Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Alexander Iii Och Turkiet

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nu måste tsarryssland slåss med det enorma osmanska riket. Detta stör dock inte Alexander III. Dessutom stödjer de vackra flickor - tjänarna till de ryska gudarnas demiurger. Så du kan slåss och vinna.

  ALEXANDER III OCH TURKIET
  ANTECKNING
  Nu måste tsarryssland slåss med det enorma osmanska riket. Detta stör dock inte Alexander III. Dessutom stödjer de vackra flickor - tjänarna till de ryska gudarnas demiurger.
  Så du kan slåss och vinna.
  Ryssland du är ett vackert land,
  I vilken den store kungen sitter...
  Hon är för alltid given till oss av Kin,
  Så att världen blir ett riktigt ljusparadis!
  
  Den store Alexander är en monark där,
  Från den sortens kejsare i fosterlandet ...
  Och det är sant att han är mäktig i gärningar,
  Han kämpar för Ryssland, utan att skona sitt liv!
  
  Allt kommer folk att känna väl till
  Romanovs är pålitliga killar...
  Du slipade tro mejseln
  Och det blir en härlig räkning snart!
  
  Tro inte att Ryssland dränker tsarerna,
  Sug inte fäderneslandet i en träsk ...
  Du kommer att krossa horden av stål i strid,
  Så att det var härligt förr och nu!
  
  I ingenting kommer vi inte att ge efter, tro fienden,
  Vi avancerar för fosterlandet på vingar ...
  Jag ska böja armén som en poker,
  Låt Abel segra, inte Kain!
  
  Vi vet inte tvivel människor som
  Att ljuset lyser så starkt...
  Och vi kommer att anfalla i helvetet med en knytnäve,
  Låt svaret vara riktiga människor!
  
  Här är mitt hemland fullt av kärlek,
  Hon kan göra världen till en bättre plats...
  Du kan inte bygga framgång på blod
  Tjäna bättre rysslands riddare!
  
  När det fanns en enkel bondplog,
  Sedan kom traktorn, kultivatorn...
  Vem som ligger bakom stagnationen ses som väldigt dum,
  Och för framsteg kommer vismannen!
  
  Här kommer vårt fosterland att bli starkare,
  Du kommer inte att förlora i strid, tro mig ...
  Tsar Alexander du krossar horden,
  Slå flickorna hårdare än motståndarna!
  
  Kort sagt, Mars kommer att vara under hälen,
  Och vi kommer att flyga brantare till Venus ...
  När allt kommer omkring är vår skola helt enkelt den högsta klassen,
  Vi är ljusa, men de onda bestarna är grå!
  PROLOG
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova utförde nästa uppgift för de ryska demiurggudarna. Den här gången slogs de med Devlet Gerai , som 1571 marscherade med en enorm armé till Moskva.
  I verklig historia kunde den tvåhundratusente armén av Devlet Giray bränna Moskva och döda tiotusentals ryska människor. Men nu blockerade ett par odödliga barn, och med dem ytterligare fyra vackra flickor - gudarnas döttrar, vägen för Krim-tatarerna. Och de bestämde sig för att ge en stor och avgörande strid.
  Oleg Rybachenko bar bara shorts, med en naken muskulös bål. Han såg ungefär tolv år gammal ut, men pojkens muskler kännetecknades av en mycket skarp relief och djup teckning. Pojken var väldigt stilig, hans hud var choklad av solbränna, han var som en ung Apollo, gjuten i brons, och hans hår var blont, lite gyllene.
  Med bara fingrar på sina barnsliga fötter kastade pojken en dödlig bumerang och sjöng:
  - Det finns inget vackrare fosterland-Ryssland,
  Kämpa för henne och var inte rädd...
  Låt oss göra världen lycklig
  Universums fackla är Rysslands ljus!
  Efter det höll Oleg en väderkvarnmottagning med svärd, och de fällda tatarerna föll.
  Margarita Korshunova var också vuxen i ett tidigare liv, och till och med en äldre författare. Och nu en tjej på cirka tolv, barfota i tunika. Hennes hår är lockigt och färgen av bladguld. Hon rör sig som Oleg snabbare än en gepard, och skär ner horderna av Krim-stäppbor, som bladen på helikopterpropellrar.
  Flickan kastar med sina bara tår en vass skiva av stål, hugger av huvudena på kärnvapen och sjöng:
  - Ett två tre Fyra Fem,
  Låt oss döda alla onda!
  Efter det tog de odödliga barnen det och hur de visslade. Och de bedövade kråkorna svimmade, föll ner och slog med sina näbbar skallen på de framryckande trupperna av horden.
  Devlet Giray samlade en enorm armé. I kampanjen, nästan alla män i Rat Khanate och många fler Nogais och turkar. Så kampen kommer att bli mycket allvarlig.
  Natasha är en mycket vacker och muskulös tjej. Hon har bara en bikini på sig och håret är blått.
  Hon skär horden med svärd, och hennes bara fingrar av flickaktiga ben kastar skivor som skär av deras huvuden.
  Men det nakna, solbrända knäet träffade khanen i hakan. Och käken tappade.
  Natasha sjöng:
  - Det kommer nya segrar,
  Nya hyllor är uppe!
  Zoya slåss också som den mest stridbara och aggressiva terminatorn. Och hennes bara fingrar av flickaktiga ben kastar giftiga nålar. Och även svärd skär huvuden utan problem.
  Zoya kvittrade och blottade sina tänder:
  Allt är coolt i vår armé,
  Låt oss besegra de onda...
  Kungen har en tjänare Malyuta,
  För att avslöja sveket!
  Augustinus slåss också med en mycket stor svängning av svärd. Och hennes vapen är bara dödliga och väldigt destruktiva. Och bara tår kastar nålar som dödar många tatariska krigare.
  Augustinus sjöng:
  - Malyuta, Malyuta, Malyuta,
  Stor och härlig bödel...
  Flickan på ställningen hängdes cool -
  Få det med en piska, men gråt inte!
  Och flickans kopparröda hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll med vilken de stormar Vinterpalatset.
  Svetlana slåss också med svärd och skär av huvudena på kärnvapen. Och hennes bara tår kastar ett explosivt paket av förstörelse. Och massan av kärnvapen faller rivna och dödade.
  Svetlana kurrade:
  - Ära till de ryska demiurggudarna!
  Och återigen, med sina bara tår, kommer han att ta och kasta skarpa stjärnor den här gången.
  De sex krigarna tog tag i Devlet Girays armé mycket hårt. Och naturligtvis förstör de bara fötterna av barn och flickor horden fullständigt.
  Och svärden i händerna är också extremt effektiva.
  Men Oleg Rybachenko förstår med sitt sinne om en evig pojke att detta inte är tillräckligt.
  Och här visslar han med Margarita, och återigen får tusentals kråkor en hjärtattack. Och de faller chockade och genomborrar tatarernas rakade huvuden med sina näbbar.
  Och Natasha högg med svärd. Med sina bara tår kastade hon ärtor med sprängmedel.
  Och slet många kärnvapen.
  Sedan kastade hon av sig behån och som från en röd bröstvårta blixtrade blixten. Så det kommer att flyga förbi och bränna många kärnvapen.
  Och så blir bara skelett till häst kvar.
  Natasha sjöng:
  - Jag är den starkaste bruden
  Jag kommer att krossa mina fiender till slutet!
  Zoya kämpar också i stor skala. Och hennes svärd skär som bladen på en kultivator. Och gör mycket skarpa gungor.
  Och bara tår kastar bumerangblad i form av hakkors eller stjärnor.
  Och så flög hennes bh från hennes bröst och blottade röda bröstvårtor.
  Då gnisslade flickan:
  - Min kolossala styrka,
  Jag erövrade universum!
  Augustina kämpar med stor entusiasm. Och hennes kladentsy visar fräscha svängar. Och flickan viftar med dem som knivarna på en kvarn under en orkan.
  Och kopparrött hår fladdrar som något från Lenin. Och när den bara hälen slänger upp ett explosivt paket och sliter isär alla.
  Och tjejen kommer också att kasta av sig sin behå. Och hennes rubin bröstvårta sköt som en brinnande pulsar och skvallrar:
  - För att bekämpa impulser!
  Svetlana kämpar med mycket press. Här utförde hon en teknik med svärd, som tog och demolerade huvudena på ett dussin nummer.
  Sedan, med sina bara tår, tog flickan och lanserade något som såg ut som en flygande drake. Och hon dödade och bar så många nomader på en gång.
  Och så sprack hennes bh upp och blottade hennes jordgubbsnipplar. Och då kommer blixten att ta och så urholka.
  Och det gjorde väldigt ont.
  Svetlana sjöng:
  Bara för Guds gåva
  Prästen fick ett arvode ...
  I förorten, en hel hektar koks,
  Men nu var hans slag nog,
  Och för att undvika fruktansvärda straff,
  Han dikterar en memoarbok om tatarerna!
  Oleg Rybachenko, denna groovy pojke, högg med svärd som om de vore bladen på en propellerjager och gnisslade:
  - Åh, lugn melankoli,
  slita inte sönder min själ...
  Vi är bara pojkar,
  gudar före!
  Och det odödliga barnet, som om han kastade en bomb med sina bara tår.
  Den ena kommer att explodera, och massan av krimtatarerna kommer att sprängas isär.
  Då visslar pojken. Kråkornas ögon togs och rullades ut.
  Och kråkorna, som förlorade medvetandet, tog och föll på Hordens rakade huvuden.
  Och de stampade skallarna med sina näbbar.
  Och det blev en dödlig inverkan... Pojken sjöng:
  - Svart korp, inför döden,
  Offret väntar vid midnatt!
  Flickan Margarita sparkade också med hjälp av en kal, rund, barnslig häl och slängde upp ett destruktivt paket kol.
  Och han kommer att ta och explodera.
  Efter det höll flickan en fjärilsmottagning med svärd. Hon skar också av huvuden och bröt nacken.
  Och sjunga:
  -Svart krigare, inför döden,
  Vid graven möter du dig!
  Då tog tjejen den och visslade också. Och kråkorna blev bedövade och svimmade bokstavligen. Och de genomborrade även skallarna genom Horden.
  Detta är en komplett rutt. Och extremt dödlig.
  Ja, dessa barn är odödliga och väldigt coola barn.
  Men det här är förstås bara början på striden. Här är några fler tjejer som är med i striden.
  I det här fallet den formidabla tanken IS-17. Denna maskin har åtta maskingevär och så många som tre kanoner.
  Alenka är här med sin besättning. Tjejerna bär bara trosor. Särskilt varmt i tanken. Och flickornas muskulösa kroppar lyser bokstavligen av svett.
  Alenka sköt med sina bara tår, slog ut Mujahideen med högexplosiva fragmenteringsgranater och sjöng:
  - Ära åt de ryska gudarna!
  Anyuta sköt också med hjälp av sin nakna, runda häl och träffade fienden med en dödlig projektil, och kvittrade och blottade sina tänder:
  - Ära åt vårt fädernesland!
  Den rödhåriga, eldiga Alla kommer också att ta det med sina bara tår på nukers. Och ladda fienden dödligt.
  Då kvittrar han:
  - Ära till världens högsta epok!
  Och här slog Maria sin bara, graciösa fot mot fienden. Och även hur maskingevär kommer att strö på fienden med hela strömmar av kulspruta.
  Maria tog den och väste:
  - Ryska gudar - krigsgudar!
  OS agerade mycket aktivt och sköt mot Horden. Hon slog ut dem med stor intensitet och spikade kistorna.
  Och hennes bara, mejslade ben, fastän de var av betydande storlek, tryckte på knapparna på joysticken och utrotade Devlets trupper. Detta är en tuff miljö av dödlig och destruktiv kraft.
  OS sjöng:
  - För Rus Kiev seger!
  Elena rättade:
  - Inte Kievan Rus här, men Muscovy!
  Och flickan tog och tryckte på knappen på joysticken med den röda bröstvårtan, och återigen flyger den mordiska, högexplosiva fragmenteringsprojektilen.
  Han skär in i hordens led och sliter sönder tatarerna med dussintals.
  Alenka sjöng:
  - Kommunismen och tsaren är en kraft!
  Anyuta kämpar också på ett väldigt originellt sätt. Och hennes crimson bröstvårta kastar också ut ett kraftfullt tryck på joystickknappen. Och nu slår projektilen åter ihjäl motståndare.
  Och Anyuta kvittrade:
  - Ära till vårt fosterland!
  Och här är Alla, den här flickan med rött hår, när hon slår mot fienden med hjälp av sin rubinnippla. Kommer att krossa kärnvapen och ryta:
  - För högre kommunism!
  Och nu kämpar Maria, med stor entusiasm, och dessutom väldigt intressant dunkade med hjälp av en jordgubbsnippla. Maskingevär avfyrade hotfullt, och låt oss förstöra fienderna.
  Maria twittrade:
  - Död åt regndraken!
  Så OS visar också sin högsta klass. Nämligen en bröstvårta stor som en övermogen tomat trycker på avtryckaren.
  Och vattnade jetstrålar från maskingevärsbälten, som en linje från brinnande punkter.
  OS sjöng:
  - Till ära för kommunismens nya era!
  Här är tjejerna på supertanken!
  Här är striderna här med Horde och ett underbart team.
  Och här är vackra och aggressiva tjejer som slåss i himlen.
  Anastasia Vedmakova kämpar också i en attackfighter. Och han träffar Horden från luften.
  Och skjuter dödliga missiler. De flyger och exploderar.
  Flickan använder bara, mejslade ben för att skjuta och träffar fienden mycket exakt.
  Även om det finns många ridmål. Naturligtvis är skadorna enorma. Och de sliter av hela bitar från hästhorderna.
  Anastasia Vedmakova skrattade och svarade:
  - För den stora, ryska andan!
  Mirabela Magnetic gick också med i kampen. Och låt oss förstöra motståndarna.
  Här är den här Mirabela-tjejen med gyllene hår. Och med bara tår river han sönder fienden.
  Sedan kurrade hon:
  - För en mäktig gåva!
  Och flickan stack ut tungan igen.
  Akulina Orlova tog och slog igen på fienden. Och hon slog kärnvapnarna väldigt hårt med raketgevär.
  Flickan sköt också med hjälp av bara, mejslade ben och sjöng:
  - Ett två tre Fyra Fem,
  Hela horden - döda!
  Detta triumvirat planerar en gigantisk förstörelse av motståndare.
  Akulina Orlova sjöng:
  - Det kommer nya segrar,
  Det kommer nya hyllor...
  Här återuppstår våra farfar,
  Vi behöver inte vara rädda!
  Anastasia Vedmakova slår också och använder samtidigt de röda bröstvårtorna och trycker dem på knapparna.
  The Witch Girl sjöng:
  - Jag är ingen ängel, utan för landet,
  Men för landet blev jag ett helgon!
  Och gnistra med sina smaragdögon.
  Sedan sprängde Akulina Orlova. Och även tjejerna använde jordgubbsbröstnipplar med en knapptryckning. Och ett helt moln av damm reste sig och slet isär hela skvadroner med kärnvapen.
  Akulina skrek:
  - För ärternas kung!
  Anastasia frågade förvånat:
  - Och varför behöver vi King Peas?
  Efter det sköt flickan med hjälp av sina bara tår och siktade på en dödlig raket. Som reste en massa av damm och stål och eld.
  Mirabela Magnetic bestämde sig också för att hålla jämna steg med sina vänner. Och applicerade rubinnipplen på hennes magnifika byst.
  Och sänkte kolossal makt över Horden. Och så många gånger kistan, och eller bryta i separata delar.
  Och så trycker tjejen på sin bara häl. Och höja en eldstöld.
  Och så mycket blod stänkte över fältet.
  Mirabela sjöng förtjust:
  - Jag tjänar en ängel, jag tjänar en ängel,
  Och jag kommer framgångsrikt att döda en stor armé!
  Anastasia Vedmakova släppte också en mördare, med sina ben som är så nakna, solbrända och förföriska. Du kan inte bli av med dem, hur som helst!
  Anastasia gnisslade:
  - Änglar, änglar, änglar,
  Det blir seger för oss!
  Det var så tjejen skrattade i alla sina pärlande tänder. Motstå inte en sådan gnistrande stöld.
  Men häxan Anastasia har kopparrött hår. Och älskar män. Han älskar väldigt mycket, och redan före varje flygning ger han sin kropp till flera män samtidigt. Därför ser Anastasia, som sedan länge har överskridit hundra år, ut som en tjej. Och ingen klarar det.
  Anastasia stred i första världskriget, inbördeskriget, spanska kriget och det stora fosterländska kriget. Och i många andra krig.
  Det här är en kvinna man inte kan låta bli att älska.
  Anastasia tog den och sjöng:
  - I rymden flög jag som en ängel,
  Och det blev som...
  Och så avbröt den rödhåriga - ett passande rim kom inte till hennes huvud.
  Anastasia kommer igen att trycka på pedalen med sin nakna, runda, rosa, flickaktiga häl och skicka sådan kraft.
  Akulina Orlova noterade, jävla militanter från Krim-khanatet. Och hur många av dem har redan dödats.
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova tog och kastade igen giftiga nålar med bara tår på barnfötter och träffade kärnvapen.
  Och då kommer Margarita att ta och vissla med sin högra näsborre, och Oleg Rybachenko med sin vänstra. Och de förbluffade kråkorna tog och föll som mjällbitar på rakade huvuden.
  Och stansade med stort kapital, varefter de odödliga barnen sjöng unisont:
  - Färgen på kronbladet är ömtålig,
  om det har rivits av under en lång tid ...
  Även om världen runt omkring är grym
  Jag vill göra gott!
  
  Ett barns tankar är ärliga -
  Tänk på världen...
  Även om våra barn är rena,
  Satan ledde dem in i det onda!
  Och återigen skar de svärd, som om de vore propellerblad. Och de utrotar många kärnvapen som myggor i en infernalisk våldsam eld.
  Natasha vrålade och kastade sina bara fötter i ett hopp, något extremt dödligt och destruktivt. Och ett helt regemente med kärnvapen tog till luften med förstörelse.
  Augustinus anmärkte och skickade blixtar från hennes ljusa, rubinfärgade bröstvårta och skrek:
  - Det finns ingen starkare än jag!
  Och hon visade sin tunga. Och hennes tunga är extremt frätande.
  IS-17-stridsvagnen skjuter från sina maskingevär och kanoner. Och han gör det väldigt effektivt. Skal sprider många fragment och utrotar horden i stora massor.
  Och nu är larverna fortfarande hästar, och ryttarna är krossade.
  Anastasia Vedmakova sticker ur luften. Häxflickan yttrar en besvärjelse och klickar på sina bara tår. Och här uppdateras raketerna igen och en ytterligare, och väldigt kolossal och nästan oändlig kraft dyker upp.
  Anastasia, tryckte på jordgubbsnipplen på knappen, och raketerna flög med en destruktiv cloaca.
  Och en sådan obeskrivlig förstörelse och förintelse började.
  Akulina Orlova förtrollade också, uppgraderade sina missiler och använde även en rubinbröstnipple.
  Och hur dessa otroliga dödspresenter kommer att flyga.
  Akulina noterade med ett skratt:
  - Raket, raket, raket,
  Jävla skamlöst!
  Raket, raket, raket
  Det är svårt att förstå dig!
  Mirabela Magnetic visar också förnyelse i strid, och sedan trycker hon också på knapparna med sin rubinnipple. Och så många missiler kommer att ta och falla.
  Mirabela tog den och sjöng:
  - Det kommer att bli en kängurustrid,
  Jag gillar inte fred!
  Mirabela blinkade med sina pärlande tänder igen.
  Detta är flickan - den största juicen och ljusa indikatorerna på intelligens.
  Och här är några andra krigare.
  Albina och Alvina gick in i striden. Tjejerna flög förstås in på ett flygande tefat.
  En sådan stor skivformad apparat. Och så tryckte Alvina på knapparna på joysticken med sina bara tår och släppte en laserström.
  Och hon klippte så många kärnvapen.
  Sedan kurrade hon:
  - För seger över fienden!
  Albina slog också angriparen med virtuos kraft. Och återigen med bara tår.
  Och kvittrade:
  - En sång om harar!
  Alvina invände med en mycket stor idé och sin styrka:
  - Inte harar, utan vargar!
  Och den här gången skickade flickan en förintelsegåva med hjälp av scharlakansröda bröstvårtor.
  Warriors är bara en mästare i sin magnifika byst. Och hur fint är det när män kysser dina lyxiga bröst? Det måste vara väldigt coolt!
  Albina låter oss också krossa fienden med en stor del av aggression och otyglad makt.
  Och hennes, jordgubbsnipplar tryckte på knapparna, och spydde ut något extremt, till koliken i sidan av mördaren.
  Albina tog den och sa skrattande:
  - Jag är starkast!
  Och med sin bara häl tryckte hon på det som för med sig extraordinär och oefterhärmlig och dystrofisk förstörelse.
  Flickor och tungor visar och sjunger glatt:
  - Vi kommer att blöta alla i toaletten,
  Och hara-kiri draken!
  Sådana krigare stal stridande och oefterhärmliga. Och deras bröst är så lyxiga och solbrända. Och tjejerna är läckra. De älskar när hela deras kropp överösts med kyssar.
  Alvina sjöng, skickade presenter till kärnvapen och dödade dem som en stor flugsmällare.
  Och krigaren väste:
  - Och kyss mig överallt,
  arton mig överallt!
  Albina höll med om detta, blottade tänderna och kvittrade:
  - Stackars Louis, Louis! Stackars Louis, Louis...
  Jag behöver inte dina kyssar!
  Och krigaren kommer att släppa den som en vakuumbomb från ett flygplan, och sedan revs ett helt regemente kärnvapen.
  Både ben och armar hittades i hörnen!
  Anastasia Orlova muntrade upp och blinkade åt sina partner, hon blottade sina tänder och gnisslade:
  - Förstörelse är en passion,
  Oavsett vilken kraft!
  Och flickan kommer att visa sin långa tunga.
  Och denna häxa föreställde sig hur söta saker kan slickas med tungan, godis som luktar honung.
  Och krigaren sjöng:
  - Djävul, djävul, djävul - rädda,
  Bättre vallmo tjej suger!
  Och här igen en ny vändning och nederlag, och död.
  Och nu attackerar väldigt vackra flickor kärnkraftverken, som om örnarna jagar gäss.
  Och så var det tjejerna. Alice och Angelica. De träffade kärnvapen med prickskyttegevär.
  Alice sköt, bröt igenom huvudena på tre hordkrigare på en gång och kvittrade:
  - För det stora fosterlandet!
  Angelica sköt också sitt gevär. Och så kastade hon en granat med dödlig kraft med sina bara tår och kvittrade:
  - För de ryska gudarna-demiurger!
  Alice anmärkte med ett skratt, anmärkte:
  - Krig kan vara väldigt bitande.
  dödens gåva med sina bara tår av förintelsekraftens ben.
  Dessa tjejer är bara superkrigare.
  Det här är verkligen det coolaste paret.
  Ja, Devlet Giray fick en showdown här. Dessutom dödade Alice denna khan med ett skott från ett prickskyttegevär, lika exakt som Robin Hoods pilar.
  Flickan sjöng och blinkade till sin rödhåriga partner som är både vacker och muskulös och noterade:
  - Det här är vår position! Det kommer att bli en koalition!
  Mycket, flickorna från tatarkrigarna lade ner, störde kampanjen och den framtida förstörelsen av Moskva.
  Oleg Rybachenko, skärande med svärd, som antingen blev längre eller tvärtom kortare, anmärkte mycket kvickt:
  - Jag skickades till dig inte förgäves,
  Ge nåd till Ryssland!
  Flickan Margarita, utförde "bläckfisk" -tekniken med svärd, och med sina bara tår kastade en ärta av förstörelse och gnisslade och blinkade till sin partner:
  - Kort sagt, kort sagt, kort sagt -
  Vara tyst!
  Odödliga barn efter det tog och visslade högst upp i lungorna. Och så reagerade den att kråkorna tog den och föll i en hjärndöd. Och de rusade ner, bedövade, rammande skallar med sina vassa näbbar.
  Och så många fiender föll på en gång, med dödlig kraft. Och rammade en massa dödskallar.
  Två söner till Krim Khan och tre barnbarn dog också. Så hårt att kråkorna dödade kärnvapen. Mot sådana barn, som kännetecknas av rabies, kan ingen motstå.
  Även om de har ett patriotiskt raseri. Dessa är terminatorbarn.
  Oleg Rybachenko noterade och kastade en ärta med en förintelsepartikel med sin bara häl:
  - Krig är en livsskola där du gäspar i klassen får en insats, inte bara en anteckningsbok utan en trälåda!
  Margarita Korshunova höll med om detta, och flickans bara fötter kastade också en rund, tunn skiva. Och flickan kvittrade:
  - Som vi ville vinna!
  Och nu är Tamara och Aurora redan i strid. Tjejerna hamnade också i de ryska gudarnas landning.
  Flickorna höjde eldkastaren och tog tag i knapparna med tänderna. Och från de sex stammarna strömmade en låga av våldsam eld. Och det satte eld på horden.
  Tamara slängde tändsticksasken med giftet med sina bara tår. Och han tillbringade ögonblicket ett par hundra nukers.
  Tamara sjöng:
  - Två tusen år av krig,
  Krig utan rimliga skäl!
  Aurora kastade också, men i det här fallet ryckte lådan med salt och han så att hälften av hordens regemente kollapsade.
  Aurora fnissade och kvittrade:
  Unga flickors krig
  Rynkor botemedel!
  Och hur krigarna kommer att ta det och skratta som galna och väldigt hala grisar.
  Även om skönheterna inte har särskilt framträdande muskler. Du kan inte gå emot dem på något sätt.
  Anastasia Vedmakova tog och lanserade också en mordisk torped från planet med kolossal förstörelse och nederlag.
  Den som exploderar och höjer ett moln av dödligt damm.
  The Witch of the Russian Demiurge Gods noterade:
  - Vi har raketer, flygplan,
  Världens starkaste tjej...
  De är solpiloter
  Fienden kommer att besegras, till aska och ner!
  Akulina Orlova bekräftade detta genom att blinka till sin partner och skjuta blixtar från hennes safirögon:
  - Kommer att krossas till aska och ner!
  Mirabela Magnetic noterade kvickt och slog fienden med sin kolossala destruktiva och dödliga kraft:
  - Vem gömde sig inte, jag är inte skyldig!
  Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova kommer att vissla. Och tusentals kråkor började falla som hagel från himlen.
  De sista kärnkraftverken var brutna och perforerade. Och den tvåhundratusente Krim-armén upphörde att existera.
  En rungande seger vanns. Och utan förluster från tsararmén.
  Natasha sjöng:
  kunna skydda det heliga Ryssland,
  Och oavsett hur grym, listig fienden är ...
  Vi kommer att slå fienden hårt,
  Och det ryska svärdet kommer att förhärligas i strid!
  Oleg Rybachenko hoppade upp, terminatorpojken vred sig i luften och gav ut:
  - Ryssland skrattade och grät och sjöng,
  I alla tider, det är därför hon och Ryssland!
  . KAPITEL 1
  Ett team av flickor och den evige pojken Oleg Rybachenko, slutförde uppdraget och arbetade nu med att bygga en stad på Alaskas södra kust. De var nästan nakna och arbetade som i en snabbfilm. Staden byggdes. Fler och fler arbetare anlände från de centrala delarna av Ryssland.
  Medan det var sommar fungerade det bra. Men nu har hösten redan kommit, kalla regn har öst, en isig polarvind har blåst. Och många arbetare: kvinnor och barn, fortfarande barfota och i trasor.
  Oleg Rybachenko, som fick odödlighet i utbyte mot att tjäna de ryska gudarna, och hans fem följeslagare, kalla och fuktiga, och regn är inte alls hemska. Deras evigt unga kroppar blir inte sjuka och åldras inte och är nästan ogenomträngliga, och såren läker nästan omedelbart.
  Vad behöver de kyla, regn eller snöslask? Hur är det med vanliga människor?
  Det är sant att barnen, som plaskade sina bara fötter i de isiga pölarna, vanligtvis inte ens hostade. Bönder i sin ungdom är barfota, från snö till snö och ofta genom snön. Liksom kvinnor. Men några som var svagare blev förkylda och vid den tidpunkten, utan antibiotika och i fukten i dugouts, nästan säker död.
  Men häxflickorna bryggde en dryck och gav den till barnen som blev förkylda. Och de återhämtade sig genast.
  Och de fortsatte åter att dunka med bara fötter genom pölarna, som redan på morgonen var täckta av isskorpor, och regnet övergick i snöslask.
  Oleg Rybachenko, som förblev en tolvårig pojke, med mycket framträdande muskler, upplevde nästan inte något obehag från blöt snö och frost.
  Du lider bara psykiskt. Det är tråkigt utan datorer, spelkonsoler, tv, internet och så vidare på artonhundratalet. År 1970.
  Preussarna besegrade fransmännen och fångade Napoleon III när de närmade sig Paris. Storbritannien har gett ett stort lån till Turkiet och därför rekryterar man legosoldater och köper vapen för kriget med Ryssland. Men hittills har inte direkta fientligheter börjat.
  Kina verkar ha accepterat ryska villkor. Men än så länge drar det också i förhandlingarna, tydligen räknar man med Turkiets inträde i kriget med Ryssland.
  Storbritannien försöker också ställa Österrike-Ungern mot ryssarna. Men de är rädda där, och än så länge samlar de bara krafter.
  Storbritannien inledde i allmänhet en stor diplomatisk aktivitet. De vill till och med ställa Japan mot Ryssland. Men samurajerna är fortfarande svaga och inte redo för ett stort krig. Och deras ekonomi har precis börjat växa fram från medeltiden.
  Japan har ännu ingen segelflotta, och det är inte redo att anfalla. Kineserna fick också mycket grymma lektioner, och kommer sannolikt inte att vilja fortsätta. Även om de verkar samla nya krafter. Kina har en så stor befolkning att du kan slåss med den i många år, och det kommer att kasta allt och kasta miljontals soldater på dig.
  Detta är vad Storbritannien räknar med. Att Kina ska kasta lik, men ryssar kommer att bindas i öster.
  Oleg Rybachenko arbetar... Marken är redan frusen och hård som is. Frosten från Arktis närmar sig. Det är förstås väldigt kallt här på vintern. Men på sommaren är det varmt och till och med varmt. Man kan se att bara odödliga redan kan gå barfota, barn och kvinnor riskerar att frysa sulorna. Och de måste snarast väva bastskor av vinterform. Och det här är inte dåliga skor, och vilka trasiga kappor och hattar man ska ha på sig.
  Odödliga Oleg och flickorna är inte rädda för frost. De har sådana kroppar att du inte kan frysa dina lemmar ens i flytande helium. Först nu lider du moraliskt när det blir mindre och mindre ljus, och du är upptagen med arbete.
  Det är trots allt riktigt tråkigt att jobba. Och i kylan kommer de misshandlade britterna mer än en gång förstås inte att våga sticka näsan.
  Oleg ville verkligen att turkarna skulle gå in i kriget eller att kineserna skulle pröva lyckan igen.
  Ändå är det inte kul att jobba. Pojken hade roligt bara att skriva något coolt och intressant när han var på väg.
  Till exempel en värld där USA erbjöd Hitler ett avtal i mars 1943: han stoppar förföljelsen av judarna, i gengäld förklarar de allierade en obestämd vapenvila. Führern, som förlorar slaget om Afrika och besegrades vid Stalingrad, tvingas gå med på det. Jo, USA har sin egen kalkyl - låt både diktatorer och totalitära länder förinta varandra. Och då går Sovjetunionen på något sätt för resolut framåt.
  Se tillbaka i Europa innan USA dyker upp. Storbritannien är naturligtvis utan Amerika, man vill inte slåss. Och dessutom är Churchill också rädd för de rödas ankomst till Europa.
  Kort sagt, vi var överens. Hitler slutade förfölja och utrota judar, och de allierade stoppade alla bombningar och strider från den 1 april. Men det är inte allt, förstås. I smyg började de sälja något till nazisterna. Och Sovjetunionen fick nu inte gratis hjälp, utan kunde bara köpa för guld.
  Det har varit ett totalt lugn i väst. I öst låg kriget främst i luften. På land också, under en paus. Tyskarna förberedde en offensiv på Kursk-bukten, Röda armén stod i defensiven och grävde i marken.
  Men vapenvilan i väst har förändrat något. För det första blev tyskarna mycket starkare i luften, nästan hälften av deras flygplan hade tidigare distraherats av väst.
  För det andra hade Hitler inte längre så bråttom att attackera. Han ville verkligen att Tiger-2, Lejonet och speciellt musen skulle testas i strid.
  "Tiger" -2 började gå in i massproduktion före någon annan redan i maj. Men den hade ett lättare, mindre skyddat Porsche-torn. "Maus" testades först i juni, vilket visade tillfredsställande resultat. Arbetet med tanken "Lion" återupptogs på ett nytt sätt. Men det var nödvändigt att göra om bilen, under en kraftfullare motor från Maus, och stärka sidornas rustning. "Maus" och "Lion" höll helt klart inte med offensiven, och "Tiger" -2 behövde fortfarande besättningsutbildning och serieplacering. Dessutom lanserades både Jagdpanther och den hastigt utvecklade Panther-2 i serien. Den sista bilen hade en beväpning som liknade Panther, men sido- och frontpansar var tjockare, vilket ökade vikten. Men "Panthers" -2 hängde inte med i början av striden.
  Stalins tålamod tog slut och den 5 augusti 1943 gick själva Röda armén till offensiv.
  Den här gången var de sovjetiska truppernas överlägsenhet i antal mindre än i verklig historia. Tyskarna kunde dra tillbaka sina trupper från Afrika, och fler styrkor överfördes från Europa. Speciellt tillagda luftvärnskanoner. Ja, och det fanns fler stridsvagnar, och det totala släppet av vapen, utan bombningen av de allierade, visade sig vara högre.
  Och försvaret är starkt. Tyskarna är särskilt starka i söder, där Mainstein och deras huvudstyrkor finns. Där försökte Röda armén avancera, men utan framgång. Hennes attacker upphörde nästan omedelbart. Ja, och de tyska "tigrarna", "Panthers", "Ferdinands" är väldigt starka i försvaret och sämre i attacken.
  På Oryol-riktningen var tyskarna något svagare. Och Röda armén, tvärtom, tilldelade huvudslaget just där. Så mer har uppnåtts.
  Men samtidigt är försvaret av tyskarna utvecklat i tekniska termer, stridsvagnar och självgående kanoner visar sig utmärkt i försvaret, och vad som är viktigt, ryssarna har ingen överlägsenhet i himlen. Snarare tvärtom, även om Focke -Wulf inte riktigt motiverade sig själv, men Me-109 av "G"-modifieringen är en bra arbetshäst, och viktigast av allt finns det mycket av det. Och ess är ganska starka. Nu har Huffman blivit Luftwaffes nya stigande stjärna. Ja, och tyskarna har det lättare med bränsle, en del av oljeprodukterna säljs av USA och Storbritannien. Och de allierade bombar inte Rumänien, och syntetiska bensinanläggningar också.
  När du är i luften är det inte möjligt att ta upp den. Det är sant att de sovjetiska essarna kämpar bra med Focke -Wulf, särskilt eftersom bilen visade sig ha en uppenbar defekt - bränsletankarna är inte fyllda med inert gas och det är lättare att sätta eld på dem. Det är sant att maskinen i sig är ganska kraftfull med vapen och, med rätt taktik, kan den vara farlig. Och som frontlinjebombplan är det inte dåligt, det bär dubbelt så många bomber som PE-2.
  Röda armén avancerade långsamt. Nazisterna höll fast vid varje bosättning och hade ett försvar på djupet. Ja, och till och med nya krafter drogs in i strid. Här är ett par "Mouses", deltog i striden. Men fortfarande, en och en halv månad senare, omringade Röda armén Orel, och de tyska trupperna lämnade staden. Oryol-avsatsen var avskuren, men hittills var Röda arméns framgångar begränsade till detta. Förhoppningar var förknippade med vintern. När tyskarnas stridsförmåga sjönk kraftigt.
  Stalin vädjade och noterade att tyskarna under sommaren misslyckades med att erövra ens en tum av sovjetisk mark, och Röda armén återerövrade Örnen och tryckte på Fritz, och i kallt väder väntar oss nya segrar.
  Tysk utrustning och soldater kämpade faktiskt svagare på vintern. Röda armén kunde bryta igenom försvaret av Fritz i söder och avancera till Dnepr. Framgång nåddes också i centrum. Nära Leningrad misshandlades också nazisterna i januari och staden frigavs. Det är sant att våren kom och Fritz kunde stoppa Röda armén vid Dnepr.
  Vädret var kallt, skönheterna kom precis den tjugofemte december. Det snöar och vinden blåser lockar. Och de valde inte den varmaste platsen för sig själva - precis nära Leningrad.
  Vid ankomsten gav tjejerna i bikini sig själva en joggingtur genom snödrivorna. Faktum är att sanna arier måste visa att de inte är rädda för någon, inte ens den svåraste förkylningen. Tillsammans med dem flydde en ninjapojke som hade kommit från Japan, som alla kallade Karas.
  Den här ungen blev känd för att ha deltagit i speciella operationer. Trevliga orientaliska drag, tillsammans med blont hår som ärvts från en okänd far, gjorde pojken väldigt stilig.
  Flickorna såg till och med på honom som svar, även om Karas kanske ännu inte är ett par för dem. Men avlastningen av musklerna, som en tråd, löper, så att även dessa härdade och erfarna tigrar inte kan hänga med.
  Flickorna efter förlossningen, på träningsbasen, återfick helt sin form, men inte varje superman är given för att klara ett så isigt tempo.
  Stella, som liksom Magda von Singer lyckades slåss mot ryssarna, anmärkte:
  - Frost och snö är deras främsta allierade. Och så, inget är coolare än britterna!
  Magda sa med rätta:
  - Jag skulle inte säga det. Ryssarna är mycket starkare, och deras enheter drar sig praktiskt taget aldrig tillbaka!
  Stella, efter att ha gjort volter medan hon joggade, fnissade och anmärkte:
  Men det är mer en svaghet än ett plus. Jag förstår inte alls sådana metoder för kommando och kontroll av trupper som skapandet av spärravfall och avrättningar av befälhavarna för retirerande enheter.
  Gerda, som själv vände sig om medan hon sprang och stretchade, höll med:
  - Naturligtvis kommer en bra krigare inte ur pinnen. - Här tvingades den blonda flickan dock erkänna och gnisslade om hjärtat. - Men ryssarna kämpar bra om de redan har hållit ut i två och ett halvt år. Vi vill ha deras vitalitet!
  Clara fnyste föraktfullt.
  - Oss, säger du?
  Gerda fnissade och anmärkte:
  Vi är eliten! Speciellt Marseille!
  Det bästa ess genom alla tider och folk, trots Hitlers kategoriska förbud, som ville att denna symbol för oövervinnlighet enbart skulle fokusera på lärararbete - trots allt var han fortfarande generallöjtnant, bröt ändå igenom till fronten.
  Eller rättare sagt, Führern tillät honom nådigt att återvända om tyskarna mådde dåligt någonstans.
  Nazisterna stärkte förstås för säkerhets skull försvaret och förberedde sig för vintern, men de tvivlade starkt på att ryssarna skulle ha resurser för storskaliga offensiva aktioner.
  Underrättelsetjänsten fungerade dock. Det vill säga information om den förestående offensiven för att befria Tikhvin läckte ändå ut. Dessutom påbörjade de sovjetiska trupperna en kraftfull artilleriförberedelse, lagom till jul.
  Katyushorna slogs, och till och med ett par av de första Andryusha-strålkastarna med hög effekt. Och mullret var sådant att de barfota, halvfrusna tjejerna fångade det.
  Lyckligtvis är deras hörsel utmärkt och deras ögon gnistrar av gnistor.
  När flickorna tittade på varandra kom de fram till:
  - Jaha, nu ska vi kämpa ordentligt!
  Och ninjapojken Karas sa:
  - Min uppgift blir att gå in i Leningrad och utforska allt där. Du är för vacker för scouter!
  Magda lutade trögt på ögonfransarna och svarade:
  - Och du också. Och om ryssarna verkar konstiga, din accent?
  Karas anmärkte logiskt:
  - När du talar ryska för korrekt sviker det en utlänning i dig mycket mer. Jag sprang i alla fall, och du, krossa dem ordentligt på flanken.
  Flickorna rusade till sin tank. De är trots allt testtankers. Och de valde själva, något nytt. Närmare bestämt till och med två nybörjare på en gång, som bör testas framtill.
  Nämligen "Vässlor", bilar med två besättningsmedlemmar och väldigt låg siluett. De allra första modellerna av stridsvagnar av en ny generation, där tyskarna faktiskt på allvar engagerade sig i att komprimera layouten. Och en del intressant know-how inom management. I synnerhet den elektriska transmissionen och placeringen av växellådan monterad i motorn. Och själva tankbilarna låg faktiskt ner. Samtidigt placerades växellådan och motorn bak och tjejerna låg bekvämt på magen. Och deras fötter tryckte på växlarna och knapparna baktill, och deras händer rörde sig tvärtom bekvämt när de växlade. Den mest liggande stolen tillverkas på beställning och kopierar formen på deras kroppar. Det finns sant att det inte finns något torn - det visade sig vara självgående vapen och så lågt att rullarna är placerade utanför.
  Självklart kan kanonen inte vända, men den kan rotera lite. Tja, själva tanken vänder sig runt sin axel och kompenserar därmed för avsaknaden av ett torn.
  Magda förklarade för kamrattjejerna:
  - Så utan torn är tankar billigare och lägre. Här kan vi justera höjden, sänka upp till 1,2 meter och höja upp till 1,5. Nästan som partisaner kryper vi på ett plastiskt sätt.
  Med en vikt på 12 ton hade bilen utmärkt frontpansar på 82 millimeter i en lutningsvinkel på 40 grader från horisontalplanet upptill. Den nedersta är väldigt liten. Sidorna är skyddade sämre, 60 millimeter, men själva rullarna täcker fortfarande. Motorn på 400 hästkrafter ger utmärkta köregenskaper. Plus, placeringen av rullarna och upphängningen gör det möjligt att inte bara sänka silhuetten, utan också ge utmärkt längdåkningsförmåga genom snödrivor.
  Gilla det eller inte, men ett tyngre menageri, som börjar med Pantern, mycket tyngre och klumpigare. Och på snödrivorna och helt kista.
  Gerda, som slog sig ner med sin mångårige sambo Clara, och ofrivilligt kände hon obehag i tankens trånga, kompakta och avlånga låda. Även om vi naturligtvis måste hylla det faktum att bilen med T-4-beväpningen och den bästa rustningen passar in i vikten på 12 ton. Den blonda terminatorn sa:
  - De bekvämaste tankarna var "Tiger" och "Lion". I den här bilen har även vi tjejer svårt att vända.
  Clara svarade:
  - Men skydd. Som den senaste "Panther", som först sedan november började komma in i trupperna med ett 60-millimeters skrov. Visserligen är pannan stängd bättre än vår med 120 millimeter, men du behöver fortfarande komma in i den. I en sådan vinkel som vår kommer en 85-millimeters kanon att rikoschettera även när den skjuter rakt ut.
  Gerda kliade sig med foten bakom örat, men denna rörelse tryckte fortfarande strumpan mot det sluttande taket och anmärkte:
  - Ryssarna, blev vi varnade, kan ha stridsvagnar med en kaliber på 122 millimeter. Intelligens sover inte!
  sa Clara självsäkert, blåste ut kinderna och vred på munnen i ilska:
  - Vår intelligens är som alltid på topp. Bara vi var inlåsta i en trång låda.
  Den nya motorn på 400 hästkrafter, som instruktionerna sa, kunde förstärkas under en kort tid med en vatten -metallon eller kvävehaltig blandning. I det här fallet kunde tanken rusa i flera minuter med en hastighet på över 100 kilometer.
  Sovjeterna gick in i ett genombrott, innan dess, genom att gå igenom alla nazisternas skyttegravar och bunkrar. Men nazisterna drog tillbaka de flesta trupperna till andra och tredje linjen. Efter det försökte de möta infanteriet med artillerield och kulsprutor.
  Framför fanns förstås rörliga stridsvagnar. Eftersom den mer kraftfulla T-34-85 ännu inte hade kommit in i massproduktion, attackerade den mindre och mer mobila T-34-76. De, oavsett förluster, klättrade upp på skyttegravslinjen och använde sina utmärkta köregenskaper i snön.
  Och här är de tyska bilarna som försöker svara. T-4 har redan utgått, men flera av dessa stridsvagnar är fortfarande i tjänst. Märkligt nog rör de sig bättre i snödrivor än nyare monster. De måste fortfarande tas in för att rensa snön som har täppt till mellan rinkarna. Det är till och med lustigt hur Fritz kokar vatten i kittel och sedan häller det på spåren så att denna vidriga skorpa lossnar.
  Även den bästa tyska tanken "Lion" lider till och med med sådana rullar. Det är sant att i de flesta modifieringar har fransmännen redan tagit hänsyn till detta, och själva maskinen kan slå en trettiofyra. Men detta är bara relativt sett så enkelt.
  Men ett par tyska stridsvagnar rörde sig ändå. Men resten, hur ska man säga... I toppen! Det är sant, från "Lion" försöker coola tankfartyg att träffa T-34-76 på långt avstånd. Det bör noteras att med tanke på bräckligheten hos rustningen i det sovjetdesignade gjutna tornet finns det tyvärr en chans att träffa.
  Bristen på legeringselement är så akut att till och med 50 mm kanonerna på Fritz är farliga. Men träffar från en liten 37 mm kanon orsakar också kollapser och pansaravfall, eller skrovet med tornet spricker.
  Den relativa sårbarheten hos "trettiofyra" ledde till att idén om att återutrusta "Panthers" med en kraftfullare pistol sköts upp till bättre tider. Eller, mer exakt, de sämsta - om IP:er går in i serien. Men än så länge har IS-1 inte blivit en massserie. Men information har redan läckt ut till IS-2-kontot. Eftersom många generaler redan förstod att Sovjetunionen nästan var dömd och inte fann det skamligt att förråda sitt hemland för pengar. Så antalet spioner, inklusive i generalstaben, har vuxit avsevärt.
  Här är en kraftig modifiering av "Lejonet" med en 128 mm kanon. Han försöker nå trettiofyra med sin långa tass. Men försök komma in.
  Men de sovjetiska tankfartygen bestämmer sig för att själva attackera Fritz. Låt, även med tanke på eldhastigheten för Wehrmacht-vapen, detta är självmordsbenägen.
  Här lyckades "Lejonet" riva av tornet, och fyra vänner flög iväg som duvor till nästa värld. Men andra tankar håller på att ta slut ännu mer aktivt. Här har hantverkarna skärpt sig på något sätt för att tvinga fram dieselmotorer, att de, om än för en kort tid, men utan några blandningar, accelererar tanken till 70 kilometer. Låt motorn gå sönder efter det. Men här kommer desperata killar till attack, som inte har någon återvändo. Vadå? Om det annars är omöjligt att leva, glöm då överlevnaden.
  Och nu, som en demon från snövärlden, ramlar den sovjetiska stridsvagnen, som väljer sitt dyraste offer, det tunga och dödliga "lejonet". Den tyska bilen hade precis börjat lämna hangaren.
  Slaget är starkt, den sovjetiska maskinens nosparti är böjt. Lejonet är ganska lågt och båda maskinernas skrov är tillplattade. Och så exploderar den tyska motorn framför. Och elden börjar, och nazisternas flykt genom den nedre luckan.
  Inte alla, naturligtvis, sovjetiska stridsvagnar kunde bryta igenom till ramavstånd. Fritzens verktyg arbetar och slipar. Men den som lyckades, hur han kommer att slå!
  Gerda och Klara var lite före sina vänner och var inom gränserna när sovjetiska bilar redan syntes. Du kan skjuta, men det är bättre att komma närmare. Från fem kilometer är till och med den ömtåliga rustningen på en trettiofyra problematisk att ta.
  Fiery Clara sade filosofiskt:
  - Så är det alltid. Kan inte skjuta på avstånd!
  Gerda svarade:
  - Det kan man om man är tillräckligt försiktig!
  Men än så länge har situationen inte tvingat dem att öppna eld från långa avstånd. Och knappast kommer någon att lägga märke till dem, en vitmålad tank. Hur bra är bilen. Ingen kommer att skylla på chassit.
  Och ja, resan är smidig. Sovjetiska fordon är inte heller dåliga, och här har de redan hackat sig in i den första linjen av tyskt försvar och bryter igenom den andra. Och vädret flyger inte, en snöstorm har stigit och många Wehrmacht-flygplan är avstängda.
  Med tanke på den numeriska svagheten hos det röda flyget, och den akuta bristen på bränsle, kan det inte finnas något bättre väder.
  Låt Fritz gömma sig. Redan har några av dem till och med börjat vifta med vita trasor. Hitler kommer att bli kaput.
  Gerda sköt från två kilometer. I princip är detta ännu inte ett säkert nederlag, men att se hur många tyskar ryssarna lyckades förlama, vad kan man då förvänta sig. Dessutom är trettiofyra ännu mindre sega än i början av kriget, och de har ännu inte lyckats utveckla nya fyndigheter. Så att...
  Den blonda terminatorn var mycket orolig när hon tryckte på pistolen. Hon har redan tappat vanan att skjuta live, även om hon fortsatte att öva på skjutbanor och banor under graviditeten, såväl som de första månaderna av utfodring. Men tydligen är det lättare att slåss i bikini och barfota, man blir ett med bilen. Skalet träffade och vred tornet. Nej, det fattade inte eld, men det måste ändå sluta, kompis. Och nu ett annat offer.
  Clara viskar:
  - Som är van vid att slåss om segern. Han ska gå i graven med oss.- Gerda sköt, och den rödhåriga krigaren rättade. "Eller snarare, vi kommer alla att föra våra fiender till graven tillsammans.
  Snow White the Terminator avbröt argt:
  - Om det inte finns någon inspiration, distrahera inte med en låt!
  Clara frågade vädjande:
  - Sjung själv! Du är så kapabel.
  Och Gerda, eldande, sjöng;
  Hemlandet och armén är två pelare,
  På vilken planeten vilar!
  Vi kommer att skydda dig med våra bröst,
  Din armé värms upp av alla människor!
  
  Molnen är svala, och värmen lyste,
  Maskingeväret skavde soldatens axel!
  För evigt hemland är vi med dig,
  Låt oss gräva en grav för skurken!
  
  Ja, ibland är lyckans ansikte grym,
  Kulan strävar efter att tränga igenom vårt hjärta!
  Han drog sig tillbaka lite, och kämpen dog,
  Öppna Herrens dörr för hjälten!
  
  I de bottenlösa himlarna har vi fred,
  Paradiset, välsignade krigare lyser inte!
  Frid i fosterlandet bär jag med mig,
  Våra barn kommer att smaka frukten av seger!
  Medan hon sjöng slog Gerda nio stridsvagnar till, vilket avsevärt förbättrade hennes poäng.
  Då sjöng Clara:
  vinkar stjärnklara höjder,
  Attrahera till oändliga avstånd!
  Och vårt folk i tankevärlden,
  Dröm om en flygande Ikaros!
  
