaj faroj estas kantataj,
  Kaj la malamiko ricevas shish!
  
  La admiro estos de homo,
  Por ĉiam batali kaj sonĝi...
  Do de la momento, ĝis la fino de la jarcento -
  Por ke ili havu grandan armeon en riproĉo!
  
  La vizaĝoj de la suno brilas en la malproksimo,
  Kaj la ĉielarko ekbrilas, kredu min...
  Kaj la malamiko estas nur tre sovaĝa,
  Nature, li estas, fakte, besto!
  
  Estas belaj knabinoj en la lando,
  Ke ili scias kiel venki malamikojn ...
  Ilia voĉo estas klara, kompreneble.
  La plej bonaj filoj en la mondo!
  
  Ni rusoj ne malaperos,
  Nia vero estas kredi je ĉio...
  Post ĉio, ni havos tiajn juĝistojn,
  Ni frakasu la teroristojn en pecojn!
  
  Niaj knabinoj brilas per siaj kalkanoj,
  Kun nudaj rozplandoj...
  Kaj la neĝblovoj fandiĝas sub la piedoj
  Estas varme vidi la belecon de la nudpieda!
  
  Kuu belaj knabinoj
  Disbatante la malamikon senpene ...
  Kvankam la rivereto ludas tre sonore,
  La hordo venas en flamoj!
  
  Ni povas fari ĉion tre mojosa,
  Kaj atingi fidelecon en sonĝo ...
  Kaj la malamiko atakas stulte,
  Movu vian glavon trans lian barbon!
  
  Mi konas niajn kavalirojn de ŝtalo,
  Kredu min, vi ne trovos ilin...
  Ili donis al la faŝistoj fortan baton sur la kornojn,
  Kvankam ĝi aspektas kiel ne pli ol dudek!
  
  Knabinoj kiuj ridas
  Ili nudigis siajn dentojn per sia gloro ...
  Kaj iliaj okuloj estas tiaj teleroj
  La voĉo estas radianta najtingalo!
  
  Knabinaj trejnadoj estas bonegaj
  Kaj ili imagas hororon en batalo ...
  Do la belulinoj estas nur gajaj,
  Kvankam foje ventos skorio!
  
  Imagu tian mondon homoj faros
  Komunismo estas la naskiĝo de pli altaj potencoj...
  Kaj beleco ne juĝos vin
  Eĉ se homo estas idioto!
  
  Jen venas la milito el la oriento,
  La infera hordo atakas...
  Kun ni estas la potenco de kredi la batalanto Svarog,
  La knabino frakasis la ĥanon per unu gluto!
  
  Vi povas admiri ĉiujn, mi scias
  Kiu batalas por la Patrujo sciu...
  Kaj la militisto naskiĝas kuraĝa,
  Iru al la ĉielo post morto!
  
  Ni povos feliĉigi Rusion,
  Gloranta Vergo dum jarcentoj...
  Pro la patrino sankta Rusio,
  Kun la forto de granda pugno!
  
  Mia patrujo, kredu min, estas bela,
  En la Arkto floras pomarboj...
  Nia popolo estas bonega, ortodoksa,
  Faris sonĝon realiĝi!
  
  Ni povas fari ajnan nubon
  Kaj dispremu la frenezan malamikon...
  Nia taĉmento de batalantoj estas tiel volatila,
  Transformas rabajn reptiliojn en ludon!
  
  Ĉi tie en Rusio ĉio estas tiel mojosa,
  En ĝi la Kreinto metis sian koron...
  La sadisma Malyuta estos disbatita,
  La sonĝo havos decan forton!
  
  Jen Kristo venos kaj la mondo leviĝos,
  Estos homoj en gloro por aĝoj...
  Ni batalas honeste por Rusio,
  Kaj ŝtalo konas nian manon!
  
  Knabinoj estas admirataj
  Kio kapablas konkeri spacon...
  Ili rompos ĉiujn retojn,
  La ĉeno por ili estas nur silka fadeno!
  
  Ni neniam rezignas, kredu
  Ni neniam kuŝos sub la malamiko...
  Se la Fuhrer estas simple furioza -
  Ni derompos liajn kornojn!
  
  Homo, vi fariĝos pli forta ol ĉiuj
  Ĉu vi povas konkeri la randon de la universo...
  Ne portu al vi malfortajn stultaĵojn,
  Kredu nin slavoj rompi!
  
  La forto de milionoj estos kun ni,
  Ni ekstermos la malamikon, kredu min...
  Multaj junulinaj legioj
  Ili ĵus trafis la celon!
  
