Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Stalker Spil Uden Regler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En stalker, en ganske almindelig mand, bliver mødt af piger, der er meget ekstraordinære. Og de har superkræfter og sådanne fede særheder. Disse piger er bare super og hyper.

  . STALKER SPIL UDEN REGLER
  ANNOTNING
  En stalker, en ganske almindelig mand, bliver mødt af piger, der er meget ekstraordinære. Og de har superkræfter og sådanne fede særheder. Disse piger er bare super og hyper.
  . KAPITEL 1
  Der må have været omkring tredive sekunder, før susen i mine ører stoppede. Det blæste meget hårdt. Han blev kastet et par meter tilbage, tættere på kanten af sumpen, hvor han mærkede en modbydelig stank begynde at trænge ind i hans lunger.
  Han løftede sin hånd, rørte ved sit hoved og tjekkede, om der var noget uvenligt i det i form af et hul fra en kugle eller et fastsiddende fragment. Men alt var i orden, hvis sådan overhovedet var gældende for staten, når man ikke kan rejse sig, og enhver bevægelse giver sådanne smerter, at man ufrivilligt kan dø af smertechok.
  Cirkler svømmede foran mine øjne, mit bryst kom i klemme, og min hånd rakte straks ud til min lomme, hvor der var en førstehjælpskasse med en sprøjte. Næppe nok styrke kunne have været nok til mere, men i det øjeblik var det i hvert fald noget.
  Efter at have fundet det nødvendige stof, stak stalkeren nålen med sin sidste styrke og pressede alt indholdet ud, mærkede hvordan væsken og kraften spredte sig gennem venerne, rensede sindet og fyldte musklerne med energi.
  Snart kunne han se normalt, smerterne i brystet aftog gradvist, og det lykkedes ham endelig at rejse sig og se, at han hele tiden havde ligget midt i siv, stank og snavs. Våbnet blev kastet tilbage af eksplosionen lidt længere. Der var ingen synlige sår på kroppen, og alle hans forsøg på at finde i det mindste noget, der bekræftede den smerte, han følte før injektionen, var forgæves. Han var intakt, selvom han var lidt bulet.
  Luften var mættet af død. Det mærkedes med hvert åndedrag og den portion luft, der kom ind i hans lunger, da han kravlede hen til sit våben og så gennem muren af grå planter og sumpgræs adskillige kroppe af stalkere, der lå lige for øjnene af ham. I nærheden hørtes hylen fra pseudo-hunde og nogle andre skabninger, der knurrede, føltes meget tæt på dette sted. De lugtede blod og frisk kød og var ved at dukke op her.
  Manden tjekkede febrilsk i magasinet - patronerne skulle have været nok i et par minutter, men kun hvis væsnerne ikke slog ned på ham i massevis, så ville han have det svært.
  "Granat" - blinkede gennem hans hoved. Dette var det sidste argument i stridigheder med mutanter, men desværre havde han ikke noget af den slags nu.
  "Måske tjekke ligene? En af dem må have haft mindst en."
  Han rejste sig, fjernede den automatiske sikkerhedslås og begyndte forsigtigt, som om han gik gennem et minefelt, at bevæge sig fremad og kom tættere og tættere på det sted, hvor eksplosionen var tordnet og hans kammerater var blevet dræbt.
  Her. næsten ved krateret, hvor en mine tydeligt var lagt, ramte stanken af brændt kød min næse. Han ventede lidt, undertrykte følelsen af at kaste op, tog så et skridt, faldt ned på det ene knæ og vendte stalkerens ødelagte krop om på ryggen.
  Uheld, tænkte han og tjekkede sine lommer for granater.
  Så gik han til den anden, tredje. Jeg var nødt til at fjerne adskillige reservemagasiner og bevæge mig mod den gamle hytte, efterladt her siden den første udslyngning og barrikaderede mig selv, og efterlod kun én udgang, hvorfra det var muligt at skyde på mutanterne, hvis de fornemmede det og trampede direkte til huset.
  "For helvede," sagde han til sidst fra sit bryst.
  Manden tog en walkie-talkie frem, lagde den til øret og begyndte at tale længelærde ord i håb om, at han ville blive hørt, før mutanterne gnavede det sidste stykke af hans kød.
  - Base, det her er Falcon, vi blev overfaldet, kun jeg overlevede.
  Han gentog dette flere gange og lyttede til æterens tomhed. Så gjorde han det endnu en gang i håb om, at den seneste udgivelse var skyld i, og denne forstyrrede radiokommunikationen, men efter at hans opkald om hjælp ikke blev besvaret, slukkede han for radioen og trykkede maskingeværet mod brystet.
  Der var varmt i kasernen på det tidspunkt. Omkring klokken ni om aftenen, da rekognosceringsholdene og artefaktjægerne vendte tilbage til deres sædvanlige overnatningssteder, blev lokalet overfyldt. Salen var fyldt med mennesker, larm, fortællinger og anekdoter blev forgiftet.De, der formåede at hente noget dyrere end iturevne bukser fra kampagnerne, gik straks til købmanden, hvis kennel lå på anden sal lige bag Borovs kontor.
  Den gamle mand var ikke villig til at tage kontakt. Han var generelt en stille person. Disse bliver normalt undgået, betragtet som skøre eller ej af denne verden. Men da bedstefaderen (det var, hvad alle de lokale stalkere med respekt kaldte ham for hans alder og erfaring) var leder af sanatoriet, tvang behovet for i det mindste lejlighedsvis at henvende sig til ham for at få hjælp stalkerne til at bøje sig for ham.
  Jeg kan ikke fatte, at vi er på nul igen.
  Victor kom træt ind i salen og kiggede sig omkring i det fyldte lokale, hvor det som sædvanlig lugtede af sved, cigaretter, alkohol og stinkende historier. Så gik han lidt frem, hvor han fik øje på et lille bord i selve hjørnet og sluttede sig til yderligere to stalkere, der efter turen var ved at få deres øl færdig.
  - Nå, hvordan? Hvad kom du tilbage med, Vitya? At dømme efter dit ansigt er det noget rod.
  Han var virkelig udmattet af en lang og farlig vej. Polissya sumpe har aldrig været venlige over for fremmede, især hvis de skyndte sig ind i hendes ejendele efter artefakter. Lige fra det tidspunkt, hvor Zonen bevægede sig nordpå og dækkede en del af Brest- og Gomel-regionerne, roste mange forfølgere disse steder og tog et utal af swag og sjældne artefakter ud derfra. Hele karavaner gik ind i sumpforfølgerne, indtil kilden begyndte at tørre op. Meget vand er løbet under broen siden de dage. Khabar er blevet meget mindre, og risikoen er steget mange gange. En anden formåede at finde et par sjældne eksemplarer, som forskerne var klar til at rive i halsen på hinanden, men en gang ad gangen skete det ikke, og der var et dusin absolut nul for en vellykket tur. Og det er godt, hvis der ikke var nogen tab. Der var trods alt tilfælde, hvor halvdelen af afdelingen vendte tilbage fra et helt almindeligt razzia og fortalte, hvordan pseudo-hunde rev resten fra hinanden på vej til stederne, eller endnu værre. Der var mange historier om de steder, men det stoppede stadig ikke stalkerne. Tørst efter profit er sådan noget. Det er svært at holde sig fra en stor risiko, når kushen kan give et behageligt liv indtil alderdommen.
  "Alt er dårligt," sagde Victor og tog den sidste dåse gryderet frem fra rygsækken, som var tilbage fra kampagnen. Han åbnede den hurtigt, førte spidsen af en kniv over låget, hvorefter han spiste alt indholdet på et øjeblik, og slugte det meste næsten uden at tygge - stalkeren havde så stærk en sultfølelse.
  Vi gik hele vejen til selve krateret.
  - Har du været der? - spurgte en af stalkerne, der stod i nærheden.
  Han lo sagte.
  Du tror mig måske ikke, jeg forpligter dig ikke til noget.
  - Og hvordan er det der? Jeg hørte, at bandos har valgt de dele. Det er praktisk at fange gulmunde - stederne er døve. Det giver ingen mening at lede efter nogen, der forsvinder, så de viger derfra i hobetal.
  Begge stalkere så på hinanden. Victor indså, at de vidste dette på egen hånd.
  -En masse af alverdens affald der og banditter er den mindste af de onder, jeg mødte der.
  Da han var færdig med resterne af sit beskedne stalkermåltid, løftede han sin rygsæk på sine skuldre, takkede bønderne for deres selskab og gik til købmanden. Der var lidt færre mennesker på anden sal, men på grund af rummets lille areal og manglen på vinduer og god ventilation lugtede det, som om en pseudo-gigant lige var blevet dræbt og renset her, hvis forbliver nu stank lige under hans fødder. De afsluttede Victors lugtesans og cigaretter, der ulmede på bordet hos købmanden. Han havde ikke røget i flere år, og i modsætning til sine rygende kollegaer mærkede han tobakkens modbydelighed med hvert åndedrag.
  Der var kø. Adskillige soldater fra tjenesten, der tilsyneladende passerede gennem disse steder til deres base og stoppede for at genopfylde ammunition og proviant, undersøgte opmærksomt de varer, der var lagt på bordet. Våben. Ammunition. Udstyr og uniformer. Alt dette var i nogenlunde ordentlig stand, hvilket nogle gange vakte ikke mindre overraskelse end bureren i de omkringliggende områder, fordi sanatoriekomplekset og beboelses- og udhusene ved siden af lå meget langt fra fastlandet, og det viste sig at være ekstremt svært at få dette. Men Vitold var en huckster for det, for han vidste, hvordan man fandt ethvert produkt, og hvis der var knyttet gode penge til dette, så kunne man ikke bekymre sig om resultatet - alt ville blive leveret til tiden og til tiden. Og nu, da en gruppe skyldnere, der endelig havde foretaget et køb og fyldt Vitolds pung med pengesedler, trådte til side, herskede et smil på hans ansigt.
  - En dag bliver ikke brugt forgæves, når klienten går tilfreds, og jeg får overskud.
  - Jeg er glad for, at alt er godt med dig, - sagde Victor og nærmede sig disken.
  - Nå, monsieur, hvad klagede du over? Du har ikke været i et stykke tid. Jeg troede i en time, at I alle var døde, så at sige, zonen tog dig og forvandlede dig til en af de freaks ved brænderen.
  Men jeg er her, og min hjerne er fin.
  - Og det glæder mig, det betyder, at du har et godt produkt.
  Victor var tavs. Helt ærligt havde han intet at tilbyde Vitold, og han ønskede ikke at indrømme det. Fra det sidste raid kom stalkeren tom og blottet for styrke, og nåede knap nok sanatoriet. Ikke desto mindre havde han noget, noget værdifuldt, som ikke kunne røres eller visuelt vurderes, noget som selv Borov drømte om at få.
  - Jeg har oplysninger, Witold. Jeg ved, hvor den gigantiske kimær blev af. Jeg kan vise.
  Købmanden kiggede mistænksomt på sin klient, så på de andre stalkere bag sig, der ventede på deres tur, hvorefter han lænede sig lidt frem og hængte kroppen over skolebordet, der tjente Vitold som skrivebord.
  - Du må hellere ikke nævne dette rustne væsen. Sidste gang dræbte hun tolv mennesker på RUES. Siden da har ingen set hende, og det ville være bedre, hvis hun faldt direkte i helvede, end at skræmte mine klienter med sit nærvær.
  Faktisk kaldte mange hende rusten på grund af farven på groft uld, som lignede rusten pigtråd viklet på den samme ru og holdbare hud. Mere end alle andre individer af denne type slugte hun sig til stalkere til en utrolig størrelse, hvilket er grunden til, at lokale grupper endda suspenderede fjendtligheden for at forene og dræbe hende. Men efter razziaen på RUES forsvandt væsenet sporløst, og siden da har ingen set det.
  -Så du er ikke klar til at betale for det?
  Witold vendte tilbage til sin tidligere stilling, lænede sig tilbage i stolen, knasende under vægten af sin ejer. Han knipser med fingrene og gned sin brede pande og viste med hele sit udseende, hvordan grådighed og nysgerrighed kæmpede inde i ham.
  "For helvede," sagde han og slog håndfladerne i bordet. - Jeg har ikke været stødt over sådanne forslag i lang tid.
  -Så spørgsmålet er prisen?
  "Ikke kun," han standsede et øjeblik. - Hvad hvis du lyver? Hvad hvis du får pengene og ikke siger noget fornuftigt. Så se efter vinden i marken. Zonen er stor, djævelen ved, hvor den vil føre dig hen.
  - Har jeg nogensinde løjet for dig?
  Nej, men der er en første gang for alting.
  "I princippet forstår jeg din forsigtighed," sagde Victor og kastede sin rygsæk over skuldrene.
  - Jeg er meget glad for, at vi fandt gensidig forståelse. Gå hellere til Borov. Han er lige der lige nu. Den gamle mand er skarpsindig, han skelner straks en løgn, hvis du kan overbevise ham, vil jeg hjælpe dig med noget i din jagt, men ellers - undskyld. Her har hver anden person enten set spøgelser eller kommunikeret med Gud eller set mærkelige mutanter i skoven på en fuldmåne. Og alle har brug for penge, våben og udstyr.
  Victor gik, og hørte stadig købmandens gamle brokken. Han stoppede ved døren - nogen åbnede flere loftsvinduer, hvor et snigskyttepar er placeret tættere på natten af sikkerhedsmæssige årsager, og frisk luft, skubbet af den øgede vind, begyndte at trænge ind i sanatoriet.
  Victor tog en dyb indånding. Det var behageligt for ham at trække vejret, hvis ikke helt ren, men frisk luft, som fortyndede den sukkerholdige stankblanding, der hele tiden hang på anden sal. Trin for skridt trak han vejret oftere, som om denne luft rummede hele hans liv, og han kunne ikke mætte sin krop med den, før han mødte det uundgåelige.
  Han bankede på døren på gammeldags vis: tre korte gange, opmærksom på sin bedstefars tilbageholdenhed, afspejlet i næsten alt. Det sædvanlige svar på banket blev ikke fulgt, men af en eller anden grund troede Victor, at han allerede kunne komme ind, hvorefter han en smule åbnede den tunge trædør og trådte ind i det veloplyste kontor.
  Borov sad ved et stort bord og kiggede på noget på skærmen. Personen, der kom ind, interesserede ham overhovedet ikke, kun en enkelt gang kiggede han op for at tage et kig på gæsten, hvorefter han igen druknede i tekstdokumentets linjer, der løb ned.
  Victor gik tættere på bordet, satte sig på en nærliggende stol og ventede. Det skete for den gamle mand, da han ignorerede, hvad der skete omkring ham, hvorefter han igen vendte tilbage til vores verden, som om intet var hændt. Og nu måtte Victor vente femten minutter, før Borov så op fra sin computer og til sidst vendte sin opmærksomhed mod stalkeren.
  "Tal," tordnede bedstefaren med basstemme.
  - Jeg har oplysninger om kimæren, den der især pjuskede vores nerver for seks måneder siden. Jeg så hende på grænsen til Brest-regionen i Zhadin-regionen. De lokale sagde, at væsenet dingler længere: Stolin, Rechitsa, Ravens. Folk forsvinder mere og mere. Det ser ud til, at hun er ved at finde sig til rette på sit nye jagtområde.
  Borov sagde intet. Uden at rejse sig fra stolen vendte han sig mod kortet, der hang på væggen og stirrede på det sted, Victor talte om.
  - Kom langt.
  - Jeg mødte hende på vej til krateret. Hun sov i lavlandet, lige i sivene og ventede på middagsvarmen. Generelt var jeg heldig, hvis jeg blev fanget af hende lidt senere, når det ville blive køligere, hvem ved, hvordan det hele ender.
  Den gamle mand tav. Han så ud til at veje alle fordele og ulemper, ligesom Vitold, plaget af tvivl om oplysningerne, han havde ikke travlt med at træffe en beslutning, hvilket især testede Victors tålmodighed. Han var ved at være klar til at vende om og gå væk, spyttede på alle reglerne, for at rekruttere folk og selvstændigt løse det besynderlige væsen og passere til en legendarisk jæger, da den gamle mand pludselig kom til live. Han vendte tilbage fra refleksionernes land, som han havde været i hele tiden. Han vendte sig mod stalkeren og udtalte det samme lakonisk.
  -Hvad vil du have?
  -Jeg har brug for det rigtige våben. Jeg er lige vendt tilbage fra et razzia i dag, og jeg er nøgen som en falk. Jeg har ikke midlerne til at købe alt, hvad jeg har brug for, men hvis du hjælper mig med denne forretning, og det lykkes mig at fylde væsnet op, så vil stalkere flokkes her i hobetal, og der vil være en masse swag.
  Bedstefaderen tav et øjeblik.
  -Og hvis ikke?
  Her fandt Victor ikke noget at sige. I sandhed var hele Rusty-jagten ren vanvid og selvmord. Hun dræbte svært bevæbnede mennesker ved RUES, for at hun skulle gøre det samme med en lille gruppe stalkere, og endda på sit eget territorium.
  -Jeg vil prøve at få det til at fungere.
  Til sidst pressede Victor ud. Men Borov stod fast. Bedstefaderen gentog sit spørgsmål.
  - Hvad hvis du ikke kan gøre det?
  Efter Victor forlod spørgsmålet ubesvaret, vendte bedstefaren sig tavst mod computeren og fortsatte sin læsning. Det betød, at samtalen var slut. Den gamle mand accepterede beslutningen, og der kunne ikke være tale om noget våben.
  Han gik ud i korridoren, hvor det stadig lugtede som affald, gik forbi to andre stalkere, der ventede på deres publikum på Borovp, og gik så ned på første sal. Folk var der alle sammen. På et tidspunkt var der så mange af dem, at det var umuligt at tage et skridt for ikke at slå nogen med en skulder.
  Ikke desto mindre lykkedes det ham at presse sig igennem til udgangen og komme ud, hvor Victor kunne trække vejret dybt. Tobaksrøg pressede ikke længere på hans lunger - vejrtrækningen blev meget lettere, og den kløende blanding af sved og alkohol forblev bag ham. Rustne, men stadig stærke døre smækkede bag ham, og Zonen åbnede sig for hans øjne.
  Da han først kom hertil, var der lidt, der var beboet af mennesker, og alt i distriktet lignede et stille, dødt kaos, der opstår, når en atomsvamp vokser i horisonten, og chokbølgen blæser dig til helvede. Noget lignende skete også her. Men en vis kraft: Herren eller naturen, som enhver er interesseret, begyndte at genoprette orden, og snart blev disse steder fyldt med levende væsener, på en eller anden måde tilpasset stråling, og da dette angreb begyndte at forsvinde, blev de båret væk af ukendte kræfter længere væk. nord, begyndte at dukke op og mennesker. Mutanterne kom efter dem. Jægeren og offeret (afhængigt af hvilken side de skulle se på) befandt sig pludselig foran hinanden, hvilket tvang hver af grupperne til nøje at skitsere deres ejendele. Folk slog sig ned i sarybygningen i sanatrien. Tidskomplekset i det sene USSR, det er pokkers velbevaret, selv efter alle katastroferne og snesevis af udbrud, og bliver et sikkert tilflugtssted for hundredvis af vandrere og vagabonder, der ledte efter deres lykke i Zonen. Et lille område omkring sanatoriets tre campusser var også bevogtet af mennesker, men alt, hvad der var bagved, var et vildnis, det hele tilhørte mutanter. Der var andre love. Primitive, dyr, da instinkterne, der sov inde i stalkerne, vågnede op, og de blev til de samme rovdyr og glemte deres menneskelige eksistens.
  Og nu, mens han ser foran ham, ind i det fjerne, hvor resterne af det engang så store imperium druknede i høje sivkrat, hvor etagebygninger blev til arnesteder for mutanter og væsener, der ikke var kendt for videnskaben, mærkede Victor hele sin krop afstivet, og hans hænder rakte automatisk efter våben.
  Verden har virkelig ændret sig. Ikke så hurtigt, som det så ud til for mange, men dramatisk ændrede det ikke så meget landskabet i hele territoriet som sjælene hos mennesker, der besluttede at vie deres liv til Zonen. Hun absorberede mennesker, ejede sindet så meget, som ingen dope kunne gøre. Besat af de mirakler, der sker på dette sted, drevet af drømme om at blive rig eller blot at kende et andet liv, strømmede folk ind på disse steder i todpas, uanset enhver fare.
  Victor gik langs en lang gade, strakt ud som en boa-snøre i et krat, mellem de engang beboelseshøjhuse. De døde. For meget længe siden forlod folk deres hjem og efterlod murstensgiganterne for at leve deres liv i den nye verden.
  Metal klirrede under fødderne - sporvognsskinner kørte lige på dette sted. Sandt nok var de nu rustne og lignede opsvulmede årer, længe blottet for blod, men ikke mindre forfærdelige for det.
  Tomhed.
  Victor så pludselig nogle mærkelige fodspor. De var som kaniner, men ret store. Hvad gør kløerne her tiger og meget skarpe. Selv skinnens metal var ridset.
  Victor rynkede panden. Det var ikke nok at falde over en mutant kanin. Dette dyr, på størrelse med en god løve, kunne spytte gift på afstand. Og det er ikke nemt at stoppe
  endda en eksplosiv kugle. Det er klart, at mødet med sådan en kanin og en giftig tiger på samme tid ikke lovede godt. Det er virkelig et monster.
  Victor drejede ind i en gyde og krøb ufrivilligt ned. Han ledte ikke efter unødvendige eventyr.
  Han trak en pistol ud af bæltet. Jeg lyttede. Sådan et stort udyr kan ikke snige sig ubemærket frem. Pludselig så stalkeren et skelet fra sin side. Han var så...
  Frygteligt manglet og gnavet. Og på knoglerne hang fragmenter af formen, og de var åbenbart blevet dræbt og gnavet for nylig - det strømmende blod havde ikke nået at fryse.
  Victor forbandede:
  - Dette er en japansk politimand!
  Og frøs ... Han lyttede igen. Alt så ud til at være stille. Men intuitionen antydede, at det ville være bedst at vende tilbage til selskabet med andre stalkere eller vælge et hus
  mere pålidelige. Victor bevægede sig på hug... Og i korte streger.
  Og så blev der virkelig hørt en dæmpet knurren og kradsningen af nogens kraftige poter. Victor accelererede, han skyndte sig hen til døren. I samme øjeblik blussede flammerne op bag ham.
  Og ilden ramte den beskidte dragt. Victor så sig tilbage. Et monster fulgte efter ham. På størrelse med en tyr var en blanding af en kanin med ører og en løve med kraftige poter.
  Og dog brændte dette udyr af ild.
  Victor havde hørt, at mutante kaniner kunne spytte gift, men han troede ikke, at denne evne udvidede sig til at ånde ild.
  Manden døde næsten af forskrækkelse. Og udyret reducerede hurtigt afstanden. Nu har han allerede overhalet Victor og ramt stalkeren med poten. Påvirkningen slog manden op af fødderne.
  Kroppen trådte på Victor fra oven og knuste ham. Så klikkede en kødædende mund.
  Endnu et øjeblik og det er slut. I det øjeblik blinkede en stråle, og en ukendt kraft smed den mutante kanin væk. Det var, som om han var blevet ramt af lynet.
  Monsteret forsøgte at rykke igen, men blev igen slået ihjel. Og det enorme slagtekrop forkullede, stilnede af.
  Victor var i stort chok. Han havde aldrig forventet dette. Og så der var et så kraftigt våben i zonen, at det ville skyde med stråler.
  Samtidig greb frygten manden. Og pludselig bliver han selv dræbt. Hvem har brug for ham - endnu en talrig stalker ...
  Halvdelen af Hviderusland er allerede blevet dækket af den unormale zone, og eventyrere fra hele verden kommer her i jagten på artefakter. Og nogen leder specifikt efter hvad
  kan blive røvet. Du kan stadig finde en masse værdifulde ting i husene. Og mafiaen har også sine egne interesser i zonen.
  Victor forsøgte at kravle væk. Og så pludselig dukkede en skikkelse op foran ham. Victor blinkede med øjnene. Han så ud til at være vild.
  Forsiden var en pige af fabelagtig skønhed. Hun var iført en tætsiddende jumpsuit, der ikke skjulte hendes figur med et åbent hoved, og man kunne se, hvordan hendes gyldne,
  frodigt hår. Og ansigtet er modigt og samtidig smukt.
  Victor forsøgte at rejse sig, da pigen pludselig tog og tog fat i hans næse med sine bare tæer. Der var virkelig noget at gå på taget.
  En fabelagtig smuk pige går barfodet rundt i zonen. Og så greb jeg den.
  Victor følte intens smerte. Hans næsebor blev klemt som en tang. Og denne smukke pige havde så stærke fingre. Og så mærkede han noget tage fat
  ham og bag manken.
  Victor hørte en anden piges stemme, det var meget behageligt og samtidig skummelt:
  - Nå, fangede Gerda ungen?
  Den blonde pige svarede med et grin:
  Hvordan ser du Charlotte? Ægte lille og ikke for smuk mand!
  Victor var forvirret. Faktisk, hvad han er: en tre-dages skægstubbe, ikke vasket i lang tid, svedig, ildelugtende. Ja, og han skinner ikke af skønhed, og han er allerede over tredive år gammel.
  Victor er generelt en halvdårlig mand ... Den mest almindelige. Højden er gennemsnitlig, heller ikke noget særligt i sengen. Der mangler allerede flere tænder, og der er ikke noget at indsætte.
  Den enkleste person, ikke en Hollywood-helt. Og her er pigerne. En anden pige dukkede op foran ham. Hun var ildrød. Og også i stram
  heldragter, der ikke skjuler figuren. Desuden var det tydeligt, at pigerne er meget muskuløse og har mavemuskler med fliser. Begge er meget smukke, med modige ansigter,
  og høj. De er i hvert fald femogfirs meter, og det er barfodet. i høje hæle ville piger overhovedet være høje.
  Den rødhårede var bevæbnet med et eller andet fancy maskingevær, og på hendes bælte hang djævelen, hvad ellers. Ja, og en blondine med et fuldt arsenal.
  Victor syntes, det var mærkeligt, at pigerne var barfodede. Der er trods alt så meget infektion i zonen, og selve jorden er forgiftet og fuld af forskellige giftige skimmelsvampe, svampe, brændenælder og
  forskellige slags insekter.
  Faktisk risikerede disse piger meget med deres bare såler, som mærkeligt nok er lyserøde og rene, snavs og støv sætter sig ikke fast i dem.
  Generelt er disse piger så usædvanlige.
  Der er langt færre kvinder i området end mænd. Og det er nemt at få infertilitet i det, og fødslen af et mutant barn. Selvom der er sjældne eventyrere - dame banditter,
  og prostituerede. Selvom helt nedværdige kvinder selvfølgelig går til prostituerede, hvoraf mange er forfærdelige og fulde. Generelt er alkohol populært i zonen.
  Han mener, at han i det mindste delvist neutraliserer stråling og mange giftstoffer. Men af drukkenskab bliver kvinder hurtigt gamle og mister deres salgbare udseende. Det her er trist.
  Og disse piger, så unge, friske, solbrændte og sunde - bare en fryd for øjet.
  Victor mumlede og tog fat i Gerdas bare fod med sine hænder, som fortsatte med at holde om næsen:
  - Lad være, for det gør ondt!
  Pigen grinede og sagde:
  - Ja, det gør ondt ... Men hvad siger du patsuk. Jeg reddede dig!
  Victor svarede med et suk:
  - Jeg kunne betale dig, men jeg har næsten ingenting!
  Gerda fnisede og bemærkede:
  - Og hvad skal man tage fra sådan en stakkel som dig!
  Røde Charlotte sagde:
  - Måske vil han slikke os?
  Gerda fnyste foragtende:
  - Han stinker!
  Og sparkede Victor væk. Manden trak på ryggen... Pigerne lo i kor. De var så sexede, at Victor ufrivilligt blev ophidset.
  Charlotte nærmede sig i mellemtiden kadaveret af mutantkaninen og slog dens pels og bemærkede:
  - Ædel person! Men kun hans hale er værdifuld!
  Gerda nikkede og spurgte Victor:
  - Hvis du ikke vil have, at vi hugger hovedet af dig, så fortæl os, hvor lykkestenen er!
  Victor mumlede forvirret:
  - Ja, jeg ... Ville jeg være sådan, hvis jeg havde en sten af held!
  Charlotte skar den buskede hale af kaninløven. Hun lagde den i sin taske og knurrede:
  - Han lyver! Den gamle mand fortalte ham, hvor stenen var! Skal vi skære hovedet af ham?
  Victor mumlede forvirret:
  Hvorfor skulle han sige det? Hvem er jeg for ham? Desuden ville du selv vide fra ham ...
  Gerda knurrede:
  - Det går ikke... Men jeg føler, at det ikke er så enkelt, som det ser ud til. Måske tager vi ham i kælderen og torturerer ham i henhold til reglerne!
  Charlotte nikkede indforstået.
  - Det skal bestemt gøres! Tag ham med i kælderen og prøv der!
  Gerda ville sige noget, da hun hørte bandeord og beskidte uanstændigheder.
  Pigerne vendte sig. Et dusin beskidte og lasede mænd dukkede op på vejen. De bevægede sig hen imod pigerne. Og på samme tid bandede de, og ret beskidte.
  Charlotte fnisede.
  - Det her er en flok knytnæver ... Hvor er verden fuld af kritiner!
  Og hun trak en pistol frem.
  Gerda nikkede indforstået.
  - Lad os dræbe dem! Der er for meget snavs i zonen!
  Og begge piger tog og blottede deres ansigter. Victor rystede af frygt. Så meget vrede syntes i disse ekstraordinære pigers øjne. Jeg spekulerer på, hvem de er?
  Og hvilken fænomenal magt de har! Hvad de bare ikke kan.
  Fra Charlottes og Gerdas pistoler fløj bjælker ud. De ramte mændene, der bevægede sig i deres retning, og de ønskede tydeligvis at voldtage skønhederne.
  Og så den helvedes varme og... Flere mennesker blev skåret på én gang af strålerne. De faldt sammen med et hyl. Resten rejste deres maskingeværer og oversavede haglgeværer.
  Begge piger: den rødhårede og blondinen væltede. Og med det samme vil de tage og plante. Det var dødsgangene. Og her falder de igen, ind
  mandens masse. Ret grimt publikum...
  Gerda skød tilbage og knirkede:
  - En dukke!
  Charlotte bemærkede:
  - Hurtigt er vi med dem!
  Tolv mænd fra kulak-banden blev dræbt. De blev slået med et usædvanligt strålevåben. To af dem vred sig stadig og rykkede.
  Gerda råbte:
  - Sort ravn over for døden,
  Offeret venter på midnatstid...
  Charlotte bekræftede:
  - Der vil være udødelighed for krigere,
  Hvis du slår frimodigt i øjet!
  . KAPITEL 2
  Pigerne ransagede travlt ligene. De tog alle pengene fra deres lommer og bælter, tog et par små småsten-artefakter.
  Tag derefter våbnene op. Og så kunne Victor ikke tro sine egne øjne. Alle disse knive, pistoler, maskingeværer, oversavede haglgeværer kom i håndtasker
  krigere og bogstaveligt talt forsvandt der ...
  Victor spurgte overrasket:
  - Hvordan gør du det?
  Gerda fnisede og svarede:
  Du forstår ikke mand!
  Charlotte sagde logisk:
  Nå, det er for lang tid at forklare! Kom op og følg os! Du vil stadig være nyttig, hvis du ikke ønsker at blive afskåret
  hoved!
  Gerda fnisede og bemærkede:
  - Ja, og straks!
  Og greb Victor i nakkeskindet. Rev det nemt af jorden og bar det.
  Manden svævede og tæskede hjælpeløst i luften. Charlotte tog Victors pistol med sine bare tæer og kastede den mod ham.
  Han greb automatisk våbnet.
  Den rødhårede nikkede bifaldende.
  - Ikke en dårlig reaktion!
  Victor svarede med et suk:
  -Ellers overlev ikke!
  Gerda satte ham på benene og nikkede.
  - Komme med os! Og tør du ikke løbe væk. Vi bevæger os hurtigere end den hurtigste mand i verden.
  Og hun skubbede Victor med et maskingevær.
  Han bøjede sig og gik sammen med pigerne. Han lignede en slået hund.
  Pigen slog sine fødder og efterlod nøgne, yndefulde fodspor i støvet. Desuden dyppede Charlotte sine fødder i blod.
  Det ser ud til, at begge stjal ingen for at være bange. Og de er så sexede - bare trodsigt.
  Victor spurgte pigerne:
  - Hvem er du?
  Den rødhårede kriger svarede med et smil:
  - Hvad synes du?
  Manden slog hænderne op.
  - Jeg ved ikke! Men du er så speciel!
  Gerda nikkede og blottede sine tænder.
  - Det er os, der kan slå dig ihjel ... Men i så fald er vi i stand til at give en belønning. det afhænger allerede af dig!
  Viktor grinede skeptisk.
  - Hvordan kan jeg være nyttig for sådanne seje kvinder som dig?
  Som svar løftede Gerda benet og tog igen fat i Victors næse med sine bare fingre og klemte meget hårdere. Og hun brølede:
  Vi er ikke dine kvinder! Kvinder sælger frø på markedet!
  Charlotte nikkede.
  - Ret! Men du ved meget! For eksempel sådan en artefakt som en foryngelsessten!
  Victor rystede og bemærkede:
  - Det er en meget sjælden sten. Og det har bivirkninger. Du kan endda blive en lille dreng, hvis du holder den i hænderne i lang tid.
  Uden for zonen dør de, der modtog sådanne unge, blot. Og inde i zonen, der bliver til børn, taber voksne også
  styrker og færdigheder, og ofte voksenhukommelse.
  Gerda nikkede indforstået.
  - Ja, vi har hørt, at ungdommens sten har side- og ikke særlig behagelige egenskaber. Men når det kombineres med en lykkesten,
  og med nogle andre artefakter kan han gøre en person uden for zonen til en udødelig og evigt ung supermand. Så det...
  Charlotte bekræftede let:
  - Hvis du vil leve, så hjælp os!
  Victor rystede og spurgte:
  -Hvem er du overhovedet?
  Gerda bemærkede med et smil:
  - Ekstra viden vil kun forkorte dit liv!
  Charlotte bekræftede:
  Vi har kun flere grunde til at dræbe dig!
  Victor holdt en pause... De passerede den stinkende losseplads. En røv, der så pigerne, skyndte sig hen til dem og begyndte at tigge:
  - Giv den forældreløse ... en brødskorpe!
  Charlotte samlede et glasskår op med sine bare tæer og kastede det. En bums, der sprang for tæt på, fik et punkt lige i øjet. Og et stykke glas
  gennemborede stilken og kom ind i hjernen. Slyngelen kollapsede.
  Viktor fløjtede.
  - Lovno! Meget klog!
  Gerda bemærkede:
  - Det kan vi ikke!
  Charlotte knurrede.
  - Ja, jeg gennemblødte mikroben!
  Victor bemærkede:
  - Dette er også en mand, og drab er så grusomt!
  Charlotte lo og bemærkede:
  - Eller måske omvendt. End her for at vegetere i den anden verden vil det være meget bedre for de hjemløse!
  Gerda bemærkede med et smil:
  - Ret! Hvorfor skulle en skurk leve ... For menneskeheden er dette et lille tab!
  Rød tilføjet:
  - Og måske overskud!
  Victor sagde intet og tænkte, at han ikke var et så betydningsfuldt eksemplar for menneskeheden, og at skønhederne kunne gøre ham færdig. Og de går og deres barfodede, rundt,
  lyserøde hæle blinker.
  Victor tænkte, hvorfor de ikke er bange for at gå barfodet. Der er jo så mange forskellige slags infektioner og fragmenter og andet snavs.
  Manden tøvede og spurgte:
  - Og hvorfor er du ... uden sko!
  Gerda fnisede og svarede:
  - Det er nemmere at leve barfodet og...
  Charlotte tilføjede:
  - Du så selv, hvor smart jeg sømmede denne bums!
  Viktor nikkede.
  - så meget mere praktisk. Men hvorfor bliver dine fødder ikke beskidte?
  Gerda sagde hårdt:
  Intet forkorter livet som en lang tunge. Så du må hellere holde kæft!
  Charlotte svarede med en alvorlig tone:
  - Fordi vores ben ikke opfatter snavs ...
  Så de kom til det forladte hus. Der var ogsaa et Selskab af tre drikkende Bumser. Pigerne spildte ikke stråler på dem. Charlotte sprang og flygtede
  hun greb fat i piskenes skraber, der var faldet ned med hendes bare tæer, og hvordan hun slog dem. Slaget var stærkt, og kranierne revnede. Blodet væltede ud.
  Gerda flyttede det tredje emne med sin bare, runde hæl til hagen. hans kæbe faldt. Og han faldt død sammen og tav.
  Nu føler pigerne sig som dronninger.
  Den rødhårede greb blækflasken med sin bare fod og kastede den mod væggen og knækkede den. Så kurrede hun:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Den blonde terminator smed en snack ud af vinduet og knirkede:
  - Hjemløse gennemblødt i toilettet!
  Og pigerne grinede højt. Og krigerne var nu bare piger - super.
  Victor bakkede tilbage til udgangen. Men Gerda greb ham igen ved den langmodige næse og trak:
  - Rolig, ged! Vi vil afhøre dig nu!
  Viktor mumlede:
  - Jeg ved ingenting!
  Charlottes smaragdøjne blinkede.
  - Så dør du!
  Manden rystede... Den blonde pige kom hen til ham og tog fat i hans skulder. Hun knyttede fingrene og hylede:
  - Sig, hvad du sagde om artefakterne Borov7
  Victor mumlede:
  - Ikke noget specifikt! Han er også efter dem...
  Gerda nikkede.
  - du kan forhøre ham. Og du vi...
  Charlotte foreslog:
  Måske slår vi ham ikke ihjel endnu. Der er én idé.
  Den blonde terminator nikkede.
  Vi kan altid dræbe en kakerlak. Og vi har forskellige ideer!
  Den rødhårede kriger foreslog:
  - Lad os prøve en sten, der afleder kugler på den. OG...
  Gerda svarede:
  - Vi har allerede forsøgt, men det virker ikke imod strålerne. Hvilke andre ideer er der?
  Charlotte foreslog med et smil:
  - Kan vi fortælle ham om vores bedrifter?
  Blondinen svarede:
  - Kast ikke perler foran grise. Giv ikke hunde sandheden!
  Charlotte svarede til dette:
  "Måske husker han noget så!" Det nytter ikke at spørge. Og vi mangler en lykkesten. Så kan den blive super i kombination med andre sten.
  Gerda nikkede indforstået.
  "Så siger jeg det til ham!" Lad ham sidde og lytte.
  Og den blonde terminator begyndte at væve en historie;
  En anomali, der kravlede ud af ingenting, omringede pigerne fra alle sider. Stenen pulserede og slog med frekvens på hænderne. Selv luften omkring så ud til at fryse og blive død. Samtidig mærkede pigerne en stigning i strålingen.
  Hun gennemborede luften og forårsagede sammensmeltning af nitrogen og iltkerner. Hvorfra alt var mættet med en ekstraordinær friskhed, der plagede næsen.
  - Vi skal væk herfra! sagde Gerda.
  Charlotte var enig:
  - Lad os tage hyperfits og prøve at slå igennem!
  Pigerne sprøjtede straks sig selv med en væske, der reducerer strålingseksponeringen. Det føltes som om tusindvis af radioaktive bier svie din hud.
  Gerda knirkede:
  - Lad os gå videre!
  Charlotte var enig:
  - Ja! Jeg ønskede ikke at omgå denne superanomali igen. Pludselig har den et udseende af et rovdyrinstinkt og vil omgive os.
  Den blonde terminator bemærkede:
  - Sådanne felter er som regel ikke sammenhængende, og vi vil finde en revne.
  Den rødhårede vixen mindede:
  - Det vigtigste er at definere grænserne korrekt.
  Det sidste er ikke så nemt at gøre. Nogle forsøgte, efterlignede forfattere, der ikke havde nogen praktiske færdigheder, blot at kaste bolte og møtrikker.
  Det er ikke pålideligt, jern kan flyve forbi uden at bremse og falde, men det vil bryde organisk stof.
  Her har du brug for en mere subtil tilgang, du hælder fint høvlet støv fra almindeligt bly, kaster det og følger derefter den mindste afvigelse af en lanternes stråle.
  Hvor strålen er lige, er der et hul mellem de anomale felter. Videnskab bevist af videnskabsmænd.
  Generelt, hvorfor blev den almindelige Tjernobyl-zone pludselig så stejl - i strid med naturens love.
  Forskere har ikke givet et klart svar på dette. Og tvister og afhandlinger blev skrevet i mange hundrede bind. Det er godt, at piger kan læse med computerens hastighed, ellers bliver de gule over bøger.
  For science fiction-forfattere er zonen også blevet en cash cow, men de skriver stadig noget monotont: fælder, pruttere, artefakter, mutanter, banditter!
  Nogen dræber nogen! Men ren pletfri kærlighed og kvinder lugter ikke engang! Men krig er feminint!
  Pigerne kom langsomt frem og nåede gennem den vibrerende luft. Så fik de pludselig varme i ansigtet, som om nogen havde arrangeret opvarmning.
  De unge spejdere havde et særligt lille apparat, og bly eller jern i zonen er et spyt at finde.
  Et tyndt lag støv flimrer i rampelyset på en lommelygte. I de første ti meter var anomalien solid.
  Så, efterhånden som pigerne rykkede frem, begyndte der at komme nogle revner i marken. Spejderne holdt godt øje med warpen.
  - Der er! Charlotte bemærkede.
  - Du kan gå.
  - Lad os prøve det! Gerda støttede hende.
  Pigerne tæer langs linjen. Forude var der som en sump, og jeg var mærkbart nødt til at tilføje et trin for ikke at blive suget ind.
  Pludselig sukkede luften, og spejderne blev overhældt med mudderstrømme.
  - Hun ser ud til at mærke vores penetration. Gerda bemærkede.
  Charlotte knurrede.
  - Måske! Tal mere stille.
  Pigerne fortsatte med at bevæge sig. Pludselig hvirvlede det pulveriserede metal i en hvirvelvind. Så gispede han så meget, det var kun takket være gymnastisk fingerfærdighed, at pigerne ikke faldt.
  Fagværksgitteret, der stod på siden, blev revet fra hinanden, og fragmenterne blev foldet til en fancy blonde. Men vejen frem er blevet lidt bredere.
  Græsset er visnet, jorden ser ud som efter en seismisk katastrofe. Forud for passagen blev stien pludselig spærret af et betonhegn.
  Klatre over, det var ikke muligt, ovenfra den anomale zone åndede døden.
  Charlotte sagde med et smil:
  - Det giver ingen mening at vende tilbage. Vi er gået for langt, og det vides ikke, om vi finder endnu et hul. Jeg foreslår, at du sprænger med en granat.
  - Hvorfor, hvis du kan knuse med et slag Ross-karate. sagde Gerda.
  Charlotte rynkede panden.
  - Du er sikker på, at hegnet er ret tykt.
  Den blonde terminator bemærkede:
  - Der er specielle energipunkter i beton, der gør det muligt at bryde igennem hele strukturen. Ja, og bentræning vil ikke skade.
  Den rødhårede kriger bemærkede hårdt:
  - Så er jeg med dig.
  For ikke at beskadige skoene tog pigerne deres støvler af, og med deres yndefulde fødder, som skulpturer af gamle mestre, begyndte de at slå ind i betonen.
  Mærkeligt nok var deres solbrune, bare fødder så veltrænede, at det så ud som om, de blev slået af stålbrækjern.
  Fra barndommen fik pigerne kamptræning, og det for dem femogtyve centimeter beton.
  Væggen var dækket af revner, efter et par sekunder faldt den sammen.
  Selvom benene nynnede let af hjernerystelse, blodet bankede igennem dem, var spejderne tilfredse.
  Charlotte råbte:
  - Vi slog igennem med dig!
  Gerda bekræftede:
  - Samtidig og varmet op! -
  Det blev sjovt for de unge skønheder, kun deres ansigter kløede af Dushman-skæg og camouflage.
  Den videre vej var lettere, pigerne havde allerede lært at skelne grænserne for anomalien kun ved lysets brydning.
  Det eneste du skulle gøre var at tænde lommelygten, og du kunne se alt. Sandt nok måtte jeg gå omkring en halv kilometer, bøjede mig og risikerede at krydse en farlig linje: passagen blev indsnævret igen.
  - Har du nogensinde drukket Gerd? spurgte Charlotte.
  Blondinen svarede:
  - Ikke! Sandt nok sprøjtede de mig med alkohol for at kontrollere kroppens reaktion på alkohol.
  Den rødhårede skelede.
  - Og hvor?
  Gerda svarede ærligt:
  - Hovedet gør ondt, tarmene viser sig. De gav små minikapsler på størrelse med hirse. De øgede kroppens modstand mod alkohol.
  Selvom druk er en synd, kan du ikke undvære det i intelligens.
  Charlotte fnisede.
  - Endnu en synd! Så trods alt drikker præsterne! Og generelt, hvis vi kommer ud i en anomali, vil vi opleve tømmermænd, kun tusind gange værre.
  Spidsen af AKM-geværet kom ved et uheld ind i anomalien og bøjede sig let. Jeg var nødt til at rette op på det. Regn hældt ovenfra, med store dråber, ret varmt.
  Inde i anomalien hvæsede de simpelthen og fordampede. En skrotgård var stablet op forbi: væltede, ødelagte lastbiler, traktorer, fragmenter af tungt landbrugsudstyr, rustne tønder.
  Uden for lageret, ignoreret den dødelige kulisse, sad et krybdyr, en rød krystalskildpadde med et hajhoved. Hun slugte metal uden problemer, og hendes poter er noget mellem kloen på en krabbe, kløerne på en tiger.
  - Rifulik! hviskede Charlotte.
  Gerda bekræftede:
  - Ikke-protein livsform blanding af kvarts og lithium.
  Den rødhårede kriger mumlede:
  - Over for ham er vores våben formentlig magtesløse.
  Blondinen trak på skuldrene.
  - Jeg ved ikke! De, der skød på et sådant væsen, overlevede som regel ikke. Sandt nok, hvorfor har han brug for vores proteinkød, han er mere tilbøjelig til at nyde et maskingevær.
  Charlotte advarede:
  - Fremskynd ikke bevægelsen, det vil fremprovokere rifulika.
  Pigerne er stadig jævne, men bevæger sig hurtigere og hurtigere. Sandt nok faldt de hurtigt over pigtråd. Hun skulle skæres.
  Pigerne klarede dette perfekt og undgik professionelt at knirke.
  Efter et par skridt hviskede Charlotte i øret på Gerda: - Se, min kære, her er vores førstepræmie.
  Hun pegede på en citronfarvet sten.
  Den blonde terminator svarede:
  - Ikke noget særligt, dette er den mest almindelige "kulesh" artefakt. Mere end tusind dollars, du kan ikke lade være.
  Den rødhårede nikkede.
  Måske endda mindre, men det er heller ikke dårligt.
  Uregelmæssigheden omkring pigerne begyndte at komme til live, hun udtrak en speciel knirkende lyd, der rev trommehinden.
  Han var uden for det menneskelige øres opfattelse, men pigerne hørte ham.
  - Djævelen er bekymret! Charlotte bemærkede.
  Gerda bekræftede:
  - Skønt her på kanten af afgrunden, så tal ikke om det urene.
  Den rødhårede kriger knirkede:
  - Kom nu!
  Hvæsen og varmen tiltog mærkbart, regndråberne fordampede, før de nåede jorden, græsset begyndte at skifte farve, og der opstod luminescens ved grænsen.
  Generelt er skuespillet både smukt og forfærdeligt. Pigerne kiggede tilbage på reefulik, han var allerede ret langt væk, men det så ud som om han havde spist, "grynten" nåede ikke deres følsomme ører.
  Spejderne faldt til ro, fordi denne dis til sidst skal ophøre.
  Gerda bemærkede logisk:
  "Du kan ikke bringe en stor styrke her!" Vi vil ødelægge både mennesker og udstyr, se.
  Faktisk dukkede en MI-8-helikopter op på himlen og lagde mærke til zonen, den begyndte at klatre, men det var for sent. Slørede fangarme fløj hen mod ham og viklede sig om bilen.
  "Pinwheel" kvalt og begyndte at falde. Propellen holdt op med at dreje, men maskinen sank langsomt, som i vand. Undervejs blev hun til en slags harmonika.
  Pigerne beundrede dog ikke så meget dette skue, da de forsøgte at komme ud af farezonen. Varm luft blæste i deres ansigter og løftede græsstrå, støv, småsten i en hvirvelvind.
  Pigernes øjne, naturligvis safir i Gerda, men malet under brun, og smaragd i Charlotte, var tårevæde. Så gik en udladning gennem jorden, et elektrisk stød ramte.
  Pigerne gispede. Vi løb lidt. Så blev det helt slemt, jorden blev pludselig som smør og limede støvler.
  Så et dødeligt svajet fra oven, knuste zonen pigerne til jorden.
  "Det ser ud til, at vi venter en stor kildyk," sagde Charlotte.
  Blondinen knirkede:
  - Omvend dig, før det er for sent!
  Den rødhårede rejste sig:
  - Nej, Gerda, jeg vil ikke dø åndeligt slaveret. Desuden, hvad får dig til at tro, at døden venter os.
  Blondinen var enig.
  - Jeg håber nej! Det er svært at dø så ung. Jeg havde ikke tid til at gøre noget for fædrelandet.
  Charlotte fnyste foragtende.
  - Hun slog hende ikke engang ihjel! Jeg har på min konto, der er mindst en snigskytte.
  Gerda blev overrasket:
  - Og du deltog ikke i militære operationer.
  Den rødhårede bekræftede let:
  - Ikke! Jeg blev ligesom dig taget hånd om i vigtigere sager. Vi er kun to i hele landet.
  Den blonde terminator nikkede.
  - Så jeg mangler en til at føde børn fra ham.
  Den rødhårede kriger fnisede:
  - Jeg ved det ikke med sikkerhed! Det er nok umuligt for os at blive gravide fra en simpel person.
  Helikoptrene kom endelig ned til dem, to reefuliks løb hen til dem. Da de så frisk jern, fortsatte de til deres rovmåltid.
  - Hvilken frygtelig kraft skal du have for at rive så stærkt et jern. Gerda bemærkede.
  - De har et andet stofskifte med ultraradioaktive indeslutninger. sagde Charlotte.
  Blondinen kvidrede:
  - Dog som om de ikke slugte vores våben. Millioner af dollars er tilbageholdende med at smide væk.
  Pigerne sonderede nyren med en kniv, et par gange sad knivene fast, men dens spids blev revet af. Så kastede de en plastikbold og fandt ud af, at jorden yderligere blev normal.
  - Det er godt, at vi har en simpel camouflage på benene, det er ikke ærgerligt at skære. sagde Charlotte.
  Gerda tog den og knirkede:
  - Jeg skal virkelig dykke som en fisk, men hop.
  Den rødhårede observerede aktivt:
  - Vi blev lært at hoppe fra enhver position, det kan vi klare.
  Blondinen bemærkede aggressivt:
  - I krig er god forberedelse som luft for lungerne, en dårlig blanding af gasser lammer og dræber!
  Pigerne klippede deres støvler, tøvede lidt og sprang skarpt. Gerda sad næsten fast igen, kløede sig i benet.
  Nu er passagen blevet meget bredere, og pigerne kunne komme ud af den. Spejderne bevægede sig langsomt, indtil anomalien til sidst holdt op med at svaje.
  Charlotte sagde med et glad blik:
  - Levende søster! Og jeg troede, at alle var forvirrede.
  Gerda bemærkede logisk:
  - Nu skal vi finde støvler, ellers er vores ben for smukke til skæggede Mujahideen.
  Den rødhårede var enig i dette:
  - Vi sætter et baghold i baghold og smækker nogen.
  Blondinen viftede med numsen.
  - Hvis vi finder det!
  Pigerne besluttede sig på trods af belastningen for at løbe, ikke specielt travlt, så der ikke skulle være larm. Deres skarpe hørelse opfangede skyderiet fra højre.
  - Det er noget! Det ligner jagt eller demontering. Charlotte bemærkede.
  Pigerne tog et skridt, passerede bakken, derfra åbnede en udsigt, en vej. En støj, der var karakteristisk for en Jaguar, blev hørt over den.
  Denne kraftige otte-sæders bil sprang ud bagved et sving, der var bevokset med skov. I den sad en halv snes typer i læderjakke og rustning.
  Uforskammede ansigter og barberede hoveder forrådte banditter, nogle af dem havde tatoveringer på hænderne. Og den største havde en tatovering i ansigtet. Han lignede en tegneserieskurk.
  - Når en person kunstigt giver sig selv et formidabelt udseende, er dette et sikkert tegn på åndelig svaghed. Charlotte bemærkede.
  - Sandsynligvis er ulven i fåreklæder så forfærdelig, og ikke fåret i huden på en ulv! fortsatte Gerda.
  Banditterne var bevæbnet med PKU - et forbedret Kalashnikov maskingevær. Dens 14,7 mm kugler kunne gennembore pigernes overalls.
  Men ifølge den sædvanlige jakke havde pigerne let, men meget stærk rustning lavet af brint-titanium, tre gange stærkere end naturligt titanium, to og en halv gange lettere.
  Sandt nok koster sådan en ringbrynje en hel T-90 tank. Men ramte dem med så stor en kugle, at selv pigernes stærke knogler ikke kunne modstå.
  Men "Kalashnikov" eller "Abakan" er ikke forfærdelig fra nogen afstand. Lederen bandede som altid.
  - Så fortalte gøgen, at to pruttere kravlede. Du skal tygge dem op.
  Vildt hyl som svar:
  - Det ligger ikke i bastard-chefen, men der er en pointe. Kun noget ankom og fik ikke fat i swag'en.
  Også en knurren blandet med obskønitet:
  - Det er arabere, hvilket betyder, at de formentlig har "grønt" og dope.
  Charlotte besluttede at fyre AKM. Den største ulempe ved maskinen er den relativt store spredning af kugler, især på lange afstande. Sandt nok, hvis du ikke bruger kaliber 7.62, men 5.45, så øges nøjagtigheden.
  Banditternes brutale hoveder er åbne. Charlotte åbnede ild, og Maria begyndte som altid at bede. Fire banditter blev dræbt med det samme. En af dem råbte:
  -... izdets!
  Banditter er karakteriseret ved en instinktiv reaktion. Det er ikke klart, hvor de skyder fra, det er bedre at sætte farten ned og lægge sig ned, men lederen greb uden tøven en FU-12 granat, også med en spredning på op til to hundrede meter, men med uran indeslutninger på pladerne og kraftigere sprængstoffer.
  Og hvor gravede han det frem, for disse er kun i tjeneste med de russiske specialstyrker. Gerda skød, hendes kugle ramte det nøjagtige centrum af granaten.
  Det blæste frygteligt, FU-12 er ikke F-1. Banditterne var gennemsyrede, og Jaguaren, efter at have mistet kontrollen, reducerede gradvist sin hastighed. Chaufføren slog bremsen i døden.
  Det magtfulde mærke-dyr stoppede. Piger i alle hastigheder løb hen til hende. Der var elleve lig sammen med chaufføren. De så frygtelig forslåede ud.
  Charlotte begyndte at inspicere poserne. Hun var primært interesseret i artefakter. Hun undersøgte dem omhyggeligt. Ud over "kulesh" den mest almindelige artefakt, der har evnen til at lyse i mørke og genoplade et lille batteri.
  Desuden mistede denne sten sine egenskaber kun et år efter at have forladt zonen. Blandt andre værdigenstande var der et par "Cutters", der var i stand til at skære igennem legeret stål.
  De skal dækkes med uld, ellers brænder bilens metal. Der var en lyserød sten "Kærlighed" her, som markant øger mandlig styrke, og meget værdifuld i "Shield"-zonen, som neutraliserer virkningerne af almindelig stråling.
  - Samlede banditterne ikke alt dette? spurgte Gerda sig selv.
  Charlotte svarede:
  - Nej, højst sandsynligt har de taget det fra pruttere.
  Blondinen spurgte naivt:
  - Og hvad gjorde de med dem?
  Den rødhårede råbte:
  - Dræbt! Hvad ellers! Og det er godt, hvis det før det ikke var uden tortur. Nogle pruttere har gemmesteder og venter på, at swag-priserne stiger.
  Derudover sidder videnskabsmænd trods alt ikke med hånden. De leder efter måder at forbedre egenskaberne af artefakter og især forlænge deres holdbarhed uden for zonen.
  - Jeg ved det! Gerdas øjne var fyldt med tårer. "Men der skete noget med mig. Jeg blev selv en morder, syv mennesker døde af mit skud.
  Jeg vil aldrig tilgive mig selv for dette. Det var som om en snor knækkede i min sjæl.
  Charlotte grinte.
  - Jamen hvorfor er du så dum.
  Blondinen knirkede:
  - Kirke mod vold.
  Den alvidende rødhårede svarede:
  - Er det? At dræbe en skurk er ikke en synd. Den bogstavelige oversættelse fra hebraisk af det sjette buds bud Du må ikke dræbe: det lyder: begå ikke ondt mord!
  Det vil sige, at det ikke er godt kun at dræbe gode mennesker, og det onde skal straffes.
  Gerda bemærkede frygtsomt:
  Men Jesus selv fulgte ikke dette.
  Charlotte svarede:
  - Altså nej! Den inkarnerede Gud var ikke pacifist. I Det Gamle Testamente blev Kristus sammenlignet med kong David, og han var en stor kriger.
  Jesus siger selv - jeg bragte ikke fred til jorden, men et sværd. En dårlig kilde er luderes blod. Ja, desuden, før sin kropslige inkarnation, som Jehovas ansigt, afsagde Jesus dødsdomme, beordrede udryddelsen af alle Amialikaner, brændte Sodoma og Gomorra.
  Det vil sige, at retfærdighed kræver det ondes straf. Hvem er de lokale banditter? Bøller fra skurke, flygtninge fra tilbageholdelsessteder, galninger, der er på den internationale eftersøgte liste, bare terrorister, som vi fanger.
  Det vil sige, at det er ondt, og for det godes skyld bør det ødelægges. En dårlig kilde er de udsvævendes blod, sagde Jesus.
  Tårerne i Gerdas øjne tørrede ud. Hun spurgte overrasket:
  - Hvordan kender du skriften så godt?
  Charlotte svarede ærligt:
  - Jamen, hvordan man lever i et formelt ortodoks land og ikke kender katekismen. Men viden skal anvendes klogt for ikke at bøje sig for Jehovas Vidners hule pacifisme.
  Blondinen nikkede.
  - Jeg kender denne sekt! De anerkender ikke Kristus som Gud. Men at tale om kættere er ikke interessant for mig, ikke for dig.
  Rød var enig.
  Lad os reparere bilen først.
  Bilen var lettere beskadiget, der var metalplader langs dens kanter, og maskingeværet, som ikke havde tid til at skyde, var fyldt med frisk tape.
  - Jeg dræbte først og fremmest maskingeværskytten. Charlotte pralede.
  - Logisk! Lad os nu prøve at starte. - Find de rigtige støvler. Gerda var væmmet over at prøve sko efter ildelugtende banditfødder.
  Hun var simpelthen foragtende, såvel som Charlotte. Pigerne gik til åen og skyllede deres støvler. De var lidt for store, men efter lidt omtanke trak de i fodklæder.
  Ikke særlig praktisk, men når de udfører bønner, vil deres charme ikke tiltrække for meget opmærksomhed. Nu kunne pigerne, efter at have tabt ligene i grøften, køre på hjul.
  Men skyd, tiltrækker opmærksomheden fra andre væsner: rottekaniner. Det var en uhyggelig mutation, en blanding af almindelige gnavere og harer. Hvordan disse arter formåede at blande sig er et mysterium, men det viste sig at være en meget uhyggelig blanding med giftige tænder.
  Rottekaninerne løb ud på vejen. Der var mindst halvtreds af dem, store på størrelse med en hund. De blottede deres tænder så tynde som nåle.
  De gik ofte i stykker, men efter et par dage voksede der nye op. Selve kroppen er lurvet, kun bagsiden og en frodig, næsten ræveagtig hale. Uden for zonen blev sådan pels værdsat.
  Især damerne. Men dyrene selv var meget behændige og ihærdige, de foragtede ikke ådsler. Derudover arvede de en vis hurtig vid fra rotter.
  For eksempel er en død måske ikke så velsmagende, men den er sikker, men i de dødes zone...
  - Nå, hvad skal man gøre med dem! spurgte Gerda.
  Charlotte svarede bestemt:
  - Lad os skyde og skære halerne af! Der vil være noget at sælge.
  Blondinen tvivlede::
  Hvorfor har vi brug for penge. FSB gav os kontanter, og 30.000 dollars blev fundet i banditternes lommer.
  Den rødhårede lo.
  - Ja! Jeg bemærkede, at terroristerne og mafiaen foretrækker dollaren frem for euroen på trods af forskellen i valutakursen.
  Sludder dollar efter banditternes hjerter
  Dem, der ønsker at ødelægge Rusland!
  Sedlen er modbydelig, parasitternes valuta
  Lejesoldat kommer til at dræbe!
  
  Tiltrækker blod til sig selv og vederstyggelighed
  Ikke for ingenting den grønne farve på problemernes øjne!
  Lad der være venlighed og ærlighed i hjertet
  Lad os gøre dine drømme til virkelighed!
  . KAPITEL #3
  Læst af Charlotte.
  - Hvems digte? - Spurgte Gerda
  - Jeg har selv skrevet det! - svarede den rødhårede pige.
  Blondinen lo.
  - God ide. Og vigtigst af alt, det er ægte og sandt. Men du har ret, at sælge ekstra swag vil give os mulighed for at stifte rentable bekendtskaber blandt sælgere.
  Pigerne tog rottekaninerne med pistolskud og affyrede en salve. Du skal kun skyde i hovedet, da kroppen let genoprettes, selv klistret grønt blod flyder næsten ikke ud.
  Skuddet gennemborede kranierne på ti monstre. De kollapsede, andre begyndte at løbe.
  - Wow, og de satte straks pris på vores kampkraft.
  - Det er ikke pseudo-hunde, der klatrer foran. Men de er allerede blevet skudt så meget, at de også skærer halen af dem kun lidt værre end kanin. Gerda bemærkede.
  - Halerne af rotteræve er mest værdsat. De betaler tre gange mere end for sobler. - Burknual Charlotte.
  Blondinen nikkede.
  - De siger, at deres pels kan ændre farve.
  Pigerne skød ti rottekaniner mere. Så gik de nedenunder. Frodige haler blev skåret af med selvsikre bevægelser.
  - Vær forsigtig med dine tænder, i princippet er der en modgift mod deres gift, men det koster tusind otte hundrede dollars for en ampul. Charlotte advarede.
  Gerda bemærkede:
  - Jeg blev ikke instrueret værre end dig. Derudover, hvis tænderne knækker af og forbliver i kroppen, vil der være en alvorlig inflammatorisk proces.
  "Meget smertefuldt, selvom vores kroppe er stærke og ikke så nemme at inficere. - tilføjede blondinen.
  Pigerne var allerede på vej hen til bilen, da pseudo-hundene dukkede op. Ikke mange, omkring femten. Også tiltrak tilsyneladende skydning.
  - Er det synd at spilde en kugle på dem? Charlotte bemærkede.
  Gerda bekræftede:
  - Selvom de ikke er giftige, bider de, og kan smitte med rabies. Lad os skubbe dem med pistoler, så automatiske patroner ikke overføres for ingenting.
  -Kun den overtalelse, der misser, får et knæk, i panden! Charlotte foreslog.
  Blondinen fnisede.
  - Og du har en masse barndom.
  Pigerne skød fra den forbedrede TT-100. Dimensionerne, rekylen og kaliberen er mindre end en traditionel TT, og den dødelige kraft og ildhastigheden er højere på grund af det specielle mundingsdesign.
  Og en forsyning på tyve runder pr. tønde. Ikke skydning, men sjov. Uden at bruge en eneste ekstra kugle, smadrede pigerne hovedet på pseudo-hunde.
  Ganske vist hørte man senere en anden flok nærme sig.
  - Du ved! Charlotte foreslog. Lad os ikke spilde ammunition på dem.
  Gerda bekræftede:
  - Vi har efter min mening banditvåben nok. Ja, og TT-100, du kan skubbe næsten enhver patron.
  Charlotte kurrede:
  - Alligevel er det ikke interessant for os. Lad os risikere vores røv og møde dem med kun knive.
  Blondinen kvidrede og blottede sine tænder:
  - Det lyder fristende, men har vi ret til en tom risiko.
  Den rødhårede svarede:
  - Da vi trænede på FSB-skolen, var vi hverken truet på livet eller alvorlige kvæstelser. Og her er en god mulighed for at teste dig selv.
  Gerda grinte:
  - At bide i røven er forresten en yndet teknik for pseudo-hunde. Derom endog i de første stalkers erindringer, som de kaldte sig selv i begyndelsen, beskrives det.
  Charlotte nikkede.
  - Farter lyder smukkere og tyve! Lad os nu hente knivene.
  Pigerne stod ryg mod ryg, der var mindst tredive pseudo-hunde. Kampen skulle ikke blive let.
  Pludselig kastede Charlotte sin dolk mod den nærmeste hund og ramte ham lige i halsen. Og så blev hun efterladt ubevæbnet. Et spring mod hundene, et kraftigt slag mod hundens hoved.
  Det chokerede dyr kollapsede. Så et udfald, som en tå i øjet, et slag i kæben. Pigen slår som en hammer, hendes tænder smuldrer som tørre ærter.
  Gerda skynder sig efter hende, pigens knusende ben kaster hannerne af sig. Hunde falder, vælter. Et slag med en dolk rører ved struben.
  - På et stærkt slag har du brug for en gave! udtalte Charlotte.
  - Hvem slår ikke, den vil gå tabt! tilføjede Charlotte.
  Pigerne gik fra hinanden. Charlotte sprang højt, lavede et vindhjul, fløj hen over hoveder, væltede tre hunde i et hop. Hun skar den ene over halsen og skar hendes hoved af.
  Gerda gentog manøvren, lagde sig fire og sluttede af med et slag i hjertet. Sandt nok var hunden i stand til at klø hende lidt.
  Blondinen knirkede:
  - Beskidt tæve.
  Rød rettet:
  - Jeg må sige tæve.
  - Det er ikke civiliseret at kalde selv en hund sådan.
  Charlotte råbte:
  - Men skørt.
  Hundene ville virkelig gerne bide pigerne i røven. Normalt har pruttere og banditter pansrede jakker, og du kan ikke bare bide igennem dem. Og bukserne bliver tyndere.
  Gerda stak ham i øjet, og Charlotte stak sine fingre med den ene hånd og brugte dolken med den anden.
  Blondinen knirkede:
  - Det var det, hvad nu?
  Rødhåret bemærkede:
  - Vi smed knive i hovedet, så måske er det bedre i brystet.
  Pigerne gentog manøvren, dumme pseudo-hunde var fuldstændig blottet for list og selvopholdelsesinstinkt. De gik frem, skyndte sig, deres hop var forudsigelige.
  Og alle gav Charlotte en lille skramme med kløerne.
  Rød bemærkede:
  - Nej, der er huller i vores forberedelse. Og pludselig ville det være væsner med meget giftige kløer.
  Blondinen knirkede:
  - Hvordan har rotterne det?
  - Så vær det! Forresten er deres nåle stærkere end stål. Meget grimme væsner.
  - Generelt noget af mange forskellige derivater fra rotter.
  Charlotte skar endnu et hoved af, mens hun gik, og brækkede hundens ryg. Gerda var hende på ingen måde ringere.
  Blondinen bemærkede med et smil:
  - Alt sammen fordi stråling ikke dræber rotter, men gør dem endnu stærkere og mere levedygtige. Det er som en dystopi. Måske vil en atomkrig føre til fremkomsten af en slags rottecivilisation.
  - Tror du, rotterne vil kunne gå ud i rummet. - Hvis de smelter sammen med primater, så er det ikke udelukket. - De siger, at sådanne mennesker allerede er dukket op i zonen.
  Gerda brækkede hundens hals med et skarpt ryk. Charlotte afsluttede det sidste væsen.
  - Vi skulle hoppe.
  Blondinen knirkede:
  - Det er ikke alle nørder, der er værre.
  Rød bemærkede:
  "Jeg ved det, men at bekæmpe monstre er ikke vores ekspertiseområde.
  Pigerne, der havde lagt tre dusin væsner fra sig, skar forsigtigt halen af dem. Nu havde de noget at sælge. Så skete det uventede, en af de dødeligt sårede banditter begyndte at rejse sig.
  Charlotte fnisede.
  - Wow, se, det ser ud til, at en af dem ikke var færdig!
  Gerda sagde med et grin:
  Eller måske er det ved at blive til en zombie.
  Rødhåret bemærkede:
  - Jeg hørte om det, men for at blive en zombie skal man dø af en anomali.
  Blondinen knirkede:
  - Eller fra en meget syndig persons hånd.
  Charlotte knirkede:
  - Lad være med at spøge!
  Banditten rejste sig og skyndte sig at løbe. Hans hurtighed var ikke ringere end verdensmesteren i sprint.
  Charlotte knirkede:
  - Åh, gå efter ham.
  Gerda bemærkede med et grin:
  - Måske har han gode langrendsevner på Jaguaren.
  Den rødhårede udbrød:
  -Lad os se!
  Den genoplivede døde løb virkelig ad vejen. Derfor var det muligt at følge ham i bil. Pigerne skyndte sig af sted uden at accelerere særlig meget.
  De spekulerede på, hvor banditten løb.
  Gerda bemærkede:
  - Det er et interessant spil, men et baghold er sandsynligt?
  Charlotte knirkede:
  - Og vi vil se hende, for troskab foreslår jeg at bære mirakellinser.
  Særlige kontaktlinser er et andet af russisk videnskabs dyre vidundere. De gav dig mulighed for at se i det infrarøde og ultraviolette område, i fuldstændig mørke og under vand.
  Derudover gjorde de det muligt at forstørre billedet af både almindelige objekter og bruge linser som mikroskop.
  Sandt nok er opfindelsen stadig ufuldkommen, du kan ikke bruge den i lang tid: den brænder ud.
  Pigerne tog dem på og blev næsten med det samme overraskede:
  - Han løber, og varmer ikke bare ikke op, men køler ned. Forskellen mellem det og miljøet er ikke mere end fem grader. sagde Gerda.
  Charlotte knurrede.
  Ja, det er en zombie! Måske har en artefakt gjort ham så cool.
  Løbet fortsatte, banditten vendte sig til siden, de blev tvunget til at ryste. Bump, huller, bump truede med at vælte bilen.
  - Kan han flække hovedet? Charlotte foreslog.
  Maria sagde klogt:
  - Lad os se, om han fører os til sit hul.
  Den rødhårede påpegede vittigt:
  - Vil du kæmpe?
  Blondinen grinede.
  - Er du ikke?
  Charlotte lo.
  - Selvfølgelig, men dit hjerte vil briste af medlidenhed.
  Gerda bemærkede logisk:
  - Der kan være gidsler i deres hule! Ved du det ikke?
  Rød tvivlede:
  - Utroligt! Hvorfor har de brug for gidsler?
  Blondinen bemærkede logisk:
  - Få en løsesum! Eller få dem til at arbejde for dig.
  Charlotte tøvede.
  - Altså, de kan stadig give noget for en udlænding, men for en russer, uanset hvordan de skyder sig selv.
  Gerda bemærkede ganske oprigtigt:
  - Det er overraskende, at vi med sådan en holdning til videnskabsfolk var så godt forsynet.
  Den rødhårede bemærkede med skepsis:
  - Militærforskning er anstændigt finansieret, USA køber videnskabsmænd, og vi afskriver bare oplysninger fra dem. Charlotte grinede.
  - Mere præcist stjæler vi?
  - Vi indsamler oplysninger, behandler og udsteder vores egne! Generelt hindrer al denne hemmelighedskræmmeri fremskridt. Der ville ikke være nogen spioner, vi var meget mere tilbagestående, jeg mener hele verden.
  Gerda sukkede.
  - Og hvornår bliver menneskeheden til ét? -
  Charlotte bemærkede med et grin:
  Ved ikke! Men for at udvide rummet skal du kombinere indsatsen.
  Blondinen sukkede:
  - Men indtil videre sker det modsatte. Hvis der i begyndelsen af det tyvende århundrede kun var syvogtredive stater, er der nu to hundrede og fyrre. Hvor vores verden er på vej hen, har menneskeheden brug for en stor leder.
  - Og hvor finder man det her! Charlotte bemærkede. - Der er snarere en stigning i kaos. - Der var feudal fragmentering, og nu kapitalistisk. Men før eller siden ender det.
  Jeg tror på, at der stadig vil være universel lykke og en verden uden ondskab.
  Gerdo knirkede:
  - Hvornår kommer Kristus?
  Charlotte sagde eftertrykkeligt:
  - Når et menneske, fysisk og åndeligt, bliver en gud.
  Samtalen blev afbrudt, et tårn dukkede op forude. To typer med et maskingevær sad på den og røg.
  - Dårlig vane! - Pigerne skød og fjernede banditterne. "Jaguarens" pansrede pande brød igennem hegnet, og skønhederne bragede ind i gården. Der drak to dusin banditter drinks og spiste kebab.
  Maskingeværet affyrede, kraftigt spyttende bly. I dygtige hænder er PKU'en et for forfærdeligt våben, der forvandlede lig til lig på to sekunder og slog fontæner af blod ud.
  Så gennemborede kuglerne verandaen og brød igennem trævæggene. Glas knuste, splinter fløj fra træstammerne. Alt blev knust på række, brædderne blev knust, blodige spåner faldt.
  Sjældent føles en kamp så meget som et slagteri. Men hvem kan modstå, når seks tusinde kugler bryder ud på et minut.
  For et sekund, omkring hundrede, eksplosiv kaliber 14,7, for fem fem hundrede. Det tog fem sekunder at dræbe femogtyve banditter, der festede i gården, da vejret var tørt og yderligere femten på verandaen.
  Gerda havde ikke engang tid til at læse Fadervor, da det hele var slut.
  - Kampen var kort! "Selvom to mere kravler i selve bygningen.
  Pigerne returnerede ild, og ganske præcist ramte tre kugler Charlotte i en skudsikker vest, men et skud fra en granatkaster satte en stopper for beskydningen.
  - Wow, jeg var måbende, mine tanker blev distraheret af dybe uoverensstemmelser, du kæmper og beder på samme tid.
  - Enhver synd skal sones! sagde Gerda.
  Charlotte sagde logisk:
  - Der er helgener, der formynder krigere. For eksempel George den Sejrrige, Ærkeenglen Michael og mange andre!
  Blondinen bemærkede med et grin:
  - Ret! Men det er stadig ulækkert! Lad os nu tjekke huset.
  Den rødhårede lo.
  - Og vi dræbte ikke en ven mere.
  Zombiebanditten hoppede på spejderen Juliana, men blev ramt i adamsæblet med en støvle. Han fløj af sted, og pigerne kastede Kalash ind i ham. Zombien stoppede dog ikke med det samme.
  I nogen tid knurrede og brølede han, til gengæld smuldrede han ikke helt fra PKU'en.
  - Fuldstændig nar til dig! Nå, en levende ting! Gerda var overrasket. - Du kan med det samme se produktet af djævelen.
  Charlotte bemærkede med et grin:
  - Jeg hørte, at zombier kan gøre ethvert levende menneske. Det, vi ser, er endnu et zonekys.
  Blondinen var skeptisk.
  - Du ved, i vores handlinger er der intet heroisk. Ved hjælp af et maskingevær mejede vi fjenderne ned, men gjorde ingen bedre.
  Den rødhårede fnisede.
  - Du er idealist Gerda. Du vil rette hele verden uden selv at vide i hvilken retning.
  Blondinen kommenterede:
  - Jeg tror, at det først og fremmest er nødvendigt at iagttage fædrelandets interesser.
  Charlotte sagde glad:
  - Ved at dræbe halvtreds banditter har vi allerede ydet landet en anstændig tjeneste. Fængslerne er allerede overfyldte, og døden er sandsynligvis mere human.
  Gerda tilføjede vittigt:
  - Hvordan skal man sige, de levende kan altid omvende sig, især dem, der er idømt livsvarigt fængsel. Ja, i et særligt fængsel er der meget færre fristelser og incitamenter til at synde.
  Den rødhårede skiftede emne.
  - Vi vil undersøge lokalerne, måske er vi heldige for gidslerne, og samtidig kigger vi på trofæerne.
  Pigerne gennemsøgte de døde banditters lommer. Det var muligt at udtrække anstændige beløb i kontanter, dollars og euro.
  Samt flere artefakter, blandt dem den værdifulde turkis, som kan øge metallets styrke.
  Sandt nok hjalp deres ejer, en ret stor bump, at dømme efter det store antal pengesedler, ikke. Kuglen rev den afdækkede mave op og brød gennem brystet.
  Pigerne frygtede forsigtigt miner og strækmærker og undersøgte huset. Som det viste sig, var deres frygt ikke ubegrundet. Tre miner og to granater skulle ryddes.
  Men tilsyneladende af frygt for, at lagene ikke ville blive sprængt op af berusede øjne, var de minedøre markeret med et kryds.
  - Hvilken idiotisk fælde! Gerda var overrasket.
  Charlotte knirkede:
  "Kæmper de ikke altid sådan?"
  Blondinen sagde:
  - Jeg tror, at de her miner er mere farlige for banditterne selv. Se, og her var der eksplosioner, alt var ødelagt.
  Væggene er faktisk skåret med fragmenter, sprøjtet blod er synligt. Rengøres her i syne ikke ofte.
  - Beskidte, de her gangstere, sådan er der stablet mange dåser og flasker op, det er nødvendigt at rive. Charlotte prikkede i glasset med foden.
  Gerda svarede hårdt:
  - De har sådan nogle moralske principper. Vi vil lede efter en cache, caches og zindan.
  Pigerne ransagede huset, scannede gulvbrædderne og gik derefter ned i kælderen. Som forventet viste den første cache med artefakter, penge og stjålne værdigenstande at være under en marmorplade i en speciel fordybning.
  Der var også en hel samling af guldtænder, øreringe, sandsynligvis revet af sammen med ører, ringe og andre smykker.
  Der var også sten, inklusive dem, hvis navne pigerne ikke kendte, og deres egenskaber var mystiske.
  Charlotte gned en af dem, den brød i brand og begyndte at brænde hendes hænder.
  - Wow, det her er tilsyneladende "Bill", siger de, er i stand til at ødelægge enhver computer på ret stor afstand. Derudover deaktiverer den videokameraer.
  Gerda blev overrasket:
  - Værdifuld artefakt?
  Den rødhårede tjalleri svarede truende:
  - Meget mere værdifuldt kun uden for den zone af styrke taber i to eller tre uger. Desuden falder virkningen af virkningen straks, det er værd at forlade dette inficerede område af Gud ved hvem.
  Blondinen rynkede panden.
  - Og hvor er "Armor"-stenen? De siger, at han giver kugler et revers.
  Charlotte påpegede aggressivt:
  Ja, det er en berømt artefakt. Kurver banen for ikke kun kugler, men også granatfragmenter. Det er især kraftfuldt, hvis du kombinerer flere sten.
  Det er ofte beskrevet i erindringer, og uden for zonen er det gyldigt i to til tre måneder.
  Gerda tvivlede:
  - Noget er ikke synligt på lederen!
  Den rødhårede bemærkede med et smil:
  - De må være solgt! For en lejesoldat er denne sten værdifuld, sandsynligvis fristet af prisen.
  Gerda sagde med et grin:
  - Eller også fandt de det ikke, du har brug for en farer! Der er mange "Kulesh", det er ikke så nemt at sælge denne sten.
  Charlotte spidsede ører.
  - Jeg hører nogen mumle i kælderen, her er stadig fanger.
  Blondinen bekræftede:
  - Ja, det ser det ud til, jeg også, det er arabisk tale.
  Den rødhårede kriger bemærkede:
  - Husk, hvad vi blev undervist i, især i plastikbevægelse. Arabere er kendetegnet ved skarpe bevægelser, mænd bør generelt være rudere.
  Gerda nikkede.
  - Jeg ved, hvordan man efterligner arabere. I fremtiden kan der komme krige mellem Rusland og den islamiske verden.
  - Især hvis amerikanerne bliver fordrevet fra Den Persiske Golf og Afghanistan. Vi spændte yankeerne til vognen og tvang dem til at dække vores grænser! Charlotte lo.
  Blondinen var bekymret.
  - Men den sorte sultan ser ud til at have et nag til Rusland. Desuden er USA's territorium langt fra den islamiske verden, og vores er i nærheden. Først og fremmest vil udvidelsen finde sted på russisk territorium. Gerda nikkede. -
  Den slags er bekymrende.
  Charlotte bemærkede:
  - Mens de onde amerikanere hyler med araberne, får vi tid til at skabe en så stærk og teknologisk avanceret hær, at krigen med de sydlige horder ikke bliver forfærdelig.
  Det vigtigste er at vinde et par år. - Den rødhårede kriger sluttede i en hvisken.
  Pigerne gik til "zindan", korridoren førte til siden, hvor en pansret dør var placeret bag murværket.
  Den var, som en ubåd, sikkert monteret og lukket med en kode.
  - Lad os prøve det! sagde Gerda.
  Ved at bruge en miniaturelignende figur af pigens stetoskop lyttede de til pengeskabet. En lille forskel i lydene gjorde det muligt at beregne koden og åbne den tykke dør.
  - Og hvis lederen glemmer det? - Og han skrev det ned! Charlotte tog et stykke papir frem.
  Gerda blev fornærmet:
  - Og hvorfor var du tavs?
  Den rødhårede svarede frimodigt:
  - Jeg ville teste dine evner som indbrudstyv.
  - Pigerne talte arabisk for en sikkerheds skyld. De kendte endda den specifikke orientalske jargon.
  Gerda talte færdig og blottede sit ansigt:
  - Godt? Nu kan jeg huske, hvor heldets sten er?
  Victor svarede med et suk:
  -Dette jeg... ja, de siger, at han vil droppe en af den sorte sultans lejesoldater. Og hvis det er et sted i nærheden i sumpene. Men find...
  Charlotte svarede hårdt:
  - Vi har ingen grund til at vandre gennem sumpene! Du er ubrugelig for os, så...
  Viktor krympede af frygt.
  Gerda greb manden om øret med sine bare tæer og rystede ham.
  I det øjeblik hørtes et vildt brøl gennem en megafon:
  - Giv op ludere! Du er omringet!
  Charlotte fnisede.
  - Nå, her er vores velvillige i aktion!
  Gerda nikkede til Victor:
  - Vil du tage med os! Hvis ikke dræbt under gennembruddet!
  Pigerne satte sten på. Og Charlotte smed en snor om halsen på Victor. Jeg hørte en støj, en helikopter svævede åbenbart over taget.
  Gerda sagde med et grin:
  - Der er ikke noget nemmere end at skyde helikoptere ned!
  Charlotte tog ærterne i sine bare tæer og nikkede.
  - Han vil ikke være her nu!
  Et udbrud af stor kaliber ramte vinduet. Glas faldt af. Den rødhårede pige kastede en ært med sin bare, solbrune fod.
  Der var en eksplosion udenfor. Og det store kadaver af helikopteren kollapsede uden ceremoni.
  Gerda kastede også en ært med sin bare fod og sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og to smukke piger: en rødhåret og en blondine skyndte sig ud af miljøet. De slæbte Victor på et reb. Han blev tvunget til at løbe efter dem med al sin magt.
  Gerda aala brast ud af maskingeværet. Flere af banditterne kollapsede med et brøl.
  Charlotte tæskede med laser. Og hun brølede:
  - Vi vil skære fjenderne grundigt!
  Gerda kastede en ært med sprængstof med sine bare tæer. Den massive tank, som var dækket af grene til camouflage, vendte med et brøl.
  Rullerne blev revet fra ham, og de fløj hen over marken, snurrende og hoppende. En af dem ramte banditten i hovedet og knuste kraniet. Slynglerne prøvede tilfældigt
  brand. Men krigerne var usårlige. De affyrede maskingeværer og lasere som svar. Victor pustede tungt efter dem.
  Det så ud til, at løkken, der dækkede ham, var ved at kvæle ham.
  Gerda fnisede og bemærkede:
  - Snart bliver fjenden syg!
  Charlotte bemærkede:
  Han har det ikke sjovt lige nu! Eller måske vil du bede Gerda?
  Blondinen fnisede og bemærkede:
  - Jeg var skuffet over Gud og tror kun på magt!
  Pigerne fortsatte med at skyde og kaste med ærter med dødelige sprængstoffer.
  Her er endnu en kampvogn fra en kraftig kløft rullet over og stillet sig op til toppen af larverne. Det var virkelig imponerende. gerdla flyttede den mørklødede gangster i hagen og
  han fik i kæben fløj på hovedet. Og skød yderligere tre af de angribende typer ned.
  Charlotte sang aggressivt:
  - Sort ravn over for døden,
  Offer venter ved midnat...
  Gerda, der skød mod banditterne, samlede op:
  - Vi bliver de sejeste af alle, tror vi
  Vi mødes ved graven!
  Det er de kæmpende krigere. Banden, der besluttede at omringe dem, beregnede åbenbart ikke deres styrke. Tre kraftfulde maskingeværer af Dragon-klassen bevogtede tilgangene til lederens hule.
  Men pigerne forsvandt sammen med Victor pludselig og dukkede derefter op bag et kraftfuldt og dødbringende våben. Her brød Gerda igennem til lederen. Hun tog fat i ham med sine bare tæer
  ved næsen og rykkede skarpt kastede den over hende. Han fløj og slog sine egne maskingeværer. Blystråler gennemborede ham som en vædder med ramrods.
  Charlotte sang:
  -Et to tre! Bryd banditten!
  Og hun vil selv gribe et maskingevær og lade dem smadre fjenderne. Gerda trådte frem. Bandittens maskingevær dukkede uventet op ved brystet og Victor.
  Manden greb aftrækkeren. Og hvordan det slår ... Blyregn væltede ned. En voldelig kraft samlede banditterne op og knuste dem i farten. Victor allerede
  måtte dræbe. Men så meget på én gang. Han mærkede en kamptrance i sig. Og lad os tærske modstandere, der sværmer som kakerlakker. Og det var synligt
  hvordan kugler af stor kaliber trænger gennem kroppe og sprøjter fontæner af blod.
  Gerda kiggede på Victor og knirkede:
  - Terminator!
  Charlotte, der skrev på banditterne, sang:
  - Fædrelandets hymne synger for os i vores hjerter,
  Vi er de mest flotte piger...
  Klem stærkere ridder maskingevær,
  Fordi pigerne venter på de fede ting!
  Jeg prøvede at slynge Ambrams-tanken på pigerne, en ret smart bil til banden. Og han vandede plads fra seks maskingeværer monteret på taget.
  Gerda kastede endnu en gryde med sin bare, mejslede fod. Hun fløj ind i tankens larve. En eksplosion fulgte ... Bilen først på siden, og så Charlotte
  smed endnu en ært i. Mastodonten rullede, og dens maskingeværer ramte banditterne. Og de begyndte at klippe dem ned i snesevis. Det kan ses, at dette gjorde indtryk på de overlevende militante.
  Og de begyndte at sprede sig med feje råb og snavsede måtter!
  Devonki tæskede dem efter.
  Charlotte sang endda:
  Du skåner dem ikke
  Dræb alle bastards...
  Sådan knuser du væggelus -
  Slå som kakerlakker!
  Gerda, der skød efter ham, sang:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde for fjenden!
  Piger fra helvede, piger fra helvede, jeg vil vælte alle gederne!
  Victor skød også på inerti, han var meget rammende.
  Charlotte bemærkede:
  - Wow! Og det er ikke så enkelt, som det ser ud til!
  Gerda nikkede indforstået.
  - Det er slet ikke nemt! Kan vi ikke dræbe ham?
  Charlotte bemærkede:
  - Tiden lider!
  Og pigerne samlede Victor op og slæbte ham med. Manden tabte maskingeværet og nåede knap at røre ved det med fødderne. Pigerne på farten fortsatte med at skyde fra "Dragon" maskingeværet.
  De søgte at afslutte alle banditterne og ikke lade nogen undslippe. Smukke krigere og nådesløse. Deres pres er bare vanvittigt.
  Victor kunne ikke længere følge med dem og faldt. En løkke blev bundet om hans hals. Hvor gjorde det ondt. Og Gerda og Charlotte lancerede sammen med deres bare tæer splinter
  glas rammer den flydende kamp i baghovedet og nakken.
  Gerda og Charlotte sang sammen:
  - Kærlighed og død, godt og ondt,
  Hvad der er helligt, hvad der er syndigt, er vi bestemt til at forstå!
  Og så svævede en anden helikopter over dem. Gennem tågen af indsvøbte øjne så Victor vagt, hvordan Charlotte vendte maskingeværstrømmen op, og Gerda ramte sin bare hæl
  militanten i maven, hvorfra blod fløj ud af hans mund. Helikopteren eksploderede... Og fragmenter spredte sig over himlen. Og Gerda skræmte en stribe skarlagenrødt blod fra hendes kind.
  Victor holdt pludselig op med at se alt dette. For meget løkke klemte hans nakke. For hans øjne, syner fra barndommen, så fjernt og
  lykkelig. Samt mange forskellige slags præstationer. Her er skolen. Og han slås med nogen. Han får en toer. Og det sidste opkald lyder. Og nogen griner.
  Og så stoppede alt pludselig, og et øjeblik gik lyset ud.
  . KAPITEL #4
  Viktor vågnede. Halsen var meget øm gnedet med et reb. Generelt havde han det dårligt. Knogler brækkede. Og jeg ville gerne spise og drikke.
  Han lå på noget blødt. Charlottes grove stemme fulgte:
  - Nå, den svage kom til fornuft?
  Victor hvæsede:
  Du kvalte mig næsten...
  Den rødhårede vix fnisede:
  - Det tæller næsten ikke!
  I en blødere og mere kærlig tone sagde Gerda:
  Manden er vågnet! Måske fodre ham!
  Den rødhårede vix gøede vredt:
  - Giv ham trofæet på dåsemad! lad dem nyde!
  Blondinen åbnede en krukke bjørnekød med ærter og svarede:
  - Du kan prøve ... og drikke noget mælk!
  Hun smuttede flasken ind og en varm stråle strømmede ned i Viktors hals. Det blev meget nemmere for ham.
  Gerda bemærkede med et smil:
  - Du skød meget godt. Måske var han i specialstyrkerne!
  Victor rystede på hovedet.
  - Ikke! Det er bare, at når jeg er meget bekymret, begynder alt mirakuløst at fungere for mig!
  Charlotte bekræftede med et smil:
  - en værdifuld færdighed! Men du løber for langsomt!
  Victor trak på skuldrene.
  - Jeg er et simpelt menneske, og du er super!
  Den rødhårede grinede og svarede:
  - Ja, enkelt! Men vi kan gøre dig bedre. Lad os brygge en potion, der vil forynge kroppen, og du vil være i stand til at løbe meget hurtigere og få styrke!
  Viktor blev overrasket:
  - Kan du gøre det?
  Gerda bekræftede:
  - Vi er i zonen! Og så er der mutante planter, der i kombination med artefakter og en speciel kombination er i stand til at forynge kroppen og gøre den stærkere og hurtigere.
  Viktor fløjtede.
  - Kolossalt! Hvorfor gør du ikke dette for alle?
  Charlotte svarede med et smil:
  - Folk? De er dybest set kvæg for at gøre noget for dem!
  Gerda nikkede indforstået.
  Og vi er ikke rigtig mennesker!
  Victor spurgte nysgerrigt:
  -Hvem er du?
  Charlotte grinede og bemærkede:
  -Drik i lang tid for at forberede Gerd! Fortæl ham vores historie helt fra begyndelsen!
  Gerda trak på skuldrene.
  - Helt fra begyndelsen?
  Rød bekræftet:
  - Nå, fra begyndelsen af opgaven! Og så begyndte du at fortælle ham det ikke helt i starten!
  Gerda nikkede.
  - Ja, jeg har ikke regnet lidt. Nå, hør, en mand, der ikke er så tom!
  Fangen nikkede.
  - Du kan kalde mig Vitya!
  Den blonde terminator nikkede.
  - Nå, hør på mig Vitya!
  Og vævede hendes mest interessante historie.
  Den frygtsomme vintersol forgyldte en smule den frodige sne og gav korte øjeblikke af lys så sjældent i det fjerne nord.
  En streng femoghalvtreds graders frost herskede, da spyttet, efter at have nået jorden, bliver til is.
  Det er så meget desto mere uventet at se, hvordan en næsten nøgen solbrændt pige i bikini løber hurtigt som et rensdyr gennem snedriverne.
  Hendes bare, røde fødder flimrer meget hurtigt og efterlader næsten ingen spor, og hendes gyldne hår ligner en lys flamme.
  En upåklagelig, måske for muskuløs figur med ideelle proportioner, en rigtig gudindepige, legemliggørelsen af styrke og erotik.
  Ru muskler kruser som krusninger. Hvis du ser godt efter, kan du se bittesmå sensorer på hendes krop.
  Efter at have lavet en cirkel og påført fyrretræerne flere slag i et hop, hvorfra de rystede, faldt den sænkede bark ned, og pigen vender tilbage til terrængående køretøjet, stort som en KAMAZ, malet med hvid maling.
  En mand i hjelm læner sig ud af sidedøren. Hans smarte og intelligente ansigt bryder ud i et smil:
  Super, Gerda. Din krop kan klare kulden perfekt, og din fart er fantastisk: Du kan nemt slå alle verdensrekorder i løb!
  - Ikke kun i løb, men også i svømning og endda i vægtstangen! - svarede pigen.
  - Lovet være den Almægtige, at han forærede mig sådan en gave. - Blondinen fra Dabavil trampede på sin bare fod.
  Der fulgte et indbydende svar:
  - Egentlig ikke, genetikere arbejdede på dig og brugte invasive teknologier, inklusive specialtræning.
  Gerda sagde med entusiasme:
  - Jeg kender programmet "Perfektion" med det formål at skabe en fremtidens mand! På grund af hende mistede jeg min barndom!
  - Men nu kan du tjene Store Rusland meget mere effektivt!
  Pigen bukkede og lavede en tredobbelt saltomortale, fik en snack i den frostklare luft og sagde patos:
  - Fædreland er det mest dyrebare et menneske har, uden det har livet ingen mening! En mand uden et hjemland er som en krop, uden en sjæl!
  Betjenten nikkede.
  - Gode ord Gerd! Jeg håber, du har mulighed for at tjene landet!
  Deres ord blev afbrudt af tilsynekomsten af en stor helikopter på himlen. Det var den seneste model med foldepropeller og jetmotorer.
  Dette gjorde det muligt at kombinere alle de positive egenskaber ved en højhastighedsjager og Black Shark.
  Maskinen blev kaldt "Vepr" - 2, verdens første helikopter med supersonisk fart.
  Spinneren svævede, to propeller snurrede og sænkede bilerne ned på gummibelagte sugekopper. Helikopteren var strømlinet: lignede en hval.
  Flere faldskærmstropper sprang ud af det, de stillede sig op i en halvcirkel. Så kom en embedsmand med epauletter fra en generalløjtnant fra FSB pyntet ud. Han vinkede til pigen.
  Han kom nærmere og sagde:
  Vi har ikke tid til at vælte! Så lige til sagen. Har du hørt om det hidtil usete terrorangreb i Moskva?
  Halvnøgen Gerda svarede:
  - Ja! Det er forfærdeligt!
  Generalen brølede øredøvende:
  - Præsidenten er rasende, vi frygter endda for hans helbred. Erklæret ti dages sorg. Den forbandede terrorist "Black Sultan" har udfordret et fantastisk land!
  Det er aldrig sket før, at regeringen i sin helhed gik til grunde, og denne bastard havde endda den frækhed at stille et ultimatum.
  Gerda nikkede.
  - Han gav femten dage!
  Generalen bekræftede:
  - Det er rigtigt, og der er gået atten timer. Så vi må skynde os.
  Blondinen spurgte bekymret:
  - Og hvad med foranstaltninger til at styrke beskyttelsen af præsidenten?!
  Generalen svarede med et suk:
  - Adopteret uden fortilfælde, men hvis modstanderen bruger de djævelske artefakter i zonen, så bliver det for svært at stoppe ham.
  Er statsministeren - en rigtig stor mand dårligt bevogtet. Terrorister, især tjetjenske, har jagtet efter ham i lang tid, men de kunne ikke engang nærme sig ham.
  Nu er hele landet truet, ikke knust og ikke skræmt: En fungerende premierminister er allerede blevet udpeget, og et nyt kabinet er ved at blive dannet.
  - Der er ingen til at erstatte så stor en person som statsminister. Gerda bemærkede.
  - Han havde den højeste vurdering i hele Ruslands historie, folket elskede ikke nogen så meget.
  Generalen rynkede panden.
  - Og hvad gjorde du?
  Pigen svarede med et trist smil:
  - Bad for hans sjæl! Jeg håber, at kirken vil rangere manden, der reddede Rusland, som en helgen?
  Generalen rystede på hovedet.
  - Jeg er ateist! Og for mig er det vigtigste at beholde det, selvom premierministeren er meget mere værdig til kanonisering end Nicholas II. Nu om forretning!
  Du vil blive taget til Moskva, og derfra vil de blive overført til miraklernes zone.
  Helt ærligt, du er nødt til at kaste dig ud i underverdenens udseende, men den sorte sultan skal tilintetgøres.
  Men hvis du fanger ham i live, vil du modtage yderligere 50 millioner euro-belønninger.
  Gerda fløjtede.
  - Wow! Hvad er det samlede beløb?
  Generalen knurrede:
  - To hundrede millioner euro til de døde og to hundrede og halvtreds til de levende!
  Blondinen kurrede med et smil:
  - Imponerende! Selvom jeg personligt handlede gratis med "den sorte sultan", kun for at hævne Svyatoslav Vladimirovich!
  Generalen blinkede kraftigt.
  - Bøde! Du får en partner! Også en forbedret model af en person som dig!
  Gerda sagde med et smil:
  Jeg gættede på, at jeg ikke var den eneste. Men jeg vil gerne være sammen med en mand.
  Generalen svarede med et suk:
  - Der er ingen mænd som dig! Alle drengene døde, til vores fortrydelse. Videnskaben er stadig så ufuldkommen.
  Her går du for eksempel langs kanten af afgrunden, vi ved ikke engang, hvor længe sådanne mennesker lever. Måske bliver du ikke ældre, eller måske dør du om et år.
  Gerda sagde selvsikkert:
  - Det skræmmer mig ikke så meget. Jeg er jo den samme person som alle andre mennesker, hvilket betyder, at jeg har en udødelig sjæl.
  - Religion er de svages trøst - eventuelle ulykker virker ubetydelige, hvis de er midlertidige! Generalen bemærkede.
  - Og du, en pige, skal være stærk, lad os dog forlade samtalerne, der er ikke et minut at miste.
  På fem sekunder tog pigen sin camouflage på og hoppede ind i helikopteren.
  Bilen drejede let, viste fremragende manøvredygtighed, og steg derefter kraftigt opad.
  Generelt opstod ideen om at udstyre helikoptere med jetmotorer tilbage i halvtredserne, men den kunne ikke realiseres.
  Nu overskred bilen øjeblikkeligt lydens hastighed, den var næsten lige så god som selv Migu-35.
  Generalen pralede:
  - Vores elektronik er indenlandsk, generelt har vi en fremragende udvikling, kun nogle gange opstår problemer med implementeringen.
  "Hvis teknikken er en skytsengel, så er kampånden krigens gud!" Gerda bemærkede.
  Generalen svarede med beklagelse i stemmen:
  - Desværre er hovedparten af de værnepligtige ved et dårligt helbred, og det forekommer mig, at man burde være mere opmærksom på dette.
  Og tilføjede så:
  - Vi skal ændre meget i den menneskelige natur, og det er det, vi arbejder på. Du tror, at Gud skabte mennesket i sit eget billede og lignelse.
  Gerda knirkede:
  - Det er, hvad Bibelen lærer!
  Generalen spurgte ganske logisk:
  "Men er den almægtige Gud ikke virkelig lige så svag og skrøbelig som et menneske?"
  Blondinen gav hårdt ud:
  - Dette er konsekvenserne af synd!
  Generalen var uenig.
  - Titan ruster ikke, og gudsbilledet bliver ikke kedeligt! Medmindre, selvfølgelig, en person virkelig er et billede.
  Gerda sagde eftertrykkeligt:
  - Du ved, det er lettere at øse havet op med en spiseskefuld end at skændes med en ateist! Derfor gider jeg ikke tale om det!
  Generalen spredte sine hænder.
  - Og hvad vi ellers skal gøre, har vi en hel times flyvning foran os.
  - Jeg elsker naturen! Her kan du slå en glimrende cyber-video anmeldelse til.- udtalte Gerda.
  Virkelig interessant at observere den virtuelle verden. Computeren forbedrer billedet: viser farverigt malede floder, søer, skove, bjerge.
  Alt så usædvanligt kan zoomes ind og ud af billedet.
  Gerda kiggede nu og da på at ændre billedets vinkel. Sådan så alting ud i den elektroniske række flimrende, hvilket fik verden til at ligne et spil.
  Endelig dukkede Moskva op foran. En enorm metropol, du kan se de nyeste skyskrabere, bilbanker, kunstmonumenter.
  Alt i alt imponerende, især for en pige, der brugte sit korte liv på banetræning i kunsten at dræbe.
  Gerda forstod dog elektronik bedre end Videnskabsakademiet.
  - Din antivirusbeskyttelse er upålidelig. - Hun lagde mærke til det. Generelt er Kaspersky antivirus forældet, og det er fuldstændig magtesløst over for en orm eller blæksprutte.
  Generalen nikkede.
  - Ja, programmering er lidt bagud! Alt for mange talentfulde unge mennesker går ind i erhvervslivet, og ældre mennesker laver naturvidenskab.
  Og du kender selv computeren som en pige - hun elsker de unge og stædige!
  Gerda råbte:
  - Jeg kan se programmet.
  Generalen snappede:
  - Senere! Vores tidsplan er beregnet i sekunder.
  De landede på en underjordisk flyveplads, og derefter på en speciel racer-pansret bil blev pigen ført til et underjordisk rum.
  Der ventede den nye direktør for FSB, generaloberst Apollonov, på hende. Bogstaveligt talt kom en anden pige i camouflage ind på stien med dem.
  Også høj, kraftfuld, flot bygget, men hendes hår er i modsætning til den lyse gyldne Gerda ildrødt, ligner et rødt banner.
  Hun gav fast hånd med sin nye partner og præsenterede sig selv:
  - Charlotte!
  Blondinen svarede:
  - Gerda!
  Den rødhårede fnisede.
  - Lad os lære hinanden at kende!
  Generalobersten var kort.
  - I øjeblikket hænger en dødelig trussel over fædrelandet. Derfor skal I unge piger skynde jer! Tikhomirov vil give dig detaljerede instruktioner.
  Han stak fingrene mod generalløjtnanten. - Indtil jeg fortæller dig følgende. Det meste af zonen er placeret i udlandet på territoriet, det land, som vi allerede har anstrengte forbindelser med, eller rettere to lande.
  Derudover er specificiteten af vidunderzonen sådan, at det er vanskeligt at indsætte store styrker på den. Så udover dig vil kun specialstyrker operere der.
  Vi har selvfølgelig vores eget rekognosceringsnetværk i zonen, men på det seneste har vi oplevet svigt.
  Tikhomirov gav ordet:
  - Vores spejdere begyndte at dræbe. Selv de mest hemmelige. Der er endda en version, som terroristerne har lært at læse tanker.
  Gerda bekræftede:
  - Det er det! Nogle artefakter forbedrer telepatiske evner. Det, Wolf Messing og andre gjorde, blev tilgængeligt for almindelige terrorister.
  - Ikke helt enkelt! - Kort sagt, dem, der bliver tilbage, vil give dig støtte.
  Charlotte bemærkede: - Stepafany blev højst sandsynligt dræbt.
  - Hvordan kan du vide, at? - Direktøren for FSB var opmærksom.
  - Nogle gange føler jeg, nogle gange ikke! - Læg mærke til pigen.
  Gerda, noget fjollet, tilføjede: - Bliv ikke ked af det! Der er ingen alvorlige forseelser bag dig, og kun de dovne sover ikke med sekretæren.
  Direktøren for FSB blussede op:
  Så du kan læse tanker!
  Den blonde terminator nikkede.
  - Ikke altid og slet ikke! Men hvis de ikke havde superkræfter, hvorfor ringede de så til os.
  Lederen af det hemmelige politi nikkede.
  - Jeg respekterer! Det vil være ærgerligt, hvis du ikke vender tilbage!
  - Døden adskiller sig fra den elskede ved, at de altid forsøger at udskyde mødet med hende! - Læg mærke til den rødhårede Charlotte.
  - Døden adskiller sig fra den elskede ved, at den altid kommer på det forkerte tidspunkt, men ingen bebrejder hende, at hun kommer for sent! fortsatte Gerda.
  Lederen af det hemmelige politi nikkede.
  - I piger har en høj IQ, men jeres krop er det samme protein som min. Altså en kugle til hovedet og enden.
  Okay, jeg har en hel masse ting at lave. Det vil ikke være så svært at dræbe den sorte sultan som at finde. I hans fodspor vil vi lancere en masse blodhunde. Vid, at fædrelandet er med dig.
  Pigerne bukkede høfligt, ledsaget, Tikhomirova gik til udgangen. Fra Moskva til zonen omkring tusind kilometer.
  Charlotte talte mest undervejs:
  - Tyske maskinpistoler af den femogfyrre kaliber UMP med aftagelige lyddæmpere, demonterede jeg personligt og lavede en fremragende riffel.
  Små ændringer i designet gjorde det muligt at kombinere fordelene ved flere systemer på én gang.
  - Jeg arbejdede selv på Armalight-riflen AR 10, en amerikansk analog af skrueskæreren, samt på M-16. Ved at ændre parametrene lidt, var jeg i stand til yderligere at øge kuglens mundingshastighed og dens sigte.
  Og vigtigst af alt, at øge pålideligheden af selve riflen. Det er trods alt kendt, at M-16 er Kalashnikov overlegen i den indledende kuglehastighed på næsten 300 meter i sekundet og i skydningsnøjagtigheden to gange. Men det er en tricky ting.
  Hvis amerikanerne vidste det, ville de have givet mig en stor præmie! Generelt er jeg overrasket over deres designeres dumhed.
  Tikhomirov svarede: - Det skyldes, at de har produktionen af våben på private hænder. En upålidelig riffel går ofte i stykker, hvilket betyder, at de kan sælges mere, for ikke at nævne reparationsindustrien.
  Generelt arbejder de bedste videnskabsmænd fra hele verden for USA, men fordi kapitalisterne kun tænker på profit, er afkastet af deres arbejde meget lavere end vores.
  Charlotte bemærkede:
  - Jeg tror, kapitalismen vil ødelægge menneskeheden!
  De kom ind på et rummeligt kontor, hvor instruktører allerede ventede på dem. Spørgsmålet handlede om individuelle detaljer.
  - Du har et for fængende udseende. Tikhomirov bemærkede. - Tiltræk opmærksomhed med det samme. Jeg tror, det ville være bedre, hvis du klæder dig ud som ældre mænd.
  I dette tilfælde vil din penetration ind i zonen være ret naturlig.
  Gerda blev overrasket:
  - Hvordan?
  - Pass for almindelige stalkere. Det er så enkelt, der er tusindvis af dem i zonen.
  Måske, men det er ikke den bedste idé. Hvis vi nu ankommer som kloge piger, så går det bare over. udtalte Charlotte.
  Generalen udklækkede Zenki:
  - Helt seriøst!
  Den rødhårede vix nikkede.
  - Temmelig! Vi kan arbejde som prostituerede. Dem er der nok af i zonen, og du kan finde ud af meget om sengen.
  Gerda rystede på hovedet.
  - At sove med mænd er synd.
  Charlotte bemærkede aggressivt:
  Er det ikke synd at dræbe? Generelt er du en nonne eller en kriger. Hvorfor gav de hende lige en bibel i hånden.
  Blondinen sagde frygtsomt:
  - Det var her, præsten velsignede projektet, han forlod det.
  - En stor fejltagelse, du skal vælge mellem Kristus og Fædrelandet! udtalte Charlotte.
  - Ret! Tikhomirov var enig. - Man kan ikke kun tjene landet i hvide handsker.
  Gerda tøvede og pressede så ud:
  - Jeg vælger Fædrelandet!
  Generalen klukkede af tilfredshed.
  - Det er vidunderligt! Selvfølgelig skal du bruge dine kvindelige charme i zonen, uden dette er missionen meningsløs, men du trænger ind som almindelige mandlige stalkere.
  Faktum er, at hvis du kommer til zonen med det samme i al sin herlighed, så bliver du nødt til at skyde tilbage fra klæbrige mænd.
  Og en kvinde, der er flydende i våben, er straks klar som en FSB-agent.
  Charlotte nikkede med hovedet.
  - Jeg er enig! Måske behøver du ikke at skinne for meget.
  Generalen bekræftede:
  - Ja, og mere til! Du bliver ikke russisk, men Vestukraine. Kan du kopiere accenten?
  Rød bekræftet:
  - Sikkert! Vi er ikke fremmede, men hvorfor så ikke muslimske kvinder.
  Generalen grinede.
  - Med dit udtalte slaviske udseende.
  - Kan du ikke ændre det, især da vi har chokoladeskind. sagde Gerda.
  Generalen trak på skuldrene.
  - Det tænkte jeg slet ikke over! Alt er gjort for hurtigt. Kun her er du for muskuløs til muslimske kvinder.
  Blondinen bemærkede:
  - At bære granatkastere over bjergene, det er ikke synd at pumpe musklerne op. Og vi er flydende i det tjetjenske sprog.
  Generalen besluttede:
  - Nej, det er bedre for jer at være arabiske lejesoldater. Vi laver skæg, brystet kan trykkes ind, og hvis de spørger om sex, vil du sige, at Koranen forbyder kærlighed uden for ægteskabet.
  - Lad os gøre det! sagde pigerne i kor.
  Generalen bekræftede:
  - Kun der vil være problemer med toilettet, men det lærer vi dig.
  - Phallus og du kan vedhæfte! Gerda bemærkede.
  Generalen knurrede:
  - Bøde! Har du allerede erfaring?
  Charlotte fnisede.
  - Vi fik lært at ændre billedet, og vi kan det arabiske sprog.
  Generalen sagde skarpt:
  - Tal bedre på russisk med accent, i den internationale zone er dette sprog internationalt.
  Pigerne råbte i kor:
  - Godt, vi fik det!
  De blev leveret til zonen på en højhastighedsjager, dette vækker ikke mistanke. Så fløj de over den ukrainske grænse på en Dragonfly -5.
  Dette er et letvægts monoplan med en speciel belægning, der ikke kan skelnes fra de mest moderne radarer.
  Derudover skifter dens vinger farve for at matche terrænets farve, hvilket gør den praktisk talt usynlig.
  Inden afgang overrakte instruktøren pigerne specielle tasker. Der var især to biler, der ligner børnelegetøj, gemt i dem.
  FSB-instruktør oberst Ruslan Ibragimov forklarede pigerne.
  - Det er robotspejdere. De koster i øvrigt ti en halv million dollars stykket. De bruger den nyeste nanoteknologi.
  Især computermaskering, de afspejler terrænet og overfører refleksionen til den ydre kontur, hvilket gør bilen usynlig.
  Hun er i stand til at flyve korte afstande, hoppe op til fem meter i højden, klemme for at trænge ind i et hul på op til tre centimeter i diameter.
  Derudover overføres enhver information gennem briller. Batterier er også specielle til radium. De kan arbejde i meget lang tid, længere end du bliver i zonen.
  Pigerne kiggede på bilerne. - Charlotte bemærkede: - Jeg så lignende designs. Især en rekognosceringsrobot i form af en slange.
  - Det her er heller ikke dårligt, men taber i fart. sagde Ibragimov. - Pas på dem! Der er kun syv af disse for hele FSB. Ja, og du fik specielle maskiner.
  Gerda kiggede på våbnet. Udadtil var det en simpel "Abakan", kun med optik og en vedhæftet boks.
  Instruktøren bemærkede deres udseende:
  - Denne maskine har elektromagnetisk acceleration, og kuglens begyndelseshastighed er fem tusinde meter i sekundet.
  - Wow! Gerda var overrasket. - Og afkastet?
  - Den er blødgjort af et specielt hængsel. Derudover er kuglernes kaliber usædvanlig, kun 3,15 millimeter.
  - Du slår ikke en loppe fra sådan en lille en! Damernes revolver har endnu mere. udtalte Charlotte.
  Instruktøren forklarede:
  - Det er ikke almindelige kugler! De bruger supertungt Uranium 435. Det er helt sikkert og ikke-radioaktivt, men to en halv gange tættere end almindeligt uran og otte gange wolfram med meget større hårdhed.
  Derudover er kuglerne udstyret med sprængstoffer ti gange stærkere end TNT. De er stadig frygtelig dyre, jeg vil ikke engang nævne hvor meget, ellers vil du ikke skyde.
  - Hvem sparer på sikkerheden - gå i stykker ved begravelsen! sagde Gerda.
  Obersten nikkede.
  - Du har sikkert ret, men en lille kugle på næsten tusind dollars er noget!
  Charlotte sagde:
  - Wow, jeg kan se, de sætter pris på os!
  Instruktøren nikkede.
  "Det er for vigtigt at fange den sorte sultan. Du vil have to tusinde fem hundrede af disse patroner. Derudover har maskingeværerne otte affyringstilstande. Fra tusind to hundrede kugler i minuttet til enkelt- og mellemtilstande.
  Gerda knirkede:
  - Imponerende! Sådan et våben i alle vores specialstyrker?
  Instruktøren svarede:
  - Ikke! Der er ikke mere end tyve sådanne maskiner. Vær opmærksom på miniaturecomputeren. Du kan give ham ordrer med din stemme, og han svarer, måske endda tænde for musikken for dig.
  Derudover vil denne lille ting kun adlyde dig.
  Charlotte bemærkede logisk:
  Det er slet ikke dårligt, men det er ikke for mærkbart. Den version, som vi simpelthen er, vil araberne ikke fungere.
  Obersten var enig.
  - Det er rigtigt, en foldemaskine: det er bedre at gemme den i en rygsæk og bruge den, når det er absolut nødvendigt.
  Der er yderligere to dusin særligt kraftfulde granater med giftige nåle, men dette er farligt, du kan få det selv.
  Generelt rådede generalen til ikke at overbelaste dig særligt med teknisk knowhow. Her er de vigtigste tricks og opfindsomhed!
  - Det er rigtigt, at det naturlige sind kan erstatte computeren, men ingen computer kan erstatte det naturlige sind! sagde Charlotte.
  Instruktøren nikkede.
  - Og lyt nu til din maskine, mens han synger Dima Bilan. Der var musik og en velkendt sang.
  - Alt det umulige er muligt ved jeg med sikkerhed... - En anden melodi! - Afbrød Gerda.
  En lille tredimensionel lysende projektion dukkede op over automaten:
  - Hvilke melodier vil du lytte til! Vi har tre tusinde sange, både indenlandske og udenlandske!
  Gerda rakte hænderne op.
  - Jeg vil have et orgel med Bach!
  - Jeg gør!
  Musikken var smuk, men Charlotte afbrød.
  - Har du nogle spil?
  Hologrammet knirkede:
  - Sikkert! Jeg anbefaler niogtredive forskellige modifikationer af "Stalker" og 85 "Farter", især den nyeste model "Dawn of the Zone".
  - Du kan blive skør! Der var et maskingevær, spilleren blev skytten. Det er der, teknologien er kommet. Charlotte var overrasket.
  Ibragimov smilede gennem sit kaukasiske overskæg:
  - Det har også uddannelsesforløb, før-værnepligtsuddannelser og meget mere. Dette er fremtidens våben, selve maskinen vil forklare kadetten, hvad den skal gøre.
  Selve våbnet vil lære dig, hvordan du håndterer det.
  - Fantastisk! sagde Gerda.
  Instruktøren bekræftede:
  Det er ærgerligt, at sådan noget skal skjules. Forresten, hvad er navnet på denne maskine?
  - "Striking" - 1, en endnu mere perfekt model dukker snart op. Og over tid vil sådanne maskiner gå i brug med den russiske hær.
  Blondinen nikkede.
  - Klart!
  Instruktøren tilføjede:
  - Ja, og optikken er også computerstyret, det giver sådan en stigning, som man vil, sigterækken er tolv kilometer.
  Der er også en justerbar rød prik, et taktisk lys, laserbetegnelser, angrebsgreb kombineret med en kompakt bipod.
  Men generelt koster denne maskine halvanden million dollars.
  - Nogle gange forekommer det mig, at den rigeste mand i verden er direktøren for FSB. - Charlotte knækkede.
  Obersten smilede.
  - Ved du, hvorfor jeg er tjetjener af nationalitet og tjener Rusland så hengivent?
  Den rødhårede spurgte:
  - Hvorfor?
  Obersten svarede let:
  - Dette er det eneste land i verden, hvor midler frigives til militæret uden stop. Tro mig, fremtiden tilhører vores land, en velnæret hær er en garanti for velstand!
  - Hvis et fjols eller en bastard ikke kommer til magten. Charlotte var enig. Og så var der sådanne typer som Gorbatjov og Jeltsin, de ødelagde næsten landet.
  - Jeg kan ikke give garantier, men folket er blevet meget klogere, selvom præsidenten bliver dræbt, vil genvalg kun ændre lidt.
  - Vores opgave er at finde den sorte sultan. - Så lad os overlade snakken til knurrede Charlotte.
  Instruktøren advarede:
  - Det vigtigste er at tage disse sten, en anomali detektor, de vil advare dig om fare.
  Gerda rynkede panden og spurgte:
  - Og resten, for eksempel Diffa-stenen, som afleder kugler i det folkelige "Armor"?
  Ibragimov svarede med et trist blik:
  - Desværre mister næsten alle artefakter deres magt uden for zonen, vi er endda overraskede over, hvordan terroristerne kunne bruge dem.
  Det er muligt, at det er endnu vigtigere at finde ud af det end blot at dræbe den sorte sultan.
  Charlotte nikkede.
  Vi vil holde kontakten og forsøge at finde ud af hemmeligheden.
  Instruktøren nikkede farvel.
  - Farvel, prøv at finde Ali Maskhadov. Han vil have noget interessant til dig.
  Pigerne, der havde taget udseende af Mujahideen, nærmede sig kanten af zonen.
  - Der er miner! bemærkede Charlotte.
  Gerda bekræftede:
  - Lad os gå forsigtigt!
  De smed pigens hærstøvler af og løb langs den sneklædte skråning, deres bare fødder efterlod næsten ingen spor. De hoppede til grænsen og dykkede ned i en gennemskinnelig kugle.
  En stærk lugt af ozon ramte mit ansigt, derefter et let ramt. Pigerne rykkede over, tog støvler på, hvis de løb ind i tilfældig overvågning.
  Selvom inde i zonen om vinteren var vejret efterår, omkring ti grader og ingen sne.
  Spejderne kiggede forsigtigt ind i zonen, så mystisk kendt fra historier og spil.
  På et tidspunkt prøvede de endda at optage videofilm, men hele billedet blev slettet, det var endda umuligt at tage billeder.
  Der var mange vidunderlige ting i zonen, men det var også dødbringende. Der var så meget i hende. Selv træerne er specielle, løvet er lilla og pink, fuld af torne.
  Græsset ser også ildevarslende ud, som om det var dækket af blodpletter. Tolvbenede orangeplettede græshopper hopper hen over den.
  De bevæger deres overskæg og prøver at sidde på pigerne. Charlotte driver dem kraftigt afsted, og Gerda fanger dem med fingrene.
  Hendes negle er blevet klippet af, og sminken med specielle gummihandsker har gjort hendes fingre tykkere og mere ru.
  Den blonde pige stryger dem kærligt og taler.
  De er i live og har brug for hengivenhed.
  Blandt græshopperne er der eksemplarer på størrelse med en due. Når de blev strøget, spindede de, sprang tilbage. Hvilke kæber af græshopper bider kan være farligt.
  Ja, de er giftige! Charlotte bemærkede.
  - Man risikerer meget.
  - Måske er vores spyt giftigt for nogle. Her i zonen vender aggressionen hundrede gange tilbage. Gerda bemærkede.
  - Og pacifisme .... - Charlotte fandt ikke en passende definition. Småstenen flimrede og advarede om en anomali.
  Forud, direkte i deres retning, vibrerede luften. Som over en pejs, kun i stedet for varme, tværtimod blæste det iskoldt.
  Charlotte bemærkede: "Måske kan vi lave et eksperiment, vi kan gå ind i en anomali."
  Gerda blev overrasket:
  - Vil du risikere dit hoved?
  Den rødhårede var uenig::
  - Nogle gange giver anomalier yderligere evner. Har du ikke læst science fiction.
  - Men som regel kom der kun lig ud af anomalierne. Se her. Den blonde pige pegede finger mod skelettet.
  - Liget tilhørte en mand, generelt er de fleste af "farterne" mænd. Her er mange kvinder bange, du vil få stråling, og du vil ikke kunne føde børn. Charlotte bemærkede.
  - Farter, det er et interessant udtryk. - På et tidspunkt forsøgte de at introducere begrebet "stalker", men tyvene lavede det om til farter, fra ordet prut, catching luck.
  Så farter er som en landpirat. Pirat betyder også bogstaveligt talt - en lykkens jæger. - Den blonde pige fortsatte.
  Spejderne passerede denne næsten usynlige fælde, men faldt straks næsten over en anden! Et skelet hang i luften, og adskilte kød og tarme.
  Blide Gerda følte sig syg, og hendes mere uforskammede partner trådte ind i mødet.
  - Ikke noget specielt! Det er bare et lig. - Hun lagde mærke til det. En sammenstyrtet og rusten højspændingsmaster lå i nærheden og lugtede af olie og råd.
  Lugten af forrådnelse var så sur, at det gjorde ondt i kæben.
  - Der er noget mærkeligt i det! Jeg føler mig truet! sagde Gerda. Pludselig sprang skelettet på dem. Pigerne skød refleksivt fra "Kalash".
  Kuglerne knuste skårene og slog ghoulen af dens fødder. Han rejste sig dog straks og forsøgte at angribe skønhederne. Det er svært at fiske en, der allerede er død.
  Pigerne brækkede deres knæ med velrettede skud af deres knæ. En knoglefinger kradsede dog Charlottes kind og beskadigede masken og gennemborede huden.
  Hun reagerede ved at hugge ham med en numse og brække flere ribben. Skelettet faldt og efter at have modtaget flere velrettede skud i lemmerne faldt det til ro.
  - Vi er færdige med det! - Råbte Gerda - Du ser ud til at være såret. Hun bøjede sig ned og tørrede Charlottes blod.
  - En bagatel, du ved selv, hvor hurtigt ridser heler på os.
  Gerda bemærkede:
  - Camouflagen er beskadiget!
  - Det er ikke noget problem at lime det. - Den rødhårede pige rakte ned i sin rygsæk.
  Hyperclay fjernede snittet, og det grimme arabiske ansigt dukkede igen op foran dem.
  "Hvorfor er denne dumme ting et skæg, det ælder en mand og sårer en kvinde!" sagde Charlotte.
  Gerda svarede kortfattet:
  - Så besluttede Gud.
  Den rødhårede vix bemærkede:
  Hvorfor har han brug for det! Hvis der eksisterer et højere sind, så ville det ikke udstyre mennesker med unødvendige egenskaber.
  I sig selv rejser tilstedeværelsen af et skæg og den menneskelige krops generelle svaghed tvivl om skaberens eksistens.
  The Blond Terminator bemærkede:
  - Du kender Charlotte! Her er vi dødelige og kan meget vel ikke vende tilbage fra den zone, som i dette tilfælde venter os.
  Charlotte sagde klogt:
  - Jeg læser science fiction, der er en teori om matematik. Sjæl, består af informationssymboler. Så det kan ikke forsvinde ind i det uendelige univers.
  Det vil simpelthen ændre sine kvalitetsegenskaber. Eller skift afgift.
  Gerda grinede.
  - Så i sjælen, tror du, men der er ingen Gud, der har skabt den!
  Den rødhårede kriger bemærkede med inderlighed:
  - Der er ingen Gud i den ortodokse eller bibelske version, men i Supermindet, hvorfor ikke tro det. Og hvad sjælen angår, flyver vi i en drøm.
  Dette er ikke et minde om vores åndelige tilstand, hvor vi på et tidspunkt bestod af et særligt informativt stof, der var i stand til at tænke og føle uden krop.
  Blondinen rynkede panden.
  "Måske forhindrer det dig i at tro på Bibelen.
  Charlotte svarede oprigtigt:
  - En masse! Især grusomhed, mærkeligt for et højere sind, især i Det Gamle Testamente.
  Også, hvis Gud er kærlighed, hvorfor er hele hans skabelse så ikke helt glad!
  Gerda råbte:
  - Måske om det, der ikke er værdigt!
  Den rødhårede bemærkede ganske logisk:
  - Vi er den Almægtiges børn, og vi skal uddannes, så vi er værdige! Hvor er opdragelsen? Hvordan håndterer de forældre, der lader deres børn gå?
  Blondinen bekræftede:
  - De bliver frataget deres rettigheder! Men du kan ikke måle Gud efter menneskelige standarder.
  Charlotte bemærkede ganske rationelt:
  - Hvorfor, hvis vi er billedet og dets lighed, så er vores moral ens. Og konceptet om, hvad der er godt og hvad der er dårligt, er det samme for forskellige nationer.
  Kan det være godt ikke at give børn lys og viden om sig selv? spurgte Charlotte. Gerda ville svare, da der pludselig hoppede noget oven på dem, og pigen knap havde tid til at springe til side.
  Det var en dijj skovvandmand, hun boede i træer og jagede, og angreb fra oven. Da hendes krop er næsten gennemsigtig, er det svært at bemærke.
  Pigerne studerede dog, allerede inden de blev sendt, materialerne på zonen. Mange pruttere, herunder repræsentanter for efterretningstjenester og videnskabsmænd, beskrev arten af zonen og mutante væsner, for det meste, rovdyr og farlige.
  Hvem ville helt sikkert dræbe hende, du skal ramme den blå prik i midten af den gelélignende krop med kløer. Men væsenet er mobilt, ikke alle farter er i stand til dette.
  Pigerne skyder på vskidku, og sigter ikke. Ramt, skovvandmænd eksploderer og udsender fontæner af blod og kaustisk, som sur væske.
  Græsset begyndte at visne ved kontakt med det.
  - Det er ligesom filmen "Alien" - sagde Gerda. - Ikke vandsyre.
  - En særlig form for sub-hyperstråling er dukket op på denne zone af mirakler. Den udsender isotoper med en hastighed to hundrede gange hurtigere end lyset, og den gennemtrængende kraft er simpelthen fantastisk.
  - Efter at have skudt fire sure vandmænd, var Charlotte glad.
  - Det er godt, at det ikke går ud over øjnene.
  Et andet væsen forsøgte at grave sig ned i jorden, men fik sit eget fra Gerda.
  Pigen skammede sig dog ikke:
  - Hvor mange mennesker døde af vederstyggeligheden.
  Charlotte nikkede.
  - Tæl ikke, men det samlede antal dræbte i zonen går op i titusindvis.
  Blondinen foreslog:
  - Så skal du gå hurtigere, måske endda løbe. Nato-hærens camouflage er behagelig, støvlerne forstyrrer næsten ikke løbeturen, selvom der er en stor fristelse til at smide dem af.
  Skyerne begyndte dog at forsvinde, lysere endnu mere. Til venstre svævede en gammel elevator fra sovjettiden forbi pigerne.
  Efter Tjernobyl-katastrofen blev han forladt. Der var dog en snigskytte på toppen. Uden tøven åbnede han ild.
  Pigerne tog den af på et sekund og zigzag væk fra kuglen.
  Charlotte og fandt så noget at klage over:
  Hvorfor skød du ikke.
  Gerda svarede med et smil:
  - Det her er en mand, men efter hans ansigt at dømme en slav.
  Den rødhårede protesterede aggressivt:
  - Han var alene og havde ikke tid til at sende et signal om vores tilgang. Det er dumt at gløde, men endnu mere dumt er adfærden at skyde med det samme.
  De løb hen til liget. Hovedet under hjelmen er barberet, på hænderne er der tyve "ringe", en typisk bror.
  - Måske er det russisk, men ikke fra vores hold.
  Gerda sagde forfærdet:
  - Alligevel har selv en kriminel ret til omvendelse.
  Charlotte vred fingeren mod tindingen: - Sådan slår du ingen ihjel!?
  Blondinen med patos svarede:
  - Hvis fædrelandets interesser kræver det: Jeg vil træde over min samvittighed.
  Den rødhårede påpegede aggressivt:
  - Du ved, at Bibelen er en bog, der burde forbydes i første omgang.
  - Fra hvad?
  Charlotte sagde hårdt:
  - Fremmer pacifisme. Lad os generelt ikke tale om religion længere.
  Gerda knurrede vredt:
  - Enig! Kast ikke perler før svin.
  Den rødhårede råbte:
  - Fornærmer du mig?
  Blondinen talte lidt blødere.
  - Ikke! Dette er et billedligt udtryk.
  Charlotte faldt til ro.
  - Jeg forstod det! Okay, lad os gå, vi bliver nødt til at tage kontakt med nogen.
  Pigerne fortsatte langsomt og gik uden om elledningsstøtten. Himlen klarede endelig op, og så lagde Gerda mærke til det.
  - Det kan ikke være!
  Over dem skete der virkelig en utrolig ting, tre sole skinnede: Gul, grøn, rød. Sandt nok var de to sidste små og gav næsten ikke varme.
  Charlotte svarede:
  - Dette er effekten af aberration, faktisk er der kun én sol.
  Gerda knirkede:
  - Og årsagen til fænomenet er ikke løst?
  Den rødhårede nikkede ivrigt.
  - Ikke endnu! Men det påvirker klimaet inde i zonen.
  En stor hveps fløj hurtigt forbi. Charlotte skar i luften med en dolk.
  - Dette er også en mutant og ret farlig.
  - "Zhalik" Jeg genkendte ham! sagde Gerda. - Giften har overlevet mutationen og kan give alvorlige allergier.
  Den rødhårede nikkede.
  - Så her er det pinligt, hvad der ikke er giftigt.
  På vejen stødte de flere gange på lig uden indvolde. Og på en buet elledningspæl, indgroet i det gennemblødte ler med udvækster af ledninger, hang en hængt mand.
  - Wow, det er folks handling! Gerda bemærkede.
  - Mennesket er det farligste dyr i verden. Charlotte var enig.
  Blondinen knirkede:
  - Hør, helikopteren larmer, lad os lande.
  Den rødhårede rynkede panden:
  - Måske er det vores?
  Den blonde pige mumlede.
  - Desuden er vi ifølge legenden deres fjender.
  Pigerne lagde sig ned og tændte for en miniature-all-frequency radioscanner. Der var to helikoptere, typiske, måske forældede MI-8'ere.
  Russiske specialstyrker flyver ikke længere på sådanne. I luften høres en makker og et sæt kaukasiske og russiske ord. Pigerne vidste, hvordan de skulle forklæde sig, men var det fristende at skyde?
  - Hej du, fraer! Der er intet af værdi her! Vi kredser virkelig.
  Brøl som svar:
  - Der kan være artefakter!
  Ulækkert hyl:
  - Vær ikke en sucker, på dette område har man for længst valgt pruttere.
  - Kan dukke op igen. og spille fed musik.
  Der var en stor fristelse til at skyde deres miniature granatkastere ned, men det betød at blive tændt op. Gerda bad, og Charlotte sank i minder. Hvordan hun krammede og kyssede en fyr.
  Så gik de. Fornemmelserne er skarpe, meget behagelige, hendes dumme ven er nok stadig jomfru, hun kender ikke kærligheden. Især når der er tale om forskellige mænd, som regel unge og raske specialstyrker.
  Drejeskiverne, vendte, affyrede en salve og forlod sektoren. Tilsyneladende havde de ikke noget at fange.
  - Lad os spille til afspærringen, før spredning! - Så svarede beruset og helt uforståeligt måtte.
  Mens helikopterne cirkulerede, skelnede Gerda ikke kun lugten af petroleum, men endda ligene af passagerer, der ikke var blevet vasket i lang tid. Det føles som om det lugter som en zone.
  - Og hvor har banditterne det fra! Man kan jo ikke bare købe en helikopter.
  - Måske solgte ukrainere! De har for meget grimhed. Vi har dog også afskrevet meget udstyr. Charlotte bemærkede.
  Pigerne gik videre, og en ven skete et sjældent fænomen med tilnavnet "kollaps". De, der faldt ind i det, havde en chance på én ud af hundrede for at overleve!
  Gerda standsede her og svarede med et smil:
  - Og hvad der derefter skete, har jeg allerede fortalt dig.
  Viktor spurgte frygtsomt:
  - Fandt du ud af detaljerne om det højtprofilerede terrorangreb?
  Charlotte nikkede.
  - Ja, noget lykkedes at finde ud af! Kort sagt, jeg vil fortælle dig om det!
  Og denne gang var det den rødhårede vix, der begyndte at tale;
  Himlen hulkede og spyede strømme af regn blandet med grimme snekrummer ud på jorden.
  Ruslands enorme hovedstad, Moskva, virkede i daggryet grå og kedelig på trods af de mange lys og utallige stribevis af dyre biler.
  Zulfiya Maduyeva gennemførte ritualet i en underjordisk lejlighed lejet gennem nominerede.
  Et brændende skær i form af et usædvanligt grimt kranium brændte lige i luften.
  En selvmordsbomber i plettet camouflage, med et ansigt dækket af et grønt slør, læste et skin af en bøn. Foran dem lå flere funklende småsten i forskellige former.
  En kvinde i camouflage begyndte at tage dem på Zulfiyas stramme kjole.
  - Det er allerede ved at gry og frosten bliver stærkere. Dette skulle hjælpe dig med at udføre den sværeste og mest ansvarlige opgave!
  - Han kvækkede, meget lavt, som om han kom fra en dyb tunnelstemme.
  - Jeg er klar til at tjene jihads sag! - Som en soldat på paradepladsen huggede pigen af og viftede med sin tynde hånd.
  Den frygtelige, klukkende stemme fortsatte:
  - Selvom nogle tror, at kvinder ikke har en sjæl, er jeg ikke enig i det her. Den, der udfører en bedrift i Allahs navn, vil vinde udødelighed og et utalligt hav af skatte!
  Selvmordspigen (hendes stemme var så ren og uskyldig) sagde fortvivlet:
  - Jeg er klar endda ikke så meget for udødelighedens skyld, men på grund af gengældelse! Hvad de gjorde mod mig og mine kære, kræver hævn!
  Det brændende skær skiftede fra rødt til grønt og blev endnu lysere. Øjnene på kvinden i camouflage sorte som sorte huller.
  Det så ud til, at hele universet kunne drukne i dem:
  - Jeg kan ikke lide pompøse taler, de er foran de troendes magi!
  Heksens finger, i camouflage, monstrøst langstrakt og slog ud af den, boblende, en giftig gul fontæne.
  Zulfiya så på ham som en kanin på en boa constrictor, ude af stand til at rive øjnene væk.
  Det gik endelig op, "frosten" ramte, himlen begyndte at klare op.
  - Her er det vores tegn fra oven!
  Nu vil artefakter, der er udvundet i zonen, få destruktiv kraft. Heksens stemme blev tordnende, som om det ikke kun var én kvinde, der talte, men et helt kor af dybstemmede mænd.
  Terroristerne gennemførte ritualet, Zulfiya lagde med hjælp fra sin partner alle stenene på, og en af dem strammede en stor sekssidet på et bælte med sprængstoffer.
  Hendes sorte hår var stribet med gråt, og i hendes ansigt, da det vindblæste slør åbnede sig lidt, blev et afrevet, sort-lilla ar synligt.
  - Nu er du klar! Gå til dit mål!
  - Stemmen blev pludselig tyndere.
  Terroristen tog et par skridt og forsvandt pludselig, kun en lille bevægelse viste, at hun var i nærheden.
  - Stone Mule, arbejdet, du er nu usynlig, og næsten uhørlig, selv de mest selektive blodhunde vil ikke tage dit spor.
  - Troldkvinden i camouflage er blevet et hoved højere, og hendes korte hår er blevet forlænget.
  - Jeg ved det! - Kastede selvmordsbomberen kort.
  - Gå nu! Og må Allahs lys oplyse dit hjerte.
  - Troldkvinde-morderen lyste op som et dusin gasfakler, og hendes hår blev til en yngel af rædselsvækkende, og samtidig usædvanligt ulækre slanger.
  Zulfiya så ikke ud til at bemærke sådanne ændringer. Selvmordsbomberen kom ud, hendes gang var let, hun bevægede sig endda meget hurtigere.
  Myldretiden nærmede sig, trafikpropper, traditionel for Moskva, dukkede op.
  Udstødningsgasser, lugten af benzin, den uophørlige støj fra en storby, plager i ørerne, alt dette er allerede kendt, men hadefuldt for en indfødt fra de stejle bjerge Zulfiya.
  Så det var meget mere bekvemt at gå end at blive kvalt i overfyldt offentlig transport.
  Det er rigtigt, at terroristen engang dagdrømte en forbipasserende ned. Da han var faldet, bandede han, og da han rejste sig, rystede han knytnæven ind i tomrummet.
  - Sådan er de vantros opdragelse! - Det bemærkede Zulfiya og glædede sig oprigtigt over, at hendes mening endnu en gang blev bekræftet.
  - At dræbe dem er det højeste mål, du kan tænke på på Jorden.
  Og her er det ønskede mål: regeringshuset i Moskva, som også kaldes hvidt. I dag vil der være et vigtigt møde med deltagelse af premierministeren.
  Hvad er denne skæbne! Her kan du se bilen, øget sikkerhed, et højt hegn med det nyeste alarmsystem omkring Det Hvide Hus.
  Pigen gik lige op til porten med finansministeren. Han smuttede tilfældigt passet og passerede de årvågne vagter.
  Hunde af en eliterace (en blanding af flere arter, pumpet op med steroider, der vokser fra en et-årig kalv og brystet af et tankskrog) hørte tilsyneladende stadig den næsten umærkelige susen fra terroristens bløde sko, knurrede.
  De to meter lange vagter blinkede med øjnene, hundene kunne på trods af deres delikate duft ikke skelne den mindste lugt og faldt til ro (Især da højtstående embedsmænd er pockmarked - gø dem, og du får en strømpistol).
  Zulfiya mærkede sit hjerte hamre, det virkede som om det bankede så højt, at de kunne høre det.
  De overvandt fire beskyttelsesringe ved den sidste grænse: selv de blev endda oplyst med en antydning af røntgenstråler.
  Fra den seneste scanningsstråling blev selvmordsbomberen beskyttet af Efa-stenen, et sæt af en uvurderlig samling af artefakter.
  Bevægelsen gennem etagerne og korridorerne virker uendelige, heldigvis er elevatoren rummelig, men Zulfiya må vende om flere gange for at undgå at kollidere med ministerens abstracts.
  Endelig rykker de ind i den centrale hal. Mødet er lukket, der er ingen journalister. Ministeren gik ind i salen, der stod allerede medlemmer af regeringen ved emhætten.
  Og her er statsministeren selv. En mand af kort statur med livlige øjne. Som altid opfører han sig, giver høfligt hånden, men det er tydeligt, at ministrene er ærefrygt for ham.
  Mødet åbnede, og en stormagts premierminister sagde med lav, blød stemme:
  - I dag vil vi diskutere situationen i den såkaldte zone af mirakler. Bekymringen er, at zonen, selvom den langsomt vokser.
  Samt det faktum, at mange terrorister har søgt tilflugt der. Især den sorte sultan.
  Hvem der gemmer sig under dette navn er ukendt, vi har ikke et eneste fotografi af hans fysiognomi. Kun en formløs hættetrøje og en maske.
  For nylig har hans håndlangere begået seks terrorangreb. Desuden, som regel, mod højtstående embedsmænd, ikke skåne selv civile.
  De sendte mig endda et sort mærke!
  Direktøren for FSB tog ordet. Han svedte over det hele af anstrengelse, hans velnærede ansigt blev rødt, hans stemme dirrede:
  - Jeg foreslår at udpege en belønning på ti millioner euro til hovedet af den sorte sultan. Og send også til zonen for den særlige gruppe "Alpha" og "Vympel".
  Lad dem få sultanen levende eller død...
  Premierministeren korrigerede ved at lave en utålmodig gestus med håndfladen:
  - Hellere i live! Da vi ikke ved, hvem personen er, kan terroristerne altid erklære ham genopstået.
  Lederen af FSB for teater (du skal udvise flid) hævede stemmen:
  - Må det være sådan! Overvej nu dataene om økonomisk kriminalitet.
  Zulfiya var ikke længere interesseret. Hun reciterede bønnen en sidste gang, vendte sig mod Allah og vendte derefter med skælvende hænder Titras sekssidede sten.
  Dens ejendom var en tusindfold forøgelse af ladningens kraft.
  Et superlys blink, som fra en atomeksplosion, opslugte hele bygningen, og et øjeblik senere dukkede en frygtelig atomsvamp op på stedet for regeringsbygningen.
  Samtidig ringede en klokke i Kreml. En grim, klodset stemme sagde:
  - Sig hej til præsidenten fra den sorte sultan. Jeg giver dig præcis femten dage til helt at trække alle tropper tilbage fra det nordlige Kaukasus og stoppe med at støtte amerikanerne i Afghanistan.
  Hvis vores krav ikke bliver opfyldt om femten dage, vil præsidenten gå efter premierministeren.
  En halv time senere spredte dette budskab sig rundt i verden og fremkaldte forskellige følelser fra sympati til begejstring.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  kærlighedens slaver
  En lærer, der er vendt tilbage fra ferie, opdager liget af en nøgen pige i hendes lejlighed, og om morgenen bliver læreren selv fundet død under vinduerne i sit hus. Den mystiske fremmede er identificeret som en amerikansk pornografisk skuespillerinde. Det viste sig, at det sidste skyderi af den afdøde var i Rusland med en pige, der blev fanget med en kniv i hænderne på stedet for drabet på deres direktør. Men fingeraftryk og den undvigende Tula-galning blev fundet på kniven.
  
  En berømt snoet detektivhistorie er flettet sammen med betagende historier om chok og forbudt kærlighed til heltinder. En lærer, der dater en elev, en BDSM-slave, der søger at behage sin herre, en kæreste til en seriemorder, klar til at påtage sig sin skyld for sin elskedes skyld.
  
  Opmærksomhed! Strengt +18! Kærlighedshistorier beskrives ekstremt ærligt, der er sexscener.
  
  Jeg vil forsøge at poste produktet hver dag, og afslutte bogen i slutningen af november. For at holde dig opdateret skal du tilføje bogen til dine favoritter.
  
  
  Vi vil advare om uønskede kapitler og episoder for dem, der ønsker at følge en detektivhistorie, men ikke kan lide ukonventionel sex og hårde scener
  
  , vil vi specifikt fremhæve uønskede kapitler og episoder. Kapitlerne vil blive fordelt som følger: Polen (-th kapitel, i sin helhed, anbefales ikke). Episoder som denne: .HP (-I kapitel, ikke en anbefalet episode).
  
  Bemærk LN-læsere! Udsalget vil blive slået op, så snart det er klar. Jeg vil prøve hver dag. planlagt en gang om ugen
  
  For at holde dig ajour med alle ændringerne, bedes du tilføje bogen til dine favoritter, vi anbefaler at du klikker på "følg forfatteren"
  
  
  Kender du til chok og forbudt kærlighed og dens konsekvenser? Om hvordan en berømt pornoskuespillerinde kan elske, hvad en lærer tænker på, når hun møder sin elev, hvad en seriemorders kæreste er klar til at gøre for sin elskede.
  
  ikke-standardiserede kærlighedshistorier med afhængighed, psykologisk og seksuelt slaveri med filmatisering af heltinder i hård BDSM, beskrivelser af sådanne sexscener, som mange ikke kender til, plus en interessant detektivhistorie burde tiltrække læsere med deres originalitet.
  
  
  skulle fjernes
  En lærer, der er vendt tilbage fra ferie, opdager liget af en nøgen pige i sin lejlighed, og om morgenen bliver læreren selv fundet død under husets vinduer. Hendes unge elsker er mistænkt, men alt viser sig at være meget mere kompliceret! Den mystiske fremmede er identificeret som en amerikansk pornoskuespillerinde. Det viser sig, at det sidste skyderi af den afdøde var i Rusland med en pige, der blev fanget på stedet for mordet på deres instruktør med en kniv, hvorpå de fandt fingeraftryk af den undvigende Tula-galning.
  
  
  
  Opmærksomhed! Strengt +. Teksten indeholder eksplicitte scener, herunder hård sex og ukonventionel kærlighed. Nogle helte har deres rigtige prototyper.
  
  For dem, der ønsker at følge plottet, men ikke kan lide ikke-traditionel sex, vil jeg advare dig om uønskede kapitler og episoder.
  
  
  Opmærksomhed! Strengt +! Anbefales ikke til personer med et svagt sind. Teksten indeholder eksplicitte scener, herunder hård sex og ukonventionel kærlighed. Mange helte har deres rigtige prototyper.
  
  For dem, der ønsker at følge kriminalhistorien, men ikke kan lide utraditionel sex og hårde scener, vil vi specifikt fremhæve uønskede kapitler og episoder. Kapitlerne vil blive fordelt som følger: Polen (-th kapitel, i sin helhed, anbefales ikke). Episoder som denne: .HP (-I kapitel, ikke en anbefalet episode).
  
  Bemærk LN-læsere! Salget er planlagt en gang om ugen. Men med en svag læserinteresse vil teksten ikke længere blive lagt på siden. For at holde dig ajour med alle ændringerne, anbefaler vi at du klikker på "følg forfatteren". Vi planlægger ikke fuldt ud at uploade romanen på andre ressourcer!
  
  
  En lærer, der er vendt tilbage fra ferie, opdager liget af en nøgen pige i sin lejlighed, og om morgenen bliver læreren selv fundet død under husets vinduer. Hendes unge elsker er mistænkt, men alt viser sig at være meget mere kompliceret!
  Den mystiske fremmede er identificeret som en amerikansk pornografisk skuespillerinde. Kun takket være den talentfulde detektiv Vasily Krasins intuition og indsigt er det muligt at optrevle det mystiske virvar.
  
  Opmærksomhed! Strengt +! Teksten vil indeholde flere hjerteskærende kærlighedshistorier, men der er også eksplicitte scener.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  KÆRLIGHEDENS SLAVER
  (Den 2. bog i SHOCK LOVE-serien. Den første bog, DEATH CONCERNED, kan læses på Phantom Worlds hjemmeside)
  
  Kapitel 1.
  Fysiklærer Maria Novikova vendte hjem efter en tur til havet. I forventning om hvile efter en søvnløs hård nat klatrede hun op ad trappen, tog nøglerne ud. Nu vil det være muligt at tage et brusebad, sørg for at sove fra vejen. Og så vil hun ringe til Pavlusha. Et længe ventet møde venter på dem: en let middag, dæmpet musik, en blød seng ...
  Døren til lejligheden gik ikke umiddelbart op. I starten sad nøglen fast, som om låsen ikke fungerede korrekt. Dette forskrækkede Maria, men hun skubbede de dårlige tanker væk og gik ind på gangen.
  Pludselig greb en pludselig frygt hende. Læreren lagde tingene på gulvet og tøvede. Hvad er der galt? Døren til værelset står på klem! Og en slags svag fremmed lugt, knap mærkbar, samtidig noget velkendt. Men lugten er ikke hendes lejlighed!
  I stor ophidselse kiggede Maria ind i lokalet. Ting, som nogle steder, er der ingen tegn på et røveri. Men sengetæppet på sengen... Det hænger helt ned til gulvet! Hun forlod ham ikke sådan! Måske kom Pavlusha ind? Ja, det er han nok.
  Kvinden nærmede sig sengen, trak dynen tilbage og ... skreg af rædsel, da hun så bare kvindefødder! Maria dækkede instinktivt sin mund med hånden for at dæmpe skriget, trak sig brat tilbage og lænede sig op ad væggen. Hun rullede ned ad væggen og satte sig på gulvet. Hendes blik fejede over hendes bare ben, hun så tydeligt en nøgen, livløs kvindekrop under sengen.
  Knap holdt hun trangen til at kaste op, sprang Maria på benene og skyndte sig ud på toilettet. Hun bøjede sig over toilettet og kastede op flere gange. Spasmer klemte hendes hals, og kun én tanke borede hendes hoved: hun havde et lig i sin lejlighed!
  Læreren greb hendes mobiltelefon, sprang ud på trappen og satte sig på trappen. Hun trak vejret tungt og mærkede sit hjertes hektiske rytme. Hendes fingre rystede af små rystelser, Maria skrev næsten ikke to cifre "02".
  Politiet tog ikke telefonen i lang tid, som om de ventede på, at den, der ringer, ombestemte sig og lod dem være i fred. Til sidst, i den anden ende af ledningen, svarede de uvenligt:
  - Femogtyvende politiafdeling. Pligt Neelov. Jeg lytter.
  Maria sagde usikkert, med sitrende stemme, let stammende af begejstring:
  "Jeg har et... t-det ser ud til... et t-lig!"
  Svaret var koldt:
  Er du fuld dame? Hvilket lig? Tal normalt og tydeligt.
  Maria stønnede:
  Nej, nej, jeg er ikke fuld! Jeg har en død kvinde i min lejlighed!
  "Hvorfor er hun død?" spurgte politimanden.
  - Jeg ved ikke! Helt ærligt, jeg ved det ikke! Jeg kom tilbage fra ferie, og hun er død under sengen! Og nøgen!!!
  "Også nøgen?" spurgte den nysgerrige Neelov igen. Hvordan kom hun ind under din seng?
  - Hvordan ved jeg? - igen råbte den ophidsede Maria, - kom snart!
  - Sig adressen...
  Maria turde ikke gå ind i sin lejlighed. Hun sad på trappen og forsøgte at forstå, hvilken slags kvinde der var under sengen, hvorfor hun var død, og hvordan hun kom til sit hus. Læreren var fortvivlet: hun kendte ikke svarene på disse spørgsmål. Jeg kunne ikke engang gætte.
  Politiet dukkede uventet op. En betjent og med ham to personer i civilt tøj. Vi kom ind i lejligheden. Betjenten og en fyldig medarbejder gik straks ind i lokalet, og den unge mand foreslog Maria at vente i køkkenet, hvorefter han selv sluttede sig til sine kolleger.
  Kvinden vidste ikke, hvad der foregik i værelset i hendes etværelses lejlighed. Mest sandsynligt fotograferede de den afdøde, tog fingeraftryk, ledte efter spor. Alt er som loven kræver. Læreren så dette i detektivfilm. Nu er det her hendes hjem...
  Snart kom en ung medarbejder op for at afhøre Maria. Først stillede han formelle spørgsmål om Marias efternavn, hendes alder og spurgte, hvordan liget blev opdaget. Læreren svarede kortfattet, nogle gange hulkende.
  "Jeg er lige fløjet ind fra havet," forklarede Maria, der sad på en stol ved køkkenbordet og nervøst pillede med sit hår med sitrende hænder. "Jeg kan ikke forestille mig, hvordan et lig kunne ende i en lejlighed.
  Manden spurgte:
  - Kan nogen bekræfte, at du var fraværende fra byen?
  Læreren nikkede straks og sagde selvsikkert:
  - Dette kan bekræftes af mange mennesker, blandt dem er min veninde, hun og jeg fløj ind med fly først om morgenen, hendes mor havde et slagtilfælde. På grund af dette vendte vi tidligt tilbage fra syd.
  Hvem havde ellers nøglerne til din lejlighed?
  Maria rystede, svarede ikke umiddelbart og vagt:
  "Du ser, jeg er en ensom kvinde, jeg inviterer ikke nogen hjem til mig, jeg giver ikke nøglerne ud.
  Politimanden kiggede mistænksomt på læreren og sagde:
  - Ja?! Var der ingen, der havde nøglerne, eller du vil ikke tale? Du vil ikke - men du skal!
  "Jeg håber ikke, du mistænker mig?" Maria var bange.
  Manden trak på skuldrene.
  - Lejligheden er din. Lad os afslutte her nu, kom med os...
  - Hvorfor? læreren var overrasket.
  - Tal med efterforskeren, som skal føre din sag.
  - Min forretning? Hvem er du?
  - Jeg er efterforsker. Bare rolig, jeg tror, de vil ikke tilbageholde dig i lang tid, de vil forhøre dig og lade dig gå.
  En kraftig mand i civil dukkede op.
  - Hvad skal jeg sige, Andryusha? han vendte sig mod efterforskeren. "Kroppen er ret frisk, ikke helt nedkølet endnu. Mest sandsynligt kom døden i dag omkring fem om morgenen. Der er ingen kvælningsfure på halsen, jeg så ikke andre tegn på en voldsom død. Men der er blå mærker af forskellig alder på kroppen. Friske blå mærker på pubis og bryst, gamle på lårene. Travl dame. Slank, omkring hundrede og firs høj, en tatovering på hendes pubis i form af en rose, omkring syv centimeter i størrelse. Sandsynligvis en prostitueret. Send os til bureauet, en obduktion vil vise hvad og hvordan.
  "Nå, vi bliver nødt til at gå uden om naboerne," sagde Andryusha eftertænksomt. Og så vendte han sig mod læreren:
  - Når alle er færdige, skal man besigtige lejligheden, måske bliver der fundet nogle ting af den afdøde.
  Nej, Maria fandt ingen ting, intet uvedkommende derhjemme. Liget af en fremmed blev ført væk i en speciel bil, og læreren måtte tage dokumenterne og køre med en politibetjent. På det tidspunkt var de civilklædte betjente allerede gået.
  I bilen var politimanden tavs, tænkte Maria nervøst. Hvem irriterede hun så meget? Hvorfor plantede de liget af en pige på hende? Og hvem? Mest af alt var kvinden bekymret over forhørslederens spørgsmål om nøglerne til hendes lejlighed. De var sammen med Pavlik. Men han er så ung! Kun seksten i september vil blive opfyldt.
  Hvis Pavlusha var ældre, ville det være muligt at underskrive, føde et barn fra ham. Mary ville gerne have børn. For nylig ville hun virkelig gerne giftes, hun blev plaget af kvindelig ensomhed. Og hun var glad for, at Pavlik dukkede op i hendes liv. Den, der kender en kvindes sjæl godt, vil ikke dømme hende for kærlighed. Det er en kompleks, uforudsigelig, nogle gange forbudt ting. Du ved ikke hvornår det kommer, hvem du vil være heldig med...
  Maria huskede de første kram med Pavlusha, deres frygtsomme kys. Hvor bankede hendes hjerte da af lidenskab! Selvom hun er dobbelt så gammel som drengen. Og hvor er det smertefuldt for en kvinde at elske, når en artikel i straffeloven hænger over hende. Du skal skjule din kærlighed for alle nysgerrige øjne, du kan ikke engang dele den med din bedste ven. Hvad er det helt præcist hun gør forkert? Pavlik selv ønskede denne intimitet! Skal en kvinde fængsles for den kærlighed , hun giver til en teenager? Til gensidig lyskærlighed. Er det fair? Mary tænkte nej...
  
  
  KAPITEL 2
  Maria Aleksandrovna Novikova sad i undersøgelsesudvalgets korridor og kiggede af og til ud af vinduet: det høje hegn og pigtråd forværrede kun hendes frygt. Læreren var nervøs, hun fik besked på at vente, men der var gået mere end en halv time, og kvinden så ud til at være blevet glemt.
  Pludselig gik døren op, efterforskeren nikkede til Maria og opfordrede hende til at komme ind på kontoret.
  "Vasily Krasin," præsenterede manden sig selv, "giv mig venligst dit pas."
  Ved bordet i hjørnet af lokalet sad en anden mand i samme mørke jakkesæt som Vasilys.
  Krasin kiggede på passet, lagde det til side og sagde:
  - Fortæl mig, hvem den kvinde er, og hvordan liget kom ind i din lejlighed.
  - Jeg ved ikke! Helt ærligt, jeg ved det ikke! bønfaldt læreren. Efterforskeren har allerede spurgt.
  "Jeg spurgte... Det er et komplet mysterium," sagde Krasin skeptisk og så forsigtigt ind i kvindens øjne. Jeg kan se, du lyver.
  "Sæt hende i et abehus!" - lød pludselig den anden medarbejders stemme. - Han vil sidde et par dage, han vil straks huske alt.
  - Hvis du forbliver tavs, bliver vi nødt til at tage dig i forvaring! Krasin bekræftede.
  Maria følte dog intuitivt, at hun simpelthen blev skræmt. Og hun har intet at være bange for! Hun har alle beviser på sin uskyld. Læreren svarede roligt med monoton stemme:
  "Nogle gange er det godt at være i fængsel. Det giver visdom. Men jeg har virkelig ikke noget at fortælle dig. Så jeg har en billet, jeg er lige ankommet om morgenen.
  Krasin henvendte sig til en kollega:
  Gav en naboundersøgelse noget?
  "Som sædvanligt så vi ikke noget, vi hørte ikke noget. Kun en nabo på reposen sagde, at hun så, hvordan denne lille pige forlod lejligheden i en omfavnelse med en ung dreng. Og denne fyr kom for nylig til hendes hus i hendes fravær og åbnede døren med en nøgle.
  - Nå, hvad siger du? spurgte Krasin og så på Maria igen.
  "Så denne nabo er en sladder, du kan ikke stole på hende," begyndte kvinden at retfærdiggøre sig selv og vendte sig mod den assisterende efterforsker:
  - Bedstemor Marfa snuppede, ikke?
  Assistenten svarede ikke, men Krasin spurgte:
  - Hvad hedder drengen?
  - Det er min elev. Jeg trækker ham op i fysik.
  - Sommerferie? Krasin troede ikke. - Sig dit fornavn, efternavn og adresse.
  - Så Pavlik Rybachenko hedder han, - Maria måtte tilstå. - Bor sammen med sine forældre på Savushkina Street.
  Krasin skrev ned i sin notesbog og spurgte igen:
  - Pavel - hvem er han?
  Maria smilede kraftigt.
  - Han er stadig et barn. Jeg er hans skolelærer! Du vil vel ikke mistænke drengen for en forbrydelse?
  Efterforskeren besvarede spørgsmålet med et spørgsmål:
  "Så han har nøglerne til din lejlighed?"
  Maria spredte hænderne.
  - Og hvad så? Du tror ikke, det var ham, der plantede liget...
  - Hvordan man ved, hvordan man ved! Teenagere er nogle gange så grusomme!" sagde Krasin eftertænksomt.
  "Pavel er en vidunderlig dreng, en atlet, han vil ikke skade en flue!" Maria begyndte at forsvare sin elev.
  - Hvornår så du ham sidst? spurgte Krasin.
  - I begyndelsen af august. Pavlik fulgte mig til toget. Det var ... den syvende. Han hjalp mig bare med at bære ting.
  Krasin stillede et par spørgsmål mere. Han spurgte, hvem Pavel var venner med, om der var noget mistænkeligt i hans opførsel, om han udviste grusomhed mod dyr. Maria svarede, at hun aldrig havde set Pavlik mishandle dyr. Men drengen vidste, hvordan han skulle stå op for sig selv, han var engageret i kampsport og hockey.
  Pludselig stillede Vasily Krasin et uventet spørgsmål:
  Havde du sex med ham?
  Maria rystede og svarede frygtsomt, usikkert:
  - Med Pavlik? Nej... Han er stadig et barn...
  Krasin så nøje på kvindens reaktion. Maria blev endda bleg ved et sådant spørgsmål, sænkede øjnene, tumlede i stolen, knugede hænderne i slottet.
  - Jah? spurgte efterforskeren. - Jeg kan ikke tro det! Vær ærlig over for mig. Forstår du, at du kan få en anstændig dom for at have et forhold til en mindreårig?!
  Maria løftede øjnene til manden og svarede med et suk med skælvende stemme:
  "Jeg behøver ikke give tid til...
  Vasily grinede og sagde:
  - Og vi afhører drengen! Han vil fortælle os alt.
  Maria rystede igen og svarede med angst:
  "Drenge er så glade for at komponere og overdrive. Men jeg er sikker på, at han ikke vil fortælle dig noget, der miskrediterer mig.
  Efterforskeren smilede og sagde strengt:
  "Vi kan tilbageholde dig og sende dig til retten for at godkende anholdelsen i to måneder. Så frist ikke skæbnen. Sig dit telefonnummer.
  - Hvems? Min?
  - Lad os begge: Deres og Rybachenko.
  Og Pavlik? Jamen jeg ved det ikke...
  Ved du ikke, om du skal sige det eller ej? Måske jeg kan se på din smartphone?
  "Jeg skal fortælle dig det," nikkede Maria og dikterede telefonerne.
  Efterforskeren tog et billede af den afdøde pige fra mappen, lagde det foran Maria og sagde:
  Se godt efter igen, måske har du set hende et sted før.
  Det var svært for Maria at se på liget af den, der viste sig at være død i sin lejlighed. Men det skulle gøres, læreren tvang sig selv til at se på billedet. Et smukt ansigt, men vansiret af døden. Nej, hun ved intet om hende, hun så først pigen under sin seng.
  Krasin kiggede på sit ur og sagde:
  - Men! Det er tid til at blive færdig. Alt du skal gøre er at tage dine fingeraftryk og tilmelde dig. Okay, indtil videre lader vi dig gå hjem mod kaution.
  Snart forlod Maria undersøgelseskomitéens bygning, tog papiret ud til hende, så på seglet og så underskriften fra byens viceanklager. Hun gemte papiret i lommen, sukkede tungt og begyndte at tænke på Pavlik. Hun ville så gerne glæde sin elskede med en tidlig uventet ankomst. Han var meget bekymret for, at han skulle skilles i tre hele uger. Hun ankom tidligere, glad fyren ...
  Medbragte Pavlusha en prostitueret i hendes fravær? Hvor er pigens tøj? Tog du den med? Hej Pavlik. Påfugl...
  For fanden, jeg bliver nødt til at ringe til ham! Hvordan gættede du ikke med det samme?
  Maria trykkede på knappen på sin smartphone med navnet på sin elskede. En andens stemme sagde: "Telefonen er afbrudt eller uden for netværksdækning."
  
  
  Kapitel 3
  Gorynych åbnede døren til lejligheden, lod pigen og hendes ledsager komme ind, gik selv ind, tændte lyset og sagde:
  - Beskedent her har vi til sådanne kære gæster.
  "Det er okay, vi holder på en eller anden måde ud til i morgen," sagde en høj, bredskuldret mand på omkring tredive år, "lad os få en bid mad på vejen og ind i soveværelset." Jeg savnede Lucys krop. Lad os vise dig ægte kærlighed!
  Pigen smilede og så kærligt ind i sin ledsagers øjne. De gik ud i køkkenet, Gorynych satte kedlen på og begyndte at lave sandwich og kiggede skjult på pigen. Han kunne lide hende! Den slanke, blåøjede, barmfagre blondine tav næsten hele den hårde vej sydfra i en Zhiguli-bil, bad ikke om at stoppe bilen eller købe noget til hende, udviste ingen mishag, bebrejdede hende ikke for ulejlighed. Gorynych kunne ikke lide snakkesalige og lunefulde kvinder.
  "Utrish og jeg gik lige i tide," sagde han og åbnede en flaske øl. - Der er en shmon nu. Nadia blev taget væk. Hvorfor stak hun direktøren med en kniv?
  - Dum! Det gjorde ondt, du kan ikke holde det ud, ville jeg have fortalt Achintsev, skydningen ville være blevet stoppet.
  - Så hun stak ham efter skyderiet.
  - Jeg holdt ud. Og så gav luft til følelserne. Achintsev selv er skyldig - du kan ikke håne pigerne sådan! Hør, jeg opfandt tortur. De slæbte dem hen til myretuen, førte gennemsigtige slanger ind i skederne og filmede nærbilleder, som myrer der ...
  "Ja, Sasha, det er hårdt," indvilligede Gorynych.
  "Min har det fint, tålmodig, men Nadya er et fjols," sagde Sasha og vendte sig mod sin ledsager:
  - Hvordan har du det indeni - gør det ondt?
  "Det er i orden, skat," svarede pigen med et lille smil.
  - Ok, lad os se.
  De spiste og gik ind i soveværelset.
  - Har du noget imod, at Lucy klæder sig af? spurgte Sasha Gorynych. Jeg kan godt lide, når hun danser nøgen. Det er så erotisk! - Vi går der hjemme hos os helt uden tøj.
  - Jeg elsker striptease! Den eneste skam er, at der ikke er musik, - svarede Gorynych. - Ja, og det er allerede sent, kan naboerne høre.
  - Ikke noget, jeg tænder stille og roligt for musikken fra telefonen, - sagde Alexander.
  Han hentede noget balsalmelodi, pigen løsnede sit hår, der faldt lige under skuldrene, rystede kraftigt på hovedet flere gange og begyndte langsomt, bukkede og dansede, for at slippe af med kjolen. Der var ingen bh på Luce. Langsomt trak hun kjolen af, hvirvlede hun i dansen, stak nu sine smukke bryster frem, bøjede sig så og viste sin røv.
  Så satte stripperen sig på splitterne, men sprang så energisk op, trak trusserne af, vred dem lidt i hænderne og kastede dem i retning af Gorynych, der sad i en lænestol. Han så tatoveringen på pigens pubis og blev endnu mere ophidset.
  Efterladt nøgen, klappede Lucy hendes balder, skilte dem ad med hænderne, gik på tæer til døren. Der knælede hun ned, bøjede sig, så numsen var mærkbart højere end hovedet, vendte sig rundt og med fjedrende bevægelser, let bøjede og løsnede armene ved albuerne, kravlede mod Alexander, stak læberne ind i bredden af hans jeans og satte sig så fast. ud med tungen, rystede den og smilende slikkede hun en gang Sashas bukser. Han lynede sin gylf op, slap sin let oprejste pik.
  Pigen smilede igen med spidserne af sine læber, tog sin partners værdighed i munden og begyndte at kærtegne og prøve at bringe ham til den ønskede tilstand. Så slugte hun fuldstændig den allerede ophidsede, imponerende penis af en mand, i et par sekunder lænede hun sit ansigt mod sin partners pubis og frøs. Så strakte hun sig tilbage, men slap ikke medlemmet fra munden, men suttede let på hovedet, lavede flere blowjobs, tog igen mandens pik i munden og frøs i ti sekunder, trak vejret og fortsatte sine karakteristiske bevægelser.
  "Du skal ikke skynde dig," kommanderede Sasha.
  Pigen vendte sig sidelæns til ham, så Gorynych kunne se, hvordan et medlem af en ven hvilede på Lucys læbe.
  Alexander klappede let sin kæreste på kinden, men trak sig så væk fra pigen, slap sin pik og viftede med hånden til hende.
  Lucy vendte sig om, kravlede et par skridt tilbage, bøjede sig igen, så hendes kønsdele blev tydeligt synlige, og begyndte at rykke i balderne.
  - Store! hviskede Gorynych.
  - Det kan vi ikke! sagde Alexander. - Så du Strake på penis?
  Gorynych vidste ikke engang, hvad det var.
  Og pigen lavede en cirkel på alle fire rundt i lokalet, logrende indbydende med byttet, sank så på albuerne og kravlede op til sin elsker.
  Denne gang løsnede hun spænderne på hans sandaler og begyndte med sine tænder forsigtigt at trække Alexanders sokker af.
  - God pige! han roste.
  - Jeg elsker dig! - efter at være færdig med sokker, svarede Lucy. Hun kyssede først den ene, så den anden fod af sin ven og begyndte med sin tunge at kærtegne hans tæer, slikkede dem og proppede hendes våde tunge mellem hendes fingre.
  - Sut! kommanderede Sasha.
  Pigen tog sin elskers fire tæer ind i munden.
  "Dybere," sagde Alexander.
  Lucy sad på sin røv, trak i kinden med sin finger, klemte sin partners storetå ind i munden på hende, forsøgte at gribe foden så dybt som muligt.
  "God pige," roste Alexander. - Ret op, lad mig kærtegne dig.
  Uden at slippe foden ud af munden rejste pigen sig og buede sig i retning af sin elsker. Han begyndte at stryge hendes fisse og skambenet med sin frie fod.
  - Sengen er lav, - sagde Sasha, - det er ubelejligt at strække.
  Pigen lænede sig frem og spredte sine ben bredere. Alexander strøg sin kærestes mave med fingrene, trykkede derefter på det ene bryst og derefter det andet, og trak sig langsomt fra punktet mellem brysterne gennem navlen til bunden af maven.
  Lusya holdt stadig Alexanders højre fod i munden med den ene hånd, med den anden tog hun tæerne på hans venstre fod og førte den ind i hendes skede.
  "Godt gået," roste Sasha igen. - Du ved, hvor meget jeg elsker det.
  Pigen lavede en energisk bevægelse med sit bækken og forsøgte at drive sin elskers fingre dybere ind i hendes krop. Men hun skreg og trak sig væk. En grimase af smerte viste sig i hendes ansigt.
  - Er der noget galt efter Achintsevs tortur? spurgte Alexander. - Gør det meget ondt?
  "Tåleligt, kære," svarede pigen.
  "Du vil ikke bare skrige sådan," sagde Sasha og vendte sig pludselig mod Gorynych:
  Vil du se, hvad der er inden i hende?
  - Hvordan er det? Gorynych stillede et dumt spørgsmål.
  - Ah-ah-ah! Jeg har et inventar. Samtidig vil vi foretage en kønsundersøgelse. Lyusenka, bring mig derhen, i min dokumentmappe, ved du hvad.
  En nøgen pige gled ud på gangen og dukkede hurtigt op med en lommelygte, en slags rør og et gennemsigtigt rundt glas i hænderne. Gorynych så dog, at glasset var uden bund.
  Alexander frigjorde sengen. Pigen satte sig på hans sted, vendte sig i retning af Gorynych og bredte sine ben bøjet i knæene. Sasha sank ned ved siden af hende, så Gorynych kunne se alt, bankede energisk på sin kærestes barberede pubis med sin håndflade, førte derefter sine fingre hen over hendes fisse, masserede blidt pigens klitoris, trak hendes læber og skilte dem ad og viste indgangen til skønhedens barm . Så rejste han sig, gav pigen at slikke og sutte fingrene på hans hånd.
  Gorynych iagttog de elskende i vellystig forventning om fortsættelse. Og hun fulgte efter! Alexander førte et par fingre ind i Lucys skede og begyndte at lave intense rykkende bevægelser.
  Pigen stønnede sagte.
  "Se, lav ikke seng til ham," smilede Alexander, trak fingrene ud og gav dem igen til sin kæreste for at slikke og sutte.
  Så tog han et glas, smurte dets kant uden bund med gel fra et rør og begyndte forsigtigt at indføre det i pigens krop.
  - Ai! Lucy skreg blidt igen.
  - Gøre ondt? spurgte Sasha. "Måske har du brug for en smertestillende medicin?"
  - Nej, skat, det er okay. Tålelig.
  Sasha førte glasset næsten helt ind i pigens vagina, beordrede ham til at holde det med fingrene, og han lyste med en lommelygte indeni, undersøgte det omhyggeligt og sagde:
  - Alt er fint! Næsten ingen betændelse. Kun her var bidemærket tilbage i begyndelsen. Skal vi have sex i dag? Vil det ikke gøre ondt?
  - Jeg vil være tålmodig, skat! svarede Lucy sagtmodigt.
  "Hun elsker at kneppe, især med mig," sagde Sasha til Gorynych. Kom her, jeg skal vise dig noget interessant. Og giv mig en kuglepen.
  Gorynych sprang op til pigen og fik øjnene fast på slidsen i livmodersvælget, der stak ud i et glas.
  - Godt? Hvad stirrer du på? spurgte Alexander hellere. - Har du ikke set det her endnu?
  "Jeg er ikke gynækolog," mumlede Gorynych.
  "Det gør jeg heller ikke," sagde Alexander. Men jeg elsker min kæreste...
  Han lod Lucy slikke sin pegefinger og førte sin lille pude gennem glasset ind i revnen i pigens hals. Han vred den lidt, trak den ud og gav den igen et slik. Så tog han en kuglepen fra Gorynych og kørte den ind i livmoderen næsten op til monteringsbeslaget.
  "Hold da op," beordrede han Lucy og inviterede igen sin ven til at beundre billedet.
  Med sitrende hænder tog den spændte Gorynych sin smartphone frem og tog et par billeder.
  - Har du et lavement i huset? spurgte Alexander.
  - Hvorfor har du brug for et lavement? spurgte Gorynych.
  "Ser du, jeg elsker anale spil. For ikke at blive beskidt, er det bedre at gøre dette efter et lavement.
  "Ah-ah," sagde Gorynych lystigt. Vi bruger ikke lavementer.
  - Okay, så giv mig en ølflaske. Hun vil gøre alt for sig selv. Gå, Lucy, gør dig klar. Lad os vise manden ægte sex!
  
  
  Kapitel 4
  - Fantastisk tøs! sagde Gorynych entusiastisk, da pigen forsvandt ind på badeværelset. - Det vil jeg gerne!
  - Og så! - sagde Alexander glad.
  - Hvor fandt du hende? spurgte Gorynych.
  - Han tog det fra sin ven, en af lederne af deres samfund. Lucy blev opdraget på en sådan måde, at den højeste dyd blev drevet ind i hendes hoved af ønsket om at behage en mand.
  - Hvor er hun sexet! Jeg er ikke stødt på disse endnu.
  Hun gik på Charm School i Ohio. Der blev de undervist i lydighed og alle mulige erotiske tricks.
  - Hvad er skolen?
  - Hemmelighed. Pigerne er uddannet til elitens underholdning og til at filme i porno. Luska var knyttet der langs månelinjen.
  Optræder hun ofte i porno? spurgte Gorynych igen.
  - Før ofte. Lucy er en smuk kvinde, der var en efterspørgsel.
  - Det ville være interessant at se scenerne med hendes deltagelse!
  Du sagde, du ikke ser porno!
  - Jeg ville have set på Lucy med fornøjelse.
  "Jeg kan se, at jeg blev spændt, da jeg så på os," smilede Sasha. - Jeg ville tage mine bukser af, vi så mange oprejste medlemmer.
  - Du bliver ikke jaloux, når du ser porno med hendes deltagelse, som hun er sammen med andre mænd ...
  - Nej ... Hvorfor være jaloux på noget?
  "Jeg forstår, at de ikke er jaloux på arbejde," sagde Gorynych forsonende.
  - Og nogle gange træner vi swing derhjemme. Min ven er Scott. Han har en kylling - en af de mest berømte pornostjerner. Navnet er Roxy Ray. ikke hørt? Åh, ja, du leder ikke efter... Så vi mødes nogle gange sammen. Jeg ville kun vide, hvad vi gør med kvier! Vi arrangerer alle mulige konkurrencer, hvem af dem vil kaste bolden længere ud af kusse, som hopper bedre på dildoen eller propper flere tennisbolde ind i kroppen. Og til jul klædte de veninder sejere ud end juletræer. Kæder med vægte var fastgjort på brystvorterne og mellem benene var kroppene rigt pyntet med sugekopper og tøjklemmer med julekugler. Og så brugte de dem på skift i denne form. Der blev slået mange bolde, men det var sjovt.
  "Du har det godt," sagde Gorynych drømmende.
  - Har du tøjklemmer? spurgte Alexander.
  "Jeg har brug for at se min mor på badeværelset." Hvorfor?
  "Du ser, jeg elsker at kneppe, når tøjklemmer hænger på Lyuskas brystvorter, det ophidser mig," sagde Sasha, så igen på Gorynychs svulmende bukser og spurgte:
  - Øver du MZHM?
  - Hvordan er det?
  - Nå, når en pige med to mænd.
  - Nej, hvad er du! Jeg kan kun én til én og uden vidner.
  - Nå, forgæves. Så læsser jeg først af med Lyuska og falder i søvn, og så kan du snakke med hende.
  Vi kan i det rum! - Gorynych var glad - Jeg har en seng der!
  "Okay, jeg går og vasker mine hænder og skynder mig Luska," sagde Alexander og gik.
  Snart tog han sin kæreste ud af badeværelset. Tøjklemmer fastgjort til brystvorterne stak ud fra pigens smukke bryster. Pigen logrende gang, forførende svajende hofterne, gik langsomt forbi Gorynych, som slugte hende med øjnene, satte sig på sengen, spredte igen sine ben bredt, men denne gang bøjede hun dem ikke i knæene, men strakte sig dem ud som en ballerina i et stræk, og hævede dem højt over hovedet.
  Alexander kom tæt på hende, trak sine jeans og shorts af. I det samme rystede pigen indbydende på fødderne og trak sokkerne frem. Men Sasha begyndte ikke straks at kærtegne. Han trak pludselig et bælte ud af sine jeans og slog sin kæreste ret hårdt på kønsorganerne.
  Lucy skreg sagte og sagde:
  - Senkyu, sir! Jeg elsker dig!
  - Tal russisk! Vi er i Rusland, - sagde Alexander og slog igen pigen med et bælte.
  - Hvad er du? spurgte den spændte Gorynych.
  - Det her er til opvarmning, - svarede Alexander. - Hun er vant til det. Derhjemme satte jeg nogle gange en pumpe på hende.
  Alexander rakte sin hånd til pigen. Uden at sænke sine strakte ben, slikkede hun igen sin elskers fingre og tog sin hånd ind i munden.
  Et minut senere trak Sasha sin hånd ud af munden, førte den til kærestens vagina, lagde den ene finger der, så den anden, men onanerede ikke. Han begyndte langsomt at føre sin håndflade ind i Lucys barm. Hun protesterede ikke, bare stønnede lidt.
  - Gør det ikke ondt? spurgte Alexander.
  "Tåleligt, skat," svarede pigen sædvanligt og lukkede øjnene.
  Sasha gjorde en indsats, og hele hans håndflade var i Lucys krop. Hun skreg blidt igen. Sasha frøs i et par sekunder, flyttede derefter sin hånd lidt mere ind i kroppen på sin kæreste og begyndte forsigtigt at dreje den.
  I det øjeblik følte Gorynych, der så alle manipulationerne, at han sluttede: hans frø sprøjtede spontant ud og tilsmudsede hans underbukser.
  Og natten var lige begyndt!
  
  
  Kapitel 5
  På efterforskerens kontor var Maria meget nervøs, men hendes begejstring gik heller ikke videre på gaden. Først nu var kvinden ikke mere bekymret for, hvordan liget kom ind i lejligheden, men for situationen med Pavlusha. Vil drengen fortælle om deres syndige forbindelse? Hvorfor svarer hans telefon ikke?
  Det tog et par metrostop at komme hjem. Hvor mange vagter er der blevet i undergrundsbanen! Nu begyndte dette at irritere Mary. Det forekom hende, at hun var ved at blive stoppet, lagt i håndjern og ført i fængsel. Så vil de blive stillet for retten for at forføre en mindreårig.
  Men vagterne tog ikke hensyn til Maria. Læreren kom ud af metroen og følte sig lettet. Nu en lille tur, det bliver hendes hus. Så om morgenen gik hun her med ting, tænkte på Pavlik, huskede stranden, varme småsten under sine bare fødder, varmt hav med bølger, der kærtegner sig som en berøring af en elsket.
  Hendes kærlighed til Pavlusha er ikke kølet af i et par ugers sydenferie. Fyren drømte om hende om natten, læreren huskede sin aflastende krop, modige ansigt, lyse hår skåret under en halv kasse, blå, meget udtryksfulde øjne. En fremragende, smuk dreng. Han kan lave en vidunderlig filmskuespiller, han ville vise sig frem på en plakat.
  Maria længtes efter at se Pavlusha så hurtigt som muligt, at kramme og holde ham tæt ind til sig, at indånde duften af hans stærke unge krop, at bruse kys på hans ansigt, hals og glatte, rosenrøde kinder. Hun ringede til hans telefonnummer igen og igen, som stadig ikke svarede.
  Læreren beroligede sig selv: det var sommer nu, fyrene var på ferie, Pavlusha var gået et sted hen, tog ikke telefonen med sig eller slukkede den bare. Men hvorfor slå det fra? Og hendes elsker fortalte hende ikke noget om en mulig rejse, da hun ringede til ham fra Sochi for to dage siden. Og så skete denne frygtelige historie med en vens mor, hurtige gebyrer, tidlig afgang ...
  Måske Pavlushas forældre pludselig blev taget til udlandet? Han ville til Frankrig.
  Maria drømte selv fra sin ungdom om at tage på en bryllupsrejse til Europa. Besøg Prag, Warszawa, Berlin, Paris. Jeg ville især tage til Paris, drømmenes og den romantiske kærligheds by. Hun fortalte Pavlik om sit ønske. Han svarede, at han gerne ville tage til Frankrig, fordi franskmændene af alle europæiske folk ligner russerne mest både i karakter og mentalitet. Maria skændtes ikke, selvom hun dengang mente, at vores folk ikke ligner hinanden for meget. Hun havde et ønske om at gifte sig med Pavlik om et par år, når han bliver voksen, og tage på tur med ham.
  Nu ville læreren ikke engang tro, at Pavel var hende utro, at han bragte en anden pige til hendes lejlighed. Havde Mary ikke fortjent sin kvindelige lykke? Tidligere tegnede hun sig i sine drømme en solid velhavende mand, men blev forelsket i en dreng, der viste sig at være femten år yngre end hende. Jeg blev så forelsket, at jeg mistede forstanden.
  Læreren så ret attraktiv ud. Figuren er slank, taljen er tynd, smukke lange ben, huden er ren, ansigtet er frisk, der er ingen rynker, håret er meget frodigt, håret er let krøllet, lys blond til skuldrene. For nylig gik hun med jævne mellemrum på diæt, smurt med cremer. Sådanne kvinder kan lide mænd. Tilsyneladende fik hun ikke mere end femogtyve, selvom læreren for nylig havde overskredet tredive.
  Men Maria var ensom på trods af sin skønhed og gode fysiske form. I sin ungdom endte hendes forlovede, som hun elskede med hver eneste fiber af sin sjæl, i Tjetjenien og døde der. Som et resultat hærdede pigens hjerte og isede over i flere år.
  Læreren reagerede på alle forsøg på frieri fra mænd med en sådan kulde, at potentielle bejlere straks forsvandt. Maria blev ikke forelsket i mange år, hun så ikke engang i retning af mænd. Hun følte meget dybt, verden virkede sort og hvid for hende efter hendes første kærestes tragiske død.
  Og først for nylig begyndte læreren gradvist at tø op, at tænke mere og mere på brylluppet og fødslen af et barn. Men Maria var frygtsom overfor mænd, hun deltog ikke i danse og andre steder, hvor det er nemmere at lære hinanden at kende.
  Kvinden havde den idé at reklamere for en bekendt med henblik på ægteskab i en avis eller på en passende side på internettet. Men så dukkede Pavlik op i hendes liv. Og verden begyndte at lege med nye farver.
  Denne smukke mand skilte sig ud blandt alle elever med sit udseende og selskabelighed, den smukke dreng blev lærerens inderlige passion, Maria faldt for ham. Selvom jeg forstod, at det var forkert, endda farligt set fra eksisterende loves synspunkt.
  For første gang så læreren Pavlik for næsten et år siden i sin klasse på en ny skole, hvor hun fik et job, da hun flyttede til Primorsky-distriktet. Han fik hende næsten øjeblikkeligt til at tø, længsel efter kærlighedshjerte til at ryste. Pavlusha vågnede i kvinden først vage drømme, og derefter ret stærke følelser.
  Maria besluttede sig for at finde en tilgang til denne dreng, men hun var bange for, at drengen ville afvise hende. Læreren begyndte at tage sig af sig selv mere omhyggeligt, gik på diæt. Hun forsøgte at se godt ud og vække Pavliks humør og overvurderede hans karakterer. Men i lang tid tog hun ikke skridt til at lære hinanden bedre at kende.
  I april var vejret smukt, solrigt, Maria klædte sig passende til foråret, og til lektionen ringede hun til Rybachenko for at svare.
  Klassens første smukke mand, Pavel, stod ved tavlen. Maria slugte ham med øjnene, og han så interesseret på sin lærer, som den dag var i en ret kort nederdel, med smuk makeup og en smart frisure.
  Med et smil sagde Paul:
  - Kirkorovs lov siger...
  Der blev grinet i klassen. Pavlik var lidt flov og rødmede en smule. Læreren rettede høfligt:
  - Kirchoff... Så hvad handler denne lov om?
  Maria hørte, at Rybachenko blev tilskyndet af pigen i det første skrivebord, men lod, som om hun ikke lagde mærke til noget.
  Hendes kæledyr, der kiggede ind i lærerens øjne, svarede:
  - Summen af strømmene i kredsløbet ved indgangen er lig med summen af strømmene i kredsløbet ved udgangen ...
  Maria nikkede og sagde:
  - Sæt dig ned, Pavel, fem!
  Eleverne fløjtede. Drengen satte sig ned og begyndte ærligt at undersøge læreren.
  Så tilstod Pavlik overfor Maria, at det var den dag, at følelserne begyndte at koge i ham. Han kunne godt lide Maria før, men som lærer. Og så studerede han denne voksne kvinde, hendes smukke aristokratiske ansigt, blonde krøllede hår, forførende ben. Han så og mærkede, hvordan hans manddom forræderisk svulmer op, bliver varm og endda pulserer.
  Pigerne kunne lide ham, snakkede med dem og kyssede endda den smukke Vera et par gange. Men han havde ikke haft sex med nogen endnu, han så kun processen på en video, som han fandt på internettet. Fra sådan en video blev han begejstret på samme måde som nu af blot synet af en lærer, hendes ufortjente fem.
  Pavlik ville pludselig elske med det fysiske. Like på video. Men han forstod, at dette var umuligt, i hvert fald ikke i den nærmeste fremtid. Den smertefulde tilstand krævede dog en vej ud. Pavlik mærkede en stærk gys, stjerner sprang for øjnene af ham. Varmen i lysken på skoleeleven blev uudholdelig. Drengen løftede hånden og spurgte rødmende:
  - Må jeg gå på toilettet?
  Maria tillod nedladende:
  - Gå!
  Pavlik løb af al sin magt. Kun på toilettet var han i stand til at lindre spændinger og formilde sin stadig fremspringende værdighed.
  Så fortalte han grinende Maria om sin pludselige begejstring. Og så vendte han tilbage til klassen lige i tide til klokken. Jeg var nødt til at gå til næste lektion.
  Men billedet af fysiklæreren stod for mine øjne. Hun var i stand til at tænde en ild af stærke følelser i drengen. Han ville se Maria Alexandrovna igen.
  Pavlik sad knap nok igennem lektionerne. Hans ben selv førte ham til fysikrummet.
  Med et hurtigt bankende hjerte standsede Pavlik ved døren og tog mod til sig. Han vidste ikke, hvad han ville sige, hvordan han ville opføre sig med læreren, men åbnede dog døren.
  Læreren forklarede noget til fyrene fra seniorklassen, timen var slut, men ikke alle var gået endnu. Maria vendte sig mod Pavel, som stod i døren og forventede, at han ville forklare årsagen til sit besøg. Hun smilede velvilligt, men selv dette venlige oprigtige smil kunne ikke fjerne Pavliks forlegenhed, han så ud til at have mistet sit ordforråd og så kun tomt på læreren. Og Maria Alexandrovna så på sin elskede elev, lige ind i hans øjne.
  Pausen trak ud, Maria spurgte kærligt:
  Er du her, Pavel? Nogen problemer?
  Pavels stemme brød endelig igennem:
  - Jeg ... jeg vil skrive et essay om fysik. Disse love ... hvordan er det? Generelt nuværende...
  "Vent lidt, nu bliver jeg færdig med fyrene, og vi diskuterer alt med dig," sagde læreren og smilede igen.
  Og Pavlik følte, at fra hendes udseende, hendes velvillige smil, blev hans manddom igen ufrivilligt rørt i hans bukser.
  Han gik ud i korridoren, forsøgte at distrahere sig fra vellystige tanker og falde til ro.
  Selvfølgelig ville det være lettere for ham at kommunikere med en jævnaldrende, men nu var drengen meget begejstret for denne voksne kvinde. Tilsyneladende blev hendes tiltrækning overført til Pavel på et intuitivt niveau, og han kunne ikke stå for det, bukkede under for den gensidige lidenskab, selvom han ikke vidste, hvordan han skulle opføre sig med læreren.
  Pavlik følte, at hans værdighed igen var vokset meget, og at hans bukser var mærkbart svulmende. Det var første gang, drengen stødte på en sådan passion. Det var noget nyt og anderledes. Aldrig før havde unge Pavlik været så tændt. Han ville pludselig se læreren nøgen, røre ved hendes slanke ben, hendes bare bryst.
  Og Maria? Hun var glad for, at Pavel kom ind, prøvede at sende resten af fyrene væk så hurtigt som muligt og ringe til sin elskede dreng. Hun drømte om at kommunikere med denne smukke dreng og se ind i hans ømme udtryksfulde øjne. Maria forstod, at dette kun var en teenager. Og han skal behandles i overensstemmelse hermed. Hun havde ikke tænkt sig at forføre eleven, hun ville bare tale med ham. Altså om livet, om at studere.
  Og han kom ind og stirrede på hendes fødder. Fyren kunne ikke stoppe sin tiltrækning. Hans bukser... De svulmede!
  Maria lagde mærke til dette, tunede ind på en spøgende stemning, smilede muntert og spurgte:
  Kan du lide mine ben?
  Pavlik pressede med besvær ud:
  "Meget... jeg er ked af det..."
  Maria kunne ikke lade være og stillede straks det andet spørgsmål:
  Dater du piger?
  Fyren svarede ikke med det samme, og læreren præciserede:
  Mødes du med dine jævnaldrende?
  Nej... de er dumme. Og du... så smart... og smuk. Jeg kan lide dig.
  Maria smilede igen og sagde med lav stemme:
  "Du er en smuk dreng, men jeg må ikke møde elever, medmindre det er skolevirksomhed.
  Pavlik sukkede tungt og hviskede:
  "Forbandede konventioner!
  Maria trak på skuldrene.
  - En fyr med sådan en fremtoning som din kan ikke fratages kvindelig opmærksomhed. Du vil finde dig selv en pige, der er mere egnet til din alder.
  Påfugl mumlede:
  "Jeg vil ikke... jeg er tiltrukket af dig.
  Maria smilede.
  - Det går over!
  I et par minutter mere talte de om skoleliv og klassekammerater, så bakkede Pavlik forsigtigt tilbage til udgangen, han havde akut brug for at gå på toilettet. Han havde travlt med at lindre sig selv, for at lindre den smertefulde kløe og overmenneskelige spændinger.
  En fysisk stærk fyr kunne endnu ikke kontrollere sine ønsker og lindre en erektion. Det underbevidste ønske om kærlighed og sex med en moden dame overvældede bogstaveligt talt en ung atlets trænede krop.
  Skoledrengen løb væk, Maria ventede ikke på ham, hun forlod skolen. Og Pavlik gik hjem. Forældre bemærkede, at deres søn er ekstremt dyster og næsten ikke spiser.
  Mor spurgte sin søn:
  - Pavlik, fik du en toer?
  Eleven vinkede.
  - Sikke noget sludder!
  Faderen smilede.
  - Han blev tilsyneladende forelsket, lad være med at plage med spørgsmål, ellers vil han eksplodere.
  Pavel låste sig inde på sit værelse. For at blive distraheret og afladet kom jeg ind på internettet og tændte for porno.
  Om natten sov drengen ikke godt, hele tiden huskede han læreren, deres sidste samtale, var flov over hans opførsel og drømte.
  Ofte bliver eleverne forelskede i deres lærere, selvom de er meget ældre end dem selv. De elsker dem for deres visdom og autoritet. Nogle gange gør lærere gengæld: de kan lide ungdom og skønhed. Det sker, at lærere selv forsøger at få deres elever til at forelske sig i dem. Mary lykkedes. Hun forlod skolen, men fortrød derefter, at hun ikke havde ventet på fyren og ikke fortsatte med at kommunikere med ham den dag.
  
  
  Kapitel 6
  Næste morgen var Pavel sur og tilbagetrukket. Han var uhøflig over for sine forældre, i skolen talte han slet ikke med sine kammerater, han svarede lærere upassende. Med spænding ventede han på den sidste lektion - fysik.
  Før lektionen var det ikke muligt at tale med læreren: hun lukkede kun børnene ind i klassen med en klokke og begyndte straks at forklare materialet.
  Paul fangede hendes øje. Maria Alexandrovna så også nogle gange på sin elskede elev. Hun lagde mærke til, at drengen var bleg, og hun havde ondt af fyren.
  Da lektionen sluttede, begyndte fyrene at forlade klasseværelset, og Pavel tog mod til sig, kom op og sagde til læreren:
  - Jeg fandt ikke ud af abstraktet i går.
  Maria spurgte:
  - Hvorfor stak du af?
  "Jeg var nødt til at... gå på toilettet."
  "Du kan komme hjem til mig efter skole," tillod læreren.
  Peacock følte sig inspireret! Han så frem til slutningen af timen. Og skyndte sig straks til fysikrummet. Maria Alexandrovna var alene.
  "Noget du ikke ser særlig godt ud i dag," sagde læreren først. - Blev du ikke syg?
  "Nej," svarede Pavel, "jeg fik bare ikke nok søvn.
  - Det sker. Vil du virkelig skrive et essay? spurgte Maria.
  Pavel nikkede, selvom begge vidste, at dette kun var en undskyldning. Læreren begyndte at forklare, hvordan essays skrives. Og Pavlik sagde pludselig:
  "Måske kan vi diskutere detaljerne i dette arbejde et andet sted?" Her er for overfyldt... Vi har en dacha i Alexandrovskaya. Ingen vil stoppe os der.
  Om natten tænkte eleven på, hvad han ville sige til læreren på mødet, og udstedte en forberedt sætning.
  Maria smilede, lagde hånden på elevens hals og sagde:
  - Og du er speciel, ikke som de andre drenge ...
  Pavlik rystede ved hendes berøring. Han mærkede igen den forræderiske røre i bukserne. Men denne gang løb han ikke væk nogen steder, men sagde igen om dachaen:
  - Du kan gå når som helst. Jeg har nøglerne, mine forældre tager ikke til Alexandrovskaya nu.
  Maria tog hånden og svarede:
  "Selvfølgelig går jeg ingen steder hen. Men du kan komme til mit hus.
  - Hvornår kan jeg komme ind?
  Mary trak på skuldrene og svarede:
  - Ja, selv i dag.
  - Store! Peacock glædede sig. - Jeg skal nu til hockeyafdelingen, og så kan jeg komme til dig.
  "Lad os så skrive mit telefonnummer ned," foreslog læreren, "du ringer, når du har fri, jeg vil fortælle dig, hvor du skal gå hen."
  Drengen blomstrede af lykke:
  - Meget godt! Du er bare super!
  "Bare venligst, vær venlig ikke at fortælle nogen, at du tager til mit hus."
  Pavlik nikkede, det tog ham mange kræfter at fjerne øjnene fra kvindens bryst. På vatterede ben gik skoledrengen. I en nærliggende kiosk købte drengen sig en pakke chips og en flaske cola. Han slugte grådigt, hvad han købte, beroligede sin nervøse skælven og følte sig mere selvsikker.
  I træningen var Pavel aktiv, spillede hårdt. Han var den første, der sprang ud af legepladsen, skyndte sig hen i omklædningsrummet og ringede til læreren. Maria Alexandrovna navngav gaden, husnummeret og lejligheden.
  
  Læreren åbnede døren, smilede og sagde:
  - Jeg er glad for at du kom. Vær ikke genert, føl dig hjemme.
  Hun var iført en smuk knælang blå kjole, hjemmesko, håret løst og let makeup. Maria ventede på drengen, hendes venlige smil hjalp Pavel med at lindre unødvendig spænding, men han stillede stadig et ret dumt spørgsmål:
  - Og vi er alene her, vi vil ikke blande os ... dine mænd?
  "Jeg er desværre stadig alene," spredte læreren sine hænder. - Kom nu.
  Pavel tog sine sko af, Maria tog hans hånd, og sammen kom de ind i rummet. Der var allerede dækket bord. Maria forberedte sig på at møde sin elskede elev. Jeg købte en kage, lavede sandwich og åbnede endda en flaske tør vin. Der stod også et glas med stearinlys på bordet.
  "Jeg fortæller dig om essayet senere," sagde læreren. "Lad os få en snack først ... ved levende lys."
  Maria slukkede lyset og tændte stearinlysene.
  Pavlik sagde med entusiasme:
  - Så romantisk! Men i lyset ser du endnu bedre ud.
  - Og jeg vil have romantik, jeg er så ensom ...
  "Du har os, dine elever," indvendte Pavlik.
  - Men der er ingen hjertekavaler ...
  Så jeg kan blive det! sagde drengen entusiastisk. Nu var han mindre nervøs end i skolen, da han lavede en aftale med læreren.
  Maria smilede igen og inviterede Pavlik til at sidde i sofaen ved bordet. Hun satte sig ved siden af hende og hviskede:
  - Jeg drikker noget vin, og du spiser kagen. Det er med nødder. Jeg ved ikke om du kan lide slik.
  "Jeg elsker dig," svarede Paul.
  - Det er godt.
  Pavlik tog et stykke kage med en ske og slugte uden entusiasme. Drengen spiste nogle gange kage derhjemme. Men han holdt mere af chokolade.
  Maria tog en slurk vin og satte glasset tilbage. Det virkede uanstændigt at drikke alene. Og endnu mere for en teenager. Hun beundrede eleven i flammen af stearinlys, fortalte Pavlik, at han havde et fotogent og udtryksfuldt ansigt, og figuren var som en græsk statue.
  Drengen åbnede munden ved sådanne komplimenter, og læreren tog Pavliks hånd i hendes hånd, lagde den på hendes ben og hviskede:
  - Du kan stryge den.
  Drengen rødmede, hans håndflade rystede og blev straks svedig. Pavlik strøg blidt over benet. Maria smilede: berøringen af en smuk fyr er behagelig for kvindekroppen. Læreren lagde sin hånd på Pavliks muskuløse bryst og begyndte at massere den. Drengen trak ofte vejret, Maria mærkede, hvor stærkt teenagerens hjerte bankede. Fyren var i brand af spænding. Han æltede kvindens knæ med hænderne, han ville pludselig tage hendes kjole af og rive sit eget tøj af. Intuitivt, stærkt ønske...
  Men Maria, ud af hjørnet af sin bevidsthed, indså, at hun skulle stoppe for ikke at miste kontrollen over sig selv. Hun rev Pavels hånd fra hans knæ, kyssede drengen på panden og sagde:
  - Okay, det er nok! Lad os vende tilbage til abstraktet.
  Peacock hviskede:
  - Venligst ... Abstrakt senere. Jeg har det varmt. Må jeg tage min skjorte af?
  Maria ville fortsætte en intim date, hun drømte om at se den nøgne torso af en ung smuk mand, kvinden kunne ikke holde sig, rakte hænderne frem og svarede:
  - Kom nu, jeg skal hjælpe dig.
  Og tog drengens T-shirt af.
  Den lettende, yndefulde tegning af drengens muskler opvarmede varmen i kvindens mave endnu mere, som truede med at blive uudholdelig. Men Pavlik var ekstremt begejstret, hans perfektion steg, hans krop begyndte at skinne af sved. Med skælvende stemme sagde drengen:
  - Det kan du, og jeg vil hjælpe dig ... tage din kjole af ...
  Maria nikkede nedladende.
  - Sikkert!
  Pavlik bøjede sig ned og løsnede med sitrende fingre fastgørelserne...
  Maria blev efterladt i nogle tynde trusser og bh. Pavel så endelig lærerens krop næsten uden tøj. Yndefuld, rørende, meget sød og erotisk.
  Pavlik sagde ganske oprigtigt:
  - Med din nåde kan du blive en fotomodel.
  "Jeg foretrækker at arbejde som lærer," svarede Maria Alexandrovna.
  Drengen førte sin hånd langs ryggen af sin elskede lærer. Maria tog en dyb indånding. Drengens berøring tændte hende. Jeg ville kassere alle konventioner og smelte sammen med den unge smukke mand i ekstase. Og Pavlik rystede af stor spænding. Det var første gang, det var sket for ham. Drengen var overvældet af følelser, instinkter overtog hans sind.
  Maria gik for at møde drengen. De krammede og kyssede hinanden...
  Pavlik befandt sig på en kærlighedsseng for første gang, han var overspændt, og i slutningen af mødet blev han endda udmattet. Først da så Maria på sit ur og råbte forskrækket:
  - Wow! Klokken er allerede elleve! Dine forældre vil være bekymrede. Kom nu, ring hurtigt til dem og tag tøj på.
  Trætte Pavlik bevægede sig langsomt. Mørke rande dukkede op under hans udtryksfulde blå øjne. Spændingen aftog, men drengen følte sig tom. Mary beroligede ham:
  "Det er altid sådan efter første gang," kyssede kvinden Pavlik på læberne. - Du er en fantastisk fyr! Jeg havde det godt med dig, men vores passion er kriminel. Jeg vil blive truet med fængsel, hvis de finder ud af, at vi har krydset grænsen.
  Peacock hviskede:
  Jeg sværger, jeg vil ikke fortælle det til nogen. Jeg giver mit æresord.
  Maria smilede og spurgte:
  "Og du vil ikke prale over for dine venner?"
  Pavlik krydsede endda sig selv for overtalelsesevne:
  - Ikke! Her er dit kors!
  Vi har ikke lovligt lov til at elske hinanden. Du vil ikke have, at din kærlighed skal i fængsel, vel?
  Peacock svarede selvsikkert:
  - Nej jeg gider ikke!
  Maria nikkede og hviskede:
  "Jeg kunne blive stillet for retten for at forføre en mindreårig.
  Pavlik rystede kraftigt på hovedet.
  - Ikke! Du forfører mig ikke, jeg vil have dig selv.
  Maria svarede:
  - Det er lige meget. Anklaget for at forføre den, der er ældre.
  - Uretfærdige love!
  "Loven er god eller dårlig, men det er loven, du skal regne med den," sagde Maria. - Og du går hurtigere hjem. Hvad siger du til dine forældre?
  Peacock sagde:
  - Jeg vil sige, at jeg blev hos en ven, vi spillede computerspil.
  Hvad hvis de spørger efter en vens navn? spurgte læreren.
  Peacock svarede selvsikkert:
  - Mine venner er pålidelige, de vil sige fra.
  Maria spurgte igen:
  "Vær venlig ikke at fortælle det til nogen.
  Pavlik korsede sig igen:
  "Jeg sværger på min mor, jeg vil ikke fortælle det til nogen!"
  Læreren og eleven kyssede farvel.
  Derhjemme forklarede drengen sig hurtigt for sine forældre, faldt sammen på sengen og faldt straks i søvn.
  Næste dag var der ingen fysiktimer i Rybachenkos klasse. Han kom sig fra en romantisk date, han ville igen se sin elskede kvinde, i en pause gik han til Maria Alexandrovna.
  For ikke at forårsage yderligere mistanke og sladder bad læreren Pavel om ikke at komme til hendes kontor længere, når der ikke var nogen fysikundervisning, men hun tillod ham at gå tilbage til sit hus.
  Og igen var der en romantisk middag ved levende lys. Kun i stedet for vin åbnede Maria en flaske Coca-Cola. Og så gav læreren eleven massage. Pavlik følte sig roligere og mere selvsikker end før, han var klar til at fortsætte med at lære videnskaben om kærlighed.
  De skiltes med ømme kys.
  Denne gang kom drengen glad og munter hjem. Mor, der så hans glade øjne, spurgte:
  - Har du allerede fundet en kæreste?
  Pavel rystede og rødmede, men svarede ikke.
  Mor spurgte:
  Har du allerede kysset?
  "Nej," løj Paul.
  - Pas på, vær ikke fræk. Fordi du er så ung...
  Fyren ønskede ikke at lytte til instruktionerne, han klædte sig af, gik i seng. Han forestillede sig, at Maria lå ved siden af ham, og kastede sig i en sød søvn.
  Læreren og eleven begyndte at mødes i hemmelighed. Formelt gik drengen til læreren for at skrive essays. Men dette var kun et dække for deres romantiske kærlighed, som udviklede sig harmonisk. De elskende planlagde over tid at blive lovligt gift. Maria forsøgte ikke at tro, at deres hemmelige forhold kunne afsløres, indtil Pavlik blev myndig, og hun ville blive anklaget for at forføre en studerende. I dag er denne vision imidlertid blevet til virkelighed.
  Tja, hvorfor faldt det ind for en galning at plante liget af en pige i hendes lejlighed? Maria ville ikke tro på, at Pavlik kunne gøre sådan noget. Men telefonen til en elsket var tavs.
  Derhjemme klatrede læreren ind på badeværelset og fortsatte med at tænke på det forladte lig og hendes forhold til Pavel. Nej, de havde ikke et ondskabsfuldt forhold, men ægte kærlighed! Uden beskidte tanker og dårlige intentioner. Hvorfor var det? Måske er det ikke helt så slemt. Måske var Pavlik hende ikke utro, i hendes fravær bragte han ikke nogen til lejligheden. Men hvem smed liget så? Mysterium...
  Maria lavede varmt vand i håbet om at falde til ro. Kvinden gned sig med en vaskeklud og tænkte igen over, hvad Pavlik ville fortælle politiet.
  Pludselig ringede det på døren.
  "Pavlusha?! tænkte læreren. - Langt om længe! Men hvorfor så sent og uden varsel?
  Hun tog sin badekåbe på og skyndte sig ind på gangen.
  
  
  Kapitel 7
  Om morgenen mødte Krasin sin assistent Andrei Kovalev nær kontoret.
  "Vasya, vi har et andet lig," sagde Kovalev.
  "Nå, det er i hvert fald ikke to," svarede Krasin automatisk.
  - Og ved du hvem? Gårsdagens dame, hvis lig blev smidt ind i lejligheden.
  - Hvad? spurgte Krasin.
  - Jamen den, der blev afhørt om aftenen.
  - Så, time for time bliver det ikke nemmere!
  "Hun blev fundet død under vinduerne i huset, faldt ud af vinduet," forklarede Kovalev.
  - Faldt det ud? spurgte Krasin. - Med nogens hjælp?
  - Måske. De vil også hænge dette lig på os.
  "Det bliver nødt til at blive forenet til én ting," sukkede Krasin.
  Betjentene kom ind på kontoret.
  - Igen, en undersøgelse af naboer vil være påkrævet, - sagde Kovalev.
  "Og identiteten på den, der blev smidt ind i Novikovas lejlighed, skal etableres så hurtigt som muligt," mindede Krasin om.
  "Det samme problem," Kovalev viftede med hånden. Naboer hævdede, at de aldrig havde set hende før.
  - Der er en hittebarns tatovering på skambenet, er der en tatoveringsspecialist i vores område? Du skal finde ud af det, måske vil han sige, hvem der har lavet denne rose. Disse er sjældne.
  - Det ville være nødvendigt at afhøre ham, ligesom ham, Rybachenko, først og fremmest. Han ved sikkert noget. Eller involveret.
  "Det er rigtigt, start med ham," sagde Krasin.
  Giv mig telefonen, jeg ringer til ham.
  Pavels telefon var stille.
  - Mærkeligt, - sagde Kovalev, - telefonen er uden for netværkszonen.
  - Så gå til adressen, og der vil du forhøre dig på stedet, - beordrede Krasin.
  Kovalev gik, mens seniorefterforskeren Vasily Krasin, mens han ventede på dataene fra obduktionsundersøgelsen, tænkte. Selv for ham, en efterforsker med ti års erfaring, virkede sagen meget kompliceret og forvirrende. Man vidste intet om pigen, der endte i lærerens lejlighed. Smuk, ser ikke mere end tredive ud, med en original tatovering på et intimt sted. Også blå mærker på paven og brystet. Det ser ikke ud til, at en mindreårig fyr ville "kærtegne" hende sådan.
  Resultaterne af undersøgelsen kommer snart. Hvorfor døde den fremmede? Meget lig kvælning.
  Selvfølgelig er det tvivlsomt, om drengen ville bringe denne dame til sin lærerlejlighed, men i vores verden er alt muligt.
  Krasin ringede til politiets børneværelse. De havde ikke noget materiale om Pavel Rybachenko. Han var ikke involveret, han var ikke registreret på børneværelset. Men drengen er tilsyneladende rask. Da jeg mødte en lærer, havde jeg endda nøglerne til hendes lejlighed.
  Vasily Krasin kunne ikke lide ungdomskriminelle. De er de mest arrogante, grusomme og kyniske. Tillid til deres straffrihed. Mange har intet helligt. Personligt forkælede mindreårige punkere hans bil og punkterede dæk. Børn er nu læsefærdige, de ved, at indtil de fylder fjorten, vil de næsten ingenting have. Og efter fjorten skal man begå en meget alvorlig kriminalitet for at blive sendt på en specialskole eller i øvrigt i en koloni. Og vilkårene er korte, og selve zonerne ligner børnelejre. De tager dømte drenge med på udflugter, der er et computerrum og en swimmingpool.
  Nej, den nuværende ungdomszone er slet ikke hårdt arbejde. Drengene gynger og arbejder ikke. De forlader efter zonen uddannet i specialet. Humanisme i forhold til unge slyngler blev fremavlet, og det bruger de. De er ikke bange for noget.
  Hvis en teenager begik mord og derefter måske også eliminerede læreren, kunne han blive plantet i ti år. Vi vil i hvert fald redde samfundet fra sådan et monster i et stykke tid. Men har Paulus noget at gøre med disse forbrydelser?
  Professionel intuition fortalte Krasin, at Rybachenko ikke begik mord. Det var dog nødvendigt at afhøre drengen.
  Under alle omstændigheder besluttede Vasily Krasin at give Pavel et godt pres. Jeg spekulerer på, hvilken slags forhold han havde til den afdøde lærer?
  Smuk kvinde. Hvorfor ensom? Ingen mand, ingen børn. Selvom hendes udseende er meget attraktivt. Sådan en dame kan vende hovedet på enhver seksuelt liderlig teenager. Hvis han vil.
  Binder kærligheden dem, måske endda sex? Læreren blev bange i går, da de antydede, at vi kunne sætte en mindreårig i fængsel for at forføre en mindreårig. Det er ærgerligt at presse og anholde en smuk kvinde. Udgivet på et abonnement, men det er ude, som det skete. Der er endda en følelse af skyld. Kovalev skulle være blevet sendt til Pavel i går aftes. Eller gå selv. Selvom vi ikke betales ekstra for behandling. Måske ville der ikke være et andet lig...
  
  
  Kapitel 8
  Kovalev fandt hurtigt Rybachenkos lejlighed. Åbnet af Pavels mor. Andrei præsenterede sig selv, sagde, at han ville stille fyren et par spørgsmål.
  - Skrev Vadim en erklæring? spurgte kvinden. "Jeg beder dig, rør ikke ved drengen!" Han er i en svær depression.
  "Fortæl mig, hvad der skete med dig, og hvilken udtalelse Vadim skrev," spurgte Kovalev.
  - Ja, til læreren. Vil du ikke spørge Pavlik om hende? kvinden var overrasket.
  - Det handler om læreren, jeg skal have information.
  "Forstyr ikke din søn endnu, tak!" Pavels mor bønfaldt. - Han flytter væk fra ... Ser du, Pavlik ville lægge hænderne på sig selv, han havde allerede lavet en løkke. Nå, Vadim så... Nu er Pavlik faldet lidt til ro, han ønsker ikke at kommunikere med nogen. Lad mig fortælle dig alt, hvad jeg ved, lad os gå i køkkenet.
  - Hvad skete der med dig? spurgte Kovalev og satte sig ved køkkenbordet.
  - Pavlik havde en stor kamp med sin far. På grund af netop denne lærer. Jeg er skyldig. Han efterlod sin jakke på gangen. Jeg tog den op, og nogle nøgler, ikke vores, faldt ud af den og min søns telefon. Jeg kunne ikke modstå, jeg så, hvem Pavlik talte med. Og jeg fandt et kærlighedsbrev...
  - Med læreren? Kovalev gættede.
  - Med hende. Jeg så denne dame i skolen. Hun er dobbelt så gammel som sin søn. Pavlik er stadig et barn. Og der er det ... jeg var i chok, jeg viste min mand. Vadim blev vred, tog nøglerne og telefonen fra Pavlik, lovede at tale med sin tante. Drengen er hysterisk...
  - Og hvor var Vadim den nat? Kovalev fortsatte med at spørge.
  - På arbejde. Han arbejder som sikkerhedsvagt på basen. Tre dage senere.
  - Hvornår tog du hjemmefra?
  "I aftes var han klokken otte.
  - Og før det, i går aftes, var din mand hjemme? spurgte Kovalev.
  Ja, jeg var hjemme. Jeg skændtes med Pavlik, vi så hele aftenen, så Pavlusha ikke gjorde sig selv noget. Nu er Pavlik deprimeret, rør ham ikke, jeg beder dig.
  - Okay, jeg forstår, jeg forlader dagsordenen, så snart sønnen flytter lidt væk, så lad ham komme til vores undersøgelsesudvalg. Og Vadim bliver nødt til at blive spurgt om det samme.
  - Ok, jeg giver det videre.
  - Sig mig, hvor er nøglerne, som Vadim tog? Kovalev stillede et vigtigt spørgsmål.
  "Det har han altså," trak kvinden på skuldrene, "han bærer det nok med sig.
  - Klart. Fortæl mig venligst, og natten efter skænderiet med Pavel, forlod Vadim bestemt ikke huset?
  - Jeg tror nej. Jeg gik i seng, han blev for at passe Pavlik.
  - Klart! Så du ved det ikke med sikkerhed. Hvilken base arbejder Vadim på?
  - På vores grøntsagsbase i kystregionen. Jeg skal komme hjem om aftenen, jeg vil fortælle dig, at du kom.
  Kovalev forlod lejligheden og kaldte straks undersøgelsesudvalget til Krasin:
  - Vasya! Der er en mistænkt! Har akut brug for at gå til arresten.
  Hvem skal vi tilbageholde? spurgte Krasin. - Denne skoledreng?
  Vi tager os af eleven senere. Hans far! Han er i forretning, og han har nøglerne til lærerens lejlighed," forklarede Kovalev.
  
  Vadim Rybachenko blev bragt til undersøgelsesudvalget direkte fra sin arbejdsplads. Han blev forhørt sammen af Kovalev og Krasin. Kovalev tog initiativet.
  "Nå, fortæl mig, hvad du lavede i lærerens lejlighed," beordrede Kovalev.
  - Hvilken lærer? spurgte Vadim, utilfreds med, at han blev taget til undersøgelsesudvalget.
  "Den, der havde barmhjertighed med din søn," forklarede Kovalev. - Vi ved alt!
  - Åh, du taler om denne tæve. Jeg har aldrig været i hendes lejlighed.
  Kovalev slog knytnæven i bordet:
  - Ikke lyve! Du får en livstidsdom for dobbeltdrab! Den eneste måde at lindre skyldfølelse på er at fortælle os hele sandheden.
  Den mistænkte himlede med øjnene.
  - Dobbeltmord? Hvem blev dræbt? Hvad er du? Jeg ved ingenting!
  "Min hytte er på kanten, jeg ved ikke noget," sagde Kovalev skeptisk. - Og hvem tog nøglerne fra sønnen til lærerens lejlighed, lovede at handle med denne dame?
  "Jeg ... jeg har ikke været hos hende," sagde Vadim ophidset, "jeg kom ikke tæt på hende.
  - Du lyver! Naboerne har set dig! - Kovalev løj. - Vil du have et ansigt til ansigt?
  - Jeg var der ikke! Ærligt talt! Pavel sagde, at hun var taget på ferie. Jeg ville bare tale med hende. Senere, når han vender tilbage.
  - Nå, hvordan talte du? spurgte Kovalev vredt. Har du smidt den ud af vinduet? Hvis du ikke fortæller os sandheden, begynder vi at tage fysiske forholdsregler!
  Manden sank fuldstændig, hans hænder rystede, han sagde igen:
  - Sandt, gutter, jeg var der ikke ...
  Krasin rakte den mistænkte et fotografi af den afdøde fremmede og sagde ret høfligt:
  - Se venligst på billedet. Hvad ved du om denne kvinde?
  Vadim tog billedet i sine hænder og svarede:
  - Intet vides. Vi er ikke bekendte.
  - Og hvis du tænker godt? spurgte Kovalev. - Se nærmere.
  "Jeg kender hende ikke med sikkerhed! Vadim insisterede. - Jeg ser det for første gang.
  - Hvad lavede du natten til den enogtyvende august? spurgte Krasin.
  - Forgårs? Var hjemme hele natten. Min søn og jeg havde en kamp, jeg gik ingen steder.
  - Og hvor gik du fra arbejde i går aftes? spurgte Kovalev.
  - Jeg gik ingen steder! Var på arbejde hele tiden. Kolleger kan bekræfte. Hvad mistænker du mig for?
  "Du kan se," sagde Krasin, "liget af en kvinde blev fundet i lærerens lejlighed, og den nat blev læreren selv smidt ud af vinduet. Du havde nøglerne til hendes lejlighed og dit motiv var at handle med din søns elskerinde.
  Men jeg var der ikke! Jeg sværger!
  "Lad os sende ham i retten for at godkende anholdelsen i to måneder. Lad ham sidde og tænke, måske vil han huske, hvad han vil fortælle os, - fortsatte med at skræmme den mistænkte Kovalev.
  Men Krasin følte, at manden ikke rigtig var i den skæbnesvangre lejlighed. Vadim Rybachenko blev løsladt mod kaution.
  Men situationen er ikke løst. At kaste lys over en så mystisk forbrydelse kunne finde ud af identiteten på den kastede pige. Jeg var nødt til at bede de prostituerede, der arbejder i området, endnu en gang interviewe naboerne, studere beretningen om de savnede. Men først sendte Krasin Kovalev til en tatoveringsspecialist.
  Andrei vendte tilbage og smilede gådefuldt.
  "Vasya, du vil falde," sagde Kovalev. - Tatoveringen på kroppen af vores fremmede er et tegn på en sexslave fra sekten af Illuminators-ordenen.
  - Hvad? spurgte den overraskede Krasin. - Vi havde bare ikke nok sexslaver ...
  "Sådanne sarte roser på håndled og pubis er lavet i sekten til piger, der bruges til seksuelle fornøjelser," bekræftede Kovalev.
  - Fandt du ud af, hvem der præcis laver sådanne tatoveringer? spurgte Krasin.
  - Speciallægen nævnte ikke navne. Han ved ikke, hvem i vores by, der er engageret i sådanne tegninger.
  - Hvilken slags sekt?
  - Meget store. I USA, dets hovedkvarter, og vi har afdelinger i flere byer.
  Er det ikke den samme sekt, som Brown beskrev i sin opsigtsvækkende roman? spurgte Krasin. - Læste?
  - Nej, jeg læste den ikke og så ikke filmen baseret på bogen, men en tatoveringsspecialist fortalte mig allerede om Browns roman. Illuminatorer er bygget på et lignende princip, men de har en større sekt, i vores land er der filialer i Moskva og et andet sted. I St. Petersborg synes der ikke at være nogen filial.
  "Faktisk kunne en kvinde lave sig selv en rose ifølge modellen uden at gå ind i detaljerne om, hvad sådan en tatovering kunne betyde," foreslog Krasin.
  "Det kan godt være," sagde Kovalev. - Min afdøde far fik fjernet resterne af en tatovering på armen. Han kom fra hæren og et sted på stranden så han en mands tatovering i form af en sol med stråler på bagsiden af hans hånd. Jeg ville det samme. Og hans ven slog tatoveringen godt. Han lavede sin far efter beskrivelsen. Derefter bemærkede min far, at mændene, der lignede erfarne straffefanger, begyndte at henvende sig til ham med ordene: "Hej, bro!" En gang han kørte i et elektrisk tog, satte en tatoveret urka sig ved siden af ham og spurgte: "I hvilken zone sadlede du?" Far sad aldrig og kunne ikke lide lektionen. Så jeg fortalte ham, at han ikke var dømt. "Og hvorfor fik du så en tatovering?" Det viste sig, at dets navn i det kriminelle miljø betyder: "Hej til tyvene." Dette gøres i zonen af dem, der er dømt for større tyveri. Far besluttede at få lavet tatoveringen. Og han lavede dem ikke længere.
  "Det sker," smilede Krasin. - Og alligevel skal versionen af vores fremmede, der tilhører en sekt, tjekkes omhyggeligt.
  "Okay, jeg får travlt, jeg vil surfe på internettet," sagde Kovalev.
  
  
  Kapitel 9
  Undersøgelsen viste, at den fremmede blev kvalt ved at klemme halspulsåren. Som forventet Krasin. Det er tilbage at finde ud af den afdødes identitet.
  Kovalev dukkede op igen med et gådefuldt smil.
  - Hør, min ven Vasya! Jeg fandt ud af det, ser det ud til. vores fremmede. Du vil aldrig gætte, hvem hun er.
  - Jamen, hvem er det? spurgte en fascineret Krasin.
  - Lad mig fortælle dig alt i rækkefølge. Jeg begyndte at søge efter materiale om sekten og dens grene i vores land. Jeg stødte på en besked om, at en kvinde for nylig blev arresteret i Anapa for drabet på en BDSM-instruktør ...
  - BDSM - dette er pervers porno med elementer af vold? - præciserede Krasin.
  - Det er det samme, hård sex med tvang, smerte, ydmygelse, - bekræftede Kovalev. - Så kvinden, der blev arresteret i Anapa, tilhører også Illuminators-sekten, eller rettere sagt, hun er fra deres afdeling i byen Sochi. I Anapa deltog hun i filmoptagelserne og stak derefter sin instruktør med en kniv.
  - Vores dame, som blev dræbt i Sankt Petersborg, hvad har hun med Anapa-mordet at gøre? spurgte Krasin.
  "Det gør han måske ikke," svarede Kovalev. "Jeg blev bare interesseret i, hvad den afdøde instruktør skød. Achintsev hans efternavn ...
  - Vil du sige, at vores dame spillede med ham? Krasin foreslog.
  - Jeg så ikke den afdøde i Achintsevs film. Men i en anden lignende optagelse af det amerikanske studie King, med speciale i BDSM, Vasya, genkendte jeg hende! Udseende, tatovering... Vores afdøde dame er en amerikansk pornografisk skuespillerinde.
  - Du forveksler ikke noget? Krasin var overrasket. Hvordan kunne en amerikansk kvinde være helt nøgen i en almindelig lejlighed i Sankt Petersborg?
  - Det bliver vi nødt til at finde ud af. Men navnet på den afdøde skuespillerinde, den som hun medvirkede under, Lucy Starr.
  "Dette er i det mindste noget," sagde Krasin. - Alligevel skal du finde ud af, hvordan hun endte i Sankt Petersborg.
  "Hun fløj sandsynligvis ind for at deltage i optagelserne," foreslog Kovalev.
  "Helt muligt," indvilligede Krasin. - Find ud af, hvem i St. Petersborg, der har specialiseret sig i BDSM, hvor og hvornår Lucy filmede sidste gang.
  Kovalev stod over for en vanskelig opgave. Igen måtte jeg grave på internettet, kommunikere med den mest berømte figur i pornobranchen i byen, lede efter information om Lucy og hendes sekt. Ingen information om, hvad afdøde Lucy Starr lavede i St. Petersborg, kunne findes. Men pornohandleren fortalte Andrey, at Lucy ifølge rygterne faktisk blev filmet i Rusland af pornoinstruktøren Vladimir Achintsev, som blev dræbt i Anapa for et par dage siden.
  Kovalev kontaktede Anapa, anmodede om oplysninger om mordet på Achintsev og kastede sig igen ud i internettets jungle.
  Dagen efter rapporterede han til Krasin:
  - Det var muligt at fastslå det rigtige navn på pigen - Lyudmila Starkova. Som jeg sagde før, medvirkede hun i porno under navnet Lucy Starr. Hun blev hentet som barn fra Ukraine, sammen med sine forældre var hun medlem af Illuminator-sekten. Der er en antagelse om, at pigen fra barndommen blev udsat for alvorlig psykologisk behandling, hun blev tvunget til at engagere sig i porno og derefter gjorde en sexslave.
  - Og hvad er egentlig seksuelt slaveri udbredt i Amerika? spurgte Krasin.
  - Ja, det er almindeligt. Og der er pædofili. Alt dette dæmpes, fordi det bruges og dækkes over af den amerikanske herskende elite, som på en eller anden måde er forbundet med Illuminators. Det materiale, jeg fandt selv for mig, var et chok. Fra en tidlig alder, tvang, beskidt sex...
  - Hvad med vores sag? spurgte Krasin.
  - Vi skal studere det seneste skyderi af Achintsev. Måske er der et fingerpeg. Det er muligt, at den afdøde spillede hovedrollen med ham og derefter flyttede til St. Petersborg.
  "Anmod om materiale om mordet på direktøren, kontakt Anapa," beordrede Krasin.
  - Allerede efterspurgt. Så snart der sker noget interessant, giver jeg dig besked.
  
  
  Kapitel 10
  Det viste sig, at Anapa's undersøgelsesudvalg har den sidste skydning af den afdøde Achintsev. Kovalev kiggede på den tilsendte kopi af filen og materialet om mordet. Et par minutter senere delte han information med en kollega:
  - Vores afdøde Lyusya Starkova filmede umiddelbart før mordet på instruktøren på hans sted i Anapa sammen med en anden skuespillerinde, den samme som nu er tilbageholdt for mordet på deres instruktør.
  "Åh, jeg håber, at Lucy i det mindste ikke er involveret i dette mord," sagde Krasin.
  - Hvordan man ved, hvordan man ved, - svarede Kovalev.
  "Vi havde stadig ikke nok til at håndtere pornoinstruktøren," sukkede Krasin.
  - Du vil bande, men der er ikke kun en pornoinstruktør, der er også en galning i sagen.
  "Kom nu, fortæl mig mere," spurgte Krasin.
  - Jeg skal fortælle dig, hvad jeg fandt ud af. Det viser sig, at det sidste skyderi af vores mystiske hittebarn Lucy netop var på dagen for mordet på instruktøren. Filmede et forfærdeligt lort med pigers sadisme i naturen. Efter optagelsen stak den anden skuespillerinde, ligesom, instruktøren med en kniv. Hun blev fanget på gerningsstedet.
  - Taget på fersk gerning? sagde Krasin.
  Ja, med en kniv. Der var den tidligere anklager på ferie. Han organiserede alt, lod ikke den mistænkte gå, trampede fodsporene på direktørens parkeringsplads og trak sine ting væk. Politiet blev tilkaldt, den mistænkte blev taget væk, nu er hun i Anapas efterforskningskomité. Pigen tier, vil slet ikke sige noget. Men det mest uventede var ekspertisen. Netop rapporteret: Ud over fingrene på den mistænkte skuespillerinde blev der også fundet fingeraftryk af Tula-galningen, som er krediteret med fem mord nær Tula og flere i byen Sochi, på kniven. Men seriemorderens identitet er endnu ikke fastslået.
  - Og ifølge vores undersøgelse blev fingrene på den eftersøgte galning ikke fundet i lærerens lejlighed, vel? - igen specificeret Krasin.
  Ja, de fandt det ikke. Men det ville være rart at tjekke igen.
  "Bring oplysningerne til eksperten," beordrede Krasin. "Selvom jeg ikke tror, at aftrykkene bliver fundet efter genkontrol.
  Kovalev gik, og Krasin var fortabt i tanker. Efterforskeren troede ikke på, at læreren selv af egen fri vilje sprang ud af vinduet. Han talte med denne kvinde. De er ude af stand til selvmord!
  Der blev ikke fundet spor af Vadim Rybachenko eller Tula-galningen i hendes lejlighed. Det er usandsynligt, at de var involveret i skuespillerindens død og derefter læreren.
  Mærkeligt, men Krasins tanker fokuserede pludselig på Tula-galningen. Et sted i dybet af sin sjæl følte han intuitivt, at han ville finde ud af denne galning, hvis navn ikke var kendt af myndighederne. Vasily besluttede at studere alle de oplysninger, der var i databasen om seriemorderen. Der var en grund: galningen krydsede veje med den afdøde skuespillerinde på Utrish, hans involvering i sagen, der blev undersøgt af Krasin, var ikke udelukket.
  Intuition. Vasily brugte det i skolen. Intuitivt fandt han svar på spørgsmål, der bekymrede ham og forudsagde nogle gange uventede resultater af fodboldkampe. Han vidste ikke, hvordan det fungerede. Du skulle bare tænke, "drive" den tilgængelige information i hjernen og beslutningen kom af sig selv, som en indsigt. Og på arbejdet, i høj grad takket være sin professionelle intuition, har Krasin allerede formået at løse flere meget komplicerede sager. Han havde et godt omdømme i undersøgelsesudvalget.
  Og nu studerede Krasin omhyggeligt det modtagne materiale og følte en intuitiv signaloplysning: den forsvundne dreng er Tula-galningen!
  Så i nærheden af Tula blev fire mennesker dræbt på én gang inden for få dage. Og en skoledreng forsvandt, hvis lig ikke blev fundet. Dette tab blev tilskrevet en uidentificeret morder. Men af en eller anden grund begyndte ingen at tjekke den unge mand ordentligt på det tidspunkt for involvering i mordene. Så dukkede fingrene på morderen, som arvede i Tula-regionen, op i Sochi og for nylig på Utrish nær Anapa.
  Men der er ingen fingeraftryk af den forsvundne Boris Solntsev i arkivskabet. Det er meget muligt, at drengen er den samme Tula galning.
  Dette var dog kun en antagelse, der skulle afprøves. Og her er hvordan en nøgen amerikaner endte i et panelhus i Sankt Petersborg, Krasins intuition var stadig tavs. Han koncentrerede sig igen og igen, men der kom intet svar. Der var kun tillid til, at Tula-galningen ikke var involveret i mordene i St. Petersborg.
  Krasin besluttede at finde et fotografi af den forsvundne skoledreng. Det var også nødvendigt at arrangere en forretningsrejse til Anapa for at afhøre pigen, der var tilbageholdt der, for at blive bekendt med skuespillerinden, der døde i St. Petersborg. Sandsynligvis kender den tiltalte også Tula-galningen, da begges fingeraftryk er på den samme kniv.
  Krasin bad Kovalev om at kontakte Tula og omgående anmode om et fotografi af den savnede teenager, en hvilken som helst, endda en skole, hvis bare fyren var godt genkendelig. Efterforskeren begyndte selv at forberede sig på en tur til Krasnodar-territoriet. Han ville tage Kovalev med sig, men kun Krasin blev løsladt, Andrey lovede at afslutte det inden udgangen af ugen, tage en kort ferie og slutte sig til sin chef. Bliv samtidig ved havet i flere dage: i slutningen af august er det godt i syd, vandet er varmt, der er ikke så mange feriegæster.
  Kovalev ringede til Anapa og advarede om det kommende besøg af Krasin.
  "Vasya, jeg var enig i alt," sagde han til efterforskeren. - Flyet er om natten, i morgen tidlig er du i Anapa. Fra ti forventes du i undersøgelsesudvalget. Du kan ikke leje et hotel, de lovede at hjælpe dig med bolig. Sagen varetages af kaptajn Bergman. Og jeg vil prøve at komme på lørdag.
  
  
  Kapitel 11
  Natten var søvnløs, men forventningen om et møde med havet, såvel som ønsket om at optrevle virvaren af en kompleks sag, fyldte Vasilys sjæl med forventning om noget glædeligt og meningsfuldt. Fra lufthavnen kørte han straks til busstationen, smed sine ting ind i depotrummet og skyndte sig til den nærmeste strand. Heldigvis vidste jeg, at stranden ligger nær togstationen, kun få minutters gang. Som barn hvilede Vasya og hans forældre i Anapa. Hvor gammel var han så? År tolv. De stoppede i Dzhemet, i en privat sektor, ikke langt fra banegården. Vasya gik langs kysten til byens centrum med sine forældre, og en gang alene svømmede han også på stranden nær busstationen. Et stærkt ønske om at se kendte steder igen tog Krasin i besiddelse. Desuden var indtil ti tid nok.
  Vasily huskede stadig den barndomsferie. Og den private sektor med et trætoilet på gaden og en nysgerrig bedstemor-elskerinde på omkring halvfjerds, som elskede at spørge drengen om St. Petersborg, hans skoleforhold. Gad vide om den gamle dame stadig er i live? Hvor gammel er hun nu? Omkring halvfems år, ikke mindre. Men sydpå lever de længere. Det vil være muligt at besøge på en eller anden måde, for at se om hendes hus er bevaret, hvem der bor der nu.
  Vasily elskede havet, og han kunne lide det i Anapa. Det er ærgerligt, at jeg ikke nåede at komme her mindst én gang. Med sine forældre var han dengang på Krim, i sine studieår tog han til Adler til en sportslejr fra universitetet. Og så arbejde, selv den syge mor skulle passe sin far, som efter sin mors død gik helt bort. Det var ikke mod syd.
  Og her er et nyt længe ventet møde. Selve stranden har ændret sig lidt. Alt det samme sand, alt det samme landskab. Der var kun flere boder ved indgangen og der lugtede kraftigere af mudder.
  En let frisk havbrise drev bølgerne. Nogle feriegæster, for det meste drenge, svømmede. Vasily ville også svømme. Men han efterlod sine badebukser i depotrummet. Han vil stadig have tid til at tage en dukkert, nu kan du bare suge fødderne i vandet og gå på forretningsrejse, snart ti venter de på ham. Og så vil han beslutte sig for bolig ...
  På busstationen oplyste Krasin endnu en gang undersøgelsesudvalgets adresse og efterforskerens navn, hvorefter han steg ind i en bybus.
  Drabssagen på Utrish blev ført af en vis Bergman. I. E. hans initialer. I skolen havde Krasin en lærer i fysik Bergman Efim Borisovich. Er det ikke en pårørende? Og der er også en meget berømt instruktør med sådan et efternavn ...
  Der var mange mennesker i bussen, Krasin stod ikke langt fra bagdøren. Ved busstoppestedet kom en pige ind i salonen. Og Vasilys blik fokuserede straks på hende. En høj, slank blondine i et stramt forretningssæt skilte sig ud med sin skønhed i mængden af feriegæster og lokale, der fyldte bussen denne morgen.
  Vasily kunne lide at se på smukke kvinder. Nogle gange, når han tænkte på noget, syntes hans øjne at fæstne sig på et smukt ansigt. Og nu tænkte han på den kommende samtale med Bergman og stirrede som i meditation på pigen. Hun gloede på manden, der så på hende. Dette blik sagde veltalende: "Hvad stirrer du på? Kom ikke i nærheden af mig, se den anden vej! Jeg skal ikke møde dig!"
  Men Krasin tænkte ikke engang på at blive bekendt og starte en samtale. Han vidste slet ikke, hvordan han skulle stifte bekendtskab med piger, var ikke amorøs og genert over for det modsatte køn. Måske var det derfor, han som femogtredive åring ikke stiftede familie. I sine studieår havde han en kæreste, der kunne lide ham. Men sagen nåede ikke tinglysningskontoret. Pigen fandt sig selv en slags iværksætter, men Vasily kæmpede ikke for hende. Så var der en træg affære med en nabo i hoveddøren, som efterhånden forsvandt. Krasin var fri, hans hjerte og sind var ikke optaget af kærlighedsoplevelser.
  Den fremmedes udtryksfulde blik forvirrede Vasily. Han kom ud af sin mini-meditation og kiggede ud af vinduet. Krasin var lidt nervøs: han vidste ikke, hvordan hans kolleger ville møde ham, og hvordan efterforskningshandlingerne ville udvikle sig.
  En pige i forretningsdragt stod ud foran ham ved hans busstoppested. Krasin fulgte efter hende, et par skridt bagud: han måtte gå i samme retning.
  Pludselig vendte den fremmede sig om og stoppede. Igen blev utilfredshed, ja endda vrede, læst i hendes blik: "Hvad er du blevet knyttet til, mand ?! Stå af med det samme!" Krasin var endda bange for, at damen ville sige noget uhøfligt til ham. Men pigen sagde ingenting, vendte sig om og satte farten op.
  Vasily gik til aviskiosken og ventede, indtil den utilfredse unge dame var ude af syne.
  I undersøgelsesudvalget vendte Krasin sig til vagten:
  - Mig til Bergman.
  Manden svarede:
  - Gå nu op ad trappen til anden sal, gå så til venstre ad gangen til enden. Værelse to hundrede og tolv.
  I nærheden af studiet stoppede Vasily i ubeslutsomhed og forsøgte at berolige sin begejstring. Han er en efterforsker med et solidt ry, men af en eller anden grund er han stadig bekymret. Som barn var jeg bekymret, når jeg skulle besøge fremmede. Har ikke sovet endnu...
  Vasily var ved at banke på, da døren pludselig gik op foran hans næse. Den samme pige fra bussen kiggede ud af kontoret! Hun råbte til Vasily i stor begejstring:
  - Dig?! Hvad tillader du dig selv?! Hvem lukkede dig ind her?
  - Jeg ... jeg har brug for at se efterforsker Bergman ...
  Nå, jeg er Bergman. Og hvem er du?
  - Jeg er en efterforsker fra St. Petersborg. Her har jeg et certifikat med, - Krasin tog sit certifikat. Du skulle have været advaret om min ankomst.
  Pigen blev overrasket:
  - Så du er fra St. Petersborg?
  Basilikum bekræftede:
  - Ja, jeg er fra St. Petersborg. Efterforsker i undersøgelsesudvalget. Krasin er mit efternavn. Er du ikke blevet advaret?
  - Petrov sagde ... Undskyld, men chefen sagde, at et tordenvejr fra St. Petersborg-detektiven ville ankomme, en fanatiker af arbejde, det var nødvendigt at forberede ham alt materiale til efterforskningen af mordet på direktøren på Utrish . Så det betyder dig?
  - Jeg er ikke et tordenvejr og ikke fanatiker, men egentlig er jeg interesseret i mordet på instruktøren, - svarede Krasin. "Jeg er nødt til at interviewe din tiltalte. Hendes ven blev dræbt i vores by.
  "Jeg troede, du ville se anderledes ud," smilede Bergman. - Og i bussen stødte vi pludselig sammen. Jeg havde travlt med at arbejde, chefen var mig utro. En af dine hedder Petrov...
  - Kovalev ringede, jeg ved ikke, hvad han talte om mig. Og han fortalte mig ikke, at du var en kvinde. Jeg troede, manden kørte sagen.
  "Jeg hedder Inna, du kender mit efternavn," præsenterede pigen sig selv. - Gå til kontoret. Hvornår vil du afhøre den tiltalte?
  "Helst i dag," svarede Krasin. "Men jeg mangler stadig at slå mig ned et sted i et par dage. Jeg efterlod min taske med ting i opbevaringsrummet ved busstationen.
  - Ja, Petrov spurgte mig om bolig. Vi er frie, jeg inviterer dig til at besøge os, min mor og jeg bor tæt på havet i et privat hus. Om sommeren udlejer vi et par værelser til feriegæster, nu er folkene allerede flyttet ud. Hvis det passer dig, er du velkommen. Jeg vil ikke tage penge fra dig.
  Krasin huskede sin medarbejder og sagde:
  - I overmorgen skulle min assistent Kovalev også flyve ind, ham der ringede til Petrov.
  "Og vi har plads nok til ham," svarede den gæstfrie Inna. - Hvordan kan jeg ringe til dig?
  - Du kan bare ved navn. Mit navn er Vasiliy.
  - Og med patronym?
  "Bedre uden et patronym," sagde Krasin og tilføjede:
  - Vores lærer i skolen var Bergman Efim Borisovich. Da jeg kørte hertil, tænkte jeg, om du var en slægtning til ham. Måske endda en søn. Og du viste sig at være en pige.
  - Nej, Efim Borisovich er ikke vores slægtning. Min fars navn var Eugene. Ja, det var lidt sjovt. Jeg troede, at du er en kvindebedårer, du vil forfølge mig.
  - Undskyld, men jeg havde ikke tænkt mig at forfølge nogen, jeg fulgte dig ved mit stop. Og jeg var slet ikke en kvindebedårer, jeg fik bare ikke nok søvn i dag, jeg tænkte ikke godt.
  Så ved stoppestedet følte Inna pludselig ubehag, stoppede brat op og så sig omkring. Den sporty fyr i den hvide skjorte og marineblå jakke, som havde stirret uforskammet på hende i bussen, fulgte nu efter hende. Inna havde travlt med at arbejde, hun ønskede slet ikke at kommunikere med skurke. Hun kunne have sendt en stalker på en uforskammet måde, men fyren kiggede hastigt væk og faldt bagud. Nu stod han, en ret smuk ung efterforsker, beskedent foran hende, og Inna var lidt flov.
  "Jeg kan se, at du ikke er en kvindebedårer," sagde pigen forsonende. - Du kan besøge os lige nu. Tag en pause fra vejen i et par timer. Jeg ringer til min mor. Hun bliver glad. Skriv adressen ned...
  - Og hvornår bliver det muligt at arbejde med den person, der undersøges?
  Lad os gå klokken tre i dag. Vil det passe dig?
  - Fuldstændig.
  - Godt. Jeg vil forberede alt. Håbet vil blive leveret her.
  "Jeg vil også gerne fejre en forretningsrejse," sagde Krasin.
  - Det er til enhver tid på kontoret på første sal.
  
  
  Kapitel 12
  Vasily gik til busstationen efter en taske, og fandt derefter adressen angivet af Inna. St. Petersborg-efterforskeren mødte Innas venlige mor, flyttede ind i det foreslåede værelse, sov lidt og gik for at afhøre pigen, der var mistænkt for mord.
  Hun hed Hope. Hun svarede praktisk talt ikke på spørgsmål. Med et glasagtigt, ligegyldigt blik fastgjort på væggen, så tiltalte ikke ud til at have hørt, hvad hun blev spurgt om.
  Så da Krasin spurgte, om hun kendte Lucy Starr eller Lyudmila Starkova, åbnede pigen ikke engang munden, løftede ikke engang et øjenbryn.
  "Det gør hun altid," sagde Inna, der var til stede på kontoret. Stille, siger ikke noget. At stirre på et tidspunkt på væggen, endda danse foran den - det nytter ikke noget.
  "Nå, det har hun ret," svarede Krasin venligt. - Hun vil ikke fortælle, vi kan undvære hendes vidneudsagn. Og jeg har en overraskelse til denne pige.
  Efterforskeren lagde et skolebillede af Boris, som blev sendt fra Tula-regionen, foran den undersøgte person. Men Nadezhda blev ved med at stirre tomt på væggen.
  "I hvert fald, tag et kig, tak," sagde Krasin kærligt. Din ven kan have ændret sig, men du skal lære ham at kende.
  Vasily bragte billedet til pigens ansigt. Samtidig holdt han nøje øje med hendes reaktion.
  Hope så modvilligt på billedet. Og rystede straks! Hun rystede bestemt, Krasin fangede det godt. Pigens blege kinder begyndte at rødme for hendes øjne af den stigende begejstring.
  Efterforskeren triumferede: du kan ikke skjule kroppens reaktion! Hans gæt viste sig at være korrekt: Nadezhda kender galningen meget godt.
  "Vi er nødt til at presse det ud," tænkte Krasin og spurgte:
  - Fortæl mig, hvorfor Boris dræbte instruktøren.
  - Han ... på grund af mig, - skar endelig igennem tiltaltes stemme.
  "Det troede jeg," sagde Krasin.
  Nej, han dræbte ikke! Håbet husket. - Det er mig.
  "Men jeg ved, at du ikke har noget med det at gøre," sagde Krasin. Boris' fingeraftryk på kniven. Hvorfor dækker du det?
  Pigen svarede ikke.
  "Okay, lad os ikke tale om Boris lige nu," sagde Krasin sagte. - Lad os tale om Lyudmila Starkova, der spillede hovedrollen med dig på Achintsev. Kendte du hende godt?
  Maria svarede ikke igen. Hun lukkede igen.
  - Ved du, at Lyudmila blev dræbt i Sankt Petersborg? spurgte Krasin.
  Pigen så på Krasin med et gys, men flyttede så stille blikket mod væggen.
  "Hun blev kvalt," forklarede Krasin. - Og jeg prøver at forstå, hvem og hvorfor.
  Nadezhda reagerede ikke på nogen måde på efterforskerens ord. Det nyttede ikke at fortsætte afhøringen.
  Kvinden under undersøgelse blev taget væk, og Krasin forklarede Inna:
  - Jeg tror, instruktøren blev dræbt af en Tula-galning, hans aftryk er på kniven.
  - Det er muligt, tænkte jeg over det, - sagde Inna. - Pigen kunne trække kniven ud af Achintsevs krop lige i det øjeblik, hvor feriegæsterne dukkede op.
  - Efternavnet på seriemorderen Solntsev. Han er en ret ung fyr.
  - Hvordan lykkedes det dig, Vasily, at finde ud af denne mystiske galning? spurgte Inna.
  "Kom nu," foreslog Krasin. - Jeg sammenlignede fakta, tilskyndede intuitionen. Vi har et skolebillede af Solntsev, det er kun tilbage at tilbageholde ham og afhøre ham. Selvom fyren anses for savnet.
  "Er du sikker på, det virkelig er ham?"
  - Jeg tror ikke, jeg tager fejl. Efter at have forhørt Nadezhda, bekræftede jeg min antagelse om, at det var ham, der dræbte din direktør. Jeg ved endnu ikke, om Boris Solntsev er forbundet med mordene i St. Petersborg. Men i Sochi arvede denne galning. Det ligner rituelle mord med flere knivstik og afskæring af ørerne.
  - Afdøde Vladimir Achintsev er fra Sochi. Han er en ret kendt fotograf og pornoinstruktør," mindede Inna om.
  "Ja, jeg ved det," bekræftede Krasin. - Måske blandede fotografen sig i nogen, og Boris besluttede at eliminere ham. I Browns roman beskrives sektens regulære morder. Det er muligt, at Tula-galningen udfører lignende funktioner.
  "Lad os gøre det," svarede Inna. - Men hvorfor dræbte han instruktøren ikke i Sochi, men her på Utrish?
  - Det var mere bekvemt her. Jeg er mere interesseret i, hvorfor Nadia beskytter fyren.
  "Sandsynligvis kærlighed," foreslog Inna. - Sådanne damer kan elske rigtig meget! Og for en elskedes skyld at ofre sig selv.
  "Jeg ved det ikke, jeg ved det ikke," sagde Krasin skeptisk. "Jeg tror ikke på opofrende kærlighed.
  Det er svært for jer at forstå. De fleste mænd er i stand til at føle sig forelsket i den ene eller den anden pige. Dette er mandens natur.
  "One-lovers findes også blandt mænd," indvendte Krasin.
  - Jeg har ikke mødtes endnu. Mennesket er et rationelt væsen. Han tænker: hvad er det særlige ved den eller den kvinde at betragte hende som eneste? Selvom hver person på sin egen måde er unik ... Men en kvinde kan blive forelsket som i en film: i virkeligheden, til graven, at gå amok fra en person, ikke at sove om natten, at betragte ham som den kun én, for at være klar til at give sit liv for sin elskede, følg ham til jordens ende.
  Det sker dog sjældent...
  "Ikke så sjældent, som du tror," insisterede Inna. - Det er muligt, at Nadezhda er en af de kvinder. Hun er også sekterisk.
  "Sekterernes hjerner er ikke i orden," var Krasin enig.
  Men Inna protesterede:
  Hvorfor ikke? I religiøse sekter er der nogle gange uddannede og intelligente mennesker. De kan godt lide at være i et sammentømret, venligt team, hvor kærligheden forkyndes. Melankolske mennesker går ofte til sekter, mennesker krænket af livet, ensomme. De glæder sig over fællesskab i broderskab. Nogle sekter har udadtil ret logiske læresætninger, der kan tiltrække mange mennesker.
  "Nadezhda slog mig ikke som intelligent eller uddannet," sagde Krasin. Hun er dog lukket. Det er svært at arbejde med det her. Jeg forstår hvorfor du har problemer med hende.
  - Hvad tænker du at gøre næste gang? spurgte Inna.
  - Det ville være nødvendigt at introducere vores lille mand i deres midte. Blev hun taget til Utrish? Hvad er det for et sted?
  - I udkanten af byen bag landsbyen Sukko. Kendt for nudiststrande og vilde campingpladser. Der samles alle slags rabalder. Hippier, forskellige punkere, alkoholikere, elskere af at lave støj væk fra normale borgeres øjne. Vores klienter, kriminelle og dem, der efterlyses, kommer nogle gange. Sekterister samles nogle gange.
  "Ja, vi er nødt til at introducere en medarbejder der for at indsamle oplysninger," bekræftede Krasin sit forslag. - For at tale med de lokale indfødte, finde ud af, hvad og hvordan det virkelig er ...
  - implementere? God ide! Hvis bare du, - sagde Inna og forklarede:
  Anapa er en lille by. Vi har ikke mange ansatte. Enhver af vores kan genkendes. Publikum fra Utrish er hyppige gæster i politiafdelingen. Politiet og statens narkotikakontrol begyndte at udføre regelmæssige razziaer der. Mistænkelige personer bringes til byen for afklaring. Lokalbefolkningen tager også til Utrish. Især i weekenden. Hvis det implementeres, så ikke vores medarbejder. Du var måske i form, så længe du ikke var oplyst.
  - Ser du, Inna, jeg er stadig en lænestolsorm. Analytiker, efterforsker. Operationelt arbejde er ikke mit. Men jeg har et forslag. Min assistent, Andryukha Kovalyov, skulle sendes dertil. Jokeren, der ringede til dig. Jeg ville straks tage den med. Hans overordnede godkendte ikke turen. Men han skal selv flyve hertil på lørdag.
  
  
  Kapitel 13
  Andrei Cherkasov tog ikke fejl. Nu kendte han navnet på Tula-galningen. Indtil videre er det kun navnet på en dreng, der er forkrøblet af livet.
  Boris var en udstødt fra en tidlig alder. I skolen ignorerede jævnaldrende den stille, undertrykte dreng. Han var lukket, sad alene ved det sidste skrivebord, deltog ikke i generelle spil. Men kun skolen ville være i orden, hans egen mor elskede og foragtede ham ikke, som hadede Boris far og ubevidst tog hævn over sin søn for sin eksmands forræderi og hendes mislykkede liv.
  Fyren var under streng kontrol og hans mors diktater. Og efter endnu et skænderi med hende stak han helt hjemmefra ind i skoven, hvor han drevet til fortvivlelse ville begå selvmord. Men han var ikke i stand til et så desperat skridt. Forfulgt af sult og kulde tager teenageren til landsbyen for at stjæle mad, men overrasket begår han i et anfald af vrede et latterligt mord. Dette utilsigtede mord ser ud til at skabe en revolution i hans sind. Fra en stille, intimideret dreng bliver han til en seriemorder.***
  
  *** Historien om Boris kan læses i min medforfatter Alexei Bolshakovs bog "Outcast".
  
  Men hvis det første mord var spontant, så får Borka en smagsprøve på det og begynder at dræbe bevidst. Livet har gjort skoledrengen til en galning.
  Og fyren havde en drøm - at se havet. I huset hos den gamle kvinde, han havde dræbt, fandt Borka en stor sum penge. Han ankom til Sochi og gik igen på jagt.
  Galningen følte sig som en sulten ulv, der ledte efter bytte. Han ville igen se kvindens krop ryste af frygt, at stikke en kniv ned i den, så saftigt blod ville flyde. Da Borka dræbte, følte han sin overlegenhed, han følte sig stærk og kølig. Ved at fratage en anden persons liv, sprøjtede galningen også ud af blandingen af voldsomt had og vrede, der var iboende i hans sjæl for hele denne grusomme verden. Ved at dræbe beviste han sin evne til at ødelægge, præsenterede sig selv som dommeren for menneskers skæbne. Boris tog hævn på samfundet for sin afvisning, mens han tog mad fra de to første ofre, en ældre kvinde og en mand, og dræbte derefter den gamle kvinde for at tage hendes sparepenge i besiddelse. Så gik han på jagt efter en ung kvindekrop.
  Og han fandt sig selv et nyt offer - en smuk pige, der ligner den, han var håbløst forelsket i, og hun afviste groft Boris. Han dræbte den fremmede uden tvivl. Galningen havde ingen anger, ingen stærk fortrydelse over at have taget livet af en uskyldig person. Boris led ikke af søvnløshed, offeret kom ikke til ham i en drøm. Fyren fortrød mere, at han ikke kunne have samleje med den smukke kvinde og stadig ikke kendte kødelig kærlighed.
  I Sochi lejede Borka et værelse i den private sektor. Men blodtørsten forlod ikke den unge mand. Han greb sin kniv og gik for at dræbe igen.
  Galningen satte sig på en bænk i en lysning ved stien, der fører til havet, og begyndte at vente. Han havde ikke en klar plan, han besluttede at handle spontant, alt efter situationen, og indtil videre sad han bare og så på.
  Allerede i begyndelsen af april er der stadig få mennesker, sjældne forbipasserende var ikke opmærksomme på den ensomme dreng. Og han ventede ret længe. Og jeg så et passende offer! Langbenet blondine i en kort kjole. En krans vævet af tidlige forårsblomster dækkede hendes frodige, skulderlange hår.
  Hos en høj, smuk pige lagde Borka mærke til særheder lige fra begyndelsen. Hun gik langsomt barfodet langs stien og stoppede ofte og rørte ved grene og træstammer med fingrene. Samtidig mumlede skønheden noget stille.
  Skørt, tænkte Boris. En bølge af medlidenhed brød pludselig gennem galningens hjerte, men sammen med den forsvandt lysten til at dræbe ikke. Tanken opstod: det ville være moralsk nemmere at dræbe den skøre. Hvorfor lide sådan? Selvom hun er smuk! Hendes bare, bare fødder vækkede Boris: han følte seksuel lyst. 333
  Den unge galning fyldte for nylig sytten. Han havde aldrig haft sex før, aldrig engang kysset piger. Boris var lidt bagud i seksuel udvikling fra sine jævnaldrende, men efterhånden som han modnedes, kom han ind på det sædvanlige højdepunkt for teenagere. Fyren ville voldtage sit sidste offer. Intet lykkedes. Men nu ville han ikke bare dræbe, men først mestre pigens skønhed.
  Boris forberedte en kniv og så stille på pigen. Hun gav den ensomme fremmede et eftertænksomt blik og gik langsomt forbi.
  Galningen så sig omkring: bortset fra dem var der ingen i nærheden. Planen modnede øjeblikkeligt: at bringe kniven til struben, rørte ved hendes hals, og derefter truende tage pigen dybere ind i skoven, hvor den skal fylde op på jorden og tage i besiddelse. Boris var høj og ret stærk, i det mindste til at håndtere en pige.
  Borka forsøgte at bevæge sig lydløst og begyndte at indhente skønheden, men af en eller anden grund tøvede han: den unge galning bankede, som om det var ved at bryde ud af hans bryst.
  Og den fremmede vendte sig pludselig om og gav Boris et gennemtrængende blik. De to uheldiges øjne mødtes. Pigen læste i fyrens øjne en enorm længsel og ... begær. Hun stødte sammen med blikket på en udstødt, en dreng, der var udstødt af samfundet, men hun fangede noget nær, kære, i dette blik. Pigen var selv en udstødt fra barndommen. Selvfølgelig dræbte hun ingen, tværtimod forsøgte hun ikke at skade nogen. Hun var venlig, men lukket, led af sin stedfars vold og misforståelser fra sin egen mors side.
  Og Borka blev forbløffet, ramt af en fremmed mands blik. Dette blik ramte ham helt i hjertet. Han følte en usædvanlig venlighed for Boris, og sammen med det en sådan angst og ensomhed kendt for ham ...
  Øjnene på pigen, der oprindeligt virkede skør for Boris, fik et meningsfuldt udtryk. Og galningen blev angrebet af stivkrampe, ønsket om at udføre sin plan fordampede, han stod bare og tav.
  Pigen spurgte:
  Hvorfor har du brug for en kniv? Måske vil du dræbe mig?
  Boris lagde kniven i sin taske og fortsatte med at se på den fremmede. Hun ventede et stykke tid på, at fyren skulle svare hende, men uden at vente spurgte hun selv igen:
  "Sig mig, hvorfor fulgte du efter mig med en kniv?"
  Boris pressede frygtsomme ord ud med besvær:
  - Bare.
  "Og jeg troede, du ville slå mig ihjel," sagde pigen, tog kransen af og rystede på hovedet. Amuletter blinkede på hendes smukke hals.
  Boris blev ved med at mærke en spændende frygt i sig selv, som normalt opleves af usikre unge mænd foran smukke piger. Denne frygt gjorde det svært at tale, Boris svarede igen ikke. Og pigen sagde:
  - Du ved, på et tidspunkt ville jeg lægge hænder på mig selv, men de forhindrede mig.
  "Jeg ville også have det, da min mor smed mig ud af huset," skar Borkas stemme igennem.
  - Og jeg selv forlod min stedfar og mor ...
  Pigen standsede et øjeblik og præsenterede sig selv:
  Mit navn er Nadezhda, hvordan har du det?
  Den unge mand svarede:
  - Og jeg er Borka. Boris...
  Igen var der en tung pause. Galningen, der havde dræbt flere mennesker, fortsatte med at være genert over for den beskedne pige, som han havde valgt som offer for et par minutter siden.
  Hope sagde igen til sig selv:
  "Du ved, det er en stor synd at begå selvmord. Men at hjælpe med at komme ud af livet ... kan være en god udvej.
  - Hvorfor det? spurgte Boris og tog mod til sig.
  "Ser du, vi er her på jorden og afsoner vores tid i fængsel. Hver får et vist antal år. Du kan ikke skære det, du skal. Selvmord er som at flygte fra fængslet. Det straffes der, i himlen. Der vil komme et nyt, hårdere udtryk, en mere smertefuld tilværelse i den næste inkarnation. Med fysiske skader, i en meget dysfunktionel familie. Selv her på jorden foragtes selvmord. Ortodokse begraver dem ikke. De plejede at blive begravet uden for kirkegårde. Og hvis døden ikke var din skyld, så en anden tilgang.
  - Hvem fortalte dig det? spurgte Boris.
  Jeg bor nu i et broderskab. Der har vi en abbedisse tæt på Gud. Hun lærer os tåber.
  "Men alle klynger sig til livet," indvendte Boris. Jeg ville væk, jeg kunne ikke. Selvom jeg led meget...
  Vores skæbne er at lide. Jo mere vi lider, jo hurtigere kommer vi til Nirvana. Eller den næste inkarnation bliver mere vellykket.
  Aldrig før har Boris talt med piger om livet. Hans kommunikation var begrænset til generelle sætninger. Men nu kunne han godt lide at tale, den nervøse spænding blev langsomt svækket, han blev fortrolig med Nadezhda, al lyst til at skade hende var tørret ud. Boris ville tale mere med denne pige, han var bange for, at hun ville gå, og for at fortsætte samtalen spurgte han hende:
  Hvordan kom du ind i broderskabet?
  - Da jeg tog hjemmefra, kom jeg her i et stop. Der var ingen penge, de samme bekendte. Her kom to kvinder hen til mig, fortalte om broderskabet, jeg gik med dem. De tog godt imod mig, så jeg blev hos dem for at bo.
  "Hvorfor stak du af hjemmefra?" spurgte Boris.
  "Min stedfar voldtog mig," svarede Nadezhda ærligt. - Mor, et fjols forelsket i ham, ville ikke vide noget om det. Da jeg fortalte hende, troede hun mig ikke, hun råbte ad mig, som om jeg komponerede for at bagvaske hendes mand.
  "Og jeg har en ond mor," sagde Boris. "Hun elsker mig overhovedet ikke.
  Drengens hjerte hamrede stadig. Dette var dog ikke længere et varsel om aggression. Ja, og den instinktive smertefulde klynken af frygt, der er karakteristisk for Boris, når han kommunikerer med fremmede, forsvandt gradvist. Nadezhdas lysende blå øjne gled blødt hen over teenagerens ansigt. Hun havde ikke travlt med at gå og spurgte:
  - Hvor er du fra?
  Boris svarede ikke med det samme. Han tænkte at sige lokal. Jeg ønskede ikke at navngive min fødeby, alt i forbindelse med den var tilbage i fortiden. Men fyren kunne ikke lyve for denne pige. Han kunne slet ikke komponere. Og han navngav byen nærmest hans landsby:
  - Jeg er fra Tula.
  Hope smilede.
  "Du rynkede så meget på panden, at jeg troede, du ikke kunne huske det. Nå, sikke en god by. Ikke langt fra Moskva. Min far og jeg kom for at besøge dig på en tur. Hun er selv en indfødt muskovit. Eller rettere, det var hun. Og hvordan kom du hertil?
  "Jeg kom for at se havet," svarede Boris ærligt.
  - Jeg elsker også havet. Det er stadig koldt at svømme. Men sommeren kommer snart. Kom du forbi?
  - Hvordan er det? spurgte Boris.
  - På forbipasserende biler gratis.
  Nej, jeg købte en togbillet. Jeg har penge.
  - Og hvor boede du? spurgte Hope.
  Jeg lejede et værelse af min bedstemor. Det er tæt på her.
  Boris følte sig pludselig modig og foreslog:
  - Du vil gerne komme og besøge mig.
  tænkte håb. Da hun så fyrens læber rykke i utålmodighed, spurgte hun:
  - Har du en kæreste?
  "Nej," svarede Boris.
  - Det tænkte jeg nok. Og jeg har ikke en fast kæreste. Og du er sød ved mig.
  Nadezhdas øjne, ved disse ord, så direkte ind i Boris' ansigt og borede bogstaveligt talt ind i den unge mand. Han ville virkelig gerne have pigen med. Nej, Borka havde ikke længere lyst til at slå ihjel, bare en indre gnist af kærlighed var allerede trængt ind i hans forpinte hjerte og krævede beslutsom handling. Frygten gik næsten forbi og gav plads til nysgerrighed og det naturlige instinktive mandlige ønske om at være tæt på en smuk hun, for at forføre hende. Med lav stemme begyndte Boris flovt at overtale:
  - Jeg bor meget tæt her. Kom så, jeg skal vise dig. Hvis du ikke kan lide det, kan du tage afsted med det samme.
  "Nå, du kan gå," indvilligede pigen. "Jeg blev bare sulten. Jeg vil gerne have en bid mad.
  "Så jeg køber mad lige nu!" Boris udbrød. - Jeg tog pengene. Der er en købmand derovre, lad os gå ind og købe hvad du vil.
  De gik ind i butikken. Boris købte kogt pølse, et par kager, et hvidt brød, en dåse kondenseret mælk, et par smelteoste og to pakker juice. Hope godkendte købet:
  - Lad os få et godt måltid nu. Jeg har ikke spist pølse i lang tid. I vores samfund er det ikke kutyme at spise kød. Fælles bord, forberedt til alle. Pasta, korn, nogle gange grøntsagsgryderet.
  De satte sig på en bænk.
  "Jeg kan købe flere dagligvarer," sagde Boris.
  Han ville virkelig glæde Nadezhda. Og hun roste ham:
  Jeg kan se, at du ikke er grådig. Tak skal du have!
  Ved disse ord vippede pigen lidt den unge mand mod hende og kyssede drengen på kinden med hendes læber.
  Borka rystede allerede af overraskelse. For første gang var der en pige, som ikke foragtede at kysse ham! Smuk pige. Fyren var glad. Kærlighedshormoner begyndte at spille mere aktivt i blodet, der som et perfekt skud slog en tromme på hjernen og krævede nye kys og en intim date. Og det overskyggede alle andre tanker og følelser hos den udstødte.
  
  
  Kapitel 14
  Fyrene fik en bid mad og gik ind på Boris' værelse. Der tog pigen initiativet i egne hænder. Hun satte sig på fyrens knæ, knappede knapperne op på hans skjorte og fjernede den forsigtigt. Så begyndte hun at overøse den fortumlede, nøgne fyrs krop med lette kys. Og så tog hun kjolen af! Og hun endte uden undertøj, hvilket vækkede Boris endnu mere. Som tryllebundet så han på skønhedens nøgne bryster.
  "Kan du lide mig?" spurgte Nadia.
  - Åh, meget! udåndede den udstødte.
  Pigen sank ned i sofaen ved siden af Boris og kyssede ham på læberne, lidenskabeligt, som en vampyr, og Borka blev fuld af dette. Den stakkels unge mand rystede over det hele, han bukkede under for instinktet og havde ikke noget imod det, og nød det berusende kys. Sikke søde læber pigen har!
  Men Nadezhda trak sig væk og lænede sig over den unge mands hofte. Hendes kvikke hænder var allerede ved at knappe gylpen af hans bukser op. Boris' ret store, ophidsede værdighed brød ud.
  Pigen tog uden at spørge en jadestang i hånden, kyssede den og begyndte uselvisk at arbejde med sin tunge. Den udstødtes maskuline perfektion mærkede for første gang strejfen af ru pigelæber og tunge. Nadezhdas skarlagenrøde læber kærtegnede grådigt fyren, hendes stærke og varme tunge arbejdede mere og mere energisk, pigen begyndte at trække vejret hårdere, demonstrerede erfaring og kunst i denne sag og forsøgte at give sin partner den største glæde.
  Borka var i den syvende himmel, men følte hurtigt, at orgasme nærmede sig. Med en desperat viljeanstrengelse forsøgte han at beherske sig, at forlænge processen, men situationens begær og skamløshed var så stor, at han brød ud i en kraftig vulkan. Pigen udtrykte ikke nogen forvirring over den accelererede orgasme, tværtimod slikkede hun appetitligt den hvide strøm af Borkas hemmelighed af.
  Boris havde det vidunderligt godt, endda lykkeligt. Følelsen af pinlighed er væk. Han følte sig som en rigtig macho.
  Og pigen slugte alle dråberne, slikkede sig om læberne, smilede og sagde:
  - Lækkert...
  Boris spurgte tvivlende:
  - Kan du lide det?
  Hope nikkede.
  - Hvor har du lært det? spurgte Boris og blev straks flov over sin taktløshed.
  Men pigen blev slet ikke vred, hun sagde oprigtigt:
  "Min stedfar skabte mig.
  - Her er bastarden! Boris var forarget.
  Du aner ikke hvor meget ydmygelse jeg led af ham.
  "Hvorfor gjorde du det her mod mig?" spurgte Boris.
  - For at behage dig. Jeg var selv glad. Ikke som med min stedfar. Der er stor forskel, når man gør det selv, og hvornår man gør det under tvang.
  Boris svarede tvivlsomt:
  - Det kan være rart for en fyr, men for en pige ...
  Hope smilede.
  - Det er en fornøjelse at give glæde til en sød partner. Kunne du lide det?
  Boris svarede oprigtigt:
  - Guddommeligt... Det var den højeste klasse!
  - Her ser du! - Pigen rettede sit hår, kastede det bag ryggen og sagde:
  - Du, ser jeg, er ikke erfaren i amorøse affærer. Intet, det skal jeg lære dig!
  Boris tænkte over det, ville svare på noget, men mærkede Nadezhdas hænder på sin perfektion: Hun begyndte at massere fyrens penis. Og han var begejstret igen, hans værdighed begyndte at svulme hurtigt.
  Boris følte ikke længere frygt og forlegenhed. Og Nadezhda lænede sig frem med hofterne og spændte på et allerede fremspringende lem med magt og hoved. Den skøre pige sadlede ærligt den uerfarne dreng og begyndte at ride på ham. Hun bevægede sig uselvisk, med stor entusiasme, og leverede en masse glæde til sin partner.
  Den unge jomfru kunne ikke stå for spændingen og efter flere bevægelser sluttede han igen, hans frø slap igen fra kirtlerne. Men det generede ikke djævelen. Hun begyndte at arbejde endnu mere energisk, så den overspændte dreng holdt en erektion. Nadezhda stønnede højere og højere, hun var dækket af en bølge af orgasme...
  Så var det skørt, smertefuldt og vellystigt. Fyren var svimmel, pigen fortsatte med at lyse. De elskendes senede kroppe flettet sammen, de overlevede adskillige orgasmer. Boris løb først forpustet og besvimede.
  Da han kom til, sad Nadezhda ved siden af ham i sin enkle kjole. Hun smilede og sagde:
  - Jeg havde det godt med dig. Men nu skal du gå. Hvis du vil, så kom med mig, jeg vil præsentere dig for vores broderskab.
  Efter alt det, der var sket, var Boris klar til at gå med denne pige, selv til verdens ende. På få timer ændrede hun ham, gav fyren selvtillid, fra en blodtørstig udstødt, der søger at dræbe og hævne sig på samfundet, blev han til en helt normal ung mand. Han kunne godt lide Nadias venlighed, hendes åbenhed og seksualitet. Han ville virkelig være sammen med hende, selvom han stadig var flov over at være påtrængende.
  Boris spurgte høfligt, forpustet:
  "Skal jeg gå til dig?" Forstyrrer jeg nogen der?
  Han ønskede virkelig, at Nadezhda skulle fjerne hans tvivl, og hun levede igen op til hans forventninger:
  Vi har gode mennesker. De vil blive glade for at se dig. Jeg vil præsentere dig for mine venner.
  Boris ønskede ikke at møde nogen. I denne verden var han nu kun interesseret i én person - Nadezhda. Han ville kun have haft nok kontakt med hende. Men pigen var ved at gå, Boris klædte sig hurtigt på og fulgte Nadia.
  
  
  Kapitel 15
  De gik og talte livligt, Nadezhda talte om Moskva og om sig selv. Hun blev ligesom Borka stødt af sine jævnaldrende. Men hun tog eksamen fra gymnasiet og først efter det stak hun af hjemmefra. Han kommunikerer ikke med sin mor, han vil ikke høre noget om sin stedfar. Alt dette var tæt på og forståeligt for Boris. Åh, hvor elskede han denne pige! Den kærlighedsgnist, der brød igennem i hjertet af den udstødte, blussede mere og mere op.
  Fascinerede af samtalen kom de elskende til et sted i udkanten af byen, indhegnet med et højt, tre meter højt hegn.
  Nadezhda trykkede på knappen, og efter en kort ventetid hørtes et klik fra en åbnelås under videokameraet. Pigen åbnede døren og førte Boris til broderskabets territorium. På en grund på næsten en halv hektar var der et tre-etagers palæ, omkring et dusin træhuse, en slags hangar samt en platform med bænke under en baldakin. Folk gik rundt i området. Nogle af dem viftede med hænderne til Nadezhda og Boris og hilste på det nyligt ankomne par. Det ser ud til, at Nadia nød autoritet blandt adepterne.
  "Vi må præsentere dig for vores abbedisse," sagde Nadezhda til Boris.
  Han havde ikke noget imod sin kæreste, selvom han igen følte sig genert over for fremmede.
  Fyrene nærmede sig palæet. Nadezhda trykkede på samtaleanlægsknappen. Et par minutter senere kom en fyldig rødhåret dame på omkring fyrre år, med storslåede bryster og luksuriøse hofter, ud til dem. Kvindens øjne var listige, studerende-borende. Damen smilede dog kærligt og blottede en række snehvide tænder.
  Hope sagde:
  "Jeg besluttede at bringe denne dreng til os. Jeg mødte ham først i dag. Han forlod hjemmet.
  Forlod du din fars hus helt? spurgte abbedissen.
  Som svar gryntede Borka noget utydeligt på grund af stærk spænding.
  Er fyren normal? spurgte overlegen igen.
  "Ganske vist," sagde Nadezhda. Han er god, men meget genert.
  - Det er tilgiveligt. Hvad hedder han?
  - Borya.
  Så ja, Boris. Godt navn. Og jeg er Albina. Til os, Borya, besluttede at gå? Den rigtige beslutning. Men hvor skal du placere dig?
  "Jeg har en ekstra seng på mit værelse," mindede Nadezhda ham om.
  - Sæt straks drengen ind på dit værelse? Albina var overrasket.
  "Vi kender ham godt, han er som en bror for mig," forklarede Nadezhda. - Vi kommer godt ud af det.
  "Okay, jeg gider ikke," tillod abbedissen. "Lad ham stoppe hos dig for nu, og så må vi se." Kom til prædikenen om tyve minutter, begge to.
  - Ja selvfølgelig. Jeg husker prædikenen.
  Abbedissen gemte sig bag en massiv ståldør, og Nadezhda sagde uden bebrejdelser:
  Hun skulle i det mindste have kysset hendes hånd. Albina er den vigtigste her. Men alt blev godt. Hun lod dig endda blive hos mig. Jeg plejede at bo hos en ven. Men hun forlod os for nylig... Kom nu, jeg skal vise dig mit værelse.
  Håbet bragte Boris til et af træhusene. Det havde en smal korridor og tre værelser. Dørene var ikke låst, i det mindste havde Nadezhda ikke engang en lås. Hun skubbede døren op og førte Boris ind i et værelse, hvor der var to boksmadrasser, den ene tydeligvis lavet af Nadezhda, den anden uden linned. Små natborde stod tæt på sengene, og et lille bord passede knap mellem sengene. Der var lavt til loftet, man kunne sagtens køre hånden langs det, Boris havde aldrig set så lavt til loftet før: en to meter lang person kunne ikke stå her i fuld højde. Der var ikke engang en lysekrone, eller i det mindste en pære på loftet.
  Boris kunne ikke lade være med at spørge:
  - Har du lys?
  - Jeg har en lampe i mit natbord. Generelt sover vi som regel kun her. Alle arrangementer afholdes på stedet. Vi snakker og laver mad. Vi har en fælles kedel, et fælles bord. Vi er allerede forsinket til frokost, men nu bliver der eftermiddagsprædiken. Du vil selv se og høre alt.
  De gik ud i gården og nærmede sig området nær den lille scene. Der var bænke der. Nadezhda og Boris tog plads på forreste række. Langsomt samledes også andre mennesker, som smilede og hilste på hinanden med udråb om "Godt helbred!"
  En ung mand spurgte Nadia og pegede på Boris med et nik:
  - Hvem er det?
  "Min nye ven," svarede Nadezhda med et smil, "Albina gav ham lov til at slutte sig til vores broderskab.
  Boris var stadig tavs og så med spænding.
  Snart dukkede den spektakulære rødhårede Albina op på scenen. Til publikums klapsalver begyndte hun sin tale:
  "Vi skal alle være forberedte på den kommende ende af verden. Kun dem, der fører en retfærdig livsstil og tror på vores gud Vishnu, vil blive frelst og forblive for at leve på Jorden. Oplysning venter dem alle og den efterfølgende indtræden i nirvana. Resten vil lide...
  Boris lyttede ikke til prædikenen. Han havde en alvorlig hovedpine, men han forsøgte at forstå, hvad der var sket, huskede sin stormfulde date med Nadia.
  Prædikenen varede ikke længe. Snart begyndte musikken at spille. En simpel melodi, der gentages hvert par minutter. Men under denne melodi gik folk til dans. De kravlede lige ind på scenen og vred sig foran hinanden i takt med musikken. I midten af scenen tændte Albina alle. Hun nød åbenbart at danse og være en leder i dette samfund.
  Nadezhda trak Boris op på scenen og begyndte at danse i en kreds af adepter ved siden af Borey. Han stod bare og beundrede pigen. Pludselig råbte Albina: "Lad os nu drikke af samtykkets bæger!"
  En skægget mand tog et kraftigt horn frem med en slags drink. Hornet blev sendt rundt, alle tog et par slurke fra det til andres bifaldende udråb og gav det videre til den, der stod ved siden af. Alle så ud til at klare sig godt. Nu er det Hopes tur. Hun tog en slurk af drinken med et smil og gav hornet til Boris. Drengen tøvede lidt, så hans kæreste endda skyndte ham: "Drik hurtigt og giv hornet til din nabo!"
  Efter at den søde og sure væske strømmede ned i Boris' hals, mærkede han et åndeligt løft i sig selv. Hans frygt var helt væk, verden virkede ikke længere dyster og fjendtlig. Så folkene omkring er slet ikke dyr, men ganske normale og endda sjove. Mange søde piger. Og hans Nadia er den bedste! Boris blinkede endda til sin elskede.
  Musikken spillede stadig, men Albina og nogle sekterister begyndte at forlade scenen og gå et sted hen. Boris spurgte Nadezhda:
  - Hvor går de hen?
  Pigen svarede med et permanent smil:
  "Der er arbejde til dem. Ser du, adepter skal nogle gange arbejde og gavne broderskabet.
  Boris var enig i dette:
  - Ret! Sådan skal det være.
  "Hvis du ikke arbejder, så gå amok," sagde Nadezhda. Men jeg har ikke travlt i dag. Lad os gå hen til os, vi får tid til at snakke før middag.
  Og de gik. Og elskede igen! Lige på gulvet i rummet! Nadias knirkende, smalle seng var ikke særlig velegnet til elskov.
  Et rigtigt sexmaraton viste sig for en nylig jomfru og en udstødt på denne betydningsfulde dag for ham. Det er fantastisk, at Nadezhda blev betændt og bogstaveligt talt ramte Boris. Lidenskaber rasede, verden stod i flammer, orgasmer fejede som en orkan. Det så ud til, at hundredvis af vulkaner brød ud, der var en kvælende varme.
  For ikke at tiltrække sig opmærksomhed, måtte Boris og Nadezhda holde deres skrig tilbage fra de orgasmer, der rullede over dem. Borka glemte hovedpinen og hans komplekser. Ingen blandede sig i dem, kun tiden stræbte ubønhørligt efter middagen, og de elskende begyndte lidt efter lidt at blive trætte.
  Til sidst blev de helt trætte. Nadezhda trak i sin kjole og sagde:
  - Du kloge! Jeg elsker dig!
  - Og jeg dig! - svarede klemte Boris.
  - Hvor gammel er du? spurgte Nadezhda pludselig.
  - I marts fyldte allerede sytten! Borka svarede ærligt.
  - Wow! Jeg troede du var ældre, jeg troede du var myndig. Og jeg bliver treogtyve i juni. Den gamle er til dig. Vi har seks års aldersforskel...
  Nej, nej, du er ikke gammel! Boris nærmest skreg. - Jeg elsker dig meget-meget!
  Og så var der en beskeden sekterisk middag. Men Boris kunne lide det fælles vegetariske måltid. Han følte sig ikke længere som en udstødt. Fyren var glad som aldrig før i sit liv.
  Efter middagen forlod Boris sekten, men kun for at sove ud, få styrke efter sådan en udmattende lys dag, betale værtinden for lejet bolig og vende tilbage til sin elskede Nadya igen.
  
  
  Kapitel 16
  Selvfølgelig er der kærlighed ved første blik. Og for mennesker, der er afvist af samfundet, kan det være det mest slående, altopslugende. Hvordan kan to ensomheder, to tidligere udstødte, elske hinanden? Forsigtigt, hengivent, uselvisk. Verden har ændret sig for dem, fyldt med nye farver, livet har fundet sin mening. Og denne betydning var i gensidig omsorg for hinanden. Der var intet i verden for Boris og Nadezhda vigtigere end deres kærlighed. Følelsen af et nært, kært menneske var inspirerende. De fandt hinanden. Og de var glade.
  Med alt dette var Boris' elskede kendetegnet ved stor ekstravagance. Hun elskede at gå barfodet, besøgte en nudiststrand. Smukke Nadia! Kroppen er fleksibel, sexet. Hun lærte Boris at solbade og svømme nøgen.
  Og pigen bar også tjekkiske glassmykker, gik ikke glip af sekteriske prædikener og prædikede for Boris selv.
  Da hun var på stranden, begyndte hun igen at instruere sin elskede:
  - Vi skal leve retfærdigt, stræbe efter oplysning, ære Albina og vores andre ledere. Gennem dem kommer vi tættere på Gud. Det er trods alt kun Gud, der kan bringe os ind i Nirvana, og efter døden efterlade os i den bedste af verdener, hvor vi kan nyde mange forbudte fornøjelser.
  Boris svarede:
  - Jeg har en idé om den ortodokse religion, jeg læste endda flere bøger om dette emne, da jeg gik i skole. Den hellige skrift lærer, at der ikke vil være nogen forbudte fornøjelser i den næste verden. Vi, i tilfælde af et retfærdigt liv, vil bo i paradis i form af kønsløse engle.
  - Ikke! Albina siger de rigtige ting! Vores tro er bedre. Paradis er for kedeligt for kristne.
  - Og hvorfor det? spurgte Boris.
  Pigen svarede let:
  - Jeg vil ikke være en kønsløs engel, de har ikke engang sex. Og vores Gud Vishnu fordømmer slet ikke seksuelle forhold.
  Boris kiggede på sin kærestes solbrændte smukke ben, smilede og sagde:
  "Ja, og jeg vil ikke gerne være sammen med dig som engle i himlen. Det er godt, at Gud i vores samfund opfordrer til, at sex bliver æret.
  - Et menneske har brug for at tro på Gud! sagde Hope selvsikkert. "Vishnu er den sande Gud.
  Boris besluttede ikke at skændes med sin kæreste. Han forstod også, at det er svært at leve uden tro. Da han var en udstødt blandt sine jævnaldrende, blev fyren i skolen tiltrukket af religion og forsøgte at finde trøst i det. Han læste kirkebøger og kom til den konklusion, at Kristus var en pacifist, der bad for sine bødler. Boris udholdt tålmodigt al ydmygelse og fornærmelser og retfærdiggjorde sin opførsel med det faktum, at han handler i overensstemmelse med Kristus: de slår dig på højre kind, drej din venstre. Det blev lettere for ham at udholde ydmygelse, som om han gjorde det ved tro. Drengen forsøgte at finde trøst i Gud, som er almægtig og retfærdig. Troen kunne ikke kun give ham ydmyghed, men også muligheden for at ændre sin adfærd, sit liv. Men Boris var ikke heldig at møde en åndelig mentor, en forkynder af Guds ord. Han troede ikke på Jesus og blev en morder. Og mens han dræbte, mærkede galningen sin styrke og kom til den konklusion, at ortodoksi er en god lære for svage mennesker.
  Og alligevel er det naturligt, at Nadezhda og han selv efter hende endte i en sekt. Her følte de sig ikke som udstødte. Sektererne fandt deres fortabte sjæle i denne grusomme verden og gjorde dem til tilhængere af deres tro.
  Nadezhda forklarede Boris:
  "Jeg tror, du snart vil indse, at vores Vishnu er den Højeste Gud. Han er universets skaber, som inspirerer os alle og giver sin ånd til at forklare trosbekendelsen, der kan forsone menneskeheden. Han er vores kærlige Far, som ikke ønsker, at vi, hans børn, for evigt skal lege i sandkassen. Og han ønsker, at børnene skal vokse op, opnå uafhængighed og få succes. Vi skal leve efter hans forskrifter. De mest lydige og succesrige af os vil åbne vejen til Nirvana. De, der ikke er blevet modne eller har fornærmelser over for Gud, vil blive sendt til Jorden for korrektion i nye inkarnationer.
  Men Gud sætter sig ikke som mål blot at gøre en ende på synden, som ortodokse præster af alle slags repræsenterer det. Den Almægtiges mål er at opdrage og opdrage sine børn, så de modnes og bliver oplyste, ligesom Gud selv. Samtidig er seksuelle forhold overhovedet ikke forbudt. Det betragtes ikke som en synd, men snarere en dyd.
  Boris smilede og sagde:
  "Men Jesus sagde også: "Vær frugtbar og formerer dig." Og vores ledere tror, at for at udvikle intellektuelle evner er du nødt til at have sex. Tilsyneladende praktiserer vores brødre derfor promiskuitet indbyrdes og handler i porno.
  Den unge mand lavede selvfølgelig sjov. Efter hans mening bidrager promiskuøs sex slet ikke til et retfærdigt liv og oplysning, som sektens ledere førte dem til. Men Boris holdt sin mening for sig selv. Han forblev selv tro mod Nadezhda, hans elskede ledte heller ikke efter forbindelser på siden, kun hun var forpligtet til at deltage i kollektive orgier, som blev filmet af en fotograf tæt på sekten.
  Boris kunne ikke lide sin elskedes pligt, han var jaloux, men måtte affinde sig med det, overbeviste sig selv om, at pornofilm kun var et arbejde, en pligt, som alle i broderskabet har, som hjælper med at tjene penge til tilhængere til mad og opretholdelse af fællesskabet. Boris selv løb hurtigt tør for personlige penge, han brugte meget på Nadezhda, købte hende flere outfits og smykker.
  Den tidligere udstødte selv ønskede ikke at deltage i orgier, det krævede de ikke af ham endnu, selvom han blev til en smuk fyr. Hans eneste job var at fange fisk. Sammen med flere andre unge fyre tog han fra tid til anden ud at fiske på en langbåd tilhørende sekten.
  I princippet passede sådan et liv til Boris. Han var mæt, rask, boede sammen med sin kæreste, ingen ydmygede eller bebrejdede ham. Det er mere end et år siden, han mødte Nadia og slog sig ned i sekten. Hele denne tid frydede Boris sig over den lidenskab, der fangede hele hans væsen.
  Selvom han kedede sig lidt om vinteren. Der var intet tv, ingen computerspil, ingen bøger, bortset fra særlig sekterisk litteratur, i sekten. Før, mens han gik i skole, elskede Boris at læse. De sekteriske brochurer blev hurtigt kedelige, den eneste underholdning tilbage var sex med Nadezhda, rituelle bønner og foredrag, som den tidligere galning, i modsætning til Nadezhda, ikke altid deltog i. Gåture i byen med en kæreste om vinteren var sjældne, og på et tidspunkt havde Borka et ønske om at gå på jagt og slå nogen ihjel igen. Men han beherskede sig selv, formåede at slukke denne bestialske dæmoniske tiltrækning i sig selv.
  Den længe ventede sommer er endelig kommet. Al kedsomhed er væk. Nu gik Boris oftere til havet, og på sine frie dage besøgte han stranden med Nadezhda.
  Nu begyndte hans kæreste at tale om Vishnu og seksuelle forhold. Men Boris lyttede ikke særlig nøje til hende. Albina mødte ham om morgenen og bad ham komme til hende om aftenen til en vigtig samtale. Fyren spekulerede på, hvad det kunne være. Han besluttede, at han højst sandsynligt nu ville være forpligtet til at optræde i porno.
  Sektererne holdt sig til en sund livsstil. Kosten, hovedsageligt ris, grøntsager og fisk og skaldyr, samt den regelmæssige fysiske træning, som broderskabet praktiserede, gjorde Boris' krop meget skulptureret, som en statue af Apollo. Den unge mand så spektakulær ud, han lignede ikke længere den tidligere, knoglede og jagtede teenager, der gemte sig for samfundet. Boris ville se godt ud på skærmen. Men han ønskede ikke at deltage i sekteriske orgier, selv bare for at kneppe med andre end Nadezhda. Og med hende - kun alene.
  
  
  Kapitel 17
  Albina hilste mig med et smil på vagten, inviterede mig ind i stuen i hendes palæ og gik straks i gang:
  - Borya! Du skal bringe et offer til vores Gud Vishnu. For at gøre dette skal du deltage i rituelt mord. Vishnu har valgt dig som eksekutør af hans testamente.
  Boris' ben blev straks vattet. Han havde aldrig forventet denne vending. Albina syntes at mærke drengens forvirring og sagde:
  "Jeg kan se, at du allerede har uskyldigt blod på dig, men jeg har ikke brug for omvendelse fra dig. Vishnu har tilgivet dig for dine tidligere synder. Alt, hvad der vedrører dit tidligere liv, interesserer os ikke. Men nu skal du udføre ordrerne fra Vishnu, som han sender gennem mig. Vor Gud kræver, at du ofrer!
  Boris var virkelig bange. Denne kejserlige kvinde fandt ud af et sted, at han allerede havde dræbt, selvom han ikke delte sin frygtelige hemmelighed med andre end Nadia. Fyren tænkte på, hvordan han skulle nægte, så han ville blive efterladt med sådanne krav, men Albina så ud til at læse hans tanker. Hun advarede strengt:
  - Tør du ikke nægte! Ellers vil Vishnu straffe dig! Din skæbne er at udføre Vishnus vilje, at eliminere de værdiløse mennesker, der skader vores broderskab.
  Boris var tavs. Albina, da hun så, at fyren var flov, fortsatte sin psykologiske behandling:
  "Se, vi er én familie. Vores Gud ved præcis, hvad hver enkelt af os har brug for. Og vi er alle forpligtet til at opfylde hans vilje. Først da vil der være fred og ro i vores broderskab, og mennesker vil opnå oplysning.
  Boris vidste ikke, hvad han skulle sige, og Albina forlangte:
  - Tag kniven fra bordet! Nu vil du komme med mig og bringe et helligt offer.
  Som under hypnose adlød Borka. De gik ned i kælderen. Der var en ung mand lænket til væggen. Boris genkendte Andrei, som boede i et hus ved siden af ham. Han forsvandt for tre dage siden. Og inden da fortalte han sine venner, at han ville forlade broderskabet.
  "Denne bastard besluttede at stikke af fra os," sagde Albina højt. - Rutine, siger han, er træt, han holdt op med at tro på oplysningstiden. Men du kan ikke bare gå fra mig!
  Sandheden var, at Andrei virkelig forlod sekten, men han kunne ikke forlade byen. To fyre, der spillede rollen som hendes vagter under Albina, opdagede hurtigt flygtningen og bragte ham til lederen af sekten. Og hun besluttede at slippe af med adepten og samtidig binde Boris med blod. Hun havde sine egne planer for Borka.
  "Vi straffer de flygtende," fortsatte Albina sin tale. Det er, hvad vores gud Vishnu kræver.
  - Ikke sandt! Der er ingen Vishnu. Du bedrager os alle! - fyr spyttede vredt i retning af Albina.
  Lederen af den totalitære sekt nærmede sig fangen og slog ham hårdt på maven med knytnæven. Andrew vred sig af smerte. Men dette var kun begyndelsen på dødsstraffen.
  Albina greb en pisk og begyndte at piske den unge mand med den. Ja, så hårdt, at det skar huden til blodet. Andrew stønnede af smerte.
  Efter at have lavet et par dusin slag, rakte Albina pisken til Boris og beordrede hårdt:
  - Din tur!
  Borka adlød igen. Han var i en døs, næsten i en tilstand af chok og kunne ikke gøre indsigelse mod Albina. Den tidligere udstødte piskede den halvnøgne, med resterne af iturevne tøj, liget af sin bekendt. Og han elskede at gøre det! Det kan ses, at dæmonen, der havde slået sig ned i Borka, genoplivede igen.
  "Tag nu pokeren ved pejsen og slå ham med den!" kommanderede Albina.
  - Er vi også det? Boris besluttede at spørge. "Det er trods alt vores ven!
  Sektlederen fnyste foragtende:
  - Tidligere! Som vores Gud Vishnu siger: grusomhed, grusomhed og mere grusomhed.
  Boris spurgte overrasket:
  Er dette Vishnus ord?
  Albina svarede i en tone, der ikke gav anledning til indvendinger:
  - Nemlig! Grusomhed cementerer broderskab. Gør hvad jeg siger, ellers er du i hans sted!
  Boris tog i lydighed pokeren i sine hænder og slog den unge mand. Fyren udstødte et støn, selvom Boris slet ikke slog hårdt. Alligevel havde han ondt af sin nabo.
  - Du skal ramme rigtigt! - Albina blev indigneret og beordrede igen:
  "Sæt nu pokeren i pejsen og slå den igen!"
  Boris satte pokeren i pejsen i et par sekunder, så svingede den, men ... tabte henrettelsesinstrumentet på gulvet. Hans hænder rystede, tænkte den unge mand dårligt.
  - Svag! - smed foragtende Albina.
  Hun hævede pokeren og slog manden, der var lænket til væggen med et rødglødende produkt. Andrew udstødte et hjerteskærende gråd. Men selv dette var ikke nok for djævelen, hun satte igen pokeren ind i pejsen og begyndte at stikke den ind på de bare steder på kroppen af sit offer. Selv brølen, Andrejs støn og lugten af brændt kød, der spredte sig gennem kælderen, stoppede ikke sadisten. Fyren vred sig i vild smerte, og sadisten nød det åbenbart.
  Hun brød ud i latter og beordrede Borka igen:
  - Din tur! Stik pokeren ind i ilden og giv den en god ild!
  - Det skal vi måske ikke? spurgte Boris tvivlende.
  - Nødvendigt! Gør det! Eller vi gør det mod dig.
  Boris adlød. Og igen var slaget ikke stærkt. Seriemorderens hænder rystede, hans hjerte bankede vildt, gnister faldt fra hans øjne.
  Albina rev pokeren ud af Boris' hænder, slog Andrei sig selv igen, og begyndte så at køre sit yndlingsvåben under armhulerne og over offerets krop, mens hun nød den voldsomme smerte fra den fyr, der var i hendes fulde magt.
  Efter at have hånet Andrei nok, beordrede Albina Boris:
  "Skær nu hans ører af, lad ham bløde!"
  
  
  "Jeg... jeg kan ikke... skære ørerne af... på en levende person," pludrede Boris, chokeret over, hvad der skete.
  "Okay, så gør ham færdig først. Godt! Eller nu ringer jeg til sikkerhedsvagten, og du vil være i hans sted!
  Boris tog en kniv fra bordet. Og frøs.
  - Bugt! krævede Albina. - Straf ham for forræderi! Bay, siger de dig!
  Og Borka adlød igen. Denne gang slog han hårdt. Kniven gennemborede Andrei i brystet, gennemborede brystet. Drengen udstødte endnu et hyl og blev snart tavs. Offerets blod dryppede voldsomt ned på gulvet. Og Albina krævede af Boris, at han trak en kniv ud af kroppen og skar ørene af liget. Borka, som fortsat var i en tilstand af chok, udførte også denne ordre.
  Inden han løslod fyren bundet med blod, beordrede sadisten ham til ikke at fortælle nogen om mordet. Selv hans elskede Nadia. For at røbe hemmeligheden truede Albina med repressalier.
  Boris efterlod skurken på gerningsstedet nær liget, mens han selv sprang ud af palæet ud på gaden og skyndte sig til sit hus, hvor han væltede ned på sengen.
  Heldigvis var Hope væk. Borka havde ikke tid til forklaringer, han ville glemme sig selv i en drøm. Men søvnen kom ikke. Fyren følte sig som en morder dømt til døden. Han var bange for, at den blodtørstige Albina til enhver tid kunne sende sine vagter til ham, og de ville eliminere ham som et unødvendigt vidne og medskyldig eller tage ham til en sadist i stedet for Andrei som et andet offer ...
  Hvorfor havde Albina brug for sådan et sadistisk mord? Boris kunne ikke forstå dette. Hvad er meningen med sådan grusomhed? Hvorfor gjorde de dette mod Andrew? Bare fordi han besluttede at forlade broderskabet? Dette er meningsløst og nådesløst!
  Sådan tænkte seriemorderen, der selv tog livet af fire uskyldige mennesker. Han tænkte på, om han skulle forsøge at flygte fra sekten. Men Boris kunne nu ikke forestille sig sit liv uden Nadia. Måske fortælle alt til din elskede og overtale hende til at forlade broderskabet? Men hvor kan de løbe? Ja, og det er usandsynligt, at Albina vil tillade deres flugt, ligesom hun ikke tillod Andrei at flygte. En tanke slog igennem: Ville det ikke være bedre at dræbe Albina selv? Nå, hvad er det næste?
  Der var flere spørgsmål end svar, Borka besluttede sig for ikke at gøre noget endnu. Han forblev i sekten, fortalte ikke nogen, hvordan Andrei døde, delte ikke engang sin smerte med Nadezhda, selvom han ikke havde nogen hemmeligheder fra sin elskede før.
  
  
  Kapitel 18
  Efter den hændelse ændrede Boris' liv sig overhovedet ikke. Ved den næste prædiken talte Albina som sædvanlig om Vishnu og hvordan man opfører sig for ikke at belaste karma. Hun selv syntes ikke at have nogen anger og ingen bekymring for, at drab kunne underminere hendes egen karma. Måske var dette ikke det første mord, hvor lederen af deres sekt var direkte involveret. I nogen tid krævede hun ikke noget af Boris.
  Rutinen i hverdagen trak ud. Sekteriske bønner, fiskeri, arbejde i sengene, pligt i det fælles køkken, nogle gange at gå til stranden med andre sekteriske under opsyn af en af Albinas vagter. Sommeren sluttede hurtigt. Og efterårsmånederne fløj afsted. For at holde tilhængerne beskæftiget medbragte Albina en hel æske med bøger om Gud Vishnu, om verdens kommende ende og et lykkeligt liv i himlen. Lederen af sekten beordrede at lære litteratur udenad, truede med at arrangere eksamener. Adepterne læste omhyggeligt brochurerne, da der var masser af fritid. Borka læste også nogle gange. Selvom jeg ikke rigtig troede på det der stod.
  
  
  I december bad Albina Boris om at besøge hendes palæ om en vigtig sag.
  Den lumske kvinde erklærede straks:
  "Vor Gud Vishnu er utilfreds med, at vi ikke bragte ham endnu et offer i tide. Derfor har vi haft mange problemer. Vishnu kræver hævn, og hævn kræver ofre!
  Boris forstod, at alt dette var nonsens, men protesterede ikke, og Albina fortsatte:
  - For for enhver pris at afværge onde ånder fra Gud Vishnu, som driver ham og os alle til vanvid, er du nødt til at ofre en respektabel mand. Jeg viser dig hans billede, fortæller dig, hvordan du finder ham.
  "Men jeg kan ikke dræbe en person fra et fotografi!" Boris bønfaldt.
  Albina tænkte sig om et øjeblik og sagde:
  - Godt. Jeg tager med dig for at pege på offeret og overvåge henrettelsen.
  - Han som? Boris stillede et unødvendigt spørgsmål.
  - Det handler ikke om dig! - Albina svarede vredt, men blev straks venligere og forklarede:
  "Dette er en ond mand, der er skyld i alt. Han er universel ondskab, han er vores forbandelse. Vi vil dræbe det onde med ham og behage vores Gud Vishnu.
  Og igen måtte Boris gå på jagt. Nu, ikke på kald fra hans egen dæmon, men på befaling af den blodige djævel, der ledede hans sekt. Fyren fulgte efter Albina og følte en fej kuldegysning. Han vidste ikke præcis, hvem de skulle slå ihjel, han ønskede ikke længere at deltage i drabene, men han kunne ikke modstå denne kvindes vilje.
  De kom til en park og satte sig på en bænk ved indgangen. Musik spillede - en restaurant var oplyst i nærheden. Det var ved at blive mørkt, skumringen faldt på byen.
  Albina sagde:
  Han skal hjem gennem parken. Hvis bare der var en.
  
  
  Djævelen så folk forlade restauranten. Hun ventede. Og hun ventede: snart kom en fuld høj mand med en diplomat ud af institutionen. Det var tydeligt, at han var fuld. Boris mærkede, at Albina blev spændt, hun greb fyren i armen og trak ham ind i et mørkt hjørne af parken. Manden svajede let og gik hen imod dem.
  Djævelen tog en kniv op af posen, rakte den til Boris og hviskede:
  - Gå! Han er din!
  Boris tøvede. Manden nærmede sig allerede buskene, bagved som Albina og hendes sekteriske gemte sig. Djævelen skubbede blidt til Borka. Den unge mand strammede grebet om den slebne offerkniv og sprang ud på stien.
  Manden er fuld, men kraftig, omkring to meter høj. Og vejer meget mere end hans morder. Boris følte frygt: det var risikabelt at møde sådan et ansigt. Borka havde brug for at slå, mens bonden ikke så ham, morderen sneg sig op til offeret på tæer, samlede kræfterne og forsøgte at investere i et slag, ramte ham i nakken. Men denne gang rystede hånden, bladet passerede på en tangent, skar kun huden, men gjorde ingen håndgribelig skade.
  Manden råbte overrasket og vendte sig om. Boris stak ham desperat i maven med en kniv, men fik samtidig en knytnæve i øret. Slaget rystede den unge mand, mange gnister dansede for hans øjne. Manden er kraftig, og den alkoholdosis, han indtog, var stadig langt fra den, hvor de faldt til jorden ved et let skub.
  Borka fandt styrken til at springe til side, ind i mørket, han trådte tilbage, og manden tabte sin diplomat og fløj hysterisk gennem luften med sine tunge næver.
  En stille, men krævende stemme fra Albina blev hørt:
  - Slå ham! Eller jeg dræber dig!
  Truslen gav Boris beslutsomhed. Han nærmede sig fjenden på en platform, der var relativt oplyst af det svage lys fra fjerne lamper. Det var tydeligt, at manden var dækket af blod. Blodet vækkede pludselig Borka. Han skyndte sig hen til bøllen og stak mandens knytnæve med en kniv. Han brølede af smerte, men Boris stak straks en kniv ned i maven på ham. Og så fik han et slag i ribbenene. Fyrens stærke knogler overlevede, men det var meget smertefuldt, han tog pusten fra ham.
  Boris nåede knap at stå på benene. Men manden kunne ikke udnytte drabsmandens knæk. Lammet af smertechok og tab af blod begyndte han at synke til jorden med en kniv i maven.
  
  
  Denne vending gav Borka styrke og vrede. Så snart morderens ånde kom sig lidt, skyndte han sig hen til fjenden, trak kniven ud og slog den igen. Og så igen og igen. Boris endte op og slog rasende mod kroppen, der allerede tæskede i smerte. Morderen slog bogstaveligt talt sit offer i stykker.
  - Nok! Albinas autoritative stemme blev hørt.
  Borka forlod fjendens krop, tog et par skridt langs stien i retning af hun-djævelen. Hun kom ud af sit gemmested, gik hen til liget, sikrede sig, at manden var død, tog sin dokumentmappe og sagde til den trætte medgerningsmand:
  - Alt gik godt. Stille, ingen tilskuere.
  Boris svarede ikke. Og Albina beordrede at skære ørerne af liget.
  - Hvorfor? Borka var overrasket.
  "Vi har brug for det til ritualet," svarede djævelen. "Skynd dig, mens ingen er der, klip begge ører af og kom væk herfra."
  Igen adlød Boris trods sin afsky. Han var prisgivet denne kvinde og fulgte hendes ordre som under hypnose.
  Så forlod det dødsbærende ægtepar den øde park. På vejen instruerede Albina den dårligt tænkende fyr. Hun beordrede ikke at fortælle det til nogen. Hvis Nadezhda spørger, så svar, at han gik for at slagte en vædder til Albinas venner, hvor han blev snavset med blod fra et dyr. Djævelen bad mig straks skifte og bringe tøj til hende til vask.
  Derhjemme behøvede jeg ikke at tale med min samlever i lang tid. sagde Boris som Albina beordrede. Nadezhda troede på ham, eller lod som om han troede ham. Hun havde ikke for vane at spørge, især hvis hun så, at hendes elsker ikke ønskede at oplyse detaljer.
  Boris fortalte sin kæreste, at han havde en voldsom hovedpine, lagde sig på sin seng og begyndte at tænke. I moralske termer er det lettere at fylde en beruset mand end en pige, han dræbte i nærheden af Tula. En drukkenbolt er en forbrugsvare, der ikke forårsager sympati. Samtidig er der stor forskel: Når man selv vælger et offer, og hvornår man handler efter ordre. Denne gang tvang Albina ham til at dræbe. Som i tilfældet med Andrew.
  Men hvorfor dræber han overhovedet? Boris mindede med beklagelse om sine tidligere mord. Mest af alt havde han ondt af pigen. Hvorfor skar han hende? Nå, han dræbte sin nabo for første gang - selvfølgelig blev han fanget for et tvungent tyveri, han handlede spontant, i en tilstand af lidenskab. Bedstemor blev senere dræbt, fordi han havde meget brug for penge. Desuden havde den gamle kone i hvert fald ikke meget tilbage, og på en måde havde han skånet hende for de legemlige plager, som den langsomt forsvandt. En ældre mand døde, fordi han selv klatrede ...
  Men hvorfor dræbte han pigen? Ja, endda smuk ... Hvilken slags modbydelig sadisme var der i hans sjæl og i hans hoved? Hvordan vover han at nedlægge et smukt væsen? Samtidig måtte Boris, til sin skam, indrømme, at han så følte nydelse, endda seksuel ophidselse fra et så modbydelig, meningsløst mord. Selvom en sådan glæde er unaturlig.
  Så her i Sochi gik han igen på jagt. Heldigvis gjorde han ikke sit arbejde. Men i dag, efter at have dræbt en drukkenbolt, følte han sig tilfreds. Nej, på en eller anden måde er du nødt til at slippe helt af med dæmonen i din sjæl.
  Så huskede Boris, at de havde efterladt kniven på gerningsstedet. Hvorfor tog Albina ham ikke væk med diplomaten? Ønskede du ikke at blive snavset i blodet? Men sådanne beviser kunne sætte ild til dem.
  Det er én ting, da Andrei forsvandt, som ikke vil blive eftersøgt. Men nu vil liget blive opdaget, der vil blive åbnet en straffesag på det, og eftersøgningen efter morderne vil blive sat i gang. Han dræbte dog, selv før han kom ind i samfundet. Og ingen fandt ham.
  Samtidig frygtede Boris igen for alvor for sit eget liv. Og hvad hvis Albina denne gang kommer på ideen om at fjerne den? Send livvagter. Og det ... Det er mærkeligt, at hun brugte ham til mordet på Andrei og derefter bonden, og ikke hendes fyre.
  
  
  At stikke af et sted langt, langt væk, for at forlade sekten sammen med Nadenka. Hun sagde, at hun ville besøge Paris, Frankrigs romantiske hovedstad med dets legendariske Versailles. Men hvordan kan du komme dertil uden penge og dokumenter?
  Boris forstod, at han ikke var i stand til at modstå Albinas indflydelse. Først om morgenen faldt den unge mand i en tung søvn. Heldigvis havde han ikke mareridt. Han sov til næsten middag og vågnede mere eller mindre vågen.
  
  
  Kapitel 19
  Livet i sekten fortsatte. Heldigvis gik Boris frygt for, at han kunne blive elimineret som en unødvendig deltager i mordene, ikke til virkelighed. Han fandt aldrig ud af, hvorfor det var nødvendigt at dræbe netop den fyldige mand, og hvad der var i hans diplomat, som Albina tog med sig. Men fyren var ligeglad. Han var bange for, at han ville blive tvunget til at dræbe igen.
  Og han tog ikke fejl, Albina krævede igen ofre. Ved den ortodokse jul ringede djævelen til Boris og sagde, at de ville være nødt til at bringe endnu et helligt offer til Gud Vishnu.
  Den unge mand bad Albina om ikke at tvinge ham til dette. Men sektlederen var ubarmhjertig. Hun viste sig selv at være en seriemorder. Hun kunne lide at dræbe og se, hvordan de på hendes ordre tager livet af mænd. Det var ikke synd for djævelen at dræbe en mand.
  Et par galninger, en atletisk kvinde og en smuk ung mand med en god muskelaflastning, gik igen på en drabelig jagt.
  Det tog ikke lang tid at finde et offer. I en ødemark uden for byen så Albina to mænd drikke måneskin fra en to-liters flaske. Til gengæld fra halsen. Samtidig bander de moderen til. Albina gav kommandoen: "De!"
  Boris kiggede overrasket på djævelen: "Der er to af dem!" Men Albina bekræftede: "Lad os gå!"
  Sammen henvendte de sig til drukkenboltene. Boris sprang lydløst op bagfra og stak den nærmest ham under skulderbladet. Manden vendte sig om og fik straks et slag mod boldene af Albina, som samtidig råbte:
  - Til ære for vores Gud Vishnu!
  Slaget viste sig at være så kraftigt, at manden bøvsede blod og begyndte derefter at synke til jorden. Boris, ved synet af den karminrøde væske, fløj igen af bremserne. Han angreb den anden person. Han råbte: "Hvad laver du?!" - og prøvede, det var, at gribe grenen til beskyttelse, men havde ikke tid. Den unge galning havde allerede stukket ham med en kniv. Og han slog, indtil manden viste tegn på liv.
  Albina blev også rasende, en djævelsk spænding flammede i hende. Hun var engageret i den første ulykkelige, der faldt til jorden. Han ville rejse sig, men han fik et slag fra djævelen med skinnebenet fra en massiv kvindestøvle på hovedet. Så fortsatte rasen med at sparke bonden i alle dele af hans krop. Så greb hun en flaske og slog sit offer i hovedet med den.
  Manden tav, og Albina beordrede Borka:
  "Og afslut det med en kniv!"
  Boris kastede en kniv i struben på den uheldige og frigjorde en fontæne af skarlagenrødt blod. Og triumferende sagde:
  - Klar! Den bliver ikke død!
  "Vore guder er ude efter blod!" svarede Albina. - Lad os vaske af!
  Boris var glad for at forlade stedet for mordet. På vej hjem stillede han alligevel djævelen et ubehageligt spørgsmål:
  - Hvorfor har vi dem?
  "Ser du," svarede Albina roligt, "vore guder er krigens guder!" De kræver ofre. Nu kan jeg endelig rapportere til de højere magter: Vi har gjort et seriøst stykke arbejde. Og på den måde har vi opnået meget.
  Boris svarede ikke, han troede, at udyret simpelthen mangler adrenalin, hun har en tørst efter at dræbe, rive, pine for at føle sig som en supermand.
  Derhjemme kunne fyren igen ikke sove i lang tid. Igen ville han løbe væk fra sekten for ikke at se eller høre Albinas psykopater længere, for ikke at følge hendes ordre.
  
  
  Kapitel 20
  Et par uger senere ringede Albina til Boris og sagde:
  "Nu skal du selv vælge dit offer og fratage et menneske livet. Jeg vil ikke tage med dig. Vælg en mand, og som bevis på det udførte arbejde, bring mig hans afskårne ører.
  - Hvem skal man vælge? spørgsmålet brød ud fra den målløse seriemorder.
  "Du skal finde offeret, hvis karma er korrupt, og som som følge heraf skal straffes i henhold til hendes ørkener," forklarede Albina vagt. "Find offeret denne aften!" Guderne har brug for vores offer.
  - Men hvorfor mig? Har du andre mennesker...
  "Du er ikke bange for blod, i modsætning til de andre. Du har dræbt før, du er vant til det! Det er derfor, jeg overlader en så delikat sag til dig. Denne gang skal du handle på egen hånd.
  Boris sagde tøvende:
  - Alle disse mord ... det er synd! De er så tunge for sjælen og ødelægger min karma.
  Djævelens øjne lyste op med et galt skær. Hun svarede ulykkeligt:
  - Det er op til mig at bestemme, hvad der er synd, og hvad der ikke er synd! Du skal adlyde mig, fordi jeg gør vores Guds Vishnus vilje.
  "Men hvorfor skal Vishnu dræbe?" Boris kunne ikke forstå.
  "Selv Bibelen siger, at uden blodudgydelse er der ingen tilgivelse. Uskyldigt blod renser universet og redder mange liv. Efter at have begået det hellige mord på én, vil vi redde tusindvis af andre. Guderne har brug for ofre, uden ofre vil menneskeheden ødelægge sig selv i en atomkrig, - djævelens stemme lød mere og mere truende. "Kun vores organisation kan forhindre en atomkrig og redde menneskeheden. Men dette kan ikke lade sig gøre uden ofre. Bare rolig: en død person venter på en ny inkarnation eller Nirvana i himlen. Offeret vil kun være dig taknemmelig for at have revet ham ud af dette barske, værdiløse liv og sendt ham direkte til himlen.
  
  
  Boris huskede, at Nadezhda allerede havde sagt noget lignende om taknemmelighed til morderen under deres første møde. Fyren var svimmel, han følte, at han ikke længere var i stand til at modstå Albinas vilje. Men han spurgte alligevel:
  "Måske har vi ikke brug for afskårne ører?"
  Djævelen sagde vredt:
  - Nødvendigt! Jeg befaler dig ikke at udsætte mere! Grib en kniv og gå!
  Boris spredte sine hænder hjælpeløst.
  Jeg vil prøve at dræbe...
  Albina mindede igen:
  "Og kom ikke tilbage uden ører!"
  Boris kunne ikke dy sig. Albinas ordre til ham er som en lov, der skal håndhæves strengt. Ingen afvigelser, ingen optøjer og indvendinger!
  Og han gik på en nærmest traditionel "jagt". De fæstede bødlens maske på ham, en andens vilje drev ham. Han vandrede i et boligområde i udkanten af en soveby som en gal enlig ulv. Tanken om, at han ville blive nødt til at dræbe en mand igen eller vise sig foran Albina uden at opfylde hendes ordre, gnavede i Boris.
  Den første forårsnat er begyndt. Overraskende varmt i begyndelsen af marts. Hvor er det dejligt at gå under en klar stjernehimmel, hvor er alt smukt nu i naturen, der kommer til live efter dvalen. Og han har brug for at bære smerten og døden. Hvor længe til! Og hvordan skal man leve med det, hvor længe skal man bedrage Nadezhda?
  Boris fortrød nu, at han ikke røg. Det ville være rart at trække på en cigaret. Dette ville hjælpe med at lindre mental stress, ellers ryster hver eneste celle i hans krop. Og min sjæl gør ondt.
  Han skulle selv vælge et rituelt offer, og han anede ikke hvad. Sjældne forbipasserende skyndte sig hjem. Boris så på dem og tænkte: fortjener denne død? Der var intet svar. Han ville gerne møde en drukkenbolt eller en hjemløs, men af en eller anden grund stødte han ikke på sådanne mennesker. Snart var området helt tomt.
  
  
  Boris gik planløst rundt næsten hele natten. Det begyndte at lysne lidt op, men himlen var overskyet af skyer. Seriemorderen tænkte allerede på at vende tilbage og ventede spændt på Albinas reaktion på den uopfyldte ordre. Men så hørte den unge mand et gennemtrængende kvindeskrig fra skovbæltet. Og løb af al sin magt til grådet!
  Han skyndte sig til undsætning og så, at en halvnøgen fyldig mand pressede en nøgen pigekrop mod et træ. Voldtægtsmanden har næsten taget pigen i besiddelse. Hun kæmpede desperat tilbage, men kræfterne var ikke lige.
  - Forlad hende! Boris råbte og skyndte sig uden tøven hen til voldtægtsmanden.
  En ret kraftig midaldrende type forventede ikke at blive blandet. Han vendte sig mod den løbende dreng. Manden var mærkbart tungere end den unge mand. Men Borka var over det hele som et følge af muskler, han sprang op og sparkede ham skarpt i maven. Manden havde en anelse om slagsmålet, men havde ikke tid til helt at blokere slaget, som delvist blev dæmpet af en forsinket blokering. Voldtægtsmanden vaklede, men rejste sig på benene og gik til Boris.
  
  +
  Den unge mand mødte ham med et kraftigt uventet spark i lysken. Fjenden skreg og begyndte at falde med ansigtet fremad. Boris lånte et slag til boldene af Albina. Du kommer ikke væk fra dette med det samme.
  Pigen trak i sin kjole i det øjeblik.
  - Kom hurtigt væk herfra! Boris råbte til hende, han ønskede ikke at dræbe foran et vidne. - Og glem alt!
  Manden forsøgte i det øjeblik at rejse sig, men fik et kraftigt slag i hovedet af Borka. Den fremmede, en smuk pige på omkring tyve, havde af en eller anden grund ikke travlt med at tage af sted.
  "Kom hurtigt herfra," beordrede Boris igen. "Men gå ikke til politiet og fortæl ikke nogen om mig!"
  - Godt! Tak skal du have! - svarede pigen og gik hurtigt, og løb så i retning af det nærmeste hus.
  Boris tog en kniv op af posen, sprang op til bonden og stak med et sving mordvåbnet ind i voldtægtsmandens strube. Han hvæsede og begyndte at blive kvalt af blod. Han døde i kropskvælende kramper.
  "Gerningen er udført, det er ikke synd," tænkte Boris, men huskede, at voldtægtsmanden stadig skulle klippe ørerne af. Seriemorderen mærkede pludselig en bølge af dæmonisk raseri i sig selv, han trak en kniv ud af struben, slog den med voldsom kraft flere gange mere på kroppen af en allerede død person, skar så det ene øre af, så det andet.
  Først efter det kom morderen lidt til fornuft, bemærkede, at han var helt plettet af blod. Varme dråber kom endda på ansigtet af galningen, der reddede pigen.
  Boris følte sig syg, han trak vejret tungt. Men den spidse kvalme og den kolde regn, der ramte Sochi, hjalp ham til at falde til ro.
  Det hastede med at komme ud af drabsstedet. Boris havde dog ikke travlt, ligegyldighed fejede ind over ham. Galningen fangede pludselig sig selv i at tro, at Albina var et monster, renere end ham selv. Hun må være psykopat. Hvorfor har hun brug for en myrdets ører?
  Fyren havde rindende øjne, det blev koldt, regnen tog til og truede med at blive til et regnskyl.
  
  -
  Borka kunne ikke lide kold regn. Regnen spolerede hans humør. Det regnede ofte her om vinteren. Sne ville være bedre, Boris er stadig vant til, at der om vinteren er sne, hvilket skaber en følelse af renlighed og fred. Og her faldt sneen kun et par gange i løbet af vinteren og smeltede samme dag.
  Seriemorderen gik hjem og græd stille. Han gik igen på jagt og dræbte, viste igen en svaghed i karakter, fortsatte med Albina. Forfærdeligt, selvfølgelig, men i hovedet på sekten er der en form for djævelsk magt, som Boris ikke kan modstå. Antag, at denne gang reddede han pigen, men han skar ørene af liget, nu bærer han dem som bevis på sin grusomhed, ude af stand til at smide denne vederstyggelighed væk.
  Igen huskede galningen de mennesker, der var ødelagt af ham. Og igen, af de tidligere ofre, fortrød Boris mest af alt den unge pige, han havde dræbt i nærheden af Tula. Hun var fuld af energi, kunne føde børn, bringe glæde til sin elskede.
  Alligevel er det på den anden side ikke dårligt, at det regner. Det vil i det mindste vaske nogle af sporene af forbrydelsen væk. Boris ønskede ikke at bære ansvaret for, hvad han havde gjort. Meget snart hans flertal, hvorefter du ikke længere skal regne med en rabat før loven. Og det faktum, at han endnu ikke er blevet fanget og sendt i fængsel, gav ikke drivkraft til nye forbrydelser.
  Alligevel var Boris af natur en venlig fyr. Og denne venlighed vækkede i ham en samvittighed og toner af anger. Han var bekymret nu, da han var blevet en morder, at han havde slået sin egen mor, inden han stak af hjemmefra. Måske er han selv skyld i, at han blev dårligt behandlet. Teenagere har en tendens til at mobbe stille, beskedne drenge. De forsøger at ydmyge og fornærme dem. Alligevel skulle man have været mere omgængelig siden barndommen og bevise sit værd med knytnæver. Og han opførte sig som en struds. Klager akkumulerede sig gradvist i sjælen og sprøjtede til sidst ud i mord. Han kan forstås, men Albina er som legemliggørelsen af dæmoniske kræfter, uden skam eller samvittighed...
  Men Borka var ikke i stand til at afslutte djævelen eller flygte fra sekten. Han var vant til sekten, følte sig her som i sin egen familie, levede i fred og harmoni med sin elskede pige og med alle de andre tilhængere, var ligestillet blandt ligemænd, og kun Albina tårnede sig op over alle andre. Og Boris forstod, at han ikke ville løfte en hånd mod lederen af sekten. De seneste mord hjalp dog Borka til dels med at se lyset. Han gik straks til Albina, smed hendes afskårne ører og erklærede resolut:
  "Send mig ikke andre steder hen!" Jeg kan ikke spille rollen som bødlen. Det er ikke mit! Jeg vil selv sove, og jeg vil sove dig.
  Albina svarede ikke. Hun bad mig kun tage mit blodplettede tøj af og gå hjem.
  Da Boris kom ind på sit værelse, spurgte Nadezhda ikke, hvor han havde overnattet. Fra det faktum, at der ikke er behov for at opfinde og forklare noget, følte Boris sig straks bedre i hjertet.
  Nadenka elskede ham meget og var tilsyneladende ikke jaloux. Hun stolede på kæresten, sagde, at jalousi er en følelse af mennesker, der er underlegne, svage i sindet. Boris var fri for forpligtelser og mistanker, han kunne elske hvem han ville. Og han ville kun have hende, sit håb. Og hun elskede hans kærlighed, ledte ikke efter forbindelser på siden. Hun blev dog filmet i porno. Men dette betragtes ikke som snyd, fordi hun ikke havde nogen åndelig intimitet med partnere. Nadezhda forstod, at Boris selv ville fortælle, hvor han var, hvis han ville dele og spørge om råd.
  Nu tav den unge mand, han ville ikke forklare noget, han kyssede bare sin elskede, og hun svarede på hans kys. De havde nemt og naturligt sex. Ret hurtigt mærkede Boris en stærk gys, en orgasme kom, usædvanlig stærk, lige så kraftig, som da de første gang mødte Nadezhda. Sandsynligvis sprøjtede den adrenalin, der blev ophobet af kroppen under mordet, ud.
  Og så gik de til fælles morgenmad i hangaren. Sekterne udførte en rituel bøn og begyndte at spise. Alligevel tilberedes der lækker vegetarisk pilaf her!
  Pludselig dukkede den djævelske Albina op. Hun tændte for rytmisk musik og begyndte at udføre en rituel, energisk dans, lidt lig en mavedans. Normalt var Albina ikke til stede ved det fælles måltid. Boris troede, at hendes udseende højst sandsynligt havde noget at gøre med de ører, han havde med.
  Lederens dans blev efterhånden samlet op af de ædte sekterister, det blev sjovt. Men Boris og Nadezhda tog til deres sted for at elske igen. Maden vækkede min libido igen. Hvorfor ikke boltre sig igen, hvis du har kræfter og lyst? Alligevel vakte mordene, da han selv valgte offeret, stærk seksuel energi hos Boris. Med hensyn til Nadezhda var en sådan energi ikke aggressiv, venlig, med et ønske om at behage sin partner, at behage hende. Borka kunne ikke forstå, hvorfor dette skete, men efter grusomhederne var han særlig høflig og sympatisk, som om dette kunne råde bod på hans blodige forbrydelser.
  Trods den søvnløse nat viste Boris sig at være en kraftfuld macho. Udflåd løb gennem elskendes kroppe i ny og næ og vakte den stærkeste glæde. En hvirvelvind af orgasme ramte dem, deres muskler krampede. Boris' hoved snurrede, og hans krop sang og dirrede. Håbet stønnede af glæde.
  Boris stoppede først, da han følte sig helt udmattet. Han forlod sin elskede efter et par timers sex ganske tilfreds.
  
  
  Kapitel 21
  Nadia voksede op som et lukket, ukommunikerende barn. Fra en tidlig alder foretrak hun ensomhed frem for spil med sine jævnaldrende. Hun kunne godt lide at sidde et sted på sidelinjen, læse et eventyr eller bare se billeder i en bog. Forældrene var ligeglade. Pigen var lydig, reagerede let på anmodninger om at vaske op, gå i butikken eller sidde med sin yngre bror.
  Pigen blev endnu mere tilbagetrukket, da hendes far pludselig døde. Nadyusha, som hendes far kaldte hende, var lige fyldt elleve dengang. Hendes far var hende tættest på. Hun kunne kun fortælle sin far om sine skoleproblemer og oplevelser, mens hendes mor elskede sin søn mere, hun forstod ikke sin egen datter, hun kunne råbe af hende af enhver grund, nogle gange ydmyge hende, fornærme hende.
  Det er til dels grunden til, at Nadia voksede op berygtet, usikker. Hun havde ingen venner, udviklede ikke forhold til klassekammerater. Pigerne så ned på hende, og fyrene var ikke opmærksomme, betragtede den usociale eftertænksomme skolepige som skør. Men i en alder af fjorten blev hun først forelsket i en dreng, Sasha, fra tiende klasse. Fyren var to år ældre end hende, han fangede "fjorens entusiastiske blikke", og en dag kom han op i frikvarteret og tilbød at gå en tur efter skole. Sasha tog rysten af frygt, men lydige Nadya til en forladt lade, hvor han trak sine trusser af og fratog mødom.
  Det var enden på al kærlighed mellem dem. Nadezhda modtog et andet mentalt traume, hun ønskede endda at lægge hænder på sig selv. Moderen stoppede dog forsøget i tide, lod ikke sin datter sluge pillerne.
  
  +
  Efter denne hændelse begyndte hendes stedfar at give ærlige tegn på opmærksomhed til steddatteren.
  Nadias mor Valentina begravede sin mand, sørgede i et par år, besluttede derefter at arrangere sit personlige liv og bragte Anton til huset. Han var kendt som en kvindebedårer og en rake, var fem år yngre end Valentina. Men hun besluttede for enhver pris at gifte sig med denne mand, som om han var hendes sidste chance. Valentina blev frarådet af sine venner, men Nadias mor besvarede alle indvendingerne: "Jeg elsker ham!"
  De skrev under, stedfaderen slog sig ned på sin mors værelse. Han kunne ikke lide at arbejde. Fra tid til anden fik han arbejde som vægter eller sikkerhedsvagt, men han opholdt sig ikke ét sted i lang tid.
  Anton var bange for at blive involveret med en jomfru, men Valentinas dumme sætning om, at Nadya var blevet forkælet, løste hendes stedfars hænder.
  
  
  Mor arbejdede om dagen, Anton gik rundt i lejligheden uden at lave noget, og da Nadia kom hjem fra skole, forsøgte han at være foran hende. Først løb han som ved et tilfælde ind i en pige i gangen eller i køkkenet, mens han kunne røre ved hendes hår, sige hvor smuk hun var, nogle gange uventet pressede hende mod væggen og kyssede hende på kinden eller slog hende let. hendes røv med sin håndflade. Efterhånden begyndte Anton at tillade sig endnu mere. Han kunne tage fat i hendes bryster, stikke hendes hånd ind i hendes steddatters trusser.
  Hope er ikke vant til at klage. Ja, og hun havde ikke kærester, og et tillidsfuldt forhold til sin mor lykkedes ikke. Valentina kom træt hjem, hendes datter blev i stigende grad brugt som et middel til at lufte sin vrede.
  En dag bragede Anton ind på Nadias værelse, lynede sin gylf op foran hende, trak sin oprejste penis ud.
  "Du elsker at sutte på slik," sagde stedfaderen til den målløse steddatter, "se hvor sej jeg har det." Du skal slikke den, slikke den og slikke den igen og bide let i hovedet med dine perletænder.
  Nadia elskede slikkepinde, men hun nægtede at sutte på mandens pik.
  "Det er fantastisk at mærke, hvordan jadestangen pulserer i munden, hvor sødt hans hoved er, som om det var en slikkepind. Du vil nu mærke en ubeskrivelig summen, - med disse ord greb stedfaderen Nadia med den ene hånd i hovedet, tog sin pik i den anden og begyndte at køre den langs pigens sammenpressede læber.
  Nadia gjorde modstand: hendes stedfar forsøgte at åbne hendes læber og presse sin rigdom gennem dem. Han kunne ikke holde sig tilbage og gav et slag i ansigtet til barnet. Og han blev først færdig med at mobbe, efter at Nadia havde en gag-refleks.
  "Det er okay, jeg skal lære dig, hvordan du laver et blowjob," sagde Anton og gik.
  Den næste dag kom han igen for at lære sin steddatter oralsex, hans chikane blev konstant. Og efter et par uger overtog stedfaderen pigen som kvinde fuldt ud. Og igen turde Nadezhda ikke klage til sin mor.
  Desuden truede hendes stedfar hende med vold, hvis hun afslørede "deres hemmelighed" for nogen. Det blev Antons vane at komme til teenageren i hans kones fravær.
  Nadia holdt ud, hun afsluttede næsten ikke skolen og stak straks af hjemmefra. Efter flere ugers vandring nåede hun Sochi, hvor hun sluttede sig til en sekt. Først var hun omgivet af omsorg og kærlighed, så begyndte de at involvere hende i arbejdet i haven og skyde som model til erotiske billeder. Den lokale fotograf Vladimir Achintsev fandt pigen fotogen og lavede en masse sessioner med hende. Så skiftede fotografen til at skyde porno, hvor han også brugte Nadezhda og andre tilhængere af sekten. Albina handlede med pornografi.
  Som tiden gik. Lette gratis seksuelle forhold med medlemmer af sekten og sex under optagelserne bragte ikke tilfredsstillelse til Nadezhda. Hun ønskede ægte kærlighed, sensuel, altopslugende.
  Den forårsdag havde Nadia ingen pligter i samfundet, hun fik lov til at gå til havet. Hun elskede havet, det beroligede, lindrede psykisk smerte, gav en følelse af frihed. Nadya kunne se havlandskabet i timevis, følge bølgerne bryde ind i stenklipperne, brede sig langs kysten og gå tilbage i havets grænseløse dybder. Naturens store kraft kunne mærkes i havet og slukkede de rasende menneskelige lidenskaber.
  
  +
  Nadia gik til den nærmeste strand til samfundet. Her ville hun drukne sig selv, da hun ankom fra Moskva efter sin stedfars misbrug og et skænderi med sin mor, her mødte hun to kvinder, der frarådte hende og lokkede hende ind i broderskabet.
  Du kan gå fra samfundet til havet på tyve minutter. Men Hope havde ikke travlt. På vejen vævede hun en krans af forårsblomster, der voksede i en lysning, og tog derefter sine sandaler af og besluttede at gå barfodet: hun kunne lide at mærke jorden med sine fodsåler.
  I skoven nær stranden stoppede pigen nogle gange og hilste på træerne, som hun betragtede som sine gamle venner. Det gjorde hun ofte før, når hun gik til havet alene.
  Pludselig, på bænken, så Nadia en ung mand, der så omkring atten år gammel ud. Den høje, tynde fyr forekom hende straks smuk, han så på hende. Nadia vendte blikket om, gik langsomt forbi den fremmede uden at vende sig om, men vendte sin hørelse i hans retning. Og hun mærkede, at fyren rejste sig og fulgte efter hende.
  Håbet vendte. Deres øjne mødtes, og pigen blev pludselig dækket af en varm bølge. Noget tæt på, kære, fangede hun en fremmed. Tanken slog igennem, at der kunne vise sig et dybt forhold til denne smukke mand. Hope var ikke engang flov over, at fyren gik rundt med en kniv. Hun spurgte, snarere for formens skyld, hvorfor han havde brug for en kniv og var tilfreds med et ikke særlig forståeligt svar. Pigen sagde selv noget, det første der kom til at tænke på, noget om mord og selvmord, mens hun ikke seriøst mente, at drengen virkelig kunne være en morder. Så, da de blev tætte mennesker, lod Boris alligevel slippe, at han havde flere mord på sin konto. Nadezhda forsøgte at spørge mere detaljeret, men Borka ønskede ikke at tale om dette emne, han sagde kun, at han blev tvunget til at dræbe, da han ikke havde noget andet valg. Nadezhda, der var forelsket i en fyr, generede ikke længere spørgsmål.
  Og på den mindeværdige dag indså Nadia straks, at fyren ikke var erfaren i omgang med kvinder og derfor var meget flov og bekymret. Men hun kunne lide det. Hun plejede selv at være meget genert. Hope besluttede at mødes og chatte med en fyr. Den fremmede var dog tavs, pausen trak ud. Nadia vidste heller ikke, hvor hun skulle starte samtalen. Ikke desto mindre er hun en pige, den allerførste til at stifte bekendtskab med en fyr er ikke særlig praktisk. Men Nadia besluttede at starte en samtale, hvorfra hun indså, at drengen havde lidt i livet, måske ikke mindre end hun, at han også var en udstødt.
  Gnisten, der gennemborede hjertet ved første øjekast, tændte allerede langsomt ilden for netop den kærlighed, som pigen drømte om. Og hun besluttede ikke at gå glip af sin chance, for at betage drengen, at forføre. Faktisk ønskede hun simpel kvindelig lykke: at elske sig selv og blive elsket. I samfundet krævedes kun sex af hende, hun var ret erfaren i seksuelle forhold. Men nogle gange følte hun sig som en prostitueret, der kopulerede efter direktørens anvisning. Og hun havde ikke en fast kavaler. Frie relationer blev praktiseret i samfundet, bønderne gjorde groft deres arbejde og gik. Og med denne dreng ville hun lave en ægte romantik.
  Hope forlod hendes krans af blomster sammen med hendes planer om at få noget sol. Og hun besøgte Boris, så snart han tilbød. De blev efterladt alene. Pigen forsøgte at være sexet og så hurtigt, at den unge mand var begejstret, hans værdighed begyndte at bule ud af hans shorts. Denne glade Nadezhda: fyren vil have hende! Hun er attraktiv og forførende.
  Pigen besluttede at handle, fordi hun forstod, at Boris var yngre end hende og slet ikke erfaren i amorøse affærer. Hun var den aktive side, slap selv af med tøjet og befriede den unge mand. Hope ønskede at give fyren maksimal fornøjelse. Og hun vidste, hvordan man gjorde det. De har fantastisk sex!
  Og så kaldte hun den unge mand med sig. Og Boris gik! De begyndte at leve sammen i et samfund og svælgede i deres kærlighed. Deres hjerter var fyldt med lykke, det så ud til, at det ville vare evigt.
  Nadezhda var ligeglad med Boris' fortid, hun brød sig ikke om spørgsmål, selv når hendes elskede kom i tøj plettet med blod. Hun troede, hun ville tro, at hendes Borka kun hjalp med at slagte dyr. De skændtes aldrig, skændtes næsten aldrig med hinanden. Vanen med at give efter og ikke stræbe efter lederskab var en god tjeneste i livet sammen.
  
  
  Kapitel 22
  Boris levede i sekten, selvom tanken mere end én gang dukkede op i hans hoved - at stikke af. Overtal Nadezhda og gå et sted med hende, så der ikke er nogen Albina, mord, filmoptagelser i porno i deres liv. Forhindringen var manglen på penge og dokumenter. Nadezhda blev ikke engang betalt for at filme. Albina kunne i form af et incitament frigøre hende fra andet obligatorisk arbejde i køkkenet eller på grunden, men hun gav ikke mere end hundrede rubler "til is" i hænderne. Og Borka fik intet for mordene. Det er godt, at Albina efter voldtægtsmanden ikke krævede nye ofre fra ham.
  Boris kunne ikke lide, at hendes elskede blev filmet i porno. Cirka en gang om måneden kom instruktøren, og deltagerne til optagelserne var samlet i hangaren.
  Boris ville gerne vide, hvordan skyderiet gik, og en dag fik han lov til at overvære dem. Han stod til side og så processen, især for sin elskede. En nøgen, solbrændt fyr på omkring tyve år kom hen til hende. Boris kendte ham fra samfundet, arbejdede med ham i haven. Den unge mands navn var Kolya. Han hjalp Nadezhda med at klæde sig af, tog hende til sofaen under rampelyset.
  Boris følte sig jaloux, der var et ønske om at løbe op og tage sin kæreste væk, men han kunne ikke få sig selv til at ødelægge skyderiet. En grim indre stemme beroligede ham: det er bare et arbejde, du vil ikke være jaloux på dit arbejde, vel?! Lav ikke en skandale, vær en intelligent person. Lad pigen slappe af og nyde.
  
  
  Nadia og Kolya blev mere og mere begejstrede. Skydeprocessen er begyndt. De unges kroppe flettede sig sammen. Nadia stønnede, og Boris' værdighed svulmede smerteligt. Mærkeligt nok forsvandt jalousien pludselig. For pokker, hans elskede knepper med en fyr lige foran øjnene på ham, men det vækker begejstring, Nadias støn kærtegner øret.
  Nikolay galopperede kraftigt på sin partner og smilede saligt. Andre deltagere i optagelserne, yderligere tre par, de samme begyndte at parre sig. Adepterne stønnede og smilede i falsk vellyst.
  
  +
  Direktøren viftede så med hånden til Boris: klæd dig af og slutt dig til dem. Ligesom du bliver den anden med Nadia. Men Borka sprang ud af hallen, hvor al denne utugt foregik.
  Og så hørte han Albina beklage sig til instruktøren over, at videosalget var faldet, og han sagde, at nu var optagelser i stil med hård BDSM efterspurgt. Boris vidste ikke, hvad det var. Spørg selvfølgelig skamfuldt. Og Nadezhda kunne ikke rigtig forklare ham.
  Og om sommeren blev sektererne ført til Utrish, et roligt afsidesliggende sted med tyndt befolkede strande og maleriske skove, der nærmede sig i laguner næsten helt til vandet. Oplysningssessioner var planlagt her, ikke kun for medlemmer af grensekten ledet af Albina, men også for adepter fra Moskva.
  Vladimir Achintsev, den samme skaldede fotograf og pornoinstruktør, som arbejdede i Sochi, ankom også.
  Boris indså, at skydning i naturen var forventet. Han tog ikke fejl. Snart blev Nadezhda og flere fyre taget ind i skoven. Boris sneg sig bag filmholdet.
  Det han så chokerede Borka. Hans elskede tjente et selskab på fem mand på én gang! Sådan en gangbang mindede om et "hundebryllup" under brunst hos en tæve, når de skiftes til at bestige en. Desuden begyndte mændene så at handle på samme tid! Nadias charmerende mund, hendes yndefulde huller var fyldt med begejstrede jade-stænger af fyre.
  Det, Nadezhda gjorde, var vulgært og modbydeligt. Men Boris fandt igen ikke styrken til at gribe ind. Han var jaloux og samtidig ked af sin elskede. Efter skyderiet havde de en alvorlig samtale.
  
  
  Nadia kom med undskyldninger, forsikret: det var nødvendigt ifølge scriptet, Borya skulle ikke være jaloux og indigneret, hun elsker kun ham alene. Boris vidste det. Og han elskede sin Nadenka og tilgav hende derfor alt. De forsonede sig. Men dette stoppede ikke med at filme Nadia. Et par dage senere blev hun og en anden kvinde ukendt for Boris ført ind i skoven.
  På den skæbnesvangre dag vågnede Boris og Nadezhda, da solen allerede var stået op bag bjergene og varmede nudiststranden, hvor nøgne mennesker samledes for at svømme i det rolige morgenhav. Boris stirrede på nudisterne i et par minutter, men gik ikke til stranden. Efter søvnen følte han et ønske i sig selv, vendte tilbage til Nadezhda, som lå i teltet, og trak hende til sig. Pigen smilede bredt og gav kysset tilbage. Unge elskede. Deres kroppe brændte af lidenskab.
  Denne gang optrådte Boris uhøfligt, han havde endnu ikke fuldstændig tilgivet sin elskede for hendes uanstændighed i det sidste skyderi, og Nadezhda var kærlig og hjælpsom. De elskende boltrede sig og tilbageholdt deres støn for ikke at tiltrække de nysgerriges opmærksomhed.
  Da Boris var færdig, trak han Nadezhda ud af teltet og ud i vandet. Havet var varmt, ligesom luften, der var varmet op til næsten tredive grader. Rigtig sydens sommer!
  I vandet virkede næsten nøgne Nadezhda særlig smuk, hendes gyldne hår skinnede i solen.
  De elskende plaskede i lang tid. Da de kom i land, gik Boris til kilden efter vand, og Nadezhda, i hans fravær, blev taget til skydningen. Hjemvendte Borka vidste ikke hvor: Utrish-skoven er enorm. Han ventede på sin elskede og forbandede instruktøren.
  Og så dukkede Nadya op, hun blev bragt af Achintsevs assistent, pigen kunne næsten ikke stå på fødderne og kunne ikke bevæge sig uden hjælp udefra. Hendes pubis og lår var dækket af blod.
  - Hvad skete der, skat? spurgte Boris spændt.
  Hope svarede med tårer:
  "De er bare en slags perverse ...
  - Lige nu skal jeg vise ham, han vil svare for alt! - sagde Boris, greb en køkkenkniv, der lå på bordet, og skyndte sig at lede efter direktøren.
  Hope råbte: "Lad være med!" - og fulgte efter Borka. Forudsigelsen om, at hendes elskede vil skabe problemer, gav pigen styrke.
  Vladimir Achintsev er allerede vendt tilbage efter at have skudt til sin parkeringsplads. Han hørte Boris' skridt og vendte sig i hans retning:
  - Hvad har du brug for?
  Borka svarede ikke. Han nåede skurken i to hop, stak ham i maven med en kniv, og først efter det sagde han kun et ord: "Udskum!"
  Manden kunne ikke dække sig til. Kniven gik dybt ind i kroppen. Den chokerede instruktør råbte ikke, viste ikke den mindste modstand, spurgte kun forvirret:
  - For hvad?
  Boris svarede igen ikke. Han trak kniven ud af maven og stak igen. Denne gang i direktørens kraveben. Blodet fossede, og Borka stak i raseri igen og igen bonden.
  Da han nærmede sig, skyndte Nadezhda hen til den unge mand med ordene:
  - Lade være med! Stop det!
  Pigen snuppede kniven fra Boris' hænder. Direktøren faldt til jorden, og Borka fornemmede en nærgående person. Frataget naturligt mod skyndte den unge mand instinktivt at løbe ind i skoven. Håbet efter den sadistiske filmoptagelse kunne ikke køre. Hun gik et par skridt efter sin elskede, men stoppede med en kniv i hænderne. Pigen var forvirret, chokeret.
  En mand dukkede op, han blokerede Nadezhdas vej. Så kom der flere op. Nogen ringede til politiet. Men Nadia blev ikke rørt, nysgerrige borgere stirrede kun på liget af instruktøren og pigen, plettet med blod.
  Og Boris forsvandt ind i skoven. Heldet forlod ikke den unge morder, og denne gang kom ingen i vejen for ham, ingen var opmærksom på ham.
  Borka gik dybt ind i bjergene. Han havde det dårligt: hans elskede forblev på gerningsstedet, hun kunne blive tilbageholdt og afhørt. Men mental svaghed tillod ikke fyren at gå tilbage og overgive sig.
  Ikke desto mindre gik Borka om natten ned til havet. Sektererne rejste, deres lejre var tomme. Der var intet håb, men teltet, som de boede i, blev på plads. Boris gættede på, at hans elskede blev taget til Anapa til afhøring.
  
  +
  Kapitel 23
  Håbet blev taget til efterforskeren. Hun viste sig at være en kvinde. Nadia var dog ligeglad med, hvem der afhørte hende. Efter kontrolspørgsmålene: efternavn, fornavn, patronym, gik efterforskeren i gang.
  - Din situation, Nadezhda Petrovna, forekommer mig sådan her: en bonde klatrede op til dig, du forsvarede dig selv, greb en kniv og slog ham. Jeg har ret?
  Hope nikkede.
  - Forstår du, i princippet kan du. Men du kan ikke tilgive, du bliver nødt til at stå til ansvar for mordet.
  Hope sukkede trist og bekræftede:
  - Jeg er klar...
  Efterforskeren så nøje på pigen. Hendes øjne var røde af tårer, hun var stadig i chok.
  "Ja, der er en betegnelse for mordet, men jeg vil gerne hjælpe dig," skiftede efterforskeren til dig.
  Nadezhda kiggede på den dame, der var ved at afhøre hende. En ung kvinde med gennemborende, udspekulerede, gennemtrængende øjne. Nadezhda kunne ikke lide hende. Det hjælper nok ikke!
  Og medlemmet af undersøgelseskomitéen fortsatte:
  - Vi giver dig en tilståelse, det vil mildne din holdning. Hvis du indrømmer, at mordet blev begået i en tilstand af lidenskab, kan du ikke få mere end fire år. Det er muligt, at det er betinget. Alt afhænger af dig. Fortæl mig i detaljer, hvordan du dræbte, jeg vil skrive det ned og arrangere det. Vi vil naturligvis gennemføre undersøgelser for at bekræfte dine ord.
  Nadezhda hulkede og blinkede ofte med sine røde øjne. Pigen vidste ikke, hvad hun skulle sige. Hun begik ikke mordet, men hun ønskede ikke at forråde Boris, og kniven, direkte bevis, var i hendes hænder. Jeg bliver nødt til at skrive noget. Efterforskerens ord om undersøgelserne var også anstrengte. Jeg ville have det hele rigtigt.
  Hope spurgte usikkert:
  - Tror du måske?
  Efterforskeren svarede:
  - Okay, tænk! Men mens du opholder dig i et arresthus, er det godt at tænke der.
  Kvinden, der blev undersøgt, blev ført ad lange gange til kælderen. Der blev hun mødt af en mand med epauletter af en major og to unge kvinder i hvide kitler. Den ene er høj, den anden er under middelhøjde. Majoren beordrede damerne:
  - Svar borgeren til værelset, tag aftryk, undersøg omhyggeligt og søg.
  Den høje kvinde nikkede.
  - Lad os gøre det!
  Majoren gentog vredt:
  - Bemærk venligst, at søgningen skal være den mest grundige! Hun er en farlig morder.
  En lav kvinde med lyst malede smalle øjenbryn smeltet sammen ved næseryggen svarede:
  "Selvfølgelig gør vi, hvad det kræver!
  Nadezhda blev ført til et værelse med hvide vægge, spotlights og et stort spejl. Den høje kvinde tændte det ekstra lys, som gjorde ondt i Nadezhdas øjne med et stik. Hun fik et bræt og bedt om at stå lige. Klikket i profil, fuld ansigt. Så smurte de deres hænder ind med maling og tog fingeraftryk. Nadezhda trykkede forsigtigt på papiret, hver finger for sig, derefter hendes håndflade.
  Derefter blev tiltalte ført til kassen til undersøgelse, under lyse lamper, der lyste fra alle sider og ikke gav skygge. I kassen var der et lægebord med de nødvendige forsyninger, i hjørnet var der en gynækologisk stol skruet fast i gulvet.
  - Tag tøjet af! beordrede den høje dame. Tag alt dit tøj af og kravl op på en stol.
  Håbet var forvirret. Hun indså, at hendes krop ville blive gennemsøgt, måske ved at stikke fingrene ind i intime steder. Og efter optagelserne blev hendes skede betændt og kløede. Hun forsøgte at berolige sig selv mentalt: det er okay, behandle det som en almindelig lægeundersøgelse.
  Hæmmet tog Nadezhda langsomt sin kjole, bh, strømpebukser og sandaler af. Den høje kvinde tog sit tøj og mærkede hver søm, hver fold. Lavvagten lagde hendes tøj i en bunke og så ironisk på den tiltalte. Begge kvinder var relativt unge og smukke. Dette beroligede Nadezhda lidt. Og alligevel fandt hun det ubehageligt at tage trusserne af.
  Men den høje sagde højt:
  Tag også dine trusser af!
  Den lille kvinde tilføjede:
  - Skynde sig! Ellers hjælper vi dig. Og kravl op i en stol, føl, at du er til en gynækologsamtale.
  Men kvinderne begyndte deres inspektion fra hovedet, kæmmede Nadezhdas lange, tykke hår og rensede hver tråd.
  "Din manke er smuk," sagde den høje. - Bare tag et bad. Vær stille, ellers barberer vi os!
  Vagterne kiggede på den anholdtes ører og brugte endda et forstørrelsesglas. De kiggede også ind i næseborene og udvidede dem forsigtigt med en pincet. Kvinder forårsagede næsten ingen smerte, men Nadezhda følte sig som et marsvin. Det var ydmygende, især når en behandsket hånd kom ind i hans mund, begyndte at pruste bag hans læber, rørte ved himlen, forsigtigt trak hans tunge.
  Hope følte sig syg, hans mund smagte af gummi. Hun forstod ikke, hvorfor en så grundig undersøgelse var nødvendig.
  Og vagterne knuste hendes bryster, mærkede under hendes armhuler. Så forårsagede en af dem den første alvorlige smerte ved at trykke på navlen. Hope gispede og rykkede.
  "Det er stadig blomster," sagde den høje dame. - Nu vil vi søge dig på intime steder. Spred venligst dine ben, så ordner vi dem. Og slap af. Denne procedure er ikke særlig behagelig, men den er nødvendig for en fuld inspektion. Jeg vil prøve at forårsage så lidt besvær som muligt.
  Nadezhda sukkede tungt, spredte sine ben og mærkede hurtigt bevægelsen af en kvinde, der var ved at stikke sin lange pegefinger ind i Venus' skød.
  Nadia skreg. Det gjorde meget ondt! Smerten forårsaget af en ru hånd i en medicinsk handske blev lagt oven på den slumrende smerte, der blev opnået under optagelserne.
  Hårdt som et stykke træ stak fingeren Nadezhda dybt ind i skeden, hvilket forårsagede et ulidelig ønske om at tisse.
  Nadia holdt med besvær sin trang tilbage, og damen, der undersøgte hende, sagde:
  "Åh, der er ballade her!" Betændelse. Jeg burde smøre salve på.
  "Det er ikke vores bekymring," svarede den lave matrone. Bed lægen om at tjekke det senere.
  Den høje stak sin anden finger ind, så hårdt og dybt, at Nadezhda mærkede spasmer. Hun havde ondt, og det kildede, og hun havde en ulidelig lyst til at skrive. Pigen kunne ikke holde det ud, en dryp af urin styrtede ud.
  - Det er en infektion! - bandede højt, men trak ikke fingrene ud af skeden. - Fugtede min kjortel.
  "Lad ham vågne," svarede den korte med et grin. - Der er masser af tørre gevandter.
  
  
  Den høje matrone holdt en pause, nåede så sine fingre helt ud til livmoderen og begyndte at vride dem der. Nadia stønnede af smerte og skam, hun begyndte at ryste. Og matronen smilede og fortsatte med at vride sine fingre. Hun skyndte sig ikke, gjorde alt dette ikke uden fornøjelse. Hun så ud til at nyde at påføre smerte på en kvindes mest intime sted. Samtidig skilte kvinden Nadezhdas skamlæber ad med fingrene på sin frie hånd og pressede på klitoris. Den tiltalte stønnede, eftersøgningen blev til en hån. Højvagten undersøgte skeden meget længere og mere omhyggeligt, end det burde have været gjort under inspektionen. Dette blev gjort med vilje for at ydmyge og såre fangen.
  Den lave kvinde havde ikke noget imod det, hun sagde til Nadezhda:
  "Lig stille, skønhed!" Når du gør modstand, gør det mere ondt.
  Til sidst trak den høje dame sin hånd ud af sit intime sted, men Nadezhda blev ikke løsladt. Madronen satte handsken på igen, tabte lidt vaseline på sin finger og gik brat ind i pigens anus. Tiltaltes ansigt blev endnu rødere af skam. Men matronen introducerede en anden finger.
  Nadezhda, fikseret på stolen, stønnede i indignation, og den høje dame grinede kun, tilføjede en tredje finger og gik dybt ind i endetarmen. Hvor er det ulækkert og ydmygende, når de graver i din anus!
  Håbet rystede af smerte og impotens. Den lave matrone beroligede hende:
  - Vi skal se. Bare rolig, det hele er forbi nu.
  Nadias tårer flød ned af hendes kinder, og den høje kvinde trængte dybere og dybere ind i anus, som om hun ville bryde den.
  Lavt tøjlet kæreste:
  - Bryd det ikke...
  "Hun er erfaren, hendes pointe er udviklet," sagde overvagten, men hun slap på trykket, vred fingrene lidt i anus og sagde:
  "Vi burde sætte en sonde ind der."
  Low svarede:
  - Den gamle sonde var revet i stykker, men den nye blev ikke bragt ... Og i det hele taget stop med at håne hende. Vi har såret hende nok.
  Den høje matrone indvendte:
  - Majoren beordrede, at eftersøgningen skulle være den mest grundige!
  Lav forklaret:
  - Det beordrer han i forhold til alle mistænkte i drabene for at bryde de efterforskedes vilje.
  Den høje matrone fjernede sin hånd fra hendes anus og sagde:
  "Og det ser rent ud herinde.
  Så vendte hun sig mod Hope:
  - Nå, lev!
  Så rev hun handskerne af og smed dem i kasserne. Nadezhda åndede lettet op: eftersøgningen var endelig forbi. Men vagtchefen tog endnu et par gummihandsker frem og tog dem på igen. Den tiltalte rystede igen: henrettelsen fortsætter?
  Den lave beroligede hende:
  - Vær ikke bange! Nu vil hun tjekke dine ben og det er det!
  Den høje vagtchef mærkede musklerne i Nadezhdas trænede ben, hendes knæ, pressede hendes lægge. Hun gik ned til sålerne, mærkede hver fod. Hun spredte endda tæerne. Det ser ikke ud til at skade noget. Men alligevel, ulækkert, skamfuldt, skræmmende. Hvad er det hele til for?
  Til sidst meddelte den lille dame:
  - Eftersøgningen er slut. Nu skal du vaske dig i bruseren og i kameraet.
  Nadezhda fik et håndklæde, et stykke vaskesæbe og blev ført ned ad gangen til brusebadet. Stemningen var ulækker, skeden var meget øm, hovedet snurrede. Hvorfor blev hun mobbet så meget? Hvorfor sådan grusomhed? Og vagterne så på hende med foragt.
  Hope har truffet en beslutning: hun vil tie! For alle midler, vær stille. Hun vil ikke sige et ord om Boris. Han vil slet ikke sige et ord! Der vil ikke være nogen oprigtige tilståelser, ingen oplysninger til efterforskeren. Ikke noget!
  Hun vil opføre sig som en døvstum og nægte at underskrive nogen protokol.
  
  
  Kapitel 24
  Kovalev ankom lørdag morgen. Bosatte sig i et værelse med Vasily. Det blev besluttet at sende ham til Utrish allerede dagen efter. Inna lovede at give sin brors telt, at hente hippietøj og om aftenen at klippe medarbejderen, bringe ham i et passende udseende, så han ikke adskiller sig fra de faste indbyggere i Utrish og ikke vækker deres mistillid.
  Opgaven foran glædede Kovalev. Han var munter, drysset med vittigheder, gav komplimenter til Inna.
  Vasily Krasin kunne lide denne kvinde. Men på grund af sin naturlige beskedenhed, som normalt ikke er karakteristisk for politiet, tog han ingen skridt i retning af en nærmere tilnærmelse. Inna og hendes mor var høflige over for gæsten. De spiste sammen, men diskuterede med Inna Vasily hovedsagelig arbejdsspørgsmål.
  Kovalev opførte sig straks uhæmmet med pigen. Han fortalte sjove historier og anekdoter, og om aftenen gik han helt ind på Innas værelse.
  Vasily var jaloux: latter og animerede stemmer blev hørt bag væggen, men Krasin turde ikke slutte sig til det muntre par, selvom han var bekymret: han havde planer for Inna. Men her er hun, med det samme med Kovalev ... Han er en kvindebedårer, han er ikke seriøs, kun sex tænker han på.
  Alt var stille i det næste værelse. "De er gået i seng," tænkte Krasin. "En letsindig kvinde, og jeg ville gerne blive venner med hende."
  Kovalyov var væk i lang tid, han dukkede op sent om natten.
  - Hvordan er Inna i sengen? - spurgte Vasily vredt, som ikke kunne falde i søvn.
  Vi havde ikke noget! Kovalev svarede. Vi har ikke engang kysset.
  - Gad vide, hvad de lavede den halve nat så? Krasin troede ikke.
  - De klippede mit hår, og så læste jeg en bog om Utrish og dens indbyggere. For at forstå, hvad der foregår der.
  - Det var nødvendigt for hende at læse, kunne det ikke her?
  - Så der kunne bogen kun læses fra en computer. Om Utrish havde Inna kun "Formula of Freedom" *, downloadet som en fil på internettet. Jeg læste og hun gik i seng. Se bedre ud, hvordan lavede de en erokez til mig?
  
  *Tale om bogen af Alexei Bolshakov "Formel for frihed. Utrish"
  
  En ansat i undersøgelsesudvalget, Andrei Kovalev, så meget sjov ud med sin nye frisure. Men Krasin smilede ikke engang, han sagde:
  - Godt! Lignede en hane.
  Kovalev blev ikke fornærmet, han faldt i søvn i forventning om det kommende arbejde.
  Dagen efter tog en medarbejder til Utrish for at indsamle oplysninger om den afdøde skuespillerinde og hendes følge.
  Fra busstoppestedet til den tredje lagune, hvor mordet fandt sted, skal du gå fire kilometer langs kysten. Det var også muligt at komme dertil med båd, hvilket tog feriegæster for penge, men Kovalev besluttede at gå til fods, som de lokale indfødte gjorde.
  Foran sig så han en pige i en kort kjole med en rygsæk og et telt over skuldrene. Kovalev undersøgte skjult den fremmede. Lidt tynd, mellemhøj, men langbenet, slank, virkede hun straks smuk for Andrei: Hendes lange hår var rullet til pigtails, der stak ud i forskellige retninger, hvilket forrådte hendes tilhørsforhold til uformelle.
  Kovalev besluttede at handle. Han indhentede den fremmede og sagde:
  - Hej! Jeg er her for første gang, fortalte mine venner mig om Utrish. De siger, at det er bedst at stoppe ved den tredje lagune.
  "Godmorgen," svarede pigen med et smil, selvom dagen allerede havde krydset ækvator. - Ja, det er et fantastisk sted. Jeg står selv der, på den fjerde lagune.
  Højt bryst, ovalt sødt ansigt, behageligt smil. Jeg ville gerne lære dette bedre at kende. Kovalev sagde:
  Lad os gå sammen, da vi er på vej.
  "Vi kan gøre det sammen," sagde pigen. - Har du noget drikkevand?
  Kovalev fik købt noget mineralvand i Anapa. Han fik besked på, at der kan tages vand fra kilden, og han forsynede sig ikke med, så han kunne bære mindre.
  
  
  
  - Lidt tilbage, - sagde Andrew. "Nu får jeg det, jeg vil give dig et halvt glas fra min sparsomme gemme." Jeg fik at vide, at der er vand i en kilde i en sprække bag den tredje lagune. Jeg vil gerne hente den i dag.
  - Du kan tage den ved vandfaldet. Han vil være på vej.
  - Kan du drikke vandfaldsvandet? spurgte Andrey.
  - Den nedenunder skal koges, men du kan hæve dig over vandfaldet, der, i bjergene, kommer kilden ud. Vandet er klart, jeg vil derhen, for ikke at gå lige væk fra lagunen, - sagde pigen med et sødt smil.
  "Og jeg ville gå for ikke at lide af tørst," sagde Kovalev entusiastisk.
  - Nå, lad os gå, jeg skal vise dig kilden, svarede pigen. - Hvad hedder du?
  - Andrey. Hvad med dig?
  - Jeg er nymfe.
  Er det virkelig en nymfe? Kovalev var overrasket.
  - Det er her. Her adopteret af øgenavne. Og i et tidligere liv hed jeg Lena.
  "De kalder mig Kal. Men jeg foretrækker navnet.
  Andrei tog en flaske vand, et krus, hældte det op for pigen.
  Hun tog også sin rygsæk af, smed kjolen og efterlod kun sine små trusser, lagde kjolen i sin rygsæk og spurgte:
  - Ryger du?
  Nej, Andrew røg ikke.
  - Vi bliver nødt til at skyde. Og find flasker til vand. Der skal være en skraldespand foran vandfaldet. Vi ses der.
  De sad et par minutter på kysten, og Lena tilbød at svømme i havet. Hun smed sine mini-trusser og dykkede modigt ned i den modkørende bølge. Kovalev fulgte trop. Det var første gang, han svømmede uden badebukser, men han kunne straks lide det! Til de sædvanlige fornemmelser blev der tilføjet en følelse af ubegrænset frihed, af hensyn til hvilken nudister faktisk tager deres tøj af.
  Kovalev og nymfen svømmede langt væk, Andrei havde aldrig svømmet så langt før, men i nærværelse af en smuk medrejsende var han slet ikke bange. Han tænkte ikke engang over, at folk der gik forbi kunne få fat i deres ting.
  Efter at have tørret lidt, tog fyrene deres rygsække og gik langsomt hen til vandfaldet. Andrei kunne virkelig godt lide at gå med en nøgen pige og snakke med hende. Kovalyov tænkte på tingene for sig selv, mens han gik, og sagde, at han var kunstner, men midlertidigt arbejdede som pedel i St. Petersborg. Pigen fortalte ham, at hun elsker at blaffe og har rejst halvdelen af landet på denne måde. Hun fortalte, hvordan hun kom hertil fra Altai, hvordan hun ventede på et stærkt tordenvejr på motorvejen nær Voronezh. Kovalev spurgte, om hun var bange for at rejse alene, om bønderne plagede hende.
  - Hvorfor? - Pigen blev overrasket. - Man kan altid finde en prostitueret på motorvejen.
  Men hun havde en sag med en lastbilchauffør, der begyndte at tage fat i hendes ben, plage, endda stoppede bilen og begyndte at forhænge vinduerne. Lena tilbød ham et hundrede og halvtreds rubler for at køre hende og ville ud af bilen. "Jeg har ikke brug for penge, jeg vil have sex," sagde den bekymrede mand. Men Lena blev fundet, hun sagde, at hun ikke var klar til sex, fordi hun havde sin menstruation. "Giv i det mindste et blowjob," spurgte vognmanden. "Okay! sagde Lena. "Jeg har virkelig brug for at gå ud og tisse." Chaufføren åbnede døren, pigen greb sine ting og sprang ud af bilen.
  "Så manden blev efterladt uden penge og uden sex, og jeg tog på endnu en tur," sagde Lena-Nymph muntert og tilføjede, at hun faktisk tror på skæbnens forudbestemmelse og sin skytsengel, som vil redde hende i svære tider.
  Andrey spurgte, hvor længe Lena ville blive på Utrish, hun svarede, at hun ikke havde nogen konkrete planer, men hvis hun mødte venner, ville hun blive længere.
  Kovalev kiggede på pigens slanke ben, smukke bryster og tænkte, at hans kæreste i St. Petersborg skulle passe sig selv. Gym, eller noget, at besøge.
  Samtidig glemte Kovalev ikke sagen. Han sagde forsigtigt, at han havde hørt, at i år blev en instruktør, der filmede porno, dræbt på Utrish.
  Lena vidste intet om mordet. Hun tilbragte næsten hele sommeren i Altai.
  Ved vandfaldet svømmede medrejsende igen, tørrede derefter på kysten, så folk gå i bad, fandt et par tomme flasker og klatrede op ad stien. Lena viste vej til kilden, der fodrer vandfaldet. Andrei fulgte modigt efter pigen og lyttede til hendes historie om, hvordan han og hans venner sidste år klatrede over hele Utrish.
  På vej tilbage stod nøgne Lena, der fortrød, at hun ikke tog sæbe, dristigt under en vandfaldssøjle af køligt ferskvand, der faldt fra en klippe ned på stranden. Andrei gik ikke i bad. Han beundrede pigen. Han holdt mere og mere af hende. Hendes spontanitet, lette kommunikation, ønske om at tale med ham om ethvert emne bestikkede en medarbejder i undersøgelsesudvalget. Så de gik til lagunen og snakkede som gode gamle venner, der altid har emner til hyggelige diskussioner.
  I den tredje lagune fandt Andrey straks en god lejr ved kysten. Lena ville videre, men Kovalev foreslog, at pigen midlertidigt stoppede ved siden af ham og spiste, indtil det blev mørkt. Lena var straks enig: Operatøren hjalp pigen med at slå sit telt op, og sammen gik de ind i skoven efter brænde.
  I skoven samlede de ikke så meget buske, som de beundrede skønheden i den lokale natur, de majestætiske århundreder gamle ege og endnu mere gamle enebærtræer. Ved at vælge en af de mest kraftfulde ege forsøgte pigen at måle dens bredde og passede knap ind i tre omkredse.
  "Ja," sagde Lena beundrende, "denne eg stod her længe før vi blev født, tilbage i middelalderen, og vil højst sandsynligt stå efter os for at glæde vores børn og børnebørn.
  Andrey, fascineret af pigen, kunne ikke tage sit beundrende blik fra hende. De vendte tilbage til parkeringspladsen, byggede bål og lavede boghvedegrød. Kovalev ville fylde den med gryderet, men Lena nægtede at spise hans dåsemad med henvisning til, at hun var vegetar. Nå, den vegetariske middag i nærværelse af en smuk pige viste sig at være meget velsmagende.
  Lena sagde, at der er en særlig energi af vild natur her. Derfor har den enkleste mad tilberedt på bål, selv almindelig grød uden mælk, en behagelig smag, mætter kroppen og absorberes bedre end byens delikatesser.
  Kovalev lyttede opmærksomt til Lenochka, han glemte fuldstændig sin opgave.
  Efter at have beundret solnedgangen bad Lena om træthed og gik i seng, mens Andrei sad ved havet i lang tid og tænkte på pigen, tænkte på livet.
  Her havde han det godt og roligt. Ikke desto mindre er dette sted frugtbart - Utrishsky-reservatet. Et stykke kaukasisk idyl. Det fuldstændige fravær af biler og civilisation, ren frisk luft, blidt hav. Sid, bastard af fornøjelse, indånd havluften med fulde bryster, beundre den omgivende skønhed. Disse steders særlige ynde giver fred og ro, rører ved nogle gode strenge i sjælen, som begynder at synge, og så tiltrækker sig hertil igen. Følelser af ro og ro, sikkerhed, langsomhed og venlighed forårsager en bølge af positive følelser, en følelse af lykke, harmoni med omverdenen, et ønske om at gøre godt, at gøre livet bedre og mere glædeligt.
  Andrei vidste ikke engang før, hvor behageligt det er at beundre den månebelyste sti og stjernernes klare udstråling, at se satellitter, der bevæger sig hen over himlen, majestætisk pløje de endeløse vidder eller skyde stjerner og meteoritter, der hurtigt farer ind i afgrunden.
  I sådanne øjeblikke er der ikke tid til arbejde, jeg vil kun tænke på det evige. Det er en skam, at Lenochka gik til sit telt. Det ville være rart at sidde med hende under stjernehimlen, tale om livet og kærligheden, svømme ad den månebelyste sti uden tøj. Nå, der er stadig tid.
  
  
  Kapitel 25
  Næste morgen vågnede Andrei med den faste hensigt at gøre noget godt for Lenochka. Han blev tiltrukket af denne pige, operaens strenge hjerte var fyldt med en sød spænding i forventning om kommunikation med en kær lille mand.
  Solen var lige stået op, Utrish sov stadig. Langs kysten, helt i kanten af vandet, gik en tynd, pjusket, høj, let bøjet ung mand alene i en beskidt efterårsjakke og jeans, hvilket var usædvanligt for Utrish.
  "Sikke en mærkelig ung mand," tænkte Kovalev. "Det er varmt, og han er klædt sådan."
  Deres øjne mødtes. Andrew frøs. Han så ud til at være forbløffet: en kuldegysning gik som gåsehud over hele operaens krop. Der var noget dyrisk, frygteligt i denne unge mand. Kovalev har set mange kriminelle, men måske har han endnu ikke mødt et så uhyggeligt blik.
  Han vidste allerede, hvilken slags orkan der nogle gange gemmer sig i en kriminel øjne. Det skete for at se, hvordan de funklede med en metallisk glans. Udseendet af en simpel person, ikke underlagt lidenskaber, er helt anderledes, rolig, velvillig.
  Oper sad i nogen tid som i en døs. Og den fremmede syntes at være bange for noget. På den nærmeste sti drejede han ind i skoven og begyndte hurtigt at bevæge sig væk. Kovalev kom til fornuft, huskede, hvorfor han var her, og skyndte sig efter fyren. Men hans spor er falmet.
  Andrei vendte tilbage og satte sig på parkeringspladsen. I tankerne lagde han ikke engang mærke til, hvordan Lena kom ud af teltet.
  - God morgen! - glad smilende, sagde pigen.
  "Godmorgen," klemte Kovalev med besvær et smil frem.
  - Skal du svømme? spurgte Lena.
  For et par minutter siden ville Andrew have været glad. Men nu blev han ked af, at han havde savnet en fremmed.
  "Jeg kommer senere," sagde Kovalev. - Noget, jeg ikke vil have endnu.
  "Okay, hvad end du vil," svarede Lena, gik ned til havet, tog sin kjole af og svømmede langs kysten, mens hun forsigtigt skubbede til bølgerne og de sjældne vandmænd, der kom over hendes vej.
  Et glad smil forlod ikke pigens ansigt. Andrei beundrede hende igen, hans tanker begyndte at komme i orden.
  Andrey besluttede at give Lenochka et håndklæde, så snart pigen kommer op af vandet. En høj, næsten to meter skæg mand på omkring tredive år i en hul T-shirt dukkede dog op på stranden. I stedet for bukser blev han bundet med et håndklæde. Manden genkendte straks Lena.
  - Åh, nymfen er dukket op! sagde han højt. - Hvilke mennesker og uden beskyttelse!
  - Dobrynya, er det dig? - Pigen blev henrykt, sprang op af vandet og løb hen til bonden med en let løbetur.
  Dobrynya spredte sine arme bredt. Nøgne Lena hang om hans hals og løftede sine ben over jorden. Dobrynya krammede hende, holdt hende i sine arme i et par sekunder og lagde hende så forsigtigt på jorden.
  Hvad er sent i år? spurgte Dobrynya med høj stemme: det ser ud til, at han havde en vane med at tale sådan.
  - Jeg var i Altai.
  - Nå, du blev revet med. Vi har noget bedre. Det er varmt, havet er i nærheden, festen er kølig.
  - Der er også interessante fyre. Kan du huske Yurka Shaggy? Jeg stod sammen med ham. Men her, du har ret, det er bedre. Derfor trækker det her ...
  - Kom du dertil til fods? spurgte Dobrynya. - I lang tid?
  - Fire dage. Efter Novosibirsk med stor succes. Til Moskva med en ændring. Der fangede jeg en personbil til Voronezh. I Voronezh kom jeg ind i et regnskyl, men jeg kom til Anapa uden overførsler. Og forestil dig først, en ged nærmest voldtog mig. Frygtelig, gammel, alt i kriminelle tatoveringer. I Irkutsk stoppede hun ham. "Til Moskva," siger han, "jeg tager." Jeg var henrykt, kørte lidt, snakkede om dit og dat. Pludselig drejede han fra hovedvejen og standsede. Han trak gardinerne for lastbilen, "Jeg vil have sex," siger han. Eli bakkede tilbage. Ged! Jeg prøvede også uden kondom...
  Hvem stod du op med? spurgte Dobrynya og så mod Andrey.
  - En. Der, ser du, mit gule telt, - svarede Lena og tilføjede og sænkede stemmen:
  - Jeg mødte denne fyr i går. Andrey er kunstner, det er hans første gang her.
  Kovalev havde et fremragende øre. Han fulgte samtalen tæt.
  - Og hvad stoppede du ved passagen? spurgte Dobrynya igen. - Lad os gå til helikopteren.
  Er der et anstændigt sted at parkere der?
  - Nå, ja, i går flyttede fyrene fra Krasnodar ud. Pladsen er blevet fraflyttet. Rostov var kun tilbage, fem personer, og Rada med en kæreste.
  "Jeg kan huske Rada fra sidste år," sagde Lena. - Hun er sjov. Hun lærte os at trylle.
  - Ja! Hun er en rigtig heks! Mens han ryger hash, kommunikerer han med djævle, - jokede Dobrynya.
  "Og også med engle," smilede Lena. - Du blev ikke set i går.
  - Og hele aftenen ledte vi efter Danka, Ankas søn, i skoven. Forestil dig, i juni forsvandt pigen, og i går forsvandt Danka. Om morgenen flyttede Krasnodar-folket ud, Anka blev behandlet. Hun faldt i søvn fuld, og da hun vågnede, var hendes søn ingen steder at finde. Nogen så ham gå ind i skoven. Vi ledte derovre og kunne ikke finde det. Lad os gå igen i dag.
  "Jeg kan huske Danka," sagde Lena. - Naturlig terrorist!
  - Her, her, i år døde Mamai næsten fra verden! Dobrynya smilede. - Først havde jeg et slagsmål med ham, jeg forsøgte at stikke en kniv i mandens røv. Mor gik hen til ham. Så Anka brækkede tekanden på fjolsens hoved. Den eneste gode kedel var på parkeringspladsen. Forestil dig, med en kedel med kogende vand, Mamai er på hovedet!
  "Det er sjovt her hos dig," sagde Lena smilende.
  - Altså ja! Og så var det endnu sjovere. Anka og hendes søn kørte ud af Mamaias parkeringsplads og stoppede ikke langt fra os. Og Mamai er bange for katte med lidenskab ...
  - Frygt? Katte?" spurgte pigen. - Hvorfor det?
  - Jamen, han havde lav for et par år siden. Han siger, at han har hentet det her, behandlet det med stort besvær. Truede med en masse penge. Nu, så snart han ser en kat, jager han den straks, kaster sten efter den. Og han elsker kvinder. Jeg mødtes her på Mamai-stranden med en dame fra Anapa. Madras, alt overklædt, malet. Blond med afrikanske fletninger til taljen. Det brød i brand, hvilket betyder, at Mamai er op til denne kvinde. De drak og snakkede. Kort sagt, han slæbte hende ind i teltet. Og Danka så, greb en kat på stranden, krøb op til Mamais telt, åbnede pludselig lynlåsen på teltet, smed katten derhen og lynede straks teltet op.
  Dobrynya lo med en ubehagelig, grov latter. Helen lo sammen med ham.
  - Forestil dig, i teltet er processen i fuld gang, og så flyver en skræmt kat lige ved Naked Mamai. Kløer det med frygt. Så krogede han afrikanske pigtails, trak dem af sin tante. Foran Mamais øjne forvandlede hun sig fra en langhåret blondine til en korthåret brunette.
  Dobrynya lo igen. Han grinede lidt og fortsatte:
  - Damen er i chok, Mamai er den samme. Hele mareridtet er, at Mamai ikke kan trække sin rigdom ud på nogen måde: damen sidder fast af en forskrækkelse, de kan ikke afkroge, de kan ikke vende om, de kan ikke fange katten, de kan ikke åbne teltet. Ha ha ha!!!
  Lena grinede højt.
  "Kort sagt, katten gjorde nogle forretninger der," fortsatte Dobrynya i latter. "Jeg rev hele mors ryg, kløede damens ansigt. Men det sjove er, at Mamai slap gasser fra stress, og med dem sprang en overraskelse ud. Sådan en god fremmed! Han blev selv snavset, indtil de kunne kroge af, han snavsede damen, teltet. Ha ha ha!!! Og katten fra overraskelsen blev endnu mere brutaliseret. Ha ha ha!!!
  "Her skal du græde, ikke grine," tænkte Kovalev og så på det grinende par.
  - Åh, sygdom! Alena lo. "Der sker altid noget med Mamai ...
  "Det er ikke alt," fortsatte Dobrynya sin historie. - På en eller anden måde kom de fri, katten blev sluppet fri. Den stakkels dame gik for at vaske sig. Og Mamai løb på toilettet - han var meget utålmodig. Snart hører vi et råb til hele skoven: "Slip min penis, infektion!". Ha ha ha! Forestil dig, Mamai, da han var i kondom, løb han med ham til pit. Han satte sig for at klare et stort behov, føler han: nogen tog fat i hans penis og trækker ham ned i pit ved penis. Haha! For fanden ham, eller noget, han drømte i pit, som trækker. Forestil dig, hvordan det er at skrive med et godt strakt kondom.
  "Åh, jeg har ondt af stakkels Mamai," grinede Lena.
  - Han dumpede hjem i Sankt Petersborg et par dage efter tekanden. Kun dagen for mord. Forestil dig, vi har en mand dræbt her. Fotograf fra Sochi.
  - Wow! Lena rakte hænderne op.
  Da Kovalev hørte, at de talte om mordet, henvendte Kovalev sig til Dobrynya med Lena og præsenterede sig selv:
  Mit navn er Andriukha. Kaldenavn - Kal.
  "Og jeg er Dobrynya," manden rakte hånden frem.
  "Jeg hørte din historie," sagde Kovalev. "De fortalte mig også, at manden, der blev dræbt her, filmede porno. For dette blev han tæsket.
  - Hvem fortalte dig det? spurgte Dobrynya.
  "En bekendt, der var her på morddagen.
  - Ja, shmon var da være sund. Politiet kom, pigen blev taget væk.
  "Dræbte hun ham?" spurgte Kovalev. Måske havde hun en assistent?
  "Ja," vinkede Dobrynya ham af sted. "Det har sin egen historie, men det er ikke vores sag. Jeg vil ikke vide noget om det. Lad politiet selv finde ud af det.
  Kan du hjælpe mig med at flytte mit telt? spurgte Lena Dobrynya.
  "Jeg hjælper selvfølgelig," lovede Dobrynya og spurgte Kovalev:
  - Hvor er du fra?
  "Jeg er fra St. Petersborg," svarede Kovalev.
  - Så det var Mamai, der fortalte dig om mordet? spurgte Dobrynya.
  "Nej, jeg kender ham ikke," svarede Kovalev. - Hvor bor han i Sankt Petersborg?
  - Hvordan ved jeg! sagde Dobrynya utilfreds. - Det har han aldrig været.
  "Der er mange mennesker fra St. Petersborg her," sagde Lena.
  "Ja, Katya Ogonyok alene er noget værd," svarede Dobrynya.
  - Er Katya her nu? spurgte Lena.
  - Ja! Det er ikke langt fra os.
  "Og vi flytter til et andet sted," sagde Lena til Andrey. - Der er en god parkeringsplads i skoven, ikke langt fra Lotus. Helikopteren tilkaldes. Vil du tage med os?
  Vil jeg blive taget godt imod der? spurgte Kovalev.
  Dobrynya så vurderende på Andrei og sagde:
  - Hvis du opfører dig godt. Nok plads til alle. Hvis du ikke kan lide det, kan du tage afsted når som helst. Folk går, der er gratis parkeringspladser. Vil du ryge?
  "Nej, jeg ryger ikke," undskyldte Kovalev.
  "Det er okay, du vil stå sammen med os, du vil lære," sagde Dobrynya. "Okay, gør dig klar, hvis du kommer med os.
  
  
  Kapitel 26
  Kovalyov gik, de smertefulde timers ventetid trak ud, lyste op for Vasily Krasin ved en søndagstur med Inna langs Anapa.
  Krasin havde svært ved at komme overens med pigerne, han var frygtsom i kommunikationen. Han var flov over at stifte bekendtskab og følte sig akavet første gang efter mødet. På mange måder udviklede han sig derfor ikke sammen med det modsatte køn. Han blev konstant kvalt af komplekser, pigerne var ikke opmærksomme på ham. Men Inna blev på en eller anden måde straks glad for Vasily, han var tryg ved hende. En gnist af sympati, der blussede op for en smuk kvinde, tændte efterhånden en kærlighedsild i Krasins strenge hjerte.
  Han kunne lide alt ved sin kollega. Og udseende, og udtryksfulde øjne og figur. Og hun vidste også, hvordan hun kunne tale interessant om sit arbejde, om sig selv. Og Krasin, frygtsom over for kvinder, kommunikerede denne gang villigt med Inna.
  De kunne ikke tale nok den kærlige, varme, stille aften. På stranden talte Inna, en mester i sport i svømning, om sit møde med en flok delfiner i det åbne hav:
  - Jeg svømmede på en eller anden måde særligt langt ud i havet. Jeg ser, en flok delfiner dukkede op mellem mig og kysten. De kommer nogle gange ret tæt på kysten. Sandsynligvis er det interessant for dem at se på de tobenede mystiske skabninger, som der er så mange af i kystområderne. Der er en gammel mystisk forbindelse mellem mennesker og disse havdyr.
  Delfinerne svømmede langsomt og snakkede dovent med deres karakteristiske knirken, som tydeligt kunne høres i vandet.
  Jeg stoppede, stoppede næsten al bevægelse, svajede kun lidt på bølgerne og så på den bevægende flok. Jeg lyttede til deres samtale, som af en eller anden grund blev mere og mere aktiv. Delfiner diskuterede noget af deres eget. Gad vide hvad!
  Og pludselig vendte flokken sig mod mig. De delte sig i to grupper. Fem begyndte at kredse omkring mig. Men tre gik lige til mig! Jeg frøs, da jeg så dem nærme sig forvirret. ...
  - Åh, hvor mange mennesker vil gerne møde delfiner i havet! - Vasily føjede sin sætning ind i samtalen.
  - Men alle feriegæsters forsøg på at svømme op til dem ender uden held. Og disse delfiner svømmede selv hen til mig! Jeg så, hvordan de trak vejret, skød luft ud med en lyd, jeg så deres små øjne, deres finner nærme sig. Jeg huskede historier om venskab mellem delfiner og mennesker. Og jeg ville blive venner med disse skønheder, stryge den nærmeste af dem. Desuden var finnen på de tre bedste delfiner meget tæt på, bogstaveligt talt tre meter væk fra mig!
  "Du er en modig pige," sagde Vasily.
  Jeg lavede et blidt træk mod dem. Men flokken gik straks under vandet ...
  - Skræmt? spurgte Krasin.
  "Det ligner det," svarede Inna og fortsatte sin historie:
  "Jeg svømmede tilbage til kysten i håb om at se, hvor delfinerne ville komme op. De blev ikke set i meget lang tid. Så dukkede de knapt mærkbart op i det fjerne og gik igen under vandet. Og jeg blev overvældet af ærgrelse, blandet med nysgerrighed. Hvad var det? Hvorfor svømmede delfinerne op til mig?
  "De siger, at delfiner hjælper mennesker, der befinder sig i havet langt fra kysten," foreslog Vasily.
  Ja, jeg har hørt historier om delfiner, der redder druknende mennesker.
  "Og nogle gange bliver de af en eller anden grund smidt på land," sagde Vasily.
  - De siger, at de mister orienteringen, men det ser ud til, at de sejler for at dø.
  Er de selvmordstruede? spurgte Vasily.
  - Det ligner det. Måske er de pårørende tvunget til dette. Du kan se, delfiner, ligesom mennesker, indånder luft og er modtagelige for virussygdomme. Det betyder, at de kan smitte hinanden. Når en person bliver syg, for ikke at smitte hele flokken og ikke forurene havet med sit lig, er han tvunget til at kaste sig i land.
  "Den logiske version," var Krasin enig.
  - Engang så jeg en delfin komme for at dø. Det var dybt efterår. Der er ingen på stranden, feriegæsterne er alle rejst, og jeg besluttede at gå til klipperne. Jeg elsker at gå der.
  Jeg ser en delfin ligge på kysten. I live! Hans lunger slipper støjende luft ud. Delfinen trækker vejret tungt, hans øjne er lukkede. Halen og den nederste del af maven er i vandet, men hovedparten af kroppen er på kysten. Delfin er stor. Jeg nærmede mig og undersøgte ham omhyggeligt. Der blev ikke fundet blod eller skader. Jeg slår forsigtigt indbyggeren af det dybe hav med håndfladen på ryggen. Delfinen som svar bevæger svagt sine finner. Han mærker min berøring! Men han kan eller vil ikke flytte.
  Jeg prøver at komme i vandet. Men delfinen er tung. Jeg kan ikke flytte ham. Men selv vil han ikke til søs. Dette kan ses på dens næsten ikke bevægelige finner. Delfin ror dem til land! Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg kan ikke hjælpe ham. Jeg stryger bare den stakkels mands hoved.
  Og så åbner delfinen øjnene, ser på mig med et trist blik. Jeg viser med hånden: svøm, siger de, i havet. Som svar bevæger delfinen kun svagt sine finner. Jeg prøver at skubbe ham i vandet. Ubrugelig! Pludselig ser jeg en stor tåre komme ud af delfinens øje. Det er ikke så gennemsigtigt som en persons, ret uklare, farven på stærkt fortyndet mælk. Den første tåre triller langsomt ned ad den anden, derefter den tredje ... Delfin græder. Han har en tragedie.
  En kvinde nærmer sig os. Sammen undersøger vi endnu en gang delfinen. Nej, han er ikke skadet.
  Kvinden siger: "Jeg vil gå til rekreationscentret, anmelde delfinen," og går.
  Og jeg bliver. Jeg sidder ved siden af et døende kadaver. Jeg græder med ham...
  Og så kom redningsfolk og slæbte det stakkels dyr i havet. Jeg forsøgte at forklare, at delfinen var syg og havde brug for lægehjælp, men de lyttede ikke til mig. Jeg gik i gymnasiet dengang, jeg var teenager...
  