  Mina ögon är fästa på himlen
  Det är svårt att röra sfären...
  Från Arkimedes första skruvar -
  Hyvlade dem långa och tråkiga!
  Då kunde flickan inte motstå och började peka och skjuta sig själv. De sovjetiska tankfartygen uppmärksammade inte skotten, även om Magdas självgående pistol också anslöt sig. Ändå, i en snöstorm kan du inte riktigt se var, vad och hur den träffar. Plus att båda tankarna satte sig och blev nästan omöjliga att skilja från snödrivorna. Ja, och den nya pistolen var mer oansenlig, och i slutet fanns en ljuddämpare med ett ljusuttag. Detta är den mest lömska bilen som Fritz har visat.
  Himlen blev lite sämre. Jetplanet ME-262 dök upp, som hade mycket hög hastighet, och det var mycket svårt att skjuta ner den. Focke -Wulf, och speciellt dess modifiering TA-152, blev snabbare och mer perfekt .
  Och ME-309 dök upp, en mycket bra bil. Hon har fyra maskingevär och tre 30 mm luftkanoner i en hög hastighet på 740 kilometer i timmen. Men detta är inte gränsen mot bakgrund av mer avancerade modifieringar.
  På sommaren försökte Röda armén rycka fram i centrum, men lyckades inte. Tyskarna kunde denna gång avslöja Stalins plan. Ja, och Dnepr har blivit en pålitlig försvarsgräns. I strider dök en mer avancerad "Panther" -3 upp med en 88 mm kanon och en motor på 850 hästkrafter . Hon visade sig vara en utmärkt tank i försvaret, och inte dålig i kontringar.
  Antalet nedskjutna flygplan för riddarkorset ökade till etthundra, så de tyska essarna gjorde berömda poäng.
  Offensiven slutade med nederlag för Röda armén, och nazisterna erövrade Smolensk igen. Det är sant att på vintern gav Röda armén tillbaka denna stad. Frontlinjen frös vid Dnepr.
  Tyskarna satte in frigivningen av jetflygplan och fick överlägsenhet i luften.
  Det fyrtiofemte året gick i positionsstrider. Frontlinjen blev, liksom under första världskriget, inaktiv. Fritz har nu tankar av "E"-serien, som fortfarande är ganska råa.
  1946 började skivplan att observeras längst fram hos nazisterna. Men dessa maskiner är för dyra och ganska sårbara, de skilde sig bara i mycket hög hastighet och förmågan att få stor höjd. De användes vid spaning och bombardement på avstånd.
  XE-162 visade sig vara svår att hantera och levde inte upp till förväntningarna. Men en mer avancerad modell ME-262 "X" dök upp, som visade stor hastighet, bättre manövrerbarhet och formidabla vapen.
  Nazisterna dominerade fortfarande himlen ...
  Här fångade Oleg Rybachenko sig på det faktum att detta inte är en saga, utan det mest verkliga universum. Och att deras sex måste kämpa här. Lagom till det nya året 1947, för att bryta nazisternas rygg med en avgörande manöver.
  Trots snön var Magnificent Six nästan nakna, men laddade med stridsmagi.
  Oleg Rybachenko högg med svärd, skar igenom de nazistiska stridsvagnarna, kastade sedan en granat med en bar, barnslig fot, rev Fritz och sa:
  - Ära till det stora sovjetiska fosterlandet!
  Margarita Korshunova avfyrade också en välriktad skur, skar av nazisterna och högg sedan med svärd. Efter det, med barfota, lanserade hon en förstörelsegåva.
  Flickan skrek:
  - Ära åt kommunismen!
  Natasha gick till offensiven. Hon gav en skur med maskingevär och slog ner Fritz. Sedan högg hon på deras stridsvagnar med sina svärd. Och efter att benens bara tår gav förintelsens gåva.
  Och till slut sprack hennes bh och blixten flög från hennes röda bröstvårtor.
  Natasha gnisslade:
  - Jag är universums mästare!
  Zoya sköt från ett maskingevär. Hon mejade berömt ner nazisterna. Hennes svärd, som förlängdes, skar genom tankarna. Och hennes mer berömda bara fötter skickade dödsbudskap.
  Men hennes behå sprack också, och helvetespulsarer flög från röda bröstvårtor.
  Zoya twittrade:
  - Ära till fosterlandet! Ära!
  Här i attacken och Augustine. En så aggressiv tjej. Hon kastade med sina bara fötter det som bringar döden. Och så gav hon en sväng, mejade ner fienderna, och sedan drev hon en kvarn med svärd. Till slut sprack hennes behå också, och från rubinvårtorna flög det dödligt, vilket inte gav en chans att överleva flytningar. Och tyskarna hade det väldigt svårt. Det var som en eldklubba gick över deras huvuden.
  Augustine sa:
  - Vår allra heligaste kommunism!
  Svetlana höll en mottagning med svärd - en fjäril. Hon skar av stridsvagnarnas torn. Sedan tog flickan och skickade en massa maskingevär. Sedan skickade hennes bara tår ut förstörelse och förintelse. Och så sprack behån igen, och nu föll de brinnande bollarna över nazisterna.
  Svetlana kurrade:
  - Jag är starkast i världen! Fiender blötlägger allt i toaletten!
  Oleg Rybachenko, denna evige pojke, huggen med svärd. Sedan gav han en skur med maskingevär. Efter det, med bara, barnsliga ben, kastade han en mordisk dödspresent och rev av Fritz. Och efter det visslar terminatorpojken... Tusentals kråkor rammade tyska flygplan av skräck. Visar den högsta aerobatiken.
  Margarita Korshunova hackade också med sina svärd och skar av tornen från nazisterna. Sedan gav flickan en skur med maskingevär och lade ner nazisterna. Och sedan kastade de bara fingrarna på barns fötter en mycket dödlig gåva av förstörelse. Och de slet isär Fritz.
  Och i slutändan, hur flickan kommer att vissla... Och tusentals galna kråkor kommer att krascha in i fascistiska plan och förvandla dem till vrak och aska.
  Natasha är inte heller slarvig. Och han hugger med svärd och skickar en dödsgåva med sina bara tår. Och sedan, när bh:n spricker, kommer dödsurladdningar att rusa från de röda bröstvårtorna.
  Och de slår in nazisterna i en dödlig röra...
  Oleg Rybachenko noterade:
  - Det här är vårt ryska hej!
  Natasha bekräftade:
  - Och vi kommer att visa receptionen gratis!
  Zoya skär också nazisterna med svärd. Och låt dem inte trycka på avtryckaren. Och svärden håller en fjärilsmottagning. Och de rivna tornen från stridsvagnarna flyger. Zoya utbrister:
  - Ära åt fäderneslandet!
  Och hennes bara tår kommer att kasta en förödande gåva av verklig och obönhörlig förstörelse.
  Och då flyger ett sådant glödhett stick ut ur hallonnipplen att det kommer att blöta en hel del Fritz ordentligt.
  Men från naveln kommer det att ge efter med blixten ...
  Zoya skriker:
  - Ett två tre!
  Augustinus slog ut med sina svärd, högg av fascisternas huvuden och bekräftade:
  - Torka av lokaliseringsanordningen!
  . KAPITEL 2
  Med bara fötter lanserade flickan ytterligare en förintelsegåva. slet isär fascisterna. Och sedan dukade rubinnipplar under för pulsaren som slet av maskinen.
  Och hur hennes navel spottar ut blixtar som dödar nazisterna. Och kapabel att steka en hel bataljon.
  Och här är Svetlana Fritz och tröskar och agerar som en riktig stridsrobot. Och hennes bara fötter kastar ännu en portion förstörelse.
  Och röda bröstvårtor spyr ut en ström av magisk plasma och en tsunami. Vilket till och med är mer än dödligt.
  Och hur annars och naveln på de nazistiska armadas kommer att ta ett dödligt unikt kast.
  Svetlana ryter högst i lungorna:
  - Det här är min superhit!
  Oleg Rybachenko flinar. Till exempel den tyska lätta stridsvagnen E-25. Den väger tjugosex ton och förkroppsligar Panterns beväpning och pansartjocklek. Totalt placerade tyskarna motor och transmission tillsammans och tvärs över tankskrovet. Höjden på "Panther" halverades nästan. Och nästan fördubblade vikten. Och skyddet har till och med blivit ännu bättre, på grund av pansarets större lutning.
  Detta kanske naturligtvis inte faller dig i smaken. Med den senaste motorn på niohundra hästkrafter är den tyska bilen väldigt rörlig.
  Det bara fladdrar snabbt.
  Pojken visslar igen. Kråkorna fastnar i en våg och får en hjärtattack och faller ner i huvudet på nazisterna. Och lägger motståndarna.
  Men så låter ordern, och de magnifika sexorna, blinkande barfota, runda, rosa klackar, lämnar de sovjetiska positionerna.
  Och genast går tyskarna till offensiv. Och de bryter igenom försvaret, kilar in sig i sovjetiska positioner och omger Smolensk igen. Och detta är ett allvarligt påstående.
  I fångenskap fanns två pionjärer under tretton år, Petka och Sashka. Nazisterna slet av sina kläder från pojkarna och körde dem genom snön i sina shorts. På snödrivorna fanns bara fotspår av de fångna barnens bara fötter. Pionjärer kördes på natten i en halvtimme. Det var februari och fortfarande kallt. Sedan fördes de nästan nakna till kojan för att värma sig i fem till tio minuter, och sedan igen in i kylan.
  Pojkarna led mycket och var rödhyade som kräftor. Efter att inte ha uppnått någonting, fostrade nazisterna upp dem på hyllan. Och under de bara, barnfötterna tände eld.
  Det var så de jävlade. Petka och Sasha, oförmögna att stå ut med plågan, började skrika. Men fortfarande sades inget bestämt av bödlarna. Även om de högg pionjärerna med taggtråd.
  Tyskarna torterade också Komsomol-kvinnor och tvingade dem att gå barfota och i shorts bara i snön.
  Tyskarna hade mycket formidabla stridsvagnar av "E"-serien och de kunde inte lätt hanteras. Speciellt E-75, som var perfekt skyddad från alla vinklar, men samtidigt ganska mobil.
  Det verkade som vilken skada två bilar på bara tolv ton vardera kunde orsaka? Men i det här fallet bestämmer personalen allt. Flickorna missade praktiskt taget inte, även om inte alla träffar visade sig vara dödliga. Tre eller fyra gånger lutande pansar från trettiofyra rikoscherade, ungefär ett dussin skott resulterade i skador av varierande grad, men av det slag som är lätta att fixa i fält. Men ett femtiotal, rustningar av dålig kvalitet av sovjetiska fordon, led allvarligt.
  Till exempel började befälhavarens trettiofyra slita när ammunitionen detonerade. Tornet kastades långt bort och mynningen förvandlades till en ratt. Folk dog också.
  De sovjetiska tankfartygen insåg sent vem som stack dem och försökte motarbeta.
  Tigertjejer är väldigt trånga, men ammunitionsbelastningen på 82 granater är ganska jämförbar med Pantern. Även om ammunitionen vilar på näsan, och flickorna drar av sig armbågarna runt dem. Men det finns fortfarande något att skjuta på, och när man närmar sig är det lättare att träffa ryssarna.
  Gerda korsar sig väldigt snabbt och skickar en annan tank på skrot och viskar:
  - Gud förlåt mig! Det här är modiga killar, men en av deras befälhavare är helt galen!
  Clara lade märke till och viskade hysteriskt:
  - Om de kommer ombord på oss, då är det slut!
  Sannerligen, de trettiofyra sköt i farten, höljda i rök, rysande av skakningarna. Naturligtvis är deras träffar sällsynta, skotten är felaktiga, men tanken surrar.
  Pannan är fortfarande perfekt skyddad och rustningen, vad man än kan säga, är av hög kvalitet, cementerad. Och detta betyder att ytan med ökad hårdhet ger en utmärkt, precis som en kanin hoppar, rebound.
  Men ändå, det är dumt inuti, det är samma sak som att klättra i en trumma och de kommer att slå den med tunga klubbor.
  Visserligen blev kabinen väldigt varm av träffarna, men när man sitter i bikini är det till och med skönt efter att ha dykt ner i snödrivorna. Men det är mycket obehagligare att ett sovjetisk granat träffar rinkens högra förkläde. Detta är för bilens körprestanda, som en kofot under ögat. Även om, med tanke på att rullarna inte är schack, utan en separat vagn, kan tanken fortfarande röra sig. Vänd dig om och gå. Detta borde ha gjorts tidigare. Och så är skyddet av aktern svagare. Och lutningsvinkeln är mindre. Om den träffar kan den slå igenom. Ryska vapen är inte så svaga.
  Gerda viskade och återigen släppte helvetets gåva från den halvautomatiska kanonen:
  - Men pasaran !
  Även om detta ord, mer exakt, de spanska kommunisternas motto, för de tyska tigerkrigarna inte alls ser lämpligt ut. När allt kommer omkring kämpade nazisterna på Francos sida. Även om soldater trots allt gärna anammar andras knep.
  När Klara avfyrade vred Klara lätt på Laska självgående pistol, att bryta den högra rullen med en projektil skapade ett problem för dem i detta avseende.
  Sovjetiska stridsvagnar tävlade inte lika snabbt genom snödrivorna som de gjorde längs motorvägen, men deras snabba hopp störde ändå sikten och var snabba.
  Här hälls snäckorna faktiskt på rakt håll.
  Och Gerda eldar i toppfart, dränkt av svett. sluttande rustning
  studsar i pannan, men om de träffar dem rakt igenom på sidorna ...
  Clara skrek:
  - Och även om jag faller i helvetets djup - kommer jag inte tillbaka till vaggan!
  Flickorna skjuter till slutet, men skalen rusar från sidorna och tränger igenom och bryter rullarna. Pansringen spricker och bilen tar eld.
  Gerda bestämmer:
  - Vi undergräver bilar och går!
  Clara utbrister med ångest:
  - Vill du sluta med järn?
  Gerda säger resolut:
  - Det finns saker viktigare än metall, till exempel ramar!
  Clara sliter av en liten filmkamera och ropar:
  - Men våra bedrifter kommer att spelas in för alltid!
  Med sina bara fingrar vred Gerda på spaken som satte igång sprängämnet och kunde krossa experimenttanken till baserna. Tigerflickan var mycket ledsen över att förstöra ett sådant konstverk, men vart kan du ta vägen om annars de sovjetiska krigarna, som inte kan förnekas mod, kommer att gripa unik teknologi.
  Så de sprängde Laska och dök ner i snödrivan för att rädda deras unika liv.
  Magda von Singer och Stella ville inte heller dra sig tillbaka, och deras bil slets isär av exakta granater. Sådant är ödet - alla krigs skoningslösa Pallas. När du måste dra dig tillbaka, lämna ditt hjärta. Men tjejerna kämpade skickligt och lyckades använda nästan hela ammunitionslasset. Men nu fick de gräva ner sig som ormar i en snödriva och där försöka sätta sig utanför de obönhörliga sovjetiska kanonerna.
  När du är svettig och i bikini är det inte den trevligaste idén att klättra ner i snödjupet. Men hur ofta i vår värld gör du det som behagar dig. I vilket fall som helst, till exempel, hade branden allvarligt tid, skjuta till slutet av Stella , att svämma fotsulorna. Men flickan från detta blev ännu argare och skrek:
  - Heder och mod i vikt säljs inte!
  Magda, som också sattes i brand, till och med hennes solbrända hud var täckt av blåsor, utbrast:
  - Eld är värme, inte eld!
  Sovjetiska stridsvagnar gjorde dock uppgiften lättare. I raseri sköt de de övergivna "Vässlorna" utan någon som helst medlidande och stoppade många dussintals granater i den trasiga metallen. Samtidigt lutade en del av tankbilarna ut ur luckorna och, som en kaskad av ett vattenfall, vingarna på de tyska bilarna själva och de som körde obscent språk.
  Magda grimaserade och märkte:
  - De, bolsjevikerna, är naturligtvis modiga, men extremt okulturerade !
  Stella spottade snö i munnen och visade oväntat hård rättvisa:
  - Tycker du att våra krigare är bättre?
  Magda sa skämtsamt:
  - Självklart är det bättre om vi vinner. Kaukasus är redan vårt, längre till Moskva är det bara ett par hundra kilometer. - Och honungsblondinen blottade allvarligt sina långa huggtänder. - Eller vill du hålla förräderital?
  Stella, som redan hade sett nog av allt och alla, reste bara upp en fontän av snödamm med foten och fnissade och noterade:
  - Ibland är tystnaden den mest fruktansvärda sortens svek.
  Natt, snöstorm och snödrivor gav de fyra tjejerna en god chans att överleva. Dessutom föll det inte fienden in att kamma snön och leta efter barbenta djävlar i snödrivorna. Så krigarna, begravda i en snödriva, satte sig ute, och de sovjetiska stridsvagnarna gick vidare och utvecklade ett genombrott. Även om mer än hundra bilar lämnades liggande trasiga, skeva som ett resultat av tigerflickornas handlingar.
  I allmänhet nådde de sovjetiska trupperna viss framgång under de första dagarna och lyckades märkbart penetrera fiendens formationer.
  Den dubbla demiurgen betonade särskilt för Peter Degtyarev:
  - Jo, i det här fallet spelar vi spelet ärligt, och händelserna utvecklas som de ska utvecklas.
  Översteingenjören anmärkte skeptiskt:
  - Ack... Det här är bara en taktisk framgång.
  Ja, så snart vädret tillät, svepte många fascistiska gamar in. Fritzernas dominans i luften var verkligen en svag länk för Röda armén. Nazisterna kunde nu släcka den sovjetiska offensiven med massiva flyganfall. Och de hade praktiskt taget ingenting att motsätta sig.
  Men den heroiska Röda armén fortsatte ändå att vinna under så hårda förhållanden.
  Fritzen drog sig tillbaka till Tikhvin själv och försökte få fotfäste i staden. Naturligtvis är hus och bostadsområden i sig redan ett ganska seriöst försvar mot de framryckande sovjetiska trupperna.
  De modiga fyra av tigerflickorna lyckades dra sig tillbaka till Tikhvin. Men de var tvungna att ta upp maskingevär för att försvara staden. Och för tankfartyg är detta inte det mest trevliga tidsfördriv.
  Clara, som sköt tillbaka från det framryckande infanteriet, skickade en annan röd soldat till nästa värld, uttryckte sig:
  - Är vi inte monster ? Och vi vill skaffa en skatt!
  Tikhvin fick allvarliga skador under erövringen av staden av tyskarna.
  Nu sadlade Fritz på barrikaderna och förväntade sig att bygga en ointaglig försvarslinje.
  Gerda öppnade eld med enstaka skott - det var nödvändigt att rädda patronerna. De sovjetiska trupperna förlorade för många stridsvagnar, och därför gick infanteriet till attack.
  Naturligtvis fanns det inte tillräckligt med pansarvagnar av sovjetiska modeller. Därför pärlade de soldaterna till slakt. Och de möttes av maskingevär och maskingevär. De fyra sköt bra och gömde sig skickligt i barrikaderna.
  Gerda lade ner en annan sovjetisk soldat och sjöng:
  - Vi måste åstadkomma en vapenbragd - annars är det ingen idé att leva!
  Striden rasade över hela staden. Och bomber regnade redan från ovan, särskilt eftersom vädret förbättrades märkbart och Fritz fick ett försprång.
  Gerda, rasande, kastade sin dolk med sina graciösa bara fingrar och ropade:
  - Vår kamp kommer att bli segerrik, annars är det omöjligt!
  Clara, skjuter inte värre, tillade som svar:
  - En seger, men en stor!
  Gerda, som skar av flera fighters i en kort skur, tillade:
  Men nederlaget är aldrig litet!
  Sovjetiska självgående vapen avfyrade mot Tikhvin, fält- och belägringsartilleri drog upp lite senare. Fritz stärkte försvaret och lufttrycket. Sovjetiska trupper drog upp nya flygplan.
  Det legendariska Marseilles utseende förändrade kraftbalansen dramatiskt.
  Det stora aset flög ME-309, ett mycket kraftfullt vapen vad gäller beväpning. Och bokstavligen svepte bort alla i dess väg. Även i den sovjetiska armén varnade de specifikt för att ett sådant monster dök upp i luften.
  Marcel själv ansåg sig inte på något sätt vara en ond, än mindre en grym person. Han trodde att han, när han kämpade mot Röda armén, bara fullgjorde sin heliga plikt mot fosterlandet. Dessutom var många fakta om nazisternas grymheter inte kända för honom. Ja, och för mycket tillskrevs kriget.
  Men här är den första, efter återkomsten, superass fight . Flygande sovjetiska bombplan, attackflygplan och jaktplan. De vill helt klart ge en hård kamp mot Wehrmachts markenheter. Men Marcel ser allt detta och öppnar eld från fem eller sex kilometers avstånd och visslar till och med genom näsan.
  Sovjetiska bilar och modiga ess såg fortfarande inte riktigt fienden, eftersom deras plan började explodera och deras vingar föll. Marseille sköt utan att sikta, men intuitivt. Han verkade veta i förväg var varje pilot skulle flyga och dirigera sitt bevingade monster. Så det visade sig att en ung man med ett barnsligt ansikte sopar bort den bevingade armadan.
  Det nya året, även om det var frostigt, visade sig vara varmt. Sovjetiska trupper, desperat och envist attackerade, försökte ta Tikhvin. Fritz försvarade sig envist och försökte stanna i staden, där artären låg och matade ointagliga Leningrad. Dessutom handlade det om de tyska truppernas prestige, som har svårt och skäms att ge upp storstäder.
  Vädret förbättrades tyvärr och många fientliga bombplan, särskilt den massiva Yu-288, sved de sovjetiska truppernas positioner och bombade kommunikationerna.
  De sovjetiska flygplanen Yak-9 och Lagg-5 var mycket underlägsna fienden vad gäller beväpning och hastighet. I synnerhet, ME-309, som en drake, slog ut svagare sovjetiska fordon. Dessutom utvecklade tyskarna den dubbla wingman-taktiken, som gjorde det möjligt att effektivt använda sin numeriska fördel och minskade en del av manövrerbarhetsproblemen för de sega, tungt beväpnade, men tunga tyska fordonen av de senaste Focke och ME. Dessutom började jet ME-262s dyka upp på fronterna, även om denna maskin ännu inte är helt tekniskt tillförlitlig, liksom en lättare, mer manövrerbar och billigare modifiering av HE-162. Det senare fordonet var enklare att tillverka och tekniskt mer tillförlitligt än jet Messerschmites . Men för dess ledning krävdes piloter med ganska hög kvalifikation. Vilket något försvagade sådana positiva egenskaper hos denna utveckling som flygplanets låga vikt - endast 1,6 ton tomt, låg produktionskostnad och den bästa manövrerbarheten i världen.
  Men de tyska essarna som behärskade den här bilen berömde den. Särskilt framgångsrik var Huffman, pilot nummer två, efter Marseille, som förblev utom räckhåll. Huffman överträffade resultatet av 300 nedskjutna bilar och fick en hög utmärkelse - Riddarkorset av järnkorset, med eklöv, svärd och diamanter. Hans taktik att närma sig ett minimum och sedan slå och flyga tillbaka är den mest bekväma på HE-162. Så Huffman visade sig vara en enastående mästare i närkamp. Även om Marseilles resultat av 3117 nedskjutna flygplan fortfarande är ouppnåeligt.
  Dessutom, den 2 januari 1944, dök denna legendariska pilot upp på himlen, men han övertalade Hitler och påminde om att de tyska trupperna var i ett dåligt skick och att den mer kraftfulla tyska utrustningen helt klart passerade i snön. Så det är nödvändigt att tillhandahålla luftförsörjning till den omringade Tikhvin, där de tyska trupperna slog sig ner och bombade alla inflygningar till staden.
  Redan första dagen gjorde Marseille sex sorteringar och sköt ner mer än hundra sovjetiska flygplan. Det är sant att den 4 januari försämrades vädret kraftigt. En snöstorm steg och de sovjetiska trupperna stormade staden.
  De magnifika fyra av terminatortjejerna föredrog att slåss tillsammans - axel vid axel. På grund av kylan tvingades de sätta på sig kamouflage och slåss i vitt.
  Ninjapojken Karas kom också till undsättning. Det orädda terminatorbarnet var inte rädd för kylan och slogs enbart i shorts. Hans enda värmekälla var kamouflagekräm, som gjorde hans chokladsolbrända hud vit under snön som fortsatte att falla och täckte alla gator. Dessutom använde han kastande, mycket tunna metallskivor och ett katanasvärd i strid. Men naturligtvis sköt han utmärkt, och från tillfångatagna vapen. Men tjejerna saknade inte heller att använda automatgevär.
  Sådana vapen är mer exakta än maskingevär, och viktigast av allt, mer tillförlitliga. Men automatgevären MN-44 svikit som regel inte tyskarna. Den tredje vintern var den väloljade tyska krigsmaskinen klar. Framför allt, även i en snöstorm, lyckades Focke -Wulf och ME, med hjälp av uppvärmning, tillfoga sovjetiska trupper smärtsamma, om än begränsade, injektioner.
  Gerda, som sköt direkt, försökte att inte titta i riktningen där de sovjetiska soldaterna föll. Många av kämparna var väldigt unga, sjutton eller sexton år gamla. Infanteriet rekryterades av jordskred, och samlade ihop alla resurser. Mycket har verkligen gått förlorat.
  Men bland Fritz är fulla av utlänningar. I synnerhet från Sverige, där nazisterna vann i de senaste valen, och endast kungens ställning hindrar öppet inträde i kriget med Sovjetunionen.
  Det var förresten ett mordförsök på Kolontai precis vid jul. Den sovjetiska ambassadören skadades mycket svårt och läkarna kämpar för hennes liv. Redan två divisioner och fyra brigader från Sverige har anlänt som frivilliga. Rally och massmarscher som kräver krig hålls i själva landet. Och de bär porträtt av Hitler och Karl den tolfte.
  Så Sveriges inträde i ett direkt krig är en tidsfråga. Spanien och Portugal är redan i krig, men de skickar trupper längre söderut. Och nu på vintern försöker de i allmänhet klättra någonstans bortom Kaukasusområdet. Den brasilianska kåren är tydligen redo att ta ett språng in i Centralasien, där Basmachi-rörelsen redan blossar upp med förnyad kraft.
  Men det här är alla detaljer, Vlasov-divisioner kämpar också i Tikhvin. Dessa killar bekämpar det onda och inser att de i fångenskap väntar på fruktansvärd tortyr och en oundviklig loop. Och hur är det med tyskarna? De kommer också att få det svårt, många kommer att dö i Sibirien, men ändå kommer de inte att hängas urskillningslöst.
  Gerda, som bytte klippet och mejade ner soldaterna klädda i grå överrockar, för alla ryssarna har inte tillräckligt med kamouflagerockar, föreställde sig vad som kunde vänta dem i händelse av tillfångatagande. Och log mot potentialen för ett sexigt, coolt äventyr. Det är sant, då blir det värre i Sibirien. När denna frost blir, är eldkastarvärmen ännu bättre. Här i öknen vände de sig snabbt vid den varma sanden och sprang barfota, men så gick det inte. Efter ett par timmar i bikini i kylan började det skaka och det var nödvändigt att värma sig i badet. Där värmde unga män från SS-elitbataljonen upp sina kroppar med hugg av en grankvast. Tja, inte bara, naturligtvis, med en kvast,
  det finns utvalda killar, snygga arier, vad du behöver!
  De har helt tappat sin tidigare blyghet, eller kanske tvärtom har de fått lösheten av en kvinnlig macho. Men nu måste de dra sig tillbaka en aning - de sovjetiska infanteristerna, som fyllde inflygningarna med lik, närmade sig för farligt nära och började kasta granater.
  Det var nödvändigt att bryta avståndet för att inte falla under fragmenteringshageln.
  Magda fick ett litet skär från ett splitter och sköt som svar åtta kulor på tre sekunder. De sovjetiska soldaterna flydde nästan utan att gå sönder, bara lätt hukade och klippet hittade sina offer. Utladdade åtta omgångar och Stella. Aggressiv brunhårig kvinna uttryckte sig:
  - Till de modigas galenskap sjunger vi en sång!
  Men de sovjetiska soldaterna bestämde sig tydligen för att bevisa att detta är livsvisdomen. Den tyska automatgeväret slår med all sin kraft och dess skott verkar ignoreras. Trots att soldaterna faller fortsätter de som överlevde att springa och till och med kasta granater nästan rakt av, även om detta kan göras tidigare.
  Kryssaren kastar mycket skickligt skivor och skär av två eller tre soldater med en. Sedan attackerar han med sitt svärd, som lätt skär maskingevär och gevär, som tändstickor!
  Ninjapojken är fortfarande väldigt liten, han ser ut som elva eller tolv år, men han är så snabb. De har inte tid att varken ge sig in i det eller försvara sig. Barnet uppfostrades och tränades från födseln, kastade svärd mot barnet, tvingades riva upp och klippa band, doppade i ett ishål och satte specialtränade katter. Tja, och mycket mer, att förvandla en genetiskt begåvad pojke till en riktig dödsmaskin. Hans mamma är en tjugofemte generationens ninja, hans far är en mäktig sibirisk trollkarl och en ideologisk fiende till de sovjetiska, "sovjetiska" myndigheterna. Utmärkt genetik och träning med magi gjorde pojken till den bästa bland ninjor . Och naturligtvis skickade kejsar Hirohito pojken till den tysk-sovjetiska fronten, för att visa tyskarna att de inte är de coolaste supermännen , men det finns tuffa killar i Japan.
  Och Karas (karpfisk symboliserar samurajernas stolthet och vitalitet!) visade sig vara en värdig krigare.
  Till exempel, med sina bara fingrar, lätt rodnade efter många timmars befinnande i den bittra kylan, kastar han en stålskiva som är tunnare än ett hårstrå. Och i händerna på två svärd samtidigt, så att det skulle vara lättare att skära tjocka rader av fiender. Hur hemskt detta terminatorbarn är, vad kan sovjetiska soldater för första gången, som är försvarslösa under slagen från svärd och skivskjutningar, lutade sig tillbaka och uppleva verklig rädsla.
  Flickorna, efter att ha bytt klipp, började stråla ännu snabbare, eller snarare, ingenstans.
  Infanteristernas kroppar lades upp i högar. De frös nästan omedelbart i kylan och fler soldater klättrade upp på dem. Det var så de klättrade och räknade inte med förluster. Men ninjan gick in i kampen och igen, som om vågor av rädsla utsändes.
  En desperat attack rasade i nästan en hel dag. Sovjetiska trupper, till priset av de största förlusterna, ockuperade ett par kvarter och drev tyskarna på ett antal linjer. Men artilleriets svaga stöd (tyskt flyg bombade förr i tiden järnvägsspåren och berövade dem förnödenheter) och många offer bland de framryckande enheterna, tvingade infanteriets rörelse att tillfälligt avbrytas.
  Trots risken för sådan taktik kastades stridsvagnar i strid. Det var nödvändigt att bryta fienden nära Tikhvin tills Fritz, med sina fördelar inom teknik, avblockerade staden.
  Och i denna attack togs ett ganska riskabelt beslut - att använda IS-2-tanken. En maskin speciellt utformad som en genombrottstank. Eftersom en kraftfull pistol, på grund av sin låga eldhastighet och relativt dåliga noggrannhet, är dåligt lämpad för att bekämpa andra människors stridsvagnar, men den kan framgångsrikt förstöra obepansrade mål.
  Så även om stridsvagnar i urbana förhållanden är självmordsbombare, måste du bryta igenom positioner, även med din panna.
  Trettiofyra kommer att flytta först. Relativt lätta och inte stora bilar tävlade längs en smal gata. Granater och molotovcocktails regnade ner från hustaken. Sedan exploderade förklädda tankar med bensin och napalm. Men stora förluster stoppade inte Sovjetunionens tankfartyg. De, som förlorade hundratals bilar, bröt sig in i stadens centrum och där inledde de ett envist slagutbyte. Inte ens de effektiva faustbeskyddarna som krossade trettiofyrarnas svaga sidopansar skrämde inte den sovjetiska soldaten.
  Tre stridsvagnsarméer kastades i strid på en gång. Stalin beslutade till och med att överge den andra strejken i riktning mot Voronezh, för en avgörande seger över Tikhvin och räddningen av "revolutionens vagga". Även om bränsle utfärdas vid en strikt gräns, går kaukasisk olja förlorad för ett par timmars körning om dagen, och utvecklingen av nya fält tar tid och pengar, mänskliga resurser, som det sovjetiska imperiet, bundet av ett krig på två fronter, saknas hårt.
  Men Tikhvin är Leningrads artär och livets väg, och viktigast av allt är det en symbol för det faktum att sovjetiska trupper kan och kan besegra många och välbeväpnade fascister. Så låt oss inte slå priset...
  IS-2-stridsvagnen ser imponerande ut, den ser också ut som en trettiofyra, bara tornet flyttas framåt ännu mer. Naturligtvis är själva pipan tjock och lång, inte jämförbar med T-34-76, som fortfarande dominerar slagfältet. Under hela januari kommer de titaniska ansträngningarna från T-34-85 inte att producera mer än hundra.
  Det är sant att sårbarheten i tornets panna är slående: platt och inte för tjockt bepansrad.
  Karas, som kastade små men mycket kraftfulla explosiva granater mot stridsvagnarna, sprang fram till flickorna och föreslog:
  - Låt oss ta IS-2:an och köra den?
  Magda stödde idén:
  - Självklart, låt oss rida! Vi saknade stugan.
  Gerda varnade pojken:
  - Den här tanken har fyra maskingevär!
  Karas blinkade åt flickorna och märkte:
  - Så det är bra. Snart kommer infanteriet att attackera igen, och du kommer att klippa ner det!
  Magda knuffade på ninjapojken.
  - Skynda dig, terminator!
  Rosa klackar blinkade som myggvingar, karateungen sprang snabbare än den olympiska sprintmästaren. Till att börja med kastade han en liten bunt med rökrör i den formidabla IS . En reaktion bröt ut, tjock rök vällde ut. Samtidigt spreds svarta jetstrålar i olika riktningar och förblindade maskingevärsskyttarna.
  Efter att ha huggit ner flera infanterister flög Karas som en kullersten släppt från en ballista och klättrade upp i tornet. Med en speciell krok bände han bort luckan och kastade tillbaka det tunga skyddet. Vidare är allt enkelt: ett par gungor med två svärd, och fem medlemmar av besättningen på en tung stridsvagn skildes åt i sina huvuden. I kölvattnet av honom hoppade även tjejerna in som, efter att ha kastat av sig pälskamouflaget, återigen hamnade i bikini. Jo, det är varmt i tanken när man kör. En dieselmotor på 520 hästkrafter värmer upp metall bra. Ja, bara flickaktiga sulor känns bilen i sig mycket bättre än genom speciella vinterstövlar med räfflad syntetgummisula. Den tyska kvartermästartjänsten tog hänsyn till erfarenheterna av hårda vintrar och skapade en ny ammunition, där benen i kylan inte är så kalla. Och sedan, verkligen synd, tog Fritz filtstövlarna från lokalbefolkningen och drog på sig dem. Eller insvept i pälshalsdukar.
  Karas kysste Magda hejdå på läpparna och sa:
  - Tja, tanken är för dig! Jag kommer att slåss där jag vet hur man dödar bättre.
  Gerda kysste pojken av beundran på den hala, elastiska hälen och sa:
  - Du är ett mirakel!
  Stella tillade:
  - Arians standard!
  - Jag vet! - Sa tombojen och hoppade ut i kylan med ett hopp från den halvöppna luckan. Sedan föll locket med ett brak... Och tjejerna fick möjlighet att slåss på fiendens vapen. Och pistolen är riktigt kraftfull. Bara den nyligen uppenbarade Lev-3, eller som den också kallades, "Royal Lion" med en 128 mm kanon, är starkare. Men den här tanken finns fortfarande längst fram i enstaka exemplar. Han visades under firandet den 8 november för den demonbesatta Fuhrer. Naturligtvis, medan han ännu inte är med i serien. Som förresten IS-2, som genomgår sin första inkörning.
  Hittills har inte ens de sovjetiska tankfartygen avlossat ett enda skott från en pistol, och de har tydligen valt sitt mål med säkerhet.
  Stella anmärkte sarkastiskt och vred på mekanismen:
  - Oj, skräp... Här finns ingen automatisering och allt måste göras manuellt.
  Gerda, som åt hunden i en svävning, anmärkte:
  - Och sikten är gallim , och sikten är oviktig. De är inte så bra på att sikta.
  Magda, som rörde vid kugghjulen med sin bara fot och vände på lådan, märkte:
  - Och ändå, jämfört med de trettiofyra, finns det vissa framsteg. Framför allt är det lättare att växla. Stugan är trång, men man kan mer eller mindre röra på sig. Ammunition är dock liten. Tjugoåtta omgångar...
  Gerda sa logiskt:
  - För att skjuta på ett begränsat antal bunkrar kan det räcka, men för en fullfjädrad stridsvagnsstrid räcker det helt klart inte.
  Clara hittade något bra i tanken:
  - Men kulsprutebeväpningen är på topp! Fyra maskingevär kan ge bra skydd. Och så tittade jag på den här "musen" - det finns bara två " spottar " i den för en sådan bil.
  Stella, som satte fart på motorn, bekräftade:
  - Det är allt! Är denna beväpning för en så tung stridsvagn på hundraåttio ton?
  Magda, som en panter som har dödat en buffel, morrade:
  - Kycklingar skrattar!
  Dieselmotorn accelererar kraftigt tanken. Det kan ses att IS-2:an fortfarande kör längs motorvägen, men vid terräng kommer dess tyngdpunkt förskjuten framåt att ha effekt. Men ingenting, så länge du kan slappna av och välja ett värdigt mål för dig själv.
  Magda öppnade tankens torn så att hon kunde se bättre.
  Och här är en annan IS-2, det är en bra idé att använda sådana tankar mer massivt. Bakom honom finns ytterligare tre IS , men en med en lättare 85 mm kanon. Förresten, den farligaste, eftersom den kan ta bilen i pannan, och slår snabbare.
  . KAPITEL 3
  Magda bestämde sig för att skjuta från två kilometers avstånd. Hon beordrade i en mindre ton:
  - Skjut precis i pannan på tornet ... Och ... Du förstår!
  Bilen stannade, eftersom det inte fanns någon jämnhet, och Gerda, som klagade över den dåliga kvaliteten på optiken, som förvisso hade polerats av otränade tonåringar, pekade på pipan. Flickorna hjälpte till att ladda ett skal som vägde ett och ett halvt kilo. Den blonda krigaren lade kinden mot ridbyxan och försökte känna på någon annans bil. Hon hade trots allt aldrig skjutit från denna kanon, modell 1931, tidigare. Kraftfull, men föråldrad, med en spetsig, rikoschettkänslig projektil. I allmänhet var pistolen naturligtvis inte planerad för stridsvagnar. Men uppenbarligen visade sig antitankmodifieringen av 107 mm-pistolen, utvecklad 1940, vara för opålitlig och måste överges. Och här är det nödvändigt under förhållanden med dålig sikt från ett avstånd av 2000 meter för att träffa målet. Ja, och det kommer att vara svårt för fienden att svara och träffa, men ...
  Gerda kysste gevärsbyxan, tittade snabbt ut ur luckan, tog upp en handfull snö med tungan, svalde den, vilade sina bara klackar på spakarna och ... sköt!
  Den gav bort så mycket att den högg i mina handleder och vader och luktade rök.
  Presenten flög i en lång båge och ... IS-2:an, som gick framför, stannade, började ryka och sedan började ammunitionslasten sprängas.
  Magda svarade glatt:
  - Det är vad vi gav dem! - Och logiskt, mer exakt, ologiskt förvirrande begrepp, tillade hon. - Det är inte en man som målar ett vapen, utan en mans vapen!
  Gerda morrade:
  - Ladda om!
  Och tjejerna spände sig. Visst, här är de ingen "Tiger", de måste svettas, men det är roligare på det här sättet, speciellt eftersom en stående tank svalnar snabbt. Järn är trots allt en bra ledare.
  Andra gången sköt Gerda snabbare och säkrare. IS fortsatte att röra sig, och tydligen hade de ännu inte fattat varifrån vapnen sköt. Ja, och stopp är inte i den ryska seden. Eftersom det finns en order ... Och det andra skalet träffar redan självsäkert målet.
  Gerda slickar sig om läpparna och befaller:
  - Och den tredje här.
  Med en stor fördröjning öppnade den fjärde IS-1 eld i farten. Och konstigt nog slog han, även om det på så avstånd från en bil i rörelse är nästan omöjligt, men skott avgör allt! Avståndet för 85 mm pistolen är dock för stort, bortom penetrationsgränsen. Men det var ett stort mullret i tornet, och frontpansringen föll in. Gerda skickade som svar det fjärde "brevpaketet" som vägde ett och ett halvt pund ... Pannan på IS-1-tanken splittrades och orangea tungor svävade högt mot himlen. Och här är en annan IS-2, det är en bra idé att använda sådana tankar mer massivt. Bakom honom finns ytterligare tre IS , men en med en lättare 85 mm kanon. Förresten, den farligaste, så kan ta bilen i pannan, och slår snabbare.
  På våren intog tyskarna Smolensk och närmade sig Vyazma och Rzhev. Sedan vände de plötsligt söderut till Donbass. Och det var ett mycket oväntat och kraftfullt drag. Röda armén hann inte reagera. Och nazisterna erövrade hela vänsterstranden i Ukraina. Och i slutet av sommaren nådde vi kröken av Don. Först på hösten kunde de sovjetiska trupperna knappast stoppa nazisterna.
  Tyskarna blockerade också återigen Leningrad från söder och skar av syret.
  Och i norr försökte redan finnarna avancera.
  Vinteruppehållet har kommit. I Sovjetunionen började stridsvagnen T-54, bättre skyddad och tyngre beväpnad, i produktion. Men IS-4 och IS-7 kunde inte masstillverkas till produktion. Även om IS-7 är en maskin som kan bekämpa Hitlers mastodonter, är den för svår att tillverka, särskilt under krigstid.
  Det fyrtioåttonde året präglades i februari av ett försök från Röda armén att avancera i centrum, vilket slogs tillbaka. Tyskarna, som använde utländska divisioner från hela Europa, var starka. Dessutom har skivor blivit mer avancerade och nu är det inte så lätt att skjuta ner dem. Och nazisterna utvecklade jetflygplan. Mycket starkt. Och det nya jaktplanet ME-362 chockade helt enkelt de sovjetiska piloterna. Och i serien av jetflygplan hade Sovjetunionen inte.
  I maj inleddes en stor offensiv av nazisterna som gick förbi Moskva. Samtidigt gick Turkiet också in i kriget och öppnade sydfronten i Transkaukasien. Och striderna blossade upp med förnyad kraft.
  Men det finns vackra flickor som slåss av raseri; i synnerhet besättningen på Elizabeth.
  Här är en tjej i bikini som trycker sina bara fötter på avtryckaren och en projektil flyger ut ur en 100-millimeters kanon.
  En krigare från Sovjetunionen skickade den så smart att den tyska E-50-stridsvagnen, trots sin kraftfulla rustning, träffades.
  Catherine noterade aggressivt och blottade sina tänder:
  - Vi är starkast i världen!
  Och med bar häl när han trycker på pedalen.
  Elena sköt också mot fienden, slog sönder Panther-4 och kurrade.
  - För Sovjetunionen!
  Euphrosinia kommer att blotta sina bröst, ta av sin behå, och hur hon kommer att slå med en röd bröstvårta, och kommer att sjunga och blotta sina tänder:
  - Gamle Makhno,
  Tittar ut genom fönstret...
  Det är mörkt ute, det är mörkt!
  Och flickorna kommer att sjunga unisont och blotta sina tänder:
  - Vi är starkast i världen, vi kommer att
  blöta alla fiender i toaletten ...
  Fäderlandet tror inte på tårar,
  Och vi kommer att ge den onda draken en hjärna!
  Här - det här är tjejer - bara en klass av hyper ...
  Sommaren har redan kommit. Återigen, tuffa kamper. I slutet av augusti 1948 stängde tyskarna ringen runt Moskva.
  Pionjärerna kämpade också desperat.
  Pojken Olezhka kastade en granat med sin bara, barnsliga fot och sjöng:
  - Här är den första upptinningen,
  I min dröm ser jag Stalin...
  Och full av lik -
  Mitt hemland Ryssland!
  Pojken Petka, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Om killarna på hela jorden,
  På en gång kunde de bädda in draken!
  Och med sin bara häl lanserade barnet en mordisk citron.
  En annan pionjär inom shorts, Seryozhka, kommer att skjuta på nazisterna och lägga ner en nazistofficer. Och sedan, barfota, barnslig, kommer han att kasta dödens förintelsegåva.
  Det här är barn - väldigt kämpande.
  Pionjärpojken Sashka, jävla nazisterna, han var bara tolv år gammal, och klippte Fritz, sjöng:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Och den röda fanan - det härliga fosterlandet,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  Och ett nakent barn, med en barnklack, kommer att kasta upp ett explosivt paket och slita isär tyskarna.
  Så de satte igång, väldigt aggressivt. Och verkligen på ett stridbart sätt, vilket visade sig vara extremt häftigt.
  Barn är naturligtvis kämpar av högsta klass, men Moskva är omringat och avskuret.
  Och nazisterna är redan på frammarsch i Kaukasus. Från söder forsande Turkiet.
  Och det känns som att det verkligen är omöjligt att motstå fiender.
  Men flickor slåss, som barn som stora hjältinnor.
  Speciellt Oleg Rybachenko. Den här terminatorpojken är bara, låt oss säga, en ung krigare och superman.
  En pojke på omkring tolv år gammal till utseendet, kastade en granat av dödlig kraft, slet upp nazisterna och sjöng:
  - För Stora Ryssland
  Pojkarna kommer att slåss...
  Vi är de stora messiaserna
  Låt oss krossa Fritz!
  Margarita Korshunova - också en mycket kämpande tjej, gav också en tur till nazisterna.
  Sedan kastade hon en förintelsegåva med sin bara, barnsliga fot och slet isär fritsarna och turkarna, varefter hon sjöng:
  - Ära till fosterlandet-USSR,
  Du är ett exempel för mänskligheten!
  Efter det kommer barnen att ta det och vissla. De flockade kråkorna svimmade och föll, genomborrade nazisternas huvuden. Och det såg riktigt coolt ut.
  Eller så såg det kanske inte ut, men handlingen gick upp.
  Pojken och flickan var väldigt coola.
  De har så mycket passion och kraft.
  Kaukasus är redan på väg att falla, och det blir mer och mer dramatiskt.
  Och tyskarna frodas och använder tortyr. Tyska pionjärflickor gillar särskilt att tortera.
  Här är Gerd och Charlotte, en pojke på cirka tretton år, avklädda. Och de började kittla pionjären. Seryozhka skrattade och spinnade. Sedan förde Gerda tändaren till pojkens kala, runda häl. Lågorna slickade pionjärens lite grova sulor. Han skrek av smärta. Det blev blåsor.
  De tyska tjejerna fnissade:
  - Det ska bli väldigt häftigt!
  Och de började piska pojken med piskor. Han stönade och började skrika. Speciellt när tjejerna började föra facklor med eld till hans bara fötter. Sedan applicerade pionjärerna ett glödhett strykjärn på hans bara bröst och pojken förlorade medvetandet.
  Ja, de tyska krigarna är på topp. Att plåga en pojke är i sakernas ordning.
  Tortyr dock inte bara pojkar utan även Komsomol-medlemmar. Flickorna kläddes av och leddes på hyllan. Där drog de upp, tvingades att böja sig och bokstavligen vred sig i smärta skönheter. Och under flickornas bara fötter satte de eld på brassan och hotade att förkolna sulorna.
  Hur Komsomol-medlemmarna skrek av vild smärta ... Hur grymt det hela var. Och nazisterna drog in lukten av brinnande kött i sina näsborrar och skrattade, slog varandra på höfterna och skrek:
  - Heil Fuhrer! Vi dödar alla!
  Och återigen tortyr och tortyr av människor. Det är särskilt intressant att tortera pionjärerna. Pojkarna misshandlas till döds, och sedan hälls salt på deras sår och får dem att stöna. Ja, det är extremt irriterande.
  Och när de också använder en varm tråd. Det gör det mycket mer smärtsamt.
  Och nazisterna har redan tagit Makhachkala. Och de rör sig mot Azerbajdzjans territorium. Och de omringade och blockerade redan Jerevan. Och de stormar Batumis förtvivlan med allt. Och det är aggressivt.
  Marskalk Rokossovsky dog nästan själv. Man kände att de sovjetiska trupperna var under press och höll på att kollapsa. Antalet överlämnade och desertörer växer. Och många piloter blir deprimerade.
  Även om Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova fortfarande undviker nederlag. Flickorna kämpar tappert och desperat.
  Innan kampen drog sig Anastasia i pension med tre killar för att samla fenomenal kosmisk kraft i sig själv.
  Och verkligen laddat kapital. Och låt oss desperat slå ner fienderna.
  Och medan du använder bara tår.
  Och hon tjutade högst i lungorna:
  - Jag är en stor världsmästare!
  Och hur han med bar häl ska trycka på spaken.
  Akulina Orlova är också en desperat stalker i strid. Och med sina bara tår krossar han Wehrmacht-flygplan.
  Här sköt hon ner ME-109 K. Denna maskin är kanske redan föråldrad, men har överlevt en rad modifieringar. Och på den kan du framgångsrikt slåss.
  Akulina Orlova, som agerar med vilt raseri, sjöng:
  - Hej den stora kommunismen! Fascismen kommer att besegras!
  Och igen med bar häl, men hur det kommer att trycka.
  Det här är några galna tjejer.
  Men väldigt ojämlika krafter i Kaukasus. Även om man tror att det finns män alla örnar. Men ingen kan motstå en rysk kvinna.
  Och krigarna är så aggressiva och coola. Flygplan skjuter trots sin kvalitativa överlägsenhet.
  Akulina Orlova sjöng:
  Solcirkel...
  Och slog ner fienden med hjälp av bara tår.
  Anastasia Vedmakova, som tryckte på knapparna med sina röda bröstvårtor och slog omkull nazisterna, fortsatte:
  Tyskarna är runt...
  Akulina gnisslade och skar av ett annat tyskt plan:
  - Hitler gick till underrättelsetjänsten!
  Anastasia föll för nazisterna fortsatte:
  ramlade ner i ett hål...
  Akulina, sköt exakt, fnissade:
  - Jag bröt mitt ben...
  Vedmakova sköt intensivt och noggrant, noterade:
  - Och sa adjö!
  Och tjejerna vrålade i kör:
  -Låt det alltid finnas vodka,
  korv och sill ...
  Tomater gurka,
  Det är slutet på Hitler!
  Akulina, som återigen skickade en dödspresent till nazisterna, anmärkte:
  - Egentligen måste man sjunga; Rommel tar slut!
  Vedmakova, som siktade en kanon med luftgranater med sina bara fingrar , höll med:
  - Naturligtvis - Hitler - det här är redan ett passerat stadium!
  Där det inte finns något personligt inflytande från den besatta Hitler, försöker de sovjetiska trupperna organisera någon form av motstånd. Men det är extremt svårt. Men de gör fortfarande allt möjligt och omöjligt.
  Och barnen slåss också. Och pionjärerna går ut i strid. Som möter fienden med molotovcocktails och skott från vapen.
  Pojkar och flickor, utmärglade och repade, som alltid, i strid. Och de kämpar tappert och extremt desperat.
  Hur många av deras barn dör och blir sönderrivna.
  De tyska piloterna Gertrude och Adala, som slog sina bara fötter, klättrade in i en tvåsitsig XE-328, in i en jetmaskin - det här är ett monster med tio luftkanoner.
  Regnet hade precis passerat och tjejerna lämnade graciösa, mycket tydliga spår av sina bara ben.
  De var så förföriska att tonåringarna som tjänstgjorde på flygfältet girigt slukade de bara fotspåren med sina ögon, och till och med pojkarna började svälla perfektion. I allmänhet var det många piloter - striderna visade att kvinnor, under lika villkor, har dubbelt så hög överlevnadsgrad än män. Och det betyder att de är effektiva. Och Hitler-Rommel, eller snarare fältmarskalk Fuhrer, är förstås inte en sådan person att tycka synd om någon.
  I det tredje riket självt infördes officiellt månggifte - rätten till fyra fruar. Detta är väldigt praktiskt. Men inte alltför passande i kristna traditioner. Inte konstigt att fascismen letar efter en ny form av religion. Führer-fältmarskalken insisterar på att det är monoteism, men så speciell - med en pantheon av hedniska, gamla germanska gudar. Självklart är Hitler-Rommel själv i detta pantheon framför allt placerad som en budbärare och budbärare för den Högste Guden.
  Så Fuhrern älskar förstås att odla sig själv väldigt mycket.
  Gertrude och Adala skjuter upp sitt mångsidiga attackflygplan mot himlen, som också kan spela rollen som ett stridsflygplan.
  Warriors är väldigt självsäkra. Ryssarna har inga jetflygplan, och det är osannolikt att de kommer att kunna motstå anstormningen av himlens tigrar.
  Gertrud morrade:
  - Jag är en riddare av en brinnande bäck ...
  Adala bekräftade entusiastiskt och blottade sina tänder:
  - Och jag ska matt alla!
  Tjejerna brast ut i skratt. De tryckte med sina bara klackar på pedalerna och snurrade på jetattackflygplanet.
  Det var fortfarande mörkt, men en strimma av ljus syntes redan i öster. Tjejerna visslade... Rysslands vidder flöt redan under dem. De kvinnliga krigarna fnissade och blinkade åt varandra. De är så extra luftiga och vackra.
  Och barfota, naturligtvis, utan att belasta dig själv med en sådan onödig sak för en tjej i ett krig som skor.
  Och känsligheten i flygplanet ökar mångdubbelt.
  Här lyfter sovjetiska bilar mot dem. Skruven Yak-9 är kanske den mest massproducerade maskinen bland de senaste släppen. Inte alltför beväpnad, men relativt billig och med lite rustning. MIG-5, snabbare, med maskingevär. MIG-3 är en tidigare modell. LAGG-7 är förmodligen den snabbaste och mest beväpnade fågeln. I den senaste modifieringen finns det så många som tre 20 mm kanoner.
  Men det här är alla propellerdrivna maskiner - jetflygplan har inte skapats. Och tyskarna känner sig väldigt självsäkra.
  Gertrude avfyrar tio luftkanoner. De träffade 30 mm och två 37 mm kanoner. De rusar som en brinnande virvelvind genom sovjetiska flygplan. De röda piloterna försöker dock smita och gå till svansen.
  Adala manövrerar just nu. Du kan inte ta en tysk bil frontalt, men att komma in i svansen är fylligt. För Sovjetunionens trupper är attacken inte oväntad. Luftvärnskanoner har redan avfyrats. Exploderade skal lyser i mörkret.
  Tyskarna upplever en viss nervositet. Det verkade som att de redan hade sett så mycket att du inte skulle bli överraskad av någonting, men ... Sovjetiska piloter är modiga och är inte rädda för förluster. Inget som skrämmer dem. Men erfarenhet räcker inte. Det tyska planet kommer lätt ur dyket och skjuter ner den sovjetiska bilen. Slår sönder ytterligare en.
  Kraften hos tyska vapen är mycket stor. Detta är en komponent där Fritz har en enorm fördel gentemot Ryssland. Men nazisternas hastighet är kolossal.
  Adala accelererar och bryter framåt. Och Gertrude skjuter raketer mot fienden. Råd tas emot av tänderna. En del ammunition är riktad mot värme eller ljud.
  Adala viskar:
  De kommer inte att döda oss!
  Tjejerna snurrar sin bil... De försöker vara coola. Och så ramlar ett sovjetiskt jaktflyg ett närliggande tyskt jetattackflygplan. Och hur det börjar slita och splittras. Både himmel och luft.
  Gertrud viskade:
  - Galen död!
  Krigarna var tydligt förvirrade, och de kan rammas på det sättet.
  Tankar rör sig mot gränsen. Den legendariska besättningen av Gerda, Charlotte, Christina och Magda.
  Fyra krigare lyckades täcka sig med ära genom att slåss mot både britterna och amerikanerna. Under fientligheterna med Amerika behärskade skönheterna Panther-2-tanken. Ingen dålig bil, överlägsen Shermans både i beväpning och i frontalpansar. Den senare "Pershing" hade praktiskt taget inte tid att föra krig. Ja, och han är inte en rival för "Panther" -2.
  Sedan vann de fyra tjejerna den legendariska äran. Även om i allmänhet deras härliga väg började under det fyrtioförsta året. Himmler övertalade Führern att prova kvinnliga bataljoner i strider, från specialtränade arier.
  Striderna visade att kvinnor inte alls är en svag länk och vet hur man kämpar bra. Och samtidigt bära mindre förluster än män. Krigarna kämpade också i infanteriet och slog sina bara fötter på den heta sanden i Saharaöknen. Och bemästrade tankarna. Efter att ha testat "Tiger", i strider med Storbritannien.
  Men sovjetiska tjejer på SU-100 kämpar också bra.
  Även om Rysslands position verkar hopplös. Men krigarna, tillsammans med Elizabeth, kämpar som örnar.
  Ekaterina trycker på spaken med sina bara tår. Skickar en projektil som tränger in den nazistiska E-50-bilen i sidan och vrålar:
  - För den stora röda och karmosinröda kommunismen!
  Elena slog också kanonen med sitt bara, läckra ben. Hon träffade fiendens stridsvagn exakt.
  Flickan kvittrade:
  - För mitt vackra Ryssland!
  Euphrasia anmärkte aggressivt och ledde en mycket välriktad eld:
  - Ära till vårt fosterland!
  Och han använder också bara, mejslade ben.
  Den sovjetiska maskinen är mycket stark och kämpande. Och den skjuter ganska bra.
  SU-100 kan penetrera E-50 i sidan. Men flickorna bryter till och med igenom hennes panna och hamnar i ett lockbete eller från början. Och de skär genom metall.
  Elizabeth sköt med sina bara tår mot fienden. Och kvittrade:
  - Från den blå bäcken ...
  Ekaterina sköt också, den här gången tryckte hon på spaken med sin röda bröstvårta och kurrade:
  Floden börjar...
  Elena, grinande aggressivt och fräsande, utfärdade:
  Nåväl, vänskapen börjar...
  Och hon tryckte också på spaken med sin bara häl.
  Euphrasia kurrade och sköt mot fienden:
  - Med ett leende!
  Tjejerna arbetar mycket aktivt på SU-100. Och förstör fiendens utrustning.
  Och i utkanten av Baku gräver pionjärerna skyttegravar. Det finns killar av olika nationaliteter. I synnerhet flimrar många ljusa huvuden. Det finns röda och svarta och blonda barn.
  En sak förenar dem: tron på kommunismens triumf och barfota. Det är tydligt att inte alla har skor under kriget och därför, som ett tecken på solidaritet, stoltserar alla barn med sina bara, runda klackar. Vintern i Transkaukasien är ganska mild, och när man rör sig och arbetar med spadar är kylan inte så hemsk.
  Barn arbetar med entusiasm och sjunger:
  Höja bränder, blåa nätter,
  Vi är pionjärer - barn till arbetare ...
  Ljusårens era närmar sig,
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Call of the pioneers - var alltid redo!
  Och här kommer larmet igen. Pojkar och flickor hoppar till botten av skyttegraven. Och granaten börjar redan brista från ovan: fiendens artilleri fungerar.
  Pashka frågade Masha:
  - Tror du att vi överlever?
  Flickan svarade självsäkert:
  - Vi kommer att göra motstånd minst en gång, i den svåraste timmen!
  Pioneer Sasha noterade logiskt:
  Vårt hjältemod är orubbligt.
  Pojken knackade med sin bara sula på stenarna. Det kan ses att pojken fyllde sig med rejäla förhårdnader.
  Flickan Tamara sa:
  Vi kommer att kämpa utan rädsla
  Vi kommer att skäras inte ett steg tillbaka ...
  Låt skjortan blötläggas med blod -
  Fler fiender, vänd riddaren till helvetet!
  Pojken Ruslan, en pionjär med svart hår, noterade:
  Århundraden går, en era kommer,
  I vilken det inte kommer att finnas något lidande och lögner ...
  Kämpa för detta till ditt sista andetag -
  Tjäna ditt fosterland, du från hjärtat!
  Pojken Oleg, smal och ljushårig, kvittrade, verser:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Blicken av en falk, en örn ...
  Folkets röst är klangfull -
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg,
  Öppnade dörren till rymden
  Stjärnorna lyste över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina
  Lyser vägen för kommunismen!
  Pojkarna och flickorna applåderade unisont.
  Men nu flyger redan jet attackflygplan och släpper bomber. Och detta är ett aggressivt tillvägagångssätt.
  Oleg och Sasha lyfte en slangbella och lanserade en dödsgåva. Och pipan träffades av ett nazistiskt attackflygplan.
  Flickan Natasha sjöng:
  - Komsomol är inte bara ålder,
  Komsomol är mitt öde!
  Jag kommer att erövra rymden, tror jag
  Låt oss leva för evigt!
  Ahmed, en pionjärpojke från Azerbajdzjan, svarade med ett leende:
  - Du är ännu inte medlem i Komsomol Natasha!
  Flickan stampade ilsket med bara foten och svarade med melodiös röst;
  Bredvid fäderna, med en glad sång,
  Vi står för Komsomol...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Pionjärernas rop - var alltid redo!
  Oleg stampade också med sin bara, barnsliga fot och skrek:
  Starkare hammare klämmer proletären,
  Från titan som krossar oket ...
  Vi kommer att sjunga tusen arior till vårt fosterland,
  Och ljus för eftervärlden, gott!
  Barn är förtjusta. Och faktiskt, tyskarna bombade, och bara en flicka fick ett fragment i sin kala, runda, rosa häl.
  Pioneer skrek, men bet sedan i läppen.
  Och så förberedde de sig för att slå tillbaka attacken. Och det finns redan stridsvagnar med nazisterna. Formidabla E-100:or flyttar. Så kraftfulla och farliga maskiner.
  De har ett sådant skydd. Att man inte kan ta sig igenom från vilken vinkel som helst. Du kan inte slå den från bara en vinkel. Enda chansen är att bryta spåren.
  Barn är redo att slåss och viftar med sina bara fötter. Här står de på en vajer och skjuter paket med hemmagjorda sprängämnen under nazisternas spår. Det fungerar och förstör rullarna på Rommels armés stridsvagnar.
  Och det ser hemskt ut.
  Sasha gnisslar:
  - Ära åt kommunismen!
  Pojken Pashka skjuter med Oleg från en slangbella och skriker:
  - Ära till pionjärerna!
  Pojken Ruslan, tillsammans med flickan Sufir , drar en mina under tysken med en vajer och ropar:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Barn från Azerbajdzjan och ryska killar slåss. Garvade, smala, barfota pionjärer mot en kolossal armada av stridsvagnar.
  Flickan Tamara stampar sin graciösa, lilla, bara fot och säger:
  - Ära till Ryssland!
  Pionjär Ahmet bekräftar när han sköt mot fienden:
  - Vi är en vänlig familj tillsammans!
  Pojken Ramzan, en rödhårig azerbajdzjan, bekräftar och slår ut en bil:
  - Av ordet är vi hundra tusen jag!
  Barnen är vänliga ... Här är den armeniska flickan Azatuhi , som också skickligt med hjälp av en tråd överför ett explosivpaket under den fascistiska larven och gnisslar:
  - Sovjetunionen är en familj av folk!
  En annan armenisk tjej Aghas säger:
  - Böj dig inte för fascism:
  Och flickan drog i tråden med sina bara tår. Många azerbajdzjanska och armeniska barn har blont hår och går inte att skilja från slaviska barn, av vilka det också finns många. Den som lämnade tyskarna, bosatte sig andra ryska familjer i Azerbajdzjan även under tsarerna.
  . KAPITEL 4
  Det finns många slaver i Kaukasus. Många blandade par. Ja, och barn har oftast ljusare hår än sina föräldrar. Och de slaviska killarna blev solbrända så att du inte kan tala om dem från lokalbefolkningen. Dessutom är barn vanligtvis mer lika än vuxna.
  Så den internationella sovjetiska bataljonen av pojkar och flickor kämpar, och de är alla enade och väldigt lika. Deras bara klackar blinkar när de rör sig.
  Och drömmar barn skickar dödsgåvor. Shamil och Seryozhka, båda pionjärpojkar, drar i tråden. Och nu stannar tyska E-50 med en trasig larv.
  Pojkarna sjunger unisont:
  Union oförstörbara, fria republiker,
  Det var inte brutal makt, inte rädsla som samlade ...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap och förnuft, och mod i drömmar!
  Och barnen är förtjusta. De ler med vita, jämna tänder. Och de är glada, fastän de hotas till livet.
  Och tyskarna suger. Förstörda stridsvagnar avfyrar sina kanoner och klottrar maskingevär.
  Vissa tyska fordon är utrustade med granatkastare och är mycket farliga.
  Pojken Maksimka och flickan Zara från Azerbajdzjan, lutade på sina bara fötter, drog upp en mina under fienden och slog ut den fascistiska mastodonten.
  Och ropade högst i lungorna:
  - För Sovjetunionen!
  Barnen är så roliga.
  Pionjärerna Abbas och Vladimir använder också vapen. I det här fallet, katapulten och krossa E-75-larven till nazisterna. Sedan sjöng pojkarna:
  - För planetens storhet under kommunismens täckmantel!
  Oleg och Abdula är också pionjärer för olika nationer, men med ett enda hjärta lanserar de även sprängämnen. De slår E-100 och sjunger ...
  Vi öppnade planeten för nationerna,
  Vägen till rymden, till osynliga världar...
  Hjältedåd sjungs -
  Att radera dödens ärr för alltid!
  
  Under Rysslands heliga fana,
  I fred, vänskap, lycka och kärlek...
  Människorna på hela jorden kommer att bli lyckligare,
  Helvetes mörker kommer att skingras i fjärran!
  Kämpande barn här...
  Abdurrahman och Svetlana, en azerbajdzjansk pojke och en flicka från Vitryssland, drog ihop en vajer och slog ut en fascistisk stridsvagn. Och de sjöng:
  - Det heliga Rysslands stora namn,
  Lyser över världen - som en solstråle ...
  Jag tror på enhet vi kommer att bli lyckligare,
  Låt oss visa folket den rätta vägen!
  Barn är väldigt modiga. Och nazisterna blev helt enkelt chockade över ett sådant envist och rasande motstånd.
  Abudurrahman är en pionjär, han fick ett fragment i sin bara sula. Den genomborrade den förhårda ytan på ett barns ben.
  Pojken väste:
  - Och det gör ont i mig!
  Svetlana fick också en träff i den runda hälen och kliade sig på axeln. Men flickan väste:
  - Knäck inte pionjärerna!
  Azim och Kolka rammade också den tyska bilen.
  Pojkarna pekade med en tråd och sjöng:
  Den förrädiska fienden gick till offensiv,
  Men jag tror att det inte kommer att vackla, det sovjetiska folket ...
  Fienden väntar på nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Fienden väntar: nederlag och glömska,
  Och Rysslands härlighet kommer att blomma starkare!
  Barn är modiga och böjer sig inte. Och de vill vinna. Och de sjunger och de slåss.
  Tyskarna lider stora förluster. Det är sant att de oftast har trasiga spår och rullar. Och det är inte dödligt.
  Värre för pionjärerna som togs till fånga.
  Pojken Abdulhamid, när han togs till fånga, sattes på hyllan av nazisterna. De förde in pionjärens bara fötter i blocket och började hänga vikter på krokarna. Och så tände han elden. Och pojkens bara klackar slickades av eld. Och en piska föll på hans rygg. De slog mig länge. Och så började nazisterna bryta revbenen med en glödhet tång.
  Pojken, som dör under tortyr, när järnet i hans revben, rött av värmen, krossade honom, sjöng:
  Berlin är nästan under vårt styre,
  Genom en kikare ser vi den förbannade riksdagen ...
  Jag hoppas att det snart blir frid och lycka;
  Vilket jag kommer att beskriva i mina dikter!
  
  Ryssland öppnade kommunismen för världarna,
  Hon blev en familj för alla.
  Men Wehrmacht stack en gris nos till oss,
  Och nu stänker blodet från ådrorna som en fontän!
  
  Vad Führern glömde med oss av en slump,
  Jag ville skaffa mark och slavar!
  Fascismen gick med en mycket lång kampanj -
  Och här är en riktig mardröm, helvetesdrömmar!
  
  En enkel pojke, en barfota pojke,
  Knöt nyligen en röd slips.
  Han ville bygga världen själv utan Gud,
  Men plötsligt brast napalm upp från himlen!
  
  Jag var tvungen att springa till fronten, vi var AWOL,
  Ingen vill ta sådana ungdomar!
  Men kämpen i ett gevär gjorde det,
  Fädernas väg visade sig vara värdig!
  
  Strid där både list och kraft,
  Och svaghet är också bitter, tyvärr ...
  Kamrater fick gräva gravar
  Hyvla furukistor i frosten!
  
  Jag är en pionjär som nu är van vid lidande,
  Han gick barfota till spaning, snödrivan krassade.
  Kanske straff för otro,
  Att jag inte ville lära känna Jesus!
  
  Men vad är de tre timmarna av Golgata?
  Mer än tre år av krig har gått!
  I vilken by som helst gråter änkor bittert,
  Huru sönerna omkom på landets kyrkogård!
  
  Jag överlevde, blev granatchockad, sårad av en kula,
  Men som tur var höll han sig på benen!
  Vi lämnade ärligt tillbaka skulden till Tyskland,
  Den fascismen har trampats till damm av oss!
  
  Jag har mognat, men fortfarande en pojke,
  Mustaschen slog inte igenom, men redan en titan!
  Ja, vuxen, och kanske till och med för mycket,
  Hjärtat blev trots allt hård som metall!
  
  Hero Star högsta utmärkelse -
  Stalin själv, tro mig, överlämnade den!
  Han sa: det är nödvändigt att ta ett exempel från människor som du,
  Fighters smider nycklarna till dörrarna till Eden!
  
  Men lägg nu ner det modiga geväret,
  Ta dig, tång, en hammare och jobba!
  Bygg en segelbåt och en båt av trä
  Och skapa ett flygplan så att fågeln flyger upp!
  Hur som helst så förlorade Röda armén slaget om Kaukasus. Och detta ökade naturligtvis inte Sovjetunionens chanser att överleva. Faktum är att allt var dumt.
  Kaukasus föll och vintern kom. Moskva och Leningrad i fullständig inringning och blockad. Tyskarna och deras utländska divisioner är starkare både i kvantitet och kvalitet. Och Fritz, till exempel, har väldigt bra maskingevär. Och det verkar som att de omringade sovjetiska trupperna inte har någon chans till räddning.
  Men än så länge har Stalin inte gett upp. Även om han redan hade skickat förslag om en separat fred till nazisterna.
  Moskva är en stor stad, och det finns en enorm mängd ammunition, granater, kulor och mat koncentrerad i den. Det är inte lätt att ta den här staden. Och han håller fortfarande kvar trots beskjutningen och den massiva bombningen.
  Tyskarna fortsatte dock att avancera. Speciellt på våren. Så fort vägarna torkade flyttade nazisterna till Kazan. Och det finns många fascister.
  Men här slåss vackra sovjetiska och, naturligtvis, barfota tjejer i bikini.
  Natasha smekte sin egen jordgubbsnippla. Och med ett strålande leende sa hon:
  - Jag du! Han, hon - tillsammans hela landet!
  Victoria stödde:
  - Tillsammans en vänlig familj! I ordet är vi hundra tusen jag!
  Oksana fnissade och pekade på mastodonterna och anmärkte:
  - Tank "E" är väldigt kort och knäböjd. Det kommer att bli svårt att få tag på honom.
  Veronica väste sorgset:
  - Gud välsigne oss!
  Natasha fnissade och kvittrade:
  - I Amerika för hela landet, i Amerika för hela landet, i Amerika för hela landet - möjligheterna är lika!
  Fiery Victoria fnissar och vrålar:
  - Möjligheterna är lika för olika samhällsskikt!
  Och hur du vill. Och hennes tänder är vackra som de visar.
  Oksana kommenterade:
  - När tyskarna bryter sig loss kommer det att gå väldigt illa för dem från deras försörjningsbaser!
  Veronica fnissade och föreslog:
  Låt oss be då!
  Natasha fnös föraktfullt och skakade på huvudet.
  - Inte! Vi är Komsomol-medlemmar, vilket betyder att vi är ateister!
  Victoria varnade aggressivt:
  - Och jag är generellt sett en militant ateist! Och det finns ingen Gud - detta är ett medicinskt faktum!
  Veronica anmärkte försiktigt:
  Men du kan inte bevisa det!
  Victoria blinkade aggressivt med sina smaragdögon som svar. Och fräste med ett flin:
  - Jag kan! Om det finns en Gud, då måste han vara ansvarig. Det innebär att ta hand om människor. - Den rödhåriga tjejen slog aggressivt mot tallstammen med sin bara fot. - Är det möjligt att föreställa sig ett fenomenalt kosmiskt sinne som inte skulle bry sig om sitt skapande!
  Och flickan med sin bara, mejslade fot kastade en granat.
  Natasha bekräftade lätt:
  - Det är allt! När allt kommer omkring är vi för Gud som barn är för Fadern, och han bryr sig inte om oss!
  Veronica anmärkte försiktigt:
  Men även en omtänksam pappa straffar sina barn...
  Natasha fnissade som svar.
  - Men vanställ dem inte!
  Victoria sa argt:
  - Det finns verkligen konstiga uppfostransmetoder i din Gud! Han tog och dränkte till exempel hela mänskligheten och till och med oskyldiga djur. Frågan uppstår, vilken typ av fascistiska metoder?
  Oksana lade till med ett leende:
  - Och i allmänhet, evig plåga i helvetet ... Detta är också en uppenbar överdrift, eftersom inga metoder för rättvisa kan rättfärdiga tortyr!
  Veronica spred sina händer i förvirring och sa med en suck:
  - Jag tycker också att Noahs översvämning är overkill. Men jorden var fylld av synd inför Guds ögon...
  Victoria skrattade:
  - Ja, barnen började spela spratt. Far plockade upp ett maskingevär och sköt dem som tjatade och lämnade bara de som satt tystare än vatten kvar under gräset. Den rödhåriga blottade sina stora tänder. - Vilken liknelse!
  Veronica ryckte på axlarna och sa mjukt:
  - Jag är ingen präst för att ge svar på sådana frågor. Men jag tror att Gud hade skäl till det.
  Victoria fnissade och sa:
  - Ja ... Av en anledning föll de utan anledning, bara alla sågs som om de hade försvunnit!
  Natasha föreslog:
  - Kanske är Bibeln bara en judisk saga. Varför ska vi tro på det?
  Oksana uttryckte sin åsikt:
  - Du måste i alla fall behålla din heder. Och räkna inte för mycket med ett postumt paradis!
  Victoria fnissade och sa:
  - Ja... Präster älskar att berätta historier! Och inte särskilt attraktivt!
  Veronica anmärkte tyst:
  - Men Jesus Kristus är en ganska attraktiv bild!
  Victoria fnissade och skakade på huvudet.
  - Jag skulle inte gifta mig med en sådan pacifist!
  Natasha fnissade och sa:
  - Ja, en man måste stå upp för sig själv ... Och vad lär Bibeln? De slår dig på höger kind - sväng vänster!
  Veronica ville säga, men var tydligt generad. Och så la Victoria in det:
  - Riktigt konstig moral. Antingen lär Gud oss att älska fiender eller dränker hela mänskligheten på en gång. Och hur kan detta förklaras?
  Natasha svarade sig själv:
  - Jag tror att Bibeln är skriven av duktiga visionärer!
  Veronica protesterade trögt mot detta:
  - Den som tittar på det... Men annars än Guds existens är det omöjligt att förklara universums utseende. "Sedan piggnade flickan till. Hon körde sitt bara, mejslade ben längs barken och fortsatte. - Vad man än kan säga, men det är omöjligt att hitta eller uppfinna en mer övertygande version av Universums ursprung, förutom hur Gud skapade det!
  Natasha ryckte på axlarna och frågade:
  - Och grundorsaken till Guds framträdande?
  Veronica suckade och svarade och tappade självförtroendet:
  - Detta är redan ett axiom... Det bör accepteras av tro att Gud finns. Och att det har funnits för evigt och inte har någon första orsak.
  Natasha skakade negativt på huvudet.
  - Genom tro acceptera Guds evighet ? Men jag kan erbjuda mig att i tro acceptera universums evighet, men utan den Allsmäktige...
  Veronica anmärkte logiskt:
  - Det ser ut som en alogism. Hur är denna eviga materia, och var kom den ifrån?
  Victoria svarade omedelbart:
  - Och vad är logiskt - Gud är evig... Och var kom han ifrån!? Desto mer omedelbart allsmäktig och allvetande?
  Veronica svarade desperat:
  - Det har alltid funnits... Vi accepterar det i tro! Och hur är detta möjligt - obegripligt!
  Natasha sa:
  "Vi är faktiskt på lika villkor här. Materia måste komma till på något sätt. Och det otänkbara händer. - Flickan log och noterade självsäkert. - Men frågan om varför det finns så mycket ondska på jorden är fortfarande öppen.
  Natasha kastade en granat mot nazisterna med sin bara fot och sjöng:
  - Det är rätt...
  Zoya lanserade en dödsgåva med sin bara häl och la till:
  - Fiende...
  Augustinus dukade under för något destruktivt och gnisslade:
  -Tänker...
  Svetlana kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Vad...
  Natasha kastade ett par citroner med sina bara fötter och skrek:
  - Ryska...
  Zoya dukade också under för något energiskt och dödligt och gnisslade:
  - Hanterade...
  Augustinus lanserade det dödliga och mumlade:
  - Fiende....
  Svetlana dukade återigen efter för den destruktiva och vyaknula:
  - Ha sönder!
  Natasha svängde och gnisslade:
  - Vem...
  Zoya sköt också mot de svarta utlänningar som nazisterna rekryterade och gnisslade:
  - Våga!
  Augustinus talade med kraft och raseri:
  - Den där...
  Svetlana dukade under med flinet av en panter:
  -V...
  Natasha kastade en granat med sin bara fot och skrek:
  - Kämpa...
  Zoya kastade dödspresenten med sina bara fingrar och muttrade:
  - Attacker!
  Augustinus ringde in och muttrade:
  - Fiender...
  Svetlana gav ett gäng granater med sina bara sulor, och hur hon skriker högst upp i lungorna:
  - Vi ska...
  Natasha spikade skottet och väste:
  - Rasande...
  Zoya avbröt nazisterna och gnisslade:
  - Slå!
  Augustinus sköt igen och skrek:
  - Rasande...
  Svetlana kvittrade när hon sköt:
  - Slå!
  Natasha kastade igen en granat med sin graciösa, bara fot, kvittrade:
  - Vi kommer att förstöra nazisterna!
  Zoya tog den och kvittrade:
  - Framtidens väg till kommunism!
  Och kastade en citron med sina bara tår.
  Augustinus tog och spred linjerna, och hennes bara ben flög med förstörelse längs Fritz:
  - Vi ska splittra motståndarna!
  Svetlana tog den och kastade den med sin bara häl, en massa granater, och gnisslade:
  Låt oss krossa fascisterna!
  Och de fyra fortsatte att skjuta och kasta granater. Den tyska E-75 var i rörelse. En maskin med en 128 mm pistol. Och skjuter sig själv.
  Och tjejerna kastade granater. Undergrävde nazisterna. Och de sköt tillbaka. De klättrade fram. Tankarna rullar igen. Flyttar den senaste tyska "Leopard" -1. En mycket mobil bil.
  Men hans tjejer tog över och slog ut honom. De slet i bitar en mobil maskin med gasturbinmotor. Och de sprängde henne i bitar.
  Natasha sa med ett skratt:
  Vi kämpar jättebra!
  Zoya höll med om detta:
  - Väldigt coolt!
  Augustinus påpekade klokt:
  - Vi kommer vinna!
  Och hon avfyrade en pansarvärnsgranat med sin bara fot. Stark tjej. Och hon har så mycket vett.
  Svetlana lanserade också en dödspresent med sina barfota tår och träffade fienden. En mycket aggressiv tjej, med ögon blåklints färg. Hon har sådan kvickhet, och en passage av styrka!
  Natasha svängde om och flinade:
  - För heliga Ryssland!
  Zoya sköt väldigt aktivt och flinade och visade pärltänder:
  - Jag är en krigare på den nivån som inte tynar bort!
  Augustinus sköt också. Mejade ner nazisterna och gurglade :
  "Jag är en krigare med stora ambitioner!"
  Och hon blottade sina pärlande tänder!
  Svetlana bekräftade:
  - Väldigt stora ambitioner!
  Tjejerna har bråkat väldigt länge. Och visst lyckades de med militärt arbete. De är helt underbara skönheter. Enastående sinne. Och de skjuter första klass.
  Natasha, som sköt, trodde att utan Stalin, om Führern skulle ha dödat honom. det fanns ett tomrum i människors själar. Det är som att en älskad har dött.
  Fast denna georgier var grym. Och han gjorde inte allt rätt. Det finns till och med en anekdot om detta. Varför bär Lenin stövlar och Stalin stövlar? För att Vladimir Iljitj valde vägen, och den här mustaschprydda rusar framåt.
  I detta avseende var Stalin inte den optimala härskaren. I själva verket, som Lenin beskrev det, var det för oförskämt.
  Denna kock lagar endast kryddiga rätter. När det gäller grymhet var det ett tveeggat svärd.
  Å ena sidan bidrog detta till att upprätthålla disciplinen och stimulerade partiapparaten. Å andra sidan slogs den mest värdefulla personalen och duktiga personerna ut. I synnerhet efter kriget förlorade de en så stor chef som Voznesensky. Som hade de största tjänsterna till fosterlandet.
  Voznesensky var kanske en idealisk chef: inte bara tuff utan också smart och utbildad. Den yngsta doktorn i vetenskapen i Sovjetunionen, akademiker, enastående personlighet. Utan Voznesensky skulle på något sätt ekonomin i Sovjetryssland oundvikligen ha gått fel i händelse av hans död. Och de kan inte besegra nazisterna.
  Natasha kastade en citron med sin bara fot och sjöng:
  - Från skyn...
  Zoya kastade också en granat med sina bara fingrar och sa:
  - Asterisk...
  Augustinus lanserade en dödsgåva med sin bara fot och sjöng:
  - Ljus...
  Svetlana kastade också en granat, med hjälp av en barfot, och utfärdade:
  - Kristallint !
  Natasha svängde om och väste:
  - Jag till dig...
  Zoya lanserade dödens gåva med sina bara fingrar och väsande:
  - Sång...
  Augustinus dukade under med sin bara häl, det som leder till döden och gnisslade:
  - Jag ska sjunga...
  Natashka fortsatte och sjöng aggressivt:
  - Handla om....
  Zoya kastade ett explosionspaket med sin bara fot, skingrade nazisterna och gnisslade:
  - Infödd...
  Augustina gav ett gäng granater med sin bara häl, gav ut:
  - Stalin!
  Flickorna kämpade modigt, men det ser ut som att de inte kan hålla Kazan. Skönheter föll under distributionen. De kämpade mycket mot tjuvar. Och du måste dra dig motvilligt. Och det här är obehagligt.
  Natasha kvittrade av irritation:
  - Vi drog oss tyst tillbaka länge ...
  Augustinus, med ögonen blinkande av raseri, instämde:
  - Det var irriterande - de väntade på striden!
  Zoya tog den och sjöng med raseri, och resten av flickorna tog den glatt upp;
  Res dig upp, stämplad med en förbannelse,
  Hela världen av hungriga och slavar!Vårt indignerade sinne kokar Och är redo att leda in i dödlig strid.
  
  Vi kommer att förstöra hela våldets värld Till marken, och sedan kommer Vi att bygga vår, vi kommer att bygga en ny värld: Den som var ingenting, han kommer att bli allt.
  
  Sluta suga blod, vampyrer Fängelse, skatter, fattigdom! För dig - all makt, alla välsignelser i världen, Och vår rätt är ett tomt ljud.
  
  Vi ska bygga livet på ett annat sätt, Och här är vår stridsslogan:
  All makt - till det arbetande folket,
  Och ner med alla parasiter!
  
  Du är föraktlig i din rikedom, Kol och blev kungar!Du är dina troner, parasiter, På våra ryggar reste!
  
  Anläggningar, fabriker, kammare - Allt skapades av vårt arbete. Det är dags! Vi kräver återlämnande av det som togs av rån.
  
  Nog, för kungarnas skull, dopa in oss i krigsvansinnet! Krig mot ramsor! Fred med folken, slå till, härarnas barn!
  
  När kommer tyranner att tvinga oss att falla heroiskt i strid för dem, mördare! Då kommer vi att rikta stridskanonernas mynningar mot dig.
  
  Ingen kommer att ge oss befrielse: Inte en gud, inte en kung och inte en hjälte. Vi kommer att uppnå befrielse med vår egen hand.
  