  Jen venas la venko
  Ni triumfe eniris Berlinon...
  Kiu mortis en la plezuro de la paradizo,
  Kaj la sankta kerubo ŝvebas!
  . ĈAPITRO 21
  Post la kapto de Sofio, la senmortaj infanoj kaj knabinoj prenis paŭzon kaj iomete ripozis de militaj aferoj. Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, decidis komponi iom, ion detruan kaj ekzotan.
  Krome, la knabo skribis, uzante la nudajn fingrojn de la kruroj de siaj infanoj;
  oferto de Veramon estis tenta, sed malfacile efektivigebla ĉar ili estis en ĉenoj. Krome, ne indas ignori la gardistojn. Krunuŝki turniĝis, la ĉefa sorĉisto elprenis talismanon, kiu fariĝis fumblovo. La drakoj provis dispremi lin, sed iliaj fajraj koagulaĵoj frakasiĝis kontraŭ la nevidebla muro, kiu ĉirkaŭis la sorĉiston. Ĉerka, li elstaris kun pli kurbaj, ruĝe pentritaj dentegoj, li ellasis ponardojn. La pinto ŝajnis penetri la sferon, sed daŭre moviĝis, preterirante la sorĉiston, kraŝis en la teron.
  Alia drako atakis la gardistojn, tankoj provis pafi de arbalestoj, sed ili ne batis precize. La flugilhava besto sukcesis rami ilin, forigante ilin de iliaj ĉevaloj. Tamen la sespiedaj ĉevaloj mem ektimis, se nur tiaj teruraj monstroj ramus ilin. Evidentiĝis, kiel ili korŝire helis, levis la hufojn, renversiĝis.
   La Krunushki malfermis fajron, elĵetante grandajn fajrajn sagojn kiuj trapikis la haŭton sur efiko, vundante la drakojn. Tiam la estaĵoj rapidis en mal-al-mana batalon. La demonoj eltiris siajn fajrajn glavojn, la drakoj plilongigis siajn ungegojn, la viandmuelilo komencis.
  "Nun estas la tempo por kaŝiĝi!" - kriis Veramon . - Sekvu min. La knabino reproduktis esprimman geston al la kaptitoj.
  Dudek homoj estis katenitaj al la stango, pluraj knaboj, kaj la ceteraj junaj knaboj kaj knabinoj. Ili rapidis, ĝi devis kuri en malsamaj direktoj, sekve de kio la polo komencis turniĝi.
  - Kion vi faras pli bone por mi. - diris la knabino malespere.
  - Kaj kiu estas vi tia mova hundino por ke ni obeu vin. - La uloj klakis.
  - Ni ĉiuj mortos.
  - Jes, estas pli bone sekvi lin, se ni ĉiuj ne rapidas kune en unu direkto, tiam humiliĝo atendas nin.
  - Ankoraŭ kaptita kaj punita. - Enmetita, alta ulo. Estis, ĉenita apud Elfiada . - Do mi pli bone uzu la momenton.
  La brutulo alkuris la belan knabinon, Elfiada sentis sin malsana pro la odoro de sia nelavita korpo. Liaj dikaj manoj ŝiris la ĉifonojn sur la brusto de la enkarniĝinta diino kaj kaptis ŝiajn cicojn. Aleksandro estis iom distrita, rigardante la batalon. Demonoj kaj drakoj ne ofte vidiĝas eĉ en furoraĵo . Almenaŭ du dekduoj da tankoj jam estis mortigitaj, bruligitaj, trapikitaj per ponardo. Tri kadavroj estas tute disŝiritaj en duono. Demonoj -crunchies , siavice, aktive laboris per glavoj, unu drako, perdinte ĉiujn siajn kapojn, kolapsis. Alia, perdinte la voston kaj ungegojn, provis foriri, sed la fajraj sagoj difektis ĝiajn flugilojn kaj ĝi trafis en arbon. La tria besta lacerto uzis lertaĵon, dehakante arbon per fajra rivereto, li provis faligi ĝin sur la demonon, sed li resaltis en la tempo kaj enigis la glavon en la stomakon. La drako elŝutis fajron de si, la bajista mugo de la estaĵo de mallumo senpene prenis la fajron. Tiam la buŝo de la demono kreskis kaj, kaptinte mortan tenon, li mordis sian kolon.
  Aŭdinte la kriojn de la knabino, Aleksandro ŝajnis vekiĝi, tenante la ĉenon en la mano, li trafis la seksperfortanton en la tempion per solida fera ligilo. Li malleviĝis kiel rompita kondomo, sango fluis.
  - Kion vi faras! Elfiada kriis . - Vi mortigos lin!
  - Li volis senigi vin je honoro!
  - Ĉi tio ne estas malbona kopio de la masklo, eble pli granda ol vi, eble mi mem proponus al li iom da tempo.
  - Ĉu vi ne hontas?
  - Mi neniam amoris en proteina korpo, mi volis provi.
  - Ni liberiĝu, kaj mi aranĝos ĝin por vi.
  - Verŝajne, la virgulino mem, krom la steloj kun iu ajn?
  - Ne estas via afero!
  Estis turnopunkto en la batalo. La ĉefsorĉisto premis Ĉerkon al la tero, li petis kompaton.
  - Granda Serim, ne pereigu min.
  - Por ĉiam havi malamikon kiel vi! Estas pli bone fini ĝin kune.
  - En ĉi tiu kazo, vi fariĝos la plej granda danĝero por la drakoj, kaj mi povus enparoli.
  - Vi estas forta, sed ne amikeca, cetere vi mem estas forpelito kaj kolektitaj friponoj, nenio okazos al mi.
  Serim levis glavon kiu kreskis kiel ŝipmasto, planante liveri la finan baton, en tiu momento unu el la drakoj turniĝis kaj provis ataki la magiiston en la malantaŭo. Li turnis sian armilon, du kapoj tuj forflugis de la monstro, kaj li komencis perdi altecon. Serim ridis!
  - Nu, ne, reptilio, ĝi estas tro facila kaj simpla! Ĉu vi volas vivi?
  - Kompreneble, lasu!
  - Do rekonu min kiel vian dion!
  La besto hezitis!
  - Nu, pri kio vi parolas? Mi ne atendos! - La glavo alproksimiĝis al la gorĝo, aŭdiĝis siblo, gutis sango.
  - Mi rekonas vin kiel dion!
  - Tio estas mirinda!- Paraghelo , Sinoviorolo , Calcante ! - diris la sorĉisto.
  La drako tuj ŝrumpis, fariĝante malgranda kaj blanka. Post momento, li fariĝis ĉarma museto.
  - Do, vi montris vian esencon. - Serim, kaptis la beston je la vosto, faris signon per la fingroj, en lia mano aperis ora kaĝo. "Sidiĝu nun, kiam mi bezonos vin, mi nomos vin sklavo."
  La kaptitoj ekkuris tre malfrue, kaj la ulo, kiu estis batita de Aleksandro, estis portita en liaj brakoj. Kaj komence neniu persekutis ilin. La Bucks forrajdis sur frenezaj ĉevaloj, la demonoj finiĝantaj en okupo de la pluvivaj drakoj.
   La Krunushki ne persekutis longe, ŝajne al ĉi tiuj reptilioj mankis rapideco, kaj la demonoj delonge estas famaj pro siaj ŝarkaj kutimoj. Tiam estis la vico kolekti Vilfabakov . La kaptitoj moviĝis nature malrapide, kaj la arboj estis maloftaj, kaj estis certe tre malfacile kaŝi sin inter ili. En tiaj kondiĉoj, ili ne sukcesis eliri en la operacian spacon, ĉar demono ŝvebis super ili:
  Kien iras la malgrandaj homoj? li siblis.
  - Jes, nur timigita. Aleksandro respondis.
  - Sekvu min. - Kruuŝka eligis fajran triangulon, trafante kreskantan arbon per letero.
  Sklavoj ne devis esti konvinkitaj dum longa tempo. Nur la knabino Veramon provis heziti:
  - Ni estas liberaj homoj, ni iru granda demono, tiam ni dankos vin. - La estaĵo kun la ursa kapo ridis, la ridado estis terura, ŝajnis, ke ili turmentas bovon.
  - Ne, hundido, kiel vi povas danki la demonon.
  - Mi havas heredaĵon, ĉar vi laboras por mono, vi ne gravas, de kiu vi ricevas.
  La monstro hezitis, kiel tipa soldulo li pensis pri akcepti la proponon de la knabino. Tiam alia cimo flugis al li .
  - Kion vi faras, konduku la sklavojn pli rapide. La posedanto ne estos feliĉa.
  - Unu el ili provis aĉeti min.
  - Kiu?
  - Ĉi tio! - La demono montris al Veramon .
  - Ni eltrovu.
  Pluraj ŝokitaj tankoj veturis supren. Ili, instigante la kaptitojn per bastonoj, elpelis ilin sur la vojon. Jen, brilantaj okuloj, flirtis Serim.
  - Nu, sklavoj kiuj decidis forkuri?
  La knaboj mallevis la kapon.
  "Do la vipo atendas vin.
  - Precipe tiu.
  - Mi jam konas vian bonŝancon, ke vi ne akceptis la proponon. Nun verŝu en la ĝusta maniero.
  Sklavoj estis batataj modere, ŝajne protektitaj. Elfiada eltenis, ili batis ŝin kaj sur la dorso kaj sur la gamboj, protektante ŝian haŭton kontraŭ tranĉoj. Nur foje aŭdis ne arbitraj ĝemoj. Aleksandro dum la batado kuraĝigis ŝin. Plej malbone iris al Veramon , ili deŝiris truon, makulitan ĉemizon de la knabo kaj batis lin en kvar manoj samtempe. La tuta brusto, dorso kaj kruroj de la knabo estis kovritaj per ruĝaj pizugoj , sango verŝiĝis. Li estis skurĝita ĝis li perdis konscion.
  - Nu, ni ricevis lecionon, kaj nun marŝu, pro provi eskapi, vi enlitiĝos malsata.
  La knabo estis verŝita per glacia akvo, frapetita sur la vangojn per piedo, kaj li rekonsciiĝis, li ekfunkciigis, kontrolinte la ĉenon. La kaptitoj vagis laŭ la malaminda vojo. La vilfabaks suferspertis perdojn kaj ektimis, provante eligi sian timon sur sendefendaj homoj. Aleksandro nur sendis malamplenajn rigardojn al la krimuloj. Ŝajnis fariĝi eĉ pli varma, li soifis, lia buŝo estis amara kaj seka. Ĉi tie survoje ili renkontis vilaĝon de gnomoj. Iliaj domoj estis kiel ovoj, kun piramida fino. Kurante al la kaptitoj, ili provis senti la knabinojn, kaptante iliajn krurojn. Elfiade kontraŭbatalis, kontuziĝoj lasitaj de la vipo estis videblaj sur ŝia korpo. La plej ruza nano, kaptis la knabinon je la fingroj, kaj ŝi preskaŭ falis.
  - Reen eta tribo! Serim ordonis. La Bucks ricevis plurajn malmolajn batojn, forpelante la malgrandan tribon.
  Aleksandro demandis al Elfiada :
  - Ĉu vi ne scias ĉu gnomoj estas bonaj aŭ malbonaj?
  - Same kiel homoj estas malsamaj! Tamen, post ĉio, homo ankaŭ grandparte dependas de la socio, kiu ĉirkaŭas lin.
  - Kaj kiel vi konfesis, ke hontinda sklaveco ekzistas en via universo?
  - Libera volo, ĝi kondukas al perversioj. Ĉiuj sentemaj estaĵoj povas fari kiel ili volas, mi ne kreis biorobotojn.
  - Se mi havus glavon, mi montrus al ili!
  - Ankoraŭ havas tempon por trinki militaj akcioj.
  maljuna nano kun longa griza barbo alproksimiĝis al Serim , li donis al li kompleksan arbaleston, kun sep elstarantaj sagoj. La mago ekzamenis lin zorge.
  - Magio?
  - Teknikoj! Oni uzas kunpremitan aero, la ŝtono de Izhzhey ĉerpas multe da energio, kaj la sago flugas dek mejlojn.
  - Kiom da dek?
  - Jes, potenca.
  La arbalesto estis kompakta, simila al dika desegita ĉaspafilo. Serim, pesis ĝin sur la mano kaj turnis sin al la nano.
  - Kaj kiom vi volas por ĝi.
  - Sako da oro pezanta centonon.
  - Lot! Tro multe por io tia. Mi ne estas pli bona pri magio.
  - Kaj se vi uzas ĉarmajn sagojn, vi povas bati vian malamikon je neatendita distanco por li.
  La magiisto pensis, li komprenis la valoron de tia armilo, sed estis domaĝe por oro.
  - Duonon!
  - Sepdek kvin! - diris la gnomo.
  - Sesdek kvin!
  - Sepdek kaj ne gramo malpli!
  - Ĝi venas!
  - Estas strange, ke ili uzas kilogramojn! Aleksandro flustris.
  - Ĝi estas en la komputila programo tiel korpigita por faciligi komercon. La kreintoj pensas pri la estonteco, kiam progreso disvolviĝos, kaj la mondoj kunfandiĝos!
  - Ĉu la ŝtono de Izhzhey estas magia?
  - Ne, prefere mega-radioaktiva! Ĝi enhavas ducent fojojn pli da energio ol uranio kaj samtempe ĝi estas tute sekura. Mi mem evoluigis tutan aron da tiaj elementoj.
  - Por kio?
  - Ordinara radiado damaĝas kaj kaŭzas mutaciojn. Krome, mega-radiado nutras la magion. Post ĉio, ekzistas neniu mistikismo en magio, nur ŝanĝitaj leĝoj de la naturo, la energio de paralelaj mondoj kaj spiritoj de diversaj naturoj, inkluzive de subspecioj de subhiperplasmo .
  Kvankam Elphiade parolis tre trankvile, Bucky aŭdis kaj batis unue ŝin, kaj poste Aleksandron per vipo:
  - Kial flustri nuda haŭto.
  La bato estas tiel forta, ke la haŭto krevis. La knabino kriegis. Dume, Serim elprenis monujon, verŝis la monerojn en la ĉapon de la nano. Ŝajnis nekredeble, ke tiom da oro povus esti en tia malgranda sako kaj amuza ĉapo kun sonoriloj. Ĉirkaŭrigardante, Serim kriis:
  - Ĉu vi ne kuraĝas bati ilin kiel tiun porkon! Vi ruinigis la posedaĵon kaj pro tio vi estos batata mem!
  Bucky estis trenita de sia ĉevalo per lazo, lia ĉenmasto estis deŝirita kaj ili komencis vipi. Malgraŭ la heroa fiziko, li kriis kiel kastrita kato. Ili ne batis dum longa tempo, la monstro malleviĝis.
  - Fu kadavraĵo, ligu lin al ĉevalo, por ke li ne defalu.
  Bucky faris ĝuste tion, instigante la virĉevalon per vergoj. Elfiade , malgraŭ la doloro, mallaŭte ridis per kristala voĉo. Ili kriegis al ŝi, sed ili zorgis por ne bati ŝin.
  La kaptitoj denove estis devigitaj paŝi. Aleksandro pensis, ke kun tiel longa tago, la indiĝenoj devas havi tute alian metabolon, aŭ ili dormas dum la taglumaj horoj. Elfiada ŝajnis diveni liajn pensojn.
  - Ili estas praktike kiel la homoj de antikveco kaj ili bezonas tagan ripozon. - Ŝi diris.
  - Se ni estas tiom ŝarĝitaj eĉ en sklaveco, tiam longe ne estos sufiĉe da spirita forto.
  Aleksandro notis.
  - Ni travivos, mi havas kelkajn ideojn.
  - Ĉu vi povas dividi?
  - Ĉe halto!
  Ne plu estis aventuroj survoje. Vere, pluraj rabistoj atendis en embusko, sed kiam ili vidis imponan taĉmenton kaj, plej grave, demonojn, ili preferis foriri. Post ĉio, principe, estas multe pli facile trovi pli facilajn predojn. Serim tamen trafis ilin per ŝtonsorĉo. La banditoj fariĝis blokoj el granito, frostigitaj en esprimaj pozoj.
  - Ĉi tiu estas tre forta sorĉisto, se li kapablas efektivigi tiajn transformojn de la materio. - Rimarkis Elfiada . - Kaj tamen, ŝajne, li estas ano de iu ordo.
  - Jes, vi ne kreis problemojn por ni, kial ekstra magio?
  - Mi ne intence produktis sorĉistojn, sed nur metis la potencialon por tia afero. Tamen, por tio necesis krei paralelajn movojn kaj subspacojn . Nu, ĉio ĉi estas nur praktike komprenebla.
  Fariĝis pli kaj pli malfacile paroli, mia gorĝo sekiĝis, la suno ŝajnis pligrandiĝi, la atmosfero malklariĝis, elstaraĵoj kreskis.
  Paro da sklavoj falis, ĉi-foje, ili ne estis finitaj, Serim legis la sorĉon, kaj la uloj ekstaris.
  Nuboj komencis kolektiĝi en la ĉielo, ĉi-foje, ili estis oranĝaj, benita pluvo verŝis malsupren. La kaptitoj provis malfermi la buŝon pli larĝe kaj gluti pli da malsekeco. Aleksandro sentis akvon flui laŭ lia inflamita, fendita lango kaj la doloro iom post iom kvietiĝis. Sangado, bruligitaj piedoj, ankaŭ falantaj en varman akvon, moliĝis, kaj la terura jukado fariĝis pli kvieta. Tiam denove aperis tri sunoj, kaj ĝi eĉ plimalboniĝis, vaporiĝis, kaj por supre, aperis insektoj. Ili dolore mordis la elĉerpitajn homojn, tamen ilia atako estis mallongdaŭra. Valoris malpliigi la humidecon kaj la infanoj sentis sin trankvilaj. Tiam komenciĝis la longe atendita sunsubiro, estis ankoraŭ varme, sed ne kiel en la dezerto, sed pli eltenebla. Aleksandro sentis, ke li povos atingi ĝin, sed li ne estis certa pri la knabino. Elfiade lamis sur ambaŭ kruroj, falante, sed tenante sin. Kiam ŝi denove ŝanceliĝis, Serim liberigis rozkoloran kvadraton ĉe ŝi. Aleksandro instinkte saltis kaj kovris la knabinon, timante pri ŝia vivo. Subite, koagulo de energio trafis lin, la dorso de la knabo rektiĝis, laceco tuj estis forigita, sensentaj muskoloj pleniĝis de forto, eĉ soifo ĉesis turmenti lin.
  - Ne, bela, ĝi ne funkcios, ĝi ne estas por vi. - En la manoj de la magiisto ekbrilis glavo.
  - Sed se mi estas elĉerpita, neniu aĉetos min. Aleksandro estis trovita.
  - Bone, viva kapro. Nun por via amatino.
  La placo estis tre oportuna. Aliaj sklavoj estis instigitaj per piedbatoj, Veramon estis trafita plurajn fojojn, kaj sen tio, la batita knabo ricevis la unuan numeron.
  Fine, kiam eĉ la ĉevaloj estis kovritaj de ŝaŭmo kaj ŝanceliĝis, kaj la tri sunoj kaŝiĝis malantaŭ la horizonto, la kaptitoj rajtis ripozi kaj kvietigi sian soifon. Poste ili rajtis kuŝi sur grandaj tasoj kaj dormi. Serim svingis la manon, polvo disĵetita. La kaptitoj preskaŭ tuj ekdormis, nur Aleksandro kaj Elfiada , kiuj ricevis akuzon de viveco, flustris, kaj la batita Veramon ĵetis kaj turniĝis.
  - Nu, estas propono.
  - Mi estas laca de tio, mi kreis ilin, kaj ili mokas min. Laciĝis promeni sur ĉenoj kiel hundo.
  - Nu, estas bone por vi, ili baldaŭ vendos vin en haremon, vi vivos kontente. Eble la reĝo mem prenos ĝin, vi antaŭeniros.
  Sed dormu kun li...
  - Kaj kial vi virinoj timas. Mi ne volas, ke mia azeno estu disŝirita!
  - Kiel mildaj ni estas, nu, mi elpensis ion. Elfiade deŝiris hararon el ŝia kapo. Ni rompu la ĉenon.
  - Ĉu vi estas serioze hararo.
  - Ili estas tiel fortaj kiel drato, kaj la fero en la ĉenoj ne estas de plej alta kvalito.
  - Sed parolata! - diris la knabo. - Ĉi tie la magio estas tia, ke ĝi ne povas esti rompita, fajro estas senpova kontraŭ ili kaj ne ekzistas martelo kapabla disbati magion.
  - Nu, ni ankoraŭ provos, estas sorĉo kontraŭ fajro kaj ŝtalo, sed neniu pensis pri la hararo. Nu, kiu pensus starigi defendon kontraŭ tia bagatelo.
  La knabo palpebrumis per la okuloj.
  - Kio estas la penso, ni risku.
  Malmultekosta fero ja estis modebla, kaj baldaŭ la uloj rimarkis, ke maldikaj blatoj falas. Tamen, estis necese froti longe kaj forte. Por heligi la tedan laboron, la uloj parolis. Veramon , kiel devus esti por knabo, montriĝis tre scivolema:
  - Mi tuj konstatis, ke vi estas de malproksime, eble ne el nia mondo. Rakontu al mi iom pri vi.
  - Kial vi diras tion?
  - Fakto estas, ke vi havas tre palan haŭton, kaj ĉiuj lokuloj estas tre brunaj.
  - Sed eble ni simple ne sunbrunas.
  - Ne, vi jam estas preskaŭ same ĉokolada kiel mi. Do, vi estis nur sub alia stelo. La konkludo estas aŭ unu el la aliaj mondoj kie demonoj kaj malmortaj vivas aŭ de najbara planedo. Sed via aspekto tute ne estas funebra kiel en la mallumaj mondoj, kaj la uloj ne aspektas kiel la mortintoj.
  - Vi estas rapidsprita, sed kion vi scias pri la malhelaj sferoj. - demandis Elfiada .
  - Mi scias ion, mi estis unu el la plej bonaj studentoj de la Lumumba magia lernejo, kelkaj el la plej altnivelaj sorĉistoj penetris la limojn de la spaco, komunikis kun spiritoj, demonoj, vampiroj, homlupoj, inferaj ombroj. Ĝi estas tre danĝera kaj vi povas kapti vin. Estas lokoj kie la animoj de pekuloj estas turmentitaj.
   Elfiada interrompis:
  - Ĉi tio estas nur por tiuj, kiuj tute perdis sian konsciencon aŭ vendis sin al la spiritoj de mallumo por akiri potencon. Okazas kiam en partoj ili vendas sian animon aŭ sian propran memon, kaj foje la demonoj ribelas kaj ŝanĝas rolojn samtempe, pendigas magian kolumon sur la posedantoj.
  - Jes, ĝuste, ŝajne, vi ankaŭ bone scipovas magio. - demandis la knabo.
  - Parte, mi scias ion teorie, sed la vario de teknikoj estas donita al la libera volo de la vivuloj. Kiam ni estos liberaj, montru al mi.
  - Estas strange, ke vi kreis ilin, sed vi ne scias kiel ili elvokas. Aleksandro estis surprizita.
  - Mi ne estas Hitlero kun vipo por sekvi ĉiun spiron de la seksmilionoj de vivantaj estaĵoj.
  - Jes, kompreneble, Adolfodoris, kaj vi havas mirinde agrablan odoron. - diris la junulo.
  - Hitler inspiris moralan abomenon, do ŝajnis, ke li malbonodoras, sed fakte li estis tre pura homo, banis sin dufoje tage. - oponis Elfiada .
  - Mi ne scias, pri kio vi parolas, sed en nia mondo ne ĉio estas en ordo kun la mallumaj fortoj. - ĝemis Veramon . - Ĉiam pli aperas fantomoj kaj homlupoj, same kiel estaĵoj de nekomprenebla raso. Nia instruisto diris, ke demonoj de la pli malalta nivelo loĝas en ordinaraj fiŝoj kaj mariskoj, mutas ilin, igante ilin monstroj, kaj poste reproduktiĝas, plenigante la rezervujojn per abomeno. Ne estas sekure navigi sur grandaj riveroj.
  "Eble ĝi estas nur plur- dimensiaj ŝtormoj. Ĉiuj ĉi tiuj estaĵoj ne estas tiel timigaj kaj baldaŭ ĝi pasos.
  . ĈAPITRO 22
  - Dio gardu! Kaj tiam la eklezio fariĝas pli kaj pli agresema, reĝoj, caroj, sultanoj, ĉio falas sub la kreskanta influo de la ekzekutistoj en la sultano. Ĉi tio ankaŭ estas magio, sed tre specifa.
  - Kaj ĝi estas interese. Aleksandro klinis sin al la knabo. - Kion ili kredas?
  - Nu, kiel diri, unuflanke, estas multaj dioj, kaj aliflanke, estas ununura kreinto de la tuta universo kiu kreis ilin.
  - Ĉi tio estas bona rezonado. Elfiada ridetis . - Kaj la anĝeloj servas al li.
  - Kiel ĝi estas! Se ekzistas malbonaj spiritoj, devas esti ankaŭ bonaj. Se estas ombro, tiam estas lumo. Sed la pastroj kondutas tre kruele, ne multe malsame de la plej nigraj sorĉistoj. Aparte, la Unua Ministro Megakardinalo Loihama tre ŝatas torturi, precipe knabojn. Foje li eĉ aĉetas speciale infanojn por torturo kaj faras terurajn abomenaĵojn kun ili. Tamen ne ofte tia monstro havas sufiĉe da viktimoj eĉ sen ni. Mi esperas, ke kiam li mortos, la demonoj turmentos lian animon por ĉiam.
  - Longe, sed ne por ĉiam! Ĝi estas tiel aranĝita de la kreintoj, ke ĉiu eĉ la lasta bastardo devus havi ŝancon, sed vi devos suferi. - Elfiada hazarde kaptis branĉon per la dorso, la dissekcio preskaŭ malaperis sub la influo de magio, sed la doloro restis. La knabino anhelis kaj faligis siajn harojn, devis elŝiri novan. La knabo havis eĉ pli malbonan, insektoj surteriĝis sur liaj sangaj grataĵoj, ili lekis la sangon. Elfiada plurfoje forpelis la parazitojn.
  - Estas bone, ĉi tiuj estaĵoj ne estas kontaĝaj. Sed sciu, ke ekzistas artropodoj poseditaj de demonoj, ĉi tio estas ŝaŭmo. Manoj kaj piedoj ŝvelas, tiam la haŭto komencas putri.
  - Ne necesas rakonti hororajn rakontojn. Diru al mi pli bone, ĉu la ĉeno pruntas sin?