  
  Kapitel 27
  Innas historie rørte Krasin, og en behagelig aften tilbragt med pigen bragte Vasily til fuld glæde. Dagen efter tænkte han mere på Inna end på arbejde. Han forsøgte dog endnu engang at afhøre den tiltalte. Men til ingen nytte.
  Nadezhda skulle have været sluppet og sat op udendørs bag hende. Hun skulle føre til en galning. Er det bare sådan man følger pigen i skoven? Det var tilbage at vente på information fra Kovalev.
  Han dukkede op tirsdag aften begejstret.
  "Hør, Vasek, jeg har lidt så meget! En frygtelig kylling nærmest voldtog mig der.
  "Du skulle have slappet af og hygget dig," jokede Krasin.
  "Jeg siger dig, du vil ikke få glæde af dette." Hvis bare kønssygdomme ...
  "Gå lige til sagen," spurgte Krasin.
  - Vent, skynd dig ikke. Vi skal fortælle dig alt i orden, - Kovalev var ivrig efter at dele sine indtryk. - Så ankom jeg til Utrish. Det er stadig fire kilometer at trampe til lagunen, hvor direktøren blev dræbt. Jeg kiggede mig omkring, jeg ser: pigen går alene og slæber ting. Wow så sød, dog med dreadlocks og en tatovering på benet, men attraktiv. Jeg besluttede at stifte bekendtskab med hende, sagde, at jeg for første gang i Utrish vil tage til den tredje lagune, fordi jeg kender det fra venner. Pigen kaldte sig selv Nymfe, men faktisk hedder hun Lena. Hun sagde, at hun kom her for femte gang, hun ville fortælle mig, hvad der var hvad. Vi gik sammen...
  "Jeg sagde lige, at kvien er forfærdelig," brød Krasin ind i historien.
  - Så jeg taler ikke om hende! Du lytter, afbryd ikke.
  "Dine seksuelle eventyr bekymrer mig ikke for meget," sagde Krasin. - Mere til sagen.
  "Her taler jeg om sagen. Generelt bragte nymfen mig til hende. Jeg sluttede mig til dem på parkeringspladsen. Frieren knyttede sig straks til Nymfen, kendt for hende fra tidligere år. Han blev kaldt Dobrynya, han så omkring femogtyve år gammel ud. En mand med et ringe intellekt. I hippielejren var han hovedautoriteten. For mig selv kaldte jeg ham en skurk. Han mangler flere fingre på hænderne og det samme på fødderne. Han fortalte alle, at han kæmpede i Tjetjenien. Og i hans hænder eksploderede angiveligt en granat i hans hænder. Anslå, der er ikke et eneste ar på kroppen, kun fingrene mangler. Det var nødvendigt at holde en granat med hænder og bare fødder på samme tid, mens du havde en hjelm og en kraftig kropsrustning for at modtage en sådan skade. Men hans ledsagere troede på ham. Herfra var det nødvendigt at finde ud af oplysningerne. Jeg spørger ham om sekteriske, og han fortæller mig, hvordan han lærte at svømme i børnehaven. De ankom med deres mor til Sochi, hans mor tog ham med til en svømmeinstruktør. De gav ham og andre børn luftmadrasser og fortalte dem, hvordan de skulle bevæge deres arme for at svømme. Nå, han svømmede. Så meget, at de stoppede ham kun ti kilometer fra Tyrkiet ...
  "Hvorfor fortæller du mig alt det lort om ham?" spurgte Krasin.
  - Så han vidste om alt, hvad der skete på lagunerne. Jeg var nødt til at kommunikere med ham, og så kom vi næsten i slagsmål ...
  Der blev hørt fodtrin på gangen. Kovalev løb hen til døren og åbnede den en revne.
  - Og her kom Innochka! Andrey var glad. - Kom til os!
  - Hej! Inna hilste. - Nogen interessante oplysninger?
  - Jeg fortæller bare Vasily, hvad jeg har været igennem. Og alt for sagens skyld. Så den svineri fortalte mig, at vores galning nu er på Utrish. Han har et hul et sted i bjergene. Hvor præcist, ved ingen. Men han går nogle gange ned til havet.
  Du ved, jeg ser ud til at have set denne galning min første morgen på lagunen. Han gik langs kysten og vendte så ind i skoven. Jeg skyndte mig efter ham, men han så ud til at være forduftet. Der er så mange skovstier.
  Senere spurgte jeg mine nye bekendtskaber om denne fyr. Han er mærkelig: han kommunikerede ikke med nogen undtagen sin kæreste. Fyrene bekræftede, at det var ham, der var venner med Nadezhda, og nu ser det ud til, at han venter på hende. Hippier tror, at han dræbte instruktøren, og hans kæreste tog skylden.
  "Det synes vi også," sagde Vasily. - Jeg spekulerer på, hvad galningen spiser? Stjæler han måske mad fra parkeringspladser, mens feriegæster sover?
  Jeg har ikke hørt noget om madtyveri. Måske har han forsyninger, måske finder han noget i skoven.
  "Lige som jeg tænkte: galningen venter på sin kæreste," sagde Krasin. - Har du fundet ud af noget om vores pornoskuespillerinde?
  - Hun kom til Utrish med sin kæreste. På morddagen kørte de sammen med ham, en vis Mamai og Gorynych til St. Petersborg i Mamais bil.
  - Var du bange? Men hvad? spurgte Inna.
  - Mamai skulle alligevel afsted den dag. Det lykkedes ikke for ham i år. Skuespillerinden og fyren var hans naboer på parkeringspladsen. Og så er der mordet. Mamai tilbød at tage med ham. De samlede sig hurtigt og før politiets ankomst dumpede de gennem Small Utrish. Hos Mamai stod bilen der i en teltby af vilde under opsyn af bekendte.
  - Hvilken slags pige? spurgte Krasin.
  - Er vores skuespillerinde død? - sagde Kovalev. "Og hun er mærkelig, ikke omgængelig. Der forsøgte Dobrynya at slå hende ned. Jeg har allerede fortalt Vasya om ham. Så hun afviste høfligt: "Undskyld, jeg er ikke fri. Min mand tillader mig ikke at kommunikere med andre mænd uden hans viden." De ser ud til at være ankommet til Utrish fra staterne. Men de talte flydende russisk. Begge.
  Hvad hedder skuespillerindens kæreste? spurgte Krasin.
  - Jeg svarede Sasha. Mere kunne man ikke finde ud af om ham.
  - Hvorfor kom de til os i Anapa? spurgte Inna.
  - De siger, at Sasha enten har en bekendt eller en slægtning i ledelsen af sekten. Og sektererne på Utrish havde en samling.
  - Det vil være nødvendigt at lære mere om Mamai og Gorynych i detaljer, - sagde Krasin. "Deres rigtige navne, adresser...
  Jeg spurgte deres venner. Intet konkret kunne siges.
  "Vi skal igen tjekke listen over beboere i hoveddøren, hvor skuespillerinden blev dræbt. Hvad hvis noget dukker op, - sagde Krasin Kovalev.
  - Hvordan vil du gøre med Nadezhda? spurgte Inna.
  "Vi er nødt til at give slip," svarede Krasin. - Og installer en god udendørs scene til hende, pigen skal føre til galningen.
  "Det bliver svært at følge hende i skoven," sagde Inna. - Du vil ikke kunne lukke alle stierne.
  Andryukha vil hjælpe. Han er næsten hjemme på lagunen, - sagde Krasin.
  Sender du mig for at blive revet i stykker af hippier igen? spurgte Kovalev. "Jeg kunne næsten ikke komme væk fra dem. Først misbrugte Katya Ogonyok mig, tvang mig til at gå nøgen, og så tog hun fat i mig. Jeg siger: "Jeg er ikke klar til sex, og jeg har ikke kondom." "Intet," svarer han, "jeg har en plasticpose, du kan bruge den i stedet for et kondom." Frygtelig, ildelugtende kylling - rædsel. Med stort besvær kom han af sted. Hun er selv fra Sankt Petersborg. Hun fortalte mig om sine landsmænd, Mamai og Gorynych. Mamai ledte efter medrejsende, så det ville være sjovere at tage hjem og kaste lidt penge på benzin. Katya tilbød, men hun besluttede at stå på Utrish til sent på efteråret. Og Gorynych var enig. Og vores skuespillerinde og hendes kæreste sluttede sig til dem ...
  - Hvor bor Mamai og Gorynych Katya, hun ved det ikke med sikkerhed? spurgte Krasin.
  - Jeg siger dig: Jeg ved det ikke, ligesom de rigtige navne på disse bønder. Hippierne indså hurtigt, at jeg ikke var en af dem. Dobrynya begyndte at plage: hvad prøver du at få her. Kom næsten i slagsmål med mig. Jeg var nødt til at sige, at jeg skulle til Anapa til min kvinde for at få sprut. Han lovede at vende tilbage om et par dage, men han måtte forlade teltet.
  "Intet," sagde Vasily med et smil. - Jeg tager med dig. Og vi tager teltet, og vi finder galningens hule. Chancen for at tage ham er god, du kan ikke gå glip af den.
  "Jægerens instinkt er vågnet i dig," svarede Kovalev. - Vi burde opklare vores sag.
  "Vi vil optrevle," forsikrede Krasin. Jeg tror, svaret er tæt på.
  
  
  Kapitel 28
  Håbet blev udløst efter et par dage. Inna fortalte den målløse pige, at det var lykkedes hende at tilbageholde den rigtige morder, og nu, efter formelt at have underskrevet de nødvendige papirer, kunne hun blive fri.
  Som efterforskerne forventede, tog pigen straks til Utrish.
  Kovalyov, Krasin og flere andre uropolitifolk i civilt tøj ventede på hende på den tredje lagune. Mod forventning behøvede Nadezhda ikke at opspore i lang tid. Boris så ud til at forudse sin elskedes tilbagevenden og gik selv ned til havet.
  Nadia så ham på stien, der fører til stranden
  - Boris! Du er ikke anholdt?! - råbte den glade pige og sprang på sin elsker som en kat. Hun krammede, svøb sine arme, ben og begyndte at kysse.
  Men et minut senere slog håndjernene på plads på hænderne på galningen.
  Håbet var hysterisk. Boris virkede tværtimod rolig udadtil.
  - Skat, tilgiv mig! pigen skreg. - Jeg ville ikke have! Jeg fortalte dem ikke om dig! Jeg venter på dig!
  "Femogtyve år vil i bedste fald vente," sagde Krasin til Kovalev. "Så vil de give ham en fængsel på livstid."
  - Hvis jeg valgte en kone til mig selv, ville jeg vælge en som Nadia, - svarede Kovalev. - Hengiven, kærlig. At forlade tjenesten og vågne op om morgenen i den blide omfavnelse af en som hende, som om du var i nirvana. Det er en skam, at pigen er hengiven til sin galning. Og så ville jeg lære hende bedre at kende.
  - Ja, sådan en god kone kan vise sig, - indvilligede Krasin i. - Men vi er ikke op til nirvana. Du er nødt til at tage til St. Petersborg, håndtere mordene.
  - De modtagne oplysninger er ikke så varme, - mindede Kovalev. - Kun navnet på skuespillerindens kæreste blev fundet frem, og endda kaldenavnene på deres medrejsende. Hvordan finder man en person ved navn i en stor by? Hvis de er involveret i forbrydelserne, har de højst sandsynligt dumpet dem fra St. Petersborg.
  "Og jeg har en forudanelse om, at vi hurtigt vil løse denne sag," svarede Krasin.
  Efter at have udfyldt alt det nødvendige papirarbejde bestilte detektiverne en billet til Sankt Petersborg og tog hjem til Inna.
  "Vi flyver ud i morgen tidlig," sagde Vasily til husets elskerinde. Vi har allerede bestilt billetter til klokken elleve.
  - Og jeg skal arbejde i morgen, - sagde Inna. "Jeg vil være i stand til at føre dig til busstoppestedet lige i tide."
  Næste morgen var solrig, varm og stille. Dagen lovede at blive varm.
  "Havet ville være lige nu," sagde Kovalev drømmende ved porten. Tag en uge fri.
  "Fløjlssæsonen er et godt tidspunkt at slappe af," sagde Inna indforstået med.
  "Du hvilede et par dage ved havet på Utrish," mindede Krasin ham om. - Men det er ærgerligt at skille sig af med Inna.
  - Så kom til os igen, - svarede Inna. "Mor og jeg vil være glade.
  "Nu, hvis de giver mig ferie, vil jeg helt sikkert komme," lovede Krasin.
  På vejen stoppede Andrei ved en blomsterbod, købte en buket nelliker og gav den til Inna.
  - Tak skal du have! Meget sød og smuk! - Inna blev henrykt og begravede sit ansigt i blomsterne og indåndede deres aroma med fornøjelse. - De dufter godt!
  Pigen rykkede tættere på Krasin og hviskede i hans øre:
  - Jeg venter på dig.
  Vasily smilede glad og sagde:
  - Jeg ringer helt sikkert til dig fra Sankt Petersborg.
  "Jeg vil vente," gentog Inna.
  
  
  Kapitel 29
  I St. Petersborg anmodede Krasin først og fremmest om oplysninger fra paskontoret om beboerne ved hoveddøren, hvor Maria Novikova boede.
  - Se, Andryukha, i lejligheden overfor afdøde Maria Novikova er en vis Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna registreret. Spurgte de hende? spurgte Krasin.
  "Hun var på hospitalet natten til mordet," svarede Kovalev.
  "Spurgte du om hendes slægtninge?"
  - Tror du ... Gorynych ... Den samme fra Utrish? Det kunne sagtens være!
  "Ja, den afdøde skuespillerinde tog afsted med Gorynych," sagde Krasin. - Vi har akut brug for at interviewe Tatyana Alexandrovna og Gorynych, hvis han bor der.
  "Forstået," indvilligede Kovalev. Vi så ham ikke på morddagen. Men måske var Gorynych involveret ... Men hvordan kom han ind i lærerens lejlighed?
  "Det er alt, vi skal finde ud af.
  - Godt! sagde Kovalev. - Jeg tager til Tatyana Alexandrovna.
  
  Allerede om aftenen sad Gorynych på Krasins kontor. Kovalev bragte ham ind til afhøring. Vasily Krasin stillede straks et vanskeligt spørgsmål.
  - Hvorfor dræbte du, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr?
  I modsætning til forventningerne benægtede Gorynych det ikke.
  - Det er ikke min skyld! Hun selv! den mistænkte nærmest skreg. "Se, det var ikke min mening at såre hende. Jeg kunne virkelig godt lide Lucy. Så det skete. Ved en tilfældighed. Jeg fjernede puden, jeg ser: hun blev kvalt. Hun trækker ikke vejret længere. Sasha og jeg prøvede at pumpe det ud. Det lykkedes ikke.
  "Siger du, at kvinden kvalte sig selv med en pude?" Uden din hjælp? spurgte Krasin. - Hvordan er det muligt?
  - Jeg havde sex med hende. Han dækkede hendes ansigt med en pude for skarphed. Det gjorde Sasha før mig. Det gad hun ikke. Og jeg gik i ekstase, færdig, og da jeg fjernede puden, ser jeg: Lucy trækker ikke længere vejret.
  - Hvad er det for sjovt at kvæle en pige under samleje?! spurgte Kovalev uforskammet.
  Så det er den slags sex. Jeg siger dig, hun havde ikke noget imod det.
  "Har du noget imod, hvis du kvæler hende?" Kovalev pressede på.
  - Hvad med Sasha? Hvad er hans efternavn? spurgte Krasin.
  tænkte Gorynych.
  Svar når du bliver spurgt! sagde Kovalev.
  - Jeg kan ikke huske ... jeg kender ikke hans efternavn. Ærligt talt! Han fortalte noget om sig selv, men han syntes ikke at nævne sit efternavn.
  - Var Sasha ikke imod, at du havde pervers sex med hans kæreste? Kovalev troede ikke.
  - Han inviterede selv mig og Lucy til at hygge sig, mens han sov. Det gad hun ikke.
  - Så jeg vil tro dig, hvad han foreslog. Det er ikke særlig nemt for dig at lyve," sagde Kovalev.
  - Jeg lyver ikke, helt ærligt! Sasha var rolig, da hans kæreste var sammen med andre mænd ... Lucy var en pornostjerne ...
  - Lad os sige, at en pige blev kvalt ved et uheld, men hvorfor kastede du sit lig til en nabo? spurgte Krasin.
  "Vi ville bare gemme os til om aftenen. Sasha, da alt skete, tævede mig, sagde så, at det ikke nyttede noget at blinke med ham, forlangte at tage Lucy ud og begrave mig. Jeg ringede til Mamai, han kunne kun køre op om aftenen. Og at tage et lig i en taxa, forstår du ...
  - Jeg vil gentage Vasilys spørgsmål igen: hvorfor plantede du Lucys lig til en nabo? - Kovalev blandede sig igen i afhøringen.
  - Det var umuligt at efterlade et lig i vores lejlighed. Min mor blev udskrevet fra hospitalet den dag. Hun og hendes søster måtte køre op.
  - Hvordan kom du ind i naboens lejlighed? spurgte Krasin.
  - Så min mor havde nøglerne til sin lejlighed ...
  Hvorfor fortalte de os det ikke? Krasin var overrasket. "Hverken min mor eller min lærer.
  "Læreren kender måske ikke engang til nøglerne," svarede Gorynych.
  - Hvordan det? spurgte Kovalev.
  - Ser du, en gammel bedstefar boede i lejligheden før hende, min mor hjalp ham med husarbejdet. Han stolede på sin mor, gav nøglerne for en sikkerheds skyld. Og så døde bedstefar, og snart flyttede læreren ind. Hun er hans niece eller noget. Og vi glemte nøglerne. Og det venlige forhold til læreren fungerede ikke.
  Hvor længe har hun boet i dit hus? spurgte Kovalev. Eller rettere, hun levede.
  - Tre år. Nej, ikke engang fire. Kort efter min farfars død gav de mig fire år for stoffer. Jeg er lige blevet løsladt på prøveløslatelse. Jeg tilbragte sommeren på Utrish, jeg var der allerede før min løsladelse. Og min mor udskrev mig, jeg kunne ikke efterlade Lucys lig i vores lejlighed. Mor ville ikke forstå mig og ville have smidt mig ud med det samme.
  Hvordan vidste du, at læreren ikke var hjemme? spurgte Krasin.
  - Da jeg begyndte at tænke på, hvordan jeg skulle komme af med liget, sprang jeg ud på gaden. Talte med en ven der. Hun var en lærers veninde. Hun sagde i forbifarten, at Maria var på ferie i Sochi. Og jeg huskede nøglerne. Der var to af dem. Jeg smed dem ind på mit skrivebord før min løsladelse. Jeg rejste mig og kiggede: nøglerne var bevaret.
  - Hvad med mor? spurgte Kovalev. Spurgte du om nøglerne?
  - Hun spurgte. For lang tid siden, før min løsladelse. Jeg sagde, at jeg smed dem ud. Så glemte hun nøglerne, men de blev, viser det sig, bevaret i min skraldespand.
  - Vil du sige, at læreren ikke gad at skifte begge låse efter en pårørendes død i alle disse år, og nøglerne kom op? spurgte Krasin.
  - Ja! Nemlig. Jeg prøvede, døren gik op. Nå, Sasha og jeg tog Lyusya med til lærerens lejlighed.
  Hvorfor blev liget stoppet under sengen? spurgte Kovalev. - De kunne lægge den på sengen eller lade den stå på gangen.
  - Jeg ved ikke. Vi tænkte ikke. De bragte den ind i rummet, og der skete det.
  "Jeg forstår," sagde Krasin. "Men det lykkedes ikke at samle liget op. Læreren kom tidligt tilbage. Og du besluttede at smide hende ud af vinduet som et unødvendigt vidne.
  - Nej ikke sådan her. Ikke sikkert på den måde. Vi kom, og hun begyndte at true med, at hun ville ringe til politiet. Fornærmede os. Så Sasha blussede op og hjalp hende ud af vinduet.
  Hvor er Sasha nu?
  - Han fløj til sin plads i USA.
  - Det er sikkert? spurgte Krasin. Hvem kan bekræfte?
  - Mamai. Han tog ham til lufthavnen.
  - Hvad hedder Mamaia, hvor bor han?
  - Et sted på Kamyshovaya Street kender jeg ikke det nøjagtige nummer på huset, ærligt talt! Jeg var ikke sammen med ham, vi talte kun i telefon.
  "Giv os hans telefonnummer," beordrede Krasin. Lad os tjekke, hvad du sagde. Og det samme gælder lejligheden.
  Vasily skrev telefonen ned, rakte papiret til Kovalev og sagde:
  - Det er tilbage at forhøre Mamai, finde ud af, hvilken dag og hvilken flyvning Alexander fløj, og derefter, ifølge listen over passagerer, beregne pasdataene for vores klient. Og vi vil have en anden person involveret i mordet på en lærer.
  "Forstået," svarede Kovalev. - Jeg tager mig af det.
  
  
  Kapitel 30
  Fyodor Semyonovich Orlov vågnede munter, overraskende munter for en gammel mand belastet med talrige sår. Ryggen gjorde ikke ondt som normalt, hverken leveren eller benene generede. Uden sin tryllestav gik han hen til vinduet og trak gardinerne tilbage. Rummet var fyldt med glædeligt lys! Sikke en fornøjelse at se solen igen, blå himmel, lette luftige skyer. Skæbnen gav ham en dag mere!
  Det længe ventede forår kom, vejret var fint udenfor, Fyodor Semenovich var betændt af lyst. Han drømte om lange vinteraftener for at tage til sin fødeby for at besøge smerteligt velkendte steder. Han bad til himlen om en sådan mulighed. Måske i dag, måske nu?
  Hver person har steder, som han er mest knyttet til. For Fedor Semenovich var sådan et sted en vild strand i hans fødeby Lisy Nos. Hvorfor? Han kunne ikke forklare sig. Sandsynligvis barndomsminder, men det var denne strand, han nogle gange drømte om om natten.
  Den gamle mand havde stærke smerter i benene, hans hoved snurrede konstant. Næsten hele vinteren forlod Fyodor Semyonovich ikke huset. Nå, i det mindste besøgte Lidochka fra Social Security og niece Mashenka ham nogle gange. Men nu havde pensionisten det godt! Han besluttede at gå og rystede af forventning.
  Fyodor Semyonovich tog en pind, gik ned fra tredje sal i sin Khrushchev i lang tid. Da hoveddøren smækkede bag ham, tog den gamle mand en dyb indånding af frisk forårsluft. Fugle kvidrede, knopper svulmede på træer. Et øjeblik følte Fjodor Semyonovich sig ung igen, fuld af styrke. Børn legede i gården, naboer sad på bænken og snakkede om noget. Hvor er det en fornøjelse at indånde forårets aromaer, et sundt, ubekymret liv. Hvilken glæde at være blandt mennesker, at se dem!
  I den lille have bag huset fandt Orlov en ledig bænk i solen og satte sig til hvile før den hårde vej. Spurve, mejser, duer, krager gjorde deres forretninger her og udvekslede nogle gange glædelige tilråb. Katten ved siden af klatrede i et træ og hyggede sig i solen. Hundene gik med deres ejere, en af dem løb op til Fyodor Semyonovich, snusede, logrede med halen, men ejeren kaldte på hende, og den venlige hund løb væk.
  "Hvor mange fugle i dag, hvor mange dyr og mennesker! tænkte Fjodor Semyonovich. Og alle er glade for foråret. Hvilken velsignelse!
  Men Fedor Semenovich havde et særligt humør, han ville tage på en tur og sidde ved bredden af Den Finske Bugt.
  Pensionisten gik hen til busstoppestedet. Ruten til Zelenogorsk går blot gennem Lisy Nos. Kør ikke mere end en halv time.
  Vi behøvede næsten ikke at vente på bussen. Fyodor Semenovich klatrede ind i kabinen uden hjælp udefra. Folk havde det fint. Alle pladser var besat. Fjodor Semyonovich lænede sig op på gelænderet, men en ung mand på det nærmeste sæde sagde til ham:
  - Sæt dig ned, far! og gav efter.
  "Vi har en god ungdom," tænkte Fedor Semenovich med taknemmelighed. Han var glad for at blive tiltalt - "far". Høflig, enkel.
  Orlov havde ikke nok kommunikation, han ville gerne tale med en af passagererne, men han turde ikke. Den daglige kamp for livet skærpede alle sanser. Men nu var Fjodor Semyonovich glad. Han kiggede ud af vinduet, så folkene komme ind og ud af bussen. Sådan er livet! Koger og bobler. Og disse simple observationer fik hans svage hjerte til at banke hurtigere.
  Ved Lisiy Nos stod Fjodor Semyonovich af ved det nærmeste stop og gik langsomt langs stien til den vilde strand. Hvor var han glad! Det var, som om han var vendt tilbage til sit hjemland efter længere tids fravær. En sjælden rejsende oplever så levende fornemmelser som Orlov i disse øjeblikke.
  Men efterhånden dækkede en bølge af minder den gamle mand. Han levede sit liv beskedent, forsøgte ikke at skille sig ud, at være væk fra omtale, øjnene på sine overordnede, svigermor og dumme naboer. Han arbejdede som mekaniker på en militærfabrik. Han havde den samme, som han selv, en beskeden kone. Og hans søn, Volodya, var en simpel sovjetisk dreng.
  I sine faldende år blev Fedor Semenovich efterladt alene. Volodya døde i Afghanistan, hvorefter hans kone blev syg og kunne ikke komme sig over sin sygdom. Fedor Semenovich fortrød ofte, at han og hans kone ikke kunne føde en bror eller søster til deres søn. De boede i et lille hus på den anden side af landsbyen. Fem af os i to værelser med hans forældre. Og jeg tænkte: "Hvor er et andet barn? Og så sover sønnen i hjørnet på brystet, for der er ingen steder at stille vuggen.
  Derefter fik Fyodor Semenovich tildelt en lejlighed gennem servicelinjen. Men konen besluttede, at hendes alder og helbred ikke længere var det samme for at føde og opdrage børn: "Alle har ét barn, og lad os få et." Og så kom nyheden om hans søns død...
  Fedor Semenovich gik langs skovstien, smerteligt kendt fra barndommen. Her, allerede før krigen, tog hans mor ham med til kysten af bugten. Kvinderne bar linned til at skylle af, og børnene plaskede i nærheden på den vilde strand. Hver sådan tur til bugten om sommeren fremkaldte en følelse af fest i Fedyas sjæl. Og nu huskede Fedor Semenovich de fjerne tider og mærkede en klump stige op i halsen.
  Som barn så det ud: hele det enorme liv forude. Hvor meget kan du gøre, hvor meget kan du gøre!
  Fedya blev hverken astronaut eller pilot. Og livet er ikke så stort...
  Der var engang, deres nabo, onkel Fedya, som ikke engang var halvfjerds, virkede som en gammel gammel mand. Børnene drillede ham: "Onkel Fedya spiste bjørnen!"
  Og nu har Fedor Semenovich selv allerede overskredet femogfirs år. Men lad være med at drille ham fyre. Og næsten ingen af byens drenge kender navnet på den gamle mand. Deres hus i Lisyy Nos blev revet ned for længe siden. I stedet blev der bygget en børnehave, og ved siden af var der huse fra Nordværket. Der er ingen have nu. Grunden blev solgt til en privat ejer. Det var hårdt, mit hjerte gjorde altid ondt, når Fjodor Semyonovich kom til sin fars hus. I dag vil han ikke gå der, i dag vil han nyde naturen.
  Godt i forårsskoven! Vintergækker er en fryd for øjet. Der rundt om hjørnet skulle der være en egelund. Ja det er rigtigt. Der er ege! De har stået siden Peters tid.
  I denne skov fandt Fedya en kæmpe porcini-svamp. I det sultne seksogfyrre år. Det var som en gave fra oven! Fedor Semenovich var en god svampeplukker. Så længe hans helbred tillod det, gik han hver sommer på en stille jagt til sin elskede Lisy Nos, nogle gange til Levashovskoye Highway. Men aldrig mere fandt Orlov så store svampe! To kilo viste sig at være en kæmpe. Wormy, virkelig. Men moderen kogte ormene ud derhjemme, og der var en lækker middag: svampe med kartofler dyrket på hendes egen grund.
  Fjodor Semyonovich gik i land og satte sig på en bænk. Der er ingen i nærheden. Det er en hverdag, og folk holdt op med at komme her. Kvinder har ikke vasket sig i bugten i lang tid, og stranden er fuldstændig bevokset med siv efter dæmningen blev bygget. Nu er det et naturreservat, et fredet område.
  Fedor Semenovich er vant til at være alene. Hustruen er for længst død. Før det hans forældre. Min far vendte tilbage fra krigen handicappet, uden begge ben. Hans mor ammede ham som et barn. De forlod den ene efter den anden et par år efter, at familien flyttede til byen.
  Ved minde om hans forældre væltede tårerne frem i Orlovs øjne. Han har grædt meget på det seneste. Dette fik mit hjerte til at føles lettere. Men offentligt prøvede den gamle mand ikke at vise sine tårer.
  Fyodor Semyonovich havde pludselig ondt af sig selv. Nå, hvad godt så han i dette liv? Han levede stille og roligt, arbejdede som alle andre. Han blandede sig ikke med nogen, bad ikke nogen om noget, forsøgte at være venlig over for folk, men hans venlighed syntes ikke at blive bemærket. Levede han rigtigt? Trods alt kunne han nok på en eller anden måde få sin søn væk fra Afghanistan? Nå, Gud være med ham.
  Hans tanker blev afbrudt af lyden af cykeldæk. Fjodor Semyonovich tørrede hastigt sine tårer væk. Men manden kørte forbi uden at være opmærksom på den gamle mand.
  Og Orlov huskede, hvordan han svømmede her som dreng. På hænderne bevægede han sig langs bunden, kun hovedet stak ud over vandet. Sandelig lærte Fedor Semenovich aldrig at svømme. Og jeg har aldrig været på havet...
  Engang druknede han næsten her. De byggede en tømmerflåde med deres ven Oleg og sejlede fra den lysning, der kom tæt på vandet. Først flyttede de langs kysten. Så jagede vi en flok måger dybt ind i bugten. Der var en kylling i flokken, som flostrede i vandet og ikke kunne lette. De svømmede langt i et anfald af barnlig spænding. Men kyllingen blev overhalet og taget ombord. Og så begyndte hele flokken, tyve fugle, ikke mindre, at angribe drengene. Måger kredsede over deres hoveder, skreg, skidede, nogle fugle forsøgte bogstaveligt talt at rive deres hår med poterne. Flåden vuggede og kæntrede, vennerne var i vandet.
  Åh, og så blev Fedya bange! Han kunne da have druknet, kunne han! Han tog en tår vand, men hans ven trak ham ud, langsomt svømmede drengene til kysten. Der er gået næsten 75 år, men jeg husker det, som om det var i sidste uge.
  Ah, menneskelivet er kort! Har du været ung i lang tid? Han havde travlt med sin søn, han elskede sin kone. Alt er væk. Snart tager han af sted. Fuldstændig væk, uigenkaldeligt, ind i evigheden. Og de århundreder gamle ege vil forblive og denne strand. Igen hvert år vil foråret glæde folk med varme og nye håb. Først nu vil han ikke længere se forårets pragt, han vil ikke nyde naturen ...
  Det ville være interessant at få et glimt af, hvad der er der efter døden. Er der et andet liv? Måske bliver det ikke dårligt, måske er det virkelig paradis?
  Så i det væsentlige, hvorfor levede han? Hvorfor lever fugle? Åbenbart for eftertidens skyld, for forplantningen. Så det viser sig, at han levede sit liv forgæves? Nej, ikke forgæves! Han levede beskedent, men med værdighed. Undvigede ikke, ydmygede ikke. Det er på sådanne mennesker, at jorden hviler. Ikke alle kan være politikere og kunstnere.
  Ja, han fejlede meget, han ville have gjort meget anderledes, hvis han havde startet livet fra begyndelsen. Men der var en pointe i hans eksistens! For kone og søn, for forældre, hjemland. Nej, han kan dø med god samvittighed!
  En let brise fra bugten fik sivene til at rasle dovent og bar den behagelige kølighed fra Østersøen. Fjodor Semyonovich kiggede ind på vejen, snoede sig og gik dybt ind i skoven, træerne omkring den, forsøgte at se konturerne af den anden bred, lyttede til græshoppernes kvidren og andre lyde fra skoven. Den gamle mand så ud til at prøve at huske alt dette i sin stadig ret stærke hukommelse. Og pludselig begyndte han at græde igen. Denne gang fra følelser, fordi han nåede at komme, for at opfylde sin drøm.
  Orlov indåndede den rene havluft med fornøjelse. Han følte sin enhed med sin elskede natur. Og han var glad.
  Fedor Semenovich sad på bænken i lang tid og solede sig i forårssolens stråler. Men efterhånden begyndte lyset at gemme sig bag træerne, og Orlov tog afsted på sin hjemrejse. Jeg følte mig træt. Men hun var ret behagelig. Benene begyndte dog at gøre ondt igen. Den gamle mand nåede langsomt frem til stoppestedet, overrasket over, at han ikke mødte nogen undervejs. Og stoppestedet var tomt.
  Bussen nærmede sig hurtigt, pensionisten tog fri plads i kabinen og begyndte igen ivrigt at kigge ud ad vinduet på de forbipasserende landskaber. Folk stoppede op. Mest ungdom. Søde, rolige mennesker. De har hele livet foran sig, du kan nyde foråret, lægge planer for fremtiden.
  Ved et af stoppestederne steg en ældre kvinde ind i bussen. Overbevist om, at der ikke var tomme pladser, stod hun ved siden af Orlov, som sad ved døren. Det var tydeligt, at det var svært for hende at stå. Fedor Semenovich tilbød hende sin plads.
  "Nej, hvad er du, hvad er du," nægtede den fremmede.
  "Sæt dig ned, jeg går alligevel ud," insisterede den gamle mand.
  - Mange tak!
  Orlov bedragede ikke, han havde virkelig brug for at stå af ved næste stop. Han kiggede på kvinden og så lettelse og taknemmelighed i hendes ansigt.
  Fyodor Semyonovich glemte sine syge ben, han var stolt af sig selv. Så han er stadig en mand! Han var den første, der tænkte på at vige pladsen for en træt kvinde.
  Da bussens døre åbnede, gik Orlov med besvær ned på fortovet og råbte til sidst til chaufføren og passagererne:
  - God rejse!
  Og jeg tænkte ved mig selv:
  "Intet, jeg lever! Og ved femogfirs går livet videre. I morgen kommer Lidochka, og på lørdag skulle Mashenka komme. Godt!"
  Langsomt vandrede den gamle ind i sin lejlighed. Han var skæbnen taknemmelig for denne dag og ønskede oprigtigt hele verden held og lykke.
  
  
  Men alderdommen tager sin vejafgift. Hele sommeren var Fedor Semyonovich syg, og i efteråret blev han endelig syg. Niece Maria tog sig af den gamle mand. I de sidste par måneder af sit liv flyttede læreren ind i hans lejlighed, og efter hans bedstefars død blev hun i den for at bo.
  Fedor Semenovich fortalte sin niece meget om sig selv, om stranden, som han elskede så meget fra den tidlige barndom. Han var stolt over, at han i så høj en alder var i stand til at opfylde sin drøm - at se de steder, han elskede, at sige farvel til sine oprindelige ege, stranden, den smerteligt velkendte skovsti. Bedstefar døde stille i søvne. Med et smil på læben...
  
  
  Kapitel 31
  Indberetning til myndighederne om det udførte arbejde er mere en formalitet end et presserende behov. Sagen er faktisk opklaret, hvad skal man ellers sige til lederen af undersøgelsesudvalget? Men debriefing er forudsat af officielle pligter.
  Krasin rapporterede til Vladimir Cherkasov.
  - Det var muligt at opklare ikke kun vores mord, men undervejs blev mordet på direktøren i Anapa, samt Tula-galningen tilbageholdt med vores hjælp.
  Hvilken slags galning? spurgte Cherkasov.
  Mit navn er Boris Solntsev. En ung fyr fra Tula-regionen. Nu tilstår han. Efter mindst fire mord i sit hjemland, hvor han efterlod sine fingre, flygter fyren til Sochi, hvor han møder en sekterisk pige og slutter sig til en sekt. Pigen vi kvalte var også i familie med denne sekt.
  - Hvilken slags sekt?
  - Russisk gren af Illuminators-sekten.
  "Du har ikke straks fastslået identiteten på den kvalt pige," mindede Cherkasov om.
  - Hun har ingen hvide dokumenter eller tøj. Ingenting overhovedet! Så ved tatoveringen fandt de ud af, at hun var en skuespillerinde af hård amerikansk BDSM. Pigens navn var Lyudmila Starkova, hun medvirkede i porno under navnet Lucy Starr. De brød igennem oplysningerne om hende, det viste sig, at hun som barn blev taget fra Ukraine til USA, hvor hun endte med sine forældre i Illuminator-sekten. Hun kom til Utrish med sin kæreste. Der blev hun filmet i porno med kæresten til Boris, galningen vi fangede. Boris efterlod en arv i Sochi, det var ham, der også begik det nylige mord på Utrish.
  "Har dette mord noget med os at gøre?" spurgte Cherkasov.
  - Formidlet. Vores afdøde spillede hovedrollen med en ven af en galning.
  - Rapporter, hvordan du fandt ud af galningen.
  - Der var meget hårde, sadistiske skyderier på Utrish. Galningen, der ser, hvordan hans elskede blev hånet, griber i et raserianfald en kniv, dræber instruktøren og løber ud i skoven. Hans kæreste med en blodig kniv bliver fanget på gerningsstedet, overgivet til politiet, sat i fængsel. Hun er mistænkt for at have dræbt instruktøren. Men pigen er tavs, og Tula-galningens fingeraftryk findes på kniven. Hans identitet er ikke fastslået, der er kun fingre. Jeg bad om et fotografi af den forsvundne Boris, som selv blev betragtet som et offer for en galning, og mordene var ikke forbundet med ham. Og i Anapa præsenterede han sit fotografi for pigen, der blev undersøgt.
  - Vidste du? Cherkasov gættede.
  - Ja! Men hun fortalte os ikke noget om Starkov. Jeg skulle selv finde ud af alt.
  - Maniac blev tilbageholdt uden problemer? spurgte Cherkasov.
  - Ja, roligt! Der var ingen grund til at løbe gennem skoven. Taget på stranden. Der var ingen fare for feriegæster. Han forsøgte ikke at gøre modstand. Boris' kæreste blev løsladt fra arresthuset, udendørs blev installeret. Og Kovalev og jeg ventede på lagunen. Galningen gik selv til stranden, som om han vidste, hvornår hans kæreste ville komme.
  "Lad os vende tilbage til vores mord," sagde Cherkasov. - Hvordan kom liget til læreren, og hvem smed det ud af vinduet?
  "Mordet på Lucy Starkov skete ved et uheld under sex. Og vores tiltalte Gorynychev havde nøglen til lærerens lejlighed, han og hans medskyldige Alexander, Lucys kæreste, besluttede at efterlade liget i en andens lejlighed til om aftenen for at tage det ud og begrave det i skoven. Gorynychev kunne ikke forlade sig selv. Men læreren kom tidligt tilbage fra ferie.
  "Forstået," sagde Cherkasov. - Og læreren blev fjernet som unødvendigt vidne.
  - Ja. Gorynychev hævder, at Alexander hjalp læreren ud af vinduet. Men Alexander kunne ikke afhøres. Han er vores tidligere landsmand, nu amerikansk statsborger, efter mordet på en lærer fløj han til USA.
  "Jeg forstår," sagde Cherkasov. - Hvordan kom du til Gorynychev?
  - Takket være oplysningerne modtaget af Kovalev på Utrish.
  "Du skal have irret for ikke at have interviewet dine naboer ordentligt og opklaret mordene i stærk forfølgelse. Men tilfangetagelsen af Tula-galningen kompenserer for dit hul. Du skal sige tak.
  - Vladimir Nikolaevich, jeg må hellere holde ferie nu. Jeg vil rigtig gerne vinde kræfter inden en svær vinter, hvile lidt på havet. Fløjlssæsonen er ikke slut endnu...
  - Var en forretningsrejse til Anapa ikke nok?
  - Så jeg arbejdede der, utrætteligt. Det var ikke til havet.
  - Okay, skriv en erklæring, jeg underskriver den. Du skal bare dele din ferie op i mindst to dele. Resten klares senere, når der er mindre arbejde.
  - Godt! Det ville være nødvendigt at opmuntre min assistent Kovalev på en eller anden måde. Takket være ham blev disse forbrydelser opklaret. Han tog en stor risiko i hulen af uformelle og fik information.
  - En klage mod Kovalev blev modtaget fra Vadim Rybachenko. Han truede en uskyldig person med fængsel på livstid, tvang ham til selvinkriminering. Mens du slappede af i Anapa, var jeg personligt nødt til at kommunikere med Vadim og undskylde. Han lovede at straffe Kovalev.
  "Han er en meget værdifuld medarbejder," sagde Krasin.
  - Okay, skriv en erklæring, mens jeg er venlig...
  
  
  Epilog.
  Om aftenen samme dag bestilte Vasily en flybillet og ringede straks til Inna og sagde, at han fik en ferie.
  - Store! svarede Inna. Vil du komme til os, som du lovede?
  Jeg har allerede fået min billet! Jeg flyver ud i morgen eftermiddag.
  - Vidunderligt! Jeg venter på dig. Vi har fantastisk vejr, i weekenden tager vi på stranden og bader.
  - Hvorfor vidner vores galning? spurgte Krasin.
  Ja, han taler om alt i detaljer. Det er nemt at arbejde med ham. Hans kæreste kom til mig, bad mig om at give en date. Hun lovede at vente på fyren hele sit liv, hun vil skrive under med Boris og føde et barn fra ham.
  "Men han kan få en livstidsdom."
  - Nej, han får næppe en livstidsdom. I Tula dræbte han, da han var mindreårig, i Sochi begik han rituelle mord på ordre, og han stak instruktøren ned i en tilstand af stærk nervøs ophidselse, da han fandt ud af, hvordan hans elskede blev hånet. Plus, han samarbejder med efterforskningen og angrer. Han har en svær skæbne, mange formildende omstændigheder.
  - Alligevel vil de give meget, - sagde Krasin.
  - Jeg tror på, at Nadezhda vil vente på ham.
  "Jeg forstår ikke sådan en kvindelig hengivenhed ...
  - Siden en pige elsker, så er der en grund ...
  "Okay, jeg kommer og snakker om dette emne," sagde Krasin.
  Vasily selv var i en tilstand af kærlighed. Han forstod, hvad Inna kunne lide, og ville fri til hende ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - DEN RIGTIGE HISTORIE
  ANNOTNING
  Oliver Twists historie er mere virkelig og troværdig end Charles Dickens, og bestemt mere dramatisk. Her er alt, som det skal være i virkeligheden, uden pynt.
  . KAPITEL 1
  Oliver Twist i den virkelige historie var ikke så heldig som Charles Dickens. Og generelt så Charles Dickens ud til at have ringe viden om de engelske domstole. Faktisk havde dommeren allerede slået hammeren og afsagt en dom: tre måneders hårdt arbejde for drengen. Og dette er stadig ret mildt efter engelsk retfærdigheds standarder.
  Derfor meddelte den pedantiske ret den venlige onkel, der bad om det som vidne til forsvaret, at den allerede afsagte dom skulle ankes på den måde, loven foreskriver. I mellemtiden skal Oliver føres til et ungdomskriminalforsorg. Og anken bliver først behandlet i næste uge ... Og så hvis turen kommer!
  Og hvis herren dukker op, bliver han arresteret for foragt for retten!
  Hvad er logisk ... Og det ser ud til at være sandt ... Med kun én forskel: tre måneders hårdt arbejde er på en eller anden måde ikke nok til samarbejde med tyve. Og dommeren stak Oliver i fire år. Og det er også godt, at det ikke er middelalderen længere, ellers kunne de være blevet hængt, selvom man var barn tre gange.
  Olivers kinder blev slået, og drengen kom til fornuft. Hvad er han i live. Og de blev ført til stedet for fuldbyrdelse af straffe. Oliver gik med hovedet nedad, og han skammede sig meget. Han ville have lænket ham som en hvalp til en betjent.
  Og lænkerne klirrede på hans hænder ...
  Oliver følte sig som en kriminel, en fange og en færdig mand eller et barn. Han var dog allerede i arbejdshuset og forsøgte at trøste sig selv med, at fængslet ikke er så forskelligt fra børnehjemmet.
  Men det blev dårligt - fantasien malede hærdede kriminelle, der viftede med dolke.
  Oliver blev dog ført til drengefængslet, til afdelingen, hvor børn blev holdt indtil fjortenårsalderen. Det er godt for ham og sikrere ...
  Oliver blev for eksempel tvunget til at klæde sig af af tre tanter-vagter og blev overhældt først med koldt og derefter med varmt vand fra en pumpe. Så barberede de deres hoveder. De skummede ikke engang deres hår, men efter det varme vand gled barberkniven i fængselsbetjentens hånd let og skar ikke engang drengens hoved. Så fik Oliver en stribet pyjamas med et nummer. Og da sommertiden blev efterladt barfodet, lovede at give ud sko kun i koldt vejr.
  Så blev Oliver let pisket, som en propiska, og ført til en celle. Fængslet var dystert med barer og onde betjente. I cellen var der hårde senge og nøgne brædder, med tæpper. Som i et krisecenter. Og Oliver fik en køje, på anden etage, og havregrød at spise, idet han sagde, at han ville gå på arbejde i morgen.
  Oliver lagde sig på træsengen uden pude, som det var tilfældet i arbejdshuset, og dækkede sig til med et groft tæppe. Kun hovedet er ubehageligt at være nøgen. Men nogle gange blev børn barberet skaldet i arbejdshuset, så det var ikke en nyhed for Oliver. Bortset fra, at der ikke var sprosser på vinduerne. Og de gik barfodet indtil frost, de blev kun skoet for at børnene ikke skulle blive forkølede før dødens tid.
  Oliver følte det, som om han var vendt tilbage til arbejdshusets oprindelige mure. Og faldt til ro...
  Og han faldt bedre i søvn, og i en drøm drømte han om en mor, som han aldrig havde set, og frodige rundstykker og kødstykker.
  Børnene er tilbage fra arbejde. De var trætte, og de overhældede dem med koldt vand og gav dem havregryn og brød at spise. De vågnede og gav mad til Oliver. Generelt er alt som i et arbejdshus, bortset fra at maden i børnefængslet ikke er så bedre, men de giver mere mad. Og fyrene er ikke så udmagrede som på børnehjemmet. Men de arbejder også hårdere, og desuden bliver de stadig undervist i skolen.
  De hilste sparsomt på Oliver og spurgte, hvad han var til for. Oliver svarede:
  - Aldrig!
  Og det vakte venlig latter.
  Og ordene om, at de alle er for ingenting!
  Fyrene var trætte, på vagternes signal bad de hurtigt, tog pyjamasen af og lagde sig under tøjet. Ubehageligt at sove til bare brædder, men vanemæssigt faldt Oliver i søvn.
  De vækkede dem om morgenen, fik dem til at bede igen, vaskede deres hænder og tog dem med til morgenmad. Derefter et par timers studier og tolv timers arbejde. Børn arbejdede hårdt på maskiner. Oliver måtte skubbe lærredet med sine bare fødder. Børnene her var stadig unge, og de var endnu ikke blevet sendt til minen. Men efter fjorten kan du ende i minerne. De kan dog stadig sendes til minen for en fejl. Eller for eksempel i en koloni, på en plantage.
  Da Oliver spurgte, hvor det var værst: børnene sagde utvetydigt, at minerne. Der er en frygtelig stank fra dem, der lindrer sig selv lige i revnen, og fra fakler. Og ikke solen med giftige dampe. Og på plantagen i det mindste frisk luft og varm. Og i Indien og troperne er evig sommer behagelig. Selvom de slår meget, er der perioder på plantagerne, hvor der næsten ikke er arbejde. Men minen, ingen steder er sværere.
  Oliver var så træt den første dag, at hun kravlede til køjen. Jeg måtte bevæge mig med fødderne, skubbe spindlen med hænderne. Og benene var grundigt tilstoppede, og sålerne kløede, når de blev slået ned på et flagermus.
  Børnene skiftede dog. Næste dag var der allerede arbejde, siddende, og mine hænder var følelsesløse, men mine ben bevægede sig lidt.
  Tolv timers arbejde var meget udmattende. Men de blev fodret tre gange om dagen, og bedre end et husly, og om søndagen var der kød og fisk tre gange om dagen. Kroppen gjorde meget ondt de første dage, men så blandede Oliver sig og smerterne sløvede.
  Den unge krop vænnede sig til belastningerne. Søndag var der ekstra studium og bønner, og der var næsten intet arbejde.
  Det er hårdt i børnefængslet i Kongeriget Storbritannien, men du kan leve. Og fra arbejde bliver kroppen stærkere, og musklerne er stærkere. En enkel, men sund mad forbedrer kroppen.
  Oliver vænnede sig efterhånden til dette liv ... Han forsøgte endda mentalt at forestille sig noget, mens han arbejdede, så det ikke skulle være så kedeligt.
  Dommeren udsatte naturligvis ankesagen hele tiden under forskellige påskud, sagen om Oliver Twist blev ikke gennemgået. Til sidst spyttede den gode herre og besluttede, at han var ligeglad med den ukendte dreng. Desuden bliver børnefængslet tåleligt fodret, undervist, og der er tag over hovedet. Og det er bedre end at gå rundt i gaderne.
  Og det er dyrere for dig selv at tage en pjaltet en ...
  Men hvis den gode herre allerede har viftet med hånden til Oliver, så har Undvigeren ikke glemt ham.
  Først var alle bange for, at drengen ville forråde dem. Men tiden gik, og frygten forsvandt. Og de bryder sig heller ikke om Oliver. Kun her er Dodger, han ville returnere sin gulmundede ven til banden.
  Men selvom fængslet er for børn, kan man ikke bare flygte fra det. Og barerne, og væggene er høje og sikkerhed, alt er som voksne kriminelle. Med mindre der er mange kvinder blandt vagterne, i modsætning til de ældre fanger.
  En af dem var en bekendt til Dodger. Og han besluttede at forsøge at arrangere en flugt for Oliver.
  Og så besluttede tyvdrengen at komme tæt på hende. Matronen spurgte Dodger:
  - Hvordan kan jeg få ham ud?
  Tyvdrengen bemærkede:
  - Meget simpelt! Du vil sige, at der var brug for en dreng til at arbejde på et nærliggende værksted til privat produktion, og du vil tage ham ud af porten!
  Vagterne protesterede:
  - Jeg bliver sur over det her! Vil ikke gå!
  Pluto foreslog:
  - Så giv ham en seddel fra mig!
  Matronen nikkede.
  - For dette fra dig en gylden guinea!
  Tyvdrengen svarede:
  - En skilling er nok!
  Matronen knurrede:
  - Det er forbudt!
  Plut bemærkede logisk:
  - Ingen vil vide det! Sådan en lille note. Og en hel sølvskilling! For denne mønt, indtil for nylig, blev tyve hængt!
  Kvinden trak på skuldrene og sagde:
  - To skilling!
  Undvigeren trak på skuldrene og bemærkede:
  - Oliver er mig ikke kær nok til at give to skilling for én seddel!
  Matronen kløede sig i panden og bemærkede:
  - Og hvorfor har du overhovedet brug for det!
  Tyvdrengen svarede logisk:
  - Hvad er forskellen for dig? Du vil have en skilling, næsten for ingenting!
  Kvinden var enig:
  - Ja, jeg sender en seddel! Det er ikke noget!
  Slyngelsten tegnede et par streger på et stykke papir og rakte det til matronen. Hun tog den med sig gemt i sin bh.
  Alt er enkelt...
  Undvigeren rakte hende en skilling og fortrød det straks. Faktisk, hvem er denne Oliver for ham. Og det er ikke klart, om det vil hjælpe.
  Plut selv var under trussel om arrestation på ethvert tidspunkt. Penge blev opnået med fare for frihed. Og nogle gange sker det også, at drenge bliver hængt for tyveri eller sendt til minerne. Og i minerne holdt næsten ingen ud i mere end fem år, og ofte endda før de blev bøjet.
  Måske ville det være bedre for Oliver at tilbringe fire år i et børnefængsel, få en uddannelse og et erhverv og så leve et ærligt liv. Alle tyve ender jo før eller siden i en løkke, eller endnu værre. Sjældent levede nogen af forbryderne til høj alder, og der var ikke noget, der hed ikke at blive fanget. Før eller siden bliver alle fanget.
  Her stjæler deres ejer ikke sig selv, men kommanderer kun mindreårige tyve. Men før eller siden vil nogen opgive det.
  Slyngelsten sukkede tungt og prøvede ikke at tænke på, hvad der ville ske efter hans tilfangetagelse. Og hvordan har Oliver det - hvor ofte bliver han pisket?
  Oliver var mere stille end vand og lavere end græs. Der var børn i cellen på ti eller elleve år, for det meste sad på småting, og ganske rolige. Så livet i fængslet var kedeligt, afmålt og ret stille. Der var hverken tid eller energi til pranks. Der var ingen oprørere i denne afdeling. Om natten var en politimand på vagt, som kiggede bag tremmerne og drak kaffe, eller en vagtchef. Så børnene blev tvunget til at tie stille og sove. Og de er under overvågning hele tiden.
  Det er selvfølgelig kedeligt, men på den anden side er der ingen af fyrene, der terroriserer dig. Alt går efter charteret, som i hæren uden uklarhed. Med mindre der er meget arbejde... Og der er ikke nok tid til søvn, men man vænner sig også til det. Men efter fysisk aktivitet falder du i søvn uden besvær. Som træer falder vi på køjen uden at kende ledernes søvnløshed.
  Oliver blev fysisk stærkere på to en halv måned af konstant hårdt arbejde, og led næsten ikke. Indtil slutningen af semesteret er stadig meget langt væk, og det er for tidligt at tælle dagene. Heldigvis i det mindste tag over hovedet og en tilstrækkelig mængde mad - et arbejdshus er en privat institution, hvor de sparer på børn. Og her er statsejet mad, og mens der i Storbritannien ikke er sult og afgrødesvigt i buret, fodres de efter normen, så de fungerer bedre. Unge tyve ser ikke udmattede ud. Nogle gange arbejder de hårdt i den friske luft, fejer gården, drejer møllesten, pumper pumper.
  Hvis der ikke er noget arbejde på værkstedet - lageret er allerede fyldt, så er børnene tvunget til blot at bære sten fra sted til sted eller male mel med håndmøllesten. Nogle gange, selvom vagterne er i godt humør, spiller de fodbold.
  Under alle omstændigheder havde Oliver godt af fængslet. Han blev sundere, stærkere, roligere og smilede oftere.
  Matronen tog ham med til et hjørne, mens der var en samtale, og rakte sedlen, hviskende:
  - Det er fra Dodger!
  Oliver havde blandede følelser. Det er godt, at han ikke bliver glemt, men på den anden side er han allerede vant til et så roligt og relativt tilfredsstillende sted som et børnefængsel. Og igen ville jeg ikke vende tilbage til tyvenes verden.
  Oliver kendte ikke modervarme og familie fra barndommen, og for ham var cellen med tremmer ikke et helvede, men noget kendt fra fødslen. Og køjerne er tørre nok, og de gav ham en pude lavet af halm for god opførsel. Og dækket dig til med et tæppe og sov. Drenge snorker næsten ikke, og du har enkle, men behagelige drømme. Du kan også læse søndag i fængslets bibliotek. Og fra arbejde, hvis lageret er fyldt, lader de dig nogle gange gå tidligt.
  Nej, børnefængslet er ikke i bund endnu. Til dronningens fødselsdag lovede de endda at give chokoladekager. Og de, der opførte sig godt i julen, får gaver.
  Oliver tøvede derfor. Dodger rådede ham til at besvime, mens han arbejdede, og at ryste som om han havde feber. Barnet vil blive sendt til børnenes sygestue. Det er for de små udenfor fængslet, da de bliver ynket og behandlet af de bedste læger. På fængslets sygestue er lægerne trods alt de værste, og der er ingen medicin. Og børn, selv kriminelle, forventes stadig at blive rettet, og de bliver behandlet bedre end voksne.
  Og fra hospitalet gratis, kan du flygte gennem vinduet, så der er ingen sprosser. Også selvom der er en politibetjent på vagt.
  Oliver forstod dette, men tøvede. Blive tyv igen? Der er intet andet valg tilbage for ham som en dømt på flugt. Men så, i tilfælde af en tilfangetagelse, for recidiv, vil de helt sikkert blive sendt til minerne eller hængt. I bedste fald venter plantager. Plus, de vil tilføje for flugten.
  Men hvad ellers? Han kan ligesom en ung, der kun er ni år gammel ved anholdelsen, og på den første tur, meje et års fængsel. Han tager af sted som tolv år gammel, og de vil give ham et job - politiet ansætter ham, han skal allerede være håndværkerlærling. Og livet der er måske ikke så interessant, men mere sikkert. Storbritannien er i fremmarch, arbejderne lever ikke så dårligt længere. Lønningerne stiger, arbejdsdagene falder i takt med at teknologien udvikler sig. Der kommer snart film...
  Skulle han være en tyv?
  Men djævelen siger til Oliver - løb - frihed er himlen! Og hvad vil du ikke gøre for friheden!
  Ja, nogle gange stikker voksne fanger også væk en uge før løsladelsen. Og her er barnet!
  Og Oliver besluttede at løbe!
  Jeg delte ikke ideen med andre børn ...
  Escape besluttede at gøre den næste dag. Drengen havde mareridt om natten. Herunder hvordan han blev fanget og først pisket. Og så førte de ham til galgen ... Oliver vågnede i koldsved. Det glimtede gennem mit hoved, at det var ret varmt i cellen under dynen. Rundt omkring snuser korthårede, men ret rolige drenge for næsen. Og den morgenmad med fisk og almindeligt brød venter ham. Og at de i morgen bliver løsladt tidligt fra arbejde, og det vil være muligt at læse i salig Augustins eller Robinson Crusoes fængselsbibliotek.
  Så hvad får han?
  Oliver væltede om på sin anden side, og faldt, som det sker i en ung alder, i søvn uden besvær.
  Dagen efter blev hans beslutning om at flygte hårdnende. I det mindste lidt romantik. At stjæle er så interessant... Og at komme ind i en andens hus med skatte.
  Efter morgenmaden havde børnene en kort undersøgelse. Det var nødvendigt at skrive et diktat med gåsepinde. Og så matematik og Guds lov. Og derefter arbejde.
  Børnene gik ... Det var allerede køligt, og om en måned skulle de give vintertøj og sko ud. Oliver på arbejde skubbede igen den udtrækkelige del af maskinen, dette er ikke en lille belastning, især hvis du gør det i tolv timer i træk. Og endnu vigtigere, det er kedeligt.
  Olivers beslutsomhed voksede, og efter næsten ikke at have ventet yderligere fire timer på at få det til at se mere troværdigt ud, besvimede han og slog i et anfald.
  Beregningen var fuldt ud berettiget. Oliver blev løftet, pakket ind og båret til børneafdelingen på byens hospital. Drengen blev bragt til afdelingen, hvor der kun var to andre drenge. Værelser til fire, ret rummelige med højt til loftet. Og vinduer uden sprosser, med et vindue øverst. For en dreng, der endnu ikke er ti år, er det ikke noget problem at komme ud. Oliver er ret behændig og hærdet af hårdt arbejde.
  To drenge på afdelingen, ikke tyve, men lå. Den ene havde et brækket ben og var i gips, den anden var tilsyneladende en slem forkølelse og var gal. Oliver klatrede op i vindueskarmen og trak sig op på sine hænder og fandt sig selv i åbningen.
  Drengen i rollebesætningen spurgte:
  - Hvor skal du hen!
  Oliver svarede:
  - Til din mor! Vær ikke bange, jeg er tilbage om en time, bare lad være med at fortælle det til lægerne!
  Drengen bemærkede:
  - Hop højt!
  Det var virkelig højt. Oliver sænkede kroppen i sine arme. Så fangede han sine bare fødder på afsatsen og sprang så. Han landede behændigt, selvom han følte smerte og rysten i hælene.
  Men intet ... På hospitalet blev Oliver vasket inden han blev lagt ind, og fik gul pyjamas og hjemmesko. Drengen forlod selvfølgelig sine hjemmesko og blev i sin pyjamas. Hun er på hospitalet, men i hvert fald ikke i fængsel. Og måske ordner alt sig.
  For en sikkerheds skyld kastede Oliver sig ned i en snavset efterårspyt. Og han blev mere som en almindelig ung vagabond. Og ikke så mistænkeligt....
  Slyngelsten sprang pludselig ud for at møde ham og knirkede:
  - Du lærer hurtigt, følg mig!
  Olivers grove, barnlige hæle støvede hurtigt i snavset efter en meget mere rigt klædt dreng i anstændige, næsten nye sko.
  De så ret kontrastfyldte ud, skinnende sko og de bare, beskidte fødder af en dreng, der var flygtet fra et børnefængsel eller rettere fra et hospital, men faktisk fra varetægtsfængslet.
  For én flugt kunne de have tæsket Oliver i ti år. I Storbritannien er domstolene for børn meget strenge, nogle gange endda strengere end for voksne. De er hårde i det enogtyvende århundrede, men så ...
  Oliver tænker selvfølgelig ikke over det. Han nyder følelsen af frihed og inspirerer. Og det er dejligt at løbe barfodet på trods af efterårskulden. Desuden er det slet ikke koldt, når du løber. Og selv omvendt er drengens blottede, hårdhændede såler kildende.
  Du føler dig endda stolt over, at du har været bag tremmer. Og du var i stand til at flygte og brænde det hele med ild. Får os ikke.
  Efter renligheden af børnefængslet i den gamle Feigins hule virkede Oliver lidt beskidt. Men de gav ham stegt kød. Drengen blev mødt som en helt. Han forrådte ingen og flygtede fra fængslet. Og dette er en bedrift. Der er endnu ikke et sådant stift passystem, så du kan gemme dig i lang tid, især for en dreng. Og de tog ikke fingeraftryk. Hvilket er fantastisk. Oliver blev anset for at være en for lille kriminel, og skiltene blev ikke skrevet om, og der vil måske ikke blive søgt for meget. Og selv dengang fotograferede de ikke kriminelle, så kameraer er stadig så sjældne og uperfekte.
  Så det er lettere for Oliver at fare vild i en storby som London.
  Og drengen gik på arbejde igen. Han fik anstændigt tøj og nye sko.
  Stadig, i England, selv for børn at gå barfodet er ikke helt anstændigt, og taler om ekstrem fattigdom. Selvom drengens ben er lidt ubehagelige, men der er meget mere stolthed og selvværd.
  Oliver og Plut stjal lommetørklæder. Drengen handlede behændigt og tavst. Det var allerede den anden udgang. Og Oliver fandt fred og ro.
  Men den ægte vare lå foran ham.
  Bill Sykes, en morder og røver, besluttede at tage drengen med som assistent på forretningsrejse. Og dette er en seriøs test. Bill selv lignede en røver med rødt skæg og et ret grimt ansigt.
  Oliver var selvfølgelig ikke alt for begejstret. Desuden måtte han for sagens skyld skifte til klude og gå barfodet. Og det er især koldt om natten.
  Bill sagde, at jakkesættet skulle være enkelt og behageligt. Og drengen vil gå barfodet lydløst, hvilket er vigtigt i huset. Det var dog ubehageligt for Oliver at gå med bare såler på den kolde, frostdækkede fortov, og nu og da accelererede han for at holde varmen.
  Om natten brændte gaslamper i London, med farvede glas, og den rige by ser ret smuk ud, især i de centrale kvarterer.
  Oliver ser på denne rigdom og slår øjnene.
  Alt ville være fint, men det er koldt i klude, og bare, barnlige ben er solbrune.
  De er dog allerede nået i mål, og Oliver bliver skubbet ud af vinduet. Han skal kravle gennem vinduet og åbne vinduet for en større og mere voksen røver.
  Drengen trækker sig op på hænderne og klatrer forsigtigt ind. Det er meget varmere indeni, og da Olivers bare fødder rørte ved frottétæppet, følte de lyksalighed. Drengen begyndte forsigtigt at åbne vinduernes skodder. Hans hjerte bankede som en tromme af begejstring. Og her, virkelig, da denne rødhårede næseparti af Bill kravler igennem, bliver det så skræmmende.
  Og nu er røveren på værelset og knager med støvlerne. Oliver følte sig irriteret over, at han blev efterladt barfodet, men der var ikke noget at gøre. Jagten begyndte, og Bill skyndte sig hen til skabet med penge. Der var åbenbart et tip, en af tjenerne og røveren vidste, hvad han ledte efter.
  Oliver følte sig også begejstret og fejede nogle skinnende genstande af bordet. Og kom dem i en pose. Herunder en forgyldt hund. Og Bill rodede med det pansrede skab og arbejdede på låsen. Oliver gik barfodet ind i det næste værelse. Der fandt han også et par små nipsgenstande og vores og en sølvgaffel på bordet.
  At stjæle viste sig at være uventet nemt og interessant. Oliver smilede og var meget glad. Men ak, du kan ikke undslippe skæbnen. Kun denne gang fandt kuglen Bill. Det er meget mere støjende, og ejeren ringede til politiet. Morderen blev såret og havde ikke tid til at flygte med bytte. Og den lettere og mindre Oliver nåede lige at smutte, selvom de også skød mod ham. Men drengen var fingernem og formåede at komme væk fra en primitiv pistols skudlinje.
  Og med et glimt af bare hæle sprang han ud af vinduet, med en pose bytte. Som det i teorien er og burde have været i Dickens. Ja, hvorfor slog de et barn, og ikke en større og mere klodset bandit?
  At blive i fængslet, og nogle tyveerfaringer gavnede Oliver, blev hans flair forværret, og du kommer ikke så let ind i ham. Og politiet var som altid for sent, og drengen formåede at forlade, og endda med bytte.
  Olivers autoritet blandt tyvene er steget endnu mere. Og han begyndte selv at klatre ind i huse og engagere sig i tyveri mere aktivt.
  Drengen var ti år gammel. I løbet af vinteren nåede han at foretage flere razziaer i huse og stjæle en masse lommetørklæder eller et par gange tungere punge. Og tyveriet af endnu en pung med diamanter viste sig at være et sandt mesterværk.
  En af de voksne banditter var endda i stand til at udbetale regningen, som drengen stjal.
  Foråret er kommet ... Oliver klatrede ind i et af husene igen. Drengen var overmodig. Måske ville han have været i stand til at gå nu. Men Bill Cysk flyttede væk fra såret og forrådte sin unge partner og sagde, at han også flygtede fra fængslet. Og han fortalte mig, hvor jeg skulle få fat i ham.
  Politiet opstillede et bagholdsangreb. Og de fangede Oliver ved selve hulen, da han kom tilbage.
  Og hele banden af unge tyve var dækket. Og det var politiets succes.
  Oliver er stadig en dreng, kun et barn, men allerede en forhærdet recidivist og en løbsk straffefange. Efter at være blevet fanget, blev han ført til et fængsel for særligt farlige mennesker og sendt i isolation. Denne gang blev Oliver klædt af og søgte grundigt, mens han kiggede ind i både hans mund og anus. Målt, vejet. Omskrev fra den nøgne alle skiltene i journalen. De barberede deres hoveder og vaskede dem og låste dem inde i en separat celle. Oliver var tilbage i sin fængselspyjamas, klippet og barfodet og helt alene.
  Og at være alene er meget mere skræmmende og mere ubehageligt. Ja, og i cellen om foråret er det stadig køligt i modsætning til børnefængslet. Ja, og de fodrer værre, en tom havregryn. Oliver bliver nu prøvet som voksen og har en kæde om halsen.
  Det er snavset og kedeligt, ligesom at de slår med batons.
  Politiet slog faktisk den ti-årige dreng i hælene med stokke, og dette er kun begyndelsen.
  Rotter knirker i cellen, og man sover på sten, hvilket er meget koldere end på træplankebede.
  Og de fodrer kun en gang om dagen og en meget lille portion, hvis bare du ikke dør af sult. Her er du som en selvmordsbomber.
  Oliver blev dog også tvunget til at arbejde: at vende møllestenene, hvilket er meget hårdt, når de bare hæle bliver slået af. Og du er stadig sulten, og de pisker dig op med slag.
  I Storbritannien er tortur endnu ikke blevet afskaffet, og Oliver kan afhøres med fordomme. Sandt nok, dette kræver en domstolsafgørelse.
  Hampende og klirrende tunge lænker kom Oliver ind på banen. Med et sort øje, barberet skaldet, udmagret i et par uger i fængsel, så en ti-årig dreng patetisk ud. Da der allerede hang en del tyveri og indbrud på ham, forventedes retssagen at blive længere, og der var allerede skrevet om Oliver i aviserne. Drengen var virkelig truet med galgen.
  Men det var ikke alt. Oliver har allerede formået at sammensætte en kapital og gemt en cache.
  Dommeren stillede Oliver et spørgsmål:
  - Hvor gemte du pengene?
  Drengen begyndte at ryste på hovedet.
  - Jeg har ikke gemt noget, jeg har det ikke!
  Dommeren så på og meddelte:
  - Jeg giver tilladelse til tortur, kun uden at forvolde skade, han skal give ud, hvor han gemte gemmerne.
  Oliver rystede og sagde:
  - Jeg har ikke stjålet noget!
  Drengen blev ført til torturkælderen. Der brændte brændeovne, og erfarne bødler stegte værktøj. Da Oliver stadig er et barn, blev han tortureret af den rødhårede tortur Margaret, en specialist i tortur af børn, hvis klienter endnu ikke er døde.
  Oliver blev tortureret nøgen ... Margaret lagde sin hånd til drengens bryst, lyttede til pulsen og udsendte:
  - Sundt og ihærdigt barn!
  Derefter blev drengen anbragt i maskinen, og hans arme og ben blev fastgjort i klemmer. Og de begyndte at vride sig meget langsomt. Under kommando af den rødhårede gjorde teenagere det. Børn blev normalt tortureret af en rødhåret med arvelige bødler, der studerede. Desuden vendte de sig og forårsagede frygtelig smerte, men ikke lammende.
  Oliver Twist stønnede, men stod stædigt fast. Selvom hans arme var så snoede i unaturlige vinkler, at det gjorde ondt at tale. Drengen sad skævt i maskinen, han trak vejret tungt og sveden dryppede fra ham.
  Så besluttede den rødhårede at prøve fyrfadet. Bøddel-drengen bragte hende en flaske olivenolie. Og Margaret smurte Olivers ru, barnlige såler, så de ikke brændte.
  Drengen spurgte:
  - Vil du brænde mig?
  Margaret nikkede.
  Ja, hvis du ikke siger noget!
  Oliver stønnede.
  - Jeg har ingenting!
  Fyrfadet kørte på gas og antændte først med en lille flamme. Margaret var meget glad for at stege drengenes hæle. Torturen kunne vare op til en halv time og forårsage alvorlig smerte. Og samtidig var sålerne på drengene kun dækket af små vabler, som forsvandt efter et par dage, og det var muligt at gentage torturen på en ny måde.
  Oliver havde mange smerter, han trak vejret tungt og stønnede, men gav ikke gemmerne ud. Der var et betydeligt beløb, inklusive de diamanter, som drengen ikke ønskede at sælge.
  Derudover er drenge ofte stædige og overgår nogle gange voksne i udholdenhed. Oliver var vant til at lide med et slør. Og forsøgte at distrahere mentalt fra smerten.
  Her er han leder af korsfarernes børnekampagne. De er allerede brudt ind i saracenernes land. Og han bliver taget til fange. Galilæas varme sand brænder børns bare fødder. Og det gør meget ondt, når det bager sålerne på fyrene. Og de føres ind i slaveri, og piske fløjter ...
  Ilden bliver stærkere. Margaret sørger for, at flammerne ikke brænder hele huden på hendes ben. Det skulle være smertefuldt, men ikke forkrøble drengen. Lad ham stadig have styrken til at arbejde i minerne eller på plantagerne. Olivenolien blødgør den unge fanges ru sål og gør dem mere følsomme og mindre brændte. Oliver forestiller sig, at han bliver tortureret af saracenere som Ivanhoe... Så, som en roman, han læste i et børnefængsel, fører han barfodet Rebecca til henrettelse. Og pigen banker sine ømme fødder mod stenene.
  Og også ild. Og der er han Oliver, der rider på en hest med et spyd og vælter fjenden som et høskær. Og han falder...
  Der gik en halv time og timeglasset udløb. Til sidst blev Oliver pisket, hvilket også gjorde ondt, men det er drengen vant til. Og drysset på sårene med saltvand. Oliver besvimede endda af den frygtelige smerte og mistede bevidstheden i flere minutter.
  Margaret sukkede.
  - Nok! Lad ham hvile!
  Oliver blev båret tilbage til sin celle. Kun denne gang satte de brædder på stenene og gav tæpper ud, for at drengen ikke skulle få en dødelig forkølelse.
  Yderligere to torturer ventede Oliver forude. Så skikken forlangte at spørge tre gange. Og så endnu en dom og dødsstraf.
  Den udmattede dreng faldt i søvn, og han drømte om noget frygteligt og smertefuldt.
  . KAPITEL 2
  Dagen efter fik Oliver lidt mere at spise end ved tidligere lejligheder, inklusive fisk. Det kan ses, at drengen hvilede hurtigere og kom sig til den næste tortur. Oliver var tydeligvis deprimeret, men han havde heller ikke lyst til at græde. Jeg ville bo og flytte.
  Der var en idé om, hvad der vil ske efter henrettelsen? Himlen, helvede eller slet ingenting? Den sidste skræmte mig mest. Uendeligt mørke, når der ikke engang er tanker. Det er uhyggeligt... Selvom der heller ikke er smerte eller frygt... Eller måske er der stadig en sjæl.
  I en drøm flyver du, svæver nogle gange over tagene ... Måske er dette et minde om, hvordan du var en ånd? Og også svævede, på jordens overflade. Og et sted på himlen er der stjerner, mellem dem er der andre verdener beboet af mennesker eller andre intelligente væsener.
  Måske vil din sjæl efter døden flyve til en anden planet, og du vil allerede finde en anden essens dér? Hvordan kunne det være.
  Hvad hvis din sjæl, selv før du inkarnerede i en krop, var og levede i nogen fra en anden verden?
  Og dette er også meget underholdende ... Hvad hvis du i et tidligere liv var en konge eller en khan? Eller måske en stor kriger eller berømt videnskabsmand? Du kan være hvem som helst.
  Oliver Twist sang:
  - Sandsynligvis i det næste liv,
  Jeg vil blive kejser over hele jorden...
  Og jeg vil tjene det herlige fædreland,
  Vi er mennesker af samme familie!
  Ja, det er virkelig fantastisk i det næste liv at blive kejser eller khan. Det ser ud som om Djengis Khan havde underkastet sig halvdelen af verden, og før det var han en simpel slave.
  Historien om Djengis Khan er noget som et eventyr. Men der var sådan en i virkeligheden, og han nåede at gøre meget. Men hans imperium er sunket i glemmebogen. Lige nu er Storbritannien på vej op, og hendes sol er ved at stå op. Flere og flere kolonier indgår i imperiet, som kan blive det største i jordens imperium. Og det er alvorligt. Og et sted i Europa var Napoleon, den store kommandør og hersker. Hvem kunne erobre hele verden, men ødelagde den seks hundrede tusinde hær i Rusland. Og så var der et slag ved Waterloo. Og den kamp var speciel. Napoleon kunne have vundet, men flere ulykker forhindrede ham på én gang.
  Især anfaldet under angrebet på de britiske tropper. Så kunne franskmændene have vundet, hvis de havde angrebet med infanteri. Men marskal Ney savnede det.
  Oliver smed og vendte sig. Det er ubehageligt at ligge på et barns ryg, der blev skåret af en pisk. De snoede skuldre, kraveben, arme og ben gør også ondt. Ømme vabler på sålerne. Sårene fra tortur var allerede begyndt at hele og kløede. Jeg ville ridse dem, men det er farligt.
  Oliver forsøgte at distrahere sig selv fra kløen og smerten med tanker. Især spørgsmålet, han stillede, mens han læste bøger. Og fængselsbiblioteket er ret rigt - der er meget litteratur konfiskeret fra kriminelle. Og de kriminelle er ikke kun røvere med dolke, blandt dem er der videnskabsmænd, politikere og præster og mange andre.
  Så Oliver, der læste hurtigt, nåede at læse en masse historisk litteratur i børnefængslet. Derudover besøgte han også biblioteker i naturen og nåede også at læse og lære en masse udenad.
  Især Roms historie: om to brødre fodret af en hun-ulv, og som grundlagde byen. Fantastisk by!
  Romerriget eksisterede i lang tid og blev mest berømt i antikken. Det blev skrevet om mest af alt, og talrige historiske dokumenter stod tilbage. Men efter at have nået sit højdepunkt var imperiet i tilbagegang. Og så faldt den fuldstændig fra hinanden og forsvandt. Og forblev kun i historiske bøger. Der var mange kejsere i den. Blandt dem er Nero og Caligula - grusomme bødler og store generaler. Julius Cæsar og Troyan, mange andre. Inklusiv Pompejus.
  Selvom sidstnævnte ikke blev kejser ... Men endnu mere interessant er Spartacus-opstanden. Da en simpel gladiator rystede imperiet og besejrede konsulerne. Det var som et eventyr.
  Der er skrevet flere bøger om Spartacus. I en af dem kom han i en alder af ni år ind i stenbruddene. Og der arbejdede han med alle slaverne. Her er denne muskuløse dreng, der slæber en tung kurv med sten, der vejer mere end ham selv. Og selv barnets mave falder sammen af spændinger. Og dryppende haglsten af sved, fra drengens senede krop, mørk af solskoldning og snavs.
  Og opsynsmanden maner ham stadig videre med et piskeslag. Og drengens bare fødder knirker af hård hud. Så spiser barneslaven sidst på dagen mekanisk grødgryderet, måske tilsat lidt fisk og brød, og falder så om på stenene og sover i en omfavnelse med andre drenge, på trods af sengens hårdhed. Om vinteren er stenbruddet koldt, og de unge slaver er helt nøgne og barfodede. Og om natten er den i bedste fald dækket af stofrester, og de presser deres kroppe sammen for at holde varmen.
  Og om sommeren, den brændende varme i det sydlige Italien, udmattende arbejde. Arbejd i stenbrud efter princippet: En slave arbejder enten hårdt eller sover. Selvfølgelig døde mange drenge, men Spartak, meget stærk af natur, voksede op og blev stærkere. Og han var heldig at få en chance for frihed og blive solgt til gladiatorskolen.
  Der begyndte hans karriere, glorværdig og heroisk. En gladiator, der overlevede hundrede kampe, i henhold til det gamle Roms skik, modtog frihed og kæmpede allerede for penge. Spartacus kunne leve relativt godt, men han iscenesatte et oprør. Titusindvis af mennesker døde på begge sider, og sagen endte med korsfæstelsen af fangede slaver.
  I en roman blev Spartacus hacket ihjel. I et andet gav slaverne ham ikke væk, men han døde på korset. I det tredje værk var Spartacus dækket af lig, men det lykkedes ham at komme ud og gik, besluttede at opgive kampen. Han giftede sig og opdrog sine egne børn.
  Spartacus gjorde indtryk på Oliver, men viste sig at være en fiasko. Selvom hans navn forblev i århundreder og endda årtusinder. Spartacus er selvfølgelig et symbol, og der er skrevet forskellige skønlitterære bøger om ham. Forskrivningen af tid og inkonsistensen af historiske oplysninger giver plads til fantasi.
  Her i en bog er Spartacus søn af en adelig, men skyldte mange penge til Crassus, en patricier. Og nu er hele familien arresteret og solgt til slaveri for gæld. Spartak er stadig en lille dreng, men stolt. Han bliver sammen med sin mor og søster ført til slavehandel. De tog dyrt tøj fra moderen, sko, og hun er kun i en iturevne tunika, ikke nøgen og barfodet. Hendes ben bliver slået til blod og brændt på sten, og hendes hud er brændt i solen. Og hun lider meget, tvunget til at danse foran kunder.
  Spartacus, bronze fra solskoldning, også berøvet rigt tøj, barfodet og nøgen, ligner stadig et ungt dyr.
  Og da køberen forsøger at komme ind i hans mund, bider han sig i fingre. Som han modtager en pisk for. Så køber en ejer drengen og moren, og søsteren bliver skilt... Spartaks mor er smuk og uddannet, hun får jobbet som tjener i huset. Men drengen, der er for stolt, som straf, bliver tvunget til at vende møllestenen i to eller tre dage. På trods af at være lænket, afbryder drengen stadig strygejernet og flygter.
  Men han bliver fanget og mærket. Så sender ejeren ham til stenbruddene. Men selv der udmærkede den uforskammede dreng og søn af en patricier og en adelig familie sig. Selvom han burde korsfæstes, flygter den unge kriger i desperation fra korset. Og dette ser chefen for gladiatorerne. Han kan virkelig godt lide kampen, selvom han er en ung dreng i årevis, og han køber den. Og igen karrieren som en gladiator.
  Spartacus er, skønt senere adelige romere, i krig med imperiet. Og forbliver endda i live, og han har fælles børn i en slave fra Thrakien. Yderligere blev Spartacus' barnebarn kejser af Rom. Hvilket allerede er forfatterens fantasi.
  Disse bøger nåede ikke det enogtyvende århundrede, men Oliver slugte dem og huskede dem nu. Hvile og genoprette styrke efter tortur. Det gjorde det muligt at glemme den ømme hud, og de sår, der kløede kraftigt af det salte vand, som de unge bødler dryssede med.
  Oliver tog et par haltende skridt rundt i cellen - kæden om halsen forstyrrede. Og jeg tænkte, det er godt, at de ikke har sat en blok på ham endnu. Selvom der kan være store plager endnu.
  Ud over den banale løkke, selvom de sjældent blev henrettet ved at køre, og det er meget smertefuldt. Du bliver bogstaveligt talt revet i stykker, og reb trækker dine arme og ben i forskellige retninger.
  Oliver fløjtede og sang af munterhed:
  Hvis regnen - hey-ho, men ingen paraply,
  Hvis vinden - hey-ho - fløjter efter dig, Hvis kulden - hey-ho - er ind til benet, Og der er ingen gode nyheder hjemmefra - Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op! hvad end det er, græd ikke og vær ikke genert! Smil, smil, smil! Du er på vej, så alt vil være ok!
  
  Hvis længere - hey-ho - kan du ikke gå, Og røveren - hey-ho - står i vejen, Hvis ravnen - hey-ho - skriger over dit øre, Hvis dit hjerte banker af frygt - Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op! Græd ikke, vær ikke genert! Smil, smil, smil! Du er på vej, så alt vil være ok!
  
  Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op! Uanset hvad der sker, så græd ikke og vær ikke genert! Smil, smil, smil! Du er på vej, så alt vil være ok !
  Efter det blev Oliver Twist mere munter ... De bragte ham mad igen, og drengen lagde sig på siden, trak tæppet tilbage, faldt i søvn igen. Og han drømte...
  I en drøm havde drengen en splittet personlighed. Når denne og han så at sige husker fortiden og ikke helt, ser han på sig selv fra siden. For eksempel er navnet James Morgan. Den mest berømte pirat i øvrigt. Og samtidig en dreng.
  Selvom det sidste udsagn kunne ødelægge stemningen, er de i en drøm bange for at vide, at dette bare er en drøm er dum. Drømmen er virkelig virkelig, for eksempel gned de overdimensionerede støvler sig i benene, og smerten efter at være blevet slået i lysken på den fulde blev tydeligere. Måske blev Oliver fanget, at han var bange for, at de dyrebare sko ikke ville flyve af og satte farten ned. Og læben, der blev brækket under tilbageholdelsen, mindede igen om sig selv. Heldigvis er tænderne intakte, men bulen på panden fra slaget dannede en betydelig en og klør så ulækkert.
  James Morgan sagde noget vittigt i en drøm: så fik han mig til at grine. Så de snakkede om forskellige ting i yderligere tre timer og ... Morgan begyndte selvfølgelig at digte og tale om sine egne bedrifter. For at argumentere i termer - de siger, at du ikke kan gøre det: du har brug for et sind.
  At stjæle er en kunst. Selvom Morgan James selvfølgelig genfortællede detektivhistorier. Selvom han skulle bære noget. Især da han gik på flugt og så ledte efter en måde at holde sig til en partisan enhed.
  I dette tilfælde klarede han sig ikke bedre end Oliver. Medmindre den ukrainske sommer bringer varme nætter, og du for eksempel kan forfriske dig med bær, eller folk endnu ikke er så hærdede, at de forhindrer en sulten dreng i at spise.
  Men her er et par tyverier
  han begik ... At stjæle var ikke mad. Men det er en helt anden historie.
  Da James-Oliver endelig blev annonceret at gå i retten, vigede han ikke tilbage. Han vidste udmærket, hvordan det hele endte, og selv i alle filmatiseringerne (en slags falsk hukommelse i en drøm, om vidundere i den fjerne fremtid!) var Twist berettiget. Selvom jeg selvfølgelig ufrivilligt ser filmen, vil jeg virkelig gerne have, at den skal være mere interessant, hvilket betyder ikke som i bogen, men uforudsigeligt.
  Retten var ret klodset, og det var selvfølgelig nødvendigt at stå i kø. Og hans ben var allerede trætte, så i en beskidt og spytfyldt celle ville James stædigt ikke sidde ned.
  For at gøre det nemmere lænede barnet sig op ad væggen og tænkte igen over det abstrakte. Mere præcist huskede jeg, hvad Oliver oplevede.
  Den første dag gik drengen over 20 miles, hvilket er ret meget for et barn. Det mest grimme er, at ru støvler med træsåler gned deres fødder dårligt. Ja, der er mangel på mad. Selvom straffen var nok til et brød, og vand er ikke et problem at finde i England: te er ikke Sahara.
  Det var ikke muligt at få en god nats søvn, da foråret stadig er koldt. De overanstrengte kalve gjorde ondt om morgenen, og vabler hævede på benene. Drengen besluttede at fortsætte med at gå barfodet. Det virkede ikke skræmmende på ham, så i den tidlige barndom blev de båret barfodet indtil selve frosten. Men én ting er at flokke gæs, passe køer, eller lave noget landbrugsarbejde, og noget andet er at trampe snesevis af kilometer på en stenet vej. Det er ikke det bløde græs på engen, hvor man sammen med et andet hjemløst barn driver ænder og andre levende væsner ud (de ældre fyre græsser kvæg!).
  Oliver mærkede først kun en ubehagelig snurren og gik nu og da af vejen til siden af vejen og forsøgte at træde på græsset. Men så kom buskene, og drengen gik ud på vejen igen. Det var stadig mere eller mindre udholdeligt i flere timer, men da han endelig stoppede, udmattet, brændte hans nedslåede såler bogstaveligt talt. Jeg måtte lede efter et vandløb og dyppe dem i vandet.
  Derefter lavede drengen Oliver en enkel, men ikke helt korrekt konklusion - undgå veje, gå langs græsplænerne og ... Nå, selv på det tidspunkt var der ikke så mange skove i det sydlige England, men hvad der mere lignede lunde, ofte plantet i et rektangel.
  Men at fare vild er stadig reelt ... Så vejen til London tog meget længere tid og gav anledning til god frygt. For Oliver, som barnets fantasi tiltrak ulve, ugler og endda mystiske tigre med helvedes løver. For Guds mest forfærdelige engel og næsten almægtige fjende, Satan, går som en brølende løve. Og hvis en kvist knasede under den ridsede hæl, så ...
  Vejen til London viste sig at være længere, og de mennesker, der stødte på, var noget bedre end Dickens portrætterede. Udmagret, med nedslåede ben, kunne et lyshåret barn godt regne med en brødskorpe og et varmt hjørne. Og når Oliver egentlig næsten blev ved - var chancen for adoption reel, men en form for kraft førte ham videre.
  Forresten, og en partner, som Dickens ikke skrev om, men dette
  en mørklødet dreng, viste, hvordan de klatrer ind i andres haver og sequestere haver længe før de mødte "The Dodger".
  Alle ønskede for meget at gøre Oliver til en positiv helt uden at indse, at en dreng skulle være en dreng. Mere præcist, at i livet er alt lidt anderledes end i et børneværk.
  Den første klatring ind i køkkenhaven var ret prosaisk, og Oliver bekymrede sig generelt ikke så meget om dette. Ville spise - tog lidt. Ejerne bliver ikke fattigere! Er det godt? En tom mave sagde, at han personligt havde det godt med det.
  Med en partner, tilsyneladende en sigøjner, skiltes de hurtigt. Sandsynligvis fandt den mørklødede mand ikke Oliver som en interessant samtalepartner at hænge ud med i lang tid.
  Herefter blev Twist selv nærmest forkrøblet af en hund under endnu et forsøg på at lave "raids". Tilsyneladende vidste den unge sigøjner bedre, hvor han skulle klatre, for ikke at sætte sig ned senere. Og Oliver er endnu ikke erfaren ...
  Samtidig såede han sine ru sko. Nå, på dette tidspunkt var han allerede vant til at undvære dem, men udsigten blev selvfølgelig tiggere, men børnenes ben var frygteligt slået ned. Forresten så Dodger ikke ud som i bogen, men meget mere respektabel. Nå, det er klart, at en tyv er meget mere tilbøjelig til at bryde skummet, hvis de ikke ser på ham som en tigger. Stereotyper er ihærdige - og hvis tyvene ikke er stødt på så længe, er det netop, fordi de så ganske anstændige ud og ikke fattige udadtil.
  Hvorfor tog de Oliver med? Måske på grund af Twists engleagtige ansigt i håb om, at han ville være den mindst mistænksomme. Eller måske fortrød Dodger det virkelig, fordi Olivers udseende: afmagret, ridset, med brækkede og snavsede ben fremkaldte livlig medfølelse. Og tyve er også mennesker, især når de er unge og ikke har haft tid til at hærde deres sjæle.
  I hvert fald fik Twist tag over hovedet og frøs ikke om natten, de var generelt godt fodrede, især sammenlignet med arbejdshuset.
  Da de gik til drengens forretning, bragte de dragten i orden, gav en lighed med en respektabel tjener.
  Og hvis Oliver ikke var så dum, at han gav et skrig, men handle smartere - eller beholde tyven selv eller bare stå og se ud, som om han beundrede ud af vinduet, hvem ville så have tænkt på ham?
  Måske var det derfor, de retfærdiggjorde ham så hurtigt, men herren
  kunne straks lide hans ansigt. Selvom det ser ud til at være hans slægtning?
  James spyttede gennem tænderne og bemærkede vredt:
  - Hvorfor er denne dommer som en dum søvnig skildpadde?!
  Politimanden gik amok af frækhed og stirrede tomt på drengen, og drengene nikkede højlydt. Det er sjovt, at den unge tyv ikke er bange for myndighederne.
  Uforskammethed er tilsyneladende den anden lykke, og politimanden er blevet meget mere høflig. Måske blinkede tanken - hvad nu hvis dette er søn af en meget indflydelsesrig person eller ...
  James Morgan modtog en snus fra en af de mere eller mindre rene vagabonder som et tillidstegn. Jeg ville tænde en cigaret, men i sidste øjeblik indså jeg, at en grov tobakskvalitet ville få dig til at hoste, og så ville al dens prangende glans skalle af som et slangeskind.
  Dommer Fang er tydeligvis ikke i humør - gul med røde pletter i ansigtet, tilsyneladende vred ... Og synet af en dreng, der selv i en træpen følte sig som en konge på en trone.
  Udseendet er uforskammet og endda hånligt, hænderne er trodsigt skjult i lommerne og brystet er oppustet. For fanden, ikke den mindste frygt og sådan et syn, der ...
  James huskede i en drøm om alternativ opfattelse bogen udenad, men i dette tilfælde viste den ældre herre sig ikke at være helt godmodig. Ja, der var en overlejring med filmbiblioteket. Sandsynligvis skulle rollen som en god tryllestav spilles af et andet vidne. Ham der så Plut og Kolya stjæle...
  Drengen er ikke særlig meget, så lyttede han til, hvad herren i frakken sagde til dommeren. Men dommeren vendte sig endelig mod ham:
  
  - Hvad hedder du, din forbenede slyngel? spurgte hr. Fang med gift i stemmen.
  James Oliver svarede frimodigt:
  - Hvem er skurken, så det er dig! Tør du ikke kalde mig forbenet gammel mand!
  Dommeren blev endda kvalt af overraskelse. Selv garvede banditter lod sig ikke være så fræk og fræk i forhold til en person, der kunne sendes til galgen. Selv om det faktisk ikke helt - til en dødsdom mødes som regel en domstol i en anden, højere instans med deltagelse af en beskikket advokat. Selvom en sådan forsvarer er ubrugelig, som en træstol. Men selvfølgelig kan de ikke dømme til døden i England uden et skin af lovlighed. I hvert fald er middelalderen ikke længere i gården.
  Men hvis lommetyveri bliver behandlet, og endda begået af en dreng, kan du undvære en advokat.
  Fang, sydende af vrede, kastede et truende blik på drengen og fangede ... Foragt, som om han ikke var en mand med magt, men en møgbakke. At holde ud sådan her er acceptabelt! (ordspil!)
  Dommeren kastede kort eller rettere hurtigt:
  - For at have begået lommetyveri efter forudgående aftale idømmes drengen tre års hårdt arbejde og yderligere to for trodsig holdning til retten!
  James-Oliver spyttede hånligt på næbbet.
  - Ja, du gik! Generelt er han en svigertyv ... Mere præcist er jeg en tyv, som verden aldrig har set!
  Herren forsøgte at gribe ind:
  - Drengen er tydeligvis syg, hr. dommer. Skån barnet!
  Fang slog hammeren i bordet.
  - Tag den bastard væk! Fem års hårdt arbejde er det maksimale jeg kan give, men en højere dommer vil lodde ham galgen.
  Oliver slog politimanden ... Også i lysken - det er usandsynligt, at en utrænet krop ville tillade ham at nå hagen på en høj person. Sandt nok var fjenden ædru og erfaren nok til at skifte lidt, og hvorfra slaget viste sig at være smertefuldt, men slet ikke chokerende. Men politimanden selv flyttede stafetten som svar. Oleg mildnede angrebet, men alligevel ringede hans ører og blev lidt grumset. Og det andet slag nåede målet ...
  Drengens sjæl fløj ud af hans krop fra hjernerystelsen... Det er godt, at stafetten er elastisk, og den erfarne vagt har beregnet styrken korrekt... Ellers var Oliver helt sikkert blevet dræbt... Ellers gik der fem minutter og et koldt forfriskende brusebad ...
  Nu er den gamle dreng vendt tilbage, og det er gået uforlignelig værre end i bogen. Selvfølgelig kom forsvarsvidnet for sent, og ingen ville høre på ham. Dommeren bemærkede tørt:
  - Hele dommen er faldet, men ønsker du en ny høring, så kontakt anklageren og begær sagen fornyet på grund af nyopdagede omstændigheder! Så lad dette væsen hænge!
  James Morgan, hvis ånd svævede i nærheden, tænkte pludselig - og faktisk kunne dommeren efter dommens fald tvinge vidnet til at skrive til anklageren ... Ifølge loven er det sådan. En allerede afsagt dom kan kun annulleres på den måde, som er fastsat i den særlige procedure.
  Så her var Oliver Twist meget heldig ... Eller rettere sagt i bogen ... Forresten, hvad man ikke troede på i en film, ville dommeren, efter at have afsagt dommen om at hænge drengen, have trukket tilbage så hurtigt, fordi af et ikke særligt autoritativt vidne. Ja, og vidnet selv kunne være bange for dommeren ... Hvad ville være mere virkeligt.
  Men allerede her sympatiserede publikum ikke med den uforskammede Oliver og den herre, der opgav ansøgningen ...
  James Oliver, der huskede sig selv sent, forsøgte at vende tilbage til den tidligere forladte krop, men ... Han gled gennem den som et tomrum eller en røgsøjle ... Tilsyneladende går de ikke ind i den samme flod to gange. Nu er Oliver der igen og ... nye eventyr.
  James Morgan kunne stadig have empati og læse tanker. Hos drengen er de efter hjernerystelsen ekstremt kaotiske. Håndjernene var spændt godt fast - i England bliver børn ofte anholdt, og den rigtige størrelse er forberedt på forhånd. En fræk dreng skal læres en lektie. Fuldstændig oborzel - sjakal!
  Da han mærkede smerten i sine hænder, visnede lille Oliver, og tårerne kom ud af øjnene.
  Fængslet for hårdt arbejde lignede en gammel fæstning med tårne og smuthuller. Dystre vagter, tænder på væggene og vagthavende bulldogs.
  Oliver tænkte stadig hårdt, og vagtchefen piskede endda drengen med en pisk for at få ham til at bevæge sig hurtigere. Drengen gispede og sagde:
  - Som De ønsker, sir!
  Drenge og piger på ikke ældre end fjorten blev holdt i en særlig afdeling af fængslet. Oliver var allerede kommet til fornuft og så nysgerrigt rundt i fængslet. Især bag de tykke tremmer så jeg fængselsgården, hvor voksne straffefanger i overalls og træsko huggede og slæbte træstammer og høvlede noget. Politifolkene og vagterne råbte vildt ad dem.
  Børnenes halvdel var placeret separat og var kendetegnet ved tre, at en blå linje var trukket langs de tykke fugtige vægge.
  Selve gården var også næsten tom, kun de marcherede i det fjerne ... Oliver, der kiggede på deres blottede hoveder, troede, det var drenge, men ... Drenge går ikke i grå kjoler, der ligner nonner . Kun bukserne var korte, næsten fuldstændig afslørede pigernes nøgne, blottet i varmt vejr, tynde og nedslåede ben.
  Nogle af dem var endda yngre end Oliver, og selvom afstanden gjorde det vanskeligt at undersøge deres tynde ansigter i detaljer og fange den frygtelige sorg i deres øjne, følte drengen fra dem en frygtelig strøm af lidelse og sorg!
  Han er Oliver i fængsel! Det er tydeligt, at han er en kriminel: i alles øjne en morder og en tyv! Ordet dræber er ikke helt klart, men det lyder stædigt i mit hoved og banker med klokker på tindingerne!
  Og dens tykke, revnede og mugne vægge ser ud til at være i live i dets fængsel, og fangens hæse og tunge vejrtrækning syntes at blive hørt gennem små huller.
  De tunge smedejernsdøre knirkede op, og politimanden afleverede et papir udarbejdet af dommersekretæren. Oliver Twists navn blev ikke oplyst, men et nummer blev påført i stedet. Nå, ja, hvis det er en form for uforskammet tyv eller den sidste tramp, så er navnet ligegyldigt. Et tal er nok - lad det være ansigtsløst og lydigt ... Men nej, sådan nogle knækkede fængselssystemet ikke!
  Et par vagter kiggede på Oliver med kødædende grin. Drengen så allerede bange og frygtelig bleg ud. Frygt, den stærke frygt, som han ikke oplevede selv efter at have bedt om mere grød, han blev pisket af vagterne i arbejdshuset oversvømmede ham ...
  Dette er allerede en anden verden - et sted, der kan sammenlignes med underverdenen, og det er ikke for ingenting, at alle er så ivrige efter at undgå trældom for enhver pris ... Olivers ben spændte, og han faldt frem ... Den erfarne fangevogter greb behændigt fat drengen i håret og slog den dømte dreng på de lyserøde og hvide kinder:
  - Sådanne tricks får vi ikke her! Skal du spille som alle andre eller...
  Og den store mand kørte veltalende håndkanten ned i halsen.
  Oliver Twist vågnede. Tre vagter kom ind i cellen og åbnede låsen med et knirken. De tog læderhandsker på og begyndte at mærke drengen og se på hans sår for væggelus eller en slags snavs. Så begyndte de at gnide med alkohol.
  Oliver bed tænderne sammen over den brændende smerte fra de tørrede sår. Men på den anden side gik tanden næsten igennem og den holdt op med at klø. Drengen fik en drink bouillon, et stykke af en vinge med brød.
  En af vagterne bemærkede:
  - Mærkeligt nok, men mange har ondt af dig, lad være med at henrette!
  Oliver spurgte håbefuldt:
  - Og måske bliver der ingen tortur?
  Matronen rystede på hovedet.
  - Der vil være tortur! Kræv op til tre gange tilpassede ordrer!
  Oliver sukkede tungt og besluttede, at han kunne holde det ud ... Og han havde en skør drøm ...
  Selvom han også læste en bog om James Morgan. Desuden, ja, James var en dreng, der blev forgiftet til hårdt arbejde på Jamaica. Der arbejdede han hårdt på sukkerrørsplantager. Så, under razziaen, sluttede han sig til piraterne og blev en hyttedreng til en start. Og så udmærkede sig som assisterende kaptajn, og så kaptajnen selv. James Morgan plyndrede en masse og blev til sidst guvernør på Jamaica.
  Dette er hele historien. Først en tigger-dreng-tyv, så en ung dømt, der næsten blev kvalt i lastrummet. Yderligere slaven, der under tilsynsmandens pisk arbejder nøgen på plantagerne.
  Oliver tænkte, at plantagerne måske også ventede på ham. De bliver åbenbart ikke henrettet. I de sydlige kolonier har kroppen ikke engang vinter: dette er et plus. Men du kan blive smittet. Maden betyder ikke noget, men du kan leve. Der er meget arbejde, nogle gange er der relativt frie dage. Slaver bliver ofte slået. Nogle gange får de dømte deres frihed og bliver selv planter.
  Drengen sukkede og tænkte, at det ville være godt for ham at blive som Morgan en pirat og derefter en guvernør.
  Sandheden er ikke de tider. Pirateri er ikke forsvundet, men det er blevet alvorligt kvalt. Og på Jamaica er det ikke længere så massivt. Samt andre steder. Selvom i Afrika er pirater også stadig aktive i Stillehavet.
  Oliver forestillede sig angrebet af galjonen. Hvor mange drenge hopper på de spanske soldater og blinker med deres bare, runde hæle. Og skær fjender med sabler.
  Og gå Oliver. Hendes er noget af en dreng, men sprød og stærk. Hvem leder møllen med to sværd og råber;
  - Vores stærkeste mandskab,
  Vi går ombord på pilen!
  Og de fældede sømænd og soldater fra det castilianske imperium falder. Og det er så fedt og sjovt.
  Oliver åbner skattekister og dypper sine bloddækkede hænder i guld.
  Og piratdrengene synger og slår deres baby med bare, solbrune fødder på dækket;
  Vi ryster af raseri og vrede.
  Men vores grusomheder vil øjeblikkeligt stoppe, hvis bare guldet af højeste standard, skæbnen, vil rulle os af, så meget vi ønsker.
  
  Øh - ja, på havet, eh - ja, under sejl, Åh, ja, vi flyver efter fabelagtig rigdom, det er synd, ingen ved det, og vi ved ikke selv, hvor meget guld vi har brug for, åh, hvor meget vi vil have.
  
  Vi plyndrer alle, men vi er ikke skyldige Og vi skal brødføde vores familier, vi har også brug for pårørende. Der er jo ingen der tænker på at betale os en løn Og vi lever uden ferie og uden fridage.
  
  Øh - ja, på havet, eh - ja, under sejl, Åh, ja, vi flyver efter fabelagtig rigdom, det er synd, ingen ved det, og vi ved ikke selv, hvor meget guld vi har brug for, åh, hvor meget vi vil have.
  
  Øh - ja, på havet, eh - ja, under sejl, Åh, ja, vi flyver efter fabelagtig rigdom, det er synd, ingen ved det, og vi ved ikke selv, hvor meget guld vi har brug for, åh, hvor meget vi vil have.
  . KAPITEL #3
  Drengen forsøgte igen at gå rundt i cellen i nogen tid. Men han var ikke særlig god til det. Sandt nok var blærerne fra sålerne allerede lidt væk, og det var ikke så smertefuldt at gå. Oliver Twist fløjtede en sang gennem hans næsebor. Og han var på en eller anden måde stum på grund af dette, at han sad i fængsel. Oliver har endnu ikke læst om greven af Montecristo. Romanen bliver skrevet lidt senere. Men noget ikke så velkendt sad fast i hans hukommelse.
  For eksempel stjal en dreng æblet af evig ungdom og endte i Bastillen. Ludvig XIV ønskede først at henrette barnet. Men så besluttede jeg at lade barnet sidde i Bastillens hemmelige celle for evigt. Og barnet, efter at have opnået evig ungdom, endte i en ensom, underjordisk celle ... Og han tilbragte halvfjerds år i isolation. Indtil de løslod ham, simpelthen uden at tro på, at en dreng, der så ud til at være omkring tolv år gammel, skulle være i Bastillens hemmelige celle som en særlig farlig kriminel.
  Det evige barn blev grundigt pisket og løsladt på alle fire sider. Efter at drengen vandrede rundt på Europas veje, havde han et eventyr. Hun i Napoleon Bonapartes hær blev søn af et regiment.
  Det var en ganske interessant roman. Halvfjerds år, men at tjene - det er fedt at være enig! Og skræmmende! Og dette er næsten i fuldstændig mørke, lænket om halsen. Han er i øvrigt Oliver. Stakkels dreng... Og hvor er han ikke blevet sur endnu. Drømme var hans eneste trøst. De var lange og meget interessante.
  I en drøm, for eksempel, vandrer en dreng langs bjergstier og snubler over en skat eller noget mere underholdende. Og bare fødder bliver til en bunke guldmønter ...
  Oliver forestiller sig gule, metalliske cirkler, og det virker så fedt. Og du sorterer dem fra, og ryster dem i dine næver. Og de er så fristende shimmer. Og sådan guld her er smukt, giver en rød farvetone.
  Oliver smagte endda mentalt den gule omgang på tanden. Og han smilede glad. For guld er det lækkert - og meget behageligt, afgiver duften af honning ... Og nu ser det ud til, at bier summer i kammeret, og sommeren kommer med blide stråler.
  Drengen smilede. Og igen begyndte han at gå rundt i cellen ... Barfodet, barnets ben heler hurtigt, og jeg vil gerne bevæge mig. Bliver han hængt? Jeg vil ikke sidde fast i en løkke.
  Oliver forestillede sig, hvordan hans nøgne, barnlige hæle ville dingle, når løkken blev strammet om den tynde hals. Og så vil de brænde den bare sål med et glødende jern for at sikre sig, at drengen er død. Og de vil brænde hans lig i ovnen - hvilket er meget ubehageligt ...
  Oliver sang i bitterhed for at muntre sig op med en piratromance:
  Forgæves smækkede de rige dørene,
  Stien er jo beordret til dørtrinnet for de fattige!
  Der, i et bur under lås og slå, keder sig peri,
  Hun vil have ridderen til at hjælpe hende!
  
  Og jeg gik som dreng til piraterne,
  At bøje sig for en dignitær ikke at slå!
  Nu er det tilbagebetalingstid for alle de begærlige,
  Jægeren er blevet til mad i spillet!
  
  Og store er mine stærke drenge,
  Da jeg var i hænderne på sværdet, begyndte jeg at snurre!
  Jeg vil sende onde fjender for at kede sig i gravene,
  Månen på himlen skinner klart kobber!
  
  Modet koger rasende i hjertet,
  Den grønne kahytsdreng er klar til at gå ombord!
  Jeg krydsede med en officer på sværd,
  Gå ind i kampen i et vildt, voldsomt raseri!
  
  Modstanderen er høj, som en tyr fra en bås,
  Han vil knuse den vilde masse!
  Men den unge mand kæmper med værdighed,
  Klingen væver en usynlig tråd!
  
  Her er et udfald - de gennemborede maven,
  Brænderen hylede, tabte sit sværd!
  Han levede i vidde og kendte ikke smerte,
  Nu har han mistet sine hestekræfter!
  
  Min første boarding var så vellykket
  En håndfuld guld hældes i din lomme!
  Og vi pirater synger sange
  Opdeling i kamp duvanen opnået til ære!
  
  Selvfølgelig kunne i morgen være værre
  Fregat- og krydsergeværer strittede!
  Send mig til at hoppe barfodet gennem vandpytterne,
  Ved det blod, som fjendens skurk udgød!
  
  Sikke en dreng, der er ingen antenner,
  Men der er ingen hyttedreng i afladskampen!
  Kohl er bestemt til at dø i årenes farve,
  Det er en frivillig beslutning!
  Efter Oliver følte sig lidt mere munter, og begyndte endda at gnide kæden. Et metalled mod et andet. Selvom det er usandsynligt, at han vil have tid, men i det mindste er der en chance.
  Drengen handlede energisk og sang rasende;
  Siddende om gitter v fangehul rå .
  En ung ørn opdrættet i fangenskab,
  Min triste kammerat vifter med sin vinge,
  Forbandet mad hakker under vinduet,
  Pikker og kaster og kigger ud af vinduet,
  Som om han tænkte det samme med mig;
  Han kalder på mig med sine øjne og sit gråd
  Og han vil sige: "Lad os flyve væk!
  Vi er frie fugle; det er tid, bror, det er tid!
  Der, hvor bjerget bliver hvidt bag skyen,
  Der, hvor havets kanter bliver blå,
  Der, hvor vi går kun vinden ... ja, jeg! .. "
  Og drengen sparkede køjerne med sin bare fod. Og så tog han den og faldt i søvn igen. Og han drømte også om noget inspireret af tidligere læste romaner. Især om Julian den Frafaldne. Hvad ville der være sket, hvis Julian havde levet længere!
  Og denne drøm er interessant;
  I en drøm så drengen noget usædvanligt ...
  Her var han ved siden af Julian den Frafaldne. Den berømte romerske kejser i kampen med partherne kom i en vanskelig situation. Men Cæsars arvinger kæmpede modigt og drev partherne tilbage. Men kejseren selv var omgivet af en lille afdeling, der desperat forsøgte at bryde igennem til sin egen.
  Oliver Twist sprang ud på det varme sand. Terminator-drengen indså straks, at dette ikke var en drøm, især da de endnu ikke helt helede vabler på sålerne gjorde ondt. Men der er ingen tid til at argumentere - kejseren bør reddes!
  Drenge-rangeren skød fem parthere ned, der allerede havde belejret kejseren med et slag i et hop. Så tog Oliver Twist meget behændigt begge sværd op og begyndte at skælde ud. De første fire persiske krigere faldt med deres hoveder afskåret. Så kastede drengen dolken med sine bare fingre, og den vred sig midt i flugten og skar halsen over på tre bueskytter.
  Oliver Twist udbrød glad:
  - Det er en mands kamp!
  Så gik han til en afgørende offensiv. Hans sværdsving var som en plæneklipper. De skar alle ned i en række og dissekerede persernes lemmer. Her er en stor leder af partherne, der forsøger at få kejseren selv til at miste sin hånd. Og så hovedet.
  Oliver Twist kastede fem dolke fra drejeskiven med fødderne på én gang og mejede en hel række bueskytter ned. Så råbte han:
  - Lykketime! Det er tid til at spille!
  Og hans sværd gav en klipning til den parthiske hær. Lederen af hæren, kongen af Persien, Indemon, udklækkede zenki. En halvnøgen, muskuløs dreng skar alle ned i træk og fyldte alle henvendelser til Julian med lig. Aldrig før havde herskeren af Parthia set en så voldsom fighter. Og det faktum, at dette blot er en skægløs ungdom, inspirerede til alvorlig frygt.
  Pludselig besluttede de virkelig hedenske guder at hjælpe det antikke Rom, og i stedet for at trække sig tilbage, returnerede Julian sine forfædres religion til Jorden! Og nu er det enten Hercules eller søn af Hercules, der kæmper mod den parthiske hær.
  Og Oliver Twist kom mere og mere i gang. Han kastede tunge og skarpe genstande. Han stak og smadrede det antikke Roms fjender, og hans sværd virkede som uimodståelige lyn. Terminator-drengen inspirerede resten af romerne. Råber: Herkules! Herkules med os! De skyndte sig mod partherne og fordoblede deres styrke tre gange. Kejseren selv kæmpede.
  Julian var kun lidt over middelhøjden, men velbygget og smuk. På tidspunktet for hans død var han kun 32 år gammel, og det vides ikke, hvad der ville have ventet Romerriget, hvis den frafaldne havde levet i mere. Men nu ser det ud til, at partherne er flyttet tilbage og er begyndt at bakke.
  Og resten af den romerske hær tilføjede varme. Kong Indemon forsøgte at vende slagets gang, og med et udvalgt tusind udødelige rykkede han ind i kampen. Men dette var hans fatale fejltagelse.
  Oliver Twist henledte opmærksomheden på en meget stor mand - højere end Valuev, iført krone og skuldre, som et skab i gylden ringbrynje. Og drengen, da han så, hvordan de lytter til ordrerne fra denne hersker, forstod: det er tid til at handle. Og han tog den bue, som perseren havde tabt. Han trak hurtigt i den med foden, så buestrengen næsten sprængtes. Og så udløste han en pil, der mentalt ledsagede hendes flugt.
  Og skyndende gennemborede et stikkende stik kongen af Parthia i nakken og brækkede halspulsåren. Og en enorm vægt på halvanden, eller endda to centners, styrtede linealen ned fra en trækelefant.
  Kongens død, selvfølgelig, et knusende slag for hæren. Især da den yngre arving forsøgte at tage kommandoen, som Oliver Twist sendte en pil mod ham. Som et resultat viste denne modstander sig at være en gennemboret skorpion. Romerne, der så kejseren løbe i kamp, råbte nu: Apollo, Apollo er med os!
  Og Oliver Twist slog partherne med hænder og fødder.
  Og denne barbariske hær blev til en engrosflyvning. Nu forfulgte romerne Parthia, og i denne race af ulve var der ikke tale om tilgivelse og barmhjertighed. Ve dem, der flygter, og ve dem, der flygter fra romerne dobbelt.
  Den østlige hær smeltede for vores øjne, og de latinske regimenter, legioner og kohorter var ubønhørlige. Jern og stærke, de knækker og river alt i stykker og dræber de adelige...
  Drengen derimod glimtede med bare, lyserøde hæle og drev en mølle med sværd og huggede fem modstandere ned på én gang.
  Fuldstændig sejr. De overlevende parther falder på knæ og beder om nåde.
  Oliver Twist kom op på kejserens opfordring. Han så kærligt på ham. I oldtiden er folk lidt lavere end i senere århundreder, og i en drøm forestiller drengen sig at være ældre i alderen. Så Oliver ser ud til at være fjorten, femten år gammel efter romerske standarder. Det vil sige, at det allerede kan betragtes som en mand, dog uden skæg. Julian så på sine skrammer og blå mærker og spurgte med et bredt smil:
  - Er du en gud?
  Oliver Twist svarede ærligt og retfærdigt:
  - Jeg er et menneske!
  Julian sukkede tungt og svarede også oprigtigt:
  - Det er ærgerligt ... Meget ked af det!
  Dette gjorde terminator-drengen vred, og han svarede hårdt:
  - Der er intet at fortryde! Mand det lyder stolt!
  Julian nikkede anerkendende og klappede drengen på skulderen:
  - Godt sagt! Denne mand lyder stolt, og han skal være stolt, og ikke ler i hænderne på en keramiker!
  Hæren mumlede i godkendelse. Den marcherende præst begyndte at forberede en hedensk bønnegudstjeneste i anledning af sejren. Julian besluttede at genoplive de gamle kulter. En af dem er tilbedelsen af Jupiter, Mars og Mithra. Selvom det er klart, at den hedenske tro skal moderniseres. Forskellige ideer er blevet foreslået her. Der er trods alt allerede en undervisning om Champs Elysees - et paradis for krigere og heroiske mennesker, eksperter. Så hvorfor ikke gøre det til officiel doktrin. Du vil være kejseren underdanig, du vil være i stand til at udmærke dig i tjenesten, og du vil få dig et harem i den næste verden, og du vil fejre ædle fester der, være evigt ung og stærk! Så hvorfor eliten så læren om Kristus?
  Oliver Twist, som heller ikke var særlig glad for traditionel kristendom, tohjertet og grusom, bemærkede:
  - Mennesket er selv sin egen lykkes smed, og det er sin success pottemager!
  Julian rakte hånden frem til drengen, rystede den varmt og foreslog med al oprigtighed:
  - Vær min søn og arving! Du er klog ud over dine år, og du har overmenneskelig styrke!
  Derefter tog kejseren kejsernes ring ud af sit bælte. Denne ring bæres normalt af kejseren til hvem han vælger at være hans efterfølger, og er normalt et tegn på adoption.
  Oliver Twist satte en ring på sin pegefinger og sagde begejstret:
  "Jeg håber at være værdig til at blive kejserens søn..."
  Julian besejrede den parthiske hær og belejrede igen deres velbefæstede hovedstad. Oliver Twists optræden blev mødt med glæde. Den romerske kejser kyssede drengen og løftede ham med stærke hænder over ham og sagde:
  - Gudskelov! Jeg troede allerede du var død!
  Oliver, der indså, at sandheden ikke er så let at forklare, svarede:
  - For at være ærlig, Deres Majestæt er min rigtige far, det er Apollo, og han tager mig nogle gange med til Olympen og til andre verdener, så jeg ikke vænner mig for meget til mennesker!
  Kejseren, der i den virkelige historie har tilnavnet som en frafalden, blev overrasket:
  - Har du set Olympus?
  Oliver Twist elskede ligesom alle intellektuelt udviklede drenge at komponere og bekræftede derfor let:
  - Ja!
  Julian udbrød i beundring:
  - Og jeg så Jupiter!
  Drenge-ridderen, smilende bredt med perletænder, svarede:
  - Min bedstefar Jupiter siger hej til dig! Og ønsker dig succes!
  Kejseren udbrød for alvor:
  - Gudskelov! Må de bringe sejr!
  Drengen-arvingen tilbød straks ikke at udsætte angrebet, da området omkring var ødelagt, og det var for svært for de romerske tropper at få deres egen mad og drikke.
  Oliver, bevæbnet med den bedste romerske bue, som han også forbedrede, gik på jagt. Det er bedre at tænke over angrebsplanen, se selve fæstningen og samtidig dræbe fjender.
  Oliver Twist skød på afstand mod krigeren med de skarlagenrøde fjer på hjelmen. Som svar fløj skyer af pile mod drengen. Men den unge kriger var ikke den mindste opmærksom på dem: de nåede stadig ikke, og slog køligt modstandere ud, og han selv gik med et hurtigt skridt, nu og da, på en løbetur, rundt om muren.
  Byen var så sandelig stor, ikke meget mindre end Rom og omgivet af høje mure. Trajan den Store og mange andre erobrere kunne ikke tage ham til sig. Men her er faktisk Parthias hovedkraft. Erobre hende, og dit herredømme over Rom kan strække sig så langt som til Indien.
  Oliver bemærkede, at byens mure næsten overalt er store, tykke og takkede. For at tage sådan en by har du brug for mange lange trapper, og det er ikke sikkert, du finder dem. Beskyttelsen er noget svagere, hvor byen skylles af floden, er der et stormfuldt vandløb. Det er muligt at aflede floden, men det vil tage mindst to måneders hårdt arbejde. Så hvad er de andre måder?
  Spræng for eksempel muren i luften og bryd gennem hullet! Den nemmeste måde, men du har brug for sprængstoffer. Men ikke langt fra byen er der en imponerende skov. Og med en vis dygtighed kan sprængstoffer fremstilles af ... savsmuld, der tilføjer de enkleste mineraler og salte til dem. Og med sine bare hæle følte drengen, at der var sådanne mineraler og salte i jorden.
  Det er bedst at underminere den højeste del af muren, hvor det største antal fjendtlige soldater har samlet sig. Nu vil partherne fortryde, at de overhovedet vovede at gå imod Rom.
  Efter at have skudt fire kogger, vendte Oliver Twist tilbage til lejren og fortalte glad Julian:
  - Guderne fortalte mig, hvordan jeg skulle tage fæstningen! Men lad dine krigere tjene vores ritual!
  Den romerske kejser beordrede strengt:
  - Adlyd min søn, som du adlyder mig!
  Og hæren, som havde set Oliver Twist i aktion, bøjede til gengæld en hilsen. Og drengen, Tsesarevich, gav aktivt ordrer. Du skal blande en masse savsmuld med mineraler, og så får du en kraftig bombe fra oldtiden. Det burde virke meget mere effektivt end krudt og ikke værre end nitroglycerin. Dette er virkelig terminator drengen undfanget. Desuden fældede Oliver selv skoven og slebte stammerne til skjolde og savsmuld.
  I troen på gudernes vilje arbejdede den romerske hær meget mindeligt, harmonisk og energisk. Der blev hurtigt bygget savsmuld og kraftige træskjolde. Sandt nok prøvede partherne at lave en sortie.
  Oliver Twist viftede glad med sine to sværd, og kavaleriet stormede ud af bagholdet. Et par tusinde persere blev omringet. Drenge-ridderen knepper deres leder med foden i kæben og tvinger ham til at miste en masse tænder. Og så virkede hans par sværd, som om de var barbermaskiner. Og partherne var i en pose og omgivet af den mest tapre hær i verden.
  Ja, mange barbarer kæmpede nu i den romerske hær, men det gjorde den stærkere og absorberede både frisk blod og nye kampteknikker.
  Oliver Twist udmærkede sig mere end andre ved denne fældning. Og med vilje styrtede knægten ned i store blodpøl for at sprøjte de romerske soldater. Og de kunne lide det, det viste sig, at de modtager guddommelig nåde, styrke og held fra sønnen af Apollo selv.
  Lige så mange i Rom glædede sig over de gamle hedenske kulters tilbagevenden. Og med stor fornøjelse bad de til Fortune. Kristendommen virkede på den anden side for fjendtlig over for livets glæder og derfor uattraktiv. Desuden vil der stadig være det paradis? Og var der nogen af dem, der lever i det fjerde århundrede, der så den opstandne Kristus?
  Og deres guder er enkle, forståelige, menneskelige... Og ingen ydede seriøs modstand mod de genoplivede kulter!
  Og nu udfører riskrigerne, selvom halvdelen af dem ikke er latinoer, men barbarer entusiastisk udfører ordrerne fra kejseren og hans søn og Apollons søn.
  Om natten er der allerede forberedt nok savsmuld og mineraler. Oliver Twist ventede ikke til daggry, men beordrede, at vognen straks skulle flyttes til det centrale punkt i fjendens forsvar.
  Og trofæet Parthiske heste styrtede sammen med den dødelige last til kongernes tårn. De kørte dem videre og brændte hovedstammen og benene med tændte fakler og slag fra lange piske. Og selvom perserne åbnede for vilkårlig skydning ind i nattens mørke, var det allerede for sent.
  Oliver Twist, for at forstærke sin stemme, råbte gennem et stort messinghorn:
  - Må gudernes navn blive opfyldt! Må Jupiter hjælpe!
  Det eksploderede, så selv et par kilometer fra romernes hoveder slog deres hjelme af hovedet. Men partherne led tusind gange mere. Hovedlyet fra eksplosionsbølgen blev kastet højere, og væggene løftede sig. Mange hundrede persiske soldater blev dræbt på stedet, og endnu flere forkrøblede ...
  Oliver Twist, der også blev skubbet af eksplosionen, faldt på knæ, men sprang straks op. Drenge-ridderen gøede igen:
  - Og nu angriber venner! Til vor Guds ære Apollon!
  Og han skyndte sig først, blinkende barfodet, med støv klistret til blodet af drengeagtige hæle. Og bag ham styrtede hele den romerske hær, utallige, i hvert fald i et mareridt.
  Oliver var den første til at nå de parthiske positioner og klatrede hurtigt ind under den kollapsede mur. Terminator-drengen var i stor begejstring. Han skar alle i træk, selvom det allerede var klart, at partherne havde mistet evnen til virkelig at gøre modstand. Deres moral faldt, og alt ønske om at modsætte sig romerne forsvandt. Men alligevel fortsatte udryddelsen, og der skete en sand massakre.
  Oliver Twist, viftede med sine sværd og skar gennem en anden lysning, sang en hel ballade:
  Jeg er en ridder af Rom og sværdet...
  Herren har kaldt mig til kamp!
  Verden fik en bøddel med det samme,
  Og du må hellere rose Svarog!
  
  Besluttede at genoplive den store drøm
  Den mand er blevet stærk som Gud!
  Og blev forelsket, visdom, skønhed,
  Hvor hjerters suset ind i metal er legemliggjort!
  
  Nej, ikke en hedning, Cæsar var,
  Han kendte ikke sin lige i forholdet ...
  Og Rom med strålende herlighed,
  Trods frygt-Satan!
  
  Alt bliver til støv
  Men kun ånden er udødelig!
  Find styrke i ord
  Som ikke fortæller os højt!
  
  Tro mig, en person er ikke et lig,
  Det er det bedste, lever altid ...
  Herlighedens stråle er ikke gået ud ...
  Stjerne i kærlighedens hjerter!
  
  Og hvad er blod
  Hun giver os liv...
  Ud af smerte er der kærlighed
  Og hold fast i hende!
  
  Tro på, at du ikke er svag
  Og han var stærk i ånden!
  Lad slaven omkomme i kødet,
  Vi klarer tøjlen!
  
  Når du overvinder fejhed
  Og den vilde rædsel vil gå til grunde ...
  Så svæver du over tagene,
  Guderne tæller ansigterne!
  
  Olympus vil komme, antænde ilden,
  Og der vil være lys...
  Men rør ikke den svage helt,
  Øjenlægens klient...
  
  Hvem tramper en lille orm,
  Han er selv værdiløs af hjertet!
  Og min store passion
  Under halen to chips peber!
  
  Kort sagt, Belobog kom,
  Jeg bliver Apollo...
  Vi vil strege nuller ud med en kuglepen,
  Vi har millioner bag os!
  Hovedstaden i Parthia var faldet, og det romerske flag vajede nu over den. Oliver Twist tog nøglen til Asien i sine stærke hænder og nærmede sig kejser Julian. Han takkede arvingen og gav den tilbage til ham og sagde: "Ære til Apollo."
  Julian bygger en ny hovedstad. Oliver begyndte også at drømme ... Her mødte han igen kejser Julian. Det parthiske rige, hvorfra romerne havde besejret så mange problemer, og Julian, som allerede blev kaldt den Store, besluttede at genoprette Babylon.
  Udseendet af Oliver Twist, den navngivne søn af kejseren og som blev betragtet som søn af Apollo, blev af romerne opfattet som et tegn på guderne.
  Foran drengen dryssede Vestal-jomfruerne rosenblade. Oliver trampede på dem med bare fødder, og stolt pustede han ud over brystet og marcherede som en triumferende. Kronbladene kildede behageligt i hendes bare hæle, og stemningen steg heraf. Julian rystede drengens hånd, hårdhændet af militærarbejde og sagde:
  - Åh min søn! Jeg beordrede fra de skatte, der blev fanget fra partherne, at støbe en gylden statue til dig, og indsætte smaragder i stedet for øjne! Da du er søn af Apollo, så er du som selve skønhedens og militærkunstens gud!
  Oliver Twist svarede beskedent og krydsede armene over en stærk teenagers muskuløse bryst:
  - Jeg er ligesom en gud, at være en mand!
  Julian nikkede til drengen og meddelte:
  - I din del og til ære for begyndelsen af genoplivningen af Babylon, vil vi arrangere gladiatorkampe!
  Oliver sagde oprigtigt:
  - Mindre blod! Vores guder kræver ikke ofre, men mod og tapperhed!
  Julian var enig i dette:
  - Må det være sådan! Men de parthere, der ikke selv resignerede, må dø i gladiatorkampe for ikke at skabe nye problemer for Rom!
  Oliver Twist Jr svarede til dette:
  Lad guderne bestemme deres skæbne! Lad kun kvinder og børn ikke deltage i disse!
  Julian svarede tvetydigt:
  - De, der ikke er farlige for os, deltager ikke i dødedansen!
  Statuen støbt til Oliver Twist var endda højere end naturlig størrelse, og de smaragdgrønne øjne brændte. I sine hænder holdt drengeguden to sværd med stålblade og fæste prydet med rubiner. Aflastningsmusklerne var helt i overensstemmelse med originalen.
  Så var der et overdådigt gilde, og allerede under gildet blev den første gladiatorkamp holdt. To omhyggeligt vaskede og olierede parthere kæmpede. De angreb hinanden med sværd. Den større missede flere slag af sværdet i brystet og maven, kollapsede på sandet. Kampen viste sig at være flygtig, og næsten alle romerne, utilfredse med et sådant resultat, vippede fingrene ned - gør ham færdig! Oliver afstod. Han ønskede ikke at fremstå grusom eller barmhjertig.
  Parthen uden et snert af samvittighed stak sin landsmand. På dette sluttede faktisk gladiatorforestillingerne. Først mod slutningen af festen, da Julian ligesom Nero sang en sang, blev soldaterne igen kaldt til stadion. Denne gang var det to teenagere.
  De kæmpede længe nok og påførte hinanden mange sår. Og til sidst, fuldstændig udmattede, gennemborede de hinandens bryst med deres sværd og frøs.
  Oliver Twist trampede sin bare fod og bemærkede misfornøjet:
  - Du far lovede, at der ikke ville være børn i gladiatorduellen!
  Julian svarede beslutsomt og slog knytnæven i bordet:
  - Og det er ikke børn! De er allerede fjorten!
  Dette resultat forårsagede en vis skuffelse blandt romerne, og de buhlede de døde kombattanter.
  Oliver protesterede ikke. Selv overvejede han ikke fjortenårige børn. Hvis en dreng allerede kan være sammen med en kvinde, så er han ikke et barn!
  Gladiatorkampe begyndte dagen efter.
  Partherne kæmpede mod hinanden. De var rasende, kastede sig og stak. Der blev udgydt meget blod og sved.
  Allerede i det første slag kæmpede tyve mennesker på hver side. De, der først kom ud med grønne lændeklæder, og den anden med gule. Kampen forløb med varierende succes. De grønne vandt, hvoraf kun tre stod på benene, og selv dem blev alvorligt skadet.
  Den anden duel viste sig at være lidt mindre blodig end den første.
  Denne gang var der femten mand på hver side. Nogle i orange bandager, andre i blåt. Tunge støvler klirrer mod sandet. Gladiatorerne selv er halvnøgne, mange er behårede, så skuespillet er ret barbarisk og anspændt. Orange så ud til at være stærkere, selvom kampen generelt viste sig at være konkurrencedygtig. Der var en genstridig udveksling af slag, blod dryppede.
  Begge sider svajede som en bølgebrise.
  Orange viste sig at være stærkere, hvoraf fem krigere stod på benene. Og de blå, som var dynger, men blev dræbt, romerne tilgav dem ikke.
  Kampene var i fuld gang. Her for eksempel tre løver og fem parthere med stumpe sværd. Badehuset viste sig at være blodigt... Denne gang smilede heldet til løverne, bortset fra dyrene også, og sværdene blev givet til fangerne korte, rustne og ikke slebet i lang tid.
  Så gik teenagere ind i ringen, kun bevæbnet med dolke. Der var så meget skrig, skrig, bid. De flettede sig sammen i en omfavnelse og stak hinanden med deres spidser, stødte, sparkede. Drengene var så rasende, at de ikke engang så på, hvem der var på hvilket hold. De slog bare hinanden ihjel, lemlæstede og sluttede af på stedet.
  En af dem rev endda den andens perfektion ud og tvang sidstnævnte til at dø af et alvorligt smertechok.
  Hvor er det hårdt og ulækkert, men samtidig blodigt spændende. Når man oplever en blanding af spænding, fornøjelse og samtidig ulækkert, når nøgne, svedige, blodige og skære teenagere plager og bider hinanden med våben.
  Og i oldtiden bliver mange børn født, og et stort antal drenge deltager i gladiatorkampe. De er mindre værdifulde varer og er ikke så ynkelige. Ofte kæmper unge slaver helt nøgne og altid barfodet.
  Kvinders gladiatorer er også næsten altid barfodede, bortset fra de mest berømte af dem. Sådanne piger tager elegante sandaler på for at understrege deres højere status.
  Det er ikke meningen, at slaver skal have sko på, før de bliver voksne, kun i koldt vejr får de ru træsko, så værdifuldt kvæg ikke bøjer sig af kulden. Og hvis et barn er naturligt stærkt og kan modstå sneen, foretrækker de at forlade ham uden en tunika. Børn af frie romere, og især af patriciere, bærer sandaler eller hjemmesko og støvler i koldt vejr, for at være mindre som slaver.
  Oliver Twist er selvfølgelig som søn af guden Apollo hævet over sådanne fordomme. Men nogle parthiske fanger, der så på drengen i nogle korte bukser, der sad ved siden af kejseren, forvekslede ham tilsyneladende for en honorær kozhnik og hviskede.
  Og Olivers hørelse er meget skarp, og det er ubehageligt, når jeg sådan tænker på dig. To halvnøgne slaver nærmede sig prinsen og begyndte at lave behagelige massager til drengens bare fødder. Det er så godt at blive rørt af asiatiske piger. Tilsyneladende også fangede slaver i det erobrede Parthia.
  Kun en af teenagerne stod tilbage på benene, som dog heller ikke kunne stå oprejst på grund af talrige sår og stod på alle fire.
  Den næste kamp var lidt mere eksotisk. Fire krokodiller mod to dusin parthere med pinde. Og kun én havde en økse i hænderne. Alligatorer skyndte sig mod fangerne, og de slog med stokke som svar. Nogle parther flygtede. Krokodillen er et meget skræmmende dyr. Som munden klikker, så døde den bidte Parthian i sådanne tænder.
  Og den anden kriger har allerede mistet sine ben og den anden arm. Og gladiatorkrokodillerne spiser rigtig meget med velbehag.
  En høj perser med en økse skar alligatoren med en økse. Han reagerede ikke engang: sådan en stærk hud viste sig. Og alt slår på række og skynder sig at fortære alle, der er faldet under hugtænderne.
  Det blodige rod dukkede op. Og det begyndte at brede sig over sand og grus.
  Oliver Twist begyndte at flirte med slavepiger... Og vågnede!
  . KAPITEL #4
  Oliver Twist, efter at have sovet, bliver fodret igen og meddelt:
  - Nå, nu venter den anden tortur på dig, dreng.
  Først gik vagterne ind i cellen og med hende en kvindelig læge i hvid kittel. Hun beordrede Oliver til at tage sin kjortel af og nikkede efter at have undersøgt den.
  - Hvor hurtigt det heler på en hund! Det er tid til endnu et forhør med passion!
  Drengen klukkede:
  - Jeg er stadig et barn, måske ikke?
  Kvinden i den hvide frakke nikkede.
  - Bare rolig, du kommer ikke til skade. Og så vil der kun være én tortur. Loven forbyder lemlæstelse af børn under fjorten år ved tortur!
  Oliver sukkede tungt.
  Han blev vasket med varmt vand, de sparede ikke engang på den statsejede sæbe. Og drengen blev ren og klar til tortur.
  Flere vagter trådte ind. De hægtede halsbåndet af drengens hals og tog bøjlerne på. Og de førte ham klirrende med lænker til torturafdelingen.
  Oliver var nervøs, hans ben rystede, hans bare såler mærkede stenens kolde fugt. Han er stadig et barn, og han vil blive alvorligt tortureret, og det vakte en gys.
  En kvindelig bøddel med rødt hår ventede allerede på ham i torturkammeret. Hun smilede, store, perlefarvede tænder.
  - Nå, kom den søde lille kylling? Nu kniber vi dig!
  Olivers stribede pyjamas blev revet af, og han blev ført nøgen ud. Den rødhårede blev hjulpet af bødlens teenagere. Det var et særligt hold til børnetortur.
  Oliver blev anbragt i en speciel krepe med pigge, der smerteligt begyndte at prikke huden på hans ryg og balder.
  Så begyndte hans arme og ben at bøje i unaturlige vinkler. Oliver stønnede af smerte. Ledbåndene blev strakt, og arme og ben blev bogstaveligt talt trukket ud af skuldre og hofter.
  Den rødhårede smilede.
  - Nå, hvad gør ondt? Kan du fortælle mig, hvor du gemte gemmerne?
  Oliver rystede negativt på hovedet.
  Teenagebødderne drejede håndtagene, og drengens arme og ben vred sig mere. Oliver stønnede, men bed tænderne sammen for at tie.
  Den rødhårede nikkede.
  - Smør hans hæle! De er allerede i live!
  De unge bødler gik entusiastisk i gang. De smurte drengens støvvaskede såler, stadig ret hårde, hans endda barnlige tæer. Den rødhårede kiggede på barnet og slikkede hendes læber. Hun nød at torturere små drenge.
  Til sidst smøres sålen og fyrfadet fikseres ved tilførsel af gas. Højden på flammen kan justeres, og den slikker et barns hæl med en kødædende tunge. Samtidig fortsætter bødderne med at vride drengens arme og ben og bogstaveligt talt buer ham i en bue.
  Smerten var forfærdelig, og Oliver stønnede og græd. Forsøgte desperat at distrahere sig selv, men dette, men det lykkedes ikke godt. Og som om vulkaner brød ud over hele kroppen og lava flød.
  Tanken blinkede: i stedet for at udholde sådan smerte, kunne det være bedre at sige. Desuden er det usandsynligt, at det vil være muligt at bruge den skjulte rigdom. Men den stædige lille djævel i hans hoved krævede modstand mod vold. Og Oliver tav som en ung pioner, der blev forhørt af nazisterne. Selvom fra tid til anden støn og endda skrig brød fra læberne.
  Brazieren bagte drengens hæle, og de blev røde, men takket være olivenolien blev de ikke brændte eller forkullede. Og blærerne kom langsomt ud, det var en lang tortur. Og samtidig vendte ledbåndene i arm og ben og skulderbladene på Oliver Twist sig ud, så der var en lille smule tilbage inden pausen.
  Den rødhårede fnisede og glødede af lykke. Oliver var en smuk, muskuløs dreng, og det var en stor fornøjelse for røven at torturere ham. Men han tilstod ikke. Den embedsmand, der overvågede torturen, vendte timeglasset om. Ved lov er tortur af børn under fjorten år begrænset i tid. Og han stønner kun og råber, og de skriftkloge har intet at skrive ned.
  Så hentede den rødhårede en lang nål, hvis spids var rødglødende i pejsen, og gik op til Oliver.
  Hun begyndte at prikke den nøgne, muskuløse dreng i nerveenderne. Oliver skreg af vild smerte ... Den rødhårede prikkede langsomt og sang:
  Hvilken smerte, hvilken smerte!
  Broderskaberne slår Spanien! Fem er nul!
  Og han ler og blotter sine perletænder. Og igen, injektioner, der øger drengens lidelser.
  Oliver forsøger at distrahere sig selv fra smerten ... Han ser på den rødhårede, og hun virker ikke skræmmende på ham. Hun ser ikke mere end tredive ud, smukke, men onde smaragdøjne. Oliver hørte, at der er en kvindelig bøddel, der normalt torturerer små tyve. Og få kunne modstå tortur. Oliver huskede også romanen om Robin Hood.
  Lille Joe, en dreng på omkring fjorten år, blev på en eller anden måde fanget. Og han blev tortureret på stativet med ild og en pisk. Lille Joe var udmattet, men han oplyste ikke, hvor røvernes hul var. Så blev bødlen kidnappet, og Robin Hood dukkede selv op i hans sted. Og lille Joe sov. Selvom hans bare hæle brændte af glødende jern, helbredte de drengen, og han løb igen.
  Så ingen big deal. Det gør kun ondt, men det bliver ikke en invalid og vil endda hævne sig selv ...
  Den rødhårede lavede et dusin injektioner i forskellige dele af kroppen og sænkede den kolde nål.
  Hun tog en pisk i hænderne og begyndte at slå Oliver i brystet og maven. Slagene faldt hårdt og faldt jævnt. Drengen, hvis hoved allerede var ret forvirret af frygtelige smerter, besvimede ...
  Teenagebødler hældte isvand over ham. Oliver kom til fornuft.
  Den rødhårede tog et stykke glødende jern fra pejsen og bragte det til drengens bryst.
  Her greb embedsmanden ind:
  - Du kan beskadige brystmusklen! Børn er ikke lemlæstede!
  Den rødhårede gøede aggressivt:
  - Så salt!
  Og hun satte poten i glassene og hældte en hel håndfuld på Olivers sår. Drengen råbte og rykkede.
  Den engelske embedsmand nikkede.
  - Al tid er gået! Loven forbyder yderligere tortur!
  Den rødhårede bandede og knurrede:
  - For pokker! Han er en hård nød! Måske fortsætte?
  Embedsmanden rystede på hovedet.
  - Ikke! Lov er lov! Drenge på hans alder bør ikke længere tortureres! Der er endnu en tortur! Og kom med noget mere sofistikeret!
  Teenagebødlen foreslog:
  Brække hans tæer!
  Embedsmanden vinkede det af.
  - Du kan ikke forkrøble!
  Den rødhårede nikkede irriteret.
  - Lad ham hvile! For tredje gang vil jeg forberede noget mere sofistikeret og effektivt til ham!
  Oliver blev løsladt fra klemmer og geder. Den kvindelige læge mærkede drengens puls og sagde tilfreds:
  - Han er meget ihærdig! Og det kan tage meget!
  Embedsmanden bemærkede:
  - Til hans miner! Lad det virke! Der er så små, men stærke som de skal være!
  Den rødhårede fnisede.
  - Så meget bedre! Måske falder han i mine hænder mere end én gang!
  Oliver blev vasket med isvand og båret til cellen. Torturen sluttede, og drengen åndede lettet op.
  To tredjedele af vejen gik, og der er meget lidt tilbage, og mareridtet vil ende.
  Sandt nok, sandsynligvis på grund af hans ringe alder, vil de ikke henrette ham, men sende ham til minerne. Og det er det værste! Der er en frygtelig stank og halvmørke, og et arbejde, der ikke varer længe.
  Bedre på plantagerne i Jamaica eller Indien, eller på øerne. Det er varmt og solrigt og behagelig, frisk luft. Det lugter af tropiske planter.
  Og drengenes bare fødder kildes af behageligt græs, og arbejdet er endnu sjovere.
  Oliver, udmattet af torturen, lå på ryggen, som var mindre såret, kun forslået af stolens stumpe nåle og forsøgte at sove. Det ville være rart at glemme i en helbredende drøm.
  Kraven på barnets hals forstyrrede næsten ikke, og svie ikke.... Men der var en moralsk ydmygelse som denne hund i snor. Nå, de fortrød det og satte ikke benene ind i blokken.
  Her er Lille Joe, efter at være blevet tortureret, blev han holdt i lænker, og han kunne ikke engang vende sig om. Og Oliver Twist vidste allerede, hvad smerte er. Men i arbejdshuset blev han pisket mere end én gang. Og pisken er ikke længere så skræmmende.
  Ild og eversion af leddene er mere smertefulde. Og nålene i nerveenderne. Kroppen gør ondt, især de forstuvede ledbånd.
  Celledøren åbnede... Tilsynsmanden gik ind og bragte en kande mælk og blødt brød ind og sagde:
  - Drik og få styrke!
  Oliver spurgte med lav stemme:
  - Jeg bliver ikke henrettet?
  Matronen bemærkede:
  - Mange har ondt af dig, vær stærk!
  Oliver drak mælk, spiste hvidt brød. Hans mave var tung. Og da vagterne gik, lagde drengen sig på ryggen og faldt i søvn næsten med det samme.
  Og han drømte...
  I kroppen af en voksen mand red Oliver Twist på en sort hest. Han havde lige forladt sine kammerater og befandt sig helt alene. Stemningen forværredes, og der opstod en tåge i mit hoved, hvordan man kunne gøre alt dette, så det var så effektivt som muligt. Dette interessante ord blev opfundet af grækerne - effektivt! Du er selv mindst den syvende søn i familien, men allerede en ædel person, tæt på kejseren. Men her skal du bare moderere din status og blive mere iøjnefaldende. Infiltrer rækken af de sammensvorne, der ønsker at brænde den største by i verden ned til jorden.
  Det er nødvendigt at optrevle det komplekse virvar.
  Oliver Twist stoppede sin hest. For god og fuldblods han har en hest. Det er umiddelbart klart, at dette vil være en ædel person, og det vil ikke være muligt at koble sektererne af.
  Oliver Twist steg af hingsten og tænkte på, hvor den skulle fæstnes. Bare binde til et træ? De vil tage ham væk, men jeg vil ikke miste sådan en ædel hest. Leje til nærmeste villa? Vil de ikke risikere at narre højre hånd af præfekten for den kejserlige garde?
  Oliver Twist kunne ikke rigtig lide denne mulighed, men det lader til, at der ikke var nogen anden udvej. Men hvad med at gå tilbage? Og så gå? Det så heller ikke særlig attraktivt ud. Måske tage og få en mere beskeden hest, eller endda overføre til et æsel?
  Den sidste mulighed så stadig lidt mere logisk ud og ikke så trættende som at kravle til fods.
  Jeg måtte dog op på hingsten igen og bevæge mig ad den stenede vej. Omkring sølle palmer voksede og udsigten er ikke den rigeste. Og dette er i blomstrende Italien. Nogle steder her. Her er dog en forgrenet og knækket eg. I det fjerne driver en solbrændt, halvnøgen hyrdedreng gederne.
  Oliver Twist ansporede sin hest for at muntre sig op og satte farten op.
  Her mærkede han en bølge af styrke i sig selv og sang;
  Nogen sår, nogen pløjer
  Nå, nogen vil bare sige, jeg var træt af at harve, jeg vil gerne drille lykken lidt Øh, jeg tager hesten som pant og held og lykke venter mig!
  
  Det skredEh, det skred et sted Det gled mig! Det skred Eh, det skred et sted Det skred igen
  
  ! mig!
  
  Det skredEh, det skred et eller andet sted Det skred mig Det skred Eh, det skred et sted Det skred igen Det skred Eh, det skred et sted Det gled mig Åh det skred et sted Det skred igen!
  
  Det skred Eh skred et sted Det skred mig Skred åh det skred et sted Det skred igen!
  Her blev Oliver Twist pludselig tavs og blinkede forskrækket. Før ham dukkede en pige af hidtil uset skønhed op. Hun var næsten nøgen, kun hendes storslåede bryster var dækket af perlerækker lavet af sten, der funklede med alle regnbuens farver, og hendes hofter var pakket ind i guirlander af perler, store diamanter og smaragder. På samme tid er figuren storslået, en høj pige, tykt hår, der falder i bølger af bladguldfarven, og tre hårnåle: en rubin i form af en sommerfugl, en safir i form af en fisk og en smaragd i form af en tiger.
  På samme tid, på trods af rigdommen af outfittet, var pigen barfodet, kun på hendes ankler var armbånd lavet af dyrebare blomster. Og hendes figur er meget muskuløs og åndede dyrs styrke, skønhed og erotik. Fliser af pressen, muskulatur, der ruller under chokoladeskindet.
  Oliver Twist mærkede sin maskuline perfektion svulme op med det samme, blodet koge i hans kroppe, og hans hjerte bankede som et trommeslag.
  Han havde aldrig set en så smuk, dejlig og spændende pige.
  I flere dage havde Oliver Twist ingen kvinder i sin falske drømmehukommelse, og han følte sig svimmel og dyreinstinkter vågnede. Han er en person, som kejseren selv har tillid til, og i lommen ligger et papir forseglet med Cæsars segl og underskrift. Og avisen lyder: - Hvad bæreren af dette brev ikke gjorde, blev gjort til gavn for Rom og efter min ordre! Så om noget, selvom hun var barbarernes dronning, vil Oliver være retfærdiggjort.
  Da præfektens højre hånd sprang af hesten, så uventet, viste pigen sig at være højere end romeren ophidset af dyrelyst. Oliver Twist var ikke flov, og han skyndte sig hen til hende. Men pigens nøgne, solbrændte, muskuløse ben glimtede, og hendes bare fingre tog hårdt fat i hendes næse. Smerten ramte som en forhammer i kraniet, og Oliver Twist råbte:
  - Ah-ah-ah-ah! Du slår mig ihjel!
  Den juvelbesatte pige lo, løftede vagtens centurion op fra jorden og smed den som en killing.
  Han væltede om på ryggen og stønnede. Pigen med den kongelige artikel sagde roligt:
  - Din macho-reaktion er forståelig for mig og endda smigrende! Men når du har med en gudinde at gøre, kan du ikke skynde dig som en orne i brunst. - Skønhedens stemme blev strengere. Stå på alle fire og kravl. Så kys mine fodspor i sandet. Du fortjener ikke at røre din krop.
  Oliver Twist følte sig som en bokser efter at være blevet slået ud. Hans hoved bankede, hans næse bankede af ulidelig smerte. På en eller anden måde kom vagternes centurion på alle fire og kravlede hen mod en høj, fabelagtig smuk pige.
  Ophidselsen gik, på trods af smerten, ikke forbi. Og Oliver Twist prikkede lidenskabeligt til det barfodede, yndefulde fodaftryk af en betagende skønhed.
  Han mærkede sandet på sine læber og klukkede. I samme øjeblik dukkede en bar hæl op på hans hals, presset.
  Oliver Twist sprudlede:
  - Hav barmhjertighed!
  Skønheden svarede med et snedigt smil med tænder:
  - Fortjener det!
  Oliver Twist svarede med et støn:
  - Efterspørgsel, åh fantastisk, jeg vil gøre alt!
  Pigen grinede og svarede:
  - Godt. Du er en stolt romer og kejserens højre hånd. Bliv en pige nu, vær hende, indtil jeg ændrer mening!
  Centurion Oliver Twist var ved at sige noget, da han følte, at han var nedsænket i smeltet smør. Han blev grebet af en vild feber, og derefter smidt ud i kulden. Lynet lynede, et knusende tordenskrald hørtes, og alt snurrede for øjnene af manden. Og efter et øjeblik var alt stille. Oliver Twist mærkede ikke længere smerten i næsen, og hans krop var munter. Han sprang op og kiggede ned på sig selv. Foran ham svajede en fuld piges kiste, knap dækket af en strimmel stof. Længere kunne man se en solbrændt kvindekrop, luksuriøse hofter, knap dækket af trusser, stærke lår, prægede skinneben, bare yndefulde fødder. Håret blev langt, og da Oliver tog fat i det med fingrene, mærkede han silkens blødhed og besluttede at se på det. Krøllede blå tråde dukkede op for øjnene af den tidligere centurion og tyven.
  Du kan ikke se dit eget ansigt, men din krop er sund, ung, fin, kun uden pynt, sort af solskoldning, næsten nøgen, presset med fliser og en fantastisk form.
  Oliver Twist følte sig endnu stærkere og mere munter end før. Og fløjtende bemærkede han:
  - Blimey! Hvad er jeg, pige?
  Den smukke juvelbesatte kriger nikkede.
  - Ja, du er nu en hun og skal tjene mig!
  Oliver Twist svarede med et suk:
  "Min pligt er personligt at tjene kejseren og enhver overordnet han sætter over mig.
  Pigen stampede vredt med bare fod og sagde:
  - Jeg er højere end kejseren. Jeg er gudindernes gudinde! Og du skal adlyde mig, ellers vil jeg i stedet for en pige lave en kakerlak ud af dig!
  Tjeneren Oliver rystede og knælede ned og sagde ydmygt:
  - Din vilje, o største af de største. Men kejseren gav mig en opgave, og jeg er forpligtet til at opfylde den.
  Gudinden bemærkede aggressivt:
  - Uden min vilje, ikke at Rom ikke bliver brændt, men ikke en eneste flue vil flyve forbi. Så vær ikke bange.
  Oliver Twist sang inderligt som svar:
  - Hvor meget det er at være en kujon forstår jeg ikke,
  En stærk kriger til kamp er født ...
  Frygt er svaghed, og derfor
  De, der er bange, er allerede besejret!
  Gudinden trampede i raseri med foden og sang:
  - Malet bord og gulv
  Kejseren er stadig en ged!
  Og så blinkede hun til Oliver og fortalte ham i en indbydende tone:
  - Ung, vær en ung pige,
  Og skynd dig ikke at blive voksen.
  Vind med støjende pres,
  Og bekæmp fascisterne!
  Kend aldrig fred
  Græd og grin malplaceret
  det var jeg selv
  For milliarder af år siden!
  Oliver Twist fløjtede.
  - Gosha! For milliarder af år siden. Og hvem er fascisterne?
  Gudinden blinkede og sagde sagte:
  - Lær mere. Skal mødes.
  Oliver Twist kørte sin bare, pigelige fod over grusvejen. Hun mærkede ætsningen med sin elastiske sål og bemærkede logisk:
  - Interessant, men hvem er jeg? Han eller hun?
  Gudinden svarede med et smil:
  - Du er hundrede procent mand i sjælen, hundrede procent stærk og smuk pige i kroppen. Vær ikke ked af det, jeg vil lære dig magi, og du vil tjene mig endnu mere trofast og trofast end kejseren.
  Den smykkede skønhed sagde arrogant:
  - Jeg lader dig kysse mine fodsåler.
  Oliver Twist ville gerne protestere, men gudindens udseende brændte ham. Og prætorianernes tidligere højre hånd faldt på hans ansigt. Og pligtskyldigt kyssede de bare fødder af den største skønhed på jorden. Læberne føltes søde, som honninghud og meget behagelige, som en blanding af tusind blomster af paradis, duften fra gudindens yndefulde, mejslede, sexede ben.
  Desuden er det stadig uvist, om belønningen er at kysse sådan en charme, eller et forsøg på at ydmyge.
  Gudinden sagde overbærende:
  - Veninder kommer snart til dig, for én mand er ikke en kriger i marken!
  Oliver Twist kyssede igen grådigt gudindens barfodede, mejslede, søde som ambrosia, som de romerske guder drikker, og ville fortsætte med at bruse kys yderligere. Men han fik en bar hæl i næsen, hvorfra der flød selv en tynd skarlagenrødt blod, der spredte sig over solbrun hud.
  Gudinden sagde i en streng tone:
  - Rejs dig og gå! Hvis du vil vide noget om den kommende brand i Rom, så er det med sådan et udseende nemmest at gøre det. At se på dit bryst, hofter, ben på en mand vil gå amok!
  Oliver Twist var forvirret:
  - Hvordan det? Vil jeg være en fristelse for dem?
  Gudinden fnisede og bemærkede:
  - Tro mig, en kvinde oplever meget mere glæde ved kærlighed end en mand, og du ønsker ikke engang at blive en mand igen!
  Oliver Twist mumlede:
  - Det er forfærdeligt!
  Gudinden svarede:
  - Det er tværtimod fantastisk! Sådan følsom hud hos kvinder, en berøring forårsager glæde.
  Pigen blinkede til Oliver Twist og tilføjede:
  - Og for at du ikke skal tro, at jeg efterlod dig i pragtfuld isolation, og du er den eneste mand i en kvindes krop, vil jeg overføre din ven til dig.
  Gudinden sprang op, snurrede pinhjulet og slap lyn fra sin bare hæl. Og foran, endnu en gang forbløffet af Oliver Twist, dukkede en næsten nøgen, også meget muskuløs og smuk pige af rød farve op.
  Hun stod og blinkede forvirret.
  Gudinden, med luften af en stor vinder, svarede:
  - Dette er centurion Cicero. Der var ikke en særlig ung og smuk mand, og nu ser du, hvilken brændende skønhed hun er blevet!
  Oliver Twist fløjtede, pigen er virkelig dejlig. Kun måske for muskuløs, som ham. Normalt har gladiatorpiger eller dem, der arbejdede i stenbrud, sådanne muskler.
  Men på samme tid fratog høje bryster og luksuriøse hofter slet ikke skønhederne fra femininitet.
  Pigen Cicero så sig forvirret omkring. Så bøjede hun sig for Demiurge-gudinden og mumlede:
  - O store, gør mig til en mand igen!
  Gudinden udbrød og rystede sine luksuriøse hofter:
  - Ikke! Du er i kvindekødet, jeg har brug for mere. Nu går begge på knæ og kysser mine bare hæle.
  Pigen Cicero og pigen Oliver Twist knælede ned. De kyssede lydigt gudindens fødder. Men så flimrede en skygge, og en dreng i shorts dukkede op. Demiurgpigen nikkede.
  - Og drengen også, du skulle kysse de bare såler.
  Drengen var lyshåret og smuk, han så omkring tolv år gammel ud. Og at kysse hans fødder føltes ydmygende. Nogle rykker, og her er to romerske, på ingen måde de sidste borgere.
  Pigen Oliver sagde eftertrykkeligt:
  - Jeg vil ikke kysse fødderne af en snotler!
  Som svar slog drengen en smuk blondine med blåligt hår med skinnebenet i ansigtet og knurrede:
  - Forvandle dig til orme?
  Pigen Cicero foreslog med et suk:
  - Dette er også Gud! Ikke bare en dreng. Og Gud er ikke så ydmygende.
  Og pigen kyssede demiurg-drengen på hælen.
  Drengen-skaberen nikkede og sagde:
  - Jeg er også Gud! Og Oliver takkede nej til den store hæder. Jeg tilgiver ham dog. Men hvis du ønsker at leve, så bliver du nødt til at kæmpe mod dem, som vi Demiurger Guds ordre. Ellers vil en uoverskuelig katastrofe komme over Rom.
  Gudinden blinkede med sine truende øjne og erklærede:
  - Gutter, uanset om I kan lide det eller ej, bliver I piger nødt til at kæmpe mod Rom og hjælpe med at besejre Spartacus.
  Oliver og Cicero, de piger med ægte mænds hjerter, udbrød helt i lungerne:
  - Aldrig! Vi vil aldrig vende os mod Rom!
  Gudinden stampede truende sin yndefulde bare fod. En blondine med blåligt hår og en brændende rødhåret pige stod på stativet. Flere nøgne, solbrændte piger dukkede op, deres ansigter dækket af røde masker.
  De begyndte at plage centurionpigerne. Først blev skønhedens bare fødder klemt fast i stokkene, og de begyndte at hænge læs fra dem. Det er meget smertefuldt, ledbåndene strækkes og snoes.
  Oliver-pigen huggede tænder og klynkede.
  - Alligevel vil jeg ikke gå imod Rom!
  Pigen Cicero hvæsede:
  - Vær ikke en forræder for den romerske centurion!
  Romerske piger blev ved med at blive tortureret. De hang belastninger og trak leddene ud fra skuldrene. Så begyndte bødler-pigerne, nøgne, men i masker, med rødt hår, at slå med piske på ryggen af strakte skønheder. Slagene blev først behandlet med moderat styrke.
  Gudinden beordrede, mens hun vredt stampede sin yndefulde bare fod:
  - Slå hårdere!
  Og så gik jernpiskene, som rev kvindens hud op. Oliver og Cicero bed tænderne sammen, men slagene, der rystede på deres forstuvede kroppe, fik kvælede støn til at komme ud af deres halse.
  Her, efter ordre fra gudinden, brændte brændeovne under de torturerede pigers bare fødder. Branden af kvindelige bødler blev reguleret af gasforsyning. Først var det lille, men så blev det intensiveret. For ikke straks at brænde huden, smurte torturister pigernes bare såler med vegetabilsk olie.
  Og det var sådan en frygtelig smerte, at Oliver og Cicero, de piger, skreg. Men så bed de tænderne sammen, så selv mundvigene blødte.
  Men hvilken overmenneskelig indsats det kostede. Bøddelpigen prikkede Oliver Twist under armhulen med en glødende stang. Han gispede og skreg igen. Nu begyndte begge centurionpiger at blive slået med stålstænger rødglødende i den pejs, der straks dukkede op. Og smerten blev endnu mere forfærdelig og monstrøs.
  Og de kvindelige bødler tog en tang med rødglødende tænder og begyndte at rive brystet over. Hvilket er ekstremt smertefuldt. Som et lyn gennemborer dig fra hælene til baghovedet. Oliver tænkte: - Måske er det nok? Hvorfor udholde sådanne lidelser, sig: valget er klart, jeg er enig i alt! Men for at hjælpe den ivrige fjende af Rom Spartacus og forråde sit hjemland - nej! En romer skal være hårdere end en diamant.
  Da pigen Cicero skreg:
  - Åh mor! Ikke nødvendigt, jeg fortæller dig alt!
  Pigen Oliver råbte:
  - Hold kæft! Forråd ikke dit hjemland!
  Og i det øjeblik blev den skarlagenrøde brystvorte revet af. Og smerten fik mig til at blive kvalt.
  Dette var dog endnu ikke grænsen. Her dukkede en dynamo med ledninger op, efter at gudindedemiurgen havde stampet hendes bare fod. Torturerne begyndte at indsætte elektroder i pigerne på stativet i Venus skød, det femte punkt, munden og mellem fingre og tæer. Det her er virkelig ekstremt grusomt.
  Her er en nøgen pige i en rød maske, der snurrer hjulet på en dynamobil. Og gennem ligene af de torturerede centurion-krigere gik destruktive udledninger af strøm.
  Smerten overskred alle mulige grænser. Oliver og Cicero mistede ikke bevidstheden på grund af smertechok, kun fordi de blev forstærket af Demiurge-gudindens magi. De stakkels centurionpiger oplevede simpelthen en ubegribelig lidelse, det så ud til, at hver eneste celle i kroppen var oversvømmet med glødende metal, og flokke af trækheste med stålhove galopperede langs nerveenderne.
  Pigen Oliver og pigen Cicero rystede af en utrolig smerte. Smerten var overalt, der var intet blod, ingen vene, ingen celle i kroppen uberørt af smerte. Og det var som at dykke ind i helvedes vildeste cirkel.
  Begge centurionpiger var så lammet, at de ikke engang kunne skrige. De blev kvalt som fisk skyllet op på en tør kyst.
  Oliver fik rang efter rang, ligesom hans partner. Så den anden bøddelpige og den tredje begyndte at dreje hjulene på dynamomaskinen.
  I mellemtiden begyndte andre torturister at brække tæerne på de bare fødder på centurionpigerne, der hang på stativet.
  Selvom der allerede var så meget smerte, at det var umuligt at fordøje det med sindet og ikke opfatte det.
  Demiurg-drengen beordrede og blottede sine perlefarvede, store tænder ud over hans år:
  - For deres hår!
  Med det samme greb to torturister de torturerede piger og trak dem i håret og truede med at rive hovedbunden af. Og mere smerte.
  Her rørte brede strimler af glødende jern pigernes maver. Duften af brændt kød blev meget mere følsom. Ord ristede en hel flok får.
  Demiurge-gudinden spurgte med et infernalsk smil:
  - Du accepterer at tjene mig og kæmpe med Rom?
  På trods af den mest monstrøse smerte, på trods af den utrolige lidelse, brølede begge centurionpiger i kor:
  - Ikke! Vi vil ikke forråde vores hjemland!
  Gudinden brændte sig selv med et lyn og viftede med en tryllestav, der pludselig dukkede op i hendes hænder. Og gennem dem, de torturerede centurionpiger, gik så kraftige udladninger af elektricitet, at huden først røg, og derefter blussede begge torturerede piger op som fakler.
  Oliver og Cicero blev bogstaveligt talt kvalt af smerte. Og omfanget af lidelse oversteg alt hinsides, og deres bevidsthed faldt ind i mørket af ikke-eksistens.
  Demiurg-drengen bemærkede med et frygteligt smil:
  - De er flotte, velholdte!
  Gudinde-demiurgen bemærkede irriteret:
  - For at gennemføre en række missioner skal jeg bare bruge Oliver og Cicero. Det er trods alt de udvalgte! Jeg kan gøre alt, endda skabe universet, men den menneskelige vilje er ikke underlagt de mest magtfulde guder.
  Demiurg-drengen bemærkede:
  - Vi kan ændre en persons udseende, krop, men vi kan ikke ændre hans personlighed og "jeg", som er vores svaghed!
  . KAPITEL #5
  Oliver Twist vågnede ... Gøste af frygt for, hvad der snart ventede ham. Men foreløbig var sårene fra de tidligere torturer ikke helet, hvilket betyder, at en forsinkelse i straf ventede ham ...
  Drengen begyndte at gnide kædens led mod hinanden. Det var på en eller anden måde distraherende, og det er ubehageligt at sidde i snor, som om du er en hund. Oliver gned leddet mod stålleddet. Og han nynnede for sig selv... Tiden gik... De bragte ham mad. Udover de sædvanlige fængselsrationer er der også mælk. For at drengen hurtigt kunne komme væk fra tortur, blev kvinderne, der arbejdede i fængslet, generøse. Det er ærgerligt, når en dreng på ti år bliver tortureret af engelske bødler. Og han havde allerede udstået to tortur, den sidste var tilbage - den tredje.
  Men selv fængslet er knusende. Selvom det allerede er ret bekendt at se på barerne.
  Og sålerne svidede på fyrfadet kløede smerteligt og gjorde virkelig ondt, og vabler hævede på dem. Men allerede begyndt at aftage. Og det gør ikke ondt længere. Sandsynligvis vil drengens bare hæle stadig blive stegt, fordi du ikke kan krøble, og sålen heler perfekt, især hvis den er smurt med olivenolie.
  Oliver følte sig ophidset og afsluttede et stort krus mælk. Han er kun ti år gammel, og de torturerer ham allerede og forsøger at forråde hemmeligheden. Og under torturen sørger lægen for, at de ikke forkrøples, og en særlig embedsmand måler tidspunktet for tortur, bestemt af engelsk lov for et barn, der endnu ikke er fjorten.
  Drengen spiste, og af ensformig kedsomhed tog han den og døsede hen.
  Og han drømte...
  Som brændingen af en flod, der var sprængt fra bredden af en oversvømmelse, skyndte en enorm horde af barbarer til den nyhuggede fæstning. På et separat tårn, slet ikke bange for pile, stod en høj mand, i lys bronzerustning og et sværd i en stærk, muskuløs hånd. Krøllet hår, på et stort hoved, allerede ret berørt med gråt og trukket sammen med en sølvring. Udseendet er roligt udadtil, kun de indsnævrede og derefter udvidende pupiller giver stærk spænding! Stående på højre hånd tordnede en usædvanlig høj og bredskuldret mand i en kraftig bas:
  - Vi er under angreb, store! Fra hele Gallien har fjendtlige stammer samlet sig. Roms storhed er på spil!
  Manden svarede roligt og legede med en dolk med et kostbart håndtag:
  - Og troede du, at Antony besluttede, at vi kom her for at samle svampe, og ikke for at kæmpe grusomt?
  Mark Antony sagde forvirret:
  - Men hvad var meningen med Julius at tillade de barbariske gallere at samle alle kræfterne, hundredvis af deres stammer, i stedet for at bruge en simpel og pålidelig taktik: slå, slå i dele!
  Cæsar svarede med et grin:
  - Alexander den Store gav Darius to år til at samle en enorm hær fra hele sit enorme imperium og besejre ham i åben kamp. Vi har været i krig i otte år nu. Hvis vi fortsætter med at føre kampagne med de samme metoder, så vil hele vores liv ikke være nok til det!
  Romerske bueskytter skød præcist på grund af tænderne placeret på væggen, men der var så mange gallere, og de flygtede i så tæt en menneskemængde, at det var uforlignelig sværere at misse dem end at ramme dem. De barbarer, der faldt, gennemboret af pile, blev skånselsløst trampet på af deres stammefæller. Hestenes hove og ru støvler med træsåler slurrede grimt, en blanding af mudder og blod. Cæsar kunne ikke modstå og selv affyrede en pil med sigte på en ung mand, der sprang på en hvid hest. Blandt gallerne er det sædvanligt, at klanledere rider på en hest i snehvid dragt, som symboliserer renhed og protektion af lysånder.
  Cæsar var et fremragende skud, da han var blevet undervist i bueskydning, siden han var en lille dreng. En streng lærer for hver frøken, ordinerede fem slag med en vinstok på barnets ryg. Lille Julius blev dog ikke kun pisket, men lærte også at koncentrere sig, reglen om at trække vejret, undertrykke træthed. Lige nu forsøger Cæsar at justere sin vejrtrækning ved at kontrollere pulsen.
  Og barbarerne angriber allerede murene. Gallerne er ikke så tætte barbarer, fra mange lange træer lavede de hundredvis af forskellige trapper, nogle gange så brede, at en vogn endda kunne køre langs dem.
  Gallerne brøler som bjørne, der ikke har spist hele vinteren. Samtidig slår de sværd mod sværd og fløjter. Romerske bueskytter skyder næsten blankt, kæmperne ved hjælp af slangebøsser skubber trappen ned. Men der er mange af dem, og gallerne kravler op som larver, uden at være opmærksomme på tab. Selv på afstand kan man mærke, at barbarerne lugter af alkohol, det ser ud til, at repræsentanterne for Kölnerfolket tog en del gammelt måneskin på deres bryster.
  Øverst bliver de mødt med kraftige slag fra tveæggede romerske økser og korte sværd. Her er de første tab blandt romerne, en centurion gennemboret af et horn falder, vrede gallere river hans krop i stykker, og to romerske soldater kollapsede på én gang.
  Cæsar sagde kort:
  - Hæld tjære på barbarerne!
  Kogende kedler er installeret på specielle armaturer. De løftes af en primitiv kran, de vender om og hælder på gallernes hoveder. Kogende lava brænder barbarerne, de går bogstaveligt talt amok af smerte. Den kvælende lugt af brændende kød stiger til tops. Forblindet og brændt lænede gallerne sig tilbage, men spydene og økserne fra en stor hær, der rykkede frem, tillod dem ikke at trække sig tilbage. Der flyder allerede meget blod, men når det blandes med harpiks, er det så uhyggeligt ...
  Mark Antony råber:
  - Sæt ild til det!
  Fakler flyver ned, harpiksen blusser op. Gallerne brænder og skynder sig tilbage. De bliver trampet på af de bagerste rækker, trapperne synker. Og igen og igen falder barbarerne. Men angrebet, på trods af de frygtelige tab, tænker ikke på at stoppe.
  Gallernes enorme horn, ikke læber, der blæser i dem, men tunge krigere tramper specielle bælge lavet af bøffellæder under fødderne. Ud fra hvad rumlen er usædvanligt, tyktflydende, virker det på en særlig måde på gallernes psyke, som lyden af de mørke guder, der kalder til præstationer.
  Cæsar er stadig rolig og siger med et smil:
  - Barbarer, for dem er lyde vigtigere end sjælen!
  Antony svarede:
  Præst Claudius ofrede et generøst offer til Jupiter og Mars, og guderne sagde, vi godkender dine løfter, og vi vil give dig sejr!
  Cæsar svarede i versstil:
  De olympiske guder er stærke
  Men de hjælper ikke de svage!
  Hvis vi er tro mod Jupiter,
  Lad os bygge en verdensmagt!
  For sejr har vi brug for soldater,
  Af stål, en hånd og en masse opfindsomhed!
  Fra slaget vil den onde horde smuldre,
  Og så venter en stor vej på os!
  Anthony godkendte:
  - Må Jupiters udstråling blive herliggjort!
  Trods tusinder af døde begyndte gallernes lavine igen at bevæge sig, den lignede en såret orne, som endnu ikke havde nået at bløde, og som før voldsomme og farlige stormløb mod jægeren. Derudover begyndte gallerne at kaste pile og sten mod murene. Deres barbarstammer har endnu ikke mestret buen, pilene er for tunge til at skyde effektivt fra hovedparten af krigerne, men i tilfælde af et udfald kan de stadig spille deres rolle.
  Barbargallere går hen over ligene og ignorerer bålene, der brænder under deres fødder. Samtidig flyver spyd opad, og en af barbarerne kastede øksen så behændigt, at den blæste af legionærens hoved.
  Selvom de romerske tab stadig er forholdsvis små, bevarer gallerne en overvældende numerisk overlegenhed, og nye hylende folkemængder løber ud af skoven.
  Mark Antony er stadig meget ung, selvom hans skuldre er brede, er han i stand til at bære en hel snes høje legionærer på sig selv eller endda løbe med dem. Mens han stadig var skægløs ung, lykkedes det ham at tage seks halvnøgne hetairaer ud under en brand fra et bordel, og så også at behage dem. Mark var berømt ikke kun som en stor kriger, ikke bange for at engagere sig i kamp med gladiatormestre, men også som en dygtig elsker. I Cæsars hær er han det første af de første sværd, klar til at gå, hvor den store beordrer.
  Gallerne klatrer igen op på murene, og romerne er løbet tør for harpiks, og de skal møde fjenden med sværd, samt økser og spyd. Allerede i en af gallerne, ledet af Jeanne den Frygtløse, sadlede de allerede et af tårnene. Jeanne selv er, på trods af sin enorme vækst, meget hurtig og fingernem. Skuldrene er brede og taljen er smal. Han kæmper nøgen til taljen, mens han svinger to sværd. Og han har muskler, som Hercules ville misunde.
  Mark Antony kaster også utålmodigt sine sværd fra hånd til hånd:
  - Lad mig ramme den store!
  Cæsar, uden hast, satte roligt pilen ind i buen, han skruede snedigt øjnene sammen, svarede:
  Kommandørens ordre under krigen,
  Når rundt om pilene ringer!
  Fyldt med kærlighed og gode priser,
  Helligt, for de romerske soldater!
  På trods af at Jeanne bevæger sig hurtigt, forudser Cæsar hans bevægelser, et præcist skud og en pil, der skærer gennem luften og trænger ind i en muskuløs brystkasse lige under hjertet. Frygtløse fald, blod fosser ud af en mund fuld af store hestetænder. Barbaren kvæler og dør hurtigt.
  Cæsar hviskede:
  - Det er ærgerligt i vores hær, jeg ville betro ham en kohorte!
  Mark åndede ud.
  - Du er som altid klog stor Cæsar!
  Cæsar løftede hovedet.
  - En hersker, der elsker sød hævn, har en flues intelligens! Måske, hvis Jeanne havde kendt vores hærs snedige tricks, ville han have været i stand til at erobre fæstningen. Indtil da, hold øje med kampen.
  Den romerske general, igen denne gang meget hurtigere, ladede sin bue og skød, og skød derefter igen, idet han valgte gallernes ledere.
  Heldigvis for romerne brændte de fleste af gallernes trapper ned, og de kunne ikke umiddelbart kaste alle deres styrker mod romerne, men mere end to hundrede og halvtreds tusinde af dem samledes her. Aldrig før har Rom stået over for så mange soldater på ét sted. Cæsar har kun to legioner i fæstningen, tolv tusinde legionærer. Forholdet mellem kræfter, mere end tyve gallere, for en romer.
  Cæsar er også bekymret, men hans ansigt bevarer maskens uigennemtrængelighed. Jeg kan huske, at han i sin ungdom blev fanget af pirater. De bad om en meget stor løsesum på tyve guldtalenter til den stadig skægløse ungdom. Og talent er et stykke guld, lidt mindre end et hønseæg. Selvom Cæsar og nevøen af Mary (legenden om den eneste patricier, der nåede at blive valgt til konsul i det antikke Rom syv gange), men det ser ud til for en ung mand, der knap er gået ind i en alder af delvis kapacitet og har fået ret til at gifte sig . (For drenge over 14) er dette et enormt beløb, og ingen ønsker at betale det. Og det betyder død eller slaveri.
  Cæsar lo i ansigtet på piraterne som svar. Han sagde, at han blev værdsat for lavt, men han tænker meget bedre om sig selv og udpeger en løsesum til sig selv - 50 talenter. De forvoksede, ildelugtende pirater er henrykte og råber. En af dem rev endda sin mave op på søbroderens økse. Cæsar fortsatte:
  - Men efter jeg har fået min frihed, vil jeg forfølge dig, indtil du bliver fanget og dingler på gårdene! Lederen er korsfæstet.
  Piraterne var lamslåede af sådan frækhed, og havrøvernes ataman spurgte med et ondsindet grin:
  - Er du ikke bange, uforskammet knægt, at vi selv korsfæster dig! Du er trods alt bundet og i vores hænder!
  Hertil svarede den unge Cæsar:
  - Livet er ikke så meget en stor værdi at droppe ære og forråde værdighed for dets skyld! Ære og værdighed er to vinger, uden hvilke livets fugl kun kan holdes i fangenskab!
  Selv søbrødrenes forhærdede leder var overrasket:
  - Du er en modig fjende, og vi vil skåne dit liv. Derudover har vi aldrig behøvet at se 50 talenter på én gang.
  Cæsar fnyste hånende.
  - Hvis du løsner mig, så vil jeg erstatte din korsfæstelse med en mindre smertefuld måde at skille sig af med livet på: en løkke!
  Atamanen lo noget tvangsmæssigt, men beordrede ikke desto mindre at løsne den. Cæsar kunne ikke lide, at lederens mund var skåret, og hans tænder var dårligt plejede. Den unge mand talte med stor foragt.
  - Den, der har tunge, der går i fest, han bliver altid med næsen! Nå, en snavset mund er tilflugtsstedet for en løs tunge!
  Lederen var forvirret, men Cæsar tav, og piraterne så ud til hurtigt at glemme truslen.
  Drengens venner indsamlede hurtigt den nødvendige løsesum og sendte 50 talenter. Cæsar holdt sit ord på én ting og ville på ingen måde udsætte det andet i lang tid. Selvom opgaven foran ham var svær, er det ikke så let at finde og fange en piratkabys, især blandt de mange øer, bugter og bugter i Middelhavet. Ja, og der er mange pirater, og Roms skibe er stadig magtesløse mod dem. Men Cæsar, der stadig var i teenageårene, var kendetegnet ved stor opfindsomhed.
  Mens han var på et piratskib, lykkedes det ham at blive venner med en kahytsdreng. Cæsar lovede ham en stilling i den romerske hær og muligheden for at vinde sit slægtskab med slaver. Han efterlod et brev til drengen, hvori han sagde, at en kabys fyldt med sølv var på vej fra Sicilien. Og siden uroen begyndte i Rom, er beskyttelsen af kabyssen rent symbolsk. Kahytsdrengen måtte fiske selve brevet, som ved et tilfælde, ud i havet, for dette blev han endda lidt forkælet af havvand. Planen var ikke svær, grådige og snæversynede pirater kunne ikke lade være med at falde i en fælde.
  Under boarding rejste dækket sig pludselig, og de romerske soldater faldt på piraterne. Og bagfra nærmede sig heldigvis om natten to både med soldater. De målløse pirater gjorde næppe modstand. De bad kun om ikke at hænge dem, men kun om at sælge dem til slaveri. Og hovedmanden fortalte, for at forløse sit liv, hvor de gemmer deres skatte, inklusive dem, der endnu ikke har formået at gå i afgrunden, halvtreds talenter.
  Men Cæsar svarede:
  "Du kan købe dit liv, men du kan ikke købe ære!" Læg på!
  Så rygtet gik om Cæsar, selv om han dengang var knap femten, og et år senere giftede han sig, og blide Aqualeria. Men det er en anden historie!
  Cæsar beordrede Antony til at deltage i slaget med en stærk reserve. Romerne brugte konstruktionen af falankstypen. På en smal væg var det meget effektivt. Bølgen af farende gallere blev kvalt. Nogle af dem blev gennemboret med to eller tre spyd på én gang.
  Julius Cæsar bemærkede:
  - Den makedonske falanks kan være en meget effektiv teknik. Ikke for ingenting erobrede de hele Asien, eller rettere sagt næsten det hele! Når vi er færdige med Gallien, vil jeg tage til de persiske lande og der til Indien. Cleopatra vil samle nye legioner til mig, inklusive det arabiske kavaleri.
  Under Cæsar var kun den unge væbner Oliver Twist tilbage. Der var rygter om, at drengen var hans søn. Og dette var sandt, med det eneste forbehold, at Olivers mor var en simpel slave fra de tyske lande. En smuk, men uforskammet blond pige, fra de slaviske lande, ønskede ikke at blive en konkubine og en hetero, og for dette blev hun sendt til at arbejde hårdt på hamp og hørplantager. Men selv der var hun vovet, hvorfor hun endte i stenbruddene. Hun formåede dog at overleve der og blive stærkere. Hun blev endda ført til gladiatorerne, hvor Cæsar blev betaget af hende i arenaen. Hvorefter de trak sig tilbage, blev Erastella, som den høje slaviske slave blev kaldt, også forelsket i ham.
  De kendte glæden i hinandens arme. Så blev gladiatoren gravid. Og de fik en dreng, Brutus. Snart bragte Erastella antallet af sine sejre i ringen til hundrede og modtog i overensstemmelse med sædvane frihed. Men Cæsar kunne ikke gifte sig med hende, selvom han var enke. Han havde en anden lidenskab, datter af den mest indflydelsesrige romerske kriger, den første general Pompejus. Han giftede sig med hende, og Erastella tog til kamp i de østlige lande. Cæsar var hos hende i nogen tid og undertrykte egypternes forsøg på at løsrive sig fra Rom. Der mødte han Kleopatra, som han placerede på den gamle trone.
  Snart fortrængte denne kærlighed den tidligere, og Cæsar er ikke konstant. Cleopatra fik en søn, men Pompeys datter døde hurtigt under fødslen, hvorefter Cæsar også hadede Cleopatra, og udløste en krig nordvest for Italien, væk fra sine tidligere elskerinder. Sandt nok, Oliver, der ikke genkendte sin søn, tog alligevel afsted med ham. Drengen var stor og udviklet ud over sine år, efter at have arvet blond hår, høj statur og enestående fysisk styrke fra sin slaviske mor. Han var lidt ligesom sin far, men han var meget smukkere, stærkere og mere end Julius Cæsar på sin alder. Selvom drengen endnu ikke er fyldt ni år, virker han allerede som en teenager og kan nemt skifte mellem to voksne elitelegionærer. Disse sværd er cirka halvanden gange længere end standardsværd.
  Oliver Twist spørger frygtsomt:
  - Tillad mig den store (Cæsar kaldte ham aldrig en søn, og forbød naturligvis drengen at kalde sig det), skynd mig ind i kampen, jeg vil drikke min klinge med blod!
  Julius svarer med et smil:
  - I dette tilfælde bliver jeg efterladt alene, og hvem skal så vogte deres Cæsar?
  Drengen smilede oprigtigt.
  - Det bedste forsvar er et angreb, for kanten er altid stærkere end huden!
  Cæsar klappede drengen på hans stærke skulder.
  - Godt klaret! Nå, gå videre, skær dig selv med et sværd! Lad dette være din hærdning.
  Stål er hærdet i vand, stålmænd i blod!
  Drengen Oliver var henrykt, og da han blinkede med sine bare hæle (på trods af det kølige efterårsvejr, efterlod Cæsar, som tempererede sin søn, ham kun shorts fra sit tøj). Ungdommens muskler: søn af den romerske legende og gladiator-slaven svajede som krusninger på vandet.
  Så han huggede den behårede barbar i hovedet med sit sværd. Han faldt og væltede på hovedet.
  Cæsar bemærkede:
  - Hvis alderdommen ikke altid ved, men ungdommen altid kan! Åh, for at være ærlig, så er jeg lidt jaloux på denne dreng.
  Cæsar er allerede over fyrre, og især i det kolde, galliske efterår smerter gamle ar så smertefuldt, og anfald af snigende epilepsi bliver mere smertefulde og hyppigere. Han var endda bange for, at hans søn Oliver og Cleopatras søn Alexander ville arve rystelsessygdommen. Det sidste havde han ikke nyt om i lang tid, og Twist er naturligvis meget rask, han nysede aldrig, selvom han løber nøgen i sneen og svømmer i hullet om vinteren. Det ser ud til, at den slaviske mors blod vandt i ham med konstante indbyrdes krige og russernes hårde vintre!
  Og når du har skiftet dit femte årti, er det tid til at tænke over formålet med livet. Cæsar havde en enkel en, selv som ung, kom han til den konklusion, at den republikanske styreform, med endeløse debatter, folkeafstemninger for at behage mængden, forskellige undercover-intriger, bestikke vælgere, ikke var effektiv nok og ikke længere kunne tjene en fjernt mål: Romerrigets fremkomst!
  Republik - hvorfor Rom er næsten det eneste land på jorden med en republik, og rundt omkring er naboerne solide monarkier. Det er også nødvendigt i Rom at godkende principatet, med kejserens magt, overført ikke ved valg, men ved arv, eller i særlige tilfælde ved en særlig forfatning for kejseren. Det sidste kan være nødvendigt, hvis arvingen mildt sagt ikke er et geni. Selvfølgelig kan en svag konge tage tronen, men under alle omstændigheder vil han have magt og evnen til at træffe uafhængige beslutninger.
  Og det langsigtede program bliver meget nemmere at implementere, i modsætning til konsulerne, som kun vælges for et år, og sammen! Og hvis der er et skænderi mellem dem.
  Nej, Rom har brug for et monarki, og fra flere sønner vil Cæsar altid kunne vælge en værdig. Sandt nok, og han må indgå kompromiser på denne lange rejse. Især, hvilket gør ham til en allieret og endda en senior partner for Pompejus. Her respekterede Cæsar ham ikke rigtig. Som diktatoren Sullas højre hånd kunne Pompejus, efter denne gonoré-gamle mands død, blive Roms suveræne hersker. Pompejus havde en hær i hænderne, inklusive en elitelegion, der bevogtede senatet. Men han forblev tro mod republikken og vendte tilbage til den gamle orden. Han er Cæsar i stedet for Pompejus ville ikke have savnet
  Dine chancer. Generelt ser det ud til, at Pompey vil være Cæsars hovedfjende, der drømmer om tronen. Der var også Crassus, men han døde i Parthian-krigen. Forresten, ligesom Cæsar, gik han gennem hele Parthia og faldt i en fælde, idet han blev spærret inde med en udmattet hær i en fæstning. En anden ting er, at Cæsar bevidst tillod horderne af barbarer at samle sig mod ham. Gallerne er fatalister, og efter at have mistet det sidste håb om, at enhed vil redde dem, vil de endelig og for altid underkaste sig Rom.
  Oliver er i øvrigt en god fyr, han er faktisk stadig et barn, men han ejer et nyrevåben, ligesom Hercules selv. En kriger stærkere end Mark Antony kan vokse ud af ham. Måske vil han være en værdig konge og efterfølger til Cæsar. Men .... jeg håber ikke det er meget snart, for den store mand har et stort arbejde foran sig.
  Gradvist svækkedes gallernes pres, tusinder blev dræbt og lemlæstet, hele ligdynger under murene. Romerne sygnede også hen, han var umenneskelig spænding. Så tog Cæsar, som allerede havde læsset et helt kogger af, det andet sværd frem og lagde mærke til:
  - Kommandøren, der går ind i slaget, er som et strå, der knækker ryggen på en kamel. En kamel, hvis ryg er brækket af et strå, er som en militærleder, der undgik en kamp!
  Mange romerske soldater blev såret, lig lå rundt omkring, og blandt de faldne var der kvæstoren Stefa, kendt for at vælte selveste Grannik af hesten. Og hvor i øvrigt Grannik selv er, ville Cæsar have fjernet ham med en hærdet pil. Ja, hvad angår sværdkæmpelse, er He Caesar ikke dårlig, men langt fra den stærkeste i den romerske hær, men en af de bedste inden for bueskydning. Desuden trækker han i snoren ved hjælp af en speciel krog, som bæres på rustningen og retter sin højre arm. Dermed kan du trække en meget strammere buestreng end på sædvanlig vis og ramme på større afstand!
  Men du har også brug for et sværd! - Cæsar skar den nærmeste Gallien ned.
  Frydefulde råb:
  - Ava! Cæsar er med os!
  - Ære til Cæsar! Vi vil vinde alle!
  Romerne muntrede synligt op. Cæsars tilstedeværelse - denne sejrs talisman inspirerede kæmperne. Et kraftigt slag, og gallerne, efter at have tøvet, begyndte at trække sig tilbage. Den rasende storm begyndte at aftage, bølgerne trak sig tilbage. Gallerne trak sig dog tilbage på en ret organiseret måde uden at tage på flugt. Tilsyneladende er deres militære iver endnu ikke helt uddød. Julius Cæsar, der havde mistanke om en fælde og indså, at romerne på åben mark ville blive knust af overlegne tal, kommanderede:
  - Alle står op! Slap af!
  Udmattede, svedige krigere fra Rom begyndte at samle de sårede op. Nogle få healere og præster smurte sårene ind med eliksirer og bandagede lemmerne. Andre soldater begyndte at lave bål og lave mad.
  Sønnen Oliver Twist var meget tilfreds, selvom hans muskuløse, dobbeltfoldede bryst blev skåret af en lang ridse fra den galliske økse. Drengen udbrød:
  - Sådan gav vi dem hårdt! Og vores Cæsar er den bedste! Ære til den store Cæsar!
  Soldaterne glædede sig også, selv om de var mere tilbageholdende:
  - Ære til den store Cæsar!
  Oliver Twist, viftede med sine sværd, erklærede:
  - Når gallerne dukker op igen, vil jeg skære dem i bitre æbler! Fordi det store Roms søn!
  Cæsar ringede til drengen og sagde kærligt:
  - Du viste sig at være en herlig kriger! Nu gør jeg dig til min æresherre, og i taknemmelighed giver jeg dig denne...
  Den berømte kommandant tog en ring med en smaragd af sin finger, på størrelse med et dueansigt.
  Drengen Oliver var flov:
  - Ja, jeg er ikke værdig til at bære sådan en juvel!
  Cæsar smilede.
  - Bær den ikke! Gem den et sted, eller ej, lad denne ring blive betragtet som din, men indtil videre bliver den hos mig. Og du, dreng, kæmp, og når du når fjorten, vil du få din egenskab. I mellemtiden kan du tage fat på fægtning med Mark Antony.
  Den enorme assistent til Cæsar, selvom han var meget større end den berømte kommandant, nærmede sig sin chef, ufrivilligt krumbøjet og forsøgte at bøje sig ned. Cæsar selv var kun lidt over gennemsnitshøjden, tyk, med en aquilin næse. Mark spurgte dystert:
  "Hvorfor forfulgte vi ikke gallerne?"
  Cæsar gentog aforismen endnu en gang:
  -En general, der går i kamp, er som et halmstrå, der knækker en kamels ryg. En kamel, hvis ryg er brækket af et strå, er som en militærleder, der undgik en kamp! Det er sandt, men tiden for sejren er endnu ikke kommet. Grannik er vores hovedfjende, den ukronede konge af det oprørske Gallien, har endnu lagt alle sine trumfkort. Og han dukkede ikke engang op! Lad os vente på fjenden, endnu en gang, desuden har jeg nogle flere ideer!
  Mark Antony vågnede:
  - Og jeg spekulerer på, hvad disse ideer er? - Og blev straks forvirret. - Jeg er helt i de stores opmærksomhed.
  Cæsar begyndte nedladende at forklare:
  - Der er forberedt en masse tør halm til heste i fæstningen. Men vi vil ikke sidde i baghold for længe, men blot ved at lægge halmen i blød i olie, vil tjære og fedt spredes på tilløbene.
  Anthony knurrede:
  - Hvorfor?
  Cæsar grinede.
  - Og så venter vi! På det mest kritiske tidspunkt af overfaldet. Anden gang vil gallerne kaste alle deres reserver i kamp, derudover vil der ske noget andet!
  Assistenten forsøgte at gætte sig selv:
  - Kommer der nye, stærke forstærkninger?
  Cæsar kneb øjnene sammen og nikkede:
  - Det er det! Nye stærke forstærkninger! Men det er nødvendigt, at de slår til i det øjeblik, hvor alle Galliens styrker vil blive kastet ind i angrebet:
  Anthony spredte sine hænder.
  - Vi kan ikke sende nyheder om det store. Vi var omringet på alle sider!
  . KAPITEL 6
  Drengen vågnede ... Han begyndte at føle sig mere munter ... Allerede Oliver Twists forbrændinger kommer fra hans bare såler. Og sporene af vipperne giver ar ... Men der er håb om, at han i dag ikke vil blive afhørt med fordomme.
  Alligevel er den næste tortur den sidste og begrænset i tid.
  Drengen fik mad. Han spiste havregryn med et glas mælk. Og afslappet. Jeg kedede mig.
  Oliver lavede sine øvelser, som Dodger lærte ham. Sådan en speciel til kameraet. Lidt forstyrret med krave og snor på kæden. Men stadig en træning. Og strakte årer klynker ikke længere så meget.
  Især laver den lille dreng også hjørnet til pressen. Efter opladning begyndte Oliver at gnide et kædeled mod et andet. For måske at holde sig selv beskæftiget, eller virkelig stadig håbe på at flygte.
  Bare fødder var lidt kolde, og drengen begravede dem i halm. tænkte Ter ved sig selv.
  Det faktum, at fangerne lider i fængslet. Og det ville være meget bedre i en celle med andre drenge. Selskabet er meget sjovere. Her i arbejdshuset og børnefængslet underholdt de indsatte ...
  Oliver gned og gned sin kæde og lagde ikke mærke til, hvordan han faldt i søvn igen.
  Han drømte, at han var blevet mægtig og stærk, en voksen mand og højre hånd af en stor kommandør.
  Cæsar klappede nedladende helten på skulderen:
  - Hvor løven ikke kan passere, vil musen glide. Selvom rollen som kommunikation med Catonnes, som kommer mig til hjælp, selvfølgelig ikke spilles af mus, men af duer.
  Oliver Twist udbrød med uskrømtet beundring:
  - Det er genialt fantastisk!
  Cæsar svarede uventet ærligt:
  - Erastella lærte mig det. Slaverne har brugt duepakker i lang tid. Og du vidste ikke om det.
  Oliver Twist mumlede forvirret:
  - Jeg har altid været overrasket over, hvordan dine generaler: De følger altid med så behændigt og til tiden, men jeg troede ikke, det handlede om duer. Jeg troede, at du er himlens søn under Jupiters særlige beskyttelse!
  Cæsar bemærkede:
  - Gudernes protektion er ikke en pålidelig ting, den vil ikke erstatte hverken mod eller opfindsomhed.
  Tro på en opfindelse: bedre end tusind bønner!
  Oliver bukkede.
  - Et klogt ord fra Cæsar er tusinde torden værd!
  Kommandøren besluttede at være beskeden:
  - Overdriv ikke mine evner! Hvis der ikke var sådanne tapre krigere under min kommando, og de romerske soldater er de bedste krigere i verden, så ville jeg næppe have lykkedes for en tiendedel af, hvad jeg gjorde. Så gå videre og gør, hvad du får besked på. Og forresten, glem ikke at blande halmen med faldne blade, så det ikke ville være så mærkbart!
  Oliver Twist bukkede endnu lavere.
  - Jeg adlyder min herre!
  Cæsar rystede på hovedet.
  Ikke endnu, desværre! Og kald mig ikke stor så ofte, jeg har ikke gjort så meget for at blive rost ved hver tur på denne måde. Når du er færdig med halmen, skal du i øvrigt ikke gå i seng, men fægte lidt med Brutus. Et par år mere, og denne dreng vil være i stand til at lægge ned selv sådan en bøller som dig!
  Oliver skyndte sig at svare:
  - Ingen tvivl om den store Cæsar!
  Derefter trak han sig tilbage, hans bevægelser, på trods af den store muskelmasse, var ikke tilgængelige, hvilket er typisk for mange giganter, begrænset, men Oliver, der blev en voksen helt, var ikke så hurtig som Brutus.
  Cæsar nikkede og spurgte:
  - Kog mig en honning tinktur! Og server nu vin til svinekød!
  Som svar medbragte en barfodet slave i en slidt tunika en bakke. Hun er en af de få kvinder i lejren, en smuk lyshåret kvinde. Caesar selv, selv om han var brunette, elskede blondiner mere, selvom Cleopatra var en undtagelse i denne henseende, en brændende rødhåret tæve! Ja, en storslået pige, og ifølge rygterne er hendes far slet ikke en farao, men en af de romerske legionærer, blandt dem, der smadrede Epifan den femtes hær.
  Slavinden lagde bakken fra sig og begyndte at rense Cæsars støvler. Julius bemærkede, at slavens solbrune hud var dækket af bumser, de yndefulde tæer på hendes bare fødder blev blå. Solen var faktisk allerede næsten gået under horisonten, og det var mærkbart koldere. Slaver i selve Rom går normalt omkring halvnøgne, selvom de nogle gange får nogle klude til vinteren. Men i det solrige Italien falder der sne en gang hvert tiende år om vinteren, og her er vintrene nogle gange strenge. Nå, lad denne skønhed varme sengen i dag, og måske får hun lov til at klæde sig varmere på.
  Slavens lyse krøllede hår, såvel som det unge ømme ansigt, minder Cæsar om hans første kone og anden kærlighed (den første var en af slavernes smukke piger, men efter at han blev gravid, var den fremtidige kommandørs lidenskab forsvandt. Og hans egen datter, nu gift med en, fra antallet af venner Julius!) Akvaleriyu. Og for denne piges skyld vovede han at nægte selve diktatoren Sulla!
  Hvad kan man sige om denne hersker i Rom? Først beundrede Cæsar Sulla. Han var imponeret over, at denne kommandant begyndte at genoprette orden og bekæmpe korruption, røveri, forsøgte at få de rige til at respektere de fattige og dele deres indkomst med dem. Der var endda gratis hospitaler, antallet af underholdningsforestillinger steg. Det forlød, at Sulla var ved at forberede et stort felttog mod øst. Men denne lystne hersker fik en slem sygdom, og ikke engang fra en kvinde, men fra en neger. Som et resultat begyndte diktatoren at rådne levende, og på baggrund af fysisk lidelse udviklede han mistænksomhed og forfølgelsesmani. Masseundertrykkelse, forbud mod tortur og mord begyndte. Sulla gav først ordre til at dræbe alle de sorte, men efter nogen tid beordrede han tværtimod at bringe en stor gruppe slaver fra Afrika og danne den sorte vagt. Der udbrød en krig mellem ham og Mary. Mange tusinde romere blev korsfæstet som et resultat.
  Her kaldte de på Sulla og Julius Cæsar. Så var han stadig ung, et sort skæg brød lige igennem på hagen. Det nyligt genopbyggede palads i Sulla strålede af luksus, var fyldt med statuer, malerier og sådan stadig relativt ny dekoration som springvand.
  Nogle af skulpturerne afbildede orgier, modbydelige i deres ærlighed og parringshandlinger. Unge Cæsar var væmmet over at se på dette, især hvis en mand parrede sig med en mand. Selvom det i det gamle Rom blev anset for at være ret normalt at bruge en mandlig slave som kvinde, men ... For Cæsar virkede dette forkert og modbydeligt. Nå, så meget desto mere uværdigt, at de bedste billedhuggere i Rom fanger dette i statuer, og endda de olympiske guder.
  Sulla selv så ulækker ud, dækket af bylder, sår, vorter, med et lurvet hoved gjorde han et frastødende indtryk. En virkelig biseksuel diktator rådnede levende. For at lette hans lidelse gned fire slaver: to smukke drenge og to smukke nøgne piger rosenolie ind i monsteret. Derudover drak Sulla efter råd fra præsterne tre gange om dagen en stor skål med en helvedesblanding: blodet fra netop slagtede babyer og modermælk. En gang hver tredje dag tog Sulla et bad fra det rene blod fra børn og jomfruer. Sygdommen i dette monster, der havde mistet sit menneskelige udseende, fortsatte imidlertid med at udvikle sig, og hele det romerske folk bad om, at underverdenen ville tage sit afkom så hurtigt som muligt.
  Cæsar, der overvandt afsky, bøjede sig og bøjede hovedet let:
  - Jeg er glad for at byde diktatoren Sulla velkommen.
  Monsteret knurrede hæst:
  - Og hvor bøjer du dig for mig slyngel! Hvis Julia er for doven til at bøje ryggen, så vil jeg beordre dig til at blive sat på en pæl, så han aldrig kan rette sig op igen!
  Cæsar svarede blot:
  - Ørerne bøjer sig lavt for vinden, men ikke desto mindre er det kun luft, hvilket ikke betyder noget! Lave buer vil ikke ophøje herskeren, hvis han ikke har store gerninger!
  Sulla blev pludselig blød og spurgte:
  - Har jeg store gerninger?
  Cæsar svarede uden list:
  - Hvis ondskaben er stor, så ja!
  Diktatoren strøg efter en kort pause den blonde drengs kind og knurrede:
  - Du er oprigtig, og jeg kan lide det! Du ved, når som helst kan jeg beordre dig til at blive smidt i et bur med løver eller korsfæstet på et kors. Du har dog en chance for at holde dig i live og endda blive min ven!
  Cæsar, fremtvang et smil, svarede:
  - Og til hvilken pris kan jeg købe venskabet med Sulla selv?
  Diktatoren svarede:
  - Har du en kone Aqualeria?!
  Den unge mand Julius svarede:
  - Ja, en diktator!
  Sulla strøg forsigtigt, som om hun var bange for at brænde sig selv, slavindens nøgne bryster og mumlede mere uforståeligt:
  - Så skilt fra hende!
  Cæsar overvandt generthed og spurgte:
  - Jeg forstår dig ikke helt!
  Sulla gøede pludselig skarpt, slog drengen på læberne, og stønnede så, da han sprang tilbage:
  - Lad være med at foregive at være en fjols! Du hørte! Jeg beordrer dig, forlad din kone Aqualeria!
  Ungdommen Julius bøjede hovedet. Han følte, at det at nægte Sulla var det samme som at gå nøgen ind i et bur med sultne løver, men at forråde Aqualeria for dette rådnende monsters skyld - nej, aldrig!
  Cæsar, der forsøgte at gøre sin stemme fast, svarede:
  - Jeg kan ikke gøre det diktator!
  Overraskelse lød i Sullas stemme:
  - Og det er derfor! Du er forpligtet til at udføre Hercules bedrift, eller bare sige ja til de største mennesker på Jorden!
  Cæsar svarede:
  - Nogle gange er den højeste manifestation af godhed, et simpelt ord ikke noget ondt, især hvis det indebærer en risiko for livet!
  Sullas fysiognomi strakte sig ud med sår:
  - Så du siger nej?
  Cæsar overmandede en helt naturlig frygt og svarede:
  - Ja, en diktator! Desværre ikke! Og igen nej!
  Sulla svarede med en rolig stemme
  Men du underskrev din egen dødsdom! Det er trods alt umuligt at sige nej til taleren og holde sig i live!
  Cæsar tog en dyb indånding.
  - Hvad er det, jeg er klar til at gå til tartare! Selvom hvem ved, måske vil guderne betragte mig som værdig til Champs Elysees!
  Sulla løftede sine hængende øjenbryn.
  - Så du dør ikke! Du vil blive tortureret, og ikke kun dig, men også din elskede kone Aqualeria. Jeg tror, det vil være meget behageligt for dig at se, hvordan bødlen brænder pigens ømme hæle med et glødende jern, så begynder tangen at rive hendes nøgne bryster.
  Cæsar bevægede sig mod Sulla, da der pludselig sprang seks høje sorte krigere ud af gardinet. Udover dem dukkede en anden person op. Tilsyneladende var han ikke mere end femogtyve, og han var selv en rigtig kæmpe. Cæsar genkendte straks den allerede legendariske Pompejus, Sullas højre militærhånd. Sandt nok var der rygter om, at Pompey, som var en meget smuk dreng i barndommen, blev forelsket i Sulla og så ud til at forføre ham, hvorfra de blev venner. Men Pompejus fik meget hurtigt autoritet og viste sig som en meget dygtig militær leder og en modig, meget fysisk stærk soldat. Især på dette tidspunkt lykkedes det ham at opnå en meget højprofileret bedrift, nemlig at dræbe kongen af Parthia. Cæsar var altid jaloux på Pompejus, selvom det skyldtes det faktum, at han selv knap nåede denne høje mands skulder. Men dette var ikke den eneste grund.
  Pompejus trak sit sværd:
  - Jeg adlyder og adlyder min herre!
  Sulla svarede:
  - Hvad siger du, søn om det, det er en sutter, der vovede at plage en levende gud, altså mig!
  Pompejus svarede uventet:
  - Han er oprigtig, og det er godt!
  Sulla kvækkede sløvt, dovent i stemmen:
  - Nå, lad os tjekke hans oprigtighed! Sig til Julius, hvis der var mulighed for at dræbe mig, ville du så gøre det?
  Cæsar, kvælende af begejstring, spurgte:
  - Oprigtigt svar?
  Sulla brølede:
  - Ja!
  Cæsar sukkede.
  - Dræbt! Jeg ville dræbe lige nu!
  Diktatoren blev overrumplet, han havde ikke set sådan en frækhed i lang tid:
  - Sådan her! Dræbt! Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med ham, Pompejus, og hvilken dødsstraf jeg skal finde på til ham og hans piger.
  Pompejus svarede med fast stemme:
  - Hvem er ærlig og siger, hvad han synes, ikke er farligt. Ægte forrædere og fjender smigrer listigt!
  Sulla rynkede panden.
  - Ligesom dig smigrer du mig! EN? Jeg føler, at du vil tage min plads, og du kan ikke vente på min død! Hvad kigger du på!
  Pompey så Sulla lige ind i øjnene.
  "Jeg har demonstreret min hengivenhed over for dig mere end én gang!" Vil du have mig...
  Diktatoren afbrød:
  - Har ikke brug for en hvalp! Lyt til min ordre, tag denne møgunge til fangehullet, såvel som hans kone. Læg dem i samme celle, og så finder jeg selv på dødsstraf for dem! Det vil være noget sofistikeret og smertefuldt.
  Pompey bukkede lavt.
  - Jeg adlyder og adlyder den største!
  Diktatoren tilføjede:
  - Før selv til kasematten! Hvis de løber væk, hænger du selv på korset.
  Pompejus bukkede endnu lavere.
  - Jeg svigter dig aldrig den største af de største!
  Cæsar blev taget væk. Den unge mand troede selvfølgelig forgæves, at han var så ærlig over for Sulla. Cæsar var ikke bange for fysisk smerte, men tanken om at rejse til Plutos dystre rige behagede ikke. Derudover vil hans elskede kone blive tortureret. Det sidste er helt slemt, du kan stadig udholde din egen smerte, men du kan ikke lindre andres.
  Sulla spurgte Pompejus efter at være vendt tilbage:
  - Måske vil du selv fortælle mig, hvilken slags henrettelse jeg skal udsætte denne uforskammede hvalp? Måske drukne ham i lort? Hvor vil det ydmyge de stolte!
  Pompey svarede:
  - Han er en modig og stærk kriger. Rom har brug for sådanne mennesker! Hvis han ikke vil tjene dig, så tag ikke fangenskab, men lad fuglen gå fri!
  Diktatoren hostede:
  - Mariy er en baby sammenlignet med sin nevø! Denne dreng har både en løve og en ræv, kun sidstnævnte er endnu ikke blevet voksen! Og derfor befaler jeg, brænd denne oprører på bålet! Brænd det ned, indtil der ikke er andet tilbage end aske!
  Pompejus nikkede indforstået med hovedet.
  - Hvis dette er din vilje, så opfylder jeg den store herre!
  - Og straks! Du vil bringe mig den håndfuld aske, som han bliver tilbage af dem!
  Pompejus klikkede på hælene på sine støvler og tog afsted for at udføre ordren.
  Til den sløve Cæsar bragte de hans kone Aqualeria. Pigens ansigt var tårefarvet, og det viste et par imponerende blå mærker. Fangevogterne tog alle smykker fra den adelige patricier og rev også hendes ydre tøj og juvelbesatte sandaler af. Og nu forblev repræsentanten for en adelig familie kun i en hvid tunika. I Rom var det tidlige forår bare ved at tage fart, det var koldt om natten, især i stenkasematten. Pigens bare og forsvarsløse ben fryser, Aqualeria rører koldt ved dem. Cæsar tog sin tunika og støvler af og forlangte:
  - Tage det på!
  Aqualeria svarede stolt:
  - Ikke! Jeg vil ikke have, at du fryser min kærlighed!
  Cæsar svarede rynkende panden:
  - Men jeg er en mand! Og en mand skal udstå strabadser, for en dames skyld!
  Aquaria sukkede tungt.
  - Mine slavetjenere, med undtagelse af dem, der står mig nærmest, går året rundt i samme tunika og barfodet. Nu ser jeg, eller rettere, jeg føler, hvor smertefuldt det var for dem. Og generelt vil vi snart blive henrettet, og måske, efter at have oplevet fangehullets kulde, vil jeg ikke blive så meget skræmt af Hades iskolde mørke!
  Julius strøg sin kones ben, begyndte at gnide sine kolde fingre, mens han forsøgte at trøste:
  - For uskyldige sjæle og helte er der særlige Champs Elysees. De er smukke, fulde af fantastiske træer og farverige blomster. Der hersker evig sommer, og alle frugterne er modne og søde, regnen bliver ved med at vælte forbi mennesker, og de, der bor der, har for længst glemt, hvad bidende insekter og stikkende slanger er. Sådanne ulykker som alderdom, en bøjet ramme eller rådne tænder er ikke kendt for indbyggerne i denne glade verden! Det er et paradis!
  Aqualeria, der strøg Cæsars sorte, krøllede hoved, svarede:
  - Er der nogle bananer?
  Den unge mand Julius svarede:
  - Selvfølgelig er der ananas og bananer.
  Aquaria sukkede.
  - Hvor vil jeg gerne spise friske, modne bananer. Desværre har jeg kun prøvet tørrede indtil videre, men jeg kunne virkelig godt lide dem!
  Cæsar erklærede selvsikkert, som om han selv for nylig havde været der:
  - På Champs-Elysées er der frugter, der ikke har noget navn. Derudover en masse god velsmagende mad og underholdning.
  Akvariet genoplivet:
  - Er der sex i himlen?
  Cæsar smilede og nikkede.
  - Helt sikkert! Hercules elskede trods alt med sin første kone, der bor på Champs Elysees.
  Aqualeria smilede glad.
  - Får vi børn?
  Cæsar bankede beslutsomt med knytnæven på stenene:
  - Der bliver mange! Det lover jeg dig! Vi vil rejse herlige krigere!
  Den unge mand og pigen kyssede først lidenskabeligt og begyndte derefter at kærtegne hinanden. Når alt kommer til alt, hvem ved, hvad der venter en person, der ud over barrieren, bag denne skræmmende kant. Og der er stadig grusom tortur forude, opfundet af Sullas perverse sind. Og vi skal udholde dem, samle vores styrke, stå til enden.
  Men Aqualeria vil stadig blive plaget, som diktatoren lovede: rødglødende jern vil brænde ømme pigelige hæle, så vil ømme bryster blive revet ud af en ædel patricier ...
  Nej, det er lige ud over hans magt. En tanke slog igennem, hvad nu hvis du viser mod og redder pigen fra at plage dig selv. For eksempel at kvæle med et bælte ... Men at dræbe sin sande og altopslugende kærlighed er over hans styrke. Det er som at kvæle sit eget barn, især da slangefristeren hvisker: hvem ved, måske vil en lunefuld diktator ombestemme sig og redde sit liv, i det mindste Aqualeria?
  Cæsar kysser sin elskede kone med endnu større inderlighed, hendes læber er sødere end honning og udbryder:
  - Du ved, vi sidder i et fangehul, men samtidig kan vi ikke findes friere i hele den vide verden!
  Aqualeria spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Cæsar svarede selvsikkert:
  - Fordi den stærke i ånden - kongen i fængslet, den svage i ånden - en slave på tronen! Det er vigtigt at bevare modet og ikke briste i gråd selv på stativet. Udhold tortur, lydløst med et smil på læberne!
  Pigen sukkede tungt og strøg sine stive fødder med håndfladerne. Hun er en efterkommer fra kongefamilien, hun følte sig pludselig som en elendig slave. En livlig fantasi malede et billede af hende helt nøgen med snoede led hængende på et stativ, og pisken fra en stinkende bøddel, der slog hendes bare ryg. Og en anden plageånd brækker sine fingre med en glødende tang.... Pigen mærkede endda en brændende fornemmelse i sin lillefinger, som plageånden begyndte at brække af.
  Aqualeria græd bittert. Perledråber af tårer flød ned ad hendes rosenrøde kind og babybløde hud. Som svar begyndte Cæsar at kysse sin elskede på kinderne, slikkede de salte tårer af og trøstede:
  - Du er en romersk kvinde, datter af byen, der er bestemt til at herske over verden! Græd ikke, men for at gøre det lettere for dig, tænk på noget behageligt.
  Valeria svarede med et støn:
  - Og jeg kan ikke komme i tanke om andet, bortset fra den frygtelige tortur, der venter mig! Og tandstens håbløse afgrund!
  Cæsar svarede filosofisk på dette:
  - Der er ingen større pine end fantasien hos en svagsindet person! Det mest forfærdelige helvede, set fra en kujon, før testen!
  Pigen blev fornærmet, tårerne stoppede hendes ansigt:
  - Jeg er ikke en kujon! Du skal ikke ydmyge mig! Og alligevel, hvis du elsker mig, hvorfor siger du så det?
  Cæsar svarede med et tvungent smil:
  - Kærlighed, i modsætning til skyer, fælder dog tårer, men solen skjuler virkelig ikke! Bare rolig skønhed!
  Akvaleriya protesterede:
  - Når kærligheden, som en sky, fælder tårer, stiger skud af kedsomhed og skuffelse!
  Cæsar ville svare på dette, noget, men der hørtes et knirken fra døren, og begge elskere sprang op. Den piggede jerndør åbnede sig, og Pompejus gik ind gennem den, ledsaget af to legionærer. Cæsar fandt styrken til at smile:
  - Ikke alle er i stand til at prale af, at sådan en eskorte eskorterer ham den sidste vej!
  Pompejus rystede sækken bag ryggen og sagde dystert:
  - Jeg kom ikke for at dræbe, men for at redde!
  Cæsar blev overrasket:
  "Og du vendte dig mod Sulla?"
  Pompejus rystede på hovedet, da han tog sin rustning op af tasken.
  - Vores personlige forhold til diktatoren angår ingen! Klæd dig hellere ud som romerske legionærer. Jeg har to af mine trofaste kammerater med mig: Guy og Leksin, de vil hjælpe jer med at komme ud af byen. Ved, Cæsar, jeg redder dit liv, men du må ikke vende tilbage til Rom, mens det er styret af en diktator!
  Julius, der hjalp sin kone med at skifte tøj, spurgte den mægtige Pompejus med stigende overraskelse:
  Hvorfor hjælper du mig! Hjælp med at risikere dit liv!
  Pompejus svarede ikke uden tøven:
  - Fordi han udviste urokkeligt mod og nægtede diktatoren! Han forrådte ikke sin elskede kone! Og jeg gik på et tidspunkt med til at give afkald på min elskede for en tyranns skyld! Så ved fra nu af, at jeg er som en bror for dig!
  Cæsar, der justerede rustningen på Aqualeria (de viste sig naturligvis at være gode for hende), spurgte ikke desto mindre:
  - Kan jeg stole på dig? Måske er det bare endnu et trick af den gamle ræv?
  Pompejus slog:
  - Manglende tillid kan ikke ødelægge sandt venskab, for i dette tilfælde har sandt venskab aldrig eksisteret!
  Cæsar rakte hånden frem til Pompejus.
  - Jeg tror på dig, men husk: En ven kan kun blive forrådt én gang, da du genovergiver fjenden!
  Og at have Cæsar som fjende er en lidet misundelsesværdig skæbne selv for en diktator. Hvad sker der i øvrigt, hvis Sulla forlanger at vise vores lig?
  Pompejus, der smilede til dette, svarede:
  - Fra det vil være nok og aske! Ligbrænding udligner alle, uanset om det blev gjort mod levende og døde!
  De to fødte krigere gav igen hårdt hånd. Derefter gik Cæsar sammen med sin elskede kone, ledsaget af to hengivne kæmpere fra fængslet.
  Da de allerede red i forposten, stoppede Aqualeria pludselig sin hest og pegede på en fed, skaldet mand med et degenerativt ansigt, der vaklede af overdreven udgydelse:
  - Det var ham, sammen med sine medsammensvorne, der tog mit tøj fra mig, mærkede på mit bryst, og lovede at stege mine hæle.
  Cæsar nikkede grimt.
  - Jeg forstår!
  Efter at have overvundet afstanden alene på en sort hest, satte den unge Julius alle sine kræfter i slaget og huggede med sit sværd på et skaldet hoved med en lav pande som en gorilla.
  Cæsar blev distraheret fra sine minder, han ønskede en kvindes hengivenhed. Han kaldte til ham en blond skønhedsslave:
  - Nå, gør klar sengen, du har fået den ære at tjene selve Cæsar.
  Pigen bukkede, og den romerske kommandant rev hendes tunika af med én bevægelse. Så omfavnede hans hænder de fulde bryster af Galliens datter. Slaven spindede virkelig af fornøjelse, Cæsars kærtegnende bevægelser var dygtige, han vidste, hvordan man tænder på enhver kvinde, fra ædle mødre til ubetydelige slaver. Og denne pige havde, at dømme efter sporene af pisken på hendes solbrune ryg, tid til at lære at elske den, der blev beordret! Slavens jordbærvorter stivnede, hun begyndte at vride sig, dækkede den store kommandørs læber og bryst med kys og befriede ham på samme tid fra togaen. Efterhånden blev kærlighedsspillet mere og mere stormende, flere og flere højlydte suk og støn blev hørt.
  . KAPITEL 7
  Drengen-fangen vågnede udhvilet og forfrisket efter søvnen. Isolationsfængsling er rent, ikke for koldt. Selvom det efter søvn ikke forstyrrer at lave øvelser.
  Oliver begyndte at lave de øvelser, som Dodger havde lært ham. Herunder at lave et hjørne, sidde på hug, trække op i stængerne, push-ups. Og det var med til at løfte mit humør lidt.
  Så fik drengen morgenmad: havregryn og et stort krus frisk mælk, som blev skænket for ham af medfølende kvindelige vagter. Det var smertefuldt for dem at have ondt af drengen på ti år, især da Oliver ventede på enten minen eller minerne.
  Den unge fange spiste og lavede sine øvelser igen. De begyndte at gnide det ene led af kæden mod det andet .. Og samtidig forsøgte han at huske, hvad han havde læst i bøgerne. Som dreng kæmpede Geta på højre hånd af Spartacus og fældede romerne.
  Denne gang alene kunne han ikke længere undslippe tortur.
  En fjendtlig kvinde kom ind, ledsaget af vagter, og Olivers pyjamas blev taget af. Og hun undersøgte drengen og sagde overrasket:
  - Alt er næsten helet. Hvilken livlig dreng!
  Og hun blinkede til ham og svarede:
  - Allerede den sidste tortur var tilbage! Vær tålmodig i lidt mere end en time, og de vil ikke længere torturere dig indtil retssagen!
  Oliver sukkede ... Lægen gik og for drengens tid blev han alene. Oliver mumlede:
  - Lidt mere, lidt mere,
  den sidste kamp, den er den sværeste ...
  Jeg er fri, jeg vil hjem
  Jeg har aldrig set min mor!
  Vagterne og den kvindelige læge kom igen. Hun spurgte med et smil:
  Er du klar skat?
  Drengen nikkede og sang:
  Drengen er altid rask
  Drengen er altid klar!
  Han blev koblet fra halsbåndet og ført til torturkælderen. Det var varmt fra den flammende pejs, og en masse plagede ting hang på væggene. Den kvindelige bøddel, denne rødhårede vix, er i trusser og en strimmel af smalt stof på brystet. Hun har som assistent teenagere på fjorten, femten, men for deres alder er de store og muskuløse. Denne kvinde er specialist i børnetortur. Hun ved, hvordan man forårsager maksimal kamp uden at dræbe eller lemlæste.
  I nærheden er en kvindelig læge, der overvåger helbredstilstanden - bøddernes klient. Og dommeren, der følger reglerne.
  Foruden skriftkloge og en præst optager de alle de vidnesbyrd, der blev udtalt under torturen.
  Olivers fængselspyjamas bliver revet af og efterlader ham nøgen. Sådan tortureres offeret.
  Den rødhårede nikkede med et smil.
  - Denne gang prøver vi et vandret stativ!
  Oliver bandt både hænder og fødder og hang vandret begyndte at strække sig i maskinen. Det gør meget ondt, især i skuldrene. Og rebene graver sig ind i dine håndled og truer med at rive børnenes ankler af.
  Drengen stønnede af smerte, han blev strakt og gjort længere. Og trækker bogstaveligt talt årerne ud.
  Den rødhårede bøddel spurgte:
  - Vil du tale?
  Oliver mumlede bare som svar:
  - Ikke!
  Den kvindelige bøddel beordrede:
  - Smør hans bryst, og mave og hæle! Lad os denne gang stege grundigt!
  Oliver rystede ... Og teenagebødderne begyndte at smøre drengens bryst, mave og bare såler ind med olivenolie. De arbejdede, grinede og fnisede og knibede, og ganske smertefuldt, offeret.
  Oliver følte sig væmmet, da hænderne på muskuløse teenagere famlede og smurte stærkt lugtende olie på hans hærdede krop.
  Men det distraherede fra de voldsomme smerter i de strakte muskler og ledbånd.
  Så bragte de rørene med gas, Oliver rystede af frygt. Og fyret...
  Ilden brændte på afstand, for ikke at brænde huden, men for at forårsage maksimal smerte. Flammen var særlig kraftig under barnets bare hæle. Da sålerne har tyk hud og heler hurtigere og de svides mere.
  Den rødhårede vix, grinende aggressivt, sagde:
  - Vil du tale? Vil jeg spørge dig?
  Oliver stønner i voldsom smerte og ryster på hovedet. Flammen bliver lidt højere og brænder varmere.
  Drengen rykker af vilde lidelser og bliver endnu mere smertefuld. Dette er intens tortur. Oliver føler noget ved at være klar til at tilstå. Men stædighed får ham til kun at stønne og græde, men tie.
  Den rødhårede tager en pisk frem og slikker sig om læberne. Med al sin magt begynder han at slå drengen. Hun har åbenlyst glæde ved at torturere et barn.
  Den kvindelige læge rynker tværtimod panden ... Og kommer med en bemærkning:
  - Dræb den ikke! Han må være i live!
  Den rødhårede vixen reducerer lidt intensiteten af slaget. Men alligevel skar hendes slag gennem huden. Hun tæsker og snerrer.
  Teenagebødler smiler. De har det også sjovt.
  Den rødhårede slår til. Oliver Twist er strakt og stegt, og det er så smertefuldt og ulidelig.
  Drengen ønsker virkelig at miste bevidstheden, men det falmer ikke, og hovedet forbliver klart, og kroppen reagerer tydeligt på lidelse. Vild helvedes smerte, hver celle i barnets krop flyder over med mel. Og så vil jeg tilstå, og så vil jeg stoppe det.
  Så huskede Oliver pludselig den bog, han havde læst i børnefængslets bibliotek om indianerne. Så de sang trivielt under tortur. Det er rigtigt, på stativet, eller naglet til et træ, udførte de kupletter. Og så fik de det bedre.
  Når du synger, er smerten meget lettere at bære.
  Og Oliver Twist sang og komponerede, mens han gik;
  Jeg blev født som forældreløs i et arbejdshus
  Mor, far fra barndommen vidste ikke ...
  Men forgæves bliver babyen nu begravet,
  For ham er Kristus idealet!
  
  Oliver arbejdede meget hårdt
  Og den stakkels mand spiste lidt grød til morgenmad ...
  Opdragelsen var meget stram.
  Et rigtigt, komplet rod!
  
  Drengen bad om lidt mere
  Og for dette modtog han generøst en pisk ...
  Til frokost gav de børnene græs,
  Og så manglede de styrke!
  
  Oliver blev hårdt fordømt
  Og de ønskede at henrette den barfodede dreng ...
  Drengen i løkken blev næsten henrettet,
  Livet er tyndt, som en silketråd!
  
  Men lykken smilede surt,
  Drengen blev sendt for at tjene ...
  Munden på en pistol blinkede,
  Han blev næsten til en leg!
  
  Men også der gik livet ikke sukker,
  Og drengen løb væk fra lidelse ...
  Barfodet i en enkel skjorte,
  Han skyndte sig til Englands hovedstad!
  
  Drengen slog sine bare fødder af,
  Men han nåede stadig til London ...
  Døm ikke barnet strengt,
  Men han tiltrak en tyvehule i hovedstaden!
  
  Han blev også en snedig tyv,
  Jeg klatrede gennem mine lommer og trak tasker ...
  Nogle gange fyldte drengen kegler,
  Det viste sig, som om han var et syndens barn!
  
  Men til sidst blev han fanget
  Det betyder meget slemt at stjæle...
  Hælene blev brændt med ild,
  Fordi en mindreårig tyv!
  
  Der var et alvorligt og grusomt forhør,
  En stakkels dreng under bødlers pisk...
  Han hænger barfodet på stativet,
  Glødende fuld af flåter!
  
  De slår ham, plager ham så grusomt,
  Og de brækker knoglerne på drengen med det samme ...
  Kun strøm er ikke nok,
  At gøre barnet færdigt til det sidste!
  
  Tja, hvorfor skulle barnet lide,
  Ja, det skete, at han stjal sulten ...
  Men brødre og søstre levede for det,
  Oliver dræbte ikke nogen!
  
  Så skån bastard-drengen
  Stop med at torturere den stakkel...
  Bødler du ikke vrede Gud,
  Hvor meget kan du torturere et barn!
  
  Han blev født i ekstrem fattigdom,
  Hans mor døde under fødslen...
  På jorden så forældreløse syndige,
  Ja, Storbritannien er et barskt land!
  
  Du vil hænge drengen
  Eller værre, endda sætte på en indsats ...
  Men du skal nøje overveje
  Fordi vores liv er et komplet galehus!
  
  Oliver lider meget
  Hans hæle brænder af en flammende ild...
  Og drengen piskes stilfuldt,
  Stanken høres fra det besynnede kød!
  
  Oliver brød dog ikke sammen,
  Han fortalte ikke hemmeligheden til bødderne ...
  Og da drengen kæmpede tappert
  Hæver sig over de stejle klipper!
  
  Nej, dette barn vil ikke være rent,
  Hænger i en løkke som en beskidt tyv...
  Han vil blive forfatter, kunstner,
  Der vil være en stærk fyr som en bjørn!
  
  Han vil ikke lade fjenderne danse om lykke,
  Han vil selv flytte katam langs hornene ...
  Skyer og dårligt vejr vil sprede sig,
  Hvis drengens liv er dyrebart!
  
  Jeg ved, at der snart vil komme ond hævn,
  Jesus den store Gud vil komme...
  Og lyset vil komme,
  Han bragte frelse til mennesker!
  
  Og barnet, der er hængt i en løkke,
  Vil falde ind i Kristi smukke paradis ....
  Intet der var syndige gerninger,
  Twists sjæl er trods alt så ren!
  
  Et forfærdeligt helvede venter på bødderne,
  Den indeholder en forbandelse, gråd og vild stønnen...
  Jesus åbenbarer frelsen
  Her kommer den flotte Armageddon!
  Og så vil retfærdigheden komme
  Foranstaltningen vil blive dommens glæde,
  Og den Almægtige vil vise alle barmhjertighed,
  I Sønnens, Herren Kristi, herlighed!
  Oliver sang under vipperne, under ild og strakte sig vandret på stativet.
  Den rødhårede bøddel kvinde frøs og sagde med et smil:
  - Det er sådan et mod!
  Embedsmanden pegede på timeglasset.
  - Tiden er gået! Da den unge forbryder endnu ikke er fjorten, er torturtiden begrænset ved lov!
  Den rødhårede smilede og bemærkede begejstret:
  - Godt gået dreng! Sang på stativet! Hvilken værdig kriminel!
  Ilden og gasrørene blev fjernet... Så blev Oliver fjernet fra stativet, og der blev hældt varmt vand ud. Derefter tørrede de drengens sår og forbrændinger af med alkohol. De tog ny fængselspyjamas på.
  Drengen muntrede lidt op... Selvom det gør frygteligt ondt, når alkohol brænder sår.
  Og drengen blev ført tilbage til cellen. Nu vil ingen forstyrre ham før retssagen.
  Drengen fik igen havregrød, men denne gang med et stykke kød og mælk. Den unge fange spiste og følte tyngde og lyst til at sove.
  Oliver med besvær på halmen lå på en eller anden måde på siden. Bryst og mave var dækket af vabler fra ilden, og ryg og balder blev skåret over med en pisk.
  Drengen var stadig ung og rask og faldt relativt hurtigt i søvn. Og han drømte igen...
  Også inspireret af, hvad der blev læst i en bog i det rige bibliotek i børnefængslet i London, om begivenheder i det fjerne Rusland.
  Emelyan Pugachev, stadig relativt ung og stærk kosak, dygtig og glødende, besluttede sig for sit livs største eventyr. Han arrangerede nemlig et kosakoprør. Og desuden udråbte bonden sig selv til kejser Peter den Tredje. Ødelagt af en langvarig krig med Det Osmanniske Rige, accepterede landet med glæde bedrageren. Det lykkedes Emelyan at samle utilfredse Yaik-kosakker og starte sin march til Orenburg. Iletsk-kosakker, Kalmyks, Bashkirs, Tatarer, Kirghiz, lokale livegne og endda nogle soldater og officerer sluttede sig til bedrageren. Til at begynde med bidrog succes til Pugacheviterne, deres hær voksede.
  Men den langvarige belejring af Orenburg gjorde det muligt for tsarregeringen at opbygge styrker og overføre tropper fra grænsen. Under Tatishchevo gav Pugachev general Golitsyn et slag i slag. Efter en voldsom kamp blev Pugacheviternes 10.000 mand store hær besejret, og opstandens leder flygtede. Et forsøg på at afvise regeringstropperne nær fæstningen Belozerskaya endte med nederlag og tilfangetagelse af mange medarbejdere til den selvudråbte konge.
  Så fulgte regeringstroppernes flugt og lange forfølgelse af Yemelyan. Alvorlige uenigheder, der opstod efter den øverste general Bibikovs død blandt de tsaristiske kommandanter, gjorde det muligt for Emelyan Pugachev at samle sine styrker igen og erobre adskillige fabrikker og fæstninger.
  Men så brød Dekolog den igen. Men Emelyan gav ikke op. Efter flere træfninger med Michelson lykkedes det ham at bryde væk fra tsartropperne og bevæge sig mod Kazan. Næsten hele byen blev taget på et indfald, kun Kreml formåede at beholde Potemkins anden fætter.
  Og hvorfor skete den skæbnesvangre kamp med Michelson. Kun tusind to hundrede, skønt udvalgte og veltrænede soldater var i stand til at sprede en skare på mere end tyve tusinde mennesker.
  Sandt nok var de fleste af Yemelyans tropper nyligt tilsluttet, utrænede i militære anliggender og ikke alt for modige bønder. To gange prøvede Emelyan Pugachev stadig Michelson for styrke. Men den tsaristiske oberstløjtnant blev også hjulpet af den adelige milits og garnisonen fra Kreml. Den besejrede Emelyan Pugachev flyttede først til Nizhny Novgorod. Men kampene viste, at utrænede bønder var ubrugelige krigere, og Kalmyks med Bashkirs: Pugachevs kavaleri - brød væk fra bedrageren, og han kunne ikke regne med genopfyldning med kampklare enheder.
  Der var en idé om at lede efter militærstyrker på Don. Desuden var det Don-kosakkerne, der udgjorde den mest kampklare del af Stenka Razins hær. Og Emelyan Pugachev var Stenkas fætter oldebarn.
  Efter en række nederlag så lykkens sol ud til at smile til bedrageren igen. En række byer blev indtaget næsten uden tab, inklusive så store som Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Sandt nok lykkedes det at beholde dem i meget kort tid. Mikhelson var i hælene, og hvis det ikke var for de talrige bondeoptøjer og folkemængderne, der opstår i ny og næ, så var Pugachev måske blevet overhalet for længe siden.
  Bedragerens hær voksede... De fleste af Volga-kosakkerne aflagde en ed om troskab til ham og mødte Pugachev med ære. Kun et mindretal, de rigeste kosakker, nægtede at sværge troskab til bondezaren og flygtede til Tsaritsyn. Et udvalgt tusinde don-kosakker nærmede sig også der. Yderligere tre kosakregimenter, der vendte tilbage fra den tyrkiske krig, indtog en afventende stilling: de siger, hvem der vinder, de vil tage den anden side.
  Pugachev, der havde Michelson i bagenden, turde ikke storme den velbefæstede Tsaritsyn og bevægede sig længere ned ad Volga. Han fik selskab af Kalmyks og Volga-kosakkerne, som slog sig ned i Black Yar.
  Emelyans hær voksede til femten til sytten tusinde krigere og havde halvtreds kanoner. Oberst Dietz, som kom ud for at opsnappe bedrageren, blev dræbt, og brigaden, dels fanget, dels spredt af Pugacheviterne. Måske er Pugachev nu stærkere end nogensinde. I nærheden af Kazan havde han formelt flere tropper, men med egetræer. Og nu er der mange Kalmyks, Volga-kosakker og flere hundrede, der er hoppet af fra Don. Der er også mange soldater taget fra de erobrede garnisoner. Artilleri blev også genopfyldt på bekostning af de erobrede byer, og Pugachevs statskasse var også betydelig.
  Det er svært at tro, men slaget ved Saltbandet bliver det sidste store slag og sætter en stopper for opstanden. Nu har Emelyan mere end nogensinde en masse styrker og kanoner og et stort antal kampklare enheder. Men forræderi var allerede modent i Pugachevs hær, og måske var dette årsagen til et så hurtigt og relativt nemt nederlag for regeringstropperne.
  Oliver Twist læste en stor bog om Emelyan Ivanovichs opstand og bondekrig, og derfor ønskede han at påvirke dens forløb. Han er trods alt en engelsk pionertyv, hvilket betyder, at han er opdraget til at sympatisere med oprørerne. Så hjælp før det er for sent.
  Slutningen af august er varm i den nedre Volga-region. Efter London-fængslets stensæk er det behageligt at gå barfodet, med barnlige fødder, på det skarpe græs. I drømmen har Oliver det godt. Som ved magi helede alle sår og forbrændinger, sårene, der var tæret af salt og alkohol, blev helet. Og på bagsiden, hvorpå de slog med rødglødende tråd, var der ingen spor af brændte snit. Og så snart drengen formåede ikke kun at gå til henrettelse for tyveri, men også at synge?
  Ja, det er ikke dårligt, når en varm sommerbrise blæser på dig, og Volgaen plasker i nærheden. Du kan plaffe ned i dets blide vand for at rive under dig selv. Drengen svømmede godt - han dykkede dybt og åbnede øjnene og gik under vand.
  Oliver blev en førsteklasses tyv i en børnebande, og kunne meget. Han havde en fremragende hukommelse og talte flydende tysk og engelsk. Han var kendetegnet ved udholdenhed og tålmodighed, han blev aldrig syg i hele sit liv, selvom han var barfodet fra barndommen, ofte susende gennem sneen.
  Drengen kunne lide tyvenes vej, selv om den bragte stor sorg. Men for at være ærlig kendte Oliver Twist praktisk talt ikke det fredelige liv. Mere som underholdning. Fra den tidlige barndom, veer, tæsk, sparsom mad. Og det er skræmmende, men spændende på samme tid.
  Drengen svømmede lidt. Det er saligt at ligge eller plaske i en varm vugge, men... Det er en ung tyvs pligt at hjælpe Emelyan Pugachev. Hvordan kunne Oliver vide, at dette var det rigtige sted og tidspunkt?
  Det var, som om nogen var steget ned fra himlen og dikteret dette til tyvdrengen. Og da pligten tilsiger, så er det nødvendigt at hjælpe bondezaren!
  Oliver Twist kom i land, og det bløde, fløjlsbløde mudder kildede behageligt i drengens hårde såler. Drengen trådte gerne op på stenene og valgte, hvor han var skarpere. Og så skyndte han sig af sted og hoppede som en gal hare. Det er fantastisk! Han er fri! Han løber til Emelyan Pugachev - lederen af alle de undertrykte!
  Drengen sparkede af al sin kraft sin fod i en sten, kastede en brosten op med et slag og ... satte farten ned. Han er næsten nøgen, kun i sorte trusser, mere som badebukser. Og i denne form for at komme til kongen?
  Jeg skal have noget tøj. Og drengen begyndte at lede efter et værktøj til at få i det mindste en anstændig kjole.
  Her kan man lave et rør af almindeligt siv og fyre af det. Oliver Twist byggede sig hurtigt en slags bue. Selvom våbnet viste sig at være primitivt, men pionertyven har erfaring med at skyde fra sådanne våben. Her så drengen to ryttere i rigt tøj. Mest sandsynligt er dette en rekognosceringspatrulje af Michelsons tropper, som bevæger sig efter Emelyan Pugachev.
  Men drengen besluttede at lytte. Han lagde sig på maven på den tornede græstørv og spidsede ører. Det er ekstremt vigtigt for en spejder at have et godt øre. Oliver Twist har et hundeøre af natur, men han trænede også sig selv ved hjælp af specielle øvelser til at høre bedre og skelne de mindste lyde.
  Begge ryttere hviskede sagte. Betjenten i det blå jakkesæt talte til den røde:
  - Curds og Chuguev lovede os hjælp. Ingen af Pugacheviternes halvtreds kanoner vil affyre. Kalmykerne vil forlade, og Volga-kosakkerne vil blive taget væk af oberst Timofey.
  Betjenten i rødt bemærkede:
  - Egentlig ikke, jeg vil råde dig til at stole på disse Pugachevites. Hvad hvis de fører os i en fælde?
  Betjenten i blåt nikkede og trak en pakke op af lommen.
  - Her er alle dokumenterne: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey og overbøddelen Yemelyan Koryavy vil underskrive! Sandt nok er Ovchinnikov og Perfilyev loyale over for bedrageren, men de vil hjælpe os med at afslutte dem helt i begyndelsen af kampen!
  Betjenten i rødt fløjtede.
  - Wow! Perfilyev ville være blevet specielt sendt fra St. Petersborg for at nedbryde bedragerens hær, men tværtimod viste sig at være mere sand end den rigtige?
  Blå uniform, trak på sin pibe og bekræftede:
  - Jamen ... Det sker nogle gange! Men på den anden side er lederen af Iletsk-kosakkerne, Tvorogov, vores! Her sætter de alle krusedullerne!
  Oliver Twist gispede af begejstring. Desuden prikkede tornene hans bare mave. Her er en chance for at overdrage alle forræderne til zar-faderen på én gang. Og der crush og Michelson.
  En betjent i rød uniform bemærkede:
  - Vi har halvandet tusinde kosakker, hvoraf de rigeste tusinde fra Don, et tusinde to hundrede udvalgte grenaderer og yderligere tre tusinde infanteri taget fra Tsaritsyn? Skal vi ikke besejre bedrageren?
  Betjenten i blåt nikkede indforstået.
  - Sikkert! Catherine beordrer at skynde sig til Suvorov for at slå Pugachev. Så Sasha ikke tænker for meget på sig selv!
  Red var ved at sige noget andet, da Oliver Twist fyrede. Den unge tyv ønskede ikke at vente, indtil disse to med vigtige oplysninger nåede Michelson.
  Som buestreng bruger drengen tidsel og trækker buen på en speciel måde. Snoren sidder i dine tænder, og du retter din højre hånd. Som et resultat er skuddet stramt og tæt.
  En pil lavet af en skarp skal trængte lige ind i øjet på Catherines galante officer. Krigeren i blåt trak sin pistol, men Oliver Twist rykkede ud af skudlinjen med en sædvanlig bevægelse. Kuglen fløj forbi. Tyven skyndte sig mod sin gerningsmand.
  I drømmen var Oliver Twist lidt højere og større end den gennemsnitlige dreng for sin alder, og hans muskler var veludviklet fra hårdt arbejde og motion. Så knægten var slet ikke så svag. Desuden lykkedes det ham at stifte bekendtskab med en af Rodovarian-tyvene, og han gav drengen flere lektioner i engelsk, national wrestling.
  Oliver besluttede at drage fordel af dette. Da betjenten trak en lang sabel med gyldent skaft og forsøgte at skære drengen over med sin vægt, rykkede tyven en smule og trak behændigt soldaten i hånden og trak ham let i støvlen.
  Betjenten i blåt faldt af sin hest. Drengen stak af al sin kraft sit knæ ind i hagen. Oliver øvede ofte et lignende springspark og brugte det godt til karate. Hårdt selvfølgelig, knuste kæben, invaliderende modstanderen. Benene i kromstøvler rykkede flere gange, og den kongelige person tav.
  Oliver Twist, kaldte først sin hest til sig. For en arbejdende dreng og hærdet tyv er dette ikke en særlig vanskelig videnskab. Så løftede han ikke uden besvær den velnærede officer på sin skulder og satte ham på hestens kryds. Hvad nu han har noget at komme til Emelyan Pugachev. En fanget tunge, to smukke heste og flere poser med guld, kongelige kejserlige.
  I tasken fandt drengen også et kort og reservebukser. Uden at tænke sig om to gange byggede Oliver Twist sig shorts. Han skar simpelthen sine galocher af og bandt sig selv med et bælte. Vejret er varmt, og han er stadig en dreng og har råd til at kæmpe barfodet og bar overkroppen. Hans krop er muskuløs, tør med en aflastningspresse og med en sommerbrun, der endnu ikke har nået at gå af under hans fængsling.
  Han ligner Tarzan. Eller Mowgli!
  Det vigtigste er at have tid til at advare Emelyan Pugachev.
  I mellemtiden blev bondezaren, som om Stenka Razin satte sig på en bakke, eftertænksom. Efter tre nederlag fra oberstløjtnant (nu oberst!) Mikhelson havde kosakmonark en lys streak. Næsten uden modstand faldt de under byens hove, hæren voksede, opstanden bredte sig.
  Men nu er det vigtigste sket: Krigen med Tyrkiet er forbi, og regeringen har løst sine hænder. Foruden Mikhelson er der trods alt andre kræfter på vej frem mod Pugachev. I alt tildelte kejserinden tyve regimenter og syv brigader under kommando af Papin. Sådan en hær og en anden magt ville være forfærdelig. Sandt nok, mens disse hylder er spredt, og der er en spøgelsesagtig chance for at bryde dem i dele.
  Men prøv at gøre det, når du ikke kan besejre Michelson alene. Der var en tanke om at tage af sted i Saratov og der for at kæmpe mod denne tyske oberst. Men det lykkedes ikke. Til en vis grad var der ikke kampgejst nok. Nu i denne kamp skal det afgøres, hvem Don vil følge. Hvis tsarhæren besejres, så vil de tre Don-regimenter sværge troskab til zaren og med dem de talrige kosakker. Og det er titusindvis af veltrænede, trænede krigere fra barndommen. Ikke en slags mand.
  Ikke underligt, at Emelyan valgte syd i stedet for nord, og Cherkasy i stedet for Moskva! Der kan du få stor styrke, og tropper, der er i stand til at kæmpe med dronningen på lige fod!
  Det vigtigste er, at folk tror på sejr. Det er tydeligt, at hans ledsagere er trætte. Talrige nederlag brød deres moral. Som det sker med enhver opstand: Den, der vinder, er sandheden bag ham!
  At vinde Michelson vil hjælpe med at opbygge selvtillid. Ikke en gang kunne Pugachev slå ham, og Mikhelson slog bedrageren og fangede endda grev Chernyshev - Chika.
  Men hvordan gør man det helt præcist? Nu har den tyske oberst stadig kosakker og tropper fra Tsaritsyno-garnisonen. Måske er det bedre at skynde sig til Astrakhan? Eller er det stadig risikabelt og taktisk udtænkt? Alligevel har han meget flere tropper end Michel. Og en masse kavaleri. Selv bønder blev taget ind i hæren, som regel af god kvalitet.
  Der er ingen måde at undgå at kæmpe videre på. Der er kun et valg, om at angribe Michelson selv, eller at vente på ham i Black Yar, der sidder i fæstningsværket. Måske vil den ambitiøse oberst gå til angrebet og udmatte sine styrker. Men det er også muligt, at Mikhelson vil forsøge at omringe Cherny Yar og vente på, at der kommer forstærkninger. I dette tilfælde kan Pugachev være fanget.
  Sandt nok har Suvorov travlt med at hjælpe, hvem skulle tage kommandoen over Michelsons hær. Vil obersten ønske at give alle laurbærrene for den endelige sejr over den selvudråbte zar, til generalløjtnanten for den allerede berømte Suvorov? Det betyder, at der er en vis skarphed at gemme sig bag væggene i Black Yar.
  Emelyan Pugachev samlede et lille råd af høvdinge. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey havde allerede aftalt med tsarinaens myndigheder og rådede naturligvis til at slå Michelson i felten. Ovchinnikov - chefen for Yaik-hæren, i lang tid den egentlige leder af hele oprørshæren, og nu talte Pugachevs højre hånd sådan:
  - Det er farligt at sidde bag murene, kan de pålægge. Det er også skræmmende på banen, de kan bryde det. Men i marken, selvom vi bliver slået, så kan vi altid gå til steppen på hesteryg. Og hvis de i Black Yar pålægger alle reglerne, så slipper du ikke!
  Gorbatov, en tidligere kaptajn for den tsaristiske hær, forfremmet af Pugachev til generalerne, en af dem, der besejrede oberst Dietz' brigade, også i den virkelige historie, sammen med Ovchinnikov, der døde i slaget nær Salty-banden, bemærkede:
  - Hvis Michelson går til overfald, så kan vi regne med et modangreb!
  Perfiliev, kendt for det faktum, at han i den virkelige historie blev henrettet sammen med Pugachev, foreslog beskedent:
  - Min mening er lille. Her, som rådet beslutter, så må det være!
  Den Kalmykske prins Kizya, selv om han ikke var blandt forræderne, erklærede også på gebrokkent russisk:
  - For en Kalmyk er felterne det bedste sted at kæmpe. At sidde i en fæstning og afvise angreb er usædvanligt for os!
  Emelyan ønskede allerede at tilslutte sig det snævre militærråds mening og trække sin betydelige hær tilbage fra det befæstede Chernoy Yar, som modtog kongefaderen med ære. Men i det øjeblik fløj en buddreng ind i det øverste værelse og sagde pustende:
  Den unge mand er ankommet. Han siger, at der er en presserende sag for zar-faderen!
  Kosakkejseren beordrede:
  - Gå ind!
  Oliver Twist, da han slog sine bare fødder og holdt tunge guldsække i hænderne, løb hurtigt ind i det øverste rum. Han ønskede virkelig at se lederen af bondekrigen med egne øjne, studerede i skolen, sunget i digte. Peter, der trådte ind i det øverste rum, så et dusin mennesker ved et langt egetræsbord. Næsten alle af dem er rigt klædt og har et hovmodigt udseende. Den ene er ret ung, men i generaluniform med ordrer. Nå, det er nok Gorbatov. En afhopper fra Orenburg, en dygtig og effektiv officer, der gjorde meget for at styrke Pugachev-hæren. Gorbatov var på trods af sin ædle oprindelse elsket af kosakkerne og bønderne, så han holdt sig eftertrykkeligt enkel, var venlig og høflig. Blå muntre øjne og blondt hår gav ham et meget ungdommeligt udseende, dårligt i harmoni med en generalløjtnants uniform.
  Oliver Twist kendte ikke andre af synet, og historien efterlod få beskrivelser. Desuden er selv Pugachev selv beskrevet anderledes. Men der er et ægte portræt af Emelyan, kopieret fra naturen. Det viser en formidabel fyr med et herredømme, ørneøje, hvorom de siger: han er født til at befale!
  Og nu, blandt de smarte atamaner i en beskeden, kosak-zipun, sidder en mand med et skarpt, grelt blik som en kobras brod. Selvom kun Alexander Nevsky-ordenens bånd sagde, at dette var en kongelig person, mærkede Oliver Twist, at hans ben spændte, og drengen rejste sig endda på det ene knæ.
  Emelyan Pugachev kiggede også på drengen, der studerede. Selvfølgelig var folk i slutningen af det attende århundrede lidt mindre end i midten af det tyvende. Ja, og i en drøm er Oliver høj og bredskuldret for sin alder, hans far, som han ikke kendte, var næsten to meter høj. Men det er stadig tydeligt, at denne unge mand stadig er et barn. Et beskåret pindsvin af blåhvidt hår, en opadvendt drengenæse, et tyndt ansigt på grund af militær underernæring. Men samtidig er drengen mere senet end tynd. Og hvad har han i store poser, der vejer mindst to pund hver? Er det guld?
  Oliver Twist tonede:
  - Jeg bringer femten tusinde rubler i guld som gave til hans kejserlige majestæt, og jeg afleverer også et brev.
  Selv for sådan en stærk dreng som ham er det ikke let at holde guldpunge i hænderne. Og hun satte dem foran Yemelyan. Så tog drengen et brev frem fra sit bælte og trådte forsigtigt på tæerne og rakte det til overkongen-ataman.
  Yemelyan tog imod brevet og så mistænksomt på seglet. Tsarfaderen, skønt han ikke forstod at skrive særlig godt, og hans håndskrift var så forfærdelig, at han foretrak slet ikke at vise sin hånd, før Peter, men han læste godt. Og i det hele taget havde han betydelig viden i militære anliggender. Ellers ville opstanden næppe have varet i et helt år, og en hel hær blev sendt mod bedrageren.
  Pugachev læste omhyggeligt brevet og rynkede panden. Han vidste, hvordan han skulle kontrollere sine følelser og følelser. Det viste sig, at fem højtstående høvdinge af hans tropper var forrædere. Pugachev havde længe bemærket, at Chuguev og Fedorov så skævt på ham, hilste endda modvilligt på ham og rejste sig, som om de gjorde en tjeneste. De skændtes med Chuguev, da han mistede alle kanonerne i kampen med Mikhelson. Så truede Pugachev med at slå Chuguev i nakken. Han svarede til dette:
  - Jeg løftede ikke nakken for knytnæver!
  Bondekongen svarede:
  - Så for et kvælertag eller hvad?
  . KAPITEL #8
  Oliver fik en god nats søvn og trænede igen. Hans sår og forbrændinger begyndte at hele. Han udholdt torturen. Og det er godt, at alt sluttede, og han ikke gav sit gemmested ud. Nu vil drengens sår hele, og han er klar til bedrifter igen.
  Oliver blev fodret. Så undersøgte den kvindelige fjende ham. Smørte sine forbrændinger og sår for at hele hurtigere og sagde:
  - Der vil ikke være mere tortur før retssagen! Og folk har ondt af dig, måske vil de ikke henrette dig!
  Oliver takkede...
  Efter det, da kameraet var tilbage, begyndte han at gnide kædeleddene. Hans babyhals blev stadig holdt af kraven. Og hvis du bryder fri fra kæden, kan du måske flygte?
  Drengen gned kæden i flere timer i træk. Men stålet var hærdet og gav ikke så godt efter. Så blev mad og mælk igen bragt til den unge fange.
  Efter at have spist og drukket fed koaffald, lagde Oliver ikke mærke til, hvordan han faldt i søvn igen. Og igen om Pugachev-oprøret.
  Fedorov var også tydeligt irriteret på den kosakiske monark. Sandt nok opførte Curds sig udadtil oberstændigt og virkede ret pålidelige. På et tidspunkt bragte han Iletsk-kosakkerne til Pugachev og udvidede derved opstanden ud over rammerne af et rent Yaik-oprør. Sandt nok, på et tidspunkt så Emelyan Ivanovich på Tvorogovs kone Stepsha. Sandsynligvis tilgav den jaloux mand ikke den unge og smukke pige for forræderi. Pugachev er trods alt kun toogtredive år gammel, hans blod er stadig ungt, og han er en smuk Don Juan. Og også biseksuel. Hans kone Sophia, som ikke havde tid til at miste al sin skønhed, og fire børn: tre døtre og en søn. Og den anden unge kosak Ustinya.
  Og hvor mange elskerinder havde Emelka allerede ... Ligesom sin slægtning Stenka Razin var Pugachev begærlig mod kvinden. Og det er godt, at hundrede procent naturligt.
  Oberst Timothy sluttede sig for nylig til oprørerne. Han er blandt Volga-kosakkerne. Toli var oprindelig spejder, filt blev af en eller anden grund stødt af præsten. Men overbøddelen hørte tilsyneladende, hvordan medlemmer af hans familie lod det glide, at Emelyan var i familie med dem.
  Det blev især slemt, da Emelyan Pugachev ønskede at opgive de kongelige regalier og åbne sig for folket. Så tøvede de andre atamaner også. Og nu, hvis fejlen sker, vil de fordreje den bedragerske tyv Emelka og huske det, som de vidste. Derfor er bondekongen og fornemmer en sammensværgelse inde i miljøet. Og nu er beviserne modtaget.
  Jeg spekulerer på, hvem denne dreng er. Han ser ikke mere end femten eller fjorten ud, men han har styrke i hænderne - en heroisk dreng. Se hvor uselvisk du er. Han bragte femten tusinde guld til kongen. Det beløb, du kan købe en hel ejendom for. Ikke enhver person er i stand til sådan uselviskhed. Sandt nok, dette er stadig et barn, her er et rødmosset ansigt som en piges, ikke engang en pistol. Barnet kender ikke værdien af penge, og derfor generøs.
  Nå, intet, disse penge vil være nyttige for Emelyan. Selvom statskassen blev akkumuleret i byerne en betydelig mængde, og selv denne konvoj er svær at bære. Pugachev selv gemte en kiste med guld og småsten på ét sted, som kun var kendt af ham. Seks pund guld og ædelstene: rubiner, smaragder, topas, safir, diamanter i denne kiste. Om noget, vil Emelyan have nok til et behageligt liv.
  Ogolets bør belønnes generøst og ikke fornærme sig selv.
  Emelyan smilede og annoncerede og pegede på Oliver Twist:
  - Jeg begunstiger dig dreng med titlen som kaptajn og tager dig med i mit følge!
  Der var dæmpet godkendelse omkring bordet. Chuguev mumlede ulykkeligt:
  - Han er lille selv før kaptajnen!
  Kosak-zaren afbrød:
  - Men sindet er fantastisk! Se, hvilket ædelt bytte han bragte, og penge, og jeg hører hestenes tuden. Will, denne knægt er min adjudant!
  Og Pugachev flyttede for overtalelses skyld sin knytnæve på bordet.
  Nå, nu er det tid til at straffe skurkene. Men det skal gøres omhyggeligt, så borgerstridigheder ikke forsvinder. Beordre straks at arrestere, så vil de gribe sablerne. Men kosakkerne skal adlyde hans konge. Og bønderne er endnu mere hengivne, for hvem Peter den Tredje er Gud og Zar!
  I vil de gribe forræderne, det ville være rart, hvis de var urværk i torturrummet, og endda tænde en gnist der. Afslør alle medskyldige, og ryd op i miljøet fra forræderi!
  Emelyan Ivanovich meddelte på toppen af sine lunger:
  - Vi vil foretage en gennemgang af tropperne!
  Indtil videre, på bundlinjen, besluttede Oliver Twist at præsentere sin plan for suverænen. Han gik ved siden af mig og hviskede i mit øre. Pugachev smilede med store, hvide tænder og nikkede indforstået:
  - Kraftig garno! Og smart!
  I slutningen af sommeren brændte solen sivene i mange kilometer. Og dette kunne ikke andet end at give anledning til hovedet på en ung undergrundsarbejder og en pioner for en lumsk og effektiv plan.
  I mellemtiden undersøgte de sammen med kosak-zaren hæren. Emelyans hær steg til sytten tusinde, og flere og flere nye mennesker ankom konstant. Inklusiv Don. Men Don vil følge Pugachev helt, hvis han viser sin styrke! Mange mænd. Bastard skæggede mænd, med højgafler, truende udseende rettede fletninger, horn, køller, højgafler. Teenagedrenge løb barfodet, og der er også mange af dem. Og der kommer hele tiden flere og flere op. Mændene er ivrige efter at slutte sig til hæren til kongen. Desuden skulle lidelsens tid snart gå, og antallet af ankommende krigere vil stige betydeligt.
  Pugachev inviterede samtidig bødlen. Det er selvfølgelig ærgerligt at skille sig af med sådan en nødvendig type, men forræderi bør trækkes tilbage.
  Bondezaren holdt ikke ud i lang tid og beordrede:
  - Nå, folk ... Strik forræderne så hurtigt som muligt!
  Mændene bandt i deres entusiasme endda det overflødige. For eksempel Ovchinnikova. Han gjorde dog ikke modstand. Kongen beordrede at løsne og klappede den blufærdige høvding på skulderen. Ovchinnikovs overskæg hang som en bast, og han så forvirret og målløs ud. Og Timofey, Chuguev og Fedorov blev sat i håndjern. De smed mig til jorden og sparkede mig.
  Men det er stadig blomster. Et stativ og en rødglødende tang ventede på de fem sammensvorne!
  Og Oliver Twist galopperede til Michelsons lejr. Volga-kosakkerne bød den kongelige udsending velkommen. For at se mere solid ud, måtte drengen bære en elegant rulle og læderstøvler. Hvilket i denne varme ikke er særlig behageligt.
  Emelyans lejr er stor, og folk ankommer hver time. Det kan ses, hvordan grupper af mennesker strakte sig ud langs vejen og rakte ud til folkekongen. Folk vil virkelig gerne tro, at en bedre skæbne er mulig, og at myndighederne kan være virkelig omsorgsfulde og ikke egoistiske.
  På samme måde blev folket tiltrukket af Grishka Otrepyev, som endda nåede at regere i Rusland i et stykke tid. Dårlig association. Men for pioneren Petya er Emelyan Pugachev ikke en bedrager-eventyrer, men folkets leder af opstanden, med hvem der er forbundet betydelige forhåbninger om at opbygge socialisme i et enkelt land.
  Oberst Michelson er også stadig ung og ambitiøs. Indtil for nylig blev krigen med oprørerne anset for ringe prestige, men nu regnede gunst fra kejserinden ned over ham. Hvordan kan du ikke være stolt.
  Nu har Michelson samlet syv tusinde tropper. Ud over de tre tusinde soldater fra Tsaritsyno-garnisonen nærmede sig yderligere et tusinde to hundrede soldater fra Mielin. Også en tysker i den russiske kejserindes tjeneste, som i lang tid fulgte i hælene på Pugachev, men ikke turde gå med i kampen med ham.
  Der vil være styrke nok til at besejre bedrageren, selv uden kosakforræderi. Den ene er frygten for, at krigen får tid til at forsvinde. Alexander Suvorov er også bekymret, til hvem Mikhelson er forpligtet til at overføre sine tropper under kontrol. Det er selvfølgelig irriterende. I så mange måneder forfulgte den modige tysker Pugachev, og de ønsker at overføre vinderens laurbær til den russiske generalløjtnant.
  Suvorov er allerede glorificeret, og for ham er tilfangetagelsen af en bedrager ikke kun Gud, hvilken handling. Og for Michelson er dette et overskud til generalerne og muligheden for at fortsætte sin karriere.
  Budbringeren fra forræderne kunne ikke lide den tyske oberst for meget: en blond, mager, men stærk dreng. For ung udsending, og taler på en eller anden måde ikke helt normalt. Selvom hvad man kan forvente af disse små russiske kosakker.
  Sandheden er, at drengen siger selvsikkert, han render ikke rundt med blå øjne. Oberst Michelson tøede lidt op. Oliver Twist følte en vis frygt. Alligevel kan han til enhver tid blive beordret til at blive pisket og hængt. Efter det engelske fangenskab virkede pisk som en barneleg, men at dø i en løkke... Så ydmygende.
  Det er også ubehageligt for benene i støvler, selvom de er frie og drengen har gjort det meste af vejen på en hest, gnider de hans ben. Og parker i dem. Kroppen havde endnu ikke glemt vinterens kulde, og selveste Oliver Twist løb barfodet næsten hele året rundt uden at være opmærksom på frosten. Så lige nu følte helttyven sig alt for forkælet og ude af komfort.
  Mikhelson spurgte, hvor mange tropper Pugachev havde. Oliver Twist, der vidste, at den tyske oberst omtrent var klar over historien, skjulte ærligt talt ikke noget, men udtalte samtidig, at kosakkerne ikke ønskede at kæmpe, og Emelyan besluttede at bevæge sig ned ad Volga til Astrakhan og Kuban. Det virkede ret logisk. Skræmt over det store antal tropper, der rykkede frem fra det besejrede Osmanniske Rige, planlagde bedrageren at flygte enten til Tyrkiet eller Iran. Ikke langt fra Kuban til Iran.
  På vegne af de forræderiske kosakker tilbød Oliver Twist at føre Michelsons hær gennem en skjult vej for at afskære bedragerens flugtveje og pludselig angribe lejren fra syd.
  Den tyske oberst kunne lide denne idé. Lejesoldaten kiggede strengt på tyvdrengen og spurgte:
  - Hvis du ikke lyver!
  Selv om Oliver nærmest var ateist, krydsede han sig hurtigt:
  - Jeg sværger ved Kristus Gud!
  Michelson lovede:
  - Hvis det lykkes, får du hundrede rubler! Og hvis du lyver, så vil jeg ikke bare hænge dig, men beordre dig til at blive kvarteret!
  Det sidste løfte forekom den engelske tyv mere latterligt end forfærdeligt, og han råbte:
  - Ære til vores mest fredfyldte kejserinde Catherine!
  Og han klikkede behændigt på hælene på sine smarte støvler. Selvom de var ubehagelige, følte Oliver Twist sig stolt over, at han bar dyre generalssko poleret med frisk voks og ikke en barfodet ragamuffin. Så han ser ud som en fyrstesøn, hvilket giver meget mere selvtillid.
  Mikhelson beordrede at begynde med det samme, især da det allerede var aften, og de ville være nødt til at foretage overgangen i mørke. Det er varmt i august i Nedre Volga-regionen. Det er hårdt i en uniform, og over knæet støvler. Men den forfængelige Michelson er altid i uniform og med priser. For sejren på Chikoy fik han Sankt Georgs orden af tredje grad, og over Pugachev, den anden. Catherine ændrede sin holdning til oprøret og belønner generøst dem, der udmærkede sig ved at undertrykke oprøret. Selv Reidskop, den uduelige guvernør, modtog femten tusinde rubler af Catherine og rang af general-general.
  Nu nærmer tidspunktet for oprørernes endelige nederlag og præsentationen af generalens epauletter sig. Efter at have betaget Emelyan, vil han Michelson tørre Suvorovs søvn. Desuden er det én ting at bekæmpe tyrkerne, en anden ting at bekæmpe sit eget oprørske folk. Sidstnævnte er meget sværere. Så russere er meget mere uforudsigelige end tyrkere. Her er den samme Emelka triumferende passeret langs Volga. Folk blev taget imod med åbne arme.
  Er det sådan her? En semi-litterate kosak, der ikke engang ved, hvordan han skal underskrive sine dekreter. Og folkene skynder sig hen til ham, som om han var smurt ind med honning. Og hverken våben, kugler eller galger eller rødglødende bødler skræmmer folk.
  Michelson havde en chance for at kæmpe i Preussen. På en eller anden måde er det ikke så behageligt for en tysker at kæmpe med de samme tyskere som ham selv. Så var han stadig ung, kæmpede desperat. Og tilfældigvis mødte han den unge mand Pugachev. De drak sammen, og Mikhelson blev overrasket over erindringen om kosakken, hvis overskæg lige var begyndt at bryde igennem - fremragende. Emelyan, som var analfabet, kendte allerede mange tyske ord og kunne kommunikere med fangerne uden tolke.
  Fjenden var stærk. Flere gange hang selve Michelsons liv i en balancegang, og hans hær var på randen af nederlag. Den selvudråbte konge blev besejret, og han rejste sig som en Fønix-fugl. Og nye, nye tusinder af mennesker sluttede sig til bondemonarken.
  Mikhelson mente, at hvis han derefter satte en kniv i Emelyan, var historiens gang helt anderledes. Sandt nok havde han ingen sådanne tanker på det tidspunkt. Den unge kornet og den unge kosak kom godt ud af det med hinanden, indtil de blev spredt i hver sin retning af Syvårskrigen.
  Pugachev kunne gøre en militær karriere, efter at have modtaget for Bendery, efter at have modtaget rang af kor - det er som en løjtnant. Men Yemelyan blev revet med af røveromance, og så ønskede han at blive en autokratisk monark. Mere præcist, sandsynligvis, ville røveren først berøve sig selv stor kapital og derefter gå ind i buskene og tage de stjålne varer. Men Emelkas ambitioner voksede, efterhånden som det lykkedes for oprørerne. Og så planlagde han selv en tur til Moskva.
  Kazan faldt praktisk talt, og kun en lille afdeling af Michelson blokerede vejen for den stadigt voksende horde.
  Syv tusinde Michelson-tropper, hvoraf to tusinde ryttere bevæger sig efter det klassiske mønster. Foran kavaleriet, derefter infanteriet, og efter artilleriet fyrre kanoner og en konvoj. Stærk hær. Kosakker fra Don er den rigeste og mest luksuriøse påklædning. Yderligere, Davydovs afdeling, det ædle husarkavaleri. De mest selektive eskadroner af Catherine II.
  Infanteriet af Michelson og Mielin er grenadier og udvalgt. Uniformen er elegant, læderstøvler glitrer, krigerne har tydeligvis, som om de er afviklet, præget et trin. Tre tusinde soldater fra Tsaritsyno-garnisonen er værre. Og uniformerne er ikke så friske, og slidbanen er ikke så jaget.
  Michelsons våben er ikke dårlige. Våben, der er værre tilbage i Tsaritsyn og andre byer. Taget den mest bekvemme at bære. Der er også et dusin enhjørninger. Så de fattiges konge vil få sit. Og selv om hans antal mennesker nærmer sig tyve tusinde. I nærheden af Kazan var der flere tyve, og de besejrede ham med et mindre antal.
  Michelson er i godt humør, han taler tysk med Mielin uden at vide, at tyvdrengen Oliver Twists følsomme øre adskiller hvert et ord fra ham ...
  Drengen er klar til kamp og rekognoscering.
  Myelin siger selvsikkert:
  - Catherine er et snedigt udyr. Hun ved, at tyrkerne stadig vil se Ruslands indre svaghed, de kan bryde fredsaftalen. Den osmanniske pasha har allerede antydet, at det ikke er klart, hvilken slags magt der er i Rusland nu!
  Michelson svarede meget selvsikkert:
  - Lad os fange Pugachev og sætte alle tegnsætningstegn i sætningen. Ingen vil da vove at tvivle på, at vi er stærke, og Rusland har kun én kejserinde!
  Generalmajor Mielin er, selv om Michelsons rang er forfærdelig, midlertidigt underordnet ham. Men det skaber ikke spændinger i samtalen. Begge befalingsmænd er tyskere. Men Mielin undgik forsigtigt at angribe Michelson.
  Men nu delte han nyheden:
  - Ekaterina frygter at trække tropper tilbage fra det tyrkiske operationsteater. Den franske konge lover assistance til osmannerne, og de forsøger at forhandle om flere indrømmelser i en våbenhvile, og de nægter at betale en godtgørelse!
  Michelson bemærkede vredt:
  - Lad os sætte Emelkas afhuggede hoved på en pæl, så hele Europa kommer overens på én gang!
  Myelin var delvist enig i dette:
  - Ja, det her kan afkøle de varmeste hoveder, men de vil fortsætte med at prøve at teste os for styrke!
  Michelson rystede med knytnæven og hvæsede:
  - Lad dem bare prøve ... - Og sænkede stemmen, spurgte han. - Men hvad med rygterne om, at der er ti generaler og hver med et korps mod Pugachev?
  Myelin svarede med et grin.
  - Dette er et militært trick for at tvinge bønderne og kosakkerne til at falde bag Pugachev. At inspirere til ideen om, at store kræfter går imod bedrageren. Faktisk rykker ti generaler frem med kun små afdelinger. Så Emelka er taget for at vise sig frem!
  Michelson grinede og bemærkede straks alvorligt:
  - Så meget desto større grund til at undertrykke oprøret så hurtigt som muligt!
  Yderligere var der intet væsentligt i samtalen. Oliver Twist skal nu signalere med en interimistisk raketkaster, at hæren allerede er gået ind i det tætte, tørre siv. Planen er at sætte ild til landet i det rigtige øjeblik, og vinden, der blæser på dem, vil sprede flammen og brænde den syv tusinde hær.
  Noget lignende Emelyan Pugachev har allerede gjort under stormen af Tatishchev-fæstningen. Så formåede oprørerne at opnå en stor succes, idet de åbnede deres vej til Orenburg. Denne gang førte pioneren Petya Michelsons tropper ind i de tørre krat som fascister. I dette tilfælde opførte han sig som en rigtig Ivan Susanin. Men Susanins virkelige skæbne er at dø sammen med sine fjender.
  Og tyvehelten Oliver Twist vil gerne leve. Og drengen fandt på et trick. Sæt en hjemmelavet raketkaster fast på vognen, og gem dig der i tide, i mørket. Sandt nok er det nødvendigt, at fjenderne ikke bemærker hans forsvinden. Og det er svært...
  Petya er fundet. Drengen hoppede på en hest til Michelson og sagde:
  - Jeg vil køre frem og fortælle Chuguev og Tvorogov, at vi er på vej!
  Michelson godkendte og nikkede med en lang pegefinger:
  - Kun hurtigere! Og kom tilbage!
  Myelin foldede pergamentet ud og så på kortet og bemærkede:
  Vi kan finde vores egen vej!
  Oliver Twist mumlede:
  - Gennem sivene meget hurtigere!
  Og uden at spilde tiden bukkede han under for fuldblodshingsten med hælene. Øh, skynd dig at komme på sikker afstand. Eller rettere sagt en platform. Sådan tørhed i august, hvad er overraskende, hvordan disse krat ikke brændte ud tidligere?
  Oliver løb på hjulsporet, sparkede ham med fødderne og lagde sig flad på ryggen for at reducere den modkørende luftmodstand. Mikhelson selv var ikke høj, adræt og med et kort overskæg lignede Hitler. På hovedet af en tysk oberst er der en skæv hat i stil med Napoleon!
  Men kommandanten er stærk. Raz formåede at besejre oprørernes overlegne styrker mere end én gang.
  Oliver Twist havde i den falske erindring om en drøm allerede ført nazisterne til et partisan baghold, og han glædede sig over succesen. Sandt nok er der ikke længere kun en kamp mod udenlandske angribere, men en borgerkrig. Og han rækker hånden op for at tage imod sin bror og gudfar på matchmakeren.
  . KAPITEL #9
  Drengen vågnede og genoplivede lidt. Jeg læssede og spiste. Tilføj fisk til havregryn. Og plus mælk. Temmelig godt til et fængsel. Den kvindelige læge kom til Oliver igen. Jeg tørrede drengens sår af med alkohol og salver. Hun gav mig endda en pille.
  Så begyndte Oliver at gnide kæderne igen. Han var barberet skaldet i cellen og kunne ikke bruge håret. Altså link på link. Og han arbejdede hårdt. Lidt stål bukkede under. Selvom briterne lavede lænker til fanger til samvittigheden.
  Oliver troede på, at han ville stikke af ... Han arbejdede i flere timer ...
  Så fik han mad igen. Drengen spiste, arbejdede hårdt og faldt i søvn som en retfærdig mand. Og han drømte igen om et storslået eventyr.
  Nå, nu er sivene ved at løbe ud... Og fyrværkerne sprænger på himlen.
  Kosakkerne kaster gryder med varme kul og sætter ild til harpiksen og svovlen, der vælter ud over sivene. Alt er klar til at stege dronningens hær.
  Den skæggede kaptajn Padurov hilser på Oliver Twist. Drengen springer op og smider først og fremmest de forhadte støvler. Og så gned han sine ben. Dette er tortur, værre end en brazier, når englænderne først smører olie på de hærdede fodsåler og derefter tænder en ild på afstand. Så flammen ikke når de bare hæle lidt.
  Men når man gnider i støvler, er følelsen mere ulækker end fra et engelsk lys.
  Oliver Twist pustede stolt ud med kinderne ved denne erindring: Han forrådte trods alt ingen under tortur og brød ikke engang i gråd. Her skal man tage et eksempel fra Stenka Razin, som ikke engang udstødte et støn under torturen.
  Men nu vil han kæmpe, men der er ingen kamp. Vinden blæser fra syd til nord, og en lavine af ild styrter til Michelsons store afdeling. Som om en dæmon er undsluppet fra underverdenen, og de vifter med ildsjæle, skynder de sig mod fjenden, talrige og bemandet med udvalgte tropper.
  Det blæser kraftigt og ilden i sivsteppen breder sig hurtigt. Som om de var vækket, kastede de mest berygtede synderes sjæle kistelågene af sig, og bag dem fra Gehenna strækker sig stormende, som en rød rævhale. Og disse ildfarvede monstre falder først og fremmest på kosakrytterne.
  Hestene var de første til at mærke faren, men rytterne slog dem stædigt med deres sporer og forsøgte at holde dem på plads.
  Michelson råbte desperat:
  - Træk dig ikke tilbage og giv ikke op!
  Men i dette tilfælde er et sådant mod intet andet end galskab, heltemod er beslægtet med heltene fra Cervantes. Og nu er stegningen gået sådan. Da ilden faldt på ryttere og lugtede af brænding, hørtes allerede et øredøvende brøl, og den skræmte kavalkade skyndte sig hen til deres eget infanteri.
  Mikhelson forsøgte at holde hovedet koldt, men han gjorde det dårligt. Desuden, hvad kan mod gøre med en rasende ild? Ja, praktisk talt ingenting. General Mielin, mere pragmatisk og fej, ansporede sin hest og forsøgte at komme væk, komme foran flammerne, der styrtede efter ham, redde hans eget skind.
  Michelson derimod accepterede ildstrømmen uden at trække sig tilbage, selvom den snehvide hest ville tage tøjlerne af og skynde sig væk fra dette helvede så hurtigt som muligt. Den tyske oberst kunne ikke tåle strømmen af varm luft og skreg vildt. Forbrændinger begyndte at dukke op på hans slanke ansigt, som spedalskhed. Så slikkede flammerne benene på den lejede betjents hest. Hesten kunne ikke længere udholde sådanne smerter. Efter at have givet i alle fire hove, smed hun den besatte rytter af sig. Michelson smækkede og endte derefter i en ildsø.
  Hvordan den uheldige kommandant råbte. Hvordan flammerne begyndte at fortære ham levende, begyndende med tøj og sluttede med knogler. Den udvalgte kongelige hær var døende. Og dette dødsfald var virkelig forfærdeligt. Flammerne nærmede sig hastigt, tsunamiild faldt på infanteriet. Soldater og officerer brændte som myrer i en ild, og det var smertefuldt og skræmmende at se på. Og da ilden kom til våbnene, begyndte detonerende krudt og bomber at briste.
  Flammerne spredte sig over himlen, og en enorm fane, der slikkede himlen med røde tunger, flagrede. Og når de gik i kaskader af eksplosion, så det ud til, at bølgerne passerer gennem kuglen og viser en slags film. Eller hvis det er surf med gul-røde bølger. Og alt er oversvømmet og bogstaveligt talt gnistre, der kommer fra en blændende rækkevidde.
  Og lugten af brænding når allerede kosakhæren.
  Emelyan Pugachev var på bakken, hvorfra Stenka Razin så bevægelsen af en eskadron på fyrre plove af prins Lvov. Stenka Razin formåede at tage både Tsaritsyn og Astrakhan, og havde også nogle chancer for at vinde. Men skæbnen smilede ikke til kosak-atamanen. Følte Emelyan sig som en bedrager?
  Men trods alt bluffede hans oldefars onkel Stepan også. Især byggede han to plove i Astrakhan: den ene patriarkalsk og den anden kongelig, og spredte rygter om, at prinsen kæmpede med dem. Og faktisk slog bønderne og bueskytterne bojarerne og gemte sig bag det kongelige navn, som om Alexei Mikhailovich selv beordrede at slippe af med godsejernes magt.
  Folk var udmattede under de grusomme myndigheders tunge åg, og de havde kun brug for en undskyldning. Og Patriark Nikon's autoritet og det kongelige navn spillede en rolle. Hvis Stenka Razin ikke blev dødeligt såret i hovedet nær Simbirsk, ser du, og kosak-uraden herskede i hele Rusland.
  Emelyan Pugachev så fremtiden som en blanding af en republik af et monarki. Narodny forblev en autokratisk monark, men han skulle have regeret baseret på den folkevalgte kosakkredss mening. Valgmagten hersker allerede i byer og landsbyer. Folket på landet vælger deres ældre, og han holder orden, og i byen vælger de en valgt borgmester og en lille kosakkreds.
  Dermed afskaffes livegenskabet, og alle bliver ligeværdige kosakker. Og der er forskellige kosakker. Der er agerbrug, der er fabrikker, der er suveræner. Og der er ingen klasseulighed.
  Sandt nok, i implementeringen af en sådan sti er der blevet udgydt meget blod, og mere vil blive udgydt.
  Men de fælder skoven - flis flyver! Og kvinderne føder stadig!
  Tusindvis af mennesker brændes levende. Desuden er de fleste af dem ikke nogle tyske lejere som Michelson og Mielin, men russiske folk. Oliver Twist prøver ikke at tænke på det. Drengen hopper op og stiller sig på hovedet. Sådan en smart plan blev til virkelighed. Den mest lumske fjende Michelson faldt i en snedig fælde.
  Bashkirer, kalmykere og tatarer hopper også op og slår deres tamburiner. De har glæde, endelig vil besat Michelson blive besejret og sove. Og Salavat, som rejste dem til kamp, er stadig i live og kalder nomaderne til banneret.
  Konvojen med forsyninger brænder også og eksploderer ... Det ser ud til, at Pugachevs hær kan sejre ...
  ................................................ . ................................................ .. ............................
  Efter at den smertefulde splint, Michelson, blev revet ud, bevægede Pugachev sig igen mod Tsaritsyn. Det var nødvendigt at erobre nøglebyen til forsvar og vende sig til Don. Som det viste sig, er de vigtigste kongelige tropper stadig langt nok væk, og der er en chance for at bryde dem i dele.
  Tre Don-regimenter sendte deres budbringere til den selvudråbte zar og lovede, at de ville komme frem og aflægge ed.
  Ikke langt fra Tsaritsyn mødtes mere end tyve tusinde Pugachevs hær med fire og et halvt tusinde kosakker.
  Emelyan Pugachev klædte sig i luksuriøse, fyrstelige klæder og fik forskellige rige ordrer til at blive fanget som trofæer i forskellige byer og godser. Og han foldede det holstenske regiments banner ud, som blev båret bag sig af Petya Komsomolov, forfremmet til oberst.
  Pugachev var over gennemsnittet højde, bredskuldret, med et meget udtryksfuldt, fremragende ansigt og så meget imponerende ud.
  Don aflagde ed og svor troskab til kongen. Emelyan Pugachev holdt en tale. Oprørslederen forstod at tale enkelt og smukt.
  - Vort fædrelands interesser, vort hellige fædrelands Ruslands interesser. De kræver at slippe af med den kødædende edderkop, i form af godsejere og livegne adel, der suger blod fra deres folk. Og dette blod, som de absorberer med velbehag, vil udgyde med brændende tårer til fede gadfly! Vores forretning er at åbne øjnene for de bedragede, at ranke de pukkelryggedes skuldre, at gøre en ende på det forhadte tyranni og ødelæggende regime!
  Må frihed, lighed og broderskab herske i Rusland!
  Pugachev talte med kraft og temperament, kosakkerne var henrykte. Emelyans hær blev fyldt op med nyt kavaleri og veltrænede jagerfly.
  I det øjeblik, han aflagde ed, vendte Oliver Twist pludselig sin opmærksomhed mod en, kort, med et stikkende blik af en mand. Et sted havde han allerede set denne svulmende, skaldede pande og blå, udtryksfulde øjne.
  Manden var selv iført en almindelig bondefrakke og holdt et spyd i hænderne, men man mærkede ved første øjekast, hvem dette slet ikke var en bonde. Selvom påklædningen er dårlig, og hornet holdes trygt i hænderne.
  Oliver, der havde forbedret øjeblikket, gik hen til ham og strakte sig ud foran og råbte:
  - Deres Excellence, oberst Oliver Twist til din tjeneste!
  Manden svarede hurtigt:
  - Jeg er slet ikke excellence, men en almindelig soldat Polushkin!
  Oliver Twist strikkede sine øjenbryn alvorligt og svarede hårdt:
  - Nej, hr. Alexander Vasilyevich! Dit heroiske udseende er for lyst til at blive skjult under en frakke!
  Suvorov korsede sig overtroisk og smilede:
  - Forbarm dig over Gud... De fandt ud af det! Hvad nu!
  Den unge tyv tilbød sin egen version:
  - Lad os tale med kongefaderen, og så får vi se!
  Emelyan Pugachev var i godt humør. Hans hær er stærk, og i morgen vil der være et angreb på Tsaritsyn. Derefter vil det være muligt, efter at have knust Don, at bevæge sig mod Moskva. Indtil dronningen igen samlede kræfter mod ham.
  Suverænen bød den fangede Suvorov hjerteligt velkommen. Også han så på Pugachev med nysgerrighed. Den høje pande og udtryksfulde øjenbryn talte om opstandens leders intellekt, og hans selvsikre tordnende stemme forrådte vanen med at kommandere. Alexander Suvorov følte ikke frygt og stillede Emelyan flere spørgsmål fra den militære sfære, og efter at have modtaget et svar var han glad:
  "Og du, Deres Majestæt, er slet ikke en dum mand!"
  Pugachev spurgte strengt Suvorov:
  - Hvem tror du, jeg er?
  Generalløjtnanten svarede med et smil:
  - Gud forbyde, hvordan skulle jeg vide det...
  Yemelyan spurgte i en hård tone:
  Vil du tjene mig eller...
  Bondekongen førte håndkanten hen over hans strube. Suvorov var tavs. Han var for udviklet og selvstændig til at være tro mod eden, bare fordi det er en ed. Og legitimiteten af Catherine II, der dræbte sin mand, er mere end tvivlsom. I det store og hele skulle arvingen Pavel nu regere. Og Katya er alligevel et kongemord!
  Spørgsmålet her er ikke, om han er en rigtig konge eller ej. Emelyan ligner slet ikke Peter den Tredje. Generelt er Peter den Tredje et gammelt barn, og dette er en stærk, stærk kosak, en født kriger og hersker. Og Alexander Vasilievich satte aldrig familiens adel i fortjeneste og mente ikke, at det gav nogen fordel.
  Yemelyan, som stadig var fuld af energi, rejste sig fra bordet og begyndte at gå. Kosak-zaren er ikke særlig høj, dog et hoved højere end Suvorov, en mand under middelhøjde og tynd. Pugachev er bred i skuldrene og besidder en usund styrke. Han bøjer nikkel med fingrene, klipper et silkebånd i farten. Emelyan skar personligt sig selv med en sabel og viste sig som en stærk kriger. Og det ved Suvorov. Han kan lide kosakhøvdingen. På den ene side enkel, på den anden side med et klart ekstraordinært sind.
  Suvorov spurgte på tysk:
  - Hvem er god til at tjene i Rusland?
  Emelyan Pugachev svarede også på tysk:
  - Det er godt at tjene din tsar, patronym og folk ... - Støtte hans sider med næverne, fandt Emelyan det nødvendigt at tilføje. - Og til hans folk i første omgang!
  Suvorov kunne lide Pugachevs opfindsomhed og statsmandskab, og han svarede:
  - Jeg vælger at tjene mit Fædreland og Folket!
  Derefter rakte generalløjtnanten sin ydre magre, men stærke og ihærdige hånd til Emelyan!
  De gav hånden varmt, og Yemelyan meddelte:
  - Jeg byder dig velkommen med titlen som greve og rang af feltmarskal! Du vil være lederen af mine tropper! Forbered dem på angrebet på Tsaritsyn!
  - Jeg adlyder Deres majestæt! - Alexander Vasilyevich Suvorov meddelte og bøjede sig for kosak-zaren.
  Således begyndte det store venskab mellem Emelyan Pugachev og Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Den mest geniale russiske kommandant gennem tiderne svor troskab til det almindelige folk. Suvorov selv forstod: ændringer er nødvendige, og det er meget slemt, at det meste af det russiske folk er i skammelig livegenskab. Kan der være sådan fattigdom på den ene side og overdreven luksus på den anden side i et stort land? Nej, Suvorov, som en progressiv og avanceret person, forstod ikke kun i militærvidenskab: ændringer er modne!
  Kend pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer af vores børn, mødre!
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åget af tunge lænker!
  Byen Tsaritsyn blev i det enogtyvende århundrede kendt for hele verden som Stalingrad. Og nu er det bare en ret stor og velbefæstet by. Under den smadrede Stenka Razin Lopatins hoved, og byens borgere slog selv låsen af porten. Nu kommer overfaldet. Alexander Suvorov gav energisk ordrer. Den geniale kommandant så forsvarets svage punkter og valgte selv angrebsretningen.
  Tsaritsyn-garnisonen talte mere end fire tusinde soldater, ikke medregnet den ædle milits. Da de var i magtfulde defensive stillinger, kunne de yde alvorlig modstand og vente på, at nye regeringsstyrker nærmede sig.
  Men moralen hos forsvarerne er lav. Volga-kosakkerne forlod fæstningen efter Michelsons nederlag. Og dette tal er mere end to tusinde mennesker, og de har fuldstændig genopfyldt hæren af Emelyan Pugachev.
  Samtidig er krigerne ikke bønder, men ganske kampklare kosakker, som er trænet til at kæmpe fra barnsben. De er måske bedre end det sædvanlige infanteri rekrutteret fra bønderne og er ikke ringere end husarkavaleriet.
  Overfaldet begyndte med det samme. Der var ikke tid til at udsætte belejringen. Ja, og Suvorov foretrak taktik: han kom, han så, han vandt. Under dække af røggardiner: de satte ild til rå krus, Yemelyans hær gik til angreb. Soldaterne, især da de erfarede, at Suvorov selv var kommet ud på oprørernes side og blev skræmt af det store antal tropper ved bedrageren, kæmpede ekstremt modvilligt. Mange af dem undgik betjentenes råb og skød, men sigtede op i luften.
  Nogle officerer tabte selv deres sværd og overgav sig til vinderens nåde. Modstanden var af fokal karakter. Her forsøgte gymnasieeleverne at gøre modstand. Men erfarne kosakker skar dem simpelthen med tern, og soldaterne faldt på knæ.
  Kalmykerne klatrede også til angrebet og overøste forsvarerne med pile.
  De første fire batterier kom næsten øjeblikkeligt under oprørernes kontrol. En del af kavaleriet, der såede panik, var allerede bagerst. Kun den ædle milits modstod Pugacheviterne på en eller anden måde. Så Yemelyan selv hopper i kamp. Hans sabel faldt i hovedet på en fed-mavet købmand, der befalede en afdeling af de rige.
  Med et slag af en tung sabel skar Pugachev kraniet op til selve halsen. Andre købmænd spreder og brøler i rædsel: faderkongen selv har givet!
  Oliver Twist kæmper på Yemelyans højre hånd. Tyvdrengen er interesseret. Hvordan vil han kæmpe? Og sablen virker uvant at være så tung og lang. Her kæmpede drengen med adelsmanden. Han er meget fingernem, og drengen, der ikke har så meget erfaring med at håndtere våben, blev kun reddet af en fænomenal reaktion.
  Den overskægtige adelsmand rykkede frem, blottede tænderne i et ondt grin og viftede med sin sabel. Her udførte Oliver en teknik, som den indfødte troende havde lært ham. Banket med bar hæl under knæet. Og da adelsmanden i den gule uniform var lidt distraheret fra smerten, huggede han sin sabel i nakken.
  Fjenden med et halvt skåret hoved faldt til jorden. Oliver Twist mødte den anden fjende med et spark på hagen. Her er de ikke vant til at kæmpe med fødderne, og barfodets dreng ramte meget behændigt fjenden med en usædvanlig teknik.
  Men modstanderens modstand er svag, og nu regerede Emelyan Pugachevs kongelige monogram over guvernørens palads.
  Oliver Twist væltede fodmanden og skyndte sig ind. Den bare sål kom i kontakt med tæppets frodige bunker. Drengen troede, at borgmesteren i Tsaritsyn sandsynligvis ville forsøge at gemme sig fra paladset og samtidig tage byens statskasse. Derfor bør det overgås.
  Faktisk viste tyven sig at have mere end nogensinde ret. Baron Miguel tog faktisk guldstykker ud af pengeskabet og en flok ædelstene. Der var så mange rigdomme, at de ikke kunne tages med. Men den grådige dignitær bøjede sig under vægten og trak ham faktisk kravlende. Den underjordiske passage var bag et spejl, og Miguel ville måske ikke være så grådig.
  Men da han slæbte sækken efter sig, efterlod han mærker på tæppet, som straks kunne ses af den unge spejders skarpe øjne. Oliver Twist knuste spejlet med et skud fra en primitiv pistol og skyndte sig ind i korridoren, der førte til fangehullet.
  Borgmesteren trak også en pistol og nåede at skyde, men drengen rystede på skroget og slap væk fra ilden. Så stødte Oliver Twist borgmesteren i lysken af al sin magt ... Og han viste sig at være ejer af store skatte.
  Sandsynligvis ville mange, der var i stedet for en ung tyv, forsøge at skjule fabelagtig rigdom. Eller i hvert fald en del af dem. Men ung på nogle måder, selv leninisten Oliver Twist er krystalærlig. Og desuden, når du er elleve år gammel, har du ikke den voksen forsigtighed, egoisme og trang til penge. Du er stadig et rent og uskyldigt lam eller løveunge. Selvfølgelig er det bedre at være en løve end at være et får.
  Oliver Twist trak lædertasken ud...
  Tsaritsyn blev taget hurtigt nok. Fire tusinde soldater overgav sig. Oprørshærens arsenal blev genopfyldt med yderligere femogtres kanoner og en stor forsyning af ammunition. Sejren er komplet med minimale tab. Og nu stod Emelyan Pugachev solidt på Volga.
  Men ved at tage Tsaritsyn skabte oprørerne et problem for sig selv. Hvor skal du sende dine tropper hen nu? Til Don, efter at have genopfyldt tropperne på bekostning af de kosakkede frimænd, eller mod syd, for at drage fordel af spredningen af de tsaristiske tropper, forsøge at bryde og fange dem i dele? En tur til Don kunne føre til tab af kostbar tid, i hvilket tilfælde feltmarskal Panin kunne have haft tid til at samle sine spredte regimenter til en knytnæve.
  Det er tydeligt, at tiden arbejder imod Pugacheviterne. Men på Don kan du finde en stærk militær genopfyldning. Pugachev selv var tilbøjelig til at gå til Don og Cherkask for at indsamle kosakrati. Suvorov tøvede også. Han ønskede ikke rigtig at kæmpe mod det russiske folk, selvom han nu, efter erobringen af Tsaritsyn, ikke har nogen vej tilbage. Derudover er Astrakhan stadig i bagenden af oprørerne. Det ville også være rart at have hende. Men igen, du spilder din tid.
  Pugachev tog en beslutning. Da resten af de kongelige styrker stadig er relativt langt væk, og de talrige bondeskarer spredt ud over Volga-regionen hindrer deres fremgang. Så skulle man dele hærene, sende Suvorov for at tage Astrakhan og selv gå til Don. Og kun derefter bevæge dig langs Volga. Alligevel vil det være lettere for oprørerne at kæmpe i koldt vejr. Bønderne vil høste, og om vinteren vil de ikke have noget at lave, og de vil genopbygge bondehæren.
  Det vil endda være muligt at indføre særlig værnepligt. Og højst sandsynligt vil Catherine beholde hovedstyrkerne i Tyrkiet indtil videre. Osmannerne er ikke fuldstændig ødelagt, og de har stadig en chance.
  Og opdelt i to dele af hæren af den oprørske Emelyan flyttede: en mod vest, den anden til Astrakhan.
  Pugachev var i godt humør. I den allerførste kosaklandsby blev han mødt med stor ære, og kosakkerne strømmede ind i den allerede betydelige hær i tusindvis. Oliver Twist, der har status som den øverste kongelige adjudant, tilbragte det meste af sin tid med suverænen.
  Hans Majestæt udmærkede sig ved sin skarphed og viden om mange spørgsmål. Her talte hun og Oliver på tysk. Drengen var forsigtig, når det kom til tyvenes fortid, men lidt efter lidt antydede han kongen, at der ville komme en anden tid. Den eneste skam er, at det ikke er nemt, for eksempel at lave sådan noget som et maskingevær.
  Men drengene fortalte kejseren, hvordan man fremstillede dynamit for at underminere fæstningerne og nitroglycerin. Den unge tyv selv, der i en drøm stadig var en antifascistisk sabotør, var velbevandret i forskellige former for eksplosive blandinger. Og han kunne fortælle pugachevitterne. Men at smede en automatisk maskine i slutningen af det attende århundrede i en smedje er måske en umulig opgave for oprørerne. Men på den anden side kan du foretage ændringer i designet af eksisterende kanoner, forbedre bajonetten og kommando- og kontrolsystemet. Og træne bønderne mere effektivt.
  Tusind soldater fra St. George-regimentet overgav sig til Emelyan Pugachev efter en kort kamp. Kosakkongens hær voksede som en snebold. Nogle få rige kosakker turde ikke udfordre bedrageren, eller de blev fanget og hængt.
  Don er rig, landet er fedt, som svinefedt og blødt som fnug. Meget kan pløjes og sås på.
  Cherkask, hovedstaden i den kosakiske hær, mødte Pugachev med klokkeringning. Den lokale garnison, ledet af general Buderman, gjorde et forsøg på at modstå den selvudnævnte zar.
  Et oprør brød ud i selve Cherkask. Kosakkerne ville ikke genkende dronningen og skyndte sig hen til Peter den Tredje, som om han var blevet smurt ind med honning. Tusindvis af krigere kæmpede i dødelig kamp, og Emelyan Ivany førte sin hær til storm.
  En hård kamp begyndte. Oliver Twist var blandt de første, der klatrede op på muren i kosakbyen. Drengen skar behændigt den hjemlige kosak i benene. Det fede kadaver faldt over muren og floppede ned i voldgraven.
  Pioneren angreb korporalen, undgik bajonetten og flyttede sit knæ til solar plexus. Hvis du sparker med fødderne, så vil modstanderen helt sikkert misse slaget.
  Drengen huskede pludselig noget, der fik ham til et vildt raseri. Nej, denne gang ikke tortur i et engelsk fangehul. Og en anden. Noget der af en eller anden grund dukkede op som et alternativt minde i en drøm. Da den røde hær gennemførte Vistula-Oder-operationen i januar og befandt sig en time fra Berlin, troede mange, at den store patriotiske krig var forbi. At det er den mest alvorlige Anden Verdenskrig lever sine sidste uger. Virker som lidt mere.
  Men det er ikke for ingenting, de synger: det sidste slag, det er det sværeste. I marts skete et mirakel, og nazisterne kunne skrue tiden tilbage. Som et resultat styrtede Hitlers horder, og derefter den nye Fuhrer Mainstein, igen mod øst. Og gårsdagens allierede viste sig at være modbydelige forrædere. Og nu havde nazisterne allerede erobret Ukraine igen, brød igennem til Moskva og opnået, hvad de ikke havde kunnet før: kontrol over Kaukasus. Og nu nærmer de sig Kuibyshev. Og hvem ved, måske mens han pioner Petya hjælper Emelyan Pugacheva, stormer Fritz allerede Moskva?
  Drengen føler et vanvittigt raseri i sig selv og skynder sig desperat mod sine fjender. Den mest naturlige, uslukkelige ild raser i den. Og hvad der vil, men han vil stå op for arbejdernes og bøndernes magt, for sin nye Lenin - Emelyan Pugachev.
  Så oberst Scottovalik, en engelsk lejesoldat, får et spark under knæet og derefter i skinnebenet i nakken.
  Murene tages, og slaget overføres til byen. Ved hjælp af sine fingre og tæer klatrer drengen op på væggen i palæet til den militære ataman, der forblev loyal over for Catherine og slår kaptajnen af dronningens hær skarpt. Et kick fra en samtale er uimodståelig. Og kaptajnen flyver og skyder en anden af skytterne ned.
  Drengen brølede og belastede løjtnanten i hagen med hovedet. Andre Pugachevites følger pioneren, palæet er taget med storm ...
  Hærchefen og flere ældste blev fanget levende. De nægtede at anerkende Pugachev som en legitim monark, og nu blev de afventet af det kongelige hof og løkken. Og kosakkredsen skulle vælge nye høvdinge.
  Hovedbyen ved Don er nu blevet Pugachevs. De talrigeste kosakker i Rusland anerkendte zar Peter den Tredje. Nu var det tilbage at samle kræfter og tage til Moskva.
  Men fra Azovs side var der stadig en trussel mod kosaklandene.
  Suvorov nærmede sig i mellemtiden Astrakhan. Volgaen og regimentet af små russiske kosakker sendt for at hjælpe gik over til oprørernes side. En del af officererne gik også over på kongens side. Natten Suvorov-angreb viste sig at være flygtig. Kun få kompagnier ydede modstand, og garnisonens hovedstyrker blev knækket allerede før angrebet begyndte.
  Således svor Astrakhan-provinsen troskab til bedrageren. Guvernøren selv havde ikke tid til at åbne sig, og kosakkerne nåede at hænge ham før retssagen. Mere end ti tusinde soldater, men en betydelig del af dem var grønne rekrutter eller invalide, sluttede sig til rækken af Suvorov-hæren.
  Emelyan Pugachev, efter at have besat Cherkask, stod igen over for et dilemma: gå til Azov eller forlad denne uindtagelige fæstning i hans bagdel. I tilfælde af en mislykket belejring og overfald risikerede oprørerne at miste en masse mennesker og tid. På den anden side kunne regeringstropperne, der vender tilbage fra den tyrkiske krig, slå til mod kosakhovedstaden i Cherkask.
  Således var Pugachev i tvivl. Derudover spørgsmål nummer et: hvilken vej skal man gå til Moskva? Stenka Razin i en lignende situation valgte Volga og snublede over Simbirsk. Stien langs Volga er lang og kræver stormning af mange byer. En anden mulighed er at gå til Don og gennem Tula. Der er vejen kortere, og der er færre regeringstropper. Sandt nok kunne de tsaristiske guvernører i dette tilfælde angribe Tsaritsyn og forsøge at afskære dele af Emelyan Ivanovich.
  Azov er ikke Cherkask - en førsteklasses fæstning med en stærk garnison, og det vil ikke være så let at tage det, især da der næsten ikke er nogen kosakker, der kunne hjælpe, men om garnisonen vil gå med til at sværge bondekongen troskab der er tale om.
  Den unge tyv Oliver Twist kom dog med sin egen plan og hviskede den ind i Pugachevs øre.
  Kosak-zaren godkendte denne idé ved at klappe drengen på skulderen:
  - Kraftig garno! Hvis du kan være general!
  En masse uniformer fra den tsaristiske hær, både for infanteriet og for husarerne, blev fanget, og flere tusinde mennesker kan ændres til dem. Derefter, under dække af, at nye forstærkninger nærmer sig, skal du gå ind i fæstningen og overraske den talrige garnison med to hundrede kanoner. Og mens du holder Azov, kan du ikke længere være bange for din bagdel, og desuden er der det vigtigste våbenarsenal af de tsaristiske tropper, der kæmper mod det osmanniske imperium.
  Så... med Gud børn!
  Oliver Twist marcherer sammen med den bedrageriske hær, til trommespil og beat og de udfoldede farver. Samtidig synger den unge tyv;
  Mit hjemland er et fantastisk land,
  Elskede smukke Rusland...
  Alt er givet os af de strålende guder,
  At have det sjovt over den blå himmel!
  
  Herren lavede sådan en hånd,
  At grine, voksne og børn ...
  Her er vores rene kerub -
  Der findes ikke noget bedre sted på planeten!
  
  Men landet er i store problemer.
  Stejle oligarker kvæler Rusland!
  Er slaveri for evigt?
  Og embedsmanden sluger bestikkelse ...
  
  Byg en sådan kapitalisme
  Ondt og tåbeligt mindeværdigt grusomt...
  Fra ham kom nazismen,
  Måler helvedes uheldige vilkår ud!
  
  Oligarken vil tage hans
  Samtidig vil han tage en andens ...
  Åbner en grådig konto
  Han har en sej tilstedeværelse!
  
  Han vil gerne spise meget
  Vi er knækket af en bandit gennem knæet,
  Rigtig fed tyv
  Ligesom smilet af hugfang onkel Sam!
  
  Hvor han får ost, hvor spiser han det,
  Ønsker at bringe os i knæ
  Og slagskibet fører dig fremad,
  Og på "Aurora" modige bedstefar Lenin!
  
  Så kender puzel-borgerskabet,
  Du kan ikke undslippe - pionerens sværd!
  Slå proletaren og oprøreren,
  At slå, spøg millionær!
  
  Som den indfødte Iljitj testamenterede,
  Vi vil hurtigt skille vejene til Mars,
  Og lad os flytte modstanderen ind i en lych,
  Andre vil komme til seksten våbenskjolde!
  
  Vi kan genopbygge landet
  Lad os bygge socialisme over hele jorden!
  Og Varyag vil ikke gå til bunds,
  Pionerer marcherer i forening!
  
  Når vi kommer ind, grinende i Berlin,
  Dér vil proletaren helt sikkert møde os!
  Vi vil stå og vinde
  Børn har det sjovt i universel lykke!
  . KAPITEL #10
  Den unge fange vågnede igen. Fængsel er kedeligt. Du er alene, og væggene er tykke, ikke engang lyde når dig. Oliver lavede øvelser efter traditionen og så bragte de ham mad. Denne gang fik han udover havregryn og mælk to kødtærter.
  Så kom en kvindelig læge. Undersøgte tegnene på Olivers tortur. Så kiggede hun ind i munden og lyttede til sit bryst. Generelt var drengen ret rask og udholdt torturen godt.
  De gned det trods alt med alkohol ... Og det gør ikke så ondt længere, men det svier stadig.
  Så fik Oliver en pude, udleveret af nogle medfølende kvinder, og blev bedt om at tage sine sko på.
  Drengene nægtede og sagde, at så længe det var varmt udenfor, og de ikke frøs i hans celle, var han mere vant og mere fingernem på den måde.
  Derefter, efterladt alene, begyndte den unge fange igen at gnide på leddene ... Han gjorde dette kraftigt, indtil hans hænder efter et par timer gik i strejke.
  Oliver blev igen bragt, en meget grund til madfængslet. Og drengen, efter at have spist, faldt igen i en drøm.
  Sådan en munter sang, der virkelig får forglemmigej til at blomstre i hjertet. Og inspirerer folk til store gerninger.
  Ved selve Azov gik det næsten i stykker, kosakkerne skændtes, men Yesaulerne bragte tingene i orden med deres ben. Og et par udklædte kosakregimenter gik ind i den mægtige fæstning. Ligesom munkene fra Stenka Razin i Yaitsk.
  Emelyan kæmpede personligt med kommandanten om sabler. Han var en dygtig kriger, men Pugachev er stærkere og dristigere. Sablerne skinnede og smed en slap gnistbunke ud ved sammenstødet. Her knækkede generalens sabel fra bondekongens kraftige slag. Fjenden styrtede mod Yemelyan med næverne. Her tog den kosakkede ataman og smed generalen ud af vinduet i tronsalen. Og i selve fæstningsbyen begyndte en losseplads. Garnisonens soldater kæmpede dog modvilligt. Smertefuldt blev troen på zar-præsten styrket blandt folket. Og hvem er en soldat? Den samme bonde, omend mulet med bor.
  Og bonden ønsker, endelig, retfærdighed og en ende på livegenskabet. Og ikke kun for dig selv, men også for din familie.
  De er rigere officerer, men de er også forskellige, og langt fra alle er tilfredse med tingenes tilstand i det enevældige imperium.
  Oliver Twist tog fat i en af næsepartiet. Han fik endda en ridse med klingen, men så vendte drengen sig meget behændigt om og slog sin næse med hælen. Derzhimorda brækkede sin sniffer og faldt, og drengens næste slag gjorde ham af.
  Oliver Twist tænkte endda, hvorfor tabte Emelyan Pugachev et halvt år på at belejre Orenburg? Almuen og soldaterne er jo på deres side og kunne resolut tages op. Måske nåede muzhik-zaren let til Moskva.
  Oliver Twist kæmpede med betjentene. Her flyttede han foden direkte til leveren. Den betjent tog den og smed hovene af sig. Men samtidig fortsatte tyvdrengen, for hvem den tunge vægtstang tidligere havde virket let, sin begrundelse.
  For eksempel Emelyan, efter at Orenburg-garnisonens sortie endte i fiasko, og med store tab for garnisonen, kunne han beslutte at storme. For det første var det muligt at bruge trofæuniformer til bedrag. Receptionen er i øvrigt ikke ny. Selv under belejringen af Narva udnyttede Peter den Store det. Og det lykkedes ham at lokke en del af garnisonen ind i marken. Hvilket yderligere lettede angrebet på det velbefæstede by-citadel.
  Under alle omstændigheder havde Pugachev allerede i januar samlet op til tredive tusinde krigere, og det var muligt at starte angrebet. Selvom for eksempel det nøjagtige antal oprørere er ukendt. Det er her estimaterne er forskellige. Hvis Pugachev nær Orenburg havde, som det anslås, tredive eller fyrre tusinde mennesker, hvorfor kæmpede syv eller ni tusinde så nær Tatishchevo? Måske mente de Pugachevs tropper spredt over forskellige garnisoner? Under alle omstændigheder er Pugachevitterne nu stærkere end nogensinde, og de talrige Yaik-kosakker er på deres side.
  Og den fantastiske leder Pugachev. Så snart han bjæffer med sin heroiske baryton, holder hundreder, tusinder af soldater op med at kæmpe og falder på knæ og beder om tilgivelse fra præsten. Og nye kavaleri-kosakforstærkninger af Pugachevitterne flyver allerede gennem portene. Det betyder, at fjendens afslutning og oprørshærens succes er nær.
  Oliver Twist kæmpede med Cossack-kaptajnen. En meget stærk modstander, der aktivt angreb drengen. Drengen trådte tilbage og lod som om han var bange. Fjenden blev revet med og hugget med en sabel. Den unge tyv gik, og slaget faldt på stenen. Sablen knækkede og nu gik Oliver Twist i offensiven.
  Trods al erfaringen missede kaptajnen et spark under knæet. Det er meget svært ikke at have evnerne til at parere sådan et slag. Du slår ham kort med hælen og lemmet er slået af. Og så afslutter de dig med sabler. En seriøs kamp er der ikke noget at sige til.
  Men kaptajnens hoved var adskilt fra liget. Selv undskyld den dyre bæverhat. Sådan en god lille ting, men så beskidt. Det ligner allerede banditry. Fra hans tyveside.
  Men nu er fjenden allerede ved at svækkes, som en istap kastet i ørkenen. Og der er færre og færre mennesker, der ønsker at udfordre Emelyan Pugachevs hær. Selv en garnison-oberst beordrede selv sit regiment til at overgive sig og svor troskab til den selvudnævnte, men højt elskede zar.
  Efter sejren fejrede kosakkerne traditionelt en fest. På højre hånd af Emelyan sad Stenka Razins oldebarn og Pugachevs slægtning Ivan Razin. Høvdingene var muntre og festede gavmildt. Der var også en dyr bordservice, der blev fanget fra tyrkerne af Peter den Store. I dette tilfælde guld- og sølvskeer og gafler, meget fint håndværk, samt kar besat med ædelstene. Desuden blev mønsteret lavet af osmanniske mestre, usædvanligt tyndt.
  Det er på tide at opbevare sådan en service på et museum end at sprænge den. Maden her er meget dyr. Og selve retterne, tilberedt af en fransk kok, er storslåede. Efter anmodning fra Emelyan Pugachev forberedte den kulinariske troldmand den samme udstoppede hare, som var ved brylluppet af kosak-zaren og Ustinya. Haren og dens fyld er god, især fyldte nødder.
  Pugachev huskede sin anden kone og følte sig trist i sit hjerte. Hvad er der i det? Måske bliver Ustinya nådesløst pisket og tortureret på stativet, eller er han allerede blevet henrettet? Sandt nok er det usandsynligt, at den stakkels pige ikke er skyld i den selvudnævnte konge. Find hende og fri hende fra hendes lænker. Hvor er hun nu?
  Yemelyan var irriteret på sig selv. I nærheden af Tatishchevo skulle flere mennesker have været samlet. Der var stadig ni, ti tusinde krigere i Byrd. Desuden to tusinde ganske kampklare tropper, og resten er bønder. Pugachev ønskede ikke at ophæve belejringen og efterlod betydelige styrker i Berd, selvom det ville være mere rationelt ikke at splitte sine tropper.
  Slaget i fæstningen udviklede sig også tvetydigt. Pugachev formåede at fange fjenden og kaste bomber på fjenden under et bagholdsangreb. Fjenden led tab, men ikke så store, at det påvirkede slagets gang på en afgørende måde.
  Yderligere var det måske nødvendigt at beholde forsvaret i selve fæstningen. Selve isvoldene var en alvorlig hindring, og den tsaristiske hær ville dvæle i lang tid under Tatishchevos mure. Og på dette tidspunkt ville andre forstærkninger være kommet op.
  Under alle omstændigheder var det dette nederlag, der blev det første slag tabt af Pugachev. Den første, men desværre ikke den sidste. Men efter at denne barfodede, blondhårede dreng dukkede op i deres hær, ændrede bondekrigen sig radikalt. Og nu vinder den tsaristiske hær den ene sejr efter den anden.
  Emelyan drak moderat for ikke at miste tankens klarhed. Fejr sejren åh hvor tidligt. Der er stadig mange byer og fjendtlige regimenter forude. Og Catherine den Anden samler stadig kun hovedstyrkerne mod ham. Men folket er fast besluttet på at støtte den selverklærede suveræn.
  På et tidspunkt nød Grishka Otrepyev også stor popularitet blandt folket. Men den nye tsar viste sig at være anstødelig både for det russiske folk, som værende for vestligt, og for Vesten som en overdreven patriot. Falske Dmitry gav ikke Smolensk til polakkerne og begyndte at forberede en krig med Tyrkiet, som på det tidspunkt stadig var meget stærk, selvom en periode med tilbagegang begyndte i det osmanniske rige.
  Pugachev, der overvinder de indledende tilbageslag, går op ad bakken!
  Pigerne, der knap nok er dækket af gennemsigtigt tøj, danser foran gæsterne. Her er en af dem, der danser lige foran den kosakkede suveræne. Hun bærer kun trusser og en smal stribe stof hen over brystet, og hendes hår er prydet med et perlediadem. Bare, pigelige ben danser en energisk dans, taljen svajer. En orientalsk danser med blond hår ser ekstremt forførende ud.
  Oliver Twist, der kiggede på hende, følte også en stærk følelse. Han var stadig for lille til at forstå hans følelser, men der var noget helt usædvanligt i hendes bevægelser, nuancerne af solbrændt hud i bevægelserne af en fin, ren krop. Danseren ophidsede drengen, og han ville selv springe op og begynde at danse.
  Og Oliver Twist lagde ikke mærke til, hvordan hans ben bar ham, og han begyndte at hoppe sammen med pigerne. Den kærlige Emelyan Pugachev har allerede passet pigen og slæbt hende ind i sit soveværelse. Andre atamaner var heller ikke eunukker. Desuden fandt Ivan Razin på sjov. Kast knogler mod piger, og den, der rammer knoglen, er blottet.
  Kosakkerne kunne virkelig godt lide denne idé, og pigerne og kvinderne fløj stykker. Alle havde det sjovt, alle blev fulde.
  Selv Oliver kunne ikke lade være med at tage en slurk af sit krus sød vin. Ikke på banebrydende vis, selvfølgelig, men nysgerrigheden tog over. Og drengen følte sig som et rigtigt æsel. Det blev endnu sjovere, alle mennesker syntes nu at være malet som med lyse kinesiske tuschpenne. Og glæde i mit hjerte.
  Oliver Twist var klog nok til ikke at tilføje mere til sig selv, og dagen efter vågnede han frisk og fuld af energi. Men kosakhøvdingene sled med hovedpine.
  Først og fremmest tog Emelyan Pugachev ham til badehuset og slog humlen ud med en grankost. Så beordrede han at blæse i trompet i samlingen og marchere. Som lederen af verdensproletariatet Store Lenin sagde: udsættelse er som døden!
  Oprørerne havde det godt. Men general Mufel nærmede sig Tsaritsyn med fem tusind fod- og kavaleritropper. Han vovede ikke at storme den velbefæstede by Mufel, og sendte en budbringer, der krævede forstærkninger.
  Feltmarskal Papin er netop ankommet til Penza. Han var meget foruroliget over bedragerens store succeser. Don gik over til Peter den Tredies side, og opstanden ved Volga blussede op med fornyet kraft. Og forræderiet af den allerede legendariske Suvorov kunne ikke andet end forårsage en følelse af irritation. Nu var krigen med værktøj ved at blive til noget virkelig hårdt og farligt.
  Emelyan Pugachev viste sine hugtænder i samme øjeblik, hvor det så ud til, at fælden var ved at lukke.
  Catherine den Anden, efter at have erfaret, at Mikhelson døde i en brand nær Salty-banden, sagde bittert:
  Slutningen af slutningen blev til begyndelsen af midten. Og hvorfor besluttede Herren så at straffe mig med bedragere!
  Men for nu tog kejserinden ikke yderligere foranstaltninger og besluttede at vente på information fra fronterne. Og de kom som sædvanligt sent.
  Oberst Bibikov nærmede sig Mufel med tre tusinde tropper. Det var allerede en stærk hær. Men Suvorov angreb pludselig den otte tusinde hær. Angrebet viste sig at være en stor succes. Alexander Vasilyevichs geni sejrede. Mere end seks tusinde soldater blev taget til fange.
  Ingen forventede et sådant angreb. Man mente, at oprørernes hovedstyrker stadig var langt væk. Men Suvorov nåede også at komme ind fra nord, hvor der overhovedet ikke forventedes nogen trussel.
  Det lykkedes dog general Mufele at flygte. Og prins Golitsyn var på vej mod Tsaritsyn. Han var allerede nødt til at besejre Pugachev i Tatishchevo-fæstningen. Og nu var det en hård kamp igen. Golitsyn har omkring ti tusinde tropper, ikke svage og allerede erfarne i at bekæmpe oprørerne.
  Suvorov havde sammen med tropperne, der nærmede sig fra Astrakhan, atten tusinde. Uden at vente på tilgangen fra Emelyan Pugachevs hovedstyrker angreb Alexander Vasilyevich modigt fjenden. Bønderne udførte rollen som en distraktion, og de mest kampklare enheder i bondehæren flyttede Golitsyn bagfra.
  Slaget endte med tsarhærens fuldstændige nederlag og erobringen af det meste af prinsens hold.
  Golitsyn selv blev taget til fange, og suverænen skulle afgøre sin skæbne.
  Emelyan Pugachev besluttede at tage til Moskva langs Volga. Denne vej så ud til at være den mest pålidelige, og det er præcis sådan, Stenka Razin gik.
  Pugachev har allerede mere end halvtreds tusinde brogede, men ganske kampklare tropper med et stort antal kanoner, og han kunne forvente at bryde sin "kones" tropper i dele.
  Kamyshin modtog ligesom sidste gang Yemelyans tropper med glæde og åbne arme. General Benedorff forsøgte at give kamp mod Pugachev nær Saratov. Men oprørerne omringede hans tolv tusinde korps. Mange soldater fra Catherines hær ønskede ikke at kæmpe. Kampen viste sig at være kortvarig.
  Oliver Twist formåede kun at fælde tre husarer, da resten overgav sig. Desuden påvirkede Suvorovs autoritet. Ikke alle ønskede at dø i kamp mod den legitime suveræn.
  Og troen på Emelyan Pugachev blev stærkere og stærkere. Saratov genåbnede portene til krigeren og bød Emelyan velkommen med kirkeklokker og brød og salt.
  Jeg har ikke væsentlige styrker ved hånden, feltmarskal Panin forlod Penza. Forsinkelsen af tropper i Tyrkiet førte til, at relativt få styrker modsatte Pugachev. Oprørerne besatte Samara og Penza uden kamp. Små regeringsenheder blev simpelthen knust.
  I nærheden af Saransk forsøgte grev Panin at kæmpe med det 15.000. korps af tsartropperne. Men Pugacheviternes overlegne styrker kunne ikke længere stoppes. De hældte en ægte, ukuelig lavine. Petya kæmpede foran alle. Suvorov gik igen behændigt bagud og afbrød kommunikationen. Grev Papin måtte flygte. Men kosakkerne forfulgte feltmarskalen fast.
  Pionertyven Oliver deltog personligt i forfølgelsen. Drengen havde en fremragende Don-hingst, og han vejede selv mindre end voksne, og det lykkedes ham at bryde væk fra resten af kosakkerne og overhale grev Panin med sin vagt på ti personer.
  De første to livvagter, råbende og blinkende, skyndte sig hen mod pioneren. Oliver Twist skar meget behændigt en af dem ned ved at dykke under gedden. Og den anden dreng væltede med et hop. Barnets hæl ramte panden meget præcist og fast og slog en massiv vægtstang ud.
  Af de ti vagter var der kun otte tilbage. Men her skiltes de to igen og skyndte sig hen til Oliver. Drengen undgik behændigt et pistolskud og ramte fjenden med hovedet i hagen. Og den anden skar meget behændigt penslen af sammen med en sort læderhandske.
  Yderligere to spillere blev dermed slået. Oliver Twist sagde:
  -Skill slår tallet, men desværre ikke ved valget!
  Hvordan er det i et tællerim: og der er seks af dem tilbage. Men derfor foretrækker Panin kun at kaste to ryttere.
  Pionertyven Oliver Twist kaster en dolk mod fjenden med sin bare fod. Det er endda synd at gå glip af så tæt på. Og så gennemborede spidsen fjenden i maven. Men den næste modstander svingede for højt og fik hælen lige i Adams nakkeæble. Oliver tweetede:
  - Oftest løfter de vingeløse næbbet!
  Det samme forblev stadig fire kæmpere. Og det her bliver virkelig interessant. Her skilte sig ifølge traditionen endnu et par ud. Hun skynder sig mod drengen. Nå, hvad med Oliver Twist i fuld beredskab. De affyrede begge deres pistoler. Drengen sprællede på sine heste, og kuglerne rørte næsten hans bare, solbrune ryg. Men her svarer Oliver Twist, påfører et knusende slag med albuen på halspulsåren. Og drengens skarpe sabel slår en anden modstander i venstre øje.
  Pionertyven udbryder vittigt:
  - En mand uden sind er som uden øjne, kun blindhed er meget mere håbløs!
  Nå, nu har grev Panin kun to vagter tilbage. Men de meget stærke er to meter høje. De skynder sig mod drengen og vifter brutalt med en sabel i hver hånd.
  Oliver Twist kaster køligt en lille, let dolk med sine bare tæer. Spidsen falder ned i støvlen på feltmarskalens livvagt. Han skriger og taber sin sabel. En virtuos dreng stikker meget behændigt sit skarpeste blad, en bøller ved siden.
  Og igen siger pionertyven:
  - Stor højde går ikke altid hånd i hånd med stort talent, men stort talent fører altid til stor karrierevækst!
  Den sidste livvagt begynder at bakke væk fra den undvigende dreng. Petya udnytter dette og angriber på en tangent. Fjenden parerer angrebet, og får sin hæl under albuen på hånden. Og det gør ondt, af chok taber bøllen sin sabel.
  Pioneer-tyv vil hælde det, tager bladet op med sin fod. Trækker, med bare fingre ... Spidsen går direkte ind i solar plexus. Og dette er allerede sådan en smerte, at det kardinalt slår bevidstheden ud.
  Så den sidste, tiende livvagt er besejret. Og Oliver Twist blev alene med grev Panin. Han formåede at øge afstanden lidt, og brød væk under kampen med vagterne.
  Men den modige pionertyv spredte sig så meget som muligt for at reducere luftmodstanden, og selv bøje pressen, hjælpe med bevægelserne af sin muskuløse hest, begyndte at reducere afstanden.
  Feltmarskal Panin rev hestens sider i stykker med sine sporer, blodet dryppede, men afstanden fortsatte med at skrumpe.
  Oliver Twist sagde endda:
  - Hvis du vil leve længere, så løb, hvis du vil dø hurtigst muligt - løb væk fra fjenden!
  Grev Panin spurgte indtrængende drengen:
  - Vil du have tusind rubler?
  Pionertyven grinede som svar:
  - Jeg holdt i mine hænder hundrede tusinde, som jeg kunne tilegne mig uden tilgivelse og nægtede dem! Æren for en pionertyv er vigtigere end guld og diamanter!
  Feltmarskalen var overrasket:
  - Så du er ideologisk? Hvad sagde pioneren?
  Drengen nikkede kraftigt.
  - Ja, en pioner! Alle fyrene som et eksempel!
  Panin forsøgte igen at bestikke Oliver Twist:
  - Jamen, hvis du vil, så har jeg gjort dig til en adelsmand!
  Drengen svarede hårdt:
  - En pionertyv er mere ædel end en adelsmand!
  Feltmarskalen gav ikke op:
  - Så tællen!
  Oliver Twist bemærkede i en alvorlig tone:
  - Jamen, kun Ekaterina kan give mig titlen som greve. Det har du ikke autoritet til!
  Papin stoppede. Han indså selv, at han var gået for vidt. Og faktisk, hvis drengen ikke lyver, så kan han virkelig tilbyde ham? Hvis selv hundrede tusinde rubler drengen ikke blev forført? Og bedrageren vil generøst takke knægten for tilfangetagelsen af feltmarskalen!
  Panin gjorde et sidste forsøg:
  Vil du have mig til at gøre dig til min søn?
  Oliver Twist klukkede og svarede inderligt:
  - Hvorfor skal jeg have en fadergreve, hvis mit fædreland er hele det russiske folk!
  Drengen overhalede feltmarskalen, og Panin forsøgte at slå drengen med et sværd. Men han flyttede ekstremt behændigt grevens skinneben til tindingen og væltede ham død.
  Derefter var det muligt, efter at have sat et trofæ på krydset af din hest, at tage kommandanten Pugachev.
  Da han var i triumf, mødtes i Saransk, flyttede Emelyan til Nizhny Novgorod. Byen er godt befæstet, og der er mange tropper i den, men bønderne og kosakkerne er forhærdede i kampe og har fået æren af at være uovervindelige. Derudover foretog Suvorov et hurtigt raid på Kazan. Det lykkedes ham at erobre Kreml med et slag og befriede: Chika, Belobrodov, Padurov og mange andre oprørere, som endnu ikke var blevet henrettet.
  Og dette er en ædel genopfyldning af Yemelyans hær. Potemkins anden fætter blev også taget til fange af Suvorov. For den grusomme holdning til fangerne blev Potemkin henrettet uden unødvendige ceremonier.
  Men grev Panin havde en streng samtale forude.
  Emelyan Pugachev spurgte truende rynker og spurgte feltmarskalen:
  - Hvem tror du, jeg er?
  Panin, der klirrede med kæben af frygt, svarede med synligt mod:
  - Jeg aflagde ed til Catherine. Og du, onkel, er en tyv og en bedrager!
  Pugachev undertrykte sin vrede med en sædvanlig viljeanstrengelse og spurgte indbydende:
  - Og Catherine, som grusomt væltede og dræbte sin mand, sidder hun lovligt på den russiske trone?
  Grev Panin sukkede tungt. Det var et ømt emne. Trods alt er legitimiteten af den tyske kejserinde på tronen mere end tvivlsom. I det store og hele burde Katya være blevet ordentligt pisket og hængt op i galgen for regicid, end at blive kronet sådan.
  Tjenestepigen stillede et sølvkar med vin foran greven. Pugachev selv hældte den røde væske i krystalbægeret foran feltmarskalen.
  Panin drak halvdelen, stillede forsigtigt kunstværkerne på egetræsbordet. Og stille og roligt bemærkede:
  - Rusland har brug for en kompetent zar...
  Pugachev svarede spøgende:
  Vi lærte alle lidt efter lidt, noget og på en eller anden måde.
  Panin blev lidt blød og bemærkede:
  - Jeg kan se, du ikke er en dum person. Hvorfor startede Emelyan Ivanovich sådan noget?
  Pugachev rejste sig fra bordet. Jeg tog et par skridt og svarede:
  - Ikke for min egen forfængeligheds og ambitions skyld startede jeg det her. Og for pøblens skyld, for deres ortodokse folks skyld.
  Emelyan Pugachev talte med lidenskab og overtalelsesevne.
  - Jeg så meget, sorg i Rusland. Hvor grusomme de bare er mod folket, hvordan de voldtager pigerne og torturerer drengene. Hvordan mennesker arbejder, og deres arbejde fortæres. Befolkningen i Rusland er stor og samtidig ydmyget. Som om vingerne var bundet til en ørn, og en tiger blev kastet i et fangehul. Og dette frygtelige støn er ortodoks på hele jorden. Børn falder som fluer, selv adelige damer lider under forbrug, folk er tvunget til at klemme sig sammen. Skønt Herren Gud selv har befalet: vær frugtbar og talrig. Og jeg har et spørgsmål: da Adam pløjede og Eva snurrede, hvor var viden så?
  Men er det muligt at sælge et levende menneske, skabt i Guds billede og lignelse, til slaveri? Det er som om han er en slags dyr!
  Panin var tavs. Han vidste naturligvis selv udmærket, hvilken slags bønder i Rusland. Og at livegenskab er grusomt, og at der ikke er retfærdighed. Og hvem der er rigere, det og retten. Ja, og Panin tænkte selv på reformer, herunder at begrænse godsejerens magt over bønderne. Og han tilbød det samme til Catherine. Men dronningen reagerede meget koldt på ideerne om at lindre bøndernes skæbne.
  Det var for meget konservatisme, arrogance, foragt for almindelige mennesker. Tilsyneladende de fattige, hun tog slet ikke hensyn til mennesker. Sandheden spillede nogle gange en liberal og gav gaver til forældreløse børn. Men igen, ingen af zarerne fordelte så mange statsbønder i barernes besiddelse. Og ingen har gjort så mange fattige mennesker til slaver.
  Catherines tid: livegenskabets storhedstid og toppen af udnyttelsen af den russiske befolkning.
  Men på den anden side overlade tronen til en bonde. Nå, hvordan kan hans velfødte race tåle sådan noget.
  Panin ville råbe noget i retning af: "Kend dit sted, liveg!" Men muligheden for at stifte bekendtskab med løkken så heller ikke attraktiv ud. Den sunde fornufts stemme tilskyndede: "bedrag Emelyan, foregiv at være hans ven, og giv så en tåre"!
  Men selv denne vej ud var i modstrid med grev Panins ædle sjæl. Generelt overraskende rig, vendte slutningen af det attende århundrede på de lyseste og mest talentfulde mennesker i Rusland. Andre gange blev udeladt. Især i Nicholas II's regeringstid. Det var dog en del af skylden, det viste sig, at monarken selv var, som for længe holdt general Kuropatkin, der ikke var i stand til militære anliggender, som kommandør.
  Ekaterina var heldig med skuddene. Selvom ikke altid. For eksempel, efter Bibikov, viste prins Shcherbatov sig slet ikke at være et stort hoved.
  Og dette gjorde det muligt for Emelyan at samle styrke til sig selv. Vi skal hylde Pugachevs tiltrækningskraft, da folk fældede ham i tusinder, titusinder på trods af alle hans nederlag. Til trods for, at oprørernes chancer lige fra begyndelsen så mere end tvivlsomme ud.
  På siden af Pugachev, en bande af inkarnerede hoveder, og på siden af kejserinden mere end tre hundrede tusinde tropper.
  Men nu er Emelyans chancer vokset. Forud for Nizhny Novgorod har Pugachev en stor og konstant voksende hær. Og grev Panin kan prøve at fiske i oprørt vand.
  Hvad hvis bedrageren lykkes? I dette tilfælde har han Panin en chance for at blive reformator under den nye, folkets zar.
  Åh, det var det, det var det ikke!
  Feltmarskalen sagde fornuftigt:
  - Enhver virksomhed skal gribes klogt an. Herunder befrielsen af bønderne.
  Emelyan Pugachev var enig i dette:
  - Ja, det vigtigste er ikke at knække ekstra brænde!
  Greven sagde sagte:
  - Det var ikke slemt at give bønderne deres frihed, men ... De brænder herremændenes gods af, og de adelige selv bliver dræbt og hængt. Er det måden at bringe tingene i orden i Rusland?!
  Bondekongen rynkede panden. Han forstod selv, at bønderne, der brændte herregårdene og hængte godsejerne, skabte frygtelig lovløshed. Og det kan stadig komme tilbage og hjemsøge os i fremtiden. Det rasende bondeelement, vil det gå tilbage på sporet? Vil bønderne betale skat til den kommende zar?
  Sandt nok, så vil de ikke længere være bønder, men landsatte kosakker, og vil have en valgt overhoved over sig. Og fra de ældste til at samles for at løse de vigtigste problemer, cirkel. Trods alt genoplivede Emelyan Pugachev kollegiet igen, og den ivrige Suvorov befriede nogle af de tidligere høvdinge. Og nu bliver det nødvendigt at holde frimændene i tøjler.
  Og bondekongen sagde rynkende:
  - Vi får et diktatur af folket! Folk må selv indse, hvornår de har brug for en pisk, og hvornår disciplin.
  Papin, lidt rynket, svarede:
  - Jamen, hvis vi taler om folkets vel ... Pyotr Fedorovich burde være mere forsigtig. Det skal bemærkes, at Emelyan Pugachev fandt ud af den erfarne hofmands snedige spil. Men feltmarskal Panin er i øjeblikket meget mere nødvendig af oprørerne, selv som en upålidelig allieret, end en åben fjende.
  Bondekongen rakte poten frem og sagde:
  - Du vil være som en rigtig højre hånd for mig! Her er min kejserlige hånd!
  Og begge udspekulerede mennesker gav hinanden hånden.
  Nizhny Novgorod havde en stor garnison og blev forstærket af nyankomne tropper. Men der er ikke sammenhold blandt forsvarerne. Mange soldater, vigtigst af alt officerer, ankommer forfærdede. Blandt folket var troen på tsar-faderen allerede styrket, og sejrene, pyntet med folkefantasi, føjede i høj grad til Pugachevs popularitet.
  Så i dette tilfælde haster publikum allerede, og Emelyan støtter det.
  Mere end en hundrede tusinde hær nærmede sig handelsbyen. Halvanden tusinde brigade ledet af oberst Scorelli kom til mødet. Kampen var kortvarig. Det meste af brigaden blev taget til fange, og oberstens hoved blev skåret af med en kosaksabel.
  Pioner-tyven Oliver Twist havde lidt tid til at vifte med sin sabel. Og det lykkedes ham at fælde den nidkære major. Fjenden blev specifikt kvalt og faldt under en kæmpe hær.
  Kort før angrebet besøgte Emelyan Pugachev huset til købmændene i det første Rasomakhin-laug. I et stort tre-etagers hus drak den selvudnævnte konge dyr hundrede år gammel vin. Drøftede med købmændene essensen og sagen. De lovede højtideligt, at den lokale milits ikke ville kæmpe med oprørerne. Og den del af officererne er klar til at anerkende fader-suverænen.
  Pugacheviterne påtog sig at storme Nizhny Novgorod, da det stadig var mørkt. Vinteren var på vej, og vi skulle skynde os. Oliver Twist, da han slog sine bare fødder gennem vandpytterne, skyndte sig sammen med andre bondedrenge til overfaldet.
  Forsvarerne var uvenlige, en slags træg ild. Bondedrengene skyndte sig af alle kræfter og tog ikke hensyn til skuddene. Og der var praktisk talt ingen tab blandt dem.
  Oliver Twist, der skyndte sig til positionerne, var en af de første, der gik ind i det dybede jordvold. Pionertyvens bare sål mærkede jordens behagelige, kildende kød. Og selve benene fløj op til toppen af bakken. Den overskægtige korporal faldt under drengens skarpe sabel, og hans gråhårede hoved rullede ned.
  Oliver Twist udbrød helt i lungerne:
  - Vores vil ikke give efter for dit!
  Og hans sabel skar maven op på sergenten. Bondedrengene kæmpede desperat ved at bruge økser, højgafler og stålgård. En tretten-årig dreng kastede meget behændigt en lasso. Og trak den velnærede kaptajn. Han forsøgte at gøre modstand, men yderligere to drenge klamrede sig til rebet, og betjentens ansigt blev blåt af kvælertaget.
  Købmændene holdt deres ord, og militserne hilste angriberne med råb:
  - Ære være fader-kongen!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Frygteløse bondedrenge har allerede fanget to batterier om bord. Oliver Twist, som var general, befalede hele korpset bestående af unge krigere. Fyrene kendte ikke frygt, de besejrede modigt voksne, større soldater end dem selv.
  Oliver Twist slog den rødhårede major ud med et spark, og han fløj af brystværnet.
  Drengen skriger:
  - For Fædrelandet! For barnebarnet af Peter den Store!
  Talrige oprørere tog selvsikkert op. Separate regimenter, der så håbløsheden i deres situation, overgav sig til bedragerens tropper. Stor, tredjestørste russiske by med mange forstæder og en overflod af købmænd. Og Emelyan Ivanovich favoriserede købmændene. Og de er ikke så ivrige i at forsvare hengivenhed til Catherine som godsejerne. Mange har allerede i al hemmelighed svoret troskab til den nye suveræne.
  General Benedorff forsøger, ved at indføre en stærk reserve i kamp, at modangribe Pugacheviterne. Det bliver varmt. Emelyan Ivanovich selv er skåret som en episk helt. Med hvert af hans slag vil nogen helt sikkert falde. Så de kom sammen med Benedorff. Den tyske general vifter bredt med sablen og bliver ramt i halsen med et bredsværd. Så fjendens leder blev dræbt - af kong-faderen selv.
  Og folkemængden fryder sig og råber:
  - Ære til ridderkongen!
  Kampen brænder. Soldater skynder sig med våben, de fleste af betjentene også. Et rygte spredte sig om, at feltmarskal Panin selv anerkendte Pyotr Fedorovich som genopstået. Og hvordan kan man ikke bøje sig for Peter den Stores barnebarn. Og ser man på, hvordan Emelyan Pugachev er skåret, kan man straks se, at dette er den kongelige, stærke race af Romanovs.
  Og Nizhny Novgorod faldt efter Kazan. Og Simbirsk åbnede portene for oprørerne. Overvej det meste af Volga, der allerede er under Kosakkejserens styre. Og hæren under kommando af Fedot Katorzhny havde allerede nærmet sig Yaik. Og igen gjorde Yaik- og Iletsk-kosakkerne oprør. Selvom de ligesom oberst Semenov og general Mamsurov besluttede at kæmpe og stå til det sidste.
  Ved Fedot samledes op til femten tusinde tropper undervejs. Kalmykerne og baskirerne kom også. Den snedige Don ataman gik udenom byen Yaik, hvor general Mamsurov ventede på ham med to tusinde, og besatte fæstningen Sorochinsk uden kamp. General Mamsurov forlod oberst Semyonov i Yaik-byen og skyndte sig at skære bedragerne af. Men Fedots hær blev styrket på bekostning af kalmykerne, bashkirerne, tatarerne, og vigtigst af alt var kosakkerne stadig til slutningen, ikke pacificeret og ikke dræbt og opvejet.
  Tyve tusinde Pugachevs skare overlejrede tusinde to hundrede Mamsurovs soldater. Kampen var brutal. Soldaterne fra general Mamsurov, som allerede havde erfaring med at bekæmpe oprørerne, kæmpede desperat. De vidste, at de ikke ville blive sparet. Men kosak-oberst Fedot havde allerede erfaring med krig med tyrkerne. Han brugte korrekt den numeriske overlegenhed, mobiliteten af de bashkiriske og tatariske kavalerienheder. Det slag, så razziaen, så tilbagetoget. Og så, da general Mamsurovs styrker var udmattede, pålagde han en stram kamp mod sin afdeling.
  I nærkamp, når formationen blandes og soldaterne kæmper i hånd-til-hånd kamp, er en mand med en økse og et spyd ikke længere en dårlig fighter, men en praktisk ligeværdig modstander. Eller måske vil en økse eller en højgaffel med et horn og en bajonet være bedre. Og en bonde er bedre til at bruge en økse end en soldat, der allerede har mistet vanen med bondearbejde.
  Slaget blev til en nådesløs massakre. Og kun nogle få soldater fra general Mamsurov fandt frelse ved at overgive sig. Meget blev udgydt nær Sorochinsky som en fæstning af blod.
  General Mamsurov blev selv fanget af en tatarisk lasso. De forkludrede kommandanten. Fedot Katorzhny, den første bandit på Don, stillede ikke desto mindre et ordentligt spørgsmål:
  - Genkender du Pjotr Fedorovich som kejser over hele Rusland?
  Generalen svarede modigt:
  - Jeg genkender ikke tyve!
  Fedot beordrede sine medskyldige:
  - Ind i hans løkke! Og de betjente, der nægtede at aflægge ed!
  Med ødelæggelsen af Mamsurovs løsrivelse er stien til Orenburg og Yaitsky-byen åben. Fedor delte sine styrker og troede rationelt på, at for at beholde disse byer havde han nok styrke, og selv en masse mennesker ville gøre det. Fæstningerne modstod svagt. Tatishchev forlod garnisonen og flygtede til Orenburg. Og den feje guvernør foretrak at gå ind i et døveforsvar. Således begyndte den anden belejring af Orenburg.
  Og maden viste sig ikke at blive tilberedt i byen mere end under den første. I byen Yaitsk trak oberst Semjonov sig efter en kort træfning tilbage til fæstningen og besluttede, som sidste gang, at beholde belejringen. Sandt nok var hans chancer for hjælp nu meget mindre. Oprørets front bevægede sig mere og mere mod Moskva.
  Løsladt fra Kazan-fængslet flyttede Khlopushka og Beloborodov med en betydelig hær østpå til Ufa. Disse dygtige befalingsmænd havde allerede erfaring med at erobre Ural-fabrikkerne. Og Emelyan Pugachev tænkte på at erobre Ural og hele Sibirien. Halvdelen af fabrikkerne i Ural lå allerede i nærheden af Emelka, og hvis der var grove fejlberegninger og en mislykket belejring af Orenburg, endnu tidligere, kunne man få succes og tage til Kazan med en stor flerkanonshær.
  . KAPITEL #11
  Den unge fange vågnede, meget mere munter og sundere. Nu er de sår og skader, som den brutale tortur medførte, næsten helet fuldstændigt. Og du kan lave øvelser og spise.
  Så undersøgte en kvindelig læge ham kort og rapporterede kort:
  - Dom kommer snart! Du er stærk, og vi beder til, at du ikke bliver henrettet og forvist til minerne.
  Oliver svarede trist:
  - Det hele er i Guds hænder. Og han håber at forbarme sig over barnet!
  Igen gnider drengen kædens led. Men det er klart, at det ikke virker. Og gnider af vildt raseri. Indtil det endelig er slidt op.
  At være alene er kedeligt.
  Og når du endelig er indhyllet i søvn, føler du frihed og slippe af med rutinen, i nye, hidtil usete eventyr.
  Osa-fæstningen blev den første hindring i vejen for hæren af Khlopushka og Beloborodov. Undervejs voksede deres hær fra to til ti tusinde krigere og genopfyldte deres arsenal på små fæstninger. På et tidspunkt overbeviste Emelyan Pugachev fæstningens garnison om at overgive sig uden kamp. Men denne gang var det ikke nødvendigt at regne med det, så Michelsons driftige stedfortræder, oberstløjtnant Bragugunter, blev udnævnt til kommandant for fæstningen. Også blandt de lejede tyskere. Og halvdelen af garnisonen er udenlandske lejesoldater. Så i hvert fald måtte fæstningen tages.
  Beloborodov mente, at Emelyan heller ikke altid havde ret. Da de indtog Treenighedsfæstningen, lavede de et festmåltid med et bjerg. Men de har allerede samlet mere end ti tusinde mennesker, heraf et stort antal fabriksbønder, veluddannede i kampe med håndvåben og Bashkir, Kalmyk-heste, plus værktøj hentet fra Ural-fabrikkerne. Overrask dem ikke Dekolong, de kunne godt konkurrere med hans tre tusinde korps.
  Mere end fire tusinde oprørere blev derefter dræbt og såret, og mere end fire tusinde blev taget til fange.
  Efter et sådant nederlag faldt Emelyan Ivanovich i depression i et stykke tid. Men folk gik stadig til Pugacheviterne, og selv frygten for streng straf kunne ikke afholde dem fra at stræbe efter at slutte sig til den kære faderkonge.
  Dette oprør er som et sving, op og ned. Enten nederlag, så sejr efter nederlag. Nu er Beloborodov og Khlopushka i kirtlerne og i hårdt arbejde, så bliver de igen begunstiget af tsaren og forfremmet til generalmajor. Sådan drejer lykkehjulet. Og Chika er grev Chernyshev igen. Og nogle medlemmer af militærbestyrelsen vendte tilbage til deres pladser. Især oberst Padurov.
  Men nogle er blevet dræbt, og du kan ikke bringe dem tilbage. Her døde for eksempel den tapre ataman Gryznovs død og Pugachevs højre hånd. Men officeren Minakov havde ikke tid til at hænge, og han er igen i oprørernes rækker.
  Chika ønskede ikke at vende tilbage i nærheden af Ufa og flytter nu sammen med præsten til Moskva.
  Efter at have stablet et helt bjerg af råddent halm op, og efter at have arrangeret et røggardin, krøb kosakkerne og bønderne fra Beloborodogo op til væggen og skyndte sig til angrebet. Reservationen var brutal. Og mange mænd døde. Men de brød ind i fæstningen og dræbte de desperat kæmpende lejesoldater. De erobrede femogtredive kanoner og en stor forsyning af krudt og granater. Derefter er stien til Ufa åben.
  Og igen går tusindvis af mennesker til Pugacheviterne, folkets hær vokser. Og i selve Ufa er der ingen enhed. Efter at have hørt om Pugachevs succeser, troede en del af den tidligere milits, at dette var den rigtige fader-tsar. Desuden gik den berømte Suvorov, og endda den endnu mere berømte og berømte feltmarskal Panin, over til Pugachevs side.
  Så måske er han virkelig kongen. Hvis folket så haster hen imod ham, og byerne lægger sig ned den ene efter den anden?
  En tvist og borgerlige stridigheder opstod ... Ufa var opdelt i to dele: tilhængere af Peter den Tredje og Catherine. Og der var skyderier mellem dem.
  Beloborodovs og Khlopushkas hær, som var vokset til tyve tusinde, stormede byen med støtte fra Pugachev-partiet. Kampene var hårde, men Pugacheviterne tog antallet og støtten fra de fleste af byens indbyggere. Ufa, som Chika havde siddet under i lang tid, blev bogstaveligt talt taget med det samme. Og sammen med hendes tilfangetagelse, svor mange rige Bashkir, Kalmyk, Tatar-ældste, dem, der stadig tøvede, troskab til Peter Fedorovich.
  Erobringen af nøglebyen Ufa gjorde det muligt for oprørerne at afskære kommunikationer og veje til Sibirien og åbne denne region for erobring af Pugacheviterne.
  Khlopushka og Beloborodov gik til Ural-fabrikkerne og plantede folks magt der.
  Pugachev, med en hær, der var vokset til et hundrede og halvtreds tusinde krigere, nærmede sig Ryazan. Der blev han mødt af det femogtredive tusinde korps af grev Chernyshev. Den eneste alvorlige hindring på vejen til Moskva er engang andre byer og landsbyer overgiver sig uden kamp.
  På trods af Yemelyans store numeriske overlegenhed blev han modarbejdet af erfarne og garvede tropper i den tyrkiske krig. Og zar-præsten, mere end halvdelen af tropperne er utrænede bønder med pæle og højgafler, og mange tidligere soldater er ikke helt pålidelige, et broget hold med kosakker og forskellige tatariske folk.
  Så Chernyshev havde en chance, hvis bare .... Hvis ikke for Alexander Vasilyevich Suvorovs geni. Den store kommandant angreb så dygtigt med en talrig Pugachev-horde, at han tvang Chernyshev, helten, der indtog Berlin, til at kæmpe efter sine egne regler. Det nomadiske kavaleri overøsede med giftige pile på afstand, som et raid-tilbagetog. Og bonden med hornet stødte tværtimod sammen i nærkamp i hånd-til-hånd kamp.
  Kampen, med korte afbrydelser, varede næsten to dage og endte med en knusende sejr til Pugacheviterne. Mere end tyve tusinde fanger blev taget alene, og Ryazan selv åbnede portene.
  Catherines tidligere favorit, grev Grigory Orlov, blev hastigt udnævnt til at kommandere Moskva-garnisonen.
  Dette er den stærkeste og ældste af de fem brødre, som næsten slæbte Catherine II ned ad gangen. I dette tilfælde ville zar Gregory dukke op først. Men nu er den mest berømte greve i skam. Catherines nuværende favorit er Vasilchikov, og i fremtiden Potemkin. Medmindre dronningen selvfølgelig har sådan en fremtid. At Pugacheviternes store succeser blev draget i tvivl.
  Men Grigory Orlov er en modig og dygtig kriger, og hvem han skal overlade pacificeringen af oprøret, uanset hvordan han er. Især hvis feltmarskal Panin har ændret sig. Og Orlovs vil blive viet til Catherine til det sidste.
  Men her er et andet spørgsmål: hvordan man harver Moskva? Der er stadig relativt få tropper i den første hovedstad, ikke alle er vendt tilbage til Tyrkiet, og bedrageren er allerede på tærsklen.
  Grigory besluttede at trække garnisonen, såvel som Semenov Guards Regiment, tilbage til Kreml. Og der for at holde forsvaret, indtil hjælpen nærmer sig. Zarubin Chika gik ind i Tula uden kamp, hvor våbensmedene og den lokale garnison tog imod Pugacheviterne med glæde. Og Emelyan Pugachev til Moskva. Hele byen, bortset fra Kreml, kom ud for at møde Yemelyan, og præster og præster roste Pjotr Fedorovich. Flere tusinde garnisonsoldater hoppede også af til kongen. Pugachev-hæren voksede.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, der kiggede mod Kreml, sagde:
  - Lad os spise denne frugt! Lad os forberede et overfald!
  Emelyan Pugachev bemærkede logisk:
  - Moskva er hjertet ... Men hovedet er stadig Petersborg. Det har vi brug for! Også selvom det allerede har sneet.
  Oliver Twist og resten af barfodsdrengene padler glade i den første sne. Det faldt endda ud lidt senere end normalt for Moskva. Når fyrene kommer til Peter, vil det tilsyneladende allerede være en hård frost.
  Nå, hvem ville have troet, at kun én kamp vundet af Emelyan Pugachev i Salty-banden kunne ændre historiens gang så dramatisk. Lige kort før nederlaget, og nu i Mother See, er kun ét Kreml ikke blevet taget. Men han skal heller ingen steder hen.
  Men du kan ikke udsætte. Vi skal hurtigt hen til Peter. Og den 200.000. armé af Pugachev marcherede nordpå.
  I øst opnåede Pugacheviterne nye succeser. Chelyabinsk overgav sig næsten uden modstand. Decolong trak sig tilbage og klatrede længere ind i Sibirien. Mange fabrikker underkastede sig også uden kamp og mødte kongens faders afdelinger. Kungur nægtede at overgive sig. Men han blev taget ind i en stærk belejring. Mange mindre byer og livegne gik under bedrageren. Spillede en rolle og den øgede autoritet af Emelyan Pugachev. Men enkelte fabrikker ydede stadig stædig modstand mod Pugacheviterne. Det var dog stadig et mindretal.
  Afdelinger af Pugacheviterne flyttede også til Tobolsk for at stå stærkere i Sibirien. Den lokale befolkning støttede kongen næsten overalt. Selv mange garnisoner svor troskab til hans kejserlige majestæt. Og jo flere sejre Emelyan har, jo svagere bliver han modstået.
  Decolongs krop var ved at smelte. Soldaterne deserterede hver dag og løb til Pugacheviterne. Selv klostret, som tidligere havde vist heroisk styrke mod oprørerne, anerkendte den nye konge-far. Tilsyneladende fornemmede munkene i tide, hvis baret, og at de ikke har noget at dø for.
  Og Emelyan Pugachev nærmede sig Peter, næsten uden at støde på modstand. Separate regimenter, efter at have udvekslet et par skud med oprørerne, overgav sig eller gik over til deres side.
  En stor folkemængde under kommando af Padurov nærmede sig Smolensk. Et slagsmål udbrød i byen mellem Pugachevs tilhængere og den lokale garnison. Nogle af betjentene skyndte sig også at gå over til Pyotr Fedorovichs side. Portene blev åbnet for paduritterne, og Pugacheviterne kæmpede med resterne af garnisonen, der forblev loyale over for Catherine. Styrke bryder styrke, og det røde flag fra opstandens leder, Yemelyan Ivanovich, har allerede hævet sig over Ruslands vestlige porte. Og oprøret opslugte også de polske lande. Der tog også bondestanden højgaflen og slog stangen og herrerne.
  Så det lokale oprør begyndte at blive til et internationalt oprør. Den øverstkommanderende for de russiske tropper i Tyrkiet, grev og feltmarskal Rumyantsev, har indtil videre indtaget en afventende stilling og beordret oprørerne til ikke at gå med i kampen. Alligevel er det ikke godt at dræbe medlemmer af sit eget folk. Og Rumyantsev respekterede Suvorov, som gik over til Emelyan Pugachevs side. Så der var ingen til at redde Catherine.
  Kansler Vorontsov fortalte dronningen den dårlige nyhed:
  - Tyve kommer til Peter! Der er intet til at stoppe dem, og bedragerens hær vokser konstant og vokser som en snebold!
  Catherine løftede rasende øjenbrynene og hvæsede:
  - Og hvad er vores grev Rumyantsev?
  Kansler Rumyantsev sukkede tungt og klukkede:
  - Vores grev Rumyantsev er langsom ...
  Catherine udbrød i vrede:
  - Forræder! Ind i hans løkke!
  Rumyantsev spredte sine hænder i forvirring og mumlede:
  - Han er omgivet af voks, der er dedikeret til ham personligt, og der er ingen måde at få det!
  Catherine blev pludselig bleg og spurgte igen kansleren:
  - Er tyvene langt fra Sankt Petersborg?
  Kansleren svarede ærligt:
  - Ja, to hundrede miles, eller endnu mindre, vil de nu rapportere de seneste nyheder om fronterne!
  En budbringer løb ind, han var bleg som et lagen og brølede af forskrækkelse:
  - Novgorod åbnede portene for bedrageren!
  Catherine sukkede tungt og mumlede:
  - Og Novgorod med markisen.
  Hendes tone mindede om Julius Cæsars lag: "Og du er en Brutus."
  Kansleren strakte sig tydeligt ud i fronten og sagde:
  - Skibet er klar, Deres majestæt, du kan tage af sted i dag til grænsen!
  Kejserinden hvæsede vredt:
  - Og miste magten?
  Kansleren svarede med et smil:
  - Men red liv. Tyvene vil alligevel ikke være i stand til at styre regeringen, og du vil vende tilbage i triumf!
  Catherine hvæsede irriteret:
  - Grev Panin er med dem, og han vil hjælpe tyvene med at klare sig!
  Kansleren stillede et opklarende spørgsmål:
  "Så du bliver, Deres Majestæt?"
  Catherine beordrede i stedet for at svare:
  - Saml de andre fire Orlov-brødre og vagterne, samt træk alle styrkerne op fra Vyborg og andre lande. Vi kan stadig kæmpe!
  Orenburg, som havde lænket bedragerens tropper i seks måneder, ønskede heller ikke at overgive sig. Frigivet fra fangenskab tilbød Myasnikov, en af de fem kosakker, der var de første til at genkende Pugachev, at grave under fæstningen. Men det tog lang tid. Og afstanden til at grave lovede at være rimelig.
  Yaitsky by med en lille garnison, besluttede også at kæmpe til ende. Ataman Ovchinnikov foretog en razzia på Guryev. Den lokale garnison overgav sig ligesom sidste gang uden kamp. Således stod Pugachevitterne fast på Yaik. Ovchinnikov samlede styrke og drev kanonerne fra Tsaritsyn og bombarderede Yaik-fæstningen. Oberst Semyonov foretog en sortie, efter at have mistet halvfjerds dræbte mennesker, vendte tilbage med en salt slurk.
  Men mens Yaitsk holdt ved. Men horderne af oprørere kom ind i Tobolsk. Guvernøren i Sibirien, Chicherin, flygtede mod øst, og hovedstaden aflagde ed til faderens konge. Samtidig blev de sidste, stædige fabrikker indsendt.
  Fedot Katorzhny havde ikke travlt med at storme Orenburg, men genopfyldte sit arsenal med værktøj og forsyninger, der ankom fra Ural.
  Kosakker, soldater og købmænd flygtede fra selve byen. Der var rygter om, at zar-faderen havde taget Moskva og nærmede sig Petersborg. Eller at han allerede selv er i Sankt Petersborg.
  I mellemtiden filmede overbødlen afhøringen af den tilfangetagne unge kvinde Domka og to spejderdrenge. Alexei Orlov var selv til stede ved afhøringen.
  Domka så femogtyve ud, lyshåret og høj, en bondekvinde.
  Alexei Orlov sagde i en fræk tone:
  - Vil du tale?
  Huset var stolt stille. Grev Alexei var overrasket. Hvorfor har en almindelig bondekone så meget ambition. Nej, det russiske folk blev stolt på grund af Emelka Pugachev. Smerds begyndte at betragte sig selv som lig med barer. Men pyt med det, han vil slå lortet ud af det!
  - Riv hendes kasubel af!
  Bødderne kaster til pigen. Hun er allerede kun iført en enkel bondekjole, og hendes fødder er i bastsko. Hun gør desperat modstand. Torturister, river hendes tøj i stykker, blotter hendes røde bryster. God bondekvinde, kunstskøjteløber. Alexei Orlov ser på hende med stor interesse. Kommandoen følger:
  - Jeg er i gang med hende.
  Pigens hænder er bundet bag hendes ryg, og en krog er hægtet. Så hæver de den og vrider bondekvindens led. Pigen stønner og finder sig selv suspenderet med bare fødder fra jorden. Bøddelen sætter dem straks ind i blokken og sikrer dem. Nu kan du enten tænde bål, stege runde pigelige hæle eller piske med en pisk.
  Alexey Orlov siger arrogant:
  - Nå, sig mig, tyv, hvem er vores konge?
  Domka siger modigt:
  - Pyotr Fedorovich er vores håb-suveræn!
  Alexei Orlov griner og kommanderer bødlen:
  - Ti slag af pisken med besparelser.
  En erfaren plageånd slår en stærk, muskuløs fra konstant fysisk arbejde, pigeagtig ryg med halv styrke. Så furerne svulmer, men huden brister ikke. Det gør også ondt. Huset blev pisket mere end én gang, og der er synlige piskemærker på det. Han modstod slagene, tavst, uden et støn eller et skrig.
  Alexei spurgte truende igen:
  - Så hvem er vores suveræne!
  Domka siger automatisk:
  - Pjotr Fedorovich den tredje, vores håb!
  Alexei beordrer vredt bødlen:
  - Fem hits med fuld kraft!
  Plageren af en stor kropsbygning svinger og investerer i et slag af al sin magt. Bondekvindens stærke hud brister og sprøjter blod. Bødderne slår, så piskens spor ikke krydser hinanden, og er jævnt fordelt langs ryggen.
  Pigen rykker, men holder sine skrig tilbage. Hun ser ud til at ville vise sit mod.
  Alexey Orlov gentager spørgsmålet igen:
  - Hvem er vores konge?
  Domka siger frimodigt:
  - Pyotr Fedorovich, og du er en bastard, du vil snart svinge i en løkke!
  Grev Alexei blev rasende, sprang op og slog knytnæven mod den bundne, nøgne kvinde. Men så ændrede han mening og sagde ildevarslende:
  - Smør hendes hæle med bøddelolie. Og rul brændeovnen sammen ... Men fald den kun forsigtigt for ikke at lamme den.
  Bøddelen tog under sit visir:
  - Vi er med på begrebet Deres højhed!
  Greven tudede. Højhed er et godt kompliment, men majestæt er meget bedre. Smukke ben af en bondekvinde. Sålen, skønt groft, men ingen hård hud er synlig, fingrene er jævne, som et barn, undtagen måske længere, neglene er omhyggeligt trimmet. Sandsynligvis gik hun som alle bondekvinder barfodet indtil selve frosten, og først for ganske nylig, da det sneede og Nevaen frøs, tog hun bastsko på.
  Alexey elskede kvinders ben og sådan tortur som en brazier. Sålen smøres med olie, så den ikke brænder, og bålet placeres i en særlig beregnet afstand. Du kan torturere sådan i ti minutter eller endda mere. Kun små vabler vil skræmme. Og gentag derefter torturen i flere dage. En meget effektiv metode til tortur og smertefuld.
  Domka rynker tungt på panden, rykker, bider sig i læben og forsøger at holde hendes skrig tilbage. Men hun lykkes ikke godt, og til sidst begynder hun at stønne.
  Alexey Orlov spørger igen:
  "Nå, genkender du kejserinde Catherine nu?"
  Gennem tårer og gråd råbte Domka:
  - Vores tsar Peter Fedorovich og der er ingen anden tsar!
  Alexei råbte utålmodigt:
  - Steg, som det skal være, og langsomt, og nu vil vi forhøre de skaldede mænd!
  Drengene var barfodede, kun iført shorts. De var allerede forberedt på tortur. De kørte gennem sneen, hvilket fik benene til at blive røde og blev som poter på en gås. Bødderne gik straks i gang. Det var nødvendigt at finde ud af, hvem der sendte dem, hvor spejderne stadig var i St. Petersborg, og om Emelyan Pugachevs planer.
  Piske fløjter, drenge bliver slået, og duma-ekspedienten stiller spørgsmål, som er optaget på protokollen. Også drenge blev, ligesom bondebørn, pisket mere end én gang, og du kan ikke tage dem med en almindelig pisk. Ryster på hovedet og bander negativt. Så snuppede bødlen et rødglødende koben fra pejsen og begyndte at lægge det på ligene.
  Det gør mere ondt end en pisk, når de brænder dig varm. Drengene hyler af smerte og begynder at pludre noget usammenhængende. På den ene side ønsker de at slippe af med umenneskelig tortur, og fra en grusom rack. På den anden side, forråd ikke dine kammerater. Så drengene taler sludder og brast i gråd. Og det rødglødende jern stikker enten i brystet, eller det lægges på den bare hæl. Glødende tang går også til kurset. Bøddelen opsøger de mest følsomme steder i sålen og skaber et voldsomt forhør.
  Alexei Orlov klukker, mens han ser spejderdrengene blive behandlet. Så henledes opmærksomheden på, at på Domkas bare såler hævede blærerne og begyndte at briste. Og det betyder, at huden på fødderne er ved at brænde, og miste følsomhed!
  "Lad hende være i fred, din røv!" - beordrede optællingen. - Lad det gå lidt.
  Kvindens hus viste sig at være stærkt, helt. Hun udholdt torturen uden at miste bevidstheden og uden at give afkald på sin kongefader.
  Drengene blev tortureret alvorligt, de mistede bevidstheden flere gange. At de stadig er skægløse bekymrer ikke torturisterne alt for meget - det vigtigste er at få information. Og teenagere er ofte meget mere stædige og vedholdende under tortur end voksne.
  Selvfølgelig fortalte de noget, men der er mange dumheder og usikkerheder i deres vidnesbyrd. Men én ting er klar: Emelyan Pugachev nærmer sig byen, og hans hær er enorm.
  Men Catherines styrke er betydelig. Herunder femten tusinde vagtfolk, femten tusinde soldater fra andre garnisoner og yderligere tredive tusinde krigere fra den ædle milits. Tres tusinde tropper, hvilket ikke er dårligt for en velbefæstet by. Plus Østersøflåden og Kronstadt. Og det er ekstremt vanskeligt at holde en belejring nær St. Petersborg, om vinteren og i sumpe. Så Emelka stadig kan tælles.
  Men på Pugachevs side, Alexander Vasilyevich Suvorov selv. Og nu forbereder bondehorderne sig på et overfald. Suvorov gav sig selv en måned til at tage kontrol over det nordlige Palmyra. Pugachevs tropper, efter at have overlejret med hagl, forbereder sig.
  Ataman Chika nærmede sig i mellemtiden Narva. Byen blev taget hurtigt nok, så det meste af garnisonen gik over til oprørernes side. Kun tyske lejesoldater gjorde modstand.
  Overgav sig uden kamp og accepterede zar Peter Fedorovich Riga og mange andre byer. Kun Revel skulle belejres. Karela og andre nordlige byer åbnede også portene til Pugacheviterne. Således befandt Petersborg sig i mere og mere isolation. Han blev blokeret. Der er også en opdeling i flåden. Sømændene gjorde oprør, og Pugacheviterne vandt på tre fjerdedele af den baltiske eskadron: de hængte røde, kongelige flag ud.
  Og Suvorov forberedte et afgørende angreb på Petersborg. Byggede murene og trænede bønderne. Han lærte fjenden at mulige angreb med missiler, forberedte artilleri.
  Oliver Twist trænede også ihærdigt sin unge spore. Drengen løb barfodet hen over den sneklædte mark og mærkede næsten ikke kulden, som mange andre golde i hans pionerkorps.
  Drengene lærte at skyde med buer og spyt. Generelt set i betragtning af hvor tung og unøjagtig en moderne pistol er, er en bue et ganske effektivt våben, især hvis du gør spidsen flerlags, fordobler eller tredobler buestrengen og endda dypper den i gift.
  Og så vil børnene kæmpe!
  Overfaldet er planlagt til natten, og nætterne i Sankt Petersborg er lange og mørke. Så det gjorde tingene nemmere.
  Fjenden foretog en lille sortie, sendte Preobrazhensky Guards Regiment til angrebet, men kom straks under beskydning fra talrige Pugachev-artilleri og rejste hjem efter at have lidt stor skade. Husar-kavaleriregimentet sprang ud fra den modsatte side, og han blev mødt af soldater fra Oliver Twists pionerkorps.
  Drengene brugte et nyt våben: forbedrede slynger med fragmenteringsgranater som fyldning og overøste fjenden med en sky af pile. Oliver sadlede endda hesten selv og førte kampen. To eller tre ryttere brød ikke desto mindre igennem ilden, og tyvdrengen huggede behændigt den første ned, tilførte et afledningsslag med en sabel til højre og tilføjede derefter med et blad til venstre. Så fangede drengen, meget behændigt, en anden husar, at han, efter at have fløjet over, gennemborede sin egen partner med en gedde. Så kom der et afsluttende slag med en klinge fra oven.
  Oliver Twist udbrød:
  - Styrke og fingerfærdighed, som mand og kone: sammen - succes, fra hinanden - latter!
  Et par flere ryttere, der brød igennem, blev afsluttet med skud fra slangebøsser.
  Oliver Twist skar endnu en dur ned og bemærkede:
  - Hvem har kun en titel, og hvem har et kald!
  Ved at miste halvdelen af kompositionen vendte husarerne tilbage. Fyrene lo og fløjtede efter ham.
  Datoen for overfaldet nærmede sig... Men Oliver Twist erfarede fra afhoppere, at de i Peter og Paul-fæstningen torturerede spejderen Domka og flere spejdedrenge. Og han ville befri dem. Men hvordan gør man det, hvis denne fæstning har tyve meter tykke mure og er uindtagelig? Prøv her, arrangere en flugt?
  Drengene bliver sandelig tortureret grusomt - de brænder dem med et glødende jern, piskes dem med piske. De løfter den op og ryster den. Petya besluttede at komme ind i fæstningen for enhver pris og organisere en flugt. Og han fik en helt Hollywood-idé - at sidde i fængsel som fange.
  Og ideen må siges at være ekstremt eventyrlig og risikabel. Umiddelbart efter tilfangetagelsen af Oliver Twist besluttede de sig for at forhøre med lidenskab. Pionerdrengen håbede at han ville være i stand til at mødes med sine cellekammerater og diskutere mulighederne for at flygte.
  Alexei Orlov var igen til stede ved torturen. Han kendte ikke Oliver Twist af syne. For ham var det bare en hvidhovedet teenager med fremtrædende muskler. Og han skulle have været afhørt og fundet ud af, hvor forræderiet er gemt. Oliver Twists ar og spor af tortur helede sporløst, så Orlov troede, at denne knægt endnu ikke havde skullet forholde sig til en bøddel, hvilket betyder, at han relativt nemt ville knække.
  Drengen blev trukket op på stativet. Oliver mærkede sine hænder bundet bag sig trække opad. Det skader ikke hans bevægelige led. Men du behøver heller ikke spille helten. Ellers kan de torturere dig så meget, at du ikke har kræfterne til at flygte. Så Oliver Twist gjorde et hånligt stønnen.
  Overbøddelen var dog yderst erfaren. Han så straks, hvor stærke drengens årer var, og de satte en tung klods på hans fødder, der klikker på plads som håndjern.
  Oliver Twists skuldermuskler strammede sig, hans årer prikkede. De begyndte at løfte ham op til loftet. Dette er den slags tortur. Aleksey Orlov, der var vred over drengenes stædighed, beordrede straks at torturere ham, begyndende med stærke midler. Her er han greven. Høj af statur, bred i skuldrene, trods sine unge år allerede med en vægtig mave. Klædt luksuriøst på, med alle bestillinger.
  Oliver Twist tortureres, som sædvanligt, fuldstændig nøgen, og drengen skammer sig over at hænge nøgen i nærværelse af herrer, en læge, en bøddel og hans assistenter, skriftkloge og en æresvagt. Men pionertyven ville skamme sig endnu mere, hvis han vidste, at to damer holdt øje med ham: Dronning Catherine selv, og også ærespigen Trubetskaya.
  Ekaterina ser fra bag en behagelig skærm og gennem en kikkert. Smuk dreng på stativet. Og jo ældre dronningen blev, jo mere holdt hun af de unge. Især hvis de bliver tortureret.
  I lang tid havde Catherine ikke set en sådan lettelse, symmetrisk placerede muskler, som denne drengs. En rigtig teenage Apollo. Vi må bede om, at der bliver lavet en statue af ham og smidt i olie på lærredet. En smuk dreng, og nu er hans smukke ansigt forvrænget af lidelse, og tårerne sprøjter fra blå øjne.
  Bødlen rejste sig til sanserne og slap trommen, og Oliver Twist styrtede ned. Og nær gulvet strakte et tykt hestetov sig. Og på skuldrene og armene, og endda på ryggen af drengen, var det, som om en flod af smeltet bly var løbet. Oliver Twist græd ikke kun fordi smertechokket tog pusten fra ham og slog luften ud.
  Og bødlen viftede med sin behårede pote, og vægte blev fastgjort til blokken. Koldsveden løb ned ad drengens solbrune krop, og hans vejrtrækning var tung. Oliver beherskede desperat sit rivende råb, han forsøgte at være ubøjelig og stolt sovjetisk pioner.
  Overbødlen stillede et vagtspørgsmål:
  - Med hvilket formål blev tyven sendt til Petersborg!
  Oliver Twist svarede vredt:
  - Dræb din idiot!
  Alexey Orlov beordrede:
  - Bugt!
  Piske faldt på drengen. Sammenlignet med smerten på stativet, som jeg lige havde udstået, så vipperne ud til at være noget useriøst og ikke farligt. Oliver Twist var tavs. Han besluttede, hvad der vil, men han vil ikke give efter.
  Blodet flød fra en brækket ryg. Men da han så, at drengen ikke reagerede, beordrede Orlov:
  - Brand!
  Bødlen antændte en ild under drengens bare fødder. Flammer slikkede Olivers bare hæle. Smerten fra nerveenderne er ulidelig. Men drengen forestillede sig, at han løb hen over sandet i den arabiske ørken og kørte horden af Tamerlane. Tanken om kamp distraherer fra ilden. Og det er ikke skræmmende for ham.
  Bødlen rakte varmen ind under stativet. En anden plageånd bed Oliver Twists muskuløse bryst med en glødende tang. Den tredje opvarmede tråden og begyndte at piske på ryggen. Oliver Twist, der besad en udviklet fantasi, blev afbrudt fra lidelse. Han mærkede strejfen af glødende jern, men på en eller anden måde dæmpet, som om varm te dryppede på dig, og ikke glødende stål.
  Catherine så på dette med vellystig savlen. Hvor er det charmerende, sådan en smuk dreng bliver tortureret. Det er bare ærgerligt, at han ikke skriger, han er så tålmodig. Nå, rigtigt Prometheus, ikke en bøjelig helt.
  Oliver præsenterer sig selv og faktisk titanerne i kampens hede. Fjendtlige knive rammer ham, blod drypper, ar er tilbage. Men arme og ben er i bevægelse, hakker, makulerer fjender.
  Bøddelen valgte et stort stykke jern fra pejsen, og da han var ved at bringe det op til drengens ansigt, lød Catherines stemme:
  - Lade være med! Sådan et ansigt skal du ikke skæmme, det er ren kerub!
  Alexei Orlov vendte sig mod skærmen og spurgte overrasket:
  - Kan du lide denne dreng efter din smag, mor?
  Dronningen nikkede med hovedet.
  - Ja! Få ham væk fra stativet! Vask og gør dig klar til seng!
  Alexey Orlov nikkede lydigt:
  - Jeg adlyder Deres majestæt!
  Da de fjernede blokeringen i knogler og ledbånd, skudt ulidelig med smerte. Oliver Twist indså pludselig, at han ikke ville blive sendt i celle med sine kammerater, og han spurgte prinsen forvirret:
  - Hvor går jeg hen?
  Alexei Orlov fnyste foragtende:
  - Heldig din unge hingst. Moder Ekaterina selv så på dig. Du vil leve som en bondesøn i guld, sov på guld!
  Oliver svarede indigneret:
  - Jeg er fra Don-kosakkernes familie, og ikke en simpel bonde!
  Drengenes sår og forbrændinger blev gnedet med alkohol. De var forfærdelige. Men Petya følte sig selv, omend i smerte, men muntert. Det var uheldigt, at de ikke kunne redde deres venner. Åh skæbne, hans...
  Så jeg spekulerer på, hvad mor vil med ham? Oliver havde allerede hørt nok om, hvad mænd og kvinder plejer at gøre indbyrdes, men selv behøvede han ikke at prøve. Han er dog allerede general, så vi kan gå ud fra, at han er voksen.
  Oliver Twist gjorde det ikke, når han klædte på. Marmorgulvet i Vinterpaladset var behageligt koldt, bare, blærede fødder. At træde var smertefuldt, men denne smerte, som kun irriterer, men er ikke i stand til at bryde.
  Drengen blev ført ind i et lyst rum med mange malerier og hængende lærreder. En mand med to piger løb rundt i lokalet med børster. Kunstneren vendte sig mod Oliver Twist og sagde høfligt:
  - Du kan læne dig op ad marmorsøjlen unge mand, og stå mens vi skitserer.
  Poserer nøgen igen? Dette er ubehageligt, men på den anden side vil de tegne et portræt af dig, som fra en ædel person. Og du ser ud til at hæve dig selv fra klude til rigdom.
  Pigerne spredte malingen og begyndte at lave olieagtige skitser på lærredet. Oliver Twist rejste sig, og for at distrahere sig fra de ulidelige ømme efter stativet, og grusom tortur, hud revet og brændt fra hals til tå, begyndte han at tænke på, hvad der nu skete på fronterne af Anden Verdenskrig. Ja, midlertidige kollisioner forekommer nogle gange i en drøm, og en dreng fra det nittende århundrede kan se det tyvende århundrede.
  Og pludselig så drengen dette, og det, han så, behagede ham overhovedet ikke. Tyske tropper erobrede straks Kuibyshev og gik ind i Uralsk, besatte Guryev ... Der var en trussel om penetrering af Mainsteins horder i Centralasien. Men den største fare har udviklet sig i Moskva. Nazisterne i slutningen af december 1946, nærmere bestemt den 25. december i julen, begyndte deres næste angreb på den sovjetiske hovedstad.
  Oliver Twist så tankens bevægelse, mens edderkoppepigerne i den drejede tårnet. Og faldt på alt, der bevæger sig og ikke bevæger sig.
  Frida, Gerda, Charlotte - et muntert triumvirat af mennesker med transplanteret insekt-DNA. Og hvad end du siger, er smukke piger simpelthen den højeste klasse. I én bikini demonstrerer de deres charme.
  Og tanken, hvor pigerne kører i en speciel, pyramideformet form, med små ruller, der dækker hele bunden.
  Gerda skød mod den sovjetiske IS-3 kampvogn. Hun ramte selve krydset mellem tårnet og skroget, kurret fra højlændernes folkesang:
  - Og i stjernehøjder og bjergstilhed ... Havbølger og rasende ild! Og i rasende, og i rasende ild!
  De kvindelige krigere flyttede og skød. Og T-34-85 gik til angreb. Denne tank forblev stadig den mest massive og serielle. Tilsyneladende blev arbejdet på T-54 bremset mærkbart. Leningrad er i en stærk blokadering, og i øst har frosten afkølet samuraiens iver noget.
  Den tyske kampvogn er bevæbnet med en 88 mm men 100 EL kanon. Det skyldes tilsyneladende, at pigerne gerne vil have et stort kampsæt. Og så lavede de sig en fnug af stor kaliber.
  Men tyskerne ved ikke, at Stalin har et våben på lager mod dem: et kamikaze-svævefly. En let vægt på otte hundrede kilo, svæveflyet indeholder to centners af sprængstoffer. Og drengepiloten i våben.
  Han er en pioner Vitya, siger en bøn og går hen til svæveflyet. For at spare på tøjet går ungen ind i kabinen i de samme badebukser. Der er bare fodspor på frosten på den ryddede flyveplads. Drengens opgave er at stige op i luften og dirigere bilen til et luft- eller landmål.
  Den hensynsløse diktator besluttede ved hjælp af en sådan taktik at imødegå den tyske luftfarts overvældende kvalitative overlegenhed. Og de bruger drenge som kamikaze rent pragmatisk - og de vejer mindre, og kæmperne er mindre værd end voksne.
  Drengen kravler ind i en trang hytte. Så ser han på prøven af Jomfruen, krydser sig og trykker på pedalen med sin bare hæl. Et kamikaze-svævefly letter med besvær mod himlen. Taktikken er stadig ny, og det er ikke klart, hvor effektiv den er. Men det sovjetiske folk er klar til hvad som helst for deres egen hærs og lands skyld.
  Vitya skal ramme den nyeste pyramideformede tank, uigennemtrængelig af sovjetiske panserværnskanoner fra alle vinkler: frontal skrånende panser på 300 mm, agter på 250 mm. Bilens vægt er 68 tons, og motoren er på 1200 hestekræfter. Selvfølgelig kan et svævefly og en pioner ofres for at nedbringe et sådant monster.
  Vitya skynder sig mod fjenden, dykker ... Hvis der ikke var insektpiger inde, mere almindelige piloter, så ville døden vente på dem. Men luftværnsmaskingeværet skribler, og planeten eksploderer hundrede meter fra den tyske maskine. Den pyramideformede tank "Battleship" ryster, men der sker ikke noget forfærdeligt med den. Igen haster Mainsteins bil gennem de sovjetiske vidder.
  Og de sovjetiske kampvogne forsøger uden held på modangreb.
  Gerda brølede:
  - Jeg er super!
  Og hun affyrede et projektil på en sådan måde, at det viste sig, at tre røde kampvogne blev slået ud på én gang. Mere præcist kolliderede disse kampvogne trivielt.
  Og Charlotte overgik sin partner og skød med det samme fire kampvogne ned. klukkede:
  - Jeg er en hun-ulv og en tiger, jeg spiser russisk!
  I den døde drengs sjæl flyver Viti til himlen. Kun himlen venter ham der, for han er en pionerhelt.
  Oliver Twist væmmes over at se på dette, og han bliver distraheret fra skuespillet om ødelæggelsen af kampvogne.
  Drengen er i fuld uniform. Sår og sår er allerede begyndt at tørre ud og hele. Jeg ville bare rigtig gerne spise. Og han bliver stadig malet.
  Oliver Twist spurgte med et smil:
  - Og at det ikke er meningen, at det skal bespises?
  Kunstneren så spørgende på fodmanden. Han klappede i hænderne. Som om man forventede en sådan kommando på forhånd, blev en garneret stegt gås, skiver brød og vin i et sølvkar bragt ind i rummet.
  Oliver kastede sig grådigt over maden. Det forekom ham usædvanligt velsmagende gås med æbler og en bagt skorpe. Kun knoglerne knasede. Vinen var sød og ikke anmassende, men efter to store glas larmede Olivers hoved. Drengen spiste gåsen hel og efterlod kun knoglerne og viste sin egen frådseri. Herefter tænkte Oliver Twist ikke længe, men tog det og faldt i søvn. Og så tøvede han. Drengen blev forsigtigt taget og båret til kejserindens luksuriøse soveværelse.
  Dette er Vinterpaladset, alt er lige ved hånden og i nærheden.
  Og Oliver Twist drømte om det phasmogoriske og usædvanlige.
  . KAPITEL #12
  Efter søvn lavede Oliver Twist øvelser og mærkede hvor meget bedre han har det. Og hans sår og vabler er næsten væk. Energi vendte tilbage til musklerne. Unge ledbånd kom sig hurtigt uden at føle smerte fra forstuvninger.
  Alligevel er det godt at være en dreng - alt heler så hurtigt og nemt. Her kunne den gamle mand generelt ikke komme sig efter tortur på stativet. Og kroppen er ung og frisk.
  Så meget desto mere ønskede Oliver frihed. Han spiste grød med mælk og kød og et par tørrede bananer. Så spiste han et æble.
  Efterfulgt af en traditionel undersøgelse hos en læge. Hun smurte det ikke engang med alkohol.
  Og en skefuld sirup for at øge immuniteten. Og det er sødt og lækkert.
  Så gik lægen. Dom forventedes snart. I teorien vil en advokat blive tilknyttet Oliver, men det kan være tilfældet.
  Men der er mange mennesker, der sympatiserer med drengen, så et ti-årigt barn vil højst sandsynligt ikke blive henrettet. Også selvom han ikke opgav, hvor skatten var gemt. En mere sandsynlig sætning er hårdt arbejde. Enten miner eller plantager i de sydlige kolonier. Plantager er selvfølgelig bedre, men selv der er dødsraten af sygdom blandt hvide straffefanger meget høj, selvom klimaet er varmt. Men børn er endnu mindre tilbøjelige til at dø af epidemier end voksne. Og der er en chance for om ti år at få prøveløsladelse og leje en grund. Og nogle af de rige var selv straffedømte.
  Miner er værre... Også høj dødelighed. Der, i smalle korridorer og adits, er der brug for arbejdere af lille statur. Det vil sige, at børn bliver sendt hertil med vilje. Og dødsraten er høj. Desuden arbejder børn ofte nøgne og barfodede og til et punkt af fuldstændig udmattelse. Og dampene er giftige. I minerne var der generelt få mennesker, der overlevede indtil slutningen af deres embedsperiode.
  Oliver forstod, at plantager var bedre end miner på alle måder. Der er tidspunkter på plantagerne, hvor der næsten ikke er noget arbejde, og dømte børn bliver endda underholdt, eller de spiller fodbold.
  Der er stadig håb om flugt.
  Og Oliver gnider det ene led i kæden fra det andet... Og læser bønner...
  Og da en drøm endelig overhaler ham, ser han noget som dette i ham ...
  Catherine den Anden var så træt i løbet af dagen og en del af natten, at hun kun havde kræfter til at kysse den sovende dreng et par gange på runden, vasket, hårdhændet, nyligt tortureret hæl og derefter læne hovedet i brystet af pionertyven og snuser fredeligt. Forvandlingen af et barn til en mand fandt ikke sted. Dronningen og drengen sov til kl. Så kom de med overdådig mad. Ekaterina bemærkede, at drengens sår allerede var helet, som efter et par ugers god pleje, og blærerne var helt forsvundet.
  Dronningen spurgte Oliver Twist:
  - Er du en troldmand?
  Drengen, der spiste mad med appetit, bemærkede:
  - Det heler bedre på en ung mand end på en hund!
  Catherine fnisede og bemærkede:
  - Men så hurtigt at komme mig over torturen af drengene, har jeg endnu ikke set.
  Oliver huskede, hvorfor han overhovedet var kommet ind i byen og spurgte insinuerende:
  - Hvis du er så venlig... Slip mine venner!
  Catherine rødmede over det hele og hvæsede vredt:
  - Ikke! De er kriminelle og burde henrettes! Jeg henretter dig, når jeg er træt af dig!
  Oliver blev sur og prikkede dronningen hårdt med pegefingeren i nakken. Hun blev slap. Og tyvehelten hvæsede:
  - Vent ikke skat! Hvor mange mennesker har du tortureret - gammelt affald!
  Lakajerne løb ind, men Oliver Twist trak en skarp dolk frem bag Catherines korset og satte en kniv for struben på hende og knurrede:
  - Et skridt mere, og jeg dræber raneren!
  Tjenerne var forvirrede, og der lød alarm i hele paladset. Vagterne begyndte at løbe. Kommandanten for de russiske tropper i Sankt Petersborg, grev Alexei Orlov, dukkede også op.
  Den stærke Oliver Twist holdt en dolk i kejserindens hals og brølede:
  - Jeg beordrer at løslade alle fanger fra fængsler, ellers lever hun ikke!
  Alexei forsøgte at true:
  - Hvis du dræber hende, ved du så hvad vi vil gøre ved dig?
  Tyvhelten svarede dristigt:
  "Du vil stadig ikke få en vix fra graven, og tortur skræmmer mig ikke!" Det så du selv i går!
  Ekaterina, der kom til fornuft, nikkede:
  - Gør som denne titan siger ... Anyway, et par hundrede fanger, magtbalancen vil ikke blive påvirket!
  Åh, Katya ville leve. Og jeg ville herske. Nu ville hun gerne forlade St. Petersborg på et skib, kun i havet er en oprørsk eskadron kontrolleret af Pugachev. Generelt forstod Catherine, at krigen allerede var tabt. Og du skal sørge for at bevare din egen hud. Og tronen... Så er besværet med at styre dette genstridige og evigt utilfredse folk for meget. Hun har enorme sedler ved grænsen, lavet i tilfælde af et kup.
  Hun kan fortsætte med at leve på en kongelig måde, et sted i Paris. For øvrigt er klimaet i Paris meget mildere og mere behageligt end i St. Petersborg. Måske i virkeligheden gå til verden med Emelyan Pugachev? Lad denne blåfodede kosak prøve at klare imperiet? Hun rettede og er træt af kraft til selve halsen!
  Oliver Twist gik med Catherine til vognen for personligt at føre tilsyn med frigivelsen af fanger fra korsene og Peter og Paul-fæstningen. Den unge kriger var nu på en hvid hest. Han havde en tanke, men skulle han ikke udnytte øjeblikket og tage kejserinde-moderen med til Emelyan Pugachevs lejr? Dette betød afslutningen på borgerkrigen og den endelige succes for opstanden. Og tiltrædelsen af et nyt dynasti, selv om Romanovs formelt forblev ved magten.
  Selvom der stadig var en arving Paul, og en hel flok slægtninge. Ja, Emelka sad fast, du vil ikke sige noget.
  Fangerne blev taget ud af fangehullerne, givet tøj, fodret. Kejserinden forblev under truslen om døden fra den desperate pioner.
  Den tynde unge mand Ivan Orlov, den yngste af Orlov-brødrene, friede til Alexei.
  - Ja, for helvede med Katya. Vi vil udråbe Pauls arving til kejser, og vi vil dræbe drengen med hende!
  Alexei rystede febrilsk på hovedet.
  Er du skør bror? Ja, Paul hader os mere end Emelyan. Vil du have os til at blive syet til regicide?
  Den fede Stepan Orlov foreslog:
  -Lad os lade som om, vi er resignerede, og så gribe øjeblikket og smække drengen.
  Alexei nikkede indforstået.
  - Så gør det, men ... Så Katyusha ikke flyver af selv et hår!
  Den spidsnæse Eduard Orlova bemærkede pragmatisk:
  -Hvad skal vi gøre? Snart vil Alexander Suvorov føre tropperne til storm, og vores hær smelter. Alle forlader soldater, og endnu værre officerer og endda adelige.
  Ivan Orlov foreslog frimodigt:
  - Kan bryde igennem mod nord. I retning mod Vyborg, og der er Sverige i nærheden.
  Alexei sukkede tungt og mindede:
  -Vyborg har allerede åbnet portene for bedrageren. Uanset hvad er vi i fare for at dø.
  Ivan svarede lidenskabeligt:
  - Men vi bryder i hvert fald ud i det fri, ellers smækker de os som unger i et bur.
  Alexey tænkte over det. At prøve at bryde igennem om natten virkede faktisk som den bedste udvej. Det er næppe muligt at beholde den enorme by med en tyndere garnison. I dette tilfælde, hvis du går efter et stort gennembrud, vil en del af hæren gå tabt, men der er en chance for at gå ud på egen hånd og fortsætte kampen fra udlandet. Og hvad der kan tilbydes som alternativ. Træk tilbage til Peter og Paul-fæstningen.
  Hun er på en ø, ikke let at angribe. Men problemet er, at det er næsten umuligt at bryde ud af Petropavlovsk med en ordentlig belejring. Så du vil lide der, indtil du er færdig med alle forsyningerne. Og så dør man af sult. Hvad skal man ellers gøre? Give Katya til en bedrager og forsøge at redde hans skind på denne måde?
  Stien så meget forførende ud. Men vil Emelyan redde livet for så farlige personer som Orlov-brødrene? De væltede jo Peter den Tredje, og Grigory kvalte endda hans tidligere majestæt med et lommetørklæde.
  Så ideen om at sætte alt i et gennembrud syntes at foretrække frem for enhver anden.
  Et par spejderdrenge kom også ud. De gik vaklende, to endda støttet af armene for ikke at falde. Drengene blev brutalt tortureret, men de opførte sig anstændigt. Vitya fandt styrken til at gå på egen hånd, selvom de brændte hans hæle med et glødende jern. Da han nærmede sig Oliver Twist, sagde hans assistent hæst:
  - Han blev tortureret ... Brændt med en glødende tang. Jeg havde fem hundrede vipper og tre shakes. Alle knoglerne blev slået ud af deres plads, men jeg fortalte dem ikke noget!
  Oliver Twist opmuntrede Vitya:
  - Jeg ved intet om lægeurter! Alt vil hele bedre end på en hund... Det vigtigste er, at du ikke er knust!
  Domka var blandt de løsladte. På trods af torturen forblev pigen smuk. Barfodet i en let kjole syntes den høje pige ikke til at mærke kulden. Hendes ansigt havde et barnligt udtryk. Hun henvendte sig til Oliver Twist, bøjede sig for den luksuriøst klædte Catherine og sagde:
  "De ristede mine hæle fire gange ... Men det er okay, ser du, jeg går!"
  Drengens general trøstede pigen:
  - Vær ikke ked af det, Domka. Tester kun temperament. Alexey Orlov vil stadig hyle på stativet. Betal for deres forbrydelser.
  Domka lyste hendes øjne og spurgte:
  - Giv mig muligheden for at plage selve kataen.
  Pionertyven Oliver Twist var i godt humør. De løsladte fanger blev læsset på slæder. St. Petersborg er en by, der er for stor til at trampe til udkanten med fødderne og endda barfodet.
  Catherine hviskede til Oliver Twist:
  - Vil du have mig til at gøre dig til en prins?
  Pionertyven smilede og spurgte hånende:
  Hvorfor ikke en hertug?
  Dronningen smilede med kraft og spurgte:
  - Vil du blive hertug?
  Oliver Twist klukkede og spurgte i en alvorlig tone:
  - Bare jeg ved ikke i hvilket rige, du får mig et hertugdømme. I Rusland har du landsmænd, djævelen er to tilbage!
  Catherine indså, at hun ikke havde noget at love. Og Vitya, som sad på slæden ved siden af dem, bemærkede:
  - Oliver Twist er generøst udstyret med kongefaderen. Generaladjudant for Hans Majestæt.
  Katya vendte sig til Vita:
  - Vil du have mig til at gøre dig til feltmarskal?
  Drengen som svar trak Catherine i håret og truede:
  - Lad være med at forkæle!
  Alexey Orlov så, at en række slæder og slæder var på vej mod udgangen. Og Catherine er med dem. Det vigtigste er, at der ikke kan gøres noget ved det. Annuller ikke den kongelige orden. De kan ikke miste Catherine. Men hvis hun alligevel skynder sig af sted til en bedragers lejr, så bliver der overhovedet en ende. Helt anderledes kan ske under kejser Paul.
  Orlov tøvede ... Vi må tage et afgørende skridt, men Grigory er ikke ved siden af ham. Det er også slemt, at vagterne også er ramt af forvirring. Vi har akut brug for at redde vores eget skind.
  Og så tog Alexei Orlov en beslutning: trods alt ville den fangede Catherine distrahere bedragerens hær, og i mellemtiden ville de, med vagterne og militserne, være i stand til at smutte ud af byen. Så forgæves trænede Suvorov tropper til angrebet. De vil bryde ud og efterlade Orlov-brødrene i marken, sumpe, tættere på Sverige.
  Alexei beordrede herolderne:
  - Ring til brødrene og spræng forsamlingen! Lad os samle al den styrke, vi kan!
  Og Oliver Twist, overlykkelig over, at hans venner havde fri, og dronningen var betaget, sang. Drengene, Domka og de andre frigivne fanger tog den op;
  Åh, mine stærke lænker af slaveri,
  Hvorfor var drengen barfodet, sulten lænket ...
  Din orm fryser lidt,
  Og i dine tanker vil du være i stand til at erobre alle afstande!
  