  Att störta förtrycket med en skicklig hand, Att vinna tillbaka ditt goda, Svälla, horn och smida djärvt, Medan järnet är varmt!
  Flickorna sjöng vackert och gick iväg. Och kriget pågår...
  Formidabla TA-400 och ännu kraftfullare TA-500 som bär upp till tjugo ton bomber förstör sovjetiska positioner. Men Röda armén försöker hålla fast. Även sånger sjungs med stort mod.
  Folk kommer att vara glada
  Lycka för alltid...
  Den sovjetiska regeringen -
  Kraften är stor!
  . KAPITEL 5
  Oleg Rybachenko arbetade och red genom parallella universum. Men pojken hade en annan vision om framtiden för en parallell värld.
  Nu var strategin i krig. Det skedde en ömsesidig, total utrotning.
  Flygplan och stridsvagnar brann.
  Cheburashka föreslog Crocodile Gena:
  - Kan vi ena grönt?
  Serien invände:
  - Inte! Du hörde reglerna - var och en för sig själv!
  Murzilka anmärkte logiskt:
  - Så vårt spel kommer att vara för evigt!
  Flickan invände och stampade med bara foten:
  - Ingenting är evigt, även tecknade serier glöms förr eller senare bort eller så går de ur mode!
  Guldbollen sjöng:
  - Mode, mode, mode,
  Vad fick du...
  Till och med mormor Matryona,
  TV:n är borta!
  Och alla fem skrattade. Och det här är extremt kvicka tecknade serier och en huligantjej.
  Och tankarna kryper in från olika håll. Och kavalleriet rusar och infanteriet rusar.
  Några av flickorna springer barfota för att attackera. De blinkar med rosa runda klackar. Så mycket smartare och mer praktiskt.
  Här är några spel med tjejer här.
  Och flygplan rör sig på himlen. Och det finns ett väldigt stort antal av dem.
  Och alla nya flygplansfabriker byggs. Och genom militärakademin kan du köra och ytterligare accelerera produktionen av bombplan av alla modeller, och attackflygplan, jaktplan och lätta spaningsflygplan.
  Ja, det finns en enorm kraft här. Och det är fantastiskt.
  De är dessa plan, som svärmar av insekter som sprider sig och sticker. Allt ser extremt imponerande ut. Eller kanske till och med effektiv. Men vissa bilar krockar med andra bilar.
  Huliganflickan anmärkte logiskt efter att ha ordnat om delarna:
  - Här är krafterna och möjligheterna lika för alla. Så kriget kan dra ut på obestämd tid!
  Cheburashka nickade instämmande:
  - Ja, det här är inte helt rätt spel. Vi kanske borde prova något annat?
  Crocodile Gena föreslog:
  - Kan vi spela stridsvagnar?
  Murzilka ryckte på sina gula axlar och anmärkte:
  - Du kan ha en tankduell under spelets gång!
  Grön tecknad serie överens:
  - Låt oss försöka! Jag kommer att släppa min bil med en besättning hjältinnor!
  Den gula tecknade filmen höll med:
  - Och jag min! Men så att chanserna är minst lika, men inte riktigt symmetriska!
  Flickorna fnissade och sa:
  - När någon är starkare väter motståndaren helt enkelt trivialt den som är svagare. Men med jämlikhet - varje chans kan avgöra utgången av striden!
  Crocodile Gena föreslog:
  - Ett urval av stridsvagnar från andra världskriget. Av de som var med i serien.
  Murzilka invände:
  - Den är redan trött! Bättre stridsvagnar från det tjugoförsta århundradet! Det är ännu mer intressant!
  Flickan nickade instämmande.
  - Höger! Och sedan är det inte den mest produktiva idén att se kampen mot Tiger-2 och IS-2! Dessutom är tigern klart starkare i alla fall!
  Tecknade filmer klättrade in i vapenarkivet. Området för tankbyggnad har under det tjugoförsta århundradet utvecklats till ett enmansfordon. Eller till och med utan en person med radiostyrning. Här behövs för övrigt inte besättningen.
  Krokodilen Gena och Murzilka kan omedelbart slåss mot varandra, utan några mellanhänder.
  Här är valet av två stridsvagnar: den amerikanska "Orlan" -10 och den ryska "Eagle" -7.
  Båda maskinerna hade formen av en pyramid och ungefär lika prestanda. Och deras rustning är flerlagers, och pistolen är plasma.
  Gena och Murzilka körde nu tankarna själva.
  Och ledningen av kriget överfördes till rådgivare. Så striderna ägde rum.
  Flickan gäspade trotsigt och täckte sin mun med handflatan.
  - Så inte så intressant! Kanske prova något snabbare.
  Den gyllene bollen föreslog:
  - Gissa gåtan: pelarens höjd är tio meter. En larv kryper över den. Under ena halvan av dygnet stiger den med sex meter, och under den andra halvan går den ned med fem. Hur lång tid tar det för henne att komma till toppen!
  Flickan fnissade och svarade:
  Tja, det är bara för de dumma. Här är svaret trivialt - tio dagar!
  Bollen fnissade och hoppade till och med:
  - Wow! Vilket matematiskt sinne. Hur kom du på detta innan?
  Flickan svarade djärvt:
  - Jag tog fem från sex meter, och fick en. Och en multiplicerade med tio och fick tio dagar!
  Bollen skrattade och sa:
  - Här är det den moderna generationen - de kan inte koppla två ord! Mer exakt, lägg till tre siffror!
  Flickan fnyste föraktfullt och gnisslade:
  - Trassel du är en kille även där,
  Kan förstöra...
  Men det här är verkligen nonsens -
  När allt kommer omkring kan du inte koppla två ord!
  Cheburashka svarade glatt:
  - Larven behöver fyra och en halv dag för att komma till toppen av pelaren!
  Bollen kvittrade:
  - Du gissade rätt. Och här är en annan gåta.
  Flickan fnissade.
  - Det är verkligen en häxkula av gåtor!
  Bollen gnisslade:
  Vad gjorde elefanten när Napoleon kom!?
  Flickan fnissade och sa:
  - Det kan finnas många alternativ. Han stod till exempel på sidlinjen för att de inte skulle genomborra honom med bajonetter!
  Bollen skrattade mjukt och sjöng:
  Vi ser alla på Napoleons
  Det finns miljontals vanliga människor!
  Cheburashka svarade med en oskyldig blick:
  - Elefant tuggade gräs!
  Bollen blev förvånad:
  - Var fick du det ifrån?
  Cheburashka förklarade resolut:
  - För att du sa: vad gjorde elefanten när han kom till fältet!
  Den gyllene bollen förklarade nyckfullt:
  -Jag förstår... Du kan alla barns gåtor!
  Cheburashka nickade.
  - Jag är en barntecknad film!
  Flickan svarade argt:
  Låt oss skratta och vara vänner!
  Under tiden var tankarna, ledda av Murzilka och Gena, redan i brand, efter att ha fått träffar. Och detonerade stridssatsen...
  Den gyllene bollen noterade:
  - Ja, vad är intressant? De förstör bara varandra!
  Gena och Murzilka vrålade:
  - Tankar till frukost, tankar till lunch,
  Tankar till middag, det är hela hemligheten!
  Och båda djuren klickade med tänderna. De är underbara tecknade serier med humor.
  Cheburashka förklarade kvickt:
  - Krig är livets skola, som är bättre att hoppa över!
  Flickan fnissade och svarade:
  - Jag gillar verkligen att spela på ett militärt tema!
  Crocodile Gena och Murzilka återvände till strategin igen. Nu pågick kriget på ett stabilt sätt. Det vill säga i dynamisk jämvikt.
  Bara flickor från infanteriet springer, flimrande med kala, runda, rosa klackar.
  Och skönhetskrockar, inklusive bajonettslag. Och de sticker varandra.
  Och magarna på tjejerna slits isär.
  Det är inte så mycket spännande som äckligt...
  Flickan, som blottade sina tänder, som började gnistra som diamanter, kvittrade högt:
  - Jag vill vara den starkaste i universum, så att jag kan slå dig i ansiktet med en stark poker!
  Cheburashka fnissade och noterade:
  - Det är till och med lite roligt!
  Flickan sa aggressivt:
  - Du är rolig
  Och jag skäms...
  Du är skit
  Och jag såg det!
  Crocodile Gena anmärkte:
  - Och sylt annorlunda händer. Här från en specifikt blåser taket!
  Cheburashka gnisslade:
  - Riv taket av gångjärnen!
  Under tiden började även större stridsvagnar gå in i striden. De byggdes långsammare och kostar mer, men de är enorma och du kan inte bara ta dem. Och de kryper som stenar.
  Bollen sjöng:
  - Spräng slottet med ladan,
  Låt oss döda med ett slag!
  Förflyttningen av landslagskepp ser skrämmande ut. Men naturligtvis möts de av samma kraftfulla landslagskepp. Och det sker ett slagutbyte och en hjärnskakning av rustningar.
  Cheburashka sjöng:
  - En enorm brokig tavla,
  Hennes motorer surrar...
  Arméer rör sig levande
  Både stridsvagnar och slagskepp!
  Arméerna från alla fem imperier drabbar åter samman och producerar ömsesidig och total förstörelse.
  Murzilka sjöng även med entusiasm, viftade med sina gula, lurviga tassar:
  Ovanför den olyckliga planeten hängde,
  Onda monster sjuder mörker...
  Ockupanten har sin hatade yxa -
  Vässa och hugga av ditt huvud!
  Huligantjejen tog upp med raseri:
  - Han är en man, inte en bricka,
  Och inte för alltid gå under oket ...
  Förvandla onda fiender till eldsvånare,
  Bli den nya härskaren över världarna!
  Kraftfull tankstång. Lättare och pigga bilar rusar mellan dem. Och tjejerna på motorcyklar rusar. Och krigarna trycker sina bara, runda klackar på pedalerna. Här är en kämpande flock tjejer, låt oss säga. Och tjejerna kan helt enkelt inte räknas. Fler och fler fabriker byggs. Och så många kraftfulla maskiner smyger sig in. Och nu kan du se hur många plan som flyger och snurrar som en topp.
  Och jetbombplan flyger i himlen. De vill slå och deras attityd är definitivt aggressiv. Och lusten att besegra fienderna är verkligen stor.
  De kvinnliga piloterna är förstås i bikini och blåser kyssar till varandra.
  De återges på datorer, men fortfarande bra. Och väldigt vacker.
  De trycker på pedalerna med bara mejslade ben. Och glöm inte att sjunga:
  - Rusar till himlen, rusar till himlen,
  Jag är en tjej, du vet hetaera!
  Det är kvinnor som överhuvudtaget kan sägas - super. Och många flygplan kraschar i himlen.
  Två tjejer slåss sinsemellan: Albina och Alvina. De är båda blonda tjejer. Och de är, låt oss säga, vackra och samtidigt lätta.
  Albina tog den och vrålade:
  - För kommunismen i det nya århundradet!
  Alvina bekräftade kraftfullt:
  - Och i det nya och i framtiden!
  Flickorna började skicka strömmar av luftgranater mot varandra. Och de regnade ärtor av förstörelse över varandra.
  Och så tog de tjejerna och sköt raketer mot varandra. De, som lämnade syrenplymer bakom sig, kolliderade plötsligt. Mer exakt, inte plötsligt, utan helt naturligt. Och så tog det och mullrade.
  Som en supernova flammade stjärnorna upp och flammade med alla regnbågens färger.
  Så här roligt ser det ut.
  Och nu kan Cheburashka uttrycka en djärv tanke:
  - Det är så omänskligt! Levande människor dör!
  Krokodilen Gena tog och sjöng:
  - Agleten håller på att blekna från ett fridfullt liv,
  I sysslolöshet bleknade också färgen på banderollerna....
  Flickan lyfte entusiastiskt upp och slog sina små, barnsliga, bara fötter:
  -Och den som pratar om humanism,
  Spion, spion, spion!
  Glomerulus stödde denna passage:
  När skal sprängs dag och natt
  Skynda dig i leden och beställningarna!
  Och alla fem vrålade i kör, hoppade upp och ryste:
  Låt det ryta ursinnigt över världen,
  Krig, krig, krig, krig!
  Här gick tunga eldkastarstridsvagnar i strid. De skickar ut enorma, dödliga kraftstrålar av lågor. Och elden stiger hundratals meter i virtuella rymden, hotar tungor, slickar himlen.
  Murzilka bygger återigen nya fabriker med flygvapen och raketer och reproducerar stridsvagnar. Och ökar allt i kolossal fart.
  Nu finns det mycket gruvor och gruvor. De fördjupades och många arbetare drevs ut. Så utvinningen av resurser har ökat i enorma mängder.
  Så produktionen av vapen tänker inte ens på att sluta. Tvärtom, det blir högre och högre.
  Murzilka märkte att tjejerna inte tröttnade. Det här är såklart extremt coolt. Och deras bara, solbrända ben blinkar förbi utan att stanna.
  Och inte den minsta trötthet känns i de muskulösa, präglade, flicklika kropparna.
  Flickor förvånar med sin flit. Speciellt på fälten där de myser. Och i spelet gör du en löprunda - den eviga vegetativa perioden. Och det är allt - det har blivit brantare och åkrarna utan avbrott ger kolossala skördar.
  Men när du är på dina stridsvagnar, kastar fienden sina stridsvagnar. Flygplan flyger med andra plan. Och mot missiler dyker missilförsvar upp. Och sedan är det ett oändligt lopp. Och nu rusar racerbilar in i striden. Och accelerera till höga hastigheter. Och med hjälp av sprängämnen ramlar de fram positioner utan onödigt krångel. Och de bygger redan murar och torn. Haubitsar av kolossala dimensioner och kaliber sätts upp. De installerar också luftvärnskanoner, vilket för dem närmare och närmare frontlinjen.
  Cheburashka rörde sina öron och kvittrade:
  - Vårt tecknade imperium är det starkaste i universum!
  Huligantjejen invände:
  - Inte! Det här är mitt imperium, det starkaste och inte bara i universum och megauniversum!
  Krokodilen Gena fnyste föraktfullt:
  - Du överdriver alltid!
  Den gyllene bollen här med ett gnisslande bjöd på:
  - Vi kanske kan gå trivialt in i atomåldern?
  Krokodilen Gena skakade på huvudet.
  - Jag tål inte kärnvapen!
  Murzilka höll med om detta:
  - Atombomben är barbarisk!
  Huligantjejen stampade återigen med sin bara, barnsliga fot och sjöng:
  Hör åskan rullar
  Det här är inte ett åskväder, inte en orkan -
  Den omfamnas av en atomisk virvelvind ...
  Havet stönar, havet stönar!
  Det stönar, det stönar
  Stilla havet!
  Cheburashka invände nyckfullt:
  - Varför är det tyst? Kanske tvärtom våldsamt?
  Murzilka blottade sitt ansikte och sjöng:
  Levererade inte på ledaren
  Att slå utan dårar ...
  Det finns få verkliga våldsamma -
  Så det finns inga ledare!
  Huligantjejen stämplade sin bara, mejslade fot och skrek:
  - Jag är den mest våldsamma i världen,
  Fiender blötlägger allt i toaletten ...
  Jag tror inte gener i tårar,
  Och jag ska slå dig i hjärnan med en krokodil!
  Krokodil Gena vrålade:
  - Vad är du, bollarna för videorna du tittade förbi!
  Flickan gnisslade aggressivt:
  - Inte du, först, men du. Och för det andra måste du böja dig för damen!
  Murzilka nickade.
  - Folk har en evig barndom i huvudet! Så starta inte Gene!
  Cheburashka anmärkte med ett skratt och sjöng:
  - Och varför, varför, varför var krokodilen grön?
  Och för, för, för att han var kär i livet!
  Under tiden började fronten mot guldbollen sjunka. Det ser ut som att trycket blir starkare. Och plus Murzilka och flickan började agera synkat. Och mycket aggressivt tryckande åt ett håll.
  Och sedan gick stridsvagnarna i ett lag.
  Bollen skrek:
  - Detta är orättvist! Var och en för sig själv!
  Flickan höll med om detta.
  - Var och en för sig själv!
  Och så stack hon ut tungan. Hon blinkade med sina safirögon.
  Murzilka sjöng som svar:
  - Den som är en man som krigare är född,
  Det har varit så här sedan Adam och Evas dagar...
  När det finns en miljon problem utan ett konto,
  Jag kommer att lösa akuta problem med svärdet!
  Crocodile Gena noterade:
  - Det här spelet är tråkigt. Kanske prova en historisk strategi? Låt till exempel var och en etablera sin egen stat. Till exempel antikens Rom mot Alexander den stores imperium?
  Flickan sjöng som svar:
  Monomakh tog av sig kepsen,
  kliade sig på toppen av huvudet...
  Elektrisk laddning,
  Trycker in i en kanon!
  Murzilka bekräftade:
  - Det här är verkligen toppklass. Det är när stridsvagnar istället för elefanter går till attack i Julius Caesars armé! Ännu bättre, till och med landslagskepp!
  Krokodilen Gena suckade... Han var redan uttråkad av spelet där den ömsesidiga utrotningen av krafter sker trivialt. Och många soldater dör. Och kontot för de förstörda enheterna går i miljoner. Det är dags att ryta som en varg.
  Och den gröna alligatorn sjöng:
  Att slåss mot fienden är en dålig sak
  Ingen i världen kan förstå...
  Vilken stor smärta det här är...
  Ah, ofattbart stor plåga,
  Otroligt stort mjöl...
  Utrota enheter oändligt!
  Mobbingtjejen höll med:
  - För att göra det intressant är det nödvändigt att bryta den dynamiska balansen. Till exempel fungerar inte termodynamikens så kallade andra lag i universums skala. Ja, och vetenskapen har lärt sig att kringgå det!
  Under tiden dök det upp nya stridsvagnar, med större pansarbackar och lägre silhuetter.
  De närmade sig som en lavin från ett vulkanutbrott. Och allt bokstavligen mullrade.
  Och nya, dödliga skal flög ut.
  Crocodile Gena anmärkte:
  - Alla nya tankar, och fulla av problem!
  Flickan sjöng med förtjusning:
  - Även om vi inte löser alla våra problem,
  Kan inte lösa alla problem...
  Men alla kommer att bli gladare
  Alla kommer att ha roligare!
  Murzilka stämplade sin gula tass och skrek:
  - Om det inte fanns någon vinter,
  I städer och byar...
  Vi visste aldrig
  Dessa glada dagar!
  Flickan sjöng i trots av detta:
  Jag vill att sommaren aldrig ska ta slut
  För att den ska följa mig
  I mitt flickspår
  Det är inte för sent att älska
  Fantastiska stjärnor,
  gav ljus!
  Murzilka föreslog:
  - Vi kanske slår på vintern. Och låt det snöa i spelet!
  Flickan svarade:
  "Då upphör livsmedelsproduktionen direkt. Och du måste köpa den. Kanske kan du hitta på något mer originellt?
  Cheburashka föreslog:
  - Ska vi spela kort?
  Huligantjejen fnyste föraktfullt:
  - Det är primitivt! Låt oss spela bättre...
  Krokodilen Gena nickade.
  - Spela schack! Jag gillar verkligen att spela schack!
  Cheburashka fnissade:
  - Speciellt med dig själv!
  Gene svarade:
  - Jag lekte med pionjärerna i skolan! Spelade Cheburashka schack med pionjärerna?
  Serien med stora öron sa:
  - Ja, jag spelade ... Domino!
  Flickan blottade tänderna och kvittrade:
  Vi spelade domino
  Det blev som en film!
  Och det blev en paus igen. Fem gick med i spelet. Det har redan gjorts försök att taktiskt bestämma krigets gång. Men stridsvagnar, infanteri och flyg konvergerade och fastnade i ömsesidig förintelse. Och förlusterna var mycket betydande. Och regementen och avdelningar gick under, och nya skapades i deras ställe.
  Trupper klättrar och klättrar. Och infanteriet kommer att kisa som ett rakblad. Som såg dödlig ut. Men som i detta låtsas. Och det tog ut honom.
  Trots det blev fronten mer och mer slingrande. Förlusterna här är riktigt stora, men återvinningsbara.
  Flickan talade igen.
  Jag har en stor åsikt
  Vi ska ha en utrotning!
  Och flickan tog den och blåste ut sina kinder och visslade... Bara en liten näktergalrånare.
  Crocodile Gena noterade:
  - Det ser väldigt roligt ut!
  Flickan svarade:
  - Inte! Inte alls roligt!
  Murzilka påminde:
  - Det här är ett spel med symmetriska möjligheter. Till exempel finns det asymmetriska spel. Till exempel Japans krig mot USA. Här är sanningen ett en-mot-en-format. Men du kan välja olika länder och allt blir väldigt asymmetriskt.
  Flickan sjöng entusiastiskt:
  - Amerika, Amerika, Amerika,
  Det finns många skogar, åkrar och floder i den ...
  Amerika, Amerika, Amerika
  Var andas en man så fritt!
  Murzilka höll med om detta:
  - Amerika har gjort mycket för vetenskapliga och tekniska framsteg. Dessutom var amerikanerna väldigt förtjusta i att störta tyranner!
  Cheburashka fnissade och anmärkte:
  - Det beror på hur andra tyranner ... Däremot, ja, de hade en sådan idé - att föra demokrati och frihet till världen. Men sann frihet är endast möjlig när det finns en kung i huvudet!
  Flickan höll med om detta.
  - Om du vill övervinna enväldet - ha en kung i huvudet!
  Murzilka sa med ett leende:
  - Endast kungen i huvudet kommer att ge frihet från autokratisk despotism!
  Krokodilen Gena noterade och blottade sina vassa och långa tänder:
  - Med en kung i huvudet kan du inte alltid ta på dig en krona, men du kommer absolut inte att sakna ditt huvud!
  Cheburashka tillade kvickt:
  - Den grymmaste despoten är ett huvud där det inte finns någon kung!
  Den gyllene bollen höll med:
  - Det är svårt att mata en kung på tronen, men utan en kung i huvudet kommer du definitivt att svälla av hunger!
  Flickan sa också mycket kvickt:
  - Ibland är sinnet en kammare, men det finns fortfarande ingen kung i huvudet!
  Murzilka höll med om detta:
  - Finns det ingen kung i huvudet, så hjälper inte ens kunskapens parlament!
  Crocodile Gena la kvickt till:
  - Den listigaste riksdagsmannen kommer inte att cirkla runt fingret, den som har kungen i huvudet och håller tankarna i näven!
  Cheburashka sa logiskt:
  - Den som väljer en varg till tronen i palatset kommer att få ett hundliv i en kennel!
  Den gyllene bollen nickade.
  - Släpp en gris till makten, du kommer att yla av förargelse som en varg!
  Flickan sa med ett leende:
  - När en politiker är ett svin får väljaren inte feta bitar!
  Murzilka sa också med ett leende:
  - Om härskaren är en gris så blir inte folket feta!
  Crocodile Gena höll med:
  - Beter sig som en gris, politiker river ut fettbitar för sig själva!
  Cheburashka sa:
  - Även om politik är en smutsig affär så är det inte nödvändigt att vara ett svin i det!
  Den gyllene bollen höll med:
  - Beter sig som ett svin, politiker kommer ut för feta!
  Flickan höll snabbt med om detta:
  - Politikern är en hätsk varg för att han beter sig som en gris!
  Murzilka anmärkte kvickt:
  - Vill bli ett lejon slingrar sig politikern på en rävsvans, och sätter en gris med en schakals elakhet!
  Crocodile Gena höll med:
  - Schakalen försöker rycka feta bitar med hjälp av svinmetoder!
  Cheburashka bekräftade lätt:
  - En politiker som pratar mycket om brödraskap - anser väljarna vara kaninbröder!
  Den gyllene bollen höll med om detta:
  - I politiken finns det bara en släkt: styrande rävsystrar och väljare-bröder-kaniner!
  Flickan gick med på det och stampade med bara foten:
  - En politiker är en räv, som till skillnad från en smickrande best smyger sig fram på väljarkaninerna och skapar så mycket oväsen som möjligt!
  Murzilka anmärkte kvickt:
  - Politikern är också ett rovdjur, men han hittar sitt offer för väljaren, försöker bli så märkbar som möjligt!
  Crocodile Gena bekräftade:
  - Odjuret smyger sig fram till sitt offer gripande tyst med klorna, politikern, gör väsen, fångar bytet med lång tunga!
  . KAPITEL 6
  Cheburashka skrattade och anmärkte:
  - Den här strategin är ganska dum och hackad. Låt oss lägga till något mer intressant och coolt!
  Flickan sträckte ut tungan och sa:
  Låt oss starta ett krig mellan cigaretter och alkohol!
  Murzilka nickade instämmande:
  - Det här ska bli riktigt häftigt!
  Guldbollen twittrade:
  - Cigaretter är gift
  Det är sant vad folk säger!
  Murzilka höll med om detta och tillade:
  Det finns inget värre än nikotin
  Ett paket cigaretter i ugnen!
  Crocodile Gena noterade logiskt:
  - Men det kommer i alla fall inte att skada oss att ha en bra fight och spela!
  Flickan stampade sin lilla, bara fot. Och allt har förändrats.
  Nu dök fem förpackningar Belomor upp på ena sidan och fem flaskor Stolichnaya-vodka på den andra. Och låt dem börja jobba.
  Hon är ett lag på en planet - den andra på en annan.
  Och så började bygget.
  Vodka började bygga en vodkafabrik och cigaretter en tobaksfabrik.
  Och spelet gick och gick.
  Flickan svarade med ett skratt när hon såg en sådan byggarbetsplats:
  - Det här är såklart den högsta klassen i världen!
  Krokodilen Gena muttrade som svar och knäppte med sin gröna svans:
  - Rysk vodka vad har du gjort ...
  Murzilka klappade med sina gula tassar och tog upp:
  - Rysk vodka, du förstörde mig!
  Cheburashka tillade och hans stora öron snurrade som propellerblad:
  - Rysk vodka, om det bara gick med sill!
  Den gyllene bollen hoppade upp och lade till:
  - Bra för skojs skull -
  Det är svårt att baksmälla!
  Detta är verkligen mer än ett roligt lag visade sig.
  Och nu har fabriker för tillverkning av alkohol och cigaretter byggts. Och nya flaskor och förpackningar kommer ut.
  Och de bygger i sin tur nya fabriker. Det finns också nya typer av alkohol: "Vete", "Tre hjältar", "Anisovaya", "Zubrovka". Flaskrasen alltså.
  Och samtidigt växer typerna av tobaksvaror. Java, Cosmos, Marlboro och andra dök upp. Dessa monster kryper ut ur spelet.
  Cheburashka noterade:
  - Vilken styggelse dessa cigaretter!
  Murzilka noterade logiskt:
  - Och alkohol är inte bättre!
  Fabriker för tillverkning av denna styggelse byggs snabbt. Men också cigaretter med flaskor, gräva gruvor, och återskapa den senaste tekniken med enorm, slående kraft. Här görs i synnerhet detta.
  Samtidigt började en speciell sorts cigarrer och ölsorter dyka upp, med konjak.
  Klättrade cigaretter för alkohol.
  Flickan visslade, och nu rusade rymdskepp upp i himlen, som dök upp i hypernätmatrisen genom magi.
  Och här i rymdens vakuum, det nyaste formidabla vapnet. Rymdskepp själva växer som svampar efter regnet.
  En storslagen, fantastisk kamp pågår. Och fartygen drar upp. Vissa är enorma som asteroider - stora slagskepp, andra är mindre, men också översållade med pistolpipor.
  Krokodil Gena vrålade:
  - Åh pojkar, ja vi är anfallare,
  Och när det fanns maskingevär!
  Den gyllene bollen tjöt:
  - Ombord!
  Därför är flockar av små flygplan med en pilot de första att sväva in i stridens dis. Och de skyndar sig att träffa varandra. Paket med Camel-cigaretter är de mest elitkämpar, och de motarbetas av flaskor med Napoleon-konjak. De har några roliga etiketter på dem.
  Murzilka skrek:
  - Vi tittar på Napoleonerna,
  Miljontals skulder!
  Vilket är generellt bra och extremt coolt, eller kanske bara hyper. Och nu skjuter laser- och hyperplasmatiska kanoner - fighters liknar stingrockor, eller djuphavsfiskar med vingar. Strålarna sprids och faller in i snabbt rörliga bilar.
  Den gyllene bollen skrek:
  - Bilar, bilar, bilar,
  Du vet att det absolut inte finns någon anledning att döda!
  De första krossade flaskorna och tända cigaretter i ett fyrverkeri av mångfärgade skurar. Som pyroteknik ägnar tonåringar sig åt att strimla allt med blotters.
  Utåt liknar den en kollision av två havsvågor. De överlappar varandra. Flera fighters ramlar till och med varandra. Explosioner följer... En flaska stark jamaicansk rom splittras i bitar och flammar.
  Flickan kastade upp händerna och kvittrade:
  - Jamaica, Jamaica, jag är en mäktig know-it-all!
  Crocodile Gena invände:
  - Det är omöjligt att veta allt!
  Och tillsammans med den exploderade flaskan Stolichnaya-vodka, och låt oss förstöra de omgivande skeppen som om de vore förtrollade fragment.
  Prinsessflickan tittade på detta och gav kommandon och skrek:
  - Vi släpper fotoner åt dig!
  Murzilka skrattade och svarade:
  - Detta är bara början!
  Fighters kolliderade, försökte ta sig in i varandras svans, snurrade som i en bubbelpool. Spritflaskor sprack och cigarettpaket brann.
  Det verkade som att skadliga och farliga produkter, särskilt för barn, förstörs av snälla, kosmiska änglars kraft.
  Och fler och fler nya krafter gick in i striden. Här gick kraftfullare tvåsitsiga och tresitsiga bilar i aktion. De hade också en strömlinjeformad form och var genomskinliga. Även om vissa lyste med regnbågens alla färger, eller målade i khaki.
  Crocodile Gena grumlade:
  - Khaki boll,
  Det blir kräftor till frukost!
  Cigaretter fumlade med tassarna på joysticks, flaskor klingade och rörde även vid deras lemmar. Även om tjejerna såklart hade sett mycket vackrare ut. Det hela såg väldigt blodigt och tufft ut.
  Fighting Murzilka, rusade också in i striden på en ensits fighter. Hans fordon har sex laserkanoner och är dödligt. Men du kan inte lätt bryta igenom pannan - det semi-spatiala fältet vibrerar.
  Murzilka i sin tecknade kropp är mycket fingerfärdig och ligger före ett paket cigaretter som reaktion. Djuret, som redan på Chrusjtjovs tid blev en superstjärna, som om en snurra kretsar runt sin glastransparenta bil. Här är en mordisk vändning, och fienden bokstavligen flammade till, som om den stänktes med bensin.
  Även cigaretter kan faktiskt skrika av smärta. Och vad förgiftar människor, så låt dem förgifta dem.
  Lågorna var en blandning av blått och grönt, som om de ignorerade vakuumet.
  Murzilka sjöng:
  Vi är inte rädda för krig
  Jag är en ängel, inte Satan!
  Flickan är också i strid. Hon valde starfighters med två pulskanoner som avfyrade gravitationsstrålar. En flicka i en tunika, som en slav i antikens Grekland, som täcker kroppen på ett terminatorbarn.
  Och detta gör den muskulösa och aggressiva tjejen ännu mer skrämmande och lekfull. Hennes bara fingrar, med glänsande naglar , trycker mycket skickligt på knapparna.
  Den unge krigaren skriker:
  - Jag är en riddare av Rom på vildarnas knän,
  Jag ska sopa bort fäderneslandets fiender från jordens yta!
  Och nu delas fighterpaketet "Belomor" i två lika delar.
  Och hur det flammar som om det sköljs av bensin.
  Den unge krigaren hade en association med hjärtat.
  Prinsessflickan sjöng:
  - Mitt stackars hjärta är redo-
  Explodera i bröstet som ett skal ...
  För en älskad med ett vänligt ord,
  För en strålande, glittrande look!
  Murzilka sa med ett leende:
  - Du är över tvåhundra år gammal, och du är fortfarande ett barn!
  Flickan nickade och sa:
  - Barndomen tar slut, någon gång,
  Ungdom kommer att vara för alltid!
  Cheburashka, slår ner en annan flaska som sprack, som om en val släppte en eldig fontän och gnisslade:
  - Vet att killarna inte växer upp,
  Låt åren inte ta slut!
  Även små båtar började gå med i striden. De var också formade som havsdjur - delfiner eller hajar. Och kraftigt besatt med vapen.
  Golden Globe är förstås också i strid. Bara den här gången valde han rollen som befälhavare för en missiljagare. Vilket seriöst val.
  Jagaren liknar en barracudahaj med femtio vapen av olika kaliber, och några av piporna har en väldigt exotisk form.
  Guldbollen sjunger:
  - Utrymmesvidder -
  Döden täckt...
  Mörk grävmyr -
  Sug girigt!
  Flickprinsessan, som energiskt slog ner en annan fiendebil, splittrade den med en impuls, utfärdade:
  - Verkligen ära
  Kan inte hittas på himlen...
  Hjärtat längtar efter hämnd
  Vill rädda världen!
  Å andra sidan slåss Cheburashka ... Han kastar ut alla möjliga piruetter på en fighter, och han bärs genom vakuumet som en fjäder.
  Här är ett tecknat djur med en naken, rund häl tryckt på en rosa knapp och gnisslat:
  - Befälhavarens order under kriget ...
  Murzilka lade energiskt till:
  - När bitar av plasma flyger!
  Cheburashka skrek:
  - Fylld av kärlek och ett jättepris!
  Yellow Animal lade till:
  - Heligt för stjärnsoldater!
  Krokodilen Gena, som hetsade upp en annan koloss, hans nålimpuls genomborrade den här gången båtens svans och fick den att brinna. Hur de sprang, krockade och exploderade flaskor med alkohol. Speciellt när de som var större med konjak och Havannarom revs sönder.
  Underhållande ryckte mänskliga tassar och ben alkoholhaltiga drycker.
  Den unga sinnesgröna krigaren och krokodilen, som blev världsberömd, sjöng:
  Som brukade vara människa
  Den svängen till noll!
  Prinsessflickan tryckte sin rosa, bara häl på avtryckaren och gnisslade:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Låt oss spränga alkohol!
  En annan tjej från det parallella nätverket gick också med i kampen. Men redan som befälhavare för den första missilkryssaren som kom ut ur hangarerna. Flickan är till det yttre blygsam, men hon har ett eget sinne.
  Hon kurrade:
  - Fyllekamp, fylleslagsmål,
  Den som inte dricker är en hjälte!
  Och det har varit en hård dag för flaskor med sprit. Och det här är en bildlig stryk. Kryssarens mäktiga kanon slog till. Och en eldig pulsar med hyperflamepumpning utbröt från ventilen. Han bar kolossal kraftförstörelse. Som en komet som lämnar efter sig ett tåg av bruden. Och svepte som ett mardrömslikt hej.
  En tjej från ett parallelllag vid namn Stella sjöng och imiterade de andra:
  Allt kommer att bli bra här i världen
  Glad på planeten som barn!
  Kryssaren är ungefär som en späckhuggare. Seriös stridsenhet. Och cigarettpaket hyllar den stridbara och aggressiva Stella . Och flickan, som svar, som en blixt från hennes ögon. Utåt ser allt komiskt ut, som i en paroditecknad serie för vuxna.
  Prinsessflickan gnisslade:
  - Vårt lag är det starkaste,
  En cigarett är maktlös i strid!
  Men här är kryssarens källare. De är byggda långsammare, men de har tvåhundra vapen var och termoquarkmissiler . Och naturligtvis är detta ett allvarligt argument.
  Prinsessflickan kvittrade:
  - I val vinner de med siffror, och jag slår med skicklighet!
  Och en krigare och samtidigt en rackare med högt blod, ger kommandon. Ja, det har skett haverier. Som skärmytslingar med en hel armé av trasiga robotar. Men som man säger: vänligheten segrar i världen.
  Prinsessflickan sa med ett skratt:
  - Min pojke med en cigarett,
  Du har inget val...
  Nu är du en kollektivgårdsoxe,
  Plöj in röken på Hitler!
  Den skadade befälhavaren för de cybernetiska styggelserna reparerades, och armén av maskiner återvände till en adekvat uppfattning av verkligheten.
  Samtidigt, naturligtvis, fräscha upp minnet av robotikens tre lagar, som dikteras av filantropin.
  Murzilka vrålade:
  - Robotar, robotar, robotar,
  Våra tecknade serier är anledningen...
  Segrar kommer att vinnas
  Vi är alltid män!
  Och nu är det ett virtuellt krig. Och varje cigarettpaket med ben är både en stridsenhet och samtidigt en personlighet.
  Prinsessflickan sjöng:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  Att ta en foton ur omloppsbana...
  Låt oss slå sönder slagskeppen -
  Fiender kommer alla att bli slagna!
  Flaskor, exploderande, brinner mycket starkt. Lågan är orange eller blå. De är fulla av alkohol. Även de som borde innehålla öl visade sig vara ganska hög i graden. Detta, naturligtvis, för tecknade serier, är också väldigt intressant och roligt.
  Stella tryckte på knappen med sin bara fot. En mördare flög ut i form av en hyperplasmisk blot som ger ifrån sig en rik uppsättning pulsarer. Och båten kollapsade. Här i strid och rymdfregatter. De är ganska bekväma och smidiga fordon, måttligt bepansrade, tungt beväpnade och kraftfulla.
  Flickan noterade med spänning och blinkade:
  Vår styrka är stor
  Från en titannäve!
  Bältdjur går i strid. Till och med större än kryssare har de extremt kraftfulla vapen. Och de avfyrar också raketer som rusar mot fienden med superluminal hastighet.
  Murzilka, som såg hur svansarna förblir i vakuumet, noterade:
  - Ett mycket anständigt krig!
  En anledning att vinna!
  Och den tecknade filmen som älskades av halva världens barn (och inte bara barn!) kände hur en gravitationsvåg gick från den exploderade raketen, och den unge krigaren skakades av sina tankar.
  Han flög uppför åsen ... Förnimmelserna är väldigt skarpa, även i magen kittlade det.
  Och sedan en kraftig nedgång.
  Murzilka väste av raseri, varvid irritation:
  - På rymdskepp rusar vi längs vågorna,
  Kvarkar skummar i etervirvlar...
  Vad kommer jag att förmedla till min planet -
  Barn av kvasaren , underbar värld!
  Prinsessflickan, som också skakades med stor kraft, blottade sina tänder och anmärkte:
  - Är det en tsunami?
  Fighting Murzilka, jämnade fightern, sjöng:
  - Direkt med bara händer -
  Jag tog itu med tsunamin!
  Stella tryckte på spaken med sina bara tår, sprängde hyperplasma med flytningar och tillade:
  - Och vilken nionde våg som helst,
  Det här är som Claude Vandamme!
  Slagskepp är formidabla vapen med kraftfulla försvar och är de långsammaste att bygga.
  Och naturligtvis kostar de mer.
  Men samtidigt är de de mest effektiva och fruktansvärda genombrottsverktygen. Utåt ser de ut som valar och bär tusentals vapen.
  Stella rörde sig från en parallell ström genom en flyktkapsel, fladdrande som en flöte under en storm, in i det första skeppet av en sådan kolossal klass.
  Murzilka, där poeten bodde och hade en utmärkt utsikt från en fighter, tack vare de många volymetriska skärmarna, sjöng:
  - En enorm brokig tavla,
  Hennes motorer surrar...
  Arméer rör sig levande
  Både stridsvagnar och slagskepp!
  Prinsessflickan gnisslade, träffade ett annat mål med ett välriktat skott och fick cigarettpaket att ryka:
  - Tankar säger du!
  Toon- och seriefiguren, som skickligt rörde sig bort från den tunga pulsaren som avfyrades från kryssningspistolen, bekräftade:
  - Ja, och tankar också!
  Och han tillade, återigen vridande trippelfattekniken:
  - Tanken har också en själ!
  Prinsesstjejen nickade.
  - Ja, här har några flaskor redan börjat bekännas av stridssprängare. Detta måste sägas väldigt praktiskt!
  Och flickan kastade sin bil till höger. Blixtrade saftig, trefärgad blixt. Och detta är ett mycket allvarligt destruktivt ämne.
  Eller kanske krigsorganet?
  Stella, som har blivit större och mognare, redan från slagskeppet, trycker de bara, graciösa fingrarna på sina fantastiskt vackra och graciösa ben på joystick-knapparna. Den hyperplasmatiska bläckfisken bröt ut i en kaskad av vulkanutbrott i en dödlig kolonn.
  Det är när den infernaliska hyperplasman , otrolig i styrka, flyger, uppvärmd till kvintiljoner grader, då är det redan skrämmande för djävlarna.
  Den stridbara och oemotståndliga Stella kvittrade och såg hur den genomborrade kryssaren med förpackningar dyra och inte särskilt cigaretter knakade.
  Här är det allmänna paketet av "Camel", hur han bränns av den hyperplasmatiska superelden och börjar tortera.
  Och det rycker i benen, en så vild, frenesi röst han har.
  Ja, det här är inget bad för dig.
  Med en extraordinär unik och nedslående kraft noterade terminatortjejen:
  - Det finns kvinnor i våra byar,
  Att de kör ett plan på skämt...
  Och det finns en mycket klok åsikt,
  Vilken cool kvinna kommer att slå!
  Den gröna, och samtidigt fanged Crocodile Gena, anmärkte ganska logiskt och blottade sina huggtänder:
  - En kvinna är inte ett svagare kön, utan ett vackert sådant!
  Och samtidigt farligt!
  Och han gav order om att utveckla närliggande planeter och bygga nya fabriker för slavflaskor. De säger inte bara att bli full, utan också att arbeta. Ja, det här är en strategi och en kolossal, makalös kamp.
  Prinsessflickan, efter att ha kört ner en annan bil, sjöng patos:
  - Vi föddes för att förverkliga en saga,
  Och alla fäderneslandets fiender - stoft!
  Och hon tillade, blottade tänderna och drack:
  Och stålkrigaren är inte rädd för döden,
  Dödens hyperplasm kommer inte att ta oss
  Med framstegens fiende kommer att kämpa modigt,
  Och lastar av den mest kraftfulla strålpistolen!
  Och nu blossar cigaretterna upp igen som brasor, och brinner som julljus.
  Stella morrade i ett flin och slog ner ett rymdskepp med flaskor och fick dem att konkret gå sönder;
  Jag fattar, jag fattar, jag fattar
  Coolare i världen tecknade vänner!
  Krokodilen Gena vrålade medan han utförde svepet:
  - Vi ska förstöra fienderna!
  Låt oss dela upp det i kvarkar och fotoner!
  Den gyllene glomerulus visade sig igen och utförde återigen en dubbelpipmanöver på fightern och gnisslade:
  - Den högsta formen av seger!
  Stella kvittrade och blottade sina tänder:
  - Nu är jag en Cheburashka,
  mig, varje blandare -
  På ett möte ger han genast en tass!
  Krokodil Gena väste:
  - Jag är världens bästa krokodil!
  Här brinner återigen slagskeppen i det gränslösa rymden. Och de slår och spränger flaskor å ena sidan och cigaretter å andra sidan. De kolliderar med höjder och reser sig som fontäner av gigantiska stjärnvalar.
  Prinsessflickan kvittrade och blottade tänderna som gnisslade som rakethuvuden:
  - Jag är den starkaste rymdkrigaren!
  Detta är en strid som kan sägas ha genererat en kolossal, kosmisk kraftvåg.
  Stella, med sina bara tår, nu ganska vuxen tjej, tryckte på joystick-knapparna. Och den hyperplasmiska bläckfisken flög ut ur flera stammar på en gång. Och den brinnande tornadon rusade. Och sedan träffar den slagskeppet tillsammans med flaskorna, och de spricker, spricker, förvandlas till stora fragment och spills ut längs korridorerna i en pöl som är kraftigt flammande, med en blå låga.
  En bränd Martini-flaska vrålar och ringer som en klocka, och en brinnande bäck kastas ut ur halsen som från en vulkan.
  Flaskan klirrar och går sönder.
  Prinsessflicka kurrar:
  - Ett, två, tre - överklocka processorn!
  Och blinkar med ögonen som blivit som smaragder. Och gnistra med strålande ljus.
  Flickan visade sin tunga, och hon hade en lång som en piska, och kvittrade:
  - Vid midnatt kommer räknestunden, och du har knappa löner!
  Och återigen skrattar skönheten.
  Krokodilen Gena, under tiden, kastade sin fighter åt sidan och spydde ut strömmar av hyperplasma. Och den gröna tecknade filmen, som agerade med all snabbhet, noterade:
  - Gen, Gen, Gen,
  Etapp efter etapp!
  Gen, Gen, Gen, Gen,
  Sprängande hyperplasma,
  Tuffa tassar!
  Cheburashka från kryssaren avfyrade en dödlig raket och sjöng:
  - Och med hyperplasm - vi blir vansinne!
  Stella noterade, blottade sina tänder och blinkade med ögonen gnistrande som safirer. Och nu brann cigarettpaket av hennes skott. De lyste upp och rök kom ut ur dem. Och allt bokstavligen sprakade.
  Stella kvittrade och ylade:
  - Låt oss röka en kamrat en i taget,
  Från en cigarett bara i en kista med en fot!
  Murzilka höll med om detta, dunkade med en baisseartad häl på pedalen och träffade fienderna på ett träffande sätt:
  - För kommunismen i hela universum!
  Den gyllene bollen hoppade upp. Han slog ner ett annat lag med cigarettpaket, fick dem att brinna och sa:
  - Det kommer att finnas paradis i universum, du är mer en fighter - kör på det!
  Cheburashka på sin båt började taxa tangentiellt och snett. Och hans rymdskepp gick i en spiral. Djurets öron var så stora och rörde.
  Cheburashka tog den och kvittrade:
  - Boxning killar - det här är boxning, en knytnäve med en batong i näsan!
  Och djuret av en okänd ras tog och vände aggressivt sitt rymdskepp. Och mördaren gjorde ett trick. Och så här kommer ett paket Camel att lysa upp, och hur det kommer att ta det och börja glöda.
  Murzilka tog den och sjöng:
  Kött i strid tynar av värmen,
  Och det är dags för oss alla att förstå länge ...
  Den som inte känner till tro i människors sinne -
  Fall under helvetets ok!
  Cheburashka tog den och hoppade på språngbrädan. Och låt oss rida som om det är vågor med tjurar på dem. Eller kanske bojar.
  Cheburashka twittrade:
  - Antoshka, Antoshka,
  Låt oss gräva potatis!
  Antoshka, Antoshka,
  Låt oss gräva potatis!
  Krokodil Gena satte eld på ett annat skepp med cigaretter. Så att slagskeppet brinner i rymden med en ljus låga. Och krokodilen vrålade:
  - Tili, tili, tili, trål , wali,
  Vi slår alla med hyperplasm,
  En kvarg från en laser dukade under!
  Murzilka stödde lusten att kissa på cigaretter med hjälp av en gnista:
  - Tili, tili, trål , wali,
  Med en hyperblaster planterad ...
  Slits till fotoner!
  Och alla tecknade serier sjöng unisont:
  -Hyperlaser lanserad,
  Alla slets i bitar!
  Och det såg väldigt roligt ut. Och det var så här de andra fartygen i rymdarmadan började brinna. Och det brann så, som om tusentals vulkaner bröt ut på en gång, och hela planeten brann dag och natt, såvida det inte finns en natt i den virtuella maskinen. Och konceptet med en planet är villkorat.
  Murzilka noterade, blottade sitt gula ansikte, och tog ner rymdskeppet med packar Belomor och Cosmos. De fattade eld, dessa är skadliga produkter från den virtuella maskinen .
  Och seriefiguren sjöng:
  - Cigaretten är ett helvetes monster,
  Underjorden är portarnas väktare ...
  Tobak slår oss i en flock,
  Den som röker ska dö!
  vild eld,
  Och gravtjutet
  Släng av cigarrernas bojor
  Och Herren är med dig!
  . KAPITEL 7
  Bygget fortsatte med måttlig entusiasm. Barnen jobbade trots att det redan snöade och det var frost. Oleg Rybachenko föredrog att arbeta hårt nästan naken, endast klädd i shorts. Och det var bekvämt för honom att hänga så med en naken överkropp.
  Samtidigt fortsatte pojken att komponera ...
  Men han var inte så bra på det. Tankarna är frustrerade. Men trumpeten ljuder igen, och nyheten att det osmanska riket beslutade sig för att attackera Ryssland.
  Turkarna har länge blivit hetsade av britterna och försett dem med vapen och råvaror och alla möjliga förnödenheter. Och nu kom kriget med ottomanerna.
  Oleg Rybachenko lämnade gärna byggarbetsplatsen och skyndade sig att springa, som vanligt barfota, i shorts med en naken, muskulös shorts. Terminatorpojken sprang och komponerade medan han gick;
  Matvey Abakan var fortfarande i en annan värld. Varför han knuffades hit och vilken sorts messias som skulle genomföras, var översten inte alltför intresserad. Det finns ett spännande äventyr, så var det. Även om karaktären har förändrats. Åh, och nu frågade mördaren sig själv:
  - Det är lättare att råka illa ut än att så hirs, det är lätt att så bra, men att så bra utan att hamna i trubbel, med en ovänlig inställning till sin egen rusticitet!
  Men den biträdande hövdingen frågade:
  "Är det inte för grymt att göra det här på grund av en kvinna?"
  Kungen av den lokala översvämningen svarade med en grov, halmliknande röst:
  - Det handlar inte om det kvinnliga, utan om iakttagandet av strikt disciplin. Ataman borde vara rädd. Dessutom ska jag testa de här tjejerna själv. De som fortfarande är hela kommer att kosta mycket mer. Speciellt den här ljushyade, de kommer att ge dig en förmögenhet för det.
  Här kände översten från stipendiaten en viss respekt för huvudbanditen. Han kommer att kunna hålla rånarna i sina händer.
  - Det stämmer, bra Kitsch. Även om den perfekt attraherar manetråttor , vet jag inte ens om jag ska sälja den eller inte.
  - På bekostnad av det senare är det väldigt intressant. Har lätta kvinnor en starkare gåva?
  - Väldigt troligt. Kom ihåg legenden om djävulens och nymfernas döttrar.
  - Ja, Satan är så vit att hans färg gör ont i ögonen. De säger att andar blir blinda av bländningen från deras horn.
  Ja, och han har många vackra döttrar. De säger att sex med dem botar sjukdomar.
  - Kanske! Vet: om du vill behaga Gud, reta inte Djävulen!
  - För vårt yrke är ondska precis vad man behöver be om. Bara trots allt finns det många gudar och djävlar, det är nödvändigt att välja den som är starkare från dem.
  - Jag tror att den som är mest ond och dödlig är starkast. Till exempel, Ftufa , det finns ingen som är hårdare än han. Rätt kitsch?
  - Och du är dum Mörker. Ett överskott av ilska stöter bort även demoner. Den smartaste ska väljas till ens beskyddare.
  Assistenten vässade ansiktet.
  - Och vem är stor?
  Ledaren morrade och klappade med tänderna i ett gapskittande leende:
  - Mittu? Tro mig, han kommer snart att ta en av de första platserna bland de onda, vita gudarna.
  - En av de första?
  - Och kanske den första! Trots allt är sinnet det mest effektiva vapnet. Vad är ett spjut, ett svärd eller till och med en katapult jämfört med honom.
  Atamans medbrottsling skakade på sin tegelhaka och svarade, och inte riktigt i fel stäpp:
  Jag håller med dig här sir. Även om det är mycket lättare att slå med en batong.
  - Tja, gå " klumpen ". Och kommer trollkarlen till oss snart?
  - Inte länge kvar!
  - Hur kommer det att se ut?
  - Rider på ett speciellt odjur. Det kommer att vara en hybrid som odlas i källarna i Brotherhood of the Shield.
  - Hybrid? Jag känner inte ett sådant djur?
  - Hybrid dårskap ditt huvud när en ras korsas med en annan. Vetenskapligt kallas detta selektion.
  En stor, men dum korefan utbröt:
  - Sekret i natura?
  - Inte sekret, utan urval! Dumhuvud! Kommer inte ihåg ordet.
  Den enorma hövdingen skrek, han ser verkligen ut som Barmaley. Men inte så tecknad och rolig från Aibolit, utan den mest verkliga och farligaste. Assistenten mumlade:
  - Jag är ledsen, herrn är inte från en ädel släkt som du, utan en enkel bonde. Var är jag för dig.
  - Så håll käften och lyssna på de som är smartare.
  Ledaren och assistenten gick till ett tält utspritt mellan fyra granar, broderat med silver. Abakan blev trött på att döda ledaren. I alla fall, eftersom han var van vid, eller snarare, den i vilken han inkarnerade och vars personlighet han delvis uppfattade, på grund av bakhållet, som ett rovdjur. Här är taktiken för den hoppande leoparden. Även om det å andra sidan är en smart fiende, är det det största skrämmande hotet. Döm själv, när du bryter upp en skattkammare, vad kan en rånare förvänta sig i den? Något otroligt! Visst farligt, och ju högre hot, desto mer jackpott. Och ju högre jackpott, desto mer sofistikerad fälla.
  Den fallne mannen bestämde sig logiskt för att det bästa man kunde göra var att inte skynda sig, utan att ta reda på vilken typ av trollkarl som skulle komma till dem. Här kan du ordna ett bakhåll, men från vilken sida. Han är helt ensam och kan inte skiljas åt. Här är det förstås irriterande att han själv är en komplett amatör inom magi, vilka möjligheter annars skulle öppna sig. Men om det inte finns någon styrka, så behövs sinnet!
  Att ta sig runt en ganska ful vaktpost är inte svårare än att sluka en körsbär. Banditer bryr sig som regel inte om hygien, smutsiga svarta ansikten är svåra att se. Matthew själv tog av sig kläderna från liket i förväg, smetade in sig, och nu skiljer han sig inte mycket från sina medbrottslingar. I allmänhet verkar det som att han överskattat hövdingen, också en gris om han tillåter sig att kissa under fötterna.
  I ett försök att låtsas vara berusad kröp han in i lägret. Han hyllades, från närmaste eld, där de stekte något som såg ut som en tjock hund, en kille i grå turban kröp ut på alla fyra. Ja, och från andra delar av lägret hördes det rop och larm.
  - Tja, vad behöver du! - Frågade Abakan.
  - Ta en drink med oss batyr! - ylade banditerna
  - Bara på stubben! - Sa den unge mannen.
  Ett dussin ghouls samlades runt elden. Tydligen var han full som fan. Den största av dem, en riktig jätte med trippelhaka, höjde en tunna över huvudet och piskade girigt hembryggan. Hans kläder var mycket rika, broderade med guld, men fruktansvärt smutsiga. Typisk bandit.
  - Hej du! Han pekade med fingret mot den kvicke Abakan. - Du verkar vara ny.
  Den unge mannen ryckte på axlarna.
  - Gick nyligen till din armé. Trött på fattigdom.
  - Jag ser det själv! Du är en soss. Kanske kan vi slåss med klubbor! Jätten fnissade dumt.
  Översten, som hade stupat, kastade en föraktfull blick på kadavret. Naturligtvis hade han aldrig sett en så stor ghoul förut, till och med tanken väcktes om detta monster var av trollrasen. Det fanns sådana typer, jättar som inte kunde mer än tjugo ord och åt rått kött och trädbark. Det är sant att nospartiet, även om det är grovt, är en ghoul eller faktiskt en person. När det gäller utsikterna för en kamp, tog smidighet och snabbhet alltid över storlek och vikt. Speciellt när man har svärd. Men å andra sidan är det inte dags att dra för mycket uppmärksamhet på sig själv.
  - Vad är det möjligt, men jag har fortfarande levt för lite för att dö så här mediokert i egna händer. Kanske är det bättre att tävla i en annan.
  Jätten flinade och vred den intellektuelles panna inom citattecken:
  - Vad är shorty?
  - På flykt! - skällde Abakan.
  Den tjocke jätten satte sig upp med hela magen kurrande, till och med lite yr. Vart man ska springa när det är svårt att gå.
  - Det finns inga murklor. Vad är jag, en dansare?
  Matvey sparkade verbalt med ett hån:
  - Nej, jag ser en stor krigare framför mig.
  - Den bästa! Jag heter Khivy-mammut!
  Att skryta är inte ett tecken på en fighter. Och Abakan , den segrande , insåg att detta var hans klient för repressalier eller skivning av köttsallad. Och redan kommer han att kunna klippa den.
  - Så bra! Vad kan jag göra med någon som du!
  Den mammutbukade kolossen skrek:
  - Ingenting! Även om låt oss kämpa på våra händer. Du har två händer och jag har en.
  - Så av din kan du göra fem av mina. - Med låtsad rädsla invände Matthew.
  - Är du svullen?
  Tanken på att slåss i händerna på översten från de fallna skrämde honom inte, han hade stålådror sedan barndomen. Men enkelheten i tävlingen, och speciellt handikappet, passade inte särskilt. Att vägra är också riskabelt, med en så stor massa kan det väl slå ner, vilka kraftfulla tassar, biceps är tjockare än hans bröst.
  - Ja, det är väldigt intressant. Vad sägs om något mer original?
  - Vad? - En noshörning på två ben utdragen.
  - Tja, vem visslar högre. Matthew blinkade.
  - Är jag en näktergal? - Flodhästens ögon från sagan "Dum är ännu dummare" klappade i förvirring.
  - Vet du inte att det är gudarnas privilegium att vissla högt. - Abakan gjorde en nos med luften av en specialist på allt.
  - Hur? - Han förstod inte.
  - Kom ihåg talesättet - Tills finten dinglar, bugar sig mannen inte.
  Åh ja, det glömde jag precis. Jätten kliade sig på huvudet. - Ja, låt oss vissla, så får du se vem som är som gudarna.
  - Det här är en intressant kommentar speciellt för din stora krigare. - Med ironi sagt en mördare.
  - Ja, bara för mig. Jag är stor och en hjälte. Det är därför jag visslar först.
  Banditen stoppade in två fingrar i munnen på honom och gjorde ett knarrande ljud. Den berusade ligisten glömde hur man vissla, och gurglade bara dumt. Men Matthew Abakan låtsades beundra:
  - Åh ja! Vilken kraft! Det slår bara i öronen!
  - Och vad väntade du på, lilla! När visselpipan skakar stenarna, när jag skrattar, springer ambalerna iväg! - Oväntat sluddrigt tal har utvecklats till en ramsa.
  Ja, jag ser din talang. Okej, låt oss göra det här. Din brinnande blick förvirrar mig, du har så läskiga ögon! - Abakan kläcktes, och han hade själv sina egna anti-ögon.
  Han försökte bli ännu mer förbannad.
  - Visst! Fiender darrar inför mig!
  Matthew tillade i en ännu mer vänsterorienterad ton:
  - Så det är vad vi alla inte kommer att dö, du ska ha ögonbindel.
  - Och varför är det så? Jätten klappade dumt med ögonlocken.
  - Hur kan du inte förstå! Det finns bara dina vänner här. Och de är rädda och sårade, att se dina ögon är outhärdligt, eller hur? - Abakan slutade som en väckarklocka. I allmänhet krävs det inte mycket intelligens för att skära en armé av motståndare i kål. Men för det ... Här, till exempel, hur Räven och katten Basilio tvinnade Pinocchio, utan något våld, intellektet behövs verkligen i högsta grad. Eller elakheten är ingenstans lägre! Inte ens ett högt sinne kommer att rädda dig från den lägsta elakhet om ditt tänkande är för högt och saknar jordighet!
  - Ja Khivy-mammut binda upp! - Började reta sina dryckeskompisar. "Det är för mycket att se på dig så!" - Fyllare ville ha ny underhållning, förutom att vissa kände att den här täta unge mannen förberedde ännu ett smutsigt trick, och jätten fick det med sin elakhet.
  - OK! Om du insisterar på det, då med nöje! - Ligisten böjde sig lite och den svarthyade mördaren kastade med lätthet och grace en halsduk över honom. Sedan tog han en tung klubba i handen.
  - Lyssna nu på Guds visselpipa!
  Ett hårt, svepande slag från en smidesjärnskled föll rakt mellan tinningen och toppen av hans huvud. Jätten, vid skratt från supande följeslagare, kollapsade död och kastade tillbaka sina stora ben med hästskor på stövlar.
  Överste Matvey föll bara lite för mordet, men här var det inte medlidande, utan avsky, inte värdigt en hedersligist.
  - Tja, hur? Förstod du något?
  - Mammutens huvud är inte så starkt. - Hickade dumt på en av fylleristerna som älskar bandit och rån.
  - Och det är sant! Okej, du kan söka igenom ligistens fickor, och jag drar iväg! - Överste Matvey, svajig, pensionerad. Han gick direkt till hövdingens tält.
  Det är sant att de vid ingången böjde sina huvuden och försökte på något sätt ge sig själva sken av gladlynthet, två vakter. De var nyktra, men trötta, kämpade utan framgång med sömnen. Det är sant, varför klättra genom entrén, det här är överflödigt, du kan bara luta örat mot tältet och, om du har tur, höra något intressant. Hövdingen var dock tyst, uppenbarligen inte i sina vanor att prata med sig själv. Men då verkade han slå igenom, förbannad:
  - Det här värkande såret fick mig! Borde inte ha åkt kackerlackan så fort. Det var en krigare, en riktig demon. Hade han kommit in i mitt gäng hade han gjort det med höger hand, och så red han iväg. Det är konstigt var han kommer ifrån! Kan man anställas av emiren?
  Men vad bryr jag mig om. En trollkarl kommer och förbereder en sådan dryck från råttmaneter att mina soldater blir oövervinnerliga . Det är då det kommer att vara möjligt att bränna in ett par städer till sultanen. Och då inbillar han sig att han är stor, han vill styra! Jag kommer inte ge honom det!
  De sista orden fick Abakans mördare att tänka på saken. Så de har gemensamma fiender! Så varför inte erbjuda denna ledare en allians. Kitsch är trots allt en ganska smart best! Och att erbjuda något coolare och mer ambitiöst än bara en räd mot städer.
  Tankarna avbröts av en annan replik.
  - Inte! Något för smärtsamt. Hjälp mig Witt, jag ber dig! - Följt av hicka med tillägg av Spinozas spill. - Men likgiltighet för lidandet är det första tecknet på gudomlighet! Kan göra uppoffringar till alla gudar i pantheon, både svart gott och vitt ont!
  Här bröt rösten av. En annan vakt utbrast:
  - Oren i trans...
  Ledaren här ropar:
  - Jag glömde att vi har en vacker vit tjej. Hon kan påverka de onda gudarna och återställa min hälsa. Hans röst växte sig starkare, sedan bultade han:
  - Ge mig en mjölkfärgad slav.
  Vakterna skyndade sig för att utföra ordern. Hövdingen, att döma av ljudet, hällde upp sig ett glas vin från en stor kanna:
  - Det verkar konstigt, surt. Häll det bättre än muscatrom, de säger att det ger styrka.
  Överste Popadanets rörde sig något bort från tältet och började stirra mot lägret där de olyckliga slavarna bodde.
  Den halvnakna tjejen var inte omedelbart förfalskad, det var tydligt att skönheten haltade. Kanske har det blivit ett ben på en vass tagg. Hon är fantastisk, hennes hud bara lyser. Men varför anses vit vara en symbol för ondska? Det är snarare rött, betecknar blod, och tvärtom ger det frid till själen.
  Här var Abakan prickad av ganska förståelig svartsjuka, vad den vidriga rånaren vill göra med en så skör och samtidigt söt tjej. Han måste avbrytas.
  Slaven fördes in, lämnade henne i sällskap med ataman.
  Den unge mannen böjde sig ner och skar upp tältet och gick sedan tyst in. Händerna vilade på soffan, det luktade starkt av alkohol och kryddor. Ledaren själv var också halvnaken, lite längre än den inkarnerade hitman. Den här gången verkade hans ansikte utan näsduken fult. Brännskador och ärr vred köttet, vilket gav det ett fruktansvärt och vidrigt utseende .
  Flickan leddes in i tältet, hon frös i förvirring.
  - Kom till mig, var inte rädd! sa Kitsch.
  Slaven skakade på höfterna och närmade sig hövdingen. Antingen var hon inte rädd eller hade kontroll över sig själv. Läpparna sträckte sig till ett leende, och det nakna bröstet med röda vassa bröstvårtor blev ännu högre!
  - Vad skulle du vilja, sir?
  - Du har en så fantastisk gestalt, så mycket nåd. Vet du, inte född som slav, vilka är dina föräldrar? - Rånarnas ledare drogs plötsligt till texten.
  - Jag vet inte! Jag har varit ett hittebarn sedan tidig barndom. Sedan blev det en monstruös razzia, och jag togs till fånga som liten flicka.
  - Intressant nog försökte de inte sälja dig till seraglio. Kitsch spände ögonen, hans krokiga huggtänder rörde sig bakom hans mun.
  Varför försökte de! Men jag blev väldigt rädd på min bröllopsnatt och högg emiren med en kniv. Hon var för liten och vild. För detta borde jag ha blivit dödad, men min härskares karaktär är inte sådan att den berövar mig plåga. Så jag blev skickad att mala mjöl i köket. Tre pojkar jobbade bredvid mig, vi vred hela tiden på det tunga hjulet, för minsta stopp blev vi slagna med taggtråd. Allt eftersom tiden gick kunde pojkarna inte stå ut med det brutala värkarbetet med lite eller ingen sömn, dålig matning med rester, mobbning och dog, andra drevs i deras ställe. Av någon anledning överlevde jag, och lyckades till och med växa. Sedan blev jag en vanlig tjänare, emiren glömde bort mig. Tillsammans med andra slavar arbetade jag som en myrponny. Så mitt unga liv flöt på glädjelöst!
  Flickan talade lugnt och till och med nästan glatt, och ville tydligen inte ha medlidande att vakna för henne. Jag kände karaktären - själens och kroppens fästning.
  - Jag är inte intresserad! Du är för vacker för att behålla din oskuld, nu blir du min. - Ataman rusade till flickan. Utom sig själv av raseri hoppade Abakan upp bakifrån och slog med all kraft Kitsch med handflatan på halsen.
  Ataman morrade som ett vilt djur, hans hals var tjock, Men så stack Pobedonostsev sin halvt böjda näve in i halspulsådern, träffen visade sig vara korrekt och hans motståndare tystnade.
  - Det jag ville svälja övermått. Matthew bröt till.
  Flickan reste sig och borstade av sig. Hon log bara som svar, det verkade till och med som om någon ånger lästes i hennes ögon.
  -Vilken skönhet hon är. - Sade högt översten i hjältens kropp. - Bra saker. - Han såg sig omkring för att se om bullret hade stigit, men tydligen är rånarna inte främmande för att ataman inte kan behandla kvinnor tyst. Och tillagt:
  Kitsch kan man förstå och beklaga.
  Slaven höjde på ögonbrynen.
  - Det gör det inte lättare för mig. Men om inte för dig hade jag klarat det och så.
  - Hur? - Leende, frågade Abakan.
  - Hon ströp i famnen, sedan med knäet i "bulls eye". - Flickan fnissade och drog upp tänderna.
  - Vad smart du är! Tror du att allt kommer att bli lätt för dig? Speciellt ett försök att fly från en stor mobb. Matthew blev något förvånad.
  - Det finns en chans! Det är nödvändigt att självsäkert lämna tältet, ta formen av drottningen och atamans älskarinna. Mer fräckhet och de kommer att släppa ut dig.
  - Det här är också ett starkt drag! Även om de inte ser ledaren bredvid dig kan de misstänka att något var fel. Abakan noterade.
  Och han behöver inte vara med mig. Jag kunde ha kört honom. Trots allt skaffar vi kvinnor vingar av kärleken, medan män vissnar och faller som en gurkamaskros. - Flickan fnissade. Och tittade lekfullt på hjälten.
  - Ser ut som en kvinna. En annan kan inspirera så mycket att du höjer dig över stjärnorna. Här är du, till exempel, dina ögon brinner som smaragder! Snarare är de något mellan en smaragd och en safir. Man vill titta i dem och det är svårt att slita sig! - Med värme sa Abakan.
  Jag ser att du är uppriktigt kär i mig. Men att älska när hundratals fiender omger dig från alla håll är för mycket. Så låt oss lämna lägret först. - Erbjudit en stolt slav.
  - Det är nödvändigt att släppa resten av de fångna tjejerna. Annars är det ett paket brutalt hantera dem. - En käck mördare slet av ledaren från nospartiet och började dra på sig ett färgat bandage - Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för detta.
  - Vad tänker du på!? - förvånad skönhet
  - Låt oss alla gå tillsammans! Han har en intressant talisman, antingen en insekt eller en reptil. - Karlen tog upp en gyllene, tung, bisarr liten sak.
  Slavinen förklarade:
  - Det här är en speciell symbol, tack vare vilken de onda gudarna förmyndar sig över rånarna. Han sägs göra sin herre osårbar. Åtminstone vissa människor tror det.
  - Här är en troende lögner! - Matvey petade med fingrarna i riktning mot den orörliga kroppen.
  - Präster brukar sälja sådana, men här är det kanske inte helt guld. Klia dig i fingret. - föreslog en listig slav.
  Killen gjorde just det och tittade noggrant på remsan. Föraktfullt kastade:
  - Det är lättare att bygga en snögubbe i öknen än att hitta en osjälvisk präst.
  - En vacker fras, men det är bättre att ersätta öknen med helvetet. - Erbjudit en vacker främling.
  - Ja, och skär Kitsch, skicka honom till Wirth. tillade hon.
  - Att slakta de okänsliga, det här är inte vad skogen, åkern och bergen lärde mig! Speciellt eftersom jag inte ska äta det. - Oväntat, i Abakan, väckte den tidigare ägaren Mowgli.
  - Lura inte min riddare. Detta är trots allt vår gemensamma fiende. För att skona honom: det är lika dumt som att inte slakta grisar. Han kommer att dö och sprida stanken runt sig. - I slaven visade sig oväntat vara en hel del ilska.
  Prata inte om sådana ghouls. Jag ska ge honom en chans, så får vi se. Matthew bröt till.
  "Men du kommer att vara säker, glömmer du inte?" - Flickan strök hjälten på den svarta, muskulösa axeln!
  - På, titta! - Popadanets slog Kitsch lätt i käken. Han band honom hårt, gav munkavle på honom, förde hans armar och ben bakom sig.
  - Nu släpps inte banditen lös! Så älskling, det är mer hedervärt att vinna än att döda!
  - Är du städare? - Fick en arg blick, Matvey Abakan, flickan återhämtade sig omedelbart och ringde i hennes röst, sa. - Jag såg dig i strid, du bara sken.
  Inkräktaren sa strängt:
  - Det är det när vi går ut, man måste låtsas att man är utom sig själv av lycka. Och jag ska låtsas att jag är en ataman. Hans fulhet är till vår fördel.
  - En röst! - Frågade slaven misstroget.
  - Redan från tidig barndom lärde jag mig att härma olika djurs tjut. Detta är viktigt för framgångsrik jakt. Och wow, det är trivialt att fejka en ghouls röst, speciellt eftersom dessa fyllon inte riktigt lyssnar.
  - Så självsäkert sa den tidigare transportören i Abakan.
  - Här finns det inte mycket att säga! - Flickan lutade sig fram och kysste den unge mannen på magen, och började sedan resa sig till huvudet. Överstens händer smekte hennes elastiska bröst, sedan drog hon sig ifrån honom med en ansträngning.
  - Nej, inte tiden! Ja, batyr, ge ditt skämt.
  Abakan, som låtsades vackla, gick ut ur tältet och knuffade livvakterna ganska grovt.
  - Varför står ni som idoler, jag fick just en uppenbarelse av gudarna!
  - Ja, vi är alla i de storas uppmärksamhet! - Banditerna kvittrade.
  - Spräng samlingen, höj alla, oavsett vem som är berusad och vem som är nykter. Fantastiska skatter väntar oss framåt.
  Den snövita skönheten kom också ut ur tältet: hon såg mycket nöjd ut, hennes ögon lyste:
  - Det är bara gudomligt! En sådan man har aldrig känt min livmoder! Han gav mig en okänd kraft. - Skrek tjejen.
  Bandet samlades snabbt. Nyheten om att ohörda rikedomar väntade dem kunde väcka de döda. Sedan insåg Matvey Abakan att han hade lite fel, åtminstone ett och ett halvt tusen banditer samlades. Många på kackerlackssniglar, andra till fots.
  Det faktum att det inte var en ataman framför dem kunde inte komma att tänka på. Trots allt brinner en intrikat talisman på bröstet och rör sig till och med. Fången själv var förvånad över hur denna metall kan röra sig, kanske magi. Det är sant att flickan, som låtsades kyssa hjälten, viskade tyst till honom:
  - Det är en pärla inuti.
  Den unge mannen var lite kittlig, han kunde knappt hålla tillbaka ett dumt leende.
  - Så armén lyssna noga på mig! Svart nåd strömmade ut över mig!
  Nu ritar jag en komplex hieroglyf genom vilken andarnas omätliga kraft och styrka kommer att strömma ut!
  Rånarna jublade. Röster började höras:
  - Led oss till de stora skatterna!
  Vi tvivlar på alla!
  Fången har länge förstått att det är dags att agera mer beslutsamt. Ropade högst i rösten:
  - Jag kan inte leda dig! Jag är i centrum för magisk energi, men den kan överföras på avstånd. Medan jag är med ondskan kommer de svarta gudarna att ge oss framgång. Mörker kan du höra mig?
  - Ja, sir. Hövdingens assistent bugade.
  - Staden ... - Här tvekade den segrande mördaren lite. Flickan berättade för honom. Fortsättningen är ännu mer avgörande - Torch, med enorm rikedom borde vara vår. Gå med en hord till honom och ta citadellet med storm.
  - Jag lyssnar! Men det är höga murar! - Assistenten tvekade.
  - När du klättrar på anfallet kommer de att falla till dina hovar! - Abakan utstrålade smittsamt självförtroende, och resten av tatisarna var fyllda av entusiasm.
  - Länge leve ataman! - Exalterade över bedrifter skällde banditerna. - Vi kommer inte att ge något, vi kommer att demontera fästningen med småsten.
  - Då måste vi snabbt anfalla fästningen innan gryningen. Den som inte har en häst, låt honom sitta bakom sin kamrat. - Matvey beordrade hårt och tillade. - Skynda brorsan!
  - Ära till mästarens visdom! - Alla morrade på en gång.
  Mörkret föll på knä
  - Jag ska motivera den ära som jag fått!
  Abakana fortsatte att tala:
  - Du får gå först! Var oövervinnliga drakar! Vi tvivlar på alla! Den som inte knäböjer kommer att förgöras, och den som faller kommer att bli en slav! Jag befaller dig framåt!
  En enorm lavin rusade i den riktning som den falska atamanen angav .
  Det var ungefär tusen hästar, så det fanns tillräckligt med "sittplatser" för alla. Nu har banditerna, som alltid vidskepliga och giriga, övergett sitt gamla byte för att fånga ett nytt.
  Karlen låtsades bad och viskade besvärjelser. Vi måste spela vår roll till slutet. Men när horden försvann från synen brast han ut och brast ut i okontrollerbart skratt:
  - Tja, och skrik! Sådana enfaldiga, speciellt Gloom. Han var tydligen bedövad av lycka över att han hade blivit en så cool befälhavare.
  - Idiotens dröm gick i uppfyllelse - att komma före ataman. - Lade till slaven och rörde vid blåmärket på vänster kindben.
  - Kanske är det här det mest intima vi har - viljan att styra. Jag föreslår att tjejerna ska släppas omedelbart. - Abakan är full av entusiasm.
  - Av sig själv! - Den före detta barfotaslaven började snabbt visa befallande vanor. - Man har dock redan börjat slå ner kedjorna.
  Verkligen skönheter, började dra av bojorna och försökte slå av dem. De försökte mycket, till och med kropparna började glänsa av svett.
  Den unge mannen kom fram till dem och ropade:
  - Flickor låt mig hjälpa dig.
  Skrämda skrik hördes som svar. Sedan kom "Snövit" in i samtalet, han slet näsduken från den unge mannens ansikte.
  - Var inte rädd för honom! Det här är vår kille!
  - Hjälp oss då! Skönheterna tjöt.
  En kille i ett tidigare liv hade en viss skicklighet och det gick smidigt. De frigivna tjejerna hoppade, sträckte på benen, doppade sina lemmar i bäcken. Den unge mannen, som tittade på spåren efter bojorna, den repade ömtåliga huden, sa hotfullt:
  - Och vågade trampa på sådan skönhet i så hög grad.
  - Allt pågår på order av emiren, resten av växlarna. - La märke till den längsta tjejen. - Han är överbödeln, de andra hyllar honom.
  Den snövita krigaren lade till:
  - Och försök att överträffa! Khanen är inte så arg som booren rasar.
  Besökaren höll med:
  - Sann observation.
  Det blev en paus. Ett ganska väntat problem. Matthew tvekade:
  - Jag ska försöka befria dig från bojorna, då...
  . KAPITEL #9
  Medan Oleg Rybachenko springer, och han måste stanna, barfota i snön, nästan hela Ryssland, från själva Alaska till Turkiet, stormar ottomanerna fästningen Maria. Krafterna är mycket ojämlika. Striden pågår nära Svarta havets kust och medan vädret är varmt där.
  Turkarna samlade en enorm armé på trehundratusen soldater. Det finns bara sju tusen ryska trupper, och det verkar som om fästningen är dödsdömd. Men turkarna räknade återigen fel, även om de hade en armé som saknar motstycke i historien koncentrerad på ett ställe.
  Sedan de ryska gudarna skickade demiurger magnifika flickor att slåss.
  Natasha står redan på fästningsmuren. Hon är lång, bredaxlad och mycket muskulös. Hennes bara häl träffar hakan på en osmansk pasha. Hans käke brister och han faller och slår ner resten av turkarna.
  Sedan driver Natasha en väderkvarn med svärd och skär ner de osmanska soldaterna. Och hennes bara tår kastar en mordisk dödspresent.
  Och många fiender är förstörda.
  Den heroiska flickan utbrister:
  - Tsar Alexander är vår kung, i hans ögon längtan och smärta!
  Zoya, den här stora tjejen med bladguldshår som går i vågor, håller i en fjärilsteknik med svärd. Och klipper håret som en vass rakkniv.
  Sedan kastar hennes bara tår giftiga nålar. Och flickan säger:
  - Tsar Alexander III har inte längtan och smärta i ögonen! Jag tror definitivt att vi kommer att vinna!
  Red Augustine slåss. Hennes längd är mycket imponerande för en flicka, hennes muskler är stora och präglade, hennes hals är kraftfull och hennes kopparröda hår fladdrar i vinden som en strid, proletär banderoll, med vilken sjömännen går för att storma Vinterpalatset.
  Och med hennes svärd genomför de mottagandet av korset. Och de faller, och avhuggna huvuden flyger upp.
  Augustinus kastade sina bara tår, en dödens bumerang, och slet av de osmanska soldaternas huvuden.
  Då sjöng flickan:
  - Vi är jättebra tjejer, tjejernas röst är klangfull!
  Svetlana kämpar och kämpar också som en gigantisk hjälte. Och hennes svärd antingen förlängs eller förkortas och förstör fiender.
  Och här är hennes nakna, graciösa fot, som om hon kastade en ärta med förintelse och sliter sönder turkarnas massa.
  Flickan sjöng och blottade sina tänder:
  - Vi lägger allt av fienden på en gång,
  Detta är polka Karabas!
  Detta är verkligen dödliga och mordiska smuss för de osmanska trupperna. Deras bara fötter kännetecknas av formernas nåd, en mycket skarp teckning av musklerna och vadens rörlighet, och musklerna är som tråd, gjorda av stål. Och skönheterna själva har en kropp som gjuten brons och imponerande kraft, som förstör fiender med ett slag.
  Här kastade Natasha av sig behån och blottade sin fylliga, solbrända bröstkorg. Och från den röda bröstvårtan tog hon och avfyrade en dödlig blixt mot ottomanerna. De lyste upp som ljus på en julgran.
  Natasha sjöng:
  - eldigt land,
  Vår infödda familj!
  Sedan blev Zoya av med en smal tygremsa på hela bröstet. Efter det tog flickan från de röda bröstvårtorna på sin byst och sprängde med eldiga pulsarer.
  Och så lade hon till några nålar med gift med sina bara tår.
  Och hon kollade:
  - Tråden är bruten
  En ond död hotar oss...
  Och att leva
  Vi måste svettas hårt!
  Augustina är en flicka som hade stor karisma, och hennes muskler, som hos en arg panter, är särskilt farliga när hon svingar sina svärd och skär av turkarnas huvuden.
  Och när hon blottar sitt bröst och slår från sina rubinnipplar flyger extremt destruktiva pulsarer förbi.
  Augustinus sjöng:
  - Han kastade sig på mitt bröst,
  Men jag kunde sticka den i halsen...
  Och där vänder du din dolk!
  Svetlana kämpar också desperat. Hennes bara häl träffade den turkiske generalen i käken och bröt benen i hans ansikte.
  Och så blottade hon sin byst. Och det såg riktigt coolt ut. Och den blonda krigaren tog den och slog ut med dödsstrålar från jordgubbsnipplar och krossade fienden.
  Sedan kurrade hon:
  - Fienden ylade som en rutinerad varg,
  rusade med all kraft....
  Och de bara fingrarna på flickans kniv kastade en skiva med vassa ändar som är som stjärnor.
  Här är tjejerna. De har så mycket kraft och passion. Men de har svärd som skär turkiska soldater, sedan blir de längre, sedan tvärtom kortare. Och liknande blad av magiska skatter är hårdare och vassare än diamanter.
  Men flickorna höjde sina ben, fortsatte att hugga ner soldaterna från det osmanska riket, och stoppade sina bara fingrar i munnen, och hur de visslar. Och de kommer att göra det genomträngande och öronbedövande. Många kråkor som flockades till fältet, på vilka modiga, svarta soldater avancerade som myror, och fåglarna började falla efter att ha fått hjärtinfarkt. Hon kollapsade som om hon blev bedövad av en våg av en atomexplosion.
  Under tiden sköt andra krigare som kom till hjälp för de ryska trupperna som försvarade fästningen Mary också på de turkiska trupperna på avstånd.
  Alice är en tjej med vitt hår, med en lätt gulhet - de kallar en sådan honungsblond skott från ett prickskyttegevär och genomborrar fyra osmanska soldater på en gång med stor noggrannhet.
  Sedan kastar flickan en dödsgåva över en lång sträcka med sina bara tår och river dussintals turkiska soldater.
  Då säger tjejen:
  - Hoppet är min jordiska kompass,
  Lycka till belöning för mod!
  Angelica är en tjej vars hår är eldrött, som en eldslåga, och hon är själv större och bredaxlad än sin partner.
  Och båda tjejerna är i samma bikini, och väldigt muskulösa och präglade.
  Den rödhåriga krigarhjälten sköt från ett prickskyttegevär och genomborrade flera motståndare samtidigt.
  Och sedan, med sina bara tår, kastade hon något större och tyngre. Som kommer att explodera med en sådan våldsam kraft att på en gång halva bataljonen av ottomanska trupper kommer att svepas bort av en brinnande virvelvind.
  Sedan avslutade den här tjejen:
  Och en låt räcker
  Så det bara om striden det sjöng!
  Båda skönheterna skjuter igen. De gör det mycket exakt, och deras kulor tränger igenom flera soldater samtidigt.
  Angelica noterade:
  - Alice ramlade oftare!
  Och med sina bara tår kastade hon förintelsens mordiska gåva.
  Hennes blonda partner sköt exakt. Och med sina bara fötter kastade hon henne inte mindre dödligt mot fienden och svarade:
  - Ju tystare du går, desto längre kommer du!
  Den rödhåriga hjältetjejen sköt från en automatisk krypskytt , och efter att ha lagt ner den turkiske generalen svarade hon:
  - Som Suvorov sa: fart, öga, angrepp!
  Alice höll med:
  - Och vi har fart, och ett öga och ett angrepp!
  Och båda tjejerna tog samtidigt bara, muskulösa ben och kastade en massa granater. Och dessa antipersonella gåvor, efter att ha beskrivit bågen, hur de kommer att explodera.
  Och redan är en hel bataljon turkiska trupper bokstavligen sönderriven. Och detta är naturligtvis det starkaste draget. I vilken massan av de bästa strategiska tankarna trots den yttre enkelheten. Och de osmanska soldaterna dör, även om de visar mod.
  Men fighters slåss inte bara på land. Här är krigarna skickade av de ryska gudarna-demiurger och på flygplan. Och varför inte försöka visa de härliga piloterna deras högsta stridsklass.
  Anastasia Vedmakova ser ut som en ung, lång, muskulös och fräsch tjej med rött hår. Även om hon sedan länge har passerat över hundra år.
  Men eftersom häxan står under den ryska gudsdemiurgen, kan hon vara evigt ung och vacker.
  Och här står hon och slåss och trycker sina bara tår på knapparna. Och nu flyger raketer mot de osmanska trupperna. Och en av dem exploderar, och det finns inget par munnar på den briljanta Porte. Och när ytterligare två raketer exploderar, och redan en hel bataljon turkar gick till förfäderna.
  Anastasia säger:
  - Flickorna rusar till himlen,
  Mirakel väntar!
  Akulina Orlova var också en tjej. Hon är också över hundra år gammal. Fast hon är lite yngre än Anastasia. Och hon stred i andra världskriget.
  Krigaren är verkligen modig och smart.
  Hit skickade hon ytterligare en destruktiv missil med hjälp av sin bara häl.
  Och återigen avdunstade ett par hundra turkar på en gång.
  Naturligtvis tyckte Akulina synd om folket. De flesta av soldaterna är unga, och några är fortfarande ungdomar som inte ens hunnit leva. Vad väntar dem i nästa värld, och vart tar själarna vägen?
  Akulina, som återigen skickade en raket med hjälp av sina bara tår, sjöng med klar röst:
  - Din själ strävade uppåt,
  Du kommer att födas på nytt med en dröm...
  Men om du levde som en gris,
  Håll dig barfota!
  Mirabela Magnetic är också i action och i strid. Hon är väldigt vacker, och dessutom muskulös och i bikini.
  Här trycker hon, naken, rund, flickaktig, rosa klack på pedalen, och sätter igång en nedslags- och destruktiv missil.
  När ett långt tåg lämnar rusar det till fiendens position. Och nu exploderar det bland de osmanska trupperna.
  Och omedelbart brann hälften av det turkiska regementet ner på en gång i en helvetetratt.
  Flickan sjöng med ett leende:
  - Vi är dödens gåvor
  Kasta ursinnigt,
  Men tro på din själ
  Jag är inte alls ond!
  Tja, piloterna är inte alls svaga. Speciellt när de slitit av sig behåarna.
  Och Anastasia trycker på sin röda bröstvårta på avtryckarknappen.
  Och förintelsens budbärare kommer att flyga ut med kolossal, destruktiv kraft.
  Och han slår ottomanerna och slår helt ut deras led.
  Anastasia sjöng och blottade sina tänder:
  - Min bröstkorg är helt i ordning,
  Jag är cool bortom ord!
  Akulina Orlova, smäller också mot fienden med sin jordgubbsnippla och kvittrar:
  - Min kamphärlighet -
  Jag är till och med starkare än Saddam !
  Och flickan slår sin bara häl på pedalerna.
  Mirabela Magnetic kan också fotografera mycket exakt. Och så skjuter den mot fienden. Naturligtvis, om samtidigt rubinnipplar används, kommer det att vara extremt effektivt.
  Och förstörelsen kommer att bli enorm.
  Mirabella sjöng:
  Vi kan alla skydda
  Livet är skört som sidentråd!
  Natasha, som också kämpade och sköt blixtar ur sin scharlakansröda färg som en rosenknopp, och kurrade:
  - Mina tjejer är snygga, det blir coolast på långfredagen!
  Zoya noterade med ett flin, hackade de framryckande turkiska soldaterna med hjälp av tricks, och kastade en ärta med sina bara tår och gnisslade:
  - För Ryssland!
  Augustinus utförde "bläckfisk"-tekniken med svärd, huvuden avskurna av vassa blad rullade. Och från rubinnipplarna slog en hel tsunami av blixtar.
  Den rödhåriga krigaren kvittrade:
  Vi tjejer kommer att vinna
  I Svarogs namn ...
  Här är en kerub över oss -
  Under Guds skydd!
  Svetlana, också från en vallmofärgad bröstvårta, kommer att släppa en stråle som ger död och kvitter:
  -För gudinnan Lada och Ryssland!
  Efter det tog skönheterna och satte igen sina bara tår i röda läppar och visslade, en genomträngande, många gånger förstärkt drill. Och för femtende gången föll de chockade kråkorna ner. Och deras näbbar genomborrade de osmanska soldaternas skallar. Och när alla fyra flickorna från rubinnipplarna på deras bröst skickade en hyperplasmisk tsunamivåg, då förkolnade hundratals ottomanska soldater på en gång.
  Akulina Orlova blinkade mot de kämpande tjejerna från luften. Hon är en krigare av kolossal styrka och förmågor. Men hon upplevde mycket.
  Även hon, liksom Zoya Kosmodemyanskaya, fångades av nazisterna och blev helt avklädd.
  Sedan, i bara shorts, med händerna bundna bakom sig, körde de igenom frosten. Brinnande snödrivor brände hennes bara fötter, och tysken följde henne bakifrån och slog flickan med en piska av all kraft.
  Sedan vreds Akulinas armar och drogs upp på stativet. Poliser reste sig från flickans sidor och började slå med full gång med piskor. Och under bara fötter tände flickorna en eld.
  Och de satte även sensorer på halsen och jordgubbsnipplar och slog på kraftfulla strömurladdningar. Och han bokstavligen genomborrade flickans nakna kropp.
  Akulina höll dock inte bara tillbaka sina skrik och stön, och sjöng till och med, sjöng en hel dikt, som en naken Komsomol-tjej, torterad på hyllan.
  Ära till passionens gudinna Lada, som
  skapade himlens hölje ... Det kommer att finnas en generös belöning för människor, eftersom den helige Gud har uppstått! Det finns inga vackrare döttrar av Svarog, Att de springer barfota i snön ... Vi kommer att beställas av Rod, Trampa inte flickorna med våra stövlar! Sannerligen, i Ryssland, formidabla flickor, Varje kille är en krigare från barnkammaren ... Rösten kommer att flöda så klangfullt, Skurken kommer att vridas till ett gethorn! Vi kommer att kämpa för fosterlandet, fosterlandet är min stora mamma... Ryssarna har alltid kunnat slåss, det finns inget sätt att motstå dem! De gav sina hjärtan för Ryssland, jag tror att det kommer att bli ett härligt liv... Vi kommer snart att öppna dörren till rymden, Och vi kommer att finna vår kallelse! Nej, låt nu stormen rasa,
  Men ryssen kommer inte att vackla för evigt -
  Vår kämpe ger sig inte i strid, Låt sin dröm gå i uppfyllelse! Vår styrka med flickornas visdom, Du föddes så sann ... Vi ska klottra från maskinen, Att bara gå upp aldrig ner! Ge landet nya resurser, Så att det blommar som en frodig buske av rosor ... och i Guds namn Jesu - Så att djävulens onda knas inte hörs! I krig är alla människor bröder, Men på samma gång, Satans tjänare ... Vi är redo att öppna våra armar för dem, Så att alla är trogna mot världens Gud! Han förde inte Wehrmacht på knä, Vi kunde stå emot striderna ... Stalin och den store Lenin är med oss, Skriv ner ditt barn snart i din anteckningsbok! Vi kommer att göra fosterlandet så att hon själv bygger världen ... Även om ett åskväder har kommit hit med en lie, är Vår Svarog en stor mästare! Fienden attackerade plötsligt och förrädiskt, Det var ett fruktansvärt fyrtiioförsta år ... Men våra farfäder kämpade härligt, Rod hjälper dem i striden! För Ryssland kommer vi att ge vårt hjärta, Låt oss göra vårt land starkare... Öppna modigt dörren till yttre rymden, Räkna utan några speciella åtaganden! Här är mitt land, tro helgonet, Vi kommer att försvara Moskvas riddare... Flickan springer barfota in i snödrivan och
  väcker en uråldrig dröm!
  Nej, vi slog inte flickorna i strid, men vi kämpade för mod, uppskattade ... Och ibland kämpade flickorna så hårt att en hel straff rann upp! Vet att ingen kommer att strypa oss ryssar, vi kan jämna bergen skämtsamt ... Ägna dina själar åt Gud, Du klarar prov för fem! Gud föddes i häftiga tider, Nära Moskva när ett åskväder mullrar... Vår Lada rullade mil, Och lät en tår droppa! Ädla ryska flickor, I varje jungfrus heliga utseende... Tro mig, en sådan ringande röst, Och näven till flickorna är en monolit! Allt i landet tror jag kommer att bli fantastiskt, jag vet att allt blomstrar magnifikt... Även om det ibland är farligt att slåss kommer vi att öppna kampen för fullt! I den 41, stod vi tillsammans, Riddarna höll Moskva ... Snart kommer de att ge kommunism, jag kommer att ta med Fäderlandets fana! Stalingrad blev en formidabel väg, Där två formidabla möttes... Flickan kämpar barfota, Hennes man är förstås kommunist! Där kastade fienden "tigrar", Men det hjälpte honom inte alls ... Ja, förgäves muttrade Fuhrer spel, Du är en bräcklig glasplanet!
  Ge inte tjejer era infall,
  Vi vågar inte slappna av själva... Fienden lämnade för mycket sot, Du klarar ändå provet med fem! Naturligtvis är Stalingrads väg strålande, Det är bara solen över landet ... Den onde Kain kommer att förgöras, Han är i helvetet med Satan! Ryssland är alltid ett heligt land, Perun och Jesus Kristus är i det... Fast ibland är sanningen ond, En person har inte vuxit upp till lycka! Ryssarnas andel är att kämpa skickligt, Och att besegra Rysslands fiender ... Även om Fritz har styrkan av Lucifer, Men vår armé har blivit mäktig! I världens kommunism finns frälsning, Att övervinna likbergen... Låt oss inte be om förlåtelse från fienderna, Fast björnen rasar i raseri! Gud Perun Han kastar blixtar, Han älskar att slå de onda väldigt mycket ... Och vi är starkare än fiender, Om armén tränar för strid! Ja, Svarog, världens store krigare, Kommer att kunna göra det som inte är ur hand ... Om du kommer att vara värd ära, tro mig, ryssar är inte dårar! Det är allt i vår ära förblir, Vad är vackert som majs färg... Det kommer att finnas en plats för de fallna människorna i paradiset, Som ropade rasande - banzai! Uthärda dem inte, känn förnedring, Vi kan skapa ett komplett Eden ...
  För Ryssland kommer det att hämnas på Fritz,
  även om Sam till och med hjälper dem! Ryssarna beundrade solnedgången, som lyser upp vägen med en rubin ... En stor vedergällning kommer att vara ond, Vårt Ryssland kan inte böjas med en domkraft! Vi kommer att börja beundra högt, Kraften i det stora hemlandet av elefanter ... Tillsammans med det strålande laget, Den bästa Lada av sönerna! Tjejer springer barfota på vintern, Det här är deras stora stjärna... Harar springer också barfota, Lada kommer att vara med oss för alltid! Gud skapade planeter från en atom, skapade rymden med bara ett ord... Hjältedåd sjungs, Och fienden blir shish! Beundran kommer att vara av en man, Att alltid kämpa och drömma ... Så från ett ögonblick, till slutet av seklet - Att skälla ut dem mycket! På avstånd skiner solens ansikten, och regnbågen glittrar, tro mig... Och fienden är bara väldigt vild, naturlig, han är i grunden ett odjur! Det finns vackra flickor i landet, Att de vet hur man besegrar fiender... Naturligtvis är deras röst klangfull, De bästa sönerna i världen! Vi kommer inte att försvinna ryssar, Vår sanning är att tro på allt ... När allt kommer omkring kommer vi att ha sådana domare, Vi kommer att bryta terroristerna i marker!
  