  - Tute! Mi neniam pensis, ke virinaj haroj povus doni tian potencon super katenoj.
  - Kaj neniu mistikismo, memoru la akvon, ĝi estas tiel milda, sed akrigas la ŝtonon.
  - Mi aŭdis, ke ĉi tiuj estas la larmoj de la Ĉiopova, estas legendo, kvankam ĝi estas konsiderata hereza, ke ankaŭ la kreinto amas kaj suferas. Ke eĉ la ĉiopova kapablas verŝi larmojn kaj naskis kune kun virino, kaj li ankaŭ havas fortan malamikon - kontraŭ- dio , kiu naskis malbonon kaj turmenton.
  - Ekvivalento?
  - Jes! Alie, la kreinto forigis de li antaŭ longe, ekzemple, mortigis lin.
  - Nu, ĉi tie vi eraras, malbono ne estas tiel forta, kaj mi certigas al vi, kiom severaj estas la provoj, ĉio kreita baldaŭ aŭ malfrue fariĝos absolute feliĉa.
  - Mi ŝatus vian optimismon. - diris Veramon .
  Fine, unu ligilo estis segita, la uloj eklaboris pri la dua. De supre flugis milvo simila al la grandeco de batalanto. Li ĉirkaŭiris la kaptitojn, sed ne atakis.
  - Ĉi tiu birdo estas nur timinda laŭ aspekto, sed ĝis kiam malbona spirito moviĝos en ĝin, ĝi estas tute sendanĝera. - diris la knabo.
  - Kaj mi scias ĝin! Elfiade svingis la manon . - Pli bone ni frotu pli rapide. La nokto estas mallonga kaj tro hela. Efektive, kvin lunoj ludis sur la ĉielo, kvar estis rondaj, diferencantaj nur per ombroj, kaj la kvina estis malebena, kiel botelpeceto. Jes, kaj la steloj ne estas kiel la Tero kaj ĉiuj estas tiel buntaj.
  - Mi scivolas, kiajn poetojn verkas en ĉi tiu mondo. Aleksandro faris al si demandon.
  - Same kiel en aliaj mondoj, milito, amo, religio. - Sed la elfoj ŝajnas admiri la stelojn. - Respondis Elfiada
  - Bone, miaj fingroj jam estas sensentaj. Ĉiuj tri kaj tri. Fine, la segitaj ĉenoj disfalis, kaj la junaj sklavoj elspiris trankvile.
  Nu, nun ni devas rapidi! - Veramon kuris antaŭen kaj tuj eksaltis, paŝinte sur la herbon. Iomete kovrita de frosto, ŝi aspektis griza kaj sinistra. Kaj jen kiam eĉ nokte la temperaturo ne estis pli malalta ol tridek gradoj. La elfo haltis. La knabo lamis, juĝante laŭ la tordiĝinta vizaĝo, li apenaŭ retenis ĝemon.
  - Tre varma, kiel fandita fero.
   Elfiade rigardis la nudan piedon de la knabo, ĝi estis kovrita de daŭra brulvundo.
  Ŝajnas, ke ili estas sorĉitaj!
  - Ni teksu ŝnuron, ĵetu ĝin sur arbon kaj saltu kiel Tarzan. Aleksandro sugestis.
  - Ne estas taŭgaj arboj. Tial ili ne metis gardistojn, Grizo kovris sin per magio. - diris Veramon . - Nu, vi devas elteni batojn. Mi esperas, ke vi ne raziĝu, tia mirinda hararo estas la dekoracio de la haremo.
  - Kaj se vi envolvas viajn krurojn per bardano? - Proponis Elfiada .
  - Mi pensas, ke ĝi ne helpos, la sorĉisto ne estas tia malsaĝulo, ke oni povus trompi lin tiel facile.
  - Mi provos! - Elfiada malfacile deŝiris dikan tukon kaj envolvis la krurojn. Tiam Aleksandro kaj la skeptika Veramon faris same . Alkurinte, ili metis piedon sur "minigitan" surfacon. En la sama sekundo, la mugoj ekflamis kaj disfalis, kaj Aleksandro preskaŭ falis, Veramon saltis sur sian dorson . Nudaj kruroj brulis pro herbo, sed la junulo kaj knabino ne estis surprizitaj kaj ekkuris antaŭen. Estis malfacile kuri, liaj kalkanoj brulis, kaj iom granda knabo sidis sur la dorso de Aleksandro, li sentis liajn fortajn muskolojn kaj dratajn vejnojn. Tiam la obstaklokurejo finiĝis, kaj la uloj sentis feliĉegan senton.
  - Nu, foriru! Kaj poste fiksiĝis kiel banfolio! - Aleksandro forskuis la knabon.
  - Ve, vi estas fortaj knaboj, sed mi preskaŭ forbrulis.
  - Eble ankoraŭ tuŝas nin amaso da energio, aŭ la korpoj estas iom malsamaj, sed ne estas grandaj brulvundoj. Lasu min ekzameni viajn krurojn.
   Elfiada etendiĝis, ŝiaj nigrigitaj piedoj estis forte tranĉitaj sur la ŝtonoj, sed ili jam estis mortantaj kaj sangantaj, krome aperis kaloj, la haŭto rapide malglatiĝis, dum la brulvundoj ne estis videblaj.
  - Kara! - Aleksandro kisis la kalkanon. - Vi jam alkutimiĝas al la laborŝarĝo.
  - Sufiĉe, estas tempo por iri.
  La triopo ekiris unue rapide, kaj poste malrapide. La arboj maldensiĝis, poste, male, pli densiĝis, serpentoj flagris inter la radikoj. Oni eĉ mordis la dikan piedfingron de Aleksandro, sed la junulo ne haltis. Do ili rapidis ĝis ili kuris en la riveron.
  - Ni devas transnaĝi, mi esperas, ke ili ne sekvos nin. - Sugestis Veramon .
  Ni ĉiuj sciu kiel naĝi.
  - Bestoj estas monstroj. Vi devas almenaŭ diri sorĉon.
  - Tiel diru.
  - Estas problemo, post kiam mi estis vendita al sklaveco, mi estis senigita je aliro al la mondoj de subspaco . Mi nenion povas fari sen amuletoj. Ĉi tie vi, ekzemple, ne estis submetita al sorĉo, eble magio funkcios en via buŝo.
  - Kaj kiel vi fartas?
  - Mi naĝos meze, inter vi, mi esperas, ke ĉi tio fermos min.
  - Bone konvinkite. Legu.
  - Mi prenos ĉi tion! - Aleksandro perforte puŝis du ŝtonojn kuŝantajn sur la bordo, fragmentoj falis malsupren, kaj peceto rompiĝis. - Ĝi povas esti uzata kiel tranĉilo.
  - Estas pli bone ol nuda. La knabino konfirmis.
  junulo kaj knabino zorge ripetis ĉion kaj, preninte Veramon , saltis en la akvon. Preskaŭ tuj, Elphiade sentis tentaklo kapti ŝian kruron. La knabino deĵetis la glitigan karnon kaj plunaĝis. Meze de la rivero ilin renkontis piranja fiŝo kun longaj naĝiloj, ŝi saltis sur Veramon elektante la plej malfortan predon. La knabo provis rebati, levante nubojn de ŝprucaĵo. Ŝi eligis flamradion, kaj la akvo siblis. Aleksandro batis la fiŝon en la okulon per ŝtono. La enkarniĝo de la demono saltis reen kaj provis ataki la junulon:
  - Ne batu lin! - kriis Veramon . - Li kreskas el ĝi.
  - Kion do fari?
  - Provu karesi ĝin.
  La junulo etendis sian manon, la dentoj de la monstro klakis, preskaŭ mordante lian brakon. Tiam la fiŝo, akre pligrandiĝinta, kuris al Elfiada . La knabino kriegis kaj plonĝis. Ŝi preterpasis. Aleksandro, tute malespere, kaptis la estaĵon je la vosto. Ŝi retiriĝis, pugnobatante la junulon en la vizaĝon. La konscio nubiĝis, la ulo komencis sinki, sango verŝis el la tranĉita vango. Vidante, ke Aleksandro estas vundita, la giganta piranjo alkuris lin. Li, konsciante la minacan morton, mekanike krucsignis sin. La estaĵo subite haltis, kvazaŭ ĝi trafis nevideblan muron. Ŝia muzelo estis distordita, kaj ŝi komencis naĝi, malkreskante en grandeco. Kelkajn sekundojn poste, dika karpo naĝis antaŭ ili.
  - Tiel sendanĝera! - Surprizita Elfiada .
  - Ĝi estas besto posedata de malbonaj spiritoj. - diris Veramon . - La plej sendanĝeraj estaĵoj fariĝas monstroj. Sed ĉi tiu gesto, kiun li reproduktis, estas disponebla nur por la plej altaj majstroj. Kiel regulo, la Spiritoj ne obeas tiajn malfortajn sorĉistojn kiel ni.
  - Jen nia ortodoksa kruco. Aleksandro respondis. - Lia sankta kredo lumigas kaj donas forton.
  - Ĝi okazas foje. - diris Elfiada . - Se homo forte kredas je io, ĝi povas anstataŭigi magion. Ĉiukaze, la fakto de la resurekto de Kristo konfirmas personajn observojn. Vere, ekzistas versio, ke li estas la formado de tiu super -super-civilizacio , kiu kreis nian homan universon.
  Ni jam diskutis ĉi tion! - diris Aleksandro. - Sed, sincere, mi estas surprizita de Jesuo vivita sur la Tero dum tridek tri jaroj dum tiom longe, sciis kiel suferanta kaj turmentanta la tutan homaron, kaj nenion ŝanĝis!
   Elfiada milde rediris:
  - Aŭ eble li ja ŝanĝiĝis, vekis kreivan pensadon, progreso komencis disvolviĝi rapide kaj ni atingis grandan potencon.
  - Vi diras mirindaĵojn. Eble vi estas sorĉistoj aŭ spertuloj. - demandis Veramon .
  - Ne, ni estas nur homoj el alia mondo. - Elfiada ne volis antaŭtempe malkaŝi la sekreton, kaj eĉ kiu scias. - Ni havas nian propran religion, eble strangan kaj nekompreneblan por vi.
  - Jes, mi ankaŭ rimarkis, ke li metas tri fingrojn, kaj la mastroj la tutan manon.
  - Do necesas laŭ ortodoksa kutimo, en la nomo de la Patro, la Filo kaj la Sankta Spirito. Omaĝe al la Granda Triunuo.
  "Vi diros al mi poste, sed nun ni iru."
  - Ni naĝas parolante!
  La knaboj kune frakasis la akvon. Pli proksime al la bordo, tentaklo kaptis Elfiad je la kruro kaj trenis la knabinon al la fundo. Aleksandro ĉi-foje ne baptiĝis, sed plonĝis. La mano trovis kaŭĉukan membron kaj detranĉis ĝin per akra bato. Sed Veramon faris sur si la krucsignon, sed ne vidis la reagon. La knabo tamen ŝajnis havi pli da forto, ili kure moviĝis al la bordo. La knabino deĵetis siajn malsekajn ĉifonojn, sentante la feliĉon de sia nuda korpo. La uloj decidis iom ripozi sur la abunda herbo. Etendita, laceco tuj amasiĝis, muskoloj doloris. Elfiade ĉirkaŭbrakis Aleksandron kaj metis la kapon sur ŝian bruston, la hararo tiklis ŝian haŭton. La junulo meĥanike karesis ŝin, karesis ŝin, sentante feliĉon. Dormo trakuris ilin, kovrante ilin per lavango. Aleksandro kaj Elfiada sonĝis la samon, kvazaŭ ili flosus sur la ondoj, tiam iliaj korpoj dissolviĝis en akvo, miksiĝis, penetrante unu la alian. Tiam, dividitaj en multajn korpojn, ili amoris, alternante diversajn pozojn kaj inkluzive de senlima fantazio. Ili estis kaj amemaj kaj asertemaj, la pasio estis ŝtorma kaj nekutime tenera. Des pli malĝentila estis la vekiĝo:
  - He, vi nudaj primatoj, vi tro aspektas kiel forkurintaj sklavoj. - bruegis malbona voĉo.
  Aleksandro malfermis la okulojn kaj ĉirkaŭrigardis. Proksime staris tri altaj viroj, du en la ĉirkaŭaĵo kun eltiritaj glavoj, kaj tria tre stranga tipo, simila al balailo kaj maldika, svingis arbaleston. Elfiade honte kovris sian bruston kaj provis tiri sur sian robon. Bucky pugnobatis ŝin en la vizaĝon.
  - Vi nuda multe pli bona putistino.
  La knabino levis la manojn kaj falis senvive.
  - Kion vi faras, kriis Aleksandro.
  - Nenio sklavo, ĉi tiu malĉastulino nur profitos. Ĉu vi ofte batis ŝin?
  - Ŝi ankoraŭ estas knabino!
  - Ni ne kredas ĝin!
  Aleksandro provis eltrovi kion fari. Li ne volis reveni al sklaveco kaj ricevi novan porcion de vipoj. Bucky estis granda, sed ne mallertaj uloj, unu el ili povus esti trafita per ŝtono, sed kio pri la ceteraj? Precipe kun la arbalestero, kiu kaŭzis la plej grandan maltrankvilon. Jes, kaj la besta balailo plej proksime sekvis Aleksandron. Ŝajne, la knabo, ŝirita per vipoj, genuiĝinta kaj tremante pro timo, ne kaŭzis multe da zorgo. Jen unu el la monstroj alproksimiĝis al la knabino kaj pinĉis ŝian bruston. Elfiade ne reagis.
  "Diable, ĉu ŝi kliniĝis malantaŭen?"
  - Neniu spirado.
  - Do fiku ŝin viva revenos al la prudento.
  La propono ŝajnis ege kuraĝigi Vilfabak . Li grumblis kaj rapidis al la knabino. En tiu momento, Veramon rampis surgenue al la arbalesto, li ĝemis.
  Bonvolu ne mortigi min, mi faros ion ajn.
  - Ne tuŝu ŝin! - Aleksandro eltiris ŝtontranĉilon. La balailo tuj reagis, pafis, sed la knabo sukcesis salti, forpuŝante la arbaleston, sekve de kio preterflugis la sago. En la sama momento, la seksperfortanto, deĵetinte sian pantalonon, falis sur Elfiada . Li forgesis pri ĉio kaj tuj pagis la prezon, eltirinte ponardon el la zono de volupta porko, knabino el rapida kobro enŝovis lin en la stomakon. Kiel furioze la estaĵo muĝis, kaj Elfiada , scintilante en ŝiaj okuloj kaj profitante ke la besto kaptis ŝian ventron, tranĉis ŝian gorĝon per ponardo.
  - Tiel vi estingas ĝin! - Aleksandro elprenis ĝin per la piedo, la sablo ĵetis ĝin en la buŝon de la tankoj. Li alkuris al Aleksandro per glavo, la junulo apenaŭ sukcesis foriri, fleksante sian premon. Li daŭrigis la atakon. Elfiade ĵetis al li la glavon de la venkita malamiko. Aleksandro lerte kaptis lin, evitis la atakon per la pinto, nur iomete gratis lian stomakon kaj krucis siajn klingojn. Ĉi tie, tamen, la junulo sentis sin malloke, la glavo estis peza kaj ili agis tiel lerte, kiel ne povis la muskedistoj en la laboroj de Dumas. Kaj la tuta scio de Aleksandro pri skermado estis limigita al filmoj kun Miĥail Bojarskij. Bucky iris en la ofensivon kaj komencis puŝi, la junulo retiriĝis, manovrante kaj mallerte svingante. Li estis savita de la fakto, ke la juna korpo estis pli rapida ol la dika grandulo kun gasmaska vizaĝo. Veramon lerte batis sian genuon en la ingvenon kaj devigis la balailon fleksi, poste daŭrigis, pugnobatante sian pugnon en malgrandan rondan makzelon. Evidentiĝis, ke la knabo batis tre profesie, baldaŭ, akre. La kapo de la balailo tremis, kaj kiam la knabo batis lin sur la frunton, elverŝis peza ĉeriz-citrona sango.
  - Preta! - kriis la knabo, ĵetante sian malfortan korpon.
  La batalo daŭris. Bucky daŭre antaŭeniris, sed ne povis bati, sed estis klare ke li estas sperta batalanto. Jen la besto aplikita, falsa atako, la junulo retiriĝis, li tuj ĵetis la klingon kaj tranĉis trans la bruston. Aleksandro reagis subkonscie, kaj lia haŭto estis nur iomete tranĉita, tamen la sango eliris dense:
  - Nu, kion vi atendas, helpu! li kriis.
  - Atako de malantaŭe malnoble! - respondis Elfiada .
  - Tranĉo!
  - Li seksperfortus min.
  - Kaj vi Veramon !
  "Estos bone por vi mem trakti ĝin. - diris la knabo. - Kaj tiam en skermado vi estas ronda nulo.
  - Ne, ĝi ne estas vi nulo! - Aleksandro ofendiĝis kaj furioze kontraŭatakis, sed lia movo estis tro antaŭvidebla. Bucky haltigis la ĵeton kaj krome frapis sub la tenilon tiel forte, ke la brako de la knabo senkuraĝiĝis. Alia ĵeto kaj Aleksandro faligis sian glavon.
  - Do, la sklavo mortu!
  Bucky svingis sian klingon, estis klare ke Aleksandro estas kondamnita, sed estis malespero kiu diris al li la elirejon. La junulo plonĝis kiel vento, forlasante la klingon, kaj kapbatis la altkreskan viron en la ingveno. Li muĝis kaj Aleksandro eksaltis kaj kaptis lian pojnon per la dentoj. En la venonta sekundo, baki trafis lin en la ripoj, preskaŭ rompante ilin. La junulo kunpremis la makzelon, la glavo elfalis, Aleksandro, ne ŝparante la krurojn, donis al la malamiko tian jam rompitan ingvenon, ke li kliniĝis. Prenante la faligitan glavon, la junulo per ambaŭ manoj plensvinge trafis lin sur la kapon. Li ne tranĉis sian kranion nur ĉar konuso kovris lian kapon. La besto tamen komencis fali kaj Aleksandro, glitante, trarompis la malamikon.
  - Kiel tio! La malbono estas venkita, la virto triumfis. - kriis Veramon .
  La junulo grimacis, li preskaŭ rompis la piedfingrojn kaj lia kontuzita flanko doloris, kontuzo disvastiĝis.
  - Li preskaŭ mortigis min, mi jam adiaŭis la vivon, kaj vi staras palpebrumante.
  - Mi ne volis malobei la kavalirajn regulojn, estas tri el ili kaj tri el ni, ĉiu kun unu duelo . - oponis Elfiada .
  - Vi scias, vi havas bonajn datumojn, bonegan reagon, rapidan korpon, malmoliĝintajn muskolojn, el vi eliris unuaklasa batalanto. Estas nur, ke vi tute ne estas trejnita, se estus du tankoj, ili mortigintus vin.
  - Ve, superviroj estas nur en la filmoj. En realeco, vi estis hakita al morto.
  - Bucky estas tiel mallerta! Mi povus barakti kun kvin samtempe. La knabo fanfaronis.
  - Vi aĝas ne pli ol dek tri jarojn, kaj ĉiu el ili pezas malpli ol du cendojn. - respondis Aleksandro.
  - En mia lernejo, ili tre bone instruis manbatalajn armilojn, precipe efike se vi plifortigas vin per magio. Vi ne komprenas ĉi tiun bebon. - Veramon ŝajnigis esti la pli aĝa.
  Aleksandro volis doni al li movon por doni al la junulo lecionon pri malmodesteco, sed Elfiada retenis lin:
  - Ke se li diras la veron, ni povas preni kelkajn lecionojn de skermado.
  - Ni simple ne ĉi tie, subite estas nur antaŭa patrolo de granda taĉmento.
  - Kaj ni kaŝos la kadavrojn en la arbustoj, por ke ili ne tuj trovu ilin.
  "Estas pli bone iri al lageto, demonposeditaj estaĵoj manĝos ĝin, ĝi eĉ povas mueli ostojn." - Sugestis Veramon .
  Ĉar la tankoj estis pezaj, ili devis esti portitaj fare de tri homoj. Neatendite , Elfiada estis deturnita , la knabino paliĝis, kaj ŝia spiro kaptiĝis.
  - Kia stomako forte premita! - Ŝi diris.
  - Spiru profunde, alie vi vomos. Ĉi tio estas ĉar vi unue tuŝis la kadavron de la estaĵo, kiun vi mortigis.
  - Ĝuste, kaj vi estas malsana! Aleksandro konfirmis.
  "Vidu, mi vere sentas min malbone pri mi mem. Mi neniam mortigis vivantajn sentemajn estaĵojn, ĉiaj virtualaj maŝinoj ne kalkulas. Kaj nun mi ne povas trovi mian lokon. Sed kiu estis mortigita de monstro, seksperfortanto. Ĉu vere estas tiom malfacile mortigi?
  - Kutimiĝu al ĝi! - Veramon ŝajnis tre gaja. - Oni instruis al ni, ke kun ĉiu mortigo, parto de la potenco de la detruita malamiko estas transdonita al vi. Almenaŭ tiel agis la batalmagoj.
  - Ĉi tio estas trompo, neniu akiris ĉiopovon per perforto. Kaj mi diros al vi tion ĉi, ne estas malfacile eskapi, alia demando estas kie.
  - La plej facila vojo estas al la najbara regno, kie regas la sultano Baz-baz! - diris Veramon . "Li eĉ havas legion da inaj militistoj. Vi nur bezonas lerni kiel pafi per arko kaj arbalesto.
  - Kaj mi provis antaŭe, faligis la stelojn! Elfiada ridetis .
  - Do tiuj estis hiperplasmaj sagoj! Kaj kio okazos al la kutima estas nekonata. Aleksandro rikanis.
  - Kaj kio pri la steloj, vi povas pafi malsupren, ĉar ili estas grandegaj, niaj sorĉistoj bone konscias, ke planedoj rondiras ĉirkaŭ ili.
  - Mi ŝercis! - La knabino memfide puŝis la kadavron en la akvon. - Kaj mi provos pafi!
  La infanoj aktive kovris siajn spurojn, krome, arĝenta pluvo denove komencis forlavi la sangon.
  . ĈAPITRO #23
  Nun teamo de knabinoj kaj du senmortaj infanoj renkontis la novan turkan armeon.
  La otomanoj kolektis grandan forton per kaj kanonoj kaj anglaj pafiloj.
  Ili viciĝis en rektangulo kaj komencis ataki.
  Oleg Rybachenko prenis kaj tranĉis per glavoj, tratranĉante la turkajn soldatojn. Kaj tranĉitaj kapoj ruliĝis.
  La knabo ĵetis pizon de neniigo per la nudaj fingroj de infanaj kruroj, disŝirante la otomanajn soldatojn.
  Tiam li kantis:
  - La grandeco de Rusio ĉe nudpiedaj knabinoj,
  Ĉar la knabino Rati premas per sia nuda kalkano...
  Kaj komsomolanoj kiel ne konservi la malvarmetajn,
  Ili estas kiel la suno de la animo!
  Margarita Korshunova konsentis kun tio, faligante turkajn soldatojn, kun granda sinteno al venko.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetis la kudrilojn de neniigo, kaj disŝiris la amason de la otomanoj.
  Marguerite kukis:
  - Nia bela patrujo!
  Tiam la senmortaj infanoj denove fajfis. Jes, kun tia mortiga aplomo.
  Kaj ilia fajfilo estis simple mirinda. Kaj la kornikoj ricevis koratakojn kaj falis kiel hajloj sur siajn kapojn.
  Oleg kantis ŝerce:
  - Margarita - la fenestro estas malfermita...
  Post ĉio, vi ne forgesis
  Ĉu vi memoras kiel estis!
  Ankaŭ Nataŝa batalis, ŝiaj glavoj frakasis ĉiujn. Kaj eĉ ne unu kuglo aŭ obusfragmento povus trafi.
  Ankaŭ Nataŝa kun la nudaj piedfingroj ĵetis la murdan donacon de la morto, disŝirante ĉiujn en pecetojn.
  Kaj brakoj kaj kruroj flugis en malsamaj direktoj.
  Sed brulantaj kaj tre detruaj pulsaroj elflugos el la skarlataj cicoj de la knabino.
  Nataŝa kantis:
  - Mi batalis kun malfeliĉo,
  Por la feliĉo de homoj...
  La knabino estas tute en mizero -
  Kaj la sango elverŝas el la mamoj!
  Zoja ridis, kaj rimarkis per palpebrumo de safiraj okuloj, kaj movis siajn orfolioharojn:
  - Ni forte ŝtelis!
  Kaj de la framba cico ĝi trafos vin per malmola, kaj tre agresema, kaj detrua fulmo.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj piedfingroj, ili prenos ĝin kaj ĵetos venenan kudrilon. Rulumu do, kaj la gorĝoj de ĉiuj rompiĝos.
  Augustine estas ruĝhara bebo kun flamkolora hararo. Kaj li ankaŭ prenos ĝin kaj ŝpini ĝin per glavoj, detranĉante la kapojn de turkaj soldatoj.
  Kaj tiam kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos tion, kio alportas morton kaj morton.
  Kaj tiam el rubenaj cicoj ĝi trafos la malamikon en kaskadoj kaj riveretoj de la plej granda detruo.
  Tiam Aŭgusteno kantis:
  - Por niaj plej bonaj premioj -
  Ni fojfoje batu la kontraŭulojn!
  Svetlana ankaŭ tranĉis kontraŭulojn kvazaŭ ŝiaj glavoj aŭ plilongiĝus aŭ mallongiĝus.
  Kaj la piedfingroj de iliaj nudaj piedoj ĵetis donacojn de morto kun forto kiu ne ŝercis.
  Kaj la knabino kantis:
  - La universo estas plena de fabelaj surprizoj,
  Kaj mi konas tre ordinaran knabinon,
  Sed la Rusaj Dioj donis al mi enorman potencon,
  Kaj mi komencis ludon, kredu min serioze!
  Kaj el ŝiaj fragaj cicoj, la plej potenca fulmo batas. Kaj ili forbruligos multajn otomanajn soldatojn, tiel ke restas nur degelintaj botoj.
  Jen la knabinoj de la superklaso, kaj la plej alta kaj devaga impulso kaj spaca sagao.
  Sed kiam la kvar kantas, ĉio fariĝas tiel bela kaj tre malvarmeta;
  Super la steloj ni flugos super la planedo,
  La hela suno brilos...
  La heroeco de la komsomolanoj kantis,
  Faras ĉasiston en ludon!
  