  Vores verden er sådan et trist fængsel
  Døden hersker i den, lidelsen hersker overalt ...
  Vi kan ikke få lyset til at tænke på
  Herren sender prøvelser!
  
  I stenbruddene på drengens lod,
  En slave til at bære en kurv med store sten ...
  Skønt uden skæg, men håret blev gråt,
  Livet er trods alt endnu værre end en kennel!
  
  Men jeg tror på, at den frie sol vil stå op
  Keruben vil sprede mængden af shaitaner...
  Og den Almægtige vil give os en prøve,
  Der vil være gratis sko, kaftaner!
  
  Men jeg er stadig en lidende og i lænker,
  Maven er tom, og en pisk på ribbenene ...
  På tronen er drengen kun i drømme,
  Går ad en tornet, frygtelig mørk sti!
  
  Men jeg ved, at Gud ikke vil forlade de andre,
  Vi vil straks hæve de onde herrer højgaffel!
  Vi vil være værdige til fædrenes banner,
  Lad os forherlige Suverænen i navnets herlighed!
  
  Det er smukt at leve, men at dø,
  Vi vil altid være en ridder værdig ...
  Lad den vrede bjørn brøle
  Intrigen bliver snoet af et rovdyr med en svindler!
  
  Men den frie ånd tog folket,
  De vil rejse sig for at bekæmpe modstanderen!
  De rige bliver tværtimod fattige,
  Hvem prinsen fik kun en zipun med løn!
  
  Vi kan skabe en retfærdig verden
  En hvor alle er involveret!
  For mig er Kristus trods alt en hellig afgud,
  Hvilket kvæget formåede at korsfæste!
  
  Genopliv de døde, jeg tror, at alle er givet,
  Og byg en strålende ny verden...
  For at gøre alle filmene til virkelighed
  For at bonden ikke rejser sig med et støn!
  
  Så vil vi erobre universet,
  Lad os lægge stier til kanten af alle galakser...
  Og jeg vil have en klog søn,
  Som legemliggørelsen af astronauternes ånd!
  God sang og god koroptræden. Alle synger oprigtigt, selv de, der ikke har et musikalsk øre, laver anstændige og melodiøse lyde. Portene åbnes, og et stort optog forlader St. Petersborg. Sejrherrerne forlader byen med musik og sange. Og de er meget glade!
  Men mens processionen var på vej, mens Pugacheviterne mødte dem, udbrød der et blodigt slag på den modsatte side af Sankt Petersborg. Emelyan Pugachevs hær er ikke en slags rabbel, men loddet af Suvorov-disciplin. Og vagterne advarede om et gennembrud. Vagtmændene blev mødt med riffelskud og skud.
  Alexander Suvorov forudså, at hvis garnisonen i Sankt Petersborg ville bryde ud, ville den gøre det i nordlig retning, tættere på den svenske grænse. Der vil de være mere tilbøjelige til at tage af sted. Og den geniale kommandant forberedte flere fælder til fjenden. Og nu er der for eksempel klargjort ulvegrave til kavaleriet. Husarer under riffelild forsøgte at overvinde skanserne, og deres heste faldt i massevis i omhyggeligt designede og velcamouflerede fælder.
  Men her er de kavalerister, der fejler, og andre springer efter dem. De falder også ned i forklædte kløfter eller skyttegrave gravet af bønder.
  Alexei Orlov, som førte kavaleriet til angreb, faldt selv i en dyb grøft, og en skarp pæl gennemborede grevens side. Og andre hestekroppe faldt ovenfra og knuste greven.
  Det er meget galt, når du har sådan en vægt stablet på dig, og dine ribben er brækket. Og du kan ikke trække vejret eller vende dig om. Og det er også koldt, og dine hænder, ansigt og hele kroppen bliver kolde.
  Alexei prøver desperat at bevæge sig, men hver bevægelse driver hans ribben ind i lungerne og får ham til at spytte blod. Et kødædende rovdyr faldt i en ulvegrav og kvæles i den, hvilket er ekstremt symbolsk.
  Det lykkedes Ivan Orlov at springe over kløfterne, men en kugle affyret fra en skans ramte ham i maven. Suvorov stillede ligesom Peter den Store de bedste soldater op i de beskyttede forter i Poltava og affyrede dødelig ild.
  Og kavaleriet Don og Kalmyk var allerede i baghold, og nye regimenter skyndte sig til undsætning.
  Vagter kom ud af Petersborgs porte. Udvalgte regimenter, herunder kejserindens personlige beskyttelse. Kampen blussede varmt op. Her er de bedste tropper i imperiet, soldater ikke mindre end halvfems meter høje. De går, som brugte, uden at være opmærksomme på hverken affyring af våben eller baghold til skytter.
  Men Alexander Suvorov har også forberedt en overraskelse til dem. En brændbar blanding og harpiks spildes på forhånd. Kalmykerne affyrer tændte pile, og rummet blusser straks op. Udvalgte, vagter enheder, efter at have modtaget en frygtelig bid og fanget under de røde og orange flammer, rejser sig ikke og begynder at sprede sig. Og de mest modige af dem brænder simpelthen levende.
  Gennembruddet, som så mange håb var knyttet til, kørte fast. Soldater fra almindelige enheder, såvel som nogle vagtsoldater, taber deres våben og beder om nåde. Militserne spredes også, og pøbelen i Sankt Petersborg løftede hovedet. I imperiets hovedstad er der et oprør, tusinder, titusinder af mennesker løber ud på gaderne og skriger:
  - Ære være kongefaderen! Vivat Petr Fedorovich! Må Peter den Stores barnebarn blive herliggjort!
  Stepan Orlov, som den mest forsigtige af brødrene, gemte sig i en af væggene i et højhustårn. Eduard Orlov, skrigende desperat, forsøgte at få soldaterne til at kæmpe med Pugachev-hæren. Men det var ikke længere hans dag og tid. Pugachev selv og hans adjudant Oliver Twist gik til angreb. Og Alexander Suvorov og feltmarskal Papin opfordrede de overlevende garder til at overgive sig så hurtigt som muligt.
  Oliver Twist red først til Edward. Den spidsnæse Orlov gjorde et desperat forsøg på at angribe drengen. Tyvhelten svingede sin krop og slog grevens baghoved af al magt. Kraniet smuldrede, og Edwards kadaver faldt i en snedrive. Efter hans død smed de sidste vagter deres våben.
  Og Pugachevs tropper var allerede på vej ind i den oprørske by.
  Stepan Orlov med en lille kavaleriafdeling skyndte sig til Peter og Paul-fæstningen. Kun der, og selv på Kronstadt, var der mulighed for på en eller anden måde at forlænge modstanden. Eller rettere sagt endda smerte.
  Men Oliver Twist med sin bande skyndte sig i hælene og overhalede Stepans løsrivelse. Et kortvarigt, omend blodigt slagsmål brød ud. Oliver kæmpede med Stepan. Han skar den ene livvagt ned, den anden. Og skær derefter den velnærede repræsentant for Orlov-familiebørsten af. Den alvorligt sårede Stepan sprang af den hvide hest. Han faldt på knæ og skreg om nåde.
  Og Oliver beordrede at binde ham og fortsatte sin hurtige bevægelse mod Peter og Paul-fæstningen. Og folket hilste og råbte og mødte befrierne fra trældom.
  ................................
  Oliver Twist vågnede og lavede øvelser igen og spiste ... Så gned han kraven, og arbejdede til det blev mørkt.
  Og så faldt han i søvn igen og så drømmens fortsættelse.
  Kronstadt og Peter og Paul-fæstningen overgav sig uden kamp. Petersborg kom under Pugacheviternes kontrol. Indtil videre forblev Moskvas Kreml ubesat med en stærk garnison og Semenov Guards Regiment under den overordnede kommando af Grigory Orlov.
  Og indtil videre holdt Orenburg og Yaitsky by stadig ud. Næsten alle andre byer og landsbyer accepterede den russiske zars magt. Men dagen efter bragte de nyheden om, at der brød ud en opstand i Orenburg, og hæren under kommando af Fedot Katorzhny tog byen i besiddelse.
  Det hele blev bragt af en due, og derfor fløj hun kun et par timer. Så indtil videre er det kun Yaitsky-byen og nogle fjerntliggende sibiriske landsbyer, der forblev ubenyttede.
  Og Emelyan Pugachev havde en seriøs samtale med Catherine.
  - Du tabte, mor, og det må du indrømme ... - Bondekongen holdt en teatralsk pause og nippede lidt af et gyldent bæger af århundredgammel vin besat med diamanter og fortsatte. - Og nu, hvis du vil leve, så anerkend offentligt i mig din lovlige ægtefælle Pyotr Fedorovich og gå til alle fire retninger!
  Catherine kunne næsten ikke skjule sin glæde over et sådant frieri. Da den tidligere kejserinde vidste, hvordan hun skulle kontrollere sig selv, rynkede den panden og mumlede:
  - Til mig at gå på sådan en dødssynd offentligt at lyve?!
  Yemelyan løftede truende øjenbrynene og brølede:
  - Jeg har ikke brug for det! Du har brug for dette, så jeg har en grund til at benåde sådan en stædig og farlig tæve! Hvis du ikke vil indrømme det, så lad være! Vi vil henrette dig, men inden da vil vi med en glødende tang forhøre dig, hvor du gemmer dit gode!
  Catherine, der blev bleg, mumlede:
  "Tør du ikke torturere din dronning!"
  Pugachev rynkede panden og knurrede:
  - Ville du vove at torturere mig? Jeg kan se i mine øjne, at jeg ville turde! Så forvent ikke nåde fra mig!
  Emelyan trak en dolk fra sit bælt og sang:
  - Så du vil omvende dig? Anerkend mig som din lovlige ægtefælle og konge....
  Ekaterina pressede sig selv ud med besvær:
  - Jeg vil...
  Pugachev gøede truende:
  -Jeg kan ikke høre!
  Den tidligere dronning stønnede og udbrød højere:
  - Jeg vil!
  Emelyan rettede den falske kone med en mild stemme:
  - Ikke på denne måde! Jeg får brug for Deres majestæt!
  - Jeg vil være Deres majestæt! - Ekaterina brød ud og brød ud i gråd. Hun var aldrig blevet så ydmyget før.
  I nærværelse af hundredtusindvis af mennesker omvendte kejserinden sig og anerkendte Yemelyan som sin mand og konge. Til dette blev hun nøgen og slået offentligt med en pisk, hvorefter Pugachev ærligt løslod dronningen på alle fire sider. Ekaterina knurrede og græd, råbte, at der ikke var enighed om piskens konto. Og de løslod Ekaterina barfodet i en skjorte og ud i sneen. Og selvfølgelig ingen hjælp i nærheden. Det er smertefuldt at dø halvnøgen i kulden, og med ryggen forvandlet til et blodigt rod.
  Men Emelyan Pugachev er en klog zar, der sørgede for at styrke sin trone. Så arvingen, Pavel, blev så at sige ved et uheld stukket ihjel under overfaldet. Selvom Chika blev tildelt en lignende rolle - en sigøjnerkosak klar til enhver ondskab af hensyn til sin høvding.
  Hele Rusland blev forvandlet til kosakker, valgfrihed blev indført, og klasseulighed blev elimineret. Landet forblev et autokratisk monarki, men zaren stolede på det lovgivende organ i Den Store Kosakkreds. Jorden blev fordelt til bønderne, fabrikkerne til arbejderne, som valgte deres hoveder, hæren blev dannet på frivillig basis. Og der var altid frivillige i overflod. Opstandene dækkede hele Polens territorium, og den russiske hær, ledet af Suvorov, kom ud for at støtte bønderne.
  De bød den nye regering velkommen som befriere. Så gik Østrig og Preussen ind i krigen med kosak-rusland.
  Den russiske hær, ledet af Suvorov, angreb Frederik II's tropper nær Koenigsberg og besejrede dem. Koenigsberg overgav sig uden kamp. Og Suvorov foretog en hurtig overgang til Berlin.
  Feltmarskal Rumyantsev besejrede til gengæld østrigerne. Opstanden fejede ind i Østrig, det almindelige folk længtes også efter befrielse fra klasseulighed og Emelyan Pugachevs optagelse i Det Røde Rige. I nærheden af Berlin gav Frederik den Store Suvorov det sidste slag, som et resultat af hvilket tyskerne endelig blev besejret, og den preussiske konge selv blev taget til fange. For anden gang kom russiske tropper til Berlin og blev der.
  Og feltmarskal Rumyantsev erobrede Wien og fangede den østrigske kejser. Petya deltog i kampe under kommando af Suvorov. Hans pionerkorps optrådte som altid effektivt og led et minimum af tab. Fyrene kom ind i Berlin i velordnede kolonner. Traditionen tro marcherede drengekrigerne barfodet, i korte shorts, uanset vejret.
  Oliver Twist var glad for, at han endelig kunne gå rundt i Berlin. Sikke en fornøjelse at rive Berlin-støv med bare hæle. Selvom han er udstyret med titlen som den mest fredfyldte prins, foretrækker han at klæde sig let. Selvom det stadig er en dreng. Desuden var Oliver Twist overrasket over at bemærke, at han var holdt op med at vokse. Alligevel er det ikke hans tid. Selv da han kæmpede med Pugachev, tilføjede han et par centimeter til sig selv, men nu er tiden stoppet for drengen, og selv tånegle og fingernegle er holdt op med at vokse. Og det er fantastisk.
  På den anden side flød tanken gennem hovedet på den evige pioner om, at han måske ikke bliver gammel? Den sidste ville være fantastisk! For alderdommen skæmmer mennesker brutalt. Hun forvandler dem til elendige morkler. Og når du er ung, er dit ansigt ikke vansiret af et pjusket skæg og glat, som en jomfru. Og du behøver ikke at barbere dig!
  At være en general-in-chief og hans fredfyldte højhed prins Oliver Twist drømte ikke længere, som mange fyre på hans alder, om at vokse op og vende om. Han er allerede vokset og udviklet. Og han har nået meget. Når alt kommer til alt, er titlen som den mest fredfyldte prins, meget højere end bare en fyrstelig, allerede i det mindste en hertug.
  Menshikov ejede sådan en titel... Emelyan Pugachev favoriserer drengen, og vi kan sige, at Oliver Twist er hans favorit. Oliver Twist føler sig allerede helt voksen. Jeg kendte endda kvindekærlighed, især da de, der ønsker at sove med den mest berømte prins og en smuk, ret høj og bredskuldret dreng, er mindst en skilling et dusin.
  Oliver Twist ville føle sig ret glad, men... Da drengen gik gennem Berlin, huskede drengen, sådan et falsk minde om en drøm, at tyskerne i hans verden, der allerede næsten er besejret, er i udkanten af Moskva, erobrede Kaukasus, gik ind Centralasien, og det synes endda angrebet Moskva. I Rusland er livegenskabet blevet afskaffet, folket er stadig tilfredse og betaler endda villigt skat til den almindelige statskasse. Fødselsraten er steget, dødsraten falder, skoler og universiteter åbner, hospitaler bliver bygget.
  Men kirkebesiddelser er blevet indskrænket, og alle jorder med klostre og templer er blevet konfiskeret. Emelyan selv var mere tilbøjelig til islam, som en billigere enkel og forståelig religion, men naturligvis uden unødvendige byrdefulde restriktioner: på vin og svinekød, såvel som på bøn og ramadan.
  Hvorfor skulle kongen ikke skabe sin egen religion? Og polygami er ikke indført? Er hun konge eller ej?
  Efter erobringen af Tyskland og Østrig begyndte opstande i landene i Vesttyskland, Frankrig, Spanien og Portugal. Emelyan Pugachev gav ordre til at hjælpe alle de undertrykte. Virkelig den anden Trotskij. Eller Lenin. Men det er meget nemmere at føre krig i Vesten: Europa er splittet, og den russiske hær er den stærkeste og mest avancerede, og den ledes af de geniale kommandanter Rumyantsev og Suvorov.
  Selvfølgelig ville krigen med Tyrkiet være endt meget hurtigere, hvis ikke disse store befalingsmænd, dronningens hofmænd, var blevet holdt tilbage. Desuden var det osmanniske riges hær, hvad angår våben og organisatorisk synspunkt, meget tilbagestående, og Rusland var ikke en rival.
  Selv Elizaveta Petrovna, der kæmpede med Frederick, beviste, at den russiske hær og det russiske system er stærkere og mere effektive end det preussiske.
  Relativt roligt i Europa var kun i Holland. Dette land har en republikansk styreform, og befolkningen er mere eller mindre tilfredse med deres magt. Men Belgien er under østrigernes kontrol, og der brød et optøj ud, slet ikke komisk.
  Pugachev-regimenterne er lige der. Det ene tyske fyrstedømme efter det andet befries. Men nu har Suvorovs tropper spredt sig noget, og den franske konge forventer at smadre dem stykke for stykke. En hundrede og halvtreds tusinde hær mod tres tusinde russiske soldater, hvoraf en tredje er Oliver Twists pionerkorps.
  Drengene er dels til fods, dels på små ponyheste, springer og springer. Suvorov beslutter sig for at angribe franskmændene. Selvom fjenden har næsten tre gange så mange tropper, og franskmændene selvfølgelig ikke er osmannere i kamp.
  Oliver Twist og hans tropper henretter den skjulte Minerve, foretager en vovet krydsning og tvinger et par flodforhindringer. Hans drengeagtige hær plasker dristigt på efterårsvandet. Pionerer er trods alt ikke bange for kulde eller sygdom. De kæmper med hjemmelavede slynger, der er lige så effektive som granatkastere og bruger slangebøsser.
  Natten om efteråret er lang. Oliver Twist er en af de første og skyder vagtposter ved at skyde med en slangebøsse. Slynget er ikke simpelt, men med en pil imprægneret med kaliumcyanid. Og når den rammer lige i nakken, dør fjenden uden en lyd eller et støn.
  Og så hugger pionerens specialstyrker modigt telte ud med sovende franske soldater. Oliver Twist begyndte at klippe med en oberst i en blå, rig uniform. Han huggede halsen over med en kniv og dækkede sin mund. Effektiv og hurtig. Og andre fyre ankom i tide og gjorde alting med fantastisk hurtighed og sammenhæng.
  Alarmen blev slået for sent, og allerede vrede drenge kan ikke stoppes. Oliver Twist klippede det bedste og sang på samme tid;
  Åh fædreland, store Rusland,
  Den tohovedede ørn er stærkere end alle dyr!
  Vores konge er en mægtig lys mission,
  Hvad vil gøre folk smukkere og venligere!
  
  Vi kom for at befri et fremmed land,
  Folket i Paris stønner også kraftigt...
  Lad os bygge et vidunderligt paradis på planeten,
  Ingen grund til at smøre spildt snot!
  
  Vi vil gøre kommunisme sådan for alle,
  Hvad vil stråle på planeten ...
  Og ond fascisme vil blive ødelagt,
  Godsejeren er Führeren, hvor er det mærkeligt!
  
  I fædrelandet lysere end solkuplen,
  Kirker funkler, gyldne ortodokse!
  Vi er for Stalin med jubel,
  Må den store vej være den mest herlige!
  
  Lad os genoprette kirkernes storhed,
  Kristi bror, den yngre geniale Lenin...
  I døtres og sønners banner,
  Til ære for alle tidligere generationer!
  
  Suvorov beordrede pionererne -
  Kæmp for kosakernes moderland...
  Vi vil ikke slå i øjenbrynet, men i øjet,
  Vi har en mægtig granatkaster i rygsækken!
  
  Jeg tror, den sovjetiske soldat vil vinde
  Den verdensomspændende vej til kommunismens udødelighed!
  Løft et banebrydende stærkt skjold,
  På vil ligge storkapitalismen!
  
  Kære Herre vil føre til Mars,
  Hvedemarker vil være på Venus...
  Og alt vil ske bare den højeste klasse,
  Selvom vi ikke alle nåede det!
  
  Her er hele universet styret af kommunismen,
  Genopstanden af videnskaben: hvem faldt og døde!
  For denne ridder kæmper tappert,
  Efterkommere vil være herrer og dommere!
  Efter at have besejret og skåret et helt fransk korps ud, skyndte fyrene sig for at udrydde fjenden yderligere. Desuden Suvorovites podnaperli fra den anden side. Og franskmændene begyndte at gå i panik. Hovedbatterierne blev modigt erobret af pionererne, som viste den højeste klasse med at bruge slyngegranatkastere. Og fyrene viste, at de vil være sejere end voksne.
  Oliver Twist, hvordan man synger, dog ikke sin egen, men den, de sang, da han var pionererne i Anden Verdenskrig;
  Suvorov lærte at se fremad ..
  Og hvis du rejser dig, så stå til døden!
  Vitya vil også synge for alvor;
  Suvorov-brødre, et eksempel for os!
  Han farede ikke vild i en svær time!
  Og alle børnene, der knuser franskmændene, mens de giver ud:
  - Suvorov underviste i voldsomme kampe,
  Hold det russiske flag i herlighed!
  Her kastede fyrene nitroglycerin fra slynger mod det franske kavaleri. Tusindvis af ryttere blev blandet sammen og knust, og hvor mange heste var bøjet. Og børnene synger;
  Far og bror Suvorov var,
  Rusk delte det sidste med en fighter!
  Og så blinkede jeg med fem batterier og fortsatte igen;
  - Suvorov i landets herlighed er skæbnen,
  Smedet sejr, smadrede fjenden!
  Og franskmændenes barfodede pionerhær kørte af sted. De skyndte sig uden hvile til selve Paris. Og Frankrig sukkede frit. Det franske folk forenede sig i en enkelt familie med det russiske folk, og som et resultat udvidede familien sig.
  I Spanien var der ikke engang en hær, der var i stand til at yde værdig modstand mod russerne. Et rødt flag over Madrid lancerede Lissabon også kosakregimenter. Og nye demokratiske orkaner spredte sig over Europa. Kosakkerne begyndte at samle deres kredse og vælge atamaner, under den russiske zar Peter den Tredies generelle ed. Her er opstandene i Sverige.
  De russiske regimenter rykkede for at hjælpe, for ikke at lade folket hælde blod. Og Sverige blev en russisk, fri, kosakvolost. Europa smed slaveriets lænker og blev frit. Så at harmoni og ro herskede, blev en enkelt stat dannet. Der er ingen grænser i Europa, ingen separate hære, ingen told. Alle deres problemer løses sammen og gør en fælles ting. Og også i Rusland - der er lokalt selvstyre og et enkelt imperium og et folkevalgt parlament. Der bygges skoler.
  Som Emelyan Pugachev kunne lide at sige: den, der tænker i et år, planter rug. Hvem er ti år gammelt træ. Og hvem i århundreder - han plantede skoler!
  Hvem har ikke videns lys,
  Beskadiget og åndeligt svag!
  Mareridtsdæmonen ejer-
  Ikke en mand, men en elendig slave!
  
  Men vi vil tænde videns fakkel,
  Lad forskerne tænke!
  Menneskeslægten vil ikke være i sorg,
  Vores mand til at stræbe opad!
  Europa er blevet forenet, men det er ikke nok. Russiske tropper tager til Afrika. Næste krig med Tyrkiet. Kosakhæren er enorm, velbevæbnet og ledet af Suvorov. Hun kæmper med osmannerne med stor succes. Istanbul faldt inden for et par måneder. Men det er stadig ikke nok. Russiske tropper bevæger sig længere mod syd.
  Vitya og Oliver går sammen. Ørkensand under frygtløse drenges bare fødder. Og pludselig indrømmer Vitya ærligt:
  - Jeg er ked af Oliver Twist, men... Jeg er også et WWII hit!
  Oliver nikkede indforstået.
  "Det tænkte jeg også!?"
  Vitya var ikke overrasket og kastede endda sand på firben:
  - Og ikke overrasket! Du er også stadig en dreng!
  Oliver Twist nikkede trist.
  - Ja, jeg har opholdt mig ét sted i fem år ligesom i andre ting. Du og jeg er blevet som dåsemumier i alkohol. Ingen sygdom, ingen ar, alt er det samme...
  Vitya svarede:
  - Mine sår heler lidt langsommere end dine, men der er virkelig ingen spor tilbage. I udseende, vi ... Omkring fjorten! Du må have været på samme alder, da du faldt her?
  Oliver Twist indrømmede ærligt;
  - Ikke! Jeg var kun elleve! Men jeg voksede lidt mere og blev så på plads ... Men det er bare mærkeligt, håret på mit hoved vokser stadig, selvom det ikke er hurtigt, og mine negle er stoppet helt.
  Victor bemærkede med et stolt smil:
  -Men det har jeg, men der er vokset en udslået tand. Og nu er jeg slet ikke chippet!
  Oliver Twist kastede en sten mod skorpionen med sine bare fingre. Dyret blev ramt og skåret i to. Drengen bemærkede:
  Vi kan endda være udødelige!
  Vitya sagde med frygtsomt håb:
  - Så det er vidunderligt. Lad os gå til andre verdener! Nå, hvad er livet for os, uden kamp og flugt.
  Varmt sand er ikke bange for evige drenge. Men kedsomhed er værre.
  Men der var bare et slagsmål. Mujahideen erklærede jihad, kampen udfoldede sig med fornyet kraft. Men kosakkerne jagede banditter og styrkede gradvist deres ordrer. Men guerillakrig bremsede bevægelsen ind i Afrika. Gradvist voksede lagdelingen i Emelyans imperium. Købmænd blev rige, de fattige dukkede op. Zar Pugachev forsøgte at bekæmpe dette ved at pålægge høje, progressive skatter.
  Samtidig blev der taget kursus til ekstern udvidelse. Kosakkerne erobrede Iran under en kort krig og gik ind i Indien. Yderligere, i de nyerobrede lande, blev den demokratiske og samtidig monarkiske orden styrket. Der var også partisangreb. Samtidig udviklede videnskaben sig. Den første jernbane fra Sankt Petersborg til Krasnoye Selo blev bygget. Og en gren mellem Moskva og St. Petersborg begyndte at blive bygget.
  Imperiet voksede sig stærkere og med det voksede zar Peter den Tredies enevælde. Sandt nok var der ingen tale om at genoprette livegenskab, kapitalismen var aktivt i udvikling. Der udbrød en krig med Kina også... Suvorov besejrede også de kinesiske horder... Men indtil videre har han kun annekteret Tibet og Mongoliet. Landet var optaget af interne transformationer og fordøjelsen af de nyligt annekterede jorder. Og hun var ikke længere oppe at udvide.
  Femten år er gået siden udflytningen. Vitya og Oliver Twist forblev udadtil teenagere, der så ud som om de var fjorten år gamle, men mentalt er de allerede ret voksne med titlen. Og de vil virkelig gerne tilbage...
  Tværtimod er fyrene allerede begyndt at glemme deres tidligere militære verden, men pludselig, i en drøm, så de i al deres glans fortsættelsen af den anden verdensmassakre.
  . KAPITEL #13
  Drengen fange vågnede. Og igen så jeg, at der var fængselsmure og en enecelle omkring. Men denne dag var speciel. Først blev Oliver ført til et separat rum, hvor han blev grundigt vasket. Dernæst barberede de en lille børste af gengroet blond hår.
  Han blev igen undersøgt af en kvinde og en mandlig læge, og de konkluderede, at drengen var fuldstændig rask.
  Og til sidst gav de nogle ru, to størrelser store sko. Tilsyneladende holdt selv drengen ikke op med at gå barfodet til retten. For at de ikke fløj af sted, måtte jeg lægge papir.
  Vejret var varmt, og Oliver, der var vant til at gå barfodet, var utilpas.
  Han blev lagt i håndjern og bragt i retten. Oliver fik det endda en smule bedre under sin fængsling. Takket være omsorgen fra medfølende kvinder, fodrede de ham godt. Og der løber man ikke rigtig, selvom Oliver lavede øvelser hver dag.
  Twists babyansigt var afrundet, hans hoved barberet til nul. Og stribet pyjamas, ru sko og håndlænker.
  Drengen virkede ikke farlig, men han forårsagede heller ikke en følelse af medlidenhed. Oliver så rolig og stærk ud.
  Dommeren så på ham ... På den ene side anklageren og på den anden side en kvindelig advokat. Hun deltog normalt i ungdomsretten. Pressede på medlidenhed, men retssagen trak ikke ud.
  Oliver kunne ikke lide, hvordan dommeren så ud. Han var ikke vred, men der var en kuldegysning i ham. Og under alle omstændigheder vil det faktum, at den tiltalte er et barn, næppe blødgøre ham.
  Anklageren havde dog en dragenæse og så vredt ud. Den kvindelige advokat så tværtimod yngre ud end sine år og lignede en engel med lyst, let gulligt hår. Hendes ansigt var uskyldigt. Men ikke for smart.
  De forsøgte ikke at trække retten ud på grund af drengen. Først læste anklageren en lang sigtelse. Opført Olivers synder. Og endda det faktum, at han havde lidt mad i arbejdshuset, og flugten fra bedemanden, og den måde, hvorpå han samarbejdede med tyve og flygtede fra børnefængslet ved bedrag. Oplistede også hans talrige tyverier på kort tid og razziaer på huse. Han mindede om, at den unge gerningsmand slet ikke omvendte sig og ikke gav ud, hvor det gode, der var stjålet fra respektable borgere, var gemt. Og at drengen på trods af sin unge alder er håbløst forkælet, og der er til at forlade sit liv, vil han helt sikkert begå mord eller noget endnu værre.
  Kort sagt krævede anklageren dødsstraf.
  Så talte en kvindelig advokat. Hun malede ret veltalende og levende den ulykkelige forældreløse Oliver Twists lidelse. Og hun mindede ham om, at han ikke engang var elleve endnu, og at drengen i børnefængslet læste meget og bad inderligt. Og hans ønske var kun at overleve og gøre godt.
  Dommeren lyttede til begge sider med en passiv luft.
  Så gav han ordet til Oliver.
  Drengen sagde med et suk, at han erkender sine forbrydelser og angrer oprigtigt og beder retten om mildhed.
  Dommeren svarede:
  - Kunne du pege på det præcise sted, hvor du gemte gemmerne?
  Oliver rystede og svarede med et suk:
  - Jeg udholdt ikke tre tortur for dette!
  Dommeren svarede dystert:
  - Det er hans anger værd! Han er en uforbederlig kriminel!
  Og højtideligt annonceret:
  - Trods tiltaltes unge alder finder jeg ikke en formildende omstændighed og dømmer ham for adskillige indbrud til døden ved hængning! Ud over at flygte fra et børnefængsel får han en ekstra straf: tre piskning, indtil han mister forstanden med en pisk. Og vær efter dette!
  Oliver rystede, blev bleg, men formåede at holde tårerne tilbage. Han blev taget ud af salen og ført tilbage.
  Denne gang på dødsgangen. Der satte de lænker på drengen både på hans hænder og på fødderne og lænkede ham om halsen med en kæde. I stedet for en seng var der kun en bunke halm, der allerede var ret råddent. Og mad Oliver fik kun gammelt brød og en skål vand.
  Drengens bare fødder var gemt sammen, hans sko blev taget fra ham, og han faldt i søvn krumbøjet. Forude var kun et smæk ... Og en løkke.
  Men der skete noget interessant...
  Enhver pirat har det nogle gange svært. Her og hos den berømte James Cook gemte heldets sol sig bag skyerne. Et nyligt angreb på den spanske flotille endte med tab af det ene skib, og det andet blev så beskadiget, at kaptajnen måtte forlade det til reparation ved kajen. Et andet problem var truslen fra piratherren Dukakis. Denne grimme fyr svor, at han ville skære halsen over på James. Og nu er hans chancer for at gøre det steget markant. Det meste af besætningen på det sunkne skib og sømændene fra det beskadigede skib flyttede til slupen.
  Dette lille trug viste sig at være fyldt med korsarer. Fra lange uvaskede kroppe var der en tung lugt, mange pirater sov lige på dækket. Særligt grimme var de firearmede forsøgspersoner med bjørnehoveder. Ganske vist kæmpede de godt, men de lugtede så stærkt, at deres stank tilstoppede næseborene.
  James gav ordre til at rense skibet grundigt og tage en dukkert i bugten. Herefter blev det straks lettere at trække vejret, og sluppen sejlede fra kysten. Måger fløj over skibet, skummende vand sprøjtede. Den tredobbelte sol oplyste stien og. James Cook var, skønt en tidligere, men en adelsmand, og han kunne patologisk ikke lide snavs. Imidlertid var denne fyr en grusom slyngel og en slyngel. Klædt i en sort camisole, i den samme sorte paryk med skulderlange krøller, virkede han som en ildevarslende ravn. Det kniplede sølvskum af hævede manchetter og flæsen med en stor diamant gav hans figur en aristokratisk glans. Hans sorte, spidse næse, glatbarberede ansigt var strengt. Hans blå øjne skinnede med et stålagtigt skær, hans blik borede sig igennem. Talrige pirater var bange for ham, de fulgte lydigt ordrer og susede langs en forholdsvis lille slup.
  - Løjtnant Barsaro. - Råbte lederen af røverne. - Hvad er der i horisonten?
  Barsaro - kæmpestor, behåret, glubsk, i en ru skjorte og læderbukser - oppustet. Hans blomstrede lommetørklæde var faldet af og afslørede et kort afskåret hoved.
  - Det er i orden, kaptajn.
  Et vildt brøl fulgte som svar:
  - Og du siger det så roligt. Jeg sværger til torden og lyn, hvis vi ikke får noget bytte inden dagens udgang, så hænger jeg nogen på åget. Ved lodtrækning.
  Kaptajnen havde tidligere haft anfald af hypokondri, så korsarerne blev nervøse. Imidlertid var udbruddet af deres aktivitet kort.
  Tre lyse skiver drev mig ud i en halv søvn. Efter nogen tid døsede de fleste af piraterne på dækket.
  James Cook gik nervøst frem i de robuste egetræsplanker og sparkede de måbende eller alt for søvnige sømænd væk med fødderne. Holdet mumlede sløvt. Ikke uden grund frygtede kaptajnen et optøjer. En sulten pirat er trods alt som en ulv. Selv en velnæret røver er upålidelig, og med tom mave er han helt klar til at bide hånden af. Løjtnant Barsaro fulgte efter ham og gloede på ham. De fleste af piraterne var mennesker, andre galakser var samlet i separate bander og var som regel præget af overdreven grusomhed.
  En høj stemme afbrød hans tanker.
  "I dag, føler jeg, bliver en herlig kamp.
  Kaptajnen genkendte stemmen og vendte sig om. En lyshåret smuk dreng i et jakkesæt med flæsede pletter sagde disse ord. James tøede straks op. Han huskede, hvordan denne kahytsdreng for nylig var kommet om bord.
  Det var i havnen, hvor de landede med et beskadiget skib. Piraterne blev, som det var skik på kysten, fulde og kastede sig ud i et optøjer. Det var da denne mærkelige dreng henvendte sig til ham og modigt bad om en hyttedreng i et pirathold. Måske ville James under andre omstændigheder blot have gennemboret hvalpen med et sværd. Men da drengen kom ind ad døren, forsøgte en stor korsar at gribe ham, og efter at have fået en fod i nakken faldt han i en knockout. Det gjorde indtryk.
  - Vil du være hyttedreng? - sagde kaptajnen. Vi pirater har ikke brug for en kahytsdreng. Jeg kan tage dig som en simpel sømand, men for dette skal du bestå testen.
  Drengen Oliver Twist stampede med bare fod og svarede selvsikkert:
  - Jeg er klar til enhver udfordring.
  - Sĺ dræb Long Bear. James pegede på den firearmede løjtnant Makuhoto. Kaptajnen kunne ikke lide denne freak, som tydeligvis ville stjæle magten fra ham. Long Bear, der bander beskidt, parat til at kæmpe. I hver af hans hænder er et sværd. Så trak drengen sin klinge, funklende i stearinlysets skær. Kaptajnen klappede i hænderne.
  - Startede!
  Drengen var, som han forventede, meget behændig. Med sit sværd parerede han fire slag på én gang, og to knive af fjenden blev skåret ned. Langende gennemborede han Makuhotos behårede bryst. Blodet sprøjtede, korsaren blev rasende og angreb igen med et vildt brøl. Drengen dukkede sig under armen og skar hovedet af, dyret kollapsede på dækket.
  Kaptajnen fløjtede af fornøjelse.
  - Det her er en fighter. De bedste af mine fyre. - Den nyankomne viste sig at være yderst fingernem og kvik. Og hans sværd så ud til at være et vidunder af kampsport. Først spekulerede han på, om der var kommet en bar mand til ham fra underverdenen. Men så droppede han den tanke. Er indbyggerne i underverdenen i stand til at eje nærkampsvåben?
  Kaptajnen spurgte med et smil:
  - Hvad er dit navn, skat?
  - Oliver Twist. Og jeg er ikke en baby. Drengens øjne glimtede stolt. Selvom Oliver Twist kun var ti år gammel, så han fjorten ud i søvne, og han havde ret brede skuldre. Piraternes leder følte en barnlig styrke i ham.
  Drengen knirkede:
  - Så der bliver kamp?
  Ja, og meget varmt.
  Måske har bastarden ret. I hvert fald falder dette sammen med hans ønsker. Jeg vil have blod og guld.
  - Jung, klatre op på observationsdækket, du vil informere os om faren.
  Oliver Twist nikkede og klatrede op ad rebene med en kats fart. Mindre end fem minutter senere råbte drengen:
  - Til højre for tavlen, i retning mod sydøst, bevæger et stort skib sig!
  Piraterne sprang op fra deres pladser, James Cook tog et teleskop frem. På det punkt, hvor den nøgne mand pegede, var masterne på et imponerende skib faktisk synlige. Tilsyneladende var det et slagskib af regeringsstyrker. På dette enorme skib lagde de også mærke til dem, så de ændrede kurs og gik efter tilnærmelse.
  Bevægelsen af det formidable firemastede skib var skræmmende. Filibuster-kaptajnen gav ordre til at tilføje sejl og gå tilbage. Han havde ikke den mindste chance for at holde stand mod den hundrede kanoner kæmpe. Selvom piraterne satte alle sejl, var det ikke muligt at tage af sted. Fjendens hastighed var meget højere. Det ser ud til, at kæmpen havde fremragende egenskaber.
  James Cook gik i panik, hans nervøsitet blev overført til Oliver Twist.
  - Den forbandede kahytsknægt forudså, at der ville blive en hed kamp. Og nu er kampen under opsejling, og forgæves for os. Tag den af masten og hæng den op. Men nej, til at begynde med, hæld vipperne i.
  Pirater klatrede med glæde for at opfylde instruktionerne fra "chefen". Drengen gjorde desperat modstand og formåede endda at kaste to overbord, men han blev alligevel slæbt ind på dækket. Der ventede en fuldtidsbøddel med en tung syvhalet pisk i hænderne. Efter at have revet hans skjorte af, bandt de drengen Oliver til bænken, hvor sømænd normalt blev pisket. James ønskede, var at beordre torturisten til at slå ånden ud af drengen, men ombestemte sig.
  - Snart skal vi have en kamp ikke for livet, men for døden. Et ekstra sværd vil ikke skade.
  Et buldrende skud afbrød hans ord. Et af slagskibets bovkanoner affyrede. Kernen fløj over skibet. Pirater forbandede beskidt. Det næste skud, allerede fra en anden pistol, var mere præcist - kernen ramte siden og knækkede et hul.
  På slagskibet signalerede de - overgivelse. James Cook ønskede at svare med et afgørende afslag - pirater dør, men giv ikke op, da en tanke flimrede gennem hovedet på ham. Og hvis?!
  Han vendte sig mod holdet og råbte:
  - Smid det hvide flag, vi kapitulerer!
  I dette øjeblik skød slagskibet igen, og sluppen rystede af slag mod stævnen og agterstavnen, og hendes knækkede bovspryd hang på et virvar af grej hen over stævnen.
  "Skynd dig, ellers bliver vi ødelagt!"
  Et hvidt banner rejste sig over sluppen. Det mægtige fjendtlige skib affyrede endnu et skud. En tung kerne gennemborede overbygningen og vendte skibets stævn. Kun udseendet af et hvidt flag reddede slupen fra ødelæggelse. James' risikable beregning var baseret på det faktum, at et engelsk skib, der ikke kendte fjendens størrelse, ville komme tæt på ham for en landing og, overrasket, ville være prisgivet hans nåde. Tilsyneladende var lunefuld formue på denne dag på filibusters side. Det skete som de forventede - et kæmpe skib kom tæt på siden af slupen. Siderne kom sammen næsten ryg mod ryg. James Cook frøs som et idol, så gik hans højre hånd op.
  - Frem, søns sønner!
  Erfarne pirater handlede med lynets hast.
  Der var et tungt slag, raslen fra sammenfiltret rigning, brølen fra faldende topmaster og lyden af bordende stegjern, der gravede sig ind i skindet på slagskibet. Begge skibe slog sig godt sammen til ét, og piraterne, på kommando af løjtnant Barsaro, affyrede en salve af musketter og faldt som myrer på dækket af slagskibet. Der var omkring to hundrede og halvtreds af dem - brutale banditter i vide læderbukser. Nogle få bar skjorter, men de fleste foretrak at kæmpe nøgne til taljen, og den blottede solbrune hud, som musklerne rullede rundt under, fik dem til at se endnu mere skræmmende ud. Mere end fem hundrede mennesker var imod dem. Sandt nok var slagskibets sømænd for det meste grønne rekrutter, og korsarerne var alle som et udvalg - stærke, kamphærdede krigere. De blev mødt af uvenlige skud fra musketter, og en luftbåren træfning begyndte. Trompetisterne spillede angrebet, og James skyndte sig selv til dækket af det fjendtlige skib. Filibusterne styrtede mod englænderne med sultne hundes raseri.
  Kampen var lang og rasende. Startende i skibets stævn spredte den sig hurtigt til taljen. Englænderne, der stædigt gør modstand, opmuntrer sig selv til, at de overgår piraterne. De forstod, at der ikke ville være nogen nåde. Flibusters tilgiver ikke. Men på trods af briternes desperate dygtighed fortsatte piraterne med at presse dem. Unge Oliver Twist svingede rasende sin tveæggede sabel, knuste modstandere og fordelte slag til højre og venstre. Blodet sprøjtede ud over dækket, et par gange løb James næsten selv ind i et sværd. Korsarerne kæmpede med det vanvittige mod af mænd, der vidste, at de ikke havde nogen steder at trække sig tilbage og enten måtte vinde eller dø. James valgte sit offer - den engelske admiral, som svingende med sin sabel opmuntrede sine soldater. Nå, han vil skyde ham med en pistol.
  Før James nåede at sigte, sprang en desperat Oliver Twist op og skar admiralens ben. Admiralen faldt, og det næste slag skar hovedet af ham. Et skrækråb lød blandt soldaternes rækker. Kommandantens død brød dog ikke krigernes vilje. De fortsatte med at kæmpe med de dødsdømtes raseri. De overlevende forsvarere af slagskibet blev drevet ind på kvartdækket. De fortsatte med at yde sløv modstand. Halvnøgne Oliver havde allerede fået adskillige lette skrammer, de gjorde kun drengen rasende, og han skyndte sig i kamp med stigende vildskab. Hans bare, runde hæle blinkede. I slaget fik James det også. Da de sidste soldater, ude af stand til at holde det ud, smed deres våben, blev de straks slagtet. Bortset fra to. De blev beordret til at blive afhørt med fordomme.
  Oliver Twist så tilbage på piratlederen - James så bange ud. Hans hjelm blev slået til siden, forsiden af hans kuras var bøjet, de elendige, lasede ærmer dækkede hans bare højre arm, sprøjtet med blod. Der var dog blod nok på Oliver - både hans egen og andres. Hans torso glimtede af karmosinrød sved. Han så dristigt ind i kaptajnens ansigt. Fra under piratlederens pjuskede hår flød en skarlagenrød strøm - blodet fra såret forvandlede hans sorte, udmattede ansigt til en slags frygtelig maske.
  Blå øjne skinnede, de så ud til at brænde en kold flamme.
  - Vi vandt. Dette skib er mit!
  Lidt mere end halvdelen af piratbesætningen blev dræbt ved denne slagtning. Korsarerne vandt til en høj pris. Men på den anden side fik James Cook kontrol over det mest magtfulde engelske skib. Nu var han ved at blive den måske mest magtfulde piratbaron. Lunefuld formue, som ikke tidligere havde begunstiget ham med præmier, besluttede tilsyneladende at vende sig mod kaptajnen.
  Og da de tilfangetagne soldater blev forhørt, blev James' glæde helt overdreven. Skatte blev opbevaret i skibets lastrum, inklusive en kiste med diamanter. Det var det, de besluttede at skjule for holdet. Selvom kaptajnen i henhold til lovene i kystbroderskabet modtager den største andel, er det meste af byttet delt mellem piraterne. Og hvem vil dele med denne riffraff? Nej, han vil tage det mest værdifulde med sig. Men hvem vil hjælpe ham med at skjule skattene? Selvfølgelig loyal løjtnant Barsaro. Og den tredje vil han tage kahytsknægten Oliver Twist.
  Denne dreng er endnu ikke ødelagt af piratskikke og er for ung til at forstå den sande værdi af skatten. Kaptajnen vil være i stand til at hænge nudler på hans ører. Det bedste er at lande på øen for natten og gøre alt hurtigt. I nærheden er der en lille ø med huler. Der, kan du se, vil han forkludre sagen. I ly af natten.
  Da det blev mørkt, kaldte kaptajnen på Barsaro og Oliver og beordrede dem til at følge ham. En imponerende kiste blev hurtigt fjernet fra lastrummet. Kassen var meget tung, og de tre kunne næsten ikke trække den ud. Udover smykker var der en del guld i kisten. Med besvær, efter at have læsset skatten i båden, krydsede de fra siden af skib til kysten. Vejret var gunstigt.
  Det var overskyet, månerne gemte sig bag blodrøde skyer. Så James bedragede sine venner.
  "Din andel vil være vores," mumlede lederen.
  Kassen blev sat på hjul og rullet langs klipperyggen. Det var ikke særlig praktisk, men stadig bedre end at bære det i dine arme. Træerne virkede ildevarslende og kastede rovskygger. Så de slæbte skatten til hulen. Skarpe torne kravlede under Oliver Twists bare fødder, de prikkede børnenes fødder til blod. Den unge pirat holdt ud, og alligevel var det tåbeligt af ham, at han ikke tog sine uigennemtrængelige støvler på med ribbede såler. I sådan varme var de dog meget ubehagelige, og mere moderne, med termisk regulering og kunstig køling, var sko forbudt at tage Swallowtail-robotterne. Forbuddet mod at medbringe nye teknologier gjaldt også for tøj. Så drengen måtte udholde stærke smerter, trække torne ud af sine bare hæle på farten og også føle kløe fra nælder. Barsaro pustede og skubbede vognen.
  Endelig dukkede en hule op. Korsarerne trak vejret. Der lød et brøl - en trehovedet løve. Det var et stort dyr på størrelse med tyren, og det styrtede mod mennesker med vildt raseri. James Cook formåede at trække sin pistol og skyde monsteret i hovedet. Det lykkedes dog løvens kadaver at få piraten ned. Barsaro affyrede sin musket og ramte ham i maven, og Oliver sprang op og skar det andet hoved af Løven. Monsteret vred sig og ramte Barsaros bryst med poten, og det sidste, tredje hoved blinkede med hugtænderne over hovedet. Oliver svingede sit grav-titanium-smedede sværd og huggede helvedesæden hen over halsen. Violet blod sprøjtede, udyret udstødte en dødsraslen og slog straks med halen. Drengen råbte af smerte, halen vævet af ståltråd skar huden. Hvis en svagere person havde været i hans sted, kunne en ånd godt være fløjet ud af ham. Den unge pirat rejste sig. Barsaro stønnede i nærheden. Hans skjorte var revet i stykker, blodet dryppede, men der skete ikke noget frygteligt. Oliver sprang op til kaptajnen. Han var allerede oppe. Han fik lettere hjernerystelse, men han holdt fast.
  - Hvad stirrer du på? Tror du, at denne kat er i stand til at fælde lederen af korsarerne? Rejs dig op, Barsaro, vi har ikke gemt skatten endnu.
  Piraten sprang op og satte sig vaklende på brystet.
  - Hvad satte sig, trak længere.
  Oliver nikkede, og de trak brystet videre. I hulen hjalp hjulene ikke, jeg måtte trække den på mig selv. Piraterne gispede af spændingen. Undervejs stødte de på en gennemsigtig alligator, der glitrede svagt i mørket. Heldigvis for krybdyret angreb hun ikke, men gemte sig i hulens dybder. Kun røde øjne brændte rovdyr i mørket.
  Oliver Twist rystede med knytnæven.
  Med stort besvær løftede filibusterne stenen og skubbede den jernsmedede kiste ned i gruben. Så satte de stenen på plads.
  - Du behøver ikke engang at begrave det. Nu er det en helvedes to, hvem finder det.
  Barsaro smilede med en hultandsmund og sagde:
  "Nu ved kun vi tre om skatten. Så lad os dele det op i tre.
  James smilede ondt.
  - Du sagde tre. Hvor er den tredje?
  - Denne hvalp. Barsaro rakte hånden frem.
  Et skud lød, piraten blev kastet op, så sank den fede korsar tungt. Det lurende krybdyr angreb pludselig liget bagfra og begyndte at rive det i stykker med sine kløer og næsten en halv meter lange tænder. Det blev set, hvordan dens gennemskinnelige underliv var fyldt med en blodig grød af resterne af menneskekroppen. Oliver følte sig syg ved det morderiske syn.
  - Det er skræmmende! Hvorfor slog du ham ihjel? - mumlede drengen.
  - Han vidste for meget. Desuden giver det ikke meget mening. Bortset fra fysisk styrke havde Barsaro ingen dyder.
  "Vil du også slå mig ihjel?" Oliver Twist spændte, klar til at hoppe tilbage når som helst og hugge mod sin fjende med sit sværd.
  Kaptajnen svarede oprigtigt:
  - Nej, jeg vil ikke dræbe dig. Jeg er ikke længere ung, og det skete så, at jeg ikke kan få børn. Du bliver min søn. Jeg har længe ønsket at møde en dreng som dig. Smart, modig, i stand til at fortsætte mit arbejde.
  Oliver Twist så drømmende op.
  - Eller måske - at blive kejser over hele nattens halvkugle?
  James Cook spændte, og hans øjne blinkede uvenligt.
  "Er du tilfældigvis fra underverdenen?"
  Drengen trampede sin bare fod og svarede:
  - Ikke! Jeg er født i en af de engelske kolonier.
  - Jah? Og hvor har du fået så godt et sværd?
  Oliver knirkede:
  - I kamp er dette mit trofæ.
  Kaptajnen rynkede panden.
  - I hvilken kamp?
  Drengen svarede med et smil:
  - Nær Sargasso-porten, hvor vi kæmpede med Drake-eskadronen.
  - Åh, jeg kan huske sådan noget. Så jeg er ikke din første kaptajn. Hvem har du været hyttedreng før?
  Oliven knirkede:
  - På Klivesar.
  Lederen snappede:
  Og hvorfor smed han dig ud?
  Drengen, der kastede en torn væk med sin bare hæl, udsendte:
  - Jeg knækkede hans pibe, som han beordrede mig til at blive pisket og bortvist fra broderskabet for.
  James Cook lod som om han troede.
  - Nå, nu vil du tjene mig, og kun mig. Jeg stolede på din hemmelighed skat. Og jeg håber, at du vil være min søn.
  - Jeg kan godt lide at være pirat, det er så romantisk. Oliver gav James Cook hånden. En skygge pilede rundt om hjørnet, en kæmpe krokodille kastede sig over kaptajnen, som skød og landede mellem øjnene. Krybdyret bremsede ikke engang. Så svingede Oliver sit sværd, huggede lige over munden. Slaget var stærkt, alligatoren stoppede, hvidt blod strømmede fra monsterets gennemsigtige kapillærer.
  Olivers næste træk var at stikke sværdet ind i hans øje. Sumphelvedes væsen skreg og flygtede. Sprøjtet ramte hans ansigt, monsterets blod brændte og kløede. Oliver faldt på knæ og tog noget vand op i sin håndflade og kørte det over hans ansigt. Det blev nemmere, kløen aftog. James Cook mumlede:
  - Det er tid til at gå ud. Disse huler er fulde af modbydelige skabninger. Månerne vil snart stå op - vores fyre vil vågne op og hæve et hyl. De er som børn. Intet værd uden en kaptajn.
  Hjemturen var meget nemmere. Da drengen næsten nåede havet på en løbetur, kastede han sine ømme fødder ned i det salte vand. Det blev meget nemmere for ham. Kaptajnen rakte ham en kolbe rom, og Oliver tog en slurk af den stikkende væske. Han var nu munter, en behagelig varme strømmede gennem hans krop, han ville synge. Kun frygten for at vække piraterne holdt impulsen tilbage. Da de kom ombord, ville kahytsdrengen gå i seng, da der var plads nok i det nye skib, men kaptajnen stoppede ham med en gestus.
  - Jeg vil gerne sige et par ord til dig, hytteknægt. Lad os gå til hytten.
  Da de lukkede, skænkede James Cook sig et glas rom og tilbød derefter drengen en drink. Oliver nægtede dog.
  - En drukkenbolt bliver aldrig en stor kriger.
  Piraten lo.
  - Det kan godt være. Hvor mange af mine venner ødelagde rom. Men jeg ringede ikke til dig for at diskutere et så evigt problem som druk. Jeg har en fjende. Fjenden er lumsk, blodig og gammel. Han har sin egen private flåde, og for bare en dag siden var han meget stærkere end mig. Nu er rollerne ændret, kraften er på min side.
  Drengen stampede med bare fod og knirkede:
  - Hvad hedder han?
  Lederen sagde glad:
  - Dukakis, og kaldenavnet er Cutting Death. Det var det, jeg ville lokke i en fælde. Og du vil hjælpe mig i denne sag.
  Oliver knyttede næverne hårdt.
  - Jeg er glad for at hjælpe min kaptajn.
  James Cook sænkede stemmen.
  - Godt. Så lyt godt efter. På mine ordrer vil du blive pisket - det er nødvendigt, da der helt sikkert er Dukakis' spioner på mit skib. Så vil du løbe fra mig til hans skib og fortælle mig, at du ved, hvor jeg gemte skattene fra det skib, jeg erobrede. Dukakis er meget grådig efter penge, og jeg tror, han vil tro dig. Du vil føre ham til Cobra Bay, hvor hans skibe ikke har nogen mulighed for at manøvrere. Og mit skib med hundrede kanoner, jeg vil navngive det til ære for min første kærlighed "Azatart", vil fuldføre sejren. Jeg vil spærre udgangen fra bugten, og vi vil sænke alle hans skibe og hænge ham på galgen.
  Oliver nikkede.
  "Måske kan vi undvære en tæsk?"
  Kaptajnen knurrede:
  - Nej, det vil vi ikke. Dukakis er en meget mistænksom type, han kan hænge dig eller torturere dig. Nej, tæsk er påkrævet.
  Drengen trak på sine muskuløse skuldre og spurgte:
  "Sig så til sømændene, at de skal slå dem forsigtigt.
  Cook knurrede vredt:
  - Og det er ikke tilfældet, spor skal forblive på bagsiden. Forresten, fjols. Du ser ikke ud til at være blevet slået ordentligt. En pirat skal tåle tæsk og tortur. Dette vil være en ekstra hærdning for dig, en slags skole for mod.
  Drengen slugte sit spyt.
  Minder blinkede for mine øjne, inspireret af de bøger, jeg læste, og den falske hukommelse om en drøm. Angelicas kærlige ansigt. "Hun må være jaloux på os." Hans jævnaldrende ønskede virkelig at blive pirater, men de færreste turde tage på så seriøs en rejse. Kun han og hans bror Alex vovede sådan en ekstraordinær og risikabel handling. For at gøre dette var de nødt til at bedrage politiet, fordi børn er strengt forbudt at komme ind på nattens halvkugle. Og specialtjenesterne sover ikke - de fanger teenagere, når de bevæger sig hen til porten. Det kan voksne, der er en særlig aftale med svalehalerne om... De mystiske "sommerfugle" slipper dog også børn igennem. Så meget desto bedre - ingen skole, ingen lektioner, solide eventyr.
  . KAPITEL #14
  Den første pisking ventede dog den unge fange efter søvnen. Oliver Twist, der virkelig gerne ville leve, var endda lidt glad for sådan en udsættelse af dødsstraffen.
  De løsnede kraven fra ham og bar ham bogstaveligt talt ud i hans arme, fire vagter på én gang. Oliver selv var lænket fast. Og det var svært for ham at bevæge sig.
  Og han blev bragt et særligt sted.
  De tog lænkerne af drengen og vred på hænderne og førte ham ud i gården. Der blev han lagt ud på geder, efter at have revet fængselsuniformen af.
  Særlige personer blev inviteret til fængslet for at se, hvordan en mindreårig, men meget farlig og ikke-angrende kriminel blev straffet.
  Oliver skammede sig meget over at være nøgen foran dem. Og der var også kvinder blandt publikum.
  Men intet at skulle acceptere. Drengen var solidt fikseret, så du vil ikke bryde ud.
  Oliver besluttede, at han ville forsøge at opføre sig anstændigt.
  En kraftig bøddel tog en stang ud af kurven, tung og bidende. Så begyndte han at slå af al sin kraft på Olivers bare ryg.
  Drengen sammenbidte tænderne af al sin magt og forsøgte ikke at skrige. Men alligevel kom stille støn fra hans hals.
  Bøddelen var på ryggen, balden, rørte lidt ved hans skuldre og ben ... Blodet flød allerede ... Oliver, stønnende, ville slukke så hurtigt som muligt. Men bevidstheden ønskede stædigt ikke at gå ud. Her blev den ene pisk flosset, og bødlen samlede en anden op. Og begyndte at blive det. Der var ikke længere opholdsrum på Olivers ryg, og bødlen tæskede drengens bare fødder.
  Oliver stønnede, selvom smerten gennemborede ham fra hælene til baghovedet. Til sidst smed bødlen den anden pisk og tog den tredje op. Han slog drengen på den afskårne ryg, derefter på skuldrene og gik igen ned til balder og ben.
  Der var blod i Olivers mund, og han bed sig i læben. Sandt nok begyndte smerten at blive sløv, og drengen holdt endda op med at stønne.
  Og den tredje pisk flossede. Det betød efter kutyme, at henrettelsen skulle standses, selvom offeret ikke mistede bevidstheden.
  Saltvand blev sprøjtet på Oliver. Drengen hylede af helvedes smerte og løsnede sig så fra bukkene. Og båret tilbage til dødscellen.
  Så de gav ham brød og almindeligt vand...
  Udmattet og sulten slugte Oliver maden... Og faldt i en drøm, uden at være opmærksom på den huggede ryg.
  Foran fangehullet var der en sti beklædt med hvide mursten. De blodige fodspor fra bare fødder var tydeligt præget på den. Det middelalderlige fængsel var omgivet af en dyb grøft med en vindebro. Om aftenen var der, som lovet af Marc de Sade, en fest. Alle hertugens venner kom til festlighederne. Den centrale skål var en lilla flodhest indrammet af fire krokodiller, bragt ind på én gang af halvtreds tjenere. Krokodiller var proppet med vildt og pølser, eksotiske frugter og grøntsager. Den enorme flodhest blev også proppet tæt. Der kom snart tønder med vin. Krigerne ignorerede skeerne og gaflerne og kastede begge hænder ned i kødet. Eksemplet blev givet af hertugen selv, hans tykke beskidte hænder greb kødstykker og proppede dem ind i hans mund. Vega og Anzhelika sad side om side og spiste pænt og forsøgte at bevare et slægt af kultur på baggrund af fjolserne. Peter fik ikke lov til at gå til bordet, men tog ham stadig som tjener. Angelica fik dog ikke et stykke i halsen. Hun repræsenterede konstant Oliver Twist, hans pine. Og hvad med den anden bror, Dodger? Hjertet mærker, at det ikke er sødt for ham. Marc de Sade spiste meget og drak endnu mere. Han blev hurtigt bedugget og udtrykte sig mere og mere tungebundet.
  Og samtidig med brølet:
  - Tæt sejr over oprørerne. Højre hånd på Vali Chervonny Maar Ace er fanget. Snart når vi Chervonnys hule. Og så vil jeg flå denne rebel i live.
  Ridderne brød ud i klapsalver. Og igen hyldede måltidet. Ansigterne glimtede af fedt, saft, spildt vin. Nogle af gæsterne tørrede deres hænder direkte på deres tøj. Hertugen gav i mellemtiden ordren:
  - Nu vil jeg bestille at arrangere en gladiatorduel.
  De adelige nikkede smigrende. De kunne godt lide udsigten til at blande vin med blod. Midt i festsalen var en imponerende arena. Ved et signal blev to dusin gladiatorer bragt til hende. De var for det meste slaver, der kæmpede for retten til at leve. Bevæbningen af middelalderlige krigere var ejendommelig. Halvdelen i blå skjorter bærer korte sværd og skjolde. Modstanderholdet i rødt har trefork og en kæde med et skarpt søm for enden. Stillet over for hinanden styrtede gladiatorerne sig på signal fra hornet i kamp.
  Vega og Angelica overværede kampen intenst. I første omgang var fordelen på de rødes side, deres lange kæder fik nu og da de blå til at lamme benene. Så omgrupperede de blå sig, og optrådte jævnt og tydeligt, modangreb. Deres skarpe og præcise angreb mejede taberne ned. I de rødes rækker var der to inogalacter. De sprang, skyndte sig som en orkan og viftede med deres fire arme. Kæder fløjtede over hovedet, treforkerne hvirvlede vildt. Det virkede umuligt at nærme sig disse monstre. En erfaren fighter, kommandøren for de blå, lod som om han trak sig tilbage.
  Den angribende gibbon udstødte et sejrsråb og huggede med sit sværd af al sin magt og vendte sit behårede grønne bryst. Blod sprøjtede fra sammenstødet, uhyret rykkede, dets trefork gled over hjelmen og blev stille og frigav bobler af giftigt grønt blod. Den anden inogalakt trak sig tilbage. Det var tydeligt, at han var alvorligt såret. Pludselig brød de blå kæmpere linjen og gennemborede den overlevende "mokhnach" med deres sværd, og to mere med trefork. Riddere og baroner muntrede kæmperne op på alle mulige måder. De havde heller ikke noget imod at slås. Efter den indledende succes gik stjernen af de røde ned - de blå pressede dem. Først faldt den ene, så den anden og snart den tredje kriger.
  Da han faldt, formåede han dog at drive en trefork ind i maven på sin modstander, så hans indvolde slap. Til sidst var der to røde jagere tilbage. De blev hårdt såret og vaklede fra slagene. Ude af stand til at modstå kampens spænding faldt de på knæ og bad om nåde. Hertugen og andre adelige satte fingeren ned. Kun Angelica og Vega løftede fingrene op og turde bede om nåde. De syv sejre dræbte de besejrede med koldt blod.
  Hertugen slog med læberne.
  - Vidunderligt. Nu vil jeg tage mig af dem personligt. Hej bueskytter, dræb dem. Siddende overfor protesterede Baron War von Kur kraftigt og rystede på sin dobbelthage:
  - Nej, giv dem tilbage til mig. Jeg skærer syv alene ned.
  Hertugen så skeptisk på den enorme, men klodsede baron.
  - Nej, de slår dig ihjel. Lad det være bedre syv om syv. Vores bedste riddere mod slavegladiatorer.
  Flere mennesker meldte sig frivilligt til at kæmpe end nødvendigt, og hertugen ændrede mening.
  Han brølede øredøvende:
  - Jeg giver alle lov til at kæmpe.
  En flok riddere med hele deres masse faldt over gladiatorerne. De fyldte dem med en menneskemængde, huggede, stak, brød igennem. Det mest erfarne medlem af de syv formåede at skære halsen over på en af de brutaliserede sjakaler. Næsten alle krigerne var i rustning, hvilket gjorde det muligt for dem at beskytte sig mod slag fra mere behændige gladiatorer. Berusede riddere tog efter antal, ikke dygtighed. Efter at have handlet med slaverne klyngede de sig til hinanden. Hertugen gøede helt i lungerne. Tjenere fløj ind og trak jagerne væk med kroge. Kampen er slut. Fire riddere blev hugget ihjel, et dusin flere fik alvorlige sår, men i det hele taget slap de alle billigt.
  Marc de Sade afsluttede pokalen. En mand i sort, med et kors om halsen, krøb op til den højtstående og hviskede ham noget i øret.
  Hertugens ansigt blev lilla. Han brølede:
  - Jeg tager afsted i en time. Lad være med at rode uden mig, tilbage til desserten.
  Herskeren løb næsten væk og efterlod et ret broget selskab til at sladre i ensomhed. Ingen kedede sig dog.
  Vega skubbede Angelicas albue.
  - Vi skal spore, hvor den fedtmavede blev af.
  Den blonde pige var enig.
  - Det er rimeligt.
  Men pigerne måtte ikke følge hertugen. Da de så, at ejeren var gået, stirrede de lystne bump på skønhederne.
  Et vildt brøl fulgte:
  - Du er vores nu.
  Ridderne rørte på sig. Som skildpadder klatrede de med hele deres masse op på pigerne. Der var mange.
  Vega trak to sværd og begyndte at rotere over hendes hoved, Angelica fulgte hendes eksempel. Begge piger lignede fuldblodstigre, klemt af ulve.
  Hertugen flyttede i mellemtiden til en mekanisk vogn, drevet af et manuelt spil, og skyndte sig ind i fangehullet. Der forhørte den professionelle bøddel Kara Maara Oliver Twista.
  Drengen, nøgen, muskuløs og barfodet, blev ført til et særligt rum med mange torturanordninger. Der var knive, boremaskiner, kroge, pigtråd, søm. Samt skruer, tang, trådskærer mm.
  Kælderen tilhørende hertugen var slående i sin mangfoldighed af smerteproducerende apparater. Det var varmt - tre ildsteder brændte på én gang, bødderne varmede værktøjet op i flammen. Før han blev tortureret, blev Oliver Twist grundigt vasket og tørret af med alkohol for at forhindre ham i at få blodforgiftning. Ved siden af Oliver Twist blev en anden stærk femten-årig dreng strakt på stativet. Bødlens assistent hængte det muskuløse barn i arme og ben. Mens han røg sin pibe, piskede han dovent sin nøgne torso med sin pisk. Drengen stønnede sagte og hviskede en bøn. Der var blodige striber på huden.
  Bøddelen Kara smilede til Oliver.
  I en giftig tone sagde monsteret:
  - Åh, min gode, hvor smukt barn. Hvor vil vi være kede af at pille din hud af dine sarte skuldre. Denne, der hænger ved siden af dig, er den indfødte søn af Maar Tuz, hans navn er Mir Tuzok. Nu får han en let massage, og så vil bødlen tage ham mere alvorligt.
  Så husk: Jo før du fortæller, hvor Vali Chervovy gemmer sig, jo hurtigere vil din pine ende.
  "Jeg vil ikke fortælle dig noget," mumlede den rasende Oliver Twist og blinkede ondskabsfuldt med øjnene.
  Torturisten brølede:
  - Alle siger sådan. Skulder, start.
  To heftige assistenter samlede det lænkede barn op og fjernede selvsikkert lænkerne og forsøgte at hænge ham på stativet. Det er præcis, hvad de ikke skulle have gjort. Barnet undvigede og slog med en bar krupka, som en kølle, med foden af den ene bøddel i lysken, den anden - under knæet. Oliver Twist sprang ud og forsøgte at angribe Kara, men den øverste torturist havde en fænomenal reaktion. Med et præcist slag slog han drengen med en kølle i hovedet.
  Bruden brølede:
  - En spøjs imp. Du skal bære ham i en speciel stol, så han ikke laver problemer. Og I, stakkels mednomader, hvorfor er I triste?
  Bødlens assistent havde en revnet knæskal, og hans partner mistede bevidstheden på grund af smertechokket.
  - Nå, det er okay, jeg har assistenter nok. Overbøddelen klappede i hænderne. Uhyggelige enheder er trådt ind. Den bevidstløse skaldede mand blev fikseret på stativet. Så ramte en strøm af iskoldt vand hans ansigt. Drengen kom til fornuft, hans øjne blev røde.
  Bøddelen var glad:
  - Jamen, du er stædig. Nu dine arme og ben er klemt fast i stokkene, kan du fortsætte til aktiv forhør.
  Torturisten løftede pisken og slog barnet flere gange på ryggen og ribbenene. Oliver Twist holdt vejret og kvælede et skrig med ar svulmende på hans krop. Bødlen grinede tilfreds.
  Baseret i en hæs tone:
  - En stærk fyr, men en ung muskuløs krop er ret følsom over for smerte. Jeg håber, vi hurtigt finder et fælles sprog med dig. Nu er det tid til at brænde dine hæle, så du ikke løber for hurtigt.
  Torturisten tog en rødglødende stang ud af ovnen. Han tog uden højtidelighed fat i Oliver Twists bare fod med hans handsker og brækkede tåen. Så kom det glødende jern i nærkontakt med den bare fod på et tolv eller fjorten år gammelt barn. Tyk røg bølgede, huden forkullet.
  Oliver Twist holdt med en viljeanstrengelse, næsten bidende sig i tungen, det undslippende skrig tilbage. Drengen trak vejret tungt, sveden strømmede ned ad hans krop. Kara Maara fortsatte med at knuse med et stykke jern, lugten af stegt kød. Duften kildede behageligt i næseborene. Til sidst tog bødlen metallet væk. Da han så på det torturerede barn, sagde han:
  - Han er ikke dårlig! Stærk dreng. Inden han tilstår, vil vi tilbringe mange timer sammen. Og hvad vil denne unge mand sige til et strejf af glødende stål?
  Den sadistiske bøddel kyssede gerne benet på en anden skaldet mand med et rødt strygejern. Huden på drengens hæl brød i brand. Drengen skreg højt, råbte med en god uanstændighed. Da torturisten fjernede stangen, hvæsede han kun, en bleg og svedig teenager:
  Ikke mere, jeg skal fortælle dig alt.
  Bødlen grinede tilfreds.
  I en sød tone sagde han:
  - Selvfølgelig vil du det. Hvor er Valya Chervovys hule?
  - Sig det ikke til ham! - råbte Oliver Twist og forsøgte uden held at bryde lænkerne, hvilket fik drengens muskler til at spænde og så ud til at briste. Skænd ikke din far.
  Tuzoks verden forstod alt og undertrykte med en ekstraordinær viljeindsats svagheden. Drengens blå læber hviskede:
  "Jeg ved det ikke, og selvom jeg vidste det, ville jeg alligevel ikke sige noget.
  Kara Maara slog Oliver Twist i munden. Så klatrede han med en tang ned i maven:
  - Bastard, jeg vil torturere dig i lang tid. Jeg vil drysse salt på dine sår, du vil gale som en hane af helvedes smerte.
  Barbaren tog ud og dryssede en knivspids salt på drengens sårede skulder. I det øjeblik hørtes en larm, og hertugen trak vejret tungt og kravlede ud.
  Han hvæsede:
  - Du, ser jeg, begyndte afhøringen uden mig.
  Bøddelen trak forvirret på sine brede skuldre.
  - Skyldig, hertug. Du beordrede hurtigt at slå information ud, og drengene er meget stædige!
  Den højtstående brølede som svar:
  - Ikke for dit sind. Træd tilbage og lær, hvordan du ophidser disse ofre.
  Hertugen greb en varm ståltang. Nøgne, svedige, solbrændte og meget muskuløse drenge så meget appetitlige ud.
  Nå, som sådan skønheder, men du kan ikke pine dig selv personligt.
  Hertugen tog lette skridt mod Oliver Twist. Drengen lugtede dårlig ånde. Tilfældige tanker svirrer i mit hoved. At bringe minder frem. Også selvom de er falske fra en kybernetisk drøm, når der dukker noget op i mit hoved fra fantastiske tider. Måske ved folk virkelig, hvordan man rejser i tid i en drøm? Dette er sjælenes bevægelse gennem rum og epoker. Når man ser fremtidens skole.
  Her er det en futuristisk skole, en pæn kybernetisk tavle skinner. På den skal du holde fingeren i en kompleks sekvens - og det rigtige svar vil blive givet. Og han lærte ikke lektien. Hele dagen fægtede med elektriske sværd, og gik derefter til floden. Og her står han ved tavlen, og han skammer sig. En ven af Dodger hjælper til, ved hjælp af en miniaturegadget sender han en besked, der høres i en mikrofon gemt i hans øre. Sandt nok er læreren på vagt. Han optager deres radiotransmission på gravioscanneren. En raspende, computerlignende stemme siger:
  -Klut og Oliver. I bliver begge i klassen. Hvor længe kan du læne dig tilbage og gå på tips?
  Så bliver der en lang og kedelig læsning af moral. Indtil nu står scanningshologrammer for vores øjne. Det er derfor, han forlod verdens halvkugle for at slippe af med påtrængende lærere og kedelige lektioner. Og hvordan endte det hele? Nu gør den fede, grimme tudse ham ondt. Vi skal huske lektionerne fra yoga og Ruscate. Hvordan er smerte lokaliseret der?
  Den sadistiske højtstående grinede ondskabsfuldt og satte forsigtigt tangen på sine ribben.
  Der susede ved berøring af varmt jern, og duften af ungt brændt kød blev stærkere.
  - Hvad, lille lam, kan du lide at blive stegt? - kvækkede inkvisitoren. Så vred hertugen forsigtigt pincet, krogede huden og drejede ribbenene.
  På trods af alle testamentets anstrengelser flød tårerne ufrivilligt fra drengens øjne. Det var meget smertefuldt. Måske mere smertefuldt, end da hælene blev kauteriseret. Der er mange nerveender på foden, men Oliver Twist har det hærdet og proppet, han kørte endda på kul. Faktisk meget hurtigt. Ribbenene er ikke så vant til brændende procedurer, et skrig bryder fra halsen. Oliver Twista bed tænderne sammen. Jeg forsøgte at distrahere mig selv ved at tænke på behagelige ting.
  Han rettede sin opmærksomhed mod sine bødler. Torturisten er en fremtrædende mand; han er høj, hans arme er tykke og kødfulde, hans kappe er foret med blod, og selv er han klædt helt i rødt. Dette er forståeligt - det er mere forfærdeligt, og blodet på tøjet er mindre synligt. Tunge støvler med sølv hestesko. Og her er hertugen selv - i kronen tager han den ikke af, selv planlægger at udføre beskidt arbejde. Fanatisk. En ordre hænger på brystet. Et uforståeligt skilt, som et hagekors, kun femtakket og hornet, lavet af rent guld indrammet af diamanter.
  - Jamen, hvad har du brug for? - Trods den vilde smerte gav Oliver Twist sig selv et truende blik, strikkede sine øjenbryn.
  Og han rykkede med sin bare fod, som for nylig var blevet strøget på en rund barnehæl af et glødende jern.
  Hertugen mistede mod forventning ikke besindelsen. Han vred stadig sine ribben koldt blodigt. Ribben var ved at knække, da en fej tjener kravlede ind i hallen. Han rystede som en kanin.
  Og hans stemme brød af:
  "Deres højhed, salen er i fuld gang. Dine to piger og en flok riddere kæmpede.
  - Sådan. Hertugen tabte tangen. "Jeg vil ikke tolerere en sådan behandling af min kærlighed.
  Han rystede med næven mod fangerne og tilføjede:
  - Jeg vender tilbage. Og du ser, uden mig skal du seriøst ikke torturere. De lærer hovedpine af min hånd.
  - Hør her, min herre. - Bødlen tordnede lavmælt, hans assistenter ekkoede ham.
  Hertugen forlod lokalerne. Torturisten henvendte sig til Oliver Twists ledsager.
  Katten kurrede med en sød stemme:
  - Nu kan du stege den anden hæl. Og du," han nikkede til Oliver Twist, "se. Det samme vil ske for dig.
  Bøddelen varmede strygejernet op. Det var svært at trække vejret i rummet. En pisk fløjtede, piskeslagene var beklædt med Oliver Twists nøgne torso. Drengen rystede af slagene, men forblev stædigt tavs. Ikke særlig behagelige skoleminder kom igen gennem mit hoved.
  Og på den bare hæl påførte torturisten en bred strimmel jern, rød af varmen.
  Og Oliver Twist krympede sig af frygtelige smerter. Men han formåede at holde sig tilbage. Selvom drengens muskuløse krop blev skinnende af sved og blod. Og en uklar væske dryppede ned på ilden og forårsagede et sus.
  Drengen holdt ud og sang endda:
  På verdens skabelses dag er Gud herlig ved dette mirakel:
  Og himlen over jorden blev pludselig blå, og himlen, himlen over jorden blev blå
  
  . kender ingen lænker!"
  
  Og der vil være lykke for mennesker nu og for evigt, Når lænker, tyranner og fjendskab falder, Når lænker og fjendskab falder for evigt.Al tyrannernes magt vil smuldre som støv, Og englen vil synge Frihed i himlen.
  
  
  Glory, Might and Labour vil skinne her!Og ingen kræfter vil slette det hele.
  
  Og Gud vil give visdom til dit folk Overvind modgang, strid og fjendskab Og må de overvinde alt - forvirring og fjendskab. Der vil være Frihed, Samtykke, Kærlighed Og Sandhedens lys vil oplyse sjæle.
  
  Må der altid være overflod på det land. Landsbyer, landsbyer, byer vil blive rige Og landsbyer, byer vil blomstre Mange skibe vil fortøje i bugtene der, Og gæster vil begynde at handle for deres egen fordel.
  
  Det vidunderlige land vil blive fyldt med skønhed, Og muserne vil synge Frihed i århundreder.
  ...To piger, Vega og Angelica, skåret ind i mængden af riddere. At stå på dødens sted er ligesom. De valgte instinktivt den mest bekvemme kamptaktik for sig selv. Golden Vega svingede begge sværd og huggede den herre, der stod foran hende, ned. Hendes superskarpe sværd skar gennem rustningen og skar hovedet af. Angelica påførte også dødelige slag - hun slog et sværd ind i brystet og ramte baronen, der svingede hendes kølle. Hendes lynhurtige angreb knuste kød. Ved det næste slag skar pigen hånden af, jernhandsken styrtede i gulvet med et klirrende, og fjenden brølede.
  Angelica holdt en "mølle" - det ene sværd afleder slaget, det andet skærer. Ridderne var fulde, træge i deres rustning, og hypertitanium-sværd skåret i kød med lethed. Vega vendte sig om og slog sin fod ind i angriberens ansigt og kørte derefter hendes kniv ind i hans mave. Behændig undvige. Silhuetten af en mægtig ridder skinnede svagt i stearinlysets skær. Og så - et præcist skud i halsen.
  Blodet fossede ud. Vega er ikke fremmed for at dræbe. Men Angelica bringer kun døden for anden gang i sit liv, men denne pige er så rasende, at hun ikke kan stoppes og knækkes så let. Det næste slag gennemborer skulderen. Ridderen brøler, Angelica vender bladet. Modstanderen er stille. En drejning af "sommerfuglen" - og igen falder hovedet på marmoren. Gulvet bliver glat af blod. Pigen dykker og sparker sine ben, tre riddere falder ned på én gang, som om de var blevet skåret ned. Så kommer hun frem og slår ham i ansigtet. Vega slår i mellemtiden med en sådan kraft, at den skærer sværdet og hjelmen over.
  - Fantastisk! Angelica skriger. - Du er bare en terminator.
  - Jeg er en stjerneranger. - Griner, svarer Vega. - Ja, og du er ikke værre!
  Den nye fighter er dygtigt spændt på kanten. Pigen er glad. Riddere sværmer og forstyrrer kun hinanden.
  Vega griner - hun kan godt lide at hugge. Hop - hun slår med begge ben på én gang, derefter et præcist udfald. To krigere kvæles af blod. "Stige"-teknikken følger, og den fede baron viger tilbage med en afskåret skulder.
  Begge damer var så rasende, at de nok ville have dræbt alle, mere end halvandet hundrede riddere, men armbrøstskytter kom ind i hallen. Ikke dækket af rustning havde halvnøgne piger det svært. Begge blev såret næsten med det samme - bueskytterne skød trods alt godt og ramte hovedsageligt på ben og arme. Pigerne blev angrebet i hobetal. På trods af det spildte blod havde de adelige ikke travlt med at dræbe dem. Tværtimod havde de brug for dem i live. Vega og Angelica blev fanget. De var tydeligvis ved at blive voldtaget. Der var en lille kamp om, hvem der skulle starte først. Slagsmålet blev vundet af baron Sylph de Ramses. Han lænede sig frem, rev Angelicas kjole af, tog sin værdighed ud og gik ind i hende med magt. I dette øjeblik afbrød et formidabelt råb det vilde orgie:
  - Hvilken slags underholdning uden min viden?
  Ridderne var forvirrede. Hertugens formidable brøl kunne drive enhver til vanvid.
  - Vi, Deres Højhed, ville lære piger gode manerer. gryntede Baron Sylph.
  "Her er du og lær dig selv, ignorant. Lynlås dine bukser først.
  Baronen var forvirret.
  Hertugen fortsatte med at græde.
  - Det er gæster, og de er under min beskyttelse. Og du ville have det sjovt med dem. Skal jeg beordre mine tjenere til at pille dig med pile på stedet? Hvordan vover du at udfordre mig?
  Ridderne bakkede tilbage, der hørtes svage mumlen.
  - Jeg vil ikke høre noget, festen er ødelagt. Fjern ligene og gå hjem. Ellers vil du kende fylden af min vrede.
  Ridderne begyndte at spredes. Pigerne rev pilene ud af deres arme og ben.
  "Sådan kan jeg bedre lide dig," sagde Marcus de Sade. - Nu følger vi med til sengekammeret, hvor du er hos mig og elsker.
  Bag adelsmanden voksede to dusin jagerfly med musketter.
  "Disse krigere vil sørge for, at du ikke kvæler mig under de søde kram. Det er det! Jeg kan se, I er meget farlige tæver, hele mit gulv var dækket af blod og dækket af lig.
  Ledsaget af en eskorte fortsatte de til soveværelset. Dens vægge var dekoreret med alle slags jagttrofæer - de mest imponerende var turndukai's horn.
  En massiv gylden seng med mange madrasser og puder rejste sig i midten af soveværelset.
  - Jeg beder. Føl dig hjemme.
  Musketsvingende krigere røg lunter, klar til at skyde når som helst.
  - I aften skal jeg have en sjov aften.
  Hertugen smed tøjet og rustningen og faldt på puderne.
  . KAPITEL #15
  Den unge fange er vågnet... Den er lidt sulten i tårnet, barnets bare fødder er særligt kolde.
  Oliver, for at holde varmen, og stadig i håb om at flygte, begyndte at gnide et stålled i kæden mod et andet. Og de er tykke her, men i hvert fald lidt varme.
  Derudover var jeg sulten ... I tårnet af selvmordsbombere blev drengen kun fodret en gang om dagen: gammelt brød og vand. Og dette var ikke nok for en voksende organisme.
  Og rotter hviner i mørket. Den barfodede, sultne dreng gned sine lænker og forsøgte ikke at græde.
  Selvom der var to tæsk foran ham og en løkke om halsen.
  Oliver sang sagte;
  Som det skete for mig, er jeg klar over for falken, men det er på tide:
  Jeg fløj, ung klar falk, i himlen,
  Jeg slår-slår gæs-svaner,
  Han slog og slog også en lille fugl,
  Som det plejede at være, er der ingen flugt for en lille fugl.
  Men nonecha for mig, jeg forstår falken, der er ingen tid:
  Jeg sidder, ung klar falk, i poimane,
  Er jeg i ham i det gyldne bur,
  I et bur, på en blikstribe;
  Falkens ben er viklet ind,
  Silketrailere på ben:
  Perlegardiner på øjnene!
  Som det skete for mig, gode mand, men lidt tid:
  Jeg gik og gik, gode mand, langs det blå hav.
  Jeg har allerede slået skibsskibe,
  Jeg er tatar, armensk busurmand;
  Stadig slå-smadrede lette både;
  Som det plejer at være, er der ingen passage for lette både.
  Men ikke for mig, gode mand, der er ingen tid:
  Jeg sidder, gode mand, i poimane,
  Jeg er i skurkens jordfængsel.
  Den gode fyrs ben er smedet,
  På benene er tyske frynser,
  På den unge mands hænder er der fængselslåse,
  Og på den unge mands hals er der jernslinger.
  Sådan en folkesang, fra en af bøgerne ...
  Oliver lagde ikke mærke til, hvordan han igen glemte sig selv i en drøm.
  Ikke langt væk, i den samme halvkugle af drømmeuniverset, gennemgik gratis-for-watch-drengen, Oliver Twist, også hårde tider. Efter en hed pisk, hvorfra skindet revnede, blev han søsat i land. Han havde en lang vej at gå, før han nåede Piratherren Dukakis. Og du skal komme dertil hurtigst muligt. Han løb næsten ned ad den stenede vej, så hurtigt var hans skridt.
  På to timer tilbagelagde Oliver Twist næsten 20 miles og nærmede sig landsbyen Yehu.
  Det var en ret stor by med huse af senmiddelalderlig europæisk arkitektur, uden ekstra ballade og snavs. Kirkens spir ragede op over de brunrøde tage. Det grønne hav sprøjtede, indgangen til den brede bugt var dækket af et imponerende fort, fra hvis fangstrender kanonløbene stak ud i alle retninger. De fleste våben rustede dog. På den blide skråning af bakken voksede lange, op til hundrede meter, palmer. De skjulte fuldstændigt den hvide stenfacade på guvernørens palads. Luften var frisk, barfodede børn som Oliver Twist pillede rundt. Drengen gemte sit eneste våben, et hypertitanium-sværd, i en lærredstaske, han bar på ryggen. Udadtil lignede Oliver Twist en almindelig tigger, kun pletterne var usædvanlige - plettede, kakifarvede. Det var ubelejligt at bære våbnet, det blev ved med at ramme den arrede ryg.
  Drengen besluttede at hvile, især da et meget interessant syn var planlagt. Endnu et parti varer blev bragt til slavemarkedet. En bevæbnet afdeling af politi, sendt for at beskytte de dømte, stillede sig op på den brede dæmning. En flok nysgerrige mennesker var samlet her. Foruden mennesker blinkede tryner af inogalacts forbi. Nogle af dem lignede ænder og så ret harmløse ud. Der var mange børn, de grinede og pegede fingre.
  Og her er guvernøren selv, Sam de Richard. En høj, tynd person i rød paryk, klædt i en camisole af tynd silke, rigt broderet med guldfletninger. Han haltede let og lænede sig op af en ibenholt stok. Efter guvernøren, skubbede forbipasserende, bevægede en dygtig mand sig i generaluniform. Smykker klirrede på hans brede bryst, og en skæv hat prangede på hovedet.
  Da fangerne blev losset fra skibet, vred manden hånligt om munden og tog sin pibe frem.
  De dømte så dårlige ud: uvaskede, forvoksede, mange af dem lignede ikke mennesker. Der var dog også gode eksemplarer - åbenbart blandt de tilfangetagne pirater. Oliver Twist fik øje på flere seksarmede Inogalacts med skinnende frakker. Forhandlingen er begyndt. Guvernøren, som havde en gennemtrængende stemme, sagde:
  - General Cagliostro, du har ret til at vælge til den pris, du selv bestemmer. Og vi sælger resten på auktion.
  Cagliostro nikkede indforstået.
  - Deres Excellence er meget venlig. Men jeg sværger på min ære, dette er ikke et parti af arbejdere, men en elendig flok krøblinge. Det er usandsynligt, at de vil være til nogen nytte på plantager.
  Han skruede foragteligt op for sine små øjne og så igen på mængden af lænkede slaver, og ondskabsudtrykket i hans ansigt blev intensiveret.
  Kaptajnen læste hele listen over slaver - de fleste af dem var pirater, der mirakuløst undslap galgen. Der var også oprørere sendt fra metropolen.
  - Hvilket produkt. Kun dømte og tyve.
  Generalen fjernede listen. Nærmede sig en ung muskuløs fyr. Han mærkede biceps på sine hænder, beordrede at åbne munden, undersøgte hans tænder. Mumlede:
  - Til det her ti guldmønter.
  Kaptajnen lavede et surt ansigt.
  - Ti guldstykker? Dette er halvdelen af den reelle pris.
  Generalen grinede.
  - Denne slave er ikke længere det værd. Han vil snart dø af hårdt arbejde. Jeg vil hellere købe en seksarmet, de er meget hårdere end mennesker.
  Kaptajnen begyndte at rose fangens helbred, ungdom og udholdenhed. Som om det ikke handlede om en mand, men et lastdyr. Den unge mand rødmede. Tilsyneladende var denne handel ubehagelig for ham.
  "Okay," mumlede generalen. - Femten guld og ingen nørring længere.
  Kaptajnen vidste på tonen, at dette var den endelige pris. Han sukkede og sagde ja.
  Den næste person, generalen henvendte sig til, var en midaldrende mand med en stor bygning. Det var den berømte pirat Wiscin. Enøjet og skræmmende kiggede han rynkende på køberen.
  Handelen er genoptaget. Kæmpen gik efter tredive guldstykker.
  Oliver Twist stod og solede sig i de blændende stråler fra tre sole og indåndede den fremmede luft dybt. Den var fyldt med duften af nelliker, stærk sort peber og kæmpe, sødt duftende cedertræ. Samtidig lyttede han til, hvad der skete, og fjernede posen fra sine ømme skuldre.
  Andre købere henvendte sig til de dømte, undersøgte dem, spurgte om prisen. Generalen fortsatte med at forhandle. Købte et par seksarmede vilde mere. Det var tydeligt, at han var klar til at forlade auktionen. Og så faldt hans øjne på den smukke og stærke Oliver Twist.
  - God dreng. Og sandsynligvis også nogens slave.
  Oliver rystede. Fra denne mand åndede alvorlig kulde.
  Drengen knirkede:
  - Nej, jeg er alene.
  - Ja! Generalen var henrykt. - I sig selv - betyder en vagabond. Og ifølge loven er løsdrift forbudt, og man skal blive slave. Hej, vagter, tag halsbåndet med. I lang tid havde jeg ønsket at have sådan en dreng med mig.
  Oliver Twist tog posen op og skyndte sig at løbe. Men en massiv firearmet tilsynsmand, der stod til højre, huggede sine ben med en pisk. Løkken knækkede, drengen faldt. Han rykkede og forsøgte at bryde løkken, men den gravede endnu hårdere ind i hans ankel. Så trak han sit sværd og huggede pisken af med et slag.
  Generalen skreg.
  - Tag ham.
  Vagter og politibetjente skyndte sig til Oliver Twist. Han svingede sit sværd og gennemborede politimandens bryst. Resten af vagterne lænede sig tilbage og trak deres sabler. De forsøgte at omringe drengen.
  Da han indså, at han ikke havde nogen chance, sprang Oliver Twist op, stak den nærmeste politimand i hovedet og skyndte sig væk, hoppende som en frø. Drengen løb meget godt, men politifolkene havde heste. Drengen blev hurtigt overhalet og smed en lasso om halsen. Efter at have klippet rebet vendte Oliver sig mod sine fjender, klar til at sælge sit liv dyrt.
  Han var omringet på alle sider. Musketerer dukkede op bag dem, de trak deres tønder ud og læssede dem på farten. Det var tydeligt, at de var ved at begynde at skyde.
  - Tag ham i live! Generalen kommanderede.
  Arcana rose. Politiet blev trænet til at fange løbsk. Et par gode indkast - og Oliver Twist var bundet. Et velrettet skud fra en musketer slog sværdet ud af hans hænder. I samme øjeblik kastede de et net.
  Gotcha, indså Oliver. Nu vil de lænke ham i tunge lænker, og han vil aldrig se frihed.
  Cagliostro glædede sig.
  - Slå ham, slå ham.
  Han vendte sig mod de firearmede for at give ordren.
  I det øjeblik lød en skarp, rullende lyd, der rystede luften. Generalen sprang overrasket. Begge hans livvagter sprang med ham. Vagterne rystede, nogen tabte en musket. Alle vendte sig som om de var på vej mod havet.
  Nedenfor, i bugten, i en afstand af to hundrede skridt fra fortet, lå et stort skib. Hvid røg hvirvlede. Han skjulte fuldstændigt det storslåede fartøj og efterlod kun toppen af masterne synlige. En flok pterodactyler rejste sig fra de klippefyldte kyster, hvirvlede på himlen med skingre skrig.
  Generalen forstod ikke, hvad der skete. Hvorfor skyder skibet fra alle kanonerne?
  - Jeg sværger på navnet på den engelske konge. Han vil svare mig for det.
  Der var panik.
  I mellemtiden sænkede skibet det engelske flag. Han forsvandt i et røgpust. Det blev erstattet af Stars and Stripes Banner of Kiram's Empire. De gyldne stjerner glimtede smukt mod den lilla baggrund. Generalen himlede med øjnene.
  - Kapers! hviskede han med besvær. - Kirams kapere!
  Frygt og vantro blandede sig i hans stemme. Vrede blinkede i hans øjne. Livvagterne stirrede forvirret ud i det fjerne, rullede med deres gule øjne og blottede deres skæve tænder.
  Det enorme skib, der så let narrede vagternes årvågenhed, var et privatskib. I modsætning til almindelige pirater havde han et statspatent og retten til at handle med røveri og fange skibe fra uvenlige lande. Og Kirams imperium har længe været i fjendskab med Storbritannien. Nu er det tid til at komme i orden. Et stort parti guld udvundet fra kontinentale miner er for nylig ankommet til byen Yehu. Efter at have modtaget denne information besluttede admiral Pisar don Freebie at angribe den engelske koloni. Det var en personlig hævnakt. For ti år siden besejrede den lokale guvernør den dengang unge kaptajn af første rang, Pisar don Halava.
  Nu vil han tage en overbevisende revanche. Hans enkle opfindelse viste sig at være så vellykket, at han uden at vække mistanke selvsikkert gik ind i bugten og hilste fortet med en bredsidesalve. Tredive kanoner blev affyret og forvandlede skyderne til murbrokker og aske på én gang.
  Der er kun gået et par minutter. Talrige tilskuere bemærkede, at skibet forsigtigt fremrykkede i røgskyer. Ved at hæve storsejlet for at øge farten, bevægede han sig i en stram vind, rettede kaperen let kanonerne fra venstre side mod fortet uforberedt til forsvar.
  Det virkede som om verden var revet i stykker. Den anden salve var endnu mere ødelæggende. Generalen var hysterisk.
  - Hvorfor har jeg brug for sådan en straf!
  Nede i byen bankede trommer, trompeter bragede, som om de stadig skulle advare mod fare. Vagterne gik ikke i panik, forsøgte at returnere ild. Fortet rystede af eksplosioner.
  Den trykkende varme og betydelige vægt forhindrede generalen i at bevæge sig. De firearmede monstre samlede Cagliostro op og bar den ind i byen.
  Oliver Twist, der udnyttede den generelle forvirring, smuttede ud af nettet og tog sit sværd op og gik i hælene. Ingen fulgte efter drengen.
  Fortet svarede med lejlighedsvise skud. Han blev dækket af en tredje salve.
  Slaver, der var mere end halvtreds af dem, for det meste oprørere og pirater, gik på flugt. Mighty Wiscin, en erfaren pirat, sendte dem direkte til det grønne hus. Flere militsfolk med musketter løb derfra.
  "Vi finder våben der," sagde Wiscin.
  Oliver Twist løb hen til dem.
  - Mens alle har travlt, kan vi bekæmpe fjenden.
  Drengen var foran alle. Ved tærsklen stod en vagt med en musket. Inden han nåede at løfte sit våben, blev hans hoved skåret af.
  Slaverne kom ind i huset. Der var et lille arsenal der: musketter, sabler, gribekroge.
  - Bevæbn dig! Wiscin beordrede. - Nu skal vi ud og give et lys til Kiram-grisene.
  Oliver Twist holdt sig kold.
  - Og hvorfor skulle vi skynde os til Kiramiterne? Lad dem indtage byen bedre - vores fjender er der.
  "Ja," sagde kæmpen. - Jeg bliver kun glad, hvis de slipper guvernørens eller denne generals indvolde.
  Bevæbnede slaver gemte sig.
  Politi, vagter, militser skyndte sig i kamp med det desperate mod fra mennesker, der forstår, at de ikke vil blive skånet i tilfælde af nederlag. Kiramanerne var hensynsløse, de var berømte for deres grusomheder.
  Angribernes leder kendte sin sag. I modsætning til Yahoo.
  Kommandør Kirama gjorde det rigtige - han besejrede fortet, tog kontrol over byens centrum. Hans kanoner affyrede grapeshot hen over det åbne område bag molen og forvandlede folket, som Cagliostro kommanderede middelmådigt, til et blodigt rod. Kiramiterne handlede dygtigt på to fronter - med deres ild bragte de panik i forsvarerens rækker og dækkede samtidig landingen af landingsgrupper.
  Under de brændende stråler fra tre sole fortsatte kampen indtil kl. Da knitren af musketter og klirren af metal kom tættere på, var det tydeligt, at kiramitterne pressede på byens forsvarere.
  - Læn dig ikke ud. Oliver Twist kiggede ud. - Lad det blive mørkt først.
  Mærkeligt nok fulgte Wiscin drengens råd. Måske kunne han lide den måde, hvorpå ragamuffin kæmpede.
  I slutningen af dagen blev fem hundrede kapere Yehu's absolutte mestre. Solnedgangen var smuk, drengen beundrede den med glæde. Byen var urolig. Forsvarerne blev afvæbnet, og Pisar don Freeva, der sad i guvernørens palads, med raffinement meget lig hån, fastsatte løsesummen for guvernøren og generalen.
  - Du skulle være blevet hængt. - Nipper til sin pibe, sagde Don Freebie. - Men jeg vil være barmhjertig, og i stedet vil jeg tage hundrede tusinde guld og to hundrede kvæghoveder. Og selvfølgelig vil jeg ikke forvandle denne by til en bunke aske.
  Som svar lyder et skeptisk brøl:
  - Og hvad med guldet, som du fangede i paladsets kældre? Der er flere mio.
  Og hyl som svar:
  - Dette er mit retmæssige bytte.
  General Cagliostro sank ned i sin stol...
  Med skumringens begyndelse bad Oliver Twist om rekognoscering.
  - Jeg finder ud af, hvad der sker i byen - og straks tilbage.
  Byen stod i brand.
  Kiramiterne røvede, hængte de genstridige og voldtog kvinder brutalt. Oliver Twist så flere børns lig, herunder en pige med åben mave.
  Der var også kvinder med afskårne bryster, brækkede ben - åbenbart udsat for overgreb. Drengen blev bleg og skyndte sig at komme ud af dette helvede. På en smal gade mødte han en pige med lyst, rindende hår. Hun blev jagtet af fire Kiramiter, fuld og iført tunge støvler. Uden at tænke sig om to gange skyndte Oliver Twist henover. Han svingede sit sværd mod den nærmeste kaper.
  Slaget var så kraftigt, at hjelmen revnede sammen med kraniet. Så sprang den barfodede, der blinkede med sine bare hæle, op. Han slog en Kiramian ned med knæet i kæben og rev maven op på en anden. Kun én stod tilbage på benene.
  - Engelsk hvalp. knurrede han. Og han blev straks angrebet. Efter at have udført kombinationen "revne fan" skar drengen fjendens hoved af.
  - Gå til dine forfædre.
  Den formløse masse kollapsede til jorden.
  Han løb hen til den grædende pige og greb hendes hånd. Hun så frygtsomt ind i øjnene på frelseren.
  "Følg mig, skat," sagde Oliver Twist.
  Tilsyneladende inspirerede blondt hår og blå øjne selvtillid. De løb ned ad gyden, tunge skridt kunne høres bag dem. På vejen mødte jeg en anden beruset kirameser, dette voldte ingen vanskeligheder. De klatrede op ad bakken gennem de tomme gader og nåede udkanten af Yehu. Oliver Twist bragte pigen til et hus med skjulte slaver.
  Wiscin mødte ham med et sadistisk smil.
  - Hvilken slags stjæle har du med os. Frisk og ung.
  Rør hende ikke, ellers slår jeg hende ihjel. - Den blodige klinge så meget overbevisende ud.
  - Jeg kan se, du formåede at kæmpe, det roser jeg. Hvad skal man nu gøre?
  Oliver Twists øjne blinkede.
  - Vi er nødt til at erobre fjendens skib. Sikkert har skabningerne allerede drukket og er i byen, og vi vil få et fremragende skib.
  God idé, lad os få det til at ske! Piratslaverne udtrykte højlydt deres godkendelse.
  Planen om at erobre skibet var enkel, vægten var på overraskelse. Og alligevel frygtede Oliver Twist, at Kiramanerne ved fire måner ville få øje på bådene og slå alarm.
  "Jeg foreslår dette," sagde Oliver. - Jeg vil svømme til skibet. Jeg går om bord og giver signalet.
  - Kan du klare vagterne alene? - Wiscin begyndte, men piraten Oro afbrød ham: - Drengen siger sin mening. Hvis vi bliver opdaget, vil skytterne åbne ild. Og så var alt væk.
  På tre både nærmede slaverne sig i sikker afstand fra fjendens skib. Med et sværd, en løkke og en lille dolk svømmede Oliver hen til skibet. Fire måner skinnede, så det var muligt at læse. Der var tyve vagter om bord. Samtidig klarede de deres funktion dårligt. Mens næsten hele holdet var oprørende på kysten, fik skytten med sine assistenter proppen af endnu en tønde rom. Vagtposter - to ved stævnen og agterstavnen - holdt vagt. Oliver Twist blev ikke bemærket.
  Drengen svømmede til siden og klatrede forsigtigt op på de ru brædder. Hans behændige hænder og bare tæer klyngede sig til hvert et hak. Han gik lydløst hen til næsen. Han kastede en dolk bag på vægterens hoved, sværdbladet skar hovedet af en anden Kiramets. Så de første vagtposter blev likvideret. Derefter, uden om skytternes berusede skrigende sange, nåede den skaldede mand agterstavnen. Vagterne kiggede forsigtigt ned i vandet overbord. Derfor lagde de ikke mærke til, hvordan en næsten ulegemlig skygge gled og skar halsen over på dem.
  Opgaven er blevet lettere.
  Gunners var så fulde, at de ikke var opmærksomme på den tændte fakkel. Oliver tabte rebstigen til sine ledsagere. Slaverne klatrede lydløst ombord. En kirameser, der gik ud på et lille behov, lagde mærke til deres bevægelser, men forvekslede åbenbart dem for sine egne.
  - Hvad, ret bestjålet? spurgte han på Kiram-dialekt.
  - Så godt som det bliver. sagde Wiscin. Klingen blinkede. Dolken stak for meget ind i den nysgerrige krigers hals.
  - Femte. kommenterede Oliver. "Lad os nu komme til resten."
  Tidligere slaver strakte sig ud i agterstavnen. Endnu en vagtpost passerede. Han blev taget fra ved endnu et præcist kast. Stille, som skygger, kom slaverne frem til taljen. De var godt bevæbnede. Fra taljen blev der åbnet udsigt over hele skibet, fra agterstavn til stævn. Omkring et dusin mennesker hyggede sig på dækket, resten drak rom og tequila nedenfor. Mange pirater var gode til at kaste - ikke kun dolke, men også kløvere og sabler. Uden at affyre et skud massakrerede de de berusede Kiramiter. Dem, der drak nedenunder, blev behandlet mere humant. De angreb og tilbød at overgive sig.
  "Lad os lænke og holde," beordrede Oliver Twist.
  Derefter fortsatte piraterne uden at tænke sig om to gange til et overdådigt måltid. Deres entusiasme var i top. Ikke så mærkeligt - i det stinkende lastrum blev slaverne kun fodret med rester.
  "Lad os nu sætte patruljer op," kommanderede drengen, "når det gryer, vil fjenden forsøge at vende tilbage til skibet. Lad os overraske ham.
  Alle var enige i dette.
  Oliver Twist forblev på sin post og så frem til daggry. Tiden gik smerteligt langsomt. Endelig dukkede den længe ventede blå sol op i horisonten. Men selv efter det havde skibets besætning ikke travlt med at vende tilbage. Om eftermiddagen dukkede store både fyldt med tønder guld op. Pisar don Halava ledsagede dem personligt. De nyslåede pirater skiftede til Kiram rustning og tøj. Der herskede eksemplarisk orden på skibet, og derfor havde Don Freebie ikke mistanke om noget. Desuden knækkede hans hoved af kraftige tømmermænd, og han skænkede gerne et par glas stærk vin i sig. Tønder blev hastigt læsset ombord. Tidligere slaver kunne næsten ikke holde sig tilbage for ikke at åbne dødelig ild. Til sidst blev den sidste tønde og løsepengekister placeret i lastrummet. Så befalede Wiscinus:
  - Slå dem!
  Salve fra musketter faldt over kiramitterne, og så blev der brugt knive og kløfter. Omtrent halvtreds soldater blev dræbt på én gang, og Pisar don Halava blev bundet. Hans mund blev kneblet med en uappetitlig gag fra en paryk, og han blev eskorteret ind i lastrummet.
  Andre Kiram-både klemte sig sammen.
  En kraftig flådesalve på tredive kanoner sænkede et dusin store både og beskadigede omkring halvdelen af de resterende. Mens de forvirrede Kiramaner skændtes febrilsk, lykkedes det skibet at dreje til styrbord. Endnu en dødbringende salve sprængte de overlevende både i stykker. Skydningen blev gennemført i en dynge på kort afstand, så tabene var store. Træstykker knuste, vandet skummede, plettet med blod. Inogalact med et krokodillehoved svømmede mod skibet. Filibusterne skød ham med musketter. Kun tre både overlevede, de vendte mod kysten. Kanonerne genoplades langsomt, og det lykkedes dem at komme væk. Færre end hundrede kapere overlevede. De, der undslap, var fuldstændig demoraliserede.
  Det var en sejr.
  Oliver Twist kæmpede for at løfte en af de jernbundne tønder. Åbnet. Da den oliebehandlede top brast, regnede guldmønter ned.
  Pirater så på ædelt bytte.
  Wiscin var den første til at tage ordet.
  - Vi fangede hidtil usete skatte, men forblev samtidig udstødte. Vi har intet andet valg end at smide det sorte flag ud og gøre, hvad mange af os længe har været vant til. Nemlig sørøveri.
  Korsarerne udtrykte kraftigt deres godkendelse. Oliver Twist havde heller ikke noget imod det. Tværtimod - det er derfor, han flygtede hertil fra en civiliseret, men meget kedelig daghalvdel.
  - Kystbroderskabet har sin egen havn. Dette er øen Monaco, hvor alle filibustere findes.
  - Bøde! - sagde Oliver - Hvis vi har en base, går vi ikke tabt. Der er kun ét spørgsmål tilbage at løse.
  Wiscin forstod perfekt.
  - Vil du være vores kaptajn? Vil ikke virke. Du er stadig for ung.
  Jeg har allerede blod på mig. Oliver løftede sit sværd.
  Den brutale knurrede:
  - Mere om mig. Før du er en erfaren corsair. Hvor gammel er du dog?
  - Elleve. "Oliver Twist så ikke engang det passende at føje år til sig selv.
  Piraterne lo.
  Der blev hørt råb:
  - Drengen er for ung, der er brug for en erfaren leder. Wiscina til kaptajn.
  Den gigantiske korsar grinede.
  - Ser du, Oliver Twist, de stoler ikke på dig. Hvem vil have mig til at være kaptajn?
  Alle piraterne rejste deres våben op.
  - Sådan her. Men vær ikke ked af det. Fra nu af er du min højre hånd. Jeg, på trods af Olivers unge alder, udnævner ham til min assistent. Og god vind i ryggen!
  Stormfulde udråb om universel godkendelse. Oliver drejede sit sværd.
  - Jeg er enig! Og jeg accepterer ærefuldt udnævnelsen.
  Jublen lyder igen. Wiscin kommandoer:
  - Og nu - alt sammen på masterne. Det er nødvendigt at fange det modkørende tak.
  Oliver Twist begyndte at synge, piraterne begyndte at synge med unisont i stærke stemmer:
  
  Smaragdsprøjtende bølge over bord,
  Stjernerne på himlen over os skinner!
  Fornøjelsen af en korsar med duftende vin,
  Hvad i morgen - kun Herren ved!
  
  Vil ombordstigning ske, eller kanoner skyder,
  Læg hovedet ned i den onde afgrund!
  Sådan er skæbnen for filibusteren Pallas,
  Sejler over havet i et formidabelt element!
  
  Og heldet vil komme - en lys stribe,
  Hvis hænderne er stærke, er det slebne sværd stærkt!
  Vær ikke genert, modigt ind i kamp - besejr frygten for helten,
  Vis din karakter, formår at antænde gløden!
  Melodien svømmede efter agterstavnen, og livet fortsatte med at flyde som sædvanligt.
  . KAPITEL #16
  Den unge fange blev igen hårdt pisket. De slog ham alvorligt, og selv Olivers hæle blev brændt med fakkelild.
  Drengen, udmattet af grusom tortur, glemte sig selv i en dyb søvn. Og han drømte om det...
  Tuzoks verden var praktisk talt bevidstløs, og bødlen bøjede sig over Oliver Twist og gned forsigtigt alkohol på hans sår. Til hans overraskelse tørrede de hurtigt ud.
  - Denne fyr heler bedre end en hund, hvilken fornøjelse han vil give mig, han kan blive tortureret i månedsvis.
  Drengen knirkede som svar:
  - Vent ikke, mine venner kommer snart, og de vil strække dig på stativet.
  - For det her et par slag mere. - Kara Maara piskede af alle sine kræfter en pisk- og nålepisk på ryggen, og kastede så rød peber og salt. Drengens ansigt snoede sig og snoede sig som en orm, kun en overmenneskelig indsats gjorde det muligt at holde grådet tilbage.
  - Hvor er dine venner? Dyke for symmetri Jeg brænder din anden hæl, det er muligt, at superhertugen ikke kommer i dag.
  Det hvidglødende jern rørte ved barnets fod, så trykkede Kara hårdere og ventede et stykke tid, indtil det brændte drengens hærdede fod.
  - Hvor elsker jeg duften af lammet. - Sagde kat, saftig tegning i næseborene, mættet med lugten af brændende luft. Kan skære et stykke af et ben af og spise det: det ser meget appetitligt ud.
  Vi propper varme kul i din mund. Vega skreg helt i lungerne. Pigen sprang frem som en panter, hendes øjne funklede og håret faldt over skuldrene som solstråler.
  Fire assisterende bødler styrtede mod hende, men blev afskåret af en fejende "delfinvinger"-teknik. Så, med en præcis bevægelse, skar Vega en anden torturist ned, brækkede hans arm og adskilte hans hoved fra kroppen. Angelica væltede ind bag hende og trak den immobiliserede superhertug på sine skuldre. Hendes øjne faldt på Oliver Twist. Barnet var dækket af hudafskrabninger, snitsår og forbrændinger. Ja, og duften, der minder om en grill, efterlod ingen tvivl om, hvad en professionel sadist lavede her.
  Angelica løb hen til ham og strøg hans sår.
  - Min kære dreng, hvordan misbrugte modstanderne dig.
  Oliver svarede med et smil:
  - Vær ikke bange, mor, du ved, hvor ihærdig, det vil ikke tage en dag, før sårene forsvinder.
  - Det skyldes, at man er blevet forbedret ved at føre specielle apparater, der aktiverer kroppens stamceller.
  - Du er hans mor, og du fortalte os, at de er dine brødre. - Vega blev hugget ned på én gang af fem kæmpere, fire assistenter og en ret dygtig kriger Kara Maara. Hun afviste angrebet og gennemborede straks en af dem i maven.
  - Ak, jeg ville se yngre ud, især i din kærestes øjne, fordi han bare er en dreng.
  - Du tager fejl, han er allerede tredive år gammel, den ligner bare en møgunge. Men du skal ikke åbne munden på ham. Han er min, vi har kæmpet i mere end et år, hånd i hånd, og jeg besluttede bestemt at få fælles børn med ham.
  - Hvad er prisværdigt. Men min mand døde, og han gik på jagt på denne halvkugle af natten. Det var der, de gjorde ham af.
  - Det er forfærdeligt! Men vi er alle dødelige. Jeg ønsker du finder en god mand. - Sagde Vega og afsluttede endnu en bastard. Angelica indså selv, at hendes partner havde brug for hjælp. Desuden løb yderligere to dusin krigere ind i rummet.
  Hun huggede med sit sværd og befriede Oliver og skyndte sig ind i styrehuset. Pigernes sværd var skarpere og mere perfekte, de var i stand til at skære stål. Kun Kara Maar havde en hoarder ikke værre, og han formåede endda at klø Vegas skulder. Da han var faldet, løsnede Oliver Twist sig hurtigt, befriede sig fra rebene, han rejste sig forsigtigt på tæerne - hans hæle blev brændt af ild og tog to tabte sværd op, skyndte sig ind i kampen. Drengen sydede af ild, hvis bare han var blevet tortureret for grusomt. På farten kastede han tang, kæder, søm mod hertugens kæmper. Her er en af dem, som et resultat af et velrettet kast, der landede lige i stemmen fra Kara.
  Bøddelen greb sit udhulede pulserende øje, Vega udnyttede øjeblikket, skar hans arm af ved albuen og slog sværdet ud. Drengen, efter at have udsendt et sejrrigt klik, samlede ham op og huggede to jagerfly ned på én gang og krøb op til Kara. Han kæmpede tilbage med et enkelt sværd, en veltrænet dreng i fægtning forstod straks at bruge det. Han producerede en enkel, men effektiv dobbelt vindmølleteknik. Med et slag tog han bladet fra sig, og med et andet skar han armen af til skulderen. Kara Maara kollapsede til bunden, bevidstløs fra smertechokket.
  - Nu modtog din armløse bandit fuldt ud. Jeg hævnede mig, men andre vil præsentere dig for en beretning.
  Den farligste fighter blev besejret, Oliver greb nøglerne og løb ind i sidegangen. Tre firearmede kæmpere med sværd dukkede op på vej foran ham med det samme. De angreb Oliver, et af klikkene kradsede endda hans bryst, og fra skubbet satte drengen sig på sine brændte hæle. Drengen ignorerede smerten skrigende og slog en af dem i lysken. Så skar han i et utroligt spring hovedet af den, der gav det. Han undgik sværdene, ramte den anden på toppen af hjelmen, forbløffende, og afsluttede derefter med en fejende venstre krog. Den sidste fighter havde knap nok tid til at afvise angrebene fra det hurtigere barn, som efter få sekunder kastede sit sværd ind i hans hjerte.
  - Musikken spillede ikke i lang tid, fraeren dansede ikke i lang tid! - Griner, sagde drengen. Og løb på tæer, løb han på, mens han klirrede med et bundt nøgler.
  Pigerne fortsatte med at skære med overlegne kræfter. Ikke desto mindre steg antallet af lig omkring dem, og de charmerende amasoners bare fødder badede i blod. Ikke desto mindre ankom flere og flere forstærkninger til vagterne, og pigerne begyndte at blive trængsel. Angelica og Vega brugte begge hænder og sparkede også af al deres styrke, men deres talrige sår forhindrede dem i at bevæge sig. Krigerne trak sig tilbage, og krigerne omkring dem blev flere og flere. I kampens hede glemte pigerne fuldstændigt superhertugen, der var bevidstløs, ellers forsøgte de at bruge ham som et skjold.
  Vega forsøgte at bruge logningsteknikken. Det hjalp med at vælte nogle flere mennesker. Det faktum, at sværd kunne skære stål, spillede dog til deres fordel. Takket være denne teknologi. De dræbte de angribende krigere i så stort antal. Men under kampen gled Vega i en dyb blodpøl og faldt næsten. Ved at udnytte øjeblikket gav en af hertugens mægtige to meter lange soldater et kraftigt slag i hovedet med et sværd.
  Hvis Vega ikke havde så stærk et kranium med en blanding af culicistat, blev hun simpelthen hugget af. Men alligevel løb der blod ud, og en afklippet hårstrå faldt, og pigen selv mistede næsten bevidstheden. Refleksmæssigt gengav hun et udfald og gennemborede modstanderens hals. Hjernerystelsen gjorde dog, at hendes hoved gjorde ondt, og hendes reaktion blev værre, og hun missede flere slag.
  Det var ikke for let for Angelica, hun var allerede blevet hooked flere gange, og de nyligt modtagne skader gjorde ondt og smerte. Pigerne var udmattede, sved og blod strømmede fra dem, de flød smukt over bronzehuden.
  Vega fik hurtigt et slag i armen, hendes biceps blev skåret, den unge Amazonas til højre var sårbar, hendes arm mistede styrke og fart.
  - Det ser ud til, at vi sad fast Angelica, klatrede ind i kampen uden at beregne vores styrke.
  Angelica blev selv stukket i siden med et sværd og kunne næsten ikke holde sit støn tilbage.
  - Meget gerne det, at man skal dø de modiges død. Hvis du tror på guderne, så bed til dem.
  Pigerne knirkede:
  - Jeg tror kun på det højere sind, der tilhører mennesket. Og også i det faktum, at efter at have nået ubegrænset magt, vil folk selv være i stand til at genoplive alle de døde.
  Et dusin musketerer løb ind i lokalet, selve musketen var stadig for klodsede og dyre våben, den vigtigste var stadig kold. Efter at have sat ild til lunten, rettede de dem mod pigerne og gav hallen.
  Selvom Vega og Angelica sprang til side, blev Vega piercet i benet, og Angelica blev slået ud af brystbenet.
  - Åh! Hvor brænder det! råbte hun. - Det ser ud til, at vi ikke har andet tilbage end håb om den fremtidige opstandelse. Selvom jeg personligt troede på den Almægtige og himlen, men ikke for meget.
  - Alle trosretninger og religioner er et fupnummer, en måde at få fat i penge på. Vega skreg. - Jeg er en tapper officer i den engelske hær, og et nyt liv venter mig, men du er væk.
  Musketterne var langsomme til at lade igen, men det var stadig tydeligt, at enden var nær. Nye skytter løb op og allerede fra tyve stammer affyrede de en salve. Ganske vist blev fire af hertugens soldater dræbt ved en fejl, men Vega og Angelica fik nye sår. Deres styrker var svækket så meget, at de kæmpede tilbage med besvær. Til sidst sank deres uheldige hoveder, de blødende pigers bevægelser blev træge, og det blev tydeligt, at den næste salve ville blive fatal. Musketererne kom endda tættere på.
  Og i dette kritiske øjeblik, efterfulgt af en venlig salve af buer, der ringer smerteligt velkendt, sang i det mindste Angelicas stemme.
  Smid lænker af det onde slaveri,
  Tag sværdet og slib bladet stærkere!
  Må dine fjender være fulde af bedrag,
  Men det bliver gratis, helvedes is vil smelte
  Vi vil også gøre denne lille verden glad!
  De fleste af musketererne blev dræbt, resten af jagerflyene blandet sammen, oversvømmet med pile. Slaget begyndte at koge med fornyet kraft, hertugens soldater var pressede.
  - Og din søn gjorde det godt, befriede fangerne og kom os til hjælp. sagde Vega.
  - Og det var lige det, jeg håbede på indtil sidste sekund, for det var ikke for ingenting, at min baby løb et sted hen med nøglerne.
  Slaget var dog ikke slut endnu, superhertugen havde stadig mange krigere, slaget fyldte alle korridorerne. Pigerne fortsatte på trods af ekstrem udmattelse og skader med at kæmpe. I det øjeblik løb en høj ung mand ud for at møde dem, begge hans sværd glitrede af blod.
  - Det er dig, mine skønheder, hvordan du blev såret.
  Hvad lavede du, sov?
  - Nej, men de tog mig til din tjener og lukkede mig ikke ind i paladset, og jeg ville ikke selv udgyde meget blod. Og da lossepladsen begyndte, indså jeg, at jeg ikke kunne undvære mig. Bare rolig, sværdmandskab blev lært mig fra barndommen.
  - Jeg ved det! Du er en af de udvalgte tusinde. Vega sagde til.
  Hvad er det udvalgte tusind? - Spurgte Angelica.
  - Jamen, det er noget i retning af en elite i Det Gyldne Eldorado. - Okay, bliv ikke distraheret, du skal skære hårdere.
  Fresh Dodger, der blev ældre i søvne, bevægede sig selvfølgelig meget hurtigere end de udmattede piger. Hans sværd skærer modstandere i to og skærer klinger. Gradvist trak hertugens soldater sig tilbage, og selv om de fleste af fangerne blev plaget og udmattet af fængsling, forrådte had deres styrke. Desuden udbrød der et spontant optøjer i selve byen. Mange mennesker var sultne, udmattede af despoti og høje skatter, men slaverne led især hårdt, de var opstandens største eksplosive masse.
  - Ser du, folk støtter os. - Råbte Undvigeren.
  Ud af de smalle korridorer væltede oprøret til overfladen. Den formidable dreng Oliver Twist kæmpede bedre end nogen voksen, efter hvert af hans slag faldt nogen. Slyngelsten opførte sig til gengæld som en rigtig dødsmaskine, men de udmagrede piger begyndte at sakke bagud.
  - Måske tager vi en pause. Vega foreslog.
  - Nej, hvad er du! Uden os kan opstanden kvæles i sit eget blod. Befæst Golden. Angelica skreg.
  - I den blodige kamp forsøgte vi at skære! De faldt, men de rejste sig! - Vega muntrede op og skar endnu en soldat. tilføjede Angelica og kiggede på hende. Pigerne vinkede mere og mere intenst, det så ud til, at en anden vind havde åbnet sig. Slyngelsten var langt fremme, to sværd krydsede over hans hoved og så ud til at slå en regnbue ud. Det var dengang, Angelica huskede superhertugen.
  - Og hvor er hovedmonstret?
  Vega vendte sit blodplettede og derefter ansigt.
  - Mest sandsynligt er han død, jeg gav ham en halspulsåre!
  - Da der ikke er noget at bekymre sig om, ser det ud til, at kampen vil trække ud, og vi bliver nødt til at slå dem alle sammen.
  Folk ankom fra alle sider, de flygtede, viftede med økser, højgafler, le, med vild vanvid stormende mod de forhadte satraper. En mand, sund som en tyr, samlede et egetræsdæk op i en gynge og bragte det ned på to ryttere, der skyndte sig at skære over. De fløj af deres seksbenede heste, jernpanser styrtede ned på brostenene, og blodet fossede bag deres mund.
  En anden rytter blev fjernet med en le, der adskilte hovedet fra kroppen.
  Oliver Twist er fuldstændig blevet til en djævel, trofæbøddelsværdene var vidunderlige, at hugge med dem er lige så let som at slå græs. Men superhertugens palads, der brød ud i dets værelser, røg strømmede over de høje takkede tårne. Slyngelen var den første til at bemærke og kommanderede.
  - Det haster med at få stoppet ilden, ellers vil den rigdom, der er ophobet i århundreder, blive til aske.
  Nogle af oprørerne er endnu ikke så følelsesløse, at de ikke hører fornuftens stemme. De blev dog hæmmet af de overlevende riddere og talrige vagter. Kampen var kaotisk, et sted i røgen så Dodger en smed med arme så tykke som træstammer, viftede med en hammer, og heftige jagere faldt fra hans slag. Massive røverier begyndte. Maara Ace var lige kommet til fornuft, og selvom han kunne kommandere, var hans autoritet ikke ubetinget. De befriede fanger havde allerede sendt fugle til Valya Chervonny, kun han kunne genoprette den revolutionære orden.
  Pludselig dukkede den velkendte oberst Gustav op foran Dodger. Han rettede en firevinget ørn mod Dodger. Dens pansrede næb åbnede sig og afslørede skarpe tænder.
  Undvigeren krøb sammen og undgik slaget. Efter at have savnet, ridsede gribben brostenene med sine kløer, for derefter at få højde, og obersten angreb den russiske spejder med et skarpt spyd.
  - Du er enden af plebejeren!
  Slyngelsten undgik og huggede hestens forben med sit sværd. Den seksbenede hest væltede rytteren, og han fløj som en pingpongbold. Den hornede hjelm ramte fortovet og bedøvede midlertidigt obersten. Rogue besluttede nobelt at lade ham komme sig, mens han fokuserede på ørnen.
  Den enorme fugl angreb ham igen, men det var ikke for ingenting, at Dodger var en af de udvalgte tusinde, et præcist slag med et sværd lige i øjet, og ørnen tæskede i et fatalt anfald. Med et skarpt kast kastede kaptajnen for den russiske hær gribben over ham, plettet med lilla blod.
  - Nå, udyret. Jeg forstod, hvad det vil sige at handle med en kriger fra det store Rusland.
  Obersten rejste sig langsomt, og hans sværd blinkede i hænderne.
  "Jeg er den bedste sværdkæmper i superhertugens hær. Plebejer bekæmper mig og dit hoved vil blive adskilt fra din krop.
  - Jo stærkere fjenden er, jo mere interessant er sejren! - Slyngelsten lod fjenden endelig komme sig, og angreb ham så. Obersten viste sig i sandhed at være en meget sofistikeret modstander, som kan mange tricks, men er underlegen Dodger i fart og fysisk styrke. Icy, der forsøgte at vinde så hurtigt som muligt, handlede for ligetil, hvilket han blev straffet for, Gustav formåede at skære hans kind over. Derefter udførte Dodger en kompleks kombination "Mad Squid" og sårede sin modpart alvorligt.
  - Du betaler almuen. stønnede obersten.
  Efter flere angreb blev Gustav så svag, at Peter nemt skar hånden af, og derefter ramte hjelmens top.
  - Ikke dårligt for en tjener. - sagde han og faldt død om.
  - Jeg vil med glæde tjene! Servering er kedeligt! - Slyngelen bandt Gustov og bar ham under et træ, for så igen at skynde sig ind i det tætte. Et helt regiment af ridderlige vagter gik ind i forretningen, og oprørerne, bevæbnet tilfældigt, havde det svært. Spontant rejste barrikader skød op i gaderne, infanteriet og kavaleriet ramponerede, og deres kamp blev ekstremt hård.
  På afstand i mørket gemte selv de normalt funklende fire måner sig bag blyskyer. Superhertugens palads lignede ikke længere en kage, men en gammel bygning af Pentagon, dekoreret med tolv kupler og militærstatuer, der var især mange riddere og drager, der kapsejlede til hest. Der brød allerede en flamme igennem mellem dem, et udhus blussede op, kanoner skød et sted i nærheden, de beskyde byen og ødelagde for det meste stenhuse.
  Plut forsøgte at dirigere oprøret i en mere meningsfuld og mindre spontan retning, men ingen ville lytte til ham. Og infanteriet var allerede brudt igennem til paladset og iscenesat en massakre. Maara Tuz samlede en gruppe tilhængere omkring sig, han blev tortureret med sparepenge og skar kun huden på ryggen.
  - Wali Chervonny hvor er du? - Han råbte helt ud i lungerne. Vagterne omringede ham fra alle sider og forsøgte at tage ham til fange. Her er et behændigt kast af lassoen og en heftig mand er besejret, løkken lukkes for struben.
  - Endnu et ådsel er taget fuldt ud. Snart dræber vi alle oprørerne. Hvor er de skøre kvinder?
  Maara blev slæbt som et simpelt kvæg, men da han allerede var eftersøgt, kastede han den på hestens kryds, en pil knirkede og gennemborede rytterens hoved. Efter et par sekunder fløj en anden forbi og lagde en anden kriger ned. Esset faldt og begyndte at rulle væk, greb derefter en dolk, som var faldet af nogen, og skar rebet over. Nu kæmpede han med fornyet kraft, han ville virkelig se, hvem der reddede ham.
  Efter at have løbet lidt tilbage, så han en halvnøgen dreng dækket af blodige fisser. Han genkendte ham dog straks.
  - Det er dig World Tuzok. At din søn blev temmelig misbrugt over dig.
  Verden svajede med hvilken utrolig viljeanstrengelse det lykkedes ham at komme til ydersiden af paladset efter at være blevet taget af stativet. Det var især smertefuldt at træde på brændte fødder, højre ben var alvorligt skadet. Han blev ved med at dyppe dem i vandet, springvandet blev ødelagt, og de store vabler aftog lidt, og det så ud til, at rotterne gnavede dig i live. Da han tog buen af den dræbte hertugkriger, ankom han i tide til at hjælpe sin far.
  - Ikke noget far! Ar pryder kun en mand. Det vigtigste er, at jeg ikke fortalte dem noget.
  Drengen så ud til at være stolt over, at han havde udstået torturen. Så huskede sandheden, hvordan han skreg, og næsten løste sin tunge. Tak til Oliver Twist for moralsk støtte i svære tider.
  - Du er allerede en ret voksen verden og må tåle de hårdeste tortur.
  - Ja, far, men de slår og brænder især hælene, det er svært at holde fra at skrige.
  - Hvis du vil, så giver jeg dig et godt råd. Når du er helt uudholdelig, så syng. Det hjælper meget, jeg er ofte blevet pisket i mit liv. Det er kun ærgerligt, at du ikke var tempereret med en pisk i forvejen, så havde ethvert stativ ikke været noget for dig.
  - Jeg foretrækker personligt at øve mig med en bue end at tåle tæsk. - Verden forestillede sig, hvordan faderen med sin tunge hånd slår ham. Brr!
  - Okay, siden du reddede mig i dag, vil jeg ikke slå dig, men i fremtiden skal din hud solbrændes.
  Nye krigere dukkede op, en hel afdeling nærmede sig, oprørerne havde en ekstremt vanskelig tid. I det øjeblik dukkede en kolibri-lignende fugl op med seks vinger og et kroget næb, der skar gennem luften. Hun satte sig ned og åbnede munden og kvidrede.
  - Vali Chervonny, nærmede sig byen, bønder fra de omkringliggende landsbyer sluttede sig til ham. Han beder om at åbne porten fra siden af Cedar Forest.
  - Så skal du slå igennem til dem, hvor er de forbandede kvinder, de ville hjælpe med deres kasserere. Mara skældte ud.
  - Jeg løber efter dem. sagde Mir.
  - Man kan ikke løbe langt med brændte såler. - Atamanen hvilede sin søn - lad Zvan skynde sig bedre ind.
  Esset fløjtede for den huggende dreng, som stadig var frisk, da han med succes havde undgået tortur.
  - Løb og find de to kvinder, der startede dette oprør. Man kan sagtens genkende dem, de er smukke, og de efterlader en flok lig. Fortæl dem at sende et angreb på Cedar Gate.
  Med sine bare hæle gik drengen for at udføre opgaven. Zvan var en af de bedste løbere og spejdere i oprørsafdelingen, og Maara håbede, at drengen ikke ville forveksle noget.
  Drengen indså straks, at pigerne var, hvor det var varmest, ja, midt i kampen var det tydeligt, hvordan Angelicas og Vegas sværd flimrede. Ved at svinge sin sabel, da det tveæggede sværd var for tungt til barnehænder, lykkedes det ham at fælde krigeren og bryde igennem til amazonerne.
  - Kære krigere. - Sagde han med besvær med at parere slagene. - Der kommer forstærkninger til os, og for at lukke dem ind i byen er det nødvendigt at frigøre tilløbene til Cedar Gates og sænke broen.
  - Hvor er de? spurgte pigerne i kor.
  - Jeg skal vise dig, følg mig. - Sagde drengen. Dyppede fødderne i blodet og løb og efterlod spor af bare fødder. - Følg sporene.
  Pigerne, som erfarne atleter, var ved at komme sig på farten. Efter at have fældet nogle flere riddere, begyndte de at løbe og overhalede drengen ret hurtigt.
  - Og hvor ville du have os til at tage hen.
  - Jeg bringer dig, her ser de et trekantet tårn, prøv at åbne dem.
  Der var få vagter omkring porten, hovedstyrkerne kæmpede i byen. Pigerne, der havde dræbt fire krigere i ét hug, smuttede gennem porten. De klatrede hurtigt op ad vindeltrappen og brød igennem til mekanismen, der sænkede broen. Et dusin vagter spillede på dette tidspunkt kort. Da de så to barbenede, blodige og på samme tid smukke kvinder i stykker, lavede de gryntelyde.
  - Sikke søde, kom med, vi arrangerer en cool gruppesex til jer og skænker vin.
  - Lad os dræbe dem! - Sagde Vega, og med et dobbeltslag med en segl lagde hun sig fire fulde af på én gang.
  Resten rakte ud efter deres sværd, men det var for sent, pigerne skar dem ned som kål.
  - Banzai! - råbte Vega halvt i spøg og skar det sidste hoved af hendes skuldre.
  Så drejede de to med besvær håndtaget, de enorme porte begyndte at falde ned og blokerede voldgraven. Forfærdelige væsner dukkede op af vandet og knækkede rasende i munden.
  - De har ingen chance, se, de har allerede travlt med at hjælpe.
  En stor horde af bønder med højgafler og le bragede ind i byen, efterfulgt af en hærdet partisanafdeling, at dømme efter deres plettede tøj. Krigerne blev malet for at matche skovens farve.
  - Endelig kom Vali Chervonny, er det ikke ham. - Vega pegede finger mod en kriger i panser, der galopperede på en blæk-sort seksbenet hest.
  - Nej, det er hans assistent Discord. svarede Zvan.
  - Hvor er din leder?
  - Her er det. - Drengen pegede på en kæmpe mand i bastsko og med to bredsværd i hænderne.
  Hvorfor ser han sådan ud?
  - Så fjenderne ikke genkender under slaget, og hvis han havde kongeligt tøj, skød de ham for længe siden.
  - Det er klart, vi ligner også nu tiggere. Angelica sukkede.
  - Hovedsagen er ikke, hvad der er udenfor, men hvad der er indeni. Vega nappede. "Nu skal vi have det rigtig godt."
  Selvom pigerne allerede var viklet ind i deres ben af træthed, tvang de sig selv til at komme ud af hovedet.
  Chervonny hackede som en dæmon, og Vega råbte på ham.
  - Kæmpe, vær forsigtig med at vinke med din egen.
  - Hvem er du?
  - Gudinden, der lavede alt dette rod.
  - Fra kvinder alle optøjerne, og jer kun to.
  - Men vi ved, hvordan man skærer, ikke værre end mænd. Vega rejste sine blodige sværd.
  - Lad os se, måske er du bare en pral. sagde Vali.
  Nye styrkers tilgang begyndte at tippe vægten til fordel for oprørerne, men det tog meget lang tid at kæmpe. Både Vega og Aplita blev såret mere end én gang, meget ofte så de døden i ansigtet, men ikke et sekund bremsede de deres tilintetgørelsesdans. Chervonny fik selv flere sår, især følsomme, da hans kolonne begyndte at blive affyret fra musketter. Og så var pigerne på deres bedste, idet de var de første til at skære ind i rækkerne og tie de onde rovdyr til tavshed. Muskuløse kvindehænder var følelsesløse i lang tid, Vega og Angelica holdt fast i stoltheden, som ikke tillod dem at synke. Oprørerne strøede sig tæt med rør og brød igen igennem til paladset. Superhertugens styrker var udtømte og hans tropper trak sig tilbage, selve paladset brændte som en stor ild.
  - Sluk hurtigt denne ornes bolig. Vi skal redde det, der er tilbage. kommanderede Vali. - Grib også våbnene.
  Perth brød sammen med en gruppe mennesker fascineret af hans bedrifter igennem til væggen, hvor der var flere batterier med tunge kanoner. De holdt hele byen under våben og ødelagde den med rødglødende kanonkugler.
  - Følg mig, kammerater, at storme, at skrotte!
  I nærheden af kanonerne var der en alvorlig losseplads, en bonde plantede en artillerist på en højgaffel. En anden fyr, der stadig ligner en teenager, kastede en dolk i struben på en nidkært råbende betjent. Han faldt ned og blev kvalt af blod. Selv kvinderne kæmpede med et voldsomt vanvid ved at bruge enten lyssabler taget fra fjenden eller økser, køkkenknive og endda tandbørster. En af dem skar for eksempel ret behændigt maven op med en kniv, der angreb hendes kriger. En anden jomfru viste sig at være så forførende, at hun distraherede kæmperne ved at vise sine høje, statelige bryster. The Dodger selv har længe mistet tællingen på, hvor mange han formåede at dræbe i et blodigt rod. Og alligevel, at dræbe mennesker er ikke som dag eller andre galakser, på det tidspunkt, hvor man kun føler sig beruset af magt, og så. Men han har allerede ødelagt så mange konfødererede, at ekstra blod er som vand for ham.
  - Kom nu fyre skubber hårdere. - Slyngelen sparker fjenden i et hop, hans støvler er smedet med hypertitanium, det er ikke særlig bekvemt i varmen, men det er effektivt, kranier brister af sådan et chok. Så galopperer han som en rigtig karateka, dobbeltslag og sving med sværd, straks er fire døde.
  Næsten alle vagterne ved kanonerne blev dræbt, nogle få overlevende soldater gemte sig under pistolvogne og hjul. De bliver trukket ud, og de vil slå dem ihjel, men Peter stopper de mest ivrige.
  - Bind dem, og så spørger vi, om de vil med over på vores side.
  Tidligere fjender er bundet, men de oprørske folks vrede er forståelig, artilleriet ødelagde mange huse, nogle var forkrøblede.
  Det sidste alvorlige forsvarspunkt i byen var detineter. De forslåede riddere trak sig tilbage dertil, såvel som resterne af regimenterne. Glatte høje vægge samt pansrede døre forhindrer overfaldet.
  Slyngelsten gav ordren.
  - Medbring artilleri, slå porten ud.
  Da de fleste af oprørerne ikke ved, hvordan de skal skyde, guider Dodger personligt våbnene. Her er en af dem, den største kerne bliver slæbt med besvær af flere personer. En russisk officer tager imod et tip og skyder på døren. Den første manglede lidt, støbejernskuglen ramte tårnet. Mangel på våben med tung kaliber, lav skudhastighed. En Peter er ikke uden grund eliten, han beslutter sig for at tilføje krudt, en af oprørerne, som engang tjente i artilleriet, forsøger at gøre indsigelse.
  - For meget opladning. Pistolen kan gå i stykker.
  - Gå ikke i stykker! Plut vinkede. - Se hvor tyk buksen er, man kan straks se mestrene arbejde hårdt.
  Da han selvsikkert faldt i søvn med hvidt pulver, hjalp han folk med at lade den tungere kanonkugle.
  - Nå, nu bliver det sjovt.
  Fra sådan en afstand er det svært at ramme døren direkte, og den enorme kaliber bidrager ikke til nøjagtigheden, men hvis det lykkes, så vil der være en effekt. Naturligvis skal du stole på intuition. Slyngelen lukkede øjnene og bad forsynet, som i reglen gjorde godt for Storrusland, om også at hjælpe i denne sag.
  - Nå, børn med Gud.
  - Må Guds Hellige Moder hjælpe os. - Sagde oprørerne.
  Med et hyl affyrede kanonen en søjle af brændende flammer, en bold på 20 pund styrtede ind i døren i høj hastighed.
  Jernet, som det var smedet med, sprængtes, men selve fundamentet overlevede.
  "For pokker, hvad det er lavet af, jeg bliver nødt til at fyre igen." Lad os øge afgiften.
  - Ikke det værd. - Skytteskytten hævede stemmen. "Risikoen er for stor, bedre sir, hvis du har den rigtige stemme til at sætte et par skud mere ind, kan ikke en eneste dør modstå så mange hits.
  - Okay! Men jeg vil heller ikke give dig en dosisreduktion.
  Efter at have hamret kanonkuglen ind i kanonen, skød Dodger igen, men tilsyneladende vendte lykken sig væk fra ham, slaget gik videre til tårnet, det var tydeligt, hvordan de udslåede tænder fløj.
  Drengen havde også kanoner, og de snerrede med ild. Sandt nok skød de for det meste ubrugeligt og blindt.
  - Dine nerver er for spændte. - Sagde den gamle skytte. - Slap af og tænk på noget behageligt.
  - Hvad handler det om? - Spurgte den irriterede Dodger.
  - Om det for eksempel, at du er min mappe, og din søn. - Svarede knægten provokerende, sablen i hænderne var blodig, og han kæmpede godt.
  - Og hvad er ikke en dårlig idé! Jeg vil gerne have fem, ikke ti sønner til at kæmpe for mit fædreland.
  - Nej, måske er du stadig for ung til min far, det er bedre for dig at være min storebror.
  Undvigeren rørte ved hans glatte, skægløse hage og klukkede. Så huskede han den gamle russiske skik og krydsede sig. Våbnets bagstykke er opvarmet.
  - Hed! Men intet, men køl hovedet.
  Den næste kerne blev sendt med stor nøjagtighed. Den massive dør kollapsede, og oprørerne, primært Angelica og Vega, skyndte sig ind i åbningen.
  Piger har altid søgt at dominere, og da de skilte sig ud for deres store evne til at kæmpe, trak andre mænd sig ufrivilligt op på deres niveau.
  Vega hoppede op på den ødelagte del af brystværnet og lavede en propel med sine sværd. Stykker af blodigt kød fløj.
  - Angelica, måske har du en slags dope, jeg mærker ikke mine hænder.
  - Jeg chiller heller ikke, vær tålmodig pige - du bliver en ataman.
  - Børnevittigheder er ikke passende her, jeg er ved at tabe mit sværd.
  "Så falder hovedet næste gang."
  Kødhakkeren fortsatte, ilden brændte, og Vega trådte barfodet ind i ilden flere gange, men var ikke opmærksom på det. De skubbede vagterne til side og brød ind i gården.
  General Monnac selv, den øverste chef for superhertugens tropper, kæmpede her. Han var meget høj, højere end Valya Chervonny selv og usædvanlig bredskuldret. Her er to store riddere, der samles og vælger tveæggede sværd som våben. Vali var stærk som en bjørn, men hans modstander var ikke ringere, desuden blev Monnac trænet af de bedste sværdmænd i kongeriget, og Vali handlede på den gammeldags måde. Et minut senere gennemborede generalen sin modstanders hånd efter at have foretaget en behændig svigagtig bevægelse. Vali flyttede sværdet til sin venstre hånd, hans bevægelser aftog. Og så slashing backhand bryde gennem brystet. Chervonny vaklede, men så kom Vega ham til hjælp. Pigen parerede generalens angreb, og hun lavede selv et mærke på hans pande med et andet sværd.
  - Det er en hore! Jeg knepper dig i alle huller. råbte Monnac.
  - Bælgen vil knække af. - Vega stak tungen ud.
  Generalens slag var tunge, men ikke hurtige nok i forhold til den russiske efterretningsofficers bevægelser. Efter at have misset flere angreb, stønnede han, blodet løb fra den gennemborede skal, det var tydeligt, at den store orne var ved at svækkes.
  Forgæves tror fjenden
  At det lykkedes ham at knække russerne!
  Hvem tør, han angriber i kamp,
  Fjender vil blive slået rasende!
  Vega udtalte de ældgamle, ikke meget naive vers og fortsatte offensiven. Til sidst snublede generalen, som havde mistet kræfterne, og pigen gennemborede ham i halsen med en klinge.
  - Jeg tror, jeg havde travlt: Jeg skulle have taget dig til fange og voldtaget dig.
  Den sidste kamp pressede dog alle kræfter ud af hende. Pigen vaklede og tabte sine sværd. Så angreb en brutal folkemængde hende, pigen fik to sår i maven, og et andet blad skar hendes kind.
  - Her er bastarderne! - Vegas hænder sitrede, hendes ben var også sammenfiltrede og rystede, det var tydeligt, at hun var på sine sidste ben. Angelica blev også udmattet og kæmpede med besvær fem krigere.
  - Det er dumt at dø tre skridt væk fra sejren! Vega mumlede.
  - Du vil leve! - Råbte Oliver Twist og gled som en lille tigerunge mellem knivene. Et par angreb og knækkede hoveder fløj ned.
  - Bravo skat, sådan en søn vil jeg gerne have.
  - Og jeg har det allerede! - sagde Angelica og vred sig med besvær og slog en anden fighter.
  Vega faldt, slog sit ansigt i blodet og tog en slurk. Dette muntrede hende underligt op, og hun rejste sig.
  - Dreng, det er for tidligt at afskrive mig, jeg kan stadig kæmpe.
  Pigen tog de tabte sværd op, snurrede rundt og fortsatte med at slippe sine indvolde.
  Vagterne var tydeligt udmattede, nogle soldater, der havde mistet modet, faldt på knæ og bad om tilgivelse, andre foretrak tværtimod døden frem for fangenskabets skam. Men deres styrke tørrede ud, slagene blev mindre og mindre.
  - Give op! Og vi vil skåne jeres liv. - Råbte Vali Chervonny. - Drop dine våben, før det er for sent!
  Mere end halvdelen af dem, der kæmpede i desperation, opgav deres knive, der var blevet ubrugelige. Kun en lille del af soldaterne udtalte patos.
  Vagterne giver ikke op!
  "Så skal du slås ihjel!" Frem mine drager, en sidste indsats er tilbage.
  Vega og Angelicas hoved raslede, og drengen, der var blevet tortureret, så ikke bedre ud, men de faldt ikke desto mindre på fjenden og afsluttede de sidste rester af modstand.
  Da den sidste kriger, som Alex havde gennemboret, endelig faldt, var der dødstille.
  Vega, udmattet, satte sig på en bakke med flere lig. Aplite talte.
  - Ave Maria! Vi vandt.
  Vali gik op til tønden med vin, tog den op, brækkede kanten af og begyndte at drikke grådigt. Så vendte han sig mod resten af oprørerne.
  - Og hvad er du værd. Lad os drikke til vores sejr.
  Først nu følte Vega og Angelica, at de ville spise, selv deres maver krampede, og deres hals var tørre af tørst.
  - Efter en herlig kamp, hvorfor ikke tage en slurk.
  Oprørerne startede røveriet, men Vali Chervonny stoppede dem.
  - Nej, al formue skal bogføres og rekvireres. Nu vil vi i stedet for hertugen regere, og enhver magt har brug for både midler og fødevareforsyninger. - Sagde lederen af oprørerne.
  - Og I piger kom her! I er så lyse og stærke krigere, men jeg kender jer ikke! Hvor kom du fra.
  Vega besluttede ikke at fortælle sandheden. Det er bedre at vide meget og opdage lidt.
  - Vi er fra fjerne lande, meget længere end Kirams og Englands enorme besiddelser, og i lang tid boede vi i et militariseret kloster, hvor kvindelige krigere blev trænet.
  - Det er sådan, men jeg vidste ikke, at der findes sådanne mennesker, og er dit kloster stort?
  - Lille og frygtelig hemmelig.
  - Og du kan vise mig personligt på kortet.
  - Og der er intet kort, dets placering er så hellig en hemmelighed, at hvis vi giver det ud, vil vi blive udsat for en frygtelig forbandelse.
  - Nå, mine hemmelighedsfulde krigsnymfer, jeg lader dig holde denne hemmelighed. Og denne dreng, der kæmper så godt, er ikke din slægtning tilfældigt?
  - Han er min søn!
  - Tillykke! Dette er en rigtig ørn, og jeg tror, at der med tiden vil vokse en fremragende fighter ud af drengen, selvom han allerede nu kæmper fremragende.
  - Jeg trænede ham selv.
  - Hvad hedder din partner?
  - Jeg er Vega, Undvigeren er stadig med os, han er ikke en tjener, men en ligeværdig partner.
  - Jeg lærer det! Jeg inviterer jer til at blive mine assistenter, og jeg vil give hver af jer et regiment.
  "Meget taknemmelig, men vi har ikke til hensigt at blive for længe i denne verden, og så snart vores mission er forbi, vil vi forlade den.
  En skygge blinkede i det fjerne, en upåfaldende lille mand steg op på sin hest og galopperede hen til porten. Hans læber hviskede listigt.
  - Det ser ud til, at det er dem, profetien taler om.
  . KAPITEL 17
  Den piskede unge fange forsøgte desperat at save igennem lænkerne. Han havde kort tid tilbage.
  Snart den tredje pisk, og så henrettelsen. I en løkke er det at dø ikke så smertefuldt, som det er ydmygende. Og her fodrer de selvmordsbomberne meget dårligt. Brød og vand og så lidt. Og det er koldt i de tykke stengærder. Og lægen kommer ikke engang - han blev dømt, så hvorfor behandle.
  Da den udmattede Oliver Twist faldt i en drøm, drømte han ...
  Efter en ædel fest og fejring af sejren samledes et råd af oprørere. Det blev overværet af cheferne for afdelingerne samt Vega, Angelica, Plut og, ganske overraskende, den unge Oliver Twist, som blev udnævnt til at lede en afdeling bestående af børn og teenagere på højst seksten år.
  Diskuterede den aktuelle situation og hvad man så skal gøre. For det første var det nødvendigt at genoprette den legitime autoritet i selve byen, for at stoppe røveri og vold.
  - Jeg har allerede sat tyve galger op, hvor de, der ikke har villet underkaste sig folkemagten, bliver hængt op.
  - Det er rigtigt, men det er endnu bedre at spidde tyve! råbte unge Oliver Twist.
  Flere befalingsmænd blandt oprørerne udtrykte deres enstemmige godkendelse.
  - Du kan straks se den sande leder af folket vokser!
  - Der vil være indsatser! - Klip Vali Chervonny af.
  Vega tog ordet.
  - Jeg tror på, at vi ikke får lov til at sove fredeligt, det er muligt, at der bogstaveligt talt nogle dage senere bliver sendt en kæmpe hær hertil, som vil belejre byen.
  - Ikke så snart! - Klip Vali Chervonny af. - Hæren skal samles og udstyres. Derudover har Naporedon en konflikt med Agikan, hvis han kaster for meget styrke på os, risikerer han at miste alle kolonierne. Nej, det er ikke så skræmmende endnu.
  "Men alligevel er det bedre at holde fast end at være forebyggende, det er bedre at vinde end at trække sig tilbage i frygt. Vi skal marchere på egen hånd, undervejs vil vi fylde vores hær op på bekostning af det oprørske folk, og så vil vi erobre imperiets hovedstad som sin egen.
  - Matarra er hovedstaden i vores land. Så du vil vælte kongen.
  - Nødvendigheden tvinger os til det.
  Hvem bliver så monarken?
  - Ja, selv dig, jeg er ligeglad.
  - Vivat Vali kejser. Kommandørerne fik det.
  - Hvilket er meget flatterende, jeg kan måske tilslutte mig hendes forslag. Som du sagde, det er bedre at vinde end at trække sig tilbage i frygt.
  - Det er nødvendigt at samle alle kræfterne og mobilisere først og fremmest drenge fra de er syv år. - Indsat af Oliver Twist.
  - Og hvordan rekrutterer vi frivillige eller indfører vi værnepligt?
  - Selvfølgelig pligt. - Her blev atamaner forenet. - Folk er allerede vant til det, og vores hær bliver større.
  - Og vær med på det her.
  - I øvrigt. Angelica kom ind i samtalen. - Vi skal befri alle slaverne og tage dem ind i vores hær.
  Vi vil ikke have slaveri! - Klip Chervonny af. Oprørernes leder rejste et stort gyldent bæger i sten og drak det i én slurk - Fra nu af vil livegenskabet blive afskaffet af alle frie brødre én til én.
  - Og byttet skal deles ligeligt mellem alle. Oliver Twist greb ind igen. - Uanset titler.
  Vali tøvede, men fangede sine kampfællers spændte blikke, sagde han bestemt.
  - Må det være sådan! Vi stemmer.
  Alle løftede næverne.
  - Enstemmigt!
  Dodger hviskede i Vegas øre.
  - Selvfølgelig er frihed vidunderligt, men bliver vi ikke for længe. Vi har jo vores eget lands opgave - Storbritannien.
  - Du glemte, at vi lovede at returnere Angelica hendes sønner. Den ene er returneret, så snart vi finder den anden og tager Matarra, vender vi straks ind i lysets halvkugle.
  - Det kan tage for lang tid. - Peter brændte af vrede.
  Hvad hvisker du om. spurgte Vali mistænksomt.
  - Om personlige anliggender. - Smilende, svarede Vega.
  - Det er din sag. Nå, her er de vigtigste beslutninger, vi har truffet, det er tilbage at diskutere detaljerne.
  - Djævelen er i detaljerne. sagde Vega.
  - Jeg vil ikke lyde påtrængende, men dit komme minder om en almindelig legende om to barfodede krigere med sværd, der vil dukke op inden verdens ende.
  Du kan tænke på os som hvad som helst, men nogle gange bliver legender virkelighed. sagde Vega.
  - Og jeg tror ikke på, at du er legemliggørelsen af Jomfru Maria og Azazel, men folket kan tro på det. Så du må hellere ikke skuffe ham.
  - Hvorfor? - Spurgte Angelica.
  - For i dette tilfælde vil mange simple og religiøse krigere slutte sig til os. Folket er jo ikke konstant i deres vrede, men meget mere konsekvent i kultdyrkelsen.
  Pigen skænkede sig et halvt glas svag vin, fugtede hendes hals.
  - Jamen, for en retfærdig sags skyld er jeg klar til det her. Men du ved hvad Vali. Angelica tøvede.
  - Tøv ikke med at tale.
  -Hvad har du det med videnskab?
  - Jeg er selv ikke særlig læsekyndig, men jeg synes, at hvis det er til gavn for landet og det arbejdende folk, så skal videnskaben opmuntres.
  - Man skal også lære sig selv for ikke at være blind.
  - I min ungdom var jeg selv en slave, og jeg var ikke oppe at læse, og så gjorde jeg bare, hvad jeg kæmpede, gemte mig for jagten, bragte retfærdighed. Og hvis jeg bliver konge, vides det ikke, om jeg i det mindste får et gran af fritid.
  - I oldtiden på vores moderplanet var der en stor hersker Djengis Khan. Han kunne heller ikke læse eller skrive, men han opnåede omfattende erobringer og skabte et ret solidt imperium. sagde Vega.
  - Sikke et godt eksempel. Så vidt jeg forstår, fløj du hertil fra fjerne stjerner.
  - Ja, du forstod det rigtigt, og vores imperium omfatter millioner af verdener, der ligner og ikke ligner dig.
  - Med sådanne data er man så meget desto mere egnet til rollen som messias. Hjælp mig med at vinde tronen, og jeg vil gøre alt, hvad du beder om.
  - Vi har ét krav til dig om at udvikle videnskab, ødelægge slaveri, regere retfærdigt!
  - Du siger én ting, men sætter tre frem på én gang! Chervony klukkede. - Okay, lad os fylde bægre og drikke til succes.
  Atamans drak, inklusive Oliver Twist. Drengen blev lidt bedugget og talte patos.
  - Jeg vil være prins.
  - Hvad taler du om? Jeg adopterer dig. sagde Vali sagte.
  - Nej, du skal læse på en almindelig skole, så snart jeg finder din bror, vender vi tilbage.
  - Er han din søn? Angelica nikkede. - Så skal du lytte til din mor. Og nu tager vi endnu en drink og spreder os blandt tropperne.
  - Bare giv det ikke til ham.
  - Selvfølgelig, nok er nok, børn skal iagttage mådehold i at spise og drikke.
  Efter at have udtalt den sidste skål afsluttede Chervonny mødet. Allerede i korridoren trak Dodger Vega.
  - Så for dig betyder opgaven fra dit hjemland ingenting?
  - Du ved, jeg er træt af at være en underdanig marionet, jeg vil spille en afgørende rolle mindst én gang i mit liv, risikere alt, men befri planeten fra middelalderens dominans.
  - Og det faktum, at fædrelandets skæbne afhænger af vores mission, er det lige meget for dig?
  - Nej, men det påbegyndte arbejde skal afsluttes. Vi kan ikke forlade disse mennesker på et kritisk tidspunkt i historien. Forestil dig, hvad der venter dem uden os - tortur og henrettelse.
  - Og hvad med Angelica, jeg håber, hun kan klare det selv.
  "Men hun har ikke så omfattende militære færdigheder og viden, som vi har. Og hvad angår millioner af menneskers lykke, kan den gå til grunde.
  "Er du sikker på, at et voldeligt oprør kan føre til et universelt paradis?" Sagen kan kun ende i overskydende blod.
  - Derfor er der brug for vores kontrol, så forglemmigej vokser i stedet for blod.
  - Okay, jeg giver dig tre dage mere, og hvis du ikke går med til at forlade dem, vil jeg selv forlade oprørernes lejr og flyve til planeten Samson.
  - Du ved, jeg ikke kan. Nå, lad os se på omstændighederne.
  Kommandørerne spredte sig i dele og begyndte at opdele hæren i regimenter. Vali Chervonny udnævnte folk testet og hærdet i partisankamp til store formationer, folk valgte selv mindre. Samtidig blev der foretaget en revision af paladset, selvom de øverste lokaler led af brand, selve væggene overlevede branden, og vigtigst af alt overlevede en enorm kælder, hvor superhertugens kolossale skatte blev opbevaret. Imidlertid døde et dusin oprørere i det øjeblik, da de forsøgte at komme ind i statskassen. De installerede simulatorer og fælder med pile fyldte bogstaveligt talt de desperate fyre. Vali Chervonny var dog tilfreds.
  - Så det er nødvendigt for tyve. Fra nu af er alle penge menneskers gode.
  Ved hjælp af tønder med krudt blev fælderne sprængt i luften, og pænt stablede stænger af guld, sølvbarrer, tønder og kister fyldt med mønter dukkede op foran oprørernes blik. På et separat sted lå ædelstene, diamanter, nogle på størrelse med en valnød, krystalklare rubiner, smaragder, nogle af dem var i form af smykker eller blomster, agat, topas, safirer, individuelle perler på størrelse med et hønseæg.
  "Disse hertuger har akkumuleret rigdom i århundreder. Det er tid til at dele med folket.
  Den allestedsnærværende Vega og derefter indsat tungen.
  - I mit imperium er diamanter ikke højt værdsat, de bliver produceret i industrianlæg. Det er det samme med rubiner, de plejede at blive brugt i lasere, indtil megaplasmamaskiner blev opfundet, men smaragder er noget værd.
  - I dette tilfælde giver jeg dem til dig, måske for øreringe?
  - Jeg kan ikke lide at tynge ørerne. En simpel ring er nok!
  Fødevareforsyningerne på slottet såvel som i byens pakhuse var betydelige, så sulten truede ikke revolutionen. Generelt gjorde et frugtbart klima - tre sole på én gang og usædvanligt frodige planter det muligt at høste fire gange om året. Selvfølgelig var der ingen vinter, klimaet mindede om det ækvatoriale.
  Og mærkeligt nok, selv på denne bløde, dunede jord, der osede af fedt, hvor det var nok at stikke en pind for at få den til at blomstre, sultede folk. Oligarkiets grusomme magt, ublu skatter og hyldest førte til, at de fleste af befolkningen levede i fattigdom.
  Derfor spredte opstanden sig og spredte sig gennem byer og landsbyer. Og når hæren af oprørere begiver sig ud på et felttog, er dette et imponerende syn. Talrige oprørere kom ud af porten og bevægede sig ad den brede vej. Men da en professionel militærmand rynkede panden, var det tydeligt, at de frivillige var dårligt uddannede, de var ude af trit, selvom deres befalingsmænd forsøgte at bygge dem. Blandt våbnene er der især mange rettede le, der ser truende ud, mange spyd, der er endda folk bevæbnet med horn og køller.
  Der er få musketter, selv primitive. I denne type styrke er bevæbningsniveauet ikke højere end i Ivan the Terribles tid, det vigtigste er kolde våben, hvilket giver oprørerne nogle chancer. Men hvis de står over for en stor og veludstyret hær, vil de blive fejet væk. Der er ikke nok artilleri, de fleste af de erobrede kanoner fanget under stormen af byen er for tunge, det er svært at trække dem. Det vil sige, at kampagnen om kronen ikke er andet end et væddemål, der kan ende med en masse blod.
  Her kommer kvinderne fra de lokale amazoner, de fleste af dem muskuløse og store, pumpede muskler op på hårdt arbejde. De følger som regel med deres mænd, men der er også meget unge enlige kvinder. Af disse danner Vega sin egen vagt.
  Her er et dusin flere piger omringet hende og Angelica.
  - I er helgener! - De råbte. - Forløber for Mary og Azazel.
  Vega er ret vant til sin rolle. Selvom denne dæmon ikke tror på Gud, lader hun som om hun er fordybet i religiøs ekstase.
  - Tro på den Almægtige, straf er kommet til din verden. - Det lykkedes Vega at finde ud af legenden i generelle vendinger - Jeg kom her for at gøre de fattige rige og de rige fattige!
  Dette forårsagede en eksplosion af entusiasme blandt de fattige. De larmede og viftede med deres le.
  - Vi har ligestilling af kvinder, også skal kæmpe. Jeg vil være den første til at vise dig et eksempel! Vega løftede sit sværd over hovedet.
  Talrige piger og voksne matroner støttede denne impuls - selvom man i denne verdenskrig blev betragtet som et mandligt erhverv.
  Vali Chervonny kørte selv hen til dem. Denne gang klatrede han op på en stiphin, et sjovt dyr, der er en blanding af en elefant og en kaktus. Øverst, hvor sadlen var placeret, og bueskytten med vognen, var alt pænt trimmet, men de tre stammer så sjove ud.
  Oliver Twist så sådan et dyr for første gang og trak nysgerrigt i tornene, så prøvede han at spille, de ringede og fik noget, der fjernt minder om en harpe.
  Drengen formåede at gengive melodien fra en galant hærmarch.
  - Spil ikke rundt, selvom nej, fortsæt med at spille dine åbenlyse musikalske evner.
  - Kan du lide musik? - Overrasket Oliver Twist.
  Selvfølgelig er jeg ikke en vild. - Vali blev endda fornærmet. - Hvis jeg kommer fra en simpel familie, hvad tænker du så; ude af stand til at opfatte skønhed?
  - Dette er en militærsang med ham, soldaterne går for at dø. Men hvis du vil, vil jeg spille dig Beethovens heroiske symfoni dedikeret til Napoleon Bonaparte.
  - Hvem er de?
  - Gamle helte fra fjerne stjerner.
  -Spil det.
  Drengen begyndte at stemme "strengene", hver elefants nål havde sin egen rækkevidde. Til sidst lykkedes det ham at finde den rigtige rytme, og han begyndte at spille. Den geniale melodi i den originale forestilling var imponerende. Snart blev de omringet af flere tusinde tilskuere, og de krævede enstemmigt at fortsætte.
  Chervonny afbrød koncentrationen.
  - Vores mål er et angreb på hovedstaden, vi skal ikke stå stille. Patrizh blev efterladt, og vi vil lytte til musik efter sejren.
  Oliver Twist, opmuntret af publikums stemning, blev stædig.
  - Lad mig spille Tjajkovskij for dem, det her er også en meget stærk helt fra antikken.
  - Ikke! Vi vender og marcherer.
  Her kom Vega ind i samtalen.
  - Lad ham spille! Jeg vil også lytte til Tjajkovskij, især da han er komponisten af vores forfædrestat!
  Vali Chervonny tøvede, han ønskede ikke at argumentere med den nye helgen, hendes autoritet og færdigheder ville komme til nytte, men hans egen autoritet skulle bevares.
  Hvad vil Angelica sige?
  - Lad ham spille, men det bliver hans sidste sang. - Sagde skønheden.
  Oliver Twist tog et sug og begyndte så at synge. Hans stemme var endnu ikke begyndt at knække, og derfor var opfordringen usædvanlig tydelig.
  "Og han har anstændige vokale evner" - tænkte Dodger. - "Når jeg også sang, er det ærgerligt efter fængslet, jeg mistede fuldstændig infusionen."
  Men selve kaktuselefanten så ud til at have en anden mening. I nogen tid stod han roligt, og hvordan skulle man så give slip. Oliver fløj af tornene, og en erfaren rytter, der sad med Valya Chervonny, trak i tøjlerne. Men intet hjalp, dyret rykkede mere og mere, det så ud til, at elefanten var blevet gal. Tyk hud blev rød, hvilket var et truende tegn for denne type dyr. Her kunne Vali selv ikke gøre modstand og fløj bagfra, han ville nok have brækket nakken, men Dodgeren var i alarmberedskab og samlede hovedet af opstanden op. Men rytteren var meget mindre heldig, fra et skarpt skub fløj han ud som en kugle og styrtede ind i en palme.
  - Rædselen er vågnet! Det var dig, der bragte ham den lasede sanger! - Råbte Chervonny.
  I dette øjeblik sprang Angelica frem, en kæmpe elefants gigantiske stødtænder svævede over hende, selv den modige Vega skreg. Men pigen lagde sin hånd på hans snabel uden at rokke sig. Det så ud til, at der kom en strøm af energi ud af hende, den gale elefant rykkede og frøs, hans hud blev fra rød til blå. Så fik hans blodskudte øjne et meningsfuldt udtryk, og monsteret med tre stammer knælede.
  Alle frøs, troede ikke deres egne øjne, der var dødstille, og så eksploderede det med nogens skrig.
  - Elefanternes Hellige Dame.
  Råben blev taget op, mængden sang.
  - Marias inkarnation vil tæmme ethvert dyr! Ære til de hellige!
  Elefanten bukkede, og Vali Chervonny satte sig på ham igen. Oprørernes leder var tilfreds, og det fik den stædige dreng, mens Angelicas autoritet blev yderligere styrket, hvilket objektivt set er til hans fordel.
  Før han satte sig, hviskede han ind i Angelicas øre.
  - Når jeg bliver konge, vil jeg tilbyde dig at blive min kone.
  Pigen svarede.
  - For at blive gift har man brug for kærlighed.
  Vali åndede ud.
  - Jeg elsker dig rigtig meget.
  - Jeg har dig ikke endnu.
  - Ordet vækker stadig håb.
  Vali så jaloux på Dodger, er denne unge ikke hans konkurrent?
  Men så, da han fangede Vegas blik, indså han, at de snarere var et par med hende. Sådan ser denne tiger på ham, et blik fuld af jalousi og beundring. Sandt nok føler han virkelig Angelicas stigende charme, det var sådan en kvinde, han ønskede at se som sin kone, stærk, intelligent, modig, i stand til at dele lederens byrde, og i fremtiden, hvis Gud hjælper, og kongen. Hendes søn er selvfølgelig ikke sukker, selvom en stærk fyr, modigt opførte sig under tortur, en fremragende fighter, men stadig en slags fremmed. På den anden side, hvis han var af hans blod, så ville Vali betragte sig selv som en lykkelig far.
  Oliver Twisty var i mellemtiden ved at opbygge sine ungdomsvagter. De jævnaldrende, der satte farten ned og ikke lyttede godt til kommandoer, lærte han med knytnæven. Sporene af tortur på hans krop forsvandt fuldstændigt, og selv børnene så på ham, som om han var et mirakel og prøvede deres bedste for at adlyde. Tuzoks verden gik stadig ikke fra tortur, et af hans ben blev brændt, og det blev bandageret, som et resultat af hvilket teenageren haltede, men piskene er ikke så skræmmende. Og dog, for at han ikke skulle sætte farten ned, blev drengen sat på en vogn.
  Oliver Twist pilede rundt om hende som en djævel, vinkede til sin ven og vendte så tilbage til sin gruppe. Det bliver nødvendigt at finde ud af, hvad hemmeligheden er, og hvorfor han kom sig så hurtigt. Tilsyneladende har folk fra stjernerne en særlig magi eller en usædvanlig helbredelseskunst. I mellemtiden vil han holde godt øje med ham på kampagnen. Den største fare kommer dog fra Løvens Gab Ordenen, dette er en stor og lumsk kraft. De kan også forgifte, så hvis Aplita havde en sammensværgelse mod gifte, så ville han være rolig. Hvis du tænker over det, så bør de først og fremmest fjerne disse piger, de kaster en smerteligt skarp udfordring til myndighederne i Big Brother.
  Og hvis de lykkes, kan ordren henvende sig til ham Chervonny for at få hjælp.
  - Mindre end kongekronen er jeg ikke enig i. siger Vali højt.
  Angelica hører ham, hopper straks på elefanten og afbryder.
  - Startede vi et oprør for kronens skyld? Vores mål er frihed og retfærdighed.
  - Selvfølgelig, men for at landet ikke skal kaste sig ud i anarki, skal nogen være kongen.
  - Den, der bliver det, skal have alle en monarks kvaliteter.
  "Men du har allerede besluttet, at jeg vil blive monark.
  "Men under min kontrol vil jeg selv guide dig til Matarra.
  - Tak underverdenens barn. - sagde Vali halvt i spøg.
  - Du glemte, at nu er jeg en helgen. Og hvis ja, så skal du adlyde mig, for Maria er ældre end nogen jordisk konge.
  - I dette tilfælde har du igen ret i, at jeg kan være en ren dødelig. Lad os bedre diskutere planen for yderligere krig, jeg besluttede at sende mine regimenter til byen Loistrog, dette er nøglepunktet, hvor alle veje mødes. Derfra kan vi åbne en direkte rute til Matarre.
  - Der er en meget stærk garnison og mange kanoner. Jeg vil først råde dig til at gå langs Facet-linjen, der er mange militærfabrikker der, vi ville mærkbart genopbygge vores arsenal.
  - Fabrikkerne er godt befæstet, vi vil miste for mange mennesker og tid der.
  - Jeg tror, at arbejderne selv vil rejse sig og åbne portene for os.
  - Blandt dem, der arbejder i baglokalerne og i minerne, er der ganske rigtigt mange slaver, men lejede hårde arbejdere havde ikke rigtig lyst til at være med i min bande.
  - Det skyldes, at i modsætning til bortløbne slaver, der ikke har andet at miste end lænker, har de familier, og kun de mest desperate kan bringe dem under øksen.
  - Måske har du ret, før vi tager til hovedstaden, kan vi ikke undvære våben. Vali vendte sig om. - Og her vender vi gaflen, hvor du rådede.
  En enorm, udskåret granitmarkør viste retninger. Hovedstaden Matarre var stadig over fem hundrede miles væk. Og langs kanterne lå rige, tætbefolkede lande.
  Tropperne henvendte sig til fabrikkerne, det var nødvendigt at genopbygge lagrene af kanoner og musketter. Peter rynkede mere og mere på panden - oprøret trak tydeligvis ud. Undervejs lå Fort Sinhor, meget stort, gammelt, men godt befæstet med en stærk garnison og langtrækkende kanoner. Det var meget svært at komme uden om ham. For ikke at spilde en masse tid gik Angelica og Vega efter et trick. Med en tønde krudt tog de begge vej til porten.
  Grøften var dyb, broen hævet, det så ud som om de lokale soldater var blevet advaret om et oprør. Den øverste officer, major Fonol, undersøgte omgivelserne gennem et kikkertglas. Den foregående nat havde været hård, da han var i en tilstand af betydelig beruselse, hyrede han to prostituerede i håb om en kongelig hvile. Og de smuttede ham noget, majoren "besvimede", og om morgenen vågnede han uden penge med ondt i hovedet. Og da han altid gik uden en skilling i lommen alt, sænkede det i værtshuse og spillesteder, blev han fuld, det lykkedes ham, kun på andres regning i lån. På dette tidspunkt er vinparrene fuldstændig forsvundet, "affaldet" er kommet. Nu ville han mest af alt drikke og smage en kvindes kærtegn. Hans hals var tør, hans lyske smertede voldsomt, hans tindinger gjorde ondt, som om smeltet bly var blevet hældt i dem.
  - Gutter, giv mig i det mindste et glas vin.
  Kaptajn, knækkede Kvas.
  - Der har ikke været udbringning i en uge, det er forbud.Det røde lager med vin er smadret, vi selv dør af tørst.
  - Jeg ville personligt skære Chervonnys ører af. Hvor kan man få alkohol?
  - For penge, intet problem.
  - Penge! Wow, djævelen, hvorfor fandt du på sådan en vederstyggelighed som kontanter.
  - Sådan er det af Gud set, at det er indrettet, når man har det dårligt med en anden.
  - Jamen, hvorfor er det dårligt for mig.
  - Du laver mange fejl.
  Da de kom ud bag den frodige skov, nærmede to charmerende piger sig.
  - Jeg har allerede fejl. Skønhederne fra skoven ser ud til at være.
  - Lad mig se. - Kaptajnen rettede et teleskop.
  - Wow, jeg har aldrig set så smukke mennesker. Ikke kvinders forårsblomster.
  - Det er et mirakel, men hvad de bringer med sig.
  - En tønde, og en ret stor en.
  "Der skal være en guddommelig drik i, og jomfruerne selv er virkelig gudinder. - Sagde majoren og klamrede sig til piben.
  Pigerne nærmede sig voldgraven og stillede sig foran porten med deres klangfulde stemmer, de råbte.
  - Vagter, luk venligst døren op for kvinder.
  Majoren slugte dem bogstaveligt talt med øjnene i tre dage som en hane, der ikke blev fodret.
  - Selvfølgelig, åbn dem, beordrer jeg at sænke broen.
  - Hvad med truslen fra oprørerne?
  - Her har vi to kraftige batterier med tunge kanoner, og hvert eneste jordstykke er skudt, og generelt vil vi altid have tid til at fjerne broen. Vil du ikke slå en pæl mellem deres slanke ben, gør du ikke?
  Virkelig solbrændte, som støbt i bronze, pigernes ben var bare næsten helt til hofterne. Hvor meget de kunne give glæde til en mand, der var træt af afholdenhed. Beskedent tøj skjulte praktisk talt ikke deres figurer, de lignede statuer, men ikke kolde, men levende, skælvende, i stand til at give den stærkeste vanvittige fornøjelse.
  Fonol savler, og han løb personligt hen til vagterne og opfordrede dem til, og slog derefter ærmerne op og drejede hjulet med sine egne hænder.
  Til sidst gik de fabelagtige piger, der slog med deres bare mejslede fødder, over broen, tilsyneladende var de meget stærke, hvis de uden stor indsats slæbte en ret stor tønde på hjul.
  Kaptajnen og majoren løb først op, og Fonol, ude af stand til at gøre modstand, lagde sin hånd på Vegas lår. Pigen smilede tilbage og fjernede forsigtigt hånden.
  - Tiden kommer til en times kærlighed med dig, men i mellemtiden, vil du slukke tørsten.
  - Selvfølgelig er halsen helt tør.
  Vega skruede forsigtigt hanen ud og skænkede et fuldt krus til majoren. I en tønde krudt, for en sikkerheds skyld, var der en beholder vin tilbage, og pludselig vil de tjekke.
  Kaptajnen fulgte efter ham. Angelica greb ind.
  - Vi vil gerne have, at alle skytterne af fæstningsbatteriet smager vinen. Og så sygnede de stakkels af uden alkohol.
  - Hvad er retfærdigt.
  "Desuden har vi slæbt denne tønde for længe, og derfor har vi ikke til hensigt at behandle nogen gratis.
  - Selvfølgelig bliver du generøst betalt.
  Pigerne slæbte deres dødbringende last til batterierne. Hele deres plan var baseret på det faktum, at det ville sætte et antal kanoner ud af drift, der holdt en flad dal under våben.
  På vejen blev de mødt af muntre krigere, de grinede og inviterede pigerne til at gå med dem, nogle af de mest vovede forsøgte at røre og røre ved især deres bryster. Til sin skam mærkede Vega lysten, hendes bryster hævede. Alligevel er det en stor fornøjelse for en kvinde at mærke en mands kærtegn.
  - Drenge, bare ikke alle på én gang, kom i kø. - Hun sagde. - Ja, og forbered i det mindste noget guld.
  - For sådan som dig og to guld er ikke synd.
  - På trods af min ungdom er jeg allerede erfaren, og jeg kan betjene tyve mennesker på én gang. - Sagde Vega, og imens hun selv kiggede nøje på, hvor krudttønderne var tættere på.
  - Vælg mig, jeg er den stærkeste.
  - Jeg betragtes som den smukkeste i regimentet, så jeg burde være den første.
  - Og se på mit bryst så mange som tre kors.
  - Ja, du er gammel, de unge skal først få deres del.
  Angelica blev også befamlet, men i modsætning til Vega var det ikke behageligt, for hun havde en meget mere stram opvækst. Og hun ønskede at slippe af med disse lystne ansigter så hurtigt som muligt. Spræng dem til helvede og glem det. Hvor er de forbandede tønder, måske ligger lageret et helt andet sted, og ikke ved siden af kanonerne?
  Og her er de, hvor mange af dem, Angelica var glad. De indfødte skinner stadig ikke med intelligens eller er alt for selvsikre. Sandt nok er smuthullerne smalle, pistolerne selv er godt beskyttet mod beskydning, der er endda smedede skjolde. Så sandsynligheden for nederlag fra en tilfældig kerne er lille. Men alligevel er det ikke så forsigtigt at opbevare så meget krudt ét sted, det vil være nødvendigt at tage højde for dette i en fremtidig krig.
  - Mine kære gode, før I starter festen, vil jeg fortælle jer en historie fra min egen erfaring. Du vil vide, hvordan jeg plejede at elske drenge. Vega skreg.
  - Selvfølgelig gør vi det! - Som svar gøede kæmperne i kor.
  Angelica satte tønden tættere på de andre, hvis den eksploderer, så detonerer de på én gang, syren inde i lunten skulle virke nøjagtigt i minuttet, det er ikke for ingenting, at den er fastgjort til urværket.
  Vegas øjne flammede i forventning om et terrorangreb. Angelica var også nervøs, og for at fjerne spændingen skænkede hun sig selv lidt vin og drak den i et slurk. Hendes muskuløse fantastiske krop var dækket af sveddråber, og huden på hendes ben begyndte at ligne en spredning af perler.
  Det sidste klik og det er tid for dem at rulle.
  Vega begyndte i mellemtiden at fortælle en klart fiktiv historie om, hvordan hun arbejdede på et bordel. Det var tydeligt, at hendes historie var en succes, soldaterne var skælvende og ophidsede.
  - De var fire på én gang, lugten af stærk sved udgik fra dem, jeg havde været våd længe, og jeg ville mærke deres varme dyder med tungen.
  I det øjeblik havde Vega ondt af disse fyre, hvoraf mange var unge og smukke. Om et minut, ikke mere, vil de dø, deres livsvej vil blive afbrudt på den mest forfærdelige måde. Og hun og Angelica får skylden. Nu, hvor mange mennesker hun afbrød, på forskellige måder, selvom hun havde ondt af hende, så blev alt meget hurtigt glemt. Men nu er så synd angrebet, at endda tårer er kommet ud. Det er nødvendigt at spænde for ikke at forråde sig selv, men Vega følte, at der ikke var meget mere, og de ville bryde ud i tre strømme.
  - Gud, hvorfor har folk brug for krige. hviskede hun.
  - Jamen, hvorfor afbrød du, fortsæt, lød stemmer. Vi kan virkelig godt lide, hvad der skete derefter?!
  - Undskyld, modige krigere. Men jeg drak for meget, og jeg skal tisse. sagde Vega. Angelica løb hen til hende.
  - Min blære er også fuld, vent lige et øjeblik, vi løber.
  - Tag det roligt lige her. - råbte den gråhårede oberst.
  - Nej, hvordan kan du det, vi er kultiverede damer.
  Pigerne løb, så deres lidt støvede hæle lyste, inden vandreturen vaskede Vega og Angelica deres fødder grundigt. Nu er det vigtigste at have tid til at tage af sted, og samtidig ikke lade broen hæves.
  Her er det tårnet, hvor løftemekanismen fungerer. Pigerne løber ind i det, og i det øjeblik høres en kæmpe eksplosion. Væggene divergerer øjeblikkeligt med mange revner, og eksplosionsbølgen samler de unge amazoner op og kaster en voldgrav.
  Forfærdelige væsner, der ligner krokodiller med to hoveder og tre rækker af tænder, giftige piranhaer, med rottemunde og næser skarpe som et stiksav, skynder sig mod dem.
  De siger frygt vækker yderligere kræfter, en person i dette tilfælde bruger musklerne til hundrede procent. Så det skete i dette tilfælde, pigerne tjente desperat deres hænder og fødder, deres tænder bankede kun og kløede lidt i benene. Så sprang de op af alle kræfter og klamrede sig til kanten af voldgraven. Ved at bruge fire lemmer på én gang kravlede de langs den ujævne væg, der lignede edderkoppemænd.
  Selvom den stenede overflade var glat, faldt benene af igen og igen, men ved et mirakel holdt pigerne sig på den slimede overflade. Den mere erfarne Vega klatrede først, mange timers træning i træning var ikke forgæves. Men Angelica brød i allersidste øjeblik med et vildt skrig. Vega havde knap tid til at tage hende i håret.
  - Du har fandme ondt. - Orala Angelica.
  - Hvad er den bedste måde at give slip på? - ironisk Vega.
  Hun trak den ud og lagde den på stenoverfladen. Angelica rørte refleksivt ved hendes hoved, som normalt er alt håret intakt.
  - Fantastisk, tak fordi du reddede mig, og lad os nu gå i kamp.
  Broen var allerede begyndt at rejse sig, og oprørerne skyndte sig til den med al deres magt.
  To ubevæbnede piger skyndte sig hen til vagten, der stod ved indgangen. Der var omkring ti vagter, men de forventede ikke, at de ville blive angrebet af alle to vrede kvinder. Derudover blev Angelicas bryst blotlagt som følge af eksplosionen. Tre soldater, der kastede deres våben, skyndte sig mod hende og forsøgte at voldtage hende.
  Pigen sprang op og slog begge perverter i lysken med to ben på én gang. Og den tredje finger i øjnene. Dermed blev tre jagerfly sat ud af spil på én gang. Vega gav ikke efter for hende, accelererede, hun slog med sine bare ben, to i kæben og en anden med håndfladen i halsen. Seks ud af ti blev således trukket tilbage inden for et sekund. Da de tog de tabte sværd op, faldt Angelica og Vega over de resterende fire.
  Pigerne bevægede sig så hurtigt, at erfarne soldater ikke kunne følge med i deres bevægelser. Efter at have udført "Drunk Butterfly"-teknikken, huggede Vega den ene fighter ihjel, og efter at have lavet en skrue dræbte hun den anden. Aplita udførte til gengæld mesterligt "Mad Fan" -teknikken, som et resultat af hvilken to hoveder blev skåret af.
  - Sådan slog vi det første væddemål med glans. - Sagde Vega.
  Pigerne greb to sværd og skyndte sig ind. Der skærer de gennem soldaternes kroppe, som gennem en forunderlig del af stål, dels levende skov. Deres bare fødder pressede sig gennem blodpølerne og efterlod synlige fodspor. Selve tårnet var revnet, løftemekanismen sad fast, og de rejste sig med en indsats. Samtidig med at udføre "Triple Whirlwind"-teknikken, bragede Vega og Aplita, der lagde syv krigere ned på én gang, ind i rummet. Major Fonola smilede først, og da han så de blodige sværd, blev han bleg og knælede ned.
  Jeg vil gøre hvad du vil, bare ikke dræbe mig.
  - Først skal du sænke broen.
  Vega skubbede majoren væk og kastede sig på rattet med kraft. Angelica slagtede yderligere to genstridige krigere med Ragged Stone.
  . KAPITEL 18
  Oliver blev alvorligt pisket. I det tredje snit blev der ikke kun hældt salt på såret med en pisk, men rødglødende strimler af jern blev påført barnets bare såler. Og næsten forkrøblet. Det gør rigtig ondt når hælene brænder, og lidt mere og bar bryst.
  I en kold, mørk celle fuld af rotter og edderkopper fandt Oliver kun trøst i søvnen.
  Og der var noget at se.
  Broen sænkede sig langsomt, hjulet var stramt, dårligt smurt. I mellemtiden var oprørerne allerede sprunget ud i lysningen og løb op til jernpladen. Den første, der hoppede op på broen på samme tid og brød igennem sin modstander, var Dodger, han løb på en hest, efterfulgt af resten. Angelica og Vega måtte i mellemtiden kæmpe med overlegne styrker. Fighters fløj mod dem, de gik meget stramt, pigerne huggede deres kroppe, som om syltede agurker, slog dem igennem og igennem. Bueskytterne var de farligste, men de måtte ikke vende om, det var for overfyldt. Men med et så stort antal af fjenden var det for svært at begrænse dem. Vega ventede på, at broen var sænket helt, og kastede en fakkel mod rattet, den blussede op og antændte en rød flamme.
  - Hold dem et minut mere, Angelica, og så kan vi gå. råbte hun.
  Vega blev såret i skulderen og kløede sig lidt i brystet, Angelica blev ramt med en kæde på sine bare ben, pigen haltede i et par sekunder og samlede derefter sin vilje i en knytnæve og fortsatte kampen.
  Efter at have lavet et udfald skar hun to ned på én gang, og Vega ramte nakken med foden i et hop.
  - Klip med både hænder og fødder. Hop oftere.
  - Jeg er professionel i karate, det ser ud til, at denne kunst er en nyhed for dem, så vi vil slå hårdere.
  Barfodede, meget slanke, muskuløse ben på pigerne blinkede, fordelte slag, væltede fjender. Som Vega snart indså, var det mest effektive at smække i lysken med et kort sving. Dette forårsagede normalt et permanent chok. Og det er mere sikkert for dig selv, ellers slog Vega under pladespilleren smerteligt sværdet med foden, blodet løb ud, huden blev skåret over. Pigen som svar ramte krigeren med sværdgrebet i tindingen og gennemborede derefter en anden modstander med bladet.
  Da Angelica så, at hjulet allerede var i brand, og rebet næsten var brændt ud, huggede Angelica til det og begyndte at trække sig tilbage. Vega lagde mærke til dette og trak sig også op. Begge piger, efter at have fået et par flere skrammer, gik hen til den næste dør og begyndte at klatre op ad trappen.
  Her havde deres fjender det sværere, da de ikke kunne udnytte den numeriske fordel og vende om. Vega og Angelica holdt med succes. I mellemtiden var oprørerne allerede ved at erobre korridorerne og udslette fjendernes uenige rækker.
  En af de første der brød ind i fæstningen var Oliver, han stormede rasende mod fjendens hyl. Drengen var en rigtig djævel, der brugte to sværd på én gang. I bare korte shorts, fleksible som en kobra, skar og stak han ved hjælp af lærte tricks. Så han stødte på en ret stærk ridder, baron Phobek. Som en erfaren sværdkæmper troede baronen, at han kunne klare drengen uden store besvær. Men i virkeligheden viste Oliver Twist sig at være mere fingernem, og kun dygtigt udformet ringbrynje reddede Phobek fra døden ved det første angreb.
  Behændigt forlader drengen, undviger og hopper, slog han fjenden i ribbenene et par gange, hvorefter han, efter at have udført "Lady's Fan"-teknikken, huggede ham i nakken. Men tyrens hals dækket med et lag metal overlevede. Ydermere kastede væbneren, der gik ind i slaget, en dolk, Oliver Twist undgik, men huden blev lidt skåret.
  - Få det mest lumske. - Og dykning, skar han hovedet af væbneren med et skarpt slag.
  Baronen blev overrumplet, og han svingede sit sværd for nidkært, det var tydeligt, at han var vred.
  - Jeg skærer dig i stykker, hvalp, og sænker huden ned på tromlen. Drengen sprang, undgik klingen, slog sin bare fod i lysken, men faldt over en pansret plade. Slaget var dog så kraftigt, at hun bøjede sig og klemte baronens baller smertefuldt.
  - Tag ham! - Bestilte med et hyl Phobek.
  Men Oliver Twist udførte en tredobbelt mølle med to sværd, fyldte de første to, derefter Torn Butterfly-teknikken, og afsluttede tre mere med et afsluttende slag.
  - Jamen, de tog meget. - Drengen lavede en næse. Igen mødtes de med baronerne én mod én. Her besluttede drengen at ty til "Mad Brush"-teknikken, efter at have udført en række bevægelser, ramte han Phobek lige i øjet. Slaget var så stærkt og præcist, at bladet sprang ud gennem baghovedet.
  - En hooligan mere blev mindre. - Oliver, tørrede bladet på løvet, fortsatte sit kække angreb.
  Slyngelen kæmpede også fremragende, fra hvert af hans slag var der sikker på, at nogen ville falde, og han slog på samme måde som Oliver med to sværd på én gang.
  Da han imidlertid var tungere og mere erfaren end ham, dræbte han meget mere. De nærmeste tårne blev ryddet ret hurtigt, men det var varmt inde i fæstningen. Garnisonen var stærk, og mange af oprørerne var bevæbnet tilfældigt. Det var især svært, da musketererne affyrede en salve. Mere end to hundrede mennesker kollapsede med støn og skrig. Men Undvigeren tabte ikke hovedet, han trak oprørerne med sig, og inden soldaterne nåede at lade igen, løb en flok ned til bunden. Et slagsmål begyndte, og under disse forhold var økser, højgafler, huler gode våben; i hånd-til-hånd kamp var lokale musketerer, i modsætning til heltene fra Dumas, slet ikke stærke. Farligere var ridderne og det pansrede infanteri. De kæmpede dygtigere, og snart var hele området fyldt med lig.
  Slyngelen, der skilte sig ud blandt de andre for sin dygtighed, var det første offer, de skulle lægge på alteret. Han var omringet på alle sider, de forsøgte at trampe, heste. Slyngelen sprang op og ned, huggede i hestenes ben, hans skarpeste sværd gav ikke kvarter til nogen. Her sprang otte ryttere på ham på én gang, to blev dræbt med sværd, og yderligere to blev slået ned af spark, og den femte Dodger ramte hans hoved. Et stærkt slag fra panden til næsen er i stand til at vælte nogen. Og de tre andre blev afsluttet med efterfølgende slag. Vali Chervonny kæmpede også blandt de første, selvfølgelig var han ikke så hurtig som Dodger, men han var af stor statur og kunne ramme sine modstandere på grund af massen. Hans store tohånds-økse huggede ridderne i gulvet, ikke sjældent, og skjoldet kunne ikke tåle et så kraftigt hug. Men på et tidspunkt blev Valya Chervonny omringet på alle sider og endda alvorligt såret. Kæmpen vaklede, og en lasso blev kastet om halsen på ham og trak brutalt i rebet. Oprørernes leder mistede næsten bevidstheden, han faldt på knæ. Syv personer greb straks lassoen, rebet var meget stærkt, og de trak Chervonny som en top.
  Hvor tager giganterne dig hen? - Pludselig råbte over hans øre. - Du er kvæg.
  To charmerende piger sprang med en løbestart og ramte rytterne sammen. Pigerne var halvnøgne, Angelicas korte kjole var revet i stykker og skåret, og Vega smed den fuldstændig af sig og blev tilbage i sine trusser. Mange riddere, der glemte slaget, slugte skønheden med deres øjne, som de straks betalte for, og modtog brutale slag, der afskar hoveder og lemmer.
  - Lad os trække fyre op, fjenden har ikke længe tilbage. - Vega satte farten op.
  Fra tagene forsøgte de at skyde på dem, men oprørerne slog dem selv ned, kravlede op og slog modstandere. Peter trak i en alder af to sin første pil, og da fjendens angreb svækkedes en smule, begyndte han derfor at skyde pile efter hinanden.
  Mir Tuzok satte sig ved siden af ham, drengen haltede stadig lidt, men den unge krop kom sig hurtigt. Teenageren var allerede ikke slemt hugget, men han skød endnu bedre. Det var synligt, hvordan fjendtlige soldater, efter at have fået et punkt i maven, brystet eller låret, stillede sig jævnt. Nogle af dem rasede og rykkede, hvis pilen ikke straks ramte et vitalt organ. Selv Dodger var overrasket.
  - Er du ikke savnet?
  Drengen nikkede.
  - Det er det, jeg har fra de tidligste år, selv som en lille dreng, smurte jeg praktisk talt ikke selv på de mindste mål.
  - Det er dit genetiske talent.
  - Undskyld, hvad?
  Den tidligere tyv forklarede:
  - Nå, det var naturen, der gav dig fra fødslen evnen til at skyde perfekt, endda fænomenalt!
  - Jeg trænede stadig meget, mange drenge i vores regiment skyder allerede godt, bare ikke alle kan trække en stram buestreng, men det kan jeg.
  Mir Tuzok viste prægede biceps.
  - Okay, skyd, og jeg skal ikke skære meget.
  Riddere og vagter tyndede hurtigt ud, og endelig var Dodger den første, der formåede at skære igennem til banneret. Omkring ham var tætte rækker af spydmænd, og deres kendte helt, grev Cavazza, førte dem.
  Denne enorme enhed mødte med et grin en ikke særlig stor, der ligner en skægløs teenager Dodger.
  - Hvor går du hen - træt af at leve. - Du er stadig så lille.
  - Du er et stort, højlydt faldende skab. - Råbte Undvigeren. - Nå, lad os prøve at stikke min næse.
  - Jeg lægger den på hånden og slår den anden. knurrede den næsten otte fod høje fyr.
  - Velkendt historie. Hvem har jeg hørt det fra? Ah, fra det syvhovedede monster.
  - Der er ingen drager, det er alle eventyr. Ridderen fortsatte med at brøle. - Og her er jeg, og min knytnæve er som dit hoved.
  Lad os se, hvad der sker med ham, når jeg skærer ham af. Kan krympe. - Slyngelen, efter at have dykket og ganske behændigt, skar sig under knæet.
  En knæskal reddede ridderen fra lemlæstelse; den var ikke støbt af jern, men af meget dyr grøn bronze. Derfor blev han kun lidt skåret, blod kom ud.
  Slagtekroppen, der vejede godt tyve pund, lo.
  - Ja, du er bare en myg, jamen, du nåede at stikke mig, men hvad er meningen.
  "Du er stor, men klodset, og et barn kan klare dig. Slyngelen, der hurtigt bevægede sig væk fra det to meter lange sværd, sprang i luften og ramte hjelmen. Der lød et ringetone fra det hårde stik, men kæmpen vaklede ikke engang.
  Slyngelsten kom til gengæld knap væk, en enorm kædehund styrtede mod ham. Hans store hugtænder, som en tiger, lukkede sig næsten for hans hals. Slyngelsten slog sine fingre ind i monsterets øjne og huggede derefter i halsen. Der var ingen rustning på hunden, og hovedet fløj af og ramte Cavazza i kruset.
  Dette frembragte en effekt på kæmpen, der ligner hvordan et reagens hældes i syre. Han blussede op og svingede sit sværd så desperat, at han huggede tre af sine egne soldater ned.
  - Godt gået for at hjælpe mig. - Stikket Dodger.
  Så angreb han ham, den engelske tyvkaptajn slog med besvær sværdet af og stødte bladet ind i modstanderens ansigt. Han hylede, et karmosinrødt snit dækkede hans øjne, og greven kørte i raseri sit våben i jorden til det yderste.
  Slyngelsten lo, da han så sin modstander skubbe og prøve at trække sit sværd.
  Så gik han uden hastværk hen til fjenden og stak hagen i hagen.
  - Giv op eller dø.
  I det øjeblik knuste et præcist musketskud hans hånd, og en af Cavazzas tjenere kastede sig for Tricksterens fødder. Inden den russiske kaptajn nåede at komme til fornuft, fandt han sig selv presset til jorden med et massivt kadaver svævende over ham.
  Uanset om du giver op eller ej, dør du alligevel. - En hæs ildelugtende tryne mumlede.
  Så lagde greven en dolk for hans ansigt og begyndte at skære ham i øret. Det var meget smertefuldt og mere desperat gav russeren ny magt. Peter stønnede, med al sin styrke anstrengte han sin krop, rev fjenden let af og stak med sin overlevende håndflade fingrene ind i adamsæblet ved at bruge "stålpalme"-teknikken. Cavazza sank, et præcist slag ramte ham lige i halspulsåren. Dodgeren tilføjede endnu en gang til templet med sværdets fæste og smed kadaveret væk. Hans ene arm virkede ikke, men den anden var i fuld kraft. Med den hakkede han tynde hylder. Vega og Angelica kæmpede side om side hånd i hånd.
  Det var tydeligt, hvor rigeligt pigerne blev sprøjtet med blod, ikke desto mindre rystede Vega sin nøgne buste og ikke flov og flov over mange hundrede mænd. Men mens fjender angreb hende, var det tåleligt, men da en ung mand, der kæmpede i oprørernes rækker, greb hende i brystvorten, og hun slog et kraftigt slag i ansigtet, blev hun pludselig meget skamfuld og forlod slagmarken for et par øjeblikke at kaste på en grov jute.
  Angelica kunne ikke modstå joken.
  - Er du bange for at blive forkølet i brystet?
  "Jeg vil ikke give mine fjender mere ære, end de fortjener. - Skær Vega af.
  Slaget bevægede sig gradvist fra pladsen til en gruppe fløje og fæstningsrestauranter. Store lagre af vin blev opbevaret der, og derfor kæmpede ridderne og lejesoldaterne for dem med særlig raseri. Man så, hvordan de høje tårne gik op i himlen, og de sammenkrøllede udhuse snurrede. Der blev affyret adskillige skud fra kanonerne, men kanonerne ramte blindt, og i det resulterende skænderi var det nemt at skade sine egne. Selve fortet, i strålerne fra tre armaturer, præsenterede et aggressivt tragisk skue, fra en højde så det ud til, at folk var som myrer, der bed på grund af en død flue.
  Slyngelen brød igennem her, og fortsatte med den ene hånd med at rive kødet i stykker. Drengen Oliver Twist kom fra en helt anden retning, han har indtil videre formået at undgå alvorlige skader. Selvom han var træt, sprang han stadig højt og viste en mangusts vidundere og behændighed. Dermed klemte de ringen på modstanderens hals. Kommandanten for garnisonen, den magre general Purdaro, var ikke særlig høj og havde ikke det mest krigeriske udseende og en ølmave.
  Han foretrak at gemme sig bag ryggen på sine soldater og undgå en kamp. Da generalen følte, at han lugtede varmt, greb han adskillige sække med diamanter, han kunne stadig ikke bære hele fortets skatkammer og ledte kun et øjeblik efter at flygte. Så stille gik han hen til porten. Til sin ulykke, selv mens han kæmpede, fortsatte Oliver Twist med at inspicere slagmarken og se, hvordan en mand i en guldbroderet uniform omhyggeligt baner sig vej bag ryggen på kæmperne - han indså straks, at denne ræv havde travlt med at skjule sin hale i et hul.
  - Nej, det vil den ikke.
  Efter at have sendt et spark til en anden modstanders knockout og hugget med sværd, så bowlere fløj, skyndte drengen sig efter ham som et lyn med begejstringen fra en hund, der forfulgte nyt bytte.
  Da han stødte på en kriger på vejen, med et sværd eller en bue, knuste knægten dem. Ved selve indgangen til porten blev han mødt af to livvagter fra generalen. De angreb rasende den modbydelige plebej, som drengen forekom dem. Oliver Twist, da han så, at dygtige krigere i storslået rustning, huggede på søjlerne med sværd, taget kollapsede på bøllerne, og de tabte deres sværd. Før de kunne komme fri, skar Terminator Boy hovedet af dem.
  Så smuttede Oliver Twist, der skar bolten på porten ned, indenfor. Pludselig snublede hans bare fødder på søm, drengen hylede og tilføjede et skridt. Det var tydeligt, at nogen havde sat fælderne. Her fløjter en pil, og så falder en træstamme. Drengen har knap nok tid til at reagere, dolken, der fløj ud, kløede ham alvorligt på kinden.
  Men nu passerede han sikkert den sidste fælde, med slanger, de styrtede mod Oliver, men blev skåret ned af klinger. Og her er generalen selv, han løber så hurtigt han kan, kvælende, men han kan ikke flygte fra en perfekt fysisk udviklet dreng.
  - Det er meget mere interessant end at studere i skolen, sidde ved et trangt og ubehageligt skrivebord, og så er der eventyr for livet. råbte Oliver Twist.
  Da han så, at hans forfølger kun var en halvnøgen dreng, tog generalen en håndfuld diamanter frem og kastede dem for hans fødder i håb om, at den åbenlyst stakkels dreng ville skynde sig at samle dem.
  Oliver Twist smed foragtende en sten til side med sin bare tå og hoppede over til Purdaro.
  - Det er en tyv, du blev fanget.
  Generalen forsøgte at slå tilbage med sit sværd, men hans klinge blev slået ud af hans hænder. Så løftede Oliver Twist ham op i kraven. Purdaro rystede over, hvor meget styrke der var i denne dreng, der så ud til at være omkring fjorten år gammel.
  - Jeg betaler dig godt. - Han begyndte at vende sine lommer ud og vise poserne. - Du kan købe dig støvler, en dyr camisole og endda en ejendom med slaver. Tag stenene, jeg giver dem til dig og lad mig gå. Generalen selv vil være dig taknemmelig.
  Oliver Twist grinede.
  - Du giver mig noget, som jeg kan tage med magt alligevel, mens du slår dig ihjel. Nej, jeg vil hellere tage smykket, så dele det med mine kammerater og binde generalen.
  - Okay, men jeg har noget bedre, en magisk talisman, der har en ukendt kraft.
  - Du lyver, vis mig det. spurgte Oliver Twist.
  - Se på det! Generalen rakte hånden frem med snusdåsen. Så snart drengen vippede ansigtet, ramte noget, en brændende blanding ramte ham i ansigtet. Hans øjne sprang ud af hans pande og rullede tilbage, drengen mistede bevidstheden.
  - Sådan er den lille lus, det er det, der sker med dem, der stoler for meget på voksne. - Sagde Purdaro. - Og nu slår jeg dig ihjel.
  Og generalen kastede køligt dolken ind i drengens solbrune, muskuløse bryst og sigtede lige mod hjertet.
  Så da han så, at drengen ikke trak vejret, spyttede han på ham og bevægede sig langsomt til udgangen, han havde ikke kræfter til at løbe.
  I mellemtiden var hæren, efter at have mistet sin chef, langsomt ved at dø. Soldater blandt de værnepligtige samt yngre lejesoldater, der ikke havde tid til at udgyde en masse arbejdsblod, smed deres våben og bad om nåde. Resten blev afsluttet, Dodger afsluttede den sidste modstander af Viscount de Morassi blot ved at stikke ham med sit eget spyd.
  Selvom denne lejesoldat havde fire hænder og holdt et sværd i hver.
  Så blev fangerne stillet op foran hæren, mange af dem blev sårede, det blev besluttet at binde dem på stedet.
  Vali Chervonny var venlig og annonceret.
  - De, der vil være med i vores hær, vil blive benådet, og de, der nægter at være sammen med folket, bliver hængt.
  Naturligvis, stillet over for et sådant alternativ, var næsten alle enige om at aflægge ed. Desuden aflagde han en ed om troskab, og på korset anerkendte han Vega og Angelica som hellige forløbere. Nogle kyssede endda pigernes bare, mejslede, men støvede fødder. Flere personer, herunder baron Fokker, nægtede at aflægge ed. Der var en larm, Vali Chervonny talte truende.
  - Kættere venter på døden! Den, der ikke genkender messiaspigerne, skal straffes hårdt!
  Hvorefter de straks blev hængt, og baronen viste sig at være så tung, at rebet knækkede. Oprørerne lo.
  - Sådan spiste ornen på folkets gode!
  - Satan vil ikke acceptere hans forgyldte!
  - Når djævle steger Hans Excellence i helvede, vil der flyde en masse fedt ud.
  - Ja, hundrede tønder!
  - Vi burde bage pandekager.
  -Af svinefedt ville det være lækkert!
  Til spøg og tuderi stak de ham med spyd.
  Resten nærmede sig pyntet, sammen med dem var præsten, den lokale biskop Vannish. Han foretrak at anerkende pigerne som messiaser end at dø af Vali Chervonnys dolk.
  Knælende ned, hviskede de en ed, evig troskab, ellers ville de blive straffet - af den højeste Gud og uendelig pine i Helvede ventede. Mange krydsede sig og fældede tårer. Så blev de løsladte fanger taget i ed, de fleste vaklede, og nogle blev båret på en båre. Hvor grusom var sulten og torturen, der blev påført fangerne.
  Da ritualet endelig sluttede, bemærkede Vali fraværet af en af hans befalingsmænd.
  - Hvor er Oliver Twist?
  Angelica vendte sit ansigt, blegt på trods af solbrunen, mod ham.
  - Jeg ved det ikke selv, jeg tabte fødderne på udkig efter drengen.
  - Giv så min indtrængende ordre til at gennemsøge alle afkroge, kældre og hemmelige gange, hvis nogen, og finde drengen for enhver pris.
  Tusindvis af oprørere løb på én gang, alle var fascineret af søgningen efter den forsvundne kommandant, især børnene prøvede. Drengene og ikke mange piger var klar til at vende hvert sandkorn.
  - Giv hurtigt, den der finder Oliver Twist vil modtage hundrede mønter. sagde Vali.
  Eftersøgningen trak ud, og først da en af de tidligere krigsfanger viste en underjordisk passage, opdagede oprørerne, forsigtigt på vej langs den, en modig dreng.
  Oliver Twist var bevidstløs, men endnu ikke stiv, hvilket efterlod håb om hans genoplivning.
  Angelica trak forsigtigt sin dolk, stænkede skarlagenrødt blod og dækkede derefter såret med et plaster.
  - Hvad med ham? Vega talte. - Det ligner et meget farligt sår.
  Pigen knirkede:
  "Det ser ud til, at drengen blev skudt i hjertet.
  Vega jamrede:
  - Rædsel. Lidt mere og bladet ville have gennemboret aorta.
  Angelica tweetede:
  - Ikke en lille smule, men han gennemborede faktisk.
  Pigen blev overrasket:
  - Men jeg kan høre, at han i hvert fald er stille, men trækker vejret.
  Olivers mor bekræftede:
  - Det er fordi, han har to hjerter, højre og venstre.
  sagde Vega glad
  - Og jeg ved, at mange af vores soldater har fået to hjerter, det hjælper meget at klare belastningen, og det er sværere at slå ihjel. Forresten har Dodger også to hjerter, det andet er implanteret, men det slår ikke værre end det rigtige.
  - Min dreng blev også implanteret, jeg ville gøre ham til en fremragende atlet, men ét hjerte er ikke nok til dette.
  - Nå, det er vidunderligt, men hvad med tre på én gang?
  - Det er en klar overkill. Du kan få et hjerneinfarkt.
  - Alligevel er det interessant.
  Oliver Twist åbnede øjnene og hviskede.
  - Hvordan endte kampen?
  - Vi vandt! - Glædeligt svarede Angelica.
  - Hvor er generalen?
  - Hvilken?
  "Hende, der dryssede noget affald i mit ansigt og løb væk.
  - Men det ved vi ikke. Angelica sukkede.
  - Mest sandsynligt har han såret ham, vi skal finde denne bastard. - Ondt sagde Vega.
  - Vi vil helt sikkert finde det, men for nu er det bedre at holde kæften på min blomst. Du har en brækket lunge og hjerte, derfor skal du hvile.
  - Sov bedre, jeg synger en vuggevise for dig. Vega greb ind.
  - Igen vil der være noget militant, det er ikke det værd, lad drengen falde til ro. Husk Oliver Twist autogen søvntræning.
  - Okay, jeg prøver at sove.
  Drengen lukkede øjnene og kastede sig ud i nirvana.
  Vega trak sig tilbage og begyndte at bringe oprørshæren i orden.
  
  . KAPITEL #19
  Oliver Twist fik at vide i fortrolighed, at han ville blive offentligt hængt i morgen. Så han kan nyde søvnen for sidste gang på planeten jorden. Drengen fik budding og et glas rødvin, inden han døde.
  Efter at have spist og drukket faldt Oliver Twist ind i en drøm.
  Mens en af inkarnationerne af drømmen lå i koma, så anden del af Oliver Twist, at han var som en modig filibuster, der berømt vred spidserne på et piratskib.
  Skibet sejlede over det sølvorange hav. Tres nyligt støbte, stadig helt nye kanoner skinnede i strålerne fra den vidunderlige solnedgang. Oliver Twist beundrede ham, i deres såkaldte halvkugle af lys er denne proces ikke så farverig.
  - Det må være, at fremskridtet ikke har lemlæstet naturen så meget. - Smilende, sagde han.
  Drengen var fuldkommen glad. Den forhadte skole, med lektier, diktater og prøver, blev efterladt og virkede noget, der ikke var ægte, som et mareridt. Nå, det er i falsk hukommelse. Men i det virkelige liv er der intet fængsel med lænker og rotter. Der har allerede ligget sjove eventyr bag, der vil stadig komme flere, men sådan en tanke er ikke tilbage.
  Også selvom jeg går ad helvede til
  men jeg vil ikke tilbage til skolen.
  Nu er jeg en forbandet pirat
  Og jeg er ikke bange for storme!
  Drengen havde en let improviseret.
  Wiscin var til gengæld bekymret, han forstod, at en filibusters liv er fuld af farer, og han må røve for at leve. Vi skal finde et hjem, men hvor? I Kirams lande ventede en galge eller et kors på dem. Engelsk? Dette er en snedig nation og opmuntrer pirater, men sagen er, at de er løbske straffefanger, nogle gjorde endda oprør mod kongen.
  Fatation er en anden sag, og hun er i fjendtlige forhold til Kiram og England, sammen med den eneste Singer-republik i denne verden grundlagde han en koloni beboet af pirater halvt privateje. Der er de placeret i havnen og byen More, på øen Monaco. Briterne har et lignende tilflugtssted, byen Kalil. Hvad Kiram angår, er hans kolonier de rigeste og mest omfattende og er så stor en fristelse for pirater, at et forsøg på at skabe en i byen Minisota førte til, at korsarerne begyndte at røve deres lånere. Kiramiterne samlede en stor flåde og besejrede efter stædige kampe gedehamseboen.
  - Vores naturlige hjem er byen More. sagde Wiscin. - Der vil vi dele vores kæmpe bytte og hvile i værtshuse. Korsarerne nikkede i kor. Den garvede pirat var meget ærlig på sin egen måde, det faldt ham aldrig ind at skjule deres hellige del for sine kampfæller.
  Oliver gik ned fra kabyssen, daggry var forbi, og drengen kedede sig. Han savnede meget comp-armbåndet og sine yndlingscomputerspil, især sagaen "Cosmos filibuster". Fredelig svømning er allerede blevet kedelig, og jeg ville have en god kamp.
  - Det er fantastiske drenge, hvor lang tid tager det at sejle til Monaco?
  - Der er ikke meget. sagde Wiscin.
  - Jeg studerede kortet og foreslår, at før du tager dertil og arrangerer endnu en tur, så angribe kystbyen Zweig. Der kan vi fange meget rigt bytte og samtidig strække knoglerne.
  Piraterne jublede i kor, mange af dem delte ikke den samme entusiasme. Den store, arrede Fokker, der havde navigatørstillingen, protesterede kraftigt.
  - Du er stadig for ung, og dit blod koger som frisk øl. Vi er gamle krigere og vil tænke tre gange, før vi bliver involveret i en kamp. Byen Zweig er en rigtig fæstning, og vi bliver sænket, inden vi kan gå ind i havnen.
  - Jeg har allerede tænkt over det, vores skib ligner i form til Kiram, vi vil gentage vores fjenders manøvre, gå under deres flag til havnen og ødelægge havnen med en salve.
  - Idéen er interessant, men vi har for få mennesker til at kæmpe med hele deres garnison, desuden er deres fort for stærkt og kan ikke ødelægges i én salve. Og et returskud tæt på vil sænke vores skib.
  "De vil være i panik, og før de reagerer, vender vi den anden side og styrter igen.
  Wiscin vendte ansigtet.
  - Og selvom vi i panik og ved et eller andet mirakel formår at smadre fortet, hvad så med garnisonen.
  - Og så på vores side vil der være overraskelse. Så vil garnisonen være rådvild, desuden vil en del af vores korsarer skifte til kiram-uniformer.
  - Det ville være mere sikkert at rekruttere nye folk i byen More. Udfør derefter med friske kræfter en lignende operation.
  - Så kan det være sværere, Kiramianerne ved endnu ikke, at Pisar don Freebie er ødelagt, og de vil tage vores skib for ham, især da de kender næsten alle deres skibe. Og som tiden går, finder de ud af, at deres skib er blevet erobret og vil være mere forsigtige, så virker sådan en simpel fidus ikke.
  Wiscin tænkte, piraterne forsøgte at storme Zweig mere end én gang, og hver gang blev de kvalt af blod. At besejre denne utvivlsomt rige by betyder at hæve din prestige i kystbroderskabet til et usædvanligt højt niveau. Vigtigst af alt, ønskede han ikke at blive betragtet som en kujon.
  - Nå, jeg er enig, men vi når stadig ikke at komme til byen før mørkets frembrud. Derfor lægger vi til kaj for natten i nærheden, og I skal på rekognoscering. Wiscin besluttede.
  - Det kommer! Især da, uden at kende vadestedet, ikke gå i vandet. - Drengen gentog det gamle ordsprog.
  Wiscin klappede sin hjælper på skulderen og talte næsten kærligt.
  - Kom bare ikke ind i kampen før tid. Vær mere tilbageholdende.
  Drengen stampede sin bare, solbrune fod og svarede selvsikkert:
  Bare rolig, jeg vil bare forsvare mig selv.
  En frisk brise blæste, sejlene strammede, og det storslåede skib tog fart.
  Bølgerne spillede sådan, nogle gange boltrede de sig i det fjerne, rullede over bølgerne, trikatas, dyr, der ligner delfiner med seks ben.
  Undervejs stødte de kun på ét muligt piratskib. Efter at have set nærmere på skibets dimensioner og antallet af kanoner foretrak han at gå på vejen for altid. Det sås, hvordan silhuetten blinkede og forsvandt bag horisontlinjen.
  - Måske indhenter vi det. Oliver foreslog.
  - Hvorfor skulle vi drukne vores bror, især da der ikke er noget at tage fra ham. - protesterede Wiscin. - Disse korsarer sidder nogle gange sultne i månedsvis, ikke alle har heldet med at løbe ind i mere eller mindre velsmagende bytte.
  Men de har, hvad vi mangler.
  - Hvad har de?
  - Folk! sagde Oliver Twist højt. Piraterne så tilbage på ham. Wiscinus kløede sit lommetørklæde i hovedet.
  - I det her tilfælde har vi en chance for at indhente ham. Tilføj sejl.
  På trods af sin imponerende størrelse bevægede skibet sig ret hurtigt. Så accelererende
  han overhalede sin modpart. Piratfregatten vendte sig og gjorde sig klar til at give sit liv dyrt.
  - Løft den glade roger og hilser salutten. Wiscin beordrede.
  Fregatten returnerede automatisk salutten.
  - Og nu giver jeg et signal - jeg sender en båd.
  Som våbenhvile sendte han en tidligere advokat, et ret behændigt udyr Stark og derudover to mere intelligente pirater sammen med Oliver Twist. Af en eller anden grund besluttede han, at hvis denne dreng deltager, så vil alt være godt.
  Stark blev modtaget, hjerteligt inviteret til bords. Alligevel har en kollega tre gange flere våben, hvordan kan du ikke respektere ham her.
  Samtalen blev forsigtigt ført frem til, at det ikke ville være dårligt at lave et fælles angreb på
  by Zweig.
  Fregattens kaptajn, Monique de Munch, greb dette forslag med entusiasme, lykken havde ikke forkælet ham på det seneste. Vanskeligheder var kun forårsaget af delingen af byttet. Monique, der havde næsten to hundrede og halvtreds mand, insisterede på en ligelig fordeling mellem holdene efter antallet af mål. Stark tilbød til gengæld at opdele efter køn mellem skibet, efter at have modtaget klare instruktioner herom fra Wiscin, som kun var halvtreds mennesker og ikke ønskede at blive narre. Monique pressede på, til argumentet, at de har flere våben, svarede han.
  - Og vi har meget bedre stærkere kæmpere i holdet. Rigtigt fyre?
  Betjentene bekræftede.
  - Hvordan kan du bevise det? - spurgte trodsigt Oliver Twist, der tidligere havde været hytteknægt; beskedent medbragte flasker, kopper, snacks.
  Monique kiggede strengt og pegede på den høje seksarmede livvagt.
  - Ser du ham? Har du en der kan klare det?
  - Jeg bekæmper ham! Oliver Twist trådte frem.
  Som svar, et vantro brøl:
  - Din sludder, du vil dø, for det bliver en kamp til døden.
  Med et sværd i hånden er jeg ikke bange for at dø,
  Når venners ære er såret!
  Vant til brutal hånd-til-hånd kamp,
  Lad mine fjender ikke tælles med!
  Oliver Twist rimede, hans øjne blinkede. - Jeg er klar til at kæmpe med ham.
  "Du er Stark, der bekræfter dette barns udfordring."
  Ja, han er en god fighter.
  - Så er det sådan: min Sidurr vinder - du accepterer vores betingelser: vi deler i forhold til antallet af besætninger, hvis det er så er vi dine.
  - Jeg er enig.
  - Så på hænderne. Monique klemte Starks hånd med sin bjørnepote.
  Den mægtige rumvæsen tog seks sværd frem på én gang, og læste hver hånd. Oliver Twist havde kun to, men drengen så mere end selvsikker ud, selvom han på baggrund af denne kæmpe lignede en booger. På et tidspunkt flød tanken gennem hans hoved, at han måske kunne gøre det her, men han kørte det straks væk.
  På et signal fra ataman begyndte kampen. Med uventet smidighed sprang Sidurr, seks sværd blinkede i luften på én gang. Oliver Twist undgik snævert, hoppede på skift og sparkede ham i kæben. Piskeslaget kom lidt højere og blev lidt blødt af hovedets bevægelse. Og angreb med sværd bøller dog med besvær, men parerede.
  - Og man ser kun skræmmende ud, men faktisk er kvas kvas. sagde Twist til Olive. Så udførte drengen en kompleks teknik "skæve tænger", han formåede at skære modstanderens hånd af med et præcist drej. Ruslan havde aldrig hørt et så forfærdeligt skrig, det så ud til, at jernet selv stønnede.
  - Hvad er ikke at lide!
  - Små russere, jeg slipper jer igennem møllestenen. råbte Sidurr.
  Jeg tror ikke du er for klodset.
  Dette blev efterfulgt af helt vilde strøg, drengen gik, så en gang og skar den anden børste af. Alt ville være fint, men i det afgørende øjeblik gled han og faldt næsten. Så fløj en klinge mod ham, skar ham let i brystet. Såret er ikke farligt, men derimod ubehageligt.
  - Fik en baby. skreg Sidurr.
  - Ar dekorerer kun en mand, men man kan ikke undgå døden.
  Efter at have forladt et andet udfald, udførte drengen "puffy toad"-teknikken og skar den tredje hånd af.
  Efter det syntes Sidurr at have mistet gejsten, han begyndte at trække sig tilbage, og så oftere og oftere på sin høvding og ventede på, at han skulle afbryde kampen. Monique så dog måbende ud, tydeligt fascineret af det uventede skue. Oliver Twist gik til en afgørende offensiv, han slog igen foden ind i tindingen, og huggede derefter fjenden med et blad i maven. En masse ætsende giftigt gult blod flød. Derefter, efter at have udført en kombination, reddede han fjenden fra den fjerde børste med fire fingre. Sidurr mistede til sidst modet og bevægede sig væk fra hylet til væggen.
  - Dreng, undskyld de dumme ord. Jeg indrømmer mit nederlag og beder om nåde. - Fra det besejrede monsters tre øjne trillede tårerne ned, og han knælede ned.
  Oliver Twist havde ondt af ham og stoppede.
  - Han er allerede besejret, lad ham gå?
  Monique skreg.
  Dræb ham, han fortjener ikke at leve.
  - Hvorfor har du ikke ondt af ham? Han kunne forløse sig selv i det næste slag.
  - Jeg har ikke brug for en krøbling. Nå, lad os gøre ham færdig, ellers gør jeg det selv.
  "Tøv ikke, det er bare en vild alien." Han ville ikke skåne dig. Stark tilføjede.
  Oliver Twist blev, uden selv at være klar over det, stædig.
  "Jeg kan ikke dræbe et levende væsen, der knæler foran mig.
  - Men jeg kan. - sagde Monique og snuppede en musket fyldt med en ulmende væge fra en pirat og skød ham i hovedet.
  Det ene øje blev til et blodigt rod, og udyret kollapsede. Pirater løb straks hen til ham og slæbte ham i en fart med at kaste ham over bord. Et par flere mennesker, inklusive en lokal kahytsdreng, begyndte rasende at skrubbe dækket. Trods nederlaget så Monica tilfreds ud.
  - Du er en fantastisk fighter. - Han vendte sig mod Oliver Twist. - Kun du ikke har nok sejhed og mod. Du blev rørt af monsterets tårer og ydmygelse, og hvad vil der ske, hvis en kvinde eller et barn græder foran dig.
  "Jeg vil aldrig bøje mig for at dræbe kvinder og børn.
  - Det er din svaghed i venlighed, du kan udgyde blod på slagmarken, men du har ikke modet til at lægge en kniv på børns hals og vende. Men det er nødvendigt, en pirat kan ikke være en ridder.
  Drengen svedte sin bare, runde hæl på gulvet og bemærkede:
  - Ja, jeg læste en masse bøger og så en film, hvor filibustere var rigtige herrer og endda hjalp de fattige, især sultne kvinder og børn.
  "Jeg ved ikke, at der allerede bliver skrevet bøger om os. Hvad er film?
  Så indså Oliver Twist, at han havde sagt for meget. Alle skal ikke forklare, at han er fra det sted, der kaldes underverdenen.
  - Det er ligesom en eventyrlegende.
  - Og det er klart, at man stadig er for ung og forveksler virkeligheden med en drøm. Okay, jeg vil ikke skuffe dig. Men din ataman, når behovet er på, vil gå til enhver ondskabsfuldhed. Forklar i mellemtiden, hvad din plan er. Når alt kommer til alt, er Zweig en rigtig fæstning, og selv dine kufferter vil ikke være nok til at bryde igennem den.
  Stark skitserede planen.
  "Så de fleste af min besætning burde indkvarteres på dit skib, klædt i Kiram-uniformer?"
  - Det er det!
  - Det passer os. Angreb i morgen tidlig?
  - Ja, medmindre der selvfølgelig er uforudsete omstændigheder. Men vores dreng. Han pegede på Oliver Twist. - Det vil ikke svigte dig.
  - Jeg tror på, at han ikke vil svigte dig, men hvis han ikke vender tilbage fra rekognoscering, har du en plan.
  Et brøl blev hørt:
  - Jeg tror, at selvom han bliver fanget, vil drengen tåle torturen og ikke sige noget, så vi tager risikoen ved at gennemføre det tidligere program.
  - Jeg ser også i øjnene, at han vil holde til alt, men forsigtighed vil ikke skade, og hvad man skal gøre endelig, vil vi beslutte senere.
  Det besluttede de sig for. Skibene sejlede nu sammen, og selv på afstand var det tydeligt, hvor meget mindre fregatten kaldet "Tiger" var end krydseren, dog uden navn. Oliver Twist gjorde opmærksom på dette.
  - Nej, det passer os gratis filibustere at bære det gamle kiram-navn. Måske kalder vi det en drage.
  - Det er ikke dårligt, men det lugter af uvirkelighed. Ingen har nogensinde set drager.
  - Og i andre verdener.
  - Hvad?
  - Dem mellem stjernerne.
  Der er intet mellem stjernerne, de er bare engle.
  Drengen, der stampede med foden og knuste insektet med sin bare hæl, indvendte:
  - Eller måske er der, fordi du ikke fløj til dem, hvordan ved du det.
  - Og man vil gerne vide meget, især forbudt af kirken.
  - Viden er sejr! sagde Oliver Twist.
  Det var ved at blive mørkt, og et fyrtårn var synligt på afstand, der oplyste indsejlingerne til havnen i Zweig. Han var ret høj.
  - Jamen, hvordan skal du nu sejle på båden?
  - Nej, det er mere sikkert at svømme. sagde Oliver Twist. - Båden kan ses, men det er svømmeren ikke.
  - Og hvis du løber ind i tigerhornshajer?
  - Jeg tager et sværd med, jeg kæmper imod det.
  - Skal du ikke drukne med ham?
  - Den er lavet af letmetal og vil ikke forstyrre mig.
  - Okay, svøm. Wiscin slog kærligt drengen på hans bare ryg. - Men først skal du farve dit hår sort, så hovedet ikke er specielt synligt.
  Jeg har allerede forberedt malingen. - Og drengen smurte sit hår tykt. Oliver Twist floppede i vandet, han var en fremragende svømmer, og han var næsten usynlig. For at blive bemærket løftede han et sværd over hovedet, skinnende i fire måner, de så ham og fløjtede hilsner, efter et par minutter forsvandt han endelig ind i bølgernes mørke.
  - Jamen, en helt, sådan en søn vil jeg gerne have. - Sagde kaptajnen for piraterne.
  Oliver Twist skar gennem bølgerne fra tid til anden og skiftede stil fra tid til anden. Vandet var varmt, blidt og det var meget behageligt at svømme i det, selv saltet virkede specielt, det var ikke bittert eller brændte, men lignede en sur citron. Drengen plaskede og prikkede, pludselig glimtede en skygge bag bølgen. En frygtelig haj med tre horn, ikke mærkbar under vand, sneg sig op til ham, og åbnede en stor mund forsøgte at angribe.
  Oliver Twist svingede sit sværd i et skråstreg med baghånd. Hajens mund blev skåret op, og kirsebærblod sprøjtede ud. Rovdyret tæskede, forsøgte at undvige, da Oliver Twist kørte en klinge ind i hendes øje. Hajen havde tilsyneladende en beskadiget hjerne og faldt af i trækninger. Flere silhuetter brød ud af mørket, de faldt på deres partner og begyndte at rive og gnave i hende.
  - Det er dit instinkt. Fang blodet. Og lad os nu sætte farten op.
  Drengen satte farten op og bankede med arme og ben. Hajerne, der blev båret bort af festen, var ikke opmærksomme på ham. Havnen nærmede sig gradvist, silhuetterne af flere skibe var synlige. En af dem var så stor, at Oliver Twist var ubehageligt opmærksom. Han besluttede at svømme op til ham først.
  I det øjeblik mærkede han bevægelse, og en stor mund knækkede tænderne ved siden af ham, og næsten bed ham af hælen. Drengen dykkede som svar, skyndte sig under vandet og stak hajen i maven med spidsen. Som han forventede, flød blodet tykt fra hende, og hendes mund åbnede og lukkede sig med seks rækker tænder. Andre hajer ramlede den med deres horn, greb den og begyndte at bide store stykker af. Snart var der ikke engang et skelet tilbage af hende, Oliver Twist brød i mellemtiden mærkbart løs fra dem. Nu var det massive fort synligt, der var virkelig mange kanoner, byen var praktisk talt uindtagelig fra havet. Når han så på ham, følte knægten noget gys, det ville ikke være let at ødelægge sådan en kolos, selvom han ramte næsten blankt.
  - Okay, vi rammer det alligevel.
  Meget mere angst forårsagede, et kæmpe slagskib. Da han svømmede tættere på talte Oliver Twist antallet af kanoner, ikke engang agterstavnen med, og de nye var der hundrede og tyve. Det var et rigtigt flagskib, og med tykke sider under et korktræ.
  - Det her er en kolos, kun én ting er for stor og klodset. Drengen sukkede. Den oprindelige plan for angreb var truet. Det var tydeligt, at sådan en hulk simpelthen ville sænke dem. Hvad skal man gøre. I første omgang tænkte Oliver Twist, at de kunne prøve at gå ombord på skibet. Stadig ville tage et så stort fartøj i besiddelse. Drengen svømmede forsigtigt hen til brættet, i det øjeblik gemte sig tre måner bag skyerne. Lænende på sine hænder og bare fødder klatrede han ombord som en edderkoppemand og ledte efter den mindste sprække ved hjælp af fire lemmer. Træet var groft, hvilket gjorde det lettere for en lille krop at løfte. Der var vagtposter på dækket, men skibet var langt, og det var muligt forsigtigt at krydse over og lægge sig i kabyssen, for derefter at gemme sig bag redningsbåden. Så bemærkede Oliver Twist tre personer, to i dyrt tøj broderet med guld, og en anden, at dømme efter de enorme dimensioner og sværd i otte hænder på én gang (sådanne rumvæsener var sjældne), var en livvagt.
  - Vi har allerede læsset skibene, en last af guld, diamanter, smaragder, byskat og silkeormsgarn vil være klar til at sejle i morgen.
  - Det er godt, det er bare ærgerligt, at vores by bliver tom.
  - Snart kommer der en stor krig, og moderlandet får brug for enorme midler, blandt andet til rekruttering af lejesoldater. Derudover er din by for tæt på øen Monaco og fungerer som lokkemad for pirater. Og hvis du tager din formue ud, vil den straks miste sin tiltrækningskraft.
  - Hvis de ville, ville de stadig flokkes som fluer til honning. Efter min mening er selv en så stærk som dit skib ikke nok til at eskortere en overbelastet campingvogn.
  - Jamen hvorfor vil der for det første tre mere slutte sig til os på havet, og for det andet har vi tusinde besætningsmedlemmer, og de er allerede om bord. Med en sådan magt er vi ikke bange for nogen boarding.
  Oliver Twists tanker snurrede i hans hoved, hele deres angrebsplan var ved at blive meningsløs, de måtte finde på noget.
  Den unge fange fik ikke lov til at se drømmen... Celledørene åbnede sig, og vagterne kom ind.
  Politimesteren meddelte:
  - I dag er din henrettelse på den centrale plads i London. Drik som sædvanlig det sidste glas vin i dit liv, og du vil blive leveret på kroppen.
  Glasset var lille, vinen var meget svag - ren juice. Måske var de bange for, at fangen ville falde i søvn under henrettelsen.
  Og Oliver blev frataget sit fængselstøj og efterlod kun sine sorte trusser. Den unge fange skulle henrettes næsten nøgen. Kraven blev også fjernet.
  Herefter blev Oliver i særlige, lettere hånd- og fodlænker taget ud af cellen.
  Drengens bare fødder, brændt af glødende jern, var endnu ikke helt helet, og det var smertefuldt at træde på dem. Men Oliver, der bider tænder sammen, forsøgte at holde sig lige. Og han gik, klirrende lænker gennem korridorerne. En lille, skaldet afskåret dreng, udmagret i fængslet.
  En skægget fyr blev ført forbi, og han klukkede af drengen i sine shorts.
  Oliver tabte sig meget på brød og vand, hver knogle var synlig i ham.
  Drengen gik haltende på begge ben og trak i kæderne. Det var ikke let for ham at komme denne vej til fængselsgården.
  Det var ikke meningen, at de skulle hænge ham alene. Der var allerede en pige i kroppen. Også tynd, med blå mærker i ansigtet. Hun var barfodet, men iført en hvid kappe. Hun så på drengen med sympati. Hendes hænder var i lænker, og på hendes bare fødder var der en kæde.
  Drengen steg ind i vognen. Og hun, spændt til gnaven, bevægede sig. Måske var hesten specielt spændt til at gå langsomt, og alle kunne beundre parret. Der var en pige, næsten et barn med lyst, langt hår, og et barn med et barberet hoved.
  Oliver mærkede den friske vind blæse over hans nøgne, langmodige krop, og han havde det så godt. Drengen tog en dyb indånding. Luften så ud til at være fyldt med honning. Og solen blændede endda efter tusmørket i fangekælderen.
  Og den blege, lyshårede pige trak vejret tungt.
  Oliver kiggede på hendes yndefulde, bare fødder. Det var tydeligt, at det var fra de nøgne, pigens såler var endnu ikke kommet ned med vabler. Så hendes hæle var stegt. Stakkels pige, tænkte Oliver.
  De kører langsomt. Folkemængden omkring larmer. Hvem griner og som sympatiserer. Under alle omstændigheder ser dette par udadtil så uskyldigt og rørende ud, at du uundgåeligt vil føle dybt.
  Oliver rettede sig stolt op. Hans krop, med spor af piske, der ikke er helet til enden, er tynd og mager. Drengen var lige fyldt elleve. Han er bleg og har intet blod i ansigtet. Næsten nøgen, i sorte trusser, som en slave, kun bleg. Måske ville Oliver i det tyvende århundrede have lignet en fange i Auschwitz.
  Og pigen, hun er næsten som Esmeralda, kun hendes hår er hvidt, hvilket får hende til at se endnu mere engleagtig og uskyldig ud. Heldigvis brænder de ikke længere på bålet, og der venter en løkke, som ikke er så smertefuld.
  Oliver tænkte, hvad venter ham efter døden? Himlen eller helvede? Skulle Oliver dø tidligt, ville han ikke være i tvivl i himlen for et uskyldigt barn. Men nu havde han fejl. Og protestanter benægter skærsilden. Så er det virkelig et helvede? Eller er det stadig venligere i himlen end på jorden, og et uskyldigt barn vil blive skånet? Måske har katolikker trods alt, og der er flere af dem end protestanter, stadig ret, og der er en skærsild. Og så er helvedes pine ikke for evigt?
  Oliver sukkede tungt... Han læste også om ateisme. Hvad ellers i det antikke Grækenland var filosoffer, der hævdede, at der ikke var nogen guder. Og dette synspunkt vandt popularitet.
  Sandsynligvis, hvis Konstantin ikke havde accepteret kristendommen, ville ateismen have vundet. Er det ikke virkelig Guds eventyr? Når alt kommer til alt, hvis der var en fuldkommen almægtig, ville han så have tilladt folk at lide? Selvfølgelig ikke! Når alt kommer til alt, kan almægtig perfektion ikke tåle problemer og lidelser!
  Oliver sang:
  Skrøbelig farve kronblad,
  Hvis det er blevet revet ned...
  Selvom verden omkring er grusom
  Jeg vil gøre godt!
  Eller måske vil din sjæl, ligesom indianerne, flytte ind i en anden krop. Og måske bliver du søn af en padishah eller en ædel rajah ...
  Lev dit normale liv
  Der er grund til at have det sjovt...
  Måske i spidsen -
  Din sjæl til at flytte ind!
  Derefter kørte deres vogn endelig op til stilladset med to færdige galger. Pigen kom først ud med klirrende kæder. Hun var tynd, bleg, lyshåret, med store, blå øjne, hun virkede som en teenager. Og publikum nynnede i sympati. Især når hun går barfodet, yndefulde, ben, der endnu ikke har nået at hele efter at være blevet tortureret, på trapperne til stilladset.
  Så kom Oliver Twist ud. Drengen ville stoppe og endda hvile. Hvor ser stejle, dårligt høvlede trætrin ud.
  Men der er en masse vagter og politi rundt omkring, mindst halvtreds. Ja, og folket er slet ikke tilbøjelige til at kæmpe for, at et par skal henrettes. Selvom drengen og pigen vækker sympati.
  Olivers bare fødder er lidt kildrende, når han går op i træet. Og drengen smilede, hans hjerte blev mere muntert. Bare lidt mere mad ville ikke skade. Du ønsker ikke at dø på tom mave.
  Han gik ud og stillede sig ved siden af pigen. To enorme hylder i røde overalls og kasketter tjekkede hængslerne. Oliver og pigen blev ført op til hængslerne. De satte den på luger, der skulle åbne med det samme, og så strammede rebet godt om halsen på dig, og du slukkede og gik til den næste verden. Og der kan være ... Oliver forestillede sig drømmende, at hans sjæl var legemliggjort i en fugl, og han flagrede i luften.
  Svæver over hustage og giver fuldt vingefang.
  I mellemtiden opregner embedsmanden monotont parrets forbrydelser. Endnu en gang er Oliver anklaget for at have afpresset mad fra arbejdshuset. Og så videre. Og også i mangel af omvendelse og hvad han ikke gav ud, hvor det stjålne var gemt. Og meget mere...
  Oliver skammer sig over at stå næsten nøgen i nærværelse af tusindvis af mennesker. Jeg vil endda gerne have, at løkken om halsen strammes hurtigere.
  Pigen er lidt mere interessant. Hun viser sig at være grevinde, gift med en ældre seigneur og er anklaget for forgiftning. Pigen indrømmede ikke sin skyld, og derfor hænger de hende. Ellers var der en chance for at blive forgiftet på plantager i det britiske imperiums sydlige kolonier.
  Oliver tænkte, at det kunne være bedre end døden. Hvad hvis der virkelig er en ildsø, eller ikke-eksistens. Og ikke-eksistens er skræmmende, intet lys, ingen lyd, ingen hukommelse, ikke engang tanker... Og som en fra de vise skrev: Jeg tænker - derfor eksisterer jeg!
  Og endelig er den monotone læsning slut. De dømte får det sidste øjeblik til at bede. En barfodet blondine i hvide klude hvisker noget på latin. Oliver besluttede sig for at læse Fadervor, selvom han indrømmer, at hans hoved er fuldstændig rod. Og han er nærmest ateist, eller i det mindste agnostiker.
  Men han beder og prøver ikke at forhaste sig. Det sidste minut er smerteligt langsomt, men det udløber uundgåeligt alligevel.
  Nu løfter trommeslagerne deres pinde. Et signal lyder... Trommeruller begynder at slå, og brølet fra flere kobberrør lyder. Det sidste Oliver Twist hører i dette liv. Og gud forbyde, i det mindste noget andet at høre i fremtiden.
  Og fra lugerne under deres bare fødder afsløres drengen og pigen. Kropper falder ned. Og løkken strammer på barnets og pigens hals.
  Oliver mærker i starten en stærk forsnævring og kvælning. Det var, som om han var indhyllet i en bøjle af stål. Og så glimtede sådanne levende syner for mine øjne. Alt er så smukt og samtidig forfærdeligt, og nu føler Oliver Twist, at hans barnesjæl er adskilt fra kroppen.
  I det øjeblik, hvor det så ud til, at alt det indre var ved at blive kogt, og lungerne bogstaveligt talt brændte ud og trak en levende flamme ind, da varme strømme af overophedet luft blæste, bagende hver partikel af den udmattede krop, lammede de krampagtige bevægelser af overanstrengte muskler. En følelse, der minder om at finde en blanding af lava og kogende vand på store dybder i området for et vulkanudbrud. Så blev det pludselig nemmere. Smerten begyndte at forsvinde, der var en fantastisk lethed. Ja, det er præcis, hvad Oliver Twist følte, da hans ånd begyndte at forlade hans forkullede krop...
  ... Her bryder han væk fra overfladen og begynder at betragte begivenhederne, som udefra. Resterne af et knækket, smeltet rumskib er synlige. Enorme forskellige typer monstre vrimler med utallige flokke. I lyset af en kolossal lilla-smaragdstjerne er de så specielle lyse med et strålende overløb. Slet ikke skræmmende, tværtimod fabelagtig smukke i deres farver. Ved at adlyde en ubegribeligt uimodståelig kraft fortsatte sjælen med at stige opad. De farverige monstre på overfladen krympede hurtigt. Ånden kommer ind i stratosfæren. Her kan du se hele planeten, lyserød-gul, først enorm, derefter hurtigt aftagende i volumen. Her er det på størrelse med et rundt bord, her er det på størrelse med et pendofonhjul, her er det på størrelse med en fodbold, så på størrelse med en tennisbold og så - mindre end et valmuefrø. Flere og flere nye galakser blinker forbi, utænkelige klynger af stjernefragmenter og placers. Sjælen suges ind i tunnelen, og den flyver, lyse syvfarvede striber blinker langs korridoren på en sort baggrund.
  "Hvor skal jeg hen? - Drengen tænkte forvirret. - En gåde ... sandsynligvis til et andet univers, til en ny verden."
  Foran tunnelen dukkede en stadigt stigende intensitet af det skarpeste lys op. Ifølge Storbritanniens statskejserlige enkeltstående og urokkelige religion, som nogle tolker det, går en person efter døden til retten, hvor han i overensstemmelse med gerninger eller militær dygtighed ender i den første himmel, eller rettere i det næste univers .
  Nå, det er en præst, der sagde det fra protestanterne, selvom det er klart, at det er noget sludder!
  "Hvor skal jeg hen?" tænkte Oliver Twist uroligt.
  Som mand og kriminel skal han forblive slave i det næste liv, og det er i bedste fald. Hvis de ikke vil have ham som et taleredskab, så er han truet med en ildgrav og et sted for evig tortur for underlegne væsener.
  Kuldegysninger overtager huden, selvom huden allerede er væk. Men Darwin sagde, at konger og almindelige mennesker nedstammede fra en fælles forfader, der fødte støjende, pjuskede aber. Der var også en stor Guru, som kun kunne ses af nogle få udvalgte. Han siges at have opdaget hemmeligheden bag udødelighed og stor magt. Hvorfor, hvis han er så almægtig, kan han så ikke fordrive disse blodsugere fra planeten?
  For enden af tunnelen flød Oliver Twist ud på en stærkt oplyst forstad. I nærheden lå et kolossalt palads, tilsyneladende et tempel for himmelsk retfærdighed. To bøller med blændende funklende vinger, tilsyneladende engle, vred hans hænder om på ryggen og førte ham ind i retssalen.
  Salen var enorm, loftet var tabt i skyerne. Dommerens formidable stemme, enorm som Mount Everest og funklende som mange sole, tordnede med tusind torden.
  - Du er ikke en soldat! Du er ikke en fighter! Du er ikke retfærdig! Du er en kriminel mand, et modbydeligt væsen, en modbydelig parodi på en stor race. Du er en modbydelig rebel, der hader sine retmæssige herrer og ønsker at ødelægge dem alle. Du vil ikke være en slave, de vil ikke engang have dig som slave. Gå til helvede og brænd der for evigt i frygtelig smerte, sammen med alle fjender fra det britiske imperium. Krigere fra den største nation i alle endeløse hyperuniverser, kæmpere af en ideel race valgt af den Almægtige, vil erobre det grænseløse univers!
  Flammer dukkede op under fødderne. De brændte drengens bare fødder frygteligt smertefuldt.
  - Virkelig, fyr igen! Jeg kan ikke gøre det mere!
  Oliver Twist rystede. Han var klar til at falde på knæ og græde som et barn. Og han er faktisk et barn på omkring elleve!
  I det øjeblik forsvandt billedet af dommeren...
  AFSLUTNING AF 1. DEL - FORTSÆTTES
  
  PETERS NYT LIV II
  
  I den fik Peter II ikke kopper og regerede rekordlang tid for Rusland. Den unge mand var tørstig efter underholdning og begyndte sin første krig, efter sin bedstefars eksempel, med Sverige i 1730. Den russiske hær var stærkere og bedre end Sverige i kvalitet. Kun truslen om europæiske magters indtræden i krigen mod Rusland, primært Storbritannien, tvang selvfølgelig Peter den Anden til midlertidigt at opgive den fuldstændige erobring af Sverige, men han annekterede Finland.
  Så var der krig med Tyrkiet. Der var allerede større forståelse for de europæiske magter. Krigen begyndte i 1736 med en kampagne under Peter den Andens personlige kommando til Azov og dens energiske tilfangetagelse. Kampen med tyrkerne var generelt til fordel for Rusland. Holdet af Peter den Store var stadig stærkt, og hans barnebarn, som arvede heroisk styrke fra sin bedstefar og et fremragende sind, handlede beslutsomt.
  Rusland var stærkt, og Tyrkiet var allerede i forfald... Under krigene erobrede Peter den Anden Krim, Ochakov og Azov med andre lande.
  Derefter annekterede det tsaristiske Rusland Kasakhstan til sig selv. Og de begyndte at bygge fæstninger i Alaska.
  Arbejdet forløb kraftigt. Så en ny krig med Tyrkiet i 1741 og igen erobringer ... Rusland førte krige med stor entusiasme. Peter II kommanderede personligt hæren på kampagner. På Balkan vandt russiske tropper en række sejre. Og så var der en krig med Iran. Det endte også med sejr med erobringen af Aserbajdsjan.
  I 1753 var der en ny krig med Tyrkiet. Og Peter II blandede sig ikke i europæiske anliggender. Igen sejre og erobringen af Istanbul ... Og en stor succes. Desuden var Europa urolig af Frederik II. Denne erobrer bekæmpede både franskmændene og østrigerne. Og så gik Storbritannien også ind i krigen, bekymret over styrkelsen af Preussen ... Peter II kæmpede efter det osmanniske riges sammenbrud i syd. Men i 1772 fandt ikke desto mindre den første deling af Polen sted mellem det styrkede Preussen og det mægtige, på det tidspunkt det største land i verden, Rusland. Og imperiet tilføjede i vest. Og russerne nåede Egypten i syd, og den Persiske Golf ...
  Egypten blev også erobret i 1780 ... Russiske tropper rykkede tværs over Afrika.
  Og i 1782 blev Polen endelig delt med preusserne ... Hviderusland, Ukraine og Litauen blev en del af Rusland. Frederik den Anden kæmpede ikke med Rusland ... I 1786 nåede russerne Marokko og erobrede hele det nordlige Afrika, Saudi-Arabien, og i 1788 blev Iran endelig erobret. Og lidt tidligere før det, og hele Centralasien. I 1790 døde Peter II og blev den største af de russiske zarer. Og hans regeringstid var en af de længste i verdenshistorien, den længste i Rusland og måske den mest herlige.
  Peter den Store blev kaldt den Store. Og Peter II - den største af kongerne.
  Og tronen blev besteget af hans barnebarn Peter den Tredje. Nå, kongerne af Petra er herlige konger.
  Peter den Stores næste skridt var krigen med Preussen. Tyskerne efter Frederik II var ivrige efter nye bedrifter. Og de angreb Rusland i 1796. Efter indledende succeser besejrede den russiske hær Tyskland. Og hun erobrede først hende, og siden Frankrig, opslugt af revolutionen. Peter den Tredje var jaloux på sin bedstefars herlighed. Han var ung, hot og ønskede bedrifter.
  Og her igen Spaniens og Portugals sejre og nederlag ... Erobringen af Europa. Og krigen med Storbritannien...
  Havenes elskerinde blev besejret. Og dette er en ny triumf for Ushakov. Og så faldt London. Kolonikrigen og erobringen af provinserne begyndte. Rusland havde ikke længere lige modstandere. Og vandt det ene land efter det andet.
  I 1830 døde Peter III. Og hans søn Paulus besteg tronen. Rusland udkæmpede i 1841 den sidste alvorlige krig med Kina. Og selvfølgelig besejrede hun ham selvsikkert efter tre års krig.
  Og så var der kolonikrige. Og den ene erobring fulgte den anden. Og det var dejligt.
  Og i slutningen af det nittende århundrede blev hele planeten russisk. Og tiden er inde til at udvide i rummet. Astronautpigerne er allerede klatret i kamp. Den første mand gik ud i rummet i 1900, hvilket markerede begyndelsen af det tyvende århundrede som rumalderen. Og i 1910 fandt den første bemandede flyvning til månen sted.
  Og 1925 og til Mars! Og det er bare fantastisk. Inden for ti år lykkedes det astronauter at besøge alle solsystemets planeter. Og så begyndte byggeriet på andre planeter.
  Det russiske imperium var et absolut monarki, men havde et folkeråd valgt af borgerne i hele verden som et rådgivende organ for zaren.
  Folk levede godt, og økonomien voksede hurtigt. Det var kapitalisme med elementer af planlægning. I slutningen af det tyvende århundrede var solsystemet mere eller mindre mestret.
  I 2010 begyndte den første flyvning til en af planeterne i Star Sirius. Og det var en hel interstellar ekspedition. Der blev brugt en fotonmotor, der var i stand til at accelerere til lysets hastighed og endda lidt højere.
  Flyvningen foregik i to etaper. Først acceleration, og derefter deceleration af raketter ... På grund af ufuldkommenhed af rumskibe var det kun muligt at flyve i mere end femogtyve år.
  Derfor blev besætningerne udvalgt blandt teenagere, så de ikke skulle blive for gamle. Derudover har der allerede fundet eksperimenter med foryngelse sted på planeten Jorden. Især aktivering af stamceller og forskellige andre ideer. Du kan allerede bremse aldring. At sætte varmblodede dyr i suspenderet animation er stadig for risikabelt. Du kan blive til en grøntsag.
  Men der er også kunstig søvn. Det er når du sover, men samtidig bevæger din krop sig.
  Computerteknologi giver dig mulighed for at gengive enhver illusion. Derudover bliver fysiologiske processer langsommere under søvn, og folk ældes fem til seks gange langsommere. Og folk behøver ikke lede efter underholdning. De finder dem selv.
  Teenagere derimod, der fik både bevægelse og kunstig næring i søvne, måtte vokse op til voksne ved at flyve op til planeten Sirius.
  Og alt andet blev gjort for dem under flugten af automatiske maskiner og computere med mange duplikerede kredsløb.
  Det vil sige, det blev ret godt...
  De udvalgte børn var tolv og tretten år. Der var drenge og piger.
  Så de tre rumskibe skyndte sig i flugt.
  Der er intet intelligent liv på Sirius. Men på en af planeterne er klimaet ganske velegnet til kolonisering. Og det lader til, at der er nogle simple livsformer.
  Så de unge krigere er klar til ekspansion. Det russiske rumimperium har sin egen Hyperkejser. Og han gav afskedsord før afgang.
  Alt er generelt bedre for menneskeheden end i den virkelige historie. Kriminaliteten er lav, der er ingen sult, og der er praktisk talt ingen fattige. Planlagte elementer i den globale økonomi har været med til at undgå arbejdsløshedskonkurser. Teknologiudviklingen har gjort det muligt at reducere arbejdsdagen til fire timer, og at holde tre fridage på én gang.
  Priserne har kun ændret sig nedad. Lønnen voksede. Nationerne på planeten Jorden smeltede sammen...
  En enkelt religion blev endda skabt. Hun forenede kristendom, islam, buddhisme og jødedom. Treenigheden blev afskaffet og konceptet blev introduceret - Én Gud i mange ansigter!
  Og selvfølgelig fjernede de det overflødige: faste, bøn, ramadan og forbud mod mad. Men de gjorde gudstjenesten endnu mere storslået og højtidelig. Og præsterne skiftede til hvide og barberede deres skæg. Og der er endnu flere ikoner. Og de hellige blev tilføjet. Herunder Suvorov, Kutuzov og andre befalingsmænd. Og ateisme er blevet ret moderne. Selvfølgelig begyndte folk at leve bedre, stabilt, alt er solidt, videnskaben har udviklet sig.
  Og mange tvivlede stærkt på ikonernes mirakuløse kraft og effekten af at sætte stearinlys.
  Men livet har udviklet sig...
  Ekspeditionen startede til Sirius-stjernesystemet. Og i 2013 gik endnu en lidt længere væk. Der er også planeter, der egner sig til liv.
  Og i 2020 lykkedes det for første gang et kunstigt objekt at overvinde lysets hastighed. Det betyder, at du kan flyve hurtigere. Og i 2025 blev der skabt antigravitation, og det blev muligt at accelerere skibe med superluminal hastighed på kort tid.
  Glad menneskehed... Og zaren gav ved sit dekret den fjerde fridag i torsdags... Nu havde folk en masse hvile om ugen, og underholdningsindustrien udviklede sig kolossalt.
  Zar-præsten, gennemgik foryngelse, og blev meget smukkere ... Og i 2030, endelig blev den første bosættelse grundlagt uden for solsystemet for en planet egnet til liv.
  Det er blevet meget godt på planeten Jorden. Og også på andre systemer.
  Og spørgsmålet er, hvor godt det er, når Romanov-familien ikke bliver afbrudt.
  Yderligere nye ideer... Termoquark-drevet er fremtidens teknologi. Effekten er millioner af gange større end termonuklear. Og nye muligheder for udforskning af rummet.
  Og opdagelsen af hyperplasma. Og mulighederne er enorme. Videnskaben har udviklet sig hurtigere end den virkelige historie. Forskere er alle i det samme imperium, og data er ikke klassificeret fra hinanden.
  Men det er ingen hemmelighed, at der i virkelighedens historie er spioner til deres konkurrenter, og de skider grundigt.
  Og så den generelle stigning, og fremragende resultater for videnskaben.
  I 2040 besluttede zaren og hyperkejseren at sende en forfatning til en folkeafstemning, hvilket frivilligt begrænsede hans magt. Man mente, at på planeten Jorden med dens obligatoriske videregående uddannelse, har folk modnet til et begrænset og kontrolleret demokrati. Og at der vil være store præstationer i kulturen.
  Samtidig kom der nye reformer i religionen... Bibelen og Koranen blev endelig anerkendt som en kulturarv, men ikke Guds ord. Samtidig arbejdede man med magt og kraft for at genoplive for længst døde mennesker.
  Opgaven var sat til at gøre opstandelsen til en realitet for videnskaben.
  Og videnskabsmænd arbejdede, prøvede. Og flere og flere mestrede universets hemmeligheder.
  Så udødelighed blev mere og mere virkelig. Og jeg må sige, hvor bedre det blev på planeten Jorden, bare fordi Peter II levede meget længere end i den virkelige historie.
  
  DEN TYSKKE ACE HANS MARSELS KARRIERE
  Marcel døde ikke i en ulykke, men overlevede og fortsatte sin fortryllende karriere. Dette havde ringe indflydelse på krigens gang. Alligevel gennemførte briterne Operation Torch og besejrede Rommels tropper. En pilot på selv et sådant fænomenalt niveau kan ikke ændre krigens gang væsentligt. Medmindre du selv bliver en legende. Ved udgangen af 1942 oversteg Marseille antallet af nedskudte fly og blev igen belønnet med ridderkorset af jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Og i slutningen af marts 1943 oversteg Marseille fem hundrede nedskudte fly, for hvilke han modtog jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  I april og maj oplevede Marseille hårde kampe i Middelhavet og satte rekord på fjorten fly skudt ned i én kamp og tyve på en dag. Briterne var bange for ham, og blev simpelthen forbløffet over dette fænomen og essen.
  Men trods dette heltemod var Rommel stadig besejret. Kun amerikanerne og briterne var chokerede over Marseille.
  Men i juni blev han overført til østfronten. Og denne legende kolliderer med de sovjetiske piloter. Marseille kæmper godt og prøver ME-309 fra serie nul.
  For syv hundrede og halvtreds nedskudte fly modtager han ridderkorset af jernkorset og platin-egeblade med sværd og diamanter.
  Og på Kursk-bulen skinner Marseille. Man kæmper mod en hel flok fly. Og han er virkelig en frygtelig fighter. Men nazisterne taber stadig slaget ved Kursk. Selvom Marseille stadig prægede historiens gang. Tyske tropper i Afrika kapitulerede fem dage senere. Og landingen på Sicilien blev forsinket med ti dage. Sovjetiske tropper rykkede noget langsommere frem. Selvom forskellen kun var et par dage.
  Da Marseille skød tusinde fly ned, modtog han jernkorsets storkors, en pris som kun Hermann Göring havde i Det Tredje Rige. Og krigen fortsatte.
  Tyskerne var ved at tabe, men den røde hær og de allierede var kun et par dage bagefter den virkelige historie.
  Marseille kæmpede som en løve ... Men nu er det treogfyrre år gået, og tyskerne har lidt mange nederlag. Marseille gav dog alligevel anledning til nogle forhåbninger hos nazisterne. Især er alt endnu ikke tabt. Og i det tredje rige dukkede E-10 selvkørende pistol op. Nem at fremstille, billig og meget adræt. Og silhuetten er stadig lav på kun 1,3 meter. Den blev udviklet i stedet for at arbejde på Musen, som i princippet ikke kunne retfærdiggøre sig selv.
  Krigen trak lidt ud... E-10 viste sig at være en succesfuld selvkørende pistol, og vigtigst af alt var den nem at fremstille og billig. Marseille skød to tusinde fly ned og ville blive belønnet med Ridderkorsstjernen af Jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Og så skød han tre tusinde fly ned og modtog Ridderkorsstjernen fra Jernkorset og gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Ved udgangen af det 44. år stod tyskerne lidt bedre end i den virkelige historie. De var i stand til at undgå et så hurtigt nederlag i Hviderusland og i syd. Og de kunne undgå tabet af Rumænien og Balkan.
  Og vigtigst af alt blev de allierede i Frankrig smidt i havet. Og det her er mere alvorligt.
  I Storbritannien og USA er der allerede stemninger for at indgå en våbenhvile med Fritz. De selvkørende kanoner E-25 dukkede også op på fronterne. Også med en lav silhuet, let at fremstille, men mere tungt bevæbnet, og med tykkere panser. Så meget som hundrede og tyve millimeter af panden i en vinkel, toogfirs millimeter af siden, og en pistol på 88 millimeter 71 EL, og en højde på halvanden meter. Og mod sådan en kolos kan ikke modstå. Overvej en selvkørende pistol, der kan sammenlignes med "Tiger" -2 med hensyn til rustning og bevæbning, og den vejer kun tredive tons. Og prøv at overvinde dette.
  Tyskerne var i stand til at bremse de sovjetiske tropper lidt. Samme angreb tyskerne i Østersøen. Men der er ikke sket store fremskridt. Et stærkt forsvar i dybden stoppede den røde hær. XE-162 jetjagerfly dukkede op i luften, som var lette at fremstille og billige, men samtidig lette og nemme at kontrollere.
  Så det blev sværere for en allieret at bombe, og tabene steg.
  Kampene viste tyskernes styrke i alle henseender.
  De fleste af de baltiske stater, halvdelen af Hviderusland, en del af Ukraine og Moldavien med Odessa, blev stadig holdt af nazisterne i begyndelsen af det femogfyrre år. Og i Frankrig blev de allierede fuldstændig besejret. I december var nazisterne i stand til at slå de allierede ud fra Sicilien, hvilket styrkede deres positioner.
  I januar forsøgte sovjetiske tropper at rykke frem omkring Minsk, men var håbløst fast i hårde kampe.
  Tyskerne, der havde de bedste kampvogne, skar de sovjetiske tropper ned og dannede et par kedler. Generelt tog tyske kampvogne op. T-44 kom ikke med i serien, og T-34-85 og IS-2 er ret svage mod E-serien.
  Og den jettyske luftfart har ingen sidestykke. De allierede og Japan er i problemer. Landgangen på Filippinerne blev forpurret, og landgangsfartøjerne blev opsnappet af japanske slagskibe. I USA, selvfølgelig, panik. Og så døde Roosevelt...
  Truman, i betragtning af at USA er meget træt af tyske ubåde, især på brintoverilte, vil tilbyde våbenhvile til Det Tredje Rige. Hitler indvilligede, men på betingelse af en udveksling af krigsfanger, og ikke kun tyske, men også italienske. Churchill og Truman var enige.
  Som et resultat steg antallet af tyske piloter på himlen. Og XE-162 overtog luftherredømmet.
  Efter at have slået en anden sovjetisk offensiv i centrum i slutningen af maj, begyndte nazisterne at rykke frem i Ukraine. De allerførste E-100 kampvogne deltog også i kampene. Den nye bil havde et motor- og transmissionsarrangement samlet og på tværs, som gjorde det muligt at reducere vægten, og med en kraftigere motor på 1500 hestekræfter gav den tilfredsstillende køreegenskaber.
  Og rustningen var fuldstændig uigennemtrængelig for sovjetiske kanoner fra alle vinkler. 250 - skrå pande, og 210 mm sider og også med skråninger.
  Denne tank i gennembruddet viste sig at være et monster. Marseille i maj 1945 skød fire tusinde fly ned og modtog stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter. En meget prestigefyldt pris. Og andenpladsen blev taget af Huffman, som fik scoret meget godt, før han havde en anden taktik fra Marseille. Hvilket er optimalt egnet til XE-162. I juni 1945 havde Huffman nået mærket med fem hundrede nedskudte fly og modtaget Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Generelt gik krigen for tyskerne, der slap løs i Vesten, godt. Arado-jetbombefly viste sig at være meget effektive. Nazisterne indskrænkede endda FAA's missilprogram til fordel for nye fly, som er næsten umulige at skyde ned, og sovjetiske jagerfly kunne ikke indhente dem.
  Tyskerne dominerede fuldstændig luften. USSR gik til gengæld i defensiven på frontlinjen. Mange fæstningsværker blev bygget, og nazisterne rykkede langsomt frem.
  I modsætning til den virkelige historie vandt SU-100, som ikke var massiv i den krig, pludselig popularitet. Og denne gang i USSR begyndte produktionen af denne selvkørende pistol at stige i et accelereret tempo. Det er endnu enklere og billigere at fremstille end fireogtredive. Og bevæbnet, så den kan bide tyskerne. SU-100 i anden halvdel af det femogfyrre år blev hovedmaskinen, og den blev produceret på hundrede stykker om dagen.
  T-34-85 var også i masseproduktion, ligesom IS-2. På den ene side viste IS-3-tanken sig at være bedre beskyttet i panden. Men på den anden side er det dyrere og mere arbejdskrævende, og der blev kun produceret og udgået tusinde stk. Generelt IS-4, hvorefter den kun blev udgivet i små partier. Så USSR forlod faktisk tunge kampvogne. Og serien forblev kun SU-100 og T-34-85.
  Tyskerne var i stand til at nå Dnepr i slutningen af 1945 og indtage Kiev. Og også fuldstændig indfange de baltiske stater, og næsten hele Hviderusland. Men om vinteren måtte fascisten stoppe. På himlen dominerede de stadig.
  Marseille for fem tusinde nedskudte fly, modtager Ridderkorsets store stjerne og egeblade, sværd og diamanter af sølv. Som du kan se, var prisen ret lang i navnet. Og platin Luftwaffe Cup i diamanter.
  I foråret 1946, efter at have trukket mere avancerede kampvogne af E-50-serien op, forsøgte nazisterne at rykke frem i midten.
  Forsvaret af Den Røde Hær var dybdegående og højt udviklet med hensyn til teknik. Og dette tillod hende at organisere ikke svag modstand. Og tyskerne, efter at have brudt igennem en forsvarslinje, kom ikke ind i det operationelle rum, men blev tvunget til at bryde igennem den næste. Det Tredje Rige var fremragende bevæbnet, men dets tropper var konstant mindre. Drenge på fjorten eller tretten år kæmpede allerede i infanteriet, oftere og oftere stødte kvinder på. Inden for luftfart var erfaringen fra kvindelige piloter generelt en succes. Albina og Alvina begyndte for eksempel at score så berømt, at bønderne blev forbløffede. Og hurtigt at vælte hundrede fly på et par måneder modtog Ridderkorset af Jernkorset.
  Pigerne viste, at de var ekstremt stridbare og atletiske.
  Marseille skød mere end otte tusinde fly ned inden vinteren syvogfyrre.
  Han knuste dem med 30 mm kanoner. I USSR forblev Yak-9 hovedjageren, som var tydeligt forældet, men den var let at fremstille.
  Yak-3 krævede højkvalitets duralumin og gik ikke i masseproduktion. LA-7 blev også produceret i små mængder.
  Men Yak-9 blev det mest massive fly forud for IL-2 og IL-10.
  Den Røde Hær rystede under slagene. Tyskerne nåede Smolensk, men kun halvdelen omringede det uden at tage det.
  Om vinteren angreb sovjetiske tropper som svar. Men kun lidt pressede nazisterne.
  Krigen blev langvarig og positionel ved nedslidning. Hitler forstod også dette.
  I det syvogfyrre år førte tyskerne krig forsigtigt. De brugte udenlandske tropper i offensiven, de forsøgte at bombe en masse. Frontlinjen har ikke ændret sig meget i et år...
  T-54 dukkede op i USSR, men den var ikke massiv. T-34-85 er stadig i produktion... Og SU-100 produceres mest.
  Jetflyvning er værre end i den virkelige historie. For det første er der på grund af krigstidens vanskeligheder færre midler, end tyskerne havde, og end det var i den virkelige historie. For det andet skal du arbejde på egen hånd uden at bruge trofæforskere fra Tyskland.
  Og nazisterne havde en mere avanceret X-262 og ME-363 med hastigheder op til 1200 kilometer i timen og fejede vinger. Og ME-1100 med vinger, der ændrede fejet. TA-283 med en lang skrog og haleløse Gotha jagerfly. Forfærdelig Yu-287. Og TA-500 med jetmotorer, som der er hele seks af.
  Plus haleløse bombefly.
  På himlen voksede nazisternes fordele. Men på land var det lidt nemmere. Og de sovjetiske tropper forklædte sig, begravede sig i jorden og holdt fast.
  I 1948 bragte Marseille sin konto til ti tusinde fly og modtog den store stjerne af Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Tyskerne i år var endelig i stand til at omringe og tage Smolensk, men deres succeser var begrænset til dette ... IS-7 dukkede op i USSR, men kun få biler blev produceret på grund af det komplekse design. Krigen trak ud... T-54 blev stadig produceret i små partier. T-34-85 er stadig i produktion, ligesom SU-100.
  I 1949 angreb tyskerne ikke længere i foråret, og Den Røde Hær forsøgte at bryde igennem. Men de sovjetiske tropper modtog heller ikke andet end tab ...
  MIG-15, den første jetjager, dukkede op i USSR, men den var stadig ufærdig og ikke seriel. Indtil videre er det mest massive fly Yak-9.
  T-54 er stadig ikke masseproduceret, men produktionen af T-34-85 er faldende... SU-100 i serien.
  I 1950, kæmpede igen ... USSR havde en ny selvkørende pistol SU-130 med en pistol fra den mislykkede IS-7 kampvogn. Denne maskine var mere effektiv.
  For tyskerne er E-50 blevet tungere op til halvfjerds tons med en gasturbinemotor og tyk panser - 250 mm pande og 170 millimeter sider, og en mere seriøs selvkørende pistol er nødvendig for at bekæmpe den.
  Frontlinjen har ikke ændret sig meget...
  I 1951 modtog USSR MIG-15 i en mere avanceret modifikation, men Yak-9 er endnu ikke blevet trukket tilbage fra serien ... T-54 er endelig forfremmet og T-34-85 er endelig fjernet fra produktion. Der produceres næsten ingen tunge kampvogne, bortset fra SU-130 selvkørende kanoner, som erstatter SU-100. Men den vejer halvtreds tons og har kun god pandebeskyttelse.
  Tyskerne presser sig på himlen og dominerer stadig luften. Marseille skød 15.000 fly ned og opnåede den store stjerne af Ridderkorset af Jernkorset med egebladssværd og diamanter af platin.
  Her kommer 1952... Begge hære var bundet grundigt fast, og kampene var blodige, men frontlinjerne var næsten ubevægelige. I syd langs Dnepr. I centrum tog og holdt tyskerne alligevel Smolensk og Pskov, og videre Narva ... Leningrad er ikke med dem ... Finland er stadig i krig. Det hele trak ud. T-54 er masseproduceret, SU-100 er udgået og SU-130 erstattet den. Tunge tanke er endnu ikke i serien. Tyskerne forbedrede kvaliteten af deres biler noget.
  Amerika og Storbritannien er stadig i krig med Japan. De bomber det, men de kan ikke selv erobre øerne.
  Men det lykkedes ikke amerikanerne at skabe en atombombe. Så samuraierne holder stadig fast.
  Men så kom året 1953 ... Stalin døde i marts. Ganske vist efterlod generalissimoen denne gang et skriftligt testamente, hvilket gjorde Beria til hans efterfølger. Og tyskernes beregning af den røde hærs kaos og forvirring blev ikke til noget.
  Wehrmachts offensiv løb hurtigt ud.
  Men USSR var ikke i stand til at vende krigens tidevand og tog også og sad fast under operationen.
  I slutningen af 1953 oversteg Marseille tyve tusinde nedskudte fly. For dette modtog han en særlig pris, der er specielt godkendt til ham: Storstjernen fra Storkorset af Ridderkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Året 1954 kom ... Beria tilbød Hitler fred på de betingelser, at hvem der vandt hvad, så forbliver han. Og så, i virkeligheden, hvor meget kan I ødelægge hinanden? Men Hitler afviste stædigt tilbuddet. USSR havde IS-10, men denne tank var ikke helt effektiv. Hovedmaskinen T-54 i serien ...
  Frontlinjen fangede som fedt i den sibiriske frost.
  Det er allerede 1955... Amerika kæmper stadig med Storbritannien og knuser Japan. Og USSR presser på med Det Tredje Rige. Og de rammer hinanden.
  Frontlinjen er inaktiv. Himlen er domineret af nazisterne. MIG-15 i serien og holder fjenden tilbage.
  Marseille for femogtyve tusinde nedskudte fly vil modtage: Grand Star of the Grand Cross, Ridderkorset, med gyldne egeblade, sværd og diamanter!
  Året 1956 kommer ... Tyskerne lancerer en pyramideformet tank i en serie. Forhåbninger er knyttet til ham, og de har endelig diske, der egner sig til kampbrug. Men foreløbig er frontlinjen inaktiv, og Den Røde Hær holder fjenden tilbage.
  Det er allerede 1957 den 20. april, Hitler lancerer et nyt desperat angreb på Moskva... Og igen hænger alt fast i voldsomme positionskampe... Ved udgangen af 1957 skyder Marseille tredive tusinde fly ned og får det. Grand Star of the Ridderkorset Grand Cross med planlagte egetræssværd og diamanter.
  Krigen har varet for længe. Året 1958 er kommet ... Lavrenty Palych Beria, Stalins efterfølger og formand for Statens Forsvarskomité, sagde:
  - Landet er ekstremt udmattet! Og folk er trætte af krigen. Vi har brug for fred!
  Zhukov bemærkede:
  Så længe Hitler er i live, vil der ikke være fred!
  Shelepin, indenrigsministeren var enig:
  - Ja, så længe denne fanatiske Fuhrer af Tyskland, vil nazisterne føre krig med os, indtil fuldstændig gensidig udslettelse!
  Beria slog knytnæven i bordet og brølede:
  - Knæk rygsøjlen! Hvad vil Molotov sige?
  Udenrigsministeren svarede med et suk:
  - Indtil videre er udsigterne for verden meget vage. Det Tredje Rige er også ekstremt udmattet. Men han har stadig hele Europa lige ved hånden. Og hvis krigen fortsætter i yderligere ti år, vil vi være de første, der bliver blæst omkuld!
  Formanden for GKO nikkede.
  - Ret! Vi vil være de første til at gå ned! Og så er det nødvendigt at finde en måde at eliminere Adolf Hitler fysisk!
  Shelepin bemærkede:
  - Det er bedst at eliminere Hans Marcel. Dette er den rigtige Djævel i kødet! Og hvis det elimineres, så vil tyskernes vilje til krig blive fuldstændig undermineret!
  Beria var enig i dette:
  - Ja, det bliver undermineret!
  Shelepin foreslog:
  - Måske sætte en belønning på Marcels lig?
  Formanden for GKO protesterede:
  - Ikke! Kun for de levende!
  Indenrigsministeren bemærkede:
  - Det er lettere at dræbe end at fange!
  Beria nikkede og bemærkede:
  - Tilskynd til mord til hvad som helst! Og vi vil stadig vinde. Hvad vil designerne sige?
  Yakovlev sagde med et suk:
  - Mens vi halter bagefter tyskerne. Og det er vores problem!
  Beria brølede aggressivt:
  - Men vores sejr er uundgåelig!
  Ilyushin bekræftede:
  - Virkelig Kammerat Formand!
  Shelepin bemærkede:
  - To piger er meget irriterende: Albina og Alvina. De overhalede Huffman, og vi plages konstant. Og nu og da laver de ballade.
  Formanden for GKO påpegede:
  Vi hænger dem!
  Der var grin som svar. Det så i hvert fald sjovt ud.
  Januar 1958... Og krigen virker næsten uendelig. Og der er ingen ende i sigte.
  Og nazisterne i de besatte områder er hårde. De fangede pionererne: Mishka, Kolya og Svetlana. Drengene og pigen er fjorten år. De burde snart slutte sig til Komsomol. De blev først afhørt med fordomme. De slog drengene og pigen med piske. Så tæskede de med tråd. Kolya, som den ældste fra bunden, blev stadig kontrolleret af strøm. Udledninger blev tilgivet gennem teenagerens krop. Kolya stønnede af den smerte, han udholdt.
  Derefter blev børnene ført ud i sneen barfodet og ført til skud. Og de var tynde, barfodede, med forslåede ansigter og afskåret rygge, mens de gik gennem landsbyen.
  Og på halsen hang brædder - "vi er partisaner."
  To drenge og en pige gik i sneen. Kolya, der blev tortureret med elektrisk strøm, havde et blåt ansigt af lidelse. Bjørnen er lidt mere livlig, han blev kun pisket. Pigen Svetlana rynkede panden. Også hun blev pisket, hun var tynd, efter at have levet i så mange år under besættelse. Hun blev ransaget af matronen og rev hendes fingre jomfruhinden. Og det er så ydmygende og skamfuldt for en pioner. Pigen bliver ved med at bide sig i læberne.
  Børn er utilpas barfodet i sneen. Men det er stadig blomster, hvis de bliver skudt eller hængt. Men indtil videre er de bare kørt. Torturen er ikke overstået endnu, og nazisterne skal have information.
  Pionerernes bare fødder er røde og let hævede i kulden. Beboerne ser med sympati på de fangede børn. Og nu er de endelig bragt ind i hytten.
  De lægger mig på ryggen, og de begynder at slå mine bare hæle med gummiknive.
  Børnene skriger af smerte og rykker... Kolyas bare hæle er brændt af en lettere flamme. Og så blev den runde hæl af pigen Svetlana brændt med en rødglødende poker. Og som en pioner fra dette skreg på toppen af hendes lunger.
  Afhøringen fandt sted med fordomme, men børnene var tavse. Og igen blev de slået med tråd, og deres bare såler blev brændt med et glødende jern.
  Men pionererne gav ikke oplysninger. De holdt fast. Kolya blev endda sat en rødglødende poker mod drengens bare bryst. Drengen trak vejret tungt, men bed tænderne sammen og holdt sine skrig tilbage.
  Så nazisterne opnåede ikke noget ...
  Men krigen trak ud... februar kom også... Tyskerne skød mod Leningrad fra skivefly. Og de angreb Moskva fra luften. Kampe er hårde.
  Albina og Alvina kæmper i luften. Piger i kun bikini og barfodet.
  Og skyde russiske fly ned. Devils har allerede modtaget mange priser, herunder Ridderkorsets store stjerne med gyldne egetræssværd og diamanter.
  Disse to piger er bare super rangerede. Og deres kunstflyvning og ødelæggelsen af stof og levende væv.
  Her ramte Albina de sovjetiske fly, skød seks stykker ned på én gang, i et stød og knirkede:
  - For det tredje rige!
  Alvina sendte også søm i russiske biler, og efter at have skåret syv af, vyaknula:
  - Til Führeren!
  Og begge piger griner...
  Selvom for at være ærlig, er denne krig frygtelig træt af dem. Faktisk er det den stædige Fuhrer, der fører den, men fronten har frosset, og alt er gået i stå. Og alt går i en cirkel. Og kun ligene af begge sider og nedstyrtede biler. Og ødelagte tanke og menneskelig lidelse.
  Albina afbrød otte fly mere og sang:
  - Det næste århundrede er vores!
  Alvina var selvsikkert enig i dette:
  - Også alle fremtidige aldre!
  Og pigerne skød russiske fly ned med vildt raseri.
  Og så, selvfølgelig, tortur ... Pionerer er behagelige at torturere. Steg især drengenes bare fødder, og brække ribbenene med en glødende tang. Voldelige piger...
  Krig gør folk vilde. Marseille selv var også allerede træt af at kæmpe. Han har kæmpet i lang tid. Tilbage i 1940 kæmpede han for luftherredømmet over Storbritannien. Han havde ikke en særlig succesrig karriere i starten. De troede ikke, at han ville blive et fænomen og få et rekordstort antal priser til Det Tredje Rige. Og han vil skyde fly ned for en hel lufthær.
  Hans Marcel kedede sig i stigende grad. Krigen kedede ham. Jeg ville have en kvindekrop, dyre vine og luksuriøse fester og anden underholdning. Hvor mange allerede kan være - atten år i rækken. Han kom aldrig alvorligt til skade, og blev først skudt ned i begyndelsen af sin karriere. Højere magter tog sig af Marseille. Han blev luftfeltmarskal, men kæmpede som menig. Og jeg har savnet dig meget.
  Glimtet i hans øjne begyndte at falme. Krigen med USSR gik i et dødvande. Og Stalins død ændrede ikke noget. Hitler er stadig i live, selvom han ikke ser godt ud, men han er stadig relativt energisk. En skaldet plet på hans hoved bryder allerede igennem, og Führerens hår er ved at blive gråt.
  Men mens han stadig styrer imperiet, ønsker han stædigt at afslutte USSR. USA og Storbritannien besatte Japan, men blev kørt fast i en guerillakrig. Plus, amerikanerne og briterne forsøger at beholde Indien og de afrikanske kolonier med deres tropper.
  Så de allierede blander sig ikke i denne krig. De er ikke op til hende. Og de er endda glade for, at to totalitære imperier udrydder hinanden.
  Marcel sukker tungt, og hans ME-462 løfter sig let fra landingsbanen. Den tomotorede maskine er kraftigt bevæbnet, og Hans foretrækker at slå på afstand og holde fjenden væk fra ham. Huffman, tværtimod, på XE-362 nærmer sig hastigt.
  Indtil videre opretholder tysk luftfart en kvalitativ overlegenhed over fjenden. Men det er ikke længere så overvældende. Führeren tror dog på et mirakelvåben ...
  Flyvende tallerkener, det er noget... Men de er stadig for dyre, og termiske stråler er stadig ufuldkomne. Pyramideformede tanke er også et af argumenterne i striden.
  Men heller ikke dette giver tyskerne et afgørende initiativ. Derudover er pyramideformen god mod kinetiske projektiler, men ikke så effektiv mod HEAT.
  Marseille skyder og skyder to dusin russiske fly ned og siger:
  - For det tredje rige...
  Så sukker den unge mand. Og igen vælter yderligere tredive sovjetiske biler i ét stød.
  Ja, krigen trak ud... Og denne vej har ingen ende i sigte.
  Hans sang:
  - Skred, skred mig! Det fik mig, det fik mig!
  Og skyder igen russiske jagerfly ned.
  Ja, Hitler sendte dem for at blive slagtet ... Eller for at dræbe andre, hvilket heller ikke er sukker.
  Marcel huskede pigen... Hun hed Ilsa. Sådan en smuk blondine og hans kone.
  Her er hun, grusom. Jeg prøvede Komsomol. Og slog hende med en pisk fra det hele.
  Bankede som en ciderged. Så bragte hun en fakkel til sine bare fødder. Ristede hendes bare såler. Og igen til pisken. Og hvordan dette Komsomol-medlem brølede af smerte. Og da Ilsa dryssede salt på hendes sår. Det var virkelig brutalt.
  Ilsa kunne også lide at torturere drengene. Hun klædte en dreng på fjorten år af og sømmede hans hænder til en stolpe. Så begyndte hun at hælde isvand på ham i kulden. Og så tog hun en fakkel i hænderne og stegte en teenagers muskuløse krop. Så hældte hun isvand op igen. Og til sidst skoldede hun drengen med kogende vand. Og det var en grusomhed.
  Ilsa elskede sådan underholdning og foragtede ikke noget af hensyn til hendes lyst.
  Men tiden gik... Og hun fik først en søn og så en datter. Og Ilsa er allerede begyndt at lære hende og Marcels børn at torturere.
  Her er en frygtelig kvinde fra SS.
  Marcel havde også en anden kone: Helga. Hun er også pilot. Hans mødte hende i 1945. Hun fløj med TA-152, et af Luftwaffes bedste og måske bedste propeldrevne fly.
  Helga var pilot, ikke bøddel. Og så blev hun gravid og fødte også - straks tvillinger.
  Og det skal bemærkes fantastisk. Og så lykkedes det yderligere to sønner og en datter at føde. Og med fem børn kæmpede hun ikke længere ...
  Ja, hun er heldig. I Det Tredje Rige tillod Hitler først indehavere af Jernkorset første klasse og derover at få en anden lovlig hustru som belønning.
  Nå, paven brokkede sig lidt, men godkendte det alligevel. Så tvang Führeren reglen til at have op til fire koner. Det Økumeniske Råd var samlet her, og det blev godkendt med våben.
  Manglen på mænd i Det Tredje Rige er enorm. Og selvfølgelig var denne beslutning tvunget.
  Tysklands mandskabsressourcer blev ikke kun opbrugt af europæisk arbejdskraft og udenlandske divisioner.
  Hitler suspenderede udryddelsen af jøderne, og nu var mandskab i balance. Krigen udmattede imperiet.
  USSR blev også affolket ... Mange kvinder kæmpede i hæren, såvel som børn. Anastasia Vedmakova blev den mest produktive es. Hun kæmpede næsten lige fra begyndelsen af krigen. Først på U-2 kornmarken. Men så skiftede hun til fightere.
  Mange sovjetiske esser døde ... Pokryshkin, efter at være blevet en firedobbelt helt i USSR, fandt ikke desto mindre sin egen død. Kozhedub, efter at være blevet en femdobbelt helt, styrtede også ned i kamp. I lang tid havde sovjetiske fly ikke et udstødningssystem, og procentdelen af døde piloter var meget høj.
  Anastasia Vedmakova overlevede. Og hun havde samlet gyldne stjerner, der ikke passede på hendes bryst. Ifølge reglerne fik femogtyve fjendtlige fly skudt ned en guldstjerne. Da antallet af stjerner nåede ti, præsenterede Beria hende med den store diamantstjerne fra Sovjetunionens helt. Anastasia var det mest titulerede es. Ud over nedskudte fly havde hun også ødelagt tanke, broer, lastbiler og endda et par skibe. Derudover reddede denne kvinde piloterne og endda generalen, der var omringet.
  Og hun var kendt for at sætte ild til flere tog med brændstof og så videre.
  Anastasia blev en stor legende om sovjetisk luftfart. Og selvfølgelig var hun også træt af krigen. Hun kæmpede og fløj selv, mens hun var gravid. Og så fødte hun en søn.
  En smuk dreng viste sig, rødhåret som sin mor. Anastasia kæmpede som regel i bikini og barfodet. Og det gav hende visse fordele. Hvilket ikke alle sætter pris på. Men hendes unge partner Akulina Orlova kæmper også barfodet og i bikini, og det hjælper hende meget.
  Begge piger flyver og skyder mod tyske køretøjer. Anastasia Vedmakova foretog sin første udflugt tilbage i Spanien. Hun bombede Francos hærs positioner om natten på U-2. Den slags, som hun har erfaring gennem taget. Og Akulina Orlova er en ung pige, og stadig fuld af energi og passion.
  De slår ned, tyskerne synger...
  - Piloter-piloter, bombefly,
  Vi vil besejre alle fascisterne i kampen ...
  Vores rumskibe vil være højere end solen,
  Og keruben vil sprede sine vinger!
  Pigerne, må jeg sige, er store kunsthåndværkere.
  Det er allerede den 23. februar 1958... Den sovjetiske hærs dag. Og det skal fejres i stor stil. Men selvom alt er beskedent ...
  Beria er ikke for munter ... Under krigen var alle grundigt trætte.
  Marshal Vasilevsky foreslog:
  - Lad os lave tanke af træ!
  Den Højeste nikkede.
  - Det er en god ide!
  Marshal Zhukov protesterede:
  - Lidt fornuft! Det er levende kister!
  Vasilevsky bemærkede logisk:
  - De er lettere og hurtigere. Og tyskerne bryder igennem vores kampvogne!
  Beria nikkede indforstået.
  Vasilevsky siger sin mening!
  Malenkov bekræftede:
  - Vi gør alt rigtigt!
  Berias hold var træt... Der var ingen andre ideer. Medmindre du forsøger at gøre plastik billigere at fremstille og stærkere.
  Så skab trods alt endelig en langmodig atombombe.
  Noget med hendes arbejde i USA gik i stå, og også i hele verden.
  Og du skal stimulere. Måske vil krigen endelig slutte.
  Men krigen er stadig i gang, og tiden flyder som dråber.
  Her blev Mirabela fanget. Og de nazistiske soldater rev hendes tøj af. Og så spredte de benene og begyndte at voldtage pigen. Mirabela stønnede i en blanding af smerte og fornøjelse. Og blev færdig flere gange.
  Så begyndte de at torturere ham. De brændte pigens hæle med glødende jernstrimler. Og de slog ham først med en pisk. Og så, med en rød ledning fra varmen, piskede de hende på ryggen, på siderne, på brystet ...
  Så begyndte de at brække tæerne med en tang. Så skød de en rødglødende stang op i pigens røv.
  Kort sagt, tortur blev husket for sin grusomhed. Og ekstrem arrogance.
  Marts er allerede kommet ... Tyskerne forsøger mere at presse i luften, de har ikke meget styrke til at angribe. Den pyramideformede kampvogn, hvis den var dukket op tidligere, ville have hjulpet Wehrmacht med at erobre verden. Sandt nok har det kumulative projektil dynamisk beskyttelse. Og begge sider overøser hinanden med slag.
  Den 8. marts 1958 er kvindernes dag. Og efter skik fandt en udveksling af fanger sted. Tyskerne løslod torturerede, men knuste Mirabela, og til gengæld løslod russerne Adala. Den tyske kvinde fik det også, herunder voldtægt.
  Anastasia Vedmakova gned Mirabela med en drik af urter og salver og lod hende sove for at komme sig, så hun om et par dage igen ville kæmpe mod nazisterne i himlen.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er tilbage på himlen i deres MIG-15'er. Akulina bemærkede:
  - Du kæmpede stadig i det spanske - hvor gammel er du?
  Vedmakova fnisede og svarede:
  - Det er ikke kutyme at spørge en dame om hendes alder!
  Akulina fnisede og bemærkede:
  - Du ligner højst tyve, femogtyve!
  Anastasia nikkede og noterede:
  - Jeg kæmpede i borgerkrigen... Der var tre drenge med mig. Det er dejligt, vi gav hornene til de hvide. Og jeg dræbte den første person, da tyskerne stormede Lvov i 1915... Så du kan nogenlunde forestille dig, hvor gammel jeg er!
  Den blonde pige fløjtede.
  -Fantastiske! Det er som at forestille sig det!
  Den rødhårede skønhed grinede med en mund fuld af hestetænder og bemærkede:
  - Og hvad? Dette er de russiske guders magi! Jeg skal lære dig det, og du bliver heller ikke gammel!
  Akulina skød et tysk fly ned med sine bare fødder og kvidrede:
  Ungdom er vidunderlig!
  Krigen er i gang, og der er ingen ende i sigte, men alligevel er det heltemod og sejr!
  april 1958 ankom. I syd blev der etableret mere eller mindre tåleligt vejr, og nazisterne forsøgte at rykke frem. Hovedproblemet er selvfølgelig Dnepr-floden. Og på venstre kyst indtog sovjetiske tropper defensive stillinger.
  Tyskerne havde dog et alternativt fald. Slå gennem Tyrkiet. I lang tid holdt dette land sig til neutralitet. Men regeringen har ændret sig. Og flere pro-tyske kræfter kom. Og Hitler gik med til at love osmannerne ethvert bjerg af guld for at skubbe dem ind i krigen. Befolkningen i Tyrkiet voksede hurtigt, hæren blev stærkere. Og nogle af våbnene blev solgt af Det Tredje Rige på kredit. Og den osmanniske hær blev, stærkt indsat fuldt mobiliserede muslimske soldater på grænsen til USSR.
  Og den 20. april 1958, uden at erklære krig, angreb Tyrkiet de sovjetiske tropper i Transkaukasien ... Således blev der tilføjet en anden front for Den Røde Hær. Alligevel var nazisterne i stand til at udspille de sovjetiske specialtjenester. Situationen blev forværret af konfrontationen mellem Zhukov og Beria. Hvilket også påvirkede situationen ved fronten.
  Tyrkerne angreb ikke alene, men sammen med tyskerne. Og det gav dem yderligere muligheder.
  Kampene udspillede sig nær Jerevan, og Batumi blev stormet.
  Marseille kæmper i luften. Denne gang er hans humør mere stor og kamplysten. Faktisk var der endelig et frygtsomt håb om, at det ville være muligt at vinde denne krig, som havde trukket ud over mål.
  Allerede på den første dag brød tyskerne og tyrkerne igennem de russiske troppers forsvar og begyndte at bevæge sig ind i landet.
  Nazisterne formåede at opnå taktisk overraskelse. Og deres tropper bevægede sig hurtigt nok. Og det viste sig delvist, at den røde hær ikke var helt klar til at forsvare Transkaukasien.
  Og her skulle den Røde Hærs heltemod kompensere for ledelsens fejlberegninger.
  Kampene udfoldede sig for Jerevan. Og så kæmpede pionererne bravt. De gør modstand mod de onde nazister og osmanniske tropper.
  Og i udkanten af Jerevan graver pionererne skyttegrave. Der er fyre af forskellige nationaliteter. Især mange lyse hoveder flimrer. Der er røde og sorte og blonde børn.
  Én ting forener dem: Troen på kommunismens triumf og bare fødder. Det er tydeligt, at ikke alle har sko under krigen, og derfor flagrer alle børn som et tegn på solidaritet med deres bare, runde hæle. Foråret i Transkaukasus er ret varmt, og når man bevæger sig og arbejder med skovle, bliver det endda varmt for gutterne. Og om vinteren er kulden her ikke så forfærdelig.
  Drenge og piger er solbrændte, tynde, men senede, klar til en hård kamp.
  Børn arbejder med entusiasme og synger:
  Rejs ild, blå nætter,
  Vi er pionerer - børn af arbejdere ...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Og her kommer alarmen igen. Drenge og piger hopper til bunden af skyttegraven. Og granater begynder allerede at briste fra oven: fjendens artilleri virker.
  Pashka spurgte barfodspigen Masha:
  - Tror du, vi overlever?
  Pigen, tynd og lyshåret, svarede selvsikkert:
  - Vi vil gøre modstand mindst én gang, i den sværeste time!
  Pioneer Sasha bemærkede logisk:
  Vores heltemod er urokkeligt.
  Drengen bankede sin blottede sål på stenene. Det kan ses, at drengen proppede sig med solid hård hud.
  Pigen Tamara bemærkede:
  Vi vil kæmpe uden frygt
  Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage...
  Lad skjorten være gennemblødt med blod -
  Flere fjender, vend ridderen til helvede!
  Drengen Ruslan, en pioner med sort hår, bemærkede:
  Århundreder går, en æra vil komme,
  hvor der ikke vil være nogen lidelse og løgne ...
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag -
  Tjen dit fædreland, du af hjertet!
  Drengen Oleg, tynd og lyshåret, kvidrede, vers:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed,
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene og pigerne klappede i kor.
  Men nu flyver jet-angrebsfly allerede og kaster bomber. Og det er en aggressiv tilgang.
  Oleg og Sasha rejste en slangebøsse og lancerede en dødsgave. Og tønden blev ramt af Hitlers angrebsfly, selvom den tilhørte Tyrkiet.
  Pigen Natasha sang:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Jeg vil erobre rummet, tror jeg
  Lad os leve for evigt!
  Ahmed, en pionerdreng fra Aserbajdsjan, svarede med et smil:
  - Du er endnu ikke medlem af Komsomol Natasha!
  Pigen trampede vredt med bare fod og svarede med melodisk stemme;
  Ved siden af fædrene med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Oleg stampede også sin bare, barnlige fod og brølede:
  Stærkere hammer klemme proletaren,
  Fra titanium, der knuser åget ...
  Vi vil synge tusinde arier for vores fædreland,
  Og lys for eftertiden, godt!
  Børn er glade. Og faktisk bombede tyskerne og tyrkerne, og kun én pige blev ramt af et fragment i sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Pioneer skreg, men bed så sig i læben.
  Så de forberedte sig på at afvise angrebet. Og allerede er der kampvogne med fascister og osmanniske enheder. Købt af Tyrkiet på kredit, formidable E-100'er flytter. Sådanne stærke og farlige maskiner.
  De har sådan en beskyttelse. At man ikke kan komme igennem fra nogen vinkel. Du kan ikke ramme den fra kun én vinkel. Den eneste chance er at bryde sporene.
  Børn er klar til at kæmpe og vifter med bare fødder. Her er de på en wire og skubber pakker med hjemmelavede sprængstoffer ind under nazisternes og tyrkernes spor. Det virker og ødelægger rullerne på tankene fra Rommels og La Erdogans hær.
  Og det ser forfærdeligt ud.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Drengen Pashka skyder med Oleg fra en slangebøsse og hviner:
  - Ære til pionererne!
  Drengen Ruslan trækker sammen med pigen Sufir en mine under tyskeren og tyrkeren med en wire og råber:
  - Ære til USSR!
  Børn fra Aserbajdsjan og russiske fyre kæmper. Garvede, tynde, barfodede pionerer mod en kolossal armada af kampvogne.
  Pigen Tamara tramper sin yndefulde, lille, bare fod og siger:
  - Ære til Rusland!
  Pioner Ahmet bekræfter, mens han skyder mod fjenden:
  - Vi er en venlig familie sammen!
  Drengen Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekræfter og slår en bil ud:
  - Fra ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Børnene er venlige... Her er den armenske pige Azatuhi, som også behændigt overfører sprængstoffet under den fascistiske larve ved hjælp af en wire og knirker:
  - USSR er en familie af folk!
  En anden armensk pige Aghas siger:
  - Bøj dig ikke til fascisme:
  Og pigen trak i tråden med sine bare tæer. Mange aserbajdsjanske og armenske børn har blond hår og kan ikke skelnes fra slaviske børn, som der også er mange af. De, der slap væk fra tyskerne, bosatte sig andre russiske familier i Aserbajdsjan og Armenien selv under zarerne.
  Der er mange slaver i Kaukasus. Masser af blandede par. Ja, og børn har normalt lysere hår end deres forældre. Og de slaviske fyre blev garvede, så man ikke kan fortælle dem fra lokalbefolkningen. Desuden ligner børn normalt mere end voksne.
  Så den internationale sovjetiske bataljon af drenge og piger kæmper, og de er alle forenede og meget ens. Deres bare hæle blinker, når de bevæger sig.
  Og drømme, børn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionerdrenge, trækker i tråden. Og her er en tysker, men med et tyrkisk mandskab stopper E-50 med en knækket larve.
  Drengene synger i kor:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, der samledes, ikke frygt ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab og fornuft og mod i drømme!
  Og børnene er glade. De smiler med hvide, jævne tænder. Og de er glade, selvom de er truet på livet.
  Og tyskerne sutter. Ødelagte kampvogne affyrer deres kanoner og skribler maskingeværer.
  Nogle tyske og tyrkiske køretøjer er udstyret med granatkastere og er meget farlige.
  Drengen Maksimka og pigen Zara fra Aserbajdsjan, og de, hvilende deres bare fødder, trak en mine op under fjenden og slog en fascistisk mastodont ud, selvom de blev solgt til Tyrkiet.
  Og råbte for alvor:
  - For USSR!
  Børnene er så sjove.
  Pionererne Abbas og Vladimir bruger også våben. I dette tilfælde, katapulten og smadre E-75-larven til nazisterne. Så sang drengene:
  - For planetens storhed i ly af kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskellige nationer, men med et enkelt hjerte affyrer de også sprængstoffer. De rammer E-100 og synger ...
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til usete verdener...
  Heroiske gerninger synges -
  At slette dødens ar for evigt!
  
  Under Ruslands hellige fane,
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk på hele jorden vil blive lykkeligere,
  Helvedes mørke vil fordrive i det fjerne!
  Kæmpende børn her...
  Abdurrahman og Svetlana - en aserbajdsjansk dreng og en pige fra Hviderusland trak en ledning sammen og slog en fascistisk kampvogn ud. Og de sang:
  - Det hellige Ruslands store navn,
  Lyser over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhed, vi bliver lykkeligere,
  Lad os vise folket den rigtige vej!
  Børn er meget modige. Både nazisterne og deres allierede, tyrkerne, er simpelthen chokerede over en sådan stædig og rasende modstand.
  Abudurrahman er en pioner, han modtog et fragment i sin bare sål. Det gennemborede den hårde overflade af et barns ben.
  Drengen hvislede:
  - Og det gør ondt på mig!
  Svetlana blev også ramt i den runde hæl, og kløede sig i skulderen. Men pigen hvæsede:
  - Bryd ikke pionererne!
  Azim og Kolka ramponerede også den tyske bil.
  Drengene pegede med en tråd og sang:
  Den forræderiske fjende gik i offensiven,
  Men jeg tror ikke, det vil vakle, det sovjetiske folk ...
  Fjenden venter på nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Fjenden venter: nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Børn er modige og bøjer sig ikke. Og de vil gerne vinde. Og de synger, og de kæmper.
  Tyskerne lider store tab. Sandt nok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke fatalt.
  Værre for de pionerer, der blev taget til fange.
  Drengen Abdulhamid blev, da han blev taget til fange, lagt på stativet af nazisterne. De satte pionerens bare fødder ind i blokken og begyndte at hænge vægte på krogene. Og så tændte han ilden. Og drengens bare hæle blev slikket af ild. Og en pisk faldt på ryggen. De slog mig i lang tid. Og så begyndte nazisterne at brække ribbenene med en glødende tang.
  Drengen, der døde under tortur, da jernet fra hans ribben, rødt af varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er næsten under vores styre,
  Gennem en kikkert ser vi den forbandede Rigsdag ...
  Jeg håber, at der snart vil være fred og lykke;
  Hvilket jeg vil beskrive i mine digte!
  
  Rusland åbnede kommunismen for verdener,
  Hun blev en familie for alle.
  Men Wehrmacht stak en svinetryne til os,
  Og nu sprøjter blodet fra årerne som et springvand!
  
  Hvad Führeren glemte med os ved et uheld,
  Jeg ville have jord og slaver!
  Fascismen gik med en meget lang kampagne -
  Og her er et rigtigt mareridt, helvedes drømme!
  
  En simpel dreng, en barfodet dreng,
  For nylig bundet et rødt slips.
  Han ville selv bygge verden uden Gud,
  Men pludselig brød napalm ud fra himlen!
  
  Jeg var nødt til at løbe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen ønsker at tage sådanne unge!
  Men boy-fighteren i en riffel gjorde det,
  Fædrenes vej viste sig at være værdig!
  
  Kæmpede hvor både list og magt,
  Og svaghed er også bitter, desværre ...
  Kammerater måtte grave grave
  Høvling af fyrrekister i frosten!
  
  Jeg er en pioner, der nu er vant til lidelse,
  Han gik til rekognoscering barfodet, snedriven knasede.
  Måske straf for vantro,
  At jeg ikke ville kende Jesus!
  
  Men hvad er de tre timer på Golgata?
  Mere end tre års krig er gået!
  I enhver landsby græder enker bittert,
  Hvor omkom sønnerne på landets kirkegård!
  
  Jeg overlevede, blev granatchok, såret af en kugle,
  Men han holdt sig heldigvis på benene!
  Vi returnerede ærligt gælden til Tyskland,
  Den fascisme er blevet trampet til støv af os!
  
  Jeg er blevet voksen, men stadig en dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og måske endda for meget,
  Hjertet blev trods alt hårdt som metal!
  
  Hero Star højeste pris -
  Stalin selv, tro mig, afleverede det!
  Han sagde: det er nødvendigt at tage et eksempel fra folk som dig,
  Kæmperne smeder nøglerne til dørene til Eden!
  
  Men læg nu den modige riffel,
  Tag dig, tang, en hammer og arbejd!
  Byg en sejlbåd og en båd af træ
  Og lav et fly, så fuglen flyver op!
  Ja, med sådanne børn, selv sammen med tyrkerne, vil nazisterne i USSR ikke overvinde. Allerede 1. maj fejrer sovjetiske soldater, men Jerevan holder fast. Det betyder, at den fascistiske blitzkrig i Kaukasus er blevet forpurret. Og desuden kæmper modige Komsomol-medlemmer.
  Elizaveta og hendes besætning på SU-130 sender granater ind i de nazistiske kampvogne.
  Samtidig bruger piger deres bare tæer og synger:
  Og i bjerghøjderne og stjerneklar stilhed,
  Og havbølgen og rasende ild!
  Og i rasende og rasende ild
  Og pigens nøgne hæl trykkede på knappen. Og en anden AG-75 blev smadret af et kumulativt projektil.
  Og pigerne har det sjovt.
  Og Akulina Orlova skød det hundrede nazistiske fly ned og modtog den 3. maj 1958 den fjerde stjerne fra Sovjetunionens helt.
  Vores herlige kvindelige piloter ... Ja, krigen er stadig i gang, og dens udfald er ikke klart, men ingen knæler og vil ikke give op. Så der er tro på en bedre fremtid, og at USSR før eller siden vil besejre Det Tredje Rige. Og Adolf Hitler, som modtog dragepræsidentens magt og held, vil dø!
  
  FRANCOS SAMTYKKE ER VIGTIG FOR MENNESKEHEDENS SKÆBNE
  Franco indvilligede i, at tyske tropper skulle sendes til Gibraltar. Nazisterne flyttede uden videre til denne fæstning og indtog den med det samme. Derefter begyndte Wehrmacht-tropperne at blive overført til den korteste afstand til Afrika.
  Og Hitler ændrede mening om at bekæmpe USSR. Derudover fortalte Fuhrerens intuition ham, og han havde en højt udviklet en, at han ikke ville tage dette territorium så let. Og Den Røde Hær er slet ikke svag. Stalin lækkede specifikt oplysninger om KV- og T-34-kampvognene til den tyske efterretningstjeneste. Og nazisterne begyndte at udvikle deres egne tunge kampvogne.
  Nazisterne var på fremmarch i Afrika. Rommel modtog flere tropper og opnåede store gevinster. Jugoslavien og Grækenland blev også erobret. Så sejre fulgte sejre.
  Men det sorte kontinent absorberede de tyske styrker... Og der var ikke længere tale om et felttog mod øst. Nazisterne erobrede Egypten på farten og kom ind i Mellemøsten. De erobrede Irak og Kuwait og andre lande. Så gennem Iran begyndte en kampagne mod Indien. I december 1941 angreb Japan USA i Peru Havn, og Hitler erklærede Amerika krig.
  Derefter flyttede krigen endelig til Vesten. Og USSR fik et pusterum.
  I anden halvdel af det toogfyrre år havde tyskerne fuldført erobringen af hele det sorte kontinent, samt Asien, op til Indien, som også blev erobret med svag modstand fra briterne. Og der var et enormt tysk kolonirige. Og Storbritannien begyndte at blive voldsomt bombet. De nye Ju-188 og Focke-Wulf bombefly, samt et stadigt stigende antal ubåde, gik i kamp. Herunder hurtigere og mere perfekt.
  Luftangrebet på Storbritannien forløb med stadigt stigende intensitet. Og i juni 1943 fandt landingen sted. Nye tyske kampvogne deltog i kampene: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", som viste deres fordel i forhold til briterne. London faldt inden for to uger efter landingen. Og efter Storbritanniens fald gjorde Irland modstand i endnu en uge.
  Og det blev erobret af nazisterne... Nu har USA et valg: enten at føre en håbløs krig mod Tyskland, som er vokset til magten, eller at slutte fred, før det er for sent.
  Det Tredje Rige havde allerede så kraftige jagerfly som ME-309 i drift, som udviklede en hastighed på 740 kilometer i timen, hvilket på det tidspunkt var meget, og havde syv affyringssteder: tre 30-millimeter kaliber luftkanoner, en af som var langløbet, og fire tunge maskingeværer.
  Og tyskernes esser er fænomenale: et Marseille er noget værd! Denne jager var en sand opdagelse, og overgik alle fænomener ... For et hundrede og halvtreds nedskudte fly modtog Marseille Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter. Og for tre hundrede fly blev han den første i tyskernes historie til at modtage dette kors igen. Og for at udmærke Marseille blev en ny pris opfundet til hans ære: Ridderkorset af jern med gyldne egeblade, sværd og diamanter, som han blev tildelt for fem hundrede nedskudte fly.
  Amerika følte, at krigen med Det Tredje Rige og Japan, som vandt slaget ved Midway og erobrede Hawaii-øgruppen, ikke ville ende godt.
  Og det vil virkelig være en alvorlig test for dem. Det er bestemt svært for tyskerne at komme til Amerika på grund af adskillelsen af havet. Men i princippet er afstand ikke en barriere. Og nazisterne kunne før eller siden nå USA, svømme og flyve. Desuden havde det tredje rige allerede jetjager og et formidabelt TA-400 bombefly, der kunne bombe Amerika. Mere kraftfulde Yu-288'ere havde allerede formået at bombe Storbritannien, og en firemotors Yu-488 var på vej, som nåede hastigheder på op til syv hundrede kilometer i timen - hvilket simpelthen er super for en propelbomber!
  Så Wehrmacht er stærk. Og formidable ubåde drevet af brintoverilte nåede hastigheder på op til 36 knob i timen, og amerikanerne blev fuldstændig skræmte.
  Roosevelt var alvorligt syg, og oven i købet kunne en alvorlig magtkamp bryde ud. Og republikanerne er meget utilfredse med demokraterne. Hitler selv så med alarm på USSR, som øgede sin magt.
  Det stalinistiske USSR overopfyldte officielt den tredje femårsplan ved at fordoble industriproduktionen. Selv taget i betragtning, at de snød lidt med statistikken, og det er oppustede data, var det stadig imponerende. Produktionen af teknologi steg. I det 41 år producerede USSR omkring fem tusinde kampvogne, og tre tusinde af dem var de seneste T-34'er og KV'er. Optrådte i serien og KV-3 og KV-5. Og det er kraftfulde maskiner. De lavede endnu flere fly, hvilket bringer deres antal op på tredive tusinde.
  I de toogfyrre tanke blev der produceret mere end seks og et halvt tusinde. Inklusiv den seneste. KV-4 dukkede op i den tungeste modifikation, der vejede et hundrede og syv tons. Og også T-50 lystanken er den seneste. T-34 fortsatte med at blive produceret.
  I det treogfyrre år blev der produceret syv og et halvt tusinde tanke. Og der er så mange fly, at der er akut mangel på piloter. I alt havde USSR et hundrede og tyve tankdivisioner. Og antallet af fly nåede halvtreds tusinde.
  Det første år af den fjerde femårsplan blev endda overopfyldt ifølge officielle tal, og det bekymrede Hitler.
  Så hvor skal man vende aggression - Fuhrer besluttede i 1944 at angribe USSR. Og USA underskrev fred. Amerikanerne blev enige om at anerkende alle erobringerne af Det Tredje Rige og betale enorme erstatninger til nazisterne. Og nægtede også noget arbejde med atomvåben. Amerika overførte også sin flåde og næsten alt udstyr og mange biler til nazisterne.
  Den 22. juni 1944, efter at have frigivet et stort antal af: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 og andet udstyr, angreb nazisterne USSR.
  Denne Stalin bragte tropperne i en tilstand af kampberedskab. Derudover blev Molotov-linjen færdiggjort på den nye grænse i USSR, og Stalin-linjen blev genoprettet og bevæbnet. Den nye T-34-85 tank med et større tårn og mere kraftfulde våben begyndte at blive produceret i USSR. Sandt nok var det værre i tunge tanke. KV-serien nåede KV-13, og nogle modeller vejede to hundrede og tyve tons. Herunder som svar på "Mus".
  Krigen gik først under Det Tredje Riges diktat. På himlen oplevede tyskerne esser, men i fly af bedre kvalitet slog de sovjetiske piloter. ME-262-jetflyet var allerede i serien, men USSR havde endnu ikke sådanne fly. Og ME-309 viste sig at være en formidabel og hurtig maskine. Og TA-152-evolutionen af Focke-Wulf er en meget dødbringende maskine.
  Vigtigst af alt har Det Tredje Rige en stor overlegenhed i mandskab, på grund af kolonitropperne. Og fremragende mobilitet. Panther-2 viste sig at være en meget god kampvogn, som i 1944 blev den vigtigste tyske mastodont. Bevæbnet med en kraftig 88 mm kanon med en løbslængde på 71EL, er dette køretøj i stand til at trænge igennem selv supertunge KV-tanke. Og god frontalrustning, især panden. Et hundrede og halvtreds millimeter af tårnets pande og hundrede millimeter af panden af skroget under store skråninger af pladerne. Samtidig er det hele syvogfyrre tons, og motoren er på ni hundrede hestekræfter. Det vil sige, at maskinen er smidig og fremragende ergonomi. Den eneste negative sidepanser er kun tres millimeter tyk under skråninger. Men selv dette er nok til, at femogfyrre og anti-tankrifler ikke tager det om bord.
  "Panther" -2 er meget stærkere end en simpel "Panther", og T-34-85. Så tyskerne havde succes med hovedtanken. Resten af bilerne er værre. Panteren er for svag med kun fyrre millimeter sidepanser og er sårbar over for sovjetiske lette kanoner og panserværnsrifler. "Tiger" -2 er noget bedre end i den virkelige historie takket være en motor på tusind hestekræfter. Men stadig for tung med otteogtres tons. Og tårnet er stort og roterer langsommere. Tanken er enogtyve tons tungere end Panther-2 og har samme bevæbning og næsten ingen fordel i rustning. Så ligesom "Tiger" blev "Tiger" -2 snart taget ud af drift.
  Og Leo er endnu værre. Den har ingen væsentlige fordele ved at booke frem for Panther -2 og vejer 90 tons. Hvilket med en motor på tusind hestekræfter gør bilen ret svag i køreegenskaber. Og en 105-millimeter kanon i 70EL, selvom den trænger bedre ind, er mindre hurtig affyring. Og ikke nødvendigt i praksis.
  Og Maus, selv med en vægt på 188 tons, er kun en hæmoridemaskine, og mere en byrde for hæren end en stærk kampvogn. Selvom beskyttet med en side og dårlig. Men køreegenskaberne er forfærdelige, og i praksis går den for ofte i stykker.
  Tyskerne fjernede også Maus fra serien ... I stedet blev E-100 udviklet i lang tid med et tættere layout, men ens i bevæbningen.
  I USSR viste hele KV-serien sig at være på et lavt kampniveau. Og især ofte brød bilerne sammen og havde dårlige køreegenskaber. Og fra rustningen uden skråning blev den let gennemtrængt af tyske kanoner.
  Kun 34 var mere eller mindre vellykkede kampvogne. Men USSR havde et plus - et mere kraftfuldt og gennemført forsvar. Men også et minus - tropperne blev ikke lært at forsvare sig. Og det havde en effekt.
  Tre års odds tilføjede selvfølgelig USSR-udstyret i tropperne. Men de tunge KV-tanke var mislykkede, og udviklingen af tankbygning til fordel for at øge vægten retfærdiggjorde ikke sig selv. Og tunge sovjetiske biler viste sig ærligt talt at være affald. Heller ikke så meget inden for luftfart. PE-2 var svær at kontrollere, IL-2 var sårbar, MIG-3 var svag i manøvredygtighed.
  Og andre sovjetiske fly var af ringere kvalitet end tyskerne. Og de tyske piloter er så erfarne. Marseille er som et mirakel. For de syv hundrede og halvtreds fly, som han mesterligt skød ned, blev han tildelt ridderkorset af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og dette er et unikt tilfælde, når de på grund af én person introducerede den sjette grad af én pris, selvom der traditionelt kræves fem grader.
  Krigen var lidt anderledes i flowet fra den virkelige historie. Hvis tyskerne i de enogfyrre år først rykkede hurtigt frem og vandt let, tog by efter by, og derefter bremsede deres bevægelse. Nu er det omvendt.
  Sovjetiske tropper koncentrerede sig og indsatte nær grænserne fuldt mobiliseret og stående i et magtfuldt forsvar på fuldendte linjer. Og så var den mest magtfulde modstand mod nazisterne i begyndelsen af krigen.
  Plus, den faktor, at USSR startede krigen efter den generelle mobilisering, efter at have samlet femten millioner soldater og officerer, spillede også. Men Hitler, der kun brugte kolonibesiddelser i det første lag, kastede tredive mio. Plus, Japan kastede tyve millioner fra øst sammen med udenlandske divisioner. Denne gang kunne Stalin ikke redde Moskva.
  Derudover deltog satellitterne på Det Tredje Riges side: Tyrkiet, Finland, Ungarn, Rumænien, Kroatien, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Portugal, Sverige. Og selvfølgelig også Italien med dets kolonier. En hel flok...
  Så USSR holdt først fjenden tilbage, idet de stolede på Molotovs og Stalins linjer. Men da disse linjer blev brudt igennem, et helt kolossalt tab, og nazisterne og japanerne rullede, så var der ikke noget at holde tilbage. Og det viste sig præcis det modsatte: stærkere modstand i begyndelsen og svagere yderligere. Så nazisterne indtog Moskva næsten med det samme. Stalin flygtede til Kuibyshev og derefter til Sverdlovsk.
  Detaljerne i kampene viste generelt, at USSR aldrig lærte at forsvare sig selv ... Derudover spillede den anden bølge af udrensninger i hæren også en negativ rolle. Allerede under Beria beordrede Stalin at gå gennem militæret igen. Nå, Beria gjorde det.
  Tilsyneladende var det svært for Stalin at undvære blod på hugtænderne. Nazisterne spillede sammen med tyrkerne også en negativ rolle fra Transkaukasus og Centralasien. Og dette viste sig også at være en væsentlig faktor. Desuden var der ikke noget seriøst forsvar i Centralasien.
  Ja, dets muslimer gjorde oprør.
  Tyskerne brugte tre år mere produktivt. Fra hæren blev både mere erfaren og stærkere. Og USSR tilføjede mindre. Desuden havde Stalin i disse tre år ikke en eneste krig. Neutralitet med Japan. Stalin lovede Hitler ikke at røre Finland. Men tyskerne fik stadig betydelig kamperfaring. Især piloterne.
  Marseille modtog for tusinde nedskudte fly jernkorsets storkors, Luftwaffes platin- og diamantterning og generalens epauletter.
  Så alt viste sig at være meget sjovere og vidunderligere - for Lucifers tjenere ...
  USSR holdt ud til januar 1945 og faldt... Derefter begyndte en periode med fred... Men ikke længe. Den 20. april 1950 angreb Det Tredje Rige og Japan USA. Alligevel blev de alarmeret over efterretningsdata om, at amerikanerne arbejdede i hemmelighed på atombomben.
  Krigen varede kun tre måneder og endte med besættelsen af Amerika.
  Og den 20. april 1955 angreb Hitler Japan med dets kolonier. Krigen varede lidt over et år og endte med en strålende sejr til Det Tredje Rige.
  Så den 20. april 1959 blev der afholdt en folkeafstemning, og det tredje riges verdensmonarkiske imperium med arvelig magt dukkede op.
  Og da Hitler døde i marts 1961, besteg hans søn, opnået ved kunstig befrugtning, tronen.
  Verden, under ledelse af jernordenen, mestrede solsystemets planeter .... Menneskeheden blev forenet og loddet af jerndisciplin forsøgte at bygge et nyt Paradisrige på planeten Jorden, og i fremtiden inkludere alle de beboede verdener i universet!
  
  
  
  DETTE ER DE TO DIKTATORERS PERSONLIGE KONTAKT
  Hitler og Stalin mødtes personligt i november 1940 og var i stand til at bilægge stridigheder. Mødet ansigt til ansigt endte med en strategisk militær alliance mellem de to diktatorer mod Storbritannien.
  Stalin gik med til ikke at gøre krav på Hitlers europæiske indflydelsessfære. Hitler afstod til gengæld Indien, Pakistan og det meste af Iran til Stalin, men fik Mellemøsten og Afrika for sig selv. Derudover blev Kina og en del af Indokina delt af Japan og USSR.
  Generelt tillod et personligt møde begge diktatorer at blive enige og forhindre en krig. USSR indledte en offensiv mod Iran og Indien. Hitler sendte tropper til Afrika. Efter at have indgået en militær alliance med Rusland, indså Franco, at Storbritannien ikke kunne modstå en sådan styrke som USSR, Italien, Det Tredje Rige og Japan på én gang, og gik med til angrebet på Gibraltar.
  Tyskerne tog fæstningen, som ikke var helt klar til forsvar, lige med det samme. Briternes base på Malta blev også besejret, og en landgangsstyrke blev sat i land. Italien undgik nederlag i Grækenland takket være slaget fra tyske og tyrkiske tropper.
  Men briterne blev slået ...
  Derefter erobrede tyskerne, efter at have overført betydelige styrker, Egypten. Efter at have hundrede og halvtreds divisioner til krigen med USSR sendte Hitler dem for at erobre Mellemøsten og Afrika. Briterne var svage, og kolonitropperne havde ikke rigtig lyst til at kæmpe.
  Führeren erobrede i løbet af etogfyrre år både Mellemøsten og det meste af Afrika. Stalin besatte Indien og næsten hele Iran og Pakistan og en del af Burma med Bangladesh.
  Japan angreb Amerika i Peru Havn. Og krigen udvidede sig... Hitler erklærede USA krig. Stalin det næste år gik også ind i krigen med Amerika.
  I foråret 1942 fuldførte tyskerne erobringen af Afrika. De blev ikke så meget hæmmet af de britiske tropper, som var ringere end Wehrmacht i antal og kvalitet, men af kommunikationsstrækningen og manglen på bekvemme veje på det sorte kontinent.
  Storbritannien led flere og flere tab fra den tyske og derefter den sovjetiske ubådsflåde. Amerikas indtræden i krigen hjalp ikke meget.
  Japan slog også amerikanerne...
  Den britiske flåde var ved at smelte...
  I september 1942 begyndte en amfibielandgang i England. De var for det meste tyske, men også sovjetiske tropper var involveret. Briterne kæmpede desperat. De seneste sovjetiske kampvogne KV-3, KV-5 og de seneste KV-4, også T-34, KV-2, og talrige flydende køretøjer deltog i kampene. Og tyskerne fra de seneste kampvogne formåede kun T-6 eller "Tiger". Og så er det kun få biler, der hastigt produceres på fabrikker.
  Hitler blev ubehageligt overrasket over styrken af de sovjetiske kampvogne. Han er klart svagere.
  Det tyske bombefly Yu-188 var ikke dårligt, og DO-217, som viste sig tilfredsstillende, og ME-109 og Focke-Wulf. Men det er så som så. PE-8 viste sig også at være meget god. Generelt er sovjetiske kampvogne stærke og tunge.
  I det tredje rige er serien stadig under udvikling: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" og "Maus".
  Storbritannien holdt kun ud i femten dage. Hvorefter London-garnisonen kapitulerede. Yderligere seks dages kampe var stadig i gang i Skotland. Og så i fire dage gjorde briterne modstand i Irland.
  England faldt. Og de næste kampe udfoldede sig mod USA. Men Amerika mangler stadig at blive nået. Som du har brug for en masse transportskibe og kontrol over havet. Hitler byggede sine styrker op og erobrede Island først i november 1942.
  Videre gennem Grønland rykkede hans tropper til Canada. Og japanerne landede i Panama. Og tyskerne overførte også styrker gennem Argentina og Brasilien, som havde indgået en alliance med Det Tredje Rige.
  Nå, Stalin besluttede at angribe gennem Alaska. Kampene i Storbritannien viste, at supertunge kampvogne ikke var effektive nok. Og sovjetiske designere begyndte at udvikle en mere kompakt IS-serie i stedet for KV. Sovjetiske tropper indledte en offensiv ind i Alaska gennem Chukotka i maj 1943, og det var relativt godt.
  Sandt nok har USSR mange kampvogne, og de er meget stærkere end de amerikanske Shermans og Grants. Den tyske panter var heller ikke dårlig, hvilket militæret generelt kunne lide, bortset fra at den ofte brød sammen, men den var godt beskyttet i panden og godt bevæbnet.
  Tyskerne skabte let fodfæste i Canada og udvidede det. ME-309 og mere kraftfulde Yu-288 bombefly dukkede op på himlen. Og der skete en rivende udvikling af jetfly.
  Og den tyske pilot Marseille blev et uopnåeligt fænomen, der skød hundredvis af britiske og amerikanske fly ned. For et hundrede og halvtreds fly modtog Marseille Ridderkorset af Jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  For tre hundrede Orden af den tyske Ørne med diamanter. For fire Ridderkors af Jernkorset med gyldne egeblade sværd og diamanter, og for fem hundrede Storkors af Jernkorset.
  Og han knuste disse amerikanere og blev et utilgængeligt fænomen. Da han nåede tallet på syv hundrede og halvtreds modtog fly en ny pris: Ridderkorset af jernkorset med platin egebladssværd og diamanter.
  I Amerika blev Marseille en rigtig legende, og der blev hastigt lavet film om ham.
  På grund af vanskeligheder med at flytte tropper og forsyningsproblemer trak krigen med USA ud.
  Amerikanerne kæmpede ikke særlig kraftigt for Canada og Alaska, og tyske, sovjetiske og andre tropper besatte det uden større besvær.
  Men selve invasionen af Amerika begyndte først i juni 1944. USSR indsatte nye, kraftigere mellemstore kampvogne T-34-85, som var bedre til at trænge igennem amerikanske kampvogne, og mere effektive og ikke så tunge som KV, IS-2-serien. Den sidste kampvogn var et godt gennembrudskøretøj takket være en kraftig kanon og fire maskingeværer og relativt god sidebeskyttelse.
  I USA var det kun få, der opgraderede Sherman ved at installere en kraftigere 76-millimeter pistol, mere eller mindre i stand til at trænge igennem fjendens mellemstore kampvogne. Arbejdet på Pershing blev forsinket ... Sandt nok var der mange Shermans.
  Tyskerne stod heller ikke stille. Panther-2 viste sig at være noget mere avanceret, takket være lån af motor og transmissionsarrangement fra russerne i én blok, hvilket gjorde det muligt at reducere tankens højde.
  Og tårnet er blevet smallere og mindre, og motoren er kraftigere. Som et resultat havde den tyske kampvogn en frontal tårnpanser på 150 mm med skråninger, en skrogpande på 120 mm med en hældning på 45 grader og tres sider. Og en kanon på 88 mm i 71 EL, der er i stand til at penetrere Shermans fra tre en halv kilometer. Derudover er tankens vægt kun syvogfyrre tons med en motor på 900 hestekræfter.
  Bortset fra den ret svage sidepanser, men stadig tilstrækkelig til at holde amerikanske bazooka-skud, blev Panther-2 den bedste tank i Anden Verdenskrig med hensyn til dens egenskaber, idet den overgik både den sovjetiske KV og IS-2 er stadig ikke perfekt nok.
  Tiger-2 blev produceret i små partier, på grund af det faktum, at den næsten ikke havde nogen fordele ved booking, og den var betydeligt ringere i køreegenskaber, og den var svær at transportere.
  Den sædvanlige "Tiger" blev også afbrudt ... Og "Panther" -2 blev Wehrmachts hovedtank. Og allerede i USSR begyndte de at se med forsigtighed på Tysklands teknologi.
  På himlen gik ME-262 i serie, men dens pålidelighed var utilstrækkelig, og dens kampkvaliteter blev heller ikke fuldt ud afsløret. Og mens tyskerne stolede på ME-309 og TA-152. Den sidste skruejagerbomber viste sig at være meget vellykket og effektiv. ME-309 havde på trods af sin høje hastighed og kraftige bevæbning problemer med vandret manøvredygtighed.
  XE-162 viste sig at være en enklere og billigere jetjager, men svær at flyve, kun tilgængelig for højklassepiloter.
  Derfor blev den ikke frigivet så meget, som de kunne.
  Et sådant fly var imidlertid meget velegnet til Huffmans stil, som blev den anden pilot for Marseilles ambassadør og modtog jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter som den anden pilot til at overstige tre hundrede nedskudte fly.
  Sovjetiske piloter scorede også konti, men mere beskedent end de tyske. Pokryshkin skilte sig ud.
  Krigen begyndte i sommeren 1944 for Amerika betyder ikke noget. Det Tredje Rige og kampgeværet viste sig at være bedre og knuste Yankee-tropperne. Og den røde hær pressede på. Amerikanerne tabte. Philadelphia faldt i august. I november 1844 havde sovjetiske og tyske tropper allerede nærmet sig Washington og New York fra nord. For første gang dukkede amerikanske Pershings og Fireflies op foran. De overgik den sovjetiske T-34-85 og var farlige for IS-2, men tabte stadig til Panther-2, som blev Anden Verdenskrigs bedste kampvogn.
  I nærheden af Washington kæmpede amerikanerne heroisk. Men alligevel afsluttede de sovjetisk-tyske tropper omringningen af den amerikanske hovedstad i slutningen af december, og inden den femtende januar faldt både Washington og New York ....
  Amerika gjorde modstand i nogen tid... Kampene fandt også sted i Mexico, hvor tyskerne og japanerne rykkede frem.
  Den 9. maj 1845 kapitulerede resterne af de amerikanske styrker. Krigen kunne være afsluttet tidligere, men der opstod alvorlige uenigheder mellem japanerne og tyskerne. Og det trak konflikten ud.
  Efter USA's overgivelse var der en pause ... Men en ny krig var uundgåelig. Japan ville for meget for sig selv. Halvdelen af Amerika, der har et meget mere beskedent bidrag til sejren, og hele Latinamerika. Stalin stødte også på japanerne og krævede tilbagelevering af det sydlige Sakhalin, som samuraien modtog ulovligt.
  Kort sagt, den 20. april 1947 udbrød en ny krig. Mellem Japan og dets kolonier på den ene side og mod Det Tredje Rige og de allierede og USSR på den anden side. Og det er alvorligt.
  Selvfølgelig er USSR og Det Tredje Rige teknisk stærkere end japanerne. USSR havde T-54 og IS-7 kampvogne, tyskerne havde E-serien, selv de første pyramideformede udviklinger. Koalitionen af hvide socialister var også stærkere i luften. Særligt stærke var det tredje riges flyvende tallerkener, absolut usårlige over for håndvåben.
  Krigen varede kun fire en halv måned og endte med Japans nederlag og overgivelse den 3. september 1947.
  USSR modtog det sydlige Sakhalin, Kuril-ryggen, en tredjedel af selve Japan, halvdelen af Kina og Korea, Hawaii-øgruppen og noget andet. De resterende ejendele blev erobret af Det Tredje Rige.
  Efter det, Stalin og Hitler mødtes igen og igen bekræftede deres venskab.
  Og de fuldendte endelig verden ... Stalin døde den 5. marts 1953, men formåede at efterlade et skriftligt testamente om magtoverførsel til Lavrenty Beria. Han blev leder efter Stalin og holdt magtbalancen.
  Hitler førte en mere moderat politik, der var ikke engang masseudryddelser af jøder, men han styrkede sin magt. Hitlers efterkommere blev skaffet kunstigt. Den 20. april 1959 blev der afholdt en folkeafstemning om oprettelsen af et verdensimperium og etableringen af et monarki. Og rækkefølgen af arven blev bestemt.
  Da Hitler døde i marts 1963 samme dag som Stalin, men ti år senere, skabte det derfor ikke megen forvirring og en kamp om magten. Og verden havde kun to imperier, sovjetiske og tyske. Og de havde atomvåben, så fokus flyttede til rumudvidelse. Allerede i 1959 begyndte tyskerne at flyve til Mars. Og de fløj til månen endnu tidligere.
  Og USSR sendte i 1961 en mand til Mars. Sådan gik historien... I slutningen af det tyvende århundrede opstod der menneskelige bosættelser på solsystemets planeter.
  Og i 2020 begyndte menneskehedens første flyvning til stjernen Sirius, som planeterne, der var egnede til menneskelig udvikling, drejede sig om. Efter Berias død lykkedes det for hans søn Sergo. Og i Det Tredje Rige blev der allerede udført dristige eksperimenter for at forynge kroppen. Så Hitlers søn Wolf så først omkring tredive år gammel ud og kunne regere i meget lang tid.
  Sådan blev den nye verden... Og coronavirus blev knust i opløbet og forhindrede infektionen i at sprede sig.
  
  HVIS DET IKKE VAR FOR DET FATALE KRASH AF TOGET MED ALEXANDER III
  Toget slap sammen med zar Alexander III fra styrtet nær Kharkov, og Ruslands kejser modtog ikke dødelige skader på indre organer. Som et resultat fortsatte Alexander III's liv, og han døde ikke ved niogfyrre. Efter at have øget rigets territorium i syd i Centralasien en smule, vendte kejseren sit blik mod Fjernøsten. Den transsibiriske jernbane blev bygget, og russerne trængte ind i Manchuriet og byggede Port Arthur i et accelereret tempo.
  De begyndte at styrke deres indflydelse i Korea. Og dette førte til den første store krig under Alexander III's regeringstid med Japan. Det tsaristiske Rusland var noget bedre forberedt på det. I Østersøen blev der bygget skibe et år tidligere, herunder slagskibet Slava, mens Kina ikke modtog penge fra Rusland. Og han kunne ikke forråde dem til japanerne. Og den japanske flåde var seks skibe svagere.
  Ikke desto mindre startede samuraien stadig krigen. Rusland voksede hurtigt økonomisk, og der var ingen forsinkelse med at vinde.
  Jeg ville have krig og Alexander den Tredje. Befolkningen i Rusland steg hurtigt. Fødselsraten forblev høj, og dødsraten, takket være en stærk konges hårde tiltag, blev reduceret. Bøndernes jordtildelinger blev mindre. Der var brug for nye lande. Ja, kongen ønskede militær ære. Det er godt at være en fredsstifter, men det er bedre at være en erobrer. Alexander den Tredje ønskede at gå over i historien som en stor mand.
  Men krigen i Europa er for risikabel, men hvorfor ikke få ære i kampen med Japan. Desuden er russiske generaler de bedste i verden, og endnu mere soldater.
  Begyndelsen af krigen for Rusland var ikke særlig vellykket. Tre slagskibe blev beskadiget, krydseren "Varyag" og kanonbåden "Koreets" sank efter en heroisk kamp.
  Men så gik det bedre. Admiral Makarov døde ikke, så han modtog stor magt fra kejseren og kunne simpelthen ikke lade Cyril Romanov komme ind i Port Arthur. Og han var ikke på slagskibet Petropavlovsk.
  Yderligere, selvom Kuropatkin trak sig tilbage, fjernede zaren ham straks. Belejringen af Port Arthur var kortvarig, og Brusilov frigav den.
  Den russiske flåde handlede mere succesfuldt end i den virkelige historie. Ja, og Rozhdestvenskys eskadron forlod Østersøen tidligere og ankom tidligere og i en stærkere sammensætning. Så japanerne blev besejret til søs. Og også på land...
  Og fjendtlighederne blev overført til selve metropolen.
  Kun Englands og Amerikas indgriben reddede Japan fra besættelse. Men japanerne blev tvunget til at give Rusland Taiwan, hele Kuril-kæden, og betale en milliard guldrubler erstatning. Rusland befæstede sig i Korea, Manchuriet og Mongoliet.
  Zheltorossia opstod fra kinesiske regioner, der frivilligt sluttede sig til Rusland. Der var ingen revolution, ingen statsduma. Det zaristiske imperium blomstrede og opnåede større succes i økonomien end i den virkelige historie. Verdens første lette russiske kampvogne og tunge firemotorers bombefly dukkede også op. Og befolkningen i Rusland, også på bekostning af Kina, er blevet stor.
  Ikke desto mindre begyndte Første Verdenskrig, som i virkelighedens historie, den 1. august 1914. Og det var en hård kamp.
  Den tsaristiske hær var mere talrig end i den virkelige historie og bedre teknisk udstyret. Og Ruslands økonomi er stærkere, og det militærindustrielle kompleks og zarens økonomi og autoritet er højere.
  Og Alexander den Tredje accepterede Rusland med en plov, men nu havde hun fly med fire motorer og tanks og endda raketter. Der var projekter og tunge kampvogne, især Mendeleev, og fly med seks motorer. Og meget mere.
  Helt fra begyndelsen var forløbet af Første Verdenskrig anderledes. Russiske tropper vandt i Østpreussen og tog Przemysl direkte. De besejrede tyskerne og opnåede store sejre på alle fronter. Krigen viste sig at være kortere end i den virkelige historie og gik næsten i én krage. Seks måneder senere, den 23. februar 1915, kapitulerede Tyskland. Og Østrig-Ungarn endnu tidligere.
  Tyrkiet overgav sig to uger senere. Og det var fedt.
  Zar Alexander den Tredje opnåede rungende sejre og blev en stor konge.
  Rusland og de allierede lavede en opdeling af trofæer. Østrig-Ungarn og Det Osmanniske Rige forsvandt fra det politiske verdenskort. Det meste af det Osmanniske Rige inklusive Istanbul blev en del af Rusland. Det sydlige Irak modtog Storbritannien såvel som det sydlige Palæstina og ofte Saudi-Arabien. Syrien og Lilleasien, Istanbul, strædet, det nordlige og centrum af Irak, den nordlige del af Palæstina blev russiske provinser.
  Rusland modtog også Galicien og Krakow. Samt det tjekkiske og slovakiske kongedømme og det ungarske. Kun Østrig bevarede sin uafhængighed. Transsylvanien tog til Rumænien. Jugoslavien opstod som et rige inden for Rusland, inkluderet frivilligt.
  Tyskland mistede også en del af territoriet, herunder Klaipeda, Poznan og Danzig. Selvom Østpreussen beholdt. De tyske kolonier i Stillehavet blev erobret af Rusland. Og Storbritannien i Afrika. Frankrig og Danmark returnerede det, som var blevet erobret af tyskerne under Bismarck. Plus hendes enorme erstatninger. Så alle var glade.
  Men selv efter det fortsatte omfordelingen af verden i nogen tid. Rusland og Storbritannien delte Saudi-Arabien og Iran. Og så Afghanistan og Rusland, der fuldender næsten hele verdensopdelingen. Kun i Kina var der krige og ekspansion fra forskellige sider.
  Alexander den Tredje levede i firs år og døde først i 1925, hvilket efterlod imperiet rigt og velstående til sin søn Nicholas II. Alexander den Tredje blev den mest succesrige russiske zar, og hans regeringstid var den næstlængste efter Ivan den Forfærdelige og meget glorværdig. Og Alexander den Tredje blev selv den længstlevende af herskerne i Ruslands historie.
  Således var historien om denne monark vellykket. Nicholas II fortsatte med at ekspandere i Kina. Og han vandt krigen med Japan under den store depression og besatte den fuldstændig og inkluderede den i Rusland. Nicholas II døde i 1938. Og hans trone blev taget af arvingen Alexei II. Denne gang var han rask, så Alexander valgte en mere passende kone til sin søn Nikolai.
  Hitler kom til magten i Tyskland, men han fik ikke lov til at genoplive Wehrmachts magt. Og kun Mussolini kæmpede lidt og erobrede det sidste uafhængige land i Afrika - Etiopien.
  Hitler formåede kun med Ruslands tilladelse at forene sig med Østrig og hæve den tyske økonomi. Men hans regeringstid var uden krig. Indtil Führeren døde i 1958. Derefter begyndte en gradvis demokratisering i Tyskland, og flerpartisystemet vendte tilbage.
  I Italien, efter Mussolinis død, lykkedes det for hans søn, men demokratiet og et flerpartisystem blev også delvist genoprettet.
  Og lidt efter lidt kom der mere frihed i Rusland. Men det vigtigste er pladsudvidelsen. Flyvninger ud i rummet, til Månen og til andre systemer.
  Verden er blevet mere stabil og velhavende. Og den russiske rubel erstattede det britiske pund og blev den vigtigste verdensvaluta.
  Det koloniale system gik ikke i opløsning, men blev styrket. Både Afrika og Asien havde mere orden og mindre hungersnød og krig.
  Islam er blevet mere fredelig efter at have mistet sin radikalisme. Folk besøgte alle solsystemets planeter tilbage i det tyvende århundrede. Og i 2021 begyndte den første fælles ekspedition med den russisk-amerikanske ekspedition til stjernen Sirius. Og så fik folk noget mere fredeligt, stabilt og holdbart.
  
  
  Führerens NÆSE FØRTE EN NÆVE
  Stalingrad-operationen begyndte den 19. november 1942. Men det lykkedes for nazisterne at omgruppere tropperne og styrke flankerne. Intuitionen svigtede ikke Hitler denne gang, og han formåede at reagere i tide. Og nazisterne var i stand til denne gang, som under den anden Rzhev-Sychov-operation, at stole på befæstningen for at afvise den sovjetiske offensiv.
  Derudover blev forsvaret af nazisterne lettet af ikke-flyvende vejr, på grund af hvilket det ikke var muligt at bruge angrebsfly, og artilleriforberedelsen var ikke så effektiv. Og nazisterne, der stolede på et solidt forsvar og gravede sig ned i jorden, og næsten uden at tabe i antal, gjorde modstand. Ja, under Rzhev-Sychov-operationen var der flere sovjetiske tropper, og så blev den røde hærs offensiv frastødt, så desto mere succes blev opnået fra forsvaret. Plus vejrforholdene og tyskernes hårdførhed i kampe.
  Samt de nazistiske enheders overlegenhed i erfaring.
  Kort sagt kollapsede fronten ikke, og nazisterne var i stand til at undgå vinterkollapset, som det var i det enogfyrre år.
  I Afrika vandt først de allierede. Men Hitler overførte et par divisioner mere, da han ikke behøvede at rejse tropper til Mainstein. Og Rommel fik store kræfter med det samme og udnyttede Montgomerys langsommelighed. Og tildelte de amerikanske tropper et slag af frygtelig kraft og effektivitet.
  Den amerikanske hær i Algier blev fuldstændig besejret og mistede alene mere end hundrede tusinde fanger. Ja, den nye tyske tank "Tiger" viste sig at være et chok for Yankees. At Führeren sendte Marseille den bedste tyske pilot til Stalingrad i slutningen af september spillede også en rolle. Og Marseille som et resultat undslap styrtet og kæmpede med de sovjetiske tropper. Og da slaget døde nær Stalingrad, vendte han igen tilbage til Middelhavet, og der tærskede han nidkært briterne og amerikanerne og blev et sandt mareridt for dem.
  USA's nederlag i Algeriet kom som et chok for amerikanerne. Det skal bemærkes, at i slaget ved Midway i denne verden lykkedes det for Yankees mindre end i den virkelige historie, og indtil videre var der i Stillehavet en krig på lige fod. Japanerne var ikke i stand til at erobre Hawaii-øgruppen, men amerikanerne kunne endnu ikke gå i offensiven.
  Og chokket forårsaget af nederlaget i Algeriet havde så stor en indvirkning på USA, at de besluttede at fastfryse krigen på den østlige halvkugle, for at trække dem tilbage fra Marokko og endda efterlade udstyr. Og vigtigst af alt, stop bombningen.
  I betragtning af, at det tredje riges ubådsflåde også er vokset, er det klart, at Storbritannien har svækket og også indskrænket fjendtlighederne.
  Ja, og Marseille får meget....
  Efter at tyskerne havde slået offensiven tilbage i syd og i midten, begyndte Stalin at udvise forsigtighed. Operation Iskra er blevet udsat. Og da det startede, formåede tyskerne at forstærke sig, og kunne også her holde forsvaret.
  Stalin beordrede at rykke frem i Voronezh-regionen. I starten havde de sovjetiske tropper succes, men så indledte Mainstein et kraftigt modangreb fra syd og afskar de sovjetiske enheder og skabte en kedel. Tyskerne genoprettede deres stillinger, og den Røde Hærs tab var store.
  Herefter frøs kampene på østfronten til. Hitler besluttede at vedtage en alternativ krigsplan - at styrke Rommel og rykke ind i Egypten, Mellemøsten og videre ind i Iran og Indien. Og også erobre Afrika. Og i øst at forsvare.
  Efter at have lidt enorme tab besluttede Stalin at genopbygge tropperne og følge en afventende taktik. Når tyskerne beslutter sig for at slippe det nu, vil de være udmattede, og han vil slå deres kampvogne ud i forsvaret. Men Hitler ønskede ikke at angribe på østfronten, men stolede på det afrikanske og mellemøstlige operationsteater.
  Rommel modtog nye Tiger og Panther kampvogne, samt Ferdinand selvkørende kanoner, overlegen kvalitet i forhold til britiske køretøjer. Og på himlen pressede Focke-Wulf med kraftige våben briterne. Og Marseille blev sådan et mareridt, at han efter fem hundrede nedskudte fly var den anden efter Hermann Göring, der modtog Jernkorsets Storkors. Og før det, Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Mørke dage er kommet for det tredje riges fjender. Rommels slag knuste Montgomerys tropper.
  Situationen blev forværret af, at tyskerne indtog Gibraltar og erobrede Malta.
  Franco gik med til at storme denne fæstning på grund af Hitlers ultimatum. Og i angrebet på Malta brugte tyskerne divisioner fjernet fra østfronten.
  Derudover var total mobilisering i kraft i Det Tredje Rige, og produktionen af våben steg kraftigt.
  I maj og juni erobrede Rommel Libyen og Egypten. Og i august var jeg allerede i Irak og Kuwait. Englænderne væltede ind. I september invaderede tyske og tyrkiske tropper Iran, og erobrede det hurtigt ... I november var de allerede i Indien. Og i december erobrede de dette land og forenede sig med japanerne. Derefter fortsatte den tyske offensiv i Afrika om vinteren.
  Og Stalin ventede stadig og fastfryste krigen. Og tyskerne tog til Afrika. De havde jetfly i masseproduktion, primært kampfly, og briterne havde det meget dårligt. Da de ikke havde lige fly. Og der var ikke flere esser. Og de tyske piloter knuste dem grundigt.
  Og de erobrede Afrika ...
  Stalin regnede med de nye T-34-85 og IS-2 kampvogne, men dette viste sig ikke at være den bedste idé. I sommeren 1944 havde tyskerne også erobret Afrika. De optrådte i masseproduktion "Panther" -2 og "Tiger" -2, mere kraftfulde motorer i den virkelige historie, hvilket betyder, at maskinerne selv er mere mobile og effektive, omend tunge. "Panther" -2 vejede treoghalvtreds tons, og "Tiger" -2otteogtres tons. Og begge køretøjer er bevæbnet med en 88-millimeter 71 EL-kanon. Hvilket gennemborer sovjetiske køretøjer på lang afstand, ret hurtigtfyrende og præcise.
  Samtidig har Tiger-2 en motor på 1000 hestekræfter, og denne tank er ikke dårlig i køreegenskaber. Og Panther-2 har en motor på 900 hestekræfter.
  Om sommeren lykkedes det ikke Stalin at opnå en kvalitativ overlegenhed i kampvogne. Og i luftfarten gik nazisterne skarpt foran.
  De har også en fuldgyldig jetbomber. Og en stærk fire-motoret Yu-488 og en seks-motor TA-400. Ikke dårligt var TA-152 multi-purpose udviklingen af Focke-Wulf og ME-309 og andre maskiner.
  Den 22. juni 1944 indledte Stalin en større offensiv i centrum. Men nazisterne var klar til det. Desuden lykkedes det for Fuhrer at komme foran Stalin og begyndte at lande i Storbritannien den 6. juni 1944. Og London faldt på tolv dage.
  Få dage senere kapitulerede Storbritannien.
  Den Røde Hær, der havde overlegenhed og antal, og de nyeste kampvogne, var i stand til at bryde igennem forsvaret. Men så indledte tyskerne et modangreb. Kampene viste, at Tiger-2 er bedre i kampvognskampe end IS-2, både i frontalpanser, især panden af tårnet, og i bevæbning. Hvor bedre er Panther -2, og også i køreegenskaber. Og T-34-85 er ikke en kraftig nok forsvarsmaskine.
  Og tyskerne genvandt deres positioner.
  Hvorefter Hitler beordrede genoptagelsen af offensiven i øst. Det største slag er Kaukasus og olie.
  Og så åbnede Tyrkiet en anden front mod Rusland i Transkaukasien. Og igen Wehrmachts sejr. Tyskerne er trods alt stærkere i antal og kvalitet. Og de bruger også europæiske og arabiske opdelinger. Nazisterne er særligt stærke i luften, hvor de har en kvalitativ fordel, især i bevæbning og fart.
  Plus, Fritz har en masse kolonialt infanteri. I Kaukasus er de ret varme at kæmpe. Og den tyske MP-44 kampriffel er bedre end sovjetiske modeller. Alle nazisterne ser ud til at være bedre. Kun i USSR's artilleri har det paritet. Men tyskerne i luften greb dominansen. De var altid stærkere i kvalitet, men de trak frem i antal. Og jetfly har ingen analoger.
  Det skal siges, at det er svært at overhale nazisterne i mandskab. De har satellitter og europæiske, afrikanske og endda indiske og arabiske divisioner. Og jo længere krigen varer, jo mere ændrer magtbalancen sig ikke til fordel for USSR.
  Desuden kan Kaukasus ikke holdes fra et dobbelt slag. Derudover åbnede Japan også den tredje front med et snigende slag.
  Samuraierne havde det bedre, og amerikanerne kunne ikke gribe initiativet. Japanerne gjorde op for deres overlegenhed i antal med stor erfaring og dygtighed. Derudover, hvis USA inden for luftfart stadig kunne stemple fly hurtigt, så kan du ikke bygge en flåde i et så accelereret tempo. Og det bremsede naturligvis aflytning af initiativet.
  Og japanerne, efter at have forenet sig med tyskerne, var i stand til at frigive en del af styrkerne, og efter at have mobiliseret infanteriet angreb de USSR og Mongoliet.
  Tilføjede problemer. I løbet af efteråret og vinteren erobrede nazisterne hele Kaukasus, såvel som Uralsk-floden og Astrakhan.
  Det blev ret foruroligende. Og meget farligt. Hvad skal Stalin gøre i denne situation?
  Han tilbød Hitler fred på alle vilkår. Men den amerikanske Fuhrer blev ikke blandet i det øjeblik, og han sagde: hvad nu hvis USSR kan afsluttes. Tyskerne indledte en større offensiv mod Saratov i marts.
  Og de havde tank E i serien, og endda de første disketter, som sovjetiske antiluftskyts ikke kunne skyde ned.
  Og generelt gjorde den laminære jet det tredje riges diskoteker usårlige over for håndvåben.
  Men i april, efter erobringen af Saratov, Kuibyshev, Penza og nord for Arkhangelsk, ændrede Hitler mening og tilbød Stalin fred på meget vanskelige vilkår. Og desuden skulle USSR også kæmpe med USA. Desuden at kæmpe næsten for ingenting. Hitler lovede kun et rent symbolsk stykke Alaska at give.
  Führeren var tilsyneladende foruroliget over rygter om atomvåben, der blev udviklet af amerikanerne.
  Stalin gik med til det Tredje Riges barske forhold, herunder betaling af erstatninger i hundrede år.
  Men det lykkedes ham at redde Moskva fra overfald. Tak alligevel.
  Og nazisterne flyttede til Amerika sammen med Japan. De ønskede en afgørende sejr.
  Men ikke alle katte fastelavn. Selvom Wehrmachts landhær er stærkere, er det nødvendigt at overvinde en lang afstand til USA og så virkelig grave i og sadle fjenden.
  Men Fritz'erne kommer langsomt, men sikkert op. Gennem Island, Grønland, Canada fra nord, og gennem Argentina og Brasilien, og videre til Venezuela og Mexico fra syd.
  Og selvfølgelig kan USA ikke modstå. Desuden dukkede MP-64 op, et mere avanceret og let tysk maskingevær. Og selvfølgelig mere avancerede og typer fly af den tyske hær. Og det farligste er selvfølgelig tysk klasse piger - super på de bedste kampvogne i verden.
  Kampene flyttede til den sydlige del af Mexico. De berømte fire piger ændrede tanken til den seneste modifikation af E-50. Bilen er virkelig ultramoderne, styret af joysticks, forholdsvis let på 65 tons med en motor på 1550 hestekræfter.
  Den frontale panser er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og endda ved en betydelig hældning. Men på grund af dette er pigerne i tanken lidt trange. Det er ikke så behageligt her som i "Tiger" -2, så bilen har fortættet og især layoutet. Men nu kan kampvognen ikke gennemtrænges af amerikanske kampvogne, selv når der skydes i siden på tæt hold. En sådan beskyttelse er i stand til at modstå skud fra IS-2.
  Pigerne er glade og bilen kører ret hurtigt. Gerda, der trykker på knapperne på joysticket, siger:
  - Det her er en maskine! Virkelig et mesterværk!
  Charlotte svarer:
  - Siderne er meget skrånende, og lugen er smal, der er næsten ingen top. Du kan ikke bryde igennem sådan en maskine, men den er ikke behagelig!
  Gerda bemærkede begejstret:
  - Men effektivt! Og fuldstændig uigennemtrængeligt!
  Magda svarede med et smil:
  - Som vi ser, formynder Gud Tyskland!
  Christina fnisede og svarede:
  - Vi vinder selv sejre! Og dette er essensen af vores strategi!
  Gerda bemærkede begejstret:
  - Indtil for nylig syntes tanken "Lion" for os grænsen for perfektion. Og nu er bilen femogtyve tons lettere, overgår "Løven" både i bevæbning og rustning, og især i køreegenskaber. Så Amerika kan ikke knække os!
  Charlotte lo og sagde:
  - Bryd den ikke! Vi vil knække dem alle!
  Her i Magdas syn optrådte "Sherman". Pigen sendte et projektil direkte mod målet. Brækkede bilen.
  Alligevel må det indrømmes, at amerikanerne i kampvognsbygning er mærkbart bagud. "Sherman" trækker tydeligvis ikke i kampe, og "Pershing" er kun lidt bedre. Desuden optrådte Pershings kun i serien i begyndelsen af det femogfyrre år, og i deres parametre ligner den tidlige Panther-model. E-50 slår amerikanere på en afstand af mere end fem kilometer.
  Pigerne er meget stolte af deres våbens overlegenhed. Og de fløjter sange.
  Magda skyder igen, slår igennem, denne gang en afskærmet Sherman, og kvidrer:
  - Spredte bolden og styrtede af sted i galop!
  Selv skærmene "Sherman" hjalp ikke. En tysk kampvogn kører selv. Knuser infanterister med larver. Piger fløjter sange på mundharmonika. Der sprøjter blod under rullerne. Tanken bevæger sig hurtigt nok, og dens spor er mere avancerede og farbare, samtidig med at den er forholdsvis let.
  Pigerne fløjter... Gerda bemærker:
  - Mexico er det sidste land på vej til USA. Vi har allerede taget så mange forskellige hovedstæder. Og så mange lande erobrede! Vi startede den første erobring fra Østrig, og nu flytter vi til Mexico City! Vores militære firma er et herligt firma!
  Christina svarede logisk:
  - Først og fremmest er vi vores modstandere overlegne i organisationen. Et lille land er Tyskland. Tyskerne er de mest disciplinerede og højt organiserede mennesker i verden. Plus et totalitært nationalsocialistisk regime. Hvilket også tilføjede styrke og organisation til os. - Pigen løb med bare fod langs skrogets legeringssidepanser og fortsatte. - Så vore generalers geniale talenter og først og fremmest Hitler. Vi har knækket vores modstandere stykke for stykke. Og så fik de den bedste teknologi i verden. Så nu har vi en triumf foran os! Og det tredje rige åbner sine vinger over verden!
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - Det værste var vinteren toogfyrre. Vi blev besejret i Afrika og nær Moskva. De forlod Tikhvin og Rostov ved Don. Og selv Kharkov blev taget til fange af sovjetterne. Og USA gik ind i krigen mod os. Det var da det så ud til: at vægten ikke svingede til vores fordel, og afgrunden stod foran. Men foråret bragte os nye sejre. Og siden da er alt gået til vores fordel!
  Magda fyrede. Skød en amerikansk pistol ned og kvidrede:
  - Men alligevel, uden højere magters indgriben, ville vores hær ikke have været i stand til at opnå en sådan succes! Besejre overlegne fjender! Dette er Guds hånd!
  Gerda lo og svarede:
  - Jeg er enig i, at Guds! Men ikke Gud: Abraham, Isak og Jakob! Og tilsyneladende den ariske, ene og almægtige Gud! Ham der skabte universet og valgte tyskerne som sit folk!
  Charlotte nikkede og bekræftede:
  - Sikkert! Isaks Gud er ikke vores Gud! Og hvis jøderne virkelig var Guds folk, ville vi ikke have vundet! Og hvis ja, så er din bibel Magda en løgn! Og det er på tide, at du opgiver kristendommen til fordel for arisk monoteisme!
  Charlottes ord lød som maskingeværild.
  Christina tilføjede:
  - Og det ligner forræderi, at være kristen. Det viser sig trods alt, at du er til pacifisme - de rammer dig på højre kind, drej til venstre!
  Gerda fandt det passende at tilføje:
  -Og du tror, at frelsen er fra jøderne! Og dette er generelt - beslægtet med forræderi!
  Magda indvendte frygtsomt:
  - Det tror jeg ikke! Min mening Gud er én! Og ikke jødisk og ikke arisk!
  Charlotte råbte tilbage.
  -Hvordan er det ikke arisk! Kun arisk og ikke mindre!
  Gerda tilføjede forsonende:
  Og også teknologi! Hvor startede vi? I september 1939 havde de kun seks kampvognsdivisioner. Og næsten alle tanke er lette, mindre end tyve tons. Nu ved jeg ikke selv hvor mange divisioner vi har, men vi kører på verdens bedste tank. Vores køretøj er uden sidestykke i forhold til bevæbning, rustning, køreegenskaber, og samtidig er det ikke uhyrligt i forhold til vægt.
  Jeg husker testene af den første "Tiger", dengang på Hitlers fødselsdag den 20. april 1042.
  Pigen holdt en pause og tog et pust og fortsatte.
  - Så var "Tigeren" allerede den bedste tank i verden. Men dens køreegenskaber kan ikke anses for tilfredsstillende. Men på den anden side gav pistolen en god kamp, og rustningen var ganske passende til det øjeblik. Og selve tanken drejede godt, hvilket kompenserede for tårnets lave rotationshastighed!
  Og i det fyrretyvende år var vi underlegne i forhold til Frankrig og Storbritannien som kampvogne og deres antal. Men de vandt! I det enogfyrre år havde USSR bedre T-34- og KV-tanke end vores og flere gange flere køretøjer! Men vi vandt alligevel! Og moral er teknologi og fornuft! Og ånd betyder noget!
  Christina bemærkede og gned sin bare hæl på pedalen:
  - Hvis vi vandt med de dårligste kampvogne, så vinder vi nu! Selvfølgelig var der i starten færre af os end fjender. Nu har vi samlet en horde! Hvad kan forhindre os i at vinde?
  Gerda svarede med et smil:
  - Jeg tror, at de største vanskeligheder ligger bag os! Vi har endda tal nu
  Overvægtig. Jeg tror ikke, at selskabet mod USA vil løbe ind i problemer.
  Charlotte bemærkede logisk:
  - Jeg tror ikke på, at Amerika har noget imod os! Hendes Sherman er bare kanonføde, og hendes Pershing er kun marginalt bedre. Mens de er mod vores kampvogn, har de ingen våben!
  Gerda fandt det passende at tilføje:
  - Og i jetfly har de ikke noget at dække vores falke med. Desuden har vi så mange slaver, og vi er ikke ringere i antal end yankeerne!
  Christina var enig i dette:
  - Vi har udstyr - hele Europa og en del af USSR. Og arbejdere - halvdelen af verden! Vi har overført vores fabrikker til en treholdsdrift, og vi bygger nye fabrikker! Amerikanerne vil ikke være i stand til at give os et asymmetrisk svar på grund af antallet. De har ikke trivielt så mange hænder!
  Charlotte fnisede og flyttede sit knæ ind i stolen, knurrede:
  De vil ikke være symmetriske! - Pigen skød mod "Grant" og tilføjede. - Og hvis udstyr begynder at blive produceret, så kun til indsamling af kampresultater af os!
  Magda bemærkede frygtsomt:
  - Men når livet ... Det vil sige, livet lærer, at det ikke er nødvendigt at slappe af i et afgørende øjeblik!
  Gerda var enig i dette, og ved at dreje håndtaget med sine bare fingre mumlede hun:
  "Og vi er på vagt til det sidste!"
  Charlotte trak sin aflastende mave ind og mindede:
  - Vi er nået langt... Fra den beskedne T-1 til den gigantiske E-200. Og disse er selvfølgelig milepæle i en heroisk kampagne! På samme måde vil vores tank aldrig gå til metal!
  Til sidst stødte pigerne på et dusin amerikanske kampvogne. Otte Shermans, to Grants og to Pershings. Den sidste bil havde en lavere silhuet og er ikke så mærkbar. Det er nemmere at komme ind i en høj tank. Pigerne skiftedes til at skyde. De er alle skarpe og har stor lydhørhed. Hærdet og trænet. Bestået en betydelig del af Anden Verdenskrig og besøgte forskellige lande i verden. De er virkelig top piger.
  Og Shermanerne var de første til at eksplodere. Og afstanden er mere end fem kilometer. Amerikanerne kan stadig ikke få deres bil.
  Skydning bemærkede Gerda:
  - Vi har den bedste pistol! Den gennemborer alt på afstand af et rigtigt slag og et ret stort udbud af granater. Her vil 128 mm være værre.
  Magda var enig i dette. Efter at have skudt og smadret Sherman sagde pigen:
  - Beholdningen af skaller til denne kaliber er lavere. Men i princippet er 88 mm våben i princippet ikke dårlige!
  Charlotte fyrede og indskød:
  - Holder øje med hvad!
  Gerda gøede hårdt:
  - Og denne "Sherman" og "Panther" vil tage. Jeg tror, at en 75 mm pistol med en lang stamme kunne have tyndet dem ud!
  Christina skød med sin bare fod og snerrede:
  - Ja, og udbuddet af skaller ville være højere!
  Magda skød også og trykkede på joysticket med sine bare fingre. Det sidste "Sherman" æsel. Det næste slag blev overført til Grands. Denne tank er allerede så forældet og endnu værre pansret end Sherman. Amerika havde dog i begyndelsen meget dårligere kampvogne end Tyskland. I det fyrretyvende år havde USA kun 502 kampvogne, og selv dengang var mange forældede. Men allerede i det 41 år producerede amerikanerne mere end tre tusinde kampvogne. Og så var der Sherman. Hvad kan man sige om denne bil? Med hensyn til frontal rustning overgik den endda en smule T-34-76 og var lidt underlegen i pistolens ødelæggende kraft. Ja, og i køreegenskaber. Men på den anden side er optik og synlighed meget bedre end sovjetisk.
  Så dukkede Sherman M 4 op allerede i det 44. år. Tanken kan sammenlignes i rustning og bevæbning med T-34-85 og noget ringere end den simple Panther og ganske betydeligt med Panther -2. Endnu senere dukkede "Sherman"-ildfluen op med en 17-punds pistol med længere løbet. Denne tank var den sovjetiske T-34-85 overlegen i bevæbning, men var ikke særlig massiv.
  Der var også en afskærmningsmodifikation af Sherman med dårligere køreegenskaber, tungere, men med rustning på 152 mm. Men heller ikke den mest massive. Indtil videre er tyskerne kun stødt på standard M4'er.
  Men nu er "Grands" færdige, og nu den forholdsvis nye Pershing tank.
  Gerda foreslog:
  - Lad os komme lidt tættere på. Dette monster kan have tykkere rustning!
  Charlotte grimaserede foragtende.
  - Vær ikke urolig! Han har kun 102 millimeter. Bilen vejer 42 tons, men den efterlod Sherman stærk!
  Gerda fnisede og foreslog:
  - Så lad os skyde!
  Magda rakte sin mejslede, bare fod frem. Hvor mange forskellige skarpe, skarpe sten, varmt ørkensand, junglens torne, Ruslands sne har kendt hendes bare, elastiske, yndefulde såler. Hun trykkede lange, glatte fingre med perlemor-negle på joystick-knappen.
  Og affyrede et panserbrydende projektil med en urankerne. Og hun kvidrede med et smil:
  - Lad der være lys for dig!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Og "Pershing" mistede halvdelen af tårnet.
  Gerda rystede sine høje, faste bryster og bemærkede:
  - Ak, "Tiger" kunne ikke gøre dette! Han manglede slagkraft! Men stadig, det er bedre end Sherman.
  Magda bemærkede skeptisk:
  - Holder øje med hvad. Hvis der hænges skærme på "Firefly", så bliver den ikke værre end "Tigeren", endnu bedre beskyttet i panden!
  Gerda rystede vredt på hovedet. Skud på tanken. Og afslutter den sidste "Pershing" tilføjet:
  - Vores "Tiger" er stadig dyrere, alle disse vestlige eksotiske og russiske perversioner. Jeg tror på vores sejr, selv med T-4 kampvogne, så må det være!
  Tolv biler, pigerne klikkede som frø. De blev ikke engang skudt på. Smerteligt langdistance for amerikanske våben.
  Pigerne går og griner. Godt for dem.
  Charlotte starter den velkendte løbebane igen:
  - Nej, Magda! Du bør give afkald på kristendommen én gang for alle. Ellers vil du være en potentiel forræder!
  Den guldhårede pige svarede:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det Tredje Rige, men jeg vil heller ikke give afkald på Jesus Kristus!
  Gerda slog sit smukke, muskuløse ben på rustningen med sin bare sål og bemærkede:
  "Men Kristus må ikke fornægtes!" Kun vi må indrømme, at han var en tysker i kødet, og ikke en jøde, og alt vil være i orden!
  Magda svarede med et smil:
  - Tysk... Men hvad med Bibelens vidnesbyrd?
  Gerda sagde hårdt:
  - Så din bibel! Hvis der er en Main Caf!
  Magda rystede på hovedet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åbenbaring. Og arbejdet af én person, endda en enestående! Jeg tror på det, der kommer fra Gud!
  Så råbte alle krigerne i kor:
  - Vor Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarede modigt:
  - Men det var ikke Hitler, der erobrede og skabte universet!
  Gerda bankede vredt med sin runde hæl på rustningen og erklærede:
  - Og det diskuteres ikke længere af os! Hvem der skabte universet, må tiden vise!
  Charlotte foreslog:
  - Lad os piger hellere stille os selv spørgsmålet - hvad vil vi gøre efter krigen?
  Christina smilede og foreslog:
  - Lad os gå til forretning! Dette er det bedste, vi kan gøre!
  Gerda nikkede indforstået med sit snehvide hoved:
  - Selvfølgelig i erhvervslivet! Eller måske skal vi optræde i film?
  Magda smilede og foreslog:
  - Og hvad? Dette er en god fortsættelse af en karriere! Når alt kommer til alt, er film fantastiske!
  Gerda smilede, førte hånden over hendes aflastningspresse og bemærkede:
  - Og hvem ville du spille? Angel hvad?
  Magda med et sløvt blik sagde:
  - Hvorfor ikke? For jeg har det rigtige udseende. Jeg ville fortælle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville være en livredder!
  Gerda rystede negativt på hovedet og forklarede:
  - I den nye ariske religion er der ikke noget, der hedder frelse. Faktisk er essensen af kommandoen til arieren at tjene riget. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke os selv, men regerer!
  Christina er en pige med kobber, men med en blanding af gult hår, bekræftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i Det Tredje Riges tropper. I det vil vi have vores egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror, der vil være krig, og fester og godser! Kombinationer af at nyde verden og et spændende krigsspil!
  Charlotte er en pige med kobberrødt hår, nikkede samtykkende.
  - Sikkert! For et virkelig fredeligt liv er kedeligt ... Vi er så vant til at kæmpe, at det er blevet til brød for os!
  Gerda rettede sin partner:
  - Snarere endda luft! Eller vand blandet med sød vin!
  Magda sagde trist:
  - Det er ærgerligt... Nogle gange kommer der en bølge af fortrydelse over mig. Det er trods alt dårligt at dræbe andre. Vi forårsager smerte og lidelse! Hvad, børn uden en far!
  Gerda rystede på hovedet og bemærkede:
  Vi er alle i fare! Men trøste dig! Mennesket er stadig dødeligt! Og hvis du tænker over det, er det så virkelig betydningsfulde tredive eller fyrre år på evighedens skala? Og evigt liv!
  Magda svarede med et suk:
  - Jamen, hvis man ser filosofisk, så er det sådan det er ... Men egentlig gør det det ikke nemmere for små børn!
  Charlotte smed sit kobberrøde hår og hvæsede:
  - Forestil dig, at de er undermennesker! Bare dyr, og du vil føle dig bedre!
  Magda, der rystede en tåre fra sine øjenvipper, svarede:
  - Men trods alt og dyr er det ærgerligt! Åh... hvilken verden vi lever i! Alt er simpelthen hensynsløst! Og døden hersker!
  Charlotte talte kraftigt og komponerede, mens hun gik:
  Lad floder af blod
  flyder på jorden,
  Lad dem stønne af smerte -
  Brande overalt!
  Og lad den onde dø
  En rasende bold hersker,
  I dør alle sammen
  Satan har krævet dig til regnskab!
  Lad hvirvelvinden fortære
  Strømmen af menneskekroppe...
  Planeten lider
  Mayhem hersker!
  Gerda afbrød sin partner og dækkede hendes skarlagenrøde mund med sit bare ben. Den blonde terminator udbrød:
  - Jamen, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen slutte, og planeten vil blomstre som en have. Jeg tror, der er et par stykker tilbage. Amerika er endnu et halvt år, ja, det største år. Så tilføjer vi Rusland, og kun Japan bliver tilbage. Men dette er kortvarigt for os. Højst om tre år vil alle krige stoppe... Og folk vil aldrig dræbe hinanden igen!
  Christina uddyber:
  - Under alle omstændigheder i krigen ... tror jeg, at tiden kommer, og meget snart, hvor der kun vil være ét imperium tilbage i verden. Og så bliver der under alle omstændigheder ingen krige. Og jeg tror, takket være udviklingen af landbruget og den ideelle tyske organisation, vil sulten også forsvinde om nogle år. Så skal der bygges boliger til alle. - Pigen med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proportioneret skikkelse talte med entusiasme. "Så vil medicin udvikle sig, og sygdom vil blive udryddet. Vi vil flyve ud i rummet, vi vil bosætte os i forskellige verdener. Lad os overvinde alderdommen. Alle mennesker vil være unge og smukke, som fabelagtige elvere. Eller måske venter os nye krige i rummet. Sådan en stjerne med trearmede rumvæsener. Og vi vil frimodigt kæmpe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte sang med et strålende smil på læberne:
  - Vi vil kæmpe for en lysende morgendag... Lad os kysse!
  Magda har allerede udtalt mere optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måde! Ikke evige krige, men fredelig skabelse!
  I det øjeblik kørte bilen over en mine. Tanken rystede. Valsen sprængte, og bilen satte farten lidt ned. Gerda ringede til et reparationshold i radioen. Skaden fratog ikke tanken køreevnen, men reducerede dens hastighed noget. Derfor skal rullen udskiftes hurtigt. Her er placeringen af suspensionen anderledes - mere bekvem til reparation end den forskudte rækkefølge, der er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Desuden varmede pigerne gerne op i junglen. Hvorfor ikke svømme i floden. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlægget kan ikke klare det. Der er stadig den sydlige del af Mexico - troperne, og i marts er det ret varmt. Men generelt er vejret himmelsk.
  Floden var i nærheden, og pigerne kastede sig ud i den. Du behøver ikke bekymre dig om krokodiller. Der foregår en krig her, og alle levende væsener er flygtet i lang tid. Vandet er varmt og behageligt at svømme i. Pigerne svømmede, og da Gerda beundrede junglens kyster, bemærkede Gerda:
  -Alligevel er vores verden ikke blottet for charme! Det ville nok være godt at blive udødelig som en bjergbestiger, og alle leve sammen med menneskeheden og se dens udvikling. Og flyve gennem rummet!
  Cristina nikkede og sagde alvorligt:
  - Himlen uden synd, ekstremt kedeligt... Ikke en formue i kasinoet at tabe, men endnu bedre at vinde, ikke at jage. Ja, krig er vanedannende...
  Charlotte foreslog:
  - Jeg tror, at de snart vil opfinde spil, der kan portrætteres på skærmen - sådan er militæret!
  Magda sagde med et smil:
  - Du burde ødelægge alt!
  Christina tog den og sang:
  - Ødelæggelse er en lidenskab... Uanset hvilken slags magt!
  Gerda hvæsende og prustende sang:
  - Jeg vil se tomheden foran mig! I den vil jeg bygge mit slot, min drøm!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Nej, det er bestemt dejligt at kæmpe! Men det er endnu bedre at vinde!
  Christina udbrød helt i lungerne:
  - Selve himlens højre hånd hjælper Tyskland. Vores ariske tro, vores unikke monoteisme! Og det, der ikke dræber os, gør os stærkere!
  Gerda sprøjtede vand og svarede:
  - Ja, vi er blevet stærkere! Det er ærgerligt, at vi lige faldt over en panserværnsmine.
  Christina sagde eftertænksomt:
  - Og hvordan beskytter man larverne?
  Gerda trak på sine muskuløse skuldre.
  - Jeg ved ikke...
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - De er beskyttet mod skaller med skjolde, og fra miner ... Medmindre de er lavet af tykkere, for ikke at briste!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Så falder køreegenskaberne på grund af vægtstigningen. Det ville få tanken til at flyve!
  Magda bekræftede:
  - Det er det! Så tanken svæver i luften og ikke falder! Og udviklede hastigheder på fem hundrede miles i timen!
  Charlotte, sprøjtende, rapporterede oplysningerne:
  - Jeg hørte, at vores flåde har specielle skibe, der flyver en lille smule uden at røre vandet! Og de udvikler farten som en skruejager og kan transportere tropper, samt opnå dominans til søs! Sådan luftfart til søs vil gøre os uovervindelige!
  Gerda rettede sin partner:
  - Og vi er allerede uovervindelige! Dette vil gøre os - super uovervindelige!
  Charlotte vendte sig om på ryggen, sparkede sine bare, mejslede ben i vejret og kurrede:
  - Når vi er forenet, er vi uovervindelige! Vi er ariske piger, mordere i vores hjerter!
  Og skønheden dykkede dybere ned i vandet. Gik lidt dybere. Hun slog sine venner på de bare hæle og kom frem. Hun søsatte en fontæne af vand, kurrende:
  - Sikke et godt forår i troperne! Vand er som dampet mælk!
  Gerda sang for sjov:
  - Afrika er forfærdeligt ja, ja, ja.... Afrika er farligt, ja, ja, ja! Tag ikke piger til Afrika for at gå en tur!
  Skønhederne lo. Skøjtebanen er allerede blevet ændret - reparationshold er bedst. Og pigerne fra hele verden hoppede i tanken. Silhuetten af E-50 er ret lav, og selve bilen er ikke for mærkbar. De kvindelige krigere tændte for gasturbinemotoren og satte fart på få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankskib, bemærkede:
  - Alligevel er en gasturbinemotor meget bedre end en dieselmotor. Det er både mere kompakt og accelererer tanken hurtigere. Vores bil har en fantastisk manøvredygtighed!
  Gerda sang sjovt:
  - Han var skødesløs og naiv, pigerne havde et blottet ungt udseende ... Alt omkring virkede forunderligt - for tre hundrede år siden!
  Christina bemærkede entusiastisk:
  - Ikke! Vores kommandant slår til med en sans for humor... Selvom det virkelig ser ud til, at der er gået århundreder siden krigens begyndelse... - Pigen førte hånden over sit høje, elastiske bryst og fortsatte. - Samtidig kan man nogle gange fange sig selv i at føle, at det var i går! Åh, når alt kommer til alt, er folks liv kort og på en eller anden måde passerer ubemærket!
  Gerda bemærkede voldsomt:
  Men vi er ikke gamle, vel? Vi er fulde af styrke og energi! Og vores vej fra sejr til
  Sejr!
  Magda stod for maskingeværtårnet, rev den amerikanske celle ned og kurrede:
  - Ja, jeg tror på vores sejr ... Især nu, hvor vi har alle trumfkortene. Men lad os ikke sætte vognen foran hesten!
  Gerda huskede med et suk:
  - Albert... Jeg savner denne dreng... Det er mærkeligt at blive forelsket i en møgunge, endda høj, med Apollos bygning!
  Charlotte bemærkede logisk:
  Jeg kunne også godt lide Albert. Det har en speciel skønhed. Og generelt er teenagere, når deres fysiognomi endnu ikke er blevet dækket af et skæg, og deres ansigtstræk ikke har fuldført deres dannelse, kendetegnet ved deres særlige charme. Og vigtigst af alt, de er ikke så merkantile endnu, de elsker dig, ikke dine penge!
  Christina bemærkede rationelt:
  - Vi er alle fire så smukke, at mænd elsker vores kroppe først og fremmest. Og hvor meget vi har, er allerede vores indkomst!
  Gerda sagde logisk:
  - Det er nemmere at være kvinde! Ring til hunden, og han hopper i seng. I hvert fald mens du er ung. Du vil aldrig være uden en mand. Det er nemt at tiltrække dem. Men en mand, for at lægge en kvinde i seng, burde prøve ....
  Charlotte svarede sarkastisk:
  - Ikke dig alligevel... Vi er ikke for kræsne!
  Gerda rystede negativt på hovedet.
  - Ikke sikkert på den måde! Jeg elsker unge, smukke, kurvede mænd. Og jeg går ikke i seng med nogen. Som regel vælger jeg atletisk bygget. Nogle med en mave, selv en general, tiltrækker mig ikke. Og vi kan vælge!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Her er en prostitueret i panelet, du skal ikke vælge. Og pot-bellied vil tjene, og skaldet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus af hendes erhverv!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Du kan gå på et soldaterbordel... Så bliver alle dine klienter unge og spinkle. Og variation og mere eller mindre attraktivt ... For eksempel nægter jeg aldrig en smuk mand!
  Christina fnisede og kurrede:
  - Ja... Variety tænder! Sex kræver forskellige retter og krydderier. Vi er unge kvinder, og vi elsker de unge... Vi vil have sportspartnere med muskuløse kroppe. Og nogen skal have med knap så flotte mænd at gøre. Du kan kun sympatisere med disse kvinder!
  Charlotte sang med angst:
  - Skønhed gør en mand til en slave ... Og efter døden, tro, at jeg ikke finder fred, jeg vil give min sjæl til djævelen for en nat med dig!
  Magda skød mod den amerikanske selvkørende pistol "Witch" og kvidrede:
  - Det er synd, hvilken slags sex er vores uden for ægteskabet ... Det er bedre at forlade lysterlige tanker!
  Charlotte svarede vredt:
  - Og du stønnede af orgasmer, ikke værre end os ... Så du skulle ikke opdrætte en hyklerisk sygeplejerske.
  
  Hitlers tropper tog Amerika meget stærkt i omløb. Og pressede den med en klemme på begge sider.
  Wehrmachts krigsmaskine var på vej frem gennem Mexico. Hårde slagsmål, en masse blod og ødelagt metal. De udenlandske enheder i Det Tredje Rige led også mange tab. Nazisterne forsøgte at beskytte arierne så meget som muligt. Afrikanere, arabere, indere, kinesere blev kastet i kamp. Japanerne brugte også mere farvet hær. Dette sænkede fremskridtene noget. Tyskerne sad selv i tunge kampvogne. Führeren beordrede, at alle tanke, der var lettere end halvtreds tons, skulle tages ud af produktion og skiftede til den nyeste E-50-model. Og også udelukkende at bruge tunge pansrede køretøjer i kampe med amerikanerne.
  Dette bremsede noget tyskernes fremmarch i Mexico. Fritz indsatte den seneste kampvogn, affyrede og brugte jet-angrebsfly med forbedret rustning. Amerikanerne rullede tilbage. marts har været travl.
  Pilot og superas Friedrich scorede point. Drengen kæmpede på den seneste modifikation af ME-262 "X" og forbedrede meget selvsikkert sine score. Samtidig slår man både luft- og jordmål ud. Helga løb ved siden af ham på højre hånd. Også en håbefuld kriger. Friedrich er allerede blevet en rigtig legende, som en fantastisk supermand.
  Og nu affyrer drengen et udbrud af fem luftgeværer. Straks eksploderer halvtreds amerikanske fly. De bæres fra et luftprojektil. Resten af bilerne var frosset fast. De har aldrig set noget lignende. Og Friedrich fyrer igen. Og yderligere 50 amerikanske gribbe er sprængt i luften. Dette er virkelig et mirakel. Helga skyder, skyder fire fly ned og hvisker til esedrengen:
  - Du er en supermand af højeste niveau!
  Amerikanske fly forsøger at stikke af, men det tredje sving slikker yderligere et halvt hundrede af. Friedrichs nøjagtighed er utrolig. Han er virkelig både en supermand og et barn. Og hundrede og halvtreds amerikanske fly er ødelagt. Det lykkedes Helga at skyde fem biler ned, resten af de tyske jagerfly endnu færre.
  Drengen siger:
  - En høne hakker korn for korn, og tager mere på end en gris, der sluger store stykker.
  Og nu tog Friedrich sig jordmål. Gertrude, der trykker sine bare fødder på pedalerne, følger knap med drengen. Friedrich skyder på en tanksøjle. Et udbrud fra et lodret dyk ødelægger: sytten Sherman-tanks, otte Grands, fire Pershings, ni Witch-selvkørende kanoner, tre Big Toms og atten transportere. Alle disse biler er ramt og i brand. Inde i dem begynder et kampsæt at rive i stykker. Og ødelæggelsen af hele kolonnen følger, bogstaveligt talt på få sekunder.
  Helga, denne smukke blondine slår med bare fødder, udbryder:
  - Friedrich er det fedeste es hos os, det er bare den højeste klasse, der foregår!
  Drengen viser sin næse og fniser... Drejer sin ME-262 og leder efter bytte igen. Han har udviklet intuition. Her blinkede syv "Mustangs" i skyerne. Og så blev de skudt ned. Så angreb drengen søjlerne. Han begyndte at hævne sig på alle, smadre både motorcykler og transportere. Og ingen protesterer! Amerikanerne bliver bare udryddet.
  Noget formår at gribe og Helga.
  Pigen kæmper i én bikini. Dette er hendes credo, som mange kvindelige piloter gør. Og hvorfor er det bemærket, at for kvinder, når døden ikke kommer til dem med et minimum af tøj. På en eller anden måde mere heldige og usårlige piger, der kæmper barfodet. Og dette fænomen får de kvindelige piloter til at klæde sig så meget af som muligt.
  Og i varmen er nøgen mere behagelig. Det er slutningen af marts, og det er meget varmt over Mexico, og i selve flyet tilfører motoren også varme.
  Helga beundrer drengens vendinger. Her ødelægger han med et kald yderligere fireogtyve Shermans, hvoraf seks er afskærmet.
  Drengen ligner den mest almindelige dreng på tretten eller fjorten år, men han har en så fænomenal nøjagtighed og styrke. Og kvinder holder sig til den blonde dreng som nåle til en magnet. Desuden er Friedrich allerede generaloberst for luftfarten.
  Og han blev tildelt mange priser. Herunder sådanne ordener som jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter. Også Ridderkorset af Jernkorset med platin egebladssværd og sorte diamanter. Ridderkorsstjerne med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Ti almindelige ridderkors af jernkorset med sværd og diamanter. Samt Storkorset af Jernkorset. Luftwaffe Cup i guld og diamanter. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer og mere.
  Så snart Frederick ikke blev tildelt. Hans beretning om ødelagte fly nærmer sig ti tusinde. Efter at have nået ti tusinde, er en ny pris allerede blevet forberedt: Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset, med platinblade, sværd og diamanter. Samt platin Luftwaffe Cup sat i diamanter.
  Lige nu ødelægger Friedrich endnu en kolonne af kampvogne. Derefter skyder han, med en skødesløs bevægelse af en bar, drengeagtig fod, nitten amerikanske fly ned, inklusive to B-29. Ja, han er virkelig en utrolig sej dreng.
  Friedrich udtaler en ikke ubestridelig sætning:
  - Dygtige drenge gør flere opdagelser end geniale gamle mænd!
  Og faktisk er teenageren den sejeste kriger i verden! Og han begyndte at kæmpe, da han endnu ikke var elleve år gammel! Men tiden går, og drengen vokser op. Han er det største fænomen. Og der er noget i ham, især på gen-niveau, selvom han er af en helt normal højde for sin alder, kun meget muskuløs.
  Her laver han endnu et udbrud ... Han skyder otte Airacobraer og seks P-51'er ned. Sej dreng, sig ikke noget. Derefter slår flere batterier ud og ødelægger mere end halvfjerds kanoner. Nå, det er tid til at gå tilbage, fylde brændstof på tankene og kampsættet!
  Helga slog også to kanoner ud og virker tilfreds. Friedrich vender tilbage med et kolossalt opkøb. Sådan en glad dreng. Alligevel ville han mærkbart forbedre sit regnskab. Næsten med det samme skifter den unge es til en anden jetjager uden at vente på, at hans bil bliver tanket. Og Gertrude flyver allerede med ham. Også en lækker blondine i bikini.
  Friedrich vinker til hende og hejser sin højhastighedsbil. Denne ME-262 er i stand til at accelerere til 1200 kilometer i timen.
  Vanvittig hurtighed og samtidig stærk manøvredygtighed er karakteristisk for disse maskiner. Friedrich skyder på afstand på Mustangs - slår otte stykker ned og tilføjer fart.
  Gertrud griner:
  Nå, du er en ridder! Jeg er klar til dig!
  Friedrich ler og rækker tungen ud og brølede:
  - Og hr. Superstar! Og bjergene adlyder mig!
  Og skyder igen, vælter et dusin biler. Og hun fniser igen... Gertrude bemærker med et grin:
  - Dig, noget som selv russere er bange for!
  Friedrich blinkede til pigen, selvom hun næsten ikke ser ham klart:
  - Jeg synes, de sejeste er amerikanerne!
  Gertrud hyler som svar:
  - Du er macho! Du er macho!
  Drengen fnisede og kvidrede:
  - Jeg er super macho!
  Gertrud hvislede med et strejf af sølvklokker i stemmen:
  - Helt, du er superhelten i alle tegneserier og alle epoker!
  Friedrich gav turen. Han skød omkring tredive fly ned, inklusive fem bombefly. Biler spredt i luften som slynget konfetti. Drengen grinte og sagde:
  - Men kærlighedens blomst vokser ikke, uden herlighed og succes!
  Gertrude trykkede på håndtaget med sin bare fod og kvidrede:
  - Kærlighed med krigsherrerne, jeg blev fanget i nettet! Krig forestil dig nonsens ikke være kærlighed i verden!
  Pigen skød et US Air Force-fly ned ved at trykke på aftrækkeren med sine bare fingre og fortsatte.
  "Nogle gange en assistent i alt, nogle gange skader hun dygtigt ... Og vi kalder krigen hellig, og kalder den modbydelig!"
  Gertrude kvidrede og skød et andet fly ned. Og terminator-drengen er femten på én gang!
  Friedrich sang med entusiasme:
  Vi sværger til den store Führer
  Ære at beholde og kæmpe til det sidste...
  Fordi hans kraft er som solen,
  Fordi landet skærper sværdet!
  Pigen smed sine bare ben og trak derefter sine knæ op til sit fulde bryst. Så sang hun:
  - Jeg elsker sex og helte ... Führeren er rejst - han vil dræbe alle!
  Friedrich slog igen på afstand. Han skød fyrre fly ned med en venlig salve af luftkanoner.
  Drengen kvidrede:
  - Og jeg er Zeus og Poseidon i én flaske!
  Gertrude skød flyet ned af superacet og sang:
  - Og nu ser Ares og Mars på os med fryd ... Og de kan se efter deres smag, hvad der generelt sker!
  Den unge supermand hvinede, da han skød endnu et dusin amerikanske fly ned:
  - Jeg rider, men jeg rider anderledes, over sten, over vandpytter, over dug ...
  Gertrude bragede ind i en amerikansk stormtrooper med sin bare, yndefulde fod og hvæsende:
  - Dette er kærlighed! Selvfølgelig kærlighed!
  Pigen rystede sine høje, meget forførende bryster. Ikke alt fungerede for skønheden, men angrebsflyet brød i brand og begyndte at falde fra hinanden.
  Gertrude kvidrede sødt:
  - I mine pupiller - et mareridt ... Et hop - et slag!
  Men der er fly på himlen igen. Den lyshårede, flotte Friedrich sender en kø. Slår et par dusin biler ud og kvidrer:
  - Mit ramlende slag! Vi vil smadre alle fjender og rive dem fra hinanden!
  Gertrude skød jagerflyet ned til hende som en trøstepræmie og kvidrede:
  - Benene blev skåret af, liget blev parteret, de modbydelige Yankees dræbte soldaten!
  Friedrich klukkede, huskede Gertruds stærke, yndefulde krop, pigen havde ikke en dråbe fedt.
  Sikke en fornøjelse at putte med. Drengen knurrede:
  - Min kamp, det er min kamp!
  Og så skiftede den unge kriger til landmål. Tanks bevæger sig. Selvkørende stang. Drengen åbner fanild på afstand og synger med:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne ... Vi drukner ikke i ild, vi brænder ikke i vand!
  Selvom den sidste sætning måske skulle have været sunget lige modsat. Men selv i brand kan du i princippet drukne, og vandet kan brænde.
  Friedrich huskede kalkunen til morgenmad. Denne er bagt i guldfolie. Og benene ligner kvinders. Der er mange kvindelige piloter i Luftwaffe. De er mere overlevende end mænd og skyder godt. Og kvinders ben er trænede, stærke, kødfulde. De vil stryge, føle, knibe.
  Han Friedrich er allerede generaloberst. En kriger, der gjorde en utrolig, fabelagtig karriere. Fænomen og genetisk mutant. Kort sagt, overmenneskelig!
  Friedrich var selv bevidst om sin egen betydning. Han rejste sig i så ung en alder for at bevise én gang for alle, at der ikke er nogen magt, der ikke er underlagt det ariske geni.
  Nu brændte drengen hele søjlen. Og fløj videre. Han er en rigtig ørn.
  Gertrude gned sin glatte, rosenrøde kind. Hun forestillede sig Friedrich kysse hendes bryster. Og den skarlagenrøde brystvorte hærdede straks. Øh, dette er det tredje riges kriger nummer et. Kæmper som en hel hær. Og spilder ikke et eneste luftprojektil. Det ser allerede overnaturligt ud. Selvom hvorfor det kun ser ud - det er overnaturligt!
  Drengen skød først to dusin dækkrigere ned, og angreb derefter en anden kolonne af kampvogne og selvkørende kanoner. En af de amerikanske kampvogne så ikke helt standard ud. Du skal huske hvilken slags bil. Så kom lastbiler med Yankee-soldater. Nå, de får det.
  Friedrich sang:
  - Jeg sår død... Man kan kun se på det med frygt... Og dø!
  Gertrude strøg pedalen med sin bare fod. Hun ville rigtig gerne løbe barfodet på græsmyren. Og så falde i armene på fyrene. Og at blive kysset og kærtegnet.
  Interessant... Gertrude var en ideologisk fascist. Hun begyndte at kæmpe for kun et halvt år siden, og før det var hun i den nazistiske ungdomsorganisation og nåede at tjene ekstra penge som tilsynsførende på en militærfabrik. Udenlandske arbejdere skulle overvåges og samtidig manes videre med en pisk.
  Pigen havde glæde af at slå. Hun kunne især lide at slå teenagedrenge på bare fødder.
  Og nu forestillede hun sig, og hvor hyggeligt og vittigt det ville være, at stege Friedrichs bare, runde hæle. Esedrengen er trods alt meget smuk, og hans ben er altid så rene, kun solbrune som bronze. Men de bliver ikke snavsede, hverken på snavs eller på græs. Det er interessant at mærke Friedrich. Ville en superhelt græde af smerte eller lade som om det er en bagatel?
  Gertrud kunne lide at torturere slavedrengene. Hun kunne også godt lide at håne fangerne. I flyveskolen var pigerne ikke for kræsne med forhold. Men Gertrude viste sig at være en meget dygtig pilot. Alt på et halvt år scorede hun sig selv en konto for ridderkorset af jernkorset med egeløv og fik flyveretten med general Friedrich.
  Drengen er stadig for ung til at kommandere, og det er sådan en rent formel general. Men på den anden side kæmper han som et dusin divisioner fra udvalgte esser.
  Gertrude følte sig akavet på baggrund af Friedrich. Øh, steg denne drengs hæle! Og bring faklen til en smuk ung mands bare fødder. For at varme tangen og sprænge fingrene, begyndende med lillefingeren.
  Gertrude elskede at more sig ved at kaste kul for fødderne af slavedrengene. Der er varmt på værkstedet, og de unge slaver arbejdede altid barfodet.
  Og hvordan de, der brændte sig, sjovt sprang op eller skreg. Det var så fantastisk. Og sjovt...
  Og med en kvist at slå på slavernes grove såler. Hun er en vidunderlig vagtmand, grusom, med sadistiske tilbøjeligheder. Hun ville også torturere sit søde idol. Desuden efterlader han intet til hende som en blond terminator.
  Gertrud tog den og brølede:
  - Jeg er så træt af at slå dig, du kan ikke fange en myg i et net!
  Friedrich gjorde op med lastbiler. Han skiftede ild til eskortefly og R-51 angrebsfly. Den sidste bil er ganske formidabel, den har hele otte maskingeværer og raketter. Men den kan selvfølgelig ikke sammenlignes med jetflyet ME-262. Eller endda XE-162, eller endda XE-262.
  Drengen skød, mens han var i trance.
  Han fejede mere end firs fly ud og efterlod et par, så Gertrude skulle skilles. Pigen elsker at fyre med sine forførende, solbrune og muskuløse ben. De er specielle for hende - yndefuld form, lys chokolade.
  Piger generelt er en passion. Især i hæren, hvor de har atletisk ynde og charme af styrke. De er selvfølgelig piger, som er visuelt behagelige at se på, og man føler sig bare lyksalighed, når man rører ved dem med sin elastiske hud.
  Friedrich flyttede igen sin ild til de befæstede amerikanske forsvarslinjer. Vi må hurtigt sætte en stopper for Yankees og endelig lægge pres på USSR. Det er klart, at russernes modstandskraft er en størrelsesorden højere end amerikanernes. Derudover havde de bedste kampvogne i det 41 år råd. Mærkeligt, men Rusland under bolsjevikkernes kontrol fornedredes ikke, og blev ikke kastet tilbage i middelalderen.
  Tværtimod tog russerne et betydeligt spring fremad. Og hvis ikke tyskerne havde haft en så stærk og perfekt organisation, havde det næppe været muligt at lykkes.
  Friedrich selv var virkelig et produkt af nazistiske genetiske eksperimenter. Men drengen kender ikke detaljerne. Det er kun klart, at Himmlers afdeling, allerede før nazisterne kom til magten, gennemførte hemmelige eksperimenter, der involverede okkulte kræfter. Og noget, at dømme efter fænomenet Friedrich, opnåede.
  Drengen, der skød endnu et batteri, sang:
  - Jeg er ikke djævelen, men for mig, men for mig er målet blevet helligt! Jeg er en engel, men Satan åbnede vejen for mig - til jordisk herlighed!
  Så vendte hans fly om. Luftskallerne sluttede, og brændstoffet skulle fyldes op. Friedrich var ikke bange for forfølgelse, da hans fly var mindst fem hundrede kilometer i timen bedre end amerikanske biler.
  Og at Yankees vil være i stand til at modarbejde dem.
  Gertrude slog et par lastbiler og en kanon ud, samt en brændstoftank. Den røde flamme brænder smukt. Pigen muntrede op. Hun forestillede sig, hvordan ilden slikkede drengens runde, lyserøde hæl, lugten af brændt kød bredte sig.
  Det er forførende. Selv krigeren ville gerne spise. Gertrude kvidrede:
  - En, to - vi vil gerne spise! Åbn dørene bredere, ellers spiser vi kokken! - En sej kriger sang entusiastisk en børnesang. "Vi skal have en bid mad som kokke, og vi drikker som tjenere, vi ødelægger hele spisestuen og slår opvasken ihjel!"
  Gertrude fra dette er meget sjov. Her er deres jetjagere landet.
  Friedrich løber fra et fly til et andet. Og Gertrude erstattes af Helga.
  Igen flyver drengen i kamp. Hvordan er Helga og Gertrud forskellige? Begge krigere er naturlige blondiner. Begge er atletiske, stærke og kurvede. Men Helgas træk virker blødere og mere feminine. Men denne pige kan også lide at skyde med fødderne.
  Friedrich sang og følte sig opløftet:
  - Mine piger er smukke, hvorfor kan du lide nuller? Jeg er ret produktiv, og på mange måder en almægtig kerub!
  Helga råbte tilbage.
  - Nej, du er ikke nul! Du er uendelig!
  Drengen skyder et dusin og et halvt amerikanske fly ned og knurrer:
  Sådan smerte, sådan smerte! Tyskland mod Amerika femten nul!
  Helga lod den amerikanske Mustang komme nærmere, skød, slog ud og slikkede sig om læberne og sagde:
  - To stykker pølse havde jeg på bordet!
  Friedrich tæskede på lang afstand, hev elleve fly og kvidrede:
  - Du fortalte eventyr, som Faust selv i helvede til Satan!
  Helga virkede fornærmet.
  - Og du efterlod mig ingenting! Pigen hvinede skælmsk. - Jeg spiste det hele!
  Friedrich svarede med et hån:
  - Det er det, vi alle er mænd!
  Pigen sagde i en klynkende tone:
  Men du er stadig en dreng!
  Esedrengen grinede.
  - En generaloberst kan ikke være en dreng!
  Helga tog den og sang:
  - Åh, hvilken mand du er - en general og en oberst!
  Friedrich fortsatte med at skyde mod luftmål. Ja, sådan et es kunne bringe meget i kampen om luftoverlegenhed i England. Men nu er det ikke det fyrretyvende år, men det femogfyrre. Og Storbritannien er allerede mirakuløst besejret. Hvordan skete dette?
  Hvorfor kunne løven ikke modstå den tyske ulv. Hvilke kræfter er vågnet i denne verden? Lidt mere held til japanerne og tyskerne ændrede krigens gang. Og det faktum, at Wehrmacht havde en meget stærk organisation. Og Hitler viste sig uventet at være en fremragende organisator og strateg. Hvad kan være imod dette?
  Nu i 1945 er USA's håb dets økonomi og dets ret store befolkning.
  Friedrich huskede også sin boksekarriere. Hvordan jeg fra barndommen lærte den svære kunst at overleve. Og han skulle vokse op i kasernen. Først blev han undervurderet. Men drengen blev stærk og, vigtigst af alt, en meget smart bokser. Ja, og det var nemt for ham at studere - han fattede alt bogstaveligt talt med det samme!
  Drengen lærte flere sprog, herunder russisk. Og selvom Friedrich kæmpede med den røde hær og endda demonstrerede fænomenale evner, respekterede han russerne. De var modige og standhaftige, dygtige krigere og udholdt heroisk tortur.
  Friedrich selv var mere end én gang forbløffet over de sovjetiske soldaters mod. Men han gjorde sin pligt for godt. Drengen blev en slags ødelæggelsesmaskine. Og for ham er det som et spændende spil. Kun nogle gange begyndte hjertet at gøre ondt af uudholdelig angst. Og denne melankoli spiste bogstaveligt talt i visse øjeblikke af terminator-drengen, men trak sig så tilbage. Friedrich selv vidste nogle gange ikke, hvad han ville. Hans blod er ikke ligefrem fejlfrit, og han havde russiske gener i sig. Dette forvirrede drengen. Men på den anden side er han Tysklands berømte es, og vinderen! Og det kan gå meget langt!
  Og gik allerede til stjernehøjderne.
  Nu åbner Friedrich ild igen. Skyder femogtredive fly ned og siger med entusiasme:
  - Jeg kan godt lide at plaske i det varme hav, at sidde på hegnet som dreng! Selvom der ikke er en rubel i min lomme - min uvurderlige ungdom!
  Helga svarede begejstret:
  - Men samtidig er din oplevelse unik!
  Pigen afsluttede det amerikanske luftvåbens fly, som hun elskværdigt stillede til rådighed for hende, og kvidrede:
  - Det her er en kamp ... Snart er der hundrede og nul!
  Friedrich svarede med et strålende smil:
  Ja, det er en rigtig kamp. Og der vil snart være tusind - nul!
  Helga snurrede sine bare ben. Hun ønskede at blive en delfin eller spækhugger. Krigeren knurrede:
  - Jeg er til twist og nye muligheder! Og jeg vil gerne blive en gudinde!
  Friedrich, der havde skudt fire fly ned på lang afstand og øget farten, spurgte:
  - Hvorfor en gudinde? Måske endda en dronning?
  Helga smågrinede og svarede alvorligt:
  "Gudinden kan gøre, hvad hun vil, og der er mange restriktioner for dronninger. For eksempel, barfodet og i en bikini, kan du ikke flyve på et fly!
  Friedrich huskede:
  Prinsen ville også løbe barfodet. Men den britiske vinter er kold. Og hvordan fik han ikke ondt i halsen!
  svarede Helga med et smil.
  - Men konger bliver ikke syge... Og du ligner også en drengekonge!
  Friedrich sagde entusiastisk:
  - Jeg er kongen på himlens første sted, og ikke kun Storbritannien!
  Helga sang:
  - Vor konge er himlens udvalgte, vor konge er rejst fra asken! Vores konge er skæbnens budbringer, vores konge er kun dig!
  Kort sagt havde USA ingen chance mod sådanne drenge og piger, og deres overgivelse nærmede sig.
  