  Våra tjejer glänser med hälarna, Med kala rosenfärgade sulor... Och snödrivorna smälter under fötterna, Det är varmt att se barfotaskönheten! Coo snälla tjejer, krossar fienden utan ansträngning... Även om strömmen spelar väldigt ljudligt, går horden framåt i lågor! Vi kan göra allt väldigt coolt, Och uppnå trohet i en dröm ... Och fienden attackerar dumt, Flytta ditt svärd till hans skägg! Jag känner våra riddare av stål, tro mig, du kommer inte hitta dem starkare ... De gav nazisterna ett hårt horn, fastän de inte ser mer än tjugo! Flickor som skrattar, blottar tänderna med sin härlighet ... Och deras ögon är sådana fat, Röst - en strålande näktergal! Flickornas träningspass är coola, och de föreställer sig skräck i strid... Så skönheterna är bara häftiga, även om de ibland avvecklar drägg! Föreställ dig en sådan värld människor kommer att vara, kommunismen är födelsen av högre makter ... Och skönheten kommer inte att fördöma dig, även om en person är en idiot! Här kommer kriget redan från öster, Den infernaliska horden anfaller... Hos oss är kraften i troskämpen Svarog, khanens jungfru slog sönder den i en klunk! Du kan beundra alla jag känner,
  Som kämpar för fäderneslandet vet ...
  Och krigaren är född modig, Kommer efter döden till paradiset! Vi kommer att kunna göra Ryssland lyckligt, Glorifiera familjen i århundraden... För moder heliga Rysslands skull, med kraften i en stor knytnäve! Tro mig, mitt hemland är vackert, äppelträd blommar i Arktis ... Våra människor är fantastiska, ortodoxa, gjorde en dröm till verklighet! Vi kan skapa vilket moln som helst och besegra den vansinniga fienden... Vår stridsgrupp är så flyktig, förvandlar rovdjur till spel! Här i Ryssland är allt så coolt, Skaparen lade sitt hjärta i det ... Sadisten Malyuta kommer att krossas, Drömmen kommer anständigt att ha styrka! Här kommer Kristus och världen kommer att återuppstå, Det kommer att finnas människor i ära i evigheter... Vi kämpar ärligt för Ryssland, Och vet att vi har en stålhand! Beundran orsakas av flickor, Att de kan erövra rymden ... De kommer att slita sönder alla nät, Kedjan för dem är bara en sidentråd! Vi kommer aldrig att ge upp tro, Vi kommer aldrig att lägga oss under fienden... Om Fuhrern helt enkelt är rasande - Vi kommer att bryta av hans horn! Man, du kommer att bli starkare än alla, Du kommer att kunna erövra kanten av universum ... Bär inte nonsens, svag,
  tro oss att bryta slaverna!
  Miljoners styrka kommer att vara med oss, Vi kommer att göra slut på fienden, tro mig ... Många flickaktiga legioner, De träffar bara målet väldigt mycket! Nu kommer segern, Vi gick in i Berlin i triumf... Som dog i paradisets njutning, Och den heliga keruben svävar!
  . KAPITEL #10
  Terminatorpojken Oleg Rybachenko sprang över isen i Beringbukten. Hans nakna, barnsliga, men väldigt kvicka, starka ben smattrade på isen utan problem.
  Pojken bar bara shorts och hans muskulösa överkropp var blottad.
  Och det var lätt för honom att springa. Samtidigt var det polarnatt, men det var ljust.
  Och pojken skrev ner en annan historia i en anteckningsbok.
  Flickorna lekte aggressivt och skrattade och lekte med sina avlastningsmuskler. Och vilka härliga ansikten och figurer de har, bara beundra!
  Miljontals krigare i rymdskepp, kastade från sida till sida. En femstjärnig general som ser ut som en tonåring på omkring fjorton år, Maxim Maksimovich Tankoloby , som beundrar spelet av glänsande knän, vrister, fötter för förtjusande flickor och försöker stanna på plats i sin kryssare, som plockades upp av det bara benet om den mest fridfulla prinsessan Elizabeth, sa:
  - Skönhet kan inte dödas - skönheten i sig är dödlig!
  Två krigare, som i en gigantisk balett, kastade upp sina magnifika ben, placerade en kryssare mellan dem och klämde den på en gång. Metallen är miljontals gånger starkare än titan, den spricker som ett ägg under spåren av en tank. Döden värd att beskrivas i guldålderns dikter!
  Och den nakna bysten av den mest fridfulla prinsessan Tarakanova, magiska vågor flyger ut ur jordgubbs-hallonnipplarna , vilket tvingar rymdskepp att deformeras som ett dragspel och gör kämparna galna.
  Pojkskaparen och före detta partisan Marat Kazei ropade ut:
  - En människa kan skapa allt, han kan inte bara uppfinna allt!
  Erfarne Hannibal såg att den magiska kraften kolliderade med nanotekniken, och än så länge håller den på att ta över!
  Befälhavaren för Kartago beordrade:
  - Byt fartyg till maximal skjuthastighet och öka manöverhastigheten. Ge inte i något fall fienden en chans till en framgångsrik motattack.
  Tomtetjejen i den form som Alisa Selezneva vände sig till korrigerade:
  - Fantomerna i det stolta imperiet i Kazeistan attackerar oss bara och går framåt, så troligtvis kan vi prata om vår motattack.
  Även om flickan var en marskalk, gjorde sådana uttalanden hypermarskalken rasande : det visar sig att ägg lär en kyckling och en kvinna lär en man.
  Och flickan stämplade argt på sina bara, mejslade, chokladfärgade ben.
  Hannibal skrek:
  - Håll käften! Jag skickar dig på en ultra-dreadnought för att fånga upp dinosaurierna och framgångsrikt skjuta ner dem. När allt kommer omkring har du sådan styrka och seriös potential. Särskilt av ett kvinnligt sinne, ett barn av en lättviktig och kärleksfull ras.
  Skaparälven (egentligen en mänsklig kvinna!) anmärkte ironiskt:
  Vi är miljoner år äldre än människor. Inte ens apan, från vilken människan kom, tog inte en sten, och vi plöjde rymdens vidder och skapade mästerverk.
  Och med sin bara fot släppte flickan en dödlig pulsar.
  Hannibal vred på huvudet medan vinden såg en klok tanke med en vinge:
  - Poängen ligger i nuet! Det finns ingen mer eländig nation än en vars framgångar ligger i ett avlägset förflutet! Det finns inget imperium som är mer upphöjt än det som lever i nuet, och som blir starkare för varje år!
  Alice, som svar, släppte med sina bara tår en hyperplasmisk fläck och sköt ner rymdskeppet.
  Skaparälven kastade sarkastiskt sitt hår i form av en hybrid av ett buddhistiskt tempel och Rhodos tempel med fontäner av kolsyrade drycker:
  - Ni jordbor försummade fortfarande traditionellt sina förfäder. Din stamtavla var värdelös!
  Hannibal svarade hårt:
  - Jag är inte bara en jordbo, utan en guldklimp! Mina förfäder var enkla bönder, men jag är ändå stolt över dem!
  - Du kan vara stolt över det här! - Alisa Selezneva fördes för ett ögonblick in i stridens tjocka. Förångade fyra mindre fighters och återvände omedelbart tillbaka.
  Hannibal satte bestämt in och anmärkte:
  - Förstår inte din glamorösa nation, vad är svårigheter och smärta!
  Alisa Selezneva brast ut i skratt, hon lyckades till och med slå sin bror i spelet, Marat Kazei, med sin bara graciösa häl på näsan och sedan gå tillbaka. Och låt allt brinna ännu svalare samtidigt som du lägger till:
  En stark krigare, till och med ensam, är mer användbar än en flock svaglingar, precis som en vass skära skär ett helt fält av spikelets!
  Men ibland, även bland spikelets av en svag rati, kan en sickle-batyr snubbla på en kullersten av ett obehagligt undantag!
  Om fred, så en generös fest, om krig, så låt den segerrika bägaren vin!
  Flickorna som svar snurrade gillande på sina frodiga bröst, med bröstvårtor som jordgubbar.
  Hannibal hur man ryter:
  - Ja, nog har hon redan fått sina pulsarer av vältalighet!
  De pratade i mycket hög hastighet och därför förändrades bilden av striden praktiskt taget inte under dialogen. Men fantomernas armé spydde ut strömmar av dödlig energi. Hon pressade, försökte krossa alla hinder, strålar av energi spridda över rymden, både förstörde rymdskepp och slog till fantomer. Flickorna använde, förutom pilbågar, ben och fembladiga svärd, piskor med åttkantiga stjärnor invävda till hästsvansar. De är särskilt coola och förstör mindre fartyg. Det stolta imperiets armé inledde under tiden en motoffensiv. Hon försökte skaka om fienderna och samtidigt rädda ansiktet - du kan inte ge alla lagrar till fantomerna.
  Och många halvnakna flickor rusade omkring i strid, och deras skönhet är fantastisk.
  Genom att ge order med tillförsikt och energi, bibehöll Julius Caesar ett oförstörbart lugn, närhet till seger gjorde den store befälhavaren ännu mer försiktig:
  - Använd konstruktionen av bröderna tulpanknoppar. Fiendens käkar har försvagats och det återstår bara att flytta dem väl och tänderna kommer att flyga.
  Trollkvinnan Malvina skickade en hologramöverföring: hennes bild av en magnifik flicka dök upp framför befälhavaren:
  - Den där Julius Caesar du är min kung!
  Och flickorna skakade på brösten och böjde sig för dessa ord.
  Den första kejsaren av Rom, skämtsamt rimmade, svarade:
  - Du spelade rollen bra!
  - Jag uppfyllde ditt infall! - En tjej med hår glittrande med miljontals stjärnnyanser sjöng tillsammans med Malvina.
  - Nu får du förstapriset! - Kejsaren av Rom, och nu befälhavaren för en oräknelig armada, kastade upp två magoatomiska svärd.
  Och flickorna från vakterna kastade upp sina knivar och stampade med bara fötter och ropade:
  - Viva Caesar!
  - Jag håller med! - Och Malvina sjöng unisont. - Julius Caesar är vår styrka! Julius Caesar är vår banderoll! Julius Caesar - alltid med oss!
  Tjejerna trampade kraftigt på sina bara, väldigt sexiga ben och bekräftelse.
  Befälhavaren för det antika Rom skakade på fingret:
  - Slösa inte ditt lager!
  Malvina, skakade på sina lyxiga höfter och svarade snabbt:
  - Nu om huvudsaken! Vi får inte låta fienden fly från kitteln. Uppkomsten av våra trupper bakom fiendens linjer är en chans att ta initiativet på taktisk nivå.
  Julius Caesar gäspade mentalt, höll med:
  - Och inte en liten chans!
  Flickorna hoppade till och med som svar, och deras nakna sulor, som speglar, strålade ut solstrålar.
  Malvina spände ögonen och sjöng:
  Apor gör ansikten
  Och de sitter på en gren!
  Fortfarande oseriöst...
  - Var våra förfäder! Julius Caesar avslutade med ett fniss. - Fast du vet skönheten, min far var guden Saturnus själv, liksom Jupiter.
  Malvina verkligen av denna dumhet, blev det roligt:
  - Så du har två pappor samtidigt?
  Flickorna, som svar på detta, stampar fötterna med sina bara tår och slår ut gnistrande blixtar.
  Julius Caesar skar av henne:
  - Fallfoton !
  Flickornas jordgubbsnipplar gnistrade, ordet var ädelstenar.
  Malvina sa snabbt och tydligt:
  - Du måste sprida rosenbladen så brett som möjligt! Och ta tag i motståndarens strupe. Du verkar förstå vikten av ögonblicket!
  Flickorna släppte benen med hjälp av sina bara tår och de mordiska blixtarna skrek:
  - Sonen till Jupiter och Saturnus fångar ett ögonblick med en kvasar!
  En krigare med bladguldshår skrek:
  - Så agera som en kämpe, som om Skaparen!
  Julius Caesar skickade ut en telepatisk mag -puls för att kontrollera sina många trupper.
  Hur många tjejer finns det. Vissa rör sig på egen hand och flimrar med sina bara klackar. Andra ser ut som enhörningar med diamantsporrar fastskruvade på sina bara fötter. Och vilken typ av magmuskler tjejerna har - bara läckra och bokstavligen choklad. Kvinnliga krigares kroppar kan orsaka den starkaste spänningen hos män. Och det här är deras löften .
  Och flickbefälhavaren korrigerade också attacken av fantomer. Samtidigt började magiker skära sinsemellan.
  I allmänhet, när trollkarlar slåss är det en syn som inte är för svag i hjärtat. Och samtidigt är det imponerande. Och om miljontals rymdskepp å ena sidan, hundratusentals gigantiska ryttare och dinosaurier å andra sidan börjar skära ner, då är det trevligt, dyrt att se en sådan kamp.
  Speciellt om ett stort antal väldigt vackra och kurviga tjejer slåss.
  Striden utspelar sig i all omätlig raseri. Å ena sidan attackerar pigga hästar, de flyger, upp och ner, skyggar åt sidorna. Dinosaurier slår med vingarna, spottar med tänderna, sparkar med hovarna, tar tag med tassarna. Flickorna sätter fart på sina piskor, rustningen varp sig under deras slag och blossar upp som bensin från flinta.
  Sedan slog de motståndare med bara, runda klackar, förstörde torn och skiljeväggar. Svyatogor och Lejonhjärtat slog igenom till flaggskeppet, som var marskalk Sokolovsky.
  Älvflickan beordrade användningen av biologiska magiska projektiler . Krigarna förrådde dem med sina bara, spegelvända sulor, sina graciösa ben. Fångad under deras slag, ryttarfantomen skev. Han krympte och förvandlades till ett vanligt vissnat lönnlöv.
  Ytterligare två tjejer tog tag i en av fighterna och med hjälp av deras bara fötter slets han bokstavligen i två delar. Blod stänkte och droppar frös i luften som kransar av rubiner.
  Svyatogor och Lejonhjärta lyckades undvika nederlag och träffade rustningen med svärd. Ett starkt dån nådde Mashka Belaya. Flickan gjorde en vacker min.
  - Med svärd på rymdskeppet! Vad kan vara mer absurt!
  Och med sin bara häl skickade hon en pulsar mot fienden.
  Den mänskliga ungdomen svarade:
  - Vad kan du göra! Det här är trots allt kraftfulla fantomer! Magins fruktansvärda kraft! Det är nästan omöjligt att motstå dem.
  Masha stampade med bara foten och svarade skrattande:
  - Då ska vi manövrera, vi ska byta till ett nytt kontrollprogram, "Chaotic Chaos"!
  Lejonhjärta, som såg att magoplasmautbrottet intensifierades och rymdskeppet vände, skickade en bumerang. Han flög över och skar av en del av fiendens rustning, och demolerade också omedelbart sju stridsskjuttorn med aggressivt utskjutande nosparti.
  Flickorna i dessa torn kröp ihop och deras bara fötter brändes specifikt. Och solbrända, muskulösa krigare skrek hjärtskärande och skakade på sina bara bröst.
  - Här är en sextant! - Sade den utåt glorifierade unge riddarmonark, återupplivad av magi, eller snarare av kvasi-guden i detta spel Marat Kazei . I hans hjärna började det tidigare blockerade programmet att vakna, strider med rymdskepp. I allmänhet gick varje fantom igenom ett utåt osynligt, men klart fixerat i minnet, träningsprogram. Och nu förstod Lejonhjärtat att det var nödvändigt att beröva det enorma, sköldpaddsliknande rymdskeppet manövrerbarhet.
  Och barfota tjejer bekräftade detta aktivt. Och deras rubinnipplar avgav strålar som lasrar.
  Svyatogor, bogatyren, som hade fått flera sår, var fortfarande glad, han kunde knappt stanna i sadeln. Trots detta lämnade inte modet denna riddare.
  Han kysste flickan på jordgubben, söta bröstvårtan och kväkade:
  - Låt oss bara slå i svansen. Dessa rymdskepp är standard och har samma motorlayout.
  Lejonhjärta sa med oro:
  - Det är svårt att komma nära! Se hur han manövrar!
  - Och du slog med princeps-bumerangen! - Vrålade Svyatogor, gnistrande ögon.
  Flickorna hoppade upp och vrålade, vajande frodiga, förföriska byster:
  - Fy fan!
  - Stor risk att missa! - svarade riddarmonarken.
  Flickorna spinnade av besvikelse och började skaka på huvudet och stampa med sina charmiga och mejslade fötter.
  - Inget fel! - Svyatogor skar jagaren med en våg av sitt svärd, stön av lidande från döende människor, utomjordingar och robotar hördes från vraket. - Han är inte en frånskild fru, han kommer definitivt tillbaka till dig, och du kommer att försöka igen!
  Flickorna som kraftigt vred sina höfter bekräftade att deras muskler rullade under den solbrända huden:
  - Allt kommer att bli jättebra!
  Lejonhjärta klev bort från det skrämmande rymdskeppet lika stor som månen och lanserade sin bumerang:
  - Om du lider länge! Få någonting!
  - Och om det inte går! - Den här gången sjöng Alisa Selezneva med, och kastade en mordisk dödsgåva mot fienden med sin bara fot.
  - Låt oss försöka igen! Riddarkungen svarade automatiskt.
  Princeps Boomerang skar av svanskanten och vände tillbaka. I allmänhet är minimateria, trots den uppenbara frånvaron av anslutande länkar, lödd av magi, ganska stark.
  Samtidigt lyste flickorna med erotisk skönhet och gnistrade av satänghud och mycket vackert formade ben.
  Under Lejonhjärtat kollapsade en blåfärgad enhörning, nästan dematerialiserad. Han fick för många träffar från vapen av olika kaliber. Svyatogor skars under tiden med kryssare, vilket var mycket lättare. Nästan varje slag var dödlig. Men försök att klara av mugglarna och koldoletami . De är små som myggor och det finns många av dem. Lejonhjärtat tvingade hästen, som hade tappat sin ryttare, gräshoppan, att stanna och hoppade på den!
  - Hjältar rusar från jakten! Princeps-plasman kommer inte ikapp oss! sjöng riddarkonungen. - Vi behöver bara höra liran med balalajkan!
  En verkligt legendarisk krigare som attackerar med en bumerang, en enorm bil täckt av många fält och en magomatrix . Det fanns åttiofem miljoner fighters i detta rymdskepp och nästan två miljarder krigare. Representanter för nästan tvåhundratjugo raser och arter kämpade i den. Föreställ dig en sådan gigantisk, nästan obegriplig för reflektion och uppfattning om Noas ark. Ultramodernt med livsformer för olika galaxer.
  Och den har också så vackra, sexiga och muskulösa tjejer, med byster som är magnifika, och bröstvårtor gnistrar som stjärnorna i Kreml.
  Och han blir attackerad av en sårad fantomryttare, på en vit, också sårad häst.
  En sådan bild är värdig Raphael eller Picassos pensel, och kanske till och med Leonardo Davinci . Fånga ögonblicket: när en krigare kastar sin bumerang.
  - Jag är exalterad, som en pojke, som en punkare! Med Magobomba , eller cover och Khan! - Sjöng för att göra det roligare och bättre fokusera Lejonhjärta.
  Och inne i rymdskeppet finns också levande varelser som vill leva! Skaffa barn och bygga städer. Här är tre söta minkliknande varelser med tecknade grishuvuden med fjärilsvingade öron som förbereder sig för att landa som ett amfibieanfall. De har precis avslutat en kurs i stridsträning och vilar och delar med sig av sina intryck.
  Veitchs första fjärilsgris, uttryckte det på ett märkligt sätt:
  - Du vet, på min coola, vackra ranch födde jag upp honungsbärare magostracoses , de betade på planteringar av blåklockor, kålprästkragar och lindar. Men maffian beordrade att grödorna skulle ersättas med skramlande ärtor, en av de mest kraftfulla drogerna. Å ena sidan är det mycket mer lönsamt, men å andra sidan fick jag problem med lagen.
  Den andra fjärilsgrisen Vicomte de Porque höll med:
  - Ja! Dessa myndigheter i Alisa Seleznevas Terrible Empire övervakar distributionen av droger. Mago-robotar och scouter är särskilt aktiva. Bland dem, säger de, verkade mycket liten storleken på en molekyl, de, med hjälp av energin från stjärnfotoner, rör sig aktivt genom rymden.
  Den tredje yngsta fjärilsgrisen Kamin, gnissande, anmärkte:
  - Jag vet inte! Modern ryska, som vi tvingades lära oss i skolan, är väldigt svår. Utvecklingshistorien säger att det ursprungligen bara hade sex fall, och nu har det blivit tjugofyra.
  Vicomte de Porque skrattade.
  Vilket skolliv! - Och så, inte utan en cool charm, sjöng han. - Var är kontrollen varje dag! Tillägg, division! Fotonutbrott!
  Veicha flinade vänligt som en fjäril, inte en gris:
  - Och för mig, när jag gick i skolan, var det svåraste ämnet princepsfysik. Speciellt när det var nödvändigt att ange de givna parametrarna för hyperplasman. Även om metoderna för att föra materia till ett hyperplasmiskt tillstånd är mycket intressanta. Modern teknik gör det möjligt att placera en termopreon och till och med en magopreonreaktor i en tändare.
  I det ögonblicket var det ett kraftigt mullret och molekyler och fotoner regnade ner från väggarna. Allt var täckt av blod.
  De rädda flickorna sprang, deras nakna, mycket förföriska flickklackar blixtrade som en propeller.
  - Det ser ut som om vi har blivit fotograferade ! - Sergeant Viscount de Porque morrade och avdunstade.
  Likaså skrek de rädda tjejerna, så vackra och sexiga.
  En av dem bröt högst upp i lungorna:
  - Fienden kommer inte att passera!
  Skaparen av universum i det här spelet, Marat Kazei, dog nästan när trupperna från det stora imperiet Alisa Selezneva gick till offensiv. Nu försökte stridsrobotarna bygga upp sig igen. De använde "syl"-formationen. Marat Kazei, som inte vill använda superkrafter, tvingas nu dra sig tillbaka på samma sätt. Partisanpojken agerade dock kallblodigt. Som alltid, med iskallt lugn, ingjutit av ansträngande träning och medvetenhet om ens betydelse.
  - Lugn för seger - vilken härdning för stål! - Pojkskaparen och före detta pionjären sa till sig själv.
  Envisa Marat tog återigen sikte på koldolet , men ändrade uppfattning om att skjuta. Det var för lätt att upptäcka honom. Pojken korsade sig mentalt och började utföra en smidig reträttmanöver. Dess tidigare bärare hade redan gjort detta många gånger, under hård träning i en mängd olika miljöer.
  Sedan svepte en våg av glädje över Skapar-Krigaren: trots allt kan det inte förnekas att mönstret för striden håller på att förändras. Armén från det förskräckliga imperiet Alisa Selezneva hade just avancerat, hotade att klämma in den i kitteln, och nu har dess huvudstyrkor dragits bakåt. Det dök upp magiska fantomer, magiska vapen. Som det sjöngs i en gammal barnsång:
  - Det kommer att behövas, jag kommer tillbaka utan vuxna! Jag ska gå runt i hela landet! Jag ska gå till jultomtens skola, där de lär ut magi!
  Nu har drömmen om ljusa, mycket progressiva kommunister gått i uppfyllelse:
  Århundraden går, en era kommer,
  I vilken det inte kommer att finnas något lidande och lögner!
  Kämpa för det, tills ditt sista andetag,
  Tjäna ditt fosterland av hela ditt hjärta!
  
  Och då kommer trolldom att bli tillgänglig,
  Vilken bebis som helst, men ingen ålderdom!
  Och jag använder inte min makt kriminellt,
  Med hjältarnas seger - hej hemland!
  Ja, nu är han verkligen något som liknar en magiker, bara nu lever han ett hårt liv. Det finns nästan ingen fritid, allt är upptaget av total förberedelse för krig. Det har redan blivit givet. Ja, det fanns något liknande i antiken, verkar det i Sparta. Även där tränades och misshandlades barn brutalt. Det är sant, inte från barndomen, och nanoteknik användes inte under tortyr. Men det finns många likheter, sofistikerade metoder för förberedelse, träning. Den teoretiska kunskapen om pojkar och flickor är verkligen enorm, som om den var inbäddad i en dators hårddisk. Han känner till historien om alla krig: vad mänskligheten har utkämpat i årtusenden. Inklusive de som utfördes av den sumeriska civilisationen och det gamla Egypten. De första militära formationerna, krigsvagnar, typer av gamla vapen. Det antika Rom hade en särskilt rik historia av krig. Det finns hundratals olika befälhavare, olika trick, förfäders strateger , användning av tekniker i strider. Kampfärdigheter spelade också en speciell roll, i synnerhet virtuell vagnridning (Marat Kazei gillade verkligen det senare!). I allmänhet var det inte dåligt att återvända till antiken, hur stor person han då än skulle bli. Ave Marat!!! Särskilt intressant: det skulle vara en gång till att föra krig med Hitler. Han skulle ha spridit hela Wehrmacht ensam med moderna vapen, men varför inte coolt!
  Så en flicka med barfota kommer att ta och kasta ett dussin ärter från antimateria och riva sönder tusen tankar och ett dussin divisioner.
  Partisanpojken såg att armén från Kazeistans stolta imperium igen närmade sig fienden, rymdskeppsavdelningarna blandade sig till och med delvis ihop. Det här var hans chans.
  "Jag släpper dig inte så lätt!"
  Flickorna stampade gillande på sina bara fötter, och deras röda bröstvårtor tog och gnistrade som en solnedgång. Det såg ovanligt vackert och rikt ut.
   Koldolet förstördes lätt, det verkar som att det fanns en modig kille i den som såg ut som en pojke på fjorton år, och faktiskt skapandet av Hypermatrix. Tja, flickor är mycket svårare att döda. Även om de var speciellt psykologiskt förberedda på att kriget inte har någon ålder och kön. En fiende är en fiende och måste dödas. Det är nödvändigt att glömma medlidande och medkänsla.
  Flickorna skakade på sina bröst, frodiga som mogna frukter, med bröstvårtor i färgen som övermogna jordgubbar, och med sina bara tår lanserade de dödliga dödsgåvor.
  - Iskyla kommer från kriget, det är inte så illa om han fryser sitt hjärta, det är inte så illa om han fryser sina hjärnor! - Sa en gång deras mentor.
  Stjärnslaget som hon bär... Här är brigantinerna från Alisa Seleznevas Terrible Empire som utför en komplex manöver. Närma dig, gå till en spetsig vinkel. De ger en volley. Vakuumet föll sönder som ett stenblock som träffade en spegel. Varje fragment innehåller ett störtat rymdskepp och en smält kryssare, jagare, slagskepp.
  Och halvnakna och väldigt vackra flickor springer runt på deras däck.
  Robotarna från Alice's Dread Empire krockade med robotarna från Marats Proud Empire . En duell av elektroniska titaner, här kom det till och med till hand-to-hand-strid av elektroniska monster.
  Och visst kastade sig tjejerna också, använde sina tänder och gnagde förtvivlat på varandra. Och de agerade med extrem energi. Och deras bara, graciösa ben är i konstant rörelse.
  Maskiner kolliderade, många tentakler gick sönder, hyperplasmiska bloss träffade nästan rakt av. Den här gången var den numeriska överlägsenheten på sidan av imperiets robotar skapade av Marat the Proud. De slog igenom och försökte skära av positionen och maximera sin fördel. De största robotarna, storleken på en skyskrapa, manövrerade med ballerinornas nåd. Utåt såg de också ut som nakna och muskulösa tjejer med tunna midjor och magnifika bröst och mycket lyxiga, muskulösa lår.
  De konvergerade, divergerade sedan och testade sina egna försvar för styrka. Här rusade en av maskinerna, så att en fontän av hyperplasma kastades upp. Träffade av misstag två koldolet , bara slickade av sig den frenetiska värmen, med en eldig tunga. Flera mer massiva maskiner exploderade. Det verkade som att Armageddon hade kommit, hur färgglatt och häftigt allt var.
  Tjejerna som slogs här var så aggressivt vackra med bara röda bröstvårtor.
  Krigar-terminatorn Marat försökte undvika flammande kontakt med sina undersåtar. Om av en slump: han skulle döda en soldat från sin armé, då skulle inte bara den tidigare ägaren av kroppen utsättas för det strängaste straffet, utan han skulle inte förlåta sig själv för detta. Det här är trots allt sånt nonsens. En gång använde tyskarna under andra världskriget ofta ett trick: de klädde sig i sovjetiska militäruniformer (lyckligtvis lyckades de fånga många tillfångatagna uniformer) och rapporterade sedan att dessa trupper lämnade inringningen. Ofta, särskilt i början: det hade effekt, och sedan öppnade det sovjetiska artilleriet till och med eld på egen hand. Men i framtiden blev det obligatoriskt att kräva lösenord och använda digitala koder.
  Vilket dock inte alltid fungerade. Marat visste detta, även om han kämpade som partisan. På något sätt fångade nazisterna honom på vintern. Avklädd och naken pojke sparkad ut i snön. Maratas bara fötter var härdade och så känsliga för kyla, men en isig snöstorm blåste på tunna revben, de manade dig på ett spö. Efter femton eller tjugo minuter ledde de mig in i en varm hydda. Vi fick värma upp, och sedan igen i kylan. Pojken lyckades sedan fly. En flaska bröts på hans huvud, Marat föll och plockade upp ett fragment. Sedan klippte han av repet. Han leddes av endast en soldat, och pojken lyckades skära av stubben. Och sedan i utkanten av byn drog. Tysken i klumpiga filtstövlar hann förstås inte ikapp barfotapojken. Och fettet frös i maskinpistolen. Och Marat lyckades komma undan. Även om man är naken. Och nästan slagen i kylan. Men han lyckades springa till grannbyn. Och frös till och med, till skillnad från sin systers ben. Det är bra att Marat sprang barfota från frost till frost och även genom vinterpudret. Och hans barnsliga ben gav inte efter för snödrivor och undvek frostskador. Naturligtvis var det skarpa sensationer här. Denna berättelse ingick inte i läsaren, som vissa andra äventyr och bedrifter av Marat. Men nu befann han sig i hyperkommunismens era , i ett absolut paradis, när nästan alla dina drömmar går i uppfyllelse. Låt Hypermatrisen vara virtuell.
  Den unge Skaparen av universum och en före detta partisanpionjär har valt ett annat mål för sig själv. Det var ett rymd-multibyss. Utan tvekan är det oändligt mycket svårare att få ner det: än vad Magolet och pojken bestämde sig för, ta till list. Här baserades beräkningen på fällans primitivitet.
  Marat vrålade:
  - Argo-klass robot talar!
  Från flerfamiljen svarade de honom:
  - Vi lyssnar!
  Pojken, som snurrade på toppen och lekte med pressens muskler, lade märke till:
  - Jag har precis överlämnats en experimentell " mapp " med utrymme, men jag har inte tillräckligt med energi för att starta den. Kan du hjälpa mig?
  Befälhavaren för flerbyssan, en vacker flicka stampade med sin bara, mejslade fot och sa otåligt i rösten:
  - Och hur?
  Marat sa med eftertryck:
  hyperplasmiska strålen från reaktorn till mig . Då kommer vapnet att vara helt klart och tas i drift.
  Flickan skakade sina nakna bröst med rubiner av bröstvårtor och sa:
  - Utmärkt anslutning.
  . KAPITEL #11
  Anfallet på fästningen Maria slogs tillbaka för turkarna med stora förluster. Tiotusentals osmanska soldater dog. Och det mäktiga imperiets armé drog sig tillbaka till det befästa lägret.
  Men från den turkiska flottans havskällare. De flesta av hans skepp tillverkades i Storbritannien och såldes av britterna till ottomanerna på kredit. Så flottan visade sig vara enorm, flera gånger större än det ryska Svarta havet. Krafterna är ojämlika, och krigarflickornas sällskap fattade ett helt rimligt beslut: att ta itu med de turkiska skeppen. Bland dem fanns många av de modernaste - på ångbanan. Och detta är naturligtvis ganska allvarligt.
  Det fanns också mycket stora slagskepp.
  Tjejerna själva förstår förstås allt och vill slåss. Under det avvisade överfallet lyckades de fånga ett par hundra tillfångatagna män. De lades på knä och tvingades kyssa flickornas bara dammiga sulor. Skönheternas fötter var elastiska, hårda, förhårdade, men samtidigt mycket eleganta i formen. Rosa hud, lätt dammig. Och deras ben luktar så behagligt och spännande att män blir galna.
  Så kysste de osmanska soldaterna och officerarna som tillfångatogs med stor entusiasm.
  Natasha noterade med ett leende som lyste av rubiner:
  - En kvinna med bara klackar skor hellre män, och lämnar dem utan byxor!
  Zoya höll med om detta:
  - En man skodd med bara kvinnliga fötter är en typisk känga!
  Rödhåriga Augustine, denna lekfulla heroiska flicka, som turkiska soldater kysser hennes bara fötter, gav ut:
  - En kvinna som kastar av sig skorna kommer att göra ett luffare av vilken manlig stövel som helst!
  Svetlana, vars bara klackar överöste de fångna männen med kyssar, anmärkte ganska logiskt:
  - Genom att blotta bröstet och exponera sina klackar, kommer en kvinna att slita av tre skinn från en man och lämna honom med en bastsko!
  Natasha nickade. Hon tog tag i en av de turkiska officerarna med sina bara, sega fingrar vid näsan och klämde hårt. Han skrek från den outhärdliga kampen, bara ansträngde sig.
  Natasha noterade:
  - Genom att visa upp sina bara klackar, kommer en kvinna att få rika kläder, och exponerar hennes bröst, kommer hon att ta på sig en man till fullo!
  Zoya klämde också ihop sin motsvarighets näsa och noterade mycket starkt och blottade sina tänder:
  - Att tvinga en man att bära horn, en kvinna viftar med svansen som en räv, förför ett lejon, en kvinna är bara en drottning!
  Den rödhåriga Augustine klämde också ihop näsan på den osmanska officeren med sina bara tår, vilket fick honom att vråla av smärta.
  The Warrior noterade:
  - Vargen matas av kvicka ben, kvinnans bara ben är också klädda, och mannen är ordentligt skodd!
  Svetlana fortsatte och torterade även fångarna. Men de överöste sina bara fötter med kyssar med entusiasm.
  Den blonda tjejen kommenterade:
  - Om en man klär av en kvinna med händerna, då sätter kvinnan fötterna på mannen!
  Efter det slog tjejerna männen lite med bara fötter. Natasha noterade till och med glatt:
  - Naken entusiasm hos män väcks av det nakna kvinnobröstet, och flickans bara fot förvandlas till en bastsko!
  Och krigarna sjöng med entusiasm:
  Hemska nyheter, i ett grymt krig,
  Tjej, den som blev kär för alltid!
  Kastad in i munnen, djävulen-Satan,
  Var är Herren: rättvisa och barmhärtighet?!
  
  Jungfru Natasha gick barfota,
  Men de knackade på de dammiga stigarna!
  När allt kommer omkring, för synderna som flödade en källa,
  Hon råkade marschera till utomlands avstånd!
  
  I början av våren gav jag mig ut på min resa,
  Benen är så blå av kylan!
  Du kan inte bita en partikel av kött,
  Bara nicka i rimgranen!
  
  Så längs vägen full av stenar,
  Flickans fötter slogs ner till blodet!
  Och över hela Ryssland, förbi folket,
  Sidan av Jerusalems kungars stad!
  
  Kaukasusbergen, åsarna i snön,
  Vassa stenar sticker sulorna!
  Men du livnärde dig på jordens kraft
  Efter att ha valt en svår hajj till Guds stad!
  
  Sommaröken, ond sol,
  Som flickaktiga ben i en stekpanna!
  Den heliga staden är inte långt borta
  Alla bär på en oändlig börda!
  
  Där vid Guds-Kristi grav,
  Jungfrun böjde sina knän i bön!
  Var är det stora mått av synd,
  Från vad hämtar jag styrka i rättfärdighet!
  
  Gud sa till henne och rynkade pannan,
  Enbart bön kommer inte att förändra denna värld!
  Ryssland är avsett att regera i århundraden,
  Det stämmer, tjäna henne utan att kräva pengar!
  
  Jungfrun nickade: Jag tror på Kristus,
  Du har valt Ryssland som världens räddare!
  Jag kommer att sprida sanningen om detta till alla,
  Jesu budskap: Gud idolen!
  
  Vägen tillbaka var enkel och snabb,
  Bara fötter är starka!
  Hand med nåd Gud utsträckt,
  Muskler och vilja, som av stål!
  
  Och du gick med i armén
  Hon blev pilot, hon slog Luftwaffe!
  Där visade hon skönhetens höjd,
  Tysk jagare rusar på en landmina!
  
  Warrior - käck, modig kämpe,
  Hägnad åt partiet - åt sovjeternas sak!
  Jag tror på ett segerrikt slut över avskum,
  Pack med demoner till väggen, till svaret!
  
  Tja, varför sköts fightern ner,
  Du hade inte tid att släppa remmarna!
  Och skölden visade sig vara defekt,
  Och ond fascism förbrödrade sig med jänkarna!
  
  Det blev ett ojämlikt, grymt krig,
  Jag är åtminstone en man: jag gråter bittert!
  Som om vi hade problem, dyker vi till botten,
  Trots allt har turen försvunnit från fäderneslandet!
  
  Till Gud mitt utrop: den Allsmäktige för vad!
  Du skilde mig från min älskade jungfru!
  Inte ens i kylan bar en kappa,
  Och för tre motståndare, trots allt, slog hon!
  
  Förtjänar hon inte det?
  Möt segern med mig med blommor!
  Baka generöst pajer för semestern,
  Och jag kommer till paraden med Natasha!
  
  Den stränge Herren svarade dystert:
  Vem i hela världen är lycklig, vem mår bra?
  Kommer att lida, och köttet kommer att stöna av smärta,
  När allt kommer omkring är mänskligheten vidrig, syndig!
  
  Nåväl, när jag kommer i härlighet,
  Jag ska kasta in i Gehenna som inte är värd att leva!
  Jag ska återuppväcka din jungfru och dig,
  Den bästa vill då inte ha en del!
  Naturligtvis visade de att deras sångförmåga är som bäst.
  Och nu ska den turkiska flottan förstås attackeras. Flickor får inte avsluta. Deras inställning är tydligt inriktad på seger.
  Här sprang de fyra bara med bara mejslade ben genom havsvattnet. De behöver inga simhjälpmedel. De klarar sig också utan det.
  Natashka rusade iväg och viftade med sina svärd och sjöng:
  - Och vågorna kastar äckliga flickor,
  Havselement, barfotaelement!
  Och flickan kommer att ta den och hoppa upp, men högre.
  Men planen flyger: Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya. Det här är en stridstriad av tjejer som kan kämpa hårt för en ljusare morgondag.
  Och nu, på jetplan, rusar de ryska gudarnas budbärare och tar om de barfota fyra som springer längs vågorna.
  Och sedan tryckte Anastasia på sina bara tår, på knapparna på joysticken och dödlig kraft, raketen, som lämnade en rökplym, föll på den turkiska kryssaren.
  Från ett kraftigt slag bröts däcket och det osmanska rikets skepp började sjunka. Svarta krigare hoppade överbord.
  Akulina Orlova sparkade också med sina bara tår och hennes raket träffade slagskeppet. Efter att ha fått ett dödligt slag och ett stort hål tog han en klunk vatten. Och han började verkligen sjunka. Mer exakt, hur kan det vara orealistiskt att sjunka? Kanske virtuell? Det här skeppet kommer i alla fall inte att leva länge.
  Mirabela Magnetic bestämde sig för att avfyra en raket. Bara hon använde redan i stället för barfot en röd bröstvårta. Och hur en raket av kolossal, destruktiv kraft kommer att flyga.
  Och hur det kommer att beskriva bågen och fallet i en dödlig fontän av eld och stål på fienden.
  Anastasia Vedmakova, sköt också med hjälp av en jordgubbsbröstnippla och sjöng med entusiasm:
  - Vi är fredliga människor, men vårt pansartåg,
  Verkligen från hälen barfota utspridda!
  Akulina Orlova dunkade sin rubinnippla i hennes bröst. Krossade en betydande del av fiendens jagare och sjöng:
  Jag är som en mardröm och i en Chuck Noris- kjol ,
  Vem stötte på en naken tjej!
  Och krigaren tog den och blinkade till sina motsvarigheter.
  Mirabela Magnetic noterade och visade sina tänder som glittrade som pärlor och kurrade aggressivt, tryckte på sina röda bröstvårtor på knapparna och skickade ytterligare en raket:
  - Om den här barfota flickan,
  Lagde ner psalmer i en cirkel av stål ...
  Det verkade som stenarna på trottoaren,
  Mjukare än silke, mjukare än stål!
  Det här är tjejerna - supernivå.
  Här stal dock alla högsta klass.
  Här tog Natasha den på flykten och blottade sina bröst. Och från hennes scharlakansröda bröstvårta som en blixt. Och precis på den turkiska flottans slagskepp.
  Flickan sjöng och blottade sina tänder:
  Vi är starkast i världen
  Och vi kan på skämt bevisa...
  Att två gånger två är inte fyra
  Och exakt, hela fem!
  Zoya blottade också sina bröst. Men innan dess kastade hon med sina bara tår en ärta med en antipartikel. Och från hennes hallonnippla, hur det kommer att ta och urholka med någon form av flytningar, vilket är extremt dödligt. Och den osmanska flottans fregatt brinner som ett ljus.
  Zoya fnissade och anmärkte:
  - På ett sätt - två gånger två fem!
  Augustine tog den och hoppade, vände i en trippelkulto. Och även hur man ryter. Och med bara fingrar kommer han att kasta en nål med sprängämnen. Och sedan kommer en ström av plasma i form av en fläck att stänka ut ur hennes rubinnipplar. En turkisk bältdjur kommer att sticka hål.
  Augustinus sjunger sedan:
  - Folk kommer att bli glada
  Lycka för alltid...
  För Gud har makt
  Kraften är stor!
  Svetlana är också som en elektrisk stöt från en jordgubbsnippla. Eller snarare magiskt. Och nu brinner helvetets lågor, och sann Gehenna. Här är flickan. Och hennes bara tår kommer att kasta en mycket dödlig del av förintelse.
  Svetlana sa:
  - Det måste förtydligas att Familjens Gud har stor styrka! Och det finns många gudar!
  Natasha viftade med sina svärd, de förlängde och skar av näsan på den osmanska kryssaren. Flickan kvittrade och blottade sina tänder:
  - Det finns bara En Gud, och samtidigt finns det många gudsdemiurger!
  Efter det tog flickan bumerangen, som flög förbi, med sina bara tår och slog i sidan.
  Den bröt igenom och släppte en stor stråle.
  Efter det tog Natasha från den scharlakansröda bröstvårtan som en lupanet, med en ström av brinnande och frenetisk energi.
  Och det gör att turkiska fartyg brinner.
  Flickan noterade med ett skratt och blottade sina tänder, som hon hade som pärlor.
  Krigaren Zoya i strid är, naturligtvis, ett odjur och ett fanged odjur. Och hennes svärd är också extremt förlängda och skurna skepp. Metallen under det magiska stålet smulas sönder som plasticine.
  Och så lyfte hennes bara tår och kastade gåvan av verklig förstörelse.
  Och då kommer hallonnipplarna att ta och avge sådana pulsarer att skeppen spricker på en gång.
  Den gyllene lövhåriga krigaren tog också upp och sjöng, kvickt förklarande:
  - Ära till rymdskeppen,
  Ära till den stora Ryssland älskade ...
  Vi vet att basurmannen kommer att minska till noll,
  Flickor i strid är oövervinnerliga!
  Här är de verkligen skönheter av högsta klass. Och kanske till och med universitetet!
  Augustinus vars svärd skär som riktiga örnvingar. Och alla skärs som till sadeln.
  Augustinus skadade hela slagskeppet och piskade det. Redhead, trots allt, en krigare som har stor stridspotential.
  Och hennes bara fötter är så groovy, och de kastar allt som dödas, och av kolossal kraft, destruktivt och destruktivt.
  Augustine twittrade:
  - Mina kära ben,
  Barfota tjejer!
  Sluträkning nollor
  Spring nerför banan!
  Och den rödhåriga krigaren noterade med ett skratt och flinade tänder:
  - Och jag kan bryta ryggen på den kollektiva bondhästen, och regndraken! Från att inte förstöra varken Ryssland eller mänskligheten som helhet!
  Och krigaren tog från rubinnipplarna hur man kan avfyra flera blixtar på en gång, som bränner allt på en gång och slår ut kistanrop.
  Augustinus sa med ett skratt:
  - Ära till kommunismens palats!
  Natasha höll med:
  - Ära åt de ryska tsarernas kommunism!
  Svetlana slog också fienden med sina bröstnipplar, som var som övermogna jordgubbar. Och från den högra bröstvårtan träffade den den osmanska bältdjuren, från den vänstra bröstvårtan träffade den kryssaren, och allt flammade också upp.
  Och dessutom bara precisa ben som om de hamrade på fienden med hjälp av ett blad som växte i storlek och sågade jagaren.
  Krigaren sjöng till och med:
  - Jag är en tjej som heter såg,
  Jag dricker det som faller i havet...
  Och snart slagskeppet på mitten,
  Under den ombyggda sågen kommer att falla isär!
  Och här är flickorna och svärden på turkarna som en lupanet. Och skär specifikt med en riktig död.
  Natashka nickade och noterade och fortsatte att skära ner den enorma turkiska flottan, som är som ett hjälplöst barn i vargens huggtänder.
  The Warrior noterade:
  - Gud den största familjen skapade människor,
  Han ville skapa paradis och välstånd...
  Var kom Satan ifrån?
  Sannolikt till den som straffas!
  Zoya, som högg fienden och återigen dukade av för pulsaren från den röda bröstvårtan, invände:
  - Den svarte guden är inte Satan! Det är White God Revolving Medal!
  Och skönhetens bara tår kastade något med kolossal destruktiv kraft.
  Natasha höll med om detta:
  - Finns det ljus, så finns det skugga!
  Augustinus höll med om detta. Hennes bara, mejslade fötter kastade en förödande dödsärta. Så den flög över och träffade skeppen.
  Sedan, från flickans rubinnipplar, dunkar djävulsk förstörelse som fan.
  Och hon har verklig passion.
  Augustinus sa med ett leende och ganska logiskt:
  - Utan den svarta guden skulle det inte finnas någon vit gud! Så det balanserar allt.
  Svetlana slog ut med sina svärd. Hon högg huvudena av modiga turkiska sjömän. Och under hennes slag rasade även masterna. De skars av som laserstrålar. Och krigaren, med bara fötter, utförde också dödsdansen. Hur vassa skivor flyger. Och hur mycket förstörelse som gav henne förkrossande slag.
  Svetlana tog den och sjöng:
  - Alla vet det här.
  Visa ord...
  lojal hund,
  Det finns ingen varelse!
  Naturligtvis gick striden här under skönhetens diktat. Och gick väldigt bra.
  Många fartyg sänktes.
  Flickorna sjöng till och med i kör och med entusiasm;
  Vi tror på den Högste Fadern,
  Som folket kallade Rod...
  Vi kommer att vara honom trogna till slutet,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Må kommunismen vara i evig härlighet,
  Vad generöst ger lycka till hela universum ...
  Och grym revanschism kommer inte att passera,
  Låt oss skingra molnen och det dåliga vädret försvinner!
  
  Må familjens härlighet vara för evigt,
  I vårt fosterlands Rysslands namn...
  Uppfyll en stor dröm
  När Kristus Messias kommer!
  
  Vi är pionjärer, modiga kämpar,
  Låt Lada vara med oss för alltid...
  Mödrar och fäder är stolta över oss,
  Det är nödvändigt att tappert kämpa för kärlekens Ryssland!
  
  Den store vita Guden kommer att vara med oss,
  Kristus, Svarog, Heliga Maria...
  Vi kommer att vrida alla motståndare rakt in i hornet,
  Sedan arierna regerar i Ryssland!
  
  Skaparen skapade den berömda jorden,
  Sprid snabbt ut rymden ...
  Han har trots allt en hel del styrka,
  Skapat hav, öknar, berg!
  
  I Jesu namn, härliga familj,
  Önskemål att spela uppfyller...
  Och snart kommer det att finnas paradis - tiden kommer,
  När allt blommar i strålande maj!
  
  Barfota tjejer springer
  De är inte rädda för hårda snödrivor ...
  De kommer snart att ordna en kaput för Hitler,
  Ryssarna har trots allt alltid kunnat slåss!
  
  Perun hjälper oss att vinna kampen,
  Och gudinnan Lada kommer att läka såren ....
  Vi kommer för alltid fosterlandet med dig,
  Ryssland drömmer om att kämpa modigt!
  
  Vi är pionjärer, modiga barn,
  Attackera staven på de fascistiska monstren ....
  Bra jobbat killar och tjejer
  Fortsätt de ärorika kommunisternas arbete!
  
  
  Vi kommer att ge våra hjärtan för fosterlandet,
  Som den store ärorika Lenin testamenterade...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Kom, tror jag, till det största målet!
  
  Ingen kan slå oss tro
  Om chanserna att hämnas på de infernaliska horderna...
  Vi rör modigt Führern i ansiktet,
  Ryssland kommer att knäcka motståndaren!
  
  Nazisterna tog på något sätt pojken till fånga,
  De brände hälarna med eld med järn....
  Och under en hel månad torterade de pojken,
  Men de kunde inte ens spy!
  
  barfota avklädd unge som skulle skjutas ,
  Frost är starkast, fötter som en eld....
  Vinden blåste och tallarna vajade våldsamt,
  Och någonstans slog planet ner!
  
  Men pojken höll på till slutet,
  Fast piskan visslade väldigt fruktansvärt....
  Och pionjären med fosterlandet sa adjö -
  Inget behov av tårar och att inte ryta till ansiktet!
  
  Till slut spottade han Fritz i ansiktet,
  Och jag fick en naken kula i bröstet...
  De viskade - pojkarnas läppar kommer till himlen,
  Kollapsade in i en snödriva redan utmattad!
  
  Men soldaterna hämnades honom,
  De krossade Fritz som de där glasen...
  Och ryssarna hamnade i Berlin,
  Fast det är svårt att bekämpa en fascist!
  
  Flickorna gick barfota,
  Deras klackar mörknade av gräset...
  Och var tog de ryska benens skönheter vägen,
  Gyllene plantor av spikelets har stigit!
  
  Kort sagt, vi besegrade nazisterna,
  Lada hjälpte oss mycket med detta....
  Avslutade striden i Berlin -
  Men Führern är en kraft - Satan!
  I slutet av flickan sänkte han den sista turkiska fregatten. Sedan gick de mot stranden.
  Natasha lade märke till att hon stämplade sina bara, graciösa ben på vågorna:
  - Okej, låt oss säga att vi gick direkt?
  Zoya nickade instämmande.
  - Vi gick väldigt bra. Jag skulle till och med säga underbart!
  Augustinus fnyste föraktfullt.
  - Med våra förmågor och magi kan vi erövra hela världen. Vad skulle vi göra om vi var vanliga tjejer?
  Svetlana svarade med ett skratt och blottade tänderna:
  - Skulle nog älska med män!
  Natasha fnissade och svarade, blottade tänderna och förklarade:
  - Älska? Det här är bra. Det är bara synd att inte alla män är lika vackra och lena kroppar som tomtar!
  Zoya höll med om detta:
  - Otäck hårig hud hos män!
  Augustinus gick lätt med på detta, och hoppade högre upp och rullade runt hennes axel och gav:
  - Män, det här är något fult!
  Svetlana noterade med missnöje:
  - Jag skulle kunna säga om män på rim. Faktum är att när du kysser en man, och han sticker med borst, blir det äckligt!
  Natasha, som hoppade på vågorna, noterade:
  - Och när han kysser bara fötter är det skönt!
  Augustinus anmärkte och blottade sina tänder:
  - Det är skönt om munnen inte är slarvig!
  Zoya anmärkte med allvar:
  - Män luktar ibland så obehagligt!
  Augustinus sa med ett skratt:
  - De luktar, det är milt sagt... Ett mer korrekt uttryck - de stinker!
  Svetlana twittrade:
  Mannen kan bara inte förstå
  Hur kan du inte lukta...
  En man som inte stinker
  förlorar sin värdighet!
  Och tjejerna kommer att skratta tillsammans åt denna så glada och ironiska vers.
  . KAPITEL #12
  Oleg Rybachenko fortsatte att springa över Sibirien. Han hade redan passerat Lenaälven och fortsatte att komponera på flykten, med stor entusiasm;
  Beräkningen baserades på det faktum att vid dockningsögonblicket skulle den enorma reaktorn i multigalären förbli utan täckning. I det här fallet: det kommer att vara möjligt att träffa honom med den mest kraftfulla kanonen. Det var sant att det fanns en avsevärd risk för dödsfall, både från detonationen av generatorn och elden från de många kanonerna i multi-byssan.
  Rymdskeppet är ganska stort, besättningen på två och ett halvt tusen kämpar - nästan alla halvnakna tjejer, robotarna inte medräknade. För ett sådant priss skull kan du riskera ditt liv. Låt dig dö i ett okänt antal cykler, men du kommer att bli en hjälte. Och inte bara ära kommer att gå till dig, då kommer hjälten definitivt att återuppstå. Togo in i en hjälte i vars kropp universums Skapare slåss, om än virtuell Marat Kazei.
  Det finns ett befall från kejsarna i den mänskliga hyperkommunistiska staten att i framtiden kommer alla människor att återuppstå. Men denna process kommer att äga rum, beroende på värdet som var och en av dem representerar. Ju fler handlingar, desto snabbare kommer de att återuppstå. Inget med pacifistisk kristendom att göra. De slår dig på höger kind - sväng vänster, älska din fiende: hur kan du komma på något dummare!
  Den första kejsaren av världens hyperkommunistiska Ryssland: skrev sin heliga skrift och uppfann sin egen religion. Den innehåller huvuddogmen, tjäna med all din styrka, all din styrka, hela ditt sinne: Hyperkosmiska Ryssland. Och om detta ligger i ditt fosterlands intresse, då kan du göra vilka uppoffringar som helst, vilket våld som helst, vilket knep som helst. Ändamålet rättfärdigar medlen!
  I samklang med dessa tankar stämplade tjejerna aggressivt på sina bara, mejslade ben och deras chokladsolbrända bröst med jordgubbsnipplar började röra sig och svaja.
  Hur ärligt var det! Bibeln är faktiskt förbjuden. Han själv förstår inte varför ryssarna trodde på boken som skrevs av Fevreys ! Rysk man: blev en slav till fidovskogos lära ! Detta är bara en ren skam! De nationer som tillbad Bibeln urartade och förnedrades så småningom; det finns inget sunt, intelligent i kristendomen. Rätt religion borde prisa maktkulten! Inte konstigt att islam har nått sådan framgång. Även om Koranen också är en mestadels pacifistisk bok, eftersom den skrevs under starkt inflytande av kristna. Det finns ingen sann religion: kunna ena nationen, bör inte vara tandlös.
  Och flickorna stampade igen med sina bara, graciösa ben, och återigen började de lyxiga höfterna röra sig.
  Marat, genom en vanligt och nu helt okomplicerad vilja, undertryckte spänningen och förberedde sig för att skjuta mot reaktorn. Citat från den första kejsaren dök upp i mitt huvud:
  - Medlidande är som rost, medkänsla är som ett shashel - rena ditt hjärta från detta och täck det med rustning: hänsynslöshet, ilska, ilska!
  Guldord!
  Marat Kazei lät sig vid något tillfälle uppslukas av humöret från sin tidigare bärare.
  Alla dessa tankar flimrade som ett frenetiskt kalejdoskop i Marats plasma princeps hjärna. De coolaste tvekade uppenbarligen om de skulle trycka eller inte trycka!. Fix-kommandot frös fast i hjärnan. Och risken för eventuell upptäckt, i synnerhet av en skanner, ökade att roboten hade en sabotör inuti.
  Praktiskt taget alla människor i både universum skapade av ärkebraten och ärkesystern är vackra, vuxna är långa, men också väldigt långa. Muskulaturen är präglad, men som regel inte massiv, huden är koppar eller brons, hos kvinnor är den mörkgyllene. För en ovana humanoid: människor kan verka för lika, men det är de inte. Var och en är bra och unik på sitt sätt. Det som är gemensamt är bara andan i barackerna, som förföljer alla från födsel till död! Men en person: nu kan han leva nästan för evigt, ålderdom har förblivit en mardröm från det förflutna. Hon är onaturlig. Särskilt skrämmande vanställer kvinnor, de blir så äckliga att de vill kräkas.
  Och nu är de alla tjejer, och männen är så unga som tonåringar utan onödigt och äckligt skägg!
  - Har den förbannade ålderdomen förorenat sådana drag? (Det verkar som Shakespeares ord.)
  Religiösa ledare visste om människors eviga önskan: att bevara ungdomar för alltid. Och utnyttjade rädslan för döden. Alla dessa sagor om himmel och helvete (modern vetenskap har slagit fast att det här verkligen är sagor - ren fiktion!), Ytterst syftar de till att få ut mer pengar från människor. När allt kommer omkring, ju längre en person lever, desto fler synder har han, men antikens kyrkoledare försökte maximera sin existens på jorden. För dettas skull gick de till alla elakheter och knep. Det vill säga, kyrkofädernas ord stod i strid med gärningarna och specifika livsvanor!
  Som en bekräftelse på dessa ord stampade flickorna aggressivt sina bara fötter och kurrade:
  - Ära åt den odödliga kommunismen!
  Tankarna flög förbi som en blixt! Sagor om paradiset, dit de troende eller de kristna går, är inte längre giltiga. Men det finns hopp om att ditt hemland kommer att ge dig tillbaka till livet. Inget av de mest avancerade, moderna vapnen kan förstöra en person. Så tron på själens odödlighet är inte så illusorisk. Kroppen är dödlig, men själen är det inte ännu! Faktum är att en person överförs till ett utrymme där det inte finns någon dimension, topp, längd, bredd. Det vill säga personlighet: som om sextillioner gånger blir mindre än Creon eller till och med fretosol , mikropartiklar som håller på att smälta samman som gör bomber många kvadrilljoner gånger kraftfullare än vätebomber.
  Och nu utvecklas vapen som är kvintiljoner gånger starkare för samma vikt än termonukleära vapen. Men inte ens ett sådant vapen kan förstöra en personlighet som är vikt till en nolldimension. Visserligen är det väldigt svårt att extrahera en personlighetsfil, men tekniken utvecklas och tiden är inte långt borta när den kommer att sättas på ett massflöde. Och du kan återuppliva absolut alla. Förresten, ju mer känd en person är, desto lättare är det att extrahera honom från icke-existens. Energin i MagobioHyperplasm hjälper här !
  Och trots allt, de döda fienderna: efter att vi erövrat Alisa Seleznevas fruktansvärda imperium, kan vi extrahera alla döda och förvandla dem till slavar. Räddningstanken satte stopp för all tvekan.
  Pioneer boy sjöng:
  - Jag säger inte adjö till dig, men jag säger adjö!
  Marat, som förundrades över sin tolerans för varelser, avfyrade en koncentrerad stråle och backade automatiskt tillbaka. Supermagoreaktorn störtade omedelbart in i en rasande tornado av hyperplasma!
  Nakna figurer av vackra flickor hoppade framför honom.
  unge krigaren träffades av en gravitationsvåg , så mycket att benen böjde sig och hjärnan tillplattades. Roboten brändes av brinnande kronblad och den föll sönder som ett korthus.
  Den brända Maraten flög ut ur vraket, han visade sig genast vara öppen och sårbar. Men lyckligtvis för den unge partisanen bröt trupperna från det stolta imperiet Kazei redan igenom, avancerade snabbt och bombarderade fienden med slående element av alla slag.
  Och tjejerna kämpade och väldigt effektivt med varandra. De använde vassa tänder och spydde ut bäckar från scharlakansröda bröstvårtor och krossade fiender även med blixten.
  Pojken kunde i princip, på grund av kroppens speciella design, vara i ett vakuum under en tid och flyga. Här handlade det dock om elementär överlevnad. Det bästa man kan göra är att hålla sig till vraket och försöka smälta samman med det, vilket gör det extremt osannolikt att ses.
  Marat gjorde just det.
  - Tanken gör oss fega - hänsynslösheten gör oss till lik!
  Och nakna tjejer dansar också skuggor med honom.
  I allmänhet säger instruktionen, om du kan överleva - överlev. Livet i krig är som ett svärd i en knytnäve - du kan inte tappa det, men du kan inte gömma det bakom din rygg heller! Och skräp av alla slag: otaliga. Du kan redan se dina egna rymdskepp. Den unge mannen valde ett fragment som var ojämnt och inte speciellt varmt - vem vill bränna. Han lade sig på den och smälte samman med ytan. allt som återstod nu var att be att många skanningsenheter inte skulle registreras av misstag.
  Och tjejerna här är så vackra och sexiga.
  Dåliga utomjordiska tankar på bäraren klättrade upp i mitt huvud: du dödade två och ett halvt tusen flickor och flera tiotusentals robotar. Även om de senare har artificiell intelligens, är deras intelligens mycket villkorad. Tycker inte synd om dem! Och vad kan man säga om soldaterna från det fruktansvärda imperiet Alisa Selezneva. Var och en av dem tror starkt på seger. Faktum är att de på många sätt är lika - spegeluniversum.
  Det är sant att ju längre kriget pågår, desto starkare blir skillnaderna i småsaker. Och krig är en sådan process, som liknar förbränning, bara blod är ett idealiskt bränsle, och en brandsläckare är en seger!
  Och hur blev de här flickorna sönderrivna, bokstavligen brända och krossade i små bitar?
  Är det möjligt att vinna? Själva tanken är uppviglande, en soldat ska inte tvivla på det. Som den förste kejsaren sa: låt mitt land ha fel, men detta är mitt land!
  Naturligtvis måste han tro på seger, särskilt när han ser hur den vinner: hans första virtuella strid av så stor skala i hans liv. Och det går verkligen till seger. Det är sant, även om flera biljoner soldater deltar i det - nästan alla är flickor: den privata vet inte det exakta antalet, men det här är bara en episod, ett litet slag av den interuniversella striden.
  Många siffror är hemliga, inklusive det exakta antalet stjärnor i det stolta imperiets kontrollerade Kazei-universum. Någonstans fragmentariskt vet han att deras antal är mer än tvåhundra sextiljoner, men hur mycket mer är okänt. Planeterna är i sin tur ungefär tio gånger färre, och en på tusen är lämplig för liv. Sanning. Nyligen har många planeter, med svåra förhållanden, lagt sig. I princip kriget mellan de två universum: det är inte för utrymme och resurser.
  Det finns redan teknik som till och med gör det möjligt att skapa andra planeter genom att utvinna materia från stjärnor. Kanske är tiden inte långt borta när människor, som de Allsmäktige Gudarna, lär sig att skapa universum och utöka rymden. Att det fortfarande finns tillräckligt med utrymme för alla i överflöd, intelligent liv är en ganska sällsynt händelse, och det finns bara några hundra i hela universum. (Kanske ungefär tusen?) Civilisationer som har bemästrat rymdfärder! Så att föra krig bröder mot bröder: det verkar inte vara någon mening. Samtidigt får de lära sig att det var Alisa Seleznevas Groznyj-Ryssland som förrädiskt attackerade dem. Och vad lärs ut i Groznyj Ryssland av Alice imperium? Kanske samma sak! Här visade sig en sådan anpassning, båda sidor tjatade på varandra och ansåg sig uppriktigt ha rätt, men det finns fortfarande inget resultat.
  Och alla tjejerna hoppar och studsar. Och de startar upp mer och mer aktivt, och blottar tänderna. Och från de röda bröstvårtorna spyr de ut blixtens dödliga kraft.
  De flesta killar och tjejer tänker inte på det! Den tidigare bäraren innan Marat hade lite ledig tid, han studerade historien om planeten Jorden och inte bara vad som är kopplat till kriget. Detta kan göras genom det intergalaktiska hyperinternet : i dess multi- kinesspace : man kan till och med hitta superfiler av civilisationer som existerade innan solen lyste upp! (Det är sant, låt de nakna tjejerna vara vackra, han har inte lyckats än!) Han visste att det långt ifrån alltid levde och växte upp människor i barackerna. Även om du å andra sidan inte känner en annan och vänjer dig vid det från barndomen, då är detta lycka. Å ena sidan älskade Marat Kazei armén, men en strikt livsstil, total reglering, brist på fritid tyngde honom. Dessutom är träningen och metoderna för stridsträning för rutinmässiga. Vill ha mer! Och så våld, våld, och ännu en gång våld! Det finns för mycket grymhet att till och med tre hjärtan (och människor har tre: riktigt små) börjar sörja.
  
  Åh, vilka vackra tjejer, så färgglada och barfota, hoppar genom vakuumet. Och med sina bara tår kastar de rymdskepp.
  - Varför förstöra när man kan skapa och skapa! - sa pojken till sig själv. - Men å andra sidan, att föreställa sig ett liv utan krig...
  Den unge mannen följde stridens gång och höll sändaren under pistolhot. Alisa Seleznevs Koldolets från Grozny Ryssland slogs samtidigt som de drog sig tillbaka. Här fanns en möjlighet. Du kan slå ut fienden från en ficksändare. Det är väldigt svårt att göra det här, föreställ dig att skjuta ner en fighter med en pistol under andra världskriget. Men teoretiskt är detta möjligt. Här är en klassisk komiker från antiken: Rambo sköt ner helikoptrar med en pilbåge!
  Partisanpojken kurrade aggressivt:
  - Liten pojke - hittade ett maskingevär! Ingen annan bor i byn! Liten pojke fick en raket! Jag gav Bush en rumpa i rumpan!
  Kom ihåg de antika sakerna. I allmänhet är han redan vuxen, redan vuxen i kalenderår, med hänsyn till tiden efter uppståndelsen i hyperkommunismens värld . Och här gjorde han länge inget annat än att utrota nazisterna. Men att förstöra "Panthers", "Ferdinands", "Tigers", stridsvagnar i "E"-serien är inte lika intressant som att genomföra en riktig rymdstrid.
  I allmänhet är det dumt: att i antiken, eller snarare på atomåldern, var tonåringar begränsade på alla möjliga sätt: det är omöjligt, det är omöjligt! Som ett resultat försämrades nationen, barn blev infantila, inte anpassade till vuxenlivet, eller vice versa, aggressiva skurkar.
  Marat Kazei knöt näven aggressivt.
  Här är de, även barnsoldater kan slåss! Han kan mycket väl bli officer eller general! Däremot tänker man på utmärkelserna på allra sista plats! Detta är inte vad en soldat ska lockas till. Frågan är hur man slår ut en koldolet ?
  Hologram av mycket vackra flickor i badbyxor och jordgubbsnipplar blinkade framför honom. Och dessa bröstvårtor glittrade av något väldigt vackert.
  Det är nödvändigt att träffa, exakt vid generatorns svansled, med en kort stråle. I matrisskydd: det finns sårbara punkter, såväl som ett halvutrymmesfält. Vad ska man göra om denna punkt inte kan beräknas i förväg. Här behöver du antingen en mycket avancerad bioscanner , eller beräkna den med hjälp av magi, och ändå inte missa: när bilen rusar i rasande fart, utan att veta vad tröghet är!
  Och flickorna här är så underbara och sexiga och väldigt formidabla med sina ansikten, och när deras bröstvårtor är gjutna i rubiner som gnistrar som ögonen på en tiger.
  Pojken försökte öppna det åttonde ögat med hjälp av magiska färdigheter. Detta är den ökända tekniken med åtta ögon, en sorts magi. Hur man använder det? Det finns olika tekniker, koncentrationer, meditationer. Marat Kazei korsade sig själv och kopplade därmed ihop chakran. Detta borde hjälpa. Det är nödvändigt att rensa medvetandet för att göra det transparent och tydligt.
  Marat kastade sig in i en paranormal trans och, utan att praktiskt taget sikta, sköt direkt! Kroppen reagerade av sig själv, energin slog - tetralet exploderade.
  - Det finns ytterligare en poäng till min fördel! viskade den unge partisanen. - Vad skickligt jag slog, bara " tjur ".
  Pojken sköt igen och slog! Denna gång utan koncentration var synen komplett.
  Och tjejerna har blivit ännu bättre, och coolare och deras bröstvårtor är så glänsande och vackra.
  Marat skrek:
  - Jag tror på mitt öde!
  Den unge gerillapionjären såg striden: i många färger och omfång samtidigt. Det var så ljust, färgat, vakuumet gav ifrån sig silver, det ser ut som i rymden, som om ädelstenar är ojämförligt ljusare än naturliga analoger. Låter som en underbar låt!
  Och så vackra tjejer återger dansrörelser och vrider sin elastiska midja. Och som är kolossal makt.
  Den unge mannen sjöng:
  Mitt fosterland - jag älskar dig
  Låt oss slå tillbaka de onda fiendernas angrepp nu...
  Jag kan inte drömma en dag utan dig
  Jag är redo att ge mitt liv för fosterlandsmodern!
  Marat blev till och med rolig, för Gud är Skaparen! Men, utan att skämmas, sköt pojken igen med hjälp av sin bara, barnsliga häl. Koldolet svällde och exploderade i fragment, som ett moget körsbär som sprack.
  Och jag tycker synd om tjejerna som är så bildligt och slitna.
  - Vilken vacker sak! För att besegra brigantinen!
  Efter det fjärde koldolets förstörelse ; den unge mannen kände sig förkrossad: dessutom försvann synen plötsligt. Med en knappt märkbar hastighet, för den förbättrade synen av Creator Marat, cirklade moguleterna och sköt mot varandra . De skilde sig åt i konstgjorda krafter genom skugga. Alice's Terrible Empire har en gul, Marats Proud Empire har en lila glans. Och så i form är de lika, i form av strömlinjeformade rovdjur, munkorgar av bilar, de chockerar med sin ilska. Vapnet du behöver!
  Och tjejerna är så coola och barbenta, och deras knän är runda och så sexiga och underbara.
  Och vilka tjejer och kraftfulla och muskulösa höfter, och så vill man älska med sådana.
  Striden skiftar snabbt, kullerbyttor som saknar tröghet i Koldolet är obeskrivliga, ett par gånger kom det att ramma. Allt detta såg monstruöst ut. Marat, med en svag våg av retrograd nostalgi, mindes gamla filmer om det stora fosterländska kriget och tredje världskriget. Trots all skillnad i vapen och hastighet har något gemensamt bevarats i luftstriderna. Nämligen lusten att gå bakåt, ett försök att slåss i par och tre. I allmänhet förändras tekniken, men stridstaktiken förblir nästan densamma. Sphero sköt flera gånger på autopilot, men uppnådde inga resultat, den kinetiska inspirationselden från universums skapare försvann.
  Även om de vackra och sexiga tjejerna fortsatte att springa, och deras kroppar lyste som oljade och väldigt vackra som gjuten brons.
  - En briljant befälhavare skiljer sig från en briljant kompositör genom att hans mästerverk alltid får dig att fälla tårar! - Marat avfyrade en skur av aforism.
  Pojken var ledsen, men muntrade genast upp, för hans armé var på frammarsch. Så allt är inte förlorat än.
  - Privat Marat Kazei hör av sig! - Den unge mannen - Vinnaren vände sig mot sin.
  - Vi hör dig! - Svarade honom. - Säger kapten Mashka Belaya. Flickofficerns röst är mycket tydlig och trevlig.
  Och hennes bara, solbrända ben trummade på hypertitanbeläggningen .
  Pojken svarade modigt:
  - Jag kom precis ut ur fiendens baksida, hängande på vraket. Tillåt mig att gå med dig genom att markera en extra maglet .
  Flickan svarade glatt:
  - Och det kommer det! Jag har redan skickat en förfrågan till distributionscentralen!
  Den lærde Marat Kazei mindes 1941 att det inte fanns tillräckligt med piloter i den sovjetiska flygflottan. Detta var utan tvekan ett stort minus, och det rådde brist på erfaren, välutbildad personal. När allt kommer omkring var det praktiskt taget inget krig i Finland, det var praktiskt taget inga luftstrider, på grund av svagheten i Suomi-flyget. Och under spanska kriget skickade Stalin tio gånger färre piloter till helvetet än Hitler. Ja, till och med hälften av de transplanterade och skjutna. Så kvalitetsmässigt var Luftwaffe överlägsen de sovjetiska trupperna. Tyskarna hade bra ess. Trehundra av de bästa av dem förstörde tjugofyra tusen sovjetiska flygplan. Men detta kunde inte rädda Wehrmacht från nederlag! Det har varit jämlikhet i modern krigföring från allra första början. Många piloter hade erfarenhet av rymdstrid med olika raser, både humanoida och icke- humanoida typer. Dessa strider berikade krigskonsten och höjde nivån på strategisk planering till en aldrig tidigare skådad nivå.
  Flickorna trampade nakna, och väldigt vackra och sexiga ben och visslade.
  Båda imperierna var militariserade, hade en kasernledningsstruktur. Det var allt gemensamt, likheten mellan stora stater. Naturligtvis kunde därför ingen i tusen år besegra någon! Ett slags oändligt krig! Han är en ung man, juridiskt sett ganska vuxen, nu bara en dödsmaskin! Passar detta honom? De flesta av killarna och tjejerna kände inte till ett annat liv, men den som var bebodd av skaparen Marat tänkte ibland på det.
  Nu, vad är mord, förintelsen av de som hindrar mänskligheten från att utvecklas. Och hur mycket hyckleri och hycklande krusiduller var det med detta . När de försökte framställa sin sida som ett helgon, och fienden som bläcksvart.
  Flickorna, som bekräftelse, skakade sina fylliga och frodiga bröst med bröstvårtor i färgen på den proletära fanan. Och deras hår med så genomarbetade frisyrer.
  Nu har det blivit ärligare, Marat Kazei fick själv lära sig olika metoder för fysisk och psykosomatisk påverkan för att tvinga fienden att ge ut information. Även om modern teknik: gör att den helt enkelt kan skrivas av från den hyperplasmiska hjärnan, kan minidatorer i fångens kropp radera den. Detta kallas brain drain. Det vill säga, tortyr lärs ut, även om dess fördelar är begränsade. Men på fiendens sida: många mycket mer efterblivna raser slåss. Det är vad de behöver för att torteras. Ibland kan en sådan inföding veta mer än någon annan general. Varje art behöver sin egen tortyrmetod: i synnerhet metoden att mjuka stryka, ibland mer effektiv än hyperströmsanfall eller exponering för ultrastrålning .
  Marat Kazei, minns historien om universum som han skapade, eller snarare kände den. Den barfota pionjärpojken visste att efter andra världskriget avskaffades dödsstraffet snart i Europa. 1996 införde Ryssland också ett moratorium för dödsdomar. Bara i islamiska länder: under lång tid fanns lagar om kroppsstraff och tortyr. Men historien rör sig i en spiral. I samma Ryssland torterade de under Tjetjenienkriget både militanter och de som misstänktes ha kopplingar till militanter. Och naturligtvis kunde oskyldiga människor inte låta bli att lida. I början av det tjugoförsta århundradet utvecklades ett märkligt maktsystem i Ryssland. Det kunde inte kallas en totalitär diktatur, men det var långt ifrån demokrati. Något mellan anarki och despotism. Så länge oljepriserna var höga fungerade det här systemet på något sätt, men sedan, när depressionen började, och alla bekväma olje- och gasfält torkade ut ... Upplösningen och katastrofen började, bröt ett inbördeskrig ut. Under tiden ockuperade Kina tyst hela Fjärran Östern ...
  - Här är din magiker ! - Sa flickan Mashka och stampade sin graciösa bara fot, så att blixten gick från den kala, runda, flickaktiga hälen. - Du kan klättra på den för att flyga, för att slåss. Vi vinner trots allt.
  Marat, med helt onödigt patos i det här fallet, förklarade:
  - Jag tror att vår sak är rättvis!
  Flickan skakade på sina fulla bröst, som lyste med rubinnipplar och skrek:
  - Kvasar och pulsar vanliga!
  Universums unge mästare var över att vara komplex om en inte alltför avundsvärd rang, den i vars kropp han själv hade rört sig. Pojken lyfte och gick in i Koldolets struktur . I allmänhet fanns det flera typer av en sådan maskin. I det här fallet var det "Karate" - 13, en av de mest kraftfulla modellerna när det gäller beväpning.
  - Jättebra bil! - Utbrast förtjust Marat Kazei.
  Flickofficeren skrek och skakade Mashka med sina lyxiga, starka höfter:
  - Är du utbildad att använda en fotonchik med den ?
  Den unga terminatorn avbröt kort:
  - Visst!
  Flickan stampade ilsket igen med den bara, mejslade foten och ropade i lungorna:
  Så låt oss slåss!
  Här är han återigen i en stridsmagolete . Förnimmelserna är de mest behagliga, speciellt när du styr telepatimetoden.
  Pojken sjöng:
  Och när vår kejsare, den heliga kommer att kalla till strid!
  Vi kommer att gå till attack, en familj kommer att slåss!
  Motståndaren hyperplasma och foton snabb start!
  Jag vet att jag kommer att bli coolare än dödliga!
  Flickorna dansade gillande, och deras mycket vackra, bara ben stampade då och då, och deras runda knän lyste som polerad brons, ljuset av kanel.
  "Karate"-13 styrs telepatiskt, den har en extra pistol installerad. Den avfyrar en projektil som korroderar dimensioner. I det här fallet, när det träffas, blir rymdskeppet, så att säga, immateriellt. Också ett extremt coolt vapen, för att se hur konturerna går sönder och kropparna smulas sönder. Det är sant att denna projektil, eller snarare en energistråle, är relativt lätt att neutralisera med en impuls av ett visst område, men ...
  - Du kan alltid lura fienden! sa Marat till sig själv.
  Flickorna lekte med pressens muskler och nickade på huvudet med utarbetade frisyrer.
  En kanon som avfyrar en " frätande " materia styrs också av ett mentalt kommando. Detta är bekvämt, särskilt eftersom hjärnan är disciplinerad som en skicklig soldat. I själva bilen låg pojken ner, han fick möjlighet att observera nästan hela slagfältet. Nu kan du se hur fantomerna slåss, slaget om den medeltida armén i rymden är super!
  Marat Kazei tittar utan att titta upp: wow! Rymdskepp och mot ryttare och dinosaurier. Jag glömde till och med att han och hans syster hade tänkt på något sånt här.
  I många världar finns det dinosaurier, dessutom var det möjligt att klona många representanter för den äldsta faunan på jorden. Olika typer, några upp till trettiofem meter långa, har väckts till liv igen. Men i andra världar fanns det mycket mer fantastiska djur. Enormt bestående av flytande metaller, syror och ofta en alkali. Det fanns dinosaurier från semitransistorer , katoder, ren ultraelektricitet . Och hybrider med växter, inklusive frukter, inklusive arkiradioaktiv flora. Men generellt sett dominerade livsformen protein. Märkligt nog, i evolutionen på olika världar, fanns det något som stimulerade produktionen av protein.
  Tvärtemot kreationisternas påstående är den spontana genereringen av liv inte undantaget, utan snarare regeln.
  Även om bestar gjorda av kisel eller litium var imponerande. Det är intressant vad fantomdinosaurier är gjorda av. Vissa av dem liknar jordiska livsformer, andra skiljer sig från dem. Och krigarflickorna, var och en femhundra kilometer eller mer lång, är superchic ! På grund av de många ärren och brännskadorna på deras halvnakna kroppar verkar de ännu mer sexiga, förföriska och ... skrämmande! Men samtidigt, när man tittar på dem, sväller manliga perfektioner till laglöshet och hotar att brista. Och du kan inte slita dig från de graciösa linjerna av perfekta flickkroppar.
  Flickan skriker glatt och trummar på golvet med sin graciösa, mejslade, magnifika barfot, och hennes röst är som sorlet från en bäck eller klockornas klang:
  - Nåväl, hjälten kommer att slåss som en drake!
  - Låt oss multiplicera världarna som universum! - Han föreslog på skämt, jag känner hur Marats hormoner kokar i mig. Han visste mycket om reproduktion av världar!
  Flickan, vars hela bröst var inramade som en körsbärstårta med jordgubbsnipplar, skrattade:
  - Med en sådan härlig krigare som du är jag redo!
  . KAPITEL #13
  Flickan förstörde det osmanska rikets flotta fullständigt. Men turkarna hade fortfarande en stor landarmé. Förstärkningar kom till och med.
  Men medan ottomanerna, efter att ha förlorat stödet från flottan, inte vågade storma.
  Även tjejerna har ännu inte rusat till offensiven. Det blev en paus. Eller, som man säger i dessa fall, en operativ paus.
  Natasha, Zoya, Augustina och Svetlana bestämde sig för att varva ner lite tills vidare.
  De sprang längs bergsbranterna och stampade med sina bara, mejslade fötter.
  Det var redan kallt och skarpt, stenarna i de moldaviska bergen var täckta av rimfrost. Det är redan sen höst här vid Svarta havets kust, och snön är på väg att falla.
  Augustine anmärkte när hon sprang:
  - Ändå behövs vintern också, även om stackars barfotabarn är otrevliga i kylan!
  Natasha höll med:
  - Obehagligt ... Men i alla fall - det är bättre än evig höst. Och så är det en växling: sedan höst, sedan vår, sedan vinter, sedan sommar!
  Zoya brydde sig inte om det.
  - Ja, det är bättre, mycket bättre!
  Och flickorna sjöng unisont;
  
  Naturen har inget dåligt väder - Varje väder är en välsignelse. Regn, snö - när som helst på året Vi måste tacksamt acceptera.
  
  Ekon av andligt dåligt väder, I hjärtat av ensamheten finns ett sigill, Och sorgliga skott
  av sömnlöshet Vi måste tacksamt acceptera, Vi måste tacksamt acceptera.
  
  Döden av begär, år och svårigheter - Varje dag mer och mer outhärdligt bagage.
  Det som är tilldelat dig av naturen måste du tacksamt acceptera.
  
  Årens förändring, solnedgångar och soluppgångar Och kärlekens sista nåd, Liksom datumet för din avresa, Vi måste tacksamt acceptera, Vi måste tacksamt acceptera.
  