  La tempo estos rapida
  Kie fulmotondro ekbrilas super la mondo...
  La pomo floras amase,
  Kompreneble la printempo venas!
  
  Estos epoko, kredu komunismo,
  Kie iu persono estas demiurgo.
  Ni forlavos la makulon de faŝismo de la vizaĝo,
  Se necese, ni plugos kaj plugos!
  
  Rusaj dioj leviĝos super la mondon,
  Alportu al homoj ĝojon kaj ridon...
  Ni sanktoleos la harojn per mirto,
  Sukcesi en glora komerco!
  
  Jes, Rusio estas monda lando,
  Sankta lando de komunismo...
  Nudpieda knabino kuris
  Ŝi venas de fianĉino donita!
  
  Jes, amu la belaĵojn de Rusio,
  Kio kreis metalon el ŝtono...
  Kredu min, homoj fariĝos pli feliĉaj
  Elirante el la ĉielo kaj verŝante napalmon!
  
  Ne serĉu feliĉon sen Rod,
  Li donos eterne amon...
  Sub la kalkano en la batalo de Svarog,
  Verŝita monstra sango!
  
  Ne ekzistas pli bela lando de gigantoj,
  Ĝi havas elfojn kaj nanojn en la rangoj...
  Ni estas por ĉiam unuigitaj kun la Patrujo,
  Ni venkos en ajna batalo!
  
  Do kial la homo estas tiel malĝoja
  Post ĉio, vi sciis la potencon de Svarog ...
  elvoki bonajn sentojn,
  Nia Lada ama idealo!
  
  Ĝi fariĝos pli bona ol la universo, kredu min -
  Se komunismo transprenas...
  Ni estas Svarog feliĉaj infanoj -
  Ni frakasu faŝismon en kvarkojn!
  
  Baldaŭ la tero brilos,
  Granda sukceso baldaŭ venos...
  Kaj Yarilo leviĝos kiel glora suno,
  kaj donos brilon al ĉiuj!
  
  Ni trinku por la Patrujo-uloj
  Por ke Rusio floru eterne...
  Havi senfinan salajron -
  Pri kio ne estas honte revi!
  
  Rusujo leviĝu super la universo,
  Kaj montru al ĉiuj la ridon de Dio...
  Kun sia forto en nepereeblaj bataloj,
  Ni malkaŝos la plej ruzan trompon!
  
  Baldaŭ la suno brilos pli hele
  Spaco fariĝos kiel korto...
  Do bruligu la fajron, ke vi estas pli varma,
  Akrigi hakilon el ŝtalo!
  
  Kaj tiam kun la kanto de la Granda Lada,
  Tio naskis potencajn diojn...
  Ni povos haki la sovaĝan tribon,
  Ortodoksaj filoj kun glavoj!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ batalas sur la ĉielo. Kaj tial li prenis ĝin kaj komencis faligi raketojn el atakaviadilo. Kaj ili flugas kaj rompiĝas.
  Kaj ĉi tiuj mortodonacoj estas batitaj, senditaj per la fingroj de la nudaj, ĉizitaj kruroj de knabino.
  La militisto kantis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo ...
  Ni gajnis la turkojn ne vane,
  Ni frakasos ĉiujn otomanoj en pecetojn!
  Akulina Orlova, uzante siajn nudajn fingrojn de ĉizitaj kruroj, kaj aldonante fragajn cicojn al la butonoj, kuĝis:
  - Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta spirito de nudpiedaj knabinoj...
  Kaj Mirabela Magnetic premis helpe de rubenaj cicoj sur la leviloj.
  Sendis donacon de neniigo. Ŝiris multajn otomanajn soldatojn. Kaj ĵetis ilin pli alte, ĝuste sub la ĉielon.
  Mirabela blovis:
  - La plej bonaj pilotoj estas ĉe la stirilo,
  La malamiko estos disbatita en pecojn!
  Ĉi tio estas la triado de knabinoj sur aviadiloj. Tre batalema kaj agresema triado.
  Vi ne povas rezisti ĉi tiujn belaĵojn.
  Eĉ se armeo estis ĵetita kontraŭ ili.
  Anastasia Vedmakova draŝis la malamikon helpe de la skarlataj cicoj de ŝia brusto. Ŝi disŝiris tutan batalionon de otomanaj soldatoj kaj eldonis:
  - La plej alta formo de komunismo estas caro Aleksandro la Tria!
  Kaj ĉiuj tri knabinoj kantis ĥore:
  Ho Aleksandro vi estas nia reĝo,
  En la okuloj de la knabinoj - sopiro kaj doloro!
  Alico kaj Angelica sidis en embusko kaj pafis multajn kaŝpafilojn al la turkaj trupoj.
  Alico ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, mortigan granaton kaj knaris:
  - Por reĝaj venkoj!
  Kaj kiel la knabino premas la skarlatan cicon de sia brusto sur la ellasilon de la pafilo. Kaj ĝi trapikos la amason da otomanaj soldatoj.
  Kaj ronronoj :
  - Estas donite al ni kompreni la reĝojn,
  Por igi la mondon filmon per ludado!
  Angelica, daŭre pafante, kaj pugnobatante la puŝantajn turkojn, tre agreseme notis:
  Nia forto estas nemezurebla!
  Kaj tiam ŝiaj rubenaj cicoj vangofrapas ŝian kontraŭulon per mortiga detruo.
  Kaj tiam la militisto prenos ĝin per siaj nudaj piedfingroj, kaj ĵetos la donacon de neniigo kun kolosa forto.
  Kaj tiom da otomanaj kadavroj disiĝis.
  Kaj la knabinoj komencis kanti ĥore kun granda entuziasmo;
  Gloro al la lando, kiu floras en la ĉielo,
  Gloro al la granda sankta Rusio...
  Ne, ne esti en eterne silento -
  La steloj de la kampo de perloj akvumis!
  
  La granda Ĉiopova Svarog estas kun ni,
  Filo de la Ĉiopova impona Familio...
  Ke ĉi tiu Militisto helpis en la batalo,
  Ni devas glori la Rusan Dion!
  
  Knabinoj ne dubas, kredu min
  Furioze la knabinoj atakas la hordon...
  Freneza besto estos disŝirita,
  Kaj la malamiko ricevos dulu en la nazo !
  
  Ne, ne provu rompi la rusojn,
  La malamiko ne genuigos nin...
  Ni venkos vin malbona filo,
  La praavo Lenin estas kun ni!
  
  Ne neniam venkiĝu al malamikoj
  Nudpiedaj knabinoj batalis proksime de Moskvo ...
  Ni ne montros malfortecon kaj honton,
  Ni traktu la grandan Satanon!
  
  Jes, Dio finu viajn batalojn,
  Kaj frakasu la hordojn de la Germana Armeo fame ...
  Por ke ili ne finiĝu kun nuloj,
  Por ke ne estu kviete en la tombejo!
  
  Donu al la knabinoj vi volas batalantojn
  Do la faŝistoj aranĝos ĉi tion...
  Patroj fieros pri ni
  La kontraŭulo ne melkos nin kiel bovinojn !
  
  Estas vere, ke baldaŭ venos printempo,
  Estos oraj spikoj sur la kampoj...
  Mi kredas, ke nia revo realiĝos
  Se vi devas, batalu por la vero!
  
  Dio signifas, ke ĉiuj homoj amas,
  Fidela forta, en eterna ĝojo...
  Kvankam perforta sango estas verŝita,
  Ofte la knabino estas senzorga!
  
  Ni dispremas la malamikon en batalo,
  Io tiel aeruma...
  Kvankam fulmotondro furiozas super la mondoj,
  Kaj venas la malluma eklipso!
  
  Ne, homoj staros al la tombo,
  Kaj ne cedu al la nazioj iomete ...
  Vi skribas la knabojn en kajeron,
  Kaj akrigi ĉiujn viajn sabrojn por riproĉo!
  
  Jes, estos vera tagiĝo sen randoj,
  Kredu min, ĉiuj ricevos ĝojon...
  Ni malfermas alian kredu la lumon
  La mano de la knabino etendiĝas alte!
  
  Ni povas fari ĝin, kredu min
  La fakto, ke ni eĉ ne kuraĝas revi pri...
  Ni vidas klare la plej brilan celon,
  Ne, portu la batalantojn stultaĵojn!
  
  Kaj ni devas ŝerce flugi al Marso,
  Ni malfermu kampojn tie, kalkulu rubenojn...
  Kaj ŝargu la naziojn rekte en la okulo,
  Hordoj da keruboj ŝvebas super ni!
  
  Ke la sovetia lando estu fama,
  Kio donis komunismon al la popoloj...
  Ŝi estas por ĉiam donita al ni per naskiĝo -
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
  
  En Rusujo, ĉiu militisto el staltrogo,
  La bebo tiras la tenilon al la pafilo...
  Tial vi tremas fiulo,
  Ni vokas la monstron por respondeci!
  
  Jes, ni estos amika familio,
  Kion komunismo konstruos en la universo...
  Ni fariĝos veraj amikoj,
  Kaj nia komerco estos kreado!
  
  Post ĉio, komunismo estas eterne Donita per naskiĝo,
  Por ke plenkreskuloj kaj infanoj estu feliĉaj...
  La knabo ankoraŭ legas per silaboj,
  Sed la flamo de la demiurgo brilas en la okuloj!
  
  Homoj estu feliĉaj por ĉiam
  Ke kune ili batalas por la aferoj de Svarog ...
  Ni baldaŭ vidos la bordojn de la Volgo,
  Kaj ni estos sur la honorinda loko de Dio!
  
  Jes, Rusio ne povas esti rompita de la malamikoj de la Patrujo,
  Ĝi estos pli forta eĉ ŝtalo...
  Rusio, vi estas patrino de infanoj,
  Kaj kredu nian patron, saĝa Stalino!
  
  Ne estas baroj por la Patrujo,
  Ĝi daŭre antaŭeniras...
  La reĝo de la infero baldaŭ mato
  Kvankam li havas tatuojn sur la manoj!
  
  Ni donos niajn korojn por nia Patrujo,
  Ni grimpos ĉiujn montojn, kredu min pli alte...
  Ni knabinoj havas multe da forto,
  Foje ĝi eĉ krevigas la tegmenton!
  
  La knabo ankaŭ donis abonon por Rusio,
  Diris, ke li batalus feroce...
  Kaj liaj okuloj brileta metalo,
  Kaj forte kaŝante la RPG en la tornistro!
  
  Do ni ne ludu la malsaĝulon
  Kaj estas pli bone, ke ni ĉiuj staru kune kiel muro...
  Trapasante ekzamenojn por nur kvin,
  Por ke regu Habel, kaj ne la malbona Kain!
  