  
  
  Voznesensky formand for USSR
  ANNOTNING
  Som et resultat af det faktum, at Stalin døde fire år tidligere, kom akademikeren og geniet Voznesensky til magten. USSR overhalede den amerikanske økonomi og blev stærkere. Der blev skabt en stråling, der deaktiverede atomvåben. Og den tredje verdenskrig brød ud, som et resultat af hvilken hele verden blev kommunistisk!
  . KAPITEL 1
  Stalin døde i marts 1949, før han nåede en alder af halvfjerds. Og hans efterfølger var Nikolai Voznesensky. En ung akademiker på 45 år er den mest talentfulde i Stalins følge. Desuden efterlod lederen af alle tider og folk personligt et testamente om ham og udnævnte ham til sin efterfølger.
  Og en ny æra begyndte. Nikolai Voznesensky gennemførte omhyggeligt en amnesti og reducerede antallet af politiske fanger. Men Nikita Khrusjtjov undgik ekstremer. Nationalister, spioner og alle mulige politifolk og rigtige kriminelle blev ikke løsladt. Og den tyvende kongres med personlighedskultens sammenbrud fandt ikke sted. Faktisk hvorfor underminere folks tro på partiet og kommunismen. Og Stalin var for stor til at blive trampet på. Sammen med Stalin kan man trampe på troen på røde ideer.
  Derudover, hvad man end måtte sige, må en stor hersker være grusom! Du kan huske Djengis Khan og Tamerlane og Selim og mange andre erobrere og herskere.
  Voznesensky førte en afbalanceret kurs, mens han fortsatte med at opbygge økonomien og opbygge kommunismen.
  For parasitisme og for sent på arbejde blev de fængslet som under Stalin, og det stimulerede højere industrivækst. Landbruget, der var noget bagud under Stalin, steg også. Der blev også produceret gødning, traktorer og forskelligt udstyr. Med dygtig ledelse kan selv kollektive landbrug have en effekt. Og det gav selvfølgelig plads til opfindelser. Under Voznesensky blev videnskaben finansieret mere aktivt og mere generøst end under Stalin og Khrusjtjov, unge videnskabsmænd blev opmuntret.
  Takket være mere stivhed og dygtig ledelse, såvel som udviklingen af videnskab, lancerede USSR satellitten to år tidligere. Og de fløj ud i rummet tilbage i 1958 den 18. november, Voznesenskys fødselsdag. Og det blev kosmonautikkens dag.
  USSR udviklede sig i et hurtigere tempo. Disciplinen var i modsætning til den liberale Khrusjtjovs og det stagnerende Bresjnevs tid stalinistisk. Planlægning er mere dygtig, videnskabelige udviklinger implementeres hurtigere. Voznesensky selv er selvfølgelig en meget mere begavet og effektiv person end Nikita Khrusjtjov og Leonid Bresjnev. Og hans hold var yngre og mere effektivt. Og flyvningen til månen fandt sted i USSR i 1967. Derudover beholdt det sovjetiske imperium kontrollen over Kina. Voznesensky er smart og forstår, at intet forener folk som en fælles fjende!
  Koreakrigen begyndte den 25. juni 1950. Det ønskede Stalin også. Voznesensky gik også denne vej og pressede USA mod Kina. Krigen trak ud. Naturligvis ønskede den geniale Voznesensky ikke fred. Det var gavnligt for ham, at NATO og Kina udryddede hinanden og malede tropper. I maj 1953 begyndte en stor offensiv af tropperne fra det himmelske imperium. Kampene blev voldsomme. Kineserne i november, på bekostning af store tab, formåede stadig at erobre Seoul. Om vinteren var kampene meget hårde. Kina kastede flere og flere styrker i kamp. Heldigvis er der mange mennesker. Amerikas allierede kæmpede modvilligt. Er det værd at få zinkkister på grund af en slags Korea? Og efterhånden forlod Korea. Men USA holdt stædigt ud og øgede også sit kontingent. Men atomvåben blev ikke brugt ... Kampene varede indtil 1963.
  Da Kennedy endelig besluttede at afslutte en krig, der havde kostet Amerika flere tab end Anden Verdenskrig.
  Efter at have mistet mere end en million dræbte alene, forlod Amerika Korea. Kina har mistet fem gange så mange dræbte. Men med dens befolkning er det ikke meget. Mere end et hundrede og halvtreds tusinde amerikanske allierede døde også, ikke medregnet de sårede. Plus de døde koreanere.
  Antikrigs- og pacifistisk stemning blev intensiveret i Amerika. Kina blev mere afhængig af USSR.
  Stalin fortsatte med at være en kult og lå i mausoleet med Lenin.
  For Voznesensky selv besluttede de at bygge et separat mausoleum, og muligvis i Leningrad.
  Desuden blev Kazan opkaldt efter Stalin efter hans død. De besluttede ikke at røre Moskva endnu. Måske håbede Voznesensky at overgå Stalin, og at Moskva ville blive omdøbt til hans ære, Nikolai Voznesensky.
  Desuden fortsatte den socialistiske lejr med at udvide.
  Fidel Castro vandt i Cuba. Og snart gik Cuba ind i Warszawapagten. Tito skændtes ikke med USSR. Jugoslavien og Albanien gik ind i Warszawapagten. Den socialistiske verden var forenet og varig. Der var krig i Vietnam, men den viste sig at være kortere.
  I USA var antikrigsprotester og alvorligt pres fra befolkningen for massivt. Og de sorte dukkede op. Og Korea-syndromet opstod. Amerika har tabt mere i det. Desuden deltog kinesiske frivillige i krigen og fremskyndede den amerikanske hærs nederlag. Så krigen viste sig at være kortere, men amerikanerne tabte meget mere end i den virkelige historie.
  I slutningen af tresserne oversteg USSR, der udviklede sig i et hurtigere tempo, USA med hensyn til national indkomst.
  Amerika tabte tværtimod mere i Korea og i Vietnam udviklede sig langsommere.
  Voznesensky legaliserede aldrig abort, og der var praktisk talt ingen præventionsmidler i USSR. Derfor var både fødselsraten og befolkningstilvæksten højere end i den virkelige historie. Den nationale politik var også mere rigid. Overalt, hvor de nødvendigvis lærte russisk, var der en russificering af udkanten. I 1971 blev en ny forfatning vedtaget, som gjorde USSR til et meget mere enhedsland ved at forbyde republikkernes udtræden af imperiet. Derudover blev posten som formand for USSR, valgt af folket, oprettet.
  Den 18. november 1971 blev der afholdt folkeafstemninger om en ny forfatning og valget af formanden for USSR for fem år. Og dette var styrkelsen af autoritarismen i USSR, dog rent juridisk. Faktisk var generalsekretæren og formanden for Ministerrådet allerede en diktator.
  Voznesensky legaliserede sit diktatur såvel som en autoritær styreform. Og han indførte også posten som næstformand, idet han tog sig af den officielle efterfølger, så han i tilfælde af force majeure ville undgå en kamp om magten i sit miljø. Og dette talte selvfølgelig om større visdom end Nikita Khrusjtjovs.
  USSR trængte ind i Afrika og ind i Latinamerika. Han havde endnu flere succeser end under Bresjnev. Især i Latinamerika. Hvor cubanerne var mere aktive. Og i Chile blev sovjetiske og cubanske tropper introduceret ved at knuse Pinochet.
  18. november 1973 fejrede halvfjerdsårsdagen for formanden for USSR Nikolai Voznesensky. På dette tidspunkt var USSR blevet det mest udviklede land i verden i økonomisk henseende, og i militæret havde det længe været det mest avancerede. Og de begyndte endda at bygge en superraket til at flyve til Mars. Befolkningen i USSR var større end i den virkelige historie og fortsatte med at stige hurtigt.
  Voznesensky opmuntrede videnskab og forskellige former for forskning. Og den 25. november 1974 blev der opdaget stråling, der deaktiverer atomvåben på hele planeten Jorden.
  USSR mistede også evnen til at levere atomangreb, men på den anden side kunne man ikke være bange for gengældelse fra amerikanerne. Og befolkningen i USSR er større end Amerikas, og økonomien er stærkere, og hæren er overlegen både i antal og kvalitet. Så du kan trygt kæmpe.
  Og den 9. maj 1975 begyndte 3. Verdenskrig. Warszawa-pagten mod NATO. Og kommunismens forsøg på at etablere verdensherredømme. Kina var stadig styret af den gamle Mao, og han støttede USSR mod USA. Og en stor krig begyndte, uden atomvåben. Mellem de sovjetiske og kapitalistiske lejre. Og blodet løb ud.
  Sovjetiske tropper indledte en offensiv mod NATO med nogle strategiske fordele. For det første kom kommunisterne til magten i Grækenland, og det gik ind i Warszawapagten. Østrig blev også et sovjetisk land.
  Så offensiven gik godt. Slaget fra Den Røde Hærs kampvogne knuser magten.
  T-80'erne, de seneste gasturbinetanke, bevægede sig hen over FRG, og der var intet til at stoppe dem. En 125-millimeter kanon gennemborede de tyske leoparder fra en afstand af fem kilometer. Og de tyske biler selv kunne ikke trænge ind i det sovjetiske design i panden, selv på tæt hold. Så de sovjetiske kampvogne bevægede sig som et urværk.
  Elizabeth, Elena, Catherine red i en tank. Besætningen er kun tre. Og de skød mod fjenden.
  Pigerne trykkede på joystick-knapperne med deres bare tæer. Og de ramte rigtigt. Og knuste en masse tyske og amerikanske kampvogne. En sådan magt kan ikke stoppes. Krigere, må jeg sige, er meget stridbare.
  De slog "Leopard" og sang:
  - I kommunismens udødelige ideers sejr!
  Og krigerne tog og viste deres tunger!
  Elena skød med sine bare tæer og knirkede:
  - For planetens storhed i rødt!
  Ekaterina tæskede med sine bare tæer og skreg:
  - For det store Rusland!
  Elizabeth bemærkede med energi og brugte også sine bare fødder:
  - For sejr over fjenden!
  Derefter sang pigerne, knusende NATO-tropper, et helt romandigt digt, mens de komponerede på farten;
  NATO hærger i raseri,
  regimentets fjende har kastet frem ...
  Men bødler-modstanderne,
  Russerne vil møde fjendtlighed!
  
  Stik ind i huden på en gris,
  Fjenden vil blive knust til støv...
  Russerne kæmper rasende
  Stærk soldats knytnæve!
  
  Pigers mørke i Komsomol,
  Nidkært angreb...
  Krigernes udseende er skarpt,
  Så kender NATO kaput!
  
  Den stærkeste i verden
  Pigerne løber barfodet...
  Sug alle fjenderne i toilettet,
  OMON vil ikke være i stand til at holde tilbage!
  
  Krig er et frygteligt ord
  Det ringer stål...
  Vi kaldes alle ørne,
  Og den russiske tro er et skjold!
  
  Der er ikke flere smukke russere i rummet,
  Smukke muskelpiger...
  De er farligere i universet
  Drengens drøm går i opfyldelse!
  Vi kan føde universet,
  Moskva er den tredje er Rom,
  Og kærlighedens værk er skabelse,
  Lad os lave en utrolig fest!
  
  Alt vil være godt i Rusland,
  Som blev det store Eden ...
  Og pigerne spurgte Gud
  Ikke flere problemer!
  
  Vi har meget kraftige tanke,
  Nok brændstof til hele tanken...
  Hold dig fast, rykker,
  Fra hælen på pigen til nikkel!
  
  Skaller flyver og raketter
  Og vi har fede bomber...
  Krigerens ben synges,
  Hun vil slå hårdt i øjet!
  
  Som kommunismens stjerne
  En kvasar funkler over os...
  Vi vil ødelægge fascismens horder,
  Vi har en russisk Guds gave!
  
  Alle mennesker vil blive som brødre for os,
  Vi har også rødt blod...
  Og forband de onde fascister,
  Og Lada kærlighed til fyrene!
  
  Alle i vores land er en kæmpe,
  Alle mennesker er ligesom fingre er lige...
  Sammen med Svarog er vi ét,
  Lad vore fædre være stolte af os!
  
  Mit Rusland er et kæmpende land,
  I den fandt kosmos sin datter ...
  Pigen løber barfodet
  Lad os jage fascisterne væk!
  
  Der vil ikke være Rusland under NATO,
  Kommunismen vil herske i det ...
  Vi skal kæmpe for vores land
  Så det kun fremad, ikke ned!
  
  Vi bygger huse og veje
  Vi har skabt verden for tiderne...
  Piger smukke ben
  Enhver drengs drøm!
  
  Vi vil gøre verden til den bedste
  Og de rigeste overalt...
  Og der vil være turkmenere og tjukchier,
  Bo i det smukkeste land!
  
  Så vil vi besejre udyret, du ved
  Og vi vil gøre verden til et vidunderligt paradis ...
  Tegningen er smuk på skrivebordet,
  For denne kamp og tur!
  Pigerne kæmpede og sang med fyldige stemmer. Amerikanske og tyske kampvogne slået ud. Her brød de også igennem Challenger, splittede dens side på lang afstand.
  USSR er et stærkt land. Men også grusom. For eksempel var Elena anholdt. Hun blev lagt i håndjern og bragt til MGB's varetægtsfængsling.
  Der blev hun taget til en særlig boks og beordret til at klæde sig af. Elena tog langsomt sit tøj af. En kvinde i hvid frakke dukkede op og trak tynde lægehandsker over hænderne.
  Hun smilede til Elena og nikkede.
  - Jeg er nødt til at røre ved dig!
  Og hun begyndte at undersøge hende fra håret. Så kiggede hun ind i sine ører, næseborene, klatrede ind i munden. Men det mest ydmygende er, når en finger i en gummihandske styrter dybt ned i livmoderen. Elena følte en ubønhørlig trang til at tisse. Så begyndte hendes matrone i en hvid frakke at vride sin finger i hendes mave. Og det var så dejligt... Pigen stønnede vellystigt. Matronen fortsatte med at vride sig i skeden. Indtil Elena kom, endda lidt slap.
  Så satte de en finger i en handske og plukkede også hendes røv i hende.
  Så blev hun fotograferet, fingeraftryk fra hendes hænder og fødder. Og de tog mig med til fængselsbruseren.
  Efter at have vasket Elena, gav de hende en kappe. Og han gik til køjen. Der var mere end tredive kvinder i cellen. Elena vænnede sig dog hurtigt til stramheden og sov trygt. Og andre fanger var bange for hendes fysisk stærke og ejende kampsport.
  Hun tilbragte tre måneder i et arresthus og blev løsladt. Alligevel er tiderne ikke stalinistiske.
  Og torturen var mild, hun blev ofte klædt af og visiteret. Matronen Masha gjorde sit bedste. Hun bragte konstant sin Elena til orgasme, stak fingrene ind i Venus' skød og vred sig dygtigt der. Og det var så dejligt!
  Og samtidig er det smerteligt pinligt. Elena huskede dette med et gys, og det blev vådt mellem hendes ben.
  Og nu trykker han med bare fingre på joystick-knapperne og rammer en anden bil.
  De sovjetiske tropper rykker frem ganske vellykket og næsten efter planen. Piger kæmper i himlen Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kæmper mod Yankee-fly. Og de skyder fly ned.
  Samtidig bruges også raketter, der rammer på lang afstand. Begge piger er smukke og ser så unge ud. Men samtidig kæmpede de også under den store patriotiske krig, og det lykkedes for Anastasia Vedmakova at tjekke ind på spanierne.
  Det er pigerne her med kolossalt omfang og seje spring!
  Anastasia trykkede på aftrækkeren med sine bare tæer. Hun ramte en amerikansk bil og knirkede:
  - Jeg er en terminator!
  Akulina tæskede også med sin bare hæl og råbte:
  - Jeg er et rummonster.
  Krigen er ikke længere så interessant som under Anden Verdenskrig. Missiler arbejder på lang afstand og er selv rettet mod målet. Og det er ikke her, man kan vise dygtighed og vise dygtighed.
  Og det var, da de kæmpede så aggressivt med tyskerne.
  Så var det hårdere.
  Den erfarne, men evigt unge Akulina begyndte at udtale bevingede aforismer, skriblende som fra et maskingevær, og hun skyder selv amerikanere og andre ned fra en kanon;
  Politiker, det er en ulv, der tiltrækker harevælgere, ikke med et fåreskind, men med en grøn regning!
  Politiker, dette er en vaneulv, som dog elsker grønt!
  Politikerræven fanger vælgere som harer på løfterne om "kål"!
  En politiker, der krydser sig for meget, efter at være kommet til magten, bliver et kryds for vælgerne!
  Politikeren lover bjerge af falsk guld, men han vil slippe det rigtige i kløften mellem klipperne!
  Store egetræer falder højlydt, vælgerpolitikere knuser stubbe, når de falder!
  Gud har en ny dag hver dag, men politikerne har en evig fredag og mandag til at starte!
  Politikeren vil godt, kun i egen lomme!
  En klovn foregiver at være et fjols for at få dig til at grine, en politiker er smart til at få dig til at brøle af ærgrelse!
  Gøglere fortæller konger sandheden, politikere lyver for sig selv!
  Der er kun dyr i politik: rotter, ulve, ræve, sjakaler, men du kan kun blive en løve ved at være en mand!
  En politiker er som en ghoul - han vil drikke blod, og for en skilling køber han kærlighedspresser!
  Selv et fjols kan tro på Gud, kun et geni er i stand til ikke at miste troen på en person!
  Talent, dette er en diamant, skal poleres med flid og skæres ved uddannelse!
  Bedemanden går ikke konkurs, mens manden selv kører i kisten!
  Vodka er en gift, der forgifter staten, kontrolleret af politikere med berusede hjerner!
  Der er ingen større ulykke for en person end politik, kun sorg ved ikke, hvem der leger med en person!
  Honning fra politikernes læber er berusende, kun et smertefuldt tømmermænd og forsvinder aldrig!
  Guld er et blødt metal, men det bryder igennem beskyttelsen af enhver tykkelse, undtagen hvis samvittigheden er en krystal!
  En politiker kommer altid ud af munden med verbal diarré, men vælgeren tager det nogle gange for duften af roser!
  En politiker, det er sådan en ræv, at han oftere forfører en krage ikke ved at prale af dens fortjenester, men ved at bande over andres mangler!
  Hvis du vil tage osten fra kragen - fuck nattergalen godt!
  Politikeren har bundløse lommer, selvom han er en solid bund i moral!
  Politikere med flammer på læberne efterlader enten en sveden ørken eller et råddent sump!
  En brændende højttaler efterlader kun aske!
  Hvis hovedet er støbejern, så er det den mest skrøbelige del af kroppen!
  Hvis du er fuldblod som en hund, betyder det ikke, at du ikke bærer en arrogancehund fra dig!
  At blive rytter - pløj som en hest!
  Starten er altid svær i sport og politik, men målstregen er for nem at flyve ned ad bakke!
  Bremsning er dårligt, ikke at have bremser er værre end nogensinde!
  Politiker, det er sådan en ræv, at han vrider med halen for at komme videre, og er snedig til at snuppe hans tegnebog!
  På tungen af en politiker, der kommer i en pung, klæber mønter godt!
  Der er meget bitterhed i vodka, og i politikkens taler er der sødme, men det driver snarere sidstnævnte i kisten!
  En politiker er selvfølgelig en prostitueret, men hun arbejder udelukkende med sin tunge!
  Som viste sig for Gud Skaberen - selvfølgelig politikere, de gav anledning til mørke og kaos!
  Hvad er forskellen mellem en politiker og en soldat? En soldat kæmper med en bajonet, en knytnæve, en politiker spytter kun sin tunge!
  Hvis en politiker er populist, så trækker han vælgeren ned!
  En politiker, der indtager centen af vælgerne, ikke et center, men en spiller, hvis politik vil komme ud sidelæns!
  Hæren er styrke, hvis dens Fædreland ikke fødte afmagt!
  Hæren er magtesløs, når generalerne har hjernen i ryggen, og kvartermestrene har hænderne i lort!
  En kvinde nægter sex for penge på grund af afsky, og en politiker vil lægge sig ned for manna uden skam!
  En kvinde vil have sex fra en smuk mand, og en politiker får tilfredsstillelse fra et røvhul!
  En politiker sælges for mange penge, men selv er han ikke en krone værd, og han er ikke skør!
  Hvis en politiker mangler intelligens, kompenserer han for dette med en overdreven ondskab!
  Politikeren holdt meget af at gø, men hundelignende loyalitet beholder kun guldkalven!
  Hvorfor lover politikeren bjerge af guld? At rive i varmen af mønter med de forkerte hænder i lommen!
  Hvorfor er en politiker bedre end en prostitueret? Dem, der kun inficerer med AIDS i overført betydning, men mere dødbringende!
  Smukke bare kvindeben, kun taget sko på af politikere på ulækre måder!
  Hvorfor er en ræv farligere end en løve? Fordi tungen er dødeligere end hugtænder!
  Et fjols vil ikke forsove sig, i modsætning til en drukkenbolt, vil en politiker ikke holde op med at lyve, i modsætning til en taber!
  En prostitueret bruger duftende parfume for at tiltrække kunder, en politiker stinker af verbal diarré - for at tiltrække vælgere!
  Hvorfor er politikere som fede katte? Fordi deres musefælde er en lang tunge og et greb om bedrageriets kæber!
  På hvilken måde er en kvinde overlegen i forhold til politik? Han tiltrækker en mand med en behagelig lugt, og en politiker kan ikke skjule stanken med nogen cologne!
  Bøddelen er den mest ærlige person, klienten vil aldrig klage over, at han afgiver en ordre for sent!
  Døden er også et eventyr, med en ukendt fortsættelse, kun en person ville foretrække at undgå sådan underholdning!
  Denne bøddel er arbejderen, hvis klient ikke opfordrer!
  Lægen er nogle gange også bøddel, kun klienten ligger frivilligt under ham!
  En ung mand uden skæg kan også være en ged!
  Politiker, det er en rotte, der bider med tungen!
  Der er ingen Gud i hjertet, men præsten er i leveren!
  Man ved aldrig, hvornår verden ender, men livets mareridt synes uendeligt!
  En ubuden gæst er værre end en coronavirus!
  Den mest dødbringende virus er politikere, der spreder infektion med ordsprog!
  Gud skabte lyset, mørket dukkede op, da folk blev blændet af politikere!
  Hvornår dukkede den første politiker op? Da Eva var Adam utro, og videnskabsmænd fandt ud af, at mennesket udviklede sig fra en abe!
  Hvorvidt en person nedstammer fra en abe er et uafklaret spørgsmål, men der er ingen tvivl om, at folk efterligner uværdige idoler!
  Krig er en forhammer, der bryder spejlet af menneskelige illusioner!
  En politiker lover fred, men selv er han kun i stand til at blive venner med sin egen pengepung!
  En politiker, det er en djævel, men han skjuler ikke sine haler så klogt!
  Politikeren er som en lysets engel i taler, og Satan er i erkendelse!
  Hvis du pludselig føler dig sød af en politikers taler, så tjek om din intelligens er faldet til jorden!
  På hvilken måde er en politiker mere eller mindre ærlig i ord: andre er ikke bedre!
  Politiker, elsker at hælde sølvet ud af taler, men af en eller anden grund kun at tie i tide får guld!
  Selv en diamant er ikke så svær, at den ikke bliver bedøvet af en politikers stædige ønske om at love!
  Her har krigerne allerede skiftet deres kampsæt og vendt tilbage til basen. Ja, USSR-hærens offensiv er meget magtfuld.
  Kamp og andre krigere. For eksempel slår Mirabela landmål ud med stor effektivitet.
  Hendes jet-angrebsfly angreb forskellige mål, mest på land.
  Pigen trykkede på knapperne med sine bare tæer og sang af fryd;
  Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til bunden og så...
  Vi vil bygge en ny, ny verden -
  Hvem var ingen, han vil blive alt!
  Sovjetiske tropper nærmede sig allerede Bonn. Generalerne fra Den Røde Hær var meget tilfredse. De vandt sikkert. Men i en kamp kan forskellige udfald ske. Den Røde Hær tog antallet af kampvogne og haubitser og andre typer våben. Kampene viste, at de amerikanske M-60 kampvogne ikke var rivaler til de sovjetiske T-72 og T-80. Men selv de tidligere T-64'ere er endnu stærkere end de amerikanske.
  Så fronten af de sovjetiske tropper knuste specifikt fjenden. Marshaler fra USSR tegnede diagrammer over offensive operationer. Og avancerede kampvogne kom ind i Rhinen. Og væltede over det med larver. Og det var et imponerende syn.
  Derefter plaskede en hel bataljon af piger i floden, der kastede deres bh'er af. Og det var så smukt.
  Sovjetiske tropper gik ind i Belgien ... Det var stadig maj 1975, og det var varmt, og luften var fyldt med forår.
  Den lokale befolkning foran krigerne faldt på knæ og kyssede deres bare, mejslede fødder.
  Krigerne vandt...
  Alenka var for eksempel med sit hold den første, der løb ind i Bruxelles. Anyuta kastede en granat med sine bare tæer og kurrede:
  - For rød kommunisme!
  Alla, der skrev fra to maskingeværer på én gang, bemærkede:
  - Og grøn kommunisme er ikke dårligt!
  Maria kastede en granat med sine bare tæer, rev en NATO-soldat fra hinanden og knirkede:
  - Og den klareste farve er sejrens farve!
  Marusya affyrede en bazooka, knuste en fjendtlig kampvogn og kvidrede:
  - Vi vil vinde!
  Og hun rystede sine blottede skarlagenrøde brystvorter. Her er pigen...
  BMP'ere kæmper også her med våben og maskingeværer. Og de tærsker også aktivt NATO-hæren.
  Pigen er som altid fuld af aggression og spænding. Og deres øjne funkler. De er så vidunderlige krigere.
  Olympias, der skyder fra et infanterikampvogn, synger:
  Ruslands storhed kan ikke forstås
  Hun er så stærk og hellig...
  Fædrelandets hær er uovervindelig,
  Til ære for den ubøjelige soldat!
  Og pigen vil tage og skyde fra en raketkaster. Og han vil nedlægge en masse fjender.
  Ja, pigerne er groovy her ...
  Og nu har de passeret Bruxelles, og de sovjetiske kampvogne er allerede på vej ind i Paris. Og de gør det med stor handlekraft.
  Pigerne Margarita og Oksana sætter det røde flag på Eiffeltårnet. Og den bevæger sig med vinden.
  Pigerne kigger ned og ser hele Paris under sig. Storslået og meget smuk by. Og ilden lyser i mørket.
  Margarita sang:
  Mester og Margarita,
  Du ved, at der er krig...
  Mester og Margarita,
  Hvad er helten Satan?
  Oksana sagde selvsikkert:
  - Bulgakov viste ikke den sovjetiske person, som man burde være stolt af!
  Margarita var enig i dette:
  - At kaste med papirer, det er grimt!
  Oksana vinkede med hånden til piloterne og bemærkede:
  - Men kvinder, der drømte om moderigtige kjoler, kan forstås!
  Margarita lo og kurrede:
  - Du kan ikke leve uden kvinder, nej,
  I dem majsolen, som digteren sagde!
  Oksana udstedte logisk:
  Uanset hvor mange ord du giver
  Bliv forelsket i os igen...
  Så hver gang, i hvert fald i en time!
  
  Den Røde Hær vandt. Skare af mennesker hilste de sovjetiske tropper som befriere. Og så stort et antal samlet under røde flag.
  Og musikken spillede, orkestret lød ...
  Alenka, der løb langs den stenede vej i Paris, kvidrede:
  Jeg drømmer den samme drøm
  Jeg er i Paris igen, jeg er forelsket igen.
  Solen bag tagene mødte os i Paris.
  Pludselig kigger jeg - du står på cafeen.
  Jeg studerede fransk som barn
  Og jeg besluttede, hvordan jeg skulle starte en samtale.
  Høfligt "Bonjup", vil jeg fortælle dig ...
  Alla afbrød Alenka:
  - Denne sang burde synges af en mand! Er vi lesbiske?
  Alenka var enig med et smil:
  - Ja, det er bedre at synge for en ung fyr! Vysotsky type!
  Og pigerne lo.
  Efter erobringen af Paris rykkede sovjetiske tropper videre til Porte de Calais for at angribe Storbritannien derfra. Og dette er deres aktive skridt for Den Røde Hær.
  Den sovjetiske flåde rykkede også frem og pressede på. Især ubådene var talrige og luskede.
  Udgravet fra sovjetiske infanterikøretøjer ...
  Natasha kom for eksempel ind i Rom. Det var så smukt i Rom. Denne by blev ikke uden grund kaldt evig. Og der er så mange smukke ting i det, inklusive Colosseum. Og forskellige slags statuer til kejsere og kejsere ...
  Natasha slog sin bare fod på stenene og knirkede:
  - Ære til USSR's imperium!
  Så sprang pigen op og vred sig i luften. Og hendes bare hæle blinkede så.
  Zoya påpegede aggressivt:
  - Ja, USSR er meget berømt!
  Augustin bemærkede med et grin:
  - Og der kommer en æra med kommunisme i gården!
  Så blinkede pigen til sine partnere. Og hun blev åbenbart mere munter. Og hun var klar til at danse.
  Svetlana blinkede med sine bare, lyserøde hæle og bemærkede:
  - Kommunisme er dejligt! Men ikke i gården, men i hovedet!
  Og pigerne brød ud i latter og blottede deres tænder.
  Rom underkastede sig det sovjetiske imperium, ligesom Italien. Og samtidig begyndte landgangen i Storbritannien. Og den røde hær angreb også USA gennem Alaska. Og dette er også sådan en fed indgang.
  Pigerne Alice og Angelica brød igennem Alaska og handlede med ekstrem effektivitet. Hvis ordet ekstrem er passende for effektivitet.
  Alice, der skød mod fjenden og blottede sine tænder, sagde:
  - Jeg tror på kommunismen!
  Angelica knurrede vredt og kastede en granat med sine bare tæer:
  - Vær ligeglad med, hvad du tror på - viden er magt!
  Pigerne afviste fjendens angreb med alle tilgængelige midler. Alice spillede engang skak med Botvinnik og skændtes med den første sovjetiske verdensmester:
  - Er det rigtigt, at i en dårlig position er alle træk dårlige?
  Mikhail Moiseevich svarede med et smil:
  - En god skakspiller fører ikke til en dårlig situation!
  Alice rystede skeptisk på hovedet.
  Men selv du tabte!
  Botvinnik nikkede, men bemærkede:
  - Tabt, men rejste sig igen!
  I denne verden var der dog nogle nuancer. Mikhail Moiseevich Botvinnik, blev ikke frataget retten til revanche og besejrede også Petrosyan i returkampen. Så spillede han endnu en kamp med ham. Og tabte til Spassky. Derefter besluttede Botvinnik endelig at opgive hævn. Selvom jeg spillede i gratis turneringer i nogle år endnu. Spassky blev besejret af Bobby Fischer. Så tog Fischer endnu mere overbevisende revanche. Og mens han stadig er verdensmester i skak. Karpov legede ikke med ham. Og Fischer er klar til at kæmpe.
  Alice spiller dog skak meget godt. Og Botvinnik stod over for dens styrke. Hun pressede stort set hans verdensmester.
  Nu affyrer Alice sin snigskytteriffel og synger:
  - Ære til Komsomol, slipset om din hals er blomstret!
  Angelica knurrede:
  - På en eller anden måde middelmådig får du Alice!
  Pigen fnyste som svar. Og gav endnu en tur fra maskingeværet.
  Pigerne slog fjendens angreb tilbage og begyndte at bevæge sig længere. Angelica elskede at spille Go. Og vind serier der med forskellige partnere.
  Men nu var det en voldsom brand. Og hun skød og væltede Yankee-soldaterne.
  Og mens pigen sang:
  Jeg er en russisk ridder på knæene af de vilde,
  Ruslands fjender vil jeg feje af jordens overflade!
  Og hvordan han blinker til sin partner. Og med bare tæer vil han kaste en granat igen.
  Den Røde Hærs fodfæste i Alaska udvidede sig hurtigt. Og de sovjetiske tropper bevægede sig som dråber af kviksølv på overfladen. Især lette kavalerikampvogne gik ind i slaget.
  Og kampene blev overværet af biler til en person, hvor pigen lå ned, og en meget lav silhuet - kompakt. Og de amerikanske stillinger fik sådanne biler. Og nu kører Margarita i sådan en bil og skyder på amerikanerne og synger for sig selv.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Jeg dræbte katten!
  Og fra en pistol med en kort løb som et dunk. Kamppiger, som fangerne kysser deres bare, runde hæle til.
  Disse krigere giver ikke nåde til nogen. Her er pigen Domino, også på en mobil tank, og enkeltsædet fluer og knuser sine modstandere.
  Og hvor kan amerikanere konkurrere med sådanne mennesker?
  Domino skribler fra maskingeværer og spytter dødelige anklager og knirker ud:
  - For Rusland, vores kommunismens land!
  Domino er en sej pige, og mændene foran hende falder på knæ...
  Det er allerede juni, og kampene er i udkanten af London. Briterne forventede ikke, at deres hovedstad ville blive under angreb så hurtigt. Og i Europa har sovjetiske tropper overvundet Pyrenæerne, allerede i Spanien. Og de kommer til Madrid.
  Elizabeth på T-80 kampvognen. Pigerne har vundet mange herlige sejre og træder nu ind i Spaniens hovedstad. Franco er stadig i live og er allerede flygtet i frygt. Og folket byder Den Røde Hær velkommen som befriere.
  Diktaturet er faldet, og der bliver kastet blomster under larverne på den sovjetiske kampvogn.
  Elizabeth sagde:
  - Vi væltede nazisterne!
  Elena skød ved hjælp af sine bare tæer benene, brækkede den amerikanske tankette og gryntede:
  - Jeg gjorde, hvad jeg skulle, for fyrre år siden!
  Catherine hvæsede aggressivt:
  - Ja, de knuste ikke fascismen i Spanien, og han kom til vores land!
  Elizabeth svarede med et smil:
  - Jamen intet! Men nu vil vi knuse alle de ufærdige nazister i opløbet! Der vil være et verdensomspændende broderskab af kommunisme! Og folk vil aldrig dræbe hinanden igen!
  Pigerne kvidrede i kor:
  - Folk vil aldrig dræbe hinanden! Ære til Rusland!
  Madrid faldt. Sovjetiske kampvogne kom også ind i Lissabon. Diktatoren Salazar, der havde siddet på tronen i lang tid, blev også væltet, kendt for sin sympati for Hitler, og nærmest erklærede USSR krig.
  Pigerne Alenka og hendes hold tvang fangerne til at kysse deres bare fødder ... Hvorefter kolonnen af sovjetiske kampvogne flyttede videre.
  Gibraltar er den sidste NATO højborg i Europa. Hun underkastede sig ikke i sin tid hverken Napoleon eller Hitler. Men nu stormer den røde hær den.
  Elizabeth skyder fra en kampvogn mod britiske batterier.
  Pigen smiler meget og skyder præcist. Rammer målet og knirker:
  - Der er ingen barrierer for kommunismen!
  Elena skød også passende med sine bare tæer og knurrede:
  - Pige, tag maskinen så hurtigt som muligt!
  Ekaterina tæskede også fjenden. Hun slog ham præcist og skreg og blottede sine tænder:
  - Og en granatkaster vil komme til nytte!
  Lad os sige, at pigerne skyder mod Storbritanniens positioner på en stridbar måde.
  Elizave følte sig selv under optagelsen inspireret og komponerede flere dusin aforismer;
  Løven er dyrenes konge, men ræve regerer normalt over dyrene!
  Ulven tager fåretøj på, politikeren tager sko på med hvide handsker!
  Politik er en beskidt forretning, og hvide handsker i det er lige så passende som hvide frakker i en mine!
  Kongen er ikke den, der brøler som en løve, men den, der er listig som en ræv!
  Diktatoren elsker at lære demokrati som en krage til en nattergal at synge!
  Folk, dette er ikke kvæg, og herskeren er ikke pan!
  Mennesket er Guds søn, fordi de korsfæster ham til fulde!
  En politiker er nogle gange en ulv i fåreklæder, men oftere en vædder i løveklæder!
  Politikeren har den største kunst, det er dyrt at sælge, hvilket ikke er en krone værd!
  Politiker, dette er flaskernes diktator - hans tale forårsager tømmermænd!
  Der er ingen anstændige mennesker i politik så sjældne som vegetarer blandt ulve!
  Orden lægges i tavshed, rod giver anledning til ordsprog!
  Politikeren er en dværg med en lang tunge og gigantiske ambitioner!
  Der er ingen tørre sten i floden, ingen politikere med rene hænder!
  Gud vil ikke lade menneskeheden gå til grunde, hvis den ikke falder til niveauet for helvedes dyr!
  Det er bedre at være en skægløs ung mand end en ged, der har ændret sin ungdom!
  Politikeren udstråler en stank, gennem den søde lugt af honningsøde taler!
  En politiker har ét mål - magt, og alle metoder til at opnå det er rent snavs!
  Politiker, det er ikke altid en stærk hånd, men altid en lang tunge!
  En politikers lange tunge forkorter vælgerens liv!
  Under et diktatur er det ligesom i en bus - halvdelen sidder, den anden halvdel ryster, og tyrannkontrolløren er selv en fej hare!
  En politiker er en matematiker, der ikke vil dele med nogen, men elsker at tage væk!
  Der er ingen brødre i politik, men fulde af drenge, ingen troldmænd, men fulde af natfeer!
  Politikeren vil gerne vise vælgeren, at han er en tryllekunstner, men i virkeligheden er han bare en natfe!
  En politiker uden stålkugler risikerer at tage bukserne på!
  Politiker, det er en klovn, men i stedet for at grine, får han dig til at kaste op!
  En politiker er en klovn, men ikke et tæppe, men et tæppe!
  Politikeren er en nar, men hans klokker ringer med bronze af ledig snak!
  Politik, det hele er snavs, når man klatrer til toppen!
  Politiker, stjæler og larmer så meget som muligt, men stjæler ikke kun penge!
  Politikeren samler vælgernes stemmer for at lukke sin mund!
  Politiker, det er Gud kun omvendt, den Almægtige skaber orden ud af kaos, og politikeren gør orden til kaos!
  Politikeren er en fej hare i hjertet, og elsker også grønt!
  Vodka er det, der giver sjov i en time, en politiker får dig til at fælde tårer af skuffelse i et århundrede!
  I ét glas vodka vil sindet ikke drukne, men selv en dråbe af en politikers søde tale er nok til at drukne landet!
  En ulv er en sygeplejerske i skoven, en politiker med et ulvegreb lammer både mennesker og dyr!
  Diktatoren er en ræv, men meget mere frådsende og i stand til at sluge alle mennesker med en boa-konstriktor!
  Politik er tale, ligesom en forhammer afskrækker tænkning, selvom det ikke har nogen vægt!
  En politiker er et koben, der slår hjerner, kun blødere end voks, når det kommer til principper!
  Politik er sådan et område, hvor alle bliver bedraget, og alle tager fejl, men vinderen er den, der fordrejer plausibiliteten!
  En barfodet kvinde risikerer ikke at blive forkølet af mandlig ligegyldighed!
  Mænd har ikke kvinders fantasi til outfits, kvinder har ikke maskulin realisme til sko!
  En kvinde elsker, når en mand er lydig og ligeglad med alkohol, men en mand, der kan undertvinge hende, ruser!
  Pigerne er kort sagt alsidige håndværkskvinder og tog Gibraltar. London faldt også. Sovjetiske skibe er allerede landet i Irland. Og ja, Alaska blev erobret, og den røde hær gik ind i Canada.
  Pigerne er vilde og hopper...
  Alice bemærkede med et grin:
  Vi er hårde krigere!
  Og med sine bare tæer kastede hun en granat.
  Angelica bemærkede:
  - Stejlhed er ikke altid et tegn på intelligens!
  Og med sin bare hæl bukkede hun under for en magnetisk mine. Og lagde en masse kæmpere ned.
  Piger løber tværs over Canada og synger;
  Komsomol piger er de sejeste af alle,
  De bekæmper fascismen som ørne...
  Må vores fædreland blive en succes,
  Krigere som med en fugls varme!
  
  De brænder af grænseløs skønhed,
  I dem opvarmer hele planeten flammen lysere ...
  Må resultatet blive ubegrænset
  Fædrelandet vil endda male bjerge!
  
  Til vort fædrelands ære, helgen,
  Vi vil kæmpe med fanatikerne ...
  En pige løber barfodet i sneen,
  Hun bærer granater i en stram rygsæk!
  
  Vil smide en gave i en meget kraftfuld tank,
  Knus det til ære...
  Pigen skyder et maskingevær,
  Men der er en ridder af en tapper stat!
  
  Alt kan være en pige, tror du
  Han kan endda kæmpe i rummet...
  Og fascismens lænker vil være et udyr,
  Hitler er trods alt kun en skygge af en elendig klovn!
  
  Vi vil opnå, der vil være paradis i universet,
  Og pigen vil flytte bjergene med sin hæl ...
  Derfor kæmper man og tør
  Til ære for vores fædreland Rusland!
  
  Führeren vil vente på en løkke for sig selv,
  Og han har et maskingevær med en granat på sig ...
  Du maler ikke tåbeligt,
  Vi vil begrave Wehrmacht med en skovl!
  
  Og det vil være i universet, så Eden,
  Stor som plads og meget blomstrende...
  Du overgav dig til tyskerne, bare dumme Sam,
  Og Jesus lever altid i sjælen!
  
  At være Komsomol-medlem er meget godt,
  Båret under et smukt rødt flag...
  Også selvom det nogle gange er svært for mig
  Men skønhedens bedrifter er ikke forgæves!
  
  Barfodet løb jeg ind i kulden,
  Snedriver kilder den bare hæl ...
  Den pigeglade iver er virkelig steget,
  Vi vil bygge en ny verden af kommunisme!
  
  Når alt kommer til alt, er fædrelandet vores egen mor,
  Vi har at gøre med pulserende kommunisme...
  Stol på os til ikke at trampe fædrelandet,
  Lad os gøre en ende på den modbydelige monster-fascisme!
  
  Jeg er altid en smuk pige
  Selvom jeg er vant til at være barfodet i en snedrive ...
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Hvilke gyldne fletninger jeg har!
  
  Fascismen brød igennem lige til Moskva,
  Det er næsten som om de skyder mod Kreml...
  Og vi piger er barfodet i sneen ...
  Januar står, men det ser ud til os i maj!
  
  Vi vil, for fædrelandet, vide alt
  Der er intet land i universet mere kært for os ...
  Lad der være et meget skrigende liv,
  Ingen grund til bare at hvile på sengen!
  
  Lad os bygge en strålende kommunisme,
  Hvor er et palads med en forgrenet have for alle ...
  Og fascismen vil gå til grunde i underverdenen,
  Det er nødvendigt at kæmpe hårdt for Moder Rusland!
  
  Så det vil være godt i universet,
  Når vi hurtigt dræber fjenderne ...
  Men nu er kampen meget hård,
  Pigerne går barfodet!
  
  Vi er piger, kæmper-helte,
  Lad os kaste vild fascisme i helvede...
  Og du ser barfodet skønhed ud
  Så kommunismens banner kan gøre det!
  Sangene er måske ikke helt til årstiden, men fra hjertet og af hele mit hjerte....
  I juli 1972 gik Den Røde Hær ind i det kontinentale USA. Og hun vandt med overtalelsesevne, trods længere kommunikation. Og den røde hærs succeser var kolossale.
  Og også overlegenhed i våben.
  Især som kampvogne og også luftfart. Og de besejrede amerikanerne.
  Nu kæmper Elizabeth på selve USA's territorium. Kæmper og vinder, og glem ikke at synge:
  - Et to tre! Bryd fascisten!
  Elena skyder med sine bare tæer og knirker:
  Vi vil erobre Amerika!
  Ekaterina trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joysticket og udsendte:
  - Den fedeste sejr bliver vores!
  På samme tid husker nogle velrettede piger og aforismer:
  En politiker, der lover en kage i himlen, lader nationens ejendom gå for vinden!
  En prostitueret får penge med tungen, en politiker får stemmer, men sidstnævnte er meget mere korrupt!
  Politikeren er en røv, der vil gøre vælgerne til æsler!
  Politikeren har én tyvedragt - stemmeafpresning!
  En politiker er en ged, der malkes med verbal diarré!
  En prostitueret er meget mere ærlig end politik, sex i bytte for penge, bedre end pornografi for en stemme!
  Politikeren er givet som den sidste luder, men smitter alle klienter på én gang!
  Et kondom beskytter en prostitueret mod smitte, kun ørepropper hjælper mod politisk smitte!
  Politikeren er hurtig på tungen, langsom til opfyldelse af det lovede, men bare en gepard i retfærdiggørelsen!
  En politiker er en mester i løgne, en stormester i bedrag, en forkæmper for unddragelse, men han kender ikke de elementære regler for anstændighed!
  En politiker måler ikke syv gange, men skærer tre skind af!
  En politiker er en lus, der sidder på en tyrevælger, men på trods af dens lille størrelse er den meget belastende!
  Hvad en kvinde vil, vil Gud, og hvad en politiker vil, vil selv Satan ikke!
  En politiker er en bokser med korrupt dommer og ulovlige slag!
  En politiker er en kunstner, der foretrækker lyse tegninger frem for mørke farver!
  Der er ikke noget mere glat end en politikers vej til toppen, kun nedad presser han vælgerne!
  Tro ikke på, at politikeren er din ven og livline, han er din fjende og trækker dig ind i kløften!
  Samvittighed er en dyr vare, men den sælges ikke efter vægt, og den købes ikke sammen!
  Alle politikere har skeletter i sit skab, men vælgerne får at vide, at de er kød i køleskabet!
  Denne politiker er en kat, der har en musefælde klar til vælgerne, kun agnen er ikke ost, men et verbalt toilet!
  Vælgeren drikker vodka, og politikeren river sig i halsen!
  Hellere drikke hele natten end at stemme på en politiker med fulde øjne!
  Politikeren synger og lader som om han er sin egen, men efter en andens noter!
  Der er ingen falske sedler i kærlighed, og politik er fuldstændig løgn!
  En politiker, der spreder en tale med en stribe, vil give vælgeren en ternet himmel!
  Ofte i politik kommer først - det sidste udyr!
  Selvom han er en politiker og en elefant i en porcelænsbutik, vil han kravle gennem enhver sprække!
  En barfodet kvinde forfører mænd, sætter sko på de rige og propper sin bare hæl under hælen!
  Nøgne kvindelige bryster vil efterlade en mand uden bukser!
  En prostitueret klæder sig af foran en klient, en politiker tager et fåreskind på foran vælgerne!
  Hvis du er skoet af hovedløse politikere, så er du den sidste hat!
  Hvis du ikke har en konge i hovedet, så er du en hat og i nød!
  Kronen er ikke for den, der har hatten!
  Den dyreste tale er gylden stilhed!
  En diamantmand med en stærk vilje og nerver af stål!
  Beskedenhed pryder en person, men en politiker elsker at ophøje sig selv til det grimme!
  Næsten ingen ærlige politikere, men fuld af skuffede klynkerier!
  Nok snak, tid til at komme i gang!
  I politikernes verbale diarré drukner gerninger, men tomme ord dukker op!
  Politik og havet er knædybt, men han er dækket op til ørerne med verbal diarré!
  Fra honningen fra politikernes mund kan du falde i søvn for evigt!
  Pigerne komponerede godt og kæmpede fremragende. Philadelphia faldt, og amerikanerne strømmede til.
  Sovjetiske og kinesiske tropper rykkede frem på tværs af USA i sejrrige marcher.
  I Amerika, panik og bedlam, og det så ud til, at der ikke var nogen chance for frelse.
  Den Røde Hær indtog by efter by. Og nærmede sig allerede i slutningen af august til New York og Washington.
  En hel bataljon af piger begyndte at storme den amerikanske hovedstad.
  De kæmpede i en pøbel, barfodet og i bikinier. Og de kastede granater med deres bare tæer.
  Og skyndte sig rundt i Washington. Og de skød modstandere fra maskingeværer og kastede granater.
  Og de brølede:
  - Lenin er hos os i oktober,
  Med en kæmpe toer i dagbogen!
  Og som tungerne viser. Og giver for at skyde fjender. Og hvordan sovjetiske kampvogne tærsker.
  Og ramte haubitser og raketkastere.
  Det er sådan "Smerch" tæsker, og blæser alt på én gang. Og hele kvarterer eksploderer og kollapser.
  Og det viste sig at være en grusom iscenesættelse af knusende slag. Og raketterne eksploderer...
  Det Hvide Hus bliver ødelagt, og den amerikanske kongres flygtede. Sådan blev krigen. Og pigerne brøler og skyder.
  Så lægger de fangerne på deres knæ og får dem til at kysse deres bare fødder. Og de gør det rystende af frygt.
  Maria, der blev kysset på hælen af en sort soldat, kurrede:
  - Ære til SUKP!
  Og klikkede sine bare tæer på næsen.
  Augustin brølede:
  - For rød kommunisme!
  Og krigerne fyldte soldaterne op og sprang bogstaveligt talt på dem. Og dette var det aggressive pres fra de sovjetiske hopper.
  
  Men sagen var heller ikke begrænset til dette ... Pigerne satte også lidt ild til mændene.
  Men kort sagt, Washington faldt. Og New York også... Amerikanerne trak sig tilbage, eller rettere flygtede mod syd.
  Men de blev forfulgt af den røde hær. Og kørte og kørte hele vejen til Mexico.
  Den 3. september 1975 kapitulerede USA. Krigen er næsten forbi. Men det var også nødvendigt at erobre Latinamerika med pro-amerikanske diktaturer. De er ikke rivaler i styrke, og befolkningen i disse lande er for USSR og kommunisterne.
  Men du skal videre og fortsætte. Og overvinde afstande.
  Krigen var stadig i gang, og pigerne kæmpede.
  Natasha, for at afkorte tiden, fløj på et fly med sit hold.
  Pigerne spillede en særlig form for skak for fire og diskuterede magtbalancen.
  Zoya sagde med et smil:
  - Nu får vi alsidig kommunisme!
  Augustin bemærkede:
  - Der vil være et broderskab af kommunistiske stater og folk. Og så vil der ikke være flere krige, ikke flere problemer. Vi flyver ikke kun til Mars, men til stjernerne. Og dér vil alderdommen blive besejret, og vi bliver alle nøgne, sunde og glade!
  Svetlana lo og svarede:
  - Forevigt ung! For evigt barfodet!
  Natasha lo og bemærkede:
  - Det er godt!
  Kampene i Latinamerika var spredte. Folkene var på den røde hærs side, soldaterne og officererne ønskede ikke rigtig at dø for deres illegitime diktatorer. Men individuelle fanatikere kæmpede, men de blev let undertrykt. Og tropperne rykkede frem, knuste og besejrede fjenderne.
  USSR vandt med stor lethed ...
  Men krigen er ikke slut endnu. Selvom Santiago i november tog og væltede Pinochet. Og hele Latinamerika var under kontrol.
  Men vi skal stadig befri sorte i Sydafrika og tage kontrol over Mellemøsten og islamiske lande.
  USSR etablerede verdenshegemoni. Og han ville styre alt. Året 1976 er kommet ... Sovjetiske og kinesiske tropper, samt allierede, besatte hele Mellemøsten og Pakistan og Iran på halvanden måned. Indianere deltog også i kampene om Pakistan. Yderligere, en måned senere, tog de kontrol over det nordlige Afrika. Modstanden var svag, selvom sovjetiske og kinesiske tropper dræbte mange. Andre lande i Afrika gjorde ikke modstand. Og de blev erobret ganske let og næsten frivilligt.
  Sydafrika gjorde også modstand i kun to uger. Black støttede selvfølgelig USSR og Kina. Og sejren var komplet. Og der var en flyvning til Mars, og alt var meget delikat. Den Røde Hær besatte også Australien og New Zealand.
  Derefter blev det besluttet at tage og skabe et enkelt imperium. Mao Zedong var lige død. Og i Kina kom fuldstændig pro-sovjetiske styrker til magten.
  Og den 18. november 1976 blev der afholdt en verdensafstemning om oprettelsen af USSR på hele planeten Jorden. Dermed sluttede samlingen af det sovjetiske imperium. USSR blev ét land i hele verden.
  Og Nikolai Voznesensky er formand for hele planeten Jorden. Kort efter blev der afholdt valg af formand for fem år. En stærk verdensmagt blev etableret. Og folk fløj til solsystemets planeter.
  Ak, Nikolai Voznesensky er ikke udødelig. Og det lykkedes dem ikke at opdage udødelighed. Og han døde i 1980, da rumskibene allerede var nået til Merkur.
  Men han havde en næstformand, en kvinde, Margarita Korshunova, som begyndte at regere efter Voznesensky.
  Og livet flød godt og muntert.
  Folk mestrede solsystemets planeter. De begyndte at bygge byer på Månen, Mars, Venus, Merkur.
  Og i 2020 begyndte den første bemandede flyvning uden for solsystemet til de planeter, der kredsede om stjernen Sirius. Og det var meget interessant og på sin egen måde smukt.
  På planeten Jorden var materielle problemer allerede løst, og der var ingen fattigdom. Der er udviklet en kræftvaccine, og mange sygdomme er blevet udryddet. Eksperimenter med foryngelse begyndte. Der blev gjort meget mere.
  Alle havde allerede biler i deres personlige eje. Mange varer blev gratis, især mad. Andre var meget billige. Desuden var priserne konstant faldende, og lønningerne voksede.
  Der var ingen arbejdsløshed. Sandt nok har den hurtige udvikling af videnskaben skabt mangel på job. Men det blev løst ved at reducere arbejdsdagens længde. Først blev der indført en femdages arbejdsuge. Så fire dage. Og så blev arbejdsdagen til seks timer. Og så reduceret til fire.
  Det vil sige, at arbejdet i 2020 blev til fire timer om dagen og tre fridage om ugen! Og det er fantastisk. Og mange produkter er gratis og rigeligt. Der var ægte prævention for at forhindre overbefolkning, men så moderat. Tre børn kan fås uden problemer.
  Forholdet mellem racer og nationaliteter, i det mindste udadtil, var ret velstående og venlige. Folk levede som en enkelt familie af folk. Det sovjetiske folk begyndte at dominere, og alt ser ud til at være i orden.
  Religionen var kommunisme, materialisme og ateisme. Det vigtigste er troen på det menneskelige sind. Selvfølgelig skal mennesker være mennesker.
  Nå, håb på udødelighed ved kraften af den kommunistiske videnskab. De siger, at tiden vil komme, og videnskaben vil blive så almægtig, at den vil genoplive selv de døde.
  Og Stalin, og Lenin og Voznesensky!
  Og tro, at videnskaben vil genoplive alle mennesker på Jorden. Nogle til evigt liv, andre til genopdragelse.
  Og dette er bedre end den bibelske fortælling om paradis. Og folk troede på kommunisme og udødelighed. Og at der snart vil være lykke i universet.
  Og religioner forsvandt gradvist og mistede relevans. Og islam var ikke længere så aktiv. Og også moskeer og kirker blev lukket, såvel som templer. Og folk troede på guderne, som på eventyrfigurer.
  Kriminalitet er næsten forsvundet, livet var meget godt, derudover er der en masse videokameraer, og opdagelsen sker næsten øjeblikkeligt. Og livet blev sjovt.
  Der var også frihed i erotikken, og endda en mode for nøgne kroppe. Der var også en dyrkelse af en sund krop og fysisk uddannelse.
  Folk bevægede sig mod absolut lykke og sejr over døden! Individuelle organer er allerede blevet klonet, og de forkrøblede og handicappede er forsvundet.
  Og menneskeheden var, takket være det faktum, at Stalin døde fire år tidligere, optimistisk med hensyn til fremtiden!
  
  
  PUTINS LYKKE MED HITLER
  Hitler modtog den russiske præsident Putins held ved hjælp af et magisk ritual. Og det ændrede historiens gang dramatisk. Først blev luftslaget om Storbritannien vundet. Ganske vist turde Hitler ikke lande, men på himlen vandt Luftwaffe dominans. Franco indvilligede under disse betingelser i angrebet på Gibraltar. Tyskerne erobrede denne fæstning på to dage. Og de sendte tropper til Afrika.
  Krigen med USSR blev udsat. Men det gavnede kun nazisterne, så det sorte kontinent blev erobret.
  Nazisternes numeriske overlegenhed og bedre organisation gjorde det muligt for dem at erobre Afrika, Mellemøsten og Indien på et år.
  Og i november 1942 landede nazisterne pludselig og erobrede Storbritannien på elleve dage.
  Derefter begyndte forberedelserne til en krig mod USSR. Tyskerne indsatte nye kampvogne: "Panthers", "Tigers", "Lions", klar til kamp. Og den 22. juni 1943 begyndte invasionen.
  Selvfølgelig formåede USSR at forberede sig godt til denne tid om to år. Antallet af kampvogne voksede til otteogtredive tusinde et hundrede og tyve divisioner, antallet af fly nåede halvtreds tusinde. Antallet af våben og andre typer våben steg også. Men Wehrmacht tilføjede meget. Antallet af kampvogne i Det Tredje Rige voksede fra seks tusinde til tyve tusinde på to år. Og deres kvalitet er blevet markant forbedret.
  Luftfarten i Det Tredje Rige steg også. Den nye ME-309 var et meget kraftfuldt våben og kom ind i serien. Focke-Wulf, og Yu-288 og Yu-188 var stærkere. Og det var alvorligt. Fritz havde også gaskastere og meget mere. Inklusiv den kraftigere MP-44 kampriffel.
  Det vigtigste var, at tyskerne havde et stort antal infanteri. De kunne bruge kolonitropper og soldater fra Europa.
  Men der var også andre nuancer. Den Røde Hær var ikke klar til forsvar. Ja, de lærte hende ikke at forsvare sig. Og selvom det lykkedes at færdiggøre befæstningerne på Molotov-linjen, var de for tæt på grænsen og ikke dybe nok.
  Derudover kunne tyskerne angribe fra Tyrkiet og Iran og Indien. Derudover har Japan indsat tropper til offensiven.
  Ja, de pressede hårdt på.
  Og på tre måneder blev USSR besejret, og Moskva faldt. To måneder senere var Rusland fuldstændig besat.
  Hvorefter Hitler besluttede at angribe Amerika. Og her blev tyskerne hjulpet af held.
  De amerikanske kampvogne var svage, flyene haltede bagud. Og tyskerne havde succesrige jetfly, og flyvende tallerkener virkede fuldstændig usårlige over for håndvåben, og ubåde var ikke brintoverilte. Og kampvogne af E-serien.. De knuste USA, omend med besvær, men mere på grund af afstanden den 30. januar 1946. Bare resterne af den amerikanske hær kapitulerede.
  Og den 20. april 1951 angreb Hitler, da han frygtede, at samuraierne skabte en atombombe, også Japan ... Krigen varede én vej. Nazisterne havde mere avancerede pyramideformede kampvogne, kraftige flyvende tallerkener med lasere og ultralydsvåben. Mere avancerede raketsystemer til flere opsendelser og meget mere.
  Det vil sige, at Japan ikke varede længere end seks måneder. Og krigen endte med endnu en sejr til Wehrmacht.
  Putins held hjalp Hitler med at erobre det sidste betydelige imperium på jorden.
  Og den 20. april 1959 blev der afholdt en verdensafstemning, som etablerede den kejserlige styreform for en verdensmagt, ledet af Adolf Hitler.
  Allerede i 1949 fløj tyskerne til månen. Og den 20. april 1957 fandt en flyvning til Mars sted.
  Nazisterne mestrede solsystemet. Og over hele verden var der nu en jern, tysk orden. I en alder af halvfjerds blev Adolf Hitler verdenskejser takket være Vladimir Putins lykke. Dette er en fænomenal præstation.
  Så er det tilbage at udforske andre verdener, og menneskeheden er forenet. Dog selvfølgelig en masse byggepladser, af forskellig art rundt omkring i verden. Herunder en underjordisk tunnel fra Chukotka til Alaska. Men den 1. maj 1959 styrtede Adolf Hitler med sit fly. Og talerens fantastiske regeringstid sluttede. Tilsyneladende var Putin, med sit fænomenale held, ikke bestemt til at leve mere end halvfjerds år.
  Men Hitler havde allerede en arving. Af børnene opnået ved kunstig befrugtning. Så Adolfs dynasti fortsatte. Og menneskeheden fortsatte byggeriet på forskellige niveauer.
  Selv i Afrika blev der bygget veje og jernbaner og biler, såvel som mange byer. Og de sorte arbejdede her og hævede økonomien på det sorte kontinent.
  Menneskeheden har udviklet sig og rejst sig. Kommunismen blev bygget, og folks liv blev bedre og bedre.
  Efter Hitler blev kejseren regeret af sin søn Ulv den Første. Han var ung, men klog og løftede menneskeheden til store højder. En af idéerne var at øge antallet af kvinder og eksperimentere med gener. Det blev især besluttet at øge antallet af hunner, så de var fem gange flere end hannerne.
  På samme tid, i 1961, fløj imperiets astronauter til Venus og et år senere til Merkur. Et par år senere besøgte vi Jupiters satellitter. Besøgte andre planeter. Indtil i 1980 blev den fjerneste planet i solsystemet, Pluto, besøgt. Og det var fantastisk.
  Og i år 2000 begyndte den første stjerneløse ekspedition. Kriminalitet forsvandt næsten på planeten Jorden, og sygdomme og epidemier blev gjort op med, folk glemte sult og varemangel. Livet blev bedre og bedre.
  Og et rigtigt paradis blev bygget. Og folk kæmpede ikke mod hinanden. Videnskaben har udviklet sig hurtigt. Og bringe lykke til folk. Teknologien har også udviklet sig. Mesterværket af dette er selvfølgelig disketten. De var allerede i stand til at flyve mellem planeter. Og Fritzerne var ustoppelige.
  I Rusland aftog guerillakrigen hurtigt. Folk besluttede, at der ikke var nogen chance for at smide nazisterne fra sig, og at de måtte leve. Og livet blev bedre og bedre. Imperiet var på vej mod kommunismen. Men efter år 2000 blev mange varer helt gratis. Der var ingen hjemløse, alle havde et arbejde. Og der blev bygget meget smukke huse. Og alle havde biler, og alle havde gratis internet og meget mere.
  Livet gik op. Det var godt for folk. Og alle vænnede sig efterhånden til at være et enkelt imperium. Og der var assimilering.
  Russere og andre slaver fik lige rettigheder med tyskerne. Ja, og andre nationer levede godt under nazisternes kontrol.
  Som ikke kæmpede, ikke partisk, levede med værdighed. Tyskerne udførte ikke straffehandlinger, uden grund.
  Og i virkeligheden, så snart vi slap af med partisanerne, stoppede undertrykkelsen med det samme.
  Der blev bygget en fleksibel besættelsespolitik. Der var selvstyre og brug af lokalt personale. Og i 2020 modtog alle mennesker på planeten Jorden statsborgerskab, og juridisk lighed blev endelig etableret.
  På dette tidspunkt havde videnskaben udviklet sig så meget, at alderdommen var besejret, og alle blev evigt unge og smukke.
  Og på andre planeter i solsystemet dukkede bosættelser fra Det Tredje Rige op. Og så blev det fantastisk i verden.
  Drenge og piger i denne verden begyndte at sprede sig over hele galaksen. Virtual reality er allerede dukket op i Hypernet-matrixen, og meget af alt er vidunderligt og ungt og smukt. Alt kunne reproduceres.
  Det tredje riges imperium blev et imperium med store muligheder og erobrede universet.
  Og kvinden i den blev fem gange mere end mænd. Og de er alle smukke, unge piger, og mændene er unge mænd, der ikke behøver at barbere deres skæg. Faktisk er skægget kun en primitiv, dyrisk atavisme.
  Og nu raser og brænder sådanne interessante spil virtual reality.
  En af sådanne almægtige skabere af universerne, Friedrich Sfero, har netop arrangeret den fedeste "underholdning".
  Nemlig en rumkamp. På den ene side, hans tropper, der repræsenterer det stolte Tyskland, på den anden side, stjernehæren af enhver kæreste, den samme almægtige skaber af universerne i Harlequinade - Det frygtelige Tyskland. Så da almægtige mennesker kæmper, vil det være sjovt fedt, til det umulige.
  Skruestikken til hæren i det frygtelige Tyskland blev ubønhørligt komprimeret. Hyperplasmiske kram forsøgte at presse den mægtige fjende fra det stolte Tyskland hårdere. Millioner og atter millioner af rumskibe fandt deres undergang her. Ofte heroisk, og nogle gange latterligt. De døde med et smil på læben i håb om at genopstå med tiden. Selvom det så meget uhyggeligt ud... Kolossens strømlinede dråbelignende form brænder med en speciel flamme, der tygger felterne af rum og vakuum. Flammerne suser gennem rumfartøjets korridorer og ventilationsskakter. Millioner af levende soldater, både mennesker og repræsentanter for andre racer med milliarder af robotter ombord, forsøger at komme væk fra den altopslugende varme. Næsten alle de kæmpende mennesker er de smukkeste piger, malet med udførlige, avantgarde-frisurer, som om de ikke var samlet til en hård kamp, men til en kejserlig bal - en maskerade. En af pigerne fik ild i hendes hår i form af en vindmølle med klinger i form af påfuglevinger, og hun skreg hjerteskærende. Smerten er ufatteligt forfærdelig, og hovedbunden brækker bogstaveligt talt. Vindmøllens vinger kommer af og spinder derefter i en ni-ordens hvirvelvind af kinespatial krumning.
  Men orkerne og elverne brøler særligt truende, for dem er det egentlig mere mareridtsagtigt ikke at finde på, flammen tager den ene eller anden form. Enten er dette en grinende fysiognomi af en syndig ånd kaldet af en nekrofil troldmand fra underverdenens laveste dybder, eller et lys, der danser rundt i hytterne og vrider kanonløbene i form af et frygteligt, ekstremt rasende rovdyr. Og det kan være mere skræmmende end det surrealistiske i tegningen af et destruktivt og brændende stof.
  Og alt dette er på skalaen af et rumskib, der ikke er ringere i størrelse end Merkur... Men efter standarderne for universets skaber er der ikke så mange. Den selvsamme skaber af sådan en fuldstændig materiel virkelighed besluttede at bryde helt væk.
  Sfero Friedrich Katastrofov oplevede begejstring og samtidig tilfredsstillelse: et nul i hans favør. Den unge skaber-terminator foretog en U-vending, bevægede sig væk fra strålen af magoplasma, og til lyden af knitren fra gravionukleare stråler, der svajede vakuumet, stødte han det ind i ryggen på en anden magolet. Det er ikke nemt at komme ind, kampkøretøjerne galopperer som hestehove sat i galop, og endda drevet af shaitan, der har samlet al underverdenens magt. Og ingen love for fysik og kosmologi, der er kendt for tilbagestående mennesker fra fortiden. Begrebet inerti er kun på opfordring fra skaberen.
  Nu (bestående af Hyper-princeps-mago-plasmaet af sådan en uforståelig type stof for menneskelig perception, så kan du tage enhver form og modifikation af eksistensen, ændre størrelsen fra fotonkernen, når du frit placerer hele universet i billioner af parsecs i diameter i din håndflade!) Sfero valgte at inkarnere liget af en biologisk modificeret dreng, som blev trænet i det mægtige og teknisk avancerede imperium Stolt Rusland, selv da han modnede som et embryo i en kuvøses livmoder. -computer.
  Fra undfangelsesøjeblikket var der træning i en drøm, afbrudt af smertefulde impulser, om en særlig, kosmisk krig. Og stadig var der savner, da mogulernes bane, berøvet for inerti, var fuldstændig uforudsigelig. Men Sfero er ikke kompleks omkring dette. Han begrænsede bevidst for at gøre sine evner mere interessante. Når alt kommer til alt, Stolt Tyskland, spredt over milliarder af galakser og kvadrillioner beboede verdener, er denne skabelse selvfølgelig en virtuel matrix. Og spillet om rumkrig skal overholde reglerne. Så der overhovedet ikke er kaos. Skaber dreng. skudt tre mere ned, forsvundet to gange. De magiske impulser fra våbensystemer, fabelagtig i design, skar vakuumet og fik det endda til at pille af, skiver honningost, allerede på et andet niveau af universet. Her dykkede Sfero igen ned i hullet i rummet og gik ind i angrebstilstanden. Samtidig valgte Creator Boy øjeblikket, så han ikke kunne fikses af cybernetiske overvågningssystemer, som giver et komplet overblik over rummet omkring magoleterne af forskellige modifikationer.
  - Magomatrix absorberes af kinezphoton! - Filosofisk at vælte en anden fighter og undvige princeps-plasmaens knusende tentakler, sagde Skaber-drengen.
  Julius Cæsars hær, til hvem Sfero Frederick betroede den overordnede kommando, fortsatte med at presse og udnyttede numerisk overlegenhed og efterlod ingen mislykkede forsøg på at omslutte den fra flankerne. Harlequinades håndlanger Hannibal sprøjtede flere og flere tropper og forsøgte at strække flere parsecs (en parsec er den afstand, som en lysstråle rejser på to et halvt år) under hans kommando en enorm armada. Tætheden af dannelsen af tropper faldt, og rollen som individuelle færdigheder steg. Her viste begge sider sig at være værdige og demonstrerede kunstflyvning og manøvrekunst. Men tabene var kolossale, mere end en million rumskibe brændte ned i tilintetgørelsens grådige fakkel.
  Sfero ændrede pludselig stedet for kampen og befandt sig ved siden af den mest storslåede pige. Skaber-drengen og Valentina knugede hinandens hænder, de andre fyre og de meget flere piger udvekslede blink. De bragte batterier og åbnede en hyperplasmisk orkan-tornado ved både, enkeltsædede maglets, jagere, brigantiner, destroyere, destroyere og andre små skibe. Spheros øjne blinkede sejrrigt.
  Det generelle træningsniveau for de krigere, der blev trænet til krig, selv når de svømmede som fostre i en slags næringsmedium, var meget højt. Men de faldt ikke altid ud af mange sprækker og vakuumkollapser. Som svar affyrede fjenden også sin hensynsløse ild og besad endda en personlig matrix. En strøm af hyperplasma brændte gennem det svækkede matrixforsvar, og et halvrumsfelt trængte ind i rustningen. Her er det, det magiske rum kunne ikke holde det ud, revnede, en flerfarvet strøm af ultra-ild faldt på skydeparret. Sphero brændte med det samme (det er bare en superfed følelse, når kødet er udslettet!), pigens partner fordampede arm til skulder, ben til knæ, torso til ribben. Skønheden skreg og strakte sig tilbage. beordrede Valentina.
  - Aktiver cyberregenerering.
  Pigens krop (såvel som andre mennesker) har ikke været protein i lang tid. Dette er et specielt kød med hyperplasmiske indeslutninger, mens folket selv lever af superenergi. Så kødet efter at være blevet såret begyndte langsomt at vokse. Relativt langsomt er selve processen synlig for det blotte øje, hastigheden af vævsvækst er 0,9 centimeter i sekundet. Men det hårdeste slag er meget flygtigt, rustningen blev brændt flere steder. To kanoner fordampede, seks soldater døde, en ung mand blev brændt til det halve, pigen mistede midlertidigt sin hovedbund og fingre. Sphero vendte grinende tilbage og sagde, hvor meget har du opnået ved at besejre bæreren af universets skaber? Mirakuløst lykkedes det at undgå detonation af granater. Men skaden er kolossal, lufthæverterne, der skydes ud, blinker ind i vakuumet. Men fyrene reagerer tilstrækkeligt. Sfero selv udførte et filigran skud, der slog et tredobbelt angrebsfly ud. Valentina, hendes tunge forlænget, slikkede fyren på læberne.
  - Megaquasar!
  - Lad os hyper-udslette (superødelæggende) plasmaudbrud! - gøede den unge skaber af universer.
  To magoletter blev skudt ned af andre kanoner, tre skydetårne blev skudt ned mod destroyeren. Men det var i det øjeblik, at en missilkrydser rettede sine kanoner mod dem. Drengeskaberen mærkede, ikke uden fornøjelse, med skarpe fornemmelser dødens ånde i sit ansigt. En ond gigantisk gammel kvinde med en le truede, og kaptajn Sfero gav ordren.
  - Fleksibelt tilbagetog! Bevæg dig som en slange gennem et pindsvin!
  Batteriet skyndte sig tilbage, men lidt for sent. Vakuumet så ud til at smerte af smerte, en hyperplasmisk hvirvelvind fejede forbi. Et frygteligt slag af gravioplasma satte batteriet på krogen. Umiddelbart viste fem kanoner og tolv personer fra holdet sig at være fuldstændig fordampet. Sfero og de andre piger blev smidt væk af en gravitationsbølge. Creator Boy fløj hen og slog hovedet i maven på den atletiske, men ekstremt yndefulde Valentina. Og det er svært, når kødet, som du skulle ramle ind i, ikke er protein:
  - Wow, dit pulsar-kollapshul! Sphero mumlede. Og han grinede, da en hyperelektricitet skød igennem ham.
  Der var store revner i pansret. De skærer som kløfter ind i den lilla overflade af et metal, der er mere end en million gange stærkere end titanium. Hvilken kolossal kraft er skjult i hyperplasma eller dens endnu mere perfekte variation af princeps-plasma, der er i stand til at bevæge stjerner og slukke kvasarer. Men kun den sjette, syvende og så videre, materiens tilstand. Et helt hav af hyperplasma kan opnås fra ethvert molekyle. Teoretisk (indtil dette ikke er tilgængeligt for mennesker), vil en elementær partikel reproducere hele universet. Eller ødelægge! Sådan er hyperplasmas kvasi-guddommelige muligheder.
  Batteriet glider gennem det fleksible kollaps vibrerende i kinesspace, soldaten presses ned af den svækkede inertikraft. Så skydes fjederen ud, og batteriet åbner igen kun ild på et andet sted i rummet.
  Friedrich Sfero befaler:
  - Slå med en smal stråle, skift pistolerne til den koncentrerede ramrod-tilstand.
  Da computere er deaktiveret, skal dette gøres manuelt. Reguler strømmen af hyperplasma ved hjælp af tromlen. Men at gøre dette er ikke engang let, det sparer det faktum, at denne force majeure også er forudset i træningsprogrammet. Drenge og piger håndterer dette problem i automatisk tilstand. Sfero Friedrich fanger en missilbåd på sigt, et skud med en let føring. Det tyndeste knirk af det ødelagte vakuum høres, båden er revet i stykker. At dømme efter eksplosionens kraft er der en detonation af ammunition. En lysplet blæser bilen. Magolet er også ødelagt, pigen gengav det nøjagtige skud.
  Vinger flyver hver for sig og spinder samtidig i et vakuum af flammende haler.
  Fjendens brigantin tager yderligere skade, men reagerer med massesalver. En strøm kommer ind gennem revnen, kaster pigen væk og afslører gyldne bryster med cinnober, selvlysende brystvorter.
  Sphero hviner af glæde:
  - Du kan se, hvor fedt! Chernodyrno!
  Valentina slog den almægtige dreng på sit knæ med magoplast.
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipse! Hæv ridderens mace højere!
  Den dråbeformede brigantin strittede i salver. Piggede dugdråber af hyperplasma sprøjtet ud over hele kamprummet.
  Friedrich Sfero fløjtede:
  - Giv en foton, ind i afgrundens sammenbrud!
  En fregat sprang op fra siden, samtidig med at nabobatteriet rykkede. Det ser ud til, at fyrene var uheldige, de faldt over en tung raket eller et Vibro-felt, der slettede det mest holdbare metal til pulver.
  Drengen forsøgte at dreje platformen for at overleve sådan et angreb. Men modstanderne er trods alt professionelle af høj klasse, der er uddannet fra næsten samme skole. Skaberen af Harlequinade er heller ikke en svindler i skabelsen af civilisationer!
  Tempropreon-kanonen er kollapset. Den blev knust i en bunke funklende dele. Pigen og Creator-drengen, der serverede pistolen, blev smidt væk som ved et slag med et bat. De styrtede ind i pansret med kolossal acceleration, bulede det lidt og selv fladede kraftigt ud, gysende af chok med deres meget elastiske og stærke kroppe. Så begyndte de at pille den kraftige belægning af, hvilket gav en normal form til deres smukke figurer, præget som statuer af gamle guder.
  Sphero følte sig kold i den nederste del af maven. Tætheden af fjendens plasmaudbrud intensiveredes, det ser ud til, at friske styrker blev trukket ind i kampen. For eksempel er selve ultra-slagskibet på størrelse med en anstændig asteroide, og formen af en massiv dolk besat med emittere udsendte en hel rig ornament af hyperplasmiske jetfly. En buet, snoet-i-form hybrid af en matryoshka og en harmonika, stoffet faldt på krydseren af det stolte Tyskland. Andre strømme af udslettelse knuste de fire dråbeformede artilleriplatforme.
  Spheros knædybe højre ben fordampede, og uden at vente på, at det voksede på en naturlig måde, øgede han øjeblikkeligt sit lem.
  Julius Cæsar tabte på trods af alt sit talent kampen, numerisk overlegenhed med en omtrentlig lighed af teknologier var på fjendens side. Det eneste, der var tilbage at gøre i en så vanskelig situation, var at trække sig tilbage og undgå omringning. Sphero lyttede uden et snert af samvittighed på princeps-kommunikationen, kommandoerne givet til robotterne. De lød ubegrænset optimisme, en tørst efter en tidlig sejr. Julius Cæsars fregat fik en del skader og satte farten ned. Sphero følte raseri, den kraft, han skabte, ser ud til at miste, du skal ødelægge så mange fjender som muligt. Det vil sige, at han har et valg om enten at vinde eller dø. Selvom det er indlysende, at ødelæggelsen af flere mugglere; vil næsten ikke ændre noget, men dette er næsten den enestående heltemod hos individuelle individer, der formes til en strøm, der knuser enhver forhindring. Drengen, der brugte bærerens hukommelse, men faktisk hans egen skabelse (hvordan han formår at stemple personligheder og ting, der er så komplekse i strukturen, er et separat spørgsmål!) huskede hurtigt, hvad han blev drevet ind i ved adskillige træningssessioner. Det er nødvendigt, at du ikke bliver bemærket, bliv i de generelle rækker af robotter. Så det er meget sværere at komme dertil, men sandsynligheden for eksponering er meget lavere. Men på den anden side, har han ret til at sidde ude i dette kritiske øjeblik? En soldat skal jo: sørge for at redde liv, punkt to: udrydde så mange fjender som muligt. I tilfælde af en modsigelse - dette er traditionen, at træffe et valg til fordel for den anden løsning. Det er de gamle dages amerikanere: de tænker mere på at bevare deres egen hud. Derfor tabte Yankees, derudover er deres propaganda svag. Hun manglede helhed og rummelighed. Hvis vi husker jordens gamle historie: i de dage, hvor menneskeheden var lænket til en planet. En frygtelig, splittet verden, det var nødvendigt at samle alle nationer og folk i en enkelt knytnæve. Flere imperier har gjort krav på det. Først og fremmest USA, Kina, Det Islamiske Samfund. Verden blev multipolar og blev bogstaveligt talt revet fra hinanden, antallet af uafhængige stater voksede, de små nationers separatisme blev til en besættelse. Fælles hjem Jorden brændte, menneskeheden var bogstaveligt talt ved at falde i afgrunden! I gamle dage var der mægtige herskere, der ville forene menneskeheden. Dette er først Alexander den Store, en af de mest fremragende befalingsmænd gennem alle tider og folk. Han var uovervindelig, men forsynet var glad for at give ham et for kort liv. Og så han havde betydelige chancer, han byggede et internationalt imperium, bragte høj hellensk kultur til Asien. Selv Karthago og det antikke Rom sendte en stor hyldest til makedonsk, den mest fremragende slav i oldtiden! Før Alexander opnåede Store Persien under flere konger (især Kyros) alvorlige erobringer, fra Indien til Egypten, men doktrinen: der er én hersker for hele verden, det var ham, der først fremsatte! I Rom hævdede Julius Cæsar rollen som verdenshersker, men hans liv var heller ikke langt nok. Efter Cæsar blandt kejserne: der var ikke stærke nok befalingsmænd. Den guddommelige Augustin var syg og fysisk svag, den karismatiske Nero er generelt forfærdelig. De mest berømte herskere, Diolektan og Constantine, kæmpede mere for at bevare status quo uden at tænke på større erobringer. Der var andre befalingsmænd efter Roms fald. Af disse er de mest fremtrædende personligheder: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan var meget succesfuld. Han erobrede næsten hele Kina, Afghanistan, Khorezm, avancerede afdelinger nåede det gamle Rusland. Han havde fremragende chancer for at vinde, ingen kunne modstå de konstant voksende tropper fra denne snedige og dygtige kommandør. Men selv hans ret lange liv efter middelalderens standarder var ikke nok til verdensfangst. Djengis Khan grundlagde et dynasti, men der var ikke længere et så stort et som han, der var i stand til at samle alle nomaderne. Ligesom Tamerlane. Sejr efter sejr, et enormt imperium og en splittelse, ødelæggelsen af Timurat, skænderier mellem sønner og børnebørn. Og der var ingen værdig efterfølger. Napoleon og Hitler, efter at have erobret Europa, brækkede ryggen mod Rusland. Desværre formåede Rusland ikke selv at opnå verdensherredømme. En virkelig stor hersker var Stalin, som gjorde et analfabet, gående i bastsko-land til en mægtig industrimagt.
  Og så, allerede i det enogtyvende århundrede, blev magten fra begyndelsen over Tyskland, og derefter over hele verden, modtaget af et mystisk par, der ejer en utrolig hyperintellektuel magt.
  De skabte de seneste princeps magiske våben, og menneskeheden udviklede sig gradvist til en tilstand af virtuel almagt.
  Men krig er krig, især rumkrig, her er fejlberegninger og ofre uundgåelige. Krigeren Friedrich Sfero, der besluttede at tage risici, var heldig indtil videre, han formåede at udslette fire kampkøretøjer uden at tiltrække sig opmærksomhed.
  - Der vil være birkegrød til små mennesker! Snarere princeps-plasma!
  Ja, sådanne interessante spil spilles af borgere i det tredje riges imperium, der erobrer universet.
  Og hvordan vil det hele ende, og til hvilke højder af almagt kan menneskeheden, selv en magtesløs fantasi, nå.
  
  
  COG OG SHPUNTIK OG DET TREDJE RIGE
  I Anden Verdenskrig greb popadany ind. I dette tilfælde, shorty konstruktørerne Vintik og Shpuntik. Ved flytningen endte de i Berlin. Nå, da de ikke vidste noget om politik og planeten Jorden, skiftede de til tyskernes tjeneste. Og teknikerne er i top. Og de tog del i udviklingen af Panther. De geniale designere gjorde tårnet smalt og lille, bedre beskyttet, men lettere. Motor og transmission var placeret i én blok, og gearkassen på selve motoren. Der blev også lavet et enklere og lettere chassis end i virkelighedens historie. Og højden af "Panther" var kun 1,8 meter. Som et resultat blev pansret på panden af skroget på 80 mm installeret i store vinkler af rationel hældning og blev næsten uigennemtrængeligt. Tårnets pande var 120 millimeter med skråninger, og siderne var tres millimeter skrå. Det svage punkt var siderne af skroget - kun 40 mm. Men kroppen var meget kompakt, og toppen var i en stor hældningsvinkel, og 30 mm skjolde blev placeret på bunden, der dækkede rullerne. Og al denne charme vejede kun 26 tons, med en motor på 650 hestekræfter. Og pistolen var en 75 mm 70 EL løbslængde og affyrede 15 patroner i minuttet.
  Plus, god synlighed og optik.
  Denne tank rejste med en hastighed på 70 kilometer i timen, var uigennemtrængelig til siden for lette kanoner, primært femogfyrre, og panserværnsrifler, tog fireogtredive fra to kilometer i panden og knækkede praktisk talt ikke. Og næsten alle anti-tankvåben fra USSR trængte ikke ind i panden.
  Og den nye "Panther" i slaget ved Kursk lavede et sprøjt. Samtidig var den lettere at fremstille, og den tog næsten to gange mindre metal end Panther i virkelighedens historie.
  Som et resultat af brugen af denne tank brød nazisterne igennem de sovjetiske troppers forsvar og lukkede kedlen og omgåede Kursk. Og dermed greb initiativet. Og udviklede succes, de tog Voronezh.
  Hvorefter Hitler beordrede tropperne til at vende sydpå. Og armadaen af tropper flyttede til Stalingrad.
  Tyske kampvogne er på vej frem. Og et hold piger kæmper på Panther og bryder igennem sovjetiske våben og køretøjer.
  Tyskerne brød igennem til Stalingrad ... Men det er ikke alt. I Afrika vandt Rommels korps på nye kampvogne en række sejre. Situationen for de allierede blev forværret af, at Vintik og Shpuntik også opfandt en jetjager. Desuden er den meget let, nem at fremstille, manøvrerbar og elementært styret.
  Og det nye VSh-162 fly blev det bedste fly i luften og beskadigede de allierede fly alvorligt.
  Så nazisterne begyndte at rykke frem i Afrika til Egypten. Hitler nægtede at tage Stalingrad med storm og stoppede sine tropper. Men Fritz begyndte hovedoffensiven uden om med et gennembrud til Det Kaspiske Hav. Og situationen eskalerede.
  Og nye operationer fulgte i nord. Nazisterne angreb Sverige. Og på få dage tvang de hende til at kapitulere. Og det viste sig at være fedt.
  Gerda og Charlotte på "Panther" rejste rundt i hele Sverige, og tvang de fangne soldater til at kysse deres bare fødder, hvilket viste deres kolossale klasse. Disse piger er virkelig seje her.
  Mange af slagets mænd overgav sig til dem. Og kyssede bare såler.
  Men nu var de i Sverige, hvor det allerede sneede og var koldt.
  Og tyskerne, anført af Rommel, besejrede briterne i Egypten. Og nu brød de igennem til Mellemøsten, og de har succes efter succes.
  Herved stoppede de smukke krigeres kampagne ikke ... Gerda sagde lidenskabeligt og gned sin bare fod på metallet:
  - Jamen "Tiger" selvfølgelig, en tank der giver mesterværker og en kolossal maskine i forhold til kraft. Alligevel simpelt!
  Charlotte bemærkede dovent:
  - Personligt foretrækker jeg Leo. Da der ikke er noget at bryde igennem sådan en bil! Og hun er perfekt i formen!
  Magda huskede, hvordan de blev vist paraden den 7. november og kvidrede:
  - Og jeg kunne godt lide Musen, den er så stor! Og med to våben på én gang!
  Christina fnisede og væltede i transporten:
  - To våben i en bil - det er fedt!
  Gerda vred sine ben i vejret og bemærkede:
  - Er det godt at flyve sådan her? Kommer vi snart til Australien?
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Ikke! Ikke snart! At flyve dertil fra Sverige - næsten over hele kloden!
  Flyet landede faktisk for at tanke brændstof. Pigerne løb udenfor. De endte i den varme Medina, hvor flyet nødlandede. Trods slutningen af november var temperaturen her omkring tredive grader. Og i Sverige, lige da de var på vej, ramte en kold cyklon, og temperaturen faldt til minus tredive.
  Pigerne løb så hurtigt de kunne for ikke at fryse til transportarbejderen, og frosten bed sig i pigens bare hæle. Det er principielt ikke let ikke at have sko på, især når man går.
  Men nu løb pigerne hen over Medinaens varme sand. Araberne var bange for at se på de halvnøgne piger, men de var bange for at gøre noget. Ikke desto mindre har tyskerne et meget formidabelt ry. De bliver nemlig opfattet som en nation af overmennesker, og derfor tilgiver de små spøg. Som når skønheder kun bæres i én bikini.
  Efter det kolde vejr, hvor benene konstant bliver kolde, er det meget behageligt at løbe langs det varme sand. Pigerne kunne lide det, og de morede sig med at kaste sand efter hinanden.
  Gerda hoppede sådan gennem ørkenen, mente, at det stadig var vidunderligt at bo i et land, hvor der var en konstant sommer. Og hvor er det godt...
  Solrig og ren, frisk luft blæser i ansigtet. Eller ikke for frisk, men varm ørkenluft.
  Charlotte sagde med et smil:
  - Nu tilhører disse lande Det Tredje Rige. Aldrig før har menneskeheden været så forenet. Temmelig tæt på enhed, som det er nu. Og alt dette takket i mange henseender til Führerens geni.
  Magda bemærkede logisk:
  - Dels også fordi Hitler er ekstremt heldig. For eksempel faldt briterne som ærter. Og Afrikas vidder viste sig ikke at være en hindring. Ja, alt var på vores side. Selvom der nogle gange var fejl!
  Christina svarede:
  - Med hensyn til held, egentlig ikke! Vi var f.eks. ikke heldige med vinteren i den 41. Og så ville de have taget Moskva dengang. Og krigen i øst ville være slut. Og så skal du stadig trække den stalinistiske torn ud.
  Gerda var enig med et suk:
  - Det skal nok! Det er en skam! Så mange gode fyre og piger vil dø!
  Magda brød ufrivilligt ud i gråd og sagde:
  - Døden... Hvor er du uretfærdig! Og nogle gange kommer man på det forkerte tidspunkt!
  Gerda skyndte sig at indvende:
  - Ikke nogle gange! Og altid på det forkerte tidspunkt! Du ved, hvordan du vil leve, og hvor tilbageholdende med at dø!
  Christina bemærkede logisk:
  Vi ønsker dette, fordi vi er stærke og sunde. Og bedstemoren, der er hundrede år, og i hvem alt gør ondt, har nok en helt anden holdning til døden!
  Charlotte rystede på hovedet og sagde bange:
  - Åh Gud forbyde det! Gud forbyde dig nogensinde at blive gammel!
  Gerda vinkede den af og sparkede sandet med sin bare fod:
  - Lad os ikke tale om det her! Hvis du begynder at tænke på, hvad alderdom er, vil du blive skør eller ødelægge dit liv!
  Magda forsøgte at trøste den blonde pige:
  - Når Jesus kommer, vil alle de døde opstå, og denne evige ungdom vil være for evigt!
  Gerda smilede og sagde kærligt:
  - Gud bevare!
  Christina svarede vredt:
  Og jeg er en fundamental ateist. Og jeg tror ikke på Gud, og jeg rådgiver dig ikke!
  Gerda trak på sine stærke, solbrune skuldre.
  - Jeg vil ikke kalde mig selv stærkt troende, men ... Der er mange ting, som materialister og ateister ikke kan forklare. Inklusiv universets oprindelse!
  Charlotte, der kastede sig ud i det varme sand, svarede:
  - Men jeg kan bedre lide ideen - mange guder. At disse demiurgiske guder i fællesskab skabte universet og Jorden. Derefter fandt en kamp sted mellem dem, som forårsagede katastrofer og naturkatastrofer. Derfor skete der alle mulige uheld. Kampen af guderne og giver anledning til krige mellem mennesker!
  Gerda svarede selvsikkert:
  - Men den tyske Gud vinder altid!
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Det skete ikke i Første Verdenskrig. Selvom vi var tæt på sejren!
  Christina nikkede kraftigt.
  - Det er det! Det var nødvendigt midlertidigt at ofre Østpreussen, men ikke at trække tropper tilbage fra Vestfronten. Så ville de have omringet og indtaget Paris. Frankrig kapitulerer... Hun er trods alt besejret. Og videre ... jeg tror, hvis Storbritannien ville vise stædighed, så kunne vi falde på det sammen med Italien, Tyrkiet og Japan. Og de ville knuse dem med ubåde og en enkelt handling af flåderne!
  Magda bemærkede:
  - Du glemte Rusland!
  Christina kom sig.
  - Jeg har ikke glemt noget! Rusland ville være blevet besejret efter Frankrigs overgivelse. Desuden er zar Nicholas II ikke Stalin. Ruslands monark ville slutte en forhastet fred med os efter at have lidt nederlag. Og vi ville... Kort sagt, zartidens Rusland er endnu svagere end det kommunistiske!
  Charlotte fnisede.
  - Sådan! Men selvfølgelig missede vi chancen dengang. Adolf Hitler var klogere. Han lavede en ikke-angrebspagt med Stalin og smadrede sine fjender stykke for stykke. Det er, hvad politisk visdom handler om!
  Christina bemærkede:
  - Det ville være endnu mere logisk at gøre op med Storbritannien, og først derefter angribe Sovjetunionen!
  Charlotte sagde med et smil:
  - Det er jeg enig i!
  Gerda indvendte derimod:
  - Hvis vi ikke havde angrebet USSR i det enogfyrre år, og ikke havde besejret den Røde Hærs enheder, som ikke var klar til en forsvarskrig, kunne de være faldet over os, da vi ville have stormet Storbritannien. Så vi havde intet andet valg!
  Magda trak på skuldrene.
  - Stalin er en forsigtig politiker! Han havde måske ikke risikeret sådan et eventyr!
  Gerda bemærkede rationelt:
  - Fra Stalins side er et stort eventyr snarere at give os muligheden for at rulle Storbritannien ud. I dette tilfælde ville overlegne kræfter falde over ham. Og vi ville begrave det. Og så mens Storbritannien gør modstand, havde Rusland stadig en chance mod os. Ellers må vi indrømme, at vores fjender ikke har nogen chance!
  Charlotte fandt også noget at indvende:
  - Indtil sådanne monstre som USSR og USA er besejret, er det ekstremt for tidligt at sige, at fjenden ikke har nogen chance. Vi har gjort meget og nået langt, men... Vi har stadig mange problemer foran os. Nu Australien. Endnu en grænse for den tyske hær!
  Gerda svarede selvsikkert:
  - Lad os også bryde det! Der har allerede været to gåture i Schweiz og Sverige, og i Australien er det i hvert fald meget varmere.
  Charlotte fnisede og sagde selvsikkert:
  - Jeg tror på vores sejr! Ellers sker det simpelthen ikke!
  Pigerne måtte holde op med at varme op i ørkenen og flytte tilbage til transporten. Tankning var vellykket. Og pigerne fik selskab af deres gamle venner fra "Tigress"-bataljonen.
  Piger fra denne kvindeafdeling var på jagt efter tomme Mujahideen. Hvilket dog var få. Og nu drager de gladeligt afsted for at erobre Australien. Endnu et kontinent, der er så eftertragtet for Wehrmacht.
  Tyskland samlede kræfter til springet og forberedte landingen.
  Margaret mødte sine gamle bekendte Christina og Gerda med respekt. Alligevel er det ikke alle, der kan få diamanter til et ridderkors! Efter dette selskab skulle pigerne sendes til insemination og til en særlig lejr for at få afkom. Så i det russiske selskab havde de måske ikke tid til at deltage.
  Skønhederne så dog muntre og stridbare ud. Jeg ville ikke længere sove, og pigerne, der havde låst sig inde i en separat kahyt, snakkede.
  Magda, der satte sig ned i en læderlænestol, bemærkede:
  - Hedenskabet kan med al sin ydre logik heller ikke svare på mange spørgsmål. For eksempel, hvor kom de talrige demiurgeguder fra?
  Charlotte fnisede og protesterede:
  - På samme måde som monoteismen ikke er i stand til at besvare spørgsmålet, hvor kom den eneste Gud, der skabte Universet, fra?
  Magda trak på skuldrene.
  - Det er et spørgsmål om, hvordan man siger... Vi ved tro tager det som et aksiom, at Gud den Almægtige altid har eksisteret. Og dette er et aksiom, der ikke kræver bevis.
  Cristina bemærkede og rystede på hovedet:
  - Det er umuligt at forestille sig det evigt eksisterende, og uendeligt stærke og uendeligt vise. Dette er imod logik. Som vi ser på Jorden, giver det enkle anledning til det komplekse, og vi observerer evolution. Og så fra det mere komplekse gik det enkle. Hvilket modsiger den observerede virkelighed.
  For eksempel bliver menneskeheden mere kompleks, ikke forenklet! Og vi forringer slet ikke, men bliver derimod mere perfekte!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Logisk! Udviklingen af guderne fører til skabelsen af den almægtige Demiurge Gud!
  Magda bemærkede hårdt:
  - Sådan en filosofi kan ødelægge sjælen!
  Charlotte kneb øjnene sammen og udbrød:
  - Men spørgsmålet er, hvor gammelt er universet?
  Magda trak på sine stærke, udviklede skuldre.
  - Ukendt! Og hvorfor sådan et spørgsmål?
  Charlotte svarede rationelt:
  - Det har at gøre med Satans oprør. Satan er en af de tidligste engle, hvis ikke den tidligste. Som de kalder ham - Daggryets Søn! Og hvis han gjorde oprør, så er der nok ikke gået for lang tid siden hans skabelse og oprør. Og det viser sig, at han i så mange milliarder år opførte sig roligt og pludselig fjollede rundt.
  Magda rynkede panden og kurrede:
  - Og hvad så?
  Smart Charlotte bemærkede:
  - Og videnskabsmænd siger, at vores univers er milliarder af år gammelt! Det tager så lang tid for stjernernes lys at nå planeten Jorden! Og det viser sig ifølge Bibelen, at det ikke kan være milliarder!
  Magda tænkte sig om et øjeblik og svarede:
  - Gud skabte stjernernes lys, der allerede er kommet ned til os. Adam og Eva var voksne, ikke babyer. Solen, månen og stjernerne skinnede allerede på dem. Det vil sige, at Herren skabte verden i udvikling. Så alle dine løfter beviser ingenting.
  Charlotte bemærkede stædigt:
  - Eller måske beviser de, at der er mange guder? De guder, der skabte universet!
  Magda svarede med en vis tøven:
  - Vores univers er mere eller mindre samlet og struktureret, med alle dets uregelmæssigheder. Og tilstedeværelsen af mange guder fører til, at universet ville blive delt i stykker.
  Charlotte indvendte også ganske logisk:
  - Slagskib bygger rigtig mange mennesker! Ikke desto mindre er slagskibet en maskine i ét stykke. Ja, og universet er bygget af mange guder-demiurger, men universet bliver ikke mindre integreret af dette!
  Magda strakte ansigtet ud og kurrede:
  - Og det lyder - logisk! Men dette er rent menneskelig logik. Det har intet at gøre med guddommelig kraft, hvilket er uforståeligt!
  Charlotte fnisede.
  - Det enkleste argument - Herrens tanker er uforståelige! Og dette kan henvises til og bringes til alle lejligheder!
  Magda hviskede:
  Og i hvert træk af denne Herrens gren,
  Jeg ser ønsket i drømme om at legemliggøre det ideelle ...
  Men mærkeligt nok lider vores folk næsten i underverdenen,
  Og finansens despot lænkede grusomt vores vinger!
  Charlotte grinede.
  - Spis godt! Hvorfor bøjer du dig ikke for stubben?
  Magda rystede med knytnæven.
  - Ja, du!
  Pigerne begyndte tydeligt at kede sig ... Samtalen om religion gik ikke godt. Hvad kan du ellers tale om? Tankerne hos SS-bataljonens krigere var begrænsede.
  Gerda rørte ved tanks i samtalen:
  - Her er vores "Løve" blot legemliggørelsen af den tyske ånd! Så stor og med en pistol!
  Magda bemærkede og masserede hendes kløende såler med hænderne:
  - Og "Mus" endnu mere - betyder stærkere! Og hans rustning er tykkere! Og to våben på én gang!
  Charlotte udbrød med glæde:
  - Charmerende lille mus! Vi vil knuse alle til pudder!
  Magda tog den og sang:
  - Forbandet og ældgammel, fjenden bander igen! Slib mig, slib mig til pulver! Men englen sover ikke, og alt vil fungere ... Og alt vil ende godt! Og alt vil ende godt!
  Charlotte sagde klogt:
  - Hvem regner med engles hjælp, falder direkte i helvede!
  Magda svarede:
  - Hvem fanden er der i hovedet, i fremtiden et helvede!
  Gerda bemærkede pludselig:
  - Jeg havde et tæt bekendtskab med T-34'eren med Charlottes, da de testede! Og du ved, dette er ikke den værste tank på jorden!
  Den rødhårede bemærkede giftigt:
  - Ikke den bedste, men ... Hans synlighed er ret svag. I praksis er det ekstremt svært at komme ind i fjenden fra sådan en tank! Vi må indrømme det!
  Gerda bemærkede logisk:
  - Velformet rustning og tårn. Selvom "Tiger" -2, og "Lion" - beskyttelsen af siderne vil være bedre.
  Christina, denne rødhårede frække bemærkede:
  - "Løven" har stadig et godt tårn, hvad angår pandehældningen. Men "Tiger" -2 panden er næsten ikke tilbøjelig.
  Gerda svarede:
  - Men tykkelsen på pansret er 180 mm. Dette kompenserer for arkets mindre hældningsvinkel. Med hensyn til tårnet viste løven sig bedre end tigeren, men dette er selvfølgelig ikke grænsen. Jeg ved, at vores designere helt sikkert vil skabe noget mere perfekt.
  Og den smukke pige ramte stålpladen med sin bare fod, så meget, at en musikalsk trille fejede.
  Krigerne keder sig. De ville falde i søvn. Der kan være noget interessant...
  I mellemtiden er der en krig i gang i Kaukasus. Tyskerne brugte udover "Panther" også "Tiger" -2. Ligner også i formen på en tank, men lidt større, tungere med en 88 mm kanon og tykkere rustning. Selvfølgelig kan en vægt på femogtredive tons, mere, men stadig ikke kritisk, bekæmpes med en gammel motor på 700 hestekræfter. Vintik og Shpuntik har dog allerede lavet en 1000 hestekræfter motor. Og "Tiger" -2 begyndte også bogstaveligt talt at flyve. "Løven" dukkede op med endnu tykkere, især sidepanser, og 105-millimeter kanoner.
  Og med en vægt på 45 tons blev det et kolossalt problem for de sovjetiske tropper.
  Om vinteren treogfyrre - fireogfyrre år blev Kaukasus erobret af tyske tropper. Krigen begyndte at gå ikke efter det stalinistiske scenarie.
  Nazisterne erobrede Indien i marts og begyndte at bevæge sig mod Australien. Og samtidig rakte Afrika op.
  Stalin tilbød dem fred på alle vilkår. I foråret 1944, efter at have fuldført erobringen af Afrika, accepterede Hitler Stalins tilbud om fred.
  Betingelserne var byrdefulde, herunder betaling af erstatninger og levering af råvarer og andet til Det Tredje Rige.
  I sommeren 1944 blev der landet i Storbritannien, og London faldt på en uge. Derefter begyndte en stor offensiv mod Amerika. Vintik og Shpuntik lavede nye ubåde, der sejlede hurtigere end både og rettede torpedoer mod radaren. Og mange flere ting er blevet opfundet.
  Laserinstallationen på disketter blev særlig stærk. Og det var bare fantastisk.
  Amerika holdt ud indtil juli 1945 og kapitulerede. Fredens periode er kommet. Midlertidig sandhed...
  Hitler var utilfreds med, at Japan erobrede for meget territorium. Og han længtes simpelthen efter hævn og besættelse af landet.
  Og den 20. april 1953 begyndte krigen med Japan. Stalins efterfølger, Beria, tilbød Hitler sin hjælp.
  Führeren var enig på visse betingelser. USSR kæmper nemlig på fuld styrke, men kun det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen kommer tilbage.
  Beria, som fortsatte med at betale Hitler en kolossal hyldest, gik også med til disse vilkår.
  Helt fra begyndelsen var krigen mislykket for japanerne. De var især generet af deres flyvende tallerkener, som var bevæbnet med laservåben og varmestråler. Og alt blev bogstaveligt talt brændt til aske og smeltet til metalspåner.
  USSR, på den anden side, kastede i kamp T-54 og IS-7 kampvogne, som også var stærkere end japanerne, og jetfly.
  Krigen varede fem måneder og endte med sejren og besættelsen af Japan. Det var en bragende sejr...
  Og i kampene udmærkede tankbesætningen fra Alenka på IS-7 sig. Bilen klarede sig godt og smadrede mange japanske mastodonter.
  Og pigerne skød med deres bare tæer, og ganske præcist.
  Men dette er detaljerne...
  USSR genvandt den sydlige del af Sakhalin og Kuril-ryggen. Og dermed sikrede han sig autoritet og nye lande ...
  Hitler, nogle flere rakte resten af verden under sig. Men USSR var konstant et ømt for ham. Führeren ønskede nye erobringer og Wehrmachts heltemod.
  Og den 20. april 1958 begyndte en ny storkrig med et angreb på Moskva.
  Tyske piger kæmper i himlen. Albina og Alvina.
  De skyder sovjetiske fly ned. Pigerne er næsten nøgne, i én bikini og barfodet. Luftkanoner er rettet mod fjenden.
  Albina vælter en sovjetisk bil og knirker:
  - Det er et chok efter vores mening!
  Alvina afskærer også den sovjetiske Yak og tilføjer:
  Til ære for vores imperium!
  Og krigerne på et tidspunkt kæmpede og kæmpede også med fjenden. Og de elsker at torturere mennesker.
  Her blev Komsomol-medlemmet tortureret. Afklædt og nøgen pige blev slået med en pisk. Så blev Komsomol-medlemmets bare fødder brændt med en glødende stang. Og jeg må sige, at de kunne lide det.
  Så brækkede de pigens tæer. Og den mest smarte af tortur, sæt ild til Venus' skød med en fakkel. Og pigen mistede bevidstheden af smertechokket.
  Albina faldt dog heller ikke til ro på dette. Hun bragte faklen til pigens nøgne bryst. Og stegte det. Så skar hun af og spiste det møre kød og udbrød:
  - Hvor lækkert!
  Alvina stegte den anden brystvorte med en flamme og bemærkede:
  - Ja, det er fantastisk!
  Og tyskerpigerne kunne rigtig godt lide det.
  Men ikke alle skabninger er sådan. Her kæmper Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova på himlen mod tyske gribbe.
  Og de viser deres dygtighed og visdom.
  Piger kæmper selvfølgelig barfodet og i bikini. Og bringe dødsgaver til fjenden.
  Og synger for sig selv;
  - Ære til kommunismens land,
  Lenin inspirerede os til at kæmpe...
  Broken ridge kender fascisme
  Lad os bygge en ny verden!
  Anastasia skød mod fjenden med sine bare tæer, skød et tysk fly ned og råbte:
  - For rød kommunisme!
  Akulina Orlova ramte behændigt fjenden ved at bruge sine bare ben, skar ham af og gøede:
  - For den russiske ånds sejr!
  Og pigerne knurrede i kor:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Det er sådan en hård kamp, der foregår over hele fronten.
  Tyskerne er bestemt stærke. Og de bevæger sig, omend langsomt, med stor skade.
  Pigerne kæmper i infanteriet ...
  Komsomol-piger i trusser alene.
  Her giver Alenka et udbrud fra et maskingevær, afskærer nazisterne og slår en hel række krigere ud.
  Så siger han:
  - Ære til Rusland!
  Anyuta skyder også på fjenden. Det gør det meget godt og tydeligt. Og fælde nazisterne. Så kaster han en granat med sine bare tæer, knækker nazisternes tank og knirker:
  - For hellige Rusland!
  Allah skyder også mod fjenderne. Det gør det meget pænt. Med bar hæl kaster han en dødsgave op og gør det mesterligt. Den rødhårede Fritz slår ud og hviner:
  -For kommunismens æra!
  Maria skyder også på fjenden. Den slår nazisterne ned, hvilket gør den ekstremt aggressiv og knirker:
  - For Rusland, vores mor!
  Og med sine bare tæer vil han igen kaste en granat. Den tyske kampvogn, efter at have modtaget skade, ruller over ... Og kampsættet er revet i stykker.
  Marusya, knuser nazisterne. Og med sine bare hæle kastede hun en hel masse granater, gav ud:
  - For det store Fædreland!
  Sådanne piger her, bare kolossale kæmpere. Så alle bliver udryddet i træk.
  Her er kamp fem. Og hvor mange fascister pret. Og sorte krigere deltager i offensiven. Jeg må sige, at de er ekstremt kæmpende fyre.
  Men deres russiske piger slår ned uden ceremoni.
  En smuk bataljon, når krigerne er næsten nøgne. Og så garvet, chokolade.
  Og på himlen kan du se Yu-888 kraftfulde tyske biler. De kastede bomber på sovjetiske stillinger og knuste fjenden. Og de handler med stor dedikation.
  Eva, smider bomber, presser sin bare, runde hæl på pedalen. Kaster gaver mod sovjetiske byer, brøler:
  - Det Tredje Rige er uovervindeligt!
  Agatha gik med til dette og spyede ødelæggelsesgaver:
  - Vi har allerede brudt alle vores fjender af!
  Og nazisterne strømmer allerede rundt i Moskva fra forskellige sider.
  Så gik Oleg og pigerne igen ind i slaget og hjalp Rusland, eller rettere USSR.
  Så sluttede barfodspigen Margarita sig til dem. Også en voksen kvindelig forfatter blev en pige på omkring tolv i bytte for udødelighed og udfører en mission.
  Krigere fra det enogtyvende århundrede kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Oleg Rybachenko, der huggede nazisterne med sværd, brølede både infanteri og kampvogne:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod!
  Margarita, der knuste modstandere, blottede sine tænder, gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha kastede også sine bare tæer, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes sværd gik gennem fascisterne i møllen.
  Zoya, der skar fjenderne, knirkede:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Augustine, der huggede hvide soldater og kampvogne ned, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og fald takni og hvide kæmpere.
  Svetlana skærer til mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder og knirker:
  - For Moder Rusland vil vinde!
  Oleg Rybachenko rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer alles hoved og næseparti.
  Margarita knuser også modstandere.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Men Natasha er i offensiven. Han fælder nazisterne sammen med kampvognene og synger:
  - Rusland er fantastisk og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det er en pige.
  Zoya er i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og kaster dødbringende nåle med bare tæer - skyd kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustina, der fælder nazisterne og udrydder de brune soldater, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med sine bare tæer vil han lancere mod fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve!
  Svetlana i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse kæmpere og hvin:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Oleg Rybachenko sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nålene med sine bare fingre og klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Margarita går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha på offensiven er også meget sej.
  Og kaster med bare fødder og spytter fra et sugerør.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere bliver ved med at falde og falde.
  Zoya skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere sagt helt død.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin brøler i vild ekstase:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle.
  Svetlana i kamp Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri.
  Oleg i offensiven accelererer alt. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Forfatter-drengen bliver mindet om en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er ret gammel, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg igen hundrede af nazisterne, der bar en meteor, afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Oleg Rybachenko brokkede sig:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han lancere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke ringere end modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana, der huggede fjender og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya knirkede og kastede nåle med sine bare, solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Rybachenko ser meget stilfuld ud i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale dreng affyrede med sin fod, hvad der lignede en helikopterpropel. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Oleg, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kød er revet, og tanktårne bliver revet ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Rybachenko klukkede:
  - Åh, tidligt, giver tryghed!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha skar nazisterne ned og skreg:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Drengen svarede:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Natasha igen fjenderne ned og sønderrev tårnene på kampvognene.
  Zoya er en meget hurtig skat. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det vil være nyttigt
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse.
  Og her er, hvordan Svetlana kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Svetlana bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Oleg er i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita, der knuste den brune hær og skar gennem kampvognene, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha tog det og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, hun knirker:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Oleg brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Margarita sang i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og Augustin brølede tilbage:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Augustin bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare fødder flyver gaven til total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Oleg sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, der ødelagde de brune krigere, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Oleg Rybachenko, der skar modstanderne ned, udsendte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, der huggede det brune imperiums krigere og panserne fra kampvognene, sang:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde dengang med nazisterne ... Og Sovjetrusland besejrede det brune imperium under stormen af Moskva.
  Krigen var ikke slut endnu, men USSR havde allerede en chance for at besejre nazisterne selv. Så de seks måtte igen afbryde udførelsen af deres super og seje mission.
  
  ET USSR BLANDT ULVE
  Afbrydelsen skete på grund af et soludbrud, som resulterede i, at USA, Storbritannien og dets kolonier den 22. juni 1941 blev slukket. Til at begynde med påvirkede dette ikke krigens gang i særlig grad. Tyskerne rykkede frem på nogenlunde samme måde som i den virkelige historie. Führeren vendte også mod syd, og Japan indtog en afventende position ... Og igen reddede en frostklar vinter Den Røde Hær fra fuldstændigt nederlag og tillod den at gå i modoffensiv nær Moskva. Og Japan beslaglagde i mellemtiden de besiddelser i Stillehavet, som tidligere tilhørte Storbritannien og USA, og som yderligere styrker nu ikke kunne komme ind i.
  På østfronten i foråret og forsommeren vandt tyskerne en række sejre og indledte igen en offensiv mod Stalingrad. Men det var her, afvigelsen fra virkeligheden begyndte. Fraværet af en anden front tillod tyskerne at overføre flere tropper fra Europa og fra Libyen, hvilket kun efterlod de italienske garnisoner der.
  Og offensiven begyndte ikke kun på Stalingrad, men også på Tikhvin. Og nu blev de kommanderet af Rommel, som Führeren satte stor pris på for briternes nederlag i Libyen og erobringen af Tolbuk.
  De første Tiger-tanks deltog også i kampene. Rommel indledte en offensiv om natten og formåede at overraske de sovjetiske tropper. Situationen blev forværret af, at tyskerne havde en fordel i luftfarten, så de ikke spildte deres kræfter på at bekæmpe de allierede.
  Pilot Marseille vandt hurtigt regnskaber på østfronten. Tilbage i juni 1942 overskred han antallet af nedskudte fly med hundrede og halvtreds og modtog jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Men det var kun begyndelsen på en karriere.
  På himlen var det faktisk sværere for den røde hær. Og tyskerne var i stand til at indtage Tikhvin og derefter flere byer og afskære Leningrad med en dobbeltring, hvilket igen blokerede denne by.
  Den sovjetiske kommando forsøgte at bryde igennem til Leningrad og rykke frem i midten. Men der var ikke styrke nok til at opnå succes på disse områder.
  Den eneste trøst var, at nazisterne sad fast i Stalingrad, hvilket gav dem en chance for at samle nye reserver.
  Men Leningrad forblev blokeret. Indtil videre er Tyrkiet og Japan ikke gået ind i krigen, og USSR havde en chance for at vende kampe. I november 1942 indledte sovjetiske tropper en offensiv nær Rzhev og Stalingrad.
  Under Rzhev blev succes ikke opnået. Men nær Stalingrad blev ringen lukket. Men som det viste sig med tiden. Det Tredje Rige havde meget flere reserver, og Rommel indledte en offensiv mod Stalingrad fra nord og Mainstein fra syd.
  Situationen blev forværret af Japans uventede indtræden i krigen. Samuraien, på trods af at være begrænset af slaget i Kina, angreb Vladivostok.
  Sandsynligvis frygtede Hirohito, at det tredje rige ville tabe og gik ind i krigen.
  Desuden havde Japan nok ressourcer og infanteri til fuldskala offensiver.
  Den Røde Hær blev sat fast, og Rommel formåede at bryde igennem fra nord til Stalingrad. Mainstein blev midlertidigt stoppet, men efter at have modtaget yderligere forstærkninger og støtte fra Paulus, kom han i forbindelse med de allerede ublokerede tropper.
  Således opstod endnu en ring, som de sovjetiske tropper befandt sig i.
  Efter stædige kampe blev de fleste af dem ødelagt og taget til fange. Derefter fuldførte tyskerne erobringen af Stalingrad. Og i marts 1943 gik Tyrkiet også ind i krigen. Situationen blev endnu mere kompliceret. I luften bevarede tyskerne overlegenheden. Marseille oversteg antallet af 300 nedskudte fly og blev den første tysker til at modtage endnu et ridderkors af jernkorset med egeblade, sværd og diamanter.
  I maj lancerede tyskerne en ny offensiv, der massivt brugte nye kampvogne - "Tiger", "Panther" og "Lion". Og de rykkede frem med succes, selvom den røde hær tog et stærkt forsvar op. Men styrkerne var allerede ulige, da de sovjetiske tropper kæmpede på tre fronter på én gang - Mod Det Tredje Rige, dets satellitter, Japan og dets kolonier og Tyrkiet. Situationen blev forværret af den totale krig erklæret af nazisterne, hvilket førte til en stigning i produktionen af våben flere gange i mangel af bombning fra de allierede. Så chancerne for USSR faldt hurtigt!
  Ganske vist rykkede Fritz langsomt frem, da der var et forsvar i dybden foran dem. Og de sovjetiske tropper, der havde erfaring, kæmpede meget modigt. Men de tabte stadig.
  De kæmpede dog med stort mod, og nogle krigere viste højeste klasse. Her kæmper for eksempel Elizabeths kampvognsbesætning på den mest almindelige T-34-76 mod nazisterne.
  Og tyskerne bevæger sig langsomt mod de sovjetiske tropper, opstillet i en kile eller en gris. Forude er den tungeste og bedst beskyttede tank "Lev". Den ligner Panther, kun meget større og vejer 90 tons. Skrogets frontpanser er 150 mm og skråner som T-34, og siderne er 82 mm med skråninger. Tårnets pande er generelt meget godt beskyttet: 240 mm med skråninger, og siderne er også svagere end 82 mm, ligesom skroget. Og en kraftig pistol på 105 mm med en stor løbslængde på 70 EL. Dette er en tank, der er i stand til at ramme på afstand.
  Elizabeth skifter gearkassen til toppen med sin bare fod.
  Og de fireogtredive tager fart. Det nytter ikke at skyde på "Løven" på afstand, og du skal tættere på. En stærk tysk maskine sender et projektil af dødelig kraft. Han skynder sig forbi. Pigerne i tanken griner lystigt og bevæger deres bare fødder.
  Det er varmt i det nordlige Kaukasus i slutningen af maj, og skønheder i bikini har det rigtig sjovt.
  Elena bemærker med en fløjte:
  - Nu bliver fascisten stor i hornene!
  Ekaterina ryster på sit bare, solbrune ben og er enig:
  - Vi slår ham helt sikkert!
  T-34-76 fortsætter med at accelerere, men offroad-hastigheden er begrænset. "Løven" kravler næsten ikke, og de mere adrætte "Panthers" og "Tigers" sænker farten for ikke at trække frem.
  Men disse maskiner er farlige, især Panther, der er i stand til at skyde femten skud i minuttet. Herfra kan du forvente en overraskelse.
  Euphrasia, der presser sin bare hæl på gassen, hviner:
  - Lad os kæmpe på virtuose måder!
  Pistolen på tanken "Lion" har en betydelig ulempe, den skyder kun fem runder i minuttet. Generelt ikke den mest succesrige model. Panserpiercing er overdreven, og det er ikke nødvendigt at slå fra for stor afstand. "Tigers" og "Panthers" bryder igennem fra to kilometer, fra en større afstand er det næsten umuligt at komme ind i en mobil og små fireogtredive. Så var det det værd at udstyre løven med en så kraftig pistol? Andre sovjetiske kampvogne er endnu lettere, bortset fra KV-1S, men denne kampvogn har heller ingen fordele i forsvaret, og køreegenskaberne er kun dårligere.
  Elizabeth drejer sin krop og hviner:
  - Jeg trækker vejret ind med mit bryst, luften er en bred bølge,
  Det funkler klart, det endeløse stjerneklare tæppe ...
  Følelser spiller, barfodede piger er i live,
  Spil på himlen, jeg vil flyve til solen for evigt!
  Det er ikke nemt at bryde igennem Lev-tanken, selv ind i siden. Siderne af tårnet er, ligesom Panthers, skrånende, og den øverste del af siderne af skroget også. I disse tanke er den typiske "katte"-form allerede blevet vedtaget, hvilket giver bedre beskyttelse på grund af skråninger. Ikke som "Tigeren", næsten firkantet. Men "Tigeren" blev udviklet før krigen, og lignede en KV-uniform. Men "Tiger" -2, en senere udvikling, er også i form af en "kat", og snart vil denne tank gå i serie. "Lion" at bryde ind i bestyrelsen er også næsten umuligt. Kun den nederste del af skroget har ikke en panserhældning, men den er dækket af ruller. Det vil sige, at du skal bryde tæt igennem og komme præcis mellem skøjterne.
  Så piger har en svær opgave. Desuden ryster de fireogtredive i bevægelse så meget, at det næsten er umuligt at skyde præcist.
  Elizabeth spurgte sine venner:
  Kan vi besejre fjenden?
  Elena svarede selvsikkert:
  - Når piger ikke har sko, opnår de en sådan følsomhed med deres bare fødder, at de helt sikkert vil ramme fjenden.
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ja, pigernes bare hæle er garant for sejr!
  Og nu, for at undgå nederlag, glider de fireogtredive til brættet. Det vigtigste her er at undgå Panther- og Tiger-pistolerne. De er hurtige og præcise. Og du kan heller ikke bryde igennem disse tanke i panden.
  Elena skyder på tyskeren med sine bare tæer. Men at komme forbi skøjtebanen på farten er næsten umuligt. Men fjendens skøjtebane er brudt, og "Løven" stopper.
  Fireogtredive går forbi ham igen. Og sender et dødbringende projektil ind i den nederste del af siden.
  Catherine bemærker:
  - Vores kanon er forældet - "Lion" kan virkelig ikke tages!
  Men som i irritation ramte Elena fjendens sidedel, og "Løven" brød i brand.
  Pigerne bremser ikke, igen stang frem. Nu har de et svagere mål: "Panther". Det er nok at slå hende lige på siden.
  Elizabeth bemærker:
  - Praktisk kat!
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Men den kravler knap nok for ikke at komme ud af coveret på "Løven".
  Og Elena skød på afstand mod Panther, som viste sig at være langt til siden og åbnede sin side. Hun har en tynd - 40 millimeter, og det gør ikke noget, at den vippes.
  Den tyske kampvogn eksploderer med et brag. Ja, skønhederne var skarpt kneppet.
  De er med deres fængslende ynde af kampsportsskønheder.
  Men skallerne fløjter, når de passerer, og rører næsten ved rustningen.
  Fireogtredive er meget farligt, og hun ligner en person, der hopper mellem strømme.
  Elizabeth skød igen med sin bare fod og sang:
  - Jeg kan alt, vi vil ramme Wehrmacht med overgivelse!
  Selvfølgelig, med sådanne piger, er djævelen selv ikke forfærdelig. Selvom den nazistiske offensiv er aggressiv, og de har mange kampvogne....
  Kræfterne er ulige. Selvom antallet af biler er nogenlunde lige så er de tyske tungere. Mange sovjetiske kampvogne er lette og ikke helt kampklare mod de nazistiske monstre.
  Men besætningen på Elizabeth gør underværker og skyder endnu en "Panther" på farten.
  Komsomol-medlemmer kæmper med våben. De skyder præcist. De løber, blinkende barfodet, runde hæle. Og ramte fjenden lige i mål.
  Alenka kommanderer med lidenskab:
  - Giv ikke op piger!
  Og nu spytter kanonen et projektil ud, præcis ved T-4'eren, der gennemborer denne tank. Men her, selvfølgelig, "Lion", det er ikke så let at tage. Og her skal du prøve.
  Anyuta peger på bilen ved hjælp af sine bare tæer og skyder præcis fra ende til ende og siger:
  - Ære til kommunismen!
  Alla skyder også meget præcist og tilføjer:
  - Ære til heltemod!
  Du kan ikke sige noget om kamppigerne her - højeste klasse og kunstflyvning!
  Maria, der førte projektilet ind i pistolen, sang:
  - Højere og højere og højere
  Søg vores fugles flugt...
  Og ånder i hver propel,
  Vores grænsers ro!
  Marusya tilføjede og skyder mod Fritz:
  - Det er det bestemt....
  Russernes masseheltemod og ikke kun det russiske folk blev manifesteret i alt ...
  De afmålte, dæmpede lyde af gøgen, som et klingende ur, fejede hen over skyttegravene. Sjældne træer med en tæt grøn krone i vindstød, som pionerer i en hilsen, hilser på trætte soldater. For nogle kunne dette endda virke som en slags advarsel - de siger, du vil gå til den næste verden!
  Bataljonen under kommando af Vladimir Mikhailovsky, brutalt ramt i tidligere kampe, især i maj-rutten, bliver nu hastigt fyldt op med nye rekrutter, der forbereder sig på at dække et af de farligste områder. Tre kilometer mod øst strømmer Don-vandene langs krigens flammer.
  Det meste af sivene var forkullede fra brandbomber, vandet blev sort af sod. Som enorme tændstikker i sørgmodig skændsel står broens pæle, der blev revet ned af eksplosionsbølgen, alene og fungerer som støtter.
  På både transporterer lokale pionerer felternes gaver samt ammunitionskasser til de heroiske sovjetiske soldater, klar til at engagere sig i dødelig kamp med de rasende nazistiske horder.
  Så fire af dem slæbte en lang kasse hen til en busk dækket af ulvebær. Der lurede en omhyggeligt camoufleret panserværnspistol som en mohawk i baghold. Tre soldater og den flot-øjede skytte Alesya opererer med pistolen. En pige, meget slank, men hendes hænder er senede af udmattende arbejde. Han forsøger også, sammen med fyrene, at forberede en fælde, hvis en kampvogn eller "pansret køretøj" fra naziflokken forsøger at omgå den naturlige bakke.
  Soldaterne er for det meste stadig fuldstændig skægløse og ikke beskudt, unge mænd, der har gennemført et forkortet kursus for en rekrut - halvanden måned plus selvfølgelig veletableret værnepligtsuddannelse i USSR .
  Nogle krigere har allerede erfaring. De adskiller sig fra unge dyr i børster, skarphed af bevægelser, nogle er spolet tilbage. Især den enøjede Ivan, der lignede en rigtig pirat, slap sit skæg. Titlen på ensign, og allerede et par ordrer modtaget i forskellige kampe, eller rettere den første nær Moskva. Da, det så ud til, de gjorde det umulige: de stoppede Fritz'en og kørte endda modstanderne et par hundrede kilometer, som hundepiskere.
  Hvor meget efterladt udstyr havde Fritz. Måske ikke så meget, og der var ofte kampvogne, men pansrede mandskabsvogne med kanoner og maskingeværer, der så smerteligt plagede det sovjetiske infanteri i sommeren og efteråret 1941 - mindst en skilling en halv snes!
  Men da frosten oversteg tredive grader, mistede alle disse germanske monstre deres evne til at bevæge sig simpelthen ... Benzin frøs og fedt frøs.
  Desværre formåede de ikke at afslutte nazisterne til ende. Dels på grund af kommandoen, der bad om store styrker til at storme de byer, hvor de tyske enheder sad sammen. Ja, og tøet er kommet - det være sig galt ...
  I foråret fik Ivan også en anden ordre - han var heldig at dræbe en general og flere officerer på grund af et baghold. Kampen lykkedes dog kun delvist. Under forfølgelsen ramte et vildfarent fragment Ivan Krasnov i ansigtet og fratog ham øjet. Ak, dette er en krig, ikke en børnefilm, hvor hovedpersonen tærsker alle, og selv hundrede maskingeværer kan ikke ramme ham.
  Og nu skal de gøre fysisk hårdt arbejde: grave skyttegrave, celler og grubefælder.
  Pionererne hjælper dem, mens markerne er rolige, og fyrene og pigerne selv har tryglet om at hjælpe deres ældre brødre. De arbejder endda for nidkært, prøver at gøre mere, ikke beregner styrke. Sådan svulmede årerne og sprang ud på de solbrune, hårdhændede hænder og bare, forslåede fødder på børnene. Samtidig formår de stadig at synge;
  Vi er pionererne for kommunismens børn -
  En ild, et telt og en ringende bugle!
  Invasion af forbandet fascisme -
  Hvem venter på en rasende rute!
  
  Hvad har vi tabt i disse kampe?
  Og så i kampe med fjenden erhvervet?
  Vi plejede bare at være verdens børn -
  Og nu fædrelandets krigere!
  
  Men Hitler tog et skridt mod vores hovedstad,
  Tabte bomber uden at tælle vandfaldet!
  Og for mig er fædrelandet endnu smukkere end himlen -
  Nu er den blodige solnedgang kommet!
  
  Vi vil reagere hårdt på aggression -
  Selvom de selv er høje, ja, ak, så er de små!
  Men sværdet i hænderne på en skrøbelig teenager -
  Stærkere end Satans legioner!
  
  Lad tankene skynde lavine efter lavine,
  Og vi deler riflen i tre!
  Lad politiet sigte bagud,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hårdt!
  
  Hvad besluttede vi? gøre fredens arbejde
  Og for det måtte jeg desværre skyde!
  Roen er allerede modbydelig.
  Der er også vold!
  
  Med pigen løber vi barfodet sammen -
  Selvom det sneede, brænder en snedrive som kul!
  Men frygt ikke, kender børnene -
  Fascisten vil dristigt blive drevet i kisten af en kugle!
  
  Her sætter de det modbydelige Fritz-selskab,
  Og resten af kujonerne er på flugt!
  Vi knuser infanteri som en le i kamp -
  Vi er ikke en hindring for unge somre!
  
  Sejrspræstation, vil være i maj,
  Nu er snestormen stikkende, hård sne!
  Drengen er barfodet, hans søster er barfodet,
  I klude mødte børn storhedstiden!
  
  Hvor kommer disse kræfter fra?
  Udholde smerte og kulde, det behøver!
  Da en ven målte bunden af graven,
  Når en ven stønner - jeg dør!
  
  Kristus velsignede os pionerer,
  Han sagde: Fædrelandet er givet dig af Gud!
  Dette er den første tro af alle,
  Sovjetisk, helligt land!
  Der er et fjernt rumlen af nærgående kampvogne, og fly summer på himlen. Og de mægtige belejringsvåben brøler allerede. Fra hits af højeksplosive granater kastes jordklumper og smeltet græstørv højt op i himlen. Her læser hun kampen. Major Vladimir Mikhailovsky holder en trofækikkert i hænderne og ser en fascistisk lavine af stål nærme sig. De forsøger at drive pionererne bagud, men de ønsker ikke at gå og beder om rifler i hænderne for at kæmpe.
  Der er ikke nok våben til alle, selvom de lokale børn medbragte jagtrifler og endda sportsbuer. Alle ønsker at kæmpe modigt og vinde. Og det vil ikke fungere at dø med den sidste tanke om Fædrelandet.
  Major Mikhailovsky giver ordren:
  - Åbn ikke ild uden kommando!
  Faktisk har de kun to "femogfyrre" for hele bataljonen, hvilket betyder, at chancen er at lukke Fritz tættere på.
  Forude, som det er kutyme blandt nazisterne, de mest beskyttede biler; kampvogne T-4 og selvkørende kanoner "Hunter". De skulle give plads til lettere køretøjer og let haltende infanteri.
  Nazisternes biler og motorcykler bremser nu og da farten af frygt for at bryde frem ...
  Men pioneren Julius Petrov beviser, at de ikke blev her for ingenting. En knap pansermine, smurt med hjemmelavet lim, og oven på græstørven, der gør den usynlig ved hjælp af en wire, bevæger sig mellem stubbene, lige under T-4-larven.
  Larvens stålplader ligger på en dødbringende gave. Eksplosionen virker ikke for stærk, men larven bliver revet af, og nazikampvognen begynder at ryge og kredser rundt om tårnet.
  Andre drenge bruger lignende enheder. Da det tyske infanteri er fejt, og kampvognene og selvkørende kanoner er forsvarsløse foran, så vil de blive straffet for dette.
  Den berømte "Hunter", med en lav silhuet og stærk rustning, ligner en fladtrykt skildpadde. Disse selvkørende kanoner dukkede op for ganske nylig på den sovjetisk-tyske front. På grund af gode køreegenskaber, en kanon, der kan trænge igennem en anstændig afstand og overlevelsesevne i kamp, blev Jægeren straks en lignelse i tunger.
  Men hans spor er stadig almindelige, omend brede ... Det er dog endnu bedre at underminere bunden af bilen og få den til at spytte sit indre ud med reservedele.
  Her er en ødelagt "Hunter", som en piratfregat med et knækket ror, glider til siden og skubber den mod T-4'eren. Og begge stålkister på larver begynder at lyse, og efter få øjeblikke eksploderer de på grund af detonerende ammunition.
  Allerede et dusin mellemvægtige køretøjer var standset ødelagte og hjælpeløse.
  Men bag dem resten af stangen, især de talrige pansrede. Her tilføjer den selvkørende pistol "Hunter" fart og ... Falder ned i et forklædt hul. Kun larverne stikker ud fra oven og bevæger sig hjælpeløst.
  Pionerer glæder sig. Et sted i gravede gruber hjemmelavede sprængstoffer. Det er lavet på en håndværksmæssig måde. Selvfølgelig svagere end dynamit, men for at deaktivere undervognen er nok.
  Fritz lider store tab, pansrede mandskabsvogne fejler, nogle passerer gennem farlige zoner, men de bliver mødt af at kaste granater og sprængstoffer.
  Her byggede selv de kvikke, unge kæmpere små katapulter. De smider en særlig pose destilleret træsprit blandet med krudtelementer væk.
  Når de bliver ramt, giver nazisttransporternes tyndere rustning efter, hvilket får besætningerne til at flamme med blå flammer. Vred af smerte råber Fritz hjerteskærende og spreder sig med ansigter forvredne i rædsel.
  Nogle af dem opgiver endda deres udstyr...
  Den eneste skam er, at der er en masse fjender, nogle køretøjer, der oversvømmer alt med maskingeværild, nærmer sig skyttegravene.
  Og de støder på pindsvin ... Alesya instruerer i mellemtiden femogfyrre. Selvfølgelig vil du ikke tage T-4 og "Hunter" frontalt, men du kan prøve siderne. Der er ikke noget at sige til pansrede mandskabsvogne. Alle vil bryde igennem og lave gulve med rødglødende metalspytteblod!
  En pistol med lille kaliber har mange fordele i forhold til en stor - skudhastighed, nem camouflage. Og de ved, hvordan man vælger mål.
  Nazisterne snerrer, vildt som hyæner. Og blandt de sovjetiske fyre er der døde og sårede. Det er især tragisk, når unge krigere, der lige er begyndt at leve, dør. Her er en meget ung pionerpige, der næsten ikke har løftet en eksplosiv pakke, farer med den under sporene af en T-3 medium tank. En grim kasse med en lang, men tilsyneladende tynd stamme springer op og river et firkantet tårn af den.
  Og jagerflyene kaster igen granater, og maskingeværer begyndte at sømme de kravlende motorcykler. Og de nazistiske soldaters hoveder brast som modne kirsebær væltet af et hagl.
  Og gastankene på store motorcykler eksploderer og kaster strømme af voldsom ild ud. Det føles som om et optøj af infernalske genier er i gang. Her er nogle pansrede mandskabsvogne, der også slutter sig til deres ulykkelige kolleger.
  Alesya peger på "Hunter" sigter mod den nederste del af skroget. Det er svært at komme dertil, men dette er den eneste chance for at bryde igennem den hensynsløse selvkørende pistol. Glat bevægelse af fingeren, og drej derefter.
  Pistolen giver et blødt tilbageslag, og den fascistiske maskine deler sig i to. Og flaget med hagekorset falder ned i det blodige mudder.
  Alesya hvisker:
  - Retfærdighed kræver ofre, velgørenhed kræver donationer, og succes for en retfærdig sag kræver ofre!
  En drejning hviler skytterpigen nøgen for bedre at kunne mærke Jordens biorytmer, og græspusten med sine såler og skud igen og rammer den lumske T-3 i leddet.
  Det kan ses, at næsten alle de mellemstore kampvogne i den nazistiske armada allerede er sat ud af drift. Her blev sidstnævnte ødelagt af en pionerdreng, på trods af skaden skubbede han en tønde, med en blanding af eksplosivt karbid, kulstøv, savsmuld med en lille mængde fosfor. Det heroiske barn havde ikke længere kræfter til at skubbe løbet efter et gennemgående sår, og hans kammerat Andrey krydsede sig på flugt og skubbede den fyrre tons tunge Shmel-angrebs-selvkørende pistol under hjulene. En obseriøs kanon på 150 millimeter kaliber skød op og forblev hævet. Og pionerernes sjæle, der flagrede ud af deres sønderrevne kroppe, skyndte sig til et lykkeligt himmelsk rige, hvor der aldrig er vold og smerte.
  De overlevende fascistiske transportører, efter at have mistet støtten fra deres tungere kolleger, begyndte at vende tilbage ... Brølet fra Wagners musik ophørte, og en generel flugt begyndte.
  Vladimir Mikhailovsky, der tørrede blod fra sin pande, sagde:
  - En russisk kriger kan dø stående, men han vil aldrig leve på sine knæ! Rusland kan bløde, men intet blod vil få vores mod og loyalitet til fædrelandet til at bløde!
  Og det bekræfter de overlevende pionerer... Selvom mange af dem allerede er blevet forbrændt og såret.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kæmper i himlen, de er klar til at konkurrere med det berygtede Marseille, som allerede har scoret mere end fire hundrede nedskudte fly, for hvilket han modtog den femte grad af Ridderkorset af Jernkorset med gyldent egetræsblade, sværd og diamanter.
  Men pigerne er tydeligvis fast besluttet på at kæmpe for alvor. Her er de i samme bikini og barfodet kæmper. Og gennembore Luftwaffe-flyene.
  Anastasia, ved hjælp af sine bare tæer, retter pistolen mod målet, slår fascisten ned og siger:
  Vores tro er stor
  Vil vare evigt!
  Og blinker til sin partner. Akulina slår også fascisten ned, slår ham meget præcist ved hjælp af sine bare ben og skriger:
  - For storheden af kommunismens ideer!
  Og blotter sine perlefarvede tænder. Sådan en pige kæmper og er uddannet.
  Og funkler med tænderne.
  Anastasia, der skyder et andet tysk fly ned på sin Yak-9, knirker aggressivt:
  - Russisk ørn over planeten,
  At sprede sine vinger vil tage fart ...
  Fjenden vil blive stillet til regnskab
  Vil blive besejret, knust!
  Akulina bekræfter gerne dette ved at slå modstandere ned:
  - Vil blive ødelagt!
  Selvom der selvfølgelig også dukkede smukke es-piger op blandt tyskerne. Albina og Alvina kæmper på den nyeste ME-309. Sådanne kæmpende krigere stjal.
  Og de vælter sovjetiske fly med fantastisk smidighed. ME-309 er et meget kraftigt fly bevæbnet med tre 30 mm luftkanoner og fire maskingeværer. Mod sådan et monster kan russiske biler ikke modstå.
  Skyder de ned, skyder de ned uden medlidenhed.
  Albina sang ved hjælp af sine bare tæer en flykanon mod målet. Ramte fjenden og knirkede:
  - For det tredje riges sejr!
  Og hun viste sin tunge.
  Alvina tæskede også fjenden. Hun afskar de sovjetiske Yak-9'ere og kurrede:
  - For vores hærs store grænser!
  Og blinkede til sine venner.
  Kampe, vinde regninger og Huffman. Han er endnu ikke en af de store esser, men han går hurtigt fremad. Og man kan også sige helvedes monster.
  Tyskerne bevæger sig, omend langsomt og med store tab, langs Volga-kysten og nærmer sig Det Kaspiske Hav.
  . KAPITEL 2
  Kræfterne var tydeligvis ulige. Den fascistiske luftfart var især irriterende. Focke-Wulf gik ind i fronten i stort tal, og hans magtfulde våben og hurtighed blev et problem for Den Røde Hær. Derudover var denne bil for svær at få ned. Hun er holdbar og tungt pansret.
  ME-309 viste sig også at være en ubehagelig overraskelse for de sovjetiske piloter både med fart og våben. Og han makulerede stort set de sovjetiske enheder.
  Bombede sovjetiske stillinger og det nye Yu-288 bombefly, en meget kraftfuld maskine. Medførte fire tons bomber under normal belastning, og seks tons i genladningsversionen. Og han fik de sovjetiske enheder rimeligt.
  Rommel viste også sin klasse som kommandør, dog ligesom Mainstein.
  Tættere og nærmere nærmede tyskerne sig Astrakhan. Og uventet for den sovjetiske kommando gik Fritz i offensiven langs Volga i retning af Kamyshin. Det var et modigt, men kraftfuldt træk. Og mens det var svært at stoppe dem.
  Men forsvaret af Den Røde Hær er stadig stærkt ... På en uge rykkede nazisterne 50 kilometer frem og blev stoppet.
  De blev mødt med modangreb, de sovjetiske enheder ....
  Samtidig forsøgte japanerne at udvikle en offensiv mod Alma-Ata. Og så var voldsomme kampe i fuld gang.
  Piger kæmpede på lige fod med mænd, og måske endda bedre end dem.
  Margarita Magnitnaya og Tatyana Bulatnaya - smukke piger, affyret fra maskingevær.
  De skød samurai ned og sang:
  - Lad os ikke skille os af med drømmen
  Det første skridt i livet er...
  Du ser igen over jorden,
  Hvirvelvinde af rasende angreb!
  Margarita kastede en morderisk granat med sine bare tæer, rev japanerne i stykker og sang:
  - Ingen vil stoppe os
  Ingen vil besejre os...
  Vi vil begrave Wehrmacht i jorden,
  Vores venskab er en monolit!
  Tatyana, der skyder mod fjenden, var enig:
  - Virkelig en monolit!
  Japanerne rykker frem mod Alma-Ata. De har mange soldater og forskellige slags reserver. Det er de kæmpende fyre. Men pigerne klipper dem ned. De kæmper desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastede endnu en granat, rev samuraien fra hinanden og sang:
  - For min store præstation!
  Og blinkede øjne, farven af safir. Glad pige, sig ikke noget.
  Og Margarita vil med sin bare hæl tage og smide en dødsgave og rive japanske soldater fra hinanden.
  Og syng:
  - Alt er blandet sammen, sammenflettet, i en hvirvelvind af lidelsesproblemer!
  Og igen kaster han sine bare tæer, en citron efter japanerne ...
  En nøgen til taljen og barfodet kriger Oksana kravler hen til dem og skubber gennem en kasse med granater og hvisker:
  - Det bliver seje piger!
  Og alle tre krigere sang:
  - Samuraien fløj til jorden, under tryk af stål og ild!
  Og skønhederne kæmper med stor raseri. De gik gennem ild og vand og kobberrør ikke forgæves.
  Her kaster Oksana en granat med sin bare fod og rammer den japanske Chikha lette tank. Nå, det er et fantastisk mål.
  Margarita, der skød mod fjenden, sang:
  - Man kan tro på fraværet af tro! Du kan gøre fraværet af sagen!
  Tatyana bemærkede logisk:
  - Det du siger er et paradoks!
  Margarita kastede en granat med sine bare tæer og bemærkede logisk:
  "Er geni ikke en ven af paradokser?"
  Tatyana gav en tur, mejede samuraien ned og indvilligede:
  - Selvfølgelig, ven!
  Og krigerne tog det og brød ud i grin ... De kæmper piger, og de siger hvad ellers ... Det er ikke for ingenting, at Rusland husker, hvordan pigerne kæmpede!
  Oksana kæmper selvfølgelig på højeste niveau. Og skyder fra forskellige punkter, og pigen snurrer som en top.
  Disse er skønheder, de vil ikke give noget til nogen. Og gnave forræderi ud sammen med samuraien.
  Leder ilden og Angela. Pigen er også aggressiv og rødhåret. Krigere foretrækker at kæmpe barfodet og udføre bedrifter af kolossale proportioner.
  Angela tager turen og siger med et grin:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For Sovjets magt!
  Og med sine bare tæer kaster han en morderisk citron.
  Kampene er i gang og nu er japanernes angreb ved at udløbe....
  Det er allerede slutningen af juli treogfyrre. Nazisterne nærmede sig selve Volga-deltaet, og der blev indledt kampe på det.
  Elizabeth og hendes mandskab kæmper desperat. De første Tiger-2 kampvogne begyndte også at ankomme til fronten. De ligner "Panther" og "Lion", men noget midt imellem. Også med vinklerne af rustningens rationelle hældning og en langløbet pistol på 88 mm kaliber 71 EL. Vejer otteogtres tons, og tæt på tanken "Lion", hvad angår rustning, men lidt mindre i størrelse.
  Store tanke, du siger ikke noget.
  Elizabeth og pigerne er på jagt efter tyskerne. De bryder igennem T-4'en og hviner:
  - Ære til ideerne om lyse år,
  Pionerernes råb, vær altid klar!
  Lad os sige, at krigerne er førsteklasses. Og de kæmper ikke blot herligt, men synger også;
  Foreningen er uforgængelig, de fries folk,
  Det var ikke brutal magt og frygt, der samlede sig ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab, lys, fornuft og mod i drømme!
  
  Ære være vort frie Fædreland,
  Skabelsens kraft er en støtte for evigt!
  Lovlig magt, folkets vilje,
  Efter alt, for enhed - en simpel mand!
  
  Gennem stormene skinnede fremskridtets sol for os,
  Gennem stormene og stormene styrtede vi frem ...
  Vi flytter bjerge, som uden vægt,
  Hele verden, der stråler mod kommunismen, kommer!
  
  Ære være vort frie Fædreland,
  Skabelsens kraft er en støtte for evigt!
  Lovlig magt, folkets vilje,
  Efter alt, for enhed - en simpel mand!
  
  Jordens folk er forenet som brødre,
  Buddhistiske, muslimske venner for altid!
  Lad fornuftens herlighed, et stort navn,
  Alle nationer i verden er en familie!
  
  Ære være vort frie Fædreland,
  Skabelsens kraft er en støtte for evigt!
  Lovlig magt, folkets vilje,
  Efter alt, for enhed - en simpel mand!
  Pigerne synger godt, og endnu bedre kæmper de og udfører sådanne bedrifter. Selvom historien er skrevet af sejrherrerne, og det ikke vides, om de vil blive husket, hvis krigen er tabt?
  Alenka med sine batterier, med et hold piger, forsøger at holde fjenderne på Volga-deltaet tilbage. Og hun viser, hvad skønheder i princippet er i stand til.
  Og de kan virkelig meget.
  Anyuta skyder med sine bare fødder og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og så hele batteriet tog det og sang unisont, i fuldt klingende stemmer;
  Vi kæmper for en bedre skæbne
  For at gøre folks liv lettere...
  Og knus den forbandede horde
  Så der er færre onde modstandere!
  
  Over os er en guldvinget kerub,
  Til ære for vores moder Rusland...
  Folket i Rusland tror uovervindeligt,
  Og gør alle på Jorden smukkere!
  
  Vi er givet til at kæmpe for fædrelandet,
  Beskyttelse af fædrelandets storhed ...
  Og nogle gange er livet bare en film
  Selvom det burde være en afspejling af paradis!
  
  Alle mennesker har brug for at opnå en drøm,
  Rimelig tro kommunisme ...
  Så der er mere lykke på jorden,
  Og revanchismens ild kom ikke!
  
  Vores zar, det store geni Pugachev,
  Han rejste bønderne til den hellige kamp ...
  Enhver virksomhed vil være på skulderen,
  Og elsker pigen barfodet dreng!
  
  Vi vil blive endnu stærkere end djævelen
  Når vi flytter videnskabens horisont...
  Fladt under skurkens hove,
  Selvom blod fosser fra en revet aorta!
  
  Ja, det er vores rigtige venner,
  Vi kan gøre fædrelandet lykkeligere ...
  Folk tror på en familie,
  Stort strålende Rusland!
  
  Se folk modigt ud i horisonten,
  Lad ikke onde skyer dække himlen...
  Vi vil give fjenden en sejrscore,
  Og du vil være en heldig helt i kamp!
  
  Jeg kender ikke ordet kujon
  Vi russere er slet ikke ringere ...
  Vi Svarog har en hvid Jesus,
  Og for evigt vil nyde maj!
  
  Piger og drenge i en runddans,
  Vi barfodspiger kommer ind...
  For os, trods alt, den almægtige Gud Rod,
  Vær ikke en hjerneløs papegøjedreng!
  
  Og Lenin inspirerede os til at kæmpe,
  Den kloge Stalin velsignede bedriften ...
  En mægtig kerub vil sprede sine vinger,
  Og vores muskler er simpelthen lavet af stål!
  
  Fædrelandets majestæt vil være med
  At vi er sådanne krigere med Gud...
  Her vil vi bekræfte herligheden med et stålsværd,
  Hvilket skjold blev smedet ved Svarog!
  
  Kort sagt, vær tro mod Herren,
  Til ære for det mest strålende Rusland...
  Vi kender bare ørne,
  Bag os er den hvide Gud Kristus Messias!
  Her lyser "Løven" fra et præcist slag fra en pistol. Ja, nazisterne får det specifikt på hornene.
  Mens kampene står på, så spilder børnene ikke tiden.
  Dasha og Vaska strejfer bagerst i de tyske tropper. De ser, hvordan udstyret bevæger sig i kolonner. Motorcykler suser, selvkørende kanoner kravler. Der er talrige tropper, inklusive SS, og andre enheder.
  Vaska bemærkede bevægelsen af "Ferdinand", en kraftig tysk selvkørende pistol, der ødelagde kampvogne.
  Drengen hviskede til pigen:
  - Det ser ud til, at Fritzerne flytter yderligere styrker nord for Stalingrad.
  Dasha bemærkede med et smil:
  - Vores vil slibe dem alligevel!
  Nemtsev fra lastbilen råber vredt til fyrene. Børn tager afsted og løber, flimrende, grå af støv, bare, runde hæle. De kan også give kø til dem.
  Drengen og pigen løb hen til buskene og sprang ind. Dasha bemærkede med entusiasme:
  - Partisaner kan alt!
  Vaska var enig i dette:
  - Selvfølgelig... Vi vinder helt sikkert!
  Dasha sang med entusiasme:
  - Venter på sejr! Venter på sejr! Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr, venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre fascismen!
  Vaska gik hurtigt med på dette og knuste larven med fingrene på sine bare børns fødder:
  - Vi kan! Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed!
  Dasha blinkede og bemærkede:
  - Og hvad? Jeg tror, vi vil gøre eventyret til virkelighed, og Wehrmacht bliver til støv!
  Og børnene sang i kor for fuld kraft;
  I vort retfærdige lands navn,
  Hvad kommunismen vil give universet...
  Vi vil være tro mod vort fædreland,
  Lad os bane vejen for succes, kreativitet!
  
  Putin styrede Rusland som en helt
  Men ørnen forlod hende på flugt ...
  Big Fuhrer selvfølgelig hæmorider,
  Men Stalin betyder også et navn!
  
  Jeg tror på, at vi vil vinde Det Tredje Rige
  Ikke underligt, at Putin flyttede ind i Stalin ...
  Over verden er en guldvinget kerub,
  Og Satan-Adolf er nu gal!
  
  Tyskerne har hele Europa lige ved hånden,
  Og Afrika og Asien og staterne ...
  Og Adolf synes, han er sej
  Men Führeren vil blive straffet!
  
  For Hitler er Rusland som en lade,
  Han vil lave sin egen...
  Men det vil være, jeg tror, at kommunismen er et paradis,
  Jordbær vil spire, så bede!
  
  Tro ikke, vores folk er slet ikke svage,
  Men for mange Fritz fanget ...
  Og slaven overhovedet kender du ikke en slave,
  I vores moder Ruslands navn!
  
  Og Lenin inspirerede os til en bedrift,
  Han viste mig, hvordan man gør tingene...
  Da Gud faktisk er én,
  Men i kommunismen skal vi tro frimodigt!
  
  Nej, bukke under for den russiske fjende,
  Trods alt er den hvide gud med os - universets skaber ...
  Jeg vil hjælpe disse fædreland i kamp,
  At være i livets succes uændret!
  
  Hvor langt kan du dræbe dine kære?
  Desværre er der ingen ende på krigen...
  Så tyndet i vores hærs kampe,
  Gør noget du ikke skammer dig over!
  Dette er en god sang af unge krigere. De sang den og bevægede sig igen og ragede støvet langs stien med deres blottede, hårdhælede hæle.
  Børnene var glade og ydre tilfredse med livet. Selvom det er tyndt, er hendes ansigter solbrune som chokolade, og hendes hår er tværtimod lyst. Store fyre.
  En af tyskerne på motorcykel kaldte dem kærligt. Og bød på chokolade. Sultne Dasha rakte hænderne ud, men Vaska trak i hendes ærme:
  - Du skal ikke ydmyge dig selv!
  Smart pige fundet
  - Lad os bedre forene nazisterne!
  Vaska, som selv er hud og knogler, kunne lide denne idé. Og han bad også om chokolade.
  Hitleriten nikkede og pustede på gebrokkent russisk:
  - Syng dreng!
  Vaska nikkede og sang med stor inspiration;
  Partiet samlede hele Rusland,
  Beskytter endeløse marker...
  Folk tror trods alt på sådan en kraft
  Ære til det sovjetiske land!
  
  Stalin er den højeste pris,
  Stalin er visdommens flugt ...
  Du skal kæmpe tappert for ham.
  Alle folk følger Stalin!
  
  Vi får jublende vinger,
  Vi har en stor vilje...
  Stalin er glæden ved overflod,
  Herlighed, stort land!
  
  Stalin er den største i universet,
  Stalin guldvinget kerub,
  Vores folk med uforanderligt held,
  Tro, for evigt uovervindelig!
  
  Stalin gav frelse til folket,
  Den største ørn i verden...
  For vort fædreland og frihed,
  Han spredte sine vinger over jorden!
  
  Der er ikke højere end den strålende Stalin,
  Han er stor som simpelthen hvid Gud ...
  Kæmpe med skum og vinde,
  Führeren bliver snart kørt i en kiste!
  
  At give vort fædreland ære,
  Kend hende smukkere ikke at finde ...
  Vi vil snart leve under kommunismen,
  Og vi har ingen anden udvej!
  
  Stalin er hele planetens stolthed,
  Stalin grænseløs kommunisme...
  Hans gerninger vil blive sunget
  Fascisten er fuldstændig ødelagt!
  
  Stalin gjorde ære til Rusland,
  Stalin rejste hende over stjernerne ...
  Han hævede imperiet til randen,
  Stalin er bare et ideal!
  
  Stalin erobrer universet
  Han har en fantastisk stjerneflåde...
  Forsøg vil være til opbyggelse
  Stalin vil føre til kommunisme!
  
  For Rusland er Stalin solen,
  Den skinner voldsomt i mørket...
  Pigens stemme er høj
  Der er ingen smukkere leder på jorden!
  
  Stalin er legemliggørelsen af Svarog,
  Stalin skabte Ruslands magt ...
  Han finder Rod i hjertet -
  Den største Mester!
  
  Der er ingen leder på hele jorden smukkere,
  Stalin er den største af mænd...
  Lad os skabe lykke i vores univers,
  Den rabiate skurk er blevet ødelagt!
  
  Mine sønner og Komsomol-medlemmer,
  For fædrelandet, stå sammen i dannelse ...
  I piger er trods alt stærkere end tigre,
  Kære geni Stalin er med os!
  
  Præstationer kan ikke tælles,
  Lad os flyve som en pil...
  Vores strålende Rusland,
  fædrelandet bevæger sig mod kommunisme!
  Dasha sang sammen med Vaska, og børnene fik alt så klangfuldt og smukt.
  Og de dansede stadig, trampede deres solbrune, skoløse børn og trampede allerede gennem sneen i marts med deres bare fødder.
  Tyskeren, som ikke rigtig forstod russisk, kunne lide sangen, og han tog dåsekød fra sin taske og rakte det til børnene.
  Og nikkede bifaldende.
  - Zer Gut!
  Drengen og pigen bukkede og gik videre. De er kun elleve år, men de er smarte og har en stærk hukommelse. Indsaml nøjagtige oplysninger. Og engang bragte den lyshårede Daria, selv i en kurv, en mine til tyskerne. Hun er en klog pige og kender deres sprog godt. De troede ikke engang, at sådan et smukt barn med hvidt hår og blå øjne kunne bringe døden.
  Og det her virkede...
  Her går de igen og nyder tysk chokolade, og deres humør er muntert ...
  Daria bemærkede med et smil:
  - Hvis vi besejrer nazisterne, vil jeg bygge mig et tre-etagers hus, lavet af marmor og med et springvand!
  Vaska grinede.
  - Vil du blive borgerlig?
  Pigen svarede:
  -Ikke! Jeg vil bare have min egen kommunisme!
  Vaska lo og sang igen;
  Da bourgeoiserne tog til mit land,
  Huse blev brændt, piger blev skåret ned ...
  Det så ud til, at der blev talt nuller,
  Drengene fik deres hår barberet til nul!
  
  Den modige Kibalchish tog riflen,
  Og meldte sig ind i folkehæren...
  Men han uddelte planer for hele Malchish-Bad Boy,
  Hvem opgav en tønde for marmelade!
  
  Og her hænger jeg på stativet dreng,
  De plager mig med en pisk og nåle ...
  Som svar griner jeg i ansigtet, jeg er bødlen -
  Og jeg tror på, at fædrelandet bliver et paradis!
  
  Dyr ristede mine hæle med ild,
  Barnet blev slået hårdt af strømmen ...
  Men tro mig, mel er ingenting,
  Så de røde borgerlige vandt!
  
  De brækker knogler, det onde metal har gravet sig ind,
  På stativet vakler bødderne mig ...
  Men jeg tror det, drømte drengen
  At løbe rundt i Berlin i maj!
  
  Jeg tror, at kammerat Lenin vil lede
  Gratis, Warszawa, Prag, London!
  Vi offentliggør snart vinderresultatet
  Og over Berlin det røde banner stolt!
  
  Nu brænder barnets hæle stadig,
  Sålen, som næsten altid er barfodet ...
  Og pisken ramte hårdt på ryggen,
  Sandsynligvis mor du allerede er gråhåret!
  
  Men jeg vil ikke overgive mig til disse bødler,
  Jeg vil ikke bede om tro, kende barmhjertighed ...
  Lad katen piske stejlt fra skulderen,
  Jeg ved, at Lenin vil give, tro på belønningen!
  
  Kibalchish lo under tortur,
  Afslørede ikke hemmeligheder, dør stolt...
  I helvede for evigt skriger Bad Boy,
  Dæmoner hælder harpiks i hans hals!
  
  Lenin er med os, du kan se for evigt,
  Og en flamme brænder i mit hjerte...
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Der vil være et rødt banner over hele planeten!
  Daria fløjtede og stampede med bare fod:
  - Store! Har du selv komponeret det?
  Vaska nikkede.
  - Ja! Hans historie gjorde et kæmpe indtryk på mig!
  Daria nikkede og bemærkede:
  - Kan du huske, hvordan politifolkene fangede dig og mig og kørte os barfodet i kulden gennem sneen, og så pryglede de os og lagde tynde kviste i hælene på os.
  Vaska bekræftede let:
  - Det var så.... Dine hæle gør ondt, og dine skuldre gør ondt, når du hænger på stativet. Men der var ingen beviser imod os og...
  Daria bemærkede med et suk:
  - Ja, men politiet ville have os til at fryse ihjel. Men da de slog mig i hovedet med en flaske, fangede jeg et fragment med min bare fod. Og så gav hun det videre til sine hænder. Så klipper jeg rebet for mig selv og for dig.
  Vaska nikkede.
  - Ja, det var ... Men frygteligt. Men du ved, i kulden gør blærerne fra brændte såler ikke ondt! Og da vi kom ud senere, helede alt på os som på hunde!
  Daria bekræftede let:
  - Ja heler os godt! Jeg har proppet så ru såler, at jeg ikke er bange for at gå på kul!
  Vaska pustede op og sagde:
  - Også mig! Vi er pionerer, børn af kommunismen!
  Daria bekræftede:
  Og vi vinder helt sikkert!
  Drengen og pigen sang:
  I sejren for kommunismens udødelige ideer
  ser vi fremtiden for vores land...
  Og det røde banner, vort fædreland,
  Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  . KAPITEL #3
  I begyndelsen af august 1943 trak tyskerne sig alligevel tilbage og overvandt de sovjetiske troppers stædige modstand mod Det Kaspiske Hav. Dette er virkelig en stor præstation for Fritz. Som har opnået det største udbytte. Nu var Kaukasus afskåret af land fra hovedkontinentet.
  Tyrkerne opnåede også succes, som efter stædige kampe endelig indtog Batumi og fuldendte omringningen af Jerevan. Således efter at have presset de sovjetiske tropper grundigt i Transkaukasus.
  USSR's stilling blev meget vanskelig. Og Stalin beordrede at indlede en offensiv i nord for at bryde gennem korridoren til det sultne, døende, men endnu ikke overgivne Leningrad.
  Angrebet på Tikhvin begyndte. Betydelige styrker blev kastet dertil, selvom hovedkvarteret ikke havde nok reserver. Situationen blev kompliceret af ankomsten af svenske, angiveligt frivillige divisioner til fronten, hvilket styrkede deres positioner.
  Ja, og tyskerne styrkede for alvor ...
  Kampene udspillede sig fra den tiende august, de sovjetiske tropper rykkede ti kilometer frem i de første tre dage af slaget. Her den fjortende august gik den tyske Maus kampvogn for første gang ind i kampen. Ikke en særlig vellykket udvikling med en vægt på 188 tons. Det er rigtigt, at bilen blev ført af et seriøst mandskab, meget stridbare nazistiske piger.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - fem skønheder i Det Tredje Rige med bogstavet "A". Og hvordan de kæmper på Maus og skyder fra to kanoner på én gang.
  Højeksplosive fragmenteringsgranater affyres fra en kortløbet 75 mm kanon og tungere fra en 128 mm kanon, hvilket demonstrerer slagkraft.
  Agnes fyrer med sine bare tæer og mejslede ben. Den rammer den sovjetiske bil, river bogstaveligt talt sit tårn af og hviner:
  - Jeg er en rumpige!
  Adala sender et skud med en landmine og knirker:
  - Og jeg er kunstflyvning, riv hele besætningen!
  Og også pigen bruger bare tæer. Sovjetiske 34 granater ramte Maus, men hopper som ærter. Bilen er godt beskyttet. Og du kan ikke nemt slå hende. Skaller flyver fra hende som tennisbolde, og selv med en stor kaliber af sådan et monster kan du ikke bryde igennem.
  Og pigen bliver skudt fra en antiluftskyts og lader ikke fjenden komme nærmere.
  Agatha skød også ved hjælp af sine bare tæer og knurrede:
  - Lad mit sværd slå, vi vil piske fjenderne!
  Adala bekræftede aggressivt og skød meget præcist:
  Vi er krigere af lys og jord!
  Angelina tæskede med sine bare tæer, smadrede den sovjetiske T-34-76 tank og råbte:
  - For store gevinster!
  Afrodite ramte også med et projektil, der var så tungt som en bunke, knuste den sovjetiske T-60 og knirkede:
  - Den hellige krig bliver vores sejr!
  Agnes tæskede ved hjælp af sin bare hæl og brækkede fjendens frontalrustning og udsendte:
  - Kejserligt flag frem - ære til de faldne helte!
  Disse piger her er ret grimme og morderiske. Og det er ikke for ingenting, at du ikke kan komme forbi dem. Takket være deres bare fødder og kropsbikini skyder de uden at gå glip af. Hvilket betyder, at de ikke kan slås så let.
  Frygtelig "Mus", tæsket med et dødbringende våben, og gav ikke nogen en chance.
  Herunder KV-serien.
  Men hvis der er tyske kvinder, der kæmper så stædigt og med succes, så er der piger på sovjetisk niveau - helte.
  Her for eksempel Natasha med sine partnere. De har bare en beskeden, selvkørende gun-85, der lige er ankommet til fronten. Og pigerne slår allerede nazisterne med stor magt.
  Skønhederne er selvfølgelig barfodet og i bikini. Og de knuser nazisterne grundigt, som en forhammer, der rammer glasstykker.
  Og dette er meget mindeværdigt, når sådanne piger demonstrerer det højeste niveau af ørneflyvning.
  Natasha skyder med sine bare tæer og smadrer Panteren, hvorefter hun råber:
  - For det store Fædreland!
  Og han vil vise sin tunge!
  Zoya tæsker også fjenden. Slå ham meget hårdt. Vil bryde rustningen og plage:
  - Til kommunismens ære!
  Augustina kæmper også hårdt, og hvis hun presser fjenden, gør hun det meget grundigt. Pauser og brøler:
  - Ære til den kommunistiske verden!
  Dolbanet og Svetlana. Og meget passende også. Med dine bare tæer. Knus fjendens rustning og knirk:
  - For den kommunistiske verdens storhed!
  Og vise sin tunge...
  Her sang pigerne, der følte sig inspirerede, og komponerede lige på farten;
  Skønheder angriber barfodet
  Sådanne søde piger løber...
  Hvis det er nødvendigt at slå Fritz med en knytnæve,
  Eller hug ham med et maskingevær!
  
  Piger er ikke i tvivl
  De vil begrave nazisterne døde...
  Og de vil slå ham hårdt fra hans fødder,
  Og et sted hyler kødædende ulve!
  
  Rusland er et ord for soldater
  Når du tror på, at det ikke bliver bedre...
  Selvom nogle gange en dyster justering,
  Hvor den onde sorte Kain sejrer!
  
  Tro ikke, Komsomol-medlemmer løber ikke,
  Og hvis de løber, så kun på angrebet ...
  Og alle nazisterne vil blive dræbt på én gang,
  Og Führeren vil hæve alt til hugget!
  
  Rusland er mit moderland
  Hun er strålende, simpelthen smuk ...
  Hvem der er en kujon er ikke engang en rubel værd,
  Og det er farligt at skændes med en kriger!
  
  Men ved, at vi vil besejre nazisterne,
  Ingen ondskab vil herske på tronen...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og Gud Svarog med storhed i kronen!
  
  Hvem er en kujon, tro mig, en svag slave,
  Hans skæbne er én - at udholde fornærmelser ...
  I dag er du låsesmed, i morgen er du værkfører,
  Og du kan selv slå andres ryg!
  
  Pigerne har styrke, bare en vulkan,
  Hun bryder nogle gange og kraftigt bjerge ned ...
  Krig raser en ond orkan,
  Og menneskehedens død, ærlig talt klipper ned!
  
  Så jeg vil ærligt fortælle jer riddere,
  Vi er stærke, når vi russere er forenet...
  Har brug for en snack til en gaffel og kniv
  Vi er riddere i uovervindelige kampe!
  
  Hvad er vores tro på Herren Kristus,
  Selvom Lada også er æret ...
  Kammerat Stalin er som en far for os,
  Og kommunismens sted vil være paradis!
  
  Den, der var, da han døde, vil opstå,
  Og vi bliver smukkere og klogere ...
  Og selvfølgelig er manden meget stolt,
  Selvom nogle gange bærer nonsens!
  
  I kærlighed er vort fædreland som en stjerne,
  Tro mig, hun vil aldrig gå ud ...
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Der vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada helligt,
  Svarog er smuk og Perun er fantastisk....
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Ikonernes hellige ansigter er mig kære!
  
  Hvornår bliver det rigtige paradis
  Det vil gå i opfyldelse, tro mig, alle håb ...
  Du giver dit hjerte til fædrelandet,
  Alt vil være godt, stærkere end før!
  Pigerne havde en god kamp og komponerede godt. Hvad med sådanne krigere, ingen Hitler er forfærdelig for Rusland.
  Ikke desto mindre brød de sovjetiske tropper, efter ti dages stædige kampe, alligevel igennem til Tikhvin.
  Kampene udspillede sig for selve byen. Kræfter selvfølgelig meget ulige.
  Tyskerne har erobret luftherredømmet og bomber non-stop. Situationen forværres af udenlandske divisioner, der kæmper på Wehrmachts side. Især mange italienske dele.
  De forsøger at skubbe den røde hær væk fra Tikhvin. Men de russiske enheder kæmper hårdt. Dette er deres eneste, reelle chance for at redde det belejrede Leningrad, døende af sult. Mad kan kun slippes der med fly, men tyskerne har stærke kampfly, og det er meget svært at gøre dette.
  Og i anden halvdel af august stormede nazisterne Astrakhan. Og i denne by kæmpede sovjetiske piger med stor heltemod og mod.
  En bataljon af barfodede piger dækker denne heroiske by.
  Alenka kaster en granat med sin bare fod, affyrer derefter et skud, slår nazisterne ned og udtaler:
  - Hvis en kvinde er begærlig som en kat, så har hendes mand mus i hovedet!
  Anyuta, der skød mod Fritz og også kastede en granat med sin bare fod, kvidrede:
  - De lyseste ideer er dystre fra skyggepolitikken, når de bliver gennemført!
  Alla, der skød mod Fritz og kastede en granat, slog en tank ud med sine bare fingre, gryntede:
  - En kvinde er udspekuleret som en ræv, og hun hersker endda over en løve, hvis en mand har sindet som en hane!
  Maria, der skød fra en pistol og væltede Fritz'en, knurrede:
  - Gud kan gøre alt, kun overgå en kvinde i anmodninger, han er magtesløs!
  Matryona, der skød mod fjenden og kastede en morderisk dødsgave med sine bare tæer, bemærkede:
  - En kvinde, for ikke at blive slugt af en mand som en boa-konstriktor, skal have et kobrastik!
  Alenka, der fortsatte med at skyde mod nazisterne, bemærkede vittigt:
  - En person kan være som Skaberen i alt, kun efterligning som en abe gør ham ikke smuk!
  Anyuta skød mod fjenden, slog derefter en kampvogn ud med et velrettet granatkast og sagde:
  - Mennesket kan kun overgå den Almægtige Gud i selvopfattelse, og selv da, hvis det er intellektuelt skabt af en Pithecanthropus!
  Alla, der fortsatte med at skyde meget præcist mod Fritz, udstedte:
  - En kvinde vil ikke være en kylling, men hendes ideelle mand er en hane!
  Maria, der skød mod nazisterne og med et præcist kast af sin bare fod, og ramte Panteren, bemærkede:
  - En rævekvinde har virkelig et ulvegreb om hanbævere!
  Marusya, der også sprængte mod nazisterne med et udbrud og gav en eksplosiv pakke med sin bare hæl, udsendte:
  - I politik er det som i en skov, hvis du æder en eg en gris, hvis en hare æder en ræv, hvis et æsel - der bliver fældet tre skind!
  Alenka, fortsætter med at udføre hektisk skydning og overøser infanteriet med fragmenterede citroner, vyaknula:
  - Jo lysere kvinden er, jo mere er hun en ræv!
  Anyuta skød også mod nazisterne, mejede dem ned og kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Grå mennesker mangler grå substans i hjernen, lyse personligheder, grå i hovedet i store mængder!
  Alla, der skød mod fjenden, gav en eksplosiv pakke med sin bare hæl, udsendte vittigt:
  - En grå mand er ensom som en ulv, og som en hare har han ingen hvile!
  Maria slår Fritz'en og bemærkede vittigt:
  - Hvis politikeren er en stor ræv, så skaffes broderparten til ham!
  Marusya skød fra granatkasteren og kastede en citron med sine bare tæer og knirkende:
  - Rævepolitikeren tager fra vælgerkragen muligheden for at ride som ost i smør!
  Alenka, der fortsatte med at skyde fra et våben, og med sin bare hæl bukkede under for en eksplosiv pakke, råbte:
  - Der er færre stjerner på himlen end fortolkninger af de hellige skrifter!
  Anyuta, der skyder mod nazisterne, udsendte:
  - En bøddel i rød kappe, mere retfærdigt, en politiker med veltalenhed!
  Alla, der fortsatte med at skyde, bemærkede logisk:
  - Bøddelen har en slebet økse, politikeren har et skarpt ord, den første blæser i hovedet, den anden drypper på hjernen!
  Maria, der fortsatte med at slå Fritz'en præcist ud og kastede endnu en dødsgave med sine bare fingre, bemærkede:
  - At hugge hoveder er nogle gange mere humant end at dryppe på hjerner!
  Matrena, der afskar nazisterne og kastede en granat med sin bare hæl, udsendte:
  - Hvis man lader politikerne dryppe på hjernen, river man sig i håret af ærgrelse!
  Alenka, der skød på den tyske general og brød igennem ham, sagde truende:
  - Politikers taler er som vand til hjernevask!
  Anyuta, der gennemførte et målrettet skydning mod fjenden og affyrede en citron med sine bare tæer, udsendte:
  - Hvad er den største Gud i politik, hvad skaber lovløshed!
  Alla, der skød mod nazisterne og kastede en eksplosiv pakke med sin bare hæl, udsendte:
  - En politiker ser altid på vælgeren som et æsel med et ræveblik til at pløje!
  Maria, der skød mod fjenden og med sine bare tæer, kastede en granat af dødbringende kraft, udbrød:
  - En kvinde elsker at blotte sin fattige krop for at klæde sig rigere!
  Marusya affyrede et langt udbrud, skar Fritz' linje ned og spindede:
  - En barfodet kvinde tager en mand hurtigere på, selvom han ikke er helt en støvle!
  Alenka, der udførte nøjagtig ild mod nazisterne, bemærkede:
  - Med en bar kvindehæl er det nemmere at spinde en mand på moderigtige støvler!
  Anyuta skød fra en granatkaster og udsendte:
  - For at få moderigtige sko, skal en kvinde ordentligt "skoede" en mand!
  Alla, der slog nazisterne med udbrud og kastede en granat til sine bare tæer, svarede:
  - En kvinde, der ikke ved, hvordan hun blotter sit ben i tide, vil forblive "skoet" for evigt!
  Maria, der skød mod fjenden og kastede en eksplosiv pakke med sin runde hæl, udsendte:
  - Alt for ofte, når man ser på de bare kvindelige ben, risikerer en mand at "skode" sig selv til tilstanden af en vagabond!
  Marusya, der skød præcist mod fjenden og gav en granat med sit bare knæ, svarede:
  - For ikke at forblive barfodet for evigt, skal du kunne smide skoene i tide!
  Alenka, der fortsatte med at skyde på nazisterne og slog pusten ud af dem, udsendte vittigt:
  - En piges bare fod er bedre end en angribers presenningsstøvle!
  Anyuta, der fortsatte med at skyde med uudslukkelig nøjagtighed, bemærkede:
  - Den stærkeste rustning vil ikke modstå, foran sart hud, charmerende pigelige såler!
  Alla, der skød mod de tyske angribere, udsendte:
  - Kvinder klatrer meget klogt ind i en mands pung med bare fødder!
  Maria skød mod nazisterne med stor nøjagtighed og slog deres hoveder og bemærkede:
  - Den mest klæbrige del af kvindekroppen for guldmønter, bare fødder og bare bryster!
  Marusya, der fortsatte med at skyde, uden medlidenhed med nazisterne, udstedte:
  - En kvinde har brug for at tage skoene af nogle gange, for ikke at knæle før nød!
  Alenka, der passende skrev om nazisterne og stablede dem i bunker, bemærkede logisk:
  - Det er nemmere at lægge en mand på knæ med bar fod!
  Anyuta, der skød mod fjenden, bemærkede aggressivt:
  - Barfodet i tiden, aldrig en barfodet!
  Alla, der udhulede fjender og afskar modstandere, gryntede:
  - Det er nemmere for en kvinde at bestige en gylden top med bare fødder!
  Maria tæskede også nazisterne og spindede:
  - Du er en mand af støvler, hvis du ikke kan lide kvindeben!
  Marusya, der skød mod nazisterne og kastede en hjemmelavet pakke med sprængstof med sine bare fingre, hvorfra tigeren vendte sig, knurrede:
  - En kvinde med slanke ben vil få en mand til at bøje sig i ærbødighed!
  Alenka tæskede nazisterne, mejede dem ned og gav ud:
  - Bare tæer er mere fingernem end hænder, når en kvinde tager mønter fra lommen på en "skoet" mand!
  Anyuta skar Fritz'en af og knirkede:
  - Det mest dygtige er en kvinde, der skubber en mand under hælen, med sin bare fod!
  Alla, der skød mod modstandere og kastede en citron med sin bare hæl, udsendte:
  - Vejen til en mands hjerte er lettere for en skønhed at trampe med bare fødder!
  Maria smadrede en tysk kampvogn, kastede en granat og knirkede:
  - Bare fødder af piger, mere ihærdige, når man bestiger Everest af en mands hjerte!
  Matryona skød også dødeligt og gav ud:
  - Efter at have taget skoene af, er det lettere for en kvinde at krydse ørkenen af mandlig ligegyldighed!
  Alenka smadrede fjenden med en fanget bazooka og knirkede:
  - Du vil være stum som en støvle, du vil ramme hælen selv på en barfodet!
  Anyuta gav sig også en tur og knirkede og blottede sine tænder:
  - Et bart kvindeben får en mand til at falde ind i en barfodet barndom!
  Den rødhårede Alla, der havde mejet nazisterne ned, kvidrede:
  -Ofte falder skode støvler ind i en barfodet barndom!
  Maria tog en lussing til nazisterne og knirkede:
  - Hvis en pige har smukke ben, så er hun ikke en tramp i livet!
  Matryona skød mod fjenden og afskar nazisterne som kornskive og gøede:
  - En barfodet pige er bedre end en skoet gammel kvinde, en ung kat, sjovere end en gammel løve!
  Alenka, der skød mod nazisterne og kastede dødelige gaver af døden, udstedte:
  - Det bedste af det hele er, at en kvinde får en pris med bare bryster og moderigtige sko med bare fødder!
  Anyuta slog også nazisterne, mejede dem ned og kastede med sine bare fødder granater og knirkede:
  - Fra tornene af mandlig ligegyldighed er den bedste måde at beskytte en kvinde på en bar hæl!
  Alla, der skød mod modstandere og skar dem af med automatiske udbrud, bemærkede:
  - Den mest holdbare hæl til en mand fra en bar kvindefod!
  Maria, der ramte modstandere og slog fra en granatkaster, udsendte:
  - Barfodet kvindelig hæl, den mest brændte støvlesko med indmad!
  Matryona, der væltede nazisterne, gav ud med vid:
  - Du vil ikke kunne smide skoene i tide - du bliver en barfodet!
  Alenka, der skrev om nazisterne, bemærkede:
  -Hvis du er en kælling, så kan du godt varme op, kun dig selv!
  Anyuta noterede logisk, tæskede fjenden og kastede en pakke med sprængstof med sin bare fod:
  - Det er godt at have en klub, det er dårligt at være en klub!
  Alla, der slog nazisterne og gav en granat med sin bare hæl, råbte:
  - Støbejernsnæver kan hjælpe dig med at overleve, men et egetræshoved vil føre til døden!
  Maria noterede ganske logisk, da hun mejede nazisterne ned:
  - Når herskeren ikke har en konge i hovedet, hersker anarki i landet, og de sælger forgæves!
  Matryona, der slog nazisterne rationelt, bemærkede:
  - Kronen er ikke for hovedet, at hatten!
  Alenka, der knuste Fritz, bemærkede logisk:
  - På egehovedet og kronen sidder usikkert!
  Anyuta, der skød meget præcist mod nazisterne, udsendte:
  - Uanset hvor stærk eg er, men materialet til hovedet fra det er det mest skrøbelige!
  Alla, der hurtigt skød mod fjenden, udledte logisk:
  - Hvem er et køllehoved, han kommer på hovedet med en kølle!
  Maria forbandede modstandere, udsendte:
  - Politikeren holder en pung og en stafet i hænderne, kun hans penge er af træ, og stafetten er papir!
  Marusya noterede logisk og kastede en citron med sin bare fod:
  - Et lyst hoved refererer i det mindste til gråt hår!
  Matrona, der knuste nazisterne, bemærkede:
  - Du er måske ikke blondine, men det er smukt at være en lys sjæl, piger kan slå de onde, så andre kan leve lykkeligt!
  Alenka, der skød mod nazisterne, knirkede:
  - Du kan ikke bygge et stærkt forsvar fra egetræer på stubbe alene!
  Anyuta, skydende, logisk bemærket:
  - Hvis ikke politikeren er en spætte, så fjerner han spånerne, ikke kun fra vælgerstubben!
  Alla erklærede aggressivt og væltede tyskerne:
  - Selvom politikeren ikke er en ørn, anser han vælgerne for at være krager og spætter!
  Maria, der fældede fjenderne, bemærkede:
  - Hvis du giver politikerne lov til at fjerne spåner fra dig, så er du bestemt en spætte!
  Matrena, der mejede nazisterne ned, udtrykte sig selv:
  - En politiker med vælgere er en ræv, men med sig selv er en hamster en hamster!
  Marusya kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - En klog politiker er som en ræv i et hønsehus, og en dum er som en elefant i en porcelænsbutik!
  Alenka, der knuste Fritz, udsendte:
  - Ordren lægges i tavshed, politikeren skaber rod ved at tale!
  Anyuta, der spredte nazisterne med en granat, knirkede:
  - En politiker taler meget, især når han vil holde sin mund!
  Alla noterede aggressivt og tæskede nazisterne:
  - At skændes med en politiker om, at det at hamre vand i en morter, medmindre man knækker tungemusklen, ligger i profit!
  Maria, der knuste fjenderne og kastede en granat med sin bare fod, bemærkede:
  - Politikeren er en blanding af en ræv og en ulv, men han sviner meget!
  Matrena, der skød mod nazisterne, knurrede:
  - Jo mere politiker ræven er, jo mere sviner han!
  Marusya, der slog Fritz, udsendte:
  - I politik er der et kontinuerligt menageri, ulve, harer, høns, en hane og spætter, kun en ræv bliver altid valgt som konge!
  Alenka, der knuste nazisterne, gryntede:
  - En diktator, der udgiver sig for at være en løve, er et rigtigt svin!
  Anyuta noterede aggressivt og væltede fjender med skud:
  - En politiker vil kun passere for en løve, hvis vælgeren er et perfekt æsel!
  Alla, der slog nazisterne ud som støv fra tæpper, gav ud:
  - En politiker tager et fåreskind på, men kun blodtørstighed gør ham i familie med en ulv, og en solid vædder med opfindsomhed!
  Maria, der kastede en granat med sin bare fod, kvidrede:
  - Det er bedre, når herskeren er en ulv i fåreklæder end en vædder i løves skikkelse!
  Matryona, der skød mod fjenden med Robin Hoods nøjagtighed, udsendte:
  - En politiker bræger om fred som et får, men ulvetænder rasler krig!
  Marusya, der skød mod fjenden, råbte:
  - En politiker for at få vælgernes stemme vælter ud som en nattergal, men holder dem for spætter!
  Alenka, der skød mod nazisterne, udsendte:
  - Hvis politikerens tale virker som en nattergals trille for dig, så lad være med at være en krage i denne sag!
  Anyuta noterede vittigt og slog nazisterne ned:
  - Hvis en politiker synger som en nattergal, så anser han dig for et passende spil!
  Alla, der fældede nazisterne, bemærkede:
  - Jagt på vælgere adskiller sig fra skovjagt ved, at jægeren larmer så meget som muligt!
  Maria, der skød mod fjenden, råbte:
  - En politiker skaber, i modsætning til en lommetyv, meget larm, når han stjæler, og smiger, når han røver!
  Matryona, der skød mod fjenden, gurglede:
  - En politiker er på en måde også en gud, men det er bedre ikke at tro på ham!
  Maria bekræftede:
  - Politikeren kan godt lide at love Månen som vælger, blot glemmer han at tilføje, at der ikke er liv der undtagen sand!
  Alenka afskar modstandere og gryntede:
  - Ve er ikke fra sindet, men fra manglen på praktisk snilde!
  Anyuta, der skød mod fjenden, knirkede:
  - Alle verdens problemer er ikke fra penge, men fra deres fravær i den rigtige mængde!
  Alla, der skød mod fjenden, udsendte:
  - Sprog gives til en politiker for at skjule sine tanker, men ikke med hvilken veltalenhed kan en politiker skjule sin grå elendighed!
  Maria bemærkede energisk, da hun skød mod Fritz:
  - Går jernet i lænker, bliver det ikke efterladt til sværd, hvis der spildes sølv i taler, så er der ikke noget at betale løn!
  Matryona skød mod fjenden og gryntede:
  - Har en politiker en gave til at holde løfter? Besidder, men ikke for ingenting!
  Marusya, der skyder mod nazisterne, bemærkede:
  - Elefanten pålægger en stor bunke lort, og politikerræven, et endnu større bjerg af verbal diarré!
  Alenka bemærkede vittigt og knuste nazisterne:
  - Politikeren skænker rigeligt sød honning af taler, drukner vælgerne i verbal diarré!
  Anyuta, der skød mod modstandere, udsendte:
  - En politikers søde tale er som en honningstrøm, kun du svømmer langs den i skraldespanden!
  Alla, der skød mod nazisterne, bemærkede:
  - En politiker kan indfri løftet, kun for at få vælgeren til at tro på det umulige!
  Maria, der førte en meget præcis brand, udsendte:
  - Der er mange politikere i valget, men der er ingen at vælge, hvem der er en stump, hvem er et dæk, hvem er en ræv, hvem er en gris, hvem er en bjørn - der er kun én ting tilbage af ærgrelse - til brøl!
  Matryona skød mod nazisterne og bemærkede:
  - En politiker, der ofte river sig i halsen, man skal ordentligt sparke i ørerne!
  Marusya skar nazisterne, sagde:
  - En politiker synger i modsætning til en nattergal aldrig for ingenting, og har en rævegave!
  Alyonka kvidrede og blottede sine tænder:
  - Politikeren vil gerne blive en ørn, men vælgeren har altid ingen fuglerettigheder!
  Anyuta kurrede og skød tyskerne med en snigskytte:
  - Hvorfor er du på fuglens rettigheder, fordi en spættes sind!
  Alla hvæsede med en pythons aggression:
  - Politikeren har mange forskellige sange, men alle med kun ét motiv: vælg mig!
  Maria, der afskar nazisterne, gryntede:
  - Vælgeren forlader som en bolle haren, ulven, bjørnen, men den politiske ræv fortærer ham alligevel!
  Matrena bemærkede og skar nazisterne ned:
  - Politikeren vil regne med søde taler på en flues intellekt, på en nattergals trill, på en spættes hensyn, men hans svineessens er synlig for høgens øje!
  Marusya, der kæmper mod nazisterne, tilføjer med et grin:
  - En kvinde er også en god politiker, og giver i hvert fald en chance for, at hun vil opfylde løftet om troskab og give fornøjelse!
  Så pigerne beskytter heroisk byen, og giver stort håb.
  . KAPITEL #4
  I slutningen af september og begyndelsen af oktober var kampene om Astrakhan stadig i gang, og nazisterne bevægede sig sydpå langs kysten af Det Kaspiske Hav. Der var en ubønhørlig fremmarch af nazisterne ... I syd erobrede nazisterne byen Ordzhonikidze og fortsatte med at storme Groznyj.
  De sovjetiske krige kæmpede også heroisk i denne by.
  Bataljonen af piger, ledet af Tamara, viste desperat beslutsomhed og mod.
  Tamara affyrede et udbrud fra et maskingevær og kastede med sine bare tæer granater og sagde:
  - Ære til vort fædreland USSR!
  Anna, der skød præcist mod nazisterne og også kastede en eksplosiv pakke med sin bare hæl, råbte:
  - Ære til heltemod!
  Akulina skød mod fjenden og råbte:
  - For Fædrelandet og Æren!
  Victoria, der skød mod Fritz og kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer, knurrede:
  - Knus Wehrmacht med heltemod!
  Olympias, en sund pige, gav en linje til fjenderne, slog Fritz'en ud og tilgav:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr!
  Tamara, der skød på nazisterne og igen kastede en granat med sin bare fod, bemærkede:
  - En soldat skal have styrken af et egetræ, men ikke et egetræshoved!
  Pigerne fyrede. Omkring ruinmassen ryger ruinerne. Eksplosion efter eksplosion følger. Røg stiger op i himlen. Alt omkring brænder.
  Ødelæggelse i massiv skala.
  Den smukke, barfodede blonde Anna, mens hun kaster en granat og river nazisterne i stykker, pladrer sådan her:
  - I hver eg er der en hulning, i hvert egetræshoved er der et hul, hvorfra hjerner flyder!
  Akulina, der skød mod fjenden og kastede en granat med sin yndefulde, solbrune, bare fod, knirkede:
  - Hvis du er klog som en eg, så bøjer du dig som en asp!
  Victoria, denne rødhårede pige, også med bare, solbrændte, mejslede ben, kvidrede:
  - Hvis du ikke har rævelist, så kommer der tre skind af dig!
  Olimpiada, en sund, høj, stor, muskuløs blondine, gav en tur, kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Hvis du er dum som en eg, river de dig af som klistret!
  En dreng kravlede forbi dem. Han blinkede med sorte hæle og kastede en eksplosiv pakke mod nazisterne. Så knirkede han:
  - En ung soldat, bedre end en affældig general!
  Tamara gav igen tur. Hun kastede en granat med en dødelig kraft med sin bare fod og råbte:
  - For hver af sin nye kulør trækker politikeren tre skind fra vælgerne!
  Akulina, der skød mod fjenderne og grinede aggressivt, knurrede:
  - Du bliver klog som et egetræ, de river det af som klistret og harer!
  Anna, der skød mod fjenden og kastede granater med sine bare fødder underminerende kampvogne, kvidrede:
  - En snedig ræv vil endda trække tre skind ned fra en løve, hvis han er en vædder med forstand!
  Victoria, der skød mod nazisterne og kastede en morderisk gave op med sin bare hæl, udsendte:
  - Hvis du ikke vil blive en ræv, vil du klynke som en sulten hund!
  OL mejede Fritz ned. Så kastede hun en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Politikeren er en ræv, så tarm han vælgere-kyllinger i dagslys!
  Kanonadens brøl vokser. Formidable "Sturmtigers" går i kamp. De affyrer raketdrevne bomber. Og de ødelægger hele bygninger og knuser huse på én gang. Og stormtropper cirkler på himlen. De affyrer raketter mod sovjetiske stillinger. De smider bomber. Panther-2 er allerede synlig, en maskine mere avanceret end Panther, med en kraftig 88 mm kanon.
  Det tyske køretøj har et smallere og mindre tårn, samt et squat skrog. Sådan et monster, hvis det tæsker, så tæsker det. Og vigtigst af alt, ikke for tung, med en kraftigere motor på 900 hestekræfter.
  Tamara kastede en granat mod Panther-2 med sin bare fod og kurrede:
  - Du bliver dum som en stub, de river den af som klistret, ikke kun snedige ræve, men også feje harer!
  Anna, der skød mod nazisterne og mejede modstanderne ned og kastede citroner med sine bare fødder, udledte:
  - Selv en ørn, en snedig ræv, kan afsløre en våd kylling!
  Akulina, der afskar fjenderne og slog dem igennem med præcise skud, udstedte:
  - En mand, der drømmer om rollen som en løve, bliver ofte til et æsel, der pløjes af en ræv!
  Victoria, der huggede modstandere ned i byger og kastede noget dødbringende med sine bare fødder, råbte:
  - En mand har løve-lignende ambitioner, æselstædighed, en bjørns klodsethed, en elefants ynde, men hans ræv er altid i stand til at lokke ham!
  OL gav fjenden en tur. Hun klippede den ned som en plæneklipper og knurrede:
  - En ræv af rød farve, en politiker i en blodig kulør!
  Kampens intensitet blev ved med at vokse. Byen blev tæsket af nazisterne fra gaskanoner, som var magtoverlegne i forhold til Katyusha. Og det var meget svært at modstå nazisterne. Men bataljonen af barfodede, halvnøgne piger kæmpede med kolossal entusiasme. Og pigerne døde næsten ikke, mændene fik flere.
  Tamara, der skød mod nazisterne og kastede granater med sine bare tæer, råbte:
  - En kvinde besejrer stærke mænd, spiller på deres svagheder, en politiker overbeviser svage vælgere, åbenbart overspiller!
  Anna, der afskar fjenderne og klippede dem med kugler, samtidig med at hun gav en eksplosiv pakke ind med sin bare hæl, udsendte:
  - En kvinde er den mest snedige politiker, hun behøver ikke at studere for at blive ræv, men hun skal kunne tage sko på, mens hun forbliver barfodet!
  Akulina afskar modstandere med præcise udbrud og gøede med sine bare tæer:
  - En kvinde elsker også ungdommen, men dollarens grønne er dyrere for hende end protektorens grønne tidsalder!
  Victoria, den rødhårede tæve, gav et dødeligt udbrud, slog stregen ud og knirkede:
  - Det grønne i en piges ungdom tiltrækker grønne pengesedler af mænd, der er blevet fede af bukke!
  Olympias, der skød mod fjenderne og kastede endnu en gave med sin bare fod, råbte:
  - Gå ikke efter den grønne dollar, problemer har også grønne øjne, og skallen er sprød!
  Kampen bliver mere og mere hård. Dødelige projektiler suser. De sprængte og makulerede de sovjetiske stillinger og væltede batteriernes kanoner. Og nye fly haster, og overfaldskanoner buldrer. Støvskyer stiger op i himlen.
  Tamara, der skød nådesløst mod nazisterne, tog og gav en perle ud, hvorefter hun kastede en granat med sin bare fod:
  - Når du tror på Gud, må du ikke synke til et dyrs niveau: en person er ikke et underdanigt får og ikke en stinkende ged!
  Anna, der kæmpede med fjenden og kastede dødsgaver med sine bare fødder, bemærkede:
  - At tjene penge på folks tro er det samme som at hælde gødning på guld, mistillid vil spire!
  Akulina, der ødelagde Panther, blæste aggressivt:
  - Hvis du tror på søndag, må du ikke komme til syv fredage i ugen!
  Victoria, der skød meget præcist mod nazisterne og aggressivt mejede dem ned, bemærkede:
  - Troen på den evige helvedes flamme koger overtroens mælk, hvorfra skummet fjernes, slyngler fra religion!
  Olympias, den kvindelige helt, der fældede nazisterne og kastede granater af kolossal destruktiv kraft med sine bare fødder, bemærkede:
  - Kun stubbe og ege tror på den evige flammes helvedes bål, der lader sig skrælle som klistret!
  Tamara skød fra en fanget bazooka, blinkede med sine bare hæle og kvidrede:
  - Hvordan skinner den evige helvedes ilds flamme? Glansen af guldmønter i lommerne på skurke fra religion!
  Anna, der skød på fjenden og fældede nazisterne med kolossal nøjagtighed, udsendte:
  - Slyngler bruger Gud til at fylde deres lommer, og bliver bedraget ikke kun med et tomt hoved!
  Akulina gav fjenden en tur. Hun kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Slyngler fra religion river tre skind af får, knækker gedernes horn, kun fortjeneste er kært for dem, og tro er for hackerarbejde!
  Victoria kastede en savsmuldsbombe med sin bare hæl, sprængte fjenden i luften og knirkede:
  - En ærlig præst er som en vegetarisk ulv, kun tro er altid ærlig, og dens brug er egoistisk!
  Olympias sprængte fjenden fra et maskingevær. Hun mejede fjenden ned og gav en masse granater med sin bare hæl, som væltede Lev-tanken. Så råbte hun:
  - Enhver religion er et eventyr, kun overskud opnås fra denne fantasi i virkelig fabelagtige proportioner!
  Sådan kæmper piger modigt i byen Grozny. Og de viser sig fra det højeste synspunkt af tapperhed.
  Og de andre piger forsvarer Astrakhan med alt deres mod. Og de demonstrerer også den højeste kunstflyvning og styrke.
  Pigerne kæmper rigtig godt.
  Alenka kastede en granat med sin bare fod, rev nazisterne fra hinanden og kurrede og blottede sine tænder:
  - Hvem tillader dig at hænge nudler på dine ører, vil være evigt sulten!
  Anyuta, der mejede nazisterne med dette, var enig:
  - Du bliver ikke fuld af nudler på dine ører!
  Alla affyrede et skud mod nazisterne, kastede en dødbringende granat med sin bare fod og råbte:
  - Nudler på ørerne er en sidste-øjebliks-kvalmefremkaldende ret!
  Maria bemærkede vittigt, blottede sine tænder og kastede en eksplosiv pakke med sine bare tæer:
  - Om dette er Gud, er der ingen, der ved, men de korsfæster hele tiden en person, som om han er Kristi lignelse!
  Marusya, der forpulede Fritz'en, tog den og skreg og grinede aggressivt:
  - En person stræber efter at beherske Guds kraft, men modtager indtil videre kun en korsfæstelse ikke ifølge Gud!
  Matryona gav en tur, mejede nazisterne ned og forrådte og blinkede aggressivt til sine venner:
  - Et menneskes hjerte stræber efter godhed, hans sind efter profit og hans mave efter frådseri, og til sidst slæber hans fødder ned i pit!
  Og voldsomme kampe buldrer i Astrakhan. Byen ved Volga er et nøglepunkt i det sovjetiske forsvar. Og her koger sådanne kampe hektisk. Som en kedel bobler.
  Og tunge, dødbringende fly haster. Yu-288 er en meget kraftfuld maskine. Og kaster bomber med kolossal ihærdighed.
  Alenka hviner, giver en tur til nazisterne og kaster en granat med sin bare fod:
  - Hvis en person har en gorillas intelligens, vil han pløje som en hest og spise som en hund!
  Anyuta lancerede en morderisk dødsgave med sin bare fod, smadrede nazisterne og råbte:
  - En mand lader sig sætte på et halsbånd, men for at pløje skal han slås med en tvangspisk!
  Alla affyrede en citron med sin bare hæl og gryntede:
  - Politikeren har en stor lomme, men han er bare en ubetydelig lommetyv!
  Maria, der skød mod modstanderne, hvæsede:
  - En politiker, der lover vælgerne månen fra himlen, der er kommet til magten, forlader månelandskabet og klynker af sult mod stjernen!
  Matryona, der grinede øredøvende, bemærkede:
  - Djævelen i enhver politik opfordrer til at overtage den Almægtige Guds plads, kun politikeren har meget lidt talent!
  Marusya, der skød på fjenderne og selvsikkert klippede dem, bemærkede:
  - En person stræber efter at blive almægtig, men hans moralske fremskridt gør det ikke bedre!
  Pigerne er tilsyneladende vittige i højeste grad.
  Og krigen går på et riflet spor. Jetfly bliver testet i Det Tredje Rige. Og dette er også et ret alvorligt argument i en strid med USSR.
  Hitler er selvfølgelig ikke særlig tilfreds. Krigen trækker ud, og Rusland gør stædigt modstand, selvom det også giver efter. Kampe koger, som i mundingen af en vulkan.
  Slutningen af oktober. Kalmykia er fuldstændig erobret, og nazisterne rykker frem over Dagestan.
  Nazisternes succeser, omend beskedne, men konstante. Sortehavsflåden er på randen af ødelæggelse.
  Her er et helt hold på destroyeren bestående af piger. Dejligt mandskab for at sige det mildt. Pigen er i veste og løber barfodet, flimrende med runde hæle.
  Alice, kommandøren for destroyeren, beordrer selvsikkert at angribe den fascistiske krydser. Affyrer en torpedo og bemærker:
  - I krig, som i et godt teater, er den næste handling uforudsigelig, tårerne vil helt sikkert blive fældet!
  Andriana er hendes partner og kommanderer en hel yngel af piger. De løb flimrende nøgne, runde hæle og knirkede. De satte en mineenhed op.
  Andriana brølede:
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Veronika, der havde skudt mod nazisterne fra en kanon, spindede:
  - I krig, som i en film: handlingen fængsler, den bliver aldrig kedelig, kun desværre dræber den virkelig!
  En destroyer med bare-benede, solbrune, slanke, meget smukke piger hopper fra side til side. Han bliver kastet som en fjer.
  Alice, der stampede sine mejslede, bare fødder, råbte:
  - Hvis du ikke er afslappet, vil jorden hvile i fred i krigen!
  Andriana, der skød præcist fra en kanon, bemærkede:
  - En pige, der kan kæmpe, er en ridder!
  Alice rettede sig selv, da hun skød:
  - Nej, hun er en helt!
  Og krigerne brød ud i grin. Og viste tunger. Og skønhedens ben, så yndefulde, og spor af blod er efterladt på dækket. Kraftige piger.
  Og nøgne, deres hæle er så runde og yndefulde.
  Alice huskede, hvordan hun var blevet taget til fange, og nazisterne strøg hendes fodsåler med en tynd, glødende pisk. Her hænger du nærmest nøgen på stativet. Dine bare fødder er gemt i en aktie. Og de kilder dig med rødglødende stænger. Her og til den skarlagenrøde brystvorte er rødt jern kauteriseret.
  Alice blev tortureret og tortureret i flere dage. Men pigen var i stand til at flygte.
  Hun fortalte vagtbetjenten, at hun kendte stedet på havet, hvor de smed en beholder med guld, der blev evakueret fra Sevastopol. Fascisten faldt for det.
  Tja, Alice, trods al torturen, bevarede modet. De løsnede hende og lagde hende med bundne hænder i en båd. Og med sine bare fødder, lettere forbrændt på stativet, var hun i stand til at samle en pistol op og skyde to fascister. Så løsnede hun rebene og svømmede væk. Hun tjekkede det klogt ud. Og fik pigernes respekt.
  Fra specialafdelingen forsøgte de at klynge sig til hende, men Alice truede specialbetjentene til at arrangere en ulykke og også hænge hende på en tæve. De blev bange.
  Alice er en meget kæmpende pige ...
  Hun udledte endda vittig:
  - Bøddelen elsker en økse fra et våben, men i kamp har han en klodset færdighed!
  Andriana var enig i dette og slog sine mejslede ben:
  - Man kan stadig koge suppe af en økse, men det, der er skrevet med en heroisk pen, kan ikke hugges ned med en bøddeløkse!
  Yuliana er en meget smuk pige. Hun har kun et tyndt stribet stof på brystet og trusser. Men hun er så vidunderlig og smuk. Benene på alle pigerne på destroyeren er bare og meget forførende.
  Da tyskerne bliver taget til fange, bliver de tvunget til at kysse pigerne med runde, bare hæle. Og fangerne gør det pligtskyldigt. Og de slikker pigernes hæle og kysser med stor fornøjelse.
  Juliana sang:
  - Vi er ikke onde røvere,
  Vi vil ikke dræbe...
  Men bare hæle gør ondt,
  Jeg vil gerne slå alle i ansigtet!
  Piger er selvfølgelig i stand til at nyde enhver succes.
  Andriana, der stampede sine bare hæle, udsendte:
  - Åh, nye grænser, lad mig ikke grine!
  Alice var enig:
  - Ubegrænsede muligheder for dem, der ikke sætter grænser for sig selv!
  Veronica slog sine bare fødder, klirrede med sine bare hæle og bemærkede, blottede sine tænder:
  - Den stærkeste person vil ikke trække uudholdelige ambitioner!
  Andriana bemærkede vittigt, blottede sine tænder og affyrede sin kanon:
  - Et menneske er langt fra Gud, fordi han ikke er gået langt fra makaken i sin efterligning af naturen!
  Veronica, der knuste de fremrykkende nazisters strømme med præcise skud, gryntede:
  - En politiker i ambitioner er en gud, i hans ansigts metoder, og i at bruge resultaterne er han et direkte svin!
  Sovjetiske piger kæmper godt. Men der er selvfølgelig tyske, og også skønheder i bikini og barfodet.
  For eksempel er Gerda en sjælden fighter.
  Hun og hendes partnere satte sig på den nyeste tank "Panther" -2.
  Pigerne skyder mod de sovjetiske tropper og brøler.
  Vi er onde ulve, vi trækker os tilbage, ikke godt!
  Og de blinker med øjnene...
  Gerda tæskede ved hjælp af sine bare tæer mod de russiske soldater og knirkede af fornøjelse:
  - Hvem er ikke en ulv i livet, tre skind er sænket fra ham, hvem er ikke en ræv i hans sind, han er renset som en kylling!
  Charlotte ramte også med et præcist projektil, brød igennem en sovjetisk tank, knuste rustningen og råbte:
  - Ulven er altid sulten, manden er altid utilfreds, og politikeren kan ikke sige et ord af sandhed!
  Christina, der meget præcist skød mod fjenden og ramte russiske kampvogne med et dødeligt projektil, bemærkede:
  - Ræven har værdifuld pels, men politikernes ræveforsikringer er ingenting værd!
  Magda tog og rettede en pistol mod fjenden, med sine bare tæer, tæskede og gryntede:
  - Der er mere mælk fra en ged end en politiker, der er en vædder med sind!
  Gerda, der fortsatte med at skyde præcist mod sovjetiske køretøjer, bemærkede:
  - Ved valget er politikere som mellem pest og kolera, selvom politikere er meget mere smitsomme i deres skizofreni!
  Charlotte ramte de fireogtredive og rev tårnet i stykker og sagde:
  - Politikeren har en ulvenæse for profit, men han er selv et færdiglavet svin til rensning!
  Christina affyrede behændigt projektilet ved hjælp af sine bare tæer og gav ud:
  - En politiker er en vædder, der skynder sig til løvens trone, og når han når toppen, bliver han til en ræv, der renser kyllingevælgere!
  Magda bemærkede aggressivt og sendte den sovjetiske selvkørende pistol en dødsgave med sine bare tæer:
  - De tror ikke på politikere, men de stemmer, de forstår ikke musik, men de lytter villigt, de spiser ikke nudler, men de klæber sig villigt til deres ører!
  Og deres "Panther" -2 er meget aktiv. Og projektilet sender meget præcist.
  Den tyske maskine knuser alle sovjetiske kampvogne meget selvsikkert.
  Gerda skyder og synger:
  - En, to, tre - bryd rådet!
  Charlotte skyder meget præcist, slår modstandere og fløjter:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Christina, der skød ved hjælp af sine bare tæer, brød igennem de fireogtredive, tilføjede:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Magda bragede mod fjenden og udbrød:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer!
  Gerda knirkede:
  - Og vi vil give de onde oligarker i hjernen!
  Charlotte bemærkede vittigt, da hun slog en sovjetisk haubits med en granat:
  - Guld ser kun smukt ud, faktisk er dette metal, menneskeheden har altid lidt, det er blevet arrogant!
  Christina, der skød mod fjenden, udtrykte sig vittigt:
  - Efter at have blottet sit bryst, er det lettere for en kvinde at rive tre skind af en mand!
  Magda, der skød mod modstandere, bemærkede oprindeligt:
  - Bare fødder af piger, sæt mænd i galocher!
  Selvfølgelig er pigerne på tanken yndefulde. Og piloterne er de sejeste blandt Fritzerne.
  Albina og Alvina er de mest formidable esser i universet. Her er de allerede nået op på antallet af fem hundrede fly, der er skudt ned hver. Kun Marseille er foran dem. Han blev tildelt jernkorsets storkors for det 500. fly i den sovjetiske flåde. Men Albina og Alvina begyndte at kæmpe meget senere, og derfor vil de snart overhale Marseille.
  Albina og Alvina for det 500. fly modtog Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Og nu kæmper de med røde piloter.
  Albina trykker på knapperne med sine bare tæer, skyder fem sovjetiske fly ned på én gang og hviner:
  - Hvis en mand er smarte støvler, så sæt dig altid i galoch!
  Alvina, der skød mod russiske fly og væltede dem med sine bare tæer, bemærkede:
  - En kvindes nøgne ben med tiden vil sætte enhver støvle i en galoch!
  Albina, der ledede meget velrettet ild mod sovjetiske køretøjer, svarede vittigt og blottede sine tænder:
  - En mand, der ofte ser på bare kvindeben, sæt dig i galoch!
  Og begge piger, der væltede et par Yaks mere, knirkede:
  - Et bart kvindeben, kører godt under hælen og sidder perfekt i galosh!
  Krigere her kan ses i stor højde.
  Men hvis der er storslåede tyske piloter, så er der også smukke sovjetiske piger-Komsomol-medlemmer.
  som kæmper med stor kraft. Og det lykkedes også at skyde horderne fra Det Tredje Rige ned.
  Anastasia Vedmakova, tog den og ved hjælp af sine bare tæer væltede tyskeren og knirkede:
  - En mand er klar til at vende vrangen ud for at rive en piges sko af!
  Akulina Orlova, der skyder mod nazisterne, bemærkede vittigt:
  - Du kan vende enhver støvle vrangen ud med en bar kvindehæl!
  Anastasia bankede også på Fritz og knirkede:
  - En kvindes bare fod vil vende vrangen ud på enhver mand, selvom han er den sidste støvle!
  Akulina Orlova, slog Focke-Wulf ud og hvæsede og blottede sine smukke tænder;
  - Hvis du vil vende en mand på vrangen - tag dine sko af, hvis du vil sætte ham i en galosh, så blotlæg din hæl!
  Og pigerne sang i kor:
  En krig raser i universet,
  at knuse for at dræbe uden grund ...
  Satan slap løs
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Blodige og gale floder...
  Laserstrålen vil køre ind i templet,
  Og blitzen forsvandt mand!
  
  Og sådan et kaos
  Oversvømmede universet...
  Menneskehedens triste skæbne
  Udhold smerte, lidelse!
  Pigerne har måske delvis ret. Krig er ikke lykke. Men samtidig underholdning.
  To tyske nybegyndere piloter, Eva og Gertrude, kæmper om Focke-Wulf-angrebsmodifikationer. De angriber jordsovjetiske mål fra luften.
  Eva, der affyrer og affyrer en raket, bemærker:
  - Hvorfor er barndommen barfodet, fordi et bart kvindeben får mænd til at tabe hovedet, som om de var drenge!
  Gertrude bragede med en raket, trykkede på pedalen med sin bare hæl og knækkede den sovjetiske hærs bunker og knirkede:
  - Ønsket om at se en kvinde nøgen får en mand til at vende vrangen ud!
  Eva slog igen, slog de fireogtredive, brækkede tårnene op og bemærkede vittigt:
  - For at klæde en kvinde af, skal du først tage hendes gode sko på!
  Gertrude tæskede sin modstander ved hjælp af den bare, runde hæl på sin yndefulde fod og bemærkede:
  - Efter at have klædt sig af på det rigtige tidspunkt vil en forretningskvinde rive tre skind af en mand!
  Eve affyrede en raket mod de sovjetiske bunkers og råbte:
  - En kvinde, der bliver nøgen med tiden, bliver ikke en barfodet og grundig skoet mand!
  Gertrude, der havde slagtet de sovjetiske tropper, bekræftede:
  - En barfodet kvinde vil sætte en støvle på en mand, og putte ham i en galosh, og vende ham på vrangen og gøre ham til den sidste barfodet!
  Her er pigernes logik selvfølgelig, at man ikke kan argumentere imod hende. Og pigerne kæmper barfodet og i bikini.
  Og de elsker smukke unge mænd, og i det hele taget sådan, at de bare er super.
  Og hvis de synger, så bliver hundrede mænd dræbt!
  Her er pigerne, på begge sider værdige og meget smukke, så faktisk mænd vender vrangen ud!
  . KAPITEL #5
  Byen Groznyj, fuldstændig omringet af nazistiske tropper, faldt i begyndelsen af november 1943. Bataljonen med pigerne brød ud af gryden og trak sig tilbage til Shali.
  Der var allerede bjerge, ujævnt terræn, og det blev mere bekvemt at holde forsvaret. Tyske kampvogne vejede ret meget, især Maus, og det var ret ubelejligt at bekæmpe dem i bjergene. T-3 tanken var allerede taget ud af produktion, men den moderniserede version af T-4 blev stadig produceret. Selvom det er forældet moralsk. Men han kunne stadig kæmpe mod T-34-76. Og kæmpe godt. Dens kanon var endnu kraftigere og havde en højere mundingshastighed end de fireogtredive.
  Tamara og pigerne kæmpede i Shali. Pigerne forsøgte at beholde denne meget store bjerglandsby - en rigtig by.
  Skønhederne kæmpede meget modigt.
  Tamara kastede en granat med sin bare fod, affyrede et skud og kurrede:
  - For USSR's moderland!
  Anna åbnede ild mod nazisterne. Den lettere T-4 forsøgte at forcere skråningen. Pigen, der kastede en granat med sin bare fod, slog den nazistiske maskine ud og knirkede:
  - For vort moder Fædreland!
  Akulina, der skyder mod Fritz og med sin bare hæl, serverer en dødbringende en indpakket i folie, vyaknula:
  - Fædrelandet er altid helligt!
  Veronica, der skød mod fjenden og kastede citroner med sine bare tæer, gav ud:
  - For russiske kæmper!
  Olympias, denne kæmpe kvinde, kastede også en granat mod nazisterne med sine bare tæer og knirkede:
  - For kommunismen!
  Tamara, der førte velrettet ild mod nazisterne og skar dem af som spåner fra et træ, udsendte:
  - Jo flere egetræer i hæren, jo stærkere vores forsvar!
  Anna bemærkede, blottede sine tænder og skød mod nazisterne med kolossal nøjagtighed og raseri:
  - Jeg vil ødelægge jer alle.
  Tank "Lion", et stort køretøj med en lang pistolløb. Her har han den seneste pistol 105 mm, løbslængde 100 EL. Og det viser sig at være en meget lang pistol. Og denne stamme stikker ud med dødelig kraft.
  Akulina skyder fra en bazooka mod nazisterne og hviner:
  - Ære til kommunismens æra!
  Victoria fyrer og brøler også:
  - Ære til Ruslands helte!
  Olimpiada bekræfter ved at skyde mod nazisterne og kaste en granat med sine bare tæer:
  - Den største herlighed!
  Pigerne, skal det bemærkes, er fænomenale og meget søde. Og deres kølighed er kolossal.
  Tamara, der skyder på fjenden og blotter sine tænder, siger:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Anna, der skyder mod fjenden, siger aggressivt og kaster en granat med sine bare tæer:
  Lad os få vores hjerter til at banke i forening!
  Og blink til sine partnere.
  Akulina vil også give en tur, hvordan hun vil klippe modstandere ned, og vil brøle:
  - For mine sejre gennem taget!
  Akulina Petrovskaya er ikke en simpel pige. Hun skulle igennem meget. Hun blev især taget i at stjæle og var anholdt. Hun gik også gennem en børnekoloni-unge. Nå, intet, hun overlevede. Barfodet gik gennem snedriverne, men hun blev kun sundere og stærkere.
  Victoria kæmper med frenetisk raseri. Gav en tur på fjenden. Fritz væltede efteråret. Så kastede hun med sine bare tæer en granat. Motorcyklen væltede.
  Pigen kurrede:
  - For mægtige grænser!
  Olympias kæmper med en meget vild følelse af raseri. Hendes slag er stærke og knusende. Hun er virkelig en monsterpige. Og så tæsker det modstandere. Så nazisterne udrydder aktivt. Giver dem ikke den mindste chance.
  Olympias brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære til denne rumkommunisme!
  Tamara, der skyder mod nazisterne, brøler:
  - Ære til Lenins kommunisme!
  Anna skyder mod modstandere og knirker:
  - For USSR!
  Akulina, slår fjenderne ned og knurrer, hviner:
  - For den højeste kunstflyvning!
  Victoria, der skød mod nazisterne, udbrød:
  - For de mest fænomenale sejre!
  Olympias, der knuste den nazistiske kampvogn, gryntede:
  - For USSR's kommunisme!
  Tamara skyder også. Den skyder meget præcist og dækker modstandere med præcise udbrud. Den klipper som en le og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Anna, der skyder på nazisterne og skærer dem med præcise streger af sin le, udbryder:
  - Stor ære til heltene!
  Og kaster granater med bare tæer. Her er en bedstemor.
  Akulina skærer Fritz'en af og brøler aggressivt:
  - For kommunismen!
  Og trækninger med en muskuløs krop.
  Victoria slår også nazisterne. Og med sine bare tæer kaster han morderiske gaver mod sine modstandere og hviner:
  - For verdens storhed!
  Olympias skyder også på fjender. Slår dem ud som en stafetfnug og brøler:
  - Ære til den store kommunisme!
  Og med sine bare tæer kaster han en granat med dødelig kraft og river fjenderne fra hinanden.
  Sådan tog de fem fjenderne op, og lad os meje dem ned, og lad os udrydde dem og male dem.
  Tyskerne blev stoppet og kørte grundigt fast. Her blev det svært, og de skændes.
  Her er gaskasterne, og de agerer aggressivt. Og ødelægge de sovjetiske stillinger.
  Beats og "Sturmtigr" på afstand, på fjenden - Den Røde Hær.
  De tyske piger peger og selvkørende kanoner "Bear" og hvordan de rammer fjenden med det. Og de er virkelig og grundigt fucked. Og en granat, der vejer halvanden centner, bryder sovjetiske skyttegrave og bunkers.
  Kriger Frida brøler:
  - For vores største Tredje Rige!
  Og blink til sine partnere. Derefter vil de fascistiske piger med bare fødder fyre igen.
  Og fluer brølende og ødelæggende. Og mens det brager, så dannes der en hel tragt med jord, der koger af varmen.
  Ja, tyskerne får de sovjetiske tropper grundigt. Et af de allerførste TA-152 fly flyver på himlen. Multi-purpose maskine, som Focke-Wulf, men mere avanceret, hurtig, manøvrerbar med kraftfulde våben og rustninger. Det kan bruges både som kampfly og som angrebsfly.
  For de sovjetiske tropper kan bilen ærligt talt blive et stort problem.
  Helga flyver en TA-152 og angriber et par sovjetiske kampvogne, der forsøger at komme tæt på Shali. Pigen fyrer godt. Brækker taget af tårnet af de første fireogtredive og brøler:
  - Jeg er en martial skønhed!
  Og så angriber den den anden bil, som forsøger at accelerere. Men at skifte gear er ikke så let.
  TA-152 gennemborer dette offer med en 37 mm kanon.
  Helga svarede og sang:
  - Skred, skred mig et sted, skred mig!
  Og hun blinkede til sig selv ... Her forsøger hun at angribe Yak-9. Den tyske pige slår ham let ned ved at trykke på aftrækkeren med sin bare fod og blinker selvsikkert og siger:
  - Jeg er virkelig fantastisk!
  Helga ser ud til at være en pige med stor selvtillid. Og udfører blodige eksperimenter med fjender.
  Og hvis det blæser, så vil det ikke virke lidt for nogen.
  Helga skyder mod sovjetiske køretøjer og knirker:
  - Jamen hvorfor, det er umuligt at leve efter sindet!
  Og med bare hæle hvordan man rammer roret. Dette er en pige - til alle pigerne, pige.
  Og hvis det brøler....
  Albina og Alvina i himlen er også meget aktive og kæmpende krigere.
  Og pigerne, Ruslands fly, tænker og ødelægger, at livet er godt, og at livet er godt.
  Og med bare tæer retter de flykanoner mod mål. Sovjetiske biler vil ikke overleve. Og pigerne slog dem sådan. De giver dig ikke den mindste chance.
  Ja, der var kæmpende piger,
  Ja, de siger hvad ellers...
  De angreb modigt Rusland,
  Bogstaveligt talt Satan!
  Albina er en kriger i kampformation og brøler for sig selv på toppen af sine lunger:
  - Jeg vil være super, jeg skifter! Super mester!
  Og med bar hæl, samt at ramme tastaturet, og rive modstandere i små stykker.
  Alvina, der skyder mod modstandere, brøler for alvor:
  - Og hvem finder vi i skoven,
  Og hvem finder vi i skoven ...
  vil ikke spøge med det, vi
  river det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  Og med en bar hæl, hvordan han vil føje fjenden til en dødbringende omfavnelse. Dette er en pige - alle pigerne er den sejeste pige!
  Kriger af det mest kamphack. Og så militant og aggressiv som en panter.
  Og de store tyske katte er til angreb. Stormende Astrakhan. Og ødelægge i store mængder sovjetiske soldaters huse.
  Og de dør, men giver ikke op. Sådanne kampe raser.
  Gerda står selvfølgelig i spidsen for angrebet og klar til kamp. Så hun skyder, meget som en kvindelig Robin Hood i en bikini. Og det hele er en sej kvinde.
  Og hvis han også putter en skarlagenrød brystvorte i munden på fyren.
  Hendes "Panther"-2 virker. Forresten blev en lidt anderledes modifikation af tanken sadlet af piger med en 75 mm 100 EL kanon. Det er slagkraftigt og mere hurtig ild. Ja, og udbuddet af granater er større end i 88 mm pistolen.
  Gerda skyder med sine bare tæer og råber:
  - En, to, tre... Riv med napalm!
  Charlotte skød også efter hende og råbte:
  - Fire, otte, fem - lad os spille hurtigt!
  Kristina tæskede, brød igennem den sovjetiske tank og kvidrede:
  - Vi vil dristigt gå i kamp for nazisternes magt ...
  Magda skød med sine bare fødder og kvidrede aggressivt:
  - Og vi vil dræbe dem alle - alle kommunisterne!
  Pigerne optræder til det ekstreme og sindssygt aggressive. Og deres "Panther" -2 med et præcist skud vælter den sovjetiske haubits.
  Pigerne fniser og synger:
  - Ære til vores verden ...
  Og Elizabeth på de fireogtredive udfører til gengæld et vildt angreb. Og med sin bare hæl trykker han på aftrækkeren. Og slår fjenden ned, skrigende:
  - Lad der være kommunisme!
  Catherine med sine bare tæer sender et projektil af dødbringende kraft, gennemborer fjenden og knirker i lungerne:
  - For det store Rusland!
  Elena skød mod nazisterne. Granaten ramte Panterens pande og rikochetterede af.
  Pigen gøede:
  - Kommunismen vil være med os!
  Euphrasia tæskede også fjenden med hendes bare tæer. Hun gennemborede T-4'eren og råbte:
  - Ære til kommunismen!
  Det er de kæmpende piger. Og hvordan de skyder, skallerne flyver meget smukt, og selve de fireogtredive er på farten. Og prøv at komme i gang fra sådan en bil. Dette er ekstremt svært.
  Men pigerne kommer ind, og de kæmper i bikini og bruger bare fødder. Krigerne er vidunderlige og vidunderlige.
  Og hvis de bliver fucked, så vil det ikke virke lidt for nogen. Og de sender granater med vildt raseri.
  Elizabeth, ved hjælp af sine bare tæer, skød mod fjenden og væltede fjenderne, kvidrede:
  - Ære til kommunismens ideer! Ære til vort Fædreland!
  Ekaterina skød også ved at bruge sine bare tæer, slå Fritz og hvin:
  - For Fædrelandet og sejren til det sidste!
  Elena, der skød mod modstandere, svarede aggressivt, blottede sine perletænder og blinkede med safirøjne:
  - Vores rumkommunisme er berømt!
  Euphrasia, der skød mod fjenden, ramte ham med kolossal, fænomenal nøjagtighed, udstedte:
  - For fædrelandet og Stalin - skål!
  Pigerne er åbenlyst kække, og alle kan ...
  December 1943 er allerede ankommet.
  Alenka og hendes hold kæmper også i Astrakhan og holder stadig ud der. Heltinden kæmper.
  Alenka giver en tur, slår ned af nazisternes linje, og kaster derefter en dødsgave med sine bare tæer og brøler:
  - En mand ligner en gibbon, kun, desværre, oftere i intellekt end i potens!
  Anyuta skød mod fjenden og afskar fjenderne, gav en eksplosiv pakke med sin bare hæl og kvidrede:
  - Manden har æselstædighed, en løves ambition, men i virkeligheden er han en ged!
  Alla, der skød præcist mod Fritz'en, knirkede:
  - En mand for en kvinde er som et sluddersted for en ko, det kan man ikke undvære, men det er ulækkert at nærme sig!
  Maria, der skød mod nazisterne, svarede vittigt:
  - Det, der er fælles for en mand og et toilet på et dameværelse - det, at kvinder kun plager af mænd!
  Marusya, afskåret nazisterne og kastede granater med sine bare tæer, vyaknula:
  - En kvinde er en snedig ræv, der kan fortære enhver løve som en kanin!
  Matryona, der mejede nazisterne ned og med sine bare tæer, dumpede lejesoldaterne, mumlede:
  - En kvinde har brug for en mand som en piskende dreng, hvis han ikke slår en mand, så er der ikke noget liv!
  Alenka, der skød mod Fritz, råbte:
  - En kvinde har brug for mænd som en grisehorn, kun en pels fra mænd er dyr!
  Og det barebenede hold af piger, hvordan man griner, blotter deres tænder og kaster granater med deres bare fingre.
  Warrior piger dashing. Deres element at kæmpe, deres element til at kæmpe!
  Det ser ud til, at Astrakhan ikke vil give op. Hvad angår piger her, kæmper virkelig.
  Det Tredje Riges militære styrker er kolossale. De nye kampvognsafdelinger er så kraftfulde her. Produktionen af tanke er stigende. Der er ingen bombninger, det er muligt at levere arbejdskraft fra de italienske, franske, belgiske og hollandske besiddelser i Afrika.
  Og også fra Afrika for at udvinde olie, wolfram, mange elementer, herunder uran.
  Det vil sige, at nye tanke er stemplet. Især udseendet af "Panther" -2, bedre beskyttet og mere tungt bevæbnet, med en kraftigere motor, har en betydelig indflydelse på krigens forløb.
  Der er flere og flere kampvogne og fly. Arbejdet er allerede ved at blive afsluttet på Yu-488. Det første produktionsfly fra Det Tredje Rige med fire motorer. Meget kraftfuld og hurtig. Dens højdepunkt er det relativt lille vingeareal, hvorfor bombeflyet kan flyve med en hastighed på 700 kilometer i timen. Det betyder, at sovjetiske krigere bestemt ikke vil indhente ham.
  Så USSR har et nyt problem under opsejling. Den Røde Hærs styrker er faktisk udtømt. Skolebørn sættes til maskinerne. Teenagere fra fjortenårsalderen kæmper allerede, næsten officielt. Drengene er selvfølgelig smarte og generelt gode kæmpere. I en ung alder er det endnu nemmere at gemme sig og klatre i et træ. Og militære færdigheder mestres hurtigere. Teenagere kæmper lige så godt som voksne, de er sværere at ramme. Ja, og psykologisk er det sværere at skyde på børn.
  Tyskerne har en del kvindelige snigskytter, og for unge krigere er ubelejlige for enhver kvinde at skyde, skamfuldt ...
  Ja, de begyndte at ringe til USSR fra en alder af fjorten. Og også lagt under våben og pensionister. Der var flere og flere kvinder i hæren. Især villigt accepterede det retfærdige køn i tank- og luftfartstropper og i snigskytter. Kvinder er gode snigskytter. Og da de normalt er mindre end mænd, er det mere bekvemt for dem at kæmpe i kampvogne og også i luftfart. Ofte kæmpede teenagere også i kampvogne. Det skal bemærkes, at drenge og kvinder er mere følsomme med deres hud, og deres fly og tanks er mindre tilbøjelige til at blive slået ud end voksne mænd. Ikke dårlige teenagere og i rollen som snigskytte. En dreng kan kravle ind i et snævrere hul, forklæde sig selv eller klatre i et træ. Ofte i hæren begyndte krigere under fjorten år at støde på.
  Krig fortærer menneskelige ressourcer. Og territoriet bliver mindre og mindre under USSR's kontrol. Og stadig nødt til at kæmpe mod de talrige infanteri i Japan. Ja, og der er gode samurai kampvogne, og især selvkørende kanoner. De dukkede også op i en serie med en mellemstor tank, sammenlignelig i styrke med T-34, og endnu stærkere i frontal rustning.
  Så Japan er farligt at undervurdere. Og til krigen med den er der brug for soldater.
  Stalin er nervøs og falder oftere og oftere i raseri. Den 25. december 1943 blev der udstedt en ordre om, at familiemedlemmer til dem, der havde overgivet sig, skulle skydes, inklusive børn fra 12 år, og de yngre skulle sendes til arbejderkolonier.
  Spærreværnsafdelinger blev brugt oftere og oftere. Og de skød mere aktivt og brugte tortur.
  Stalin blev simpelthen uudholdelig. Beria var den første, der forsøgte at forhandle en særfred med nazisterne. Men Hitler ønskede ikke fred. Han ønskede fuldstændigt at erobre USSR. Især mens de allierede er uden for hans kontrol og uden for rækkevidde.
  Jetfly blev udviklet i Det Tredje Rige. Først og fremmest ME-262, men denne fighter havde brug for mere pålidelige motorer for ikke at styrte for ofte.
  Både Arado-bombeflyet og Yu-287-projektet virkede lovende.
  Den nyeste TA-152 viste sig godt i praksis, som en multi-purpose maskine og meget hurtig. Generelt var det tyske militær stadig stærkere i luften. Desuden viste de sovjetiske Yaks og Laggies sig, i lyset af manglen på aluminium, at være tungere og mindre manøvredygtige end referencemaskinerne. Så kvaliteten af sovjetisk luftfart faldt til et kritisk niveau. ME-309, med sin kraftfulde bevæbning, selv under hensyntagen til problemerne med manøvredygtighed, klarede sig godt med sovjetiske køretøjer og fortrængte ME-109. Og TA-152 skulle have erstattet Focke-Wulf.
  Så tyskerne er mere eller mindre hockey... Men arbejdet med teknikken blev udført.
  For eksempel lovede Lev-2 at være den første tank med et nyt layoutskema. Ved at placere transmission og motor i én blok foran tanken, og flytte tårnet bagud, sparede tyskerne på caddie-akslen og sænkede køretøjets højde. Som et resultat viste "Lion" -2 sig at være meget lettere og derfor hurtigere.
  I lyset af krigstidens vanskeligheder stoppede produktionen af tunge kampvogne i USSR næsten, i serien var næsten alt forenet ifølge T-34-76. Så nazisterne, i projektet med at skabe en ny hovedtank, ville ikke længere gøre siderustningen for tyk. Og "Løven" kunne passe i femoghalvtreds tons, med en motor på 1200 hestekræfter. Vægten af Lev-2-tanken kunne dog være blevet yderligere reduceret ved at reducere pistolens kaliber. Førstnævnte er tydeligvis blevet overflødig. Desuden havde de fireogtredive rustninger af lav kvalitet, og selv en 37 mm, forældet tysk kanon var allerede begyndt at trænge ind i dem.
  Stalin var tydeligvis flippet ud ... Og han kastede torden og lyn ... Men han kunne ikke gøre noget ...
  Nytårsaften indledte tyskerne et angreb på den stadig ubesatte del af Astrakhan, Volga-deltaet. Tilstedeværelsen af mange flodbarrierer, det vanskelige terræn, nærheden af Det Kaspiske Hav gjorde det muligt for Den Røde Hær at stramme forsvaret af Astrakhan og holde det endnu bedre end Stalingrad. Desuden udviste sovjetiske piger enestående heltemod.
  Og i Kaukasus, især om vinteren, er det meget svært at bevæge sig gennem bjergene. Ganske vist bevægede tyskerne sig langs den mere bekvemme kyst af Det Kaspiske Hav. Makhachkala, blev grænsen, hvor de sovjetiske tropper, efter at have samlet alle deres styrker i en knytnæve, forsøgte at stoppe nazisterne.
  Men ammunitionen, som kun blev leveret til søs, var ikke nok ...
  Tamara kæmpede desperat med sin barfodede bataljon af piger.
  De kvindelige krigere kæmpede stædigt og udviste heltemod uden sidestykke og stort mod.
  Og næsten nøgen kæmpede i vinter og frost.
  Tamara kastede en granat med sin bare fod og gav et udbrud, mejede modstandere ned og knirkede:
  - For USSR!
  Anna kastede også en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen!
  Akulina gav et velrettet udbrud, slog fjenderne ud og råbte:
  - For Ruslands storhed!
  Victoria bankede på fjenden, begyndte at meje fjenden ned, skar hans skæg af som en barbermaskine og mumlede:
  - USSR vil stå!
  Olympias, skyder mod fjenden og kaster en eksplosiv pakke med sine bare tæer, vyaknula:
  - For Fædrelandet og sejren til det sidste!
  Sådan kæmper piger. De handler desperat og med kolossal beslutsomhed.
  Tamara, skydende, bemærkede:
  - Djævelen vil ikke tage dem, og så tager vi dem!
  Kampene her er brutale og samtidig konstruktive....
  Anastasia Vedmakova kæmper i himlen ... Hendes ansigt vrider sig endda af raseri, og hun hviner:
  - Hil kommunismens æra!
  Og med sine bare tæer sigter han en flykanon mod målet og vælter fjendtlige fly, hvorefter han skriger:
  - For arbejdssucceser!
  Akulina Orlova, der slår modstandere ned, brøler selvsikkert og blotter sine tænder:
  - For sådan en stor kommunisme, på hele planeten!
  Piloten skriger:
  Selv børnene kender os!
  Og med sine bare tæer retter han flygeværet mod målet, og smadrer fjenden og knirker:
  - I navnet på kommunismens æra!
  Lad os se det i øjnene, pigen er en terminator og en brændende flamme. Ingen vulkan kan måle sig med det.
  Akulina Orlova sang:
  - Jeg drømmer allerede, hvilken dag, tro på Gud, jeg er så doven, jeg vil ikke bede!
  Og aggressivt blinkede skønheder.
  Her er kampene...
  Og pigernes fly er forældede. Og dette er deres solide minus. Og også tung og ikke særlig manøvredygtig ...
  En af drengene, der kæmpede, blev skudt ned, og han havde ikke tid til at springe ud med faldskærm. Og dette er selvfølgelig hans kolossale bedrift.
  Pigerne kæmper i luften og har det sjovt...
  Albina og Alvina kæmper på gode ME-309 jagerfly, og selvfølgelig vinder de aktivt point.
  Piger er meget stolte af deres succes...
  Albina skød et sovjetisk fly ned ved hjælp af en elegant, bar fod og knirkede:
  - Til vores ørne!
  Alvina mejede tre russiske biler ned i et stød og råbte:
  - Til vores falke!
  Pigerne gik berømt i gang ... Men de kan også lide at torturere russiske soldater.
  Her blev en drengepilot på fjorten år fanget. Og skønhederne ved børns runde hæle blev stegt for ham. Og så begyndte de at overhælde det nøgne med isvand.... Derefter kogende vand, og igen isvand.
  Sådan er de kæmpende skønheder....
  Albina sang:
  -For vores hugtænder, kløer, tænder, næver!
  Alvina råbte helt i lungerne:
  - Så de vil have en god kamp!
  Og pigerne fortsatte med at udføre mirakler med deres bare tæer og skyde sovjetiske fly ned.
  Russiske piloter svarede dem dog også. Alice og Angela er lige overgået til Yak-9. Og lad os tærske tyskerne og stadig synge samtidig;
  Du er legemliggørelsen af et tappert land,
  Kammerat Lenin og kammerat Stalin...
  I USSR er alle mennesker virkelig lige,
  Og næverne er lavet af jern og stål!
  
  For Lenin er dyret Adolf ikke bange,
  Nu er Vladimir lederen kammerat Stalin...
  Vi ramte Fritz'en i øjet ikke i øjenbrynet,
  Alle nazisterne blev revet fra hinanden på én gang!
  
  Rusland er mit moderland
  Stort, grænseløst moderland...
  Alle nationer er én familie,
  Vi vil snart leve under kommunismen!
  
  Lad os gøre vores land stærkere
  Lad Rusland hurtigt blive grønt ...
  Vi vil snarere ramme fascisten i panden,
  Og tro mig, vores magt bliver ikke til sten!
  
  Og Jesus som leder er ret stor,
  Han er vor Herre og Universets Hvide Gud...
  Og Führeren vil blive slået meget hårdt,
  Vores dygtighed er trods alt blevet uændret!
  
  Ja, for vort fædrelands skyld, helgen,
  Vi vil indædt kæmpe mod Fritz ...
  En pige løber barfodet i sneen
  Hun vil kæmpe i raseri!
  
  Ja, Stalin er nu blevet den sovjetiske leder,
  Sådan en fantastisk, modig og dygtig...
  Rør ikke kommunismens Rusland,
  Selvom Lucifers kraft er med dig!
  
  Vi kan få Hitler, tro mig
  Skønt udstyret med dæmonisk magt...
  En Hitler er et rovdyr,
  Selvom for at indrømme, at Fritzerne ikke er idioter!
  
  Kort sagt, vi går ind i Berlin-krigere,
  Der vil Lenin, alias Stalin, være med os ...
  Fascister som hvalpe rives let,
  Og tro, at vores styrke ikke vil falde!
  . KAPITEL 6
  Det nye år 1944 er kommet ... På trods af den meget vanskelige situation på fronterne, var der arbejde i gang i USSR for at skabe ny teknologi. Især var der knyttet store forhåbninger til IS-2 kampvognen og dens kraftfulde våben. En 122-millimeter kanon kan blive et stærkt argument i krigen mod nazisterne. Håb blev også knyttet til T-34-85 med en kraftigere pistol, et stort tårn, men samme skrog og undervogn.
  Situationen var værre med fly. Yak-3 kunne ikke gå i produktion på grund af manglen på højkvalitets duralumin, og LAGG-7 kunne ikke gå i produktion uden et fald i produktionen på grund af den nye motor.
  Så Stalin besluttede, at den vigtigste sovjetiske jagerfly indtil videre var Yak-9 og LAGG-5, og IL-2 angrebsflyet var let at fremstille og ihærdigt. Og i tanke, en gradvis overgang til T-34-85 og IS-2.
  Selvom der ikke er nogen nedgang i produktionen ...
  Og fronten var sprængt i sømmene, tyskerne erobrede Kaukasus. Makhachkala faldt, og de nærmede sig allerede Aserbajdsjans grænser!
  Her kæmpede Tamara med sin kvindebataljon. Igen kæmpede piger i klude fra tunikaer og barfodet med overlegne fjendens styrker.
  Tamara skød en linje mod nazisterne og skar nogle af fjenderne ned. Og så, med sine bare tæer, kastede hun en granat af dødbringende kraft og kvidrede:
  - Ære til USSR!
  Anna skød på nazisterne meget præcist. Og med sine bare tæer kastede hun granater af dødelig kraft og rev modstandere fra hinanden.
  Så råbte hun:
  - Ære til kommunismen!
  Akulina, der skød mod fjenden, afskar det fascistiske infanteri. Hun skar Fritz'en ned, kastede en granat med sine bare fødder og knirkede:
  - For Rusland, vores store mor!
  Victoria, der skød mod fjenden og kastede granater mod ham med sin bare fod, bemærkede:
  - For det store Fædreland!
  Olympias, der også skød fra et maskingevær, råbte:
  - Ære til den store kommunismes tid!
  De kvindelige kæmpere er fantastiske...
  De kæmper, som det skal være for skønheder ...
  Tamara, kæmpende, huskede begyndelsen af krigen. Hvordan hun måtte flygte fra de tyske tropper. Hun hørte derefter det brølende slag fra våben. Pigen forlod kanonaden. Hendes veninde Tatyana blev fanget af tyskerne, og de tog nye sko, rev smykker og øreringe af. Og de kørte hende barfodet i fangenskab ... Tatyana var datter af sekretæren for den regionale komité, og hun behøvede ikke ofte at gå uden sko. Dette er en ydmygelse af stolthed, at gå barfodet som en almindelig borger, og det gør ondt for sarte såler. Pigen bankede sine ben i blodet og stønnede ved hvert skridt.
  Tamara havde også de nye støvler på, hun havde fået, og hun gned sig i hælene efter den lange gåtur. Og hun tog skoene af, gik barfodet. Hun er en pige fra landsbyen, som har gjort sin pligt i Ukraine. Hendes ben gik i barndommen langs bjergets stejler. Og det kan bestemt ikke sammenlignes med slettens veje. Det er rigtigt, at hendes hård hud allerede er kommet af sålen, og det er ikke så behageligt at gå. Men fødderne stivnede hurtigt igen. Og hun led næsten ikke.
  Men Tatyana slog snart sine ben så meget ned, at hun ikke længere kunne gå. Tyskerne ville have skudt hende, men de forbarmede sig over skønheden. De satte mig på en vogn, men til gengæld fik de mig til at synge. Tatyana havde en behagelig stemme og sang flere politisk neutrale sange til dem.
  Hvad der derefter skete med hende, vidste Tamara ikke. Hun gik selv gennem skoven, mærkede med sine bare fødder, tuberkler, knopper, kviste, og hun var endda glad. Det er når du går langs bjergenes skarpe sten, så selv hårde såler, hvis du går i lang tid, bliver det skarpt og smertefuldt. Og endnu mere ubehageligt at gå på torne. Når disse stikker ind i sålerne, bliver det meget mere smertefuldt, selv for pigens ru sål.
  Tamara på kampagnen blev overvundet af træthed og sult. Pigen spiste bær, og det var ikke nok. Og tyskerne rykkede hurtigt frem. I de ukrainske skove kendte Tamara, der var vant til at bo i bjergene, ikke sin vej særlig godt. Jeg farede vild og endte bagerst.
  Og nu som en jaget kat i skoven. Så fangede pigen tyskerne på en motorcykel. De standsede bilen med barnevognen for at få vand. Og Tamara sneg sig hen til maskingeværet, og hvordan den skærer fra den ved fjenden. Og klippe usikkert, men præcist. Og nazisterne falder og vrider sig i smerte. Tamara gør dem færdige. Hun flyttede den ene bare hæl til hagen, han faldt. Og pigen fik ham.
  Derefter klatrede skønheden op på motorcyklen, og trykkede på pedalen med sin bare fod, trak hun af.
  Så at bevæge sig rundt er meget sjovere end at gå og barfodet.
  Tamara sang med på vejen:
  - Det er dejligt, brødre, det er dejligt, det er dejligt, brødre at leve! Du behøver ikke at sørge med vores ataman!
  Sådan opstod slagmarken.
  Og nu kæmper hun mod nazisterne som en Komsomol-terminator. Men styrkerne er ulige, og bataljonen af piger er tvunget til at trække sig tilbage. Kampe koger her, som vand i en gigantisk kedel over en vulkan.
  Anna, der skød og kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer, bemærkede:
  - I krig er alle midler gode, undtagen selvmordstruede!
  Akulina, der skød mod fjenden og væltede nazisterne, bemærkede:
  - I alt vil vi være de første!
  Og pigens bare hæl gav ødelæggelsesgaven.
  Victoria, der skød mod nazisterne og fældede fjenderne med automatiske udbrud, råbte:
  - Der vil ikke være nåde for fjenderne!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Olympias kastede sine bare, mejslede ben, en vægtig flok granater og knirkede:
  - For storheden af den mest humane domstol i verden og kommunismen!
  Krigerne er virkelig herlige her, og kan lide rumalderen.
  De kæmper med stor vildskab.
  Men nazisterne er stadig på vej frem i Kaukasus. I februar 1944 forenede tyskerne og tyrkerne sig og delte de sovjetiske tropper i to ulige dele.
  Führeren krævede at afslutte USSR. Astrakhan holdt stadig ud. Nazisterne er som altid i kampuniform ... De første ME-262 kæmper i luften. Det skal bemærkes, at de ikke producerede fornemmelser. Ved høj hastighed er det ikke særlig bekvemt at slå fra 30 mm flykanoner. Ja, det skal tages alvorligt. ME-262 har også nogle problemer på grund af dens tunge vægt. Med især manøvredygtighed.
  Mere succes med brugen af TA-152, som blev forelsket i piloterne og blev en arbejdshest. Faktisk en bil og et frontlinjebombefly, og et jager- og angrebsfly. Der var endda ideer til fuldstændig at overføre tysk luftfart til dette fly. Blandt dets fordele skal det bemærkes overlevelsesevne og hastighed og kraftfulde våben, der er velegnede til både et angrebsfly og et jagerfly.
  ME-309, som er ved at blive moderniseret, bliver også brugt mere og mere aktivt. ME-109 er stadig i drift, som ikke bliver fjernet på grund af ikke at reducere produktionen. Selv en ny modifikation af ME-109 "K" dukkede op med en mere kraftfuld motor, bevæbnet med fem luftkanoner på én gang. Du kan ikke slå en maskine som denne så let.
  ME-309 fik også en kraftigere motor og fejede vinger. En meget farlig bil. Sovjetiske piloter flyver stadig med gamle fly, og deres kvalitet er kun faldende. Indtil videre er Yak-9 dog ikke så slem, den er ret manøvredygtig, og den behøver ikke overdreven fart.
  Tyske tropper er stærke ... Der var stridigheder om T-34-85 tanken. Er det værd at gøre tårnpansret tykkere? Når alt kommer til alt, i dette tilfælde vil vægten stige. Og det skal bemærkes, at kvaliteten af sovjetisk rustning er faldet. Legeringselementer er en mangelvare, og kvaliteten af svejsning eller støbning er faldet til et kritisk niveau.
  Men pigerne kæmper som heltinder...
  Så er Elizabeths tank knækket, og pigerne går. Barfodet og bikiniklædt løber de gennem sneen og efterlader yndefulde fodspor.
  Catherine bemærkede med et ondt blik:
  - Vi er grundigt kvalt!
  Elena bemærkede med vrede:
  Men vi vil stadig vinde!
  Elizabeth affyrede en pistol, ramte en tysk motorcyklist og mumlede:
  - Jeg slog en tysker! Hvor vil han blive apt fra mig!
  Euphrasia noterede energisk:
  - Der ender de deres liv, og flygter ikke tilbage!
  Catherine var en aggressiv pige og sang:
  - I vores raseri synger vi imperiets hymner!
  Pigerne løber for sig selv, og deres bare runde hæle blinker.
  Da drengen så pigerne, spurgte han dem bange:
  - Og hvor kom du barfodet fra?
  Elizabeth svarede:
  - Lad os udføre en taktisk manøvre!
  Drengen kvidrede:
  - En, to - sorg er ikke et problem,
  Du skal aldrig trække dig tilbage!
  Hold din næse og hale højere med en pibe,
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Catherine kvidrede og blottede sine tænder:
  - Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Elena skreg:
  - Vær ikke bange! Vi kommer tilbage....
  Og alle fire piger råbte i kor;
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  Krigere er klar til at rive enhver tysk ... Og barfodet i sneen er de så sexede og smukke. Hvor er disse piger smukke, som blomstrende og ikke falmende roser.
  Nå, Hitler spøger ikke, og omkring vores fædreland snurrer han skyer. Han sætter tænderne ind i hjertet og drikker hendes blod!
  Og pigerne sætter meget smukke spor efter sig. Tyskerne følger disse spor og dunker på deres knæ og stirrer grådigt. Det er de vilde krigere. Og tyskerne kysser pigers fodspor.
  Og Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kæmper i himlen. To vidunderlige piger.
  Anastasia, der skød nazisterne ned og vendte sit fly rundt med sine bare tæer, sang:
  Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Akulina, der skar nazisternes haler af med sine bare tæer, kvidrede:
  - Lad os kysse!
  Og pigerne tærsker igen tyskerne uden medlidenhed eller ceremoni. Så smarte er de.
  Anastasia vendte igen sin Yak-9 og knirkende vyaknula:
  - Det er navnet på kommunismen!
  Akulina var enig i dette:
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op...
  Anastasia væltede tyskerne og gryntede:
  - Fædrelandet er vores sol!
  Og sådan er kamppigerne her, den højeste sovjetiske klasse.
  Og tyskerne forstår det, meget svært. Og de militære operationer udvikler sig ...
  I marts begyndte nazisterne at storme Baku. Der er et angreb på en stor by fuld af olie. Kampene er hårde.
  Tyskerne beskyder Baku ved hjælp af tungt artilleri.
  Og bombet af stormtropper. Men bomberne bliver også kastet af de første, nyeste Yu-488'ere, som er kendetegnet ved kolossal magt. Disse maskiner er bare udyr.
  På en af dem, Gertrude, Eva og Frida. Smukke piger, der har en fremragende udsigt, smider bomber på sovjetiske stillinger. Og de dræber soldater fra Den Røde Hær og civile.
  Baku brænder... Røg stiger op i søjler. Oliebrønde brænder, alt brænder.
  Gertrude siger med et smil:
  - Gud elsker Tyskland!
  Eva, der presser sin bare hæl på håndtaget og kaster bomber, er enig:
  - Selvfølgelig! Vi er den udvalgte race!
  Frida sang aggressivt:
  - Vores folk er himlens udvalgte!
  Og blinkede til sine ledsagere. Det er pigerne her og kæmper, blot legemliggørelsen af aggressivitet. Og kampkraft.
  Gertrude gav et udbrud af luftpistoler og kvidrede:
  - For vort Fædrelands storhed!
  Eve, der skød mod modstandere, bekræftede:
  - For kolossal storhed!
  Piger kan ses hurtigt mestre flyene. Det er de kæmpende veninder.
  Og du kan ikke bare vinde dem på kort. Og de tærsker fjender med vild vanvid.
  Frida bemærkede:
  - Jeg er en kvinde med store drømme og skønhed!
  Derefter skød hun igen fra flykanoner og skød sovjetiske jagerfly ned, der forsøgte at angribe det tyske monster.
  Ja, mod nazisterne er der en følelse af, at de ikke kan modstå.
  Baku er under angreb.
  Tamara og hendes bataljon kæmper for denne by. Pigerne kæmper desperat og viser heltemod uden sidestykke.
  Tamara gav en tur, kastede en granat med sine bare tæer, spredte tyskerne og deres lejesoldater, knirkede:
  - For mit grænseløse Fædreland!
  Og blinkede til sine ledsagere. Hun er en kriger på højeste niveau, som ikke har sin lige.
  Selvom andre piger selvfølgelig ikke er dårlige. Lad os bare sige, at de kæmper meget godt.
  Anna tog for eksempel, lagde nazisterne ned, som med et seglslag.
  Og kvidrede:
  - For USSR!
  Og med sin bare hæl gav hun en morderisk dødsgave.
  Akulina, der skød mod fjenden, knirkede:
  - For mit Fædreland!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer udslettelsespræsentationer, der udrydder alle i træk.
  Victoria kæmper med fjender og handler desperat og beslutsomt. Slår modstandere ud i byger. Så kaster han med sine bare tæer granater med dødelig kraft. Og hviner:
  - For kommunismens ideer!
  OL kæmper også. Og denne heroiske pige vil kaste en hel kasse sprængstof med sine bare, muskuløse ben. Og tanken "Lion" vil rulle.
  Krigeren udbryder:
  - Men Pasaran!
  Fighting piger og meget smuk. Giv aldrig op og giv aldrig op. De har magten som terminatorer.
  Og kræfterne er meget ulige ... Baku er opslugt af brande. Sovjetiske tropper har ikke nok ammunition. Og dette er hovedproblemet.
  Mange overgiver sig i fortvivlelse.
  Gerda og hendes team tvinger mandlige slaver til at kysse deres bare såler. De gør det pligtskyldigt og slikker deres hæle.
  Så klatrer pigerne ind i Panther-2 igen og skyder. At slå sovjetiske våben ud...
  Næsten hele Kaukasus er allerede blevet erobret. Men Jerevan holder stadig ud. Byen Poti kæmper heroisk - den sidste havn, som resterne af Sortehavsflåden stadig holder til.
  Og der kæmper piger af forskellige nationaliteter. Og en afdeling af barfodede Gulnazi kæmper. En smuk georgisk kvinde, og hun har et hold til en pige.
  Gulnazi smider en pakke med sprængstof med sin bare fod, river nazisterne fra hinanden og knirker:
  - Ære til verdenskommunismens storhed!
  Tamila, hendes partner, kaster også en dødbringende granat med sin bare fod, river tyrkerne fra hinanden og hviner:
  - For Fædrelandet!
  Masha er en pige fra Rusland, giver en tur og kaster eksplosiv kraft med sine bare tæer, og knækker nazisterne, råber:
  - Ære til verdenskommunismens tider!
  Margarita giver også en velrettet tur. Hun mejede nazisterne ned og sendte en morderisk dødsgave med sin bare hæl, knuste modstandere og hvinende:
  - For vores sejr!
  Sådan kæmper piger heroisk. Og de kan virkelig ikke stoppes, og de kan ikke vendes tilbage. De er simpelthen kvindelige kæmpere og super. Og hvis de kæmper, så som helte og supermænd!
  Men desværre er det svært at modstå nazisterne og deres overlegne styrker. På himlen får Albina og Alvina tillidsfulde regnskaber. Og så mange fly er væltet, at det tydeligvis er umuligt at stoppe dem.
  Albina, der med sine bare tæer skød et andet sovjetisk fly ned, sang:
  - Vi kan ikke besejres, jægeren bliver til et spil!
  Alvina skar sine modstandere af og vred kraftigt hovedet på en kraftig hals og kvidrede:
  - Ære til den nye ariske ordens æra!
  Og giver også en bar hæl ...
  Pigerne har allerede skudt mere end fem hundrede fly ned hver og modtaget Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Det er bare utrolige skønheder. Og hvis det tredje riges fjender allerede bliver slået, så kan disse djævle ikke stoppes. Mere end 500 nedskudte fly kun i nærheden af Marseille. Dette fænomen er selvfølgelig i top. Hitler besluttede endda at godkende den sjette grad af jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter.
  Den vil blive modtaget af den, der først overstiger tusinde nedskudte fly. Og resultatet bliver simpelthen fænomenalt.
  Albina afskar fem sovjetiske fly på én gang med et udbrud af 30 mm kaliber flykanoner og kurrede:
  - Ære til vores styrke!
  Alvina, der slår sovjetiske biler ned og skærer fjenderne ned ved hjælp af sine bare tæer, vyaknula:
  - Stor ære til heltemod!
  Og krigerne blinkede til hinanden!
  De kæmper som altid i bikini og barfodet, og det er deres styrke. Pigerne er bare supermænd-kvinder. Selvom de tjener en ond sag. Og de elsker at stege hælene på de fangede pionerer med en gnist. Her er pigerne lige her. Brutal men sød.
  Albina sagde engang:
  - Der er ingen venlighed i verden, der er kun svaghed!
  Og med sin bare hæl kastede hun et par bomber på sovjetiske stillinger og slog tre kanoner ud.
  Det er de krigere, der absolut ikke giver nogen nåde! Men deres slag er simpelthen knusende.
  Alvina bemærkede med et grin:
  - Der er ikke plads til de svage, under solen!
  Og blinkede til sin partner.
  Krigere, der ikke viser nogen svaghed og aldrig giver op. De er virkelig mestre af mestre. Skønt med et minustegn, da de tjener en ond kraft.
  Men samtidig sjov og charmerende.
  Albina, der blottede sine tænder og sendte dødelige luftskaller mod sine modstandere, kvidrede:
  - Det nazistiske ord er helligt - vi vil ødelægge for altid!
  Alvina bemærkede aggressivt og slog modstandere ned:
  - Vi er virkelig pirater!
  Albina, der afskar fjenderne, bekræftede:
  - Alt andet er en drøm!
  Og krigerne blev så knusende og væltede alle, som at score pucke med køller.
  Alvina kvidrede, da hun knuste de russiske fly:
  - Vi bekæmper Hitlers ørne!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Krigerne her lader faktisk fjendernes indvolde. Den Røde Hær modtager kapital fra dem.
  Kæmpende piger slår så nidkært russiske tropper ud.
  Men Helga på TA-152 ødelægger de sovjetiske landstyrker. Slår SAU-85 ud og hviner:
  - For Tysklands storhed og hendes sønner og døtre!
  Men kampene fortsætter stadig for Astrakhan.
  Piger med de sidste kræfter til at holde fast.
  Alenka kaster en bombe med sprængstof med sin bare fod. Bryder nazisterne og hviner:
  - For hellig kommunisme!
  Anyuta, der skyder mod nazisterne og også kaster en granat med sine bare tæer, hviner:
  - Og frelse for landet!
  Alla, der væltede modstandere og klippede dem uden unødvendige ceremonier og kastede en granat med sin bare hæl, knirkede:
  - Sådan lyder vores herlighed!
  Maria, der ødelægger fjenderne, kaster dødsgaver med sine bare tæer, brøler:
  - Vi er store i vores herlighed!
  Marusya, der slår de fremrykkende arabiske lejesoldater ned i rækker og kaster en granat med sin bare fod, hyler:
  - For ændringer, så priserne falder med det samme!
  Matrona, der slukkede nazisterne fra et maskingevær, tog det og knirkede:
  - Vores hjemland USSR! Vil blive knust sir!
  Krigerne her handler med stor aggressivitet. Og deres kamppres er kolossalt.
  Generelt viser de deres kolossale kunstflyvning. Og et virkelig ustoppeligt pres.
  Krigere barfodet, men glade...
  I april erobrede nazisterne trods alt Baku. Manglen på ammunition tog sit præg. Samtidig faldt Poti også næsten samtidigt. Kun Jerevan, der ligger på bjergskråningerne, holdt stand. Men han var også dødsdømt. Ammunition og mad var også ved at være slut der. Det er bare, at tyrkerne ikke har stormet denne by endnu, og de samler støv for at sulte.
  Pigerne fra Tamaras bataljon forsvandt delvist blandt undergrunden, og en del bevægede sig sammen med kommandanten langs bagenden til fronten ... De ville bryde igennem til deres eget.
  Kaukasus er allerede næsten fuldstændig erobret, men krigen fortsætter. Selvom USSR mistede sit største oliefelt på det tidspunkt. Men den røde hær er ikke nedbrudt i ånden. Og der er stadig olie i Volga-regionen, i Sibirien og mange andre steder.
  Hitler beordrede at afslutte russerne i Astrakhan inden den 20. april. Og kampene udfoldede sig i kolossal skala. Og bombardementet intensiveredes kraftigt.
  USSR var under stærkt pres. Kampene fortsatte for Alma-Ata, som blev stormet af japanerne. Byen var næsten fuldstændig omringet.
  Samuraien forsøgte, så snart det blev lidt varmere, at udvikle offensiven og i retning af Magadan.
  Veronika kæmpede i Alma-Ata og bekæmpede samuraiens angreb med sin bataljon af piger.
  Og dem er der mange af. Kineserne, der er rekrutteret af kollapsmetoderne, kæmper også.
  Japanerne kaster gule soldater i kamp ... De rykker frem og kaster bogstaveligt talt sovjetiske stillinger med deres lig.
  Veronica brænder. Og han mejer kineserne og samuraierne ned i rækker. Kaster granater med bare tæer og knirker:
  - Ære til den russiske ånd!
  Marfa skyder også af, afskærer modstandere og knirker:
  - For vort Fædreland!
  Natasha, der skyder på de japanske og kinesiske soldater, der er rekrutteret til rollen som kanonføde, hviner:
  - For stor kommunisme!
  Alina, der skød på samuraien og de kinesiske jagerfly, slog dem med stor lidenskab og gav dødens gave med sin bare hæl, knirkede:
  - For kommunismens nye grænser!
  Veronica skyder på fjenden med stor nøjagtighed og bryder igennem kinesernes hoveder og skriger samtidig:
  - Ære til det sovjetiske land!
  Og med sit bare ben sender hun en kolossal granatstyrke, som river alle fjender i stykker.
  Marfa, der hugger fjenden ned og kaster dødsgaven med sine bare fingre, hviner:
  - Reger kommunismens æra!
  Natashka rev op og kastede en eksplosiv pakke med sin bare fod, en masse kinesere, vyaknula:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Alina, der skød meget præcist mod fjenden, knirkede:
  - For kommunismens nye grænser vil vi kæmpe!
  Og hendes bare hæl bukkede under for ødelæggelsens bombe.
  Kæmpende piger, som om der strømmer gnister fra deres øjne.
  Nej, japanerne kan ikke erobre sådanne mennesker, selv sammen med kinesiske styrker. Og samurai-stangen til at angribe.
  Og igen kaster de lig ved alle tilløb. Men der er for mange af dem, og bataljonen af barfodede skønheder må trække sig tilbage.
  Og der er japanske ninja-piger. Og det er meget svært at kæmpe imod dem.
  De er så funklende, kæmpende og smukke. Og de kaster deres fødder med deres bare tæer, gaver med stor ødelæggende kraft.
  En ninjapige med blåt hår klipper sovjetiske soldater ned med sværd og hvin:
  - For kejserens æra!
  En ninjapige med gult hår kører en vindmølle, knuser det russiske militær og knirker:
  - Ære til banzai-æraen!
  En ninjapige med rødt hår brugte en helikopterteknik, skar en sovjetisk officer af og råbte:
  - Vi vinder altid!
  En ninjapige med hvidt hår brugte en sommerfugleteknik, skar tre russiske soldater ned og kastede en ært med sine bare tæer. Det eksploderede og vendte de fireogtredive.
  Krigeren knirkede:
  - Til den nye japanske ordre!
  Sådanne piger her er vidunderlige og virkelig seje... Og den Røde Hær i Fjernøsten mødte en alvorlig fjende.
  Men her i centrum giver sovjetiske tropper et pludseligt slag i retning af Rzhev.
  Her kæmper besætningen på Elizabeth for første gang på den nye IS-2 kampvogn. En maskine, som nogle forhåbninger er forbundet med. Normalt er der fem besætningsmedlemmer i den, men her klarer krigerne fire.
  Elizabeth affyrer en 122 mm pistol. Et destruktivt projektil flyver med morderisk kraft. Beskriver en bue, og rammer fra lang afstand T-4.
  Elizabeth udbryder:
  - Det er, hvad jeg gjorde godt!
  Ekaterina, som svar, anklager, bruger sine bare tæer og bemærker med irritation:
  - Og pistolen skyder ikke for hurtigt!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Slet ikke en perfekt tank destroyer!
  Elena, der hjalp med bare fødder med at lade våbnet, bemærkede:
  - Men morder!
  Og så fyrede Catherine. Og granaten ramte Panteren om bord på lang afstand. Ja, morderpistol...
  Catherine bemærkede:
  - Vi har en masse energi og spænding!
  Elena var enig i dette:
  - En masse! Ære til Rusland!
  Euphrasia bemærkede også:
  - Synligheden af denne bil er svage piger. Hvordan skyder du den?
  Elena bemærkede logisk:
  - Og det her er vores trænede øje! Hvis vi slår, så slår vi!
  Og krigerne sang i kor:
  - Vi vil ikke være bange og vil altid kæmpe!
  . KAPITEL 7
  Den 21. april var Astrakhan stadig delvist under sovjetisk kontrol. Tyskeren var ikke helt optaget af det.
  Terrænet gjorde det muligt at forsvare sig godt her. Og tyskerne besluttede at ændre taktik. I stedet for angreb gik de over til bombning og beskydning.
  Alenka og hendes hold gemte sig i en bunker og ventede på den massive beskydning.
  Pigerne var kun seks af dem, og spillede kort. De holdt dækket med deres bare tæer og havde en diskussion.
  Anyuta sagde vredt:
  - I Kaukasus var det kun Jerevan, der ikke blev taget. Dette er kun vores sidste ø i denne region. Hvad er det næste?
  Alenka foreslog logisk:
  - Højst sandsynligt tager de til Moskva. Dette er deres credo!
  Allah bemærkede med et suk:
  - Styrkerne er meget ulige ... Vi taber virkelig krigen, og vi har ikke soldater nok!
  Maria bemærkede logisk:
  - Og nazisterne taber! De kan ikke modstå os!
  Matrena udtrykte sin mening og kastede et kort med sine bare tæer:
  - Vi er født til at vinde, og vi vil helt sikkert vinde, jeg ved det!
  Marusya var enig og slog sin modstander med sine bare tæer:
  - Selvfølgelig er der ingen tvivl!
  Alenka ville ikke være så optimistisk og kaste et kort med sit bare, solbrune ben:
  "Vi piger bliver måske nødt til at leve under besættelse, men jeg tror helt sikkert, vi vinder!"
  Anyuta sagde eftertrykkeligt:
  - Man kan kæmpe med partiske metoder, og det vil være meget smukt, når man kæmpede med så meget seje!
  Allah bemærkede aggressivt:
  - Du burde kæmpe mere aktivt!
  Pigerne tyssede samtalen. Så gik de videre til et andet emne.
  Marusya bemærkede med irritation:
  - Antallet af troende vokser. Mod al logik!
  Anna svarede til dette:
  Ingen har endnu bevist, at der ikke er nogen Gud. Og han kan ikke bevise andet. Så her kan du argumentere i det uendelige.
  Elena bekræftede:
  - Og at skændes her er dumt og nytteløst!
  Allah var enig i dette:
  - Ja, denne samtale er ubrugelig. Desuden, hvis der er en Gud, så er Han sådan, at det er bedre for ham ikke at være det!
  Matryona fnisede og bemærkede:
  - Det er bedre for sådan en Gud ikke at eksistere! Indtil da, lad os synge!
  Og pigerne sang i kor;
  Vi er piger, slutter sig til Komsomol,
  De aflagde en ed ved tro at være fædrelandet ...
  Så et rasende nederlag ventede nazisterne,
  Nå, og Rusland til at leve under kommunismen!
  
  Når alt kommer til alt, er Lenin med os, som om det var som metal,
  Fra bronze, der er stærkere end noget stål ...
  Jeg drømte om at vende verden
  Som det store geni Stalin testamenterede!
  
  Vi vil gøre Fædrelandet køligere
  Og vi vil hæve fædrelandet over stjernerne ...
  Må der være succes med Komsomol-medlemmerne,
  Selvom vores fødder er bare!
  
  Fascisten angreb mit hjemland,
  Fra øst klatrer frækt samurai ...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Og jeg tror på, at modstanderen vil rive i stykker!
  
  Når alt kommer til alt er den berømte Gud Svarog med os,
  Hvilken kommunisme i spøg vil bygge ...
  Den herlige Rod er stærkere end alt i universet,
  Vil tilføje til bevidsthed og vilje!
  
  Vi tror på, at vi aldrig vil give op
  Læg ikke fædrelandet på knæ ...
  Kammerat Stalin er en lysende stjerne,
  Og vores lærer er det kloge geni Lenin!
  
  Vi vil skabe vort Fædreland,
  Smukkere og mere strålende på planeten ...
  Og det vil være, kender den dødelige pistol,
  Lad voksne og børn have det sjovt!
  
  Brænd Svarog, brænd ikke i dit hjerte,
  Du er protektor for alle Ruslands sværd ...
  Vi vil snart bygge, jeg tror, et stærkt paradis,
  Jesus vil komme hellig mission!
  
  Stol ikke på Hitlers bandevenner
  At hun vil vinde let og truende ...
  Alt du behøver er én familie -
  Og tro, at det ikke er for sent at elske fædrelandet!
  
  Herre Almægtige beskyt os alle,
  Hæv det trefarvede flag over jorden ...
  Og det onde rovdyr vil blive til et spil,
  Vi vil være i stand til at klare Satan!
  
  Jeg elsker det store fædreland
  I hele universet er der ikke smukkere dig
  Vi vil ikke sælge Rusland for rublen,
  Lad os bygge fred og lykke i universet!
  
  I vores fædrelands navn, en drøm,
  Det store Rusland vil rejse sig...
  Alt andet er bare forfængelighed
  Og en ny messias vil være med os!
  
  Åh min almægtige Lada,
  Du vil give kærlighed og fred til russeren ...
  Jeg vender mig til dig, så jeg beder,
  Og slå om nødvendigt med et lyn!
  
  Maria himlens guds moder,
  Universet gav Jesus...
  For din skyld er den store Gud opstået,
  Folk har ikke mistet sand smag!
  
  Bemærk Komsomol-medlemmerne er
  Ruslands guder er højt respekteret ...
  Vi er fædrelandets store sønner,
  Russerne vinder altid!
  
  Venner skal bede til fædrelandet,
  Perun, Yarilo og Svarog er mægtige ...
  Vi vil være meget stærke ægtemænd
  Og vi vil endda blæse skyerne på himlen!
  
  Nu er fjenden allerede blevet kastet tilbage fra Moskva,
  Du sårer fascisterne meget...
  Vi er tro mod Jesus og Stalin,
  Der vil være nok kampvogne med våben!
  
  Nej, fjenden vil ikke være i stand til at bremse russerne,
  Da vores krigere er almægtige...
  Eksamener, aflevering, kun for fem,
  Så enhver dreng ville være meget stærk!
  
  Tro mig, Stalingrad vil være herlig,
  Og vi vil holde ham fra angrebet ...
  En sejrrig ridderopstilling vil komme,
  Selvom blodet flyder uhæmmet!
  
  Barfodede piger i kulden
  De løber, flimrende med hælene ...
  Og de vil slå fascisterne med en knytnæve,
  Usociable Kain vil blive forfladiget!
  
  Alt vil være, folk ved godt
  Vi er i rummet, vi åbner konstellationerne ...
  Det er trods alt en synd at tvivle på tapperhed,
  Og der vil være en mand på Guds trone!
  
  Videnskaben vil snart genoplive de døde,
  Vi vil være i stand til at blive yngre og smukkere ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Til min smukke mor Rusland!
  Pigerne sang et helt digt godt og fortsatte med at spille kort med deres bare fødder ...
  Den 22. april var Lenins fødselsdag. Pigerne drak alkohol fortyndet med vand og kaffe og spindede i vejret ...
  Den Røde Hær udførte endnu en Rzhev-Sychevsk-operation i midten. Tyskerne var i defensiven og kæmpede tilbage. De nye sovjetiske kampvogne T-34-85 og IS-2 kæmpede. Den sidste bil sad ofte fast i mudderet. Ja, og rustningen af "Tiger" -2 og tungere "katte" tog ikke på panden. "Panther" -2 kunne også kun gennembores tæt på.
  Den mest tyske bil gennemborede den sovjetiske fra en større afstand.
  Hitler var generelt tilfreds med "Panther" -2, som er tilfredsstillende beskyttet, og gode køreegenskaber og våben. Men han krævede at skabe en tank, der ville være bedre beskyttet, og samtidig køre tåleligt ...
  "Mus" viste sig i dette tilfælde at være en ineffektiv maskine. E-100 blev aktivt udviklet som en del af E-serien. Placeringen af motor og transmission skulle foretages sammen, og tårnet var smallere og mere skråtstillet, ligesom skroget. Tykkelsen af rustningen forblev sammenlignelig med Maus, ligesom bevæbningen, men vægten måtte reduceres til 130 tons på grund af højden. Motoren skulle tværtimod være blevet stærkere med 1500 hestekræfter, og tanken havde tilfredsstillende mobilitet.
  Generelt skulle "E"-serien være en ny generation af kampvogne. Med lavere silhuetter, med store vinkler af rationel hældning, kraftfulde kanoner og motorer, tæt layout.
  Dog mens tyskerne allerede havde gode biler. "Panther" -2 erstattede den tidligere model. Der var også en ny "Tiger" -2 med en kraftigere motor, et smalt tårn. Bedre beskyttet og lettere i vægt.
  Så nazisterne sad ikke stille.
  Den 24. april 1944 ramte den første tyske jetbomber, Arado, Moskva med en dødsgave. Han kastede en bombe fra stor højde og overhalede let de sovjetiske jagerfly.
  Hitler sagde, at nu har USSR ingen chance, og enden på Den Røde Hær vil snart være.
  25. april begyndte et nyt angreb på Astrakhan. Den første jordflytningsmaskine deltog også i slaget: en underjordisk tank.
  To tyske piger kæmpede om det: Mercedes og Dora. Warriors prøvede en underjordisk model, der bevægede sig i jorden.
  Mens det er ret let så med en kortløbet 75-millimeter kanon og fire maskingeværer.
  Piger trækker biler på jorden. Borene spinder og skærer gennem klippen. Bevægelsen er ret langsom syv kilometer i timen, for køretøjer under jorden er dette ikke dårligt.
  Mercedes trykker bare tæer på det første joystick i den tyske hær. Det er meget praktisk at betjene og udtaler:
  - Her er vores tyske videnskab som lykkedes!
  Dora var enig i dette:
  - Ja, vi ved allerede meget! Vores magt er meget stor!
  Den styres også med et joystick. Pigerne tester en speciel maskine med radar.
  Her er et sovjetisk batteri forude, og du kan dykke ned under det.
  Mercedes, der blotter sine tænder, bemærker:
  - Vi vil bygge en ny ordre!
  Og nu dukker nazisternes maskine op. Et højeksplosivt fragmenteringsprojektil rammer sovjetiske kanoner. Og slår soldaterne fra Den Røde Hær.
  Dora siger med et grin:
  - Hil dig stor revanchisme!
  Og med bare tæer laver han præcise skud. Slår fjenden og knirker:
  - Ære til den nye drøm!
  Mercedes skriblerier fra maskingevær og hylende siger:
  - Til de store drømmes æra!
  Pigerne griner og klapper af sig selv. Det er de aggressive og meget kvikke krigere, de er.
  Dona bemærker aggressivt:
  - Der er mange gode ting i verden!
  Og med sine bare tæer trykker han på knapperne og skyder igen, mod de sovjetiske skytter.
  Mercedes bekræfter med et smil:
  - Og det bliver endnu smukkere!
  Og han skyder også med sine bare tæer. Det er sådan, disse kamppiger skyder.
  Nå, hvad er en anden enhed til krig ...
  Nazisternes angreb på Astrakhan vokser...
  Alle indflyvninger blev afskåret... Og de sovjetiske tropper blev tvunget til at give efter den 1. maj 1944, efter at have afsluttet det lange, heroiske forsvar af byen. Denne højborg faldt også.
  Nazisterne fejrede Astrakhans fald med fyrværkeri. Alligevel var forsvaret ikke forgæves. Og det tog Fritz'en noget tid at genopbygge tropperne og samle reserver ...
  Führeren planlagde at rykke frem i retning af Saratov og videre langs Volga med en dyb bypass af Moskva.
  Men mens tyskerne omgrupperede deres styrker, trak de reserver op. Og kampene var i luften.
  Tysk luftfart forsøgte at konsolidere sin overlegenhed. Kamptest af ME-262 afslørede manglen på pålidelighed af denne maskine og dens hyppige ulykker samt problemer med manøvredygtighed. Så mens der ikke var nogen ideer om fuldstændig udskiftning af tyske enheder med dette fly. TA-152 viste sig tværtimod at være en stor maskine for sin tid og blev i stigende grad introduceret. ME-309 og ME-109 forblev i drift.
  Den raketdrevne ME-163 viste sig at være et godt jagerfly til kamp, men for lidt flyvetid gjorde det næsten umuligt at bruge den i kamp.
  Arado-jetbomberen viste sig at være mere vellykket, som på grund af sin høje hastighed var næsten umulig at skyde ned med luftværnskanoner, og sovjetiske jagerfly kunne ikke hamle op med den. De reaktive spejdere var ret gode. Tyskerne var også i gang med at udvikle andre maskiner. For eksempel XE-162, et lettere jagerfly end ME-262, let at fremstille, billigt og manøvredygtigt, der hovedsagelig er lavet af træ. Og andre kæmpere. Og ME-1010 og TA-183 ... Og den mere avancerede og pålidelige modifikation af ME-262 X. Og Gotha haleløse jagerfly og meget mere.
  Indtil videre var de propeldrevne tyske jagerfly dog meget stærkere end de sovjetiske maskiner. Som faldt i kvalitet, og var ret svage i både motorer og våben. Ydermere blev Yak-9 yderligere forenklet, og nu blev der kun placeret en 20 mm flykanon på den, hvilket forlod maskingeværet. Dette reducerede omkostningerne og forenklede produktionen og gjorde det muligt at reducere vægten.
  Alligevel er maskingeværet mod tyske fly ret svagt. Indtil videre havde USSR ikke råd til at producere mere avancerede modeller af biler og pas i fart og våben foran nazisterne. Maskinernes højere vægt skabte også problemer med manøvredygtigheden.
  Og manglen på brændstof reducerede flyvetræningen af det bevingede personale.
  Alvina og Albina, efter at have mestret de kraftfulde våben fra ME-309 med en anstændig hastighed, ønskede ikke at lande på ME-262, som styrtede ned for ofte. Og i fart er de allerede stærkere end russere.
  Alvina, der skar den sovjetiske bil af, bemærkede:
  - At kæmpe i himlen er interessant!
  Albina, ved hjælp af bare fødder, pegede jageren mod målet og knuste det, indvilligede:
  - Ja, vi er i bund og grund de stærkeste i verden!
  Og pigerne lo som gale.
  Maj viste sig at være forholdsvis rolig. Den Røde Hær forsøgte stadig at afskære Rzhev-fremspringet.
  Elizaveta skød fra IS-2 mod sine modstandere ... Den sovjetiske bil havde kun god beskyttelse i den øverste del af panden af skroget. Tårnets pande er ikke tilstrækkeligt beskyttet. Og den er gennemboret selv på tæt hold af T-4 kanoner. Den sidste kampvogn blev dog endelig udgået i maj, ligesom Panteren og den almindelige Løve og Maus. Nu i serien "Patera" -2 og "Tiger" -2 er maksimalt forenet og med lignende våben.
  Disse maskiner er godt beskyttet på panden, ret svage på siderne og adskiller sig mere i vægt. Deres køreegenskaber med nye motorer er acceptabel for militæret. Men disse kampvogne er også midlertidige... Panther-3 og Tiger-3 fra E-serien er ved at blive klargjort til at erstatte dem. Med et tættere layout, med placering af motor og transmission i én blok og på tværs, med en let, forenklet og samtidig farbar og let reparerelig undervogn.
  Nye maskiner skal være bedre beskyttet, men uden nogen væsentlig vægtstigning.
  På bekostning af våben er der ikke sammenhold her. Pansringen af sovjetiske kampvogne er ikke for tyk og af dårlig kvalitet. Og det giver ingen mening at sætte en stor kaliber af våben. Militærets 88 mm kanon er fin. Hun tager fireogtredive fra fire kilometer, og IS -2 fra lidt tættere på. Så udviklingen er i gang...
  I USSR skal noget besvares. Men her er hvad, det er ikke klart endnu ... Der er planer om at skabe SU-100. Denne selvkørende pistol er ganske enkelt effektiv og med en gennemtrængende handling. Med hende er nogle forhåbninger forbundet, for kampen mod de voksende tunge kampvogne i Det Tredje Rige. Men det skal stadig gøres, ligesom skallerne til sådan et monster, og masseproduktion af pistolen bør etableres, hvilket under krigstidsforhold ikke er for meget, det er ægte.
  Men Elizabeths kampvognsbesætning kæmper på T-34-85. Og piger i bare fødder og i bikini kæmper bravt.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer mod nazisterne og gennemborer Panteren i siden og siger:
  - For stor kommunisme!
  Og deres fireogtredive hopper op og vender sig hurtigt om og skyder.
  Ekaterina skyder også meget præcist på fjenden. Den forældede T-4 tank bryder den ind i siden og skriger:
  - Ære til ridderne af USSR!
  Og blinker til sine venner igen. Sådan en militant pige viste sig.
  Elena skyder også på fjenden. Den gennemborer den meget præcist, i dette tilfælde bryder den Tiger-2-skøjtebanen og brøler på toppen af lungerne:
  - For hellige Rusland!
  Euphrasia skyder præcist mod fjenden. Laver et præcist skud på fjendens side, bryder igennem metallet og hviner:
  - For hellig kommunisme!
  Og pigerne indsætter selvsikkert deres tank og afviger fra granater. Det er ikke let at slå piger.
  Her dukkede den nyeste og formidable "Lion" -2 op imod dem. Prøv at bryde igennem sådan en tank, og han forsøger at ramme de fireogtredive.
  Og skyder på afstand.
  Elizabeth svarede ved at tweete:
  - Du tager det ikke!
  Og sender et projektil til tanken "Lev" -2 fra lang afstand. Det rammer ham i panden.
  Hitleriten snapper.
  Så skyder Catherine igen med sine bare tæer mod fjenden, og denne gang ramte projektilet, efter at have beskrevet buen, bare fascisten i kanonens lange løb.
  Catherine kurrede:
  - Et skarpt øje, skrå hænder, det her handler ikke om os!
  Tyskeren, der havde mistet sin kuffert, begyndte hurtigt at vende om og gå. "Lion" -2 er den første tyske tank, hvor transmission og motor er placeret foran i en blok, og gearkassen er på selve motoren.
  Dette gjorde det muligt for ham at reducere sin højde og reducere vægten, hvilket øgede hans hastighed betydeligt. Og så "Lev" -2 gik, og havde en chance for at bryde afstanden ...
  Elena pegede med sine bare tæer, tog den og skød mod fjenden. Granaten ramte agterstavnen af Løvens skrog, men rikochetterede af....
  Elena knurrede:
  - For pokker, afstanden er stor. Vi får ham ikke!
  Ekaterina klukkede og blottede sine tænder:
  - "Løve", piger, det er "Løve", hvor er vi ikke fornærmede! Snart ved du venner, vil skamme sig meget!
  Og deres kampvogn ramte T-3'eren, denne kampvogn vendte bare sidelæns, og den kan rammes på lang afstand.
  Og pigen skød med sine bare tæer og kurrede:
  - Ære til kommunismens æra på jorden!
  Euphrasia bemærkede med irritation, skød mod fjenden og brugte sine bare hæle:
  - Vores fædreland er stærkt, det beskytter verden!
  Elizabeth kvidrede, blottede sine tænder og sang, mens hun komponerede et helt digt:
  Vi vil ikke blive overvundet af Satan
  Mit hjemland er det smukkeste i verden,
  Ære til et smukt land....
  Voksne og børn vil være glade for det!
  
  Lad dalens liljer blomstre i den,
  Og keruberne spiller en anstændig salme...
  Führeren vil komme kaput
  Russerne er uovervindelige i kampe!
  
  Komsomol-medlemmer løber barfodet,
  De tramper i sneen med deres bare hæle...
  Hitler du ser kun sej ud
  Jeg flytter dig i en tank!
  
  Kan vi besejre nazisterne
  Som altid er vi barfodspiger...
  Den mest formidable ridder er vores bjørn,
  Han vil dræbe alle med et maskingevær!
  
  Nej, vi piger er allerede meget seje,
  Vi river bogstaveligt talt alle fjender fra hinanden ...
  Vores klør, tænder, næver...
  Vi vil bygge et sted i et vidunderligt paradis!
  
  Jeg tror på, at der vil være kølig kommunisme,
  Landet blomstrer i det, tro rådet ...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinde,
  De vil, tror jeg, bedrifter synges!
  
  Det vil blomstre, jeg tror, kanten er stormfuld,
  Fra sejr igen er vi til sejr ...
  Besejr japaneren Nicholas
  Samurai vil svare for ondskab!
  
  Vi vil ikke lade os vippe,
  Knus vores fjender med ét slag...
  Lad jægeren blive til vildt
  Vi knuste Wehrmacht med god grund!
  
  
  Tro på, at vi ikke giver op,
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe ...
  Vi sleb vores bajonetter af stål,
  Führeren bliver billedet af en bøvl!
  
  Det er hvad mit hjemland er
  Russisk harmonika spiller i den ...
  Alle folk er en venlig familie,
  Abel sejrer, ikke Kain!
  
  Snart vil det være i USSR's herlighed,
  Selvom vores fjende er grusom, forræderisk ...
  Vi vil sætte et eksempel for tapperhed,
  Den russiske ånd vil blive glorificeret i kampe!
  . KAPITEL #8
  Maj 1944 gik hurtigt... Albina og Alvina samlede regninger på fly.
  De er piger, der, som på kerubernes vinger, skynder sig.
  Albina skyder et russisk fly ned med sine bare tæer og hviner:
  - For det tredje rige!
  Alvina er også barfodet og i en bikini vælter et sovjetisk fly, deler det i stykker og hviner:
  - For den ariske kommunisme!
  Derefter begyndte pigerne ved hjælp af en 37 mm kanon at skyde på sovjetiske kampvogne.
  De slår de fireogtredive ud og hviner:
  - Vi er så seje!
  Albina trykker på pedalen med sin bare, runde hæl og kvidrer:
  - Lad kommunismen blive berømt!
  Og bryder igennem den sovjetiske bil.
  Alvina skyder også præcist på fjenden, slår ham ud og hviner og blotter sine tænder:
  - Vores sandhed er i næven!
  Sådanne vittige piger... Og de ødelægger sovjetiske regimenter... For eksempel fik de IS-2. Så de angreb ham fra luften, og hvordan de slog den fra en flypistol. De brød igennem metallet og fik tanken til at brænde. Og detoner kampsæt.
  Albina kvidrede øverst i lungerne:
  - Pigen elsker at dræbe! Her er pigen!
  Alvina hvæsede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Ære være vort Fædreland! For kommunismen!
  Pigerne har allerede taget den totalitære udryddelse af modstandere op.
  Og den røde hær blev selvsikkert smadret.
  Og Gerda kæmpede på besætningen på sin "Panther" -2 og var engageret i total ødelæggelse.
  Pigen pegede på kanonen med sine bare tæer. Hun væltede en fireogtredive og brølede:
  - For kommunismens storhed på arisk vis!
  Charlotte affyrede også sine bare tæer mod den sovjetiske kampvogn, knuste rustningen og råbte:
  - For stor succes i verden!
  Fucked uden meget ceremoni og Christina. Ja, hun gjorde det så passende, bankede gennem sovjet-fireogtredive med sin bare hæl og råbte:
  - For de store grænser!
  Magda affyrede også et projektil på skift og kurrede:
  - For den nye ariske orden!
  Så tog pigerne den og sang i kor:
  - Vi er alle skinhead-fans af frihed, vi kæmper for en ny orden! Snart bliver folkene ariske, vi kæmper med ild og sværd!
  Krigerne, må jeg sige, viste sig at være meget stridbare. Og hvis de skyder fjenden ned, så til enden.
  Sovjetunionen er under angreb af overlegne styrker. Japan trænger sig på fra øst.
  To japanske piloter, Toshiba og Toyota, angriber sovjetiske stillinger fra luften.
  Begge japanske kvinder er meget smukke og barfodede og i bikini.
  Toshiba nærmer sig luften, bryder gennem taget på en sovjetisk tank og brøler:
  - Jeg er et monster fra det japanske helvede!
  Toyota presser tæerne på sin bare fod på pedalen og skærer fjenden ned og skriger:
  - For storheden af Japans ideer!
  Disse piger er fantastiske. Og de knuser fjenderne meget aktivt.
  Og USSR taber virkelig til samuraien. Og det er forståeligt hvorfor. Hvor kan man modstå sådan fanatisme og teknologi.
  Japanske piger her på lette, men adrætte kampvogne bryder igennem, og den røde hær bliver specifikt tærsket.
  Tankenheder er ingen joke.
  Toshiba kastede bomber på de sovjetiske stillinger fra luften, og et par kanoner fløj op og kvidrede:
  - For stor kommunisme!
  Efter det vil den grine...
  Toyota under flyvning bemærkede:
  - Russiske guder er mærkelige. De tilbeder manden, der blev korsfæstet på korset, og betragter ham som Gud. Selv på en eller anden måde bliver det sjovt!
  Toshiba grinede som svar og bemærkede:
  - Og vi selv vil snart blive guder og fortsætte udviklingen af vores guddommelighed!
  Og pigerne er meget villige til at grine.
  Toyota grinede:
  - Vores styrke er i enhed!
  Toshiba bekræftede aggressivt dette:
  - Vores styrke, vores knytnæve!
  Og igen, fra himlen, vil de bringe en strøm af flygranater ned på fjenden, der bryder igennem de fireogtredive.
  Det er kamppiger, og de siger hvad ellers. Japan vil fortære og brænde alle.
  Og når en pioner bliver tortureret, viser den sig at være ekstremt aggressiv.
  Især hvis drengens hæle er stegt. Dette er det mest, som heller ikke er en super handling ...
  Og pigerne råber helt op i deres lunger...
  Og sovjetiske piger kæmper også modigt og skyder modstandere ned. Og de handler forud for tidsplanen og ramler.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er meget aktive skønheder på himlen.
  Og de skyder nazisterne ned, selvom de fly er stærkere.
  Anastasia trykker på aftrækkeren med sine bare tæer og synger:
  - Det er bestemt ikke dårligt at være stærk!
  Akulina trykker på aftrækkeren med sin bare hæl og bekræfter:
  - Vi vil slå nazisterne meget hårdt!
  Og begge piger sang:
  - Stærk, stærk, meget svær at slå! Stærk, stærk, meget svær at slå!
  Derefter begyndte krigerne at læse vingede aforismer, der galopperede som heste, eller rettere unge hingste;
  En politiker mobber ofte for at lægge et åg på vælgerne!
  En hanepolitiker knuser vælgere som høns!
  Politikeren drømmer om at ride på en hvid hest for at lægge et åg på vælgeren!
  Ræven er lille med hugtænder, og hvis den vil sluge dem, skjuler den dem generelt!
  En politiker, der taler meget om menneskeheden, er en typisk kannibal!
  Og en bjørn kan lulles med honningsøde taler!
  For en alkoholiker er bitter vodka sødere end honning!
  En skrædder vil lyve og ikke rødme, en politiker vil "rødme" og lyve!
  En kvinde, der har smidt sine sko, tager en mand på, til niveau med en vagabond!
  Hvis du ønsker at komme tættere på Gud, så forkort din grådighed!
  Selv i den Almægtiges tilsyneladende ligegyldighed ligger kærligheden - trods alt ønsker børn først og fremmest at bryde ud under deres forældres omsorg!
  Gud udsætter straffen for det onde for at give synderen en chance!
  Talent og flid som mand og kone føder kun succes i par!
  Selv honning er bitter - hvis du drukner i den!
  Bedrag er som vin og kvalmende og sødt og svært at stoppe!
  Kærlighed er som et fragmenteringsprojektil - det knuser hjertet, ryster hjernen, slår lommer ud, går sidelæns!
  Mennesket er på nogle måder lig med Gud - den Almægtige skabte universet, og mennesket fødte dumhed: begge er uendelige!
  Succes, der bygger på blod - afventer skæbnen for en knivstik. De vil æde deres kampfæller - resultatet af vrede er trist!
  Nogle gange er den bedste måde at bevare et omdømme på en løkke om halsen! I hvert fald, lad det ikke falde!
  Du kan ikke ligge under en bjørn i lang tid - den vil knuse dig!
  Nogle gange er en kone som en mammut i stedet for et tæppe!
  En forfatter, der stræber efter at høste pengesedler - han vil ikke så godt, evigt!
  Et land uden lov er som en krop uden et skelet! Kun for ikke at forbene - der skal valg til!
  Hvis du vil skabe et mesterværk - glem alt om gebyret!
  Det mest dygtige bedrag er, når du ikke lyver, men ingen tror dig!
  Selvfølgelig lover nederlag store problemer, men dette er kun en afspejling af en fremtidig sejr!
  I kamp bringer det sejr - tapperhed og god intelligens.
  For at slå, skal du først se hvor!
  Spejderen er sejrens smed!
  Ethvert fjols kan lamme - ikke alle smarte kan helbrede!
  Mange uforskammede bødler - få læger!
  Til hvem er læger, og til hvem er bødler!
  Uden smerte er der ingen tapperhed - uden tapperhed er der ingen sejr!
  Kommunismens ideer er grænsen for idioti: hvis varme hoveder og kolde hjerter forpligter sig til at gennemføre dem!
  Kommunisme er let, men de, der er for olierede, bliver brændt!
  Hvis du ikke har tålmodigheden, hjælper sang!
  Menneskene er som jern - indtil det køler ned, giv det den ønskede form!
  Hvis du vil blive populær - brug magt oftere!
  Rating er som helvedes græs - det vokser, når du vander det med tårer og blod!
  Menneskene er som ukrudt - jo mere du tramper, jo højere strækker det sig!
  Enhed er nøglen til sejr!
  Disciplin er et værktøj til sejr! Sindet spiller på det!
  Enhed, mod, uselviskhed - nøglerne til sejr, frihed, lykke! Uden disciplin er der ingen hær, og uden en hær kan man ikke finde frihed!
  Arbejdskraft har gjort os stærkere, multipliceret med sindet vil give frihed, og sammen med held og lykke vil bringe lykke!
  Kommandøren er som toppen af en pyramide - der skal kun være én, ellers vil selv sådan en solid struktur kollapse!
  Familiens adel har samme forhold til mod, som hårets længde til sindet!
  Ingen tapperhed fra forfædrene vil hjælpe kujonen!
  En klinge lavet af det stærkeste stål ruster i hænderne på en taler og en kujon!
  Det mest forfærdelige våben er Bibelen i hænderne på en slyngel!
  En mands største rigdom: styrke, det er også hovedårsagen til ruin!
  Det bedste erhverv er prostitution, du kombinerer forretning med fornøjelse og hver gang en ny partner - ingen rutine!
  Heltens stamtavle - du kan prale af i et århundrede, men kom på slagmarken - suser fejt bagud!
  En flaske vodka er som en granat - den slår dig ned, slår dine hjerner af, knuser dit indre!
  Når hjertet er fyldt med barmhjertighed, er tegnebogen af en eller anden grund tom!
  En virkelig fri person underkaster sig tre ting - fornuft, kærlighed, Gud!
  Kærlighed er som en rose - den blomstrer ikke længe, men det gør ondt!
  En slave i sin sjæl er underdanig - til lidenskaber, begær, Guds tjenere!
  Held er ustabilt som sand - kun flid vil binde det med cement!
  Et krus vin er som et hav - hvis du lader dig rive med, mister du jorden under fødderne!
  Kvinder elsker mandlig magt, men ikke i tilfældet, når de selv oplever det!
  Kærlighed er som en båd, hvis du ror for hurtigt vil den kæntre og synke!
  På det rigtige tidspunkt introducerer han en artikel - forførelse af voksne af unge!
  Man kan ikke lægge håndjern på kærlighed!
  Hvad der er naturligt, er ikke kriminelt!
  Kærlighed er en øm følelse, men de tykkeste lænker holder ikke!
  Hvis alle lovene virkede, ville landet blive til et fængsel, hvor vagter rekrutteres fra udlandet!
  Princippet om strafs uundgåelighed virker ikke, fordi du ikke kan arrestere dig selv!
  Læger må ikke igennem forhindringsbanen. Efter det vil hænder ryste, og tungen vil vakle, og et glas vodka, i modsætning til tømmermænd, hjælper ikke!
  Der er ikke noget mere trættende - lang tomgang!
  Videnskabelig opdagelse: udtænkt progressivt - legemliggjort aggressivt!
  Ikke et sted for eftertanke, men et sted for skænderier og galskab!
  Alle menneskehedens problemer kommer fra selviskhed, velstand er kun mulig gennem fælles indsats!
  En person uden hold er som en gløde, uden ild - den giver lidt lys og går hurtigt ud!
  Hjemlandet varmer - bedre end et bål!
  Og dyret er bedre i flokken!
  Logik skal ikke tjene instinkter - lystens sind!
  Der vil være en krig - der vil være en bedrift!
  Muskler uden hjerne, dette er en håndfuld kød - som en stegepande græder på!
  Af de to duellanter er den ene et fjols, den anden er en slyngel!
  Jo højere en person flyver, jo mere er han utilfreds med sin position!
  Efterladt alene savner hunden ejerens pind!
  Kun han har vinger - hvis sind ikke er vant til at kravle!
  Det er slemt, når man er alene som en snob!
  Du er alene, og fjenderne er legioner!
  Selv en elefant kan blive spist af en insekt!
  Hvis fejlene ikke er en million!
  Landets leder bør være en bror til folk, ikke en bror!
  . Det er lettere at finde en tør sten i havet end en opfindelse, der ikke er blevet brugt til militære formål!
  Sejr som kvinde - tiltrækker med glans, men skræmmer af til en pris!
  Krigens ildgud og som andre guder kræver opmærksomhed og ofre!
  Et sværd, som en regndråbe, vil falde og spredes, og når der er mange af dem, vil sejren blive født!
  Bare lad være med at synge - for fred!
  Mit hjerte er trist - min mave er tom!
  Først skålen, så tankerne!
  Sejren er æren værd!
  Ære er et relativt begreb og bør primært anvendes på dine soldater!
  Hvem drikker før kampen - tømmermænd i underverdenen!
  Rørene er tavse, for knivene synger - stål er stærkere og højere end kobber!
  En hær uden befalingsmænd er som en flok får uden en hyrde, hvis én ulv ikke spiser, så vil den skræmme!
  Flugt er mere tåbelighed end fejhed! De fleste soldater dør jo ikke i kamp, men under forfølgelsen!
  Krig er som et spil domino, kun brækkede knogler kan ikke længere samles - jorden holder!
  Forfølgelse gør en kriger til en bøddel, en kujon til en modig mand, en ydmyg mand til en uforskammet!
  Fantasy er en konkurrence mellem absurditet og absurditet! Samtidig er der ikke mere videnskabelig og logisk genre!
  I krig, som i en opera - alle synger sit eget, kun en sufflør kan være en spion!
  Moderne kvinder tilgiver en mand alt - undtagen fattigdom!
  Kender du forskellen på spioner og spejdere?
  Jeg ved! Vi har kun spejdere - udlændinge har solide spioner!
  Hvad er bedre med et tomt hoved eller en tom pung? Selvfølgelig med tomt hoved - ikke så mærkbart!
  Sindet er den bedste samler af rigdom!
  Sind og held: et forelsket par - føder succes, rigdom, position, men spredes hurtigt!
  Det er nemmere for stolte mænd at lytte til råd, når det er givet af en kvinde - medmindre det er en kone!
  En klog kone er en formue værd! Og en driftig kone kan sagsøge ham!
  Hvem sætter pris på personligheden i en person, og hvem sætter pris på kontanter!
  Menneskeheden kan blive ødelagt af to ting - computere og dataloger. Førstnævnte vil atrofiere sindet, sidstnævnte vil ikke være i stand til at drage fordel af det!
  Kammerat i krigen og en granat!
  Generelt er et granatæble, der fortæller vittigheder, som et Faberge-æg, der bruges til at knække nødder!
  Talent er som en sjæl: det er umuligt at tage væk, men det kan ødelægges!
  Hævn er ikke ære værd - anstændighedens gengældelse!
  Misundelse er kimen til kriminalitet, egeninteresse vander, lediggang er fodring!
  Dovenskab er den værste af alle forbrydelser!
  Det er bedre at dø med et sværd med værdighed - end at leve en okse drevet af en pisk ind i en bås!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gør livet forfærdeligt, og døden værdig og smuk!
  Beskedenhed er en sjælden kvalitet for en kommandør, men det gør den endnu mere værdifuld!
  - Sjakal stemmer overens med ordet afføring!
  Løven har kun én fordel i forhold til sjakalen - evnen til at dø med værdighed!
  Teknik er tapperhedens bøddel!
  - Men det er ikke sandt! Faktisk, jo højere teknologiniveau er, jo mere intelligens og opfindsomhed kræves der på slagmarken!
  Hvor fædrelandets interesser begynder, slutter personligt velvære!
  Frihed skal kombineres med disciplin. Anarki er det modsatte af frihed!
  En stærk hukommelse er den bedste mentor! Generelt kan frihed vindes med et sværd, men kun med fornuftens hjælp kan den bevares!
  - Når en stærk kriger redder en anden, er der ingen særlig ære nødvendig for dette!
  Når alt kommer til alt, når tapperhed brænder i dit hjerte, vil du løfte dit skjold til forsvar for slaverne!
  En bastards ondskab er ikke en undskyldning for en ærlig, da tilstedeværelsen af snavs ikke retfærdiggør en beskidt!
  Kærlighed er aldrig billig - især hvis du ikke betaler med din pung, men med din sjæl!
  Det eneste, der kan retfærdiggøre spildt blod, er, hvis tårerne holder op med at flyde som et resultat!
  De, der tjener for penge, vil aldrig være i stand til at matche i kamp med dem, der er drevet af et modigt hjerte og ønsket om frihed!
  Et barns tåre er farlig, fordi den bliver til en rasende strøm, der skyller civilisationer væk!
  Stillingen som kommandør er ikke en ekstra lodning, men et ekstra ansvar og en tung byrde!
  Det vides ikke, hvad der er vigtigere - at fodre alle de sultne eller at tørre en tåre for et barn!
  Guld er blødere end stål, men rammer snarere hjertet!
  Det er ikke våbnet, der gør soldaten stærk, men soldatens våben!
  Piger ser ud til at være vittige med aforismer om mestre. Og hvis de begynder at ødelægge fjenden, så kan han ikke reddes fra dem.
  I slutningen af maj 1944 begyndte den nazistiske offensiv i retning af Saratov.
  Shturmlev deltog i kampene, en maskine på chassiset af den tidligere løve, med en endnu kraftigere bombekaster med en kaliber på 450 mm, som bogstaveligt talt knuser og ødelægger alt, river og bryder gennem tragtens kolossale kraft .
  Og sådan en raket vil straks tage en hel blok og slå den ned.
  "Shturmlev" under kontrol af et hold tyske piger, skyder på sovjetiske stillinger.
  Jane blinker til sine venner og stamper sine bare fødder og siger:
  - Vi fejer grundigt fjenderne væk, og forvandler dem til typiske kister!
  Gringeta blinker som svar, trykker på håndtaget med sin bare fod og hviner:
  - Vi vil spille og besejre fjender!
  Malania bemærkede:
  - Mod Shturmlev-maskinen er enhver sovjetisk befæstning magtesløs!
  Monica, der slog sin bare hæl, bekræftede:
  - Vi er virkelig født til at vinde!
  Jane fremlagde:
  - Krigen har ikke et kvindeansigt, men en fysiognomi, der tiltrækker spændingssøgende!
  Gringeta, der skød mod de sovjetiske enheder med et maskingevær, udstedte:
  - En kvinde er en due, der bider i en spættemand som en drage!
  Monica, der skyder mod russiske soldater, bemærkede:
  - En kvinde har altid syv fredage om ugen, og uden søndagsgave fra ægteskabsgæld har hun altid fri!
  Malanya, fnisende, svarede:
  - Gud er ikke almægtig i alt, han er magtesløs til at argumentere en kvinde!
  Jane var enig i dette og skød med sine bare tæer:
  - Selvom Gud er almægtig, er han ikke i stand til at holde kæft på en kvinde, og stoppe politik!
  Gringeta bemærkede logisk og skød med sin bare hæl og trykkede:
  - En politiker har ingen samvittighed, en kvinde har sans for proportioner, og en kvindelig politiker har alle følelser uden mål!
  Monica, der skød mod de sovjetiske tropper og slog dem ihjel, bemærkede:
  - En kvinde er en blomst, stikkende som en rose, men hendes søde duft tiltrækker geder og droner!
  Malanya, der slog de sovjetiske soldater og ødelagde bunkerne, knirkede:
  - Vælgeren falder ind i barndommen og stemmer på de hadefulde gamle ege med hulninger!
  Pigerne viste deres vid og kørte videre.
  Og ovenfra dykkede angrebsfly også. Og således tærskede de sovjetiske tropper uden problemer.
  Tyskerne er blevet så seje. Og deres operationelle dygtighed blev forbedret.
  Og sådan fortsatte "Chess Horse"-systemerne, teletanke styret af radio.
  Og dette var et problem for sovjetiske soldater. Og nazisterne slog den røde hær.
  Men sovjetiske piger kæmpede også meget modigt.
  Kampene udfoldede sig for Kamyshin. Her er Alenka igen i kamp.
  Og hendes voldsramte, men ikke overgivne bataljon.
  Alenka sagde med et smil:
  - I enhver krig er en soldats liv værdifuldt!
  Og hvordan han kaster en granat med sine bare tæer.
  Disse er krigere - den højeste klasse ...
  Anyuta, der skyder mod nazisterne, bemærkede:
  - En russisk soldat kan fås til at falde sammen som en skrå træstamme, men ikke lægges på knæ og få den til at ryste som en asp!
  Alla, der skød og gav en eksplosiv pakke med sin bare hæl, knirkede:
  - Hvis du ikke vil overholde militær disciplin, vil du bøje ryggen som en fange!
  Maria, der skød modstandere og affyrede en morderisk boomerang med sine bare tæer, udsendte:
  - Der er meget snavs i vores verden, kun sjældne prinser i det!
  Matryona, der skød mod modstandere og skar dem af i stød og derefter kastede en granat med sin bare fod, bemærkede:
  - Politikeren har en lang tunge, men til at udføre det, han har tæsket - hans hænder er korte!
  Marusya, der skyder mod fjenden og mejer rækken af tyske og udenlandske soldater, vyaknula:
  - Politikeren er hurtig til at love, langsom til at opfylde, beder om almisse og tilgivelse for bedrag!
  Pigerne er gode og kæmper. Men kræfterne er meget ulige. Masser af ødelæggelse.
  Den tyske kampvogn "Maus", selvom den ikke er helt seriel, støder stadig på fronterne. Og hans kanoner brøler og skyder. Og hæv ødelæggelsen i skyttegravene utroligt.
  Men piger skyder fra kanoner mod mus. Selvom skallerne hopper som ærter. Men tyskerne bliver ved med at presse og presse på.
  Og de skyder meget præcist.
  Komsomol-piger løber rundt, blinker med deres bare hæle og knirker:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Viola, der skød mod det tyske infanteri, knirkede:
  - Når en kvinde ikke har sko nok, sætter hun en mand på bare fødder!
  Og pigen vil grine og vise sin tunge.
  Warriors må siges at være sjove. Og hvis de slår dem, slår de dem dødeligt.
  Viola og Margarita, næsten nøgne i kun trusser, slås, medbringer projektiler og skyder præcist. Og de kan ikke bare stoppes.
  Margarita, knirkende, siger:
  - Ære til kommunismens æra!
  Viola bekræfter aggressivt:
  - Stor ære til forandringens æra!
  Det skal bemærkes, at krigerne viste sig at være ekstremt aggressive piger.
  Veronica kommer også med skaller, blinker med sine bare, runde hæle og hviner:
  - Ære til kommunismen!
  Dette er deres kampindsigt. Og hvor hårdt og rasende de kæmper.
  Og bare, solbrune knæ flimrer.
  Tamara kæmper også. Hun kom ud af Kaukasus taget til fange af nazisterne og igen i rækken. Kæmper med den kødædende fornemmelse af blod. Kæmper med kolossal aggression.
  Tamara kaster en granat med sine bare tæer, river nazisterne i stykker og knirker:
  - Kommunismen vil være med os!
  Og giver et velrettet udbrud fra maskinen ...
  Pigerne kan ses udføre kolossale mirakler. Og de har en ild, der truer med at brænde universet.
  Veronica, skyder, synger:
  Det bliver interessant, uden tvivl
  Alt i verden vil give en tidsplan!
  Og blinker med sine safirøjne.
  Tamara, skyder, brøler:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russia samler alarm!
  Og gav en tur fra maskingeværet. Hun skar Fritz'en af og knirkede:
  - En kvinde er primært en ræv, der gerne vil lasso en løve, men som regel falder æsler i hendes lasso!
  Victoria, skydende og med sine bare tæer, kastede endnu en dødsgave ud:
  - En kvinde er en kylling, der elsker gyldne æg, og bringer deres bærer kun et tab!
  Og pigerne brød ud i grin. De kæmper så beundringsværdigt med kolossalt pres.
  Tamara bemærkede, mens han skød mod udenlandske divisioner:
  - En kvinde er en kylling, kun hun kan bringe guldæg til den mand, som er en rigtig ræv!
  Veronica, der fyrede og blottede sine tænder, tilføjede:
  - En rigtig ræv og en hane får dig til at lægge guldæg!
  Margarita, der skød og kastede granater med sine bare fødder, bemærkede:
  - Rævens kløer er ikke løver, men hun vil rive tre skind af fra dyrenes konge!
  Viola blottede sine tænder aggressivt og bemærkede:
  - Den, der ikke er en ræv med sit sind, er heller ikke en løve!
  Krigere ses med store ambitioner som en fighter. Og hvis de starter.
  Olympias skød og tog kraftige ben, løftede en hel kasse med sprængstoffer og affyrede den. Nazisternes masse bliver revet fra hinanden, og den smukke pige brøler:
  - Reger USSR, og syng en sang til Lucifer! Vi vil vinde alle!
  Olympias glemte dog ikke, og efter at have fyret, talte han ud:
  - En rævekvinde er i stand til at overbevise enhver mand om, at han er en løve, der yngler som et simpelt æsel!
  Margarita, skydende, var enig i dette:
  - En hunløvinde med kun et rævesind og en ulvs greb!
  Serafim bemærkede, klippede modstandere:
  - Løven er ikke den, der brøler, men den, der river en masse grønt op!
  Viola, der førte en velrettet ild mod fjenden og klippede ham, bemærkede:
  - Når en politiker ikke er en ræv, så bliver tre skind revet af ham og sat på hans krave!
  Victoria, der blottede sine tænder og blinkede, og derefter kastede en dødsgave med sin bare fod med en dødelig kraft, udsendte:
  - En politiker har en bred røv til at sidde på to stole, men han har en bredde i sjælen kun i ord!
  Olympias bukkede under for tønden med sine bare, muskuløse ben og eksploderede Løvetanken, knurrede:
  - En kampvogn er gennemboret med et urankerneprojektil, en politiker bryder igennem uden hjerte, men med en gylden pung!
  . KAPITEL #9
  Kamyshin blev forladt. Og i begyndelsen af juni 1944 udspillede kampene sig for Saratov.
  Her er kampene så aktive. Og også piger, som altid, i kampe. Og så søde krigere.
  Alenka kæmper og mejer modstandere med automatiske udbrud og hele rækker.
  Pigen kaster en granat med sine bare tæer og hviner:
  - Min sejr kommer!
  Og skyder igen mod fjenden.
  Anyuta skyder også på fjenden. Den gør det præcist og præcist. Hendes maskingeværer er så groovy. Og bare tæer kaster eksplosive pakker af kolossal kraft. De river nazisterne i stykker, og pigen knirker på toppen af hendes lunger.
  - For kommunismen!
  Alla, der skyder mod fjenden med kolossal nøjagtighed og slår fjenderne ned, knirker:
  - For det grænseløse Fædreland!
  Og med bare tæer kaster pigen igen en granat. Det må siges kampens kamp.
  Og den rødhårede selv og i de samme shorts. Og han skyder så præcist og præcist, og Fritz lægger sig.
  Maria skyder også meget præcist. Og hun er sådan en smuk pige, og med sine bare tæer smider hun en eksplosiv pakke og river sine modstandere fra hinanden.
  Så brøler han:
  - Reger Sovjetunionens imperium!
  Marusya skyder også præcist, rammer fjender og brøler:
  - Fra taigaen til det britiske hav er vores hær den stærkeste af alle!
  Og han skyder også med sin bare fod.
  Dernæst vil Matryona affyre et dødbringende projektil mod fjenden. Og ramte ham med en nøjagtighed på hundrede procent. Naturlig bar hæl.
  Det er sovjetiske piger, der arbejder, men de tyske er ikke langt bagefter.
  Christina, Magda, Margaret og Schella kæmper i Panteren. Maskinen, dog ikke ideel, men med en hurtigskydende langdistancepistol, moderat adræt og god frontalrustning.
  Tyske piger er barfodet og i bikini, på trods af sommervarmen, eller rettere takket være det .. Og de fører en manøvredygtig kamp.
  Her laver Christina et skud... Granaten rammer T-34-76 tårnet og gennemborer det. Den sovjetiske kampvogn stopper slået ud.
  Pigerne skriger for alvor:
  - Vores tog!
  Så skyder Magda. Skønheden med gyldent hår tæskede også.
  Ja, så tårnet blev revet af klokken fireogtredive.
  Tigerpigerne skiftes til at skyde. Og meget passende. Her ramte de en anden sovjetisk kampvogn.
  Dernæst kom Margaret. Og ramte de selvkørende kanoner SU-76. Behændigt kneppet. Og hun sang:
  - Vores infernalske Tyskland er stærkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Så skød hun fra Shells kanon. Den ramte den sovjetiske kampvogn KV-1S. Pigen gjorde også et godt stykke arbejde.
  Ja, de fire krigere i bikini kæmper og er ikke bange for kulden. Efter at kvinderne begyndte at kæmpe, gik det meget bedre for Det Tredje Rige.
  Her er piloterne Albina og Alvina på himlen. Begge skønheder i bikini og barfodet. De kæmper for sig selv på Focke-Wulfs. Og denne bil er meget seriøs.
  Albina, der skyder fra luftkanoner, siger:
  - Aktiv kroket! Vær ikke ked af ordet!
  Og hvor glimter hun med et blændende smil! Og han vil skyde to sovjetiske fly ned på én gang.
  Alvina skar også tre ned med luftkanoner og kvidrede:
  - Mit indlæg bliver dødbringende og kedeligt!
  Så blottede pigen sine tænder og viste sine tænder! Hun er selve charmen og fuld af fænomenal charme.
  Albina skærer endnu et Yak-9 fly af og knirker:
  - Hvorfor har vi brug for sovjetiske piloter?
  Alvina skyder LAGG-5 ned og siger selvsikkert:
  - Så vi tyskere scorer konti!
  Fantastisk par piger. Hvordan gik de i gang med at samle priser til sig selv. Du kan virkelig ikke argumentere imod sådanne skønheder. De skyder fly ned og blotter deres tænder.
  Og hovedhemmeligheden er i kulden, pigerne skal være barfodet og i bikini. Så kommer regningerne.
  Og tag aldrig tøj på. Og ryst dit bare bryst, og det vil altid blive holdt højt!
  Albina afbrød et andet fly fra Den Røde Hær og sang:
  - I store højder og stjernerenhed!
  Og hun blinkede, sprang op og rykkede med sine bare fødder og brølede:
  - I havets bølge og rasende ild! Og i en rasende og rasende ild!
  Og igen skyder pigen ned af flyet med en energisk tilgang.
  Og så angriber Alvina fjenden. Han gør det med en drejning, blotter sine tænder og knirker:
  - Jeg bliver verdens supermester!
  Og igen falder den bil, der blev ramt af pigen. Ja, den røde hær bliver ret dårlig.
  Og Albina brøler af vild ekstase:
  - Jeg er nu en bøddel, ikke en pilot!
  Skyder et andet sovjetisk fly ned og hvæser:
  - Jeg bøjer mig over sigtet og missilerne styrter mod målet, der er endnu et løb forude!
  Krigeren er ekstremt aggressiv.
  Her er begge piger, der angriber jordmål. Albina slår de fireogtredive og hviner:
  - Dette bliver enden!
  Alvina rammer SU-76 og hvisker:
  - For at fuldende ødelæggelsen!
  Og hvor ryster han med bare fod!
  De kæmpende piger er her, og fra USSR's side kæmper pigerne også og forsøger at beskytte Guryev, hvor de nazistiske tropper også presser på, som en stor del af en skorpion.
  Alenka kæmpede for Guryev, som blev stormet af nazisterne. Den desperate skønhed kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til Rusland og det indfødte parti!
  Så affyrede Natashka en granat med sine bare tæer og hvæsede:
  - Vi beskytter pigen barfodet!
  Efter at Anyuta også med fingrene på sine bare ben sendte en dødsgave og blæste:
  - Det bliver et vidunderligt slag!
  Den rødhårede Augustin tog og sendte en udslettelsesgave med sit bare underekstremitet og knirkede:
  - Peger radaren mod himlen!
  Og så gav den guldhårede Maria døden til nazisterne med sine bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Overalt var, jeg så hvidt lys!
  Og nu vil Marusya med sine bare fodsåler kaste en hel flok og synge:
  - I Finland, Grækenland og i Australien, Sverige, vil de fortælle dig, at der ikke er flere smukke piger!
  Ja, de seks piger kæmpede meget godt. Men Fritz tog Kursk alligevel ...
  Nej, ikke at modstå sådanne overlegne kræfter. Fascisterne holder sig til sig selv og stangen.
  Og hvad påvirker forberedelsen af monstre.
  Adolf Hitler var simpelthen skør: følte sig som en rigtig despot, som alle adlyder og skælver. Ja, hvis du vil have stalinistiske succeser, så skal du være som Stalin, uden medlidenhed og kræve af andre og dig selv (det er præcis sådan Iosif Vissarionovich tænkte i denne sekvens!). Nu er raslen anstændig, og bilen begynder at bevæge sig. Generelt har Tyskland, under hensyntagen til satellitterne, en enorm fordel i forhold til USSR i mængden af industrielt udstyr, i en kvalificeret arbejdsstyrke og i antallet af ingeniører på alle niveauer. Dette er en kendsgerning, men produktionen af våben er stadig ikke på niveau! Tyskland haltede bagefter USSR under hele krigen, på trods af alle ødelæggelserne i Rusland. Og fra hvad? Selvfølgelig på grund af et vist rod, der herskede i forskellige afdelinger, og især i militærindustrien. Derudover spillede manglen på råmaterialer en negativ rolle samt undervurderingen af fjendens potentiale. Især i 1940 var produktionen af våben i Tyskland lavere end i 1939 (hvis vi tæller volden inklusiv ammunition), og det på trods af at krigen allerede var i gang, og det tredje rige tog kontrol over store territorier med enorme reserver af produktionskapacitet. Nå, hvad kan vi sige om Hitlers organisatoriske evner? Ikke for meget, så blinkede han, inden for militærindustrien.
  Führeren erklærede i en lang tale:
  - I spørgsmålet om at føre tilsyn med luftfarten er der givet nødbeføjelser til Sauer. Han vil nøje overvåge mængden af produceret udstyr og, ikke mindre vigtigt, kvaliteten. Derudover er mange af dine venner Göring, selvom de engang var gode esser, ikke i stand til at lede arbejdet. Ikke enhver god soldat er også en fremragende general, så i stedet for den hængte Eric, vil den tekniske sfære blive ledet af en person blandt professionelle iværksættere, der er i stand til at reformere og genopruste luftfartsstyrkerne. Når alt kommer til alt, sover Storbritannien ikke, det øger både mængden og kvaliteten af sine væbnede styrker, og især luftfarten. Vi skal være foran fjenden med to hoveder, med et dusin skridt, ellers vil vi fuldstændig miste overlegenheden over fjenden. Og derfor er der brug for kvalitetstrin.
  Göring indvendte frygtsomt:
  - Mine venner, gennemprøvede mennesker, der har bevist deres kampeffektivitet og professionalisme.
  Den dæmoniske diktator blev rasende:
  - Eller måske har jeg, efter din mening, glemt, hvem der tabte kampen om Storbritannien? Eller som fejlede fireårsplanen for udviklingen af samfundsøkonomien. Eller vil du også gerne piskes, og endda offentligt. Så luk din mund og hold dig stille, indtil de spiddede dig!
  Göring satte sig endda ned i frygt. Ak, Fuhreren er ikke til at spøge med. Så blev støjen hørt igen, et andet ME-262 jetfly lettede op i himlen. Bilen var massiv og havde hele to motorer. Vingerne er let fejet, selve fighteren ser ret truende ud. Dens hastighedsegenskaber, for 1941, er generelt anstændige og endda rekordstore efter verdensstandarder. Sandt nok er selve maskinen endnu ikke helt pålidelig og kræver fejlfinding. Den fascistiske diktator har dog allerede givet karakteristika af nye, mere avancerede jagerfly ... ME-262 vejer mere end seks tons, hvilket er en form for overbelastning. En jetjager skal være lille, billig og kvik. I denne henseende kunne ME-163 være ganske god, men dens raketmotor er for forceret og virker kun i seks minutter (eller rettere sagt, den vil stadig fungere!), hvilket betyder, at rækkevidden kun er i en radius af hundrede kilometer . Som bombefly i blitz-stil eller som dækkæmper til armadaangreb på England er det selvfølgelig ikke godt.
  Men ME-262 kan bære et ton bomber, det vil sige lige så meget som Pe-2 sovjetiske frontlinjefly. Det vil sige en glimrende løsning til både fighter sweep og til at støtte tropper. Men hvorfor ikke skabe en ME-163 Comet-lignende jagerfly, men uden en raketmotor, men med en turbojetmotor? De forsøgte at forbedre kometen og så ud til at have bragt flyvetiden til 15 minutter (dette er en rækkevidde på op til 300 kilometer), hvilket generelt er acceptabelt for slaget om Storbritannien. Du kan stadig få London fra Normandiet... Selvom alt ikke er så indlysende, skal du også bombe og gå tilbage, og femten minutter var ikke i sådan en tvungen tilstand. I fremtiden blev raket- og jetjagere anerkendt som en blindgyde i luftfarten. Men designet af "Comet" er meget interessant, for sin lille størrelse og lethed, hvilket betyder billighed og manøvredygtighed.
  Derudover er der stadig meget lovende jagerfly, der generelt vejer 800 kilo, sådanne svævefly, at de kan bruges i luftkampe. Sandt nok, på grund af den korte rækkevidde, kan flyvninger på dem kun udkæmpes i defensive kampe eller leveres til London på ... Transporter, og derefter koblet tilbage til piloterne. Det er her du skal tænke. I den virkelige historie havde svæveflyene ikke tid til at føre krig, og af en eller anden grund turde de sovjetiske luftfartsgeneraler ikke prøve denne idé i Korea. Generelt er det ikke trist, men under Koreakrigen var en amerikansk pilot den første til at åbne kontoen om sejre. Så Yankees skal ikke undervurderes.
  Efter flyvningen sluttede, sprang en ung lyshåret pige ud af cockpittet og løb i fuld fart til Führeren.
  Den besatte nazist nummer et rakte sin hånd til hende for et kys. Hvad der er rart, når pigerne elsker dig, og Fuhreren, ser det ud til, er helt oprigtigt idoliseret af alle tyskere, eller rettere sagt, næsten alle med undtagelse af nogle få fanger fra koncentrationslejre. Piloten sagde med entusiasme:
  - Det er bare et storslået fly, det har sådan en fart og kraft. Lad os rive alle ungerne som en varmepude fra en surrogat!
  Führeren godkendte pigens impuls:
  - Selvfølgelig vil vi bryde det, men ... Fejlretning af maskinen skal udføres i et hurtigere tempo, og det gælder især motorer. Her vil der selvfølgelig være brug for radikale tiltag for at forbedre dem, men hvis leder-designeren hjælper!
  Alle gøede i kor:
  - Ære til den store Führer! Må forsynet hjælpe os!
  Hymnen fra Det Tredje Rige begyndte at spille, og en kolonne af unge krigere fra Hitlerjugend rykkede videre. Drenge fra fjorten til sytten år gik under tromme i en speciel formation. Og så var der det mest interessante: teenagepiger fra kvindeforbundet i Tyskland marcherede. De var i korte nederdele, skønhedens nøgne, bare fødder tiltrak mænds øjne. Pigerne forsøgte at løfte deres ben højere, men samtidig trak de i tåen, satte forsigtigt hælen. Et underholdende skue af skønheder med upåklagelige figurer ... Sandt nok var ansigterne anderledes, og nogle af de unge fascistiske kvinder var noget uhøflige, næsten maskuline, og selv de fordrejede dem. Især når de førte deres øjenbryn sammen.
  Esthete Adolf bemærkede:
  - Det er nødvendigt, at drenge og piger mere massivt fik fysisk træning. Og jeg ved, at der bliver gjort meget ved denne lejlighed, især i Jungvolk, men det, der skal til, er rummelighed og vedtagelse af spartanske metoder. Selvfølgelig, bortset fra at opmuntre til tyveri... Vores drenge og piger skal vokse op som ordentlige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverstkommanderende holdt en pause. Generalerne var tavse, sikkert bange for at protestere, men ønskede ikke at bekræfte det åbenlyse. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en joke, men hensynsløshed over for fjender skal kombineres med gensidig bistand og en følelse af broderskab over for kammerater. Det skal vi indgyde alle ... Det nye overmenneske er nådesløst over for andre, men skal i endnu højere grad være nådesløst over for sig selv. For mindreværd skal først udryddes i din sjæl, og så vil den svage, menneskelige krop rejse sig!
  Endnu en pause ... Generalerne og designerne indså det pludselig og begyndte at klappe kraftigt. Führeren virkede tilfreds:
  - Det er allerede bedre, men nu vil jeg gerne se en efterligning af luftkamp. Sådan en formidabel og altødelæggende ...
  Heinkel spurgte frygtsomt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min Führer?
  Nazist nummer et nikkede.
  - Selvfølgelig med kamp. Derudover vil jeg gerne overveje betjeningen af udstødningsanordningen. Du arbejder jo på det ... - Führeren rystede med næverne. - Når den endelig skal være klar og sat i masseproduktion. En erfaren pilot er trods alt en erfaren pilot, der skal beskyttes til fremtidige kampe!
  Fuhrer-terminatoren besluttede ikke desto mindre at vise designerne et mere moderne skema for udstødningsanordningen. Dette system skal være mindre besværligt, enklere og lettere. At den billige og allerede mestrede af den tyske industri squib er ganske velegnet til dette formål.
  Jeg var nødt til at tegne diagrammet på farten, men Hitler var en rigtig god kunstner, og han tegnede klart, hurtigt, linjerne i diagrammerne og svingene var jævne og klare uden linealer og kompas. Hit-and-run-terminatoren mente, at det selvfølgelig var mærkeligt, at tyskerne, der i det hele taget havde en så stærk og til en vis grad avanceret ideologi som nationalsocialismen og et totalitært system, lækkede krigen til russerne. Måske skyldes det, at de russiske soldater var stærkere og mere udholdende end de tyske og lærte at kæmpe hurtigere.
  Generelt, hvis man ser på krigens forløb som helhed, ja, så lærte russerne, eller rettere det sovjetiske militær, at kæmpe, og tyskerne glemte sådan set, hvordan ... Deres kommando tog beslutninger kl. niveauet af 1.g'ere, og måske endda lavere, hvis 1.g'eren har erfaring med at udføre militære operationer i realtidsstrategier. Og at nogle gange børn på seks år allerede så behændigt leder virtuelle hære, så er det ingen synd for dem og Zhukov og Mainstein at lære. Nogle forskere anser dog både Zhukov og Mainstein for middelmådige. Der er også modsætninger med hensyn til antallet af udstyr, især fanget, fransk. Hitlers hukommelse (en god hukommelse, især når han stadig er rask!), antydede, at der var 3600 erobrede kampvogne fra franskmændene, et meget imponerende tal ... Nogle modeller, såsom SiS -35, var overlegne i forhold til T- 34 i deres panser, dog kun i frontal panser. Så denne kampvogn kan også produceres på franske fabrikker, undtagen ved at erstatte 47-millimeter-våbenet med en 75-millimeter lang løb. Faktisk er dette måske ikke nok. Storbritannien og USA generelt har altid værdsat rustning mest af alt i deres kampvogne. Her havde den fyrre tons tunge Churchill eksempelvis en reservation på 152 - millimeter mod 120 - til den tunge kampvogn IS-2.
  Führeren sagde noget andet til designerne:
  - Vi har vindtunneler nok, så led efter en mere optimal model af flyet og skab strømlinede former, uden at bringe det til dyre tests, hvor vores bedste esser også går til grunde. For eksempel er en flyvende flymodel meget effektiv, især hvis tykkelsen og hældningsvinklen kunne ændres. Jeg har allerede givet dig tegningen, så den haleløse burde være klar. Dens estimerede hastighed vil være jævn med Yumo-motoren op til 1100 kilometer i timen. Så gå videre, men gå ikke!
  Herefter fulgte frokost under åben himmel, tjenestepigerne stillede borde og stole op. Smukt ... Men hvilken slags reformer i nationalsocialismen skal man lave? Sådan at minimere antallet af fjender og få venner. Her skal man for eksempel ikke ophøje den tyske race ved hver tur og måske endda holde op med at opdele folk i klasser. Formelt er opdelingen af nationer i underlegne og ariske dog endnu ikke blevet legaliseret. Dette forenkler tingene.
  En smuk pige blandt tjenerne satte sig til Führeren og lagde sin hånd på hendes bare knæ. Cooed:
  - Tænker du på noget, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuel spiller startede op. Han bemærkede, at han ikke var færdig med sin grøntsagssuppe og frugtsalat. Führeren kyssede pigen på læberne, fornemmede hendes ungdommelige, søde duft og erklærede:
  - Du kører i bilen med mig. Og I kommer alle på arbejde, tiden til at spise er forbi.
  Og igen gearene i staten, ikke helt, dog begyndte den velsmurte mekanisme at dreje. På vej tilbage elskede Fuhreren skønheden og undrede sig endda over, hvor han fik så meget energi og styrke fra. De sagde jo, at Führeren var impotent og generelt angiveligt invalid, som havde været syg af syfilis (løgn) og kastreret (generelt fiktion!).
  Det er dog ikke alt, der går glat allerede den 22. juni 1944, krigen med USSR har stået på i tre år. Men sejren er ikke synlig, og Saratov holder stadig ud. Stalin beordrede at forsvare denne by for enhver pris.
  På trods af alle tabene er produktionen af militært udstyr ret høj. De nye IS-2 kampvogne viste sig at være ret effektive. Selv uden at bryde igennem enkelte tyske køretøjer i panden, satte de dem ud af drift på ret lang afstand.
  Så nazisterne havde det ret svært. Men de havde en stor fordel. Jetfly ME-262 kæmpede allerede meget på himlen. Og han er en seriøs modstander.
  TA-152 viste sig dog generelt at være en vidunderlig type våben.
  Stalin holdt i mellemtiden også et forbindelsesmøde på treårsdagen for krigens start og begyndte at spørge de militære ledere, hvad de mente, og hvordan man kunne forbedre situationen på fronterne.
  Zhukov foreslog lederen:
  - Hvis vi bare forsvarer os og bekæmper trusler, så taber vi uden tvivl. Vi skal frem!
  Stalin nikkede kraftigt.
  - Jeg er enig! Men hvor!
  Marshal Zhukov foreslog:
  - Indtil Leningrad overgav sig, skulle det frigives!
  Marshal Vasilevsky var enig:
  - Ja, jeg tror, det vil være den bedste af mulighederne!
  Stalin trak på skuldrene og sagde:
  - Hvis vi rammer Tikhvin igen, så venter de på os der, og vi sidder fast eller falder i en fælde!
  Marshal Zhukov nikkede indforstået:
  - Det er rigtigt kammerat Stalin! Men jeg foreslår, at de finske tropper i Petrozavodsk skal rammes. De er ikke så stærke, og vi kan overraske fjenden!
  Stalin svarede med et smil:
  - Logisk kammerat Zhukov. Så træd på Petrozavodsk. Og bring os sejr!
  Efter disse ord kom flere piger i korte hvide nederdele og bare fødder ind. De medbragte flasker rødvin og glas sandwich og sort kaviar. Stalin tog sådan en sandwich og skyllede ned, sagde:
  - Så lad os drikke for at sikre, at vores evner altid er sammenfaldende med vores behov.
  Voznesensky bemærkede:
  - Kvaliteten af rustningen på vores kampvogne er ret lav. Og jeg foreslår at gøre IS-2 og T-34-85 lettere, hurtigere og mere manøvredygtig ved at reducere rustningen. Dette vil give os besparelser i metal og vil gøre disse maskiner mere praktiske.
  Stalin trak på skuldrene og sagde:
  - Måske ... Men jeg er ikke tilhænger af at lave tanke af krydsfiner!
  Voznesensky bemærkede med et alvorligt blik:
  - Men måske er det en god idé at lave nogle af tankene næsten helt i træ. Du kan tjekke, hvordan det vil se ud i praksis!
  Zhukov nikkede indforstået og brød ud i en tale:
  - Fireogtredive kan gøres lettere, de er stadig for skrøbelige, og en stigning i hastighed og manøvredygtighed kan øge deres overlevelsesevne. Derudover er gearkassen blevet bedre, og det kompenserer for faldet i ergonomi fra vægtstigningen. Men stålets lave kvalitet, 90 millimeter mod kraftige tyske kanoner, bliver til ingenting. Ydermere fjerner tyskerne den simple Panther og T-4 fra produktionen, og i Det Tredje Rige bliver det ud over rekognosceringstanke kun Panther-2 med en 88 mm kanon i serie. Og vores tanke trækker ikke imod den på lang afstand. Og så meget desto mere er det nødvendigt at øge deres hastighed!
  Stalin nikkede.
  - Frigiv en del af T-34-85 og IS-2 med kun skudsikker beskyttelse, og tjek og følg derefter, hvordan dette vil påvirke deres kampeffektivitet. Og arbejdet med SU-100 bør fremskyndes. Måske vil vi opgive thirty-fours og IS-2 udelukkende til fordel for denne selvkørende pistol.
  Marshal Vasilevsky bemærkede:
  - Det er en interessant idé. Men SU-100 kan kun ramme fjender om bord ved at dreje helt ...
  Stalin knurrede:
  - Gør den kortere, så den kan vride og dreje hurtigere ... Og gerne en lavere silhuet. Men vi har brug for denne selvkørende pistol som luft!
  Zhukov spurgte:
  - Deres Højhed.... Saratov holder stadig ud, men vil snart falde. Det ville være nødvendigt at udvikle en plan for evakueringen fra Kuibyshev af det, der blev taget fra Moskva. Hvad synes du personligt?
  Stalin svarede hårdt:
  - I Sverdlovsk bliver man tilsyneladende nødt til at evakuere. Men det er stadig muligt at arbejde i Moskva. Vi har en hel underjordisk by her. Vi er seriøst i stand til at holde fast i det.
  Vasilevsky knurrede:
  - Moskva skal bevares for enhver pris, ligesom Saratov!
  Stalin beordrede:
  - Modangreb tyskerne i kløften mellem Don og Volga. Vi skal aflede kræfterne. Saratov at holde for enhver pris, til den sidste dråbe blod. Brug alle midler, selv kamikaze.
  Zhukov bekræftede:
  - Så må det være, stor en!
  Stalin vendte sig mod Yakovlev:
  - Nå, designer, nogen ideer?
  Vicekommissæren svarede med et suk:
  - Det ville være nødvendigt at skabe jetflyvning, men det er ikke realistisk endnu. Og Yak-3 kræver duralumin af høj kvalitet, som vi ikke har!
  Stalin nikkede.
  - Jeg ved! Yak-9 burde være i vores rækker. Og den skal frigives så meget som muligt! Og øge produktionen af jagerfly.
  Yakovlev bemærkede:
  - Den tyske TA-152 er både et angrebsfly, et frontlinjebombefly og et jagerfly. Det ville være rart for os at skabe en lignende multi-purpose niveau maskine!
  Stalin støttede designeren:
  - Det er en god idé Kammerat Yakovlev! For eksempel kan LAGG-7, hvis den forbedres lidt, konverteres til en blanding af både et angrebsfly og et frontlinjejagerfly!
  Yakovlev bekræftede let:
  - Kammerat Stalin er muligt... Men det tager tid. Ja, og flyet kan være dyrt.
  Den øverstbefalende slog vredt næven i bordet og knurrede:
  - Gør det billigere! Og generelt, hvor meget kan du spekulere i dette emne. Vi har brug for et universelt fly til kun at producere det. Og det kunne være vejen ud.
  Yakovlev bemærkede:
  - IL-2 er ret enkel at fremstille, og dens skema er udarbejdet. Så længe du ikke tager den af. Det er et ret ihærdigt fly, selvom dets flyveegenskaber i øjeblikket er forældede. Men der er intet ondt uden det gode. Vi er gode til at bombe fjendens køretøjer.
  Zhdanov bemærkede vredt:
  - Vores luftfart skal være den stærkeste i det mindste!
  Yakovlev nikkede.
  -Bør! Men indtil videre er vores piloter de bedste i verden: Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova!
  Stalin nikkede indforstået.
  - Disse piger har ingen sidestykke, og for de næste femogtyve nedskudte fjendtlige fly tildeler jeg dem endnu en stjerne fra Sovjetunionens helt!
  Zhukov foreslog entusiastisk:
  - Hertil skal du drikke!
  Beria sang med glæde:
  - Vi husker alt, historien vil dømme,
  Hendes domstols tur kommer...
  Som fra en plov til atomvåben,
  Han førte landet trygt frem!
  Mens medlemmerne af militærrådet konfererede, kæmpede pigerne.
  Og ved hjælp af bare tæer slår de nazisterne ned og udfører bedrifter, disse barfodede skønheder.
  Og de synger:
  Vi tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  . KAPITEL #10
  I slutningen af juni afskar tyskerne Saratov, og den 1. juli 1944 blev den formidable Sturmmaus taget i brug for første gang. Denne maskine med en 650 millimeter raketdrevet bombe afsendte en dødbringende kraft af raketter, der splittede hele kvarterer.
  Pigerne, der kørte denne bil, var kun iført trusser, og de udgav gaver med ekstremt ødelæggende dødsfald.
  De barbenede piger havde trusser i rød, sort og hvid. Og de bragte dødelige dødsgaver.
  Faina, som befalede dem, rystede de karminrøde brystvorter og sang:
  - Ære til korsriddernes æra!
  Vi vil nå universets ende!
  Og krigerne hvinede og sprang.
  En af dem, Margaret, bemærkede:
  - Almægtige Gud er med os!
  Faina var enig i dette:
  - Selvfølgelig! Og det tredje rige vil helt sikkert vinde!
  Pigen stampede med bare fod og sang:
  -Når vi er forenet, er vi uovervindelige! Når vi er forenet, er vi uovervindelige!
  Så krigerne skød og trampede og galopperede med deres bare fødder. Krigere af højeste klasse.
  Irma leverer også her et projektil gennem et automatisk drev og brøler:
  - Der venter os en stor sejr!
  Pigerne er selvfølgelig blandt dem, der aldrig vil give op. Og de knuser de sovjetiske stillinger med enorm entusiasme.
  Albina og Alvina er som altid på toppen, og viser deres aggressive klokker og fløjter. De er piger, lad os bare sige: super!
  Albina, der vælter en sovjetisk bil med sine bare tæer, siger:
  - Jeg har en super pige!
  Alvina, der slår et andet mål ned med sin bare hæl, hopper op og leger med sine mavemuskler og udbryder:
  - Jeg er sådan en kriger, at jeg slog alt ihjel!
  Det var sådan, krigerne gik fra hinanden.
  Gerda besluttede sammen med Charlotte at teste endnu en tysk nyhed.
  Indtil videre kan kun E-25 selvkørende kanoner dukke op i et tilstrækkeligt stort antal - det er ret nemt at fremstille og billigt. Selvom denne model er en af de første. Her i den ligger to piger i bikini. Bilen er mindre end halvanden meter lavere og takket være dette er den så godt beskyttet og bevæbnet med en relativt lille vægt.
  To piger Charlotte og Gerda, liggende ned, skød mod de sovjetiske kanoner. Foran dem bevægede smuldrede biler, radiostyrede, sig og ryddede minefelter.
  Røde Charlotte affyrede sin kanon. Hun overvældede den sovjetiske pistol og rystede på brystet, knap dækket af en tynd strimmel stof. Og hun kurrede:
  - Rabiat brandhyperplasma!
  Og så vil Gerda også smække hende med sine bare tæer. Og kvidrer:
  - Jeg er en meget sej pige og ikke dårlig ...
  Selvkørende pistol bevæger sig selv. Og stopper fra tid til anden. Hendes frontalrustning er kraftigt skrånende, og det giver god beskyttelse. I sovjetiske kanoner er granater følsomme over for rikochetter. Og intet truer sådan en selvkørende pistol i panden. Her kan de stadig bryde igennem tavlen. Men pigerne har ikke travlt. En effektiv selvkørende pistol inden for panserpiercing overgår SU-100, som stadig er under udvikling, og samtidig er bedre beskyttet, mere mobil og samtidig lettere.
  Og Den Røde Hær har få tørretumblere, mere præcist er den stadig kun på designstadiet. Dybest set er T-34-85 tanken, som ikke er kraftig nok med en pistol, og rustningen er ret svag. Og den tyske selvkørende pistol E-25 er i øvrigt lettere, meget stærkere i panser og kanoner.
  Pigerne kæmper... Meget smuk og ung. Og deres selvkørende våben bomber og kaster ...
  Juli er varm, og ligene af pigerne i den rødglødende bil skinner af sved. De kan ikke give op og trække sig tilbage.
  Gerda bemærker:
  - Wehrmachts guder er tilsyneladende stærke,
  Men de hjælper ikke de svage...
  Hvis årsagen til Adolf er sand -
  Skab en verdensmagt!
  Charlotte sang entusiastisk:
  - Ja, magi har brug for "Panther" og "Tiger",
  Udgydte mere blod på trods af al skæbne ...
  Og der er ingen grund til tvivl og skøre spil,
  Lad hele racen på Jorden falde på knæ!
  Men det er tyskerpiger, og på den anden side kæmper sovjetiske piger.
  Så kampen bliver den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyder fra en kraftig skibspistol og knirker:
  - Der vil være vores flag over Berlin!
  Og blottede deres hvide, perlefarvede tænder. Og stop ikke pigerne med miner.
  To granater ramte frontpansringen på den øverste del af skroget ... De rikochetterer. Nej, IS-2 er en seriøs bil, og den er ikke så let at tage den.
  Men IS-1'eren, der bevæger sig til højre for pigerne, ser ud til at blive modtaget fra en højtrykspistol, ramt og stoppet. Skadede skønheden.
  Alenka, der leger med sine mavemuskler, synger:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden, opdagede Newton, at to gange to gør fire!
  Kampene fortsætter stadig med uformindsket styrke. Den sovjetiske kanon rammer tyskerne. Stor Marusya sætter skaller ind i ridebuksen. Sådan er pigernes liv og skæbne. Og de synger:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, russiske ulve hylder heltene!
  Augustin skribler fra maskingeværer og siger:
  - Hellig krig! Der vil være vores sejr! Ruslands flag frem, ære til de faldne helte!
  Og igen buldrer den dødelige kanon, og den lyder:
  Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, du ved, de har en sej hånd!
  Maria, denne pige med gyldent hår, styrer tanken og knirker:
  - Lad os knuse fascisterne!
  Tyskerne har det svært, kampene er også i fuld gang på himlen. Men indtil videre er Yak-9 for meget underlegen i fart og bevæbning i forhold til de tyske mærker. Kampen er ulige for en digter.
  Marseille, denne vidunderlige espilot gjorde en god karriere i krigsårene. Mere som fantastisk og fantastisk. Efter at have nået et hundrede og halvtreds fly, modtog han Ridderkorset af Jernkorset med sølv egetræsbladsværd og diamanter. Da han nåede fire hundrede nedskudte fly, modtog han Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. For fem hundrede fly modtog han Den Tyske Ørneorden med diamanter, og efter syv hundrede og halvtreds Ridderkorset af Jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og efter at have nået tusinde fly modtog han Ridderkorsets Storkors.
  Den unikke pilot var i stand til at lave mange luftsejre. Og mens han stadig var i live. Marseille blev for nylig forfremmet til rang af general. Men han fløj stadig som en almindelig pilot.
  Som de siger, brænder det ikke i ild og synker ikke i vand. I løbet af de mange års krig fik Marseille instinktet som en jæger. Han blev en superlegendarisk pilot og meget populær.
  . Men han havde også en stærk konkurrent - Agava og Albina og Alvina, som også oversteg tallet på tusinde nedskudte biler hver. Og Agave indhentede Marseille meget hurtigt. Men hun er stadig meget ung, og har endnu ikke mistet en eneste fighter.
  Pigen trykkede på pedalerne med sine bare, mejslede ben og affyrede et udbrud af luftgeværer. Og nu blev fire sovjetiske IL-2 køretøjer skudt ned.
  Agave fniser og siger:
  Til en vis grad er vi alle tæver! Men jeg har nerver af stål!
  Og igen vender pigen sig om. Den skyder syv sovjetiske fly ned i et stød - seks PE-2'ere og en TU-3, og knirker:
  - Generelt, hvis ikke super, så hyper!
  Agave er selvfølgelig en tæve. Pilot fra Lucifer. Meget smuk honningblond.
  Her giver han endnu et udbrud og skyder otte sovjetiske Yak-9-fly ned på én gang og knirker:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Pigen er virkelig ikke dum. Alt er muligt, og alt er muligt. Kald hende ikke privat.
  Og benene er så solbrune, så yndefulde ...
  Men Mirabela kæmper mod hende ... I lang tid var Pokryshkin det bedste sovjetiske es. Han samlede fem guldstjerner fra Sovjetunionens helt og skød et hundrede og syvogtyve fly ned. Men så døde han. Så kunne ingen slå hans rekord. Ud over Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova. Og først for nylig overgik Mirabela også Yak-9 T på en laset, overgået Kozhedub. Og efter at have skudt over hundrede og firs fly ned, blev hun en syv gange helt i USSR.
  Dette er terminator-pigen! Sådan som hun vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Og endnu hårdere.
  Mirabela havde en svær skæbne. Jeg endte i en børne-, arbejdskoloni. Barfodet og iført en grå kjortel huggede hun træ og savede stammer. Hun var så stærk og sund. I hård frost gik hun barfodet og i fængselspyjamas. Og mindst én gang ville nyse.
  Et sådant fænomen blev naturligvis også noteret ved fronterne. I lang tid kæmpede Mirabela i infanteriet og blev derefter pilot. Mirabela modtog sin første ilddåb i slaget nær Moskva, hvor hun gik umiddelbart efter kolonien. Og der viste han sig sej.
  Hun kæmpede barfodet og næsten nøgen i den bitre kulde, som bogstaveligt talt lammede Wehrmacht. Sådan en forbandet og uovervindelig pige var. Og det lykkedes massivt.
  Mirabela troede på USSR's forestående sejr. Men tiden går. Der er flere og flere ofre, men sejren kommer ikke. Og det bliver virkelig uhyggeligt.
  Mirabela drømmer om sejre og præstationer. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mere end nogen anden! Og for fanden, hun fortjener sine priser! Og vil bære korset af våben og videre. Selvom Stalin senere bliver dræbt, lever hans sag videre!
  Pigen kommer ind og fryser ... Hun vælter den seneste tyske XE-162 og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et pokkers nyt mandskab!
  Virkelig, hun er en fantastisk pige. En rigtig kobra er også i stand til meget.
  Mirabela er en ny stjerne....
  Kampene fortsætter i flere dage, indtil en ny uge kommer og den 8. juli 1944 ... Den sovjetiske IS-2 fik skader på rullerne og sporene - den er ved at blive repareret. Ja, sådan en grusom og nådesløs krig. Og hvor længe vil det vare?
  Og nu gik Gerda uden om Kniesel og Wittmann med hensyn til antallet af destruerede kampvogne.
  Hvordan kan de undgå det? De kæmper barfodet og i bikini. Pigerne holdt endnu en pause og plagede de sovjetiske børn igen. Og nu nærmede de sig antallet af 300 ødelagte kampvogne. Og de kunne regne med en hidtil uset belønning: Stjernen fra Jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Her er pigerne!
  Gerda skyder mod den sovjetiske bil. River tårnet af og hviner:
  - Jeg er en fandens ting!
  Og skyder igen. Gennemtrænger T-34-85. Og knirker:
  - Fædrelandet Tyskland!
  Pigen rykker i sig selv. Og hun er meget aktiv ... Ja, hun har sådan en strategisk streak. Det er allerede midt i juli 1944... Krigen bliver ved og ved... Vil ikke stoppe. Den Røde Hær forsøger at rykke frem forskellige steder. Men ret forsigtigt, da der er få menneskelige ressourcer tilbage.
  Og Rusland bløder.
  For eksempel Hans Feuer. Den yngste modtager af Jernkorsordenen, første klasse. Og så blev han den yngste belønnet for tilfangetagelsen af en sovjetisk general med Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset.
  Ja, det her er faktisk ret fedt.
  Og drengene viser sig ekstremt seje.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Drengen kæmper som en kæmpe, i koldt og varmt vejr, sommer og vinter, kun iført shorts.
  Med bare tæer kaster barnet granater og blev legendarisk.
  Det her er virkelig rigtig fedt!
  Hans blev berømt i århundreder! Selv som antihelt!
  Og generelt foregår sådan en utrolig og anspændt krig her ... Enhver AI falmer.
  Agave er tilbage på himlen og skyder sovjetiske biler ned. Hun er jæger og rovdyr. Slår fjenden.
  Bilerne, hun ramte, falder. Og så skyder pigen mod jordstyrkerne. Slår IS-2 ud. Og han ønsker:
  - Jeg er den bedste! Jeg er pigen, der dræber fjender!
  Og igen overføres det til luftmål. Dette er en tank destroyer og alle de maskiner, der flyver og skyder.
  Men her er en lille E-5 tank. Maskine med en vægt på syv tons. Bestå kampprøver. Og gnaver og gnaver i fjenden.
  Og det er tid til at synge - ingen vil stoppe os, og ingen vil vinde!
  E-5 skynder sig til sig selv og skyder i farten. Og stop ikke sådan en tank. Og skallerne rikochetterer.
  Og inde i maskinen sidder en ti-årig dreng, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg bliver en rigtig super fighter!
  Og igen, hvordan han skød ... Og han rammer selve midten af tårnet. Og hans dødelige kraft, selvom den er af lille kaliber, er kolossal.
  Og i himlen kæmper Helga. En barfodet pige i bikini ringer regningerne. Og glæder sig over hans fantastiske succeser.
  Med sine bare tæer peger han på den sovjetiske bil og sætter specifikt ild til den og får et helt kampsæt med granater til at eksplodere.
  Det her er fedt og skørt.
  Og Agave trækker frem ... Og kæmper også.
  Det er allerede august 1944... Den Røde Hær har ikke været i stand til at opnå succes nogen steder. Men heller ikke tyskerne kan rykke væsentligt frem. Formidable underjordiske kampvogne går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Pigerne fejede under jorden, dræbte batteriet af sovjetiske kanoner og vendte tilbage.
  Samtidig fangede de et par pionerer. Pigerne, der fangede drengene, blev klædt af og tortureret. De slog pionererne med wire, og steg derefter deres bare hæle med ild. Så begyndte de at brække tæerne med en glødende tang. Drengene hylede i voldsom smerte. Til sidst brændte pigerne stjernerne ud på deres bryst med glødende jern og knuste mandlige perfektioner med deres støvler. De sidste pionerer sluttede af, og de blev bøjet af et smertefuldt chok.
  Pigerne viste kort sagt ekstra klasse. Men igen opnåede tyskerne ikke noget væsentligt.
  Kraftige selvkørende kanoner: "Sturmmaus", affyret mod de sovjetiske stillinger. Der var en masse ødelæggelse og ødelæggelse. Men det sovjetiske angrebsfly slog et af køretøjerne ud, og Fritz vendte tilbage.
  Saratov holdt stadig ud i august 1944. Sandt nok var tyskerne i stand til at erobre byen Uralsk i Kasakhstan og flyttede til Orenburg.
  Her er Albina og Alvina igen i luften, men en gang på en eksperimentel flyvende tallerken. De peger ved hjælp af bare tæer, trykker på knapperne på joysticket og gør det ekstremt behændigt.
  Piger demonstrerer selvfølgelig den højeste kunstflyvning. Her trak de deres diskette, og et dusin sovjetiske flyvemaskiner blev skudt ned.
  Albina kvidrer:
  - Rasende byggehold! Der vil være en starfall!
  Og vender sin bil om igen. Og pigerne knuser den røde hær. Desuden store...
  Alvina vælter også et dusin sovjetiske fly og knirker:
  - Gale piger, og slet ikke jomfruer!
  Korrekt med det sidste. Deres par gik en tur med mændene. Og hvad kom bare ikke op. Piger elskede mænd - det er rart for dem! Og især hvis du arbejder med tungen.
  En pige af højeste rang ... Her torturerede de en pioner ... Først klædte de ham af og hældte et par spande vand ned i halsen på ham. Så blev der bragt et varmt strygejern til den hævede mave. Og hvor brændte de! Pioneren råbte af vild smerte ... Det lugtede af brænding.
  Alvina slog ham på siden med en rødglødende ledning. Og hvor vil du gerne grine ... Det er meget sjovt.
  Så sang hun:
  - Jeg er træt af at harve bagenden - jeg vil drille min lykke!
  Og hvor ler han! Og blottede sine perletænder! Pigen elsker at dræbe, det er pigen!
  Og pigens ben er alle bare og yndefulde. Hun elsker at gå barfodet på kul. Og at drive de tilfangetagne pionerer. De hviner så meget, når deres hæle er stegt. Selv Alvina er meget sjov. Og Albina er også en pige, helt ærligt - super! Sådan flytter du fjenden med en albue til hagen. Og knirker:
  - Jeg er en pige af højeste klasse!
  Og blottede sine perlefarvede tænder. Som glimter, som om de var slået. Krigeren er fantastisk! Det kan være noget, der ikke kan siges i et eventyr, og heller ikke beskrives med en kuglepen!
  Begge sovjetiske krigere Yaks, Laggi, Pawns, Ilys er slået ned i himlen. Skønheder er aktive. Der er ikke den mindste tvivl i dem. Og sådan en vild og frenetisk skønhed.
  De kvindelige krigere styrer joysticket med deres bare tæer og angriber russiske biler. Når de knuser, vil de knuse kæmperne, som en kølle på krystal. Pigerne er hensynsløse og nådesløse. De har vredens kraft og lidenskabens flamme. Og selvtilliden til at vinde. Også selvom krigen kun har stået på med USSR for det fjerde år. Men han vil ikke slutte. Albina og Alvina er på toppen af deres popularitet. Og de ønsker ikke at trække sig tilbage eller stoppe et øjeblik. Og de flytter til sig selv og ramler fjenden.
  Albina, der vælter sovjetiske fly, hviner:
  - Jeg er træt af, at pigen græder, jeg vil hellere drukne bastskoene!
  Og hvordan han griner og funkler med perletænder. Og nu vil hun have en mand. Hun elsker at voldtage mænd. Det er meget behageligt for hende. Her vil han tage og voldtage.
  Albina brøler:
  Sex pige er sex
  For en stor sang fremgang!
  Og krigeren vil bryde ud i grin... Og lad os dræbe alle vores fjender igen. Hun har en masse energi. Og fuld muskelstyrke.
  Og Alvina hvordan man brøler:
  - Lad os smadre fjenden til højene!
  Og krigeren vil begynde at grine aktivt! Og hun forestillede sig, hvordan hendes fyre potede. Men det er mildest talt rart.
  September er lige om hjørnet... Solen skinner mindre og mindre. På den første dag i efteråret løber russiske drenge barfodet på sneen, der netop er faldet i de nordlige egne af Rusland. De griner for sig selv, blotter deres ansigter og viser tyskerne figner.
  Pionerer med røde slips, med korte klipninger, nogle endda ned til nul. De løber hoppende. Deres bare fødder er næsten aldrig kolde. Meget uhøflig. Pigerne løber også, også uden sko. Fra pink glitrer runde hæle i solen. Vidunderlige sovjetiske piger. Slank, atletisk, vant til at lave små ting.
  Og alle griner og griner af deres tænder ... Den første dag i efteråret er en sand fryd og tørst efter lys og skabelse!
  Og på himlen en luftkamp. Mirabela, dette er den sovjetiske pilot nummer et, der skyder et andet tysk fly ned. Og som altid i én bikini pige. For evigt ung og falmer aldrig. Sådan er hendes sjæls styrke.
  Mirabela elsker dog også at blive rørt af mænd. Hun kan virkelig godt lide dette. Det er derfor, hun er pilot ... Når en piges nøgne, muskuløse krop rynkes af mænds hænder - det er en ægte relish. Og rigtig sjovt!
  Mirabela vælter endnu en nazibil og hvæser:
  - Jeg er en pansret tæve!
  Pigen rammer endda kontrolpanelet med sine bare, runde hæle. Hun er smuk. Og uforlignelig.
  Mirabella er snoet. Og Agave flyver hen mod hende. Her mødtes endelig to næsten de mest produktive kvindelige kriger-piloter. De skyder på hinanden bagfra. De prøver at få det på afstand. Men det fungerer ikke så godt. Begge skønheder flyver af skudlinjen. Og de blotter deres tænder aggressivt. Tja, kvinder er tæver. De stirrer hinanden hårdt ind i øjnene. Mere præcist hoved til hoved og skyd igen. Den tyske ME-262 X er stadig bedre bevæbnet end Yak-9 T, og det sovjetiske køretøj blev skudt ned ...
  Men det lykkes Mirabela at skubbe ud og miste flyet for første gang i sin flyvekarriere. Det mest grimme er, at hun endte på fjendens territorium. Og det er slemt. Ja, sådan er skæbnens unikke drejninger. Og den 1. september 1944, allerede det femte år af Anden Verdenskrig, ændrer verden sig, men Führerens styre i det alternative historiske spil forbliver.
  Saratov bliver endelig forladt af de sovjetiske tropper, og Wehrmacht-hæren nærmer sig Kuibyshev.
  Hårde kampe foregår også for Orenburg.
  Barfodet Tamara kæmper der, kaster eksplosive pakker mod fjender, skubber dem med sine bare hæle og hviner:
  - Ære til kommunismens land!
  Veronica skyder mod modstandere. Han kaster en eksplosiv pakke med sine bare tæer og råber:
  - For kommunismens ideer!
  Victoria, der skyder mod modstandere og gør det som Robin Hood i bikini, kvidrer, kaster bomber mod fjenden med sine bare tæer og hyler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Olya, der skød mod fjenden og slog dem med en segl, tog den og kvidrede:
  - For sovjetstatens storhed og stor ære!
  Og med sine bare tæer vil han igen kaste en eksplosiv pakke af kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, der skød mod nazisterne, knirkede:
  - Mit land er Rusland, du er for evigt givet af Gud under den blå himmel!
  Og blink til hans partnere ...
  Agafya, der skød mod nazisterne, spindede:
  - Orenburg vil aldrig give op! Vi vil være imod fædrelandets fjender!
  Pigerne er solide og har til hensigt at kæmpe virkelig til den allersidste bloddråbe.
  Orenburg holder stadig ud. Men den 3. september 1944 begyndte angrebet på Kuibyshev. Og USSR er selvfølgelig ikke godt.
  Alenka skyder mod nazisterne og hviner:
  - For sovjetlandets kommunisme!
  Og igen vil han med bar fod affyre en granat af destruktiv kraft.
  Anyuta skyder mod sine modstandere og hviner:
  - Lad os forsvare Kuibyshev!
  Og med sine bare tæer vil han kaste en eksplosiv pakke med en stor dødbringende kraft.
  Og rive en masse fjender fra hinanden.
  Alla, der skyder på Fritz, kvidrer og ryster på brystet:
  - Til Polissyas kosmiske højder!
  Og med en bar hæl vil en granat bukke under for ødelæggelsen og den totale død af alle Fritz-angribere.
  Maria, der skød på nazisterne og kastede magten og lammede Fritz med sin bare fod, knirkede:
  - Ombord!
  Og pigen vil grine af fulde kræfter!
  Marusya, der skød mod de fascistiske lænker og kastede en ødelæggende granat med sine bare tæer, kvidrede:
  - Ære til kommunismen og sejre!
  Matrena bemærkede med et smil, sendte endnu et dødbringende udbrud og mejede Fritz'en ned:
  - Fædrelandet er helligt!
  Piger kæmper som helte.
  Testen af den flyvende tallerken var først vellykket, og så mislykkedes den.
  Så Albina og Alvina kæmpede nu igen i ME-309, et meget behageligt køretøj for deres stil.
  Pigerne skød på sovjetiske fly og skreg:
  - Enestående park og elektronisk spaghetti!
  Albina affyrede et velrettet udbrud mod fjenden, væltede en sovjetisk bil, pegede med sin bare fod og knirkede:
  - Mit første træk bliver fatalt for fjenden!
  Alvina skød også mod fjenden. Hun skar ham grundigt, og blottede sine tænder og gav ud:
  - Kommunismen er min skæbne!
  Og med sine bare tæer ramte hun endnu et mål.
  Pigerne kæmper stadig i den gamle bil. Skruekæmpere er endnu ikke taget ud af produktion. Desuden skal du stadig vænne dig til jetmaskiner og installere en hel infrastruktur til dem. Og det er ikke så nemt at gøre.
  Albina, der skyder mod sovjetiske køretøjer, bemærkede logisk:
  - Jeg vil skabe kommunismens æra og føre imperiet til stjernerne!
  Og med sin bare hæl trykker han på pedalerne.
  Alvina, der skød mod de russiske køretøjer, slog dem lige igennem, knirkede:
  - Vores mål er arisk kommunisme!
  Og igen brugte krigeren sine bare tæer. Og hun handlede meget hurtigt.
  Da begge piger vendte tilbage, efter at have brugt hele kampsættet, tillod de, at deres kroppe blev vasket i badet. Smukke fyre tæskede dem med koste. Albina, der varmede op, bemærkede:
  Vi mangler stadig mænd!
  Alvin var enig i dette:
  - Helt klart tiltrængt! Selvom her er vi kvinder meget smukkere!
  Albina brød ud i latter og kvidrede:
  - Hvorfor har en kvinde brug for en mand for at have nogen at slå!
  Det er pigerne selvfølgelig enige i.
  Helga fra TA-152 skød mod sovjetiske kampvogne og gennemborede dem grinende:
  - Ære til kejserkommunismen!
  Og pigen lo.
  Agave er på himlen for at jage efter sovjetiske fly. I stigende grad ses Yak-9 på himlen, som er den nemmeste at fremstille. Denne maskine er dog ikke så svag. I T-modifikationen er hun bevæbnet med en 37 mm kanon og kan stikke en Fritz smerteligt.
  Agave rammer på afstand på sin ME-262 og synger gennem næsen:
  -Jeg er den klogeste i verden, jeg dræber fjender på toilettet!
  Og blinker mod himlen til sine engle.
  Men her er Mirabela igen i luften. Denne pige, på trods af alle tabene, mister ikke modet.
  Og begynder endda at synge, komponerer på farten;
  Jeg sluttede mig til Komsomol og spillede
  smuk drømmepige...
  Jeg troede, at verden ville være evig maj,
  Hver dag er forårets fødsel!
  
  Men af en eller anden grund lykkedes det ikke.
  På en eller anden måde kan jeg ikke blive forelsket...
  Nå, fortæl fyrene på min nåde,
  Livet er meget holdbar pagaj!
  
  Pludselig tordnede krigen pludselig,
  Og en orkan styrtede ihjel ...
  Og min piges stærke krop
  Du kan blive ramt med det samme!
  
  Vil ikke, tro mig, jeg giver op,
  Kæmp for moderlandet til det sidste...
  Vi bærer granater i en stærk taske,
  Stalin erstattede sin far i hjerterne!
  
  Krigere er store i Rusland.
  Vi kan beskytte verdensordenen...
  Himlens stjerner vandede fløjlet,
  Og jægeren blev til et spil!
  
  Jeg er en barfodet pige, der kæmper
  Fuld af forførelse og kærlighed...
  Will, jeg kender et sted i dette paradis,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Det store fædrelands krigere,
  Vi vil kæmpe fast i nærheden af Moskva ...
  Og så drømmen under kommunismen
  Mod helvede med Satan!
  
  Modige russiske fyre,
  At de kæmper ærligt til det sidste ...
  De slog fra et maskingevær,
  Om nødvendigt med en krone af guld!
  
  Ikke engang en kugle kan stoppe os
  Jesus, den store Gud, er opstået...
  Rovdragens dage er forbi,
  Det blev endnu lysere fra himlen!
  
  Jeg elsker dig kære Lada,
  Den øverste Gud Svarog vil være i herlighed ...
  Vi skal kæmpe for Rusland
  Den bedste Hvide Gud er med os!
  
  Læg ikke russerne på knæ
  Tro os, vores kød kan ikke bremses ...
  Stalin og den store Lenin er med os,
  Denne eksamen skal også bestås!
  
  Fædrelandets smerte er også i vores hjerte,
  Vi tror på hendes storhed...
  Vi åbner døren til rummet hurtigt,
  Det bliver et meget sødt liv!
  
  Barfodede vi er smukke piger,
  Vi løber rask gennem snedriverne ...
  Vi har ikke brug for denne bitre vodka,
  Keruben spreder sine vinger!
  
  For fædrelandet vil vi piger stå,
  Og vi vil svare Fritz, intet ondt,
  Infernalske Kain vil blive ødelagt,
  Og hej til Kristus Frelseren!
  
  Der kommer en æra - det bliver ikke bedre,
  De døde vil opstå for evigt...
  Universet vil blive et levende paradis,
  Alle menneskers drøm går i opfyldelse!
  . KAPITEL #11
  September 1944 gik i hårde kampe ... Fritzerne var i stand til at omringe Kuibyshev og Orenburg og derfor var disse byer dødsdømt, men trods alle vanskelighederne kæmpede de.
  Pigerne viste ekstraordinær modstandskraft... I begyndelsen af oktober havde nazisterne endnu ikke taget Kuibyshev og angrebet Penza. Og kampene begyndte at koge for denne by.
  Natasha og hendes hold kæmpede der.
  Pigen kastede en granat med sin bare, yndefulde fod og kurrede:
  - For den russiske ånd.
  Derefter skød Zoya fra en bazooka. Og slog den tyske kampvogn "Lion" -2 ud.
  Tyskerne bremsede bevægelsen lidt ... Panthers og T-4'ere blev taget ud af drift. Men mens disse maskiner stadig er i drift. Faktisk er Panther en god tank destroyer, og er ganske tåleligt beskyttet i panden. Men brædderne er hendes problem. Men "Panther" -2 er beskyttet af siderne, ikke særlig godt. Men de fleste våben er beholdt.
  Udviklingen af E-serien er i gang ... E-75 tanken lover at blive en ny generation af køretøjer med perfekt dækkede sider. Tyskerne udnytter dette. Opgaven er at få en tank, der ikke er for tung, hurtig og godt beskyttet. Det første forsøg af denne art var musen, men øvelsen viste den overdrevne vægt af denne tank. I stedet var E-100 allerede under udarbejdelse. Denne tank havde et strammere layout og en lavere silhuet. Generelt er dens vægt, sammenlignet med mus, faldet til et hundrede og tredive - et hundrede og fyrre tons. Siderne blev installeret i rationelle vinkler. Tykkelsen af siderne, sammen med skærmene, nåede 210 mm. Bevæbningen er den samme som Maus, en 128-millimeter og 75-millimeter kanon med en kort løb. Tyskerne installerede en kraftigere motor på 1.500 hestekræfter, og tanken bevægede sig med fyrre kilometer i timen på motorvejen.
  Hvilket generelt er tilfredsstillende. E-100 er alligevel for tung en tank. Men med fremragende våben og beskyttelse.
  Dens kampegenskaber kunne ikke være dårlige, men transporten af tanken og dens transport forblev problematisk. Reelle erfaringer viste, at en tank, for en forholdsvis rimelig transport langs veje og broer, ikke kunne veje mere end firs tons.
  Så Hitler gav en grænse for E-75 for at nå denne vægt, men for at skabe en pålidelig maskine med hensyn til beskyttelse. Hvorfor det blev besluttet at opgive 75-millimeter kanonen. Og gør layoutet så stramt som muligt: i én blok, motoren og transmissionen på tværs og gearkassen på motoren. Så får han måske en tank, beskyttet fra alle sider og ikke for tung.
  Hitler var generelt ikke helt tilfreds med de tyske maskiner. Selvom Lev-2 sandsynligvis var mere avanceret, var dens 105 mm kanon overflødig til at bekæmpe sovjetiske kampvogne og utilstrækkelig til at skyde mod ikke-pansrede mål. "Panther" -2 kunne generelt passe til militæret med våben og frontal beskyttelse, men siden var stadig ikke nok, men køreegenskaberne er tilfredsstillende.
  Führeren krævede at skabe en kampvogn, der kunne passe til militæret i alle henseender.
  Men det er ikke så nemt at opnå. Er det muligt at komprimere layoutet maksimalt og lette chassiset ved hjælp af specielle bogier og fjedre og bringe noget ud af karrosseriet. Og besætningen arrangerer selve liggende.
  En sådan udvikling kunne være ret lovende. Den første E-75 tank, forenet med E-50, kunne ikke veje mere end halvfjerds tons, og dette er en formidabel maskine.
  Elizabeth kæmpede på den anden side på T-34-85 kampvognen og var ikke helt tilfreds med dens beskyttelse. Skrøbelig på grund af manglen på legeringselementer beskyttede rustningen ikke tanken for meget.
  Elizabeth skød ved hjælp af sine bare tæer og brølede og blottede sine tænder:
  - Jeg er en rumvoksen.
  Ekaterina tæskede fjenden, ramte fjenden på siden og hvæsede og blottede sine tænder:
  - For kommunismen i USSR!
  Elena skød også meget aktivt med at sigte mod fjenden og ramte ham med dødelig kraft, og i betragtning af det faktum, at hendes ben var bare, kvækkede hun:
  - For sejrens forfatning!
  Euphrasia skød mod fjenden, mens hun netop brugte hendes bare tæer og hvinede:
  - Vi er loyale over for Svarog og Stalin for landets storhed!
  Sådan er kamppigerne her. De har det mest fremragende hold.
  Nogle T-34-85 kampvogne dukkede op med beskyttelse mod kugler, hvilket reducerede deres vægt betydeligt. Maskinens hastighed og manøvredygtighed er steget. Men nu kunne det tages af en panserværnsriffel, et maskingevær med stor kaliber og mange typer granater. Og luftpistoler er helt gennemboret. Sandt nok er en sådan tank endnu lettere at fremstille, billigere og øger bevægelseshastigheden.
  Nu, hvis piger kører denne bil, lader de dem ikke komme ind i den på nogen måde.
  Elizabeth, en hurtig pige med et kolossalt destruktivt element, bemærkede logisk:
  - Du kan ikke erstatte tapperhed med rustning!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja, det er rigtigt, så du lyser ikke op!
  Og som du griner...
  Piger med stor charme. Og hvis fjenderne bliver tærsket, så gør de det aggressivt og grundigt.
  Efter at deres kampvogn havde brugt kampsættet og flyttet væk for at genopbygge forsyninger, spurgte Elena sine venner:
  - Sådan tænker pigerne, har vi en chance for at besejre Det Tredje Rige?
  Catherine svarede selvsikkert:
  - Som Vasily Terkin sagde ... Vi kom for at slå, ikke for at tælle!
  Elizabeth rettede:
  - Det sagde Suvorov!
  Og pigen tog med sine bare tæer og snoede et stykke avis til en cigaret. Det er sjovt for hende.
  Euphrasia sang og vuggede med sin krop:
  - Jeg er en rumpige-terminator,
  Det vil være meget smertefuldt for Fritz - kultivatoren!
  Og hvor vil krigeren grine!
  Pigerne besluttede at spille kort. Det er sjovt. Og taberne laver armbøjninger og squats.
  Elena bemærkede under spillet:
  - Men seriøst, vi har ingen reelle chancer for at vinde! Kaukasus er faldet, og vi taber!
  Catherine kastede et kort med sin bare fod, slog fjenden og knirkede:
  - Men vi har et hemmeligt våben!
  Krigeren brød ud i latter og kastede også et kort med sine bare tæer.
  Elizabeth bemærkede med et suk:
  - Vi har egentlig kun et håb tilbage for et nyt hemmeligt våben!
  Euphrasia klynkede og kastede kortet med sine bare fingre af yndefulde ben:
  - Ja, vi kan ikke undvære et hemmeligt våben!
  Og pigerne sang i kor:
  - Vores sværd brænder med ild, vi vil skære fjenderne! Vi er USSR's soldater!
  Warriors er indstillet og virkelig virkelig i kamp.
  Men kræfterne er for ulige ... I midten af oktober faldt Kuibyshev alligevel ...
  Tyskerne var i stand til at erobre et vigtigt forsvarsobjekt. Men regnen væltede ned... Der var håb om en pause som følge af efteråret.
  Kampene fortsatte dog på himlen.
  Tre sovjetiske piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kæmpede med vild entusiasme.
  Mirabela, der væltede en nazist under flugten, på sin forældede, men formidable Yak-9 T, sang:
  - Der kommer en æra, kommunismens æra!
  Anastasia, der trykkede sine bare tæer på aftrækkeren, bekræftede og blottede sine tænder:
  - Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Og blinkede til sine venner.
  Akulina, der knuste en anden tysker ved at trykke sin bare, runde hæl på pedalen, gav ud:
  - Til ære for USSR!
  Pigerne må siges specifikt at slås.
  Mirabela skød den fascistiske ME-262 ned fra en 37-millimeter kanon, tweetede:
  - Ære til kommunismen!
  Anastasia, der afskar nazisten med en velrettet tilgang og savede fjenden, udbrød:
  - Ære til det røde univers!
  Akulina er en meget stridbar pige, der slog en tysk bil ud og fløjtende knurrede:
  - For sovjetlandets kommunisme!
  Krigerne bør bemærkes for deres kolossale sejhed.
  Albina, Alvina, Agave på den anden side vinder deres konti. Og pigerne kæmper også barfodet og i bikini.
  Hvor er det sjovt, når pigerne er næsten nøgne og i flyvemaskiner.
  Albina vælter med sine bare tæer en byge, flere sovjetiske biler på én gang og knirker:
  -For det ariske broderskab!
  Alvina kæmper også mod Den Røde Hær og gør det modigt. Og med sine bare tæer dirigerer han luftkanoner og skærer sovjetiske biler ned, hvinende:
  - For lyse ideer!
  Agave skyder også sovjetiske jagerfly og angrebsfly ned, knuser dem bogstaveligt talt og brøler:
  - For det tredje riges sejr!
  Og pigerne har ikke noget imod det og udsætter fjenden for alvorlig tortur. Især smukke drenge.
  Albina, der steg hælene på pioneren på bålet, bemærkede engang:
  - Drenge i stegt form og med peber er så lækre!
  Og som han griner. Og vis hans tunge!
  Alvina lagde mærke til dette og blottede sine tænder:
  - Drengen er stegt i ovnen, meget velsmagende med hvidløg!
  Agave væltede ved hjælp af sine bare tæer et par sovjetiske krigere og råbte:
  - Vi er rumsnuser!
  Og blinkede til sine venner. Hun er en sjælden, kæmpende pige.
  Albina, der skød fly ned med sine bare, yndefulde, mejslede ben, bemærkede:
  - Du kan ikke forstå Rusland med dit sind, hvordan kan du vælge herskere som Stalin!
  Alvina bemærkede aggressivt, blottede sine tænder og skød med sine bare tæer:
  - Og vores Hitler er ikke bedre!
  Agave fnisede, væltede sovjetiske biler med sine bare tæer og bemærkede:
  - Adolf, selvfølgelig, besat! Men på samme tid, hvor meget der allerede er lykkedes at vinde, måles ikke!
  Pigerne er ekstremt stridbare og aggressive.
  Og så steg de på en eller anden måde to drenge på bålet i live. Lige sådan blev de gennemboret på en stålpæl, og de begyndte at stege, og de skreg og vred sig. Da drengene så endnu ikke var faldet til ro, begyndte alle pigerne i eskadronen at løbe hen til de stegte pionerer, skære kødstykker af dem og spise.
  Og det var meget velsmagende, især hvis de stadig levende drenge blev peppet under stegningen.
  Agave spiste for eksempel drengens lår med stor fornøjelse. Pigerne gjorde et godt stykke arbejde dengang. Og kun knogler og indmad var tilbage fra begge drenge. Den unge lever var særlig velsmagende. Hendes piger spiste med stor fornøjelse.
  Og nu kæmper de i himlen ...
  Orenburg faldt i slutningen af oktober...
  Tyskerne nærmede sig Ufa. Det er allerede ret koldt og det sner.
  Tamara og hendes hold i udkanten af Ufa kæmper med nazisterne. Det tyske infanteri angriber fra sorte soldater, som de rekrutterede i de franske og belgiske kolonier.
  De kaster bogstaveligt talt lig ved alle tilgange.
  Tamara giver en tur, og kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Kommunismens æra vil være berømt i århundreder, jeg tror, Stalin vil være vores faste hånd.
  Veronica, der skyder, siger:
  - Bryd ikke USSR!
  Og med sin bare hæl kaster han en eksplosiv pakke op.
  Anfisa, der skyder på nazisterne og sender endnu et dødsbudskab med sine bare tæer, bemærker:
  - Kommunismens storhed er med os!
  Victoria, der skyder mod fjenden og slår nazisterne ned og kaster en granat med sine bare fødder, knirker:
  - Må det store Fædreland forherliges!
  OL brænder. Og så vil denne pige-helt kaste en hel kasse sprængstof mod nazisterne og brøle:
  - Ære til vores rummoderland!
  Og pigerne råber alle i kor.
  - For USSR! Der vil være en pioner!
  Krigere fra Den Røde Hær, der kæmper, stjæler. Og når det sneede, kæmper de stadig barfodet og i bikini.
  I begyndelsen af november indledte nazisterne et angreb på Ulyanovsk. Byen, hvor Lenin blev født, og hvor Stenka Razin blev alvorligt såret. Dette er hovedstadsgrænsen for russiske byer.
  Alenka kæmper mod nazisterne. Og han synger for sig selv og kaster granater mod nazisterne med sine bare fødder:
  - Ære til Rusland, ære ...
  Tanks suser frem...
  Division i røde skjorter,
  Hilsen russiske folk!
  Anyuta, skyder mod fjenderne og slår dem, og affyrer derefter eksplosive pakker med savsmuld med sine bare tæer, vyaknula:
  - For Stalins kommunisme!
  Og hun gav en tur til en hel række af sorte krigere, mejet ned.
  Alla, der skød mod modstandere og brugte sine bare tæer, kastede en dødbringende granat, knirkede:
  - For det indfødte Rusland!
  Maria, der skød mod nazisterne og brugte sine bare tæer, mens hun kastede dødsgaver mod fjenden, knipsede og bemærkede:
  - For rumkommunismen!
  Matryona, der skød på nazisterne og mejede fjenden ned, udsendte:
  - For forandringer i kampen!
  Marusya, der udhulede Fritz'en og slog dem ihjel, tog den og plagede aggressivt og slettede den til pulver:
  - For sejren af højeste standard!
  Og med sin bare fod kastede hun en dødbringende granat.
  Disse piger her er seje og groovy.
  Alenka, der skød og mejede fjenderne ned og kastede granater med sine bare tæer, knirkede:
  - Kommunismens storhed vær med os!
  Og pigen tog den og slog en tysk kampvogn ud med stor selvtillid.
  Og her er en anden modifikation af Lev-2-tanken med en 88-millimeter kanon. Tårnet er smallere, og tanken er mindre og vejer femoghalvtreds tons, og motoren er på 1200 hestekræfter, når den boostes. Hurtig tysk bil.
  Men han generer ikke krigeren.
  Alla kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - For kommunismen!
  Anyuta kastede den morderiske dødsgave med sine bare tæer og kurrede:
  - For nye grænser!
  Og pigen vil fløjte. Og den tyske tank "Lion" -2 vil tage og vende, og rullerne fløj bogstaveligt talt.
  Maria, der skød mod nazisterne, sang:
  Og kampen fortsætter igen
  Og hjertet er angst i brystet ...
  Og Lenin er så ung -
  Og den unge oktober er forude!
  Matryona skød mod fjenden og skar rækkerne ned, kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Det første skridt i livet er vigtigt!
  Marusya, der slog nazisterne ud, knirkede:
  - Du ser igen over Jorden, hvirvelvinde af rasende angreb!
  Og sådan er krigerne ufleksible.
  Men stadig er kræfterne ulige. Penza er allerede faldet. Og nazisterne stormer Saransk.
  Nu er der ikke så meget tilbage til byen Gorky.
  Den 7. november 1944 holdt Stalin endnu en parade i Moskva. Også selvom det ikke er en sejr.
  Fritz skød imidlertid mod Moskva for første gang med V-2 ballistiske missiler. Og samtidig blev byen bombet af jetfly, herunder Arado-bombefly. Denne handling chokerede alle meget. V-2-missilerne fløj langs en høj bane og faldt pludseligt, selv radarerne så dem ikke ordentligt.
  Der var mange ødelæggelser og ulykker. Sovjetiske soldater blev dræbt under paraden.
  Stalin holdt et presserende møde i en underjordisk bunker, der kunne modstå selv et direkte hit fra en atombombe.
  Lederen af generalstaben, Vasilevsky, bemærkede med bekymring:
  - Tyskerne har et nyt våben med stor destruktiv magt. Og vores radarer så ham ikke ...
  Stalin brølede og stampede vredt med hælene:
  - Her er du fjols! Sådan en overraskelse kunne ikke ses!
  Marshal Vasilevsky bemærkede:
  - Noget var kammerat Stalin ....
  Beria sagde straks:
  - Det er A-5 klasse missiler. Vær ikke bekymret kammerat Stalin. De bærer kun otte hundrede kilo aminolon og står som en god jetbomber. Tyskerne affyrede et par dusin missiler, men dette design kom ikke med i serien, da bombning med jetfly er både billigere og mere praktisk.
  Stalin, der var faldet til ro, bemærkede:
  - Så det er ikke et effektivt våben? Meget godt!
  Beria bemærkede med et suk:
  - Men jetbomber, det er et alvorligt problem. Kammerat Stalin må bekæmpe dette!
  Marshal Zhukov foreslog:
  - Måske tager vi den, og vi laver selv raketter. Jeg mener jord-luft. Hvad, kontrollere dem via radio for at skyde fly ned!
  Voznesensky bemærkede:
  - Det tager tid at skabe sådanne raketter! Det er meget nemmere at lave meget billige fly af træ, fylde dem med sprængstoffer og ramme fjenden. Det ville være kamikaze-stil!
  Stalin nikkede indforstået.
  - Ja, kamikaze-fly skal bruges. Dette er vores chance, selvom dette i virkeligheden kun forlænger smerten for vores Røde Hær.
  Du burde finde noget mere effektivt!
  Yakovlev svarede med et suk:
  - Kammerat Stalin arbejder på nye fly. Men indtil videre er vi fokuseret på at holde bilernes maksimale output. Alle reserver er brugt og vi sætter børn fra ti år til maskinerne. Fuld mobilisering, både total og supertotal.
  Stalin brølede:
  - Der skal gøres meget mere! Det du laver er for lidt!
  Molotov sagde med et suk:
  - Kontakt med de allierede er ikke mulig. Det ser ud til, at vi er alene. Forsøgte at forhandle med japanerne... De kræver territorium op til Ural, hvilket er uacceptabelt.
  Stalin knurrede:
  - Det er nødvendigt at slå til i Japan om vinteren, men hvad med Leningrad?
  Zhukov sagde og blottede sine tænder:
  - Angrebet på Petrozavodsk var ikke så vellykket som forventet. Sverige gik ind i krigen på Det Tredje Riges side, og vi havde at gøre med store styrker. Så det var ikke muligt umiddelbart at udvikle offensiven, og fjenden, der trak dele af Wehrmacht op, afviste vores angreb. Byen Leningrad er i blokadens fulde ring og er grundigt fastspændt. Jeg tror, indtil foråret på grund af den totale hungersnød, vil hele befolkningen dø ud. Og Leningrads fald vil være uundgåeligt.
  Det er praktisk talt umuligt at forsyne det med luft. Fjenden dominerer himlen fuldstændigt. Tyskerne giver allerede nu et ridderkors, kun for hundrede nedskudte fly.
  Stalin knurrede vredt:
  - Mislykket angreb!
  Zhukov nikkede.
  - Mange jernbaner er i stykker, og vi har koncentreret for få kræfter. Og vi skal hylde finnerne og svenskerne, de er vedholdende i forsvaret. Men det er ikke alt. Tyskerne gik også uden om Murmansk. Nu er denne by omringet. Vi ved ikke, hvad vi skal gøre!
  Stalin knurrede:
  - Fjern blokering!
  Zhukov svarede:
  - Det er der ingen styrke til! Og fjenden kan erobre hele den karelske halvø!
  Stalin beordrede:
  - Træk kræfterne op og slip! Om vinteren er tyskerne ikke så stærke. Det vil være muligt at presse dem kapitalisk!
  Vasilevsky bemærkede:
  - Det er nødvendigt at forhindre dybe gennembrud, og der vil vores styrke tage fjenderne!
  Stalin brølede:
  Vi vil kæmpe for kommunismen!
  Voznesensky leverede mere muntre nyheder:
  - SU-100 er allerede indbygget, i metal og klar til masseproduktion. Chassis baseret på T-34. Ret nem at fremstille. Projektilet er næsten klar til den nye pistol. Så SU-100 vil allerede dukke op på fronterne. I morgen går den første maskine til fronten!
  Stalin nikkede bifaldende.
  - Det gjorde mig i hvert fald glad! Men T-34-85 er endnu ikke blevet fjernet fra produktionen. Ikke nok med det, gør rustningen tyndere og reducer vægten til tyve tons. Kampene viste, at det ikke kunne blive værre!
  Voznesensky bemærkede:
  - Du kan lave rustning af træ! Vi producerer hundredvis af sådanne tanke om dagen, endda flere end nazisterne. Men vores køretøjer skyder let Fritz ned selv med lette panserværnskanoner.
  Zhukov bemærkede:
  - Der er Gerda. Det er sådan en sej dame! Hun slog mange af vores kampvogne og våben ud.
  Stalin nikkede.
  - Vi skal fange hende, og stege hendes bare hæle. Smerteligt sej pige!
  Zhukov var enig:
  - Du skal have fat i den! Og vi vil ødelægge nazisterne!
  Beria nikkede og gurglede:
  Lad os lave en speciel operation!
  Stalin bemærkede med et suk:
  - Det er en god idé, men ... Vi mangler stadig at blive færdige med noget!
  Beria brølede:
  - Lad os fange dem alle!
  Stalin rystede på hovedet.
  - Nej... At dræbe helte er ikke godt! Jeg vil have, at Gerda bliver bragt til mig! Det her haster!
  Beria bemærkede:
  - Direkte?
  Stalin bekræftede let:
  - Selvfølgelig er jeg i live!
  Beria klukkede og pustede sine kinder ud:
  - Alt det umulige, måske ved jeg det med sikkerhed!
  Flere piger dukkede op i korte nederdele og med bare ben. De bar glas vin og blinkede til GKO-medlemmerne.
  Zhdanov bemærkede:
  - Vi har brug for flere piger i hæren! De ordner det der!
  Stalin udtalte:
  - Jeg belønner Anastasia, Mirabela, Akulina med "Star of the Glory Order" med diamanter! Ære til USSR!
  Alle råbte i kor:
  - Ære til heltene!
  Og de klappede i hænderne.
  En af pigerne bukkede og knælede og kyssede Stalins støvler.
  Den øverstkommanderende hældte vin over hende og brølede:
  - Vores styrke er vores knytnæve!
  Beria kvidrede:
  Hitler er et fjols!
  Stalin protesterede:
  - Ikke et fjols, men legemliggørelsen af bedrag!
  Og alle klappede igen.
  . KAPITEL #12
  Byen Ulyanovsk var fuldstændig omringet, men indtil videre holdt ... Det er allerede slutningen af november, og det sner med frost. Tyskerne er ikke særlig ivrige efter at angribe, og indtil videre skyder de.
  I luften er vejret ikke særlig flyvsk. Men pigerne kæmper stadig og viser mirakler af mod.
  Gerda med sin besætning på Panther-2. Men Panther-3 tanken skulle snart dukke op, og krigeren vil virkelig gerne kæmpe på den.
  I mellemtiden skyder hun mod sovjetiske stillinger.
  Med sin bare fod rettede hun kanonen mod målet og skød. Hun knækkede den sovjetiske fireogtredive og kvidrede:
  - For hellige Preussen!
  Charlotte skød også fra kanonen, gennemborede den sovjetiske haubits og knirkede:
  - Vores lykke gennem tiderne!
  Christina skød også, ramte fjenden med sine bare fødder og kvækkede:
  - For sådanne fyre, der er os værdige!
  Magda skød også meget præcist og kvidrede:
  - For Imperiets Storhed!
  Og på den nyeste SU-100 kæmper Elizabeth fire.
  Pigerne har mestret den nye selvkørende pistol og skyd.
  Elizabeth skød med sine bare tæer og sang;
  Den fascistiske bøddel river sine skuldre ud,
  Her er stativet, tangen, boremaskinerne lige ved hånden!
  Han ønsker at lamme sjælens krop,
  Ubetydeligt monster, men ser sejt ud!
  