  Naturen har inget dåligt väder, Tidens gång går inte att stoppa Livets höst, som årets höst, Vi måste välsigna utan att sörja
  
  Vi måste välsigna utan att sörja, Vi måste välsigna utan att sörja !
  Augustinus vägrade dock trotsigt att sjunga, och gnällde och stampade argt med sin bara fot:
  - Nej, jag gillar inte alls de här låtarna. De har ingen törst efter kamp och förändring. Vi behöver helt andra låtar!
  frågade Natasha leende och slog ner en trög insekt i farten med sin bara femma:
  - Vilka sånger skulle du vilja sjunga?
  Augustinus blossade ut sina kinder och sjöng med stor entusiasm;
  Låt oss avsäga oss den gamla världen!
  Skaka hans aska från våra fötter!
  Gyllene idoler är fientliga mot oss;
  Vi hatar det kungliga palatset! Vi kommer att gå till de lidande brödernas led ,
  Vi kommer att gå till det hungriga folket; Med honom kommer vi att sända förbannelser till skurkarna, Vi kommer att kalla honom att slåss:
  
  Res dig, res dig upp, arbetande människor Ställ dig upp mot fienderna, hungrige bror!
  
  De rika, knytnävarna av ett girigt flock Plundra ditt hårda arbete, frossare blir feta av din svett, de sliter sönder din sista bit, svälter, så att de festar!
  
  Res dig, res dig upp, arbetande människor, res dig mot dina fiender, hungrig broder!
  
  Vila är bara en grav för dig! Varje dag, förbered skulden; Vampyrkungen drar dina ådror! Vampyrkungen dricker människors blod! Han behöver soldater till armén: Ge honom söner här!
  
  Res dig, res dig upp, arbetande människor, res dig mot dina fiender, hungrig broder!
  
  Räcker inte evig sorg, låt oss resa oss, bröder, överallt på en gång!
  Från Dnepr till Vita havet,
  Och Volga-regionen och Fjärran Kaukasus! På tjuvar, på hundar - på de rika! Ja, på den onde vampyrkungen! Slå, förstör dem, de fördömda skurkarna!
  
  Res dig, res dig upp, arbetande människor, res dig mot dina fiender, hungrig broder!
  
  Och sanningens sol och människornas brödraskap kommer att gå upp bakom den blodiga gryningen Vi kommer att köpa fred med den sista kampen :
  Vi kommer att köpa barns lycka med blod
  
  , arbetande människor! Res dig mot fienderna, hungrig broder!
  Flickhjältens hår under löpningen fladdrade verkligen som Lenins fana, hur eldröda de var. Här är en flickhjälte och en riddare i bikini.
  Natasha och resten av tjejerna tog upp det. Och de sjöng unisont. Här är tjejerna.
  Natasha sa med ett skratt:
  - Ja, det här är verkligen en låt av högsta klass. Och jag gillar verkligen henne också!
  Och tjejerna vrålade i kör:
  - Stå upp stämplad med en förbannelse,
  Hela världen av hungriga och slavar ...
  Vårt indignerade sinne kokar,
  Redo att slåss till döden!
  
  Vi kommer att förstöra hela världen av våld,
  Ner till botten och sedan...
  Vi kommer att bygga en ny, ny värld,
  Vem var ingen, han kommer att bli allt!
  Sedan sprang tjejerna tysta en stund. Vargen följde efter dem.
  Augustine saktade ner lite. Hon lät rovdjuret komma närmare och skar av hans huvud. Det blev riktigt bra.
  Då sjöng den rödhåriga flickan:
  - Ritad i en saga i grått,
  Det finns ingen värre varg!
  Natasha svarade:
  - Det finns folklore och positiva exempel på vargar. Till exempel i en saga och en tecknad film: "Ivan Tsarevich och den grå vargen."
  Augustine flinade och svarade:
  - Ja det stämmer! Den grå vargen är bara en älskling där!
  Zoya ansåg det också nödvändigt att lägga till:
  - Wolves sjuksköterskor i skogen. Men generellt sett är det dumt att döda människor för att tycka synd om vargarna!
  Augustinus nickade och noterade:
  - Det är oerhört dumt! Men å andra sidan sådana känslor!
  Och den rödhåriga bocken sjöng inte riktigt i ämnet:
  - Hela världen är i våra händer,
  Vi är stjärnorna på kontinenterna...
  Krossad i hörnen -
  Förbannade konkurrenter!
  Och flickhjälten hur man hoppar. Och hög och med bar häl kommer att slå ner en kråka. Och hon splittrades i bitar.
  Tjejerna körde nu fyra av dem och kändes jättebra. Deras humör verkade mest stridbar och aggressiv. Och samtidigt är de ömma och muskulösa på samma gång. Och flickornas muskelavlastning är mycket skarp och djupteckning, som om de vore statyer av gamla och väldigt coola krigargudar.
  Natasha blottade sina tänder och noterade:
  - Och Alexander den tredje, vad man än kan säga, är en mycket stark tsar!
  Zoya lade till med ett leende:
  - I ordets rätta bemärkelse!
  Augustinus tog den och sjöng:
  -Gud bevare kungen
  Stark suverän...
  Regera för ära
  Till vår ära...
  Regera i rädsla för fiender
  ortodox kung,
  Regera för ära
  Ära till oss!
  Svetlana hoppade som svar och höll i ett hopp en skivspelare och noterade:
  - Tsar-far - det är bara super!
  Och hon tog det också och sjöng:
  Du är där Alexander, där det slår,
  Rysslands starkaste hjärta ...
  Jag tror att fäderneslandet kommer att räddas -
  Genom att välja dig för Guds uppdrag!
  
  Jag vet att de kommer att smälta samman i enighet,
  Strömmar av det slaviska slaget ...
  Mäktiga riddare slåss
  För lycka, för ära, för frihet!
  
  När allt kommer omkring är du vår stolthet och ära,
  Kungen är vis som sitt hemland ...
  Stärkt Rysslandsmakt,
  Efter att ha smort dig till en monark!
  
  Du höjde Ryssland över planeten,
  Jag har inte träffat dig klokare...
  Dina prestationer sjungs i en dikt,
  För världen är vår kung ett ideal!
  
  Glittrar som en strålande stjärna,
  Genom dimman av hopplöst mörker....
  Stor hjälte Alexander
  Känner ingen smärta, ingen rädsla!
  
  Fiender drar sig tillbaka framför dig
  Publiken jublar...
  Ryssland lyfter upp dig
  En mäktig hand härskar!
  
  Den klokaste Romanov-härskaren,
  Leds av de starkaste människorna...
  Genom stormar och stormar Segerrik far
  Leder Ryssland till broderskap och lycka!
  Flickorna sjöng den här sången om tsar Alexander III med stor entusiasm. Och deras röster var så ringande och gälla. Det var verkligen lycka för människor.
  Natasha sa med ett leende:
  - Det är så vi har en tsar, och han har i sin tjänst de ryska demiurggudarnas döttrar!
  Zoya sa med ett skratt, blottade tänderna och sjöng:
  - Mitt hemland i universum är mörker,
  Ryssland kommer snart att erövra stjärnorna ...
  Livet är tunt som en tråd - en vass nål,
  Men Rod ger oss en anteckningsbok femma!
  Och en krigare med gyllene hår kommer att hoppa högre...
  Augustinus blinkade till sina följeslagare och noterade och blottade sina tänder:
  - Kungen är väldigt bra!
  Natasha blottade aggressivt sitt ansikte och sa:
  - Och vi tjejer är ännu bättre!
  Varefter krigarna, som fortsatte att springa, började sjunga igen;
  Det tjugoförsta århundradet är ett mycket stormigt århundrade,
  Virus rasar i den, terrorister ...
  Men ändå, på toppen av livet, en person
  Och folk vet detta, de är inte pacifister!
  
  Vi kan tro att jag flyger till Mars
  Venus vidd är helt enkelt ombyggd ...
  Allt kommer bara att känna högsta klass,
  Och varje person föds till en hjälte!
  
  Ja, vår verksamhet är att utveckla framsteg,
  För att mänskligheten ska vara vacker...
  Fast de attackerar bara helvetes demoner,
  Att kontakta en barfota tjej är farligt!
  
  Vi är jordens komsomoldöttrar,
  Vi kommer att döda fienden utan att vara rädd...
  Folken på planeten i denna familj,
  Och nu ska mannen bli en hjälte!
  
  Det kommer inte att finnas någon illvilja att styra detta vet
  Under den heliga kommunismens fana...
  En gång fanns det en generalsekreterare, och inför kungen,
  Tillsammans slog vi tillbaka fascismens svärd!
  
  Vi kommer att visa människor lycka med exempel,
  Vi kan göra allt till toppen av världen...
  Det fanns Ryssland - det fanns Sovjetunionen,
  Och kärlekens Kristus blev en avgud!
  
  Stormiga år går
  Vi flög runt Sirius så berömt...
  Byggd på stadens stjärnor -
  Stig upp från vaggan planeten!
  
  När allt kommer omkring är Lada med oss, och Svarog är mäktig,
  Vad skapade världen så fantastisk...
  Må det finnas den största vita guden,
  Det är inte för sent att lära sig!
  
  De döda kommer snart att uppstå, du vet
  Paradiset på planeten kommer att byggas på en gång ...
  Vädret är bara evig maj,
  Byggarbetsplatsens omfattning är helt enkelt enorm!
  
  Vi kommer att göra flyg till slutet,
  Låt oss nå kanten av universum...
  Svarog den store ersatte sin far,
  Med dess ära i strider oförändrad!
  
  Ja, det var svårt, jag vet att det är svårt,
  Fiender attackerade Ryssland i en hord ...
  Och en snöstorm taggig melo,
  Men de tog sig igenom kommunismen!
  
  Herren Svarog gav oss en stark hammare,
  Att krossa Rysslands fiender med dem ...
  Och låt oss slå ett sådant slag -
  Vi slog helt enkelt tillbaka fienden!
  
  I ögonen på flickan Komsomol eld,
  Det brinner i en helvetisk kaskad, man kan se lågan ...
  Jag vet det här för fosterlandet, mina damer,
  Vi kommer att höja banderollen högre än solen!
  
  Du är en man, tänk nu på en örn,
  Att sväva över stjärnorna i det kontinuerliga universum ...
  Ovanför världen sträckte sig hökklorna ut,
  Och laddad med oförgängligt medvetande!
  
  Du kan inte bara döda Ryssland,
  Som en lömsk motståndare inte försökte ...
  Jägaren kommer snart att förvandlas till ett spel,
  Det är farligt för fienden att slåss med fäderneslandet!
  
  Flickan kommer att röra sin bara fot,
  Och fascisten kommer att flyga ut, känna dina tänder ...
  Och om kvinnan flyttar pokern,
  Det betyder att dödens trumpeter har spelat!
  
  Allt i vår värld kommer att vara positivt,
  Alla affärer är omtvistade killar...
  Låt oss visa otvivelaktig kreativitet,
  Och vi ska klottra från maskinen!
  
  Fiender tror lätt att vi kommer att krossa,
  Vi klipper dammigt gräs utan tvekan...
  Vi kommer att rädda Ryssland från stora problem,
  Låt det vara i hjärtat - Jesus och Lenin!
  
  Till de högsta stjärnorna i världen
  Jordiska skepp är kapabla att flyga ...
  Poeten förmedlade till oss all stavelsens kraft,
  I vår moder Rysslands namn!
  
  Gudinnan Lada glorifierar Ryssland,
  Hon sprider en stor slöja...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  Naturligtvis finns det inget bättre sätt för oss!
  När flickorna slogs nära Moskva,
  Jättar kämpade bildligt ...
  Men Hitler är i förbund med Satan,
  Och Svarog och jag - vet att vi är oövervinnerliga!
  
  Även om det fanns en frost som fryser blodet,
  Flickan sprang genom snödrivorna barfota ...
  Landet kommer att ge lycka och alla,
  Hennes flätor är silver från guld!
  
  Herren Supreme känner alla hjärtan,
  Och flickor så mycket, Gud älskar...
  De kommer att kämpa till slutet
  Annars kommer motståndaren att förstöra landet!
  
  Det är därför allt i världen är en lögn,
  När du sätter på dig rosa glasögon...
  Och fienden kastar en ständig dimma,
  Sju fredagar av motståndaren i veckor!
  
  Vi kommer att smida rustningar åt oss själva,
  Och svärdet av det vassaste vet damaskstål ...
  Hemlandet kommer inte att tas bort av rubeln,
  Ja, varför är ni hästar trötta?!
  
  Lägg märke till att allt kommer att bli bra plötsligt,
  När vi samlas med Guds kraft...
  Du är sanningens falk, inte en lögntupp,
  Jag tror på kommunism i strid vi kommer att slå igenom!
  
  För vår styrka och för att hedra Ryssland,
  För den röda flaggan och kära Ryssland...
  För Ukraina och för Vitryssland,
  Låt oss slutföra det största uppdraget!
  
  Vi kommer att glorifiera Lada i ära,
  Att älska Svarog, Gud mor Maria ...
  Betyget blir definitivt fem ...
  För tron gav styrka!
  
  Vad är Batu och den onde Genghis Khan för oss,
  Som Hitler, Napoleons armé ...
  Inte en enda khan kommer att besegra oss,
  Inte en hord, även om det finns miljoner!
  
  I Ryssland föddes vi flickor,
  Till Iljitjs och Jesu ära ...
  Nu flyger bara örnarna upp,
  Att visa stor konst!
  
  Moskva är fredens och kärlekens huvudstad,
  Vi samlar utrymme...
  Även om du inte kan bygga lycka på blod,
  Raider av de otrogna vi slår av alla!
  
  Må fienden inte förlåta oss svaghet,
  Han vill steka hälarna på tjejerna ...
  Ibland aggressiv ghoul
  Kan riva och slå ondska!
  
  Men vi kommer inte att ge upp gränsen till fienden,
  Nå gränserna för vilket universum som helst...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Med sin styrka i strider oförändrad!
  
  Så flickornas seger är nära,
  Vi är inte rädda för sultanatet,
  Kärleken till fosterlandet är söt och ren,
  Och om det behövs kommer vi att slåss med armén!
  Jo, visst sjöng tjejerna med sina klangfulla och klara röster. De är förstås sångare på en sådan nivå att vilken primadonna som helst kommer att hänga sig av avund.
  Augustine frågade med ett leende som glittrade som rubiner:
  - Men i verkligheten sålde tyvärr Alexander II Alaska!
  Natasha sa bestämt:
  - Men i verkligheten så sålde vi inte bara Alaska, utan försvarade det till och med!
  Och flickan gnistrade med safirögon.
  Zoya tog den och sjöng och hoppade upp:
  - Att inte spela narren Amerika,
  Ge oss tillbaka Alaska...
  Aleuts - Yakuts två stränder,
  Och vi vänder våra fiender till helvetet!
  Och vi vänder våra fiender till helvetet!
  Svetlana fnissade och noterade, blottade sina stora, pärlemorfärgade tänder och rörde tungan:
  - Och runt som en parad,
  Hela landet går åt helvete!
  Och flickan tog tag i bulan med sina bara tår. Och hur han ska kasta den, slå ner en kråka. Den här tjejen är bara fantastisk.
  Natasha, fnissande, lade märke till sången:
  - En man i misstro är olycklig,
  Det är omöjligt att leva i syndig lust...
  För Guds vrede är fruktansvärd
  För att stränge Gud är domaren!
  Augustinus fortsatte, blottade tänderna och blinkade med smaragdögonen:
  Köttet i helvetet tynar av värmen,
  Och det är dags för oss alla att förstå länge ...
  De som inte känner tro på Herren -
  Kommer att falla under Satans ok!
  Och hennes smaragdögon gnistrar. Och blixten flyger ut.
  Och Anastasia Vedmakova flög från ovan. Hennes plan denna gång var genomskinlig, och den är nästan osynlig på himlen. Flickan, som tryckte på joystickens knappar med sina bara tår och aggressivt flinande, tog och sjöng:
  Uppgiften som ligger framför oss är svår,
  Det är dags att tjäna ditt heliga fosterland...
  När allt kommer omkring är vår vänskap en stark monolit,
  Vi kommer att ångra livet för Ryssland!
  
  Till vårt fosterlands ära, helgon,
  Som ger lycka till universum ...
  Flickan springer barfota i kylan,
  Skönhet kommer inte att vara rädd för dåligt väder!
  
  Kampen var så tuff här,
  Vi slogs nära Moskva och rapade blod ...
  Men återigen kom ryssarna i ära,
  Och de kunde erövra hela världen med kärlek!
  
  Inte sant, vi är inte svaga kämpar,
  Wehrmacht kommer inte att få oss på knä ...
  Låta, fäder är stolta över hjälten,
  Och Stalin kommer att fullborda vad Lenin gjorde!
  
  Än det heliga Ryssland är fruktansvärt för fiender,
  Ryssland kämpar väldigt hårt...
  Fienden väntar på ett nederlag och skam,
  Och solen går upp över fosterlandet!
  
  Nej, vi kommer inte att vika av den heliga vägen,
  Vi kommer att regera i Svarogs namn...
  Vackrare än Ryssland kan inte hittas,
  Hon är ett fantastiskt land med Gud!
  
  I fäderneslandet kan du se äppelträden blomma,
  Och njurarna hälldes tydligt av honung ...
  Och snart kommer Hitler att bli kaput,
  Både söner och döttrar går till attack!
  
  Komsomol flickor barfota,
  De rusar genom snödrivorna som pantrar ...
  Kör inte vet att attackera dem med våld,
  De är så nitiska fåglar!
  
  När strider utkämpades nära Moskva,
  Flickorna slog tillbaka attackerna...
  Krossad av den sovjetiska femte Fritz,
  Och snart finns det ryssar i Berlin!
  
  Jag vet inte vem som vinner striden
  Men ryska och uzbekiska är förenade i strider...
  När svärdet är skarpt och skölden är stark,
  Att riddare i strider är oövervinnerliga!
  
  Förhärligad för alltid ryska Stalingrad,
  Som vi försvarade med strider ...
  Den härliga riddarens seger kommer att vara glad,
  Vi kommer att se kommunismen snart ges!
  
  Tja, vad bra det är i fosterlandet,
  Och hjärtat brister i en stormig sång på himlen ...
  Spikar från en hackspett, jag ser en mejsel,
  Och solen gassar över Ryssland!
  . KAPITEL #14
  Oleg Rybachenko, den här evige pojken fortsatte att springa och blinkade med sina bara barnsliga ben. På snödrivan lämnade barnet graciösa spår av bara sulor.
  Och pojken var redan på väg över Uralryggen.
  Och självklart fortsatte han att komponera allt eftersom;
  Vladlena Shamanova , en vacker tjej i en kimono, tränade intensivt killarna i metoderna för rysk chockkamp. Hennes vita hår var flätat till tre flätor. En dolk vävs in i varje fläskstjärt. Flickan hoppar upp och bryter flera tjocka brädor med ett slag.
  Fragment är utspridda... Detta är en intressant typ av rysk brottning - mycket chockarbete med benen, och när man klarar normerna, det obligatoriska brytandet av föremål.
  Något gemensamt med Taekwondo, bara i kombination med kasttekniker och slag.
  I Shamanova- gruppen är pojkar och flickor under elva år förlovade. Volka Rybakov sticker ut bland dem. Ett mycket kapabelt barn, stort och smidigt på samma gång.
  Just nu måste en nioårig pojke utföra en övning - en krypvakt. Detta är toppövningen för svartbältesuppdrag. Snart ska de ut på karate-tävlingar. Pojken vill verkligen försöka slutföra svartbältesprogrammet för de mer kända kampsporterna där och markera ett nytt rekord. Bli det yngsta svarta bältet någonsin.
  Snabbt flimrande med bara klackar, en blond pojke som skriker - Ooom ! Hoppar och flyger över sex pojkar. Hans barnsliga, förhårda och blåslagna ben gräver sig in i de staplade brädorna. Det finns en spricka och sågspån faller.
  Pojken, som flyger lite mer av tröghet, landar skickligt på sin högra fotsula. Volka skriker:
  - Fuck- tibidoh - tibidoh ... Wow!
  De andra pojkarna och tjejerna skrattar och klappar i händerna. Och Volka reser sig, gör volter och går på händerna.
  Vladlena visslar och beordrar karatepojken:
  - Ställ dig i kö nu. Det finns fortfarande gott om övningar framöver.
  Pojkar och flickor bryter föremål och utför kata.
   Volka är redan uttråkad. Han har sysslat med kampsport systematiskt sedan treårsåldern och tar man träning med hopp och flip så ännu tidigare. Och han har redan uppnått mycket. Det är där det skulle vara mer intressant att slåss med vuxna, eller att åstadkomma någon form av bedrift. Till exempel som i filmen: "Three Ninjas". Anta att terroristerna griper Kreml och den modige och oövervinnelige Volka Rybakov går från korridor till korridor. Stora farbröder i svarta masker faller med ett av hans slag.
  Pojken är uttråkad och skriker piercing:
  - Jag vill sparra!
  Vladlena svarar lugnt:
  - Allt har sin tid. Och du, för att du bryter mot reglerna, femtio armhävningar!
  Volka visslar föraktfullt:
  - Bara...
  - Med en tjej på axlarna! - Tillägger Vladlena.
  Pojken rodnar ofrivilligt och rynkar pannan. Det ser förödmjukande ut när en tjej sadlar dig som en hingst. Ägaren till den tredje dan Shamanova väljer naturligtvis den största och tjockaste för övningen.
   Volka badar i doften av billig men stark parfymeri - den tjocka tjejen fnissar äckligt. Sjuttio kilo på axlarna, och bara flickaktiga klackar, som med flit, trampar på händerna.
  Det ser ut som ett päron hänger på hans axlar, och Volka, utan att vänta på ett kommando, börjar snabbt göra armhävningar. En krusning av muskulatur rullar över hans barnsliga armar. Pojken är väldigt präglad. Han vet inte att hans armhävningar för tillfället filmas på elektroniska medier, och någon tittar rovlysten på karatepojken.
  Vladlena befaller strikt:
  - För att han började göra armhävningar utan lag - ytterligare hundra!
  Volka rynkar pannan väldigt uttrycksfullt. Efter att ha avslutat armhävningar leker han med pressen, solbränd hud blev blank av svett. Och ögonen är raka, som hos en vargunge.
  Efter lektionerna kallades Volka Vladlena till tränarkontoret. Där satt tre långa, välmatade män i spegelglas och täckte hälften av deras ansikten.
  Den fetaste av dem var i snövit kostym och röd slips. De andra två är i svart.
  Med fingrar på käppen sa chefen i den vita dräkten:
  - Är du Volka Rybakov, son till den berömda författaren och poeten Oleg Rybakov?
  Volka svällde upp och sa djärvt:
  - Jag är ensam, och jag är värd mycket!
  Chefen knackade med en käpp gjord av dyrt sandelträ och anmärkte artigt:
  - Det är hur! Vi behöver bara en!
   Volka kom ihåg äventyrsfilmen och han morrade:
  - Mafia rekryterar en ung terminator!
  Alla tre försökspersonerna i svarta glasögon brast ut i skratt, och sedan skakade den främste med fingret åt pojken. I en mjuk ton sa chefen:
  - Nästan. Men i det här fallet är allt lagligt och säkert.
  Volka flinade och frågade förvånat:
  - Vad, lagligt?
  Vladlena stampade sin graciösa fot och svarade för chefen:
  - Man erbjuds att agera i filmer. Dessutom filmen med en stor budget, och i huvudrollen.
  Volka visslade och reste sig på tårna. Sedan viftade han med foten i luften och sa:
  - Frivolt. Superquasar !
  Chefen i vitt svarade lugnt:
  - Vi, precis, behöver en pojke på elva eller tolv år, som är flytande i kampsport och har ett ljust, minnesvärt utseende. Du är perfekt för oss.
  Volka sa oväntat ut:
  - Jag är bara nio.
  Chefen vinkade.
  - Du ser äldre ut. Och du har ett mycket uttrycksfullt ansikte, utseendet av en sann ledare. - Ledaren i vitt höjde fingret till toppen. - Du är perfekt för en filmkarriär!
  Volka tog av sig kimonotröjan och visade sina vassa biceps. Pojken var mycket stolt över avlastningen av hans muskler. Det faktum att det är torrt, och inte en droppe fett. Precis som Bruce Lee. Bara, naturligtvis, mycket vackrare än denna asiatiska. Blont hår klippt i en halv-box, och ett vackert babyface, ett nordiskt huvud, med en lite tjock hals.
  Den är ganska kapabel att spela en pojkehjälte.
  Vladlena Shamanova var inte alls förvånad över detta förslag. Pojkens naturliga styrka, multiplicerad med utmattande träningspass från spädbarnsåldern, gav en legering av stor styrka. Så det är mycket möjligt att någon kan vara intresserad.
  Även om bilden av en tuff pojkehjälte i det moderna Ryssland på något sätt inte har blivit populär. Hur många filmer har gjorts i stil med en karatepojke? Och vilka filmer blev allmänt populära? Jo, kanske bara - "Bastards" och då luktade det inte karate.
  Kanske någon bestämde sig för att försöka slå igenom ett liknande ämne!
  Volka själv kände sig bokstavligen i sjunde himlen av lycka. Ändå - han är en hjälte och en superstjärna. Och var är Harry Potter? Den där eländiga glasögonmannen, och mot honom - superman! Här ska han ta den och flyga just nu.
  Rybakov Jr känner brummandet av Wagnersymfonin i hans öra, och det verkar för honom som om miljön runt honom snabbt minskar och dyker ner.
  Och pojken själv rider på en bevingad Pegasus.
  Vladlena, som alla tjejer, är nyfiken:
  -Vilket scenario har du planerat?
  Herrn i vitt svarade med en likgiltig ton:
  - Och vad är det som är mest på modet nu? Naturligtvis kommer ämne nummer ett att vara terrorism och kampen mot den.
  Volka hoppade upp och skrek när han vände på skivspelaren:
  - Och jag ska städa upp Kreml från terrorister och släppa Rysslands president!
  Den här gången höll sig inte chefen som låtsades vara producent och skrattade högt. Vladlena fnissade också. Det här scenariot verkade väldigt roligt.
  Ett blondt barn bekämpar ett helt regemente terrorister och tar presidenten ur beskjutningen. Tillsätter slag från vilka Mujahideen faller som mogna kärvar under en skära. Eller kanske till och med helikoptrar och stridsvagnar exploderar. Och det ryker över Kreml, som från tvillingtornen.
  Volka ser trots allt inte äldre ut än elva eller tolv, och hans hjältemod kommer att se så ovanligt ut!
  Detta kan ge en rekordpublik.
  Terminator Boy!
  Rybakov Jr föreställde sig i sin vilda, barnsliga fantasi hur han ger ett förkrossande slag mot Kungtigerns rustning. Och flugor, skeva, ett stort, rivet torn.
  Till och med pojken tror att rustningen bubblar.
  Chefsproducenten slog sin feta haka och sa i en ganska allvarlig ton:
  - Nej, jag tycker att det är för djärvt. Blir kanske inte censurerad. Kanske blir det mycket bättre om vi väljer en mer blygsam skala. Till exempel ett kärnkraftverk och en bas med kärnvapen.
  Karatepojken höll inte med om detta. Och han stämplade till och med sina förhårda, runda klackar i golvet:
  - Inte! Det har redan gjorts beslag av kraftverk eller kärnkraftsanläggningar av terrorister. Men till Kreml - det här är en nyhet och super!
  Vladlena, som lekte tillsammans med barnet, bekräftade:
  - Superbra! Hyper! Ultra! Duper!
  Ännu allvarligare svarade producentchefen, även om hans ögonbryn inte syns under spegelglasögonen:
  - Vi får helt enkelt inte missa censur. Karatepojken som räddar presidenten ser mycket ut som ett hån mot myndigheterna! Nåväl, en kärnkraftsanläggning, helt rätt. Speciellt till sjöss.
  Vladlena, i en medvetet ledsen ton, anmärkte:
  - Och det har redan hänt. Steven Seagal spelade rollen som terminatorkocken. Du kommer att anklagas för plagiat, till och med karikatyrer.
  Chefen, inte alls generad, svarade:
  - Du kan visa en banal idé på ett intressant sätt som du inte kan slita ifrån dig. Och du kan original, så skruva upp att alla helt enkelt spottar!
  Volka Rybakov hoppade upp högre och rullade återigen på skivspelaren och skrek:
  - Låt dem bara försöka spotta på mig! Jag ska slå dem med händer och fötter!
  Pojken puffade ut bröstet bredare medan han sjunger:
  Har du hört hur de...
  Vladlena, inser att nu kommer mirakelbarnet att avslöja en fruktansvärd vulgaritet. Förstör ditt intryck. Och i allmänhet...
  - Jag föreslår en variant - terrorister beslagtar ett experimentellt underjordiskt slagskepp, vars existens är en viktig statshemlighet. Och på detta slagskepp finns ett så kraftfullt vapen, mot vilket, kärnvapenbomber, att julljus framför en strålkastare.
  Chefen klappade händerna av förtjusning och utbrast:
  - Bravo! Precis, bravo!
  Volka sjöng entusiastiskt:
  Jag föddes på en glad natt
  Och jag är precis i mål!
  Med tur kommer du generöst dotter -
  Och du dricker honung - bara en tunna!
  Vladlena rättade artigt pojken:
  - Försök att inte förstöra rimmet!
  Sonen till poeten Oleg Rybakov var mycket förolämpad:
  - Ja, här är rimmet på topp ... Vems blaster skulle tjuta, men din skulle vara tyst!
  Flickan ville svara vinthundyngeln, men chefen avbröt henne:
  - Det är bestämt, hemligt slagskepp... Men, naturligtvis, öppningsscenerna och så vidare kommer att filmas först... Låt oss inte slösa tid och börja filma idag!
  Volka blev förtjust och skrek till fullo:
  - Tappa inte huvudet - det är dags att skynda sig ... Hon kan slå in spikar - inget annat är bra! Du skriver ner det i din anteckningsbok - på varje sida! - Här ska pojken hoppa upp och hoppa över huvudet. Det är därför som det skäller: - Statsduman måste skingras!
  Vladlena var dock något skeptisk till detta projekt:
  - Varför sådan brådska!
  Chefen, som också imiterade karatepojkens lekfullhet, svarade:
  - Tid är pengar! Slösa inte tid när du ser pengar! Smide järn avvik inte från kassan!
  Rybakov Jr. lade till:
  - Bröd vermouth - lämna inte avfallet!
  Vladlena, genuint arg, rynkade pannan på sina tjocka, svarta ögonbryn:
  - Och vad är det här för?
  Karatepojken, generad men kvick, svarade:
  - En vass tunga, till skillnad från kryddor, dämpar hungerkänslan hos någon som hängs i öronen med nudlar!
  Och pojken brast ut i skratt och visade tungan som ett barn. Vladlena avundade barnet - en lycklig tid i barndomen. Du behöver inte ta allt på för stort allvar.
  Och hon har själv så många bekymmer: hon måste föda upp trillingar! Och inte alla förstår detta!
  Och Volka stormar redan Kreml mentalt från rymdbanan!
  - Följ oss. - Föreslog chefen lakoniskt.
  Pojken bytte till shorts och en färgglad t-shirt och sprang ut på gatan. Även i Moskva är december otäckt väder med snöslask. En barfotapojke i sommarkläder ser galen ut, men Volka är van att gå och springa på det sättet.
  Han led praktiskt taget inte av förkylning, särskilt eftersom han var i rörelse, och hans bara fötter var starkare och hårdare än sulorna på några stövlar. Pojken förberedde sig verkligen för Stålmannen - han var tempererad!
  Och nu väntade han, studsande högt, på chefen. Det började redan mörkna och mitt hjärta var inte så glatt.
  Men i mörkret målades Moskva med skyltar och många konstgjorda lampor - och blev ännu vackrare.
  Chefen gjorde en gest åt pojken att hoppa in i sin lyxiga Cadillac.
  Ungen satt i baksätet, väldigt mjuk och frodig. På vardera sidan om honom satt ligister i prickigt kamouflage och med maskingevär.
  Volka blinkade åt dem och kvittrade:
  På rymdskepp - vi rusar längs vågorna ...
  Kvarkar skummar i etervirvlar!
  Vakten tittade så strängt på honom att pojkens humör genast försämrades. Dock bara i några sekunder. Sedan började han presentera sig själv som en superman kidnappad av banditer. Här tar maffian honom till sin lya. Där förberedde vild tortyr.
  Pojken presenterade sig själv i stället för en pionjärhjälte ...
  Han, tillsammans med sin bror Oleg Rybakov (ett tekniskt geni!) och Vladlena , som förvandlades till en tjej ...
  Oleg Rybakovs händer fungerade snabbt, som om en pionjärpojke bara hade busat runt med franska stridsvagnar hela sitt liv. B-33 är kanske den bästa skapelsen av kapitalistisk militär tanke, även om tankens koppartransmission skadades och den förlorade det mesta av sin stridskraft.
  Volka Rybakov frågade oroligt sin bror:
  - Och om vi misslyckas med att lansera det här monstret, vad ska vi göra?
  Rybakov Oleg svarade kyligt:
  - Du vet, under en sortie brände de gamla spartanerna korsningen bakom sig, så att deras armé inte skulle ha en väg tillbaka. Underbarnsbrodern skakade på näven. - Man trodde att en krigare antingen måste vinna eller dö!
  Karatetjejen Vladlena invände resolut:
  - Och dumt! Det är bättre att överleva att förlora för att ha en chans till revansch.
  Volka, med en för sig själv oväntad filosofi, anmärkte:
  - För krig är en man ett förhandlingskort som sjunker snabbare än det går till konsumtion.
  Vladlena höll bara delvis med:
  - Livet för en man i ett krig är föremål för inflation och är samtidigt ovärderligt!
  Rybakov Oleg noterade:
  - Krig, det är som en ström av vatten, skiten flyter, värdefulla lägger sig och upphöjer det ovärderliga.
  Volka frågade:
  - Okej, sluta tävla i aforismer, när får vi äntligen möjligheten att slå nazisterna?
  Oleg skrattade.
  - När vi fixar det. En tank utan mekaniker är som en häst utan sele. Tro mig, det är väldigt få kvar.
  Efter att ha blivit en tjej i denna fantasi slösade Vladlena Shamanova inte heller tid, utan hjälpte intensivt sin vän. Volka, även om han var den yngste av dem, var inte särskilt användbar. Den yngre karateungen ställde många ibland löjliga och roliga frågor till sina motsvarigheter.
  - Varför har inte B-3:an en dieselmotor? Diesel vore bättre!
  Vladlena svarade snabbt:
  Varför har inte ett bi tre stickers? I det här fallet skulle hennes överlevnadsgrad öka dramatiskt. Använd ett stick, använd sedan ett annat!
  Volka skrattade:
  - Det här är tydligen så naturen bestämt! Evolutionsprocessen är inte perfekt. Men om kommunismen vinner...
  - Vad? - frågade hon och drog ihop Vladlens läppar.
  - Kampen av alla slag för tillvaron kommer att vara ett minne blott. svarade Volka glatt.
  Oleg torkade svettdropparna från pannan och sa, i tonen av en ung fiskare som drog fram en stor fisk:
  - Klart! Nu kan du starta tanken. Han kommer att gå, hoppas jag, snabbt och sopa bort alla fiender.
  Vladlena drog åt tråden något:
  - Nåväl, nu tror jag att det räcker!
  Två minuter senare, fångad av terminatorbarnen, surrade tanken. Tjocka spår tillät den enorma maskinen att röra sig ganska drägligt och två kraftfulla motorer gav hastigheter på cirka fyrtio kilometer i timmen. Tankarna var fulla med bränsle, och den stridande treenigheten kändes på väg uppåt.
  Oleg anmärkte:
  - Den här maskinen har fem kanoner samtidigt, det här är en stor kraft, men vi är bara tre! Vi måste tänka på något som slår fem tunnor samtidigt.
  Vladlena föreslog logiskt:
  - Det finns en koppartråd i sittbrunnen, går det att anpassa?
  Oleg anmärkte:
  - Tyvärr finns det inga automatiska drivningar. Vi kan inte använda det.
  Karatetjejen föreslog snabbt:
  - Så den kan helt enkelt göra om hjälpmotorn som roterar tornet för att trycka på skalen, och vi kan själva lägga den i nospartiet!
  Oleg höll med:
  - Det här är en idé, jag gör det nu! Du, Volka, under körning, ger inte hög hastighet, eftersom bränsleförbrukningen ökar!
  Den nioåriga imaginära kadetten nosade kränkt:
  - Jag har ingen aning!
  Vladlena sjöng sött:
  - Det finns ingen större fiende än ett tomt huvud!
  Oleg tillade filosofiskt:
  - Tomhet är särskilt farlig när den bor i sitt eget huvud. Vi måste ta itu med det på något sätt.
  Vladlena invände vackert:
  - Tomheten i huvudet är oftast fylld av delirium, i hjärtat - med illvilja, i plånboken - med stöldgods.
  Underbarnet avbröt:
  - Bättre hjälp med att installera, annars...
  Karatetjejen frågade med vidsträckta blå ögon:
  - Vad!
  - Den rödaste tungan, färglösa personligheter! - sa Oleg och drog sig lite tillbaka . "Nu, ett ögonblick till.
  Underbarnet fick en elektrisk stöt. Lyckligtvis lyckades ungen reflexmässigt dra tillbaka sin hand, och den träffade honom inte alls hårt, men känsligt. Det var en liten blåsa på pekfingret. Vladlena Shamanova retade:
  - En lång tunga kombineras oftast med lutande händer, ett kort sinne och en rak gyrus i hjärnan!
  Oleg svarade inte, han fortsatte trolla och det verkar inte utan framgång. Ytterligare fem minuter av titaniskt arbete och underbarnet utbrast:
  - Klart! Tålamod och lite ansträngning.
  Vladlena föreslog logiskt:
  - Låt oss göra ett nytt supervapen. Som Garins Hyperboloid. Förmodligen skulle lasern ha genomborrat även en sådan tank.
  Oleg knackade med knytnäven på rustningen, underbarnet log nöjt:
  - Och vad, 80 mm pansar, det är fem mer än KV-2:an. En bra tank, förmodligen den bästa av alla västerländska mönster.
  Vladlena Shamanova korrigerade:
  - Experimentell modell. I Frankrike har man ännu inte lyckats sätta detta monster i produktion. Och det finns inte så många B-2-stridsvagnar, annars hade tyskarna blivit dumpade.
  Volka visslade högt:
  - En kommunist är värd tio kapitalister. Under inbördeskriget invaderade fjorton stater Sovjetunionens territorium och alla misshandlades!
  - Inte Sovjetunionen, utan Sovjetryssland! - Rättad av Vladlen.
  Volka protesterade med patos:
  - Sovjetunionen föddes tillsammans med ordet frihet!
  Oleg skakade på huvudet:
  - Nej, fransmännen skulle inte bara ramla ner. Det finns flera anledningar, men under första världskriget kämpade de till slutet. Men Hitler är ingen kansler, han är ett odjur.
  Vladlena korrigerade logiskt:
  - Värre än ett djur. Det är bara ett djur.
  Oleg sjöng, under en folkmelodi:
  - Och den odödliga koshchei är ett oförskämt djur! Beställd med en flaska att ta! Men hans olyckliga och ödmjuka! De slog sönder kilen och gick och la sig!
  Vladlena skrattade glatt och sa:
  - Men man ser riktiga grova djur. Var försiktig Olezhka-vagn! Och bär inte shorts.
  Oleg sjöng skämtsamt:
  - Låt de där borgarna bli feta, låt dem inte komma i byxorna! Låt dem registrera sig som judar, så länge det inte blir krig!
  Vladlena krympte i storlek och stack ut huvudet och skakade på sina blonda lockar. Hennes vackra ansikte såg orolig ut. Karatetjejen vände huvudet bakåt och kvittrade:
  - Så är det alltid! Tyskarna, som vägglöss, kan man inte föra alla vidare, de kommer att föröka sig igen.
  Sex nazistiska soldater rörde sig längs en landsväg, att döma av deras uniformer, SS-män. De körde ett dussin barn mellan sex och tio år framför sig. Nazisterna, samtidigt, tvekade inte i uttryck, täckta av tyska oanständigheter.
  - Schnel , shnel , shnel ! - De skrek.
  Barnen hade bråttom och blinkade med små, bara klackar, gröna från gräset. Shamanova Vladlena uppmärksammade killarnas rädda och jagade blickar. Det är konstigt varför dessa barn gav sig till nazisterna? Det är osannolikt att de kommer att bli bra arbetare.
  Den tjocke Hitleriten viftade med piskan och slog ganska skickligt och siktade mot barnens bara klackar. Det feta ansiktet flinade elakt medan pojkarna och flickorna skrek av smärta. En annan fascist, tvärtom, satte hunden på barnen och hindrade dem från att fly. Hunden var ganska stor, som en kalv, med bred bröstkorg och krokiga huggtänder. Gul saliv droppade från munnen på mördardjuret och dess ögon brändes av en olycksbådande eld.
  Vladlena visslade skarpt:
  - Här, dina jävlar!
  Oleg rättade:
  - Jävlar, fortfarande för mjukt sagt! Tja, låt oss döda tyskarna?
  Pionjärflickan svarade:
  - Fyra på plats, och två ska vi skjuta så att de inte dör direkt! Enligt mig blir det bättre.
  Vilande med sina bara fötter riktade Vladlena sitt maskingevär, en fransk shekel-2 med snabb skjutning, ändrade sig sedan och tog upp en fången maskinpistol med ett optiskt sikte. Hon lutade sig ut ur tornet, tog nazisterna under pistolhot.
  Nazisterna såg en flagga med ett hakkors och brydde sig inte om den enorma tanken. Men barnen vrålade glatt, de rusade till tanken, men möttes omedelbart av ett fruktansvärt morrande av en hund av okänd ras. Samtidigt slog fascisten barnet, en blond tjej med ett rött band i håret, med en rumpa. Hon ramlade. Greyhound Vladlen reagerade automatiskt, avfyrade ett skott från ett maskingevär. Även om flickan först ville lämna de två grymmaste fascisterna vid liv, för att senare ge dem till folkets domstol, ledde ett omedelbart vredesutbrott till att alla sex SS-män förstördes.
  Karatetjejen gnisslade illvilligt:
  - Fascistiskt skit, du är som kokakor som är äckliga att trampa på.
  Barnen var förvirrade ett ögonblick och sedan skyndade de sig att springa. Frisky Vladlena hoppade ur tanken och ropade med hög röst:
  - Sluta, kamrater!
  Det fanns så mycket förtroende för hennes klangfulla, barnsliga och samtidigt fasta röst att barnen stannade på en gång och vände sig mot tanken. Den smidiga tjejen Vladlena hoppade av rustningen.
  Hon var en mycket vacker flicka, även om hennes trasiga klänning och repade ben fick henne att se ut som en vilde. Pionjären sprang fram till flickan som hade blivit nedslagen av gevärskolven. På flykten stod hon med sin bara fot i en ström av blod som strömmade från det brutna huvudet på en stor fascist, men brydde sig inte om det. Graciösa blodiga fotspår av en liten, barnslig flickfot låg kvar på gräset. Blondin Vladlena, som hoppade fram till det besegrade barnet, började massera hennes tinningar och nacke. Flickan svimmade och andades inte.
  Vladlena arbetade energiskt och injicerade sedan snabbt barnet med sin egen förberedelse. Trots allt, trots elva års ålder, uppfann Vladlena och Oleg allt inom olika områden. Ja, det här är riktiga underbarn, fantastiska med sin talang och intellekt.
  Flickan stönade och öppnade ögonen, de läste en blandning av smärta och glädje. Barnen jublade glatt. Den kvicka Vladlena masserade barnets ansikte med handflatorna och frågade med en tillgiven, mjuk röst:
  - Hur mår du?
  En tjej på ungefär sju svarade:
  - Glad stämning!
  utbrast Vladlena och hoppade upp och hoppade:
  - Jag tjänar Sovjetunionen!
  Barnen ropade unisont:
  - Ära åt partiet och kamrat Stalin, för vår lyckliga barndom! Hurra!
  Rybakov-bröderna Volka och Oleg hoppade ur tanken. Pojkarna utbrast unisont:
  - Ryssar är oövervinnerliga i strider,
  Den ryske riddaren kommer inte att tolerera skam!
  Ryssarna är starka, starka - när de är förenade,
  Ett slag kommer att följa!
  . KAPITEL #15
  Flickorna attackerade det turkiska lägret först när Oleg Rybachenko sprang upp.
  Och betydande förstärkningar närmade sig turkarna.
  Men de bestämde sig för att attackera det osmanska riket, för att krossa fienden.
  Natasha noterade:
  - Äntligen väntade vi på dig, son. Nu blir det en riktigt riktig och härlig kamp.
  Sedan gick Oleg Rybachenko och flickorna åter in i striden och hjälpte Ryssland.
  Sedan gick barfotatjejen Margarita med dem. Också en vuxen kvinnlig författare blev en tjej på omkring tolv i utbyte mot odödlighet och fyller ett uppdrag.
  Krigare från det tjugoförsta århundradet brottades återigen med ottomanerna under 1800-talet.
  Det finns för många soldater i det osmanska riket eller den sublima porten. De flyter som en oändlig flod.
  Oleg Rybachenko, som högg ner ottomanerna med sina svärd, vrålade:
  - Ge aldrig upp!
  Och en vass skiva flög från pojkens barfota!
  Margarita, förkrossande motståndare, grymtade:
  - Det finns en plats för bedrift i världen!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fot och träffade de turkiska soldaterna.
  Natasha kastade också sina bara tår, mordiskt och tjöt:
  Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes svärd gick genom ottomanerna i bruket.
  Zoya, som skar fienderna, gnisslade:
  - För en ny beställning!
  Och nya nålar spreds från hennes bara fötter. Och vad finns i ögat, vad är i halsen på turkiska soldater.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och rasande.
  Augustinus högg ner de svarta soldaterna och gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, dödlig gåva flyger från hennes barfota. Och svarta, modiga kämpar faller.
  Svetlana skär till mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
   Turkarna faller som kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter och gnisslar:
  - För Moder Ryssland kommer att vinna!
  Oleg Rybachenko avancerar mot osmanerna. Terminatorpojken skär ner svarta trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift.
  Pojken vrålar:
  - Ära till framtidens Ryssland!
  Och i rörelse skär allas huvud och nosparti.
  Margarita krossar också motståndare.
  Hennes bara fötter fladdrar. Osmanska soldater dör i stort antal. Warrior skriker:
  - För nya gränser!
  Och så kommer tjejen att ta och klippa ...
  En massa lik av osmanska soldater.
  Men Natasha är på offensiven. Han skär sina egna ottomaner och sjunger:
  - Ryssland är stort och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som såg ottomanernas strupar. Ja, det här är en tjej.
  Zoya är på offensiven. Hacka turkiska soldater med båda händerna. Spottade ut ur ett rör. Och kastar dödliga nålar med bara tår.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Åh, knäpp, låt oss gå,
  Åh, min favorit kommer att gå!
  Augustinus, som skär ner ottomanerna och förstör de svarta soldaterna, skriker:
  - Allt lurvigt och i huden på ett djur,
  Han rusade till kravallpolisen med en klubba!
  Och med bara tår, hur man skjuter in i fienden, något som kommer att döda en elefant.
  Och gnisslar sedan:
  - Vargar!
  Svetlana på offensiven. Nedskärningar, hugger ottomanerna. Med bara fötter lanserar han dödspresenter på dem.
  Driver en kvarn med svärd.
  Hon krossade många fighters och skrik:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i en vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar.
  Oleg Rybachenko hoppade upp. Terminatorpojken snurrade i en kullerbytta. Hackade upp en massa ottomaner i ett hopp.
  Han kastade nålarna med sina bara fingrar och gurglade:
  - Var känd för mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Margarita går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är tuffare än väderkvarnsblad. Och bara tår kastar dödspresenter.
  Flickan är på offensiven. Utrotar osmanska krigare utan ceremoni.
  Och hoppar då och då, och vrider sig!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och ottomanerna själva faller döda. Och hela likhögar hopar sig.
  Margarita gnisslar:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastade hennes bara fötter nålen.
  Och så ett dussin nålar till!
  Natasha på offensiven är också väldigt cool.
  Och kastar med bara fötter och spottar från ett sugrör.
  Och skriker på toppen av lungorna:
  - Jag är en gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen skönhet i rörelse.
  Zoya stormar en blockering av osmanska lik. Och förstörelsens bumeranger flyger också från hennes bara fötter.
  Och de gula krigarna fortsätter att falla och falla.
  Zoya skriker:
  - Barfotatjej, du kommer att vinna!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som gräver sig rakt in i strupen på osmanerna.
  De faller döda.
  Eller rättare sagt, helt död.
  Augustine på offensiven. Förstör turkiska trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så stor krigare.
  En tornado sveper igenom de osmanska trupperna.
  Tjej med rött hår ryter:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och på offensiven, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus vrålar i vild extas:
  - Krigsgudarna kommer att riva allt!
  Och krigaren på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar.
  Svetlana i strid Och så gnistrande och kämpande. Hennes bara ben kastar ut så många dödliga saker. Inte en man, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kan du inte stoppa det.
  Svetlana sjunger:
  - Livet kommer inte att vara honung,
  Det där hoppet i en runddans!
  Låt drömmen gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och i rörelsen av flickan mer och mer raseri.
  Oleg i offensiven accelererar allt. Pojken slår ottomanerna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en stormig tjej i sin verksamhet. Och slår fienderna.
  Här sjösatte hon med sitt bara ben, en ärta med sprängämnen. Hon kommer att explodera och genast kasta upp hundra ottomaner.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer till oss ändå!
  Och köra bruket med svärd.
  Natasha accelererade sina rörelser. Flickan skär ner de turkiska soldaterna. Och samtidigt som man skriker:
  - Seger väntar på Rysslands imperium.
  Och låt oss utrota ottomanerna i snabbare takt.
  Natasha är en terminatortjej.
  Tänker inte stanna och sakta ner.
  Zoya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära köttsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och en massa människor med genomborrade halsar, som ligger runt omkring i högar av lik.
  Augustine är en galen tjej. Och det krossar alla som om det vore en robot från hyperplasma.
  Har redan krossat inte hundra ottomaner. Men allt tar fart. Och krigaren vrålar fortfarande.
  - Jag är oövervinnerlig! Världens coolaste!
  Och återigen, skönheten i attacken.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra ottomaner slets isär av en kraftig explosion.
  Augustinus sjöng:
  - Du kommer inte att våga lägga beslag på vårt land!
  Svetlana är också offensiv. Och ger inte ett enda gram respit. Vild Terminator Girl.
  Och han skär ner fienderna och förstör osmanerna. Och massan av turkiska krigare har redan fallit i diket och längs vägarna.
  De sex var rasande. Gjorde en vild kamp.
  Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och framsteg viftande med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. Dödade ottomaner faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar.
  Pojken minns en vild strategi. Där också hästar och människor blandas ihop.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas gott om pengar!
  Och terminatorpojken i den nya rörelsen. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Mästarklass och fast "Adidas"!
  Riktigt cool och cool prestation blev det. Och hur många ottomaner som dödades. Och det största antalet av de största dödade de turkiska krigarna.
  Margarita är också med i kampen. Krossar de turkiska arméerna och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla in i kistan!
  Och hennes svärd kommer att hackas mot ottomanerna. Massan av turkiska krigare har redan kollapsat.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än pantrar! Bevisa att alla är bäst!
  Och från flickans nakna häl, som en ärta med kraftfulla sprängämnen, flyger ut.
  Och slå till mot fienden.
  Och han kommer att ta och krossa några av motståndarna.
  Och Natasha har auktoritet. Och hon slår motståndare, och hon själv kommer inte att ge någon en nedstigning.
  Hur många ottomaner har redan dödats.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är safirer. Det här är flickan - huvudbödeln. Fast hon har alla sina partners - bödlar!
  Natasha skriker:
  - Jag är galen! Du kommer att få en straffavgift!
  Och återigen kommer flickan att skära ner många ottomaner med svärd.
  Zoya är på resande fot och klipper många turkiska krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera ottomaner. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte undkomma kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta sina tänder!
  Och den rödhåriga är så ... Hår fladdrar i vinden, som en proletär banderoll.
  Och allt kommer bokstavligen av ilska.
  Svetlana i farten Här klippte hon många dödskallar. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och sedan spottar från ett sugrör. Då tjuter han:
  - Kommer ni att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  Barfotapojken sänder ut ett gäng nålar och sjunger:
  - Låt oss åka på camping, öppna ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är ganska gammal, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Låt spelet inte vara enligt reglerna - vi kommer att bryta igenom fraera!
  Och återigen flög dödliga och krossande nålar av hans bara fötter.
  Margarita sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att friheten kommer att gry!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot ottomanerna och fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Må rosor blomma!
  Och så fort krigaren kastar en ärta med sina bara tår flög genast tusen turkiska soldater upp i luften. Ja, det osmanska rikets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha i strid. Hoppar som en kobra. Exploderar fiender. Och så många turkiska soldater dör.
  Deras flicka och svärd, och korn på kolet och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar det också:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, slår motståndare.
  Zoya i ett vilt drag. Att attackera ottomanerna. Bryter dem i små bitar.
  Krigarkvinnan kastar nålar med sina bara fingrar. Bryter igenom motståndare och hur man ryter:
  Vår fullständiga seger är nära!
  Och driver en vild kvarn med svärd. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla mardrömmar.
  Och om det skär det, betyder det att det kommer att skära det.
  Efter det kommer den rödhåriga att ta och sjunga:
  - Jag ska öppna alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu hennes svärd i aktion och skär köttet.
  Svetlana går också offensivt. Den här tjejen har inga bromsar. Hur man hugger, så massan av lik är nedskräpad.
  Den blonda terminatorn ryter:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och nu flyger en mördarärta från henne.
  Oleg kommer återigen att skära av hundra ottomaner, bärande med en meteor. Och han kommer att plocka upp en bomb och kasta den.
  Liten i storleken, men dödlig...
  Hur man bryter i små bitar.
  Terminatorpojken tjöt:
  - Stormig ungdom av fruktansvärda maskiner!
  Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och skär ner många turkiska krigare. Och skär stora luckor.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och slå till med förnyad kraft.
  Natasha på offensiven är ännu mer rasande. Så här tröskar ottomanerna. Det är inte särskilt bra för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha tog den och sjöng:
  - Att springa på plats är en vanlig försonare!
  Och krigarflickan brast in i motståndarna med en sådan kaskad av slag.
  Och han kommer att kasta skivor med bara fötter.
  Här drev hon bruket. Massan av chefer för den turkiska armén rullade tillbaka.
  Hon är en kämpande skönhet. Att slå dig själv med en så mörk armada.
  Zoya är på resande fot och krossar alla utan undantag. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Besegra motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor.
  Zoya tog den och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha ropade av förtjusning:
  Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och från hennes bara ben, hur bladet kommer att flyga. Och träffade många fighters.
  Augustine på väg. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. Som en proletär banderoll som fladdrar. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon skär motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jävla jävel!
  Aurora tog den och väste:
  - Tjurens huvud kommer att vara - bli inte galna fighters!
  Och här krossade hon återigen många fighters.
  Oleg Rybachenko klagade:
  - Vad du behöver! Här är tjejen!
  Margarita, som kastade en dolk med sin bara fot, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Aurora höll snabbt med om detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita vem som helst!
  Och igen, med bara tår, kommer han att lansera en mordisk.
  Svetlana i strid är inte sämre än motståndare. Inte en tjej, utan en man som kan sluta i en låga.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte bladet med sin bara fot, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana, som slog ner fienderna, kvittrade:
  - En dåre behöver ingen kniv....
  Zoya gnisslade och kastade nålar med sina bara, solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom från tre lådor!
  Natasha, som högg ner ottomanerna, tillade:
  - Och gör med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta och hoppa. De är så blodiga och coola. I allmänhet har de mycket spänning.
  Oleg Rybachenko ser väldigt snygg ut i strid.
  Margarita sjöng:
  - Slaget är starkt, och killen har ett intresse ...
  Den geniale pojken lanserade med sin fot vad som såg ut som en helikopterpropeller. Han högg av ett par hundra huvuden från ottomanerna och gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka i fullt genombrott.
  Oleg, som högg ner svarta soldater, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en sådan aktiv terminator.
  Natasha sjöng i offensiven:
  - Heligt krig!
  Och krigaren lanserade en skarp skiv-boomerang. Han flög i en båge, skar ner många ottomaner.
  Zoya tillade och fortsatte med utrotningen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många fighters.
  Den blonda tjejen sa:
  - Schackmatt motståndaren!
  Och hon visade sin tunga.
  Augustine viftade med benen och kastade skarpkantade hakkors, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna ropade unisont och krossade ottomanerna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger en skiva från krigarnas bara fötter. Köttet är trasigt.
  Och tjuta igen:
  - Ingen kan besegra oss!
  Natasha flög upp i luften. Hon slet upp motståndarna och gav ut:
  - Vi är hon-vargar, stek fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så mumlar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko om gurgling:
  - Åh, tidigt, ger trygghet!
  Och blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha högg ottomanerna och gnisslade:
  - I vår värld finns ingen glädje, utan kamp!
  Pojken svarade:
  "Ibland är det inte heller roligt att slåss!"
  Natasha höll med:
  - Om det inte finns någon styrka, så ja ...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade sina bara tår mot motståndarens nålar och sjöng:
  - Soldaten är alltid frisk,
  Och redo för action!
  Efter det högg Natasha igen fienderna.
  Zoya är en väldigt snabb brud. Här är en hel tunna i ottomanerna lanserad. Och slet ett par tusen från en explosion.
  Sedan skrek hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrande!
  Och en tjej i stridsspets!
  Augustinus i strid är inte heller svag. Så här tröskar ottomanerna. Som om från en bunt av kedjor slår ut.
  Hennes rubinnipplar avger blixtar, forsande.
  Och hacka motståndare - sjunger:
  - Akta dig, det kommer att vara användbart
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid som en djävul i en snusdosa.
  Och här är hur Svetlana kämpar. Och ottomanerna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Från den flyger blodiga stänk ut.
  Svetlana märkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fot och smältande skallar:
  - Ära till Ryssland, mycket till och med ära!
  Tankar rusar fram...
  Division i röda tröjor -
  Hälsningar ryska folket!
  Här tog flickorna upp osmanerna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit kedjan.
  Oleg är i strid och attackerar ottomanerna. Slår dem utan medlidande och skriker:
  Vi är som tjurar!
  Margarita, som krossade den svarta armén, tog upp:
  Vi är som tjurar!
  Natasha tog den och tjöt och skar de turkiska krigarna:
  - Att ljuga är över styr!
  Zoya slet isär osmanerna, gnisslade:
  - Nej, inte överdrivet!
  Och han kommer också att ta det och släppa stjärnan med sin bara fot.
  Natasha tog den och gnisslade:
  - Vår TV är på!
  Och ett mördarknippe med nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya, som också krossade ottomanerna, gnisslade:
  - Vår vänskap är en monolit!
  Och återigen ett sådant kast att cirklarna suddas ut åt alla håll. Det här är en tjej - ren utrotning av motståndare.
  Flickan med sina bara tår kommer att ta och lansera tre bumeranger. Och liken från detta blev ännu fler.
  Efter det kommer skönheten att ge ut:
  - Vi kommer inte att ge fienden nåd! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger det dödliga bort från den bara hälen.
  Augustinus anmärkte också ganska logiskt:
  - Bara inte ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och dödade många ottomaner.
  Och hur det ryter:
  - Massmord!
  Och nu ska han dunka huvudet mot den turkiske generalen. Bryt hans skalle och ge ut:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana, mycket rasande i attacken, gnisslar:
  - Du kommer inte att bli skonad!
  Och ett dussin nålar flyger av hennes bara fingrar. Hur hon slår alla. Och mycket till och med krigaren försöker riva och döda.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Härlig hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. Intrikat hybrid.
  Och massan av ottomanerna kollapsade.
  Oleg vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är återigen i en vild attack. Nej, det bara sjuder av kraft och vulkaner gurglar!
  Margaret på väg. Det kommer att slita sönder allas magar.
  En tjej med sin fot kommer att kasta ut femtio nålar på en gång. Och massan dödas av alla möjliga fiender.
  Margarita sjöng i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll nosen och svansen högre med ett rör.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan slår och skriker:
  "Drakpresidenten kommer att bli ett lik!"
  Natasha i strid är bara någon slags terminator. Och vrålar om att gurgla:
  - Banzai! Få det snabbt!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och ottomanerna är som spikar . Och smash.
  Här är krigaren! Till alla krigare - en krigare!
  Zoya är också offensiv. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade omkring:
  - Vår far är den vita guden själv!
  Och han skär en trippelkvarn åt ottomanerna!
  Och Augustinus skrek tillbaka:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för vänner är hon en älskling.
  Och hur han med bara tår ska ta och kasta. Och en massa högar av soldater från det osmanska riket.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket hög stridspotential. Nej, under detta är det bättre att inte blanda sig.
  Augustinus väste:
  - Vi ska krossa alla förrädare till krut!
  Och blinka åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Om inte fred är dödlig!
  Svetlana, som krossade fienderna, utfärdade:
  - Vi sopar dig i kö!
  Augustinus bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara fötter flyger gåvan av total förintelse igen!
  Oleg sjöng som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustinus, som slet ottomanerna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, utfärdade:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som förstörde de turkiska soldaterna, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai!
  Och låt oss skära motståndare med vild bitterhet.
  Oleg Rybachenko, som skär ner motståndare, utfärdade:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och debuten, tro mig, är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot.
  Margaret, som högg ner soldaterna från det osmanska riket, sjöng:
  - Och vem ska vi hitta i strid,
  Och vem kommer vi att hitta i strid ...
  Låt oss inte skämta med det -
  Låt oss riva det isär!
  Låt oss riva det isär!
  . KAPITEL #15
  Ja, de träffade turkarna ordentligt. Och i slutändan kommer alla sex att vissla unisont. Och en enorm massa kråkor fick en hjärtattack på en gång, och de föll som hagel på huvudena på de sista osmanska soldaterna.
  Det var en imponerande seger.
  Efter det kysste de få överlevande fångarna flickorna, deras bara, mejslade, mycket eleganta och förföriska ben. Vilket mirakel de här tjejerna är.
  Sedan satte sig sexorna och började spela kort. Vi sex gör det mycket mer intressant.
  Flickorna och pojken höll i korten med sina bara tår. Och de kastade det med stor energi.
  Natasha slog ess med en trumf sexa och anmärkte:
  - Spelet är relativt enkelt! Schack är roligare!
  Augustinus svarade och sjöng:
  - Tiden rusar - ödet plöjer sängarna,
  Så vänskap, kärlek är skräp ...
  Men för kortet i händerna på en zigenare -
  De har ingenting!
  Svetlana kastade en volt klubbor och sjöng:
  Vad ska man säga, vad man ska säga
  Det är så människor är...
  Vill veta, vill veta
  De vill veta vad som kommer att hända!
  Och hon visade sin tunga, kastade en dam av diamanter och använde sitt nakna, solbrända, mycket förföriska ben.
  Pojken Oleg kastade en toppvolt och anmärkte:
  - Religion kan också ge tröst!
  Natasha kastade de åtta klubborna och invände:
  - Inte religion, utan tro!
  Augustinus kastade en sjua och sa:
  - En fanatisk tro på vilken idé som helst, även den smartaste, förvandlas till fascism!
  Svetlana, som kastade ett kort med sina bara tår, noterade:
  - Jag menar fascism i vid bemärkelse - detta ord! Även om fanatism, till exempel, är nyttig ibland!
  Pojke, Oleg nickade:
  - Ja, för att åstadkomma något inom idrotten bör man träna fanatiskt. Även om allt inte beror på idrottaren.
  Zoya gick villigt med på detta och kastade benen på hjärtekungen med sina bara fingrar:
  - Höger! Långt, naturligtvis, inte allt beror! Tur behövs också såklart!
  Augustine tillade kvickt och blottade sina tänder:
  Hoppet är vår jordiska kompass,
  Tur är belöningen för mod...
  Och en låt räcker
  Så att bara om tjejerna i den sjöng!
  Svetlana sa hotfullt och kastade klubbkungen:
  - Är du lesbisk?
  Augustinus sjöng som svar och viftade med sina bara, starka ben:
  - Självklart inte,
  Jag är villig att ge en kille en avsugning!
  Här är hon en rödhårig kämpande skönhet. Och han spelar riktigt bra.
  Margarita konstaterade dystert:
  - Du måste vara en kulturdam!
  Augustinus, som svar, kastade ett kort med sin bara, mycket graciösa, starkt ådrade fot och sjöng:
  - Utomlands annan kultur,
  Men vi bryr oss inte om henne...
  Ryssar har en sådan natur,
  Oavsett ord, plocka äpplen!
  Zoya sa med ett skratt:
  - Den röda färgen verkar olycksbådande!
  Augustine mumlade:
  - Eftersom det verkar - behöver du bli döpt!
  Oleg föreslog med passion:
  "Det kanske vore bättre om vi sjunger istället för att bråka?"
  Natasha höll med, och mycket villigt:
  - Självklart ska vi sjunga!
  Och den aggressiva och samtidigt attraktiva sexan började sjunga;
  Du är Guds heliga moder, ojordisk,
  Sänd oss din himmelska nåd!
  Låt den släta floden gnistra som en safir,
  Moder Jords vidder!
  
  Låt inspirationen flyga i ditt hjärta
  I ett anfall av eldsjälstjejer!
  Slarvig borste av njutning,
  Skriv till mig en vän av hjärtat och drömmar!
  
  Bevara skönheten i härlig oskuld,
  Inte vårt öde - vi riskerar att förlora allt!
  Även om ibland tror - ärligt talat,
  Drömmar om armarna på unga tjuvar!
  
  Här är banden med kulor lindade runt lägren,
  På ryggen av en väska och i händerna på en granatkastare!
  Fiender som feta får tror
  Deras armé av modiga amasoner kommer att gå sönder!
  
  Nattsvart sammetshimmel täckt,
  Och spänningen klämde mig över bröstet!
  Som om den krossades av en pälsfilt,
  Att det ens är svårt att säga ett ord och andas!
  
  Här är bördorna av blyg kärlek,
  I detta bedrövliga krig!
  Men jag tror att jag kommer att vara lycklig
  Och jag kommer att tjäna mitt fosterland!
  
  Flickorna tog av sig stövlarna
  Springer barfota i snön!
  Benen rodnar i kylan
  Det är som om de stänks med kokande vatten!
  
  Men hastigheten bara ökar
  Här framme flimrar skansen,
  Ett maskingevär som spottar bly!
  Vi letar inte efter en plats i paradiset,
  Kasta dit Herren vill sända!
  
  flimrande bara klackar,
  Vi rusar längs trådarna med taggiga!
  Ryska tjejer, enkla;
  Vi kommer definitivt vinna!
  
  Här tas skansen, solida lik,
  En stolt, röd flagga vajade!
  Ambitionerna hos Pindos är som bortblåsta,
  Vi är som örnar som svävar på vers!
  Efter den här låten bestämde sig sexorna för att springa. Det är riktigt coolt. Så barfota att springa på bergsbranter.
  Och precis som det snöade det. Och allt var så vackert. Som om allt utspritt silver och pärlor som glittrar som diamanter. Och så underbart allt är.
  Här är flickorna när de rusade och två eviga barn. De springer och blinkar med sina nakna, rosa av de kalla och glänsande klackarna.
  Oleg Rybachenko lade märke till när han sprang:
  - Och varför tror vissa att vår värld är ett helvete?
  Augustinus hoppade upp, hoppade högre. Hon vred sig, slog ner en kråka med sin bara fot och svarade:
  - För alla är inte så unga, starka och friska som vi är! Kylan skrämmer oss inte!
  Svetlana twittrade:
  Tiden har kommit - de första frostarna,
  Och avlägsna - gråa vinterhot!
  Och den blonda terminatorn stack ut hennes tunga. Det här är verkligen en tjej av kolossala proportioner.
  Men här var alla krigare värda varandra. Och krigarna av kolossal styrka och snabb hastighet!
  De springer och sjunger igen med stor entusiasm;
  Vi tror på den Högste Fadern,
  Som folket kallade Rod...
  Vi kommer att vara honom trogna till slutet,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Må kommunismen vara i evig härlighet,
  Vad generöst ger lycka till hela universum ...
  Och grym revanschism kommer inte att passera,
  Låt oss skingra molnen och det dåliga vädret försvinner!
  
  Må familjens härlighet vara för evigt,
  I vårt fosterlands Rysslands namn...
  Uppfyll en stor dröm
  När Kristus Messias kommer!
  
  Vi är pionjärer, modiga kämpar,
  Må Lada vara med oss för alltid...
  Mödrar och fäder är stolta över oss,
  Det är nödvändigt att tappert kämpa för kärlekens Ryssland!
  
  Den store vita Guden kommer att vara med oss,
  Kristus, Svarog, Heliga Maria...
  Vi kommer att vrida alla motståndare rakt in i hornet,
  Sedan arierna regerar i Ryssland!
  
  Skaparen skapade den berömda jorden,
  Sprid snabbt ut rymden ...
  Han har trots allt en hel del styrka,
  Skapat hav, öknar, berg!
  
  I Jesu namn, härliga familj,
  Önskemål att spela uppfyller...
  Och snart kommer det att finnas paradis - tiden kommer,
  När allt blommar i strålande maj!
  
  Barfota tjejer springer
  De är inte rädda för hårda snödrivor ...
  De kommer snart att ordna en kaput för Hitler,
  Ryssarna har trots allt alltid kunnat slåss!
  
  Perun hjälper oss att vinna kampen,
  Och gudinnan Lada kommer att läka såren ....
  Vi kommer för alltid fosterlandet med dig,
  Ryssland drömmer om att kämpa modigt!
  
  Vi är pionjärer, modiga barn,
  I attackspöet på de fascistiska monstren....
  Bra jobbat killar och tjejer
  Fortsätt de ärorika kommunisternas arbete!
  Det här är en låt som verkligen kan inspirera vem som helst till de coolaste och mest unika bedrifterna.
  Oleg Rybachenko lade märke till och blottade sina pärlfärgade tänder:
  - Kommunism är ett bra system. Men är det inte en saga?
  Margarita Korshunova, terminatortjejen, anmärkte:
  - Och vad i vår värld är inte en saga?
  Augustine twittrade:
  - Sagan är en lögn, men det finns en antydan i den, även pojkarna har en läxa!
  Natasha frågade det odödliga barnet:
  - Är du inte trött på att vara en pojke?
  Oleg skrattade och svarade:
  - Tja, nej! Jag gillar till och med att vara barn. Du kan säga vad du vill och ingen kommer att döma dig!
  Zoya nickade och sa:
  - Ja, det stämmer! När man är vuxen har man för mycket ansvar!
  Svetlana tog den och sjöng:
  Och jag vill, jag vill, jag vill igen
  Spring runt taken för att jaga duvor ...
  retar Natasha, drar hennes fläta,
  Rusa runt på gården på en skoter!
  Natasha skällde aggressivt mot blondinen:
  - Jag ger dig en kick!
  Augustinus tog den och väste:
  - Åh, ni flätor, flätor,
  Och tjejerna är barfota!
  Och vänliga skratt som svar.
  Då började krigarkvinnan att sjunga igen;
  Vid sjöns kristallspegel;
  Jag åker skridskor som en svala!
  Jag frös inte mitt hjärta -
  Härliga Ryssland gav dig!
  
  Och på våren är träden gröna;
  Och den unga våren kokar av liv!
  Där växer skotten förnyade,
  Där prasslar smaragdlöven!
  
  Hur vackra är ni djupa vatten;
  Solens ljus reflekteras!
  Spannmålen på fältet var fyllda med juice,
  Dawn färgade dem i rubiner!
  
  För att vara oskyldig kräver ärkeänglarna;
  Håll alla rena innan bröllopet!
  Och arbeta, pressa fötterna på en gång bröd,
  Spinna den finaste tråden från siden!
  
  Men jag känner mig inte kallad
  I mitt hjärta, en hord av djävlar!
  Hur man lever ett liv som detta, sorgligt;
  Det är bättre att gå i krig - döda ondskan där!
  
  Här framför oss finns utlandets vidder;
  Under sockeröknarnas hovar!
  Det finns ingen svalka att de odöda under tallarna,
  Titta vad ghoul sväljer!
  
  I kriget kände jag lidande
  Bär ut dina döda!
  Och vad är snyftningarna
  De barfota föräldralösa barnens gråt!
  
  Men på andra sidan av äventyret,
  Mycket risk, du lever livet!
  Ger den Allsmäktige förlåtelse?
  Ja, vi behöver inte paradiset - var är du lus!
  
  Människan är en sådan varelse
  Vad gör honom obehaglig lugn!
  Sedan bygger han sitt universum,
  Att upprätthålla ordning är coolt!
  
  Och fosterlandet är den stora modern;
  Du är Ryssland, ett heligt land!
  Som sammet dina småsten, småsten,
  På vilken barfota sprang!
  
  Men tiden har kommit, essensen är lömsk,
  Kärleken smög sig upp ur ett bakhåll!
  Jag blev frestad, jag fann mig en kille,
  Här är ett så korrupt kött!
  
  Var självklart, han är hängiven fäderneslandet:
  Det skulle inte bli någon avskyvärd olycka!
  Men sådant är mänsklighetens öde,
  Att vi är människor, faktiskt boskap!
  
  Han visade sig vara en spion, hänsynslös,
  Han överlämnade våra planer utan heder!
  Men det här är inga barnsliga spratt,
  Om motståndaren förrådde dig!
  
  Saker och ting blev dåliga
  Här är vår division i kitteln!
  Och nazisterna fångade av flätor,
  Så jag blev i träldom!
  
  Jag jobbar naken dag och natt
  Jag fraktar och krossade malm!
  Och på vintern och sommaren är jag barfota,
  Och jag springer efter skottkärran !
  
  Piskan plågar mig och har ingen nåd,
  Och jag visste våld till fullo!
  Åh, vilket slöseri vi har blivit,
  Skurken Satan blottar sina tänder!
  
  Du råder aldrig ättlingar,
  Gå inte för att förråda landet!
  Byt inte ut hjärtat med ett mynt,
  Vårt fosterland; Gud, samvete, mor!
  Och flickorna, tillsammans med de odödliga barnen, slutade sjunga på en hög ton.
  Visst är löpning skönt när man har perfekta kroppar. Och stämningen i hela laget är väldigt glad och upphöjd. Och de har en lust att röra på sig och sjunga.
  Oleg Rybachenko accelererade kraftigt och pojken flyttade sin nakna häl in i ett tjockt träd, och sedan knakade den och bröts av stöten.
  Pojken sjöng och blottade sina tänder:
  - Åh ekar, ekar, ekar -
  Besvär i kroppen!
  Augustinus svarade:
  - I kroppen i ordning -
  Tack laddare!
  Natasha skrattade och sa och blottade sina tänder:
  - Följ den dagliga rutinen,
  Gör en fräsch bänkpress!
  Och med sina bara tår tog hon tag i kråkvingen. Och kastade honom, kastade honom högre. Sedan sjöng hon:
  - Och denna outhärdliga bulk,
  jag kommer inte att önska min fiende ...
  Jag närmar mig en tung projektil -
  Med en blytung känsla - att jag inte höjer den!
  Augustinus noterade med raseri:
  - Det vore bättre att sjunga om vodka!
  Svetlana hoppade upp och kvittrade:
  - Rysk vodka vad har du gjort,
  Rysk vodka - du förstörde mig!
  Rysk vodkasill kommer att gå till henne,
  Bra för skojs skull - svårt för baksmälla!
  Tjejerna är verkligen fulla av energi och temperament. Och deras bara, solbrända ben rycker och hoppar.
  Sedan sjöng de igen, och unisont. Krigare älskar att sjunga;
  Snygga tjejer kämpar för Ryssland,
  De är väldigt stolta och Svarogs söner....
  Vår skönhet träffar så passande med ett maskingevär,
  Satans tjänare kommer inte att kunna knäcka oss!
  
  Vi kämpade tappert, vi kämpade mot fascismen,
  Vi kommer att besegra den onda Wehrmacht, även om fienden är stark ...
  Jag tror att vi snart kommer att se kommunismen,
  Gyllene bladverk, ljusa från lönnträdet!
  
  Det finns inget bättre land, kommunismen är vackrare,
  Så att vårt fädernesland blommar strålande ...
  Lättvingad lycka kommer att komma på planeten,
  Och drömmen om ett bättre liv kommer snart att gå i uppfyllelse!
  
  Tror att vårt Ryssland kommer att bli en stor lycka,
  Maria kommer att regera, Lada gudarnas moder...
  Vi kommer att stoppa angreppet från den infernaliska Wehrmacht vilda,
  Och behöver inte extra och memorerade ord!
  
  Fienden kommer inte att kunna slita ut hjärtat på flickorna,
  Vi kämpar vässade ett vasst, frenetiskt svärd ...
  Skönheternas röst känner mycket väl till samtalet,
  Och vi kommer att kunna skära ner de fascistiska horderna!
  
  Vet att vi Komsomol-medlemmar aldrig kommer att ge upp,
  Vi kommer att lägga ner alla nazisterna med det vassaste bladet ...
  Låt våra flickors ansikten lysa av guld,
  Och vi kommer att slå fascisten i ansiktet med en knytnäve!
  
  En barfota flicka rusar genom de hårda snödrivorna,
  Han klottrar aktivt med en blixtåska från maskingeväret ...
  Ni fascister behöver bara dränka er själva,
  Eftersom fäderneslandet är en monolit fästning!
  
  Vi kommer att besegra fascisterna, även om de har fredens makt,
  Uncle Sam bestämde sig för att spela tillsammans med Fritz i denna strid ..
  De gjorde sig en idol av Adolf,
  Och nu har han fått ryska arméer mot dem!
  
  Här kokar onda strider, i denna Komsomol-medlems strid,
  De krossar nazisterna, om än i en ojämlik kamp ...
  Rösten av en flicka från silver är så klangfull,
  Skönheten kommer inte att ge efter för Hitler-Satan!
  
  Vår ryska andel är att vinna kontinuerligt,
  Även om den fascistiska armadan inte känner till antalet ...
  Och vi slog Adolf hårt i käken hårt,
  Labour Moskva dukade under för svepet!
  
  Det finns redan snödrivor, och flickorna är barfota,
  De flimrar med sin bara häl, som ett spår av en hare ...
  Komsomol-medlemmar rusar i strid,
  Tro att fienden inte kommer att se gryningen!
  
  Ge inte fascisterna ni nåd i striden,
  Deras armé kommer att vara i helvetet, som en djävul i brand ...
  Vi kommer att få belöningar från Jesu händer,
  Kommer att bli väldigt grym, ryska tjejer björn!
  
  Om det behövs vänder vi, alla berg är snötäckta,
  Och vi kommer att stå i ljusparadiskommunismens universum ...
  Lyckligtvis öppnade ett skott för oss från Auroras kanoner,
  Och brutal fascism kastades i helvetet!
  