  Resume, estos feliĉo por homoj
  Kaj la potenco de Svarog super la sankta mondo...
  Faŝistoj, kiujn vi lude frakasas,
  Lada estu feliĉo kaj idolo!
  Ĉi tio vere estas la disbatanta potenco de la knabinoj, kiuj batalas por pli hela morgaŭ. Tamen en Rusio eĉ nun ĝi ne estas malbona. La loĝantaro rapide kreskas. Kaj estas konstruitaj fervojoj, fabrikoj, fabrikoj, preĝejoj, temploj kaj lernejoj. La kamparano ricevis sian liberecon. Kompreneble ne ĉio estas bona, sed la lando kreskas. Kaj caro Aleksandro la Tria klopodas altigi la landon kiel eble plej alte.
  Sed la turka armeo estis preskaŭ disŝirita.
  Kaj tiam Elizabeto kaj ŝia teamo alvenis ĝustatempe sur flamĵetila tanko. Kaj ni bruligu la otomanoj.
  Kaj ĉi tiu ago estas tre efika. Kaj la flamĵetilo brulas kvazaŭ ĝi estas brasero.
  Elizabeto knaris:
  - Estas spaca sagao!
  Jekaterina pafis al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - Kio pri spaco?
  Kaj tiam Elena premis la butonon per sia skarlata cico. Kaj pafis fajrofluon, kiu bruligis la otomanajn soldatojn.
  La militisto kantis:
  Ebenaĵo kun verdaĵo
  Morto kovrita...
  Malhela marĉo -
  Suĉita avide!
  Euphrosinia, premante la nudajn piedojn sur la pedalojn, kaj eligante pluvan pluvon de maŝinpafiloj ĉe la malamikoj, grincis:
  Ĉu vere estas honoro
  Ne trovebla en la vivo...
  Koro sopiras venĝon
  Volas savi la mondon!
  Tiel flamĵetilo, sovetia tanko detruis la malamikan armeon. La turkoj venis sub katastrofan premon.
  Kvankam ili havas grandan armeon. Estas trupoj el Egiptio, Sudano, Etiopio, Libio kaj Irako. El kiuj landoj ili ne kolektis.
  Elizabeto pafis helpe de la skarlataj cicoj de sia brusto. Kaj ŝia fajra rivereto preterflugos, kaj la tuta turka regimento laŭvorte, kiel fluo de napalmo, erupciis el la buŝo de vulkano, la knabino brulos.
  Kaj poste kantu:
  - Mi estas la plej mojosa
  Mi kuras nudpiede en la malvarmo...
  Ho kiel mi amas virojn
  Tial mi batis ilin!
  Kaj Elizabeto prenos kaj montros sian longan langon. Kaj ŝi havas ĝin kiel rozkolora vipo.
  Oleg Rybachenko, batalante kun la turkoj, eksaltis. Kaj lia nuda, infaneca kalkano trafis la ĉefkomandanton de la otomana armeo rekte sur la mentonon, kaj dispremis lian makzelon.
  La terminatorknabo tranĉis per siaj glavoj, detranĉante kapojn, kaj kantis:
  Amo estas tio, amo estas tio
  Kio okazas en plenkreskaj filmoj!
  Margarita ankaŭ tranĉis per siaj glavoj, tranĉante tra la otomanaj soldatoj, kaj laŭlitere krevigante iliajn kapojn for, kaj knaris:
  Ni mortigas rusajn malamikojn,
  Por - ĉi tio, por - ĉi tio ni metos kvin!
  Kaj la knabino montris sian longan langon...
  Kaj tiam la knabo kaj la knabino ambaŭ fajfas. Kaj denove, konsternitaj kaj kvazaŭ bruligitaj korvoj falas sur la kapojn de la otomanaj soldatoj.
  Kaj la infanoj kantis:
  - La radioj de la universo brilas pli hele ol la suno,
  Kaj vi, homo, bezonas pasie flugi super la planedo...
  Post ĉio, la koroj de homoj estas junaj, varmaj,
  Post ĉio, la deziro fasti la universon estas mirinda!
  Nataŝa, detranĉante la amasojn da turkaj soldatoj per glavoj, kaj turnante ilin en pipojn, kaj detranĉante iliajn kapojn, rimarkis:
  - Vi estas veraj monstrinfanoj!
  Oleg Rybachenko, ĵetante bumerangon per la nudaj piedfingroj, kiuj rondiris, detranĉis la kapojn de la lastaj turkaj soldatoj, respondis:
  -Ni ne estas tute infanoj, sed tute monstroj!
  Kaj la terminatora knabo prenis ĝin kaj piedbatis ĝin per sia nuda kalkano en salto, ĝuste sur la frunton de elefanto. Kaj la grandega koloso kolapsis, disbatante samtempe dekduon da otomanaj soldatoj.
  Aŭgusteno fajfis kaj respondis:
  - Estas mirinda mia knabo!
  Kaj la ruĝhara vulpino prenis kaj dehakis multajn kapojn per glavoj. Kaj la knabino ŝi estas sprita kaj batalema.
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la belulino ankaŭ piedbatis la elefanton en la frunton. Kaj eĉ tia granda besto senprobleme kolapsis.
  Aŭgusteno kantis:
  - Ili faras elefanton el muŝo,
  Mi estas knabino ĉiam nudpieda...
  Kaj se mi batos per pugno,
  Kaj nudpiede en la malvarmo!
  Svetlana kapjesis, kaj denove frapis fulmon el la fraga cico, bruligante la kontraŭulojn kaj eligis:
  - Knabinoj estas malsamaj
  Kvankam ĉiuj viroj estas teruraj ...
  Sed mi ankoraŭ volas esti kun ili
  Almenaŭ turnu vin!
  Ankaŭ Zoja el la framba cico, kiel fulmo, bruligos la plej lastajn turkajn soldatojn kaj pepas:
  - Ni knabinoj ne havas kialon por rideti,
  Ni bele trempis ĉiujn virojn...
  Mi vere deziris korinklinon kaj dolĉaĵojn,
  Knabinoj vivas sen maskloj dum multaj jaroj!
  . ĈAPITRO 24
  Post la venko, la knabinoj kaj senmortaj infanoj ripozis iomete. Kaj ni decidis iom dormi.
  En sonĝo, Ole Rybachenko vidis alian fabelon;
  La gladiatora agado daŭris, ĝi, kompreneble, estas nekompareble pli interesa ol boksaj matĉoj. Precipe dum batalado de sinjorinoj-militistoj. Ekzemple, bunta spektaklo, kun knabino eniranta la arenon.
  Ruĝhara militisto, kun maldikaj bluaj strioj de ŝtofo kovrantaj ŝiajn mamojn kaj koksojn, promenas ĉirkaŭ la areno. Sunbruligita haŭto, perfekte harmonias kun bluaj bikinoj kaj haroj la koloron de lafo-eliganta Vezuvio. Kaj ĉizitaj kruroj desegnitaj de lerta metiisto, sen superfluaj ŝuoj, memfide marŝantaj laŭ la pikaĵaj ŝtonetoj de la stadiono.
  La talio de la militisto estas maldika kaj etendiĝas kiel risorto, kaj ŝia vizaĝo estas la rido de kontenta kobro. Armila glavo kaj ponardo, kiujn ŝi uzas tre lerte.
  La malamiko moviĝas kontraŭ ŝi. Viro de heroa fiziko, nigra kun tre malalta frunto, sed kun masivaj superokulaj arkoj. Vera gorilo kun glavo kaj ridinde sidanta kiraso. Vidinte virinon, li tordas aĉan ridon, kaj longa, homgranda glavo en siaj manoj aspektas kiel klabo.
  Marat tuj konkludis:
  - Trapikis la nigran kiel cimon!
  La princo rimarkis dube:
  - Do finfine, la Nigra militisto estas trioble pli peza ol ŝi!
  Marat malvarme aldonis:
  - Ĝuste tial ili estas trapikitaj... - ekkriis la knabo. - Ĉu mi povas veti ĉi tie?
  Pluraj knabinoj vestitaj kiel afrikanoj, nudkruraj, sed kun okulvitroj da duonvaloraj ŝtonoj, eksaltis por preni vetojn. Vi povas fari tion aĉetante kvar specojn de blatoj - arĝento, oro, plateno kaj plateno kun etaj diamantoj.
  Marat faris veton je la "Ruza Vulpo" kiu estis la nomo de la knabino kun rufa hararo. Tamen, la gajnoj estis malgrandaj, ĝi aspektas kiel "Grasa Fago", kiu eliris kontraŭ la knabino, malgraŭ du centonoj da pezo, ne estis tre citita inter la mafio.
  Ĝenerale, multe da pezo ne ĉiam donas la efikecon de bataluzo. Ekzemple, la "Reĝa Tigro", la plej bone protektita tanko de la Dua Mondmilito, kvankam en la venonta batalo ĝi superis ĉiujn aliajn tankojn, ne ekskludante eĉ la IS-2 kun sia 122-mm kalibro, sed pasigis duonon de la tempo en riparoj. Kvankam la aŭto pruvis esti efika, tenaca, trarompante eĉ la Churchill de longa distanco per aŭto. Estas nenio por diri pri la "Maus" kiu promesis iĝi seria modelo. Tia menaĝerio por la panzvalo estus granda ŝarĝo . Eĉ konsiderante ĝiajn kirasajn kvalitojn, kaj la fakton ke, krom la 152-milimetra obuso "St.
  Sed la brutulo kontraŭstaranta, ankaŭ belulino sufiĉe granda por virino, ne estis nepenetrebla. Ĉe la unua ĵeto, la pli sperta kaj pli rapida fajra diablo gratis lin je la pojno. Ŝi ne batis plenforte, tiel ke sango fluis, sed la giganto ne perdis, eble por ataki. Sed ĉi tie, de la komenco mem, Marat vidis, ke la Vulpo havas la iniciaton, kaj konsideras la kontraŭulon kiel ŝia. Tamen, kompreneble, ne estos rapida venko. Estas kiel la taktiko de la fratoj Klitschko ludi kun la malamiko, kiel kato kun muso. Kaj donu la ŝancon rulumi reklamojn dum televidaj elsendoj.
  Marat tamen rigardis ĉi tiun batalon kun plezuro. La knabino trafis la ŝildon plurfoje, kiu, ŝajne, estas kovrita per kvarco aŭ iu alia alojo, tiel ke la maksimuma nombro da multkoloraj fajreroj estas fortranĉita.
  Kaj kiel bele ŝi, batalante, elmontras sian krureton? Poezio en ŝiaj mirindaj movoj, kaj la muskoloj ruliĝantaj sub la sunbrunigita haŭto. Io, kio estas malfacile pervortebla kaj kiun nur fluto povas esprimi.
  Aŭ eble muzika instrumento pli masiva kaj pli laŭta...
  La akra orelo de la knabo ankaŭ povis distingi la konversaciojn sur la kanapo. Kaj ĉi-kaze, la generalo-kolonelo Cherep parolis kun arabo, kies kapo estis ornamita per turbano kapabla konkuri kun orienta juvelejo laŭ la nombro da juveloj penditaj sur ĝi.
  La nobla ŝejĥo deklaris kun languida oscedo:
  - Vi do volas, ke grupo de sabotistoj estu kvazaŭ neŭtraligita kun la helpo de via sindikato kelkajn tagojn antaŭ la malfermo de la Vintraj Olimpikoj?
  Kranio konfirmis per vigla kapjeso.
  - Jen ĝi! - Apenaŭ aldonis. - Cetere, la grupo devas havi en sia arsenalo kaj kemiajn kaj bakteriologiajn armilojn de teruro.
  La ŝejko sulkigis la brovojn kaj murmuris en la araba, kiun la generalo tre bone sciis deĵorante:
  - Mi ne kompatas tiujn verajn kredantojn el Kaŭkazo, kiuj fanatike sin dediĉas al ĝihado. Estu la volo de Alaho, ke ni venku. - La voĉo de la nobla arabo iom mallaŭtiĝis, minacante iri en la tembron de kontrabaso. - Sed vi ankaŭ volas kapti unu el niaj emiroj?
  Kranio kapjesis kun rideto.
  - Certe! Alie, la granda venko de niaj komunaj klopodoj super terorismo estos nekompleta!
  - Kaj se estas la volo de Alaho, putru lin en malliberejo! - Ekkriis la ŝejko, tamen, pro kompleksa rigardo, evidentas la ŝajniga kolero de arabo de reĝa sango. Estas fakto, ke la herbo malsekiĝas post pluvo.
  Kranio trankvile respondis:
  - La plej ordinara krimulo el iu ajn araba lando faros por emiro sendita por nutri la teroristojn. Do ne ludu komedion. - La Generalo furioze movis la brovojn, nigrajn kiel flugiloj de akcipitroj. - Kutime ni ne pagos pli da impostoj, des pli ĉar estas sufiĉe da aliaj friponoj, kiuj eliros tion. - La kranio, incitetante la ŝejkon, finis - Se estas la volo de Alaho!
  Marat turnis sian atenton al la areno. La militisto reproduktis frakasan elpuŝon, profunde trapikante ŝian kontraŭulan pugo-al-pugon inter la kaheloj de kiraso. Ŝi jam moviĝis multe pli rapide ol la ĉefo, kaj tiel li, peze spirante, malrapidiĝis. La knabo komentis ĉi tion:
  - Ofte tiuj, kiuj preferis senpagajn benkojn ol malfreŝa pano de abnegacio, ofte pufas!
  Nia patrujo estas nia patrino, sed la herooj portas flagon super ĝi, kaj ne kaptu ĝin je la jupo!
  Koncerne la ŝejkon, kien li iris? Kompreneble, li konsentis pri la kondiĉoj de la Kranio, precipe antaŭ la ĉesigo de sankcioj kontraŭ Irano, la estonteco minacas kolapsi petrolprezojn.
  Marat ankaŭ parolis pri tio:
  - Oleo estas nigra oro, ĉar ĝi malestimas la moralon de tiuj, kiuj batalas por ĝi kaj kovras la prosperon kreitan de ĝi per skrofulo!
  Knyazev konfirmis sian opinion pri la juna talento:
  - Kaj vi estas la heroo de popolaj esprimoj! Daŭrigu ĝin...
  La movoj de la nigra giganto malrapidiĝis kaj la batalo komencis perdi sian akrecon. Kelkaj el la malpli rangigitaj mafiaj reprezentantoj komencis fajfi kolere. La ruza vulpo, konsciante, ke ŝi jam regajnis sian tempon, akre atakis, kaj per forta bato de la ligo de la kareno, detranĉis la broson. Kaj tiam ŝi movis sian tibion al la tria punkto de la brutulo. Kaj fine, kiam li faligis la ŝildon, kompletigante la svingon sur la kolo... Sed ĝi ne sukcesis. Li estas tro dika por la afrika ĉefo, la virbovo envios. Sed ŝi tranĉis la arterion, igante la giganton, kiu povis iĝi dio en la zulua tribo, morti kovrita de ruĝ-purpura sango, kaj tiel transformiĝis en viandon ke ili ĵetus ĝin al krokodiloj aŭ, en la plej bona kazo, leonoj.
  La vundo estas mortiga, sed la rito de la Ruza Vulpo devas esti kompletigita ĝis la fino. Nome, surmetu la bruston, nudpiede , facilmovan krureton kaj levante la glavon por serĉi solvon. Kiel turni la fingrojn supren - vivo, malsupren morto!
  Tamen, estas klare, ke ne estos kompato, la afrikano ne meritis ŝancon postvivi kun sia batalo. Ĉiuj ekkriis unuvoĉe, kaj la militisto plonĝis sian glavon ĝis la tenilo, elpremante alian imponan sangofonton el ŝia masiva brusto.
  La venko atendita, sed ne tro dezirata!
  La negro estis trenita per hokoj, kaj novaj ludantoj eniris la arenon. Ĉi-foje la teamo estas miksita. Paro de knabo kaj knabino, kontraŭ paro de knabino kaj knabo. La militistoj estas junaj, apenaŭ pli ol dek ses, iliaj korpoj estas oleitaj, apenaŭ kovritaj tamen, kaj strioj da ŝtofo estas kutimaj inter gladiatoroj. Sed la armiloj estas malsamaj. Knaboj kun glavo kaj malgranda ŝildo, kaj knabinoj kun reto kaj tridento.
  Simetriaj paroj, laŭ alteco, nur tiuj en ruĝaj kalsono estas pli malhelaj kaj nigraharaj araboj, kaj bluaj blondaj eŭropanoj. La glavoj longas duonmetron kaj la uloj, juĝante laŭ la muskoloj kaj la fakto, ke ili estas certaj, estas sufiĉe spertaj. Jes, kaj cikatroj, kvankam ne tute videblaj sub tavolo de oleo kaj ŝminko, povas esti distingitaj. Ĉi tio iom surprizis Marat:
  - Kaj kio estas vere lernejo de gladiatoroj?
  Knyazev volonte konfirmis:
  - Jes, kompreneble ekzistas! En nia mondo estas ĉio krom la paco en la animo, ĉio, kion la animo deziras!
  Marat konfirmis tion:
  - Homo sukcesis superi Dion en unu afero, pruvante, ke la Ĉiopova Kreinto ne kapablas starigi baron al homaj ambicioj kaj baron al ambiciaj pensoj!
  Knyazev, por interrompi la konkurson en spritaĵoj, simple respondis:
  - Nia mafio posedas la tutan reton de la distra imperio industrio. Kaj malpermesaj leĝoj helpas prefere ol malhelpi. Post ĉio, kio faras gladiatorbatalojn speciale ekscitaj? Ĝuste kio estas malpermesita!
  Marat respondis ĉi tion digne:
  - Malpermesita frukto estas dolĉa, sed amara estas la restaĵo de aborto permesita de bigotoj!
  La batalo komenciĝis per signalo, la junuloj konverĝis, kaj komencis tranĉi fronte, kaj la knabinoj, male, komencis manovri. Jen kiel la horaro rezultis. Konsiderante la egalecon de fortoj, la duelo povus longe daŭri kaj esti solvita ĉiumomente per hazarda bato.
  Marat rigardis tion kaj pensis... Tamen la nuna politika reĝimo en Rusio estas tro hipokrita. Efektive, de kie venis la stereotipo, tiam adoleskanto, kiu havas la kapablojn de vera, kaj ne ŝtelisto-akademiano, ne povas kaj ne indas eĉ meti iksodon en la baloton, sed vera malsaĝulo , sed post dek ok ĝi povas. . Aŭ malpermesoj spekti erotikaĵon, kiun, ĝenerale, neniu iam plenumis kaj ne plenumos. Cetere, la malpermeso estas absolute idiota, parolante pri la kompleta frenezo de tiu, kiu ĝin trudis.
  Ja sekso estas tiel natura por homo kiel manĝi, kaj enkonduki malpermesojn ĉi tie egalas al malpermeso de matenmanĝo, tagmanĝo kaj vespermanĝo! Marat ne komprenis la logikon de tiu, kiu faris ĝin. Estas klare kiam la aŭtoritatoj disbatas la opozicion, sed kio estas la signifo de subpremi la seksecon de adoleskanto, kio estas same nereala kiel dekutimigi homon por spiri kaj manĝi. Aŭ eble eĉ pli nerealisma. Post ĉio, kun la tempo, homo povos replenigi energion en multe pli efika maniero ol ekzoterma oxidada reago, kaj tiam la spira funkcio fariĝos rudimenta.
  Sed finfine neniu rifuzos erotismon, eĉ se ili komencos multiĝi en koviloj, ĉio simple estos bela kaj agrabla, kiel en la kazo de la antikvaj dioj-demiurgoj.
  Jes, kaj estas nenio malbona, ke adoleskanto trinkas iom kulture multekostan vinon aŭ bieron. Sub Stalin, en la aĝo de kvin, ĉantrapaĉeto aĉetis vodkon, kaj ne ekzistis tia alkoholigo eĉ por dudeka parto kiel ĝi estas nun!
  Marat rigardis la batalon, li enradikiĝis, kompreneble, por la pli brilaj batalantoj. Ekde la eŭropa tipo, por hela slavo estas pli proksima ol araba. Almenaŭ sur pure genetika nivelo. Oni ne scias, kiom ĝustas la Biblio pri la tri filoj de Noa, ilia slava familio estas Jafet , kaj la araba Sim.
  Kio Marat ne ŝatis pri la Biblio estis la ekzaltiĝo de Abraham. Kvankam ĉi tiu tipo ankaŭ komercis en sia edzino, kaj estis bigamio .... Oni neniam diris, ke Abraham, kiu estas bona, fariĝis pro sia edzino Sara helpis almenaŭ unu personon. Sed aliflanke, la preteco mortigi sendefendan kaj senkulpan infanon estas levita al la plej granda faro. Ĉi tio estas tre malagrabla, kaj la deziro kredi kaj servi la version de Dio, kiu estas donita en la Biblio, malaperos. Precipe en la Malnova Testamento.
  Sed aliflanke, ekzistas alia Kredo al la Kreinto de la universo, sufiĉe forgesita, sed samtempe interesa, el la revelacio, kiu estis donita al la rus-slavoj. Kredo ke la Ĉiopova ne altigas individuajn popolojn kaj deklaras ĉiujn, kiuj malkonsentas, kiel malfideluloj. Kiam en si mem la koncepto de herezo kaj malfideleco estas neakceptebla. Ĉar Dio ne kreas malamikojn por Si mem. Rodoverie sugestas ke la vojo de la nepoj de Svarog kaj Rod al la perfekteco de la demiurgoj kaj implicas hardi kun provoj kaj doloro. Sed la rekompenco en la ĉielo superos ĉiujn plej sovaĝajn fantaziojn.
  Marat tiam rimarkis, kiun la blonda gladiatoro komencas maltrafi kaj malfortiĝi. Li havas pli da grataĵoj, kaj la malamiko pliigas la ritmon. Mi ne volis perdi mian viron. Ni bezonas helpon, sed kiel?
  La decido naskiĝis en frakcio de sekundo - sendi radiadon en la kontraŭulon, kio igus lin malrapidigi kaj malfortiĝi. Kaj tiam vi povas preni la arabon per viaj nudaj manoj. Kaj ĉi tio ne estas malfacila, vi nur bezonas ŝanĝi la tonon por influi la organikaĵojn. Penso prudenta kaj ruza!
  La fingroj jam aŭtomate rekonstruas la reĝimon, kaj Marat mem turnis sian atenton al la knabinoj. Estas egala batalo. La bruna araba militisto, pli varma, jam plurfoje ĵetis la reton, kvankam sen sukceso. Lia kontraŭulo estas malvarmsanga kaj, malgraŭ ŝia malalta opinio pri la menso de blonduloj, agas sufiĉe prudente. Sed denove, per tridentoj, ili nur iomete gratis siajn krurojn kaj flankojn. Do la duelo ankoraŭ ne determinis la gvidanton de iu el la grupoj.