  Han lover penge, skibe i havet,
  Hvad selv en titel kan give!
  Virkelig sat dig på spil,
  For ham er du jo bare et lig og en leg!
  
  Han vil gerne vide mere om vores forretning,
  Hvad er nyt i kæden af de fattige at lænke!
  Derfor vil jeg køre generøst sammen,
  At glemme sin far og endda sin mor!
  
  Men vi vil tjene fædrelandet fast,
  Vi kan ikke blive knækket af bødlens grusomhed!
  En gren vil bøje sig fra et vindstød,
  Og nøgne babyer græder!
  
  Ja, jeg tabte den første svære runde,
  Men den Almægtige vil give en chance for at tjene penge!
  Og så vil jeg selv sende fjenden til knockout,
  Min knytnæve vil fast kæbe krybdyret!
  
  Fædrelandet giver mig sådan en styrke
  At det er muligt at overvinde smerten ved al tortur!
  Og kom ud af denne bundløse grav,
  For ikke at blive fortæret, vrede bjørn!
  
  Lidt mere og frelsen er nær -
  Vi vil opnå sejr over fjenden!
  At leve i ly af kommunismens lys,
  Så Solen oversvømmer huset med guld!
  Og pigerne sang og skød fra en ny, dødelig kanon. De er ekstremt formidable krigere.
  Elena bemærkede med et grin:
  - Kommunismen vil blive bygget, vi tror på den!
  Catherine var enig i denne udtalelse:
  - Lad os bygge kommunismen, og der vil være en triumf!
  Euphrasia tog den og gurglede, skød ved hjælp af sine bare tæer og ramte Panteren.
  Så knirkede krigeren:
  - Åh, kommunisme, kommunisme! Sofismen vil blive stærkt knust!
  Og "Panther", slog i panden og på afstand.
  Det er pigerne, som du ikke kan knække så let.
  Nu er december på vej... Japanerne holdt næsten op med at kæmpe under koldt vejr.
  Men på himlen er der trods vintervejret stadig slagsmål.
  Her er Toshiba og Toyota, to japanske piloter, der kæmper som desperate stjæle.
  Toshiba vælter sovjetiske fly med sine bare tæer og udbryder helt i lungerne:
  - Jeg har en super pige!
  Toyota, der slår et russisk jagerfly ud og blotter sine perlefarvede tænder, bekræfter selvsikkert:
  - Og der er en kvinde hyper!
  Japanske kvinder er selvfølgelig kæmpere med kolossal startkraft. Æren for en samurai kan ikke modstås.
  Men himlen er i hvert fald stadig i fuld gang.
  Og på landjorden tog fire ninja-piger op med udryddelsen af sovjetiske soldater.
  Den blå ninja-pige holdt en møllereception, afskar adskillige russiske jagerfly og affyrede med sine bare tæer en ært af eksplosiver med kolossal ødelæggende kraft.
  Hun rev det op og tweetede:
  - Hil Japan!
  Den gule ninja-pige sang også sommerfugleteknikken med sværd. Hun afskar en række rivaler og skreg:
  - For kommunistisk hævn!
  Og med bare tæer, hvordan man lancerer en ødelæggende gave af udslettelse.
  Så mumler han:
  - For Japans storhed!
  Den røde ninja-pige holdt en helikopterreception med sværd. Med bare tæer kastede hun en dødelig dødsgave og skreg:
  - Til min elskede!
  Og så bemærkede hun:
  - Og hvor hævner den kommunistiske sig?
  Den gule ninja-pige, der huggede russiske soldater ned og igen kastede en granat med sin bare hæl, udsendte:
  - Og på trods af, at der bliver suppe med en kat!
  Den hvide ninja-pige, der huggede sine rivaler og kastede en dødsgave med sine bare tæer, udsendte:
  - Vi vil vinde for kommunismens ideer!
  Og alle fire krigere vil grine i kor og vise deres perletænder.
  December gik hurtigt... Efter belejringen indtog tyskerne både Ufa og Saransk. Men Ulyanovsk holdt stadig ud i en fuldstændig blokade.
  Stalin beordrede nytåret til for enhver pris at holde byen, hvor Lenin blev født.
  Tyskerne nærmede sig dog allerede på trods af frosten Kazan. Så USSR var på randen af et fuldstændigt sammenbrud.
  Hvad man skal gøre i USSR har endnu ikke været klart og ideer.
  Stalin fejrede nytåret i Moskva og i bunkeren. Hans blik var dystert, men lysten til at kæmpe svækkedes ikke.
  Hitler besluttede i mellemtiden at arrangere en farce for sig selv i Libyen, hvor det er varmt.
  Og der nød han skuet af kæmpende gladiatorpiger.
  Der skete ikke meget nytårsaften, bortset fra bombningen af Moskva.
  Og udgivelsen af den første "Panther" -3-serie. Denne tank havde tykkelsen af pansringen af "Tiger" -2, men med store skråninger og vejede kun 45 tons. Og dens højde er faldet med mindre end to meter. En kraftig motor på 1200 hestekræfter er placeret i én blok og på tværs med transmissionen. Selve bilen viste sig at være perfekt bevæbnet og med fremragende optik og en hydraulisk stabilisator. Og i det smalle tårn var der en kanon på 88 mm i 100 EL, meget præcis og panserbrydende.
  Gerda og hendes team tog afsted i denne bil. Perfekt og lettere løbetøj, kørte perfekt gennem sneen. Denne tank er samlet set perfekt. Og hans rustning med store skråninger beskytter perfekt bilens pande. Den øverste del af 150-millimeter kabinettet er særligt stærkt beskyttet i en vinkel på 40 grader fra vandret. Og dette er omkring 330 millimeter rustning i en vinkel på halvfems grader. Ikke en eneste sovjetisk kanon vil trænge igennem toppen af Panther-3 skroget. Bunden optager en tredjedel af arealet af kroppens pande ved 120 mm og i samme vinkel, og også næsten uigennemtrængeligt.
  Tårnets pande er 185 millimeter tykt og i en vinkel på 50 grader, også uigennemtrængeligt for sovjetiske kanoner.
  Men her er siderne svagere på 82 mm med hældninger, og de kan tages. Især SU-100, en ny sovjetisk selvkørende pistol, der hurtigt vinder popularitet blandt tropperne på grund af dens lette produktion og pansergennemtrængende kanon.
  Gerda affyrede det første skud mod de sovjetiske tropper. Hun gennemborede IS-2 tanken og udtrykte sig selv:
  - Det er en god fighter!
  Charlotte bemærkede, idet hun skød mod fjenden og brød igennem den sovjetiske maskine ved at trykke på knappen med sin bare hæl:
  - Denne teknik er næsten fejlfri!
  Kristina, der sigtede mod en hurtigtskydende, automatisk tysk kanon med sine bare tæer, bemærkede:
  - Indbygget rustning er ret svagt! Vi ville have en mere kraftfuld bil!
  Magda skød også med sin bare fod, og tog i raseri den og råbte:
  - Der ville kun være en trojka, men en trojka boltrede sig!
  Og pigerne lo i kor ... Tanken er rigtig god, især dens køreegenskaber.
  Bestået kampprøver og bilen E-100. Hun er dog tung. Men godt beskyttet. Og hendes våben kan ikke tages så let.
  Og i den sidder der også tyskerpiger. Og trods kulden barfodet og i bikini.
  Adala, der skød mod modstandere og ramte fjenden, udtrykte sig logisk:
  Vi vil leve under kommunismen!
  Og med en bar hæl, hvordan man trykker ....
  Agatha, der skød mod sovjetiske stillinger, ramte modstandere med sine bare tæer, knirkede:
  - Og storheden af vores sejr vil være i århundreder!
  Agnes affyrede også granatsplinter mod det sovjetiske infanteri, selvfølgelig med sin bare fod, og brølede:
  - Nej, vi vil ikke give efter for Führeren!
  Pigen på tanken, Athena, bankede fjenden med sine bare tæer og råbte:
  - For Führeren, ikke Führeren!
  Agnes lo og bemærkede:
  Vi er en stamme af supermænd!
  Andriana, der skød mod det sovjetiske batteri og ødelagde fjendens positioner, viste sin tunge og udsendte:
  - Tyskernes storhed anerkender planeten!
  Og med sit bare knæ, som om han ville lægge pres på fjenden.
  Agatha, der leder ilden, bemærkede:
  - Vi vil rive dragen i stykker ...
  E-75 tanken var endnu ikke klar. Führeren krævede, at vægten var femogtres tons og motoren 1500 hestekræfter for høj mobilitet, med sidepanser på mindst 170 mm ved høje skråninger. Og det tog tid.
  Men mens nazisterne alligevel vinder ... I januar faldt Ulyanovsk endelig. Fritz begyndte at storme Gorky og Kazan.
  Hidtil klatrede de ud over Moskva.
  Stalin var rasende, men han kunne ikke gøre noget. Faktisk, hvad laver du her, en fuldstændig fiasko ...
  Men pigerne kæmper i himlen og på jorden ...
  Så Natashkas SU-100 smadrede et tysk angrebsfly med et luftangreb. Det blev ret fedt. Selvom det ikke er ret smart og ressourcestærkt. Natasha er dog slet ikke en førsteklasses, og hvordan vil hun udhule.
  . Nu var pigen i den allerede velkendte T-34 tank. Bare en lille ven. Tårnet er større, og pistolen er 85 mm i stedet for 76. Undervognen er den samme.
  Pigerne vendte sig om. De er de samme som før, i samme bikini. Og her er en sovjetfremstillet bil. Der er også skaller på plads.
  Superman-Natasha smilede med et tilfreds blik:
  - Hvor er nazisterne?
  Et billede af en ung budbringer dukkede op inde i tanken. Den lille dreng kvidrede:
  - Dette er en kampvogn, der dukkede op på fronterne af Anden Verdenskrig i det 44. år og stadig er i tjeneste hos Den Røde Hær. Modsat ham, E-25. Selvkørende kanon med 88 mm kanon og 120 mm frontal panser. Dejligt at kæmpe!
  Faktisk kan du i det fjerne, med stort besvær, se en tysk selvkørende pistol. Squat, med en lang kuffert. Uvant for pigerne, der forlod fronterne af den store patriotiske krig så tidligt. Men Superman-Natasha bemærkede straks:
  Hun kan få os. Hun har en længde på 71 EL.
  Zoya foreslog straks:
  - Du bør bevæge dig for ikke at blive ramt!
  Fremtidsforsker Angelica bemærkede irriteret:
  - For pokker! De smuttede straks en bil, der var os overlegen!
  Deres unge kurator-officer erklærede vredt:
  - Og det er stadig en bagatel! E-75 ville være endnu værre! Du ville ikke have brudt igennem det fra nogen vinkel. Og fortsæt!
  Superman-Natasha krydsede sig og hvæsede:
  - Som en sand kommunist siger jeg dig - for helvede!
  Fremtidsforskeren Angelica gøede og stampede med bare fod:
  - Lad os optræde!
  Den sovjetiske bil startede lidt langsomt og summede. Det er urealistisk at gennembore tyskeren i panden, og Fritz burde være gået ombord. Men prøve det? Han brager ud af sin langløbede kanon ... Det er kun tilbage at stole på fart.
  Superman-Natasha vred. En almindelig tysk selvkørende pistol, og endda lettere end en fireogtredive, er så meget overlegen i ydeevne. Her går man ufrivilligt amok.
  Den sovjetiske bil nærmer sig. Heldigvis er gearkassen bedre end tidligere.
  Svetlana hviler sine bare hæle og kvidrer:
  - Führeren hurtigt vender vi om!
  Fremtidsforsker Angelica bekræfter dette:
  Vi vil ødelægge Hitler!
  Den guldhårede Zoya brølede:
  - Giv ham et hurtigt slag!
  I det øjeblik ramte en tung granat af den nazistiske kanon lige ved bunden af tårnet. Pigerne blev løftet op og båret i det afrevne metal.
  Og et sekund senere var alle fire næsten helt nøgne i trusser og hang på en stativ. En ild brændte under skønhedens bare fødder. Flammerne slikkede pigernes bare, yndefulde såler.
  Superman-Natasha forsøgte at rykke, men hendes ben var fast klemt ind i stokkene, og de strakte årer gjorde meget ondt. Det var et klassisk stativ med traditionel hælristning. Og pigernes ben er meget sexede, og ilden, der slikker sålerne, gør dem endnu mere attraktive.
  Men det gør ondt på skønheder. De prøver at komme fri. Men puderne er meget stærke. Og valkyrie-pigerne hænger også vægte på ham.
  Også krigere i korte nederdele, med bare fødder, bare hænder, men kroppene er dækket af sølvringbrynje. De river bål med pærer og kaster kul op, så hælene bliver stegt mere.
  Her vrider stativet leddene, og bålet friter nedefra. Og så dukkede en prins fra kong Wilhelms dynasti op. I hænderne på den høje dreng, prins-demiurgen, der vekslede den anden million dollars til en stilling i SS, en pigtrådspisk. Og også hendes valkyrier varmes op med en flammekaster.
  Prinsguddommen blinkede, og hvordan han ville ramme Superman-Natashka på den muskuløse ryg. Selvom pigen er modig, blev hun ramt af en sådan smerte fra hælene til baghovedet, at skønheden skreg vildt.
  Drengen-prinsen slog det næste slag på Zoya. Selvom hun sammenbidte tænderne hårdt, kunne hun ikke lade være med at skrige. Og på ryggen dukkede blodige striber og forbrændinger op.
  Barbarossa Jr. sagde med et grin:
  - Du mangler stadig at lære!
  Det næste slag faldt på Futurist-Angelica. Og denne pige kunne ikke lade være med at skrige. Drengen lagde sit barns bare fod i ilden. Med kvikke fingre tog han et stykke kul frem og kastede det røde udyr i ansigtet. Hun skreg endnu højere, det gjorde ondt!
  Barbarossa Jr. sagde med et tilfreds blik:
  - Men du ville med tyskerne!
  Så slog han også Svetlana. Da hun ikke knyttede kæben, skreg hun også. Alligevel var en pisk af rødglødende pigtråd endnu mere smertefuld end flammerne under bare fødder. Desuden er pigerne allerede vant til at gå uden sko i årevis, og deres fodsåler er meget elastiske og holdbare.
  Men ilden brænder dem også. De holder allerede valkyrierne i hænderne og pisker fra rødglødende tråd.
  Superman Natasha råbte helt i lungerne:
  - Ja, hvad er det?
  Barbarossa Jr. siger:
  - Forhør af genstridige damer! Du er i fangenskab og vil svare for alt!
  Natasha bemærkede:
  Vi ønsker ikke at dø sådan her! Kom nu, lad os gå, og vi vil fortsætte med at kæmpe!
  Barbarossa Jr knurrede:
  - Hvorfor lade dig gå?
  Angelica svarede:
  - Vi er hekse, og vi kan give den mand, der vil redde os, den mest værdifulde gave af alle mulige!
  Barbarossa Bock var overrasket:
  - Ja, og hvad vil du give mig?
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Vi vil gøre dig til en evig ungdom, og du bliver aldrig gammel!
  Den lille dreng nikkede.
  - Ja, jeg kan lade dig gå! Men hvordan kan du bevise det!
  Natasha udtalte:
  "Sæt din hånd i ilden, og du kommer ikke til skade!" Du vil se, at vi kan trylle!
  Barbarossa Jr. stak forsigtigt hånden ind i ilden, rullede og svarede med et smil:
  - Ja du kan! Nå, hvad er din frihed i bytte for min udødelighed!
  Og pigerne har en ny chance. Og krigen er stadig i gang ... I januar blev Gorky og Kazan taget.
  I begyndelsen af februar erobrede tyskerne og finnerne og svenskerne Karelen og fortsatte med at storme Arkhangelsk. Situationen er blevet dramatisk forværret.
  Elizabeth blev overført til SU-100 til denne by.
  Hun kæmpede der. februar og frost. Men pigerne kæmper stadig barfodet.
  SU-100 vejer kun atten tons med skudsikker beskyttelse. Hun er sårbar, men mobil. Og det er ikke meningen, at hun skal stå i baghold, hun skal bevæge sig, så hun ikke bliver ramt.
  Når du bevæger dig, bliver tanken varm, og pigerne i bare fødder og i bikini er ikke så kolde.
  Elizabeth, der skød mod nazisterne, sang:
  - Men det er betingelserne! Og her er det onsdag! Kulden er dog godt for dit helbred! Koldt vejr er godt for vores helbred!
  Og med bare tæer, hvordan man anklager nazisterne. Og T-4 denne lille tank er gået i stykker.
  Krigere bør bemærkes krigere af en kolossal klasse.
  Ekaterina skyder også med sine bare fødder og hviner:
  - Kommunisme skal være!
  Elena, der også skød mod fjenden og slog igennem ham, lo øredøvende:
  - Der venter os en gal sejr!
  Ephrasia, der slog gennem Wehrmachts kampvogne med sine bare ben, blå af kulde, svarede selvsikkert:
  - Intet vil stoppe os!
  Disse krigere er bare super!
  Men ak, deres heltemod er ekstremt lille... Arkhangelsk faldt også... Der er tydeligvis ikke nok ammunition....
  Tyskerne bevæger sig bagfra mod Moskva. I marts udspillede kampene sig for Ryazan. Hitlers horder strømmer rundt fra øst...
  Nogle presserende skridt er nødvendige.
  Moskva holder stadig ud, og Stalin har samlet et sikkerhedsråd. Diskussionen var nervøs. Der var ingen nye ideer.
  Kun Beria foreslog:
  "Måske skulle vi virkelig tilbyde fred til Det Tredje Rige på alle vilkår, så længe de ikke rører os!"
  Stalin svarede vredt:
  - Dette er ikke en konstruktiv tilgang kammerat Beria! Vi har brug for stærke tiltag!
  Marshal Vasilevsky svarede ærligt:
  - Deres Excellence har ingen reserver! Næsten alle af dem blev jordet i ulige kampe. Udover SU-100 er der ingen andre typer nye våben i serien. Sandt nok vil IS-3 snart være klar, men denne tank er svær at fremstille, og det vil være svært at lancere den i en serie under de nuværende forhold.
  Marshal Zhukov bemærkede vredt:
  - Hvis du ikke kan vinde, så er der kun én ting tilbage - at dø med værdighed!
  Stalin ville sige noget, men en barfodet pige i en kort nederdel dukkede op. Med sine bare hæle bragte hun en afsendelse.
  Stalin kørte øjnene over det og brølede vredt:
  - Leningrad, ude af stand til at modstå sult og mange måneders blokade faldt! Nu er vores anden by blevet erobret af Fritz!
  Marshal Zhukov spredte sine hænder og bemærkede:
  - Åh, den store Stalin ... Det er forfærdeligt!
  Beria foreslog:
  - Måske til ære for dette skyde tusind mennesker?
  Den øverstkommanderende brølede:
  - Hold kæft din skaldede idiot! Der skal gøres noget!
  Molotov foreslog, stammende og nervøst strøg pigernes bare knæ:
  - Lad os tilbyde tyskerne en midlertidig våbenhvile, og først derefter starte fredsforhandlinger på alle vilkår.
  Stalin kvækkede:
  - Prøve! Men der bliver ingen overgivelse. Moskva vil falde, vi vil føre en guerillakrig!
  Beria bemærkede med et smigrende smil:
  - Men det vil kun øge omfanget af folks lidelser, kammerat Stalin. Måske...
  Stalin slog beslutsomt næven i bordet:
  - Ikke! Lad Molotov foreslå forhandlinger! Og intet andet, lort til ende!
  Tyskerne omringede Ryazan i midten af marts. Da de oplevede mangel på ammunition, fik de sovjetiske tropper et gennembrud fra byen.
  Alenka og hendes hold løber, barfodet flimrende på forårets smeltede sne.
  Pigen skyder på nazisterne og synger:
  - Ære være vor ånd, ære være det store land!
  Og med sin bare fod vil han smide en morderisk dødsgave. Og spred nazisterne i alle retninger.
  Anyuta, der skød mod modstandere, udsendte:
  - Og vores slag, en hellig gave og et gebyr!
  Alla løber også, skyder mod nazisterne, kaster en eksplosiv pakke kul med sin bare fod og hvæser:
  - Vi giver aldrig op!
  Og nu hviner den funklende Mary, der skyder mod nazisterne og slår dem grundigt og snerrer med sine tænders grin:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og hendes bare hæl sendte en ødelæggende pakke af død og knusning ud.
  Marusya, der skyder på nazisterne, bemærker ganske logisk:
  - Kommunismen vil aldrig falme!
  Matryona, der skyder mod fjenden og skærer ned i rækkerne, bemærker ganske logisk og rationelt:
  - Og troen på partiet vil forblive i århundreder!
  Og bare tæer vil kaste en gave til udslettelse.
  Pigerne flygtede fra ringen. Men situationen er stadig anspændt.
  Og de har ingen steder at tage hen.
  Forårets tøbrud forsinkede tyskernes fremmarch en smule. Derudover forenede nazisterne sig med Japan og gik videre til besættelsen af Centralasien.
  Det distraherede dem også, og april forløb forholdsvis roligt. Og i maj blev den første sovjetiske tank IS-3 endelig frigivet. Og han kunne blive leveret til 1. maj-paraden.
  Den gamle og svækkede Stalin så på dette, krumbøjet. Hans udtryk var dødeligt træt.
  IS-3 kunne, i lyset af den besværlige produktion, stadig ikke blive seriel.
  Dens væsentlige forskel fra de to var kun formen på tårnet. Hun var som en flyvende tallerken, og hendes pande var som et tranenæb. Selvfølgelig beskyttede den øgede hældningsvinkel den forreste del godt, men kompliceret produktion. Derudover var den nederste del af panden sårbar, og hvis et projektil ramte der, så rikochetterede det ikke længere.
  Stalin viftede med hånden og forsvandt ind i bunkeren, det næste nazistiske razzia begyndte. TA-400 og Yu-287 med en omvendt-fejet vinge deltog i luftangrebene.
  Og igen affyrede de ballistiske missiler styret af vinger på radioen.
  Kreml fik betydelig skade.
  Stalin tænkte seriøst på deres Moskvas flugt.
  I midten af maj, efter at have afsluttet omfordelingen af Centralasien, indledte nazisterne en offensiv mod Moskva fra øst og vest. Endnu en hård kamp fulgte.
  Sovjetiske tropper kæmpede heroisk. Men kræfterne er for ulige. E-75 Tiger-3 kampvognene dukkede også op i kampene. Og massivt "Panther" -3. Sådanne kampe, lad os sige, er ekstraordinære.
  I slutningen af maj i begyndelsen af juni afsluttede nazisterne den praktisk talt fuldstændige omringning af Moskva.
  Stalin meddelte højtideligt, at han ville blive i hovedstaden og stå der til døden.
  Moskva blev beskudt og bombarderet. Hun var omgivet af meget kraftfulde forsvarslinjer, som ikke er så lette at overvinde. Enorme lagre af ammunition og mad var koncentreret i hovedstaden.
  Og Stalin i den underjordiske by var forholdsvis sikker.
  Hitler beordrede den 22. juni 1945, da præcis fire år var gået siden starten af den store patriotiske krig, at stoppe angrebet på hovedstaden, i stedet for systematisk at ødelægge den med artilleri og fly. Og fortsæt med at bombe trygt.
  En baseret offensiv flyttede til Sibirien. Det var nødvendigt at tage Sverdlovsk og Chelyabinsk, indtil disse byer dækkede sneen ... I slutningen af juni i begyndelsen af juli blev begge nøglebyer indtaget efter genstridige kampe ... Tyskerne bevægede sig tværs over Sibirien. Sovjetiske landsbyer faldt én efter én.
  Her nærmede nazisterne sig i september 1945 Novosibirsk. Der udbrød også kampe om dette forlig.
  Den Røde Hær kæmpede sammen med de lokale militser. Tamara kæmpede her som en heltinde.
  Det er slutningen af september, det sner og det fryser. Og bataljonen af piger kæmper barfodet og viser forunderlig heltemod.
  Og krigerne kæmper som pantere.
  Tamara gav en tur, kastede en eksplosiv pakke kul med sin bare fod og knirkede:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen kan besejre os!
  Andre piger brøler desperat:
  - Vi vil dø, men vi vil ikke overgive os!
  Og kampen fortsætter...
  Novosibirsk faldt først i begyndelsen af november... Krigen fortsatte. Sovjetunionen kapitulerede stadig ikke. Moskva var blokeret og under beskydning.
  I den underjordiske by blev der opbevaret en strategisk forsyning af mad og ammunition, så det var muligt at holde ud i temmelig lang tid.
  Tyskerne bombede og beskød konstant byen.
  Der var også en ny tung tank "Rat". Denne maskine vejede to tusinde tons og var bevæbnet med flere kanoner.
  Et køretøj med 400 mm panser blev brugt som banebrydende kampvogn... Bestod en kampprøve....
  Men sad fast på pindsvin og blev ødelagt af en kamikaze-pilot, der ramte hende.
  Ikke desto mindre virkede en ny tank "Rat" -2 endnu større og tungere ...
  Stalin fejrede nytåret 1946 i Moskva, som endnu ikke var blevet taget. Den store leder af USSR regnede med et mirakel. Moskva er blevet en rigtig fæstningsby.
  Fødevareforsyninger kunne holde i endnu et par år, og i betragtning af nedgangen i befolkning på grund af bombning og beskydning, i længere tid. Men ammunitionen afhang af hastigheden og intensiteten af overfaldene.
  Beria bemærkede ikke desto mindre:
  - Måske bliver kammerat Stalin enig med Hitler om vores frihed?
  Den øverstkommanderende erklærede resolut og slog knytnæven i bordet:
  - Jeg taler ikke med kannibalerne Lavrenty! Forstår du!
  Beria bemærkede med et suk:
  Lad os håbe på et mirakel!
  Stalin bemærkede og kvækkede:
  -Tålmodighed og en lille indsats!
  . EPILOG
  Ny 1946 fandt sted i lokale kampe. Tyskerne og japanerne erobrede efterhånden alle de større byer. Verkhojansk var den sidste, der faldt i august. Tyskerne havde nye kampvogne AG-50 i form af en pyramide.
  Tamara og hendes hold kæmpede desperat i Verkhoyansk.
  Pigerne var som altid barfodede og i bikini.
  De stod ihjel. Og med deres bare tæer kastede de eksplosive pakker med dødelig kraft.
  Og så, da ammunitionen slap op, kunne de gå gennem kældre og tunneller ind i taigaen.
  De var klar til at gribe til våben og føre krig igen, selvom det var en guerillakrig.
  Partisanzoner opstod i USSR, og en underjordisk krig udfoldede sig.
  Hovedstaden holdt stadig ud, så Hitler ville udsulte den og redde sine soldater, som for mange allerede var døde af.
  Og pigerne udryddede i mellemtiden nazisterne og japanerne på en række forskellige måder og metoder.
  Især Natasha og hendes team.
  Og de endte tilbage i T-34-85. Bilen er bestemt ikke ny. Og i slutningen af det seksogfyrre år, forældet.
  Og her er AG-50. Det ligner en lav pyramide med en meget lang stamme. Maskinen er hele femogtres tons. Tykkelsen af pansret fra alle vinkler er 250 mm i en vinkel. For skaller er T-34 absolut uigennemtrængeligt.
  Superman-Natasha hvæsede irriteret:
  - Det er ligesom et arbejde! Løft bjerget!
  Fremtidsforsker Angelica så sig omkring. Nu var de i deres traditionelle bikinier. Og noget smukt kom til at tænke på.
  Og Svetlana trykkede på håndtagene med sine bare hæle og kørte tanken. Hun hvæsede:
  - Manøvre! Kun manøvre!
  AG-50 er udstyret med en kraftig 105 mm kanon med en løbslængde på 100 EL. Han er i stand til at slå på stor afstand. Desuden er de fireogtredive med rustningskvaliteten ligegyldig. Et slag og det er slut.
  Svetlana begynder at ryste den sovjetiske kampvogn. Fjenden skyder. Projektilet rører endda en smule pansret. Men det glider heldigvis. Men kraften er kolossal - en urankerne.
  Superman-Natashka hviskede med sine skarlagenrøde læber:
  - På ikonerne med triste ansigter - imperiet vil blive født på ny!
  Fremtidsforskeren Angelica skød med sine bare tæer. Granaten ramte en stationær pyramideformet tank. Og gled af rustningen til en rikochet. Hun er meget skrånende og cementeret.
  Den tyske kampvogn er selvfølgelig uigennemtrængelig, fra alle vinkler, selv for IS-7. Og hvor er T-34-85 før ham.
  Igen skyder tyskerne... Svetlana pressede sin bare hæl på bremsen. Og hun var i stand til at undgå tanken fra nederlag. Selvom den dødelige gave gled meget tæt på.
  Superman-Natasha sagde i raseri:
  - Ja, vi sad fast!
  Fremtidsforskeren Angelica klukkede. Hun rev koldt sin bh af. Udsatte høje bryster med jordbær brystvorter. Hun blottede sine perlefarvede tænder. Og kvidrede:
  - Coward spiller ikke hockey!
  Og trykkede hendes skarlagenrøde brystvorte på aftrækkeren. Sådan er hun en dristig og funklende djævel. Eller måske en venlig, inkarneret russisk engel.
  Projektilet fløj ud af en ikke for lang mundkurv. Den fejede forbi ... Og landede lige i bagagerummet på en tysk AG-bil. Slåede ham af som en kiks.
  Og alle fire piger i kor gøede:
  - En, to - jeg har det! Fritz gav hornene så!
  Og hvordan de ryster på bare fødder. Her er pigerne! Og når de bruger bar bryst, når de skyder, er det hundrede gange mere effektivt.
  Superman-Natasha bemærkede med et smil:
  - Denne tank er nu sikker for os. Men hvordan ødelægger man det?
  Zoya foreslog med et smil:
  - Og i fighting cowboy-stil, vil vi feje det væk!
  Svetlana fremskyndede bevægelsen af sin tank. Men fjenden vendte sig pludselig om og skyndte sig i hælene. Han accelererede overraskende hurtigt: trods alt en gasturbinemotor. Og den var klart hurtigere end T-34-85.
  Som en elefant, der løber væk fra Moska. Alt ville være fint. Men elefanter kan endda bevæge sig meget hurtigt.
  Superman-Natasha trampede vredt på rustningen med sin bare fod og brølede:
  - Her! Nå, hvordan haltede vi bagefter nazisterne!
  Zoya sang med sorg i stemmen:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden!
  Og rystede hendes hår, farven af bladguld.
  Futurist-Angelica sang med glæde og affyrede endnu et projektil. Han ramte den pansrede agterstavn og brækkede.
  - Går hidtil usete drømme ... Bliver forsinkede kranse vævet ... Gerasim var dum engang! Nu bander han!
  Svetlana bemærkede strengt:
  - At bande uanstændigheder er vulgært!
  Superman-Natasha ville sige noget vittigt. Men så dukkede en anden fascistisk kampvogn op. Denne gang E-75. Også godt beskyttet i panden, men meget dårligere fra siderne. Sandt nok kan de fireogtredive stadig ikke bryde igennem det.
  Denne gang tog Zoe sin bh af. Og blottede den skarlagenrøde brystvorte.
  Hun tog den og trykkede på aftrækkeren med brystet. Våbnet virkede...
  Granaten ramte igen direkte ind i løbet af en massiv pistol. Og den hundrede og fem millimeter kanon var ude af drift.
  Og denne tysker skyndte sig i hælene. En god måde at deaktivere de mest beskyttede køretøjer på er at ramme bagagerummet.
  Superman-Natasha erklærede glad:
  - Her ser du! Vi vinder!
  Og her er den tredje tank. Denne gang "Royal Lion". Han har et våben, en 450 mm bombe. Hvis sådan noget er fucked up, så vil det slet ikke virke lidt.
  Superman-Natasha besluttede denne gang at skyde sig selv. Hun tog sin bh af. Sikke et højt og fast bryst hun stadig har. Frisk som en pige. Og krigeren vil tage den og trykke den med en rubin brystvorte.
  Skallen fløj ud ... Og "Kongeløven" kom lige ind i tønden. Og hvordan den enorme bil vil eksplodere. At et par kampvogne, der stod i kanterne, fløj af sted flere hundrede meter.
  Ja, og fireogtredive rystede. Bilen væltede næsten og blev løftet op af jorden.
  Futurist-Angelica slog endda panden ved landing og råbte:
  - Som heste æsler!
  Og hun truede Fritz med knytnæven.
  Superman-Natasha var glad og blottede sine perlefarvede, meget store tænder:
  - Her gav vi på fjenden! Som det skal være!
  Zoya sang med glæde:
  - Kærlighed og død! godt og ondt! Hvad er helligt, hvad er syndigt... Men jeg er ligeglad!
  Og pigen flyttede sin bare fod på metallet.
  Den næste fjende er E-100. Bilen er farlig. Med en bombekaster og en 75 mm kanon med en meget lang løbet. En sådan angrebsmodifikation og i stand til at udføre rollen som en tank destroyer. Og en femoghalvfjerds millimeter kanon til en sovjetisk kampvogn ville være nok.
  Og bomberens tønde er dækket af en hætte.
  Superman-Natasha krydsede sig med sin bare fod og kvidrede:
  - Skal vi slå ham?
  Zoya, der blottede sine tænder, var enig:
  - Selvfølgelig skal vi det!
  Fremtidsforskeren Angelica trykkede på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte. Våbnet virkede. Det spyttede en drabsagtig anklage ud. Og hun knækkede den forholdsvis tynde, men lange løb af en tysk kanon.
  Svetlana tweetede entusiastisk:
  - Bøde! Lad mig nu skyde!
  Og krigeren blottede også sin torso. Hele fire af brystet er på toppen. Og meget endda smuk, sexet, forførende. Så med sådanne piger vil du elske. Nå, hvad kunne være bedre end dem? Sandsynligvis bare andre piger!
  Og så fangede pigen det øjeblik, hvor huen begyndte at åbne sig. Og ved hjælp af sin skarlagenrøde brystvorte, hvordan man affyrer et projektil mod et tysk bombefly.
  Og Fritz'en havde ikke engang tid til at blinke med et øje ... Så snart han tager det og eksploderer ... Røgende metal var spredt i alle retninger.
  Svetlana gned sine stærke hænder og knirkede:
  - Jeg er en rigtig dragepige!
  Og hvor ler han! Og han vil tage den og vise sin tunge!
  Superman-Natasha tog den og sang entusiastisk:
  - Patriot! sovjetisk patriot! Hvor mange Fritz har du dræbt!
  Zoya tog sangen op og rystede på sit bare bryst og fortsatte:
  - Patriot! Rød patriot! Og piger alle dine drømme!
  Og også krigeren hvordan man tager det og brød ud i grin! Og tungen vil vise sig! Og blottede sine tænder!
  Og flyt håndtaget med bare fødder...
  Pigerne her har det klart bedst, selvom de har en forældet tank. Og de fortsætter med at partisk.
  Men den 20. april 1947 begyndte et nyt angreb på Moskva. Det blev overværet af japanerne og tyrkerne og hele den fremmede hær.
  Til sidst løb Hitler tør for tålmodighed, og han besluttede at afslutte USSR. Og personligt med Stalin, der forbinder med ham guerillakrigen, der stadig brænder på Ruslands territorium.
  Som hvis Moskva falder, så vil krigen uden tvivl ende.
  Og et afgørende, generalangreb begyndte.
  De supertunge kampvogne "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 og andre gik også til angreb.
  For det første blev byen beskudt med ballistiske missiler.
  Og de kampløse, usårlige disketter fra Det Tredje Rige blev også brugt. Sådan er armadaen.
  Alenka og hendes hold mødte modigt tyskerne og gav dem en kamp.
  Alyonka kastede en granat med sine bare tæer, affyrede et skud og brølede:
  - For den russiske ånd!
  Anyuta, der skød mod modstandere og mejede fjendernes rækker ned, kvidrede med sin bare hæl og bukkede under for dødspakken:
  - For kommunismens storhed!
  Alla, der skød mod USSRs fjender og kastede en bombe med sine bare tæer, råbte:
  - For Moder Rusland i kommunismen!
  Maria, der førte en velrettet ild mod fjenden og selvsikkert mejede ham ned, bemærkede og blottede sine tænder:
  - Rusland har brug for en ny leder!
  Matrena bemærkede, skød og ødelagde selvsikkert modstandere og gav med sine bare tæer endnu en dødsgave:
  - Selvfølgelig er det nødvendigt!
  Og fra hendes kast, som faldt i skøjtebanen, stødte to tyske kampvogne sammen.
  Marusya, der skyder mod nazisterne, bemærkede energisk:
  - Alt var i USSR, men fjenden tog nummeret!
  Og med sin bare hæl, hvordan vil han lancere det morderiske og ubønhørlige!
  Alenka opmuntrede sine venner:
  - Skynd dig ikke at begrave Rusland! Vi har også ting at lave!
  Og med tæerne på sin bare fod vil han kaste en ødelæggende gave til udslettelse.
  Anyuta, der skød mod nazisterne, var enig i dette:
  - Vi vil hårdt slå fjenderne, Fædrelandets flod vil ikke tørre ud!
  Og med en bar, rund hæl, vil pigen energisk tage og bukke under for fjenden.
  Alla, der skød mod nazisterne og frigjorde et stykke sprængstof fra en slangebøsse, trak i snoren med sine bare tæer, udsendte:
  - Det bliver bare et supermenneske - der skal erstatte Stalin!
  Maria, der skød med forbløffende nøjagtighed og kastede granater med sine bare tæer, sagde:
  - Alt, der ikke ændrer sig, alt er til det bedre!
  Matryona, væltede Fritz med velrettede skud. Og så, efter at have beskadiget tanken med sin bare fod, bemærkede hun:
  - Vi med vores uforanderlige og heroiske vilje!
  Marusya kastede en hel masse granater med sine bare fødder. Så nazisternes selvkørende pistol vendte om og knirkede:
  - Jeg vil være den stærkeste!
  Alla, der slog transportøren ud fra nazisterne med et kast, granater med en bar hæl, bemærkede og rettede:
  - Ikke mig, men vi! Alt er stærkere!
  Alyonka sang for at hæve hendes kamphumør, mens hun komponerede på farten. Og resten af pigerne, der skød mod nazisterne, samlede op;
  Vi er pigerne i Sovjetunionens land,
  Som er en fakkel for hele verden ...
  Lad os vise, kende storheden af et eksempel,
  Her synges heltegerninger!
  
  Pigerne blev født under det røde flag,
  Og barfodet suser gennem frosten ...
  Døtre og sønner kæmper for Rusland,
  Nogle gange giver bruden fyren en rose!
  
  Der vil være et rødt flag over universet,
  Lys så klart som en fakkelflamme...
  Vi har trods alt et heroisk sving,
  Og vores banner funkler som en rød taske!
  
  Tro ikke, den forbandede fascist vil ikke bestå,
  Og den russiske ånd vil aldrig forsvinde...
  Victory vil åbne en endeløs konto,
  Lad os sige hej til alle!
  
  Rusland er et vidunderligt land
  Du gav kommunismen til folkene...
  For evigt gavmildt givet af Gud,
  For fædrelandet, for lykke og frihed!
  
  Fjenden vil ikke være i stand til at besejre fædrelandet,
  Og uanset hvor grusom han var snedig ...
  Vores uovervindelige russiske bjørn,
  Ruslands soldat er så berømt for sin sejr!
  
  Smukt sovjetisk land
  Pigerne i den er stolte over, at de er smukke ...
  Hun er givet til os for evigt ved fødslen,
  Og lad os være retfærdige Komsomol-medlemmer!
  
  Vi kæmper i udkanten af Moskva,
  En snestorm af snedriver, og pigerne er barfodede ...
  Lad os ikke give Fædrelandet til Satan,
  Vi skyder endda nøjagtigt med le!
  
  Så i raseri er pigerne ivrige efter at kæmpe,
  Og de smider en blottet eksplosionspakke med hælen ...
  Han er bare fascist, fordi han ser cool ud.
  Faktisk bare en ond Kain!
  
  Fjender kan ikke besejre piger,
  De blev født under sådan en stjerne...
  Det uovervindelige monster er vores bjørn,
  Hvem gjorde fædrelandet til en kone!
  
  Vi russiske piger er gode
  Vi er ikke bange for tortur og frost ...
  Og frastød, tro på angrebet fra den onde horde,
  Fjenden vil blive sur af dosen!
  
  Fjenden var i stand til at skubbe tilbage fra Moskva,
  Selvom han har meget magt...
  Vi piger er så stolte af os selv
  Modstandere forsvinder alle ned i gravene!
  
  Tro ikke, Rusland kan ikke blive besejret af fjender,
  Siden hver ridder fra bleer ...
  Jægeren er blevet til et bytte,
  Og modstanderen er stadig et barn!
  
  Men den russiske ånd, tro den store ånd,
  I det, du ved, er sådanne kræfter skjult ...
  Det vil blive knust til fjenden i fnug,
  Når alt kommer til alt, er riddere uovervindelige i kampe!
  
  Slip jeres tvivl piger
  Vi er de modigste ved i verden...
  Lad os kaste Satans horder ned i helvede,
  Lad os suge alle modstandere i toilettet!
  
  Den hellige krig vil ende
  Der vil være fred og morgen over planeten....
  Hun er for evigt med solen ved givet,
  For evigt at brænde sommeren!
  
  Og kommunismen evig i herlighed,
  Og Lenin og den store Stalin er med os ...
  I en blodig film er fascisme først nu,
  Og vores vilje tror er stærkere end stål!
  
  Mit Rusland regerer i århundreder
  Og gav lykke til hele universet....
  Har brug for stålnævestyrke
  Og dygtighed, men et rimeligt spild!
  
  
  
  HEKSE SKABER VIDUNDERVÅBEN
  Gerda, Charlotte, Magda og Christina, som på det tidspunkt blev testet af Tigeren, var også ved at udvikle en lovende model: Panthers -2. Pigerne placerede motor og transmission i én blok - på tværs, og gjorde tårnet smalt og mindre. Og gearkassen blev installeret på selve motoren. Som et resultat viste "Panther" -2 sig at være en silhuet under to meter, og antallet af besætningsmedlemmer blev reduceret til tre personer. Tykkelsen af pansringen af skrogets pande steg til 120 mm under store skråninger, og siderne til 82 mm under skråninger. Og tårnene er op til 150 mm pande og 82 mm sider, under skråninger. Samtidig blev hele køretøjet reduceret til 35 tons, hvilket gjorde det muligt at klare sig med en motor på 700 hestekræfter og øgede tankens hastighed og manøvredygtighed. Samtidig er bilens åbenhed også blevet bedre, og chassiset er blevet lettere og meget nemmere at reparere og vedligeholde. Der er i alt seks ruller, hvilket er praktisk og bekvemt. Hitler kunne lide "Panther" -2 og deltog i serien fra treogfyrre september. Bilen er vellykket, med en god, panserbrydende og hurtigskydende pistol. Hun arbejdede og bevægede sig hurtigt med fremragende ergonomi.
  Og vigtigst af alt var det lettere at fremstille og krævede mindre metal. Og samtidig var det kendetegnet ved kapitaloverlevelse. Det er ikke så let at bryde igennem sådan en bil med store panserskråninger.
  De sovjetiske tropper fik et alvorligt problem. Derudover investerede tyskerne i stedet for Fau-programmet i udviklingen af et populært jagerfly og skabte XE-162, enkel og billig at fremstille og meget let og manøvredygtig.
  Denne maskine viste sig at være udviklet under mere gunstige forhold og relativt let at betjene. Og det er ikke så nemt for hende at klare det.
  Jeg pålagde de sovjetiske og allierede tropper voldsomme luftkampe. Jagerflyet vejede kun halvandet ton, da det var tomt, og bestod næsten udelukkende af træ. Så maskinen viste sig at være yderst effektiv.
  Situationen blev forværret af det faktum, at tyske piger begyndte at gå aktivt ind i luftfartsenhederne.
  Albina og Alvina begyndte aktivt at score og kæmpede som regel barfodet og i en bikini. Og disse piger kunne ikke blive væltet. Og de afskar selv så aktivt fjenden. Og hvor var disse blondiner smukke: bare ægte ariere!
  Albina trykker på aftrækkeren med et yndefuldt ben og skærer et par sovjetiske fly ned og hviner:
  - Ære til det tredje rige!
  Alvina trykker på aftrækkeren med sin skarlagenrøde brystvorte og rammer tre sovjetiske biler og brøler:
  - Ære være vort Fædreland!
  Kæmpende piger - du kan ikke sige, at de er svage. Nej, de er meget aggressive og kan rive alle i stykker.
  Strålende som helhed, denne hær. Og om vinteren stabiliserede frontlinjen sig. Mainstein lancerede et modangreb og formåede at besejre de sovjetiske tropper på tværs af Dnepr, hvilket skabte et par store kedler. Tyskerne var også i stand til at slå offensiven tilbage nær Leningrad. Her stolede de på en kraftfuld forsvarslinje. Plus, efter nederlaget i Ukraine fjernede Stalin flere divisioner fra denne retning og tillod tyskerne at afvise angrebene. Fronten holdt stand, og tyskerne var i stand til at holde ud om vinteren langs hele angrebets omkreds.
  Gerda kæmpede personligt på "Panther" -2 sammen med pigerne. Og trods vinteren kæmpede skønhederne barfodet og kun i én bikini.
  Gerda trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, ramte fjenden og knirkede:
  - Ære til vores imperium!
  Charlotte trykkede også på håndtaget med sine bare tæer, rev det fireogtredive tårn ned og bekræftede med aggression:
  - Ære til heltene!
  Kristina tæskede ved at trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og slog den sovjetiske maskine og knirkede:
  - Og ære til os!
  Magda affyrede et udbrud af fire maskingeværer, afskar det sovjetiske infanteri ved hjælp af sine bare tæer og udsendte:
  - Evig, sejrrig herlighed!
  Så pigerne er frække og nøgne, deres runde hæle funkler.
  Og når man nærmer sig "Tiger" -2, lover denne tank, med en vægt på femoghalvtreds tons, beskyttelse på 250 millimeter pande og sider på 170 millimeter.
  Det med en 88 mm pistol i 71 EL, en meget udmærket bil.
  Og i foråret rykker tyskerne allerede frem i Italien og knuser selvsikkert de allierede.
  De tager Napoli og invaderer Sicilien.
  Og hundredtusindvis af allierede tropper overgiver sig. Og smadre dem grundigt. De tyske pantere er ustoppelige.
  Og pigerne får englænderne til at falde på knæ og kysser deres bare, mejslede ben og slikker skønhedens runde hæle med tungen.
  I juni forsøger de allierede at rykke frem ved at lande tropper i Normandiet. Men de lider et knusende nederlag der. Igen, hundredtusindvis af fanger og en masse fanget udstyr.
  Roosevelt får et hjerteanfald og bliver uarbejdsdygtig. USA forsøger at begrænse en så vanskelig krig. Storbritannien overvejer muligheder for forsoning med Fritz. Situationen forværres af kraftigere bombning af engelske byer ved hjælp af jetfly. Og britiske jagerfly kan ikke hamle op med sådanne fly.
  Så Churchill begynder at bede om fred. Men Führeren er ubarmhjertig. Han er sprængfyldt med bevidsthed om sin egen styrke.
  Men briterne er stadig enige om fred. Og det bekymrer Stalin, som tilbyder Führeren en våbenhvile. Hitler indvilliger i at stoppe fjendtlighederne i tre år, forudsat at der ikke er partisan sabotage, og parterne forbliver ved deres grænser, og USSR vil sælge olie og brød til tyskerne.
  Stalin gik med til dette ... Og Fritzerne løsnede deres hænder.
  Den første strejke er selvfølgelig Gibraltar. Efter at have erobret denne fæstning, kan du overføre tropper til Afrika over den korteste afstand. Da tyskerne stormede fæstningen, brugte tyskerne de nyeste MP-44 stormgeværer, pigerne forbedrede dem også: de gjorde dem meget nemmere og mere pålidelige.
  Og Albina og Alvina kæmpede i himlen, pigerne, der gjorde de tyske fly meget mere praktiske og hurtige.
  Og de knuste de allierede til højre og venstre. Gibraltar ville være blevet taget med på farten. Franco blev tvunget til at acceptere Hitlers ultimatum. Lad ikke nazisterne besætte dit land.
  Tyskerne accelererede på kampvogne og brød ind i fjendens placering.
  Efter Gibraltars fald gik Fritz ind i Marokko. Og de flyttede og erobrede territorier. Fritz kampvogne bevægede sig især i Algeriet. "Panther" -2 glider hurtigt på sandet. Den blev opgraderet med en kraftigere motor, og den kørte. Panther-2 tilfredsstillede militæret fuldstændigt med sin pandebeskyttelse, og Tiger-2 var generelt en fantastisk tank. De allierede faldt, som om de var væltet.
  Tyske piger kæmpede i ørkenen, normalt barfodet og i bikinier. De smurte kun huden med en speciel beskyttende creme, så den ikke brændte.
  Så lægger de fangne englænderes skønheder på knæ og får pigens hæle til at slikke. Og de kan lide det, især afrikanerne, som gør det med entusiasme.
  Det femogfyrre år var meget vellykket for tyskerne, de erobrede det meste af Afrika, Mellemøsten. Og i den første halvdel af det seksogfyrre år erobrede de også Indien og Burma og resten af Afrika. Og der var flere problemer med forsyningen af tropper, strækningen af kommunikationer, terrænet end med modstanden fra de britiske og amerikanske enheder. Desuden var kolonitropperne ikke særlig villige til at kæmpe. Inden for teknologien har tyskerne en overvældende fordel i kvalitet. For eksempel ME-262 X, og har en hastighed på op til 1200 kilometer i timen, og er bevæbnet med fem flykanoner. Og selv om USA og Storbritannien er mere eller mindre egnede til kampbrug, har de ikke jetjagere, og bombefly endnu mere.
  Desuden havde tyskerne diskoteker, udviklende, hastigheden af størrelsesordenen fire lyd. De var fuldstændig usårlige over for håndvåben, takket være den laminære jet, der strømmede rundt om bilerne. Men på grund af dette kunne de ikke selv skyde. Men på den anden side var det muligt at kaste en bombe fra en højde, og bruge den til rekognoscering, og vigtigst af alt ramte fjendens køretøjer ved at vælte dem med jetfly.
  Flyvende tallerkener er effektive våben med lang rækkevidde og er i stand til at flyve fra Europa til USA. Og de blev nogle gange drevet af meget smukke piger, som foretrak at kæmpe barfodet og i bikini.
  Her er Gertrude og Eva på flugt. Det er to skønne søde sager. For eksempel blev en sort amerikaner fanget. Bundet til en log. Og så på hans mandlige perfektion red de i lang tid, at fangen mistede bevidstheden, overanstrengte.
  Og nu tog Gertrude med sine bare tæer og rettede disketten mod målet og skød amerikanske fly ned. Her er en kæmpende pige.
  Og også Eva retter ved hjælp af sine bare tæer en bil mod fjenden med dødbringende magt.
  Og raser rasende fjenden, og Englands og USA's biler falder.
  Tyskernes landgang var planlagt til slutningen af november. For det første er der ingen, der venter på dette tidspunkt. Faktisk er vejret ikke særlig godt, og det er risikabelt at overleve. Men på rolige dage kan du svømme over Den Engelske Kanal og lande. Derudover er der fordele ved natlanding, da det er meget sværere at forsvare om natten.
  Tyskerne havde på dette tidspunkt i høj grad dræbt den engelske og amerikanske flåde.
  Så landingen var forventet uden problemer. Særlige bataljoner af piger skulle blive en stærk slagstyrke, som selv i frosten sidst i november kun var barfodet i én bikini.
  Landingen begyndte den 26. november 1946. På årsdagen for valget til rigsdagen, hvorefter Hitler modtog posten som rigskansler.
  Der var ingen til at stoppe landingen. Og i offensiven deltog store masser af infanteri og endda de seneste pyramideformede kampvogne. Som ikke kan penetreres fra nogen vinkel.
  Pigerne kæmper selvfølgelig indeni dem, og handler modigt.
  Og nogle krigere er allerede barfodet ved at bryde iskanten på vandpytter, der er frosset om natten. Og de kæmper meget hårdt. Og de udfører fantastiske mirakler. Og når de kaster granater med deres bare tæer og river briterne fra hinanden, bliver det ekstremt fedt ...
  Gerda derimod kæmper på den pyramideformede Tiger-4 kampvogn med en kanon og en bombekaster og meget modigt. Sender projektil efter projektil og river fjender fra hinanden.
  Pigen brøler ikke ved at vaske sig ved at rulle, trykke på joystickets knapper med sine bare tæer:
  - Vi blotter vores tænder aktivt, vi udrydder meget stærkt!
  Charlotte bruger en skarlagenrød brystvorte, når hun skyder, trykker den på joysticket og rammer fjenden og kvidrede:
  - Vores universelle byggeteam!
  Lupanula med en raketkaster og Christina med bare tæer. Hun smadrede en masse modstandere og gryntede:
  - For det tredje riges storhed!
  Magda brølede efter hende. Denne gang med en jordbærnippel. Rev fjenden og brølede:
  - For den ariske kommunisme!
  Her er pigerne på superniveauet! Og hvordan pigernes infanteri løber med bare fødder og kaster granater på farten. Og hvor er det fantastisk og dødbringende.
  Pigerne er så kæmpende og smukke.
  Og de knuser briterne til højre og venstre. Det er ikke overraskende, at England med en sådan offensiv og landing af både Frankrig og Norge holdt ud i kun ti dage. Dette er godt!
  Metropolen faldt. Og næste etape er en rejse til Amerika. I februar gennemførte tyskerne trods vinteren en landgang på Island: Operation Icarus og erobrede dette vigtige område.
  Og igen deltog barfodspiger fra forskellige SS-bataljoner i kampene.
  Og det lykkedes ved at blinke med deres bare hæle gennem sneen.
  Stalin foreslog Hitler i marts 1947 en fælles krig mod USA. Führeren gik med til dette, men på den betingelse, at USSR kun ville få tilbage Alaska, på en eller anden måde lovligt territorium. Og vil ikke bede om mere.
  Stalin var enig i dette ... Og invasionen af sovjetiske tropper gennem Alaska begyndte. Så hurtigt og brutalt.
  Nye sovjetiske kampvogne var i bevægelse.
  Elizabeths besætning kæmpede på den allerførste, eksperimentelle og ikke helt færdiggjorte T-54 kampvogn. april 1947. Der er stadig sne i Alaska, men russiske piger kæmper barfodet og i bikini. Og så smukke piger.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer mod fjenden. Den amerikanske Sherman rammer. Og blotter sine tænder, siger krigeren:
  - Ære til den store kommunismes ideer!
  Ekaterina skyder også med bare fingre af mejslede ben og hvin:
  - Ære til vores hærs sejrrige resultater!
  Elena skød også, denne gang ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, ramte fjenden med et meget godt mærke og knurrede:
  - Ære til nye afgørende sejre!
  Euphrasia, smed mod modstanderne ved hjælp af en jordbærvorte, og slog "Pershing" gøede:
  - Og vi vil vinde!
  Krigere spredte sig tilsyneladende som spidsmus. Og så tærskes amerikanerne.
  Her rammer et projektil panden på kampvognen, men rikochetterer straks. Elizabeth brøler og hopper:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Og han sender også et projektil som svar, ved hjælp af sine bare tæer. Dette er en pige, der er på en rigtig mission.
  Sådan er det smukke ved kampene.
  Sovjetiske tropper holdt ud i Alaska. Og i maj ankom den allerførste IS-7 i metal.
  Og på den er Alenkas kampvognsbesætning.
  Her er sådan en kæmpende pige. Da han skød mod fjenden, rammer han ham ekstremt præcist.
  Og pistolen, hvor kraftig: 130 mm. Hun slår fjenden på lang afstand. For amerikanerne er hovedtanken stadig Sherman, som kun er god til at score tyske og sovjetiske kampvogns-esser. Der er en lidt bedre Pershing, med en kraftigere pistol end 90 mm kaliberen. Og den meget lille "Superpershing", hvis pistol er 90 mm i kaliber og har en løbslængde på 73 EL, er i stand til at påføre den sovjetiske IS-7-maskine et farligt sår om bord og i nærheden. Amerikanske kanoner tager slet ikke pyramideformede tyske kampvogne fra alle vinkler. IS-7 er udstanset i siden. T-54 - "Superpershing", kan tage tæt på panden, og ombord på afstand. Men indtil videre har USSR hovedtanken T-34-85, som endnu ikke er taget ud af produktion og kæmper mod amerikanerne. Det er omtrent lig med Sherman og svagere end Pershing.
  Så de sovjetiske soldater har det svært. Og de ser med misundelse på den eneste, den allerførste eksperimentelle tank IS-7.
  Denne bil er stolt og cool.
  IS-2 og IS-3 kæmper også. Den sidste maskine i panden er ikke penetreret bortset fra "Superpershing". Nå, IS-3 kan også gennembores i den nederste del af skroget.
  IS-2 er noget svag i tårnets frontalpansring.
  Pigerne Natashka og hendes hold kæmper på denne kampvogn. Kæmpende skønheder. Og de fra IS-2 leverer knusende slag med dødbringende projektiler.
  Natashka pressede sine fødder med sine bare tæer og smed morderen ud og brød igennem den amerikanske og vyaknula:
  - Ære til den gode kommunismes ideer!
  Zoya pressede sin skarlagenrøde brystvorte mod dræberhåndtaget og råbte:
  - For arisk fred og orden!
  Augustine sprængte også med en udslettelse med sin bare hæl, ramte fjenden og gøede:
  - For afgørende sejre!
  Og endelig smider Svetlana sine ben ud ved hjælp af sine bare tæer, skærer fjenden ned og knirker:
  - For stor styrke!
  Krigere fra den røde hær rykkede frem over Alaska. Sommeren kom og det var varmt, og det var dejligt for piger i bikini og barfodet på tanks. Efter at have overvundet Grønland gik tyskerne i land i Canada. Og sydfra begyndte de at flytte fra Argentina. I Brasilien var der en opdeling i pro-tyske og pro-amerikanske fraktioner. Tyskerne afgjorde med et kraftigt slag fra deres mere kampklare divisioner sagen til deres fordel.
  Nazisterne havde en mere kraftfuld og effektiv overfaldskarabin, som skød på lang afstand og meget hurtigt. Yankees led nederlag efter nederlag.
  Et nyt hold af engelske piger, ledet af Jane Armstrong, rykkede frem fra syd ... Krigeren kæmpede i Brasilien om sommeren ... De pro-amerikanske styrker gjorde trægt modstand.
  Men i Venezuela blev de kvindelige krigere konfronteret af amerikanske tropper. De kæmpede på den forældede "Panther" -2, som allerede praktisk talt er blevet afbrudt til fordel for pyramideformede udstyrsmodeller.
  Men briterne, selv på denne kampvogn, var stærkere end amerikanerne. De skød fra pistolen mod Shermanerne, som allerede var håbløst forældede, de kunne kun kæmpe på lige fod med sovjetiske fireogtredive.
  Jane skød med sine bare tæer på afstand. Ramte fjenden og kvidrede:
  - Dette er Storbritanniens storhed - det vil ikke falme!
  Gringeta smadrede sine mejslede ben ind i fjenden med sine bare tæer. Hun smadrede Sherman og knirkede:
  - Vores rige bliver cool!
  Og hun viste sin tunge!
  Så skød Monica, ramte fjenden lige i mål med sine bare fødder og kurrede:
  - Til sjælens frelse!
  Og efter dem lupanula og Malanya. Ram den mere farlige Pershing præcist og brække dens skrog.
  Selvfølgelig kurrede hun med bare tæer:
  - Ære til de kongelige styrkers ideer!
  Pigerne kæmpede meget aggressivt og konstruktivt.
  Og i Canada flyttede udvalgte tyske enheder. Gerda på tanken "Tiger" -4 pyramideformede knuste Amerika og dets herredømme. Og de brød under fjendens knusende slag.
  Gerda skød ved hjælp af sine bare tæer, ramte fjenden og råbte:
  - For den ariske kommunisme!
  Charlotte bankede også, denne gang med den skarlagenrøde brystvorte, gennemborede den amerikanske bil og klukkede:
  - For Tysklands storhed!
  Christina ramte også fjenden. Hun knuste hans rustning ved hjælp af bare fingre af mejslede ben, som en æggeskal, og klukkede:
  - For vores fænomenale præstationer!
  Magda buldrede også, knuste fjenden som ler og brølede:
  - For sådanne ressourcer, at det er umuligt at sige i et eventyr, ikke at beskrive med en kuglepen!
  Det skal bemærkes, at pigerne er ekstremt stridbare og meget mobile. Det er også rigtig sjovt med dem.
  Og så faldt de største byer i Canada: Quebec og Toronto. Og livet blev bedre, Fritz og sjovere ...
  Hitler erklærede, at Amerika ville være færdigt!
  Med udviklingen af atombomben lykkedes det ikke for USA. Det kan ses, at heldet i dette tilfælde vendte sig væk fra Amerika til fordel for Wehrmacht. Og hvad så? Der er andre grundlag for sejr og succes. Så det er for tidligt at fortvivle.
  Men Fritzerne med deres udenlandske regimenter er langt overlegne i forhold til USA som tropper. Og de er i stand til meget for at ødelægge fjenden.
  Her fangede Gerda for eksempel en sort fighter. Og de pinte ham så meget og tvang ham til at elske, at han tabte hovene. Og det er faktisk ret fedt.
  I efteråret syvogfyrre trådte Fritz ind på selve USA's territorium. Sovjetiske tropper kæmpede stadig i Canada.
  Alenka på IS-7 kæmpede med en hel brigade af Shermans og Pershings. Shermanerne her var af Firefly-klassen med en langløbet 76 mm kanon, hvilket er farligt for IS-7'eren, når de skyder ind i siden. Så pigerne var i en alvorlig situation. IS-7 har for alle sine fordele en kanon med begrænset ammunition og ikke for hurtigt skydende.
  Her skød Alenka ved hjælp af sine bare tæer, slog amerikaneren og knirkede:
  - På min krigsvej!
  Anyuta slog på sin side ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, ramte Sherman og råbte:
  - For USSR's sejr!
  Alla dunkede også ved hjælp af bare tæer. Den gennemborede den amerikanske bil og råbte:
  - For kommunismens ideer!
  Maria slog også ved hjælp af en jordbærvorte, slog modstanderen i stykker og hvæsede:
  - For Lenins store manuskripter!
  Og Matrena gav efter med sin bare hæl, knuste shermanens rustning og knirkede i lungerne:
  - For mine lysriddere!
  Dette er de fem, dette er pigerne - du kan ikke finde sejere! Og de er alle så unge og friske. Og pigerne lugter af honning. Ikke underligt, at soldaterne med en sådan fornøjelse slikker Venus' barm med deres tunger. Og de slikker stadig.
  Ja, IS-7 bukkede under, så den ikke blev revet i stykker. Det er derfor dette er en tank, alle tanke er en tank.
  Måske bortset fra det pyramideformede tyske ...
  Men de fleste af Shermanerne er blevet dræbt, og resten trækker sig tilbage.
  Sådan skar de sovjetiske piger.
  Og på himlen tærsker Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya Fritz. At Pokryshkin ikke er match for disse piger. Og skønhederne kæmper barfodet og i bikini. Og brystvorternes skarlagenrøde brystvorter bruges, når der skydes, hvilket øger kampeffektiviteten ved skydning.
  Men han forstår Albina og Alvin bedre. Det lykkedes for pigerne at få seks grader af ridderkorset. Jernkorsets højeste sjette klasses ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter blev tildelt dem, efter at de hver havde skudt mere end tusind fly ned.
  Her er pigerne - piger til alle pigerne ...
  Men både Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya samlede hver mere end to hundrede fly. Og de havde allerede otte stjerner af Sovjetunionens helt.
  Anastasia trykkede sine bare tæer på affyringsknappen på flypistolen og væltede en amerikansk bil og knirkede:
  - Jeg har en super pige!
  Alenka Sokolovskaya huggede fjenden ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, væltede tre fly og gøede:
  - Og jeg er endnu sejere!
  Det er piger, sådanne piger!
  Og ødelægge Amerika.
  Nå, selvfølgelig gør Alvina og Albina det endnu sjovere og sejere.
  Alvina bruger skarlagenrøde brystvorter, når han skyder ...
  Og Albina jordbær ...
  Og begge piger er meget glade for at arbejde med tungen med jade, pulserende stænger. De har sådan en passion og en tro på aggression!
  Albina pressede sine bare tæer og kvidrede:
  - Og de går til søs, kække piger!
  Alvina, fyrede, bekræftede:
  - Fedt element, dræbende element!
  Og nu kilede tyskerne og sovjetterne og japanerne dybere ind i amerikansk territorium.
  Japanerne har deres egne fightere: ninja-piger. Meget modig og kæmpende.
  Her er en blå ninja-pige, hvordan hun slipper et barberblad med sine bare tæer og skærer hovedet af på amerikanere og pladdere:
  - De kommer ikke igennem!
  Og han hugger møllen med sværd.
  Og den gule ninja-pige vil holde en rigtig fan med sværd. Og så vil han med bare tæer kaste giftnåle og affyre dem med drab på yankee-tropper og slå modstandere.
  Og hyle helt i lungerne:
  - I al japansk herlighed!
  Og pigen med rødt hår, som den skrå mølle vil holde, og skærer fjenderne.
  Og så vil han tage det med sine bare tæer og smække på dem og sprede yankeerne i forskellige retninger. Dette er skønheden ved kamp.
  Og brøl:
  - Vi er ninjaer!
  Og så vil en pige med hvidt ninjahår holde en helikopterreception med sværd. Hak modstandere op, knus dem. Og fra den skarlagenrøde brystvorte tæsker den med lyn, brølende:
  - For Japans sejr!
  Nå, ingen kan modstå sådanne tyve! Her er pigerne, alle pigerne...
  Og de er så aggressive.
  Men her buldrer kampene med kolossal intensitet. Aksestyrker bevæger sig ind fra nord og syd og klemmer bogstaveligt talt Amerika med en gigantisk tang.
  Her er et klip af det engang så herlige land, der forbløffer fantasien.
  Ved slutningen af efteråret havde Fritz'en allerede stort set kilet sig ind i USA's territorium.
  Her kæmper Gerda i Tiger-4 kampvognen og mindes undervejs sin fhv.
  Også meget herlige bedrifter.
  Gerda var lidt dækket af blod, men hun var glad. Men humøret blev spoleret af den frygtelige stank, der kom fra ghoulens afskårne mave, og frygten for, at endnu hundrede, hvis ikke flere, af de samme væsner ville komme løbende.
  Charlotte tog i mellemtiden sin ihærdige modstander i hovedet og udførte en dødbringende "dobbelt Nelson"-teknik, hvor hun vred skabningens nakke. Den brændende kriger her viste sig at være i rollen som en slags mor Teresa - i form af nåde mod den brutalt slåede ghoul. Gav udtryk for:
  - Jeg er venlig, venlig, og min mor er venlig - som en klog ugle!
  Gerda var bekymret:
  - Forstår du ikke?
  Charlotte var overrasket.
  - Hvad skal jeg forstå?
  "Vil dinosaurer eller hybrider af rotter og kakerlakker ikke høre?" Gerda pressede læberne sammen.
  Charlotte fnisede.
  "Jeg havde ikke forventet, at du ville være sådan en idiot!" Ja, vi vil dræbe mindst tusind af dem!
  - De slog dig i hovedet med en kølle!
  - Ikke. Tro mig, megagnomen kan høre os. - Så stammede pigen. "Hvis dværgenes sultan ikke tog ham, det vil sige ikke kaldte ham til gudstjenesten, så kunne han ikke være gået for langt fra os.
  Gerda spurgte med meget svag selvtillid:
  "Og de andre dværge, elvere, annihobbitter?"
  Charlotte slukkede hurtigt med maskulin hensynsløshed sit sidste håb:
  - Andre hører de måske, men hvad bryder de sig om det? Kender kun megagnomen Kiy-Dar.
  Gerda begyndte at tørre sit blodplettede ben af på et kæmpe frodigt blad. Bladet virkede kun udadtil blødt, men faktisk var det stikkende. Den barfodede blondine gav en morale:
  - Ikke alt er guld, der glitrer, men alt, der stinker - viser sig altid at være lort! Der er så meget snavs i verden, at det er umuligt at tro på skaberens renhed, selv efter at have taget et par skridt på jorden!
  Som svar hvæsede Ildjævelen igen med luft i sit plastikrør. Så lyttede pigerne længe til natten. Men megagnomen Kiy-Dar hørte ikke, eller kunne ikke engang høre. Og der var tydeligvis ingen anden nisse her.
  Gerda sang:
  - Hvis en ven pludselig viste sig at være hverken en ven eller fjende, men en nisse ... Det betyder, at vi venter på et galehus!
  Charlotte afbrød sin ven:
  - Vil du have os til at blive overlejret af en legion af ghouls? Kom med fødderne, og det hurtigt!
  Endnu en gang fortsatte de deres opslidende løb, selvom begge krigere allerede var syge af træthed. Nogle gange faldt Gerda i søvn på farten, i søde korte øjeblikke så det ud til, at han lå og hvilede sig (en slags søvn i en drøm - det er bare utrolig fedt!). Men visionerne smuldrede som en lerklump, der faldt til jorden - let og uden anstrengelse var det kun kroppen, der rystede nervøst. Og så startede alt forfra, som om et usynligt pendul svingede. Der var en slags halv-virkelighed og halv-virkelighed rundt omkring, jeg var nødt til at bule mine øjenlåg, så de, tunge, ikke lukkede sig. Pigernes bare fødder blev brutalt punkteret, men det var denne frygtelige smerte, der ikke tillod dem helt at glemme og miste deres virkelighedssans. Og landskabet ændrede sig gradvist.... Høje mure viste sig tydeligt gennem mørket omkring, den trætte blonde kriger var som i en sort stenkorridor. Der var lyde, det tunge ekko af hans løb. Og der var noget andet frygteligt og ubevægeligt forude. Noget levende, det, mens det var usynligt, ventede på pigerne, og de løb derhen. Selvfølgelig ville de ikke falde i helvede, men de løb alligevel som får, der blev jaget af en tiger. Det er ikke engang klart, hvorfor de begyndte at drømme om sådan noget affald, måske på grund af den ekstreme fysiske anstrengelse i de sidste uger af krigen i Afrikas ørken og bjergene i Asien ...
  Gerda hviskede:
  - Og selv himlen kan være et helvede, at du ikke behøver at svømme til helvede i lang tid!
  Noget tog fat i pigens hånd. Bevidstheden rykkede tilbage til krigeren. Pludselig stod hun stille. Jorden skrånede blidt fremad. Og der kom et svagt vandsprøjt. Friskhed og fugt åndede ind i pigens udmattede ansigt.
  Gerda udbrød:
  - Wow, du kan endda løbe til himlen!
  - Viry! Charlotte sukkede af følelse. - Stedet, hvor de faldne soldater fra Stortyskland glæder sig. - Hendes klangfulde krigerstemme var fuld af ægte glæde.
  Gerda delte ikke denne optimisme:
  "Mere som Virius' forfelt.
  Charlotte sagde entusiastisk:
  - Hvor der er en mark, er der en mark!
  Gerda huskede legenden, huskede hvordan de på vej til Riget-Saray krydsede en lille sølvvandsflod. Fra den kongelige hests højde virkede overfarten let og hurtig sjov. Den blonde kriger følte sig endda som en sultan, eller en sultan, som i øvrigt er endnu bedre! Men det er én ting at sidde på en kæmpe elitehest, og en anden ting er at rejse på sine egne ben af en gudinde. Jeg spekulerer på, hvor dyb og forræderisk denne flod er?
  Gerda bemærkede listigt, men billedligt:
  - Og forfeltet er min!
  - Kan du svømme? Den rødhårede pige vendte sig mod hende.
  Gerda trak på skuldrene.
  - Sikke et dumt spørgsmål. Hvor så du en repræsentant for elite SS-bataljonen, som ikke kunne svømme.
  Charlotte rystede beslutsomt sine flammende krøller.
  - Glem SS-eliten. Der er en helt anden verden eller endda et endeløst univers med myriader af verdener. Ikke alt er som det var hos os!
  "Kan jeg?" spurgte Gerda sig selv og så igen ind i det tomrum, der var inde i krigeren.
  Charlotte mumlede:
  - Jamen, fød hurtigt! Tiden løber ud!
  "Selvfølgelig burde jeg kunne svømme!" sagde den blonde kriger muntert og så tvivlen på venindens blide og samtidig formidable ansigt.
  Sommerfugl på størrelse med en albatros, med blå-og-gule plettede vinger, flagrede med sine antenner som et tegn på bekræftelse af, at den bare-benede blondine fortalte sandheden.
  "Det formoder jeg også, eller næsten," svarede Charlotte usikkert. - Selvom du kender ordsproget: kalkunen tænkte og kom i suppen, tænkte kragen ikke og endte i en ranglen! Under alle omstændigheder er det bedre, hvis du ved hvordan, for jeg kan ikke få dig ud. Og vi har kun én vej - til den anden side.
  Gerda knyttede næverne hårdt.
  - Selvfølgelig svømmede den seje!
  Charlotte advarede:
  "Vi kan have problemer med sværdet!"
  Glamorøse krigere nærmede sig selve kanten af kysten og trådte ind i det sorte nattevand. Gerda mærkede trykket fra vandet - åen havde en svag strøm. Den barbenede blondine knælede ned og blev grådigt fuld, hvorefter hun dryssede det på sit trætte, støvede ansigt. Døsigheden forsvandt straks. Vandet var køligt og blidt, jeg ville lægge mig ned i det og slappe af de ømme muskler i kvindekroppen ...
  Gerda sagde med entusiasme:
  - Og minerne i forfeltet er usynlige!
  - Vent et øjeblik! hviskede Charlotte.
  Gerda blev overrasket:
  - Og hvad er fælderne her igen?
  Den brændende kriger beroligede:
  - Nej, men ... jeg tror, vi stadig har en chance!
  Ildkrigeren kyssede igen hendes hvide plastik med hendes svampe. Hun lyttede og så sig omhyggeligt omkring.
  Gerda slappede til gengæld af og så ud til at nære sig guddommelig energi fra vandet. Charlotte spurgte hende:
  - Og ser du, det er svært for mig at koncentrere mig her.
  Den barebenede blondine kiggede også tilbage. Det føltes som om det snart ville blive lyst. Mørket holdt op med at være kulsort, da der for ganske nylig dukkede ustabile huller op i dets uigennemtrængelighed - det så ud til, bare lidt mere, og nattens dækning ville falde. Så jagten starter meget snart. Godt de nåede til floden. Gerda, der skruede op for øjenbrynene, så godt efter: vandet var tydeligt synligt ved hendes ben, der drev mænd til vanvid, vagt - midt i strømmen. Den anden side var næsten druknet i mørke.
  Den snehvide kriger bemærkede:
  - Hvis bare nu mænds hænder ville kærtegne vores udmattede kroppe med årer, der trængte igennem af spænding. Hvordan ville vi nyde det? O uskyldige pigers lidende kød. Min barm af gudinden Venus, så ønsker kærlighed og lykke, hvad enhver kvinde ønsker!
  Charlotte tog sin pibe igen. Denne gang forekom det Gerd, at der enten i luften eller i jorden var noget, der rystede. Og på den blottede hæl af den blonde kriger var noget gnedet med pigge og samtidig så ømt. Hun udtalte:
  - Her er hun en fryd for en boa-snærer.
  - Hørte du? Den unge ildsjæle greb begejstret hendes hånd. - Megagnomenes trin! Åh snehvid kvinde lugtede? Kiy-Dar svarede. Charlotte kyssede sin veninde på øret. - Tro mig, vores sejr er tæt på, Han er et sted her!
  Gerda bemærkede:
  - Ja, tæt på ... Ligesom månen for en booger!
  Charlotte begyndte at blæse hårdere ind i sin fløjte lavet af magisk plastik skabt af elvere (dog teknomagi!), og pressede derefter sit øre mod jorden. Denne gang var den gensidige rystelse af jorden meget mere mærkbar.
  Gerda bemærkede filosofisk:
  - Der er sådan et tegn på, at jo længere du er uheldig i starten, jo mere vellykket bliver slutningen!
  - Ja ... - Den smukkeste piges smaragdøjne skævede glade øjne, - han kom til opkaldet! Key-Dar!
  Gerda lagde fingeren til hendes læber:
  - Ja, vær forsigtig. Måske er det slet ikke den megagnome, eller et væsen af en helt anden orden!
  De frøs og lyttede. Jordens skælven blev mere ensartet, tung. Et sted i nærheden, mellem "øerne" af buske, var en enorm karakter på vej. Han var som en gigantisk ånd, der lydigt ledte efter en mester, selvom han var den sidste skægløse ungdom...
  Charlotte udtalte:
  - Du kan nok ikke engang forestille dig al magten ved megagnomer. Disse er så magtfulde væsner, at selv helvedes ild forsvinder foran dem!
  Gerda protesterede straks:
  - Nej, hvorfor kan jeg ikke forestille mig ... Hvis en nisse er et stærkt væsen, så burde en megagnome være en størrelsesorden stærkere. Når alt kommer til alt, selve ordene mega, det er en million gange mere!
  Som pige på date med en popstjerne var Charlotte villig enig:
  Ja, du har ret min ven! Præcis i en million er dette en hel uovervindelig hær!
  Gerda blev overrasket:
  "Hvorfor ringede du ikke til ham tidligere og lod vores venner dø?"
  I stedet for at svare, kyssede den unge og rødhårede hun-djævel igen hendes fløjte, idet luften slap ud med et let sus fra den buede dyse. Og pludselig frøs Charlotte i et halvt åndedrag, hendes smaragdgrønne øjne rundede. Den brændende ulv satte sig i vandet og rørte ved Gerdas hånd. Jeg ville så meget, jeg skulle svare hende, da jeg pludselig ...
  Pigens bare fødder brændte pludselig af så skarp smerte, at de sprang med det samme og ... endelig vågnede. Madeleine holdt en kølle med en elektrisk ledning forbundet til den. En blære af elektrisk udladning dukkede op på den lyserøde, endda en smule keratiniseret fra at løbe på varmt sand og skarpe bjergsten.
  SS-kaptajnen knurrede:
  - Rejs dig op og gør dig klar til at tage din kjole på! Du kan ikke prale i én bikini foran en feltmarskal! Se, skat, du bliver belønnet, men hvis du smider dumhed ud, så får jeg Conan-hjulet til at snurre en dag og giver samtidig et elektrisk stød. - Madeleine her lavede et forfærdeligt ansigt. - Selvom nej, ikke en dag, men en hel uge, uden et eneste minuts pusterum. Vi har stadig tid.
  Pigerne begyndte hurtigt at samles.... Og på et andet kontinent fandt også interessante begivenheder sted, og lignende.
  Ja, og nu er slaget tilbage, og krigeren Gerda sender med sine bare tæer et projektil af dødbringende kraft. Den ødelagte Pershing stoppede.
  Her sniger sig noget større og mere klodset ind. Den seneste amerikanske udvikling, en selvkørende pistol med en kaliber af en pistol på 155 mm lang og en pansertykkelse på 305 mm. Den vejer et hundrede og tyve tons og er meget langsomtkørende. Kravler næsten ikke...
  Gerda smadrede Sherman med et velrettet skud og bemærkede:
  - Går til vores sjæl!
  Charlotte skød med sine bare tæer, smadrede fjenden i afrevne metalstykker og knirkede:
  - Til ære og fædreland!
  Christina bemærkede med forfærdelse:
  - Kan du indlejre ham med et bombefly?
  Magda sagde selvsikkert:
  - Overlad det til mig!
  Og pigen rettede en kanon mod fjenden med sine ihærdige tæer og tæskede.
  Og det amerikanske monster stoppede og eksploderede.
  Det er pigerne fra Det Tredje Rige - godt gået!
  Vinteren er kommet, og IS-7 bevæger sig gennem sneen. Der foregår kampe i Amerika. Skønhederne fra USSR kæmper rasende.
  Alenka skød mod Pershing med sine bare tæer og smadrede modstanderen.
  Og hun kurrede:
  - Ære til russisk kommunisme!
  Anyuta ramte også med en skal. Hun anvendte teknikken ved hjælp af bare tæer og kurrede:
  - Jeg vil sige Superman-pige!
  Alla tog også og skød og ramte en anden Patton tank. Og så fedt.
  Hvilken slags grøntsag er denne nyeste Patton-tank? Det er en "Overvægter", kun med en kraftigere 810 hestekræfter motor og mere skrånende rustning.
  Hvilken imponerende maskine, der kan blive et problem for T-34-85. Men IS-7'eren slår hende som på afstand. Og den sovjetiske tank, efter at have modtaget et projektil i frontalpansringen, sender det i en rikochet. Her er et kampkøretøj. Og som svar blæser han amerikaneren ned med ét sving.
  Så skyder Maria, rammer fjenden præcist. Den gennemborer ham og hviner:
  - Vores hær er stærk, den beskytter verden!
  Og han bruger også bare tæer.
  Og så bliver Marusya fucked. Og knus fjendens rustning til chips. Med hjælp i dette tilfælde af en bar hæl.
  Og brøl:
  - For Stalins nye reformer!
  Hun er sådan en kæmpende skønhed, og hun vil gerne behage alle.
  Sådan fungerer holdet på IS-7, hvilket er sygt for helvede.
  Men her kommer pigerne.
  Elizaveta kæmper på en T-54. Og handler desperat. Sådan en aggressiv tæve.
  Og pigerne har en rigtig god bil. Og de skyder fra den ekstremt præcist.
  For eksempel tog de og ramte "Superpershing", og de råber:
  - Vores hellige kommunisme!
  Elizabeth rettede pistolen med sine bare tæer. Lupanula ved målet og knirkede:
  - Min sejr bliver fantastisk!
  Og blinkede til sine ledsagere.
  Ekaterina tæskede ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte og hvinede:
  - For vores store sejre!
  Og hvordan han griner af fulde kræfter.
  Og Elena vil ved hjælp af sine bare tæer slå ind i fjenden. Hun brækkede den kraftige rustning, flækkede metallet og knirkede:
  - Mægtige vores nation!
  Og brøler for alvor...
  - Hurra!
  Og Euphrasia tæsker også fjenden, denne gang med en jordbærvorte. Knus fjenden og pladrer:
  - For kommunismens storhed på alle planeter i galaksen!
  Det er de sejeste piger i verden. Og der er intet til at stoppe eller bremse dem.
  Ekaterina hviner og ryster på brystet:
  - Jeg har en super pige!
  Og hendes brystvorter er støbt med rubiner ... Hun skubbede dem engang i ansigtet på en sort mand og tvang ham til at slikke. Så slikkede hun hans mandlige perfektion med sin tunge. Hvilken behagelig smag.
  Hvor er det dejligt for en pige - for ikke at beskrive den større glæde i verden.
  Sådan knuser pigerne fjenden. Og de nyder deres glorværdige sejre og kolossale præstationer.
  Og Anastasia Vedmakova og Alenka Sokolovskaya er generelt fantastiske piger. Bølger af lidenskab og en tsunami af begær syder bare i dem.
  Anastasia skyder sin skarlagenrøde brystvorte mod fjenden, rammer Yankee-flyet og hviner øverst i lungerne:
  - Jeg er en smuk supermand!
  Alenka Sokolovskaya fortsætter med at knuse fjenden ved hjælp af jordbærvorter og brøl:
  - Og jeg er højere end pigen af alle i verden!
  Sådan er de kæmpende kvinder, og jeg må sige, de stjal nogle flere! Ingen kan modstå dem.
  Selv Amerika ... og hver har allerede tjent ti guldstjerner fra Sovjetunionens helt ...
  For en sådan fænomenal præstation modtog de en særlig pris: diamantstjernen fra Sovjetunionens helt. Det er i sig selv meget hæderligt og fedt.
  Hav det sjovt skønheder!
  Det bedste er selvfølgelig endnu ikke kommet!
  Oleg Rybachenko udførte endnu en operation i Saudi-Arabien.
  Den tsaristiske hær af Nicholas II udvidede russisk territorium. Sammen med Oleg kæmpede pigen Margarita Korshunova nu. Også en mutant - en kriger, der modtog udødelighed.
  Nå, de evige børn bragte alle disse bander af Mujahideen til lydighed. Og de besejrede dem - og tvang dem til at aflægge ed til den russiske zar.
  Samtidig er Oleg Rybachenko ikke modstander af at skrive en smuk og lidt anderledes fortsættelse af pigernes eventyr;
  Efter nytår rykkede tyskerne og koalitionen markant frem på tværs af USA. Amerikanerne, der havde at gøre med en mere teknologisk avanceret fjende, tabte.
  I slutningen af marts nærmede Wehrmacht sig Washington og begyndte at storme den amerikanske hovedstad.
  Kampene var ulige, og det var tydeligt, at pigerne vandt her ... Især den pyramideformede tank, Gerda er god, ligesom hendes kompositioner.
  Gerda faldt i søvn under beskydningen af Det Hvide Hus, da hendes tank blev ramt af direkte ild, og hun drømte sådan her ...
  Hun så partisanen Lara Mikheyko fanget af nazisterne. En pige på fjorten år skød tilbage fra nazisterne. To af hendes ledsagere blev dræbt. Og hun gemte sig selv i hytten.
  Bedstemor ville udgive hende som sit barnebarn, men nazisterne troede ikke på hende. Og de tog mig... Eftersøgningen er ved at begynde.
  Og så greb Lara en granat, nazisterne faldt. Pigen sagde mentalt farvel til dette lys og smed det væk ... Men granaten eksploderede ikke.
  Det var ikke muligt at undslippe heroisk.
  De slog Lara ned, slog hende et par gange og satte et blåt mærke under hendes øje. Men de slog ikke hårdt, tilsyneladende var de bange for at krøble!
  Da hun blev bragt til hytten til afhøring, opførte Lara sig uforskammet.
  Hun kiggede modigt ind i SS-oberstens øjne og sagde:
  - Fritz vil snart ødelægge dig! Hør lyden af våben, døden kommer fra den røde hær!
  Obersten svarede:
  - Modig pige, du vil stifte bekendtskab med pisken!
  Lara råbte frimodigt:
  Smerter skræmmer mig ikke!
  Obersten beordrede:
  - Tag denne bastard udenfor med en plakat: partisan og vis hele landsbyen!
  Politimanden var hurtig til at sige:
  - Det sneede på gaden, og det er frost ... Skal pigen ikke tages ud barfodet, så hun køler sin iver!
  SS-obersten nikkede indforstået.
  - Ret! Lad det være som barfodet i frosten, kom måske til fornuft!
  Laras frakke blev revet af, såvel som hendes sweater. Kun tilbage i én bomuldskjole. De trak deres ru sko og sorte strømper af. Pigen forblev barfodet i en, let kjole.
  De hængte en plakette om hendes hals med inskriptionen: "Jeg er partisan." Og da de havde bundet hans hænder bagfra, førte de ham ud på våbenhuset. Pigens bare fødder føltes kolde og snedækkede.
  Lara smilede. Hun var virkelig flov over det blå mærke i ansigtet, som hun så ud. Og du kan gå barfodet i sneen. Hendes såler var blevet meget ru i løbet af sommeren, af mange barfodsovergange. Hun tog sine sko på for nylig, og det er ikke første gang, hun skal udholde kulde og sult.
  Lara gik selv og fortsatte med at smile. Vinden blæste, blæste hendes kobberrøde hår, og sneen knasede under hendes bare fødder.
  Pigen gik med sådan et blik, som en prinsesse på tronen. Og efterlod sig elegante, små fodspor, nærmest barnlige fødder.
  Folk så på hende med sympati.
  En af bedstemødrene i pels mumlede:
  - Rædsel! De fører pigen barfodet!
  Vejret var solrigt, og Laras hærdede, hårdhærdede såler led knap nok af kulden. Hun gik for sig selv og blottede sine tænder.
  Her blev hun brændt af et piskslag. Pigen skreg og bed sig i læben.
  Hun blev ramt et par gange mere med magt. Lara kunne næsten ikke stå på benene, og med en viljeanstrengelse holdt hun sit gråd tilbage.
  Den stædige pige blev sendt til en speciel hytte, hvor der var anordninger til tortur.
  Her satte de hende på et stativ og begyndte at brænde hendes hæle med et glødende strygejern ...
  Og to bødler piskede Lara med piske. Først holdt pigen sine skrig tilbage med en titanisk indsats, men da brede strimler af jern, røde af varmen, blev lagt på barnets bare såler, skreg hun og mistede bevidstheden. Hun blev hentet ind...
  Rædsel...
  Gerda vågnede.... For fanden, du er nødt til at drømme om det, når de er på tærsklen til sejren, deres tank beskyder Det Hvide Hus.
  Og så kommer sådanne grimme ting af ...
  Gerda skød mod "Superpershing", der forlod huset, gennemborede det og kurrede:
  - Fred, arbejde og kærlighed!
  Så rakte hun tungen ud.
  Charlotte bankede også fjenden ved at bruge de bare fingre på hendes ben og råbte:
  - Jeg er en super pige!
  Christina slog også ind, hvæsende med en slange og trykkede på joystick-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte og slog igennem fjenden:
  - Vi er supermænd!
  Og Magda vil smække fjenden, knuse tanken, få kampsættet til at detonere og udsende:
  - Giv kunstflyvning!
  Så blinker han til sine partnere. Her er en pige - overvej den højeste klasses skytter.
  De kvindelige krigere ødelægger Yankees og får point... Albina og Alvina har allerede scoret to tusinde nedskudte biler hver. For dette modtog de en ny pris: Diamantstjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Sådan udmærkede pigerne sig ved at blive esser af superklassen. Og ingen kunne stoppe dem og besejre dem.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya og Orlova modtog hver en ny pris: Herlighedsordenen af højeste grad med diamanter, som de var meget glade for. Det er nogle seje piger.
  Og krigen er ved at være slut ... Amerikanerne den 20. april 1948 kapitulerer. Og en anden historie om Anden Verdenskrig vendte op og ned.
  Denne gang ligner det en periode med lang fred. USSR fik Alaska tilbage, og alle var glade. Og landene på det amerikanske kontinent blev delt af Japan og Det Tredje Rige. Dermed endte den midlertidige omfordeling af verden.
  Tyskerne er trætte af krigen.
  Hitler tillod polygami i Det Tredje Rige - op til fire koner hver, og indførte drakoniske skatter på par uden børn eller færre end tre. Dette var et stærkt skridt for at fremme befolkningspolitikken.
  Derudover havde Hitler selv mange børn opnået ved kunstig befrugtning. Og blandt dem var det nødvendigt at vælge arvingen til tronen.
  Der var ingen sorg, Det Tredje Rige fordøjede det erobrede sammen med Japan.
  Men den 5. marts 1953 døde Stalin. Og Beria kom til magten. Hvorfor Beria? I virkelighedens historie havde han også gode chancer for tronen, men en ulykke forhindrede ham: et oprør i DDR, under hvis undertrykkelse et modplot mod Beria modnedes. Og her er DDR selvfølgelig ikke.
  Derudover ønskede Hitler også, at den velkendte og velkendte Beria, der var germanofil, skulle regere efter Stalin. Og Stalin, da hans helbred forværredes, lavede et testamente til fordel for Beria.
  Så alt blev besluttet til fordel for hemmelighedens leder og ikke kun det hemmelige politi.
  Nå, Beria tilbød Hitler at handle med Japan, indtil det erhvervede atomvåben.
  Du ved aldrig, hvad en samurai kan finde på.
  Beria og Hitler blev enige om en fælles krig med Japan og opdelingen af dets territorium.
  Den 20. april 1954 begyndte en fælles krig mod samuraiens enorme koloniimperium.
  Hvilken ny side bliver vendt i historien. Sovjetiske tropper rykker frem mod Japan.
  Og tyskerne også... Her kæmper Gerda og Charlotte igen i en pyramideformet kampvogn. De har en tosædet bil, der vejer halvtreds tons, og en kompakt gasturbinemotor på 2500 hestekræfter. Du kan forestille dig, hvilken hurtig tysk bil. Og rustningen er speciel, med en blanding af plastik. Og meget stærk uigennemtrængelig fra alle vinkler. En pistol af lille kaliber på 75 mm, men med en meget høj mundingshastighed af projektiler i en højtrykspistol. Det har øget panserpiercing. Og beholdningen af granater og ildhastigheden er stor. Ledningsevnen er høj.
  Selve tanken er bare super ... Så Gerda ved hvad hun skal kæmpe på.
  Sovjetiske biler er svagere. Hovedtanken er stadig T-54, bilen er ikke dårlig, relativt billig, men meget ringere end den tyske i alt. IS-7 blev stadig ikke massiv. Han blev bemærket af IS-10, som modtog en 122 mm kanon, men med en længere løb og god pandepanser, med svagere sider. Men alt dette passer ind i vægten af treoghalvtreds tons, hvilket ikke er dårligt.
  Gerda affyrer sin Panther-6 tank mod japanerne ved at bruge sine bare tæer og trykke på joystick-knapperne, mens hun brøler:
  - Ære til ideerne fra det ariske broderskab!
  Charlotte trykker på knapperne på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte, en række af syv maskingeværer og hviner:
  - Vores lykke ligger i den ariske drøms kommunisme!
  Og pigen griner igen...
  Christina og Magda kæmper på en anden pyramideformet "Panther"-6.
  Christina trykker på joystickets knapper med sine bare tæer, og rammer fjenden fra Japan og brøler:
  - Kudos til min kæreste!
  Magda åbner også ild, og ler øredøvende siger hun og trykker på joysticket med sin rubin brystvorte:
  - Ære til vores unge mænd!
  Og hvordan de griner ud af lungerne. Sådan er helt ærligt vidunderlige piger i krigens begejstring.
  Ja, for Japan ser det ud til, at dommedag er kommet. Men alt går efter planen.
  Elizabeth og hendes besætning kæmper på en T-54 tank, noget moderniseret. Men forskellen er lille. Pistolen er blevet lidt hurtigere, og projektilet er mere panserbrydende. Dette er forskellen.
  Og motoren er den samme dieselmotor med 520 hestekræfter ... Japanerne bruger tanke af deres eget design og licenserede tyske. Bilerne er generelt også gode. Især Hirohito-3-maskinen, der vejer otteoghalvtreds tons, med en 105 mm pistol med en løbslængde på 70 EL, overlegen i forhold til T-54 i bevæbning og ikke ringere i panser- og køreegenskaber, bortset fra kraftreserven.
  Denne japanske kampvogn er et problem for USSR. Men der er også lettere biler fra Land of the Rising Sun.
  Det er nemmere at håndtere dem.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer og rammer samurai-tankene. Hun gør det meget klogt og hviner:
  - Ære være vort frie Fædreland!
  Ekaterina skyder igen ved at bruge en skarlagenrød brystvorte og smadre en japansk bil, hviner:
  - For Gud givet Rusland!
  Elena tæsker også fjenden, smadrer fjendens tank ved hjælp af sin bare hæl og brøler:
  - For storheden af kommunismens ideer!
  Euphrasia skyder også og gør det ved hjælp af jordbærvorten på hendes elastiske bryst og hviner:
  - Ære til den højere kommunismes sejre!
  Så de flytter behændigt deres tank og undgår nederlag. Hirohito-3 tanken kan også klassificeres som tung, men den er ret massiv. Det er svært at slå en maskine som denne.
  Og her går han til pigerne. Pistolen er større i kaliber og højere end projektilets mundingshastighed. Det japanske tårns pandepanser er endnu tykkere end det sovjetiske 240 mm, og panden på skroget er også tykkere i de øverste 150 mm og 120 mm lavere. Og japanernes hastighed er endnu højere, gasturbinemotoren er på 1500 hestekræfter. Ja, denne tank er den bedste i Japan. Spøg ikke med ham.
  Men Elizabeth sender ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte et projektil direkte til numsen, og den japanske kampvogn eksploderer uden at ramme den sovjetiske bil.
  Ekaterina kvidrede og kyssede sin ven på hendes bare hæl:
  Du er smart Lisa!
  Elizabeth var uenig.
  - Jeg er bare et geni!
  Og hvordan han griner af fulde kræfter. Her er pigen.
  Og de hyler meget ... Ekaterina, for eksempel, husker 41 år, hvordan hun dengang flød væk. Skoene gik i stykker efter et par dage, og jeg måtte trampe barfodet. Og af vane for en bypige gør det ondt, hver bump, hver kvist, hver bump mærkes. Og hun bankede sine ben til blodet, når hvert skridt eksploderer af smerte.
  Hun troede aldrig, at det kunne være så smertefuldt at gå barfodet. Ikke så mærkeligt, at Hugo sympatiserede med barfodspigen Closet. Hvis selv om sommeren sådanne pigelige ben, så hvilken slags vinter.
  Catherine vænnede sig dog hurtigt til det, den unge krop tilpasser sig hurtigt, den sårede sål er overgroet med hård hud og groft. Og det var dejligt at gå barfodet. Ekaterina tog ikke engang sine sko på, før frosten ramte. Men så dannede deres fire sig, og Euphrasinia lærte dem kunsten at hekse. Og hekse løber ofte barfodet i sneen for at forlænge deres ungdom. Og kort fortalt havde pigerne mestret hemmelig viden, og så tyve år gamle ud, og barfodet og i bikini frøs ikke i kulden. Her er skønhederne. Og der er ingen køligere, undtagen selvfølgelig Alenka. Hun kæmpede på IS-10 i en modifikation med en forlænget tønde. Tanken dukkede op i serien for ganske nylig. Og stadig sjældent. IS-7 blev aldrig indgået i en stor serie. Tilsyneladende på grund af de høje omkostninger og vanskeligheder i produktionen.
  Så besætningen på Alenka ødelægger disse japanere og synger sange for sig selv.
  Flyv som ild blå nætter
  Vi er pionerbørn af arbejderne...
  Lysårens æra nærmer sig,
  Pionerernes råb, vær altid klar!
  Når pigerne går i gang, kan du ikke modstå dem. Dette er faktisk en perfekt skabelse af krig.
  Kampene går godt, og Japan taber.
  Her indtog de sovjetiske tropper det sydlige Sakhalin i maj. Og de handlede med ekstrem forsigtighed.
  Men bataljonerne af sovjetiske piger viser en vidunderlig klasse af kamp.
  Af deres typer af våben begyndte AK selvfølgelig at blive brugt. Værre end tysk, men enkel og pålidelig. Og mejer modstandere ned, selvom sigtet på afstand er lavere end den tyske overfaldskarabins.
  Sovjetiske piger af japanske fanger får deres bare, støvede fødder til at kysse, bare hæle slikker. Dette er deres taktik.
  Kæmpende krigere, den højeste klasse.
  I sommeren 1954 havde tyskerne stort set ryddet Amerika for japanske tropper.
  Bataljonen af barfodspiger, ledet af Margaret, kæmpede særlig smukt. Pigen blev spredt af samuraien, og den fangne unge mand blev tvunget til at kysse hans hæle og slikke Venus' barm.
  Gerda og hendes hold på Panthers-6 gjorde et godt stykke arbejde og sendte en masse japanere til helvede, og nogle til himlen.
  Fire ninja-piger kæmpede med de sovjetiske tropper, der rykkede frem i Manchuriet.
  En ninjapige med blåt hår huggede med sværd og løb en vindmølle og huggede sovjetiske soldater ned. Så kastede hun en ært med sprængstof med tæerne, væltede den sovjetiske T-54 tank og gøede:
  - Det fedeste land er Japan!
  En ninjapige med gult hår vil også hugge fjenden med knive og give en boomerang med sin bare hæl og råbe:
  - For samuraiens sejre!
  En rødhåret ninja-pige vil udføre en aggressiv pladespiller med sværd uden problemer og skære sovjetiske soldater ned. Så vil hendes bare tæer affyre en bombe. USSR tanken vil blive revet fra hinanden, og krigeren vil knirke:
  - I kommunismens ideers navn!
  En ninjapige med hvidt hår tog og huggede sine modstandere, som om hun kørte en fan over feltet, skar de russiske soldater af igen, og med sine bare fingre, som om hun søsatte en dødbringende, der ville rive to hele sovjetiske kampvogne i reservedele .
  Og brøl:
  - For landets storhed!
  Piger elsker at dræbe, og endnu mere kan de lide at voldtage fanger. Ja, så mænd mistede bevidstheden af overanstrengelse. Og sådan kan ninja-piger godt lide det. Hopper på bundne mænd og piskes samtidig med piske.
  Men på trods af japanernes heltemod taber de til bedre og mere avanceret teknologi.
  Især på superklassens himmel, esserne Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya, der knuser japanerne som vindmøller.
  Anastasia, ved hjælp af sine bare tæer, afskærer seks japanske fly på én gang i et stød og knirker:
  - Ære til kommunismens ideer i Rusland!
  Ved at trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte skar Akulina syv japanske fly af på én gang og brølede:
  - Ære til Ruslands helte!
  Krigere tager hævn på Japan for deres tidligere klager. Og især for nederlaget i tidens krig af zar Nicholas II. Nej, de vil aldrig glemme, og generationer vil ikke tilgive.
  Anastasia, der trykkede på sin rubin brystvorte, gav endnu et udbrud, skød japanske fly ned og brølede:
  - Ære til kommunismens æra Beria!
  Akulina pressede sine fødder med sine bare tæer, slog samurai-flyene ned og kurrede:
  - For store sejre!
  Og Albina og Alvina vinder rekordregnskaber. For tre tusinde nedskudte fly blev de tildelt ordenen: Diamantstjernen af Ridderkorset af Jernkorset og gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Albina gav ved hjælp af en karminrød brystvorte en tur. Hun afskar et dusin japanske fly på én gang og kurrede:
  - Til mit bryst!
  Og hun forestillede sig selv i armene på en sort kriger.
  Alvina sparkede ved hjælp af sine bare tæer, væltede et dusin japanske fly og knirkede:
  - For store sejre!
  Tyske piger er meget kæmpende og smukke. Sorte fyre er meget glade for, og deres tunger er altid klar til at polere mænds ibenholts perfektion.
  Albina ramte ved hjælp af sine bare tæer igen samuraien og skød deres fly ned.
  Og hun kurrede:
  - Jeg er Superman!
  Alvina trykkede på sin jordbærvorte, mejede en masse japanske fly ned og knirkede:
  - Jeg er en rumvoksen!
  Pigen er meget stridbar og aktiv i sin hyperseksualitet.
  Ægte ariere - bare super! Og generelt sådanne skønheder af højeste klasse!
  Tyske og sovjetiske tropper, der besejrer fjenden, rykker frem over Kina.
  Under angrebet på Singapore udmærkede jagerne fra den luftbårne division og barfodspigeenheden "Barracuda" sig. Pigerne slog deres bare hæle gennem vandpytterne af silende tropisk regn, brød ind i japanernes befæstede positioner og gennemborede dem med bajonetter.
  Sådan er de kæmpende skønheder.
  Japan rystede af de knusende slag fra et så aggressivt hold.
  I efteråret 1954 blev det meste af Kina overtaget af aksemagterne. Og situationen blev meget mere kompliceret for Land of the Rising Sun.
  Hitler bemærkede:
  - To fluer i et hul kan ikke komme sammen!
  Og krigerne Albina og Alvina skød det fjerde tusinde fly ned. Japan producerede billige fly af lav kvalitet i meget store mængder, så det var meget bekvemt at indsamle regninger.
  Albina skar en anden samurai af med sine bare tæer og knirkede:
  - Det her er vores smukke verden!
  Alvina væltede ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte et dusin japanske biler og tweetede:
  - Ære til kommunismens æra, i hele universet!
  Albina, der også brugte en jordbærnippel og væltede samuraien, blev overrasket og råbte:
  Taler du om kommunisme?
  Alvina, der brugte sine bare tæer og skar et dusin japanske fly af, rapporterede:
  - Den nye ariske orden er kommunisme!
  Pigerne lo ... For de fjerde tusinde fly blev de tildelt Diamantstjernen af Ridderkorset af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter. At selv en meget høj pris er rekord for skønheder.
  Det er pigerne at se op til....
  Anastasia Vedmakova og Akulina Sokolovskaya er dog ikke ringere og oversteg scoren på fem hundrede nedskudte fly.
  Og de modtog nye priser, der var meget høje, og de samlede en hel samling stjerner til sig selv.
  Anastasia sigter sit våben med sine bare fødder og slår fjenden ned, skærer fjenden og knirker:
  - For kommunismen på hele planeten!
  Akulina, der hugger fjenden ned ved at trykke på den skarlagenrøde brystvorte, skriger aggressivt:
  Selv børnene kender os!
  Om vinteren mistede Japan næsten alle sine kolonier, og kampene flyttede til selve metropolen.
  Året 1955 er kommet, hvor kampene stormer og ser ingen ende eller kant.
  Japan giver efter, langsomt men sikkert. Og gradvist taber krigen.
  Men samuraierne kæmper desperat og hårdt.
  Alyonka og hendes besætning flyttede til IS-11 eksperimentelle tank. Denne maskine er udstyret med en 130 mm pistol og har solide spor i bunden.
  Alenka skyder med sine bare tæer, gennemborer fjenden og brøler:
  - Ære til kommunismen med bare hæle af piger!
  Anyuta skød også ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, trykkede ni af dem på aftrækkerne af maskingevær og råbte:
  - Vi piger er meget seje!
  Alla slog også med sine bare tæer, knuste fjenden og brølede:
  - Nå, fra skruen!
  Maria kneppet, ved hjælp af en bar hæl. Hun gennemborede fjenden gennem og igennem og kurrede og blottede sine tænder:
  - For nye præstationer!
  Marusya slog ved hjælp af en jordbærvorte, ramte fjenderne med et dødbringende greb og kvidrede:
  - For den store kommunisme!
  Alenka skød igen og brølede:
  - Så den kollektive landbrugspræsident og sigøjnerdiktator Sashka dør!
  Og slå sin bare fod på rustningen.
  Sådan skiltes pigerne, bare super. De er generelt fantastiske krigere.
  Her synger de i kor:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Blikket af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så at vi ikke kender tristhed ...
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  Elizaveta kæmper også med sin T-54 kampvogn, sådan en kæmpende pige-heks.
  Og skønheder bliver væltet af japanske biler med deres bare fødder.
  Elizabeth trykkede på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte og kvidrede:
  - Ære til den sovjetiske kommunismes ideer!
  Og hvor vil denne skønhed grine! Og gnistre med perlefarvede tænder.
  Ekaterina tog den og skød også med sine bare tæer og kvidrede:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Elena slog sin modstander med en rubin brystvorte, blottede sine tænder og hvinede:
  - Og vort fædrelands røde banner,
  Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  Ephrasia dunkede med sin bare hæl og hvæsede:
  - Ære til fædrelandet, vores frie,
  Venskab af folk, støtte for evigt!
  Og alle pigerne sang med deres bare tæer i kor:
  - Lovens magt, folkets vilje,
  Når alt kommer til alt, for en simpel persons enhed!
  Krigere, må jeg sige, har en utrolig kampaggression.
  Og her kæmper Gerda ...
  Hendes "Panther"-6 er som en supertank, der makulerer samuraiens positioner.
  Gerda skyder med en skarlagenrød brystvorte, trykker på joysticket og brøler:
  - For den ariske verden!
  Charlotte vil også smække, ved hjælp af sine bare tæer, vil hun rive en masse japanere fra hinanden og pladder:
  - For de store grænser!
  Christina og Magda kæmper også. Pigerne er ekstremt kæmpende, og meget smukke, næsten nøgne i bikini.
  Christina skød med sin rubin brystvorte, smadrede den japanske Hirohito-4 tank og kurrede:
  - Ære til mit land!
  Magda sparkede også med sine bare tæer, smadrede samurai-haubitsen og råbte:
  - Ære til store præstationer!
  Disse piger er i top!
  Tokyo faldt i slutningen af marts. Og den 20. april 1955 kapitulerede Japan og afsluttede dermed den store krig.
  Pigen Albina og Alvina oversteg fem tusinde nedskudte fly. Og for dette modtog de en særlig pris: Grand Diamond Star of the Ridderkors af Jernkorset med sølv egeblade, diamant sværd.
  Krigen er ikke slut endnu. Hun gemte sig bare et stykke tid. Men Hitler erobrede næsten hele verden.
  Beria modtog det sydlige Sakhalin, Kuril-ryggen og Manchuriet tilbage sammen med Port Arthur.
  USSR blev et stærkt land, der slikkede sine sår. I nogen tid erobrede Nazityskland andre lande og undertrykte deres ubetydelige modstand.
  Krigen varede til ødelæggelse og verdensherredømme. Men en anden global konfrontation var under opsejling.
  I mellemtiden samlede skyerne sig over USSR. Og i 1959, på dagen for sin 70-års fødselsdag, besluttede Adolf Hitler at angribe Sovjetrusland, hvor Beria regerede. På siden af Führeren var næsten hele verden.
  Men USSR blev en stærk, industriel magt. Så jeg fandt en le på en sten.
  Begge lande besad atomvåben, men Gerda og Albina var i stand til at skabe en generator, hvor stråling dækkede hele planeten Jorden, hvilket gjorde brugen af denne type ødelæggelse umulig.
  Og Hitler besluttede at erobre den sidste suveræne magt i verden. Grænsen i vest løb langs Dnepr, og derefter Hviderusland, og de baltiske stater under tyskerne. Nazisterne var i stand til at holde Krim bag sig. Medmindre USSR lejede en base for Sortehavsflåden i Sevastopol.
  Udover resten af territoriet var Rusland en del af Kina - Manchuriet. Så befolkningen i USSR, hvor en meget aktiv politik for at fremme fødselsraten blev gennemført og polygami blev legaliseret af det kommunistiske, ateistiske regime, oversteg allerede tallene fra før krigen i 1941 på trods af de territoriale tab, og hvert år blev tilføjet med tre procent.
  Beria forbød både abort og prævention. Og indført vilde skatter på familier med færre end fire børn.
  Ifølge planen og stokkemetoderne udviklede USSR sig hurtigt, og dets militære magt steg.
  Hitler, der følte en potentiel trussel, efter at have afsluttet at samle verden i et enkelt Tredje Rige, besluttede at starte sin sidste krig på denne planet.
  Hvad er den sidste krig? Der er ikke mere at erobre på Jorden. For et år siden fløj tyskerne til månen, og æraen med rumudvidelse er åben. Men vil Hitler leve for at se Star Wars-perioden og erobringen af galakserne? På trods af en sund livsstil, en vegetarisk kost, regelmæssig motion og afmålt fysisk aktivitet var det tydeligt, at Fuhreren var ved at blive ældre. En skaldet plet bryder mere og mere igennem på hovedet, håret bliver gråt, og udseendet er træt. Selvom Führeren forsøger at muntre op.
  Uanset hvad, bør du fuldføre din sidste mission og erobre USSR. Og selv om Fuhreren dør, så har han omkring tusinde sønner opnået ved naturlig insemination. Og en af dem vil blive anerkendt som den bedste, mest dygtige og indtage tronen for den største diktator i planeten Jordens historie.
  Under alle omstændigheder er forsinkelse for risikabelt, og mens atomvåbnene ikke virker, kastede Hitler mere end halvtreds millioner soldater på USSR alene i første led. Et stort antal kampvogne, fly og flyvende skiver. Og dette er en kolossal magt.
  USSR fortsatte med at modernisere våben. T-64-tanken fremstod, tungere og med en kraftig pistol på 125 mm, i stand til at trænge ind med fjerskaller og pyramideformede tyske køretøjer. Sandt nok er T-64 lige begyndt at komme i produktion. Hovedtanken var stadig T-54, ikke stærk nok mod de tyske modeller. Dette er også en af grundene til, at Hitler havde travlt med aggression mod Rusland.
  IS-11'eren fangede ikke... IS-12'eren blev skabt af en maskine med en 203 mm kanon, men viste sig at være for dyr, tung og stor. IS-15 var et kompromis i den 152 mm lange kanon. Denne maskine lignede en forstørret T-64 og begyndte også lige at gå i produktion.
  Den tyske hovedtank, Panther-6, var pyramideformet, og den blev lidt opgraderet til Panther-7, hvilket øgede pistolens kaliber til 88 mm for at producere mere ødelæggelse. Og motoren, der har installeret en mere kraftfuld 3000 hestekræfter, giver en enorm hastighed og manøvredygtighed, mens den opretholder en vægt på halvtreds tons og forbedrer rustningens kvalitet.
  Selv den nyeste sovjetiske T-64 var mærkbart ringere end tyskeren med hensyn til køreegenskaber og beskyttelse af siderne og også panden. Men T-64 kunne i det mindste trænge ind i tyskeren, dog på kort afstand.
  På himlen var tyskerne også stærkere og mængden og kvaliteten af maskiner. Og de formåede ikke at skabe deres egne diskoteker i USSR. Og tyskerne installerede varmestråler på Belontsi-skiverne - såsom lasere, og kunne udføre mere effektiv beskydning.
  Og blandt nazisterne fløj diskoteker med en hastighed på ti lyd. Og det er faktisk enormt. Sådan er det tredje riges hær stærk.
  Og de har underjordiske tanke. Og en masse andre fede ting. Kort sagt, Beria har praktisk talt ingen chance.
  Men de sovjetiske tropper har kolossal defensiv magt. Og invasionen begyndte med en luftoffensiv. Styrkerne er ulige, og tyskerne knuser de sovjetiske byer. Ti tusinde bevæger sig tværs over Rusland og indtager Smolensk.
  Natasha tog en beslutning:
  - Det er nødvendigt at tvinge Hitler og hans bande til at fjerne tropperne fra USSR og frigive de fangede børn!
  Den legende Zoya var enig i dette:
  - Selvfølgelig skal du det! Og redde dine forfædre fra fascismen!
  Augustin bemærkede og stampede sine bare fødder:
  Vi vil gøre det uden tvivl!
  Svetlana bekræftede let:
  - Vi har alle midler til det her!
  Ikke før sagt end gjort, og de fire kvindelige krigere angriber de fascistiske horder.
  Krigere fra Guds russiske århundrede og mutanthekse kæmpede igen med nazisterne i det tyvende.
  Der er for mange soldater i det fascistiske brune imperium. De flyder som en endeløs flod.
  Selvfølgelig tog fire piger ødelæggelsen af kampvogne og fly fra Wehrmacht meget berømt. Helt fra begyndelsen knuste de dem med deres hænder og fødder, idet de blev dækket af et kraftfelt. Men...
  Som fra under jorden dukkede Oleg Rybachenko og Natashas yngste datter Margarita Korshunova op.
  De greb lyssværd og ladede med nanobots. De satte sig for at ødelægge de forhadte fascister. Så de fire blev til en sekser.
  Natasha Korshunova knækkede sine bare, mejslede fødder og bemærkede:
  - Sådan? Nå, hvad er vores skæbne, vi kan ikke slå den ellers!
  Den aggressive guldhårede Zoya, der fortsatte med at knuse tyskerne, bemærkede logisk:
  - Lad os gøre det hurtigere! Lad os redde USSR!
  Oleg Rybachenko, en barfodet dreng ikke ældre end tolv, brølede nazisterne med sværd, både infanteri og kampvogne:
  - Giv aldrig op!
  Og en skarp skive fløj fra drengens bare fod, som afskar tre fascistiske fly på én gang!
  Margarita Korshunova, funklende med sine bare hæle, knusende modstandere, både kampvogne og infanteri, blottede sine tænder og gryntede:
  - Der er plads til bedrift i verden!
  Og giftige nåle spredte sig fra pigens bare fod og ramte nazisterne og deres fly og kampvogne.
  Natasha Korshunova smed også sine bare tæer ud, morderisk og hylede:
  Vi vil aldrig glemme og aldrig tilgive.
  Og hendes lyssværd gik gennem møllen på nazisterne. Derefter skar sprængerne mod tankene og afskar basherne. Det fik flyene også.
  Den rødhårede Augustin skar gennem fjenderne og skreg:
  - For en ny ordre!
  Og nye nåle spredte sig fra hendes bare fødder. Og hvad er der i øjet, hvad er der i halsen på de nazistiske soldater og fly.
  Ja, det var tydeligt, at krigerne blev begejstrede og rasende.
  Seje Zoya, der skar hvide, brune soldater og kampvogne ned med fly, knirkede:
  - Vores jernvilje!
  Og en ny, dødbringende gave flyver fra hendes bare fod. Og kampvognene og hvide jagerfly falder, og halerne brænder fra flyene.
  Svetlana Snehvide skærer mølleren, hendes sværd er som lyn.
  Nazisterne falder som skurve.
  Pigen kaster nåle med sine bare fødder, skyder fjendens fly ned og knirker:
  - For Moder Rusland vil der være et menneskeligt rumimperium, vind!
  Oleg Rybachenko rykker frem mod nazisterne. Terminator-dreng, der hugger brune tropper.
  Og samtidig smider tæerne på drengens bare ben nåle med gift, de river stammer og skyder fly ned.
  Drengen brøler:
  - Ære til fremtidens Rusland!
  Og i bevægelse skærer den alles hoveder og mundkurv, og samtidig tårner tanktårne sig op.
  Terminatorpigen Margarita ødelægger også modstandere og fly og kampvogne.
  Hendes bare fødder flagrer. Nazisterne dør i stort tal. Warrior råber:
  - For nye grænser!
  Og så vil pigen tage og skære ...
  Massen af lig af fascistiske soldater.
  Og her er Natasha Korshunova i offensiven. Han skærer nazisterne ned for sig selv sammen med tanks, fly og synger:
  - Rusland er stort og strålende,
  Jeg er en meget mærkelig pige!
  Og skiver flyver fra hendes bare fødder. Hvem så nazisternes struber. Ja, det her er en pige, der river tanke ned.
  Zoya Angelskaya i offensiven. Hakker brune soldater med begge hænder. Spytter ud af et rør. Og han kaster dødelige nåle med sine bare tæer - han skyder kampvogne og fly ned.
  Og samtidig synger han for sig selv:
  - Åh, knold, lad os gå,
  Åh, min favorit vil gå!
  Augustine, der hugger nazisterne ned med lasersværd og udrydder de brune soldater sammen med kampvognene, hviner:
  - Alt sammen pjusket og i huden på et dyr,
  Han skyndte sig til uropolitiet med en kølle!
  Og med bare tæer, hvordan man starter ind i fjenden, noget der vil dræbe en elefant, og endnu mere en tank.
  Og så knirk:
  - Ulve! 22. århundrede!
  Svetlana Snehvide i offensiven. Nedskæringer, nedskæring af nazisterne. Med bare fødder lancerer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sværd.
  Hun knuste en masse jagerfly, sammen med kampvogne og fly, og hviner:
  - En stor sejr er på vej!
  Og igen er pigen i en vild bevægelse.
  Og hendes bare fødder affyrer dødbringende nåle og ødelægger kampvogne og fly.
  Oleg Rybachenko sprang op. Drengen snurrede i en saltomortale. Hakkede en masse af nazisterne op i springet.
  Han kastede nåle med sine bare fingre, væltede kampvogne og fly, klukkede:
  - Bliv berømt for mit smukke mod!
  Og igen er drengen i kamp.
  Den hårde pige Margarita Korshunova går i offensiven. Makulerer alle fjender i træk. Hendes sværd er hårdere end vindmøllevinger. Og bare tæer kaster dødsgaver, kampvogne og fly brænder.
  Pigen er i offensiven. Udrydder brune krigere uden ceremoni.
  Og hopper i ny og næ, og vrider sig!
  Og udslettelsesgaver flyver fra hende.
  Og nazisterne selv falder døde om. Og hele bunker af lig hober sig op.
  Margarita knirker aggressivt:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igen kastede hendes bare fødder nålen.
  Og så et dusin flere nåle!
  Natasha Korshunova er også meget sej i offensiven.
  Og kaster med bare fødder, og spytter fra et sugerør, vælter tanke og fly.
  Og skriger helt i lungerne:
  - Jeg er en funklende død! Alt du skal gøre er at dø!
  Og igen skønhed i bevægelse.
  Zoya Angelskaya stormer en blokering af nazistiske lig. Og ødelæggelses boomerange flyver også fra hendes bare fødder.
  Og de brune krigere falder og falder sammen med kampvogne og fly.
  Zoya-pigen skriger:
  - Barfodet pige, du vil vinde!
  Og et dusin nåle flyver fra pigens bare hæl. Som direkte i halsen på nazisterne graver.
  De falder døde.
  Eller rettere, helt dødt, et sted med kampvogne og fly.
  Augustine i offensiven. Knuser brune tropper. Hendes sværd bæres i to hænder. Og hun er sådan en stor kriger.
  En tornado fejer gennem de fascistiske tropper - fly og kampvogne falder.
  Pige med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det bliver sejr!
  Og i offensiven en skønhed med brændende hår.
  Augustin sender i drømmenes vilde ekstase en pulsar med sin bare hæl og brøler:
  - Krigsguderne vil rive alt i stykker!
  Og krigeren i offensiven.
  Og hendes bare fødder kaster en masse skarpe, giftige nåle, der skyder fly ned og gennemborer pansringen af kampvogne.
  Svetlana Snehvide i kamp. Og så funklende og kæmpende. Hendes bare ben kaster så mange dødbringende ting ud. Ikke en mand, men døden med lyst hår.
  Men hvis det går i stykker, så kan du ikke stoppe det.
  Svetlana Snehvide synger:
  - Livet bliver ikke honning,
  Det spring i en runddans!
  Lad drømmen gå i opfyldelse -
  Skønhed gør en mand til en slave!
  Og i barfodspigens bevægelse er der mere og mere raseri. Og alle flere ødelagte kampvogne og fly.
  Oleg Rybachenko i offensiven, alt accelererer. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende skolepige, og en total terminator i hendes aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Her accelererede Natasha Korshunova bevægelserne. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo sammen med kampvogne og fly.
  Natasha Korshunova er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya Angelskaya i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke et eneste hundrede nazister og en masse kampvogne med fly. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen, skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustina legede med pressens muskler og rystede på brystet med karminrøde brystvorter og sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana Snehvide er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og en masse brune jagerfly var allerede faldet i grøften og langs vejene sammen med ødelagte kampvogne og fly.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Karate-knægten Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe, en flok ødelagte biler med fly.
  Opfinder-drengen husker en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Børnemorder Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune jagerfly, sammen med kampvogne og fly.
  Barfodspigen Margarita er også i kamp. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset. Og med dem kampvogne og fly.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks, og endda fly.
  Og Natasha Korshunova er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister er allerede blevet dræbt sammen med tanks og fly.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha Korshunova råber:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf! Tag ikke engang en rubel!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya Angelskaya er på farten og klippede en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister eller skyder et fly ned med en tank. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana Snehvide i bevægelse. Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør - vælter fly. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er allerede en del år gammel, alle er på eventyr med Natasha og selskab, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder. Både fly og kampvogne.
  Glitrende med bare, runde hæle sang Margarita Korshunova med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne og fly, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha Korshunova i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya Angelskaya i vild bevægelse. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Den bryder igennem modstandere, sammen med tanks og fly, som et brøl:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer kød og metal med fly duralumin.
  Svetlana Snehvide går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Den barfodede smukke, muskuløse dreng Oleg igen hundrede af nazisterne, der bærer en meteor, berømt afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Hvordan man brækker en masse fly på himlen i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Barfodspigen Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skåret en masse brune fightere ned. Og han skærer gennem store lysninger, blandt kampvogne og fly.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha Korshunova er endnu mere rasende i offensiven. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha Korshunova tog den og sang:
  - Mit spark er barfodet blændende!
  At løbe på stedet er en almindelig forsoning!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte, flyene stod i brand.
  Hun er en kæmpende skønhed. Han slår sig selv sådan en brun armada.
  Zoya Angelskaya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya Angelskaya tog den, rystede de skarlagenrøde brystvorter på sine fulde bryster og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha Korshunova råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Barfodet Augustine i bevægelse. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin! Med hende gik hun i kamp med naturligt lys, uden maling.
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Terminator-drengen Oleg Rybachenko gryntede:
  - Hvad du har brug for! Her er pigen!
  Margarita Korshunova, der kastede en dolk med sin bare fod og brækkede tanktårnet af, bekræftede:
  - Stor og sej pige!
  Augustin var let enig i dette:
  - Jeg er en kriger, der vil bide enhver!
  Og igen, med bare tæer, vil han affyre et dødbringende, væltede fly.
  Natasha Korshunova i kamp er ikke ringere end sine modstandere. Ikke en pige, men for at afslutte med sådan en heks i flammer. Og nazisterne har det svært: Fly og kampvogne falder.
  Og skriger:
  - Sikke en blå himmel!
  Augustine, der frigjorde en klinge med sin bare fod og skar tanktårnet af, bekræftede:
  - Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Svetlana Snehvide, der huggede fjenderne ned og skød fly ned, kvidrede:
  - Et fjols behøver ikke en kniv....
  Zoya Angelskaya knirkede, kastede nåle med sine bare fødder og væltede tanks og fly med sine solbrune ben:
  - Du vil lyve for ham fra tre kasser!
  Natasha Korshunova, der fældede nazisterne, tilføjede:
  - Og gør med ham for en skilling!
  Og krigerne vil tage og hoppe. De er så blodige og seje. Generelt har de en masse spænding.
  Oleg Rybachenko, en næsten nøgen, smuk, muskuløs dreng i shorts alene, ser meget stilfuld ud i kamp.
  Den smukke pige Margarita kastede med sine bare tæer sine ben, et stykke antistof og sang:
  - Slaget er stærkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale dreng affyrede med sin fod, hvad der lignede en helikopterpropel. Han afskar et par hundrede hoveder fra nazisterne og kampvognene, knirkede:
  - Ganske sporty!
  Og begge dele - en dreng og en pige i fuld gennembrud.
  Terminator-drengen Oleg, der huggede brune soldater, gurglede:
  - Og der bliver en stor sejr til os!
  Margarita hvæsede som svar:
  - Vi slår alle ihjel - med bare fødder!
  Pigen er virkelig sådan en aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lancerede en skarp skive-boomerang. Han fløj i en bue, fældede en masse nazister og tanktårne.
  Zoya Angelskaya tilføjede og fortsatte med udryddelsen:
  - Det bliver vores sejr!
  Og nye nåle fløj fra hendes bare fødder. Og de ramte en masse kampfly og fly.
  Den blonde pige sagde:
  - Skakmat modstanderen!
  Og hun viste sin tunge.
  Barfodet og brændende, Augustine, viftede med benene og kastede skarpkantede hagekors, klukkede:
  - Kejserligt flag frem!
  Svetlana Snehvide, med sin bare hæl kastede en kugle af hyperplasma, bekræftede let:
  - Ære til de faldne helte!
  Og pigerne råbte i kor og knuste nazisterne:
  - Ingen vil stoppe os!
  Og nu flyver en skive fra krigernes bare fødder. Kødet rives i stykker, og tanktårnene og flyhalerne rives ned.
  Og hyl igen:
  - Ingen kan besejre os!
  Natasha Korshunova fløj op i luften. Rippede modstandere og vingede gribbe fra hinanden og udstedte:
  - Vi er hun-ulve, steg fjenden!
  Og fra hendes bare fingre vil en meget dødelig skive flyve ud.
  Pigen vrider sig endda i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Vores hæle elsker ild!
  Ja, pigerne er virkelig sexede.
  Oleg Rybachenko, en smuk, muskuløs dreng i shorts, klukkede:
  - Åh, tidligt, giver hornene beskyttelse!
  Og blinkede til krigerne. De griner og blotter deres tænder som svar.
  Natasha Korshunova huggede nazisterne ned og skreg:
  - I vores verden er der ingen glæde, uden kamp!
  Terminator-drengen med en nøgen, rund, barnlig hæl, der gav efter for pulsaren og ødelagde nazisterne, indvendte:
  "Nogle gange er det heller ikke sjovt at slås!"
  Natasha Korshunova var enig:
  - Hvis der ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er altid sunde!
  Pigen kastede nåle mod fjenden med sine bare tæer, sprængte en masse kampvogne i luften med fly og sang:
  - Soldaten er altid sund,
  Og klar til handling!
  Derefter skar Svetlana Snehvide igen fjenderne ned og ødelagde tanktårnene og flyets haler.
  Zoya Angelskaya er en meget hurtig babe. Her søsatte hun en hel tønde mod nazisterne. Og rev et par tusinde fra en eksplosion.
  Så råbte hun:
  - Stop ikke, vores hæle funkler!
  Og en pige i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svag. Så tærsker nazisterne. Som om fra en bunke kæder slår ud.
  Og huggende modstandere - synger:
  - Pas på, det bliver godt,
  Der vil være en tærte til efteråret!
  Den rødhårede djævel pløjer virkelig i kamp som en djævel i en snusdåse. Og hvordan tanke brænder og fly brænder.
  Men barfodet pigen i en tunika, Margarita Korshunova, hvordan hun kæmper. Og nazisterne får det fra hende.
  Og hvis hun slår, slår hun.
  Fra den flyver blodige stænk ud.
  Natasha Korshunova bemærkede hårdt, da metalstænk fløj fra hendes bare fod, som smeltede kranier og tårne på kampvogne:
  - Ære til Rusland, i høj grad endda ære!
  Tanks suser frem...
  Divisioner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tog pigerne op med nazisterne. Så de skæres og strimles. Ikke krigere, men virkelig pantere, der har brudt kæden.
  Den seje dreng Oleg Rybachenko i kamp og angriber nazisterne. Han slår dem uden medlidenhed, skærer gennem tankene og hviner:
  Vi er som tyre!
  Margarita Korshunova, der knuste den brune hær og skar gennem tanks og flyhaler, samlede op:
  Vi er som tyre!
  Natasha Korshunova tog den og hylede og huggede de brune jagerfly ned sammen med kampvognene:
  - Løgn er ude af hånden!
  Zoya Angelskaya rev nazisterne fra hinanden og knirkede:
  - Nej, ikke ude af hånden!
  Og han vil også tage og frigive en stjerne med sin bare fod og afslutte en masse fascister.
  Natasha Korshunova tog den og slap den ud, chokerede lynet fra den karminrøde brystvorte og knirkede:
  - Vores tv er tændt!
  Og en dræber bundt nåle flyver fra hendes bare ben.
  Zoya Angelskaya, der også ødelagde nazisterne og deres kampvogne med fly, knirkede:
  - Vores venskab er en monolit!
  Og igen sådan et kast, at cirklerne sløres i alle retninger. Dette er en pige - ren udryddelse af modstandere.
  Pigen med sine bare tæer vil tage og affyre tre boomerangs. Og ligene heraf blev endnu flere.
  Derefter vil skønheden give ud:
  - Vi vil ikke give fjenden nåde! Der vil være et lig!
  Og igen flyver den dødelige ting af fra den bare hæl.
  Den rødhårede Augustin bemærkede også ganske logisk:
  - Kun ikke ét lig, men mange!
  Derefter tog pigen den og gik barfodet gennem de blodige vandpytter. Og hun dræbte mange af nazisterne.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nu vil han banke hovedet på den nazistiske general. Bræk hans kranium og giv ud:
  - Banzai! Du kommer til himlen!
  Svetlana Snehvide er meget rasende i offensiven, især ved at vælte kampvogne, og også fly knirker hun:
  - Du bliver ikke sparet!
  Og et dusin nåle flyver af hendes bare fingre. Da hun bryder igennem alle, kollapser flyene. Og i høj grad forsøger selv krigeren at sønderdele og dræbe.
  Muskuløs, præget knægt i shorts Oleg Rybachenko, der slår krager ned med en fløjte, knirker:
  - Herlig hammer!
  Og drengen kaster også sådan en sej stjerne i form af et hagekors med sin bare fod. Indviklet hybrid.
  Og massen af nazister kollapsede.
  Oleg Rybachenko brølede:
  - Banzai!
  Og drengen er igen i et vildt angreb. Nej, det syder bare af kraft, og vulkaner klukker!
  Smuk Margarita i bevægelse. Det vil rive alles maver i stykker.
  En pige med sin fod vil smide halvtreds nåle ud på én gang. Og massen blev dræbt af alle mulige fjender, slog både kampvogne og fly ud.
  Glitrende med sine bare hæle sang Margarita Korshunova i form af munterhed:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du skal aldrig blive modløs!
  Hold næse og hale højere med et rør.
  Vid, at en sand ven altid er med dig!
  Det er sådan et aggressivt firma. Pigen tæsker og skriger:
  "Dragepræsidenten vil blive et lig!"
  Natasha Korshunova i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglede:
  - Banzai! Få det hurtigt! Og enden på diktatoren!
  Og en granat fløj af hendes bare fod. Og nazisterne er som søm. Og det vil smadre en masse mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya Angelskaya er også i offensiven. Sådan en rasende tæve.
  Og hun tog den og klukkede:
  - Vores far er selve den hvide gud!
  Og han skærer en tredobbelt mølle på nazisterne!
  Og den rødhårede, funklende med bare hæle og rubin brystvorter på Augustins bryster, brølede som svar:
  - Og min Gud er sort!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggørelsen af bedrag og ondskab. For fjender, selvfølgelig. Og for venner er hun en skat.
  Og hvordan han med bare tæer vil tage og kaste. Og en masse dynger af krigere fra det brune imperium, såvel som deres kampvogne og fly.
  Den rødhårede råbte:
  - Rusland og den sorte Gud er bag os!
  En kriger med et meget højt kamppotentiale. Nej, under dette er det bedre ikke at blande sig. Som tårnene af kampvogne er revet af og vingerne på fascistiske fly.
  Augustin, knusende modstandere, hvæsede:
  - Vi vil knuse alle forrædere til pulver!
  Og blink til sine partnere. Ja, denne ildsjæle er ikke ligefrem noget, der kan give fred. Medmindre fred er dødbringende!
  Svetlana Snehvide, der knuste fjenderne, udsendte:
  - Vi fejer dig i kø!
  Redhead Augustine bekræftede:
  - Vi slår alle ihjel!
  Og fra hendes bare, mejslede ben flyver nutiden af total udslettelse igen! Og så mange kampvogne og fly eksploderede i små spåner på én gang.
  Og så slår pigen, som fra en skarlagenrød brystvorte, med et lyn.
  Oleg Rybachenko sendte dødsgaver med sine bare hæle og sang som svar:
  - Der vil være en komplet banzai!
  Augustine, der rev nazisterne fra hinanden med sine bare hænder, huggede dem med sværd og kastede nåle med sine bare tæer, ødelagde tanks og fly på én gang, udsendte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha Korshunova, der ødelagde de brune krigere, sammen med tanks og fly, knirkede:
  - Kort sagt - banzai!
  Og lad os skære modstandere med vild bitterhed.
  Barfodet, smuk, en dreng i shorts Oleg Rybachenko, huggende modstandere, udstedte:
  - Denne gambit er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro mig, er thai!
  Og igen fløj en skarp metalskæreskive fra drengens bare fod. Han afskar både tårnene på kampvognene og flyets hale.
  Margarita, en kæmpende metalknusende pige, sang det brune imperiums krigere og panserne fra kampvogne og skar ned:
  - Og hvem finder vi i kamp,
  Og hvem finder vi i kamp ...
  Lad os ikke spøge med det -
  Lad os rive det fra hinanden!
  Lad os rive det fra hinanden!
  De gjorde et godt stykke arbejde med nazisterne dengang ...
  Her faldt Hitler og hans hold på knæ foran pigerne og børnene.
  Natasha Korshunova tvang først og fremmest nazist nummer et til at kysse hendes bare fødder.
  Så kyssede Hitler og hele hans følge også andre piges bare såler og hæle. Og de slikkede deres hæle med deres tunger. Og en meget smuk blond dreng Oleg Rybachenko blev kysset af pigens bare fødder.
  Efter at have været meget tilfreds med ydmygelsen af mandlige parasitter beordrede Natashka:
  - Nu, mens vi ikke har dræbt jer alle, underskriv ordren om fuldstændig og betingelsesløs overgivelse af Det Tredje Rige til Sovjetunionen!
  Alt er godt, der ender godt. Det Tredje Rige kapitulerede, og den mægtige Wehrmacht blev afvæbnet. Hitler og hans hold gik til fangehullerne i Beria.
  Dommen var hurtig, men retfærdig. Den 22. juni 1959 blev Hitler hængt lige på Den Røde Plads!
  
  
  
  
  FUHRERS DJÆVELS DRØM ÆNDRINGER HISTORIE
  Hitler i det enogfyrre år ændrede mening om at tage hovedstaden Moskva til USSR. En af grundene til dette var, at Führeren havde en drøm med Wehrmachts fuldstændige nederlag. Og den 20. november 1941 tilbød Hitler Stalin fred. Lederen af USSR, traumatiseret af tidligere nederlag, var enig. Tyskerne fik alt, hvad de nåede at erobre. Næsten hele Ukraine og byen Rostov-on-Don, og Hviderusland, de baltiske stater, en del af Rusland.
  På Stalins forslag gik Hitler med på udvekslingen. Rusland gik med til at opgive hele Donbass, og en del af Dons chernozem-rige lande, i bytte for en korridor til Leningrad og for at skubbe grænserne væk fra Moskva. Hitler gik med til at skubbe grænserne til Smolensk-regionen, men til gengæld overdrog USSR den del af Donbass, som tyskerne ikke havde tid til at besætte, og Don med rig sort jord, som tyskerne havde mest lyst til. Næsten hele Krim, bortset fra Sevastopol, var tysk. I Karelen blev grænsen trukket langs frontlinjen, hvilket passede finnerne. Murmansk forblev med USSR. I syd blev grænsen trukket langs Don, og tyskerne var endelig i stand til at sikre deres fødevaresikkerhed. De havde også kul og stål fra Donbass. Og rige aflejringer af legeringselementer. Wehrmacht forblev i mangel på olie, men dette var midlertidigt, da Hitler planlagde også at erobre Mellemøsten. Mere eller mindre konsolideret.
  Tyskerne troede virkelig på, at Hitler skyndte sig med verden. Men Führeren vidste bedre. Desuden er det muligt at fortsætte krigen i Vesten. Først mødtes Führeren med Franco. Jeg fortalte ham, at du selv så, at USSR var besejret. Det Tredje Rige er stærkere end nogensinde, og Storbritannien er dødsdømt. Så du vil ikke lukke tyskerne ind i Gibraltar, så du vil dele Frankrigs skæbne. Og så bliver Gibraltar spansk, og du kan endda gøre krav på nogle af landene i de engelske kolonier. Og der er ikke tid til at overtale Franco i lang tid, Wehrmachts hænder er ubundne, og hele Afrika og det meste af Asien, inklusive Indien, vil blive taget under fuldstændig kontrol.
  Generalissimo var enig. Og nu, i december, erobrede tyskerne Gibraltar med ét pludseligt slag, og blokerede indsejlingen til Middelhavet fra øst. Og samtidig smadrede nazisterne den britiske base på Malta, og erobrede den ved landgang.
  Rommels korps modtog forstærkninger og erobrede Tolbuk og besejrede derefter briterne i Egypten. De faldt som ærter. Egypten blev erobret, og Suez-kanalen blev lukket. Så rykkede tyskerne ind i Irak og Kuwait. De slog englænderne som en chop pære. Og de knuste dem ved at erobre Mellemøsten. I foråret 1942 blev hele det nordlige Afrika, Mellemøsten og de franske besiddelser besat. Og det var, må jeg sige, en stor sejr.
  Tyskerne krævede dog mere. Og de erobrede hele Afrika. Og japanerne ødelagde USA på havet. Og sejrene fulgte efter hinanden. Og nu, i sommeren 1942, blev både Iran og Indien taget til fange af tyskerne. Og i efteråret blev besættelsen af Afrika endelig afsluttet. Således gennemførte nazisterne beslaglæggelsen af betydelige territorier og ressourcer og forenede sig med Japan.
  Storbritannien mistede sine kolonier i Afrika og Asien og befandt sig i en meget vanskelig situation. Og i foråret 1943 landede tyskerne sammen med japanerne i Australien. Og Storbritannien selv blev udsat for massive bombardementer.
  Hitler krævede en ende på Løvens imperium om sommeren. Og der var en aktiv ubådskrig. Tyskerne fik ubåde drevet af brintoverilte. Og det er meget alvorlige kræfter.
  I juli 1943 blev landgangen endelig gennemført. Tanks deltog i kampene: "Panther", "Tiger" og "Lion" og "Ferdinands". Og de samme ME-309 jagerfly og Yu-288 bombefly. Og det faldt over de engelske tropper med frygtelig kraft. Kampen på land varede kun elleve dage og endte med en overbevisende sejr til Wehrmacht.
  Og dette er en stor bedrift af den tyske militærmaskine.
  Herefter gik krigen over på USA's side. Og Island blev taget til fange. Amerika efter det kunne ikke bombe Europa. Roosevelt rystede mærkbart og tilbød fred til Hitler på alle vilkår.
  Men nazisterne besluttede at afslutte USA og fortsatte offensiven. I det 44. år blev frigivelsen af jetfly massiv, og Yankees blokerede bogstaveligt talt det. Og Marseille, efter at have overskredet tusinde nedskudte fly, modtog Grand Cross of the Iron Cross, som kronen på heltemod og effektivitet af flyveklassen.
  Führeren beordrede at knibe Amerika ved hjælp af allierede i Argentina såvel som i Brasilien. Og flyt fra syd med japanerne og fra nord gennem Canada. Og det var som en dobbelt tang. Hitler mærkede sig selv på en hvid hest.
  Der var også en serie af første selvkørende E, lettere og mere perfekte. TA-400 og Yu-488 viste overvældende kraft. Og de begyndte at ødelægge fjenderne. Og bogstaveligt talt feje dem med et piskeris.
  Og nazisterne knuser de allierede. Og de gør det så effektivt, at USA er ved at smuldre. De giver ikke amerikanerne en chance. Tyske kampgeværer er de bedste i verden, og de har ingen sidestykke. Dukke op ved udgangen af året og de første disketter, som på grund af den laminære jet ikke kunne bringes ned. Og de ødelagde Amerika.
  Lette selvkørende kanoner fra E-serien viste deres fuldstændige overlegenhed i forhold til Yankee-tankene. De gik bogstaveligt talt rundt og smadrede alt og forvandlede det til kotelet og flad det til aske. Amerika havde ikke en chance mod USA.
  I det femogfyrre år var USA allerede ved at brænde ned. New York og Washington faldt i marts.
  Og i april var der kapitulation. Så opdelingen af imperiet fandt sted. Efter at nazisterne og japanerne havde vundet, frøs krigen midlertidigt fast. Fredens periode er kommet. Den 20. april 1950 fandt den første flyvning af astronauter til månen sted.
  Og den 20. april 1953 udbrød en stor krig mellem Det Tredje Rige og Japan. Stalins nye efterfølger, Beria, tilbød Hitler en fælles krig med den opgående sols land. Hitler fortalte Beria, at USSR skulle kæmpe med fuld styrke, men kun ville modtage det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og hvis, så vil Det Tredje Rige tage og slette USSR til pulver.
  Hitlers tropper er teknologisk stærkere end japanerne. De pyramideformede kampvogne er især formidable blandt tyskerne. Og de kan ikke brydes fra nogen vinkel. Og jetflyvning er uovertruffen. Og disketterne når hastigheder på ti lydsvingninger. Nej, Japan kan ikke modstå en sådan magt.
  USSR har også noget. Tank T-54 er i princippet ikke dårligt. Men der er også andre biler. For eksempel IS-7, meget dårlig standsekraft. Alenka kører denne tank og ødelægger japanerne.
  Pigen hviner og fløjter en sang brøler:
  - Og fløj ind i samuraiens kiste,
  Under presset af stål og ild!
  Nu har de Beria i stedet for Stalin, og Sovjets land bliver nødt til at erobre nye grænser.
  Japan har tanke af E-serien, men de er forældede og ufuldkomne, tidlige modifikationer. Her er sådan en pret på IS-7 i dette tilfælde, E-90. Bilen vejer hundrede og otte tons, fyrre mere end den sovjetiske bil. Og hans rustning er tykkere, især hans pande. Tårnets pande er 285 mm, mod 210 for IS-7, og panden på skroget er 250 mm mod 150 for den sovjetiske maskine. Men rustningens hældning vil være mindre. Og siderne er de samme 150 mm. Sandt nok vil det japanske foder være tykkere 150 mm mod 94. Kanonerne er cirka 128 mm for japanerne og det sovjetiske 130 mm med tæt længde. Men den sovjetiske er måske lidt bedre. Og her kommer de tættere på.
  Japaneren er stadig bedre beskyttet i panden, men køreegenskaberne er dårligere, selvom samuraien har en motor på 1500 hestekræfter.
  Anyuta slår Isas rustning med sine bare tæer og kurrer:
  - Der kommer en æra med kommunisme i gården!
  Alle denne rødhårede djævel er enig:
  - Selvfølgelig vil det!
  Maria griner og rejser sig:
  - Vores parti er en evig sejr!
  OL brøler:
  - For fædreland for Stalin!
  Og nu vil den sovjetiske kampvogn ramme fjenden. Og han vil lyse op, og lad os rive i stykker. Og bogstaveligt talt ødelægger rustningen.
  Alenka fnisede og bemærkede:
  - Det er bedre med en kvinde!
  Den japanske mastodont er blevet ødelagt. Og resten af samurai-tankene er ikke så godt beskyttet. Og de er nemmere at slå. Og du ødelægger dem virkelig, virkelig seje.
  Anyuta sang og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl:
  - Udhold ikke slavernes ydmygelse,
  Vi ville rejse os op af et bjerg for Rusland ...
  Lad os ikke tage flere fornærmelser
  Lad os knuse fjenden med en stålhånd!
  Og igen ødelagde projektilet den E-50 licenserede tank. Heller ikke den bedste bil. Ret tung, men siden er ret svagt beskyttet, og kan trænges igennem på lang afstand.
  Elizabeth kæmpede på T-54, og det var meget sværere for hende. Men pigen viste en enorm modstandsdygtighed. Og ved hjælp af bare fingre, hvordan han sender et projektil og gennemborer E-75, og det er meget fedt. Og massiv ødelæggelse.
  Elena sprængte også med kolossalt pres. Og smækkede med dødelig kraft.
  Og her brænder japaneren og kollapser. Og det ødelægger det bogstaveligt talt.
  Catherine tweetede:
  Det tog mig, det tog mig
  Jeg vil sidde, jeg vil sidde, på en hest!
  Og blink til deres partnere. Og pigerne her er så smukke og kun i én bikini. Og barfodet selvfølgelig, meget smukt.
  Elizaveta, en kæmpende kvinde og knock-out en E-50 fra Japan, hvæsede:
  - For denne store kommunisme!
  Ephrasia, der knuste japanerne, knirkede:
  - Over mine grænser!
  Japan holdt ud i lidt over et år og blev besejret. Og det tredje rige blev et verdensimperium.
  20. april 1957 begyndte en astronauts flyvning til Mars. Og det var et vidunderligt skridt.
  Den 20. april 1959 blev der afholdt en folkeafstemning, der legaliserede monarkiet og den kejserlige regeringsform i Det Tredje Rige.
  Men Hitler ville aldrig have været Hitler, hvis han ikke havde ønsket at løse problemet med USSR. Og selvfølgelig hans ønske om at undertrykke hele kloden.
  Den 20. april 1961 invaderede Det Tredje Rige USSR. Aggression er hensynsløs og med enorme kræfter. Hvilket er meget ulige.
  Og horderne af den tredje begyndte allerede to uger efter starten af kampene at strømme rundt i Moskva.
  Oleg i offensiven accelererer alt. Drengen slår nazisterne.
  Hans bare fødder kaster skarpe nåle - rivende tanke og fly.
  Den unge kriger knirker:
  - Det gale imperium vil rive alle fra hinanden!
  Og igen er drengen på vej.
  Margarita er en stormende pige i sin aktivitet. Og tæsker fjenderne.
  Her søsatte hun med sit bare ben, en ært med sprængstof. Hun vil eksplodere, og på én gang vil hundrede nazister og ti kampvogne blive kastet op.
  Pigen skriger:
  - Sejren kommer til os alligevel!
  Og han vil køre møllen med sværd - tønderne af tanks flyver i forskellige retninger.
  Natasha accelererede sine bevægelser. Pigen skærer de brune krigere ned. Og mens du råber:
  - Sejr venter på imperiet Rusland.
  Og lad os udrydde nazisterne i et accelereret tempo.
  Natasha er en terminator pige.
  Han tænker ikke på at stoppe og sætte farten ned, og kampvogne og fly kommer på afveje.
  Zoya er i offensiven. Hendes sværd ser ud til at skære kød og metalsalat. Pigen skriger for alvor:
  - Vores frelse er i kraft!
  Og bare tæer kaster også sådanne nåle.
  Og en masse mennesker med gennemborede struber, der ligger rundt omkring i dynger af lig, samt knuste kampvogne og nedskudte fly.
  Augustine er en skør pige. Og det knuser alle, som om det er en robot fra hyperplasma.
  Det har allerede smadret ikke hundrede nazister. Men alt skruer op. Og krigeren brøler stadig.
  - Jeg er uovervindelig! Den sejeste i verden!
  Og igen skønheden i angrebet.
  Og fra hendes bare tæer flyver en ært ud. Og tre hundrede nazister og et dusin kampvogne blev revet fra hinanden af en kraftig eksplosion.
  Augustin sang:
  - Du vil ikke vove at beslaglægge vores jord!
  Svetlana er også i offensiven. Og giver ikke et eneste gram pusterum. Vild Terminator pige.
  Og han skærer fjenderne og udrydder nazisterne. Og massen af brune jagerfly er allerede faldet i grøften og langs vejene.
  De seks var rasende. Lavede en vild kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Forfatter-drengen bliver mindet om en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barfodet dreng udsender en flok nåle, slår tanks ned og synger:
  - Lad os tage på camping, åbne en stor konto!
  Den unge kriger har det bedst.
  Han er ret gammel, men han ligner et barn. Kun meget stærk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Lad spillet ikke være efter reglerne - vi vil bryde igennem fraeraen!
  Og igen fløj dødelige og knusende nåle af hans bare fødder.
  Margarita sang med glæde:
  - Intet er umuligt! Jeg tror, friheden vil gry!
  Pigen kastede igen en dødelig kaskade af nåle mod nazisterne og deres kampvogne, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinde! Må roserne blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ært med sine bare tæer, fløj tusinde nazister straks op i luften. Ja, det brune, helvedes imperiums hær smelter lige foran vores øjne.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fjender. Og så mange nazister dør, og fly falder.
  Deres pige og sværd og korn på kullet og spyd. Og nåle.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror på, at sejren kommer!
  Og russernes herlighed vil finde!
  Bare tæer kaster nye nåle og slår modstandere.
  Zoya i et vildt træk. Angriber nazisterne. Brækker dem i små stykker.
  Krigerkvinden kaster nåle med sine bare fingre. Bryder igennem modstandere, og hvordan man brøler:
  Vores komplette sejr er lige ved hånden!
  Og han udfører en vild mølle med sværd og fejer tanks væk. Dette er virkelig en pige som en pige!
  Men Augustines kobra gik i offensiven. Denne kvinde er et mareridt for alle mareridt.
  Og hvis det skærer det, betyder det, at det skærer det.
  Derefter vil den rødhårede tage og synge:
  - Jeg åbner alle kranierne! Jeg er en stor drøm!
  Og nu er hendes sværd i aktion og skærer gennem kød og metal.
  Svetlana går også i offensiven. Denne pige har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen af lig strøet, og fly og kampvogne falder.
  Den blonde terminator brøler:
  - Hvor bliver det godt! Hvor bliver det godt - jeg ved det!
  Og nu flyver en dræberært fra hende.
  Oleg igen hundrede af nazisterne, der bar en meteor, afskåret. Og han vil samle en bombe op og kaste den.
  Lille i størrelsen, men dødbringende...
  Sådan brækker du i små stykker.
  Terminator-drengen hylede:
  - Stormfuld ungdom af frygtelige maskiner!
  Margarita vil gøre dette igen i kamp.
  Og skære ned på en masse brune kæmpere. Og skærer store huller.
  Pigen skriger:
  - Lambada er vores dans på sandet!
  Og ramt med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er endnu mere rasende. Så tærsker nazisterne. Det er ikke særlig godt for dem at modstå sådanne piger.
  Natasha tog den og sang:
  - At løbe på stedet er en fælles forsoner!
  Og krigerpigen bragede ind i modstanderne med sådan en kaskade af slag.
  Og han vil kaste skiver med bare fødder.
  Her drev hun møllen. Massen af hoveder fra den brune hær rullede tilbage, og kampvognene brændte.
  Hun er en kæmpende skønhed. Slå dig selv sådan en gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uden undtagelse. Og hendes sværd er som dødens saks.
  Pigen er bare dejlig. Og hendes bare fødder kaster meget giftige nåle.
  Besejre modstandere. De gennemborer deres struber og laver kister, får tanks og fly til at eksplodere.
  Zoya tog den og knirkede:
  - Hvis der ikke er vand i hanen...
  Natasha råbte af glæde:
  Så det er din skyld!
  Og med sine bare tæer kaster han noget, der dræber grundigt. Dette er virkelig en pige af piger.
  Og fra hendes bare ben, hvordan bladet vil flyve. Og han vil ramme en masse jagerfly og afskære tårne fra kampvogne.
  Augustine på farten. Hurtig og unik i sin skønhed.
  Sikke et lyst hår hun har. Som et proletarisk banner, der blafrer. Denne pige er en rigtig vix.
  Og hun skærer modstandere - som var hun født med sværd i hænderne.
  Rødhåret, forbandet svin!
  Augustin tog det og hvæsede:
  - Der vil være et tyrehoved - kæmperne bliver ikke amok!
  Og her knuste hun igen en masse fightere.
  Kort sagt siger de, at med sådan et hold vil Hitler ikke overleve. Og den 9. maj 1961 blev Adolf Hitler taget af pigerne med bare tæer ved arme og ben og Margarita ved næsen og rev, og den 9. maj 1961 blev Hitler taget og døde! Og USSR erobrede hele verden!
  
  BABA YAGA ER FEJL OG SKADER USSR!
  Baba Yaga, drevet af had til mennesker, greb ind i historiens gang. Hun tog den og angreb i en morter i selskab med Zmey Gorynych amerikanske fly, der ville bombe japanske hangarskibe. Og slangen Gorynych, som han tager den, og slår mod amerikanerne med en stor flammestråle fra tre hoveder. Og brænde mere end hundrede fly på én gang. Og yankeerne panik. Og så er der Baba Yaga, der kaster et gap-græs i havet og amerikanske hangarskibe og andre skibe dækket af en bølge. Som et resultat blev Amerika i slaget ved Midway fuldstændig besejret.
  Japanerne fangede derefter på farten, og Hawaii-øgruppen tog fuld kontrol over Stillehavet. Og deres landstyrker invaderede Indien og marcherede mod Delhi.
  Briterne, for at beholde Indien, overførte en del af tropperne fra Egypten og opgav Operation Torch. Amerika landede heller ikke i Casablanca, og tyskerne kunne fastfryse krigen i Afrika.
  Dette reddede ikke nazisterne fra nederlaget ved Stalingrad. Men Mainsteins kontraangreb vandt i styrke. På grund af det faktum, at tropperne ikke blev overført til Afrika, havde Mainstein flere divisioner, inklusive tredive Tigre, som forsvandt i Saharas sand uden nytte i den virkelige historie. Derudover var nazisternes luftfart stærkere. De brugte trods alt ikke ressourcer på at forsyne Afrika, og intensiteten af luftangreb på Det Tredje Rige faldt flere gange.
  Han ankom på østfronten, og i marts 1943 bragte det legendariske es Marseille antallet af nedskudte fly på vestfronten til tre hundrede, og blev en ægte alletiders legende. Og i øst slog sovjetiske piloter ham hårdt. Marcel undgik ikke de hotteste kampe og var et rigtigt fænomen. Én mand var et helt luftfartskorps værd.
  Sovjetiske tropper led flere tab end i den virkelige historie. Færre af dem undslap omringningen. Og tyskerne generobrede ikke kun Kharkov og Belgorod, men også Kursk, og erobrede også Krasnodon og Voroshilovgrad igen.
  De sovjetiske tropper var chokerede ... Under tøbrud kom de sig delvist. Der var luftkampe på himlen. Tyskerne tog initiativet. Japanerne passerede i mellemtiden den amerikanske arterie i Panama og erobrede strædet. I USA blev det besluttet at fastfryse hele den europæiske retning. Men den tyske ubådsflåde arbejdede for effektivt og plagede briterne og amerikanerne. Og Churchill, der ikke risikerede en officiel fred eller våbenhvile, foreslog, at tyskerne satte bremserne i krigen. Det vil sige, ikke indgå fred, men virkelig ikke føre krig.
  Hitler krævede som svar at stoppe enhver bistand til USSR. Storbritannien og USA nægtede at låne-lease, men sagde, at de kunne sælge noget til Rusland for guld.
  Derudover sagde briterne og amerikanerne, at hvis Hitler stoppede ødelæggelsen af jøderne, kunne de sælge olieprodukter og andre råvarer, som tyskerne havde brug for, på kredit. Führeren, der havde besluttet, at jøderne ikke ville gå nogen steder, gik med til det.
  Først og fremmest skal vi gøre op med USSR. Sandt nok var der ingen enhed blandt Fritzerne. Nogle generaler sagde, at de skulle angribe Moskva. Andre, at det er en god idé at generobre Kaukasus.
  Führeren besluttede at rykke frem mod Voronezh. Og så vend tilbage til Stalingrad. Hitler selv ønskede virkelig at tage hævn for nederlaget nær denne by. Sovjetisk efterretningstjeneste gættede korrekt, hvor fjenden ville slå hovedstødet og forberedte et stærkt forsvar. Men ak, tyskerne var stærke. Deres kampvogne "Panther", "Tiger" og især "Lion" er dog ikke perfekte nok.
  Ferdinands bruges også, maskiner er også rigtige dyr. Og så nazisternes choknæve gik i offensiven den 5. juli 1943. Nazisterne forsøger at rykke frem, men et stærkt forsvar er i vejen. Desuden påførte artilleriet et forebyggende, men ikke særlig effektivt, artilleriangreb på fjenden.
  Derefter gik nazisterne til angreb og var i stand til mærkbart at kile sig ind i de sovjetiske troppers positioner. Nazisterne har flere kræfter, og de dominerer luften. Marseille, efter at have skudt mere end fem hundrede fly ned, modtog jernkorsets storkors. Og før det, Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Tyskerne rykkede frem og rykkede frem, gennem det sovjetiske forsvar. Som en slagram bevægede tanken "Lev" sig, den mest magtfulde fjendens mastodont med hensyn til rustning og våben, der vejede halvfems tons. Og han forstår Ferdinands, de handlede med frygtindgydende kraft her.
  Men forsvaret af den røde hær var stærkt og ønskede ikke at give efter. Nazisterne rykkede langsomt frem og led store tab. Men i luften havde de initiativet. Og Focke-Wulf er en effektiv maskine, når den bruges korrekt. Og ihærdig og med kraftfulde våben. Efterhånden nærmede nazisterne sig Voronezh. Men det tog dem to måneder at gøre det. Til sidst forpustet, og dødeligt træt, standsede Fritz, da de nærmede sig Don-floden. De havde store tab i udstyr, især blandt Panthers og T-4'ere og T-3'ere. "Tigre" og "Lions" led noget mindre. Men mange Lev-tanke gik trivielt i stykker.
  Der var en pause, og nazisterne gjorde op for skaden. Stalin håbede at gribe initiativet om vinteren. ME-309 dukkede op i luften i serien, som takket være dens høje hastighed og kraftfulde våben blev et kardinalproblem for sovjetisk luftfart. Ligesom Yu-288. Det sene efterår kom og sneen begyndte at falde. Den Røde Hær lancerede en modoffensiv i Voronezh-retningen og i midten såvel som på Taman-halvøen.
  Om vinteren kunne meget vindes tilbage. Men uventet gik Japan ind i krigen mod USSR. Hendes landhær var meget talrig. Efter at have vundet mange sejre længtes samuraien efter hævn på Khalkhin Gol.
  Og en kamp af kolossale proportioner udspillede sig. Angreb på Vladivostok, offensiv i Primorye og Mongoliet.
  Stalin suspenderede offensiven i Taman-retningen og i midten og forsøgte kun at bryde igennem i Voronezh. Nazisterne dér holdt dog vedholdende. De havde en masse kræfter.
  De har stadig overhånden på himlen. Desuden omdirigerede Japan også en del af luftfarten. Så der var ingen sejr.
  Samurai var i stand til at blokere Vladivostok og erobre en del af Mongoliet. Men det var her deres succes endte. Men på den anden side var tyskerne i stand til at overleve vinteren og undgå nederlag, som det var i de enogfyrre og toogfyrre år. Og det er en stor succes.
  I maj fyldte nazisterne deres styrker op. De havde en ME-262 jetjager i serien, som ikke havde sin lige. Og Marseille skød tusinde fly ned. For syv hundrede og halvtreds fly blev han tildelt ridderkorset af jernkorset med platin egebladssværd og diamanter. Og for tusind Ridderkorsstjerne med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Marseille blev dermed alle tiders og folkeslags super-es.
  Men USSR gør det ikke nemmere. I slutningen af maj genoptog tyskerne deres offensiv. Men deres tropper rykkede meget langsomt frem. USSR brugte de nye T-34-85 og IS-2 kampvogne, hvilket skabte nogle problemer for nazisterne. Tyskerne "Tigers" -2 og "Panther" -2 blev hovedmagten. "Lion" og "Maus" blev udgået. I stedet for Maus begyndte man at udvikle E-100, en ny generation tank. Med et komprimeret layout, en lav silhuet, store hældningsvinkler af pansret, en mere perfekt og lettere undervogn. Med maskinerne i "E"-serien var der forbundet betydeligt håb. Og en meget kolossal kraft. Kampene er meget brutale. Tyskerne formåede at presse de sovjetiske tropper tilbage ud over Don på tre måneder. Men de har ikke opnået mere.
  Japan var i krig med Amerika, og om sommeren begrænsede det sig kun til stormen af Vladivostok og Khabarovsk. Samurai tog Khabarovsk, men ikke Vladivostok. Og i Mongoliet gjorde samuraien kun få fremskridt.
  I vinteren 1945 var amerikanerne stadig i stand til at besejre Japan og drive hende ud af Panama. Og krigens gang gik anderledes.
  I vinteren 1945 rykkede Den Røde Hær frem i centrum, men var ude af stand til at overvinde det nazistiske forsvar. I marts rykkede tyskerne allerede frem i syd, men gjorde kun få fremskridt.
  I maj forsøgte nazisterne at rykke frem mod Moskva, men opnåede ikke mærkbar succes, og i to måneders stædige kampe rykkede de tredive eller fyrre kilometer frem.
  Selvkørende kanoner fra E-serien deltog i kampene. De var lette og stadig ufuldkomne. E-50 tanken med serieproduktion blev forsinket. Jetfly, især bombefly, blev et problem for USSR. På himlen blev nazisternes overlegenhed styrket. Marseille skød to tusinde fly ned og modtog Ridderkorsstjernen, et jernkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Om sommeren forsøgte sovjetiske tropper at gøre noget igen. Men det lykkedes ikke ... Indtil slutningen af året var frontlinjen inaktiv.
  Året 1946 kom.... Tyskerne havde diskoteker, men de var dyre, svære at fremstille, og trods usårligheden på grund af den strømmende laminære jet, kunne de ikke selv skyde. Så det gav ikke en afgørende fordel. Men i ME-262 X-serien, et meget stærkt jagerfly med fejede vinger. Og ME-1100 med variable sweep vinger. Og TA-283 med udvidet skrog. Både Yu-287 og TA-500 er seksmotorede jetfly. Og en masse anden teknologi.
  USSR halter stadig bagud i denne henseende, og i himlen har nazisterne et komplet initiativ.
  E-50 kampvognen gik endelig ind i serien og E-75. Maskinerne fik et stramt layout og viste sig at være lettere. E-50 vejede kun halvtreds tons med en 1200 hestekræfter motor og kraftigere rustning. E-75 vejede femoghalvfjerds tons, med meget tykkere og skrånende panser end Tiger-2, kraftig bevæbning og en 1.500 hestekræfter motor.
  Tyskerne indledte i slutningen af maj en offensiv mod Moskva. Denne gang lykkedes det at nå Mozhaisks forsvarslinje, og der løb de ind i et stramt og desperat forsvar.
  Situationen blev kompliceret af Japans offensiv i Sibirien. Men det var ikke særlig vellykket. Krig er en meget grusom ting. Og så holdt de sovjetiske tropper stadig Moskva.
  Vinteren gik i kampe. Året 1947 kom ... Tyskerne forsøgte igen at rykke frem i foråret. Deres E-serie tanks var anstændige. USSR gik til IS-4 og IS-7-serien. Men stadig i små portioner. Og T-54-tanken dukkede op, men igen i små mængder. Og der var ingen jetfly endnu.
  Nazisterne var på fremmarch i syd. De slog hovedslaget i retning af Kaukasus. Og de var i stand til at lykkes. De brød igennem fronten... Situationen blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen. Osmannerne overvandt endelig tøven. Desuden har de allierede med Det Tredje Rige ikke ført krig i lang tid.
  Men Japan begyndte tydeligvis at tabe ... Men på trods af dette indledte samuraien en offensiv om sommeren i Sibirien. Og som et resultat var nazisterne i stand til at generobre Kaukasus. I slutningen af 1947 havde de afskåret det ved land. Og i foråret 1948 fangede de den endelig.
  I denne situation tilbød Stalin Hitler en våbenhvile på alle vilkår.
  Efter at have modtaget olien fra Kaukasus og korn fra Ukraine, kul fra Donbass, besluttede Hitler at acceptere Stalins tilbud, men på meget vanskelige betingelser.
  USSR returnerede fanger, overførte udstyr til Det Tredje Rige og påtog sig at betale en tung og enorm hyldest i råmaterialer og guld.
  De territoriale tab var også store. Ud over det faktum, at tyskerne allerede havde erobret, måtte de opgive Leningrad og Murmansk, og den Karelske Halvø og Arkhangelsk.
  Stalin, der knuste sit hjerte, gik med til dette. Og en fredsaftale blev underskrevet.
  Det Tredje Rige erklærede sig selv som vinder og vendte sig mod Vesten.
  Allerede i efteråret 1948 bevægede de nazistiske horder sig tværs over Afrika og Mellemøsten. Og i løbet af vinteren blev det meste af det sorte kontinent og hele Mellemøsten erobret.
  Og i foråret 1949 blev den sydlige del af Afrika også erobret. Tyske brintoverilteubåde blev de kraftigste i verden, og deres fly og disketter var fuldstændig uden sidestykke. Derudover havde nazisterne i 1949 pyramideformede kampvogne, som de allierede kanoner ikke kunne trænge igennem fra nogen vinkel.
  Så i sommeren 1949 fandt landgangen i Storbritannien sted. Marseille for det nedskudte fem tusinde fly modtog Ridderkorsets store stjerne med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Nu er USA alene... Truman tilbød fred til Hitler på alle vilkår. Führeren afviste dette. I 1950 gik tyskerne gennem Island og Canada og nærmede sig USA fra nord.
  I 1951 begyndte kampene i selve Amerika. Tyskerne brød igennem sammen med japanerne fra både Mexico og Canada. USA havde ikke den rigtige teknologi til at modstå nazisterne. Det Tredje Riges pyramideformede kampvogne havde ingen sidestykke og brød ethvert forsvar.
  Og den ene amerikanske by efter den anden faldt ... Den 30. januar 1052 kapitulerede USA mod Det Tredje Rige. Og situationen er blevet endnu mere akut.
  Stalin døde den 5. marts 1953. Og den 20. april 1953 fandt den første bemandede flyvning til månen sted. Tyskerne fløj naturligvis. Og det er ret fedt. Og flyveturen var fantastisk.
  Men tiden er inde til fred og fordøjelse af erobringer. Og så begyndte koloniseringen af andre lande og dannelsen af Hitlers imperium. I 1959, den 20. april, blev der afholdt en folkeafstemning om forvandlingen af Det Tredje Rige til et monarki og imperium med kejser Adolf Hitler. Og i USSR regerede Beria. Han fik magten, da der var behov for en fast hånd, og vigtigst af alt havde de brug for orden i de fattige og ødelagte af krig og erstatninger i USSR.
  Og den 20. april 1960 begyndte den første mands flyvning til Mars. Og det var ret fedt. Men Hitler døde i marts 1961. Og hans plads blev overtaget af sønnen opnået ved kunstig reproduktion Wolf. Også en kejser og meget ung.
  Og Wolf tog beslutningen, uden videre, at starte en krig med Japan. De siger, at der ikke kan være to store imperier på planeten Jorden, men kun ét.
  Nå, Beria tog parti for Det Tredje Rige. De siger faktisk, hvor længe kan du sidde ved spanden. Japan erobrede en del af Fjernøsten og Primorye fra Rusland. Og det er generelt ubehageligt og vildt.
  Wolf var den første til at erklære, at USSR kunne genvinde Primorye, en del af Sibirien, og Sakhalin, såvel som Kuril-ryggen, men ikke mere. Beria havde det fint med det. Og USSR startede krigen.
  Han havde hovedtankene T-54 og T-55, og IS-10 og IS-12. Tyskerne er meget mere avancerede: pyramideformet. Og dette er selvfølgelig et seriøst krav om sejr.
  Japan haltede på den anden side efter USSR på teknologi. På japanernes trone er den samme uafvendelige kejser Hirohito. Og selvfølgelig vil han også have magten over verden. Men nazisterne er svagere.
  Krigen begyndte den 20. april 1961. Hitler forberedte sig på krig med japanerne, han ønskede også fuldstændig magt over verden. Men Ulv var foran ham. Mere præcist havde Adolf den første og den store ikke tid. Og en stor og grusom krig begyndte.
  Vægten vibrerede med stor kraft.
  Tyskerne greb helt fra begyndelsen, med mere avanceret teknologi, initiativet. Men japanerne kæmpede meget heroisk. Men i de første tre måneder var tyskerne og USSR-hæren i stand til mærkbart at bevæge sig dybt ind i det japanske imperium og fange en masse.
  Kampene fortsatte med varierende succes, men mere til fordel for nazisterne. Og tyskerne rykkede længere og længere. Og dette var deres kolossale og uforlignelige succes. Deres pyramideformede tanke var lavet af en speciel slags plastik, og de smadrede ethvert forsvar. Og der var ingen nåde for Japan.
  IS-12 var en kampvogn, der vejede halvtreds tons og godt beskyttet i panden, med en 122-millimeter kanon, men 60EL lang. Og hun tæskede frygteligt fjenden.
  Den japanske hær er forældet og taber. Efter flere måneders kampe blev en tredjedel af samurai-imperiet erobret.
  Og ved udgangen af 1961 havde Land of the Rising Sun mistet næsten halvdelen af sit territorium.
  Året 1962 er kommet ... Tyskerne og USSR fortsætter deres offensiv ... Beria er i fremmarch. Igen kampe og sejre. Et år senere, den 20. april 1962, var mere end to tredjedele af det japanske kolonirige allerede blevet erobret. Og krigen fortsætter.
  USSR's hær kæmper med heltemod ....
  Nu landede de på akut Hokkaido ... Og den 3. september 1962 kapitulerede Japan. Og denne krig er forbi.
  Ulv den første, blev stor og verdenskejser. Og igen er det tid til at fordøje de erobrede koloniale ejendele.
  tyske flyvninger til forskellige planeter. I 1965 til Venus. I 1967 til Merkur. Og i 1968 til Jupiters satellitter.
  Men dette er ikke nok for Wolf den første. I 1971 blev Saturns satellitter også besøgt. Og i 1971, den 20. april, angreb Ulv den Første USSR. Han besluttede at fange den sidste magt på planeten Jorden, som endnu ikke var underordnet ham.
  Beria regerede stadig USSR. Han var tooghalvfjerds, eller slet ikke.
  Og tropperne fra det tredje rige erobrede territoriet. Hovedslaget blev slået i retning af Moskva, som Hitler aldrig nåede at tage.
  Men indtil videre gik alt selvfølgelig til fordel for Det Tredje Rige. Som har flere styrker og kampvogne.
  Men uheld, de sovjetiske tropper ankom, og lad os tærske nazisterne, med frygtelig magt.
  Oleg Rybachenko er tilbage i aktion. Og han rykker frem og vifter med begge sværd. Og terminator-drengen driver møllen. De døde nazister falder.
  Masse af lig. Hele bjerge af blodige kroppe.
  Forfatter-drengen bliver mindet om en vild strategi. Hvor også heste og mennesker blandede sig.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sindet!
  Og der vil være masser af penge!
  Og terminator-drengen i den nye bevægelse. Og hans bare fødder vil tage noget og kaste det.
  Drenggeniet brølede:
  - Master class og fast "Adidas"!
  Et rigtig fedt show viste sig at være fedt. Og hvor mange dræbte nazister. Og det største antal af de største dræbte de brune kæmpere.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhære og brøler:
  - Stort chokregiment! Vi kører alle ind i kisten!
  Og hendes sværd er hacket mod nazisterne. Massen af brune jagerfly er allerede kollapset.
  Pigen knurrede:
  - Jeg er endnu sejere end pantere! Bevis at alle er de bedste!
  Og fra pigens bare hæl, som en ært med kraftige sprængstoffer, vil flyve ud.
  Og slå mod fjenden.
  Og han vil tage og smadre nogle af modstanderne og tanks og endda fly.
  Og Natasha er i myndighed. Og hun slår modstandere, og hun vil ikke selv give nogen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede afbrudt.
  Og hendes tænder er så skarpe. Og øjnene er safir. Dette er pigen - hovedbøddelen. Selvom hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriger:
  - Jeg er skør! Du vil have en straf!
  Og igen vil pigen fælde en masse nazister med sværd.
  Zoya er på farten og har skåret en masse brune krigere.
  Og bare fødder kaster nåle. Hver nål dræber flere nazister. Disse piger er virkelig smukke.
  Augustin rykker frem og knuser modstandere. Og samtidig glemmer han ikke at råbe:
  - Du kan ikke undslippe kisten!
  Og pigen vil tage sine tænder og blotte sine tænder!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bogstaveligt talt ud af vrede.
  Svetlana på farten Her skar hun en masse kranier og tanktårne. En kriger, der blotter sine tænder.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil I være døde!
  Og igen flyver dødbringende nåle fra hendes bare fødder, som rammer infanteri og fly.
  Det er klart, at et sådant hold vil ødelægge nazisterne, selvom det tredje rige erobrede næsten hele verden og begyndte at slå sig ned på andre planeter!
  
  OLEG RYBACHENKO RED EMPERIERET
  ANNOTNING
  Oleg Rybachenko modtog udødelighed som en gave, men han skal finde ud af det, efter at have tjent i den russiske hær i hundrede år. Men på den anden side hjælper han Rusland med at vinde krigen med Japan, redder admiral Makarov og udfører en masse fabelagtige bedrifter!
  . KAPITEL 1
  Oleg Rybachenko blev efter de russiske demiurgguders vilje forvandlet til en dreng, men ikke en simpel, men en udødelig. Og han blev sendt for at udføre en mission i Port Arthur - beskytte Rusland der. Og han blev forvandlet til et barn, der så omkring ti år gammel ud, men ekstremt hurtig - hurtigere end en gepard og usårlig over for alle typer våben. Som en dreng på ti år vil han tjene tsar-Rusland i hundrede år, og derefter vokse op til seksten og bevare udødeligheden for at være herre over sin egen skæbne, men fra tid til anden udføre missioner på befaling af de russiske guder- demiurger.
  Og hans inkarnation fik straks indflydelse på historiens gang.
  I ti år så Oleg Rybachenko, efter standarderne fra det tidlige tyvende århundrede, ikke så lille ud, og han blev straks accepteret i hæren. Desuden blev drengen let bøjet og rettet med fingrene, først med hænderne og derefter med bare fødder, en kobberpenning. Hvad gjorde indtryk.
  Til at begynde med lykkedes det drengen at redde admiral Makarov fra døden. Drengen gjorde det meget enkelt, han kom ind i Petropavlovsk på dagen for den fatale udgang til havet. Og trivielt sprang til roret, og skubbede sømanden, snurrede skibet.
  Dette blev dog ikke værdsat. Og taljen var fyrre piskeslag for sådan uforskammethed.
  Men heldigvis døde admiralen ikke.
  Men alligevel begyndte belejringen af Port Arthur. Japanerne havde stadig en fordel til søs, og general Partridge var for ubeslutsom.
  Men kommandanten for Port Arthur døde, han blev faktisk såret i hovedet i den virkelige historie, men et par millimeter af et fragment passerede tættere på hjernen. Og Oleg Rybachenko, der kendte historien, slog bare umærkeligt sin håndflade på generalens tinding, og et fragment ramte hjernen og dræbte ham. Kort sagt døde forræderen, der overgav citadellet, og Kondratenko, helten fra forsvaret af Port Arthur, tog hans plads.
  Den nye kommandant, for at styrke forsvaret af fæstningen, afskrev alle sømænd og skibsartilleri til kysten og afvæbnede eskadrillen, men befæstede Port Arthur.
  Admiral Makarov var i fuld solidaritet med ham i dette. Desuden undlod den russiske flåde at gribe initiativet til søs i denne historie.
  Som et resultat blev citadellet grundigt beskyttet, plus kommandør Kondratenkos dygtige handlinger. Forsvaret holdt godt. Kondratenko styrkede forsvaret af Vysoky-fæstningen i tide, og japanerne kunne ikke klare det.
  Plus, Oleg Rybachenko, denne udødelige, barfodet dreng kæmpede som en titan i enhver forkølelse. Og han overraskede alle med sin fænomenale nøjagtighed.
  Drengen sprang op til maskingeværet og hvilede sine bare, runde, barnlige hæle og rettede våbnet. Og han begyndte at skrible. Og ikke en eneste kugle blev spildt. Samuraierne blev skåret ned bogstaveligt talt i rækker.
  Oleg, denne evige tomboy, tæskede sig selv med entusiasme og nynnede aggressivt, mens han komponerede på farten;
  Jeg er en dreng født i november
  I rumalderen, den stormfulde tidsalder...
  Bloom Tsar Rusland på jorden,
  Tro mig, vi kadetter er ikke krøblinge!
  
  Den store Gud Svarog sendte mig,
  Tjen fædrelandet med hjerte og sjæl...
  For os, trods alt, den almægtige hvide gud -
  Vi vil klare os, tro med Satan!
  
  Rusland er vores fædreland, tro
  Som er den eneste i verden...
  Selvom et meget aktivt udyr angreb,
  Der er et sted for os russere på planeten!
  
  Mægtigt grænseløst land
  Som den klogeste konge styrer...
  Hun er for evigt givet til os af Kin -
  Lad Abel sejre, lad Kain omkomme!
  
  Jeg forsvarer modigt Port Arthur,
  Kæmp dreng og barfodet i kulden,
  Tro mig, japanerne bøjede sig ikke,
  Pigerne breder deres fletninger!
  
  Drengen blev afskåret med et maskingevær med det samme,
  Mejet en afdeling af glubske samurai ned ...
  Og rammer gul lige i øjet
  Vi er pionererne af det onde vil rive i stykker!
  
  Lad os opnå kommunisme for altid
  Ruslands zarer har en herlig vej.
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Til ære for den legendariske Svarog!
  
  Vi tror på, at vi vil forsvare fædrelandet,
  Jeg kæmper på et stort, højt bjerg ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og Herren Perun selv er klarøjet!
  
  Jeg er for vort fædreland til det sidste,
  Tro mig, jeg vil kæmpe meget modigt ...
  Zar Nicholas erstattede min far,
  Vi hænger Judas på en asp!
  
  Rusland er bare et ideal
  Land af hellige og kloge mennesker i verden....
  Jeg drømte om at finde ære i det, dreng,
  Og gjorde Mars og Kristus til et idol!
  
  Jeg tror på Lada gudernes mor,
  Hvilken kærlighed til universet giver ...
  Vi har brug for ekstra ord til bøn,
  Maria for evigt pris jomfruen!
  
  Tsar Nicholas vi vil hjælpe dig,
  For at besejre japanerne tror på den grusomme ...
  Svarogs børnebørn, vi er børnebørn,
  Og i rati, tror vi på seje dokker!
  
  Og her kæmper den gigantiske dreng,
  Hvilke maskingeværer rati klipper ...
  Herren er altid ét med os,
  Kristi slag blæser virkelig skyerne!
  
  Nå, hvad fik japanerne svært?
  Du kan ikke erobre Port Arthur...
  Vi vil etablere den russiske verden overalt,
  Og der vil være en Lada-figur med guld!
  
  For kongen vil være trofast for evigt,
  Vi vil redde ham og det hellige moderland ...
  Under skyggen af det tohovedede våbenskjold,
  Vi vil gøre Victoria cool!
  
  I Rusland er hver dreng en helt,
  Den vil blæse væk med et sværd og spille den halve planet ...
  Stjæl ikke piger ind i din yasyr,
  Må vore gerninger prises!
  
  Ja, Rusland har pionerer,
  At det røde slips var tæt bundet ...
  Vi bevarer retfærdighed, samvittighed, ære,
  Og vi ser kommunismen, solen gav!
  
  Og nu slog vi horden tilbage,
  Og de forsvarede fæstningen Port Arthur ...
  Svarog sagde: Jeg vil acceptere de døde,
  I paradis venter piger på, at de bliver en figur!
  Drengen kastede syngende en granat med sin bare fod og rev samuraien fra hinanden.
  Granaten var i øvrigt lavet af savsmuld og havde stor ødelæggende kraft. Så japanerne kan ikke modstå det.
  Oleg Rybachenko, skrev og sang:
  Og samuraien fløj til jorden,
  Under presset af stål og ild!
  Og hans bidrag til forsvaret var værdifuldt. Og admiral Makarov viste sin dygtighed på land.
  Derudover havde russerne flere forsyninger og forsyninger, takket være den legendariske generals dygtighed.
  Og det faktum, at den russiske eskadron i Togo blev ramt meget mere betydeligt.
  Ved udgangen af december var samuraierne udmattede i overfaldene. I januar var der en pause forårsaget af Kuropatkins forsøg på at frigive blokaden, men ikke særlig vellykket.
  I februar blev angrebet igen, og igen slået tilbage med store tab for japanerne.
  Under forsvaret opførte drengen Oleg Rybachenko sig heroisk. På tidspunktet for begyndelsen af belejringen var denne hyttedreng kun ti år gammel af udseende. Barnet kæmpede på lige fod med voksne og gik til rekognoscering.
  Han viste sig selv at være meget modig og stridbar. Og forsvaret holdt.
  Og drengen, der afviste endnu et angreb, dræbte hundredvis af samurai fra et maskingevær og tillod dem ikke at tage Mount High. Samtidig sang drengen igen med stor entusiasme;
  Tsar Nicholas er nu en stor monark,
  Du Lenin vil ikke få en chance for magt ...
  Vi vil stoppe horderne af vilde japanere,
  Riv angriberen på Ruslands mund!
  
  Må Rusland for evigt herske i universet,
  I den, den mægtige, formidable zar Nikolai ...
  Vi kan ramme fjenden med et sværd,
  For dette kæmper og tør du!
  
  Ruslands storhed i universet,
  Ingen kan overvinde russerne ...
  Med sin styrke i kampe uændret,
  Vi vil drive fjenderne væk fra fædrelandet!
  
  I vort hellige moderlands navn,
  Rusland vil vinde kampene...
  Og russernes herlighed vil være uforgængelig,
  Bestå eksamener for kun fem!
  
  Vi vil aldrig knæle
  Over os er en guldvinget kerub...
  Mange flere generationer vil gå
  Og der vil være evig fred i universet!
  
  Svarog vil komme sammen med Jesus,
  De vil oprejse alle de døde på én gang...
  Når alt kommer til alt er healing den højeste kunst,
  Mægtige oktobers fædre vil føde!
  
  Og Lenin, Stalin, Nikolaj og Peter,
  Alle hænder sammen vil knytte sig sammen og forstå ...
  Hvad er Ruslands flag i det stolte univers,
  Fædrelandets fjender vil dø og dø!
  
  Gud velsigne Ruslands tjeneste,
  Hæv til højeste piedestal ...
  Svarog den store formidable messias,
  Tro mig, jeg er ikke holdt op med at elske soldater!
  
  Vi vil snart tro, at vi er stærkere
  Hæv det russiske flag over planeten...
  Hvem vil give anledning til en god idé,
  Vi synger i prosa og poesi!
  
  Hvor er det godt, når stjernen i Rusland
  Over verden vil skinne som en diamant ...
  Når alt kommer til alt, vandede himlens stjernefløjl,
  Og slå modstanderen i øjet!
  
  Tro ikke på den, der siger, at de er svage,
  At russiske titaner ikke kan matche ...
  I denne ortodokse stats navn,
  Få denne dreng op på en hest!
  
  Og vi skynder os ind i kampen for verdens ære,
  At vinde modigt i fædrelandet ...
  Kan ikke beskrive det for Shakespeare
  Hvor meget vil vores hær være i herlighed!
  
  Vores fædreland vil nå prisen,
  Fra alle guderne i universet det bedste af alle ...
  Gæster er altid velkomne i vores fædreland,
  Hvis du kommer med godhed, er du ikke en skurk!
  
  Elsk kongen og Gud Jesus
  Og tilbed Lada for kærlighed ...
  Vær ikke en kujon i kamp,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Livet vil være evigt, stormfuldt og smukt,
  Der er et sted for alle at være modige...
  At skændes med en russisk ridder er farligt,
  Tæl ikke så dine problemer!
  
  Men snart vil der være fred i universet,
  Og det gode vil vinde i storhed ...
  Vi vil være i lykke, paradis uændret,
  Herren vil give en stærk vinge!
  Med sådan en sang kunne russiske soldater selvfølgelig ikke tabe. Og terminator-drengen savnede ikke. Og andre krigere skød mod japanerne, der stormede Vysokaya-bjerget med forbløffende nøjagtighed.
  Marts er allerede kommet ... Japanerne trak sig tilbage igen. Blodig søndag skete ikke i Rusland, da zar Nicholas, siden Port Arthur holdt ved, var i godt humør og gik ud til folket. Kongens folk hilste ham også med feststemning og jublede vildt. Og alt gik godt.
  Den russiske hær blev fyldt op, og blev mere og mere. I slutningen af marts forsøgte japanerne at rykke frem, men Kuropatkins styrker havde for meget numerisk overlegenhed og afviste alle angreb.
  Og de bedste dele af general Nogas samurai blev fastholdt af belejringen af Port Arthur. Efter at have lidt store tab trak japanerne sig tilbage. Men igen tøvede Kuropatkin.
  I slutningen af april fulgte et nyt overfald, som dog også blev slået tilbage.
  Og Oleg Rybachenko, denne modige dreng fangede endda en japansk oberst, selvfølgelig ved hjælp af en fælde.
  I begyndelsen af maj var der kun mindre træfninger, og den 25. gik Rozhdestvenskys eskadron endelig ind i Port Arthur. Den berømte admiral bragte enoghalvtreds skibe over tre oceaner på én gang!
  Herefter fik forsvaret forstærkninger. Og i begyndelsen af juni fulgte det sidste angreb på Port Arthur. Overfaldet er desperat og voldsomt. Og igen blev han slået tilbage med store tab for japanerne. Zaren fjernede endelig Kuropatkin og udnævnte Linevich. I midten af juli 1905 blev japanerne endelig besejret. Og det heroiske forsvar af Port Arthur, som varede mere end et år, sluttede.
  Kondratenko blev tildelt St. Andrew den Førstekaldedes orden. Og fik rang af feltmarskal. Derefter besejrede Rozhdestvenskys eskadrille sammen med Port Arthur, ledet af admiral Makarov, japanerne til søs. Desuden døde admiral Togo selv i kamp.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng udmærkede sig igen og fangede personligt japanernes slagskib. Flere smukke, barfodede piger kæmpede også med ham.
  Den kæmpende Natashka viste sig især lysende - en rigtig vulkan i kamp og uovervindelig.
  Og når en pige kaster en granat med sine bare tæer, så er dette en kolossal nederdel og ødelæggelse. En kulgranat og så ødelæggende.
  En pionerdreng angriber japanerne og synger på samme tid;
  Vores vil være Stillehavet, tro
  Rusland af Kongeriget Rod med Nicholas ...
  Og udyret vil blive ødelagt
  Vi, fjendernes riddere, vil rive alle i stykker!
  
  Mit land, tro frem for alt,
  Lad kommunismens stjerner skinne klart...
  Succes ledsager ridderne,
  Vi er indbegrebet af blot altruisme!
  
  Jeg er en pioner brød ind i krigen,
  Bare en barfodet dreng...
  Men jeg vil male modstanderen til pulver,
  Og jeg brækker dem af, der er imod hornene!
  
  Japan hvorfor gik til os
  Du turde udfordre Rusland...
  Og kom lige i øjet med en hæl,
  Svarog den store Herrens mission!
  
  Elsker Lada Mother She Gods,
  Hun fødte mange, lyse og store ...
  Til ære for slægtens tapre sønner,
  Vi vil stoppe angrebet af vilde fjender!
  
  Besejr ikke det japanske gule Rus,
  Vores helt i kampe er uovervindelig ...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Når folket og kongesystemet er forenet!
  
  Åh Nikolai, vi vil give dig
  For det hellige Rusland er vi et indfødt hjerte ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Åbner sin dør til universet!
  
  Til Guds ære russiske Kristus,
  Vi synger salmer for vores Rusland...
  Marys kærlighed, så ren
  Hvad erstatter grød til børn til frokost!
  
  Til dig Maria vil jeg vende mine øjne,
  Sammen med Lada giver du kærlighed til alle ...
  Selvom Djævelen har slebet en økse mod os,
  Gudinden vil være med os i det evige lys!
  
  Nej, solen går aldrig ud
  Grænseløst Højeste Rusland...
  Stor drøm gået i opfyldelse
  Alt ører det under den blå himmel!
  
  Vi synger for dig Guds Moder,
  Salmer og sange, hvert øjeblik...
  Hvis vi har brug for at gå i kamp med én pistol,
  Når alt kommer til alt, er Stalin og den store Lenin med os!
  
  For fædrelandet, for Gud, for landet,
  Vi drenge kæmper med modstanderen ...
  Ved ikke at være et forbandet åg,
  Når en russisk soldats bajonet er slebet!
  
  For vores land, en pioner i kampe,
  Svarog formåede at glorificere ansigtet af kærlig ...
  Vi ser noget i vores lyse drømme
  Hvor vil vi for evigt prise den Slags Gud!
  
  Kort sagt, japanerne er allerede Khan,
  Og Port Arthur gav ikke op i kampe ...
  Det er derfor, fædrelandet er givet os af Gud,
  Så du kæmper tappert for Rusland!
  . KAPITEL 2
  Japan blev tvunget til at slutte fred med Rusland, formidlet af USA.
  Jeg måtte afstå Kuriløerne og Taiwan. Rusland sikrede sig et protektorat over Korea, Manchuriet, kontrol over Port Arthur. Derudover betalte Japan en enorm godtgørelse på en milliard guldyens til tsar-Rusland.
  Sejren styrkede zar Nicholas II's position. Rusland udvidede sine territorier, og Zheltorossiya begyndte at dannes på bekostning af frivilligt at tilslutte sig kinesiske regioner. Ingen statsduma - Rusland forblev et absolut monarki uden et parlament.
  På grund af sejren og den politiske stabilitet begyndte den økonomiske vækst naturligvis tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Første Verdenskrig begyndte som i den virkelige historie. Men det gik mere vellykket for Rusland. Hvor hæren var større og bedre, herunder takket være reformerne af feltmarskal Kondratenko, og økonomien er stærkere, og zarens autoritet er højere.
  Oleg Rybachenko kæmpede også desperat og meget modigt. Drengen løb som en meteorit. Han skriblede fra et hjemmelavet maskingevær på tyskerne. Og så løb han hurtigere end en vogn med et maskingevær. Og han knuste også entusiastisk kejserens hær.
  Han lignede en dreng på omkring ti år, og hans bare, barnlige fødder kastede midlertidige, dødbringende savsmuldsgranater.
  Førende en velrettet ild nynnede drengen selvsikkert;
  Vores hjemland er et helligt land,
  Ære til vort grænseløse fædreland ...
  Modstanderen Satan vil ikke knuse,
  Vi ser, vi er fjerne tilgange!
  
  Mit fædreland vil blomstre
  Zar Nicholas hæver sig over planeten...
  Uovervindelig russisk hær,
  Lad os komme tættere på den Almægtige!
  
  Jeg er en simpel pioner dreng,
  Men udstyret med en hidtil uset magt ....
  Og jeg vil vise alle et mægtigt eksempel,
  For ikke at blive kendt som en lurvet sekser!
  
  Jeg tror med dig, Herre Jesus,
  Du er den stærkeste i hele universet,
  Og jeg beder til dig sammen med Lada,
  At dirigere skabelsens kanal!
  
  Vi er snart på Mars, tro mig
  Vores land vil regere planeten...
  Og den infernalske Kaisers udyr er knust,
  Riddernes bedrifter synges i sang!
  
  Drengen løber barfodet en pioner,
  Bare hæle rundt om pigerne løber rundt ...
  Han vil slå kejseren med knytnæven,
  Vores riddere taler trods alt med guderne!
  
  Ære til Rusland, store land,
  Ved, at kongen vil stå hellig kommunisme ...
  Besejr os ikke, tro Satan,
  Fascismen er blevet kastet i asken på Boudin!
  
  Vores fædreland er ikke stærkere i verden,
  Der er intet Rusland i universet smukkere ...
  Jeg er en ørn, ikke en ond spurv,
  Jeg vil bringe glæde og lykke til alle mennesker!
  
  Vi kører frimodigt ind i fjendens helvede,
  Vi knuser let nazisternes modstandere ...
  Vi skærer snart kejserens horn ned,
  Der vil komme en æra med kommunisternes lys!
  Og pigerne knuser også tyskerne, og så berømt. De bliver slået ud ved hjælp af bare fødder med dødelige sprængstofpakker. Og de prikker samtidig med bajonetter.
  De river modstandernes maver op uden megen ceremoni.
  Natasha synger;
  Venter på sejr, venter på sejr! For tsar Nicholas bjerget!
  Zoya, der affyrer og kaster granater med sine bare tæer, bekræfter:
  - Sejr venter, sejr venter! Modstander du er et venligt jubel!
  Og den rødhårede Augustin, hvis hår flagrer i vinden som et proletarisk banner, brøler:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana, der slår Kaiser-soldaterne ud og kaster granater med sine bare tæer, hviner:
  - Lada er med os!
  Det er pigerne her, der kæmper og er smukke. Og deres muskler ruller under solbrændt hud.
  Krigen varede lidt over et år og endte med Østrig-Ungarns sammenbrud og overgivelsen af Osmannerriget og Tyskland. Og Bulgarien, der så, hvad det lugter af, tog parti for Serbien og Rusland, ligesom Italien og Japan i øvrigt gjorde.
  Feltmarskal Kondratenko modtog den højeste rang - Generalissimo. Og han blev indehaver af næsten alle ordrer, som Suvorov. Brusilov blev feltmarskal. Admiral Kolchak gjorde karriere, og Kornilov, Denikin. Det tsaristiske Rusland annekterede sig selv: Galicien, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan-regionen, Klaipeda. Tjekkoslovakiet blev også en del af det russiske imperium. Og Lilleasien med Konstantinopel. Og det nordlige Irak.
  Alt i alt blev det godt. Japanerne delte de tyske kolonier med Rusland i Stillehavet.
  Så blev Saudi-Arabien delt mellem Rusland, Frankrig og Storbritannien. Yderligere, efter en kort krig, delte Rusland og Storbritannien Iran.
  Oleg Rybachenko deltog i denne krig. Drengen kæmpede igen, løb hurtigere end en gepard med et maskingevær og kastede granater af kolossal dræbende kraft med sine bare barnlige fødder. Og ødelægge alle fjender.
  Og heksepigerne kæmpede med ham. De sang meget smukt og muntert, når de knuste perserne.
  Vi er familiens børn, gudernes døtre,
  Og samtidig barfodede Komsomol-medlemmer ...
  På behovet for at bruge ekstra kender drømme
  Pigernes bajonetslag er meget skarpt!
  
  Vi vil være i stand til at besejre alle nazisterne,
  Paladser at bygge - kommunismens banner ...
  Vores uovervindelige russiske bjørn,
  At gendrive darwinismens dogmer!
  
  Vi er smukke piger, tro mig
  Og med en bar hæl vil vi ramme næsen ...
  Lad os snart åbne døren til kommunismen,
  Vi vil afsløre den mørke uvidenhed!
  
  Her løber vi barfodet på angrebet,
  Fængslet af skønheden i deres pige ...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og pigerne har sådan en klangfuld stemme!
  
  Lad det russiske land være berømt,
  Det blev født i generationernes navn ...
  Verdens folk er en venlig familie,
  Den store Lenin vil hjælpe os!
  
  Men nu hersker den herlige Nikolaj,
  Og kæmperne kæmper for ham,
  Vi kommer alle dertil, vi tror bare på himlen,
  Når folket og Ruslands zar er forenet!
  
  Det er rigtigt, vi vil være hengivne til kongen,
  Tjener ham af alle hjerter og sjæle...
  Jeg elsker Jesus og Ladoya,
  For evigt vil jeg være Svarog med dig!
  
  Vores russiske guder er vigtige for os,
  Vi elsker dem med sovjetfolks sjæl...
  Og det er bare Satans indspil,
  Når Perun er hos Lada, vil du afvise!
  
  Jeg elsker kongen, han er vores egen far,
  Tjen ham trofast og med kærlighed...
  Lad der være en ende på russernes fjende,
  Selvom det nogle gange gives i blod!
  
  Rusland vil være i universet for alle,
  At gnistre med en kvasar, lys og kraftfuld ...
  Fædrelandet vil ikke have problemer,
  Selvom modstanderen har tegnet onde skyer!
  
  Må den almægtige Rod være med os,
  Hvem er herskeren over hele universet....
  Bag os er den største hvide gud,
  Hvem i sin venlighed hersker!
  
  Lad der være skabelse på jorden,
  Vi vinder, jeg ved det med sikkerhed...
  Venter på opfyldelsen af den lyse drøm,
  Der vil være plads til mennesker i et lyst paradis!
  
  Åh, mit hellige kloge Rusland,
  I navnet på kommunismens velstand...
  Gude-demiurger kender mine slægtninge,
  Og revanchismens forsøg vil ikke bestå!
  
  Vi tror på, at modstandere vil blive slettet til støv,
  Vi vil rejse det russiske flag over hele universet ...
  Vi vil besejre fascisterne og dushmanerne,
  Og vi vil for evigt forherlige Familienavnet!
  Og selvfølgelig skyder og kaster pigerne dødelige granater med deres mejslede, bare, solbrune ben.
  Og man kan ikke modstå folk som dem.
  Så kyssede den fangede Mujahideen nøgne, hårdhændede piger. Støvede men meget forførende fødder.
  Og så Afghanistan. Sandt nok var der lidt krig. Og briterne var ikke så heldige i starten.
  Oleg Rybachenko viste dog sit store niveau af en lyskriger der.
  Sammen med pigerne i bikini knuste han fjenden med stor lethed og forvandlede Mujahideen til en si. Og pigerne kastede med deres bare tæer bomber med dødelig kraft og rev hele afdelinger af afghanske militante fra hinanden.
  Og kæmpende sang drengen og komponerede, mens han gik;
  Jeg er en pioner, skal kæmpe i Afghanistan,
  Forfærdelige kampe venter...
  Men russerne ved altid, hvordan man kæmper,
  Fjenden vil kun tælle nuller!
  
  Må kommunismens æra være i herlighed,
  Når Svarog den store Gud kommer...
  Fordriv horderne af formidabel fascisme,
  Wins åbnede en endeløs konto!
  
  Himlen er blå i Afghanistan
  En barfodet dreng løber gennem bjergene ...
  Hans kald er en cool ting,
  Russisk tro er trods alt en solid monolit!
  
  Dushmans klatrer i en aggressiv sky,
  Men de bliver væltet af en modig pioner,
  Fighter dreng fra Rusland mægtig,
  Han vil vise selv voksne et eksempel!
  
  Vi tror alle på kommunismens sejr,
  Og hvis du skal kæmpe for kongen...
  Lad os sprede revanchismens flok i aske,
  For os og bjerge, varme hav!
  
  Rusland vil herske over universet
  Så testamenterede den højeste vise stang ...
  Med sin styrke i kampen uændret,
  Vi driver Fædrelandets fjender i kisten!
  
  Vi kan ikke bringes i knæ af russere,
  For os Svarog og kærlighedens hvide gud ...
  Vi vil afvise overfloden af denne dovenskab,
  Hvis vi har brug for et hav, så lad os udgyde blod!
  
  Til ære for vores fædreland Rusland,
  Ridderen vover at redde min Rus...
  Vores familie er den højeste og Kristus er missionen,
  I stand til at formidle skabelsens lys!
  
  Jeg elsker Rusland, som er kærest af alt,
  Hvilke smukke blomster...
  Vi vil bevæge Führeren hårdt i ansigtet,
  Og bitre nederlag tæller ikke!
  
  Bag os er Lada, de store guders mor,
  Bag os er Perun, Yarilo, magt ....
  Vi vil knuse presset fra flokkene af alle de vilde,
  Lad os hjælpe svage mennesker!
  
  Ja, lad fædrelandet blomstre i herlighed,
  Universet vil hæve sig over alt...
  Abel vil opstå, og Kain skal omkomme,
  Der vil være en rabiat skurk i helvede!
  
  Når Rusland hæver sit formidable sværd,
  Og giv os russernes styrke, hvide Gud ...
  Alle onde ånder i underverdenen vil snart omkomme,
  Hvad var det Højeste lys med til at skabe!
  
  Så tro på Gud Jesus ære,
  Tro på vor Kristi herlighed...
  Gør ikke dine forældre sur
  Bevar troen på Rod til det sidste!
  
  Så kommer en stor belønning,
  Og underkast russerne hele verden ...
  Det er nødvendigt at kæmpe modigt for fædrelandet,
  Svarog store Gud og idol!
  
  Alle de døde vil opstå i lykke,
  Aldre, som vinden, blomstrer i glæde ...
  Både himlen og jorden er i deres formidable magt,
  Folkene på hele planeten ærer familien!
  Sådan kæmpede Oleg Rybachenko i Afghanistan med pigerne. Og den ene af hans sikre og rungende sejre efter den anden.
  Dette er terminator-drengen! Og pigen med bare hæle blev så formidabel og funklende!
  Verden har fundet stabilitet og velstand. Indtil den store depression ramte i 1929. Rusland faldt efter hurtig vækst også ind i en krise.
  I 1931 angreb Japan Rusland og søgte hævn for tidligere nederlag.
  Selvfølgelig var det zaristiske imperium klar til krig.
  Men denne gang var det selvmord. De tsaristiske tropper besejrede japanerne.
  Oleg Rybachenko kæmpede igen med den modige, men teknisk langt bagud Rusland, samurai.
  Drengen skød fra et højdrevet maskingevær og afskar de russiske samurai-troppers angrebspositioner med hundreder og tusinder. At skære ned og meje hele bataljoner af japanere på én gang.
  Hendes maskingevær virkede utrættelig. Og han knuste alt og slettede modstandere bogstaveligt talt til blodigt pulver.
  Og det evige barn, som stadig så omkring ti år gammelt ud, men havde mere styrke end en elefant, kastede med sine bare tæer eksplosive pakker af kolossal styrke. Og fjenderne rev bogstaveligt talt i de mindste dele.
  Og pigerne knuste og mejede japanerne sammen med ham. Klip dem som en barbermaskine hår.
  Og de viste deres tunger og lo.
  Og samtidig sang pigerne med stor entusiasme og entusiasme. Med glæde ved at skrive bogstaveligt talt på farten;
  Rusland er det største af lande
  Vi vil bygge kommunisme i det med kongen,
  En evig pagt er givet os med familien,
  At enhver person er født som en helt!
  
  Vi vil besejre Japan i spøg
  Forgæves angreb du Rusland ...
  Ved angrebet vrider pigen sit bredsværd,
  Krigere af gul rev!
  
  Vi er Komsomol evige kæmpere,
  Når vi kæmper, skinner solen stærkere...
  Fædre er stolte af barfodet,
  Vi riddere er ikke længere børn!
  
  Stol på ingen til at stoppe os
  I den evige kommunismes navn...
  Vi vil hurtigt drive Ruslands fjender,
  Hvem angreb med ond kynisme!
  
  Gud Svarog vil herske i fædrelandet,
  Han er skytshelgen for store krigere ...
  Fjender vil ikke være tilladt selv på tærsklen,
  Den almægtige slags skaberen af de tusind ansigter!
  
  For vores herlige fædrelands skæbne,
  Besejr alle, fælde fjender i spøg ...
  Jeg ville dedikere en sang til Rod,
  Hvad er blevet et sted i universets paradis!
  
  Her løber de barfodede Komsomol kvinder,
  Deres hæle blinker som et spejl ...
  Det er tydeligt, at samurai venter på kaput,
  Krigere river hurtigt fra hinanden!
  
  Tro ikke på dem, der simpelthen er svage i ånden,
  Vi er riddere i uovervindelige kampe ...
  Du er bare en elendig slave
  Og Lada og Kristus er ét i sjælen!
  
  Vi har et rødt banner,
  Hun er som en frodig rose, der rødmer ...
  Vi vil ramme hvem der er ond lige i øjet,
  Lad være med at angribe Rusland!
  
  Her løber de barfodede Komsomol kvinder,
  De er smukke og har et smukt ansigt...
  Hvem råber ikke ond kaput,
  Lad os bare behandle dig rigtigt!
  
  For vores lyse hjemland en drøm,
  Alle lever i herlighed, stor skønhed ...
  Alt andet er bare forfængelighed
  Selvom de helliges ansigter ofte bliver mørkere!
  
  Nå, vi kæmper i kamp som ørne,
  Og vi skynder os barfodet gennem frosten ...
  Vi er stærke og stolte Komsomol-medlemmer,
  Og over Fædrelandet stiger Solen voldsomt op!
  
  Her er vort hellige moderlands herlighed,
  Vi synger salmer og komponerer sange...
  Jeg er en pioner dreng fuldstændig barfodet,
  Frosten plager mine bare hæle!
  
  Men vid, at jeg ikke vil trække mig tilbage fra målet,
  Da den russiske nødsånd er stærkere...
  Jeg elsker familiens Gud, jeg elsker alle med mit hjerte,
  For at fraråde en latterlig idé!
  
  Lad os glorificere Lada - gudernes budbringer,
  Hvem skabte verdener i kærlighed...
  Vi har brug for ekstra ord gutter,
  For os, Perun, Svarog, fra Yarilos ild!
  
  Japan forsøgte at tage over
  Vores Port Arthur og vores forfædres land,
  Men her blev jægeren til en leg,
  Vi fyrer meget præcist!
  
  Vi mejede en masse samurai ned,
  Fjender eksisterer ikke længere...
  Vi er en slags døtre, kære sønner,
  Over os er Guds Moder, Hellige Lada!
  
  Ingen modstander vil ikke give,
  Nej, russere vil ikke blive set på deres knæ ...
  Guds kerub funkler af guld,
  Og forherlig Jesus med Familienavnet!
  
  Ingen steder er Rusland smukkere at finde,
  Hun er smuk, evigt Rusland...
  Alle ser ikke mere end tyve ud,
  Vi er medlemmer af Komsomol barfodet messias!
  
  Ja, vi kørte samuraien,
  Den Højeste Stang hjalp os i denne kamp ...
  Hvor magtfulde ørne blev
  Og den mest perfekte hvide gud!
  
  Det skete også for pigerne at slås,
  Med fascisme at rive spøgefuldt "Panthers".
  Og de vandt med en voldsom hær,
  Selvom de tog drastiske foranstaltninger!
  
  Og Hitler fik en major
  Vi rev ham i stykker i raseri ...
  Som det viste sig, er Fuhrer som en idiot,
  Og vi vil se kommunismen i det fjerne!
  
  Moskva bekæmpede nazismen som et bjerg,
  Og vi modstod med besvær, men modigt ...
  Smukt russisk land
  Da vi plagede Fritz hårdt!
  
  Løb barfodet i kulden
  Vi overrasker Komsomol-piger ....
  De slæbte Ruslands fjender i fangenskab med magt,
  Og de viste et meget behændigt temperament!
  
  I nærheden af Stalingrad gav de det hårdt i øjet,
  Og tigeren brækkede støt af sin kuffert ...
  Selvom det bestemt var en svær time dengang,
  Men barfodede Komsomol-medlemmer er almægtige!
  
  Og så gik vi stolte ind i Berlin,
  Du ved, at der blev vist sådan en coolness...
  Hvad respekterer hele den russiske verden,
  
  Vi rev Adolf fra hinanden!
  
  Nå, denne sejr er god,
  Vi vinder alle i kamp uden fejl,
  Den russiske stjerne brænder over os,
  Og vores tro fra familien er uændret!
  
  Kort sagt, vores kampagne slutter,
  Planeten vil blive en del af Rusland ...
  Vi vil alle have en stor indkomst,
  Diamanter har vandet vores lunde!
  . KAPITEL #3
  Oleg Rybachenko var allerede en officer og havde mange priser. Og han blev respekteret, trods sit barnlige udseende. Og nåede endda at blive gift. Så karrieren gik godt med den evige dreng.
  Admiral Kolchak er slet ikke gammel endnu, han viste sit geni, der kan sammenlignes med Ushakov og Admiral Makarov. Landet med den Rising Sun blev fuldstændig smadret i havet og derefter besat.
  Kampagnen mod Tokyo var strålende og sejrrig. Og Oleg Rybachenko formåede at skelne sig selv ved at fange mikadoen selv. Og for dette modtog han det første St. George-kors i Ruslands historie med en guldsløjfe og diamanter.
  Selvom de ikke turde opdrage ham i rang: drengen ser for barnlig ud. Selvom han er ti år gammel for sig selv, det vil sige for denne gang, kan du give tretten år. Men stadig et snottet barn.
  I hvert fald vandt Rusland.
  Dette blev efterfulgt af en folkeafstemning, hvor flertallet af japanerne stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Så tsar Nicholas II styrkede sin magt i Stillehavet. Rusland fortsatte med at bevæge sig gennem Kina. Svækket af krisen blandede Storbritannien, Frankrig og USA sig ikke i at tage kontrol over det himmelske imperium.
  I 1933 kom Hitler til magten i Tyskland. Han begyndte at genoprette det tidligere imperiums tidligere magt. Og selvfølgelig forsøgte han ikke at skændes med Rusland.
  Mussolini i Italien havde venskab med Rusland. Og på lur erobrede Etiopien og udvidede deres kolonier. Der var tale om at skabe en Triple Alliance.
  Det tsaristiske Rusland ønskede at annektere alle kolonierne i det svækkede England og Frankrig. Tja, tyskerne og italienerne er også forståelige. USA havde sine egne planer.
  I 1937 sluttede Tyskland sig til Østrig og producerede Anschluss. Og i november 1937 styrtede flyet ned med Nikolaev som nummer to. Kongeriget endte meget vellykket. Nicholas II opnåede kolossale erobringer i de 43 år af hans regeringstid.
  De kaldte ham Nicholas den Store! Og selv den Største, de blev højere end Peter den Store.
  Under Nicholas II blev arbejdsdagen reduceret til ti timer, syv års uddannelse blev obligatorisk og gratis. Den gennemsnitlige løn i landet nåede 75 rubler om måneden med nul inflation og guldstøtte af rublen. Den kongelige valuta var den hårdeste og mest konvertible i verden.
  Rusland havde den største landhær i verden, og flådens størrelse overhalede både Storbritannien og USA.
  Russiske kampvogne var de bedste i verden, ligesom fly. Og helikoptere på det tidspunkt var praktisk talt de eneste på planeten Jorden. Den mest talrige og højkvalitets ubådsflåde. Det bedste artilleri. Avancerede teknologier inden for tv og video. Verdens første farvefilm begyndte også at blive optaget i det tsaristiske Rusland. Herunder takket være zar Nicholas II's passion for fotografering.
  Efter at have tilsluttet sig Kina, kom Rusland ud i toppen i verden med hensyn til befolkning, og overhalede Storbritannien med alle dets kolonier.
  Zar Nicholas II reformerede ortodoksi og legaliserede polygami. Denne kloge suveræn formåede at gøre en masse ting. Og han gik bort, ikke spyttet på, ikke forfulgt, ikke efter at have mistet Rusland, men stor. Og blot et par millimeter fragmentskift påvirkede Ruslands historie på en sådan måde.
  Plus, at bevæge sig ind i fortiden, sådan en smuk og stærk og hurtig dreng som Oleg Rybachenko. Og de siger, at der ikke er nogen ulykker i historien! Stadig hvordan de er. Både Nicholas II og fænomenet Generalissimo Kondratenko viste dette.
  Men efter zar Nicholas død var der et midlertidigt spring. Først døde monarken Alexei II, før han kunne blive kronet. Så døde en anden arving, Kirill Vladimirovich Romanov, også. Og Vladimir den Tredje besteg tronen i 1938. Kongen er ung, men generelt ikke dum og ret viljestærk og ambitiøs.
  Nå, han gik i gang! Rusland, Italien, Tyskland, mod Storbritannien, Frankrig og i fremtiden USA. Her er Triple Alliance selvfølgelig meget stærkere.
  I maj 1940 angreb Tyskland Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien. Rusland angreb de franske, engelske og hollandske kolonier. Den uhøjtidelige beslaglæggelse af territorier begyndte.
  Briterne og franskmændene kunne ikke modstå den russiske hær. Og tyskerne besejrede og tvang til at kapitulere Frankrig, Belgien og Holland på halvanden måned.
  Derefter besatte Führeren både Spanien og Portugal og erobrede Danmark og Norge. Rusland besatte Sverige.
  Krigen var næsten i én port. Med støtte fra den lokale befolkning erobrede Rusland Indien, Indokina, det sydlige Afghanistan, det sydlige Iran, Mellemøsten og gik ind i Egypten.
  Oleg Rybachenko kæmpede som altid med succes og med en enorm entusiasme. Drengen arbejdede med to maskingeværer på én gang og mejede de britiske og franske kolonitropper ned. Og dette er hans vidunderlige kald og kampen i én port.
  Og barnets bare fødder kaster dødbringende granater. Og de fire piger kæmper med ham, og det med stor succes.
  Samtidig glemmer Oleg Rybachenko ikke at synge, mens han udrydder Ruslands fjender;
  At blive født i cyborgs tidsalder er givet,
  Når en computer er en spiller ved hånden ...
  Og verden er i bund og grund kun en film
  Vidste ikke, at tiden er anderledes nu!
  
  Ingen grund til dumt at dræbe slægtninge,
  Drengens strategi under håndfladen ...
  Notesbogen blev unødvendig i en celle,
  Vi er ukendte børn i århundredet med smerte!
  
  Men efter de rasende guders vilje,
  Drengen er flyttet ind i en ny verden ...
  Der er få næver at vinde her,
  Det virkede som om djævelen var gået amok!
  
  Krig og brøl, ødelæggelses mørke,
  Fuld af mord og sult kommer ...
  Kend folkets skæbne,
  Når der er sorg og kulde i hjertet!
  
  Ingen grund til at tænke, russere kan ikke knækkes,
  Lad det store Rusland blomstre...
  Den virkelig onde tyv vil blive besejret,
  Svarog kommer - en stor mission!
  
  Her er zaren den store Nicholas væk,
  Nu er Vladimir simpelthen ved magten ...
  Han kan også siges at være en ørn,
  Og sprede sine vinger ud over verden!
  
  I Guds navn russiske Kristus,
  Gør gode fyre med glæde...
  Marys kærlighed, så ren
  Hvad irriterer dig med din dumhed!
  
  I Rusland ved du, at alt vil være godt,
  Hun vil hejse flaget over universet ...
  Selvom fjenden banker på mejslen,
  Vi vil kun blive herliggjort af skabelsen!
  
  Jeg tror på, at den russiske gud vil regere
  Hvem skabte mørket i disse universer...
  Selvom Satan er sådan et mægtigt horn,
  Vi vil være de velsignedes sønner!
  
  Her i Rusland er en ny tid,
  Kejseren har Vladimir ved magten ...
  Romanovs fra det kongelige hof,
  Ørnen har tohovedede vinger over hele verden!
  
  Fædrelandets storhed i århundreder,
  Eller måske endda Rusland forbliver for evigt ...
  Den russiske flod flyder uden grænser,
  Og folk vil være mennesker i hjertet!
  
  Så er jeg en barfodet pioner dreng,
  Der suser med bar hæl i kulden.
  Men ud fra hvad Sir angriber,
  Jeg vil give ham et hårdt ansigt med blod!
  
  Du kan ikke slå drengen
  Han er en meget stærk og stor kriger...
  Og forvandler selv en tiger til et spil,
  Fordi af natur en vinder!
  
  Og Komsomol kvinder løber barfodet,
  Deres hæle bliver lyserøde af kulde ...
  Og snart vil der være kaput til alle fjender,
  Efterlad ubrugelig idé!
  
  Her har vi allerede taget briterne i junglen,
  Ruslands fjender blev dræbt sammen ...
  Vi gik langs kanten af adrætte aber,
  Og de endte meget greyhound miles!
  Kort sagt, drengen blev meget moden,
  Og han blev en ganske intelligent officer ...
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan,
  Og tjener som endnu et eksempel for ridderne!
  Drengen kæmper og knuser fjender. Og så falder de fangne sorte og gul-hvide krigere på knæ og kysser pigernes fødder. Og det er så fantastisk.
  Natasha kurrede efter et kys på hælen:
  - Jeg elsker mænd!
  Zoya var enig i dette:
  - At spinde på en pind er en stor fornøjelse!
  Og hvordan han klikker en fanget soldat på næsen med sin bare hæl.
  Augustine tog med sine bare tæer fat i araberens næse og tvang ham til at knæle.
  Pigen råbte:
  - Jeg er en aggressiv heks!
  Svetlana kæmpede også meget aktivt. Og så mange forskellige slags soldater blev afbrudt. Og pigen tvang ham til at kysse hendes hæle og knurrede:
  - Du kan ikke modstå!
  Selvfølgelig kunne kolonitropperne ikke modstå den tsaristiske hær, og det ville de egentlig ikke. Indtagelsen af Afrika blev noget forsinket på grund af manglende veje og langvarig kommunikation. Tyskerne flyttede på tværs af Afrika gennem Gibraltar og Marokko, russerne gennem Egypten og videre Sudan.
  Terrænet var dog mere en hindring end modstanden fra de britiske eller franske tropper. Der var få af dem, og de er dårligt bevæbnede, og for det meste fra lokale aboriginer. Som ikke vidste hvordan og ikke ville kæmpe.
  I 1940 turde Hitler ikke lande i Storbritannien. Han lancerede en luftoffensiv, som først ikke var særlig vellykket. Men i foråret 1941 gik russiske fly ind i kampen, og Storbritannien begyndte at blive presset ihjel.
  Og i august fulgte landingen af fælles tysk-russiske tropper, og efter to ugers stædige kampe, erobringen af London.
  Oleg Rybachenko og pigerne stormede aktivt Englands hovedstad. Endnu en gang var drengen barfodet og slyngede barnlige, mejslede ben med ødelæggende træbark-granater, der væltede enhver, selv de kraftigste kampvogne i Storbritannien. Inklusive en vægt på halvtreds tons, og endda firs tons "Tortillas" brændte grundigt, og smadrede i en hård kamp.
  Drengen under slaget sang, komponerede, mens han gik;
  Vi russere kom til Storbritannien,
  At erobre de angrebne udlændinge ...
  At sakserne var strandet,
  Men vi respekterer ikke-troende!
  
  Rusland er det største af lande
  Som bygger universet...
  Denne ildevarslende tåge vil sprede sig,
  Og vores forretning vil være skabelse!
  
  Jeg elsker den ortodokse Kristus
  Lad familiens kraft være i os ...
  Gudinde Lada er ren som en krystal,
  Hellig vejr er altid godt i Rusland!
  
  Vi tror på, at universet vil erobre
  Lad os give lykke til det russiske univers...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Ved din uforanderlige Guds kraft!
  
  Krigere af mit hellige Rusland,
  De vil ikke lade os knæle...
  Sig til Gud Jesus tilgiv mig
  Hvis Lenin vil tillade noget at gå for vidt!
  
  Må vores fædreland være i blomst,
  Vi kan nemt bygge hellig kommunisme i det ...
  Jeg vil feje den engelske hær,
  Og jeg vil være en helt for evigt!
  
  Vi vil løfte vores Rusland til himlen,
  Og vi vil erobre det stolte London i kamp ...
  Ikke underligt, at den hellige Jesus genopstod,
  Og Rusland vil trække sig usselt tilbage!
  
  Fædreland du er min egen mor,
  Jeg elsker dig som solen uden tvivl...
  Fjender vil simpelthen være i stand til at rive fra hinanden,
  Til ære for alle fremtidige generationer!
  
  Ja, vores grænseløse Rusland blomstrer,
  Korn vokser som guldkorn ...
  Victories åbnede en ubegrænset konto,
  Sådanne ansigter fra ortodokse ikoner!
  
  I Rusland er en ny herlig zar nu,
  Han hedder Vladimir, søn af Kirill...
  Herren satte ham op - reger visuelt,
  Og Rusland vil være en kæmpe forhammer!
  
  Nå, mit store fædreland,
  Hvem ingen tør forråde...
  Vil forsvinde som en ravns skumring,
  Sjov russisk idé!
  
  Vi vil helt sikkert besejre løven
  Og erobre dette uindtagelige London...
  Ikke engang Satan kan besejre os
  Så vi angriber modigt horderne!
  
  I Rusland er der ikke plads til svækkelser,
  Vi vil besejre alle fjender på én gang ...
  Vi udtrykker kærlighed til fædrelandet i vers,
  Fjenden vil let forstene!
  
  Nu er kongen selv faldet på knæ,
  Og han bøjede sig for Ruslands soldater ...
  Vores tro er trods alt stærkere end metal,
  Og løven gemte sig under sengen af frygt!
  
  Nå, du blev født som soldat for at vinde,
  Smuk, effektiv og sjov...
  Jeg tror, at hæren vil blive besejret,
  Og magten vil vende tilbage til os frivilligt!
  
  Jeg tror på, at vi snart vil sejre
  Venus, Mars og drilske Jupiter...
  Hvor grænseløs verden vil være
  Du ødelægger ikke den Almægtige!
  
  Men efter vi ramte stregen,
  Der er kun en lille smule tilbage til at vinde...
  Så får vi sød kulesh,
  I herlighed vil være vores bedstefædre i rati!
  
  Stol ikke på den, der er svag i hjertet af frygt,
  Skurken vil aldrig sejre...
  Og selvfølgelig er du ikke en slave,
  Vores helgener vil være dommere i kamp!
  
  Og så London faldt, og landet er vores,
  Hun blev fri, og så strålende ...
  Alt på planeten vil kun være klasse,
  Under den russiske kommunismes banner!
  Også pigerne bekæmpede de sultne tigreres vilde vanvid.
  Natasha, der skar gennem kolonisoldaterne og kastede en granat med sine bare tæer, knurrede:
  - Reger verden Rusland!
  Zoya, der knuste horderne af englændere, der dækkede tårnet, og kastede pakker med kulsprængstoffer med sine bare tæer, hvinede og blottede sine tænder fra perler:
  - Jeg knækker alle!
  Og hvor vil denne terminator-pige grine.
  Augustina kæmper også med vildt hysteri. Og englændernes rubin, allerede i selve kongeslottet.
  Skærer igennem fjender med sværd og kaster granatben med bare fingre og brøler:
  - For den tsaristiske kommunisme!
  Men i slaget og Svetlana. Hvor aggressivt hun kæmper. Og så mange kæmpere - allerede hugget en hel høj.
  Og med sin bare hæl vil han give efter for en pakke savsmuld med sprængstof. Og vælte tanken.
  Så vil det brøle:
  - For den russiske uovervindelige ånd!
  Så de forsøgte alle og fangede selv kongen sammen med Churchill.
  Og Storbritanniens premierminister knælede ned og kyssede pigerne fra de støvede, blodige såler på deres bare fødder.
  Og så var han helt tvunget til at slikke Venus grotte. Hvad fik krigerne til at grine så lystigt.
  Derefter blev hele den østlige halvkugle, inklusive Australien og New Zealand, russisk, tysk og italiensk.
  Men der var stadig USA.
  Zar Vladimir tog en autokratisk beslutning om at angribe Amerika. Hitler og Mussolini støttede ham i denne beslutning. Det Tredje Rige flyttede tropper til Island og videre til Grønland og Canada, og tsar-Rusland flyttede til Alaska. Kræfterne er naturligvis ulige. USA har en ret svag tankflåde og en meget mindre befolkning end Rusland, sammen med alle dets kolonier. Selvom økonomien er udviklet. Men sådan et monster kan man ikke modstå.
  Efter at have lanceret en offensiv i 1943, besatte den russiske hær hurtigt Alaska i løbet af to vintermåneder. Og i foråret erobrede hun sammen med tyskerne næsten hele Canada.
  Oleg Rybachenko kæmpede selvfølgelig også her og udmærkede sig markant ved at vise ubøjelig heltemod, kolossal teknik og sin intellektuelle magt.
  Drengen lignede stadig et barn, kun meget muskuløs og ekstremt stærk, mere præcist stærkere end en stor elefant og hurtigere end en gepard.
  Under angrebet på amerikanerne sang drengen og skrev et helt digt lige på farten;
  Rusland er det største af lande,
  Hvem hersker over verden...
  En evig pagt blev givet os af Kin,
  At gøre Lada til et idol i århundreder!
  
  USA angreb modigt
  Vi angriber - de besatte Alaska ...
  Vi vil bringe sejren i tankerne,
  Og gør hele universet til et eventyr!
  
  Krigere af det smukkeste Rusland,
  Med et slag vil vores dreng fælde egetræet ...
  Og din pige, vær ikke engang ked af det
  Koschey the Deathless vil ikke ødelægge dig!
  
  Der er mange hårde krigere i Rusland,
  Piger og drenge skynder sig i kamp ...
  I vores bedstefædres og fædres navn,
  Desperate krigere kæmper!
  
  Pigen vil skære ned Fritz på flugt,
  Den bare is i floden vil bryde igennem med din fod ...
  Selvom fjenden kalder Satan i kamp,
  Hans stolte pige vil bryde af!
  
  Vi har en hvilken som helst krigergigant,
  Fej fjenden med ét slag ...
  Vores store familie er en i århundreder,
  Alle Rusichi vinder med god grund!
  
  Mit Rusland blomstrer som en krans,
  Hun er en smuk gråvinget due ...
  Sejre åbnede en uendelig konto,
  Drengen fra Rusland er en uovervindelig fighter!
  
  I alt er mit fædreland smukt,
  Selvom samurai frækt klatrer ind i kamp ...
  Verdens folk er alle én familie,
  Men vi piner hårdt mod modstanderen!
  
  Og hvad har vi brug for Hitler - bare en svækkelse,
  Vid, at det ikke er svært at knække sine horn ...
  Selvom en rasende morkel angriber,
  Selvom det nogle gange viste sig at være kedeligt!
  
  Det russiske land blomstrer smukt,
  Hun kommer med honning og kærlighed ...
  Vi vil besejre fjenden ikke forgæves,
  Lad os få ham til at spytte blod!
  
  Hvor godt det vil være med os brødre,
  Når alle krigene i underverdenen går til grunde ...
  Og tag flugten, kend horden,
  Guderne vil ikke forlade vores hjemland!
  
  Rusland er fødestedet for elefanter,
  Vi byggede pyramider i Egypten...
  Vi kørte karavaner af æsler,
  Og det er bedre med os og sisadima!
  
  Vi vil aldrig tie
  Og om nødvendigt vil vi kæmpe modigt ...
  Tiderne går, frygtelige år,
  Men vi kommer tilbage for at blive for evigt!
  
  Den blodige tyv vil ikke overvinde os,
  Mamai er besejret, og vi slog Batu ...
  Fjender vil være i stand til nidkært at bryde,
  Pigerne løber og barfodet i frosten!
  
  Krigen er blodig, den indeholder århundreders drøm,
  Det vil være smukt at vide på hele planeten ...
  Intet behov for ekstra folk kender ordene
  Lad børnene have det sjovt!
  Når det er svært for os, vil Gud hjælpe os,
  Svarog selv smedede sværd, der spillede for os ...
  Vil give styrke ubegrænset i kraft Rod,
  Alle vil få deres plads i himlen!
  
  Det er godt, når jorden blomstrer
  Wehrmacht vil ikke bringe os i knæ ...
  Og nederlag vil ikke tælle,
  Stalin, den geniale Lenin, er bag os!
  
  Overalt i Rusland, drengekrigere,
  Pigerne viger heller ikke for drengene...
  Du vil opgive enderne,
  Fordi vi er de største dommere!
  
  Vi vil ikke give Stalingrad til nazisterne,
  Vi vil heller ikke overgive Moskva til Fritz ...
  Den russiske fyr er altid glad for at kæmpe
  Vi skælder ud - aldrig dumme!
  
  Her er pigerne barfodet på en snedrive,
  De stolte trådte på én linje ...
  De kørte modstanderen lige i kisten,
  Og Hitler var ret banket op!
  
  Nu tager vi modigt til New York,
  Klar til at rive fjender, der spiller...
  Vi er sådanne fyre, alle ørne,
  Sejren kommer snart i den storslåede maj!
  
  Krig den raser som en vulkan
  Lava flyder i et raseri, der spyer ...
  Vi vil ramme USA med et stejlt slag,
  Selvom Komsomol-pigen er barfodet i sneen!
  
  Tro ikke, at denne Hitler er en kæmpe,
  Tro ikke, at Roosevelt heller ikke er en krøbling ...
  Slavernes Gud, den Højeste Stang er én,
  Og han vil regere fra alder til alder!
  
  Vi har så skarpe sværd
  Og tro, at skjoldet ikke kan gennembores af et projektil ...
  Så fej bare hold kæft
  Lad samvittigheden plage med et meget hårdt blik!
  
  Vores mægtige tank er bare supermand,
  I stand til at bryde igennem ordrerne...
  Og der vil være en tid med stormfulde forandringer,
  Vi vil dristigt plante bede, tror jeg!
  
  Barfodet pige løber
  Sne er ikke en hindring med hendes bare hæl ...
  Jeg tror på, at fjenden vil blive slået hårdt,
  Og tro, at Roosevelt ikke ler!
  
  Hvad tænkte hun for at drille i spøg Moskva,
  Og få kæmpe gaver...
  Vi vil smadre i stykker, tro horden,
  Forsøg på at bremse fædrelandet er forgæves!
  
  Men vores Rusland blomstrer i storhed,
  En rumfart af kæmper...
  Hun bringer fremskridt til kommunismen,
  Når folket og hæren er forenet!
  
  Kongen regerer os - en tapper monark,
  Hvem udfordrede underverdenen...
  Vi knuste fjenden til støv
  Selvom man nogle gange skal vinde med blod!
  
  Vi vil ikke være tavse riddere tror
  Sejren gives til de modige og kloge ...
  Bare et rovdyr vil blive revet i stykker,
  Og solen står klart op over moderlandet!
  
  Bøddelen vil ikke være i stand til at bringe øksen,
  Og Ruslands sværd vil ikke sløve brodden ...
  Herren har spredt sit dække over Rusland,
  Selvom det nogle gange forekommer os, at det ikke er nok!
  
  Der er ikke plads i krig for dem, der er spurve,
  På den kæmper ørne med et vildt skrig ...
  Dræb fædrelandets fjende i raseri,
  Så helgenen trak på skuldrene med et strålende ansigt!
  Svarog og Lada, og Fighter-Perun,
  De vil hjælpe os i kampe, russere ...
  Din drengehelt bøjede en hestesko,
  Ingen vil dømme dig!
  
  Men nu er russernes sejr kommet,
  New York gøglere jagerfly befriet....
  Vores liv er trods alt den skarpeste nål,
  Lad os afslutte rejsen i det besejrede Berlin!
  . KAPITEL #4
  Brasilien, og Venezuela, og Mexico og andre lande har erklæret krig mod USA.
  Bevægelsen af russiske tropper i de nordlige stater i Amerika begyndte. Kræfterne er naturligvis ulige. Rusland og Tyskland er bedre både i kvalitet og kvantitet.
  Pigerne Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana kæmper på verdens bedste kampvogn "Kondratenko"-3, et mobilt køretøj med en langløbet og hurtigskydende pistol. Meget adræt, med en lav silhuet.
  Efter vægt er Kondratenko-3-tanken omkring fyrre tons og er godt beskyttet. Og pistolen, trods den lille kaliber på 76 mm, med en stor mundingshastighed.
  Shermans, denne tank kan ikke penetreres fra nogen vinkel. Så det...
  Piger, der kæmper barfodet og i bikini, udrydder bare amerikanere og griner meget.
  Især Natasha ... Og med bare fingre trykker hun på joysticket og siger:
  - Ære til mit Rusland!
  Zoya skyder også. Det gør han med sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og råber:
  - Og hele vores fødeland!
  Aurora skyder videre. Hun slår fjenden og siger og blotter sine tænder:
  - Og de højere magter er bag os!
  Og også pigen blinker meget brændende! Med bare tæer trykker han som knapper på et joystick.
  Og så skyder Svetlana. Sådan en smart og smart pige. Udsender solstråler fra munden. Og han synger også:
  - Jeg er en verdensstjerne! Jeg løber hurtigere end selv Satan!
  Med sådanne piger er djævelen selv ikke forfærdelig. De tærsker amerikanerne og omgiver Chicago tæt.
  Og ikke slippe nogen ud derfra. De tordner, lad os sige, trivielt. Det er pigerne.
  Og nu kapitulerer Chicago-garnisonen. Kend vores!
  Og russiske kampvogne nærmer sig allerede New York. Zar Vladimir gnider sig tilfreds i hænderne. Gik russerne nogensinde så langt?
  Piger og i luften kæmper tappert. For eksempel et sødt par: Maria og Mirabela.
  Få deres regninger, barfodet og bikini skønheder. De har bogstaveligt talt intet at modsætte sig. Sådanne piger her er smukke og blændende aggressive og velrettede.
  Maria affyrede et skud, skød et dusin fly ned i ét stød og sang:
  - Ære være dig, vort fædreland! I Ruslands navn!
  Mirabela skød og brølede også:
  - Men der er en leder med stor styrke,
  Han vil kalde slaverne til kamp ...
  Kan ikke håndtere Rusland
  Når Vladimir er konge!
  
  Fra fast, stærk, med en jernvilje,
  Et udseende som at skære metal ...
  Russerne har ikke brug for en bedre andel -
  Kun mennesker drømte om sådan noget!
  
  Fædrelandets fjender marcherer til Gehenna,
  Fjender vil ikke stoppe Rusland...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Støvler glimter i marchen!
  Ja, disse piger kæmper og synger mestre ...
  Forresten, midt i stormen af New York, fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet, fløj rundt om planeten Jorden. Og dette er endnu en præstation af det tsaristiske Rusland af Romanov-dynastiet.
  Og så kapitulerede New York-garnisonen, og Washington faldt snart.
  Oleg Rybachenko udmærkede sig under overfaldet. Denne udødelige dreng kæmpede som en rigtig terminator. Og hans bare, barnlige fødder kastede ærter med sprængstoffer med stor destruktiv kraft.
  Drengen angreb fjenderne og sang samtidig og komponerede på farten;
  Jeg er en russisk pionerfalk,
  Hvad tjener kongemagten...
  Jeg vil vise alt i kampe ved eksempel,
  Fædrelandet vil være i evig herlighed!
  
  Vi er børnebørn af Rod og sønner,
  Hellige, store Mama Lada ...
  Og ridderne tror på ørnene,
  Fortjent at komme til prisen!
  Elsker dig hellige Rusland,
  Landet, som verden i kronen dømmer ...
  Kæmp for kanten og vær ikke bange,
  Selvom nogle gange ødelægger dæmonen os!
  
  Vi vil besejre Wehrmacht
  Bring os ikke i knæ
  Vi var i stand til at tage New York, mens vi spillede,
  Vi har zaren Vladimir - ikke Lenin!
  
  På landet blomstrer haver som en sværm,
  Og duften af honningaroma ...
  Og snart vil Roosevelt være kaput,
  Og vi ved, at verden vil bygge en ny!
  
  Stol ikke på dem, der er svage i ånden,
  En mand i kampe er trods alt almægtig ...
  Han er kongen, ikke en ynkelig slave i kamp,
  Født dreng hylende stærk!
  
  Jeg er en pioner, der tjener kongen
  Jeg er vant til at kæmpe på alle måder...
  Jeg elsker Kristus og Stalin
  Og ridderen er ikke med en bøvls sjæl!
  
  Der vil være et rige af mennesker
  Hvor den hvide gud hersker for evigt...
  Den utænkelige skurk er knust,
  Onde Kain brænder i helvede!
  
  Krone af en soldat i århundreder
  Mægtig kommunisme at bygge...
  Tro på, at drømmen går i opfyldelse
  Lad os dræbe fædrelandets fjender!
  
  Sværd er skarpere end scimitar
  Og de skærer som en laser med en barbermaskine ...
  Vi slår til sådan her
  Hvad vil Roosevelt blive slået hårdt!
  
  Og vi vil ramme Hitler ved
  Hvis han klatrer ind i Rusland som en slange ...
  Og der vil være paradis på planeten,
  Selvom nogle gange bryder taget!
  
  Når den store familie kommer,
  Vi vil tjene ham hellig...
  Sejr grænseløs score,
  Til ære for den russiske soldat!
  
  Rusland er fantastisk i alt,
  I den herlighed og i storhed lykke ...
  Floden er dyb
  Og nogle gange kommer dårligt vejr fra himlen!
  
  Ikke et kryds mellem to floder,
  Civilisationen blev født...
  I Rusland, den første person
  Vi har alle mennesker!
  
  Rusland er landet
  hvem byggede pyramiderne...
  Satan kom til jorden
  Men keruberne beskytter!
  
  Nej, vi bliver aldrig bøjet
  Slavere vil ikke blive gjort til slaver...
  Den russiske plov vil pløje jorden,
  Stop ikke herlige støvler!
  
  Overalt Rusland på en hest,
  Sidder med den store konge...
  Vi forrådte ikke i februar
  Uden at lancere Mamaia i Rusland!
  
  Derfor blomstrer landet
  Vi vinder alle i verden...
  Roosevelt vil modtage din beregning,
  Fra kant russisk til kant!
  
  Nå, hvad vil du få en fascist
  Fra os med en kølle i ansigtet....
  Kender så mange kræfter i fædrelandet,
  Og Ruslands flag er så stolt!
  Hele verden vil abonnere på os,
  Og måske endda universet...
  Svarog du er vores højeste idol,
  Og vores forretning er skabelse!
  Og den 3. september 1943 kapitulerede USA totalt. Dermed sluttede Anden Verdenskrig, som begyndte den 15. maj 1940. Krigen er herlig for Rusland og sejrrig.
  Selvfølgelig fik både Hitler og Mussolini meget ud af denne krig. Begge diktatorer modtog besiddelser i Afrika, nogle i Europa og USA. Europa blev til sidst delt mellem lande. Og Bulgarien blev efter folkeafstemningen Bulgariens rige som en del af Rusland.
  Det ser ud til, at verden er blevet omfordelt igen, og kolonier kan fordøjes. Men Hitler ville selvfølgelig ikke være Hitler, hvis han ikke ville mere. Især besejre Rusland. Og overtage dens territorier.
  Og selvfølgelig regnede tyskerne i høj grad med nye, kraftigere våben. Tanks af "E"-serien og ballistiske missiler og især til flyvende tallerkener.
  Det tsaristiske Rusland overgik dog det tredje rige i ballistiske missiler og fløj endda til månen den 12. april 1951.
  Og kampvognene i "E"-serien havde ikke en kvalitativ overlegenhed over de russiske.
  Og kun flyvende tallerkener var et mysterium. Takket være den laminære jet viste de sig at være fuldstændig usårlige over for enhver form for håndvåben. Men samtidig kunne de ikke selv fyre.
  Mussolini døde, og hans søn efterfulgte tronen. Hitler lagde pres på ham, og den unge mand gik med til at kæmpe med Rusland. Den 20. april 1955 begyndte en ny, tredje verdenskrig. På Hitlers side var: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexico, kort sagt hele Latinamerika, undtagen Cuba, som støttede Rusland. Og der var ikke flere andre lande i verden! Den tredje verdenskrig begyndte den 20. april 1955. Og zar Vladimir stod over for den største udfordring i sin regeringstid.
  Det eneste, der kunne trøste ham, er, at denne krig vil være den sidste i krigens historie på planeten Jorden. Da alle lande i verden deltager i det!
  Nå, når først krigen er begyndt, så skal den føres! Hitlers angreb var ikke en særlig overraskelse. Ungarn, Jugoslavien, en del af Rusland med begrænset autonomi, deres tsar Vladimir den Tredje. Albanien er besat af Italien. Alt ordre efter ordre. Tyskerne forsøger at rykke frem fra Østpreussen, Østrig, Italien fra syd. Og kampene foregår i Afrika. En koalition af latinske lande om USA. Men de er ikke særlig aktive der. Har lige erklæret krig.
  Og Hitler flyttede i mellemtiden hovedkræfterne i Europa.
  Og en helvedes krig brød ud. Den sidste store krig i menneskehedens historie.
  Tyskerne leverede hovedstødet i Ungarn i retning mod Budapest. Oleg Rybachenko kæmpede der. Han lignede stadig en dreng på omkring ti. Sandt nok er han meget fysisk stærk, muskuløs, hurtig og vigtigst af alt, som en udødelig bjergbestiger. Ja, forfatteren og digteren Oleg Rybachenko modtog udødelighed, men på betingelse af, at han bliver en dreng på omkring ti år og tjener Rusland i en barnlig, men meget stærk og hurtig krop. Og han er et barn siden 1. januar 1904. Da han slog sig ned i Port Arthur som hyttedreng. Nå, han og drengen er ikke de mindste, men stærke og hurtige fra begyndelsen, og de tog ham med på skibet.
  Desuden, da de tvivlede på, om det var for lille, bøjede Oleg Rybachenko en kobberpenning med fingrene på en vove. Herefter blev han uden samtale ført til skibet.
  Drengen har vundet rigtig mange priser og har deltaget i alle krige. Blev officer. Men han lignede et barn. Derfor, selvom han fik priser for adskillige bedrifter, tilegnede de sig ikke den evige dreng over kaptajnen. Og nu har Oleg Rybachenko været i hæren i mere end et halvt århundrede. Jeg har længe fortjent en officerspension, men hvis du har jernsundhed, hvorfor så forlade tjenesten.
  Uden computere, spillekonsoller er fjernsyn desuden kedeligt. Og i hæren er du kaptajnen, der i det mindste kører soldaterne. Ja, tiden tikker stadig afsted.
  Generalissimo Kondratenko er død. Storadmiral Kolchak, der overgik Ushakov, døde også. Mange, som Oleg Rybachenko startede med, tjenesten er der ikke længere.
  Mere præcist, siden belejringen af Port Arthur, er næsten alle veteraner døde. Kun Vovka var tilbage. Også han var dengang en hytteknægt, og nu er han allerede en gråhåret bedstefar. Sandheden virker stadig. Og han er overrasket over, at Oleg forbliver den samme dreng, som ikke har et eneste ar på kroppen. Sådan er fænomenet kendt i hele den russiske, zaristiske hær. Sandheden kæmper meget cool.
  Drengen Oleg er barfodet, så han er mere behagelig og mere fingernem. Han sigter pistol efter pistol og skyder mod de tyske kampvogne i "E"-serien. Nazisternes maskiner er simpelthen enorme. Og der lader ikke til at være noget, der stopper dem.
  Men den evige dreng rammer så godt, at den bryder igennem metallet. Maler Fritz, river tårnene ned og synger.
  - Zar Vladimir, russisk zar ...
  Ortodokse suveræne!
  Vi vil snart erobre verden,
  trods alt er en kerub over os!
  Hitler vil ende
  Og hvem lyttede - godt gået!
  Og drengen, som om han kastede en granat, barfodet, med en barnefod. Den gråskæggede bedstefar Vovka ryster bare på hovedet.
  Mere end halvtreds år som barn tilbragte forfatteren og digteren Oleg Rybachenko i det tyvende århundrede. Og jeg må indrømme, at jeg har set en masse. Da han var udødelig, havde han for længst mistet al følelse af frygt. Og krigen mindede ham om en computerstrategi.
  Det var nemt og sjovt at spille. Og det var også rart at kæmpe. Det er godt, når morgendug er under dine bare fødder, og du er en evig dreng, der bader, og klædt ud af orden i shorts!
  Oleg Rybachenko får lov til at løbe i shorts og barfodet. Tilbage i Port Arthur lærte knægten mig at gå uden sko, selv i kulden. En udødelig krop kan jo ikke blive forkølet eller syg, men man vænner sig hurtigt til kulden, som ikke gør skade. Ligesom Peter Pan. Og det er næsten behageligt at løbe barfodet i sneen. I bevægelse mærkes kulden praktisk talt ikke, kun når du sidder stille, bare fødder let solbrun! Men for en dreng er det en bagatel.
  Men der er også heksepigerne Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltager også i krigen. Men ikke hele tiden, men episoder. Var med til at holde Mount High, da det var sværest. Barfodede skønheder kæmpede der og i bikinier. De kastede deres fødder med bare tæer, skarpt slebne skiver.
  Og skåret med sværd. Og Oleg Rybachenko skar derefter fra et maskingevær - de ældre kammerater blev dræbt. Og som et resultat kørte angrebet af samuraien fast, og Mount High viste sig at være urokkeligt!
  Og pigerne viste deres højeste klasse og kunstflyvning i Valkyrierne.
  Og nu er tyskerne i defensiven. Den tsaristiske hær er klar til krig. Führeren formåede ikke at opnå taktisk overraskelse.
  Og de russiske tropper kæmper modigt. Det ser ud til, at Hitler vil forbande sig selv mere end én gang for at starte sådan en krig. Desuden, på trods af at Führeren har to tredjedele af Europa og en tredjedel af Afrika under våben, men stadig
  han er ikke en rival til Rusland.
  Og antallet af soldater også. Og de italienske tropper er svage. Landene i Latinamerika deltager trægt i krigen. Og deres hære er teknisk og organisatorisk ikke særlig gode.
  Så Rusland holder stadig fjenden i forsvar i dybden.
  Tank "Kondratenko"-6 er noget af en måde at kæmpe på med denne serie. Ja, og "Nikolay" -4 er tungere, den viser sig som en meget stærk maskine.
  Russere kan bekæmpe tungere tyske monstre.
  Især på "Nikolay"-4, hvor besætningen på Alenka, pigerne er meget smukke og i bikini.
  Pistol i 130 mm kaliber. Hvordan rammer man fascisterne. Forgæves dukkede Hitler op på det tsaristiske Rusland. Her er det ikke en let gang for ham, men et tæsk.
  Anyuta trykkede på joysticket med sine bare tæer og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og hvor vil skønheden grine!
  Og så vil Augustin affyre et projektil mod fjenden. Knus metallet og syng:
  Lad os få vores hjerter til at banke i forening!
  Og han trykker også på joystickets knapper med sine bare tæer. Det er virkelig en sej pige!
  Og her er Maria som en lupanet. Og splitte fascisterne. Og ødelægge fjenden.
  Mens du bruger bare tæer. Og syng også:
  - I vort fædrelands navn, helgen! Lad fighteren simpelthen være cool!
  Og brød ud i latter, og viser tænder!
  Og så OL med et vægtigt lupanetprojektil. Hun er trods alt lige hvad du har brug for - den saftigste æblejuice!
  Og igen brød pigerne igennem E-50, slog tårnet ud og grinede.
  Alenka sendte et projektil, knuste E-100, gennemborede det igennem og igennem. Og med bare tæer. Hvorfor sang pigen:
  - Bryd fjenden!
  Og Anyuta tæsker rundt med sine bare fødder og knirker:
  - Fritz kaput!
  Og så ramte Augustine. Også meget passende og med bare tæer, kurrende:
  - Slut med Hitler!
  Og så vil Maria tilføje meget aggressivt. Knus fascisterne og knirke::
  - Og hvem der lyttede, godt gået!
  Og vis hans tunge!
  Og så sender Olympias et projektil og dræber modstandere.
  Og også bare fødder i løbet af at give slip og synge:
  - Totalt udsolgt!
  Og igen vil pigen tage tungen og vise den.
  Så de skærer...
  Tyskerne rykkede efter en måneds kampe siden begyndelsen af offensiven frem fra halvtreds til hundrede kilometer og led store, endda enorme tab. Og italienerne i Afrika endte i en kedel og omringede. Deres tropper er trivielt besejret.
  Her den 21. maj beordrede Adolf Hitler at kalde ind i hæren, alle i stand til at bære våben fra femten til femogtres. Den tsaristiske hær var ved at trække reserver op.
  Som det viste sig, er tyske diske ikke så forfærdelige i praksis. Sandt nok kan russiske fly angribe med en vædder. Men du kan komme væk fra dette takket være den høje manøvredygtighed af tsarhærens maskiner.
  Og Hitlers beregning for et usårligt mirakelvåben blev slet ikke til noget.
  Den tsaristiske hær var stadig i defensiven. Kraftige forsvarslinjer gravet på forhånd, stærkt forsvar. Lad Hitler trække vejret. Men i Afrika kan man lægge pres på en svagere, italiensk allieret.
  Hvis Führeren ikke besluttede sig for at gå i krig med det tsaristiske Rusland, ville han uden tvivl gå over i historien som Tysklands store og endda største leder. Og så ville dæmonen styre verden, og hvad kom der ud af det?
  Russiske piger er trods alt de sejeste i verden.
  Oleg Rybachenko er som altid i spidsen for kampen. Hverken en kugle eller fragmenter tager ham. Han er en desperat og sej fyr.
  En dreng i shorts og barfodet mod nazisterne. Og kaster granater efter dem og løber i blyregnen.
  Ja, det er en skam, at der ikke er nogen genial Kondratenko, men der er unge og dygtige befalingsmænd. Især feltmarskal Vasilevsky, der allerede skilte sig ud under Første Verdenskrig. Og kommanderer energisk og dygtigt.
  Og Fritz, der støder ind i et hårdt forsvar, hænger håbløst fast i det. Men de forsøger stadig at bryde igennem.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng ler, blotter sine tænder og synger:
  - Mit fædreland! Mit hellige fædreland!
  Og også hvordan han kaster en granat med sine bare fødder.
  Og her er Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana ind i slaget. De er de evige pige-hekse af tjeneren af den hellige Gud Rod. De kæmper ikke altid, ellers ville Rusland have erobret hele verden. Men det er altid effektivt og slående.
  Piger elsker at dræbe: det er piger!
  Og hvordan de vil gå på nazisterne, og hvordan de vil indlejre ...
  Og med bare tæer vil de kaste diske og dræbe Fritz.
  Nazisterne hænger fast og lider flere og flere tab. Vasilevsky, den store strateg, foreslår at smadre nazisterne og italienerne i Afrika. Så der er flere kvikke, og med bedre manøvredygtighed vil russiske kampvogne have en fordel. Og lad nazisterne løbe løbsk i Europa. Så de fuldstændig ville opbruge deres ressourcer.
  Zar Vladimir accepterede en sådan plan. Og nye styrker blev overført til Afrika.
  Elizabeth og hendes besætning kæmpede i Libyen og afskar italienske enheder. Det er varmt der og pigen er pæn i bikini. De har den nyeste kampvogn "Kondratenko"-6, hvorpå krigerne omgår italienernes og Fritz' positioner og selvsikkert smadrer dem.
  Elizabeth skyder mod en kampvogn fra imperiet Mussolini Jr. og siger:
  - På havet, på bølgerne, en pelsfrakke og en kaftanvandring!
  Og bruger selvfølgelig bare tæer.
  Ekaterina skyder næste gang. Slår en tysk bil og brøler:
  - I Rusland er zar Vladimir en helt!
  Elena slår hende, slår den selvkørende pistol fra Fritz og kvidrer:
  - For fædrelandet, du dræber Hitler!
  Og endelig vil OL frigive et projektil. Knus Fritz, knus dem og knirk:
  - Resultatet bliver fremragende!
  Og han bruger også de bare tæer på børns fødder.
  I Afrika opnåede russiske tropper i slutningen af maj og begyndelsen af juni betydelig succes. Kampene rykkede ind i Libyens og Etiopiens territorium. Den 12. juni faldt Tripoli. Og den 15. juni blev Etiopiens hovedstad taget på farten. Så soldaterne fra Mussolini Jr. faldt ned. Ak, han undlod at støtte sin far.
  Og også hans herlighed som erobrer. Men Mussolini, efter at have taget en del af de engelske og franske kolonier, betragtede sig selv som Cæsar. Men at overgå Cæsar, virker det ud over hans styrke.
  Oleg Rybachenko kæmpede med kommandoen over et batteri. Og så tappert, at tyskerne mistede snesevis af kampvogne fra hans ild hver dag. Hans dreng blev endda tildelt endnu et gyldent kors. Og til sidst blev de alligevel tildelt den længe fortjente rang af major.
  Tidligere ikke tilegnet sig, fordi det ligner et barn. Men drengen viste enestående heltemod. Og evnen til at kæmpe.
  Den 22. juni 1955 erobrede russiske tropper i Afrika endelig det italienske Somalia. Og den 25. juni 1955 kapitulerede resterne af de italienske tropper i Etiopien.
  Den kejserlige hær vandt selvsikkert. Mainstein, som blev betragtet som den bedste kommandør for Det Tredje Rige, skrev i sin dagbog:
  - Vi vækkede den infernalske bjørn! Nu bliver vi revet i stykker!
  I slutningen af juni havde tyskerne lidt så store tab, at de var tvunget til at indstille deres offensiv i Europa.
  Zar Vladimir beordrede at øge presset i Afrika. Først det sorte kontinent, så alt det andet - sagde den fremragende monark! Den 1. juli 1955 forsøgte tyskerne at rykke frem i Skandinavien. Og de skyndte sig til Stockholm, men faldt over et meget tæt forsvar. Og de led enorm skade.
  I begyndelsen af juli 1955 gik russiske tropper ind i det tyske Algeriet.
  Libyen var allerede under kontrol af det tsaristiske Rusland. Der var en offensiv og sløjfer af Niger.
  Elizabeths kampvognsbesætning kæmper mod nazisterne. Det er meget varmt, og pigerne tog endda deres bh'er af, og nu har de kun trusser på i Kondratenko-6 tanken. De skyder præcist mod nazisterne.
  Og de vil have store ting.
  Det tsaristiske Rusland er stadig et autokratisk land. Og det har stadig ikke et parlament. Og at revolutionen ikke skete, og dumaen ikke blev etableret. Kongerne selv ønsker ikke at begrænse sig i magt. Og Fuhrer og Duce er diktatorer. Det vil sige, at der er en krig mellem to systemer med autoritære regimer.
  Men for det tsaristiske Rusland er det mere naturligt. Og der er en stædig og utrættelig kamp.
  Elizabeth trykker på joysticket med sine bare tæer og affyrer et projektil. Spinder for sig selv:
  Lad os slå fascisterne i stykker!
  Ekaterina trykkede også på joystick-knappen med sine bare tæer og slap en morder, spindede:
  Lad os vælte Hitler!
  Og Elena slår også, slår nazisterne ud og knirker:
  - Jeg river den fra hinanden!
  Og også hvordan man griner! Og med sine bare ben vil han trykke på knapperne på joysticket.
  Og så OL, hvordan det bliver, og hvordan lupaen. Det vil knuse alle og gurgle:
  - Infernalsk passage og besætning!
  Glem ikke at trykke på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og ramte fjenden.
  Krigere er virkelig meget modige og funklende i karakter.
  Oleg Rybachenko afviste i mellemtiden endnu et angreb af Fritz og sang:
  - For fædrelandet og Vladimir zaren - hurra!
  Ja, i den virkelige historie var der sådan en selvudråbt kejser af Rusland, Vladimir den Tredje, lederen af Romanov-dynastiet. Og han begyndte for alvor at regere i 1938. Og så viste Vladimir sig - en rigtig konge, og endda en stor! Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at blive kejser over hele jorden!
  Efter sejren, eller rettere afspejlingen af angrebet, udvekslede Oleg Rybachenko kort med sine underordnede. En dreng i shorts, blond, meget muskuløs og skulptureret legede med gråhårede fightere. Selv overraskende er Oleg ældre end dem alle. Men denne dreng skærer sig selv.
  Mindes Port Arthur, det heroiske forsvar, hvorfra Ruslands herlighed kom. Stor herlighed på samme tid ...
  Den udødelige dreng bemærkede:
  - Sådan løser vi alle vores problemer! Snart vil der være et øjeblik, hvor folk aldrig vil dræbe hinanden!
  Soldater og officerer var enige:
  - Selvfølgelig, major! De vil ikke dræbe!
  Oleg så på båndet med sine mange medaljer. Ja, der er allerede så mange ordrer, få generaler har. Og det ville være rart at få en titel til dig selv. Prins, greve, hertug!
  Duke Rybachenko - lyder smukt!
  Og drengen hoppede højere og snurrede i drejeskiven.
  Tyskerne forsøgte at angribe, men blev igen slået tilbage og led kolossal uoprettelig skade.
  I juli opnåede den russiske hær nye, store succeser i Afrika. Mens sværhedsgraden af den tsaristiske hærs angreb var der. Algeriet har mange af de bedste russiske våben. Og i slutningen af måneden er tyskerne omringet og ødelagt i gryden.
  I august brød russiske tropper også gennem Marokko. Desperat kæmpede pigerne på tanken "Kondratenko" -6, der brød igennem i det tykke af det.
  Nu og da var der rapporter om overgivelse af tyskere om indtog byer.
  Der var slagsmål i Nigeria og forskellige steder. Russerne tog både i antal og flere mobile teknikere, og med støtte fra lokalbefolkningen, som de racistiske fascister selv vendte sig imod.
  Afrika viste sig virkelig at være et svagt led i Hitlers og Mussolini Jrs strategi.
  Rusland sejrede der ... Og i september, mens de trak sig langsomt op, rykkede styrkerne ind i Norge. Nazisterne led enorme tab. Og Alenka og hendes mandskab kørte på tanken. Den nyeste tank "Nikolay" -5 tung, viste sig at være mere avanceret end E-serien.
  Selv en så kraftig kampvogn som E-200 kom igennem tsarmaskinens kanoner.
  Alyonka, der trykkede på joystickets knapper med sine bare tæer, gned sine hænder tilfreds:
  - Jeg er noget, der kan knække Wehrmacht!
  Anyuta trykkede også på knappen med sine bare tæer, slog gennem den tyske bil og bekræftede:
  - Vi vil tørre Wehrmacht til støv! For tsarismens magt!
  Cool Augustine fyrede og råbte:
  - Og vi vil leve under kommunismen!
  Maria var meget enig i dette:
  - Ja, under den zaristiske kommunisme!
  Og med sine bare tæer trykkede hun på joystick-knapperne. Og på samme tid, som en lupanet, og knuse fjenden.
  Og her vil Marusya knirke:
  - På fuld grad!
  Og også med sine bare tæer vil han trykke på joysticket.
  . KAPITEL #5
  Russiske tropper har allerede omringet Oslo. Kampe går for hver busk og hus.
  I midten slår zarhæren igen den tyske offensiv tilbage. Oleg Rybachenko er som altid i front og kæmper selvsikkert. Russisk artilleri fungerer som et urværk.
  Alt sammen præcist og korrekt...
  I oktober afskar russiske tropper endelig Afrika fra landforsyninger og befriede Marokko. Nazisterne befandt sig i en slags kedel.
  Selv på det sorte kontinent. Hitler rystede af raseri, men han kunne ikke spise noget.
  Ja, han stak sig ind i Rusland ... Vinteren nærmede sig. Oleg Rybachenko løber, på trods af at det begyndte at sne, stadig barfodet og i shorts. Nå, dreng - hvad vil du tage! Og en ret frygtløs dreng.
  Og kaster granater med bare tæer.
  og synger:
  - Lad løbe klodset,
  Pansrede kampvogne i vandpytterne...
  Og på taget er et maskingevær -
  Cheburashka skytte,
  Krokodilleskytte!
  Shakoklyak er på angreb!
  Terminator-drengen kastede en granat med sine bare tæer, rev nazisterne i stykker og sang:
  - Og jeg leger med dynamit,
  Foran forbipasserende!
  Hvor vil Fritz-bitterne vige tilbage!
  Alle lyver, og jeg går!
  Og drengen er virkelig sjov! Men allerede i hæren i mere end halvtreds år. Og bare en djævel! Selv blond!
  Oleg Rybachenko kaster igen en granat med sin bare fod og brøler:
  - Ære til zaren og Nicholas og Vladimir den Tredje!
  Og jeg tænkte, at lad dem ikke forveksle Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs store zarer er en fantastisk familie! Dem, der gjorde Rusland til det største imperium!
  Og ikke så forkælet af held som Putin!
  Men nu slår de russiske tropper endnu et angreb tilbage.
  november kommer. Nazisterne er forpustede. Men nye reserver kastes i kamp. De bliver allerede færdiggjort i Afrika. Det er svært for fascisterne.
  Så de fjerner deres vrede på fangerne. Her fik de den smukke Nicoletta. De tog hende af til trusserne og førte hende gennem den friske novembersne.
  En pige med hænderne bundet, næsten nøgen, går gennem snedriverne og efterlader nøgne, yndefulde fodspor. Hun er så smuk. Og tyskerne følger efter hende og pisker hende med piske. Og de slår sig selv en skønhed, de slår. Blodet drypper fra hans afskårne ryg.
  Nicoletta bed bare tænderne sammen. Og løfter stolt hovedet. Og hendes kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Og hendes bare fødder blev også skarlagenrøde, men pigen løfter ikke engang et øjenbryn.
  Sikke et fænomenalt mod hun har.
  Selvom nazisterne allerede har taget det og lagt det i deres bare bryst med en fakkel. Men selv da rystede pigen kun, men græd ikke.
  Hun har så stor tro...
  Pigen er trukket op på et stativ, hendes led er snoet. Så tændes der bål under bare fødder. Han slikker skønhedens bare fødder. Og med rødglødende kæder pisker de skønhedens nøgne krop.
  Nicoletta sang som svar;
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaber kaos, jeg sår ødelæggelse...
  Min storhed kan ikke overvindes,
  Kun rasende hævn brænder i sjælen!
  
  Som barn ville jeg have en god pige,
  Hun skrev poesi og fodrede katte ...
  Stod tidligt op om morgenen
  Over den flagrede, kerubernes vinger!
  
  Men nu ved jeg, hvad ondskab er
  Hvad gør denne verden ulykkelig...
  Og hvad er det du siger godt?
  Her er ødelæggelsen lidenskabeligt elsket!
  
  Og viste sin pigeagtige inderlighed,
  Hvilken glitrende Guds datter er blevet...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Lad os vise styrke, meget kraftfuld!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, krige ind i universet...
  Du beder Svarog om at hjælpe,
  Faktisk bliver du belønnet!
  
  Så jeg sagde: frels Herren,
  Lad vreden koge i dit hjerte...
  Vi vil bygge lykke, jeg tror på blod,
  Lad livmoderen blive fyldt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskab og bedrag,
  Hvordan man bedrager tyrannen Stalin...
  Kan ikke gøres til skamme
  Og hvor meget tåge er der i verden!
  
  Her foreslog jeg at tage et stærkt skridt,
  Et slag for at ødelægge det onde ...
  Men en meget sort Gud blev forelsket,
  I alle spørgsmål, både disse og efterlivet!
  
  Hvordan jeg viste sig at være vant til det onde,
  Og i hjertet af raseri, rasende næret ...
  Forsvundet trang til glæde, godhed,
  Så snart vreden trængte ind fra piedestalen!
  
  Og hvad med Stalin - han er også ond,
  Om Hitler, så der er ingen tvivl ...
  Genghis Khan var sådan en sej bandit
  Og hvor mange sjæle formåede han at lamme!
  
  Så jeg siger hvorfor holde det godt,
  Hvis der ikke er den mindste egeninteresse i det ...
  Når du er en spætte - dit sind er en mejsel,
  Og forsvandt, når dumme tanker!
  
  Så jeg siger til mig selv og til andre,
  Server kraften som sort blæk...
  Så vil vi erobre universets vidder,
  Bølger vil bryde igennem universet!
  
  Vi vil gøre ondskaben så stærk
  Det vil give raseri udødelighed,
  De, der er svage i ånden, er allerede blevet blæst væk,
  Og vi er de stærkeste mennesker, der tror på dette!
  
  Kort sagt, vi bliver stærkere overalt,
  Løft blodets sværd over universet...
  Og vores vrede vil også være med hende,
  Vi vil modtage et kald fuld af skæbne!
  
  Kort sagt, jeg er tro mod Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraft af hele mit hjerte...
  Min sjæl er som en ørnes vinger
  De, der er sammen med den sorte gud, er uovervindelige!
  Krigen mellem Rusland og Hitler-koalitionen fortsatte. I december afsluttede russiske tropper endelig italienerne, hvilket tvang dem til at kapitulere i Afrika, og næsten gjorde tyskerne færdig der. Det blev ryddet for Fritz og Norge.
  Nu gik tsarhæren til offensiv den 25. december. Hårde kampe udbrød. Om vinteren var russiske kampvogne klart stærkere. Og gennemboret fjendens forsvar.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, løb barfodet og i shorts gennem sneen og sang:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp! Lad os dø for Fædrelandet - soldaterne er bag mig!
  Russiske tanke er meget kvikke på gasturbinemotorer. Og nazisterne kan ikke stoppe dem så let.
  Her fremme suser "Nikolay" -5. Den har fem piger, der inderligt synger:
  - Ingen vil stoppe os, den russiske verden kan ikke besejres!
  Og fra en kanon hvordan man tumler! Det bliver faktisk bare fantastisk! Piger på trods af kulden, i bikini og barfodet. Og de skyder sig selv og tænker ikke på at stoppe.
  De er bare vild, frenetisk kraft.
  Alyonushka elsker ikke kun at skyde, selvom hun trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer og ramte tyskeren, men også at komponere historier.
  For eksempel skrev hun, hvordan en pige tog til fjerne lande for at redde en killing. I treogtredive dage gik jeg barfodet på en stenet vej og væltede mine ømme ben i blodet.
  Og alligevel var jeg i stand til at finde dyret. For dette opfyldte feen hendes ønske, og pigen giftede sig med prinsen.
  Alyonushka tænkte imidlertid, hvorfor har hun brug for en mand til en officer i den russiske hær? Bedre at have en flok elskere. Og flere penge og mere sjov. Mænd er jo så forskellige. Og hos dem oplever du selvfølgelig nydelse på forskellige måder. Hvad med manden? Du vil hurtigt kede dig med ham og kede dig!
  Men en ung mand, der lige er begyndt at opdage voksenverdenen, er meget mere interessant.
  Og Alenka skyder igen og rammer den tyske E-100.
  Og hun bevæger sine meget smukke ben, som en gammel græsk gudindes.
  Og så skyder Anyuta. Også bare tæer. Og knækker den tyske kanon.
  Så siger pigen:
  - Der er mange kloge mennesker i Rusland, men zar Vladimir er den bedste af kongerne!
  Augustin bemærkede:
  - Og Nicholas II var ikke dårlig! Åh, vi vidste ikke, hvordan vi skulle værdsætte konger!
  Maria sang og skød mod nazisterne ved hjælp af sine bare tæer og grinede:
  - Det er nødvendigt at adlyde russerne, med et rent hjerte og klogere! Og til Nikolajs ære er han kongernes store konge!
  Og Marusya sang noget ... Og hun leger også med sine bare fødder ...
  Russiske tropper rykker frem. Oleg Rybachenko kæmper også. Han er stadig en ti år gammel dreng. Sådan er prisen for udødelighed. Ja, men hvor føler han sig god og munter! Den har så meget energi og en sydende strøm af kraft.
  Drengen kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat, bor nu i mig, ikke Leopold, men Leopard!
  Drengmajoren er som altid i et gnistrende slag. Stop ikke nazisterne.
  Her havde de russiske tropper allerede den 1. januar fuldstændig ryddet deres territorium for Tysklands og Italiens tropper og indtrådt i det tredje riges besiddelse.
  Samtidig gik russiske enheder ind i Mexico. Det nye år 1956 er kommet.
  For russerne begyndte det med nye sejre. 7. januar overgav resterne af tyske tropper i Afrika. Og hele det sorte kontinent blev russisk.
  Nu indså den dæmonbesatte Fuhrer, at han var grundigt skruet sammen. Og han tilbød Rusland forhandlinger.
  Hvortil zar Vladimir svarede:
  - Vi vil kun tale om det tredje riges og Italiens ubetingede overgivelse!
  Hvilke kloge ord! Og krigen fortsætter. Oleg Rybachenko er selvfølgelig i spidsen for angrebet. Russiske tropper gik ind i Østpreussen. Forsvarslinjerne her er stærke. Du skal bryde igennem med kampe, og du kommer ikke hurtigt videre.
  Et af midlerne til et gennembrud var de selvkørende kanoner med Alexander-4 bombefly. Meget kraftfuld og dødelig.
  Og også smukke piger her hvordan man fejrer her. De affyrer projektiler med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne. Og ødelægge fjendens æsker og æsker.
  Piger løber modigt gennem sneen - det er, hvad russiske kvinder er til for. Og den bliver kastet i kamp af indianerne og kineserne. Disse fylder allerede bogstaveligt talt tilgangene til skyttegravene med deres lig. Men alligevel formår de at tage det.
  Den russiske hær rykker ind.
  Strategen Vasilevsky overfører dog hovedstødet til Italien - som er meget svagere. Og nu vinder de russiske soldater den ene sejr efter den anden.
  Januar har været meget vellykket. Russiske tropper væltede italienerne og sadlede Alperne. Og i februar besatte de Venedig. Og de gik ind i Lorbandinia. De tog også Poznan. Tyskerne trak sig tilbage. Den 2. marts faldt Klaipeda. Russiske tropper rykkede frem gennem Østpreussen i et langsomt, for tæt forsvar. Jeg måtte bogstaveligt talt brænde vejen med skaller.
  Men i Italien brød pastafronten sammen. Og de russiske tropper skyndte sig til Rom. 30. marts 1956 begyndte angrebet på Italiens hovedstad. Så folket betalte for Mussolini-familiens ambitioner.
  Rom, Italiens hovedstad, er under angreb. Kampene er hårde. Selvom italienerne i stigende grad giver op. Her kæmper pigerne meget smukt og i bikini og barfodet. Krigere kaster granater med deres ben og slår Mussolinis krigere ud.
  Smukke piger her, og selvfølgelig meget sexede. Og med titanernes muskler. Og hvordan de kaster granater med deres bare fødder er simpelthen fantastisk.
  Natashka går frem og skyder, mens han knurrer:
  - For Fædrelandet skønt i Hjertet, min strålende Ild brænder!
  Zoya, skyder, synger med:
  - Lad os åbne døren til præstationer! Vores tro og kongen er en monolit!
  Og så er der Aurora, ligesom bare tæer, vil en rødhåret tæve frigive skiver. Og de afskårne italienere falder.
  Og så synger Svetlana aggressivt og blotter sine tænder:
  - Vi slår alle ihjel! Vi knuser alle!
  De kaster skiver med deres bare fødder og kværner fascisterne. Så Mussolini kom under demontering af pigerne. April-angrebet i 1956 var voldsomt og meget fantasifuldt.
  Og her kører kampvognene, helvedes ildsøjler bryder ud fra deres stammer.
  Pigerne rykker frem og kaster granater med deres bare fødder. Og hvordan de spytter noget blodigt.
  Og de griner...
  Natasha sang inderligt:
  - Tsar Vladimir, giv Hitler i ansigtet!
  Og blink med sine safirøjne. Sådan en vidunderlig pige.
  Piger skynder sig af vildt raseri. De skyder fra maskingeværer. De mejer fjenden, de spredte nazisterne. Og så er der OL. Og i hænderne på den mægtige kvindehelt holder en flammekaster. Og han vil tage den og slå den, men hvordan vil den tæske.
  Chips flyver fra nazisterne i alle retninger. Og krigerne også hvordan de vil grine.
  Så vil han synge:
  - Mussolini bliver slået! Vores venskab er en monolit!
  Og igen blinker den med safirøjne! Og ramte nazisterne.
  Og hvad ville du? Rom blev indtaget på et tidspunkt af slaverne under ledelse af Attila. Og nu tager russerne over.
  Olympias, der steg modstandere i live med en strålekaster, sang:
  - Håbets strålende sol
  Stiger sig over landet igen..
  Rusland vinder som før -
  Warriors of the Wehrmacht-beats!
  
  Russisk ørn over planeten
  Vinger, spredes, lette...
  Fjenden vil blive stillet til ansvar -
  Vil blive besejret - brudt!
  Efter Roms fald begyndte italienske tropper at overgive sig i massevis. Mussolinis imperium, denne junior militærpartner fra Det Tredje Rige, var ved at brænde ned.
  Russiske tropper indtog Napoli næsten uden modstand og landede på Sicilien. Også dér var der næsten ingen modstand. Og Hitler var hysterisk.
  I slutningen af maj var Italien færdig. Hundredtusinder af fanger blev ført.
  Russiske piger lagde dem på knæ og tvang sig selv til at kysse deres bare fødder. De klukkede pligtskyldigt. Nogle, især unge mænd, gjorde det med entusiasme.
  Pigerne var ret stønnede.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko tvang fangerne til at kysse deres bare, barnlige fødder.
  De gjorde det villigt nok. Drengene var meget smukke, muskuløse og blonde. Sandt nok var han stadig for lille, og han ville ikke gøre noget mere seriøst med damerne. Men når de ru hæle kildrer med tungen - det er dejligt!
  Oleg Rybachenko fangede generalen og modtog en anden ordre. Hvilket han var meget stolt af.
  Mussolini Jr. blev forrådt af sit eget følge, og tsar-Rusland fik endnu en sejr. Og Benedito Mussolini Sr. levede ikke for at se sin skam og fascismens sammenbrud i Italien. Den samme skæbne ventede dog nazisterne i Tyskland. Russiske tropper rykkede i begyndelsen af juni 1956 på offensiven. Østrig var hovedmålet.
  Elizaveta og hendes besætning på "Nikolay" -5 rykkede mod tyskerne. Russiske tropper søgte at omringe Wien.
  Führeren befandt sig naturligvis i en vanskelig situation. Tyskernes besiddelser i Afrika, Skandinavien og det meste af USA er tabt. Og nu foregår kampene allerede udelukkende på Det Tredje Riges territorium. Hvilket selvfølgelig er rødere ubehageligt for tyskerne. Russiske tropper kom også ind i Mexico. Lady Grey de Monca har kommandoen over en kampvognsbesætning i dette land.
  Og Elizabeth leder "Nikolay" -5 rundt i Wien. Dens hovedmodstander er E-50, som zarmaskinen gennemborer som en blotter.
  Elizabeth skød ved at bruge sine bare tæer og trykke på knapperne på joysticket.
  Ramte en tysk tank og kvidrede:
  - Vi vil give vores hjerter for Sankt Nikolaus Rusland!
  Ekaterina skød også med sine bare tæer og korrigerede sin partner:
  - Sandsynligvis er det alligevel mere korrekt at sige Vladimir!
  Elizabeth skød igen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Men alligevel var det kejser Nicholas, der, efter at have givet os Kinas befolkning, gjorde Rusland uovervindeligt!
  I det infanteri, der blev sendt for at storme de tyske stillinger, var kineserne faktisk helt foran. De kastede bogstaveligt talt lig. Men de brød igennem.
  Normalt kæmpede russerne i fly og kampvogne. Infanteri fra kinesere, indianere, asiater. Der er mange kinesere. Derudover introducerede det lyse hoved Nicholas II polygami, da han reformerede ortodoksien, og ekstra kinesiske mænd sendes i kamp. Og russerne tager enker og ugifte kinesiske kvinder som hustruer.
  Udspekuleret strategi.
  Og kineserne klatrer på angrebet, dør og bryder igennem tyskernes forsvar.
  Elena, ved hjælp af sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og rammer Fritz igen.
  og synger:
  - For det hellige Rusland vil vi kæmpe modigt!
  Derefter vil pigen tage det og blinke. Og blottede sine hvide tænder! Og hun er så aggressiv.
  Og her er hvordan OL vil snappe. Og han tæsker også med bare tæer og knuser.
  Så vil den råbe:
  - Jeg er en dødbringende kobra!
  Det skal bemærkes, at E-50 tanken kan være farlig. Dens 88 mm kanon med en 100 EL-løb er hurtigskydende, tolv skud i minuttet og meget præcis. Rammer ofte panser, og kan forårsage skade.
  Derfor forsøger pigerne at holde den tyske hovedkampvogn af vejen. Især tæt på, dens gennemtrængende evne øges dramatisk. Og tyskerne har en kerne i en skal enten fra uran eller wolfram. Sandt nok, efter tabet af Afrika og uranforekomsterne i Congo begyndte styrken af de tyske tropper at tørre op.
  Og pigerne er så smukke og barfodede og seje.
  Her synger de for sig selv med entusiasme:
  - Lyser som en stjerne over hele verden,
  Gennem mørkets mørke...
  Den store helt zar Vladimir,
  Kender ingen smerte, ingen frygt!
  
  Fjender trækker sig tilbage foran dig
  Publikum jubler...
  Rusland accepterer dig -
  En mægtig hånd hersker!
  Fighting girls, du kan ikke sige noget imod dem. Og deres fødder er så bare og mejslede. Når fangne tyskere kysser dem, er det tydeligt, at både piger og mænd kan lide det. Og krigerne er ret hvinende.
  Og blottede deres perlefarvede tænder.
  Det er nogle seje piger. Og med bare tæer bliver endnu en fascist slået ud af Elizabeth.
  Så, som der står:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og så vil Catherine skyde. Den vil ramme fjendens tank, gennembløde Fritz og knirke:
  - Død over fjenderne!
  Og der tæsker Elena også ved hjælp af sine bare tæer og trykker dem på joystick-knapperne. Og kvidrer:
  - For Fædrelandet i Storhed!
  Og så vil projektilet affyres og de fremragende OL - også en blondine. Og som han kvidrer:
  - For det store Rusland!
  Og pigerne er fulde af total entusiasme.
  Her kommer E-75 tanken. Hans kanon er mere kraftfuld: 128 mm, og han kan gøre mere skade. Derudover har denne tank bedre beskyttelse og tykkere rustning.
  Men Elizabeth er som et fjols. Og han vil frigive noget dødeligt, trænge ind på afstand. Og kun stykker af iturevne metal er tilbage fra tyskeren.
  Og pigen vil synge:
  - Hellig skønhed og stor drøm!
  Derefter vil han vise tungen.
  Tyske E-75 kampvogne er for nylig blevet mere massive. De har en længere pistol, som giver dig mulighed for at håndtere russiske kampvogne, især dem, der er lettere. Og det gør Fritz mere farlig.
  Men sovjetiske piger er ikke flov over dette. Og de knuser Fritz.
  Og krigerne selv er endnu mere i varmen i bikini, og barfodet. Og de kæmper meget selvsikkert.
  De vinder overvældende.
  Catherine skød mod nazisterne og sang:
  - Men for at være ærlig! Jeg knuser alle Fritz uden undtagelse!
  Elena skød også med sine bare tæer og kvidrede:
  - Vi vil vinde alle og selvfølgelig!
  OL slog også nazisterne uden medlidenhed. Hun er sådan en uovervindelig tæve.
  Og også ved hjælp af bare tæer.
  Natasha og hendes hold kæmper på Kondratenko-6 kampvognen. Denne bil er lidt lettere, men mere mobil end Nikolai. Med mindre vægt er kaliberen selvfølgelig mindre, og rustningen er lidt tyndere. Og det betyder, at risikoen for at dø er meget større.
  Men pigerne, må jeg sige, er slet ikke flove. Og de kæmper som kampens kæmper.
  Natasha synger og skyder aktivt:
  - Det bliver vores sejr!
  Og han trykker på joystickets knapper med sine bare tæer.
  Zoya skyder også ved hjælp af sine bare ben og knirker:
  - Tsar Vladimir frem!
  Og alle pigerne gøede i kor:
  - Ære til de faldne helte!
  Derefter skød Aurora, vendte den tyske kampvogn og udsendte:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Hun rystede også på sine bare fødder.
  Og så gav Svetlana efter ved at bruge sine bare tæer og knurrede helt i lungerne:
  - Russerne kæmper rasende!
  Og alle pigerne udbrød i kor:
  - Stærk soldats knytnæve!
  Og igen skynder skønhederne sig i kamp. Skyd præcist og præcist!
  Her kommer Janes mandskab og slår mexicanerne. Hun er også en meget klog og smuk dame.
  Og pigerne i hendes vogn - barfodet og i bikini. De kæmper sig selv med vildt og roligt raseri.
  Så skød Gertrude med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en pige, der vil ødelægge alle på et splitsekund!
  Og her er Malanya som en lupanet. Og bryde latintanken på afstand.
  Og dér vil Matilda ved hjælp af sine bare tæer slå hende.
  Og grin:
  - Jeg har en super pige!
  Og krigere af højeste og rasende orden. De føler sig ikke svage eller vrede.
  Mens de knepper, knepper de.
  Og Alyonka kæmper også meget selvsikkert.
  I slutningen af juni er Wien omringet. Tyskland og dets prestige er blevet givet et knusende slag. Samtidig rykker russiske tropper frem mod Oder. De kaster kinesere, indere, arabere i kamp. Og bryde igennem forsvaret af Fritz.
  Hitler er selvfølgelig allerede i panik. Hvordan pigerne på tanks og fly pressede ham.
  Her er Albina og Alvina, to russiske piloter. Også barfodet og i bikini slår de nazisterne ned som pærer med en pind fra en gren. Og for et par gør de bogstaveligt talt sådanne mirakler.
  Albina skød fem fly ned med et udbrud fra hendes jager "Peter den Store" og sang:
  - Vi er himlens bjørne!
  Alvina skød seks fly ned i ét stød fra sin krigsørn og kvidrede:
  - Og vi knuser alle!
  På himlen var dette par allerede legendarisk!
  . KAPITEL 6
  Pigerne blev tildelt syv grader af St. George-korset: et sølvkors, et sølvkors med sløjfe, et guldkors, et guldkors med en bank. Samt et guldkors med diamanter, og et guldkors med diamanter og en sløjfe. Og den højeste grad er en gylden korsstjerne, med en sløjfe af diamanter. En højere pris - en stor stjerne af et gyldent kors, med diamanter og en sløjfe, blev for nylig etableret.
  Så pigerne kunne med rette være stolte af deres præstationer. Og altid, selv i kulden, kæmpede de kun i bikini og udelukkende barfodet.
  Sådan nogle vidunderlige piger.
  Albina fyrede og sang:
  - For vores bedste sejre!
  Alvin fortsatte:
  Lad vores børnebørn og bedstefædre være stolte af os!
  Krigere og faktisk - piger af en kolossal klasse!
  De slår nazisterne i himlen og synger:
  - Ære til Rusland, Ære! Vores zar Vladimir er en helt! Der vil være kraft i daggry! Begrav Hitler i jorden!
  Selvfølgelig kan Vladimir Kirillovich Romanov være meget tilfreds med sine krigere.
  Hvis de kæmper, så på en sådan måde, at du ikke kan rejse et spyd mod dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at sætte en stopper for krige én gang for alle!
  Og fascisterne gyser under tsarhærens slag ...
  Omringede Wien faldt hurtigt. I midten af juli kom tsarimperiets tropper ud på en bred front til Oder. Og Koenigsberg var fuldstændig blokeret.
  Og tyskerne trak sig tilbage ud over Oder. Og de forsøgte at skabe en forsvarslinje der. Kapital forsvar. Men i anden halvdel af juli indledte russiske tropper en offensiv mod Hamborg... Nazisterne gav langsomt, men sikkert efter.
  Kampene var meget hårde. Nogle landsbyer skiftede hænder flere gange. De nye tyske kampvogne af den mere avancerede AG-serie, pyramideformede, deltog også i kampene. De var kendetegnet ved god beskyttelse fra alle vinkler. Men den tsaristiske hær oversteg dem.
  Og et stort antal asiatiske fodsoldater døde på fronterne. Men de lader dig flytte.
  Tyskerne var på den anden side også udtømt for menneskelige ressourcer. I slutningen af august var Hamborg omringet, og München blev blokeret.
  Tyskerne mistede et betydeligt område. Og de havde intet at holde deres stillinger.
  Oleg Rybachenko kæmpede i spidsen på selve Tysklands territorium. Og den evige dreng smilede konstant og blottede sine perletænder.
  Og der kastede han granater med bare, barnlige ben. Det er godt at være barn - hvor er det naturligt at være i varmen i bare shorts. Og da du er udødelig, kan du også være halvnøgen om vinteren uden risiko for at blive forkølet.
  Så drengen sang:
  - Barfodet, kun barfodet,
  Under juli torden og under lyden af brændingen!
  Barfodet, kun barfodet
  Det er nemt for en dreng at være en sej cowboy!
  Og barnemajoren af disse fascister fortsætter med at ødelægge sig selv. Og de går desperat til modangreb.
  Det er allerede september... Det begynder at regne... Tsartropperne, der fylder kinesernes lig, indtog München og Hamborg og rykker frem i retning af Ruhr-området. Den vigtigste i industrien i Tyskland.
  Og tyskerne kæmper desperat tilbage.
  Natasha kæmper på sin tank og knurrer:
  - Fascister vil være ekstremt stramme!
  Og med bare tæer, mens han trykker på knapperne på joysticket. Og han vil affyre granater mod nazisterne.
  Og så er der Zoya, hvor smækket. Og også ved hjælp af bare tæer.
  Og syng også:
  - Rusland er det, der er imod Hitler!
  Og så er her Aurora, hun vil gøre en aggressiv måde. Og også ved hjælp af bare tæer:
  - For den russiske måde!
  Og bag dem står Svetlana, som også vil frigive et dødeligt projektil. Gennembor en tysk tank og knirker:
  - For zar Vladimir Kirillovich!
  Og han vil også vise sin tunge.
  Pigerne er gået vilde her.
  Alenka på en tung tank knuser også nazisterne. Og han slår dem på afstand.
  Krigeren sang:
  - Jeg underkuede halvdelen af verden med mine bryster!
  Og Alenkas bryster med karminrøde brystvorter.
  Og så er Anyuta som et brag med sine bare tæer. Det vil ramme en fascistisk kampvogn og pladder:
  - Jeg er en superstjernepige! I historiebøgerne!
  Og grin...
  Og så vil Augustine frigive et dræberprojektil. Knus nazisterne og grin:
  - Må vores hær være den stærkeste!
  Og han bevæger også sine ben ...
  Og efter dem vil Maria tage nazisterne og fælde dem. Vrid sig selv, aggressivt slap:
  - Vi er store aggressionspiger!
  Og så vil Marusya frigive sit ekstremt dødelige, destruktive våben mod nazisterne. Og ved hjælp af bare, pigelige ben.
  Og så syng:
  - Vi er fjendernes totale nederlag!
  September gik i meget voldsomme kampe. Tyskerne kæmpede indædt tilbage. Men i oktober, da regnen væltede kraftigere ud, fik tsarhæren igen fordelen. Og hun begyndte at bevæge sig mod Ruru. Efter et voldsomt overfald faldt Koenigsberg. Nazisterne fik endnu et slag i ansigtet.
  Og i det sydlige Frankrig omringede de kongelige tropper Toulon. Så nazisterne havde det ekstremt dårligt.
  Hitler rasede, men mens han var i Berlin. Hans position var svag.
  Det er tydeligt, at ingen ønskede at lytte til forhandlingerne. Men nazisterne sad fast som fluer.
  I november besatte tsarhærens tropper det meste af Ruhr-regionen med kampe og fratog derved Tyskland den vigtigste produktionsbase.
  Og i december besatte den tsaristiske hær hele det sydlige Frankrig og gik ind i Spanien. Og på den tyske front tog hun endelig Ruhr i besiddelse. Desuden blev andre lande i Tyskland også erobret. Og zarhæren gik også i land i Danmark.
  Hitler rasede som et helvede i et bur, men han kunne ikke lade være.
  Ved den katolske jul rykkede tsartropperne mod Paris. Trods sneen og frosten var Natashas mandskab barfodet og i bikini.
  Tyskerne overgav sig oftere og oftere. Og franskmændene ville slet ikke bekæmpe russerne.
  Ved at bryde det tyske batteri bemærkede Natashka:
  - Så hvad regnede den besatte Adolf egentlig med, da han startede en krig med os?
  Den guldhårede Zoya bemærkede logisk:
  - Sandsynligvis vil det faktum, at vi, efter at være faldet under pres, falde som mønter fra en hul lomme!
  Aurora knuste en valnød med sine bare tæer. Så puttede hun det i munden og bemærkede rationelt:
  - Historien lærer, at den ikke lærer noget!
  Svetlana trykkede sine bare tæer på joystick-knappen. Hun slog en anden tysk kanon ud og svarede:
  Lad os være gode kæmpere!
  De kvindelige krigere ser ud til at være fast besluttet på at kæmpe og vinde.
  Oleg Rybachenko er en barfodet dreng, der kører racerløb i shorts og med en nøgen, muskuløs torso. Han svajer og brøler endda:
  - Lad os slå Fritz! Lad os slå Fritz! Og slå spandene!
  Og drengen har så hvide, perletænder! Bare en ung og ufleksibel terminator.
  Oleg Rybachenko skyder på flugt. Dræber fascister og synger:
  - Russisk ånd er kongers magt, knæk Fritz!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Russisk vals, daggry står op - i kongens herlighed!
  Drengen viste sig faktisk at være meget stridbar. Og prøv nazisterne på det allerførste nummer.
  Og pigerne kæmper hårdt. Her er Mirabela... Også en pilot i topklasse. Ingen kan stoppe hende. Hun vælter Fritz'en og synger og blotter sine tænder:
  - Skøre pige! Her er hendes mærke!
  Og han vil tage og affyre en raket!
  Ja, der er kvinder her! Når russiske piger kæmper, så kan ingen styrke modstå dem.
  Mirabela skød syv tyske fly ned med et udbrud af fem luftkanoner og kvidrede:
  - Zar Vladimir Kirillovich er vores Gud!
  Og pigen slår sine bare fødder på glasset.
  Og også Albina og Alvina kæmper i himlen.
  De er så vidunderlige stjæler. Flere og flere konti vinder frem. Og mens de synger:
  - På himlen er vi perfektion! Esser vi er perfektion! Fra et smil til en gestus - ud over ros!
  Albina skød fire tyske fly ned med et stød og kvidrede:
  - Åh, hvilken lyksalighed! Hvad er perfektion i kamp!
  Alvina afskar fem tyske fly og fortsatte:
  - At kende perfektion i kamp! Og fedt ideel!
  Krigerne sang i kor og skar nazisterne ned:
  - Piger! Sværere piger! Piger! Sværere piger!
  De viste deres aggressive lunte. De pressede faktisk ikke nedstigningen til ingen af de nazistiske esser.
  Men nazisterne selvfølgelig under vildt pres.
  Hitler er i en bunker i Berlin, og de bomber ham som en kakerlak. Hvad ville han? Færdig med fascist nummer et! Han tog til tsar-Rusland, og nu bliver han selv knust som en kakerlak.
  Zar Vladimir Kirillovich hviler i øjeblikket fra vinteren ved Det Indiske Oceans kyster. Smukke piger af forskellige racer og nationaliteter danser foran ham.
  Kongen gider dog ikke se gladiatorkampe. Her for eksempel to piger mod to skønheder.
  De kæmper med plastiksværd for ikke at lamme hinanden. De kæmper dog desperat.
  Det er krigerne. Der er en rasende udveksling af slag. To blondiner og to rødhårede...
  Zar Vladimir spurgte feltmarskal Vasilevsky:
  - Hvad er det sværeste i krigen med tyskerne?
  Feltmarskalen svarede ærligt:
  - Få selvtillid! Først i begyndelsen, da fjenden begyndte at rykke frem, følte jeg mig utilpas. Og nu er vi begyndt at vinde, og alt er klart i fjenderne! - Feltmarskal Vasilevich, denne store strateg, drak vin.
  Vladimir Kirillovich bemærkede logisk:
  - Det er ekstremt svært at vinde hele tiden! Men vi har vist os i stand til meget! Og nu vil der være tid, og hele verden bliver fredelig!
  Feltmarskal Vasilevsky bekræftede:
  - Det tror jeg på!
  Pigerne proppede blå mærker på deres nøgne kroppe og så ekstremt nervøse ud.
  De kæmpede selvfølgelig ikke som i det antikke Roms dage - de forsøgte ikke at forårsage meget skade på sig selv. Men de var aktive.
  I mellemtiden fortsatte kampene. I januar erobrede tsartropperne Paris på farten. Danmarks hovedstad, København, blev også indtaget. De tyske tropper var ved at svækkes. Russerne fortsatte med at rykke frem gennem selve Tyskland. Fritz kæmpede desperat, men deres styrke var brudt.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng sprang barfodet i sneen og skyndte sig foran alle for at angribe, helt uden frygt for brand. Og mens du fløjter:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Besejr bestemt fjenden...
  Han ler lystigt og opnår meget,
  Og Hitler vil blive slået hårdt!
  Og med drengens bare fod vil han kaste en granat! Og han blottede sine perlefarvede, store tænder ud over sine år. Ja, han har allerede en mund som en ulv. Vil gnave gennem enhver hals.
  Og pigerne i kampvogne flytter fra det sydlige til det nordlige Tyskland. Her går de ud på havet. Og kun landene i nærheden af Berlin og Pommern forbliver hos Fritz.
  Natashka, der slog fascistiske kampvogne ud, bemærkede:
  - Og i krigen er det sjovt på sin egen måde!
  Zoya, der bankede på nazisterne, var enig:
  - Så godt som det bliver! Især når vi vinder!
  Aurora skød med sine bare tæer og sagde:
  - Alt umuligt er muligt i universet, hvis bare en lille smule....
  Og den rødhårede pige griner!
  De kvindelige krigere rykker i vanvittig glæde og raseri. Og de knuser tyskerne.
  Samtidig rykker tsartropperne frem over Spanien og nærmer sig allerede Sevilla.
  Olga i en pansret mandskabsvogn skyder mod tyskerne og polititropper.
  De lokale spaniere gør næppe modstand. Et andet land falder under Ruslands økse.
  Oleg skød og sang:
  - Kunstflyvning, der vil være en bash på en bash!
  Og hendes partner Alice kvidrede:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Lad os stå den store hellige tsarisme!
  Og pigerne vil daske og trykke på joysticket med deres bare tæer.
  Krigen mellem det zaristiske imperium Vladimir Kirillovich Romanov og Nazityskland fortsætter.
  Russiske tropper har næsten fuldstændig befriet Frankrig fra de nazistiske horder. Februar 1957... Den zaristiske hær befrier Portugal.
  Den 23. februar forenede russiske enheder fra Danmark og Tyskland.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, slår gennem mudderet med sine bare fødder. Barnemajoren råber øverst i halsen:
  - Ære til den russiske zar Vladimir den Tredje! Jeg vil hacke Hitler, jeg vil måle med en pisk!
  Og drengen vil skrige igen, og med sine bare fingre vil han kaste en skarpt slebet skive. Og ramte fascisten i halsen. Og så med et bart, barnligt ben vil han kaste en boomerang og straks skære halsen over på fem Fritz.
  Ja, Hitlers dårlige idé at angribe sådan et imperium.
  Natasha og hendes hold afslutter de sidste tyskere i Portugal. Deres tank er ubønhørlig i ødelæggelse.
  Og de trykker også på joystickets knapper med deres bare tæer, hvilket laver en rasende ødelæggelse.
  Zoya skød, smadrede den tyske kanon og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Aurora sparkede ved hjælp af sine bare tæer til nazisten og kvidrede med selvstyre:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana sparkede også, trykkede på knapperne på joysticket med fingrene på sine bare ben og knirkede:
  - Stærk suveræn!
  Piger bryder nazisterne. Men så dukkede en ny nazistisk kampvogn "Maus" -4 op. En meget kraftfuld model - tre hundrede tons i vægt og en 310-millimeter pistol. Han kan trænge ind på stor afstand, og han har selv så tyk rustning, at Kondratenko-6-tanken ikke vil tage ham fra nogen vinkel.
  Natasha befaler:
  - Piger, vi er nødt til at komme tæt på og skubbe ind i den nederste del af siden, mellem skøjterne - det er vores eneste chance!
  Zoya bankede den tyske kanon med sine bare tæer og sang:
  - Skæbnen giver dig sidste chance, men skynd dig! I regn og hagl og sne!
  Augustin dunkede og kvidrede også:
  - Den sidste chance giver skæbnen dig! Længe leve gang og daglig løb!
  Og også med bare tæer, men hvordan det vil vride sig. Og ødelægge fascisterne.
  Svetlana brølede:
  - For nye grænser og flotte sejre!
  Den russiske kampvogn lettede og tog fart. Og pigerne vil tage den og synge:
  - Stærk suveræn, mest glorværdig i tiden, ortodokse zar, reger til ære, til ære til os!
  Og igen accelererede de og bevægede sig væk fra et tungt projektil sendt fra en pistol, som den tyske Maus-4 havde. Pigerne råbte:
  - Bøj dig ikke ind i et vædderhorn! Så du Hitler - dø!
  Og deres tank accelererer. Som en lille bokser, der angriber en stor. Men chancerne er selvfølgelig fifty-fifty.
  Natasha, der fulgte tankens bevægelse, huskede, hvordan hun boksede med en mand i ringen. Hun missede slagene, og hun blev slået, men hun holdt fast. Og så selvsikkert snappede. Og hun fangede fjendens mødte bevægelse, og i hagen. Slået ud!
  Modtaget tusind guld rubler. Dette er den kæmpende pige. Hvis han gør det, så gør han det!
  Natasha rystede på sit bare ben og sang:
  - Det er ikke den sidste kamp, men der er en afgørende kamp! Til Fædrelandets Ære, til Fædrelandet og Æren!
  Og nu glider deres tank forbi siden, og sender et projektil ... Zoya brugte også bare tæer, sådan en guldhåret pige, og adræt som en abe. Og Maus-4 begyndte at briste. Han fik åbenbart sprængt granater. Og hvor vil den så rive tårnene af, og den vil flyve højt op i luften!
  Pigerne råber i kor:
  - Sejr! Fed sejr!
  Og endnu en tank på deres liste!
  1. marts 1957 begyndte russiske tropper at krydse Elben. Det ser ud til, at Hitler blev trådt i halsen.
  Drengen Oleg Rybachenko kastede en granat med sin bare, barnlige fod, sænkede en fascistisk tank og råbte:
  - For nye, ufleksible grænser!
  Alenkas kampvognsbesætning drejer mod øst. Vesttyskland og Frankrig er allerede blevet befriet. Kun landene mellem Oder og Elben forblev under nazisternes kontrol. Nå, også Storbritannien og Irland. Der nazisternes sidste kræfter.
  Alenka, der skyder mod de fascistiske batterier, siger:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Hvis du skal regere...
  Glem aldrig -
  Det er berømt, at hæren kæmper!
  Og her blev endnu et projektil sendt med bare fødder. Og ramte Fritz'erens pistol.
  Skyder med bare tæer og Anyuta. Rammer en fascist og brøler for alvor:
  - Jeg er sådan en pige - at Hitler kaster op!
  Dernæst de brændende Augustine-negle. Også en velrettet djævel, og brøler:
  - Til helvedes porte!
  Og bruger bare fødder.
  Maria skyder efter hende. På samme måde som han tager og slår, og skriger:
  - Ingen vil stoppe mig en tiger, ingen vil stoppe en barfodet pige nogen steder og vil blive slået!
  Og så hvordan OL vil skære. Og han vil slå en tysk kampvogn ud og rive tårnet af som en svampehætte fra den.
  Og kagler:
  - For nye, stejle grænser!
  Og han vil vise sine tunger igen!
  Pigerne er så hårde ved sig selv og angriber desperat. Og nazisterne drukner under deres slag.
  Den 2. marts 1957 overgav de sidste nazistiske styrker i Portugal sig. Det blev klart, at fascismens begyndelse var på vej. Mere præcist, daggry? Mareridt solnedgang!
  Og de russiske tropper rykker frem. Tyskerne taber i stigende grad deres våben og overgiver sig.
  De falder på knæ. Og russiske og kinesiske piger kysser deres bare fødder.
  Det ser så fedt og flot ud. Og nazisterne bliver makuleret og makuleret.
  Natashas mandskab er allerede på toget, der skal kæmpe mod nord med Fritz.
  Pigerne sidder i deres kupé. De spiller kort med deres bare tæer.
  Natasha bemærkede:
  - Det er interessant, når vi tager Berlin, hvad er det næste?
  Zoya svarede selvsikkert:
  - Næste bliver London!
  Den brændende Aurora fnisede og spurgte igen:
  - Og så?
  Zoya sagde eftertrykkeligt:
  - Latinamerika bliver vores! Vi vil ikke stå på ceremoni med nazisterne!
  Svetlana var enig i dette:
  - Selvfølgelig vil vi ikke! Lad os erobre hele verden!
  Natasha bekræftede entusiastisk:
  - Og så bliver der fred, over hele verden!
  Pigerne sang i kor og komponerede, mens de gik;
  Ære til tsarismens store Rusland,
  Hvor Vladimir sidder på tronen ...
  Vi vil knuse horderne af ond fascisme -
  Ære til hæren, og vi er en monolit!
  
  I troen på de store hjerter blev tempereret,
  Vores fædreland af hele vores hjerter...
  Vi er sønner af zar Nicholas
  Og de døde ikke forgæves for ham!
  
  Vores hjemland du er mere værdifuld end noget andet,
  Lad os rejse en bevinget, himmelsk salut ...
  Du kæmper også mod fædrelandet,
  Nå, lad nazisterne alle dø!
  
  Hitler ønskede at få vores lande,
  Og den onde hund forsøgte på kongen ...
  Men vi er overrasket, det vil vi ikke acceptere,
  Så fascismen væltede ned over os forgæves!
  
  Kongen er en venlig og klog hersker,
  Svævende som en bjergørn over planeten...
  Vladimir vil være hordens herre,
  Vores venskab er som en stålmonolit!
  
  Vi slår støtten ud af Fritz' ben,
  lader Hitler kvæles i løkken ...
  Vi vil forråde henrettelser til de hårde, til skamme,
  Hvem opfører sig som ond på Jorden!
  
  Kongelig magt og kongelig visdom,
  Der vil være fascister, knuse uden mål ...
  Hitler tro mig, han gjorde kølig dumhed,
  Og nu er hans liv som en tråd!
  
  Så respekter de store konger
  Der er ingen køligere end Romanovs på Jorden ...
  I slaget om nazisterne, ramt hjerterne,
  For at åbne vejen til resultater, drømme!
  
  
  Peter den Store tog os til havet,
  Alexander erobrede Paris...
  Ja, nogle gange skete der sorg,
  Men Rusland blev holdt af en kerub!
  
  Alt er smukt hos os
  Og piger og fyre tror...
  Kongen regerer, du ved med rette
  Skønt et ondt dyr brøler ved tærsklen!
  
  Der er ingen grænse, tro på perfektion
  Kommunismen vil snart have konger...
  Vi vil åbne dørene til lyksalighed,
  Forbandet fascisme er ødelagt!
  
  For Rusland er grænsen ikke sat,
  Vi, tro os, vil besejre fjenden ...
  Barfodede piger, som i Sparta,
  Nå, vores zar Vladimir er en!
  
  Vi tror på Rod - den store Gud,
  Hvad skabte de perfekte slaver ...
  Vi kæmper for ære og frihed
  Lad os slå mod nazismen!
  
  Du er den største Romanov-familie,
  Vil regere Rusland for evigt...
  Den store konge, den højeste flugt,
  Satan vil ikke knække ørnen!
  
  For stor kærlighed til Rusland,
  Vi sender krigere i kamp ...
  Hellige fra ikoner forherliger ansigter,
  Enhver kriger er trods alt også en konge!
  
  Vores hjerte brænder for fædrelandet,
  Vi er seje piger i kamp ...
  Vi åbner lidt ud i rummet, kender døren,
  Jeg slår Adolf ihjel som en tæve!
  
  Kun en lille smule tilbage til Berlin,
  Vi går ind og bærer kongers herlighed...
  Alderdom truer ikke os piger,
  Vi, tro mig, spilder ikke vand!
  
  Lad os begrave den, der er ond og modbydelig,
  Dragen vil blive berømt besejret ...
  Og vi har gyldne ikoner,
  Rodnovery er en evig lov!
  Pigerne tærskede nazisterne meget berømt, hvorfor bukkede Fritz under for dem. Foråret 1957. Pigernes bare fødder plasker gennem vandpytterne. Og det er så dejligt og meget smukt. Og når fingrene på bare solbrune ben kaster en ært med antistof, der er i stand til at bryde igennem enhver, selv den mest magtfulde fascistiske tank.
  Hitler i Berlin, hvor de stærkeste forsvarsringe er mellem Elben og Oder. Og der skal den specifikt knuses.
  Og hvad med midten af marts, og jorden blev så fugtig og våd. Men dette vil ikke stoppe pigerne og Oleg Rybachenko.
  . KAPITEL 7
  Kampene fortsatte ... Tsar-Ruslands tropper holdt en pause for at omgruppere deres styrker. Samtidig begyndte landingerne i Storbritannien den 1. april. Vejret er stadig koldt og stormfuldt. Men denne dag viste sig at være rolig, hvor de russiske tropper begyndte at lande.
  Alenka kæmpede sammen med andre piger. På trods af at sneen ikke er smeltet alle steder endnu, angreb pigerne fjenden, der selv var barfodet og kun iført bikini.
  Alenka kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer og kurrede:
  - For kongelige sejre!
  Anyuta, der også skød, og hendes bare ben affyrede en eksplosiv pakke savsmuld, råbte:
  Vores mål er at vinde!
  Alla, der afskar fjenderne, gav op og blottede sine tænder:
  - Jeg tror på, at sejren kommer.
  Og hun kastede også en bombe med sine bare tæer. Og rev en flok Fritz fra hinanden.
  Mary fulgte efter hende. Ved det trykkede hun den skarlagenrøde brystvorte på aftrækkeren af bazookaen og knækkede nazistens kampvogn.
  Pigen sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  OL kæmpede også desperat. Hun slog nazisterne, knuste dem og sang:
  - Hil den hellige kommunisme! Nazismen vil blive besejret!
  Og holder en tønde sprængstof på bare såler, mens han affyrer den. Og han vil ødelægge en masse modstandere.
  Selvom det måske handler om kommunisme at synge, når den zaristiske regering er ved magten, er det ikke helt passende.
  Nazisterne forsøger på en eller anden måde at slå tilbage. Nogle af briterne modsætter sig også russiske tropper. Dette er delvist forståeligt: tidligere fjender, evig konkurrence.
  Men du skal stadig tage dette kontinent. Og så vil den fuldstændige og endelige sejr komme. Som det nazistiske forsvar mellem Elben og Oder.
  Selvom lidelsen her er ekstraordinær. Nazisterne bliver bombet fra luften og presset. Fly kæmper på himlen. Og stadig uløste skiver fra Det Tredje Rige.
  Det sidste våben er formidabelt, men heldigvis er det på grund af de høje omkostninger og kompleksitet i produktionen af maskiner ikke for massivt. Og det strammer modstanden.
  Eva og Gertrude på en flyvende tallerkenjagt efter sovjetiske maskiner. Og de fortsætter med at jage.
  De kvindelige krigere styrer disketterne med deres bare tæer, og de gør det præcist og præcist.
  Eva sang med et grin:
  Hitler vil være med os for evigt!
  Gertrude lo og bemærkede og blottede sine tænder:
  - Og vi er sammen med ham!
  Og hvordan han trykker tåen på sin bare fod på joystick-knappen og ramler en anden russisk fighter. Og selve den flyvende tallerken er usårlig.
  Måske var det derfor, Hitler besluttede sig for sådan en krig, med det mægtige Rusland, at han havde disketter.
  Men det er ikke nok til at vinde.
  De bedste tyske esser på jetjagerflyene Albin og Alvin. De er modige piger, og kæmper næsten nøgne.
  Albina pressede sine bare tæer på hendes fødder. Slået ud af en russisk bil bemærkede trist:
  - Krigen er ved at være slut!
  Alvina, der afskar et andet russisk fly, indvilligede:
  - Til vores nederlag er der en krig!
  Albina bemærkede entusiastisk:
  Men vi vil gøre vores pligt.
  Ved hjælp af sine bare tæer skød Alvina det næste fly ned og kvidrede:
  - Selvfølgelig gør vi det færdigt!
  Pigerne er bestemt modige, selvom de er grusomme. De torturerede en dreng på fjorten år. Først blev teenageren trukket op på stativet. Drengen tøvede.
  Så hængte de en blok på hans fødder og spændte den fast. Så begyndte de at hænge vægte, strakte hans årer og buede hans led. Det var meget smertefuldt, og drengen stønnede.
  Derefter begyndte Albina at slå drengen med en pisk på ryggen og balderne. Og Alvina tog en rødglødende stang i hænderne og begyndte at brænde drengens bare, runde hæle. Hvorfra det duftede så behageligt og appetitligt af stegt kød. Det er ligesom kebab er stegt, og det er så dejligt at dufte til det.
  Til sidst lagde Albina pisken og hentede den røde tang fra varmen. Og hun tog dem fra drengens maskuline perfektion. Han blev taget fra et vildt smertechok og lænede sig tilbage.
  Mere præcist døde drengen tortureret.
  Alvina græd og bemærkede:
  - Undskyld for ham! Hvad vil vi gøre?
  Albina svarede med et grin:
  - Skindet til lampeskærmen, og kødet fodrer vi grisene, så de er federe!
  Alvin foreslog:
  - Eller måske er det bedre at sætte det på sæbe?
  Albina, den blonde pige, indvendte:
  - Ikke! Der er ikke fedt nok i det - det vil være urentabelt!
  Her er de charmerende blonde krigere. Smuk i ansigtet - rasende indeni!
  Og de russiske piloter, især Anastasia Vedmakova, og Akulina Orlova er gode til at kæmpe! Og selvfølgelig kæmper de barfodet.
  Anastasia sang:
  - Alt umuligt er muligt i denne verden!
  Og med bare tæer skar hun et tysk fly af.
  Akulina, der væltede en anden fjende, udsendte:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Anastasia kæmpede på en meget stridbar måde ved hjælp af sine bare tæer, en storslået pige.
  Og meget smukke, kærlige unge soldater. Anastasia har eksisteret i lang tid, men hun ser godt ud. Taljen er som en ung piges, og hendes tænder er perle, og hun er frisk, ikke en eneste rynke. Sådan en skønhed er bare en heks og tiltrækker mænd. Ikke underligt, at hendes efternavn er Vedmakova.
  Anastasia kæmper med vild raseri og koldblodighed på samme tid. Flyene kollapser i massevis.
  Og hun har rigtig mange royale priser. Herunder St. George's Cross lavet af platin med en bue af sværd og diamanter.
  Det her er en pige: bare super!
  Anastasia er klar til at kæmpe modigt og vinde. Hun har kobberrødt hår, så stikkende, tykt, krøllet. Vidunderlig pige.
  Mirabela er en honningblond og generelt en super pige, og en meget militant pilot. Med stor sans for aerodynamik.
  Og også ved hjælp af bare tæer skyder han nemt nazistiske fly ned.
  og synger:
  - Det er selvfølgelig svært at spå om.
  Hvad er nyt i denne verden...
  Vi vil flyve til himlen
  Sidder i et stjernefly!
  Og hun skærer endnu en nazistisk maskine, denne gang ved at trykke på den skarlagenrøde brystvorte, bemærkede hun;
  - Det sker, at en soldats mælk ikke er tørret på hans læber, men han sender ikke kugler i mælk, og med sin grønne ungdom driver han gamle mennesker i rødt!
  Oleg Rybachenko, der blev en rigtig legende i den russiske hær, der knuste nazisterne, der desperat forsøgte at smide de sovjetiske tropper fra brohovedet ud over Elben, komponerede også en hel notesbog med bevingede aforismer.
  Gode aforismer, de skyndte sig som bevingede heste i hovedet på den evige knægt, da han udryddede nazisterne;
  Vær i det mindste en lille risikable ræv, hvis du ikke ønsker at blive et hærdet æsel!
  Stol ikke på politikere, for vælgerne er de bare sandpapir, der river spåner af egetræer!
  Hvem er ikke en rund fjols, den øre bliver til en vægtig øre!
  Der er ingen pårørende i politik, men der er dem, der gerne vil dele din som en bror!
  Der er mange grimme ting i livet, men det grimmeste er, når livet slutter!
  Hvis du ønsker at komme tættere på Gud, så søm aben i din sjæl til korset!
  Mennesket opstod, hvis ikke fra en abe, så holdt det i det mindste op med at være en abe!
  Hvis du er en abe med et sind, så vil ræven sluge dig som en rovboa-konstriktor!
  Der er intet uendeligt, bortset fra den tid, det tager for politikerne at opfylde løftet!
  Hvis du gøer meget, vil du klynke som en forslået hund!
  Stol ikke på den, der taler rødt, og rød ild kan brænde!
  Selv Gud kan ikke argumentere med en kvinde og opdrage en abe til menneskelig kultur!
  Uden kærlighed er der intet smil, medmindre det er en politikers rovgrin!
  For længe oppe i skyerne flyver vingeløs politik ind i skorstenen!
  En lille sjæl, har altid ambitionen om en kæmpe!
  En lille sjæl har en gigantisk indbildskhed!
  En politiker er en tyv, der skriver love til sig selv og betragter landet som et område i zonen!
  Politikeren har syv fredage om ugen, men når du skal opfylde løftet, kommer den jødiske sabbat!
  Sammenhold er godt, medmindre det parrer sig med en politiker!
  En politiker er sådan et væsen, at han vil gøre et får ud af dig med svinemetoder!
  Politikernes svinemetoder gør vælgere til kotelet!
  Under en svinehersker er livet aldrig fedt!
  At gøre en grisepræsident er for fedt!
  Hvis du ønsker at blive præsident, så fang dine lykkeøjeblikke!
  En hersker, der anser vælgere for at være får, er et typisk svin!
  Gud er ikke kun almagt, men også en villighed til at gå til korset for andres skyld!
  En hersker, der sidder på tronen i lang tid, får staten til at sænke sig!
  En ung leder er som en frisk hest, en gammel er som en hoppe med knækkede hove!
  I midlerne til at opnå guddommelige højder er politikeren Satan selv!
  Politiker Gud er kun i én ting, i at finde på undskyldninger for, hvorfor hans kampagneløfter blev så djævelsk svigtet!
  En politiker er som øl, kun god når den er kold og på bordet!
  Politikeren er sød med taler, men den bitre eftersmag fra dem er slet ikke øl!
  En politiker får kun sandheden ud af munden, når han fordrejer sig selv!
  Politikeren korsfæster vælgeren fuldt ud for at få en lille smule af en guddom!
  Selv bearish styrke vil ikke redde dig, hvis du er et smart kortspil!
  Ræven er sådan et udyr, at han vil trække tre skind ned fra en løve!
  Politikeren er da den stærkeste, hans vælgere er svage i sindet!
  Politikeren går derfor videre med honning, så vælgeren slet ikke spytter!
  Få stærkt en stafet, den der har savsmuld i hovedet!
  Eg er træernes konge, egehovedet forvandler enhver stub til et emne!
  Eg er rådbestandig, egetræshoved er fuld af støv!
  Hvis du er en stump, så har du i det mindste en indsats på hovedet!
  Det ukendte er skræmmende, men det kendte gør dig nogle gange bare bange!
  Viden giver anledning til selvtillid, selv når det er svært, uvidenhed giver anledning til forvirring, selv når det er nemt!
  En kujon er ikke en, der er bange, men en, der er doven til at dyrke mod i sig selv!
  Frygt er svaghed, mod er styrke, men pas på idioten i dig selv!
  Den, der lader sig føre ved næsen, risikerer at fare vild blandt de tre fyrretræer!
  Gør gang i cirkler til endeløs dumhed, med nulstillet opfindsomhed!
  Det er lige meget, hvis mælken på læberne ikke er tørret op, det er værre, hvis der er hård hud i hjerterne!
  Forældet tiggebrød, omvendelsens bittert salt!
  Honning fra en politikers mund tiltrækker dem, der ikke har tørret mælk på deres læber!
  En politiker er ikke en tyv i loven, han er en tyv, der laver love!
  Politikeren lover et sødt liv, hælder honning ud af munden, men hans poter er klistrede som en flue!
  En veltalende politiker, en igle bider i vælgerens pengepung!
  Hvorfor stilhed er gylden, fordi der er betalt for det!
  Hvad er den største ting i verden? Et bjerg af løfter udstedt af en politiker!
  Politikeren vil have penge og magt, han er klar til at rive enhver fra hinanden!
  En politiker er først og fremmest en ræv, ikke altid lysende af udseende, men altid logrende med halen!
  Politikeren fylder gerne din pengepung med intet andet end tomme løfter!
  En politiker er kun ærlig om én ting, når han siger - vi, så han har ikke længere sit eget jeg!
  Hvad er mere end atomer i universet? Masker og masker af politikere!
  Hvad en politiker gør aller helst - renser lommerne for vælgerne!
  Det er politikeren ikke altid blevet, men hans løfter lugter altid af råddent stof!
  En politiker har syv fredage om ugen, men at lytte til vælgerne er altid en fridag!
  Hvem var først? Politikere, for de skabte kaos!
  Tro ikke på hanepolitikeres hårdhed, de synger altid fra en andens stemme fra en ræv!
  Hvis en politiker vælter ud som en nattergal, betyder det, at en ræv har lavet et soundtrack til ham!
  Snarere vil kræften på bjerget fløjte, end at politikeren vil opfylde løftet uden at rødme!
  Politikeren er som en natfe, kun han plejer at rive kunder af i dagtimerne!
  Hvordan er en politiker som en hund, når han taler meget, så er han bestemt tam og har en ejer!
  Dem, de stemmer på med hjertet, ender ofte med vælgerne i leveren!
  En politiker er som vodka, vælgeren vil mærke med sin lever, at den er svedet!
  Politikeren vrider sin hjerne som vodka, kun i modsætning til den er den fuld af uklarhed!
  Politikeren kan lide at fylde tågen ud, med det gennemsigtige mål at blive rig!
  Politikeren har mange løfter, men endnu flere undskyldninger, hvis de ikke bliver indfriet!
  En politiker er en ræv, men oftere en grå!
  Politikeren fjerner spåner fra egetræer og slår agern ned som en gris!
  Hvis en politiker er snakkesalig som en sav, så vil han helt sikkert gøre en stump ud af en vælger!
  Politikeren elsker at tale om Gud, fordi han selv er Satan!
  En politiker er lige så snedig som djævelen, men en engel i uddelingen af løfter!
  Politikeren elsker at blive døbt, men hans hænder rækker altid ud efter pungen!
  Når du har stemt på en veltalende politiker, risikerer du senere at spytte blod op!
  Normalt vælger folk mellem katte i poke, ulve i fåreklæder og en ræv med rådden ost!
  Hvis politikeren holdt sit løfte, så se på bjerget, hvis kræften fløjter på det!
  Det er lettere at hænge en kolobok end at tvinge en politiker til at opfylde sit løfte!
  Politikeren er kun konsekvent i én ting - på jagt efter profit i egen lomme!
  Politikeren skifter sine kampfæller ud som handsker, kun hans hænder bliver endnu mere snavsede af dette!
  En politiker er sådan et dyr, at han gør en hjort ud af en vælger!
  En politiker, hvis ikke en ulv i fåreklæder, så en typisk vædder!
  En politiker, der ikke er en ræv, så en vædder eller et rådyr!
  En politiker kan love bjerge, men efter ham river man kun murbrokkerne op!
  Skynd dig ikke at stemme på en hane, han vil hakke dig med indmad!
  Diktator, dette er en ræv, på en løves trone, omgivet af væddere!
  Hvis du ikke vil være et rådyr, så vær selv en lille ræv!
  Den, der ikke betragter kragerne som en gave, vinder valget!
  Du kan stemme med dit hjerte, men uden dit sind vil vinderen slå hjernen af!
  
  Politikeren er en ræv, der foretrækker grøn ost som farven på dollarfarven, fra dem, der betragter ravnen!
  Konen er ikke en vante, så snart du skifter handsker, vil du helt sikkert stoppe ind i et svineri, fra lune eventyr!
  Geniale drenge gør meget flere opdagelser end middelmådige gamle mænd med instruktioner!
  I ungdommen er der ild i hjertet, opdagelser i hovedet og som et resultat sejr!
  Vejen til succes er ikke altid lige, men den tolererer ikke en ryg bøjet i ydmyghed!
  Politikeren bøjer sig i en bue for at løfte næsen højere!
  Politikeren bøjer sig, så for at bøje vælgeren!
  Politikeren er klar til at grave jorden med næsen for at begrave sit ansvar over for vælgerne!
  Alt umuligt er muligt i vores verden, og tro mig, det er meget svært at leve, som på en skydebane!
  Et æsel med en pose guld vil bedre bryde gennem en fæstningsmur end en mammut med en stålvædder!
  En politiker med en gylden mund, forvandler vælgere til æsler, med gyldne poser af tilbud!
  Hvem er det stærkeste udyr? Selvfølgelig en røv fyldt med en pose guld! Ræven vil brænde den gule farve af forræderi og guldmønter af tilbud!
  Politikere vifter ofte med røde flag for den gule farve på de mønter, de tager fra vælgernes lommer uden at rødme!
  Røde taler fra sølle politikere fældede bitre tårer af mødre, hvis sønner omkom i en blodig kamp!
  Hvem lover bjerge af guld, er ikke engang en knust kobberkrone værd!
  Politikeren snor sig som en hare, vrider sig som en ræv, men indimellem vil han gnave vælgerens hals som en ulv!
  En politiker kan lide at tælle penge i en andens lomme, men giver sig normalt kun ud for bestikkelse!
  Politikeren er snedig med vælgeren som en ræv med en kolobok, spiser kun til klapsalver!
  Politikeren skærer spåner fra vælgeren med en gylden skær af sølvblanke taler, sølle bødler!
  Egen brænder længe i bålet, men bryder hurtigt sammen fra politikerens ildtale!
  Nogle gange er landets største problem, herskerens lille sind!
  Ubetydelighed på tronen, et kæmpe problem for staten!
  En politiker er ofte en papirtiger, og en hugtænderræv, han er født til modbydelige spil og er god til tricks!
  En politiker er ikke altid en fuld pengepung, som alle elsker, men altid en lommepung, der ødelægger samvittigheden!
  En mand elsker grønt i lommen og drømmer på sofaen, kun penge er i tågen, hvis du bor i nirvana!
  Politikeren tyr villigt, men pløjer villigt, skønt han stræber efter at pløje vælgeren med al en livskraftig kos lidenskab!
  En politiker, der spiller på homoseksuel had, vil ikke rødme, når han suger en vælger i røven!
  Politikere under røde flag rødmer ikke af skam og udgyder skarlagenrødt blod!
  I verden er du enten en grå ulv eller et hvidt får, eller en velnæret ræv eller en spist hare, og i politik er der en grund, at en tyran bringer glans til demokratiet!
  Politikeren har ulvevaner, rævelignende vaner, men inderst inde er han stadig en chokoladehare, kun fuldstændig uspiselig for vælgerne!
  Jo mere inderligt en politiker lover, jo hurtigere vil vælgeren fryse i forventning!
  En politiker er som en prostitueret, han arbejder meget med sin tunge, men han kan kun tilfredsstille en intellektuel impotent!
  Hvad er forskellen på en politiker og en prostitueret? For en prostitueret har klienten altid ret, for en politiker kommer vælgeren altid i problemer!
  En politiker med et haneskrig, en ørnes ambition, en drages greb, en ravns grådighed, men stadig uden vinger!
  En politiker er ofte klog som en støvle, men sko vælgeren vanvittigt!
  Enhver politiker kan tage sko på, men efter det er vælgeren en tramp i livet!
  Politikeren stikker hånden i din pung, når han krydser sig kraftigt, og snubler ham op, knælende!
  Hvorfor kaldes troende får, de klippes af slyngler, der ikke har noget helligt!
  Hvis du er et får, vil du gå barfodet i et århundrede; hvis du er en ged, forbliver du et æsel! Hvis du er en mand med dit sind, så vil du være lykkelig for evigt!
  En rigtig ræv i politik kan ikke kun skrabe et får, men også trække tre skind ned fra en løve!
  En mand er forpligtet til at lade en kvinde passere, men hvor hun ikke kommer i en situation, hvor hun ikke kræver kvindelig tålmodighed og mandligt mod!
  Den mest usænkelige er den, der ikke er klodset dygtig i militære anliggender, og ikke en log af fornuft!
  Hvis en kvinde er begærlig som en kat, så har hendes mand mus i hovedet!
  De lyseste ideer er dystre fra skyggepolitikken, når de bliver gennemført!
  En kvinde er udspekuleret som en ræv, og styrer endda en løve, hvis en mand har sindet som en hane!
  Gud kan gøre alt, kun overgå en kvinde i anmodninger, han er magtesløs!
  En kvinde, for ikke at blive slugt af en mand som en boa constrictor, skal have brodden af en kobra!
  En person kan ligne Skaberen i alt, kun efterligning som en abe farver ham ikke!
  Mennesket kan kun overgå den Almægtige Gud i indbildskhed, og selv da, hvis det er intellektuelt skabt af en Pithecanthropus!
  En kvinde ønsker ikke at være en kylling, men hendes ideelle mand er en hane!
  Rævekvinden har virkelig et ulvegreb om bævermænd!
  I politik er det som i en skov, hvis du spiser en eg en gris, hvis en hare æder en ræv, hvis et æsel - tre skind bliver fældet!
  Jo lysere kvinden er, jo mere er hun en ræv!
  Grå mennesker mangler grå substans i hjernen, lyse personligheder, grå i hovedet i store mængder!
  En grå mand er ensom som en ulv, og som en hare har han ingen hvile!
  Hvis en politiker er en stor ræv, så er broderparten garanteret for ham!
  Rævepolitiker fratager vælgerkragen muligheden for at ride som ost i smør!
  Der er færre stjerner på himlen end fortolkninger af den hellige skrift!
  En bøddel i rød kappe, mere retfærdigt, en politiker med veltalenhed!
  Bøddelen har en skarp økse, politikeren har et skarpt ord, den første blæser i hovedet, den anden drypper på hjernen!
  At hugge hoveder er nogle gange mere humant end at dryppe på hjerner!
  Hvis du lader politikere dryppe på dine hjerner, river du dit hår af frustration!
  Politikerens taler er som vand til hjernevask!
  Hvad er den største Gud i politik, hvad skaber lovløshed!
  En politiker ser altid på vælgeren som et æsel med et ræveblik at pløje!
  En kvinde elsker at afsløre sin fattige krop for at klæde sig rigere!
  En barfodet kvinde tager en mand hurtigere på, selvom han ikke er helt en støvle!
  Med en bar kvindehæl er det nemmere at spinde en mand på moderigtige støvler!
  For at få moderigtige sko til sig selv, skal en kvinde ordentligt "sko" en mand!
  En kvinde, der ikke ved, hvordan hun skal blotte sit ben i tide, vil forblive "skoet" for evigt!
  Alt for ofte, når man ser på bare kvindelige ben, risikerer en mand at "skode" sig selv til tilstanden af en vagabond!
  For ikke at forblive barfodet for evigt, skal du være i stand til at smide skoene af i tide!
  En piges bare fod er bedre end en angribers presenningsstøvle!
  Den stærkeste rustning vil ikke modstå, foran sart hud, charmerende pigelige såler!
  Kvinder klatrer meget klogt ind i en mands pung med bare fødder!
  Den mest klæbrige del af den kvindelige krop for guldmønter, bare fødder og bare bryster!
  En kvinde skal nogle gange tage skoene af for ikke at knæle i nød!
  Med en bar fod er det nemmere at lægge en mand på knæ!
  Barfodet i tide, aldrig en barfodet!
  Det er lettere for en barfodet kvinde at bestige den gyldne top!
  Du er en mand af støvler, hvis du ikke elsker kvindeben!
  En kvinde med slanke ben vil få en mand til at bøje sig i ærbødighed!
  Bare tæer er mere behændige end hænder, når en kvinde tager mønter fra lommen på en "skoet" mand!
  Det mest dygtige er for en kvinde at skubbe en mand under hælen med sine bare fødder!
  Vejen til en mands hjerte er lettere for en skønhed at trampe med bare fødder!
  Bare fødder af piger, mere ihærdige, når man bestiger Everest af en mands hjerte!
  Efter at have taget skoene af, er det lettere for en kvinde at krydse ørkenen af mandlig ligegyldighed!
  Du vil være dum som en støvle, du vil ramme hælen selv barfodet!
  Oleg Rybachenko komponerer smukt. Og han kæmper fuld af entusiasme og kampegenskaber.
  Her er den formidable tank E-90. Den har frontal rustning af tårnet 285 mm pande og 210 mm sider. Skrogets pande er 250 mm ved en hældning på 45 grader, og siderne er 210 mm. Og en 120 mm pistol med 100 EL. Bilens vægt er ret stor med 110 tons, men gasturbinemotoren er på 2000 hestekræfter. Sådan en maskine er ikke så let at overvinde.
  Drengen fløjtede. Og af al sin magt smed han en ært med hjemmelavet antistof indeni.
  Og sprængstofferne eksploderer. At ti E-90 kampvogne på én gang bliver kastet i luften og vendt. Dette er et ødelæggende slag.
  Drengen tog den og sang igen i glæde;
  Hymne af mit smukke fædreland,
  Hele verden inspirerer til en bedrift...
  At bekæmpe en russisk kriger er farligt,
  Han er den rigtige kæmpe!
  
  Vi er i stand til at fange en hest med vores hænder,
  Og knække tanken med en rasende granat ...
  Pigen sparker med sin bare fod
  Uovervindelig fædrelands hær!
  
  Vi er klar til at bekæmpe nazisterne,
  Vores tro er trods alt stærkere end metal ...
  Når alt kommer til alt, har russerne altid været i stand til at kæmpe,
  Bliv søn af Mars, jeg drømte om et barn!
  
  Jeg vil flyve drengen hurtigt ud i rummet,
  Det er på tide, at vi stormer Berlin allerede ...
  Det er aldrig for sent at blive yngre
  Over os er en guldvinget kerub!
  
  Elsk mennesker du Kristus med Svarog,
  Vi har én gud ved alt...
  Selvom Satan indædt sigter sit horn,
  Der er intet land smukkere på Jorden!
  
  Til ære for vores materialer Rusland,
  Klar til at tjene familien trofast ...
  Om noget kvinderne var dumt og jamrede,
  Men livet bliver ikke afbrudt, kend tråden!
  
  I alt hvad I læser Lada,
  Hun fødte mange guder...
  Vi er stærkere end russere og kinesere,
  Lad os se legemliggørelsen af alle drømme!
  
  Ja, Hitler skynder sig til fædrelandet med en horde,
  Det har en masse magt, Satans helvede ...
  Rusland er blevet et udvalgt land
  Ved dårligt om vi er splittede!
  
  For Rhoda er alle folkeslag kun børn,
  De elsker menneskeheden med deres sjæl...
  Og vred ikke gudinden Lada,
  Lad drengen i denne kamp være hård!
  
  Vi er falke, der flyver som ørne
  Sværd er skarpe og stærke skjolde...
  Piger løber med bare fødder
  Mægtige døtre, modige sønner!
  
  Vi vil vinde, og det er vores sandhed
  Rusland vil trives...
  Det bliver meget varmt i kamp.
  Modstanderen og tyven vil blive besejret!
  Fascisten løb ind i vores stærke knytnæve,
  Og Hitler blev hård i ansigtet ...
  Sådan et projektil er gemt i en taske,
  At selv du er dæmonernes Herre!
  
  Sejren vil snart være, vi er i Paris,
  Blomstrer som en rose russisk jord ...
  Vi vil stige over himlens stjerner,
  Verdens folk er en venlig familie!
  . KAPITEL #8
  Den 15. april 1957 begyndte en stor offensiv af russiske tropper på den syvdobbelte nazistiske forsvarsring omkring Berlin. Kampene viste sig at være meget hårde, og rasende ild faldt på nazisternes positioner. Artilleriforberedelsen var meget hård.
  De brugte også projektører til at blinde fjenden. Og offensiven af armadaen af de tsaristiske tropper fra Vladimir den Tredje begyndte.
  Der var mange kampvogne. Af disse blev Alexander-7 en god bil. Maskinen, der vejede 70 tons, havde god hastighed og kraftig beskyttelse med en kraftig 130 mm kanon. Og det er ikke så nemt at stoppe eller slå ud.
  Frontpansringen af dette køretøj holdt næsten alle Wehrmacht anti-tank kanoner.
  Besætning på kun fire personer. Bilen er mindre end to meter høj. Og bærer sig selv.
  Elizabeth skød mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer og kvidrede:
  - I den hellige tsarismes ideers navn!
  Ekaterina fyrede også og bemærkede:
  - En kvinde i krig er som en perle i en skal - det kan være ubehageligt, men tiltrækningskraften modnes til fulde!
  Elena skød også ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede vittigt:
  - Den fuldemand har en rød næse, ikke et rødt liv og et mørklagt ry!
  Elizabeth svarede alvorligt:
  - Det gælder ikke os, vi drikker ikke!
  Euphrasia bemærkede:
  - Vodka er en stærk drik, der gør en mand til en sludder!
  Elizabeth, efter at have beskudt fjenden, indvilligede:
  - For en politiker-gelé er verbal diarré karakteristisk!
  Ekaterina, der skød, og ganske passende ved hjælp af sine bare tæer, bemærkede:
  - En politiker er sjældent en god hyrde, men stræber altid efter at klippe kurfyrstens hår som et lam!
  Elena, der skyder mod nazisterne, var enig:
  - Politikeren er den sødeste honning af taler, bliver til verbal diarré!
  Euphrasia var let enig i dette:
  - Hvis Gud forvandlede vand til vin, så forvandler politikeren verbal diarré til guldregn i lommen!
  Pigerne gjorde et godt stykke arbejde på deres tank og vendte batteriet rundt. Kampen eskalerede.
  Efter at have overvundet den første højderyg af Seelowhøjderne natten over, forsøgte de sovjetiske tropper at bygge videre på deres succes i løbet af dagen. Men et stort antal radiostyrede minefelter samt tæt ild fra maskingeværer og hurtigskydende kanoner drev igen infanteriet i jorden. Og for mange tanke blev sprængt i luften.
  Reparationsbesætningerne var dog helte, der ikke var værre end kampenhederne, og en betydelig del af køretøjerne vendte tilbage til tjeneste ved udgangen af dagen.
  Alice og Angelica lukkede aldrig deres øjne. De kæmpede, skød, råbte noget...
  Nazisterne var ikke fjols, især mange af deres våben sad med stor succes ude i dybet, og så blev de rejst op med en donkraft. Så tæskede de...
  Den mest almindelige type kanon er naturligvis en 88-millimeter antiluftskyts. En universel kanon til at skyde mod fly, kampvogne og infanteri. Skift bare skallerne... Sandheden er noget besværlig, men der bruges trods alt specielle donkrafte, der er tilvejebragt for kampvogne og selvkørende kanoner.
  Der er mange teenagere og kvinder blandt forsvarerne. De menneskelige ressourcer i Det Tredje Rige er opbrugt, så du skal rake alle i træk. Selv ti-årige drengekrigere er ikke ualmindelige. De kan trods alt også smide en flaske med en brændbar blanding og lægge den i et bagholdsinfanterist.
  Forsvarslinjen på Seelach er meget kraftfuld, de begyndte at bygge allerede før starten af Første Verdenskrig, i tilfælde af at tsarhæren blev kastet til Berlin. Ja, allerede i det attende århundrede tog russerne under Elizabeth, som kun for tidlig død forhindrede i at blive kaldt den Store, Berlin!
  Så højderne har en masse underjordisk kommunikation, labyrinter af skyttegrave og shelters for snigskytter. Det kan siges at være en slags by.
  På trods af at Adolf Hitler sædvanligvis tilskrives skizofren optimisme, begyndte det seriøse arbejde med befæstningen af Berlin i foråret 1943, før krigsudbruddet med det zaristiske Rusland. Og i modsætning til den vestlige, atlanterhavsmur var det muligt at fuldføre den til ende.
  Alle døde sektorer blev udvundet eller forberedt i napalmhældning...
  Alice og Angelica har allerede brændt deres bare, elegante ben igen, da en ildevarslende blanding af syntetisk benzin, svovl, fosfor væltede ud af jorden ...
  Og pigens hæle blev alvorligt brændt om aftenen, de var dækket af store vabler, det blev tortur at træde.
  Pigerne havde overgivet sig og skød nu og lå i baghold, især da de russiske tropper næsten ikke havde gjort fremskridt i løbet af dagen. Dog bør snigskytter gøre netop det, og når kampen er i fuld gang, vil der helt sikkert være et mål ... Og du kan fortsætte med at genopbygge din konto.
  Alice, der kløede sine brændte fødder på metallet, knurrede:
  - Ja, Angelica og jeg er meget syge og sårede. Men tro mig, minderne om soldaterne fra den russiske tsarhær, som blev brændt levende, volder mig megen lidelse.
  Den rødhårede kriger klirrede nervøst med sine perletænder:
  - Og tro mig, det er endnu mere bittert at se dem, især dem, der ikke døde med det samme, men blev forkullet ... Krig adskiller sig fra helvede, kun ved, at der ikke er rutinemæssig tortur i den!
  Alice, der havde skudt en fascistisk skytte ned, som uforvarende kiggede ud bag et dække med et velrettet skud, bemærkede:
  - Hvis alle var vores krigere, ligesom os? Selvom vid, selvfølgelig, er nemmere end at skyde!
  Angelica var ikke enig.
  - Det er til sådan en! Personligt er begge dele svære for mig ... Forresten, hvorfor kaldte de dig Alice?
  Den guldhårede kriger svarede ganske enkelt som tilstået:
  - Du ved, min mor læste et lignende eventyr som barn... Et smukt eventyr, men meget dumt. Herefter besluttede hun, at hendes datter ligesom Alice skulle opdage en ny verden, men ikke på jorden, men i rummet. Du forstår...
  Angelica skød og missede, irriteret slog hun stokken med hagen:
  - Altså ja! Selvfølgelig forstår jeg det. Du ved, du drømte selv om at komme til en planet, hvor der selv ved polerne er evig sommer, og folk ikke kender til sygdom og alderdom. Der er intet paradis på Jorden, og i det samme stedsegrønne Indien er der varme, høj luftfugtighed og skyer af de grimmeste insekter!
  Alice fnisede.
  - Men der er Mowgli ... - Så ændrede hun sin tone til en mere seriøs. - Jeg tror, at Indien snart bliver sovjetisk.
  Angelica tvivlede ganske rimeligt:
  - Den her Nehru er bare en svækkelse. Han er pacifist og ikke kommunist. Folk som ham gør mere skade end gavn. Vi har brug for allierede stærkere og mere hengivne til den røde idé for at bringe kommunismen og dens lys til verden!
  Alice affyrede et par skud mere, han så, at nazisterne gradvist blev svækket. Alekseys stormtropper dukkede op på himlen igen... De lettede tidligt, efterfulgt af hurtigere "bønder".
  Alice spøgte om disse små bombefly:
  - Bønder er heller ikke nødder - fremtidige dronninger, dit fascistløb!
  Angelica sagde dystert:
  - Med svage allierede vil selv stærke køretøjer være inaktive!
  Alice henledte med rimelighed opmærksomheden på nuancerne:
  - Men her er for eksempel den rumænske konge Micah. Monarken og i det store og hele bare en forkælet ung mand. Men ikke desto mindre blev han tildelt den højeste orden af det tsaristiske imperium af Vladimir - "Sejr".
  Angelica grimaserede surt.
  - Desværre går ordrer uden om mig. Selvom for "Jagdtiger" som regel giver de "Store Tsarkrig" ikke lavere end anden grad. Eller i hvert fald det "kongelige banner".
  Alice svarede strengt:
  - Helte er værdige til at blive hængt med en ordre, dem, der befaler dem, skal simpelthen hænges! For en god kommandør begynder først kampen, når der simpelthen ikke er plads til en heltedåd, på grund af sejrens forudbestemmelse!
  Angelica bekræftede:
  - Ja, du er en guldhåret mester i paradokser ... Men så skal Vladimir Kirillovich hænges!
  Alice fnisede.
  - Selvfølgelig gør du! Så mange af vores gode fyre døde på grund af ham. Tropperne var i begyndelsen af krigen placeret på en helt uegnet måde til forsvar. Og resultatet er nederlag i begyndelsen!
  Angelica stak sin finger ind i sine karminrøde læber:
  - Du ser .... Vær forsigtig med markedet. Ingen havde jo endnu opløst det tsaristiske hemmelige politis særlige afdelinger.
  Alice vågnede:
  - Åh åh åh! Jeg fandt noget at skræmme - et pindsvin med semulje! Tro mig, vi er stærkere end alle kongens spioner tilsammen. Især ånd!
  Angelica missede igen, som om hun var blevet slået på armen ... Det var dog allerede mørkt, og der var intet udsyn, og målene var så små og vage, og endda mobile. Nå, hvad kan man gøre mod dem?
  Alice skød heller ikke ofte. Hun vænnede sig til, at hun aldrig havde smurt det sidste år og ville ikke afsløre den triste statistik. Og så skød dette bare ikke i blinde. Derudover dukkede der alt for ofte "blow-nosed" fightere op blandt de kæmpende. Det var synd for deres bedste sjæl Alice.
  Selvom det for eksempel ser ud til, at Hitler sagde: barmhjertighed i krig bør ikke overskride grænserne for økonomisk hensigtsmæssighed! Økonomisk gennemførlighed bør ikke overstige asketiske behov!
  Men sidstnævnte, ligesom sloganet; våben i stedet for smør, blev ikke respekteret på bedste vis! For USSR's lykke og det tredje riges død!
  Natten fra den sekstende til den syttende april faldt, og et massivt angreb begyndte. Nye reserver, inklusive tanks, kom i spil.
  Især den seneste "Nikolai" -7. Denne kampvogn var tredive centimeter lavere end Nikolai-6 og havde kraftigere frontalpanser til både tårnet og skroget. Mange forhåbninger var forbundet med denne bil, men ...
  Nogle af tankene gik i stå undervejs, og deres transmission svigtede ... Tilsyneladende kunne designerne og industrimændene ikke tilpasse sig dets tværgående arrangement, og gearkassen fejlede simpelthen, da de forsøgte at skifte gear. (Denne barndomssygdom var karakteristisk og for tidlige modifikationer af Nikolai tanken).
  Kun tre af de 25 nyeste kampvogne var i stand til at bestige Seelow Heights. De bevægede sig dog langsomt, motorerne brølede kraftigt, og sort, ildelugtende røg sprøjtede ud af udstødningsrørene.
  Og nye infanterister løb bagefter og råbte hurra ...
  Pigerne skød stadig i nogen tid, men efter ikke at have været opmærksomme på de alvorlige skader, til kammeraterne, der konstant faldt under maskingeværsprængninger, klatrede de sovjetiske soldater op på den næste højderyg, krigerne skyndte sig efter dem.
  Nazisterne var dog stadig stærke. Forfærdelige Non-162, Me-109 "K" og Fokken-Wulfs skyndte sig mod angrebsflyet og bønder.
  Blandt dem er Focken-Wulf slagtere, i en overfaldsmodifikation, særligt farlige. Fire 37-millimeter kaliber kanoner på én gang skyder mod både infanteri og kampvogne.
  En af de sovjetiske Alekseev gik endda for at ramme et tungere og mere bevæbnet fjendekøretøj ... De kolliderede og .... Tyskeren var mere heldig, det lykkedes ham at skubbe ud, og i Alexei er der slet ikke sådan en enhed.
  I ærgrelse lagde Alice den tyske pilot ned, før han åbnede sin faldskærm og udtrykte veltalende:
  - Jeg er venlig! Godt i huset er, hvad de værdsætter, godt for sjælen, der er fordrevet!
  Pigerne overførte ilden til flyene ... Men angrebsmodifikationens Focken-Wulf kommer ikke fra jorden med en riffel. Meget godt beskyttet, og gastankene er placeret under pansret rundt om cockpittet. Farlig ting...
  Ikke-162 i denne henseende er det nemmeste bytte ... På Me-109 "K" skal du lave et særligt stop. Den seneste massemodifikation af Messerschmit... Modifikation med udelukkende kanonbevæbning, tre 30 mm kanoner og to 15 mm luftkanoner. En kraftfuld maskine, ulige for Peter-2, og endda til den allerbedste Peter-3, selvfølgelig i drift. Der var bare problemer med manøvredygtighed, selvom motoren er den mest kraftfulde ...
  Alice og besluttede sig derefter for at udtrykke sit synspunkt:
  - Tyskerne er for meget opmærksomme på sådanne indikatorer som rustning og bevæbning af fly. For eksempel ved Messerschmit slugte stigningen i ildkraft al den øgede motorkraft. Og hvordan manøvredygtigheden blev forringet.
  Angelica snappede:
  - Og du nedbringer denne svækkede manøvredygtighed. Det er nemmest at tale tungen, virkelig kæmpe ...
  Alice afbrød med vrede i stemmen:
  - Jeg kæmper ikke! Men tænk virkelig på, hvor meget Me-109 med fem luftkanoner koster? Men "Salamander" er den optimale kombination af køretøjsomkostninger, fremstillingsevne, vægt, manøvredygtighed, hastighed og også våben. Selvom han i denne henseende selvfølgelig er værre end Messerschmitt eller især Focken-Wulf.
  Angelica bemærkede dystert:
  - Man taler sådan, for den her fugl er det eneste, vi formår at få ned. Ellers...
  Alice knurrede:
  - Vær ikke så dum!
  Men de sovjetiske "Alexei" og "Petra" klarede ganske med succes de mere magtfulde nazistiske høge ... De får duerne til at blusse, selvom de laver ...
  Og fem Messerschmitt-kanoner og seks Focken-Wulf-kanoner hjælper ikke, nazisterne skal begrave næsen i jorden.
  Men de sovjetiske esser lider tab. Og tabene er anstændige, så kom også for at lette dit pres. Og antallet af væddere er stigende.
  Alice kommenterede dette:
  - Rams, selvfølgelig, et tegn på tapperhed, men et tegn på sindet til at vinde uden tab!
  Angelica var ikke enig.
  - Et tegn på intelligens .... Det er endda et tegn på genialitet at vinde uden tab. Men dette er ikke længere en krig.
  Alice knurrede som svar:
  - Hvad fanden er en krig for noget?
  Angelica var meget klog her:
  - Men hvordan kan vi ellers skelne, hvor de rigtige mænd er, og hvor hannerne ikke engang når frem til kvinderne!
  Alice henledte derefter opmærksomheden på en ny flok fly:
  - Se på ørerne ... Hvad har det at gøre med emblemer på nathekse ... Natasha er der nok. Nu vil sådan en nazist modstå en sludder!
  Angelica var enig.
  - Absolut tilfreds! Bare så vi ikke bliver brændt!
  Ekatriina-2 natbombefly, som de kærligt kaldes Katerinki, og endnu mere berømt, og ret stødende, kælenavnet på majsen.
  Piloter kæmper mod dem. Flyet er let at flyve og let at flyve. I luftkamp er det ikke så varmt, så det bruges hovedsageligt til strejker om natten.
  Der påvirker dens lave støj, lethed og manøvredygtighed. Sandt nok er der mangler, det er muligt at sænke et antiluftskyts maskingevær ... Flyet er en selvmordsbomber.
  Men her er himlen allerede ryddet for myggegribbe, så en mere sårbar maskine kan sættes i værk.
  Alice hvisker en bøn:
  - Herre, red Natasjas og andre pigers liv ... De er så gode og elsker dig så højt. Lad ikke den største og mest retfærdige sejre af universel ondskab og sorg!
  Angelica huggede fra sin skulder;
  - At bede Gud om noget er latterligt. Alt i vores verden er jo forudbestemt af ham, så hvad er meningen med at forvente, at han vil ændre noget!
  Alice protesterede med rimelighed:
  - Og hvorfor tror du, at han overhovedet eksisterer ... Og hvis der er, så som i Bibelen eller Koranen?
  Angelica rystede på hovedet.
  - Det synes jeg slet ikke... Her argumenterer man nok anderledes. Jeg kan huske den snehvide, du engang fortalte mig en teori, et nyt blik på teologi, men det lykkedes mig på en eller anden måde at glemme det?
  Alice skyndte sig med glæde at minde:
  - Du må have læst om Vernadskys berømte Noosphere-teori, ikke? Om hans lære om, at hver af de tanker, der kommer til at tænke på, er materielle og ikke kun forbliver i form af hukommelse i visse dele af hjernen, men også optages i det submaterielle rum som på et bånd?
  Angelica bekræftede let:
  - Ja, jeg kender sådan en undervisning. Det er generelt logisk. Hvis et ord kan optages på et bånd, hvorfor kan en tanke eller en handling eller en følelse så ikke indprentes på samme måde.
  Alice fik næsten en blygave i brystet og blev tvunget til at springe til venstre. Så svar, stædige maskingeværmand. Han tav, og den guldhårede kriger fortsatte sit foredrag:
  - Præcis... Men et ord, eller endda en sætning, der tidligere er blevet sagt og derefter optaget på et bånd, og når de afspilles højt, kan overdøve eller fremkalde handling. Ligesom billedet af en person, gengivet i bevægelse i en film, kan blænde, skræmme eller ændre karakter ... Generelt skal du vende sjælen og endda helbrede sygdommen ...
  Angelica brokkede sig indforstået:
  - Ja den kan!
  Alice tilføjede:
  - Så... Der er en speciel universel hypernoosfære. Det har en række væsentlige forskelle fra et bånd, men i det er menneskers tro, håb, bønner også indprentet som milliarder af milliarder af billeder af en film. Hvis milliarder af mennesker troede på noget, så forsvinder det ikke sporløst, deres tro er materiel og akkumulerer en kolossal mængde energi. Og denne energi kan også sprøjte ud og påvirke den materielle verden. Det vil sige, spørg, og du vil blive givet, er ikke en tom sætning. Det er meget muligt, at bøn under visse betingelser vil forårsage en stærk resonans i Hypernoosfæren, og dens kraft vil hjælpe med at løse problemet på Jorden ... Så Gud eksisterer, og han er materiel, virkelig og aktiv, men kun han er ikke Skaberen af universet, men snarere skabt af menneskeheden og deres tro på ham!
  Angelica rettede straks:
  - Men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bede. Du kan bare spørge ... Forresten, hvorfor skal Gud det. Kommunismen i den kongelige version er også den stærkeste tro. Så hvis du beder bolsjevismens eller Stalins folks vilje om noget, så vil dette blive opfyldt?
  Alice sagde med absolut selvtillid:
  - Ja! Det kan godt! Og det vil blive opfyldt, og vinde!
  Angelica skød direkte et par gange... Den anden højderyg af Zeel Heights var allerede taget. Men der var stadig en tredje, den mest befæstede, hvor der stod reserver og næver fra kampvogne og selvkørende kanoner. Det var ikke let at komme ind i gennembruddet her ...
  De sovjetiske tropper, udmattede af grusomme kampe, stoppede om morgenen ... Alt for mange infanterister døde, de ødelagte kampvogne trængte til reparation ... Ark blev svejset til dem på farten og smidt i kamp igen. Alt blev gjort på samme tid i en tvungen tilstand, reparatørerne løb bare rundt, som om nogen havde fremskyndet filmen. På den anden side bevægede rammerne sig på de gamle bånd bare dobbelt så hurtigt som de rigtige.
  Alice og Angelica fik selv endnu et ubehageligt sår, og blev tvunget til at ligge ned for at ligge ned. Pigerne var udmattede og ville sove i hvert fald et par timer, men det øredøvende brøl tillod dem ikke.
  Og den sovjetiske kampvogn og infanterimasse, styrtede ned som en bølge på brændingen og lagde sig langsomt ned ... Det var nødvendigt at samle kræfter og ryste det tyske forsvar igen. Hvordan andre bølger følger én bølge. Pigernes øjne sad sammen, men marskal Zhukovs strenge ordre fortsatte med at drive dem og mange andre fyre til angrebet.
  Og krigerne havde ikke kræfterne mere og kravlede trivielt som snegle, kun lidt hurtigere....
  Og så besluttede Alice sig for at synge for munterhed:
  Ved søens krystalspejl;
  Jeg skøjter som en svale!
  Jeg frøs ikke mit hjerte -
  Glorværdig Rusland gav dig!
  
  Og om foråret er træerne grønne;
  Og det unge forår koger af liv!
  Der vokser skud fornyet,
  Der rasler smaragdbladene!
  
  Hvor smuk er I dybe vande;
  Solens lys reflekteres!
  Kornene på marken var fyldt med saft,
  Dawn farvede dem i rubiner!
  
  For at være uskyldig kræver ærkeenglene;
  Hold alle rene før brylluppet!
  Og arbejde, klem fødderne ind i brødtider,
  Spin den fineste tråd fra silke!
  
  Men jeg føler mig ikke kaldet
  I mit hjerte, en horde af djævle!
  Hvordan man lever et liv som dette, trist;
  Det er bedre at gå i krig - dræb det onde der!
  
  Her foran os er det oversøiske vidder;
  Under sukkerørkenens hove!
  Der er ingen kølighed, at de udøde under fyrretræerne,
  Se hvad ghoul sluger!
  
  I krigen kendte jeg lidelse
  Udfører dine døde!
  Og hvad er hulkene
  De barfodede forældreløses gråd!
  
  Men på den anden side af eventyret,
  En stor risiko, du lever livet!
  Giver den Almægtige tilgivelse?
  Ja, vi har ikke brug for paradis - hvor er du lus!
  
  Mennesket er sådan et væsen
  Hvad gør ham syg stille fred!
  Så bygger han sit univers,
  Det er fedt at håndhæve orden!
  
  Og Fædrelandet er den Store Moder;
  Du er Rusland, et helligt land!
  Som fløjl dine småsten, småsten,
  Hvorpå barfodet løb!
  
  Men tiden er inde, essensen er lumsk,
  Kærligheden sneg sig frem fra et baghold!
  Jeg blev fristet, jeg fandt mig en fyr,
  Her er sådan et korrupt kød!
  
  Vær, selvfølgelig, han er hengiven til fædrelandet:
  Der ville ikke være nogen afskyelig ulykke!
  Men sådan er menneskehedens skæbne,
  At vi er mennesker, faktisk kvæg!
  
  Han viste sig at være en spion, hensynsløs,
  Han overleverede vores planer uden ære!
  Men det er ikke barnlige løjer,
  Hvis modstanderen forrådte dig!
  
  Tingene blev dårlige
  Her er vores afdeling i gryden!
  Og nazisterne fanget af fletninger,
  Så jeg blev i trældom!
  
  Jeg arbejder nøgen dag og nat
  Jeg sender og knust malm!
  Og om vinteren og sommeren er jeg barfodet,
  Og jeg løber efter trillebøren!
  
  Pisken plager mig og har ingen nåde,
  Og jeg kendte vold til fulde!
  Åh, sikke et spild vi er blevet,
  Skurken Satan blotter sine tænder!
  
  Du råder aldrig efterkommere,
  Gå ikke for at forråde landet!
  Udskift ikke hjertet med en mønt,
  Vort Fædreland; Gud, samvittighed, mor!
  Pigerne kæmpede her, og Oleg Rybachenko brød igennem til Berlin fra Elben. Den evige dreng på ti år (mere præcist, lidt større, fordi Oleg var meget højere end en mands gennemsnitlige højde!) Kæmpede som en titan.
  En smuk dreng med meget fremtrædende muskler, han kastede granater med sine bare barnlige ben, rev dem fra hinanden af fjenden og brølede:
  - Til kongens ære vil vi ikke slette fjenderne forgæves!
  Hvorefter drengen tog og begyndte at komponere en storslået sang, mens han gik;
  Stort, smukt, russisk land,
  I den regerer zar Vladimir meget klogt ...
  Hun er for evigt givet af Gud, som skabte verden ...
  Vi er russiske krigere på rulle!
  
  Vi vil være i stand til at overvinde helvedes ondskab, mens vi spiller,
  Selvom Wehrmacht angriber meget nidkært ...
  Den uovervindelige russiske fyr er vores bjørn,
  En mand er tydeligvis ikke en abe!
  
  Jeg tror bestemt, at vi vil besejre nazisterne,
  Pigen vil kaste en bombe med sin bare hæl ...
  Her spredte han sine vinger, en mægtig kerub er over os,
  Smukke le krigere!
  
  Jeg er en barfodet pioner dreng,
  Hvem er ikke bange for sne i kulden ...
  Vis alle krigere et eksempel,
  Helgenerne her skinner fra ansigtets ikoner!
  
  En dreng skriver fra et maskingevær,
  Mejet ned i rækkerne i fascisternes raseri ...
  løfter vort fædrelands skjold,
  Tillad ikke skumrevanchisme!
  
  Kriger dreng kastet mod fjenden,
  Med en bar fod fra savsmuld en bombe ...
  Han vil knække Djævelens fjende,
  Adolf vil bevæge sig fra en sving i ansigtet!
  
  Drengen kæmper - en rasende titan,
  Morterbrand bryder ud...
  En orkan fejede gennem underverdenen,
  Lad den onde Kain blive ødelagt!
  
  Igen flyver en kraftig granat,
  Fædrelandets fjender river nidkært fra hinanden ...
  Vores venskab er trods alt en solid monolit,
  Vi kommer også under dække af paradis!
  
  Må vort fædreland være helligt,
  Og lad keruben svæve i himlen ...
  Med en barfodet guldhåret pige,
  Jeg fører en samtale og skyder på horden!
  
  År går, Jesus kommer,
  Og han vil være gudernes mor, dronning Lada ...
  Victories åbnede en ubegrænset konto,
  Og der vil være en uendelig belønning til alle!
  . KAPITEL #9
  Akulina Orlova og Anastasia Vedmakova ødelagde tyske fly over Berlin.
  ME-462 er en meget formidabel maskine, der kæmpes med russisk magt. Den tsaristiske luftfarts overlegenhed i antal var kolossal. Og tyskerne spillede.
  Men de kæmpede heroisk.
  Albina og Alvina kæmpede i himlen, viste meget heroisk deres klasse.
  Albina væltede en russisk bil med sine bare tæer og brølede:
  - Jeg er Djævelens datter i kødet!
  Alvina ødelagde også tsarhærens fly ved hjælp af yndefulde fingre på hendes nedre ekstremiteter og knirkede:
  - For vores fede sejre!
  Og han vælter endnu en russisk bil.
  Men endelig kom de to bedste esser fra Det Tredje Rige og de to bedste esser fra tsar-Rusland sammen.
  Et par piger mod et andet flot par. Piger fra Det Tredje Rige er begge charmerende blondiner. Og imod dem, russerne - en blondine og en rødhåret.
  Begge par kæmper normalt barfodet og kun iført bikini.
  Albina og Anastasia begyndte at skyde mod hinanden på afstand.
  Albina vred sin bare fod og skød gennem vingerne på den russiske pilot.
  Hun gjorde gengæld ved at skade sin modstanders hale. Både de russiske og tyske fly begyndte at ryge.
  Anastasia sang:
  - Hil tsarismen!
  Og med sin bare hæl sendte hun en dødsgave til fjenden.
  Albina slog også fjenden og gav ud:
  - For Fædrelandet, for Führeren!
  Begge fly var allerede alvorligt i brand og flammede med blåt lys. Og pigerne begyndte at udjævne sig og forsøge at sætte dem på banen nedenfor. Så maskinerne ikke falder helt sammen.
  Akulina og Alvina skød mod hinanden og manøvrerede. Også pigernes kræfter var lige store. De er begge så smukke, barfodede blondiner. Og så vidunderlige skønheder. Og de kan lide at torturere og endda voldtage mænd. Især unge jomfruer.
  Krigere overøser hinanden med skaller.
  Akulina sigtede alligevel med sine bare tæer en flypistol og skød fjenden ned.
  Men Alvina formåede at bryde igennem, også ved hjælp af sine bare tæer, maven på modstanderens fighter.
  Begge fly begyndte at bryde fra hinanden i flammer. Og der var ikke andet tilbage end at skubbe ud.
  Pigerne faldt ned, viftede med deres bare, solbrune, mejslede ben og sang:
  - Vi vil rive alle, og vi vil kvæle alle fjender,
  Vi vil ikke opgive vores sjæl uden kamp!
  Og et sted i toppen foregår der stadig hårde kampe. Luftværn skyder og raketter flyver.
  Oleg Rybachenko kastede endnu en granat med sine bare, barnlige ben og rev nazisterne i stykker, han talte;
  Forfatteren ligner Gud i fantasi, skaber mesterværker, men kendetegnet ved medfølelse for skabelsen!
  En person taber synder som efterårets ahornblade, kun den hensynsløse gartner Gud brænder selve træet!
  For at menneskeslægtens træ ikke smider syndernes blade, er du nødt til at blive kvalt med dit sind!
  Jeg må sige, at drengen var meget vittig.
  Og han blev lovet endelig at få den længe lovede og velfortjente rang af general. Lad ham ligne et barn.
  Oleg Rybachenko besluttede, at for dette var det nødvendigt at fange Fuhrer. Og det bliver rigtig fedt.
  Russiske tropper gik til den sidste, mest befæstede linje af Seelowhøjderne. Deprimerende, enorme tab, bakkerne er så tætte, som et klaver med knækkede tangenter, dækket af lig. Tanks, selv fra Nikolay-serien, glider i blodet og ønsker ikke at gå ovenpå. Og skallerne bliver ved med at bryde ud og bryde ud, som om vulkaner har vippet og åbnet deres åbninger.
  Lava er en blanding af flamme og bly, bomber fyldt med alle slags sprængstoffer, kastet mod de russiske flyvende Salamander-armadaer. Og sammenstød, allerede nu foragter nazisterne ikke ramning. Sådan bitterhed, kampe opstod.
  De kvindelige krigere løber selv til angrebet, de ser, hvordan nazisternes tunge maskingeværer som orme kravler ud af deres huller og spytter dræbende. Og når et så tungt og eksplosivt spyt rammer, flyver soldater, der er revet i stykker og med knogler smadret i stykker, tilbage.
  Tankene gik i stå tættere på toppen, og soldaterne skubber de pansrede mandskabsvogne op med mine hænder. Samtidig høres et brøl, jubelråb og en rystende makker. Et par pansrede mandskabsvogne, der er stødt på miner, eksploderer, og stykker af lig flyver i alle retninger.
  Men krigerne rykker videre, allerede flere halvt knuste pilleæsker er besat af den russiske tsarhær.
  Pigerne skyder meget, de blev såret igen, men det er ikke for dem at forlade deres post. De forseglede bare såret med cellofan og faldt på det faktum, at bevægelsen.
  Det var allerede mørkt, og når sigtbarheden forringes, er det sværere at forsvare. Også selvom nogle af de fjendtlige kampvogne og selvkørende kanoner begravet i jorden har nattesynsanordninger.
  Men der er ingen tanke om tilbagetog ...
  Alice prikkede sin partner på skulderen.
  - Se, hvad Jagdtigeren laver.
  - Han graver sin egen grav! Angelica knipsede.
  Den stærkeste med hensyn til panserbrydende kraft og beskyttelse, Yagdtigr-3 tank destroyeren, skød ret præcist mod de fastlåste sovjetiske kampvogne Nikolai og Alexander. Hans næsten tredive kilogram pansergennemtrængende projektil flåede simpelthen tårnkroppen af uden at efterlade besætningerne en chance for at overleve. Det er ekstremt svært at ødelægge en sådan kolos, og endda begravet i jorden, drysset med sandsække.
  Alice hviskede til sin ven:
  - Jeg vil prøve at bryde hans optiske syn og nattesyn.
  Angelica fnisede lystigt.
  - Slå på øjnene ... Det er sjovt! Normalt skyder kvinder med deres øjne, ikke deres øjne. Du har opdaget noget nyt!
  Alice, der lagde numsen til sine skuldre og hvilede sine knædybe ben på jorden pløjet af granater, tog fjenden med pistolskud og hviskede:
  - Hvis en spurv er tæt på, sætter vi ild til kanonen! Hvis en flue - ram fluen, og pilen til det psykiatriske hospital!
  Angelica, efter at have fjernet Fritz med endnu et velrettet skud, svarede:
  - Så det seje talent hos en cirkusskuespiller forsvinder. Først nu, normalt i vores land, bliver de sendt til en lejr, ikke et psykiatrisk hospital!
  Alice, der skød ved hjælp af sine bare tæer, knækkede med et præcist slag, sang synet af Jagdtigeren legende:
  - På ruinerne af Berlin våder Taras Bulba sin søn! Og hvorfor skulle vi tage Berlin - hele verden er bedre på én gang!
  Angelica savnede af grin, og en anden "fascist" smuttede. Pigen slog sig selv på hagen med knytnæven.
  - Ikke ved fronten, alt er galt, der er ikke så sjovt! Du ryger på tom mave, du drikker med tømmermænd!
  Alice blinkede tilbage.
  - Men jeg drikker ikke, og ingen vil hælde det ned i halsen på mig. Der er meget mere glæde end humle, såsom at kunne bevæge sig, synge og danse!
  Angelica missede igen, hendes intuition for at skyde for at dræbe var ikke så omfattende udviklet som Alices, og hendes latter var ekstremt upassende, når der var så mange døde rundt omkring, at man måtte prøve ikke at træde på ligene. Og nogle gange måtte jeg køre over resterne af ligene ...
  Den rødhårede sibiriske kriger sagde:
  - Så jeg forstår, at krigen har et ufeminint ansigt, men kvindelig utålmodighed i lysten til kannibalisme!
  Alice smadrede også nattesynsapparatet og sagde irriteret:
  - Jeg kan ikke lide at bryde gode ting!
  Angelica fnyste foragtende.
  Hvad er godt ved denne enhed? Jeg kiggede på en eller anden måde ind i trofæet ... Alt sløres, som om en sund person tog briller på og med en grønlig farvetone.
  Alice svarede fornuftigt:
  - Kvalitet er kendt i sammenligning. Det har vi ikke engang!
  Angelica sagde selvsikkert:
  - Nej, det vil det! Og endnu bedre end Fritz ... Men Nazityskland vil ikke have noget tilbage, godt fyrre kilometer til Berlin. Og vi vil passere dem, hvad end det er for os, og det behøver fjenden ikke!
  Alice bekræftede:
  - Nå, selvfølgelig, lad os gå! Det er jeg helt sikker på! Men for nu ville det ikke skade os at ændre udsendelsesstedet ...
  Pigerne løb og slog hjelmen med deres yndefulde ben dækket af vabler og skrammer, næsten til knæene, men stadig smukke. Krigere nød endda til en vis grad denne smerte, idet de fremviste mod utilgængeligt, selv for mange mænd.
  Alice bemærkede klogt:
  - En mand har ikke kun skæg i ansigtet, og stålkugler i bukserne, men også et hjerte af guld i brystet!
  Angelica var enig i dette:
  - En ged har også skæg, men kun en rigtig mand har et hjerte af guld!
  Den tredje højderyg var stadig ubesat. Angrebsfly led tab, især fra Focken-Wulf - et monsterfly. Den mest magtfulde enkeltsædede jagerfly med hensyn til bevæbning og rustning, denne arbejdshest fra Anden Verdenskrig, var meget ubehagelig for Alekseev. En vis svaghed i manøvredygtighed i kamp, også med ikke særlig manøvredygtige angrebsfly, påvirkede ikke særlig, men styrken af våben ...
  Og Peter og Ivan faldt bagud ...
  Alice, der indså, at Fokken-Wulf ikke kunne blive skudt ned fra en snigskytte, slog hverken Salamanderne eller Me-462 ud. Der var chancer...
  Angelica skød på den anden side mod jordmål. Med varierende succes, men snigskytter savner slet ikke, kun i filmene. Eller i lavprofilerede actionfilm. Alice, selvom hun savnede, var det umærkeligt. Hun ønskede ikke at miste sit ry som en terminator-kriger!
  Men Angelica smurte oftere og oftere. Her er dog ikke kun hendes skyld, nat, røg, dampe, selv luften vibrerer af varmen. Men den sibiriske kriger blev irriteret, og hun sang:
  - Alisa Selezneva, tag mit ord for det! Skyder som en ko, nazistisk galehus!
  Den guldhårede kriger ignorerede den dumme joke. Selvom hun mobbede.
  Alice tænkte bare
  - Viden viser undertiden sindets sløvhed, som et lige spejl et skævt ansigt!
  Salamanderne fløj ind og ud, tværtimod. De brugte deres overlegenhed i hastighed og manøvredygtighed, derfor forsøgte de at lægge pres på de russiske esser, hvilket skabte en lokal overlegenhed i styrker på en eller anden del af fronten.
  Ikke-262'er, flagrende som sommerfugle, plettet grøn og blå kaki. De lavede en tønderulle, et dusin og et halvt af disse dejlige biler på én gang, og gled så på vingerne som skatere.
  Alice klikkede med tungen:
  - Ba! Det er bare vidunderligt! Men skatere, det vil ikke redde dig!
  Sommerfuglene kommer faktisk ind i faklen og falder!
  I mellemtiden giver Vladimir den Tredje fra natten fra 17 til 18 ordren:
  - Zhukovsky har det svært! Derfor beordrer jeg chokenhederne fra den første ukrainske front til at vende mod nord og angribe Berlin fra syd!
  Kommandørerne giver ordre, og de menige soldater kæmper uden at tænke.
  Alice laver endnu en "Salamander" forbrænding (jeg undrer mig over, hvorfor tyskerne kaldte deres bedste jetjager på den måde. Måske i analogi med den berømte roman; Karl Capek - krigen med salamandere. Mange kendere og historikere mener, at Capek trak en parallel i denne berømte arbejde mellem mutante salamandere og fascist-nazister!), sagde:
  - Af en eller anden grund er en, der flyver, så nem at skyde ned!
  Angelica indvendte veltalende:
  - En, der viste sig at være skudt ned af en simpel brosten, vingerne var knust af sten, der allerede var på flugt!
  Alice fnisede.
  - Ja, her er det dialektik! Udviklingens og filosofiens dialektik... Som franskmændene siger...
  Angelica afbrød sin partner:
  - Der var Kutuzov - han slog franskmændene! Nu er Vladimir hele verdens Gud!
  Pigerne, efter sådanne ord, fnisede igen, slog hinanden sål på sål. Alice skød mere og hurtigere, selv hendes automatiske riffel blev overophedet og brændte hendes fingre. Her havde hun for eksempel endda evnen til at vælte den næsten uigennemtrængelige Focken-Wulf under vendingen. Angelica roste:
  - Dit øje er en diamant! Når øjet er en diamant, i modsætning til natursten, er det altid lige ved hånden og skal ikke graves ud!
  Alice bemærkede i spøg en anden aforisme:
  - Selv en ko har brug for bukser, hvis de er ved gaffelen af en græsgang og et vandingssted! En kvinde sætter pris på tøj på sig selv, en mand sætter pris på hendes fravær, og skattemanden sætter pris på antallet af lapper, der kan klippes fra en andens kjole ved at lappe statsbudgettet!
  Der var en midlertidig pause på himlen, men så pludselig, i midten af positionerne, var de fremrykkende russiske tropper som et eksplosion, som en meteorit styrtede ned i Jorden. Hundredvis af infanterister blev revet fra hinanden, brændt og kastet i forskellige retninger. De spredte sig, det ser ud til, at de ikke er mennesker, men en hel bølge af en tsunami er rejst fra levende, lasede og døde kroppe.
  Angelica udbrød over larmen:
  - Wow! Her er et slag! Selv "Andryusha" rammer ikke sådan!
  Alice foreslog:
  - Det her er Strumtigr med hans bombefly. Den mest kraftfulde sporede overfaldspistol!
  Angelica rakte hænderne op.
  - Ja, jeg har ikke set denne durra før! Sandsynligvis selvkørende kanoner, hvad du har brug for!
  - Vi er nødt til at se disse selvkørende kanoner og neutralisere den! sagde Alice. - Ellers får vi et opkog i badet!
  Angelica jokede malplaceret:
  - Vi vil være i bad: så et bad for en russisk person er lykke!
  Et sådant kaos herskede på slagmarken, at det kun lykkedes Alice at fikse, hvor skuddet kom fra, med en anden salve. Desuden blev de begge, "Sturmtiger", tæsket på én gang. Så disse bomber buldrede, så mange ofre ...
  Angelica, ligesom Spinoza og Cicero rullede sammen, sagde:
  - For kunstens skyld bringer kunstnere frivillige ofre, for militærkunstens skyld er lytterne tvunget til at ofre sig! Offentligheden vil altid have et ekstranummer med et mesterværk af kunst, der er ingen tilbage fra offentligheden, der ønsker en gentagelse med et mesterværk af militærkunst! Koncerter af kunstens maestro, store penge betales for billetter, og der betales endnu flere penge for at undgå koncerter af maestroen af kampkunst!
  Alice afbrød sin ven:
  - Kom nu, på min konto, lad os skyde direkte ind i kanonens brede mundingskanal, så detonerer bomberne i drivladningen!
  Angelica vred sin finger mod hendes tinding:
  - Du skal først ændre stilling, at vinklen er mere lige og trampe med benene!
  Krigerne løb med al deres smidighed, men igen havde de ikke tid. Stormtigere ser ud til at have fået yderligere automatik ved genladning, og deres brandhastighed er steget. Desuden led ikke kun infanterister, men også kampvogne af en salve, tårne blev revet af, og stål blev blandet med flammer i en djævelsk heksekedel.
  Pigerne, der var irriterede over deres langsommelighed, trådte med vilje deres bare, kvindelige fødder ind i ilden for at straffe sig selv med smerte!
  Angelica bemærkede:
  - Vi fortjener det!
  Alice, der grimasserede i smerte og dansede barfodet på bålet, tilføjede:
  - Og fjenderne fortjener endnu værre!
  Angelica svarede:
  - Det er bedre at dræbe én slyngel end at afsløre hundrede, de sidste slyngler gør det selv!
  Alice erklærede beslutsomt, som en kriger fra Lucifer:
  - Og det er præcis, hvad vi vil gøre!
  Pigerne tog sigte, dansede fra de små flammer, smerte og forbrændinger, så de kunne koncentrere sig. Det er trods alt deres hjemland, deres brødre er russiske soldater, de skal vinde og tage de sidste skridt til Berlin. Når kommunismen vinder, vil mennesket aldrig dø i hænderne på en anden mand!
  Blød start, specielle kugler med øget pansergennemtrængning fløj ud af tønderne. Her var den største vanskelighed ikke kun at komme ind i udluftningen. Nazisterne er heller ikke fjols og beskyttede tøndeåbningen med en låg som et tekandelåg. Derfor var det nødvendigt at have tid til at plante i det korte øjeblik, hvor låget rejste sig på et øjeblik fra skuddet. Så, som kugler, der gennemborer en blanding af flere ætsende væsker...
  Den eksploderede monstrøst, først to eksplosioner på samme tid, derefter adskillige mere fra detonationen af et dusin mere ammunitionsbomber. Flere nærliggende pilleæsker, Fritz blev ødelagt eller alvorligt beskadiget, imponerende huller blev lavet i dem.
  Sprængbølgen var så stærk, at den næsten slog begge krigere på ryggen. I glæde råbte pigerne:
  - Der er! Det er bare klasse!
  Alice tilføjede:
  - En snigskyttes skarpe øje er i stand til at gennembore den tykke rustning af de tykkeste øjenbryn, den dummeste kriger!
  En tilfreds stemme lød bagfra.
  - Jeg så det! Piger, overvej Order of Glory af første grad i lommen ... En mand i uniformen af en major fra det tsaristiske hemmelige politi er kommet sig. - Mere præcist på brystet! Godt gået piger! Dette er dog ikke alle dine bedrifter!
  Alice råbte:
  - Dette er blot begyndelsen!
  Angelica sprang op.
  - Og vigtigst af alt en god start!
  Major tilføjede:
  - Dette er begyndelsen og slutningen i Berlin! Jeg ville ikke blive overrasket, hvis du også fanger Hitler ved ballerne. I er jo piger på niveau med en supermand!
  Krigerne svarede beskedent:
  - Nej, vi er bare sovjetiske kvinder!
  Sturmtigernes død og chokket fra nederlaget syntes at have brudt Fritz-styrkerne, den tredje højderyg var allerede blevet overvundet om morgenen den attende. Tropper, især kampvogne, kravlede ud på mere jævnt terræn. Pigerne måtte endda skubbe så tunge maskiner!
  Angelica bemærkede:
  - Krig er det mest gambling spil, kun i det taber staten, i modsætning til poker, den, der ikke kan underordne sig spænding!
  Alice tilføjede alvorligt:
  - Et angreb i en krig er som et hestevæddeløb, kun hippodromen har meget flere forhindringer og korrupte jockeyer!
  Angelica svarede:
  - Denne aforisme er ikke nøjagtig! Ved hestevæddeløb kan du bestikke jockeyer, under angrebet indser løberen, at livet ikke er til salg!
  Krigerne løb endnu længere væk... Og blottede deres perlelys tænder på samme tid. Alice sang endda:
  - Skønhed, skønhed, vi tager en kat, en siskin, en hund, bølle Petka, en abe, en halv sporvogn til galehuset! Her er et firma!
  Angelica løb frem til skyttegravene tilføjede:
  - En virksomhed, der ikke kan sælges under hammeren!
  Alice nikkede.
  - Ja! CPSU vil æde os!
  Angelica blev overrasket:
  - Og hvad er CPSU? Jeg kender ikke dette udtryk!
  Alice uddybede på en ejendommelig måde:
  - Dette kan oversættes til Sovjetunionens kommunistiske parti!
  Angelica trak på sine forslåede skuldre.
  Men der findes ikke et sådant navn endnu...
  Alice kastede op, højre knytnæve:
  - Tro mig, det vil det! Nødvendigvis vil!
  Angelica kastede:
  - Være sund!
  Alice støttede en seriøs joke:
  - Det skal jeg helt sikkert!
  På sletten var modstanden svagere, men stadig stædig. Ferdinands var især irriterende, disse selvkørende jagerkanoner bragede som enorme humlebier ind i sovjetisk udstyr med deres granater. At ødelægge Ferdinand er ikke let, det er ikke for ingenting, at denne selvkørende pistol er den mest massive af de tunge og kun er nummer to efter Panzer-4.
  Angelica så et baghold Panzer i buskene ... Bilen vejer kun toogtyve et halvt ton, men den har en Panther-kanon. Den lave silhuet gør det nemt at camouflere og slå bagfra baghold. Alice begyndte også at kravle mod Panzeren ... En succesfuld bil, men dens fulde potentiale blev ikke udnyttet fuldt ud, på grund af den tyske kommandos dumhed. Generelt er dette et mærkeligt fænomen fra Anden Verdenskrig. Den russiske militærkommando i løbet af fjendtlighederne er mærkbart forbedret i krigskunsten, især på det taktiske niveau. Og tyskerne begyndte tværtimod at styre tropperne meget dårligere end i begyndelsen af krigen. På grund af dette hjalp selv den øgede mængde udstyr (i 1956 flere kampvogne og selvkørende kanoner på en måned end i hele 1954!), dem ikke til at modstå de russiske slag fra den tsaristiske hær. For eksempel, hvis vi tager produktionen af våben, så i det femoghalvtredsindstyvende og seksoghalvtredsindstyvende år var proportionerne i forholdet mellem produktionen af udstyr bedre for tyskerne end i de enoghalvtredsindstyvende og tooghalvtredsindstyvende år. Men fjendtlighedsforløbet blev ikke mere gunstigt for Det Tredje Rige, men snarere det modsatte!
  Piger, de begrænsede sig ikke til ødelæggelsen af Panzer-4-optikken, de sprængte også bilen i luften med fangede kumulative granater. Først en Panzer, og så den næste ...
  Angelica lo.
  - Det er sådan, vi tærsker de her hugorme!
  Alice, der blottede sine dolketænder, var enig:
  - Vi tærsker så meget, at selv en skildpaddeskal ikke vil redde Panzer-4!
  Der var mange teenagere i skyttegravene, tilsyneladende ringet op for ganske nylig. Der var endda så blæsende drenge, at de ikke engang trak på teenagere, omkring ni eller ti år gamle. De så forvirrede og bange ud.
  Drengevåben, rekylfri kaliber 20 mm. Letvægts, og i nærheden af dem kan du stege infanteriet eller dræbe tanklarven. Her er en lille, lyshåret, begravet i et baghold, kun hans bare hæle stikker ud. Mange drenge er barfodede, der var ingen støvler af passende størrelse, og i Tyskland i midten af april er vejret ligesom i Rusland i den varme maj. Drengene fra Det Tredje Rige spreder sig dog ikke af frygt, såsom ældre tyske militser ved første lejlighed, løfter poterne til toppen eller flygter til Berlin.
  Kun drengene lukker ørerne for at blive døve fra udbrud af skaller og hylen fra de brændende gaver fra "Andryush" og "Katyusha". Og så kæmper de til det sidste. Nogle tyr endda til bedrag, lader den Røde Hærs soldater komme ind, løfter hvide klude tættere på og sprænger sig selv i luften sammen med dem. Modige børn bedøvet af propaganda, og meget mere kritiske voksne, især dem, der husker godt dagene før Hitler, og ikke lod sig hjernevaske helt.
  Derfor, jo tættere på Berlin, jo færre voksne bliver der flygter bagud, og jo oftere skægløse, men modige små drenge kæmper.
  Men blandt kæmperne begyndte tyske piger at bevæge sig meget oftere. Hitler, til hans ære, anså det for herskerens pligt at beskytte kvinder og ikke lade dem gå til fronten som kanonføde. Desuden er manglen på mænd fra et demografisk synspunkt ikke så forfærdeligt, en han kan befrugte hundredvis af hunner. Men en kvinde har brug for ni måneder til at føde et barn og yderligere to år for at komme sig.
  Alice, da hun så, at Angelica skød mod drengene, slog mundkurven og udbrød:
  - Dræb ikke børn! Forstod du kvinden eller ulven?
  Angelica knipsede voldsomt som en panter:
  - Kan de dræbe os?
  Alice bemærkede:
  - Det er børn, de forstår ikke... Derudover er der forskellige niveauer af moral. Fascistisk moral er basal, kommunismens moral er sublim. Baseret på dette skal du forstå, at vi ikke kan, ikke bør være lige så slemme som vores modstander. Hvad er ellers meningen med, at vi hævder det godes rolle i kampen mod det onde.
  Angelica ønskede at dreje en aforisme som svar, men hendes hoved var tomt, som en festpung. Og intet kom, vittigt og ætsende.
  Alice klappede sin ven på skulderen.
  - Det er det! Selvom Stalin sagde, at vi ville svare på fjendens slag med et tredobbelt slag, mente han slet ikke, at ondskaben skulle besvares med tredobbelt ondskab. Og på grusomhed tredobbelt grusomhed! I dette tilfælde er princippet om øje for øje ikke vores princip!
  Angelica rynkede irriteret panden og bemærkede ganske rimeligt:
  - Den gamle mand, spred, de har et meget stærkere instinkt for at overleve for enhver pris. Så det er en meget kontroversiel idé ... Det vil sige, jeg ville sige, at vi snart ikke vil have nogen at skyde på undtagen de blæsende suckers ... Så hvad kan vi vende tilbage?
  Alice pegede på Angelica med sin pegefinger mod Vesten:
  - Ser du, "Panterne" kravler, tro mig, vi vil stadig have nogen at kæmpe her og nogen at smadre! Er det ikke klart!
  Angelica spurgte sin veninde:
  - At mine hænder skælver af træthed, og mine ben også ... Måske vil du synge mig noget muntert?
  Alice svarede:
  - Ja, jeg har heller ikke lukket øjnene på femte dag! At synge, er det noget for dig at være munter ... Fra det gamle?
  Angelica rykkede vredt i hovedet som en hoppe.
  - Ikke! For fanden den er gammel! Lad os synge bedre, nyt, sjovt, sovjetisk!
  Alice skruede sit ansigt op.
  - Det bliver sjovt, men bedøm selv, hvor sovjetisk!
  Angelica, savnet, stødte vredt med riffelkolben mod hendes kind og mumlede:
  Vi har ikke brug for nogen ekstra hype! Vi har brug for, oprigtigt, smukt og poetisk ...
  Alice sang med sin storslåede uforlignelige stemme:
  Russisk ånd i kamp falder ikke,
  O røde sol, forårsstråler!
  Selvom Führer var omgivet af et stengærde,
  Vores hammer slår som en tromme i mørket!
  