  Stalingrad dukade inte under, vi gjorde motstånd under det,
  Fast en hord bröt ut ur stål och helvete...
  Flickor kastade barfotagranater med fötterna,
  För medlemmarna i Motherland of Komsomol är ett!
  
  Jag tror att vi kommer att vara i Berlin, även om det är svårt,
  Nazisterna har "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand"!
  Flickan drog ringbrynjan på sin axel,
  Eftersom Komsomol-medlemmar i strid är en grym talang!
  
  Den unga flickans hjärta är givet till Jesus,
  Dessutom lever Lenin och Stalin i passionerad tro ...
  Så att det inte finns fler skickliga tvivel,
  Låt oss säga bestämt och starkt att Adolf är kaput!
  
  Vi kommer att krossa drakpresidenten med svärd,
  Och vi kommer att förstöra hans gäng i århundraden ...
  Vi kommer att trampa ner fascismens horder av flickor med fötterna,
  Låt ljuset uppfyllas, helig dröm!
  
  Ge människor frihet, deras tankar och känslor,
  Så att stjärnan lyser som kommunismens sol ...
  För vi ska ha gröt med smör så tjockt,
  Vår systers eviga ungdom kommer att bli oss för alltid!
  
  Här kommer ljuset, fäderneslandet ska gnistra ...
  Fosterlandet kommer att vara i ära för oss i århundraden ...
  Vi kommer att stå på toppen, tror du kommunismen,
  Styrkan i den ryska andan, vet att fightern är stor!
  
  Här är Ryssland redo att bli snällare och vackrare,
  Och hjälp hela världen att gå till paradisets lycka ...
  Vi kan erövra universum även kanter,
  Universum utan kant till lyckan av krafterna att ge!
  
  Men det kommer inte att finnas något Ryssland under det onda rikets häl,
  För han har en sann talang för strid ...
  I våra flickors dans, till det där urverket,
  Vad kommer skönheten att tro på något resultat!
  
  Snart kommer den strålande solens era,
  När fäderneslandets härlighet kommer att blomma magnifikt ...
  Vår armé slåss väl med den infernaliska Wehrmacht,
  Och han kommer att kunna sopa bort horden av elaka Fritz!
  
  Hej heliga Lada, vår Guds moder,
  Du födde Perun och Yaril av århundraden ...
  Hopplös gröt kommer inte att få tro,
  Om du spenderar mycket kommer du inte hålla tillbaka ord!
  
  Den viktigaste härskaren är den store Stalin,
  Lenin testamenterade honom den klokaste vägen till Eden ...
  Eftersom Josef är ljusets härskare,
  Och ett ögonblick för människor perfekt!
  
  Nazisterna kommer inte att kunna lura fäderneslandet,
  Och skär av Moskva från Volga, från Sibirien ...
  Jag tror på att det kommer att leva - ryssar under kommunismen,
  Och Adolfs kraft - jag raderar flickan!
  
  Snart blir det seger, det är sant som solen,
  Snart kommer det att finnas en strålglans, som strålarna från en kvasar ...
  Och tro Ryssland, kommunismen kommer att utvecklas,
  Tja, om du inte tror mig, bör du hålla käften!
  
  Vetenskapen kommer snart att återuppväcka kommunismens döda,
  Hennes visdom är utan gränser, lika stor som en kvasar ...
  Vi kommer att besegra fascisterna med vårt goda humör,
  Låt oss inte ge efter för frestelsen av den gyllene väskan!
  
  Tja, kort sagt det kommer att gå över, det här är en jäkla tid,
  Vi tjejer kommer in i Berlin i rött ...
  Och vår gränslösa börda kommer att upphöra,
  För vi kommer att ta vår lycka med en kamp!
  . KAPITEL 17
  Efter löpningen somnade sexorna. De sov precis på halmen, i den vanligaste ladugården. Faktum är att de stora krigarna i Ryssland inte behöver stenkammare och sängar av guld. De har nog av vanligt hö, som är så väldoftande och doftande.
  Flickor sover och drömmer.
  Och Oleg Rybachenko drömmer också om en, väldigt specifik, och ganska cool tjej;
  Minnen av historien, och kanske till och med en liten historia, avbröts.
  Angelica flög upp till nästa stall. Utan att tänka två gånger tog hon killen med sina bara tår i manen och lutade sig över honom och krävde att han skulle ge henne ett par stora pizzor, och några varmkorvar och en trelitersbehållare med Coca-Cola.
  Efter det slog flickan henne, naken, rund häl till den unge säljaren i hakan. Han stängde av.
  Angelina öste ur stallets intäkter med ett skratt och gömde dem i sitt bälte, som hängde på en kort kjol.
  Alice noterade:
  - Det här är ett brott - rån med våld!
  Den rödhåriga sjöng som svar:
  - Åh, som du vet, vi är ett hett folk,
  Och olidlig ömhet hos kalvkött ...
  Men vi älskar kalvkroppar,
  Och en stor kvinna med en eldig frisyr hoppade upp och sjöng:
  - Vi älskar att slå folk
  Vi älskar att slå människor
  Och slå i skogen!
  Alice blev glad, och hon tog också några portioner jordgubbs- och ananasglass från ståndet.
  Och båda tjejerna gick vidare. En grupp tonåringar visslade gillande och såg hur nöjda de var med ett sådant spektakel. Föreställningen fortsatte dock.
  Två privata ordningsvakter rusade efter Angelica. Hon vände sig inte ens om utan sparkade en av sina bara klackar i solar plexus. Och den andra där i hakan. Han var chockad.
  En av ligisterna började vrida sig av smärta och den andra svimmade helt enkelt. Dessutom flög käken specifikt. Det verkade som om hon hade rört sig med en slägga, sådana är mördarbenen på en rödhårig vix. Samtidigt är hon också djävulskt vacker och aggressiv.
  Alice visslade.
  - Du är en sällsynt fighter!
  Angelica svarade:
  - Unik! Även männen från "Alpha" kan inte motstå mig utan vapen!
  Blondinen nickade förstående.
  - Därför är du mycket förlåten!
  Den rödhåriga djävulen kvittrade:
  - Allt det omöjliga är möjligt vet jag med säkerhet! Fiender av urin med sin nakna mäktiga tjej!
  Och skratta igen...
  Alisa Selezneva gick vidare och tuggade på glass. Ingen jagade dem. Bara en pojke sprang fram till den rödhåriga och bad om en autograf. Hon skrev på vykortet.
  Och hon uppfostrade en pojke på omkring tretton år i nacken, som en kattunge. Och kastade upp den och fångade den sedan. Efter att ha sett att pojken skrattade gav hon tusen rubel av de som hon beslagtog i båset och nickade:
  - Bra gjort! Du var inte rädd!
  Pojken sjöng:
  - Han kommer att vara modig
  Vem tre gånger om året...
  Klipper med sabel
  På natten Tryn -gräs!
  Flickorna sprang igen till oligarkens palats. Det är inte så många kvar.
  Alice trodde att hon hade en partner på sitt sätt. Även om det ibland verkar galet. I allmänhet är livet bra när man fortfarande är ung. Här är de så glada och glada.
  Angelica hoppade under tiden upp och ner några gånger och snurrade i luften. Hon är en tjej med en sådan hy att man inte kan knäcka henne ens med en slägga. Och en riktig kvinnobogatyr.
  Den rödhåriga spelade också i filmer. Ett spel med olika sorters djävlar och kvinnliga vampyrer. Hon gillade särskilt rollen som en ond gudinna, som Kali. Hennes utseende är så ljust, och hennes naturliga förmåga inom kampsport.
  Hennes pappa, en professor och en självklar psykopat, ville göra ett monster, och han lyckades.
  Angelica lyckades stapla ihop en massa saker i sitt mycket turbulenta liv. Men det som inte dödar dig gör dig starkare.
  Det är så den hoppar, och slår ner en kråka i farten, med sitt bara ben. Bara fjädrar flyger åt olika håll.
  Och, naturligtvis, inte att sjunga;
  Jag är Chernobog, den onda Guds dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i själen!
  
  Som barn ville jag ha en bra tjej,
  Hon skrev dikter och matade katter ...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Ovanför det fladdrade, kerubernas vingar!
  
  Men nu vet jag vad ondska är
  Vad gör den här världen olycklig...
  Och vad är det du säger bra?
  Här är förstörelsen passionerat älskad!
  
  Och visade sin flickaktiga glöd,
  Att Guds dotter blev gnistrande ...
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Låt oss visa styrka, mycket kraftfull!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa, fräls Herren,
  Låt ilskan koka i ditt hjärta...
  Vi kommer att bygga lycka, jag tror på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och svek,
  Hur man lurar tyrannen Stalin...
  Kan inte skämmas
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Här föreslog jag att man skulle göra ett starkt drag,
  Ett slag för att förstöra det onda...
  Men en mycket svart Gud blev kär,
  I alla frågor, både dessa och livet efter detta!
  
  Hur jag visade sig vara van vid ondska,
  Och i hjärtat av ilska, ursinnigt närd ...
  Försvunnit sug efter glädje, godhet,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Och vad sägs om Stalin - han är också ond,
  Om Hitler, så det är ingen tvekan ...
  Genghis Khan var en så cool bandit
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför ha det bra,
  Om det inte finns det minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett - ditt sinne är en mejsel,
  Och försvann när dumma tankar!
  
  Så jag säger till mig själv och till andra:
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums vidd,
  Vågor kommer att bryta igenom universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi är de starkaste som tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare överallt,
  Lyft blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Vi kommer att få ett kall fullt av öde!
  
  Kort sagt , jag är trogen Chernobog ,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  Alice skrattade och sa:
  - Utmärkt dikt!
  Angelica höll med om detta....
  Här springer de upp till Moses Sterlings palats . Palatset ser verkligen majestätiskt ut även från utsidan. Stor, lång och frodig.
  Och statyer och fontäner.
  Alice visslade till och med:
  - Hur mycket är det!
  Angelica höll med.
  - Det kostar mycket blod, svett och tårar!
  Den blonda flickan sa med ett leende:
  - Ibland är det till och med nyttigt att svettas!
  Den rödhåriga fnissade... Palatset hade också förgyllda kupoler, om än utan kors, och var inte sämre i storlek än vintern i S:t Petersburg, men det var högre.
  En sådan nyinspelning kostade åtminstone flera miljarder dollar, och Alice visslade bara för hårt.
  Det är här människor bor.
  Vid entrén möttes tjejerna av säkerhetsvakt. Enorma killar i kroppsskydd, med maskingevär och walkie-talkies. Schäfern sprang omkring. Visserligen tystnade de snabbt när Angelica tittade på dem. Och de gnällde av rädsla.
  Det kan ses att den jättelika rödhåriga tjejen var känd för dem, så de släppte igenom dem utan problem.
  De bad bara att få torka sina nakna, dammiga, graciösa, flickaktiga ben på en fuktig beläggning med en väldoftande svamp.
  Sedan gick tjejerna in i staketet. En rik trädgård växte fram, med mycket stora och frodiga blommor. Fontäner med förgyllda statyer slår i höjden. Och i mitten stod en staty av Simson - också den förgylld som den i Peterhof, men tre gånger större. Och strålen vid fontänen slog tre gånger högre - den pumpades upp av en elektronisk pump. Dessutom hade statyn och Lejonet och Simson ögon gjorda av konstgjorda diamanter. Och det är väldigt vackert.
  Alice såg storögd ut. Det finns en sådan kaskad av vattenfall och vild lyx. Uppenbarligen är Moses inte renhändig, han lyckades ta tag i så mycket.
  Och under flickornas bara fötter finns en förgylld kakel.
  Angelica gick självsäkert och kastade en ihärdig blick och försökte plocka upp allt och ta i sin handväska.
  I själva palatset finns det också mycket förgyllning och olika sorters porträtt - ett helt galleri och mer än ett. Här och Picasso, och Salvador Dali, och de gamla mästarna, och Van Gogh. Och många olika epoker. Allt såg väldigt coolt och sportigt ut.
  Och ett flerfärgat mosaikgolv och många tjänare. Alice märkte att golven var strandsatta eller en flicka eller en pojke som inte var äldre än femton, när de tjänade. Dessutom valde de ut vackra tonåringar, eller flickor.
  Det finns många rum. Högt i tak, och sju våningar, källaren oräknat, som också gick flera våningar djupt och dessutom utmärkte sig av lyx. Kostnaden för palatset och allt i det var redan värt tiotals miljarder.
  Och Alice muttrade förvånat:
  - Och hur är det med skattepolisen?
  Angelica noterade:
  - Det här är inte en Moses-pengar! Det finns en hel familj och ett bolag av klaner. I allmänhet, här kommer djävulen själv att bryta benet. Oligarkin har vuxit ihop med myndigheterna, så kunden kan vara väldigt olika.
  Moses Sterling träffade flickorna i tronsalen. Det här är kanske inte den bästa idén. Skallig, med mörka glasögon och frack, såg han mer ut som en parodi på kungen. Alice, som var en meter sjuttiofem lång, visade sig vara längre än Moses när han blev femton centimeter. Och Angelica är en jätte alls med sina två meter och ett par centimeter också i toppen.
  Han tittade försiktigt åt sidan och sträckte inte ut handen till Angelica. Tydligen kände han redan den rödhåriga. Men han skakade hand med Alice och sa kärleksfullt:
  - Du är fantastiskt vacker!
  Den blonda utredaren svarade sarkastiskt:
  - Och du är fantastiskt rik!
  Moses nickade instämmande.
  - Jag är världens rikaste man.... Fast jag hänger på kroken!
  Angelica frågade argt:
  - Beställde du Roman Abramov?
  Oligarken skakade på huvudet.
  - Självklart inte!
  Den rödhåriga sa logiskt:
  - Men du var den andra, och nu den första! Och du har stött på honom i tjugo år!
  Moses svarade logiskt:
  - Det är inte accepterat att lösa fall genom mord på den här nivån! Det är uteslutet att jag eller Roman skulle göra något sådant med avseende på mig!
  Angelica morrade:
  - Så vem dödade?
  Oligarken ryckte på axlarna.
  - Det är upp till utredningen att fastställa!
  Alice sa med ett leende:
  - Intressant ... Är du gift?
  Moses log också, uppenbarligen inte med tänderna:
  - Jag är en änka!
  Tjejerna skrattade.
  "Tänk om mördaren dödar dig också?"
  Oligarken ryckte på axlarna.
  - Så detta är högre makters vilja!
  Alice frågade mjukt:
  - Är du ortodox?
  Moses skrattade.
  - Jag är agnostiker!
  Angelica nickade med ett elakt leende.
  -Höger! Att betrakta Bibeln som Guds ord är dumt!
  Moses höjde på ögonbrynen och frågade:
  - Varför är det dumt?
  Den rödhåriga vixen anmärkte logiskt:
  "För att himlen i den har en spegels hårdhet!"
  Oligarken skrattade och sa:
  - Höger! Himlen har hårdheten som en spegel, och speglar var då gjorda av metall! Det är klart vad som menades!
  Angelica sa med ett skratt:
  Varför är du inte ateist ändå?
  Moses sa med ett leende:
  - Jag är inte så smartare och bättre än resten, för att inte förstå att jag på många sätt är skyldig min rikedom till högre makter!
  Alice nickade instämmande.
  - Framgång i affärer är nittio procent tur och tio procent flit och talang!
  Oligarken noterade med ett leende:
  - Kanske! Men med all framgång behövs sinnet. Annars går allt förbi fingrarna!
  Angelica sa med ett leende:
  - Ska vi ta en matbit? Något vi skulle säga på fastande mage!
  Moses tryckte på knappen på joysticken han höll i sina händer. Det var charmiga tjejer och söta killar i tjecker och shorts. Tjejerna hade också bara ben, tjeckerna gick de nästan tyst i. Och så kom ett bord upp från golvet, glittrande av svart sandelträ. Och tjänare och pigor började placera gyllene brickor med mat och platinakärl med drycker på honom.
  Alice, lite generad, frågade:
  - Och varför är alla killar så unga, i skolåldern och inga vuxna, och tjejerna är också som elever?
  Moses svarade ärligt:
  - Unga kroppar skapar en aura som föryngras. Du vet, jag blev miljonär under Brezhnev, så jag har många år på mig!
  Angelica nickade.
  - Du är snart sjuttio! Och du vill fira din årsdag på ett stort sätt!
  Oligarken nickade och anmärkte:
  - Kanske till och med med äktenskap dock...
  Den rödhåriga sa argt:
  - Gift dig med mig! Jag kan alltid skydda dig!
  Moses skakade på huvudet.
  - Du torterar mig i sängen! I allmänhet, vad heter du unga partner?
  Blondinen svarade:
  - Jag är Alice! Och namnet är Selezneva!
  Moses nickade kraftigt.
  - Utmärkt namn och efternamn. Aldrig ens på tävlingar och utställningar har jag sett så vackra tjejer som du. Kanske vill du gifta dig med mig?
  Alice blev generad och rodnade:
  - Men vi känner knappt varandra!
  Moses skrattade och sa:
  - Och för pengarnas skull? Vem som helst skulle hoppa på detta tillfälle!
  Alice ryckte på axlarna och sa:
  - Jag spelade i ett gäng filmer som barn, och publicerade en massa historier och romaner i tidningar. Och jag har pengar för att till exempel resa jorden runt och äta delikatesser. Och palatset? Varför behöver jag ett personligt palats om det finns en bra lägenhet i Moskva?
  Oligarken noterade:
  - Rikedom ger många fördelar och möjligheter, men det ger också upphov till hemorrojder!
  Angelica sjöng med ett skratt:
  Om du vill bli rik
  Om du vill vara lycklig...
  Stanna pojke med oss
  Du kommer att bli vår kung
  Du kommer att bli vår kung!
  Moses nickade med ett skalligt huvud:
  - Du är bara en siren! Vill du att killarna ska ge dig fotmassage?
  Angelica nickade.
  - Låt dem massera mina sulor!
  Moses sträckte sig in i sitt bälte och tog fram en bunt pengar. Tusendollarsedlar lyste i en ringbesatt hand.
  Oligarken föreslog:
  - Ge Alice, jag kommer att stryka dig över benen, och du kommer att få hundratusen dollar för detta!
  Blondinen blev kränkt:
  - Vad är jag en hora?
  Den rödhåriga slog omedelbart in:
  - Du är galen! Bara stryk över benen och hundratusen! Kanske kan vi göra en film för dessa pengar!
  Alice, som inte är emot att göra sin egen film och länge har drömt om det, höll omedelbart med:
  - Okej, men bara benen!
  Moses räckte henne packningen. Alice la in den i handväskan. Och nu började hennes bara sulor rynka händerna på en man som inte var hans första ungdom. Och Angelica hade två unga män på cirka femton år med blont hår, som också masserade deras lemmar.
  Den rödhåriga gillade det väldigt mycket och hon log. Härliga pojkar och de har pigga fingrar.
  Alice är inte så nöjd, men för hundra tusen dollars skull kan du hålla ut. Dessutom kan oligarken berätta något annat.
  frågade blondinen
  - Det var vem som ansågs vara Roman Abramovs främsta konkurrent efter dig?
  Moses ryckte på axlarna.
  - På bekostnad av motståndare nummer två finns det ett dussin utmanare samtidigt. Men jag skulle råda dig att börja med Johann Koch.
  Alice blev förvånad
  - Varför med honom?
  Oligarken anmärkte logiskt på sitt eget sätt:
  - För honom är Roman Abramov inte bara en farlig konkurrent. En gång misshandlade han en flickvän från Johann . Koch brukar dock inte ta till mord. Men han har ett ytterligare motiv!
  Angelica blinkade och anmärkte:
  -Om du vill hitta en mördare - leta efter motiv! Bara det finns för många som vill romerska här - för att släppa ut magen!
  Moses noterade med en suck:
  - Och jag inte mindre!
  Angelica föreslog:
  - Tänk om du hittar mördaren först? Ändå är det nästan omöjligt att bevisa kundens skuld tills mördaren grips!
  Oligarken ryckte på axlarna igen.
  - Det är fullt av dimma! Mördarens identitet har inte fastställts!
  Angelica fnissade och sa med ett skratt:
  - Ja, det är intressant. Men identiteten på mördarna som dödade Listjev har inte heller fastställts!
  Moses sa med en suck:
  - Mordet är fortfarande olöst. Och kanske för att mördarna var begåvade amatörer. Och så mördaren, kanske inte ett proffs alls, men en född mördare!
  Alice noterade med list i rösten:
  - Killer är ingen mördare. Det här är en person som tjänar pengar på det här sättet. Hans yrke är grymt, men det är inte vettigt för honom att vara en född mördare!
  Angelica fnissade och sa:
  - Men jag kunde dra med fingrarna längs halsen och en person skulle dö av en stroke. Och inte en enda undersökning kommer att bevisa att det var ett mord, de kommer att anse att detta är en naturlig orsak!
  Moses backade ofrivilligt från Angelica och anmärkte:
  - Du är en fruktansvärd kvinna!
  Den jättelika flickan fnissade och sa:
  - Jag är Djävulen i köttet!
  Alice hade detta att säga:
  - Och om vi antar att kunden är från Roman Abramovs familj?
  Moses nickade åt det.
  - Ja, det är möjligt... Hans dotter är en hora och byter som vantar av Bonfreudes ... Sonen ursäktades flera gånger från särskolan och kolonin. Ex-fru är en drogmissbrukare. Den senare är yngre än hennes dotter och son. Det finns många motiv här. Och hans bror är också samma typ. Tidigare tjuv i lag, och nu biträdande minister. Han kan ha haft motiv också. Här är en sådan familj av oligarken ... Även om min inte är bättre.
  Angelica nickade med ett skratt.
  - Sonsonen till Moses hamnade i en särskola. Farfar förbjöd ursäkter, och det är inte roligt!
  Sterling anmärkte:
  - Det här är en väldigt bra särskola, även om det kommer att bli en person, inte en missbrukare!
  Alice visslade och anmärkte:
  Ja, saker och ting blir mer komplicerade!
  Moses nickade instämmande.
  - Här spreds proffsen i många versioner. Nej, du kan inte öppna det här ärendet!
  Angelica morrade ilsket och sjöng:
  - Idrottare rusar häftigt in i striden,
  Alla tror passionerat på seger!
  Jag har trots allt vilket hav som helst, havet är knädjupt!
  Alla berg, berg, är ju upp till mig!
  Alice ville säga något. Men den rödhåriga nickade och sträckte ut sin hand i lammskåret och sa:
  - Låt oss äta först!
  Blondinen nickade.
  - Låt oss äta!
  Hon kom ihåg att hon sköt när hon spelade en tjej med tändstickor. Även barfota, dock falsk snö. Det mest vidriga, för att hon bättre skulle komma in i rollen, fick hon bara en bit svart bröd och en mugg mjölk om dagen, och hon tvingades gå mycket. Och Alice gick sedan ner mycket i vikt. Men i själva verket är detta ganska rollen.
  Men realistisk fotografering säger ingenting. Det är bra att skjutningen var vid Svarta havet, och att snön inte är riktig. Och så slog hon benen hårt mot sina småsten. Och hennes förhårdnader blev grova, så att de blev täckta av en hård skorpa, och förhårdningarna kliade så. Jag fick smeta dem flera gånger om dagen för att sprickorna inte skulle blöda.
  Och känslan av hunger är så olidlig. Efter filmningen gjorde hennes mamma till och med en skandal att flickan nästan dödades. Även om kritiken den här gången var nöjd. Lidande och hungrig tjej, med nedslagna ben blev bra.
  Alice uppskattade det verkligen. Men egentligen är att jobba på bio ett kolossalt arbete och ibland måste man verkligen lida.
  Till exempel, pojken Slavka, naken till midjan, kördes barfota genom riktig frost. Endast benen på pionjären var insmorda med alkohol för att inte frysa. Och de höll också på en svältdiet för att pionjären inte skulle se fyllig ut efter det nazistiska fängelset.
  Moses anmärkte:
  Vad tänker du på Alice?
  Den blonda tjejen kommenterade:
  - Det finns mycket lidande i världen!
  Oligarken nickade.
  - Ja, mycket ... Men mycket underhållning! Vill du se pojkarna slåss med handskar?
  Angelica fnyste föraktfullt.
  - Jag har sett nog av pojkar och flickor i handskar ... Nu, om bara striden var som i forna tider med riktiga svärd och dolkar!
  Moses flinade.
  - Vill du ha det? Jag kan ordna! Dessutom deltog du Angelica i striderna med vapen. Så rätt?
  Den rödhåriga nickade.
  - Ja, och mer än en gång! De betalar mycket för detta, även om sådana slagsmål är förbjudna enligt lag!
  Oligarken noterade med ett leende:
  - Men det är det fina med det! Vi har inga lagar!
  Angelica skällde argt:
  "Lagarna är inte skrivna för mig!"
  Och flickan började äta och höll en kniv och en gaffel med sina bara fötter. Vilket såg ganska roligt ut.
  Moses sa med ett leende:
  - Du är smart som en apa!
  Angelica, som svar, kastar en kniv med sin bara fot och skär av glödlampan på ljuskronan. Sedan sjunger han:
  - Bryta, krossa och riva isär,
  Det här är livet, det här är lycka!
  Alice sa med ett leende:
  - Det här är klass! Vilken stam kommer du från?
  Angelica ropade högst i lungorna:
  - Våra idoler är täckta av blod,
  Våra gudar är krigsgudar!
  Sedan ringde de Moses ... Trillan var ett brådskande samtal. Oligarken bugade sig för flickorna och sa artigt:
  - Du får stanna hos mig ett tag! Du kommer att bli underhållen, och jag har ett brådskande affärsmöte!
  Angelica sa med ett flin:
  - Jag har inte bråttom! Låt mig lära pojkarna hur man kämpar för nu, så kan ni gömma er var ni vill!
  Moses nickade och bekräftade:
  - Åh visst! Döda dem bara inte! Jag kommer tillbaka snart!
  Alisa Selezneva nickade.
  Vi kommer inte att bli uttråkade, tro mig!
  Och flickan blinkade åt oligarken!
  . KAPITEL 17
  Kriget är förstås inte över än. Den turkiska armén som invaderade Ryssland förstördes, liksom den många flottan. Detta gör naturligtvis intryck på alla fighters och krigare runt om i världen utan undantag.
  Och ett mycket allvarligt intryck.
  Men naturligtvis måste den ryska armén befria Balkan från det osmanska oket.
  Och mycket folk samlas. Här är en stor armé fortfarande bildas.
  Och förbereder sig för att kasta in Rumänien. En liten kår är dock redan på väg in i Donaudeltat. Det finns bara trettiofem tusen soldater där. Och de passar i den turkiska gränsfästningen.
  Oleg Rybachenko och hans team gick till anfallet. Striden var flyktig.
  Pojken sprang väderkvarnen med sina svärd och högg av huvudena på de osmanska soldaterna. Och så kastade han en mordisk dödsgåva med sina bara tår.
  Sedan tog ungen den och visslade.
  Kråkor faller igen över de turkiska soldaterna.
  Och flickan Margarita hugger ner ottomanerna. Hon är extremt stridbar och sjunger på topp:
  - Jag är den starkaste tjejen i världen,
  Tro mig, Pippi är en stor släkting...
  Jag svävar på vågorna av svala eter,
  Jag kommer inte att ge dig vila, inte en timme, inte en dag!
  Och hennes bara tår kommer att kasta dödliga och mycket giftiga nålar.
  Efter det kommer flickan också att vissla, och kråkorna, som föll i svimning, rammade skallarna.
  Ja, odödliga barn tog osmanerna coola.
  Natasha skär dock också med svärd. Och med bara tår kastar han sådana förstörelsegåvor.
  Vilket förstör många turkar.
  Och sedan tog Natasha det från sina röda bröstvårtor som om det vore en blixt. Och så många turkar brann ner på en gång. Hon är en väldigt cool tjej. Den har mycket energi i sig.
  Flickan sjöng:
  - En snöstorm sjöng en sång till dig,
  Sleep Turkey, bye, bye, bye!
  Byggde en stege
  Och lik över kanten!
  sa Zoya med ett skratt och slog sina fiender med sina svärd. Och flickan kastar också skivor med sina bara tår, som dödar fiender. Och hugga av deras huvuden.
  Och då kommer flickans hallonnipplar att hamras som en fiende. Och speciellt när mördaren, och extremt destruktiva pulsarer rusar. Så det finns inget sätt att motstå en sådan krigare.
  Zoya väste:
  - Jag kör dig till kistan!
  Och hennes kala, runda häl tog den osmanska generalen och tog den i hakan.
  Även Augustinus kämpar med en enorm bitterhet. Och flickan skär också med svärd, som är väldigt långa vid rätt tidpunkt. Och så förkortas de.
  Sedan skickar flickan från rubinnipplar, hela strömmar av hyperplasma som bränner allt.
  Och de bara tårna tog och släppte en bumerang i form av en femuddig stjärna, som skar av de osmanska soldaternas huvuden.
  Och Augustinus sjöng:
  - Ära till Ryssland, ära,
  Tsar Alexander du är vår ...
  Stor familjekraft,
  Och vad är du gnällig full?
  Svetlana kämpar också med ett rasande tryck. Och många osmanska soldater skärs ner. Och så kastade hennes bara tår något extremt dödligt.
  Och så många turkar tappade bokstavligen huvudet.
  Och då kommer jordgubbsnipplarna att släppa ut väldigt stora blötar med destruktiv och unik energi. Och att de bildligt talat brände en hel bataljon till skelett.
  Och hon kurrade:
  - Gud bevare kungen
  Han kommer att bli härlig...
  Tsar Alexander,
  våra Romanovs...
  Du förstör alla fiender
  stark suverän,
  Kung av familjens son,
  Du kommer vinna!
  Famously tog sex för turkarna. Med snabba slag och svängningar av svärd, och kast av bara fötter, samt blixtar från röda bröstvårtor, röjde hon fästningen.
  Efter det kysste de tillfångatagna turkarna flickans bara fötter flera gånger.
  Oleg Rybachenko rynkade pannan. Han gillade det inte. Och tjejerna, när deras bara sulor smackade, slog det på. Och de bokstavligen kurrade av förtjusning. Det är sant att två unga kvinnor - turkiska fångar också knäböjde och erbjöd pojken sina kyssar.
  Oleg lät dem smälla med läpparna på hans bebis, runda häl. Det var lite kittligt och ganska trevligt.
  Då beordrade pojken dem att resa sig och sa att de kunde gå vart de ville.
  Kvinnorna sa att deras män hade dödats och att de inte hade någonstans att ta vägen. Och att de skulle vilja att den unge riddaren tog dem till sin hustru.
  Oleg sa att han än så länge, enligt lagen, inte kunde ta dem, men han skulle hitta bra friare för dem bland ryska soldater.
  Eller kanske officerare. Kvinnorna höll med.
  Oleg gick fram till Natasha och anmärkte:
  - Det vore trevligt att etablera månggifte i Ryssland!
  Flickan nickade instämmande.
  - Visst, det är en bra idé!
  Augustine, som blottade sina tänder, invände:
  - Bättre månggifte! För mig räcker inte tio män!
  Tjejerna fnissade förstås. Och Svetlana tog tag i näsan på den osmanska officeren med sina bara fingrar på hennes sega ben. Han skrek av smärta. Flickan tryckte hårt.
  Oleg skrattade och noterade:
  - Du kommer att knulla ihjäl dina män!
  Augustinus höll med om detta:
  - Ja, inte till döds, utan fullständig förintelse i sängen!
  Natasha nickade med ett flin.
  - Män måste jobba hårt för att tillfredsställa oss. Och krigaren fnissade.
  Och flickorna tog enhälligt tag om näsan med sina bara tår och klämde dem hårt. Och så fastklämda att bokstavligen simmade sina komponenter. Och det var så mycket skrik och tjut.
  Det var dock inte allt. Augustinus valde bland fångarna flera stiliga tonårspojkar. Klädde av dem nästan till naga och band dem på stolpar, hon började slå dem med en piska. Hon gillade det.
  Andra flickor började också slå svarta tonåringar. Det tände dem. Pojkarna hade fortfarande ren, chokladfärgad hud, och de var söta, knappt bara antennerna började slå igenom. Och de piskas utan medlidande, så att huden spricker och blod hälls. Och sedan tog terminatorflickorna med sig facklor med eld till pojkarnas bara fötter och fick dem att ryta av smärta.
  Oleg Rybachenko var indignerad:
  - Vad gör du? Varför mobbar ni tonåringar!
  Naturligtvis kunde Oleg, som var i ett barns kropp, inte kalla barn de som såg äldre ut än han själv.
  Natasha svarade ärligt:
  - Vi är så laddade med den Svarta Gudens kraft!
  Augustinus bekräftade och blottade sina tänder:
  - Ja, för att ha förintelsens kraft måste man visa sadism. Och detta är huvudpoängen!
  Och den rödhåriga krigaren började sjunga, med raseri, medan han stampade med sina bara, starka ben;
  Jag är Chernobog, den onda Guds dotter,
  Jag skapar kaos, jag sår förstörelse...
  Min storhet kan inte övervinnas,
  Bara rasande hämnd brinner i själen!
  
  Som barn ville jag ha en bra tjej,
  Hon skrev dikter och matade katter ...
  Gick upp tidigt på morgonen
  Ovanför det fladdrade, kerubernas vingar!
  
  Men nu vet jag vad ondska är
  Vad gör den här världen olycklig...
  Och vad är det du säger bra?
  Här är förstörelsen passionerat älskad!
  
  Och visade sin flickaktiga glöd,
  Att Guds dotter blev gnistrande ...
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Låt oss visa styrka, mycket kraftfull!
  
  Store far denna Chernobog,
  Han för kaos, krig in i universum...
  Du ber till Svarog att hjälpa,
  Faktum är att du blir belönad!
  
  Så jag sa, fräls Herren,
  Låt ilskan koka i ditt hjärta...
  Vi kommer att bygga lycka, jag tror på blod,
  Låt livmodern vara fylld till bredden!
  
  Jag älskar list, elakhet och svek,
  Hur man lurar tyrannen Stalin...
  Kan inte skämmas
  Och hur mycket dimma det finns i världen!
  
  Här föreslog jag att man skulle göra ett starkt drag,
  Ett slag för att förstöra det onda...
  Men en mycket svart Gud blev kär,
  I alla frågor, både dessa och livet efter detta!
  
  Hur jag visade sig vara van vid ondska,
  Och i hjärtat av ilska, ursinnigt närd ...
  Försvunnit sug efter glädje, godhet,
  Så fort ilskan trängde in från piedestalen!
  
  Och hur är det med Stalin - han är också ond,
  Om Hitler, så det är ingen tvekan ...
  Genghis Khan var en så cool bandit
  Och hur många själar han lyckades förlama!
  
  Så jag säger varför ha det bra,
  Om det inte finns det minsta egenintresse i det...
  När du är en hackspett - ditt sinne är en mejsel,
  Och försvann när dumma tankar!
  
  Så jag säger till mig själv och till andra:
  Servera kraften som svart bläck...
  Då kommer vi att erövra universums vidd,
  Vågor kommer att bryta igenom universum!
  
  Vi kommer att göra ondskan så stark
  Det kommer att ge raseri odödlighet,
  De som är svaga i anden har redan blivit blåsta bort,
  Och vi är de starkaste som tror på detta!
  
  Kort sagt, vi kommer att bli starkare överallt,
  Lyft blodsvärdet över universum...
  Och vår vrede kommer att vara med henne också,
  Vi kommer att få ett kall fullt av öde!
  
  Kort sagt , jag är trogen Chernobog ,
  Jag tjänar denna mörka kraft av hela mitt hjärta...
  Min själ är som en örns vingar
  De som är med den svarta guden är oövervinnerliga!
  Och alla fyra flickorna hoppade upp, ryckte med sina bara, graciösa ben i luften och vrålade:
  - Med den svarta guden oövervinnerlig!
  Pojkarna sågs och flickorna stektes nästan ihjäl. Sedan lossades de fattiga, nedskurna och brända unga turkiska soldaterna och bars på en bår för att återhämta sig.
  Augustinus anmärkte med ett stort leende:
  - Ack, man måste vara sådan - odjur!
  Oleg Rybachenko anmärkte logiskt:
  - Människan besegrar odjuret. Odjuret är grymt, men mannen är smart!
  Zoya höll med om detta, hennes hår var som en vårmaskros, knallgult.
  Och tjejerna själva i bara tunna trosor.
  Zoya tog den och kvittrade:
  - Det är bra att vara ett odjur,
  Vad jag ska säga!
  Men också pga
  Koka bollar!
  Bollar, bollar, bollar,
  Koka bollar!
  Bollar, bollar, bollar,
  Koka bollar!
  Här är tjejerna...
  Oleg Rybachenko har bestämt sig för att varva ner lite från dessa tankar. Och han började skissa i en anteckningsbok en hel anteckningsbok med bevingade aforismer. Detta är vad som distraherade från styggelsen och besvikelsen i sådana, tills nyligen, verkade det vackra och söta flickor;
  Varje människa har ett odjur, men alla har inte ett lejon!
  Det är bra att väcka odjuret i sig själv, det är dåligt att sprida!
  Det är inte illa att bli ett odjur, men inte en stinkande get, en feg hare och en dum åsna!
  Inte konstigt att den röda färgen liknar guld, rävvana lockar pengar!
  Räven är vacker, och dåren är alltid nöjd med rött, även om man måste göra avföring av blod!
  Oftast vaknar odjuret i en person genom åsnas envishet och flockmentalitet!
  Hos människan är besten oftast som en boakonstriktor i lusten att svälja, och en struts i törst efter att komma bort från problemen!
  
  Rädsla väcker ett riktigt odjur i en person, bara av en harras och åsna hänsyn!
  Den som väcker vilddjuret i sig själv i strid kan bli ett lejon, bara med flågad hud, om han inte visar en rävs uppfinningsrikedom!
  Även en listig räv kan flåas av den som förblir en man i vilken flock som helst!
  Alla vill bli kungar av bestar, men lejonets mod är elitens lott, och bara sinnet från en åsna finns överallt!
  En äkta räv är alltid i fårakläder och klipper som en bagge!
  Vem är en bagge med ett sinne, kommer att gå på en grillfest!
  Om du inte vill att din hud ska gå på en krage - bli en räv!
  Vem är en sann räv, han döljer sinnets ljushet och skinnets prakt!
  Räven är ett odjur som är mindre än ett lejon, men mycket mer dödlig!
  Bland härskarna är rävar vanligare än lejon, men i de flesta fall med åsnefåfänga och baggehänsyn!
  Vem kan inte väcka allt odjuret, vädjar till gudarna med en bön!
  Om du vill komma närmare Gud i styrka, bli åtminstone en liten räv i tanken och ett lejon i mod!
  Om du vill leva som en människa, anamma en rävs intelligens och en hästs flit!
  Vilket djur som helst kan få nog, men en person är ett sådant djur att det aldrig räcker för honom!
  En gjutjärnsnäve är bra, ett gjutjärnshuvud är sämre och hjärnor av betong är helt dåliga!
  Den bedriften har betongens styrka, och vars hjärnor inte är gröt!
  En stålnäve i kombination med ett gyllene hjärta förvandlar en soldat till en skatt!
  Den som har en stålvilja och ett hjärta av guld kommer inte att täckas av rost av lättja och korrosion av självförtroende!
  Vetenskapen är det största ljuset som kan förblinda den okunniga, men som får den blinda att se!
  Vetenskap kräver uppoffringar, men till skillnad från schack kompenserar den inte bara med kompis!
  Om du inte vill är det svårt att plöja, lär dig att rida!
  De som inte vet hur man rider är spända till någon annans släde!
  Vem har intelligensen som en häst, han vet inte hur man går en häst!
  Alla sto kommer att lyckas genom att lära sig gå en häst!
  Oftast åker de med häst - mörka hästar!
  Vem har våren i sina hjärtan, och vem har en solid första april!
  Rött tal är inte för svaga hjärnor, men döljer ofta en svart själ!
  Den som inte tror på magi är som en blind man som inte tror på ljus, men som ständigt känner värme!
  Det mest fantastiska i världen är att det existerar i ett allas krig mot alla!
  Allt i världen är vackert på sitt sätt, för även en padda har en polerad hud och ett magnifikt yrke som myggutrotare!
  Om Gud inte har bevisats av vetenskapen, utan om Satan finns, talar daglig praktisk erfarenhet om detta!
  Det är svårt att tro på Gud, men ännu svårare att klara sig utan honom, så låt oss tro att vi själva kan bli allsmäktige och få förtroende!
  I ungdomen är en person full av energi och styrka, ålderdom samlar energi till erfarenhet, och om det finns styrka, kommer sinnet inte att blekna!
  Kristendomen är mjuk, men greppet är som stål, speciellt om ditt huvud är som en sten!
  Religioner attraheras av fortsättningen av livet i paradiset efter döden, men de kan förvandla verkligheten till ett helvete!
  Du kan tro på vad som helst, men du kan slita bort vad som helst från en godtrogen!
  Du kan tro, men det är bättre att inte tro på det du inte kan vara säker på!
  Trons ljus är som ett ljus framför kunskapens strålkastare!
  Om du inte vill få hara-kiri kommer du att vara en samuraj i din själ!
  Samurai stolthet, utan samurajmod förvandlas ofta till hara-kiri!
  Var modig som en samuraj, men tillför inte hänsynslöshet till hara-kiri!
  En soldat klär ut sig för att överleva, en politiker för att tjäna pengar!
  En politiker är alltid elak, inte alltid framgångsrik, men alltid bedräglig!
  Det finns inga outtagna fästningar, inga misshandlade generaler, utan den ogenomträngliga djungeln av mänsklig dumhet!
  En stålnäve är bra, en hjärna gjord av betong är dålig, och ett sinne utan fantasi är ett fullständigt misslyckande!
  Bättre att vara en evig pojke än en evig förlorare!
  Unga år är bättre än en gammal kropp!
  Stålmuskler är bättre än ett gjutjärnshuvud!
  Ekstyrkan är bra - ekdumheten är värre, men det är ännu värre att vara en hel stubbe!
  Att hålla sig hårt mot marken betyder att man inte är en komplett stubbe!
  Det starkaste greppet om jorden i deras händer är inte alls stubbar!
  För att inte ryckas upp med rötterna, böj dig inte för att betrakta en stubbe!
  Att växa upp i förtid är bättre än att bli gammal för tillfället!
  Det är bra att ha en hausseartad hälsa, men låt dig inte utnyttjas!
  Barndomen är en underbar tid, men inte när den faller in i den!
  Den som växer upp tidigt, håller själens ungdom längre!
  Det är bra att vara evigt ung, det är värre att falla in i barndomen!
  Det är fantastiskt att se på världen med barns ögon, men var inte infantil!
  Att behålla ungdomen för alltid betyder inte att falla in i barndomen för alltid!
  En kapabel pojke är mer uppfinningsrik än en briljant gammal man, eftersom ett blankt blad är bättre lämpat för ett mästerverk!
  Styrka lockar, sinnet skrämmer bort, men bara i ett par föds seger!
  Om du inte är en räv, kommer de att flå din krage!
  Krig är en styvmor till en soldat, men med henne, till skillnad från en mamma, kan du få sexuell njutning!
  Om du inte vill vara en röv, lär dig att sparka!
  Om du inte lär dig hur man skaka, kommer du för alltid att förbli ett får!
  Baggen är inte den som är envis, men som inte vet hur man ska rumpa!
  Att vara glad är bra, att bli ett får är dåligt!
  En get kan vara livskraftig, men envishet får dig alltid att stanna i får!
  En hård panna är kännetecknande för baggar som inte vet hur de ska rumpa!
  Bästa rumpa, som inte har en bagge envishet!
  Oftast flådd från envisa baggar!
  Du kommer inte att se det gyllene skinnet om du är ett får!
  Hårdheten i pannan ger inte säkerhet, ett gyllene hjärta - ekonomiskt välbefinnande!
  Den mest förödande skatten är ett hjärta av guld!
  Ett gyllene hjärta kommer inte att ge kroppslig rikedom, men kommer att ge skatter för själen!
  Starka muskler matchar ett rimligt huvud, men dumhet, tyvärr, med tunga knytnävar!
  Guld är en mjuk metall, men vad det härdar hjärtat!
  Guld är mjukt, men väl smidt till ogenomtränglig själviskhet!
  Guld är mjukt, men krossar vilken fästning som helst, eller snarare titan!
  Det gyllene hjärtat är mjukt, det gyllene fleecet är attraktivt och den gyllene kulan är det dödligaste i världen!
  Gyllene läppar, eller snarare, samla guldmynt, och rött tal orsakar blodsutgjutelse!
  Rött tal attraherar blod säkrare än en järnmagnet!
  Stål är hårt, men kräver mjukhet vid applicering!
  Guld är mjukt, men utan hård karaktär minskar det snabbt!
  Trots all sin mjukhet älskar guld tuffa människor med en stark karaktär!
  Guld gnistrar starkt, men kommer till fickan, oftare från mörka handlingar!
  En mörk själ samlar på ljusa, gyllene mynt snarare än ett gyllene hjärta fullt av ljusa tankar!
  Den mörka sidan lockar med den ljusa glansen av guldmynt!
  Det ljusaste guldet utvinns av den mörka vägen och av svarta själar!
  Under den strålande solen, vem har gula mynt!
  En tom plånbok är riktigt tung, men en full kräver tyngd i själen!
  En tom plånbok är lätt att lyfta, men det är omöjligt att komma upp med den!
  Lätt, utan värdefullt bagage kommer du inte att erövra höjdpunkten av framgång!
  Guld, även om det är en tungmetall, gör det otroligt lätt att klättra till toppen!
  För att flyga upp till framgångens topp måste du tynga dig själv med en guldreserv!
  Gyllene vingar är tunga för ett flygplan, men lätta för en person!
  Den gyllene rustningen är attraktiv att se på, hållbar vid beröring, lätt att bära, rostar inte, men förblindar med medkänsla!
  Gyllene rustningar är inte demolerade, men det blåser av huvudet av arrogans!
  Den gula färgen på guld är vacker, men färgen på förräderi är äckligare än gödsel!
  - Musen besegrar elefanten, och list är makt! Endast list ges inte med mushjärnor!
  Rävens list föder en ljus seger och en utmärkt päls som en trofé!
  Ju mindre målet är, desto svårare är det att träffa, desto mer ambition, desto lättare är det att fångas!
  Vem byter ut sig mot nickel - står kvar utan en trasig slant!
  Byt inte till att leva på slantar - du kommer att devalvera tillvaron till en trasig slant!
  Den som säljs för en trasig slant - får ett nickel!
  Löften om de gyllene bergen är inte värda ett öre!
  Efter att ha köpt in dig på de gyllene bergens löften står du kvar utan en trasig krona och med ett slaget nickel!
  De gyllene bergen är de mest otillgängliga av topparna!
  Berg av guld bryts med ett blad av stål, under befäl av att man inte ändrar sig för nickel!
  Om sinnet inte är värt ett öre, spyr munnen berg av guld!
  Först lovar politikerna berg av guld, sedan skickar jag dem att dö för trasiga slantar!
  En politiker som lovar berg av guld kommer inte med guldägg!
  Politikern lovar gärna månen, men hundens liv kommer garanterat att bli girigt efter ett fritt ben!
  Lova inte berg av guld, så blir du överlämnad för en kopparpenning!
  Om du inte vill bli såld för ett nickel, lova inte berg av guld!
  En bonde befordras, en politiker går inte vidare utan löfte om en karriär, med tanke på att du är en bonde!
  I politiken, som i schack, är det bara tidsbesvär från första början, och schackmatt delas ständigt ut!
  Om du följer talet av dem som lovar berg av guld, behöver du guldtänder!
  Guld är en värdefull metall tills den överförs till löftenas berg!
  Hur ofta lockas människor inte av ett riktigt gyllene hjärta, utan av imaginära gyllene berg!
  Det gyllene löftet är en opålitlig stol!
  Bråka inte med fettet, du går till såsen!
  Alla åldrar är undergivna krig, men det är där all dess likhet med kärlek slutar!
  Krig är inte en mamma, men det kan mata de skickliga och lyckliga!
  Krig är inte en mamma, men det ger näring till mod!
  Nederlag är dåligt, speciellt om du förlorar mot dina svagheter, men om du förlorar kan du bli av med ballasten som drar dig till botten!
  Författare i skapelsen Gud, med djävulsk fantasi och mänsklig ofullkomlighet!
  Framsteg kräver inte reflektion, utan avsiktlig handling, men inte abstru i passivitet!
  Även framsteg, men tiden rinner fortfarande ut!
  Den mest dödliga projektilen är guld, även om metallen är mjuk!
  Guld, trots sin mjukhet, ger stålhårdhet till svärdet!
  Svärdet är det mest dödliga svärdet gjort av mjuk, gyllene metall!
  Det är inte för inte som guld är gult, det ger upphov till förräderi med smaken av citron!
  Förräderi är gult, eftersom det genereras av ett sug efter den gula metallen!
  Gulds gula färg förför till förräderi, svärdet av ståldamaststål till förrädare på nacken!
  Guld är vackert att se på, men lutar åt fula handlingar!
  Allt är inte guld som glittrar, men allt är dyrt, vilket lutar åt förräderi!
  Den gyllene kragen är den mest hållbara - den sätts på frivilligt!
  Den gyllene buren lockar de som ger sig för en slant!
  Berg av guld utlovas av de personer som inte är värda ett öre eller ett öre!
  Guldkedjan är stark, men inte särskilt pålitlig om ägaren har bytt ut sig mot nickel!
  Guld är en tungmetall, men gör livet lättare, mjukt, men gör hjärtan hårdare!
  Guld är så mjukt att man fastnar i det, så ljust att det gör en blind!
  De mest pålitliga bojorna och de mest korrupta svärden är smidda av guld!
  Det finns ingen metall som är ljusare än guld, och inga mörkare handlingar görs på grund av guldmetallen!
  Det finns inga problem från guld, utan från frånvaron av gyllene hjärtan!
  Myntet är gyllene, runt som noll och återställs till noll, till vem det inte ges!
  Om du misslyckas med att få den gyllene fleece, förvandlas du själv till en bagge!
  Gyllene vingar, trots metallens tyngd, är de mest lyftande!
  Vilket guld är ingen tungmetall, men mycket svårare när det inte finns i din själ!
  En tom ficka är det tyngsta, ett tomt hjärta sänks som ett tryck i tankarna!
  Guld väger mycket, men det sviker också mycket vikt!
  Den som inte laddar sig med guldbarlast kommer inte att ta fart till ekonomiskt välstånd!
  De som verkar gulna av förräderi blir ofta rikare, men de torkar ut som ett höstlöv ännu mer!
  Guld är som höstgult, och symboliserar samvetets vissnande!
  Det gyllene svärdet kan döda allt utom ekegoism!
  Endast en absolut ek kommer inte att kollapsa innan ett gyllene blad!
  Ett gyllene hjärta kommer inte att locka till sig rikedom, förutom själens skatter!
  Den gyllene kroken behöver inte extra bete och förklädnad!
  En guldkrok är svår att smida, men det är lätt att fånga den, och bytet är fett!
  Den som inte lägger guldägg är inte värd ett öre!
  Ringningen av guldmynt, lockar, hellre, primadonnans silverröst!
  Ett hjärta av guld låter inte själen rosta och samvetet kvävas!
  Guld är en klibbig metall, men den flyter lätt mellan fingrarna!
  Guld fastnar bra på smutsiga själar, men i rinnande vatten drar det till botten!
  Guld delas ut, men det är orsaken till alla krig och stridigheter!
  Guld ger liv, stål ger trygghet och ekhjärnor tar bort båda!
  Med ekhjärnor ger de ek!
  Guld älskar en stark kropp, men inte med ett ekhuvud!
  Du måste vara en stark kropp, men inte ett ekhuvud!
  Ett ekhuvud ger dig inte styrka!
  Du måste vara en stark soldat, inte en ek martinet!
  De får ekhuvuden med en klubba på hjärnan!
  Det svagaste huvudet, konstigt nog, från den starkaste eken!
  Ekhuvuden, alltid med ett hål i storleken som en hålighet!
  Ekhuvudet kommer att ge en hård landning och skicka den till grisarna som en ekollon!
  Om du är en ek med sinne, kommer du att gå som en ekollon för att mata grisar!
  Zadubev hjärnor, du kommer att bli som en ekollon grismat!
  Ekras är bra, ekhänsyn är sämre!
  Ek är en ras med stor styrka, om bara hänsyn inte påverkar!
  Ek martinet, får de starkaste soldaterna att ge ek!
  Ek ges först av allt från ekhjärnor!
  Guld älskar starka människor, men inte ekar med hjärnor!
  Tur ger guld, det är en så tung metall att frågan är om man har tur!
  Intelligens och tur föder framgång i par och en känsla av bitter irritation var för sig!
  Lycka till är en belöning för mod i kombination med försiktighet ... Men det kan också oförtjänt komma till en fräck äventyrare!
  Ack, guld klamrar sig inte fast vid ett hjärta av guld, och framgång till adeln, men en själ kommer inte att gå förlorad ens för en kopparpenning!
  Vars hjärta av guld inte byts ut mot klackar och inte förgäves häller ut silver ur munnen!
  Guldets kraft är inte i briljans, utan i den briljanta magin att förföra med rikedomens ljusstyrka!
  Guld älskar starka kistor, inte ekhuvuden!
  Den starkaste kedjan är guld, men den är också den mest förödande!
  Om du vill ha tillräckligt med stål för dina blad, fyll på med guld!
  Guld är en tungmetall, men med den kommer du inte att falla ner i fattigdomens avgrund!
  Guld är en tung metall och svårt att hitta!
  Det mest kraftfulla och lömska odjuret är människan, bara djuret i henne leder till svaghet och självbedrägeri!
  Du kanske inte är ett djur, men du måste bli en man!
  Människan är först då det mäktigaste odjuret, om sinnet inte är ett djur!
  Ett djur kan vara starkare i kroppen än en människa, men djuret i själen är alltid en svaghet!
  Guldkedja är inte för hundliv!
  Gyllene berg från en politikers läppar, förför, tyvärr, inte bara gjutjärnshuvuden!
  Politikernas söta tal lockar väljare med en flugas intelligens!
  När det är mycket honung i politikers tal betyder det att de förlitar sig på väljare med insekters intelligens och drönares flit!
  Honung är bitter när den väller ut ur politikers mun!
  En gyllene kedja av mjuk metall, men stark frestelse!
  Guld är tungt och sjunker, men det gör det osänkbart!
  Tjuren är stark, men faller lätt under oket av någon som inte är en åsna med sitt sinne!
  Guld är tyngre än bly, och det slår mer i hjärtat!
  Ett guldmynt är mer dödligt än en vass dolk, eftersom det utgjuter blod för dem som har lite pengar!
  Stark är inte den som har en elefants kropp, utan en åsnas sinne!
  Guld kan förföra med sin briljans och ett briljant sinne!
  Guld är svårt att bära, men livet är outhärdligt utan det!
  Kärlek är ett ljus som attraherar nattfjärilar, men som inte bär frukt med insekters sinnen!
  Fjärilar är till det yttre vackra, men insekters sinne driver människor till vidriga handlingar!
  Var smidig som en humla, hårt arbetande som ett bi, men sänk ditt sinne till en insektsnivå!
  Du kan inte flyga långt med en insekts sinne!
  En insekts sinne gör den vinglös!
  Det bästa av allt är att pengar fastnar i gyllene händer!
  Det största värdet är gyllene händer!
  De flesta stålnävar är de som har guldhänder!
  Gyllene händer är ett stort värde, speciellt utöver stålnävar!
  Du kan inte sätta gyllene händer på ett ekhuvud!
  Om du inte är kortsynt hittar du händer av guld!
  Guld rostar inte, gyllene händer går inte på tomgång!
  Och gyllene händer kan bli rostiga av sysslolöshet!
  Gyllene händer har ett grepp av stål!
  Oavsett hur lockande en guldkrok är, behöver den också bete om du inte fångar ett ekhuvud!
  Med ett ekhuvud kommer du att krascha som en tall!
  Den gyllene handen är starkare än titan och bygger också i århundraden!
  Gjutjärnsnävar kommer inte att ersätta gyllene händer, men de kan krossa ett ekhuvud!
  Gyllene händer smider stålblad, och ekhuvuden dras in i en järnbur!
  Den starkaste buren, gyllene händer kan gå sönder!
  Guld är en mjuk metall, men det är det mest hållbara gallret och pålitliga kedjan!
  Den gyllene skölden är den mest hållbara, den gyllene svärdet är den mest slående!
  Guld lyser som en spegel, vilket återspeglar själens baskänslor!
  . KAPITEL 18
  Oleg Rybachenko skrev ner bra aforismer för sig själv i en vanlig anteckningsbok med en hemmagjord kulspetspenna.
  Efter det sov laget ett par timmar och sprang igen. Nu var de på väg mot fästningen Sophia vid Donau. Som hade en stor garnison och var den mest befästa.
  Oleg Rybachenko på flykt, tog sig fortfarande upp och började skriva en ny berättelse, eller en del av berättelsen;
  Cagliostro fortsatte att utdela rasande slag och blev till och med galen, det måste ha verkat för honom som att han stod inför sin värsta fiende. Amiralen reducerades till att bacon skärs av en slaktare, sedan dog skriken bort och han svimmade.
  - Ta honom för sig själv, jag är inte klar än.
  Bom-boom tryckte in blåpeppar under näsan, amiralen öppnade ögonen och klappade dumt. Fler slag följde, Cagliostro slog tills Ginvok slutligen föll i medvetslöshet. Kapitalet svettades rikligt, inte ens i den tropiska värmen ville han ta av sig uniformen.
  - Jaha, vad ska vi göra med denna kadaver, skära den med en kedja på golvet, dra den längs kölen, eller bara hänga upp den?
  - Vi släpar kölen! - Piraterna vrålade.
  - Nja, nej, vi får inte se hur han lider. Bäst att hänga upp och ner och såga igenom kedjan. Ja, vem vill hjälpa mig?
  Båtsman Greenstock anmälde sig först, han hade precis tappat ett öra i strid och var väldigt arg:
  - Det är klart att det är jag!
  - Gnid in amiralens ansikte med peppar så att han inte tappar medvetandet längre. Vi kommer att ha mycket roligt.
  Boom-boom plockade upp handfulla peppar och knäppte med sina lurviga händer ansiktet på den torterade. Detta i sig var brutal tortyr, speciellt när orkens klor demonterade pannan och kinderna som kryddan började brinna. Amiralen väsnade, hans ögon var utskurna. Sedan vände de honom, sträckte ut hans ben, vände ner huvudet.
  - Det är blod till hjärnan! Greenstock flinade. Nu ska han bli sjuk!
  Två sjösadister plockade upp en kedja med spetsiga kanter och började utan ceremonier såga. För dem var en mans rop underbar musik, många grova pirater skämtade och tutade , kastade kärnor mot amiralen. Blodet stänkte, ett rasslande hördes, den olycklige mannens händer var också fjättrade och han var helt hjälplös. Kedjan sänkte sig långsamt, först skar den genom rumpan, sedan bäckenet och sågade sedan genom magen till naveln.
  - Så var det en, ful kille, nu blir det två söta! - Cagliostro skämtade.
  Piraterna gjorde en satsning när skriket skulle sluta, vissa satsade på att det skulle hända innan naveln skars, andra senare. Den sistnämnda vann, plågsprocessen drog ut på tiden, magen var helt avskuren, sedan blev det krok med revbenen, de gjorde motstånd och kedjorna var extremt spända. Cagliostro var väldigt trött, händerna värkte, han var inte längre glad över att såga, men han ville inte visa svaghet särskilt framför båtsmannen. Först när bödlarna kommit till lungorna lugnade sig amiralen.
  - Det är slutet på din karriär. Bom bom hjälp honom att avsluta det! - Skrek kaptenen och pekade mot Green.
  Orken nickade instämmande, arbetet gick nu snabbare, offret ryckte inte längre och störde inte, och den lurviga rån var mycket starkare än kaptenen. När de äntligen avslutade den otäcka affären sågades kroppen nästan exakt på mitten.
  - Rester överbord, för att mata hajarna, och muroms! - Cagliostro gjorde en otålig gest - Ja, och vår båt kan, borde repareras.
  Det som fanns kvar av det havererade piratskeppet gick dock inte att reparera, så krokarna fick släppas och resterna sänkas. Självklart överföra allt av värde innan detta. En läcka upptäcktes i fartygets tjocka botten och kaptenen beordrade att landa på närmaste ö för mindre reparationer. Nu kunde piraterna slappna av, hälla fångad rom av hög kvalitet i halsen och, naturligtvis, slå i hjärnan. Under tiden planerade Cagliostro att lura sina kamrater. Han ville inte dela med folket, som bara kunde slösa bort rikedomar i vinden. Piraten bestämde sig för att gömma de mest värdefulla pärlorna på en öde ö. För en var det möjligt att bli av med någon från miljön. Listig
  Cagliostro visade utåt mer och mer tillgivenhet för båtsmannen Greenstock. Han visste att denna smutsiga skurk var redo att hänga sig själv för en trasig dinar. Det var därför han friade till honom.
  - Lyssna på Green, för vars skull vi borde dela med alla möjliga underlägsna rabblar. Låt oss må bättre i mörkret, låt oss sänka båten och på den transporterar vi de mest värdefulla skatterna. Ön är inte liten, men helt öde, det kommer att vara möjligt att gömma rikedomar på den.
  Båtsmannen nickade instämmande.
  "Bara en tredjedel av det som är gömt är mitt!"
  - Låt oss hålla med! - Cagliostro visade oväntat följsamhet. - Det finns magnifika stenar värda miljontals dinarer, tillräckligt för oss alla.
  - Det är nödvändigt att bära bort så många skatter som möjligt, jag ska ta två orcher, de är dumma, men väldigt starka och kommer att ta mycket. - föreslog båtsmannen.
  "Det är inte illa, men orcher vet inte hur de ska hålla munnen stängd.
  - Och vem har sagt att de kommer tillbaka! - Mitt i meningen fångade Greenstock tanken.
  - Gå då.
  Natten visade sig vara ganska mörk, tjocka moln dök upp på himlen som täckte flera månar och många stora stjärnor. Innan sin egen avgång meddelade Cagliostro:
  - Du har vunnit en strålande strid, och jag tillåter dig att fira segern väl!
  Den som inte blir full kommer att bli skjuten!
  Piraterna svarade entusiastiskt på förslaget. Rom och brännare rann i vida strupar, och på natten sjöng de som inte låg som en stock håglöst sånger. Sedan övervann drömmen, och deras kapten blandade i en tunna med sömnig infusion. Receptionen är enkel, men fungerar felfritt. Sedan lade de fyra juvelerna i chintzpåsar för att göra dem lättare att bära, lastade på en båt och begav sig mot stranden. Båten som de seglade på gled mjukt genom vattnet, det gigantiska skeppet nedsänkt i mörker verkade lömskt och mystiskt. Surfen var svag och förtöjde därför utan problem. För en kort stund kom en lucka, en syrenmåne kikade fram bakom molnen.
  - Det verkar som att tretton högre gudar avgudar oss. Greenstock kväkade.
  Banditerna rörde sig långsamt, buskarna störde, orcherna, efter att ha tagit på sig en stor belastning, puffade och stönade. Båtsmannen hade också svårt att röra benen, men Cagliostro gick lätt, han tog hand om sig själv och tog bara en liten påse med diamanter. Så de marscherade genom djungeln. Alfmyr och Julieta , drivna av nyfikenhet, följde efter dem. Den unge mannen och flickan lade märke till båten på avstånd och såg tunga väskor.
  - Jag tror att det var piraterna som bestämde sig för att gömma skatter på en öde ö. - Fridde till Juliet .
  - Låter lite banalt! Alfmir skrattade .
  - Och vad mer?!
  - De kanske vill spränga ön.
  Varför behöver de det?
  - Hur ska man säga, kanske i det här fallet kommer smält guld att spruta ut ur det. Föreställ dig ett fast stenigt skal som inte går att borra och exploderar och öppnar åtkomst till skattkammaren. Pirater visar uppfinningsrikedom och kommer till stora rikedomar.
  - Det här är originalversionen, men i det här fallet har du med största sannolikhet fel. Och det är osannolikt att de har en så kraftfull bomb, och du kan spränga mycket krut.
  "Hur vet du vilka vapen de har?" Kanske har de en thermowarps- bomb som kan spränga galaxen?
  - Och de simmar samtidigt på segelfartyg. Det är inte logiska, hyperatomiska bomber i avsaknad av en ångmaskin. Framsteg måste visas i allt.
  - Den här gången tänker du förnuftigt, men vad ska vi göra?
  - Vi får reda på det, och sedan bestämmer vi.
  Korsarerna fortsatte att bära lasten i riktning mot bergen.
  - Det är bäst att gömma sig någonstans i en grotta. Cagliostro föreslog. Vi kommer att fylla på med stenar från ovan, och djävulen själv kommer inte att hitta det.
  - Ja, kaptenen, det gjorde många av dina föregångare också.
  - Dessutom blir det i djungeln svårare för oss att hitta det själva, det kan visa sig vara väldigt dumt, undangömt och vilse.
  - Sedan till grottkaptenen.
  Ett taggigt lejon kom ut för att möta piraterna, han var hungrig och var dessutom irriterad över att han blev bortjagd av tvåbenta män. Så han närmade sig, redo att hoppa, men så såg han en orc. Större och mer massiva varelser hade mer kött, vilket gjorde dem mycket frestande byten, men trots allt, ju större djuret är, desto svårare är det att klara av det, och det finns fyra av dem totalt. Med sin känsligare näsa kände orken det taggiga lejonet.
  - Ägaren, och där, i ett bakhåll, sitter ett lejon.
  - Det är okej att skjuta. Cagliostro höjde sin pistol och siktade. Lejonets nerver kunde inte stå ut och han, som bröt sig loss, rusade för att springa. Kaptenen sköt - odjuret kollapsade.
  - Varför ger han oss den här piggsvinen har för dålig hud. sa Greenstock.
  - Att få alla att darra - att bli respekterad!
  Orcherna grymtade sitt godkännande som svar. Cagliostro laddade om sin pistol, kollade sina två dubbelpipiga pistoler och satte fart. De närmade sig bergen, nu fick de välja en grotta. Kaptenen provade den elastiska stenen med foten.
  - Här kommer vi att ha ett val.
  Det fanns flera grottor, och en av dem valdes med en smal ingång, där orcherna knappt kunde tränga sig igenom. Platsen som piraterna valde, bestående av granit, var torr och bekväm för förvaring. Korsarerna lastade säckarna i den nya skattkammaren. Sedan kom de upp till ytan, de fick nu fylla upp entrén med en sten. Stenblocket var tungt, båtsmannen och orcherna staplade ovanpå det och försökte flytta det. Cagliostro stod bakom och rörde vid pistolerna. Han planerade att skjuta sina medbrottslingar så fort stenen tog sin plats och täppte till hålet. Men otur, stenblocket rörde sig inte, sedan började orcherna gradvis vagga det. Ändå gick arbetet långsamt framåt, korsarerna svettades, natten var varm och det var mycket ånga. Till slut bröt Greenstock ihop och mumlade.
  - Hjälp kaptenen.
  - Gör det själv!
  - Är det rättvist att det mesta av bytet är till dig, men du vill inte jobba med oss. Orcherna grymtade gillande.
  - Ja, åt helvete med dig. - Kaptenen kastade av sig rocken och lutade sig mot en sten. Arbetet gick genast snabbare och han halkade fyllde cellen.
  - Det är så det ska vara loafers! - Skällde Cagliostro. I det ögonblicket var hans midja omlindad och pistolerna drogs av på en gång. Kaptenen försökte slå med armbågen, men båtsmannen själv stack in näven i den. Han var klart större och mer tränad, Cagliostro har de senaste åren blivit märkbart lat, har växt mage.
  - Ville kaptenen lura oss, skjuta oss i ryggen och sedan, under gynnsamma omständigheter, själv ta skatten?
  - Nej, jag spelar alltid rättvist! stönade Cagliostro.
  Till och med orcherna grymtade av upprördhet - en alltför uppenbar lögn.
  - Du kan berätta dina historier för bebisar, inte för mig. För tillfället går du nu till tartar.
  - Ett öde för människor och boskap, de går till de döda, men om du tror att du genom att döda mig själv blir kapten, då har du fel. Jag lämnade en pålitlig man ombord som kommer att skjuta dig om du återvänder ensam.
  - Tack för varningen. Jag tror att jag vet vem det här fiskhuvudet Tsulug är .
  - Nej, inte han, men den man aldrig tänker på.
  - Det är osannolikt att någon kommer att vilja döda mig och slitas sönder av laget, speciellt eftersom min auktoritet bland seglarna är väldigt hög. Så din fälla, om du inte ens bluffar, är värdelös. Tills dess, gå på knä och be.
  - Håll ut Greenstock. Alltså inte gentlemannamässigt. Låt oss slåss med svärd, du är så stor och stark, du kommer nog att slå ner mig.
  Vad vill du fuska. Dessutom, även om du är tjock, är dina händer snabba, en erkänd mästare i svärdsförmåga. Jag har ingen lust att ta risker. Jag ser att du inte vill be, så det spelar ingen roll, själen är borta.
  - Nej, vänta, jag vill tilltala Jupiter.
  - Det är för sent, jag ska räkna till tre och skjuta. Ett två tre! Greenstock höjde sina pistoler.
  - Varför står du, ser du, en man dödas. viskade Juliet .
   Alfmyr tog stenen i sina händer.
  - Fast den här mannen är en skurk, men jag ska rädda honom. Dessutom är orcher ärliga och naiva varelser, och den här typen kommer att döda dem också.
  Greenstock höll på att skjuta när han skrek och slog om. Ett fruktansvärt paddliknande monster genomborrade hans huvud och bål med ett trippelt tungslag. Det mest överraskande är att han plötsligt materialiserades, och ingen, inte ens de vaksamma Alfmir och Julieta , lade märke till honom. Reflexmässigt ryckande lossade banditen sina revolvrar.
  - Det här är en gibbo , ett demonodjur , det räcker för en ond ande att flytta in i en enkel padda, och den kommer att förvandlas till ett monster.
  - Jag förstod det.
  Cagliostro och orcherna tog sig i klacken. Den fruktansvärda vårtklädda varelsen tuggade på båtsmannens stora, hajliknande mun och rusade efter dem. Naturligtvis var de större, muskulösa orcherna mer attraktiva än den inte alltför fotogena kaptenen. Efter att ha tagit tag i en av dem började vilddjursdemonen slita sönder köttet och strö ut ullen.
  Det här är hemskt, stoppa honom! sa Juliet .
  - Hur gör jag det!
  - Du är en gud! Universums skapare!
  - Efter att ha inkarnerat blev jag samma person som du och mina förmågor är inte mer än människors.
  "Så ansträng ditt tomma huvud och kom på något."
  - Okej, jag ska försöka distrahera honom.
  Varelsen, under tiden, fångade den andra orken, hon genomborrade honom, hennes tunga var som ett trippelsvärd, och åtta simhemda tassar är täckta med långa, mycket vassa klor. Hon svalde kött i stora bitar, sex rader av tänder som malde ben. Dessutom svalde han best- demonen snabbt, det är till och med förvånande hur han ännu inte har gjort slut på alla levande varelser på ön.
  - Dessa demoner vaknar vanligtvis nära skatter, efter att ha gömt rikedomar, provocerade piraterna hans utseende. Detta är pengars naturliga reaktion - utbrottet av subrymden .
  - Man kan säga utstötandet av de mörka världarna.
  - Jag skapade dem själv, en sorts imitation av människoeposet. Speciellt änglar och mindre gudar finns i alla universum skapade av mig och Elphiada .
  - Okej, rädda minst en person.
  Varelsen gick om Cagliostro, slog ner, hon höjde sitt tungsvärd över honom. Kaptenen skrek:
  - Förbarma dig, jag ska ge dig alla skatter!
  - Jag tar det själv! - Demonen kvittrade med en röst bortom graven.
  I det ögonblicket hördes ett kusligt skrik. Varelsen frös och vände sig sedan om. Pipet upprepades.
  - Jag äter dig senare, och nu väntar jag på en bebis. - Odjuret- demonen rusade iväg som en orkan, här väntade Alfmir redan på honom med ett spjut .
  - Att pojken vill ha sex? - Den unge mannen retade honom.
  - Åh, din oförskämda soss, jag dödar dig!
  - Jag tvivlar på att du är för svag och klumpig för det.
  Demonen svarade inte, han hoppade bara av den fräcka ungen. Han hoppade åt sidan, lyckades sticka ett spjut i farten och sprang ifrån honom. Varelsen började jaga, den var snabb, men på grund av den stora massan hade den överdriven tröghet, och den kvicke unge mannen gick då och då runt den. Det var dock som en tjurfäktning mellan en ung tjurfäktare och en jätte arg tjur. Alfmyr spelade och fängslade demonen, som blev rasande. Här är ett av ögonblicken som den unge mannen var lite sen, och klorna gick längs revbenen, rev av huden och lämnade sex djupa fåror på en gång.
  - Du är en giftig djävul! - Den unge mannen skällde ut.
  Demonen grymtade, synen av blod väckte honom ännu mer. Jakten fortsatte, Alfmyr var tydligt nervös, han förstod att han tog en stor risk genom att utmana en sådan jätte. Den unge mannen försökte, var att slå honom i ögat med ett spjut, men det tjocka genomskinliga fodralet, det verkar, är kapabelt att hålla automatisk eld. Under tiden började besten spotta syra och brände hans bara ben. Sedan gnistrade och flammade en eld och brände hälarna på den unge fightern. Han skrek till och med lätt av smärta, brännskador uppstod på hans ben. Sedan fångade svärdtungan honom igen och skar igenom till revbenen. Alfmir kände dödens kalla andedräkt.
  - Ja, du måste avsluta.
  De sprang ut i ett område fullt av vassa toppar och springor. För att slutligen reta demonen, sände den unge mannen återigen ropet från en vild hona. Sedan undvek han, gjorde en kullerbytta och stod nära en spetsig hal spricka. Alfmir skrek på ett språk som bara demonerna kunde förstå, den mest stötande förbannelsen för dem.
  Den mastodontstora paddan hoppade vilt och tryckte iväg med alla åtta ben. Den unge mannen hann knappt hoppa tillbaka, han berördes av en spets på en tangent, bröt genom axeln och skar bröstet, men huvudsaken var klar, kadavret ramlade ner i en springa och fastnade där. Det speciella med denna typ av stenar var sådan att de var både hala och grova, faller i en fälla, odjuret kunde inte längre hoppa ut, små tänder höll det väldigt hårt. Vrålet var skrämmande, löv och barr föll från sällsynta träd, Alfmir höll för öronen för att inte bli döv, han kände ganska smärtsamt ljudvågorna av alla med sin hud. När odjuret slutligen tog slut, gick den unge mannen fram till honom.
  - Du vill få frihet!
  - Inte från dig! - Monstret muttrade.
  - Som du vill, men fyra solar går upp snart, de kommer att torka din ojämna hud och det kommer att göra väldigt ont. Vill du uppleva solsting i en padda.
  - Inte!
  "Dessutom, om du dör på ett så dumt sätt kommer du att falla i avgrunden, och det här är en mycket dålig plats för demoner. Jag tror inte att det kommer att passa dig heller.
  - Du är rätt främling, men vad vill du ha i gengäld.
  - Avlägg en ed att du kommer att tjäna mig, som dyker upp vid mitt första samtal.
  - Så du erbjuder mig slaveri.
  - Och vilken smärtsam död och avgrunden är bättre. Dessutom kommer jag inte att dra dig bara så, och varje utmaning är extra underhållning och mat.
   Demonodjuret ansträngde sin primitiva hjärna, så det fanns en direkt fördel.
  - Okej, men låt oss komma överens, inte mer än tre gånger!
  - Så lite, men du kommer att bli galen, speciellt på den här öde ön. Möjligheten att tjäna människor är inte ett straff, utan en ödets gåva.
  - Låt mig tänka!
  , Alfmir stod inte stilla, hans skärsår gjorde mycket ont, hans brända ben kliade och han uppfattade de fallande dropparna med nöje.
  Sedan slutade regnet, det blev lättare.
  - Skynda, snart gryning, och strålarna du vet vilken typ av plåga i sådant kött.
  - Okej, jag håller med.
  - Avlägg då en ed, för du har demoner, till skillnad från människor är det oförstörbart.
  - Nåväl, jag svär vid gudarna som skapade oss från lågans spets, jag kommer att tjäna dig för alltid.
  - Vad heter du?
  - Kambodja!
  - Det är bättre på det här sättet, men för att vara ärlig, jag tänker inte stanna för länge i din värld, så du kommer att få frihet väldigt snart.
  "Släpp mig nu från greppet." Ja, och vilken dåre, du är en för liten svag person för att krossa stenar, inte ens jag klarar av det. sa Kambodja irriterat.
  Men jag har ett sinne. - Alfmir gick till det som var kvar av orcherna. Märkligt nog väntade Juliet redan på honom där.
  - Kan du se krutet? - Hon sa.
  - Åh visst.
  - Jag har redan bomben. - Flickan gav honom innehållet, utspillt från flera påsar.
  - Jag ser dig som en klärvoajant.
  - Nej, jag tänkte bara att man kan göra en granat och spränga demonen.
  - Tja, för att vara ärlig så är huden på den här paddan så stark att du behöver åtminstone en förintelsesprängämne .
  - Är paddor så starka!
  - Beror på demonen som flyttade in i den, och det här är en varelse på en högre nivå, det påverkar strukturen av levande mekanismer.
  - Åh, Alfmir , varför skapade du en sådan styggelse?
  - Änglarna ska kontrollera demonerna, omskola dem, men tydligen var det en punktering.
  Är änglar starkare?
  - Ja, och de är fler, för jag vill ha bra skapande. Mitt mål är att alla ska vara nöjda, om inte nu så lite senare.
  - I nästa liv?
  - Och varför inte! När allt kommer omkring är det första universum det svåraste och mest syndiga, så det borde finnas mer styggelse i det, och i varje nästa finns det fler och fler änglar och goda demoner.
  - Ja, även gudarna gör ibland misstag, men du är älskad, jag hoppas att du har rätt.
   Alfmyr gick till ravinen, där demonen stönade, och började knacka på stenen och lade örat mot den.
  - Varför gör du det.
  - Jag letar efter den svagaste punkten. Alfmir förklarade . - Berget ska försiktigt sprängas upp.
  Till slut, efter att ha känt efter kopplingen av stenens kraftlinjer, planterade den unge mannen sprängmedlet.
  - Det blir kwuken-kwuken !
  Efter att ha slagit ut en gnista tände han på krutet och studsade till ett säkert avstånd. Det var en kraftig explosion, Juliette överöstes med en våg och ett fragment lämnade en djup repa på flickans kindben.
  - Åh, vad det gör ont.
  - Du borde ha gått och lagt dig, annars kommer du i ögat. började Alfmir .
  - Förblev lamslagen. - Tog examen från Juliet .
  - Tja, inte riktigt så, de kanske kunde hitta trollkarlen som botade dig, men det här är ett extra krångel.
  Den befriade demonen ylade och bugade sig för sin nya herre.
  - Du är själv en bra person, det är svårt att säga vem av er som är vackrast, en så förtjusande fru.
  - Inte än! Mer som en älskling. Och jag ser att du förstår skönhet.
  - En gång för ungefär tvåhundra år sedan vaktade jag haremet, ett ganska trevligt jobb.
  "Och varför lämnade du henne?"
  - Hur ska man säga vad som kan förstöra en man? Kvinna! En demon trollkarl. En av dessa magiker lärde mig att anta en mänsklig gestalt, varefter jag ofta gick med i haremet. Och du vet hur lustfyllda honorna visade sig vara. Det finns trots allt tusen av dem, och sultanen besöker sällan. Samtidigt är de bara lärda att behaga mästaren, naturligtvis uppvaknandet av kvinnlig lust. Så jag började gå från en hona till en annan. Njutningen går genom taket, min styrka är naturligtvis omänsklig. Tja, kort sagt, förstörde hela haremet, inklusive många oskulder. När detta försvann ville de skicka mig in i det eldiga Gehenna. Tack vare trollkarlen var han fortfarande ung, tydligen inte helt bortskämd, han hjälpte till att gömma sig. Nu vänder jag mig om här , avskuren från människors värld, och demoner stöter bara på den lägsta nivån. Prata inte, bara kämpa.
  . KAPITEL #19
  - Det händer. Okej pojke, du kan ta oss till torra land.
  - Jag vet inte, jag måste flytta till något bevingat. Dessutom är jag bra för ingenting för idag och några dagar till. Jag spenderade för mycket energi när jag var klämd, utmattad.
  - Ljuger du inte?
  - Bundna av en tjänsteed, demoner ljuger inte.
  - Okej, gå, vila, vi kan vänta, i den här världen är vi inte hotade av svält.
  Varför tar du inte mitt skepp. - Haltande till dem, kom kapten Cagliostro.
  - På ett piratskepp. Juliet blev förvånad .
  - Och varför inte! Alfmir avbröt henne . - Jag, för en, vet inte hur det är att känna sig som en pirat.
  - Du är en modig och stark ung man, jag kan skriva in dig i laget, speciellt eftersom jag är skyldig mitt liv till den unge krigaren.
  - Jag utesluter inte detta för mig själv! sa Alfmir .
  - Jo, underbart, du kan anse dig vara accepterad i vår marina familj.
  - Bli en filibuster!
  - Och det är inte illa. Du är en stark tjej och jag hoppas att du snabbt lär dig hur man använder ett blad.
   Juliet föreställde sig för ett ögonblick att hon var halvnaken, täckt av blod, lik av soldater och pirater låg i närheten. Och hon viftar med två sablar samtidigt och krossar fiender.
  - Ja, det vore jättebra. Låter väldigt lockande. Juliets ansikte rodnade .
  - Jo, underbara bröder, och nu är det dags att gå till fartyget, det börjar bli ljust, och om sjömännen vaknar och ser att det inte finns någon kapten, så blir det ett sådant tjut.
  - Vad förstår vi!
  - Så skynda dig. Min kock kommer att förbereda dig en utmärkt frukost, rik mat på det fångade skeppet.
  - Vi är tacksamma mot dig.
  - Hur ska du vara, förresten, du heter en ung man?
  - Alfmir !
  - Alfmir är ett vackert namn, du blir båtsman istället för avlidne Greenstock. Jag tror att vi kommer att fånga stora rikedomar.
  De unga varelserna gick framför och kaptenen bakom. Att döma av hur de självsäkert gick mot den gömda båten, såg de på dem från första början, tänkte Cagliostro. - Så, de såg var jag gömde skatterna.
  - Vad ska man göra? - Instinkten sa till mig att det var bäst att bli av med vittnena. - Jo, de räddade honom, tacksamhet hör inte till en inbiten pirats dygder.
  Kaptenen fortsatte att titta på sina räddare, halvnakna, den unge mannen i samma badbyxor och repor, flickan täckte knappt sin kropp med kronblad och hennes magnifika ben var bara. Hon är väldigt vacker och det är synd att döda en sådan synd. Kanske är det bättre att sälja på auktion, han kommer inte att använda sina skatter snart, men han behöver pengarna nu. Ja, och den unge mannen är bra, jag undrar hur gammal han är, han ser inte mer än sexton ut och hans ansikte är slätt, rent som en jungfrus, inte ett enda hårstrå, ömtåliga drag av ett sött ansikte, men han är nästan en barn. Så det går att sälja i harem, man eller kvinna i alla fall! Pojken är dock stark och fingerfärdig, en ganska anständig pirat skulle kunna slå ut honom, men trots allt är människor som han, livliga, energiska, smarta, de farligaste. Togo och look kommer att bli sjömännens själ och bryta ut i kaptener och skjuta honom. Eller kanske det är bättre att skjuta sig själv i bakhuvudet, en tjej som tydligen inte är farlig att inse? Cagliostro vacklade mellan instinkten av självbevarelsedrift och girighet. Till slut vann girigheten.
  - Här är båten, mina kära. - Kaptenen pekade på havssnåren. - Vi får henne ombord.
   Julieta och Alfmir släpade lätt ut båten och satte sig vid årorna och simmade iväg. Men plötsligt började båten snurra.
  - Vilka demoner igen! - Cagliostro sköt i vattnet, han hade panik, nerverna hade skakat de senaste timmarna.
  - Nej, det är Alfmir som krattar för mycket! sa Juliet . - Följ med mig, rör dig till takten - synk.
  - Jag ska försöka.
  En riktigt het ung man, som för första gången kände en riktig åra i sina händer, började arbeta med den så nitiskt, applicerade hela skrovet, att han hotade att kantra båten.
  "Du skulle inte vara en dålig galärroddare."
  Den unge mannen grimaserade, plötsliga rörelser väckte sent smärta. Cagliostro riktade sin uppmärksamhet mot såret.
  - Kan lämna ärr.
  - De pryder bara mannen.
  - Jag har ett underbart balsam gjort av trollkarlar, väldigt dyrt, så nu förföljer inkvisitionen häxor och magiker för grymt. Naturligtvis behåller jag det för mig själv, men för vår bekantskaps skull kommer jag att smörja din axel, inte ens ett ärr kommer att finnas kvar.
  - Tack. Du verkar vara en ädel pirat som Peter Blood .
  - Jag vet inte vem det är, men filibusters är som vargar och måste hålla ihop i ett enda flock. Det kallas kustbrödraskapet.
  - Låter trevligt, men vi måste döda?
  - Bara i strid släpper vi fångarna med en lösensumma så mycket tjafs att det är mer rationellt att bara bli av med dem.
   Juliet trodde inte riktigt på piraten, men utsikten att bo på en öde ö lockade henne inte alls.
  - Okej, låt oss vänta och se.
  Besättningen sov fortfarande när de klättrade upp på däck. Själva skeppet såg elegant och rikt ut i det, det fanns ledstänger snidade av dyrt simadiumträ , kungliga emblem, även om själva däcket ännu inte var helt avskalat från blod, även om det var lackerat.
  - Du bråkade! - Frågade Alfmir .
  - Inte utan det! Du kan inte bara bada i vårt hav.
  - Vi måste tvätta däcket noggrant.
  - Jag håller med om detta, men besättningen var för utmattad, så jag laddade inte mycket.
  - Vilket smutsigt däck är ett tecken på dålig disciplin.
  Cagliostro tryckte nästan på avtryckaren - någon valp lär honom, men piraten höll tillbaka sin impuls och klämde ut det sötaste leendet.
  - Välkommen till bordet, mina kära gäster. Fast nej, du ser för vild ut, du måste klä upp dig.
  - I sådan värme är det mycket bekvämare för en naken krigare att gå.
  - Sant, men jag utser dig inte bara till båtsman, utan till min styrman, vilket betyder att du inte ska se ut som en slav. Dessutom bär även enkla sjömän byxor. Här har vi en hel uppsättning sjökläder.
  - Och för kvinnor? - Frågade Juliet .
  - För tjejer också! Tja, kära gäster, var inte blyga.
  Piraten tog dem till garderoben. Han var verkligen utomordentligt rik. Förutom de marina uniformerna, inklusive fint broderade uniformer, fanns här i kistorna de kraftigt smyckade kläderna av stormän och jämnåriga.
  - Nåväl, det här är överflödigt, fastän jag skulle vilja se dig fru i hertiginnans klänning. Även om sådan som den är halvnaken och täckt, som en tomte med kronblad, ser du mycket bättre ut.
   Juliet rodnade, genomskinliga kronblad gömde inte hennes frodiga, elastiska bröst, midja med pressplattor, lyxiga höfter, och hennes hår, även utan några smycken, verkade som en rasande fackla eller bländande snö.
  - Åh ja! Du är bra! - Sa kaptenen.
  - Jag ska ta på mig en klänning, jag ville inte stå så naken framför ett flock pirater.
  - Sen varsågod, så väcker jag kocken.
  Klänningar av prinsessor, grevinnor, hertiginnor, baronessor, var så magnifika att flickan inte kunde välja de bästa, då och då jag, outfits. Hon försökte mycket för att se så imponerande ut som möjligt. Alfmir kom henne till hjälp. Det är sant att Juliet inte riktigt lyssnade på råd. Till sist tog hon på sig den rikaste kungliga klänningen och kände sig genast överväldigad. Dessutom var skorna, gjorda av en bit solid diamant, för högklackade och obekväma att gå i. Stora safir-, rubin-, arafit- , zokirljus drog tillbaka håret smärtsamt. Det var bara Juliets örhängen som inte vågade ta hål på sig själv, utan istället använde hon en listig anordning - som kraftigt drog i öronen.
  - Har du inte ont! - Frågade Alfmir .
  - Visst gör det ont, men skönhet kräver uppoffringar. - Elfiada staplade en krona på hennes huvud.
  - Ibland ångrar jag att jag inte föddes som kvinna. Även om inkarnerad i flickans kött är en bagatell för mig. Den unge mannen knackade på hälarna. För nya stövlar svider, nej
  för att inte tala om att dräkten var något tight i det breda bröstet och axlarna, och när den klämde de präglade vassa köbollarna hotade tröjan att spricka. Den unge mannen tittade, provade en hatt med en fjäder, på sitt ljusa gyllene hår.
  - Ja, nu är jag en riktig officer, en bra start på en karriär, vad tycker du?
  - Det här kan sägas perfekt, men du kommer inte att befalla soldater, utan ett gäng rånare.
  - Det är mer intressant, olika fria personligheter, och inte att krigare, bundna av disciplin och liknar biorobotar.
  - Visa dem sedan.
  När de äntligen kom ut hade piraterna redan börjat vakna. När de såg en ny modig officer och en bländande skönhet började de gnugga sig i ögonen. Några av dem sprang upp och försökte röra vid klänningen. Boom boom varnade orcherna.
  - Det här är vår nya drottning, rör henne inte annars skjuter kaptenen alla som en galen hund.
   Tsuluga bekräftade:
  - Ingen kommer att bli skonad. Du ser den första skönheten i riket.
  Korsarerna klagade:
  - Okej, vi förstår!
  - Nu ska vi åka till kusten till staden Rumoss , och du kan tillfredsställa din längtan efter kvinnokroppen. Men det här är en ny båtsman, den gamla saknades, jag ber dig älska och gynna. Samtidigt är han förste assistent till kaptenen.
  - Något han är för ung för en båtsman. Och för ställföreträdaren, än mer. - Skeptiskt sagt liknande den kinesiska stormannen. - Och kan han slåss? Mer lämpad att vara stugpojke.
  Alfmirs ögon blixtrade , han var arg, ett obandagerat sår skavde och värkte under hans skjorta, nya stövlar skavde hårdare när han gick. I irritation drog den unge mannen en dolk och kastade den ursinnigt och siktade på huvudet, men missade och klämde fast lieen.
  Han stönade och duckade.
  - Vill du slåss så är jag redo.
  När han såg att den unge mannen kastar dolkar så skickligt, och även insåg att Cagliostro inte kommer att halka en slumpmässig person, gnällde sjörövaren:
  - Jag erkänner mitt misstag, ataman.
  - Att jag nu ger bladet.
  ut den ur ett starkt träd, inte utan svårighet, och räckte den till Alfmir . Den unge mannen kände sig i sjunde himlen av lycka, formidabla filibusters erkänner hans auktoritet. Tsuluga försvann in i kabinen och sprang sedan ut därifrån med ett väldigt sött ansikte:
  Din middagsbjudning väntar.
  I det ögonblicket hoppade en pojke på fjorton år, mörk som en neger från solbränna, upp till Alfmir , i bara korta byxor, han skakade på håret, som brändes ut som en blåsa i fyra solar:
  - Skulle du ha något emot att rengöra dina stövlar. - Pojken satte en borste tjockt insmord med vax.
  - Okej, gnugga det!
  - Att du sörjer för stugpojken. - Sjömannen petade honom. Alexander tittade mer uppmärksamt på pojken. Många märken av misshandel är synliga på hans nakna, tunna rygg. Det finns färska skärsår som tränger igenom de förbigående vassa skulderbladen, ärr, det finns redan läkta, men tydligen blev pojken piskad på en gång. På benen är det förutom spår från piskan och tråden många brännskador, på de bara hälarna är de helt fräscha, blåsorna har inte helt försvunnit. Pojken lade märke till denna blick och viskade:
  - Ägaren är väldigt grym, och andra sjömän är inte bättre, lita inte på honom.
  - Även utan att veta att han är en pirat är det klart att han är en hal typ, hans röst är smärtsamt söt, men jag hoppas att efter att jag blivit hans första assistent kommer rättvisa att etableras på fartyget och ingen kommer att straffa dig utan anledning.
  - Jag tvivlar på att du klarar det!
   Tsuluga närmade sig dem:
  - Varför viskar vi, eller gillade du när dina hälar är brända.
  - Bäst att slå mig med en piska.
  - Nej, varmt järn är mycket mer smärtsamt.
  - Men det var obekvämt för mig att slåss, under ombordstigningen fick jag hoppa på tårna.
  - Du kämpade bra, men jag måste säga att det här ensamt inte räcker för att bli en fullvärdig pirat. Du är för djärv, men eftersom kaptenen är på gott humör, ordinerar jag bara tio fransar åt dig.
  - Och jag är en fisk, jag upphäver ditt straff. Jag är kaptenens kompis och jag har makten.
  Fjällen i Tsulugs ansikte blev grå, han mumlade:
  - Kaptenen gillar inte när hans straff avbryts. Dessutom blev den här stugpojken inte frivilligt en pirat, han gick vilse i tärningarna som slav, det är den lämpliga inställningen till honom.
  - Dessutom förtjänar pojken sympati, och viktigast av allt, en slav är inte en slav, men han vet hur man kämpar.
  Det är inte känt hur skärmytslingen skulle ha slutat om Boom-boom inte hade dykt upp. Massivt vrålade:
  - Kaptenen är trött på att vänta på dig, det ska noteras vår bekantskap.
  - Skicka Juliet , och du kommer ihåg fisken, så länge jag lever kommer ingen att förolämpa den här pojken.
  Den unge mannen och flickan gick in i amiralshytten. Det var prydligt städat, en frodig matta låg utlagd på golvet, dyra vapen med småsten hängdes på väggarna. Bordet är stort, högt, benen är i form av figurer, bland tjänarna finns en kock i mössa och en fet, samt två leddjur, liknande en skorpiontyp. De serverade mat på gyllene brickor. Maten var verkligen lyxig, han var en örn med förgyllda vingar i full fjäderdräkt, vilket var värt det. Han höll en lagergren i tänderna. Sedan var det ett vildsvin med ull dekorerad med en liten pärlströ. Sedan kom mindre fåglar med garnering och frukt. Så på den här planeten fanns det fyra solar samtidigt, antalet citrusfrukter var mycket mer varierande än på jorden, och de var själva ljusare, större och lagrade längre.
  - Jorden är generös mot oss syndare, men gudarna tittar argt från himlen! Familjen roar sig i överflöd, tillräckligt med kött och bröd för oss! - Sväljer rom, sjöng Cagliostro. - Drick kära gäster!
  Vi vill inte ha någonting. sa Juliet .
  - Men pirater måste dricka rom annars vill man ha dyrare vin. Ta med Wilfandian .
  Vinet lyste och lekte i en dyrbar bägare. Juliet smuttade på honom:
  - Läcker smak. - Hon sa.
   Alfmir tog också en klunk och drack sedan glaset i en klunk.
  - Något som liknar Bourgogne, men inte ojämförligt finare. Här är frukterna magnifika och bättre än i det gamla landet. Visserligen var jag tvungen att dricka något bättre i en multihyperplasmisk kropp, men i proteinköttet finns en helt annan känsla. Jag känner till exempel att smärtan i axeln försvinner, humöret stiger.
  - Lägg sedan till mer, jag ska beordra dig att ta med Madric- vin.
  Den nya drycken liknade blåbärsjuice, när den unge mannen och flickan drack, intensifierades deras eufori:
  - Det är närmare Tokay. sa Alfmir . - Hur många sorter av frukt och bär används här?
  - Många inte mindre än tio! Men du dricker fortfarande. Ta med daguerre .
  Grönt vin hälldes i halsen på killarna, även om graden inte kändes så var den starkare än bläck och efter tre stora glas i värmen tog killarna alkohol motsvarande en och en halv liter av ett surrogat. Och med tanke på att de inte hade någon erfarenhet av att dricka drack inte Juliet ens öl, det är mycket. Efter det fjärde glaset Livret föll killarna ihop i fåtöljer och började snarka. Cagliostro gick fram till dem och slog sina läppar, de unga varelserna vaknade inte, utan bara visslade. Kaptenen skrattade.
  - Ta in bojorna! - Han befallde.
  . KAPITEL 20
  Här ligger Sofias fästning framför de magnifika sexorna. Och de attackerar henne. Låt det finnas en hundratusendel garnison, med en stor variation av vapen.
  Och krigarna, som på magiska vingar, hoppade över muren.
  Och så tog Oleg Rybachenko och drev en kvarn med svärd och högg av ottomanernas huvuden med svärd.
  Efter det kastade pojken sina bara tår på en gång, ett dussin nålar med gift. Och slog en massa turkiska soldater.
  Och terminatorbarnet skrek:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på panturcismen ....
  Och solen kommer att skina
  Lyser vägen för kommunismen!
  Deklarerade Margarita Korshunova, blottade sina tänder och högg sina motståndare med svärd. Och hennes bara barnfötter är som att kasta ärtor med sprängmedel. Och de kommer att riva en massa turkiska soldater i småbitar.
  Då sjöng flickan:
  - I omfattningen av värme och snöfall,
  En pionjär är alltid rik...
  Även en tiggare är nöjd med oss
  Vår Komsomol-avdelning!
  Efter det tog de odödliga barnen och hur de visslade. Och så kråkorna, efter att ha fått hjärtinfarkt, tog och kollapsade. Och de genomborrade de osmanska soldaternas skallar.
  Oleg Rybachenko högg turkiska soldater med svärd som antingen blev längre eller kortare och skar all metall och kött.
  Och pojken var sjuk av spänning.
  Och med stor entusiasm det odödliga barnet, till vilket han i många år sjöng:
  Självklart är jag Mästaren
  Väntar på Margaret...
  Plötsligt ler hon mitt i väsen...
  Men det finns bara tusenskönor,
  Och de är tyvärr bara blommor!
  Och hans partner, den odödliga flickan, tog entusiastiskt upp:
  Mästare och Margarita,
  Bodde i det forna Moskva...
  Mästare och Margarita,
  Hemligheten bakom legenden om det...
  Mästare och Margarita,
  En annan ålder har kommit...
  Mästare och Margarita,
  Ljus är jordisk kärlek!
  De odödliga barnen visslade igen och slog ner kråkorna som högg upp de turkiska soldaterna och sjöng:
  - Mästare och Margarita,
  Margarita!
  Natasha hackade också med mycket press och aggression. Och i allmänhet kastade hon ett kraftfullt förintelsepaket med sina bara tår och slet upp många osmanska soldater.
  Krigaren krossade fienderna och hennes röda bröstvårtor sprängdes med kaskader av blixtar.
  Krigaren kvittrade:
  - För coronaurladdningar,
  Vi kämpar gärna!
  Zoya kämpade också med raseri från en riktig kobra. Och hugg fiender med svärd, utan att ge dem nåd. Och hennes svärd blev antingen längre eller kortare, eller vred sig som ormar.
  Och benens bara tår kastade vassa nålar indränkta i giftiga lösningar.
  Zoya twittrade:
  - Jordens son som svar kommer att vara nej,
  Jag kommer inte att förbli en zigenares slav...
  Jag tror att friheten kommer att gry
  Vinden kommer att fräscha upp ett nytt sår!
  Och från hennes hallonnippla sprängdes pulsarer och brände många ottomaner.
  Och krigaren kvittrade:
  - Flyg framåt för kommunismen,
  Stanna på Mars!
  Augustinus högg också fiender med svärd, högg av deras huvuden och sågade dem på mitten. Och hennes bara tår kastade bitar med plasma som pressades av en magnetfälla.
  Och det blev stora pauser.
  Och terminatortjejen, som från rubinnipplar, kommer att ta och slå. Och så fort turkarna inte dör.
  Och de har inte ens skelett kvar.
  Augustinus tog den och sjöng färdigt:
  - Vi har inget annat sätt,
  Vi har ett gevär i våra händer!
  Svetlana kämpade också som en kämpande och skoningslös kobra. Fast hon är så vacker, och kämpande, och barfota.
  Hennes bara tår kastar skivor som skär igenom motståndarna.
  Och Svetlana sjöng:
  - Jag tror att det kommer att finnas lycka,
  Lycka för alltid...
  Flickor vid makten
  Blöta nävar!
  Och nu är hennes jordgubbsnipplar sprängda med dödliga blixtar, och ett par hundra ottomanska soldater brann ner på en gång!
  Dessa är mycket allvarliga och unika kobror i sin upphetsning och anstormning av manguster.
  Och krigarna sjöng genast:
  - Vi är väldigt vackra tjejer,
  Och vi kommer att blötlägga er alla i toaletten!
  Oleg Rybachenko fortsätter att tröska ottomanerna. Pojken arbetar förstås med svärd som en kosmisk, fenomenal terminator.
  Och med bara tår kastar mördarbarnet dödliga dödsgåvor.
  Det här är en pojke - bara den högsta krigaren i universum och nästan en demiurg.
  Och Oleg sjöng:
  - Ära till vårt fosterland,
  Pionjären kommer att slå ...
  Låt oss inte ångra livet
  Vi ska vara ett exempel för alla!
  Och pojken visslar. Och bedövade kråkor kommer att falla på de osmanska soldaternas huvuden.
  Margarita nickade gillande och svarade med en blinkning:
  - Allt kommer att bli bra i världen,
  Jag tror starkt på detta...
  Vi kommer att sätta coola fiender,
  Vänlig familj tillsammans!
  Och krigarflickan tog den och vred bågen med sina svärd och skar av huvudena som rullar som kålhuvuden.
  Och bara tår kastas och mordiska presenter serveras med förstörelse och död.
  Margarita visslar också. Kråkorna får omedelbart en hjärtattack. Och de faller ner som hagel.
  Och terminatortjejen noterade:
  - En ond död väntar dig!
  Oleg Rybachenko anmärkte med ironi:
  - Och att döden inte är ond?
  Margarita anmärkte logiskt:
  - Ja ibland. Som aposteln Paulus skrev är döden vinning för de rättfärdiga!
  Och pojken skar också med svärd och skar av huvudena på de osmanska soldaterna.
  Och i full entusiasm tog barnkrigaren upp och sjöng;
  Jag är en pionjär som är stolt över mitt land,
  Hon öppnade utrymme...
  Även om horderna attackerar med Satan -
  Det finns ingen framkomlig gård alls!
  