  Krom ke la bruneta junulo subite ŝanceliĝis kaj lasis la klingon trafi lian gorĝon. Kaj ĉi tio estas la fino, sekvita de rapida finaĵo kaj salto por helpi en la amato. En malespero, la araba virino movis sian tridenton per sia tuta forto, tiel ke eĉ la ŝildo kovranta la maldekstran manon de la junulo frakasiĝis en fragmentojn. Tri sangaj makuloj restis sur la haŭto, sed la armilo de la blonda terminatoro trapikis rekte en la stomakon de la kontraŭulo. Kaj tiam la junulo ankaŭ tranĉis la araban virinon sur la klavikon. Do ŝi provis foriri, aŭ defendi sin, sed la vundoj estis tro gravaj kaj la tridento falis el ŝiaj malfortigitaj manoj. Ŝi falis sur la genuojn kaj forte piedbatis la mentonon. Ŝi falis, post kio ambaŭ gladiatoroj tuj staris sur ŝi per la dekstra piedo, eligante venkan krion!
  Ĉi-foje, la mafio montriĝis pli memkontenta. Kaj la venkita malhelhaŭta virino estis pardonita, kaj la Kranio kaj la Tycoon levis la dikfingrojn supren...
  Sed ĝenerale, la spektaklo ĵus akiris impeton. Aparte, pli sensaciaj bataloj estis venantaj. Tri gladiatoroj eniris la arenon tuj. Unu dumetra giganto kun multaj cikatroj, kiu perfidis sofistikan batalanton kaj kun li du militistojn en lumbotukoj kaj kun vitraj rozoj sur la brusto.
  La viro estas armita per du grandaj sabroj, kaj plie botoj kun akre akrigita nazo. Junulinoj estas nudpiedaj, sed unu havas ponardon kaj hakilon, la alia tenas tridenton kaj lazon en siaj manoj. Ĉi tio estas tiel mirinda triopo. Kaj ŝajne sperta, kaj altnivela.
  Dum ili paŝadis la gruzon, kaj la kontraŭuloj ne aperis. Knyazev ankaŭ petis la knabon montri novan liston de popularaj esprimoj. La knabo volonte disponigis tian okazon;
  Movado estas vera feliĉo!
  Patrujo estas la plej altvalora afero, kiun homo havas, sen ĝi la vivo ne havas signifon!
  Homo sen patrujo estas kiel korpo sen animo!
  Religio estas la konsolo de la malfortuloj - ajnaj malfeliĉoj ŝajnas sensignifaj, se ili estas provizoraj!
  Se la tekniko estas la gardanĝelo, tiam la batala spirito estas la dio de milito!
  Estas pli facile preni la oceanon per kulero ol diskuti kun ateisto!
  Komputilo kiel knabino amas junan kaj obstinan!
  La morto diferencas de la amato, ke ili ĉiam provas prokrasti la renkontiĝon kun ŝi!
  La morto diferencas de la amato, ke ĝi ĉiam venas en la malĝusta tempo, sed neniu riproĉas al ŝi pro tio ke ŝi malfruis!
  Kiu ŝparas pri sekureco - rompiĝu ĉe entombigo!
  Bone nutrita armeo estas la ŝlosilo al prospero!
  En milito, bona preparo estas kiel aero al la pulmoj, malbona miksaĵo de gasoj kripligas kaj mortigas!
  Kiam homo artefarite donas al si imponan aspekton, tio estas certa signo de spirita malforteco.
  Terura lupo en ŝafa vesto, ne ŝafo en ŝafa vesto!
  Por homo, estas nenio pli grava ol milita arto - ĝi estas sinonimo de inda ekzistado! La morto de tigro estas pli bona ol la vivo de hundo!
  Morto en milito estas pravigita nur kiam la malamiko aĉetas ĝin je troa prezo, kaj doni donacojn al la malamiko egalas al perfido.
  La rekonita malamiko estas preskaŭ venkita, vi nur bezonas ne lasi la ŝancojn mem foriri!
  La kadavro de malamiko estas multekosta, sed vivanta ankoraŭ kostos pli!
  Stealth-kvalita gajninto!
  Ĝenerale, la vivo sen malfacilaĵoj estas kiel supo sen spicado, multe - amara, ne - ne grimpas en la gorĝon!
  Viroj devus almenaŭ unufoje en sia vivo mortigi kaj savi iun! Kaj se la unua estas bonŝanca, tiam la dua estas nemalhavebla provo de kuraĝo!
  La komputilo estas pli bona ol la atombombo, ĝi estas la plej certa maniero por konkeri la naciojn kaj igi ilin labori por la venkinto! Cetere mi ne timas tentojn! Ĉiu fido do valoras ion, se ĝi scias defendi sin!
  En juneco, la sango fluas pli rapide, kaj la "poto" kuiras pli varme!
  Malrapida azeno, pli malbona ol porko, ankaŭ malbonodoras, sed ne donas viandon!
  Aŭtomata fajro kaj muĝado de ŝelo - plej bone forpuŝu bonan memoron!
  Kredo sen pruvo: ke falko, sen flugiloj, povas grati, sed ne lasos ĝin ŝvebi!
  Religia diskuto estas la plej senfrukta - ĉar ambaŭ diskutantaj ne havas ideon pri la temo, pri kiu ili diskutas!
  En la kuro inter scienca kaj teknologia progreso kaj moralo, ĉi-lasta estas kondamnita esti eksterulo! Kvankam la homaro riskas fali en la abismon inter scienco kaj moralo!
  Kiu ŝparas pri scienco - prirabas siajn posteulojn, kaj prirabas posteulojn, por ĉiam restos almozulo!
  Per rabado de posteulo, vi povas fari kapitalon, sed vi ne povas riĉiĝi!
  ! Politiko estas malpura komerco farita en puraj kostumoj!
  Vero ĉiam estas multflanka, sed eraro estas unuforma!
  Beleco estas dialektika koncepto - nur malbeleco estas universala!
  Modernaj armiloj, male al vino, amas junecon!
  Indulgu la malamikon, kion sidi sur ponardo - ŝtalo ne konas la senton de empatio!
  La plej bona armilo estas eltrovemo, ne postulas kostojn, sed estas multekosta!
  Kiam la nombro da kadavroj estas pli ol unu, ili turniĝas de tragedio al ekstraĵo!
  Murdo estas kiel perdi vian virgecon unuafoje kaj ĝi doloras, poste kun ĉiu nova ago pli kaj pli da plezuro!
  Tiu skolto estas malbona, kiu ne povas antaŭvidi eliron en kazo de malsukceso!
  En iu ajn alia areo, eraro povas kosti vivon, sanon, kaj nur trompante vin en religio, vi riskas perdi senmortecon!
  La besto havas dentegojn, la viro havas pafilon, la besto dependas de la muskoloj, kaj la viro de la menso! Provas obtuzaj dentoj, sed akrigas la menson - tial la menso estas senmorta, progreso, kiel eternmova maŝino, kondukos al prospero!
  Eĉ la plej teruraj novaĵoj de ripetado fariĝas ordinara!
  Kiam agento laboras por du inteligentecoj, kontraktante infanon provantan ŝtopi du cicojn en lian buŝon, li riskas ŝiri sian buŝon!
  Movado estas la pluvo, sub kiu kreskas la floroj de la sano, kaj la sarkilo elradikiganta la herbojn de la malsano!
  La blinduloj de blinduloj ne vidas la okulon - ili iras kien ili volas!
  Ne povas elkonduki blindulojn - kara fidela transirejo!
  Vida vojaĝanto ne tiru - helpu la blindulojn!
  Homo facile rompas, malfacile subigas, kaj tre malofte atingas amon el la naturo!
  En kartoj, sorto venas al hela kapo, lertaj fingroj kaj trankvila koro!
  Ĝenerale, krimo ne estas ĉokolado, fuŝinte dolĉan vivon, vi ne faros, sed vi certe ricevos obesecon de la koro!
  Manko de forto povas kompensi troon de inteligenteco, sed neniu troo de forto povas kompensi mankon de inteligenteco!
  Talento povas anstataŭigi mankon de edukado, sed neniu kvanto de edukado povas anstataŭigi mankon de talento!
  Diamanto estas gemo sen polurado, sed neniu polurado transformos karbon en diamanton!
  La morto de iu alia estas amuza, sed de via propra morto via koro krevas kaj via animo iras al viaj kalkanoj!
  Mono gluiĝas al sangaj manoj kaj glitigaj animoj kiel malpuraĵo!
  El ĉiuj formoj de fanatikeco, religia estas la plej malracia kaj egoisma, do direktita ĉefe por atingi personan senmortecon!
  Amo diferencas de seksperforto nur en la formo de pago - pago en speco por la lasta ago!
  Pli bone estas perdi en justeco ol gajni en peko!
  La perdo de virtulo estas gajno en la ĉielo, la gajno de pekulo estas ŝtelo de la animo!
  Neante Dion, la komunistoj metis sur la ŝultrojn de la homo senracia ŝarĝo! Volante preni la lokon de la Ĉiopova, la homo ne povis elteni la doloron de Golgota kaj la tentojn de la diablo!
  Ne posedante la potencon de Jesuo, homoj, anstataŭ konstrui regnon de bono kaj justeco, kolapsis en lageton de malvirto!
  Sennombraj trezoroj en la animo de homo, nur se vi komencos rabi ilin, rapide elĉerpiĝos sen alporti riĉaĵon!
  Ĉiu seksa ago, la juvelo, kiun vi dividas por du kaj eĉ unu ŝtelisto, ŝtelos ĝin el via koro!
  Ĉiu homo havas ion komunan kun primato, estas bone se ĝi estas potenco, sed pli ofte inteligenteco!
  Estus amuze, se ĝi ne estus vera!
  Bedaŭrinde, ni havas pli da vivantaj ŝercoj ol decaj viroj kaj honestaj politikistoj!
  Kiu vendas sian animon, ĉiam restas en perdo - li donas la senmortan por la mortonto!
  Venko super forta kontraŭulo kutime kostas pli, sed vi ne fordonos ĝin por nenio!
  Murdo ne povas pravigi memintereson kaj profiton - nur honoro, libereco kaj Patrujo estas pledantoj de perforto!
  Bonvolemo estu aŭtomata
  Frapu kiel furioza ŝtalo!
  Sangi kiel akvofalo
  Malbono ne indulgu ĉiujn mortigon!
  El ĉiuj artaĵoj, estas militaj ĉefverkoj, kiuj plej firme fiksiĝas en la memoro de homoj kaj kaŭzas plej multajn larmojn!
  - Pentraĵo skribita en sango: pli hela ol oleo kaj multe pli malrapide paliĝas!
  Deca homo metas justecon - super familiaj kaj amikaj rilatoj! La leĝo por malamikoj kaj amikoj estu la sama kiel edzo al edzino!
  La ĉeesto de malsamaj leĝoj igas justecon prostituitino!
  Forta kontraŭulo, moderigas la korpon kaj volon, igas vin pli forta - malforta koruptas la animon kaj malfortigas la korpon, igas vin pli malforta!
  Do la malfacila vojo donas multe pli facilan venkon!
  La manoj de soldato ricevas por pafi, kaj la cerboj por ĉesi ĝustatempe!
  Mortigi malsaĝulon: estas same kiel piki per kudrilo, pafi saĝan - kion bati per kuglo!
  La naturo estas la patrino de homo, kaj la patrino de granda inventinto ne povas esti kompleta malsaĝulo! Kvankam al ŝi mankas praktika eltrovemo!
  La kuglo estas la plej efika eduka metodo en la traktado kun junuloj, same kiel kun maljunuloj!
  Nur la efikeco de la efiko falas! Ofte la kredindeco falos, kaj se vi alvenos tien, vi devos alporti zombiojn!
  Religio malaltigas fieran homon al la nivelo de besto - donante elekton inter ŝafo kaj kapro!
  Pli bone estas doni vian haŭton al homoj kiel ŝafo ol sibli eterne kiel serpento!
  Ĝenerale, la koncepto labori kun la kapo provizas ne nur laŭvortan interpreton, eĉ se temas pri luktosporto!
  Se vi volas riĉiĝi, baptiĝu kiel judo, se vi volas rompiĝi, prenu prunton de judo!
  Plumbo helpas digeston, precipe se la pilolo estas en formo de kartoĉo!
  Oficisto, kiu ne akceptas subaĉetaĵojn, estas kiel virga prostituitino!
  Kutime, por savi unu, vi devas mortigi la alian! Ĉi tio sendube estas kruela leĝo, sed ĝi restarigas la naturan ekvilibron de specioj!
  Ne ekzistas en la mondo pli bona batalanto - ol rusa soldato, kaj pli granda tirano - ol rusa generalo!
  Troa lukso estas signo de frivoleco, frivoleco estas antaŭsigno de baldaŭa ruiniĝo!
  Saĝaj vortoj el la lipoj de bastardo estas kiel fonto el rubamaso!
  Vi havas avantaĝon en longeco, sed mi havas en menso!
  Kelkfoje oni povas mortigi, sed oni neniam povas forpreni esperon!
  En milito, mankas sekundo - vi povas perdi eternecon!
  Ordinara turo estas kompatinda inter nubskrapuloj, sed majesta inter kabanoj!
  Homo submetiĝas al forto, respektas kruelecon, malestimas mildecon kaj ne aprezas bonkorecon!
  Sekso estas la plej bona kuraco por ĉiuj mensaj malsanoj, sed bedaŭrinde multekosta kaj malfacile trovebla!
  Kiu ne amas sekson, ne amas la vivon, kaj ne estimas la ĝojojn de la karno!
  Poezio havas komunan kun vino, ke ĝia valoro kreskas kun la tempo, sed eĉ jarcentoj ne permesas, ke la linioj putru kaj la fajreroj estingiĝu!
  Soldato estas kiel komputilo - li kalkulas unu-nul, kaj militisto estas amiko-malamiko!
  Homo diferencas de la besto en homaranismo, kaj la kapablo agi kontraŭe al instinktoj!
  De perforto kontraŭ virino aperas foje sanaj infanoj, kaj de perforto kontraŭ naturo nur monstroj!
  La morto estas kiel bona magiisto - enigma, timiga, mistera kaj ne malkaŝas ĝiajn sekretojn!
  Soldato en gasmasko estas kiel elefanto en vindotukoj, kaj oni ne povas malbone argumenti!
  Kredu min, sen postuli pruvon - la krona propaganda movo de iu religio - mortiga en sia simpleco kiel pavimo!
  La plej bona maniero por malfortigi malbonon estas rekompenci bonon. Homo diferencas de besto, ke li kapablas fari bonon seninterese, eĉ malprofite al si mem!
  Evoluo ne instruas homon sindonemon - nur la Sinjoro instruas tion! En ĉiu honesta kaj nobla homo, grajno de Dio estas pruvo de lia esenco!
  Homo estas la plej neantaŭvidebla besto - la instinkto estas stereotipa, kaj la menso estas originala!
  Komunismo rilatas al la ideoj de kristanismo - abundo da verŝita sango kaj kompleta manko de realismo
  En interna milito, ofensivo multobligas fortojn, kaj defendo egalas al retiriĝo, kaj retiriĝo egalas al kapitulaco!
  En la moderna mondo, senkulpeco estas signo, ke knabino aŭ estas tro abomena kaj neniu volas ŝin, aŭ ŝi estas timema kaj ne volas iun ajn mem!
  Gravedeco kolorigas virinon kaj ĉiam estas senkulpa, virgeco estas alarma kaj ĉiam malvirta!
  Religio estas sinonimo de katenoj, ne tiom por la korpo, kiom por la menso!
  Malbono devas ricevi vangofrapojn de bono - por ke bono ne perdu sian senton de digno, kaj malbono senton de timo!
  Vesti virinon estas multekosta, senvestiĝi estas eĉ pli multekosta!
  Bedaŭrinde, kiam bono havas pugnojn, ili estas taksataj, kaj ne la bono mem - kvankam oni devas timi ne la maŝinpafilon, sed tiun, kiu pafas de ĝi!
  Teruro, malkiel paŝtisto, kapablas igi ŝafon en lupon! Estas nenio pli malbona ol kolera ŝafido!
  Genio ĉiam estas simpla - nur mezboneco komplikas ĉion!
  Intertempe, Knyazev legis la etenditan folion, komenciĝis la vera spektaklo. Kontraŭuloj de la triumviraro eniris la arenon: la afrika leono kaj la bengala tigro. Rivaloj estas sufiĉe seriozaj - ankoraŭ grandaj katoj, kiujn oni ne facile tranĉas per glavoj.
  Tamen, la vizaĝoj de la batalantoj de la triumviraro radias konfidon: ili diras, ke ili ne vidis tiajn homojn, kaj eĉ pli malvarmetaj ol la reprezentantoj de la kata familio, kiun ili venkis. Knyazev rimarkis kun rideto:
  - Estos bona batalo, interese!
  Marat faris logikan supozon:
  - Kio estas interesa, mi konsentas, sed la plej rapida kaj pasema, ĝis la ekstremo!
  Knyazev, kiel havanta sperton en ĉi tiu afero, obĵetis:
  - Ĉu vi pensas, ke la bestoj ne estas karakterizitaj de prudento, kaj ili tuj donos ĉion ĝis sia plena, en la senco de venko aŭ morto?
  Marat volonte konfirmis la divenon de la mafiestro:
  - Nu, kompreneble! Sed kiel povus esti alie?
  Knyazev ruze rimarkis:
  - Kiel diri, moderna teknologio permesas uzi iujn sekretojn. Jen kio faras batalon vera sensacia!
  Marat pli atente rigardis la bestojn. La leono estis elektita por batali, kompreneble, kaj reprezentanto de la raso, ĉirkaŭ tricent kilogramoj. Tigro estas iom pli bona. Verŝajne, la varianto Ussuri, la plej grandaj predantaj katoj en la mondo, pli taŭgas en ĉi tiu kazo. Sed aŭ ĉi tio ne estis ĉemane aŭ ĝi estis konservita por posta okazo.
  La mafio estas la mafio, ĝiaj estroj ne havas regulan labortagon kaj povas permesi al vi distri plurajn tagojn sinsekve. Marat sciis pri tio ĉar li legis kaj spektis materialojn pri ĝi en la Interreto. Ĝi implikas la resursojn kaj sekretan patronecon de diversaj spionagentejoj de ĉirkaŭ la mondo.
  Kaj en ĉi tiu aparta kazo, elektrodoj plej verŝajne estas enmetitaj sub la haŭton de bestoj, kaj tiam estas radioregado. Ĉi tio permesas vin batali laŭ la scenaro de la direktoro. Kiel plej multaj versioj de la fama luktado. Kaj, kompreneble, ĝi estas amuza por amuzo.
  La intereso de Marat en batalo malaperis, kaj liaj pensoj iris direkte al la misteroj de hipernuklea fiziko. Precipe, vere estas, se la vera ebleco, krom la energio de malpleno kaj vakuo, estas uzi la forton de la atomkerno - la movokvanto de preonoj kaj kvarkoj?
  Precipe kiel fari ĝin praktike. Post ĉio, li havas pravigon por la fizika efiko de la procezo de kunfandado kaj translokigo de kvark- hiperkordo de dekdu -dimensia spaco al tridimensia spaco, sed kio pri praktiko?
  Post ĉio, vere estas nenio pli facila
  Tiel la homo sukcesis ĉerpi energion el kvarkoj? La preonoj kiuj konsistigas kvarkojn havas certan strukturon de ligo inter si, kiu tiel strukturas iliajn kolosajn momentojn. Tio estas, por diri simple, imagu monstre rapidajn, sed tre malgrandajn ĉevalojn en kolosa spaco. Krome, ĉi tiuj ĉevaloj ankaŭ estas flugilhavaj. Iliaj movoj estas tiel rapidaj, ke de ekstere, ŝajnas, ke estas multe da ĉevaloj kaj ili plenigas la tutan spacon, eĉ kreante la aspekton de movebla, sed samtempe sufiĉe difinita kristala krado. Sed fakte, estas tre malmultaj ĉevaloj kaj ili okupas nur sensignifan frakcion de la spaco, kaj nur kompreneble kolosa rapideco kaj monstra impeto kreas la iluzion de densa kaj solida solida kohorto de ĉevaloj tenantaj materion. Vi povas nomi ĉi tiun sistemon hiperŝnuro , kiam la ĉevaloj ŝajnas esti sennombraj, sed fakte estas nur unu aŭ du el ili.
  Siavice, tia hiperŝnuro ne permesas al la nukleo disfali, kaj estas la kerno de elektromagnetaj ligoj en la atomo. La impeto de la preono kaj la ligoj inter ili estas ekstreme alta, same kiel la rapideco de ĉi tiu partiklo. Nur ĝi estas kaŝita en speciala dek-dimensia (kiel sciencistoj kredis komence de la dudekunua jarcento) aŭ kio jam estas modernaj reprezentoj de dekdu -dimensia spaco, tia mini -hiperkordo . En ĝi tiel rimarkeblas ĉi tiu fantazia supereta partiklo kun kolosa impeto, kiu multfoje superas la lumrapidecon. Tamen, se la ŝnuro estas movita de dek-dimensia stato al tridimensia stato, eta preona partiklo akiros hiperrapidecon , tiom pli altan ol la lumrapideco ke tio kondukos al la tuja disrompiĝo de super-rapideca pilko. . Estos multaj aliaj partikloj, kun pli malalta rapido, sed pli granda maso. Tio estas, kvazaŭ eskapinte el la dek-dimensia kuro, la ĉevalo, kvazaŭ en alttensan kurenton en la transformilo, estas interŝanĝita kontraŭ granda multaj ne tiom rapidaj ĉevaloj. Kiel interŝanĝante unu dekmil-rublan bileton, oni ricevas mil kopekojn. Naskiĝos speco de hiperplasmo, kapabla elmontri la plej diversajn ecojn. Kaj laŭ disvastigrapideco kaj laŭ la maso de la speciala sesa stato de materio. Ja ĉiu kopeko akirita de la interŝanĝo de dekmila bileto ŝajnas esti malpli valora, sed fakte ĝi povas esti pli peza ol la antaŭa papero.