  På bagsiden af dybet vores lunde -
  Og de gyldne honningkorn fra indfødte marker!
  Lad det røde flag over hæren skylle,
  Og flyvemaskiner har vinger på kranernes himmel!
  
  Lad Fædrelandets vej blive højere;
  Vi rejser kommunismen over planeten!
  Vi hører stemmen fra hundrede tusinde stærke nationer,
  Alt er hævet, og ridderen træder ikke ned!
  
  Tro, efteråret kommer ikke i landet,
  Og vi vil ikke fryse under sneen!
  Det er bedre at lade være med at knalde piger -
  Vil vende tilbage, kend vores hær med en glorværdig sejr!
  
  Berlin vil falde, ser vi snart
  Og vi er slet ikke bange for "Panthers", "Tigers"!
  Der vil være sætninger for Fritz,
  Nå, få priserne, børn af Rusland!
  
  Og vores dygtighed er som en flamme,
  Fascismen vil spredes i stinkende aske!
  Og viljehårdhed er som en sten,
  Projektilet buldrer, knusende - bang!
  
  Satans bønner, lyt ikke,
  Herren besluttede at lade det være den eneste måde!
  Lad os rense jorden fra nazismen,
  Planeten er jo slet ikke et værtshus for Fritz!
  
  Selvfølgelig betalte vi meget
  Vores retfærdige hav er gået til grunde!
  Nu er Rusland i rød magt,
  Og ikke mere Djævelens bedrag vil vende tilbage!
  
  Når alt kommer til alt er kommunismens sag hellig,
  Der er absolut, grænseløs godhed i det!
  Og ifølge lovene om meget sand dualisme,
  Kapitalismen er ikke bestemt til at blomstre!
  
  For at sulten ikke plager nationerne,
  Kollektivbrug skal plantes overalt!
  Det tager kun fire år
  Den Almægtige vil sætte en fast fem til byggeri!
  
  Og så rummet - universets gårdhave,
  Fej det godt, med en kraftig kost!
  Denne herlighed er stærk uforgængelig -
  Hvor hver person er en stor helt!
  
  Græd ikke enker for soldater,
  Der er trods alt ingen umulige mål for videnskaben!
  De belønnes med opstandelsen,
  Og vi sender dig en buket fra os, fra skarlagenrøde roser!
  . EPILOG.
  Hitler fejrede den 20. april 1957 tres og firs år. Dette er næsten et jubilæum, ferien er faktisk i en tabt position. Nu har Führeren et valg: enten dø med ære. Eller løb og gemme dig under jorden.
  Både det og en anden Hitler er ikke alt for tilfreds. Så situationen for Det Tredje Rige er meget alvorlig.
  Hitler ser på en gladiatorkamp. Drengene kæmper i de samme badebukser.
  Drenge på ti år vifter hver med små sabler og dækker sig med skjolde. Deres nøgne, solbrændte, tynde kroppe glimter af sved.
  Drengene har allerede kløet hinanden. En af dem missede et slag og faldt. Maureren brændte sin bare hæl med en fakkel.
  Drengen sprang op. Og han missede igen. Og faldt gennemblødt af blod.
  Hitler råbte for alvor:
  - Afslut det!
  Og bankede med tørre hænder. Krigen ser ud til at være ved at være slut, og Führerens humør er ikke særlig godt.
  Det er tid for ham at sparke. Og dette er, som de siger, et presserende behov.
  De modige krigere er allerede nået til udkanten af Berlin, som blev stormet af den røde hær. Et af de gamle forter, forstærket af moderne fæstningsværker, kæmpede stadig hårdt, russiske tropper forsøgte at bryde dybere ind i citadelbyen.
  Og røgen så ud til at blive mere og mere voldsom...
  Alice kom sig lidt over sine sår, men hun løb ikke særlig hurtigt, der var stadig svaghed i benene. Kun at radioen rapporterede, at de russiske tsartropper og de amerikansk-russiske og også tsaristiske styrker mødtes og lukkede ringen omkring Berlin. Der var forbrødring mellem soldaterne.
  Krigen, grusom, kølig, var allerede ved målstregen. Men den tætte, meget tætte ende gav kraft, fødte styrke.
  Pigerne klatrede op på det knækkede tag og begyndte derfra at gå på jagt efter fortet.
  Væggene var monstrøse, lavet med al den omhyggelighed, der er karakteristisk for middelalderbygherrer.
  Der var mange luftværnskanoner, maskingeværer og morterer. Selv på en eller anden måde stødte på "Jagdtigere" dækket på mere tyndt pansrede sider og agterstavn med armerede betonplader.
  Det er ikke let at komme tæt på, selvom stædige Aleksei dukkede op på himlen. De forsøgte tilsyneladende at få tungt pansrede bunkere.
  Alice bemærkede:
  - Dette fort er omgivet af mure, din skide!
  Angelica drillede:
  - Det er rigtigt, den sidder fast! Men det er meget værre for os.
  Alice foreslog:
  - Måske tættere på centrum. Der vil vi finde meget flere mål.
  Angelica kløede meget behændigt sine bare ben bag øret med yndefulde nedslåede fingre:
  "Knæk først Jagdtigernes optiske instrumenter, og så flytter vi til centrum, og der vil være en stor jagt!"
  Engang en snehvid due, blev den sort af brænding og lignede en ravn. Og på himlen dukkede der frygtsomt gløder af stjerner op gennem soden. Her er det verden, uden det bedste ... Selvom hvad er det bedste?
  Alice bemærkede:
  - Det bedste i verden er, at man aldrig kan sige - det kan ikke være værre!
  Angelica, som en kø fra Arbakan, indsatte:
  - Hvad er dårligt i verden, lige præcis i krigen, og efter sejren bliver det ikke bedre!
  Drengen Oleg Rybachenko, der sprang op til dem, råbte:
  - Hvad snakker du om. Fjenden skærer allerede vores kampvogne!
  Faktisk faldt kumulative skaller fra åbningerne af en lang og tyk næse. Der var fire "Yagdtigr" -3, tre missede fra lang afstand, og den fjerde ramte den accelererende "Nikolai" -3 lige i venstre larve. Fra det knusende slag fra et tredive kilogram projektil blev rullerne og skinnerne revet af, og selve bilen vendte næsten om.
  Angelica fløjtede højt.
  - Det er et spyt. Nå, kan du stikke i deres optik?
  Alice var ikke helt sikker.
  - Svaghed i fingrene, hænder, der ryster ... jeg er ikke sikker.
  Angelica fnyste foragtende.
  - Men du er stadig en russisk mand! Ved du, hvad det russiske folk er i stand til?
  Alice slog sig selv på hagen i ærgrelse.
  Alt andet end dumhed!
  Den snehvide kriger indsnævrede sit højre øje og begyndte at sigte. "Jagdtigers" -3 havde et truende udseende - især frontalrustningen, pistolens maske, hvilket gav den en lighed med en grises tryne. Men lidt højere afstandsmåler og periskoprør. Det er der, du skal plante det!
  Alice prøver at koncentrere sig... Forestil dig en kugle som noget i retning af en giftemålsdatter. Og hendes forlovede på næsten en kilometers afstand er et optisk syn. Og han skal sømmes...
  "Jagdtigers" -3 spyttede igen, en af bilerne "Nikolai" blæser ned af tårnet med et præcist hit ... Og skroget med undervognen bevæger sig fremad med inerti. Phasmogoria!
  Alice hvisker:
  - Nå, Guds Moder og George, hjælp dig med at nippe til harpiksen fra Gehenna! - Pigen trykker forsigtigt på aftrækkeren.
  Angelica sætter groft sin veninde ned og trækker i hendes skulder:
  - Hvad snakker du om. Vil du drikke Jomfru Maria med harpiks?
  Alice kaster sin hårde, stærke hånd af sig som en smeds hånd og erklærer:
  - Sådan husker jeg gravide kvinder med maver, og babyer hængt i navlestrengen, så vil jeg have alle de hellige ... Tænk selv, hvis de tillader sådan et kaos, hvilke helgener er de så!
  Angelica kløede sig i næseryggen med numsen og prustede - "et dårligt varsel":
  - Ja, det har jeg vidst længe. Selv i skolen forklarede de os, hvorfor der ikke er nogen Gud - hvis Gud tillader sådan en helvedes verden, hvad er Han så for en Gud?
  Alice fnisede som svar, pegefingeren på hendes højre hånd gjorde forræderisk ondt. Pigen frøs og forsøgte at samle sine heste-tanker. Fokuser på at skyde. Men tankerne gik et sted til siden, og endda ned ...
  Alice bemærkede klogt:
  - Og hvad er vores fritid uden krig? Virkelig kedeligt! Tænk på mennesker som robotter? Og vi er friske og muntre børn af den Almægtige ...
  - Og ikke ond! - Angelica. - Hvorfor skyder du ikke?
  Alice blinkede dumt.
  - Fingeren er i strejke ... jeg kan savne ...
  Angelica synger her:
  - Jeg savnede første gang, fortrød anden gang, og tredje gang savnede jeg det, at onklen sang!
  Alice fortsatte sangen:
  - Musikken spiller, trommerne slår - vagtposten Fritz bliver ført til kirkegården!
  At spytte "Jagdtigers" -3 var af varierende effektivitet, men når de blev ramt, ødelagde de alt i træk. "Nikolai" -3 skød og ramte på farten, uden overhovedet at tænke på målene. Prøv dog, prøv sådan en kolos. Et ord - nazistisk fakyu!
  Allerede "Alexander" -4 modtog sit "hotel", tårnet var snoet ...
  Alice forsøger at trykke på aftrækkeren, men fingeren ønsker ikke at bøje sig. Desuden er han hævet, og pigen er så dum.
  Men her begyndte Oleg Rybachenko, som altid at ville støtte sin kæreste i svære tider, at synge meget højt:
  Eventyrverdenen kan være ond
  Trods alt er magi også tosidet!
  Alt ser ud til at være godt ung
  Jeg vil have sandheden; leve i ære berømt!
  
  Men et eller andet sted væver en trold et netværk,
  En ond ånd sætter fælder!
  Vi skal på en lang vandretur
  De venter på, at vi bliver testet, ikke legetøj!
  
  Måske er mosset frygtelig stikkende,
  Nå, en åkande i stedet for en fælde!
  Blod hulkende tårer fra skyerne,
  I stedet for en måne af klinger, skinner en korsar!
  
  Men min ven er en lys alf,
  En vens krøller skinner af guld!
  Feen sagde - drengen driver ikke,
  Og rakte ømme hænder ud!
  
  Dal elver kammerat sværd lektion,
  Lunge, rebound, variable stillinger!
  Så livets stamme i det onde ikke krymper,
  Du giver troldkvinden to roser!
  
  Dværgsmeden smedede en sabel,
  Han fortæller mig og smiler med et smil;
  Vil du have en herlig afslutning på kampen,
  Det er nødvendigt at være brændende venner med fysisk kultur!
  
  Sammenlagt fyrre vandløb i træning,
  Og endelig blev damaskstål mig lydig!
  Du skar først fra knudetræet,
  Nå, så bliver du en ædel kriger!
  
  Her kommer kampen; med nisserne
  Trolde, og ånder brøler med dem!
  Men for mig er hæren en familie,
  Og der er ingen lyst til at unddrage sig i en kamp!
  
  Jeg husker bevægelserne, bladets udfald,
  Den onde ånd blev kvalt af blodrød!
  Vi gav skabningerne et stærkt blad,
  Vi vil bygge en verden, ren og ny!
  Drengen sang, og Alice ændrede taktik og stak langfingeren på et bare ben til hunden af snigskyttegeværet ... Således åbnede den nyeste skydemetode.
  "Jagdtigers" -3 blev hurtigt blind, og så åbnede en af lugerne sig, et barberet hoved med en sort plet over højre øje stak ud.
  Angelica skubbede sine venner mekanisk i benet for at forhindre hende i at skyde og affyrede sig selv ... Men vreden viste sig at være en dårlig hjælper, kuglen hoppede forbi det tykke dække af de massive selvkørende kanoner. Nazisten kommanderede med koldt blod, og pistolen affyrede igen og ... Yderligere fireogtredive mistede sit tårn og stak stolt ud over skroget.
  Alice forsøgte uden held, som en panter med en svedet hale, at sparke sin dårlige ven med et spark. Så hun slog sit angreb af med en tydelig blokering:
  - Hvorfor er du hvid?
  - Hvad laver du? Alice fyrede lyn fra sine safirøjne. - Vi kæmper for en fælles sag, for frelse og lykke for hele den progressive menneskehed, og den flammende djævel er jaloux på sin veninde over, at hun udrydder nazisterne mere, og presser på.
  Angelica skammede sig, og hun fandt straks:
  - Og jeg slog en myg af dine ben. Du har allerede mistet for meget blod, og han sutter stadig den bastard!
  Alice rettede sin ven med dårligt skjult hån:
  - Myggen er ikke en bastard, han er en leddyr ignoramus!
  Angelica viste som svar sin tunge til sin snehvide engel - sang:
  - Jeg giver viden, idet jeg er i håbet... At en kandidatgrad kan blive tildelt en ignorant!
  Oleg Rybachenko afbrød sine venner og gav endda et rødt slag i ansigtet, hun forventede tilsyneladende ikke en sådan frækhed fra drengen, at hun tilgav hende:
  - Ja, du skyder, og skråler, som kvinder på markedet!
  Angelica forsøgte at svare, men den unge spejderoberst fik også en slangefangers reaktion og sprang tilbage. Men den flammende djævel ville åbenbart ikke tilgive og skyndte sig straks efter ham. Drengen sprang over bumpene, solbrændt, med knælange bukser, bare fødder. Angelica er bag ham.
  Alice skiftede til skydebanen. Nå, hvis hendes kriger skal bruge fingrene på hendes bare yndefulde ben som et værktøj. De er trods alt så fingernemme og fleksible, at de ikke kan klare det værre end hendes hænder.
  Fascistens barberede hoved blev flækket fra en præcis kugle mellem øjnene ... Selvfølgelig kan folk ikke sigte med fødderne som normalt. Her er det snarere intuition og forbindelse med jorden, der giver energien til et helende sår.
  Alice tænkte dengang, at måske om hundrede år, når velnærede efterkommere vil læse om deres eventyr, vil mange af dem tænke: "barfodets tosser." De styrter barfodet, over torne, splinter, knuste mursten, sten og ild ... Måske vil de masochistiske perverse også sige.
  Og de ved ikke, at jorden, selv tysk gennem en bar sål, giver dem virkelig magiske kræfter, hvorfra sår heler overraskende hurtigt, fabelagtig energi flyder, og vigtigst af alt, en helt anden opfattelse af den materielle verden. Nemlig den opfattelse, der gjorde hende til en overmenneskelig snigskytte. Samt Angelica forresten, her fangede hun, skønt ikke uden besvær, drengen og holder ham i armslængde. Selvom Oleg Rybachenko ikke længere er så lille, og meget muskuløs og senet, en naturlig fæstning sammen med vital hærdning.
  Barnet genkender praktisk talt ikke sko, selvom han og Alice i en alvorlig frost på tyve grader, selv mere end halvanden, højst to timer, endnu ikke kan stå i barfodet tilstand. Og så skal du bevæge dig, og i et baghold, i kulden, stivner dine ben hurtigt og meget smertefuldt.... Men Angelica overnatter, og graver hovedkulds ned i sneen og samtidig i én badedragt, eller endda kun i trusser. Og intet, selv huden bliver ikke blå, som om hun er snedronningen.
  Alice håbede, at hun til sidst ville være i stand til at nå et lignende niveau af hærdning. Før krigen levede hun i en familie, der ikke var fattig, hendes far var leder af distriktets forretningsudvalg, hendes mor var ingeniør-økonom.
  De havde ikke tid til at evakuere, og forældrene så ud til at være forsvundet ... Lastbilen, som Alice kørte på, vendte næsten om efter eksplosionsbølgen, og hjulene blev skåret af med granatsplinter.
  Så sammen var de drenge, så var hun stadig kun en pioner, flyttede på egen hånd mod øst.
  Men så svigtede drengene dem, som besluttede at kæmpe uden voksne ... Jamen, pigerne er bag dem.
  Og så endte de i besættelseszonen ...
  Pigernes liv var hårdt. Alice, efterladt alene, måtte arbejde som arbejder ... Og dette er et levende helvede, selvom ... Heldigvis forkælede forældrene ikke pigen for meget, hun havde erfaring med fysisk arbejde, men ikke så udmattende.
  Og arbejderne arbejdede hårdt, i to tredjedele af dagen ... Selvfølgelig lærte Alice i foråret, sommeren og efteråret at gå i bomuldskjole og barfodet, som næsten alle børn i besættelsen. Selv politimændenes og de ældres familier forsøgte at være så beskedne som muligt.
  Alice søgte imidlertid som bevidst fra begyndelsen efter forbindelser med undergrunden og forsøgte at udføre denne eller hin opgave.
  Som pige, med snehvidt hår og et engleansigt, var hun ideel til rollen som budbringer eller spejder. Hun har en fremragende hukommelse, hun kan tysk og engelsk, der endda preller af hendes tænder, og du ser sådan, at ingen vil tro, at pigen bringer døden til Fritz.
  Alice trampede sine små, hærdet af lang gang langs snesevis af veje, og lagde mærke til alt ... Men hun stoppede ikke der. Hun ønskede at dræbe disse bastards, især efter at hun var blevet grundigt pisket og forvekslede med en tyv.
  Så hvorfor ikke tage nogle sprængstoffer med i kurven?
  Som spejder nåede hun engang at kopiere den "kongelige tiger", der ankom til Polen tilbage i december 1955 ... Det var da pigen stort set frøs, så den var i hård frost kun med bastsko på bare fødder, den punishers hunde plukket i en laset fåreskindsfrakke, men .. Anyway, hun nysede ikke engang, selvom hun rystede, efter decembernatten var det stærkt.
  Og en snigskyttes karriere fik en fantastisk start... På kort tid blev hun en leder blandt kæmpere. Og det var ikke kun en fænomenal nøjagtighed, men også et jagtinstinkt.
  Sandt nok nægtede Alice kategorisk at dræbe teenagere og kvinder ... Måske var det derfor, de ikke havde travlt med at gøre en heltinde ud af hende!
  Men nu var alle, der forsøgte at stikke hovedet ud af lugen for at pege på øjet, ældgamle og garvede fascister. Og hav ikke ondt af dem...
  Men Angelicas formue besluttede at hævne sin misundelse, og et fragmenteringsprojektil eksploderede. Oleg Rybachenko blev ikke engang ridset, men den brændende kriger, efter at have slået ned, blev anstændigt skåret. Adskillige fragmenter gennemborede hans bryst, ramte hans arme, ben og endda et lille snit i tindingen.
  I brystet og skuldrene gjorde det alvorligt ondt, men Angelica rejste sig alligevel og forsøgte at holde sig lige. På samme tid, og bandende:
  - Her er fanderne! Hitleritter, der ikke kender en sans for proportioner! Eller grundlæggende skam!
  Oleg Rybachenko, der ikke blev såret, bortset fra blå mærker, da han faldt fra eksplosionsbølgen, bemærkede sarkastisk:
  - Og på bekostning af skammen, det er rigtigt - tag dækning!
  Drengen blinkede hånende. Angelica var faktisk næsten nøgen, hendes uniform blev revet af og skåret over, og blodet dryppede fra hende. Kroppen var synlig i al sin skønhed. Meget muskuløs, men også feminin på samme tid, musklerne er som tråd, årer og sener virker meget skarpt, og det ser ud til, at der er tale om en støbt stålstatue af Amazonas. Animeret på samme tid af krigsguden Ares.
  Alice fløjtede.
  - Wow! Nå, du fik det!
  Angelica smilede overbærende.
  - Jeg har meget stærkt kød! Hvad der er død for en tysker, er fantastisk for en russer! Så vær ikke bange for "Snehvide", det vil kun irritere mig, men det vil ikke vælte mig!
  Alice bemærkede:
  - Vores infanteri og stål, kampvognskavaleri er allerede brudt ind i fortet. Hvad nu, her jager vi eller i byen?
  Angelica vendte sig pludselig mod drengen:
  - Og hvad vil Maksimka sige?
  Den unge spejder rystede sit blonde pandehår og klemte sin solbrune knytnæve med fremtrædende knoer og sagde resolut:
  - Selvfølgelig til Berlin, ellers bliver Hitler fanget uden os! Fiskeren leder efter steder, der ikke er de mest tilgængelige, men de mest rentable!
  Alice tog en anden Fritz af, der stak ud af tårnet, som havde overlevet beskydningen og gnidede snittet, men allerede næsten lukket sål, erklærede:
  - Og hvad? Det giver ingen mening at udruge æg i nærheden af gletsjeren ... Du skal finde et varmere sted!
  Oleg Rybachenko sang inderligt:
  Fædrelandssjæl, dediker hjerte -
  Brænd hele din krop i kamp uden et spor!
  Værdighed og ære, holde, dø;
  Verden forude - nu raser kampen videre!
  Angelica klappede drengens bare skulder med en hård hånd. Oleg Rybachenko anstrengte sin presse og demonstrerede fliserne. Det var tydeligt, at efter at have taget på i vægt, ville drengen snart blive en stærk og smuk ung mand. Mere præcist, ikke så snart, mere end femogfyrre år tilbage, til hun bliver voksen, til en ung mand.
  Alice foreslog:
  - Du Oleg Rybachenko er ikke en snigskytte, måske vil du flytte lidt fra os ... Da du er spejder, så lav rekognoscering!
  Drengen blev fornærmet:
  - Tror du, jeg er en alfabetisk byrde?
  Angelica afbrød skænderier:
  - Olezhka vil løbe foran os. Og vi følger ham sådan, som gæs i streger.
  Drengen accepterede straks.
  - Det kommer! Løb march...
  I selve byen var kampene stædige. Nogle af gaderne var brede. "Nikolai", "Alexander" og selvkørende kanoner af alle slags bevægede sig langs dem. Især SU-100. Denne selvkørende pistol ligner en kampvogn opkaldt efter Nicholas II, men med en mere kraftfuld pistol. Det blev betragtet som den bedste tank destroyer, dukkede først op relativt sent, da krigen allerede var ved at brænde ud, og havde ikke tid til at have en væsentlig indflydelse på kampens forløb.
  Men fra nazisternes side dukkede en kampvogn op, som, hvis den var blevet sat i militær produktion til tiden, utvivlsomt ville forsinke det tredje riges nederlag i lang tid.
  Men enhver af jer, der ser på det ynkelige syn, der er det nuværende demokratiske Europa, vil nok tænke, men under nazisterne ville homoseksuelle og "sorte" ikke have fået frit spil!
  Og her er AG-25-tanken, lille, fladtrykt som en skildpadde med en lang Panther-mundkurv. Han skyder fra denne pistol mod "Nikolai" og bryder gennem skroget fra en afstand på 2 kilometer. Klart demonstrerer fordelen ved en høj begyndelseshastighed af et sub-kaliber projektil og placeringen af gearkassen direkte på motoren og besætningen i liggende stilling ...
  Shells "Nikolaev" tjente i frontal rustning med en tykkelse på 150 millimeter i en stor vinkel af rationel hældning og ... rikochet.
  For tredive tons vægt er tanken anstændigt beskyttet, og du kan ikke tage den, uforskammet.
  Alice, der er klatret op på taget af et ødelagt hus, ser på, hvordan to AG-25'ere gik ind i slaget med en kolonne af russiske Nikolaev-3'ere. Tyskernes biler var kvikke, manøvredygtige og sprang hurtigt ud. Den frontale panser er så sandelig uigennemtrængelig ... Ja, siderne er stadig godt 100 - millimeter og i en vinkel på fyrre grader fra vandret. "Panther" med sådanne data i 1955 ville være uovervindelig. Og i nærheden af Warszawa ville tsartropperne være nødt til at trække sig tilbage ...
  Men AG-25'eren behøvede heldigvis ikke at blive anden, eller rettere tredje verdenskrigs bedste tank. Og to biler, ikke så stærke at stoppe halvtreds.
  SU-100'erne forsøger at målrette de pansrede biler fra Fritz, men nazisterne svinger deres køretøjer fra side til side. Speed Thugs: 700 hestekræfter til 30 tons vægt, giver anstændig fart, især på motorvejen. Der er 12 gear i en kasse monteret direkte på motoren, de omvendte ikke medregnet, hvilket gør det muligt for bilen at forlade i tilfælde af en trussel.
  Der er også kun fire SU-100'ere, de skyder, et slag... Men tilbageslaget, den cementerede panser har en meget stor vinkel, og tykkelsen er anstændig... Fritz-bilerne skyder som svar, men de får det også .
  Alice, hvis højre pegefinger allerede er flyttet væk, bryder optikken igen. Den snehvide pige blotter sine tænder og truer med knytnæven:
  - Her vil den være til dig!
  Angelica våger over slagmarken. Seks "Nikolaev" -3 blev slået ud i skroget, men der er en chance for, at bilerne vender tilbage til service. Kaliberprojektilet er lille, med tykke vægge og er ikke så ødelæggende. Sandt nok skete der en detonation i en af bilerne, og den begyndte at kaste op.
  SAU-122 modtog også sin portion, den blev gennemboret og den brænder ...
  Alice ramte også den anden og smilede ondsindet...
  - Sådan er de nu blinde!
  Den rødhårede hun-djævel tvivlede:
  - Åh, er det? Tror du på deres blindhed!
  - Jeg savner ikke! Snehvide knækkede.
  Ja, og det er de vist også! Angelica stak fingrene i retning af bilerne.
  Faktisk fortsatte AG-25'erne med at skyde hvert femte sekund og kastede et projektil ud fra deres halvautomatiske kanoner.
  Samtidig smurte de det sjældent, de modtog det selv, men de holdt slaget ... Tilsyneladende var rustningen af høj kvalitet. Så SU-100 kom ind i korpset ... bøjet over ...
  Alice var ikke det mindste overrasket:
  - Har jeg virkelig savnet ... Det er klodset, eller det er sådan, sår påvirker mig.
  Snehvide skød igen og så på resultaterne af skyderiet med skarpe øjne. Angelica skød også på deres øjne ... Men nej, det tog ikke.
  Alice hviskede en bøn:
  - Kugle, kugle vær nøjagtig, vi er for Sagen, for Kristus!
  Nej, det savner ikke, det er bare, at optikken er beskyttet af for tykt panserglas af høj kvalitet. Snehvide indså dette hurtigt nok... Og sporene af de tyske mirakeltanke blev sprængt i luften af granater. Så hængslerne smuldrede over hele asfalten. Man kan endda sige - absurd! Tankene er immobiliserede, og i teorien ville det være nødvendigt at komme rundt, men de opvarmede sovjetiske køretøjer kører videre og overøser dem med granater ...
  Når der er mange hits, er det mange lette slag i handsker i hovedet. Fra første gang skærer det ikke ned, men så akkumuleres det gradvist, og der er sådan noget som teknisk knockout.
  Det samme er rustningen, den splittes fra en række hits og smuldrer ... Det er grunden til, at trenden med supertunge køretøjer ikke vandt i verdens tankbygning. Selvom det ser ud til, at du kan gøre beskyttelse af højeste klasse.
  Imidlertid gik Storbritannien i Churchill-tanken vejen for at styrke rustningen, selv til skade for bevæbningen. Kun Challenger var en harmonisk maskine i forhold (ild-panser-manøvre). Men i denne henseende har tanke altid været innovative. Selvom med hensyn til sammensætning, forblev AG-25 uovertruffen under den tredje verdenskrig.
  Men den er allerede blevet "begravet". Alice og Angelica skiftede mål og gik i gang med infanteri, kanoner og Faustniks.
  Nu kæmpede krigerne direkte i selve Berlin. Der var mange, mange drengekæmpere. Og at voksne blev slået ud allerede i tidligere kampe, og nu er alle hanner blevet mobiliseret, fra de var ti år eller endnu yngre.
  Pigerne kæmpede også, dog ikke i massevis. Alligevel var Hitler, hvilket monster han var, ikke tilhænger af at sende kvinder til fronten, idet han anså krigen for at være et rent mandligt anliggende. Men når det kommer til at forsvare hovedstaden, kan der være undtagelser fra reglerne.
  Alice undgik principielt at skyde drenge under seksten. Selvom nogle af de udblæste Fritz var ganske behændigt med faustpatrons.
  Der var mange tab blandt sovjetiske kampvogne og en masse infanteri. Andre huse blev nærmest begyldt med lig. Der er mange maskingeværer i Berlin, og MP-74 kampgeværer virker også effektivt. Tønder og rekylfri slår.
  Udføre effektiv ild og russiske tropper. Her igen angrebet Elis. Rullende angrebsfly og kraftig ild fra antiluftskyts og maskingeværer.
  Russiske tropper forsøger uden pause at overvinde fæstningsværket med et kast. Men forsvaret er bygget stærkt. Her er bygningen taget, et trefarvet flag flyver stolt over det ... Og pludselig, mens det eksploderer, smuldrer væggene ned og knuser forskellige jagerfly.
  Alice rynker panden tungt.
  - Landminer styres af radio. Der er også minefelter, som sappere ikke kan se.
  Angelica, der skyder ofte og nervøst, grimasserer af smerten i sine talrige sår, klukkende vredt, indvilligede:
  - Ja, Fritz'en skabte problemer. Især tanksøjler ... Her skal gaderne tilsyneladende fyldes kraftigt med bly og blod!
  Alice hentede en gammel mand. Han tabte faustpatronen, våbnet fløj ned og eksploderede ved sammenstødet og rejste en bunke støv. Bag ham styrtede, rystede på fødderne i bastsko (!) Og bedstefaren selv. Hans karriere er slut. Og efter jernkorsene at dømme var karrieren strålende, der var endda et ridderkors af jernkorset. Det er endda mærkeligt, at en sådan kavaler valgte en Faustpatron som et våben, med hvilket stærke drenge oftest er bevæbnet.
  Angelica oplevede ingen særlige fordomme og skød den unge faustist blottet bag muren i sin bare fod. Drengen faldt, hans knogle blev brækket, og han stønnede højt. Den rødhårede djævel sluttede af i baghovedet og lagde mærke til:
  - Barmhjertighed i krig koster i modsætning til en offentlig pige mere, men kan ikke give tilfredsstillelse!
  Alice svarede:
  - Kun en person med en virkelig ophøjet ånd tøver ikke med at vise de faldne nåde!
  Angelica fnyste foragtende.
  - Her er du igen Snehvide og flagrer med tungen. Kan du ikke sige noget smartere?
  Alice sagde strengt:
  - Er det virkelig tapperhed at dræbe et uheldigt barn?
  Angelica fnyste af endnu større foragt.
  "Var du ikke selv et morderisk barn?" Og nu er du stadig en mindreårig pige, ikke kysset af en mand. Så start ikke sækkepiben, men skyd hellere! Ofte og godt. Og hav ikke ondt af blæserne, de har ikke det mindste ondt af dig eller vores soldater!
  Alice, i stedet for at svare, ændrede sin holdning ... I en stor, omend ret ødelagt by, har en snigskytte vidde, mange mål, mange ofre.
  Og der er mange barfodsdrenge, grebet af en patriotisk impuls til at beskytte Berlin. Og nogle gange er de ikke særlig godt bevæbnet, kanoner, fauster, molotovcocktails, men de kæmper desperat. Dog er flok drenge allerede synlige - bundet af russiske soldater.
  Men her er en af drengene i en revet tunika, løftede hænderne op og så at sige gik hen for at overgive sig. Hans blege, afmagrede ansigt, med blodige pissages og indsunkne kinder, var streng og fuld af fortvivlelse.
  De russiske soldater rakte hænderne ud til ham... Drengen trak i noget og eksploderede med det samme med et brøl! Fragmenter fløj langt, og stykker blodigt kød.
  Alice tænkte ved sig selv, hvad hviskede den tyske knægt til sidst? Bøn til mor, Gud eller helvede monster Adolf Hitler? Hvad drømte han om i de sidste sekunder? Hvad huskede du?
  Angelica sagde dystert:
  - Dette vil vænne os fra den dårlige vane med at fange unge dyr. Se, hvordan de forstår hengivenhed! Vi er nødt til at udrydde hele den tyske nation!
  Alice protesterede eftertrykkeligt:
  - Ikke! Det er ikke rigtigt! Tyskerne er en stor og meget talentfuld nation. Og hvis der er degenererede blandt dem ... - Snehvide, da hun så, at hendes partner tog en pige med en riffel i gevær, stak hende i siden. Tør du ikke dræbe et barn! Hun er god.
  Angelica slog brutalt, som en sulten og såret (og hun er virkelig såret!) panter. Hendes blik blev stikkende af had.
  - Kan du ikke se, det er et barn, der skyder på vores soldater!
  Alice protesterede resolut og stak sin pistol mellem sine runde og fyldige pigebryster:
  "Så skyd mig!" Da jeg ville have handlet i hendes sted på nøjagtig samme måde, forsvaret mit fædrelands hovedstad!
  Angelica forbandede.
  - Kalvekødsømhed! Men derfor forbarmede man sig ikke over den gamle mand, med ridderkorset, som mange andre?
  Alice svarede uden tøven:
  Fordi dette er krig! - Og foran Angelica, tilføjede hun. - Og i krig er der regler - riddere dræber ikke børn! Denne regel overholdes helligt i alle romantiske værker!
  Ilddjævelen gøede som svar:
  - Fix dig ikke! Skyd bedre på gamle mennesker. Du kan ikke lide senilitet!
  Alice nikkede ivrigt med hovedet.
  - Ingen betragter en gartner, der skærer gamle, affældige skyder af som et monster. Men at ødelægge de unge skud er zapadlo!
  Ændringer fandt sted i billedet af slaget, "Salamandere" dukkede op på himlen som myg på bål. De angreb de russiske Alekseys med al deres raseri og skød fra 30-millimeter kanoner. Sovjetiske piloter tog kampen.
  Alice ændrede sine prioriteter og skiftede skydningen til flyvende maskiner. Generelt er et fly, selvom det er lige så monoblok som HE-162, en dyr bil, og dets ødelæggelse er mere værdifuldt end en infanterist eller endda en SS-officer.
  Sandt nok var det klart her, at uddannelsesniveauet for tyske piloter var ligegyldigt. Sandsynligvis kæmper begyndere, der virkelig ikke ved, hvordan de skal styre og skyde. Uerfarent personale blev dog udvandet med flere erfarne esser, som skabte store problemer.
  Især når man skyder på lavmanøvredygtige Alekseys. Og fightercoveret var meget sent. Medmindre der også var PE-2'ere, som de forsøgte at bruge på det taktiske niveau.
  Alice, efter at have væltet et par nytilkomne, koncentrerede sin ild om erfarne esser. Det var vigtigt: at slå så mange gribbe ud som muligt, ikke at lade dem blive forældreløse russiske børn.
  Samtidig oplevede den snehvide engel en så stærk åndelig opløftning, at hun sang for længst;
  Hvad er service til moderlandet?
  Dette arbejde - det giver glæde for os!
  Vi henter glæde - inspiration,
  Vi er ligeglade med den niende bølge af storme!
  
  For fædrelandet banker hjertet voldsomt,
  Alle skal kæmpe for hende!
  Og så kommer et vidunderligt eventyr,
  Hvor der i kærligheden kun er én hare - en løve!
  
  Men ikke en løve blev pludselig en fej hare,
  Bare bragt modet op skråt!
  Vi behøver ikke at lide, lide,
  Skyer væk - gnister en gylden stråle!
  
  Vi piger er hæsblæsende krigere,
  Vi vil kæmpe, hilsen til moderlandet!
  Vi har trods alt sådan en ånd og styrke,
  Hvilke salmer ærkeenglene synger!
  
  Denne sang handler om tapperhed om ære,
  Om hellig kærlighed, ikke kødelig!
  Vi vil være sammen med Gud for evigt,
  Dæmon væk med håbløs længsel!
  
  For mig, Kristus den store kriger,
  Han er for retfærdighed, venlighed!
  Ja, vi udgød en masse blod
  Jeg er ked af de faldne for livet, jeg vil ikke genlæse!
  
  Men vi behøver ikke at tælle tab,
  Herren den Almægtige vil genoplive alle!
  Vil give en generøs, hans belønning,
  Styrk vores styrke, sværd og skjold!
  
  Den modige er faktisk udødelig,
  Den indeholder kernen i dette liv!
  Held og lykke vil komme til os, tro på det,
  Bryd modstanderen med raseri!
  
  Verden er nogle gange som helvede,
  Ingen orden, samvittighed, kærlighed!
  Bitre, visne kirsebær,
  Hele balancen - mørket af minusser, nuller!
  
  Men lykken vil snart komme til Jorden,
  Mennesket er skaberen af sin egen skæbne!
  Der vil være liv og død i mægtig magt,
  Lad os gøre, hvad forfædrene ikke kunne!
  Alice skrev uden nogen overdrivelse historie, slog mærker ud, som at stoppe på en symaskine med skud, fra de mest magtfulde Luftwaffe-jagerfly, og resten af de tyske piloter, der havde mistet resterne af deres kampgejst, trak sig tilbage i frygt.
  Alene i dette øjeblik angreb pigerne igen. To høje SS-mænd og et par stærke drenge fra Hitlerjugend sneg frem til dem og ... I stedet for at udnytte krigernes overdrevne entusiasme for at skyde mod luftmål for at skyde snigskytter fra et baghold, besluttede de at tage dem i live . Eller måske fik den fabelagtige skønhed, som blev endnu mere erotisk på grund af pigernes sår og træthed, deres ønske om at bruge fangerne til deres egne formål.
  Under alle omstændigheder gjorde et numseslag i baghovedet Alice, som var i en egentlig trancetilstand, i lang tid, hvorefter Fritz'en skyndte sig mod den høje Angelica.
  Imidlertid forblev den brændende djævel, selv om han var alvorligt såret, den farligste modstander. Refleksmæssigt mødte hun den enorme SS-mand med et piskeslag i lysken. Han hikkede, hans mund vidt åben, savlen væltede ud, og denne kadaver ville flyve af taget. Ja, hvordan det styrter ind i mursten ...
  Angelica undgik skuddet fra en anden fascist og ramte ham med sin albue i nederste højre punkt på hagen, i en vinkel mod midten. Når du slår sådan, kan selv et mildt slag slå en fighter med en stor tekstur ud. Og Angelica slog professionelt, med vrid i kroppen og vrid i skulderen.
  Kæben revnede, nazisten faldt i en dyb, næsten dødelig knockout. To drenge fra Hitlerjugend med egetræspletter åbnede munden og udåndede:
  - Åh, Rush-helt!
  Så skyndte de sig mod hende og viftede med sapperskovle. Efter to giganter virkede teenagere, der ikke så ældre ud end fjorten eller femten ud, ikke skræmmende ud. Sandt nok sagde egeagern på kraverne, at dette var en elite eller kommandostab. Hvis Angelica var en regulær soldat, ville disse drenge være en trussel. Men for en sibirisk kvinde hærdet af glødende jern og bly er disse frø.
  Angelica lavede en bedragerisk bevægelse, og en ven, der drejede skinnebenet som en vifte og greb drengen, fløj på hovedet og blinkede med sportsstøvler på pigge af legeret stål. De er tydeligvis ikke lokale barfodet. Men en anden dreng forsøgte at slå hende med sin fod, men åbenbart uden held, da han selv fløj af sted og slog smertefuldt ryggen. Angelica opsummerede:
  - Dette er Rush-heltens teknik!
  Og Oleg Rybachenko fangede i mellemtiden Adolf Hitler. Führeren forsøgte at komme væk på en flyvende tallerken, men hans heroiske barn skød ned fra en speciel slangebøsse med et stykke antistof. Og det lykkedes at bryde igennem den laminære jet.
  Da Fuhreren og flere af hans vagter forsøgte at forlade, indhentede den heroiske knægt dem. Med ét udbrud mejede terminator-drengen Führerens vagter ned.
  Og han fangede Hitler selv med de bare tæer på en barnefod ved næsen. Og smed ham ned.
  Den 30. april 1957 var krigen med Det Tredje Rige næsten forbi.
  Oleg Rybachenko modtog Ruslands højeste orden: "Jesus Kristus" blev endelig en general. Mens du stadig er en dreng.
  Rusland annekterede alle verdens lande. Og skabte et verdensimperium.
  Der var flyvninger til andre planeter i solsystemet.
  Medicin var noget bagud, og Vladimir den Tredje døde pludseligt i 1992, hvilket korrigerede fireoghalvtreds år - og oversteg varigheden af Ivan den Forfærdeliges regeringstid.
  Kongens elleve-årige barnebarn George den Første besteg prestoen. Og hans mor Maria blev regent. Indtil han var atten år gammel.
  Oleg Rybachenko tjente i hundrede år, men trak sig ikke. Efter 2004 begyndte drengen at vokse. Og i 2010 blev han en seksten-årig, meget smuk, skægløs, men ekstremt muskuløs ung mand. Og så forblev han i denne vidunderlige alder af seksten. Når kvinder elsker dig, men du behøver ikke at barbere vadestedet.
  I 2021 begyndte den første menneskelige flyvning uden for solsystemet.
  For nu må det have taget meget lang tid.
  Oleg Rybachenko blev som en udødelig chef for den første interstellare ekspedition. Den Evige Ungdom var uden videre enig. For ham løb tiden hurtigere end for andre mennesker, og han var ikke bange for alderdommen.
  Terminator-drengen sang et helt digt før starten og komponerede lige på farten;
  Jeg er en pioner i Sovjets land,
  Og på samme tid, den tsaristiske general ...
  Jeg kan stille Ruslands fjender til ansvar,
  Wehrmacht rev fra hinanden!
  
  Den barfodede dreng smadrede nazisterne,
  Ruslands fjender køligt udryddet ...
  Nej, døm ikke barnet strengt,
  Den hellige stang valgte ham selv til kamp!
  
  Og hvor han bare ikke var klarøjet,
  Hvilke kampe har drengen ikke været i...
  En snedrive brænder et barns bare fødder,
  Han er på en eller anden måde endda Guds ideal!
  
  I kampe vaklede skanserne,
  Fyrene kæmpede mod det raseri og værdsatte ...
  Russiske soldater kæmpede meget modigt,
  Åbnet en konto, der er allerede en straf!
  
  Jeg var en pioner i hårde kampe,
  Kaster granater barfodet...
  Og kyssede pigen lige på læberne,
  For selvfølgelig er jeg et sejt barn!
  
  Men tyskerne er bare fanatikere,
  De er helt sikkert vidunderlige kæmpere....
  I kamp er drengen allerede blevet officer,
  Bedstefædre og fædre er stolte af drengen!
  
  Jeg vil ikke lade nazisterne besejre fædrelandet,
  Jeg vil give Fritz Rus for at overvinde det ...
  Jeg tror, vi vil leve under kommunismen,
  Uovervindelig russisk heltebjørn!
  
  Jeg kæmpede mod Japan som dreng,
  Jeg bliver ikke voksen, for i et århundrede dreng ...
  Fangede den, der var en mægtig klump,
  Mennesket er trods alt højere end aber!
  
  Pigerne kæmper også barfodet,
  Det er trods alt mere praktisk, og støvlerne er stramme ...
  Nogle gange er der stjerner som underkopper
  Mikado vil være en tapper kaput!
  
  Nå, fascisten vil give dig en granat,
  Hun vil bryde med dødelig kraft ...
  Jeg synger en serenade for pigen,
  Og vi vil flyve til stjernerne!
  
  Rusland er en herlig magt,
  Hun er smuk og farven om foråret ...
  Rusland og Guds herlighed venter os,
  Selvom jeg er et barn, evig og barfodet!
  
  De kæmpede med Wilhelm og hekse med mig,
  Om at besejre Kaiser-regimenterne ...
  Nå, nu er fjenden bleg,
  Bjørnen blottede sine skarpe hugtænder!
  
  Vores Komsomol-medlemmer er ikke ringere,
  De er skønheder, de vil slå med en knytnæve ...
  De gik til fronten på egen hånd,
  Nå, fjenden bliver et røvhul!
  
  Og hvor vi bare ikke kæmpede kampe,
  Vi huggede køligt med fjendens sværd ...
  Og så specifikt gav vi Hitler,
  Hvilken stor snestorm!
  
  Rusland er Svarogs moderland,
  Hun rejste sig lige fra ruinerne...
  I Gud er Alt stærkere end Slags,
  En russisk kerub svæver over os!
  
  Piger elsker at kæmpe barfodet
  Og de er stærkere, ved ikke at finde ...
  Jeg har granater i en stærk taske,
  Vi vil være i stand til at komme ind i Berlin med en tank!
  
  At vi fyre var i de kampe,
  Vi reddede fangerne ud af løkken ...
  Vi vil snart se kommunisme givet,
  Lande allerede kongelig tapper familie!
  
  Fædrelandet vil blive højere end de smukke stjerner,
  I den skinner vores piger som en kvasar ...
  Det er farligt at slås med min pige
  Hun slår et hårdt slag!
  
  Nå, hvad fik nazisterne svært,
  Fra os løb du Fritz med det samme....
  Spinder rasende miles
  Vi rammer dig ikke i øjenbrynet, men i øjet!
  
  Vi ærer Rod og beder til Svarog,
  Vi elsker Lada - de store guders mor ...
  Når han går på en vanskelig vej,
  Ingen grund til at spilde ord!
  
  Russernes rigdom kan simpelthen ikke måles,
  Hun kender ingen ende...
  Vi skal tro fast på kærlighed fra Gud,
  Vi er jo ikke skyggen af nogle myrer!
  
  
  Fortæl brødrene vil være sammen med Rusland,
  Vi vil besejre alle og beskytte de svage ...
  Selvom vi nogle gange husker med sorg,
  Men vi vil helt sikkert genoplive de faldne!
  
  Mit Rusland, du er et helligt land,
  Du bliver ikke smukkere i verden...
  Pigen løber barfodet gennem sneen,
  Hun ser ikke mere ud end tyve!
  
  Jeg tror på endeløs sejr
  At Rusland vil blomstre for evigt...
  At der vil være velsmagende kød til aftensmaden,
  Hvad vil der ikke komme til vores jordtyv!
  
  I Rusland vil alt blomstre, tro mig,
  Og lad os flyve sjovt til Mars...
  Vi begyndte selv at tro på dommerne,
  Og alt i Fædrelandet vil være den højeste klasse!
  
  AMERIKA VAR FØRST I KAMPEN
  Den 20. april 1941 erklærede USA krig mod Nazityskland. I denne historie kunne Roosevelts nerver ikke holde det ud, og han besluttede sig under indflydelse af den offentlige mening for at deltage i massakren. USA blev konstant beskyldt for at forsinke indtræden i krigen i lang tid og åbnede generelt ikke en anden front.
  Selv i det 44. år blev de allierede ikke kastet i havet som følge af held. Og så kom USA ind i krigen uden at være forberedt. Führeren besluttede at udsætte Barbarossa-planen. Derudover mente han, at USSR er en meget sværere nød at knække, end man kan vurdere ud fra det finske selskab.
  Og først besatte nazisterne Jugoslavien og Grækenland. Og så øen Kreta.
  Men det afgørende slag blev givet den 22. juni 1941 til Malta. Et stort antal fly, herunder bombefly, deltog her. Og så kom landingen. Denne gang mere organiseret og vellykket.
  Malta er faldet, og tyskerne er på vej frem igen. Denne gang i Libyen. Hvor yderligere fire kampvognsafdelinger er blevet indsat. Og Rommels næve knuser de britiske stillinger. Pal Tolbuk. Og så i august og begyndelsen af september blev Egypten erobret.
  En bataljon af smukke piger fra SS "Wolves" deltog i kampene. De kæmpede barfodet og i én bikini. Og deres bare såler brændte Saharas sand. Men pigerne fra dette kæmpede kun mere effektivt.
  Egypten faldt... En del af de tyske tropper flyttede til Sudan, og en del gik til Palæstina og Irak.
  På samme tid tog nazisterne Gibraltar og begyndte at overføre deres tropper til Marokko og erobre Afrika.
  Det skal bemærkes, at Hitler og Stalin holdt et personligt møde i Stockholm. Og der forsikrede Stalin om sin venlige neutralitet og sagde, at USSR ikke behøvede for meget. Men han nægtede at deltage i krigen.
  Führeren besluttede at tage en chance og underlægge sig Afrika. Dette ville give både råvarer og slaver til industrien. Og du kan tage til Indien gennem Iran.
  Tyskerne erobrede Irak og Kuwait, og om vinteren besatte de hele Mellemøsten.
  Ulvepigerne padlede der med bare fødder. Og i foråret begyndte en kampagne gennem Iran til Indien.
  Wehrmacht gik, ligesom horderne af Djengis Khan, gennem Persien og fløj ind i Indien. Japan knuste Amerika og Storbritannien på andre fronter. I nærheden af Midway blev amerikanerne hårdt slået. Og den hawaiianske øgruppe blev erobret af samurai.
  Japans succes i slaget ved Midway blev lettet af fire ninja-piger, der skød alle flyene fra amerikanerne ned, der forsøgte at angribe skibene i landet med den Rising Sun.
  Japan vandt en jordskredssejr. Pigerne kæmpede også barfodet og kun i bikini, og det gjorde deres kroppe så følsomme. Og især til flyvibrationer.
  Og de knuste amerikanerne meget voldsomt ... I løbet af sommeren og efteråret i det 42. år erobrede Wehrmacht hele Afrika og landene til Burma og forenede sig med japanerne.
  Kolossale ressourcer var under kontrol af Tyskland. Desuden blev den talentfulde Speer den kejserlige minister for våben og ammunition.
  For at øge lufttrykket på Storbritannien i januar 1943 erklærede Rigsdagen "Total War".
  Flyproduktionen steg hurtigt. De mere avancerede Yu-188 bombefly og Focke-Wulf jagerbomber, samt den mere kraftfulde DO-277, gik massivt ind i serien.
  Tyskerne pressede Storbritannien. I foråret 1943 dukkede ME-309 op, som ikke havde sin side i bevæbning og flyveegenskaber. Samt en endnu kraftigere Yu-288, og specielle landingssvævefly, der er i stand til at flytte både planeter og seks-motors transportfly.
  Nazisterne jævnede bogstaveligt talt Storbritannien med jorden, og deres ubådsflåde druknede aktivt hver chip, der sejlede til metropolen. Og i august 1943 fandt en amfibielanding sted i Storbritannien. I kampene blev Tigre, Lions, Panthers testet, og selv Tigers -2 og Mouse var modne.
  Storbritannien faldt ... Japanerne til søs slog USA og overdrog endda til amerikanerne en arterie i Panama.
  Amerika, der var alene, bad om nåde. Roosevelt var ret sur.
  Hitler gik ikke med til fred, og hans tropper klatrede ind i Canada. Operationen med at erobre Island forløb næsten uden tab. Og så rykkede tyskerne gennem Grønland.
  Det 44. år gik i hårde kampe i Vesten. Det tredje rige havde jetfly. Inklusiv bombeflyet. Forfærdelige fire bombefly Yu-488, og jet "Arado", angreb modifikationer af køretøjer.
  Også propeldrevne fly var bedst, især TA-152. Denne udvikling af Focke-Wulf var meget vellykket og ødelagde amerikanske biler.
  Mere perfekt var den tyske MP-44 maskinpistol og hydrogenperoxidubåde. Panther-2 blev hovedtanken og var med hoved og skuldre over de amerikanske Shermans. Tyskerne overgik som helhed USA med hensyn til teknologi, og deres ressourcer gjorde det muligt at tage kvantitet ind.
  Blandt de tyske esser var Marseille et sandt fænomen. Han scorede så hurtigt, at han var den første i tre fly, der blev tildelt ridderkorset af jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter to gange. Og så til fire hundrede fly med Jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for fem hundrede Storkors af Jernkorset.
  For syv hundrede og halvtreds fly blev han tildelt en særlig pris: Ridderkorset af jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Derudover modtog Marseille også et militært fortjenestekryds med diamanter. Og for tusinde fly modtog han Ridderkorsstjernen af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Det var bare en rædsel for USA.
  Tyske tropper passerede nemt Canada, og nazisterne og japanerne gik gennem Mexico og angreb USA.
  Det var som at leve i flåter. Tyskerne pressede på. TA-400 bombede amerikanske byer og fabrikker, hvilket bogstaveligt talt bragte total rædsel. Og Yankees bukkede under for knusende slag.
  Tyskerne rykkede frem, og amerikanerne knuste, især tankbesætningen på Gerda.
  Pigen trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og knuste amerikanerne.
  Hun smadrede shermanerne og brød igennem deres tårne.
  Og hylede helt op i lungerne:
  - Gerda elsker at slå ihjel! Her er Gerda!
  Og Charlotte vil som en bar hæl presse og sende et dødeligt udflåd. Vil knuse fjenden.
  Og griner og blotter sine tænder:
  - Jeg er en rumpige!
  Her tæsker Kristina, og bruger også sine bare tæer, og brækker panservognen.
  Og brøl:
  - Ud over de ariske grænser!
  Magda fyrer også med kolossal nøjagtighed, og med sine mejslede bare fødder.
  Og kurrer:
  - For kolossale kræfters sejr!
  Amerikanerne havde det meget svært ... Det 44. år var en tid med nederlag og katastrofer for USA på alle fronter.
  Mere avancerede tyske selvkørende kanoner i E-serien dukkede op i kampe, især E-10 og E-25. Og de lette og hurtige gav yankeerne i hornene. Da USA overgav sig den 30. januar 1945, var den første E-50 ankommet til fronten. Denne maskine var stadig ufuldkommen med en vægt på mere end tres tons, havde frontalpanser på 150 mm af skroget og 185 mm af tårnets pande. Og siderne er 82 mm under skråningerne. Hvilket er nogenlunde sammenligneligt med "Tiger" -2. Sandt nok gav motoren med en blæser og en kompressor kraft op til 1200 hestekræfter. Og pistolen var 88 mm 100 EL, og meget præcis og panserbrydende.
  Og så tæskede fjenden desperat.
  Og endelig dukkede en flyvende tallerken op. Eva og Gertrude, to bare-benede og bikini-klædte piger, udmærkede sig. Og det viste sig at være ret fedt med knusende uddelinger.
  Og så amerikanske fly blev revet ned.
  Men her er sejren. Og tyskerne vil sammen med japanerne gøre en ende på USSR.
  Invasionen er planlagt til den 22. juni 1946. På dette tidspunkt havde tyskerne stemplet et stort antal kampvogne i E-serien. Især E-50 var forbedret og motor og transmission var en blok på tværs, og gearkassen var på motoren. Undervognen er også blevet lettere, og nogle af elementerne er flyttet ud af skroget. Maskinens højde er faldet, og vægten er faldet til femogfyrre tons. E-75 blev også lettere til halvfjerds tons og reducerede dens masse. Og motoren blev kraftigere i 1500 hestekræfter og gasturbine. Samtidig er tykkelsen af pansret på tårnets pande 252 mm, og siderne er 160 mm under skråninger. Og panden på kroppen: 200 mm top med stor hældning, og 160 mm bund med stor hældning. Sider på 120 mm og plus skjolde på 50 mm.
  Dermed blev E-75 en mere eller mindre kørende tank, og den var samtidig perfekt beskyttet fra alle vinkler. Og han havde to typer kanoner: 105 mm i 100 EL løbslængde og 128 mm i 55 EL løbslængde.
  Til kampvogne er den første type pistol meget bedre.
  USSR på dette tidspunkt stod selvfølgelig ikke stille. Sammenlignet med den virkelige historie havde han et forspring på fem år. Industriel produktion i løbet af denne tid, ifølge officielle data, næsten fordoblet. Selvom det i virkeligheden var omkring en tredjedel overvurderet. Der blev produceret en masse kampvogne og fly. Hvis USSR den 1. juni 1941 havde 22.600 kampvogne og yderligere tre tusinde tanketter og halvanden tusinde selvkørende kanoner. Den 1. juni 1946 blev der tilføjet yderligere 30.000 kampvogne. Selvfølgelig blev der produceret flere biler, men det naturlige fald. Således har USSR treoghalvtreds tusinde kampvogne i drift. Af disse er den mest massive T-34-76. Men der er også lette biler. Og forældede BT og T-26 og andre tanke, der stadig er klar til nedlukning. Og ret mange tunge. Og ikke alle viste sig at være egnede. KV-3 dukkede op i august 1941. Vægten er 68 tons, og pistolen er 107 millimeter, og projektilets mundingshastighed er 800 meter i sekundet. Og i september, KV-5, også en 107 mm og 76 mm kanon. Og hundrede tons. Og fra marts 1942 kom KV-4, der vejede 108 tons, ind i serien, og de samme våben som KV-5, kun frontpansringen var ikke 170 mm, men 180 mm. Meget, men uden rationelle hældningsvinkler. Disse kampvogne E-50 gennemborede perfekt fra en afstand af kamp. Denne bil har frontal panser med store vinkler, og det er næsten umuligt at bryde igennem tanken foran. Dette er ikke en "Tiger" -2, de mere avancerede nyeste maskiner har meget flere hældningsvinkler.
  USSR førte ikke krige, efter Finland, og Stalin stak ikke ud. Og teknologien i USSR gik ikke i henhold til de mest avancerede kanoner. KV-serien bevægede sig også mod tungere modeller. I februar 1943 dukkede KV-6 op med en frontal pansertykkelse på 200 mm, bevæbning med en 152 mm kanon og en 76 mm kanon og en vægt på hundrede og halvtreds tons. Og i maj 1943, og KV-7 vejer 200 tons, og tre kanoner på én gang: 152 mm og to 76 mm.
  T-34-76 let at fremstille og alsidig tank først i 1944 blev opgraderet med 85 mm kanoner og et større tårn.
  T-34-85 dukkede op. Og hun blev hovedmaskinen. Produceret i små mængder og lette amfibietanke og BT - hjulbælte. I 1944 dukkede KV-8 op, der vejede to hundrede og halvtreds tons, og kanoner på 152 mm og to 85 mm. Men supertunge monstre har ikke retfærdiggjort sig selv. Netop Stalin blev revet med af gigantomani.
  Men tyskerne opgav de supertunge Mus. Hovedtankene var den mellemstore E-50 U og den tunge E-75. I små mængder også E-100. Samt selvkørende kanoner E-10 og E-25. De er små, men så mobile og effektive.
  I USSR, før krigens start, var selvkørende kanoner ikke nok ... I denne henseende haltede Sovjetrusland bagud. Og indtil videre, ud af omkring to tusinde, og de fleste af dem er i 76 og 85 millimeter kaliber. SU-100 dukkede ikke op ... Da den praktiske erfaring fra krigen ikke var nok. I USSR, efter KV-8 i denne serie, blev vægten ikke øget længere. KV-9 var bevæbnet med 107 mm kanoner og to 76 mm kanoner. En KV-10 med kanoner på 107 mm og to 85 mm. Bortset fra T-34-85 havde USSR ikke succesfulde kampvogne. Hjulsporet til krigen på Ruslands territorium passede ikke godt. T-54, en mere avanceret, var stadig under udvikling. KV-11 dukkede bogstaveligt talt op på tærsklen til krigen. At bekæmpe tyske kampvogne med en 122 mm kanon og to 76 og KV-12 med en 122 mm og 85 mm kanon.
  Krigen viste senere KV-seriens ondskabsfuldhed ... Den sidste KV-13 kampvogn dukkede op allerede under krigen med en, men på den anden side en 203 mm kanon. Det var i det mindste noget, der kunne bekæmpe nazisterne.
  Inden for luftfart halter USSR også bagud: der er ingen jetfly. Ægte skrue MIG-7 og MIG-11, og Yak-9, Yak-11 og LA-5 og LA-7 dukkede op. Men selvfølgelig er sovjetiske fly ingen match for tyske jetfly. Og derudover har nazisterne også diskoteker. Som ikke kan skydes ned fra håndvåben.
  Og en hel række forskellige slags biler. Og jagerfly, inklusive haleløse "Gotha", og alle mulige andre maskiner. Og ME-262 X, som har en hastighed på 1200 kilometer i timen, og fem luftkanoner. Og endnu mere kraftfuld med syv ME-362 luftkanoner. Og hvor skal man konkurrere med sådan USSR. Og XE-262 er en mere avanceret og vigtigst af alt billig jetjager. Og ME-1100 med vinger, der ændrer sweep.
  Og TA-283 med en lang skrog. Og en masse andre meget kraftfulde og perkussive ting.
  Og TA-400, og især jetflyet TA-500, som vil suge alle og spøgefuldt knuse alle.
  Og det er, lad os sige, monstre.
  Og stop ikke de tyske biler ... Sådan slår de ...
  Tysk luftfart kl. 2:30 Moskva-tid var allerede ved at lette. Bevingede monstre forberedte sig på at falde på sovjetisk jord.
  De tyske piloter Gertrude og Adala klatrede med de bare fødder op i en tosædet XE-328, ind i en jetmaskine - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnen var lige gået over, og pigerne efterlod yndefulde, meget tydelige spor af deres bare ben.
  De var så forførende, at de teenagere, der tjente på flyvepladsen, grådigt slugte de bare fodspor med deres øjne, og selv drengene begyndte at svulme op i perfektion. Generelt var der mange piloter - kampene viste, at kvinder under lige vilkår har dobbelt så meget overlevelse som mænd. Og det betyder, at de er effektive. Og Hitler er selvfølgelig ikke sådan en, der har medlidenhed med nogen.
  I selve det tredje rige blev polygami officielt indført - retten til fire koner. Dette er meget praktisk. Men passer ikke for godt ind i kristne traditioner. Ikke underligt, at fascismen leder efter en ny form for religion. Hitler insisterer på, at det er monoteisme, men så specielt - med et pantheon af hedenske, gamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler selv i dette pantheon placeret frem for alt som en budbringer og budbringer for den Højeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig at dyrke sig selv meget.
  Gertrude og Adala sender deres multifunktionelle angrebsfly op i himlen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er meget selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil næppe være i stand til at modstå angrebet fra himlens tigre.
  Gertrude knurrede:
  - Jeg er en ridder af en brændende strøm ...
  Adala bekræftede entusiastisk og blottede sine tænder:
  - Og jeg sætter skakmat alle sammen!
  Pigerne lo. De pressede deres bare hæle på pedalerne og snurrede med jet-angrebsflyet.
  Det var stadig mørkt, men en stribe lys viste sig allerede i øst. Pigerne fløjtede... Ruslands vidder svævede allerede under dem. De kvindelige krigere fnisede og blinkede til hinanden. De er så ekstravagante og smukke.
  Her letter sovjetiske biler mod dem. Skruen Yak-9 er måske den mest masseproducerede maskine blandt de seneste udgivelser. Ikke overdrevent bevæbnet, men relativt billigt og med lidt rustning. MIG-5, hurtigere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere model. LAGG-7 er nok den hurtigste og mest bevæbnede fugl. I den seneste modifikation er der hele tre 20 mm kanoner.
  Men det er alle propeldrevne maskiner - jetfly er ikke blevet skabt. Og tyskerne føler sig meget selvsikre.
  Gertrude affyrer ti luftkanoner. De ramte 30 mm og to 37 mm kanoner. De farer som en brændende hvirvelvind gennem sovjetiske fly. De røde piloter forsøger dog at undvige og gå til halen.
  Adala manøvrerer i dette øjeblik. Du kan ikke tage en tysk bil frontalt, men det er fyldt med at komme i hale. For USSR er angrebet ikke uventet. Luftværnskanoner er allerede blevet affyret. Eksploderede skaller lyser i mørket.
  Tyskerne oplever en vis nervøsitet. Det så ud til, at de allerede havde set så meget, at intet ville overraske dig, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke bange for tab. Intet der skræmmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske fly kommer let ud af dykket og skyder den sovjetiske bil ned. Bryder endnu en i stykker.
  De tyske våbens kraft er meget stor. Dette er en komponent, hvor Fritz har en enorm fordel i forhold til Rusland. Men nazisternes fart er kolossal.
  Adala accelererer og bryder fremad. Og Gertrude affyrer raketter mod fjenden. Råd modtages af tænderne. Noget ammunition er rettet mod varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke dræbe os!
  Pigerne snurrer deres bil... De prøver at være seje. Og så ramler en sovjetisk jager et nærliggende tysk jet-angrebsfly. Og hvordan det begynder at rive og flække. Både himmel og luft.
  Gertrude hviskede:
  - Gal død!
  Krigerne var tydeligt forvirrede, og de kan vædres på den måde.
  Tanks bevæger sig mod grænsen. Den legendariske besætning af Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere formåede at dække sig med herlighed ved at kæmpe mod både briterne og amerikanerne. Under fjendtlighederne med Amerika mestrede skønhederne Panther-2 tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen i forhold til Shermans både i bevæbning og i frontal rustning. Den senere "Pershing" havde praktisk talt ikke tid til at føre krig. Ja, og han er ikke en rival til "Panther" -2.
  Så vandt de fire piger den legendariske berømmelse. Selvom deres glorværdige vej generelt begyndte i det enogfyrre år. Himmler overtalte Führer til at prøve kvindebataljoner i kampe fra specialtrænede ariere.
  Kampene viste, at kvinder slet ikke er et svagt led og forstår at kæmpe godt. Og samtidig bære mindre tab end mænd. Krigerne kæmpede også i infanteriet og slog deres bare fødder på det varme sand i Sahara-ørkenen. Og mestrede tankene. Efter at have testet "Tiger" i kampe med Storbritannien.
  Panther-tankens skæbne viste sig at være interessant. I den virkelige historie spillede denne bedste og næststørste kampvogn fra Det Tredje Rige en stor rolle i Pantsval. Alternativt kæmpede "Panthers" næsten ikke. De var knap i tide til angrebet på den britiske metropol. Mere avancerede og kraftfulde "Panthers" -2 gik ind i serien til kampe mod USA.
  Og nu har de fire fået en endnu mere kraftfuld og perfekt "E" -50, udmærket ved stærke våben og beskyttelse.
  Krigerne følte sig meget selvsikre. Styringen af tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bil. Selv gasturbinemotoren. Men der er også masser af "Panthers" -2. Fireogtredive er ikke en rival til sådan en maskine.
  Gerda sad tilbagelænet i en lænestol. Hun var bikini. Piger er allerede vant til at kæmpe halvnøgne. Ørkenens varme sand brændte deres bare fødder, bjergenes småsten prikkede deres bare såler. Men krigerne knækkede slet ikke og smittede ikke af i pulvere.
  Kommandøren for besætningen, som blev tildelt mange priser, hvæsede:
  - Og nu er Rusland imod os! Nye eventyr og sejre venter!
  Hun rystede på sit hvide som snehoved. Naturlig blond, meget smuk og solbrændt.
  Charlotte smilede.
  Denne pige havde kobberrødt hår, der brændte som en flamme. Også en skønhed, med en bronzebrun. I bikini, solbrændt, muskuløs. Med bare fødder, trampende på varmt sand og skarpe sten.
  Den flammende djævel bemærkede:
  - Russerne er måske vores mest fanatiske modstandere!
  Christina hævede stemmen. Hendes hår er kobbergult, også brændende som en flamme, men med en gylden nuance. Og den samme solbrunhed, muskler og skønhed. Udtryksfuldt og samtidig blidt ansigt. Og en bikini. Ben, der har stampet kilometervis på en hård og brændende overflade, men ikke har mistet deres ynde og glatte linjer. De bare tæer er pænt trimmede og meget smidige.
  Den rødhårede pige spurgte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarede for hende. Denne pige har hvidguld hår, honningblond. Meget smuk, muskuløs, med et udtryksfuldt ansigt og safir-smaragdøjne. Benene er også hærdede, med runde hæle og lige tæer. Måske har Magda det mest ømme ansigt, næsten sagtmodigt, trods sin modige hage. Gerda ser for eksempel hårdere ud. Lidt blødere end Christina, og lidt perverst som heksen Charlotte.
  Magda bemærkede:
  - De har et totalitært system som vores. De er derfor hårdere!
  Gerda smilede og svarede:
  - Sovjetiske kampvogne er en flok skrot. Vi skal ikke være bange for dem!
  Magda svarede blidt:
  - I KV-serien er det fyldt med mastodonter. Især KV-14.
  Pigerne fnisede. Den sidste tank viste sig virkelig at være et "mesterværk" - den tungeste maskine med tre kanoner: to 152 mm og en 122, med en vægt på tre hundrede tons, og en frontal panser på 200 mm. En af de mest mislykkede modeller inden for tankbygning. Det var slet ikke muligt at transportere sådan en tank. Og bilen er simpelthen spild af penge! KV-10(B) kom også ind i serien - en maskine med tre 107 mm kanoner og en vægt på to hundrede tons, en slags tank destroyer.
  Ikke den bedste idé at sætte to våben på tanken. Og endda mere end tre. Her viste Stalin naturligvis tyranni. Og i høj grad blandet sig i landet. Der blev dog også udviklet en tank fra Isov-serien. Men også kæmpestor og tung. Den eneste forskel fra KV-serien er et forsøg på at indstille rustningen til en rationel hældning. Men Den Røde Hær førte ikke krig, og derfor blev teknikken ikke meget bedre. Og der var ingen kampøvelse med at bruge maskiner.
  Generelt brugte tyskerne fire års forsinkelse i sammenligning med den virkelige historie mere frugtbart.
  Rødhårede Charlotte trykkede sine bare tæer på joysticket. Skød mod grænsebunkeren. En granat på 105 mm ramte den sovjetiske pistol og vendte den om. Kampsættet begyndte at rive i stykker, og granaten detonerede.
  Den røde heks hvislede:
  - Jeg er en frygtelig ridder - på dine knæ vilde! Jeg vil feje fædrelandets fjender bort fra jordens overflade!
  Og grinet af perletænder og glimtet af smaragdøjne. Pigerne er virkelig i top.
  Christina fnisede og svarede:
  Nu skyder jeg!
  Og også skød mod fjenden. En sovjetisk 76 mm kanon affyret. Granaten ramte den skrå pande på E-50 U med en tungere pistol. Og rikochetterede af sted. Det ringede bare i ørerne på pigerne.
  Gerda slog sine bare fødder og kvidrede:
  - Hvilken passage!
  Og hun affyrede selv det næste skud ... Tyske kampvogne skød mod det sovjetiske befæstede område. E-100 virkede også. Denne maskine viste sig også at være et derivat af musen. Ikke en særlig god ide for en to-kanon tank. E-100 er allerede udgået.
  I stedet kommer angrebsmodifikationer af "E"-serien ind i serien. Men denne virker stadig. Og affyrer projektiler.
  Charlotte fniser skinger og ryster på bare fod.
  - Krig er en frygtelig tilstand, men den fængsler som en leg!
  Og pigen skød, og meget passende.
  Christina blottede sine perlefarvede tænder. Hun er en kødædende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyder, og foran dem er minefelter. Tyske teletanks flytter sig. Og bombeflyene arbejder med et vildt brøl.
  Grænseposter ruller rundt. Hitlers horder krydsede grænsen.
  Magda bemærkede ikke alt for vittig og bankede sin bare fod på rustningen:
  - Vi fejer et stærkt forsvar væk, men stål panikker!
  Og så begyndte krigen med USSR. Hvilket går fra begyndelsen for Sovjetrusland så uden held.
  . ANDEN DEL
  Krigerne blinkede til hinanden. Det sovjetiske forsvar var ret kraftfuldt. Især mange min. Og det forsinkede tyskerne. Men det lykkedes alligevel at komme videre.
  Bombefly arbejdede på sovjetiske stillinger, og angrebsfly kom også fra oven. Farende ind i dybet af forsvaret af Den Røde Hær og TA-400 og TA-500, en af de mest formidable modifikationer af bombeflyene. Hele seks motorer, inklusive jetmotorer. Og de bomber og ødelægger sovjetiske byer.
  Gerda, der skød, bemærkede med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med en mands sind!
  Og fyrede igen. Ødelagde en sovjetisk kanon. Generelt er dette en pige af højeste niveau. Og det er så fedt.
  E-50 skød mod sovjetiske stillinger, selv praktisk talt uden at blive beskadiget. Bilens skrånende panser med cementeret stål gav fremragende rikochetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang ridse tyskerne ordentligt.
  Christina huskede testene af "Tiger". Så var det den første masseproducerede tyske kampvogn. Ingen af skallerne kunne forårsage skade på tigeren. Briterne faldt under hans slag. Men her er en sytten fods kanon, gennemboret i panden. Så døde pigerne næsten. Og dette huskede krigeren. Hvor tæt de var på den knoglede, gamle kvinde med leen og mærkede hendes iskolde ånde.
  Pigen gned sin bare sål mod hjørnet. Hun ville virkelig springe ud af tanken og løbe. Hun er sådan en direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåge, og alle vegne bedrag!
  Krigerne fnisede... Deres video var meget sexet og erotisk.
  Og pistolen virkede og affyrede. Hun tænkte ikke engang på at stoppe. Alle sendte shell efter shell. At bryde de sovjetiske positioner op i chips og fragmenter.
  En sang lød fra højttalerne bagved;
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt...
  Og støv som fra tæpper,
  Vi kommer af vejen!
  Og stop ikke
  Og skift ikke ben -
  Vores ansigter skinner
  Skinnende støvler!
  på tværs af den brændte slette,
  Bag måleren meter
  De tager til Ukraine
  Soldater gruppe center!
  Og igen falder kraften fra en jetbomber på sovjetiske stillinger. Og igen bliver ødelæggelse og hele befæstede områder kastet op. Og kanonerne flyver af sted i alle mulige retninger.
  Flere dusin tyske kampvogne skyder på samme tid og ødelægger alt.
  Gerda føler sig som en Bagheera på jagt. Her er den første linje af sovjetisk forsvar allerede blevet ødelagt. Men den Røde Hærs soldater sværmer stadig og skyder mod tyskerne.
  Blandt kombattanterne er der også pionerer. Unge leninister meldte sig frivilligt ind i Den Røde Hær. De fleste af drengene er barfodede og i shorts. De slider sig selv, ballade.
  Og pionererne dør...
  Charlotte, der førte ilden, knurrede:
  - Og pionererne, det er sagen, hele landet så på!
  Hun skød mod russerne, og Christina hvæsede giftigt:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne!
  Og igen udstødte hun et brændende smil. Skønne piger...
  Flere tyske kampvogne flyttede under jorden. Og de dukkede op bag de sovjetiske tropper og forårsagede panik og skriblende maskingeværer. Nazisterne dukkede op som myg fra et mareridt.
  E-50 så bevægelsen af fireogtredive gennem optikken. Gerda blottede sine tænder og begyndte at pege tønden. Sovjetisk maskine med et lille tårn T-34-76 og meget mobil. Prøv denne og få den. Pigen er allerede ret erfaren, men den sovjetiske bil er stadig i modsætning til den amerikanske Sherman.
  Og afstanden til russeren er næsten fem kilometer.
  Pigen klør sig i sin bare hæl, Charlotte kildrer den mellem tæerne. Pigerne fniser.
  Så skyder Gerda mod russebilen. Skallen suser meget tæt på, næsten ridser rustningen ... Men stadig forbi. Gerda dunker ærgerligt i metallet med knytnæven.
  Magda fortæller sin partner:
  - Du ramte korpset! Det bliver nemmere at komme dertil!
  Gerda giver joysticket videre til Magda og hvisker:
  - Så gør du det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i koøjen, jorden er i koøjen ... - Pigen tog joysticket med sine bare fingre og trykkede på knappen og fortsatte med at synge. - Jorden er synlig i koøjen!
  Og hendes projektil ramte lige bunden af den sovjetiske kampvogn. Bilen sprang og flækkede. Det begyndte at brænde ... Sovjetiske granater brast inde i livmoderen.
  Magda rystede med sine bare fingre og kvækkede:
  - Se, hvordan jeg fik det! Og du siger...
  hvæsede Charlotte og blottede sine hugtænder.
  - Vi taler igen, på forskellige sprog!
  Nye sovjetiske biler dukkede op. Fireogtredive gik først. Bevægelige og talrige biler. Så flyttede vi fra BT-serien. Dette er en forældet type larve med hjul. De antidiluvianske T-26'ere var også fremme, som ikke er i stand til andet end at ridse tysk rustning. Kraftigere og tungere HF'ere rykkede frem til allersidst. Og en masse fodsoldater.
  Christina fnisede og knurrede:
  Nå, vi viser dem!
  Tyske køretøjer åbnede ild på lang afstand og forsøgte at stifte det sovjetiske infanteri til jorden. De ødelagde også kampvogne og andre levende væsner.
  Sovjetiske angrebsfly dukkede også op på himlen: den berømte Ilys. De angreb den tyske formation. Hitlers krigere løb mod dem. Det var en rigtig losseplads. Tyske XE-262 jagerfly, meget kvikke og kvikke med manøvredygtighed. De angriber sovjetisk teknologi og trykker som et jern.
  Charlotte fyrede igen. Kom ind i den sovjetiske BT og knurrede:
  - Denne tekst er ikke et eventyr... Eventyret vil være forude!
  E-50 stoppede og afspejlede det sovjetiske modangreb. Ikke særlig erfaren kommando smed tankreserven faktisk til slagtningen. Og russiske biler blev ramt - som høns i et pluk. Og de bekæmpede dem grundigt.
  Gerda affyrede et skud, brækkede panden på de fireogtredive og hvæsede:
  - Hvad er Skaberen - et såret helvede!
  Charlotte skød også efter at have fundet målet, de sovjetiske biler bevægede sig i en lige linje, og det lykkedes pigerne at skyde. Og generelt, disse fire af fænomenerne.
  Den røde harpy sang:
  - Vores gift dræber alle!
  Og krigerne fortsatte med at skyde og blottede deres tænder så stærke og store som heste.
  Christina tweetede med selvtillid:
  - Vores gift dræber alle!
  Magda, der slog de fireogtredive, gøede:
  - Dette er vores resultat!
  Veronica, Oksana og Natasha forlod sammen med andre piger omkredsen. Bataljonen af piger blev beordret til at trække sig bagud, da krigerne praktisk talt ikke havde panserværnsvåben. Stalenida Pavlovna havde erfaring med krigen, da hun tjente som frivillig i Spanien. Og jeg forstod, at grænsetropperne ikke kunne modstå kampvognene i "E"-serien. Pigerne slog dog flere transportører ud, men de led selv tab.
  Nu spredte bataljonen sig og trak sig tilbage.
  Veronica, Oksana og Natasha, efter at have smidt deres støvler, gik barfodet og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klar til at slå tunge kampvognskolonner tilbage. Og der er simpelthen ikke noget at bryde igennem E-50 tanken. Den eneste chance er at beskadige sporene. Men i denne maskine er rullerne placeret på separate vogne, og det er meget svært at deaktivere dem.
  Pigerne flyttede østpå gennem skoven, og i små grupper. De så meget rørende ud. De slog deres bukser op, og kun i lette skjorter. Langt, blondt, let krøllet hår flød ned. Bare fødder kildes behageligt af græsset, og nogle gange kommer der bump. Alt ser ekstremt erotisk ud. Bryster viser sig gennem tynde skjorter.
  Veronica, der river græsset med sin bare fod, siger irriteret:
  - For fanden - krigen er lige begyndt, og allerede nu må du trække dig tilbage!
  Oksana, hvis blonde hår var lidt rødligt, grinende med tænder, svarer:
  - Og jeg havde ingen særlige illusioner! Hitler erobrede næsten hele verden... Prøv med sådan en flok, du kan klare det!
  Natasha rystede sit snehvide hår og sagde:
  - Alle vil gerne behage... Det er svært at håndtere dem! At være trofast er ikke let!
  Veronica nikkede. Hendes hår er så gyldent og smukt. Hun er fantastisk.
  Men Victoria indhentede dem. En rødhåret pige. Hår er som ild. Og så gribende. Vinden blæste, og det ser ud til, at det er det proletariske banner, der blafrer, sådan et flammende hår.
  Victoria tog sin skjorte af og blottede sin torso. Hendes bryster var fulde, hendes brystvorter var skarlagenrøde, som valmuer. Smuk kriger. Og hendes stærke, trænede krop er blotlagt.
  Natasha fnisede og blottede også sin torso og lagde mærke til:
  - Og vores kroppe er smukke ... Vi er bare amazoner!
  Veronica rystede på hovedet.
  - Er det ikke for radikalt - at blotte brystet! Du skal følge anstændighedens regler!
  Victoria rystede på hovedet og rystede sine røde krøller.
  - I et kommunistisk samfund - moralens regler er begrebet relativt. - Pigen rystede med sine bare bryster, hendes karminrøde brystvorter skinnede meget forførende. - At være nøgen er ikke synd. Mere præcist er syndsbegrebet præsteligt, men vores trosbekendelse er frihed fra borgerlig moral!
  Natasha bekræftede og rystede sin frodige og elastiske buste:
  - Tættere på naturen! Tættere på det naturlige! Og naturlig nøgenhed!
  Oksana smilede også og blottede sin torso. Faktisk, i sommerens varme, hvor er det behageligt, når brysterne er bare. Og vinden blæser dem. En smuk pige, og nøgenheden kommer. Alle pigerne er atletiske, med figurer, de nøgne kroppe af krigerne ser meget harmoniske ud.
  Smukke piger går langs stien. De er så yndige og meget attraktive.
  Veronica kvidrede og rystede på hovedet.
  Men det er slet ikke æstetisk tiltalende!
  Victoria rystede negativt på hovedet.
  - Ikke! Vi har flotte kroppe! Og vi ser bare godt ud nøgne!
  Natasha nikkede og sprang op og sagde:
  - Det var godt at være nøgen ... Her kom Iljitj med en pistol!
  Oksana strøg hende over brystet og knirkede:
  - Faktisk er min barme super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Åh, piger, og vi er raiders! Tegnebøger, tegnebøger og tegnebøger! Vi har set dollars - bjerge af guld!
  Natasha rystede på sine bare bryster og sang med et smil:
  - De plejede at være nøgne, barfodet, dårlige!
  Og de fire brød ud i grin. Pigerne slog med bare fødder, løftede deres bare hæle. Smukke krigere. Bag dem er rygsække og PPSh stormgevær. Søde krigere, meget vidunderlige.
  Veronica sagde sagte:
  - For Gud er vi alle lige... Og vi bliver nødt til at stå til ansvar for udskejelser!
  Natasha fnisede og svarede med al beslutsomhed:
  - Der er ingen Gud! Dette er et eventyr!
  Victoria rystede sine nøgne, solbrune bryster og udbrød begejstret:
  - Gud blev opfundet af denne verdens magtfulde for at holde folket underkastet!
  Veronica rystede negativt på sit gyldne hoved.
  Hvem skabte så universet?
  Victoria fnisede og svarede:
  - Universerne selv vokser som blade på et træ. De vokser ud af ingenting. Da et træ i universet i langt uendeligt begyndte at vokse fra bunden, og siden da er der dukket mange universer op.
  Natasha fnisede og rakte tungen ud og bemærkede:
  - Det er varmt! Kan vi tage bukserne af?
  Victoria støttede ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre piger slap enstemmigt af med deres bukser, forblev i deres trusser. Og hvilke stærke og muskuløse kroppe de har. Simpelthen storslået, og kunstflyvning.
  Oksana sang med glæde:
  - Kakerlakken har antenner, pigen har nøgne trusser!
  Kun Veronica stod tilbage med bukserne oprullede og skjorten på. Hun svarede bebrejdende:
  - Det er ikke godt at være sådan nøgen! Hvad hvis de ser os!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Og lad dem endda se! Jeg elsker at begejstre mænd!
  Victoria fnisede, rystede sine næsten bare lår og svarede:
  - Mænd er skrald - bare skum!
  Og hun ramte en frisk svamp med en bar fod, tilføjede hun:
  - Hvor er det dejligt at tage en hingst og ride på den!
  Oksana bemærkede med et smil:
  - Når de kærtegner dig, er det rart... Især hvis mændene er unge, smukke...
  Natasha mindede pigerne om:
  - Husk, vi fangede drengen. En vidunderlig dreng, og han har helt sikkert stor perfektion ud over hans år!
  Victoria slikkede sig om læberne og sagde med lyst i stemmen:
  - Det ville være dejligt at tjekke det ud!
  Veronica gøede indigneret:
  - Hvilke grimme ting du siger! Sådan kan man ikke gøre grin med folks følelser! Især når det kommer til tysk, men en dreng!
  Oksana fnisede og svarede:
  - Undskyld os, men mit hjerte er så dårligt ...
  Natasha bekræftede let:
  - Tyskerne er på vej frem, og jeg vil drømme om noget godt! For eksempel om drengene!
  Rødhårede Victoria foreslog med et grin:
  - Og hvad hvis du virkelig fanger mænd? Det var så fantastisk!
  Veronica svarede hårdt:
  - Kvinder er dekoreret med beskedenhed, ikke arrogant chikane!
  Victoria rystede negativt på sit brændende hoved. Hun slog sine bare fødder og gøede:
  - Ikke! Der er bare ingen større fornøjelse, selv at vælge en mand og trække hende i seng. Den rødhårede hun-djævel rystede sine kobberrøde krøller og fortsatte. - Det er det at blive lagt i buskene for fornøjelsens skyld, og ikke gå ned ad gangen.
  Veronica sagde strengt:
  - Sex uden grund er et tegn på et fjols! - Og tilføjet. - Dette er i strid med normerne for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sagde selv - hustruer burde være almindelige!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Nå, jeg kan ikke sige, at jeg kastede mig sådan over mændene, men det er rart at spille en aktiv rolle! Hvis du selv kan lide at vælge, hvem du vil ramme! Men i vores del kommer det ikke dertil.
  Victoria nikkede indforstået.
  - Ja, vi har kun piger ... Men du kan komme over hegnet! - Pigen kvidrede af stor fornøjelse. - Bønder, muzhiks... Vores mænd kravler nidkært på maven!
  Veronica rystede negativt på hovedet.
  - Nej, det sagde Lenin aldrig!
  Natasha udbrød i protest:
  - Nej, det var præcis, hvad Vladimir Iljitj sagde! Under kommunismen vil alt være til fælles, inklusive koner!
  Victoria fnisede og mumlede:
  - Kvinder er gode... Mænd er endnu bedre! Øh, at blive fanget, at blive voldtaget der af et helt firma.
  Pigerne lo i kor. Og Victoria tilføjede grinende:
  - Og så slog de ham med riffelkolber! Og hælene ville blive sat i brand med en blød flamme og drysset med korbit!
  Natasha sparkede en bump med sin bare fod og kurrede:
  - Hælene er glade, når de bliver slået med bambus! Her i Kina blev piger og drenge slået med stokke på deres bare såler. Og de elskede det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Kun katte, ikke mennesker!
  Veronica bemærkede klogt:
  - Her vil du gå til helvede ... Du vil blive tortureret, og dine hæle vil blive brændt ikke kun med bambus, men også med rødglødende jern!
  Natasha sang og knyttede næverne stramt:
  - Sort ravn ved næste port!
  Victoria rystede sine bare bryster med karminrøde brystvorter og fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet mund!
  Oksana, hvis bryster også er nøgne og ryster på hofterne, svarede:
  - Hvor mange gange efter kampen mit hoved!
  Veronica støttede impulsen og trampede med sine bare fødder:
  - Fra den overfyldte huggeblok fløj jeg hvorhen ....
  Natasha brølede rasende og rystede på sine bare bryster:
  - Hvor er Fædrelandet! Lad dem skrige grimt!
  Victoria slog og hvinede og vred sine hofter, knap dækket af gennemsigtige trusser:
  - Og vi kan godt lide hende, selvom hun ikke er smuk!
  Oksana hvæsede og rykkede i sine bare solbrune knæ:
  - Tillidsfulde bastards!
  Veronica sagde med et suk:
  - Vi er sovjetiske grænsevagter. Og vi taler som hegnsludere. Er det muligt...
  Victoria sang som svar:
  - Tak Stalin-leder! For dumme, tomme øjne! For det faktum, at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truede den røde djævel med knytnæven:
  - Nu, du er altså ikke greyhound! Du vil være i en særlig sektion!
  Victoria sagde selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil blive taget i et bur!
  Oksana fnisede og protesterede:
  Tror du, at udfaldet af krigen er en selvfølge?
  Victoria svarede ganske alvorligt:
  - Hvordan ellers? Hitler har mere end halvdelen af verden under besættelse, plus Japan og dets kolonier. - Pigen stampede vredt på sin yndefulde, bare fod. - Og vi har ikke engang ordentlige tanke! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er tydeligvis for lille. Men en normal tank er ikke blevet skabt! Og panserbrydende granater vil være værre end tyske!
  Natasha sukkede tungt og klukkede:
  - Det må vi være enige i! Ak, vores tanke er stadig så ufuldkomne. Hvad med KV? Ja, de går i stykker...
  Pigerne tav, og deres legesyge faldt.
  Faktisk viste allerede de første timer af krigen, at T-34-76 ikke har en fuldstændig pålidelig gearkasse, og endnu mere KV-serien. Og hvad der er dårligt, jo tungere tanken er, jo svagere er den tilpasset bevægelse. Og 200 mm frontal rustning er ikke nok til at holde granaten på selv 88 mm Panther-2 kanonen, og ikke E-50'erens.
  Som det viste sig uventet, er tyske biler en størrelsesorden stærkere i frontal rustning og evnen til at tage et slag. Og den sovjetiske teknologi svigter tydeligvis.
  Men i virkelighedens historie vandt tyskerne i de allerførste timer og dage. Men de havde ikke så mange kampvogne og fly, og formidable jetfly. Og der var ingen biler, der var tungere end toogtyve tons. Generelt viste tyskerne sig at være overraskende svage i det enogfyrre år. Og på samme tid var det mærkelige at besejre en stærkere modstander. Og nu? Alle nazisternes trumfkort: kampoplevelse, bedre troppemobilitet, evnen til at bryde ind i forsvarsværker - er blevet intensiveret. Og Führeren er ikke tre et halvt tusinde lette og weltere tanke, men titusinder af tunge. Og jetfly, som i princippet propel ikke er en rival.
  Og den røde hær er stadig bedre trænet til at angribe end at forsvare. Og de lærte soldaterne at slå fjenden på hans eget territorium og ikke at forsvare hans eget. Selvfølgelig blev nogle ting bedre. Molotov-linjen blev afsluttet. Dette er allerede et plus. Den defensive linje med hensyn til teknik er meget stærkere end i det 41 år.
  Derudover er tropperne stadig bedre mobiliseret end i den virkelige historie. Og forberedt på at afvise slaget. Men det er stadig ikke særlig godt at træne i forsvaret. Ånden er ikke for stødende. Luftfart passerer ærligt talt. Og uddannelsesniveauet for piloter kan ikke sammenlignes med tysk. Men Fritzerne har sådan en kolossal oplevelse.
  Magtbalancen er meget værre end i det enogfyrre år. Så havde USSR fire gange flere kampvogne og fly, og faldt stadig ned. Og nu? Nu har tyskerne en fordel i kvalitet og kvantitet. Desuden er kvaliteten i kampvogne åh, hvor mærkbar på nazisternes side. Ja, og også luftfart.
  Måske er det derfor, de fire piger er så pessimistiske.
  Krigere starter slet ikke.
  Natasha, der trådte på rødderne af træer og mærkede en snurren i sine bare fødder, bemærkede:
  - Vi har vist fjenderne ryggen! Eller måske ville det være bedre at stå frem og dø med værdighed!
  Victoria rystede på sit røde hoved.
  Hvad vil vores død ændre? Kun nazisterne vil prale af en ny sejr!
  Veronica var enig:
  - Ret! Vores død vil kun tilføje fascistiske laurbær! Og du bør få de nyeste våben og bekæmpe nazisterne.
  Oksana bemærkede skeptisk:
  - Men som? Mod E-50, ingen våben!
  Pigerne blev stille ... Og hvad er det egentlig for en tank, E-50? En maskine med et tæt layout, under to meter og store hældningsvinkler af rustningen. En slags perfektion i tankbygning.
  En ny generation af maskiner med pistol hydraulisk stabilisator. Og rustningen er vippet og siderne, og panden og agterstavnen. Squat type. I princippet er det svage punkt bunden af skroget, hvis man kommer mellem rullerne. Men dette skal også vides. Derudover hænger tyskerne på larver og skærme - hvilket giver dobbelt beskyttelse.
  Så Fritz fik den optimale tank, som SU-100, stadig en sjælden selvkørende pistol, ikke kunne tage.
  Under beskydningen af sovjetiske stillinger blev der brugt gaskanoner og bombefly.
  Men nu fløj angrebsfly hen over pigerne. De truede tydeligvis med at begrave skønhederne.
  Hvis bare de kunne se dem, selvfølgelig.
  Natasha blottede sit ansigt og sagde:
  - Vi er alle tævekvinder - Fuhreren er ikke sej!
  Og igen sendte hun et grin mod nazisterne.
  Victoria sagde logisk og vittig:
  - Han er ikke den første fighter, ikke engang den anden!
  Oksana bemærkede seriøst:
  - En "Panther" -2 ombord er sagtens muligt at tage. Hun har kun 82 mm rustning under en let hældning. Det vil ikke være et problem for os!
  Veronica fnisede og foreslog:
  - Måske kan vi bare lave sådan en tank ...
  Pigerne havde gået i flere timer uden at stoppe. Klokken er gået over middag. Du kan stoppe og spise. Befolkningen i USSR levede ikke for let, men situationen i økonomien blev bedre. Nogle af varerne blev solgt til meget lave rationeringspriser, nogle til høje kommercielle priser.
  Den tredje femårsplan fra 1938-1942 blev formelt endda overopfyldt. Dette blev dog opnået ved at øge arbejdsdagens længde og drakoniske straffe for fravær. Så meget desto mere formelt er de to første femårsplaner blevet overopfyldt, men det er faktisk ikke tilfældet. Det høje inflationsniveau gjorde det muligt at manipulere statistikken.
  Men landet udviklede sig ret hurtigt. Måske ikke så hurtigt som ifølge officiel statistik, men... Tallene voksede. Fabrikker blev bygget, produktionen steg især inden for maskinteknik. Øget skaft og våben.
  Stalin formåede at skabe en stærk industri, men Fuhrer vandt for meget, og det var ikke muligt at håndtere ham. Ressourcer viste sig at være fuldstændig uforlignelige.
  Men en god gryderet blev allerede produceret i USSR. Og pigerne spiste det med fornøjelse sammen med løg og brød.
  Natasha bemærkede vredt og tyggede kød:
  - Jamen, hvorfor tog Führeren ikke til Japan endnu! Og kom til os!
  Victoria, da hun slog sin bare fod hårdt på snagen, svarede:
  - Dumhed uigennemtrængelig!
  Oksana foreslog:
  - Jeg tror, at Fritz'en undervurderer os! Men i virkeligheden må vi rive hele denne Hitlers flok i stykker!
  Veronica sagde med et suk:
  - Vi var ikke heldige ... Selvom krigen kunne have startet i den 41. Det var rygterne dengang!
  Victoria nikkede indforstået og rystede på sit bare bryst og hvæsende:
  - Sandsynligvis det! Men tilsyneladende forvirrede Jugoslavien og Storbritanniens succeser mod Italien Hitlers planer. Men faktisk gav det endda Fritz"eren.
  Natasha knuste myren med sine bare fingre af yndefulde ben og nikkede indforstået:
  - Sikkert! I det 41 år ville Det Tredje Rige, uden tunge kampvogne og raketartilleri, være fuldstændig sikkert for os. Vi ville have vovet ham ... Og så hævede Fritz overliggeren.
  Pigen sukkede tungt.
  Victoria kiggede på Natasha. På hendes bare, elastiske bryster og tænkte: "men hvilken skønhed," hvor ville det være dejligt at kærtegne hende. Men hun sagde det ikke højt - det er virkelig uanstændigt.
  Veronica bemærkede logisk:
  - Historien har ingen konjunktiv stemning... Egentlig havde det været bedre at slå til i det fyrretyvende år, hvor nazisterne rykkede frem mod Frankrig. Så det øjeblik - mere bekvemt sker ikke!
  Victoria fnyste foragtende.
  - Og bryde pagten? Stalin vil ikke gå med til dette! Han gav sit æresord for ikke at angribe!
  Natasha lo og bemærkede:
  - Åh, hvor er vi ædle!
  Pigerne færdiggjorde deres brød, gryderet og løg. De drak sur mælk fra kolber. Vi kom videre.
  Deres bare hæle blinkede, blev grå af støvet.
  Et eller andet sted var der brummen af motorer. Tyske kampvogne bevægede sig. Blandt dem er den største E-100. Speer formåede at afvise mere massive eksemplarer. Men egentlig, hvorfor har en tank brug for to tønder? Det er bedre at gøre to tanke lettere med forskellige tønder end en med to, men tunge.
  E-100 er også udgået af produktion, men den kan stadig findes i serien. Desuden elsker Hitler også mastodonter og beordrede at beholde hele serien fra E-5 til E-100.
  Ret massiv E-75 maskine med 128 mm og en vægt på firs tons. Forenet med E-50 i rustning. Det er næppe den bedste model, praktisk talt bliver det endnu værre. "Royal Lion" med en 210 mm kanon, og vejer hundrede tons.
  Pigerne klatrede op i et højt fyrretræ og holdt øje med tankene. "Royal Lion" takket være motoren på 1800 hestekræfter, en ret kraftig mastodont og kvik. E-100 er desuden udstyret med en kraftig motor. Shturmlev bevæger sig også med en kraftig 500-millimeter raketkaster. Det er en af de mest effektive gennembrudsmaskiner.
  Selve Lev-tankens skæbne var tvetydig. Han dukkede op foran "Panther" og nåede at kæmpe i Sverige, Schweiz og under landgangen i selve Storbritannien.
  Hitler erobrede både Schweiz og Sverige, indførte slavebindende aftaler om Spanien og Portugal. De blev tvunget til at opgive deres nationale valuta og adoptere mærket. Således falder under indflydelse af tysk kapital.
  Tank "Lion" skulle bruges mod Amerika. Men en for tung bil, med en utilstrækkeligt hurtigskydende pistol, passede ikke til militæret. Præference blev givet til den mere avancerede "Panther" -2. Dette køretøj tilfredsstillede militæret med dets våben, og køreegenskaber, og især frontalpanser, er mere end værdige. "Panther" -2 blev sejrens tank i krigen med USA. Og "Lion" blev brugt ekstremt sjældent. "Tigeren" var heller ikke en særlig produktiv tank, der knap havde tid til at lyse op i kampene i slutningen af det toogfyrre år. Og "Tiger" -2 er forældet og har knap nok tid til at dukke op. Den moderniserede "Panther" -2, med en vægt på halvtreds tons, var ikke ringere end "Tigr" -2 i beskyttelse og bevæbning, og var overlegen i køreegenskaber med en vægt på atten tons mindre.
  Kampøvelser har vist, at "Panther" -2 er betydeligt overlegen i forhold til "Sherman" i kampkvaliteter, idet den slår denne bil på lang afstand, op til tre en halv kilometer, og er praktisk talt uigennemtrængelig i panden og kun tæt på. rækkevidde er sårbar til siden. Og det er langt fra tilfældet for alle Sherman-modeller.
  Amerika tabte til tyske jetfly og Panthers, såvel som den tidligere E-25 - en unik selvkørende pistol, kun halvanden meter høj.
  USA kapitulerede...
  DEL TRE
  Natasha strøg sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sagde hun:
  - Jeg, dig! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttede:
  - Sammen en venlig familie! Kort sagt, vi er hundrede tusinde I!
  Oksana fnisede og pegede på mastodonterne og bemærkede:
  - Tank "E" er meget kort og squat. Det bliver svært at få fat i ham.
  Veronica hvæsede trist:
  - Gud velsigne os!
  Natasha fnisede og kvidrede:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighederne er lige!
  Fiery Victoria fniser og brøler:
  - Muligheder er lige store for forskellige samfundslag!
  Og hvordan du vil. Og hendes tænder er smukke, som de viser.
  Oksana kommenterede:
  - Når tyskerne bryder ud, vil det være meget slemt for dem fra deres forsyningsbaser!
  Veronica fnisede og foreslog:
  Lad os så bede!
  Natasha fnyste foragtende og rystede på hovedet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, hvilket betyder, at vi er ateister!
  Victoria advarede aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og der er ingen Gud - dette er en medicinsk kendsgerning!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinkede aggressivt med hendes smaragdøjne som svar. Og hvislede med et grin:
  - Jeg kan! Hvis der er en Gud, så må han være ansvarlig. Det betyder at tage sig af mennesker. - Den rødhårede pige ramte aggressivt fyrrestammen med sin bare fod. - Er det muligt at forestille sig et fænomenalt kosmisk sind, der ikke ville bekymre sig om dets skabelse!
  Natasha bekræftede let:
  - Det er det! Vi er jo for Gud, som børn er for Faderen, og han bekymrer sig ikke om os!
  Veronica bemærkede forsigtigt:
  Men selv en omsorgsfuld far straffer sine børn...
  Natasha fnisede som svar.
  - Men skam dem ikke!
  Victoria bemærkede vredt:
  - Der findes virkelig mærkelige opdragelsesmetoder i din Gud! Han tog og druknede for eksempel hele menneskeheden og endda uskyldige dyr. Spørgsmålet opstår, hvilken slags fascistiske metoder?
  Oksana tilføjede med et smil:
  - Og i det hele taget evig pine i helvede ... Dette er også et åbenlyst overkill, da ingen retfærdighedsmetoder kan retfærdiggøre tortur!
  Veronica spredte sine hænder i forvirring og sagde med et suk:
  - Jeg synes også, at Noahs syndflod er overdrevent. Men jorden var fyldt med synd for Guds øjne...
  Victoria grinede:
  - Ja, børnene begyndte at lave sjov. Far samlede et maskingevær op og skød dem, der plaprede, og efterlod kun dem, der sad mere stille end vand, under græsset. Den rødhårede blottede sine store tænder. - Sådan er opnået analogi!
  Veronica trak på skuldrene og sagde sagte:
  - Jeg er ikke præst til at give svar på sådanne spørgsmål. Men jeg tror, at Gud havde grunde til det.
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja ... Af en grund faldt de uden grund, kun de så alle, som om de var forsvundet!
  Natasha foreslog:
  - Måske er Bibelen bare et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana udtrykte sin mening:
  - Du skal under alle omstændigheder beholde din ære. Og regn ikke for meget med et posthumt paradis!
  Victoria fnisede og bemærkede:
  - Ja... Præster elsker at fortælle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica bemærkede stille:
  - Men Jesus Kristus er et ret attraktivt billede!
  Victoria fnisede og rystede på hovedet.
  - Jeg ville ikke gifte mig med sådan en pacifist!
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Ja, en mand skal stå op for sig selv... Og hvad lærer Bibelen? De rammer dig på højre kind - drej til venstre!
  Veronica ville sige, men var tydeligvis flov. Og så lagde Victoria det ind:
  - Virkelig mærkelig moral. Enten lærer Gud os at elske fjender eller drukner hele menneskeheden på én gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarede sig selv:
  - Jeg tror, at Bibelen er skrevet af dygtige visionære!
  Veronica protesterede sløvt mod dette:
  - Hvem som helst ser på det... Men ellers end Guds eksistens er det umuligt at forklare universets tilsynekomst. - Så muntrede pigen op. Hun kørte sit bare, mejslede ben langs barken og fortsatte. - Uanset hvad man måtte sige, men det er umuligt at finde eller opfinde en mere overbevisende version af universets oprindelse, bortset fra hvordan Gud skabte det!
  Natasha trak på skuldrene og spurgte:
  - Og årsagen til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukkede og svarede og mistede selvtilliden:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør accepteres i troen, at Gud eksisterer. Og at det har eksisteret for evigt og ikke har nogen første årsag.
  Natasha rystede negativt på hovedet.
  - Ved tro acceptere Guds forude evighed? Men jeg kan tilbyde at acceptere ved tro universets evighed, men uden den Almægtige...
  Veronica bemærkede logisk:
  - Det ligner en alogisme. Hvordan er denne evige sag, og hvor kom den fra?
  Victoria svarede straks:
  - Og hvad er logisk - Gud er evig... Og hvor kom han fra!? Så meget desto mere umiddelbart almægtig og alvidende?
  Veronica svarede desperat:
  - Det har altid eksisteret... Vi accepterer det i tro! Og hvordan er det muligt - uforståeligt!
  Natasha bemærkede:
  "Vi er faktisk på lige fod her. Materien skulle på en eller anden måde blive til. Og det utænkelige sker. - Pigen grinte og noterede selvsikkert. - Men alligevel står spørgsmålet om, hvorfor der er så meget ondskab på jorden, åbent.
  Krigen fortsatte, og nazisterne trådte dybere og dybere ind i de sovjetiske lande. Og de har haft stor succes. Og mere avanceret og kraftfuldt udstyr end Den Røde Hær.
  Og knusende slag ramte den røde hær fra øst. Japan bør ikke kasseres.
  Et frygteligt slag faldt på fredelige Vladivostok (i Fjernøsten blev der ikke indført krigsret). De fleste af Stillehavsflådens skibe blev afvæbnet i havne, mange sømænd blev også overført til vestfronten. På den ene side var angrebene fra Land of the Rising Sun forventet, men i praksis viste det sig, at de ikke var forventet. General Yamamoto satsede på et samtidigt angreb med alle de kræfter, der kunne bruges. Amerika, der relativt hurtigt blev besejret, havde ikke tid til at sænke det store flertal af den japanske flåde, slagskibe repræsenterede især formidabel magt.
  Kaptajnen af første rang, Vasilchikov, spillede lige i denne tid før daggry kort med andre officerer i flåden. Fyrene var stadig ret unge, de blev efterladt her for at sikre, at skibene ikke rådnede helt op. Vasilchikov var den eneste af dem, der lugtede krudt, han blev overført fra Leningrad på grund af behovet for at blive behandlet for alvorlig lungebetændelse, fanget i en meget overskyet by. Kaptajnen af første rang, eller hvis overført til landstyrkerne, obersten, nød stilheden i Vladivostok, dens blomstrende gader. Vinteren gik, april gik med glæde, det var vidunderligt, varmt, juni var ikke i midten, men i den tropiske zone. Betjentene drak lidt, den gode vodka i marinebutikken er efter nutidens standarder (inflationen før krigen faldt rublen), næsten billigere end mælk.
  Stemningen blev dog spoleret af nyheden om, at den næste campingvogn med amerikansk gryderet ikke ville komme, hvilket resulterede i, at snacken steg i pris, og i stedet for det møre Texas-kalvekød, måtte vi spise den i forvejen kedelige fisk med pickles . Betjentene forsøgte flere gange at oversætte samtalen om krigens emne og bad om at tale om visse kampe, men Vasilchikov forblev tavs og omdirigerede samtalen til siden. Til sidst, da de endelig fik ham, gøede han:
  - De sender dig til fronten, så du vil genkende Kuz'kins mor. Forstå at krudt ikke lugter af parfume, men af lig!
  En meget ung flådeløjtnant (han havde netop modtaget epauletter, efter et halvt års studier, som han kom ind med det samme fra skolen) sprang:
  - Det er den, vi mangler! Kvinder! Smuk kvinde! Hvorfor sidder vi alene, for byen er fuld af ensomme piger.
  Drengene jublede:
  - Selvfølgelig, lad os gå og lede efter piger.
  Betjenten sang en romanse:
  - Hvor er det godt at ligge på græsset, og sikke en lækker ting at spise! Arranger en omlægning i badehuset, og ring til de unge piger!
  Vasilchikov råbte til den rasende ungdom:
  - Der er udgangsforbud udenfor, og pigerne sover efter hårdt arbejde! Ikke alle er så heldige at få sådan en tyveplads, salig når sved og blod vælter rundt.
  Betjenten drillede:
  - Krudt lugter ikke af spiritus, men af lig, kun for menige, befalingsmænd har gasmasker med filter!
  Vasilchikov rynkede panden.
  - Filosof! Typisk Spinoza, det er kun tilbage at lære at trykke på aftrækkeren med tungen! Og det bliver: pah! Lyske! Lyske!
  Betjentene lo, selv vinduerne begyndte at ryste. Vasilchikov tilføjede:
  - Din tunge er fantastisk, når din modstanders sind er lille!
  Den yngre officer mumlede:
  "Nok om det, lad os få en drink!"
  Resten af kæmperne brølede:
  - Det er rigtigt, hæld det! Indtil daggry vil vi selvfølgelig have vodka nok, men der vil også være snacks nok ad helvede til!
  Og brændende vand hældt i glas! Ja, så det begyndte at koge og fråde, lød obskøne, uanstændige sange.
  Døren åbnede pludselig, og rummet så ud til at blive sprængt af en orkan. En høj brændende pige sprang op til betjentene og knækkede af al sin magt en murstensvæg med en ufærdig flaske vodka. Pigen råbte:
  - Alkoholikere og tøser! Hele landet arbejder, eller kæmper, I er salige som svin. Glemte alt om samvittighed og ære! Ikke underligt, at Lenin sagde: druk er den værste af alle laster, dens særlige destruktivitet i det offentlige rum!
  Den yngre officer var allerede ret fuld, hans øjne knibede sammen, og han råbte tilbage og greb en tom flaske:
  - Din tæve kom væk herfra! Nu vil jeg!
  Pigen slog kort tåen på sin støvle under knæet. Slaget virkede let, uden omfang, men den unge mand hylede og sank. Flasken faldt og gik i stykker. Alle gispede, Vasilchikov udbrød:
  - Ja, det er tegnene på Anna Vedmakova, en espilot i Spanien og Finland. Hun har legendarisk hår, ildfarven! Velkommen, eskadronsleder...
  The Witcher nikkede.
  - Jeg er stadig i rang af major, og den første ace-pilot tildelte stjernen som helten fra USSR. Lige ankommet i hendes MIG-5 jagerfly. Mens resten af eskadrillen er på østfronten. Jeg blev instrueret... Nå, det er ikke din sag, at jeg blev instrueret. Under alle omstændigheder har jeg brug for, at din destroyer straks hejser det amerikanske flag og går til søs.
  Vasilchikov var overrasket:
  - Hvorfor vores?
  Witchers grønne øjne blinkede.
  - Fordi denne bil er lavet i USA. Det blev leveret til dig under Lend-Lease, og følg derefter kun mine ordrer.
  Vasilchikov grimaserede:
  - Obersten adlyder majoren, og endda fra en anden afdeling. Du har autoriteten.
  Vedmakova rakte et dokument frem med NKVD's segl og underskriften af næstformanden for hovedkvarteret og formanden for rådet for folkekommissærer, lederen af det hemmelige politi - marskal Beria.
  - Forstået! Og uden videre vil du kun adlyde mig! Hvad der ellers vil ske, vil jeg ikke sige: du er ikke fem år!
  Vasilchikov bukkede:
  - Godt! Destroyeren er på farten, det er kun nødvendigt at hæve sømændene fra kasernen og sejle om to timer.
  Vedmakova greb den unge officer i håret, hun var et hoved højere end ham og klart stærkere:
  - Hvilken barm og en drukkenbolt! Hvorfor har du sådan et opløst hold! Denne fyr ligner mere en kahytsdreng end en officer. Måske til en start spræng det godt op, så al humlen kommer ud.
  Vasilchikov var flov:
  - Det her er Pasha Kolobkov. Han blev sendt til kurser direkte fra Suvorov-skolen ifølge et forkortet program. Han er stadig en lille dreng, om to måneder er hans fødselsdag seksten år gammel.
  Witcher grimaserede:
  - Wow! På femten og allerede en officer! Det er, hvad acceleration gør! Og jeg vidste ikke, at mælk allerede modtog titler.
  Vasilchikov trak på skuldrene.
  - På den kommunistiske front vokser børn tidligt op! Desuden skete der en historie for ham, som om han skrev den bedste historie om det fantastiske forsvar af Moskva, og Zhukov bemærkede dette og rådede ham til at overføre drengen fra kadetter til officerer.
  The Witcher forbedrede:
  - Godt! Det er ikke dårligt, at han ikke er et fjols, men han drikker ikke mere! Jeg kan lugte det, og min næse er som en hund, umiddelbart under domstolen! Faktisk vil du betale for det. Allerede en midaldrende mand, men sig selv.
  Vasilchikov hostede:
  - Faktisk er jeg toogtredive, men jeg er allerede blevet såret seks gange i Spanien og Finland, så jeg virker gammel ...
  Vedmakova ville sige noget som svar, da et monstrøst brøl pludselig brød stilheden før daggry. Det var som om tunge kampesten faldt ned fra himlen, vinduesglasset sprængtes med det samme. Skår af hagl hamrede på bordet og landede endda i hænder og ansigter på berusede betjente. Witcher råbte:
  - Alle ud med det samme.
  Vasilkov råbte som svar, så meget, at han næsten rev sine stemmebånd:
  - Det er tolv tommer skaller! De japanske slagskibe ser ud til at være på jagt, det betyder.
  Vedmakova ramte irriteret i væggen med sin støvle:
  - Startede, men ikke som vi havde planlagt! Slet ikke! For pokker, vi skal straks tage eskadronen til havet og sænke flåden af landet af smaløjede aber.
  Vasilchikov mumlede:
  - Der er kun våben på min destroyer og på et par små trug. Vi har ikke engang et svar.
  Vedmakova viste sin knytnæve:
  - Jamen, du skulle have kystartilleri! Det var trods alt ikke alle, der blev sendt til vestfronten, såvel som luftfarten. Det har trods alt været talt om i årevis, at Japan kan gå ind i krigen når som helst.
  Vasilkov ville sige noget, men igen buldrede det, fragmenter regnede ned. Sirenen jamrede og advarede om ankomsten af fly. Vasilchikov rejste sig og råbte over Witcherens brøl:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selvom de ikke er i et komplet sæt, er tilgængelige. Lad os svare!
  Piloten knurrede, mens hun løb gennem gaderne:
  - Jeg ville bare løbe hen til min fighter, og jeg vil plante de her japper, det ser ikke ud til nok. De vil stadig betale for Tsushima og Muden.
  Vasilchikov var enig:
  - Ja, de vil betale! Ja, endda med en procentdel!
  Der var eksplosioner og forsinket kvidren fra luftværnskanoner. Generelt blev det meste af luftforsvaret i Vladivostok taget ud tilbage i det enogfyrre år for at styrke forsvaret af Moskva (det var forventet, at Hitler ville slå til, men så gik det!), Så myggens mange punkter -house of the land of the Rising Sun syntes ikke at være meget opmærksom på sådan "støj". Japanske dykkerbombere kastede forårets "gaver" med et gennemtrængende skrig. Slaget blev påført både byen og flåden. De japanske fly er ikke for store, men kvikke, men slagskibene er tværtimod heftige. Indtil videre har amerikanerne kun formået at sænke to sådanne skønheder, og de overlevende var sammen med krydserne ved at ødelægge kysten. Det lignede stærkt det skurkelige angreb på Land of the Rising Sun den 27. januar 1904. Først da var der ingen luftfart.
  Vasilchikov følte, at han var ved at blive kvalt af at løbe. Han er ikke en supermand, men en simpel mand med syge lunger, fanget i en vanskelig situation. Og i Vedmakova overhalede hun ham ikke meget. Jeg spekulerer på, hvor gammel hun er, næppe mere end tredive, hendes bryster er store, og hendes skuldre er brede som en mands.
  Vedmakova vendte sig pludselig om og viftede med hånden:
  - Løb ikke gamle mand, følg mig! - Hun råbte med en sådan kraft, at lydbølgen lige ramte hendes ører. - Få destroyeren ud på havet så hurtigt som muligt.
  Eksplosioner buldrede i nærheden, affald regnede ned, en af dem faldt direkte på Vedmakova, og hun fangede det mekanisk med hænderne. Pilotpigen følte sig som en målmand, der med succes vandt et straffespark, fragmentet var rundt, varmt og lignede en bold. Anna mærkede pludselig noget flydende strømme ned ad hendes arme. Pigen så på fragmentet, og så kom selv hendes jernkriger, hærdet af tre års krig (Sammen med det spanske), kvalme op til halsen. Hun havde et babyhoved i hænderne. Stakkels pige (det kan ses på de korte pigtails med udskårne øjne. Vedmakova lagde forsigtigt hovedet på den revnede asfalt og krydsede sig:
  - Du havde ikke tid til at synde, ikke til at leve! Der er dog ingen synder større end Gud, derfor er der ingen større synd end ligegyldighed over for børns lidelse.
  Igen, et brøl, og fragmenter, ramte en pigen i støvlen og kradsede huden. Vedmakova ville allerede vende om og skynde sig så hurtigt hun kunne til landingsbanen, hvor hendes MIG tålmodigt ventede på den aggressive værtinde, men ...
  Skarpt som et dolkeblad opdagede krigerens blik en ulidelig grimase af smerte i ansigtet på kaptajnen af første rang Vasilchikov, da hans øverste del af den afrevne krop fløj kastet op af eksplosionsbølgen. Pigen selv undgik næppe fragmentet. Hun krogede allerede på en eller anden måde på kinden, selv under luftkampen i Spanien. Som et resultat forblev et dybt ar, som i lang tid forkælede hendes udseende. Sandt nok blev hun i Sibirien præsenteret for en meget stærk troldmand, som ved hjælp af salver og påkaldelse af ånder formåede at hele, som om han aldrig havde været, dette sår og et par mere. For dette gav Vedmakova ham sin uskyld ved at kende kvindernes glæder. Derefter fangede pigen den mindste mulighed for at bide kærlighedens lykke med en mand, hvilket var meget svært at gøre i hellige sovjetiske tider, selv med hendes sataniske skønhed og evne til at friste. Pointen er selvfølgelig ikke så meget at overtale manden, men at sikre at festarrangøren ikke finder ud af dette. Og der er så mange svindlere af alle striber, at en snitch, på en snitch og en snitch, driver dem videre. Så du vil ikke rigtig accelerere, hvis din karriere er kær for dig. Men for omkring fire måneder siden, da hun blev tildelt heltens stjerne, for det femogtyvende fascistiske fly, der blev skudt ned i træk: hun mødtes i Beria. Og i hele den sovjetiske elite var der ingen større kvindebedårer end lederen af det hemmelige og åbenlyse politi.
  Vedmakova løb som en landingsbane. Desuden, hvilket sjældent sker for hende, blandede hun sig på gaden i en ukendt by, hvilket resulterede i, at hun kun øgede afstanden.
  Piloten flygtede og huskede: Beria var opfindsom i sengen, men ikke hendes smag, skaldet, maven, ikke Apollo. Så han blev aldrig hendes elsker. Generelt er rygter om, at Beria voldtog kvinder, en klar overdrivelse. Hvis han fik et bestemt nej, greb den anden mand i det røde imperium som regel ikke til tvang. Selvom hvem vover fra pigerne at sige nej til sådan et monster? Ruslands bøddel nummer et!
  Men her blev hun en fortrolig af Lavrenty Palych. Generelt blev hun en af de første kvindelige frivillige til at kæmpe i Spanien. Faktisk deltog få sovjetiske piloter i denne borgerkrig. Det ser ud til, at Stalin ikke selv i særlig grad ønskede socialisternes sejr. Og hvad der er logisk, i Frankrig vandt socialisterne, tilsyneladende venstreorienterede, og forholdet til USSR blev kun forværret. Men på samme tid, i betragtning af at Franco er fascist og borgerlig, og Spaniens folkestyre ser ud til at være venstreorienteret, var det umuligt helt at ignorere anmodninger om hjælp. Ja, sovjetiske piloter havde brug for at få erfaring, prøve nyt udstyr. I første omgang fortsatte krigen med varierende succes, men så lykkedes det Francos hær med støtte fra italienske og tyske enheder at erobre Catalonien. Kampen i luften var først lige, men så dukkede den berømte Messerschmitt op. I den allerførste luftkamp følte Vedmakova kraften af dette fly sammenlignet med IL-16. Især hastigheden, en forskel på hundrede kilometer i timen, gjorde det muligt for de fascistiske piloter selv at vælge hvor, hvordan og hvornår de skulle deltage i kampen. For det andet kunne bevæbningen af en 20 mm luftkanon skyde en krydsfiner IL-16 ned på lang afstand, mens ME-109 med skudsikker frontalpanser holdt skud fra et 9,6 mm maskingevær fra et sovjetisk jagerfly. Derfor, for at ødelægge Messer, var det nødvendigt enten at angribe bagfra, eller hvis man var meget heldig at komme ind i motoren, eller skueglasset. Det skal bemærkes, at tyskerne også havde meget bedre kommunikation og handlede mere harmonisk. Vedmakova blev skudt ned to gange, og den tredje gang blev hun alvorligt såret og taget til fange. Tiderne var barske dengang, men da krigen allerede var tabt, faldt Madrid, Hitler beordrede som et tegn på god vilje og planlægning af en alliance med Stalin, at sovjetiske fanger skulle vende tilbage til deres hjemland. Vedmakova tilbragte kun en måned i fangenskab, hun blev anbragt på et hospital for officerer, godt fodret og plejet. Ingen slog eller voldtog, måske forsøgte nazisterne og Franco-regimet at vise sig for hele verden som humanister i modsætning til den blodige tyran: Stalin! Men efter at have vendt tilbage til sit hjemland, af alle de tidligere krigsfanger, var kun én Vedmakova tilbage på fri fod.
  Ganske vist blev ordren givet til den eneste nedskudte italienske jagerfly frataget hende. Men hun blev i hæren og deltog endda i krigen med Finland. Suomi-landet havde kun 118 forældede krydsfiner i sin flyflåde. Pigen deltog næsten ikke i luftkampe, hun var mere engageret i rekognoscering, hun modtog en ordre, det ser ud til at være et monoplan, hun skød alligevel ned, men det blev ikke talt.
  Witcher stak pludselig ind i branden. Det udbombede byhospital var i brand. Billedet er virkelig apokalyptisk, og kvinder, børn og gamle mennesker brænder levende. Her faldt babyen lige i ilden, og rundt omkring lød der et frygteligt brøl og støn.
  Vedmakova mærkede ærkeenglenes trompeter i sit hoved og kastede sig ind i flammerne. Ildtunger slikkede pigens bare hænder og åbne ansigt, men piloten bevægede sig så hurtigt, at det lykkedes hende at gribe barnet og trække det ud af ødelæggelsens favn.
  Pigen sprang ud, følte kun en let kløe på huden, kastede et blik på babyen. Ak, det var for sent, drengen blev kvalt, trak flammer ind i lungerne, forbrændinger på sit runde ansigt. Sådanne revne blærer på huden er blødere end tusindfrydknopper. Witcher råbte:
  - Her er det menneskeligt kaos!
  Hun ramte en bunke affald med sin støvle, hvorefter hun skyndte sig for at hjælpe, hvem der ellers kunne reddes. Det var som en kobra, der dansede mellem gasblus, pigen vristede sig meget bizart og dansede. Hun brændte sig, hendes støvler smeltede, hendes tunika forkullet, men hun blev ved med at kæmpe stædigt for hver tåre af et barn, for hvert slag af et lille hjerte, for hvert skrøbeligt liv, men så nødvendigt for landet! Støvlerne faldt fra hinanden, og nu dansede pigen gennem flammernes hvirvelvinde med sine bare, charmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne, der torturerede sig selv med faster og en pisk, hvilket hverken gavner Gud eller mennesker, en martyrkæmper, der reddede specifikke liv. Pilotens ben var dækket af et lag små vabler, men de bevægede sig endnu hurtigere og mere præcist af smerte.
  Kaptajnen for lægetjenesten tog store støvler op af sin taske og råbte til hende:
  - Tag dem, tag dem hurtigt på! Du vil blive så forkrøblet.
  Piloten svarede straks:
  - Det er bedre at blive en krøbling fysisk end at være en freak moralsk! Ikke et sekund for dig selv, alt for fronten, alt for sejren!
  Kaptajnen for lægetjenesten svarede:
  - Dette er en rigtig sovjetmand!
  Heksen forbandede:
  - Og hvad er du værd at redde folk!
  Kaptajnen sukkede.
  - Jeg har proteser, i stedet for ben!
  Vedmakova, der trak en anden pige ud med et halvt sveden ansigt og bevidstløs, råbte:
  Hvor grusom er Gud!
  Kaptajnen trak på skuldrene.
  Det er ikke Guds skyld, men folks!
  Vedmakova protesterede:
  - Det er det samme som at sige - ikke forældrene har skylden, men børnene!
  Kaptajnen ville sige noget, men røgskyerne kom ind i hans hals, og han hostede vredt.
  Den barfodede pige brølede:
  - Jeg er en heks, og der findes ikke noget smukkere erhverv!
  Og med en bar hæl fortsatte hun:
  - Adolf lad der være hilsner og en buket i den onde kiste!
  Bikinikrigerne fortsatte deres fremmarch. Nazisterne gik uden om Brest-fæstningen og tilsluttede kedlen. Tank E-50, der bevæger sig i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er så sej en pige! Jeg bryder alle fjender som istapper ... Og i kulden, barfodet, dristigt, at selv gnister strømmer under mine fødder!
  Charlotte fnisede, bankede en fireogtredive ind i kroppen og udbrød entusiastisk:
  - Der er ingen grund til at tvivle på Fædrelandet! Krigere er hårdere end mænd!
  Christina trykkede også på knappen med sin bare fod og forrådte rasende og slog den sovjetiske kanon ud. Så selv bagagerummet kom af:
  - Indkomsterne er høje som bjergtoppe!
  Magda affyrede sin kanon én efter én. Den var 105 mm og dødelig i den seneste modifikation, den var ret hurtig affyrende og affyrede ti skud i minuttet.
  Pigen trykkede sine bare fingre og hviskede:
  - Procent i fremtidens linje givet ...
  Gerda bankede den sovjetiske kampvogn, knuste rustningen og råbte:
  - Du vil selv se!
  Hun bankede og Charlotte brugte sine bare tæer med et vildt, hektisk brøl:
  - Fædrelandet er nu tættere på os!
  Christina skød også ved hjælp af fingrene på hendes bare, solbrune ben og udsendte:
  - Hils solen med os!
  Magda dunkede også, og trykkede på sin bare hæl. Hun smadrede den sovjetiske kanon i flydende fragmenter og sang:
  - Fædrelandet er det stærkeste!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slagteriet. Fire er meget glad for mænd. Det klæder dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så smukke og aggressive. Og kærlig. Og manden er en hund, bare vinker. Og du vil have alt, inklusive penge. Og disse kvinder er fysisk meget stærke. Og de fordøjer mandlig perfektion med et galt temperament. Og konstant fornøjelse.
  Ingen grund til at vente et helt år på en mand - og alligevel vil en orgasme finde dig!
  Gerda tog den og brølede, skød mod sovjeten 34 og rev tårnet ned:
  - Jeg er en sand udslettelsesridder!
  Christina rakte tungen ud og tudede truende:
  - Og mit grin er som en panters!
  Charlotte talte aggressivt, rystede med næven og trykkede på joysticket med sine bare tæer.
  Og der er store forandringer forude!
  Magda kvidrede og skreg:
  - Vi er legemliggørelsen af hetaera!
  Gerda fnisede og svarede:
  - Hvor er det godt, når smukke unge mænds hænder kærtegner dig!
  Og pigen forestillede sig, hvordan hendes håndflader potede mod jordbærvorterne. Det er virkelig så vidunderligt. Og kildrende og spændende. Og meget flot.
  Gerda skød mod den sovjetiske SU-85. Hun styrtede med bilen og kvidrede og slog sine bare fødder på rustningen:
  - Ah, eg-damer, eg-damer!
  Charlotte bekræftede aggressivt, pustede hendes kinder og rystede med sine fulde bryster.
  - Duba! Egetræ! Duba damer!
  Og hvordan han vil tage det og grine ... Som om klokkerne ringer. Og hans stemme er så strålende.
  Og hendes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våbnene er ret arkaiske.
  Christina fnisede og skreg:
  - Jeg vil brøle og knække!
  Og med sine bare fingre rettede hun også et projektil mod en fjendens bil.
  Hvor er hun smuk. Guld og kobber er fantastisk!
  Magda er fuldstændig gylden, som hun synger med begejstring:
  - Drejeskiven græder stadig ...
  Så vendte hun sig om den sovjetiske fireogtredive og fortsatte med at synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvidrede som svar. Hun trykkede på joysticket med sine bare tæer og skød en sovjetisk haubits ned.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlede med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og søm på den sovjetiske T-26. Maskinen, selvom den ikke er stor, betragtes også som en tank.
  Christina tog den og gav den væk og snurrede cyklen med sine bare fødder:
  - Og Paris er hovedstaden i Rom!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøjne vil han bore gennem alle krigere i træk. Og griner på samme tid, og funkler med tænder. Men overhovedet hvordan han vil tage og hamre på sovjetiske kampvogne. Det vil rive halvdelen af tårnet ned ved de fireogtredive.
  Og efter hende vil Magda tage den og tænde den med en granat. Altså et projektil. Ifølge SU-76. Allerede klart en forældet bil, men stadig opført.
  Og kvidrede:
  - Og Rom er hovedstaden i Miami!
  Det er virkelig sjovt. Men pigerne blev for revet med. De lagde ikke mærke til, hvordan et par sovjetiske hærsoldater kravlede op til dem med bundter af panserværnsgranater og sprængte sporene i luften. Og hvordan det vil tage og eksplodere. Rullerne sprængte og E-50 mistede sin mobilitet.
  Jeg skulle have min bil repareret.
  FJERDE DEL
  Bombningerne aftog, men beskydningen fortsatte. Skibets kanoner har en anstændig forsyning af granater, dog blev ilden nu mere rettet mod de afvæbnede sovjetiske fartøjer. Yamamoto forstod, at dominans til søs ville overføre initiativet i denne krig til Japan i lang tid. Og for at bygge skibe er processen dyr og lang, selvom for eksempel ubåde måske er lettere at stemple. Det skal der selvfølgelig også tages højde for, men det er vigtigt at bryde strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mest magtfulde mand efter kejser Hirohito, følte sig som en gud. En rigtig gud, så religionen i den Rising Suns land lærte, at den bedste måde til guddommeliggørelse er militær dygtighed! Og nu kunne den store kommandør vilkårligt plage og mangle rummet omkring sig.
  Over Vladivostok er der tykke, sorte røgskyer i mange kilometer; disse er olielagerfaciliteter og brændstofdepoter i brand. Hundrede, tusinder af mennesker er brændt, for helvede, ja, efter det, hvordan kan du ikke føle dig som en gud, der tog hævn på russerne i århundreders ydmygelse, et stort folk er tvunget til at klemme sig sammen på en række øer så små i forhold til Ruslands vidder. Nu synker den russiske flåde, og i modsætning til Peru Havn vil de ikke forlade et eneste fartøj.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslog Yamamoto at give Vladivostok et lignende slag, for hvilket der blev udarbejdet en detaljeret plan. Men Hitler sluttede uventet fred med Stalin. Generelt startede idioten Hitler massakren på jøderne og satte derved mod sig selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor havde han brug for det? Ønsket at få jødiske rigdomme? Men det var bedre først at blive en verdensmagt, der besejrede USSR og måske derefter andre lande. Vesten er lettere at vinde på grund af det faktum, at dens mentalitet er meget mindre præget af fanatisme og en tendens til selvopofrelse. Er der mindst et tilfælde kendt af amerikanske piloter, der ramte. Ganske vist var der et par kollisioner, men det er højst sandsynligt en ulykke.
  Russerne er fanatiske, hvilket er mærkeligt, fordi den ortodokse tro ikke godkender selvmord, og overhovedet ikke mener, at man kan tjene en vej til paradis ved våbenbragder. Generelt er Kristi lære, efter hans mening, ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto læste Bibelen og undrede sig over folks dumhed til at betragte sådan en pacifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår dig på højre kind - drej din venstre, de beder om en skjorte - giv to, elsk din fjende! Kun en psykisk syg person kan betragte Kristus Gud. En sådan religion er kun god for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halvdelen af verden må have troet.
  Sandt nok forhindrede Jesu lære, på trods af at den afviser princippet i Det Gamle Testamente, et øje for øje, og lærer dig at elske dine fjender, ikke briterne i at erobre en tredjedel af hele planeten og skabe mest omfattende imperium i menneskehedens historie. Og det er på trods af Storbritanniens religiøsitet, hvor Gud er nævnt selv i nationalsangen. Mærkeligt nok sværger amerikanske præsidenter til Bibelen, men bombede ikke desto mindre japanske byer med napalmbomber og brændte tusindvis af kvinder og børn levende. Desuden dræbte de civilbefolkningen, ikke ved et uheld, men bevidst, dette var en taktik til at terrorisere civilbefolkningen: underminering af menneskelige og økonomiske ressourcer.
  Men japanerne bombede ikke USA i starten, før den tyske invasion, under hele krigen brød kun én bombe igennem og dræbte, kun seks civile. Og de tilskriver også samuraierne særlig grusomhed. Han Yamamoto kunne trods alt slå igennem med bombefly til amerikanske byer, især efter Yankee-flådens nederlag nær Peru Havn. Ja, europæere er moralske bastards. De har en pervers forståelse, tro, undervisning og ikke at gøre!
  Sådan er det ikke i Japan! Det, vi bliver undervist, er det, vi gør. Der er ikke sådan noget som Gud siger vend den anden kind til, men alligevel dræbte hans tjenere med vilje små børn. Ja, generelt kan troen på, at Gud er én og almægtig, ikke være sand. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for, at folk tilbad ham rigtigt, i tro og sandhed, og havde en enkelt lære. Og så beder alle som han vil, hvad han vil. Og verden er for grim og forkert til at blive skabt af en enkelt almægtig Gud. Når alt kommer til alt, stræber enhver ansvarlig hersker i første omgang efter orden og retfærdighed. Han ønsker, at de stærke, kloge, ædle, ærlige skal være i første omgang, og resten enten retter sig selv, vokser fysisk og åndeligt, eller ... Men hvis Gud er almægtig og universets skaber, så ville han ikke skabe kropslige og mentale freaks.
  Når alt kommer til alt, hvorfor er kejseren nogle gange tvunget til at udholde menneskers svagheder som givet? Fordi der ikke er nogen anden udvej, kan han ikke forvandle freaks til smukke mænd og kujoner til dristige på et øjeblik. Men hvis jeg kunne, ville jeg straks gøre det! Ak, jeg er nødt til at acceptere, hvad der er, og beskæftige mig med det menneskelige materiale, som jeg modtog som givet. Men hvem han modtog det fra, er et andet spørgsmål. Ja, og kejseren selv har svagheder: han er bare en mand - han bliver gammel, syg, affældig. Mærkeligt nok lever en guddommelig kejser ofte mindre end en almindelig tjener, har færre våbenfærdigheder end de fleste generaler og mange soldater. Nå, hvad er der i det fra den almægtige Gud. Men hvid er ikke bedre! I hele Europas historie var der ingen mere forfærdelig og succesrig erobrer end Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvide menneskers militære dygtighed! Og ikke desto mindre kunne den største kommandør af alle tider og folk ikke engang afslutte gymnastiksalen, få en sekundær uddannelse, som er obligatorisk i Japan!
  Desuden blev Hitler ikke optaget i hæren af helbredsmæssige årsager. Mærkeligt nok viste denne styrkekults ildsjæl, krigsløven, sig at være så fysisk svag, at selv i Tyskland, hvor der er en militærpost på hver post, blev han ikke indkaldt som menig. Hvor er Europa forringet.
  Stalin, en anden af vor tids mest fremtrædende politikere, havde dog heller ikke en ungdomsuddannelse, han var en guldklump. Og interessant nok blev han heller ikke indkaldt til hæren af helbredsmæssige årsager. Interessant, tilfældigheder, to ondsindede fjender havde ikke en ungdomsuddannelse, blev ikke indkaldt til militærtjeneste på grund af helbredsmæssige årsager, havde fædre til drukkenbolte, og Hitlers far arbejdede også som skomager i starten!
  Her er sådan en tilfældighed, mærkelig, ildevarslende. Göring, Hitlers officielle efterfølger, er ikke sådan. Han er fra en familie af aristokrater, Görings forfader var stedfortræder for den egentlige hersker i Tyskland, Bismarck. Derfor, Churchill: en aristokrat, fra en adelig familie, og amerikanske plutokrater, (præsident Roosevelt er intet andet end en brik, de fandt hurtigt et fælles sprog med ham.
  De ville erstatte Hitler med dem, men det lykkedes ikke. Hitler erobrede dem alle! Göring er forretningsmand, oligark, aristokrat og pragmatiker. Han er bedre end Hitler i stand til at forene alle de anti-bolsjevikiske og anti-russiske kræfter i hele verden. Amerika og Storbritannien ønsker at gøre en ende på Rusland, uanset det herskende regime, men kommunisterne, som benægter selve begrebet privat ejendom, de ønsker at ende så hårdt. Det er fanatisk, at de overhovedet lukker øjnene for den overdrevne styrkelse af Tyskland, og at de selv er tvunget til at slutte sig til Det Tredje Rige.
  Tyskland er dog en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent inden for rammerne af de kapitalistiske og aristokratiske spilleregler, og det bolsjevikiske Rusland er absolut fremmed og fjendtlig. Det er endda overraskende, at Churchill selv tilbød Stalin hjælp, trods al hans anti-kommunisme, traditionelle, engelske had til Rusland.
  Tilbage i 1941 ville jeg sætte Stalins Rusland mod Hitlers Tyskland. Smertefuldt klemte tyskerne ham. Tyskland under de røde er trods alt en krigshest spændt til den sovjetiske stridsvogn, og USSR under de brune er en evig partisanzone. De fanatiske bolsjevikker vil trods alt ikke forsone sig, og vil føre en langvarig guerillakrig, som vil udmatte Det Tredje Rige så meget, at alle drømme om yderligere ekspansion vil forsvinde som en regnbue efter et tordenvejr! Rusland under Tyskland, bedre end Tyskland under Rusland! Når man forstår dette, er det klart, hvorfor Churchill og USA efter et militært nederlag og overgivelse så hurtigt gik til en tilnærmelse til Det Tredje Rige.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var imod krigen med USA og Storbritannien. Men disse to imperier provokerede selv Japan ved at indføre en embargo på levering af olieprodukter. Når alt kommer til alt, har den Rising Suns land ikke sine egne brønde og mange andre råmaterialer. Japanerne forhandlede, amerikanerne afviklede flere og flere ydmygende krav.
  Og på samme tid sørgede Yankees, der provokerede krigen, slet ikke med at bringe hæren og flåden til kampberedskab. Fristelsen viste sig at være for stor, desto mere var der et glimt af håb om, at Moskva var ved at falde og Tyskland og hendes allierede ville komme til undsætning. Derudover var der et håb om, at USA, som stadig er et relativt demokratisk land, stærkt afhængig af den offentlige mening, hvis krigen trak ud, ikke ville hælde blod på andres øer. Ja, hvorfor skulle en almindelig amerikansk mand på gaden få zinkkister med sine slægtninge, hvis vi ikke taler om at beskytte selve USA's territorium, og endda betale ret store militærskatter! Måske er det derfor, tsar-Rusland tabte, og havde flere soldater, men det russiske folk betragtede ikke Manchuriet som deres territorium og ønskede ikke at betale med blod og sved for abstrakte interesser. Ak, Hitler tog ikke til Moskva, dels på grund af uforberedelsen til den hårde vinter, og dels på grund af bolsjevikkernes karakteristiske fanatisme.
  Jeg havde ikke lyst til at opleve det selv.
  Men ikke kun bolsjevikkerne, det russiske folk er tilbøjelige til selvopofrelse for store mål. Den første luftram blev trods alt lavet af den russiske fyr Messer. Det er endda overraskende, at han ikke gjorde dette for paradisets, men for fædrelandets skyld. Selvom ... Messer til dels er et fjols, fordi han er en mester i kunstflyvning, en opfinder, en designer og selvfølgelig en levende ville bringe meget mere gavn for fædrelandet. Måske tager Yankees ikke så forkert, idet de kopierer princippet: det vigtigste i kamp er at overleve! De døde kan jo ikke længere dræbe!
  Adskillige halvnøgne, barbarmede piger bøjede sig bifaldende.
  Admiral Naumo bemærkede:
  - Vi har allerede brugt mere end to tredjedele af ammunitionen. Pistolene er meget varme, de hældes med spande vand!
  Yamamoto lavede et kryds med fingeren i vejret og sagde med en lav, lidt hæs stemme:
  - Jeg tror, våbnene vil holde til den sidste tredjedel af granaterne. Selvom nej, slå op til femoghalvfems procent.
  Admiral Naumo trak på skuldrene og tørrede sved af panden.
  - Kan det betale sig at give alt det bedste på den første dag?
  Yamamoto knyttede næverne.
  - Omkostninger! Selvfølgelig er det det værd! Vi overraskede russerne, som det var i 1904, tyskerne i 1940, men Stalin vil straffe kommandoen hårdt, og det vil ikke ske igen. Så det er nødvendigt at bruge det faktum, at dragens hale faldt i søvn. Faktisk, forstår jeg Stalin, optog krigen med Tyskland hans opmærksomhed i en sådan grad, at han holdt op med at passe på Fjernøsten. Og hans følge uden leder er bange for at tage initiativet. Her missede vi vores slag. Samt amerikanerne. Det var tydeligt for alle, at sagen var ved at blive forberedt, skyerne samlede sig, torden ville snart slå til, men ...
  De løb, blinkende barfodet, runde hæle af pigen. De var på en vigtig mission.
  Naumo rørte ved fæstet af samurai-sværdet, der hang på hans bælte, eller som det også almindeligvis kaldes katana:
  - Russerne handler altid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftede øjnene mod himlen.
  "Må guderne hjælpe os med dette, men det tror jeg ikke!" De lærer hurtigt, Khalkhin Gol viste, at niveauet af russere er højere end under krigen 1904-1905. Derudover vil jeg fortælle dig en hemmelighed. Vores hemmelige agent i Vladivostok hjalp lidt med, at det ret kraftige kystartilleri ikke havde granater, og flyet formåede ikke at lette i tide. Dette er den hemmelige krig.
  Naumo var overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD hen?
  Yamamoto klukkede og rystede på fingrene.
  "Ruslands værste kadrer tjener her i Fjernøsten, de, der er bange for at dø på den sovjetisk-tyske front, stræber efter Vladivostok. Derfor er det her meget nemmere at finde en forræder eller et fjols på toppen, samt en selvbetjent person. Og NKVD er så vant til at afsløre imaginære konspirationer, at den ikke længere bemærker rigtige forrædere. Så det er sagtens muligt at arbejde. Forresten, hvis flere generaler gik over til tyskernes side, på trods af at deres familier, slægtninge og venner er truet med henrettelse for dette, så er det sagtens muligt at bestikke nogen fra toppen. Eller brug den i mørke, hvilket er endnu bedre.
  Så vi har gjort en masse arbejde. Vi japanere er generelt kendetegnet ved grundighed i at tænke over militære operationer og tage hensyn til alle de små ting.
  Naumo gned skaftet på sin katana.
  - Ret! Men skammen over Khalkhin Gol fremkalder en følelse af bitterhed og stærk irritation! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstede:
  - Der var flere manchuer end japanere, og generelt er det umuligt at vinde hele tiden. Jeg må bemærke, at ikke desto mindre kæmpede ikke de bedste enheder på vores side, og russerne havde en stor fordel inden for luftfart og kampvogne.
  Naumo halvtegnede sin katana.
  - Vi er ikke berettigede! En samurai vil aldrig referere til en sløv klinge og en træt hest, en masse fjender og et svagt våben!
  Yamamoto rettede:
  - Samurai, selvfølgelig ikke, men en mand, desværre ja! Folk har en tendens til at lave fejl!
  Yamamoto blev distraheret og råbte noget ind i rørene og fortsatte så:
  - Og du ved, jeg tilbød at slå til i Rusland tilbage i maj 1942. Dette kunne forhindre den første Fritz' fremrykning.
  Naumo nikkede.
  - Virkelig! Men vi kæmpede mod USA og den britiske løve.
  Yamamoto bankede på styrehuset med sin finger.
  - Ja! Sandt nok, men USA blev ramt i tænderne, Storbritannien mistede sine kolonier, og Tyskland var relativt tæt. Vi ønskede at trække så meget kraft som muligt fra det vestlige Rusland for at gøre det lettere for Wehrmacht at gå til offensiven mod Storbritannien uden frygt for et dolke i ryggen fra Stalin. - Admiralen drak den sake, en barfodet pige i kort nederdel havde tilbudt og fortsatte. - Slaget var planlagt til maj, da vejene var ved at tørre op, men amerikanerne forhindrede.
  Naumo tegnede sin katana og skar den i luften:
  - Død over USA! De blander sig altid med Japan.
  Yamamoto smilede listigt.
  - Ikke altid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kæmpede med Rusland, hjalp Yankees os meget med lån, samt våbenforsyninger. Mere end halvdelen af vores flåde blev lavet med penge fra USA og Storbritannien og på deres egne skibsværfter. Så Amerika er ikke altid dårligt, men ikke i dette tilfælde.
  Naumo spurgte overrasket:
  - Og hvorfor?
  De løb forbi de japanske admiraler igen og blinkede med tjenestepigens bare hæle.
  Yamamoto nedlod sig til at forklare:
  - En flok langtrækkende bombefly brød igennem til Tokyo, og tildelte hovedstaden et snigende slag ved hjælp af napalmbomber. Hundredvis af træhuse brændte ned, og kejseren beordrede for enhver pris at flytte kontrolzonen væk fra hovedstaden. Og først og fremmest at fange kampkomplekset af amerikanske baser på Medei-øgruppen, tættest på de japanske skeletter. Ak, det lykkedes os ikke, så vi begyndte at tabe kampen om Stillehavet. Det er godt, at vi samtidig havde visdom til hurtigt at indgå en alliance med Det Tredje Rige og komme småt af sted. Ellers ville der ikke engang være ruiner tilbage af vores byer.
  De barebenede piger sprang endda op og rystede deres sorte og røde fletninger.
  Nauma viftede med sit sværd i luften:
  Vi ville have vundet alligevel! Så er det virkelig nødvendigt at give Hitler Filippinerne efter krigen? Denne perle af den japanske krone, uindtagelige Singapore, blomstrende Hong Kong, Indonesien, oliebrønde fra de erobrede engelske kolonier og Fransk Guinea, Indokina, Burma, Thailand. Og meget mere, hvad man skal tale om, vender ikke tungen. Når alt kommer til alt, står vi på grænsen til Indien, på tærsklen, som Fuhrer erobrede - Australien. Og opgiv det hele uden kamp, som en kujon...
  Yamamoto afbrød:
  - Også blandt de hvide er der smarte! Ikke underligt, at kejseren på sit kontor satte en buste af Napoleon. Men der var en anden Cæsar, sagde han: det er sværere at holde de erobrede end at vinde. I dette tilfælde gælder det i første omgang for os. På dette tidspunkt havde vi ikke noget valg. Vi besluttede at beholde en del for ikke at miste alt, inklusive suverænitet.
  Nauma gengav ottetallet med sværdet:
  Jeg forstår med mit sind, men med mit hjerte!
  Yamamoto rejste sig og klappede sin kollega på skulderen.
  - Ja, du skal ikke være ked af det, i dette tilfælde, hvis vi går, så for at vende tilbage. Vi vil besejre USSR og igen skynde os til Det Tredje Rige mod USA og briterne, men vi vil allerede slå dem sammen med tyskerne og pasta. Og så vil vi returnere alt, plus vi vil også erobre Indien, Australien, Alaska og op til ... Det vil ses der, vi vil trods alt have ressourcerne i det russiske Sibirien, og Amerika vil falde i depression igen. Dette skal forstås!
  Endnu en gang nikkede de barbenede piger i den største bifald. De er så smukke, solbrændte, nogle af pigerne var endda med blond hår og muskuløse.
  Admiral Nauma, med en næsten umærkelig bevægelse, gemte katanaen i dens skede og hviskede lyvende:
  - Fremtiden er god, men nutiden er bedre! Hør på hangarskibe, hele forsyningen af bomber er brugt op, og på ...
  Yamamoto beordrede kort:
  - Kom på dækket og se dig omkring, om en halv time vender vi om og tager afsted til vores nærmeste base.
  Nauma fløjtede gennem hans næse:
  - Lyt til kommandanten!
  Admiralen sprang ud og holdt døren for at forhindre, at den smækkede. Inden hans fodtrin var stillet, gled en skygge ud af døren, hun gik på tæer og smed dynen af. Yamamoto grinede.
  - Lady Armstrong, du er lige så pludselig som altid!
  En strøm af lys faldt på væsenet og viste det i al sin herlighed. Hun var en blond nymfefigur, perfekt proportioneret, men med ansigtet som en moden kvinde i trediverne. Lidt højere end Yamamoto, i lædersko broderet med smaragder og safirer for at matche farven på bølgen, med bløde såler. Efter at have smidt betrækket af, var hun i en badedragt og bevægede sig som en indisk danser.
  Yamamoto stoppede kvinden:
  - Dans senere! I mellemtiden, lyt godt til mig, hvordan reagerede marionettepræsidenten for USA som en del af Det Tredje Rige, Henry Truman, på vores forslag om at give alle de befriede områder status som formelt uafhængige stater?
  Armstrong svarede med sin blide stemme:
  - Han sagde, at han og Churchill var imod det. Alle kolonier vil fortsat være kolonier, og Kina vil forblive delt. Truman sagde i øvrigt, at hvis Japan hjælper Chai Kang Shi-regimet, kan han redde det - han vil personligt spørge Hitler, at det var sådan. Kort sagt, du har dine baser i Manchuriet, såvel som regimet, og får endda noget på det kinesiske fastland. Især indrømmelser og adgang til råvarer.
  Yamamoto smilede.
  - Det er en god nyhed! Ved den amerikanske marionetregering, at vi rammer USSR? Eller ikke endnu?
  Armstrong lavede en cirkel med sin finger.
  - Han ved det allerede! Indtil videre har der ikke været nogen officiel reaktion, men Truman har allerede nået at udbryde: godt gået japs!
  Yamamoto rynkede panden og rykkede vredt i øjenbrynene.
  - Vi er ikke japanere for ham, men japanerne, en nation af krigere og vise mænd, og ikke hyrder og straffefanger som amerikanerne. Selvom det selvfølgelig er godt, betyder det, at der ikke vil være nogen forhindringer for en offensiv dybt inde i Sibirien.
  Kvinden bevægede legende sine ben på gulvet:
  - Sibirien er godt - det er stort, rigt! Og samtidig er Sibirien dårligt - der er sne og kulde!
  Yamamoto pressede læberne sammen.
  - Den japanske soldat er ikke bange for frost. Dette er essensen af Bushido-koden: led ikke efter et let liv for dig selv, men overvind vanskeligheder. Ikke underligt, at symbolet på samuraien er - karpe! Denne fisk svømmer altid mod strømmen.
  Armstrong var overrasket:
  - Karpe? Sådan en harmløs fisk. Er apokalypsesamuraiens formidable, ægte dæmoner sammenlignet med dem selv med en minnow, som er stegt på en pande, og ikke med en tiger eller en løve.
  Yamamoto spredte sine hænder.
  - Der er ingen løver i Japan! Og tigeren er for øm en kat, hun mangler mod. Du ved, en af de vigtigste tests for en samurai, i en alder af ti bliver han introduceret i et bur med en tiger, og han skal tage et stykke frisk kød fra udyret. Den Zenki udklækkede, tror du ikke?
  Armstrong rystede på hovedet.
  "Jeg tror ikke på, at en ti-årig dreng kan håndtere en tiger, selvom han har det skarpeste sværd i hænderne.
  Yamamoto lagde forsigtigt sin hånd på pigens ryg og strøg hendes bare, fløjlsbløde hud.
  - Du har misforstået. Sønnen af en samurai går ind i buret med tigeren uden et sværd eller noget våben. Han skal bruge sit stærke sind og viljestyrke til at overbevise tigeren om at give ham sin mad!
  Armstrong udbrød:
  - Ja, det er bare utroligt! Samurai er den rigtige Djævel! Har du også været i den celle?
  Yamamoto sænkede øjnene.
  - Desværre ikke! Dette er skik i oldtiden! Men hvis du vil, smider vi dig i et bur? Siger du vil ind i buret med tigeren?
  Armstrong spindede, hendes solbrune, lækre græske arme viklet om admiralens hals. Læberne åbnede sig indbydende:
  - Hvis tigeren er dig, så er jeg klar selv til helvede! Selvom paradis er værre end helvede uden dig, åh min elskede samurai.
  Yamamoto skubbede pludselig kvinden væk og råbte:
  - Nu skal jeg opsummere resultaterne af razziaen på USSR med andre admiraler, samt finde ud af, hvordan tingene er på land. Der er ikke tid til at hengive sig til kvindernes fornøjelser. Du forstår: ingen tid! Jeg ringer først til dig om aftenen. Forresten generer det smalle snit i mine øjne og gul hud mig ikke.
  Armstrong rullede sine hofter.
  - Ikke! Tværtimod! Så endnu mere romantisk og usædvanligt! Du er japaner, jeg er amerikaner: gul og hvid race, engel og dæmon! Denne kontrast er sindssyg! De fleste kvinder elsker originalen og kan ikke lide resten.
  Yamamoto skænkede sig et halvt glas sake blandet med "Ginn", og slap af med et slag:
  - Egentlig troede jeg, at kvinder var mere konservative end mænd. Har kvinder gjort mange videnskabelige opdagelser?
  Armstrong kastede hovedet og rystede på hendes blonde hår og sagde:
  - Den vigtigste opdagelse for en kvinde er opdagelsen af en ny mand, kun på betingelse af, at han er en bog, ikke en radio! Og samurai er ikke talere!
  Der var en hysterisk trille af en klokke, et grønt lys blinkede. Admiralen skænkede sig endnu et halvt glas, fnyste på russisk og spiste citron smurt med honning. Han slikkede sig om læberne og viste grebet af et samurai-sværd:
  - Jeg dræbte personligt mere end hundrede mennesker, mindst tyve af dem unge kvinder! Du vil være den smukkeste af alle ofrene.
  Armstrong truede og rakte Yamamotos karminrøde tunge ud:
  - Jeg har tre sønner, og de vil hævne sig på dig og din familie, admiral!
  Yamamoto virkede slet ikke fornærmet.
  - Hun fødte tre børn ...
  - Fem! Amstrong rettede.
  Især fem! Og beholdt pigens talje?
  Damen kastede sit ben over hendes hals:
  - Jeg er amerikaner, og det siger det hele!
  Yamamoto nikkede og hvæsede:
  - Nu kommer der en dreng til dig, hun er en meget stærk ninja-fighter. Tjen ham til den højeste standard. Forstået?!
  Armstrong nikkede indforstået.
  - Jeg elsker unge mennesker... Jeg håber, han er smuk?
  Japanerne svarede selvsikkert:
  - Endnu mere! Du vil kunne lide det!
  Og resolut forlod kabinen. I stedet dukkede en dreng op næsten med det samme. Han ser omkring tretten eller fjorten år gammel ud, meget muskuløs, barfodet og iført shorts. Virkelig smuk, med blond hår.
  Armstrong var glad for... at hun ikke skulle have med at gøre med en gammel freak.
  Drengen så dog vredt ud og mumlede kortfattet på engelsk:
  - Tag tøjet af!
  Kvinden smilede og sagde:
  - Måske lidt mere romantisk!
  Drengen svarede ved at slå hende i ansigtet. Damens kind brændte. Spionen sukkede tungt og begyndte at tage sit tøj af. Ak, ikke en særlig lovende start.
  Drengen blottede sine tænder, smed sine shorts og afslørede vægtig mandlig perfektion.
  Hvæsede grinende:
  - Ligge ned!
  Med et suk lagde Lady Armstrong sig på ryggen og spredte sine ben. Drengen kom med pres og meget groft ind i hende og begyndte at hamre som et maskingevær. Ingen kærtegn, ingen ord...
  Spionen var allerede en erfaren hore, og hun kom ikke til skade. Tværtimod er skarpe stød næsten behagelige. Så de ophidsede hende, og Venus grotte begyndte at fyldes med fugt. Så startede det helt op, og der lød vellystige støn.
  Damer bliver taget hårdt, men det er også en fornøjelse. Og her er du dækket af en bølge af orgasme.
  Drengen holder pludselig op med at banke, griber Lady Armstrong i håret med kraft og bøjer sig nøgen ned til sin perfektion. Spionen åbner munden, og jetflyet rammer hendes tunge. Det er heller ikke første gang. Og den hvide vælling fra drengen er sød og meget behagelig i smagen. Armstrong slikker sig om læberne med ægte fornøjelse.
  Så læner den unge ninja sig selv mod hendes barm med ansigtet og begynder at arbejde uselvisk. Armstrong gyser af endnu en bølge af ekstase og brøler som en bøffel på et slagteri. Hun skal fange perfektion med sin skarlagenrøde mund. Og at arbejde med en lyserød tunge. Indtil springvandet af hvidt og sødt bryder ud igen.
  Så sjovt. Og den unge, muskuløse og blonde ninja er simpelthen utrættelig. Hans energi er umådelig og overvældende. Denne berømte fighter og sengegigant. Og blond hår ... Bare alt er super og den højeste klasse.
  Den reparerede E-50 gik i kamp. Russerne satte ikke desto mindre stort set befæstninger op, og tyskerne måtte overvinde forsvar i dybden. Krigere ødelagde metodisk batteriet.
  Gerda skød og knuste den sovjetiske kanon og sagde så med et grin i stemmen:
  - Vi vil slå folk, og slå spandene!
  Charlotte sang sine kobberrøde krøller:
  - Vi er, åh, røvere! Røvere!
  Og ved at trykke på joysticket med sin bare finger sendte hun et projektil, der knækkede den sovjetiske bunker.
  Og så knurrede Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et yndefuldt ben med en bar finger, hvilket sender fjenden til en knockout.
  Og så var der Magda. Her er pigen. Han trykker også på joysticket med tæerne på sin bare fod, og hvordan han tæsker.
  - Åh, den, der ser os, vil straks gispe!
  Charmerende Gerda, der rystede på sine fulde bryster, slog på de fireogtredive og skreg:
  - Og for nogen vil det lugte stegt!
  Charlotte trykkede sine bare fingre på joystick-knapperne og kvidrede som en spurv:
  - Og vi holder noget i barmen!
  Kristina rev en sovjetisk pistol fra hinanden med en granat og raslede og slog med sine karminrøde læber:
  - Kom ikke i nærheden af os...
  Magda trykkede også på knappen med sin bare finger. Hun blæste en fireogtredive og råbte:
  - Kom ikke i nærheden af os!
  Og Gerda, dette aggressive udyr, med blond hår, vil også hamre med et projektil, og de fireogtredive vil briste som en boksers næse under en punchers knytnæve. Og krigeren vil klynke:
  - Vi slår den ihjel!
  Og igen vil pigerne bryde ud i gråd og skyde uden nogen fortrydelse eller pause.
  Charlotte tudede begejstret:
  - Jeg er en stor røver...
  Og også hvordan den rammer en sovjetisk haubits. Kun dele fløj i forskellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker sin bare finger på joysticket og kvidrer:
  - Og dæmonernes datter er død!
  Magda sømmer også ved at trykke sine bare fødder på en slående genstand, smadrer en sovjetisk tank og giver ud:
  - Og ikke beskedent!
  Gerda blottede sine tænder, hendes tænder blinkede. Hun forestillede sig en smuk ung mand. Så modig, atletisk, med muskelaflastning og stor maskulin perfektion. Og hvordan hun læner sig over og vikler sine karminrøde læber om hans pulserende jade-kerne. Hvor er det lækkert, som chokoladeis. Og den chokoladeis du slikker af med tungen. Og det er så dejligt, så spændende.
  Åh, hvor er det dejligt, hvis endnu en ung mand vil slutte sig til hende bagfra. Og den pulserende jadestang kommer ind i Venus' fugtige grotte. Og hvor er det fantastisk.
  Gerda rystede endda af sløvhed. Hvor virkede det rørende og dejligt for hende.
  Pigen skød mod den sovjetiske pistol. Og hun kvidrede beundrende og stampede med bare fod:
  Gutter, gutter, det er op til jer...
  Charlotte tæskede og smadrede også den russiske tank, mens hun pladrer og rystede sin fulde buste:
  - Red jorden fra ild!
  Christina rystede sit kobbergule hår. Hun blottede et brændende smil og kvidrede:
  - Vi er for fred, for venskab, for verdens smil....
  Magda sendte et klik på joysticket med sin bare finger. Hun smadrede den sovjetiske tank og knurrede:
  - Til hjertelige møder!
  Krigerne så ekstremt muntre ud. Og hvordan de blottede deres tænder. Og de blinker og hviner.
  Charlotte forestiller sig også en fyr. Ung, men med skæg. Mens han kærtegner hendes bryster. Mens et skæg kilder i brystet, løber krøllet hår over brystvorternes modne jordbær. Og han kilder hende og kysser hendes bryster. Sæt en cirkel om den søde, honningfarvede brystvorte med tungen. Sådan er idyllen. Og hvis fyren stadig stikker tungen ind i Venus grotte. Hvilken smag!
  Charlotte skyder og hviner:
  - Og sværdet bliver skarpt!
  Selvfølgelig gør pigerne, selvom skønheder, en beskidt gerning - de dræber sovjetiske soldater. Men de blev undervist på den måde fra den tidlige barndom. De er hensynsløse ulve.
  
  
  LUCKY FUHRER BILLET
  Hitler modtog en fabelagtig billet: den russiske præsident Vladimir Putins held og lykke. Og det blev fantastisk for Führeren at lede. Sandt nok, ikke hele Hitlers karneval. Han stoppede tropperne nær Duker. Men evakueringen skete for briterne og franskmændene med store tab, og med et langt større antal fanger. Og i kampen om luftherredømmet led Storbritannien meget mere, og tyskerne skød flere fly ned end i den virkelige historie, mens de selv tabte mindre. Og Führeren besluttede alligevel at lande. Og hun havde ret stor succes. London faldt på elleve dage. Og de britiske tropper kapitulerede.
  De fleste af de koloniale tropper og herredømmer anerkendte den nye og desuden den legitime konge af Storbritannien med en protysk orientering og Mosleys regering. Så Fuhreren vandt en jordskredssejr på kort tid.
  Men han havde ikke tid til at vende mod øst. Japan angreb USA i Peru Havn. Hitler ræsonnerede, at det var nødvendigt at erobre Amerika, før dets mægtige økonomi blev genopbygget på krigsfod. Og USSR, som efterretningstjenesten viste, er allerede helt klar til krig, og det er ikke så let at tage det. Og vintrene i Rusland er strenge.
  Derudover holdt Stalin efter erobringen af London et personligt møde med Hitler, og begge diktatorer var meget tilfredse med hinanden. Führeren besluttede, at han først ville afslutte Amerika og derefter USSR.
  Stalin gik med til, at USSR også kunne deltage i krigen. Hitler gav grønt lys til at annektere Rusland, det lovlige Alaska. Men han nægtede at opgive Finland. Selvom Stalin også anså dette område for at være primordialt, russisk.
  Men jeg besluttede ikke at skændes. Og Alaska er ikke dårligt ... En stor krig begyndte mellem USSR, Japan, Italien, Det Tredje Rige mod USA. Plus, både Frankrig og Storbritannien kæmpede også. Fascistiske tropper underkuede alle kolonierne i de besatte lande.
  Og krigen med USA gik helt fra begyndelsen for Det Tredje Rige med succes. Japan var lidt værre. Men i det toogfyrre år underkuede tyskerne allerede næsten hele Canada i efteråret. Og i foråret 1943 begyndte en offensiv mod USA. De tyske "Tigre", "Panthers", "Lions" har allerede deltaget i kampene. Og de er formidable maskiner. Amerikanerne kæmpede hårdt, men tabte gradvist. Den Røde Hær kæmpede også. Efter at have erobret Alaska sendte Stalin alligevel tropper mod USA for også at erobre kontinentet og heller ikke for at være en grib.
  I kampene "Panther" og "Tiger", og sovjetiske køretøjer havde en konkurrence med den amerikanske hær. Kampene viste, at T-34-76 ikke var bevæbnet nok. Og Stalin beordrede året efter at sætte en større pistol og et tårn på denne kampvogn. Skift ikke chassiset. Men KV-serien viste sig ret svag.
  KV-3 kampvognen kom ind i serien i august 1941, og KV-5 i september i år. I det toogfyrre år gik KV-4 også ind i serien, og Stalin valgte den tungeste, men bedre beskyttede modifikation på 108 tons i vægt. I slutningen af året dukkede KV-6 op med tre kanoner, der vejede et hundrede og halvtreds tons. Og i det treogfyrre år og KV-7 vejer to hundrede tons.
  Som det viste sig, har alle sovjetiske tanke i KV-serien dårlige køreegenskaber, en upålidelig gearkasse, og generelt sidder de ofte fast og bryder sammen. Og en tank på to hundrede tons er generelt næsten umulig at oversætte.
  Men der er intet dårligt uden godt. Og KV-serien blev slukket, og IS-serien dukkede op i stedet ... Desuden forbød Stalin endda udviklingen af tanke tungere end syvogfyrre tons. Men T-34 viste sig at være så vellykket, at Stalin beordrede at gøre denne tank til den vigtigste, grundlæggende og massive.
  Amerika var under angreb og tyskerne og de røde og japanerne. Den blev knust både fra syd og fra nord.
  Amerikanerne brød hurtigt sammen ... Selvom blitzkrigen ikke gik forbi, tog de New York og Washington i december. Og amerikanerne kapitulerede den 30. januar 1944.
  Der var en midlertidig pause ... Det Tredje Rige og Japan fordøjede deres ejendele. Og USSR havde ikke travlt. Stalin og Hitler blev nære venner. Tyskerne og japanerne erobrede Latinamerika, kæmpede i Kina, slugte andre lande.
  USSR afsluttede den tredje femårsplan. Og så det fjerde... Det Tredje Rige forberedte nye våben... Og i 1952, den 20. april, begyndte en ny krig mellem Japan og Det Tredje Rige. Stalin tog selvfølgelig parti for Det Tredje Rige.
  USSR blev et magtfuldt land med en højt udviklet økonomi. Hovedtanken T-54 og IS-7, Stalin kunne lide den sidste maskine, og han gav grønt lys til serien. I det tredje rige var der en række "E", meget gode tanke af den nye generation. Men så dukkede pyramideformede fra AG-serien op. Derudover havde nazisterne et unikt våben - disketter og meget mere. Rent teknisk er Det Tredje Rige stærkere end Japan, og indtil samuraierne har skabt atomvåben, skal de erobres.
  Stalin, gammel og svækket, ønskede ære. Men Hitler sagde, at han kun tillod at tage Kuril-ryggen og det sydlige Sakhalin tilbage.
  Stalin var tilfreds med dette med nogle forbehold. Sandt nok deltog USSR ikke så aktivt denne gang i krigen. Kampene var hårde.
  Alenkas kampvognsbesætning kæmpede på IS-7.
  Den sovjetiske kampvogn er god, men de tyske pyramideformede er stadig bedre og mere beskyttet med en side.
  Alenka trykkede sine bare tæer på joystick-knappen. Skudt med et dræberprojektil.
  Den japanske E-50, kopieret på licens fra et forældet mærke, kæmpede imod det. Denne maskine havde en 88 mm kanon med en 100 EL løbslængde. Farlig til at bide i siden og teoretisk i stand til at slå spids og pande. Meget høj panserpiercing. Og projektilets begyndelseshastighed er kolossal.
  Den øverste del af skroget er ret godt beskyttet af en stor skråning, men tårnets pande er værre.
  Pigen Anyuta pegede på pistolen med sine bare tæer og ramte samurai-tanken. Fra første gang ramt og tvunget til at holde kæft.
  Japaneren er ret kvik, men vejer næsten lige så meget som IS-7 med svagere, især indbygget beskyttelse.
  Her er endnu en E-50 pigerne ramte ombord på lang afstand, selvom dette kræver fænomenal nøjagtighed.
  Men trods alt tæskede den rødhårede Alla sine bare tæer, og det betyder i hvert fald noget.
  Men den japanske E-75 er i bevægelse. Den er ikke så hurtig som E-50 og er tungere. Men hans pande er stærkt beskyttet. Tårnet er ret tykt med frontpanser, 252 mm tykkere end IS-2. Kroppens pande er tyndere, men med en stor hældning. Den svageste side af skroget er kun 120 mm, uden hældninger. Og i dem er det bedst at slå på lang afstand.
  E-75 er en noget forældet maskine, der vejer over halvfems tons. Hun er tydeligvis utilstrækkelig. Selvom 128 mm kanonen stadig er ret kraftig. Og T-54'eren gennemborer godt denne maskine.
  Maria skød med sine bare tæer. Hun gennemborede siden af skroget og bemærkede:
  - Ikke det bedste design!
  Olympias gav en byge af maskingeværer og indvilligede:
  - Bestemt ikke den bedste!
  Og bare tæer, mens han trykker på knapperne.
  Japanerne taber en ny krig, men de kæmper desperat og overgiver sig ikke. Selvom deres tropper er teknologisk bagud.
  Sovjetiske MIG-15'ere vil være stærkere end japanske biler. Og den tyske ME-462 er helt ude af konkurrence.
  De slog japanerne på himlen. Og der er overhovedet ingen modgift mod skivefly.
  Selvom diskoteker vælter næsten alt, hvad der bevæger sig.
  Eva og Gertrude viste sig i al deres pragt ved at vælte bilerne i Land of the Rising Sun.
  Eva skød sine bare tæer og knurrede:
  - Til min kæreste!
  Gertrude bekræftede, da hun væltede modstandere:
  - Så alle mænd dør!
  Og også med bare tæer vil han trykke på knapperne på joysticket og skyde flere fly ned.
  Japanerne blev slået og presset i alle henseender. Hitler forlangte at sætte en stopper for fjenderne så hurtigt som muligt.
  Gerda og Charlotte kæmpede sammen i en pyramideformet tank. Bilens vægt er kun 45 tons, og rustningen er 250 mm med store hældninger i alle vinkler. Og motoren er på 1800 hestekræfter, gasturbine.
  Og en højtrykskanon, der tærsker alle som en forhammer. Lad kaliberen kun være 88 mm, men sikke en høj projektilhastighed.
  Kan ikke modstå en tysk kampvogn.
  Gerda tæskede joystickets knapper ved hjælp af bare fingre af solbrune ben, smadrede den japanske tank og gøede:
  - For kommunismens storhed i det ariske land!
  Og pigen stak tungen ud. Han er mobil og pink.
  Charlotte skød også med sine bare tæer, slog fjenden og knirkede:
  - For hellige Rusland!
  Og blinkede til sin veninde.
  Og de slog japanerne grundigt og rask.
  Albina og Alvina kæmper også godt i himlen, slår japanerne og knækker dem i stykker.
  Albina slog meget aktivt ned ved hjælp af sine bare tæer og knuste samuraien på himlen ...
  Og brølede:
  - Ære til det tredje rige!
  Alvina væltede en japansk bil og knirkede:
  - Ære til Preussens helte!
  Og også at bruge bare tæer.
  Pigerne er meget kæmpende type og knuser alle forhindringer. Når samurai-flyet brænder som en fakkel og falder ned. Og bag ham er fem kæmpere fra Land of the Rising Sun.
  Så pigerne her er fantastisk godt koordinerede.
  Elizaveta er på en T-54 kampvogn med sin besætning og ødelægger japanske kampvogne.
  Det er ikke let at kæmpe. Den vigtigste japanske tank kopieret fra en tidlig modifikation af E-50 er et meget seriøst køretøj. Og den er ikke ringere end den sovjetiske tank i frontal rustning og bevæbning. Og selv lidt er hendes pistol mere panserbrydende og bedre beskyttelse af panden på skroget, især toppen.
  Sandt nok er japaneren tungere end den sovjetiske bil, men den mere kraftfulde motor kompenserer for dette.
  Elizabeth skyder på afstand og manøvrerer.
  Mere præcist kører Euphrasia. Og han lader sig ikke fange.
  Ekaterina, et medlem af besætningen, bankede med sine bare tæer og knirkede:
  - For kommunismen!
  Så vil Elena, som et brag, smadre målet ind i siden. Og brøl:
  - Vi er de mest præcise i verden.
  T-54 kampvognen kan gennembores i panden af japanerne, og endnu mere i siden. Og han har ikke noget forspring i kampen. Så det er svært at bekæmpe samurai.
  Og her kommer E-100. En meget grim bil. Hendes rustning er stærk fra alle vinkler, og pistolen er meget kraftig på 150 mm. Det vil smadre den sovjetiske bil i stykker. Og det er svært at bryde igennem japanerne. 210 mm med bræddeskjolde.
  Og panden er 250 millimeter. Så man kan ikke bryde igennem sådan en kolos.
  Tank T-54 nærmer sig. Du må ikke gennembore japanerne i panden. Jeg trykker for at stikke på siden, og så skød de bare ned.
  Pistolen er kraftig, men dens skudhastighed er lavere. Og nøjagtigheden reducerer også kaliberen.
  Så virtuos manøvrering kræves fra Eurasien. Så de, gud forbyde, ikke blev ramt.
  Pigen sang:
  - Rusland er vores store magt,
  Rusland er vores store land...
  Mægtig vilje, pålidelig herlighed,
  Din for evigt!
  Elena slog den japanske E-50 og bemærkede:
  - Vi bor i USSR, ikke Rusland1
  Eurasien var enig i dette:
  Ja, men pointen er den samme!
  Og så undviger de skuddene og gled til selve tanken. Og lige ind i siden, i den del, hvor der ikke er lavere hældning, og ind i skjoldene, gennemborer man fra understængernes kaliber.
  Og E-100 begynder at detonere og eksplodere. Og hvordan det hele kommer ud.
  Rusland under Stalin er stærk og luftfart, og kampvogne, og delvist endda flåden.
  Indtil videre har USSR dog ikke for mange store skibe, men de har sat ordentligt små op.
  Og på destroyeren består hele besætningen af piger alene. Og de tærsker japanerne grundigt.
  Og deres skibe smuldrer uden videre.
  Pigerne løber rundt og sender kanonslag med de bare tæer.
  Og hvordan deres bare lyserøde hæle blinker.
  Stalinida, chefen for besætningen, tog den og sang:
  - Ære til vort hellige fædreland!
  Og igen hamrer sovjetiske våben mod japanerne. Og nu eksploderer hele samuraiens krydser. Og de gule soldater drukner.
  Så kommer kampen igen...
  I de første seks måneder blev territoriet kontrolleret af Land of the Rising Sun halveret.
  Og der var sejre på alle fronter.
  Den Røde Hær erobrede det sydlige Sakhalin og flyttede til Kuriløerne. De angreb også Manchuriet. Og kæmpede for Port Arthur.
  Og angrebet på denne by var meget voldsomt.
  Alenka kæmpede mod japanerne og kurrede og blottede sine tænder:
  - Vi vil vinde!
  Og med sine bare tæer trykkede hun på joystick-knapperne og sprængte samurai-haubitsen i luften.
  Anyuta skød også. Smadrede fjenden og knirkede:
  - For USSR!
  Og Alla hamrede af vildt raseri og knirkede:
  - For nye grænser!
  Og også med bare tæer på benene, som om de hamrede.
  Maria kvidrede og knurrede:
  - For Stalin!
  Og de slår med al deres magt...
  Olympias kæmpede også med bare fingre, hvordan man skærer fjenden og smuldrer.
  Port Arthur faldt ... Og dette er en rungende sejr.
  I yderligere tre måneder fortsatte kampene andre steder ... Året 1953 kom ... Kampene i det er meget grusomme.
  Sovjetiske tropper forsøgte at lande i Japan, men blev skudt ned af selvforsvarsenheder.
  Også til søs har kampene ikke lagt sig endnu ...
  Pigerne kæmpede som rigtige riddere.
  Og de var selvfølgelig bare-benede og meget smukke, solbrændte. Og hvordan de tæskede japanerne med bomber.
  Og de andre piger kæmper. For eksempel Anastasia Vedmakova. Hun er sådan en kæmpende pige og udfører sådanne mirakler på MIG-5.
  Og han skyder et andet fly ned, denne gang japanerne, ved hjælp af en 37 mm kanon.
  Piloten kæmper i én badedragt og er en ekstremt aggressiv pige. Og rammer fjenden ekstremt præcist.
  Og hvert af hendes skud ramte målet.
  Anastasia kvidrede og sang:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere kvinde i hele universet...
  Klem stærkere ridder maskingevær,
  Dø for Gud givet Rusland!
  Akulina Orlova, der kæmper mod japanerne og blotter sine tænder, indvender:
  - Ikke! Lad hellere fjenden dø, så lever vi!
  Og hun huskede, hvordan for eksempel partisanen Lara blev tortureret af japanerne. Og denne pige blev kørt barfodet gennem sneen. Og hun grinede bare af bødderne i ansigtet. Selv når brede strimler af glødende jern blev lagt på hendes bare, frostfrosne såler, var hun i stand til at holde sit smerteskrig tilbage. Også selvom den bidte læbe blødte.
  Dette var partisanpigen Lara.
  Og hun havde et stort hjerte. Og hun holdt ud, da hun blev slået med pigtråd, blev der ført en strøm gennem hendes krop.
  Så hun sagde ikke noget. De skød hende ikke, men sendte hende til en dødslejr i et stenbrud.
  Lara brød heller ikke sammen der, og fortsatte sin vej fuld af mod og heltemod.
  Akulina Orlova skød et andet japansk fly ned og sang:
  - Vi vil bekæmpe fjenden til det sidste,
  Soldaternes bedrifter tæller ikke antallet ...
  Russerne har altid været i stand til at kæmpe -
  Satan vil blive ødelagt!
  Men nu er marts allerede kommet ... Stalin er død. Den glorværdige æra med diktatorens og erobrerens styre er slut. Beria blev efterfølgeren. Stalin efterlod endda et testamente om, at Lavrenty Palych skulle være formand for statens forsvarskomité og leder.
  Og den 2. maj blev Japans hovedstad, Tokyo, indtaget af tyskerne og sovjetiske tropper. Og den 9. maj 1953 fulgte overgivelsen af Land of the Rising Sun, og krigen endte med sejr. Og alt så ud til at være godt og behageligt.
  Den 20. april 1955 fandt den første bemandede mission til månen sted. Foran menneskeheden syntes hele det grænseløse kosmos.
  Men den 20. april 1957 gik Hitler i krig med USSR. Han kontrollerede allerede alt, og der var kun én magt tilbage på hans vej.
  Hvem vil stoppe Hitler?
  Lavrentiy Beria blev stærkere i magten. Han er georgier, og det er mere eller mindre som om Stalins skygge passede til folket.
  Og her kommer krigen...
  Tyskerne er stærke, og de har tropper fra hele verden. USSR er også stærk, men underlegen Wehrmacht i teknologi.
  IS-10-tanken dukkede op ... IS-11 og IS-12, men disse maskiner er relativt lette på halvtreds tons, kun pistolen er mere kraftfuld og langløbet for IS-11 på 122 mm, for IS- 12 - 130 mm. Og kun IS-15 blev gjort til en kraftigere kampvogn end IS-7. Den havde en 152-millimeter og samtidig langløbet pistol, der vejede omkring hundrede tons.
  T-55 dukkede også op. Med kraftigere kanoner i 105 mm kaliber og bedre beskyttet.
  I første omgang rykkede tyskerne frem med succes. Deres tanke er mere avancerede, ligesom andre køretøjer. Og vigtigst af alt, meget mere kraft.
  I tre måneders stædige og hårde kampe nåede nazisterne Moskva. Og vinteren er stadig langt væk...
  Lady Armstrong fortsatte med at kæmpe sammen med sine ledsagere.
  Fire piger kæmpede på Göring-5 kampvognen. De er engelske kvinder i Wehrmachts tjeneste. Og det er slet ikke nemt for dem. Vi skal bekæmpe bolsjevikkerne, som kæmper både fanatisk og dygtigt. Giv ikke Storbritannien en afstamning.
  Jane beskadigede den russiske kanon med et præcist skud og kurrede:
  - Livet er et øjeblik, mellem fortid og fremtid!
  Gringeta, denne barfodede skytte, satte pistolen ind, skød og hvæsede entusiastisk:
  - Vi er en ørnepige!
  Og hendes projektil vil ramme lige ind i den sovjetiske haubits. Ja, pigen er virkelig super. Og ødelægger alle i træk.
  Malanya sparkede også med sine bare tæer. Ødelagde en russisk pistol. Forårsagede detonation af kampsæt. Her er hvad en flot pige er. Og kvidrede:
  - Fremtiden bliver lys... Krigen slutter, jeg tror på det!
  Matilda sagde tvivlende:
  - Jeg har en fornemmelse af, at vi har ramt hinanden i mere end ét århundrede. Alle slagsmål, og kampe, og kampe!
  Den smukke Jane brød ud i latter og bemærkede vittigt:
  - Bedre kampe end nuller!
  Og ramte igen den sovjetiske pistol med et præcist skud. Hun er virkelig en pige lige her. Og sikkerhedsmarginen knækker russerne.
  Inden kampen fik pigerne et lille hvil i værtshuset. Vi drak bayersk øl, spiste fed svinekød og lam. Så inviterede de en snes yngre mænd og boltrede sig med dem. Og det er sjovt og meget underholdende.
  Det er i hvert fald godt for pigerne. Og sådan en fornøjelse for stærke og ret unge kroppe.
  Umiddelbart stiger energiopladningen før kampen. Og trækker, på de mest ægte bedrifter! Og så trykker krigerne på knapperne med deres bare fødder og slår kolossale resultater ud.
  Nu stormer de Moskva. Og byen vil ikke give efter. Russerne er så stædige. Det syntes faktisk på høje tid at indse, at deres position var håbløs og overgive sig til sejrherrens nåde. Så nej. De bliver ved. Vis ubøjelig heltemod. Og hold fast, hvor det så ud til, at der ikke var nogen chancer, er der ingen holdouts.
  Briterne var for eksempel ikke så stædige i kampen om London. De gav hurtigt op. Og nu kæmper de i samme hold med nazisterne!
  Og hvad? Lav din egen karriere!
  Jane føler sig på en hvid hest og er ret selvsikker. Jeg vil gerne vise mig selv for pigen fra det højeste synspunkt. Og giv russerne en god omgang. At blive en rigtig dronning selv.
  Krigeren skyder igen. Han rammer den russiske kanon og siger lidenskabeligt:
  - Der vil snart være paradis på planeten!
  Sikke en meget smuk pige i kroppen, men hun gør mørke gerninger.
  Gringeths skytte er heller ikke en miss. Hun smadrede en 152 mm haubits som en isterning med en hammer. Det er en kvik og funklende pige, hun er. En smukkere finder du nok ikke. Selvom ... En muskuløs pige, med en noget rustik og enkle funktioner. Rødmørdet, det virker tæt, men der er ikke en dråbe fedt i kroppen. Det er bare så bøvlet.
  Hun elsker sex meget og sover aldrig alene. Hun kan godt lide, når hendes stærke krop er rynket af mandlige hænder. Gringeta er en meget smuk pige. Men hvad gør det. Igen ramte hun det sovjetiske batteri. Her er bastarden...
  Gringeta sang med et grin:
  - Der var ingen vin til festen, men Satan lavede vodka!
  Og hun viste sin tunge.
  Og igen udfører tanken "Goering" -5 rettet ild. Og krigerne i den er meget forførende. De missede én gang og ramte tre gange. Så slog de hinanden med bare såler! Og blottede deres tænder.
  Glæden for døtrene i det besatte Storbritannien var dog kortvarig. Her er en af de barfodede piger, der var i stand til at skubbe en mine ind under larven. Og denne udslettelsesgave lykkedes så godt, at adskillige skøjtebaner straks brast. Og den enorme 70-tons tank mistede straks sin førlighed.
  Jeg var nødt til at indlevere min bil til reparation. Udskiftningen blev foretaget på stedet af et særligt hold.
  Ja, "Goering" -5 kan ikke sammenlignes med AG's pyramidefamilie. Men sådanne, de værste våben blev givet til engelske piger.
  Men her kæmper de sovjetiske piger.
  august 1957 allerede. Moskva er fuldstændig omringet, og dets position virker håbløs.
  Alyonka kæmper på IS-15. Kraftig udvikling af sovjetiske designere. Den frontale panser er 500 mm skrånende. Bryd ikke igennem tyskerne. Og den vejer lige over hundrede tons. Og en gasturbinemotor på 3200 hestekræfter. Og en kanon, der er i stand til at trænge ind i tyske pyramideformede kampvogne på afstand.
  Alyonka tæskede den tyske bil med sine bare tæer og knirkede:
  - For det store Rusland!
  Og skønheden kvidrede.
  Anyuta også, hvordan man slår fjenden. Og han bruger også sine bare tæer og gennemborer tanken på lang afstand og hviner:
  - For Fædrelandet!
  Pistolen har en løbslængde på 120 EL, hvilket er imponerende. Og et projektil med en urankerne. Denne tank har også tolv maskingeværer, der er meget kraftige.
  Alla slog også ud mod nazisterne og råbte:
  - For vores USSR!
  Også Maria tog og skar nazisterne, og denne gang trykkede hun på joysticket med sin karminrøde brystvorte og kvidrede:
  - For Moder Rusland!
  OL er også som et snit på fjenden. Og han vil rive tårnet af den tyske kampvogn af og knirke:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Den sovjetiske tank viste sig at være meget kamp ...
  Men ak, kræfterne er ulige ...
  Meget ulige...
  Men pigerne, der sidder i baghold, fanger deres øjeblik.
  Elizabeth strøg hendes mavemuskler. Derefter sendte hun ved hjælp af en bar hæl et præcist projektil mod fjenden.
  Og ramte fjenden lige i mål.
  Og hun kurrede:
  - Stærkere kriger, klem maskingeværet,
  Et interessant resultat vil komme!
  Elena sendte en morder gave til målet og bemærkede:
  - Hitler stak forgæves hovedet til os. Uanset hvor langt vi trækker os tilbage, giver vi ikke op!
  Ekaterina skød også, brød igennem målet og bemærkede:
  - Vi slår ikke søm, men der skal gøres noget mere substantielt!
  Evrasiya gav et udbrud af maskingeværer og udsendte:
  - Rusland under åget vil ikke bøje sig, vores hær overgiver sig ikke!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Ikke! Den Røde Hær overgiver sig ikke!
  Og hun sendte også et projektil mod målet med sin bare hæl. Og det blev godt og præcist.
  Vi skal holde fast for enhver pris. Her torturerede nazisterne pioneren.
  De tog drengen nøgen af. Og så begyndte de at slå ham med en rødglødende ledning. De slog mig hårdt, indtil jeg mistede bevidstheden. Og så hældes med saltvand. Hvordan drengen skreg af smerte. Og den var allerede stegt med fakler igen. Og så tog de den og kastede en rødglødende stang ind i anus.
  Så grusomme var Fritzerne. En anden sjov, de har, er at stege deres hæle. En Komsomol-pige blev smurt med olie på sålen, og der blev sat ild til en fyrfad under den. Og pigen skriger af frygtelige smerter. Og nazisterne steger og synger en sang for sig selv.
  Og hvad har de ikke gjort endnu. Og pigernes fingre på bare fødder blev brækket, og drengene blev opløst i syre, og deres hud blev revet levende af.
  Elizabeth skød igen. Den ramte målet og kurrede:
  - Vi giver aldrig op!
  Og Elena var enig i dette:
  - Giv aldrig op!
  Og hun sendte et projektil til målet ved hjælp af sine bare tæer.
  Endnu en tank blev taget og brød i brand som en fakkel...
  Catherine bemærkede aggressivt:
  - Vi bliver verdensmestre!
  Og med sin bare hæl sendte hun endnu et projektil til målet.
  Men ak, trods alt heltemodet i september faldt Moskva. Og i oktober var tyskerne allerede nået til Ural. Og de erobrede Centralasien fra syd. Og i december 1957 besatte de fuldstændigt hele Sovjetunionens territorium.
  Dermed sluttede erobringen af verden.
  Den 20. april 1959 blev der afholdt en folkeafstemning for at etablere monarkiet og verdensimperiet i Det Tredje Rige. Dette faldt sammen med en astronauts første flyvning til Mars og det tredje riges nye resultater. Og Hitler vil modtage titlen som superkejser.
  Det så ud til, at alle mål var nået.
  Men i maj 1961 styrtede Hitler ned i et fly, og hans strålende og lange regeringstid blev afbrudt.
  Men hans ældste søn er allerede blevet voksen, og Führers dynasti er blevet stabilt og stærkt. Og nu erobrer Det Tredje Rige rummet.
  Alle nationer fik lige rettigheder og borgerskab i det nye imperium.
  Og menneskeheden bevæger sig mod en lysere fremtid!
  
  NAPOLEONS SEJR UNDER VAND
  Napoleon vandt slaget ved Waterloo. Han havde ikke et anfald på tidspunktet for slaget, og briterne blev besejret. Og så blev tyskerne med Blucher i spidsen også slået. Så overtog franskmændene Holland.
  Igen besejrede preusserne og østrigerne. Rusland ønskede ikke at gå ind i krigen. Zar Alexander var den første, der blev træt af at kæmpe og ønskede ikke at udgyde blod.
  Napoleon Bonaparte var også tilbøjelig til ikke at trække krigen ud. Efter at have påført de allierede flere nederlag, sluttede han fred med dem. Frankrig modtog en del af Italien og Holland og nogle lande i Tyskland og faldt til ro.
  For et stykke tid, selvfølgelig ... Napoleon angreb Algeriet i tyverne og erobrede det. Og så overtog han Marokko. Den afrikanske æra af kejserens ekspansion begyndte. Napoleon kæmpede i Afrika og hans tropper nåede igen Egypten og Sudan.
  Napoleon forskansede sig i Afrika... Men han er endnu ikke klatret ind i Europa. Kejseren levede ret længe i de dage. Og han døde i 1840 i en alder af halvfjerds, efter at have tilbragt seksogtredive år som kejser og i alt ledet Frankrig i fyrre år! Dette er en meget lang og glorværdig regeringstid. Under ham oplevede Frankrig både sejre og besættelse. Det meste af Afrika, inklusive Sudan og Nigeria, blev franske kolonier. Desuden erobrede de napoleonske marskaller også Indokina.
  Bonaparte-dynastiet blev styrket. Napoleon II fik også børn og besteg tronen i en ret moden alder. Og hans dynasti fortsatte sin glorværdige fremgang. I 1848, ved at udnytte revolutionen i Østrig, tog Frankrig Italien fra det habsburgske imperium. Derefter fulgte krigen med Rusland sammen med Storbritannien.
  Franskmændene besejrede sammen med østrigerne russerne. Og de overtog en masse jord. Inklusiv Ukraine. Napoleon II grundlagde Commonwealth og placerede sin bror på tronen. Rusland blev henvist til kategorien mindre magter. Napoleon II fortsatte sine erobringer og erobrede mere Preussen og Østrig. Og der også placere deres slægtninge, vinde fodfæste i Europa. Storbritannien forsøgte at gøre indsigelse, men blev slået...
  Da en borgerkrig brød ud i Amerika, greb Napoleon II ind på sydlændernes side. Og han vandt ... Frankrig fortsatte også erobringen af Afrika og tog kontrol over Indien. Til søs var franskmændene, der havde overlegenhed i ressourcer, imod briterne som en elefant mod Moska. Og de erobrede endda selve Storbritannien ved at lande på kontinentet i 1873.
  Frankrig overtog både Australien og Canada og blev en supermagt. I 1881 døde også Napoleon II, den Store. Og Napoleon III besteg tronen. Under ham fortsatte Frankrig med at flytte sine tropper rundt i verden. Især var der en kampagne mod Moskva, og både Rusland og USA indgav endelig. Og der var krig i Kina. I 1904, efter Napoleon III's død, besteg Napoleon IV tronen. Hun erobrede Japan året efter og et par år senere fuldførte erobringen af Kina. Så begyndte invasionen af Latinamerika. Napoleon den Femte, der regerede i 1933, fuldførte erobringen af alle verdens lande og skabelsen af et verdensimperium. I 1937 fandt den første bemandede flyvning ud i rummet sted. I 1945 fløj folk til månen. Og i 1957 til Mars, og det næste år til Venus.
  Det var erobringen af rummet. I slutningen af det tyvende århundrede var alle solsystemets planeter allerede blevet besøgt af astronauter, og endda nogle steder - på Månen, Mars, Venus blev der grundlagt bosættelser.
  Og i 2021 begyndte flyvningen af den første interstellare ekspedition. Det franske imperium, multinationalt og enormt, tog kontrol over hele verden og solsystemet. Og hendes drømme er magt over universet!
  
  
  FALDENES NYE EVENTYR I AIVENGO VERDEN
  Selvom Rebecca blev reddet fra henrettelse af den modige Ivanhoe, sluttede hendes historie ikke. Samt eventyr. Isaac gjorde bestemt sit bedste. Og han begyndte at kræve de smykker og det dyre orientalske tøj tilbage fra Rebecca. Men han fik selvfølgelig afslag.
  Hvad der i forvejen er ordenens ejendom, så er det, og jøderne skal ikke indberette.
  Så Rebecca tilbragte noget tid i køligt vejr barfodet, og kun i en sækkeklæde. Ja, før henrettelsen var hun barfodet og klædt af og indespærret i en klostercelle. Det var koldt og fugtigt, og der var rotter. Her var Rebecca så udmattet og bleg.
  At opholde sig barfodet i fangekælderen og på gaden i køligt vejr førte til, at pigen blev slemt forkølet og blev syg. Og Isaac måtte akut ansætte læger. Han var således givet godt ud, herunder betaling af løsesum til røverne.
  Og jeg ledte efter en måde at finde og tjene penge et sted. Desuden annoncerede Richard Løvehjerte, at der ville blive afholdt en storslået dystturnering i forbindelse med hans kroning. Og vinderen vil modtage en stor belønning.
  I det øjeblik, da Isaac pludselig så en dreng i korte bukser, barfodet, nøgen til taljen, men meget muskuløs. Hans muskler var meget smukke og dybt definerede under den solbrune hud. Efter middelalderens standarder var drengen slet ikke lille, men med et barnligt, rundt ansigt. Det er klart, at dette stadig er et barn, der, hvis han vokser op, vil blive en mand med en meget kraftfuld fysik.
  Isaac spurgte drengen med et smil:
  Hvad vil den unge mand?
  Drengen trampede sin bare fod og sagde:
  - Jeg vil deltage i ridderturneringen! Hjælp samtidig din syge datter!
  Den rige jøde blev overrasket:
  - Er du en læge?
  Drengen svarede med et smil:
  "På trods af mit ungdommelige udseende har jeg allerede en masse erfaring med at dræbe. Og også i medicin! Og helt gratis!
  Isaac svarede entusiastisk:
  - Vidunderligt! Okay så. Du har stærke muskler, men vil de være nok til at deltage i turneringen?
  Drengen sagde med et smil:
  - Bring mig en hestesko!
  Den rige jøde rynkede panden.
  - Hvorfor!
  Drengen sagde selvsikkert:
  - Jeg knækker den!
  Isak knurrede:
  - Okay, jeg tror! Du har meget smukke muskler, i østen ville du blive glad for at blive solgt til sultanens harem!
  Drengen som svar sprang op, snurrede flere gange i luften og brølede:
  - Jeg giver ikke op!
  Jøden fløjtede overrasket:
  - Hvor er du hurtig og adræt! Okay, jeg giver dig en hest og rustning med spyd og sværd til turneringen. Kun du vil returnere alt dette til mig i trillinger!
  Drengen nikkede.
  - Nå, fordi hesten og våben og rustning går til vinderen. I denne henseende kan du kæmpe.
  
  Meget tilfreds sagde Isaac:
  - Fantastisk ung mand ... Hvad er dit navn?
  Drengen svarede beskedent:
  - Oleg Rybachenko! Jeg er en kriger, der hjælper de svage, og normalt tjener Rusland. Men i dette tilfælde kom jeg for at redde din datter. Siden bronkitis er en meget farlig sygdom efter middelalderens standarder. Og der er få dygtige læger, der kan redde pigen!
  Isak svarede med et smil:
  - Du ser meget ældre ud, end du ser ud?
  Drengen nikkede.
  - Ja, det har jeg været i mange år! Det er svært overhovedet at tælle hvor mange, da jeg rejser og lever i forskellige verdener. Men jeg havde så mange begivenheder og indtryk.
  Jøde bemærkede:
  - OKAY! Gå hen og helbred min datter! I mellemtiden sender jeg bud efter en hest og rustning. Ja, og nu måler du væksten. Du ser ud til at være en dreng, men ret stor og bredskuldret. Lige så høj som Ivanhoe, og måske bliver du bredere i skuldrene!
  Oleg nikkede og sagde:
  - Til behandlingen af din datter har jeg brug for alkohol, fedt, en halv snes små kopper. - Da drengen så, hvordan Isaacs ansigt vred sig, skyndte drengen sig at tilføje. - Kopper er kun i et stykke tid. Og det ville også være rart at finde grævlingefedt. Drengen blinkede. Og din datter bliver så god som ny!
  Isaac nikkede indforstået.
  - Ja, bare en lille tryllekunstner! Nå, alt vil være klar, gå og redde min datter.
  Drengen blinkede barfodet, runde, lyserøde og helt støvfri hæle.
  Hun begyndte at bøvle med Rebecca. Pigen var bleg og hostede. I modsætning til den udødelige dreng var hun faktisk uvant til kulde. Datteren af et sydligt land tilbragte i Storbritanniens efterår barfodet og i én kappe med en fugtig og kold celle og et par dage i frisk luft. Her og at tilgive ikke længe.
  Og nu skal du sætte banker på hende - det mest effektive folkemiddel, som hjælper meget.
  Rebeccas hud er ret bleg og ikke solbrændt. Hun var flov nøgen foran en smuk muskuløs dreng.
  Oleg Rybachenko sagde og lagde pegefingeren til sine læber:
  - Jeg er læge! Vær ikke genert over mig!
  Og pigen smilede tilbage.
  Drengen, der allerede havde erfaring, satte dåser til hende. Pigen rystede.
  Men Oleg strøg hende ømt, væltede ridsede såler. Den uvante pige gik langs stien, og hendes bare fødder blev punkteret af småsten. Og vejen til henrettelsen viste sig at være meget smertefuld for en rig pige, der ikke var vant til at undvære sko.
  Drengen, der hele tiden løb barfodet, bemærkede:
  - Mørt, så ømt!
  Og han satte dåser på hende, hvorfra der var spor på pigens ryg. Men bankerne trak sygdommen ud. Og så fik Rebecca noget mælk med honning og faldt i søvn.
  Derefter efterlod Oleg tjenestepigen en ordre om at fortsætte med at give mælk med honning og malik, samt grævlingfedt.
  Og han skyndte sig til turneringen. Det er nødvendigt at træne både hesten og rustningen og våben.
  Selv om jøden er grådig, er han ikke dum. Og hesten var god, og rustningen med våben var ikke dårlig. Oleg klatrede ind i rustningen og følte sig akavet i dem. Nøgen kamp ville være meget mere fingernem. Men der er turneringsregler: alle skal være i rustning og til hest. Her skal du kæmpe nøgen med sværd, så udryddede Oleg Rybachenko hele hære med sværd.
  Drengen løb på en hvid hest og glædede sig til kampen.
  Turneringen blev afholdt i London. Ivanhoe var allerede kommet sig over sine sår og blev betragtet som en af turneringens favoritter. Richard Løvehjerte selv forberedte sig til kamp. Der var også forventet ankomst af soldater fra andre lande. Især hertugen af Alba: en mægtig fighter fra Spanien. fransk hertug af Guise, baroner fra Tyskland. Mange kæmpere. Selv fra det fjerne Rusland ankom prins Ruslan. Mere præcist, ikke fra Rusland, men fra Kievan Rus.
  Så repræsentationen her viste sig at være solid. Og det var en hidtil uset turnering med præmier.
  Det var meningen, at vinderen skulle få en hel kiste af guld, som Richard Løvehjerte havde med fra Palæstina. Og denne kiste vejede mindst et ton.
  Så dem, der vil kæmpe - tilsyneladende usynligt.
  Turneringen blev på grund af det store deltagerantal afviklet efter pokalsystemet.
  Oleg Rybachenko ankom til en særlig lejr for riddere. Rustning og en hest, dette er et pas, men ingen kræver dokumenter.
  Drengen overnattede i lejren. Om aftenen kom en kvinde af let dyd til ham. Da hun så, at foran sig stadig var et barn og meget smuk, nikkede hun:
  - Jeg vil tjene dig dreng gratis!
  Oleg nikkede indforstået og bemærkede:
  - Du vil ikke fortryde det, jeg er meget erfaren!
  For første gang i årevis oplevede den prostituerede sandsynligvis adskillige rigtige orgasmer og så endda yngre ud. Hun gik tilfreds. Snart dukkede flere piger op. Oleg bemærkede:
  - Du skal betale for sex! Og for fantastisk sex dobbelt! En guldmønt for hver orgasme!
  De prostituerede var villigt enige... Oleg tjente ordentlige penge, men natten over lukkede han øjnene. Hans piger og en kvinde kom forbi. De er normalt unge og smukke, men du kan fange infektionen. Sandt nok er Oleg et udødelig barn, og infektionen tager ham ikke.
  Men jeg blev lidt udmattet inden kampen ...
  Og så lyder trompeten, og turneringen begynder om morgenen. Her spreder ridderne sig over feltet. Det kræver mange kampe. Vælg mellem stumpe eller skarpe spidser. Alt andet afgøres ved lodtrækning.
  Oleg faldt til kamp i det første slag med den tyske baron. Han var større og tungere end drengen og en ganske autoritativ kriger.
  Men terminator-drengen er erfaren og teknisk. Og for at du ikke bliver væltet af et spyd, flytter du lidt skjoldet til siden og bløder slaget. Og du planter dig selv med at vende kroppen.
  Oleg er meget stærk, og fjenden blev skudt ned sammen med hans hest. Og drengen fløjtede. Han har allerede gennemgået mange kampe i forskellige universer. Og han kæmpede med Det Tredje Rige i et parallelt univers, hvor nazisterne først erobrede hele verden og først derefter angreb USSR. Og det var et stærkt træk fra deres side.
  Og drengen kæmpede så sammen med Margarita, den udødelige pige, som også engang var voksen. Og med dem fire smukke og også næsten udødelige piger. Seks supermænd kæmpede med en hær, der overtog næsten hele verden. Og viste kolossal heltemod.
  Og nu turneringen. Det er ikke så svært. Og for en super dreng er en søvnløs nat med prostituerede ikke en hindring.
  Drengen fik sin første præmie: en hest, våben og rustninger. Normalt løste ridderne dem for penge. Så hvis du er en god fighter, så er deltagelse i turneringen gavnlig for dig.
  Så endnu et slag... Denne gang bragte loddet Oleg til den mægtige spanske hertug af Alba. Det blev betragtet som den bedste kriger i Spanien. Det ville have været mere interessant at kæmpe mod slutningen, men meget er meget.
  Fjenden var en kæmpe og vejede tre gange mere end Oleg. I spydkampe er vægten et betydeligt handicap. Og hesten i nærheden af Alba er et træk. Måske ville sådan et slagtekrop være trivielt at knuse dig.
  Oleg havde ikke meget erfaring i turneringer. Han kæmpede som regel lidt anderledes. Men den samlede kampoplevelse for terminator-drengen er kolossal.
  Og så gik han. Spydene er skarpe og slebne.
  Alba skyndte sig til ham med stor fart. Selvom hans hest er en trækhest, er den meget adræt. Oleg er dog meget hurtigere end kæmpen Alba selv. Og da drengen nærmede sig, forlod han spyddet og ramte fjenden i visiret. Slaget er knusende, og med under skrogets krave. Alba fløj af sin kraftfulde hest og styrtede. Selv et par tænder faldt ud.
  Oleg vandt og sagde med et smil:
  - En værdifuld gave til brylluppet!
  Sejren gjorde drengen bemærkelsesværdig. Kong Løvehjerte selv gav ham hånden og bemærkede:
  - Du er en stærk kriger! Hvor er du fra?
  Oleg svarede med et smil:
  - Tillad, mens Deres majestæt tier!
  Her er det tredje slag af ridderne. Nå, tre kampe på en dag er meget, måske endda fire vil være i tide.
  Oleg kæmpede nu mod en engelsk jager. Den lokale ridder er ikke så stor som Alba, og så forsigtig ud.
  Men du kan se en erfaren og stærk fighter.
  Oleg spredte af vane sin hest og slog, satte ind og vendte kroppen, og selvfølgelig bevægede han sig selv væk fra spydet.
  Igen væltede fjenden ubesværet. Det er ikke svært, og du får selvtillid.
  Så den tredje ridder er besejret.
  En midlertidig pause og en fest for vinderne. Antallet af deltagere er faldet. Og de spiste meget.
  Oleg tog hjelmen af. Mange var overraskede over, at han var så ung, at selv hans overskæg ikke voksede.
  Drengen spiste ret meget og blev lidt tung.
  Hans næste modstander var den bedste kæmper i Frankrig - hertugen af Guise.
  Tja, hvorfor ikke være bange for ulve i skoven.
  Hertugen af Guise var meget fingernem, teknisk, stor, høj, bredskuldret.
  Tilsyneladende er han en smart fighter.
  Oleg Rybachenko besluttede, at han ville besejre ham på en enkel måde.
  Da rytterne spredte sig, og derefter begyndte at konvergere. De Guise fintede med sit spyd og forsøgte at ramme drengen i kroppen, forbi skjoldet. Men Oleg, der havde en absolut reaktion, formåede at forlade, og han ladede selv spydet ind i brystet, så det knækkede. Selvfølgelig tilføjede han en krop.
  Og de Guise fløj og styrtede så hårdt, at blodet løb ud af hans mund. Her er slaget.
  Drengen grinede og bemærkede:
  - Lad være med at tyrannisere!
  Dette var dagens sidste kamp. Der er fire mere tilbage til den næste.
  Oleg var glad.
  Men han havde ikke tid til at hvile sig. Igen kom de for hengivenhed for at fange orgasmer af en hore. Plus, de sendte ham en løsesum for rustning og heste. Og de Guises rustning var for eksempel med småsten, og beløbene var betydelige.
  Isak skulle selvfølgelig også betale gælden tilbage. Jøden så ud til at være utilfreds med sig selv. At han kun beordrede gælden tilbage tre gange, men det kunne have været fem eller endda ti gange. Men da Oleg så, at den grådige jøde led, gav han ham yderligere tyve guldmønter til fordel for Rebecca som en gave fra en pige.
  Og så serverede han prostituerede igen. Og hævede prisen til to guldmønter. Men alligevel var der mange, der gerne ville. Og et par adelige koner kom også. De ønskede også at få en fabelagtig orgasme, eller endda blive gravid fra sådan en herlig ridder.
  Igen sov Oleg Rybachenko ikke hele natten og arbejdede. Men det er generelt godt. Sådan en ung gigolo har tjent hvor mange penge.
  Og fire kampe mere, før du modtager pokalen.
  Og den første modstander er en fighter fra Afrika. Meget stor. Nå, bare en kæmpe, otte fod høj. Og vægten af pounds er mindst tyve. På grund af vægten vandt han. Han kæmpede ikke engang på en hest, men på en kæmpe kamel. Og knuste alle.
  Hvad kan man bekæmpe med en sort mand. Oleg Rybachenko var endda glad for, at hans modstander var sådan en kæmpe. Det var interessant og spændende.
  Derudover blev indsatsen delt, og det var muligt at satse på sig selv og i tilfælde af sejr i det mindste tjene noget.
  Oleg sang:
  - Jeg er en troens ridder på de vildes knæ,
  Ruslands fjender, jeg vil feje af jordens overflade!
  Så tog drengen den og gjorde sig lidt klar til kampen og smurte skjoldet ind med olie.
  En kæmpestor sort kriger angreb ham ... Oleg skyndte sig hen mod ham. Fjenden er på en kamel og rejser sig som en klippe. Sandt nok er sådan en fighter ikke så let at få ned.
  Oleg forlod fjendens enorme dæk og ramte fjenden på rustningen.
  Drengens spyd knækkede, men fjenden modstod vaklende. Oleg fløjtede, det traditionelle under kraven på korpset hjalp ikke.
  Terminator-drengen fik endnu et spyd, og de skiltes igen.
  Oleg besluttede, at det ville være bedre denne gang at ramme fjenden i visiret. Dette giver en effekt, selvom det vil være sværere at ramme.
  Krigeren fra Afrika var snedig og rettede denne gang sit spyd mod hingstens bryst. Men Oleg, der forudså en sådan mulighed, formåede at flytte sin hest til siden. Skønt lidt og kløede hesten. Oleg, i et vildt raseri, ramte ham med et spyd, så på visiret, som han brød gennem stængerne, kom spidsen ind i hjernen. Slaget var dødeligt. Det var ikke i strid med reglerne. En vis procentdel af riddere i turneringer, især dem med skarpe spyd, døde.
  Det viste sig dog at være uventet. Og fjendens kadaver kollapsede fra kamelen.
  Glorværdig sejr. Kun hesten kom lettere til skade. Og Oleg smurte en lang ridse med helbredende balsam. Og dette tilførte naturligvis ikke hesten sundhed.
  Og den næste modstander er fra Rusland. Denne gang Prins Ruslan. Også en større og meget adræt fighter. Oleg følte sig ikke særlig munter efter tre søvnløse nætter.
  Hans modstander var dog også mærkbart træt efter fem kampe.
  Oleg faldt i søvn i præcis en time. Hans søvn var dyb, og han drømte om noget fra tidligere eventyr.
  Ja, seks soldater optog nazisterne fra Stalins og Führerens tid og ødelagde dem grundigt sammen med kampvogne.
  Oleg Rybachenko bukkede med sine sabler og huggede de fascistiske soldater ned. Og så med et blottet, drenget ben vil han kaste skarpe og skarpe nåle og dræbe modstandere og kampvogne.
  Og så igen, mens nattergalen fløjter røveren. Og hele flager af bedøvede krager vil falde over de nazistiske tropper.
  Terminator-drengen knirkede:
  - En lille dreng fandt en flammekaster,
  Ja, I fascister, ak, uden held!
  Margarita skar også nazisterne desperat ned. Men samtidig kastede hun tynde skiver med sine bare fødder. De skar hovedet af soldaterne i landet med Hitlers infernalske sol og stammerne af kampvogne.
  Pigen fløjtede i det samme og råbte:
  - For hellige Rusland!
  Og kragerne faldt og tæskede nazisterne som hagl og massen af kampvogne brændte.
  Ikke kun de evige børn og de fire heksepiger kæmpede. Den russiske Røde Hærs regiment mod tredive nazistiske divisioner demonstrerede ubøjelig udholdenhed.
  Natasha tog i mellemtiden, huggede møllen med sværd. Knust fjendtlige krigere. Og så lancerede hun med bare fødder endnu en boomerang. Hun skar halsen over på nazisterne og stammerne på kampvognene.
  Og fra den skarlagenrøde brystvorte flammede en pulsar og sang:
  - Ære til det største Rusland!
  Zoya gav heller ikke sine modstandere en chance. Hun huggede, nu og da, forlængede sværd og soldater og kampvogne. Og så kastede hun med sine bare tæer giftige nåle. Og efter hendes karminrøde brystvorter spyede hele kaskader af lyn, der smeltede tyske mastodonter.
  Krigeren sang:
  - Rusland er vores land!
  Jeg vil altid være tro mod hende!
  Og hvordan en pulsar skyder ud af pigens navle. Ja, knus nazisterne til afrevne hudrester. Og så vil han tage tankene op.
  Augustina giver heller ikke fascisterne en chance. Terminatorpigens kobberrøde hår flagrer i vinden som et proletarisk banner.
  Og bare, mejslede ben kaster meget dødelige dødsgaver. Hvad giver ikke en chance for hverken soldaterne eller kampvognene fra Wehrmacht.
  Samtidig smider krigeren brændende stykker af magisk plasmasmeltende metal ud fra rubinvorter. Og glem ikke at brøle:
  - Ære til fædrelandet - at leve under kommunismen!
  Og så fra hans runde navle, som et lyn.
  Svetlana er også med i kampen. Hun er en ekstremt sej pige. Og tæsker også nazisterne med sværd. Og bare, yndefulde ben kaster jeg hele dødsdolke. At de huggede hovedet af nazisterne og huggede tårnene af på tunge og mellemstore køretøjer.
  Og fra jordbærniplerne vil det stadig give et coronaudladning. Og dette er virkelig mere end dødbringende, især for kampvogne og fly.
  Og krigeren vil også fra navlen bukke under for udslettelsesgaven.
  Og syng:
  - Ære til det store Rusland! Gud kan frelse os!
  Og russiske soldater skyder på nazisterne fra den berømte Mosin-riffel. Et par maskingeværer virker også. Kanonerne skyder. En af de første russiske jetmorterer med øget kraft "Andryusha" er også i drift.
  Soldaterne fra den sovjetiske hær var godt forberedt. De rammer præcist og er meget disciplinerede.
  Oleg Rybachenko, der fældede nazisterne, både infanteri og kampvogne og endda fly, tænkte: hvordan lykkedes det vores folk at tabe til nazisterne i denne alternative virkelighed?
  Det er fuldstændig skammeligt! Men russerne er bedre. Sådan gennemborer slaviske soldater små, hvide og sorte soldater med bajonetter og sprænger kampvogne i luften med granater. Der er kun en lille smule tilbage at vinde. Og den kongelige hær er meget heroisk. Her er en russer, med bar mave, en maskingeværpige, der skyder mod de tyske tropper. I en kort nederdel og barfodet denne pige, men hun sender kugler passende.
  Og Oleg Rybachenko skærer med sværd. Og så vil han også kaste en boomerang med bare børneben og afskære fjenden og kampvogne. Og når drengen fløjter...
  Og igen, hvordan kragerne vil falde på nazisterne. Nazisterne har ikke en chance efter det. Og også angrebsfly.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng knirkede:
  - Ære til mit kosmiske fædreland!
  Margarita, denne evige pige er også varm i kamp. Og han skærer med sabler, meget berømt. Og hvordan det fløjter, at en flok krager rammer oppefra og bryder gennem nazisternes hoveder, og gennem lugerne i tårnene på fascistiske kampvogne. Og med bare, barnlige fødder kaster han boomerange, så krigerne i landet med den infernalske fascistiske sol falder i snesevis.
  Marguerite kurrede:
  - Mit kære Rusland - en venlig folkefamilie!
  Natasha huggede nazisterne med sværd. Hun stak en hel flok nåle med sine bare fingre. De tog og pudsede nazisterne og sprængte et dusin kampvogne i luften. Pigen glemte dog ikke at lancere en corona-udledning fra hendes skarlagenrøde brystvorter.
  Og hvordan lynet vil blive kastet ud af navlen med et dødbringende resultat, især for kampvogne og fly.
  Pigen knirkede:
  - Jeg bliver så super!
  Zoya kæmper også i en vild kamp. Og hendes sværd funkler som et rasende tordenvejr, strømme af brændende gnister strømmer ud og skærer tankene som smør med en varm kniv. Og terminatorpigens bare fødder kaster nåle, der prikker nazisterne som et pindsvin.
  Og dødbringende udslettelsespulsarer flyver ud af karminrøde brystvorter, og fly og kampvogne brænder ud fra dem. Krigeren er meget stridbar i udseende og gerning.
  Skønhed skærer nazisterne, flyene og selvkørende våben, og giver dem ikke nåde.
  Og kamppigen hviner:
  - Ære til fædrelandet!
  Augustin i kamp kender ikke fred, og et voldsomt raseri syder med hende. Og han skærer fjenderne som kål med sabler. Og hendes øjne brænder som smaragder. Og bare fødder, som propelblade, smider beskeder om udslettelse ud, der river tankfly fra hinanden.
  Og rubinfarvede brystvorter sender sådanne strømme af magisk plasma til nazisterne, at intet kan modstå det.
  Men når en strøm af magisk lyn flyver ud af Augustins navle. Og han vil smadre en hel masse fjender sammen med tanks.
  Pigen skreg helt op i lungerne.
  - Ære til den almægtige Gud Rod!
  Svetlana kæmper mod en vild pøbel. Og pigen hvordan man slår med en sommerfugl. Og med bare fødder, hvordan man lancerer en ny boomerang, der afskar bilernes tårne. Hyper klasse kriger og naturlig blondine.
  Og hvordan en tsunami af klatter af magi vil forløses fra en jordbærvorte. Og hun tog den og smadrede fjenden, som om isen var knust under sværdets slag. Og fra navlen blev hun sprængt med en coronaudladning. Massen af tanke smeltede, mange fly brændte ned.
  Svetlana tweetede:
  - Pigen elsker at dræbe,
  Her er pigen!
  Oleg Rybachenko kæmper som en rigtig titan. Terminator-drengen er sådan en desperat fighter. Og med bare barnlige fødder vil han frigive flere skiver, der skærer fjender, tankens metal er som en rødglødende isnål.
  Og hvordan et karatebarn driver en vindmølle.
  Og hvis han tager den og fløjter helt i lungerne. At en hel masse krager både vil tage og falde ned. Og ramte hovederne på de nazistiske krigere.
  Og så vil den spytte ud af røret... Og den rev den mandlige perfektion af hele hundrede fascister og kampvogne med fly. Dem fra smertechok tog og okochurilas.
  Den lille forfatter råbte:
  - For kommunismen i Rusland!
  Margarita vil i et vildt raseri spytte på nazisterne, og strømme af magisk plasma fløj ud af hendes mund. Og de slugte nazisterne til selve skeletterne. Og tankene smeltede, og flyene blev viklet ind i det brændende spind.
  The Warrior er en pige med gyldent hår.
  Og hendes bare fødder kaster stikkende og dødelige ting, så kun stykker af revet kød flyver af fra nazisterne, og kufferter fra tanke.
  Og pigerne skiltes også for alvor ...
  De tog endda deres trusser af. Derefter gik ødelæggelsen af nazisterne meget mere effektivt.
  Natasha udførte en kaskade af slag på hvide og sorte soldater. Og nu vil hendes bare fødder kaste adskillige granater og rive en hel bataljon af nazister og en stor masse kampvogne fra hinanden. Og så vil han fra de skarlagenrøde brystvorter frigive en bølge, der bringer ødelæggelse til nazisterne, som en kaskade af tsunami-tropper, både til infanteri og kampvogne med fly.
  Og fra navlen vil det tage et dødbringende lyn som en flugt og brænde den nazistiske kohorte, og fra dem var der kun forkullede lig tilbage og tre dusin kampvogne sammen med dem.
  Og til sidst, som fra Venus' skød, en smuk pige, vil en morderisk pulsar flyve ud, som voksede i størrelse, tog den, væltede og brændte et helt regiment af nazister og hundrede kampvogne, inklusive flere Mus med det samme.
  Krigeren brølede:
  - For stor kommunisme!
  Zoya tog og udførte en kombination, forlængede kraftigt med sværd og afskar tårnene på kampvognene. Og den udadtil unge kriger tog den og affyrede den med skiver, blandet med en ærtebombe. Og vil rive en masse af japanerne. Og så vil den tage sig selv fra hindbærvorterne og frigive en ny strøm af lyn. Og bryd fjenderne i chips med små chips. Og der er intet tilbage af tankene.
  Og så fra navlen, som ramt af laserstråler. Og masserne af nazisterne vil blive afskåret. Og kampvogne mister generelt tårne, ødelagte ruller flyver fra dem.
  Og afslutningsvis, som fra Venus grotte, vil en kriger med hår, farven som bladguld, kaste en hektisk strøm af energi ud. Og det vil feje de nazistiske vagter og rigtig mange kampvogne og fly og selvkørende kanoner væk. Det er hårde kæmpere.
  Krigeren råbte helt op i hendes lunger:
  - Ære til Stalins og zar Alexander III's kommunisme!
  Oleg Rybachenko vågnede og er klar til en ny kamp. Hans modstander Ruslan hoppede på en hest.
  Nå, to russiske riddere kæmper. Selvom Ruslan ser større ud, er hans modstander hurtigere og stærkere.
  Og så skyndte de sig hen imod hinanden.
  Oleg Rybachenko tog slaget af spydet på skjoldet og bevægede sig til siden. Og ram fjenden med en tur med en omsluttende krop. Og hans spyd knækkede også, men fjenden floppede sammen med hans hest.
  Rytteren sad fast, men hesten gik forbi. Oleg vandt igen og fik trofæet.
  Og til den forrige kamp havde han penge.
  Oleg efter denne sejr var allerede ved at forberede sig til semifinalen. Og hans rival burde være selveste Richard Løvehjerte. Hvilken stor forventning.
  Men klippen fire riddere spiste sammen.
  Smukke piger serverede dem. På trods af middelalderens strenge skikke var pigerne barhovede, korte nederdele og barfodet.
  Farvede bånd er vævet ind i pigernes blonde hår.
  De bød på mad og vin.
  Richard Løvehjerte bemærkede:
  Du er meget ung i årene. Du har ikke engang et overskæg. Men sådan en stærk og usædvanlig fighter. Hvis du vil, gør jeg dig til hovedet af min vagt!
  Oleg Rybachenko svarede ærligt:
  - Jeg ville ikke have noget imod det, men snart må jeg forlade Storbritannien. Og jeg vil blive tvunget til at kæmpe i en anden verden med andre tropper. Så ak, jeg kan ikke længere tjene dig!
  Ivanhoe sagde selvsikkert:
  - Jeg kan gøre det!
  Oleg så på ham. Selvom Rybachenko var i kroppen af en dreng på omkring tolv, var Ivanhoe lige høj som ham. Og i skuldrene virkede selv den muskuløse dreng bredere. Men på en eller anden måde vandt denne skrøbelige unge mand. Richard Løvehjerte er Ivanhoes hoved højere og meget bredere i skuldrene. Og den fjerde ridder er et hoved højere end Richard selv. Og hvad ... To hovedodds og mindst tre gange tykkere, men Ivanhoe betragtes som favorit.
  Måske mødes de i finalen. Det er interessant, hvordan Ivanhoe besejrer dem, der er større og tungere end ham. Og hvem lærte ham sådan en filigranteknik til turneringsbrydning.
  Oleg spiste kød og drak vin ... Stolen er behagelig og du kan sove et par timer mere.
  Især siden Richard sov. Terminator-drengen havde en drøm om en af sine tidligere missioner;
  Selvfølgelig, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, fire heksepiger, og det er ekstremt alvorligt. Men udover dem kommer der selvfølgelig andre hits.
  Oleg Rybachenko skyder fra maskingeværer med faste patroner. Han ligner en meget muskuløs dreng på omkring tolv, kun iført shorts og bar bryst. Da han var voksen, blev han et evigt barn, som modtog udødelighed. Og nu arbejder han på det i forskellige missioner. Og den tidligere science fiction-forfatter elsker det.
  Margarita ligner også en pige på omkring tolv, men hun var en voksen forfatter, der også købte udødelighed til gengæld for at gennemføre forskellige missioner. Pigen kæmper og slår fra maskingeværer.
  Derudover skærer Oleg Rybachenko også med sværd, der forlænger mange titusmeter. Drengen kaster også granater med sine bare tæer. Og han glemmer ikke at udspy fra lynets navle, at kineserne er stegt som grill.
  Men fløjten er også meget effektivt. Så besvimer de flokkede krager, og kineserne bliver slået ud, og selv hjelme hjælper ikke kineserne.
  Drengen råber:
  - Ære til USSR!
  Denne mission er ganske behagelig, men der er ikke så rosenrøde. Her i ét univers udviklede tyske heksepiger: Gerda, Charlotte, Christina, Magda en unik tank - "Panther" -2. Denne bil viste sig med en lav silhuet, placeringen af transmissionen og motoren sammen og på tværs af tanken. Skrogets frontpanser var 120 mm ved en stor hældning, siderne var 82 mm ved en hældning, tårnet var 150 mm ved en stor hældning. Og en 88 mm kanon med forbedret ballistik og skudhastighed.
  Denne bil var endnu bedre beskyttet end Tiger-2, og åren var kun fyrre tons.
  Dette gjorde det muligt at lancere den i masseproduktion i efteråret 1943, med en gammel motor på 700 hestekræfter.
  "Panther" -2 blev straks Anden Verdenskrigs bedste tank, og tyskerne begyndte at vinde.
  Og de nærmede sig endda Moskva, og lejemorderne huggede dem op og sprængte dem i luften.
  At dræbe tyskerne er dog ubehageligt for den hvide race, og selvfølgelig er de gule krigere ikke synd.
  Især nu hvor Kina har spredt infektionen rundt i verden!
  Blandt andet i Rusland. Så lad os male disse himmelske!
  Margarita skærer også kineserne med sværd, der forlænger. Og han skyder sig selv fra maskingeværer - hver kugle er lige i mål. Og med bare yndefulde tæer kaster han dødelige granater.
  Og hvordan lyn vil frigive fra navlen, fjender, grundigt ødelægge og brænde og smelte tanke.
  Og hvis pigen fløjter, så viser det sig at være en blokering.
  Og kragerne falder på toppen af Kina og vælter fly.
  Pige brøler:
  - Ære til kommunismen!
  Sådan tog udødelige børn, engang voksne, imod kineserne. Men yderligere fire pige-hekse, evigt unge væsner, tærsker det himmelske imperium grundigt.
  Natasha giver en byge af maskingeværer med genanvendelige patroner. Og så tegner han en mølle med sine sværd hundrede meter i omfang!
  Og med bare tæer kaster han en granat af savsmuld og gennemvædet i en eliksir. Den eksploderer som en vakuumbombe. De sprængte kinesere og deres primitive kampvogne flyver op. Og så kaster pigen lyn fra sine skarlagenrøde brystvorter, hun brænder kinesiske soldater levende. Og ødelæggelsespulsarer bliver smidt ud fra navlen.
  De knuser fly, som sommerfugle brænder Kinas fly i en fakkel.
  Men krontricket, når aggressive magiske tsunamier flyver ud af Venus' skød, brænder de kineserne som en helvedes flamme.
  Natasha kvidrede:
  - Ære til USSR's fædreland!
  Zoya er også i offensiven. Hun er en klassepige generelt super. Og han skærer med sværd og skyder fra maskingeværer. Og patronerne her er uendelige, og de skærer fjenderne grundigt ned. Og når pigens bare fødder kaster granater og river kinesiske soldater fra hinanden. Og så banker der fra hindbærvorterne brændende pulsarer - river tanktårnene af.
  Lyn fløj ud fra navlen på pigen med gyldent hår. Og hundredvis af krigere fra det himmelske imperium blev brændt ihjel.
  Og her er Venus grotte, der udsender en morderisk tornado. Det gik med en dødsle over de kinesiske tropper.
  Zoya tweetede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Augustine fnisede og blottede sine tænder og udsendte solstråler, der brændte kineserne, bemærkede:
  - Stalin er ikke mere!
  Og hun gav en byge af maskingeværer og skar med aflange sværd. Og så kastede bare tæer granater. De rev adskillige kinesere fra hinanden. Og fra skønhedens rubin brystvorter fløj lyn af ødelæggelse og ødelæggelse. De brændte en masse jagerfly fra det himmelske imperium. Og et stort antal kinesere blev revet fra hinanden af pulsarer, der fløj fra navlen sammen med kampvogne. De er så varme og ildåndende.
  Men Venus' skød tog og virkede. Og så mange modstandere tog og brændte.
  Augustin knurrede:
  - For USSR's storhed!
  Svetlana i kampen er den sejeste og grusomme. Og så affyrede hun en byge af maskingeværer og skar modstandere fra Kina i stykker med aflange sværd.
  Men fra jordbærvorterne sprang lynet ud, der brændte modstandere uden medlidenhed, og det himmelske imperium brænder, og tårne er revet af dets tanke.
  De bare tæer på pigefødder kastede bomben og dræbte en masse kinesere. Og hvordan en bar hæl stadig vil kaste en pulsar af ødelæggelse op og rive modstandere fra hinanden.
  Og fra navlen stegte lynet tusinde kinesiske soldater.
  Nå, da Venus' skød virkede, blev den endnu mere aggressiv.
  Og så brølede Svetlana:
  - For kommunismen i hele universet!
  De seks arbejdede meget effektivt. Og hun optrådte med vild, aggressiv selvmodighed.
  Men så sluttede et hold piger fra Det Tredje Rige sig til dem. De tog en endnu kraftigere AG-800 med sig med otte kanoner og tyve maskingeværer. Og alt dette styrede pigerne ved hjælp af joysticks.
  Gerda trykkede på knapperne med sine bare tæer, sendte et højeksplosivt projektil og mumlede:
  - Ære til arisk venskab!
  Charlotte trykkede også sine bare fødder på joystickets knapper, spyttede dødsgaven ud og knurrede:
  - Ære til kommunismen!
  Christina tog den og trykkede sine bare tæer på knapperne og kurrede:
  - Arisk kommunisme!
  Magda, der fyrede og brugte sine bare fødder, bemærkede:
  - Den ariske kommunisme selv!
  Piger fra det tredje rige skærer gerne kineserne. Vi skal hjælpe vores ariske brødre og søstre i krigen med Kina. Og dette land anser hele verden for at være forurenet af sin Coronavirus.
  Gerda pressede igen med sine bare tæer, kastede projektilet ud og bemærkede:
  - Vi vil ikke lade det gule imperium genoplive! Vi vil ikke lade dig sprede vira rundt i verden!
  Charlotte trykkede også på knapperne med sine bare tæer og råbte:
  - Selvfølgelig vil vi ikke!
  Christina, ved hjælp af sine skarlagenrøde brystvorter, skød også på de gule krigere fra det himmelske imperium, udstedte:
  - For den ariske fremtid!
  Magda, der med sine bare fingre ødelagde kinesiske soldaters smukke ben, gryntede:
  - For de højeste ariske præstationer!
  Og så var der et skivefly fra det tredje rige på himlen. Og dette er fra en anden verden. Der var Führeren i stand til at tage Moskva tilbage i det enogfyrre år. Hvordan skete det? Japan angreb tilbage i juli 1941 og fastholdt sovjetiske styrker i Fjernøsten. Som et resultat var der ikke nok styrker til forsvaret af Moskva, og hovedstaden faldt tilbage i oktober 1941 ... Og derefter var den røde hærs administration fuldstændig oprørt, og Stalin fik et hjerteanfald. En hurtig sejr over USSR blev derefter til en langvarig krig med Storbritannien og USA. I løbet af det blev der skabt diskoteker, som blev fløjet rundt med en laminær jet og var usårlige.
  Og efter sejren over Amerika har flyvende tallerkener allerede nået at besøge Mars og har anskaffet sig brintpumpede lasere.
  Albina og Alvina fløj ind fra en parallel verden på en diskette med kampstråler for at hjælpe USSR.
  Og her er de også barfodet og i bikini. Disse hekse begyndte engang at kæmpe tilbage i Spanien og gennemgik alle de vigtigste kampe i Anden Verdenskrig. Og nu på et kampkøretøj i kamp.
  Albina trykkede med sine bare fingre af mejslede forførende ben på joystick-knapperne, affyrede en stråle, der afskar de kinesiske fly og råbte:
  - Det er vidunderne ved vores teknologi!
  Alvina udsendte også med sine bare fingre af yndefulde ben en stråle mod det himmelske imperiums tanke, skar dem af og kvidrede:
  - Fædrelandets storhed er med os!
  Og Terminator-pigerne brød ud i latter i kor. De er sådanne kæmpende og klassiske skønheder.
  Albina trykkede allerede på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte, brændte kineseren med stråler og knirkede:
  - For den ariske orden i universet!
  Alvina tog og trykkede på joysticket med sin rubin brystvorte og afskar massen af soldater fra det himmelske imperium, brølende:
  - For hvide menneskers triumf!
  Og begge krigerpiger slog deres bare, sexhungrende mænds ben på metalbelægningen af den flyvende tallerken.
  Disketten er et ekstremt formidabelt våben. Det spillede en vigtig rolle i Det Tredje Riges erobring af USA. Og Kina skal opleve kraften i de ariske landes vrede.
  Men japanske krigere gik også ind i kampen mod det himmelske imperiums krigere.
  Fire smukke, næsten helt nøgne, stålmusklede ninjapiger er engageret i kamp. Japan er en traditionel fjende af Kina, og er klar til at hjælpe USSR i denne duel. Desuden elsker piger at dræbe.
  Her er den første ninja-pige med blåt hår, der hugger med to sværd, skærer gennem de kinesiske soldater. Så kastede hun ærter med sprængstof med sine bare tæer.
  Ydermere brager lyn fra ninjapigernes karminrøde brystvorter.
  Krigeren råbte:
  - Ære til Japan!
  En ninjapige med gult hår blev også hugget med sværd og kørte en vindmølle. Hun skar en masse kinesiske soldater ned. Hendes bare fødder smed giftige nåle og dræbte de gule krigere. Og brændende pulsarer fløj fra de karminrøde brystvorter.
  Krigeren brølede:
  Lad os smadre Kina!
  En ninjapige med rødt hår snurrede sommerfugleteknikken med sine sværd. Skære også en masse kinesiske krigere ned. Så kastede hendes bare tæer hagekors-formede skiver og slog igennem massen af krigere fra det himmelske imperium. Og fra rubinvorterne regnede dødbringende lyn. De brændte kineserne og rigtig mange af deres kampvogne og fly.
  Krigeren råbte:
  - Vores russiske brødre!
  En ninjapige med hvidt hår, også med sværd, udførte en kompleks kombination og skar soldaterne fra det kinesiske imperium ned. Så kastede hendes bare tæer en hjemmelavet bombe og rev et stort antal gule soldater fra hinanden.
  Og så udsendte jordbærvorterne magiske stråler, der skar kødet af krigere fra det himmelske imperium og skar samtidig både tårnene og flyets haler af.
  Og krigeren udbrød:
  - For den japanske drøm!
  Krigere fra Japan kæmpede godt. Og deres bare fødder er så dødelige gaver til døden og kast.
  Og ninjaer mod Kina. Men den Røde Hær ydede også sit bidrag.
  Pigerne dukkede op på IS-25. Den nyeste sovjetiske kampvogn med fire kanoner og otteogtyve maskingeværer.
  Alt er automatiseret i det, og Komsomol-heksene styrer ved hjælp af joysticks.
  Alyonka tog den og trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer. Et skud lød, og en landmine spredte kineserne og deres køretøjer.
  IS-25 er en formidabel tank. Den har en motor på tre og et halvt tusinde hestekræfter - diesel. Og rustningen er i stand til at holde meget kraftige slag. Sådan en kæmpende pige her. Og hendes brystvorter er sådan, at de funkler af rubiner.
  Anyuta trykkede også på joystickets knapper med sine bare tæer og huggede på de kinesiske jagerfly. Hun rev dem i små stykker, rev det himmelske imperiums tanke i små fragmenter og brændte flyene.
  Og hun kurrede:
  - Ære til Stalins hellige fædreland!
  Aurora skød også, trykkede sine bare fødder på joystickets knapper, rev de kinesiske jagerfly fra hinanden, rullerne af fjendtlige kampvogne rullede og pigen knirkede:
  - For USSR's sejr!
  Maria, der også brugte sine bare tæer, kørte en masse kinesere og deres kampvogne ind i kisterne og kurrede:
  - For stor kommunisme!
  Olympias trykkede også sine bare tæer på joystick-knappen, og en anden landmine ramte hæren af det himmelske imperium - og rev en hel bataljon i stykker.
  Krigeren knirkede:
  - Lenin bor i vores hjerte!
  Og alle fem barfodede, næsten nøgne piger med en aflastningspresse, sang i kor:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Se, falk, ørn...
  Folkets stemme er høj
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i vores hjerte,
  Så at vi ikke kender tristhed ...
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Vejen, oplysende kommunisme!
  
  Æren vil være evig
  I mange generationer...
  Russisk magt vil stige,
  Store Lenin er med os!
  Pigerne knuste kineserne effektivt. Briterne arbejdede dog også godt. Jane Armstrong og hendes hold tog også imod Kina. Da der er mange millioner soldater i det himmelske imperium, ankom et stort antal lejemordere for at redde USSR.
  Og selvfølgelig tog de imod fjenden.
  Krigere kæmper på tanken "Victoria" -400. Skyd briterne fra kanoner og maskingeværer.
  Jane trykkede på joysticket med sine bare tæer, smadrede endnu en kinesisk tank og knirkede:
  - For et stort imperium!
  Malanya, også uden at tænke sig om to gange, trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer, smadrede den kinesiske selvkørende pistol og knirkede:
  Vi bliver aldrig slaver!
  Gertrude skød også mod kineserne ved hjælp af sine bare tæer, skar en anden bil ned og knirkede:
  Vi er et frit imperium!
  Monica gav heller ikke nåde, det himmelske imperium. Og også med en bar fod rettet en strøm af ødelæggelse. Hvor mange kinesere og deres kampvogne blev dræbt.
  Pigen rystede på sine bryster med jordbærvorter og kvidrede øredøvende:
  - Ære til fædrelandet!
  Briterne er også i bevægelse og ødelæggelsen af Kina.
  Alenka ændrede i mellemtiden taktik lidt. Hun smed bh'en og trykkede allerede på joystick-knappen ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte.
  Hun sendte et projektil og knirkede:
  - For sej kommunisme!
  Anyuta smed også sin bh og trykkede på joysticket med en rød brystvorte og sendte endnu en dødsgave.
  Så sang hun:
  - Planeten kendte russernes storhed,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer mod kommunismen!
  Aurora slap også af med sin bh. Hun blottede sit bryst og slog kineseren med et udflåd. Hun dræbte mange af dem og brændte dem ved at trykke på knappen med sin rubin brystvorte.
  Og råbte:
  - russere, russere,
  Ikke en lykkelig skæbne...
  Men hvorfor, for at være stærkere,
  Vi har brug for problemer!
  Maria befriede uden at tænke sig om to gange sit bryst fra stof. Og med en jordbærfarvet brystvorte trykkede hun på joysticket. Et dødbringende og nådesløst projektil fløj. Rek to hundrede krigere fra det himmelske imperium ad på én gang. Og pigen råbte:
  - Ære til det tapre fædreland,
  Lev for evigt under kommunismen!
  OL, det største af dem, afslørede også en stor buste. Og fra jordbærniplerne lancerede hun en meget kraftig udledning af ødelæggelse ved at trykke på joystick-knapperne. Og en morderisk landmine smadrede en masse kinesiske soldater.
  Krigeren brølede:
  - Kommunismen vil være evig,
  Vi vokser kun op, ikke nede!
  Ja, hvis en russisk kvinde begynder at bruge brystvorterne, så er dette virkelig meget alvorligt. Og kineserne bliver ekstremt sårede. Og de er virkelig revet i stykker. Og det himmelske imperiums krigere dør i tusindvis hvert sekund. Så pigerne og den udødelige dreng overtog dem.
  Oleg Rybachenko affyrede en byge af maskingeværer, huggede kineserne med sværd. Og så, med de bare tæer af børns fødder, lancerede han endnu en udslettelsesgave. Så mange himlens krigere døde.
  Især da terminator-drengen tog den og fløjtede igen og slog kragerne ned på deres barberede kinesiske toppe.
  Den unge kriger bemærkede:
  - Alt er godt i verden, når man er ung og rask!
  Ja, det er rart at ødelægge racen, hvorfra smitten gik verden rundt. Kina er faktisk smitsomt. Menneskehedens virkelige bøddel, der fødte en ny pest. Hvilket i øvrigt er meget mere smitsomt end AIDS. Coronavirussen kom fra underverdenen, og Kina lod bevidst eller ubevidst ånden ud af flasken. Så lad ham betale for sine synder med blod!
  Og terminator-drengen slog de gule krigere med et lyn fra navlen.
  Margarita Korshunova, som i en respektabel alder blev en pige igen, var enig:
  - Ja, ungdommen er vidunderlig! Selv krig bringer glæde, når kroppen er sund, fuld af ungdom og styrke!
  Og pigen, barfodet, med en barnefod, kastede endnu en granat. Og han vil også fløjte og vælte kragerne på de kinesiske tropper.
  Natasha i offensiven. Med bare fødder kaster han den ene dødelige granat efter den anden. Og han skærer med sværd og skyder fra maskingeværer. Og så, fra de skarlagenrøde brystvorter, vil det banke på kinesiske tanke. Dette er godt. Tankenes tårne bryder sammen og flyver langt væk.
  Og hvordan lynet vil flyve fra navlen. Men selve strømmen af ødelæggelsesenergi fra Venus' skød. Og dette er faktisk meget alvorligt.
  Natasha sang:
  - Udødelig herlighed venter kommunismen!
  Zoya, en kriger fra de russiske guder, tog og huggede med sværd og forlængede dem med hundrede meter. Og så affyrede hun sine våben. Hendes yndefulde, bare fødder kastede en meget dødelig granat, der rev tre kinesiske kampvogne i stykker på én gang med en brændende hvirvelvind. Derefter udløste krigeren og fra den skarlagenrøde brystvorte et meget dødeligt lyn. Og fra den anden kiste på flyene.
  Og så gik pulsarerne fra navlen og brændte fjenden i massevis.
  Nå, Venus grotte bragte specifikt hans gave til fjenden og forbrændte.
  Zoya mumlede:
  - Rumkommunisme!
  Augustine i en vild, kobra-springende bevægelse. Og hendes rubinvorter kaster stykker af destruktivt stof, river og brænder kampvogne og infanteri.
  Og når bare pigefødder smider dødsgaver. Og de dræber fjender uden at give den mindste nåde.
  Men den rødhårede skønheds sværd, hvis kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner gennem luften, prygler tusinder af kinesiske soldater.
  Og fra navlen fløj lynene ud, og fjenderne blev brændt til aske.
  Og så blev der kastet en ært med bare tæer, som skød en halv snes fly ned på én gang og eksploderede med et stykke antistof.
  Augustin brøler:
  - Vores sejrrige kommunisme!
  Og fra Venus skød flyver, hvad der bringer, nådesløst og uden nogen konventioner, ødelæggelse.
  Svetlana er selv den sejeste i en vild kamp. Og nu afskar de de forhadte gule krigere fra imperiet, der angreb USSR fra maskingeværer. Og nu blev hendes sværd forlænget og gennemskåret rækkerne og soldaterne i det himmelske imperium. Så kastede den blonde piges bare, yndefulde ben noget virkelig dødeligt og rev Kinas tanks i stykker. Og så frigav jordbærvorterne ødelæggelse og totalitær ødelæggelse, med forkulning af kinesernes lig.
  Og da lynene væltede ud af navlerne, opstod der en fuldstændig blokering.
  Dødens mest dødelige gave blev sendt af Venus Svetlanas skød. Døden er absolut.
  Pigen kvidrede og sang:
  - Rygraden i Wehrmacht blev knækket i kampe,
  Bonaparte frøs alle ører ...
  NATO blev revet i stykker
  Og Kina var klemt mellem fyrretræerne!
  Seks kæmpere, en dreng og fem piger, handlede effektivt og praktisk. Og de kastede ekstremt dødelige og aggressive granater med deres bare fødder.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning skiltes også for alvor. Pigerne her er meget sexede og har droppet deres bh'er.
  Gerda trykkede på joysticket ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte, og som et resultat fløj en dødelig ladning ud.
  Krigeren brølede:
  - For ariske præstationer!
  Charlotte tog også og trykkede på joysticket ved hjælp af den karminrøde nippel og ramte den kinesiske tank.
  Så brølede hun:
  - Ære til fædrelandet!
  Christina forblev heller ikke i gæld og trykkede rubinvorten på en anden knap og smadrede en masse kinesiske soldater.
  Pigen råbte:
  - For det store Fædreland!
  Magda var ikke tilbage uden at omsætte fordelen. Hun tog også og sprængte med en udledning af dødbringende kraft ved hjælp af en jordbærvorte. Og hun tjekkede sig selv:
  - For de bedste vinder!
  Pigerne slog op for en stor joke. Pigerne her er på et kolossalt højdepunkt af kampfærdigheder. Gerda selv gik meget igennem, det samme gjorde hendes venner. På et tidspunkt løb de barfodet over Sahara, kæmpede i bjergene og kæmpede i nærheden af Moskva. De tog hovedstaden i USSR. Pigerne har været igennem meget. Og de vidste, hvordan det var at kæmpe i én bikini i den russiske frost.
  Og hvad er ørkenens varme sand under den nøgne jomfrusål.
  De skulle voldtage sovjetiske fangne soldater og selv blive voldtaget - hvilket er fedt!
  Gerda råbte og skød og dræbte kineserne:
  Verden er baseret på vold
  Vulkanen af raseri pisker i stor stil...
  Højere spænding,
  bryder ud af smerte og frygt...
  Kun frygt vil give os venner,
  Kun smerte motiverer dig til at arbejde!
  For jeg vil have mere og mere
  At bryde ind i fjender fra et maskingevær!
  De seks kæmpere var så uhæmmede, at soldaterne fra det himmelske imperium døde med mange hundrede.
  Piger er meget flotte. Og deres bare fødder kaster med aggressiv kraft. Og brystvorterne er skarlagenrøde, som valmuer, der smider destruktive pulsarer ud.
  Oleg Rybachenko fløjter igen og slår kragerne ned. Drengen er fuld af styrke og aggression.
  Og kragerne falder som hagl. Og de kinesiske hoveder bryder igennem. Og krager skyder også fly ned. Luftfart i Kina er primitivt, men der er meget af det, så du bør arbejde hårdt. Og kampene udspillede sig yderst forfærdeligt.
  Margarita kastede en granat mod det himmelske imperiums krigere med sin bare fod og knirkede:
  - Ære til USSR!
  Og pigen med sin bare hæl bukkede under for dødens og tilintetgørelsens gave. Og i sådan en grad spredt, det er bare forfærdeligt.
  Disse evige børn er så greyhounds og aggressive.
  Disketten fra oven begyndte også at skyde endnu hårdere og hårdere med lasere.
  Albina, ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, trykkede på joysticket og affyrede en dødbringende laser.
  En stråle passerede gennem kineserne og stegte en masse jagerfly.
  En smuk tysk blondine knirkede:
  - Ære være vort rige!
  Alvina fortsætter med at skyde. Hun trykkede også sine rubin brystvorter på joystickets knapper og knirkede:
  - Ære være kommunismens fædreland!
  Pigestrålerne knuste disse kinesiske krigere. Og tanks skar Albin med deres skarlagenrøde brystvorter, og fly skar Alvin med deres rubin brystvorter. Pigerne foragtede ikke at knuse Fritz med deres bare fingre af yndefulde ben.
  Albina sang:
  Ære til det store Rusland,
  Gud kan frelse os!
  Alvin rettede:
  - Vi er tyskere, ikke russere!
  Albina brølede:
  - Men vi har en arisk, russisk ånd!
  Yderligere to tyske piger fra fly slår kineserne. Helga og Margaret tog så imod det himmelske imperiums krigere. Det vigtigste her er at kæmpe næsten nøgen, så vil kineserne være magtesløse. Og slå, slå og bryde.
  Helga trykkede på håndtaget med sine bare tæer og knirkede:
  - Ære være Rigets Fædreland!
  Margaret, der også brugte sine bare tæer, sendte en raket mod kineserne, rev modstandere i stykker og knirkede:
  - Ære til troen på arisk kommunisme!
  Sådan stridbar begge ariske skønheder.
  Og her er Anastasia Vedmakova, denne pige, der blev en legende i forskellige krige. Hun skynder sig ind i kamp på det seneste MIG-25 jagerfly. Og lad os skyde kineserne ned. Også en evig pige, der kæmpede enormt meget tid.
  Og kæmper i bikini og barfodet. Også meget krigerisk. Ikke at give fjenden den mindste nåde.
  Anastasia trykker på aftrækkeren med sine bare tæer. Skyder en halv snes kinesiske fly ned i et stød og knirker aggressivt:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Vi er ikke bange for døden på slagmarken!
  For det hellige fædreland vil kæmpe ...
  Og selv døende vil vinde!
  Og Vedmakova vil blive sprængt væk .... Og raketten vil sprænge et dusin kinesiske fly i luften.
  Ja, sovjetiske piger er på toppen ... Her samles piger fra forskellige universer og tærsker det himmelske imperiums hær.
  Her er Anna Vinogradova i kamp. Også pilot, og bruger bare, yndefulde ben i kamp.
  Men begge piloter Anna og Anastasia har endnu ikke brugt alle deres reserver i kampen. Så de smed deres bh'er og begyndte at slå fjenden ved hjælp af karminrøde brystvorter.
  Her trykker de på knapperne med dem og udledninger udløses. Og kineserne er bogstaveligt talt brændt.
  Pigerne råber i kor:
  Lad os nyde verden uden ondskab,
  Selvom det nogle gange er svært at tro...
  Børn vil lege og grine
  Og vi vil opnå udødelighed - måske!
  Pigen kæmpede som rigtige ørne og tigre. Her er alle de kvindelige krigere.
  Kun én mand Oleg Rybachenko. Han er som en dreng, men meget muskuløs og smuk. Ikke underligt, at kvinder elsker ham. Faktisk er det fantastisk at være et voksent sind, men en ung krop.
  Oleg driver en mølle med sværd, hugger en masse kinesere ned og sang:
  - Drengen svarede og rynkede øjenbrynene:
  Jeg vil tjene det hellige Rusland...
  Lad en masse blod blive udgydt
  Men Gud kan frelse os!
  Natasha, der slap lyn fra sin skarlagenrøde brystvorte, bemærkede:
  - Russiske guder er virkelig stærke,
  Men de hjælper ikke de svage...
  Hvis du er tro mod Gud Rod -
  Skab en verdensmagt!
  Og pigen med sin bare hæl bukkede under for en granat med dødelig kraft. Og rev en masse og et helt bjerg af kinesere fra hinanden.
  Augustin blottede sine tænder og bemærkede:
  Vi er rigtige mestre!
  Og ud af rubin brystvorter er det som at banke på kineserne. En meget effektiv og kæmpende pige viste sig.
  Og alle skønhederne råbte i kor:
  - For kommunismens største!
  Og de vil tage en ekstra strøm af energi fra det femte punkt. Og straks kastede en million kinesere hovene tilbage.
  Gerda sendte ved hjælp af en skarlagenrød brystvorte en landmine og bemærkede:
  Vi har en god jagt!
  Ninja-piger, der knuste kineserne, knirkede:
  Vi er de stærkeste i verden
  Blødgør alle fjender i toilettet!
  Vi tror ikke på ninja-tårer,
  Og vi vil give de onde kinesere hjerner!
  Og pigernes bare hæle igen, som om de ville kaste dødsærter og rive huden af gule soldater i stykker.
  Oleg Rybachenko fløjtede igen, og da han så, hvordan kragerne slog kineserne, sang han:
  Den sorte ravn, over for døden, venter på offeret ved midnatstid!
  Margarita kastede bomben med sin bare fod og knirkede:
  - Men Pasaran!
  Fra navlen vil sende lyn ...
  Børnene sang, og pigerne af alle afskygninger og folkeslag fra de udryddende kinesere, der angreb USSR, samlede op;
  I verden er der både sorg og held,
  Rock med skæbnen kast en not!
  Nogle gange er Pallas som en hest,
  Triste og kedelige år!
  
  Måler den berusede bund af glassene,
  Ønsker at fylde sjælens smerte!
  Tænker tågernes varme delirium,
  Måske forgylde pungen!
  
  Jeg er stadig en grøn dreng
  Livet er gennemsigtigt, ligesom havoverfladen!
  Dybt forelsket i fædrelandet,
  Husk Rusland i en sang!
  
  Livet er som heste, der galopperer i en karrusel,
  Hvert øjeblik er som vand!
  Lad modstanderne blive følelsesløse
  Så arbejdets soldat sejrer!
  
  Vær en arbejder og en bonde sammen,
  Han tog hammeren i sine hænder, for at arbejde selv!
  Det er hårdt, og solen skyer forfærdeligt op,
  Pioneer er udmattet - træt!
  
  Men jeg arbejder ikke kun for nogen,
  Jeg vænnede mig til det røde hold!
  Vi vil smide alt afskum i sumpen,
  Kort sagt, vores russiske sprog er stærkt!
  
  Hænderne bliver hurtigt stærkere af arbejdet,
  Du er ikke længere en dreng - en pioner!
  Så landet blomstrer under en klar himmel,
  Gå foran med eksempel!
  
  Her blev han sendt til fronten som frivillig,
  Og han gennemgik hele krigen til ende!
  Yunak blev en sejr for Komsomol,
  Herren har inspireret hjertets kamp!
  
  Og så bruden, brylluppet, glæden,
  Der høres børns latter i huset!
  Videnskaben vil vinde, jeg tror, alderdommen
  Ære og succes vil være evig!
  Vågnende bemærkede Oleg Rybachenko, at han sov lidt mere end normalt.
  Ivanhoe havde allerede formået at slå sin modstander af sin hest, og terminator-drengen så ikke dette.
  Men Richard vågnede ikke og var klar. Løvehjerte tilbød et stumpt spyd, og Oleg Rybachenko takkede ja.
  Begge riddere gik fra hinanden. Kongen var højere og tungere. Oleg bemærkede, at Hans Majestæt tilsyneladende ønskede at møde Ivanhoe selv i finalen.
  Nå, hvad vil der ske.
  Begge riddere gik fra hinanden. Rebecca kyssede Oleg farvel. Og pigen gjorde det lidenskabeligt.
  Oleg bemærkede:
  - Tak skal du have! Jeg kan gøre dig til en baby!
  Rebecca protesterede:
  - En søn uden for ægteskab er en skændsel!
  Terminator-drengen svarede:
  - Så meget bedre! Han vil være en rigtig kriger! Nå, jeg er nødt til at gå!
  Begge krigere rykkede tættere på.
  Oleg så, at Richard var en erfaren fighter, og meget adræt og hurtig og ret teknisk. Her lavede han en vildledende bevægelse med et spyd. Men Oleg er svær at forvirre og bevæger sig hurtigere. Og ramte drengen med kroppens bevægelse i en tilbøjelighed. Spydet knækkede rystende. Richard savnede.
  Men ved et mirakel overlevede Løvehjertet. Og begge heste skiltes. Oleg skiftede spyd. Kongen sad usædvanligt fast i sadlen. Og det er ikke så let at presse ham.
  De begyndte at komme tættere på igen. Oleg, der udnyttede øjeblikket, vred skarpt sin krop og forlod samtidig hesten. Slaget var så kraftigt, at Richard blev væltet sammen med sin hest. Men Oleg fik et sådant skub, at hans hest også faldt.
  Så var der igen uafgjort.
  Begge heste rejste sig ... Oleg så, at kongen virkelig sad i sadlen som hånd i handske.
  Og at den kun kan nedbringes med en hest. Men Richard Løvehjertes hest bliver større og tungere.
  Så besluttede Oleg at overføre til en kamel, som blev hans trofæ efter at have besejret en afrikansk kriger. Det var en interessant idé, der kunne øge drengens slagkraft.
  Dyret begyndte først at sparke. Men Oleg sagde:
  - Du og jeg er af samme blod - du og mig!
  Og kamelen adlød. Der var ikke tid til at rejse videre.
  Og her spredte ridderne sig igen i hver sin retning. Og lad os gå med stor hastighed.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tsok, tsok, tsok - åen ruller ... Det kække kavaleri driver de hvide!
  Og så fandt de sammen. Oleg Rybachenko slap væk fra Richard Løvehjertes spyd og ramte selve midten af skjoldet. Og slaget var knusende og væltede kongen af Storbritannien sammen med hans hest. Men den gigantiske kamel overlevede.
  Og her er en glorværdig sejr.
  Nu er finalen kommet. Begge riddere forberedte sig på at kæmpe med vanvid og raseri.
  Ivanhoe så udadtil rolig ud. Han forstod tilsyneladende, at fjenden var meget stærk, men han var klar til testen.
  Oleg Rybachenko følte sig også selvsikker. Han havde stor erfaring i forskellige kampe. Selvom der er færre turneringer. Og han forstod, at Ivanhoe trods al sin fænomenale teknik ikke var hans rival.
  Undervurder dog ikke fjenden. Ivanhoe, med en sådan beskeden størrelse, besejrede modstandere meget større end ham selv. Det betyder, at han gjorde noget.
  Oleg Rybachenko besluttede, at det var bedre at fortsætte angrebet på kamelen. Og det er alvorligt.
  Begge riddere løb igen mod hinanden. Ivanhoe sad ubevægelig. Men det var tydeligt, at han var ret klar. Når Oleg sædvanligvis bevægede sig væk fra modstanderens spyd og ramte selve midten af skjoldet, flyttede hans modstander skjoldet til venstre og mildnede slaget. Begge riddere skiltes og væltede hinanden af deres heste.
  Oleg Rybachenko bemærkede:
  - Min teknik!
  Og de skiltes igen, og ansporende deres heste skyndte sig at møde hinanden. For nu lavede Ivanhoe en vildledende bevægelse med et spyd og ramte skjoldet, men Oleg tog forsvaret til højre og slog tilbage med et twist. Men Ivanhoe formåede at slippe væk. Igen brød de op uafgjort. Og de begyndte at rykke tættere på for tredje gang.
  Oleg mente, at hans modstander trods alt simpelthen var utrolig hurtig. For et menneske er han for klog. Og er det tilfældigt en lejemorder? Jo stærkere fjenden er, jo mere interessant er krigen.
  Oleg lavede en vildledende bevægelse med sit spyd, og hans modstander forsøgte også at narre sin modpart.
  Men Oleg bevægede sig stadig hurtigere, og hvordan han slog ham i maven med et spyd, uden om skjoldet. Reglerne krævede at slå med et spyd, og uanset hvor. Kun i en andens hest blev betragtet som en skændsel. Denne gang fik Ivanhoe et kraftigt slag og faldt sammen med hesten. Derudover var rustningen stadig slidt, og den unge mand blev alvorligt såret.
  Horn erklærede Oleg Rybachenko for vinderen. Og han fik udleveret et gyldent bæger med småsten og selvfølgelig en skattekiste.
  På samme tid, til ære for vinderen af den internationale turnering, blev der annonceret en fest med deltagelse af smukke og sexede piger.
  Oleg Rybachenko spiste og drak meget. Pigerne dansede gradvist og smed deres kjoler af sig og forblev næppe dækket af tynde strimler af stof. Oleg, udmattet og efter at have drukket en masse dyr og stærk vin, faldt i søvn.
  Han drømte om sine egne eventyr i andre verdener.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kæmpede nu ved kysten og angreb samuraien.
  Drengen og pigen løb hen imod deres fjender og viftede med deres sværd. Og sammen med dem var der piger i angrebet.
  Helikoptere kredsede over.
  Japans kyst var sandet, strandene. Og de gravede skyttegrave og mange skanser.
  Wiren er spændt, og der er maskingeværtårne. De russiske tropper åbner ild.
  Men børnene er udødelige, og pigerne er hekse med beskyttende magi, og hverken kugler eller granater rammer dem.
  De knuser det gule imperiums soldater.
  Oleg Rybachenko skærer samurai, leder en traditionel mølle. Så kaster han en granat med sine bare tæer. Spreder japanerne i forskellige retninger.
  Drengen huskede filmen: "Empire of the Sun". Der var også et barn, hovedpersonen. Engelsk, mørkhåret. Forresten, i løbet af filmen ændrede han sig så meget, at man måske tror, at forskellige skuespillere spiller den samme dreng. Selv hendes hår er lysere. Oleg Rybachenko så først denne film uden oversættelse og troede, at drengen tilsyneladende bad japanerne om sko, da han lå på knæ. Så, efter at have modtaget sko, kravlede han barfodet gennem tråden.
  Her er en interessant opfattelse uden oversættelse. Så så det ud til, at drengen tilsyneladende stjal grøntsager eller fik mad. Når du ser en film med oversættelse, er alt anderledes. Og bogen er lidt anderledes.
  Ja, en barfodet dreng, især i det varme klima i det sydlige Kina, er nok bedre end i sko. Selvom det for en englænder er en betragtning om prestige.
  Her tager Oleg Rybachenko kun sko på ved paraden eller ved et møde med zaren. Meget mere behændig i kamp uden generalens støvler. Derudover er den udødelige krop ikke bange for kulde, infektioner eller skader. Så han har heller ikke brug for sko om vinteren, og det er ikke skræmmende at løbe gennem snedriver.
  Det er fordelen, når man ser ud som om man er tolv år? Det er muligt at undvære støvler, og flimre med bare, runde, børnehæle, og det er normalt. Og endda smuk.
  Og en voksen ville blive væmmet. Og så ligner du altid et barn, og det er fantastisk. Desuden forhindrede hans ungdommelige udseende ham ikke i at blive hærgeneral, en hertug og få mange flere titler.
  Og vær den rigeste mand i Rusland.
  Lige nu kastede Oleg en savsmuldsbombe med sin bare fod og rev en masse japanere op.
  Hvorefter han, mens han fløjter, og bunker af krager er døvede, får hjerteanfald og falder på tropperne fra Empire of the Rising Sun. Og gennembore soldaternes kranier.
  Margarita skærer også ned på japanerne. Og med de bare tæer af børnefødder kaster han dødens boomerange. Hun minder Oleg om Gerda. Det kan bare være omvendt. Så hun blev for hurtigt voksen. Og denne var en voksen, endda en ældre kvinde, men hun blev en pige. Og også barfodet. Og hun er meget mere fingernem uden sko.
  Faktisk forhindrer både støvler og sko og støvler dig i at bevæge dig og løbe.
  Og da udødelige børn har en større bevægelseshastighed end en gepard og ethvert andet landdyr, knækker skoene på deres fødder hurtigt. Så Oleg foretrækker at kæmpe i bare shorts.
  Med hans smukke og muskuløse krop er det endnu bedre. Her havde Bruce Lee en relieftorso, og han foretrak at optræde nøgen til taljen.
  Oleg har derimod ren, glat, barnlig, men meget stærk hud, hvorpå der ikke er ar og forbrændinger, og han ville endda være smuk næsten nøgen.
  Og korte shorts er så - for anstændighed.
  Og i Makarenko-kolonien var unge fanger i shorts og beacons, og når det var varmt, uden T-shirts. Og så gik de i en ret kold årstid. Hvilket ikke er særlig behageligt for almindelige kroppe.
  Men det er stadig varmt lige nu. Sommeren har lige passeret toppen af hovedet, slutningen af juli. Og det her er Japan, hvor det stadig er så varmt og behageligt i denne tid. Lad det være nordpå.
  Forresten, i det sydlige Japan er vintrene ret milde. Og i nord er vinteren ret kold. Selvom landet er relativt lille i størrelse. Men den kolde strøm løber rundt i nord, og den varme strøm løber rundt i syd. Forresten, i Port Arthur er vintrene meget mildere end i Vladivostok. Også et skifte til fordel for varmere hav og strømme.
  Oleg Rybachenko kæmper i dette vidunderlige og blomstrende land. Jeg vil egentlig ikke dræbe japanerne. Det er ikke coronavirus, men levende mennesker.
  Især blandt dem er der mange teenagere, der kæmper. Unge japanske drenge er ret smukke. De har blødere træk end voksne og er ikke så gule og ligner derfor mere europæere. Og japanske piger er også meget smukke.
  Især i Japan lysner mange kvinder deres hud og ligner mere europæere.
  Ja, at dræbe dem er ikke særlig behageligt. Du bliver allerede på en eller anden måde træt af denne form for blodsudgydelse.
  Men på den anden side bobler krigerisk spænding op i dig. Og du begynder at tæske samuraien med voldsom, voldelig kraft.
  Oleg Rybachenko holdt igen en pladespiller med sværd. Skær en masse japansk af og brølede:
  - Ære til zar Nicholas æra.
  Margarita smed også en morderisk dødsgave med sine bare tæer. Rek en masse japanere fra hinanden og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Ære til de store kongers æra!
  Derefter vil de udødelige børn fløjte. Og ødelæggelsesgaver vil falde på japanernes positioner. Brækker gennem deres kranier.
  Og i havet kæmper en pige med en gul horde. Destroyerens besætning af skønheder i bikini kæmper desperat mod samurai. Og pigerne viser den højeste og kæmpende klasse.
  Marina med sine barfodede venner retter en pistol mod japanerne. Affyrer og udtaler nøjagtigt.
  - En, to, tre... Bryd japanerne! Fire, otte, fem! Bryd skibet!
  Og pigerne støtter hende og hyler:
  - Bryd skibet!
  Og flash bare, runde, lyserøde hæle. Masha, der også er næsten nøgen, kun i shorts, sigter mod tønden og brøler:
  - Ære til den tsaristiske kommunismes æra!
  Og også som en ild. Og mineapparatet er søsat. Og ramler lige ind i siden af den japanske krydser.
  Masha skreg entusiastisk:
  - Jeg er en terminator-kriger!
  Og hendes bare, runde hæle er så forførende. Og besætningen består udelukkende af piger. Hvad kan jeg sige, det er ret fedt.
  Marina, der forsøgte at sænke sine modstandere, gryntede:
  - Ære til det sovjetiske fædreland! Vi vil leve under kommunismen!
  Og en anden fjendtlig krydser synker.
  Det er rart, når holdet kun består af piger. Og piger foretrækker at løbe i varmen i deres shorts. Og de kan virkelig godt lide det, for helvede.
  Her tog pigen Melonica den og lancerede en boomerang med sine bare tæer. Og et par afskårne japanere styrtede i havet.
  Melonica tog den og sang:
  - Min tro, tro på kommunismen!
  Og lancerer igen en morderisk boomerang.
  Masha bragte endnu en dødsgave til fjenden. Og nu splitter den japanske eskadrons krydser sig igen. Det er klart, at det er dårligt at slås med russiske kvinder. De vil bide tigeren med deres tænder.
  Natasha i angrebet skar en japansk officer i halve. Og aggressivt erklærede hun, blottede sine tænder:
  - Den stærkeste russiske ånd i verden!
  Og igen skønheden i et aggressivt angreb.
  Zoya kastede med sin bare hæl en kulbombe op. rev en hel masse japanere fra hinanden. Og hun rev mange samuraihænder og hoveder af. Så sang skønheden:
  - Jeg tror på stor kommunisme!
  Og lynet vil flyve ud af hendes jordbærvorte.
  Augustine på angreb som en kobra. Her er en lille japansk kampvogn bogstaveligt talt revet i stykker af en granat kastet af den. Og den brændende skønhed smed hende selvfølgelig ved hjælp af hendes bare tæer.
  Efter sang:
  - Sværg troskab til zar Nicholas! Jeg ønsker ham børn at vinde!
  Svetlana er også et rigtigt udyr i kamp. River disse japanere, som om de er en slags dukker.
  Og krigeren brølede på toppen af hendes lunger, mens lynet fløj ud af hendes jordbærvorte:
  - Til tsartiden! Nicholas II er en rigtig ørn!
  Og med sin bare hæl vil pigen smide endnu en dødbringende sprængstofpakke.
  Men i angrebet og kampvognsbesætningen af Gerda. Pigen slås i en russisk bil.
  Og her viser han sig fra den bedste side.
  Med bare fødder sigter Gerda pistolen og skyder mod fjenden. En granat ødelægger en japansk bil.
  Blonde i bikini brøler:
  - Ære til vores land -
  Satan vil ikke overvinde os!
  Den rødhårede vixen i angrebet, der knuser samuraiens våben, brøler:
  - For storheden af ariske ideer!
  Bare fødder peger mod pistolens bundstykke.
  Så brølede hun:
  - For et nyt tredje rige!
  Christina, der skyder mod samuraien, bemærkede:
  - Tysklands fremtid er forude! I mellemtiden kæmper vi for det tsaristiske Rusland!
  Og han trykker også på pedalen med sin bare hæl.
  Magda, der skød mod fjenderne, udsendte aggressivt og blottede sine hugtænder:
  - Vi vil blive genfødt og være sejere end Rusland!
  Og hun blinkede med perlefarvede tænder. Ja, det er fire meget stridbare fyre. Mere præcist pigerne, som er næsten nøgne, men meget smukke og kæmpende.
  Gerda, der skød mod japanerne, hviskede:
  - Alt er blandet sammen, flettet sammen,
  Sedlens klokker ringer...
  Falsk sandhed, sand løgn
  Piger i bare ankler!
  Charlotte, der skriblede til samuraien med et maskingevær, brølede:
  Skygge, skygge, skygge, skygge...
  Petrels skygge...
  Og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl, kvækkede den rødhårede pige.
  Christina, der knuste fjenden, bekræftede:
  Rejser sig over landet igen!
  Og med en jordbærvorte, hvordan han vil presse hunden, og kanonen vil affyre et projektil. Og han vil gå direkte til ammunitionslageret. Og hele batteriet vil tage på én gang og eksplodere.
  Magda, der med sine bare fingre tæskede fjendens yndefulde pigeben, kaglede:
  Skygge, skygge, skygge, skygge...
  Petrels skygge!
  Gerda trykkede på knappen med den skarlagenrøde brystvorte og sendte et projektil mod fjenden, udsendt:
  - Det er tilbagebetalingstid!
  Charlotte, der skød ved hjælp af sine bare tæer, råbte og rakte tungen ud:
  - Skygge, skygge, skygge, skygge,
  Petrels skygge!
  Christina, der skød med en rubin brystvorte mod de japanske soldater, udstedte:
  - I en hvirvelvind af lidelse og problemer!
  Magda, ved hjælp af sine bare tæer, tæskede fjenden og knirkede:
  - Du kan ikke lokke os ind i en revolution!
  Gerda slog som bekendt japanerne med en rund, bar, pigeagtig hæl og bemærkede:
  - Kun konger har mange problemer!
  Piger er faktisk selvfølgelig ariere af højeste niveau. Nu er Tyskland et rastløst land i krise. Hitler tabte præsidentvalget, og hans chancer for magt ser allerede ude. Og han har kun et relativt flertal i Rigsdagen.
  Oleg Rybachenko, der kæmpede mod japanerne, huskede, at noget lignende skete i Rusland.
  Da Zhirinovsky, der blev sammenlignet med Hitler, vandt førstepladsen ved valget til statsdumaen, men kunne ikke kun udvikle succes, men endda holde sine positioner.
  Drengen kastede et par stjerner med sine bare tæer. De rev maven op på et dusin japanere. Så tænkte drengen igen.
  At Zhirinovsky er en kujon, og han har en hares sjæl. Hvad vælgeren følte og ikke stemte på ham ved præsidentvalget i Rusland.
  Terminator-drengen fløjtede, og krager begyndte at falde på japanerne, som, da de blev bedøvet, blev en rambuk. Og gennemborede hovedet på samuraien.
  Så tænkte drengen igen. Her tænker man ofte ulogisk. Faktisk blev de på et tidspunkt forført af Jeltsin. Selvom det var tydeligt, at Boris ikke skinnede med intellekt. Og at manageren fra ham er middelmådig. Det vigtigste er, at Jeltsin er stædig, med et patologisk ønske om at ændre holdet, det vil sige at arrangere personalespring. I denne henseende ligner Lukashenka ham og elsker også at blande personalet og skifte Shilov til Mylov. Selvom for hyppig personalerotation er skadelig.
  For eksempel er den ottende premierminister Rumos allerede blevet filmet. Og i stedet for en endnu værre en. Lukashenka begyndte generelt at blive skør med årene. Og selv hans eget følge begyndte at forstå, at diktatoren er fuldstændig utilstrækkelig. Ikke underligt, at mange ledere gik til præsidentembedet. Der var en splittelse i den herskende elite.
  Og hvordan opførte Lukasjenko sig med coronavirus? Hans opførsel er bare sindssyg! Men i lille Hviderusland kan karantæneforanstaltninger og lukning af grænser have en stærk effekt. Desuden var der et forspring i tide.
  Men Lukasjenka opførte sig uden at tage hensyn til folks helbred. Og Hviderusland har overhalet Italien og Kina med hensyn til antallet af inficerede.
  Derefter hadede flertallet af hviderussere diktatoren. Og kun massiv valgsvindel, brug af administrative ressourcer, vildt pres på vælgerne, gav en chance for at vinde det sjette præsidentvalg i Hviderusland.
  Oleg Rybachenko udførte en gal sommerfugleteknik med sværd, skar et dusin samurai ned og sang:
  - Vi lover uden besvær, det er sandt, ja! Men så, med hvilket besvær falder vi i afgrunden senere!
  Og drengens bare hæl lancerede den morderiske dødspakke af deres savsmuld.
  Ja, behandling for coronavirus er meget dyr og overhaler helbredet. Så diktator Lukasjenka reddede intet ved at nægte at træffe hasteforanstaltninger. Og hvad er coronavirus, skal han stadig opleve i sin egen hud. Russiske guder og højere magter straffer diktatorer for letsindighed. Generelt er det kun kriminelle regeringer, der sparer på folks helbred.
  Oleg Rybachenko kastede en hjemmelavet bombe med sine bare tæer. Han er nu en udødelig dreng. Og brølede på toppen af sine lunger:
  - Ære til landet Rusland, hvor folk er som ørne!
  Margarita holdt en fanreception, og knuste fjenderne og knirkede:
  - Det her er vores land! Rusland er os!
  Og pigens bare hæl sendte en ødelæggelsesgave til fjenderne.
  Margarita fløjter igen, og kragerne falder ned i hovedet på de japanske soldater.
  Og intet kan redde det.
  Pigen er meget stridbar og cool nok til at smadre fjendens magt.
  Natasha er i offensiven... Hun skærer fjenderne ned.
  Og her på himlen Alenka med sit mandskab.
  Fem piger i en kæmpe kødhakker med tre klinger.
  Alenka skyder fra en flykanon, ødelægger japanerne og knirker:
  - Til faderkongens ære!
  Anyuta rammer samuraien med maskingeværer og råber:
  - Vi vinder ikke forgæves!
  Alla smider en bombe over japanske positioner og udbryder:
  - Og bjerge og have!
  Maria skød også fra en flypistol. Revede samuraien fra hinanden og knirkede i toppen af hendes lunger:
  - Gudskelov!
  Marusya affyrede en mine fra helikopterens livmoder. Hun sprang op og slog de japanske soldater ud.
  Og heltepigen gøede:
  - Hele vores jord!
  De fem tog grundigt imod samuraien. Og helikopteren nedbringer nutid efter gave på japanerne.
  Det er svært at stoppe den tsaristiske hær. Især hvis der er sådanne piloter i det, og Anastasia og Akulina.
  Anastasia Vedmakova kæmper i sine shorts. Og sender en dræber gave til ødelæggelse til fjenden.
  Så sang hun:
  - Den bedste zar Nicholas i verden!
  Og igen, ved hjælp af bare tæer, sigter han en flypistol. Og slår endnu et japansk es ned.
  Akulina Orlova kæmper også bravt. Og smadrer japaneren grundigt. Og han bruger sine bare tæer. Og igen skyder endnu et fly af den opgående sols land ned. Så vil den brøle, og ret aggressivt:
  - Jeg er en kriger lad os bare sige, bare super!
  Og blink til modstanderne. Ligesom du stadig ikke har den mindste chance for en samurai. Og pigerne vil helt sikkert rive dig fra hinanden.
  Anastasia Vedmakova vælter en japansk bil igen. Mere præcist kvidrer et primitivt fly:
  - Vi vil give vores sjæl for vores fædreland,
  Og vi vil stå og vinde igen!
  Akulina Orlova, der væltede en anden bil ved hjælp af sine bare tæer, knirkede:
  - Ære til det kongelige Fædreland! Ære til zar Nicholas II!
  Og krigeren lavede endnu en imponerende drejning. Og to japanske fly kolliderede. Og krydsfiner og affald faldt i forskellige retninger.
  Indtil videre er Japan fundamentalt ringere end Rusland som fly. Desuden har hun stadig ingen chance for at holde ud i lang tid. Russerne er meget stærke.
  Så tankene lander endda.
  Besætningen på Elizabeth på "Alexander den Tredje" skynder sig i kamp. På trods af sine imponerende dimensioner klatrede den russiske kampvogn nemt op langs kysten og satte sig ikke fast i sandet.
  Så den russiske hær bevæger sig også ved hjælp af kraftige kampvogne, der er i stand til at slibe enhver kraft.
  Elizabeth affyrer en kanon med sine bare tæer og siger med kraft:
  - Vores hjemland er Rusland,
  Bliv lykkeligere i verden!
  Elena affyrer med maskingevær. Samuraierne falder ned som fældede træer fra de blyholdige gaver, pigerne sender ud.
  Elena siger med et grin:
  - Vores fædreland bliver smukkere,
  Tjen pigerne i Rusland!
  Ekaterina trykkede på sin bare hæl. Hun sendte et projektil med kolossal dødbringende kraft. rev en masse japanere fra hinanden og knirkede:
  - For kongelige sejre!
  Euphrasia, der knuste japanerne med larver, bemærkede:
  - Ikke kun kongelig, men også vores!
  Elena skød igen med sine bare tæer. Hun rev samuraien i revne stykker og knirkede:
  - Ja, for vores store sejre!
  Elizabeth affyrede maskingeværer. Nå, hun har en knusende tank. Så tæsker japanerne.
  Pigen sang og skar samuraien af i massevis:
  - Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er intet land, tro, at Rusland er smukkere,
  Med os Ukraine, Hviderusland!
  Ekaterina, der skød mod fjenden, blottede sine tænder, trykkede sin bare hæl på aftrækkeren og brølede:
  - For Rusland, som er det smukkeste af alle!
  Euphrasia, der huggede i samuraiens vanvid og huggede de gule soldater ned, erklærede aggressivt:
  - Rusland stod, og vil stå som en sten!
  Og tanken "Alexander den tredje" accelererede. Det er ærgerligt, men det er en skam, at zar Alexander III døde som niogfyrre. Hvis han levede længere, vandt Rusland måske den første krig med Japan. Og så ville autokratiet være urokkeligt og uovervindeligt. Og i Første Verdenskrig skete februarkuppet allerede, da Rusland stod på randen af den endelige sejr.
  Men hvis der ikke var noget nederlag i krigen med japanerne, ville der ikke være nogen tanke. Og det betyder et arnested for optøjer og alle mulige konspirationer. Derudover kunne Alexander den Tredje i princippet, sund som en tyr, leve længere. Og han kunne godt nå personligt at vinde Første Verdenskrig? Og hvad? Den østrigske kejser, der kom ind i kampen med Rusland Franz, levede seksogfirs år og korrigerede otteogtres. Og han døde i 1916! Og at Alexander den Tredje ikke kunne have levet så længe eller endnu mere?
  Under alle omstændigheder er Rusland nu styret af Nicholas II. Og hans regeringstid er lang.
  Han er allerede foran Catherine II i varighed. Og så kan det også blokere Peter den Store. Eller måske Ivan den Forfærdelige. Ganske vist regerede han rent nominelt i nogen tid.
  Elizabeth skyder igen. Brækker en japansk bil og blotter sine tænder siger:
  - Jeg tror på kommunismens æra!
  Og blinker til sine partnere!
  Elena mejer samuraien ned med en byge af maskingeværer og siger og blotter sine hvide tænder:
  - Der kommer en ny æra og solens opgang!
  Og igen, ved hjælp af bare tæer, fyrer pigen.
  Ekaterina, der skød mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Tsar Nicholas II's æra vil være meget glorværdig!
  Og pigen vil blinke til sine partnere. Nå, det elsker de at gøre.
  Og tanken knuser japanerne. Og tarm soldaterne.
  To tyske kvinder kæmper på himlen: Albina og Alvina. De har allerede modtaget alle de første fire grader af St. George Cross. Og det første kors lavet af sølv. Den anden er sølv med en sløjfe. Det tredje kors er gyldent. Yderligere guld med sløjfe. Og den femte, som pigerne rigtig gerne vil have, er gylden med små diamanter. Korsets sjette grad er guld med sløjfe og diamanter. Og der er også den syvende grad - et platinkors med diamanter, og den ottende: et platinkors med diamanter og en sløjfe. De sidste krydser er større end de gyldne og har flere diamanter på. Og buen var også besat med diamanter.
  Hele otte grader, og jo højere grad. Jo flere penge der betales for det hver måned hele livet. Desuden får indehavere af en grad med diamanter ikke kun penge for selve priserne, men også arvingerne. Med guldkors med diamanter - halvtreds år, og platinkors med diamanter - hundrede år!
  Udmærkelser med diamanter er sjældne, men de er i stand til at give i lang tid ikke kun helten selv, men også afkommet.
  Og piger fra Tyskland prøver meget hårdt på at tjene dem.
  Albina skyder et japansk fly ned med sine bare tæer og kvidrer:
  - Men det store rige ....
  Alvina afskar en anden bil fra den opgående sols land og fortsatte med kraft:
  - Vi fik besked på ikke at drive!
  Albina vendte flyet rundt, affyrede et skud. Japanerne lyste op som et stearinlys.
  Den blonde pige kurrede:
  - For den ariske kommunismes storhed i hele verden!
  Alvina ramte en samurai-bil og kurrede:
  - For vores store succes!
  Og ved at bruge sine bare tæer sendte hun igen en morderisk dødsgave.
  Tyske piger var ekstremt stærke stjæle. Og nu dræber de Ruslands fjender. Men de kan lige så godt dræbe russiske soldater. De er lejesoldater.
  Lermontov skrev om sådanne mennesker;
  Men sikke et vidunder på lang afstand
  Som hundredvis af flygtninge...
  Dukkede op for os af skæbnens vilje,
  For at fange berømmelse og rang!
  Albina noterede aggressivt, mens hun slog den nye japaner ned med stor selvtillid:
  - Jeg er den bedste i verden!
  Alvina skar en anden japansk pilot ned, råbte også indsigende og viste sin tunge:
  - Ikke! Jeg er den bedste i verden!
  Albina sang forsonende og skød japanske fly ned:
  - Vi er de bedste i verden
  Vi vil suge alle fjenderne i toilettet ...
  Fædrelandet tror ikke på tårer -
  Vi vil give de onde oligarker i hjernen!
  Men blandt fremmedlegionens andre krigere kæmper Jane Armstrong også. Smuk britisk pige. Og med hende på holdet også udelukkende det retfærdige køn.
  Krigere selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Gertrude ladede pistolen med sine bare tæer. Og Malanya pegede og skød.
  Den japanske kanon væltede.
  Monica kvidrede og nikkede med hovedet.
  - Ære til Storbritannien!
  Jane Armstrong sang, da hun affyrede sit maskingevær:
  - Reger Britannia de himmelske have,
  Vi bliver aldrig slaver!
  Ære til vores engelske land!
  Nå, Rusland har en tsar!
  Og igen vil krigeren tage det og skyde meget præcist. Og den japanske kampvogn blev delt i stykker.
  Gertrude, der førte ilden, tog den og sang:
  - Håbets strålende sol
  Stiger over landet igen...
  Vi vinder som før
  Og de gik på vandretur!
  Og de engelske kvinder i fuld gang og kamptrance.
  Oleg Rybachenko kæmper med japanerne. Han ligner meget drengen fra Conan-tegnefilmen. Kun endnu hurtigere. Og derfor bliver disse samurai tærsket. Det er klart, at Japan ikke har nogen chance mod sådan et hold.
  Terminator-drengen tog og kastede en granat med sin bare fod og sang aggressivt:
  - Rejs et stort land,
  Rejs dig til en kamp til døden!
  Med en meget mørk armada,
  Og den gule horde!
  Margarita tog og skar også en tredobbelt mølle med sine sværd. Derefter
  Med sin bare hæl ramte hun en masse granater, som budbringer-drengen kastede til hende.
  rev en masse japanere fra hinanden og sang;
  Må ædle raseri
  Riv som en bølge...
  Der er en folkekrig -
  Hellig krig!
  Ja, dette er et par udødelige børn, de er meget aktive i at ødelægge og hugge fjender. Fra sådanne tomboys kommer ikke samurai barmhjertighed. Men i hvert fald her består hele tsarhæren af helte og de mest rigtige vindere.
  Oleg Rybachenko, der hugger modstandere, bemærkede:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde mod fjenden!
  Jeg er hvem som helst, jeg er hvem som helst, jeg vil rive hæren med et sværd!
  Og drengen vil fløjte igen i en speciel rækkevidde. Og ravnene vil besvime og gennembore ihjel med deres næb kranierne fra soldaterne i den opgående sols land.
  
  TYSK PANTERS HELVEDE grin
  ANNOTNING
  Tyske piger var i stand til at lave sådan en "Panther", som er hoved og skuldre stærkere end sovjetiske kampvogne. Som et resultat vendte Wehrmacht krigens bølge og begyndte at vinde. Når piger kæmper barfodet, kan de ikke stoppes.
  . KAPITEL 1
  Hvis den sovjetiske T-34-tank var et chok for tyskerne, så reagerede nazisterne på dette med en endnu mere formidabel og effektiv Panther-2. Gerda og Charlotte udviklede en fundamentalt ny tank. Med et smalt og lille tårn. Antallet af besætningsmedlemmer blev reduceret til fire. Motor og transmission var placeret sammen og på tværs, og gearkassen på selve motoren. Vægten af tanken blev reduceret til seksogtredive tons. Sidepansringen blev samtidig som "Tigeren" -2 ved 82 mm under skråninger. Og panden på skroget er 120 mm under store skråninger, og tårnets pande er 150 mm, siderne er 82 mm og også med skråninger. Med en motor på 700 hestekræfter var sådan en tank mobil og manøvredygtig. Dens chassis blev også lettere og lettere at reparere og mere acceptabel. Nogle af elementerne blev taget ud af skroget. Tankens højde er kun 1,80 meter.
  Hans optræden kom som et chok for de sovjetiske tropper. Bilen nåede ikke rigtig til Kursk Bulge. Det begyndte først at blive udgivet i serien i september i det treogfyrre år.
  Men under Mainstein-modangrebet blev denne kampvogn først brugt i massevis.
  Og Gerda selv med sit hold deltog i kampen.
  På trods af frosten var pigerne i bikini og barfodet, sådanne modige stjæle.
  Indtil videre havde kampvognen den gamle 75 mm langløbede kanon, som var ganske nok til at besejre fjenden.
  Gerda affyrede et kanonskud med sine bare tæer og ramte det sovjetiske køretøj i panden.
  Så kvidrede krigeren:
  - Ære til ideerne fra det ariske broderskab!
  Denne pige udtrykte de fireogtredive meget passende.
  Så Charlotte, som om hun blev slået, fra en hurtigskydende kanon. Og ramte tanken lige i midten af tårnet. Og brøl:
  - For store sejre!
  Og så tog Christina og skød. Pigerne skiftedes til at skyde og brugte endda bare fødder.
  Krigeren sang:
  - Min sejr venter på mig!
  Magda slog også. Pigen brugte også sine bare tæer og forulykkede med en anden sovjetisk bil, mens hun kurrede:
  - I Jesu navn!
  Fire tyskerpiger arbejder grundigt. Og meget effektiv.
  Og en anden tank slår ud. Krigerne arbejdede som en jagerbataljon.
  De slog fyrre sovjetiske kampvogne ud i et slag, de modtog selv flere hits, der rikochetterede.
  Mainsteins modangreb vandt i styrke, og tyskerne var i stand til at besejre de sovjetiske tropper og kaste dem over Dnepr.
  Det var den første store sejr i flere måneder. Og nazisterne var i stand til at holde fast i Dnepr.
  Men i januar rykkede Den Røde Hær frem igen, denne gang nær Leningrad, og var i stand til at lykkes. Sandt nok mislykkedes forsøget på at tvinge Dnepr igen i syd, men blokken fra Leningrad blev fjernet. På den baggrund holdt tyskerne ud i centrum og vigtigst af alt ved Dnepr-drejningen. De voldsomme kampe om vinteren gav ikke den røde hær en fordel i denne sektor.
  Selvfølgelig spillede den nye tank "Panther" -2 en rolle. Han viste sig at have succes. Hurtig og godt beskyttet. Næsten to gange lettere end "Tiger" -2, og praktisk talt ikke ringere end denne bil ved booking. Forresten gik "Tiger" -2 ikke ind i serien. I stedet dukkede en mere kraftfuld modifikation af Panther-2 ikke op, kun et ton tungere.
  Og Hitler beordrede Tiger-2 til at blive redesignet for at gøre rustningen meget tykkere til den vægt. På bekostning af pistolen var der tvister - for at øge pistolens kaliber eller ej. Stadig, flere kalibre lavere skudhastighed, nøjagtige og lager af granater.
  Her er den gamle pistol af Panther, den klarer sin opgave godt. Og selv IS-2, slår i panden.
  Så er det værd at ændre? Selvom projektilet er lille og ikke ødelægger for meget.
  "Panther" -2 B, med en 88 mm kanon som helhed, var en maskine, der mere eller mindre passede til militæret.
  I foråret gik tyskerne til offensiv på den italienske front og udnyttede den midlertidige pause i øst.
  Og det lykkedes dem at besejre de allierede tropper i denne del af fronten. ME-262'erens udseende bidrog også til succesen. Den nye jetjager var et chok. Det dukkede op tidligere end den virkelige historie, takket være hvilken eksperter overbeviste Hitler om ikke at lave en blitzblomer, som en ineffektiv model. Derudover blev der i stedet for Fau-missilprogrammet prioriteret udviklingen af jetfly. Og det påvirkede krigens gang. Og Charlotte og Gerd overbeviste Hitler om dette.
  Hvad de siger er, at raketter er virkelig ineffektive på grund af deres lave nøjagtighed og høje omkostninger. Men jetfly er fremtiden. Desuden er ME-262 ret nem at administrere, og som et resultat er den tilgængelig for esser. Og det er svært at vælte ham. Køretøjets større flyvevægt gjorde det muligt at hænge panser på det og to jetmotorer, og den lodrette manøvredygtighed er imponerende. Og kraftige våben gjorde det muligt at vælte en bil på én gang. To piger, der blev esser i deres første kamp, viste sig at være særligt gode: Albina og Alvina.
  Som regel kæmpede de næsten nøgne, kun i shorts og en tynd stribe stof på brystet. Og de gjorde underværker.
  Albina lavede en tur. Hun trykkede sin bare fod på pedalen. Skød et amerikansk fly ned og sang:
  - For den ariske kommunismes magt!
  Alvina væltede de allieredes bil og fortsatte med at skyde med sine bare tæer. Og hun kurrede:
  - Til vores fyre!
  Pigerne er kræsne og ekstremt stridbare og krigeriske. De er meget berømt ved at ødelægge allierede på himlen.
  Og så rasende vinder regninger.
  Nazisterne har allerede slået de allierede ud og fanget mange fanger og trofæer fra Italien. Men på øen Sicilien er de dækket af de allieredes mægtige flåde.
  Om sommeren forbereder de allierede en landgang i Frankrig. Men de er i et uroligt humør. Tyskerne er blevet stærkere og har de bedste kampvogne i verden. Og jetjagere er også de bedste i verden, kun der er omkring tusind af dem indtil videre, ikke så mange.
  Men de er meget dødelige.
  Om sommeren, og Stalin forbereder en offensiv. Men opgaven er sværere end i den virkelige historie. Der er ingen balkon i Polissya, og Dnepr er stadig en alvorlig hindring. Og det tyske forsvar er stærkt.
  Men de tyske kampvogne er nok bedre for tiden. Og også fly. Her dukkede TA-152 op, udviklingen af Focke-Wulf, og sådan en maskine er et meget seriøst fly. Og multifunktionel på samme tid. Og er i stand til at skyde modstandere ned uden tvivl. Kraftige våben og rustninger. Og den bedste flyveydelse og hastighed.
  Tyskerne både i luften og på land fik bedre udstyr. Men de har ikke fået nok endnu. Og de samlede kræfter og var i aktivt forsvar.
  Den Røde Hær, ved hjælp af de nye IS-2 og T-34-85 kampvogne, gik i offensiven. Det største slag blev givet i midten. En del af styrkerne slog dog også Dnjeprs tur. Tyskerne var klar til at afvise slaget. Skønt lidt tidligere begyndte de allierede landgange i Normandiet.
  Det lykkedes i starten. Men så startede kampvognene et knusende modangreb. Den selvkørende pistol E-10, en meget let og lille selvkørende pistol med to besætningsmedlemmer placeret ude, deltog også i kampene og knuste simpelthen de allierede. En meget lav silhuet på 1,2 meter, en vægt på ti tons og en motor på 400 hestekræfter gav kølig mobilitet. Samtidig gjorde frontpansringen på 80 mm ved en stor hældning bilen næsten uigennemtrængelig for de allieredes pande. Og ret lille, lusket. Og hun stikker sine allierede som en bi. Og tyskerne knuste de allierede. Albina og Alvina skød hver især mere end tre hundrede fly ned og modtog hver sin ridderkors af jernkorset med sølvegebladssværd og diamanter. Disse piger var bare fantastiske.
  Og de knuste alle uden problemer med deres effektivitet.
  Albina pegede ved hjælp af sine bare tæer jageren mod fjenden og begyndte at slå ham ned med sit vilde raseri. Og så faldt tre jagerfly og et allieret bombefly i brand.
  Krigeren spindede:
  - For Preussen!
  Alvina fortsatte med at knuse styrkens allierede og bogstaveligt talt brænde dem. Og hun kurrede:
  - For det tredje rige!
  Og igen, med bare tæer, rettede hun flykanonerne mod målet. Og det blev flot.
  Alvina tweetede:
  - Vi er store tigre, legemliggørelsen af dronningen!
  Albina afskar endnu et engelsk fly, fik det til at ryge og kurrede:
  - Hvis kvinden er en tiger, så river hun manden i stykker, selvom han ikke er et komplet æsel!
  Og tryk på pedalen med sin bare hæl.
  Alvina, der skød mod modstandere og klippede dem, bemærkede:
  - Bare fødder af en pige, enhver mand vil blive tvunget til at kravle under hælen!
  Albina, der havde skudt et andet fly af de allierede styrker ned, indvilligede:
  - En mand ved synet af en bar kvindehæl bliver en hel filtstøvle!
  Alvina skar med sine bare fingre en anden britisk bil af, blottede sine tænder, hun gav ud:
  - En barfodet pige vil tage en fuld mand på, selvom han er vant til at lave andre støvler!
  Albina, der væltede amerikaneren, bemærkede:
  - En mand skal være stærk som en eg og ikke tillade, at spåner fjernes fra ham som fra en stub!
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - En barfodet kvindelig hæl, en mand vil blive strippet til målet, og skoet til ørerne!
  Albina ændrede emnet lidt og afskar en anden amerikaner:
  - En soldat er flint, hvis sindet ikke er en brosten!
  Alvina slog fjenden ud med sine bare fingre, og tændernes sten bemærkede:
  - En mand er en rigtig diamant, når han har et hjerte af guld og jernnerver!
  
  Albina, der havde skudt et andet allieret fly ned, kurrede:
  - En mand skal være så stærk som stål, men så stram som en stub!
  Alvina bemærkede aggressivt, da hun huggede et amerikansk fly:
  - En person skal have et ørneøje, og hørelsen skal ikke være som en krages!
  Albina, der væltede fjenden, knirkede:
  - En mand har kun modet som en ørn, men faktisk er karakteren oftest en typisk kylling!
  Alvina bemærkede aggressivt og afskar amerikaneren med et kampspring:
  - Der er ingen grimme kvinder, der er kun modbydelig mandlig impotens!
  Kort sagt, pigerne er bare super. Og i juli måned oversteg hvert skudt ned fem hundrede fly og modtog jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Den allierede landgang i Normandiet endte med fuldstændigt nederlag. Tyskerne fangede mere end syv hundrede tusinde fanger alene. Og dette er cool og kolossal succes!
  I øst formåede Den Røde Hær kun at presse tyskerne lidt. Nazisterne var godt befæstede og kæmpede som djævle. Og de brugte fæstningsværker opført i forvejen med deltagelse af lokalbefolkningen. Og selvfølgelig hjalp det dem. Nazisterne kæmpede desperat og slog næsten alle angreb tilbage.
  Kampene viste, at "Panther"-2 med en stor hældning af frontpanserpladerne og en lav silhuet stadig er usårlig over for sovjetiske kampvogne i panden. Og den klarer sig godt med Den Røde Hærs maskiner. Og har et stort lager af skaller.
  Så alle de sovjetiske troppers angreb faldt i en solid blok. Ja, og det fascistiske infanteri havde en MP-44 kampriffel, der ikke havde sin side og bogstaveligt talt slog det sovjetiske infanteri ud. Så fascisterne kunne ikke behandles på nogen måde.
  Og Fritz slog angrebet tilbage. Indtil de havde travlt med at angribe. Det var nødvendigt at frigive en ny tank "Tiger" -3, tungere, med en kraftigere motor og bedre beskyttet.
  Ja, og udvikle jetfly. Især XE-162 - en jetjager meget billigere, lettere og lettere at fremstille end ME-262 og Arado bombefly.
  Den nye tyske firemotorede Yu-488 var heller ikke dårlig, som udviklede en kolossal hastighed for en propelbomber på syv hundrede kilometer i timen, takket være et mindre vingeareal.
  Mens Fritz akkumulerede styrke. Og de førte en ubådskrig... Allieredes nederlag i Italien og Frankrig svækkede Roosevelts position. Og her blev også amerikanerne besejret, da de forsøgte at lande på Filippinerne. De japanske slagskibe var i stand til at opdage og ødelægge de amerikanske landgangsstyrker.
  Roosevelt tabte valget til den unge republikaner Joseph Biden. Og dette er præsidenten, der åbent erklærede, at USSR ikke havde brug for hjælp. At Stalin er værre end Hitler, og at alle anstrengelser skal koncentreres om Japan.
  Churchill havde også problemer.
  Derfor, mens Hitler ventede, og tyskerne sad i tæt forsvar. Kun på Sicilien gennemførte de en operation og generobrede den fra de allierede. Desuden tyndede den britiske flåde ud på grund af de nazistiske ubådes aktivitet.
  I efteråret forsøgte den røde hær at rykke frem mod syd. Og også mod Finland.
  Sommeroffensiven på den karelske landtange endte derefter uden held. Finnerne og den tyske efterretningstjeneste afslørede det og forberedte sig. Og USSR tildelte få styrker til denne operation.
  Om efteråret blev der kastet flere tropper, men de kørte også fast, og tyskerne var klar. Nazisterne brugte jetfly i rekognoscering, som sovjetiske jagerfly og perfekt optik ikke kunne hamle op med. Samt unikke kameraer. Og det hjalp meget.
  Så de lærte grundlæggende, hvordan man afslører desinformation og sporer troppebevægelser.
  Så nu kunne Stalin ikke slå så let pludseligt. Og nazisterne tog forsvaret op.
  Om vinteren forsøgte sovjetiske tropper igen at rykke frem i centrum. Slaget blev ramt mellem Dnepr og det vestlige Dvina. Og det var et modigt træk. Men det er helt åbenlyst, og tyskerne blev grundigt styrket der. Og de trak de seneste kampvogne og selvkørende kanoner E-25 op med en 88 mm kanon. Denne maskine, der vejede seksogtyve tons, havde en motor på 700 hestekræfter og frontalpanser på 120 mm under skråninger og sider på 82 mm med en højde på 1,4 meter. Den selvkørende pistol er uigennemtrængelig i panden på grund af rustningens store hældningsvinkler. Og ombord var den stadig dækket af ruller. Og man kunne også hænge skærme op.
  Så den røde hær stod over for en meget alvorlig fjende. Hvilket ikke er så nemt at overkomme. Og nazisterne afviste igen januaroffensiven fra Den Røde Hær.
  I kampene tog igen Gerdas og Charlottes skæbne. Begge piger kæmpede på selvkørende kanoner E-25, liggende. Og de slog bogstaveligt talt ånden ud af fjenden.
  Gerda tæskede med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til vores hær!
  Charlotte affyrede, denne gang trykkede hun sin skarlagenrøde brystvorte mod joysticket og kvidrede:
  - Ære til de store sejre!
  Gerda bemærkede meget aggressivt og skød mod fjenden:
  - For planetens storhed!
  Og med sin bare hæl, som om han ville trykke på knappen.
  Charlotte slog sin rubinvorte igen og blæste gennem den sovjetiske bil ved at kvidre:
  - For de erobrede tinder!
  Og som han griner. Kamp mod fascister.
  Og i marts 1945 gik nazisterne i offensiven. Og lavede den første indsprøjtning. De brød igennem forsvaret i området ved den vestlige Dvina.
  På dette tidspunkt havde USA faktisk også indskrænket fjendtlighederne mod Det Tredje Rige og Storbritannien.
  Og nu koncentrerede nazisterne sig i øst. Hitler ønskede seriøst at brænde alt. Og alt er meget grundigt, da det blusser op.
  Men forsvaret af de sovjetiske tropper er meget vedholdende, og denne gang i flere lag. Og tyskerne brød igennem den efter at have passeret treoghalvtreds kilometer linjer, men de blev stoppet ved den fjerde. Derudover var der tøbrud, og kampene blev midlertidigt bremset.
  I slutningen af april forsøgte Stalin igen at angribe. Og hans tropper blev massivt brugt under søgelysets gennembrud. Men også dette opnåede kun lidt. De brød igennem forsvaret og rykkede frem, men så blev de smidt tilbage til deres oprindelige positioner.
  "Tiger" -3 havde en frontalpanser på 250 mm og sidepanser på 170 mm og en motor på 1200 hestekræfter med en vægt på femogtres tons. Så denne kampvogn plagede simpelthen de sovjetiske stillinger. Kanonen var 88 mm og 100 EL lang løb.
  I maj fik USSR en ny IS-3 tank. Bilen var tre tons tungere end IS-2, og sværere at fremstille, men med et meget bedre beskyttet tårn, især i panden. Alligevel trængte Tiger-3-pistolen ikke ind i panden. Og selve tanken har endnu dårligere køreegenskaber end IS-2.
  Inden for jetflyvning beholdt tyskerne fordelen og endda sin indsats. Siden juni har de optrådt i masseproduktion af ME-262 X, med fejede vinger og to mere avancerede motorer. Dette fly udviklede en hastighed på op til 1200 kilometer i timen og knuste alle.
  En endnu mere seriøs maskine var TA-400 med jetmotorer og seks motorer. Denne maskine bombede sovjetiske virksomheder i Ural og uden for Ural. Så og så videre. Kraftig armada. Og Yu-287 jetflyet er blevet et problem for sovjetiske fly.
  Men den mest ubehagelige overraskelse for den røde hær er diskoteker, der når hastigheder på op til fire lydhastigheder, og på grund af den laminære jet, der flyder rundt i bilen, er de praktisk talt usårlige.
  Og så fik tyskerne også værtsløse ME-263 på raketjetmotorer, og meget små, hurtige og i stand til at flyve 45 minutter, og de kan bruges mere effektivt end før ME-163.
  Fritz satte også Gotha-jagerflyene i drift, også ubemandede og effektive. Og også svævefly begyndte at blive brugt i kampe.
  Til søs fortsatte nazisterne med at plage briterne ved hjælp af ubådsflåden. Inklusiv miniature ubåde til én person. Og det er meget effektivt.
  Den sovjetiske Østersøflåde led kolossale tab. Og fra luftfart og ubådskrig.
  Albina og Alvina, begge piger, der løber barfodet og i bikini i al slags vejr, eller endda kun i trusser, er blevet legendariske piloter. For tusinde nedskudte fly blev de tildelt en ny pris af Ridderkorset af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Pigerne var ekstremt flinke stjæle. Og sådanne fantastiske konti vinder frem.
  Hitler var glad for dem. Og selv Führeren kyssede personligt deres bare fødder.
  I juni forsøgte tyskerne at rykke frem omkring Dnepr. Sovjetiske tropper var i defensiven. Men de bøjede sig gradvist under angrebet. Støtten under Lend-Lease stoppede faktisk. Og USSR havde det svært. Bombardementerne blev ved med at vokse.
  Den sovjetiske T-34-85 kampvogn var en ret svag pistol mod tyske køretøjer. Og det var ikke muligt at lave en mere kraftfuld T-54. Og så blev hovedsatsningen lavet på den SU-100 selvkørende pistol. Denne bil i den virkelige historie blev ikke for masse, men alternativt steg dens produktion mere og mere.
  Det var da tyskerne var i stand til at rykke frem i centrum og nærme sig Smolensk, kampe udspillede sig der med den massive brug af SU-100. Toppen blev nået i august.
  Tankbesætningen på Elizabeth gjorde underværker på denne selvkørende pistol. Især når pigerne kæmpede næsten nøgne og barfodet.
  Elizabeth trykkede endda på kanonknappen med sin skarlagenrøde brystvorte og ramte nazistens kampvogn og kurrede:
  - For det store Rusland!
  Ekaterina pressede sin karminrøde brystvorte på hendes bryst. Hun forulykkede en tysk bil og knirkede:
  - For USSR!
  Elena sprængte også med stor nøjagtighed. Hun ramte den fascistiske tank ved hjælp af en rubin brystvorte og knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Euphrasia skiftedes til at sprænge fra en selvkørende pistol mod fjenden. Og ved at bruge en jordbærvorte, råbte hun:
  - For Fædrelandet!
  Det var de kæmpende piger.
  Tyskerne er alle stok og stok. Den sovjetiske pistol tager ikke Tiger-3 i panden. Ja, og "Panther" -3 er uigennemtrængeligt. Tyskerne gjorde rustningen tykkere i den, og for ikke at miste førligheden installerede de en motor på 900 hestekræfter. Så stangen af deres bil skamløst.
  Elizabeth skyder med sine bare tæer. Det sovjetiske projektil rikochetter.
  Pigen kvidrede:
  Vi vil kæmpe for kommunismen!
  Ekaterina tæskede også med sine bare tæer og bemærkede og blottede sine tænder:
  - Ikke! Ikke det!
  Elena, der også brugte sin bare fod, skød mod nazisterne og sang:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp!
  Euphrasia, aggressivt bemærket, blottede sine tænder:
  - For Sovjets magt!
  Og også som en ild, ved at bruge bare tæer. Dette er en aggressiv pige.
  Den Røde Hær trak sig lidt tilbage i centrum, men beholdt Smolensk ... I efteråret standsede tyskerne deres angreb, men begyndte, med fordel af luftens overlegenhed, at intensivere bombningen. Og dette pres vokser. Og bomber faldt over USSR med uformindsket styrke.
  Indtil videre havde sovjeternes land ingen luftfart, og der var simpelthen intet til at dække over fjendens aktivitet.
  Og fjenden presser voldsomt på. Og mere og mere aktiv og brutal bombning af Rusland.
  Huffman oversteg også 1.000 nedskudte fly i december 1945 og modtog ridderkorset af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter.
  Og pigerne bragte hver deres score på to tusinde og modtog en særlig pris hver. Stjerne af Ridderkorset af Jernkors og sølv egetræsblade, sværd og diamanter.
  Ja, Albina og Alvina er seje og meget smukke piger, der kæmper næsten nøgne og barfodet, og besejrer enhver horder på én gang - de er dødelige piger.
  Om vinteren forsøgte den røde hær at rykke frem. IS-3 kampvogne deltog i kampene. Men denne maskine er ret besværlig i produktionen og med dårlige cross-country evner, trods god pandebeskyttelse, kunne militæret ikke rigtig lide den. Og de forlangte at få udskiftet tanken. Men IS-4 løb ind i et problem. Stalin forbød udviklingen af tanke tungere end syvogfyrre tons. Og mens denne tank var i limbo. Samt forsøg på at skabe andre maskiner fra Isov-familien.
  Hidtil har Fritz haft en fordel i kvaliteten af teknologi. Og det voksede på himlen.
  Så som svar steg produktionen af mellemstore tanke T-34-85 og SU-100. Indtil videre var USSR's doktrin bygget på dette.
  Vinteroffensiven var mislykket. Det var ikke muligt for alvor at rykke frem, og tabene var store.
  Tyskerne oplagrede kampvogne. Året 1946 kom ... Fritz-styrkerne akkumulerede, og de planlagde at angribe i maj.
  Hidtil kunne USSR ikke skabe en jetjager og tabte håbløst i luftkampen.
  To piger Albina og Alvina nåede tre tusinde nedskudte fly i marts 1946. Og de modtog en ny pris - Ridderkorsstjernen af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Og dette er en meget kolossal indikator for succes.
  Og i april tog og anvendte diskotekerne i Det Tredje Rige, foruden vædderen, ultralyd. Og dette var den første til at slå igennem en laminær jet og meget vellykket.
  USSR stod over for hårde tider forude.
  . KAPITEL 2
  I maj 1943 begyndte en ny stor offensiv af de nazistiske horder. Efter at have gravet kampvognene op og samlet en masse "Tigers" -3, som blev hovedtanken, som den mest beskyttede og kraftigt bevæbnede, begyndte nazisterne at ramme. Og det lykkedes dem at bryde igennem forsvaret og begynde at bevæge sig rundt i Dnepr fra nord.
  På himlen dominerede nazisterne. Situationen blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen.
  Osmannerne kæmpede mod Rusland tretten gange i deres historie. Og regnet med den fjortende, stadig vinde. Desuden er Det Tredje Rige med dem, og Vesten blander sig ikke. Faktisk faldt Churchill-regimet i Storbritannien, og den nye regering indvilligede i en våbenhvile med Det Tredje Rige. Og USA udstedte officielt en våbenhvile. Desuden gik krigen med Japan ikke særlig godt, og USA's tab i kampen med samuraierne var store.
  Så her er det tredje rige fuldstændig sluppet løs. Og det lykkedes ham at overbevise Tyrkiet om at åbne en anden front i Transkaukasien.
  Den osmanniske hær forberedte sig på krig i lang tid og kastede en millionte hær mod USSR med en stor mængde udstyr. Så nu viste det sig, og det er slet ikke fantastisk for Rusland. Og et andet problem er TA-500-jetbombeflyene, som nærmest ustraffet kan smadre sovjetiske fabrikker. Og den jet-haleløse B-28, som kunne nå ethvert punkt i USSR og bogstaveligt talt ødelægge det. Så nu er Rusland grundigt presset. Det blev også værre med forsyningen af Den Røde Hær, især med sprængstoffer og ammunition. Og der var ikke nok brændstof. Tyskerne bombede brønde i Baku og Volga-regionen.
  Så nu havde nazisterne en chance, og de indså det. Først og fremmest ville de fange Donbass. Der viste forsvaret sig at være svagere end i retning mod Moskva, og det lykkedes.
  Hårde kampe udspillede sig for Kharkov. Og det var meget blodigt der.
  Gerda og hendes mandskab kæmpede på "Tiger" -4, denne tank var udstyret med en kraftigere gasturbinemotor på 1500 hestekræfter, og havde en kraftigere pistol på 105 mm i en 100 EL lang løb, men med samme vægt.
  Ja, og tyskernes pistol er automatisk ladning og hurtig skud.
  Og tankens vægt er den samme, og silhuetten er endnu lavere, og rustningens hældning er blevet endnu større.
  "Tiger" -4 er uden tvivl en mere avanceret kampvogn, og dens krigere var de første til at teste den.
  Gerda skød, trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joysticket og kurrede:
  - Vores sejr er ikke langt væk.
  Og smadrede den sovjetiske bil IS-3.
  Charlotte tæskede også de sovjetiske køretøjer og brød igennem rustningen, brændte igennem den og kurrede:
  - For vores sejre!
  Og som han griner.
  Og Christina vil tage og smække. Og den sovjetiske SU-100 vil blæse. Og så kvidrer han:
  - For kommunismen.
  Selvfølgelig brugte pigen en rubin brystvorte.
  Magda skød også med sine bare tæer. Hun ramte fjenden og kurrede:
  - For nye præstationer!
  Og pigerne griner. Indtil videre har de gjort det hele, som om det er i top.
  Nazisterne gik uden om Kharkov og tog den derefter. Derefter rykkede de frem til Kranodon og Voroshilovgrad. Fell and Eagle ... Og dette er et alvorligt slag for den røde hær.
  Stalin beordrede at beholde ørnen for enhver pris, men nazisterne ... viste sig at være stærke. Samt deres kraftfulde selvkørende overfaldskanoner. Især Sturmtigren og hendes stærkere Sturmlev. Den sidste selvkørende pistol var udstyret med en endnu bedre og kraftigere jetbombe.
  Og tæskede bygningerne grundigt. Og pigerne travede omkring i nærheden af bombeflyet. Besætningen på Agatha og Adala arbejdede godt for Shturmlev. Og pigerne hvilede deres bare ben mod jernet.
  Agatha skød, trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og brølede:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden!
  Adala slog ud med maskingeværer, og afskæring af infanteristerne bemærkede:
  - Og begrav kapitalismen.
  Og en bar, lyserød hæl vil gnistre.
  Men hvis du ser efter, er spørgsmålet, hvad der er i Det Tredje Rige? Måske også kapitalisme?
  Agatha, der tæskede mod sine modstandere, kurrede:
  - For fremtidig verdensfred!
  Og bombekasteren virkede igen og rev hele bygningen ned på én gang. Og det skal bemærkes et meget effektivt træk.
  Adala, der skød ved hjælp af sine bare tæer, bekræftede:
  - Ære til vores hær for evigt!
  Kæmpende piger her i Det Tredje Rige, men ikke værre i USSR. De ved også, hvordan man kæmper.
  Kampene har allerede udspillet sig for Kursk, og russiske piger kæmper der.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske E-75 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosiv pakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  Men alligevel holdt krigerne og Kursk sig ikke tilbage. Fjenden brød igennem det sovjetiske forsvar og rykkede frem i retning af Voronezh. Sommer og varm... Det er allerede det sjette år af den store patriotiske krig, og alle er meget varme og muntre. Selvom tabene på begge sider er kolossale.
  Gerda er tilbage i aktion og vil selvfølgelig prøve den nyeste tank.
  Gerda, Charlotte, Kristina og Magda kører på en U-klasse E-100 tank. Dette køretøj er mere kompakt til fire besætningsmedlemmer. Og dens våben er en jetbomber og en universel 88-millimeter kanon 100 EL - en tank destroyer.
  Krigere går og fløjter for sig selv.
  Gerda affyrer en lang kanon. Den slår ind i siden fra en afstand fra IS-3 og bipper:
  - Vi vil give vores hjerter for moderlandet,
  Og vi steger Stalin og spiser ham!
  Charlotte affyrede sin raketkaster. Hun dækkede den sovjetiske bunker og knirkede:
  - Vi er uovervindelige!
  Christina tog den og knurrede og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og passende og Magda. Ødelagde de sovjetiske selvkørende kanoner SU-152. Og hun kurrede:
  - Der kommer tid, sejren kommer!
  Gerda hvinede, mens hun skød:
  - Ingen kan stoppe os!
  Charlotte bekræftede:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede udyr gennemgik hele Første Verdenskrig med Gerda, startende fra Polen og sluttede med denne store offensiv, der begyndte i maj. Den rødhårede djævel så mange ting.
  Og klar til at kæmpe til det sidste!
  Christina skyder også, og blottede sine tænder. Hendes hår er gyldenrødt. I krig bliver piger ikke ældre, og måske endda yngre! De er så voldsomme og kærlige. De blotter deres tænder.
  Og ikke et eneste hul i tænderne.
  Magda har hår, farven som bladguld. Og også aktivt grinende. Sej pige. Hun har sådan en aggressiv ynde og energi af tusind heste.
  Gerda, en pige med hvidt hår, skyder og bemærker med et smil:
  - Der er meget godt og grimt i verden ... Men for fanden, hvor har denne krig trukket ud længe!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trækker anden verdenskrig for længe ud. Alle slagsmål, og kampe... Det er virkelig udmattende!
  Christina bevægede sin bare fod langs rustningen og råbte:
  - Men Storbritannien er stadig ikke besejret!
  Magda skød mod russerne og knurrede:
  - Et skal besejres! Dette er vores trosbekendelse!
  Gerda hvæsede og skød mod russerne og blottede sine elfenbenstænder:
  - Vi har brug for en sejr!
  Fucked og Charlotte, brølede:
  - Én for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne bæst hvinede:
  - Ikke! Lad os ikke stå!
  Magda slog sine karminrøde læber og kvidrede:
  - Vi går ikke i butikken for prisen!
  Og den guldhårede harpy skød.
  Gerda ramte også de russiske kampvogne. Påkørte bilen og råbte:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Charlotte tilføjede og sang med:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Christina støttede sangimpulsen:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med syngende stemme:
  - Og vi vil give alle kommunisterne i hjernen!
  Og pigerne blinkede til hinanden. De har generelt en god tank. Kun på afstand er det svært at bryde gennem en tung halvtreds tons IS-3 frontalt. Men tyskerne har trods alt et svært projektil, men med en urankerne. Og der er mange sorte i hæren. Som kæmper med rasende raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Piger er vant til at kæmpe barfodet. Selv i Polen var de kun i én bikini og barfodet.
  Når den blottede sål kommer i kontakt med jorden, forynges den. Måske er det derfor, piger ikke bliver ældre! Selvom tiden er ved at rinde ud! Krigere, lad os bare sige meget heroiske.
  De har gjort så mange bedrifter, men de kæmper som almindelige soldater. Og altid kun i bikini, og barfodet. Om vinteren er det endda behageligt for dem at slå med bare fødder på snedriver.
  Gerda skyder og synger:
  Vi vil gå gennem ild og vand!
  Charlotte skød mod russerne med sit bombefly og sagde:
  - Ære til det preussiske folk!
  Christina skød også og knirkede:
  Vi vil regere planeten!
  Magda slog fast og bekræftede:
  - Det skal vi helt sikkert!
  Gerda ramte projektilet igen og knirkede:
  "Selv napalm vil ikke stoppe os!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og endda atombomben, som vi ikke er bange for!
  Christina tyssede og svarede:
  - Det lykkedes ikke amerikanerne at skabe en atombombe! Det er et bluff!
  Magda udbrød helt i lungerne:
  - Verden kan ikke undslippe den nye tyske orden!
  Tyskerne rykkede i maj frem omkring Smolensk fra nord. Deres kampvognskolonner er stærke, og der er rekrutteret mange infanterister i Afrika og de arabiske lande. Fritz er taget af nummeret.
  Desuden var Tyskland bevæbnet med disketter, der var usårlige over for håndvåben.
  To piger Albina og Alvina flyver for sig selv på sådan en flyvende tallerken. De er usårlige takket være den stærke laminære stråle. Men de kan ikke fyre på egen hånd. Men takket være den kolossale hastighed kan de overhale og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøjede sin diskette ned og bemærkede:
  - Jernteknologi, bestemt nødvendig og meget nyttig!
  Alvina fnisede, blottede sine tænder og hvæsede:
  - Men alt bestemmes af ånden!
  Albina sagde:
  - Det mest, der heller ikke er, er netop kampgejsten!
  Begge piger er blonde og i bikini. Meget smuk og barfodet. Når en kriger er uden sko, er hun heldig. Nu er pigerne så farverige og smukke.
  Og før de går til kamp, vil skønhederne helt sikkert arbejde med tungen med mandlig perfektion. Det er så dejligt og energigivende. Krigerkvinder elsker at drikke fra et magisk kar. Dette er en rigtig kødets fest for dem.
  Så gode er pigerne.
  Alvina skød to sovjetiske Yak-11'er ned og tweetede:
  - Herlig vores jagt!
  Albina bekræftede ramningen og udstedte:
  Og det bliver aldrig den sidste!
  Alvina væltede yderligere tre sovjetiske IL-10 angrebsfly og knirkede:
  - Sådan tror du, at Gud elsker Tyskland?
  Albina rystede tvivlsomt på hovedet.
  - Tilsyneladende ikke så meget!
  Alvina fnisede og spurgte igen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramte to sovjetiske biler og knirkede:
  Krigen har varet for længe!
  Alvina bemærkede logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina grinte og skreg:
  - Så sejren kommer!
  Alvina skød fire sovjetiske fly ned på én gang med en dristig manøvre og knirkede:
  - Det kommer helt sikkert!
  Albina fandt det nødvendigt at minde om:
  - Efter Stalingrad gik krigen ikke efter reglerne ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er bestemt imod reglerne!
  Albina knirkede irriteret:
  - Vi begyndte at tabe!
  Alvina knirkede af ærgrelse:
  - Det har helt sikkert!
  Albina ramte flere sovjetiske køretøjer og knirkede:
  - Er det ikke et problem for os?
  Alvina skød et par russiske jagerfly ned og udbrød:
  Vi troede, at situationen var håbløs!
  Albina grinede kødædende og hvæsede:
  - Hvad ser vi nu?
  Alvina tweetede med selvtillid:
  - Noget urokkeligt og unikt!
  Albina blinkede med sine perlefarvede tænder og svarede:
  - Det faktum, at det tredje rige vinder!
  Alvina væltede et par sovjetiske angrebsfly mere og bragte ud:
  - Skal virkelig vinde!
  Pigerne grimaserede. På et tidspunkt arbejdede de og officielt på et soldatbordel. Mange mænd gik igennem sig selv, og ikke kun den hvide race. Og de kunne virkelig godt lide det. Nå, hvor er det behageligt for kroppene. Men så kom luderne under sovjetisk angreb. De blev taget til fange. Tja, de hotties troede, de ville blive voldtaget. Og her er djævelen to!
  De fik luderne til at grave skyttegrave og skyttegrave. Og de tidligere natfeer brød sig ikke så meget om det. Så de var alle i stand til at flygte. De forførte vagtposterne.
  Og de svor hævn over russerne.
  Og de kæmpede mod Rusland. Det er de forbandede...
  Albina dumpede flere russiske biler og mumlede:
  - Du kan stadig leve med mænd!
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - Det er ikke engang muligt, men det er nødvendigt!
  Albina blottede sine tænder og svarede:
  - Men alligevel... Det er sødt at slå ihjel.
  Og pigerne skød yderligere fem sovjetiske biler ned med bevægelsen af en diskette.
  Alvina fnisede og sagde:
  - Og hvornår er det bittert?
  Albina væltede yderligere seks biler og svarede:
  - Jeg skal giftes efter sejren! Og føde ti børn!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Og de sang;
  Vi er ridderne af fascismens tro,
  Lad os tørre kommunismens kæmpere til støv!
  Og hvordan de griner og vugger med deres hvidtoppede bjerge.
  Ja, det er fascistiske tæver og meget aggressive og frygtelig grusomme.
  Nazisterne var i stand til at omgå Smolensk og indtog Pskov. Der var også en trussel mod Leningrad. Situationen er generelt kritisk. Selvom det ikke er katastrofalt. Men USSR havde ikke for mange reserver tilbage. Og det vides ikke, hvor længe Rusland vil kunne holde ud. Ja, og tyskerne er forblødte og udmattede.
  Men Krauts har fire piger og sådanne greyhounds.
  Gerda affyrede sin kanon og ramte T-54'eren i bunden af skroget og kvidrede og blinkede med sine safirøjne:
  - Nej, Gud elsker jo Tyskland! Vi vinder helt sikkert!
  Charlotte var meget enig i dette:
  - Vi kan ikke tabe! Vi skal snart ud til Kalinin, og Moskva vil være et stenkast væk!
  Christina blottede sine perlestriber og råbte:
  - Lad os komme derhen, der bliver tid til Vladivostok!
  Magda bemærkede med beklagelse:
  - Og japanerne er allerede blevet besejret. Det er meget alvorligt, vi har mistet en vigtig allieret.
  Gerda slog en ny sovjetisk tank ud og knirkede:
  - Dem kan vi godt undvære!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Hvis baby smiler, vil alt måske ordne sig!
  Christina gav ud på rim:
  - En flodhest brød ud af et smil!
  Magda støttede hende:
  - Pigen har en meget grådig mund!
  Og krigerne tog den og brød ud i latter. De har funklende energi, kan man sige, og i overflod!
  Gerda skød igen mod de sovjetiske køretøjer og råbte:
  - Det næste århundrede bliver vores!
  Charlotte meldte sig også og bekræftede:
  - Der vil være flyvninger ud i rummet!
  Christina bekræftede hurtigt dette:
  - Lad os flyve ud i rummet!
  Magda skød fra en bombekaster og gav ud:
  - Sidder i et stjernefly!
  Gerda rakte tungen ud og knirkede:
  - I det nye århundrede vil det tredje riges imperium regere!
  Charlotte med et aggressivt grin bekræftede:
  - Og den fjerde også.
  Derefter vendte skønheden igen den sovjetiske tank om.
  Christina, denne djævelske kriger, funklende med perlefarvede tænder, knirkede:
  - Ja, lad der komme en ny ordre! Og ære til det store imperium!
  Magda bekræftede med rasende raseri:
  - Ære til imperiet!
  Gerda skød igen og sagde:
  - Ære til os også!
  Og det fik pigen åbenbart.
  Gvozdanula og Charlotte. Og meget rammende. Jeg gennemborede en sovjetisk tank lige ind i siden. Så kvidrede hun:
  - Vi kæmper for en ny orden!
  Magda, der fyrede og slog modstandere, bekræftede:
  - Og uden tvivl når vi det!
  Gerda slog igen, og meget passende og gav ud:
  - Vi vil nå med stor margin!
  Og hun funklede af safir og meget klare øjne.
  Charlotte skød også, ramte den russiske bil og råbte, det her er en djævel med orange hår:
  - Alt bliver kun kunstflyvning!
  Magda skød også af rasende raseri. Hun smadrede T-54 og knirkede:
  - Og det fremtidige mandskab!
  Her havde pigerne dog problemer. IS-14 dukkede op. Bilen er meget stor. Og hun har en 152-millimeter pistol med en lang løb. Måske en tysker til at bryde igennem.
  Gerda kneb øjnene sammen og spurgte Charlotte:
  - Kan du dække det med et bombefly?
  Den rødhårede svarede:
  - Selvfølgelig er der en chance ... Men bombeflyets nøjagtighed er utilstrækkelig!
  Christina foreslog lidenskabeligt:
  - Lad mig prøve mit 88-grafikpapir?
  Gerda bemærkede skeptisk:
  - Denne IS-14 har 400 mm frontal panser ved en stor hældning. Du kan ikke tage ham!
  Charlotte grinte og bemærkede:
  -For pokker! Og jeg troede, at russerne ikke havde sådan en tank! Kun rygter!
  Magda sagde:
  Jeg troede også det var en fejl! Men vi ser, at det ikke er tilfældet! Og russerens tønde er så lang!
  Gerda sang og bankede sin bare hæl på pansergulvet:
  Vi vil kæmpe uden frygt!
  Charlotte bekræftede sin partners holdning:
  - Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage!
  Christina foreslog:
  - Og hvad hvis du slår en sovjetisk kampvogn ud med et præcist slag af en granat i løbet?
  Gerda tvivlede:
  - Kan du gøre det på lang afstand?
  Christina bekræftede:
  - Hvis du bringer flammen fra en lighter til mine bare såler, så er jeg ganske i stand til at ramme meget godt!
  I stedet for at svare, klikkede Gerda på sin lighter. Christina vred sin bare fod og hendes bare, let hærdede hæl glimtede i flammernes lys.
  Gerda bragte ild til pigens sål. Der var en brændende lugt. Meget behagelig lugt, som grillet shish kebab.
  Christina hviskede:
  - Og til den anden hæl!
  Så tændte Magda bålet. Begge flammetunger slikkede nu de bare såler på en meget smuk og rødhåret pige.
  Så skreg Charlotte og blottede sine bryster. Uden nogen ceremoni tog hun den og trykkede på joysticket med sin karminrøde brystvorte. Pistolen affyrede automatisk.
  Granaten fløj af sig selv og landede lige i tønden på en imponerende, sovjetisk maskine.
  Som en gigantisk elefant skåret en lang snabel af. Efter at have modtaget et knusende slag stoppede den sovjetiske tank bevægelsen. Det var, som om et sværd var blevet slået ud af hans hænder.
  De heldige ludere!
  Charlotte sang og smilede glad:
  - Kun frygt vil give os venner! Kun smerte motiverer dig til at arbejde!
  Gerda tilføjede entusiastisk:
  - Jeg vil have mere og mere til at knuse dine dumme ansigter!
  Det Tredje Riges krigere så ud til at være meget tilfredse!
  . KAPITEL #3
  Krigen fortsatte, men efter at have nået Voronezh tog tyskerne en pause. Vægten af kampene blev båret op i luften. Alt skete dér med den store krigs vilde bevidsthed
  Indtil videre har ingen vundet. Medmindre nazisterne i himlen er meget stærkere i kvaliteten af luftfart.
  Og score deres esser. De prøvede også Tiger-4 i kampe, hvilket var en ærlig talt god bil. Og selv IS-3 er ikke en rival til ham.
  Führeren, lidt træt, foreslog, at Storbritannien skulle kæmpe med USSR sammen. Men briterne afviste det. Til dette ville det være for meget. Så Hitler er tvunget til at kæmpe alene indtil videre.
  Tyskland manglede menneskelige ressourcer. Gamle mennesker og teenagere fra fjortenårsalderen blev indkaldt til hæren. Udenlandske divisioner blev også brugt. Og hivi og andre kræfter.
  Men krigen blev ved og ved ... Nazisterne holdt en pause.
  Albina og Alvina angreb sovjetiske fly.
  De har allerede skudt fire tusinde fly ned. Og de modtog Ridderkorsets Stjerne af Jernkorset med platin egebladssværd og diamanter.
  Nu klatrede til femte tusind.
  Albina skød og skød et dusin sovjetiske fly ned med sine bare tæer og kurrende:
  - For særlige priser!
  Alvina tæskede også med sine bare tæer, skar sovjetiske fly af og råbte:
  - Til en ny verden!
  Tyskerne kørte fast i kampene om Smolensk, men var i stand til fuldstændig at omringe byen. Og de skød mod ham ved hjælp af selvkørende kanoner "Shturmlev" og "Sturmmaus". Nazisternes styrke er stor.
  Men selv små børn kæmpede mod nazisterne. Drenge og piger slyngede improviserede eksplosive pakker mod tyske kampvogne, selvkørende kanoner og infanteri.
  Pionererne kæmpede meget modigt. De vidste, hvad fascistisk fangenskab betød.
  Pigen Marinka faldt for eksempel i nazisternes kløer. De olierede hendes bare fødder og placerede hende i nærheden af fyrfadet. Flammetunger nærmest slikkede pigens nøgne, hærdede hæle efter at have gået længe barfodet. Torturen fortsatte i cirka femten minutter, indtil sålerne var dækket af vabler. Derefter blev pigens bare fødder løsnet. Og igen stillede de spørgsmål. De slog mig med gummislanger på min nøgne krop.
  Så passerede de strømmen... Marinka blev tortureret til ti bevidstløshed under afhøringen. Og så lod de hende hvile. Da de bare fødder rykkede lidt, blev de smurt med olie igen, og fyrfadet blev bragt op igen. Sådan tortur kan gentages mange gange. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka blev tortureret i seks måneder. Indtil hun blev blind og blev grå af torturen. Så begravede de hende levende i jorden. Spildte ikke engang en kugle.
  Pioner Vasya, nazisterne pisket med rødglødende ledning på hans nøgne krop.
  Så blev bare hæle brændt med glohede jernstrimler. Drengen kunne ikke holde ud at råbe, men forrådte alligevel ikke sine kammerater.
  Nazisterne opløste ham levende i saltsyre. Og det er en frygtelig smerte.
  Disse Fritzes er sådanne monstre... Komsomol-medlemmet blev tortureret med et strygejern. Så hængte de det på en stativ, løftede det op og smed det ned. Så begyndte de at brænde med et rødglødende koben. Brysterne blev revet ud med en pincet. Så blev næsen bogstaveligt talt revet af med en glødende tang.
  Pigen blev tortureret til døde... De brækkede alle hendes fingre og hendes ben. Et andet Komsomol-medlem, Anna, blev spiddet. Og da hun døde, brændte de med fakler.
  Kort sagt hånede nazisterne så godt de kunne og som de ville. De torturerede og torturerede alle.
  Natasha og hendes hold kæmpede stadig i omkredsen. Pigerne brugte deres bare, yndefulde ben i kamp og kastede granater. De kæmpede mod Fritz' overlegne styrker. De holdt sig meget modigt og ville ikke trække sig tilbage.
  Natasha, der førte kampen, tænkte, hvad nu hvis Gud? Ja, i Bibelen, som man tror på den måde, er den fuld af fejl og modsigelser.
  Her er nogle eksempler;
  Dyr blev skabt før mennesket
  Ja. (1 Mos. 1:20-27)
  Ingen. (1 Mos. 2:7, 18-20)
  Hvad er det dog til? Ja, faktisk sagde Lenin for længe siden: religion er folkets opium!
  Og hvad er der at diskutere?
  Zoya kæmper også selvsikkert, og kaster en granat med dødelig kraft med sine bare tæer. Og bryder massen af soldater fra Det Tredje Rige.
  Hun sang:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Vi vil slette asken af svovl, vi er fascismens horder,
  Og der vil være store ørnepiger!
  Og Zoya griner!
  Augustina kæmper også indædt og slår selvsikkert sine fjender ned og brøler:
  - Ære til kommunisterne!
  Svetlana skød mod fjenden og kurrede:
  - For Fædrelandet!
  Og med bare tæer vil han kaste en granat.
  Pigerne brød ud i grin efter disse ord. Og tog deres bh'er af. Hun begyndte at overøse hinandens bryster med kys. For det er så dejligt og fantastisk. De er sande krigere.
  Natasha sagde beslutsomt:
  Bibelen er bestemt et eventyr!
  Augustin bemærkede logisk:
  - Det er ikke nødvendigt at give åbenbaringer til Gud, gennem et jødisk eventyr! Min personlige Gud er den almægtige stang! For den Højeste Families ære vil vi kæmpe!
  Og alle fire piger udbrød og kastede deres bare fødder op:
  - Ære til det store Rusland!
  Siden blokaden af Smolensk trak ud, led de fire piger af kulde og sult, ligesom resterne af den sovjetiske garnison. Derfor er der ikke noget overraskende i, at pigerne fik en ordre om at forlade omkredsen.
  Fra dem er de i intet andet end shorts, solbrændte, barfodet, gå efter et gennembrud.
  De løber til sig selv, og laver enkelte skud, da patroner skal gemmes.
  Og nazisterne bragte bogstaveligt talt en hel skakt af ild over dem. Men pigerne er ikke uden grund kun i tynde trusser. Kugler tager dem derfor ikke. Og de skynder sig, da de er absolut usårlige. Og bare fødder beskytter også perfekt piger i kamp.
  Natasha fyrede, væltede fascisten og brølede:
  Stalin er med os!
  Zoya skød også, smed et fragment af flasken med sin bare fod. Hun dumpede to Fritz og råbte:
  - Stalin bor i mit hjerte!
  Augustina skød også og leverede med selvtillid:
  - I Ruslands navn!
  Og hun viste sin tunge. Og hun dumpede fascisten.
  Svetlana slog fast, ramte nazisten og kvidrede:
  - I kommunismens navn!
  Fire barfodet, i kun tynde trusser af piger, skyndte sig gennem nazisternes positioner. Krigerne havde næsten intet tøj. Kun trusser i forskellige farver: sort, hvid, rød, blå.
  Og dette er også magi, der afleder kugler og fragmenter. Prøv disse piger med dine bare hænder! De er simpelthen skønhederne af højeste klasse!
  Og hvilke bryster. Bryster er som jordbær. Og meget forførende. Generelt er pigerne så smukke og næsten nøgne.
  Natashka, der skyder, præsenterede sig selv på auktionen af slaver. Som slør efter slør fjernes fra hende. De afslører en stærk, muskuløs, pigeagtig krop. Og hun står for sig selv og retter stolt på skuldrene, løfter hovedet og demonstrerer, at hun slet ikke skammer sig. Hun er en pige af højeste klasse. I begyndelsen af styrke, og ikke aldring.
  Når en kvinde går barfodet, bliver hun yngre og forbliver altid ung. Det vigtigste er et minimum af tøj og konstant sex med en mand. Mere præcist med mænd anderledes og gerne unge. At blive yngre.
  Natasha forestillede sig, at hun var nøgen på slavemarkedet og følte sig ophidset. Som om købere mærker det og klatrer ind på de mest følsomme steder med deres hænder. Hvor må det være dejligt at være slave. Men haremet er ikke sjovt. Der er ingen mænd, kun eunukker. Og jeg vil meget og med forskellige.
  Åh, de stakkels kvinder i haremet. Hvor er du uheldig med mænd. Hvor meget kan du lide af abstinenser! Men Natashka ønskede ikke at begrænse hajens instinkter.
  Pigen skød på fascisten og råbte:
  - Jeg er en terminator!
  Zoya fyrede også og kvidrede:
  - Og jeg er en super-klasse kriger!
  Augustin tog og væltede tre fascister og kvidrede:
  - Stalin var med os!
  Svetlana skruede op. Hun besejrede fire fascister og knirkede:
  - Stalin er med os!
  Natasha skød flere lejesoldater fra Det Tredje Rige ned, kastede en sten med sin bare fod og knirkede:
  - Stalin vil altid være blandt os!
  Zoya smilede og rakte tungen ud og knirkede:
  - For Ruslands storhed!
  Augustin kastede et skår af vinduesglas med sine bare fingre, skar fascistens hals op og knirkede:
  - Til vores nye slaviske stang!
  og grinede...
  Svetlana skød mod nazisterne, afskar adskillige krigere og udsendte:
  - For hellige Rusland!
  Natasha slog nazisterne fast. Hun gav en granat med sin bare hæl, som nazisterne affyrede mod hende. Spredte det nøjagtige hit af Fritz og vyaknula:
  - For Svarog!
  Så blottede hun sit ansigt, hvori der er så megen ynde og vrede hos panteren.
  Zoya tog den og kørte et rustent søm med sine bare tæer. Hun gennemborede øjnene på en nazi-officer og kvidrede:
  - For den hvide gud!
  Augustine tog og bukkede under for sine bare hæle med en eksplosiv pakke. Hun spredte Fritz'en som glasstykker og knirkede:
  - For en ny russisk orden!
  Svetlana tog den og kastede den med sine bare tæer, dødbringende, gennemborede Fritz'en og gøede:
  - Til det russiske hus!
  De fire piger kæmpede desperat og kæmpede meget aggressivt. Tyskerne og deres lejetropper trak sig tilbage. Bakket op foran pigerne. Hvor er nazisterne imod den røde hær.
  Husk Fritz Stalingrad. Hvordan pigerne slog dem deroppe. De kæmpede også barfodet og i bikini. Det er det mest effektive tøj. Ingen vil stoppe pigerne, når de er halvnøgne. Og med bare fødder smider de ødelæggelsesgaver.
  Natashka kastede et stykke keramik med sine bare fingre. Hun knækkede kraniet på en tysk general og sang:
  - I Moder Ruslands navn!
  Zoya tog og kastede et skår med sine bare fingre, slog igennem fascisten og råbte:
  - Ja, til mit hus!
  Augustine lancerede, med bare fods drive. Hun afskar seks nazister og knirkede:
  - For Stalin!
  Svetlana gav også efter for en ny passage, væltede Fritz'en og knirkede:
  - Til en ny verden!
  Nu rykkede Gerdas mandskab frem i retning af Vyazma. Ti kilometer til byen. Men modstanden fra Den Røde Hær vokser. De nye sovjetiske IS-4 kampvogne går i kamp med kraftigere 125-millimeter kanoner og tykkere rustninger. Sandt nok er der stadig få sådanne maskiner.
  Charlotte, der trykkede på joystick-knappen med sin bare fod, gennemborede rustningen på den sovjetiske kampvogn lige ved krydset. Nøjagtigt ramt den røde hærs bil, på trods af dens bedre beskyttelse sammenlignet med IS-3.
  Den røde djævel fnisede og bemærkede:
  - Vi har den stærkeste hær!
  Christina bemærkede med et smil:
  - Og vi vil være stærkere end alle!
  Og hun trykkede også sine fødder på joystickets knapper med sine bare fingre. Kør den sovjetiske bil. Hun er en meget klog pige. Christina huskede, hvordan hun udførte bedrifter. Hvordan jeg elskede shahen af Iran. Ja, det er ret fedt!
  Og krigeren mumlede:
  - For det store Tyskland!
  Magda, denne blondine med gyldent hår, skød mod de sovjetiske tropper og talte:
  - For den hellige sejr!
  Pigen, fyrende, tænkte med ærgrelse. Tyskerne missede deres chance under Første Verdenskrig. Og hvorfor forpurrede de angrebsplanen på Paris og overførte tre korps til Østpreussen? Det var muligt midlertidigt at ofre territorium i øst, men tage Paris og løse problemet med Frankrig på den mest radikale måde.
  Men dette blev ikke gjort. Og generelt var det ikke værd at erklære krig mod Rusland. Nicholas II ville sikkert ikke have vovet at gå i krig med en så stærk fjende som Tyskland. Og hvorfor var det nødvendigt at kæmpe på to fronter? Det var muligt, det var muligt at slå til mod Rusland og ignorere Frankrig og Belgien.
  Og i det hele taget, mente Magda, var det nødvendigt at angribe Rusland, når det var lænket af krigen med Japan. I dette tilfælde kunne Nicholas II være endt uden støtte fra Storbritannien og Frankrig. Han ville blive presset af østrigerne og tyrkerne, og italienerne og Tyskland og Japan.
  De ville simpelthen knuse Rusland. Og hun ville ikke gøre noget.
  I stedet fik Tyskland en krig på to fronter, mod stærkere magter. Herunder Japan, og USA og Italien.
  Så Wilhelm regnede forkert. Hitler viste sig at være mere fremsynet, sluttede fred med USSR og besejrede Frankrig.
  Men tyskerne var under Første Verdenskrig fanget mellem sten og hårdt. Zar Nicholas II er generelt en taber. Men hans imperium var stort, tre gange tyskernes befolkning. Og det viste sig at være ekstremt svært at modstå russerne.
  Med flere styrker repræsenterede det tsaristiske Rusland næsten halvdelen af ententens landstyrker. Og hun var bestemt til at vinde. Hvis det ikke var for militærkuppet, der fandt sted i Sankt Petersborg, er det usandsynligt, at Tyskland kunne have overlevet. Men der skete en frygtelig ting for russerne - monarkiet faldt. Guds salvede er væk. Og det blev rigtig slemt!
  Og for tyskerne, lettelse, dog stadig Tyskland tabte.
  USA gik ind i krigen og viste sig at være meget stærk. Og vigtigst af alt tanks. De knuste bogstaveligt talt tyskerne med deres stålmasse.
  Et pinligt nederlag. Og hvad man end må sige, så var overgivelse måske den bedste udvej. Tyskland mistede alle sine allierede, det blev presset af kampvogne. Der var ingen reel chance for at vinde.
  Ja, og det bolsjevikiske Rusland kunne godt åbne en anden front i øst.
  Under alle omstændigheder var beslutningen om at kapitulere svær, men tvungen.
  Magda huskede, hvordan hun var blevet pisket for at have stjålet et stykke brød i spisestuen. Pigen tilstod så og fik lidt færre pisk. Og hun var i stand til at udholde straffen i stilhed. Hun græd eller stønnede ikke. Selvom det gør ondt når de slår på den bare ryg.
  Gerda skød, gennemborede den sovjetiske kampvogn og knurrede:
  - Født uovervindelig!
  Charlotte var enig i dette:
  - Ingen kan stoppe os!
  Christina knipsede og råbte:
  - Aldrig i verden!
  Magda knirkede øredøvende:
  - Og i den næste verden - også!
  De fire krigere forlod omkredsen. Hun vandrede lidt gennem Sumpene og sang lystigt;
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  
  "Jeg går gerne med dig,
  Jeg elsker havets bølger.
  Slip sejlet løs
  Jeg tager selv rattet."
  
  "Du styrer det åbne hav,
  Hvor vi ikke kan klare stormen.
  I sådan et vanvittigt vejr
  Man kan ikke stole på bølgerne."
  
  "Umuligt? Hvorfor, min kære?
  Og i fortiden, tidligere skæbne,
  Kan du huske, forræderiske forræder,
  Hvordan stolede jeg på dig?"
  
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  Pigerne sang og klappede sig selv. Augustin bemærkede og smilede i mundvigen:
  - Ja, vi gav nazisterne rigtig meget. Kampen var herlig og for mange den sidste!
  Natasha fnisede.
  - Du er ligesom Mowgli!
  Augustin smilede og var enig:
  Mowgli var fantastisk!
  Zoya bemærkede med et smil på tænderne:
  - Vi er nødt til at finde på en måde at besejre Wehrmachts overlegne styrker!
  Svetlana foreslog:
  - En slags superkraftig gas!
  Augustin sang og slog sine bare fødder i vandpytterne:
  Gasser, gasser, gasser, gasser! Vi afslutter alle fjenderne på én gang!
  Natasha foreslog:
  Lad os synge noget andet!
  Og pigerne sang i kor;
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  
  "Jeg går gerne med dig,
  Jeg elsker havets bølger.
  Slip sejlet løs
  Jeg tager selv rattet."
  
  "Du styrer det åbne hav,
  Hvor vi ikke kan klare stormen.
  I sådan et vanvittigt vejr
  Man kan ikke stole på bølgerne."
  
  "Umuligt? Hvorfor, min kære?
  Og i fortiden, tidligere skæbne,
  Kan du huske, forræderiske forræder,
  Hvordan stolede jeg på dig?"
  
  Månen blev rød,
  Hvor bølgerne slog mod klipperne.
  "Lad os gå, skønhed, ride,
  Jeg har ventet på dig i lang tid."
  Pigerne afsluttede sangen og blev til saltomortaler. De har trods alt en masse i lyse hoveder. Tre blondiner og en rødhåret. Seje piger.
  Augustine, mens han løb, huskede, hvordan hun spillede billard. Bestemt ikke penge. Og da hun ikke havde noget på det tidspunkt, tog pigen et blowjob mod fem rubler. Og vandt den første kamp. Desuden spillede jeg barfodet, hvilket hjalp meget. Så spillede hun endnu et spil med den berømte tyv.
  Og vandt igen. Så endnu et spil med en fordobling af indsatsen. Pigen var meget klog. Og den kriminelle myndighed var også fuld. Til sidst trak han en pistol frem og begyndte at skyde. Augustine tog de penge, hun vandt, forsvandt og blinkede med sine bare hæle. Ja, disse mænd er så nervøse. Måske virkelig ikke for at lege med dem, men for at tjene penge ved at elske?
  Augustin kunne godt have levet i Moskva, men pigen var efter kolonien ivrig efter at gå til fronten. Hun ville kæmpe. Derudover var hun tiltrukket af bedrifter. At være en heltinde er så fedt!
  Du skal også kunne spille kort for penge. Augustin blev på en eller anden måde snydt af skurke, og de måtte slikke. Nå, du kan forestille dig, at dette er honning, og du selv vil have, at det ikke er så ulækkert. Men at arbejde på den lemme, så det er generelt en fornøjelse for en temperamentsfuld rødhåret hun-djævel. Hun med enhver mand nåede en orgasme. Så i Moskva tjente hun penge nemt og behageligt for sig selv.
  Det er ærgerligt, men krigen lavede sine egne justeringer. Augustin brugte endda sine charme i rekognoscering. Og forførte alle mændene i rækken. Og hun elskede at drille dem. Især de yngre. Djævelen kunne lide det. Men på trods af de mange priser gik pigerne stadig til kaptajnerne, og kun Natasha blev major.
  Nazisterne overlejrede Vyazma efter Smolensks fald. Byen holdt stædigt fast. I nord lykkedes det nazisterne at indtage Novgorod, og de nærmede sig Leningrad. Situationen blev forværret af Sveriges indtræden i krigen. Dette land ønskede også territoriale erhvervelser fra Rusland. Og de huskede de tidligere krige, især Karl den Tolvte. Også væsentlige begivenheder i oldtiden. Og de svenske divisioner dukkede op ved fronten og flyttede til Petrazavodsk og Leningrad fra nord. Prut finsk-svenske og tyske tropper med udlændinge. Og stop ikke forekommer dem.
  Smukke svenske piger flyver med fly. Gringeta og Gertrude, to G'ere, kæmper i par. De er meget modige piger. Og smuk. De flyver til sig selv på ME-362, jetjagere købt af tyskerne. Som sædvanlig med piger i én bikini og barfodet.
  Den tyske maskine er meget kraftfulde våben. Hun har syv luftgeværer. En 37 mm og seks 30 mm. Sovjetiske MIG-15 jagerfly styrter imod. Noget svagere våben: 37 mm luftkanon og to 23 mm luftkanoner. Det vil sige, at kræfterne er meget ulige.
  Gringeta affyrer luftkanoner. Rammer et sovjetisk jagerfly og knirker:
  - Dette er vores kunstflyvning!
  Gertrude slår også sin bil ud af det første løb og knirker:
  - For Charles den tolvte!
  Den blonde djævel er faktisk ekstremt irriterende, at Sverige tabte krigen til Rusland. Under Ivan den Forfærdelige var svenskerne i stand til at indtage Narva og flere russiske byer ved kysten. Men så generobrede Rusland, under Fedot den første, sine landområder, der var tabt i den livlandske krig. Sandt nok blev dette lettet af det faktum, at Polen kæmpede på Ruslands side.
  Men så var svenskerne under Shuiskys regering i stand til at erobre russiske byer. Så tag Novgorod. Belejrede Pskov. Men uden held.
  Så var der krigen mellem Rusland og Polen. I smug erobrede svenskerne det meste af de baltiske stater og Riga. Før det blev lande i Europa erobret.
  Sverige er blevet en verdensmagt. Har nået sit maksimum.
  Men i Rusland kom Peter den Store til magten og begyndte at rejse et stort imperium. Sverige var imod af Polen, Sachsen, Danmark og selvfølgelig Rusland. Kræfterne er ulige.
  Men Karl den Tolvte var i en alder af seksten år i stand til at besejre Danmark på farten, og angreb derefter nær Narva Ruslands overlegne styrker og vandt en bemærkelsesværdig sejr.
  Men Peter den Store blev ikke knækket af fiasko. Han samlede nye kræfter og gik til offensiven og udnyttede det faktum, at Karl den Tolvte kæmpede med Polen.
  Men svenskerne erobrede Polen. Og de russiske troppers tilgang hjalp ikke. Peter den Store var endda klar til fred, og returnerede byerne og Narva, der var erobret af russerne, til svenskerne.
  Men Karl den Tolvte var bestemt. Det lykkedes dog Peter den Store at vende krigen. Det spillede sin rolle, at befolkningen i Polen og Ukraine ikke støttede Karl den Tolvte. I nærheden af Poltava led svenskerne et endeligt nederlag. Hvordan skete det? Russerne var i stand til at nedslide svenskerne ved at befæste sig bag skanserne. Og så blev alt afgjort af et drabeligt modangreb.
  Karl XIIs sår før slaget spillede også en negativ rolle.
  Efter Narva greb Rusland fuldstændigt initiativet. Og hun var i stand til at besejre svenskerne selv til søs. Hvilket er meget, meget irriterende.
  Karl den Tolvte døde under belejringen af den norske fæstning. Og krigen sluttede hurtigt med svenskernes egentlige nederlag. Sandt nok gik Peter den Store med til, under pres fra europæiske lande, at formalisere sine territoriale erhvervelser som et køb. Sverige har mistet meget territorium, også i Europa. Og allerede under Alexander den første blev Finland også erobret af russerne.
  Selvfølgelig er Sverige fornærmet og vil have hævn. Situationen eskalerede, især efter nazisternes sejr ved parlamentsvalget. Og krigen er nu for svenskerne med historiske paralleller.
  Gertrude angriber den sovjetiske maskine og synger:
  - Der boede Anton den fjerde...
  Gringeta skærer et MIG-15 jagerfly ned og brøler:
  Han var en herlig konge...
  Gertrude væltede en russer og sang:
  - Han elskede vin ad helvede til....
  Gringeta forsøger at komme ind i den sovjetiske bil og hyler:
  - Hvilket knæk skete der nogle gange!
  Gertrud sang:
  - Tili bom! Tili bom!
  Og pigen stak sin lyserøde tunge ud.
  Pigerne viste sig at være muntre... De kæmpede med stor begejstring. De kæmpede som ørne. Og de trak sig aldrig tilbage.
  Gringeta løb barfodet gennem sneen. Og hun var sådan en groovy pige. Og hun huskede sine bedrifter. Hvordan de var barfodet og i bikini på jagt efter en isbjørn. Hvilket var meget underholdende.
  Halvnøgne piger skød på et vildt dyr med en bue. De slog og fik udyret til at brøle.
  Så løb de væk, blinkende pigelige hæle røde af kulde. Pigerne var smukke. Næsten nøgen, men meget modig. Og de jagede sig selv, frygtløse.
  Så, da den sårede bjørn døde, stegte pigerne hans kød og lavede et festmåltid. Det var så fantastisk. Pigerne svømmede i hullet og dryssede hinanden med sne. Så løb de våde gennem snedriverne. Det hele er så fedt og fedt.
  Gertrude og Gringeta var nu på jagt efter sovjetiske piloter. De huskede hovedreglen: det er nødvendigt at kæmpe næsten nøgen og barfodet, og så bliver pigen ikke skudt ned. Giver sådan styrke til krigere, når de er næsten uden tøj. Derfor erobrede ingen hele verden i middelalderen?
  Fordi de undervurderede styrken af bare, kvindelige fødder. Og barfodspiger er meget seje og stærke! Når en pige ikke har sko, modtager hendes bare sål jordens energi.
  Dette er krigernes kolossale styrke.
  Gertrude skød et sovjetisk fly ned og tweetede:
  - Barfodspiger er sejere!
  Gringeta bankede også på russisk og knirkede:
  Piger har ikke brug for sko!
  Og så den brændende, russiske jager, falde ned.
  Jeg tænkte på, hvor fantastisk det er at løbe barfodet, og gennem snedriver og gennem ørkenen. Sålen på pigens ben bliver meget elastisk og slidstærk, og revner samtidig ikke. Så du skal ikke bekymre dig om problemer. I Rusland er vintrene generelt hårde, og det vil være dejligt at løbe i sneen. Hun er den højeste gangs pige.
  Og hvor yndefuld og enestående smuk barfodet, pigeagtig fod på en snedrive? Og fingrene og foden og alt det her sammen? Hvor er det skønt, når mejslede ben træder på en hvid overflade, og de selv er garvede. Og pigerne har lyst hår, de er så seje blondiner.
  Og de elsker det, når mænd kysser dem på deres bare hæle.
  Gringeta skyder en anden sovjetisk bil ned og tweetede:
  - Ære være Fædrelandet, Ære!
  Gertrude skød en russisk jager ned og udsendte:
  - Karl den Store er med os!
  Pigerne er bare vidunderlige, og de har så meget unik skønhed. Du kan virkelig gå amok med disse piger. Og deres krop, så muskuløs og behagelig.
  Gringeta var meget glad for at blive strøget af mænd. Det var så behageligt for hende. Og hendes hud er glat, elastisk, som poleret. Her er pigen.
  Og jeg elsker massage.
  Nu skød hun et russisk fly ned og brølede:
  - Jeg er som en bjørn!
  Og hun viste sin tunge!
  Gertrud skød igen og kvidrede:
  Vi er tigre!
  Og pigerne i forening lavede dead loops. De er generelt så seje krigere. De er fulde af lidenskab og triumf af vilje. Og huden er så solbrændt, som bronze.
  Det lykkedes krigerne at kæmpe i Afrika og infanteriet. Hvilket er meget godt for blondiner. Og de blev så smukke og sorte.
  Gertrud sang:
  - Naturlig blondine! Muskuløs ryg!
  Gringeta bekræftede:
  - Jeg vinder alle meningsmålingerne!
  Sovjetiske krigere kæmper for Vyazma, som var omringet af nazisterne fra næsten alle sider. Og kæmpe heroisk.
  Men Natashka kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Sejr er ikke til at undgå!
  Zoya gav også en tur. Hun affyrede en granat med sin bare fod. Skød nazisterne ned og knirkede:
  - Der kan ikke være to dødsfald!
  Gav turen og Augustine. Den rødhårede djævel smed granaten med sin bare fod og kvidrede:
  - Det næste århundrede bliver vores!
  Svetlana affyrede også et skud. Hun lagde en flok Fritz fra sig og klukkede:
  - Vi er født med en ny tid!
  Og hun viste sin tunge!
  Pigerne er meget imponerende. De er meget smukke og solbrændte, tre blondiner og en rødhåret, med tørre og aflastende muskler.
  Hvilke gode piger...
  Natasha tænkte, mens hun skød, da Bibelen ikke er Guds ord, så har russerne brug for en anden, mere perfekt religion. At vokse i ånd og sandhed!
  Og hvad kunne være bedre end tro på den højeste familie!
  . KAPITEL #4
  Nazisterne rykkede frem langs Don-floden. Men så kom vinteren og det nye år 1947 ...
  Krigen er stadig i gang, og USSR vil ikke give op. Selvom mange tror, at snart enden på denne konflikt. Vinter og lidt ro. Selvom der stadig udbryder slagsmål stedvis.
  Især i centrum og nord. Hvor stangen er betydelige fjendens styrker, og kolossal magt.
  Yderligere tilbød Natasha, da hun så, hvordan de blev presset af udenlandske ratis, og især en masse sorte og arabere, at synge:
  - Lad os pigesang!
  Svetlana var enig:
  - Folkesang!
  Og alle fire krigere sang i kor;
  Det russiske land er berømt,
  Kommunismen styrer verden...
  Marker oversået med guld
  Lad os gå lige op, ikke ned!
  
  Vores hjerter brænder for fædrelandet,
  Vi er piger - der er ikke noget smukkere univers ...
  Vi vil bekæmpe vores fjender til det sidste
  Vores tro vil stige i Rodnoverie!
  
  Stærkere end alle de røde i verden, Rusland,
  Hun skinner som solen i universet ...
  Du kæmper for hende og vær ikke bange,
  Må voksne og børn være i herlighed!
  
  Rusland er det største af lande
  Når fædrelandet styres af Stalin ...
  En sådan skæbne er givet til det sovjetiske folk,
  Så disse riddere var lavet af stål!
  
  I fædrelandet er enhver helt nu,
  I stand til at gøre fædrelandet smukkere ...
  I vor hellige moders navn,
  Den grænseløse russiske side af Rusland!
  
  Vi vil gøre enhver, der er en tyrann,
  Der kommer ikke noget diktatur over landet...
  Lad millioner af lande underkaste sig
  Og Führerens hornede uroy!
  
  Må den rasende drage regere
  Han tror, han kan brænde Rusland...
  Men nazisterne venter på et rasende nederlag,
  Siden ridderen ved det, er den ret almægtig!
  
  Vi vil aldrig give efter for Fritz,
  Russerne og kineserne vil ikke overvinde ...
  En lysende stjerne skinner over os
  Til påske maler vi påskekager og æg!
  
  Du kan opnå mange kæmpere,
  Det er sådan noget, der ikke bliver bedre...
  Vores stolte fædre er stolte af os,
  Fordi vi bygger et sted i paradis!
  
  Barfodede piger løber gennem sneen
  De kender ikke frygt og bebrejdelse ...
  Jeg er et barfodet Komsomol-medlem,
  For der er ingen barrierer, og der er ingen deadline!
  
  Så lad os aldrig give efter piger
  Lad os ikke bøje hovedet under økserne...
  Når problemer kommer til fædrelandet,
  Lad os trampe den med bare fødder!
  
  Elsker bedstefar Ilyichs søstre,
  Og ær Stalin som Jesus ...
  Ingen grund til at skære fighterne fra skulderen,
  Hvis du bare skal løbe barfodet!
  
  
  Vi piger er en stor horde,
  Vi elsker at kæmpe og viger ikke tilbage...
  Selvom at gå nogle gange er et modbydeligt rygte,
  Sejren vil være i strålende maj!
  
  Og tro at kommunismen kommer med en drøm,
  Og på Jorden vil der ikke være nogen pengemagt...
  Vi giver skæbnen en grov beretning,
  Uden vold og dovenskab!
  