  Vi är käcka krigarpojkar,
  Vi attackerar direkt mot fienderna...
  Frosten är en snödriva, och benen är bara,
  Det är många blåmärken i ansiktena!
  
  Pojkarna, men fienden kommer inte att sluta,
  Vi vet hur man kämpar väldigt modigt...
  Och Führern, tro det,
  Vedergällning kommer till avgrundsmörkrets tjänare!
  
  I det mest strålande fosterlandets namn,
  Vi kommer, direkt djärvt att kämpa ...
  Vi kommer att stå för kommunismens höjdpunkt,
  Och vi kommer att slå sönder vilken armé som helst!
  
  Vi är pionjärer, bara barn
  Vår slips är röd - färgen på kumach ...
  Men tro ditt land på svaret,
  Och han kommer att förhärliga Iljitjs sak!
  
  Ja, vårt fosterland, tro mig, är absolut vackert,
  I den, i Arktis, blommar äppelträd ...
  Och det är farligt för pojkar att slåss,
  De kommer att slå sönder fascisterna!
  
  Vi kommer att beundra kommunismen
  Som vi bygger i lycka och kärlek...
  Och vi kan räkna med fascism,
  Det utgjuter ett hav av blod!
  
  Tro inte att det inte är svagt att vara en pionjär,
  Jag är en pojke, men en fighter är så cool...
  För tro att ens världen inte räcker,
  Han kastade en granat med sin bara fot!
  
  Jag klottrar på nazisterna mycket träffande,
  Och han började bli väldigt aktiv...
  Och det sparar inte ens att du känner till rutnätet
  Och jag får genomgående fem!
  
  Tro inte att fascismen är oövervinnerlig,
  Jag kämpade med honom tappert pionjär...
  Över oss flyger vingar keruber,
  Låt oss vara ett exempel för andra!
  
  Kämpade i Guds Jesu namn
  Och den store Guden Svarog är med oss ...
  Vi har känt smakens härlighets segrar,
  När allt kommer omkring är den vita, den vise gudens kraft med oss!
  
  Ja, mitt hemland är kärare än något annat,
  Jag är en pionjär för Ryssland som nu kämpar ...
  Och jag kommer att röra Führern rakt i ansiktet,
  Så pojke, kämpa och var inte rädd!
  
  Jag blev på något sätt tillfångatagen av fienden av en slump,
  Fritz klackar brändes till barnet ...
  Elden under sulorna brinner skoningslöst,
  Bröt pojkens tår!
  
  Piskade mycket hårt lite till döds,
  De förde järnet till bröstet med värme ...
  Fascister är som ett helvete
  Tog nästan av pojkens huvud!
  
  De ledde mig till snaran barfota,
  Även om jag fortfarande är ganska liten...
  Och jag hörde många ord vet ondska,
  Men Stalin är fortfarande min pappa!
  
  I ögonblicket av partisanens sista skott,
  Han mejade ner raden av onda monster ...
  Fiender verkade då inte tillräckligt,
  Det var åtminstone någon som skrek av vild rädsla!
  
  Jag återvände till min avskildhet igen, pojken,
  En pojke springer barfota i snön...
  Och pilarna skakar under snödrivorna,
  Jag kommer inte att ge nåd, jag ser fienden!
  
  Låt kommunismens era bli berömd,
  Och Stalin är den mest ärorika fadern som vet ...
  Vi kommer att sprida fascismens horder till aska,
  Vem är med oss för alltid bra jobbat!
  
  Ja, vårt fosterland känner inte till måttet,
  Vi kommer nitiskt att utrota Fritz ...
  Låt oss befria landet från våldsam kolera,
  För att själv kunna plocka ut priser!
  
  Jag är en pionjärpojke, en stor krigare,
  Tro mig, jag kämpar som en jätte...
  Och Hitler är bara en skitsnack,
  Och för mig är Svarog bara en herre med Rod!
  
  Och om du behöver tid för kommunismen,
  Kommer i landets riddares ära...
  Låt oss bryta den onda revanschismens bojor,
  Och vi kommer att reflektera hordens strömmar av mörker!
  
  Här är vi i Berlin, tänk på att kämparna kommer in,
  Vi attackerar bunkrar, palats...
  Segern kom i strålande maj,
  Våra barnbarn och pappor är stolta över oss!
  Pojken både sjöng och högg ner de osmanska soldaterna med sin desperata och formidabla entusiasm.
  Margarita Korshunova sjöng tillsammans med honom. Och detta var ett kolossalt genombrott för odödliga barn.
  Turkarna utrotades av de kvinnliga krigarna. De skär dem på en mängd olika sätt, utan att känna medlidande och tvivel.
  Natasha sköt också mot fienden från hennes scharlakansröda bröstvårtor, och dödliga pulsarer flög.
  Augustine, som kände en mycket militant stämning i sig själv, sjöng:
  Vi är tjejer som går med i Komsomol,
  De avlade en ed om trohet till Ryssland ...
  Fast ibland med problemet med pantheon,
  Åkrarna var alla tjockt vattnade med blod!
  
  Rymliga fosterlandsstränder,
  Där solen skiner så starkt för människor...
  Baba är inte hemskt för oss att känna Yaga,
  Över skratt, flinande tänder barn!
  
  Vi tjejer slåss som örnar
  Slår ner fiender med bara fötter ...
  Vi är döttrar till Svarog och söner,
  Vi tolererar inte bara papegojrasen!
  
  Vi tror att Ryssland snart kommer att återfödas,
  Fäderlandet kommer att härska över universum...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  Vår vita Gud med en djärv dröm!
  
  Ja, jag tror på att kommunismen kommer snart,
  Och tro mig, vi kommer att bygga en ny ...
  Vi kommer att krossa de onda fascisterna till chips,
  Låt mannen bli en hjälte!
  
  Mäktigt, vackert land,
  Oändligt i min kärlek Ryssland...
  Den onde Satan kommer inte att segra,
  Vi bad Herren att vinna!
  
  Att kämpa för fosterlandet är vårt öde,
  Låt mannen vara ung i sinnet...
  Även om blodigt kaos råder,
  Vi har en skära, en hammare med dödlig kraft!
  
  Vi kommer att skydda ett stort land,
  Vilket inte är vackrare i universum...
  Och vi kommer att krossa Satan med svärd,
  Så att det var vår sak att skapa!
  
  För kommunismen, betrakta världen öppen,
  I den kommer solen att prisa oändligt ...
  Vi kommer att ha en aktiv titt,
  Och den infernaliska, onde Kain är förstörd!
  
  Ryssland är i alla fall det bästa landet,
  Vackert i det eviga universum...
  Hon är för alltid given till oss av Kin,
  Vi är de bästa varelserna i det !
  
  Vi är döttrar och söner räknar gudar
  Att de föddes med att smaka lycka i världen ...
  Slösa inte dumma ord på tvister,
  Dåligt väder härskar från dem även från en sommardag!
  
  Tro mig, Lenins sak lever vidare,
  Och drömmen om Svarogs kärlek kommer att gå i uppfyllelse...
  Victories öppnade ett oändligt konto,
  Ja, den första med belöningar från Gud!
  
  Vad behöver vi fascismen som Ryssland attackerade,
  Vi har varit väldigt modiga...
  Soldier of the Fatherland är bara ett ideal,
  Avslutade vägen med en seger i Berlin!
  
  Och vid behov åker vi till New York,
  Låt oss nå själva stjärnorna i kantens universum ...
  Även om rock ibland är väldigt grym,
  Men vi fick en seger i varma maj!
  Krigarnas sång är förstås imponerande. Och de röjde bokstavligen de flesta av väggarna. Turkarna började fly. Mycket svår här och kämpande krigare.
  Natasha släppte återigen blixten från de röda bröstvårtorna och kvittrade och blottade sina pärlande tänder:
  - Ära till mig! Stor ära!
  Zoya lade till, högg människor i bitar och visade sin stora perfektion i att skälla ut. Och med bara tår, kastande nålar som genomborrade fiender.
  Och från hennes karmosinröda bröstvårtor flög stora, destruktiva pulsarer.
  Det här är en terminatortjej - bara en superdam.
  Och hon nynnade och blottade sitt ansikte:
  - Och i krig som i krig,
  Flickor ser en kille i en dröm ...
  De vill tortera honom
  Tentor för att ta fem!
  Och återigen faller de dissekerade fienderna.
  Augustina, som krossade de sista osmanska soldaterna och viftade med svärd som skar av huvuden som ett hårstrå, gnisslade:
  - För de ryska gudarnas seger!
  Och hennes bara, mejslade ben kastade en mördande gåva av förintelse.
  Och då är flickan som en blixt från rubinnipplar.
  Och bränner de sista turkarna.
  Men i strid och Svetlana. Tjejerna är också väldigt vackra och kämpande. Det är bara en storm i Stilla havet. Och naturligtvis krossas fiendernas svärd utan någon medlidande tvivel.
  Och benens bara tår kastar extremt giftiga nålar som tränger igenom motståndarna.
  Och hur jag ska ta jordgubbsnipplar, och de kommer att slå med eldiga pulsarer. Och eld kommer trivialt att sopa bort allt.
  Svetlana sjöng:
  - Våra idoler är täckta av blod,
  Men Svarog kommer att tro med kärlek!
  Och skönheterna åtog sig att avsluta turkarna grundligt.
  Oleg Rybachenko, som krossade de osmanska soldaterna, visslade igen tillsammans med terminatorflickan Margarita.
  Och hur bedövade fåglar föll över turkarna och avslutade de sista soldaterna i det osmanska riket.
  Odödliga barn vrålade:
  - Ryska gudar vinner alltid!
  Och Natashka och hennes följeslagare sjöng genast, och flickan öste ut röster som näktergalar;
  Ära till passionens gudinna Lada,
  Skapade himlens hölje...
  Det kommer att finnas en generös belöning till människor,
  För Gud är uppstånden!
  
  Det finns inga vackrare döttrar till Svarog,
  Som springer barfota i snön...
  Vi kommer att vara Rods famn ,
  Trampa inte ner tjejerna med dina stövlar!
  
  När allt kommer omkring, i Ryssland formidabla flickor,
  Varje kille är en krubba krigare...
  Rösten är så klangfull,
  Skurken kommer att vridas till ett gethorn!
  
  Vi kommer att kämpa för fosterlandet,
  Fosterlandet är min stora mamma...
  Ryssar har alltid kunnat slåss,
  Du kan inte motstå dem!
  
  De gav sina hjärtan för Ryssland,
  Jag tror på ett härligt liv...
  Vi öppnar snart dörren till rymden,
  Låt oss hitta vårt kall!
  
  Nej, låt stormen rasa nu
  Men ryssen kommer inte att vackla för alltid -
  Vår kämpe ger sig inte i strid,
  Må hans dröm gå i uppfyllelse!
  
  Vår styrka med flickornas visdom,
  Du föddes så...
  Vi kommer att klottra från maskinen,
  Att bara upp aldrig ner!
  
  Ge landet dig nya resurser,
  Så att den blommar som rosor en frodig buske ...
  och i Guds Jesu namn
  Så att draget av ond knas inte hörs!
  
  I krig är alla människor bröder,
  Men samtidigt, Satans tjänare ...
  Vi är redo att öppna våra armar för dem,
  Så att alla är trogna mot världens Gud!
  
  Fick inte Wehrmacht på knä
  Vi kunde slåss...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Skriv till dig själv ett barn snart i en anteckningsbok!
  
  Låt oss göra vårt land så här
  Att hon själv ska bygga världen ...
  Även om en storm kom hit med en lie,
  Vår Svarog är en stor mästare!
  
  Fienden anföll plötsligt och förrädiskt,
  Det var ett fruktansvärt fyrtioett år...
  Men våra farfar kämpade härligt,
  Rod hjälper dem i striden!
  
  För Ryssland kommer vi att ge vårt hjärta,
  Låt oss göra vårt land starkare...
  Tappert öppna dörren ut i rymden,
  Räkna det utan mycket krångel!
  
  Här är mitt land, tro mig, helige,
  Vi kommer att försvara Moskvas riddare ...
  Flickan springer barfota i en snödriva,
  Att väcka en gammal dröm!
  
  Nej, vi bröt inte ihop i flickornas kamp,
  Och kämpade mod och uppskattade...
  Och ibland kämpade tjejerna så hårt,
  En fullblåst!
  
  Vet att ingen kommer att strypa oss ryssar,
  Vi kan jämna ut bergen på skämt...
  Dedikerar dina själar till Gud
  Du klarar dina prov för fem!
  
  Gud föddes i svåra tider,
  Nära Moskva, när ett åskväder mullrar...
  Lada avslutade våra mil,
  Och låt tårarna rinna!
  
  Adliga ryska flickor
  I varje jungfru, den allra heligaste blick ...
  En sådan röst, tro mig, är klangfull,
  Och knytnäven till tjejerna är en monolit!
  
  Allt i landet, jag tror att det kommer att bli coolt,
  Jag vet att allt blomstrar...
  Även om det ibland är farligt att slåss,
  Vi kommer att öppna ett fullständigt konto!
  
  I den fyrtioförsta stod de tillsammans,
  Riddarna höll Moskva...
  Snart kommer de att ge kommunism,
  Jag kommer att ta med fäderneslandets fana!
  
  Stalingrad blev en formidabel väg,
  Där två formidabla möttes ...
  Flickan slåss barfota
  Hennes man är förstås kommunist!
  
  Där kastade fienden "tigrar"
  Men det hjälpte inte alls...
  Ja, förgäves muttrade Fuhrer-spelen,
  Du är en skör glasplanet!
  
  Låt inte flickorna du bli lycklig,
  Vi kan inte slappna av själva...
  Fienden lämnade för mycket sot
  Du kommer fortfarande att klara provet med en 5!
  
  Stalingrads väg, naturligtvis, härlig,
  Det är bara solen över landet...
  Den onde Kain kommer att förgöras,
  Han är i helvetet med Satan!
  
  Ryssland är alltid ett heligt land,
  Den innehåller Perun och Jesus Kristus...
  Även om sanningen ibland är ond,
  Människan har inte vuxit upp till lycka!
  
  Andelen ryssar att slåss skickligt,
  Och besegra Rysslands fiender ...
  Även om Fritz har Lucifers styrka,
  Men vår armé har blivit mäktig!
  
  Det finns räddning i världens kommunism,
  Att övervinna berg av lik...
  Vi kommer inte att be fienderna om förlåtelse,
  Fast björnen rasar i raseri!
  
  Gud Perun Han kastar blixtar,
  Han gillar att slå de onda väldigt mycket ...
  Och vi är starkare än fiender,
  Om armén tränar för strid!
  
  Ja, Svarog är en stor ljus krigare,
  Han kan göra det han inte kan...
  Om du kommer att bli känd så är du värdig
  Ryssar är inte dumma!
  
  Det är allt i vår härlighet,
  Vad är vackert som färgen i maj ...
  Det kommer att finnas en plats för de fallna människorna i paradiset,
  Det ropade rasande - banzai!
  
  Uthärda dem inte, känn förnedring,
  Kan vi skapa en komplett Eden...
  För Ryssland kommer det att hämnas på Fritz,
  Även om Sam hjälper dem!
  
  Ryssarna beundrade solnedgången,
  Den rubinen lyser upp vägen ...
  Det kommer att bli ett stort vedergällning för det onda,
  Vårt Ryssland kan inte böjas med en domkraft!
  
  Vi kommer att beundra högt,
  Kraften i elefanternas stora hemland...
  Tillsammans med ett strålande team,
  Den bästa Lada av söner!
  
  Flickor springer barfota på vintern
  Det här är deras stora stjärna...
  Harar springer också barfota,
  Lada kommer att vara med oss för alltid!
  
  Gud skapade planeten från en atom,
  Han skapade utrymme, med ett ord, bara ...
  Hjältedåd sjungs,
  Och fienden blir shish!
  
  Beundran kommer att vara av människan,
  Att alltid kämpa och drömma...
  Så från ögonblicket, till slutet av århundradet -
  Så att de har en stor armé i skäll!
  
  Solens ansikten lyser i fjärran,
  Och regnbågen gnistrar, tro mig...
  Och fienden är bara väldigt vild,
  Naturligtvis är han faktiskt ett odjur!
  
  Det finns vackra flickor i landet,
  Att de vet hur man besegrar fiender ...
  Deras röst är så klart tydlig.
  Världens bästa söner!
  
  Vi ryssar kommer inte att försvinna,
  Vår sanning är att tro på allt...
  När allt kommer omkring kommer vi att ha sådana domare,
  Låt oss slå terroristerna i bitar!
  
  Våra tjejer lyser med hälarna,
  Med bara rosensulor...
  Och snödrivorna smälter under fötterna
  Det är varmt att se skönheten i barfota!
  
  Coo fina tjejer
  Krossar fienden utan ansträngning ...
  Även om strömmen spelar väldigt ljudligt,
  Horden kommer i lågor!
  
  Vi kan göra allt väldigt coolt,
  Och uppnå trohet i en dröm ...
  Och fienden attackerar dumt,
  Flytta ditt svärd över hans skägg!
  
  Jag känner våra riddare av stål,
  Tro mig, du hittar dem inte...
  De gav fascisterna ett hårt slag mot hornen,
  Fast det ser inte ut som fler än tjugo!
  
  Tjejer som skrattar
  De blottar sina tänder med sin härlighet ...
  Och deras ögon är sådana tefat
  Rösten är en strålande näktergal!
  
  Tjejträning är coolt
  Och de föreställer sig skräck i strid ...
  Så skönheterna är bara groovy,
  Fast ibland vindar skräp!
  
  Föreställ dig en sådan värld som folk kommer att göra
  Kommunism är födelsen av högre makter...
  Och skönhet kommer inte att döma dig
  Även om en person är en idiot!
  
  Här kommer kriget från öster,
  Den infernaliska horden attackerar...
  Hos oss finns kraften i tro kämpen Svarog,
  Flickan slog sönder khanen i en klunk!
  
  Du kan beundra alla, jag vet
  Vem kämpar för fosterlandet vet...
  Och krigaren föds modig,
  Att gå till himlen efter döden!
  
  Vi kommer att kunna göra Ryssland lyckligt,
  Glorifierande stav i århundraden...
  För moder heliga Rysslands skull,
  Med styrkan av en stor knytnäve!
  
  Mitt hemland, tro mig, är vackert,
  I Arktis blommar äppelträd ...
  Vårt folk är fantastiskt, ortodoxa,
  Förverkligade en dröm!
  
  Vi kan göra vilket moln som helst
  Och krossa den galna fienden...
  Vår trupp av kämpar är så flyktig,
  Förvandlar rovdjur till lek!
  
  Här i Ryssland är allt så coolt,
  I den lade Skaparen sitt hjärta...
  Sadisten Malyuta kommer att krossas,
  Drömmen kommer att ha anständig styrka!
  
  Här kommer Kristus och världen ska uppstå,
  Det kommer att finnas människor i ära i evigheter...
  Vi kämpar ärligt för Ryssland,
  Och stål vet vår hand!
  
  Flickor beundras
  Vad är kapabla att erövra rymden ...
  De kommer att slå sönder alla nät,
  Kedjan för dem är bara en sidentråd!
  
  Vi ger aldrig upp, tro
  Vi kommer aldrig att ligga under fienden...
  Om Führern bara är rasande -
  Vi bryter av hans horn!
  
  Man du kommer att bli starkare än alla
  Kan du erövra kanten av universum...
  Bär inte dig svaga nonsens,
  Tro oss slaver att bryta!
  
  Miljoners styrka kommer att vara med oss,
  Vi kommer att göra slut på fienden, tro mig ...
  Många jungfrulegioner
  De träffade precis målet!
  
  Här kommer segern
  Vi gick in i Berlin i triumf...
  Som dog i paradisets njutning,
  Och den heliga keruben svävar!
  . KAPITEL 21
  Efter tillfångatagandet av Sophia tog de odödliga barnen och flickorna en paus och vilade lite från militära angelägenheter. Oleg Rybachenko, som alltid, bestämde sig för att komponera lite, något destruktivt och exotiskt.
  Dessutom skrev pojken med bara fingrar på sina barns ben;
  Veramons erbjudande var frestande, men svårt att genomföra eftersom de var i kedjor. Dessutom var det inte värt att ignorera vakterna. Krunushki snurrade, huvudtrollkarlen tog fram en talisman, som förvandlades till en rökpuff. Drakarna försökte krossa honom, men deras brinnande proppar krossades mot den osynliga väggen som omgav trollkarlen. Kistan stod han ut med fler krokiga, rödmålade huggtänder, han släppte dolkar. Spetsen verkade penetrera sfären, men fortsatte att röra sig, förbi trollkarlen, kraschade i marken.
  En annan drake attackerade vakterna, stridsvagnar försökte skjuta från armborst, men de slog inte exakt. Det bevingade odjuret lyckades ramla ner dem och slå dem av hästarna. Men de sexbenta hästarna själva blev rädda, om bara sådana fruktansvärda monster skulle ramla dem. Det var uppenbart hur de gnällde hjärtskärande, lyfte på sina hovar och välte.
   Krunushki öppnade eld och kastade ut stora eldiga pilar som genomborrade huden vid sammanstötningen och skadade drakarna. Sedan rusade varelserna in i hand-till-hand-strid. Demonerna drog sina eldiga svärd, drakarna förlängde sina klor, köttkvarnen började.
  "Nu är det dags att gömma sig!" - ropade Veramon . - Följ mig. Flickan återgav en uttrycksfull gest till fångarna.
  Tjugo personer var fastkedjade vid stolpen, flera pojkar och resten unga pojkar och flickor. De rusade, det var att springa i olika riktningar, vilket ledde till att stolpen började snurra.
  - Vad gör du bättre för mig. - sa flickan desperat.
  - Och vem är du en sådan snorig tik för att vi ska lyda dig. - Killarna nappade.
  - Vi kommer alla att dö.
  - Ja, det är bättre att följa honom, om vi alla inte rusar ihop i en riktning, väntar förnedring på oss.
  - Fortfarande fångad och straffad. - Insatt, lång kille. Han var fastkedjad bredvid Elfiada . - Så det är bättre att använda ögonblicket.
  Bruten rusade mot den vackra flickan, Elfiada kände sig illamående av lukten av hans otvättade kropp. Hans tjocka händer slet sönder trasor på bröstet på den inkarnerade gudinnan och tog tag i hennes bröstvårtor. Alexander var lite distraherad och tittade på striden. Demoner och drakar ses inte ofta ens i en storfilm . Minst två dussin stridsvagnar hade redan dödats, bränts, genomborrade av en dolk. Tre lik är helt rivna på mitten. Demoner -crunchies , i sin tur, arbetade aktivt med svärd, en drake, efter att ha tappat alla sina huvuden, kollapsade ner. En annan, som hade tappat svansen och klorna, försökte lämna, men de brinnande pilarna skadade dess vingar och kraschade in i ett träd. Den tredje odjursödlan använde ett trick, skar ner ett träd med en brinnande bäck, han försökte få ner den på demonen, men han studsade tillbaka i tiden och kastade svärdet i magen. Draken spydde eld från sig själv, den baisseartade muggen av mörkrets varelse tog utan ansträngning på elden. Sedan växte demonens mun och han tog ett dödsgrepp och bet sig i nacken.
  När Alexander hörde flickans skrik verkade han vakna, höll om kedjan i handen och slog våldtäktsmannen i tinningen med en solid järnlänk. Han föll som en trasig kondom, blod rann.
  - Vad gör du! Elfiada skrek . - Du kommer att döda honom!
  - Han ville beröva dig hedern!
  - Det här är ingen dålig kopia av hanen, kanske större än dig, jag kanske själv skulle erbjuda honom lite tid.
  - Skäms du inte?
  - Jag har aldrig älskat i en proteinkropp, jag ville testa.
  - Låt oss bryta oss loss, så ordnar jag det åt dig.
  - Förmodligen, jungfrun själv, förutom stjärnorna med någon?
  - Det angår inte dig!
  Det var en vändpunkt i striden. Den överste trollkarlen tryckte ner kistan till marken, han bad om nåd.
  - Great Serim, förstör mig inte.
  - Att för alltid ha en fiende som du! Det är bättre att avsluta det tillsammans.
  - I det här fallet kommer du att bli den största faran för drakarna, och jag skulle kunna lägga in ett ord.
  - Du är stark, men inte vänlig, dessutom är du själv en utstött och samlad skurk, ingenting kommer att hända mig.
  Serim höjde ett svärd som hade växt som en skeppsmast, planerade att ge det sista slaget, i det ögonblicket vände en av drakarna sig om och försökte attackera magikern i den bakre delen. Han vände på sitt vapen, två huvuden flög av monstret på en gång, och han började tappa höjd. Serim skrattade!
  - Nja, nej, reptil, det är för lätt och enkelt! Vill du leva?
  - Självklart, släpp taget!
  - Då erkänn mig som din gud!
  Odjuret tvekade!
  - Ja, vad pratar du om? Jag väntar inte! - Svärdet närmade sig strupen, ett sus hördes, blod droppade.
  - Jag känner igen dig som en gud!
  - Det är underbart! - Paraghelo , Sinoviorolo , Calcante ! - Sa trollkarlen.
  Draken krympte omedelbart och blev liten och vit. Efter en stund förvandlades han till en söt liten mus.
  - Så, du visade din essens. - Serim, tog tag i djuret i svansen, gjorde en skylt med fingrarna, en gyllene bur dök upp i hans hand. "Sätt dig ner nu, när jag behöver dig, så kallar jag dig slav."
  Fångarna började springa mycket sent, och killen som hade blivit utslagen av Alexander bars i hans famn. Och till en början var det ingen som förföljde dem. The Bucks red iväg på galna hästar, demonerna avslutade i jakten på de överlevande drakarna.
   Krunushki förföljde inte länge, tydligen saknade dessa reptiler fart, och demonerna har länge varit kända för sina hajvanor. Sedan var det turen att hämta Vilfabakov . Fångarna rörde sig naturligt långsamt, och träden var sällsynta, och det var verkligen mycket svårt att gömma sig bland dem. Under sådana förhållanden misslyckades de med att ta sig ut i operationsutrymmet, eftersom en demon svävade över dem:
  Vart är de små på väg? väste han.
  - Ja, bara rädd. svarade Alexander.
  - Följ mig. - Kruushka avgav en eldig triangel och träffade ett växande träd med en bokstav.
  Slavar behövde inte övertalas på länge. Bara flickan Veramon försökte böja sig:
  - Vi är fria människor, låt oss gå stor demon, då kommer vi att tacka er. - Varelsen med björnens huvud skrattade, skratten var hemsk, det verkade som att de torterade en tjur.
  - Nej, valp, hur kan du tacka demonen.
  - Jag har ett arv, eftersom man jobbar för pengar bryr man sig inte om vem man får av.
  Monstret tvekade, som en typisk legosoldat tänkte han acceptera flickans erbjudande. Sedan flög en annan bugg fram till honom .
  - Vad gör du, led slavarna snabbare. Ägaren kommer inte att vara nöjd.
  - En av dem försökte köpa mig.
  - Vem?
  - Det här! - Demonen pekade på Veramon .
  - Låt oss ta reda på det.
  Flera chockade stridsvagnar körde upp. De uppmanade fångarna med klubbor och körde ut dem på vägen. Här fladdrade gnistrande ögon Serim.
  - Nä, slavar som bestämde sig för att fly?
  Pojkarna sänkte huvudet.
  "Då väntar piskan på dig.
  - Speciellt den där.
  - Jag vet redan din tur att du inte accepterade erbjudandet. Häll nu på rätt sätt.
  Slavar misshandlades måttligt, tydligen skyddade. Elfiada uthärdade, de slog henne både på ryggen och på benen och skyddade hennes hud från skärsår. Bara ibland hört inte godtyckliga stön. Alexander under smisken uppmuntrade henne. Det värsta av allt gick till Veramon , de slet av en hålig, fläckig skjorta från pojken och slog honom i fyra händer på en gång. Hela bröstet, ryggen och benen på pojken var täckta med röda pizugs , blod rann. Han piskades tills han förlorade medvetandet.
  - Nåväl, vi fick en lektion, och nu marschera, för att försöka fly, kommer du att gå och lägga dig hungrig.
  Pojken sköljdes med iskallt vatten, klappades på kinderna med en tass, och han kom till sinnes, han sattes i drift efter att ha kontrollerat kedjan. Fångarna vandrade längs den hatiska vägen. Vilfabakerna led förluster och var rädda och försökte ventilera sin rädsla på försvarslösa människor. Alexander skickade bara hatfyllda blickar mot förövarna. Det verkade bli ännu varmare, han var törstig, munnen var bitter och torr. Här på vägen stötte de på en by med tomtar. Deras hus var som ägg, med en pyramidformad ände. De sprang fram till fångarna och försökte känna på flickorna och tog tag i deras ben. Elfiade slog tillbaka, blåmärken efter piskan var synliga på hennes kropp. Den mest listiga dvärgen tog tag i flickan i fingrarna och hon föll nästan.
  - Tillbaka småstammen! befallde Serim. The Bucks landade flera hårda slag och drev bort den lilla stammen.
  Alexander frågade Elfiada :
  - Vet du inte om tomtar är goda eller onda?
  - Precis som människor är olika! Men trots allt är en person också till stor del beroende av samhället som omger honom.
  - Och hur erkände du att det finns skamligt slaveri i ditt universum?
  - Fri vilja, det leder till perversioner. Alla kännande varelser kan göra som de vill, jag skapade inte biorobotar.
  - Om jag hade ett svärd skulle jag visa dem!
  - Har fortfarande tid att ta en klunk av militäraktier.
  äldre dvärg med ett långt grått skägg närmade sig Serim , han gav honom ett komplext armborst, med sju utskjutande pilar. Magikern undersökte honom noggrant.
  - Magi?
  - Teknik! Tryckluft används, Izhzheys sten extraherar mycket energi, och pilen flyger tio mil.
  - Hur många tio?
  - Ja, mäktig.
  Armborst var kompakt och liknade ett tjockt avsågat hagelgevär. Serim, vägde den på sin hand och vände sig mot dvärgen.
  - Och hur mycket vill du ha för den.
  - En påse med guld som väger en centner.
  - Massa! För mycket för något sånt här. Jag är inte bättre på magi.
  - Och om du använder charmade pilar kan du träffa din fiende på ett oväntat avstånd för honom.
  Magikern tänkte, han förstod värdet av ett sådant vapen, men det var synd om guld.
  - Ett halvt centner!
  - Sjuttiofem! - Sa gnomen.
  - Sextiofem!
  - Sjuttio och inte ett gram mindre!
  - Det kommer!
  - Det är konstigt att de använder kilo! viskade Alexander.
  - Det finns i datorprogrammet så inbyggt för att underlätta handeln. Skaparna tänker på framtiden, när framsteg kommer att utvecklas och världarna kommer att smälta samman!
  - Är Izhzheys sten magisk?
  - Nej, snarare megaradioaktivt! Den innehåller tvåhundra gånger mer energi än uran och samtidigt är den helt säker. Jag har själv utvecklat en hel uppsättning sådana element.
  - Varför då?
  - Vanlig strålning skadar och orsakar mutationer. Dessutom ger megastrålning bränsle till magin. Det finns trots allt ingen mystik i magi, bara förändrade naturlagar, energin i parallella världar och andar av olika natur, inklusive underarter av subhyperplasma .
  Även om Elphiade talade väldigt tyst, hörde Bucky och slog först henne, och sedan Alexander med en piska:
  - Varför viska naken hud.
  Slaget är så kraftigt att huden spricker. Flickan skrek. Under tiden tog Serim fram en handväska, hällde mynten i dvärgens mössa. Det verkade otroligt att det kunde finnas så mycket guld i en så liten påse och en rolig keps med klockor. Serim såg sig omkring och ropade:
  - Våga du inte slå dem som den där grisen! Du förstörde fastigheten och för detta kommer du att drabbas själv!
  Bucky släpades från sin häst med ett lasso, hans ringbrynja slets av och de började piska. Trots den heroiska kroppen skrek han som en kastrerad katt. De slog inte på länge, monstret föll.
  - Fu kadaver, bind honom till en häst så att han inte ramlar av.
  Bucky gjorde just det och uppmanade hingsten med spön. Elfiade , trots smärtan, skrattade mjukt med en kristallröst. De skrek åt henne, men de var noga med att inte slå henne.
  Fångarna tvingades återigen traska. Alexander tänkte att med en så lång dag måste de infödda ha en helt annan ämnesomsättning, annars sover de under dagsljuset. Elfiada verkade gissa sina tankar.
  - De är praktiskt taget som antikens människor och de behöver en dags vila. - Hon sa.
  - Om vi är så laddade även i slaveri, så kommer det under lång tid inte att finnas tillräckligt med andlig styrka.
  Alexander noterade.
  - Vi överlever, jag har några idéer.
  - Kan du dela med dig?
  - Stannade!
  Det blev inga fler äventyr på vägen. Visserligen väntade flera rånare i bakhåll, men när de såg en imponerande avskildhet och, viktigast av allt, demoner, föredrog de att komma undan. Det är trots allt i princip mycket lättare att hitta lättare byten. Men Serim slog dem med en stenbesvärjelse. Banditerna förvandlades till block av granit, frusna i uttrycksfulla poser.
  - Det här är en mycket stark trollkarl, om han kan utföra sådana transformationer av materia. - Lägg märke till Elfiada . - Och ändå är han tydligen medlem av någon ordning.
  - Ja, du skapade inga problem för oss, varför extra magi?
  - Jag producerade inte trollkarlar med flit, utan lade bara potentialen för en sådan sak. Men för detta var det nödvändigt att skapa parallella förskjutningar och delrum . Tja, allt detta kan bara förstås praktiskt.
  Det blev svårare och svårare att tala, min hals torkade ut, solen verkade bli större, stämningen suddig, framträdande platser växte.
  Ett par slavar föll, den här gången blev de inte färdiga, Serim läste besvärjelsen och killarna reste sig.
  Moln började samlas på himlen, den här gången var de orange, det välsignade regnet öste ner. Fångarna försökte öppna munnen bredare och svälja mer fukt. Alexander kände vatten rinna nerför hans inflammerade, spruckna tunga och smärtan avtog gradvis. Blödande, brända fötter, också att falla i varmt vatten, mjuknade och den fruktansvärda klådan blev tystare. Sedan kom tre solar fram igen, och det blev ännu värre, damp upp och till råga på allt dök det upp insekter. De bet smärtsamt de utmattade människorna, men deras angrepp blev kortvarigt. Det var värt att minska luftfuktigheten och killarna kände sig lättade. Sedan började den efterlängtade solnedgången, det var fortfarande varmt, men inte som i öknen, utan mer uthärdligt. Alexander kände att han skulle kunna nå den, men han var inte säker på flickan. Elfiade haltade på båda benen, föll, men höll fast. När hon vacklade igen släppte Serim en rosa fyrkant mot henne. Alexander hoppade instinktivt och täckte flickan, fruktade för hennes liv. Plötsligt slog en energiklump mot honom, pojkens rygg rätades ut, tröttheten togs bort på en gång, domnade musklerna fylldes av styrka, till och med törsten slutade plåga honom.
  - Nej, snygging, det går inte, det är inte för dig. - I händerna på magikern blinkade ett svärd.
  - Men om jag är utmattad är det ingen som köper mig. Alexander har hittats.
  - Okej, levande get. Nu till din flickvän.
  Torget kom väldigt väl till pass. Andra slavar uppmanades med sparkar, Veramon blev träffad flera gånger, och utan det fick den misshandlade pojken första numret.
  Till sist, när även hästarna var täckta med skum och vacklade, och de tre solarna gömde sig bakom horisonten, fick fångarna vila och släcka sin törst. Sedan fick de lägga sig på stora muggar och sova. Serim viftade med handen, damm utspritt. Fångarna somnade nästan omedelbart, bara Alexander och Elfiada , som fick en anklagelse om livlighet, viskade, och den misshandlade Veramon slängde och vände sig.
  - Jo, det finns ett erbjudande.
  - Jag är trött på det, jag skapade dem, och de hånar mig. Trött på att gå på kedjor som en hund.
  - Jo, det är okej för dig, de säljer dig snart till ett harem, du kommer att leva i belåtenhet. Kanske kungen själv tar det, du kommer avancera.
  Men sov med honom...
  - Och varför är ni kvinnor rädda. Jag vill inte att min rumpa ska slitas!
  - Vad snälla vi är, ja, jag kom på något. Elfiade plockade ett hår ur hennes huvud. Låt oss bryta kedjan.
  - Är du seriöst hår.
  - De är starka som tråd, och järnet i kedjorna är inte av högsta kvalitet.
  - Men talat! - Sa pojken. - Här är magin sådan att den inte kan brytas, eld är maktlös mot dem och det finns ingen hammare som kan krossa magi.
  - Jo, vi ska ändå försöka, det finns en besvärjelse mot eld och stål, men ingen tänkte på håret. Tja, vem skulle kunna tänka sig att sätta upp ett försvar mot en sådan bagatell.
  Pojken blinkade med ögonen.
  - Vad är tanken, låt oss chansa.
  Billigt järn var verkligen formbart, och snart märkte killarna att tunna spån föll. Ändå var det nödvändigt att gnugga länge och hårt. För att lysa upp det tråkiga arbetet pratade killarna. Veramon , som det borde vara för en pojke, visade sig vara väldigt nyfiken:
  - Jag insåg direkt att du är på långt håll, kanske inte från vår värld. Berätta lite om dig själv.
  - Varför säger du det?
  - Faktum är att du har väldigt blek hud, och alla lokalbefolkningen är väldigt svarta.
  - Men vi kanske bara inte blir solbrända.
  - Nej, du är redan nästan lika choklad som jag. Så du var bara under en annan stjärna. Slutsatsen är antingen en av de andra världarna där demoner och odöda lever eller från en angränsande planet. Men ditt utseende är inte på något sätt en begravning som i de mörka världarna, och killarna ser inte ut som de döda.
  - Du är snabbtänkt, men vad vet du om de mörka sfärerna. - Frågade Elfiada .
  - Jag vet något, jag var en av de bästa eleverna i Lumumbas magiska skola, några av trollkarlarna på högsta nivå trängde in i rymdens gränser, kommunicerade med andar, demoner, vampyrer, varulvar, helvetesskuggor. Det är mycket farligt och du kan få dig själv tillfångatagen. Det finns platser där syndares själar torteras.
   Elfiada avbröt:
  - Det här är bara för dem som helt tappat sitt samvete eller sålt sig till mörkrets andar för att skaffa sig makt. Det händer när de bitvis säljer sin själ eller sitt eget jag, och ibland gör demonerna uppror och byter roll på en gång, hänger en magisk krage på ägarna.
  - Ja, det stämmer tydligen, du är också väl insatt i magi. - Frågade pojken.
  - Dels kan jag något teoretiskt, men mångfalden av tekniker ges till levande varelsers fria vilja. När vi är lediga, visa mig.
  - Det är konstigt att du skapat dem, men du vet inte hur de trollar. Alexander blev förvånad.
  - Jag är inte Hitler med en piska att följa varje andetag av sextiljonerna av levande varelser.
  - Ja, det är klart, Adolf stank, och du har en fantastiskt behaglig lukt. - Sa den unge mannen.
  - Hitler inspirerade till moraliskt avsky, så det verkade som att han stinkade, men i själva verket var han en väldigt ren person, tog ett bad två gånger om dagen. - invände Elfiada .
  - Jag vet inte vad du pratar om, men i vår värld är inte allt i sin ordning med de mörka krafterna. - Veramon suckade . - Allt oftare dyker det upp spöken och varulvar, liksom varelser av en obegriplig ras. Vår lärare sa att demoner på lägre nivå bebor vanliga fiskar och skaldjur, muterar dem, förvandlar dem till monster och sedan föder upp och fyller reservoarerna med styggelse. Det är inte säkert att segla på stora floder.
  "Kanske är det bara flerdimensionella stormar. Alla dessa varelser är inte så läskiga och snart kommer det att gå över.
  . KAPITEL 22
  - Gud förbjude! Och så blir kyrkan mer och mer aggressiv, kungar, tsarer, sultaner, allt faller under det ökande inflytandet av bödlarna i sultanen. Detta är också magiskt, men väldigt specifikt.
  - Och det är intressant. Alexander lutade sig fram mot pojken. - Vad tror de på?
  - Tja, hur ska man säga, å ena sidan finns det många gudar, och å andra sidan är det en enda skapare av hela universum som skapade dem.
  - Det är ett sunt resonemang. Elfiada log . - Och änglarna tjänar honom.
  - Så är det! Finns det onda andar måste det också finnas goda. Om det finns skugga, så finns det ljus. Men prästerna beter sig väldigt grymt, inte mycket annorlunda än de svartaste trollkarlarna. I synnerhet förste ministern Megacardinal Loihama är mycket förtjust i att tortera, särskilt pojkar. Ibland köper han till och med speciellt barn för tortyr och gör fruktansvärda styggelser med dem. Det är dock inte ofta som ett sådant monster har tillräckligt många offer även utan oss. Jag hoppas att när han dör kommer demonerna att plåga hans själ för alltid.
  - Långt, men inte för alltid! Det är så arrangerat av skaparna att varenda jävel borde få en chans, men du kommer att behöva lida. - Elfiada fick av misstag en gren med ryggen, dissektionen försvann nästan under påverkan av magi, men smärtan fanns kvar. Flickan flämtade och tappade håret, var tvungen att riva ut ett nytt. Pojken hade ännu värre, insekter landade på hans blodiga repor, de slickade blodet. Elfiada drev flera gånger bort parasiterna.
  - Det är okej, de här varelserna smittar inte. Men vet att det finns leddjur som är besatta av demoner, det här är avskum. Händer och fötter sväller, sedan börjar huden ruttna.
  - Inget behov av att berätta skräckhistorier. Berätta bättre, lämpar sig kedjan?
  - Ganska! Jag trodde aldrig att kvinnors hår kunde ge sådan makt över bojor.
  - Och ingen mystik, kom ihåg vattnet, det är så skonsamt, men skärper stenen.
  - Jag hörde att det här är den Allsmäktiges tårar, det finns en legend, fastän den anses vara kättersk, att skaparen också älskar och lider. Att även den allsmäktige kan fälla tårar och födde tillsammans med en kvinna, och han har också en stark fiende - en anti- gud som födde ondska och plåga.
  - Likvärdig?
  - Ja! Annars blev skaparen av med honom för länge sedan, till exempel dödade honom.
  - Nåväl, här har du fel, ondskan är inte så stark, och jag försäkrar dig, hur allvarliga prövningarna än är, kommer alla skapade förr eller senare att bli absolut lyckliga.
  - Jag skulle vilja ha din optimism. - Sa Veramon .
  Till sist sågades en länk igenom, killarna satte igång med den andra. Uppifrån flög en drake som liknade storleken på en fighter. Han kretsade runt fångarna, men attackerade inte.
  - Den här fågeln är bara formidabel till utseendet, men tills en ond ande har flyttat in i den är den helt ofarlig. - sa pojken.
  - Och jag vet det! Elfiade viftade med handen . - Låt oss gnugga snabbare. Natten är kort och för ljus. Faktum är att fem månar spelade på himlen, fyra var runda, skilde sig bara i nyanser, och den femte var ojämn, som en flaskskärva. Ja, och stjärnorna är inte som jorden och alla är så färgglada.
  - Jag undrar vad poeter komponerar i den här världen. Alexander ställde en fråga till sig själv.
  - Samma som i andra världar, krig, kärlek, religion. - Men alverna verkar beundra stjärnorna. - Besvarade av Elfiada
  - Okej, mina fingrar är redan domnade. Alla tre och tre. Till slut föll de sågade kedjorna isär, och de unga slavarna andades en lättnadens suck.
  Nåväl, nu måste vi skynda oss! - Veramon sprang fram och hoppade genast upp och klev upp på gräset. Något täckt av frost såg hon grå och olycklig ut. Och det är när temperaturen inte ens på natten var lägre än trettio grader. Tomten stannade. Pojken haltade, av det förvrängda ansiktet att döma, höll han knappt tillbaka ett stön.
  - Väldigt varmt, som smält järn.
   Elfiade tittade på pojkens bara fot, den var täckt av en kontinuerlig brännskada.
  De verkar ha blivit förhäxade!
  - Låt oss väva ett rep, kasta det på ett träd och hoppa som Tarzan. Alexander föreslog.
  - Det finns inga lämpliga träd. Det var därför de inte satte vakter, Gray täckte sig med magi. - Sa Veramon . - Jaha, man får utstå misshandel. Jag hoppas att du inte blir rakad, så underbart hår är dekorationen av haremet.
  - Och om du lindar benen med kardborre? - Erbjuds Elfiada .
  - Jag tror inte att det kommer att hjälpa, trollkarlen är inte så dum att han kan luras så lätt.
  - Jag ska försöka! - Elfiada slet med svårighet av ett tjockt lakan och lindade benen. Sedan gjorde Alexander och den skeptiske Veramon detsamma . Efter att ha sprungit upp satte de sin fot på en "minerad" yta. I samma sekund blossade muggarna upp och sönderföll, och Alexander föll nästan, Veramon hoppade på rygg . Bara ben brändes av gräs, men den unge mannen och flickan blev inte häpna utan rusade fram. Det var svårt att springa, hälarna brände, och en ganska stor pojke satt på Alexanders rygg, han kände hans starka muskler och trådliknande ådror. Sedan tog hinderbanan slut, och killarna kände en salig känsla.
  - Nåväl, gå av! Och sedan fastnat som ett badblad! - Alexander skakade av sig pojken.
  - Oj, ni är rejäla killar, men jag brände nästan igenom.
  - Kanske påverkar en massa energi oss fortfarande, eller så är kropparna lite annorlunda, men det är inga stora brännskador. Låt mig undersöka dina ben.
   Elfiada sträckte ut sig, hennes svärtade fötter var kraftigt skurna på stenarna, men de höll redan på att dö och blödde, dessutom dök förhårdnader upp, huden ruggades snabbt, medan brännskadorna inte syntes.
  - Älskling! - Alexander kysste hälen. - Du börjar redan vänja dig vid arbetsbördan.
  - Nog, det är dags att åka.
  Trion gav sig iväg först i snabb takt, och sedan i en långsam löpning. Träden tunnades ut, sedan blev de tvärtom tjockare, ormar fladdrade mellan rötterna. En nappade till och med i Alexanders stortå, men den unge mannen slutade inte. Så de rusade tills de sprang ut i floden.
  - Vi måste simma över, jag hoppas att de inte följer efter oss. - Föreslagna Veramon .
  Låt oss alla veta hur man simmar.
  - Djur är monster. Du måste åtminstone säga en besvärjelse.
  - Så säg.
  - Det finns ett problem, efter att jag såldes till slaveri berövades jag tillgången till underrymdens världar . Jag kan inte göra någonting utan amuletter. Här blev du till exempel inte utsatt för en besvärjelse, kanske kommer magin att fungera i din mun.
  - Och hur mår du?
  - Jag ska simma i mitten, mellan er, jag hoppas att det här kommer att stänga mig.
  - Väl övertygad. Läsa.
  - Jag tar det här! - Alexander knuffade med kraft två stenar som låg på stranden, fragment föll ner, och en liten bit bröt av. - Den kan användas som kniv.
  - Det är bättre än naken. Flickan bekräftade.
  unga mannen och flickan upprepade allt noggrant och plockade upp Veramon och hoppade i vattnet. Nästan omedelbart kände Elphiade en tentakel ta tag i hennes ben. Flickan kastade av sig det hala köttet och simmade vidare. Mitt i floden möttes de av en piranhafisk med långa fenor, hon kastade sig mot Veramon och valde det svagaste bytet. Pojken försökte slå tillbaka och höjde sprutmoln. Hon släppte ut en stråle av lågor, och vattnet väsnade. Alexander slog fisken i ögat med en sten. Demonens inkarnation hoppade tillbaka och försökte attackera den unge mannen:
  - Slå honom inte! - ropade Veramon . - Han växer ur det.
  - Så vad ska man göra?
  - Försök att stryka den.
  Den unge mannen sträckte fram handen, monstrets tänder klingrade, nästan bet av hans arm. Sedan rusade fisken till Elfiada , som hade ökat kraftigt i storlek . Flickan skrek och dök. Hon gick förbi. Alexander tog i fullständig desperation tag i varelsen i svansen. Hon drog sig undan och slog den unge mannen i ansiktet. Medvetandet blev grumligt, killen började sjunka, blod rann från den avskurna kinden. När den gigantiska pirayan såg att Alexander var sårad rusade han mot honom. Han, som insåg den hotande döden, korsade sig mekaniskt. Varelsen stannade plötsligt, som om den hade träffat en osynlig vägg. Hennes nosparti var förvrängt och hon började simma och minskade i storlek. Några sekunder senare simmade en fet karp framför dem.
  - Så ofarligt! - Förvånad Elfiada .
  - Det är ett djur besatt av onda andar. - Sa Veramon . - De mest ofarliga varelserna blir monster. Men denna gest som han återgav är endast tillgänglig för de högsta mästarna. Som regel lyder andar inte sådana svaga trollkarlar som vi.
  - Det här är vårt ortodoxa kors. svarade Alexander. - Hans heliga tro lyser upp och ger styrka.
  - Det händer ibland. - Sa Elfiada . - Om en person tror starkt på något kan det ersätta magi. I vilket fall som helst bekräftar faktumet av Kristi uppståndelse personliga iakttagelser. Det finns sant att det finns en version av att han är förkroppsligandet av den där super -supercivilisationen som skapade vårt mänskliga universum.
  Vi har redan diskuterat detta! - sa Alexander. - Men om jag ska vara ärlig så är jag förvånad över att Jesus levde på jorden i trettiotre år så länge, visste hur lidande och plågade hela mänskligheten och inte förändrade någonting!
   Elfiada svarade försiktigt:
  - Eller så kanske han förändrades, väckte kreativt tänkande, framsteg började utvecklas snabbt och vi har uppnått stor makt.
  - Du säger underbara saker. Kanske är ni trollkarlar eller förståsigpåare. - Frågade Veramon .
  - Nej, vi är bara människor från en annan värld. - Elfiada ville inte avslöja hemligheten i förväg, och vem vet till och med. - Vi har vår egen religion, kanske konstigt och obegripligt för dig.
  - Ja, jag märkte också att han sätter tre fingrar, och mästaren hela handen.
  - Så det är nödvändigt enligt ortodox sed, i Faderns, Sonens och den Helige Andes namn. För att hedra den stora treenigheten.
  "Du kommer att berätta för mig senare, men nu går vi."
  - Vi simmar och pratar!
  Pojkarna slog sönder vattnet tillsammans. Närmare stranden tog en tentakel Elfiad i benet och drog flickan till botten. Alexander blev den här gången inte döpt, utan dök. Handen hittade en gummiliknande lem och skar av den med ett skarpt slag. Men Veramon gjorde korstecknet på sig själv, men såg inte reaktionen. Pojken verkade dock orka mer, de flyttade till stranden på en löprunda. Flickan kastade av sig sina våta trasor och kände sin nakna kropps lycka. Killarna bestämde sig för att vila lite i det frodiga gräset. Utsträckt, tröttheten hopade sig genast, musklerna värkte. Elfiade kramade Alexander och lade huvudet på hennes bröst, håret kittlade hennes hud. Den unge mannen smekte henne mekaniskt, smekte henne och kände lycka. Sömnen rann över dem och täckte dem med en lavin. Alexander och Elfiada drömde samma sak, som om de svävade på vågorna, sedan löstes deras kroppar upp i vatten, blandade sig, penetrerade varandra. Sedan, uppdelade i många kroppar, älskade de, växlade olika poser och inkluderade gränslös fantasi. De var båda tillgivna och påstridiga, passionen var stormig och ovanligt öm. Desto ohövligare var uppvaknandet:
  - Hej, era nakna primater, ni ser för mycket ut som flyktiga slavar. - En ond röst vrålade.
  Alexander öppnade ögonen och såg sig omkring. I närheten stod tre långa män, två i närheten med dragna svärd, och en tredje mycket märklig typ, som liknade en kvast och smal, viftade med ett armborst. Elfiade täckte skamfullt över hennes bröst och försökte dra i hennes mantel. Bucky slog henne i ansiktet.
  - Du naken mycket bättre hora.
  Flickan kastade upp händerna och föll död.
  - Vad gör du, ropade Alexander.
  - Ingenting slav, den här slampan kommer bara att gynnas. Slog du henne ofta?
  - Hon är fortfarande en tjej!
  - Vi tror inte på det!
  Alexander försökte komma på vad han skulle göra. Han ville inte återvända till slaveriet och få en ny portion piskor. Bucky var stor, men inte klumpiga killar, en av dem kunde slås med en sten, men hur är det med resten? Speciellt med armborstskytten, som orsakade mest oro. Ja, och best-kvasten följde närmast Alexander. Tydligen orsakade pojken, sliten av piskor, knästående och darrande av rädsla, inte mycket oro. Här gick ett av monstren fram till flickan och nypte henne i bröstet. Elfiade reagerade inte.
  "Fy fan, lutade hon sig tillbaka?"
  - Ingen andning.
  - Så jävla henne levande kommer till besinning.
  Förslaget verkade i hög grad uppmuntra Vilfabak . Han morrade och rusade mot flickan. I det ögonblicket kröp Veramon på knä till armborstskytten, han gnällde.
  Snälla döda mig inte, jag gör vad som helst.
  - Rör henne inte! - Alexander drog fram en stenkniv. Kvasten reagerade omedelbart, sköt, men pojken lyckades hoppa och trycka bort armborsten, vilket resulterade i att pilen flög förbi. I samma ögonblick föll våldtäktsmannen, efter att ha kastat av sig byxorna, på Elfiada . Han glömde allt och betalade omedelbart priset, drog en dolk från bältet på en lustfylld gris, en flicka från en snabb kobra stack honom i magen. Hur ursinnigt vrålade varelsen och Elfiada , gnistrande i hennes ögon och utnyttjade det faktum att odjuret tog tag i hennes mage, skar hennes hals med en dolk.
  - Det är så du lägger ut det! - Alexander öste upp den med foten, sanden kastade in den i mynningen på tankarna. Han rusade mot Alexander med ett svärd, den unge mannen lyckades knappt lämna och böjde pressen. Han fortsatte attacken. Elfiade kastade honom den besegrade fiendens svärd. Alexander fångade honom skickligt, undvek attacken med spetsen, kliade sig bara lätt på magen och korsade hans blad. Här kändes den unge mannen dock malplacerad, svärdet var tungt och de agerade så skickligt som musketörerna i Dumas verk inte kunde. Och all Alexanders kunskap om fäktning var begränsad till filmer med Mikhail Boyarsky. Bucky gick till offensiven och började trycka, den unge mannen drog sig tillbaka, manövrerade och svängde obekvämt. Han räddades av att den unga kroppen var snabbare än den skrymmande stora mannen med gasmaskansikte. Veramon slog skickligt sitt knä i ljumsken och tvingade kvasten att böja sig, fortsatte sedan och slog sin näve i en liten rund käke. Det var uppenbart att pojken slog mycket professionellt, kort, skarpt. Kvastens huvud skakade och när pojken slog honom i pannan rann det ut tungt körsbärscitronblod.
  - Klart! - skrek pojken och kastade sin slappa kropp.
  Kampen fortsatte. Bucky fortsatte framåt, men kunde inte träffa, men det var tydligt att han var en erfaren fighter. Här applicerade odjuret, en falsk attack, den unge mannen backade, han kastade omedelbart bladet och skar över bröstet. Alexander reagerade undermedvetet, och hans hud var bara lätt skuren, men blodet kom ut tjockt:
  - Jaha, vad väntar du på, hjälp! han skrek.
  - Anfall bakifrån vidrigt! - Svarade Elfiada .
  - Ett skärsår!
  - Han skulle våldta mig.
  - Och du Veramon !
  "Det kommer att vara bra för dig att ta itu med det själv. - Sa pojken. - Och då i fäktning är man en rund nolla.
  - Nej, det är inte du noll! - Alexander blev kränkt och ursinnigt motattack, men hans rörelse var för förutsägbar. Bucky parerade utfallet och smällde dessutom in under handtaget så hårt att pojkens arm domnade bort. Ytterligare ett utfall och Alexander tappade sitt svärd.
  - Så slaven dör!
  Bucky svängde med bladet, det var tydligt att Alexander var dömd, men det var desperationen som sa vägen ut. Den unge mannen dök som en vind, lämnade bladet och slog den långe mannen i ljumsken. Han vrålade och Alexander hoppade upp och tog tag i hans handled med tänderna. I nästa sekund slog baki honom i revbenen och bröt dem nästan. Den unge mannen knöt sin käke, svärdet föll ut, Alexander, utan att skona sina ben, gav fienden en så redan bruten ljumske att han böjde sig. Den unge mannen tog upp det tappade svärdet och slog honom i huvudet med båda händerna med full gång. Han skar inte hans skalle bara för att en kotte täckte hans huvud. Odjuret började dock falla omkull och Alexander, halkade, bröt igenom fienden.
  - Så här! Ondskan är besegrad, dygden har segrat. - ropade Veramon .
  Den unge mannen grimaserade, han bröt nästan tårna och den blåslagna sidan värkte, ett blåmärke spred sig.
  - Han dödade mig nästan, jag har redan sagt hejdå till livet, och du står och blinkar.
  - Jag ville inte bryta mot riddarreglerna, det är tre av dem och tre av oss, var och en med en duell . - invände Elfiada .
  - Du vet, du har bra data, utmärkt reaktion, snabb kropp, härdade muskler, en förstklassig fighter kom ur dig. Det är bara det att du inte är utbildad alls, om det fanns två stridsvagnar skulle de ha dödat dig.
  - Ack, supermän är bara med i filmerna. I verkligheten blev du hackad till döds.
  - Bucky är så klumpig! Jag skulle kunna brottas med fem på en gång. Pojken skröt.
  - Du är inte mer än tretton år gammal, och var och en av dem väger under två centners. svarade Alexander.
  - I min skola lärde man ut närstridsvapen väldigt bra, särskilt effektivt om man stärker sig med magi. Du förstår inte den här bebisen. - Veramon låtsades vara den äldre.
  Alexander ville ge honom en snärt för att lära den unge en läxa för fräckhet, men Elfiada höll honom tillbaka:
  - Att om han talar sanning kan vi ta ett par fäktlektioner.
  - Låt oss bara inte vara här, plötsligt är det bara en framåtpatrull av ett stort detachement.
  - Och vi ska gömma liken i buskarna så att de inte hittar dem direkt.
  "Det är bättre att gå till en damm, demonbesatta varelser kommer att äta det, det kan till och med mala ben." - Föreslagna Veramon .
  Eftersom stridsvagnarna var tunga fick de bäras av tre personer. Oväntat var Elfiada skev , flickan blev blek och hennes andetag höll på.
  - Vilken mage som klämde hårt! - Hon sa.
  - Andas djupt, annars kräks du. Detta beror på att du först rörde liket av den varelse du dödade.
  - Det stämmer, och du är sjuk! Alexander bekräftade.
  "Titta, jag mår verkligen dåligt över mig själv. Jag har aldrig dödat levande kännande varelser, alla möjliga virtuella maskiner räknas inte. Och nu kan jag inte hitta min plats. Men som dödades av ett monster, en våldtäktsman. Är det verkligen så svårt att döda?
  - Vänj dig! - Veramon verkade väldigt glad. - Vi fick lära oss att för varje dödande överförs en del av den förstörda fiendens makt till dig. Åtminstone var det så stridsmagerna agerade.
  - Det här är en vanföreställning, ingen har skaffat sig allmakt genom våld. Och jag ska säga er det här, det är inte svårt att fly, en annan fråga är var.
  - Det enklaste sättet är till grannriket, där Sultan Baz-baz regerar! - Sa Veramon . "Han har till och med en legion kvinnliga krigare. Du behöver bara lära dig att skjuta med pilbåge och armborst.
  - Och jag försökte förut, slog ner stjärnorna! Elfiada log .
  - Så det var hyperplasmiska pilar! Och vad som kommer att hända med det vanliga är okänt. Alexander flinade.
  - Och hur är det med stjärnorna, man kan skjuta ner, för de är enorma, våra trollkarlar är väl medvetna om att planeter kretsar runt dem.
  - Jag skojade! - Flickan tryckte självsäkert ner liket i vattnet. - Och jag ska försöka skjuta!
  Killarna täckte aktivt sina spår, dessutom började ett silvrigt regn igen tvätta bort blodet.
  . KAPITEL #23
  Nu träffade ett team av flickor och två odödliga barn den nya turkiska armén.
  Osmanerna samlade en stor styrka med både kanoner och engelska kanoner.
  De ställde upp i en rektangel och började anfalla.
  Oleg Rybachenko tog och högg med svärd och skar igenom de turkiska soldaterna. Och kapade av rullade huvuden.
  Pojken kastade en ärta av förintelse med bara fingrar på barns ben och slet de osmanska soldaterna isär.
  Sedan sjöng han:
  - Rysslands storhet hos barfota flickor,
  Eftersom tjejen rati krossar med sin bara häl ...
  Och Komsomol-medlemmar hur man inte håller de coola,
  De är som själens sol!
  Margarita Korshunova höll med om detta, skär ner turkiska soldater, med en stor inställning till seger.
  Och hennes bara tår kastade förintelsens nålar och slet isär massan av ottomanerna.
  Marguerite kurrade:
  - Vårt vackra hemland!
  Sedan visslade de odödliga barnen igen. Ja, med sådan dödlig egensinnighet.
  Och deras vissling var helt enkelt fantastisk. Och kråkorna fick hjärtinfarkt och föll som hagel på huvudet.
  Oleg sjöng på skämt:
  - Margarita - fönstret är öppet ...
  Du har trots allt inte glömt
  Kommer du ihåg hur det var!
  Natasha slogs också, hennes svärd krossade alla. Och inte en enda kula eller granatfragment kunde träffa.
  Även Natasha, med sina bara tår, kastade dödens mordiska gåva och slet alla i småbitar.
  Både armar och ben flög åt olika håll.
  Men brinnande och mycket destruktiva pulsarer kommer att flyga ut ur flickans röda bröstvårtor.
  Natasha sjöng:
  - Jag kämpade med olycka,
  För människors lycka...
  Flickan är helt i misär -
  Och blodet rinner från brösten!
  Zoya fnissade och noterade med en blinkning av safirögon och rörde på sitt bladguldshår:
  - Vi stal starkt!
  Och från hallonnipplen kommer den att slå dig med en hård, och mycket aggressiv och destruktiv blixt.
  Och sedan hennes bara tår, de tar det och kastar en giftig nål. Så scrolla, och allas halsar brister.
  Augustine är en rödhårig brud med flamfärgat hår. Och han kommer också att ta den och snurra den med svärd och skära av huvudena på turkiska soldater.
  Och så ska han med bara tår ta och kasta, det som ger död och död.
  Och sedan från rubinnipplar kommer den att träffa fienden i kaskader och strömmar av den största förstörelsen.
  Sedan sjöng Augustinus:
  - För våra bästa priser -
  Låt oss slå motståndarna ibland!
  Svetlana skar också ner motståndare som om hennes svärd antingen förlängdes eller förkortades.
  Och tårna på deras bara fötter kastade dödspresenter med en kraft som inte skämtade.
  Och flickan sjöng:
  - Universum är fullt av sagoöverraskningar,
  Och jag känner en väldigt vanlig tjej,
  Men de ryska gudarna gav mig en formidabel kraft,
  Och jag startade ett spel, tro mig seriöst!
  Och från hennes jordgubbsnipplar slår den kraftigaste blixten ner. Och de kommer att bränna många osmanska soldater, så att bara smälta stövlar återstår.
  Här är tjejerna i superklassen, och den högsta och herrelösa impulsen och rymdsagan.
  Men när de fyra sjunger blir allt så vackert och väldigt coolt;
  Ovanför stjärnorna kommer vi att flyga över planeten,
  Den strålande solen kommer att skina...
  Komsomolmedlemmarnas hjältemod sjöng,
  Förvandlar en jägare till ett spel!
  