  Teoriaj kalkuloj montras, ke kvardimensia spaco jam havas volumetran kaj energikapaciton ok fojojn pli grandan ol tridimensia.
  Kiel montri ĝin al vi vide?
  Tridimensia spaco estas kubo, dum kvardimensia spaco estas teserakto . Tio estas, en kvardimensia spaco, kie ĉevalo saltas kubon en tridimensia spaco, teseraktoj estos plenigitaj , kiuj estas ok fojojn pli en volumeno kie. Sekve, la sama partiklo en kvar dimensioj estas ok fojojn pli forta en impeto kaj rapideco ol en tri dimensioj. Kaj por kvindimensia kaj tridimensia spaco, la diferenco estos sesdek kvaroble. Tio estas, la teserakto ankaŭ reproduktas sian propran specon en ĉiu el siaj apartaj kubaj partoj. Kaj la ses-dimensia havos diferencojn de 512 fojojn. Kaj la dekdimensia havas kapaciton 2097152 fojojn pli grandan ol la tridimensia. Tio estas, kun termokvarka sintezo, ĝi liberigas energiojn pli ol du milionojn da fojoj pli ol kun kompleta neniigo. Tio estas, malgranda, sed super -ŝarĝita je impulsoj, la ĉevalo iĝas du milionoj da aliaj ĉevaloj saltantaj el la baro. Kaj se vi prenas la analogion eĉ pli facile. La valoro de penco en la dekdimensia mondo pligrandiĝas je pli ol du milionoj da fojoj. Kaj reveninte, anstataŭ malplivaloriĝi de la miraklo de la maŝino, elverŝas montoj da moneroj.
  Sed ĉi-kaze, ĉi tiuj ne estas moneroj, sed ĝuste la fluoj de liberigita energio.
  Sed kompreneble, ne ĉiam eblas produkti kompletan neniigon kaj elpremi la tutan energion de la preono . Same kiel hidrogena bombo, ĝi ne liberigas sian tutan potencon kiam hidrogenaj kernoj kunfandiĝas. Sed la principo de tradukado de la interpreona ŝnuro similas al termonukleaj. Ĉi tiu procezo ankaŭ estas nomita hipernuklea . Kiel vi rompas vian propran dekdu-dimensian enfermaĵon por ĉevalo, tiel ke kiam rompite, el unu ĉevalo estiĝas grego de cent tridek kvar milionoj da ĉevaloj. Kaj ĝi havis decidan gravecon kaj por la kreado de novaj armiloj kaj por solvi la energiproblemojn de la homaro. Krome, termokvarkfuzio povas fariĝi kontrolebla liberigante preonimpulsojn en malgrandaj partoj kaj kontrolante la mason de la rezultaj partikloj. Tio estas, ellasi viglajn ĉevalojn, puŝi ĉaron, plenumi certan laboron en apartaj jamboj. Tiel ekestis termokvarkaj reaktoroj .
  La principo de la termopreona reago estas, ĝenerale, simila, nur en ĝi eĉ pli da dimensioj estas kaŝitaj en la superkordoj, kun impulso eĉ pli fabela en potenco . Ŝnuro ene de ŝnuro estas kiel nesta pupo, kaj estas tute eble, ke tia nesta pupo estas strukture senfina. Tio estas, por simpligi, la analogiojn de birdejo en birdejo. Kiam la ĉevalo estas unuopa, multipliku ĝis esence senfina nombro da fojoj. En simila sistemo, energio povas esti eltirita, konsiderante la dekdu- dimensian kaptilon, la impetkaĝo estas 134 milionoj da fojoj pli granda ... superŝnuro . Do, kaj dek du estas oblo de tri, kvar fundamentaj konceptoj de materio, kaj la liberigita energio mem, kiam ili pasas en tridimensian spacon, pliiĝas ĝis la numero 8 ĝis la potenco de trioble tri , tio estas, pli ol 134 milionoj. fojojn kun la plena eltiro de utila energio.
  Tamen, inter la fizikistoj de la superatoma epoko estas opinio, ke la hiperkordo interpreonaj ligoj estas dekdu -dimensiaj, kaj ne dek-dimensiaj (kiel oni kredis laŭ malnoviĝintaj informoj), nur ĝis la sintezo de kaj la termokvarko kaj la termopreono ne permesas plenan uzon de ĉiuj eblecoj kaŝitaj en la kernoj de la atomo. . Pro la neperfekteco de la korda ekspansio procezo de multaj dimensioj al tri normaj. Pro tio, hiperplasmo , aŭ substanco pli energie ŝargita per ĝi, kiu nomiĝas princeps-plasmo. Tiuj ĉi sesa, sepa kaj tiel plu materiostatoj estas tiom diversaj el ĉiuj vidpunktoj.
  Teorie , termopreona bombo povus superi neniigbombon je preskaŭ 18 duilionoj da tempoj. Kaj la neniigo estas pli ol kvarcent fojojn pli forta ol la perfekta termonuklea. Tio estas, pli ol sep kvinilionoj da tempoj , termopreona fuzio estas pli efika ol plene uzata termonuklea.
  Tiel teorie povas esti monstra termo -preona ŝargo, sed ĝis nun ĝia potenco estas nur cent, ducent aŭ iom pli ol miliardo da fojoj pli granda ol termonuklea ŝargo de simila maso.
  Kial do? En la superatoma epoko, enfermaĵoj kun nano-mikro-partikloj, kiel ĉevaloj, estas rompitaj en ekstreme primitiva maniero, nome per kunpremado. Tio estas, por preni la plej simplan analogion, ili dispremas kvarkon kiel pomon per premo, sed anstataŭ suko elfluas la energio de eskapintaj kaj rompitaj birdejoj de ĉevaloj. Tio estas, kiam la strukturo de la hiperŝnuro kolapsas pro forta kunpremo, la teseraktoj estas disbatitaj, tiam okazas kruda rompo de iliaj strukturoj kaj dimensioj. Sed, kompreneble, ne kompleta kaj ne absoluta, kiel volis homoj en certa stadio de civilizacio. Ankaŭ, ju pli vi premas, des pli da kaĝoj rompiĝas kaj hiperplasma energio erupcias.
  Kvankam tiaj armiloj estas jam faritaj, kaj eĉ pli ol timindaj, kaj en kosmaj bataloj kaj en la senŝeligado de fortikaĵplanedoj!
  Sed ja ne necesas rompi subĉielajn kaĝojn kun ĉevaloj kapablaj plenumi ajnan, la plej malfacilan kaj necesan laboron, per malĝentila premo. Vi povas malfermi la pordojn multe pli precize, kaj eĉ ... Veturi jam multobligitajn ĉevalojn en ĉirkaŭejojn kaj forpeli ilin denove, ricevante plian energion.
  Tio estas, per analogio: oni prenas pencon kaj faligas ĝin de tridimensia ĝis dekdu-dimensia spaco. Ĝia valoro pliiĝas je ok faktoro, ĝis la potenco de naŭ, tio estas, ĉirkaŭ cent tridek kvar milionoj da fojoj. Poste vi resendas ĝin por interŝanĝi kontraŭ cent tridek kvar milionoj da ordinaraj moneroj. Tiam vi forĵetas tiujn momentojn reen en dekdu-dimensian spacon... kaj vi ricevas proksimume dek ok kvarilionojn da la malnovaj moneroj.
  Aŭ de unu ĉevalo aŭ partiklo ŝargita kun energio dek ok kvarilionoj da ekzakte la samaj partikloj.
  Aŭ se ĝi estas pli simpla, la transiro de partiklo de tridimensia kampo al dekdu-dimensia pliigas la impeton je cent tridek kvar milionoj da fojoj, kaj reveninte, jam aperas cent tridek milionoj da iamaj partikloj. , kun interŝanĝo de impeto.
  Tia teoria premiso permesas al la homoj de via dudekunua jarcento, en ne tro malproksima estonteco, flugi al aliaj mondoj. Kaj se vi regas la termokreonan reagon kaj tiel plu uzante la senfinan matrioŝkan pupon, tiam ĉi tio donos al ni la ŝancon krei aliajn universojn.
  . EPILOGO
  Jen teamo de knabinoj sturmi Istanbulon. Kaj kio, estas ankoraŭ ceremonio? Ili povas rapide ĉesigi ĉi tiun konflikton. Jes, eĉ prenu konvinkan venĝon pro la malvenko en la Krimea Milito. Do la batalo estos furioza.
  La turkoj sukcesis kolekti ĉion kion ili povis kaj prepariĝis por elteni al sia morto. Do la ses devos multe labori pri la konscienco.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo, aspektanta proksimume dekdujara, batalas kiel granda terminanto.
  Ŝiaj glavoj trakuris la muelejon kaj detranĉis plurajn kapojn. Tiam la knabo ĵetis venenajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, pugnobatante la otomanajn soldatojn, kaj sendante ilin al la venonta mondo.
  La juna militisto kantis:
  - Gloro al la tempoj de reĝoj,
  Venku la otomanan armeon!
  Margarita Korshunova ankaŭ tranĉis turkajn soldatojn. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel la klingoj de kultivisto, sed ili ankaŭ longiĝas.
  La knabino ĵetis venenajn pinglojn per siaj nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj. Kaj kuŝigis multe da otomanoj.
  Tiam ŝi kantis:
  - La ĉiopova Vergo estas kun ni,
  La knabino tute ne estas malbela!
  Kaj la senmortaj infanoj denove prenis ĝin kaj fajfis je la supro de siaj pulmoj. Kaj ilia fajfilo estas tiel penetra kaj mortiga. Korvoj estas miregigitaj kaj falas mortaj. Kaj ili trapikas razitajn, otomanajn kraniojn.
  Tia salto estas ege mortiga.
  Margarita kantis, elmontrante la dentojn:
  - La fenestro estas malfermita, ĉar mi ne forgesis!
  Oleg Rybachenko, faligante la otomanoj, agreseme aldonis:
  Ĉu vi memoras kiel ĉio okazis?
  Natasha daŭre tranĉis la malamikojn per siaj agresemaj svingoj de siaj glavoj.
  La militisto notis, fortranĉante la malamikojn kiel buteron per tranĉilo.
  Kaj ŝi estas tiel mirinda bebo.
  Nataŝa ridis kaj kantis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la knabino ĵetis citronon de kolosa, detrua forto.
  Kaj tiam el la skarlataj cicoj de la brusto, kiel bruego, brulanta kaskado de fulmo. Kaj la batalantoj de la Brila Porta brulas, kolapsas, iĝas cindroj.
  Militistoj el diversaj kontinentoj falas, kaj grandega imperio batalas kontraŭ Rusio.
  Sed kiel rezisti tian seson kun knabinoj, kiuj estas kiel panteroj.
  Zoya tranĉas malsupren la otomanoj, kaj tre moveblan knabinon.
  Kaj la militisto estas tre muskola. Kaj ŝiaj glavoj tranĉis la turkojn kiel klingojn de mueliloj.
  Kaj la knabino prenis ĝin per siaj nudaj piedfingroj, kiel ŝi ĵetus detruon kaj morton.
  Sed la frambocicoj estis prenitaj kaj batitaj per pulsaroj, kiuj bruligos ĉion sen ia kompato kaj dubo.
  Zoja pepis, montrante la dentojn:
  - Mia erotika potenco!
  Augustina ankaŭ batalas kun sovaĝa kolerego. Ŝiaj glavoj tranĉis la otomanajn soldatojn kiel akvumado de celerio. La Warrior laboras forte.
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetas detruajn donacojn de morto.
  Kaj el la rubenaj cicoj flugas tiaj potencaj koagulaĵoj de energio, ke laŭvorte ĉiuj, sen la plej eta dubo, ke la filinoj de la Rusaj Dioj pravas, estas bruligitaj.
  Ĉi tiu knabino estas nur mirinda!
  Aŭgusteno pepis per palpebrumo:
  - Mia potenco ne havas limojn!
  Svetlana ankaŭ batalis kun granda vigleco kaj entuziasmo. Ŝiaj glavoj flugis kiel raketoj tra la aero. Kaj la nudaj piedfingroj lanĉis la detruon tiel ke la turkaj batalionoj ne povis rezisti ilin.
  Sed el fragaj cicoj kiel lupaneto. Kaj specife multaj militistoj blovos.
  Kuraĝaj militistoj, ĉi tiuj turkoj - staras ĝis la morto. Sed tamen ili mortas sub la premo de belaj knabinoj kaj senmortaj infanoj.
  La blonda militisto kantis:
  - Forto de menso kaj volforto,
  Faru la knabinon heroo!
  Anastasia Vedmakova ankaŭ batalas sur la ĉielo, kun granda pasio kaj enorma entuziasmo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj premas la ellasilon kaj sendas raketojn al la otomanoj.
  La militisto ridas kaj diras:
  - Ĉi-foje ni havas iniciaton!
  Tiam kiel bati la malamikon helpe de la skarlata cico de la brusto. Ĉi tio vere reproduktas la detruon, estas nenie plu.
  Akulina Orlova ankaŭ batalas je grandaj turnoj. Ŝi estas vera giganta knabino.
  Kaj ŝi havas multajn jarojn, pli ol cent, sed ŝi aspektas tre juna. Tamen, Anastasia Vedmakova estas eĉ pli maljuna. La ruĝhara sorĉistino batalis en la unua mondmilito. Kaj Akulina Orlova kaj Mirabela Magneta al la Granda Patriota Milito. Kaj la tempo iras rapide.
  Sed knabinoj ne timas fulmajn tagojn kaj jarojn. Kaj mi devas diri, ĝi estas vere bonega.
  Akulina premis la stirstangan butonon kun fraga brusta cico. Liberigis murdan donacon de morto kaj pepis:
  - Mia kolero estas kolosa, kiel fajro,
  Vi kanajlo ne tuŝu sendefendajn infanojn!
  Kaj denove la militisto pafis per la nudaj piedfingroj.
  En ĉi tiu vere kralya kiu montras la kreskantan aerakrobatikon.
  Mirabela Magnetic daŭre batalas per batalemaj saltoj kaj turnoj.
  La knabino, kompreneble, estas preskaŭ nuda, portanta nur kalsonon.
  Unue, helpe de nudaj piedfingroj, li pafas al la malamiko.
  Kaj tiam li premas la butonon per rubena cico, kaj raketoj de grandega detrua potenco flugos. Ili laŭlitere malkonstruas la otomanoj kune kun la turoj.
  Mirabela prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni havas tiom da kolero kaj kolero,
  Kion ni povas tranĉi al la ĉielo!
  Alice kaj Angelica ankaŭ sturmas Istanbulon. Ili uzas kaŝpafilojn dum pafado al la malamiko.
  Alice pafis, trapikante plurajn otomanoj per unu sukceso.
  Tiam la knabino ĵetis murdan citronon per siaj nudaj piedfingroj.
  Ŝi disŝiris multajn turkojn en la plej malgrandajn pecojn.
  Kaj tiam ŝi pepis:
  - En mia granda forto,
  Gloro al cara Rusio!
  Angelica mem estas en agresema atako. Pafas ĉe la otomanaj soldatoj, laŭlitere martelante ilin en ĉerkojn. Kaj ĉi tiu ruĝhara knabino estas tiel bone celita malĉastulino - nur bonega!
  Kaj ĵetas grenadojn kun nudaj piedfingroj. Kaj per unu pafo li kuŝigas duon dekduon da otomanoj.
  Kaj ŝiaj rubenaj cicoj ŝprucas ŝokajn fulmojn.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Gloro al la epoko de spacaj sonĝoj,
  Ni senbrue premos ĉiujn!
  Kompreneble, Elizabeto sur tanko, kiu estas ne nur flamĵetilo, sed ankaŭ povas flugi, specife sukcesis en ĉi tiu batalo.
  La knabino premis la butonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj sendis flamjeton en la otomanajn soldatojn.
  Tiam ŝi pepis:
  - La batalo estas komencita!
  Tiam Elizabeto ekpafis, premante la butonon per sia skarlata cico. Kaj tio ankaŭ kaŭzis erupcion de la vulkano.
  La Militisto pepis:
  - Kaj nia armeo venos al venko!
  Catherine ankaŭ batalis. Ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj premis malsupren sur la stirstangobutonojn kaj sendis fajrajn riveretojn bruligantaj la otomanoj kiel tineoj en torĉo.
  Kaj purpuraj brustaj cicoj ankaŭ premis la butonojn kaj lanĉis agresemajn neniigajn fluojn.
  Catherine kantis:
  - Kaj en la monto silento, kaj stelitaj altecoj,
  Mara ondo kaj furioza fajro,
  Kaj en furioza, kaj furioza fajro!
  Helena marteladis la otomanajn soldatojn. Kaj ŝiaj rubenaj cicoj premis la butonojn. Kaj ankaŭ ili ŝprucis riveretojn kiel cunamajn ondojn el la fajro de perfortaj flamoj.
  La knabino kriis:
  Ne estas malfacile por ni redoni la jarojn,
  Ni revu pri gloro!
  Euphrosinia ankaŭ batalis kun granda entuziasmo. Kaj krevigis kontraŭulojn helpe de ambaŭ fragaj cicoj kaj nudaj fingroj de tre elegantaj kaj delogaj kruroj.
  Kaj samtempe la militisto kantis:
  - Karabas, Barabas -
  Mi tagmanĝos nun!
  Kaj denove fajfos Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova. Kaj ili faligos amason da morte timigitaj korvoj sur la turkajn regimentojn.
  Ĉi tie la senmortaj terminatorinfanoj alkuris al la palaco de la sultano. Kaj ili daŭre tranĉis ĉiujn, sen nenecesaj ceremonioj kaj sentimentalecoj.
  La reganto de Turkio, dume, provis trafi la vojon. Kaj tio estis lia senespera provo.
  Kial vi volas kaŝi la sinjoron de la Otomana Imperio.
  Oleg Rybachenko okazigis akcepton - polpon, dehakis la kapojn de la otomanaj soldatoj per glavoj kaj kantis:
  - Se vi bezonas akrajn sentojn,
  Ni povas feliĉigi vin...
  Sin nur en la rolo de pajaco esti se vi bonvolas!
  Margarita Korshunova, detranĉante la kapojn de la turkaj soldatoj, prenis ĝin kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Vi estos disŝirita de la reĝo!
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj ĵetis bumerangon de morto.
  Post tio, denove, la senmortaj infanoj fajfos, korvoj falos sur la kapojn de la otomanaj soldatoj. Ili estis trafitaj en la cerbo kiel sledmartelo, kaj ili falas, akcelas kiel kometoj.
  Kaj trapiku ajnan kranion.
  Kaj la turka sultano pli kaj pli proksimiĝas. Li provas foriri. Multaj korpogardistoj rapidas al la junaj militistoj. Sed ili sentime dehakis ilin. Kaj per la nudaj piedfingroj ili ĵetas malgrandajn kaj maldikajn pinglojn trempitajn en veneno. Kaj ili dehakis la malamikojn, kvazaŭ en la manoj de infanoj estas magiaj trezoroj.
  Natasha helpis tiujn, kiuj batalas, liberigante mortigan fulmon. Tiel bruligis kelkaj dekduoj da korpogardistoj de la Sultano.
  La Militistoj entuziasme deklaris:
  - Nia forto estas vero kaj potenco!
  Zoya konsentis kun tio. Ŝia purpura cico estis elĵetita de la pulsaro, kiu mortigis kelkajn turkajn generalojn, kaj la knabino gruntis:
  Ni ne cedos al niaj malamikoj!
  Augustine kiu disbatis la turkojn. Kaj ŝiaj glavoj estas nur ekzekutistoj. Kaj tiam la rubenaj cicoj liberigis fluojn de magia plasmo. Kaj ili bruligis multajn otomanajn soldatojn.
  Aŭgusteno kantis:
  - Reĝu sur la rinesoj de la malamikoj,
  la Reĝo de la glora potenco!
  Svetlana daŭre pikas kontraŭulojn. Kaj tranĉu ilin kvazaŭ ili estas karno kaj brasiko, diris:
  - Por sanktaj venkoj!
  Kaj fulmo elflugos el ŝia fraga cico. Kaj bruligu cent elektitajn gardistojn de la Sultano.
  Fine, Oleg Rybachenko atingis la reganton de Turkio. Li movis ĝin, penante fari ĝin pli mola kun la kalkano sur la dorso de la kapo. Tiam li efektivigis la "Kobra Falĉilon", kaj kuŝigis la pluvivajn korpogardistojn.
  Margarita ankaŭ prizorgis la muelejon, fortranĉante la otomanojn kaj kverante:
  - Por la Granda Kieva Ruso!
  Nataŝa korektis:
  - Nun ni havas Moskvon de Aleksandro la Tria, kiun oni jam povas nomi bonega!
  La militisto palpebrumis al siaj kunuloj. La turkoj vidis, ke la sultano estas en kaptiteco. Kaj la granda veziro, bruligita en la fulmo, kiu liberigis Aŭgustinon el la rubena cico.
  Do la ĉefurbo fakte jam falis. Kaj kun ĝi, la tuta Otomana Imperio.
  La pluvivaj turkaj soldatoj komencis fali sur la genuojn. Kaj kisu la knabinojn sur iliaj nudaj, polvaj, piedoj kovritaj per alies sango.
  La inaj militistoj estis plenaj de entuziasmo kaj forto. Iliaj animoj kaj koroj kantis plenaj de ĝojo kaj fido al pli bona estonteco.
  Kaj tiel ili kantis en ĥoro, prezentante poemon kaj komponante laŭvorte sur la irado;
  Ni estas komsomolaj knabinoj-agloj,
  Kiu estas la koloro de la suno sur la planedo...
  Kaj niaj vizaĝoj estas tiel lumigitaj
  Ne ekzistas pli bela ol ni en la tuta vasta mondo!
  