  Kort sagt, vi flyver snart til stjernerne,
  Og vi vil rejse det russiske flag over universet ...
  Bred vingerne ud, rød kerub,
  I familiens navn - Ruslands Herre!
  Piger fra de berømte fire kom ud af Vyazma. De gjorde det om natten, umærkeligt og krigerisk.
  Natasha, der kravlede på maven, bemærkede:
  - Øh, nu tænker du ved dig selv, var det så meget tid værd at kæmpe, så at tabe!
  Zoya udtalte stædigt:
  - Selvfølgelig lover nederlag store problemer! Men dette er kun en afspejling af den fremtidige sejr!
  Augustin sagde lunefuldt:
  - Så de russiske guder hjælper os ikke for meget! Men du vil virkelig gerne vinde og nå de højeste højder!
  Natasha grinede.
  - Det er ligesom op til himlen?
  Augustine fnisede og blinkede.
  - Måske til himlen!
  Den rødhårede djævel begyndte at forklare:
  - Der er forskellige verdener i mælkevejen. Når en person, eller rettere hans krop, dør, forlader sjælen kødet. Men det transporteres til en anden verden. Den, der tjener Rusland - bliver konge. Hvem der var Ruslands fjende vil være en slave eller en krøbling. Alt ordre efter ordre!
  Svetlana udbrød:
  - Ære til Rusland!
  Natasha fnisede og lagde sin finger til sine skarlagenrøde læber:
  - Rolige! Og det kan være et problem!
  Zoya tweetede:
  - Krigerne har ingen problemer! Vi kender nazisterne! Og de ryster!
  Derefter lancerede pigen et stykke glas med sine bare tæer. Fascisten faldt med halsen skåret over.
  Den guldhårede skønhed knirkede:
  - Ingen kan bremse os!
  Natasha var enig.
  - Det er rigtigt, at ingen!
  Og viste hendes tunge!
  Augustine affyrede også endnu et skår med sine bare tæer og knirkede:
  - I det næste århundrede kommer vi med udfoldede bannere!
  Og nazisterne døde simpelthen af at blive ramt af glas.
  Generelt kan du straks se - pigerne er aggressive, sexede. Tre blondiner og en rødhåret. Og selvfølgelig næsten nøgen og i bikini. Og så vidunderlige piger.
  De elsker også at synge! Men der er endnu ikke tid og sted.
  Svetlana tog den og kurrede:
  - Ære til Storrusland i krigen med Wehrmacht!
  Natasha fnisede og rakte tungen ud. Hun affyrede skivens blad, som gik gennem nazisternes hals. Fik dem til at bløde og sparke deres hove.
  Den blonde terminator sagde det:
  - For en ny orden i verden!
  Den gyldenhårede Zoya præciserede:
  - For den nye sovjetiske orden!
  Og blinkede til sine venner. De siger sådan og sådan ... Vi vil besejre Fritz og deres lejesoldater. Og lad deres kampvogne af E-serien køre dem. Selv gasturbinerne i Den Røde Hær er ikke forfærdelige.
  Augustin tog det og kvidrede:
  - Kærlighed vil redde hjertet!
  Svetlana tilføjede og afsluttede også fascisten med et kast af sin bare fod:
  - Og lykkefuglen flyver igen!
  Natasha fnisede og svarede:
  "Så fascisterne vil ikke klare sig så godt!" Jeg er sikker!
  Pigen huskede, hvordan pionererne bekæmpede nazisterne. De affyrede rifler mod infanteriet, skyndte sig ind under kampvognene. Generelt kæmpede de som sande helte. Og efterlod sig dybe af lig. Nazisterne kunne ikke gøre noget ved det.
  Her er en dreng, med en flok granater, der stoppede det formidable monster E-100 og ofrede sit eget liv for det sovjetiske fædrelands skyld.
  Kun bare fødder var tilbage af barnet. Undskyld dreng. Natasha selv modtog, på trods af beskyttelsen af bikinien, et fragment i hælen. Hvilket er meget irriterende. Men pigen kom sig hurtigt. Og der var intet ar tilbage. Selvom det selvfølgelig var ubehageligt at løbe. Generelt er de sådanne hærdede tæver. I en bikini kæmper de i frost, og giver ikke efter! Piger af højeste standard!
  Natashka kastede igen et barberblad med sine bare tæer, åbnede den tyske officers hals.
  Og råbte:
  - For Rusland og USSR!
  Krigerne forstod, hvad de lovede deres fædreland. Og hvordan de kæmpede for Rusland.
  Zoya sagde:
  - Den russiske bjørn har meget kløede poter!
  Augustin sagde ganske autoritativt:
  - Og han vil rive alle Fædrelandets fjender!
  Svetlana tog den og råbte:
  -Knæk ikke USSR!
  Natasha bekræftede dette ved at kaste et skarpt skår med sine bare tæer. Hun slog fascisten og knirkede:
  - Rusland kan ikke bringes i knæ!
  Zoya fyrede også. Hun dumpede nazisten og kvidrede:
  - Der vil være fuld ro!
  Den rødhårede djævel Augustin tog og kastede en granat med sin bare hæl, spredte nazisterne og knirkede:
  - Giv en ny ordre!
  Svetlana kastede et stykke af en bajonet med sine bare fødder. Den sad fast, et punkt i halsen på en fascist. Han bøjede sig. Udløst en fontæne af blod.
  Den blonde terminator knirkede:
  - Der vil ske ændringer til det bedre! Lad os skubbe fascisterne væk fra Moskva!
  Zoya udbrød helt i lungerne:
  Længe leve Stalin! Hvem døde, men hans arbejde lever videre!
  Svetlana kvidrede og affyrede en granat med sin bare fod:
  - Stalin bor i vores hjerte!
  Og grin!
  Natasha gav også en tur ... Mejede nazisterne ned og knirkede:
  - Lenin er mere levende end alle de levende!
  Og begyndte også at skyde for at dræbe. Den nazistiske kampvogn vendte om. Skøjtebanen fløj af sted og knuste nakken på tre nazister.
  Pigerne griner og viser deres tunger. Generelt kan de siges at være storslåede, for alle to hundrede procent!
  Natasha tog den og gøede:
  - Ære til den evige kommunisme!
  Zoya bekræftede kraftigt:
  - Lenin forbliver i vores hjerter!
  Svetlana udbrød:
  - For evigt og altid!
  Krigen er midlertidigt aftaget. Tyskerne omringede Leningrad og indtog stillinger i efteråret i det enogfyrre år. Og de tog næsten Kalinin. Pal og Eagle. Men Hitler besluttede af en eller anden grund, at det var vigtigere at tage sydpå. Og nazisterne gennemførte en omgruppering af styrker.
  Pigerne hvilede sig lidt, spillede kort.
  Tyrkerne bryder igennem fra syd. Det lykkedes dem at tage Batumi og omringe Jerevan. Men Armeniens hovedstad giver ikke op. Og også her er kampene kolossale.
  Tyrkerne kommer.
  Og pigerne, ledet af Tamara, kæmper desperat tilbage. Og de får resultater.
  Tamara styrkede sig med sine bare fødder og skød som en bazooka. Og bryde massen af tanken i det osmanniske imperium.
  Og brøl:
  - For hellig kommunisme!
  Og andre piger kæmper med bare fødder og karminrøde brystvorter.
  Lokale kampe fandt sted i Kalinin. Cirka ti procent af byen var stadig under den Røde Hærs kontrol.
  Nazisterne forsøgte at slå russerne ud. De forsøgte at bombe og skyde. I syd trak kampene om Voronezh ud.
  Pigerne kæmpede også der. Især smukke Anna og Alice. Begge piger affyrede rifler og sang.
  Anna skød, væltede tyskeren og kvidrede:
  - I fædrelandets navn, helgenen!
  Alice kvidrede:
  - Du er bare blå Hitler!
  Pigerne kæmpede, og krigere skal kun bære sorte, tynde shorts og barfodet. Dette gjorde det muligt for dem at slå hele tiden og ikke gå glip af.
  De er krigere, der aldrig vil bøje deres hoveder, folde deres vinger og kravle ind i en skal.
  Anna skar Fritz ned og kvidrede:
  - Unge Lenin!
  Alice afskar fascisten. Hun kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Og det fedeste!
  Begge piger er kurvede, stærke, blonde. Med ansigter modige og smukke. Og selvfølgelig elsker de mænd. Selvom det ser ud til, hvordan kan du elske sådan en freak som en mand?
  Men pigerne er stadig sigtet.
  Anna skyder og bemærkede drømmende:
  - Det er ærgerligt, at kongen blev væltet!
  Alice skød en fascist ned og spurgte:
  - Hvorfor undskyld?
  Anna skød igen og forklarede:
  - Så havde de gjort Tyskland færdig, og Hitler ville ikke have turdet stikke hovedet!
  Alice forskrækkede Fritz og knirkede:
  - Ja, måske, men...
  Pigen skød en anden sort soldat fra de afrikanske afdelinger af Wehrmacht og bemærkede:
  - Det kunne være værre! Hvis Hitler ville være gået imod det tsaristiske Rusland.
  Anna fløjtede og knurrede:
  Vi tror på, at vi vinder!
  Pigerne var dog ikke helt sikre endnu. Fascisterne er for stærke. Hvordan stopper man dem?
  Fjenden kaster bogstaveligt talt lig. Men han har mange menneskelige ressourcer. Både arabere og afrikanere. Prøv at håndtere sådan en ulykke. Men krigerne er sikre på, at Wehrmacht vil udmatte sig selv før eller siden.
  Alice fyrede, væltede fascisten og knirkede:
  - Vi vil i hvert fald ikke opgive en tomme jord!
  Anna var enig i dette:
  - Vi vil dø, men vi vil ikke overgive os!
  Og igen slog hun ud mod nazisterne. Hun kæmpede tappert og med vanvittigt raseri.
  Alice sømmede og knirkede:
  - Kommunismen vil leve for evigt!
  Og kastede en dødsgave med sin bare fod!
  Anna fangede behændigt fascisten og klukkede:
  Vi vil dominere alt!
  Og dunker igen. Og hendes bare fod vil affyre en granat. Hvordan får man fascister helt til mandlerne. Og de, nazisterne, har så mange forskellige kister og dødsfald.
  Alice med et smil af tænder tog og lancerede endnu en citron. Spredte nazisterne og knirkede:
  - Frihed eller død!
  Anna fnisede og tæskede, afskar nazisterne og knirkede:
  - I alt vil vi være de første!
  Og igen kaster bare fingre en dødbringende granat.
  Alice skyder mod fjenden. Skyder nazisterne ned og kvidrer og viser perletænder:
  - Jeg er en pige, der ærlig talt er super!
  Og endnu en gang flyver en granat kastet med bar fod.
  Anna skød nazisterne ned med et præcist skud. Og igen affyrede en granat. Også med bare fingre. Her er en pige, en pige for alle piger.
  Bare super og hyper!
  Krigere her skinner af skønhed. Alice huskede, hvordan hendes bare fødder blev rørt af tre unge mænd på én gang. Det er så sejt. Seks kvikke hænder kærtegner dine såler, skinneben, knæ og ankler. Og så går de op. Til pigeagtige lår og hofter. Det er selvfølgelig en fornøjelse. Pigen er ganske vist temperamentsfuld.
  Alice skød mod nazisterne og knirkede:
  Må ånden være med os!
  Og med sin bare hæl gav hun en citron ihjel.
  Anna fucked også. Nøjagtigt slog fjenden ned. Og knirkede af entusiasme:
  - I Ruslands og slavernes brødres navn!
  Og igen, en gave kastet med bar fod flyver og knuser nazisterne.
  Alice lagde pænt obersten fra den tyske hær ned og gøede:
  - Mit hjerte gør ondt for fædrelandet!
  Og hun viste sin tunge. Og igen barfodet, mejslet ben på arbejde.
  Pigen huskede, hvordan hun løb barfodet gennem sneen for at levere et brev til hovedkvarteret. Omkring tyve kilometer løb pigen langs den hvide, stikkende, brændende skorpe. Det er også godt, at hendes ben ikke var så ømme, hele tiden fra frost til frost barfodet. Ellers ville hun være forblevet handicappet.
  Men ikke desto mindre afleverede hun et brev med en vigtig skrifttype.
  Og hvordan sneen brænder hælene. De er så skarlagenrøde, hårdhændede, ridsede. Så løb Alice barfodet frem og tilbage. Hun blev dog tilbudt at tage filtstøvler på, men pigen sagde, at hun var mere fingernem på den måde. Og i det hele taget huskede hun Gerda fra Snedronningen. Så den pige viste sig stadig ikke at være helt modig. Hun bad om et par sko for at lede efter sin navngivne bror Kai. Men Alice erklærede stædigt, at hun ville klare sig. Hun blev aldrig syg, hostede eller fik en løbende næse. Og hvis ja, så sker der ikke noget med hende på en times løb. Generelt kan du gå barfodet hele året rundt.
  Kort sagt, Alice har siden skilt sig helt af med sine sko og har aldrig nyset.
  Det samme gælder for Anna.
  Og nu kæmper pigerne, i de samme trusser, trods vinteren, og at det er blevet mærkbart køligere. Og de vinder ved at dræbe nazisterne.
  Efter at Kalinin var fuldstændig ødelagt, forlod den røde hær det.
  Natasha og hendes hold kedede sig lidt. På en ødelagt jernbane blev pigerne overført til Voronezh, som blev noget som Stalingrad i det 42. år. Men året er et tusind ni hundrede og syvogfyrre.
  Kampene er stille...
  Men tyskerne fortsætter med at rase. For eksempel blev to pionerspejdere fanget.
  Drengene blev fanget i kulden. Og de begyndte at klæde sig af. Pelsfrakker, filtstøvler, trøjer, skjorter og T-shirts blev revet af. Og joggingbukser også. De efterlod pionerbørnene i intet andet end sorte shorts. Så bandt de hænderne bag sig og skubbede dem ud i den bitre kulde. Leshka og Sasha, pionerer fra USSR, drenge på omkring tretten, barfodede og næsten helt nøgne, padlede i sneen. Deres fødder begyndte at blive røde, og deres bare såler brændte. Og de slog drengene på ryggen med piske.
  Drengene gik gennem snedriven, sammenbidte tænderne. Stakkels børn i trusser, og ret tynde under den tyske besættelse. Sandt nok så de ikke afmagrede ud, og muskler spillede under den solbrune hud. Men de blev slået i farten, og de efterlod spor og røde striber på deres bare rygge.
  Også drengenes fødder blev røde, som gæss fødder. Og det var tydeligt, at hvert eneste skridt af unge spejderes pionerer eksploderede af smerte. Men de går hen og prøver at holde sig lige og ikke stønne.
  Børn-spejdere blev ført gennem frosten i en halv time, derefter blev de ført til en varmt opvarmet hytte. Og hvor gør det ondt, især på bare fødder, af kulden i varmen.
  Drengene skreg endda af smerte.
  Så blev de varmet op igen og taget ud i kulden. Og dette er en sofistikeret og grusom tortur.
  Efter at have flyttet flere gange, indtil drengene var helt udmattede. Så fik de lov at sove lidt.
  Og så gav de ham vand at drikke og satte ham op på stativet. Først kold tortur. Og så ild.
  Drengenes bare hæle var ristede og kildede af flammerne. Så, når sålerne var dækket af vabler, blev de slået med gummikøller. Og drengene besvimede.
  De blev overhældt med isvand og slået igen, denne gang med pigtråd. Og børnenes bare såler fik brede, glødende jernstrimler.
  De torturerede drengene i lang tid ... Så begyndte de at brække deres tæer med en glødende tang og derefter deres ribben. De torturerede pionererne hårdt, torturerede dem næsten til døde.
  Men de dræbte ikke. Så da de ikke havde opnået noget, besluttede de at sende dem til stenbruddene.
  Nazisterne forsøgte også at bombardere Moskva med en ultralang pistol. Ideen er ikke den mest fornuftige, og det er meget bedre bare at bombe med jetfly.
  Men Fuhrer ønskede at teste en 1000 mm kaliber kanon med en innovativ projektilaccelerationsidé i tre portioner. Og denne pistol kunne ramme op til fem hundrede kilometer. Men spillet har måske ikke været lyset værd. Nøjagtigheden på denne afstand er lav. Selve projektilet er ikke kraftigt nok, selvom det vejer tolv tons. Og en dyr pistol. Selvom det er et rigtigt kunstværk. Endnu køligere end Dora - en længere rækkevidde og mere kraftfuld og dyrere pistol, kaldet "Eva". Tilsyneladende til ære for Führerens elskerinde.
  Men på dette tidspunkt havde Hitler en anden lidenskab meget yngre. Og det er også mærkbart.
  Pigen Cleopatra - det er hendes navn, kommanderede skydningen. Og hun trykkede personligt på joystick-knappen med sine bare tæer. Og en kolossal dødelig kraft virkede.
  Pigerne hvinede endda og blinkede med deres bare, lyserøde hæle. Smukke piger her, og deres ben er så sexede og rare. Og du kan se på dem i meget lang tid med beundring. Og strøg er endnu mere behageligt, og det er simpelthen stort! Her er pigerne. Og skallerne flyver. Kom over Moskva. Men dette nytter ikke meget.
  Cleopatra sang:
  - Jeg sender en flot kanon,
  Jeg slår Stalin i panden...
  Jeg går for sjov ind på et psykiatrisk hospital,
  Lad den forbandede drage dø!
  Og krigeren vil igen ryste sine bare, runde, lyserøde hæle.
  . KAPITEL 6
  Krig er krig. Og Hitler samler selvfølgelig styrke. Til foråret forbereder han en ny offensiv. Og han samler tropper.
  Og lokale kampe er stadig i gang.
  Situationen på fronterne har stabiliseret sig noget. Tyskerne kunne ikke tage Voronezh og komme videre.
  Tyrkerne er lidt sværere. Men de er også stoppet. Så mens du kan holde næsen oppe. Og at tro, at krigens gang kan vendes. Og at uden stort held er Stalins liv ikke forbi. Og krigerne kæmper også.
  Natasha gav tur. Skud et par dusin nazister ned. Og hun brølede:
  - Rusland var på det tidspunkt ...
  Zoya gav også en tur og bekræftede:
  - Der er og bliver!
  Så kastede pigen en granat med sin bare fod. Spredte nazisterne og knirkede:
  - Stalins ånd er med os!
  Augustin skød også mod nazisterne. Tabte et dusin af dem. Og hun kvidrede i vrede:
  - Ære til vores Rusland!
  Og med sine bare tæer affyrede hun en dødbringende granat. Og nazisterne modtog meget generøst i hornene.
  Svetlana bankede også og kvidrede som en ulveunge, der greb et stykke kød:
  - Ære til Rusland og zaren!
  Natasha tog turen og sang:
  - Ære til heltene!
  Jeg huskede pigen Borodino. Og det russiske folks masseheltemod. Og at de var i stand til at stoppe Napoleon. Og de viste sig at være uovervindelige. Og den højeste klasse af krig.
  Zoya affyrede også en granat og knirkede:
  - Ære til Rusland! Og de bedste russiske soldater!
  Augustin knurrede rasende:
  - Ære til de bedste krigere!
  Og hvordan han kaster en granat med sin bare fod.
  Og Svetlana vil også tage den og lancere en dødsens citron. Og han vil sprede nazisterne og knirke:
  - Dødens flod vil ikke overvinde os!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Sådan kæmper piger. Og det er klart, at nazisterne ikke kan komme igennem dem. Allerede marts 1947. Og det betyder, at sommeren er lige om hjørnet. Og i varmt vejr er det sværere at bekæmpe nazisterne. Og generelt kan det være muligt at knuse denne Fuhrer.
  Der er håb for det!
  Natasha kaster en granat og knirker:
  - Lenin er mere levende end de levende, og Stalin er udødelig!
  Og gnister flyver fra hendes bare fingre.
  Zoya smider også en morderisk dødsgave og knirker:
  Må kommunismens æra være med os!
  Og hendes ben, også nøgne, solbrændte og forårsager hævelse af en jade, pulserende stang.
  Og her er Augustina, også en pige af den mest desperate kunstflyvning. Hvordan man skyder på fjenden, og hvordan man knuser. Og giv efter med bare hæle.
  Og en dødbringende granat flyver med vanvittigt raseri.
  Den røde hun-djævel knirker med aplomb:
  - Jeg er det højeste raseri i verden!
  Og igen flyver en dødsgave for så mange gange, kastet af en pige med brændende hårs bare fod.
  Svetlana tager den også og kaster en granat... Den knuser alle på én gang. Og truslerne fra nazisterne ignoreres. Og hvor går Fritz'en hen?
  Terminator-piger venter på dem overalt. Og hvordan man kaster en granat. Og brystvorterne på deres bryster er så appetitlige.
  En mand går amok efter sådanne piger. Og de kan ikke gøre noget ved det.
  Hvad kan en fascist stille op over for en terminator-pige? Kun en nazist kan køre sig selv i en kiste. Og blive slået og dræbt.
  Svetlana sang:
  - Vil vride sig i helvede, og hænge ud med en tæve!
  Pigerne er charmerende charme. Og hvordan de skyder. Overraskende ligesom Robin Hoods i trusser, for fanden rigtigt.
  Natasha skød og sagde:
  - Ære til de russiske helte!
  Og kastede en granat med sin bare fod.
  Zoya ramte også den fascistiske lejesoldat. Hun borede sig ind i hans mave og knirkede:
  - For et nyt hjemland i USA! Vores næste provins!
  Pigen er en meget god sanger. Og hun har så smukke tanker. Især lysten til at arbejde med tungen med noget varmt og stort.
  Augustina blotter sine heste med friske tænder hårdt. Og han tror, hun er en haj. I stand til at bide selv en rigtig hest.
  Her kaster Augustine for eksempel en granat med sine bare tæer. Og spred Fritz. Slå dem ned som græs.
  Og syng:
  - Det højeste mål vil være i alt! Vores kærlighed er vores hjem!
  Svetlana, denne smukke kriger, tog tre granater. Hun gav dem en bar hæl og kvidrede:
  - I kærlighedens og drømmenes navn!
  Og skåret aggressivt fra maskingeværet. Hun er en djævel af sådanne muligheder og styrken af en hvid dæmon.
  Du vil møde sådanne krigere, og det ser ikke ud til, at de rammer dig lidt.
  Ikke underligt, at nazisterne sad fast i Voronezh. Selvom alle er trætte af krigen. Generelt, hvor uden krigere.
  Her er piloterne på himlen. De kæmper også. Især Margaret. Pigen flyver normalt til kampen i trusser alene. Men hvordan det går ned. Aces men kan ikke gøre det.
  Margarita er meget smuk, hendes hår er som solens stråler. Og figuren er flot. Og for en pige er stilen meget cool at være i trusser alene. Og trusserne er også røde med hvid hammer og segl. Sådan en pige kan elske en hel bataljon på én gang.
  Det er sådan en smuk pige.
  Margarita skød en fascist ned, som kørte på en ME-462, og fik nazisten til at ryge på halen. En pige med gyldent hår, vidunderlig skønhed. Og en meget rød mund.
  Margarita skar endnu en Fritz ned og råbte:
  - Du kan leve uden krig, men ikke uden fred!
  Ja, krigere er heroiske og modige til det yderste af vanvid.
  Pigerne kæmpede som helte i det universelle kosmos. Og de vandt selvsikkert.
  Hitlers kampvogne stod i brand. Og de eksploderede som granater. Og der var så smukke krigere her. Fuld af beundring og ynde. De har sådan et smukt eventyr.
  Natasha kastede en granat.
  Tweeted:
  - Jeg vil knække alle fascisterne!
  Og hvordan han vil kaste endnu et mesterværk af døden med sin bare fod.
  Zoya mejede også nazisterne ned.
  Hun kastede med sin bare fod, hvad der dræber.
  Hun råbte af raseri:
  - For hellige Rusland! Og store ændringer til det bedre! Og igen, dødens nutid, poddany bare hæl, flyver.
  Efter voldsomme kampe kom der en pause. Det var stadig foråret 1947. Tyskerne, når mudderskred ikke er krigere. De gemmer sig og spiser. Det var ikke muligt at afslutte krigen sidste år. Igen er der hårde kampe forude.
  Pigerne tog en pause...
  To tyske piger Albina og Alvina er netop på diskettejagt efter sovjetiske biler.
  Skønheder, selvfølgelig i bikinier og barfodet. Og meget sexet.
  Styr disc-flyet med et joystick.
  Albina vender bilen rundt, skyder et sovjetisk jagerfly ned og knirker af glæde:
  - Må vores blodtørstige rige blive berømt!
  Alvina tog den og udgav også et kraftigt slag mod den russiske bil. Hun væltede og kvidrede:
  - Genius Express!
  Begge piger slog deres bare fødder. De er blondiner så søde. Og pigernes presse er meget præget. Kommer med fliser.
  Albina nedbryder igen det sovjetiske fly. Og blinker og brøler:
  - Ære til den morderiske passage!
  Alvina slørede også på russisk. Hun gjorde dem flad og fløjtede:
  - Må Führeren være med os!
  Piger i det mest aplombere! Og de har så meget charme. Og de tænder er så funklende. Som perler opnået af kaptajn Nemo.
  Albina ramlede bilen og knirkede:
  - Så lad os sadle fyren!
  Alvina knuste fighteren og knurrede:
  - Og et dusin fyre!
  Albina fnisede og bemærkede:
  - Fantastisk sex, når en kvinde lejer en mand for penge!
  Alvin var enig:
  - Det her er en klasse, kun penge er synd!
  Albina skød et andet sovjetisk fly ned og knirkede:
  - Og hvad der for fornøjelsens og pengenes skyld er ikke synd. Snart ville vi besejre russerne og skaffe os en ejendom!
  Alvina ramte en anden rød bil og brølede:
  - Desværre trækker krigen ud! Disse russere er så stædige. Det er som at slå gummi med næverne!
  Albina protesterede med ærgrelse:
  - Om ikke andet for gummi. Det er mere som armeret beton. Og mine knoer gjorde meget ondt!
  Alvina kvidrede, ramte en sovjetisk bil og brølede:
  - Vi vil bryde igennem enhver beton!
  Albina væltede Yak-11 jagerflyet fra et løb:
  - Og knæk metallet, og fordamp!
  Alvin var enig i dette:
  - Knæk og smelt! Snart har vi lasere! Og så slutter russerne helt sikkert!
  Albina var i harmoni med dette:
  - Kan ikke modstå en laser!
  Alvina fnisede rasende.
  - Lad os tage Moskva, og så London!
  Albina bemærkede irriteret:
  Det er tid til at tage London!
  Pigerne viste deres diskette frem. Uanset hvor mange sovjetiske Yak-luftgeværer, der skyder mod nazisternes bil, kan de ikke gøre noget værd. Kraftig, laminær stråle slår alle projektiler og fragmenter ned.
  Alvina, der huggede det russiske jagerfly ned, knirkede:
  - Bjørnen vil ikke danse sommerfugledansen.
  Albina pegede ved hjælp af sine bare fingre med sin bil og brølede:
  - Ja, en bjørn... Du er et meget godt dyr. Især på en kæde og når din hud er flået!
  Piger arbejder med tigrernes raseri. Øh, i sengen er de også temperamentsfulde. De elsker at være aktive. Og de tolererer ikke konstanthed. I denne henseende kun hajer. Og de elsker eksperimenter. Og de har en meget kærlig mund.
  Alvina ramte den sovjetiske bil og knirkede:
  - For ændringer i krigen til vores sejr!
  Albina bemærkede med ærgrelse og raseri:
  - Ja, krigen trak ud... Det er bare en mareridtsfabrik og Satans køkken. Hvor mange af vores fyre og piger døde!
  Alvina sang med et suk:
  - Hvor mange af vores brødre sygner hen i deres grave... Skygger strejfer i den verden... Jeg forstår ikke, hvad der er hvad.
  Albina grinede kødædende og knuste russerne og gurglede:
  - Hvad tror du, kæreste, eksisterer Gud?
  Alvina, der også dræbte, hvæsede:
  - Jeg er meget i tvivl. Krigen har stået på i så mange år. Og at den Almægtige ikke elsker Tyskland, hvis han lader så mange af hendes bedste sønner og døtre gå til grunde!
  Albina foreslog:
  - Måske er der en dyb mening i disse tests?
  Alvina fnisede og knurrede:
  - Betyder? At torturere folk mere, og især os tyskere?
  Albina talte med entusiasme fra en hun-ulv, der overhalede et lam:
  - Så vil vi opfatte verdens herligheder skarpere! Og fredelig kærlighed!
  Alvina blottede sine tænder og mumlede:
  - En militær kærlighed er stadig meget bedre!
  Albina var enig i dette:
  - Selvfølgelig, især med drengene. De lugter af ungdom, og ikke så behårede som voksne mænd! Det er en fornøjelse at handle med dem!
  Alvina, der knuste de sovjetiske fly, knirkede:
  - Og læringsprocessen er meget attraktiv. Jeg kan godt lide at påtage mig rollen som mentor! Det er så fantastisk!
  Albina var enig i dette:
  - Det bliver ikke sundere!
  Piger er generelt sjove, men ludere. Og selvfølgelig laver de noget, der ikke er særlig behageligt at læse om.
  Piger hopper af utålmodighed. De vil have så meget kærlighed som muligt! Og at stryge dem hver dag. Endnu bedre, tre gange om dagen. Nej, tyve gange om dagen!
  Alvina faldt ned, en anden fighter og knirkede:
  - Nej, der er en Gud! Han tillader os at udrydde sovjetiske soldater!
  Albina bankede også og brølede:
  - Åh, hvad mangler jeg? Der er sex, der er mænd ... Der er masser af underholdning, men der er ingen risiko for at dø! Så hvorfor ønsker vi afslutningen på krigen?
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - Faktisk, og til hvad! Vi vil kæmpe til det sidste!
  Albina hvæsede lidt irriteret:
  - Og krigen er, at man efter slutningen ikke føler sig særlig tom.
  Alvina var meget glad for at blive famlet efter sine bryster. Det er så følsomt og erotisk. Og det er endnu bedre at kysse. Og når flere temperamentsfulde mænd mærker dig på én gang. Især hvis de er drenge og stadig spændte.
  Kort sagt, pigerne er generelt super og antihelte!
  Natashka og hendes hold afviste den 1. april 1947 fremrykningen af Fritz i Voronezh.
  Tyskerne flyttede deres kampvogne under den våde sne og forsøgte at bryde igennem til flankerne.
  Krigere kæmpede som altid i minibikini og barfodet i kulden. De gravede sig ned i snedriverne og skød derfra og kastede granater og sprængstofpakker med bare fødder.
  Meget smukke, sexede og smukt oppustede piger. Solbrændt, barfodet.
  Natasha skar Fritz ned og knirkede:
  Vi piger er meget stolte af os selv!
  Zoya fløjtede også og knurrede:
  - Vi stræber kun i de første rækker!
  Augustin, den rødhårede djævel, sang:
  - Vi er bare primas og ballerinaer!
  Så affyrede hun en granat med sin bare fod.
  Svetlana tog den og skød. Kaste en citron
  - Lad os kæmpe! Vi har ikke sindet som en klovn!
  Pigerne gjorde et godt stykke arbejde. De skød og kastede granater med deres forførende ben. Hvad med Führeren...
  Natashka blottede sit bryst og gav en granat med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun fløj forbi og landede i nazisternes rækker, knirkede:
  - Ja, der bliver en stor dommedag!
  Zoya tweetede:
  - Og Svarog den store Gud kommer!
  Og også, som med bare fingre, affyre en granat.
  Augustine grinede og bemærkede:
  - Stadig interessant. Kristne har en pacifistisk Jesus. Og vi har en fantastisk våbensmed Svarog! Synlig forskel!
  Og han vil også smide en eksplosionspakke med sin bare hæl.
  Så vil Svetlana med sin bare fod ramme fjenden med en granat. Og synger, blotter sine tænder:
  - Vor Gud er krigens Gud! Ikke pacifisme!
  Pigerne kastede derefter snebolde efter hinanden. Natasha fnisede og bemærkede:
  - Det er godt, at Vladimir var klog nok til ikke at acceptere jødedommen. Jeg tror dog, det ville være bedre at udvikle din egen! Tja, hvorfor har vi brug for andre menneskers tro?
  Pigen tog og affyrede en granat med sin bare fod. Og knuste fascisterne.
  Zoya, shooting, tilføjede:
  - Nej, virkelig, gør troen pacifistisk! Men du kan også finde på din egen Iriy!
  Og også med bare tæer, hvordan man lancerer en dødsgave og smadrer et par dusin fascister.
  Her bankede Augustin også på nazisterne. Og igen bukkede bare fødder under, eksplosive pakker.
  Hun spredte nazisterne og knirkede:
  - Et gammelt eventyr på en ny måde!
  Og hun viste sin tunge!
  Svetlana kom i kø. Hun mejede Fritz'en ned og knirkede:
  - Og store forandringer for fremtiden!
  Og hun lancerede den med sin bare hæl og brækkede ryggen på Fuhrerne.
  Natashka tog den og brølede med en desperat mine:
  - Jeg er den sejeste pige! Alt på én gang feje!
  Og bare tæer kaster død og kaos.
  Zoya var også sur. Dræbte en masse fascister.
  Og hun gøede:
  - Til ære og fædreland!
  Herefter vil hendes bare fod igen starte noget.
  Her og Augustine vil tage den og slynge den varm. Tvivler på fascisterne. Brækker dem i stykker.
  Så vil han tage og synge:
  - Ære til fædrelandet og ære!
  Svetlana vil også lancere en dødsgave, og blather:
  - Og vi vil være sammen!
  Og bare ben vil starte ødelæggelsen.
  Natasha vil også tage den og sømme den ... Hun vil klippe Fritz'en ned.
  Så vil han tage og give tur.
  Hun sang og blottede sin mund:
  - Jeg er ikke en simpel pige! Gyldent hår!
  Natasha er selvfølgelig en pige med sit eget sind. Alt er muligt og klar til alt. Mens den skyder, vil du simpelthen beundre den. Og mejer fjender ned som en kultivator.
  Og knirker:
  - Kærlighed fører til døden!
  Zoya skyder også. Med sin bare fod giver han efter for en granat og hvæser:
  - Strålende akkord!
  Og tilføjer:
  - Alle fascister på bekostning!
  Augustina skyder også på fjenden. Udrydder Fritz. Slår nazisterne ned og knirker:
  - Lidt mere, og vi bliver desto stærkere!
  Og skønhedens bare fødder kaster igen dødsbæreren.
  Svetlana skyder også mod nazisterne. Og affyrer en granat ved hjælp af tæer på en bar fod. Og kvidrer:
  - Vi kendte ikke til problemer, men der kom en nabo!
  Og han griner også.
  Pigerne er så fantastiske. Og barmfagre. Og de elsker det så meget, når de trækker i deres bryster.
  Her er skønhederne. Dette er kunstflyvning af kærlighed og poesi! Ros de smukke piger! Ja, lad dem være meget gode!
  Natashka sprængte nazisterne med et blyfly og knirkede:
  - Tro os hellere, nej!
  Og med sin bare fod vil han igen lancere det dødbringende!
  Og her er Zoya som en lupanet. Bring fascisterne ned. Og knirker:
  - Du kan ikke finde kontrol over os!
  Augustina, også som en lupanet, slår ved hjælp af sine bare tæer en masse Fritz ud og knirker:
  Og det næste århundrede bliver vores!
  Derefter vil hendes tænder gnistre som et spejl!
  Svetlana tog også og affyrede en granat med sin bare fod. Dræbte fascisterne. Og propilikala med aplomb:
  - Evig sejr! Svarog med os!
  Natashka lancerede et stykke glas med sine bare tæer. Hun skar deres hals over til Fritz og knirkede:
  Og Jesus vil være med os!
  Så tilføjede hun:
  - Som en russisk hvid gud!
  Zoya gav også en granat og råbte:
  - Ære til det store Rusland!
  Og med bar hæl vil han kaste en eksplosionspakke op.
  Augustine rystede sin brystvorte, der lignede et jordbær. Jeg plantede en kø til nazisterne.
  Så kastede hun døden mod Fritz med sin bare fod og råbte:
  - Lad os ikke have nogen problemer!
  Og hun viste sin tunge.
  Svetlana stillede også i kø. Hun rev nazisterne i stykker ... Og så fluer en granat med barfod.
  Blonde pige råber:
  - Må Kraften være med os!
  Og alle fire piger skreg:
  - Ære til den almægtige, allestedsnærværende, alvidende, evige og evige familie!
  Her tog Svetlana også en kuglepen med sit bare lille ben, og hakkede også sin arie.
  Mange legender om den store Veles fortælles af mennesker - og hvordan han blev født efter familiens vilje, og hvordan han blev opdraget i Navi-verdenen af Gud Viy, hvordan han vandrede rundt i Reveals verden på jagt efter sin skæbne og blev plaget af den onde tilbøjelighed, hvormed han blev forhekset. Legender fortælles om hans kærlighed til den lysøjede Yasuna, og at han ofrede sig selv for at redde hendes liv. De synger sange om hans bedrifter og om at hjælpe mennesker. Du kan ikke genfortælle alle historierne i ét mesterværk.
  Så brød pigerne af. Endnu en beskydning af Voronezh begyndte. Bomberne virkede. Tyske bombefly kom også ind. Piloter kæmpede modigt mod nazisterne. Især Maria. På trods af kulden var pigen kun iført hvide tynde trusser. Hun pressede sine bare tæer på pedalerne, skar tyskerne ned. Pigen skød en Yu-387 jetbombefly ned, hvilket fik den til at ryge og falde. udbrød glad:
  - Ære til det store, kommunistiske Rusland!
  Efter at beskydningen stoppede, fortsatte krigerne med at skrive om de russiske guder.
  Store Gud Veles. Hvor smuk Rodnoverie - så mange guder. Og alle stærke, interessante personligheder er involveret i skabelsen af verden!
  Natasha skrev med bare fødder:
  Det mest berømte tegn på Gud Veles er "Tyrens hoved". Tegnet, der ligner et tyrehoved, minder os om, at Veles, slavernes Gud, er protektor for husdyr. Tegnet er kendt, brugt oftere end andre, i lang tid har det absorberet alle slavernes forskellige ideer om Guds kraft, herunder visdom og magisk kraft.
  Så fortsatte den guldhårede Zoya;
  Guds tegn Veles er elsket af mænd, voksne og unge, tiltrækker kvinder, der har hekserievner.
  Enhver, der bærer tegnet Veles, har ret til at forvente af ham en kraftfuld beskyttelse mod magiske påvirkninger, udvikling af hans egne hekseevner, vitalitet og evnen til at finde en løsning i et vanskeligt miljø.
  Læs mere om amuletten Tyrehoved.
  Træ - fyr, valnød eller aske (taks), magiske stave og amuletter er lavet af disse arter
  Dyr - elg, hjort, bjørn, okse (tur), ko, slange, firben (firben).
  Heraldik, genstande - lange fletninger (hår), skæg og horn
  Treba (offer) - de ofrede kobber (som velstandens og velstandens Gud), uld og pels og hældte også kvass - de drikkevarer, som han lærte folk at tilberede ifølge en af legenderne.
  Og Augustin red efter dem. Brændende og barfodet.
  Den Røde Hær overgiver ikke Voronezh, og klamrer sig desperat til den. Både drenge og piger kæmper her.
  Et elleve-årigt barn affyrer en Mosin-riffel mod nazisterne. Sneen er næsten smeltet, fuld af mudder. Drengen er barfodet og i shorts. Han er så hærdet og mærker jordens energi bedre.
  Oleg slår en nazist ned og siger:
  - Ære til Rusland!
  Ved siden af ham står pigen Margarita. Også barfodet i en let kjole. Samme alder som Oleg Rybachenko.
  Den skyder også godt. Det rammer fascisten og knirker:
  - Til ære for det himmelske moderland!
  Drengen og pigen har været her siden de første dage af belejringen. Fra en alder af ti år har allerede erfarne krigere kæmpet med nazisterne.
  Hvad der ikke er et skud fra en riffel, er et hit.
  Oleg Rybachenko skyder en tysk oberst. Han tramper med sin bare, solbrune fod og siger:
  - Lad der blive lys fra de russiske guder!
  Margarita, dette er terminator pigen bekræfter:
  - Ja, altid berømt!
  Og han vil kaste en skive med sin bare fod mod den nærmeste samurai.
  Og så kaster drengen sine bare fingre. Oleg, efter at have spredt nazisterne, kvidrer:
  - Og den fjendtlige flok fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Drengen er en god skytte. Her falder den dræbte betjent. Og bag ham er en anden. Tyskerne har stadig kampvogne nok, og de ved hjælp af lejesoldater stormer på gammeldags måde. Mange af dem omkom under Voronezhs mure. Tyndede rækkerne og forsvarerne.
  Men den sovjetiske hær giver ikke op. Voronezh holder stadig ud. Belejringen har stået på i ti måneder nu. Men byfæstningen giver ikke op.
  Begyndelsen af april, forår. Snavset. Men solen er så lys og varm. Varmer.
  Margarita, denne pige med gyldent hår, kaster en granat med sin bare fod og synger på rim.
  Drengen Oleg synger også med og kaster hjemmelavede granater med sine bare fødder;
  Åh Pushkin, din excentriker har ikke ret,
  Vi ønsker ikke at blive syge om foråret!
  Når alt kommer til alt, duften af friske maj-urter,
  Kan køre alle op af sofaen!
  
  Vintergækker blomstrer om foråret
  De har renheden af natglasur...
  Føder en blød lysdrøm
  Den unge vil have stormen igen!
  
  Om foråret vil kulden aftage,
  Skummet af onde pinsler vil forsvinde...
  Jagt herlighed for evigt
  Drik jomfruens søde ånde!
  
  Som i ungdommen er alt godt,
  Og maj er naturens ungdom!
  Spætten klumper med en mejsel,
  Torden ryster, spyr hvælvinger!
  
  Om foråret mumler vandløbene som en trille,
  Og deres muser lyder som en bølge, der plasker.
  Her vokser bærene trækker -
  Varmer fra hjertets skønhed!
  
  Alt i vores region er skønhed,
  Græs er som fløjl i en damekjole.
  Hvilken slags blindhed
  Stræb efter at leve stædigt i byen!
  
  Hvorfor har vi brug for en by og en landsby,
  Bliv, som en vild, gå gennem skoven.
  Og hvis det sner,
  Det barfodede rush kun stejlere!
  
  Rod skænkede en sådan magt
  At vi kan regere som guder.
  Her er rug gylden på marken,
  Fra ikonet skinner ansigtet strengt!
  
  Svarog Slavyan Hellige Fader -
  Han beordrede at elske og leve for brødrene!
  Hvem er en adelig fyr
  Trods alt accepterede Skaberen selv korsfæstelsen!
  
  Og ridderen vil slibe sit sværd,
  For der er vold i livet!
  Herren sagde: Jeg vil ikke give fred,
  Tro mig, helvede er jo impotens!
  
  Så tro ikke på, at søvn er himlen
  Faktisk er lykke essensen af bevægelse.
  Og du kæmper så tør -
  At bede bødlen om tilgivelse!
  
  Og hvis han trak sig tilbage,
  Den Rod vil hjælpe, tro din søn!
  Få støvet og affaldet ud af dit hoved:
  Hvad får dig til at klynke - det vil jeg afvise!
  . KAPITEL 6
  Drengen og pigen skød, mens de sang. Broderede fascister.
  Alle indflyvninger var fyldt med lig. De russiske tropper afviste angrebet fra de undertallige tropper.
  Tusinder af tusinder af regiment efter regiment - vores helte gør skade!
  En dreng og en pige på kanten, nazisterne vil hænge ud i en løkke. Nazisterne kan ikke besejre Rusland, vi vil være i stand til at bryde dem i stykker!
  Oleg Rybachenko udtaler, mens han vælter en tysk general og får ham til at kaste blod op.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, skydende, synger entusiastisk med:
  - Fædrelandets forsvarer! Perunov soldat!
  Oleg Rybachenko, der skærer fjenderne ned, synger:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita kastede en granat med sin bare, barnlige fod og kvidrede:
  - Ruslands helte samler sig i alarm!
  Og et andet sted kæmper sovjetiske piger på en selvkørende pistol SU-100.
  Sådan er de smukke krigere, ledet af Elizabeth.
  Selvom tyske kampvogne er formidable og meget kraftfulde.
  Ekaterina, der trykker på joystickets knap med sine bare fødder, bryder igennem den fascistiske maskine og kvidrer:
  - For hellige Rusland!
  Elena skyder også fra tørretumbleren, gennemborer fjenden ind i siden. Og aggressivt grinende, erklærer:
  - For kommunismen!
  Og med sin bare hæl slår han på rustningen.
  Euphrasia skød også mod fjenden med sine bare tæer og kvidrede:
  - For det hellige Ruslands kommunisme!
  Og hvor ler han!
  Elizabeth tog den og råbte:
  - For USSR!
  Og også hvordan den skyder ...
  Og pigerne sang:
  Folket i Ukraine og Rusland er forenet,
  Vi er brødre slaver for evigt venner ...
  Må Herren herliggøre det rette navn,
  Alle nationer i verden er en familie!
  Det var, hvad børnene var her - heroiske og stærke. Herunder både pionerdrenge og pionerpiger.
  En dreng og en pige, Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, kæmpede på Mount Visokosnaya. Som nazisterne ikke formåede at fange. Allerede 20. april og dagen viste sig at være varm.
  Selvom stemningen af børnene og angst. I USSR begyndte uroligheder forårsaget af et blodigt optøj af fanger. Og det var tydeligt, at det var på tide at afslutte krigen. Men Wehrmacht forsøgte stædigt at erobre Voronezh. Selvom det tredje riges hær også bogstaveligt talt blødte.
  Og nazisterne lagde pres på Voronezh med de sidste kræfter.
  Oleg Rybachenko er stadig kun et barn, men med meget fremtrædende muskler og lyshåret.
  Med et velrettet skud slår han en tysker ned og brøler:
  - Ære til kong Josef!
  Palit og Margarita, beundrende udtaler:
  - Og vores nye fædreland!
  Derefter begynder pigen og drengen at skyde endnu hurtigere. De genoplader rifler med deres bare tæer og slår samurai ned.
  Oleg synger, vælter og slår nazisterne:
  - Men efterretningerne rapporterede præcist ... Og han gik til angreb, vores er stærk! Nær det fjerne østens fødeland. Panserchokbataljon!
  Margarita nynnede også og sendte præcist kugle efter kugle:
  - Panser, chokbataljon!
  Drengen og pigen kæmpede med stålsat selvtillid. De har allerede priser.
  De fik deres første ilddåb, da tyskerne netop forsøgte at stramme løkken omkring Voronezh.
  Ti-årige børn bragte derefter ikke kun granater til de sovjetiske kanoner, men Oleg affyrede også sig selv. Og skød en nazistisk haubits ned. Viser nøjagtighed.
  Drengen og pigen gennemgik hårde tests. Men Voronezh overgav sig ikke. Og de kæmpede som helte.
  Oleg Rybachenko, der afskærer nazisten, synger:
  - Gud bevare kongen!
  Margarita støtter:
  - Stærk suveræn!
  Oleg Rybachenko, der fyrer, siger:
  - Reger til ære!
  Margarita, der skærer nazisten ned, knirker:
  - Ære til os!
  Oleg sang med glæde:
  - Reger i frygten for fjender!
  Og drengen kastede en granat med sin bare fod.
  Margaret bekræftede:
  - Zar-ortodokse!
  Og pigen kastede også en granat med sin bare fod!
  Fantastisk par. Bare børn, og så sejt.
  Skørt element, skørt element.
  Den 20. april blev angrebet på nazisterne slået tilbage. Derefter begyndte nazisterne at beskyde Visokosnaya-bjerget. Men uden den store succes.
  Oleg og Margarita lavede en sortie.
  En dreng og en pige kastede skarpe skiver med deres bare fødder. De slog nazisterne i halsen og kvidrede:
  - Ære til zar Stalin!
  Så begyndte de at ødelægge nazisterne.
  Oleg skød mod en tysk officer. Slog ham og knirkede:
  - For en ny ordre!
  Margarita kneppede en fascist. Hun kastede et glasskår med sine bare fingre og knirkede:
  - En ny ordre på den gamle måde!
  Oleg blev sur igen. Lancerede en ny nål. Han slog nazisten i øjet. Og brølede:
  - For tsarismens resultater!
  Margarita skød en gul type ned. Hun slog med et kast med sine bare tæer lige i øjet og kvidrede:
  - Tsar Stalins beslutninger i livet!
  Dreng og pige er simpelthen uimodståelige. Sådan bliver fascister knust. Og hvad er de fænomener. Og Voronezh vil ikke blive overgivet, uanset hvor meget nazisterne skynder sig til denne fæstning.
  Oleg dumpede den fascistiske general og knirkede:
  - Vores parti er stærkt!
  Margarita tog og dumpede også en stor chef og hvæsede:
  Hun bevarer verden!
  Drengen og pigen sparkede rundt i ammunitionslageret. Drengen trak buen med sine bare tæer. Og affyrede en pil med en brændende ende.
  Hun fløj ind i kasserne med granater og bomber. Og alt begyndte at gå i stykker og detonere.
  Oleg udbryder:
  - Der vil være total ødelæggelse! Mit første træk er mit sidste træk!
  Og drengen rakte tungen ud.
  Igen skyder og slår drengen. Virker fejlfrit. Og det kan tyskerne ikke gøre noget ved.
  Margarita skyder og knirker også:
  - For Rusland! Det helligste af lande!
  Børn går som tsunamibølger. Lille, men så dødbringende.
  Natasha og hendes hold kæmper også mod nazisterne.
  Pigerne skyder og kaster granater med deres bare tæer. De er sådanne kæmpende krigere.
  Og så er der andre pionerer, der kæmper.
  Drengene skyder mod nazisterne og brøler:
  - For kommunismen!
  Og vis fascisternes tunger.
  Seryozhka og Petka, to pionerdrenge, tog og tæskede nazisterne fra en slangebøsse, og hvordan de råber:
  - For kommunismen!
  Og de vil grine!
  Svetka og Katya vil også skære ind og spinde:
  - For USSR's storhed!
  Og de knepper.
  Komsomol-piger kæmper også desperat.
  Og som et slag på nazisterne fra en kanon. Og de vil sprænge dem alle sammen.
  Nej, USSR kan ikke brydes. Og nazisterne bliver ved med at komme og komme. Og de fylder bogstaveligt talt alle tilgange til deres stillinger op med lig. Men de fortsætter desperat med at klatre.
  Men den 30. april indledte det fascistiske Tyskland et nyt, rasende angreb på Voronezh. Hovedslaget faldt på bjerget Vysokosnaya.
  Oleg og Margarita kæmpede, nu ved at bruge maskingeværer. En dreng og en pige tæskede med våben. Børn mejede bogstaveligt talt nazisterne ned.
  Oleg, der skød, sang:
  - Åh, da sorg ikke er et problem!
  Margarita skriblede på nazisterne og slog sine bare fødder og skreg:
  - Hvis bare penges mørke!
  Drengen naglede nazisterne, slog dem ud i rækker, tog den og knirkede desperat:
  - Donau-floden og Don-floden!
  Margarita sang med glæde:
  - Nå, i mellemtiden, gå en tur!
  Oleg, der knuste nazisterne, knirkede:
  - Overvind ikke Kosaken!
  Og drengen rakte tungen ud. Han er så funklende og hurtig. Det er terminator-drengen. Hvilken af maskingeværerne skrible. Og hvad er ikke en kugle, så i kisten.
  Zar Nicholas II mistede stort set sin autoritet på grund af krigen med Japan. Mere præcist på grund af et uheldigt nederlag. Faktisk, hvem vil tabe! Ikke helvedes monster!
  Og Asien, som russerne altid har slået! Desuden at have en numerisk overlegenhed.
  Men her er general Chuikov i spidsen for Voronezh. Og et par terminatorbørn. De vil give efter og ikke give efter.
  Oleg Rybachenko slår med et maskingevær og brøler:
  - Gale vildsvin, en orkan suser!
  Margarita støtter entusiastisk:
  - Vores smukke udsigt! Han taler sandt!
  Dreng og pige er simpelthen uimodståelige. I dem er en gnist af kolossalt talent synlig.
  Oleg mejer nazisterne og spørger pigen:
  Hvorfor synes du, chokolade er lækkert?
  Margarita svarer med et smil:
  Fordi det er chokolade!
  Oleg fnisede og kurrede:
  - I moder Ruslands navn, lad fædrelandet blive smukkere!
  Margarita fnisede og skreg:
  - Vil helt sikkert!
  Pigen er som et maskingevær afskåret nazisterne. Hun har så meget charme. Legemliggørelsen af skønhed.
  Og Mount Vysokosnaya er perfekt befæstet og dominerer positionerne. Hun vil ikke så let blive udleveret til nazisterne. Sovjet kæmper med desperation, men meget dygtigt.
  Blokaden har stået på i næsten et år nu. Men nogle gange trænger campingvogne med mad og ammunition ind. Så den befæstede by holder fast. Og han vil ikke give op.
  Selvom Georgy Zhukov var noget forsinket. Det mener zar Stalin. Noget han har ubeslutsomme generaler.
  Oleg skyder halvtreds nazister ned med et udbrud fra et maskingevær og siger:
  - Ingen vil stoppe os! I et forsøg på at tjene moderlandet!
  Margarita, der også skyder, knirkede:
  - Og ingen vinder!
  Og krigeren blinkede med sine perletænder.
  Oleg skød igen og udsendte:
  Vi er hvide ulve!
  Margaret svarede:
  - Ikke mere tigre!
  Og igen skyder drengen og pigen. Det er klart, at nazisterne ikke kan besejre dem. Og ingen kraft vil bryde.
  Oleg fyrer og brøler:
  - Ta-ta-ta siger maskingevær!
  Margarita knirker som svar:
  - Jeg vil knuse maskingeværen siger!
  Og pigen og drengen mod nazisterne viser kolossal styrke og viljefasthed.
  Der er hårde kampe til søs med nazisterne.
  Der bevæger en destroyer sig foran hele flåden. Og der er kun piger på den. I korte shorts, barfodet og i veste.
  Pigerne løber rundt på dækket. De er alle så smukke. Håret er blondt, solbleget, og huden er mørk, solbrændt. Smukke skønheder.
  Og deres runde, lyserøde hæle blinker forbi.
  Veronica, en charmerende blond bådsmand, spurgte kahytsdrengen:
  - Hvad Yulia, er du bange for slaget?
  Kahytspigen knirkede som svar:
  - Ja, jeg drømmer om en kamp!
  Veronica fnisede og bemærkede:
  - Men du bliver taget til fange af nazisterne, og de vil stege dine bare hæle!
  Pigen kiggede på sine bare, solbrune ben og knirkede:
  "Smerte skræmmer mig ikke!" Jeg er en rigtig vild Amazon!
  Veronica bemærkede:
  - Du bliver snart femten. Skal snart giftes! Hvad drømmer du om?
  Juliana svarede oprigtigt:
  - Jeg vil have en prins!
  Veronica grimaserede.
  - Prins?
  Pigen sagde:
  - Elverprinsen!
  Veronica var overrasket:
  - Kan du lide nisser?
  Juliana nikkede og sprang endda op:
  - Selvfølgelig gør de det! De er uimodståelige!
  Veronica smilede.
  Hvad med menneskelige mænd?
  Pigen stampede vredt med bare fod på det opvarmede dæk:
  - Ikke! Mændene er så grimme, behårede, ildelugtende. Og nisserne er så smukke, blide. De har ansigter som piger, så søde. Og benene er glatte og slet ikke behårede!
  Veronica var meget enig i dette:
  - Nisserne er rigtig flinke.
  Og pigen knuste insektet med sin bare, yndefulde fod. fløjtede:
  "Desværre, desværre, er vi nødt til at forholde os til menneskelige mænd. Og de er så grimme!
  Juliana lo og bemærkede:
  - Men hvorfor. Kahytsdrengene er meget søde. Ikke smukke voksne mænd. Når der vokser hår i ansigtet, er det så ulækkert.
  Veronica var enig i dette:
  - Ulækkert! De smukkeste unge mænd på seksten. De er allerede store nok til at behage en kvinde, men endnu ikke så behårede som ældre fyre.
  Juliana fnisede og knirkede:
  - Generelt er drengene bestemt hyggelige, når du kysser med dem, og de kærtegner dig ... Men noget andet skræmmer bare! Åh, at forblive for evigt i barndommen!
  Veronica sagde eftertrykkeligt:
  - Du vil være i kamp! Voks op sammen!
  Julian sang som svar:
  - Pige vær altid ung,
  Skynd dig ikke at blive voksen...
  Vær sjov, fed, larmende...
  Du skal kæmpe, så kæmpe!
  Kend aldrig fred
  Græd og grin malplaceret!
  Jeg vil være en urpige
  Lad hundrede og halvtreds blæse!
  Veronica stampede sin bare fod og skreg:
  - Ungdommen kan være evig! Det vigtigste er at tro på fornuften, ikke på Gud!
  Foran dukkede en tysk destroyer op. Pigerne skyndte sig straks og blinkede med bare hæle mod den ti tommer store kanon. Og de begyndte at pege den mod fjenden.
  Pigerne handlede hurtigt og harmonisk. Generelt er det meget smukt, når besætningen består af piger alene. Og de er alle barfodet, kurvede, bare vidunderlige.
  De pegede på pistolen og hvordan de ville slå nazisten. Samtidig hvilede de deres mejslede, bare fødder.
  Projektilet fløj forbi og ramte destroyeren. Som en klub ramte. Skibet ryster. Og destroyeren blev beskadiget. Pigerne begyndte at lade pistolen igen. De skød skarpt.
  Veronica knirkede:
  - For troen, kongen og fædrelandet og USSR!
  Og hvordan springer den...
  Juliana tweetede:
  - Hitler troede, det var krig, lavede en kanon ud af ... på!
  Og pigen vil tage det og grine. Bare hans tænder, farven af perler. Og hun er en sød kat. Og med sin bare fod vil han gnide et stykke falden is.
  Veronica knirkede og sang:
  - Samvittighedsfanger! Vi vil gøre dig fri!
  Og pigerne i kor fortæller, hvordan jeg vil spise.
  Og med at sigte et våben sprængte de igen mod destroyeren. Denne gang var de endnu mere præcise. Og nazisternes fartøj splittede og begyndte at synke.
  Pigerne skreg og rykkede i deres bare ben. Det er sådan en fornøjelse.
  Mens pausen varede, kunne pigerne godt lide at skrive om forskellige ting. Især skrev Natasha med sine bare tæer om AI, hvor Port Arthur aldrig blev taget.
  Så eskadrille Rozhdestvensky kom til havnen. Efter at have forenet sig i den russiske, omend svækkede, stillehavseskadron. Byen forblev indtil videre under belejring. Men på en eller anden måde blev det nemmere. Og tilføjet optimisme.
  Nu var det nødvendigt at vente på Linevichs bevægelse. Transsibirisk gennemstrømning steg til tyve echelons om dagen. Og Ruslands hær, kolossal i styrke, samledes.
  Så det er tid til at komme videre og vinde. Men for at vinde er det ikke nødvendigt at overgå fjenden. Som Alexander Suvorov beviste. Du kan besejre fjenden med mindre magt.
  Men er en russisk soldat værre end en japansk? Intet værre, og endnu bedre.
  Og Mosin-riflen er den mest pålidelige og praktiske i verden. Hun var selv i den store patriotiske krig i produktion. Så intet at klage over.
  Medmindre det var skæbnen, der som med vilje manipulerede en række faktorer mod det tsaristiske Rusland. Ak, dette er selvfølgelig uretfærdigt. Rusland nåede toppen af magten og begyndte at falde. Og hvorfor er det nødvendigt for højere magter?
  Af en eller anden grund er der en slags energi, der ødelægger imperier. Fra persisk, makedonsk, romersk, arabisk, tyrkisk, spansk, britisk og så videre. Du kan huske Genghis Khan og Tamerlane. Ingen kunne tage kontrol over alt. Det mongolske imperium er nok det mest omfattende, selvom det efter Djengis Khans død ikke var monolitisk.
  Selvom nok den største var Storbritannien. Nu er hun opsvulmet fra kolonierne og forsøger at stoppe Rusland med Japans hænder. Men det virker ikke for briterne. Port Arthur viste sig at være uforgængelig. Den holder sig selv som en monolit.
  Og piger kan selvfølgelig altid sparke enhver aggressor i hornene.
  I slutningen af maj skyndte nazisterne sig igen at storme Voronezh. Vi gik i offensiven.
  Oleg og Margarita fungerer meget godt med maskingeværer. De skyder.
  Oleg spørger pigen og fortsætter med at skyde:
  - Hvad synes du, er Spartak god eller dårlig?
  Margarita, blottede sit ansigt, svarede:
  - Jeg synes, det er mere godt end dårligt!
  Oleg, der skyder fra maskingevær, bemærkede:
  "Men Rom var en fantastisk kultur. Og hvis barbarslaverne vandt, hvad ville der så ske?
  Margarita fnisede, mejede et par rækker af nazisterne ned og svarede:
  - Det ville nok være fantastisk!
  Oleg fløjtede og bemærkede:
  - Ikke alt er så rosenrødt, som det ser ud til! Ak, ikke alle!
  Margarita bemærkede logisk:
  - Men alt er til det bedste! Rom blev ødelagt af barbarer. Men så opstod på stedet for ruinerne, en endnu mere magtfuld og udviklet kultur. Det skete så, at fremskridtet kun begyndte at udvikle sig hurtigere.
  Oleg fløjtede, afskar adskillige rækker ved hjælp af maskingeværsprængninger og knirkede:
  Ingen kan stoppe vores fremskridt!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod. Og knuste fjenden.
  Margarita kastede også en dødsgave med fingrene på sin bare fod og fnisede:
  - Den, der stopper, bliver pulveriseret.
  Drengen Oleg Rybachenko lancerede igen en hjemmelavet bombe med de bare tæer på børns fødder. Nazisterne blev ramt på en sådan måde, at det ikke virkede nok. Drengen kvidrede:
  - For det oprindelige Rusland!
  Og viste sin tunge.
  Margarita mejede halvdelen af den nazistiske bataljon ned med et maskingevær og knirkede:
  - Vores zar Joseph Stalin, må han blive velsignet!
  Og igen vil han kaste en dødsgave med sin bare fod.
  Oleg sang og mejede tyskerne:
  - Jeg er en ung kriger...
  Margarita støttede dette, rystende med sine bare fødder, som så behændigt kastede granater:
  - Og jeg er en kriger fra Gud!
  Oleg skrev om nazisterne og spurgte:
  - Hvordan er Gud?
  Margarita knirkede og svarede, slog nazisterne ud og kastede derefter en dødsgave med sin bare fod:
  - Jeg ved ikke! Personligt forstår jeg ham ikke. Kvinder er vansirede. Og dette, for at være ærlig, er ulækkert og forkert!
  Oleg nikkede indforstået og skrev om nazisterne:
  - Efter fyrre år er kvinder ulækre! Jeg kan ærligt talt ikke lide dem. Kvinder i deres ungdom er meget attraktive, i modsætning til alder, hvilket forkæler dem!
  Margarita sang entusiastisk og kastede en granat med sine bare, små ben:
  - Heltemod har ingen alder! I hjertet af en ung kærlighed til landet!
  Oleg, der også skød mod nazisterne, tog den og knirkede:
  - Kan erobre rummets kanter! For at gøre alle glade på jorden!
  Sådan er det virkelig at være i rummet! Hvor sådanne umådelige afstande.
  I Sovjetrusland er projekter for flyvninger ud over atmosfæren allerede ved at blive udviklet.
  Under zar Joseph Stalin udviklede videnskaben sig hurtigt. Det sovjetiske imperium er ved at blive den mest avancerede magt i verden. Og Storbritannien taber terræn.
  Margarita hvinede med et smil. Igen kastede hun en granat med sit yndefulde ben, som en prinsesse, og knirkede:
  - Vi bliver de første! Sådan er Rusland - Pallas-skæbne!
  Oleg sagde irriteret:
  - Når Georgy Zhukov endelig slipper os fri. Du skal gemme hver patron. Men en speciel campingvogn bragte os forsyninger!
  Margarita blinkede med sine perlefarvede tænder og knirkede:
  - Vil male flere og flere nazistiske enheder! Indtil vi endelig vinder!
  Oleg tog den, afskar nazistrækken og hvæsede:
  - Kejserlige flag! Lad der også være Rusland i Kina!
  Margarita kvidrede med et smil med tænder:
  - Alt bliver smukt!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod....
  Oleg, der skriver om nazisterne, knirker:
  - Sejren er nær!
  Margaret bekræftede:
  - Må det være sådan!
  Nazisterne forsøgte i mellemtiden at slå igennem i Kaukasus. Hårde kampe udspillede sig for byen Sukhumi. Faktisk var hårde kampe i fuld gang her, og blodet flød voldsomt.
  Nazisterne skyndte sig til den kaukasiske olie.
  Pigerne fra destroyeren "Victoria" kæmpede også. Smukke krigere var halvnøgne, især da sommeren på sådanne breddegrader er varm og barfodet. Faktisk, når en pige har et minimum af tøj, er hun den mindst sårbare.
  Veronica skyder på nazisterne og kaster en granat med sin bare fod. Og pigens ben er så præcist.
  Nazisterne flyver i alle retninger. De skriger og falder.
  Juliana kaster også en granat med et barfodet ben, og nazisterne falder. Og krigeren skyder og fniser:
  - Vi vil stå op for zar Josef Stalin!
  Ledende ild og charmerende Anna. En meget smuk pige, kun i trusser. Og han mejer også nazisterne og siger:
  - Vores zar Joseph Stalin vil være fantastisk!
  Julian, der fælder nazisterne, bekræfter:
  - Nødvendigvis vil!
  Og en granat flyver af hendes bare fod.
  Piger er vidunderlige supermænd.
  Her er en af dem meget stor og høj: Angelina.
  Og sådan en rødhåret ... Hun tog sin vest af og nu kæmper hun i trusser alene.
  Og sikke et bryst hun har! Som yveret på den bedste bøffel, med store pattejordbær.
  Dette er en pige, en rigtig hoppe. Og hun elsker mænd meget, men hun tolererer ikke udholdenhed. Hvorfor skulle hun ikke elske? Det er så rart, når fyre labber på dig.
  Angelina brøler og slyngede også en hel masse granater med sine bare såler, hvæsende:
  - Ære til Rusland og zar Josef Stalin!
  . KAPITEL 7
  Pigebataljonen er sej. De kvindelige krigere tog deres veste af, og alle blottede deres bryster. Og de kæmper kun i tynde trusser. Og hvor er det smukt.
  Hvad kunne være bedre end nøgne kvindekroppe.
  Og en hel bataljon af krigere.
  Og nazisterne falder og strøer tilgangene til de sovjetiske troppers positioner med deres lig.
  Veronika siger passioneret og slår nazisterne ned:
  Vores guder marcherer!
  Juliana kastede en udslettelsesgave med sine bare fødder og bekræftede, blottede sine tænder:
  - Russiske guder - krigsguder!
  Anna, der leder ild og mad, gøede:
  - For Rusland, kæmp og vær ikke bange!
  Og blinkede med hendes grønne øjne!
  Angelina sendte med sine bare hæle en hel kasse sprængstof, løftede to kompagnier af nazisterne op i luften og brølede:
  - Det zaristiske imperium kan ikke brydes!
  Veronica hvæsede entusiastisk:
  - Vores race er evigt!
  Og igen kastede hun granaten med sine bare fødder.
  Juliana, der affyrede og kastede granater med sine underekstremiteter, hvæsede og blottede sine tænder:
  - Og døden sker ikke to gange!
  Anna, skydende, knirkede:
  - Må forfaderens visdom være med os!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver!
  Angelina tog den og knirkede og blottede sine tænder:
  - Retfærdighed treenighed og dette er loven!
  Og sendte en hel æske fuld af sprængstoffer.
  Veronika svarede rasende og fejede nazisterne fra marken:
  - Det evige Rusland, som Ukraine som en del af Rusland!
  Og igen, hvordan han tæsker nazisterne.
  Juliana, der skød, knirkede:
  - Vores folk vil ikke tolerere!
  Og hun affyrede også en granat i en bue.
  Anna tog den og grinte. Kiste sprængte ved nazisterne. Med mod mejede hun dem ned og knirkede:
  - Lad os Rusland regere i Kina!
  Angelina erklærede med vanvid og spænding:
  - Og vil ikke opgive en tomme jord!
  Og pigerne er alle bataljonsramte mod nazisterne.
  Piger i kun tynde trusser færdig med at skrive og hvinede gennemtrængende:
  - Må Rusland og dets guder herliggøres!
  Augustin udtalte autoritativt:
  - Der er intet bedre end troen på den russiske almægtige Familie!
  Svetlana mumlede logisk:
  - Og vi vil ikke gå ind i andre guders lys! Vi russere er uovervindelige!
  Og alle fire piger løftede deres hænder og råbte:
  - Ære til Rusland og russiske guder!
  Piger selvfølgelig kæmper impuls og attitude. Og de knuser nazisterne grundigt.
  Nej, sådanne mennesker vil ikke give efter for Sukhumi.
  Og de modige piloter Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kæmper på himlen, mareridtsagtige esser.
  Anastasia Vedmakova afskar det nazistiske fly, fik det til at ryge og falde.
  Pigen sang og blottede sine tænder:
  - Vi er super krigere!
  Og tryk på knappen med sin bare hæl.
  Akulina Orlova slår også mod fjenden. Og han vil vælte den tyske bil, bogstaveligt talt knuse den. Og brøl:
  - For kommunismens helgen!
  I mellemtiden angreb nazisterne Sukhumi.
  Bataljonen, der bestod af både bare-benede og halvnøgne piger, dækkede den farligste retning - Mount Eagle's Nest.
  Pigerne kæmpede meget effektivt. Alt sammen smukt, slankt, atletisk.
  Og flimre med bare fødder. De kaster granater med deres bare lemmer. De er alle bare dejlige og charmerende.
  Men egentlig, hvorfor har piger brug for tøj? Nøgne, de er meget smukkere, og smukkere, mere forførende.
  Og jeg vil kysse barfodet, runde hæle sådan. Og slikke hver finger.
  Mens hun skyder og kaster en granat med sin bare fod, siger Veronika:
  - Fuck dig, du skal ikke slå dig!
  Her hvinede Juliana, efter at have sømmet nazisterne og kastet en granat med sine bare fingre:
  - Vores ufleksible russiske ånd!
  Og teenagepigen lo ... Hun forestillede sig, hvordan en sød dreng kildede hendes ben. Ja, for følsomme kvinders hud er rart.
  Rødhårede Anna kastede også en granat med sin bare fod. Hun spredte nazisterne og knirkede:
  - For det allerhelligste Rusland i verden.
  Og sunde, magtfulde Angelina kastede en pose sprængstof mod nazisterne med sine bare hæle og klukkede:
  - For vores glorværdige sejr!
  Veronica gav tur. Hun skød nazisterne ned og knirkede:
  - Det er vores pligt!
  Juliana kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Og vi vil opfylde det!
  Anna afskar adskillige nazister og kvidrede:
  - Russisk vej til sejr!
  Angelina lancerede igen noget vægtigt mod nazisterne og gurglede:
  - Og vi vil vinde!
  Alligevel er det godt, at pigerne i varmen tog vestene af. Så de er meget smukkere med en nøgen torso. Og solbrændt og muskuløs. Kroppene er kun støbt stål.
  Hvor er piger vidunderlige, når de er nøgne.
  Og de behøver ikke tøj.
  Veronika mejer en masse nazister ned og knirker:
  - Vær berømt for vores Rusland i alle aldre!
  Yuliana tog og affyrede en granat med sin bare fod og råbte:
  - For vores territorium!
  Her tog Anna den og hamrede i raseri:
  - For det evige og menneskelige!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Så Angelina tog den også. Tabte en masse granater. Slået en del af nazisterne ud med et slag. Og hun sang:
  - Flyv i himlen, leg med solen - jeg vil for evigt!
  Og de fire piger slog meget smukt. Og hele bataljonen også. Hvor forførende blinker deres bare fødder, der kaster granater. Hvor er pigerne smukke i krigen.
  Og en brun masse af nazistiske soldater flyder på dem. Nazisterne og deres kampvogne og fly dør i tusindvis, men de stopper stadig ikke. Skru selv og skru. Kampen er ekstrem hård.
  Veronica skyder mod nazisterne og kvidrer:
  - Vores russiske valg er ære og moderland!
  Juliana, der skyder mod fjenden, blotter sine tænder, som skinner klarere end havperler. Og siger:
  - I hvert århundrede var der helte, og det vil der være!
  Så tog pigen den og blottede sine tænder endnu mere.
  Ildrige Anna, der skød mod fjenden, knirkede:
  Vi kan ikke erobres! Bring ikke Rusland i knæ!
  Og igen flyver krigerens granat kastet af hendes bare fødder.
  Angelina starter dødbringende og morderisk med sin bare fod. Og blotter sine tænder, kvidrer han:
  - Jeg tror, vi vil være i paradis!
  Victoria afbryder den heroiske kvinde:
  - Ikke! Ikke i paradis, men for at leve evigt på planeten Jorden, som vil blive et rigtigt, overjordisk paradis!
  Og pigekaptajnen kastede en meget dødelig fragmenteringsbombe med hendes bare fod.
  Veronica bemærkede:
  Du er en klog kaptajn...
  Og også med en bar fod lancerede en transportør ødelæggelse.
  Juliana knirkede og gav en tur. Dræbte nazisterne. Med store tænder knirkede pigen:
  - Jeg vil ikke være en gammel kvinde! Og jeg vil leve for evigt!
  Anna kastede også en granat med sin bare fod og spurgte tvivlsomt den blonde pige:
  - Kan du lide vores verden?
  Juliana svarede uden tøven:
  - En god ide! Især om sommeren! Jeg elsker sol og ferie!
  Anna var meget enig i dette:
  - Om sommeren, bestemt godt! Hvor er det godt for unge mennesker!
  Juliana svarede rasende:
  - Ja, og lad det være evig sommer, som i Afrika! Og Afrika bliver vores!
  Angelina kastede en tønde sprængstof med sine bare, muskuløse ben og sagde:
  - Må det være sådan! Og til enhver tid.
  Nazisternes rækker blev tyndere, og de var tydeligvis ved at løbe tør for damp.
  Og nær Sukhumi forsøgte sovjetiske tropper at modangribe nazisterne.
  En bataljon af barfodspiger, i shorts og veste, var de første, der gik ind i kampen.
  Smukke piger begyndte at tærske nazisternes hær, allerede ramt i tidligere kampe.
  Først og fremmest angreb krigerne batterierne. Granater kastet med bare fødder fløj mod nazisterne. De var meget skarpe. Og de russiske krigere tog og smed deres veste selv. At forblive bar overkroppen.
  Så næsten helt nøgne piger er næsten umulige at ramme. Når en kvindes hud er bar, tager hendes kugler ikke.
  Veronica kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Jeg bliver mester!
  Og rystede sit hvide, krøllede hår.
  Julian er heller ikke så simpel. Lupanula om nazisterne. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fod og råber:
  - I det hellige, zaristiske Ruslands navn!
  Og igen vil hun ryste sine fulde bryster med karminrøde brystvorter. Og taljen på pigen er tynd.
  Yderligere skynder den rødhårede Anna sig i kamp. Sådan en funklende og reaktiv pige. Hvordan man kaster en granat med en bar fod. Så nazisterne vil spredes i alle retninger. Og rulle rundt, som om det var væltet.
  Og pigen skyder mod dem og knirker:
  - For den zar-ortodokse Stalin og de russiske guder!
  Angelina tæskede også. Og en kasse med skaller, kastet op af hende nøgne, kraftfuld som en trækhest, fløj af sted. Og han smadrede mange af nazisterne.
  Piger er generelt super, når de er nøgne og barfodede. Men i shorts er det endnu køligere at løbe i position.
  Og jordbær brystvorter, så skinnende!
  Victoria vil også affyre en granat med sin skarlagenrøde bryst og ramme nazisterne, som hun vil. Her er pigen. Og vigtigst af alt, chefen for bataljonen af piger på destroyeren. Og også kun i trusser.
  Og ryster sit bare bryst. Hvilket er så smukt og sexet.
  Veronica tog og kastede en granat med sin bare fod. Hun afbrød en masse nazister og knirkede:
  - Kunstflyvning til boarding!
  Yuliana kastede også meget behændigt en granat med sit bare lille ben og knirkede og mejede nazisterne ned:
  - Vores grin og knusende slag!
  Så hvordan man gnister tænder.
  Og så tog Anna den og kneppede den. Skød en masse fascister. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan man affyrer en granat med en bar fod. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Så vil han grine og vise sin tunge.
  Angelina tog den og kvidrede af rasende raseri og spyttede angreb på fjenden:
  - Jeg er den sejeste af de seje.
  Og med sine bare ben affyrede hun en tung bombe. Hun tog og sprængte nazisterne i luften og makulerede dem.
  Veronica vil også tage og hamre på den brune horde. Og knuser deres knogler.
  Pigen tog den og kvidrede:
  - Vi vil knuse alle!
  Og igen flyver en dødelig og unik granat fra en bar fod.
  Og knus nazisterne. Og hvorfor kom de til russiske, sovjetiske lande? Alt her tilhører Rusland eller USSR.
  Juliana affyrede en granat med sin bare fod og sang:
  - Ære til det store Rusland! Vi har ikke brug for statsdumaen! Vi har brug for USSR!
  Røde Anna påpegede aggressivt:
  - Jeg bliver en mester.
  Og en granat kastet med en bar fod af en pige vil flade alle. Kun blodigt kød var tilbage.
  Men Angelina tog den og knirkede. Dræbte en flok krigere. Og fejede som en dødsengel.
  Og massen af nazisterne døde.
  Russiske tropper pressede på nazisterne fra alle sider. De knuste og knuste.
  Der udbrød hånd-til-hånd slagsmål. Russiske soldater stak nazisterne med bajonetter. Mosin-riflen er, selvom den er forældet, en vidunderlig kølle. Som bryder igennem kraniet. Og brække knogler.
  Men piger med sværd kæmper især smukt. Det er godt. Især når nøgne bryster svajer.
  Og brystvorterne er så rubinerede og funklende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kys uden stop.
  Pigerne kæmper med raseri fra sultne pantere, der ser lammene. De plager dem og flå dem.
  Veronica, der skyder mod nazisterne, hviner:
  - Død for død!
  Yuliana, der kaster en granat med sin bare fod, tilføjer:
  - Blod for blod!
  Anna, der skribler om nazisterne, hviner:
  -Et øje for et øje!
  Og hun kastede også en citron med sin bare fod. Hun var stærkere end alle andre og revet i stykker med selvtillid.
  Og her kommer Angelina. En hel tønde med dødelige sprængstoffer vil lancere og male fjenderne.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barfodet elefant og meget sej!
  Pigen er virkelig stærk. Og hendes ben er som køller. Hvordan man bevæger nazisten i lysken. Den fem meter op og fløj op. Susende som en katapult affyret fra en sten. Mere præcist, sandsynligvis fra en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, affyrede en linje mod nazisterne. Hun mejede nogle af de brune krigere ned og knirkede:
  Vi vil kæmpe for det hellige Rusland.
  Og med et bart, solbrændt knæ, som om det ville bevæge sig til hagen. Og brække fjendens kæbe.
  Victoria er spændt....
  Juliana siger entusiastisk:
  - Der vil være zar Joseph Stalin, den største af russiske zarer!
  Og hele bataljonen af halvnøgne, barfodede piger, hvordan man gøer helt op og udrydder kineserne.
  - Må det være sådan!
  Og på dette tidspunkt angreb andre piger også nazisterne. Men nazisterne har også modige krigere og krigere.
  Tankbesætningen på Gerda gik ind i kampen med de sovjetiske køretøjer.
  Tyskerne brugte den seneste højtrykskanon med en forholdsvis kort løb.
  Den nye pistol havde en kaliber på 88 millimeter og en mundingshastighed på 1.700 meter i sekundet. Med dens hjælp var det muligt at gennembore alle sovjetiske køretøjer på lang afstand. Måske, bortset fra den supertunge Isov. Men de kan også gennembores, kun lidt tættere på.
  Tyske krigere satte deres bil med fremragende frontalrustning.
  Sovjetiske T-34-85 og indtil videre sjældne T-54 forsøgte at komme tæt på tyskerne og spredte sig, bogstaveligt talt truede med at ramme.
  Gerda skød mod den sovjetiske kampvogn. rev tårnet af ham og kvidrede:
  - Hvad imod tigre at løbe ind i?
  Charlotte trykkede også på joysticket med sine bare tæer og knirkede:
  - Lad os blive verdensmestre!
  Og smadrede en sovjetisk kampvogn.
  Fucked på russisk og Christina. Den nyeste pistol var automatisk og affyrede tolv skud i minuttet.
  Pigen med gyldenrødt hår hvinede:
  - Der er ingen barrierer for russiske krigere!
  Den guldhårede Magda smadrede også den sovjetiske kampvogn og blottede sine tænder:
  Jeg er den stærkeste af de stærke...
  Pigerne var vrede. Krigen fortsætter og fortsætter. Og hvornår bliver de røde besejret? Hvor længe vil de skære? Bare hårde fyre.
  Og de russiske piger har, hvad de skal bruge.
  For eksempel torturerede tyskerne et Komsomol-medlem om vinteren. Klæd først pigen af i kulden.
  Gerda rev først sin fåreskindsfrakke af. Så begyndte hun sammen med Charlotte at tage støvlerne af. Skoene er dog presenning og væltet. Fodklude blev viklet af.
  Så rev Gerda Komsomol-tunikaen og skjorten op med en kniv. Efterlod kun en bh. Hun klippede sine bukser.
  Charlotte rykkede i Komsomol-pigens blonde hår. Så var de Gerda og Charlotte, i bikini førte de et Komsomol-medlem barfodet og i badedragt. Tre barbenede piger flygtede ud i den bitre kulde. Komsomol-pigen opførte sig modigt. Og jeg løb i to timer. Selvom det ikke er så cool som de to tigre. Den russiske piges ben blev røde og blev derefter blå af kulde.
  Så blev hendes Gerda og Charlotte bundet op bagfra og lagt på stativet. Komsomol-pigen rystede af smerte. Jeg begyndte at bøje mig. Gerda trak hende i skuldrene og snurrede hende rundt. Okhnuv af smerte rettede Komsomol-medlemmet sig op på stativet, hendes knoer knasede.
  Den russiske piges bare fødder blev klemt fast i stokkene, og de begyndte at hænge læsset. Charlotte læssede loggen først.
  Komsomol-pigen stønnede, men bet så tænderne sammen og blev tavs.
  Charlotte og Gerda knækkede hurtigt grene. Komsomol-medlemmerne blev lagt ud under deres bare fødder og sat i brand.
  Det er så interessant at stege bare hæle. Og meget sjove og sjove skønheder.
  Flammerne slikkede Komsomol-pigens lidt ru såler, lugtede af stegt shish kebab. Smerten fra branden er selvfølgelig forfærdelig. Komsomol-medlemmet rystede, sveden dryppede fra hende, pigerne stønnede sagte. Men de høje råb blev holdt tilbage af en frygtelig viljeindsats.
  Så begyndte de at piske pigen med grangrene. Både Gerda og Charlotte tæskede af alle kræfter. Selv huden på ryggen af pigen sprang. Blandet blod løb ud, med sved. Hendes bh fløj af, faldt i ilden og tilføjede varme til hendes bare fødder.
  Gerda lænede sig frem og slikkede en blanding af sved og blod af. Det gav hende glæde.
  Charlotte klemte Komsomol-medlemmet på brystet. Og så tog pigen og slog knytnæven i solar plexus. Så tilføjede den rødhårede hun-djævel grene til ilden under Komsomol-medlemmets bare fødder. Lugten af brænding var endnu stærkere.
  Gerda hvæsede i vrede:
  - Du vil tale!
  Charlotte klemte sig hårdere om brystet og hvæsede:
  - Stop med at spille dum!
  Gerda tog en brændende gren ud af ilden og bragte den til en Komsomol-piges bare bryst.
  Så hun rykkede, og hendes blonde hoved svajede og faldt om på siden.
  Charlotte grinte som en djævel.
  - Det ser ud til, at pigen er klar!
  Gerda fnisede og begyndte at massere Komsomol-medlemmets ansigt og hals. Hun var rask og kom sig hurtigt. Så tog den blonde terminator en flammende gren ud af ilden og bragte den til fangens ømme ansigt. Pigen gjorde modstand og rykkede.
  Gerda slikkede sig om læberne og hvæsede:
  - Vil du sige skønhed?
  Komsomol-medlemmet klynkede:
  - Dræb mig! Vær venlig ikke at lide!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Ikke! Du vil blive tortureret i meget lang tid og vil blive stegt helt til enden.
  Charlotte bemærkede:
  - Eller måske give det til mænd. Hun er stadig jomfru, og det vil gøre hende meget ondt, når hun...
  Komsomol-medlemmet skreg desperat:
  - Lade være med! Jeg fortæller dig alligevel ikke!
  Gerda foreslog:
  Skal vi brænde hendes bryst?
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Ikke! Der er en mere effektiv måde at udtrække information på.
  Gerda nikkede.
  - Ja... Det her er for at lægge pres på arterien i nakken. For at danne en rapportzone, og hun vil fortælle os alt, hvad hun ved, og hvad hun ikke ved!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  Hvorfor torturerede vi hende så?
  Gerda svarede ærligt:
  - Rent for sjov. Og nu.
  Den blonde terminator lagde sin hånd på halsen på Komsomol-medlemmet. Hun himlede med øjnene og blev som en død fisk. Gerda sagde bestemt:
  - Hvor er batteriet?
  Tyskerne rykkede meget langsomt frem. Mudder og sjap bremsede dem. Kampene viste effektiviteten af den nye højtrykskanon fra meget lang afstand, der ramte T-34-85 - den sovjetiske hovedtank, såvel som IS-3, og IS-4, de allerførste T-54'ere.
  Gerda, der skød på lang afstand, bemærkede:
  - Det nye våben er meget mere behageligt.
  Charlotte var enig i dette:
  - Lad ikke fjenden komme tæt på!
  Kristina, der trykkede på joysticket med sine bare fingre, slog en sovjetisk tank ud og gryntede:
  Men vi er også så kloge. Simpelthen fænomenal! Så intet vil stoppe og knække krigerne!
  Magda bemærkede rationelt:
  - Og gør opmærksom på dig selv! Nemlig dens kolossale aggressivitet!
  Og pigen trykkede også sine bare fødders fingre på knapperne på joysticket og ramte den røde hærs kampvogn.
  Gerda, der skød, spurgte pigerne:
  - Jeg undrer mig over, hvor russerne har så meget stædighed. De står som om de er lavet af titanium. Og de vil ikke give efter.
  Charlotte tilføjede med et grin:
  - Og de vil ikke give efter! Det er jo virkelig de stærkeste mennesker! Og folket er ufleksible!
  Magda fnisede og blottede sine tænder og funklende med funklende øjne, som safirer, gav hun ud:
  - Ære til vort store Fædreland!
  Christina hvæsede irriteret:
  - Det ville ikke skade at tage London!
  Gerda fnisede og foreslog:
  - Hvad, hvilke ideer har du? At slutte fred med Rusland?
  Charlotte skød mod de stalinistiske, brød gennem tårnet på den sovjetiske maskine og knirkede:
  - Ikke! Fred er udelukket!
  Kristina tæskede også den Røde Hærs kampvogne og foreslog:
  - Der kan være tale om en våbenhvile?
  Magda knirkede indforstået:
  - Ja, en midlertidig udsættelse. At dreje mod vest.
  Gerda sendte et projektil og noterede:
  - Det er faktisk muligt. Slut midlertidigt fred med russerne, og de vil selv flytte til Storbritannien. Og så har vi ikke taget London i lang tid!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Lad os tage Moskva, og ingen i verden vil stoppe os!
  Christina, med et grin af leopardens tænder, tyssede:
  - Nej, ingen vil stoppe og aldrig!
  Magda knirkede af vildt raseri:
  - Nej, der bliver ingen gyldne bjerge! Og der vil være diamantsten!
  Gerda blottede sine tænder og knirkede og knuste den sovjetiske bil som en krystal med en hammer:
  - I et forbrugersamfund - fuld af misbrug!
  Og atter blinkede tandens pige, som gnistrede klarere end perler. Gerda elskede at torturere og torturere.
  Her tog hun for eksempel en pioner, og opløste den levende i aqua regia. Det er hendes tendenser. Og tortur gjorde hende ophidset. Komsomolskaya Pravda, for eksempel, efter at de havde pumpet al den nyttige information ud, begyndte de at brænde med ild. Bogstaveligt talt stegt levende kiste. Og så blev de skåret af, peppet og spist.
  Ja, Charlotte og Gerda var engageret i kannibalisme. Og de spiste Komsomol-medlemmet i live. Og dette er så uhøfligt og ikke æstetisk tiltalende. Og vigtigst af alt, det gør ondt.
  Forestil dig en pige, der endnu ikke er dræbt, stegt og afskåret fra hende stykke for stykke. Derefter dyppet i sauce og spist.
  Gerda og Charlotte spiste endda menneskekød. De havde diarré, og pigerne kørte. Jeg måtte aflaste mig i buskene.
  Og at kannibalisme er strafbart.
  De spiste krigere og drenge. Alle fire pionerer klædte Sashka groft af og lagde dem derefter på en stor stegepande. Og i vegetabilsk olie blev drengen stegt sådan. Og det er generelt fantastisk.
  Magda spiste drengens ben og bemærkede:
  - Og hvad? Det er fedt og dejligt!
  Christina bemærkede:
  - Alt er rart for os!
  Pionerens saftige kød blev skåret i tynde skiver og dyppet i saucen. Pigerne spiste og sang.
  Gerda hylede:
  Ingen nåde, ingen nåde for fjenden! Jeg blæser kommunister som hvede!
  Og han tramper sine bare fødder i sneen.
  Pigerne spiste næsten helt drengen. Nød hans lever. De skærer alt kødet. Vi spiste og drak vin. De spiste og faldt så i søvn.
  I en drøm drømte krigerne, at djævlerne selv steg i kedler. Og samtidig skæres skindet af ved hjælp af knive. Og så vrider de sig og knækker.
  Så begynder den mest brutale tortur. Pigerne blev hængt op i håret og begyndte at gynge på stativet. Og så tændte de den med ild. Og de optrådte med virtuos sofistikering.
  Gerda huskede dette under optagelsen og spurgte så:
  - Hvordan kan du lide helvede?
  Charlotte svarede med et smil:
  - Et interessant sted især i forhold til virksomheden!
  Christina fnisede og svarede:
  - Du kan vride djævelens haler der!
  Magda knirkede med et smil med tænder:
  - Og opnå de højeste resultater! Hvad med ildpolokonkurrencer generelt?
  Gerda steg ind i en sovjetisk tank og erklærede resolut:
  - Kun det tredje riges fjender vil være i helvede! Og de sande ariere vil fortsætte med at kæmpe i andre universer!
  Charlotte bekræftede selvsikkert og bankede sin bare fod mod rustningen:
  - Må det være sådan!
  Og hun blinkede med sine perletænder.
  Christina foreslog:
  Lad os lave horn!
  Magda fnisede og gøede:
  - Lad os blive djævle af højeste rang!
  Og hun viste sin tunge.
  Pigerne er virkelig så muntre, og de har meget stærke muskler.
  Gerda bemærkede:
  - Åh, Mowgli ville være os!
  Charlotte rettede sin ven:
  Mere som Tarzan!
  Christina fnisede og knirkede:
  Åh, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Hersker over alle lande!
  Magda hvinede af glæde:
  - Vi har den preussiske ånd! Vi dufter af Preussen!
  Gerda fnisede, splittede den sovjetiske tank og gryntede:
  - Ikke! Vi er børn af Satan selv!
  Charlotte hvæsede med blottede tænder:
  - Og vi vil være tro mod Fædrelandet!
  Christina bekræftede hurtigt dette:
  - Ja vi vil! Sammen med fædrelandet og partiet!
  Magda mumlede af glæde:
  - Ledere kommer og går, men festen forbliver!
  . KAPITEL #8
  Krigen trak naturligvis ud ... Tyskerne led tab og brugte i stigende grad udlændinge i kampe. Men alligevel var deres styrke større. Tyrkerne kom også. De forsøgte at tage Jerevan med storm.
  Men de heroiske sovjetiske soldater var stadig i stand til at afvise dette angreb, overlegne styrker.
  Bataljonen af piger og her viste sig at være uden ros. De kvindelige krigere var smukke og aggressive. Og de kastede granater med dødelig kraft med deres bare fødder. Samt eksplosive pakker.
  Og i havet var der hårde kampe mellem tyske og sovjetiske skibe. Sortehavsflåden var stadig i live og kæmpede stædigt med en enorm horde af nazistiske tropper og vandt endda.
  Victoria, kaptajnen på destroyeren, og den samme halvnøgne, solbrændte til sorte, lyshårede pige som resten.
  Det er selvfølgelig meget smukt, når pigerne er næsten nøgne, slanke, muskuløse. Og hvis benene er bare, så er det hele charme og fristelse.
  Victoria siger rasende:
  - Jeg er en kriger, der er født fra Svarog! Jeg er barnebarn af God Rod. Og jeg kan udføre mirakler!
  Angelina bemærkede logisk, et forstørrelsesglas til nazisterne:
  "Jeg er heller ikke af almindelig blod. Se hvor stærk hun er. Min forfader var Ilya Muromets.
  Og pigen lancerede en hel kasse med sine bare fødder.
  Veronica kæmpede desperat, kæmpede med al den styrke og lancerede sådan en kampkraft.
  Pigen er meget smuk, blond, kurvet, med lange, muskuløse ben. Hun elskede at blive strøget.
  Veronica siger:
  - Hvorfor klatrede Tyskland ind i Rusland!
  Yuliana, denne smukke pige, knirkede og tæskede mod nazisterne:
  - At finde din egen undergang!
  Teenagepigen er vokset de seneste måneder og er blevet en mere muskuløs og buet figur. Juliana blomstrede og blev så smuk. Og hendes hår er hvidt med en let forgyldning. Mere og mere vil hun have en mand. Kun uskyld er skræmmende at miste.
  Men lad dem stryge, kærtegne, kysse, slikke. Det er bedst at handle med hyttedrengene. De er også bange, og generte, og der er mindre risiko for, at de vil noget mere seriøst.
  Yuliana er en meget god kriger og skyder. Han drømmer også om at blive feltmarskal. Derudover vil hun blive som Mohammed og skabe sin egen religion.
  Ambitiøs pige.
  Nu, hvis zar Joseph Vissarionovich Stalin selv, ligesom Vladimir Solnyshko, ville tage og introducere Rodnoverie i Rusland og vende tilbage til de russiske guder.
  Hvorfor har vi brug for Maria?
  Ære til Guds Moder - Lada.
  Det er bestemt bedre end Bibelen.
  Vores Lada er meget smuk, med hår i farven af guld, og hun er den sande Guds Moder og Gudernes Moder, og den Enbårne Datter af den Almægtige Familie!
  Skaberen af universet.
  Klanen var altid, og han, ligesom Allah - Almægtige, Evige, Alvidende, Allestedsnærværende, og hele universet er hans tempel.
  Hvordan er han værre end den jødiske Jahve eller svagere end ham?
  Rod skabte et utal af universer!
  Han levede så meget, at du ikke kan forestille dig!
  Rod var før alle tider. Der var ingen tid, men Rod var!
  Og vil altid!
  Alle Demirugi guder er børn af familien!
  Og vi er hans børnebørn!
  Men Rod forbyder ikke at tilbede deres børn og guderne. Rod er gudernes Gud.
  Og Svarog er gudernes Gud!
  Og mennesker er gudernes børnebørn! Ære til de russiske guder!
  Yuliana tærsker nazisterne. Det ser ud til, at russiske guder også hjælper russiske mennesker.
  Snart vil de afslutte Hitler og krigens afslutning. Eller måske bliver du nødt til at lande i Tyskland. Så meget desto bedre vil vi erobre Berlin. Så meget desto værre for Tyskland. Det er dog ikke så skræmmende at blive en del af Rusland.
  Juliana spørger Anna:
  - Synes du, vi skal overtage Tyskland?
  Den rødhårede skønhed svarer:
  - Selvfølgelig!
  Juliana spørger med falsk overraskelse:
  - Hvorfor?
  Anna siger eftertrykkeligt:
  - Så senere var der ingen trussel! At jeg ikke behøvede at kæmpe igen, med tyskerne der ville tage hævn!
  Juliana udbrød:
  - Og det er rigtigt!
  Den russiske flåde forfølger tyskerne og sænker deres skibe.
  Yuliana fører også en mental dialog.
  Hvorfor er der brug for bøn? For det er altid ikke nok for en person, hvad han har. Når indkomsten stiger, stiger behovene også. Og det her er godt. Det er det, der driver fremskridt. Folk vil have mere og mere. Og de russiske guder hjælper med dette, stimulerende videnskab.
  De russiske guders visdom er stor.
  Og kristendommen? Hvad lærer det?
  At Jorden og alt hvad der er på den - vil brænde! Er det virkelig muligt at stimulere menneskehedens udvikling?
  Selvfølgelig - den russiske tro lærer ikke, i modsætning til kristendommen og islam, verdens ende. Rodnoverie lærer, at mennesker i fremtiden vil udvikle sig og blive sig selv som guds-demiurger.
  At videnskab, fremskridt og fornuft vil gøre guder ud af os! Og at folk bliver stærkere og klogere.
  Hvad lærer kristendommen?
  Hvad er vi ler? At vi ikke er nogen! At Gud er alt og mennesket intet!
  Men Rodnoverie ophøjer en person.
  Men det værste i Bibelen er jødernes ophøjelse over resten af nationerne. Efter det undrer du dig over, hvordan nogen tror på sådan noget. Og hvorfor viste kristendommen sig at være så ihærdig?
  Men romerne kunne have fundet på deres egen religion. De er smarte. Og lav din egen monoteisme.
  Hvorfor har vi brug for en andens tro. Der er også et paradis - Iriy. Og Vejen mellem stjernerne, langs Mælkevejen, og læren om åndens udvikling. Når du selv kan vokse op til Gud.
  Og ikke bare være et får, der bøjer sig over paradiset, og dets lam driver det med en jernstang.
  Så der er et valg.
  Eller din egen eller jødiske - en andens!
  Tja, hvorfor har russere brug for en andens tro. Åh, hvorfor Peter den Store ikke genoplivede Rodnoverie.
  De ville bede til deres guder og til deres Guds Moder Lada.
  Og de russiske guder ville blive stærkere end alle og ville føre os til sejr.
  Og araberne? De skabte deres egen religion. Og de tog ikke andres.
  Nåh, hvorfor var der ingen russisk Magomed i Rusland.
  Og hvorfor støttede ikke en eneste konge profeterne i dette?
  En ny religion - Rodnoverie i form af monoteisme!
  Og ære til det store Rusland!
  I mellemtiden er sovjetiske tropper på jagt efter Hitler for at afslutte hans eskadron.
  Pigerne vendte sig mod sig selv og snurrede.
  Victoria, da hun slog sin bare fod på rustningen, bemærkede:
  - Her er det sværeste at finde Hitler, og ikke at slå ham!
  Juliana fnisede.
  - Og hvor skal han hen! Han vil blive knust!
  Og pigen tænkte igen.
  Der er en stor misforståelse om, at Bibelen er Guds åbenbaring. Og hvad er det baseret på? Ja, i Det Gamle Testamente gjorde jøderne forfærdelige ting på Guds vegne. Kvinder og børn blev dræbt, byer blev brændt, og endda dyr blev straffet.
  Kunne det højere sind være sådan? Sikkert ikke. Og det er usandsynligt, at Gud ville have godkendt Elishas drab på børn. Under alle omstændigheder, Gud Rod. Hvor fik du den idé, at der i Bibelen er en åbenbaring af Universernes Højeste Skaber?
  På hvilket grundlag?
  Selv Bibelen siger ikke, at der er andre planeter beboet af mennesker og skabt af Jehova. Der er overhovedet ingen tvivl om, at universet er fyldt med stjerner med planeter. Og der står endda skrevet, at Gud satte jorden på solidt grundlag, den skal ikke ryste for evigt.
  Kan man lide det eller ej, men ikke en videnskabelig bibelbog. Så er det værd at forfølge? Og hvor mange gange indeholder det udtrykket - jordens ender, jordens fire ender, himmelhvælvingen og så videre?
  Generelt er billedet af Kristus det mest kontroversielle. Ville den almægtige Gud og universets skaber lide på korset? Dette er på en eller anden måde unaturligt og lugter af masochisme. Af hensyn til hvad man skal gå til korset til den hvide gud. En anden ting at kæmpe med et sværd. Måske endda mod Chernobog. En slags dualisme af universets to essenser.
  Hvis vi nu går ud fra de slaviske legender om den hvide gud, så er dette meget mere logisk. Ikke masochisme og kravene om sympati og tro, men det største heltemod i den lyse del af Gud Rod. I sin kamp mod det onde og Chernobog.
  I sidste ende besejrede Belobog døden og gav mennesker, såvel som alle skabninger i universet, et glædeligt liv.
  Desuden, i modsætning til kristendommen, som kun giver lykke til en lille procentdel af dem, der er forudvalgt af den almægtige Gud, sparer alle fornuftige mennesker i Rodnoverie. Mere præcist får de udødelighed.
  Onde mennesker bliver straffet. Inkarneret i slaver, krøblinge, tabere. I ekstreme tilfælde venter helvede på dem. Men ikke for evigt. Efter at have udstået den foreskrevne straf i helvede, inkarnerer sjælen igen. Og selv den allersidste bastard bevarer en chance for at vokse op til Gud-demiurg. Eller find dig selv evig lyksalighed i Iria.
  Heltekrigere har deres egne belønninger. Eller du vil inkarnere til en konge, en kommandør, en milliardær eller en ekstremt heldig person eller en slags fænomen. Eller hvis du allerede er træt af bedrifter og konstant kamp, venter hvile i Iria på dig. Og så alle de mest forskelligartede fornøjelser. Du er som en evigt ung milliardær på et feriested.
  Og smukke valkyrier, hele haremmer og paladser venter på dig. Og underholdning, og ferier, og rejser, og spil, og fester, og sød vin, hvorfra hovedet ikke gør ondt, og lette bedrifter. Måske har du også magt i Iria og slaver, og de smukkeste kvinder. Og kvindelige heltinder i Iria, de smukkeste og mest kærlige unge mænd. Og alt vil være smukt og vidunderligt.
  Fornøjelser, kun fornøjelser og underholdning - ultramoderne og ældgammelt.
  Og når du bliver træt af at være salig, kan du igen inkarnere på Mælkevejen.
  Og fortsæt din bevægelse med Selvforbedring. For en dag at blive Gud Skaberen og Søn af den Højeste Familie.
  Ikke én til at leve med en person, men mange. Og der er altid en chance for enhver sjæl for at nå toppen.
  Hvis du opfører dig dårligt, vil der være mere lidelse og pine. Og i helvede vil de stege, hvilket ikke vil synes nok. Men der vil ikke være nogen evig tortur. Synderen vil sone sin skyld med straffe i helvede, og vil få en ny chance for korrektion og ophøjelse.
  Dette er forskelligt fra kristendommen og islam, hvor hvis du går i helvede, så for evigt og ingen chance. Desuden lover både kristendommen og islam uendelige milliarder af milliarder af års pine, ikke for dårlige gerninger begået i løbet af et kort menneskeliv, men simpelthen for vantro.
  Og dette er allerede et klart vendepunkt.
  Det er endda en no-brainer, at Rodnoverie er tættere og kærere for en moderne person og mere rationel.
  Refleksion blev afbrudt af udseendet af japanske skibe i horisonten. Hvad indhentede den nazistiske eskadron.
  Nazisterne kan stadig gemme sig, men det er en skam at løbe væk fra kamp. Og derfor accepterede den fascistiske admiral en ulige kamp.
  Pigerne løber rundt på dækket, barfodet og funklende. De skyder sig selv og slår nazisterne ned. Sådanne modige bastards. De har en voldsom ild. Og øjnene funkler af safirer og smaragder.
  Og bare hæle, afrundet flimmer. Og funklende smil gløder.
  Og den ti-tommer pistol affyrede. Hvor blufft. At selv Hitlers ødelægger brød op.
  Juliana knirkede:
  - Det er det, de russiske guder gør!
  Victoria, hvis bare, solbrune ben blinkede forbi, rettede:
  - Vi gør det snarere selv!
  Veronica foreslog:
  Lad os så synge!
  Rødhårede Anna samlede op:
  - Selvfølgelig bliver sangen sjovere.
  Og hele bataljonen af piger sang, en hel ballade.
  Zar Stalin-Lev, du er det russiske land,
  Til vort fædrelands ære...
  I Rusland er vi alle en venlig familie,
  Vil ikke fortryde, kender vores liv!
  
  For os er der en kejser simpelthen Gud,
  Hvem styrer klogt i universet...
  Og jeg vil have den Almægtige til at hjælpe
  Og forvandlet til en bunke mos Kain!
  
  Jeg tror, der vil være lykke på Jorden,
  Og glæde vil skinne på planeten ...
  Fred og glæde hersker overalt,
  Rusland er blevet et rigtigt paradis!
  
  Tsarkommunismen vil blive bygget,
  Kast morderens formidable brøl i helvede...
  Og vi flyver lige op ikke ned
  Forsvind fjender-blodsugere!
  
  Ingen grund til at tænke, kongen er slet ikke dårlig,
  Giv ham lidt mere held...
  Må den russiske gud være med Stalin-Lev,
  Så vil han dristigt være i stand til at indlejre forandring!
  
  Rusland er fødestedet for elefanter,
  Landet kan simpelthen ikke være mere vidunderligt ...
  Vi har ikke brug for ekstra ord gutter
  Krigeren indkalder tocsinen til at kæmpe!
  
  Hvordan man ikke forsøger at besejre fjenden Rusland,
  Jeg ved, du vil bryde grænsen...
  Uovervindelig russisk bjørn,
  Og solen går ikke ned over Rusland!
  
  For moderlandet er der ikke højere, kend bjergene,
  At toppen glitrer i kommunismens rige...
  Jeg tror, at Herren vil knuse fjenderne,
  Og revanchismens grin vil ikke forsvinde!
  
  Må Rusland skinne over planeten,
  Landet, der gav lykke til mennesker ...
  Eksamener, aflevering, kun for fem,
  Når alt kommer til alt, er fædrelandets styrke umådelig!
  
  Lad det være, kærlighed er for evigt forherliget,
  I det tyvende århundrede eller enogtyvende...
  Lad blodet flyde voldsomt,
  Helten vil ikke bare være overtroisk!
  
  Du udgød modigt blodet af fædrelandets fjender,
  Lad hende flyde...
  Og bare bryde modstanderen,
  Hellige ansigter velsigne til kamp!
  
  Må der være en stjerne i vores fædreland,
  Hvad indikerer stien og universet ...
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Alle andre mennesker har bare kontrol!
  
  Ja, vi vil knuse fædrelandets fjender,
  Og håndtere den endeløse horde...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Sejr ikke med Satan!
  
  Selvom du ved, de russiske guder er stærke,
  Vi vil genoplive Ruslands storhed...
  Selvom slaverne er splittede,
  Men jeg vil stadig være den samme messias!
  
  Vores herlige zar den store Stalin-paradis,
  Du slog Japan godt...
  Så kriger tappert tør,
  Og vær god, ikke en bøvl!
  Men ikke alle kan vinde. Nogle steder tager nazisterne over. Albina og Alvina skød hver fem tusinde fly ned og modtog endnu en pris: Ridderkorsets store stjerne med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Alvina vælter en sovjetisk bil og hviner:
  - Glæden ved Hitler er min styrke!
  Og med bare tæer skriver han endnu en piruette.
  Albina skærer behændigt et andet sovjetisk fly af og hviner:
  - I de ariske ideers navn!
  Og han bruger også bare fødder.
  Super klasse piger.
  Og hvordan de torturerede pionererne... Og de brækkede deres knogler med en glødende tang. Først blev drengenes tæer brækket på deres bare fødder. Og så blev ribbenene knust med en tang. Og så blev pionerernes hjerter skåret ud af kisten og spist uden ceremoni.
  Her er pigerne. Bare barbarer og grusomme spidsmus.
  Men de sovjetiske piger hævner sig på nazisterne, og de bliver skåret med sværd.
  Pigerne og deres bataljon gik ind i kampen med nazisterne på land. Pigerne mødte nazisterne med velrettede skud, sabler og granatkast med bare fødder.
  Veronica kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - For kongen og fædrelandet!
  Og skød mod nazisterne.
  Juliana kastede også en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - For det førstkaldte Rusland!
  Og også naglet nazisterne.
  Her tæskede den rødhårede Anna, og knirkede:
  - Ære til Moder Dronning Zoya Kosmodemyanskaya!
  Og gennemborede også fjenden.
  Angelina sprængte også, affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare fødder og spredte nazisterne langt væk:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Og Victoria skruede op. Hun fejede nazisterne med sig og bukkede under for den ødelæggende citron med sine bare hæle.
  Hun udbrød helt i lungerne:
  - For nye grænser!
  Veronica slog nazisterne fast og knirkede:
  - For det evige Rusland!
  Og hun huggede også mod nazisterne og gøede:
  - For æbletræer på Mars!
  Juliana tog den, ramte tyskerne. Hun kastede en granat mod fjenden med sin bare fod og knirkede:
  - For et enkelt og udeleligt tsarimperium!
  Og pigen fløjtede. Det var tydeligt, at teenageren var blevet meget større, hendes bryst var højt, hendes talje var smal, hendes hofter var kødfulde. Hun havde allerede figuren af en voksen, muskuløs og sund og stærk kvinde. Og ansigtet er så ungt. Med besvær undertrykte pigen ønsket om at elske. Lad dem bare kærtegne. Og det er bedre med en anden pige, hun vil i det mindste ikke fratage hende sin mødom.
  Yuliana kaster meget behændigt granater mod nazisterne med sine bare fødder. Og det fungerer meget vellykket.
  Anna er meget rød og også meget smuk. Og generelt er sådanne piger i bataljonen vidunderlige, bare de højeste relish.
  Anna kaster en granat med sin bare fod og kvidrer:
  - Lad det store Rusland blive berømt!
  Og også hvordan det drejer.
  Nå, piger, godt, skønheder!
  Rides og Angelina. Sådan en stor pige - to meter høj og et hundrede og tredive kilo vægt. På samme tid, ikke fedt, med støbte muskler, og krydset af en trækhest. Han elsker mænd meget. Drømmer om at få en baby. Men indtil videre har det ikke virket. Mange mennesker er simpelthen bange for det. Og en meget aggressiv pige.
  Det er ikke hendes mænd, der spørger, men hun opfordrer selv frækt. Uden skam og forlegenhed.
  Og hun elsker det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Angelina en vidunderlig kriger. Og hun opnåede mange store ting. Victoria har kommandoen over deres bataljon.
  Han kaster også en granat med sin bare fod og råber:
  - Der bliver lys over landet!
  Veronika kaster en citron med sin bare fod og hvisker:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Juliana kaster også sine bare fingre og brøler:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Anna skriger:
  - Med overjordisk sorg!
  Og en gave smidt med bar fod flyver også.
  Yderligere hyler Angelina. Han kaster også en hel masse granater med sine bare fødder.
  Og den heroiske pige brøler:
  - I den hvide guds navn!
  Victoria sendte også en granat med sine bare tæer og råbte:
  - I Kristi navn!
  Og affyrede et par skud.
  Og Angelina begyndte at skrible fra et maskingevær. Hun var meget god til det.
  Kort sagt, pigen er et udyr.
  Veronica knirkede med aplomb:
  - Jeg er faktisk Superman!
  Og kastede en granat med sin bare fod.
  Juliana fyrede også. Dræbte nazisterne.
  Tweeted:
  - Ære til Rusland!
  Og med sin bare fod affyrede hun en granat.
  Anna skreg også:
  - For hellige Rusland!
  Angelina lancerede en hel boks mod nazisterne. Og hun tog den, brølede af rasende raseri:
  - For Svarog!
  Victoria tog det og knirkede:
  - For et nyt system!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod!
  Veronica brølede:
  - For musklerne af stål!
  Og hun affyrede også en granat med sine bare tæer.
  Juliana tog det også og knirkede:
  - For kærlighed og magi!
  Og bare fødder i bevægelse.
  Anna den rødhårede djævel tog og affyrede en kasse med granater og knirkede:
  - Uden for grænserne på Mars!
  Angelina vil også lancere en tønde med dynamit og mumler:
  - For Ruslands verdensorden.
  Og Victoria hvordan gøer:
  - For en ny vej til lykke!
  Derefter griner pigerne begge sammen.
  Natasha fortsætter med at skrive...
  Tropperne i Sovjetrusland bevægede sig i retning af byen Krasnodarr. Oleg Rybachenko og Margarita var i spidsen. Drengen og pigen har allerede formået at blive berømte og bevise sig selv i kampe. De kæmpede fra de første dage af belejringen af Voronezh.
  Disse børn er virkelig helte. Det var dem, der spillede rollen som fænomener, der holdt Voronezh i løbet af efteråret, vinteren og forårets angreb.
  Så lagde en dreng og en pige, også barfodede og halvnøgne i kulden, sig ved maskingeværerne.
  Når du er barfodet i kulden, giver de russiske guder dig fænomenal styrke, og du er i stand til store mirakler.
  Drengen og pigen begyndte at skyde med maskingevær mod de fremrykkende japanere. Og de gjorde det rigtig godt. Hvad er ikke et skud, så et hit. Sådan et mirakel blev udført af halvnøgne, barfodede børn i kulden. Og det var netop takket være kulden og det faktum, at bare fødder var i kontakt med sne, at de russiske demiurgeguder kom dem til hjælp.
  Oleg Rybachenko, der skød og mejede nazisterne ned, kvidrede:
  - Trofaste Lada, hjælp os!
  Margarita, denne modige, guldhårede pige, der udryddede nazisterne, lød også:
  - Onde fjender vil blive besejret!
  Drengen Oleg kastede en granat med sin bare fod, spredte nazisterne, hvæsede:
  - Ære være Fædrelandet - vor mor!
  Margarita affyrede også en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Fjender vil hænge rundt om spanden!
  Drengen og pigen kæmpede med kolossal vildskab. De havde så meget vilje, styrke og karakter, at man kun kunne undre sig.
  Oleg Rybachenko, skydende, sang:
  - Ære til Svarog!
  Margarita, skydning, udstedte:
  - Og den almægtige familie!
  De unge krigere var store og vidunderlige!
  Oleg, der sendte kugler fra et maskingevær uden at misse, udstedte:
  - Fædrelandet er bag os, den Hvide Gud er med mig!
  Marguerite kvidrede entusiastisk:
  - For at Fædrelandets fjende skulle dø i svær smerte!
  Og pigen viste sin lange tunge.
  Oleg, der knuste nazisterne, råbte:
  - Lad der være herlighed på Jorden!
  Margarita var enig i dette:
  - Lad der være herlighed!
  Og mejede nazisterne ned.
  Børn mejede tyskerne ned i hundreder og tusinder. De klatrede og bogstaveligt talt kastede lig på alle indflyvninger.
  Oleg fnisede og bemærkede og udryddede nazisterne:
  - Og den sorte gud hjælper i kamp!
  Margarita var entusiastisk enig:
  - For os og Chernobog!
  Og med en bar fod, hvordan man affyrer en granat.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tusinder af tusinder...
  Margarita, der knuster Fritz, tilføjede:
  Regiment efter regiment...
  Han udryddede terminator-drengen og knirkede:
  - Vi slår japanerne fra et maskingevær!
  Terminator-pigen tilføjede entusiastisk:
  - Vores helte er smukke!
  Og igen flyver en granat fra en bar fod.
  Oleg Rybachenko knirkede:
  - Pigen har ret, chefens skønhed!
  Og drengen kaster også en granat med sin bare fod.
  Barnet må siges at være smukt, og meget muskuløst. Og hvordan han kæmper.
  Margarita udbryder og udrydder nazisterne:
  - For hellige Rusland!
  Og en granat kastet med en bar fod flyver.
  Oleg tilføjer:
  - For de russiske guder!
  Og også en granat affyret af drengens bare benfluer. Og spreder modstandere.
  Margarita, der udrydder nazisterne, hvisker:
  - Til ære for gudernes moderland!
  Og stikker tungen ud!
  Og igen slår en granat kastet af pigens bare fod ned på nazisterne. Og maskingeværerne skyder.
  Oleg, huggende fjender, kvidrer:
  - Fædrelandets helte samler alarm.
  Og giver igen tur.
  Og granaten, som drengen kastede, flyver.
  Margarita knuser også fjenden og hvæser:
  - For hellige Rusland!
  Og nu flyver en granat fra kastet af pigens bare fod. Spreder fjenden i alle retninger.
  Oleg, der skyder, og næsten hver eneste kugle flyver til målet, synger:
  - Mit fædreland...
  Og igen med bar fod en granat mod nazisterne.
  Margarita, der udryddede nazisterne, knirkede:
  - Stolt og sød!
  Og en granat styrter fra pigens bare fod.
  Oleg Rybachenko, der skyder på fjenden, tilføjer:
  - Mit fædreland...
  Pigen, der skyder rasende, tilføjer:
  - Du er sindets krone!
  Og igen flyver en dødelig granat fra pigens bare fod.
  Mount Big Saddle er bogstaveligt talt fyldt med lig af nazister. Nazisterne gennemblødte hende med blod.
  Drengen og pigen blev derefter oplyst med en uforglemmelig herlighed, men det store sadelbjerg blev ikke givet væk.
  Og nu kæmper de som giganter stadig på det sovjetiske Ruslands land ...
  Rullende opstår tsunamibølger. Som falder på russiske troppers positioner. Men de afspejler tappert fjendens angreb. Og vise deres heltemod.
  Oleg skyder og kvidrer:
  Vi vil altid være trofaste!
  Og en granat flyver fra hans bare fod igen. Og smadrer nazisterne.
  Margarita skyder også. Og han gør det meget, meget passende og siger:
  - Rusland vil ikke bøje sig!
  Og også en granat affyret med bar fod rammer nazisterne.
  Terminator børn styrer og pedaler.
  . KAPITEL #9
  Kampen på alle fronter koger som brølet fra en vulkan.
  Og den besatte Fuhrer er tydeligvis utilfreds med krigens gang.
  Hitler brokkede sig indigneret:
  - Så mange år lover du mig sejr! Og hun er stadig væk og væk! Det bliver virkelig uhyggeligt!
  Mainstein svarede selvsikkert:
  - Men min Fuhrer... Russerne gravede meget dybt.
  Führeren brølede:
  Så grav dem op! Vi skal afslutte det tyske folks lidelser og afslutte krigen!
  Mainstein sagde veltalende:
  - Russere er ikke imod verden... Der er noget at tænke på!
  Hitler sagde eftertrykkeligt:
  - Der bliver i hvert fald ingen fred! Kun sejr! Vi skal sætte en stopper for den bolsjevikiske afsmitning én gang for alle!
  Mainstein var enig i dette:
  - Ja, det er nødvendigt at gøre min Fuhrer færdig! Vi gør vores bedste for at bevare ariernes blod. Og vi plejer at rykke frem i varmen, så araberne og negrene går foran. Dette er vores credo!
  Führeren beordrede strengt:
  - Fremme langs Don-floden ... Og på samme tid ville det være rart at tage Tikhvin og kvæle Leningrad i en dobbelt ring af blokade!
  Mainstein nikkede indforstået.
  - Det ville være dejligt min Führer! Slet ikke dårligt!
  Hitler blottede sine tænder og hvæsede:
  - Vi slår diagonalt!
  Imens lød hornet. I anledning af ferieunderholdningen: gladiatorkampe.
  Führeren gurglede:
  - Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed! Og skal stadig være økonomisk!
  Faktisk kom tre sorthudede piger i lændeklæder, bar overkrop og barfodede ind på arenaen. Bevæbnet med tridenter og dolke.
  Tre skønheder med hvid, men mørk hud blev bragt ud mod dem. I dette tilfælde jødisk.
  Også næsten nøgen, kun i tynde trusser. Bevæbnet med sværd og små skjolde.
  Hitler var meget glad for, når piger slås. Men han kan ikke lide, når hvide piger dør. Derfor blev sorte, jøder, sigøjnere bragt ind i ringen - dem, der ikke er ked af at give slip. Nogle gange kæmpede russiske fanger også.
  Generelt ændrede Fuhrer noget sin holdning til slaverne. Lyshårede og smukke slaviske kvinder begyndte at gifte sig med tyskerne. Desuden som den anden, tredje og fjerde hustru.
  Polygami blev legaliseret i Det Tredje Rige. Desuden var der stor mangel på mænd. Derudover, ved at gifte sig med smukke blondiner fra andre nationer, forventede Fuhrer at øge antallet af Volkdeutsche. Generelt er der for få tyskere til at regere verden. Så vi måtte tage alle.
  Mange polakker fik tysk statsborgerskab. Slavere med ariske træk blev også registreret som tyskere.
  Kunstig befrugtning blev aktivt brugt af de mest genetisk begavede mænd. Og det blev gjort meget aktivt.
  Hitler selv tænkte på fred i øst. Men han var stædig. Desuden vil USA og Storbritannien snart have en atombombe, og det er ikke så let at vende sig imod dem.
  Barfodede og slanke piger: sorte og hvide kæmpede. Kampen er begyndt.
  Führeren spurgte Speer:
  - Sig mig, minister, hvorfor er der slaver nok, men ingen sejr?
  Hovedvåbensmeden svarede ærligt:
  - Fordi arbejdsstyrkens kvalifikationer er lav. Afrikanere er hårdtarbejdende, om end under tvang, men dårligt uddannede. Derfor er alt ikke så simpelt med teknologi.
  Hitler beordrede:
  - Slaver skal trænes! Og spar dem ikke for piske og komfurer. Generelt er det på høje tid at sætte en stopper for russerne. Hvad virker ikke for dig der?
  Speer sagde veltalende:
  - Ny højtrykskanon, giver os overvældende overlegenhed på slagmarken. I denne henseende er vi stærkere end nogensinde. Plus en ny generation af pyramideformede tanke. Teknikken forbedrer min herre. Og sejren er nær!
  Führeren bemærkede surt:
  - Gud forbyde det ... Men det er ikke det første år, du har fortalt mig det!
  Speer bemærkede:
  - Russerne skraber de sidste reserver op. De har næsten ingen mænd tilbage. Vi har Afrika og araberne, og selvfølgelig Europa. Vi vil sulte dem ud. De har trivielt ikke nok befolkning imod os. Så sejren er uundgåelig, og tiden er på vores side!
  Mainstein saw fit for at tilføje:
  - Tyrkiet intensiverer også militære operationer, efter at have modtaget en masse våben fra os på kredit!
  Führeren forblev tavs og så på kampscenen. Jøderne kæmpede mere harmonisk. En sort kvinde er allerede blevet dræbt. Den anden fik flere sår og var ved at falde. Øh, det ville være bedre at slippe løver på dem, eller krokodiller.
  Hitler bemærkede ret hårdt:
  - Tyrkerne er ikke aktive nok. Det er et faktum. De skal stimuleres. Og generelt, hvorfor er der ingen strategiske gennembrud?
  Mainstein forsikrede Führeren:
  - I år bliver Kaukasus vores store. Og med ham vil krigen gå anderledes. Og Stalingrad vil blive taget af os. Det er jeg sikker på. Vi har skabt meget kraftfulde gaskanoner, der vil afgøre kampens udfald.
  Führeren brølede:
  - Det går ikke - svar med hovedet!
  I mellemtiden angriber krigerne nazisterne og handler med kolossal desperation.
  Bataljonen af piger kæmpede selvsikkert mod nazisterne. Pigerne kæmpede imod alle angreb, skød, kastede granater med deres bare fødder og sang:
  Må det hellige land blive herliggjort,
  Min kære kære planet...
  Befolkningen i Rusland er en venlig familie,
  Og tramp ikke Fædrelandet med Støvler!
  
  Lad den kloge Nicholas i Rusland,
  Han vil hæve sit land til stjernerne ...
  Han er ortodoks, suveræn over verden,
  Og at vinde er det kongelige element!
  
  Rusland er gudernes moderland,
  Det har de bedste soldater i universet...
  Og kvinderne vil lave tærter,
  Med sin styrke i kampe uændret!
  
  Må vores russere forherlige den herlige vej,
  Som peger vej uden kanter...
  Ingen kan afvise os fra stien,
  Vi vil ikke hylde de vantro!
  
  Ruslands storhed er stor,
  Hun er smuk og frygtelig for fjender ...
  Der er en russisk måde og en stærk åre,
  Det er simpelthen farligt at skændes med Fædrelandet!
  
  Må Rusland, vide det rigtigt, blomstre,
  Opnå noget du ikke kan måle...
  Eksamener, aflevering, kun for fem,
  Siden du tror Rod uden en grænse!
  
  Lad os bære den kongelige tro,
  Til Ruslands fjerneste tilgange...
  Vi piger er ikke mere end tyve,
  Men vi tror på, at alle kæmperne er smukkere!
  
  Nej, den russiske ryg vil ikke bøje sig,
  Klingen af soldaternes fjender vil ikke overvinde ...
  Satan vil ikke regere Rusland,
  Og kroppen i kamp bliver kun yngre!
  Berlin er let kæmpere tror, vi vil tage
  Med en drøm, der er bevinget...
  Vi vil knuse alle modstanderne på én gang,
  Og tro mig, gengældelse venter forskellige khans!
  
  Og Jesus og Gud den hellige Svarog,
  Rusland er meget kært for ridderne ...
  Bag os er den venligste hvide gud,
  I vores moder Ruslands navn!
  Pigerne sang og kastede granater mod nazisterne.
  Victoria kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - I Rusland er piger kæmpere!
  Her lancerede Veronica en dødbringende gave med sit bare lem og udstedte:
  - Og vi er super klasse krigere!
  Og gav et udbrud fra et maskingevær. Hun mejede et par rækker af nazisterne ned.
  Juliana, en smuk pige, gav også en tur. Hun afskar nazisterne ... Og hun sang tænderne ud:
  - Planeten vil kende russernes storhed!
  Og gnistre med skarpe tænder!
  Smukke og brændende Anna affyrede også en granat. Hun spredte nazisterne og knirkede:
  - Til en ny verden! Du er nu mit idol!
  Og hvor flimrer den bare fod!
  Og den storslåede Angelina vil også tage og affyre en granat. Og spred alle modstandere.
  Denne krigerpige er meget sund. Og bare en rigtig gudinde. Hun har sådan en energi.
  Og krigeren brølede:
  - Ære til fædrelandet, og til os!
  Victoria tog den og hvæsede og skød direkte:
  - Må vores fædreland være på toppen af succes!
  Og en bar fod kaster en granat. Som flyver og ødelægger alle.
  Veronica skyder også og dræber med stor succes en general blandt de ædle nazister.
  Og en granat kastet med en bar fod flyver. Fascister falder.
  Pigen skriger:
  - Kun de døde tvivler på Ruslands storhed!
  Og vis perletænder!
  Juliana bekræfter let:
  Vi er de stærkeste af alle! Var i går, er vi i dag!
  Rødhårede Anna tilføjer entusiastisk:
  - Og det gør vi i morgen!
  En granat kastet med bar fod river modstandere fra hinanden.
  Angelina lancerede en hel æske med skaller med sine bare fødder og udsendte:
  - Fremtiden er vores!
  Den russiske, mere præcist, den sovjetiske hær stormede Krasnodar.
  En dreng og en pige gik foran: Oleg og Margarita.
  Børn udryddede nazisterne og rykkede frem mod det tidligere kejserpalads, der engang tilhørte Romanov. Mainstein, Hitlers mest berømte feltmarskal, meddelte højtideligt, at han ikke ville forlade hovedstaden og ville forblive der for evigt.
  Oleg affyrede et brag mod tyskerne og kastede en granat med sin bare fod og knirkede for sig selv:
  - Rusland vil aldrig overgive sig!
  Margarita lancerede også en citron med sit bare lille ben og kvækkede og blottede sine tænder:
  - Vind eller dø!
  Og en bataljon af piger til at bryde igennem til paladset, hvor feltmarskal Mainstein søgte tilflugt. Alle pigerne var i uniform, kun trusser var tilbage. Og sådanne næsten nøgne mennesker kæmper som heltinder.
  Victoria kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Nikolay, du er en mikado!
  Veronica lancerede også en dødsgave med sit bare lem og kvidrede og blottede sine tænder:
  Vores konge er den bedste!
  Og hvor funkler det som perler! Og sådan en fantastisk pige.
  Juliana kvidrer også af glæde og affyrer en granat med sin bare fod:
  - Jeg er en psykologivinder!
  Og hun viste sin tunge.
  Ødelægger nazisterne.
  Anna skyder også, denne rødhårede hun-djævel. Og det gør det så godt. Slår nazisterne ned.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære være mit hellige land!
  Og blotter sine tænder!
  Angelina er også en heroisk kvinde, og hun vil lancere en hel kasse med sprængstoffer.
  Og nazisterne fløj i alle retninger.
  Pigerne går i offensiven og knuser modstandere. At opnå håndgribelig succes. De føler en formidabel ynde og et utrætteligt pres og fraværet af svagheder. Og bare bryster er den bedste garanti for uovervindelighed og usynkelighed.
  Victoria, afskåret nazisterne, kvidrer:
  - Hænder af egetræ, leder af bly!
  Og kaster en granat med sin bare fod. Spreder nazisterne.
  Valentina fyrer også.
  Knuser tyskerne. Og brækker dem i stykker.
  Tættere og tættere på paladset. Og en bar fod kaster en granat.
  De bange nazister overgiver sig. At bryde fra hinanden.
  Terminator Girl siger:
  - Perun vær med os!
  Juliana er en smuk terminator-pige, der skyder sig selv og ødelægger de fascistiske militarister. Hun blottede sine tænder.
  Pigen kvækkede:
  - Vi er heltene i det største Rusland!
  Pigen kastede en granat med sin bare fod. spredte fjenden.
  Juliana tog den og sang igen:
  - Lærte Suvorov at se fremad! Og hvis du står op, så stå til din død!
  Og hun grinede.
  Den brændende Anna sang og gøede også:
  - For nye grænser!
  Og tilføjede med et grin:
  - Og vi er altid foran!
  Angelina, den heroiske pige, bragede også mod fjenden. Spredte de kejserlige-nazistiske vagter og knirkede:
  - For æraens præstationer!
  Og igen flyver granaterne, der kastes med bare fødder.
  Piger presser fjenden. De husker det heroiske forsvar af Voronezh og Stalingrad, som ikke vil blive glemt i århundreder.
  Øh, hvordan kunne sådan en hær tabe i den virkelige historie, og endda til nazisterne?
  Det er en skam.
  Victoria kaster en granat med sin bare fod og fløjter:
  - Til den russiske grænse!
  Veronica lancerede også noget dødbringende med sin bare fod og knirkede desperat og blottede sine tænder:
  - For nye præstationer!
  Og hun gav nazisterne en tur.
  Og her også Yuliana, hvordan hun vil tage og slå. Og så tog hun den med sin bare fod og affyrede en granat.
  Og så sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fjendens diktatur!
  Og blottede sit ansigt!
  Smuk meget ung pige med figuren af en atlet. Og meget modig.
  Og Anna er som en knytnæve på nazisterne. Han knuser dem, og kaster en granat meget behændigt med sin bare fod.
  Og spreder fjender, som om flaskerne fløj af bolden.
  Pige brøler:
  - Chokolade, det er vores måde!
  Anna elsker virkelig chokolade. Og under kongen er markederne fyldt med varer. Hvad kan man sige om zar Nicholas? Gud forbyde, at konge-taberen foran vore øjne ville blive til en stor. Og det eneste, der skal til, er, at pigerne kæmper på fronterne.
  Og et par børnehelte, der ikke tillod nazisterne at tage bjerget, Vysokosnaya og den store sadel i besiddelse. Da Vysokosnayas skæbne blev afgjort.
  Så det russiske sovjetiske imperium blev knust.
  Angelina lancerede også en tønde med mord og kollapsede den ydre mur af det kejserlige palads med maskingeværer.
  Nu løber pigerne allerede gennem stuerne. Det afgørende vendepunkt i krigen er ved at finde sted.
  Victoria siger entusiastisk:
  - Jeg tror, held venter mig!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Veronica fører en dødelig brand. Broderer modstandere, tweets:
  - Jeg er bestemt heldig!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Og så er der Yuliana, som et par bundne bomber affyret fra hendes bare fødder. Og ødelægge modstanderne.
  Så brød ud i grin:
  - Jeg er en kometpige.
  Og igen kaster han dødens brændende tunger ud.
  Og så skynder Anna, denne terminatorpige, allerede. Hvordan hun tog alle og smurte. Simpelthen fremragende.
  En kriger, der er en sand demiurge af kamp.
  Og knirker for sig selv:
  - Vores mandskab, der er det højeste mod!
  Og så dukkede Angelina op. Så cool og edgy. Han inficerer alle med sin hektiske energi. I stand til at besejre stort set enhver fjende.
  Og krigeren blotter sine perletænder. Og de er større end en hest. Her er pigen.
  Angelina fniser og brølede:
  - Til auberginer med sort kaviar!
  Og pigerne råbte for alvor i kor:
  - Æbletræer vil blomstre på Mars!
  I juli 1947 genoptog kampene på den sovjetisk-tyske front. Tyskerne rykkede frem langs Don. Samtidig forsøgte de stadig at tage Voronezh.
  De fire piger kæmpede bravt og viste heltemod.
  De skød lige.
  Her kastede Natasha en granat med sin bare fod og spredte nazisterne. Og knurrede:
  - Ære til Ruslands helte!
  En smuk, meget kurvet firer af piger. De tog deres bh'er af og blottede deres bryster. Og brystvorterne er så jordbær, appetitlige.
  Fører en meget velrettet ild og Zoya. Han mejer nazisterne ned og knirker af glæde:
  - Jeg er verdensmester!
  Og også kaste en granat som en bar fod. Nazisterne spreder sig i forskellige retninger, som bølger fra et meteoritfald.
  Ja, Zoya elsker at dræbe!
  Og så brænder Augustin. Den skyder også meget præcist. Udrydder Fritz.
  Og igen flyver en granat fra hendes bare fod. Bryder nazisterne i stykker.
  Svetlana sømmer også Fritz. Og han synger:
  - Jeg er en varm pige! Jeg vil knuse alle til en klud!
  Og hendes bare tæer kaster ødelæggelse.
  Piger selvfølgelig endda meget! Smuk, blomstrende, modig.
  Og tyskerne bremser fremrykningen. Selvom artilleriet arbejder aktivt. Hvilket er fantastisk! Bare den mest kunstflyvning af en stormester.
  Natasha skyder... Og en scene med tortur blinker for hendes øjne.
  Tyskerne fangede en Komsomol-pige. Klæd hende nøgen af. Og de kom det i en kedel med vand. De tændte bål under den. Begyndte at lave mad levende. Pigen skreg af ulidelig smerte. Nazisterne lod hende springe ud af gryden.
  Så afkølede de vandet, og igen kastede de det og begyndte at varme det op. Så de kogte pigen flere gange.
  Her er monstrene ... Så hængte de pigen på stativet og brændte hende med en glødende stang. Torturerede skønheder ihjel.
  Nå, hvordan tager man ikke hævn.
  Natasha kaster en granat med sin bare fod, spreder Fritz'en og smiler til sig selv med et grin.
  Det her er så stor en skønhed.
  Pigen siger:
  - Det bliver fedt!
  Zoya gav også en tur. Dræbte fascisterne. Hun afskar nazisterne og deres lejesoldater.
  Så kastede hun igen en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Storslået firer og målmanden!
  Så fortsatte kampen med pres og billeder.
  Rødhårede Augustine affyrede en granat med sin bare fod. Spredte nazisterne, gennemblødte en masse mennesker med en granat. Og alle disse Fritz.
  Så brølede hun:
  - Jeg er legemliggørelsen af fædrelandet!
  Og pigen præsenterede sig selv som voldtaget. Hvor dejligt og fedt! Og hun tæsker nazisterne for sig selv. Pigen er bare supermand. Den fedeste af alle og konstant ladet for at vinde.
  Svetlana er også en charmerende pige. Hun gav en velrettet tur og mejede nazisterne ned. Og så hvordan han kaster en granat med sine bare tæer. Hvordan man knuser Fritz.
  Og sådan en blondine vil arrangere. Alle slås ned med ét skud. Og han kvidrer og blotter sine tænder:
  - Der vil være evigt lys og daggry!
  Piger her og sådan en passage. Bemærkelsesværdige krigere - kunstflyvning.
  Natasha fløjtede. Hun kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg er en fantastisk pige!
  Selvom dette er et ubeskedent udsagn, er det til dels rigtigt. Disse krigere er søde.
  Og også meget smuk. Med glitrende øjne og perlefarvede tænder.
  Og de kæmper herligt og smider knusende genstande med deres bare fødder.
  Men det er ekstremt svært at besejre nazisterne. Det er som at slå en væg.
  Zoya tog den og skød en linje mod nazisterne. Og hun mejede dem ned, som om en gigantisk hest havde været en hov, der slog græsset ud.
  Så kastede pigen en granat med sin bare fod og kurrede:
  - Jeg er sådan en drøm om millioner!
  Og hun viste sin tunge. Dette er en pige - en rigtig terminator. Alle vil blive forfremmet og revet i stykker. Og save uden tvivl ved høj hastighed.
  Zoya tog den og sang:
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt!
  Augustine kastede også en granat med sin bare fod. Hun smed fascisterne og udtalte med selvtillid:
  - Og støv som fra tæpper, vi slår af vejen!
  Svetlana, skydning, tilføjede:
  - Skift ikke ben! Vores ansigter skinner! Skinnende støvler!
  Krigere som vi ser i fuld påklædning. Og piger har ikke brug for sko. De er i stand til at slette alle til støv eller pulver, sådan en grå farve.
  tænkte Natasha, der skød mod nazisterne. Ja, hvorfor er det umuligt at lykkes uden at snyde? Her tog og greb Stalin for eksempel magten ved bedrag. Han lovede Zinoviev og Kamenev bjerge af guld, men han skød dem selv.
  Er det logisk at gøre det? Mere præcist, det er bare logisk - du kan ikke bedrage, du kan ikke leve!
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og kurrede:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Zoya fyrede også. Fik det og kvidrede:
  - Og jeg er også fantastisk!
  Og en granat kastet med bare tæer flyver. Og hvordan fascisterne får det. Ved de største mandler.
  Og Augustine skyder. Og det rammer rigtig godt. Og hun besejrede Fritz, som med et slag fra en forhammer.
  Og den bare fod kaster også en granat meget berømt.
  Augustine knirkede:
  - Vågn ikke berømt, mens det er stille!
  Og gav igen en velrettet omgang.
  Svetlana tæskede igen. Dræbte fascisterne. Og mumlede:
  - Jeg er en super pige!
  Og gnistre med øjne og knirke med en stemme!
  Ja, det er sådan nogle piger, at du ikke skal stikke en finger i munden med dem - de vil bide!
  Natasha, der skød, sagde:
  - De begyndte at tale, alle om lang levetid.
  Zoya, der kastede en granat med sin bare fod, tilføjede:
  - Vi besluttede at vente lidt, mens vi sugede blod ...
  Augustin kastede en granat og kvidrede:
  - Lækkert til den tredje!
  Svetlana lancerede dødens gave med sine bare tæer og skreg:
  - Åh, jeg er sej!
  I juli besatte tyskerne næsten Voronezh og stoppede. Der var en midlertidig ro.
  . KAPITEL #10
  Men Den Røde Hær forsøger at modangreb.
  Oleg Rybachenko, der stadig ligner en dreng på omkring tolv, og en pige, der også ligner Margarita, løber foran de russiske sovjetiske tropper.
  De skyder sig selv. Bag skuldrene er der poser med granater.
  Oleg skød mod tyskerne. Slåede en flok.
  Han kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Jeg er en terminator, på dine knæ.
  Margarita kastede også en granat med sin bare fod og tilføjede:
  - Ruslands fjender vil jeg feje af jordens overflade!
  Drengen og pigen skynder sig alle til sig selv og makulerer modstandere. De er funklende og de fedeste i verden.
  Oleg, den evige dreng, skyder på tyskerne og synger:
  - Jeg vil feje dig væk som mælkebøtter! Vi er terminatorer ikke drenge!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Margarita negler også og siger:
  - Vi er seje mestre! Rusland er bag os!
  Drengen og pigen går alle og går videre. De har så meget spænding og ild. Og tyskerne maler bogstaveligt talt under hovene.
  Mere præcist bare, børnefødder.
  Oleg skyder og dræber fjenden med hver kugle.
  Ja, drengen er vist ikke så let at stoppe. Han er en ægte og ægte terminator.
  Margarita kaster igen en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg har det godt! Jeg bliver en international mester!
  Og griner for sig selv...
  Imens kæmper pigerne. Der er flere kvindeafdelinger.
  Her kommer hele bataljonen. Barfodede piger i badedragter. Sådan en tynd badedragt i bikinistil. Og nøgne, runde hæle af skønheder blinker. Vidunderlige krigere.
  Og de skyder også på tyskerne. Men krigerne går i hånd-til-hånd kamp med tyskerne. Hvordan de tærskes.
  Og hvor stikker de sig selv med bajonetter! Her er pigerne!
  Bare fantastisk.
  Pigerne slår tyskerne med deres bare ben og griner kødædende. Her er krigerne. Piger af den stærkeste linje. Sådan tærsker kejserens soldater sig.
  Og de slog sig selv. Og de kommer...
  Der er sådanne super-klasse krigere. Og alle barfodet og næsten nøgne. Og de hopper for sig selv. Og de slog sig selv med bare hæle. Her er pigerne - alle pigerne.
  Victoria kæmper foran. Hun ligner stadig en pige og er meget slank. Han stikker sig tyskerne og synger:
  - Gud bevare kongen! Og riv alt afskummet!
  Ja, pigerne her er i top.
  Og skønheden Veronica er synlig. Også blondinen kæmper.
  Og den storslåede Yulfi er en pige, der blev general efter at have begravet sin mand. Yulfi ser godt ud. Hun elsker mænd meget og kommer uden fordomme i kontakt med dem.
  Faktisk forlænger sex livet og er meget gavnligt for kvinder. Han forynger dem.
  Anna kæmper også, og det med sit røde, frodige hår.
  Og også den dejlige Angelina - krigeren er bare super.
  Altså hele den kongelige, eller rettere stalinistiske garde. Et komplet sæt skønheder. De er så smukke og sexede.
  Og de smadrer tyskerne. Knus dem til pulver. Slib knoglerne og riv kødet.
  Og tyskerne flygter fra deres angreb. De lider nederlag efter nederlag - dog i lokal målestok.
  Og så generelt, mens de har initiativet.
  Tyskerne rykker sydpå langs Don.
  Gerda og Charlotte kæmper i den seneste tomands tank i form af en pyramide.
  Og de kæmper ret godt. Den tyske maskine er udstyret med en højtrykspistol. Kaliberen er kun 75 mm, men dette er nok på grund af projektilets høje mundingshastighed. Og en enorm ammunitionsbelastning til følge. Pigerne i tanken lagde sig ned. Maskinen er meget manøvredygtig med en gasturbinemotor.
  Gerda skød mod den sovjetiske kampvogn og sang:
  - Jeg er sådan en vild hun-ulv, jeg har aldrig været i udlandet!
  Og han griner, banker sin bare fod på joysticket.
  Den rødhårede Charlotte er heller ikke ringere.
  Også en super pige.
  Han skyder sig selv og trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Vidunderlig kriger.
  Den rødhårede spurgte Gerda, mens han skød:
  - Hvad tror du, bliver kristendommen endeligt forbudt?
  Den blonde terminator sagde eftertrykkeligt:
  - Det tror jeg, det vil!
  Og blottede sit ansigt!
  Krigere er generelt gode til at skyde. Her tæskede Gerda med sine bare tæer. Og kvidrede:
  - Vi ariere skal ikke tro på, at den jødiske bibel prædiker pacifisme.
  Charlotte var enig i dette:
  - Det er rigtigt, det passede ikke! Vi er de bedste i verden!
  Den rødhårede sendte igen et dødeligt projektil med sine bare tæer. Forulykkede en sovjetisk bil.
  Kampene er ekstremt brutale. Samtidig er sovjetiske piger de bedste.
  Her blev Natasha tvunget til at afbryde. Fascisterne er på farten igen. Mere præcist, sorte og arabere. Nazisterne rekrutterer soldater i Afrika og Asien og kaster dem ind i sovjetiske stillinger. Alle forsøger at knuse tallene.
  Natashka kaster behændigt en granat med sin bare fod og siger:
  - Stalins storhed vil være i århundreder!
  Zoya giver køen. Han kaster også sin bare fod mod modstanderne. Slår nazisterne ud og siger:
  - Frygt er ukendt for smukke krigere!
  Den rødhårede Augustine skyder også. Og meget rammende. Og mens du siger:
  - Ja, i vort Fædreland og Hjertet bor!
  Og han kaster også en granat med sin bare fod.
  Svetlana, skydende, fortæller skønhederne:
  - Vi vil fakturere de forbandede nazister!
  Og fra den flyver en granat affyret med bare tæer. Generelt er pigerne her af den højeste poshiba.
  Natasha, fyrede, kvidrede:
  -Lad denne krig være den sidste!
  Zoya tilføjede entusiastisk:
  - Satan vil ikke regere.
  I juli rykkede tyskerne frem langs Don og nærmede sig allerede svinget. Kampene var i fuld gang her. Og du vil ikke bruge slagkraften, som den skal. Voronezh blev et sidepunkt for krigen. Virkelig, hvad er du bekymret for?
  Beskydning begyndte, og begyndte at falde i søvn med sand og fragmenter. Stormtropperne fløj. Der var mange af dem, og de var alle irriterende som fluer.
  Pigen udtrykte:
  - Krybdyr kravler som irriterende fluer.
  Og hun kastede en granat med sin bare fod og væltede et tysk jet-angrebsfly med den.
  Derefter gjorde Zoya det samme. Hun kastede også en granat med sin bare fod og væltede fascisten.
  Tweeted:
  - Jeg er en barfodet drøm, og simpelthen en stor skønhed!
  Og igen gav krigeren en tur.
  Rødhårede Augustine kom også ind uden problemer. Hun ramte en bil med sin bare fod med en granat. Hun knuste den i stykker. Som spredte sig over hele området og ruinerne af Voronezh.
  Og så endnu sværere...
  Og Svetlana vil tage den og kaste en granat med sine bare tæer. Og han vil ødelægge alle modstanderne uden problemer. Så det bliver, som i en kiste - stumt og uden unødvendigt antimon.
  Tyskerne tabte for meget i kampene om Voronezh og tog igen en pause.
  Legede lidt rundt. Jeg så et enkelt tysk angrebsfly. Og hun tog den og kastede en granat efter ham med sin bare fod. Den knusende genstand fløj i en høj bue. Han landede lige i den tyske bil og delte den i stykker. Så sagde den blonde terminator:
  - Jeg er ikke din marionet!
  Derefter vendte krigerne enstemmigt om på maven. Blinkede bare hæle.
  Juli kommer, kæmper og beskyder. De overøste russiske troppers positioner med granater. Og de skyder med kraftige våben. Nazisterne rykker frem i området ved Dons sving.
  Der er krigere og helte der. Fritzerne kæmper også på diskoteker. Særligt smukke piger: Gertrude og Eva. De flyver et diskfly og knuser russerne på himlen.
  Natasha skød op i himlen. Hun skød et tysk ubemandet, radiostyret apparat "Rama" -7 ned. Og hun sagde:
  - Folk bliver glade.
  Zoya kastede en granat mod det tyske angrebsfly med sin bare fod, der fløj ud som en kødædende piranha og kvidrede:
  - Lykke for evigt!
  Augustin lancerede også en dødsgave med sin bare fod og hvæsede:
  - Den sovjetiske regering...
  Svetlana kastede også en flammende genstand, væltede fascisten og gryntede:
  - Kraften er stor!
  Men så gik tyskerne ... Og pigerne faldt lidt til ro.
  Natasha bemærkede med et trist smil:
  - Nå, hvor længe kan denne krig vare!
  Zoya bemærkede entusiastisk:
  - Vi er blevet stærkere med årene, men vi er slet ikke blevet ældre!
  Den rødhårede Augustin fnisede og knuste den irriterende flue med sine bare fingre:
  - Selvfølgelig ikke! Bliv ikke gammel! Jeg er stadig lige så varm som nogensinde!
  Svetlana fnisede og bemærkede:
  - En krig i det hele taget forynger piger. Ledere kommer og går, men piger forbliver unge!
  Natasha svarede med et bredt smil:
  - Vi er forynget - Russiske guder!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, vore guder, slaviske guder!
  Den brændende Augustin sang:
  - Vi bor på vores fædres jord! Ladas børn er vidunderlige børn! Og år på en bevinget hest, Rusland i de fjerne årtusinder!
  Svetlana fnisede og svarede:
  - Fra himlen vil klokken slå - regnen vil vælte! Jeg løber til min barndom - sommerregnen følger mig!
  Og Natasha samlede op med entusiasme:
  - Bag mig!
  Og krigerne klappede med deres bare, mejslede fødder. De er virkelig i stand til sådanne mirakler. Ikke en eneste side er blevet vendt i mit liv.
  Her vokser en hel generation af krigere op. Allerede kæmper i rækken af den røde hær, dem, der blev født næsten efter krigens start.
  Her for eksempel Andreika. Barfodet dreng i shorts. Tretten år i alt, men hvordan kæmper han? Ja, en uheldig dreng på en eller anden måde, som ikke kendte verden.
  Natasha vinkede til Andreika. Hun strøg pionerens blonde hår. Se hvor solbrændt han er, ligesom chokolade. Pigen gav drengen slik. Han mumlede dystert:
  - Sød er dårlig...
  Men han spiste alligevel maden. Ja, en slags dreng. Natasha tog og rakte hånden frem. Hun kildede pionerens hærdede, støvede fod. Som svar begyndte han at kildre Natashkas bare sål. Det er rart at blive rørt af en drengs hænder.
  Natasha bemærkede:
  - Du vokser Andrey! Hvis du lever et par år mere, vil jeg lære dig det.
  Drengen var overrasket
  -Hvad?
  Natasha fnisede.
  - Sådan elsker du!
  Andrey fnyste foragtende:
  - Jeg har allerede set det!
  Natasha rystede på hovedet.
  - Det, du så, var dyreparring. Og jeg vil lære dig smukt og meget behageligt!
  Den 1. august 1947 blev pigerne fundet i skyttegravene. De kæmpede mod Fritz. Der er gået meget tid siden begyndelsen af den store patriotiske krig. Her er begivenheden.
  Natasha skyder på nazisterne og kaster en granat med sin bare, mejslede fod og siger:
  - For det kommunistiske lands storhed!
  Så blottede hun tænderne.
  Pigerne kæmper her, traditionelt næsten nøgne. Kun klædt i røde, stramme trusser kæmper de og smitter resten af kæmperne med vanvid.
  Og de skyder. Og de skyder meget godt. Som snigskytter og krigere på højeste rumniveau.
  Zoya skyder også. Han mejer nazisterne og kvidrer:
  - Åh, mit fædreland og store familie!
  Og han kaster en granat med sin bare fod. En vidunderlig pige generelt.
  Og hendes hår er farven som bladguld.
  Zoya blev på et tidspunkt tortureret af nazisterne. Først tog de mig med til en hytte og tog mig ned til mine shorts. De begyndte at føle, klatre med hænderne ind på følsomme steder. Så slog de mig med gummislanger. De slog mig på brystet og på siderne og på lårene. Dernæst var det mest ydmygende - voldtaget med en gummikniv. Men følelsen er så akut. Samtidig oplevede Zoya, sammen med smerten, en orgasme og blev færdig. Nazisterne lo.
  Så voldtog de igen den håndskrevne skønhed med en kølle, og så gik de selv i gang med hende ... Femogtyve unge, sultne soldater gik hen over pigen. Lad ikke længere en jomfru, men stadig en mand. Dette er både glæde og smerte. Sådanne intense fornemmelser. Især hvis de bliver voldtaget i det femte punkt.
  Men de blev i hvert fald ikke slået. Det kan ses, at nazisterne kunne lide at have det på forskellige punkter. De hængte hende ikke. Indtil Zoe til sidst løb væk. Inden da var hun i øvrigt kørt ud i kulden barfodet og næsten nøgen. Men på dette tidspunkt havde Zoya allerede nået at vænne sig til kulden. Og hun stak af i bare sine trusser. Og at hun er en kriger af den højeste røde kunstflyvning.
  Aurora kæmper også heroisk. Slår nazisterne ned og synger:
  - Fædreland, fest, Komsomol! Der vil være et stærkt nederlag for Hitler.
  Og også hvordan han kaster en granat med sin bare fod.
  Alt ved pigerne er sejt og frækt.
  Og Svetlana vil også tage og tæske. Og slå Fritz'en ned. Og med bare tæer vil han plante en granat.
  Og brøler på samme tid:
  - For sagen for kommunismens kamp!
  Natasha skyder også, slår nazisterne ud og hvæser:
  - I fædrelandets navn, helgenen!
  Og en granat kastet med bare tæer spreder nazisterne. Og pigerne bliver mere og mere muntre og synger alt for sig selv med vild glæde.
  Zoya skyder også med Robin Hoods nøjagtighed. Fører ild til sig selv og synger:
  - Jeg elsker Rusland! Stærkt land! Hvorfor blev Hitler ikke ødelagt? Jeg forstår det ikke!
  Og han vil også med sine bare tæer tage den og kaste en granat. Og kayuk til fascisterne.
  Aurora kneppede Fritz'en. Hun kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - Men Pasaran! Skarpt slag!
  Og Svetlana vil give turen. Sådan fejer man nazisterne. Sådan lægger du dem alle i blød og knirker:
  - Ære til den almægtige stang!
  Og han vil også kaste en granat med sin bare fod.
  Og Natasha vil også give en tur. Afskære fascisterne. Og han kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Ja, dit navn være helligt!
  Og griner igen. Glitrende perlefarvede tænder.
  Og så bukker Zoya under. Det vil helt ærligt dække fascisterne. Og han vil knirke og kaste en granat med sin bare fod:
  - Kriger, bringer døden til alle!
  Og igen vil han blive sprængt med et dødeligt udbrud!
  Og her er Aurora som en lupanet. Og dræbe. Og med bare tæer vil han sende en dødsgave.
  Så kvidrer han:
  - Ære til de tapre russiske soldater! Skuldermestere!
  Og Svetlana vil også ramme nazisterne. Hvordan han klipper dem ned som en segl og hopper:
  Jeg er en kriger, der ikke vil blive glemt...
  Og igen med bare fod, som om han løb på Ruslands fjender. Og lad den flyve som en granat.
  Pigen husker selvfølgelig meget. For eksempel hvordan tilbage i det enogfyrre år tvang Fritz to barfodede piger til at grave et hul i kulden. Og pigerne er endnu ikke så hærdede. Og selvfølgelig blev deres ben først røde og derefter blå af kulde. Og det gjorde ondt.
  Og monstre-fascisterne, for at varme op, begyndte at slå med køller på hælene. Pigerne mistede bevidstheden. Derefter hældte de et par baljer mere isvand på dem. Næsten træt.
  Heldigvis blev de uheldige piger hentet af en healer. Kom ud af dem. Og selv lemmerne behøvede ikke amputeres. Pigerne voksede op og blev partisaner. De tog hævn på nazisterne.
  Pionerdrengen Alexander Grigorievich var mindre heldig. Hans nazister, fangede, klædte sig af. Og hængt på en rist i kulden. Og pionerens bare fødder blev presset ind i en blok, og en sten, der vejede en centner, satte sig ned. Drengen hvæsende og strakte sig ud i kulden. Og hans fascister varmede ham også og bragte en fakkel til en stivnet krop. Det er nazisternes monstre.
  Drengen hang i tre dage og tre nætter, og på den fjerde dag, ude af stand til at bære torturen, døde han.
  Angriberne opførte sig grusomt ...
  Komsomol-medlemmet Sveta blev også klædt af. Du serverede en stor glaskrukke. Fyldt med vand og udsat for frost. Og så alle indbyggerne kan se, hvordan Komsomol-medlemmet fryser i det iskolde, isdækkede vand. Hvilken rædsel det er.
  Svetlana skyder mod nazisterne og hvisker:
  - Fascismen vil ikke passere! Ære til Rusland!
  Natasha skyder også. Han kaster meget præcist en granat med sin bare fod og råber:
  - Lad os ikke lyve under Hitler!
  Zoya bekræfter i en højtidelig tone:
  - Vi lægger os aldrig ned!
  Og åbner også ild.
  Og en bar fod kaster en granat.
  Aurora skyder. Beskæftiger sig med nazisterne og skriger.
  - Ære til de russiske guder!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Og Svetlana skyder meget præcist. Og skriger:
  - I livets navn på Jorden!
  Og igen kaster han en granat meget præcist med sin bare fod.
  Og Fritzerne er forpustede.
  Pigerne slog det nazistiske angreb tilbage, og dagen efter kom: 2. august 1947. Skønhederne afviste angrebet igen. Vi skød lidt, så boltrede vi os med mændene.
  Natashka huskede, hvordan hun i det 42. år vandrede lidt langs krigens veje bag fjendens linjer.
  Der var en barfodet pige i en enkel bomuldskjole. Gåture var let og behageligt. Sommer væves en krans ind i Natasjas hvide, let gyldne hår. Bare såler prikker småsten meget behageligt. Pigens fødder er meget hærdede, og hun gør slet ikke ondt. Og selv flaskefragmenter er ikke bange for ligtorne.
  Natashka gik til sig selv som spejder. Hun er en meget smuk pige, og den kan bruges til gavn for landet.
  At forføre nogen, at vride. 42 sekunder er dog svært for Rusland. Efter indledende succeser nær Moskva, Leningrad, i syd, begyndte den røde hær at tabe igen.
  Sovjetiske tropper besejrede nær Kharkov og ramte kedlen. Og nazisterne tager allerede til Voronezh. Det løfter selvfølgelig ikke humøret. Pigen, især om morgenen, rev folderen af.
  Tyskerne har netop annonceret erobringen af den uindtagelige fæstning Sevastopol. Og lidt tidligere rapporterede de om faldet i Afrika, også af det ubøjelige citadel Tolbuk.
  Her kommer en pige barfodet, tramper sine hærdede såler ad en stenet vej og tænker.
  Hvad kunne blive det næste? Vil fascisterne vinde? Deres magt er trods alt usædvanlig stor. Ja, humøret er forkælet. Pigen kvidrede:
  - Stalin bor i mit hjerte,
  Så vi ikke kender tristhed ...
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  Pigen så pludselig en dreng. Et lyshåret, smukt barn på omkring ti år. Slank, selvfølgelig, men kvik, i shorts og med en nøgen torso-chokolade fra solskoldning.
  Drengen løb hen til Natasha. Han fløjtede og råbte:
  - Fascister lyver! Bare rolig, vi vil stadig vinde!
  Pigen svarede resolut:
  - Selvfølgelig vinder vi! Det kan ikke være anderledes!
  Drengen nikkede og sagde:
  - Natasha, du ved, kommandanten advarer dig om ikke at tage til landsbyen Novoselovo. Der opstillede Fritz et baghold.
  Pigen nikkede indforstået.
  - Tak for advarslen. Men hvem skal levere sedlen?
  Drengen foreslog:
  - Lad mig. De tjekker alle voksne, også kvinder. Men et barn kan slippe igennem.
  Natasha tog en seddel op af sine trusser og rakte den til drengen, men hun spurgte samtidig:
  - Hvad hvis du bliver fanget?
  Drengen, der kiggede ham lige ind i øjnene, svarede:
  - Jeg vil, ligesom Malchish-Kibalchish, udstå tortur, og dø med hovedet højt.
  Natasha smilede. Og så sank hun. Jeg huskede, hvordan to pionerer omkring tolv år gamle blev fanget af nazisterne. De rev drengenes tøj af og bandt deres hænder bag med tråd og kørte dem nøgne og barfodede ud i den bitre kulde. Så kørte de dem gennem sneen og kørte dem igen ind i hytten. De kørte, indtil deres ledsagere frøs ihjel. Pionererne var ikke komfortable, men de holdt ud. Drengene er ret stærke.
  Da de så, at frosten ikke tog pionererne, begyndte nazisterne at brænde børnene med ild. Og det lykkedes dem. Da bødlen lagde et glødende jern på drengens bare bryst, udbrød drengen:
  Længe leve Stalin!
  Derefter blev der lagt brede metalstrimler, røde af varmen, på drengens bare, hærdede såler. Bøddelkvinden inhalerede med stor fornøjelse lugten af stegt kød gennem sine næsebor. Pioneren råbte igen:
  - Flyv røde flag over Rigsdagen!
  Og viste sin tunge. Så rev nazisterne pungen ud med en glødende tang. Pioneren døde af smertechok.
  Ja, fascisterne etablerede en ny orden.
  De handlede groft og grusomt. Og torturen var konstant.
  Natasha kaster igen en granat med sin bare fod. Spreder Fritz og kvidrer:
  - Må der være himmel på jorden! Kommunismens paradis, hvor sovjetternes land blomstrer!
  Zoya affyrer også en granat med sine bare tæer og kvidren:
  - Og herligheden vil komme til jorden!
  Derefter giver pigen en meget velrettet tur. Slår modstandere ud. Og blotter tænderne igen.
  Og så skyder Augustine. Slår nazisterne ud og knirker:
  - For Fædrelandet! For Stalin!
  Og igen kastede hun en granat med sin bare fod, spredte nazisterne. Slå krigerne kraftigt.
  Svig ikke fjenden.
  Svetlana kaster også en granat med sin bare fod. Farver nazisterne og knirker:
  - Ære til vores russiske piger!
  Og hvordan krigerne griner. De er trods alt sådanne skønheder, at de i virkeligheden kan stilles op til konkurrencen: Fru Universe. Deres bryster er så fyldige og faste på samme tid. Så de elsker at have sex med mænd. Det begejstrer dem virkelig.
  Især når kroppene famler og stadig kniber brystvorterne.
  Natasha huskede, hvordan hun engang blev ransaget af politiet. Det er virkelig klasse. Når en mand med en behåret pote kravler lige ind i din mave med fingrene. Hvor vildt spændende og hyggeligt.
  Så dræbte Natasha dem alle. Hvad skal man ellers gøre med politiet? Men den, der mærkede hende, voldtog hun også, bundet til en bænk. Det er så fedt at voldtage mænd.
  Derefter brændte Natasha en femtakket stjerne på panden af den fascistiske medskyldig med et rødglødende jern. Sådan skal nazisterne behandles
  Pigerne blev distraheret og begyndte at ødelægge nazisterne.
  De tærsker den pressende Fritz. Og slå et så hektisk og infernalsk angreb af.
  Natasha sang med og afskar nazisterne;
  - Piger i stor nød! Hvor er du ejeren hvor!
  Ja, i mere end to år har Den Røde Hær ikke haft en kampvogn svarende til nazisterne, og det er ikke blevet bedre. Tværtimod presser nazisterne Den Røde Hær.
  Zoya tweetede:
  - Må vores fædreland være på rumruter!
  Og med en bar fod vil lancere en citron. Sådan er greyhound-pigen.
  Augustin skød mod fjenden, hvæsede;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vil have Stalin!
  Og han vil kaste en granat med sin bare fod.
  Svetlana, der skyder, fortsætter:
  - For at de ikke kunne knække os, rejs mesteren fra Jorden!
  Og igen flyver granaten kastet af pigens bare fod.
  Natasha mejede et par linjer ned og udsendte:
  - Og knæk Adolf!
  Pigerne har stadig ikke opgivet muligheden for at besejre nazisterne. Den 3. august 1947 var kampene i fuld gang.
  Samtidig forsøgte nazisterne at afskære de sovjetiske tropper fra deres baser, som ikke havde tid til at trække sig tilbage ud over Don. I hvad de blandt andet endda lykkedes lidt.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning er som altid i spidsen for angrebet.
  Piger i trusser og barfodet. De skyder sig selv og kæmper.
  Der er to biler til fire krigere. Kompakt og meget behagelig, pyramideformet.
  Gerda, med sine bare tæer, trykker på joysticket og skyder. Og det rammer ret godt. At rive tårnet af en sovjetisk kampvogn af.
  Så siger han:
  - Jeg er en terminator med snefarvet hår!
  Og han ler rasende ... Ryster sig som en marionetdukke.
  Charlotte skyder også. Meget passende rammer og brøler:
  - Og det store rige, fik vi at vide, ikke af drift!
  Og med en bar fod, hvordan man skubber.
  Den 4. august ankom, denne gang sommerens varmeste dag. Tyske kampvogne kæmper i Dons sving. Kampene raser også i Sukhumi. Fuld af blod og ødelæggelse. Og de gale kan ikke vendes tilbage.
  Charlotte og Gerda nøgne i en tank. Kun tynde trusser var tilbage på dem.
  Og pigerne skyder, bryder igennem de fireogtredive kampvogne og forsøger at bryde igennem til dem, der farer som gale hunde. Og meget selv disse hunde, lad os sige så seje. Og alle bliver smadret og dissekeret.
  Man kan bare ikke komme tæt på dem.
  Og krigerne er hårde.
  . KAPITEL #11
  august 1955. Smukke piger kæmper mod nazisterne. Tyskerne presser på Voronezh. Nazisterne forsøger at presse russerne.
  Natashka skyder, skærer af i rækker. Og han kaster en granat med sin bare fod og spreder fjenden:
  - Alt bliver fantastisk!
  Zoya giver også en bidende tur på nazisterne. Slåede Fritz. Og kastede citroner med bare fødder.
  Pigen råbte:
  - Det er hyper!
  Her tog hun også Augustin, og piskede nazisterne. Og hun kastede også dødelig kraft med sin bare fod.
  Pigen kvidrede:
  Lad os smadre Hitler!
  Så tog Svetlana og kastede en dødelig granat med sine bare tæer. Pigerne tog og sønderrev nazisterne og kvidrede:
  - Det er fantastisk!
  Natasha bemærkede aggressivt:
  Vi er super fightere!
  Og igen kastede hun en granat med sin bare fod. Det er meget smukt.
  Zoya gjorde et godt stykke arbejde her. Så kastede en bar fod, en meget smuk pige, den og besejrede nazisterne:
  - Vi vil være meget seje!
  Så tog den ildsjæle Augustine den og lavede meget smukt et kast med sine bare tæer, spredte nazisterne i alle retninger:
  Vi er alle superpiger!
  Så er Svetlana en meget smuk pige, og sådan en blondine, med bare fødder blinkende granater. Og pigen tog og rullede ud Fritz, en meget smuk pige.
  Pige i trusser. Og hun kurrede:
  - Piger er anderledes! Og meget rød!
  Pigerne er generelt meget seje, og altid barfodet.
  Svetlana løb for eksempel barfodet gennem hele krigen. Og i det enogfyrre år flyttede hun gennem skoven. Det er ikke første gang for hende. Hun arbejdede i en børne-, arbejdskoloni barfodet og i en let fængselskjole indtil frosten. Senere løb pigen endda barfodet i sneen. Så Augustin var i kolonien. Der kunne pigerne arbejde næsten nøgne i den hårde sibiriske frost.
  Og det skræmte dem ikke. Og hvor er det godt for piger at løbe barfodet gennem snedriverne i sneen. Og at bare hæle var bidt af frost. Ikke så skræmmende. De bare såler er dækket af ligtorne, og pigerne kom ikke til skade, fra isskorpen.
  De er så meget seje. Barfodspiger løb og arbejdede med økser.
  Pigerne gjorde et meget godt stykke arbejde.
  Pigerne var meget skøre. Igen kaster de granater med deres bare tæer.
  Og smadret af nazisterne. Meget seje krigere, må jeg sige.
  Piger kaster deres bare fødder mod fjenden.
  Natasha skyder meget præcist på nazisterne.
  Og smadrede mere Fritz.
  Pigen er meget smuk... Og meget barfodet og smukke Natasha, meget aggressiv.
  Men for en pige er det nødvendigt at ødelægge det, der er interessant.
  Her begyndte Oleg Rybachenko og Margaret Magnitnaya at kæmpe.
  Drengen og pigen knuste tyskerne.
  Oleg Rybachenko lignede en dreng på elleve. Og knuste nazisterne. Eller dem, der ligner fascister.
  Drengen kastede sin bare fod mod Fritz. Knust og vandt.
  Og gav en tur.
  Og Margarita tæskede meget kraftigt den lidt skelede Fritz.
  Og knuste tyskerne. Og pigen kæmpede meget smukt.
  Og hun kastede sin bare fod meget smukt. Og knuste fjenden.
  Margarita dræbte tyskerne meget tungt.
  Nazisterne var meget raske fremme.
  Margarita, knuser modstanderen meget.
  Pigens bare fødder knækkede så meget smukt nazisternes rygrad.
  Piger er så aggressive.
  Og bataljonen går efter fyrene. Piger i trusser, og meget smuk. Angribe tyskerne, og meget nidkært.
  Deres bare bryster med rubin brystvorter ryster. Og pigerne kæmper med ekstremt pres. De knuser tyskerne. Og de nazistiske tropper giver efter.
  Og nu begynder tyskerne at bakke.
  Veronica kaster en granat med sine bare tæer. Hun knuste soldaterne og knirkede:
  - Kærlighed er livet!
  Victoria gav en velrettet tur. Hun afskar modstanderne. Og kastede en granat med sine bare fødder.
  Og så kvidrede hun:
  - Vort Fædreland er glorificeret!
  Her er Juliana en meget smuk pige, og generalens kone, mens hun tager og affyrer en granat og kurrer:
  - Genius Express!
  Og så den rødhårede Anna. Pigen er så sej og ekstraordinær. Jeg krøllede Fritz'erne, gennemblødte dem. Og en granat fløj op med bare fødder. Og spredte modstandere.
  Så kvidrede hun:
  - Tsar Josef Stalins hellige Rusland!
  Og pigen blinker med sine safirøjne. Og blottede sine hugtænder.
  Og så OL: en heltepige affyrer en hel masse granater med sine bare fødder.
  Og spredes i alle retninger af flodens blod med nazisterne.
  En bataljon af barebenede piger, i shorts, står jo i spidsen for angrebet og slår tyskerne ud.
  Piger skyder meget præcist, men de lider ikke tab. Når en pige er nøgen og kun bærer trusser, er hun praktisk talt usårlig. Og det er ekstremt svært at få fat i.
  Så tyskerne slår ikke piger, hverken med en granat eller med en kugle eller med et fragment. Og hvad så? Kamp er kamp!
  Veronica skyder sig selv. Den rammer fjenden og kaster en granat med bar fod og kvidrer:
  - Det bliver et meget fedt spil!
  Og Victoria er en kriger-kommandant. Mens hun ryster på sit bare bryst og udsender et antydning af lyn med sine karminrøde brystvorter. Og så kaster en bar fod en granat.
  Bryder rækken af modstandere.
  Pigen skriger for alvor:
  - Jeg er en superpige!
  Og blotter sine tænder.
  Og så Julian. Også en pige af sjælden skønhed. Hvordan man slår på nazisterne. Mere præcist ikke af nazisterne, men af tyskerne, som dog er i krig med Rusland eller USSR.
  Og på tronen sidder zaren og formanden, som blev kejser af det sovjetiske imperium. Og det er dejligt at være enig. Og tiden kommer, hvor USSR vil mangedoble sovjetrepublikkernes mange våbenskjolde.
  Yuliana kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Lad der være Stalin i Sovjetrusland - lys!
  Hun blinkede med sine safirøjne.
  Og så kæmper Anna, det rødhårede udyr. Og han skyder også rigtig godt.
  Og blotter sine tænder, siger han:
  - Lad der være et kongeligt paradis på planeten!
  Og Olympias lancerede en citron med en bar fod. Spredte modstandere og knirkede:
  - Ære til zaren og fædrelandet!
  Hitlers kampvogne var i stand til at erobre Dons bøjning og drejede mod sydvest og fortsatte med at bevæge sig langs floden. Den nazistiske fremrykning var relativt vellykket.
  Selve frontkonfigurationen var til deres fordel, og det var vanskeligt at overføre forstærkninger til den røde hær under tyske bomber.
  Derudover viste det tredje riges skivefly, som er fuldstændig usårlige, sig at være et meget effektivt våben og ramponerede sovjetiske biler med et laminært jetfly.
  Det var især effektivt på grund af flyvende tallerkeners enorme hastighed. Som kunne hamle op med næsten ethvert sovjetisk fly.
  De smukke piger Gertrude og Eva jagede efter sovjetiske biler på sådan en diskette.
  Her angreb især to Yak-11 jagerfly, og slog dem bogstaveligt talt flad.
  Det er pigerne, de står ikke på sidelinjen.
  Gertrude trykkede på joysticket med sine bare tæer og kvidrede:
  - Tyske guder er de mest magtfulde i verden!
  Eve styrede også joysticket ved hjælp af sine bare tæer og blottede sine tænder og brølede:
  Vi suger alle fjenderne i toilettet!
  Pigen er stadig en ting. Her tog jeg for eksempel en pioner. Hun rev drengens tøj af og fastgjorde det til aspen med ståltråd. Så begyndte hun at brænde pionerens krop med en rødglødende poker på spil. Startede med maven og flyttede sig så til brystet. Ignorerede ikke drengens runde hæle.
  Da pokeren kølede af, varmede pigen den op igen, og Gertrud kastede kviste op.
  Så skiftede de, og pioneren blev stegt af hendes partner. Den blonde terminator Gertrude brændte også drengens kinder. Kort sagt var der ikke en eneste hel stribe hud tilbage hos pioneren.
  Så tog de og tændte en stor ild, peppede drengen, saltede den og begyndte at spise.
  Kødet er saftigt, magert.
  Eva, som fortærede drengen, bemærkede:
  - Du får ikke ekstra kalorier på sådan mad.
  Gertrude slikkede sine fingre og var enig:
  Ja, det er kvalitetskød. Drengen er tynd, trådet, mager. Det her er dejligt at spise.
  Pigerne spiste gerne deres pioner. Yderligere to tyskere nærmede sig. Deltog i festen. Bogstavelig kannibalisme. Og så velsmagende, med krydderier at spise en dreng.
  En af de tyske kvinder, Frida, bemærkede:
  - Vi har på en eller anden måde kogt en gravid kvinde. Og så spiste de barnet i maven. Det er så lækkert!
  Og pigerne brød ud i grin. Tortur og kannibalisme, det er fedt!
  De skar ganske enkelt, uden nogen fordomme, noget af til drengen og bed hver et lille stykke af.
  Herefter drak krigerne også vin - blandet med flysprit. De spiste saftigt kød.
  Så dansede krigerne lidt. Så kom der lidt flere skønheder i de samme trusser. De begyndte at spise drengen. De skar hans lille hjerte i flere stykker. Og de spiste også.
  Så tog de den og løb barfodet over kullene. De sprang, de sprang. Så skyndte de sig til den nærmeste del. Der angreb de mænd, parrede sig med dem som dyr. Og det var fantastisk.
  Hunnerne er så aggressive.
  Og nu jagter to piger sovjetiske fly. De ramler Tu-4'eren, hvilket får bomberne i dens underliv til at eksplodere. Og alle holder ikke op med at grine. Vidunderlige piger.
  Og hvordan de trykker bare fingre på knapperne på joysticket. Sådanne charmerende skønheder. De har vredens kraft og lidenskabens flamme. Og nøgne piger giver selvtillid til sejren.
  Dårlige piger skyder virkelig sovjetiske fly ned.
  Gertrude spurgte Eva med et smil:
  - Tror du, at Bibelen er Guds ord?
  Pigen svarede med et grin:
  - Ikke!
  Gertrude spurgte med tydelig overraskelse:
  - Og hvorfor?
  Eva sagde eftertrykkeligt:
  - Fordi himlen er solid! Som et spejl!
  Og pigerne lo. Det så ekstremt sjovt ud.
  Gertrude bemærkede logisk:
  Men alligevel er der en Gud!
  Eva var enig:
  - Der er Adolf Hitler og hans profet!
  Og igen brød krigerne ud i latter. De er så sjove og slet ikke dumme.
  Og de elsker at kæmpe. Åh, og voldtager også mænd. Dette er deres motto....
  Gertrude, der skød det sovjetiske fly ned, knirkede:
  - Mit fædreland! Jeg dræber alle for dig!
  Eva med et smil på tænderne bekræftede:
  - Også mig!
  Og gnistre med safirøjne. Disse krigere er seje. Og slet ikke dumt.
  Eller måske dårligt ... Og meget grusomt. Her torturerede de en kvinde på omkring tredive og hendes søn på omkring tolv - ikke engang en pioner.
  De hængte dem begge på en stativ. Og der blev tændt bål under bare fødder. Desuden, så du kan lindre varmen, men din pårørende vil gå til ilden.
  Enten vil drengens hæle stege, så pigerne.
  Og kvinden kom til skade både psykisk og fysisk. Mors bryster blev også sat i brand.
  Ja, de blev alvorligt tortureret. Piger elsker ild.
  For eksempel elsker drenge at torturere. Selv helt uskyldige.
  Bare sæt ild til dem...
  Eller dyppet i syre... En anden måde at tortur på. Pisk pioneren med en rødglødende ledning, og smør den derefter med gødning. Dette er både smertefuldt og ydmygende.
  Pionerer blev også drysset med corbit og kalk. Tja, disse djævle-terminator piger.
  Eva ramte tre sovjetiske biler og bemærkede:
  - Her torturerer vi folk... Og det er fedt!
  Gertrude blottede sine tænder og sagde:
  - Det er især rart at torturere en dreng!
  Eva var enig:
  - Meget fint! Men det er også godt at torturere en pige!
  Krigerne var så glade her.
  Gertrude væltede fire russiske fly og knirkede:
  - Og det bliver fantastisk for os!
  Og hun viste sin tunge.
  Piger generelt er så smukke af udseende og rasende indeni. En af de torturer, som skønhederne brugte, var. Her hænger man for eksempel en pioner ved fødderne i loftet, og sætter en kæde fast på hans hænder. Og du får elektrisk. Pioneren skal løfte den op ved hjælp af en presse. For at forhindre, at musklerne knækker.
  Og så er der ikke styrke nok og igen slår med strøm.
  Piger elskede også, når drenge drejede hjulet. De bremsede bevægelsen lidt, så de bliver slået med strøm. Meget imponerende.
  Eva spurgte sig selv:
  - Findes Djævelen?
  Gertrude svarede med et grin:
  - I hvert fald - hun-djævelen - det er os!
  Og begge stjal som de ville. Og ansigterne vil vise sig.
  Pigerne måtte afvise flyvningerne med tyske angrebsfly. Den blonde kriger kastede en granat med sin bare fod. Og skød en tysk XE-377 ned. Så kvidrede hun:
  - Nøjagtighed har jeg - ubarmhjertig!
  Zoya kastede også meget præcist en granat med sin bare fod og knirkede:
  - I Rods navn! Og ære til Rusland!
  Så skød pigen.
  Og så slog den rødhårede Augustin også. Hun er en ekstremt klog pige. Og med sine bare tæer affyrede hun en citron. Slået et tysk angrebsfly ned.
  Den knuste i luften efter at være blevet ramt. Og flammende affald begyndte at falde til jorden.
  Svetlana fyrede også sin bazooka af. Hun væltede et hurtigt jetangrebsfly fra Det Tredje Rige. Og kvidrede:
  - Til ære for det store russiske land!
  Herefter kastede pigens bare fødder igen en morderisk granat. Og meget præcis.
  Natasha er heller ikke en miss. Hun rystede med sine bare bryster, blinkede med sine karminrøde brystvorter og knirkede:
  - Landets storhed! Vi er engle!
  Og skønheden viste hendes lange tunge. Og så mobil!
  Zoya smilede også aggressivt og hvæsede:
  - Fjenden vil ikke passere! Rusland vil nedrive...
  De bare fingre på mejslede ben kaster meget præcist en dødelig og dødbringende granat.
  Og så begyndte den rasende ildsjæle Augustin at kaste dødsgaver. En pige med et stort hjerte og lange ben.
  En granat kastet af en bar hælfluer. Og fra angrebsflyene kun brændende spray.
  Og så Svetlana ... Ligesom en bar fod vil hun lancere og knuse Fritz.
  Fra flyet var der kun fragmenter, brændende tilbage.
  Gerda og Charlotte i en rødglødende tank, fuldstændig nøgne i deres shorts, kæmpede. Sovjetiske kampvogne gik til modangreb.
  Gerda skød mod den sovjetiske bil og brækkede rustningen. Hun tog den og sang:
  - Jeg er djævelens datter!
  Charlotte brød igennem forsvaret af T-54 og tilføjede:
  - Jeg kan overkomme alt!
  Den tyske højtrykskanon er et meget effektivt våben. Den er i stand til at trænge igennem på meget lang afstand og overgår de sovjetiske 100 mm på T-54. Desuden trænger russiske køretøjer ikke ind i den seneste tyske AG-50 U i nogen vinkel. Kun supertunge IS'er kan skabe problemer for Fritz'en. Men sagen er, at Isov er ekstremt lille, og den baserede maskine er T-54. Og du kan ikke argumentere imod det.
  Gerda trykker på joystick-knapperne med sine bare fingre af yndefulde ben. Slår en russisk bil på afstand og knirker:
  - Jeg er en konge den Superman!
  Og krigeren viser en lang, lyserød tunge.
  Charlotte fyrer også. Og meget rammende. Og skyder sig selv med en stor panters raseri.
  Og han trykker også på joystick-knappen med sine bare tæer.
  Og fløjter for sig selv:
  - Jeg er en stor superklasse fighter!
  Yderligere fyrer Gerda allerede. Koldblodig blondine. Selvom kvinden selv er temperamentsfuld. For eksempel korsfæstede hun et Komsomol-medlem på et fyrretræ. Hun slog selv søm i hænder og fødder. Hun satte ild til sit bare bryst og brækkede derefter tæerne med en glødende tang.
  Og nu brøler Gerda:
  - Vi er hvide ulve og kender ikke nåde for nogen!
  Og igen skyder skønheden meget præcist. Og slår fjenden. Sådan en vidunderlig blondine. Det gør hun snart ikke. Igen brød den russiske bil igennem på afstand. Kan ramme. Og to hundrede millimeter rustning vil ikke stoppe hende.
  Charlotte skyder og knirker også:
  - Jeg er den høje konge! Jeg vil knuse jer alle!
  Og med bare tæer trykker han på joysticket. Den rødhårede hun-djævel torturerede pioneren i går. Hun slog drengen med nældeklaser. Så dryssede jeg vablerne med salt. Så tog hun lighteren frem. Røde flammer rovdyr slikkede barnets hæl. Her er en rødhåret! Hvor er hun modbydelig. Bare et helvedes lille dyr, der plager alle uden medlidenhed og svaghed!
  Men sovjetiske piger svarer nazisterne.
  Krigere fører sig selv ild. De er koldblodige og beregnende.
  Natasha kastede en granat med sine bare tæer. Lejesoldater spredt i alle retninger.
  Natasha hvislede:
  - Alt det umulige kan blive til virkelighed hos os!
  Også Zoya lukkede en citron ind med sine bare tæer. Spredte nazisterne og knirkede:
  - Ja, mit Fædreland er det allerhelligste!
  Og pigen blinkede.
  Og så bukkede den brændende Augustin under for nazisterne med sin bare fod. Spreder dem i forskellige og meget fjerne retninger. Og kvidrer:
  - Jeg er viden om døden!
  Og Svetlana sendte en granat med sin bare hæl. Nazisterne flyver i alle retninger. De går til grunde uden håb om den mindste frelse. Og hvor yndefulde piger er.
  Svetlana gav en tur og sang:
  - Her er min nye kamp! Jeg vil gå med dig!
  Her klatrer en kraftig tysk kampvogn gennem ruinerne. I dette tilfælde AG-100. Sådan et monster er ikke så let at bryde igennem. Men russiske piger er klar til sådan en kamp.
  Og meget passende slog de fra en bazooka. Nazisten havde en kuffert, så de tog den og krøllede den. Det er generelt vidunderligt.
  Natasha knurrede aggressivt:
  - Lad der være himmel på jorden!
  Og igen flyver granaten kastet af hendes bare fod. Denne dødbringende gave til udslettelse.
  Og så vil Zoya tage den og ramme nazisterne. Hvordan hun smed og knuste dem. Og en meget krigerisk en.
  Og med bare tæer, hvordan man sømmer granatæbler. Og få nazisterne på hornene.
  Og Augustine udhuler også nazisterne. Og hendes bare hæl er som altid i gang.
  Hun spredte nazisterne som kakerlakker i krogene. Og hun kurrede:
  - Jeg er rødhåret!
  Og så Svetlana også, som hun tager det, og slår på nazisterne. Det smuldrer til blodigt hakket kød og knirker af vildt raseri:
  - Jeg er en hensynsløs pige!
  Våbenhvilen er brudt. Kampene er i fuld gang igen, og fritzerne kommer til at storme Voronezh.
  Natasha giver tur. En granat kastet med en bar fod flyver. Skyder nazisterne ned og spreder modstandere.
  Så brøler han øredøvende:
  - Jeg er en blondine, der vil ødelægge alle!
  Zoya bemærkede også på en meget original måde, da hun mejede nazisterne ned:
  - Og honningblondiner er seje.
  Og en granat flyver fra en bar fod og knuser alle.
  Og så skyder Augustine. Og meget præcis. Skyder nazisterne ned og kvidrer helt i lungerne:
  - Jeg er en super pige.
  Og de bare tæer på benene kaster også meget passende en granat.
  Så Svetlana lancerer sit outfit. Rev nazisterne i stykker med denne linje. Og kvidrede:
  - Jeg er det hellige fædrelands banner!
  Og igen kastes en citron med bar fod.
  Pigerne kæmper hårdt. De kæmper som rigtige helte. De er fulde af uovervindelighed.
  Natashka fyrer sig selv og fylder lejesoldatshæren med bly. Og han er ikke bange for kampvogne eller missiler.
  Også selvom ballistiske sprænghoveder flyver her. Ja, så rasende og desperat, i stand til hvad som helst!
  Og en granat flyver fra en bar fod. Og sammen med det brygger ødelæggelse og udslettelse.
  Zoya giver også en tur. Slår Fritz ud. Han blotter sine tænder, som er farven som perler, og ler:
  - Jeg har en dame, der gør det super!
  Og hendes tænders grin er simpelthen dødbringende.
  Og Augustin ødelægger også fjenden. Og klipper uden problemer. Og bare fingre affyrer en ny granat.
  Og pigen ler:
  - Jeg spiser jer alle sammen!
  Og så skyder Svetlana desperat. Og det er ekstremt energisk. Mejede modstandere ned. Og en meget velrettet granat, med en dødelig fyldning, blev affyret med bare fod.
  Pige brøler:
  - Fascisters dragedød!
  Og igen et smil. De fire piger vil åbenbart aldrig give efter.
  Og andre steder angriber nazisterne allerede.
  Især Gerd og Charlotte blev overladt til at lukke kedlen - kun tyve kilometer.
  Og pigerne skyder sig selv... De er fantastiske og meget muskuløse. Deres kroppe er simpelthen suveræn velbehag og styrke.
  Men sjælene er sorte... Ligesom kul eller endnu værre.
  Her tog Gerda for eksempel og fandt på en ny tortur. Fire drenge blev fastgjort med wire til en stålspyd, og en generator blev tilsluttet. Jo hurtigere hjulet drejer, jo svagere rammer strømmen. Og jo langsommere, jo stærkere.
  Voldelig adfærd hos Gerda. Drengene, gennemvåde af sved, løber og skubber på hjulet.
  Og tyskerpigerne fra kurven kaster kul under deres bare fødder. Voldelig adfærd hos piger - sig ikke noget. Også meget grusom.
  Gerda elsker dog selv at løbe på glødende kul.
  Her skød hun mod en sovjetisk kampvogn, væltede tårnet og sagde og smilede kødædende til Charlotte:
  - Her er min navnebror fra "Snedronningen" store tøs.
  Charlotte fnisede. Hun slog også den sovjetiske kampvogn og spurgte:
  - Og hvorfor?
  Den blonde terminator svarede:
  - Hun bad om en vogn og et par sko, så hun igen ville gå ud og lede efter sin bror Kai rundt i verden. Hvad er der galt med at gå barfodet?
  Charlotte slog igen de sovjetiske kampvogne og svarede:
  - Det er rigtigt! Pigen var allerede vant til at gå barfodet og i den lette europæiske frost. Kunne have overlevet overgangen. Hun gik barfodet i sneen og nysede aldrig!
  Gerda lo og bemærkede:
  - Ja, og hun gik barfodet ret længe, siden hun gik den halve verden rundt. Ikke sko til en pige er en stor luksus.
  Og blondinen lo. Om vinteren lavede de eksperimenter som dette. De kørte barfodet og næsten nøgne, en dreng og en pige gennem frosten. Først ti minutter og ind i et varmt hus. Så hviler tyve minutter og fem i varmen. Og så en halv time og så en time. Og så hele natten.
  Børnenes fødder er hævede af kulde. Men fyrene er ret hærdede, de vænnede sig til sko kun i koldt vejr.
  Og så blev barfodspionererne drevet over kullene. Selvom børnenes hæle er blevet grove, er de levende og brændte som de plejer. Hvad der derefter skete med fangerne huskede Gerda ikke. Hun gik for at kæmpe. I hvert fald havde de fire ikke taget deres sko på siden det enogfyrre år, da de begyndte at kæmpe i ørkenen, i Rommels hær. Det er de sejeste piger.
  Her angriber nazisterne igen. Pigerne møder nazisterne med velrettede skud og slår modstanderne ud.
  Og de kaster granater med deres bare fødder.
  Krigerne har dog fundet på noget andet. Her tog man for eksempel og tilsluttede strømmen. Og de ramte nazisterne med elektriske udladninger. Og pigerne selv fik stegt hælene.
  Pigernes hæle er så runde, lyserøde, meget behagelige at se på og røre ved.
  Tyskerne og udenlandske divisioner var så bange, at de trak sig tilbage ...
  Natasha slikkede sig om læberne og bemærkede:
  - Gudskelov Svarog!
  Zoya var enig i dette:
  - Dette er virkelig en stor Gud! Men Jesus er også en stor Gud! Så fremtiden er vores!
  Og pigerne blinkede til hinanden.
  Augustin blottede sine tænder og foreslog:
  - Skal vi have noget at drikke? For eksempel en god vin, der skummer med gær!
  Svetlana tog entusiastisk op:
  - Det er det! Vin med krydderier! Det forbrænder fedt så godt!
  Natasha lo.
  Vi har ikke fedt! Vi er generelt krigere med kroppe som støbt stål!
  Zoya udbrød:
  - Så kommer sejren helt sikkert til os!
  Augustin var enig i dette hundrede procent:
  - Vi vil helt sikkert være heldige! Også selvom krigen har stået på i femten år allerede!
  Natasha himlede med øjnene og knirkede:
  - Det er rædsel!
  Og pigerne krydsede sig synkront.
  . KAPITEL #12
  Hitlers luftfart forsøgte at bombe de sovjetiske stillinger. Hun pressede dem bogstaveligt talt og ødelagde dem.
  En enkelt TA-500 bombe ødelagde en hel sovjetisk fabrik. Og det var ødelæggende slag.
  Ved roret på et sådant fly er: Helga, Margaret og Gala.
  Og disse krigere trykker på joystickets knapper med deres bare tæer og sender bombegaver af død til fjenden. Og knuser det sovjetiske defensive potentiale.
  Et forsøg fra russiske krigere på at angribe ender i fiasko. Tyske tredive millimeter kanoner skyder let sovjetiske fly ned.
  Og her kan du ikke argumentere imod Hitlers magt: Nazisterne er bare terminatorer!
  Pigerne griner og husker, hvordan de torturerede pioneren på stativet og slog ham med pigtråd, glødende. Og han vred sig og skreg af vild smerte.
  Og alle slog ham, slog ham, og så blev børnenes runde hæle ristet på bålet.
  Drengen af smertechok mistede nu og da bevidstheden. Han blev selv bragt ind og igen af ledningen.
  Indtil de blev tortureret ihjel.
  Sådan er triaden af pigepiloter fra Det Tredje Rige: Helga, Margaret og Gala.
  De klatrede igen, som en tudse på de vridende nazister. Pigerne fra den røde hær mødte dem med kraftige slag.
  De fejede nazisterne med sig med præcise og velrettede skud, og så også med kast med granater med bare fødder.
  Pigerne kæmpede hårdt.
  Men kampen var meget hård. En af pionererne fik hovedet blæst af. Men Natashka kyssede drengen på læberne og knirkede:
  - Du vil være i Iria i hjertet af Rod!
  Og igen, hvordan han kaster en granat med sin bare fod. Tysk kampvogn vælter. Og hendes ruller snurrer forskrækket, med en rangle og metal.
  Alt går meget godt.
  Piger er fremragende atleter og krigere. Hvis de allerede kæmper, så kan intet sammenlignes med dem.
  Zoya kaster også en granat med sin bare fod og siger:
  - Det hvide Rusland vil ikke bøje sig under nazisterne!
  Augustin skyder også og siger med rasende raseri:
  - Jeg er en kriger, der aldrig bøjer mig! Og selv den lumske Satan vil ikke vippe det hellige Rusland!
  Og den brændende krigers blottede tænder funkler som store perler.
  Og Svetlana skyder også. Den fejer nazisterne væk og blotter sine ikke mindre store og aggressive tænder:
  - Jeg bukker ikke under for fascismen! Ære til det kommunistiske Rusland!
  Og alle fire piger udbryder i kor:
  - Ære til den nye orden af de russiske demiurgeguder!
  Og med bare fødder vil de kaste dødelige anklager! Og det er fantastisk!
  Slutningen af august 1947 ... Tyskerne var endelig i stand til at forbinde deres fremrykkende fangarme og afskære de dele af den røde hær, der var vest for Don.
  De sovjetiske tropper kæmpede mod nazisterne og var nu i fuldstændig omringning. Men de kæmpede meget tappert.
  En hel bataljon af piger slog fritzernes angreb tilbage. Smukke og kurvede krigere foretrak at kæmpe i kun trusser.
  Og dette gav dem fantastiske egenskaber og vitalitet. Og hvilke attraktive krigere, når de ryster deres bare bryster. Og brystvorterne er så skarlagenrøde og funklende.
  Pigerne kæmper og afviser angrebet fra det sorte infanteri. Der er mange afrikanere i den tyske hær. Smid dem væk som kanonføde. Og der er mange indere.
  Selvom tyskerne ikke havde tid til at erobre Indien, bliver nogle af repræsentanterne for dette folk leveret af briterne til slagtning. For at forhindre dem i at opnå selvstændighed.
  Og tyskerne er stadig på vej frem. Afrikanere og arabere er forladt... Kampe koger som i olie under en ild af kolossale proportioner.
  Angelica er en brændende pige, og chefen for bataljonen kaster en granat med sin bare fod og råber:
  - Ikke et skridt tilbage!
  Malvina, en pige med gyldent hår, opfanger:
  - Træk dig ikke tilbage og giv ikke op!
  Og han kaster også en granat med sin bare fod.
  Så ryster pigen på sit bare bryst.
  Råbende og smukke Oksana, den blonde terminator. Og kaster en citron med bare tæer:
  - Vi vil ikke tillade fjenden til Stalingrad!
  Angelica ryster hende nøgen og siger med fulde bryster:
  - Selvfølgelig vil vi ikke!
  Og igen flyver en granat kastet af bare tæer. Hvilket spreder modstanderne.
  Og så skød Akulina fra en bazooka. Også en barfodet pige med lyst hår.
  Og med sin bare hæl sender han en granat. Hvordan man spreder nazisterne i alle retninger.
  Pigen sagde:
  - Lad der være lys og himmel!
  Oksana gav en tur og hvæsede og mejede de sorte jagerfly ned:
  - Ja, Rusland er berømt!
  Og igen kastede hun en granat med sin bare fod. Blondinen er i mine tanker. Hun blev engang tortureret af nazisterne. De smurte pigens bare fodsåler ind med olie. Og en fyrfad blev sat op på afstand. Ilden rørte næsten pigens såler skinnende af olie.
  Oksana var meget såret, men hun sammenbidte tænderne og holdt ud. Tyskerne skød på den i omkring tyve minutter. De efterlod vabler på sålerne. I en uge gik de, og torturen fortsatte igen.
  Oksana blev stegt på en brazier hver fredag, og mandag slog de hende med gummislanger, og onsdag førte de en elektrisk strøm gennem hendes krop. De torturerede mig tre gange om ugen. Desuden næsten uden at efterlade spor på kroppen.
  Pigen holdt ud sådan i fire måneder, men sagde ikke noget til nazisterne. Så blev hun sendt til dødslejren. Men på vejen lykkedes det Oksana at flygte.
  Selvfølgelig er hendes had til nazisterne stort. Hvilken slags tortur blev brugt mod hende.
  Oksana kastede en granat med sin bare fod. Hun spredte araberne i alle retninger. Og jeg huskede.
  Når bare såler bliver slikket af ild, føles det som om du bliver dyppet i kogende vand. Smerten er skarp og langvarig. Olien brænder ikke huden, og varmen reguleres af professionelle bødler. Og det gør ondt, det gør meget ondt.
  Oksana forsøger i dette øjeblik at forestille sig noget abstrakt.
  Som om hun er en prinsesse. Og hun blev fanget. Og føre til henrettelse. Selvfølgelig skal du gå barfodet i sneen. Og hæle bager.
  Men prinsessen går med løftet hoved. Hun giver ikke op og vil ikke give op. Selvom hun kun har en revet sæk til hofterne. Og en velformet krop er knap dækket. Og hundredvis af mænd og drenge ser på hende og viser endda deres tunger.
  Men barfodsprinsessen er ikke flov. Han går for sig selv, går stolt med brystet opblæst og synger endda;
  Malet rum sort dystert lys,
  Og det ser ud til, at stjernerne er dæmpet i deres baner!
  Jeg vil have kærlighed, som svar hører jeg - nej,
  Elskeres hjerter er brudt i småstykker!
  
  Jeg beder dig, min prins, kom til mig,
  Jeg græd oceaner af tårer i sorg!
  Bryd alle kæder af fordomme,
  Jeg vil have dig til at fortælle folket sandheden!
  
  Kærlighed er vigtigere end pligt og kroner,
  Hvis det er nødvendigt for dig - vil jeg forråde fædrelandet!
  Og jeg vil sætte min elskede på tronen,
  Min prins er mig jo kærere end livet!
  Og så klatrer hun op ad trætrappen til stilladset. Efter den kolde, brændende sne oplever hendes bare fødder lyksalighed ved at røre ved egetræet.
  En kæmpe bøddel, i en rød hættetrøje, sliber en økse. Stålbladet glimter i den frostklare januarsol. En tigger, barfodet prinsesse, nærmer sig langsomt huggeklossen.
  Bødlen kigger på hende og skuffelse aflæses i hans øjne. Han håbede, at katten ville få prinsessens rige kjole og smykker.
  Men alt tøj, sko, smykker fra den højtstående person blev revet af under razziaen og lagde dem i en fælles bunke.
  Prinsessen ønskede derefter at blive voldtaget. Men kongen ville selv prøve det. Og gør hende til din medhustru. Men hun bed angriberen så og bevægede så smerteligt sit knæ til lysken, at han mistede evnen til at være mand i lang tid.
  For dette skulle prinsessen være blevet henrettet. Hun var næsten kommet overens med døden i håb om at finde lykken i et andet liv.
  Men det var stadig tidligt.
  Herolden læste anklagen. Her, hvad der ikke blev tilskrevet prinsessen. Og hekseri og trolddom og forførelse af pagedrenge og mord og tilskyndelse til krig. Først til sidst blev hun præsenteret for et angreb på kongen.
  Og det er koldt sådan at stå halvnøgen i kulde og blæst. Og jeg vil gerne have, at det hele snart er slut.
  Men forgæves håbede hun, at hun simpelthen ville blive skåret af hovedet. Dommen slår fast, at prinsessen i stedet for at halshugge humant vil blive udsat for offentlig tortur. Og de vil torturere hende, indtil hun udløber.
  To assistentbødler sprang op til prinsessen. De rev hendes sæk af og efterlod hende helt nøgen. Derefter vred de hendes hænder, trak hende op på stativet. De begyndte at stige højere, og prinsessens bare fødder blev spændt fast til blokken. Slip skarpt ned, vrid leddene. Og så faldt piskene fra hele verden på den høje persons muskuløse krop.
  Pigen bed tænderne hårdere sammen.
  Ja, Oksana har en udviklet fantasi. Det kan hun forestille sig.
  Og nu kaster han en granat med sin bare fod. Og han spreder nazisterne i alle retninger og river deres arme og ben af.
  Pigen har kolossal acceleration og omfang.
  Og trods alt er bataljonen af piger med bare ben og bare bryster på toppen!
  De vil aldrig give op og vil kæmpe som ørne.
  August gik under massiv beskydning fra det nazistiske artilleri. Nazisterne forsøgte at afslutte de sovjetiske enheder afskåret ud over Don. Og endda udvikle en offensiv på Taman-halvøen.
  Kampene rasede, og de røde krigere trak sig ikke tilbage. Og hvis tyskerne rykkede frem, så på bekostning af kolossale tab. Kampene foregik dog indtil videre mere under tyskernes diktat. De bevægede sig fremad, men langsomt. Rostov ved Don faldt, og nazisterne kravlede mod Kaukasus. Tyrkerne forsøgte også at rykke frem.
  Kampene var i fuld gang nær Jerevan. Også dér kæmpede en kvindebataljon mod osmannerne.
  Pigerne, der blottede deres muskuløse kroppe i kun trusser, afspejlede Tyrkiets overlegne kræfter.
  Krigeren Xenia kæmper. Næsten helt nøgen. Solbrændte, bare knæ ramte klipperne. Med sin bare fod kaster pigen en granat og dræber tyrkerne. Blotter sine tænder.
  Giver en tur, slår osmannerne ned og siger:
  - Jeg er en kriger, der er hævet over din aggression!
  Den seje kriger Vladlena skyder også meget præcist.
  Smuk pige, skær tyrkerne ned. Og i desperat modstand tog krigeren og affyrede en citron med sin bare fod.
  Hun smadrede osmannerne til iturevne kødstykker.
  Så råbte pigen:
  - Jeg er en modig skønhed!
  Xenia kaster også en granat med sin bare fod. Og tyrkerne kommer under ørerne.
  Pigerne er generelt fremragende krigere. De er så lyse og rasende. Deres muskler skinner af spændinger.
  Her er Alenka en pige, næsten helt nøgen. Også bare tæer kaster et dødeligt, skadeligt element. Tyrkere er spredt i alle retninger.
  Pigen griner og ler øredøvende og viser sin tunge:
  - Jeg er en stjerne ved navn Sun!
  Og skønheden blinker med et meget smart look. Desperat skønhed og ophøjet tankegang i det.
  Xenia sover heller ikke. Kaster en granat med sin bare fod. Og som flasker, der er væltet af en cykel, flyver de døde tyrkere i alle retninger.
  Ksenia er allerede kaptajn af rang.
  Hun husker, hvordan Suvorov knuste osmannerne. Ikke en almindelig pige. Ja, det var sådan, at Tyrkiets overlegne styrker blev besejret.
  Her flyver igen en granat kastet med bar fod. Og tyrkerne dør igen.
  Det Osmanniske Rige tog ikke desto mindre efter tøven parti for Det Tredje Rige. Nå, mange hundrede tusinder af tyrkere er allerede døde i denne krig. Hidtil har osmannerne kun været i stand til at erobre Batumi og omringe Jerevan. Men så var den røde hær i stand til at fjerne blokeringen af Armeniens hovedstad.
  I kampe kæmper sovjetiske kampvogne for det meste med britiske og amerikanske tanks solgt til Tyrkiet på kredit. Nå, også tysk forældet.
  Her findes endda T-4.
  Her er Ksenia, der passende kaster en granat med sin bare fod og slår sådan en bil ud. Så mumlede hun:
  - I den sovjetiske teknologis navn!
  Vladlena gav også en tur til tyrkerne. De kastede en granat med deres bare fod og dræbte osmannerne.
  Pigerne er meget sure.
  Her skyder Varvara mod Panteren fra en bazooka. Pigen er også meget smuk og kun i trusser.
  Meget sexet og højlydt udseende.
  Når sådan en skønhed tæsker, tømmes bjergene af lig på én gang. Her er pigen.
  Virkelig en terminator fra terminators.
  Og så igen, med bare fingre, hvordan han presser og tæsker. Nazisterne har det hundrede gange sværere end før. Og pigen bliver ved med at skyde og tærske tyrkerne.
  Osmannerne besluttede at tage hævn for alle de tabte krige med Rusland. Så de vil blive slået.
  Piger svider sig selv og svider.
  Barfodede Barbara, brøler:
  - Må den geniale Stalin leve.
  Selvom slutningen af august 1947 er i gården, og Stalin har mistet heldet i mere end to år. Ja, uden heldet fra lederen af USSR gik al modstand galt. Og krigens ild flammer voldsomt.
  Her er pigen Marusya, meget stor og sund, med lyst blond hår. Hun tog den og sendte med sine bare fødder en hel masse granater. Skød en amerikansk Sherman ned. Og kvidrede:
  - Ja, for kommunismens Rusland!
  Og hendes tøj består kun af trusser. Sej pige. Så frisk.
  Og her er en anden pige Anastasia. Den kaster også en dødelig granat, med en sprængstofpakke skruet på. Og tyrkerne får et kraftigt slag i ansigtet.
  Anastasia kvidrer og ryster sine bare bryster:
  - Jeg er en lysets kriger!
  Ksenia affyrer en granat med sin bare fod. Han slår tyrkerne og kvidrer helt i lungerne:
  - Vi vil vinde! Og giv aldrig op!
  Alenka bekræfter og kaster også en granat med sin bare fod:
  - Ikke! Vi giver aldrig op!
  Og giver køen til tyrkerne.
  Vladlena mejer osmannerne og siger:
  - Vi er på Suvorovs herlige vej!
  Og viser sin lange tunge!
  Leder ilden og Akulina. Skøn blondine. Hvordan tyrkeren ødelægger sig selv. Du bliver bare forelsket. Han skribler for sig selv og skribler.
  Og blinker i vanvid.
  Her er hendes bare fod, der kaster en granat igen. Og morderen flyver over osmannerne. Ikke at give dem en chance.
  Også Angelica, denne rødhårede djævel viger ikke tilbage. Og slår også yderst passende tyrkerne ned. Og hendes bare fod arbejder meget konstruktivt. Og slår blod ud som støv fra tæpper.
  Og så går stort kaliber artilleri ind i slaget. Og tærsker på tyrkerne.
  Men pigerne i trusser er fantastiske.
  Nicoletta kæmper også. Pigen er næsten nøgen. Barfodet og meget smuk. Han kæmper også indædt. Og ødelægger tyrkerne.
  Her overlod hun "Churchill" købt af osmannerne på kredit. Pigen griner:
  - Jeg er en vidunderlig skønhed! Selvom det altid er barfodet!
  Og med sin bare hæl vil han kaste en granat.
  Og derefter vil pigen igen kaste en dødelig granat, vild og djævelsk magt. Og det rammer meget hårdt. Og så affyrede pigen en granat fra en slynge.
  Hun væltede fjenden og kvækkede:
  - Ære til den store kommunisme...
  Og nu er tyrkerne ved at løbe tør for damp. Ude af stand til at tage Jerevan og fylder indflyvningerne op med lig.
  I slutningen af august måned 1947. Hot piger og dumme ... Tyskerne suspenderede midlertidigt offensiven. Den Røde Hær er heller ikke ivrig efter at kæmpe. I det sjette år af den store patriotiske krig har vi brug for pauser mellem fjendtlighederne for at trække vejret og danne nye kræfter.
  Hele tiden vil selv tyskerne, med tilført arbejdskraft og allierede i Afrika, Europa og Mellemøsten, ikke have nok til at rykke frem.
  Og Natasha tog den og tissede lidt. Og det gjorde hun selvfølgelig med sine bare tæer.
  For eksempel, om Gerda, det er stadig interessant ...
  Lille Gerda gik for at lede efter sin navngivne bror Kai. Men hun vidste ikke, hvor han var. Og vendte sig ikke mod nord, men mod syd. Og så fortrød hun, at hun havde taget helt nye røde sko på. Efter et par timer gned de hendes ben. Så tog Gerda sine dyre sko af, brækkede tryllestaven af og hængte sine sko på en krog.
  Vejret var forår, varmt, du kan gå barfodet med fornøjelse. Hun er ikke en særlig rig pige, og om sommeren løb hun ofte barfodet. Sandt nok, efter vinteren blev hendes såler blødere og blødere.
  Snart, da hun gik langs vejen, begyndte pigen at opleve ubehag fra små småsten og sand. Og for at gøre det blødere, vendte jeg ind på græsset. Det var nemmere der. Men efter et par timer summede sålerne allerede.
  Og vigtigst af alt, jeg ville gerne spise. Og pigen har kun et par små skillinger på lommen.
  Ikke desto mindre købte Gerda sig i den nærmeste landsby et brød og skrev det ned med frisk vand fra brønden og faldt i søvn lige i en høstak.
  Dagen efter kløede hendes ridsede, bare såler. Jeg ville spise. Pigen gik til sig selv og mærkede sin krop varme op efter en kølig nat. Benene gjorde lidt ondt.
  Gerda gik et stykke tid ad vejen, men hendes såler, som endnu ikke havde nået at stivne, begyndte igen at klø smerteligt og så gløde. Pigen gik på græs. Men her er det langsommere at gå og heller ikke for behageligt for punkterede ben.
  Pigen med besvær nåede strømmen. Jeg sænkede de sænkede ben der og afkølede dem. Jeg tænkte på at tage sko på. Men det er ærgerligt at skyde sådan en nyhed ned. Hun ville virkelig gerne vise dem til Kai. At beundre hans nye sko.
  Så begyndte pigen at gå igen. Jeg var desperat efter at spise.
  På en eller anden måde nåede Gerda til landsbyen og købte mere brød. Men kobbermønterne var ved at løbe tør.
  Og pigen tænkte. Hvor kan man få penge til mad. Hun blev tilbudt at sælge dyre marokkanske sko, men Gerda afviste det resolut. Hun vil dukke op i dem for Kai. Indtil da, kan du tjene penge?
  Gerda i den næste landsby tilbød at hugge træ. De gav hende en økse. Pigen huggede lidt, men hun var så udmattet, at hun straks efter at have spist faldt i søvn.
  Så fik Gerda tilbudt at få gæs. Men på grund af dette mistede pigen en hel dag.
  Til sidst besluttede hun sig for bare at tigge. Bønderne lagde dog straks mærke til hendes røde sko. Ligesom, det er klart med det samme ikke en tiggerpige, da hun bærer sådan noget.
  Til sidst besluttede Gerda at sælge sine sko. Men for dette måtte hun gå ind i byen. Pigens ben stivnede hurtigt, og det var næsten smertefrit at gå langs stien.
  Okay, Gerda besluttede, at selv uden skoene kunne hun være ønskelig for Kai.
  Sælges til en købmand, modtager et par sølvmønter. Jeg købte mig en lærredstaske og gik som en tigger langs Europas veje. Vi skal finde en bror. Og pigen, da hun hørte, at de i syden sædvanligvis sælger drenge til slaveri, skyndte sig derhen.
  Sandt nok var pigen dårligt orienteret og vandrede rundt i Tyskland i lang tid. Indtil efteråret kommer. Okay, pigens bare fødder var hærdede, som hovene på en hest, dog kløede hård hud. Men hver dag blev det koldere og koldere.
  Og at sove udendørs er ubehageligt. Om natten frøs selv Gerdas kjole og hun rev den med nød og næppe. Har brug for at gøre noget. Det er allerede begyndt at sne. I en let kjole fryser pigen ind til benet, og hendes bare hærdede ben bryder isskorpen.
  Gerda, for ikke at falde i søvn og ikke vågne en smuk nat, blev i det sydlige Tyskland for vinteren i ét hus for at tjene ved næven. Til dette skulle hun arbejde, gøre rent i huset, malke koen og meget mere. Men pigen blev fodret og fik en revet frakke og træsko.
  Da foråret kom og sneen begyndte at smelte. Pigen smed de hårde arbejdsklodser af sig med fornøjelse og drog igen sydpå. Hun fik ikke noget i løn, og Gerda måtte spise almisse. Derudover sang pigen stadig godt. Hendes kjole var helt flosset, og hendes bare fødder var liderlige og dækket af en skorpe. Pigen kom endelig til Balkan. Passerede Ungarn og kom ind i Tyrkiet.
  Tiggeren zamorashka flyttede til Istanbul. Hun gemte sig for tyrkerne i skovene og gemte sig for de kristne.
  Men allerede på vej til selve hovedstaden blev den blonde pige fanget. Og da hun efter muslimernes standard allerede kunne giftes bort, så blev Gerda vasket, klædt ud og solgt som jomfru på auktion. En pige med smukt hvidt, krøllet hår er en værdifuld vare. Hun gik til den ældre emir. Og det skal ske, at denne emir lige efter købet blev så alvorligt syg, at han ikke kunne opfylde sin ægteskabelige pligt.
  Pigen boede i et harem. Tilfredsstillende, som i et gyldent bur, men kedeligt. Sandheden lærte tyrkisk og arabisk.
  Opdagede islam. Den nye religion var i det hele taget enkel, næsten forståelig. Det er ikke klart, om hun vil modtage et harem af mænd efter sin død? Og vil hun kunne lide det?
  Pigen blev gradvist en pige, og fabelagtig smuk, og emiren døde efter lang tids sygdom.
  Og nu er Gerda igen sat til salg. De klæder sig nøgne af foran hundredvis af begærlige mænd og sælger dem til sultanens harem. Gerda får gradvist indflydelse der og bliver sultanens hustru. Men det osmanniske rige er allerede i tilbagegang. En krig bryder ud med Rusland, der truer med at afslutte Tyrkiets kontrol over Krim og Sortehavet.
  Efter at nazisterne var blevet besejret i det østlige Kuban, belejrede de sovjetiske tropper Krasnodar. I syd udviklede kampene sig endnu mere succesfuldt. Flere byer i området blev taget på farten. Og slog også Sukhumi tilbage med et kraftigt slag fra Georgien.
  Tyskerne væltede ind. De russiske T-54 og IS-7 kampvogne viste sig at være effektive i offensiven. Tyskland blev også besejret nær Paris. Og det blev afvist.
  Hitler faldt i fortvivlelse. Russiske tropper bevægede sig i retning af Sortehavet og nærmede sig allerede Krasnodar. Og knuste fjenden. De rumænske enheder overgav sig i regimenter, og meget ofte til trommeslag.
  Det blev klart, at fronten ikke kunne holdes så let. Og så begyndte Italien at overgive en ny front, som den Røde Hær åbnede mod tyskerne. Og begyndte at rykke frem mod syd.
  Kort sagt, det viste sig at være dødeligt og dødbringende for Fritz.
  Bataljonen af piger rykkede frem mod Sortehavet.
  Krigere kastede granater med deres bare fødder. Og de mejede tyskerne ned med maskingeværer.
  Her, i dette område af kortet, blev krigen gennemført meget mere vellykket end i den virkelige historie. Landsbygaflen er allerede taget. Tyskerne løber. Den russiske røde hær har en stor overlegenhed i denne sektor inden for infanteri og kavaleri. Tyskerne har generelt intet imod lette russiske kampvogne.
  Og de sovjetiske generaler, der er sikre på sejren og folkets stemning, lad os sige det - major.
  Veronica kaster en granat med sin bare fod. Spreder tyskerne og knirker:
  - Lad Rusland være over alt!
  Victoria skyder også. Han kaster en granat med sin bare fod og knirker i lungerne:
  - Lad fremtidens verden være vores!
  Yderligere skyder den allerede smukke pige Juliana sig selv uden nogen ceremoni.
  Og han kaster også en granat med sin bare fod. Og Fritzerne var meget spredte.
  Pigen kvidrede:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så også Anna, som om hun fyrede. Og med sin bare fod vil han affyre en granat meget skråt og knække Kaiser-enhederne som glas.
  Og siger:
  - Sejrens psykologi! Skæbnedemokrati!
  Og så vil Matryona lancere en hel kasse med sprængstoffer. Og hvordan det vil sprænge kejserens soldater i luften. Og brøl:
  - For Rusland i rumhøjder!
  Yderligere to smukke piger kører på en let tank "Marten" -2. God bil med to maskingeværer. Pansringen er ikke for tyk, men den rummer maskingeværer. Formen er strømlinet. Pigerne Olga og Zhenya er placeret inde, tilbagelænet og skribler for sig selv om tyskerne.
  Ikke en dårlig bil - en hastighed på hundrede og tyve kilometer i timen. Fremragende permeabilitet. Og larve.
  Piger fylder tyske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt hvad du gemmer bag skyerne
  Du er dækket af en truende sky!
  Som vi havde i det hellige Rusland.
  I det hellige Rusland, i sten Moskva.
  Kreml var i en herlig by,
  I nærheden af Ivan, nær den Store,
  I katedralen var i Archangelsk,
  Ligesom det rigtige kor havde:
  En ung bueskytte står på uret,
  Står på uret og beder til Gud,
  Han græder, mens floden flyder
  Græder - strømme af tårer flyder,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med et skaft på den fugtige jord:
  "Du er en goy, moder jord er fugtig,
  Du spreder dig i alle retninger
  Du åbner op, kistebord,
  Vend om, gulddamask!
  Du rejser dig, rejser dig, ortodokse zar,
  Ortodokse zar Alexei Mikhailovich!
  Se på din familie
  Til det hellige Rusland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en forældreløs!"
  Pigerne synger for sig selv og knuser tyskerne. De går hen over lig og efterlader et blodigt spor med larver. Her er pigerne. Også inde i tanken er de næsten nøgne, i samme trusser og barfodet. Men meget smukke piger.
  Og tyskerne lider enorme tab ved deres ild. Maskingeværer er tunge og hurtigskydende. Og pigerne er meget smarte. Den zaristiske hær var godt udrustet.
  Der er også jødiske videnskabsmænd, der arbejder for Rusland. Her er den mest magtfulde Ilya Muromets-7 bombefly i verden på det tidspunkt, der flyver for at bombe tyskerne. Verdens første fly med tolv motorer. Atten maskingeværer og toogtyve tons bomber. Her er bilen.
  Indtil videre kun i et enkelt eksemplar.
  Og også i besætningen på pigen. Og næsten nøgen, i én badedragt. Det er meget smukt og sexet.
  . KAPITEL #13
  Krigerbesætningschef for Ilya Muromets-7 bombeflyet, Valentina. Meget smuk og kurvet blondine. Det er nødvendigt, at bilen sætter farten ned og dækker den tyske bunker med et præcist bombekast.
  Hitlers soldater er stærke og disciplinerede. De skyder på det sovjetiske og russiske monster. Men krigerne tæsker som svar. Otte maskingeværer fejer bogstaveligt talt det tyske infanteri væk. De sønderrevne soldater fra den tyske hær falder.
  Gyldenhårede Lada leder ilden og griner kødædende. Pigen tog endda sin bh af for bedre at koncentrere sig. Og ryster sit bare bryst. Bare en stor skønhed. Så meget ynde og præcision i det. Lada er selv tynd, men senet, og taljen er tynd, som en hveps.
  Galina affyrer også med maskingevær mod tyskerne. Også en pige, både smuk og kurvet. Med bare fødder trykker han på aftrækkerne. Og ansigtet er så smukt. Ikke en kriger, men bare en super pige.
  Galina siger grinende:
  - Til ære for zar Joseph Vissarionovichs far!
  Aggressiv og smuk, med bladguld hår, Lada bekræfter:
  - Lad os feje Judas med et piskeris!
  Valentina trykker sin bare fod på pedalen. En ton bombe falder på en tysk bunker. Dette er dødelig magt. "Ilya Muromets", accelererer, så fragmenterne ikke rører den. Bunkeren eksploderer og løfter en røgsøjle op.
  Pigerne udbryder i kor:
  - Hit! De gav Fritz!
  Og spank af glæde med bare fødder. Ja, det er piger, der er i stand til at besejre tyskerne. De kæmper og drømmer om en verden, hvor folk aldrig vil dræbe folk. For eksempel hvis det sovjetiske imperium af Joseph Stalin erobrer hele verden. Men Rusland, eller rettere USSR, er en unik enhed, der kan blive et evigt imperium! Fordi Joseph Stalins dynasti kan regere i århundreder. Og efter vælten af kejser Nicholas II fik Rusland endelig stabilitet, og alle accepterede endelig dynastiets legitimitet.
  Og nu bryder zaren og formanden for GKO, Joseph Stalin, der besejrede oppositionen, tyskerne ryggen.
  Et af zar Stalins stærke tiltag er at tiltrække kvinder til hæren. Og den russiske kvinde er den mest forfærdelige kriger i verden! Er det ikke!?
  Her for eksempel på Sokol-jageren skynder piloten Alice sig. Sådan en smuk pige, blond med et strejf af rødt i håret. Slank pige, næsten nøgen.
  Barfodet trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyder han sig selv. Skyder en tysk bil ned med et maskingevær i stor kaliber. får hende til at brænde og siger:
  - Jeg er født til den kongelige tjeneste! Pigen er ret sej, og med blåt blod, husarer!
  Og accelererer hastigheden af "Falcon". Måske er russiske, sovjetiske fly, selvom de ikke er jetfly, på nogle måder de bedste i verden.
  Og allerede foran dukkede en tungere og mere avanceret tank skabt af barnebarnet til den store Mendeleev op. Maskine med to hurtigskydende kanoner og ti maskingeværer. Og piger klarer også sådan en kolos.
  Og en russisk kampvogn kommer og ødelægger tyskerne. Desuden med en kraftig dieselmotor, og ganske acceptabel og adræt.
  Pigerne i tanken synger;
  Vort gudelskede Rusland,
  Generøst velstående land...
  Nå, monarkerne er smukkere, smukkere -
  Fader Zar Stalin-paradis!
  Og kampvognssporene knuser de tyske soldater. Bogstaveligt talt kravler tarmene allerede ud, og blodstrømme strømmer fra larverne.
  Tankkommandøren, Tatyana Krupskaya, siger:
  - Ja, vi vil vinde for Rusland!
  Pigen er i øvrigt af en fyrstefamilie, men kæmper alene i trusser. Men sådan en sød en. Hun har stor indre styrke.
  Med bar fod trykker pigen på pedalen og siger, blotter sine tænder og griner.
  - Du er den største zar Joseph Stalin!
  Og krigerne er sikre på, at de når Berlin på sådan en kampvogn. Og tilliden hos alle krigere og krigere bliver stærkere.
  Natasha, grebet af entusiasme, begyndte at komponere og synge. Resten af pigerne jublede;
  For det hellige Rusland skal kæmpe vores lod,
  Vi er piger med kæmpe hjerter...
  Fascisten i det sovjetiske land ønskede
  Men med Rod er vi altid forenede kæmpere!
  
  Må vores Rusland være i evig herlighed,
  Horderne af Djengis Khan vil ikke erobre os...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi bøjer de voldelige fascister i hornet,
  Tro mig, ingen vil overvinde Rusland ...
  Når alt kommer til alt, er Jesus, den højeste Gud, med os,
  Og tag ikke Fritz-vrøvl med!
  
  Alle ved, at Fædrelandet er givet til os,
  For rasende sejre uden at kende mørket...
  Den frygtelige Satan blottede sine tænder,
  Skjorte gennemvædet af blod!
  
  For et Komsomol-medlem er der intet ord kujon,
  For piger er barrierer ikke væsentlige ...
  Hvid Gud vil hjælpe os Jesus,
  Udødelighed vil være den højeste belønning!
  
  Vi kæmpede meget tappert nær Moskva,
  Selvom tyskerne bruger en utrolig kraft ...
  Kæmpede halvnøgen barfodet
  Og jeg tror bestemt, at sejren vil vente!
  
  Russiske krigeres storhed lever,
  Og han vil aldrig give efter for nazisterne ...
  Vi vil lade Fritz rasende ind i forbrug,
  Hvad steg ikke meget beskidt affald!
  
  Ja, Hitler, du er snu og udspekuleret,
  I stand til endda at overtage halvdelen af verden...
  Men Stalin er også en tapper ørn,
  Gør ikke dig selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, ved ikke at trække sig tilbage,
  De er ikke engang bange for frost ...
  Og Fritz vil snart blive til spil,
  Russerne har jo altid været i stand til at kæmpe!
  
  Rusland er kærlighedens moderland,
  Og vil give kommunismen en gave...
  Ingen grund til at bygge en vurdering på blod
  Med et grin af skamløs revanchisme!
  
  Ja, Führeren vil tage os i halsen,
  Og vip Rusland over hele stilladset...
  Men vi kæmper rasende for fem
  Stalin er jo med os med kappe og hat!
  
  Han er en stor kriger, det ved alle
  Og Komsomol-medlemmer vil altid være barfodet...
  Og vi vil flytte Hitler i skægget,
  Vores fletninger brænder af skarp varme!
  
  Krigere er vores skæbne,
  Vi vil knuse den enorme Panther...
  Selvom Adolf skabte ondt kaos,
  Vi vil indikere normen og foranstaltningen til ham!
  
  Der er ingen Stalin, der er mere intelligent og stærkere,
  Han er lederen af den store kæmpes land...
  Og du slog Fritz stærkere, pige
  Vi er jo altid forenet i kampe!
  
  For at opnå resultater bygger vi en hel serie,
  Sigter mod stjernerne som en hurtigvinget fugl...
  Og der vil være et højt resultat,
  Sådanne piger, stolte ørne!
  August 1947 lakker mod enden. Nætterne blev længere og dagene kortere. Piger afviser fra tid til anden nazisternes angreb. Den store patriotiske krig har stået på i så mange år. Det er bare en frygtelig og svær test. Som ikke kan sammenlignes med noget som helst. Han arbejder meget hårdt i femten eller seksten timer om dagen og spiser på rationeringskort, idet han er sulten på grænsen til udmattelse.
  Selvfølgelig er det i den aktive hær meget bedre end bagved. Og pigerne kan tisse lidt, mens der er en kort pause.
  Natasha med sin bare fod trukket frem, komponeret af hende selv:
  Russiske tropper nåede Oder. Den tsaristiske hær af Nicholas II har allerede vundet mange sejre. Mange byer i Østrig-Ungarn blev taget, kampe blev udkæmpet i Budapest. Hvor ellers gjorde ungarerne modstand. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava og en række andre bosættelser.
  Tyskerne led store tab og trak sig tilbage. Østrigerne overgav hele regimenter og endda divisioner. Og med flagene hejst under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - behageligt med lidt blodsudgydelser og i fremmede områder.
  Selvom Rusland normalt sjældent var så heldige under erobringerne. Og næsten alle krige og sejre blev givet til russerne med store blodsudgydelser.
  Måske blev Oleg kaldt profetisk, fordi han var i stand til at tvinge Byzans til at overgive sig uden blod?!
  Under alle omstændigheder hævdede Nicholas II rollen som den Største.
  Pigerne gik ud til Oderen. Efteråret er allerede kommet. Gyldne tæpper af blade.
  Krigere trampede på tæpperne. Og kastede sig i vandet.
  Veronica, der plaskede i floden, spurgte Victoria:
  - Tror du, zaren vil give land til bønderne efter krigen?
  Den befalende pige rystede på hovedet.
  Hvorfor har bønder brug for jord?
  Veronica fnisede og bemærkede:
  Ja, de kan ikke klare det på egen hånd. Men der er stærke virksomhedsledere, der kunne trække.
  Victoria svarede hårdt:
  - Her vil de sælge jorden på kredit. Måske bliver det bedre på den måde.
  Juliana vendte sig om i vandet og bemærkede:
  - Det er højst sandsynligt, at det er bedre for grundejerne at have jorden. De kan drive store landbrug og bruge traktorer. Privat, storstilet produktion er den mest effektive!
  Veronica accepterede modvilligt:
  - Måske. Men det skaber merværdi!
  Juliana fnisede og bemærkede:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, der havde rang af oberst, bemærkede med et smil:
  - Det stimulerer udviklingen. Og hvad er meningen med at give jord til en bonde og endda en drikker. Det er godsejeren, der fodrer halvdelen af verden med russisk brød! Vores land er meget rigt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Rusland er rigt og livet bliver bedre! For eksempel arbejder min bror på Putilov-fabrikken som værkfører. Og han har en løn på tre hundrede rubler, bonusser ikke medregnet.
  Victoria væltede om og slog i beundring sin bare fod på vandet og fik en bid:
  - Det er, hvad der står! Rusland rejser sig! Og snart bliver den endnu stærkere!
  Pigerne svømmede i Oder og havde en afslappet samtale. Anna spurgte pigerne:
  Hvad tror du, der venter os efter døden?
  Juliana smilede og svarede:
  - Ateister siger - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjælen vil gå til Gud, og han vil bestemme, hvor han skal hen til himlen eller helvede.
  Veronica spurgte Juliana:
  - Tror du, der er en Gud?
  Pigen slog vandet med sin bare fod, rejste en bølge og svarede:
  - Helt ærligt, jeg ved det ikke. Der er argumenter både for og imod Gud. - Pigen plaskede igen og lagde mærke til det. - Det spørgsmål er der selvfølgelig ikke svar på, men man kan komme med en række forskellige argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert meget forskelligt. Og hvad er der at tale om. Jeg tror personligt, at siden vi vinder, så eksisterer Gud selvfølgelig! Men der var tidspunkter, hvor vi befandt os under mongol-tatarerne. Og så er spørgsmålet - hvor var den Højeste Gud?
  Juliana bemærkede med et uskyldigt smil:
  - Men der er noget meget værre end det mongolsk-tatariske åg!
  Victoria var overrasket
  - Hvad er værre end det mongolsk-tatariske åg?
  Juliana sagde faktisk:
  - Alderdom! Hvad kan være værre end alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det bliver rigtig slemt!
  Pigerne var tavse. Det var lidt pinligt for dem at tale om det. Pigerne tog den og sprang ud af det kolde vand. De løb til sig selv, blinkende med runde, bare hæle.
  Marusya løb med dem og spurgte med et grin:
  - Men mon ikke, hvorfor har vi brug for alderdom? Det må siges umenneskeligt!
  Victoria var uden videre enig i dette:
  - Virkelig umenneskeligt! Det er bedst at være evigt ung og sund!
  Pigerne var groovy og sjove og snurrede i saltomortaler.
  Veronica med et smil og smilende foreslog:
  - Ja, vores hær er stærke piger! Og vi vil være i god form!
  Og pigen blinkede til sine venner. De bryder alle ud i grin med smil, harpier.
  Juliana foreslog:
  - Lad os finde levende vand og blive virkelig udødelige! Det bliver meget fedt!
  Pigerne grinede og blinkede til hinanden.
  Victoria foreslog derefter, blottede sine tænder og lagde mærke til:
  - Ja, det ville være rart at finde en måde at ikke blive gammel på. Hvor ville det være godt og smukt!
  Pigen forestillede sig en verden med nogle skønheder og unge mænd. Måske endda bedre uden skæg, så ansigterne bliver smukkere og sødere.
  Veronica svarede med et suk:
  - Ja, det her er det mest vidunderlige, der kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og pigen lo og blottede sine perlefarvede tænder.
  Victoria sprang op og foreslog:
  Lad os virkelig gøre en ende på alderdommen! Dette er generelt uacceptabelt! Menneskekroppe bør ikke ældes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Hr. oberst, end at blive gammel! Det er ikke bedre at dø for Rusland! For tapperhedens og ærens skyld - jeg laver ikke sjov! Han svarede - at jeg er rød? Jeg vil ikke!
  Pigerne lo endnu højere. Det er meget meget smukt.
  Juliana foreslog med et grin:
  - Og lad os forynge alle de gamle kvinder! Så alt glimter som solen!
  Victoria var enig og hoppede højere op:
  - For Fædrelandet og Nicholas den Store!
  Anna, denne rødhårede kriger, sagde:
  - Men alligevel bliver nonnerne, trods bønnerne, ikke yngre. Selvom de har en hellig ånd. Så du begynder at tænke, hvor er Guds retfærdighed?
  Victoria tog en dyb indånding og svarede:
  - Et støn står over hele jorden ... Hvor er du ejeren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Der er mange fantastiske mennesker
  Hvis gerninger lever i århundreder ....
  Der er mange klare fugle,
  Hvad kaldes udødelige!
  
  Og heltene i eposerne,
  De besejrede horden med det samme ...
  Rusland vil føde stormagt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthovedet ørn,
  Zaren regerer glorværdige Nikolaj...
  Han stråler under himlen,
  Du beder for ham, gå efter det!
  
  Kejser af hele Rusland
  Hvad løftede den slags land op...
  Den virkelige mission
  For fremskridt og oldtid!
  
  Besejrede japanerne i kampe
  Tyskerne blev besejret med det samme ...
  Pigernes stemme er klangfuld,
  Nikolaj vor Herre!
  
  Og vor konge vil ikke give efter i kamp,
  I konstruktionen af en stor gigant...
  Han slår modstanderne hårdt,
  Og det viste sig at være en rasende opstilling!
  En smuk sang blev samlet op af pigerne. De er så vidunderlige og fyldige sangere. De har sådan en smuk sang.
  Ja, fantastiske piger.
  Så skrev den strålende Natasha, den mest storslåede af pigerne.
  Her er hun tvunget til at stoppe og skyde mod det nazistiske fly. Kaster en granat med bar fod. Skyder en stormtrooper ned og udbryder:
  - Sejr!
  Zoya skyder og skyder også ekstremt præcist. Skyder et fascistisk fly ned og brøler:
  - For kommunismen, Sovjets land!
  Og hendes nøgne, runde hæl kaster en eksplosiv pakke op.
  Leder ilden og Augustine. Hun er smuk, meget muskuløs og solbrændt pige. Og hendes kobberrøde hår flagrer i vinden som et proletarisk banner.
  Og med bare tæer, som om man kastede en granat med dødelig kraft, ekstremt ødelæggende kraft.
  Og brøl:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Svetlana kæmper også med et vildt hug. Og med sine bare tæer kaster han granater af kolossal, morderisk kraft. Og river modstandere i revne stykker.
  Og hyler:
  - For stor kommunisme!
  Og som sproget vil vise. Og med en bar, rund, lyserød hæl vil pigen give efter for en eksplosiv pakke.
  Lad os se det i øjnene, disse piger kæmper meget.
  Krigerklasse - super!
  1. september 1947 i Det Tredje Rige fejrede otte år siden starten af Anden Verdenskrig.
  Hitler og hans menageri fejrede begivenheden sammen med fest og dans og gladiatorkampe.
  Führeren sad på en luksuriøs lænestol og så pigerne danse.
  De gik først ud i kjoler og sko, og begyndte så at klæde sig af.
  Pigerne tog deres tøj og sko af. Og efterhånden forblev i kun trusser og barfodet dansende danse.
  De så også meget smukke ud.
  Führeren gryntede som et vildsvin og snurrede i sin stol. Men det er stadig kun blomster.
  Her dansede pigerne og gladiatorkampene begyndte.
  Nazisterne begyndte igen at spise og placere væddemål.
  Führerens bord var luksuriøst, og på det var rige retter, med forskellige velsmagende sager.
  Hitler spiste frugt med fornøjelse.
  Hans humør var moderat stridbar og ikke overdrevent munter. Krigen trak ud og i de seneste måneder blev modstanden fra Den Røde Hær endda intensiveret.
  Russerne havde en ny T-54 kampvogn, som var bedre bevæbnet og beskyttet og kunne modstå nazisterne. Og den formidable IS-7 dukkede op. Den sidste tank er selvfølgelig meget dyr og svær at fremstille og kan i princippet ikke masseproduceres.
  Men hans kanon er i stand til at trænge igennem tyske kampvogne. Desuden, selvom den nyeste IS-7-maskine ikke bryder igennem, og projektilet går ind i en rikochet, er den ganske i stand til at invalidere den.
  Så USSR har allerede en vis magt.
  Men det første par løber ind i arenaen. Børnene starter kampen. To drenge på omkring ti eller elleve med treforender og et net sprang ud fra den ene side. De var i de samme røde badebukser.
  De løb, blinkende med bare hæle. De bøjede sig for Führeren og bøjede deres bevægelige ryg.
  De tynde, muskuløse kroppe af stadig solbrune små drenge, som ikke engang kan kaldes teenagere.
  Hitler forestillede sig, at de blev pisket eller fik deres små runde hæle svedet af et rødglødende koben - det ville være fedt.
  Og her er yderligere to drenge med sværd og skjold, der løber tør. Også nøgen og barfodet i blå badebukser. Men deres bevæbning er asymmetrisk.
  Medlemmerne af menageriet begyndte at vædde.
  Drengene har nogenlunde samme højde og alder. Udvalgt til at være spændende. Begge sider vil kæmpe til døden. Selvom de benåder, så vil de blive tortureret i kælderen med den obligatoriske kauterisering af hælene.
  Her er væddemålene. Hitler insisterer på hemmeligholdelse af takster. Ellers tør miljøet ikke stille op mod Führeren.
  Og så vil kampen i hvert fald ikke blive forhandlet.
  Og lad begge sider kæmpe.
  Drengene kastede sig over hinanden, og lad os vifte med sværd og trefork. Det var tydeligt, at de ikke var uddannet særlig godt, men de havde en idé. De viklede en ind med et net, og lad os prikke med trefork. Men så fik drengen et sværd på skulderen. Og der var en ridse.
  Børnene fortsatte med at stikke og skære hinanden. Blod spildte med det samme. Og drengenes bare fødder efterlod skarlagenrøde, yndefulde fodspor.
  Führeren kunne lide, da drengene dræbte hinanden. Og når de skærer og river uden medlidenhed.
  Her var drengene allerede i sår, og en af dem var færdigbehandlet. Og de skyndte sig med sværd til den anden. De gjorde ham også færdig og tvang ham til at falde til ro. Behøvede ikke engang at bede om nåde.
  Hælene på de dræbte drenge blev brændt, og de blev hægtet op med kroge. Og slæbt hen til krokodillerne.
  De to overlevende i blå trusser reagerede og helbredelsen blokerede. De blev også prikket af trefork.
  Hitler var ikke særlig begejstret for denne kamp og bemærkede:
  - Ja, noget er ikke så rørende! Hvornår tager vi Stalingrad?
  Mainstein svarede med et smil:
  - Overfaldet er allerede begyndt, og vores tropper er denne gang meget bedre forberedt!
  Führeren nikkede indforstået.
  - Jeg tror! Vi har gjort et godt stykke arbejde!
  Guderian bemærkede:
  - Indtil videre i USSR er T-54 produceret i sparsomme mængder, og vi har en kolossal fordel som kampvogne!
  Hitler var enig:
  - Ja vi har! Men vi kan miste det!
  Guderian sagde selvsikkert:
  - Den pyramideformede tank er perfektion i sig selv, russerne vil ikke være i stand til at gøre det bedre!
  Führeren klappede i hænderne:
  - Vi må hellere se kampen!
  Denne gang kom en smuk pige med blond hår ind i arenaen. Hun var iført en snorebikini. Og selvfølgelig barfodet og meget sexet.
  Hitler bemærkede:
  - Fantastisk fighter!
  Og modstanderen var også værdig i dette tilfælde af en brun bjørn. Ret stor og farlig.
  Pigen var bevæbnet med et sværd og en dolk. Og høj, muskuløs, allerede en ganske erfaren fighter.
  Hun vred sin bare fod og knirkede:
  
  De, der er ved at dø, hilser dig!
  Hitler råbte:
  - Ikke! Jeg vil have dig til at leve!
  Den smukke pige nikkede.
  - Vil forsøge!
  Führeren lavede et væddemål og knurrede:
  - Sats også på bjørnen, ellers vinder vi ikke noget!
  Indsatser gik ved at trykke på knapper. Hitler tog en tår appelsinjuice, hvori is flød.
  Kampen begyndte ... Bjørnen var sulten og vred og angreb rasende. Pigen fjernede den med et sværd og skiftede til siden. Bjørnen brølede med et brøl, mens den skyndte sig. Og krigeren skiftede igen.
  Hun er faktisk hurtig. Skærer med et sværd i ansigtet. Men udyret vil vende om og kroge gladiatorpigen med kløerne på maven. Der var blodige skrammer på pressen.
  Führeren bemærkede med glæde:
  - God kamp.
  Og han spurgte Speer:
  - Kan man øge produktionen af disketter?
  Ministeren for våben og ammunition svarede selvsikkert:
  - Selvfølgelig kan vi det! Selvom teknologien her er ret kompleks. Men disse maskiner lider praktisk talt ikke tab, bortset fra nedbrud. Og deres antal i rækken vokser.
  Pigen var i mellemtiden ved at hugge en bjørn. Han kastede blod op. Og savnede en dolk i øjet. Og det var allerede dødbringende. Da han kløede pigen i smerte, blev udyret tavs.
  Hun smed den af sig og rejste sig. Hun satte sin bare, mejslede fod på bjørnen og brølede:
  -Sejr!
  Hendes bh er sprængt fra dyrets klo, og hendes bryster er blotlagte og ridset foran. Og klippe bagsiden lidt. Men det er ikke noget alvorligt. Men pigen bløder. Og fra bjørnen og i det hele taget en vandpyt.
  Hitler gav hende et kys og bemærkede:
  - Du er dejlig!
  Hvorefter den store diktator beordrede:
  - Beløn hende med et jernkors i sølv, og send hende til et feriested i tre dage!
  Derefter gik pigen meget tilfreds.
  Fighters kæmpede igen. Denne gang kom to drenge på omkring tolv ud mod en pige med to sabler. Drengene havde korte sværd og skjolde.
  Kampen var i samme badebukser, inklusive pigen. Kampen lovede at blive interessant.
  Pigen bevægede sig godt, men drengene er veltrænede. Og kampen var konkurrencedygtig.
  Führeren spurgte Guderian:
  - Er IS-7 tanken god?
  Kommandøren og strategen svarede ærligt:
  - Ikke en dårlig bil! Selv en 128-millimeter kanon tager den ikke i panden. Kun det nyeste og stadig sjældne højtryksvåben kan trænge igennem det. Og så skal du have en stor kaliber og en urankerne.
  Führeren grinede og bemærkede:
  - Stalingrad må ikke ske igen!
  . KAPITEL #14
  2. september 1947 udspillede sig voldsomme kampe om byen ved Volga. Kvinders snigskyttebataljon under kommando af kaptajn Natashka Kaktusova indtog en defensiv stilling i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og rifler, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Natasha er selv i en plettet tunika over sin nøgne krop, i korte bukser og barfodet. En smuk og kurvet pige, med stærke hofter, en tynd talje, en kort klipning under en halvkasse. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en mandig hage, blå øjne vidt fra hinanden. Lysebrunt hår blev gråt med støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Natasha har kæmpet i mere end fem år, og trods sin ungdom har hun set en masse. Pigens ben er dækket af sår og blå mærker. En pige er mere adræt til at bevæge sig barfodet end ru og klodsede støvler.
  Den nøgne sål mærker den mindste vibration af jorden, advarer om nærheden af en mine, og moderjorden selv tilføjer udholdenhed. På den ene side blev pigens fødder hærdede, og de var ikke bange for varmt metal eller ruinernes skarpe murbrokker, men på den anden side mistede de ikke følsomhed og fleksibilitet, og advarede gennem brølet af bevægelsen af tanke.
  Søde Natashka holder en granat med en eksplosionspakke bundet til den. Det er nødvendigt at kravle til den formidable tyske tank "Lion", der vander gaderne med maskingeværer.
  Mirabela kravler ved siden af hende. Også barfodet, så alle pigerne fra bataljonen viste sig at være fra støvler, der efterlignede deres chef. Hendes støvede såler skærpes, når pigen kravler på alle fire. Mirabelas gule hår er rodet og langt... Lidt kruset. Pigen selv er slank, tynd, lille af statur. Hun kan endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Mirabela har allerede oplevet meget. Det lykkedes hende at besøge både fascistisk fangenskab, efter at have overlevet grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, ømme ansigt, kan man aldrig sige, at hun blev slået med gummistænger på hælene, en strøm gik gennem hendes krop.
  Mirabela skyder ... En soldat fra Det Tredje Rige, i dette tilfælde en araber, falder død om, og hans næseparti rejser sand og murbrokker.
  Natashka smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her og sprænge den i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, sorte af solskoldning og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu vil skifte position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke trænge ind i det, kun tunge IS'er eller SU-100'er eller T-54'er har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet ...
  Svetlana affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat, ingen ved hvilken nationalitet, falder ned. Tyskerne, der har erobret det meste af den østlige halvkugle, værdsætter arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere. Antallet af polakker er også steget - som fra vuggen er vant til at hade det bolsjevikiske Rusland. Her kæmper ukrainske nationalister og don-kosakker og tjetjenere og hele det kaukasiske Khaganat. Hitler rejste en hel international.
  Masser af fjender...
  Svetlana undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen flækkede næsten, sort af støv, en rund, pigeagtig hæl. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren ved, hvor tæt en stor kaliber gave fløj forbi. Pigen korsede sig og hviskende:
  Selv en kugle vil ikke stoppe os!
  Mirabela skyder tilbage... Endnu en pige Angelica - meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, trods de sparsomme rationer. Også en meget smuk pige, med luksuriøse hofter, en opskruet talje, ikke feminine brede skuldre og høje bryster.
  Angelica kæmper i bare sine shorts, tunikaen er revet i stykker og smuldrer til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret over Volga. Gud forbyde at overføre mere ammunition og en dråbe mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Angelica er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et stykke splinter ramte højre fodsål, og det gør ondt, det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede, næsten nøgne Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren, Moskva og Stalin er over os!
  Og hun afskærer de angribende nazister, selv har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de formidable tyske kampvogne at vende rundt. Her er næsten to hundrede tons "mus", og de kan slet ikke passere ...
  Som Svetlana forventede, kørte "Lev" lidt og begravede sig selv i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede, og en granat fløj ud af dens tønde...
  Et eller andet sted buldrede i det fjerne og efterlod ruinerne. Blonde Svetlana, som en slange hvæsede:
  - Det er min beregning! Har åbnet en konto...
  Pige-kaptajnen er igen tvunget til at kravle væk. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. På grund af den stædige Hitlers skyld blev horderne fra Det Tredje Rige kørt fast i positionskampe i en ret stor og velbefæstet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til at lave saltomortaler på nedlagte tyskere eller arabere og vende om. En af de nazistiske militante river sin hånd af og hænger på den, et engelsk ur med et kompas.
  Mirabela siger med et smil:
  - Hvad kompasset viser dig - vejen til helvede!
  Og en smuk pige ryster et stykke klæbende keramik af sin støvede hæl.
  Angelica støver også af med sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Og prøv at vaske. Igen må man grave sig ned, når de tyske maskinpistoler skribler. Og kravle på en plastunski måde.
  Bataljonen af piger holder deres stillinger, selvom der er beskydning. Og de river tunge granater, og bomber falder ned fra himlen ... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Her ser Svetlana, hvordan Panteren kravler. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede, spyttede støvet ud, der kravlede ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du skal snige dig ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Angelica begyndte at krybe op og hvilede på afløbet med sine bare tæer og albuer. Hun var som en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i det enogfyrre år, da Wehrmacht forræderisk invaderede Sovjetunionens vidder. Var hverken pigen, næsten pigen bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante udbrud af skaller som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slog på maven. Fragmenter styrter fra oven som en flok vilde bier. Angelica hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre!
  Pigen fremskynder sin kravling og kaster en granat med en sprængstofpakke påsat. Nutiden flyver i en bue. En eksplosion høres, Panterens tyndere sidepanser giver sig selv. Den tyske kampvogn begynder at brænde, kampsættet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Tak Herre Jesus! Jeg tror kun på dig! Jeg beder til dig alene!
  Bryder panteren. Revet af en lang stamme er begravet i murbrokker. Frontrustningen, løsrevet fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øjne, på et ansigt brunt af støv og solskoldning, funkler af kornblomster, siger:
  - Jo flere ege fjenden har, jo stærkere vores forsvar!
  Angelica er meget sexet, i sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan smide glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sit yndefulde, støvdækkede ben. Og sidder fast, lige i halsen på en fascist. Smukke Angelica pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Pigen, hvorefter hun kravlede igen og skød. Led ild og Svetlana.
  Skønhedskaptajnen, Natasha, der havde fældet fascisten, kvidrede:
  - Livet er en kæde, og de små ting i det er leddene ...
  Mirabela skød, skar Fritz hovedet op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket!
  Svetlana, der igen skød præcist, kvækkede:
  - Men man kan ikke gå i cykler på bagateller ...
  Mirabela skød præcist og tilføjede:
  Ellers vil kæden omslutte dig!
  En anden pige Olimpiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to af dem skubbede hende... Den lumske boger kravlede ind i larven på "Tiger"-2. Og hvordan denne langløbede tyske bil vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, du har en spand!
  Og han nåede knap at hoppe tilbage, blinkende, med sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog!
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er også meget kreativ. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs eller TA-152'erne rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympias siger irriteret:
  - De prøver stadig at skræmme os!
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden vil ikke tage os under stjernehimlen!
  For det hellige Rusland vil kæmpe hårdt,
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinde. Tøj blev revet under kampene i klude, stærke ben er bare, hår er vævet ind i to fletninger og kraftigt støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, ridset og beskidt dreng, i intet andet end shorts. Drengens naturligt hvide hår blev gråt, og ribbenene viser sig gennem tynd, solbrændt og snavset hud. Ben frygtelig slået ned, og i forbrændinger, blå mærker, med vabler. Sandt nok holdt skæbnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans baggrund virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  Pigen skyder fra en tung panserværnsriffel. Tyske biler kan ikke gennembores i panden, men der er en chance i sporene.
  Og den heftige "Løve", efter at have modtaget et tungt sprængstof i undervognen, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang med ondskab:
  - Stinky Fritz uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Selvfølgelig kom han i store problemer!
  Olympias, der flimrede med muskuløse, solbrune lægge, slog en stepdans af med sine bare, smukke ben. Pigen sang:
  - Hellige russiske ansigter flimrer fra ikonet ... Gud forbyde dig at suge mindst tusind Fritz! Og hvis nogen summer mere end fascister, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Så genladede hun panserværnsriflen og skød igen. Den tyske transportør pustede røg ud igen.
  Pigebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tab. Her blev den ene pige revet i to, og hendes ansigt blev så, trods støvet, bleg.
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Svetlana forsøger i mellemtiden at bryde igennem "Tigeren". En kraftig tysk bil, fik en granat i siden, men bukkede ikke under. Vender om for at affyre en kanon. Pigen er nødt til at grave sig ned i jorden, og murbrokker, for ikke at blive knust af eksplosionsbølgen, der udløses af nutiden.
  Svetlana hvisker sagte:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Mirabela kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på hendes pande. Pigen hvislede:
  - Om det faktum, at den lette undervisning om vinteren om foråret ... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestbastard!
  Angelica, der brød synet af nazisterne og hældte vand på dem med et udbrud, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nu! Og hun sparkede den stakkels mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat mod tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden ... En eksplosion fulgte, og næsen på "Tigeren" blev ødelagt.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Svetlana fnyste gennem sine næsebor:
  - Vores, din vil ikke give efter!
  Mirabela skar en Hitleritisk lejesoldat ned med en kugle og sang:
  - Og skurken spøger ikke! Hænder og fødder snoer han de russiske reb! Han sætter tænderne ned i hjertet ... Han drikker fædrelandet til bunds!
  Svetlana fnisede og gøede:
  - Führeren råber vildt, river sig i stykker!
  Mirabela fyrede og tilføjede:
  - Nå, dødspust, griner!
  En endnu farligere "Shtumrtiger" er dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Svetlana ser, at det er urealistisk at komme tæt på Fritz-positionerne. Men i himlen Focke-Wulfs. En af disse maskiner flyver tættere på de sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Angelica kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død - der er ingen tilgivelse!
  Derefter giver pigen en tur fra maskingeværet. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther" -2 med et lille tårn og en lavere silhuet kører hurtigt op.
  Flere piger kaster granater mod den tyske bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende sig om.
  Angelica fløjtede og hvæsede:
  - Dette er et nyt angreb! Vi vil rive hendes mund!
  Panther-2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrolyserede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Angelica fnisede, skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og sagde:
  - Og Newton besejrede fjenderne, smed åget af tronen! Fritz han dekreterede sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt opslugt af brand, da ildtunger syntes at slikke himlen og knitre lilla, orange og karminrøde gnister! Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Svetlana væltede en tysk jagerfly, blinkede med sine blå øjne og sang:
  - Hvad er det, du klynker dårligt, gammel kvinde? Tro mig, bare et psykiatrisk hospital græder efter dig!
  Mirabela sang i en sang og skød mod nazisterne:
  - Hvor er det godt at lægge sig på græsset og slå Fritz'en i hovedet! Arranger et omslag til Führeren, og send kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med ben. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, efter at have modtaget granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Det kan ses, at skarpe fragmenter sårede ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af knækkede vinger.
  Svetlana, da hun så, hvordan Fokke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det er en semafor! En økse hænger om bord!
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af. Tog min sidste tur. Bødlen gik i aske, ikke piloten!
  Mirabela nysede, spredte støv og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Angelica kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte øjet og kom ud mod Fritz gennem baghovedet:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du skal behandles!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem og kastede granater foran dem. Sådanne taktikker mod piger virkede ikke. Her indsatte Seryozhka en katapult, og hvordan den rammer fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers mund!
  Angrebet af katapulten, der trængte ind i mængden af nazister, fik dem til at sprede sig og samtidig rulle om i luften. Fritz faldt og brød på murbrokkerne.
  Tank "Tiger" -2, efter at have mistet balancen, kolliderede med "Lion". Åh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Svetlana smilede og svarede:
  - Godt gået Seryozhka!
  Drengen knurrede aggressivt.
  - Pioneer er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pigen-kaptajnen begyndte at sømme igen. Og Olympias kildede Seryozhkas smalle fod, hvor har han det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem bålene.
  Mirabela i en sang sagde:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne muntre rødhårede, var enig:
  Der er ikke noget værre end alderdom! Dette er i sandhed den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen gjorde et hop med et kup. Hun forestillede sig et øjeblik modbydelige bedstemødre. Nej, sammenligne ikke, en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed, i slanke kroppe.
  Angelica tog den og sang:
  - Flow efter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinde gnider henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke, hvordan ungdommen er gået!
  Svetlana blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Ikke! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvislede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritz ansigt!
  Og en granat fløj sammen med en eksplosionspakke i fuld gang ind i nazisternes stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. I den tredje måned siden slutningen af juni har overfaldet stået på, men byen har ikke kunne tage alt. På andre områder af fronten opnåede nazisterne succes, men ikke på denne.
  Svetlana affyrede sin pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, det er tilfældigvis muligt... Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret!
  Og ramte benzintanken på en motorcykel. Maskinen eksploderede, og flammende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Mirabela tæskede tyskerne med et udbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Angelica åbnede ild, mere præcist. Et par sorte blev efterladt liggende på spydbeklædte murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Mirabela sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil jeg trække dig i fangenskab af prinsessen, den trofaste hund vil gnave dig!
  Svetlana, skydende, hvæsede:
  - Kom så om aftenen, Adolf, hæng dig ... Lad være med at narre dit hoved! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk - for at slå nazisterne hårdt!
  Mirabela sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Pigerne fra "Lenin"-bataljonen stoppede de fremmede troppers fremrykning. Fritz bevægede sig fremad og kastede bogstaveligt talt lig ud i rummet. Tanken "Lev", som man havde forhåbninger om, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår en sten af, der sidder fast på hendes nøgne brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" modtog et hul i larven og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Angelica spytter og siger:
  - Den russiske kriger stønner ikke af smerte!
  Og pigen skyder igen. Og han gør det rigtig godt. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Forgæves tror fjenden, at det lykkedes ham at knække russerne! Hvem tør, han angriber i kamp, vi vil hårdt slå fjenderne!
  Og Angelica ruller pressens muskler, som hun har meget præget.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb... En meget smuk pige med blødt, hvidt hår. Det lykkes hende på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og præget. Tøj på hende, kun bh og trusser. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Bare fødder og flimmer og hæle forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Angelica bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv ligesom mig i shorts!
  Steelenida rystede negativt på hovedet.
  - Det her er ikke passende!
  Angelica rystede på hofterne, skød passende og sang:
  - Noget Komsomol-medlem er blevet usædvanligt! At gå med bar overkrop på den måde er meget uanstændigt!
  Steelenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Fritz, se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazibilen brød i brand. Og den smukke blondine råbte:
  - Død over det onde!
  Angelica fnisede.
  - Og livet er godt!
  Steelenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, at nazisterne har vundet!
  Angelica synger:
  - Venter på sejr! Sejr venter... Dem, der længes efter at bryde lænkerne! Venter på sejr! Venter på sejr! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Godt med bar overkrop i varmen, som forstærkes af ilden.
  Svetlana så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritz med en maskinpistol og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem en figur, lad os bygge bare tæer. Og fløjtede som en nattergal-røver. Og gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendens soldater, som måske får børn, der vil græde for deres døde fædre.
  Svetlana driver dog sådanne tanker væk fra sig selv, så du har lyst til at bryde ud i gråd fra dem. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brød ind i de russiske vidder.
  Svetlana korsede sig og skød mod Fritz'en, som stille og roligt forsøgte at komme tæt på russernes positioner ... Mandens øje og hjerne, som var blevet slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Svetlana skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted, væltede flere gange. Så sank dens mule ned i murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun sigtede igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede ret grinende. Pigen sang:
  - Nej, sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk duftbrød bliver kaldt ordet vadested!
  Mirabela lavede et meget præcist skud, hvorfra Focke-Wulf blussede op og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  For dollars er han klar til at forråde Rusland ...
  Men den russiske mand er så smuk
  At han er klar til at give sit liv for Fædrelandet!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne figenen og rullede, og kuglerne rørte ikke skønheden.
  Angelica dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset som en djævel, kastede en granat med det samme med to ben. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias rettede Angelica:
  - Skarpt, i siden og ikke i den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tigeren" blev ramt i næsepartiet, og dette skæve kunstværk undgik.
  Derefter trak det nazistiske væsen tilbage. Hun begyndte at kravle som en skildpadde fanget i en brand.
  Svetlana sang og blinkede lystigt:
  - Og "Tigeren" viger, og tyskerne gemmer sig!
  Jomfrubataljonen manøvrerede under angreb, luftangreb og tunge kanoner. Her ramte jetbomberne, knuste, rødglødende stejler steg op i himlen. Og stenene brændte. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mænd gik til den næste verden - som ikke er så ked af det! Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Angelica er den mest sexede af krigerne i raseri: ja, kan nazisterne fra deres "Sturmtiger" virkelig skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og snurrer hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin kraft dødsgaven ind i Stormtigerens brede næseparti. Skønhedens nøgne, solbrune ben blinkede, og granaten fløj ind i den brede næse. Og den kraftfulde maskine blev først kvalt og så skyndte sig. To "Royal Tigers", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt ned og fløj som en knækket halskæde af dronningen.
  Sprængbølgen kastede Angelica, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede alligevel, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem den hårdhændede fod gennemborede spidsen.
  Men Angelica fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre piger blev kastet op af en eksplosiv bølge og endda lidt knust. Men ingen af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af nazisterne, der sprang ud, og andre aggressive insekter, der belejrede USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet tager os i kamp, bliver vi venner med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Angelica rystede støvet af sine blodige såler og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til et galehus!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult, ikke så præcis - som Angelicas bare og stærke ben!
  Olympias legede med sine armmuskler og sagde:
  - Jamen intet! Du tænker stadig. Noget sejere!
  . KAPITEL #15
  Krigen var tydeligvis ved at trække ud, og begge sider var ivrige efter at afslutte denne forbandede massakre så hurtigt som muligt. Nazisterne var trætte, og de sovjetiske styrker var også mærkbart udmattede.
  Nazisterne kørte fast i kampene om Stalingrad. Og ret udmattet. Og selvfølgelig var de trætte.
  Og derfor tilbød Stalin fred her på moderate vilkår.
  tænkte Führeren. Om at tilbyde Stalin en våbenhvile. Alligevel til hvilket niveau du kan udgyde blod. Dette er virkelig irriterende for alle. Og Japan snyder på en eller anden måde og skynder sig ikke at angribe. Han opfører sig også dårligt.
  Under alle omstændigheder sendte Hitler et telegram til Stalin den 25. oktober 1945 med et forslag om at stoppe indtil den 8. november 1947, lige i tide til fejringen af dagen for München Putsch og som et resultat af denne virkelige magtovertagelse af nazisterne, alle fjendtligheder.
  Naturligvis tog Stalin, som allerede havde skrabet de sidste reserver op og satte ti-årige drenge og halvfjerds-årige mænd i våben, glad imod et sådant tilbud.
  Men kampene var stadig i fuld gang. Tyskerne forsøgte at omringe Ordzhonikidze eller Grozny. Og de sovjetiske krige kæmpede bare rasende og meget hårdt.
  Alenka kastede en granat med sin yndefulde bare fod og kvidrede:
  - Jeg er en meget sej pige!
  Anyuta tog den og hvæsede, viste sin tunge og blottede sine tænder:
  - Lad os smadre...
  Og affyr også en granat med bare fingre. Og ramte mundingen af en nazistisk kampvogn.
  Hun flækkede bagagerummet og brød ud i grin. Nå, pige. Til alle pigerne!
  Og her er den rødhårede Alla. Sådan affyres en granat med en bar fod. Hvordan hun bliver kneppet. Og spreder alle. Her er pigen! Og knuser nazisterne og river bare ben.
  - Jeg er en rødhåret vix!
  Og så tog Maria og kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer. Po udryddede fjenderne. Og skær i stykker. Sådan en sej pige med gyldent hår. Og også meget hyggeligt. Dejlig pige. Og hvordan bliver vendingen. Og feje fascisterne væk.
  Hun viste sin tunge og sang:
  - Jeg er en tank, og en pige ... jeg køber mig en fåreskindsfrakke! Og Spartak går i kamp ... Der er en meget holdbar tank!
  Og her tog Matryona og kastede med sine bare såler en hel tunge med korn. Hun har sådan en stærk presse. Og benene er stærke. Og vendte "Panther" -5.
  Hvilken slags bil er denne "Panther" -5. Letvægtsversion af tanken fra E-serien Vægt omkring 45 tons. God beskyttelse i panden, dårligere på siden. Navnet er taget fra en rovkat. På grund af den værste beskyttelse af siderne, ikke den mest populære tank. Mest af alt elsker nazisterne Agha. Dem fra alle vinkler er beskyttet. Men da AG-serien har små og store antal ruller, er der nogle problemer med understellet. Og E-serien er endnu ikke helt trukket tilbage fra produktionen.
  Generelt produceres der i Det Tredje Rige en masse forskellig og ikke helt perfekt teknologi.
  Alena kastede igen en granat med sin bare fod. Fik nazisterne. Og skønheden knirkede:
  - Flad næsen!
  Her lancerer Anyuta med sine bare tæer en gave, der knækker hoveder. Og syng:
  - Millioner! Vi vil sætte spørgsmålstegn ved de fascistiske love!
  Og her er den rødhårede Alla begyndt at danse. Hun kastede også en granat med sin bare fod og kvækkede:
  - Kort sagt - at være rød er ikke synd!
  Og nazisterne fik det af hende, under pusten. Og her er pigerne!
  Maria tog den også med sin bare fod, da hun affyrer en granat. Og hvordan det vil vælte nazisterne.
  De frøs endda af frygt. Nå, det er en bedstemor! Og hendes hår er som bladguld.
  Og her er Matryona. Med bare, muskuløse ben vil han kaste en hel masse granater. Og grubler mod nazisterne. Og blæs dem væk som gødning i vinden. Tag og forbrænd!
  Og hvordan det gøer:
  - Solens Rige!
  Her er pigerne! Til alle piger, pige-terminators!
  Alenka griner og stikker tungen frem. Og han ser lejesoldaterne forsøge at angribe. Pigen kaster igen en granat med sine bare tæer og hvæser:
  - Et varmt slag! Jeg er som en vandal!
  Og nazisterne fik blodig te!
  Og så Anyuta, som håndlanger. Og hvordan han vil sætte ild til nazisternes skæg. Og han vil brøle og sende en granat med et kast af sin bare fod:
  - Rasende tyr, hesten slog!
  Og han begynder at fnise og grine igen. Her er pigen! Bare en kilde af visdom og velsignelser!
  Men så begynder Alla at brøle. Og hvæs... Og så send ødelæggelsesgaver med bare fødder. Lidt vil ikke synes for nogen. Driver trivielt alle i kisterne!
  Og benene er så gode! Bare tænder som en løvinde. Her er pigen. Hvor har hun ikke været!
  Og kaster granater med vanvittigt raseri. Og bryder deres kroppe.
  Og den rødhårede hyler stadig:
  - Jeg er et udyr, jeg er et vildt dyr!
  Og så, selvfølgelig, Maria. Guldet i hendes hår kan blinde fjender. Og hvor er hun god, næsten nøgen i kulden. Her vil han kaste en granat med sine bare fingre. Og de vil få Fritz, som de skal.
  Og skønheden synger:
  - Der vil være en bummer!
  Alenka lancerede også med sine bare fødder, hvad der ødelægger. Arrangeret brandtryk.
  Men Marusya tog en tønde sprængstof og sendte den til fjenden. Fordrev fjenden. Brækkede metallet og stålet brød i brand.
  Pigen gøede:
  - Rabiat ild! Og termokvarkens flugt!
  Selvom, hvad betyder det, det sidste ord forstod hun ikke selv. Og Fritz'erne tærsker...
  Her kommer Bear tanken. Maskinen er squat, med et rundt tårn og et ovalt skrog. Også et stramt layout, og en 128 mm løb med en længde på 100 EL stikker ud. En af de seneste udviklinger. Et våben med overdreven panserbrydende kraft. "Bear", dette er en tank destroyer, og skyder samtidig på befæstede positioner.
  Alenka kaster en granat efter ham. Hun beskadigede bagagerummet med et kast med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg har stål og flamme i stedet for et hjerte!
  Så griner han sådan.
  Og Anyuta vil også smide en gave med sine bare fingre. Og knæk i tønden! Metal flød i forskellige retninger.
  Ja, "bjørnen" blev beskadiget og begyndte at bakke. Også en ekstra bil. En anden af de kontroversielle udviklinger i Det Tredje Rige. Det er godt det i hvert fald på baggrund af E-serien.
  Den rødhårede Alla lancerede også en morderisk gave med sine bare tæer. Og hylede:
  - Jeg er en fjols! Jeg inspirerer til frygt!
  Så stak pigen med kobberrødt hår tungen ud. Og hun sang igen. Og kvidrede:
  - Rødhåret, rødhåret ... jeg vil være som en sav ... Punch fra rundt om hjørnet!
  Og grin igen...
  Men Matryona vil med sine stærke ben lancere en tung mine. Transportbåndene smuldrer. Metallet er knust. Og her skyder de igen mod angrebsfly fra jorden.
  Tyske jetmaskiner presser de sovjetiske stillinger. Og ustyrede raketter bliver affyret. Og ødelægge den røde hærs positioner.
  Alenka sigtede en panserværnsriffel. Og ved at trykke på aftrækkeren med sine bare tæer slog et angrebsfly ud. Hitlers grib, efterlod en tyk røgpil, styrtede til jorden. Og luften brændte bogstaveligt talt og funklede.
  Pigen sang og stampede med bare fødder:
  - Sort bælte i karate! Mit serienummer er på tungen!
  Anyuta fucked også. Kun denne gang ved at kaste en skive sprængstof med sine bare tæer. Han fløj, og direkte ind i angrebsflyet. Han tog og smadrede metallet.
  Anyuta tog det og kvidrede:
  - Kunstflyvning! Nyt mandskab!
  Og igen viste hun figenen og med sit yndefulde ben. Her er pigen! En rigtig sirene!
  Men hvor fantastisk!
  Alla gav en gave med sin bare hæl. Og bragte den ned på stormtropperens mave. Og spaltet metal, brækker stål. Sådan en pige...
  Med sådanne rødhårede kan du tage Berlin. Krigeren kvidrede:
  - Scorede et mål! Fascisme på flugt!
  Og viste sin tunge!
  Piger elsker at gøre dette! Nemlig at stikke tungen ud som tegn på foragt. Og så spyttede igen.
  Og Maria tog den og lancerede disketten med sin bare fod. Mere præcist er designet enkelt, men motoren er i miniaturestørrelse. Og ramte det fascistiske angrebsfly.
  Knuste banditten. Og grinede:
  - Dødsindikatoren!
  Nå, Matrena kastede en hel masse granater med sine bare fødder. Og ramte en tysk grib. Brækkede metallet og knuste den forbandede fugl. Derefter gned den heroiske pige sig over brystet. Hun anstrengte sit stærke tryk og hvæsede:
  - Nuklear fejl! Fuhrer i panden!
  Og igen, hvor vil han!
  Alyonka kastede også en granat med bar fod og knirkede:
  - Jeg er perfekt!
  Hun blinkede med sine spejltænder.
  Og så tog Anyuta den og affyrede den med sine bare fødder, noget skarpt og dødeligt. Og hun tog den og fnisede:
  - Fra et smil til en gestus!
  Og den tyske bil stod kun tilbage med horn og ben.
  Allah er lige der. Han vil også tage det med bare fingre og lancere dødsbæreren. Og så vil han tage og lede:
  - Spartacus-lauget!
  Og stålfragmenter flyver fra nazisterne.
  Maria lancerede noget meget dødeligt med sin bare hæl. Og rive metal. Dræbte fascisterne. Jeg tog den og kvidrede:
  - Krakatau! Til min ære!
  Matryona rammer meget farligere. Store masser af sprængstoffer mod nazisterne. Generelt er pigen knusende og stor.
  Her elskede hun for eksempel med fyre. Kun en halv time. Krig og én gang. Og det lykkedes alligevel med det samme med fem. Her er den rige mand. Ikke for selvfølgelig, det er moralsk. Men Matrena følte en stigning i styrke af dette.
  Og de tager ikke kugler. Og du kaster en hel kasse med sprængstoffer og rammer angrebsflyet.
  Om hvordan nazisterne, deres fem er bange. Forråd ikke med ord. Og man kan sige, at pigerne er fem.
  Alenka smed med sin bare fod, hvad hun luger fra ukrudt. Og skær på Fritz.
  Hvæsede:
  - Dræber fristelse! Lige i øjet!
  Og hun legede med pressens aflastningsmuskler. Her er pigen. Og hendes fliser er så smukke. Nå, ligesom chokolade.
  Åh, pigerne har ikke spist chokolade i lang tid. Men det er det, du vil.
  Anyuta, der blottede sine tænder voldsomt, lancerede en dødsgave med sin bare fod og hylede:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp!
  Og blottede sine hugtænder. Mere præcist har hun så glatte og behagelige tænder. Sig ikke, det er hugtænder.
  Alla hvæsede og gav med sin bare hæl et springende knæk af ødelæggelse:
  - Tyre bændelorm!
  Maria kaglede og mumlede:
  - Og søn af en scooter.
  Så hun tog den og affyrede med sine bare fingre lunten, der afskar angrebsflyet. Så mange slagne fascister. Nå, pige. Til alle pigerne, en super heks og en pige!
  Matryona tog den og hvæsede:
  - Døden vil være højere end livet!
  Og fra hendes stærke ben, hvordan vil granater flyve. Og hele bunker af ødelæggelse. Her er baba! Den rigtige pige-ambal!
  Og lader hjerner fascister. Og hovedsageligt!
  Alenka er heller ikke en miss. Igen opsendte hun med bar fod en udslettelsessatellit. Knuste fjenderne og hvæsede:
  - Det højeste tegn på stof!
  Og spredte alle. Og hun viste kagen frem med sine bare fingre. Åh, hvor elsker denne pige at skrive, alle mulige perler.
  For eksempel sådan en historie om AI. Dybest set er det ægte. Franco, der begrundede, at Storbritannien ikke var en rival til Tyskland, især efter at tyskerne besatte Frankrig, lod Wehrmacht gå til Gibraltar. Angrebet var hurtigt og sejrrigt. Og nazisterne begyndte at overføre tropper til Afrika. Heldigvis kan dette gøres over den korteste distance.
  Men på den anden side måtte nazisterne glemme alt om kampagnen mod USSR. Fritz erobrede i første halvdel af det enogfyrre år hele det nordlige Afrika og gik ind i Irak. Men de flyttede mere end fyrre afdelinger mod syd. På grund af hvad planen "Barbarossa" ikke blev til virkelighed.
  Men tyskerne erobrede Mellemøsten og begyndte at bevæge sig længere hen over Storbritannien. Da han havde en masse slaver og råmaterialer, besluttede Fuhrer at udføre et luftangreb på England. Luftfartsproduktionen har været stigende hele tiden. Flere og flere fabrikker blev bygget. Ubåde gik ned i havet.
  Afrika blev hurtigt erobret.
  Tyskerne pressede Storbritannien. Udviklede bombefly. Yu-188 og Do-317 dukkede op. Efter intensiverede bombardementer i august i det 42. år fandt en amfibielanding alligevel sted. Det lykkedes, og Storbritannien faldt.
  Churchill flygtede til Canada. Men der blev han mødt med en kold velkomst. Og Japan overtog alle de britiske kolonier.
  I det treogfyrre år tog Det Tredje Rige, efter at have erhvervet: "Tigre", "Panthers", "Lions", og angreb USSR. Og igen blev det dårligt ... Men nej, han angreb stadig ikke.
  Efterretninger om atombomben, som er lavet i USA, tvang Hitler til at vende sig mod Vesten. En krig udbrød mellem aksemagterne og Ørneriget.
  "Panthers" skæbne var ikke misundelsesværdig. Tanken havde ikke tid til at slappe ordentligt af i produktionen, blev erstattet af en tungere "Panther" -2. En ny maskine med en kraftigere motor, våben og rustninger blev brugt mod Amerika. Og blev hovedtanken. Indtil den blev erstattet af E-50.
  USA kom igennem Island, Grønland og Canada på den ene side. Gennem Argentina og Brasilien fra syd. Og fra øst kom Japan. Så krigen viste sig at være stædig, men i det femogfyrre år var det hele forbi. Amerika kapitulerede.
  I 1946 udbrød der imidlertid krig mellem Tyskland og Japan. Nazisterne er bestemt stærkere. Men krigen trak ud... Det er meget mere interessant.
  Alenka ville beskrive dette mere detaljeret, men indtil videre er der ikke tid. Hvad skal en pige lave?
  Tilbage er kun at kaste granater med bare fødder. Eller noget andet at finde på.
  For eksempel en verden, hvor Skobelev ikke ville være blevet forgiftet. Det er interessant. Den berømte kommandant ledede en militær kampagne i det sydlige Rusland og nåede Kushka under Alexander den Tredje. Men han viste sig i al sin herlighed under krigen med Japan.
  Til søs handlede russiske admiraler ikke ret vellykket. Men på landjorden blev japanerne fuldstændig besejret. Så kom den baltiske eskadron. Og russerne begyndte endelig at vinde til søs. På en eller anden måde blev der etableret paritet. Og endda en fordel. Japan blev tvunget til at slutte fred. Anerkendt russisk protektorat over Korea. Hun afstod de Kuril-øer, der tidligere tilhørte Rusland, men blev udskiftet med Sakhalin.
  Rusland beholdt Port Arthur og befæstede i Manchuriet. Kongens autoritet øgedes noget. Selvom det var på havet, var alt ikke godt. Skobelev overlevede indtil Første Verdenskrig. Russerne vandt flere sejre over tyskerne. De besejrede dem i Østpreussen, tog Przemysl med det samme. Skobelev blev generalissimo. Og efter at have levet til en alder af firs, døde han i herlighed og ære.
  På nogle måder overgår Suvorov. Det zaristiske imperium blev stort og mægtigt. Nicholas II, gik over i historien som en stor. Rusland erobrede også en betydelig del af Tyrkiet og næsten hele Iran.
  Nå, så ... Træt af at skrive det samme, som det tsaristiske Rusland erobrer hele verden og stormer stjernerne. Men under alle omstændigheder havde den stærkeste landhær i verden alle chancer for at vinde!
  Det er selvfølgelig ærgerligt, at Skobelev døde så ung. Hans talent blev afsløret tidligere end Suvorovs, men forsvandt også uden at nå sit højdepunkt.
  Alexander II ... kongen er uden tvivl stor. Han havde erobringer i Kina, Centralasien, Tyrkiet, returnerede Donau-deltaet. Medmindre han solgte Alaska - en stor dumhed. Men havde kongen levet længere, kunne Rusland måske have udvidet sine besiddelser. Eller tværtimod ville der bryde optøjer ud. En forfatning ville føre til forvirring.
  Nikolay den første er konservativ. Tabte krigen på Krim. Vandt krige mod Iran og Tyrkiet, men en hel masse blod. I årtier kæmpede han i Kaukasus. Hvad er muligt og suspenderet russisk ekspansion mod syd. Havde ambitioner, i syden. Måske ville han have vundet krigen med koalitionen, hvis ikke for Menshikov. Indrammet af denne middelmådige kommandant.
  Som i sin tid Nicholas II Kuropatkin.
  Generelt var historien om det tsaristiske Rusland vellykket. De fleste af krigene blev vundet og imperiet udvidet. Men borgerkrigen svækkede Rusland. Bolsjevikkerne sørgede dog for et nyt opsving. Indtil videre.
  Alyonka kunne ikke lide Stalin. Uhøflig, uhøflig bastard. Lederen af et så stort imperium burde på en eller anden måde være mere raffineret. Ikke så uforskammet og mere intelligent. Og selvfølgelig ikke plebeierne til at regere Rusland.
  Derfor begyndte USSR tilsyneladende at tabe. Krigen går dårligt fra start til slut.
  Alenka tænkte, hvad skal man gøre? Hun ønskede forandring. Og noget bedre. Bolsjevismen er ikke et ideelt system. Der er ingen normale valg. Nominer en bekræftet kandidat og stem. Typisk ugle. Folk skal have ægte demokrati.
  Alenka forestillede sig, hvordan hun klemte Stalins næse med sine bare tæer og fnisede. Det er ægte og sjovt. Gør denne ghoul til en blomme.
  Øh, Rusland var ikke heldig med lederne. Hvorfor var udrensningerne i 1937? Hvorfor iscenesat en hungersnød?
  Stalin har en masse forbrydelser! Og her skal du selvfølgelig have et koncept for at forstå alt dette.
  Lenin døde desværre for tidligt. Jeg havde ikke tid til at etablere magt og rejse landet. Stalin viste sig at være en ligetil knoglebrækker. Trotskij kunne have været ved magten - en mand med store talenter. Eller den intelligente Bukharin.
  Ikke dum og Pyatakov. Måske ville de slet ikke have givet Hitler magten.
  Generelt kunne Tyskland have vundet Første Verdenskrig, ikke ved at overføre tre korps til Østpreussen, men ved at fortsætte operationen med at omringe Paris.
  Så ville Frankrig være blevet besejret lige så hurtigt som i det fyrretyvende år. Og det tsaristiske Rusland ville ikke have gjort modstand på én front. Preusserne kunne få enorm magt og franske kolonier. Eller måske også engelsk. Men det var ikke bestemt til at ligne Det Tredje Rige. Mere præcist, den anden ... Og preusserne tabte. Selvom de var i stand til at deaktivere Rusland. Mærkeligt, men selv efter at have løst sine hænder i øst, kunne Tyskland ikke vende krigen.
  Og her klarede Führeren meget. Japan ramte også i øst.
  Alenka affyrede endnu en gang en granat med sin bare, mejslede fod. Hun spredte Fritz og råbte:
  - Hun fløj og brølede!
  Hvor er det sjovt...
  Anyuta smed også en lille gave. Hun lukkede en strøm ud af sine næsebor og mumlede:
  - Topklasse og Adidas!
  Rødhårede Alla tog og kastede igen sådan en velrettet granat. Hun knækkede en visningsanordning til en tysk kampvogn, lød:
  - Ædelt særhed!
  Og hun sendte bolden med sin bare hæl ...
  Maria brugte også sin yndefulde, bare fod. Denne pige prøvede også at skrive. For eksempel har jeg skitseret en historie som denne.
  Pioneren Petya ønskede at hjælpe Bolotnikov. Og flygtede gennem portalen til sin tid. Griber på samme tid en lommeskærer, stener. Nå, selvfølgelig, det var en dreng fra fremtiden. Og kutteren kan bruges som ingeniør Garins hyperboloid. Kun i størrelse er dette våben som en Makarov-pistol. Og du kan lade den op med vand. Ja, et sådant operationsprincip er fusionen af brintkerner og produktionen af helium.
  Og skærer endda slagskibe. Da drengen brugte sådan et våben, begyndte de at betragte ham som en Herrens engel. Og kronet i rollen som zar Peter den Store.
  Det er sjovt, at drengen er blevet så sej. Og han erobrede også Polen og Sverige og Tyrkiet. Ruslands enorme imperium er vokset.
  Og så blev barnet, der praktisk talt ikke voksede op, forblev et barn, træt af at regere og vendte tilbage til sin æra.
  Men så viste det sig, at alle betragter ham som et barn, ikke en konge. Og drengen løb tilbage.
  I hans fravær opstod forvirring. Men drengen er tilbage. Og alle svor troskab til ham igen. Derefter fulgte krigen, indtil hele verden blev forenet, i Ruslands auspicier. Og der var et enkelt imperium. Og drengen beordrede at bygge rumskibe og udvide ud i rummet.
  Det ville være muligt at afsætte mere end én roman til dette emne, men indtil videre er der ingen tid.
  Maria er også tvunget til at kæmpe. Generelt ser fremtiden vag og dyster ud. Hvis nazisterne vinder, hvad skal man så gøre?
  Vær med til partisanerne? Og kravle gennem skoven, indtil de dræber dig? Eller måske gå til Wehrmacht?
  Og sådan en idé smiler ikke for meget til dem. Maria sukkede tungt.
  Og hun kastede bare en granat med sin bare fod. Hun scorede flere Fritz, hvæsende:
  - Hitler kaput! Selvom han er sej!
  Matryona kastede også en masse granater med sine bare fødder. Hun vendte tanken og blæste:
  - Infernalsk metal! Fritz vil skamme sig!
  Og hun udstødte gnister fra sine tænder.
  Alenka tog den og skreg:
  - Åh, bananer! Åh, kokosnødder - Tum-ba-yumba!
  Og pigen affyrede en dødbringende knytnæve med sin bare fod. Og brød Fritz'ens rustning.
  Alyonka huskede derefter en anden idé om hende. Skriv om den lyse verden. Lad os sige efter krigen. Det ville trods alt være så fantastisk! Som for eksempel lever i kommunismens dage. Eller noget andet vidunderligt.
  Som poesi:
  Universet rystede over os
  Og stjernerne vandede himlen i perler ...
  Krigen brænder, helvedes onde lidenskab,
  Og djævelen vil ødelægge Rusland!
  Først nu er tyskerne rykket langt frem. Stormende Gorky. Og dette er farligt.
  Men rygtet havde allerede spredt sig, at Hitler endnu en gang foreslog en våbenhvile. Og dette er en mulighed for at falde til ro og slappe af. Stor chance for restitution. Hvis bare det slagne land vil rejse.
  Men det kan blive værre senere.
  Anyuta kastede igen dødsbudskabet med sin bare fod. Hun troede ikke rigtig på Hitler. Men jeg ønskede at nedbringe spændingen i kampene. Og i det mindste få noget hvile. Øh, Suvorov var i Stalins sted, måske ville alt være gået anderledes.
  Tyskerne anså Mainstein for den bedste. Denne Fritz er stadig et udyr. Og du kan blotte dine tænder cool!
  Anyuta knirkede vittigt:
  - Gale Beria, onde Stalin!
  Og fløjtede gennem næseborene. Hun er en pige med en god sans for humor.
  Og hun skulle også være anholdt. Men denne historie fik en lykkelig slutning. Hun blev dog omhyggeligt eftersøgt og følte sig også på intime steder. Så måtte jeg tilbringe flere dage i en stinkende celle, der var fyldt med piger. Men så blev hun løsladt. Stadig ingen spor blev fundet. Eller måske var det det faktum, at hendes forældre forblev på fri fod. Men hvordan er det - barnet sidder i fængsel, og far og mor kom ud?
  Medmindre det er muligt under en kriminel artikel. Anyuta var ikke i kolonien, ligesom Alla og Matryona. Men også en pige af jernhærdning. Og skarpøjede. Hun arbejdede på en byggeplads. Kæmpede næsten fra begyndelsen af krigen. Og lært en masse.
  Anden Verdenskrig var generelt langvarig og nervøs. Gik med korte pauser. Og katte, eller endda tigre, kløede i sjælen. Eller måske rotter. Alles humør her er lidt mindre. Men i kamp glemmer du og bliver distraheret.
  Måske noget fra greven af Montecristo? Det er bedre end hårdt arbejde eller isolationsfængsling. Og selvfølgelig er dramaet tungt i fængslet.
  Og her er de helt gratis, og kan endda råbe:
  - Stalin er en ged!
  Og de vil have helt ret! Og Stalin er faktisk stadig en ged! Og en freak, der indrammede Rusland. Det er endda en skam, at han i den virkelige historie blev en leder under ledelsen, der vandt en sådan krig. Der er uretfærdighed i dette. Jamen, hvorfor trådte en anden stærk og klog leder frem under krigen?
  Alla, som tidligere fange, hadede Stalin. Selvfølgelig var dette hans system. Hun gjorde folk til slaver og straffefanger. Du kan ikke argumentere imod dette!
  Og Stalin burde være blevet straffet! Enten hæng eller skyd. Eller piske.
  Alla forestillede sig nogle gange, hvordan hun ville piske Stalin. Og det fik hende til at føle sig meget bedre. Selvom det selvfølgelig kun er fantasi. Og jeg vil have rigtig succes.
  Men Hitler ville blive tortureret. Tag ham for eksempel på stativet. Eller elektrisk strøm eller varm ledning. Eller... Hvad ellers? Du kan for eksempel skubbe den ind i en ståljomfru. Eller steg i en stegepande. Brække dine arme og ben, gnid din nakke med et reb. Ja, og meget mere! Hæng en lille Fuhrer.
  Nu, hvis at kvartere? Det var så fedt! Eller hjul! Opløses med levende syre.
  Eller måske bringe Hitler og Stalin sammen og få dem til at kæmpe som gladiatorer? Og så hælde smeltet smør i? Eller måske i en sømkasse. Og varme negle? Og hvidkalket! Og hvad andet kan ikke tænke på!
  Og slå Führeren, slå, slå, og slå igen! At have opvarmet en wire eller en kæde.
  Eller frosset levende. For eksempel i en isblok. Fyld med flydende nitrogen eller helium. Generelt forbrændes.
  Pine med stråling! Eller tag smeltet bly og hæld det ned i Fuhrerens hals.
  Allah fnisede. Og kastede en granat med sin bare fod.
  Det viste sig sjovt. Og Führeren var krøllet.
  Pigen tog den og kvidrede:
  - Bø Bø Bø! Jeg slår Hitler ned!
  Og hvad har denne fantastiske skønhed endnu ikke fundet på! Faktisk en fantastisk pige!
  Og så rødhåret ... Hvad kan ikke siges i et eventyr, ikke beskrevet med en pen! Sådan kruset hår. Bare en flamme. Eller napalm. Og hun sparker, hun er meget flot og sparker meget sejt. Dette er terminator-pigen.
  Maria er heller ikke en gave. Men naturen er tynd. Og endda en troende. Sandt nok er hendes tro svækket. Ja, hvilken slags gud, hvis hun tillader nazisternes sejr? Hvordan er dette overhovedet muligt?
  Maria var vred på Gud. Tyskerne nåede Alma-Ata, Ufa, Gorky. Omgivet Ryazan, Moskva, Leningrad. Og de stopper ikke.
  Ja, nazisterne er stærke. Ondskab styrer verden uden at kende tallet. Men I Satans sønner kan ikke bryde Kristi magt!
  Mørkets krigere har altid haft overtaget. Da menneskets hjerte har en trang til det onde. Og stol ikke for meget på ham. Og hvem skal man tro? Menneskets sind! Folk er jo ikke så dårlige! Der er ganske udmærkede typer. som er i stand til at regere retfærdigt. Og ikke nødvendigvis troende. Og Stalin er stadig sadist!
  Maria tænkte sig om et øjeblik. Over et sådant problem: hvorfor tillader Gud det onde? Og her er svaret ikke nemt. Ja, uden ondskab .... Prøv at skrive en bog, hvor der ikke ville være noget ondt! Det er næsten umuligt!
  Der er ondskab i alle litterære værker. Eller synd... Selvom begreberne synd og ondskab ikke er helt identiske. Krige er også onde. Men de blev ledet af Guds vilje. Og det var sådan set ikke en synd. Sådan er paradokset i Det Gamle Testamente. Og så det fuldstændig pacifistiske Nye Testamente. Og heller ikke den bedste...
  Hvad ligger de under nazisterne? Jesus sagde jo: de slog dig på højre kind, læg den venstre!
  Men hvem følger egentlig dette? præster? Altså nej! Kirken var aggressiv. Og inkvisitionen og korstogene og militære formationer ved klostrene.
  Ja, præsterne var ikke kendetegnet ved ydmyghed. Og andre... Det være sig katolikker, protestanter, ortodokse. Og det er med pacifismen i Det Nye Testamente.
  Fascister gør, hvad de siger. Og så lære at være får og selv opføre sig som ulve.
  Maria troede i stigende grad, at sund pacifisme kunne være sandheden. Det er ikke pacifisme, men ateisme. De siger faktisk, hvad der er tro andet end selvhypnose. Nå, af en eller anden grund gjorde ikonerne ikke nogen udødelige. Og patriarker dør, ligesom almindelige syndere. Og munkene er ikke i stand til noget.
  Nej, det er meget bedre virkelig at tro: en person er sin egen lykkes smed!
  Og udmatt dig ikke med faste og bønner. Og en ny tank er meget mere værdifuld end tusinde bønner.
  Maria kastede en granat med sin bare, meget forførende fod og bemærkede med et dybt suk:
  - Og ikke en kirke, ikke et værtshus! Intet er helligt! Og i livet er alt ikke så ... Alt er ikke så piger!
  Matryona gik derfra med bare fødder, en hel centner sprængstoffer og begravede hundrede Fritz. Og så gurglede hun:
  - Vær ikke ked af det! Hele livet forude! Alt liv forude, håb og vent!
  Alenka sendte også en besked og drev Fritz'en i kisten. Og hun sang entusiastisk. Skrivning på farten;
  Komsomol-piger er jordens salt,
  Vi er som underverdenens malm og ild.
  Selvfølgelig er de vokset til bedrifter,
  Og med os det hellige sværd, Herrens ånd!
  
  Vi elsker at kæmpe modigt,
  Piger, der vidder ror universet ...
  Ruslands hær er uovervindelig,
  Med din passion, i kampen uforanderlig!
  
  Til vort fædrelands ære, helgen,
  Et jagerfly cirkler på himlen...
  Jeg er medlem af Komsomol, jeg løber barfodet
  Sprøjtende is, der dækkede vandpytterne!
  
  Kan ikke piger, fjenden vide at skræmme,
  De ødelægger alle fjendens missiler...
  Den blodige tyv vil ikke stikke sit ansigt til os,
  I digte vil der blive sunget bedrifter!
  
  Fascismen angreb mit hjemland,
  Han invaderede på sådan en mareridtsagtig og lumsk måde...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Komsomol-medlemmer er ét med Gud!
  
  Vi skynder os barfodede gennem snedriven,
  Susende som hurtige bier...
  Vi er døtre af både sommer og vinter,
  Livet har gjort pigen hærdet!
  
  Det er tid til at skyde, så åben ild
  Vi er nøjagtige og smukke i evigheden ...
  Og ramte lige i øjet, ikke i øjenbrynet,
  Af stålet, der kaldes kollektivet!
  Besejr ikke fascismen vores skat,
  Og viljen er stærkere end en stærk titan...
  I Fædrelandet kan vi finde trøst,
  Og vælte selv Führer-tyrannen!
  
  En meget kraftfuld tank, tro "Tiger",
  Han skyder langt og præcist...
  Nu er det ikke tid til dumme spil
  For den onde Kain kommer!
  
  Vi skal overvinde kulden, varmen,
  Og kæmpe sjovt med en gal horde ...
  Rasende rasende bjørn,
  En ørns sjæl er ikke en elendig klovn!
  
  Jeg tror på, at Komsomol-medlemmerne vil vinde
  Og de vil hæve deres land over stjernerne ...
  Vi startede vandreturen fra oktober,
  Og nu er Jesu navn med os!
  
  Jeg elsker mit moderland meget,
  Hun skinner strålende til alle mennesker ...
  Fædrelandet vil ikke blive taget væk af rublen,
  Voksne og børn griner af lykke!
  
  Det er sjovt for alle at leve i den sovjetiske verden,
  Det er nemt og bare perfekt...
  Lad heldet ikke afbryde dens tråd,
  Og Führeren stak sin mund forgæves!
  
  Jeg er et barfodet Komsomol-medlem,
  Selvom frosten vender ørerne ...
  Og du kan ikke se nedstigningen, tro fjenden,
  Hvem vil tage os og ødelægge os!
  
  Der er ikke smukkere ord for fædrelandet,
  Flaget er rødt, som om blodet i strålerne skinner.
  Vi vil ikke være mere underdanige end æsler,
  Jeg tror, at sejren snart kommer i maj!
  
  Berlin barfodede piger vil passere,
  Efterlad aftryk på fortovet.
  Vi glemte trøst for folk,
  Og handsker er ikke passende i krigen!
  
  Og der bliver en kamp, lad denne kamp bryde ud.
  Fritz vil smadre alt i stykker!
  Fædrelandet er for evigt en soldat hos dig,
  Ved ikke hvad vilkårlighed er!
  
  Jeg har ondt af dem, der døde, det er sorg for alle,
  Men bring ikke russerne i knæ.
  Selvom selv Sam underkastede sig Fritz,
  Men for os den store guru Lenin!
  
  Jeg bærer et badge og et kors på samme tid,
  Jeg er i kommunismen og jeg tror på kristendommen...
  Krig, tro folk, er ikke en film,
  Fædrelandet er vores moder, ikke khanatet!
  
  Når den Almægtige kommer i skyerne,
  Alle de døde vil rejse sig i et lyst ansigt...
  Folk elskede Herren i drømme,
  Fordi Jesus er bordets skaber!
  
  Her vil vi kunne gøre alle glade,
  I hele det grænseløse russiske univers.
  Når en plebejer er som en jævnaldrende,
  Og vigtigst af alt i universets skabelse!
  
  Jeg ønsker at omfavne den Højeste Kristus,
  For aldrig at bryde sammen før fjender...
  Kammerat Stalin erstattede sin far,
  Og Lenin vil også være med os for altid!
  .
  
  
  Snodige Obama
  Den amerikanske præsident Obama viste sig at være mere udspekuleret og bombede ikke ISIS, men besluttede at bruge dette kalifat som et slagram mod Iran, Syrien og Rusland. Hans beregning var fuldt ud berettiget. ISIS, efter at have erobret det meste af Irak, gik ind i krigen med Iran. Amerikanerne købte olie fra de militante og solgte våben til gengæld. For at redde Assad kom Vladimir Putin trods alt ind i krigen.
  Og ISIS-bombningen begyndte. Men det gik ikke så glat som i den virkelige historie. ISIS har luftforsvarssystemer solgt til USA og kampfly. Rusland stod over for en stærkere fjende og blev tvunget til at overføre landtropper. Helt fra begyndelsen led russerne håndgribelige tab, og deres styrke blev brudt. Her er det selvfølgelig ikke længere op til fedt.
  Flere og flere styrker blev trukket ind i krigen i Syrien. Og hun var ikke populær. Mange sagde: skal Rusland involveres der? Og ISIS var på fremmarch og påførte russiske tropper tunge slag.
  Soldater døde i stort tal. Men det var ikke muligt at vende krigens skud. Desuden var der også en konflikt med Tyrkiet. Og det gjorde det svært at bruge kræfterne.
  Krigen begyndte med ISIS tilbage i maj 2015 og er blevet langvarig. Kampene trak ud i lang tid, og den russiske hær kunne næsten ikke holde fjenden tilbage. Der var zinkkister. Og det meste af Irak var under ISIS. Og forsøg på at bryde igennem blev gjort aktive og aggressive.
  Krigen viste sig selvfølgelig at være langvarig ... Og på tidspunktet for præsidentvalget i Rusland havde den allerede varet i tre år. Og mere end ti tusinde russiske soldater og officerer og adskillige generaler døde.
  Derfor mødte Vladimir Putin alvorlig modstand. Pavel Grudinin fra venstrekræfterne begyndte hurtigt at få scores og politiske point. Og hans succeser var kolossale, da vurderingen springer.
  Sandt nok underminerede skandalerne noget Grudinins position, men Girkin opnåede stor popularitet. Hvem, som en helt fra krigen i Donbass, er blevet en ny stjerne.
  Under alle omstændigheder har Putin allerede mistet popularitet, og folk ønskede forandring, og annekteringen af Krim blev glemt.
  Valget var forbi, og selvom Putin så ud til at have vundet i første runde, begyndte masseprotester og krav om at revidere valgresultatet. Kommunisterne troede ikke på resultaterne, og der var talrige eksempler på vælgersvindel.
  Og i Moskva var der ret store sammenstød med demonstranter. Massive antikrigsaktioner begyndte også. Og kampene i Syrien fortsatte.
  Putin optrappede endda kampene og forsøgte at angribe i Irak.
  Men alt dette førte kun til en stigning i antallet af tab.
  Og kampene voksede mere og mere og blev blodigere ...
  Antikrigsbevægelsen i Rusland voksede. Der var massive træfninger med politiet og blot massakrer.
  Kun coronavirus-epidemien har reduceret anti-krigsintensiteten noget.
  Men kampene i Syrien fortsatte på trods af pandemien stadig. Og i 2021, mod ISIS, besluttede de at teste det seneste våben: enkeltsædede pyramideformede kampvogne.
  Det er unikke biler produceret i kun fire eksemplarer. Hver vejede halvtreds tons og havde en motor på fem tusinde hestekræfter. Og motoren er ikke enkel, men elektrisk.
  Smukke piger kørte fire biler, og det var meget fedt.
  Natasha, på en pyramideformet tank, trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og skar Mujahideen af med maskingeværer og skar dem af med kugler med urankerne.
  Og hun sang, blottede sine tænder:
  - Ære til det store Rusland!
  Zoya, der skød modstandere med maskingevær og skød fra en kanon med hurtig affyring, knurrede:
  - For Rusland, der spreder sine vinger!
  Og med bare tæer trykkede den kvikke skønhed på joystick-knapperne.
  Og spytter igen skaller ud med urankerner.
  En anden pyramideformet tank med Augustine snurrer sine kløer og knuser fjenden. Han mejer ned i rækken af Mujahideen og dækker bakken med et bjerg af lig.
  Og brøler:
  - For kommunisten gav!
  Og Svetlana rammer fjenderne og mejer Mujahideen ned. Og mens han synger:
  - Kommunismen vil være i herlighed!
  Og med sine bare tæer trykker han på joystick-knapperne.
  Og krigen er stigende. Russiske tropper stod over for en stærk front.
  ISIS er ikke en gave. Stormtroopers bliver brugt mod ham. De har også smukke piger: Maria og Mirabela. De er så fantastiske og kæmper barfodet og i bikini.
  Smukke piger presser allerede på Mujahideens positioner. Og ødelægge dem med missiler.
  Maria synger i glæde:
  Rasende i raseri SATO,
  Regimentets fjende rykkede frem ...
  Men bødler-modstanderne,
  Russerne vil møde fjendtlighed!
  Og hvordan man sender missiler mod fjenden. Og slå fjenderne med det samme.
  Mirabela, der sender skaller, bemærker:
  Hvad er krig, hvad er krig? For en eller anden diktator Assads skyld for at udgyde blod?
  Maria var meget enig i dette:
  - Af hensyn til dette er det ikke værd at udgyde blod!
  Og hun sendte også en dødbringende raket.
  Pigerne følger selvfølgelig ordrer. Men for syvende år har der været krig, for hvem ved hvad. Og selvfølgelig er pigerne vrede på Putin. Det er ikke klart, hvad han vil. Og de russiske tropper holder linjen, og offensive forsøg mislykkes.
  Pyramideformede tanke er gode, men batteriet aflades stadig hurtigt ved sådan en hastighed. De skal tages bagud og oplades med elektricitet.
  Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana fandt sammen og lad os spille kort.
  Samtidig synger pigerne:
  - Jamen, hvad skal jeg sige, hvad skal jeg sige, sådan er folk indrettet! Vil du vide, vil vide! De vil gerne vide, hvad der vil ske!
  Og valget til Statsdumaen viste kommunisternes triumf. Men igen var der massive forfalskninger. Og det førte til massive protester, hvor millioner af mennesker deltog. Den gamle svage Zyuganov blev væltet, og den unge kom til magten i hans sted. Protester intensiveredes, gik i strejke og en masse slogans.
  Som svar indledte den russiske hær en større offensiv i både Syrien og Irak. Kampene viste sig at være meget blodige. Desuden er Iran rastløs. Der er optøjer og uroligheder.
  Putin befandt sig i en meget vanskelig situation. Inde i Rusland er urolighederne blevet meget større. Zyuganov blev endelig syg, og den nye unge ledelse krævede Putins og hans teams afgang.
  Kampene rasede i Syrien og Irak. Krigen der var massiv. Og klatrede på amokløbet.
  Yderligere to piger, Alice og Angelica, kæmpede som monstre og brugte en speciel skiveformet helikopter. Og der var ingen måde at slå dem ned på.
  Helikopteren affyrer raketter, brænder modstandere og bryder bunkers.
  Alice tog det og kvidrede:
  - For det russiske kalifat!
  Og hvordan han trykker sine bare tæer på joystick-knappen og rammer fjenden.
  Angelica brølede:
  - Ombord!
  Og igen, raketter som lupanet, mod fjenden ...
  Der blev holdt et massemøde i Moskva, og under sammenstød med politiet var der døde. Mange fabrikker strejkede. Nu har kommunisterne vist deres magt. Og de har allerede direkte kaldt Putin for en kriminel og en morder. Modstanden voksede. Og her og der blev der udgydt blod.
  Protesterne blev til en generalstrejke. Og det viste sig at være så stort, at myndighederne gav indrømmelser.
  Resultaterne af valget til Statsdumaen blev annulleret. Og nye er blevet annonceret. Og her havde kommunisterne alle muligheder for at vinde. Og endda vandt, efter at have fået flertallet af pladserne i parlamentet.
  Og Mikhail Mishustins regering trådte tilbage. Dannelsen af en venstreorienteret regering begyndte. Samtidig noterede kommunisterne, at det var på tide at afslutte krigen i Syrien.
  Det er allerede 2022... Vladimir Putin sagde med et suk, at han ikke ville gøre det. Så alle ofre i dette tilfælde vil være forgæves.
  Så begyndte rigsretsprocessen i statsdumaen. Der er også ændringer i Forbundsrådet. Han vendte sig til venstre, og de kræver at feje Matvienko væk, som er en alt for underdanig marionet for myndighederne.
  Generelt begyndte folket at gøre oprør meget mere aktivt og kræve ændringer.
  Situationen var ved at blive varmere. Nu var det kommunisterne, der var toneangivende for protesterne. Og de samlede underskrifter til en ny forfatning.
  Og så fik Putin et slagtilfælde, og han blev syg.
  Nyt præsidentvalg blev annonceret.
  Hovedkandidaten fra kommunisterne var Aleksej Kuznetsov. Og han gjorde meget. Og ved valget lykkedes det den nye venstrefløjsleder at vinde i første runde.
  Og det var fantastisk!
  Her slutter eventyret, og hvem lyttede til agurken!
  
  EMELYAN PUGACHEV - EN CHANCE FOR MENNESKEHEDEN
  Emelyan Pugachev gik umiddelbart efter erobringen af Tatishchevo-fæstningen til Orenburg og formåede at overraske byen og tage den ved et flygtigt angreb. Det meste af garnisonen overgav sig næsten uden kamp.
  Og Emelyan Pugachev erobrede et stort provinscenter, en masse våben og ammunition.
  Derefter flyttede hans hurtigt voksende hær til Verkhne-Yaitskaya fæstningen og tog den også med et hurtigt angreb. Og videre til Ufa. Flere og flere mennesker fra forskellige nationer sluttede sig til Pugachev. Hans hær, der nærmede sig Ufa, talte allerede næsten halvtreds tusinde og mange kanoner.
  Garnisonen overgav sig næsten uden modstand. Derefter sendte Emelyan Pugachev flyvende afdelinger til Ural for at tage kontrol over våbenfabrikkerne.
  Catherine den Anden modtog nyheden om Orenburgs fald for sent. Og det chokerede alle. Jeg måtte akut samle kræfter. Og dem er der få af - den tyrkiske krig tager alt væk. Kun én Bibikov, en mere eller mindre egnet general-in-chief, blev mobiliseret. Og han har et hold. Jeg måtte akut samle kræfter.
  Men bedragerens hær voksede hurtigt. Og flyttede til Kazan. Kalmykere, baskirer, tatarer, kirgisere og andre folk sluttede sig til det. Den ene efter den anden blev Emelyan Pugachev anerkendt som den legitime konge og fabrikker og byer i Ural.
  Og mange sluttede sig til oprørerne. Og hæren af Emelyan Pugachev gik til Kazan og brød let modstanden. Mange betjente gik over til hendes side. Og Pugachevs hær voksede hurtigt. Så Kazan blev angrebet.
  Og i virkelighedens historie var bedrageren i stand til at tage det med en mindre og dårligere organiseret hær. Og nu er det blevet endnu nemmere og hurtigere.
  Og Kazan Kreml blev straks taget. Emelyans hær viste sig at være hurtig.
  Og hvor mange kavaleri og magtfulde krigere samledes. Og artilleri og krigere fra Ural-fabrikkerne. Og en masse våben. Så Koziedemyansk faldt.
  Kun i Nizhny Novgorod forventede Emelyan Pugachev alvorlig modstand.
  Det lykkedes dem at sømme forstærkninger der fra nær Sankt Petersborg og fra den svenske grænse. Men Pugachev havde allerede mere end hundrede tusinde tropper og mange kanoner.
  Bibikov lavede en fejl. Alligevel trak han i stedet for forsvar en del af tropperne tilbage fra byen. Og de kom under et stærkt slag fra oprørernes overlegne styrker og blev knust.
  Dette lettede angrebet på Nizhny Novgorod. Desuden gik en del af tropperne og officererne over til Emelyan Pugachevs side. Og den største by faldt.
  Bibikov blev også fanget. Han nægtede at sværge troskab til bedrageren og blev hængt.
  Pugachev flyttede til Moskva. Oftere og oftere gik regeringstropper, officerer og endda generaler over til hans side.
  Ryazan faldt næsten uden modstand. Og en enorm hær nærmede sig i Moskva.
  Der var få tropper i den, og ikke helt pålidelig. Tre regimenter af Don-kosakker gik over til Pugachevs side. Og Moskva blev angrebet af storm.
  Kun Kreml havde en chance for at gøre modstand, men der blev fundet forrædere og åbnede portene til Pugachev.
  Aleksandr Suvorov, der hurtigt blev genkaldt fra den tyrkiske front, gik også over på den selvudråbte zars side. Han besluttede, at det ikke nyttede noget at kæmpe mod folket. Og spørgsmålet om kongens legitimitet er et spørgsmål om landets ønske.
  Suvorov blev fulgt af andre generaler. Høvdingene i spidsen for tropperne spredte sig over hele Rusland og indtog byer efter byer.
  Og Pugachev selv tog til St. Petersborg.
  Catherine den Anden, da hun så, at hendes styrke faldt, tog en del af skattene, flygtede til udlandet og beordrede Orlov-brødrene til at organisere forsvaret af byen.
  De gjorde netop det. Det meste af garnisonen gik over til bedragerens side, og St. Petersborg blev hurtigt taget. Orloverne blev beslaglagt og hængt. Og den nye konge trådte ind i hovedstaden. Snart genkendte næsten alle generaler og russiske enheder ham. Ligesom russiske byer. Catherine flygtede til Sverige. Og derfra til Tyskland.
  Hendes søn Pavel døde under uklare omstændigheder. Og Emelyan Pugachev giftede sig igen og annoncerede en ny kroning. Derefter blev kosakken Ustinya hans kone.
  Krigen med Tyrkiet blev betroet Alexander Suvorov og endte med en hurtig sejr.
  Emelyans arving blev født. Og Romanovs-dynastiet blev så at sige styrket.
  Kongen afskaffede livegenskab og gennemførte reformer. Rusland begyndte at udvikle sig og stige hurtigt. En anden krig med Tyrkiet og erobringen af Konstantinopel fulgte. Emelyan Pugachev grundlagde en ny religion, opgav treenigheden og introducerede polygami. Det var allerede det samme med islam, men ortodoks islam.
  Alexander Suvorov gennemførte adskillige kampagner, nåede Marokko og erobrede Mellemøsten, Iran, Sudan og Nordafrika. Og så, da en revolution fandt sted i Frankrig, erobrede Emelyan Pugachevs hær hele Europa. Således opstod det største af imperier i menneskehedens historie.
  Emelyan Pugachev var ret ung siden 1742 og regerede derfor i lang tid, han overlevede både Catherine og Alexander Suvorov. Efter erobringen af Europa rykkede russerne tværs over Afrika og gik ind i Indien, som de også erobrede.
  Krigen med Kina skete allerede i 1815 under Pugachevs søn Peter den Fjerde.
  Krigen viste sig at være sejrrig for Rusland, og Kina blev underkuet. Derefter underkastede Rusland sig fuldstændigt tre kontinenter og landede i Australien og Alaska. Og fortsatte med at ekspandere til Amerika. Der havde hun ikke længere seriøse rivaler.
  Storbritannien blev besejret og taget til fange. Og snart erobrede USA. I 1850 kontrollerede Rusland allerede hele verden.
  Dernæst kom indtil den kosmiske ekspansion. Og det blev flot.
  Men selvfølgelig var der problemer.
  En af dem er bevægelsen til fordel for en republikansk styreform. Men Pugachev-Romanov-dynastiet nød autoritet og forblev indtil videre urokkeligt.
  Der var også magtkampe og kupforsøg. Da den første flyvning uden for solsystemet fandt sted i slutningen af det tyvende århundrede, kastede en gruppe sammensvorne sig i begyndelsen af det enogtyvende århundrede i kunstig søvn og fløj til en fjern planet for at etablere deres egen stat dér.
  Nogle problemer opstod med jøderne. Hvis andre nationer hurtigt russificerede og accepterede den ortodokse islam, så var disse jøder stædige og gjorde modstand. Og de blev presset til det. Der var også andre problemer. I det enogtyvende århundrede er ateisme blevet moderne. Og benægtelsen af Bibelens og Koranens autoritet. Og formelt var teologien bygget på en fri fortolkning af disse bøger.
  Og det gav også anledning til nogle konflikter. Desuden har videnskaben udviklet sig. Den forventede levetid i det enogtyvende århundrede er steget markant, og folk har lært at virkelig se yngre ud. Og selvfølgelig begyndte de at sige, men hvad med Kristi ord: du vil ikke gøre et eneste hår hvidt eller sort? Eller må deres dage være hundrede og tyve år!
  Der var også tvivl. På nogle planeter i solsystemet, hvor der allerede var seriøse bosættelser, begyndte separatistiske følelser at opstå. I hvert fald var der krav om autonomi. Kort sagt bedre end i den virkelige historie, men alligevel er der problemer, og ikke alt er rosenrødt.
  Men under alle omstændigheder er menneskeheden forenet og med hungersnød og epidemier og næsten alle sygdomme er forbi. Og mennesker kan leve i flere århundreder uden aldring, og slet ikke liv, men næsten kommunisme og himlen på jorden i det enogtyvende århundrede!
  
  CHURCHILLS INTERESSANTE CHANCE
  Churchill indvilligede i fred med Tyskland på følgende betingelser. Det Tredje Rige garanterer Storbritannien integriteten af dets koloniimperium. Desuden gik Hitler endda med på ikke at kræve de tyske kolonier tilbage, som blev absorberet af England under Første Verdenskrig. Til gengæld havde tyskerne dog fuldstændig frihed til at disponere over de franske og hollandske kolonier. Og de kunne også handle så meget, de ville, mod Rusland. Selvfølgelig ville Fuhrer ikke tolerere USSR med sin nabo. Tyskland fik meget. Og hun fik nok. Og Storbritannien tabte formelt intet. Så aftalen var til gensidig fordel. Under alle omstændigheder havde England ingen chance for at beholde sine besiddelser i Afrika og Asien. Tyskerne ville nemt have erobret Egypten, og derefter Mellemøsten med Irak og Kuwait. Og så ville de gennem pro-tyske Iran være nået til Indien.
  For ikke at nævne, at Storbritannien ikke har nogen chance for at beholde Afrika.
  Ubåds- og luftkrigsførelse, afsluttet, var briterne alligevel.
  Så alle parter forblev i deres interesser. Og Hitler begyndte at forberede et angreb på østen. Der er mange flere kampvogne i USSR, og halvandet tusinde køretøjer, af meget bedre kvalitet end tyske.
  Sammenlignet med den virkelige historie stillede Fritz fem tusinde fly og tusind flere kampvogne op. Manglen på tab i slaget om Storbritannien påvirkede, og evnen til at bruge det afrikanske korps i øst.
  Det blev ganske vist delvist opvejet af, at overraskelse var sværere at opnå.
  Stalin annoncerede ikke desto mindre en generel mobilisering og bragte tropperne i alarmberedskab. Men slaget fra tyskerne viste sig alligevel at være stærkt og taktisk pludseligt. Desuden forventede de ikke, at Fritz straks ville kaste alle deres kræfter i slag. Og for at forsvare er de røde trænet meget dårligere end at angribe.
  Wehrmacht-tropper brød igennem forsvaret og var i stand til at rykke frem i hovedretningerne.
  Noget langsommere end i den enogfyrre rigtige historie. Men vi kom til Smolensk. Hvor de endte, blev de stoppet af sovjetiske overlegne styrker. Men nazisterne vendte sig mod syd. Allerede i det sene efterår erobrede de Kiev. Winter fangede Fritz, i kampberedskab til et angreb på Moskva. Nazisterne blev om vinteren, i kulden og turde ikke storme.
  Leningrad er til gengæld blokeret.
  Det værste af alt var, at Japan ikke turde gå i krig med USA og Storbritannien. Og kunne åbne en anden front når som helst. Om vinteren forsøgte sovjetiske tropper at rykke frem, men det tyske forsvar blev aldrig brudt. I foråret fik nazisterne styrke og fortsatte med at dominere luften. Men da det tredje rige ikke kun modtog olie fra Rumænien, men også fra Libyen, Nigeria, Cameroun, havde nazisterne ikke så meget brug for kaukasisk olie.
  Og Fritz lancerede en offensiv i midten. I et forsøg på at tage Moskva.
  Men de sovjetiske troppers forsvarslinje viste sig at være solid. I tre måneders stædige kampe var nazisterne kun i stand til at rykke frem hundrede, hundrede og tyve kilometer.
  Og de stoppede. Kun på Krim var nazisterne i stand til at indtage Kerch og blokere Sevastopol. Nazisterne erobrede også halvdelen af Donbass, især Kharkov. Efter store tab i centrum ændrede Hitler sin strategi og besluttede efter råd fra Göring at iværksætte et luftangreb på USSR.
  Især blev der brugt Yu-188 bombefly. Og nyere og mere avanceret Yu-288. Krigen blev mere og mere positionsbestemt. Hitler regnede med nye våben og kampvogne. Først og fremmest kom Tigrene ind i serien, og lidt senere kom Løven og derefter Panteren. Den mest beskyttede var selvfølgelig "Løven" med 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. "Tigeren" havde også god sidepanser. "Panther" er værre, som ikke trak et gennembrud på tanken.
  Om vinteren holdt tyskerne linjen. Sovjetiske tropper rykkede frem uden held i centrum. De forsøgte at generobre og også uden held Kharkov. Tyskerne her var klar til forsvar, og kunne afvise angrebet. Den Røde Hærs eneste succes var Operation Iskra, da det lykkedes dem at bryde gennem en smal korridor til det belejrede Leningrad over land.
  I maj indledte nazisterne et angreb på Sevastopol. Som fuldendte den 9. juli 1943 fæstningsbyens fald. Offensiven i centrum af nazisterne begyndte dagen efter. De brugte et stort antal af de nyeste tanke. Herunder "Lev", som takket være beskyttelse fra alle vinkler lovede at blive en god banebrydende tank. Familien Ferdinand gik også i offensiven - storslåede selvkørende kanoner på hver deres måde.
  Nazisternes offensiv udviklede sig langsomt. Tabene var store. Tank "Lev", viste utilstrækkelig skudhastighed af pistolen og dårlige køreegenskaber. Men alligevel lykkedes det for nazisterne at omringe Vyazma. Og så tag det. Et slag trak ud i det sene efterår, og angrebet fra Fritz tørrede ud.
  Den Røde Hær forsøgte at genoprette status quo om vinteren. Og hun var i stand til at slå Vyazma tilbage. Men alle succeser var begrænset til dette. Nazisterne var i stand til at gøre modstand i centrum. Og nær Leningrad. Og nær Kharkov.
  I forsvaret viste "Panther" en god kampvogn. Det tredje riges mest massive maskine blev produceret i store mængder og viste sig at være måske det bedste middel til at håndtere sovjetiske kampvogne. I luften fortsatte kampene med en vis overlegenhed fra Luftwaffe. Tyske fly var godt bevæbnet, med stor fart, men mindre manøvredygtige. Ikke desto mindre viste ME-309 sig at være ret effektiv, primært på grund af køretøjets hastighed og bevæbning.
  Og jetfly var på vej. Først og fremmest ME-262 jagerflyet, det stærkeste argument. Sandt nok, dyrt. Tyskerne øgede konstant produktionen af våben. De brugte udenlandske arbejdere, og de havde mere udstyr end USSR. En mere avanceret Focke-Wulf-model dukkede op - TA-152, som med kraftige våben og rustninger havde meget bedre manøvredygtighed og større hastighed.
  Men det vigtigste er selvfølgelig jetfly. De nye sovjetiske LA-7 og Yak-3 kunne kun delvist kompensere for udseendet af en ny generation af maskiner blandt nazisterne.
  Allerede før Panther kom i drift, mente man, at denne tank ikke var tilstrækkeligt beskyttet. Især på siderne. Som et resultat blev Panther-2 udviklet til at være mere beskyttet, tungere og med en 88 mm pistol. Og "Tiger" -2.
  USSR stillede IS-2 og T-34-85 op. Tyskerne havde en mere avanceret MP-44 kampriffel. "Maus" kom også med i serien. I modsætning til den virkelige historie blev Det Tredje Rige ikke bombet af de allierede, og der kunne produceres meget udstyr.
  Kampene viste dog, at "Maus" kampvognen var for tung og mere eller mindre egnet til forsvar. "Tiger" -2 brød for ofte sammen og var også en forsvarskampvogn.
  Kun "Panther" -2 med en kraftigere motor på 900 hestekræfter viste sig at være et tilfredsstillende køretøj til kampoperationer. "Løven" viste sig heller ikke for meget.
  Rigtige kampoperationer har vist, at ME-262 ikke er en særlig pålidelig maskine, dyr og ikke manøvredygtig nok, selv med kraftige våben. Mere aktivt kom TA-152'eren ind i serien, som var mere eller mindre velegnet som arbejdshest. Kunne være et angrebsfly og et bombe- og jagerfly i frontlinjen. Forhåbningerne forbundet med ME-262 var ikke fuldt ud berettigede. Bortset fra det faktum, at denne fighter er meget svær at skyde ned, havde den stærke rustninger. Men han vejede også meget. Men store forhåbninger var forbundet med HE-162. Og dels var de berettigede.
  I sommeren 22. juni 1944 slog tyskerne uventet hovedstødet i syd. Den sovjetiske kommando holdt hovedstyrkerne i centrum. Stalin troede på desinformationen om, at fjenden ville marchere mod Moskva igen. Men nazisterne var i stand til at udkonkurrere den sovjetiske efterretningstjeneste. Derudover er et stort antal tyske kampvogne "Panther" -2, som er hurtige nok og manøvredygtige, og bedre beskyttet på siderne, også ramt.
  Der blev også produceret en masse "tigre", relativt lette at fremstille maskiner. Der var også en ny modifikation af "Løven". Med en lettere 88mm pistol men med en 1250 hestekræfter motor. Denne "Lion" er den mest succesrige tank - af typen "Tiger" -2, men tungere, med tykkere 120 mm side- og hækpanser, hvilket mere end kompenserede for den kraftige motor fra "Maus".
  Lev-2 viste sig at være en meget vellykket gennembrudstank. Tyskerne var i stand til at opnå meget. De erobrede Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, tog Voronezh. Og vendte sig til Dons sving. Til sidst nåede vi Stalingrad. Men der kørte de fast i kampe. Som i den virkelige historie var sovjetiske tropper i stand til at omringe tyskerne nær Stalingrad. Det lykkedes dog stadig nazisterne at bryde ud af omringningen. Ikke desto mindre havde tyskerne meget flere kampvogne. Kampene viste, at "Panther" -2 og "Lion" -2 er i stand til at kæmpe ganske anstændigt om vinteren. Derudover dukkede E-25 selvkørende kanoner op foran. Dette køretøj var en lille, lavtslynget Panther-kanon, men meget adræt og hurtigtskydende.
  Nazisterne trak sig tilbage fra Stalingrad til Dons sving og holdt ud der. Foråret 1945 kom. XE-162 gik i serien, og sovjetisk luftfart gav efter for denne model. Men det vigtigste er jetbombefly, som ikke havde sin lige. De bombede russerne næsten ustraffet.
  Den nye tyske kampvogn E-50 kom ind i serien - lettere end Tiger-2, men bedre beskyttet og bevæbnet med en kraftig motor. Og dens 88 mm 100 EL kanon er uovertruffen i nøjagtighed og pansergennemtrængning.
  Stalin ledte efter måder at slutte fred med Hitler på. Siden mens de nye kampvogne IS-7 og T-54 stadig blev udviklet. Og jetfly er endnu mere vagt.
  Men Führeren ønskede ikke fred og fortsatte offensiven. Denne gang til Kaukasus gennem Terek-portene. Nazisterne formåede at erobre de sovjetiske byer - Grozny og Ordzhonikidze. Men da de kom ind i bjergene, bremsede deres fremskridt.
  Så skyndte nazisterne igen til Stalingrad. I kampe fik de sovjetiske tropper mere og mere fra jet-angrebsfly og bombefly fra Luftwaffe. Men Fritzerne selv kunne ikke indtage byen, de kørte fast i kampe. Selvom de forlod "Sturmtigerne" i kurset. Og luftfarten pressede på.
  Den sovjetiske Yak-9, det mest massive jagerfly, er forældet. Og tyskerne optrådte mere avancerede modeller af ME-262 med meget mere hastighed og manøvredygtighed. Og stærkere i bevæbning XE-162. Situationen eskalerede endnu mere, da Japan endelig gik ind i krigen. Tyrkiet fulgte trop. Ved udgangen af det femogfyrre år blev det meste af Kaukasus erobret af tyskerne og tyrkerne. Og det nye seksogfyrre år bragte yderligere skuffelser til USSR.
  Stalingrad holdt stadig ud, men i slutningen af maj blev det sidste kvarter taget. Og tyskerne og tyrkerne erobrede på dette tidspunkt fuldstændigt Kaukasus. Og i juli 1946 begyndte en ny offensiv mod Moskva. Nazisternes chancer var store. Både E-75 og E-100 deltog i kampene. Disse tanke var tættere og bedre beskyttet. Den sovjetiske front blev langsomt, men sikkert kastet ind... I slutningen af efteråret var Moskva omringet.
  Saratov faldt også på samme tid. En yderst vanskelig situation har udviklet sig. Japanerne rykkede frem fra øst. Stalin tilbød Hitler fred på andre vilkår end overgivelse. Führeren afviste disse forslag.
  Om vinteren faldt Moskva efter et voldsomt overfald. Og i foråret og sommeren erobrede tyskerne hele Volga-Vyatka-regionen. Pala og Vologda. Nazisterne var i stand til at nå Sverdlovsk i midten af efteråret ...
  
  CHAMBERLAINS FATALE ROLLE
  Chamberlain trak sig ikke, og det lykkedes at slutte en ærefuld fred med Hitler.
  Betingelserne for Storbritannien var ret gunstige: Det Tredje Rige garanterede ukrænkeligheden af løvens imperiums besiddelser. Og Storbritannien mistede ikke en tomme territorium. Men til gengæld fik Hitler fuldstændig frihed i de besatte lande i Frankrig, Belgien, Holland. Og det er store områder. Og håndfrihed i Østen.
  Og nazist nummer et nægtede slet ikke at marchere mod USSR. Og fortsatte med at samle kræfter.
  Hitler ønskede ikke kun Afrika og Syrien, med en del af Asien, men også russiske lande. Først og fremmest selvfølgelig kornmagasinerne i Ukraine, de baltiske stater, Hviderusland og kaukasisk olie. Så Führerens planer var Napoleonske.
  Tyskerne forberedte sig på krig og dannede betydelige styrker. På Barbarossa-planen havde de flere tropper. Først og fremmest, selvfølgelig, luftfart. Tre tusinde fly blev ikke skudt ned under luftkampen om England og sluttede sig til Luftwaffes rækker. Plus, fly, der ikke blev distraheret af Middelhavet, og for at dække Europa. Så der blev ikke tildelt fem tusinde fly til Barbarossa-planen, dobbelt så mange - ti tusinde.
  Og der var et par kampvogne mere. For det første steg produktionen af biler mere, da Det Tredje Rige ikke blev bombet. I det andet gik fire hundrede kampvogne ikke til Afrika. Og noget blev taget fra Frankrig. Så Fritz var bedre forberedt til kampen.
  Sandt nok tabte de lidt tid på at rykke frem mod Jugoslavien og Grækenland. Men færdig uden briterne hurtigere.
  Og invasionen af USSR begyndte den 7. juni med mere end tusind tanks og fem tusinde fly. Og selvfølgelig var der mere infanteri og artilleri.
  Det vigtigste er, at USSR, som i den virkelige historie, ikke var klar. Stalin var for bange for at bekæmpe Det Tredje Rige og forsøgte at forsinke krigen for enhver pris og blev igen fanget.
  Og så angreb Japan. Hvorfor besluttede japanerne at angribe denne gang? Årsagen er, at Storbritannien trak sig ud af krigen, og nu, i hvilket tilfælde, samuraien skulle kæmpe mod USA og Storbritannien, der ikke var bundet af Det Tredje Rige.
  Og USSR syntes under alle omstændigheder at være en svagere fjende. Især i krigens allerførste dage var kampforløbet endnu værre for Den Røde Hær end i den virkelige historie. Så især i luften var nazisternes overlegenhed meget stærkere. Ja, og flere kampvogne, især i sydlig retning, hvor Rommel udviste heltemod. Og Den Røde Hær er ikke klar til forsvar, og der er ingen planer om en forsvarskrig. Og de vælter ind ... Og selv Kiev kunne tages med på farten, og de kom tidligt til Smolensk. Og Japan angreb også for ikke at vente på Moskvas fald, for i dette tilfælde ville alle beskylde hende for, at hun som en grib skyndte sig mod den dræbte fjende. Besejret på samme tid af tyskerne.
  Nej, samuraiens ære krævede at slå til, mens USSR stadig rykkede. Og krigen gik ret godt. Samuraierne forlod et stort antal infanteri og angreb den Røde Hærs positioner. Og det var en kæmpe succes fra deres side.
  Men i udkanten af Vladivostok blev de mødt af et hold barfodspiger. Som kæmpede med vildt raseri.
  Alenka stillede i kø til samuraien. Og så kastede hun med sine bare tæer en granat af dødbringende kraft. Og hun rev en masse japanere i stykker og råbte:
  - Til Stalins ære!
  Anyuta skød også mod fjenden. Hun mejede de pressende gule jagerfly ned og brølede:
  - For det store Fædreland!
  Og også hendes bare tæer kastede en dræbende dødsgave.
  Alla, denne rødhårede skønhed, mejede den fremrykkende japaner ned. Og hendes bare fødder kastede en dødsgave af kolossal destruktiv kraft. Og rev samuraien fra hinanden og råbte:
  - Ære til kommunismen!
  Maria fyrede også. Denne gyldenhårede skønhed. Og hendes bare tæer kastede dødelige dødsgaver.
  Og massen af samurai kollapsede.
  Og pigen knurrede:
  Vi vil ikke opgive Vladivostok!
  Og pigens bare hæl bukkede under for dødens gave.
  OL kæmpede også indædt. Og så kastede hendes bare, stærke ben en hel masse granater og rev modstandere i stykker.
  Krigeren hvæsede:
  - For det store Rusland!
  Alenka, der afskar de gule soldater, bekræftede:
  - Fædrelandet er med os!
  Og hendes bare hæl bukkede under for granaten. Og rev de nye soldater fra det store imperium fra hinanden.
  Men på trods af al den Røde Hærs heltemod, var hun ved at tabe. Det var ikke muligt at overføre divisioner fra Fjernøsten. Og tyskerne indledte et angreb på Moskva meget tidligere end i den virkelige historie, og havde allerede nået at omringe det og delvist erobre det, før kraftig regn væltede ned og tøerne satte ind. Og dette havde selvfølgelig indflydelse på krigens gang.
  Tyskerne er særligt stærke i luften. Deres fly får de sovjetiske tropper specifikt.
  Tyskerne i syd var også stærkere og rykkede længere frem. Det lykkedes dem at tage Kursk, Voronezh, allerede før tøen, og flyttede til Stalingrad. Efter at have startet krigen to uger tidligere og med store styrker, fik nazisterne et rimeligt forspring og havde nu en mærkbar fordel i alt. Og historien for Den Røde Hær viste sig værre end i virkeligheden.
  Tyskerne rykkede hurtigere over Krim og brød ind i Kaukasus. Og også der opnåede de stor succes. Desuden gik Tyrkiet også ind i krigen, da de så, hvordan USSR var ved at smuldre.
  Og så tog tyskerne Ryazan og fortsatte offensiven. Og Stalin selv løb som en hare. Og nazisterne nærmede sig allerede Gorky. Der var slagsmål.
  Men Moskva gjorde stadig modstand: byen er stor. Men kampene fortsatte i gaderne, og nazisterne nærmede sig Kreml.
  Men de sovjetiske piger gav kamp mod nazisterne, nær byen Gorky.
  En hel bataljon af barfodspiger mødte, på trods af at det allerede sneede og frost ramte, nazisterne.
  Natasha åbnede ild og rystede sine bryster, der knap var dækket af bikini-snore.
  Så sang pigen:
  - Ære til det store Rusland!
  Og med sine bare tæer affyrede hun en granat af ødelæggende kraft.
  Zoya skød mod fjenden og mejede Fritz ned og kurrede:
  - Ære til heltene!
  Og hendes bare hæl kastede en morderisk dødsgave.
  Krigeren kvidrede:
  - Vi vil ikke opgive Moskva!
  Augustin skød mod fjenden og afskar masserne af de fremrykkende nazistiske tropper og knirkede:
  - Vores fly er gode!
  Svetlana, der skød mod nazisterne, udsendte aggressivt:
  - For rådens hjemland!
  Og med sine bare tæer smed hun en eksplosiv pakke.
  Pigerne er virkelig meget gode og sexede...
  Men Alice og Angelica kæmper stadig. De kæmper med ulige kræfter.
  De slår en kampvogn ud med en granat, og den vælter.
  Alice smider en eksplosiv pakke med sin bare fod. Den tyske selvkørende pistol er gået i stykker, og rullerne flyver. Nazistens ene pote blev revet af, og et guldur funklede.
  Alice knirkede:
  - For Fædrelandets Storhed!
  Og hendes bare tæer, da de affyrer en morderisk bombe. Og huggede generalens hoved af.
  Angelica vil også eksplodere mod nazisterne fra en bazooka. Og ramte en anden tank. Og rev fjenden fra hinanden.
  Og hun sang, blottede sine tænder:
  - Ære være det store Fædreland!
  Pigen tog den og bukkede under med sin blottede, runde hæl for ødelæggelsens dødbringende gave.
  Alice handlede meget aggressivt og aktivt. En pige, der drømte om præstationer og succes.
  Hun blev arresteret i det syvogtredive år, da hun stadig var en pige, sammen med sine forældre. Først tog de mig til et søgerum. De beordrede mig til at klæde mig nøgen. Og Alice skammede sig meget. Hendes kvindeskikkelse var stadig under dannelse. Men brysterne voksede allerede, og vagten klemte hendes barm med ordene: "Åh, hvilke bryster!"
  Alice blev flov og rødmede:
  - Rør mig ikke!
  Matronen lo.
  - Åbn munden pige, moster undersøg omhyggeligt!
  Alice åbnede munden. Og matronen rakte ind i hendes mund med fingrene. Ubehageligt var det selvfølgelig, at Alice nærmest kastede op. Især når de trykkede på hendes tungerod.
  Men det værste var senere. Matronen mærkede hendes mund og beordrede:
  "Bøj dig nu og spred dine ben!"
  Og hun tog handsker på sine store poter!
  Og hvordan hendes pote styrtede ned i den jomfruelige barm og rev jomfruhinden. Så der var blod. Og det gjorde så ondt, at Alice skreg. Imens holdt de to andre vagter hendes hænder. Og fangevogteren mærkede hende, da hun klatrede op til selve livmoderen og meget uforskammet. Det var smerte, og tårerne løb ned ad Alices kinder. Og i anus var det ikke mindre smertefuldt. Vagtens pote er stor, og hendes fingre er lange og tykke.
  Alice besvimede endda af smerte og skam. Så bragte de hende ind. De tog mig til et andet rum. Fotograferet nøgen fra forskellige vinkler og taget fingeraftryk.
  Og så overhældte de mig med koldt vand fra en slange og drysset med blegemiddel. De uddelte officiel rom: en kort, grå kjole med et nummer og tog mig med til en celle med andre piger. Det var koldt at gå barfodet, men der var mange børn i cellen, og det var ret varmt.
  Alice blev taget ind til afhøring et par dage senere. Der blev hun bedt om at underskrive et papir. Pigen nægtede. Så satte de hendes bare fødder i stokke og slog hende med stokke på hendes bare hæle. Alice skreg, men nægtede at skrive under, indtil hun mistede bevidstheden.
  Hun blev igen smidt ind i cellen. Undertrykkelsen var massiv, og der var ikke tid til at rode med barnet og afhøre i lang tid. Derfor fik hun en frist angiveligt for tyveri og underskrev en henvisning til en børnearbejderkoloni uden retssag.
  Alice arbejdede og studerede der. Der var få kriminelle, næsten alle børn var fjender af folket. De gik barfodet indtil frost, og i froststøvler i statsejede støvler. De arbejdede tolv timer om dagen. De spiste mest kål, men boede sammen. Alice selv i børnelejren blev stærkere og hærdede. Og nu kæmpede hun barfodet i sneen. Og hendes partner Angelica sad også. Kun hun var en rigtig kriminel og kriminel. Og børnekolonien kom hende også til gode.
  Pigerne kæmpede stædigt og heroisk.
  Men alligevel faldt Moskva ... Og Kaukasus blev erobret. Og Stalin blev også forgiftet af sine egne.
  Beria underskrev overgivelsen. Og han blev guvernør over en del af Ruslands territorium.
  Og krigen i øst er forbi. Chamberlain døde, og Churchill overtog hans plads.
  Og så besluttede Hitler, at Storbritannien havde for mange kolonier. Er det ikke på tide at klippe dem?
  Og han startede en ny krig i 1944. På dette tidspunkt havde tyskerne de seneste Panther-2 og Tiger-2 kampvogne, mere avancerede og med kraftige motorer. Og vigtigst af alt, jetfly og ubåde på brintoverilte.
  Ja, og Japan ønskede at udvide sine besiddelser på bekostning af kolonierne i Storbritannien og USA. På dette tidspunkt havde samuraien faktisk erobret Kina. Og de havde store planer.
  Tyskerne indledte en offensiv i efteråret ... Deres kraftigere kampvogne bevægede sig godt med stærke motorer. Og jetfly havde slet ikke en modstander.
  Storbritannien blev bombet. Og ubådsflåden plagede hende. Og tyskerne angreb Egypten. Og de besejrede hurtigt Storbritannien der, gik ind i Mellemøsten med tyrkerne. Gibraltar blev også indtaget, og tropperne gik ind i Marokko og erobrede det sorte kontinent.
  Kort sagt gik krigen én vej. I løbet af vinteren erobrede tyskerne det nordlige Afrika og Mellemøsten. Og i foråret også Iran og Indien. Ja, og japanerne rykkede frem og besejrede Amerika med succes i Peru Havn.
  Det er store sejre. Og om sommeren var der en landgang i selve Storbritannien, som endte i sit fald på ti dage.
  Og i efteråret blev det sydlige Afrika og Australien erobret. Nu er USA under angreb.
  46. år gik i erobringen af øerne, og luft- og ubådskrigsførelse. I 1947 begyndte erobringen af Canada og Mexico med et dobbelt slag. Tyske kampvogne af "E"-serien er blevet de mest avancerede og kraftfulde i verden. Og den tyske MP-64 kampriffel havde ingen sidestykke i alle henseender.
  Og flyvende tallerkener og skiver var simpelthen umulige at skyde ned, hvor usårlige de er takket være den laminære jet.
  Og så mange tab...
  USA kapitulerede den 30. januar 1948. Blot femten år efter Hitler kom til magten. Og det var en herlig begivenhed.
  Så kom en periode med fred... Men foreløbig. Den 20. april 1955 begyndte krigen mellem Det Tredje Rige og Landet med den Opgående Sol med alle dets kolonier. Krigen var brutal og varede mere end to år, men det hele endte med Tysklands sejr.
  Den 20. april 1959 afholdt Hitler en folkeafstemning, hvor et enkelt imperium blev etableret i verden - Det Tredje Rige. Og et monarki ledet af Hitler.
  Og da Fuhreren døde i 1961, lykkedes det hans søn at indtage tronen.
  På dette tidspunkt fløj folk til månen og Mars, og menneskehedens liv så ud til at blive bedre.
  
  SENSATIONEL AFLYSTELSE AF VALG
  Jeltsin tog efter det liberale demokratiske partis sensationelle succes ved valget i 1993 de radikales råd og annullerede deres resultater. Lige i tide til nytår, uden at lade statsdumaen mødes. Og det blev en sensation! Før det nye valg til statsdumaen, der var planlagt til den 12. juni 1994, overgik den lovgivende magt til Federationsrådet. Og det var et interessant taktisk træk.
  Samtidig forbød Jeltsin ikke LDPR, og reglerne for parlamentsvalg forblev de samme. Og det blev bestemt en stærk beslutning. Eller rettere kontroversielt. Men hele propagandaens magt faldt på LDPR-partiet. Og der var meget mudder. Selvom på den anden side, jo mere de skælder ud, jo højere er populariteten. Zhirinovskys tilhængere var skuffede over den stjålne sejr.
  Og der var optøjer. Yabloko-fraktionen, som fik en god procentdel, var også utilfredse. Og "Women of Russia", som viste et sensationelt resultat, er heller ikke så glad. Men "Ruslands valg", ledet af Gaidar, modtog forstærkninger. Jeltsin afskedigede den moderate Tjernomyrdin, som alligevel lånte meget fra det gamle system og ville udnævne Yegor Gaidar til premierminister. Sidstnævnte fyldte holdet op med nye reformatorer. Og et stærkt hold samledes ... Som begyndte at kollapse økonomien endnu mere rask end i den virkelige historie. Og kuponprivatiseringen fortsatte.
  Konfrontationen med myndighederne voksede kun. Og vurderingen af Zhirinovsky, på trods af spande med snavs, og måske takket være dem, steg. Selvom valgkonkurrencen var meget hårdere. Og der var meget flere partier, der samlede hundrede tusinde underskrifter. Og der blev givet meget mere tid til at indsamle underskrifter. Og det havde en effekt. 44 partier var i stand til at deltage i valget.
  Og denne gang med betalt sendetid var det værre. Og under tv-debatten blev Vladimir Volfovich arresteret og smidt ind i Lefortovo. Anklaget for at fremme had i bogen The Last Dash South.
  Men dette hævede hans vurdering endnu mere, selvom han ikke fik ordet. Og derfor fandt valget til Statsdumaen sted den 12. juni 1994. Og straks en sensation. Under de hårde konkurrenceforhold vandt LDPR-partiet mere end seksogfyrre procent af stemmerne ved valget ifølge partilister. "Yabloko", "Kvinder i Rusland", "PRES", "agrarer" passerede ikke fem procent-barrieren.
  Den anden plads blev indtaget af kommunisterne, og den tredje af "Ruslands valg" ledet af Gaidar. Hvem overvandt hendes fem procent ....
  Og flertallet på partilisterne for det liberale parti. Ja, og i enkeltmandatdistrikter tilføjede Zhirinovskys parti og vandt markant mere end hundrede pladser. Generelt viste parlamentet sig at være meget oppositionelt og anti-Jeltsin. Og LDPR-partiet fik flertal i statsdumaen, nærmest et forfatningsmæssigt. Og sammen med kommunisterne og konstitutionelle.
  Der er dog også Overhuset og præsidenten selv. Og Vladimir Zhirinovsky blev taget direkte fra cellen til mødelokalet i statsdumaen. Således blev der dannet en ny opposition.
  Jeltsin havde magten under den nye forfatning. Og magten er meget stor. Men han havde ingen ret til at opløse statsdumaen det første år. Som i de sidste seks måneder af hans præsidentperiode. Og det er en alvorlig situation.
  At annullere folketingsvalget igen er allerede for meget. Og Jeltsin besluttede efter nogen tøven at tilbyde statsdumaen en aftale om fred og harmoni.
  Vladimir Zhirinovsky krævede som svar på regeringens tilbagetræden og dens dannelse på grundlag af et parlamentarisk flertal.
  Dette skabte modstand. Og Statsdumaen vedtog en mistillidsvotum til Yegor Gaidars regering og holdt amnesti for politiske fanger.
  Og det var alvorligt. Jeltsin befandt sig i en vanskelig situation. Og hans forhold til statsdumaen blev fjendtligt. Selvom en forfatningslov om forfatningsdomstolen og parlamentarisk tv blev vedtaget. Samt civilloven. Og igen blev der vedtaget et mistillidsvotum til regeringen.
  Jeltsin underskrev loven om status som stedfortræder. Og alligevel afviste han Yegor Gaidar.
  Ruslands præsident foreslog Jevgenij Primakov som premierminister. Dette passede mere eller mindre til alle. Men Jeltsin startede uventet en krig i Tjetjenien. Og han mødte en negativ reaktion fra statsdumaen. Og igen afviste han det ... Selvom det ikke var i henhold til forfatningen.
  Men igen annoncerede han nyt parlamentsvalg... Og afskedigede Primakov og udnævnte Chubais i hans sted.
  Men situationen blev mere kompliceret... Det Liberale Demokratiske Parti vandt igen, og tilføjede endda stemmer... Og på dette tidspunkt blev valget afholdt efter nye regler. Det var nødvendigt at indsamle flere underskrifter, og deputeredes partitilhørsforhold blev angivet. Og LDPR vandt et forfatningsmæssigt flertal. Og det andet parti var kommunisterne. Resten af fem procent barrieren tog ikke.
  Og igen konfrontation med Jeltsin. Grusom på baggrund af krigen i Tjetjenien. Og starten på rigsretssagsprocessen.
  Jeltsin mistede også støtten fra hæren på grund af krigen i Tjetjenien. Og Forbundsrådet var ikke på hans side.
  Derudover forværredes Jeltsins helbred kraftigt, og han blev syg. Og der blev annonceret nyt præsidentvalg i Rusland.
  Vladimir Zhirinovsky var deres klare favorit.
  Jeltsin trak næsten ikke vejret... Så magten selv faldt i hænderne på Vladimir Volfovich.
  Men så blev der holdt valg og en ny præsident i Rusland. Han arvede en svær arv. Og jeg skulle gøre meget. Men med hårde foranstaltninger rejste Vladimir Volfovich Zhirinovsky staten. Og Rusland rejste sig mere og mere. Inden for fem år var niveauet af besparelser før reformerne genoprettet. Og fem år senere fordoblede Rusland nationalindkomsten, som den var før reformperioden.
  Men Vladimir Volfovich tog fat på genoprettelsen af USSR. Hviderusland var den første, der sluttede sig til Rusland og frivilligt. Derefter Kasakhstan, derefter andre republikker i Centralasien, især da de blev angrebet af Taleban.
  Ukraine brændte med Maidan, og Rusland kom det til hjælp og befriede appelsinerne fra magten. Og så er der folkeafstemning og tilslutning til USSR. Etc. Indtil i 2015 genoprettede Rusland sine tidligere grænser.
  Men dette var ikke nok. I syd har ISIS overtaget Irak og Syrien og flere andre stater. Volfovich opmuntrede islamisterne og tillod dem at overtage hele Mellemøsten.
  I 2016 blev Finland en del af det russiske imperium. Og i 2020 udnyttede man det faktum, at USA druknede i coronavirus, og ISIS erobrede landområder fra Indien til Spanien... Og krigen med dette kalifat begyndte.
  Vladimir Zhirinovsky besluttede at udføre sin langvarige plan: det sidste kast mod syd.
  Og den russiske hær var på det tidspunkt den stærkeste i verden. Og hendes takni var bare fantastisk.
  Især pyramideformet, skabt i henhold til tegningerne af den strålende Oleg Rybachenko. De var bare gode...
  Bilen er to-personers, og pigerne i den lå nede i en pyramide. Det hele er kun halvtreds tons, men elmotoren er fem tusinde hestekræfter. De er så hurtige maskiner, fuldstændig uigennemtrængelige for alle typer projektiler.
  Og hun skynder sig til positionerne for de militante i ISIS' store imperium. Og gør bogstaveligt talt underværker.
  Natasha, der lå i denne tank sammen med Zoya og skød fra et dusin maskingeværer, bemærkede:
  - Er jeg en super pige?
  Zoya svarede selvsikkert og trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer:
  Vi er alle gode her!
  En anden kampvogn, der flyver sammen med Angelica og Svetlana, ødelægger også kalifatets enorme hær.
  Pigerne griner og griner:
  - Vi er de sejeste af alle! Og lad os fejre succesen!
  Og igen slår de fjenderne ned.
  Ja, to tanke kan ikke gennembores af noget fra enhver vinkel. Det er piger i biler af højeste niveau. Og de kan ikke brydes. Både granater og raketter rikochetterer.
  Natasha siger og klipper dushmans:
  - For USSR!
  Zoya, der slår modstandere ud, er enig:
  - For Fædrelandet!
  Krigere skal bemærkes, når de kæmper. Vladimir Volfovich Zhirinovsky restaurerede meget fra Sovjetunionens tid. Han returnerede Diamond Star of Victory til Leonid Ilyich. Han genoprettede Beria til rang som marskal med alle priserne. Etablerede ordenerne: Ivan den Forfærdelige, Peter den Store, Nicholas II, Alexander II og III, Dmitry Donskoy.
  Derudover restaurerede Vladimir Volfovich monumentet til Dzerzhinsky. Etablerede Ilya Muromets-ordenen. Dette er for atleter. Og ordenen blev etableret af Mikhail Lomonosov og Mendeleev. Og det er også logisk.
  Vladimir Volfovich etablerede også en pris i litteratur med et beløb ti gange større end Nobelprisen. Og han gjorde meget mere.
  En af hans ideer var etableringen af ordenen - "Motherland", den dyreste af alle ordrer i verden med et rekordstort antal diamanter. Og det var tanken. Plus, designet af ordren blev argumenteret og godkendt i lang tid.
  Og der var endda en konkurrence.
  Vladimir Zhirinovsky foretog nogle andre ændringer til de militære regler. Indførte rang som brigadegeneral - lavere end generalmajor, men højere end oberst. Og posten som general-general er mellem generalobersten og hærens general. Der var også en ny officersgrad: Prime Major. Mellem major og oberstløjtnant.
  Zhirinovsky introducerede en anden rang: underofficer. Dette er mellem en fenrik og en juniorløjtnant. Korporaler dukkede også op. Resten af titlerne er bibeholdt.
  Vladimir Zhirinovsky etablerede også titlen som Supermarshal, mellem Marshal og Generalissimo. Og den nye titel af Supergeneralissimo.
  Sådan blev heraldik skabt.
  Præsidenten afskaffede ved en folkeafstemning periodebegrænsninger. Og han blev en virtuel diktator. Og valget blev afholdt næsten uden et alternativ. Og de nåede området på nioghalvfems procent med en hestehale. Og så skete det...
  Men i hvert fald blev der afholdt valg, og nogle lommealternativer deltog i dem. Hitler gjorde sig selv kansler på livstid.
  Forresten tabte Führeren sit eneste valg, præsidenten, dog med en anstændig procentdel og i en bitter kamp. Men alligevel risikerede Hitler ikke et nyvalg.
  I 2020 erobrede Vladimir Zhirinovsky nye højder og førte krig med det islamiske kalifat. Og dette er kolossal magt. Og kampene der er meget hårde.
  Og fly kæmper, selv ubemandede. Og det er fedt og blodigt.
  Vladimir Zhirinovsky er den nye leder af Rusland og stræber efter verdensherredømme.
  I kampe deltager også flyvende tallerkener, der ikke kan skydes ned.
  Og smukke russiske piger flyver på dem.
  For eksempel er Maria og Mirabela så seje i kampe.
  Og de lancerer kamplasere fra underkopper. Og de brænder ISIS-tropper, som simpelthen er enorme.
  Ja, dette kolossale imperium, der slugte Asien til Indien, inklusive Pakistan og Afghanistan. Og halvdelen af Afrika. Og hvor meget er befolkningen, og hvilket kolossalt tal.
  Maria trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer og gennemborer det nærmeste fjendtlige fly og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Mirabela brænder tanken med en laser og bekræfter også:
  - Der vil være vores store tider og sejre!
  Og pigerne griner...
  Og de vil vise tænder, der funkler som perler.
  Maria huskede de tidspunkter, hvor hun stadig var en lille pige og så Zhirinovsky til et stævne. Han gjorde indtryk på hende. Men hvordan skal man ikke bifalde dette.
  Maria, da Vladimir Volfovich blev arresteret, tog til Moskva. Den lille pige bevægede sig som en helgen barfodet. Og overvandt by efter by.
  Og hendes bare fødder var så nedslåede, og hendes fødder blev skåret og blødte. Men pigen gik og gik. Og kom til Moskva. Der blev hun anbragt på et børnehjem. Og så sendt tilbage til deres forældre.
  Og det viste sig at være en hajj for hende.
  Maria gik ligesom Gerda hundredvis af kilometer. Hun bad om almisse på vejen, hun sultede. Og hendes bare sål gjorde så ondt og kløede, men til sidst blev den dækket af hård hud og blev hård som en hov.
  Maria huskede dette, og nu var hun ved at knuse Mujahideen.
  Og hun sang endda og skrev en romantik på farten:
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaber kaos, jeg sår ødelæggelse...
  Min storhed kan ikke overvindes,
  Kun rasende hævn brænder i sjælen!
  
  Som barn ville jeg have en god pige,
  Hun skrev digte og fodrede katte ...
  Stod tidligt op om morgenen
  Over den flagrede, kerubernes vinger!
  
  Men nu ved jeg, hvad ondskab er
  Hvad gør denne verden ulykkelig...
  Og hvad er det du siger godt?
  Her er ødelæggelsen lidenskabeligt elsket!
  
  Og viste sin pigeagtige inderlighed,
  At Guds datter blev funklende ...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Lad os vise styrke, meget kraftfuld!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, krige ind i universet...
  Du beder Svarog om at hjælpe,
  Faktisk bliver du belønnet!
  
  Så jeg sagde: frels Herren,
  Lad vreden koge i dit hjerte...
  Vi vil bygge lykke, jeg tror på blod,
  Lad livmoderen blive fyldt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskab og bedrag,
  Sådan snyder du tyrannen Stalin...
  Kan ikke gøres til skamme
  Og hvor meget tåge er der i verden!
  
  Her foreslog jeg at tage et stærkt skridt,
  Et slag for at ødelægge det onde...
  Men en meget sort Gud blev forelsket,
  I alle spørgsmål, både disse og efterlivet!
  
  Hvordan jeg viste sig at være vant til det onde,
  Og i hjertet af raseri, rasende næret ...
  Forsvundet trang til glæde, godhed,
  Så snart vreden trængte ind fra piedestalen!
  
  Og hvad med Stalin - han er også ond,
  Om Hitler, så der er ingen tvivl ...
  Genghis Khan var sådan en sej bandit
  Og hvor mange sjæle formåede han at lamme!
  
  Så jeg siger hvorfor holde det godt,
  Hvis der ikke er den mindste egeninteresse i det ...
  Når du er en spætte - dit sind er en mejsel,
  Og forsvandt, når dumme tanker!
  
  Så jeg siger til mig selv og til andre,
  Server kraften som sort blæk...
  Så vil vi erobre universets vidder,
  Bølger vil bryde igennem universet!
  
  Vi vil gøre ondskaben så stærk
  Det vil give raseri udødelighed,
  De, der er svage i ånden, er allerede blevet blæst væk,
  Og vi er de stærkeste mennesker, der tror på dette!
  
  Kort sagt, vi bliver stærkere overalt,
  Løft blodets sværd over universet...
  Og vores vrede vil også være med hende,
  Vi vil modtage et kald fuld af skæbne!
  
  Kort sagt, jeg er tro mod Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraft af hele mit hjerte...
  Min sjæl er som en ørnes vinger
  De, der er sammen med den sorte gud, er uovervindelige!
  
  HVID TIGERUNGE
  En lille cirkusgruppe gik langs Krim-sommervejen. Den første, der gik, var en barfodet, lyshåret dreng på omkring tolv. En tynd, men trådet knægt i shorts, og gik i varmen med en nøgen torso. Ribbenene stak ud, men årerne var som tråd, under det næsten sorte fra hudens solbrune.
  En pige fulgte efter ham. Lysebrunt hår brændte i solen, som overmoden hvede. Pigens øjenbryn er også lyse, og hendes ansigt, fra støv og stærk solskoldning, er mørkt som en sigøjner. Men ansigtstrækkene er meget smukke, kun lidt spidse på grund af tyndhed. Pigen er slank, i en let bomuldskjole over knæene. Og også barfodet, selvom du ikke vil misunde dem, der er uden sko, hvis de går langs den stenede vej på Krim. Ikke kun stenene er skarpe, men også varme i sommersolen.
  Men pigerne og drengen er vant til bare fødder både i varmen og i kulden, og deres bronzeben og hårdhændede såler er ikke opmærksomme på sådanne bagateller.
  Bag dem hakker et sødt væsen. Hvid, men med brune striber. Sød albino tigerunge. Også afmagret, frygtelig sulten, fanger sommerfugle på farten og spinder.
  Bag pigens skuldre er der en skive i hænderne på noget tilbehør. Indlæst lidt og drengen. De har gået siden tidlig morgen. Drengen trådte på et flaskeskår. Og han mærkede et stik gennem hård hud, han haltede. Og så bliver de bare såler slået ned, og hård hud klør af skarpe, varme sten.
  Pigen smilede og sagde:
  - Pas på Olezhka! Nogle gange er der overraskelser på vejene!
  Drengen knurrede vredt:
  - Ja, intet frygteligt, ikke engang blod! Men hvad skal vi fodre Bimbo!
  Pigen tog en dyb indånding og sagde:
  - Ja, tigerungen bestod! Han har brug for kød! Det holder ikke længe på resterne!
  Drengen svarede med et smil:
  - Der er mange dachaer med rige mennesker. Måske drikker vi kød. Og du, Olesya, tabte dig også ...
  Pigen rystede i sig selv og bemærkede:
  - Og det passer mig! Agiliteten steg endda!
  Og pigen sprang op og snurrede på tåen. Olezhka fløjtede i beundring, og tigerungen knurrede.
  For et par år siden var de i den samme cirkusgruppe, som kontaktede Folkeviljen og blev besejret. Olesya deltog også, og ifølge rygter smækkede hun endda generalen. Og nu vandrede hun rundt i Rusland barfodet og rastløs. Om vinteren flyttede de til Iran i Irak, hvor de padlede langs de stejle skråninger og gav forestillinger. Om sommeren tog vi ned til Rusland. Olesya kunne flere sprog, herunder persisk, og underviste Oleg.
  Det er endda sjovt at gå rundt i Iran i et slør, men med bare fødder. De knuste showet, og senest fik de Bimbo. Også en flygtning fra en eller anden gruppe. Et udyr af sjælden skønhed, men frygtelig glubsk. Lagrene gik hurtigt til ham, selvom tigerungerne samlede en masse mennesker. Men de seneste dage er der kommet en mørk streg for gruppen. Af en eller anden grund fik en smuk pige, en dreng og en albinotigerunge ingen penge. Og de sultede. Og værst af alt, sult blev udholdt af små rovdyr.
  Triumviratet satte sig ved gaflen. Olesya delte to små kartofler mellem drengen og gav alt brødet til tigerungen. Han spiste det grådigt og bad om mere. Det er ærgerligt han klynker så meget ... Som en hvalp. Og hvilken tynd en.
  Olesya rejste sig resolut og slog sine bare såler:
  - Gik! Lad os underholde herrerne!
  Allerede den første dacha mødte dem uvenlige. Pedel nægtede at lukke hende ind og kaldte Olesya for en prostitueret.
  Anden gang var bedre. En femogtrediveårig dame tillod mig at komme ind. Oleg skiftede til en lurvet strømpebuks og galopperede behændigt. Olesya prøvede. Hendes pigeagtige figur af en gymnast er meget fingernem. Bimbo vidste ikke meget, men han sprang også gennem bøjlen, som Olesya holdt med sine bare tæer, med hærdede såler, men uden at miste nåden. Damen blev meget glad og spurgte Oleg:
  - Du er en god klovn!
  Drengen svarede vredt:
  - Jeg er ikke en klovn, men en akrobat og lidt af en jonglør!
  Damen spurgte:
  - Brænd det!
  Oleg begyndte at kaste genstande med glæde. Inklusiv en kuglepen og en kam liggende på bordet.
  Damen, smilende tilfreds, spurgte:
  - Og denne kvinde er din mor?
  Oleg rystede på hovedet.
  - Nej, min partner!
  Damen nikkede.
  - Ja, hun er for ung ... Har du forældre?
  Drengen sukkede sagte.
  - Jeg kender ikke mine forældre!
  Damen sukkede trist og svarede:
  - Forældreløs! Nå, jeg har stadig sko fra den gamle pige! Bring dem!
  Fodmanden gik brokkende. Olesya smilede tilfreds. Så kom fodgængeren. Skoene var allerede slidte og med knækket læder.
  Damen mumlede:
  - Jeg er selv i gæld, og jeg kan desværre ikke give mere!
  Olesya tog sine sko og takkede forbeholdent damen. Så forlod de sommerhuset. Pigen mumlede indigneret:
  - For sådan en skrammelhandler vil han ikke give mere end en nikkel. Ved stikkeren! Og hvor lang tid tog det!
  Oleg bemærkede:
  Det har været en lang dag, lad os få mere!
  Ved den næste dacha, endnu mindre heldig. De blev accepteret, men efter forestillingen fik de kun en tallerken med rester fra bordet. Tigerungen slugte dem dog levende. Det er i hvert fald fortjenesten.
  Men på den fjerde dacha brast drengens tjekkiske kasket, og han måtte fortsætte med at optræde barfodet uden uniform. Og de gav mig kun en skilling.
  På den femte dacha fik de ikke lov. Den sjette var der flere børn, som efter at have omringet tigerungen begyndte at stikke kager ind i den. De behandlede også Olezhka. Den sultne dreng spiste fløden med chokolade med fornøjelse. Men de skulle arbejde. Børnene ønskede ikke at give slip i lang tid. Barinen så også på forestillingen. Han kunne især lide udførelsen af gymnasten Olesya. Han bad mig gentage det flere gange. Så forkælede han også pigen med en kage. Det tog lang tid, og solen var allerede ved at gå ned. Og de betalte kun to Hryvnias.
  Til sidst lagde mesteren sin pote på Olesyas bare ben og gurglede:
  - Med dit udseende kan du tjene store penge på en anden måde!
  Olesya kiggede op:
  - Aldrig! Jeg vil ikke gå til panelet!
  Bartenderen grinte og bemærkede:
  - Det er sværere for en cirkuspige at finde en rentabel brudgom end en let dyd dame.
  Olesya bemærkede klogt:
  - Men kærlighed er nemmere!
  Men tyve kopek er også penge. Du kan allerede nu købe en flaske vodka til dem. I hvert fald fik tigerungen et stykke kød. Olesya solgte skoene for syv kopek. De havde nok at spise.
  Det er allerede ved at blive mørkt, og du går ikke rundt om hytterne. Olesya sagde til Oleg:
  - Skal vi gå til logihuset?
  Drengen nikkede selvsikkert.
  - Vil ikke gå! Det stinker derinde!
  Olesya var enig:
  - Og fulde vagabonder vil klynge sig til mig. Vi finder et sted for os selv i en hule, og inden vi går i seng vil vi svømme.
  Drengen nikkede. De badede i ørkenbassinet. Vandet var varmt og salt. Oleg beundrede figuren af Olesya, meget muskuløs og slank. Hendes krop virkede slet ikke tynd, men var meget harmonisk. Solbrændt, gymnastpige. Hvordan hun aktivt river sine arme og ben. Som en panter på jagt.
  Oleg huskede arbejdet om Mowgli. Der var en sjov historie om en dreng, der blev opdraget blandt ulve. Noget der ligner dem. Du vandrer omkring, men du er fri, du ser så meget. De samme hytter er luksuriøse, nogle med springvand og skulpturer. Meget smuk. Især om sommeren på Krim. Alt i alt er sommeren en god tid. Det er værre om vinteren. Selv i Iran og Irak er det koldt om natten. De bevæger sig ofte om natten for at holde varmen og sover i det fri.
  Efter at have badet nok faldt drengen og pigen i søvn. De er unge, sunde, trænede. De sover som vilde dyr: roligt, uden at være opmærksomme på den hårde overflade. Og hvad med, når en sund krop ikke har brug for fjerbede. Og det er rigtig godt at sove i den friske luft.
  Men i modsætning til dyr ser folk drømme... Oleg drømte om, hvordan han blev kahytsdreng på et piratskib og kæmpede. Med en sabel angribende engelske soldater i uniformer. Skæring og makulering af fjender. Her slår drengen med sin bare fod i lysken. Hopper op og knuser briterne. Dash mellem fjender. De falder, skærer og mangles. Og drengen tager den anden sabel op. Leder møllen, og meget mesterligt. Drengen er meget klog...
  Men drømme er vage, og du husker kun fællestræk fra dem.
  Den næste dag skal du til dachas igen. Desuden vil de blive dræbt, og tigerungen skal fodres.
  Pigen forsøgte at se munter ud og smilede. Hun er meget smuk, og vægterens døre blev villigt åbnet for hende. Men her tjente de meget værre. I den første dacha så herrerne villigt deres pantomime. Herren kunne især godt lide at se flimren af Olesyas nøgne, muskuløse, solbrune ben. Men her serverede man kun rester fra bordet, som blev fodret til tigerungen.
  De holdt hende i den anden dacha i lang tid, mesteren strøg endda pigens ben. Damen forkælede Olezhka med en kage. De gav mig en skilling. De næste to dachaer var tomme - herrerne kom ikke.
  Olesya bemærkede forvirret:
  - Ja... Du kan ikke tjene en formue her!
  Olezhka mumlede vredt:
  - Det er bedre at gå på jagt efter røveri! Mere rentabelt!
  Olesya så op som svar og sang:
  - Sikke en blå himmel. Vi er ikke tilhængere af røveri!
  Den næste dacha var kendetegnet ved sin enorme størrelse og fantastiske luksus. Springvandene var forgyldte og spruttede højt op i himlen. Ved indgangen stod luksuriøst klædte lakajer. Olesya var endda flov over hendes ærligt talt barfodede udseende. Den overordnede vagtmand råbte:
  - Vi giver ikke til de fattige!
  Pigen svarede:
  - Vi er cirkus! Lad os fjerne sorg!
  Olesya fløjtede og løftede sin bare fod. Den hvide tigerunge hoppede over og grinede sjovt i luften. Olezhka satte en bøjle op, og Bimbo gled ind i den og vendte den på hovedet igen.
  Fodmanden fløjtede og mumlede:
  - Ikke dårligt! Du kan bestå!
  Drengen og pigen gik ind ad porten. En hvid tigerunge løb også ind. Mesteren af fastlandet kedede sig bare i sit luksuriøse palads i landlig stil. Siddende i en lysthus foran et luksuriøst bord tyggede en adelig adelsmand fedt kød og skyllede ned med dyr vin fra en gylden bæger. Ved siden af ham sad en ung, smuk kvinde i en kjole prydet med juveler. På verandaen hoppede en pige på omkring syv år i en smart kjole og meget lig mesterens kone, kun hendes hår var lysere.
  Mesteren gloede på Olesya. Hun er det stik modsatte af en kone. Blond vs. brunette, slank, muskuløs, slank figur vs. fylde. Mørk chokoladehud mod aristokratisk bleghed. Selvfølgelig undersøgte den adelige adelsmand ivrigt pigen, hendes bare fødder, høje bryster, tynde talje. Ja, tænkte mesteren, min kone er blevet tyk. Og dette...
  Olesya og Oleg begyndte at udføre numre. Olesya dansede i én kombination, som mændene kunne lide så meget. Oleg optrådte nu i tights og en skinnende T-shirt. Barfodet var endda på en eller anden måde mere fingernem end i tjekkerne. Drengen snurrede, lavede saltomortaler, hoppede. Olesya løftede ham op på sin udstrakte hånd. Den hvide tigerunge sprang gennem bøjler, arme og ben, passerede gennem en saks.
  Olesya spillede også melodien på en lille skive. Drengen jonglerede. Så jonglerede pigen, så var de sammen. Cirkusartisterne var adrætte og spindede meget. Olesya udførte endda en dobbelt saltomortale, og de gik på deres hænder sammen. Så hoppede tigerungen igen gennem bøjlerne, som Olesya holdt med sine bare tæer.
  Under forestillingen snurrede pigen og skreg nu og da af beundring. Barin og hans kone klappede behersket. Men det var tydeligt, at de var glade.
  Til sidst sang drengen og pigen, og deres stemmer er vidunderlige, fyldige. Derefter rakte Olesya en hat frem for at samle penge ind. Hun var så smuk, næsten ikke dækket af kombinationen. Mesteren-fastlandet grinede og bemærkede:
  - Jeg var dog engang selv tigger af en adelig familie. Og det lykkedes ham at blive millionær og købe sig til en fyrstelig titel. Hvad kan en dag og du bliver rig!
  Olesya svarede med et smil:
  - Tak, Deres Excellence!
  Barin bemærkede tørt:
  - Men fortabt, vil ikke vinde rigdom! Derfor foreslår jeg, at du sælger mig dit lille dyr.
  Olesya fremtvang et smil og sagde:
  - Bimbo er vores ven, han er ikke til salg!
  Mesteren grinte vredt og bemærkede:
  - Det plejer de at sige, når de vil bryde en høj pris! Men du kan ikke narre mig! Jeg ved hvor meget! Jeg tilbyder en chervonets, og ikke et halvt dusin mere!
  Olesya rystede på hovedet.
  - Undskyld, sir, men denne ven er ikke til salg! Ikke for nogen penge!
  Prinsen knurrede vredt:
  - Ja, du skal være glad for, at jeg fritager dig for en sådan byrde. En tiger har brug for en formue at fodre. Og når den bliver stor... Tror du, at du får lov til at vandre rundt i byen med et stort og farligt rovdyr?
  Olesya var forvirret. Faktisk kom tanken om, hvad han skulle gøre med Bimbo, når han voksede op, nogle gange i hans hoved. Allerede nu ser politiet skævt til dem, men hvad sker der efter nogle måneder?
  Under alle omstændigheder skal Bimbo snart skilles. Ti rubler er også penge. Du kan købe en hvalp og træne ham. Hunden spiser mindre, og du kan rejse med den i et år. Spar nogle penge og måske åbne en forretning. Eller spring ud i ægteskabet ... Hun er smuk, mente hun.
  Olesya tøvede, sund fornuft antydede, at prinsen ville have det bedre med en tigerunge end at sulte sammen med en omvandrende gruppe. Og at hvis du skiller dig af med et rovdyr, er det bedre at gøre det nu, når en sådan mulighed er dukket op.
  Men så sparkede mesterens datter, en pige med sløjfer broderet med perler, med benene og skreg:
  - Jeg vil have en tiger! Jeg vil have en hvid tiger!
  Prinsen viftede med hånden og bankede med knytnæven:
  - Hold kæft! Nu laver jeg forretninger!
  Hustruen udbrød:
  - Råb ikke ad barnet!
  Pigen var tydeligvis forkælet og var ikke bange. Men hun sprang tilbage og skreg mere stille:
  - Køb far! Køb en tigerunge...
  Konen sagde til sin datter med et smil:
  - Dette dyr kan være farligt... Det er et rovdyr, og det spiser små piger!
  Mesteren knækkede fingrene og sagde:
  - Det sidste ord er femten rubler! Gå mere på knæ, jeg vil ikke tilføje!
  Olesya bøjede sig og spurgte:
  - Må vi trække os tilbage, Deres Excellence?
  Prinsen knurrede:
  - Ikke! For allersidste gang, spørger jeg, giver du en tigerunge væk for femten rubler?
  Olesya rystede på hovedet. Mesteren af fastlandet spurgte sarkastisk:
  - Hvad hedder du?
  Pigen svarede med et smil:
  - Olesya.
  Prinsen smilede ildevarslende.
  - Har du et pas? Lad os vise!
  Olesya rystede og blev bleg. Prinsen klappede i hænderne og råbte:
  - Tag dem og ring til politiet! De stjal min tiger og min diamantring!
  Pigen udbrød med glæde:
  - Bravo far!
  Olesya blev angrebet af lakajer. Pigen gjorde ikke modstand. Hun og Olezhka blev bundet med reb og låst inde i kælderen. Politiet ankom også hurtigt.
  Efter at have lyttet til prinsen satte de lænker på Olesya og Oleg på deres hænder og fødder. Desuden havde de specielle størrelser til børn. Hvori unge tyve var lænket.
  Derefter blev pigen og drengen bragt i fængsel. Der blev de delt. Oleg blev smidt i kælderen, hvor der allerede var et dusin lænkede drenge, og Olesya blev smidt ind i en celle med kvinder. Det var ikke sødt. Der er en stank i cellerne, i stedet for en latrin er der et hul i gulvet, det er fugtigt og halvmørkt. Drengene blev holdt i lænker, hvilket er meget ubelejligt. Hænder og fødder er lænket. Det er svært at bevæge sig rundt i et trangt kammer. De fodrede kun med brød og vand, nogle gange gav de rådden frugt.
  De sad der indtil retssagen. Så blev drengene ventet enten af hårdt arbejde eller et fængselshjem. Kvinder også, enten til hårdt arbejde i Sibirien eller til Centralasien for at høste bomuld eller i fængsel med arbejde på en hvilken som helst fabrik for statsfødevarer. Og før retssagen kan du sidde efter myndighedernes skøn. Derudover blev fangerne også pisket.
  Oleg og Olesya blev beordret til at blive pisket på samme tid. Drengen og pigen blev afklædt til taljen og strakt ud på bukkene. De blev flankeret af to politifolk. Vagterne gennemblødte stængerne i en morter. De vinkede gennem luften og væltede dråber. Og så, med det samme, på kommando, slog drengene og pigerne ryggen. Olesya og Oleg sammenbidte tænderne hårdt for ikke at skrige. Spaken blev målt. Politiet tæskede med moderat entusiasme og gjorde bare deres pligt. Drengen og pigen, der trak vejret tungt, holdt ud. Efter et dusin slag sprang huden og blodet dryppede. Det var meget smertefuldt.
  Kommandanten, der havde ordineret hundrede slag, grinede. Hvis de straffedes hove bliver kastet af, er det Guds skæbne. De så skinner livslangt hårdt arbejde. For tyveriet i særlig stor skala, for angrebet på prinsen og hans kone og datter. Og så viste det sig også, at de ledte efter Olesya som medskyldig i drabet på guvernøren. Under alle omstændigheder vil pigen blive kørt for evigt til Sibirien. Ligesom den lille pige. Så det kan være bedre at blive undertrykt.
  Oleg og Olesya udholdt modigt alle hundrede slag uden at miste bevidstheden. Men deres ryg blev til et blodigt rod. Derefter satte de igen lænker på dem og smed dem i fængsel.
  Drengene-fangerne, raslende med deres lænker, lagde halm på den forslåede Oleg. Ryggen på en tolv-årig dreng blev brutalt skåret over.
  
  Cirkusdrengen jokede endda:
  - Så min ryg bliver endnu stærkere!
  Den ældre dreng i cellen bemærkede med respekt:
  - Godt gået, du råbte ikke! En rigtig mand!
  Oleg svarede:
  Jeg vil ikke behage dem!
  Olesya udstødte heller ikke et støn. Hun lå på halmen i kvindecellen. De fleste af pigerne i den var unge, i pletter, nogle klirrede med lænker. De vaskede Olesyas ryg, så hun ikke blev smittet.
  Oleg fik noget statsejet brød og vand med. Og fangevogterpigen skænkede mælk. Den slåede dreng blev slået med en double, som barfodspigen kom med, og han havde det bedre. Så faldt han i søvn og ignorerede smerten.
  Han drømte, at de sammen med Olesya forsvarede Sevastopol under angrebet: af britiske, franske og tyrkiske tropper.
  Drengen bringer granater til kanonen. Og hun skyder. Olesya peger og hviler på sine bare, mejslede ben. Der er andre piger ved siden af hende.
  Alle barfodet og i iturevne kjoler, der knap dækker deres kroppe. Pigerne er alle solbrændte og barfodede.
  Deres støvede hæle blinker under drengens næse. Oleg er spændt.
  Pistolen affyrer højeksplosive fragmenteringsgranater. Og fejer en masse fodsoldater fra den allierede hær væk. Og de prøver at komme videre.
  Og fra russisk side kæmper et helt regiment af piger. Og de er alle barfodede og halvnøgne og meget smukke.
  Og de kæmper som helte. Mere præcist, smukke, barbenede helte. Og de skyder godt. Og med deres bare tæer kaster de granater af dødbringende kraft.
  Oksana, kæmpende, sang:
  - For fader-kongen! Vi vinder ikke forgæves!
  Og hendes bare hæl kastede en dødbringende bombe. Og rev en masse krigere fra den allierede hær fra hinanden.
  Pigerne beskytter Malakhovy Kurgan: et nøglepunkt i forsvaret af Sevastopol. Og kampene er meget brutale.
  Oleg selv sigter sammen med pigerne en pistol og skyder ind midt blandt de fremrykkende engelske tropper.
  Så sang drengen:
  - Ære til vort store Fædreland!
  Og hendes bare, barnlige fod kaster en stor, ødelæggende granat.
  Oksana kvidrede og blinkede til sin partner:
  - Nå, du er en god dreng!
  Oleg grinede og svarede:
  - Hvad kan jeg sige? Krig er altid dårlig, hvis den ikke vindes afgørende!
  Og drengen kastede igen, nøgen, barnlig, med en rund hæl, en granat af dødbringende kraft.
  En anden pige, Natasha, tweetede:
  - Jeg river den fra hinanden!
  Oksana kastede en destruktiv hjemmelavet pose savsmuld med sin bare fod og sagde:
  - Og kør ind i kisten!
  Augustins pige, skyder også fra en kanon. Syngende buckshot mejede ned ad briternes linje.
  Den rødhårede kriger knirkede:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Svetlana kæmper også af al sin magt. Pigen brugte en snurrende kanon med mange løb. Og hun rullede og mejede ned i rækkerne på én gang i den engelske og tyrkiske række.
  Zoya kæmper også, denne pige med gyldent hår. Og hvordan han tæsker fjenden og slår en masse fjender ud.
  Og kvidrer:
  - Ære til den russiske zar!
  Og med sine bare tæer vil han igen kaste en granat af dødbringende kraft. Og dræbe en masse modstandere.
  Krigerne her er af stor skønhed og erotik. Og de kaster også dødelige ladninger fra savsmuld fra katapulter, hvilket bogstaveligt talt river alle fra hinanden. Og savsmuldsbomber er meget dødelige.
  Natasha skriger og ryster sin nøgne brystvorte:
  - Ære til Rusland!
  Og med sin bare hæl kaster han igen, hvad der bringer ødelæggelse og ødelæggelse, og river de allierede troppers regimenter fra hinanden.
  Denne høj er af afgørende betydning. Den indeholder nøglen til forsvaret af citadellet.
  Og det ved pigerne og kæmper desperat. Og pigerne er meget smukke og muskuløse og sexede.
  Og deres muskler spiller og flimrer som krusninger på vand. Og det er meget aggressive piger.
  Og hvis de kæmper, så er det bedre ikke at starte med dem. Og så vil de virkelig tage det og rive det op.
  Olesya, der kaster en granat med sin bare fod, siger:
  - Kommunisme for altid med os!
  Og hvor ler han! Lad os bare sige en kæmpende pige. Og hvis han begynder at meje modstandere ned, så stopper han ikke.
  Natasha, der skød mod fjenderne, sang:
  - Vi knuser fjenden berømt,
  Lad der være et udfald af graven ...
  Og pludselig bliver der så stille
  Lad os sparke pigerne!
  Og briterne rullede tilbage. Men her er tyrkernes perler. Og de bliver igen mødt af våben, og ødelægger fjenderne grundigt.
  Zoya tog den og sang og kastede en morderisk dødsgave med sine bare tæer:
  - Sort ravn, hvid svane, det er godt!
  Hvis du er værdifuld i livet - det er godt!
  Og igen lancerede pigens nøgne hæl noget meget dødeligt og kolossalt destruktivt.
  Augustine, der skød mod modstandere, bemærkede logisk:
  - Kolossale sejre, kom efter os!
  Og med sine bare tæer kastede hun igen den morderiske og bringende død.
  Svetlana, der skyder mod de allierede og tyrkerne, bemærkede:
  - Mine kræfter går ikke over!
  Og hendes bare hæl lancerede igen det, der rev kødet i stykker.
  Natasha, skydende, bemærkede:
  - Jeg tror på, at hele verden vil vågne op!
  Og hendes bare fod vil starte en kolossal ødelæggelse.
  Kampen fortsætter med stor kraft. Englænderne genopbygger deres uordnede rækker og forlader dem igen.
  Kampen vokser som en steppebrand.
  Drengen Oleg fyrer og synger:
  - Mit hellige fædreland,
  I havet af kærlighed og vintermarker...
  Du er fra ende til anden
  Jeg er en ørne dreng, ikke en spurv!
  Og igen buldrer kampen, og bølgen plasker og ruller ombord.
  Og pigerne hvordan man affyrer en bombe fra en katapult. Og den engelske fregat vender efter at have modtaget skade.
  Olesya sang:
  - Jeg er en pige, ikke en kat,
  Bor i mig nu
  kæmpe flodhest,
  Og en leopard!
  Og igen kaster pigens bare fod noget dødbringende ihjel. Og ret uhyggelig.
  Natasha bemærkede filosofisk:
  - Rusland er altid ikke klar til krig!
  Augustine, der kastede en granat med sin bare fod, spurgte:
  - Og hvorfor?
  Zoya hvæsede og blottede sine tænder:
  "For når hun er klar, er der ingen tåber, der kan bekæmpe hende!"
  Svetlana sang som svar:
  Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  Der er ikke noget smukkere land i universet -
  Hele universet, lysets fakkel Rus!
  Og pigen lo højt ... Og igen, hendes bare fod, som om hun lancerede en dødsgave med morderisk kraft. Og hun tog en masse modstandere og rev dem i stykker på én gang.
  Olesya lagde mærke til, at hun legede med sine mavemuskler:
  - Jeg er en pige meget jævn, ikke simpelt!
  Og hun spyttede... Og et dusin tyrkiske soldater kollapsede fra hendes spyt. Og det var forfærdeligt.
  Oleg bemærkede aggressivt:
  - Jeg tror, vi vil besejre fjenderne!
  Og fra den bare barnehæl fløj en dødsgave.
  Kæmper, kvidrede Olesya:
  - Den allerhelligste kommunisme vær med os!
  Og de bare fingre af pigen, kastede det dødelige og destruktive.
  Natasha viftede med hånden. Pigerne affyrede en salve af våben og skar et par liner ned. Så griner de:
  Hvilken blå himmel
  Vi vil besejre røveriets fjende ...
  En løve og en ørn behøver ikke en kniv
  Du vil knuse ham med ordet lus,
  Og så sår man rug!
  Warriors er virkelig så vidunderlige, med perletænder, og generelt super.
  Zoya skød ved hjælp af flerløbede kanoner og knirkede og blottede sine tænder:
  - I den hellige krig vil der være vores sejr!
  Augustine mejede modstandere ned og kvidrede:
  - Kejserligt flag frem! Ære til de faldne helte!
  Og pigerne fortsatte med at skyde og meje de allieredes tropper ned uden pause og sang:
  - Ingen vil stoppe os
  Intet vil besejre os...
  Pigen vil også blive en helt,
  Og hun har et sværd og et skjold!
  Svetlana var villigt enig i dette og kastede endnu en dødsgave med sin bare, mejslede fod, brølende:
  - Der er et sværd og et skjold!
  Kamppige her. Mod hende er enhver metode magtesløs!
  Krigere et helt regiment, så alle er knust af deres dygtighed. Og de mejer fjenderne meget aktivt.
  Zoya, der blottede sine tænder, bemærkede:
  - Du skal kæmpe for Moder Rusland!
  Og hendes bare, runde hæl smed endnu en dødsgave ud for fremmede rati.
  
  RUSLANDS ANDEN VALG I 1994
  Jeltsin besluttede at holde sit ord og afholde et tidligt valg den 12. juni 1994. Han lovede det trods alt og udstedte endda et lignende dekret. Yeltsin så det desuden ud til, at han ville sejre triumferende. Derfor blev det selv i 1993-forfatningen skrevet, at valget ville blive afholdt den 12. juni 1994, men nedtællingen af beføjelser under den nye forfatning ville starte fra i år, så Jeltsin får teoretisk set valgperioder i yderligere otte år! Men ingen forventede, at Vladimir Zhirinovsky ville klare sig så godt ved parlamentsvalget, at han ville blive Boris Nikolajevitjs hovedmodstander. Og en alvorlig fjende. Som i modsætning til kommunisterne ikke er forbundet med tidligere fejl og fiaskoer, og kan skyde kapital.
  Jeltsin kunne imidlertid ikke længere vinde tilbage, eftersom valget den 12. juni 1994, med nulstillingen af den forrige valgperiode, blev indskrevet i en midlertidig bestemmelse i forfatningen og bekræftet ved en folkeafstemning. Og det kan man ikke bare sådan ændre. Og nu skal man til valg, når man har den farligste konkurrent. Og ikke den sædvanlige kommunist, men hvem? Fascist? Under alle omstændigheder måtte Jeltsin forholde sig til noget nyt. Og kampen viste sig at være alvorlig.
  Først og fremmest oplysende. Og medieopmærksomheden fokuserede på Jeltsin og Zhirinovsky. Straks var der en udveksling af slag. Og her havde Jeltsin ulemper ved regeringen. Herunder høj inflation og et kolossalt fald i produktionen. Samt en stigning i kriminalitet. Og Jeltsin havde helbredsproblemer. Og så prøv at vinde valget.
  Vladimir Zhirinovsky, der følte sig inspireret, var i gang. Og en del af medierne støttede ham aktivt.
  Derudover var der splittelse i eliten. Nogle af oligarkerne betragtede Zhirinovsky som deres egen og den borgerlige leder. Og hvorfor er han værre end Jeltsin? Er det tid til at skifte hest? Desuden er Jeltsin virkelig syg og har udmattet sig selv og er en modbydelig og fuld person.
  Andre kandidater meldte sig også. Præsidentvalgsloven er endnu ikke vedtaget. Og valget afholdes efter de gamle regler: saml hundrede tusinde underskrifter.
  Jeltsin blev rådet til ikke at ændre reglerne. Lad der være flere præsidentkandidater. De vil bande mere, de vil pulverisere protestvælgerne. Måske er dette mere rentabelt for en enkelt kandidat fra regeringen. Så alle de utilfredse blev spredt af forskellige efternavne. Og der var mindre tid for alle til at føre valgkamp.
  Så der er rigtig mange kandidater. Selvfølgelig først og fremmest Vladimir Zhirinovsky selv. Så Yavlinsky. Også Zyuganov. Og lidt senere blev generalerne Rutskoi og Makashov løsladt under en amnesti. Så kom Varennikov ind i præsidentembedet. Og Barkashov, der blev betragtet som en fascist. Registreret uden problemer: Lad Zhirinovsky trække flere stemmer.
  Der er ret meget tid til underskriftsindsamling, og der blev tilmeldt et pænt antal kandidater. Og Alla Pugacheva stak sig ind i Ruslands præsidentskab. Og mange flere. Yuri Vlasov for eksempel og Anatoly Karpov. En hel kavalkade skyndte sig at storme tronen. I alt har 39 kandidater bestået registreringen og har samlet underskrifter her. Og det var der mere end to hundrede mennesker, der gerne ville.
  Jeltsins hold opmuntrede endda et stort antal kandidater. Den nuværende regering forventede ikke at vinde i første runde. Men for at pulverisere oppositionen og i første omgang tvinge Zhirinovsky til at opløse - tak!
  Zyuganov var endnu ikke en kendt og genkendelig politiker på det tidspunkt. Og Alexander Lebed forblev stadig i den fjortende armé. Selvom de ville trække ham ud, lukkede generalen en tåge ind. Og tilsyneladende besluttet, at hans tid endnu ikke er kommet. Mavrodi, lederen af MMM, optrådte også blandt kandidaterne. Også han vandt popularitet, og det samme var lederen af Hermes. Vladimir Bryntsalov kom også ind i præsidentposten. Men hans selskab var ganske roligt, og han lyste ikke op, i modsætning til valget i det 96. år. Indtil videre var Jeltsin nominelt den første i vurderingen, men data fra meningsmålinger viste deres upålidelighed.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky blev præsenteret i et negativt lys, men sort PR kunne også spille til hans fordel. Yavlinsky var tredje i vurderingen, men hans popularitet var faldende. Også liberal, selvom oppositionen ikke er populær.
  Rutskoy blev registreret, og hans rating er vokset noget. Khazbulatov gik ikke til valg. Iosif Kobzon stillede også op til præsidentvalget. Hans nominering forårsagede en masse kontroverser og frontale sammenstød. Pludselig gik borgmesteren i Skt. Petersborg, Anatoly Sobchak, også til Ruslands præsidentskab. Denne nominering mødte en negativ reaktion: nomenklatura-vælgerne blev spredt. Og dette sænkede Jeltsins vurdering.
  Anatoly Sobchak antydede dog, at han ville sige tilbage til fordel for Jeltsin. Boris Fedorov og Shakhrai stillede også op til præsidentvalget. Men det er heller ikke de mest stjernernes politikere.
  Skønt også fra Jeltsins hold. Og de blev også antydet, at de skulle trække sig til tiden.
  Så valget slap ganske muntert af, og der var også intriger i anden runde.
  Men Vladimir Zhirinovsky var i centrum af opmærksomheden, og de talte om ham hele tiden. Og på en eller anden måde siger det sig selv, at han blev løbets favorit. Ja, og det forekom Jeltsin, at det ville være mere rentabelt at få denne modbydelige personlighed ind i anden runde end den mindre skadelige og yngre økonom Javlinskij. Eller endda Zyuganov, og endnu mere Sobchak. Selvom Zhirinovsky dengang var i fremmarch, og hans popularitet gik gennem taget, og folk samledes på stadioner.
  Og propagandaen om, at han er fascist, spiller endda i hænderne: Folk gik glip af ordren og drømte om en fast hånd. Ja, og demokrati med rod, mange er trætte.
  Så valget var halvtreds og halvtreds her. Og Zhirinovsky scorede point. Indledningen af en straffesag mod ham øgede også hans popularitet. Plus, mordforsøg, som vakte intriger og hævede vurderingen. Især skjult.
  Og det er alvorligt ... Generelt arbejdede medierne på det tidspunkt på at slynge mudder mod Zhirinovsky, men nogle af dem var også på ham. Og fokuseret opmærksomhed. Noget der minder om det 96. år: Zyuganov mod Jeltsin. Men Zyuganov havde en stor ulempe: hans partis fortid. Det er både herligt og samtidig en fiasko. Og i folks erindring var de lange køer og tomme hylder fra den udviklede socialismes tid stadig for friske. Og især selvfølgelig Gorbatjovs tider med kuponer og kort. Og folk ønsker ikke at gå tilbage til fortiden. Og Zhirinovsky lover dem en stor fremtid, som lokker og tiltrækker for alvor.
  Og situationen bliver sværere og sværere. Og valget nærmer sig. Og Vladimir Zhirinovsky fortsætter med at skinne.
  Tiden går så hurtigt, at man ikke engang når at se tilbage. Og så kommer afstemningsdagen. De første data kommer fra øst. Og Vladimir Zhirinovsky er i spidsen. Yeltsin og Zyuganov kæmper desuden om andenpladsen. Og det er en meget hård kamp.
  Men til sidst overhalede Jeltsin Zjuganov på bekostning af Moskva og kom på andenpladsen. Men kløften i første runde var markant. Og Jeltsin havde ringe chance for at vinde. Men alt var ikke til fordel for den siddende præsident. Hvilket tydeligvis er tabt, efter at have misset sådan et knusende slag. Ikke desto mindre dukkede Jeltsin aldrig op til tv-debatten. Valget var meget interessant. Zyuganov, der blev den tredje, støttede Zhirinovsky. Alla Pugacheva støttede også Zhirinovsky. Og Kobzon Jeltsin. Sådan var splittelsen.
  Rutskoi holdt trodsigt neutraliteten. Resten var delt og opfordrede til at stemme på forskellige måder. Men Jeltsin ventede ikke på entydig støtte. Og ikke alle talte til fordel for ham.
  Så valget var meget nervøst. Men Zhirinovsky var den klare favorit. Og det var virkelig et tegn.
  Og så fandt anden runde sted... Helt fra begyndelsen, fra optællingen af stemmer, tog Vladimir Zhirinovsky føringen og holdt den til slutningen og fik mere end 70 procent af stemmerne. Og Jeltsin blev tvunget til at gå. Dermed sluttede hans æra.
  Og Vladimir Zhirinovsky blev præsident. Efter at have modtaget en svær arv. Herunder faldet i produktionen og Tjetjenien og en lang række andre problemer. Og en ny æra med russisk vækkelse begyndte. Til at begynde med fungerede alt ikke for Zhirinovsky. Men snart begyndte industrien at fungere. Mere avancerede typer våben begyndte at blive produceret, undertrykkelse af korrupte embedsmænd og andre tyve begyndte. Meget er blevet ændret og genopbygget.
  Vladimir Zhirinovsky lagde ikke skjul på, at han ville etablere et diktatur og forbød faktisk mange partiers og bevægelsers aktiviteter. Tvunget agitation og modernisering begyndte.
  Samtidig blev sanktionerne ophævet fra Irak, hvilket førte til et kraftigt hop i olieprisen. Og meget mere blev gjort. Arbejdsløsheden forsvandt hurtigt, og der skete et reelt opsving.
  Jobs blev skabt i et hurtigt tempo. Og landet trivedes stærkere og stærkere. Vladimir Zhirinovsky blev valgt for en anden periode, hvilket viste et strålende resultat i første runde. Og fortsatte genoplivningen af Rusland.
  Et af de første skridt var integration med Hviderusland. Og det lykkedes glimrende. Derefter blev det besluttet at inkludere Rusland og Kasakhstan i sammensætningen.
  Og under krigen i 1999 blev Jugoslavien en del af Rusland og blev reddet.
  Og så var der yderligere erobringer. Og nye lande var en del af Rusland.
  I 2008 havde Rusland genoprettet sig selv inden for USSR's grænser. Men det er en anden historie.
  
  FLERE FØJERENS UDSEENDE FLYTNINGER
  Hitler viste sig at være lidt klogere og mere fremsynet. Og allerede i det enogfyrre år tog han risikoen og overførte flere yderligere afdelinger til Rommel fra Frankrig til Afrika.
  Den geniale kommandant udviklede en hurtig offensiv, og at tage Tolbuk invaderede Egypten. Og uden at give briterne en pause, erobrede han Alexandria og Suez-kanalen. Hvorefter de tyske tropper gik triumf ind i Irak og besatte Kuwait.
  Der blev opnået adgang til olie, men tyskerne blev slået i nærheden af Moskva. Og Führeren indledte en offensiv, som i virkelighedens historie i syd. Rommels sejre påvirkede bestemt stemningen. Og i august gik Tyrkiet ind i krigen mod USSR. Det osmanniske imperiums kraftige slag mod Den Røde Hærs positioner viste sig at være dødeligt. De sovjetiske tropper var betydeligt i undertal og trak sig tilbage. Batumi blev taget, og Jerevan blev omringet.
  Betydelige styrker fra den røde hær blev omdirigeret fra det nordlige Kaukasus. Og tyskerne var i stand til at bryde igennem til Det Kaspiske Hav. Og de afskar den sovjetiske hær ved land. Og det viste sig at være en alvorlig påstand. Og Rommel angreb hende sammen med de tyrkiske tropper. Og han begyndte at bryde igennem til Baku. Ja, det er alvorligt.
  Japan i denne verden klarede sig noget bedre i slaget ved Midway. Og slap for nederlag. Men hun kunne ikke bygge videre på sin succes og fangede ikke Hawaii-øgruppen. Og dette havde indflydelse på krigens forløb i Stillehavet. Men Land of the Rising Sun undgik også nederlag. Hun turde dog heller ikke åbne en anden front.
  Tyskerne var ude af stand til at tage Stalingrad på farten, men afskar den Røde Hær over Det Kaspiske Hav. Og de begyndte at udvikle offensiven mod syd. Og det lykkedes ... Tyskerne kæmpede som helhed ganske dygtigt. Og de blev ikke involveret i langvarige kampe nær Stalingrad, men rykkede sydpå langs Volga.
  Det er ubelejligt at bevæge sig i bjergene, og Fritz foretrak at angribe langs kysten af Det Kaspiske Hav. Og det lykkedes.
  Luftwaffe-piloten Marcel dækkede sig med herlighed i kampe med briterne og blev overført til østfronten. Der fortsatte han med at få regnskaber med magt og knuste fjenderne. Og det var fantastisk.
  I USSR fik Marseille tilnavnet den sorte djævel. Smertefuldt hurtigt fik han regnskab. Og ikke som jæger, men susende ind i troppernes tykke og ødelægge fly.
  De sovjetiske troppers offensiv nær Stalingrad denne gang var ikke vellykket, så tyskerne var klar til det. Nazisterne var i stand til at afvise forsøget på Rzhev-Sychov-operationen, hvorpå kolossale styrker blev kastet.
  Og om vinteren nærmede nazisterne sig allerede Batumi. Og situationen blev kritisk.
  Den snedige Stalin tilbød Hitler en særfred på alle vilkår.
  Han begrundede, at den videre fortsættelse af krigen var meningsløs og ikke ville føre til andet end nye ofre og tab.
  Hitler var enig, men stillede meget vanskelige betingelser: Opgiv hele Kaukasus, landene langs Volga, samt Karelen og byen Arkhangelsk. Plus betaling af årlige erstatninger, gratis forsyninger af råvarer og fødevarer og overførsel af alt militært udstyr til Det Tredje Rige. Og så trækkes grænserne langs frontlinjen.
  Stalin var enig i dette. På trods af sværhedsgraden af sådanne tilstande. Og tyskerne vandt faktisk. Stalin garanterede også en ende på guerillakrigen og returnerede nogle få fanger. Derudover overførte USSR også sine guldreserver til Det Tredje Rige.
  Hitler fik meget, men der var stadig Vestfronten. Og det var nødvendigt at hjælpe Japan.
  Først og fremmest stillede Führeren et ultimatum til Franco, og han lod de tyske tropper gå til Gibraltar. City-citadellet blev taget i løbet af dagen som følge af et flygtigt overfald. Så begyndte nazisterne at rykke frem og erobrede Afrika gennem Marokko. Og det lykkedes absolut. Deres tropper var både stærkere og mere kampklare.
  Tigeren viste sig at være meget vellykket, en kampvogn, der simpelthen chokerede de britiske tropper. Og de rystede af frygt.
  Tyskerne erobrede i foråret 1943, da de overvandt de britiske enheders svage modstand, hele det franske Afrika. Og så flyttede vi sydpå om sommeren. Führeren ønskede at erobre hele det sorte kontinent. Og i løbet af foråret besatte nazisterne også Indien, næsten uden at møde modstand. Både lokalbefolkningen og sepoyerne bød nazisterne velkommen som befriere.
  Og det tredje rige erhvervede kolossale ressourcer.
  I løbet af sommeren erobrede nazisterne næsten hele Afrika. Og i efteråret fuldendte de erobringen af Sydafrika og Madagaskar.
  Der var et luftangreb på Storbritannien. Først og fremmest blev ME-309 sendt til himlen, hvilket viste sig at være et meget formidabelt fly. Stadig tre 30 mm flykanoner og fire maskingeværer. Mod et sådant monster er det ikke så let at modstå. ME-309 blev et mareridt for briterne. Samt Yu-288 bombeflyet, der uden tvivl bombede de britiske stillinger.
  Det sidste fly var så hurtigt, at det næsten var umuligt for de britiske fly at indhente. Focke-Wulf viste sig også at være meget formidabel. Denne maskine er generelt blevet slagter for Storbritannien og USA.
  Men piloten Marseille begyndte at score fantastiske sedler. For tre fly blev han for første gang i Det Tredje Riges historie belønnet med Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og atter diamanter. Og for fire hundrede fly modtog han Ridderkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter som ny pris. For det 500. fly blev han tildelt Den tyske Ørneorden med diamanter. Og til den tusinde: Jernkorsets storkors. Og du vil være enig i, at det var meget fedt!
  Og briterne blev slået i luften, som lammekoteletter blev stegt. Og de blev sekvestreret med stor succes.
  Og den tyske ubådsflåde voksede hurtigt og knuste Storbritannien til søs. Og også USA. Den samlede tonnage af begge flåder smeltede hurtigt. Og tysk voksede. Og antallet af skibe steg.
  Og Storbritannien blev ved med at blive bombet. I 1944 kom jetjageren ME-262 ind i serien, som blev et sandt mareridt for de allierede. Og en endnu mere effektiv Arado-jetbomber. Og de slog Storbritannien endnu hårdere på himlen.
  De allierede havde ikke gode jetfly, og de tabte til nazisterne.
  Med enorme ressourcer og en masse arbejdskraft lancerede nazisterne samtidig FAA-raketprogrammet. Sandt nok skuffede hun Hitler noget. Missilerne var for dyre og ikke særlig præcise. Men de bragte stadig den største skade til Storbritannien. Og London var især ramt af raketsalver.
  I sommeren 1944 havde tyskerne fuldstændig erobret dominansen på himlen. De havde også en mere avanceret version af Focke-Wulf - TA-152, som simpelthen var overvældende god. Og han slog britiske fly og bombede landmål.
  I juli 1944 begyndte Operation Sea Lion. Det forløb ganske vellykket. Og inden for to uger blev Storbritannien invaderet. Den tyske tank "Panther" -2 viste sig at være meget god, og endnu mere kraftfuld og vigtigst af alt perfekt "Lion" -2. Den sidste tank brugte en ny ordning for tysk tankbygning: arrangementet af motoren og transmissionen i en blok. Og dette gjorde det muligt at reducere tankens højde og komprimere layoutet.
  Det betyder, at vægten er faldet, og tykkelsen af rustningen er steget. "Lion" -2, der vejede halvfems tons, hævede tykkelsen af pansret til 250 mm i panden og 170 mm i siden og med en motor på 1250 hestekræfter. Hvad gjorde hans kørepræstationer tilfredsstillende. Panserpladernes hældningsniveau er også steget.
  Så tyskerne gik videre, og briterne blev besejret.
  Men der var stadig USA. Nazisterne erobrede Island og begyndte at nærme sig byerne i Amerika. TA-400 udførte de første massive bombardementer.
  Observationsangrebet blev også udført af V-3 raketter. Lad dem være dyre, men de viste muligheden for beskydning.
  Roosevelt var allerede alvorligt syg og ønskede fred. Men det tredje rige var ivrige efter at afslutte USA.
  Tyskerne flyttede nu og bombede USA. Flere og flere fly, ubåde og skibe blev bygget.
  Det femogfyrre år er gået i en udveksling af massive slag. USA var ved at tabe luftkampen. Tyskerne brugte jetfly. Især ME-262 X, som viste sig at være mere avanceret og effektiv.
  Derudover brugte den tyske ubådsflåde brintoverilteubåde, og det er meget hurtige og avancerede maskiner.
  Hitler krævede at besejre USA....
  Stalin tav stadig og slikkede sine sår.
  I 1946 begyndte invasionen af Canada og samtidig fra Latinamerika til Mexico.
  Fritz-flyene og tankene i E-serien er meget stærke. Sidstnævnte er blevet et mareridt for Amerika.
  E-50 kampvognen havde ingen side og slog selvsikkert Shermans og Pershings.
  Den tyske bil havde en ny gasturbinemotor på 1.500 hestekræfter og i alt halvfjerds tons. Og frontalpansringen er 250 mm under skråninger, og sidepansringen er 170 mm. Og denne bil knuste alle. Og en pistol på 105 mm kaliber og en løbslængde på 100 EL. Og så knuser og knækker det alle.
  Amerikanske kampvogne kommer med garanti fra fem kilometer. Og kun "Superpershing" selv har en chance for at bryde ind i siden og lukke.
  Og tyskerne rykkede mod USA. Og MP-64 kampgeværet i Tyskland er uden sidestykke. Og knus amerikanerne.
  Kun adskillelse af havet og langvarig kommunikation forhindrer amerikanerne i at blive besejret hurtigt.
  Hitler brøler og kræver succes ... Canada blev erobret i foråret og sommeren 1946. Og i efteråret var kampene allerede i fuld gang i USA. Nazisterne mødte dog stædig modstand.
  Yankees forsvarede desperat deres lande og holdt fast med al deres magt. Efteråret gik i hårde kampe. Tyskerne brugte udenlandske divisioner og fortsatte med at rykke frem. Og japanerne klatrede også fra øst. Og de angreb hovedsageligt fra den mexicanske side.
  Führeren slog sine næver og krævede nye sejre og succeser. Men kampene blev ved og ved, og i slutningen af vinteren 1947 var halvdelen af USA's hovedterritorium erobret.
  Det er allerede forår. I kamp dukkede en ny tysk kampvogn E-50 op. I den er vægten faldet med fem tons, og motoren er blevet kraftigere med 2000 hestekræfter. Og denne bil flyver allerede bogstaveligt talt. Hendes mobilitet er et sandt chok for amerikanere.
  Og TA-500 og TA-600 begraver simpelthen amerikanerne i jorden. Rat-2 supertanken deltog også i kampene. Maskine, der vejer to tusinde tons. Det viste sig dog ikke at være særlig effektivt. Sandt nok var den nye modifikation af "Rat" -3 udstyret med en kraftig jetbombe. Og denne bombemand vil både slå og rive fjenden i stykker.
  Foråret 1947 var varmt. Og i slutningen af maj havde tyskerne allerede nærmet sig New York. Diskoteker deltog også i kampene. De var omgivet af en laminær stråle og praktisk talt usårlige. Og knuste amerikanerne i himlen og på land. Og om sommeren begyndte angrebet på New York og Washington.
  Tyskerne var bestemt stærke. Og USA gjorde ikke modstand. Selvom New York viste sin heltemod, og trods ødelæggelserne, gav man ikke op. Og blev til slutningen af august. USA kapitulerede den 3. september 1947.
  Og det var slutningen på Anden Verdenskrig.
  Det Tredje Rige fordøjede og mestrede de tilfangetagne i nogen tid. Og freden herskede...
  Men Japan drillede stadig Adolf Hitler med hendes ejendele. Og det var tydeligt, at to fugle ikke kunne komme sammen i et hul. Og i USSR blev Stalin erstattet af Beria.
  Og den 20. april 1955 begyndte en ny krig. Og Beria tilbød at deltage i det på det tredje riges side.
  Hitler var enig, men bestemte, at USSR kun ville modtage det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og intet mere! Erstatningerne vil kun blive reduceret med fem procent.
  Beria var enig i dette. Og sådan fortsatte kampene med kolossal kraft. Tyskerne er teknologisk stærkere. Og de har mange udenlandske afdelinger. Men japanerne er heller ikke svage. Og de har en kæmpe hær, især kineserne.
  Og der er en ny stor krig, men det er en anden historie.
  