  Tiden kommer att gå fort
  Där ett åskväder gnistrar över världen ...
  Äpplet blommar i lösvikt,
  Visst kommer våren!
  
  Det kommer en era, tro kommunismen,
  Där någon person är en demiurg.
  Vi kommer att tvätta bort fascismens fläck från ansiktet,
  Vid behov plöjer vi och plöjer!
  
  Ryska gudar kommer att resa sig över världen,
  Ge folk glädje och skratt...
  Vi kommer att smörja håren med myrten,
  Att bli framgångsrik i en härlig verksamhet!
  
  Ja, Ryssland är ett världsland,
  Kommunismens heliga land...
  Barfota flicka sprang
  Hon kommer från en brud given!
  
  Ja, älska Rysslands skönhet,
  Vad skapade metall av sten ...
  Tro mig, folk kommer att bli lyckligare
  Släpper ut från himlen och häller napalm!
  
  Sök inte efter lycka utan Rod,
  Han kommer att ge kärlek för evigt...
  Under hälen i slaget vid Svarog,
  Utspillt monsterblod!
  
  Det finns inget vackrare land av jättar,
  Den har alver och dvärgar i leden...
  Vi är för alltid förenade med fäderneslandet,
  Vi kommer att vinna i vilken kamp som helst!
  
  Så varför är personen så ledsen
  När allt kommer omkring visste du kraften i Svarog ...
  väcka goda känslor,
  Vår Lada kärleksideal!
  
  Det kommer att bli bättre än universum, tro mig -
  Om kommunismen tar över...
  Vi är Svarog glada barn -
  Låt oss krossa fascismen till kvarkar!
  
  Snart kommer jorden att stråla,
  Stor framgång kommer snart...
  Och Yarilo kommer att gå upp som en strålande sol,
  och kommer att ge utstrålning till alla!
  
  Låt oss dricka för fosterlandskillarna
  För att Ryssland ska blomstra för alltid...
  Att ha en oändlig lön -
  Som det inte är fy skam att drömma om!
  
  Låt Ryssland höja sig över universum,
  Och visa alla Guds leende...
  Med sin styrka i oförgängliga strider,
  Vi kommer att avslöja det mest listiga bedrägeriet!
  
  Snart skiner solen starkare
  Rymden kommer att bli som en innergård...
  Så bränn elden du är hetare,
  Slipa en yxa av stål!
  
  Och sedan med sången om den stora Lada,
  Det födde mäktiga gudar...
  Vi kommer att kunna hugga ner den vilda stammen,
  Ortodoxa söner med svärd!
  Anastasia Vedmakova kämpar också i himlen. Och så tog han det och började släppa raketer från ett attackflygplan. Och de flyger och går sönder.
  Och dessa dödsgåvor blir slagna, skickade av fingrarna på en flickas bara, mejslade ben.
  Krigaren sjöng:
  - Vi kommer att sopa bort fienden med ett slag,
  Vi kommer att bekräfta äran med ett stålsvärd ...
  Vi vann turkarna inte förgäves,
  Vi kommer att krossa alla ottomaner till chips!
  Akulina Orlova, med sina bara fingrar av mejslade ben och satte jordgubbsnipplar till knapparna, kurrade:
  - Vi har raketer, flygplan,
  Den starkaste barfota tjejandan...
  Och Mirabela Magnetic tryckte med hjälp av rubinnipplar på spakarna.
  Skickade en förintelsegåva. Slitade många osmanska soldater. Och kastade dem högre, rakt under himlen.
  Mirabela blåste:
  - De bästa piloterna står vid rodret,
  Fienden kommer att krossas i spillror!
  Det här är triaden av flickor på flygplan. En mycket stridbar och aggressiv triad.
  Du kan inte motstå dessa skönheter.
  Även om en armé kastades mot dem.
  Anastasia Vedmakova slog fienden med hjälp av de röda bröstvårtorna. Hon slet isär en hel bataljon ottomanska soldater och utfärdade:
  - Den högsta formen av kommunism är tsar Alexander den tredje!
  Och alla tre tjejerna sjöng i kör:
  Åh Alexander du är vår kung,
  I tjejernas ögon - längtan och smärta!
  Alice och Angelica satt i bakhåll och sköt en massa prickskyttegevär mot de turkiska trupperna.
  Alice kastade sina bara tår, en dödlig granat och gnisslade:
  - För kungliga segrar!
  Och hur flickan trycker den röda bröstvårtan på pistolens avtryckare. Och det kommer att tränga igenom massan av osmanska soldater.
  Och spinnar :
  - Det är givet till oss att förstå kungarna,
  Att förvandla världen till en film genom att spela!
  Angelica, som fortsatte att skjuta och slog de stötande turkarna, noterade mycket aggressivt:
  Vår styrka är omätbar!
  Och sedan slår hennes rubinnipplar mot hennes motståndare med dödlig förstörelse.
  Och då kommer krigaren att ta det med sina bara tår och kasta förintelsens gåva med kolossal kraft.
  Och så många osmanska lik utspridda.
  Och flickorna började sjunga i kör med stor entusiasm;
  Ära till landet som blommar på himlen,
  Ära till det stora heliga Ryssland...
  Nej, att inte vara i evig tystnad -
  Stjärnorna på pärlfältet bevattnade!
  
  Den store Allsmäktige Svarog är med oss,
  Son till den allsmäktige formidabla familjen...
  Att denna krigare hjälpte till i striden,
  Vi måste förhärliga den ryska guden!
  
  Tjejer har inga tvivel, tro mig
  Tjejerna attackerar rasande horden...
  Ett galet odjur kommer att slitas i stycken,
  Och fienden kommer att få en dulu i näsan !
  
  Nej, försök inte knäcka ryssarna,
  Fienden kommer inte att få oss på knä...
  Vi kommer att besegra dig onde son,
  Farfarsfar Lenin är med oss!
  
  Nej ge aldrig efter för fiender
  Barfota flickor slogs nära Moskva ...
  Vi kommer inte att visa svaghet och skam,
  Låt oss ta itu med den store Satan!
  
  Ja, Gud avsluta dina strider,
  Och krossa horderna av Wehrmacht berömt ...
  Så att de inte slutar med nollor,
  Så att det inte är tyst på kyrkogården!
  
  Ge flickorna du kommer fighters
  Så fascisterna kommer att ordna detta ...
  Fäder kommer att vara stolta över oss
  Motståndaren kommer inte att mjölka oss som kor !
  
  Det är sant att våren snart kommer,
  Det kommer att finnas öron av guld på fälten ...
  Jag tror att vår dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Om du måste, kämpa för sanningen!
  
  Gud betyder att alla människor älskar,
  Trofast stark, i evig glädje ...
  Även om våldsamt blod utgjuts,
  Ofta slarvar tjejen!
  
  Vi krossar fienden i strid,
  Något så luftigt...
  Även om ett åskväder rasar över världarna,
  Och den mörka förmörkelsen kommer!
  
  Nej, folk kommer att stå till graven,
  Och ge inte efter för nazisterna ett dugg ...
  Du skriver pojkarna i en anteckningsbok,
  Och slipa alla dina sablar för skäll!
  
  Ja, det blir sann gryning utan kanter,
  Tro mig, alla kommer att få glädje ...
  Vi öppnar en annan tro ljuset
  Flickans hand sträcker sig högt!
  
  Vi kan göra det, tro mig
  Det faktum att vi inte ens vågar drömma om ...
  Vi ser klart det ljusaste målet,
  Nej, bär fighters nonsens!
  
  Och vi måste flyga på skämt till Mars,
  Låt oss öppna fält där, räkna rubiner...
  Och ladda nazisterna rakt i ögat,
  Horder av keruber svävar över oss!
  
  Må sovjetlandet bli berömt,
  Vad gav kommunismen till folken...
  Hon är för alltid given till oss genom födseln -
  För fosterlandet, för lyckan, för friheten!
  
  I Ryssland, varje krigare från en krubba,
  Bebisen drar handtaget till pistolen...
  Därför darrar du skurk,
  Vi ställer monstret till ansvar!
  
  Ja, vi kommer att vara en vänlig familj,
  Vad kommunismen kommer att bygga i universum...
  Vi kommer att bli sanna vänner,
  Och vår verksamhet kommer att vara skapande!
  
  När allt kommer omkring är kommunismen för evigt given genom födseln,
  Så att vuxna och barn är nöjda...
  Pojken läser fortfarande i stavelser,
  Men demiurgens låga lyser i ögonen!
  
  Må människor vara lyckliga för alltid
  Att de tillsammans kämpar för Svarogs angelägenheter ...
  Vi kommer snart att se Volgas stränder,
  Och vi kommer att vara på Guds hederliga plats!
  
  Ja, Ryssland kan inte brytas av fäderneslandets fiender,
  Det blir starkare även stål ...
  Ryssland, du är en mamma till barn,
  Och tro vår far, vise Stalin!
  
  Det finns inga hinder för fosterlandet,
  Det går framåt...
  Helvetets kung ska snart schackmatt
  Trots att han har tatueringar på händerna!
  
  Vi kommer att ge våra hjärtan för vårt fosterland,
  Vi kommer att bestiga alla berg, tro mig högre ...
  Vi tjejer har mycket styrka,
  Ibland blåser det till och med i taket!
  
  Pojken gav också ett abonnemang för Ryssland,
  Han sa att han skulle slåss hårt...
  Och hans ögon gnistrande metall,
  Och gömmer RPG:n hårt i ryggsäcken!
  
  Så låt oss inte spela idioter
  Och det är bättre att vi alla står tillsammans som en vägg ...
  Klarar prov för endast fem,
  Så att Abel styr, och inte den onde Kain!
  
  Kort sagt, det kommer att finnas lycka för människor
  Och Svarogs makt över den heliga världen...
  Fascister du lekfullt krossar,
  Låt Lada vara lycka och en idol!
  Detta är verkligen den förkrossande kraften hos tjejerna som kämpar för en ljusare morgondag. Men i Ryssland är det inte illa än nu. Befolkningen ökar snabbt. Och järnvägar, fabriker, fabriker, kyrkor, tempel och skolor byggs. Bonden fick sin frihet. Allt är förstås inte bra, men landet är på uppgång. Och tsar Alexander den tredje försöker höja landet så högt som möjligt.
  Men den turkiska armén slets praktiskt taget i bitar.
  Och sedan kom Elizabeth och hennes team i tid på en eldkastartank. Och låt oss bränna ottomanerna.
  Och denna åtgärd är mycket effektiv. Och eldkastaren brinner som om det vore ett eldrör.
  Elizabeth gnisslade:
  - Det är en rymdsaga!
  Ekaterina sköt mot fienden med sina bara tår och noterade:
  - Hur är det med rymden?
  Och sedan tryckte Elena på knappen med sin röda bröstvårta. Och avfyrade en ström av eld som brände de osmanska soldaterna.
  Krigaren sjöng:
  Vanligt med grönska
  Döden täckt...
  Mörk grävmyr -
  Sug girigt!
  Euphrosinia, som tryckte sina bara fötter på pedalerna och släppte ut ett blyregn från maskingevär mot fienderna, gnisslade:
  Är det verkligen ära
  Finns inte i livet...
  Hjärtat längtar efter hämnd
  Vill rädda världen!
  Detta är hur en eldkastare, sovjetisk stridsvagn förstörde fiendens armé. Turkarna kom under katastrofala påtryckningar.
  Fast de har en stor armé. Det finns trupper från Egypten, Sudan, Etiopien, Libyen och Irak. Från vilka länder de inte samlats.
  Elizabeth sköt med hjälp av de röda bröstvårtorna. Och hennes eldiga ström kommer att flyga förbi, och hela det turkiska regementet bokstavligen, som en ström av napalm, bröt ut ur vulkanens mynning, flickan kommer att brinna.
  Och sjung sedan:
  - Jag är coolast
  Jag springer barfota i kylan...
  Åh vad jag älskar män
  Det är därför jag slog dem!
  Och Elizabeth kommer att ta och visa sin långa tunga. Och hon har det som en rosa piska.
  Oleg Rybachenko, som kämpade med turkarna, hoppade upp. Och hans nakna, barnsliga häl träffade den osmanska arméns överbefälhavare rakt på hakan och krossade hans käke.
  Terminatorpojken högg med sina svärd, högg av huvuden och sjöng:
  Kärlek är det, kärlek är det
  Vad händer i vuxenfilmer!
  Margarita högg också med sina svärd, skar igenom de osmanska soldaterna, och bokstavligen blåste deras huvuden av dem och gnisslade:
  Vi dödar ryska fiender,
  För - detta, för - detta kommer vi att sätta fem!
  Och flickan visade sin långa tunga ...
  Och så visslar både pojken och flickan. Och återigen faller bedövade och som skållade kråkor på de osmanska soldaternas huvuden.
  Och barnen sjöng:
  - Universums strålar gnistrar starkare än solen,
  Och du, en person, behöver flyga passionerat över planeten ...
  När allt kommer omkring är människors hjärtan unga, heta,
  Trots allt är lusten att fasta universum underbar!
  Natasha, som högg av massorna av turkiska soldater med svärd och förvandlade dem till rör och högg av deras huvuden, noterade:
  - Ni är riktiga monsterbarn!
  Oleg Rybachenko, som kastade en bumerang med sina bara tår, som cirkulerade, skar av huvudena på de sista turkiska soldaterna, svarade:
  -Vi är inte riktigt barn, utan ganska monster!
  Och terminatorpojken tog den och sparkade den med sin bara häl i ett hopp, rakt i pannan på en elefant. Och den enorma kolossen kollapsade och krossade ett dussin osmanska soldater på en gång.
  Augustinus visslade och svarade:
  - Det är underbart min pojke!
  Och den rödhåriga vixen tog och högg ner många huvuden med svärd. Och tjejen hon är kvick och kämpande.
  Och skönhetens nakna, runda häl sparkade också elefanten i pannan. Och även ett så stort djur kollapsade utan problem.
  Augustinus sjöng:
  - De gör en elefant av en fluga,
  Jag är en tjej alltid barfota...
  Och om jag slår med en knytnäve,
  Och barfota i kylan!
  Svetlana nickade och slog igen blixten från jordgubbsnipplen, brände motståndarna och utfärdade:
  - Tjejer är olika
  Även om alla män är hemska...
  Men jag vill fortfarande vara med dem
  Åtminstone vänd!
  Även Zoya, från hallonnipplen, kommer som en blixt att bränna de allra sista turkiska soldaterna och kvittra:
  - Vi tjejer har ingen anledning att le,
  Vi blötlade vackert alla män ...
  Jag ville verkligen ha tillgivenhet och godis,
  Flickor lever utan hanar i många år!
  . KAPITEL 24
  Efter segern vilade flickorna och de odödliga barnen lite. Och vi bestämde oss för att sova lite.
  I en dröm såg Ole Rybachenko en annan saga;
  Gladiatorföreställningen fortsatte, den är förstås ojämförligt mer intressant än boxningsmatcher. Speciellt när man slåss mot dam-krigare. Till exempel en färgglad show, med en tjej som kommer in på arenan.
  En rödhårig krigare, med tunna blå ränder av tyg som täcker hennes bröst och höfter, går runt på arenan. Solbränd hud, harmoniserar perfekt med blå bikinis och hår färgen av lava-emitterande Vesuvius. Och mejslade ben ritade av en skicklig hantverkare, utan onödiga skor, som självsäkert marscherar längs de taggiga småstenarna på stadion.
  Krigarens midja är tunn och sträcker sig som en fjäder, och hennes ansikte är flinet av en nöjd kobra. Beväpna svärd och dolk, som hon använder mycket skickligt.
  Fienden rör sig mot henne. En man med en heroisk kroppsbyggnad, svart med en mycket låg panna, men med massiva superciliära bågar. En riktig gorilla med svärd och löjligt sittande rustning. Vid åsynen av en kvinna vrider han ett otäckt leende och ett långt svärd i människostorlek i hans händer ser ut som en klubba.
  Marat avslutade omedelbart:
  - Genomborrade den svarta som en insekt!
  Prinsen anmärkte tveksamt:
  - Så trots allt är negerkrigaren tre gånger tyngre än henne!
  Marat lade kallt till:
  - Det är precis därför de är genomborrade... - utbrast pojken. - Kan jag lägga ett vad här?
  Flera flickor klädda till afrikaner, barbenta, men med glas av halvädelstenar, hoppade upp för att ta vad. Du kan göra detta genom att köpa fyra typer av marker - silver, guld, platina och platina med små diamanter.
  Marat gjorde en satsning på "Cunning Fox" som var namnet på flickan med rött hår. Vinsterna var dock små, det ser ut som att "Fat Beech", som kom ut mot tjejen, trots två centners vikt, inte var särskilt citerad bland maffian.
  I allmänhet ger mycket vikt inte alltid effektiviteten av stridsanvändning. Till exempel "Royal Tiger", den bäst skyddade stridsvagnen under andra världskriget, även om den i det kommande slaget överträffade alla andra stridsvagnar, inte ens IS-2 med sin 122 mm kaliber, men tillbringade halva tiden i reparationer. Även om bilen visade sig vara effektiv, seg och bröt igenom till och med Churchill på långt avstånd med en bil. Det finns inget att säga om "Maus" som lovade att bli en seriemodell. Ett sådant menageri för panzvale skulle vara en stor börda . Även med hänsyn till dess bepansrade egenskaper, och det faktum att bortsett från 152-millimeters haubits "St.
  Men den motstående ligisten, också en skönhet som är stor nog för en kvinna, var inte ogenomtränglig. Vid första utfallet kliade den mer erfarna och snabbare elddjävulen honom på handleden. Hon slog inte med full styrka, så att blod rann, men jätten förlorade inte, kanske för att attackera. Men här, från första början, såg Marat att räven hade initiativet, och betraktade motståndaren som hennes. Däremot blir det förstås ingen snabb seger. Det är som bröderna Klitschkos taktik att leka med fienden, som en katt med en mus. Och ge möjlighet att bläddra igenom reklamfilmer under tv-sändningar.
  Marat såg dock denna kamp med nöje. Flickan slog skölden flera gånger, som tydligen är täckt med kvarts eller någon annan legering, så att det maximala antalet flerfärgade gnistor skärs ut.
  Och hur vackert blottar hon, kämpande, sitt lilla ben? Poesi i hennes underbara rörelser, och musklerna som rullar under den solbrända huden. Något som är svårt att förmedla i ord och som bara en flöjt kan uttrycka.
  Eller kanske ett musikinstrument mer massivt och starkare ...
  Pojkens skarpa öra kunde också urskilja samtalen i soffan. Och i det här fallet pratade överste-general Cherep med en arab vars huvud var dekorerat med en turban som kan konkurrera med en orientalisk smyckesbutik när det gäller antalet juveler som är uppsatta på den.
  Den ädle shejken förklarade med en trög gäspning:
  - Så ni vill att en grupp sabotörer ska neutraliseras så att säga med hjälp av ert syndikat ett par dagar innan de olympiska vinterspelen öppnar?
  Skull bekräftade med en kraftig nickning av huvudet.
  - Det är allt! - Knappast tillagd. - Dessutom ska gruppen ha både kemiska och bakteriologiska terrorvapen i sin arsenal.
  Sheiken rynkade pannan och mumlade på arabiska, vilket generalen kunde mycket väl på tjänst:
  - Jag tycker inte synd om de sanna troende från Kaukasus som är fanatiskt hängivna jihad. Må det vara Allahs vilja att vi vinner. - Den ädle arabens röst blev lite lägre och hotade att gå in i en kontrabass klang. - Men du vill också fånga en av våra emirer?
  Skull nickade med ett leende.
  - Visst! Annars kommer den stora segern för våra gemensamma ansträngningar över terrorismen att vara ofullständig!
  - Och om det är Allahs vilja, ruttna honom i fängelset! - Utropade sheiken, men för en sofistikerad blick är den låtsade ilskan hos en arab av kungligt blod uppenbar. Det är ett faktum att gräset blir blött efter det regnar.
  Skull svarade lugnt:
  - Den vanligaste brottslingen från vilket arabiskt land som helst kommer att göra för en emir som skickas för att mata terroristerna. Så spela inte komedi. - Generalen rörde rasande på ögonbrynen, svarta som vingar av hökar. - Vanligtvis kommer vi inte att betala mer skatt, speciellt eftersom det finns tillräckligt många andra skurkar som kommer att ta tag i det här. - Skallen, retande shejken, avslutade - Om det är Allahs vilja!
  Marat vände sin uppmärksamhet mot arenan. Krigaren reproducerade ett slående utfall och genomborrade djupt sin motståndare från rumpa mellan pansarbrickorna. Hon rörde sig redan mycket snabbare än kingpin, och så han, andades tungt, saktade ner. Pojken kommenterade detta:
  - Ofta puffar de som föredrog gratismunkar framför gammalt bröd av självförnekelse!
  Vårt fosterland är vår moder, men hjältarna bär en flagga över sig och tar den inte i kjolen!
  När det gäller shejken, vart tog han vägen? Naturligtvis gick han med på villkoren för skallen, särskilt på tröskeln till upphävandet av sanktionerna mot Iran, hotar framtiden att kollapsa oljepriserna.
  Marat talade också om detta:
  - Olja är svart guld, eftersom det förringar moralen hos dem som kämpar för det och täcker välståndet som genereras av det med scrofula!
  Knyazev bekräftade sin åsikt om den unga talangen:
  - Och du är folkyttringarnas hjälte! Fortsätt så...
  Den svarta jättens rörelser avtog och striden började tappa skärpan. Några av de mindre rankade maffiarepresentanterna började vissla argt. Den listiga räven, som insåg att hon redan hade vunnit tillbaka sin tid, attackerade skarpt och skar av borsten med ett starkt slag från skrovets anslutning. Och sedan flyttade hon sitt smalben till den tredje punkten på ligisten. Och till sist, när han tappade skölden, avslutade svingen på halsen... Men det gick inte. Han är för fet för den afrikanska kungen, tjuren kommer att avundas. Men hon skar av artären, vilket fick jätten, som kunde bli en gud i zulustammen, att dö täckt av rödlila blod, och så förvandlades det till kött att de kastade det till krokodiler eller i bästa fall lejon.
  Såret är dödligt, men ritualen med den listiga räven måste fullbordas till slutet. Nämligen, sätta på bröstet, barfota , kvicka lilla ben och höja svärdet för att söka en lösning. Hur man vänder upp fingrarna - livet, ner döden!
  Det är dock klart att det inte kommer att finnas nåd, afrikanen förtjänade inte en chans att överleva med sin kamp. Alla skrek unisont, och krigaren kastade ner sitt svärd till fästet och klämde ut ytterligare en imponerande fontän av blod från hennes enorma bröstkorg.
  Segern som var förväntad, men inte för mycket önskad!
  Negern drogs med krokar och nya spelare kom in på arenan. Den här gången är laget blandat. Ett par av en pojke och en flicka, mot ett par av en flicka och en pojke. Krigarna är unga, knappt fler än sexton, deras kroppar är oljade, dock knappt täckta, och tygremsor är vanliga bland gladiatorer. Men vapnen är annorlunda. Pojkar med ett svärd och en liten sköld, och flickor med ett nät och en treudd.
  Symmetriska par, vad gäller längd, är bara de i röda kalsonger mörkare och svarthåriga araber och blåblonda européer. Svärden är en halv meter långa och killarna är, att döma av musklerna och det faktum att de är säkra, ganska rutinerade. Ja, och ärr, även om de inte riktigt märks under ett lager av olja och smink, kan urskiljas. Detta förvånade Marat något:
  - Och vad finns det egentligen för en skola av gladiatorer?
  Knyazev bekräftade lätt:
  - Ja, visst finns det! I vår värld finns allt utom friden i själen, allt som själen önskar!
  Marat bekräftade detta:
  - Människan lyckades överträffa Gud i en sak, bevisa att den Allsmäktige Skaparen inte kan sätta upp en barriär för mänskliga ambitioner och en barriär för ambitiösa tankar!
  Knyazev, för att avbryta tävlingen i vittigheter, svarade helt enkelt:
  - Vår maffia äger hela nätverket av underhållningsimperiets industri. Och förbjudande lagar hjälper snarare än hindrar. När allt kommer omkring, vad gör gladiatorkamper särskilt spännande? Exakt vad som är förbjudet!
  Marat svarade detta med värdighet:
  - Förbjuden frukt är söt, men bitter är resterna av ett missfall som tillåts av trångsynta!
  Striden började på en signal, de unga männen konvergerade och började skära rakt mot varandra, och flickorna, tvärtom, började manövrera. Så här blev schemat. Med tanke på styrkornas jämlikhet kunde duellen dra ut på tiden och lösas när som helst genom ett oavsiktligt slag.
  Marat tittade på detta och tänkte... Ändå är den nuvarande politiska regimen i Ryssland för hycklande. Ja, var kom stereotypen ifrån, då kan en tonåring som har förmågorna som en riktig, och inte en tjuvakademiker, inte och är inte värdig att ens sätta en bock i valsedeln, men en riktig imbecil , men efter arton kan den . Eller förbud att titta på erotik, som i allmänhet ingen någonsin har uppfyllt och inte kommer att uppfylla. Dessutom är förbudet helt idiotiskt, på tal om den totala galenskapen hos den som införde det.
  Sex är trots allt lika naturligt för en person som att äta, och att införa förbud här är liktydigt med förbud mot frukost, lunch och middag! Marat förstod inte logiken hos den som gjorde det. Det är tydligt när myndigheterna krossar oppositionen, men vad är poängen med att undertrycka en tonårings sexualitet, vilket är lika orealistiskt som att avvänja en person för att andas och äta. Eller kanske ännu mer orealistiskt. När allt kommer omkring, med tiden kommer en person att kunna fylla på energi på ett mycket effektivare sätt än en exoterm oxidationsreaktion, och sedan kommer andningsfunktionen att förvandlas till en rudimentär.
  Men trots allt kommer ingen att vägra erotik, även om de börjar föröka sig i inkubatorer, kommer allt helt enkelt att vara vackert och trevligt, som i fallet med de gamla gudarna-demiurger.
  Ja, och det är inget fel med att en tonåring dricker lite kulturellt dyrt vin eller öl. Under Stalin, vid fem års ålder, köpte en chantrap vodka, och det fanns ingen sådan alkoholisering ens för en tjugonde del som det är nu!
  Marat tittade på kampen, han hejade förstås efter de ljusare fighters. Eftersom den europeiska typen, för en ljus slav är närmare än en arabisk. Åtminstone på en rent genetisk nivå. Det är inte känt hur rätt Bibeln har om Noas tre söner, deras slaviska familj är Jafet och den arabiska sim.
  Vad Marat inte gillade med Bibeln var Abrahams upphöjelse. Även om denna typ också handlade med sin fru, och var en bigamist.... Det har aldrig sagts att Abraham, som är bra, blev på grund av sin fru Sarah hjälpte åtminstone en person. Men å andra sidan höjs beredskapen att döda ett försvarslöst och oskyldigt barn till den största dåd. Detta är mycket obehagligt, och önskan att tro och tjäna den version av Gud som ges i Bibeln kommer att försvinna. Särskilt i Gamla testamentet.
  Men å andra sidan finns det en annan tro på universums Skapare, ganska bortglömd, men samtidigt intressant, från uppenbarelsen som gavs till ryskslaverna. Tron på att den Allsmäktige inte upphöjer enskilda folk och förklarar alla de som inte håller med som otrogna. När i sig begreppet kätteri och otrohet är oacceptabelt. För Gud skapar inte fiender åt sig själv. Rodoverie föreslår att vägen för barnbarnen till Svarog och Rod till demiurgernas perfektion och innebär härdning med prövningar och smärta. Men belöningen i himlen kommer att överträffa alla de vildaste fantasierna.
  Marat märkte då vem den blonda gladiatorn började sakna och försvagas. Han har fler repor och fienden höjer farten. Jag ville inte förlora min man. Vi behöver hjälp, men hur?
  Beslutet föddes på en bråkdel av en sekund - att skicka strålning in i motståndaren, vilket skulle få honom att sakta ner och försvagas. Och så kan du ta araben med dina bara händer. Och det här är inte svårt, du behöver bara ändra tonen för att påverka det organiska. Tänkt vettigt och listigt!
  Fingrarna bygger redan automatiskt om läget, och Marat själv riktade sin uppmärksamhet mot tjejerna. Det är en jämlik kamp. Den svarta arabiska krigaren, hetare, har redan kastat nätet flera gånger, om än utan framgång. Hans motståndare är kallblodig och agerar, trots hennes låga uppfattning om blondinernas sinne, ganska försiktigt. Men igen, med treuddar, kliade de bara lite på benen och sidorna. Så duellen har ännu inte bestämt ledaren för någon av grupperna.
  Förutom att den svartbruna ynglingen plötsligt vacklade och lät bladet träffa hans hals. Och detta är slutet, följt av en snabb avslutning och ett hopp för att hjälpa den älskade. I desperation rörde den arabiska kvinnan sin treudd med all sin kraft, så mycket att till och med skölden som täckte ungdomens vänstra hand splittrades i fragment. Tre blodiga fläckar fanns kvar på huden, men den blonda terminatorns vapen bröt sig rakt in i motståndarens mage. Och så högg den unge mannen även den arabiska kvinnan på nyckelbenet. Så hon försökte lämna, eller försvara sig, men skadorna var för allvarliga och treudden föll ur hennes försvagade händer. Hon föll på knä och sparkades hårt i hakan. Hon föll, varefter båda gladiatorerna omedelbart stod på henne med sin högra fot och avgav ett segerskrik!
  Den här gången visade sig maffian vara mer självbelåten. Och den besegrade mörkhyade kvinnan benådades, både skallen och tycoonen höjde tummen upp...
  Men i allmänhet tog showen bara fart. I synnerhet kom mer spektakulära slagsmål. Tre gladiatorer gick in på arenan på en gång. En tvåmetersjätte med många ärr, som förrådde en sofistikerad fighter och med honom två krigare i ländtyg och med glasrosor på bröstet.
  Mannen är beväpnad med två stora sablar, plus stövlar med en skarpt vässad näsa. Unga kvinnor är barfota, men den ena har en dolk och en yxa, den andra håller en treudd och ett lasso i händerna. Det här är en så fantastisk trio. Och tydligen erfaren och sofistikerad.
  Medan de gick på gruset, och motståndarna dök inte upp. Knyazev bad också pojken att visa en ny lista med populära uttryck. Pojken gav gärna en sådan möjlighet;
  Rörelse är sann lycka!
  Fosterlandet är det mest värdefulla en människa har, utan det har livet ingen mening!
  En man utan ett hemland är som en kropp utan en själ!
  Religion är de svagas tröst - eventuella olyckor verkar obetydliga om de är tillfälliga!
  Om tekniken är skyddsängeln, så är kämparandan krigsguden!
  Det är lättare att ösa upp havet med en matsked än att argumentera med en ateist!
  Dator som en tjej älskar ung och envis!
  Döden skiljer sig från den älskade genom att de alltid försöker skjuta upp mötet med henne!
  Döden skiljer sig från den älskade genom att den alltid kommer vid fel tidpunkt, men ingen förebrår henne för att vara sen!
  Vem sparar på säkerheten - gå pank på en begravning!
  En välnärd armé är nyckeln till välstånd!
  I krig är bra förberedelser som luft till lungorna, en dålig blandning av gaser förlamar och dödar!
  När en person på konstgjord väg ger sig själv ett formidabelt utseende är detta ett säkert tecken på andlig svaghet.
  En fruktansvärd varg i fårakläder, inte ett får i vargkläder!
  För en man finns det inget viktigare än militärkonst - det är en synonym för en värdig tillvaro! En tigers död är bättre än en hunds liv!
  Död i krig är bara berättigad när fienden köper den till ett överdrivet pris, och att ge gåvor till fienden är liktydigt med förräderi.
  Den rekognoscerade fienden är nästan besegrad, du behöver bara inte låta chanserna gå åt vinden själv!
  En fiendes lik är dyrt, men en levande kommer fortfarande att kosta mer!
  Vinnare av smygkvalitet!
  I allmänhet är livet utan svårigheter som soppa utan smaksättning, mycket - bittert, nej - klättrar inte in i halsen!
  Män borde minst en gång i livet döda och rädda någon! Och om den första har tur, då är den andra ett oumbärligt prov på mod!
  Datorn är bättre än atombomben, det är det säkraste sättet att erövra nationerna och få dem att arbeta för vinnaren! Dessutom är jag inte rädd för frestelser! Vilken tro som helst är då värd något om den vet hur den ska försvara sig!
  I ungdomen flyter blodet snabbare, och "grytan" lagar sig varmare!
  En långsam åsna, värre än en gris, stinker också, men ger inget kött!
  Automatisk eld och dånet från ett skal - bäst av allt slå av ett gott minne!
  Tro utan bevis: att en falk, utan vingar, kan klia sig, men inte låta den sväva!
  Religiös diskussion är den mest fruktlösa - eftersom båda bråkar inte har någon aning om ämnet de bråkar om!
  I kapplöpningen mellan vetenskapliga och tekniska framsteg och moral är den senare dömd att vara en outsider! Även om mänskligheten riskerar att hamna i avgrunden mellan vetenskap och moral!
  Vem sparar på vetenskapen - rånar sina ättlingar, och rånar ättlingar kommer för alltid att förbli en tiggare!
  Genom att råna en ättling kan du tjäna kapital, men du kan inte bli rik!
  ! Politik är en smutsig affär som görs i rena kostymer!
  Sanningen är alltid mångsidig, men fel är enhetligt!
  Skönhet är ett dialektiskt begrepp - bara fulhet är universell!
  Moderna vapen, till skillnad från vin, älskar ungdom!
  Spara fienden, vad man ska sitta på en dolk - stål känner inte till känslan av empati!
  Det bästa vapnet är uppfinningsrikedom, kräver inga kostnader, men är dyrt!
  När antalet lik är fler än ett förvandlas de från en tragedi till en statist!
  Mord är som att förlora sin oskuld för första gången och det gör ont, sedan för varje ny handling mer och mer njutning!
  Den där scouten är dålig som inte kan förutse en utväg i händelse av misslyckande!
  På vilket annat område som helst kan ett misstag kosta liv, hälsa, och bara genom att lura dig själv i religionen riskerar du att förlora odödlighet!
  Odjuret har huggtänder, mannen har en pistol, djuret förlitar sig på musklerna och mannen på sinnet! Testar slöa tänder, men skärper sinnet - därför är sinnet odödligt, framsteg, som en evighetsmaskin, kommer att leda till välstånd!
  Även de mest fruktansvärda nyheterna från upprepade upprepningar blir vanliga!
  När en agent arbetar för två intelligenser och drar ihop ett barn som försöker stoppa in två bröstvårtor i hans mun, riskerar han att slita munnen!
  Rörelse är regnet under vilket hälsans blommor växer, och hackan som rycker upp sjukdomens ogräs!
  Blindas blinda ser inte ögat - de går dit de vill!
  Kan inte ta fram blinda - kära trogna checkpoint!
  En seende resenär dra inte - hjälp de blinda stackarna!
  En person går sönder lätt, dämpar sig med svårighet och uppnår mycket sällan kärlek från naturen!
  I kort kommer lycka till ett ljust huvud, skickliga fingrar och ett lugnt hjärta!
  I allmänhet är kriminalitet inte choklad, efter att ha förstört ett sött liv, kommer du inte att göra det, men du kommer säkerligen få fetma i hjärtat!
  Brist på styrka kan kompensera för ett överskott av intelligens, men inget överskott av styrka kan kompensera för brist på intelligens!
  Talang kan ersätta bristen på utbildning, men ingen mängd utbildning kan ersätta bristen på talang!
  En diamant är en pärla utan polering, men ingen polering kommer att förvandla kol till en diamant!
  Någon annans död är kul, men av din egen död brister ditt hjärta och din själ går dig i hälarna!
  Pengar fastnar i blodiga händer och hala själar som smuts!
  Av alla former av fanatism är religiös den mest irrationella och själviska, så riktad främst till att uppnå personlig odödlighet!
  Kärlek skiljer sig från våldtäkt endast i form av betalning - betalning in natura för den sista handlingen!
  Det är bättre att förlora i rättfärdighet än att vinna på synd!
  Förlusten av en rättfärdig person är vinst i himlen, syndarens vinst är ett rån av själen!
  Genom att förneka Gud har kommunisterna lagt en orimlig börda på människans axlar! Genom att vilja ta den Allsmäktiges plats kunde människan inte stå ut med smärtan från Golgata och djävulens frestelser!
  Eftersom människor inte hade Jesu makt, kollapsade de i en pöl av laster istället för att bygga ett rike av godhet och rättvisa!
  Otaliga skatter i en persons själ, bara om du börjar råna dem, kommer snabbt att ta slut utan att ge rikedom!
  Varje sexuell handling, juvelen som du delar för två och inte en enda tjuv kommer att stjäla den från ditt hjärta!
  Varje man har något gemensamt med en primat, det är bra om det är potens, men oftare intelligens!
  Det skulle vara roligt om det inte var sant!
  Tyvärr har vi fler levande skämt än anständiga män och ärliga politiker!
  Den som säljer sin själ står alltid med förlust - han ger det odödliga åt det dödliga!
  En seger över en stark motståndare kostar vanligtvis mer, men du kommer inte att ge bort den för ingenting!
  Mord kan inte motivera egenintresse och vinst - bara heder, frihet och fosterland är förespråkare för våld!
  Vänlighet ska vara automatisk
  Slå som ett rasande stål!
  Att blöda som ett vattenfall
  Ondskan skona inte alla döda!
  Av alla konstverk är det militära mästerverk som sitter fastast i människors minne och orsakar flest tårar!
  - En målning skriven i blod: ljusare än olja och bleknar mycket långsammare!
  En anständig person sätter rättvisa - över familj och vänliga relationer! Lagen för fiender och vänner borde vara densamma som en man till en hustru!
  Närvaron av olika lagar gör rättvisa till en prostituerad!
  En stark motståndare, tempererar kroppen och viljan, gör dig starkare - en svag fördärvar själen och försvagar kroppen, gör dig svagare!
  Så den hårda vägen ger mycket lättare seger!
  Händerna på en soldat ges för att skjuta, och hjärnan att stanna i tid!
  Att döda en dåre: det är samma sak som att sticka med en nål, skjuta en smart - vad ska man slå med en projektil!
  Naturen är människans moder, och en stor uppfinnares moder kan inte vara en fullständig dåre! Fast hon saknar praktisk uppfinningsrikedom!
  Kulan är den mest effektiva pedagogiska metoden för att hantera unga människor, såväl som med äldre!
  Endast effekten av effekten faller! Ofta kommer trovärdigheten att falla, och om du kommer dit måste du ta upp zombies!
  Religion sänker en stolt person till nivån av ett djur - vilket ger ett val mellan ett får och en get!
  Det är bättre att ge din hud till människor som ett får än att väsa för alltid som en orm!
  I allmänhet ger konceptet att arbeta med huvudet inte bara en bokstavlig tolkning, även när det kommer till kampsport!
  Om du vill bli rik, bli döpt som en jude, om du vill gå pank, ta ett lån av en jude!
  Bly hjälper matsmältningen, speciellt om p-piller är i form av en patron!
  En tjänsteman som inte tar emot mutor är som en jungfrulig prostituerad!
  Vanligtvis, för att rädda den ena, måste du döda den andra! Detta är utan tvekan en grym lag, men den återställer arternas naturliga balans!
  Det finns ingen bättre kämpe i världen - än en rysk soldat och en större tyrann - än en rysk general!
  Överdriven lyx är ett tecken på lättsinne, lättsinne är ett förebud om överhängande ruin!
  Kloka ord från en jävels läppar är som en fontän från en sophög!
  Du har en fördel i längden, men jag har i åtanke!
  Ibland kan du döda, men du kan aldrig ta bort hoppet!
  I krig, missa en sekund - du kan förlora evigheten!
  Ett vanligt torn är patetiskt bland skyskrapor, men majestätiskt bland hyddor!
  Människan underkastar sig våld, respekterar grymhet, föraktar mildhet och uppskattar inte vänlighet!
  Sex är det bästa botemedlet mot alla psykiska sjukdomar, men tyvärr dyrt och svårt att hitta!
  Den som inte älskar sex älskar inte livet och uppskattar inte köttets glädje!
  Poesi har det gemensamt med vin att dess värde växer med tiden, men inte ens århundraden låter raderna ruttna och gnistorna slockna!
  En soldat är som en dator - han räknar ett-noll, och en krigare är en vän-fiende!
  Människan skiljer sig från djuret i humanismen, och förmågan att handla i strid med instinkterna!
  Av våld mot en kvinna dyker det ibland upp friska barn och av våld mot naturen bara monster!
  Döden är som en god magiker - gåtfull, skrämmande, mystisk och avslöjar inte sina hemligheter!
  En soldat i en gasmask är som en elefant i blöjor, och du kan inte argumentera dåligt!
  Tro mig, utan att kräva bevis - varje religions kronpropagandadrag - dödligt i sin enkelhet som en kullersten!
  Det bästa sättet att försvaga det onda är att belöna det goda. En person skiljer sig från ett djur genom att han kan göra gott ointresserat, till och med till skada för sig själv!
  Evolutionen lär inte människan osjälviskhet - bara Herren lär ut detta! I varje ärlig och ädel person är ett gudskorn ett bevis på hans väsen!
  Människan är det mest oförutsägbara djuret - instinkten är stereotyp, och sinnet är original!
  Kommunismen är relaterad till kristendomens idéer - ett överflöd av utgjutet blod och en total avsaknad av realism
  I ett inbördeskrig multiplicerar en offensiv styrkor, och ett försvar är detsamma som en reträtt, och en reträtt är detsamma som kapitulation!
  I den moderna världen är oskuld ett tecken på att en tjej antingen är för äcklig och ingen vill ha henne, eller så är hon blyg och inte vill ha någon själv!
  Graviditet färgar en kvinna och är alltid oskyldig, oskuld är alarmerande och alltid ond!
  Religion är synonymt med bojor, inte så mycket för kroppen som för sinnet!
  Ondskan måste få käftsmäll från det goda - så att det goda inte tappar sin känsla av värdighet, och det onda en känsla av rädsla!
  Att klä en kvinna är dyrt, att klä av sig är ännu dyrare!
  Tyvärr, när bra har nävar, är det de som värderas, och inte det goda i sig - även om du behöver vara rädd inte för maskingeväret, utan för den som skjuter från den!
  Terror, till skillnad från en herde, är kapabel att förvandla ett får till en varg! Det finns inget värre än ett argt lamm!
  Geni är alltid enkelt - bara medelmåttighet komplicerar allt!
  Under tiden läste Knyazev det utsträckta arket, den riktiga showen började. Motståndare till triumviratet kom in på arenan: det afrikanska lejonet och den bengaliska tigern. Rivaler är ganska seriösa - fortfarande stora katter, som inte är lätta att hugga ner med svärd.
  Men ansiktena på triumviratets kämpar utstrålar självförtroende: de säger att de inte har sett sådana människor, och till och med coolare än representanterna för kattfamiljen de slog. Knyazev noterade med ett leende:
  - Det kommer att bli en bra fight, intressant!
  Marat gjorde ett logiskt antagande:
  - Vad som är intressant håller jag med om, men det snabbaste och flyktiga, till det yttersta!
  Knyazev, som hade erfarenhet i denna fråga, invände:
  - Tror du att djuren inte kännetecknas av försiktighet, och de kommer genast att ge allt till fullo, i betydelsen vinna eller dö?
  Marat bekräftade villigt gissningen om maffiabossen:
  - Jo, självklart! Men hur kunde det vara annorlunda?
  Knyazev anmärkte smygt:
  - Hur man säger, modern teknik låter dig använda några hemligheter. Det är det som gör en kamp riktigt spektakulär!
  Marat tittade närmare på djuren. Lejonet valdes att slåss, naturligtvis, och representativt för rasen, cirka tre hundra kilo. Tiger är lite bättre. Förmodligen passade Ussuri-varianten, världens största rovkatter, bättre i detta fall. Men antingen fanns inte detta till hands eller så sparades det till ett senare tillfälle.
  Maffian är maffian, dess chefer har ingen vanlig arbetsdag och har råd att underhålla flera dagar i rad. Marat visste om detta eftersom han läste och tittade på material om det på Internet. Det handlar om resurser och hemligt beskydd av olika underrättelsetjänster från hela världen.
  Och i just det här fallet sätts elektroder med största sannolikhet in under huden på djur, och sedan finns det radiostyrning. Detta låter dig slåss enligt regissörens scenario. Som de flesta versioner av den berömda brottningskampen. Och det är såklart roligt för skojs skull.
  Marats intresse för strid försvann, och hans tankar gick mot hypernukleär fysiks mysterier . I synnerhet är det verkligen så, om den verkliga möjligheten, förutom energin av tomhet och vakuum, är att använda kraften från atomkärnan - drivkraften hos preoner och kvarkar?
  Speciellt hur man gör i praktiken. Han har trots allt ett berättigande för den fysiska effekten av processen att slå samman och överföra en kvarkhypersträng från tolvdimensionellt till tredimensionellt rum, men hur är det med praktiken?
  När allt kommer omkring finns det verkligen inget lättare
  Det var så människan lyckades utvinna energi från kvarkar? Preonerna som utgör kvarkar har en viss kopplingsstruktur sinsemellan, som därmed strukturerar deras kolossala momenta. Det vill säga, för att uttrycka det enkelt, föreställ dig monstruöst snabba, men väldigt små hästar i ett kolossalt utrymme. Dessutom är dessa hästar också bevingade. Deras rörelser är så snabba att det från utsidan verkar som om det finns många hästar och de fyller hela utrymmet och skapar till och med intrycket av ett rörligt, men samtidigt ganska tydligt kristallgitter. Men i själva verket finns det väldigt få hästar och de upptar bara en obetydlig bråkdel av utrymmet, och endast en förståeligt kolossal hastighet och monstruös fart skapar illusionen av en tät och solid solid kohort av hästar som håller materia. Du kan kalla detta system för en hypersträng , när hästarna verkar vara otaliga, men i själva verket finns det bara en eller två av dem.
  I sin tur låter en sådan hypersträng inte kärnan falla isär, och är kärnan av elektromagnetiska bindningar i atomen. Drivkraften hos preonen och bindningarna mellan dem är extremt hög, liksom hastigheten för denna partikel. Bara det är gömt i en speciell tiodimensionell (som forskare trodde i början av det tjugoförsta århundradet) eller vad som redan är moderna representationer av ett tolvdimensionellt rum, en sådan minihypersträng . I den är denna fantastiska supersmå partikel med en kolossal fart som många gånger överstiger ljusets hastighet så märkbar. Men om strängen flyttas från ett tiodimensionellt tillstånd till ett tredimensionellt tillstånd, kommer en liten preonpartikel att få hyperhastighet , så mycket högre än ljusets hastighet att detta kommer att leda till det ögonblickliga sönderfallet av en superhastighetsboll . Det kommer att finnas många andra partiklar, med en lägre hastighet, men en större massa. Det vill säga, som om den rymmer från den tiodimensionella löpningen, byts hästen, som om den in i en högspänningsström i transformatorn, mot väldigt många inte så snabba hästar. Som när du byter en tiotusen rubelsedel får du tusen kopek. En sorts hyperplasma kommer att födas, som kan uppvisa de mest olika egenskaperna. Både i termer av fortplantningshastighet och i termer av massan av det speciella sjätte materiantillståndet. När allt kommer omkring verkar varje kopek som erhålls från utbytet av en tiotusendelssedel vara mindre värd, men i verkligheten kan den vara tyngre än den tidigare papperslappen.
  Teoretiska beräkningar visar att ett fyrdimensionellt utrymme redan har en volymetrisk och energikapacitet åtta gånger större än ett tredimensionellt.
  Hur visar jag det för dig visuellt?
  Tredimensionellt utrymme är en kub, medan det fyrdimensionella utrymmet är en tesserakt . Det vill säga, i fyrdimensionell rymd, där en häst hoppar en kub i tredimensionell rymd, kommer tesseracts att fyllas , som är åtta gånger mer i volym där. Följaktligen är samma partikel i fyra dimensioner åtta gånger starkare i rörelsemängd och hastighet än i tre dimensioner. Och för femdimensionellt och tredimensionellt rymd kommer skillnaden att vara sextiofyra gånger. Det vill säga, tesserakten reproducerar också sin egen sort i var och en av sina separata kubiska delar. Och den sexdimensionella kommer att ha skillnader på 512 gånger. Och den tiodimensionella har en kapacitet som är 2097152 gånger större än den tredimensionella. Det vill säga, med termokvarksyntes frigör den energier mer än två miljoner gånger mer än vid fullständig förintelse. Det vill säga en liten, men superladdad med impulser, förvandlas hästen till två miljoner andra hästar som hoppar ut ur barriären. Och om man tar analogin ännu lättare. Värdet på en slant i den tiodimensionella världen ökar med mer än två miljoner gånger. Och när man återvänder tillbaka, istället för att depreciera från maskinens mirakel, strömmar berg av mynt ut.
  Men i det här fallet är det inte mynt, utan just flöden av frigjord energi.
  Men naturligtvis är det långt ifrån alltid möjligt att producera fullständig förintelse och pressa ut all energi från preonen . Precis som en vätebomb släpper den inte all sin kraft när vätekärnor smälter samman. Men principen för översättning av interpreonsträngen liknar termonukleära. Denna process kallas även hypernukleär . Hur bryter du din egen tolvdimensionella inhägnad för en häst, så att när den sönderdelas, från en häst uppstår en flock på hundra trettiofyra miljoner hästar. Och det var av avgörande betydelse både för skapandet av nya vapen och för att lösa mänsklighetens energiproblem. Dessutom kan termoquark-fusion göras kontrollerbar genom att släppa ut preon-impulser i små portioner och kontrollera massan av de resulterande partiklarna. Det vill säga att släppa fräscha hästar, skjuta en vagn, utföra visst arbete i separata jambs. Så här uppstod termoquark-reaktorer .
  Principen för termopreonreaktionen är i allmänhet liknande, bara i den är ännu fler dimensioner dolda i supersträngarna, med en impuls som är ännu mer fantastisk i kraft . Ett snöre i ett snöre är som en häckande docka, och det är mycket möjligt att en sådan häckande docka är strukturellt oändlig. Det vill säga, för att förenkla, analogierna av en voljär i en voljär. När hästen är singular, multiplicera upp till ett i princip oändligt antal gånger. I ett liknande system kan energi utvinnas, med hänsyn till den tolvdimensionella fällan, momentumburen är 134 miljoner gånger större ... supersträng . Så, och tolv är en multipel av tre, fyra grundläggande begrepp av materia, och den frigjorda energin själv, när den passerar in i det tredimensionella rummet, ökar till talet 8 till styrkan av tre gånger tre, det vill säga mer än 134 miljoner gånger med full utvinning av användbar energi.
  Men bland fysikerna i superatomåldern finns det en åsikt att hypersträngen interpreonbindningar är tolvdimensionella och inte tiodimensionella (som man trodde enligt föråldrad information), bara tills syntesen av både termokvarken och termopreonen inte tillåter fullt utnyttjande av alla möjligheter som är gömda i atomens kärnor . På grund av ofullkomligheten i strängexpansionsprocessen från många dimensioner till tre standard. På grund av detta, hyperplasma , eller ett ämne som är mer energiskt laddat med det, vilket kallas princepsplasma. Dessa sjätte, sjunde och så vidare materiatillstånd är så olika ur alla synvinklar.
  Teoretiskt sett skulle en thermopreon- bomb kunna överträffa en förintelsebomb med nästan 18 kvadrilljoner gånger. Och förintelsen är mer än fyrahundra gånger starkare än den perfekta termonukleära. Det vill säga, mer än sju kvintiljoner gånger är termopreonfusion mer effektiv än en fullt använd termonukleär.
  Detta är teoretiskt hur monstruös en termo -preonladdning kan vara, men än så länge är dess kraft bara hundra, tvåhundra eller lite mer än en miljard gånger större än en termonukleär laddning med en liknande massa.
  Varför då? I den superatomära eran bryts höljen med nano-mikropartiklar, som hästar, på ett extremt primitivt sätt, nämligen genom kompression. Det vill säga, för att ta den enklaste analogin, krossar de en kvarg som ett äpple med en press, men istället för juice rinner energin från förrymda och trasiga voljärer av hästar ut. Det vill säga när strukturen av hypersträngen kollapsar på grund av stark kompression, krossas tesserakterna , då uppstår en grov nedbrytning av deras strukturer och dimensioner. Men, naturligtvis, inte komplett och inte absolut, som människor på ett visst stadium av civilisationen ville. Dessutom, ju mer du klämmer, desto fler burar går sönder och hyperplasmisk energi bryter ut.
  Även om sådana vapen redan tillverkas, och till och med mer än formidabla, både i rymdstrider och i beskjutningen av fästningsplaneter!
  Men trots allt är det inte nödvändigt att bryta friluftsburar med hästar som kan utföra något, det svåraste och mest nödvändiga arbetet, genom oförskämt tryck. Du kan öppna dörrarna mycket mer exakt, och till och med ... Kör redan förökade hästar in i inhägnader och kör ut dem igen och få extra energi.
  Det vill säga analogt: du tar en slant och tappar den från tredimensionellt till tolvdimensionellt rum. Dess värde ökar med en faktor åtta, till styrkan av nio, det vill säga ungefär hundra trettiofyra miljoner gånger. Sedan lämnar du tillbaka det för att byta mot etthundratrettiofyra miljoner vanliga mynt. Sedan dumpar du dessa ögonblick tillbaka i tolvdimensionellt utrymme... och du får ungefär arton kvadrilljoner av de gamla mynten.
  Eller från en häst eller en partikel laddad med energi arton kvadriljoner av exakt samma partiklar.
  Eller om det är enklare, övergången av en partikel från ett tredimensionellt fält till ett tolvdimensionellt ökar rörelsemängden med hundra trettiofyra miljoner gånger, och när man återvänder tillbaka uppstår redan etthundratrettio miljoner tidigare partiklar , med ett utbyte av fart.
  En sådan teoretisk premiss tillåter människorna i ditt tjugoförsta århundradet att inom en inte alltför avlägsen framtid flyga till andra världar. Och om du behärskar termokreonreaktionen och så vidare med den ändlösa matryoshka-dockan, kommer detta att ge oss möjligheten att skapa andra universum.
  . EPILOG
  Här är ett flickteam som stormar Istanbul. Och vad, det finns fortfarande ceremoni? De kan snabbt sätta stopp för denna konflikt. Ja, ta till och med en övertygande revansch för nederlaget i Krimkriget. Så kampen kommer att bli hård.
  Turkarna lyckades samla ihop allt de kunde och förberedde sig för att stå ihjäl. Så de sex får jobba hårt på samvetet.
  Oleg Rybachenko, den här eviga pojken, som ser ungefär tolv år gammal ut, kämpar som en stor terminator.
  Hennes svärd sprang genom kvarnen och högg av flera huvuden. Sedan kastade pojken giftiga nålar med sina bara tår, slog de osmanska soldaterna och skickade dem till nästa värld.
  Den unge krigaren sjöng:
  - Ära till kungarnas tider,
  Besegra den osmanska armén!
  Margarita Korshunova högg också ner turkiska soldater. Och hennes svärd är som en kultivators blad, men de förlängs också.
  Flickan kastade giftiga nålar med sina bara fingrar av mejslade ben. Och lade ner en massa ottomaner.
  Sedan sjöng hon:
  - Den allsmäktige Rod är med oss,
  Tjejen är inte alls ful!
  Och de odödliga barnen tog det än en gång och visslade högst upp i lungorna. Och deras vissling är så genomträngande och dödlig. Kråkor bedövas och faller döda. Och de genomborrar rakade, osmanska skallar.
  Ett sådant hopp är extremt dödligt.
  Margarita sjöng och blottade sina tänder:
  - Fönstret är öppet, för jag har inte glömt!
  Oleg Rybachenko, som slog ner ottomanerna, tillade aggressivt:
  Kommer du ihåg hur allt hände?
  Natasha fortsatte att hugga fienderna med sina aggressiva svängningar av sina svärd.
  Krigaren noterade och skar bort fienderna som smör med en kniv.
  Och hon är en så fantastisk brud.
  Natasha fnissade och sjöng:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna!
  Och flickans bara tår kastade en citron av kolossal, destruktiv kraft.
  Och sedan från de röda bröstvårtorna, som en duns, en brinnande kaskad av blixt. Och kämparna från Brilliant Porta brinner, kollapsar och förvandlas till aska.
  Krigare från olika kontinenter faller, och ett enormt imperium slåss mot Ryssland.
  Men hur kan man stå emot en sådan sexa med tjejer som är som pantrar.
  Zoya håller på att hugga ner ottomanerna och en väldigt rörlig tjej.
  Och krigaren är väldigt muskulös. Och hennes svärd högg ner turkarna som knivar på kvarnar.
  Och flickan tog den med sina bara tår eftersom hon skulle kasta förstörelse och död.
  Men hallonnipplarna togs och slogs med pulsarer, som kommer att bränna allt utan medlidande och tvivel.
  Zoya kvittrade och blottade sina tänder:
  - Min erotiska kraft!
  Augustina kämpar också med en vild ilska. Hennes svärd skär ner de osmanska soldaterna som vattnande selleri. The Warrior jobbar hårt.
  Och bara tår kastar destruktiva dödsgåvor.
  Och från rubinnipplarna flyger så kraftfulla energiklumpar att bokstavligen alla, utan minsta tvivel om att de ryska gudarnas döttrar har rätt, bränns.
  Den här tjejen är bara fantastisk!
  Augustinus kvittrade med en blinkning:
  - Min makt har inga gränser!
  Svetlana kämpade också med stor kraft och entusiasm. Hennes svärd flög som raketer genom luften. Och de bara tårna startade förstörelsen så att de turkiska bataljonerna inte kunde motstå dem.
  Men från jordgubbsnipplar som en lupanet. Och specifikt kommer många militanter att blåsa.
  Modiga krigare, dessa turkar - står till döds. Men ändå dör de under trycket av vackra flickor och odödliga barn.
  Den blonda krigaren sjöng:
  - Sinnestyrka och viljestyrka,
  Gör flickan till en hjälte!
  Anastasia Vedmakova kämpar också i himlen, med stor passion och enorm entusiasm.
  Och hennes bara tår trycker på avtryckaren och skickar raketer mot ottomanerna.
  Krigaren fnissar och säger:
  - Den här gången har vi ett initiativ!
  Sedan hur man slår fienden med hjälp av den röda bröstvårtan. Detta reproducerar verkligen förstörelsen, det finns ingenstans längre.
  Akulina Orlova kämpar också på stora svängar. Hon är en riktig jättetjej.
  Och hon är många år, mer än hundra, men hon ser väldigt ung ut. Anastasia Vedmakova är dock ännu äldre. Den rödhåriga häxan stred i första världskriget. Och Akulina Orlova och Mirabela Magnetic to the Great Patriotic War. Och tiden går fort.
  Men tjejer är inte rädda för blinkande dagar och år. Och jag måste säga att det är riktigt coolt.
  Akulina tryckte på joystick-knappen med en jordgubbsbröstnipp. Släppte en dödspresent och kvittrade:
  - Mitt raseri är kolossalt, som eld,
  Din skurk rör inte försvarslösa barn!
  Och återigen sköt krigaren med sina bara tår.
  I denna riktigt kralya som visar den ökande konstflygningen.
  Mirabela Magnetic fortsätter att slåss med militanta hopp och vändningar.
  Flickan är förstås nästan naken, bara klädd i trosor.
  Först, med hjälp av bara tår, skjuter han mot fienden.
  Och sedan trycker han på knappen med en rubinnippla, och raketer med enorm destruktiv kraft kommer att flyga. De bokstavligen demolerar ottomanerna tillsammans med tornen.
  Mirabela tog den och sjöng:
  - Vi har så mycket ilska och ilska,
  Vad kan vi skära till himlen!
  Alice och Angelica stormar också Istanbul. De använder prickskyttegevär när de skjuter mot fienden.
  Alice sköt och genomborrade flera ottomaner med en träff.
  Sedan kastade flickan en mordisk citron med sina bara tår.
  Hon slet en massa turkar i minsta lilla bit.
  Och så kvittrade hon:
  - I min stora styrka,
  Ära till tsarryssland!
  Angelica själv är i en aggressiv attack. Skjuter mot de osmanska soldaterna, bokstavligen hamrar dem i kistor. Och den här rödhåriga tjejen är en så välriktad slampa - bara super!
  Och kastar granater med bara tår. Och med ett skott lägger han ner ett halvdussin ottomaner.
  Och hennes rubinnipplar spyr ut chockblixtar.
  Och flickan vrålar:
  - Ära till eran av rymddrömmar,
  Vi kommer att krossa alla utan krångel!
  Naturligtvis, Elizabeth på en tank, som inte bara är en eldkastare, utan också kan flyga, lyckades specifikt i denna strid.
  Flickan tryckte på knapparna med sina bara tår och skickade en stråle av lågor in i de osmanska soldaterna.
  Sedan kvittrade hon:
  - Kampen är igång!
  Sedan sköt Elizabeth och tryckte på knappen med sin röda bröstvårta. Och det fick också vulkanen att få utbrott.
  Krigaren kvittrade:
  - Och vår armé kommer att vinna!
  Catherine slogs också. Hennes bara, mejslade ben tryckte ner styrspakens knappar och skickade eldiga strömmar som brände ottomanerna som nattfjärilar i en fackla.
  Och crimson bröstnipplar tryckte också på knapparna och startade aggressiva förintelseflöden.
  Catherine sjöng:
  - Och i bergets tystnad och stjärnklara höjder,
  Havsvåg och rasande eld,
  Och i rasande, och rasande eld!
  Helena slog de osmanska soldaterna. Och hennes rubinnipplar tryckte mot knapparna. Och de spydde också ut strömmar som tsunamivågor från elden av våldsamma lågor.
  Flickan skrek:
  Det är inte svårt för oss att återvända åren,
  Låt oss drömma om ära!
  Euphrosinia kämpade också med stor entusiasm. Och grävde motståndare med hjälp av både jordgubbsnipplar och bara fingrar av mycket eleganta och förföriska ben.
  Och samtidigt sjöng krigaren:
  - Karabas, Barabas -
  Nu ska jag äta lunch!
  Och Oleg Rybachenko och Margarita Korshunova kommer att vissla igen. Och de kommer att fälla en massa dödligt skrämda kråkor på de turkiska regementena.
  Här sprang de odödliga terminatorbarnen upp till sultanens palats. Och de fortsatte att klippa alla, utan onödiga ceremonier och sentimentalitet.
  Turkiets härskare försökte under tiden ta sig ut på vägen. Och det var hans desperata försök.
  Varför vill du gömma det osmanska rikets herre.
  Oleg Rybachenko höll en mottagning - en bläckfisk, högg av huvudena på de osmanska soldaterna med svärd och sjöng:
  - Om du behöver skarpa förnimmelser,
  Vi kan göra dig glad...
  Själv bara i rollen som en gycklare att vara om du vill!
  Margarita Korshunova, som skar huvudet av de turkiska soldaterna, tog det och kvittrade och blottade sina tänder:
  - Du kommer att slitas i stycken av kungen!
  Och flickan med sina bara tår kastade en dödens bumerang.
  Efter det, återigen, kommer de odödliga barnen att vissla, kråkor kommer att falla på de osmanska soldaternas huvuden. De har träffats i hjärnan som en slägga, och de faller och accelererar som kometer.
  Och genomborra vilken skalle som helst.
  Och den turkiske sultanen kommer närmare och närmare. Han försöker lämna. Många livvakter rusar mot de unga krigarna. Men de skar ner dem orädd. Och med sina bara tår kastar de små och tunna nålar indränkta i gift. Och de hugger ner fienderna, som om det finns magiska skatter i händerna på barn.
  Natasha hjälpte dem som kämpar genom att släppa en dödlig blixt. Så brände ett par dussin livvakter av sultanen.
  Warriors förklarade entusiastiskt:
  - Vår styrka är sanning och makt!
  Zoya höll med om detta. Hennes purpurröda bröstvårta kastades ut av pulsaren som dödade ett par turkiska generaler, och flickan grymtade:
  Vi kommer inte ge efter för våra fiender!
  Augustinus som krossade turkarna. Och hennes svärd är bara bödlar. Och sedan släppte rubinnipplarna strömmar av magisk plasma. Och de brände många osmanska soldater.
  Augustinus sjöng:
  - Regera på fiendernas strass,
  kungen av den härliga makten!
  Svetlana fortsätter att hacka motståndare. Och skär dem som om de vore kött och kål, sa:
  - För heliga segrar!
  Och blixtar kommer att flyga ut ur hennes jordgubbsnipple. Och bränn hundra utvalda vakter av sultanen.
  Till slut kom Oleg Rybachenko ikapp Turkiets härskare. Han flyttade den och försökte göra den mjukare med hälen på bakhuvudet. Sedan bar han ut "Cobra Scythe" och lade ner de överlevande livvakterna.
  Margarita drev också bruket, skar av osmanerna och kurrade:
  - För Stora Kievan Rus!
  Natasha rättade:
  - Nu har vi Muscovy av Alexander den tredje, som redan kan kallas stor!
  Krigaren blinkade till sina följeslagare. Turkarna såg att sultanen var i fångenskap. Och storvesiren, brände i blixten som släppte Augustinus från rubinvårtan.
  Så kapitalet har faktiskt redan fallit. Och med det hela det osmanska riket.
  De överlevande turkiska soldaterna började falla på knä. Och kyssa flickorna på deras nakna, dammiga fötter täckta av någon annans blod.
  De kvinnliga krigarna var fulla av entusiasm och styrka. Deras själar och hjärtan sjöng fyllda av glädje och tro på en bättre framtid.
  Och så sjöng de i kör, framförde en dikt och komponerade bokstavligen på språng;
  Vi är Komsomol flickor-örnar,
  Vilken är färgen på solen på planeten ...
  Och våra ansikten är så upplysta
  Det finns inget vackrare än vi i hela vida världen!
  
  Vi slåss med en stor hord,
  Vilken våg att sträva efter för Ryssland ...
  Även om fienden verkar vara cool,
  Tjejerna är inte bra för oss!
  
  Allt kommer att bli bra tror vi
  Vi slåss, slåss är helt enkelt vanligt ...
  Och odjuret från helvetet kommer att förgöras,
  Låt oss klara provet tjejer perfekt!
  
  Ryssland är drömmarnas moderland,
  Där kommunismen lyser så starkt för människor...
  Riddare är ärliga inför landet,
  Och vi kommer att vara coolare på vilken planet som helst!
  
  Vi vill bli högre genom att erövra kanten,
  Vinn allt i en hård kamp...
  Att bygga himlen på planeten
  Beställningen är uppenbarligen ny!
  
  Vad gör vi flickor ett ont krig,
  Vi vinner oavsett vad...
  Låt Satan attackera ryssarna
  Jag tror att vi alltid kommer att gå in i paraden!
  
  Ingen kan besegra min sort,
  Vi föddes för att förverkliga en saga ...
  Vår starkaste ryska björn,
  Och motståndarna förvandlas till stoft!
  
  Även om ibland en hård rysk familj,
  Ryssland är generationernas låga...
  Vi har en härlig vit, ljusets Gud,
  Och Lenin lämnade något till barnen!
  
  I vad Ryssland är vackert - ett underbart land,
  I den satte Gud Kristus en stor tron...
  Även om horden rusar med en ström av stormigt mörker,
  Men staven är stor, han är de tusen ansiktens gud !
  
  Vi kämpade tappert flickor nära Moskva,
  Även om benens snödrivor var kalla ...
  Det är inte läskigt för en tjej att vara barfota i kylan,
  För vi kommer att avsluta kriget i Berlin!
  
  Och de tog modigt, Istanbuls soldater,
  Även om Tsargrad ser ointaglig ut...
  Men slagets sultan blåste oss hårt,
  Och den ryska krigaren är oförgänglig i strid!
  
  Vi kommer att vara på Mars - jag är övertygad om
  Vi kommer att erövra allt utan en skugga av tvivel ...
  Gudinnan Lada, släktingar till alla människor,
  Vi är fulla av passion, ljusa intryck!
  
  Och den svarta guden - ryssarna är inte vår fiende,
  Han livar upp blodet med en stor kamp...
  Kämpa - då blir det ett resultat,
  Vi firar minnet av ansiktena före ikonen!
  
  Jag tror att en ny våg kommer
  Svarog ska bygga titanpalats åt oss...
  Och den trasiga horden kommer att fly,
  Vi kommer att störta den mustaschbeklädda tyrannen till damm!
  
  Detta är vår tro, vår första plikt,
  Lyft landet till toppen vet ...
  När allt kommer omkring är familjen till den Högste ärefulla Gud med oss,
  Som är evig förut i ära nu!
  
  Vad kommer att hända snart - vi kommer att uppväcka de döda,
  Vi kommer att njuta av paradisets ljus ...
  Ovanför oss är en kerub med guldvingar,
  Och vid behov kommer vi att slåss igen!
  
  I Ryssland kommer allt att blomstra vackert,
  När ungdomarna kommer från kampanjen...
  Victories öppnade ett oändligt konto,
  Och tjejerna är barfota i vilken frost som helst!
  
  En stark fiende kommer inte att stoppa oss,
  Jag tror på seger - modigt kommer vi att uppnå ...
  Vi kommer att få många oändliga välsignelser,
  vi kommer att utvecklas till demiurgerna !
  
  Då kommer det härligaste paradiset,
  Alla kommer att vara i lycka och stor lycka ...
  För det, kämpa, unge man, våga,
  Du kan inte gå under - tro och hopp!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"