  Ni batalas kun grandega hordo,
  Kia ondo strebi por Rusio...
  Kvankam la malamiko ŝajnas esti malvarmeta,
  La knabinoj ne estas bonaj por ni!
  
  Ĉio estos en ordo, ni kredas
  Ni batalas, batali estas simple kutima ...
  Kaj la besto el infero estos detruita,
  Ni perfekte trapasu la ekzamenajn knabinojn!
  
  Rusio estas la patrujo de sonĝoj,
  Kie komunismo tiel brilas por homoj...
  Kavaliroj estas honestaj antaŭ la lando,
  Kaj ni estos pli malvarmetaj sur iu ajn planedo!
  
  Ni volas fariĝi pli altaj konkerante la randon,
  Venku ĉion en severa batalo...
  Por konstrui la ĉielon sur la planedo
  La mendo evidente estas nova!
  
  Kion ni knabinoj faras malbonan militon,
  Ni gajnas kiom ajn...
  Satano ataku la rusojn
  Mi kredas, ke ni ĉiam eniros en la paradon!
  
  Neniu povas venki mian specon,
  Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi...
  Nia plej forta rusa urso,
  Kaj la kontraŭuloj fariĝas polvo!
  
  Kvankam foje severa rusa familio,
  Rusio estas la flamo de generacioj...
  Ni havas gloran Blankon, Dion de lumo,
  Kaj Lenin lasis ion por la infanoj!
  
  En kio Rusujo estas bela - mirinda lando,
  En ĝi Dio Kristo starigis grandan tronon...
  Kvankam la hordo rapidas kun fluo de ŝtorma mallumo,
  Sed la Vergo estas Granda, Li estas la Dio de la Mil Vizaĝoj !
  
  Ni batalis kuraĝe knabinojn proksime de Moskvo,
  Kvankam la neĝblovoj de la kruroj estis malvarmaj ...
  Ne estas timiga por knabino esti nudpieda en la malvarmo,
  Ĉar ni finos la militon en Berlino!
  
  Kaj ili kuraĝe prenis la soldatojn de Istanbulo,
  Kvankam Tsargrad aspektas neatingebla...
  Sed la Sultano de la batalo forte blovis nin,
  Kaj la rusa militisto estas nekoruptebla en batalo!
  
  Ni estos sur Marso - mi firme kredas
  Ni konkeros ĉion sen dubo...
  Diino Lada, parencoj de ĉiuj homoj,
  Ni estas plenaj de pasio, helaj impresoj!
  
  Kaj la Nigra Dio - la rusoj ne estas nia malamiko,
  Li animas la sangon per granda lukto...
  Batalu - tiam estos rezulto,
  Ni memorigas la vizaĝojn antaŭ la ikono!
  
  Mi kredas, ke venos nova ondo
  Svarog konstruos titanajn palacojn por ni...
  Kaj la rompita hordo forkuros,
  Ni faligos la lipharan tiranon al polvo!
  
  Jen nia fido, nia unua devo,
  Levu la landon al la granda pinto, sciu...
  Ja la Familio de la Plejalta Glora Dio estas kun ni,
  Kiu estas eterna antaŭe en gloro nun!
  
  Kio baldaŭ okazos - ni relevos mortintojn,
  Ni ĝuos la lumon de paradizo ...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj se necese, ni denove batalos!
  
  En Rusio ĉio bele floros,
  Kiam la junuloj venas de la kampanjo...
  Venkoj malfermis senfinan konton,
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj en ajna frosto!
  
  Forta malamiko ne haltigos nin,
  Mi kredas je venko - kuraĝe ni atingos ...
  Ni ricevos multajn senfinajn benojn,
  ni evoluos al la demiurgoj !
  
  Tiam venos la plej glora paradizo,
  Ĉiuj estos en feliĉo, kaj granda feliĉo...
  Por tio, batalu, junulo, kuraĝu,
  Vi ne povas perei - kredo kaj espero!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"