  USSR OG KINA KRIG
  ANNOTNING
  En stor krig bryder ud mellem USSR og Kina. På Kinas side er der en kolossal overlegenhed i mandskab, Rusland er teknisk stærkere og har en mere talentfuld og kompetent kommando.
  For eksempel blev krigen mellem USSR og Kina næsten virkelig i 1969, under kampene om Damansky Island. Og i et andet parallelt univers besluttede Mao Zedong, som allerede var femoghalvfjerds år gammel, at han allerede ikke havde noget at tabe, og han var nødt til at gå over i historien som den største erobrer og kriger, mens han stadig var i live. Og overgå Stalin! Og så gik den kinesiske hær til offensiven og angreb USSR. Årsagen var et artilleriangreb på kinesisk territorium. Og den 22. marts 1969 erklærede Kina officielt krig mod USSR.
  Således begyndte en af de blodigste krige i menneskehedens historie. Kina har været afhængig af talrige infanteri. Den har færre kampvogne og fly end USSR, og halter bagud med hensyn til våben. Men der er en stor overvægt i befolkningen, plus at USSR-hæren stadig mangler at overføre tropper til Fjernøsten og Sibirien. Efter den annoncerede mobilisering, 1. april, udsendte Kina mere end tyve millioner soldater. Mange af dem var bevæbnet med våben, men temmelig modige og fanatiske. Og en stor numerisk fordel.
  Kineserne slog hovedslaget omkring Amur og i Primorye og på Usuri-territoriet. Naturligvis klatrede betydelige kinesiske styrker også hen over Amur og forsøgte at aflede de sovjetiske tropper og sprede deres styrker. I april udspillede kampe sig i udkanten af Vladivostok.
  Og syden blæste varm luft, og foråret var i fuld gang. Grønt græs dukkede op.
  En særlig bataljon af piger under kommando af Alenka stod i vejen for kineserne.
  De indtog en befæstet stilling og var bevæbnet med mange maskingeværer. Og den kinesiske perli i tætte menneskemængder. Pigerne var meget gode skud.
  Anyuta, der skrev fra et maskingevær, udsendte:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Og aggressivt mejede kineserne ned. Hun skar dem som en le. Og hun gjorde det med stor succes.
  Alenka kastede med sine bare tæer en granat og rev soldaterne fra det himmelske imperium op og kvidrede:
  - Til kommunismens ære!
  Zoya, der skød mod fjenden, mejede modstandere ned med gul hud. Og pigen tog den og smed sprængstofpakken med sine bare tæer.
  Og Komsomol-medlemmet råbte:
  - For hellige Rusland!
  Alla er også en rødhåret pige, i bikini. Og hun mejer de kinesiske soldater ned, og kaster en morderisk granat med sine bare tæer. Ødelægger fjender fra Kina.
  Krigeren råbte:
  - For Ruslands storhed!
  Maria skød også præcist mod kineserne. Og kæmpede som et monster. Hun klippede Maos tropper... Og hun opførte sig som et rigtigt Komsomol-medlem. Og hvordan man klipper disse kinesere ned.
  Så råbte hun:
  Vi vil ikke opgive Vladivostok!
  Olympiade: denne heroiske pige, da hun huggede mod kineserne med et maskingevær. Og mejede en masse gule soldater ned. Og så med bare tæer, hvordan man affyrer en hel masse granater. Den kinesiske tank væltede og knuste halvtreds smaløjede soldater.
  Komsomol-medlemmer sang:
  - Og i Amerika, Japan, Kina,
  Der er ingen smukkere byer i Moskva ...
  For at vise denne by i herlighed -
  Jeg kan ikke finde de rigtige ord!
  Og her mejer Alenka igen linjen af kinesere i ét stød, og kaster en granat med sine bare tæer.
  Alenka er en meget smuk blondine. Og han skyder præcist, hver kugle rammer målet og dræber kineserne.
  Pigen bemærkede ganske logisk og skød mod fjenden:
  - Kommunisme er et stort kosmos,
  Kommunisme er min skæbne!
  Komsomol-pigen er meget irriteret over, at Rusland tabte krigen til Japan. Rusland, der besejrede Napoleon, tabte til asierne. Og det er skammeligt. Og i tilfælde af sejr ville Kina kun blive en russisk provins. Og de muligheder er forpasset.
  Anyuta skyder også meget præcist på kineserne. Slår dem med en le. Og så kaster han med bare fødder en granat og vælter det himmelske imperiums tank.
  Krigeren sang:
  - For klodens storhed i kommunismens evige herlighed!
  Zoya skyder også meget præcist, og rammer modstandere. Og han gør det meget præcist. Og nu flyver ødelagte ruller fra tanken.
  Zoya knirker:
  - For hellige Rusland!
  Og viser sin lange tunge.
  Rødhårede Alla kæmper også med kineserne. En stærk vind blæste, og hendes hår flagrede langs luftens bølger som et proletarisk banner, hvormed de går for at storme Vinterpaladset.
  Pige brøler:
  - For fred og for kommunisme!
  Maria mejede også en hel række kinesiske soldater ned. Klip et helt hul ud. Og hun kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer og råbte:
  - For Fædrelandets Storhed!
  Olympias skød mod Mao Zedongs tropper, væltede fjenden som hvede med segl, slog en masse fjender ud og skreg:
  - For USSR!
  Og med bare tæer, hvordan man affyrer en granat, der ødelægger tropperne fra det himmelske imperium og skyder flyet ned.
  Og fra Valentine, som om han hamrede på Kinas angrebsfly fra en bazooka og væltede ham grinende og sagde:
  - Rusland kan ikke bøjes og ikke lægges på knæ!
  Sovjetiske piger kæmper også nær bylandsbyen Dalniy. Og selv i raseri går skønhederne til modoffensiv. Og i et rasende angreb.
  Men de mest kampklare enheder i garnisonen rykkede efter kineserne. Og uden nogen forsinkelse slog de bagtil.
  En bataljon af barfodspiger, i shorts og veste, var de første, der gik ind i kampen.
  Smukke piger begyndte at tærske hæren af det himmelske imperium, allerede ramt i tidligere kampe.
  Først og fremmest angreb krigerne batterierne. Granater kastet med bare fødder fløj mod kineserne. De var meget skarpe. Og de russiske krigere tog og smed deres veste selv. At forblive bar overkroppen.
  Så næsten helt nøgne piger er næsten umulige at ramme. Når en kvindes hud er bar, tager hendes kugler ikke.
  Veronica kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Jeg bliver mester!
  Og rystede sit hvide, krøllede hår.
  Julian er heller ikke så simpel. Lupanula på kineserne. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fod og råber:
  - I det hellige, zaristiske og sovjetiske Ruslands navn!
  Og igen vil hun ryste sine fulde bryster med karminrøde brystvorter. Og taljen på pigen er tynd.
  Yderligere skynder den rødhårede Anna sig i kamp. Sådan en funklende og reaktiv pige. Hvordan man kaster en granat med en bar fod. Så Kinas krigere vil spredes i alle retninger. Og rulle rundt, som om det var væltet.
  Og pigen skyder mod dem og knirker:
  - For de ortodokse og russiske guders zar og for USSR!
  Angelina tæskede også. Og en kasse med skaller, kastet op af hende nøgne, kraftfuld som en trækhest, fløj af sted. Og smadrede en masse kinesere.
  Piger er generelt super, når de er nøgne og barfodede. Men i shorts er det endnu køligere at løbe i position.
  Og jordbær brystvorter, så skinnende!
  Victoria vil også affyre en granat med sine skarlagenrøde bryster og ramme kineserne så godt hun kan. Her er pigen. Og vigtigst af alt, chefen for bataljonen af piger på destroyeren. Og også kun i trusser.
  Og ryster sit bare bryst. Hvilket er så smukt og sexet.
  Veronica tog og kastede en granat med sin bare fod. Hun afbrød en masse kinesisk og knirkede:
  - Kunstflyvning til boarding!
  Yuliana kastede også meget behændigt en granat med sit bare lille ben og knirkede, mens hun mejede kineserne:
  - Vores grin og knusende slag!
  Så hvordan man gnister tænder.
  Og så tog Anna den og kneppede den. Skød en masse kinesere. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan man affyrer en granat med en bar fod. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Så vil han grine og vise sin tunge.
  Angelina tog den og kvidrede af rasende raseri og spyttede angreb på fjenden:
  - Jeg er den sejeste af de seje.
  Og med sine bare ben affyrede hun en tung bombe. Hun tog og sprængte Kinas tropper i luften og makulerede dem.
  Veronica vil også tage og hamre på den asiatiske horde. Og knuser deres knogler.
  Pigen tog den og kvidrede:
  - Vi vil knuse alle!
  Og igen flyver en dødelig og unik granat fra en bar fod.
  Og knus kineserne. Og hvorfor kom de til russiske lande? Alt her tilhører Rusland. Og landsbyen Dalniy kan ikke tages af Kina.
  Juliana affyrede en granat med sin bare fod og sang:
  - Ære til det store Rusland! Vi har ikke brug for statsdumaen! Og Politbureauet er heller ikke nødvendigt!
  Røde Anna påpegede aggressivt:
  - Jeg bliver en mester.
  Og en granat kastet med en bar fod af en pige vil flade alle. Kun blodigt kød var tilbage.
  Men Angelina tog den og knirkede. Dræbte en flok krigere. Og fejede som en dødsengel.
  Og en masse kinesiske soldater døde.
  Russiske tropper pressede på kineserne fra alle sider. De knuste og knuste.
  Der udbrød hånd-til-hånd slagsmål. Russiske soldater stak kinesiske tropper med bajonetter. Mosin-riflen i en moderniseret overfaldsversion er en fremragende kølle. Som bryder igennem kraniet. Og brække knogler.
  Men piger med sværd kæmper især smukt. Det er godt. Især når nøgne bryster svajer.
  Og brystvorterne er så rubinerede og funklende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kys uden stop.
  Pigerne kæmper med raseri fra sultne pantere, der ser lammene. De plager dem og flå dem.
  Veronica, der skyder mod kineserne, hviner:
  - Død for død!
  Yuliana, der kaster en granat med sin bare fod, tilføjer:
  - Blod for blod!
  Anna, der skriver til tropperne i det himmelske imperium, hviner:
  -Et øje for et øje!
  Og hun kastede også en citron med sin bare fod. Hun var stærkere end alle andre og revet i stykker med selvtillid.
  Og her kommer Angelina. En hel tønde med dødelige sprængstoffer vil lancere og male fjenderne.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barfodet elefant og meget sej!
  Pigen er virkelig stærk. Og hendes ben er som køller. Hvordan man flytter en samurai i lysken. Den fem meter op og fløj op. Susende som en katapult affyret fra en sten. Mere præcist, sandsynligvis fra en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, affyrede en linje mod kineserne. Hun mejede nogle af de gule krigere ned og knirkede:
  Vi vil kæmpe for det hellige Rusland.
  Og med et bart, solbrændt knæ, som om det ville bevæge sig til hagen. Og brække fjendens kæbe.
  Victoria er spændt....
  Juliana siger entusiastisk:
  - Der vil være tsar Leonid Iljitsj Bresjnev, den største af russiske zarer!
  Og hele bataljonen af halvnøgne, barfodede piger, hvordan man gøer helt op og udrydder kineserne.
  - Må det være sådan!
  Kineserne var ikke desto mindre, på bekostning af store tab, i stand til at kile sig ind i Den Røde Hærs positioner. Og afskære Vladivostok. Samtidig trængte Maos tropper noget ind i Usuri-regionen. I USSR fortsatte mobiliseringen, og flere og flere tropper blev overført til Fjernøsten, Sibirien og Kasakhstan. Kræfterne var ikke særlig lige. Men USSR har bedre udstyr. Der er også kampe til søs.
  Og her er USSR's hær lidt lettere. Kina er ikke så stærkt til søs, og det er muligt at levere ret vellykkede angreb mod det og vinde sejre.
  Især hvis meget smukke og evigt unge sovjetiske piger og samtidig hekse kæmper.
  Kampen med den kinesiske eskadre fortsatte. General of the Sea og Admiral of the USSR Andrei Sokolovsky handlede koldt blodigt.
  Han klarede ikke engang slaget, men gav blot kommandoen.
  - Kom tæt på og slå!
  Russerne tæskede side til side. Her brød flagskibet Deng Xiaoping i brand. Rør kollapsede.
  Generelt er tilbagetrækningen for kineserne lidt træg. Men de er så stolte. Sandt nok er Deng Xiaoping en undtagelse. Og ordre om at gå.
  Men russerne er ikke så nemme at bryde væk fra. Kineserne lider store tab og trækker sig tilbage.
  Victoria, kaptajnen på destroyeren, og den samme halvnøgne, solbrændte til sorte, lyshårede pige som resten.
  Det er selvfølgelig meget smukt, når pigerne er næsten nøgne, slanke, muskuløse. Og hvis benene er bare, så er det hele charme og fristelse.
  Victoria siger rasende:
  - Jeg er en kriger, der er født fra Svarog! Jeg er barnebarn af God Rod. Og jeg kan udføre mirakler!
  Angelina bemærkede logisk, et forstørrelsesglas til samurai:
  "Jeg er heller ikke af almindelig blod. Se hvor stærk hun er. Min forfader var Ilya Muromets.
  Og pigen lancerede en hel kasse med sine bare fødder.
  Veronica kæmpede desperat, kæmpede med al den styrke og lancerede sådan en kampkraft.
  Tårer bogstaveligt talt kineserne.
  Pigen er meget smuk, blond, kurvet, med lange, muskuløse ben. Hun elskede at blive strøget.
  Veronica siger:
  - Hvorfor klatrede den kinesiske horde ind i Rusland!
  Juliana, denne smukke pige, knirkede og ramte tropperne fra det himmelske imperium:
  - At finde din egen undergang!
  Teenagepigen er vokset de seneste måneder og er blevet en mere muskuløs og buet figur. Juliana blomstrede og blev så smuk. Og hendes hår er hvidt med en let forgyldning. Mere og mere vil hun have en mand. Kun uskyld er skræmmende at miste.
  Men lad dem stryge, kærtegne, kysse, slikke. Det er bedst at handle med hyttedrengene. De er også bange, og generte, og der er mindre risiko for, at de vil noget mere seriøst.
  Yuliana er en meget god kriger og skyder. Han drømmer også om at blive feltmarskal. Derudover vil hun blive som Magomed og skabe sin egen religion.
  Ambitiøs pige.
  Nu, hvis zar Leonid Iljitsj Brezhnev selv, ligesom Vladimir Solnyshko, ville tage og introducere Rodnoverie i Rusland og vende tilbage til de russiske guder.
  Hvorfor har vi brug for Maria?
  Ære til Guds Moder - Lada.
  Det er bestemt bedre end Bibelen.
  Vores Lada er meget smuk, med hår i farven af guld, og hun er den sande Guds Moder og Gudernes Moder, og den Enbårne Datter af den Almægtige Familie!
  Skaberen af universet.
  Klanen var altid, og han, ligesom Allah - Almægtige, Evige, Alvidende, Allestedsnærværende, og hele universet er hans tempel.
  Hvordan er han værre end den jødiske Jahve eller svagere end ham?
  Rod skabte et utal af universer!
  Han levede så meget, at du ikke kan forestille dig!
  Rod var før alle tider. Der var ingen tid, men Rod var!
  Og vil altid!
  Alle Demirugi guder er børn af familien!
  Og vi er hans børnebørn!
  Men Rod forbyder ikke at tilbede deres børn og guderne. Rod er gudernes Gud.
  Og Svarog er gudernes Gud!
  Og mennesker er gudernes børnebørn! Ære til de russiske guder!
  Yuliana tærsker kineserne. Det ser ud til, at russiske guder også hjælper russiske mennesker.
  Snart vil de afslutte Deng Xiaoping, og enden vil være en alvorlig krig til søs. Eller måske bliver du nødt til at lande i det himmelske imperium. Så meget desto bedre vil vi erobre Beijing. Så meget desto værre for Kina. Det er dog ikke så skræmmende at blive en del af Rusland.
  Mere præcist, ikke Rusland, men USSR!
  Juliana spørger Anna:
  - Synes du, vi skal overtage det kinesiske imperium?
  Den rødhårede skønhed svarer:
  - Selvfølgelig!
  Juliana spørger med falsk overraskelse:
  - Hvorfor?
  Anna siger eftertrykkeligt:
  - Så senere var der ingen trussel! At jeg ikke behøvede at kæmpe igen, med kineserne der ville tage hævn!
  Juliana udbrød:
  - Og det er rigtigt!
  Den russiske flåde forfølger kineserne og sænker deres skibe.
  Yuliana fører også en mental dialog.
  Hvorfor er der brug for bøn? For det er altid ikke nok for en person, hvad han har. Når indkomsten stiger, stiger behovene også. Og det her er godt. Det er det, der driver fremskridt. Folk vil have mere og mere. Og de russiske guder hjælper med dette, stimulerende videnskab.
  De russiske guders visdom er stor.
  Og kristendommen? Hvad lærer det?
  At Jorden og alt hvad der er på den - vil brænde! Er det virkelig muligt at stimulere menneskehedens udvikling?
  Selvfølgelig - den russiske tro lærer ikke, i modsætning til kristendommen og islam, verdens ende. Rodnoverie lærer, at mennesker i fremtiden vil udvikle sig og blive sig selv som guds-demiurger.
  At videnskab, fremskridt og fornuft vil gøre guder ud af os! Og at folk bliver stærkere og klogere.
  Hvad lærer kristendommen?
  Hvad er vi ler? At vi ikke er nogen! At Gud er alt og mennesket intet!
  Men Rodnoverie ophøjer en person.
  Men det værste i Bibelen er jødernes ophøjelse over resten af nationerne. Efter det undrer du dig over, hvordan nogen tror på sådan noget. Og hvorfor viste kristendommen sig at være så ihærdig?
  Men romerne kunne have fundet på deres egen religion. De er smarte. Og lav din egen monoteisme.
  Hvorfor har vi brug for en andens tro. Der er også et paradis - Iriy. Og Vejen mellem stjernerne, langs Mælkevejen, og læren om åndens udvikling. Når du selv kan vokse op til Gud.
  Og ikke bare være et får, der bøjer sig over paradiset, og dets lam driver det med en jernstang.
  Så der er et valg.
  Eller din egen eller jødiske - en andens!
  Tja, hvorfor har russere brug for en andens tro. Åh, hvorfor Peter den Store ikke genoplivede Rodnoverie.
  De ville bede til deres guder og til deres Guds Moder Lada.
  Og de russiske guder ville blive stærkere end alle og ville føre os til sejr.
  Og araberne? De skabte deres egen religion. Og de tog ikke andres.
  Nåh, hvorfor var der ingen russisk Magomed i Rusland.
  Og hvorfor støttede ikke en eneste konge profeterne i dette?
  En ny religion - Rodnoverie i form af monoteisme!
  Og ære til det store Rusland!
  Ære til USSR og kommunismen!
  Så kineserne bliver skøre. Men på land er de stærke. Rusland kan kun modstå dem af kvalitet. For eksempel kæmper Elizabeths kampvognsbesætning nær Alma-Ata. Allerede i slutningen af maj 1969. Det er varmt og piger i bikini.
  Elena skød og trykkede på joysticket med bare tæer. Lupanula råbte groft:
  - Vi er uovervindelige!
  T-64 tanken er overlegen i forhold til kinesiske køretøjer. Og rive dem fra hinanden. Men det meste af ilden skal udføres på infanteriet.
  Og angrebet bliver kastet af kinesiske drenge. Teenagere på tretten eller fjorten går til angreb og blinker med deres bare hæle. Mindreårige drenge løber ind i kamp uden sko. Så det er smartere og mere økonomisk. Og maskingeværere skyder på dem.
  Catherine, der mejede de kinesiske jagerfly ned, bemærkede:
  - Ære til USSR!
  Euphrasia, der manøvrerede tanken, råbte:
  - For det hellige fædreland!
  Det vigtigste er ikke at kaste granater efter dig. Og sovjetiske kampvogne mejer kinesisk infanteri ned.
  Nej, de vil aldrig give barmhjertighed.
  Elizabeth sang og sendte et højeksplosivt fragmenteringsprojektil ind i de kinesiske troppers tykke og brølede:
  - For smuk kommunisme!
  Og pigerne sang i kor:
  Fagforeningen er uforgængelig, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, ikke frygt, der samledes ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og visdom og fornuft og mod i drømme!
  Og pigerne er virkelig seje. Og deres præcist affyrede projektil smadrede den kinesiske selvkørende pistol.
  Armadaen i Kina led store tab, men nåede ikke sit mål, selvom der var nogle succeser. Det lykkedes Vladivostok at blive afskåret, og det er alvorligt. Næsten hele havet blev erobret. Samtidig forsøgte kineserne at omringe Alma-Ata. Men den sovjetiske hær holdt stand. Sommeren er kommet. Flere og flere enheder fra begge sider gik ind i kampen. Mao Zedong krævede sejre fra generalerne fra det himmelske imperium.
  Warszawapagtlandene ønskede ikke at gå i krig med Kina. Kun DDR sendte flere bataljoner. Inklusiv tanke. Andre stater ville ikke blive involveret på den ene eller anden måde.
  Det er de allierede. Kineserne er ret svage i teknologi, men T-54-tanken er blevet mestret i produktionen og bruges i kampe. The Celestial Empire, længes efter sejre og ønsker verdensherredømme.
  Mao Zedong startede krigen, da han allerede var femoghalvfjerds år gammel. Han har lidt at tabe. USSR har atomvåben, men Brezhnev lovede aldrig at bruge dem først. Kina har også en atombombe. Og for ikke at falde under et atomangreb fra USSR, har Mao endnu ikke brugt det. Kampene er på land ... Den 22. marts begyndte storstilede sammenstød. I april gik hovedstyrkerne ind i slaget. Generelt, mens Kina ikke har opnået for meget succes, men det har formået at gøre noget.
  Især i Primorye.
  Men den sovjetiske stillehavsflåde vandt en række sejre. Til søs påvirker Kinas overlegenhed i arbejdskraft og befolkning ikke så meget.
  Mao forventer at vinde en langvarig udmattelseskrig. Den har flere gange flere indbyggere. Derudover er USA og NATO fjender af USSR. Præsident Nixon sagde, at de kunne sælge våben til Kina. Især tanke og fly og skibe.
  Sandt nok er Kina ikke for rig til at betale for det. Men en del af forsyningerne kan gå på kredit. Og det er alvorligt...
  Krigen foregår for sig selv, og det er meget ubehageligt for USSR, selvom kineserne lider flere gange og flere tab. Men alle klatrer og klatrer.
  Tankbesætningen på Gerda gik ind i kampen med de kinesiske køretøjer.
  Tyskerne brugte den seneste højtrykskanon med en forholdsvis kort løb. En fremragende udvikling lavet i DDR og i stand til at knuse enhver del.
  Den nye pistol havde en kaliber på 120 millimeter og en mundingshastighed på 1.700 meter i sekundet. Med den var det muligt at gennembore alle kinesiske køretøjer på lang afstand. Måske bortset fra de supertunge Mao kampvogne. Men de kan også gennembores, kun lidt tættere på.
  Tyske krigere satte deres bil med fremragende frontalrustning.
  Kinesiske T-54'er forsøgte at komme tæt på tyskerne og spredte sig, bogstaveligt talt truede med at ramme.
  Gerda skød mod den kinesiske kampvogn. rev tårnet af ham og kvidrede:
  - Hvad imod tigre at løbe ind i?
  Charlotte trykkede også på joysticket med sine bare tæer og knirkede:
  - Lad os blive verdensmestre!
  Og smadrede en kinesisk tank.
  Fucked på russisk og Christina. Den nyeste pistol var automatisk og affyrede tolv skud i minuttet.
  Pigen med gyldenrødt hår hvinede:
  - Der er ingen barrierer for preussiske krigere!
  Den guldhårede Magda smadrede også den kinesiske tank og blottede sine tænder:
  Jeg er den stærkeste af de stærke...
  Pigerne var vrede. Krigen fortsætter og fortsætter. Og hvornår bliver de røde kinesere besejret? Hvor længe vil de skære? Bare hårde fyre.
  Og de kinesiske piger har, hvad de har brug for.
  For eksempel torturerede tyskerne et Komsomol-medlem fra Folkerepublikken Kina. Klæd først pigen af i kulden.
  Gerda rev først sin fåreskindsfrakke af. Så begyndte hun sammen med Charlotte at tage støvlerne af. Skoene er dog presenning og væltet. Fodklude blev viklet af.
  Så rev Gerda Komsomol-tunikaen og skjorten op med en kniv. Efterlod kun en bh. Hun klippede sine bukser.
  Charlotte rykkede i det kinesiske Komsomol-medlems blonde hår. Så var de Gerda og Charlotte, i bikini førte de et Komsomol-medlem barfodet og i badedragt. Tre barbenede piger flygtede ud i den bitre kulde. Komsomol-pigen opførte sig modigt. Og jeg løb i to timer. Selvom det ikke er så cool som de to tigre. Den russiske piges ben blev røde og blev derefter blå af kulde.
  Så blev hendes Gerda og Charlotte bundet op bagfra og lagt på stativet. Komsomol-pigen rystede af smerte. Jeg begyndte at bøje mig. Gerda trak hende i skuldrene og snurrede hende rundt. Stønnende af smerte rettede det kinesiske Komsomol-medlem sig op på stativet med knasende knoer.
  En kinesisk piges bare fødder blev klemt fast i stokkene, og de begyndte at hænge læsset. Charlotte læssede loggen først.
  Komsomol-medlemmet fra Kina stønnede, men bet så tænderne sammen og blev stille.
  Charlotte og Gerda knækkede hurtigt grene. Komsomol-medlemmerne blev lagt ud under deres bare fødder og sat i brand.
  Det er så interessant at stege bare hæle. Og meget sjove og sjove skønheder.
  Flammen slikkede den kinesiske Komsomol-piges lidt ru såler og lugtede af stegt shish kebab. Smerten fra branden er selvfølgelig forfærdelig. Komsomol-medlemmet rystede, sveden dryppede fra hende, pigerne stønnede sagte. Men de høje råb blev holdt tilbage af en frygtelig viljeindsats.
  Så begyndte de at piske pigen med grangrene. Både Gerda og Charlotte tæskede af alle kræfter. Selv huden på ryggen af pigen sprang. Blandet blod løb ud, med sved. Hendes bh fløj af, faldt i ilden og tilføjede varme til hendes bare fødder.
  Gerda lænede sig frem og slikkede en blanding af sved og blod af. Det gav hende glæde.
  Charlotte knibede det kinesiske Komsomol-medlem på brystet. Og så tog pigen og slog knytnæven i solar plexus. Så tilføjede den rødhårede hun-djævel grene til bålet under det kinesiske Komsomol-medlems bare fødder. Lugten af brænding var endnu stærkere.
  Gerda hvæsede i vrede:
  - Du vil tale!
  Charlotte klemte pigens bryst hårdere og hvæsede:
  - Stop med at spille dum!
  Gerda tog en brændende gren ud af ilden og bragte den til en kinesisk Komsomol-piges bare bryst.
  Så hun rykkede, og hendes blonde hoved svajede og faldt om på siden.
  Charlotte grinte som en djævel.
  - Det ser ud til, at pigen er klar!
  Gerda fnisede og begyndte at massere ansigtet og halsen på det kinesiske Komsomol-medlem. Hun var rask og kom sig hurtigt. Så tog den blonde terminator en flammende gren ud af ilden og bragte den til fangens ømme ansigt. Pigen gjorde modstand og rykkede.
  Gerda slikkede sig om læberne og hvæsede:
  - Vil du sige skønhed?
  Komsomol-medlemmet klynkede:
  - Dræb mig! Vær venlig ikke at lide!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Ikke! Du vil blive tortureret i meget lang tid og vil blive stegt helt til enden.
  Charlotte bemærkede:
  - Eller måske give det til mænd. Hun er stadig jomfru, og det vil gøre hende meget ondt, når hun...
  Et Komsomol-medlem fra Kina skreg desperat:
  - Lade være med! Jeg fortæller dig alligevel ikke!
  Gerda foreslog:
  Skal vi brænde hendes bryst?
  Charlotte rystede på hovedet.
  - Ikke! Der er en mere effektiv måde at udtrække information på.
  Gerda nikkede.
  - Ja... Det her er for at lægge pres på arterien i nakken. For at danne en rapportzone, og hun vil fortælle os alt, hvad hun ved, og hvad hun ikke ved!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  Hvorfor torturerede vi hende så?
  Gerda svarede ærligt:
  - Rent for sjov. Og nu.
  Den blonde terminator lagde sin hånd på halsen på det kinesiske Komsomol-medlem. Hun himlede med øjnene og blev som en død fisk. Gerda sagde bestemt:
  - Hvor er batteriet?
  Hun svarede sagtmodigt:
  - På bjerget Bulshim ....
  Og så videre... Der er allerede kommet hårde kræfter fra Stillehavet, og voldsom regn er væltet ned.
  Tyskerne rykkede meget langsomt frem. Mudder og sjap bremsede dem. Kampene viste effektiviteten af den nye højtrykskanon fra meget lang afstand, der ramte T-54 - den vigtigste kinesiske kampvogn lavet under en sovjetisk licens.
  Gerda, der skød på lang afstand, bemærkede:
  - Det nye våben er meget mere behageligt.
  Charlotte var enig i dette:
  - Lad ikke fjenden komme tæt på!
  Christina, der trykkede på joysticket med sine bare fingre, slog en kinesisk tank ud og gryntede:
  Men vi er også så kloge. Simpelthen fænomenal! Så intet vil stoppe og knække krigerne!
  Magda bemærkede rationelt:
  - Og gør opmærksom på dig selv! Nemlig dens kolossale aggressivitet!
  Og pigen trykkede også fingrene på sine bare fødder på knapperne på joysticket og ramte tanken fra den røde kinesiske proletariske hær.
  Gerda, der skød, spurgte pigerne:
  - Jeg undrer mig over, hvor kineserne har så meget vedholdenhed. De står som om de er lavet af titanium. Og de vil ikke give efter.
  Charlotte tilføjede med et grin:
  - Og de vil ikke give efter! Det er jo virkelig de stærkeste mennesker! Og folket er ufleksible!
  Magda fnisede og blottede sine tænder og funklende med funklende øjne, som safirer, gav hun ud:
  - Ære til vort store Fædreland!
  Christina hvæsede irriteret:
  - Det ville ikke skade at tage London!
  Gerda fnisede og foreslog:
  - Hvad, hvilke ideer har du? Fred at slutte med det himmelske imperium?
  Charlotte skød mod de stalinistiske, brød gennem tårnet på den sovjetiske maskine og knirkede:
  - Ikke! Fred er udelukket!
  Christina ramte også kampvognene fra den røde kinesiske hær og foreslog:
  - Der kan være tale om en våbenhvile?
  Magda knirkede indforstået:
  - Ja, en midlertidig udsættelse. At dreje mod vest.
  Gerda sendte et projektil og noterede:
  - Det er faktisk muligt. Slutter midlertidigt fred med Kina, og sammen med russerne vil de selv flytte til Storbritannien. Og så har vi ikke taget London i lang tid!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Tag Beijing, og ingen i verden vil stoppe os!
  Christina, med et grin af leopardens tænder, tyssede:
  - Nej, ingen vil stoppe og aldrig!
  Magda knirkede af vildt raseri:
  - Nej, der bliver ingen gyldne bjerge! Og der vil være diamantsten!
  Gerda blottede sine tænder og knirkede og knuste den kinesiske bil som en krystal med en hammer:
  - I et forbrugersamfund - fuld af misbrug!
  Og atter blinkede tandens pige, som gnistrede klarere end perler. Gerda elskede at torturere og torturere.
  For eksempel tog hun en kinesisk pioner og opløste den levende i aqua regia. Det er hendes tendenser. Og tortur gjorde hende ophidset. Et Komsomol-medlem fra Kina, tyske kvinder, for eksempel, efter at de havde pumpet al den nyttige information ud, begyndte de at brænde med ild. Bogstaveligt talt stegt levende kiste. Og så blev de skåret af, peppet og spist.
  Ja, Charlotte og Gerda var engageret i kannibalisme. Og de spiste det kinesiske Komsomol-medlem levende. Og dette er så uhøfligt og ikke æstetisk tiltalende. Og vigtigst af alt, det gør ondt.
  Forestil dig en pige, der endnu ikke er dræbt, stegt og afskåret fra hende stykke for stykke. Derefter dyppet i sauce og spist.
  Gerda og Charlotte spiste endda menneskekød. De havde diarré, og pigerne kørte. Jeg måtte aflaste mig i buskene.
  Og at kannibalisme er strafbart.
  De spiste krigere og drenge. Alle fire af Kinas pioner Bruce Lee blev groft strippet, og derefter anbragt i en stor stegepande. Og i vegetabilsk olie blev drengen stegt sådan. Og det er generelt fantastisk.
  Magda spiste drengens ben og bemærkede:
  - Og hvad? Det er fedt og dejligt!
  Christina bemærkede:
  - Alt er rart for os!
  Det saftige kød fra den kinesiske pioner blev skåret i tynde skiver og dyppet i saucen. Pigerne spiste og sang.
  Gerda hylede:
  Ingen nåde, ingen nåde for fjenden! Jeg blæser kommunister som hvede!
  Og han tramper sine bare fødder i sneen.
  Pigerne spiste næsten fuldstændig den kinesiske dreng. Nød hans lever. De skærer alt kødet. Vi spiste og drak vin. De spiste og faldt så i søvn.
  I en drøm drømte krigerne, at djævlerne selv steg i kedler. Og samtidig skæres skindet af ved hjælp af knive. Og så vrider de sig og knækker.
  Så begynder den mest brutale tortur. Pigerne blev hængt op i håret og begyndte at gynge på stativet. Og så tændte de den med ild. Og de optrådte med virtuos sofistikering.
  Gerda huskede dette under optagelsen og spurgte så:
  - Hvordan kan du lide helvede?
  Charlotte svarede med et smil:
  - Et interessant sted især i forhold til virksomheden!
  Christina fnisede og svarede:
  - Du kan vride djævelens haler der!
  Magda knirkede med et smil med tænder:
  - Og opnå de højeste resultater! Hvad med ildpolokonkurrencer generelt?
  Gerda steg ind i en kinesisk tank og erklærede resolut:
  - Kun fjender af USSR og Den Tyske Demokratiske Republik vil være i helvede! Og de sande ariere vil fortsætte med at kæmpe i andre universer!
  Charlotte bekræftede selvsikkert og bankede sin bare fod mod rustningen:
  - Må det være sådan!
  Og hun blinkede med sine perletænder.
  Christina foreslog:
  Lad os lave horn!
  Magda fnisede og gøede:
  - Lad os blive djævle af højeste rang!
  Og hun viste sin tunge.
  Pigerne er virkelig så muntre, og de har meget stærke muskler.
  Gerda bemærkede:
  - Åh, Mowgli ville være os!
  Charlotte rettede sin ven:
  Mere som Tarzan!
  Christina fnisede og knirkede:
  Åh, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Hersker over alle lande!
  Magda hvinede af glæde:
  - Vi har den preussiske ånd! Vi dufter af Preussen!
  Gerda fnisede, flækkede den kinesiske tank og gryntede:
  - Ikke! Vi er børn af Satan selv!
  Charlotte hvæsede med blottede tænder:
  - Og vi vil være tro mod Fædrelandet!
  Christina bekræftede hurtigt dette:
  - Ja vi vil! Sammen med fædrelandet og partiet!
  Magda mumlede af glæde:
  - Ledere kommer og går, men festen forbliver!
  Og pigerne råbte i kor:
  - Ære til SUKP!
  Og grin, disse charmerende tyskere.
  Krigen med USSR og Kina fortsatte.
  Kampene foregik både til lands og til vands. Og pigerne kæmpede og sang meget og meget smukt.
  Og de talte om forskellige og meget interessante ting, og de sagde en masse stormende og aforistiske ting;
  Der er mange kloge og ærlige mennesker, men de er arrangeret så smart, at de aldrig blander sig!
  Fejhed er det første tegn på lydighed. Og lydighed er en soldats sjæl! Og en soldats sjæl er nøglen til sejr - for at vinde skal du være en kujon! Sådan er krigens paradoks!
  : Gud er i ethvert menneske, Gud er ethvert menneske, hvis bare han har høj moral, og sjælen ikke er et dyr!
  At dræbe i Kristi navn er det samme som at dræbe Kristus!
  Det er bedre at arbejde med træning end at hvile i graven!
  Når sværdet er brækket, rækker hånden ud efter dolken!
  Du kan bede om banalitet eller udholde fornærmelser, men du kan ikke retfærdiggøre en banal fornærmelse!
  Alt hårdt er skrøbeligt og letfordærveligt, men i blød udholdenhed er der styrke. Og hvem tror ikke på dette, selvfølgelig vil jeg vise tungen, at du kan spise! Alle tænderne smuldrede til støv, men han er i live - jeg siger bang!
  Konstans i sex ødelægger kærlighed!
  At regne med held er som at drille Gud og irritere døden!
  Guldæbler vokser bedst, når du vander træerne med blod!
  Der er tre ting: hvis værdi er uændret: den Almægtige, forældre og moderland!
  Det mest interessante teater er krigens teater, kun entréen er uoverkommelig høj!
  Men i operationsteatret er tårer altid ægte, og hver handling er en lektion for livet!
  Talent bliver først da et geni, hvis det multipliceres med kolossal flid!
  Udsættelse stjæler laurbær, hastværk bringer succes!
  En rigtig kirurg er en, der er i stand til at udføre en kompleks operation ubemærket!
  Ikke bokseren der slår, men den der slår ned!
  Skønhed er altid giftig - de lyseste svampe er fluesvamp, og gift er som en kvindes besværgelse - svimmel og forgift hjertet!
  Det naturlige sind kan undertrykke den naturlige kraft, men den medfødte kraft vil aldrig undertrykke sindet!
  At dø stolt er bedre end at leve ydmygt!
  Den, der holder livet i halsen, er mere tilbøjelig til at miste det, end den, der sætter lykkens kylling fri!
  Skønhed falmer, modet forbliver evigt!
  Sværdet er for skarpt til at holde statens magt på det, smiger er for sødt til at drikke folket for evigt med det!
  Soldatens opfindsomhed kompenserer for generalens fejlberegning, men at bygge et regnestykke på det er som at grave et hul med en nål!
  Det er svært at antænde det, der allerede brænder, og slukke det, der allerede er brændt ned!
  Varmt mandligt temperament, tørrer hjernen og brænder igennem bunden af pungen!
  Tværtimod brænder han et hul i lommen - et varmt hjerte!
  Den tykkeste pose er gennemboret af en hård fallus!
  For en mand, det bedste gyldne spejl!
  På mønten og rynker - udsmykningen af en mand!
  En krig kan være uden en vinder - men der vil altid være en taber!
  Menneskelig svaghed er hovedmotoren for fremskridt!
  Hvis du vil være den første, så arbejd som den sidste!
  Geni er slægtninge til guddommelighed, og værdige slægtninge!
  Du kan tjene fædrelandet lidt, men du kan ikke forråde lidt!
  ! Jeg tænker derfor - jeg eksisterer, jeg eksisterer - derfor lever jeg, jeg lever - derfor lever jeg lykkeligt!
  Seksuelle partnere er som mad - de kræver variation og varme krydderier!
  En revolution er lavet med et rent hjerte, men ikke med hvide handsker; på vej til lykke kræver hjulene blodsmøring!
  Oftest forråder de ikke på grund af ondskab, men på grund af svaghed, selvom det er svaghed, der hælder mod ondskab!
  Generelt er loven, at en rusten mekanisme kun virker med guldfedt!
  List og beregning: hvordan en mand og en kone føder sejr - ærlighed er det tredje ekstra!
  Den mest bundløse skabelse i verden er et glas vodka, at falde i det er uendeligt, og bunden er på kirkegården!
  Ikke enhver dømt er kriminel, ikke enhver kriminel er dømt!
  Det er lettere for en kamel at gå gennem et nåleøje end at udgive uden blat!
  En professionel dommer er som en professionel prostitueret - forskellen er kun i størrelsen af salæret og rangen af alfons!
  Politikere er som orme, kun de presser mere blod ud af deres indvolde, når de bliver forvist!
  Blod er den bedste gødning til at dyrke den opvoksende generations mod!
  Det aggressivt lydige flertal tænker med maven, ikke med hjertet, fordi det er meget større i volumen.
  Men ateistisk doktrin er den mest logiske, den demonstrerer menneskehedens modenhed, mens enhver religion forbinder med barndommen!
  Gud er en stærk Fader på et stærkt knæ, som et svagt barn vil støtte sig til!
  Det er sjældent, at nogen tænder en gnist af talent, når totalitarismens fugt er omkring!
  De, der ikke er tilfredse med fortiden og er bange for nutiden, tænker oftere på fremtiden!
  Det er lettere at ramme månen med en sten end at tvinge politikere til at holde deres valgløfter!
  Sukkeragtig humanisme i et folks land er lige så passende som sukker i borscht!
  Tre ting er evige: Gud, tid og menneskelig dumhed!
  Hvis du vil vinde; glem tre ord: det er svært, jeg kan ikke, det er nok!
  En gris vil altid finde snavs, en rotte vil altid finde et hul, og en doven vil altid finde en undskyldning!
  Moralen af samme rod med ordet beskidt! Oftest bruges det til at plette dyd og vaske skruestik væk!
  Ræven skifter hud to gange om året, og politikerens maske hver time!
  Døden er som en trofast hustru, kommer uden påmindelser, lægger hende i seng og tager fuldstændig besiddelse!
  Venlighed er som sved, affald kræver indsats, men kroppen bliver stærkere, for hver dråbe smuds efterlader!
  En soldat er som en skovl, kun poleret af hårde hænder! Men bliv også hurtigt sløv!
  De højeste idealer modnes først, når de vandes med blod, vandes med tårer og befrugtes med sved!
  For en ateist er alle religioner gode - for der er ingen Gud! Og tomhed er den mildeste despot!
  Uanset hvor stærk helten er, vil han ikke presse havet ud af en lille citron!
  Det største overskud af list kompenserer ikke for en lille mangel på intelligens!
  Kommandøren er kernen - hvis den er rådden, smuldrer hele strukturen!
  
  Jo venligere hyrden, jo vredere hans hund, jo blødere er kongen, jo mere streng er satrapen!
  Russisk er ikke en nationalitet, men et kald og en livsstil!
  En svag person har brug for Gud som barn, far og mor, men når han vokser op, er han tynget af formynderskab, og han, efter at have løsrevet sig fra sine forældre, klamrer sig til sin kone - videnskab og fornuft!
  Ak, sindet uden styrke er ikke meget værd - en dum atlet vil nemt kvæle den mest abstrude akademiker!
  Sandheden er, at døden, i modsætning til en kvinde, altid er sand, og livet er et fuldstændigt forræderi!
  Bedre at hugge én gang end at bande hundrede gange!
  Beskedenhed er visdommens søster! At prale ødelægger sindet!
  Det er lettere at tæmme en tiger end at genopdrage en tyrann - en rotte kan ikke trænes!
  Jo flere fjender, jo smukkere er krigen! Smid færre ord - krig er ikke et spil!
  Færre dråber i havet end en hemmelig agents masker!
  Torturapparatet kræver ligesom et musikinstrument kærlighed og talent! Kun i stedet for grin og klapsalver får du støn og tårer!
  Jesus blandt flokken er som en diamant i kloakken!
  Tiden er den mest hensynsløse bøddel, den kender ingen nåde og ordet benådet!
  En dygtig politiker, selv forbandende uanstændigheder, opretholder et ry som en intelligent person!
  Tyren elsker at piske, men kan ikke lide at pløje!
  For at pløje godt skal du plante hele året rundt!
  Hvis du ikke kan bide, så lad være med at gø!
  Den, der besejrer en tiger, vil ikke være bange for et dusin katte!
  En bil er ikke en luksus, men en måde at straffe på: himlen for trafikbetjente, skærsilden for en tegnebog, helvede for fred i sindet!
  At lave en fejl er en fejl! Ikke at indrømme en fejl er en forbrydelse!
  Manden er uforudsigelig - den menneskelige kvinde er dobbelt uforudsigelig!
  Politik kræver i modsætning til skiløb guldsmøring!
  Styrke og intelligens giver, ligesom mand og kone, kun anledning til lydighed i par!
  En stærk hersker vil aldrig plante flere fjender, end han kan samle venner!
  Penge er finnerne på retfærdighedens haj!
  Advarsel; er ikke et synonym for fejhed, men mod - for hensynsløshed!
  Kun de døde lyver ikke, og så kun hvis de er ateister!
  En dårlig troende berøver kroppen - en god ateist berøver sjælen!
  En karriere uden løgne er som en tank uden brændstof!
  Den, der gør barmhjertighed, samler styrke, grusomhed er et tegn på svaghed!
  Når alt kommer til alt, er genialitet og arrogance uforenelige ting!
  Selvom halvanden knytnæve er bedre end én - halvanden sind er værre end én!
  En ædel risikerer sit liv - en modbydelig alien!
  Lederen skal ikke være sød - de vil slikke den! Men det skal ikke være bittert - de spytter det ud!
  Det er sværere at finde sand i ørkenen - end en grund til anholdelse!
  Lumskhed er de svages våben - ondskab er de lumskes våben!
  Bruger venner - talent udnytter fjender - geni!
  Et langsomt slag er ensbetydende med en miss!
  Kommandantens forsigtighed er som en finger i næven, et integreret element, men det vil ikke erstatte resten!
  Refleksion og en strøm af aforismer blev afbrudt af udseendet af kinesiske skibe i horisonten. Hvad indhentede Deng Xiaoping.
  Kineserne kan stadig gemme sig, men at løbe væk fra kampen er en skam. Og derfor accepterede Deng Xiaoping en ulige kamp.
  Pigerne løber rundt på dækket, barfodet og funklende. De skyder sig selv og vælter det himmelske imperiums krigere. Sådanne modige bastards. De har en voldsom ild. Og øjnene funkler af safirer og smaragder.
  Og bare hæle, afrundet flimmer. Og funklende smil gløder.
  Og den ti-tommer pistol affyrede. Hvor blufft. At selv den kinesiske destroyer blev splittet.
  Juliana knirkede:
  - Det er det, de russiske guder gør!
  Victoria, hvis bare, solbrune ben blinkede forbi, rettede:
  - Vi gør det snarere selv!
  Veronica foreslog:
  Lad os så synge!
  Rødhårede Anna samlede op:
  - Selvfølgelig bliver sangen sjovere.
  Og hele bataljonen af piger sang, en hel ballade.
  Zar Nicholas, du er russisk land,
  Til vort fædrelands ære...
  I Rusland er vi alle en venlig familie,
  Vil ikke fortryde, kender vores liv!
  
  For os er der en kejser simpelthen Gud,
  Hvem styrer klogt i universet...
  Og jeg vil have den Almægtige til at hjælpe
  Og forvandlet til en bunke mos Kain!
  
  Jeg tror, der vil være lykke på Jorden,
  Og glæde vil skinne på planeten ...
  Fred og glæde hersker overalt,
  Rusland er blevet et rigtigt paradis!
  
  Tsarkommunismen vil blive bygget,
  Kast morderens formidable brøl i helvede...
  Og vi flyver lige op ikke ned
  Forsvind fjender-blodsugere!
  
  Ingen grund til at tænke, kongen er slet ikke dårlig,
  Giv ham lidt mere held...
  Må den russiske gud være med Nicholas,
  Så vil han dristigt være i stand til at indlejre forandring!
  
  Rusland er fødestedet for elefanter,
  Landet kan simpelthen ikke være mere vidunderligt ...
  Vi har ikke brug for ekstra ord gutter
  Krigeren indkalder tocsinen til at kæmpe!
  
  Hvordan man ikke forsøger at besejre fjenden Rusland,
  Jeg ved, du vil bryde grænsen...
  Uovervindelig russisk bjørn,
  Og solen går ikke ned over Rusland!
  
  For moderlandet er der ikke højere, kend bjergene,
  At toppen glitrer i kommunismens rige...
  Jeg tror, at Herren vil knuse fjenderne,
  Og revanchismens grin vil ikke forsvinde!
  
  Må Rusland skinne over planeten,
  Landet, der gav lykke til mennesker ...
  Eksamener, aflevering, kun for fem,
  Når alt kommer til alt, er fædrelandets styrke umådelig!
  
  Lad det være, kærlighed er for evigt forherliget,
  I det tyvende århundrede eller enogtyvende...
  Lad blodet flyde voldsomt,
  Helten vil ikke bare være overtroisk!
  
  Du udgød modigt blodet af fædrelandets fjender,
  Lad hende flyde...
  Og bare bryde modstanderen,
  Hellige ansigter velsigne til kamp!
  
  Må der være en stjerne i vores fædreland,
  Hvad indikerer stien og universet ...
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Alle andre mennesker har bare kontrol!
  
  Ja, vi vil knuse fædrelandets fjender,
  Og håndtere den endeløse horde...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Sejr ikke med Satan!
  
  Selvom du ved, de russiske guder er stærke,
  Vi vil genoplive Ruslands storhed...
  Selvom slaverne er splittede,
  Men jeg vil stadig være den samme messias!
  
  Vores herlige zar den store Nicholas,
  Du slog Japan godt...
  Så kriger tappert tør,
  Og vær god, ikke en bøvl!
  
  Og krigen mellem USSR og Kina fortsætter ... Det himmelske imperiums tropper klatrer fremad og tager ikke hensyn til tabene. De mejes ned af sovjetiske glorværdige krigere og krigere.
  Kina har en masse befolkning og landstyrker. De er soldaterne fra det himmelske imperium, der bogstaveligt talt overøste den sovjetiske hær med lig, næsten fuldstændigt omringede Alma-Ata. Og de tog Khabarovsk, kilet fast i de sovjetiske troppers positioner og truede med at skære den røde hær i stykker. Men til søs slår den sovjetiske flåde kineserne, og opnår store succeser. Her landede pigerne endda i en overfaldsstyrke og bryder igennem til Beijing.
  Den sovjetiske, russiske hær begyndte at lande tropper direkte i selve det himmelske imperium. Nå, hvad besluttede zaren og generalsekretæren Leonid Ilyich Brezhnev for at lade Rusland få, eller rettere sagt, USSR har endnu et stort sovjetisk imperium i øst. Og den russiske hersker vil selv blive den kinesiske kejser.
  Samtidig vil truslen fra det himmelske imperiums land blive elimineret for altid. Og den sovjetiske hær vil blive fyldt op med krigeriske og modige soldater.
  Så der var en grund - til at erobre Kina helt. Selvom det stadig er nødvendigt at afvise offensiven fra de store styrker i det himmelske imperium i Sibirien. Og tropperne blev overført til metropolen.
  Pigerne og deres bataljon gik i kamp med Maos soldater på land. Pigerne mødte kineserne med velrettede skud, sabler og granatkast med bare fødder.
  Veronica kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - For zaren, generalsekretæren og det sovjetiske fædreland!
  Og skød mod kineserne.
  Juliana kastede også en granat mod de gule kinesiske soldater med sine bare tæer og knirkede:
  - For det førstkaldte Rusland!
  Og hun naglede også soldaterne fra det himmelske imperium.
  Her tæskede den rødhårede Anna, og knirkede:
  - Ære til moderdronningen!
  Og gennemborede også fjenden.
  Angelina sprængte også, affyrede en hel tønde sprængstof med sine bare fødder og spredte kineserne langt væk:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Og Victoria skruede op. Hun fejede kineserne væk og bukkede under for den ødelæggende citron med sine bare hæle.
  Hun udbrød helt i lungerne:
  - For nye grænser!
  Veronica slog kineserne fast og knirkede:
  - For det evige Rusland!
  Og hun huggede også mod det himmelske imperiums krigere.
  Yuliana tog den, ramte kineseren. Hun kastede en granat mod fjenden med sin bare fod og knirkede:
  - For et enkelt og udeleligt tsar- og sovjetimperium!
  Og pigen fløjtede. Det var tydeligt, at teenageren var blevet meget større, hendes bryst var højt, hendes talje var smal, hendes hofter var kødfulde. Hun havde allerede figuren af en voksen, muskuløs og sund og stærk kvinde. Og ansigtet er så ungt. Med besvær undertrykte pigen ønsket om at elske. Lad dem bare kærtegne. Og det er bedre med en anden pige, hun vil i det mindste ikke fratage hende sin mødom.
  Yuliana kaster meget behændigt granater mod kineserne med sine bare fødder. Og det fungerer meget vellykket.
  Anna er meget rød og også meget smuk. Og generelt er sådanne piger i bataljonen vidunderlige, bare de højeste relish.
  Anna kaster en granat med sin bare fod og kvidrer:
  - Lad det store sovjetrusland blive berømt!
  Og også hvordan det drejer.
  Nå, piger, godt, skønheder!
  Rides og Angelina. Sådan en stor pige - to meter høj og et hundrede og tredive kilo vægt. På samme tid, ikke fedt, med støbte muskler, og krydset af en trækhest. Han elsker mænd meget. Drømmer om at få en baby. Men indtil videre har det ikke virket. Mange mennesker er simpelthen bange for det. Og en meget aggressiv pige.
  Det er ikke hendes mænd, der spørger, men hun opfordrer selv frækt. Uden skam og forlegenhed.
  Og hun elsker det. Vær en aktiv part.
  Samtidig er Angelina en vidunderlig kriger. Og hun opnåede mange store ting. Victoria har kommandoen over deres bataljon.
  Han kaster også en granat med sin bare fod og råber:
  - Der bliver lys over landet!
  Veronika kaster en citron med sin bare fod og hvisker:
  - Det store russiske imperiums herlighed!
  Juliana kaster også sine bare fingre og brøler:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Anna skriger:
  - Med overjordisk sorg!
  Og en gave smidt med bar fod flyver også.
  Yderligere hyler Angelina. Han kaster også en hel masse granater med sine bare fødder og river kineserne fra hinanden.
  Og den heroiske pige brøler:
  - I den hvide guds navn!
  Victoria sendte også en granat med sine bare tæer, rev den i små stykker og råbte:
  - I Kristi navn!
  Og affyrede et par skud.
  Og Angelina begyndte at skrible fra et maskingevær, mejede kinesiske soldater ned. Hun var meget god til det.
  Kort sagt, pigen er et udyr.
  Veronica knirkede med aplomb:
  - Jeg er faktisk Superman!
  Og kastede en granat med sin bare fod.
  Juliana fyrede også. Dræbte kineserne.
  Tweeted:
  - Ære til Rusland!
  Og med sin bare fod affyrede hun en granat, rev det himmelske imperiums krigere fra hinanden.
  Anna skreg også:
  - For hellige Rusland! Og USSR!
  Angelina lancerede en hel boks på kineserne. Og hun tog den, brølede af rasende raseri:
  - For Svarog!
  Victoria tog det og knirkede:
  - For et nyt system!
  Og hun kastede en granat med sin bare fod!
  Veronica brølede:
  - For musklerne af stål!
  Og hun affyrede også en granat med sine bare tæer og rev kineserne fra hinanden.
  Juliana tog det også og knirkede:
  - For kærlighed og magi!
  Og bare fødder i bevægelse.
  Anna den rødhårede djævel tog og affyrede en kasse med granater, rev kineserne op og knirkede:
  - Uden for grænserne på Mars!
  Angelina vil også lancere en tønde med dynamit og mumler:
  - For Ruslands verdensorden og vores hjemland USSR.
  Og kineserne har allerede dyrket en hel bunke lig.
  Og Victoria hvordan gøer:
  - For en ny vej til lykke!
  Derefter griner pigerne begge sammen.
  Natasha fortsatte med at skrive indtil videre... Bogstaveligt talt på farten. Og hun skriblede til kineserne med maskingeværer. Hun skar dem ned og udryddede dem af tusindvis af gule krigere. Og hver kugle ramte målet.
  Tropperne i Sovjetrusland, eller rettere et par barfodede bataljoner af piger, bevægede sig i retning af Beijing. Oleg Rybachenko og Margarita var i spidsen. Drengen og pigen har allerede formået at blive berømte og bevise sig selv i kampe. De kæmpede fra de første dage af belejringen af Vladivostok og andre byer.
  Disse børn er virkelig helte. Det var dem, der spillede rollen som fænomener, der holdt Vladivostok under angrebene i november og december.
  Så lagde en dreng og en pige, også barfodede og halvnøgne i kulden, sig ved maskingeværerne.
  Når du er barfodet i kulden, giver de russiske guder dig fænomenal styrke, og du er i stand til store mirakler.
  Drengen og pigen begyndte at skyde med maskingevær mod de fremrykkende kinesere. Og de gjorde det rigtig godt. Hvad er ikke et skud, så et hit. Sådan et mirakel blev udført af halvnøgne, barfodede børn i kulden. Og det var netop takket være kulden og det faktum, at bare fødder var i kontakt med sne, at de russiske demiurgeguder kom dem til hjælp.
  En smuk dreng på omkring tolv år, Oleg Rybachenko, der skød og mejede kineserne ned, kvidrede:
  - Trofaste Lada, hjælp os!
  Margarita, denne modige, gyldenhårede pige, også omkring tolv år gammel, der udrydder krigerne fra det himmelske imperium, lød også:
  - Onde fjender vil blive besejret!
  Fighter-drengen Oleg kastede en granat med sin bare fod, spredte kineserne, hvæsede:
  - Ære være Fædrelandet - vor mor!
  Margarita affyrede også en granat med sin bare, barnlige, mejslede fod og knirkede:
  - Fjender vil hænge rundt om spanden!
  Drengen og pigen kæmpede med kolossal vildskab. De havde så meget vilje, styrke og karakter, at man kun kunne undre sig.
  Tomboy Oleg Rybachenko, fyring, sang:
  - Ære til Svarog!
  Margarita, skydning, udstedte:
  - Og den almægtige familie!
  De unge krigere var store og vidunderlige!
  Oleg, der sendte kugler fra et maskingevær uden at misse, udstedte:
  - Fædrelandet er bag os, den Hvide Gud er med mig!
  Marguerite kvidrede entusiastisk:
  - For at Fædrelandets fjende skulle dø i svær smerte!
  Og pigen viste sin lange tunge.
  Oleg, der knuste kineserne, hvinede:
  - Lad der være herlighed på Jorden!
  Margarita var enig i dette:
  - Lad der være herlighed!
  Og mejede kineserne ned.
  Børn mejede det himmelske imperiums krigere ned i hundreder og tusinder. De klatrede og bogstaveligt talt kastede lig på alle indflyvninger.
  Oleg klukkede og bemærkede og udryddede kineserne:
  - Og den sorte gud hjælper i kamp!
  Margarita var entusiastisk enig:
  - For os og Chernobog!
  Og med en bar fod, hvordan man affyrer en granat.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Tusinder af tusinder...
  Margarita, der knuste kineserne, tilføjede:
  Regiment efter regiment...
  Udryddelse af terminator-drengen, krigerne fra det himmelske imperium, og barfodet en granat med bare tæer, knirkede:
  - Vi slår japanerne fra et maskingevær!
  Terminator-pigen tilføjede entusiastisk:
  - Vores helte er skønhed!
  Og igen flyver en granat fra en bar fod.
  Oleg Rybachenko knirkede:
  - Pigen har ret, chefens skønhed!
  Og drengen kaster også en granat med sin bare fod.
  Barnet må siges at være smukt, og meget muskuløst. Og hvordan han kæmper.
  Margarita udbryder og udrydder kineserne:
  - For hellige Rusland!
  Og en granat kastet med en bar fod flyver.
  Oleg tilføjer:
  - For de russiske guder!
  Og også en granat affyret af drengens bare benfluer. Og spreder modstandere.
  Margarita, der udrydder kineserne, hvisker:
  - Til ære for gudernes moderland!
  Og stikker tungen ud!
  Og igen slår en granat kastet af pigens bare fod ned på japanerne. Og maskingeværerne skyder.
  Oleg, huggende fjender, kvidrer:
  - Fædrelandets helte samler alarm.
  Og giver igen tur.
  Og granaten, som drengen kastede, flyver.
  Margarita knuser også fjenden og hvæser:
  - For hellige Rusland!
  Og nu flyver en granat fra kastet af pigens bare fod. Spreder fjenden i alle retninger.
  Oleg, der skyder, og næsten hver eneste kugle flyver mod målet, synger:
  - Mit fædreland...
  Og igen med bar fod en granat på kineserne.
  Margarita, der udryddede det himmelske imperiums krigere, knirkede:
  - Stolt og sød!
  Og en granat styrter fra pigens bare fod.
  Oleg Rybachenko, der skyder på fjenden, tilføjer:
  - Mit fædreland...
  Pigen, der skyder rasende, tilføjer:
  - Du er sindets krone!
  Og igen flyver en dødelig granat fra pigens bare fod.
  Mount Inimitable er bogstaveligt talt fyldt med ligene af krigere fra det himmelske imperium. Kineserne gennemblødte det med en masse blod.
  Drengen og pigen blev derefter tændt op med uformindsket herlighed, men bjerget Vladivostok blev ikke givet væk.
  Og nu kæmper de som kæmper allerede på jorden af det himmelske imperium...
  Rullende opstår tsunamibølger. Som falder på russiske troppers positioner. Men de afspejler tappert fjendens angreb. Og vise deres heltemod.
  Oleg skyder og kvidrer:
  Vi vil altid være trofaste!
  Og en granat flyver fra hans bare fod igen. Og ødelægger kineserne.
  Margarita skyder også. Og han gør det meget, meget passende og siger:
  - Rusland vil ikke bøje sig!
  Og også en granat affyret med bar fod rammer soldaterne fra det himmelske imperium.
  Terminator børn regerer og makulerer.
  Men kineserne fortsætter med at angribe på alle fronter. De har en masse - titusinder af soldater, og de rykker frem og kaster bogstaveligt talt lig mod sovjetiske troppers positioner. Og de klatrer og klatrer frem.
  Under disse forhold beordrede Bresjnev, at Beijing skulle tilbageerobres fra Kina. Hvilken meget vovet og aggressiv operation. Og de kinesiske krigere klatrer og klatrer.
  Men de sovjetiske tropper går modigt til modangreb. Og nogle har succes.
  Kommunistiske tropper nærmede sig Beijing. Kampene var i fuld gang omkring den kinesiske hovedstad. Bataljonen af piger kæmpede selvsikkert mod det himmelske imperiums krigere. Pigerne kæmpede imod alle angreb, skød, kastede granater med deres bare fødder og sang:
  Må det hellige land blive herliggjort,
  Min kære kære planet...
  Befolkningen i Rusland er en venlig familie,
  Og tramp ikke Fædrelandet med Støvler!
  
  Lad den kloge Leonid i Rusland,
  Han vil hæve sit land til stjernerne ...
  Han er ortodoks, lysets Herre,
  Og at vinde er det kongelige element!
  
  Rusland er gudernes moderland,
  Det har de bedste soldater i universet...
  Og kvinderne vil lave tærter,
  Med sin styrke i kampe uændret!
  
  Må vores russere forherlige den herlige vej,
  Som peger vej uden kanter...
  Ingen kan afvise os fra stien,
  Vi vil ikke hylde de vantro!
  
  Ruslands storhed er stor,
  Hun er smuk og frygtelig for fjender ...
  Der er en russisk måde og en stærk åre,
  Det er simpelthen farligt at skændes med Fædrelandet!
  
  Må Rusland, vide det rigtigt, blomstre,
  Opnå noget du ikke kan måle...
  Eksamener, aflevering, kun for fem,
  Siden du tror Rod uden en grænse!
  
  Lad os bære den kongelige tro,
  Til Ruslands fjerneste tilgange...
  Vi piger er ikke mere end tyve,
  Men vi tror på, at alle kæmperne er smukkere!
  
  Nej, den russiske ryg vil ikke bøje sig,
  Klingen af soldaternes fjender vil ikke overvinde ...
  Satan vil ikke regere Rusland,
  Og kroppen i kamp bliver kun yngre!
  Vi vil let tage denne voldgrav, krigere,
  Med en drøm, der er bevinget...
  Vi vil knuse alle modstanderne på én gang,
  Og tro mig, gengældelse venter forskellige khans!
  
  Og Jesus og Gud den hellige Svarog,
  Rusland er meget kært for ridderne ...
  Bag os er den venligste hvide gud,
  I vores moder Ruslands navn!
  Pigerne sang og kastede granater mod kineserne.
  Victoria kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - I Rusland er piger kæmpere!
  Her lancerede Veronica en dødbringende gave med sit bare lem og udstedte:
  - Og vi er super klasse krigere!
  Og gav et udbrud fra et maskingevær. Mejede et par linjer kinesisk ned.
  Juliana, en smuk pige, gav også en tur. Hun fældede det himmelske imperiums krigere... Og blottede sine tænder sang hun:
  - Planeten vil kende russernes storhed!
  Og gnistre med skarpe tænder!
  Smukke og brændende Anna affyrede også en granat. Hun spredte det himmelske imperiums krigere og knirkede:
  - Til en ny verden! Du er nu mit idol!
  Og hvor flimrer den bare fod!
  Og den storslåede Angelina vil også tage og affyre en granat. Og spred alle modstandere.
  Denne krigerpige er meget sund. Og bare en rigtig gudinde. Hun har sådan en energi.
  Og krigeren brølede:
  - Ære til fædrelandet, og til os!
  Victoria tog den og hvæsede og skød direkte:
  - Må vores fædreland være på toppen af succes!
  Og en bar fod kaster en granat. Som flyver og ødelægger alle.
  Veronica skyder også og dræber med stor succes en general blandt de ædle krigere i det himmelske imperium.
  Og en granat kastet med en bar fod flyver. Kineserne falder.
  Pigen skriger:
  - Kun de døde tvivler på Ruslands storhed!
  Og vis perletænder!
  Juliana bekræfter let:
  Vi er de stærkeste af alle! Var i går, er vi i dag!
  Rødhårede Anna tilføjer entusiastisk:
  - Og det gør vi i morgen!
  En granat kastet med bar fod river modstandere fra hinanden.
  Angelina lancerede en hel æske med skaller med sine bare fødder og udsendte:
  - Fremtiden er vores!
  Natasha brugte de sidste rolige dage til at skrive en dødedans ud fra en kotelet, hvad der bliver lavet med Kina. Hun skriblede og holdt maskingeværet med sine bare tæer.
  Og så mange smed kineserne.
  Den russiske hær stormede Beijing.
  En dreng og en pige gik foran: Oleg og Margarita.
  Børn udryddede kineserne og rykkede frem mod det kejserlige palads. Mao Zedong meddelte højtideligt, at han ikke ville forlade hovedstaden og ville forblive der for evigt.
  Oleg affyrede et brag mod kineserne og kastede en granat med sin bare fod og knirkede for sig selv:
  - Rusland vil aldrig overgive sig!
  Margarita lancerede også en citron med sit bare lille ben og kvækkede og blottede sine tænder:
  - Vind eller dø!
  Og en bataljon af piger til at bryde igennem til Mao Zedongs palads. Alle pigerne var i uniform, kun trusser var tilbage. Og sådanne næsten nøgne mennesker kæmper som heltinder.
  Victoria kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Leonidas, du er kejseren!
  Veronica lancerede også en dødsgave med sit bare lem og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Vores konge og generalsekretær er den sejeste af alle!
  Og hvor funkler det som perler! Og sådan en fantastisk pige.
  Juliana kvidrer også af glæde og affyrer en granat med sin bare fod:
  - Jeg er en psykologivinder!
  Og hun viste sin tunge.
  Knuser kineserne.
  Anna skyder også, denne rødhårede hun-djævel. Og det gør det så godt. Smid kineserne ud.
  Og brøler på toppen af sine lunger:
  - Ære være mit hellige land!
  Og blotter sine tænder!
  Angelina er også en heroisk kvinde, og hun vil lancere en hel kasse med sprængstoffer.
  Og kineserne fløj i alle retninger.
  Pigerne går i offensiven og knuser modstandere. At opnå håndgribelig succes. De føler en formidabel ynde og et utrætteligt pres og fraværet af svagheder. Og bare bryster er den bedste garanti for uovervindelighed og usynkelighed.
  Victoria, afskærer kineserne, kvidrer:
  - Hænder af egetræ, leder af bly!
  Og kaster en granat med sin bare fod. Spreder kineserne.
  Valentina fyrer også.
  Knuser kineserne. Og brækker dem i stykker.
  Tættere og tættere på paladset. Og en bar fod kaster en granat.
  Skræmte kinesere overgiver sig. At bryde fra hinanden.
  Terminator Girl siger:
  - Perun vær med os!
  Juliana er en smuk terminator-pige, der skyder sig selv og knuser militaristerne. Hun blottede sine tænder.
  Pigen kvækkede:
  - Vi er heltene i det største Rusland!
  Pigen kastede en granat med sin bare fod. spredte fjenden.
  Juliana tog den og sang igen:
  - Lærte Suvorov at se fremad! Og hvis du står op, så stå til din død!
  Og hun grinede.
  Den brændende Anna sang og gøede også:
  - For nye grænser!
  Og tilføjede med et grin:
  - Og vi er altid foran!
  Angelina, den heroiske pige, bragede også mod fjenden. Hun spredte den kejserlige røde vagt og knirkede:
  - For æraens præstationer!
  Og igen flyver granaterne, der kastes med bare fødder.
  Piger presser fjenden. De husker det heroiske forsvar af Vladivostok, som ikke vil blive glemt i århundreder.
  Øh, hvordan kunne sådan en hær tabe i den virkelige historie, og endda til japanerne?
  Det er en skam.
  Victoria kaster en granat med sin bare fod og fløjter:
  - Til den russiske grænse!
  Veronica lancerede også noget dødbringende med sin bare fod og knirkede desperat og blottede sine tænder:
  - For nye præstationer!
  Og hun gav kineserne en tur.
  Og her også Yuliana, hvordan hun vil tage og slå. Og så tog hun den med sin bare fod og affyrede en granat.
  Og så sang hun:
  - Vi vil ikke bukke under for fjendens diktatur!
  Og blottede sit ansigt!
  Smuk meget ung pige med figuren af en atlet. Og meget modig.
  Og Anna er som et knald på kineserne. Han knuser dem, og kaster en granat meget behændigt med sin bare fod.
  Og spreder fjender, som om flaskerne fløj af bolden.
  Pige brøler:
  - Chokolade, det er vores!
  Anna elsker virkelig chokolade. Og under kongen er markederne fyldt med varer. Hvad kan man sige om zar Nicholas? Nu bliver tsar-taberen til en stor for vores øjne. Og det eneste, der skal til, er, at pigerne kæmper på fronterne.
  Og et par børnehelte, der forhindrede japanerne i at erobre Mount Inimitable. Da Vladivostoks skæbne blev afgjort.
  Det var sådan, det sovjetiske imperium faldt fra hinanden.
  Angelina lancerede også en tønde med mord og kollapsede den ydre mur af det kejserlige palads med maskingeværer.
  Nu løber pigerne allerede gennem stuerne. Det er her, krigens afslutning kommer.
  Victoria siger entusiastisk:
  - Jeg tror, held venter mig!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Veronica fører en dødelig brand. Broderer modstandere, tweets:
  - Jeg er bestemt heldig!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Og så er der Yuliana, som et par bundne bomber affyret fra hendes bare fødder. Og ødelægge modstanderne.
  Så brød ud i grin:
  - Jeg er en kometpige.
  Og igen kaster han dødens brændende tunger ud.
  Og så skynder Anna, denne terminatorpige, allerede. Hvordan hun tog alle og smurte. Simpelthen fremragende.
  En kriger, der er en sand demiurge af kamp.
  Og knirker for sig selv:
  - Vores mandskab, der er det højeste mod!
  Og så dukkede Angelina op. Så cool og edgy. Han inficerer alle med sin hektiske energi. I stand til at besejre stort set enhver fjende.
  Og krigeren blotter sine perletænder. Og de er større end en hest. Her er pigen.
  Angelina fniser og brølede:
  - Til auberginer med sort kaviar!
  Og pigerne råbte for alvor i kor:
  - Æbletræer vil blomstre på Mars!
  Og de blodige kampe med den kinesiske hær fortsatte med at vokse. Mange byer skifter bogstaveligt talt hænder. Et stort antal sovjetiske kampvogne ankom fra Europa, og produktionen af køretøjer steg dramatisk. Og det kinesiske infanteri bliver knust af pansrede køretøjer. Og han trykker meget aggressivt.
  Men der er for mange kinesere. Og deres antal er selvfølgelig et kolossalt problem for USSR-hæren. Og desuden er kineserne modige. De angriber i enorme masser. Nogle, der har pakket sig ind i sprængstoffer, kaster sig under sovjetiske biler. Og de dør med et råb - "Hurra!"
  Kampe, må det siges, går med varierende grad af succes. Indtil videre kun på sovjetisk territorium, bortset fra Beijing-angrebet. Men Mao Zedong formåede alligevel at flygte gennem den underjordiske passage i sidste øjeblik. Og flere pigebataljoner blev tvunget til at trække sig tilbage.
  Så krigen var stadig i gang. Og det er for tidligt at sætte et vinderpoint.
  Og tropperne i det himmelske imperium er alle stok og stok.
  De fire piger kæmpede bravt og viste heltemod.
  De skød lige.
  Her kastede Natasha en granat med sin bare fod og spredte kineserne. Og knurrede:
  - Ære til Ruslands helte!
  En smuk, meget kurvet firer af piger. De tog deres bh'er af og blottede deres bryster. Og brystvorterne er så jordbær, appetitlige.
  Fører en meget velrettet ild og Zoya. Han mejer de kinesiske kommunister ned og knirker af glæde:
  - Jeg er verdensmester!
  Og også kaste en granat som en bar fod. Kineserne spreder sig i forskellige retninger, som bølger fra et meteoritfald.
  Ja, Zoya elsker at dræbe!
  Og så brænder Augustin. Den skyder også meget præcist. Udrydd kineserne.
  Og igen flyver en granat fra hendes bare fod. Brækker kineserne i stykker.
  Svetlana nagler også kineserne. Og han synger:
  - Jeg er en varm pige! Jeg vil knuse alle til en klud!
  Og hendes bare tæer kaster ødelæggelse.
  Piger selvfølgelig endda meget! Smuk, blomstrende, modig.
  Og tyskerne bremser fremrykningen. Selvom artilleriet arbejder aktivt. Hvilket er fantastisk! Bare den mest kunstflyvning af en stormester.
  Natasha skyder... Og en scene med tortur blinker for hendes øjne.
  Kineserne fangede en Komsomol-pige. Klæd hende nøgen af. Og de kom det i en kedel med vand. De tændte bål under den. Begyndte at lave mad levende. Pigen skreg af ulidelig smerte. Maos bødler lod hende springe ud af kedlen.
  Så afkølede de vandet, og igen kastede de det og begyndte at varme det op. Så de kogte pigen flere gange.
  Her er monstrene ... Så hængte de pigen på stativet og brændte hende med en glødende stang. Torturerede skønheder ihjel.
  Nå, hvordan tager man ikke hævn.
  Natasha kaster en granat med sin bare fod, spreder kineserne og smiler for sig selv med et grin.
  Det her er så stor en skønhed.
  Pigen siger:
  - Det bliver fedt!
  Zoya gav også en tur. Dræbte kineserne. Hun afskar Maos militante og deres lejesoldater.
  Så kastede hun igen en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Storslået firer og målmanden!
  Så fortsatte kampen med pres og billeder.
  Rødhårede Augustine affyrede en granat med sin bare fod. Spredte kineserne, gennemblødte en masse mennesker med en granat. Og alle de Mao-krigere.
  Så brølede hun:
  - Jeg er legemliggørelsen af fædrelandet!
  Og pigen præsenterede sig selv som voldtaget. Hvor dejligt og fedt! Og hun tæsker kineseren for sig selv. Pigen er bare supermand. Den fedeste af alle og konstant ladet for at vinde.
  Svetlana er også en charmerende pige. Hun gav en velrettet tur og mejede kineserne ned. Og så hvordan han kaster en granat med sine bare tæer. Hvordan Maos soldat vil knuse.
  Og sådan en blondine vil arrangere. Alle slås ned med ét skud. Og klippen kvidrer med tænderne:
  - Der vil være evigt lys og daggry!
  Piger her og sådan en passage. Bemærkelsesværdige krigere - kunstflyvning.
  Natasha fløjtede. Hun kastede en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg er en fantastisk pige!
  Selvom dette er et ubeskedent udsagn, er det til dels rigtigt. Disse krigere er søde.
  Og også meget smuk. Med glitrende øjne og perlefarvede tænder.
  Og de kæmper herligt og smider knusende genstande med deres bare fødder.
  Men at besejre kineserne er ekstremt svært. Det er som at slå en væg.
  Zoya tog og affyrede et udbrud mod Maos tropper. Og hun mejede dem ned, som om en gigantisk hest havde været en hov, der slog græsset ud.
  Så kastede pigen en granat med sin bare fod og kurrede:
  - Jeg er sådan en drøm om millioner!
  Og hun viste sin tunge. Dette er en pige - en rigtig terminator. Alle vil blive forfremmet og revet i stykker. Og save uden tvivl ved høj hastighed.
  Zoya tog den og sang:
  Soldaten er altid sund
  Soldaten er klar til alt!
  Augustine kastede også en granat med sin bare fod. Hun spredte kineserne og udtalte med aplomb:
  - Og støv som fra tæpper, vi slår af vejen!
  Svetlana, skydning, tilføjede:
  - Skift ikke ben! Vores ansigter skinner! Skinnende støvler!
  Krigere som vi ser i fuld påklædning. Og piger har ikke brug for sko. De er i stand til at slette alle til støv eller pulver, sådan en grå farve.
  tænkte Natasha, der skød mod kineserne. Ja, hvorfor er det umuligt at lykkes uden at snyde? Her tog og greb Stalin for eksempel magten ved bedrag. Han lovede Zinoviev og Kamenev bjerge af guld, men han skød dem selv.
  Er det logisk at gøre det? Mere præcist, det er bare logisk - du kan ikke bedrage, du kan ikke leve!
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og kurrede:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Zoya fyrede også. Fik det og kvidrede:
  - Og jeg er også fantastisk!
  Og en granat kastet med bare tæer flyver. Og hvordan får kineserne det. Ved de største mandler.
  Og Augustine skyder. Og det rammer rigtig godt. Og besejrede kineserne, som med et forhammerslag.
  Og den bare fod kaster også en granat meget berømt.
  Augustine knirkede:
  - Vågn ikke berømt, mens det er stille!
  Og gav igen en velrettet omgang.
  Svetlana tæskede igen. Dræbte kineserne. Og mumlede:
  - Jeg er en super pige!
  Og gnistre med øjne og knirke med en stemme!
  Ja, det er sådan nogle piger, at du ikke skal stikke en finger i munden med dem - de vil bide!
  Natasha, der skød, sagde:
  - De begyndte at tale, alle om lang levetid.
  Zoya, der kastede en granat med sin bare fod, tilføjede:
  - Vi besluttede at vente lidt, mens vi sugede blod ...
  Augustin kastede en granat og kvidrede:
  - Lækkert til den tredje!
  Svetlana lancerede dødens gave med sine bare tæer og skreg:
  - Åh, jeg er sej!
  Krigen med kineserne er meget grusom. En masse gensidige tab og ofre.
  Og nogle drenge og piger er bare rigtige og hårde helte.
  Oleg Rybachenko, der stadig ligner en dreng på omkring tolv, og en pige, der også ligner Margarita, løber foran de sovjetiske tropper.
  De skyder sig selv. Bag skuldrene er der poser med granater.
  Oleg skød mod kineserne. Slåede en flok.
  Han kastede en granat med sin bare fod og knirkede:
  - Jeg er en terminator, på dine knæ.
  Margarita kastede også en granat med sin bare fod og tilføjede:
  - Ruslands fjender vil jeg feje af jordens overflade!
  Drengen og pigen skynder sig alle til sig selv og makulerer modstandere. De er funklende og de fedeste i verden.
  Oleg var allerede i stand til at chip sammen med Margarita betydelig kapital. Herunder salg af kosmetik.
  Drengen er faktisk meget klog. Og han har allerede et ædelt charter. Generelt stoppede han ikke bare i en alder af tolv. Sammen med Margarita modtog de sådan en gave. Forbliv i den evige barndom. Og blive supermænd.
  På grund af dette har magtens skæbne i Rusland ændret sig. Nicholas II var mislykket, men blev en succesrig hersker. Hvilket er manges misundelse. Og Leonid Ilyich Brezhnev kunne også gå over i historien, slet ikke som legemliggørelsen af stagnation, og en hersker, der viser, at staten slet ikke kan kontrolleres.
  Oleg, den evige dreng, skyder på kineserne og synger:
  - Jeg vil feje dig væk som mælkebøtter! Vi er terminatorer ikke drenge!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Margarita negler også og siger:
  - Vi er seje mestre! Rusland er bag os!
  Drengen og pigen går alle og går videre. De har så meget spænding og ild. Og tyskerne smuldrer bogstaveligt talt under deres hove.
  Mere præcist bare, børnefødder.
  Oleg skyder og dræber fjenden med hver kugle.
  Ja, drengen er vist ikke så let at stoppe. Han er en ægte og ægte terminator.
  Margarita kaster igen en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg har det godt! Jeg bliver en international mester!
  Og griner for sig selv...
  Kina mobiliserer dog flere og flere millioner og titusinder af soldater. Og Sovjetunionens sovjetiske hær ødelægger ekstremt aktivt modstandere.
  Imens kæmper pigerne. Der er flere kvindeafdelinger.
  Her kommer hele bataljonen. Barfodede piger i badetøj. Sådan en tynd badedragt i bikinistil. Og nøgne, runde hæle af skønheder blinker. Vidunderlige krigere.
  Og de skyder også på tyskerne. Men krigerne går i hånd-til-hånd kamp med Maos soldater. Hvordan de tærskes.
  Og hvor stikker de sig selv med bajonetter! Her er pigerne!
  Bare fantastisk.
  Pigerne slår kineserne med deres bare ben og griner kødædende. Her er krigerne. Piger af den stærkeste linje. Sådan tærsker de røde kommunistiske, kinesiske soldater.
  Og de slog sig selv. Og de kommer...
  Der er sådanne super-klasse krigere. Og alle barfodet og næsten nøgne. Og de hopper for sig selv. Og de slog sig selv med bare hæle. Her er pigerne - alle pigerne.
  Victoria kæmper foran. Hun ligner stadig en pige og er meget slank. Han sprøjter sig med kinesisk og synger:
  - Gud bevare kongen! Og riv alt afskummet!
  Ja, pigerne her er i top.
  Og skønheden Veronica er synlig. Også blondinen slås.
  Og den storslåede Yulfi - en pige, der blev en prinsesse efter at have begravet sin mand. Yulfi ser godt ud. Hun elsker mænd meget og kommer uden fordomme i kontakt med dem.
  Faktisk forlænger sex livet og er meget gavnligt for kvinder. Han forynger dem.
  Anna kæmper også, og det med sit røde, frodige hår.
  Og også den dejlige Angelina - krigeren er bare super.
  Altså hele den kongelige garde. Et komplet sæt skønheder. De er så smukke og sexede.
  Og smadre kineserne. Knus dem til pulver. Slib knoglerne og riv kødet.
  Og kineserne flygter fra deres angreb. De lider nederlag efter nederlag.
  Ud over de sovjetiske tropper kæmper krigere fra DDR, eller tyskere på klasseniveau, også med stor succes.
  Gerda og Charlotte kæmper i den seneste tomands tank i form af en pyramide.
  Og de kæmper ret godt. Den kinesiske maskine er udstyret med en højtrykspistol. Kaliberen er 105 mm, men dette er tilstrækkeligt på grund af projektilets høje mundingshastighed. Pigerne i tanken lagde sig ned. Maskinen er meget manøvredygtig med en gasturbinemotor.
  Gerda skød mod den kinesiske kampvogn og sang:
  - Jeg er sådan en vild hun-ulv, jeg har aldrig været i udlandet!
  Og han griner, banker sin bare fod på joysticket.
  Den rødhårede Charlotte er heller ikke ringere.
  Også en super pige.
  Han skyder sig selv og trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Vidunderlig kriger.
  Den rødhårede spurgte Gerda, mens han skød:
  - Hvad tror du, bliver kristendommen endeligt forbudt?
  Den blonde terminator sagde eftertrykkeligt:
  - Det tror jeg, det vil!
  Og blottede sit ansigt!
  Krigere er generelt gode til at skyde. Her tæskede Gerda med sine bare tæer. Og kvidrede:
  - Vi ariere skal ikke tro på, at den jødiske bibel prædiker pacifisme.
  Charlotte var enig i dette:
  - Det er rigtigt, det passede ikke! Vi er de bedste i verden!
  Den rødhårede sendte igen et dødeligt projektil med sine bare tæer. Forulykkede en kinesisk bil.
  Gerda smilede. Under pausen skrev hun også et interessant værk.
  Lille Gerda gik for at lede efter sin navngivne bror Kai. Men hun vidste ikke, hvor han var. Og vendte sig ikke mod nord, men mod syd. Og så fortrød hun, at hun havde taget helt nye røde sko på. Efter et par timer gned de hendes ben. Så tog Gerda sine dyre sko af, brækkede tryllestaven af og hængte sine sko på en krog.
  Vejret var forår, varmt, du kan gå barfodet med fornøjelse. Hun er ikke en særlig rig pige, og om sommeren løb hun ofte barfodet. Sandt nok, efter vinteren blev hendes såler blødere og blødere.
  Snart, da hun gik langs vejen, begyndte pigen at opleve ubehag fra små småsten og sand. Og for at gøre det blødere, vendte jeg ind på græsset. Det var nemmere der. Men efter et par timer summede sålerne allerede.
  Og vigtigst af alt, jeg ville gerne spise. Og pigen har kun et par små skillinger på lommen.
  Ikke desto mindre købte Gerda sig i den nærmeste landsby et brød og skrev det ned med frisk vand fra brønden og faldt i søvn lige i en høstak.
  Dagen efter kløede hendes ridsede, bare såler. Jeg ville spise. Pigen gik til sig selv og mærkede sin krop varme op efter en kølig nat. Benene gjorde lidt ondt.
  Gerda gik et stykke tid ad vejen, men hendes såler, som endnu ikke havde nået at stivne, begyndte igen at klø smertefuldt for så at gløde. Pigen gik på græs. Men her er det langsommere at gå og heller ikke for behageligt for punkterede ben.
  Pigen med besvær nåede strømmen. Jeg sænkede de sænkede ben der og afkølede dem. Jeg tænkte på at tage sko på. Men det er ærgerligt at skyde sådan en nyhed ned. Hun ville virkelig gerne vise dem til Kai. At beundre hans nye sko.
  Så begyndte pigen at gå igen. Jeg var desperat efter at spise.
  På en eller anden måde nåede Gerda til landsbyen og købte mere brød. Men kobbermønterne var ved at løbe tør.
  Og pigen tænkte. Hvor kan man få penge til mad. Hun blev tilbudt at sælge dyre marokkanske sko, men Gerda afviste det resolut. Hun vil dukke op i dem for Kai. Indtil da, kan du tjene penge?
  Gerda i den næste landsby tilbød at hugge træ. De gav hende en økse. Pigen huggede lidt, men hun var så udmattet, at hun straks efter at have spist faldt i søvn.
  Så fik Gerda tilbudt at få gæs. Men på grund af dette mistede pigen en hel dag.
  Til sidst besluttede hun sig for bare at tigge. Bønderne lagde dog straks mærke til hendes røde sko. Ligesom, det er klart med det samme ikke en tiggerpige, da hun bærer sådan noget.
  Til sidst besluttede Gerda at sælge sine sko. Men for dette måtte hun gå ind i byen. Pigens ben stivnede hurtigt, og det var næsten smertefrit at gå langs stien.
  Okay, Gerda besluttede, at selv uden skoene kunne hun være ønskelig for Kai.
  Sælges til en købmand, modtager et par sølvmønter. Jeg købte mig en lærredstaske og gik som en tigger langs Europas veje. Vi skal finde en bror. Og pigen, da hun hørte, at de i syden sædvanligvis sælger drenge til slaveri, skyndte sig derhen.
  Sandt nok var pigen dårligt orienteret og vandrede rundt i Tyskland i lang tid. Indtil efteråret kommer. Okay, pigens bare fødder var hærdede, som hovene på en hest, dog kløede hård hud. Men hver dag blev det koldere og koldere.
  Og at sove udendørs er ubehageligt. Om natten frøs selv Gerdas kjole og hun rev den med nød og næppe. Har brug for at gøre noget. Det er allerede begyndt at sne. I en let kjole fryser pigen ind til benet, og hendes bare hærdede ben bryder isskorpen.
  Gerda, for ikke at falde i søvn og ikke vågne en smuk nat, blev i det sydlige Tyskland for vinteren i ét hus for at tjene ved næven. Til dette skulle hun arbejde, gøre rent i huset, malke koen og meget mere. Men pigen blev fodret og fik en revet frakke og træsko.
  Da foråret kom og sneen begyndte at smelte. Pigen smed de hårde arbejdsklodser af sig med fornøjelse og drog igen sydpå. Hun fik ikke noget i løn, og Gerda måtte spise almisse. Derudover sang pigen stadig godt. Hendes kjole var helt flosset, og hendes bare fødder var liderlige og dækket af en skorpe. Pigen kom endelig til Balkan. Passerede Ungarn og kom ind i Tyrkiet.
  Tiggeren zamorashka flyttede til Istanbul. Hun gemte sig for tyrkerne i skovene og gemte sig for de kristne.
  Men allerede på vej til selve hovedstaden blev den blonde pige fanget. Og da hun efter muslimernes standard allerede kunne giftes bort, så blev Gerda vasket, klædt ud og solgt som jomfru på auktion. En pige med smukt hvidt, krøllet hår er en værdifuld vare. Hun gik til den ældre emir. Og det skal ske, at denne emir lige efter købet blev så alvorligt syg, at han ikke kunne opfylde sin ægteskabelige pligt.
  Pigen boede i et harem. Tilfredsstillende, som i et gyldent bur, men kedeligt. Sandheden lærte tyrkisk og arabisk.
  Opdagede islam. Den nye religion var i det hele taget enkel, næsten forståelig. Det er ikke klart, om hun vil modtage et harem af mænd efter sin død? Og vil hun kunne lide det?
  Pigen blev gradvist en pige, og fabelagtig smuk, og emiren døde efter lang tids sygdom.
  Og nu er Gerda igen sat til salg. De klæder sig nøgne af foran hundredvis af begærlige mænd og sælger dem til sultanens harem.
  Gerda får gradvist indflydelse der og bliver sultanens hustru. Men det osmanniske rige er allerede i tilbagegang. En krig bryder ud med Rusland, der truer med at afslutte Tyrkiets kontrol over Krim og Sortehavet.
  Og tyskerne kæmpede godt, men de russiske soldater var ikke værre. Og smukke piger kæmpede meget godt og forsvarede USSR.
  Natasha skød op i himlen. Hun skød et kinesisk ubemandet, radiostyret apparat "Rama" -8 ned. Og hun sagde:
  - Folk bliver glade.
  Zoya kastede en granat mod det kinesiske angrebsfly med sin bare fod, der fløj ud som en kødædende piranha og kvidrede:
  - Lykke for evigt!
  Augustin lancerede også en dødsgave med sin bare fod og hvæsede:
  - Den sovjetiske regering...
  Svetlana kastede også en flammende genstand, væltede en kriger fra Mao-hæren og gryntede:
  - Kraften er stor!
  Men kineserne gik... Og pigerne faldt til ro.
  Natasha bemærkede med et trist smil:
  - I morgen, den 22. marts 1979. Præcis et år er gået siden krigens begyndelse!
  Zoya bemærkede entusiastisk:
  - Vi er bestemt blevet stærkere med årene, men vi er slet ikke blevet ældre!
  Den rødhårede Augustin fnisede og knuste den irriterende flue med sine bare fingre:
  - Selvfølgelig ikke! Bliv ikke gammel! Jeg er stadig lige så varm som nogensinde!
  Svetlana fnisede og bemærkede:
  - En krig i det hele taget forynger piger. Ledere kommer og går, men piger forbliver unge!
  Natasha svarede med et bredt smil:
  - Vi er forynget - Russiske guder!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, vore guder, slaviske guder!
  Den brændende Augustin sang:
  - Vi bor på vores fædres jord! Ladas børn er vidunderlige børn! Og år på en bevinget hest, Rusland i fjerne årtusinder!
  Svetlana fnisede og svarede:
  - Fra himlen vil klokken slå - regnen vil vælte! Jeg løber til min barndom - sommerregnen følger mig!
  Og Natasha samlede op med entusiasme:
  - Bag mig!
  Og krigerne klappede med deres bare, mejslede fødder. De er virkelig i stand til sådanne mirakler. Ikke en eneste side er blevet vendt i mit liv.
  Her vokser en hel generation af krigere op. Det er allerede muligt, at de, der blev født efter krigens start, vil kæmpe i rækken af Den Røde Hær.
  Her for eksempel Andreika. Barfodet dreng i shorts. Tretten år i alt, men hvordan kæmper han? Ja, på en måde en uheldig dreng, som ikke har kendt verden i et helt år.
  Natasha vinkede til Andreika. Hun strøg pionerens blonde hår. Se hvor solbrændt han er, ligesom chokolade. Pigen gav drengen slik. Han mumlede dystert:
  - Sød er dårlig...
  Men han spiste alligevel maden. Ja, en slags dreng. Natasha tog og rakte sin hånd frem. Hun kildede pionerens hærdede, støvede fod. Som svar begyndte han at kildre Natashkas bare sål. Det er rart at blive rørt af hænderne på en smuk dreng.
  Natasha bemærkede:
  - Du vokser Andrey! Hvis du lever et par år mere, vil jeg lære dig det.
  Drengen var overrasket
  -Hvad?
  Natasha fnisede.
  - Sådan elsker du!
  Andrey fnyste foragtende:
  - Jeg har allerede set det!
  Natasha rystede på hovedet.
  - Det, du så, var dyreparring. Og jeg vil lære dig smukt og meget behageligt!
  Forelskede piger ved virkelig meget. De er fremragende krigere, og Kina har, på trods af alle dets kolossale antal, allerede fortrudt et så aggressivt angreb tre gange.
  Natasha skyder mod Maos tropper og kaster en granat med sin bare, mejslede fod og siger:
  - For det kommunistiske lands storhed!
  Så blottede hun tænderne.
  Pigerne kæmper her, traditionelt næsten nøgne. Kun klædt i røde, stramme trusser kæmper de og smitter resten af kæmperne med vanvid.
  Og de skyder. Og de skyder meget godt. Som snigskytter og krigere på højeste rumniveau.
  Zoya skyder også. Han slår kineseren ned og kvidrer:
  - Åh, mit fædreland og store familie!
  Og han kaster en granat med sin bare fod. En vidunderlig pige generelt.
  Og hendes hår er farven som bladguld.
  Zoya blev på et tidspunkt tortureret af kineserne. Først tog de mig med til en hytte og tog mig ned til mine shorts. De begyndte at føle, klatre med hænderne ind på følsomme steder. Så slog de mig med gummislanger. De slog mig på brystet og på siderne og på lårene. Dernæst var det mest ydmygende - voldtaget med en gummikniv. Men følelsen er så akut. Samtidig oplevede Zoya, sammen med smerten, en orgasme og blev færdig. Maos soldater lo.
  Så voldtog de igen den håndskrevne skønhed med en kølle, og så gik de selv i gang med hende ... Femogtyve unge, sultne soldater gik hen over pigen. Lad ikke længere en jomfru, men stadig en mand. Dette er både glæde og smerte. Sådanne intense fornemmelser. Især hvis de bliver voldtaget i det femte punkt.
  Men de blev i hvert fald ikke slået. Det kan ses, at tropperne fra Kinas Røde Hær kunne lide at have det på forskellige punkter. De hængte hende ikke. Indtil Zoe til sidst løb væk. Inden da var hun i øvrigt kørt ud i kulden barfodet og næsten nøgen. Men på dette tidspunkt havde Zoya allerede nået at vænne sig til kulden. Og hun stak af i bare sine trusser. Og at hun er en kriger af den højeste røde kunstflyvning.
  Krigen med Kina er hård og nådesløs og forsvinder ikke et øjeblik.
  Aurora kæmper også heroisk. Han mejer kineserne og synger:
  - Fædreland, fest, Komsomol! Der bliver et stærkt nederlag til Mao Zedong.
  Og også hvordan han kaster en granat med sin bare fod.
  Alt ved pigerne er sejt og frækt.
  Og Svetlana vil også tage og tæske. Og meje kineserne ned. Og med bare tæer vil han plante en granat.
  Og brøler på samme tid:
  - For sagen for kommunismens kamp!
  Natasha skyder også, slår kineserne ud og hvæser:
  - I fædrelandets navn, helgenen!
  Og en granat kastet med bare tæer spreder kineserne. Og pigerne bliver mere og mere muntre og synger alt for sig selv med vild glæde.
  Zoya skyder også med Robin Hoods nøjagtighed. Fører ild til sig selv og synger:
  - Jeg elsker Rusland! Stærkt land! Hvorfor blev Hitler ikke ødelagt? Jeg forstår det ikke!
  Og han vil også med sine bare tæer tage den og kaste en granat. Og den kinesiske skiff.
  Aurora kneppede Maos krigere. Hun kastede en citron med sin bare fod og knirkede:
  - Men Pasaran! Skarpt slag!
  Og Svetlana vil give turen. Sådan fejer man kineserne. Sådan lægger du dem alle i blød og knirker:
  - Ære til den almægtige stang!
  Og han vil også kaste en granat med sin bare fod.
  Og Natasha vil også give en tur. Afskære kineserne. Og han kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Ja, dit navn være helligt!
  Og griner igen. Glitrende perlefarvede tænder.
  Og så bukker Zoya under. Glitrende vil kineserne dække. Og han vil knirke og kaste en granat med sin bare fod:
  - Kriger, bringer døden til alle!
  Og igen vil han blive sprængt med et dødeligt udbrud!
  Og her er Aurora som en lupanet. Og dræbe. Og med bare tæer vil han sende en dødsgave.
  Så kvidrer han:
  - Ære til de tapre russiske soldater! Skuldermestere!
  Og Svetlana rammer også kineserne. Hvordan han klipper dem ned som en segl og hopper:
  Jeg er en kriger, der ikke vil blive glemt...
  Og igen med bare fod, som om han løb på Ruslands fjender. Og lad den flyve som en granat.
  Pigen husker selvfølgelig meget. For eksempel hvordan tilbage i det enogfyrre år tvang Fritz to barfodede piger til at grave et hul i kulden. Og pigerne er endnu ikke så hærdede. Og selvfølgelig blev deres ben først røde og derefter blå af kulde. Og det gjorde ondt.
  Og monstre-fascisterne, for at varme op, begyndte at slå med køller på hælene. Pigerne mistede bevidstheden. Derefter hældte de et par baljer mere isvand på dem. Næsten træt.
  Heldigvis blev de uheldige piger hentet af en healer. Kom ud af dem. Og selv lemmerne behøvede ikke amputeres. Pigerne voksede op og blev partisaner. De tog hævn på nazisterne.
  Pionerdrengen Alexander Grigorievich var mindre heldig. Hans nazister, fangede, klædte sig af. Og hængt på en rist i kulden. Og pionerens bare fødder blev presset ind i en blok, og en sten, der vejede en centner, satte sig ned. Drengen hvæsende og strakte sig ud i kulden. Og hans fascister varmede ham også og bragte en fakkel til en stivnet krop. Det er nazisternes monstre.
  Drengen hang i tre dage og tre nætter, og på den fjerde dag, ude af stand til at bære torturen, døde han.
  Angriberne opførte sig grusomt ...
  Komsomol-medlemmet Sveta blev også klædt af. Du serverede en stor glaskrukke. Fyldt med vand og udsat for frost. Og så alle indbyggerne kan se, hvordan Komsomol-medlemmet fryser i det iskolde, isdækkede vand. Hvilken rædsel det er.
  Sådan var det i den store patriotiske krig, her er noget lignende, der er nu.
  Svetlana skyder på kineserne, husker krigen, og hvisker:
  - Fascismen vil ikke passere! Ære til Rusland!
  Natasha skyder også. Han kaster meget præcist en granat med sin bare fod og råber:
  - Lad os ikke lægge os ned under Mao Zedong!
  Zoya bekræfter i en højtidelig tone:
  - Vi lægger os aldrig ned!
  Og åbner også ild.
  Og en bar fod kaster en granat.
  Aurora skyder. Beskæftiger sig med Maos tropper og skriger.
  - Ære til de russiske guder!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod.
  Og Svetlana skyder meget præcist. Og skriger:
  - I livets navn på Jorden!
  Og igen kaster han en granat meget præcist med sin bare fod.
  Og kineserne er ved at løbe tør for damp.
  Men flere og flere nye kræfter går ind i kampen. Og fjenden kommer igen.
  Natasha smilede. Og så sank hun. Jeg huskede, hvordan to pionerer omkring tolv år gamle blev fanget af kineserne. De rev drengenes tøj af og bandt deres hænder bag med tråd og kørte dem nøgne og barfodede ud i den bitre kulde. Så kørte de dem gennem sneen og kørte dem igen ind i hytten. De kørte, indtil deres ledsagere frøs ihjel. Pionererne var ikke komfortable, men de holdt ud. Drengene er ret stærke.
  Så da den kinesiske Mao så, at frosten ikke tog pionererne, begyndte den kinesiske Mao at brænde børnene med ild. Og det lykkedes dem. Da bødlen lagde et glødende jern på drengens bare bryst, udbrød drengen:
  Længe leve Stalin!
  Derefter blev der lagt brede metalstrimler, røde af varmen, på drengens bare, hærdede såler. Bøddelkvinden inhalerede med stor fornøjelse lugten af stegt kød gennem sine næsebor. Pioneren råbte igen:
  - Hæv de røde flag over Beijing!
  Og viste sin tunge. Så trak kineserne pungen ud med en glødende tang. Pioneren døde af smertechok.
  Ja, så kineserne i de besatte områder etablerede en ny orden.
  De handlede groft og grusomt. Og torturen var konstant.
  Natasha kaster igen en granat med sin bare fod. Spreder kineserne og kvidrer:
  - Må der være himmel på jorden! Kommunismens paradis, hvor sovjetternes land blomstrer!
  Zoya affyrer også en granat med sine bare tæer og kvidren:
  - Og herligheden vil komme til jorden!
  Derefter giver pigen en meget velrettet tur. Slår modstandere ud. Og blotter tænderne igen.
  Og så skyder Augustine. Slår kineserne ud og knirker:
  - For Fædrelandet! For Bresjnev!
  Og igen kastede hun et granatæble med sin bare fod, spredte kineserne. Slå krigerne kraftigt.
  Svig ikke fjenden.
  Svetlana kaster også en granat med sin bare fod. Farver kineseren og knirker:
  - Ære til vores russiske piger!
  Og hvordan krigerne griner. De er trods alt sådanne skønheder, at de i virkeligheden kan stilles op til konkurrencen: Fru Universe. Deres bryster er så fyldige og faste på samme tid. Så de elsker at have sex med mænd. Det begejstrer dem virkelig.
  Kun en meget talrig fjende presser på USSR.
  Pigerne blev distraheret og begyndte at ødelægge kineserne.
  De tærsker Maos pressende soldater. Og slå et så hektisk og infernalsk angreb af.
  Natasha sang med og afskar den rasende kineser;
  - Piger i stor nød! Hvor er du ejeren hvor!
  Ja, i mere end sytten år har der ikke været nogen Stalin, og det er ikke blevet bedre. Tværtimod presser kineserne på den røde sovjetiske hær.
  Zoya tweetede:
  - Må vores fædreland være på rumruter!
  Og med en bar fod vil lancere en citron. Sådan er greyhound-pigen.
  Augustin skød mod fjenden, hvæsede;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Vi vil have Stalin!
  Og han vil kaste en granat med sin bare fod.
  Svetlana, der skyder, fortsætter:
  - For at de ikke kunne knække os, rejs mesteren fra Jorden!
  Og igen flyver granaten kastet af pigens bare fod.
  Natasha mejede et par linjer ned og udsendte:
  - Og knæk Adolf!
  Zoya kvidrede, kastede en granat mod kineserne med sin bare fod og rev dem fra hinanden:
  - Skynd dig Mao!
  Augustine, der mejede de gule jagerfly ned, var enig:
  Ja Mao! Alligevel var der ikke så mange tyskere!
  Svetlana var enig i dette:
  - Der er næsten en milliard kinesere! Og de er ikke så nemme at dræbe!
  Pigerne har stadig ikke opgivet muligheden for at besejre kineserne. Den 30. juni 1970 var kampene i fuld gang. Mao Zedong regnede med udmattelsen af USSR.
  Og hvad med de døde kinesere? Babyer føder stadig! Det bliver nødvendigt, og polygami vil blive indført. Kineserne er jo stadig ateister. Konfucianisme er mere en filosofi end en religion, og kommunisme fremmer ateisme.
  Samtidig forsøgte Maos soldater at afskære de sovjetiske tropper fra deres baser, som ikke havde haft tid til at trække sig tilbage ud over Amur. I hvad de blandt andet endda lykkedes lidt.
  Men den Røde Hær og frivillige fra DDR deltager i modangrebet. Ved at drage fordel af overlegenheden i kvaliteten og antallet af køretøjer, knivstikker de sovjetiske tropper og deres allierede kineserne.
  Gerda og hendes kampvognsbesætning er som altid i spidsen for angrebet.
  Piger i trusser og barfodet. De skyder sig selv og kæmper.
  Der er to biler til fire krigere. Kompakt og meget behagelig, pyramideformet.
  Gerda, med sine bare tæer, trykker på joysticket og skyder. Og det rammer ret godt. River tårnet af en kinesisk kampvogn.
  Så siger han:
  - Jeg er en terminator med snefarvet hår!
  Og han ler rasende ... Ryster sig som en marionetdukke.
  Charlotte skyder også. Meget passende rammer og brøler:
  - Og det store rige, fik vi at vide, ikke af drift!
  Og med en bar fod, hvordan man skubber.
  Tyske piger som altid på toppen. De er udødelige, tidløse hekse, som altid er i gang. Selv under Anden Verdenskrig kæmpede de, og så forblev de evigt unge, fordi hekse. Og sovjetiske piger kæmpede også i den store patriotiske krig. Og de blev berømte der, og nu kæmper de med Kina.
  Natashka skyder, skærer af i rækker. Og han kaster en granat med sin bare fod og spreder fjenden:
  - Alt bliver fantastisk!
  Zoya giver også en bidende tur på kineserne. Mejede Mao Zedongs soldater. Og kastede citroner med bare fødder.
  Pigen råbte:
  - Det er hyper!
  Så tog Augustin også den og slog ud mod Maos tropper. Og hun kastede også dødelig kraft med sin bare fod.
  Pigen kvidrede:
  Lad os smadre Hitler!
  Og udtalte:
  - Nej, Hitler er allerede død - lad os smadre Mao!
  Så tog Svetlana og kastede en dødelig granat med sine bare tæer. Pigerne tog og sønderrev kineserne og kvidrede:
  - Det er fantastisk!
  Natasha bemærkede aggressivt:
  Vi er super fightere!
  Og igen kastede hun en granat med sin bare fod. Det er meget smukt.
  Zoya gjorde et godt stykke arbejde her. Så kastede en bar fod, en meget smuk pige, den og smadrede kineseren:
  - Vi vil være meget seje!
  Så tog den ildsjæle Augustine den og lavede meget smukt et kast med sine bare tæer, spredte de kinesiske soldater i alle retninger:
  Vi er alle superpiger!
  Så er Svetlana en meget smuk pige, og sådan en blondine, med bare fødder blinkende granater. Og pigen tog og rullede kineseren ud, en meget smuk pige.
  Pige i trusser. Og hun kurrede:
  - Piger er anderledes! Og meget rød!
  Pigerne er generelt meget seje, og altid barfodet.
  Svetlana løb for eksempel barfodet gennem hele krigen. Og i det enogfyrre år flyttede hun gennem skoven. Det er ikke første gang for hende. Hun arbejdede i en børne-, arbejdskoloni barfodet og i en let fængselskjole indtil frosten. Senere løb pigen endda barfodet i sneen. Så Augustin var i kolonien. Der kunne pigerne arbejde næsten nøgne i den hårde sibiriske frost.
  Og det skræmte dem ikke. Og hvor er det godt for piger at løbe barfodet gennem snedriverne i sneen. Og at bare hæle var bidt af frost. Ikke så skræmmende. De bare såler er dækket af ligtorne, og pigerne kom ikke til skade, fra isskorpen.
  De er så meget seje. Barfodspiger løb og arbejdede med økser.
  Pigerne gjorde et meget godt stykke arbejde.
  Pigerne var meget skøre. Igen kaster de granater med deres bare tæer.
  Og smadre de kinesiske horder. Meget seje krigere, må jeg sige.
  Piger kaster deres bare fødder mod fjenden.
  Natasha skyder meget præcist på kineserne.
  Og smadrede endnu en Mao-soldat.
  Pigen er meget smuk... Og meget barfodet og smukke Natasha, meget aggressiv.
  Men for en pige skal du skrive din egen interessante.
  Her talte Natasha med dette. Eller rettere sagt, hun skrev en historie.
  Også her er det interessant efter de indledende succeser, de russiske tropper fra Nicholas imperium kæmpede med Hindenburg. Og de smadrede det, hvorfra tsarriget besejrede Tyskland, og der var ingen revolution.
  Her begyndte Oleg Rybachenko og Margaret Magnitnaya at kæmpe allerede på sovjetisk territorium med Kina.
  En dreng og en pige knuste kineserne.
  Oleg Rybachenko lignede en dreng på elleve eller tolv år gammel. Og knuste Maos soldater. Eller dem, der ligner Djengis Khans horde.
  Drengen kastede sin bare fod mod kineserne. Knust og vandt.
  Og gav en tur.
  Og Margarita tæskede meget kraftigt Maos noget skråtstillede tropper.
  Og knuste kineserne. Og pigen kæmpede meget smukt.
  Og hun kastede sin bare fod meget smukt. Og knuste fjenden.
  Margarita gennemblødte kineserne meget tungt.
  Maos tropper rykkede meget aggressivt frem.
  Margarita, knuser modstanderen meget.
  Pigens bare fødder knækkede rygraden på kejserne meget smukt.
  Piger er så aggressive.
  Og bataljonen følger gutterne, eller rettere børneparret Oleg og Margarita. Piger i trusser, og meget smuk. De angriber kineserne og meget nidkært.
  Deres bare bryster med rubin brystvorter ryster. Og pigerne kæmper med ekstremt pres. De knuser kineserne. Og Maos kommunistiske, røde tropper bukker under.
  Og nu begynder kineserne at bakke.
  Veronica kaster en granat med sine bare tæer. Hun knuste soldaterne og knirkede:
  - Kærlighed er livet!
  Victoria gav en velrettet tur. Hun afskar modstanderne. Og kastede en granat med sine bare fødder.
  Og så kvidrede hun:
  - Vort Fædreland er glorificeret!
  Her er Juliana en meget smuk pige, og generalens kone, mens hun tager og affyrer en granat og kurrer:
  - Genius Express!
  Og så den rødhårede Anna. Pigen er så sej og ekstraordinær. Knuste kineserne, gennemblødte dem. Og en granat fløj op med bare fødder. Og spredte modstandere.
  Så kvidrede hun:
  - Hellige Rusland af zar Nicholas II!
  Og så rettede jeg det:
  - Mere præcist, zar Leonidas!
  Og pigen blinker med sine safirøjne. Og blottede sine hugtænder.
  Og så OL: en heltepige affyrer en hel masse granater med sine bare fødder.
  Og spredes i alle retninger af flodens blod med Maos tropper.
  En bataljon af barebenede piger, i shorts, står jo i spidsen for angrebet og slår kineserne ud.
  Piger skyder meget præcist, men de lider ikke tab. Når en pige er nøgen og kun bærer trusser, er hun praktisk talt usårlig. Og det er ekstremt svært at få fat i.
  Så kineserne slår ikke piger, hverken med en granat eller en kugle eller et fragment. Og hvad så? Kamp er kamp!
  Veronica skyder sig selv. Den rammer fjenden og kaster en granat med bar fod og kvidrer:
  - Det bliver et meget fedt spil!
  Og Victoria er en kriger-kommandant. Mens hun ryster på sit bare bryst og udsender et antydning af lyn med sine karminrøde brystvorter. Og så kaster en bar fod en granat.
  Bryder rækken af modstandere.
  Pigen skriger for alvor:
  - Jeg er en superpige!
  Og blotter sine tænder.
  Og så Julian. Også en pige af sjælden skønhed. Hvor banker det på kineserne. Mere præcist ikke af kineserne, men af Maos tropper, som i øvrigt er i krig med Rusland, nærmere bestemt med USSR.
  Og på tronen er zar Leonid Brezhnev, som han kaldes, Ilyich II, der blev kejser af USSR. Og det er dejligt at være enig. Og det nordlige Kina, Mongoliet, Nordkorea, allerede russiske allierede er også under angreb fra Mao-imperiet.
  Yuliana kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Lad der være Leonid i Rusland - lys!
  Hun blinkede med sine safirøjne.
  Og så kæmper Anna, det rødhårede udyr. Og han skyder også rigtig godt.
  Og blotter sine tænder, siger han:
  - Lad der være et kongeligt paradis på planeten!
  Og Olympias lancerede en citron med en bar fod. Spredte modstandere og knirkede:
  - Ære til zaren og fædrelandet og det kommunistiske parti!
  Kinesiske kampvogne og infanteri var i stand til at erobre bøjningen af Amur og drejede mod nordvest og fortsatte med at bevæge sig langs floden. Den kinesiske fremrykning var relativt vellykket.
  Selve frontens konfiguration var til deres fordel, og det var vanskeligt at overføre forstærkninger til den røde hær under kinesiske bomber.
  Men USSR var teknologisk stærkere end Maos utallige hær, som mobiliserede selv drenge på 12 år ind i hæren.
  Derudover viste skiveflyene i Den Tyske Demokratiske Republik, som er fuldstændig usårlige, sig at være et meget effektivt våben og ramte kinesiske biler med et laminært jetfly.
  Det var især effektivt på grund af flyvende tallerkeners enorme hastighed. Som kunne hamle op med næsten ethvert kinesisk fly.
  De smukke piger Gertrude og Eva jagtede kinesiske biler på sådan en diskette.
  Især angreb de to jagerfly kopieret fra de sovjetiske under MIG-15-licensen og fladede dem bogstaveligt talt.
  Det er pigerne, de står ikke på sidelinjen.
  Gertrude trykkede på joysticket med sine bare tæer og kvidrede:
  - Tyske guder er de mest magtfulde i verden!
  Eve styrede også joysticket ved hjælp af sine bare tæer og blottede sine tænder og brølede:
  Vi suger alle fjenderne i toilettet!
  Pigen er stadig en ting. Her tog jeg for eksempel en pioner. Hun rev drengens tøj af og fastgjorde det til aspen med ståltråd. Så begyndte hun at brænde liget af en kinesisk pioner med en rødglødende poker på spil. Startede med maven og flyttede sig så til brystet. Ignorerede ikke drengens runde hæle.
  Da pokeren kølede af, varmede pigen den op igen, og Gertrud kastede kviste op.
  Så skiftede de, og pioneren blev stegt af hendes partner. Den blonde terminator Gertrude brændte også drengens kinder. Kort sagt var der ikke en eneste hel stribe hud tilbage hos den kinesiske pioner.
  Så tog de og tændte en stor ild, peppede drengen, saltede den og begyndte at spise.
  Kødet er saftigt, magert.
  Eva, som fortærede drengen, bemærkede:
  - Du får ikke ekstra kalorier på sådan mad.
  Gertrude slikkede sine fingre og var enig:
  Ja, det er kvalitetskød. Drengen er tynd, trådet, mager. Det her er dejligt at spise.
  Pigerne spiste gerne den kinesiske pioner. Yderligere to tyskere nærmede sig. Deltog i festen. Bogstavelig kannibalisme. Og så velsmagende, med krydderier at spise en dreng fra Kina.
  En af de tyske kvinder, Frida, bemærkede:
  - Vi har på en eller anden måde kogt en gravid kvinde. Og så spiste de barnet i maven. Det er så lækkert!
  Og pigerne brød ud i grin. Tortur og kannibalisme er fedt!
  De skar ganske enkelt, uden nogen fordomme, noget af til den kinesiske dreng, og bed hver et lille stykke af.
  Herefter drak krigerne også vin - blandet med flysprit. De spiste saftigt kød.
  Så dansede krigerne lidt. Så kom der lidt flere skønheder i de samme trusser. De begyndte at spise drengen. De skar hans lille hjerte i flere stykker. Og de spiste også.
  Så tog de den og løb barfodet over kullene. De sprang, de sprang. Så skyndte de sig til den nærmeste del. Der angreb de mænd, parrede sig med dem som dyr. Og det var fantastisk.
  Hunnerne er så aggressive.
  Og nu jagter to piger kinesiske fly. De ramler Tu-4'eren, hvilket får bomberne i dens underliv til at eksplodere. Og alle holder ikke op med at grine. Vidunderlige piger.
  Og hvordan de trykker bare fingre på knapperne på joysticket. Sådanne charmerende skønheder. De har vredens kraft og lidenskabens flamme. Og nøgne piger giver selvtillid til sejren.
  Dårlige piger skyder virkelig kinesiske fly ned.
  Gertrude spurgte Eva med et smil:
  - Tror du, at Bibelen er Guds ord?
  Pigen svarede med et grin:
  - Ikke!
  Gertrude spurgte med tydelig overraskelse:
  - Og hvorfor?
  Eva sagde eftertrykkeligt:
  - Fordi himlen er solid! Som et spejl!
  Og pigerne lo. Det så ekstremt sjovt ud. Skød et par kinesiske fly ned.
  Gertrude bemærkede logisk:
  Men alligevel er der en Gud!
  Eva var enig:
  - Der er Adolf Hitler og hans profet!
  Og igen brød krigerne ud i latter. De er så sjove og slet ikke dumme.
  Og de elsker at kæmpe. Åh, og voldtager også mænd. Dette er deres motto....
  Gertrude, der skød et kinesisk fly ned, knirkede:
  - Mit fædreland! Jeg dræber alle for dig!
  Eva med et smil på tænderne bekræftede:
  - Også mig!
  Og gnistre med safirøjne. Disse krigere er seje. Og slet ikke dumt.
  Eller måske dårligt ... Og meget grusomt. Her torturerede de en kvinde på omkring tredive og hendes søn på omkring tolv - ikke engang en pioner.
  De hængte dem begge på en stativ. Og der blev tændt bål under bare fødder. Desuden, så du kan aflaste varmen, men din pårørende vil gå ned til ilden.
  Enten vil drengens hæle stege, så pigerne.
  Og kvinden kom til skade både psykisk og fysisk. Mors bryster blev også sat i brand.
  Ja, de blev alvorligt tortureret. Piger elsker ild.
  For eksempel elsker drenge at torturere. Selv helt uskyldige.
  Bare sæt ild til dem...
  Eller dyppet i syre... En anden måde at tortur på. Pisk pioneren med en rødglødende ledning, og smør den derefter med gødning. Dette er både smertefuldt og ydmygende.
  Pionerer blev også drysset med corbit og kalk. Tja, disse djævle-terminator piger.
  Eva ramte tre kinesiske biler og bemærkede:
  - Her torturerer vi folk... Og det er fedt!
  Gertrude blottede sine tænder og sagde:
  - Det er især rart at torturere en dreng!
  Eva var enig:
  - Meget fint! Men det er også godt at torturere en pige!
  Krigerne var så glade her.
  Gertrude væltede fire kinesiske fly og knirkede:
  - Og det bliver fantastisk for os!
  Og hun viste sin tunge.
  Piger generelt er så smukke af udseende og rasende indeni. En af de torturer, som skønhederne brugte, var. Her hænger man for eksempel en pioner ved fødderne i loftet, og sætter en kæde fast på hans hænder. Og du får elektrisk. Pioneren skal løfte den op ved hjælp af en presse. For at forhindre, at musklerne knækker.
  Og så er der ikke styrke nok og igen slår med strøm.
  Piger elskede også, når drenge drejede hjulet. De bremsede bevægelsen lidt, så de bliver slået med strøm. Meget imponerende.
  Eva spurgte sig selv:
  - Findes Djævelen?
  Gertrude svarede med et grin:
  - I hvert fald - hun-djævelen - det er os!
  Og begge stjal som de ville. Og ansigterne vil vise sig.
  Og begge stjal som de ville. Og ansigterne vil vise sig.
  På flyvende tallerkener tærskes kineserne grundigt. Dette er dog kun begyndelsen. Det himmelske imperium er stærkt, og det har mange soldater. Og de klatrer som djævle fra gravene.
  Anna vælter en anden kinesisk bil på himlen og blinker i luften. De siger, at I krigere af det himmelske imperium ikke vil virke lidt.
  Julian er enig i dette. Afbryder den forældede maskine i staten Mao, og grinende brøler:
  - Fædreland og hær er to søjler,
  hvorpå planeten hviler ...
  Vi vil beskytte dig med vores bryster,
  Din hær synges af hele folket!
  Kineserne bliver ved med at klatre og klatre. De har for meget, på det tidspunkt næsten en milliard indbyggere, og kan bombardere sovjetiske stillinger med lig. Og de kender ikke tvivl og fortrydelser. Og antallet af lig betyder ikke noget for dem.
  De ruller som en endeløs lavine.
  Her er maskingeværet Natasha. De skyder mod de fremrykkende kinesere. Hun mejede en linje ned med kugler. Så en anden... Kineserne falder. Mange af dem er generelt drenge, og jeg angriber barfodet. De dør med smil på læben. Mao Zedong udløste en brutal krig. Han ville have berømmelse og rekorder. Og millioner af kinesiske soldater er allerede døde. Og klatre i kamp flere og flere dele.
  Natasha kaster en granat med sine bare tæer og kvidrer:
  - Ære til kommunismens land!
  Zoya, der skyder mod de gule krigere, siger med et smil:
  - Men Kina er også et land styret af kommunister!
  Natasha svarede:
  - De har kun en karikatur af kommunisme!
  Augustin, der skød mod de gule soldater, bemærkede logisk:
  - Ikke i sagens navn, men i essensen!
  Og den rødhårede pige kastede en granat med sine bare tæer, en dødbringende kraft.
  Svetlana bemærkede, da hun mejede Maos tropper ned:
  - Ja, essensen er nogle gange vigtigere end det formelle navn!
  Og et par dusin kinesere faldt, mejet ned af hendes udbrud.
  Natasha bekræftede ved at skyde mod kineserne:
  - Ja, det er rigtigt ... Kun nu, ikke nogle gange, men altid!
  Pigerne lo. De kæmpede mod den horde, der pressede på dem. Som russiske krigere, der kæmpede med Djengis Khans utallige hær. Og faktisk vandt Rusland.
  Zoya kastede igen en granat med sine bare tæer. Hun rev et dusin kinesiske soldater med det og sang:
  I sejren for kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden for vores land...
  Vi vil knuse horderne af ond fascisme til pulver,
  Besejr strømmene fra den endeløse horde!
  Augustin, der skød mod kineserne og dræbte dem i snesevis og endda hundredvis, bemærkede med et smil:
  - Hellere ikke grænseløs, men en grænseløs horde!
  Zoya var enig i dette:
  - Ja, det er nok meget bedre!
  Pigerne kæmpede heroisk, og deres vilje er i næven.
  Og den smadderkraft er i bare tæer. Og så meget kæmpe passion i dem.
  Elizabeth på tanken kæmper som et monster.
  Pigen, der skyder og trykker sine bare fingre på knapperne på joysticket, siger:
  - USSR's storhed er med os!
  Catherine, der skyder mod kineserne, bemærker:
  - Vi er her som Stalins falke!
  Elena, der skyder, bemærkede:
  - Leonid Iljitj er stadig ikke den samme!
  Catherine smadrede en kinesisk tank og fnisede:
  - Fedot, men ikke den ene!
  Elena affyrede en byge af maskingeværer, mejede det fremrykkende infanteri i Maos stat ned og knirkede:
  - Vores bestyrelse vil være på toppen!
  Euphrasia korrigeret:
  - Reger ikke, men kampen!
  Elizabeth affyrede et projektil meget præcist og bemærkede:
  Vi vil stadig vinde!
  Og pigerne sang i kor:
  Men der er ingen stærkere russisk ånd
  Fra ruinerne af os selv vil vi genoplive ....
  Lysets kriger tag sværdet snart
  Vi vil stå og vinde igen!
  
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til ukendte verdener ...
  Heroiske gerninger synges,
  At slette dødens ar for evigt!
  Pigerne fra DDR kæmpede også heroisk.
  Gerda og Charlotte i en rødglødende tank, fuldstændig nøgne i deres shorts, kæmpede. Kinesiske kampvogne gik til modangreb.
  Gerda skød mod den kinesiske bil og brækkede rustningen. Hun tog den og sang:
  - Jeg er djævelens datter!
  Charlotte brød igennem beskyttelsen kopieret fra den sovjetiske T-54, men med kineserne i besætningen, og tilføjede:
  - Jeg kan overkomme alt!
  Den tyske højtrykskanon er et meget effektivt våben. Den er i stand til at trænge igennem på meget lang afstand og overgår de kinesiske 100 mm på T-54. Desuden trænger russiske biler ikke ind i den seneste tyske KAG-50 U i nogen vinkel. Kun Isa af de tungeste modeller kan skabe problemer for Fritz. Men sagen er, at der er meget få sådanne kinesiske Iss, og den baserede maskine er T-54. Og du kan ikke argumentere imod det.
  Gerda trykker på joystick-knapperne med sine bare fingre af yndefulde ben. Slår en kinesisk bil på afstand og knirker:
  - Jeg er en konge den Superman!
  Og krigeren viser en lang, lyserød tunge.
  Charlotte fyrer også. Og meget rammende. Og skyder sig selv med en stor panters raseri.
  Og han trykker også på joystick-knappen med sine bare tæer.
  Og fløjter for sig selv:
  - Jeg er en stor superklasse fighter!
  Yderligere fyrer Gerda allerede. Koldblodig blondine. Selvom kvinden selv er temperamentsfuld. For eksempel korsfæstede hun et kinesisk Komsomol-medlem på et fyrretræ. Hun slog selv søm i hænder og fødder. Hun satte ild til sit bare bryst og brækkede derefter tæerne med en glødende tang.
  Og nu brøler Gerda:
  - Vi er hvide ulve og kender ikke nåde for nogen!
  Og igen skyder skønheden meget præcist. Og slår fjenden. Sådan en vidunderlig blondine. Det gør hun snart ikke. Igen brød den kinesiske bil igennem på afstand. Kan ramme. Og to hundrede millimeter rustning vil ikke stoppe hende.
  Charlotte skyder og knirker også:
  - Jeg er den høje konge! Jeg knækker jer alle sammen!
  Og med bare tæer trykker han på joysticket. Den rødhårede djævel torturerede en kinesisk pioner i går. Hun slog drengen med nældeklaser. Så dryssede jeg vablerne med salt. Så tog hun lighteren frem. Røde flammer rovdyr slikkede barnets hæl. Her er en rødhåret! Hvor er hun modbydelig. Bare et helvedes lille dyr, der plager alle uden medlidenhed og svaghed!
  De kinesiske tropper blev ved med at snige sig ind, som om en strøm af voldsom lava strømmede ud fra Krakatoa-vulkanen.
  Natasha forsøgte at skrive erindringer. Og det var interessant og sjovt for hende. Krigen er nu på sit andet år og er blevet historie. Og det er alvorligt.
  Men den store patriotiske krig var også lang og vanskelig. Og i den løb pigerne også barfodet.
  Og hvor ville det være godt, hvis denne krig ikke eksisterede. Nå, lad os sige, at Hitler fortsatte med at kæmpe i Vesten ... Og vigtigst af alt, uden den store succes. Selvom det ikke er et problem for tyskerne at erobre Afrika og Asien op til Indien. Af de 150 divisioner, der er tildelt til at angribe USSR, ville halvdelen være nok til at erobre alle de britiske kolonier.
  men to børn fra planeten Jorden fulgte hende.
  Natasha og hendes hold blev distraheret fra at skrive af endnu et kinesisk infanteriangreb. Maos tropper blev ikke kun drevet af deres egne, men også af afrikanere og arabere hyret for penge i kamp. Der var et brutalt røveri.
  Krigere fører sig selv ild. De er koldblodige og beregnende.
  Natasha kastede en granat med sine bare tæer. Lejesoldater spredt i alle retninger.
  Natasha hvislede:
  - Alt det umulige kan blive til virkelighed hos os!
  Også Zoya lukkede en citron ind med sine bare tæer. Hun spredte kineserne og knirkede:
  - Ja, mit Fædreland er det allerhelligste!
  Og pigen blinkede.
  Og så bukkede den ildsjæle Augustin under for kineseren med sin bare fod. Spreder dem i forskellige og meget fjerne retninger. Og kvidrer:
  - Jeg er viden om døden!
  Og Svetlana sendte en granat med sin bare hæl. Kineserne flyver i alle retninger. De går til grunde uden håb om den mindste frelse. Og hvor yndefulde piger er.
  Svetlana gav en tur og sang:
  - Her er min nye kamp! Jeg vil gå med dig!
  Her klatrer en kraftig kinesisk tank gennem ruinerne. I dette tilfælde MAG-100. Sådan et monster er ikke så let at bryde igennem. Men russiske piger er klar til sådan en kamp.
  Og meget passende slog de fra en bazooka. Kineserne havde en tønde, så de tog den og krøllede den. Det er generelt vidunderligt.
  Natasha knurrede aggressivt:
  - Lad der være himmel på jorden!
  Og igen flyver granaten kastet af hendes bare fod. Denne dødbringende gave til udslettelse.
  Og så vil Zoya tage og tæske kineserne. Hvordan hun smed og knuste dem. Og en meget krigerisk en.
  Og med bare tæer, hvordan man sømmer granatæbler. Og kineserne får det i hornene.
  Og Augustine hamrer også på Maos tropper. Og hendes bare hæl er som altid i gang.
  Hun spredte kineserne som kakerlakker i hjørnerne. Og hun kurrede:
  - Jeg er rødhåret!
  Og så også Svetlana, mens hun tager det, og slår tropperne fra det himmelske imperium. Det smuldrer til blodigt hakket kød og knirker af vildt raseri:
  - Jeg er en hensynsløs pige!
  Natasha giver tur. En granat kastet med en bar fod flyver. Skyder kineserne ned og spreder modstandere.
  Så brøler han øredøvende:
  - Jeg er en blondine, der vil ødelægge alle!
  Zoya bemærkede også på en meget original måde, da han slog kineserne ned:
  - Og honningblondiner er seje.
  Og en granat flyver fra en bar fod og knuser alle.
  Og så skyder Augustine. Og meget præcis. Slår kineseren ned og kvidrer helt i lungerne:
  - Jeg er en super pige.
  Og de bare tæer på benene kaster også meget passende en granat.
  Så Svetlana lancerer sit outfit. Rev kineserne i stykker med denne linje. Og kvidrede:
  - Jeg er det hellige fædrelands banner!
  Og igen kastes en citron med bar fod.
  Pigerne kæmper hårdt. De kæmper som rigtige helte. De er fulde af uovervindelighed.
  Natashka fyrer sig selv og fylder lejesoldatshæren med bly. Og han er ikke bange for kampvogne eller missiler.
  Også selvom ballistiske sprænghoveder flyver her. Ja, så rasende og desperat, i stand til hvad som helst!
  Og en granat flyver fra en bar fod. Og sammen med det brygger ødelæggelse og udslettelse.
  Zoya giver også en tur. Slår Mao-imperiets krigere ned. Han blotter sine tænder, som er farven som perler, og ler:
  - Jeg har en dame, der gør det super!
  Og hendes tænders grin er simpelthen dødbringende.
  Og Augustin ødelægger også fjenden. Og klipper uden problemer. Og bare fingre affyrer en ny granat.
  Og pigen ler:
  - Jeg spiser jer alle sammen!
  Og så skyder Svetlana desperat. Og det er ekstremt energisk. Mejede modstandere ned. Og en meget velrettet granat, med en dødelig fyldning, blev affyret med bare fod.
  Pige brøler:
  - Fascisters kinesiske dragedød!
  Og igen et smil. De fire piger vil åbenbart aldrig give efter.
  Til tider går Den Røde Hær over til modoffensiven. Modigt og modigt kæmpende kvindelige krigere fra DDR
  Især Gerd og Charlotte blev overladt til at lukke kedlen over de kinesiske tropper - kun tyve kilometer.
  Og pigerne skyder sig selv... De er fantastiske og meget muskuløse. Deres kroppe er simpelthen suveræn velbehag og styrke.
  Men sjælene er sorte... Ligesom kul eller endnu værre.
  Her tog Gerda for eksempel og fandt på en ny tortur. Fire drenge fra Kina blev bundet med wire til en stålspyd og forbundet til en generator. Jo hurtigere hjulet drejer, jo svagere rammer strømmen. Og jo langsommere, jo stærkere.
  Voldelig adfærd hos Gerda. Drengene, gennemvåde af sved, løber og skubber på hjulet.
  Og tyskerpigerne fra kurven kaster kul under deres bare fødder. Voldelig adfærd hos piger - sig ikke noget. Også meget grusom.
  Gerda elsker dog selv at løbe på glødende kul.
  Her skød hun mod en kinesisk kampvogn, væltede et tårn og sagde og smilede kødædende til Charlotte:
  - Her er min navnebror fra "Snedronningen" store tøs.
  Charlotte fnisede. Hun slog også en kinesisk tank og spurgte:
  - Og hvorfor?
  Den blonde terminator svarede:
  - Hun bad om en vogn og et par sko, så hun igen ville gå ud og lede efter sin bror Kai rundt i verden. Hvad er der galt med at gå barfodet?
  Charlotte slog igen de sovjetiske kampvogne og svarede:
  - Det er rigtigt! Pigen var allerede vant til at gå barfodet og i den lette europæiske frost. Kunne have overlevet overgangen. Hun gik barfodet i sneen og nysede aldrig!
  Gerda lo og bemærkede:
  - Ja, og hun gik barfodet ret længe, siden hun gik den halve verden rundt. Ikke sko til en pige er en stor luksus.
  Og blondinen lo. Om vinteren lavede de eksperimenter som dette. De kørte barfodet og næsten nøgne, en dreng og en pige gennem frosten. Først ti minutter og ind i et varmt hus. Så hviler tyve minutter og fem i varmen. Og så en halv time og så en time. Og så hele natten.
  Børnenes fødder er hævede af kulde. Men fyrene er ret hærdede, de vænnede sig til sko kun i koldt vejr.
  Og så blev barfodspionererne drevet over kullene. Selvom børnenes hæle er blevet grove, er de levende og brændte som de plejer. Hvad der derefter skete med fangerne huskede Gerda ikke. Hun gik for at kæmpe. I hvert fald havde de fire ikke taget deres sko på siden det enogfyrre år, da de begyndte at kæmpe i ørkenen, i Rommels hær. Det er de sejeste piger.
  Her blev Natasha tvunget til at afbryde. Hun har problemer over taget.
  Kineserne angriber igen. Pigerne møder Maos krigere med velrettede skud og slår modstanderne ud.
  Og de kaster granater med deres bare fødder.
  Krigerne har dog fundet på noget andet. Her tog man for eksempel og tilsluttede strømmen. Og de ramte kineserne med elektriske udladninger. Og pigerne selv fik stegt hælene.
  Pigernes hæle er så runde, lyserøde, meget behagelige at se på og røre ved.
  De kinesiske og udenlandske lejesoldaterdivisioner var så bange, at de trak sig tilbage ...
  Natasha slikkede sig om læberne og bemærkede:
  - Gudskelov Svarog!
  Zoya var enig i dette:
  - Dette er virkelig en stor Gud! Men Jesus er også en stor Gud! Så fremtiden er vores!
  Og pigerne blinkede til hinanden.
  Augustin blottede sine tænder og foreslog:
  - Skal vi have noget at drikke? For eksempel en god vin, der skummer med gær!
  Svetlana tog entusiastisk op:
  - Det er det! Vin med krydderier! Det forbrænder fedt så godt!
  Natasha lo.
  Vi har ikke fedt! Vi er generelt krigere med kroppe som støbt stål!
  Zoya udbrød:
  - Så kommer sejren helt sikkert til os!
  Augustin var enig i dette hundrede procent:
  - Vi vil helt sikkert være heldige! Også selvom krigen allerede har stået på i femtende måned!
  Natasha himlede med øjnene og knirkede:
  - Det er rædsel!
  Og pigerne krydsede sig synkront.
  Og dette skete andre steder.
  De kvindelige krigere kæmpede mod fremrykningen af kinesernes overlegne styrker. Natasha er som altid på forkant.
  Her måtte Natasha igen stoppe. De klatrede igen, som en tudse for at vride kineserne. Pigerne mødte dem med kraftige slag.
  Med præcise og velrettede skud blev kineserne fejet væk, og da også med kast med granater med bare fødder.
  Pigerne kæmpede hårdt.
  Men kampen var meget hård. En af pionererne fik hovedet blæst af. Men Natashka kyssede drengen på læberne og knirkede:
  - Du vil være i Iria i hjertet af Rod!
  Og igen, hvordan han kaster en granat med sin bare fod. Den kinesiske kampvogn er ved at vælte. Og hendes ruller snurrer forskrækket, med en rangle og metal.
  Alt går meget godt.
  Piger, disse er fremragende atleter og krigere. Hvis de allerede kæmper, så kan intet sammenlignes med dem.
  Zoya kaster også en granat med sin bare fod og siger:
  - Det hvide Rusland vil ikke bøje sig under kineserne!
  Augustin skyder også og siger med rasende raseri:
  - Jeg er en kriger, der aldrig bøjer mig! Og selv den lumske Satan vil ikke vippe det hellige Rusland!
  Og den brændende krigers blottede tænder funkler som store perler.
  Og Svetlana skyder også. Den fejer kineserne væk og blotter sine ikke mindre store og aggressive tænder:
  - Jeg bukker ikke under for maoismen! Ære til det kommunistiske Rusland!
  Og alle fire piger udbryder i kor:
  - Ære til den nye orden af de russiske demiurgeguder!
  Og med bare fødder vil de kaste dødelige anklager! Og det er fantastisk!
  August 1970 ... Kineserne var endelig i stand til at forbinde deres fremrykkende fangarme og afskære de dele af USSR's Røde Hær, der var placeret vest for Amur.
  Sovjetiske tropper bekæmpede Maos tropper, nu i fuldstændig omringning. Men de kæmpede meget tappert.
  En hel bataljon af piger slog kinesernes angreb tilbage. Smukke og kurvede krigere foretrak at kæmpe i kun trusser.
  Og dette gav dem fantastiske egenskaber og vitalitet. Og hvilke attraktive krigere, når de ryster deres bare bryster. Og brystvorterne er så skarlagenrøde og funklende.
  Pigerne kæmper og afviser angrebet fra det gulhudede infanteri. Der er mange afrikanere i den kinesiske hær. Smid dem væk som kanonføde. Og der er mange indere.
  Selvom Indien bare ikke havde tid til at fange kineserne, men nogle af repræsentanterne for dette folk bliver leveret af asiatiske tropper til slagtning. For at forhindre dem i at opnå selvstændighed.
  Og kineserne er på vej frem. Afrikanere og arabere er forladt... Kampe koger som i olie under en ild af kolossale proportioner.
  Angelica er en brændende pige, og chefen for bataljonen kaster en granat med sin bare fod og råber:
  - Ikke et skridt tilbage!
  Malvina, en pige med gyldent hår, opfanger:
  - Træk dig ikke tilbage og giv ikke op!
  Og han kaster også en granat med sin bare fod.
  Så ryster pigen på sit bare bryst.
  Råbende og smukke Oksana, den blonde terminator. Og kaster en citron med bare tæer:
  - Vi vil ikke tillade fjenden til Stalingrad!
  Angelica ryster hende nøgen og siger med fulde bryster:
  - Selvfølgelig vil vi ikke!
  Og igen flyver en granat kastet af bare tæer. Hvilket spreder modstanderne.
  Og så skød Akulina fra en bazooka. Også en barfodet pige med lyst hår.
  Og med sin bare hæl sender han en granat. Hvordan man spreder kineserne i alle retninger.
  Pigen sagde:
  - Lad der være lys og himmel!
  Oksana gav en tur og hvæsede og mejede de gulhudede jagerfly ned:
  - Ja, Rusland er berømt!
  Og igen kastede hun en granat med sin bare fod. Blondinen er i mine tanker. Hun blev engang tortureret af kineserne. De smurte pigens bare fodsåler ind med olie. Og en fyrfad blev sat op på afstand. Ilden rørte næsten pigens såler skinnende af olie.
  Oksana var meget såret, men hun sammenbidte tænderne og holdt ud. Kineserne affyrede den i tyve minutter. De efterlod vabler på sålerne. I en uge gik de, og torturen fortsatte igen.
  Oksana blev stegt på en brazier hver fredag, og mandag slog de hende med gummislanger, og onsdag førte de en elektrisk strøm gennem hendes krop. De torturerede mig tre gange om ugen. Desuden næsten uden at efterlade spor på kroppen.
  Pigen holdt sådan ud i fire måneder, men sagde ikke noget til kineserne. Så blev hun sendt til dødslejren. Men på vejen lykkedes det Oksana at flygte.
  Selvfølgelig er hendes had til Maos tropper stort. Hvilken slags tortur blev brugt mod hende.
  Oksana kastede en granat med sin bare fod. Fejede kineserne i alle retninger. Og jeg huskede.
  Når bare såler bliver slikket af ild, føles det som om du bliver dyppet i kogende vand. Smerten er skarp og langvarig. Olien brænder ikke huden, og varmen reguleres af professionelle bødler. Og det gør ondt, det gør meget ondt.
  Oksana forsøger i dette øjeblik at forestille sig noget abstrakt.
  Som om hun er en prinsesse. Og hun blev fanget. Og føre til henrettelse. Selvfølgelig skal du gå barfodet i sneen. Og hæle bager.
  Men prinsessen går med løftet hoved. Hun giver ikke op og vil ikke give op. Selvom hun kun har en revet sæk til hofterne. Og en velformet krop er knap dækket. Og hundredvis af mænd og drenge ser på hende og viser endda deres tunger.
  Men barfodsprinsessen er ikke flov. Han går for sig selv, går stolt med brystet opblæst og synger endda;
  Malet rum sort dystert lys,
  Og det ser ud til, at stjernerne er dæmpet i deres baner!
  Jeg vil have kærlighed, som svar hører jeg - nej,
  Elskeres hjerter er brudt i småstykker!
  
  Jeg beder dig, min prins, kom til mig,
  Jeg græd oceaner af tårer i sorg!
  Bryd alle kæder af fordomme,
  Jeg vil have dig til at fortælle folket sandheden!
  
  Kærlighed er vigtigere end pligt og kroner,
  Hvis det er nødvendigt for dig - vil jeg forråde fædrelandet!
  Og jeg vil sætte min elskede på tronen,
  Min prins er mig jo kærere end livet!
  Og så klatrer hun op ad trætrappen til stilladset. Efter den kolde, brændende sne oplever hendes bare fødder lyksalighed ved at røre ved egetræet.
  En kæmpe bøddel, i en rød hættetrøje, sliber en økse. Stålbladet glimter i den frostklare januarsol. En tigger, barfodet prinsesse, nærmer sig langsomt huggeklossen.
  Bødlen kigger på hende og skuffelse aflæses i hans øjne. Han håbede, at katten ville få prinsessens rige kjole og smykker.
  Men alt tøj, sko, smykker fra den højtstående person blev revet af under razziaen og lagde dem i en fælles bunke.
  Prinsessen ønskede derefter at blive voldtaget. Men kongen ville selv prøve det. Og gør hende til din medhustru. Men hun bed angriberen så og bevægede så smerteligt sit knæ til lysken, at han mistede evnen til at være mand i lang tid.
  For dette skulle prinsessen være blevet henrettet. Hun var næsten kommet overens med døden i håb om at finde lykken i et andet liv.
  Men det var stadig tidligt.
  Herolden læste anklagen. Her, hvad der ikke blev tilskrevet prinsessen. Og hekseri og trolddom og forførelse af pagedrenge og mord og tilskyndelse til krig. Først til sidst blev hun præsenteret for et angreb på kongen.
  Og det er koldt sådan at stå halvnøgen i kulde og blæst. Og jeg vil gerne have, at det hele snart slutter.
  Men forgæves håbede hun, at hun simpelthen ville blive skåret af hovedet. Dommen slår fast, at prinsessen i stedet for at halshugge humant vil blive udsat for offentlig tortur. Og de vil torturere hende, indtil hun udløber.
  To assistentbødler sprang op til prinsessen. De rev hendes sæk af og efterlod hende helt nøgen. Derefter vred de hendes hænder, trak hende op på stativet. De begyndte at stige højere, og prinsessens bare fødder blev spændt fast til blokken. Slip skarpt ned, vrid leddene. Og så faldt piskene fra hele verden på den høje persons muskuløse krop.
  Pigen bed tænderne hårdere sammen.
  Ja, Oksana har en udviklet fantasi. Det kan hun forestille sig.
  Og nu kaster han en granat med sin bare fod. Og han spreder kineserne i alle retninger og river deres arme og ben af.
  Pigen har kolossal acceleration og omfang.
  Og trods alt er bataljonen af piger med bare ben og bare bryster på toppen!
  De vil aldrig give op og vil kæmpe som ørne.
  August gik under massiv beskydning fra kinesisk artilleri. Maos tropper forsøgte at afslutte de sovjetiske enheder afskåret ud over Amur. Og endda udvikle en offensiv på Kamchatka-halvøen.
  Kampene rasede, og de røde krigere trak sig ikke tilbage. Og hvis kineserne rykkede frem, så på bekostning af kolossale tab. Kampene foregik dog indtil videre mere under kinesernes diktat. De bevægede sig fremad, men langsomt. Khabarovsk faldt, og kineserne kravlede til det Fjerne. De forsøgte også at angribe fra siden af Centralasien.
  Kampene var i fuld gang nær Alma-Ata. Også dér kæmpede en kvindebataljon mod Maos krigere.
  Pigerne, der blottede deres muskuløse kroppe, kun iført trusser, afspejlede det kinesiske imperiums overlegne kræfter.
  Krigeren Xenia kæmper. Næsten helt nøgen. Garvede, bare knæ ramte klipperne. Med sin bare fod kaster pigen en granat og dræber kineserne. Blotter sine tænder.
  Giver en tur, klipper Maos soldat og siger:
  - Jeg er en kriger, der er hævet over din aggression!
  Den seje kriger Vladlena skyder også meget præcist.
  Smuk pige, skær kineserne ned. Og i desperat modstand tog krigeren og affyrede en citron med sin bare fod.
  Hun smadrede kineserne til iturevne kødstykker.
  Så råbte pigen:
  - Jeg er en modig skønhed!
  Xenia kaster også en granat med sin bare fod. Og få kineserne under ørerne.
  Pigerne er generelt fremragende krigere. De er så lyse og rasende. Deres muskler skinner af spændinger.
  Her er Alenka en pige, næsten helt nøgen. Også bare tæer kaster et dødeligt, skadeligt element. Kineserne bliver kastet i alle retninger.
  Pigen griner og ler øredøvende og viser sin tunge:
  - Jeg er en stjerne ved navn Sun!
  Og skønheden blinker med et meget smart look. Desperat skønhed og ophøjet tankegang i det.
  Xenia sover heller ikke. Kaster en granat med sin bare fod. Og som flasker, der er væltet af en cykel, flyver de døde kinesere i alle retninger.
  Ksenia er allerede kaptajn af rang.
  Hun husker, hvordan Suvorov knuste osmannerne. Ikke en almindelig pige. Ja, det var sådan, at Tyrkiets overlegne styrker blev besejret.
  Her flyver igen en granat kastet med bar fod. Og kineserne dør igen.
  Det Osmanniske Rige tog trods alt efter tøven ikke parti for Det Tredje Rige i den virkelige historie. Vel, mange hundrede tusinder af tyrkere døde ikke i denne krig som et resultat. Indtil videre har kineserne kun været i stand til at erobre nogle få byer og omringe Alma-Ata. Men så var den røde hær i stand til at fjerne blokeringen af Kasakhstans hovedstad.
  I kampe kæmper sovjetiske kampvogne for det meste med britiske og amerikanske tanks solgt til Kina på kredit. Nå, også kinesisk forældet.
  Her findes endda den licenserede T-34.
  Her er Ksenia, der passende kaster en granat med sin bare fod og slår sådan en bil ud. Så mumlede hun:
  - I den sovjetiske teknologis navn!
  Vladlena gav også en tur til tyrkerne. De kastede en granat med deres bare fod og dræbte kineserne.
  Pigerne er meget sure.
  Her skyder Barbara fra en bazooka på en "Panther" -3 kinesisk licens. Pigen er også meget smuk og kun i trusser.
  Meget sexet og højlydt udseende.
  Når sådan en skønhed tæsker, tømmes bjergene af lig på én gang. Her er pigen.
  Virkelig en terminator fra terminators.
  Og så igen, med bare fingre, hvordan han presser og tæsker. Kineserne har det hundrede gange sværere end før. Og pigen bliver ved med at skyde og tæske kineserne.
  Kineserne besluttede at tage hævn for alle de tabte krige med Rusland. Så de vil blive slået.
  Piger svider sig selv og svider.
  Barfodede Barbara, brøler:
  - Må den geniale Stalin leve.
  Selvom Stalin i gården i august 1970 allerede var død i mere end sytten år. Ja, uden lederen af USSR gik al modstand delvist galt. Og krigens ild flammer voldsomt.
  Her er pigen Marusya, meget stor og sund, med lyst blond hår. Hun tog den og sendte med sine bare fødder en hel masse granater. Hun skød en amerikansk "Paton" ned, der blev solgt til kineserne på kredit. Og kvidrede:
  - Ja, for kommunismens Rusland!
  Og hendes tøj består kun af trusser. Fed pige. Så frisk.
  Og her er en anden pige Anastasia. Den kaster også en dødelig granat, med en sprængstofpakke skruet på. Og de får et stærkt slag i ansigtet på kineserne.
  Anastasia kvidrer og ryster sine bare bryster:
  - Jeg er en lysets kriger!
  Ksenia affyrer en granat med sin bare fod. Han slår på kineserne og kvidrer helt i lungerne:
  - Vi vil vinde! Og giv aldrig op!
  Alenka bekræfter og kaster også en granat med sin bare fod:
  - Ikke! Vi giver aldrig op!
  Og giver køen til kineserne.
  Vladlena slår Maos krigere og siger:
  - Vi er på Suvorovs herlige vej!
  Og viser sin lange tunge!
  Leder ilden og Akulina. Skøn blondine. Hvordan han ødelægger kineserne. Du bliver bare forelsket. Han skribler for sig selv og skribler.
  Og blinker i vanvid.
  Her er hendes bare fod, der kaster en granat igen. Og morderen flyver over kineserne. Ikke at give dem en chance.
  Også Angelica, denne rødhårede djævel viger ikke tilbage. Og slår også ekstremt præcist kinesiske soldater ned. Og hendes bare fod arbejder meget konstruktivt. Og slår blod ud som støv fra tæpper.
  Og så går stort kaliber artilleri ind i slaget. Og tærsker på kineserne.
  Men pigerne i trusser er fantastiske.
  Nicoletta kæmper også. Pigen er næsten nøgen. Barfodet og meget smuk. Han kæmper også indædt. Og ødelægger kineserne.
  Her afleverede hun "Churchill" købt af kineserne på kredit. Pigen griner:
  - Jeg er en vidunderlig skønhed! Selvom det altid er barfodet!
  Og med sin bare hæl vil han kaste en granat.
  Og derefter vil pigen igen kaste en dødelig granat, vild og djævelsk magt. Og det rammer meget hårdt. Og så affyrede pigen en granat fra en slynge.
  Hun væltede fjenden og kvækkede:
  - Ære til den store kommunisme...
  Og nu er kineserne ved at løbe tør for damp. Ude af stand til at tage Alma-Ata og fylde indflyvningerne op med lig.
  august måned 1970. Hot piger og dumme ... kineserne midlertidigt suspenderet offensiven. Den Røde Hær er heller ikke ivrig efter at kæmpe. I det andet år af den store patriotiske krig med Kina har du brug for pauser mellem fjendtlighederne for at få vejret og opbygge nye styrker.
  Hele tiden, selv kineserne med deres befolkning sammenlignelig på samme tid: Afrika, Europa og Mellemøsten vil ikke være nok til at angribe.
  Men pausen er meget kort, og Maos tropper skynder sig frem igen.
  Veronica kaster en granat med sin bare fod. Spreder kineserne og knirker:
  - Lad Rusland være over alt!
  Victoria skyder også. Han kaster en granat med sin bare fod og knirker i lungerne:
  - Lad fremtidens verden være vores!
  Yderligere skyder den allerede smukke pige Juliana sig selv uden nogen ceremoni.
  Og han kaster også en granat med sin bare fod. Og selv Maos soldater var spredt.
  Pigen kvidrede:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så også Anna, som om hun fyrede. Og med sin bare fod vil han affyre en granat meget skråt, der knækker som et glas af Maos hærenheder.
  Og siger:
  - Sejrens psykologi! Skæbnedemokrati!
  Og så vil Matryona lancere en hel kasse med sprængstoffer. Og hvordan det vil sprænge kinesiske soldater i luften. Og brøl:
  - For Rusland i rumhøjder!
  Yderligere to smukke piger kører på Luna-2 light tank. God bil med to maskingeværer. Pansringen er ikke for tyk, men den rummer maskingeværer. Formen er strømlinet. Pigerne Olga og Zhenya er placeret inde, tilbagelænet og skribler for sig selv på kinesisk.
  Ikke en dårlig bil - en hastighed på fyrre kilometer i timen. Fremragende permeabilitet. Og larve.
  Piger fylder kinesiske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt hvad du gemmer bag skyerne
  Du er dækket af en truende sky!
  Som vi havde i det hellige Rusland.
  I det hellige Rusland, i sten Moskva.
  Kreml var i en herlig by,
  I nærheden af Ivan, nær den Store,
  I katedralen var i Archangelsk,
  Ligesom det rigtige kor havde:
  En ung bueskytte står på uret,
  Står på uret og beder til Gud,
  Han græder, mens floden flyder
  Græder - strømme af tårer flyder,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med et skaft på den fugtige jord:
  "Du er en goy, moder jord er fugtig,
  Du spreder dig i alle retninger
  Du åbner op, kistebord,
  Vend om, gulddamask!
  Du rejser dig, rejser dig, ortodokse zar,
  Ortodokse zar Alexei Mikhailovich!
  Se på din familie
  Til det hellige Rusland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en forældreløs!"
  Pigerne synger for sig selv og knuser kineserne. De går hen over lig og efterlader et blodigt spor med larver. Her er pigerne. Også inde i tanken er de næsten nøgne, i samme trusser og barfodet. Men meget smukke piger.
  De kinesiske tropper perlede alle sammen som en tudse på krampe. Og de blev mejet ned af de tapre sovjetiske tropper, som en le af græs. Og så tæskede de, som med jack segl.
  Her er den mest kraftfulde Ilya Muromets-8 bombefly i verden på det tidspunkt, der flyver for at bombe kineserne. Verdens første fly med fjorten motorer. Atten maskingeværer og to hundrede tons bomber. Her er bilen.
  Og også i besætningen på pigen. Og næsten nøgen, i én badedragt. Det er meget smukt og sexet.
  Krigerbesætningschef for Ilya Muromets-8 bombeflyet, Valentina. Meget smuk og kurvet blondine. Det er nødvendigt, at bilen sætter farten ned og dækker den kinesiske bunker med et præcist bombekast.
  Maos kinesiske soldater er stærke og disciplinerede. De skyder på det russiske sovjetiske monster. Men krigerne tæsker som svar. Atten maskingeværer fejer bogstaveligt talt det kinesiske infanteri væk. De iturevne soldater fra den kinesiske hær falder.
  Gyldenhårede Lada leder ilden og griner kødædende. Pigen tog endda sin bh af for bedre at koncentrere sig. Og ryster sit bare bryst. Bare en stor skønhed. Så meget ynde og præcision i det. Lada er selv tynd, men senet, og taljen er tynd, som en hveps.
  Galina affyrer også med maskingevær mod kineserne. Også en pige, både smuk og kurvet. Med bare fødder trykker han på aftrækkerne. Og ansigtet er så smukt. Ikke en kriger, men bare en super pige.
  Galina siger grinende:
  - Til ære for faderen til zar-generalsekretæren Leonid Ilyich Brezhnev!
  Aggressiv og smuk, med bladguld hår, Lada bekræfter:
  - Vi fejer jer alle Judas med et piskeris!
  Valentina trykker sin bare fod på pedalen. En ton bombe falder på en kinesisk bunker. Dette er dødelig magt. "Ilya Muromets" -8, accelererer, så fragmenterne ikke skader sig selv. Bunkeren eksploderer og løfter en røgsøjle op.
  Pigerne udbryder i kor:
  - Hit! De gav det til kineserne!
  Og spank af glæde med bare fødder. Ja, det er piger, der er i stand til at besejre kineserne - selvom der er en hel milliard af dem! De kæmper og drømmer om en verden, hvor folk aldrig vil dræbe folk.
  Et af generalsekretær Leonids stærke tiltag er den massive rekruttering af kvinder til hæren. Og den russiske kvinde er den mest forfærdelige kriger i verden! Er det ikke!?
  Her for eksempel på Sokol-jageren skynder piloten Alice sig. Sådan en smuk pige, blond med et strejf af rødt i håret. Slank pige, næsten nøgen.
  Barfodet trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyder han sig selv. Skyder en kinesisk bil ned med et maskingevær af stor kaliber. får hende til at brænde og siger:
  - Jeg er født i et helligt land, til den kongelige tjeneste! Pigen er ret sej, og med blåt blod, husarer!
  Og accelererer hastigheden af "Falcon". Måske er russiske, eller rettere sovjetiske fly, de bedste i verden.
  Og allerede foran dukkede en tungere og mere avanceret tank skabt af barnebarnet til den store Mendeleev op. Maskine med tyve hurtigskydende kanoner og seks maskingeværer. Og piger klarer også sådan en kolos.
  Og en russisk, sovjetisk kampvogn kommer og ødelægger tyskerne. Desuden med en kraftig dieselmotor, og ganske acceptabel og adræt.
  Pigerne i tanken synger;
  Vort gudelskede Rusland,
  Generøst velhavende udseende...
  Nå, monarkerne er smukkere, smukkere -
  Fader zar Leonidas!
  Og kampvognslarvene knuser kinesiske soldater. Bogstaveligt talt kravler tarmene allerede ud, og blodstrømme strømmer fra larverne.
  Tankkommandøren, Tatyana Krupskaya, siger:
  - Ja, vi vil vinde for Rusland!
  Pigen er i øvrigt af en fyrstefamilie, men hun kæmper i trusser alene. Men sådan en sød en. Hun har stor indre styrke.
  Med bar fod trykker pigen på pedalen og siger, blotter sine tænder og griner.
  - Du er den største zar Leonid Iljitj!
  Og krigerne er sikre på, at de når Beijing på sådan en kampvogn. Og tilliden hos alle krigere og krigere bliver stærkere.
  Natasha, grebet af entusiasme, begyndte at komponere og synge. Resten af pigerne jublede;
  For det hellige Rusland skal kæmpe vores lod,
  Vi er piger med kæmpe hjerter...
  Fascisten i det sovjetiske land ønskede
  Men med Rod er vi altid forenede kæmpere!
  
  Må vores Rusland være i evig herlighed,
  Horderne af Djengis Khan vil ikke erobre os...
  Kæmp for fædrelandet og vær ikke bange,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi kan ikke blive bøjet af de voldelige kinesere til et horn,
  Tro mig, ingen vil overvinde Rusland ...
  Når alt kommer til alt, er Jesus, den højeste Gud, med os,
  Og tal ikke sludder med Mao!
  
  Alle ved, at Fædrelandet er givet til os,
  For rasende sejre uden at kende mørket...
  Den frygtelige Satan blottede sine tænder,
  Skjorte gennemblødt af blod!
  
  For et Komsomol-medlem er der intet ord kujon,
  For piger er barrierer ikke væsentlige ...
  Hvid Gud vil hjælpe os Jesus,
  Udødelighed vil være den højeste belønning!
  
  Vi kæmpede meget tappert nær Moskva,
  Kineserne tvinger en utrolig stang ...
  Kæmpede halvnøgen barfodet
  Og jeg tror bestemt, at sejren vil vente!
  
  Russiske krigeres storhed lever,
  Og han vil aldrig give efter for kineserne ...
  Vi vil sende hæren rasende på bekostning,
  Hvad steg ikke meget beskidt affald!
  
  Ja Mao, du er snu og udspekuleret,
  I stand til endda at overtage halvdelen af verden...
  Men Bresjnev er også en tapper ørn,
  Gør ikke dig selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, ved ikke at trække sig tilbage,
  De er ikke engang bange for frost ...
  Og hæren vil snart blive til spil,
  Russerne har jo altid været i stand til at kæmpe!
  
  Rusland er kærlighedens moderland,
  Og vil give kommunismen en gave...
  Ingen grund til at bygge en vurdering på blod
  Med et grin af skamløs revanchisme!
  
  Ja, Mao vil tage os i halsen,
  Og vip Rusland over hele stilladset...
  Men vi kæmper rasende for fem
  Bresjnev er trods alt med os med kappe og hat!
  
  Han er en stor kriger, det ved alle
  Og Komsomol-medlemmer vil altid være barfodet...
  Og lad os flytte styrmanden langs skægget,
  Vores fletninger brænder af skarp varme!
  
  Krigere er vores skæbne,
  Vi vil knuse den enorme Panther...
  Selvom denne Mao skabte en ond lovløshed,
  Vi vil indikere normen og foranstaltningen til ham!
  
  Der er ingen Bresjnev smartere og stærkere,
  Han er lederen af den store kæmpes land...
  Og Mao du er stærkere end pigen ramte,
  Vi er jo altid forenet i kampe!
  
  For at opnå resultater bygger vi en hel serie,
  Sigter mod stjernerne som en hurtigvinget fugl...
  Og der vil være et højt resultat,
  Sådanne piger, stolte ørne!
  Kineserne led store tab og trak sig tilbage. Maos tropper overgav nu hele regimenter og endda divisioner. Og med flagene hejst under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - behageligt med lidt blodsudgydelser og i fremmede områder.
  Selvom Rusland normalt sjældent var så heldige under erobringerne. Og næsten alle krige og sejre blev givet til russerne med store blodsudgydelser.
  Måske blev Oleg kaldt profetisk, fordi han var i stand til at tvinge Byzans til at overgive sig uden blod?!
  Under alle omstændigheder hævdede Leonid Brezhnev eller Ilyich II rollen som den Største.
  Pigerne tog til Khotan-floden. Efteråret er allerede kommet. Gyldne tæpper af blade.
  Krigere trampede på tæpperne. Og kastede sig i vandet.
  Veronica, der plaskede i floden, spurgte Victoria:
  - Hvad tror du, zarens generalsekretær Leonid vil opløse kollektivbrugene efter krigen og give bønderne jord?
  Den befalende pige rystede på hovedet.
  Hvorfor har bønder brug for jord?
  Veronica fnisede og bemærkede:
  Ja, de kan ikke klare det på egen hånd. Men der er stærke virksomhedsledere, der kunne trække.
  Victoria svarede hårdt:
  - Her vil de sælge jorden på kredit. Måske bliver det bedre på den måde.
  Juliana vendte sig om i vandet og bemærkede:
  - Højst sandsynligt er det bedre, at embedsmændene på kollektivbruget har jorden. De kan drive store landbrug og bruge traktorer. Socialistisk storproduktion er den mest effektive!
  Veronica accepterede modvilligt:
  - Måske. Men det skaber merværdi!
  Juliana fnisede og bemærkede:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, der havde rang af oberst, bemærkede med et smil:
  - Det stimulerer udviklingen. Og hvad er meningen med at give jord til en bonde og endda en drikker. Det er godsejeren, der fodrer halvdelen af verden med russisk brød! Vores land er meget rigt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Rusland er rigt og livet bliver bedre! For eksempel arbejder min bror på Putilov-fabrikken som værkfører. Og han har en løn på tre hundrede og halvtreds rubler, bonusser ikke medregnet.
  Victoria væltede om og slog i beundring sin bare fod på vandet og fik en bid:
  - Det er, hvad der står! Rusland rejser sig! Og snart bliver den endnu stærkere!
  Pigerne svømmede til Khotan og havde en afslappet samtale. Anna spurgte pigerne:
  Hvad tror du, der venter os efter døden?
  Juliana smilede og svarede:
  - Ateister siger - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjælen vil gå til Gud, og han vil bestemme, hvor han skal hen til himlen eller helvede.
  Veronica spurgte Juliana:
  - Tror du, der er en Gud?
  Pigen slog vandet med sin bare fod, rejste en bølge og svarede:
  - Helt ærligt, jeg ved det ikke. Der er argumenter både for og imod Gud. - Pigen plaskede igen og lagde mærke til det. - Det spørgsmål er der selvfølgelig ikke svar på, men man kan komme med en række forskellige argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert meget forskelligt. Og hvad er der at tale om. Jeg tror personligt, at siden vi vinder, så eksisterer Gud selvfølgelig! Men der var tidspunkter, hvor vi befandt os under mongol-tatarerne. Og så er spørgsmålet - hvor var den Højeste Gud?
  Juliana bemærkede med et uskyldigt smil:
  - Men der er noget meget værre end det mongolsk-tatariske åg!
  Victoria var overrasket
  - Hvad er værre end det mongolsk-tatariske åg?
  Juliana sagde faktisk:
  - Alderdom! Hvad kan være værre end alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det bliver rigtig slemt!
  Pigerne var tavse. Det var lidt pinligt for dem at tale om det. Pigerne tog den og sprang ud af det kolde vand. De løb til sig selv, blinkende med runde, bare hæle.
  Marusya løb med dem og spurgte med et grin:
  - Men mon ikke, hvorfor har vi brug for alderdom? Det må siges umenneskeligt!
  Victoria var meget enig i dette:
  - Virkelig umenneskeligt! Det er bedst at være evigt ung og sund!
  Pigerne var groovy og sjove og snurrede i saltomortaler.
  Veronica med et smil og smilende foreslog:
  - Ja, vores hær er stærke piger! Og vi vil være i god form!
  Og pigen blinkede til sine venner. De bryder alle ud i grin med smil, harpier.
  Juliana foreslog:
  - Lad os finde levende vand og blive virkelig udødelige! Det bliver meget fedt!
  Pigerne grinede og blinkede til hinanden.
  Victoria foreslog derefter, blottede sine tænder og lagde mærke til:
  - Ja, det ville være rart at finde en måde at ikke blive gammel på. Hvor ville det være godt og smukt!
  Pigen forestillede sig en verden med nogle skønheder og unge mænd. Måske endda bedre uden skæg, så ansigterne bliver smukkere og sødere.
  Veronica svarede med et suk:
  - Ja, det her er det mest vidunderlige, der kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og pigen lo og blottede sine perlefarvede tænder.
  Victoria sprang op og foreslog:
  Lad os virkelig gøre en ende på alderdommen! Dette er generelt uacceptabelt! Menneskekroppe bør ikke ældes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Hr. oberst, end at blive gammel! Det er ikke bedre at dø for Rusland! For tapperhedens og ærens skyld - jeg laver ikke sjov! Han svarede - at jeg er rød? Jeg vil ikke!
  Pigerne lo endnu højere. Det er meget meget smukt.
  Juliana foreslog med et grin:
  - Og lad os forynge alle de gamle kvinder! Så alt glimter som solen!
  Victoria var enig og hoppede højere op:
  - For Fædrelandet og Leonid Iljitj den Store!
  Anna, denne rødhårede kriger, sagde:
  - Men alligevel bliver nonnerne, trods bønnerne, ikke yngre. Selvom de har en hellig ånd. Så du begynder at tænke, hvor er Guds retfærdighed?
  Victoria tog en dyb indånding og svarede:
  - Et støn står over hele jorden ... Hvor er du ejeren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Der er mange fantastiske mennesker
  Hvis gerninger lever i århundreder ....
  Der er mange klare fugle,
  Hvad kaldes udødelige!
  
  Og heltene i eposerne,
  De besejrede horden med det samme ...
  Rusland vil føde stormagt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthovedet ørn,
  Konge, reger den herlige Leonidas...
  Han stråler under himlen,
  Du beder for ham uden at lade som om!
  
  Kejser af hele Rusland
  Hvad løftede den slags land op...
  Den virkelige mission
  For fremskridt og oldtid!
  
  Besejrede japanerne i kampe
  Tyskerne blev besejret med det samme ...
  Pigernes stemme er klangfuld,
  Leonid er vores mester!
  
  Og vor konge vil ikke give efter i kamp,
  I konstruktionen af en stor gigant...
  Han slår modstanderne hårdt,
  Og det viste sig at være en rasende opstilling!
  En smuk sang blev samlet op af pigerne. De er så vidunderlige og fyldige sangere. De har sådan en smuk sang.
  Ja, fantastiske piger.
  Så skrev den strålende Natasha, den mest storslåede af pigerne.
  Her er hun tvunget til at stoppe og skyde mod kinesiske fly. Kaster en granat med bar fod. Skyder en stormtrooper ned og udbryder:
  - Sejr!
  Krigen med Kina fortsætter ... Men de sovjetiske tropper slår slag efter slag mod tropperne i Maos imperium.
  Det er allerede november 1970... Så mange mennesker blev dræbt, især fra siderne af det himmelske imperium. Og kampene er hårde.
  Men intet vil stoppe de sovjetiske piger, og ingen vil vinde. Piloter har især succes, da de kommer tættere på Beijing.
  Mens essensen og sagen, kæmper andre krigere. Her er for eksempel krigere fra Storbritannien kommunistiske frivillige.
  Jane Armstrong og hendes mandskab. Dette er den sejeste dame. Og venlig på samme tid. Skyder med bare tæer på kinesiske køretøjer og kvidrer:
  - Jeg er en yndefuld bøffel!
  Denne bondepige vil ligesom sine bare tæer også trykke på Gringet og brøle:
  - Jeg er hertuginden, der leder efter!
  Og smadre Kinas fireoghalvtreds.
  Malanya er mere beskeden og skriblerier fra maskingeværer. Men han gør det pænt. Pigernes kampvogn er en stor "Challenger" -5, og ret tung. Fremskrider sig selv, ikke for hurtigt.
  Malanya bevæger sine bare fødder og kvidrer:
  - Og jeg gør oprør, jeg gør oprør højt!
  Matilda, chaufføren, blottede også sine tænder. Så hun stråler strålende med et smil, under skarlagenrøde læber. Nå, hvorfor ikke en terminator pige? Selvom han kun styrer en massiv tank.
  Pigerne her er engelske, men også depraverede. De ønsker kærlighed og hengivenhed. Jeg vil virkelig gerne. Og også berømmelse. Også selvom det er dumt. Krigere, selvfølgelig, med sådan et ry, som spidsmus. Og deres skønhed er fantastisk.
  Især allerede omkring frosten, og de er i bikini. Men det er fantastisk! Det er de seje hunner. Og de fniser. Elsker anderledes og besættende tilgange. Og pigerne vil have mange ting. Først og fremmest venlighed.
  Gringeta deltog også i torturen. Hun flåede den fangede kinesiske drengs tøj af og trak ham op på stativet. Hun klemte sine bare fødder ind i en stok, hængte sten og strakte offeret. Drengen hang, og Gringeta brændte hans krop med et rødglødende koben. Hun kunne virkelig godt lide at torturere drengen sådan.
  Englænderen overtog også forhørsmetoder fra nazisterne. Det er behageligt at brænde drengens solbrune, glatte, hårløse hud. Og sådan en vidunderlig duft - som et lam på et spyd stegt. Kun Gringeta er tilbage til at slikke sig om læberne.
  Så tændte pigen bål og begyndte at stege hælene. Hun nød også virkelig processen. Sådan tortur... Gringeta peppede drengens sår og stegte ham. Og så gjorde hun ikke. Drengens ben blev skåret af og spist. Rigtig godt kød. Det smager af svinekød.
  Gringeta er en meget sund og stærk pige. Hun kunne sluge en vædder eller en gris ad gangen. Og spis noget mere skinke. Eller drik rødvin. Hvor er det en fornøjelse for denne bondekone at plage, at plage.
  Drengen døde af smertechok. Gringeta slugte af menneskekød. Og med nød og næppe dansede hun derefter - som en vild. Nåh, nok, der er noget ømt med en skorpe. Og hvis du salver med peber eller ketchup.
  Og tygge det med velbehag... Gringeta slikkede stadig om læberne. Selvom det er en skændsel at være kannibal. Men hun ville have menneskekød. Og hvad kan man sige imod dette? Nå, hun vil gerne spise sådan! Men du kan se, appetit kan være ubegrænset.
  Gringeta skød mod en kinesisk T-54. Hun brød igennem rustningen med et alt for dødeligt projektil og kvidrede:
  - Kort sagt, jeg er en skrigende banzai-pige!
  Og igen klukker, og blottede tænder af en tiger. Og sender i alle retninger lyset fra projektører.
  Og så fniser Malanya og råber:
  - Jeg tager alle og river dem i stykker!
  Og han vil presse sine bare fødder på aftrækkerne til et maskingevær. Og hvordan han vil begynde at skyde alle infanterister. Og bogstaveligt talt slå, som en le slår græs.
  Pigen skød mange. Og hvordan du blotter dine tænder... Og igen vil han tage og skyde! Og lad os klippe igen!
  øh, og tæve...
  Malanya gør alt med et grin... Og skyder på fjenderne. Og han forvandler underdogs til slaveri. Wow, du, hvilken djævel! Nå, bedstemor...
  Han hengiver sig også til tortur. De stak især et kinesisk Komsomol-medlem i brystet med rødglødende nåle. Og hun gennemborede hele sit bryst. Gennemboret gennem brystvorterne. Sådan et fedt Malanya. Og hun gennemborede pigens mave med en lang nål - lige ind i navlen. Snoede det...
  Og som han griner. Vis sprog. Og vil få dig til at grine igen. Og hvis du også medbringer et lys tændt på brystet med karminrøde brystvorter. At boble og blære.
  Her morer hun sig med tortur. trak en tilståelse frem.
  Åh, Malanya, og du er en smuk barfodet, lyshåret pige!
  Og så begyndte Matilda at knuse kinesiske soldater med larver. Og i øvrigt presser han dem kraftigt. Og glem samtidig ikke at brøle:
  - Jeg er en dødsensfarlig pige!
  Og nedstigende fra skarlagenrøde læber, lyse, strålende gnister. Dette er virkelig en pige - en pige for alle piger. Hvorfor en pige? Fordi også bødlen og horen. Og torturerede fangerne.
  Desuden gjorde Matilda dette ved hjælp af specielle anordninger - som en sadel og trak tilståelser ud. Hvad kun med denne smukke pige kom ikke op.
  En af torturmetoderne var. Hun tog den bare fod af en Komsomol-pige, klemte den i en skruestik og begyndte at klemme. Og indtil knoglerne revnede. Og huden sprang, blodet løb ud. Og den stakkels pige havde så ondt, at hun besvimede af chok.
  Matilda knurrede:
  - Så det bliver med alle ...
  Og hun dyppede et andet Komsomol-medlem i kogende vand. Også tortur. Først i kogende vand, og derefter i isvand. Og så igen i kogende vand. Og igen i hullet. Det gør meget ondt, og pigens hud bliver så rød, skoldet.
  Kommandøren selv, datter af Lord Jane Armstrong, undgik tortur. Og jeg ønskede ikke at deltage i dette snavs. Så klædte kineserne hende af og piskede hende med brændenælder. Jamen, sikke en tulle! Og pigen blev behandlet så grusomt. Så smurte de Herrens døtres nøgne såler med olie og lagde dem under kogekarret. De tændte bål og begyndte at stege pigens hæle. Og det var bare vildt smertefuldt.
  Stakkels Lady Jane, hvor blev hun hånet... Men intet var i det mindste ikke forkrøblet, og blærerne gik ned i løbet af få dage. Så det er sagtens muligt at nyde livet og nyde.
  Jane kommenterede filosofisk:
  - Men hælene bliver stærkere!
  Det er selvfølgelig ikke særlig godt at dræbe kineserne, men herrens datter blev tvunget til at fortsætte sin hadefulde karriere. Og hun så sine venner blive mere og mere til udyr og bødler.
  Jane trykkede sine bare fingre, yndefulde ben på joysticket og knurrede:
  - Hver hund har sin dag!
  Sovjetiske tropper pressede kineserne kraftigt. Og vi var allerede på vej til Beijing. Det himmelske imperiums hær led enorme tab. Men kinesiske tropper forsøgte stadig at rykke frem. Allerede det nye år 1971 slog til. Snart fylder krigen to år. Og kampene koger som en vulkan. Flere og flere millioner kinesere melder sig ind i kampen.
  Trods vinteren går det himmelske imperiums drenge til angreb barfodet og fylder op med ligdynger.
  Kampene er hårde.
  Og Natasha mejer dem ned med et hurtigskydende maskingevær. Afskærer kæmperne fra det himmelske imperium i rækker.
  Han kaster en granat med sin bare fod og siger:
  - For moder Rusland!
  Krigen kan selvfølgelig fortsætte i lang tid. Men den modige kriger Mirabela slog en raket ind i bunkeren, hvor Mao Zedong var. Lederen af Kina, den store styrmand, døde. Og som et resultat er den vanvittige krig endelig forbi.
  Den 23. februar 1871 ophørte fjendtlighederne. Og USSR og Kina sluttede fred.
  Sandt nok fortsatte territoriale stridigheder, og allierede forbindelser blev ikke umiddelbart etableret. Men det er en anden historie.
  HVIS KAPLAN BLEV BLEVET, OG LENIN LEVER
  Attentatforsøget på Lenin fandt ikke sted. Kaplan missede, og Vladimir Iljitsj undgik at blive ramt af en kugle, der forårsagede blokering af blodkar og førte til et for tidligt slagtilfælde. Som et resultat fortsatte Lenins regeringstid.
  NEP var kun et midlertidigt pusterum på vejen til bevægelsen mod socialisme. Og Vladimir Iljitj satsede på tvungen industrialisering. Og det var hans idé, der ligner Stalins. Og så går vi...
  Lenin gennemførte kollektiviseringen ikke så groft, og hungersnøden blev undgået. Og dette er den utvivlsomme fortjeneste af Vladimir Ilyich. Og USSR begyndte at rejse sig.
  Men så kom Hitler til magten. Og han begyndte at skabe det tyske rige.
  Lenin forsøgte også at flirte med ham. Og han hjalp med at bevæbne sig.
  Hitler annekterede Østrig til Tyskland - udførte Anschluss. Så og Sudeterlandet, hvilket er grunden til, at München skete.
  Men både de allierede og Lenin ønskede ikke at give ham Polen. Og krigen begyndte. USSR-hæren erobrede Polen fra øst. Lenin delte ligesom Stalin polakkernes stat med Hitler. Og en hemmelig protokol blev oprettet.
  Uoverensstemmelsen med den virkelige historie skete i Finland. Lenin udrensede ikke hæren, og hans tropper var mere effektive.
  Tukhachevsky gennemførte en strålende omvej af Mannerheim-linjen. Og Finland blev besejret på kortest mulig tid og befriet af Den Røde Hær.
  Tukhachevskys manøvre var fantastisk. Og sådan en vidunderlig sejr. Hitler erobrede Frankrig og opgav midlertidigt krigen med USSR.
  Führeren besluttede, at Rusland var for stærk, og at Storbritannien skulle overtages først.
  Luftslaget om England var tabt. Og Hitler begyndte at lede efter andre veje. En af dem er landgangen af Rommels korps i Libyen. Og forsøger at overtage Afrika. Tyskerne gennemførte med succes erobringen af Jugoslavien og Grækenland. Men landgangen på øen Kreta var store tab værd. Men lidt senere erobrede nazisterne Malta med mindre skade på sig selv. Og dette var deres utvivlsomme succes. Rommel tog Tolbuk, modtog yderligere fire panserdivisioner og udviklede en offensiv mod Egypten. Suez-kanalen blev erobret. Og taget under kontrol. En anden stor succes var erobringen af Gibraltar. Med dette citadels fald havde nazisterne mulighed for at overføre tropper til Afrika langs den korteste afstand.
  Efter de sovjetiske troppers hurtige blitzkrig i Afrika og sejren ved Kholkin Gol satte Hitler stor pris på den Røde Hærs magt og regnede ikke længere med en blitzkrig. Og han forberedte sig på en alvorlig krig.
  Tyske tropper flyttede til Mellemøsten. Den gamle Lenin var ret passiv. Lokale arabere støttede nazisterne og bidrog på alle mulige måder til deres offensiv. Og det var ret vellykket og rigt med Hitlers præstationer.
  Samtidig blev Afrika invaderet. T-4 kampvognen blev moderniseret og udstyret med en længere pistol. Og denne bil kørte godt.
  Tyskerne gennemførte erobringen af det sorte kontinent, uden at støde på alvorlig modstand. Briterne var i undertal og i undertal.
  Nazisterne absorberede gradvist Afrika og vandt i Mellemøsten. Japan gik også ind i krigen og angreb USA i Peru Havn. Og det viste sig at være et ret stærkt træk. Og hvordan samuraien ødelagde amerikanerne. Og beslaglagde ejendele i Asien. Singapore var uindtageligt fra havet, men japanerne tog det fra land.
  Og dette er en ny, stor succes for nazisterne, så USA blev presset.
  I 1942 indledte nazisterne en offensiv mod Indien og erobrede det ... Og Afrika blev erobret i slutningen af august. Tyskerne gennemførte også Operation Isbjørn, der også erobrede Sverige. I september blev Schweiz også erobret. Derefter indledte nazisterne et aktivt angreb fra ubåde og fly på Storbritannien.
  Fritz havde fremragende nye Ju-188 bombefly med mere avancerede former, og de bombede Storbritannien. Pilot Marseille dækkede sig selv med herlighed og blev en rigtig legende.
  Tyskerne slog briterne som suger på havet i luften. Så stillede Hitler dem et ultimatum. Churchill var klar til fred, men det var for sent.
  Samtidig blev en hel familie af nye kampvogne udviklet i det tredje rige: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. De forsøgte at gøre dem så ens som muligt, flere forskellige størrelser. Men Mouse havde to våben. Og det gjorde tanken bredere og tungere.
  Tyskerne fortsatte med at opbygge deres potentiale. Yu-188 bombede Storbritannien, og Yu-288 var på vej, endnu kraftigere og højhastighedsfly.
  Führeren krævede at smadre Storbritannien.
  Marseille, efter at have skudt tre hundrede fly ned, blev tildelt den tyske Ørneorden med diamanter. Og da han skød fire hundrede ned: han modtog Jernkorsets Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og det var den første, der modtog en pris på dette niveau. Og for fem hundrede fly blev han tildelt jernkorsets storkors. Og det var en meget fed præstation.
  Men Marseille fortsatte med at score hurtigt. Især da ME-309 dukkede op med en høj hastighed på 740 kilometer i timen, og syv skydepladser.
  Marseille på dette fly ødelagde modstanderne af Det Tredje Rige. Da hans konto nåede op på tusinde fly, blev han overrakt en særlig pris: Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  England holdt sig desperat under Luftwaffes slag. Men hendes flåde var ved at smelte. Og det tredje riges ubåde blev mere og mere magtfulde og perfekte.
  Og de pressede Storbritannien så, bare gudløst. Så, endelig, i juli 1943, fandt landingen sted. Og denne gang tyskerne brugte den nyeste af deres kampvogne var i stand til at opnå sejr. Og Storbritannien gjorde modstand i kun to uger.
  Efter Storbritanniens fald blev Hitler betænksom. Kæmp mod USA eller prøv at vende mod øst? Lenin døde i en alder af treoghalvfjerds, efter at have levet omtrent lige så længe som Stalin og tyve år mere end i den virkelige historie, i januar 1944.
  På dette tidspunkt havde tyskerne erobret Island og sammen med japanerne Australien. Det Tredje Rige opnåede meget.
  Men USA forblev uberørt, og beslutningen blev truffet om at besætte dem.
  Men i stedet for Lenin blev Leon Trotskij nu formand for USSR. Og dette er en ren jøde. Og han kunne ikke lide Hitlers antisemitiske politik.
  Men Leon Trotskij er en meget snedig politiker. Og så besluttede han sig for ikke at drille Hitler endnu. Og tilbød endda at kæmpe med USA sammen.
  Tysklands Führer gik med til dette.
  Og så gik den røde hær til offensiv i Alaska i sommeren 1944.
  Og Hitlers tropper rykkede frem gennem Grønland og videre til Canada, og gennem det allierede Argentina og Brasilien, som var gået over på det tredje riges side, fra syd.
  Krigen trak ud på grund af kommunikationens længde. Alligevel tabte USA. Tyskerne fik en kampvogn fra "E"-serien. De oversteg de amerikanske. Udover "Pershing" og "Superpershing" i 1945 havde USA næsten ingenting. Og tyskerne dominerede kvalitativt fjenden. Sovjetiske kampvogne var også meget bedre end amerikanske. Den tyske MP-44 kampriffel, som bogstaveligt talt mejede dem ned, overgik også amerikanerne.
  USA kæmpede længe og hårdt på grund af sin magtfulde økonomi og store befolkning. Adskillelse ved havet og overdreven strækning af kommunikation gjorde det vanskeligt at afslutte Amerika hurtigt. Og USSR, der erobrede Alaska, havde sine egne vanskeligheder. Men krigen blev ved og ved ... Og i det femogfyrre år blev næsten halvdelen af USA erobret. Den 9. maj 1946 kapitulerede USA. Dermed sluttede Anden Verdenskrig.
  Tysklands, Japans og USSR's hegemoni blev etableret i verden. Rusland fik Alaska tilbage, og næsten halvdelen af Canada. Således kom den midlertidige fred.
  Det tredje rige hvilede midlertidigt, men den 20. april 1953 angreb Japan. USSR havde på dette tidspunkt allerede en atombombe. Leon Trotskij døde, i en mærkelig ironi, ligesom Stalin i marts 1953. Men han blev efterfulgt af Voznesensky, som viste sig at være en meget stærk leder. Og han gik også i krig med Japan.
  Hitler er ikke for gammel endnu, og førte en sund livsstil og spiste ikke kød. Og så var han stadig i live.
  Det Tredje Rige og USSR kæmpede med Japan i mere end et år, og til sidst blev det erobret, blot den 12. maj 1954.
  Dermed endte endnu en krig. Og USSR styrkede sine positioner: returnerede det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen samt Manchuriet, Port Arthur og Korea til sig selv.
  Og dette var den sidste krig.
  Det Tredje Rige besluttede at starte rumudvidelse. Og også USSR... Hitler døde i marts 1960, efter at have formået at afholde en folkeafstemning den 20. april 1959 om oprettelsen af et monarki. Og hans søn efterfulgte ham. Og takket være dette forblev Det Tredje Rige stabilt.
  Og samtidig med Hitlers fødsel den 20. april 1959 fløj astronauter til Mars. Mere præcist begyndte og sluttede det på seks måneder. Således begyndte en ny rumalder. USSR fløj til Mars ti år senere .... I 1980 besøgte folk alle solsystemets planeter, og det er fantastisk.
  Og i 2020 begyndte den første interstellare ekspedition.
  
  
  KRIG I AFGHANISTAN
  Den 1. august 2001 angreb russiske tropper Taleban med fly og missiler. Hovedmålet var at forhindre det sandsynlige nederlag for den nordlige alliance. Beslutningen er til dels rimelig, men ... Bin Laden opgav terrorangrebet i Amerika og besluttede at fokusere helt på Rusland. Krigen brød ud med fornyet kraft.
  Vesten fordømte selvfølgelig Rusland. Og Bin Laden opfordrede til terrorangreb mod Putin-styret. Taliban modtog forstærkninger fra Pakistan og forsøgte igen at rykke frem. Mordet på Ahmad Shah Massoud hjalp i høj grad Taliban frem. Rusland optrappede bombningen. Separate dele af specialstyrkerne blev også kastet ind i kampen. Kampene viste sig at være meget blodige.
  Rusland blev mere og mere involveret i krigen i Afghanistan. USA, vestlige lande, den islamiske verden leverede våben til Taleban. Kampene var blodige. Rusland involverede mere og mere sin hær der.
  Både kampvogne og selvkørende kanoner blev overført
  Taliban bombede. Og russiske tropper kæmpede med ulige kræfter. Mere præcist blev metoderne til guerillakrig brugt mod dem.
  I Rusland er Putins modstand skærpet. Kommunisterne huskede, at han var Jeltsins efterfølger og trak Rusland ind i nye krige. Liberale var også utilfredse. Putin var ved at miste støtten i samfundet. Tabene under den afghanske krig voksede.
  Der var mere end nogensinde mange skandaler og forfalskninger i valget til statsdumaen. Kommunisterne styrkede deres positioner. SPS og Yabloko kom ikke ind i parlamentet. Moderlandsblokken dukkede op. Forenet Rusland modtog også meget, og det liberale demokratiske parti tilføjede. Men valget var skandaløst. Motherland, Liberal Democratic Party og United Russia beholdt myndighedernes kontrol over Dumaen. Men kommunisterne var stærke. Ved præsidentvalget vandt Putin kun i anden runde. Og krigen i Afghanistan fortsatte som i Tjetjenien.
  Rusland sad fast der. Flere og flere tropper blev bragt ind. Og kampene eskalerede. Og antallet af angreb var eksplosivt.
  Oliepriserne er ikke steget for meget. Så der var ingen krig i Irak. Og snart blev sanktionerne ophævet fra Saddam Hussein. Hans regime begyndte at samle styrke igen. Og forbered dig på krig med Iran. Og USA hjalp ham med dette. I 2007 blev valget til Statsdumaen afholdt med stor succes blandt kommunisterne, som endelig fik flertal.
  Under disse forhold, på trods af forfatningen, stillede Putin op til en tredje periode, idet han greb til folkeafstemningsmekanismen. Og det lykkedes ham at ændre grundlovens ordlyd ved at afskaffe to valgperioder.
  Som et resultat kunne den gamle og kede Zyuganov i 2008, under betingelserne for informationspress, ikke besejre Putin.
  Men så forværredes situationen for regimet endnu mere. Krigen i Afghanistan har stået på i mange år. Og der var ingen ende i sigte for hende.
  Putin stillede op for en fjerde valgperiode midt i den økonomiske krise. Og skandaler med korruption, og det er vælgerne trætte af. Chancerne for en diktator er blevet mindre.
  Men igen blev den administrative ressource og massive forfalskninger sat i værk. Folk strømmede ud på gaderne, og massesammenstød fandt sted. Blod spildt.
  Putin stillede også op til en fjerde periode i 2012. Og igen krigen i Afghanistan og krisen. Og samtidig konstante sammenstød med politiet, alle mulige stævner og meget mere.
  Ikke et øjebliks fred. Maidan fandt sted i Ukraine. Men Krim kunne ikke presses ud. Den lokale befolkning havde ikke rigtig lyst til at tage til Putins Rusland. Poroshenko kom til Ukraine, og alt var mere eller mindre vellykket. I 2016, på grund af faldende olie- og gaspriser, opstod toppen af krisen i den russiske økonomi. Putin gik til den femte periode. Og han vandt takket være massive forfalskninger og udelukkelsen af alle fra valget undtagen den kedelige og gamle lomme Zyuganov.
  Og krigen i Afghanistan fortsatte med endeløse strømme af zinkkister.
  Nu er 2020 ankommet... Putin blev valgt til en sjette periode, og hans lommerival Zyuganov blæste den igen. Og krigen har stået på i næsten tyve år.
  Krigen raser stadig i Afghanistan. Piloterne Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova slår fra luften.
  Smukke piger kæmper i én bikini og trykker på joystick-knapperne med deres bare tæer.
  Selvfølgelig er moderne krig ikke så interessant som Anden Verdenskrig. Så skulle pigerne vise mirakler af tapperhed og heltemod.
  Nu klarer computeren det meste af arbejdet for dig. Og det hele er ikke så fantastisk.
  Nej, et sted for bedrifter. Anastasia Vedmakova fløjtede... grinede... Ja, der var kampkampe, og de siger noget mere. Og nu, bare en knap med en bar fod, trykket, og en computerstyret raket flyver. Hvor er luftkampene? Taliban har ingen luftfart.
  Hvis de russiske tropper lider tab, så kun fra sabotage, miner og stealth-angreb.
  Nogle gange forgifter ISIS- og Taliban-krigere russiske soldater. Generelt bliver krigen mere og mere beskidt. Som i Syrien virker det ikke. Lokale tropper er ret svage, og Iran sender ikke sine styrker. Lokale kræfter ændrer sig. Mujahideen har støtte fra befolkningen. Desuden har regeringen i Kabul længe ikke været nogen autoritet.
  Desuden er det vigtigste, at Taleban er stærke og forenet med ISIS. Et forsøg på at forhandle med Taleban mislykkedes. Og de skulle slet ikke forhandle med ISIS. Og så er der Pakistan og islamiske lande, der hjælper Mujahideen.
  Amerikanerne undgik med succes terrorangrebet den 11. september, de skubbede disse hæmorider ind i Rusland. Putin besluttede tilsyneladende, at havet var knæ-dybt for ham, og at alt ville blive afgjort sejrrigt og med få blodsudgydelser. Men det viste sig, at afghanerne ikke ønsker at leve efter Ruslands opskrifter, herunder USA. Og Rusland er ikke så let ...
  Det er ikke muligt at besejre Mujahideen ved bombning. Lokale styrker er svage og bange for at kæmpe. Flere og flere spetsnaz-enheder skal kastes i kamp. Krigen udfolder sig.
  Anastasia Vedmakov følte sig trist... Alt, hvad der ikke bliver gjort i verden, bevæger sig i en form for spiral. Men livet går videre.
  Efter at amerikanerne moralsk forlod Afghanistan, angreb russiske fly terroristerne og støttede lokale styrker fra luften. Samtidig begyndte udvalgte enheder af specialstyrkerne at jage efter lederne af de militante.
  To charmerende piger, Margarita og Anastasia, kæmper en ulige kamp i kløften. Skønhederne er høje, meget stærke og muskuløse, i beskyttende kamæleon-regnfrakker. Denne forklædning gør kæmperne usynlige takket være computergrafik.
  Men begge unge damer var ikke disciplinerede. Efter at have kravlet i bjergene i snesevis af kilometer og stødt på en bande, åbnede de ild og ville ikke dele med nogen. Deres hurtigskydende maskingeværer med kugler med urankerne er virkelige dødsbærere. Krigere, der hoppede i sneen, slog Mujahideen.
  Margarita skød fra sin granatkaster, en pulsar blinkede og slog et dusin banditter ud. Et par dråber blod kom endda på hjelmens gennemsigtige rustning.
  Pigerne har de mest moderne våben. Computer vejledning.
  De, to høje søde, er et helt regiment værd. Krigere sender køer og vælter Mujahideen i rækker.
  Jorden brænder og blod sprøjter. Mujahideen snerrer desperat. Pigerne blev endelig hooked. Ikke forfærdeligt for deres rustning, men kamæleonkappen er ude af drift. Ikke desto mindre er enheden med computerusynlighed for skrøbelig, og i praksis er den ikke så god og dyr.
  Der var for mange kæmpere.
  Margaret foreslog:
  - Skal vi efterlyse forstærkninger?
  Anastasia rystede på hovedet.
  - Lad os gøre det selv!
  Pigerne, i hjelme og kampdragter, fortsatte med at kæmpe. De brugte små, men meget tætte kugler med sprængstoffer. Men alligevel fik ammunitionsladningen en ende. Og de militante blev ved med at komme.
  Pigerne begyndte at gå. Men det var allerede for sent. De endte i et rigtigt helvede. Hundredvis af Mujahideen klatrede fra alle sider.
  Margaret mumlede:
  Vi mangler ammunition og granater. Nu er der kun nærkamp!
  Anastasia smilede og bemærkede:
  - Sammen, mod tusind! Der er kun én tilbage!
  Margarita nikkede indforstået og hilste:
  - Ja, vi kalder ild på os selv!
  Anastasia skreg og børstede støvet af, hun blev igen ramt af en stor kaliber riffel. - Sandsynligvis kommer der et blåt mærke, - tænkte pigen.
  Hun så sig omkring og råbte:
  - Der er et hul! Lad os springe ind, måske overlever vi beskydningen!
  Margarita sendte i radioen:
  - Der er mere end tusind banditter omkring os! På pladsen 54-85-83 giv et hav af ild!
  Pigen blev igen ramt af et dusin udbrud på én gang, og væltede igen. Gennem rustningen mærker den muskuløse krop slagene. De ramte også Anastasia.
  Begge piger kravlede på alle fire til et snævert hul i bjerggranitforkastningen. Først pressede Anastasia sig igennem og gled ned i dybet, derefter Margarita. Tunge granater og russiske artilleriraketter faldt allerede fra oven.
  Et stort fragment ramte hjelmen og knækkede kulfiberen. I baghovedet, som ramt af en kølle. Den forbløffede pige gled med nød og næppe gennem hullet og begyndte at falde ned i en dyb, håbløs afgrund!
  
  ADSKIL VERDEN MED HITLER
  Antag, at Führeren ville have accepteret Stalins sidste forslag om en separatfred i september 1943? I virkeligheden var dette for Tyskland allerede den sidste chance for frelse. Slaget ved Kursk var tabt, og russerne beviste, at de kunne vinde selv om sommeren. De allierede erobrede Sicilien og landede i Italien.
  Den vigtigste satellit - Mussolini mistede magten og landet.
  Nej, virkelig, hvis det er sandt, at Stalin tilbød fred til Führeren, så var Hitler den sidste kretin, der afviste det. Og hvad der kunne komme ud i dette tilfælde.
  Verden er i nul-varianten. Wehrmacht-hæren trækker sig tilbage til grænsen. Samtidig bliver store styrker af nazisterne overført til Italien. Og vigtigst af alt, så går luftfart med hærdede esser også der.
  Allierede tager meget mere skade. Tyske "Ferdinands", "Panthers" og "Tigers" spiller ind. Alle disse maskiner er meget stærkere end de amerikanske Shermans og de engelske Churchills.
  Ja, og de tyske divisioner er mere erfarne, trænede og disciplinerede end de amerikanske og britiske. Og endnu flere.
  I begyndelsen af november blev de allierede drevet ud af Italien. Og i december blev de fordrevet fra Sicilien. Vestens tab var enorme. Nogle fanger mere end tre hundrede tusinde. Kampene viste, at "Sherman" mod "Panther" slet ikke trækker. Ja, og også imod "Tigeren". Og at amerikanerne er fortabt, efter at de er faldet under presset fra kampvognshorden fra Wehrmacht.
  Efter de allieredes nederlag i Italien tøvede Churchill. Og mødtes med Roosevelt. Samtalen berørte emnet: hvordan fører man krig uden USSR? Den tyske Focke-Wulf viste sig at være den mest magtfulde enkeltsædede jagerfly fra Det Tredje Rige i bevæbning. Og med succes modstå amerikanske fly. Og på vej og jetfly. Der er ikke noget at sige til tanke. "Sherman" i en kampvogn - nul. Og endda mærkbart ringere end den forældede tyske T-4. Især i en pistol. "Churchill" er i hvert fald bedre beskyttet.
  Det rigtige outfit viste, at det var urealistisk at befri Europa fra nazisterne.
  Roosevelt og Churchill tøvede. Men det er Hitler ikke. Führeren lagde pres på Franco, truede med besættelse og tvang alligevel Spanien til at lade de tyske tropper passere til Gibraltar. Fæstningen faldt i februar. Og så krydsede tyskerne det smalleste stykke ind i Marokko. Begyndte beslaglæggelsen af de franske kolonier. Kampene viste de tyske jordenheders store kampevne, deres udholdenhed og udstyrets kampkraft.
  Det nyeste MP-44 maskingevær begyndte at ankomme til de nazistiske enheder, og ME-262 dukkede op på himlen.
  I løbet af foråret besejrede nazisterne et par dusin allierede divisioner, erobrede Marokko og Algeriet og gik ind i Tunesien. I begyndelsen af juni kæmpede allerede tusind jet ME-262'ere på himlen, uden sidestykke i bevæbning og hastighed.
  Ikke desto mindre forsøgte briterne og amerikanerne i begyndelsen af juni stadig at lande i Normandiet. Men de ventede der. Forrest dukkede "Panther" -2 og "Tiger" -2 op, sandsynligvis mere avancerede kampvogne med kraftige våben. Og stærkt skrånende pandepanser. Deres kanoner gennemborede alle de allierede kampvogne på stor afstand.
  Tyskerne havde også et stort antal af deres tropper, som fyldte dem med udlændinge og total mobilisering, samt soldater, der vendte tilbage fra fangenskab.
  Junilandingen endte med et fuldstændigt nederlag af de allierede, med tilfangetagelse af mere end en halv million soldater og officerer. Efter katastrofen i Normandiet tilbød Churchill fred til Führeren på en post-facto basis. Det vil sige, at den, der kontrollerer hvad, så bliver bagved. Tyskerne havde netop slået briterne ud fra Tunesien og gået ind i Libyen, og på den sydlige flanke nærmede deres tropper sig Cameroun.
  I mellemtiden var forhandlingerne i gang, det lykkedes for nazisterne at komme ind i Egypten. Führeren, der følte sig stærk, krævede, at alle franske ejendele blev givet til ham. Samt det nordlige Afrika og Irak med Kuwait. Og betale erstatning.
  Churchill afviste dette forslag. Men briternes stilling forblev vanskelig. Tyskerne har en ny let, manøvredygtig og, vigtigst af alt, let at fremstille og billig jetjager XE-162, og en jetbomber "Arado". Det sidste fly kunne ikke indhente jagerfly, og det er svært at skyde ned med antiluftskyts. Så briterne har tilføjet problemer. På landjorden vandt tyskerne. Erobrede Egypten, derefter Palæstina. Og så, med støtte fra lokalbefolkningen, invaderede de Irak og Kuwait. De tog også kontrol over disse områder.
  Briterne overgav sig, og kolonitropperne deserterede. Skræmte over nederlagene øgede de britiske kapitalister deres pres på Churchill.
  Ubådskrig var også aktiv. Tyskerne søsatte en ubåd på brintoverilte, og opnåede endnu mere total overlegenhed til søs.
  Ved udgangen af 1944 havde tyskerne erobret næsten hele Mellemøsten og det nordlige Afrika. De første kampvogne i "E"-serien, mere avancerede og smidige, dukkede også op foran.
  Churchill mødte stærk modstand. Han blev bedt om at blive fyret. Roosevelt turde ikke engang stille op for en fjerde periode. Og den unge republikanske kandidat vandt.
  Hitler i vinteren og foråret 1945 rykkede frem til det sydlige Afrika. Erobrede flere og flere territorier. Samtidig forberedte man et angreb på selve Storbritannien. Ubådskrig blev mere og mere aktiv.
  Sommeren er kommet... Fritzerne har testet den nye E-50 tank. Denne maskine havde ingen sidestykke og kunne betragtes som uovervindelig. Yu-287, en jetmaskine af højeste klasse, dukkede også op. Pressede briterne retfærdigt. Og så i august fulgte landingen. Sådan en vovet operation. Storbritannien holdt ikke tre uger. Tyskerne tog London og lo.
  Führeren havde personligt store forhåbninger til "E"-serien. Tankene i denne serie adskilte sig i placeringen af motoren og transmissionen sammen og gearkassen på motoren. Dette gjorde det muligt at fortætte layoutet og lave lave silhuetter. Bilerne er mere kompakte. For eksempel havde SAK E-25, der vejede 26,6 tons, en frontalpanser på 120 mm ved en hældning på 45 grader og 82 mm sidepanser - plus ruller.
  Dette gjorde den selvkørende kanon uigennemtrængelig for britiske og amerikanske kanoner. Og motoren på 700 hestekræfter gav vild fart og manøvredygtighed.
  Briterne blev simpelthen chokeret over E-25 med en 88 mm kanon og bogstaveligt talt revet i stykker af ny teknologi.
  Efter Storbritanniens kapitulation erobrede nazisterne også Island i oktober - ved at gennemføre Operation Icarus. Den amerikanske garnison kapitulerede. Næsten 100.000 soldater blev taget til fange.
  Amerika henvendte sig til Führer med et tilbud om fred og opdeling af indflydelsessfærer. Projektet med atombomben er endnu ikke lykkedes, og Fritzerne er allerede på tærsklen.
  Hitler, efter at have vejet alle fordele og ulemper, besluttede at angribe Amerika fra to sider. Nemlig at bruge brohoveder i Argentina og Brasilien fra syd. Og gennem Grønland og Canada fra nord. Japanerne blev noget bedre, som mestrede produktionen under XE-162 licensen.
  USA havde endnu ikke nok kampklare jetfly. Og flåden led store tab fra ubåde. Og han bed yankeerne, han bed. Hitler insisterede på total krig.
  Führeren havde oplysninger om, at en atomreaktor allerede var blevet oprettet i USA, og at der var arbejde i gang med atombomben. Og beordret til at knuse Amerika.
  Et nyt våben blev lanceret - diskoteker, der er usårlige over for håndvåben, strømlinet af et laminært jetfly.
  De sænkede skibe og savede amerikanske hærfly op. Det seksogfyrre år gik i tyskernes og japanernes fremmarch fra syd og landgangene i Canada fra nord. Det er ret vellykket.
  Tyskerne havde E-50 kampvognen, som var en størrelsesorden overlegen Shermans, Pershings og Pattons.
  En kraftig tank med en 105 millimeter kanon, mindre end to meter høj, med en 250 millimeter frontal panser på skrå, 170 millimeter sider og også på skrå med en køretøjsvægt på otteogtres tons og en gasturbine motor på 1.500 hestekræfter. En sådan maskine blev det tredje riges hovedtank og havde ingen lige. Amerikanerne kunne ikke konkurrere med ham.
  Det er rigtigt, at maskinens store vægt gav anledning til nogle problemer. Derfor dukkede en lettere version af bilen op i form af en "Panther" -4. Denne maskine havde en lettere, men ganske tilstrækkelig pistol på 88 mm, frontalpanser på 150 mm i en vinkel og 120 mm sidepanser, med en vægt på seksogfyrre tons og en motor på 1200 hestekræfter. Denne tank overgik også Pershings og Pattons, idet den var tæt på dem i vægt.
  Tyskerne rykkede frem med succes. Erobret Toronto, Quebec. Sammen med japanerne besatte de Venezuela og Panama. Derefter kom de ned fra syd til Costa Rica, Nicaragua, Honduras og Mexico. Nazisterne var også i stand til at angribe USA fra nord - afskære Alaska. Så fanger det meste.
  I begyndelsen af det syvogfyrre år, mere præcist i foråret, blev næsten hele Canada og Mexico taget til fange af nazisterne.
  De nye fascistiske kampvogne var for overlegne i forhold til de amerikanske. Og luftfart endnu mere! Mod diskoteker - som et stærkt laminært jetfly gjorde usårlige - havde amerikanerne slet ikke våben.
  Så nazisterne dominerede slagmarken. Og MP-54 var meget bedre end den amerikanske maskinpistol.
  Så kræfterne viste sig at være meget ulige. Krigen trak kun ud, fordi amerikanerne havde for meget udstyr og en stor befolkning. Men skiver væltede bogstaveligt talt alle mulige fly og andre maskiner. De handlede ved at ramme - udviklede en hastighed på fem eller seks lyde.
  Så demonstrationen af muligheder var fantastisk. Her hjælper USA og atombomben ikke. Og Hitler har Afrikas, Asiens og titusinder af millioner slavers styrke!
  Amerika bliver gradvist presset. I løbet af foråret og sommeren 1947 havde tyskerne allerede erobret halvdelen af det amerikanske territorium og hele Alaska. Så Yankees kommer som et stykke jern på en ambolt.
  New York faldt i efteråret, og Washington faldt i begyndelsen af december. Den 25. december 1947, lige i tide til jul, kapitulerede USA. Endnu et meget aggressivt slag i Anden Verdenskrig er afsluttet. Det tredje rige har nye tanke i AG-serien - pyramideformet. Og der var stadig Rusland.
  Hitler forberedte sig intensivt på krig. Planlægger en strejke med Japan. The Land of the Rising Sun gengav E-serien på licens.
  Og hun rekrutterede en masse kinesere til sine tropper.
  Men den 20. april 1949 angreb Nazityskland USSR. For anden gang - ved hjælp af pyramideformede tanke af udenlandske divisioner. Og USSR har relativt for nylig modtaget T-54. Maskinen, som dog også kan betragtes som et udyr. Selvom den var underlegen i forhold til AG-50 i beskyttelsen af især siderne og våbnene. T-54 var også underlegen E-50 ... Det vil sige begge typer tyske kampvogne. Men den vejede mindre og var lettere at fremstille.
  Men tyske maskiner producerede fabrikker i halvdelen af verden. Og dette gav Hitler en stor fordel. Derudover var den sovjetiske luftfart ringere i kvantitet og kvalitet end nazisterne. Især inden for våben, panser og fart. Nazisterne er i fremmarch!
  Den Røde Hær er selvfølgelig også stærk, men MiG-15 er lige begyndt at komme ind i tropperne, og hovedjageren er Yak-9. Allerede klart forældet og ude af stand til at modstå den tyske luftfartsmagt. Tank IS-7 gik ikke i masseproduktion. IS-4 blev en massemaskine, stadig ikke en helt perfekt maskine, men nærmer sig E-50 med hensyn til beskyttelse. Sandt nok var den tyske 105 mm 100EL kanon mere kraftfuld og kampklar end 122 mm IS-4. Men den sovjetiske hovedtank er stadig T-34-85, og T-54 er i mindretal. Indtil videre udgives den i relativt små serier.
  Tyskerne brød igennem det sovjetiske forsvar. Og skyndte sig frem. Selvom defensive linjer var kraftfulde. Men Fritz brød alligevel igennem dem. Og selvom det ikke bevæger sig for hurtigt. Minsk faldt i midten af maj.
  Og i slutningen af juni nærmede nazisterne sig Smolensk. Så nazisterne skulle langt hen over ligene. Smolensk selv er godt befæstet og afviser overfald. I begyndelsen af juli nærmede de nazistiske horder sig Kiev. I midten af august blokerede nazisterne Leningrad. Samtidig pressede japanerne på fra øst. Omgivet Vladivostok. Og samuraien tog Khabarovsk.
  Japan havde sin egen version af den kopierede E-50 med en kraftig 88 mm 100 EL kanon og 200 mm skrånende frontalpanser. Denne maskine var overlegen i forhold til T-54 i panserbrydende kanoner og lidt på grund af den større rationelle hældningsvinkel i beskyttelsen, især siderne. Og tanken vejede - omkring halvtreds tons - tungere end T-54, der vejede seksogtredive tanke.
  Japan pressede også på og drev kineserne i kamp. Samuraien samlede en stor styrke.
  I september indtog nazisterne alligevel Smolensk, omringede på alle sider og gik udenom Kiev. Og de begyndte at bevæge sig i det østlige Ukraine. Leningrad havde det svært. Tyskerne nærmede sig Tikhvin. Situationen eskalerede. I oktober gik nazisterne ind på Krim. De begyndte at rykke frem mod Moskva. De omringede Vyazma og indtog Kharkov.
  Den tyske AG-50 er en perfekt maskine - 250 mm skrå panser fra alle vinkler og i form af en pyramide. Og en gasturbinemotor på 2000 hestekræfter. Pistolen sender et uran-kerneprojektil, der kan trænge ind i sovjetiske kampvogne, selv IS-4'ere, på lang afstand. Tyskerne har en stærk pistol. Og selve tanken er uigennemtrængelig for sovjetiske kanoner. Og rustningen er cool, cementeret.
  Kort sagt kunne sovjetiske tanks ikke klare sådanne monstre. Selv IS-7 blev hurtigt sat i produktion igen. Men dette gav lidt mening. I november indtog nazisterne Kerch og blokerede Sevastopol. De tog Vyazma, Orel, Kalinin. Vi tog til Tula. De tog også den heroisk forsvarende Tikhvin. Det er tilbage til Moskva alt på halvtreds kilometer.
  Stalin gik tydeligvis amok. Prøv at modstå en sådan modstander. Stærk Wehrmacht. Men her kommer december. Men nazisterne er klar til vinteren og fortsætter med at rykke frem.
  Voroshilovgrad, Belgorod og Kursk er taget! Tyskerne kom tæt på Moskva. I januar faldt Tula, og Fritzerne var i stand til at omgå hovedstaden fra syd. I februar lukkede ringen omkring Moskva endelig. På samme tid indtog nazisterne også Voronezh og vendte sig mod Stalingrad.
  Stalin selv flygtede til Kuibyshev. Håber åbenbart på at stramme modstanden. Moskva modstod i lang tid. Byen er stor. Men i maj faldt hovedstaden alligevel. Tyskerne havde allerede erobret Kaukasus.
  Japan brød ind i Centralasien. Og tog en masse ting der. I juni indtog tyskerne byen Gorky. Næsten fuldstændig erobret Kaukasus. I juli faldt Saratov, og... Stalin blev affældig og var syg. Beria udnyttede øjeblikket og opildnede lederen. Og i august 1950 tilbød han Tyskland fred. Hitler gik kun med på at overgive sig. Beria, der indså nytteløsheden af yderligere modstand, gik efter det. Dermed sluttede Anden Verdenskrig. Hitler angreb ikke Japan og regerede i flere år endnu.
  Han tvang sine tidligere allierede til at gå ind i markzonen og pålagde besværlige betingelser. Men den 1. maj 1955, i en alder af seksogtres, blev han et offer for styrtet med hans jetline. Og samtidig sagde de alt, hvad der hjalp.
  Den stofmisbrugende Göring var død endnu tidligere. Og Schellenberg, der afløste Himmler, blev den nye regent. Det sidste generede noget Führeren.
  Hitler planlagde at give tronen videre til en af sine mange efterkommere. Men han havde ikke tid ... Der var ingen direkte arving. Schellenberg greb øjeblikket og etablerede sit personlige diktatur. Og samtidig udkæmpede han en krig med Japan. Leverede et atomangreb og knuste den Rising Suns land ved hjælp af dobbelte pyramideformede tanke lavet af plastik. Og selvfølgelig vandt han inden for et par måneder.
  Japan blev besat sammen med dets kolonier. Det tredje riges verdenshegemoni blev etableret. Et brutalt diktatur med et nationalt imperium. Forholdene for slaverne var kun noget afslappede. De blev også anerkendt som ariere, selvom de var andenrangs.
  Schellenberg regerede indtil 1986, hvor han døde. En ny kult opstod... Efter Schellenberg regerede Mainstein, søn af den berømte feltmarskal.
  Imperiet har udviklet sig teknologisk og engageret i rumudvidelse. Der er skabt bosættelser på Månen, Mars, Venus, Merkur, Jupiters satellitter. Menneskeheden, efter at have løst ved barske metoder, begyndte interne problemer at flyve til stjernerne. Videnskaben udviklede sig hurtigere end i den virkelige historie, så alle forskningsinstitutter arbejdede i et enkelt team. Og verdensregeringen stimulerede rumforskning.
  
  
  VERDEN UNDER Ivan den frygtelige zar af Rusland
  Ivan den Forfærdelige blev ikke forgiftet, og som et resultat fortsatte hans regeringstid.
  Først giftede den store konge sig alligevel med en engelsk prinsesse. Og fortsatte samtidig krigen i øst. Han byggede flere byer i Sibirien, herunder Tobolsk. Tsarkanonen blev også støbt.
  Så var der en lille krig med svenskerne. Denne gang var polakkerne på samme side med Rusland. Det var muligt at opnå mere end i den virkelige historie ved at tage Narva med storm og igen generobre de russiske byer. Derefter beordrede Ivan Vasilievich at bygge en by ved mundingen af Neva. Det samme som Peter den Store. Kun med navnet Andrey-grad. Og det er ikke dårligt.
  Russerne sluttede så igen fred med polakkerne. Og de tog Revel. Men den tsaristiske hær tog alligevel Vyborg og befæstede sig i nord. Ivan den Forfærdelige var stærk. Og kommandanten Shuisky viste sig at være ret talentfuld, og Rusland lykkedes mere eller mindre ... Zaren havde en søn ved navn Peter fra en engelsk prinsesse. Dmitry døde under uklare omstændigheder. Fedot døde også. Så i 1600, efter syvogtres regeringer, da Ivan den Forfærdelige døde, blev en ti-årig dreng, Peter den Store, den nye tsar. Og han fortsatte sin fars arbejde.
  Boris Godunov var hans regent. De første tre år var svære på grund af sult, kulde og afgrødesvigt.
  Men så var der ingen bedragere. Og da en ny krig med Commonwealth begyndte, var Rusland klar. En ny kommandant dukkede op - Skopin Shiusky. I en rigtig historie blev han forgiftet ung, men han havde allerede formået at bevise sig selv. Og nu var det fantastisk.
  Russiske tropper under kommando af Peter den Store vandt allerede i 1608 flere sejre og befriede Polotsk og Minsk. Så nåede de Brest, indtog Vilna året efter. Så blev Kiev også befriet.
  Russiske tropper slog polakkerne. Grodno blev også taget, og russiske tropper nåede Galicien.
  Men alle gode ting skal testes. Sverige gik ind i krigen. Det lykkedes endda at tage Vyborg. Men svenskerne blev besejret, og de russiske tropper vendte tilbage til Vyborg.
  Så indtog den tsaristiske hær også Lvov. Og de russiske soldater nærmede sig Warszawa.
  Polakkerne tilbød fred til Rusland: returnere alle de lande, der nogensinde havde tilhørt Kievan Rus. Men Peter den Store fortsatte krigen. Warszawa og Krakow blev også indtaget. Kongeriget Polen blev en del af Rusland.
  Herefter kom der en midlertidig ro. Det, der blev taget, skulle fordøjes.
  Russiske tropper ti år senere i 1620 flyttede til Krim. Og de erobrede dette khanat og indtog også Azov. Og de fik adgang til Sortehavet. Det Osmanniske Rige forsøgte at kæmpe, men led nederlag efter nederlag.
  Russiske tropper ledet af Skopin-Shuisky indtog Istanbul i 1625. Og dette var den største succes for den tsaristiske hær.
  Det Osmanniske Rige brød sammen, og russerne erobrede det i yderligere ti år. Indtil Algier, den sidste ubesatte del af imperiet, faldt i 1636. Så Rusland blev det største land i verden både hvad angår territorium og befolkning. Peter den Store reformerede ortodoksien ved at indføre polygami og opgive treenigheden og gøre den russiske zar til den Almægtiges hovedbudbringer. Rusland i 1640 angreb Iran og erobrede det. Så gik de russiske enheder ind i Indien. De erobrede hende også snart. Vi nåede også Stillehavet. I 1653 havde Rusland allerede taget en del af Indokina. Og krigen med det manchuriske imperium begyndte.
  I 1660 døde Peter den Store, og hans barnebarn Peter den Anden besteg tronen. Han var femogtyve år gammel. Og krigen fortsatte mere vellykket. Og i 1670 blev erobringen af Kina fuldført. Og ti år senere erobrede de både Japan og Korea.
  Det tsaristiske Rusland besatte også hele Indokina og nåede så langt som til Singapore. Samtidig begyndte russerne at bevæge sig tværs over Afrika. Peter II døde i 1700. Og Ivan den Femte blev konge, hans søn. Denne konge var allerede otteogtredive år gammel. Han erobrede også Australien og fortsatte med at bevæge sig gennem Afrika. Erobrede næsten hele det sorte kontinent. Og i 1725 døde han og overførte magten til Peter den Tredje. Han erobrede endelig Afrika. Og så invaderede han Italien. Og han erobrede den uden problemer. Derefter begyndte Rusland krigen for Amerika. Kampene bevægede sig. Efter Peter den Tredje i 1751 kom Alexander den Første på tronen. Han erobrede Tyskland og det meste af Amerika. I 1781 kom Alexander II på tronen. Snart, i 1789, brød en revolution ud i Frankrig. Og zar Alexander II fangede den. Og i 1803 blev Spanien og Portugal også erobret. Nicholas I besteg tronen i 1810. Hun fuldførte erobringen af de sidste territorier i verden og etablerede endelig russisk verdensherredømme i 1825.
  Og således sluttede perioden med fragmenteret fred og uro. Videnskaben begyndte at udvikle sig i et hurtigt tempo. Religionen er blevet moderniseret. Og kirken opgav officielt læren om verdens ende. Tværtimod begyndte de at lære - en person er sin egen lykkes smed, og det vil være godt i verden, og helt fint! Og i 1833 fløj en mand for første gang ud i rummet. Det var en ny fase i Rurik-dynastiets resultater.
  I 1841 fandt en flyvning til månen sted. Dette er den højeste begivenhed i menneskehedens historie!
  Mennesker erobrer rummet. De fløj til Mars i 1853. Og det var en vidunderlig flyvetur. Og tredive år senere har astronauter allerede besøgt alle solsystemets planeter. I 1880 blev den første bosættelse på månen grundlagt. Og så blev det en rigtig by.
  I 1895 slog de første genetisk forbedrede planter rod på Venus.
  Den første permanente bosættelse blev etableret på Mars, og får og køer blev opdrættet.
  Også selvom det er indendørs.
  I 1902 startede den første interstellare ekspedition til Alpha Centauri. Rumskibet fløj i tyve år, og nåede stjernen, kredsede om den og vendte så tilbage ... De mennesker, der fløj der for første gang, var nedsænket i kunstig søvn, hvilket bremsede alle processer i kroppen. Ikke suspenderet animation, men derimod en dybere form for normal søvn. Desuden bevægede folk sig i søvne, og deres muskler atrofierede ikke.
  I 1915 blev den anden interstellare ekspedition til stjernen Sirius søsat, og den skulle lande på en planet, der teoretisk var egnet til udvikling.
  Landede selvfølgelig, og for første gang gik folk på en planet uden for solsystemet. Sandt nok blev der ikke fundet liv, men nogle mineraler og simple bakterier blev fundet.
  Derudover viste det sig, at guldplacere også var på denne planet, og det her er fedt!
  Så begyndte de at flyve oftere ... I 1941 overskred et rumskib for første gang lysets hastighed ... Selvfølgelig havde Einstein ikke ret. Det er muligt at bevæge sig selv teoretisk op til uendelig hastighed. Tyngdekraften overstiger dog også lysets hastighed ti billioner gange.
  Og dette blev prologen til skabelsen af et rumimperium .... I 2001 var der allerede etableret flere hundrede bosættelser på forskellige planeter i galaksen.
  Nogle fandt endda forekomster af diamanter og anden værdifuld malm.
  I 2020 begyndte den første ekspedition uden for galaksen.
  Dette er også et meget imponerende resultat. Der er ikke fundet nogen civilisation i den menneskelige galakse. Livsformer på planeterne mødtes, men de mest primitive. Selv biseksuelle planter og dyr blev ikke fundet.
  Det sagde forskerne dog. Og præsterne forsøgte endda at spekulere i dette og sagde, at livet er umuligt uden Gud! Og mange troede på det. Spontan generation af liv er virkelig usandsynlig. Men eksperimenter har vist, at skabelsen af komplekse syrer i princippet er mulig. Selvom de falder fra hinanden. Og bakterier kan eksistere. Og de fandt dem. Men at have to køn? Her skal der en hel række af mutationer til, og endda så det bevares.
  Ja, i galaksen dukkede to eller tre køn ikke op nogen steder. Og kun den simpleste form for liv var på planeterne. Og det er ikke for alle. Mange planeter, selv lignende i klima til Jorden, forblev øde. Men sandheden om planeterne selv viste sig at være ret meget. Og der var masser af steder at slå sig ned i galaksen. Hvis planeten er langt væk, så kan du trække den op fra stjernen. Hvis du er tæt på, skal du tværtimod flytte væk.
  Fremskridt og videnskab gjorde det muligt at erobre alle tinder.
  Opdagelsen af thermoquark syntese gjorde det muligt at udvinde energi fra et gram stof, der kan sammenlignes med afbrænding af tyve milliarder tons kul. Og disse er mulighederne. Og thermopreon syntese gjorde det muligt at opnå energi to millioner gange mere end thermoquark.
  Menneskeheden har med succes udviklet sig... I 2100 er der allerede dukket hastigheder op, der kan flyve over galaksen på bare en dag. Og det er generelt fantastisk. I 2200 blev de første to planeter og en stjerne skabt af en lille mængde stof.
  I 2300, på grund af opdagelsen af en individuel tidsflod, blev muligheden for en persons genopstandelse bevist, med hundrede procent bevarelse af personligheden. I 2400 var folk i stand til at starte den første flyvning til et andet univers.
  I det menneskelige univers er planeter med to køn af liv og endda en unik fluorplanet med tre slags liv blevet opdaget. Højere dyr med primitivt sprog, religion og endda en antydning af skrift er også blevet opdaget.
  I 2500 blev den første mand fjernet fra tidens strøm. Og nu er døden endelig erobret. Folk har mestret deres univers med mere end 100 sekstillioner af stjerner.
  I år 3000 blev der for første gang skabt et helt univers af kun få atomer.
  Samtidig foregik opstandelsen af de døde. Der var en strid - at genoplive alle eller ej? Vi besluttede, at absolut alle skal genopstå. Selv kriminelle, men genopdrag dem og hold dem under kontrol.
  I 4000 blev processen med at udvinde de døde fra floden afsluttet. Alle mennesker, der nogensinde har levet på planeten Jorden, har opnået udødelighed. Processen med at skabe universer blev sat i gang.
  I år 5000 adlød alle fysikkens love menneskeheden. Selv babyer kunne skabe universer. Folk legemliggjorde nu alle deres fantasier til virkelighed.
  De opstandne fra de døde skabte også universer og lærte hurtigt dette.
  I år 10.000 opfandt menneskeheden nye love for fysik, biologi, kemi. Alle muligheder i mennesker fremstod som evnen til at legemliggøre fantasier. Der var absolut universel lykke og velstand.
  
  ZENON POZNYAK PRÆSIDENT FOR HVIDERUSLAND
  I Hviderusland skete en tragedie ved valget i 1994. Den vigtigste oppositionskandidat Alexander Lukasjenko blev myrdet i et mordforsøg. Og som et resultat slap Vyacheslav Kebich af med en farlig konkurrent. Men hele vælgerskaren i Lukasjenka, beretningen er, at dette er premierministerens sag. Og han tog det og stemte på Zenon Poznyak!
  Og i første runde vandt Zenon Pozniak med stor margin. Kandidat for historiske videnskaber, leder af den hviderussiske folkefront og endda en leder. Personligheden er bestemt karismatisk. Og kendetegnet ved jern vilje stivhed.
  Zenon Poznyak begyndte med sine første skridt at lukke russiske skoler og begrænse det russiske sprog. Så blev valgloven ændret, og den hviderussiske folkefront fik flertal i parlamentet. Så holdt Poznyak en folkeafstemning. Om integration med Europa, om det hviderussiske sprogs status som det eneste statssprog. Og han afskaffede dødsstraffen og afskærmede sig selv fra Rusland. Zenon Poznyak proklamerede: Hviderusland vil være i NATO og i EU.
  Zenon Pozniaks kommende magt havde en indvirkning på Rusland. Alexander Lukasjenko støttede som bekendt Jeltsin ved valget i 1996 og hjalp ham derved med at blive valgt for en anden periode. Zenon Pozniak var imod begge.
  Som et resultat tabte Jeltsin valget, og Gennadij Zjuganov blev præsident i Rusland. Men Ruslands politik har ikke ændret sig meget. Zyuganov fortsatte reformerne og blev af sine medskyldige beskyldt for opportunisme. Og det blev virkelig alvor.
  Men Zyuganov formåede at holde på magten. Og han blev genvalgt. Desuden blev det annulleret restriktivt i to valgperioder i Rusland. Og i Hviderusland ophævede Zenon Poznyak grænsen på to periode. I 1999 blev Hviderusland medlem af NATO. Rusland var kommunistisk i ord, men i virkeligheden fulgte det også vejen for en pro-vestlig orientering. Desuden viste Gennady Zyuganov sig at være endnu mere pro-vestlig end Jeltsin.
  Der var ingen krig i Jugoslavien. Fordi Rusland ikke støttede Slobodan Milosevic, og han gav straks indrømmelser, og det kom ikke til en militær operation. Og et par tusinde liv overlevede, samt gode relationer til Rusland og NATO.
  Der var heller ingen krig i Tjetjenien. Zyuganov styrkede Maskhadov-regimet, som fulgte en stadig mere pro-russisk kurs. Sandt nok truede Taliban Afghanistan. Men i Amerika var der et terrorangreb, og NATO-tropper besejrede Taleban. Og i 2005 sluttede Rusland sig selv til NATO. Gennady Zyuganov blev en nær ven af Amerika.
  Men tiden gik ... I 2008 brød den globale krise ud. I Rusland begyndte den radikale venstrefløjs uroligheder. De anklagede Zjuganov og det kommunistiske parti for forræderi og afvigelse fra Lenins idealer. Den mest fremtrædende leder af oppositionen var Sergei Udaltsov. Men det lykkedes ikke at vælte Zyuganov. Kommunisterne blev selv borgerlige og kapitalister. De lavede love for sig selv og havde magten. Zenon Pozniak var også en permanent præsident, men nidkært hengiven til USA. Og derfor passede han, på trods af sin autoritarisme, ganske godt til Amerika. Og kun den radikale venstrefløj ville vælte ham.
  Rusland fulgte en pro-amerikansk kurs... I modsætning til Jeltsin og Putin var Zyuganov lydig over for Amerika. Desuden var det netop det faktum, at han var kommunist, der gjorde ham mere pro-amerikansk. Da det var lettere for ham at spille på patriotisme.
  Den Europæiske Union inkluderede snart Rusland i sin sammensætning. Og andre SNG-lande. Og så, da Zyuganov blev valgt i 2016 for endnu en periode, efter at have regeret i tyve år og blevet valgt for sjette gang, blev han angrebet. Som, min kære, hvor længe kan du sidde på tronen? Det er allerede uanstændigt! Måske er det tid til at tage afsted. Men Zyuganov ønskede ikke at forlade. Og valget i 2020 blev allerede afholdt under coronavirus-epidemien. Og på samme tid i Rusland og Hviderusland. Både Zyuganov og Zenon Poznyak var allerede seksoghalvfjerds år gamle. Men de holdt stædigt fast ved magten. Og de ønskede ikke at gå.
  I Hviderusland var økonomien mere eller mindre normal. Men coronavirus har forværret problemerne. Og den nye venstrefløj rejste revolutionens banner. Og de anklagede Zenon Poznyak for massevalgssvindel.
  Også i Rusland er venstrefløjens uroligheder. Og Zyuganov er allerede blevet valgt for syvende valgperiode ... Men også under dække af coronavirus og ikke helt ærligt. Og også her gjorde folket oprør. Men politiet undertrykte stadig urolighederne.
  Zenon Poznyak sagde, at hans periode måske bliver den sidste, og at han vil opgive sin stilling til yngre. Og at seksogtyve brædder er for meget.
  Men vi er nødt til at håndtere coronavirus. Og så bliver der et lykkeligt og muntert liv igen.
  Zyuganov sagde også, at hans syvende periode ville være hans sidste. Generelt bringer syv termer lykke. Og der vil være kommunisme i Rusland. Og de vil lave en vaccine, og det bliver nemmere for alle.
  Og folk lyttede til dette ... Faktisk ser det ud til at være ret godt at bo i Rusland. Kommunisterne gav mere frihed end under Putin. For eksempel blev der solgt alkohol om natten. Og øl i boder, og dets reklamer på tv blev forbudt. Og med tobak var det blødere. Og de begyndte endda at legalisere marihuana. Og ægteskaber af samme køn.
  Sidstnævnte slog Zyuganov i øvrigt personligt igennem. Desuden foreslog selv paven at tillade, at sådanne ægteskaber blev kronet, hvilket generelt forårsagede en kompleks reaktion. Men medierne kan påvirke den offentlige mening.
  Nogle steder er prostitution allerede blevet legaliseret. Ja, der var mere og mere frihed i Rusland. Og kommunisterne blev nidkære liberale. Og det helt sikkert mirakler i en si.
  Men generelt er det naturligt. Gennady førte en mere pro-vestlig politik end Jeltsins arving Putin. Blandt andet fordi han var kommunist.
  Og det er logisk.
  Kommunisterne fortsatte også privatiseringspolitikken, øgede privat ejerskab i økonomien.
  Zyuganov førte generelt en venskabspolitik med Kina. Og det lykkedes til dels.
  Men USA var også varmt og venligt... Trump kom ikke til magten. Og der var Hillary Clinton. Hun blev valgt til en anden periode. I USA har coronavirus ikke udviklet sig så stærkt under en kvindelig præsident som under Donald Trump.
  Generelt var Amerika på en hidtil uset fremgang. Mange sagde: højere magter formynder kvinder. Og i virkeligheden, hvordan kan held fratage det svagere køn, eller rettere det retfærdige køn. Og coronavirus under en kvindelig præsident skånede USA.
  Zenon Poznyak gennemførte nogle reformer i Hviderusland. Han privatiserede ejendom, reducerede skatter og udviklede privat forretning. Og han genoprettede også politiet og rehabiliterede alle de fascistiske tjenere. Først og fremmest Ostrovsky. Og selvfølgelig centralrådet, hævet til fanen.
  Hitler begyndte at blive offentliggjort og rost. Og nedbryder sovjetiske monumenter. Inklusiv Lenin. Og i stedet for dem begyndte gaderne at blive opkaldt efter politifolkene. Og det var selvfølgelig fedt.
  Forholdet til Ukraine er de varmeste. I Minsk blev gaden opkaldt efter Stepan Bandera. Og endnu en gade opkaldt efter Dzhokhar Dudayev. Der blev lavet film om hviderussiske nationalister. Og det russiske sprog er begrænset. Men der er ikke noget fuldstændigt forbud. Så i Rusland er der et pro-vestligt regime, og det er i EU og NATO.
  Den Europæiske Union udvidede sig og blev til den Euro-asiatiske Union. At bo i Hviderusland var ikke dårligt i materiel henseende. Der var også meget frihed. Det mindede mig meget om Europa. Systemet er formelt flerparti, men den hviderussiske folkefront dominerer.
  Der er også et kommunistparti i Hviderusland, men det er en formel og lommeopposition.
  Forholdet til Rusland er mere eller mindre tåleligt. Og endda venskab med polakkerne.
  I stedet for rublen er der en thaler, som er omtrent lig med euroen. Inflationen er næsten nul.
  Folk er generelt mere eller mindre tilfredse med Poznyak. Løn over tusind dollars. Arbejdsløsheden er lav, priserne stiger praktisk talt ikke. Det russiske sprog findes også. De åbnede endda russiske skoler hist og her.
  Alkohol er billigt og sælges døgnet rundt i hver bod. Samt pornografi tilgængelig. Der er fuld frihed på internettet.
  Og hvem har ellers brug for Lenin? I stedet blev tidligere politifolk holdt højt. Og Zenon Pozniak er stolt af det.
  Belarus Pursuits våbenskjold, og flaget er Hvid-Rød-Hvid. Alt i alt er det godt.
  De byggede et dusin atomkraftværker og sælger elektricitet til Europa. Samtidig har Hviderusland bygget mange veje og autobahns.
  Der bygges også templer, især mange katolske. Ja, katolikker i Hviderusland er højt værdsatte.
  Selv den største katolske kirke i verden blev bygget i Minsk. Og Zenon Pozniak var meget stolt af det. Og kirken var virkelig meget smuk med gyldne kupler, ifølge den ortodokse tradition. Paven og Moskva-patriarken holdt flere møder og forenede sig i venskab i Kristus.
  Interessant nok blev Saddam Hussein ikke væltet, men faldt under Amerika og blev hendes lydige vasal. Og det var selvfølgelig en stor overraskelse. Det var tydeligt, hvem der er stærk, han regerer.
  Kina har bremset sin udvikling noget. Og i den er folket også bekymrede, de vil have demokratiske ændringer.
  Verden har selvfølgelig stadig problemer. Men på en eller anden måde nemmere og roligere. Zenon Poznyak, som ikke blev valgt for den syvende periode, lovede at forlade i slutningen af den og give plads til de unge. Måske endda en kvinde. Og det blev modtaget positivt af alle.
  Og Ruslands udenrigsminister i et kvart århundrede, Vladimir Zhirinovsky. Som elsker meget, i hvert fald med ord Amerika, menneskerettigheder og vestlige værdier.
  
  TSAR RUSLAND VIDUNDERLIGE VERDEN
  Admiral Makarov døde ikke... Slagskibet Petropavlovsks vej ændrede sig kun lidt, og den legendariske flådekommandant forblev i live. Og skibet blev ikke beskadiget.
  Blot et par meter passerede skibet til venstre, og kun en sådan bagatel ændrede på én gang imperiets og hele planetens skæbne.
  Admiral Makarov fortsatte intensivt med at træne den russiske eskadron og bruge innovative teknikker. Skydebaner passerede, beskadigede skibe blev restaureret.
  Her blev admiralen tilbudt en interessant fælde. Da eskadronen i Togo hele tiden passerede ad samme rute, ville det være muligt at sprede miner på sin vej. I virkelighedens historie spredte en destroyer bundter af miner, og to slagskibe sank. Og så spredte et helt dusin destroyere miner. Og som et resultat blev et dusin japanske skibe sprængt i luften.
  Der var panik, og den russiske eskadron angreb samuraierne, som skød vilkårligt i panik. Og som et resultat sænkede hun et dusin flere skibe. Og admiral Togo blev selv taget til fange. Japans magt til søs blev undermineret. Men det sluttede ikke der.
  Admiral Makarov fortsatte med at forfølge samuraierne, indtil han sænkede alle deres skibe. Og Japan var forsvarsløst. Hendes tropper i Korea blev besejret og kapituleret.
  Men samuraien ønskede ikke fred. Og den tsaristiske hær landede i metropolen. Og et fantastisk mirakel. Kuropatkin viste sig slet ikke at være middelmådighed, men en dygtig kommandør. Besejrede japanerne og erobrede Mikado. Som et resultat erobrede Rusland fuldstændig den opgående sols land. Og så blev der afholdt en folkeafstemning, og Japan blev en russisk provins. Og Nicholas II føjede til sin titel - den japanske mikado.
  Mongoliet, Manchuriet, Korea blev russiske provinser. Den kongelige hær er vokset betydeligt.
  Rusland undslap recessionen i forbindelse med revolutionen. Og dens økonomi var mere udviklet, og hæren var talrig. Der var ingen optøjer, ingen dum, ubrugelig statsduma. Det tsaristiske Rusland havde sine egne kampvogne, selvom de var lette, men kvikke. Og mere kraftfulde kanoner, og flere bajonetter, sabler, maskingeværer. En russisk innovation viste sig at være et godt våben: en vogn.
  Tanks før krigen nåede at komme ind i serien, og påvirkede krigens forløb. Admiral Makarov var stadig i live og havde det godt. Og han kommanderede den russiske flåde, der smadre tyskerne til søs.
  Krigen begyndte i 1914 og helt fra begyndelsen gik den med succes for tsar-Rusland. Numerisk overlegne, russiske enheder med lette kampvogne "Luna" -2 knuste tyskerne. Og det fortsatte uden pause. Kuropatkin besejrede Tyskland, Brusilov besejrede Østrig-Ungarn. Og krigen sluttede i december med erobringen af Berlin.
  Tyrkiet, som også nåede at komme ind i krigen, blev besejret. Og det tsaristiske Rusland vandt sikkert.
  Første Verdenskrig var sejrrig og en sand triumf. Det tsaristiske Rusland modtog store territorier. Klaipeda, Galicien, Poznan, Krakow-regionen. Samt riget af den tjekkiske, slovakiske, ungarske. Rumænien udvidede sit territorium, men blev en russisk vasal. Jugoslavien blev også en vasal af Rusland.
  Tyrkiet blev delt og forsvandt fra det politiske verdenskort. Lilleasien, det nordlige og centrum af Irak, det nordlige Syrien og Palæstina blev russiske. Men det vigtigste vendte tilbage til Konstantinopel og strædet.
  Hvordan udvidede det kejserlige imperium sig?
  Men det er ikke alt. Rusland og Storbritannien delte også Saudi-Arabien. Så gik Iran - centrum og nord til Rusland. Og så Afghanistan.
  Og dette førte til opdeling af territorier.
  Den russiske økonomi under zar Nicholas II udviklede sig hurtigt. Og selv den store depression i 1929 rørte næppe Romanovriget. Og i 1932 krævede Nicholas II, der udnyttede det faktum, at USA var stærkt svækket økonomisk, tilbagevenden af Alaska. Amerika nægtede. Og den 1. januar 1933 begyndte krigen mellem Rusland og USA.
  Canada tog Amerikas side. Stillehavsflåden blev kommanderet af en værdig elev af admiral Makarov Kolchak. Som dækkede sig med herlighed.
  Russiske kampvogne var de bedste i verden, fly var de stærkeste. Og flåden er den mest perfekte. Og plus også helikoptere, som på det tidspunkt kun var i Rusland.
  Alt var hos kongen. Og Amerika er ærlig talt svagt. Hun har få tanke, og de er forældede. Luftfart er svagt og forældet. Og kun flåden er mere eller mindre talrig. Og krigen gik lige fra begyndelsen i én port. Desuden byggede de i Rusland en jernbane til selve Chukotka. Og udbuddet er blevet meget bedre.
  Stærke efterfølgere til Brusilov og Kuropatkin var Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov og Kaleidin. De har vist sig at være stærke ledere.
  Og de russiske kampvogne var uovertrufne og så oversvømmede. Amerikanerne havde få kampvogne, og selv de var forældede og svage. Luftfart er også forældet og svagt. Og kun flåden er ret talrig. Men selvfølgelig er både kvaliteten og erfaringen og personaleuddannelsen ringere end Sovjet.
  Ja, og Kolchak er en fremragende flådekommandant. Og jeg må sige, det er meget fedt.
  Sikorskys helikoptere er også ekstremt kraftfulde og ødelæggende. Og det gør indtryk.
  USA holdt ikke længe. Lidt over et halvt år. Den russiske hær er meget stærk og talrig. Blandt andet er under kontrol af det zaristiske imperium allerede en stor del af Kina. Og dette gav en meget stor størrelse af hæren. Og hun overvældede kvantiteten og kvaliteten.
  USA blev en provins i Rusland, ligesom Canada. Og det russiske imperium blev meget stærkere.
  Og dets økonomiske potentiale er blevet overvældende og det første i verden. Her er magten.
  Sandt nok var der også Nazityskland. I 1937 annekterede Hitler Østrig. Og hans imperium sluttede en alliance med Italien og Storbritannien. Selvom der var uoverensstemmelser med Frankrig. Nicholas II var tilbøjelig til germanofilisme. Men Hitler blev drillet mod øst... Men Führeren selv var bange for det mægtige USSR. Og han foreslog at dele kolonierne Frankrig, Belgien, Storbritannien og Holland. Mussolini gav også udtryk for, at han var parat til at være sammen med Rusland. Og som et resultat blev der dannet en koalition af centralstater.
  Så den 1. september 1939 angreb Tyskland Frankrig, Belgien og Holland og med dem Storbritannien. Og tsar-Rusland angreb kolonierne i Asien og videre til Afrika. Mussolini gik senere ind i krigen efter at have ventet lidt. Det tsaristiske Rusland rykkede frem med succes og erobrede briternes kolonier i Asien og Stillehavet samt franskmændene. I de første to måneder blev Indien, det sydlige Iran og næsten hele Indo-Kina og de fleste af briternes og franskmændenes besiddelser i Mellemøsten erobret. Den kongelige hær gik ind i Egypten.
  Tyskerne på deres front besatte det meste af Belgien, en del af Holland, delvist kilet ind i Frankrig. Men de opnåede ikke den store succes. Tyskland var endnu ikke ordentligt forberedt på krig. Fjenden oversteg tropperne, og især personellet og artilleriet. Og de allierede havde endnu flere personaleafdelinger.
  Desuden blev den vidunderlige plan, der i virkelighedens historie blev implementeret i 1940, ikke udviklet. Og tyskerne rykkede frem på gammeldags vis og mindre succesfuldt.
  En måned senere erobrede russiske tropper alt i Asien og Stillehavet og landede i Australien. I syd erobrede de Mellemøsten. Og også Egypten, der invaderer Etiopien, Sudan, Libyen og så videre.
  Tyskerne rykkede frem, lidt fast i kampe med franskmændene. Sandt nok tog de Bruxelles.
  Hitler henvendte sig til zar Nicholas II for at få hjælp. Han var enig. Men først gennemførte russerne erobringen af Afrika. Her er hovedproblemet terrænet, kommunikationsstrækningen, manglen på veje. Og dette blandede sig mere end de små allierede tropper.
  Russerne erobrede hele Afrika på tre måneder og var endelig i stand til at etablere hegemoni.
  Og så allerede i marts 1940 indledte russisk-tyske tropper en offensiv mod Paris. Inden for halvanden måned blev Frankrig invaderet.
  Og i august 1940 fulgte en landgang i Storbritannien ... London faldt, på to uger blev England og Wales erobret.
  Krigen endte med besættelsen af alle de allierede kolonier og herredømme og Storbritannien. Opdelingen af verden er forbi. Rusland modtog næsten alle de allierede kolonier. Tyskland genvandt det tabte i Første Verdenskrig, og grænserne i den vestlige del af 1914, samt Namibia. Italien modtog Etiopien og Tunesien. Belgien og Holland og Luxembourg blev inkluderet i Det Tredje Rige med en vis autonomi. Frankrig og Storbritannien mistede alle deres kolonier og anerkendte russisk beskyttelse over sig selv. Dermed sluttede krigen.
  I januar 1941 døde Nicholas II, efter at have kommet sig i herlighed i mere end seksogfyrre år, og gik over i historien som den største russiske monark gennem alle tider og folk. Han blev efterfulgt af sin søn Peter Alekseevich, eller Peter den Fjerde, i en alder af ni. Under ham blev der naturligvis oprettet et regentskab.
  Rusland er blevet en verdenshegemon, og dets hær er utallige. Allerede i 1943 fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet.
  Og i 1949 fløj russerne til månen ... Men dette er kun begyndelsen på rumgongen. Alt ville være fint, men...
  Hitler kunne ikke modstå og den 20. april 1953 angreb Rusland og startede en krig. Mussolinis søn, såvel som Franco og Salazar, talte på hans side. Og de flyttede til det zaristiske Rusland.
  Nu har Nicholas II's barnebarn mulighed for at bevise sig selv og opnå verdensomspændende berømmelse.
  Tyskerne var naturligvis først i stand til at kile ind. Og så indledte de russiske tropper et modangreb, der trak yderligere styrker op. Der var en ganske vellykket offensiv og Italien. Mussolini Jr. smuldrede hurtigt. I Afrika blev italienerne også hurtigt slået. I de første to måneder besejrede den tsaristiske hær Italien og erobrede alle fjendens kolonier i Afrika. Og kastede tyskerne til Oder.
  Så igen offensiven og i august blev Berlin taget. Og så offensiven og i begyndelsen af november 1953 var Det Tredje Rige fuldt besat. Det lykkedes Hitler at flygte til Argentina. Men han blev forfulgt af russiske tropper. Og i 1954 blev hele Latinamerika erobret. Hitler blev fundet i februar 1955. Der var en retssag ... Og den 20. april 1956 blev Führeren hængt.
  Dermed sluttede denne uheldige karriere for en tyrann. Peter den Fjerde besluttede at forene og inkludere alle lande i det russiske imperium og forene menneskeheden. Og mange mennesker kunne også lide det.
  Og så et enkelt imperium af en enhedstype tog form i 1970. Et stort land Rusland.
  Og der er en udviklingsproces af solsystemet og rummet. Og alt bliver mere fredeligt og forudsigeligt.
  Og nu, i 1975, er russiske kosmonauter allerede på Pluto. Og alle solsystemets planeter er erobret.
  Og så flyver ud i rummet og til stjernerne. Og disse flyvninger er meget imponerende.
  I 2000 begyndte den første interstellare ekspedition. Og ti år senere fløj de til den første planet Sirius.
  Og i 2022 blev lysets hastighed for første gang overskredet på et rumskib. Og det er fantastisk.
  I år 2500 havde menneskeheden befolket galaksen.
  I år 3000 havde mennesker nået kanten af universet.
  I år 4000 var tidens individuelle floder blevet åbnet og givet nøglen til udødelighed og de dødes opstandelse.
  I år 5000 havde de lært at skabe universer og underkastet alle fysikkens grundlæggende love.
  Inden år 10.000 har mennesker genoplivet alle de døde og fuldstændigt mestret universets hemmeligheder og blevet næsten almægtige og skabt universer. Blandt de genopstandne var Adolf Hitler. Han blev sendt i fængsel for genopdragelse.
  Ved år 20.000 dominerer demiurge-mennesker hypermegaversen. De er hyper-almægtige og absolut glade. Alle mennesker er ikke kun genopstået fra de døde, men er aldrig døde overhovedet. Opnåede absolut udødelighed. Alle ønsker er opfyldt. Og i det hele taget - alt er så vidunderligt, at mulighederne for alle mennesker er næsten ubegrænsede!
  
  HITLER'S DRØM ÆNDRINGER IGEN PLANET JORDENS HISTORIE
  Amerikanske tropper blev tvunget ud af Honduras i slutningen af februar og begyndelsen af marts. Kampene flyttede til den sydlige del af Mexico. De berømte fire piger ændrede tanken til den seneste modifikation af E-50. Bilen er virkelig ultramoderne, styret af joysticks, forholdsvis let på 65 tons med en motor på 1550 hestekræfter.
  Den frontale panser er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og endda ved en betydelig hældning. Men på grund af dette er pigerne i tanken lidt trange. Det er ikke så behageligt her som i "Tiger" -2, så bilen har fortættet og især layoutet. Men nu kan kampvognen ikke gennemtrænges af amerikanske kampvogne, selv når der skydes i siden på tæt hold. En sådan beskyttelse er i stand til at modstå skud fra IS-2.
  Pigerne er glade og bilen kører ret hurtigt. Gerda, der trykker på knapperne på joysticket, siger:
  - Det her er en maskine! Virkelig et mesterværk!
  Charlotte svarer:
  - Siderne er meget skrånende, og lugen er smal, der er næsten ingen top. Du kan ikke bryde igennem sådan en maskine, men den er ikke behagelig!
  Gerda bemærkede begejstret:
  - Men effektivt! Og fuldstændig uigennemtrængeligt!
  Magda svarede med et smil:
  - Som vi ser, formynder Gud Tyskland!
  Christina fnisede og svarede:
  - Vi vinder selv sejre! Og dette er essensen af vores strategi!
  Gerda bemærkede begejstret:
  - Indtil for nylig syntes tanken "Lion" for os grænsen for perfektion. Og nu er bilen femogtyve tons lettere, overgår "Løven" både i bevæbning og rustning, og især i køreegenskaber. Så Amerika kan ikke knække os!
  Charlotte lo og sagde:
  - Bryd den ikke! Vi vil knække dem alle!
  Her i Magdas syn optrådte "Sherman". Pigen sendte et projektil direkte mod målet. Brækkede bilen.
  Alligevel må det indrømmes, at amerikanerne i kampvognsbygning er mærkbart bagud. "Sherman" trækker tydeligvis ikke i kampe, og "Pershing" er kun lidt bedre. Desuden optrådte Pershings kun i serien i begyndelsen af det femogfyrre år, og i deres parametre ligner den tidlige Panther-model. E-50 slår amerikanere på en afstand af mere end fem kilometer.
  Pigerne er meget stolte af deres våbens overlegenhed. Og de fløjter sange.
  Magda skyder igen, slår igennem, denne gang en afskærmet Sherman, og kvidrer:
  - Spredte bolden og styrtede af sted i galop!
  Selv skærmene "Sherman" hjalp ikke. En tysk kampvogn kører selv. Knuser infanterister med larver. Piger fløjter sange på mundharmonika. Der sprøjter blod under rullerne. Tanken bevæger sig hurtigt nok, og dens spor er mere avancerede og farbare, samtidig med at den er forholdsvis let.
  Pigerne fløjter... Gerda bemærker:
  - Mexico er det sidste land på vej til USA. Vi har allerede taget så mange forskellige hovedstæder. Og så mange lande erobrede! Vi startede den første erobring fra Østrig, og nu flytter vi til Mexico City! Vores militære firma er et herligt firma!
  Christina svarede logisk:
  - Først og fremmest er vi vores modstandere overlegne i organisationen. Et lille land er Tyskland. Tyskerne er de mest disciplinerede og højt organiserede mennesker i verden. Plus et totalitært nationalsocialistisk regime. Hvilket også tilføjede styrke og organisation til os. - Pigen løb med bare fod langs skrogets legeringssidepanser og fortsatte. - Så vore generalers geniale talenter og først og fremmest Hitler. Vi har knækket vores modstandere stykke for stykke. Og så fik de den bedste teknologi i verden. Så nu har vi en triumf foran os! Og det tredje rige åbner sine vinger over verden!
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - Det værste var vinteren toogfyrre. Vi blev besejret i Afrika og nær Moskva. De forlod Tikhvin og Rostov ved Don. Og selv Kharkov blev taget til fange af sovjetterne. Og USA gik ind i krigen mod os. Det var da det så ud til: at vægten ikke svingede til vores fordel, og afgrunden stod foran. Men foråret bragte os nye sejre. Og siden da er alt gået til vores fordel!
  Magda fyrede. Skød en amerikansk pistol ned og kvidrede:
  - Men alligevel, uden højere magters indgriben, ville vores hær ikke have været i stand til at opnå en sådan succes! Besejre overlegne fjender! Dette er Guds hånd!
  
  Gerda lo og svarede:
  - Jeg er enig i, at Guds! Men ikke Gud: Abraham, Isak og Jakob! Og tilsyneladende den ariske, ene og almægtige Gud! Ham der skabte universet og valgte tyskerne som sit folk!
  Charlotte nikkede og bekræftede:
  - Sikkert! Isaks Gud er ikke vores Gud! Og hvis jøderne virkelig var Guds folk, ville vi ikke have vundet! Og hvis ja, så er din bibel Magda en løgn! Og det er på tide, at du opgiver kristendommen til fordel for arisk monoteisme!
  Charlottes ord lød som maskingeværild.
  Christina tilføjede:
  - Og det ligner forræderi, at være kristen. Det viser sig trods alt, at du er til pacifisme - de rammer dig på højre kind, drej til venstre!
  Gerda fandt det passende at tilføje:
  -Og du tror, at frelsen er fra jøderne! Og dette er generelt - beslægtet med forræderi!
  Magda indvendte frygtsomt:
  - Det tror jeg ikke! Min mening Gud er én! Og ikke jødisk og ikke arisk!
  Charlotte råbte tilbage.
  -Hvordan er det ikke arisk! Kun arisk og ikke mindre!
  Gerda tilføjede forsonende:
  Og også teknologi! Hvor startede vi? I september 1939 havde de kun seks kampvognsdivisioner. Og næsten alle tanke er lette, mindre end tyve tons. Nu ved jeg ikke selv hvor mange divisioner vi har, men vi kører på verdens bedste tank. Vores køretøj er uden sidestykke i forhold til bevæbning, rustning, køreegenskaber, og samtidig er det ikke uhyrligt i forhold til vægt.
  Jeg husker testene af den første "Tiger", dengang på Hitlers fødselsdag den 20. april 1042.
  Pigen holdt en pause og tog et pust og fortsatte.
  - Så var "Tigeren" allerede den bedste tank i verden. Men dens køreegenskaber kan ikke anses for tilfredsstillende. Men på den anden side gav pistolen en god kamp, og rustningen var ganske passende til det øjeblik. Og selve tanken drejede godt, hvilket kompenserede for tårnets lave rotationshastighed!
  Og i det fyrretyvende år var vi underlegne i forhold til Frankrig og Storbritannien som kampvogne og deres antal. Men de vandt! I det enogfyrre år havde USSR bedre T-34- og KV-tanke end vores og flere gange flere køretøjer! Men vi vandt alligevel! Og moral er teknologi og fornuft! Og ånd betyder noget!
  Christina bemærkede og gned sin bare hæl på pedalen:
  - Hvis vi vandt med de dårligste kampvogne, så vinder vi nu! Selvfølgelig var der i starten færre af os end fjender. Nu har vi samlet en horde! Hvad kan forhindre os i at vinde?
  Gerda svarede med et smil:
  - Jeg tror, at de største vanskeligheder ligger bag os! Vi har endda tal nu
  Overvægtig. Jeg tror ikke, at selskabet mod USA vil løbe ind i problemer.
  Charlotte bemærkede logisk:
  - Jeg tror ikke på, at Amerika har noget imod os! Hendes Sherman er bare kanonføde, og hendes Pershing er kun marginalt bedre. Mens de er mod vores kampvogn, har de ingen våben!
  Gerda fandt det passende at tilføje:
  - Og i jetfly har de ikke noget at dække vores falke med. Desuden har vi så mange slaver, og vi er ikke ringere i antal end yankeerne!
  Christina var enig i dette:
  - Vi har udstyr - hele Europa og en del af USSR. Og arbejdere - halvdelen af verden! Vi har overført vores fabrikker til en treholdsdrift, og vi bygger nye fabrikker! Amerikanerne vil ikke være i stand til at give os et asymmetrisk svar på grund af antallet. De har ikke trivielt så mange hænder!
  Charlotte fnisede og flyttede sit knæ ind i stolen, knurrede:
  De vil ikke være symmetriske! - Pigen skød mod "Grant" og tilføjede. - Og hvis udstyr begynder at blive produceret, så kun til indsamling af kampresultater af os!
  Magda bemærkede frygtsomt:
  - Men når livet ... Det vil sige, livet lærer, at det ikke er nødvendigt at slappe af i et afgørende øjeblik!
  Gerda var enig i dette, og ved at dreje håndtaget med sine bare fingre mumlede hun:
  "Og vi er på vagt til det sidste!"
  Charlotte trak sin aflastende mave ind og mindede:
  - Vi er nået langt... Fra den beskedne T-1 til den gigantiske E-200. Og disse er selvfølgelig milepæle i en heroisk kampagne! På samme måde vil vores tank aldrig gå til metal!
  Til sidst stødte pigerne på et dusin amerikanske kampvogne. Otte Shermans, to Grants og to Pershings. Den sidste bil havde en lavere silhuet og er ikke så mærkbar. Det er nemmere at komme ind i en høj tank. Pigerne skiftedes til at skyde. De er alle skarpe og har stor lydhørhed. Hærdet og trænet. Bestået en betydelig del af Anden Verdenskrig og besøgte forskellige lande i verden. De er virkelig top piger.
  Og Shermanerne var de første til at eksplodere. Og afstanden er mere end fem kilometer. Amerikanerne kan stadig ikke få deres bil.
  Skydning bemærkede Gerda:
  - Vi har den bedste pistol! Den gennemborer alt på afstand af et rigtigt slag og et ret stort udbud af granater. Her vil 128 mm være værre.
  Magda var enig i dette. Efter at have skudt og smadret Sherman sagde pigen:
  - Beholdningen af skaller til denne kaliber er lavere. Men i princippet er 88 mm våben i princippet ikke dårlige!
  Charlotte fyrede og indskød:
  - Holder øje med hvad!
  Gerda gøede hårdt:
  - Og denne "Sherman" og "Panther" vil tage. Jeg tror, at en 75 mm pistol med en lang stamme kunne have tyndet dem ud!
  Christina skød med sin bare fod og snerrede:
  - Ja, og udbuddet af skaller ville være højere!
  Magda skød også og trykkede på joysticket med sine bare fingre. Det sidste "Sherman" æsel. Det næste slag blev overført til Grands. Denne tank er allerede så forældet og endnu værre pansret end Sherman. Amerika havde dog i begyndelsen meget dårligere kampvogne end Tyskland. I det fyrretyvende år havde USA kun 502 kampvogne, og selv dengang var mange forældede. Men allerede i det 41 år producerede amerikanerne mere end tre tusinde kampvogne. Og så var der Sherman. Hvad kan man sige om denne bil? Med hensyn til frontal rustning overgik den endda en smule T-34-76 og var lidt underlegen i pistolens ødelæggende kraft. Ja, og i køreegenskaber. Men på den anden side er optik og synlighed meget bedre end sovjetisk.
  Så dukkede Sherman M 4 op allerede i det 44. år. Tanken kan sammenlignes i rustning og bevæbning med T-34-85 og noget ringere end den simple Panther og ganske betydeligt med Panther -2. Endnu senere dukkede "Sherman"-ildfluen op med en 17-punds pistol med længere løbet. Denne tank var den sovjetiske T-34-85 overlegen i bevæbning, men var ikke særlig massiv.
  Der var også en afskærmningsmodifikation af Sherman med dårligere køreegenskaber, tungere, men med panser på 152 mm. Men heller ikke den mest massive. Indtil videre er tyskerne kun stødt på standard M4'er.
  Men nu er "Grands" færdige, og nu den forholdsvis nye Pershing tank.
  Gerda foreslog:
  - Lad os komme lidt tættere på. Dette monster kan have tykkere rustning!
  Charlotte grimaserede foragtende.
  - Vær ikke urolig! Han har kun 102 millimeter. Bilen vejer 42 tons, men den efterlod Sherman stærk!
  Gerda fnisede og foreslog:
  - Så lad os skyde!
  Magda rakte sin mejslede, bare fod frem. Hvor mange forskellige skarpe, skarpe sten, varmt ørkensand, junglens torne, Ruslands sne har kendt hendes bare, elastiske, yndefulde såler. Hun trykkede lange, glatte fingre med perlemor-negle på joystick-knappen.
  Og affyrede et panserbrydende projektil med en urankerne. Og hun kvidrede med et smil:
  - Lad der være lys for dig!
  105 mm kanonen har en enorm destruktiv effekt. Og "Pershing" mistede halvdelen af tårnet.
  Gerda rystede sine høje, faste bryster og bemærkede:
  - Ak, "Tiger" kunne ikke gøre dette! Han manglede slagkraft! Men stadig, det er bedre end Sherman.
  Magda bemærkede skeptisk:
  - Holder øje med hvad. Hvis der hænges skærme på "Firefly", så bliver den ikke værre end "Tigeren", endnu bedre beskyttet i panden!
  Gerda rystede vredt på hovedet. Skud på tanken. Og afslutter den sidste "Pershing" tilføjet:
  - Vores "Tiger" er stadig dyrere, alle disse vestlige eksotiske og russiske perversioner. Jeg tror på vores sejr, selv med T-4 kampvogne, så må det være!
  Tolv biler, pigerne klikkede som frø. De blev ikke engang skudt på. Smerteligt langdistance for amerikanske våben.
  Pigerne går og griner. Godt for dem.
  Charlotte starter den velkendte løbebane igen:
  - Nej, Magda! Du bør give afkald på kristendommen én gang for alle. Ellers vil du være en potentiel forræder!
  Den guldhårede pige svarede:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det Tredje Rige, men jeg vil heller ikke give afkald på Jesus Kristus!
  Gerda slog sit smukke, muskuløse ben på rustningen med sin bare sål og bemærkede:
  "Men Kristus må ikke fornægtes!" Kun vi må indrømme, at han var en tysker i kødet, og ikke en jøde, og alt vil være i orden!
  Magda svarede med et smil:
  - Tysk... Men hvad med Bibelens vidnesbyrd?
  Gerda sagde hårdt:
  - Så din bibel! Hvis der er en Main Caf!
  Magda rystede på hovedet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åbenbaring. Og arbejdet af én person, endda en enestående! Jeg tror på det, der kommer fra Gud!
  Så råbte alle krigerne i kor:
  - Vor Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarede modigt:
  - Men det var ikke Hitler, der erobrede og skabte universet!
  Gerda bankede vredt med sin runde hæl på rustningen og erklærede:
  - Og det diskuteres ikke længere af os! Hvem der skabte universet, må tiden vise!
  Charlotte foreslog:
  - Lad os piger hellere stille os selv spørgsmålet - hvad vil vi gøre efter krigen?
  Christina smilede og foreslog:
  - Lad os gå til forretning! Dette er det bedste, vi kan gøre!
  Gerda nikkede indforstået med sit snehvide hoved:
  - Selvfølgelig i erhvervslivet! Eller måske skal vi optræde i film?
  Magda smilede og foreslog:
  - Og hvad? Dette er en god fortsættelse af en karriere! Når alt kommer til alt, er film fantastiske!
  Gerda smilede, førte hånden over hendes aflastningspresse og bemærkede:
  - Og hvem ville du spille? Angel hvad?
  Magda med et sløvt blik sagde:
  - Hvorfor ikke? For jeg har det rigtige udseende. Jeg ville fortælle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville være en livredder!
  Gerda rystede negativt på hovedet og forklarede:
  - I den nye ariske religion er der ikke noget, der hedder frelse. Faktisk er essensen af kommandoen til arieren at tjene riget. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke os selv, men regerer!
  Christina er en pige med kobber, men med en blanding af gult hår, bekræftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i Det Tredje Riges tropper. I det vil vi have vores egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror, der vil være krig, og fester og godser! Kombinationer af at nyde verden og et spændende krigsspil!
  Charlotte er en pige med kobberrødt hår, nikkede samtykkende.
  - Sikkert! For et virkelig fredeligt liv er kedeligt ... Vi er så vant til at kæmpe, at det er blevet til brød for os!
  Gerda rettede sin partner:
  - Snarere endda luft! Eller vand blandet med sød vin!
  Magda sagde trist:
  - Det er ærgerligt... Nogle gange kommer der en bølge af fortrydelse over mig. Det er trods alt dårligt at dræbe andre. Vi forårsager smerte og lidelse! Hvad, børn uden en far!
  Gerda rystede på hovedet og bemærkede:
  Vi er alle i fare! Men trøste dig! Mennesket er stadig dødeligt! Og hvis du tænker over det, er det så virkelig betydningsfulde tredive eller fyrre år på evighedens skala? Og evigt liv!
  Magda svarede med et suk:
  - Jamen, hvis man ser filosofisk, så er det sådan det er ... Men egentlig gør det det ikke nemmere for små børn!
  Charlotte smed sit kobberrøde hår og hvæsede:
  - Forestil dig, at de er undermennesker! Bare dyr, og du vil føle dig bedre!
  Magda, der rystede en tåre fra sine øjenvipper, svarede:
  - Men trods alt og dyr er det ærgerligt! Åh... hvilken verden vi lever i! Alt er simpelthen hensynsløst! Og døden hersker!
  Charlotte talte kraftigt og komponerede, mens hun gik:
  Lad floder af blod
  flyder på jorden,
  Lad dem stønne af smerte -
  Brande overalt!
  Og lad den onde dø
  En rasende bold hersker,
  I dør alle sammen
  Satan har krævet dig til regnskab!
  Lad hvirvelvinden fortære
  Strømmen af menneskekroppe...
  Planeten lider
  Mayhem hersker!
  Gerda afbrød sin partner og dækkede hendes skarlagenrøde mund med sit bare ben. Den blonde terminator udbrød:
  - Jamen, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen slutte, og planeten vil blomstre som en have. Jeg tror, der er et par stykker tilbage. Amerika er endnu et halvt år, ja, det største år. Så tilføjer vi Rusland, og kun Japan bliver tilbage. Men dette er kortvarigt for os. Højst om tre år vil alle krige stoppe... Og folk vil aldrig dræbe hinanden igen!
  Christina uddyber:
  - Under alle omstændigheder i krigen ... tror jeg, at tiden kommer, og meget snart, hvor der kun vil være ét imperium tilbage i verden. Og så bliver der under alle omstændigheder ingen krige. Og jeg tror, takket være udviklingen af landbruget og den ideelle tyske organisation, vil sulten også forsvinde om nogle år. Så skal der bygges boliger til alle. - Pigen med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proportioneret skikkelse talte med entusiasme. "Så vil medicin udvikle sig, og sygdom vil blive udryddet. Vi vil flyve ud i rummet, vi vil bosætte os i forskellige verdener. Lad os overvinde alderdommen. Alle mennesker vil være unge og smukke, som fabelagtige elvere. Eller måske venter os nye krige i rummet. Sådan en stjerne med trearmede rumvæsener. Og vi vil frimodigt kæmpe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte sang med et strålende smil på læberne:
  - Vi vil kæmpe for en lysende morgendag... Lad os kysse!
  Magda har allerede udtalt mere optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måde! Ikke evige krige, men fredelig skabelse!
  I det øjeblik kørte bilen over en mine. Tanken rystede. Valsen sprængte, og bilen satte farten lidt ned. Gerda ringede til et reparationshold i radioen. Skaden fratog ikke tanken køreevnen, men reducerede dens hastighed noget. Derfor skal rullen udskiftes hurtigt. Her er placeringen af suspensionen anderledes - mere bekvem til reparation end den forskudte rækkefølge, der er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Desuden varmede pigerne gerne op i junglen. Hvorfor ikke svømme i floden. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlægget kan ikke klare det. Der er stadig den sydlige del af Mexico - troperne, og i marts er det ret varmt. Men generelt er vejret himmelsk.
  Floden var i nærheden, og pigerne kastede sig ud i den. Du behøver ikke bekymre dig om krokodiller. Der foregår en krig her, og alle levende væsener er flygtet i lang tid. Vandet er varmt og behageligt at svømme i. Pigerne svømmede, og da Gerda beundrede junglens kyster, bemærkede Gerda:
  -Alligevel er vores verden ikke blottet for charme! Det ville nok være godt at blive udødelig som en bjergbestiger, og alle leve sammen med menneskeheden og se dens udvikling. Og flyve gennem rummet!
  Cristina nikkede og sagde alvorligt:
  - Himlen uden synd, ekstremt kedeligt... Ikke en formue i kasinoet at tabe, men endnu bedre at vinde, ikke at jage. Ja, krig er vanedannende...
  Charlotte foreslog:
  - Jeg tror, at de snart vil opfinde spil, der kan portrætteres på skærmen - sådan er militæret!
  Magda sagde med et smil:
  - Du burde ødelægge alt!
  Christina tog den og sang:
  - Ødelæggelse er en lidenskab... Uanset hvilken slags magt!
  Gerda hvæsende og prustende sang:
  - Jeg vil se tomheden foran mig! I den vil jeg bygge mit slot, min drøm!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Nej, det er bestemt dejligt at kæmpe! Men det er endnu bedre at vinde!
  Christina udbrød helt i lungerne:
  - Selve himlens højre hånd hjælper Tyskland. Vores ariske tro, vores unikke monoteisme! Og det, der ikke dræber os, gør os stærkere!
  Gerda sprøjtede vand og svarede:
  - Ja, vi er blevet stærkere! Det er ærgerligt, at vi lige faldt over en panserværnsmine.
  Christina sagde eftertænksomt:
  - Og hvordan beskytter man larverne?
  Gerda trak på sine muskuløse skuldre.
  - Jeg ved ikke...
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - De er beskyttet mod skaller med skjolde, og fra miner ... Medmindre de er lavet af tykkere, for ikke at briste!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Så falder køreegenskaberne på grund af vægtstigningen. Det ville få tanken til at flyve!
  Magda bekræftede:
  - Det er det! Så tanken svæver i luften og ikke falder! Og udviklede hastigheder på fem hundrede miles i timen!
  Charlotte, sprøjtende, rapporterede oplysningerne:
  - Jeg hørte, at vores flåde har specielle skibe, der flyver en lille smule uden at røre vandet! Og de udvikler farten som en skruejager og kan transportere tropper, samt opnå dominans til søs! Sådan luftfart til søs vil gøre os uovervindelige!
  Gerda rettede sin partner:
  - Og vi er allerede uovervindelige! Dette vil gøre os - super uovervindelige!
  Charlotte vendte sig om på ryggen, sparkede sine bare, mejslede ben i vejret og kurrede:
  - Når vi er forenet, er vi uovervindelige! Vi er ariske piger, mordere i vores hjerter!
  Og skønheden dykkede dybere ned i vandet. Gik lidt dybere. Hun slog sine venner på de bare hæle og kom frem. Hun søsatte en fontæne af vand, kurrende:
  - Sikke et godt forår i troperne! Vand er som dampet mælk!
  Gerda sang for sjov:
  - Afrika er forfærdeligt ja, ja, ja.... Afrika er farligt, ja, ja, ja! Tag ikke piger til Afrika for at gå en tur!
  Skønhederne lo. Skøjtebanen er allerede blevet ændret - reparationshold er bedst. Og pigerne fra hele verden hoppede i tanken. Silhuetten af E-50 er ret lav, og selve bilen er ikke for mærkbar. De kvindelige krigere tændte for gasturbinemotoren og satte fart på få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankskib, bemærkede:
  - Alligevel er en gasturbinemotor meget bedre end en dieselmotor. Det er både mere kompakt og accelererer tanken hurtigere. Vores bil har en fantastisk manøvredygtighed!
  Gerda sang sjovt:
  - Han var skødesløs og naiv, pigerne havde et blottet ungt udseende ... Alt omkring virkede forunderligt - for tre hundrede år siden!
  Christina bemærkede entusiastisk:
  - Ikke! Vores kommandant slår til med en sans for humor... Selvom det virkelig ser ud til, at der er gået århundreder siden krigens begyndelse... - Pigen førte hånden over sit høje, elastiske bryst og fortsatte. - Samtidig kan man nogle gange fange sig selv i at føle, at det var i går! Åh, når alt kommer til alt, er folks liv kort og på en eller anden måde passerer ubemærket!
  Gerda bemærkede voldsomt:
  Men vi er ikke gamle, vel? Vi er fulde af styrke og energi! Og vores vej fra sejr til
  Sejr!
  Magda stod for maskingeværtårnet, rev den amerikanske celle ned og kurrede:
  - Ja, jeg tror på vores sejr ... Især nu, hvor vi har alle trumfkortene. Men lad os ikke sætte vognen foran hesten!
  Gerda huskede med et suk:
  - Albert... Jeg savner denne dreng... Det er mærkeligt at blive forelsket i en møgunge, endda høj, med Apollos bygning!
  Charlotte bemærkede logisk:
  Jeg kunne også godt lide Albert. Det har en speciel skønhed. Og generelt er teenagere, når deres fysiognomi endnu ikke er blevet dækket af et skæg, og deres ansigtstræk ikke har fuldført deres dannelse, kendetegnet ved deres særlige charme. Og vigtigst af alt, de er ikke så merkantile endnu, de elsker dig, ikke dine penge!
  Christina bemærkede rationelt:
  - Vi er alle fire så smukke, at mænd elsker vores kroppe først og fremmest. Og hvor meget vi har, er allerede vores indkomst!
  Gerda sagde logisk:
  - Det er nemmere at være kvinde! Ring til hunden, og han hopper i seng. I hvert fald mens du er ung. Du vil aldrig være uden en mand. Det er nemt at tiltrække dem. Men en mand, for at lægge en kvinde i seng, burde prøve ....
  Charlotte svarede sarkastisk:
  - Ikke dig alligevel... Vi er ikke for kræsne!
  Gerda rystede negativt på hovedet.
  - Ikke sikkert på den måde! Jeg elsker unge, smukke, kurvede mænd. Og jeg går ikke i seng med nogen. Som regel vælger jeg atletisk bygget. Nogle med en mave, selv en general, tiltrækker mig ikke. Og vi kan vælge!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Her er en prostitueret i panelet, du skal ikke vælge. Og pot-bellied vil tjene, og skaldet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus af hendes erhverv!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Du kan gå på et soldaterbordel... Så bliver alle dine klienter unge og spinkle. Og variation og mere eller mindre attraktivt ... For eksempel nægter jeg aldrig en smuk mand!
  Christina fnisede og kurrede:
  - Ja... Variety tænder! Sex kræver forskellige retter og krydderier. Vi er unge kvinder, og vi elsker de unge... Vi vil have sportspartnere med muskuløse kroppe. Og nogen skal have med knap så flotte mænd at gøre. Du kan kun sympatisere med disse kvinder!
  Charlotte sang med angst:
  - Skønhed gør en mand til en slave ... Og efter døden, tro, at jeg ikke finder fred, jeg vil give min sjæl til djævelen for en nat med dig!
  Magda skød mod den amerikanske selvkørende pistol "Witch" og kvidrede:
  - Det er synd, hvilken slags sex er vores uden for ægteskabet ... Det er bedre at forlade lysterlige tanker!
  Charlotte svarede vredt:
  - Og du stønnede af orgasmer, ikke værre end os ... Så du skulle ikke opdrætte en hyklerisk sygeplejerske.
  Gerda rystede sine høje, faste bryster og bemærkede:
  - Ak, "Tiger" kunne ikke gøre dette! Han manglede slagkraft! Men stadig, det er bedre end Sherman.
  Magda bemærkede skeptisk:
  - Holder øje med hvad. Hvis der hænges skærme på "Firefly", så bliver den ikke værre end "Tigeren", endnu bedre beskyttet i panden!
  Gerda rystede vredt på hovedet. Skud på tanken. Og afslutter den sidste "Pershing" tilføjet:
  - Vores "Tiger" er stadig dyrere, alle disse vestlige eksotiske og russiske perversioner. Jeg tror på vores sejr, selv med T-4 kampvogne, så må det være!
  Tolv biler, pigerne klikkede som frø. De blev ikke engang skudt på. Smerteligt langdistance for amerikanske våben.
  Pigerne går og griner. Godt for dem.
  Charlotte starter den velkendte løbebane igen:
  - Nej, Magda! Du bør give afkald på kristendommen én gang for alle. Ellers vil du være en potentiel forræder!
  Den guldhårede pige svarede:
  - Ikke! Jeg er hengiven til Det Tredje Rige, men jeg vil heller ikke give afkald på Jesus Kristus!
  Gerda slog sit smukke, muskuløse ben på rustningen med sin bare sål og bemærkede:
  "Men Kristus må ikke fornægtes!" Kun vi må indrømme, at han var en tysker i kødet, og ikke en jøde, og alt vil være i orden!
  Magda svarede med et smil:
  - Tysk... Men hvad med Bibelens vidnesbyrd?
  Gerda sagde hårdt:
  - Så din bibel! Hvis der er en Main Caf!
  Magda rystede på hovedet.
  - Mein Kaf er ikke en guddommelig åbenbaring. Og arbejdet af én person, endda en enestående! Jeg tror på det, der kommer fra Gud!
  Så råbte alle krigerne i kor:
  - Vor Gud er Adolf Hitler!
  Magda svarede modigt:
  - Men det var ikke Hitler, der erobrede og skabte universet!
  Gerda bankede vredt med sin runde hæl på rustningen og erklærede:
  - Og det diskuteres ikke længere af os! Hvem der skabte universet, må tiden vise!
  Charlotte foreslog:
  - Lad os piger hellere stille os selv spørgsmålet - hvad vil vi gøre efter krigen?
  Christina smilede og foreslog:
  - Lad os gå til forretning! Dette er det bedste, vi kan gøre!
  Gerda nikkede indforstået med sit snehvide hoved:
  - Selvfølgelig i erhvervslivet! Eller måske skal vi optræde i film?
  Magda smilede og foreslog:
  - Og hvad? Dette er en god fortsættelse af en karriere! Når alt kommer til alt, er film fantastiske!
  Gerda smilede, førte hånden over hendes aflastningspresse og bemærkede:
  - Og hvem ville du spille? Angel hvad?
  Magda med et sløvt blik sagde:
  - Hvorfor ikke? For jeg har det rigtige udseende. Jeg ville fortælle om Jesus Kristus til alle troende! Det ville være en livredder!
  Gerda rystede negativt på hovedet og forklarede:
  - I den nye ariske religion er der ikke noget, der hedder frelse. Faktisk er essensen af kommandoen til arieren at tjene riget. Og resten - adlyd arierne! Så vi redder ikke os selv, men regerer!
  Christina er en pige med kobber, men med en blanding af gult hår, bekræftet:
  - Ja, vi hersker og erobrer! I denne verden er vi i Det Tredje Riges tropper. I det vil vi have vores egen hær. Og vi vil erobre andre universer. Alt i denne verden er relativt... Jeg tror, der vil være krig, og fester og godser! Kombinationer af at nyde verden og et spændende krigsspil!
  Charlotte er en pige med kobberrødt hår, nikkede samtykkende.
  - Sikkert! For et virkelig fredeligt liv er kedeligt ... Vi er så vant til at kæmpe, at det er blevet til brød for os!
  Gerda rettede sin partner:
  - Snarere endda luft! Eller vand blandet med sød vin!
  Magda sagde trist:
  - Det er ærgerligt... Nogle gange kommer der en bølge af fortrydelse over mig. Det er trods alt dårligt at dræbe andre. Vi forårsager smerte og lidelse! Hvad, børn uden en far!
  Gerda rystede på hovedet og bemærkede:
  Vi er alle i fare! Men trøste dig! Mennesket er stadig dødeligt! Og hvis du tænker over det, er det så virkelig betydningsfulde tredive eller fyrre år på evighedens skala? Og evigt liv!
  Magda svarede med et suk:
  - Jamen, hvis man ser filosofisk, så er det sådan det er ... Men egentlig gør det det ikke nemmere for små børn!
  Charlotte smed sit kobberrøde hår og hvæsede:
  - Forestil dig, at de er undermennesker! Bare dyr, og du vil føle dig bedre!
  Magda, der rystede en tåre fra sine øjenvipper, svarede:
  - Men trods alt og dyr er det ærgerligt! Åh... hvilken verden vi lever i! Alt er simpelthen hensynsløst! Og døden hersker!
  Charlotte talte kraftigt og komponerede, mens hun gik:
  Lad floder af blod
  flyder på jorden,
  Lad dem stønne af smerte -
  Brande overalt!
  Og lad den onde dø
  En rasende bold hersker,
  I dør alle sammen
  Satan har krævet dig til regnskab!
  Lad hvirvelvinden fortære
  Strømmen af menneskekroppe...
  Planeten lider
  Mayhem hersker!
  Gerda afbrød sin partner og dækkede hendes skarlagenrøde mund med sit bare ben. Den blonde terminator udbrød:
  - Jamen, hvorfor så pessimistisk! Her vil krigen slutte, og planeten vil blomstre som en have. Jeg tror, der er et par stykker tilbage. Amerika, dette er endnu et halvt år, ja, det største år. Så tilføjer vi Rusland, og kun Japan bliver tilbage. Men dette er kortvarigt for os. Højst om tre år vil alle krige stoppe... Og folk vil aldrig dræbe hinanden igen!
  Christina uddyber:
  - Under alle omstændigheder i krigen ... tror jeg, at tiden kommer, og meget snart, hvor der kun vil være ét imperium tilbage i verden. Og så bliver der under alle omstændigheder ingen krige. Og jeg tror, takket være udviklingen af landbruget og den ideelle tyske organisation, vil sulten også forsvinde om nogle år. Så skal der bygges boliger til alle. - Pigen med kobbergult hår og en muskuløs, slank og perfekt proportioneret skikkelse talte med entusiasme. "Så vil medicin udvikle sig, og sygdom vil blive udryddet. Vi vil flyve ud i rummet, vi vil bosætte os i forskellige verdener. Lad os overvinde alderdommen. Alle mennesker vil være unge og smukke, som fabelagtige elvere. Eller måske venter os nye krige i rummet. Sådan en stjerne med trearmede rumvæsener. Og vi vil frimodigt kæmpe for fascismens ideer i hele universet!
  Charlotte sang med et strålende smil på læberne:
  - Vi vil kæmpe for en lysende morgendag... Lad os kysse!
  Magda har allerede udtalt mere optimistisk:
  - Men det er bedre på denne måde! Ikke evige krige, men fredelig skabelse!
  I det øjeblik kørte bilen over en mine. Tanken rystede. Valsen sprængte, og bilen satte farten lidt ned. Gerda ringede til et reparationshold i radioen. Skaden fratog ikke tanken køreevnen, men reducerede dens hastighed noget. Derfor skal rullen udskiftes hurtigt. Her er placeringen af suspensionen anderledes - mere bekvem til reparation end den forskudte rækkefølge, der er karakteristisk for "Tigers" og "Panthers".
  Desuden varmede pigerne gerne op i junglen. Hvorfor ikke svømme i floden. Tanken, selvfølgelig, stedet er varmt, selv klimaanlægget kan ikke klare det. Der er stadig den sydlige del af Mexico - troperne, og i marts er det ret varmt. Men generelt er vejret himmelsk.
  Floden var i nærheden, og pigerne kastede sig ud i den. Du behøver ikke bekymre dig om krokodiller. Der foregår en krig her, og alle levende væsener er flygtet i lang tid. Vandet er varmt og behageligt at svømme i. Pigerne svømmede, og da Gerda beundrede junglens kyster, bemærkede Gerda:
  -Alligevel er vores verden ikke blottet for charme! Det ville nok være godt at blive udødelig som en bjergbestiger, og alle leve sammen med menneskeheden og se dens udvikling. Og flyve gennem rummet!
  Cristina nikkede og sagde alvorligt:
  - Himlen uden synd, ekstremt kedeligt... Ikke en formue i kasinoet at tabe, men endnu bedre at vinde, ikke at jage. Ja, krig er vanedannende...
  Charlotte foreslog:
  - Jeg tror, at de snart vil opfinde spil, der kan portrætteres på skærmen - sådan er militæret!
  Magda bemærkede med et smil:
  - Du burde ødelægge alt!
  Christina tog den og sang:
  - Ødelæggelse er en lidenskab... Uanset hvilken slags magt!
  Gerda hvæsende og prustende sang:
  - Jeg vil se tomheden foran mig! I den vil jeg bygge mit slot, min drøm!
  Charlotte fnisede og foreslog:
  - Nej, det er bestemt dejligt at kæmpe! Men det er endnu bedre at vinde!
  Christina udbrød helt i lungerne:
  - Selve himlens højre hånd hjælper Tyskland. Vores ariske tro, vores unikke monoteisme! Og det, der ikke dræber os, gør os stærkere!
  Gerda sprøjtede vand og svarede:
  - Ja, vi er blevet stærkere! Det er ærgerligt, at vi lige faldt over en panserværnsmine.
  Christina sagde eftertænksomt:
  - Og hvordan beskytter man larverne?
  Gerda trak på sine muskuløse skuldre.
  - Jeg ved ikke...
  Charlotte bemærkede rationelt:
  - De er beskyttet mod skaller med skjolde, og fra miner ... Medmindre de er lavet af tykkere, for ikke at briste!
  Gerda rystede på hovedet.
  - Så falder køreegenskaberne på grund af vægtstigningen. Det ville få tanken til at flyve!
  Magda bekræftede:
  - Det er det! Så tanken svæver i luften og ikke falder! Og udviklede hastigheder på fem hundrede miles i timen!
  Charlotte, sprøjtende, rapporterede oplysningerne:
  - Jeg hørte, at vores flåde har specielle skibe, der flyver en lille smule uden at røre vandet! Og de udvikler farten som en skruejager og kan transportere tropper, samt opnå dominans til søs! Sådan luftfart til søs vil gøre os uovervindelige!
  Gerda rettede sin partner:
  - Og vi er allerede uovervindelige! Dette vil gøre os - super uovervindelige!
  Charlotte vendte sig om på ryggen, sparkede sine bare, mejslede ben i vejret og kurrede:
  - Når vi er forenet, er vi uovervindelige! Vi er ariske piger, mordere i vores hjerter!
  Og skønheden dykkede dybere ned i vandet. Gik lidt dybere. Hun slog sine venner på de bare hæle og kom frem. Hun søsatte en fontæne af vand, kurrende:
  - Sikke et godt forår i troperne! Vand er som dampet mælk!
  Gerda sang for sjov:
  - Afrika er forfærdeligt ja, ja, ja.... Afrika er farligt, ja, ja, ja! Tag ikke piger til Afrika for at gå en tur!
  Skønhederne lo. Skøjtebanen er allerede blevet ændret - reparationshold er bedst. Og pigerne fra hele verden hoppede i tanken. Silhuetten af E-50 er ret lav, og selve bilen er ikke for mærkbar. De kvindelige krigere tændte for gasturbinemotoren og satte fart på få sekunder.
  Charlotte, en erfaren tankskib, bemærkede:
  - Alligevel er en gasturbinemotor meget bedre end en dieselmotor. Det er både mere kompakt og accelererer tanken hurtigere. Vores bil har en fantastisk manøvredygtighed!
  Gerda sang sjovt:
  - Han var skødesløs og naiv, pigerne havde et blottet ungt udseende ... Alt omkring virkede forunderligt - for tre hundrede år siden!
  Christina bemærkede entusiastisk:
  - Ikke! Vores kommandant slår til med en sans for humor... Selvom det virkelig ser ud til, at der er gået århundreder siden krigens begyndelse... - Pigen førte hånden over sit høje, elastiske bryst og fortsatte. - Samtidig kan man nogle gange fange sig selv i at føle, at det var i går! Åh, når alt kommer til alt, er folks liv kort og på en eller anden måde passerer ubemærket!
  Gerda bemærkede voldsomt:
  Men vi er ikke gamle, vel? Vi er fulde af styrke og energi! Og vores vej fra sejr til
  Sejr!
  Magda stod for maskingeværtårnet, rev den amerikanske celle ned og kurrede:
  - Ja, jeg tror på vores sejr ... Især nu, hvor vi har alle trumfkortene. Men lad os ikke sætte vognen foran hesten!
  Gerda huskede med et suk:
  - Albert... Jeg savner denne dreng... Det er mærkeligt at blive forelsket i en møgunge, endda høj, med Apollos bygning!
  Charlotte bemærkede logisk:
  Jeg kunne også godt lide Albert. Det har en speciel skønhed. Og generelt er teenagere, når deres fysiognomi endnu ikke er blevet dækket af et skæg, og deres ansigtstræk ikke har fuldført deres dannelse, kendetegnet ved deres særlige charme. Og vigtigst af alt, de er ikke så merkantile endnu, de elsker dig, ikke dine penge!
  Christina bemærkede rationelt:
  - Vi er alle fire så smukke, at mænd elsker vores kroppe først og fremmest. Og hvor meget vi har, er allerede vores indkomst!
  Gerda sagde logisk:
  - Det er nemmere at være kvinde! Ring til hunden, og han hopper i seng. I hvert fald mens du er ung. Du vil aldrig være uden en mand. Det er nemt at tiltrække dem. Men en mand, for at lægge en kvinde i seng, burde prøve ....
  Charlotte svarede sarkastisk:
  - Ikke dig alligevel... Vi er ikke for kræsne!
  Gerda rystede negativt på hovedet.
  - Ikke sikkert på den måde! Jeg elsker unge, smukke, kurvede mænd. Og jeg går ikke i seng med nogen. Som regel vælger jeg atletisk bygget. Nogle med en mave, selv en general, tiltrækker mig ikke. Og vi kan vælge!
  Charlotte fnisede og bemærkede:
  - Her er en prostitueret i panelet, du skal ikke vælge. Og pot-bellied vil tjene, og skaldet, og gamle ... Dette er selvfølgelig et minus af hendes erhverv!
  Gerda svarede alvorligt:
  - Du kan gå på et soldaterbordel... Så bliver alle dine klienter unge og spinkle. Og variation og mere eller mindre attraktivt ... For eksempel nægter jeg aldrig en smuk mand!
  Christina fnisede og kurrede:
  - Ja... Variety tænder! Sex kræver forskellige retter og krydderier. Vi er unge kvinder, og vi elsker de unge... Vi vil have sportspartnere med muskuløse kroppe. Og nogen skal have med knap så flotte mænd at gøre. Du kan kun sympatisere med disse kvinder!
  Charlotte sang med angst:
  - Skønhed gør en mand til en slave ... Og efter døden, tro, at jeg ikke finder fred, jeg vil give min sjæl til djævelen for en nat med dig!
  Magda skød mod den amerikanske selvkørende pistol "Witch" og kvidrede:
  - Det er synd, hvilken slags sex er vores uden for ægteskabet ... Det er bedre at forlade lysterlige tanker!
  Charlotte svarede vredt:
  - Og du stønnede af orgasmer, ikke værre end os ... Så du skulle ikke opdrætte en hyklerisk sygeplejerske.
  Kort sagt, Hitler vandt selvsikkert. Og hans succeser lammede simpelthen USA fuldstændig. Og i januar 1945 faldt både New York og Washington, og 30 stater kapitulerede fuldstændigt. Og således sluttede denne blodige krig.
  Mens tyskerne havde succes...
  Men ikke alle lande har endnu underkastet sig Det Tredje Rige. Her er den Rising Suns land med dens kolonier spredt ud. Og dens fascister ønsker at skære kapital.
  Krigen begyndte den 20. april 1949. Og krigen går ret godt.
  Især hvis de har så smukke piger.
  Og det tredje rige fik de bedste kampvogne i verden. "Lion" for sin tid var den mest beskyttede og magtfulde kampvogn i bevæbning. Men nu har de AG-50. Det nye design af maskinen vejer kun tres tons og en motor på 1800 hestekræfter.
  En kombination af mobilitet, manøvredygtighed, hastighed og beskyttelse fra alle vinkler. AG-50 pyramidemaskine - selve perfektion.
  Charlotte sang entusiastisk:
  - Jeg er planetens storhed, ja, rød på samme tid!
  Og trækker bare hæle. Smuk pige.
  Og Christina er også en pige med fremragende evner. Hun har endda en joker i lommen. Og hun opfandt sit eget kortspil. Og han ved, hvordan man kaster dem flot. Krigeren har gyldenrødt hår. Og en kvinde, hvad du har brug for.
  Åh, hvor løb de barfodet gennem ørkenen. Meget sand brænder hælene. Men man vænner sig hurtigt til det. Og Christina tog den og hvæsede:
  - I mellemtiden løber floden indtil videre over småstenene!
  Den tyske bil er uigennemtrængelig for Panthers og Tigers. Dette er så stærkt et system. Selvom det ikke er tungt. Også japanerne har endnu ikke mestret de pyramideformede kampvogne, og tyskerne har ikke givet dem teknologien.
  AG-50 er en maskine, der kan udrette meget. Projektiler rikochetterer fra det.
  Cristina skød igen med sine bare tæer og sukkede tungt. Det Tredje Rige havde ikke anstændige kampvogne i det enogfyrre år. Så de kunne ikke vinde Og vinteren har intet med det at gøre.
  Christina tog den og kvidrede:
  - En kampvogn, der er en kampvogn i Afrika!
  Så viste pigen sin tunge. Hun var ærligt talt glad for sin succes. Her er hun, sikke en sej kvinde.
  Håret er så gyldent. Som ædle guldstykker.
  Her er Magda hvid og guld, og Christina er rød og guld.
  Magda fik også lov til at skyde. Hun skød, ramte en let japansk tank og hvæsede:
  - Skøre pige! Og i imperiet er der ingen barndom!
  Christina skød igen og bemærkede rationelt:
  - Skønlitteratur skal læses!
  Pigerne var meget sjove her. Og blottede deres tænder, hvilket virkelig er rene perler.
  Og på bekostning af fantasien ... Så er Christina en stor dok. For eksempel blev der for nylig udgivet en film i Det Tredje Rige. Star wars. Der er rigtige kampe i rummet. Og alt er så interessant! Bogstaveligt talt fænomenale optagelser.
  Øh, de var i stand til at skildre rumimperiet i stor skala. Det tredje riges krigere mod insekter. Leddyr forsøger at angribe rummet Tyskland. De måler næsten tre meter. Og flere kamprobotter. Men Wehrmacht er stadig stærkere. Bare imperialistisk.
  Christina sang med glæde og klappede i hænderne:
  - Avadons hvirvelvinde er over os ... Vi går direkte ud af galehuset!
  Og hvordan skønheden vil smække med sine bare, mejslede ben. Her er hun virkelig legemliggørelsen af en fortryllende drøm. Ikke en pige, men en sand tro og en fremmed af de kosmiske verdener.
  Hele kvartetten af piger er usædvanlig. Og deres tank arbejder meget energisk.
  Og på himlen samler det tredje riges skivefly noget med deres laminære jetfly. De er usårlige, men selv kan de kun slukke for jetflyet for at affyre en raket, og så dække sig selv igen.
  Selvfølgelig udvikles mere avancerede våben i Det Tredje Rige. Først og fremmest laser. Men det er svært at lave en stråle med høj effekt. Praksis har vist, at hyperboloidet er ekstremt vanskeligt at genskabe. Men der er også andre ideer.
  For eksempel en ultralydspistol! Også en interessant tanke. Gertrud ville virkelig gerne have sådan et våben. Træt af bare dumt at ramle. Der er et ønske om at opnå noget mere.
  I mellemtiden dirigerer krigeren hendes bil. Skærer krigere fra Japan og synger:
  - Jeg er en pige, du ved, kære ... Smuk fra alle sider! Fra alle, fra alle sider!
  Og han viser sin meget smidige tunge.
  Eva laver også drejninger mod kæmperne og sang:
  - Vi bygger en ny verden og fornægter fortiden... Vi elsker at gøre meget dårlige ting ofte!
  Krigerne må siges at være meget adrætte. Og de klarer deres bil på højeste klasseniveau.
  Disketten er et meget formidabelt våben. Men japanerne forsøger ikke at undslippe ham. De er klar til at kæmpe. De skyder og dør i tapperhed.
  Gertrude udbrød med beundring:
  - Ja! Dette er en værdig allieret!
  Og hvordan hun ryster på hofterne ... Pigen er på toppen. Drejer bilen og vælter japanerne.
  Og han blinker med øjnene, blinker sådan.
  Eva talte ud og styrede også disketten med et joystick:
  - Graduate School! Undgå ikke ødelæggelse!
  Og ved at fremskynde skiveflyet afskærer det endnu et dusin biler. Hun er sådan en funklende pige. Hun forestillede sig nylig sex med fyre. Men det er fantastisk. Det er ikke klart, hvorfor der er kvinder, der er bange for at parre sig? Det er trods alt sådan en fornøjelse. Og ikke i et eventyr at sige, ikke at beskrive med en kuglepen.
  Og hvor er det dejligt, når der er flere mænd på én gang. Det bringer så meget mere glæde.
  Og hvad? Hun er en kriger fra Det Tredje Rige, og de har en speciel, fascistisk moral! Ikke alle forstår dette! Og parre dig med hvem du vil, og vigtigst af alt oftere. Det er trods alt godt for helbredet!
  Eva tog den og sang med glæde:
  - Jeg er en pige ... Så sejt, at du ikke kan finde en højere!
  Og han vil grine ... Og hvor vil joysticket klemme med sine bare fødder! Og han vil guide sin dødbringende skive.
  Et par krigere er meget effektive.
  Så det er forståeligt, at Japan ikke kan modstå... og her er et andet hold.
  Og nedenunder er der andre piger, der slås...
  Jane, for eksempel med sin gruppe af kæmpere. De bruger Goering-5 kampvognen, og kan blive ramt i siden af japanerne.
  Armstrong sukker tungt og siger:
  - Ehma! Sommer er ikke vinter! Ehma! Ve fra sindet!
  Og krigeren viste sin snabel. Jeg spekulerer på, om de overlever til rumudvidelse, hvordan vil krigene gå? Sandsynligvis ikke det samme som på planeten Jorden. Vil der være noget andet?
  Jane sagde til sig selv:
  - Gøg! Jeg vil mærke dig med stjerner, tro mig!
  Og vrid dine hofter! Hun er sådan en berømt kriger! Det blev berømt for store rum. Og en fantastisk pige.
  Hun tog den og sang fnisende:
  - Et vildt skrig skar gennem tusmørket, ondskaben sover ikke, skæbnen sover ikke! Og fjerner søvn og tanker, en vild ravn flyver til os!
  Gringeta er en skytte af en bondefamilie: næsten nøgen, kun i trusser, hvæsede:
  - Sort ravn ... Hvorfor svæver du over mit hoved!
  Og hvor ryster han sine pragtfulde bryster! Her er baba! Så muskuløs og sund. Og så mange mænd går igennem ham hver nat! Virkelig stor kriger! Hun dræbte de modbydelige russere, og nu har hun taget imod japanerne. Rasende pige. Og sparker med bare fødder. Hun har sådan en skønhed!
  Malanya skyder på japaneren med et maskingevær og blotter sine tænder, siger:
  - Åh, hvedegræs, hvedegræs, giv mig hundrede rubler!
  Matilda fnisede og spurgte tvivlende:
  - Og hvem vil give dig hundrede rubler? Måske er det bedre at bede om pund?
  Malanya rystede på hovedet.
  - Ikke! Ingen vil give dig hundrede pund! Men rublen er billigere, end den faktisk er!
  Og alle fire piger hvordan man griner. Og de er så smukke, næsten uden tøj, barfodet og sexede. Jamen, er det ikke det mænd drømmer om?
  Jane tog det med glæde og sang:
  - Wow, knold - wow!
  Og hvor slår han hagen med sin bare sål! Faktisk en meget temperamentsfuld Frau Madame!
  Og hvilken figur! Legemliggørelsen af harmoni, muskler og harmoni.
  Sådan er Gringetta ikke. Hun er mere kødfuld, overbelastet med muskler som en bodybuilder. Men hun er også en smuk pige - hendes hofter er luksuriøse som en hestekryds, og hendes talje er tynd.
  Gringeta var glad for at lege med blokke. Hun kunne lide det. Hun er sådan en vidunderlig pige. Det er svært at spille terninger. Selvom de generelt ville opfinde i det mindste en slags spillekonsol? Men den rigtige kamp er stadig meget mere interessant!
  Gringeta tog den og sang entusiastisk:
  - Jeg er en pige, der brøler højt! Og med tyk stemme - hun synger sandfærdigt!
  Og så ramte hun den japanske "Tiger". På grund af det mere panserbrydende projektil har den tyske kampvogn en fordel. Og så kaliber og tønde længde er den samme.
  Sandt nok lover de at komme ind i serien af nye våben. Med kortere tønder, men med højere mundingshastighed.
  Gringeta drømmer om at få en bedre pistol. Den lange tønde skaber stadig problemer, især hvis kampen foregår i skoven. Krigeren mister dog ikke modet.
  Malanya skribler til japanerne med et maskingevær. Passer til samurai og kinesisk. Han blotter sine tænder og kvidrer:
  - Det gale imperium! Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Også en pige med fremragende data. Og hvor skyder den! Nøjagtigt mejer de militante i den opgående sols imperium.
  Hvad var dine venner i går? Og nu trivielle fjender! Og der er intet du kan gøre ved det!
  Matilda fløjtede, rakte tungen ud og følte sig som en kobra. Ærgerligt, at hun bare er en simpel chauffør. Og hendes job er ikke det mest interessante. Undertrykke nogen. Gør nogen ondt. Men sjælen kræver noget andet. Mere fremragende!
  Matilda siger irriteret:
  - Der vil være et britisk flag over alle havene!
  Jane bekræftede rasende:
  - Selvom vi er under tysk besættelse, bliver vi aldrig slaver!
  Så kæmper de sovjetiske piger også og generobrer desperat det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen.
  Alenka og hendes team besatte et brohoved over Amur-floden. Og der var fem piger under angreb.
  Men disse piger ved det - hvis du vil overleve i varmen, så sørg for at kæmpe barfodet og i bikini. Og du kan endda uden bh. Og så vil ingen djævel overvinde dig.
  Alenka kaster en granat mod japaneren med sin bare fod og synger:
  - Åh, skæbne, min skæbne, åh skæbne!
  Anyuta kastede også sine ben, en dødsgave, med sine bare fingre og kvidrede:
  Hvorfor er du streng over for mig?
  Den brændende Alla gav en granat med sin bare hæl. Hun vred stålemnet og kvidrede:
  - Jeg kan ikke tro, du forstår!
  Maria tog den og kastede med sine bare fingre den ting, der dræber, og sagde med et grin:
  - Åh, skæbne, min adskillelse er skæbne! Jeg finder kun en mand i en kiste!
  Og pigen grinte...
  Matrena gav en masse granater med sine bare fødder. Skød en japansk tank ned og hvæsede:
  - Åh, gutter ... Det er bare ondt af jer!
  Elena sukkede tungt. Og igen kastede hun en granat med sin bare fod. marts bliver solen varmere. Meget bedre end om vinteren. Optimismen vokser.
  Selvfølgelig, hvis Japan ikke havde angrebet USSR i det 42. år, ville det have været bedre.
  Så kunne den røde hær afslutte nazisterne, eller i det mindste stoppe dem. Og den Rising Suns land har forvirret alle planer. Og ekstremt lumsk.
  Elena fyrede. Hun slog hovedet på samuraien og knirkede:
  - Ny spejder!
  Og det så sjovt ud. Hvordan de besejrede japanere falder. Og mange af dem. Fuld af kinesisk. Det er ærgerligt, at krigen med Det Tredje Rige ikke stoppede lidt tidligere.
  Alenka hviskede:
  - Sunny Georgia, mit oprindelige Kaukasus! Der er et højt bjerg, jeg fodrer fårene!
  Og igen bukkede pigen med sin bare hæl under for dødens gave.
  Japan, ni måneder efter krigens begyndelse, blev erobret.
  Og krigen sluttede ... Stalin kom tilbage til det sydlige Sakhalin og Kurilryggen og en del af Manchuriet.
  Så kom tiden til en varig fred. Stalin døde... Så, og Hitler døde i 1959... Men situationen på planeten Jorden var stabil, stærk og velstående. Og alt var meget godt. Og menneskeheden erobrede rummets vidder og byggede kommunismen.
  
  TJETENSK ADMIRAL MAKAROV
  Den 7. november 1999 døde Akhmad Kadyrov som følge af en utilsigtet beskydning fra russisk artilleri. En af de latterlige ulykker, der ændrer historiens gang. Det er muligt, at admiral Makarovs utilsigtede død fra en russisk mine førte til Romanov-dynastiets fald, og det sociale system i Rusland blev ændret. Og så ventede en lignende ulykke Vladimir Putin. Og selvfølgelig en række konsekvenser på grund af dette.
  Først og fremmest anklagede teip Kadyrov, at de russiske tropper gjorde det med vilje og brød ud af de føderale. Og ikke kun denne teip, men også Yamadayev-brødrene. Kampe om Gudermes brød ud igen. Befrielsen af Tjetjenien, der lige var begyndt, og som var gået så godt, gik pludselig i stå. Gudermes havnede bagerst i de russiske tropper, og der udbrød en rigtig krig i ham. Som et resultat aftog operationen for at omringe Groznyj kraftigt. Og kampene var meget hårde. Tjetjenerne holdt op med at forlade deres byer og kæmpede til døden. Nu var hele Tjetjenien forenet mod de føderale tropper. Og Vesten har sammen med den islamiske verden øget presset kraftigt. Putin blev stædig, uvillig til at forhandle med Maskhadov, men krigens forløb blev meget mindre vellykket. Og de russiske tropper led alvorlige tab.
  Og Vesten og USA indførte sanktioner. Kommunisterne udnyttede også øjeblikket og foreslog et mistillidsvotum til regeringen. Apple støttede ideen. Og Statsdumaen samlede stemmer til en afstemning. Putin, stillet over for dette, indstillede offensiven mod Tjetjenien. Partisangreb intensiveredes kraftigt.
  Hjælpen til tjetjenerne steg også... Tabene af russiske tropper voksede. Og således fandt valget til Statsdumaen sted. Enhedsblokken sejrede ikke. På den anden side vandt kommunisternes blok "For Victory" en jordskredssejr. Andenpladsen blev taget af "Fædreland-Hele Rusland". Sådan en situation. Mærkeligt nok gavnede Unity-blokkens svagere præstation Zhirinovsky-blokken, som tog tredjepladsen. Men Union of Right Forces trådte frem og undlod svagt at tage fem procents barrieren. Apple gjorde det lidt bedre.
  Generelt er parlamentet blevet endnu mere oppositionelt end tidligere. Og vigtigst af alt viste oppositionen sig at være mere samlet. OVR og kommunisterne og Yabloko forenede sig. Det Liberale Demokratiske Parti og Enhed forsøgte at blokere....
  Putin har sænket sin rating noget. Jeltsin er ikke rejst endnu. Selvom spørgsmålet om en efterfølger stadig er i luften. Andre muligheder udover Putin, som stadig havde en form for rating, virkede for risikable.
  Valgkampen er begyndt. Gennady Zyuganov rangerer først, efterfulgt af Vladimir Putin, Primakov og Zhirinovsky, derefter Yavlinsky. General Lebed gik ikke til præsidentvalget. Og dette gav Vladimir Zhirinovsky nogle chancer for tredjepladsen.
  Men Primakov sank. Det står ikke klart, om han skal stille op som præsident eller ej. Luzhkov kunne også prøve. Og pludselig rykkede Moskvas borgmester også frem.
  Valget var rigt på begivenheder.
  Uventet gik Boris Nemtsov også til præsidentposten. Og det tilføjede også intriger.
  Den russiske hær i Tjetjenien er fuldstændig fastlåst. Grozny og Gudermes blev ikke taget. Og bombningerne førte til indførelse af skrappe sanktioner mod Rusland.
  Jeltsin, som stadig var præsident, beordrede ikke desto mindre, at forhandlingerne skulle begynde, og at krigen skulle indstilles. Så han blødte allerede. Og hvor mange mennesker kan blive dræbt.
  Zyuganov foreslog igen et mistillidsvotum til regeringen. Alle fraktioner, selv det liberale demokratiske parti, støttede denne idé. Zhirinovsky anklagede Vladimir Putin for ubeslutsomhed og svaghed. Jeltsin, der var alvorligt syg, ønskede ikke en stor krig ... Og han beordrede uventet Putin til at mødes med Maskhadov. Han holdt et møde... Tjetjenerne krævede at vende tilbage til Khasavyutor-aftalerne og trække tropper tilbage fra Tjetjenien. Så vi var ikke enige om noget.
  Og statsdumaen tog igen og rejste spørgsmålet om mistillid til regeringen. Jeltsin bestak Zhirinovsky ved at tildele ham rang som general og tildele ham en stjerne til Ruslands helt. LDPR stemte ikke for mistillidsvotum, men oppositionen havde stadig stemmer nok. Og der var mistillid.
  Nu måtte Jeltsin fyre Putin. Mikhail Kastyanov blev skuespil. Vi havde brug for en ny premierminister. Men det er svært at finde nogen, der passer til statsdumaen.
  I sidste ende, efter to ugers tøven, foreslog Jeltsin Moskvas borgmester Luzhkov.
  Dette passede i det hele taget til Statsdumaen ... Og folket også. Moskvas borgmester blev premierminister og trak sig ud af præsidentvalget.
  Og Putin mistede endelig sin vurdering og samlede knap en million underskrifter.
  Derefter spillede han hovedrollen til fordel for Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky støttede også Primakov. Og Yavlinsky også...
  Til sidst blev valget afholdt, og Zyuganov og Primakov gik til anden runde efter at have samlet næsten det samme antal stemmer. Zyuganov havde dog lidt mere. Men næsten alle kandidaterne støttede Primakov. Og han besejrede kommunisternes leder i anden runde.
  Sådan ændrede magten sig i Rusland. Selv Jeltsin beordrede tilbagetrækning af tropper fra Tjetjenien. Og krigen i Kaukasus sluttede. Så gik alt som i den rigtige historie.
  Primakov forfulgte en moderat liberal økonomi. USA kom ind i krigen i Afghanistan og Irak. Oliepriserne er steget. Og økonomien voksede.
  Primakov tjente to perioder og forlod i 2008, fornyede ikke sine beføjelser. Og hvad? Han er allerede nioghalvfjerds år gammel og er ikke ved godt helbred. Tronen blev efterfulgt af borgmester Luzhkov. Dette tal var mere eller mindre et kompromis.
  I Tjetjenien, efter tilbagetrækningen af russiske tropper, begyndte krigen snart igen mellem Maskhadov og Shamil Basayev og Salaman Raduev. Wahhabierne støttede Basayev. Krigen trak ud i halvandet år. Og der var en masse ødelæggelse. Maskhadov tabte og flygtede. Shamil Basayev blev midlertidigt en amin. Men Salman Raduev og Yamadayevs og Kadyrovs rejste sig mod ham. Og igen krigen. Wahhabierne splittes også. Shamil blev dræbt i 2006. Og Salman Raduev blev en amin for et stykke tid. Men han blev dræbt i 2008. Og i Tjetjenien var der krig og massakre. Moskvas borgmester, Luzhkov, tilbød assistance til en af parterne i bytte for en tilbagevenden til Rusland. Dette passede tjetjenerne.
  Luzhkov annekterede Tjetjenien og vandt på trods af økonomiske problemer let valget i 2012. Men så opstod der problemer. Da han var mere pro-vestlig end Putin, tog Yuri Luzhkov ikke Krim fra Ukraine. Hvilket dog ikke skabte særlige problemer for ham. Men oliepriserne faldt stadig. Og Luzhkov ønskede en ny periode. Og holdt en folkeafstemning. Udvidede sit mandat. Og med besvær vandt han valget i 2016 ... Han bestod for en anden periode med en skandale og sammenstød. Og så døde han i 2019.
  De tidlige valg var konkurrencedygtige. Og i to omgange... Under Luzhkov gik Deribaska, premierministeren og en repræsentant for kommunistpartiet videre til anden runde.
  Valget blev uventet vundet af den uafvendelige leder af Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti Gennady Zyuganov. Alt ville være fint, men i 2020 kom coronavirussen til Rusland. Men kommunisterne var ikke klar til det.
  Men alle dårlige ting får en ende. Og Gennady Zyuganov bragte på en eller anden måde Rusland ud af dødvandet. I 2023 er der nyt præsidentvalg i Rusland. Zyuganov opfører dem selvfølgelig ikke ærligt og ønsker ikke at forlade. Generelt er præsidenterne i Rusland en gammel mand. Og Jeltsin var allerede tres, og Primakov var endnu ældre. Og Yuri Luzhkov regerede indtil en alder af treogfirs og døde i sin post. Og Zyuganov er allerede en del år gammel. Han blev præsident i en alder af femoghalvfjerds, og nu er han nioghalvfjerds.
  Men valget afholdes efter reglerne, når konkurrencen er minimal, og Zyuganov er meget lettere i denne henseende. Desuden ønsker Zyuganov at gøre sit barnebarn til sin efterfølger.
  Og igen sejren for kommunisternes leder. Gammel, syg og ikke særlig god tænkning.
  Men i 2025 fløj russerne endelig til månen. Det var i hvert fald en glæde. Verdensøkonomien vokser igen og er blevet relativt stabil.
  I USA trådte Joe Biden tilbage som præsident for USA i 2024 og blev erstattet af en sort kvinde. I Ukraine, da der ikke var noget tab af Krim og krigen i Donbass, tilbragte Petro Poroshenko alle to perioder. Og grundloven gav ham ikke mere. Efter ham blev Vitali Klitschko præsident i Ukraine.
  Kina er stadig styret af Xi Ze Ping. Politikken er afbalanceret. Tjetjenien som en del af Rusland har genopbygget noget. Vladimir Putin fik efter at have forladt posten som premierminister en post i regeringen under præsident Primakov.
  Men han fik kun posten som justitsminister. Putin arbejdede i denne post og kom overens med alle indtil 2008. Så gik han på pension. Og ikke længere engageret i politik.
  Vladimir Zhirinovsky tog posten som indenrigsminister under præsident Primakov. Han arbejdede indtil Luzhkovs præsidentperiode. Han steg til rang af hærens general. Så vendte han tilbage til LDPR-fraktionen. Var en typisk lommemodstand. Luzhkov havde det fint med det. Vladimir Zhirinovsky deltog i alle præsidentvalg i Rusland bortset fra 2004, hvor han var minister, og det ville være ubelejligt.
  Vladimir Volfovich gjorde en god karriere og fik manges respekt.
  Grigory Yavlinsky arbejdede i regeringen under Primakov. I 2008 blev han afskediget. Siden har han været i opposition, men han kunne ikke længere vælges til parlamentet. Havde nogle priser.
  General Swan i dette univers undslap en absurd død. Men guvernøren for Krasnodar-territoriet kunne ikke vælges for en anden periode. Han trak sig tilbage og begyndte at skrive erindringer og skønlitteratur. Alexander Ivanovich forelskede sig især i den alternative historiegenre. Han blev en af de mest populære forfattere i Rusland og tjente millioner. Og nogle af hans romaner er blevet filmatiseret.
  Lebed gik ikke ind i politik, han havde nok penge og berømmelse, og i det mindste gjorde hans hoved ikke ondt.
  Shoigu arbejdede i nogen tid som minister for nødsituationer. Men i 2003 blev han afskediget. Jeg prøvede at stille op som guvernør og oprette mit eget parti. Fik en vis interesse, men kom ikke ind i statsdumaen. Så forlod han politik for erhvervslivet.
  Matvienko blev ikke borgmester i St. Petersborg. Men hun arbejdede som vicepremierminister under Primakov. Hun gik på pension i 2008. Derefter gik hun i forretning med sin søn og deltog ikke i politik.
  Rogozin forblev på sidelinjen og modtog ingen indlæg. Han forsøgte uden held at blive en stedfortræder for statsdumaen igen. Men majoritærvalget blev aflyst, og hans parti overtog ikke barrieren.
  Lukasjenka har længe været på vej til de russiske præsidenter. Han passede mere eller mindre til Zyuganov. Men alligevel viste det sig at være en upålidelig allieret. Og i Rusland begyndte de at lede efter en afløser. De fandt en ung kommunist og forfremmede ham. Som et resultat udbrød en træfning, og Lukashenka arresterede vinderen.
  Og Rusland har indført sanktioner mod Hviderusland. Og Lukashenka forlod OBKB og bad om at blive medlem af NATO. Her er sådan en kollision. Lukasjenka er endnu ikke blevet optaget i NATO, men et par baser er blevet placeret på Hvideruslands territorium. Så det blev mere alarmerende ved de vestlige grænser.
  Verden som helhed forblev med sine problemer, og blev ikke bedre. Det er dog også værre. Gennady Zyuganov bemærkede, at en gammel hest stadig er bedre end et ungt æsel.
  Kommunistpartiet forblev regerende og styrkede endda sin position. Filippinerne fik en ny præsident, hvor den legendariske bokser Pakio blev præsident. Og det er også en ny overraskelse.
  Vitali Klitschko efter Maidan, ikke desto mindre besluttede at vende tilbage, situationen i Ukraine er stadig roligere og holdt en anden mod Stevenson, der blev verdensmester. Vitali Klitschko blev verdensmester for fjerde gang ved at gentage resultatet af Hollyfield, og gik samtidig over i historien som verdensmester og samtidig borgmester. Derefter holdt han et frivilligt forsvar af titlen og afsluttede også kampen med knockout. Så afsluttede han endelig sin karriere og satte endnu en sværvægtsrekord - at vinde fem mesterskabskampe efter fyrre år.
  Under alle omstændigheder var Vitali Klitschko mere succesrig og glad i denne verden.
  Wladimir Klitschko besejrede også Tyson Fury. Og så hans kollega fra Ukraine i en episk kamp. Men kampen med Denotheus Wyder kunne ikke organiseres. Wladimir besejrede stadig Brown, og til sidst, i en alder af 41, tabte han, mens han forblev Anthony Joshuas favorit, hvilket midlertidigt afsluttede hans karriere.
  Men så vendte han tilbage i 2021 og slog George Foremans rekord efter at have vundet tre kampe.
  Sådan blev verden.
  
  EN ANDEN MULIGHED, HVOR JAPANERNE ER MEGET LYKKELIGERE
  Slaget ved Midway skulle alligevel blive vundet af Japan. Men det er ikke et faktum, at samuraien vil åbne en anden front i denne variant. Og så kunne tingene være gået lidt anderledes.
  Lad os sige, at Stalingrad gik som i den virkelige historie. Og intet meget har ændret sig. Briterne gennemførte Operation Torch uden amerikanske tropper. Rommel er knust. Sandt nok blev landingen i Marokko ikke til noget. Tyskerne, efter at have overført visse styrker fra Europa, formåede at stoppe den britiske offensiv.
  Montgomery stødte på stædig modstand og stoppede. Tyskerne holdt linjen i nogen tid. Så begyndte de at overføre yderligere styrker til Afrika. Rommel lancerede et modangreb, der pressede briterne lidt, men Montgomery trak sig tilbage til en defensiv linje i Libyen. Fronten er stabiliseret.
  I juli i det treogfyrre år forsøgte nazisterne at bryde igennem det sovjetiske forsvar på Kursk-bulen. Siden japanerne erobrede Hawaii-øerne, stoppede amerikanerne næsten luftangreb på tyske byer og fabrikker. Dette gjorde det muligt for tyskerne at producere et par flere kampvogne, især Tigers og Panthers.
  Yderligere fire hundrede køretøjer deltog i Kursk Bulge, såvel som mere betydningsfulde luftfartsstyrker. Derudover overførte Hitler yderligere seks infanteridivisioner fra Frankrig og fjernede nogle af kanonerne fra Atlantvolden.
  Dette styrkede den tyske gruppering. Offensiven begyndte omtrent som i virkelighedens historie, men da nazisterne var noget stærkere, opnåede de stor succes. Det var dog ikke muligt at lukke ringen om den sovjetiske gruppering. Selvom selve Fritz-offensiven varede tyve dage og først sluttede den 25. juli. Så indledte de sovjetiske enheder en modoffensiv. Og kampene trak længere ud.
  Tyskerne i Afrika var i defensiven. De behøvede ikke bruge deres energi på Italien, og der blev leveret mere udstyr til fronten, så bombningen uden amerikanerne var mange gange svagere.
  Japan fortsatte med at vinde. Så den amerikanske kommando begik flere og flere fejl, og de havde for travlt med at generobre Peru Havn. Dette førte til det fremherskende synspunkt - Amerika har ikke brug for Europa. I taknemmelighed for dette stoppede de tyske ubåde praktisk talt med at angribe amerikanske skibe.
  Den Røde Hær tog derfor først i slutningen af september Orel og Belgorod, efter at have lidt enorme tab. Og midlertidigt stoppet forfremmelsen. Der var dog ingen grund til panik endnu. Et regnfuldt efterår fulgte efterfulgt af vinter. Og der skulle komme nye sejre for Den Røde Hær. Da Hitler indså dette, tilbød Hitler Stalin en våbenhvile. Ligesom, lad os tage en pause!
  Hvor mange af vores fyre blev dræbt under det sidste slag? USSR og Det Tredje Rige kæmpede i tre måneder. Den Røde Hærs tab var større end i den virkelige historie, og Wehrmacht var ikke mindre. Begge sider blev blødt.
  Men nazisterne øgede produktionen af udstyr, de var i stand til at komme sig noget. Det skal bemærkes, at i tanke var andelen af tab til fordel for nazisterne, og da deres løsladelse viste sig at være højere end i den virkelige historie, gjorde tyskerne op for deres skade. I defensive kampe viste Panther sig at være en god tank. Dens langløbede, hurtigtskydende pistol, med fremragende optik for sin tid, var også i stand til at ødelægge sovjetiske kampvogne.
  Derudover trængte 34 ikke Panthers, Tigers, Ferdinands i panden, og der var stadig for få tunge kampvogne til at påvirke kampens forløb.
  Stalin afviste en våbenhvile med Tyskland. Ved udgangen af oktober genoptog sovjetiske tropper deres offensiv mod Kharkov og Smolensk. Tyskerne gjorde meget stædigt modstand. De havde et stærkt forsvar, især i midten, og generelt forventede de de sovjetiske enheders fremrykning i disse retninger.
  Mærkeligt nok, men sammenlignet med den virkelige historie tillod en større mængde udstyr, især fly og kampvogne, tyskerne at modstå meget mere effektivt. Med flere reserver handlede nazisterne desuden mere roligt, skyndte sig ikke rundt under den sovjetiske offensiv langs fronterne, men førte reserverne mere konsekvent og stolede på mere avanceret og dybdegående forsvar. Et par dusin ekstra divisioner reddede på grund af manglen på en italiensk front, og i Afrika havde Montgomery ikke travlt, og tyskerne rokkede ikke båden. Intensiteten af krigen med Storbritannien faldt kraftigt.
  Der var endnu ikke tale om en særfred, men åbenbart bremsede Churchill bombningen og regnede tilsyneladende med, at USSR og Det Tredje Rige udmattede hinanden så meget som muligt.
  Frigivelsen af våben fra Tyskland og satellitterne viste sig at være næsten en tredjedel højere end i den virkelige historie. Dette gjorde det muligt at lappe huller og, afhængigt af tætte forsvar, at modstå relativt vellykket. Situationen blev forværret af, at den sovjetiske kommando var i offensiven, hvor Fritzerne allerede ventede på dem, og formåede at slå sig ned i defensiven.
  Som et resultat var selve fremrykningen ekstremt langsom og kostede store tab. Krigen begyndte på en eller anden måde at ligne Første Verdenskrig, da forsvaret viste sig at være stærkere end angrebet, tabte den angribende side mere, og frontlinjen blev inaktiv som et resultat.
  Sovjetiske tropper rykkede i gennemsnit en til to kilometer frem om dagen, hvilket gjorde det muligt for tyskerne at få fodfæste, men nye stillinger, og beholde forsvaret.
  Det var ikke muligt at komme ind i operationsrummet.
  Kharkov blev dog taget i begyndelsen af december efter voldsomme bykampe. Tyskerne øgede produktionen af luftfart. Focke-Wulf og ME-309 modstod med succes de svagere sovjetiske jagerfly. Særligt farlig var ME-309 med syv kanonstillinger og høj hastighed. Og Focke-Wulf med rustning og god beskyttelse er en ihærdig maskine med seks luftkanoner.
  Tilstedeværelsen af køretøjer med sådanne våben førte selvfølgelig til, at nazisterne opnåede en fordel i luften. Den værste manøvredygtighed blev kompenseret af den høje hastighed under et dyk, som gjorde det muligt at undslippe, når man kom ind i halen, og kraftig bevæbning gjorde det muligt at skyde flyet ned fra første indflyvning. Derudover udviklede tyskerne specielle taktikker til kamp med sovjetiske køretøjer for at bruge kraftigere våben og tyske højhastighedsfly.
  Det nyeste Yu-288 bombefly viste sig også meget godt. Denne maskine er både hurtig og bærer en stor bombelast. Focke-Wulf viste sig at være et stærkt frontlinjebombefly, overlegen i forhold til PE-2 i alle henseender.
  Ved udgangen af december var de sovjetiske tropper udmattede og blev tvunget til at stoppe på grund af store tab. Mens tyskerne stadig holdt Smolensk, og en del af venstre bred Ukraine. Og hvad der er mest betydningsfuldt - aflejringer af bauxit og legeringselementer. Tabene af de sovjetiske tropper i kampvognene viste sig at være så håndgribelige, at Mainstein indledte et modangreb og var endda i stand til at generobre Kharkov og danne en kedel for de sovjetiske tropper. Men i januar-februar indledte de sovjetiske tropper modangreb, og var i stand til at generobre den langmodige Kharkov igen. Men i marts var den røde hær udmattet og blev tvunget til at indstille offensiven.
  Der var en pause ... Begge sider led for mange tab. Derudover ønskede Stalin at genopbygge sin hær med stærkere og mere avancerede T-34-85 og IS-2 kampvogne. Det er rigtigt, at tyskerne også genopfyldte med mere avancerede og kraftfulde "Panther" -2 og "Tiger" -2. Stalin regnede også med de mere avancerede LA-7 og Yak-3. Men tyskerne lancerede som svar den seneste modifikation af TA-152 i stedet for Focke-Wulf, og det, der er særligt ubehageligt, er jetflyet ME-262. Det sidste fly med hensyn til fart, rustning og bevæbning havde ingen sidestykke. Sandheden var dyrere og var mere arbejdskrævende i produktionen.
  Men på den anden side skabte tyskerne også HE-162, som er billig, manøvredygtig, forholdsvis nem at fremstille og samtidig reaktiv. Stalin har endnu ikke vundet den tekniske konkurrence. Storbritannien kæmpede krigen ekstremt passivt. USA har endnu ikke været i stand til at gribe initiativet fra japanerne.
  Den 25. juni, efter at have samlet styrke, gik den røde hær til offensiv i midten. Først var sovjetiske tropper i stand til at trænge ind i forsvaret, men så blev de involveret i kampene om Smolensk. En typisk fejl hos de røde generaler er at indtage byer inden for en bestemt dato. Og prøv, tag en velbefæstet by med en stærk garnison og forsvar.
  De sovjetiske troppers offensiv kørte fast, da tyskerne overførte yderligere styrker og begyndte at modangreb. Kampe blev igen, som i Første Verdenskrig, positionelle og meget tyktflydende. Hitler udviste usædvanlig forsigtighed. Måske regnede han med et mirakelvåben og den seneste tekniske udvikling og havde derfor ikke travlt. Sandsynligvis har ønsket om at redde arisk blod, som tyskerne allerede havde mistet meget, også spillet en rolle. Ja, og forsvaret af de nazistiske kampvogne er meget mere effektivt, især den knækkende "Tiger" -2.
  Kampene i centrum trak ud til det sene efterår. Stalin viste stædighed og ønskede at udvikle succes. Men i dette tilfælde fandt jeg en le på en sten. Tabene af de sovjetiske tropper var enorme. Tyskerne, der var den forsvarende side, tabte lidt mindre. Panther-2 viste sig at være en god kampvogn. Dette køretøj var ret godt beskyttet i panden og havde en fremragende panserbrydende pistol, og samtidig en anstændig køreegenskab.
  Den overgik mærkbart T-34-85 med hensyn til våbenkraft, frontal beskyttelse og var ikke ringere i hastighed og manøvredygtighed. Selv for IS-2'eren er den tyske maskine en farlig fjende, der rammer på betydelig afstand.
  På grund af hyppige nedbrud, lige våben, kun en lille fordel i forsvaret, var King Tiger ikke i den bedste konto. En tungere modifikation af "Panther" -2 indhentede "Tiger" -2 i forsvaret og overgået i kørepræstationer. Snart forenede tyskerne næsten udelukkende produktionen på "Panther" -2, der vejede enoghalvtreds tons med en motor på 900 hestekræfter.
  Denne kampvogn passede mere eller mindre til militæret. Den Røde Hær opnåede ikke sejr og stoppede fremrykningen. Vinteren kom. Tyskerne havde kampvogne af "E"-serien og nye jetfly. Der var en udveksling af slag. Storbritannien forholdt sig passivt, USA er allerede begyndt at få noget imod Japan. Stalin, da han så, at mens USSR spillede rollen som kanonføde, accepterede og tilbød endda Hitler en våbenhvile. Lad nazisterne vende sig mod Vesten, og kapitalisterne er i krig.
  Lederens beregning var lumsk og enkel. Hitler var enig i denne vending. Og nu, i februar i det femogfyrre år, gik tyske tropper til offensiven i Libyen. Og de havde succes der. I kampe viste det sig, at tyske kampvogne var engelske overlegne, og jetfly var helt ude af konkurrence. USA er endnu ikke gået ind i kampen. I kampene blev hovedrollen spillet af Panther-2 og E-100, såvel som modifikationen af Tiger-2 med et lille tårn og tykkere rustning med en kraftig motor. Den engelske "Churchill" er ikke dårlig i rustning, men temmelig svag i bevæbning. "Cromwell" trækker slet ikke. Og Challenger, den eneste stående tank, er ikke i masseserien.
  Men det vigtigste er kvaliteten af tropperne. Efter at have bestået testen af ild og jern på østfronten er tyskerne meget mere kampberedte end de britiske tropper. Især de koloniale opdelinger. Og de tyske enheder gik i offensiven. I marts blev Egypten erobret. Og så gik tyskerne ind i Mellemøsten, erobrede Irak, Kuwait og derefter Saudi-Arabien.
  Hitler ville ikke have noget imod at tage til Indien gennem Iran, men Stalin, hvis tropper stadig var i Iran, var ikke enig.
  Tyskerne gik i offensiven og rykkede frem gennem Sudan. Og videre til Etiopien og Somalia. Og derfra til ækvator. Omkring halvfjerds divisioner af Wehrmacht deltog i offensiven. Og Storbritannien havde ikke sådanne kræfter til at modsætte sig Det Tredje Rige.
  Tyskerne erobrede også Gibraltar. Overfaldet viste sig at være forbigående, og nærmest lynhurtigt. Jet-angrebsfly samt helikoptere deltog også i offensiven. Afrika var i fare for totalt tab af Storbritannien.
  Men Stalin er ikke så simpel. Storbritanniens tilbagetrækning fra krigen er for farlig for USSR. Og den røde hær gik i offensiven i juni 1945. De svækkede tyske tropper i øst kunne ikke holde det ud og bukkede under for presset. Nazisterne, ude af stand til at holde det ud, rullede mod vest. Den Røde Hær var i stand til at befri Smolensk, Kiev, og gik ind i Hviderusland. Efter at have overført yderligere styrker fra Afrika var tyskerne med stort besvær i stand til at stoppe de sovjetiske troppers offensiv. De nye tyske kampvogne af E-50-serien, som ikke havde sin sidestykke, deltog i kampene. Derudover tildelte nazisterne et distraherende slag fra Tyrkiet. Og Tyrkiet selv angreb under pres fra Tyskland Sovjetunionen. Dermed blev situationen igen mere kompliceret.
  Problemet var, at T-54 endnu ikke var kommet ind i serien, og T-34-85 var allerede klart forældet på baggrund af E-serien og endda Panther-2.
  Om vinteren slog sovjetiske tropper stadig til, men kunne ikke opnå væsentlig succes. Derudover begyndte diskoteker at deltage i kampene ... Det eneste, der blev bedre, var amerikanernes succes mod Japan. Endelig lykkedes det Yankees at generobre Peru Havn, og initiativet i Stillehavet begyndte at gå over på Amerikas side.
  Men desværre kan amerikansk hjælp være for sent. I foråret i det sjetteogfyrre år gik tyskerne i offensiven ved at bruge fordelen af E-tanks over fireogtredive. Sovjetiske tropper, hærdet af kampe, modstod meget stædigt. Den Røde Hær var heroisk og fyldt med artilleri. Især 100 mm anti-tank kanoner. Og gravede ind.
  Tyskerne formåede at tage Kiev tilbage og skubbe den røde hær tilbage ud over Dnepr. Men det var på denne vandbarriere, at de sovjetiske tropper byggede et uigennemtrængeligt forsvar.
  Tyskerne kæmpede hele sommeren og efteråret, men kunne ikke bryde de sovjetiske tropper. Kun de formåede at blokere Leningrad igen. Men nazisterne tog ikke selve byen. Vinteren gik i en udveksling af slag. Amerikanerne bevægede sig langsomt over Stillehavet, og indtil videre har de ikke brugt atomvåben.
  I foråret forsøgte tyskerne igen at rykke frem. De brugte "E"-seriens tanke, de nyeste maskiner, der vejede 70 tons. USSR udgav IS-7, der var i stand til at modstå mastodonter. Mellemstore tanke T-54 begyndte også at dukke op.
  Storbritannien intensiverede også og lancerede en offensiv i Ækvatorialafrika. De amerikanske jordenheder hjalp også her. Til krigen i Stillehavet havde amerikanerne ikke brug for mange tropper og kampvogne. Så de begyndte at presse nazisterne ud af Afrika. Nu forstod de allierede, at det ikke ville være muligt at sidde ude, og at fjenden skulle knuses og presses. I sommeren og efteråret var USA og Storbritannien i stand til at generobre en betydelig del af Afrika og drev endda tyskerne ud af Somalia og Etiopien.
  Tyskerne var ude af stand til at udvikle en offensiv mod Moskva, bundet i positionskampe. Om vinteren slog Stalin til Tyrkiet. Den Røde Hær besejrede de osmanniske tropper og erobrede Kars, Erzurum og Tanrog. Tyskerne blev tvunget til at overføre betydelige styrker for at redde den allierede. Men den røde hær, der uventet havde ramt nær Leningrad, vandt en stor sejr der.
  Året 1948 kom... I foråret forsøgte tyskerne at rykke frem igen. Det lykkedes dem at skabe en original pyramideformet tank uigennemtrængelig fra alle skydevinkler. Og med denne maskine var der forbundet store forhåbninger. Kampagnen startede i maj. Efter to måneders stædige kampe nærmede nazisterne sig Smolensk.
  Pyramideformede kampvogne viste deres kampeffektivitet, men blev ofte sprængt i luften af miner. Tyskerne var ude af stand til at indtage byen og omringede den. Men i Afrika opnåede de allierede store succeser og drev tyskerne ud af Egypten. Japan blev også besejret og mistede mange øer og Filippinerne. I efteråret rykkede tyskerne længere mod øst, i midten, og nærmede sig igen Leningrad.
  Tysk luftfart var stadig stærkere end den sovjetiske, især i kvalitet. Men i slutningen af 1948 begyndte MIG-15 at ankomme til fronten. Den sovjetiske jetmaskine var tyskeren underlegen i fart og bevæbning, men den var mere manøvredygtig. Amerikanerne forbedrede også deres præstationer. I vinteren 1949 skubbede sovjetiske tropper tyskerne tilbage fra Leningrad og skubbede dem tilbage til Smolensk.
  Og amerikanerne drev sammen med briterne nazisterne ud af Afrika. I foråret 1949 trak Tyrkiet sig også ud af krigen.
  Det Tredje Rige mistede også kontrollen over Mellemøsten. Nazisternes stilling forværredes. De turde ikke rykke frem i øst, men rykkede til et tæt forsvar. Sovjetiske tropper, ved hjælp af T-54 og IS-7 kampvogne, forsøgte at bryde gennem Wehrmachts forsvar. Men nazisterne holdt fast i blokken. Et allieret forsøg på at lande i Spanien endte også i fiasko. Operationen gik noget bedre på Sicilien, hvor man med hjælp fra den lokale mafia fik succes. Det har allerede været det ellevte år siden begyndelsen af Anden Verdenskrig.
  Alle lande er ekstremt udmattede og ekstremt trætte. Den globale økonomi var overbelastet. Og alle ønskede at afslutte kampen så hurtigt som muligt. Især stærkt afmagrede tyskere og russere.
  Stalin tilbød Hitler fred på vilkårene for nulmuligheden: en tilbagevenden til de tidligere grænser og en udveksling af fanger - alt for alle! Men Führeren gik kun med til en våbenhvile og ønskede ikke at opgive det besatte område. Derudover var arbejdet med at skabe en atombombe allerede ved at blive afsluttet i Tyskland, og der var allerede interkontinentale missiler.
  USA overvejede at bruge atombomben. Men mens de var bange for at forkæle i Europa. Og de droppede det i december 1949 på Japan. Konsekvenserne af ødelæggelsen var forfærdelige. Og en lignende antydning i Tyskland blev forstået. Führeren henvendte sig til nationen og foreslog, at spørgsmålet om en værdig verden skulle overvejes. Men så ændrede han mening ... Det nye år 1950 kom. Sovjetiske tropper indledte en ny offensiv ved fronten.
  Tyskernes forsvar var meget stramt. Og de allierede rykkede frem gennem Italien, hvor der var et militærkup, og fjernede Mussolini. Men de pyramideformede tyske kampvogne oversteg Patons og Challengers. Den amerikanske Paton, som ikke kunne trænge ind i panserne på en tysk kampvogn, selv på tæt hold, gav sig særligt hårdt. Og de allierede begyndte at bløde.
  Ja, og usårlige tyske skiver påførte USA og Storbritannien enorm skade. Indtil videre opretholdt tysk luftfart en kvalitativ overlegenhed over de allierede. Sommerlandingsforsøget i Normandiet endte i fiasko. Sandt nok, i slutningen af august, efter atombomben, kapitulerede Japan. Vesten har løst sine hænder. Men USA turde ikke bruge atomvåben, så de kunne være dækket af interkontinentale ballistiske missiler fra Det Tredje Rige.
  Den Røde Hær nærmede sig Dnepr i centrum, men blev også stoppet. Begge siders styrker var udmattede til det yderste ... Og endelig, den 25. november 1950, tilbød Truman Hitler fred på paritetsvilkår. Det vil sige, at Europa forbliver med Det Tredje Rige, med undtagelse af Sicilien og det, der er tilbage af Italien. Stalin går efter et kompromis: USSR's grænser i 1939. Det vil sige, at tyskerne rykker lidt tilbage, opgiver territorium, men får nogle opkøb.
  Frankrig, Belgien, Holland og andre mærkelige forbliver under tysk kontrol, men får en vis grad af autonomi. Det vil sige, at noget som EU er ved at blive dannet. Det Tredje Rige afslutter folkedrabet på jøder og sigøjnere, selvom nogle juridiske restriktioner på deres rettigheder kan forblive. Handelsforbindelserne genoprettes fuldt ud. Lande forpligter sig til at respektere andres suverænitet.
  Der pålægges ingen erstatning. Fanger udveksles for alle.
  Stalin og Hitler var så trætte, at de tog imod et sådant tilbud. USA vandt mere end andre, så det lykkedes dem at inkludere Kina og Asien i deres indflydelsessfære. Og Storbritannien tog sammen med Amerika Afrika.
  Tyskland har alvorligt opbrugt menneskelige ressourcer. I den indførte Fuhrer officielt polygami. USSR blev efterladt uden territoriale erhvervelser modtaget i det niogtredive, fyrretyvende år. Og han var stærkt udmattet.
  
  
  AUKTION AF RUSSISKE SLAVER I NEW YORK
  Pigerne løb og blinkede med deres bare, runde, lyserøde hæle.
  Andriana huskede denne handel i New York. Det blev derfor foreslået hende af en lokal, ret stor mafiaboss. Tiden er helt rigtig, så mange rige mennesker er kommet sammen. Og det er ganske muligt at vedhæfte en jomfru fra Rusland.
  Andriana blev sat på auktion dækket af slør og i badedragt. For ikke straks at afsløre dens charme.
  Hun gik med en vis ængstelse. Piger i læderjakker gik til højre og venstre for hende.
  Andriana følte sig ikke så godt tilpas i høje hæle. Men hun kan ikke klare det.
  Auktionslokalet var meget stort. Der sad et stort publikum: både mænd og kvinder og endda teenagere. Der var arabere og sorte og asiater og hvide og fra Rusland ...
  Det valgte tidspunkt og sted var rigtigt... Men Andriana følte sig flov over for flere tusinde mænd, kvinder og unge, hun ville blive strippet nøgen som Angelica i filmen. Det er skamfuldt og ydmygende! Men samtidig begejstrer det, og selve ydmygelsen giver en behagelig sløvhed i kroppen.
  Hun er som en middelalderslave, der vil blive klædt nøgen af, og tusindvis af mænd vil se på hende med lystige blikke.... Åh hvor fedt!
  Af hensyn til sådanne spændinger var det værd at gå til auktionen. Og vær ikke for ked af, at kun én procent af det samlede beløb går til dig!
  Her kom hun ud i høje hæle og sengetæpper. Hun er højere end gennemsnittet for en kvinde, seks fod, plus skoene gør hende endnu højere.
  Publikum tænder på, modellens proportioner... Hendes hår er bundet op og vil blive svigtet senere.
  Begyndelsen af handel annonceres... Beløbet er normalt lille, men det stiger hurtigt.
  Her tager pigerne det første slør af og blotter den øverste del af ansigtet, mens de efterlader hendes vidunderlige, bladfarvede hår dækket.
  Synlig var Andrianas høje solbrune, glatte pande, hendes smaragd-safirøjne. Og næsen og den nederste del af ansigtet er stadig dækket ... Men kun udseendet af hendes udtryksfulde øjne, hvor forlegenhed blev læst, og en ufrivillig skælven fra naturlig kvindelig skam, bragte publikum ...
  Den oprindelige pris for en nat med en jomfru er hundrede dollars!
  Skrig med det samme:
  - To hundrede dollars!
  - Tre hundrede!
  - Firehundrede!
  - Fem hundrede!
  - Et tusind!
  Araberen i den gule turban gryntede:
  - To tusinde!
  Amerikaneren med den gyldne kæde knurrede:
  - Tre!
  En forretningsmand fra Rusland sagde med en rig bas:
  - Fem tusinde dollars!
  Der var en pause ... Ikke fordi mængden af dette publikum virkede for stort. Nej, der er forretningsmænd fra hele verden, som er i stand til at lægge ud og lægge hundrede millioner dollars ud for en daub af Picasso eller Van Gogh. Men de vil fortsætte processen med at klæde sig af.
  Her er pigerne i røde masker og læderjakker, med hænderne i tynde lægehandsker, og tager endnu et betræk af. Og de åbner pigens modige hage, hendes skarlagenrøde mund, hendes yndefulde næse. Nu er hendes vidunderlige engleansigt synligt i sin helhed. Og en kæmpe skærm i auktionslokalet viser et sødt, pigeagtigt ansigt nærbillede.
  Og publikum brøler af beundring.
  - Ti tusinde dollars!
  Udbryder amerikaneren med den gyldne kæde!
  - Tyve tusind!
  En sheik brøler i en grøn turban med store smaragder.
  En englænder i frakke udbryder:
  - Tredive tusinde!
  Den juvelbelagte hindu hviner:
  - Fyrre!
  En ung mand på omkring femten af udseende knirker og bevæger fingrene i diamanter:
  - Halvtreds tusinde!
  Og igen en pause ... Selvfølgelig ser beløbet for en nat med en jomfru, og endda, højst sandsynligt falsk, ikke så lille ud. Der er mere end Andriana en for stor pige til at virke uskyldig. Men publikum er meget rigt og lunefuldt. Og nu i forhandlingernes hede, når han vil overgå hinanden.
  Men endnu mere vil jeg se den videre eksponeringsproces. Og nu er det næste slør fjernet fra Andrianas skuldre, hvilket blotlægger den øverste del af hendes bryster og hendes arme. Solbrændt, yndefuld, muskuløs. Den øverste del af bh'en er allerede synlig, og skuldrene er stærke og meget sexede på samme tid.
  Andriana gyser igen og afvikler. Hun er mere og mere nøgen.
  Handelen genoptages...
  - Tres tusinde!
  Sheikh brøler!
  - Halvfjerds tusinde!
  - Firs!
  Udtalt af en amerikaner med en gylden kæde!
  - Et hundrede tusinde!
  En amerikaner med en kæmpe rubin på brystet knurrede.
  - Et hundrede og tyve tusinde!
  Ungdommen knirkede igen!
  Sheiken i en grøn turban og smaragder brølede:
  - Hundrede og halvtreds tusinde!
  Den hinduistiske raja boomede:
  - To hundrede tusinde dollars til auktionsstjernen!
  Og igen var der en pause i denne auktion. Offentligheden venter på, at prisen bliver afsløret og er tændt til det yderste.
  Her tager de endnu et slør af pigen og udsætter hende for hofterne.
  En tynd talje er synlig, en smal stribe stof på en fuld brystkasse og prægede fliser af en garvet presse. Nu er Andriana næsten nøgen til taljen.
  Publikum bogstaveligt talt brøler.
  En russisk forretningsmand med sibirisk skæg buldrede:
  - Tre hundrede tusinde!
  Sheiken i smaragdturbanen knurrede:
  - Fire hundrede tusinde!
  Amerikaneren med rubinen udsendte:
  - Fem hundrede tusind!
  Ungdommen med diamantringene klynkede:
  -Seks hundrede tusinde...
  Den hinduistiske Raja mumlede:
  - Syv hundrede og halvtreds tusinde!
  Endnu en pause... Allerede her gik beløbene for alvor, men langt fra ødelæggende for oligarkerne og milliardærerne. Men alle ønsker yderligere eksponering af skønheden. Især at se hendes ben, sådan en nydelse for mænd.
  Og nu er det sidste slør ikke fjernet fra .... Og nu er de muskuløse yndefulde ben bare. Andriana forblev i trusser, en bh i gennemsigtige højhælede sko. Og hendes stærke, solbrune ben tænder sådan mænd.
  Før det tordnede den tavse gråhårede sheik med langt skæg:
  - Millioner dollars!
  Og dette er allerede en vis psykologisk grænse. Publikum larmer...
  Ungdommen siger med skælvende stemme:
  - En million hundrede!
  En sheik i en turban med store smaragder nynner:
  - En million to hundrede!
  Russisk oligark, iført mørke briller, siger:
  - En million fire hundrede!
  Amerikansk med en stor rubin:
  - Million fem hundrede!
  Pludselig kommer en sort kvinde ind i sammen:
  - Million syv hundrede!
  Sheiken i en smaragdturban er ikke ringere:
  - En million otte hundrede!
  Hindu Raja hviner:
  - To millioner!
  Endnu en pause... Beløbene gik solide. Men alligevel gav de mere for arabiske heste. Og her er pigen kun for en nat. Og selvom en kolossal skønhed, men næppe en rigtig jomfru.
  Men folk vil gerne se hendes hår... Og Andrians lommetørklæde er fjernet. Og hendes hår er gyldent, bladregn glider fra hendes skuldre. Og de spreder sig, så vidunderligt, som solens stråler.
  Publikum er simpelthen i ærefrygt ... Og forhandlinger kommer til live!
  Ungdommen knirkede:
  - Tre millioner!
  Sheiken i smaragdturbanen gryntede:
  - Fire millioner!
  Den sorte kvinde råbte:
  - Fem millioner!
  Der var en kort pause ... Beløbet var allerede anstændigt. Selvom det endnu ikke er rekord for at byde. Men alligevel er dette ikke et Van Gogh-maleri, men bare en nat med en pige. Lad det være smukt skrevet....
  Endnu en gestus følger... Denne gang fjernes bh'en. Andriana forventede dette, men pludselig følte hun en så frygtelig skam, at hun begyndte at gøre modstand ... Pigerne kunne ikke klare hende. To kingpins rullede op til Andriana og strakte deres arme. Så blev bh'en fjernet. Og smukke bryster blev blotlagt. Og huden
  pigen glitrede af sved.
  Hendes oprigtige indskydelse af beskedenhed og modstand provokerede i høj grad offentligheden. Mange troede, at dette var en rigtig jomfru, og det var endnu mere spændende end selv de lyserøde knopper på brystet.
  Før det knurrede den tavse sheik i en turban besat med diamanter:
  - Syv millioner!
  Den sorte kvinde knirkede:
  - Otte millioner!
  Amerikaneren med rubinen gøede:
  - Ni millioner!
  Den russiske oligark gøede:
  - Ti!
  Sheiken i den diamantbesatte turban brølede:
  - Femten!
  Salen summede... Det er allerede mere alvorligt... Dog sådan en pige, der bliver holdt i hænderne på store mænd, så hun ikke dækker sit bryst. Hvor er det fedt. Alt i alt vidunderligt og rørende. Andriana er virkelig, virkelig flov, og skammer sig vildt. Og samtidig spændende og behageligt. OG
  Hvor er hun værdsat!
  Det er godt!
  Og nu holder tjenestepigerne hende og trækker de sidste klude - trusser af ... Og nu er der kun gennemsigtige sko tilbage på Andrian.
  Og hun rykker og trækker sin hånd ud af ambalens greb og dækker Venus' barm. Han tager allerede med sine to tykke poter hendes hånd væk og blotter den.
  Andrianas ansigt er oprigtigt ked af det, og hun skammer sig meget. Tyk skarlagenrød maling oversvømmede næsepartiet, og dette tænder publikum endnu mere!
  Sort milliardær udbryder:
  - Tyve millioner!
  Sheikh i diamanter råber:
  - Tredive!
  Amerikaneren med rubinen brøler:
  - Fyrre!
  Og den hinduistiske Raja siger:
  - Halvtreds millioner!
  Sheikh med diamanter brøler:
  - Tres!
  En sort milliardær i en læderjakke hviner:
  - Halvfjerds!
  Russisk oligark i mørke briller udbryder:
  - Firs millioner!
  Ungdommen hviner pludselig:
  - Halvfems!
  De hvæser af ham. Tilråb, og du har så meget hvalp!
  Den sorte milliardær i læderjakken mumlede:
  - Hundrede millioner!
  Der var en pause ... Det er allerede en virkelig kolossal mængde. Ja, bare for en jomfru fra Rusland. Er det ikke for meget? Hvor meget skal man betale for kun én nat? Ja, du kan købe en million erfarne prostituerede for det beløb.
  Har de ikke for travlt...
  Kushen var allerede tilstrækkelig, og auktionsholderen løftede sin hammer og begyndte at synge:
  - Et hundrede millioner dollars gange.... Et hundrede millioner dollars to ....
  Andriana krympede. Nå, hun skal overnatte og en forholdsvis ung afroamerikaner. Men hun vil putte en hel million dollars i lommen! Ganske anstændigt! Der er håb om, at han er et eksempel på sjæle, og måske endda en fornøjelse!
  Andriana følte sig ophidset, og i hendes sind forestillede hun sig allerede en stormfuld nat med en smuk og meget rig sort mand.
  Men så gav pigen i læderjakker et signal ... Og de flåede hendes sko af med skarpe bevægelser. De fjernede den sidste del af toilettet, hvilket gjorde Andrian ikke kun nøgen, men også barfodet.
  Og hendes ben uden sko er så yndefulde og rørende, og hendes hæle er runde, lyserøde.
  Normalt, under sådanne auktioner, har piger højhælede sko indtil slutningen. Men Andriana, meget sexet, og med en usædvanlig ynde og perfektion af fodens og sålens linje. Og hun er så yndig barfodet. Især når det blev vist tæt på på skærmen ...
  Og den russiske oligark knurrede:
  - Et hundrede og tyve millioner!
  Den sorte mand brølede:
  - Et hundrede og halvtreds!
  En arabisk sheik i en turban besat med diamanter gryntede:
  - To hundrede millioner!
  Der var en anspændt pause...
  Auktionsholderen løftede hammeren og mumlede:
  - To hundrede millioner gange... To hundrede millioner to...
  Andriana rystede på sine bare fødder, og den sorte milliardær gryntede:
  - To hundrede og halvtreds millioner!
  Den russiske milliardær, der ikke gav efter, udbrød:
  - Tre hundrede millioner!
  Sheikh med diamanter råbte:
  - Fire hundrede millioner!
  Selvom mange havde større formuer, men at lægge et sådant beløb ud i kontanter med det samme er ruin. Og det kan forstyrre produktionen.
  Auktionsholderen løftede hammeren og begyndte at sige så langsomt som muligt:
  - Fire hundrede millioner gange, fire hundrede millioner to .... Fire hundrede millioner tre ... og hans hammer rykkede usikkert.
  - En milliard dollars!
  Jeg hørte nogen knirke!
  Og alle vendte sig om... Det var en japansk mand i mørke briller, der dækkede halvdelen af hans ansigt. Den havde mafiaens emblem - Yakuza!
  Alle frøs - en hel milliard!
  Auktionsholderen løftede hammeren og advarede:
  - Pigen gives dig kun for én nat! Du kan gøre alt ved det, bare ikke dræbe eller alvorligt lemlæste!
  Japanerne nikkede.
  - Jeg vil ikke forkæle!
  Og hammeren rejste sig, ordene væltede ud:
  - En milliard gange! En milliard to! En milliard tre! Solgt til Lord Yamamoto!
  Andriana blev løsladt. Og hun gik helt nøgen og barfodet hen til kassen, hvor hovedet af den japanske mafia sad omringet af vagter. Andriana følte stærk frygt, og samtidig spænding. For en milliard dollars bliver hun nødt til at gøre noget usædvanligt, og det er fedt! På den anden side er hun blevet ti millioner dollars rigere, hvilket er fantastisk!
  Hvor blev alt vidunderligt, og nye eventyr venter hende.
  Yamamoto bestilte:
  - Og pak hende nu i lænker, hun får ikke brug for tøj!
  Andriana fnisede nervøst og svarede:
  "Jeg har ikke andet at tabe end mine lænker!"
  
  FORSVAR AF RYAZAN OG LANDING POPADATSEV
  Thomas Lincoln, viftede med sine sværd og huggede de presserende mongol-tatarer ned, sang:
  - Ikke kun et sværd, ikke kun en pisk! Men kronen har brug for løgne! Efter alt, uden hende, og to minutter - sæt dig ikke på tronen!
  Terminator-drengen løb en vindmølle med sine sværd, skar mongolerne ned, der klatrede op på Ryazans vægge, og fortsatte med at synge:
  - Nogle gange en assistent i alt,
  Nogle gange gør det dygtigt ondt...
  Og vi kalder hende helgen
  Og kald det modbydeligt!
  Maria Kovaleva og Yuliana Konovalova, disse smukke og meget muskuløse piger, der huggede de presserende tatarer ned, samlede op:
  - Løgn er ikke uden grund i alle riger,
  Elsket til enhver tid...
  Løgne er smukke, når de er nyttige
  Og forfærdeligt, når det er skadeligt!
  Tom, denne smukke, muskuløse dreng, der huggede mod de presserende atomvåben, kvidrede:
  - Må vores imperium være i herlighed!
  Maria Kovaleva, der fældede de bosatte mongoler, bekræftede:
  - Må det være i herlighed!
  Og pigen kastede sine bare tæer, med dødelig kraft, en ødelæggende savsmuldsgranat.
  Yuliana Konovalova, der skar gennem de angribende tatarer, brølede også helt i lungerne:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Og et bart, mejslet ben, som en morderisk dødsgave, der river den mongolske rati fra hinanden.
  Pigerne kæmper ærligt, desperat og frimodigt. Og seriøst skære fjender.
  Selvom horden af Batu Khan virker utallige. Fire hundrede tusinde kavaleri klatrer på angrebet. Ifølge tiderne i det trettende århundrede - en utallig hær.
  Men de blev mødt af en landgangsstyrke af Popadans, ledet af den fungerende Almægtige Gud Skaberen, Thomas Lincoln.
  Gerdas kampvognsbesætning går allerede ind i kampen. Terminatorpigen er lige her.
  Fire skønheder på en AG-100 kampvogn med tre kanoner og tolv maskingeværer.
  De stammer fra et spil, alternativt univers, også skabt af demiurg-drengen Thomas Lincoln.
  Der, en fange i Det Tredje Rige, en professor med en ændret psyke, hjalp Nimbul Hitler. Han skabte nemlig et våben, der virker til at styre vejret. Og de tog og sænkede den engelske flåde i en storm. Dette blev efterfulgt af landgang af tyske tropper i Storbritannien.
  Under landgangen brugte nazisterne også deres handelsflåde. Som et resultat endte dusinvis af udvalgte divisioner i Storbritannien i august 1940. Og metropolen blev erobret på ti dage.
  En legitim, protysk engelsk konge blev sat på tronen. Og en ny nazistisk regering blev dannet. De fleste af kolonierne og flåden i Storbritannien genkendte ham.
  Führeren fik store ressourcer under kontrol. Og i frygt for, at USA, som har et kolossalt økonomisk potentiale, ville genopruste hæren, besluttede han, at USSR ville vente. Og at Stalin ville forblive tro mod ikke-angrebspagten.
  I mellemtiden er det bedre at besejre Amerika. Island blev taget først. Så begyndte tyskerne at få fodfæste i Argentina, og derfra til Brasilien.
  Nazisterne byggede aktivt ubåds- og overfladeflåden. De brugte koloniernes og Europas ressourcer. Arbejdet accelererede især kraftigt efter Speer blev rigsminister for våben og ammunition.
  Så, under hans dygtige ledelse, begyndte ubådsskibe at blive bygget meget hurtigere.
  Og også at udvikle luftfarten. Den nye, mere avancerede Yu-188 blev hurtigt sat i serie, og dens produktion blev øget. Focke-Wulf tog hurtigt fart. Der var også mere avancerede jagerfly.
  Marseille er blevet en stigende stjerne. Denne pilot opnåede berømmelse i kampe med amerikanske fly. Efter at han blev den første pilot, der oversteg hundrede og halvtreds fly, modtog han: Ridderkorset af jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Men adskillelsen af Amerika ved havet, det faktum, at man med al ønske ikke kan bygge store overfladeskibe for hurtigt, trak krigen ud.
  Selvom både hangarskibe og slagskibe blev bygget.
  Og gradvist pressede tyskerne og japanerne, der åbnede en anden front mod USA, besejrede amerikanerne nær Peru Havn, ørneimperiet.
  Tyskerne var stærke. I 1943 fik de et meget stærkt ME-309 jagerfly og et Yu-288 bombefly. Som er meget stærkere end de amerikanske.
  Hitler truede med at feje Amerika væk med bomber.
  Selvfølgelig dukkede tanks op i serien: "Tiger", "Panther", "Lion". I anden halvdel af 1943 dukkede "Panther" -2, "Tiger" -2 og "Maus" op. Og den uovervindelige ME-262 jetjager, som ikke havde sin side, gik ind i serien. Og Yu-488 er det første serielle firemotors fly. Og TA-400 er verdens første seksmotorers bombefly. Og de seneste kampgeværer MP-44 og meget mere. Herunder jetbomber "Arado". Som et resultat erobrede tyskerne Canada og angreb USA fra nord.
  Og på den anden flanke besatte de Mexico sammen med Japan og angreb Amerika i syd.
  Og endelig, i 1944, kapitulerede USA og blev besat af Japan og Det Tredje Rige.
  Gerda var meget stolt af sine sejre. Og pigen knuste de mongolske tropper. Hendes bare tæer trykkede på knapperne på joysticket og væltede nukerne i hobetal.
  Charlotte tæskede også fjenden ved at trykke på knapperne med sine ben. Og skyder mongolen fra maskingeværer. Hun er en meget aggressiv pige.
  Pigen råber:
  - For verdens første kommunisme!
  Christina skyder meget præcist, og hendes bare fødder trykker så behændigt på knapperne og skyder Batu Khans militante. Og udryd modstandere med sultne panters vilde raseri.
  Christina råber:
  - Til ære for det tredje rige!
  Magda dirigerer også meget velrettet ild. De knuser den mongolske hær, smadrer dem til chips eller til en blodig salat. Og stop ikke de tyske skønheder.
  De har bare fødder, og deres fingre trykker behændigt på joystick-knapperne og rammer modstandere.
  Magda synger:
  - Afrika er forfærdeligt, ja, ja, ja! Afrika er farligt, ja, ja, ja! Men det store rige, vi fik besked på ikke at drive! Vi er alle mongoler ... klipper som en le! Piger succes - selvom hun er barfodet!
  Pigerne er meget smukke og tærsker specifikt Batu Khans hær.
  Tom Lincoln skar, og hans sværd blev forlænget med snesevis af meter, og skar mongolerne af som en barbermaskine sæbede hår.
  Drengen sang:
  - Jeg vil feje alle væk,
  Jeg vil feje alle!
  Vi venter på succes
  Til renlighed!
  Og drengens bare fødder vil også kaste en ært med tilintetgørelsens kraft.
  Og de vil sprede mongolerne i alle retninger. Og ødelæggelserne er massive.
  Maria Kovaleva blinkede til demiurg-drengen. Hun kastede sine bare tæer, en morderisk dødsgave, og knuste de mongolske soldater.
  Maria tweetede:
  - For rummet og kommunismen!
  Yuliana Konovalova knurrede, med sin bare hæl bukket under for dødens gave:
  - For vort Fædrelands storhed!
  Og nu slår pigerne stadig fra navlen med kamplyn. Kæmpende skønheder - sig ikke noget!
  Gerda skyder også fra en kampvogn af AG-serien. Da USA kapitulerede, ønskede Adolf Hitler at angribe USSR. Men Japan begyndte at fremsætte krav mod Det Tredje Rige.
  Og Hitler den 20. april 1946 begyndte en krig med samuraien. Og han kastede sine nye kampvogne fra "E"-serien i kamp. Og lad os knuse de japanske tropper, som le græs.
  Stalin besluttede sig også for ikke at stå stille. Og han tilbød at åbne en front mod den Rising Suns land.
  Hitler gik med, men på betingelse af, at USSR kun ville modtage det sydlige Sakhalin, Kuriløerne og Port Arthur med Manchuriet tilbage. Og ikke mere end det.
  Stalin gik med til dette. Det har allerede udvidet sit territorium. Hvad angår den skøre professor, hjalp han nazisterne med skabelsen af flyvende tallerkener. Og disse maskiner bevægede sig med ti lydhastigheder og skød med lasere.
  Den vigtigste tyske kampvogn var E-50. Dens vægt var halvfjerds tons. Frontalpansringen er 250 mm, sidepansringen er 170 mm, og pistolen er 105 mm med en løbslængde på 100 EL. Og dette er en meget produktiv tank. Med en motor på 1500 hestekræfter - ganske kvik.
  Og det gør japanerne selvfølgelig ikke. Og de er ikke i stand til at stoppe nazisterne.
  Og der er en stor offensiv af de fascistiske tropper. På alle fronter på samme tid.
  Stalins tropper rykker også frem. Men deres luftfart haltede lidt bagefter. Der er ingen jetfly. Og Japan har allerede sådanne fly. Men sovjetiske kampvogne er relativt gode. Og ikke uden held kæmper de.
  Selvom KV-serien er forældet. Mere perfekt Ises dukkede op i det femogfyrre år. Sådan er familien. Men indtil videre er der heller ikke for mange sådanne tanke.
  Den senere T-34-85, som begyndte at blive produceret fra det 44. år. Og det blev hovedtanken i USSR-hæren.
  De sovjetiske tropper indledte en offensiv og pressede japanerne.
  Hitler bemærkede:
  - Den russiske bjørn fik en sukkerknald!
  Guderian spurgte:
  - Og hvad skal vi med det?
  Führeren svarede:
  - Sød til en snack!
  Allerede i de første tre måneders kampe mistede det japanske imperium næsten halvdelen af sine besiddelser. Samuraierne havde en stor hær, men de var for ringere med hensyn til teknologiens kvalitet.
  Kampene viste, at selv den sovjetiske T-34-85 er stærkere end den japanske massemaskine. Og det er dårligt for samurai.
  Og der er overhovedet ingen modtagelse mod flyvende tallerkener. På grund af den kraftige laminære stråle er de næsten umulige at skyde ned.
  Og selv brænder de med lasere, varmestråler og ultralyd. Så prøv at overvinde disse.
  Plus, det tredje rige har jetfly på sit højdepunkt, og hydrogenperoxiddrevne ubåde og meget mere.
  Der er endda underjordiske tanke. Og dette er et våben mod hvilket - dækslet! Alle japanske batterier flyver på én gang, og de bliver smidt til toppen. Plus, kontrol over vejret, når storme bogstaveligt talt sænker alle samuraiens skibe. Nej, japanerne skulle håndtere en meget farlig fjende.
  Tre måneder senere blev japanerne også drevet ud af Manchuriet. Det mest stædige var den sovjetiske hærs angreb på Port Arthur. I kampene ankom en eksperimentel tank IS-7, der vejede 78 tons og var bevæbnet med otte maskingeværer og en 130-millimeter kanon. Og denne maskine ødelagde japanske batterier og selvkørende kanoner.
  Alenka selv var en stor kriger. Og på IS-7 kæmpede hun med samuraien for Port Arthur. Generobre en by, der engang tilhørte det zaristiske Rusland. Og den skal returneres.
  Et kraftigt skud fra en pistol, og straks blev tre japanske kanoner væltet af kanonvogne.
  Men nu har den almægtige demiurg-dreng sendt Alenka for at bekæmpe den mongolsk-tatariske horde. Og krigerne er nu på IS-12 af en mere avanceret og kraftfuld model, med ti maskingeværer, og 152 mm, og en ret hurtigskydende pistol. Og pigerne slår fra denne tank ved hjælp af joysticks.
  Anyuta trykkede på knappen med sine bare tæer. Et højeksplosivt fragmenteringsprojektil fløj ud af pistolen. Og hvordan man falder på mængden af mongoler. Straks blev hundrede og et halvt atomvåben sønderrevet og forkrøblet.
  Så skød Allah. Dette er en smuk rødhåret pige, affyret fra maskingevær. Og hvordan hun begyndte at meje ned i tatarernes rækker.
  Og den rødhårede kurrede:
  - Og den første optøning, i en drøm ser jeg Stalin ...
  Maria tæskede også fjenderne, trykkede på knapperne med sine bare tæer og kurrende, blottede sine tænder:
  - Og fyldt med lig, mit kære Rusland!
  Olympias, denne heroiske pige kørte en tank, hvilket gav mongolerne et hundrede tons køretøj med brede spor.
  Pigen sang:
  - For fædrelandet til ære for Rusland!
  Alenka trykkede sine bare tæer på joystick-knapperne og slog mod fjenden. Hun smadrede en masse nukers og brølede:
  - Vores fædreland er USSR!
  Olympias, der knuste en flok heste og mongolske soldater, var enig:
  Der er ikke noget smukkere fædreland-Rusland,
  Kæmp for hende og vær ikke bange...
  I universet er der ikke noget smukkere land -
  Hele universet er en lys fakkel Rus!
  Fem krigere i bikinier viste ægte og uimodståelig styrke. OG
  Disse piger er bare fantastiske!
  De begyndte at ødelægge den mongolske hær. Og pistolen virker og virker...
  Og Gerda har tre kanoner på AG-100. Og der er fire piger på kampvognen og tolv maskingeværer. Og de slår mongol-tatarerne endnu mere effektivt og hurtigt ud.
  Gerda var en kriger fra den Almægtige. Og hvad hun bare ikke oplevede. Hun deltog også i tortur. Han kunne især lide at torturere drenge. De torturerede kønne teenagere generelt så meget, at deres hoveder snurrede.
  Men det er en anden historie. Især når de stegte nøgne, runde børnehæle til pionererne. Og de bogstaveligt talt brølede af smerte.
  Japan gjorde modstand i ti og en halv måned, før de kollapsede under overvældende odds.
  Gerda tvang kejseren af den opgående sols land til at knæle ned og kysse hendes bare fod. Mikadoen kyssede så også Charlottes bare fødder. Næste er Christinas bare hæle. Og endelig den nøgne, yndefulde sål af den guldhårede Magda.
  Så smukke piger, at kejseren personligt kyssede og slikkede deres bare, yndefulde, muskuløse ben.
  Nu skød de den mongolske rati fra kanoner og gav ikke fjenden den mindste nåde. Krigerne her er simpelthen geniale.
  Og højeksplosive fragmenteringsskaller, så de knækker alle disse steppebeboere. Og udrydde dem uden den mindste medlidenhed og tvivl.
  Gerda sang:
  - Der kommer en æra med kommunisme, på arisk!
  Og blinkede!
  Og her er besætningen på Elizabeth. Pigerne kæmpede på en eksperimentel T-54 kampvogn. Og de bekæmpede japanerne. Japanske kampvogne er ikke særlig gode. Den stærkeste af dem er kopieret fra Panther. Denne bil er bestemt forældet.
  Men i dette tilfælde tager Panther praktisk talt ikke T-54 i panden. Men det kan bryde igennem siden. Og dette dikterer en særlig taktik. Kun japanske selvkørende kanoner med en 88 mm 71 EL kanon og en 150 mm kanon er farlige for frontpansringen på en sovjetisk kampvogn.
  Elizaveta affyrede en 100-millimeter kanon, gennemborede en japansk tank på lang afstand og kvidrede:
  - For hellige Rusland!
  Elena fyrede også. Hun forulykkede en japansk bil og knirkede:
  Vi vil eje denne verden!
  Ekaterina tæskede med sine bare, mejslede ben og bemærkede:
  - For kommunismens nye bedrifter!
  Warriors er i top.
  Yephrasinya tog den og dunkede den også, denne gang med maskingeværer, og kurrede:
  - Til min rumverden!
  Og med en bar hæl, hvordan man trykker. Og et dødbringende projektil vil flyve mod japanerne.
  Nej, det er piger, der ikke vil svigte nogen hær.
  Japan blev besejret.
  Og nu er krigerne flyttet til en mere avanceret T-64 kampvogn og slår mongolske soldater fra den.
  Og den sovjetiske kampvogns pistol tæsker på den måde de fascistiske rækker. Og granaterne affyres den ene efter den anden.
  Elena skød ved hjælp af sine bare tæer og bemærkede med et grin, mens hun blottede sine tænder:
  - Det er meget smukt, sådan slår man fjender!
  Stop ikke pigerne. Og maskingeværer hælder kugler som hagl. Og mongolerne er stablet op i høje. Og massen af dræbte og lemlæstede mongolske lig.
  En enorm masse dræbte krigere fra Batu Khans hær. Sådan gik pigerne fra hinanden.
  bemærkede Ekaterina og blinkede til sine venner. Og mejede mongolernes linje ned med et maskingeværsprængning:
  Vi vil regere for evigt!
  Elizabeth vittig bemærkede:
  - Dette er vores magt vil være så cool!
  Pigen begyndte at trykke på joystickets knapper med sine bare tæer og smadre de tatariske regimenter uden medlidenhed eller problemer. Og krigeren er ikke sejere.
  Det var deres granat, der blæste Guyuk Khan i blodige stykker. Og så syntes tatarerne ikke nok.
  Og fra skallen, som Gerda kom med, blev Khan Burundai også revet. Han var kendt for at voldtage prinsesse Vladimirskaya, efter hun blev taget til fange. Ja, det er en begærlig khan.
  Og nu er hans tyske pige revet i stykker.
  Og nu kæmper Thomas Lincoln som et rigtigt monster og skærer mongolerne.
  Drengen spinder sine sværd som propeller. Og stabler en masse modstandere i stakke. Og det ligner en barbermaskine, der skærer et skæg af. Og sådan en almægtig dreng funklende.
  Og så tog Maria Kovalev også sine bare tæer og lancerede en morderisk og knusende alting.
  Og mongolerne bliver drevet i kisten.
  Maria er en honningblond, meget smuk og muskuløs. Hun har allerede været nødt til at udføre kampmissioner, hun er en fantastisk pige.
  Krigeren synger på toppen af sin stemme:
  - Ære til kommunismens æra, lad os knuse fascismens åg!
  Yuliana Konovalova kæmper også som et monster fra helvede. Og nu sender hendes bare tæer en dødbringende granat. Som vil tage og rive en masse tatariske soldater i stykker.
  Krigeren kurrede:
  - For kraften af kommunistiske ideer!
  Og Maria vil også med sin bare hæl kaste en morderisk pose savsmuld ...
  Og mongolernes masse blev revet i stykker.
  Krigerne her har det bedst... Men nye skønheder er også dukket op.
  I dette tilfælde er det Eva og Gertrude. De dukkede op på en flyvende tallerken forårsaget af demiurg-drengen Thomas Lincoln. Og disse piger tog det bare, og hvordan de slog tatarerne med lasere. Ja, laservåben i Det Tredje Rige er på toppen. De brændte bogstaveligt talt japanske soldater.
  Eve, denne smukke blonde pige, trykkede sine bare fingre på knapperne på joysticket. Hun brændte et helt mongolsk regiment ned og kurrede i lungerne og blottede sine tænder:
  - For hellige Preussen!
  Gertrude trykkede også sine bare fingre på joystick-knappen og afskar en masse nukere, der kurrede:
  - Min magt over verden!
  Og pigerne griner. De har så meget spænding og ild. Disse er piger af højeste og mest sofistikerede kunstflyvning.
  Da Japan blev besejret, slugte og fordøjede Det Tredje Rige neutrale lande for en stund og gennemførte flere og flere og flere erobringer.
  Men dette var selvfølgelig ikke nok for nazisterne. Og den 5. marts 1953 døde Stalin. Det er ikke noget endnu ... Führeren sendte sine kondolencer til sin kollega.
  Men da den 20. kongres blev afholdt i februar 1956, hvor man afslørede personlighedsdyrkelsen, tolererede Hitler det ikke.
  Og den 20. april 1956 begyndte en ny krig. Et forsøg fra nazisterne på at overtage USSR. Og Hitler har hele verden under våben. Og så kan du ikke trampe mod Wehrmacht.
  Men i dette univers er Skaberen Thomas Lincoln. Og demiurge-drengen tillod ikke, at USSR blev besejret. Han brugte et nyt trumfkort mod fjenden: Professor Znayka fra det korte hold. Og denne professor skabte et særligt våben mod Det Tredje Rige.
  Dette er imidlertid historien om videnskabens konkurrence. Under alle omstændigheder var USSR-hæren i stand til at stoppe nazisterne og derefter besejre og undertrykke dem. Hitler blev til sidst fanget. Og den 9. maj 1958 tog og hængte de. Så den sorte drengegud Thomas Lincoln handlede ganske politisk korrekt med hovedfascisten. Ligesom i filmene - ondskaben vinder i første halvleg, og taber derefter elendigt.
  Og nu tærsker nazisternes piger grundigt. Mere præcist mongol-tatarerne, men de er endnu værre end nazisterne, da de massakrerede hele byer. Og det er selvfølgelig meget slemt, når russiske mennesker bliver dræbt.
  Batu Khan ser, hvor katastrofalt hans rækker falder. De mongolske tropper smelter lige foran vores øjne.
  Og her er den berømte kommandant. Den eneste i historien, der var i stand til at erobre Rusland, hvilket aldrig har været muligt for nogen. Denne Batu Khan er nu begyndt at stikke af. Han er en meget stridbar kommandant.
  Men denne gang er en stor force majeure imod ham.
  Thomas Lincoln sang med et smil:
  - Og til venstre er vores hær, og til højre er vores hær! Det er godt for os at kæmpe med sprut!
  Terminator-drengen skar så rasende ned de tatariske regimenter, at de tog den og løb. Nå, hvor skal du hen.
  Endnu et hold ninja-piger fra Japan. Den Almægtige Dreng tilkaldte dem også.
  En pige med blåt hår vil tage og hugge mod mongolerne med sværd. Og så vil han med bare tæer affyre en ært med sprængstof.
  Og bryde en masse atomvåben. råbte:
  - Ære til Japan!
  Så hugger en pige med gult hår mod mongolerne. Han vil skære dem i små okroshka og råbe:
  - I navnet på ideen om en samurai!
  Og med sine bare tæer vil han også lancere en morderisk boomerang, der river de mongolske regimenter fra hinanden.
  Den rødhårede pige knuste en masse hordekæmpere. Skær Menge Khan ned. Og med sine bare tæer slap hun også en skarp bold, der knækker alt. Og brøl:
  - For den kommunistiske verden!
  Og pigen med hvidt hår tog og skar en masse tatariske krigere ned. Og dræbte en masse fjender.
  Og med sin bare hæl kastede hun en eksplosiv pakke op med et ødelæggende pudder indeni.
  Hun kurrede på toppen af sine lunger:
  - For verden med værdighed!
  Og nu er kampen meget blodig. Og så spredte krigerne sig, og hvordan de slog fjenden.
  Og nu brændte alle de mongolske ratis ned på én gang og blev revet i små stykker.
  Og Batu Khan blev efterladt alene. Krigerpiger løb mod ham. De bragte den tatariske ghoul på knæ. Og tvunget til at kysse deres bare fødder.
  Den øverstkommanderende gjorde det med entusiasme. Der er trods alt smukke piger her. Og de besejrede en masse soldater. Fire hundrede tusinde mongol-tatariske krigere blev dræbt.
  Det gjorde et stort indtryk på alle. Især russiske soldater, der blev reddet fra døden. Og ikke kun krigere, men også kvinder og børn. Når alt kommer til alt, ville Horden have massakreret Ryazan.
  Men så kyssede Batu Khan pigernes bare fødder. Og slikkede alle deres hæle.
  Og hans krigere tog deres bare tæer ben, arme og ben og nakke. Og med et skarpt ryk rev den i fem dele. Sådan sluttede Batu Khan sin karriere.
  Det er, hvad det vil sige at tage til Rusland. Især hvis demiurg-drengen her er sat imod dig!
  
  HVAD FRYGTEN CHURCHILL FØRER TIL
  Frygten for den bolsjevikiske trussel plagede Churchill i høj grad. Og han tilbød Hitler en hemmelig aftale. Tyskerne stopper udryddelsen af jøderne, de allierede, uden formelt at slutte fred, sætter ikke desto mindre bremserne for krigen og stopper først og fremmest den strategiske bombning af Det Tredje Riges territorium. Og de vil endda føre hemmelig handel med Tyskland.
  Führeren gik under pres fra imperiets industrikredse med på dette. Churchill fik hurtigt overtalt amerikanerne, og de besluttede også at sætte bremsen på krigen med Det Tredje Rige. Desuden gik USA villigt med til en hemmelig handel og at yde bistand til USSR under Lend-Lease kun for guld. Aftalen skete i stor hemmelighed. Men USSR genkendte hende... Stalin var vred og talte skarpt.
  Men efter Stalingrad havde USSR allerede iværksat produktionen af våben og forventede at bryde Det Tredje Rige af. Men i begyndelsen af det treogfyrre år blev total krig erklæret og produktionen af våben i Tyskland mere end fordoblet. Og ophøret med bombningen fra 1. april 1943 spillede en klar rolle.
  Nazisterne var ved at forberede Operation Citadel. Men briterne sendte oplysninger om antallet af sovjetiske tropper. Det viste sig, at USSR med et udviklet ingeniørforsvar havde en fordel i styrke.
  Hitler besluttede at udskyde offensiven indtil videre og øge produktionen af udstyr. Først og fremmest ME-309 jagerflyet, som Fritz nærede visse forhåbninger med. En meget stærk bil med en hastighed på 740 kilometer i timen, og våben: syv affyringssteder, inklusive tre 30 mm kanoner.
  Det er klart, at det er svært for Den Røde Hær at bekæmpe sådan en maskine. Den mest almindelige jagerfly: Yak-9 er bevæbnet med en 20 mm kanon og et maskingevær. Så prøv at klare sådan en sej tysker.
  Nå, Focke-Wulf er en meget kraftfuld jager med våben. Det er svært at håndtere det. Og selvfølgelig tanks. "Panther" og "Tiger" er stærkere end de sovjetiske. Derudover er Yu-288 et meget kraftfuldt bombefly. Som sovjetiske krigere ikke engang kan hamle op med. Og jetfly er også på vej. Og den formidable "Panther" -2 med kraftige våben og stærk beskyttelse.
  Så Operation Citadel er blevet udsat. Og tyskerne samler kræfter.
  Stalin holdt dog ikke ud i lang tid og den 1. august begyndte en stor offensiv. Og på Oryol-retningen og Belgorod med Kharkov.
  Kræfterne her er dog klart ulige.
  Tyskerne befæstede sig også stærkt, gravede mange skyttegrave. Og i forsvaret er Panther en god tank, ligesom Tigeren. Kampene viste, at Ferdinand, i defensive kampe, med en stillesiddende front, klarer opgaven med at ødelægge kampvogne godt.
  Tyskerne holdt linjen. Og de var klar til det. De trak yderligere styrker op fra Afrika og Europa. Rommels tropper kæmpede her, samt dele af udenlandske afdelinger og spanierne. Derudover har der allerede fundet en fangeudveksling sted, og Luftwaffe har fået mange piloter tilbage. Så forsvaret var tæt.
  Og tyskerne har stærk luftfart. Især våbnene. Og stærk ikke kun med kraften fra flykanoner, men også med essernes hastighed og styrke. På himlen bruger tyskerne nu næsten alle deres fly, uden at blive distraheret af vestfronten. Og det giver dem kvantitative fordele. Ved slaget ved Kursk begyndte Huffman-stjernen at stige.
  De sovjetiske tropper var ude af stand til at opnå væsentlig succes i august og september i tunge kampe og rykkede højst ti til femten kilometer frem. Kampene trak ud til det sene efterår ... Derefter var der pause. I november forsøgte Den Røde Hær at rykke frem i centrum. Men heller ikke dér havde hun succes. Tyskerne slog angrebene tilbage. Først i slutningen af december, da offensiven begyndte i Oryol-retningen, var det muligt at kile ind. Kampene var meget hårde. I januar var tyskerne i stand til at slå offensiven tilbage ved Leningrad. Men de sovjetiske tropper afskar alligevel Oryol-afsatsen. Men det var her, deres succes var begrænset. Fritz var i stand til at få fodfæste. Derudover led de sovjetiske tropper for mange tab og kunne ikke komme sig. Foråret er roligt.
  Nazisterne lancerede en ny tank "Maus" i serien. Men den virkelige krig viste, at denne tank er klodset. Og dens køreegenskaber er lav. Sandheden blev styret godt af hjulet og var forholdsvis acceptabel.
  "Maus" var beskyttet fra alle vinkler mod panserværnskanoner, men den blev ramt fra luften. Ja, og en dyr tank ... Den retfærdiggjorde sig ikke for meget.
  Sovjetiske kampvogne T-34-85 og IS-2 var ikke dårlige. Selvom den sidste bil havde en del skavanker, og var relativt dårligt beskyttet af tårnets pande.
  "Panther" -2 viste sig at være ret tung på treoghalvtreds tons, men med en kaliber pistol på 88 mm 71 EL, og den bedste rustning, især på panden. En kraftigere motor på 900 hestekræfter gav mere eller mindre gode køreegenskaber til bilen. Og hun arbejdede med sin dræberpistol. "Tiger" -2 dukkede også op, men denne maskine var værre i praksis.
  Tyskerne forsøgte i maj at rykke frem i Kursk-retningen. Den Røde Hær rykkede frem i midten. Og kampene resulterede kun i en lille ændring i frontlinjen. Krigen lignede mere og mere Første Verdenskrig. Da frontlinjerne var faste i lang tid. Og krigen blev ikke særlig indbringende forretning.
  I august forsøgte den røde hær at rykke frem, men uden held ... I oktober forsøgte tyskerne at bryde igennem, og deres forsøg blev også slået tilbage ...
  I januar 1945 rykkede Den Røde Hær frem i centrum. Og i marts 1945 rykkede tyskerne tredive kilometer mod syd og blev stoppet.
  Situationen for Den Røde Hær blev noget mere kompliceret. Tyskerne var i stand til at etablere produktionen af jetfly og reducere deres omkostninger og opnå luftoverherredømme. Nye tanke blev også udviklet.
  E-10 og E-25 var lette og meget hurtige selvkørende kanoner. E-50 tanken viste sig at være for tung og stor til en mellemstor tank. Men en kraftig motor med boost op til 1200 hestekræfter mere eller mindre gav ham fart og køreegenskaber. Og en 88-millimeter pistol med en løbslængde på 100 EL og panserbrydende og hurtigskydende og meget præcis.
  Og de modtog meget kraftige E-75'ere. Med en pistol på 128 mm og en lang kaliber.
  Disse kampvogne er lige begyndt at komme ind i serien. Men Hitler regnede med denne teknik. Det femogfyrre år er gået i en udveksling af slag. Tyskerne havde endnu ikke et stort antal kampvogne af "E"-serien, og kunne ikke rykke frem. USSR kunne heller ikke tage op. På himlen steg nazisternes fordel. Jetbombefly og rekognosceringsfly var særligt effektive. Fighters viste sig at være noget værre. ME-262 havde problemer med manøvredygtighed og meget vægt. XE-162 havde fordelene ved lav vægt, let produktion, men krævede meget dygtige piloter til at operere. Selvom Huffman mestrede det godt. Dette blonde es bragte antallet af nedskudte fly til fire hundrede og modtog den anden pris som jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og så slog han fem hundrede fly ud allerede på XE-162. Efter at have modtaget en særlig pris for dette: den tyske ørn med diamanter. Temmelig sjælden og prestigefyldt denne lille ting. Derudover modtog Huffman det første militære fortjenstkors og diamanter.
  Og det er ret hæderligt.
  Om vinteren forsøgte den røde hær at rykke frem, men kunne ikke overvinde de meget grusomme fjendens forsvar. E-50 kampvognen havde for meget til fælles med "Tiger" -2, selvom tårnet var smallere og mindre, og et mere perfekt og let chassis. Men placeringen af transmissionen og motoren forblev traditionel. På grund af hvad det hele er treogtres tons. Men så dukkede en ændring af tanken op med placeringen af motoren og transmissionen i en blok og gearkassen på motoren. Og det viste sig, at denne bil stadig er mere perfekt og lettere ...
  I 1946 havde tyskerne allerede et stort antal kampvogne af "E"-serien og kraftige jetmaskiner. Især ME-262 X, som havde en hastighed på 1100 kilometer i timen og fem 30-millimeter luftkanoner. Og kampene var i fuld gang meget hårde til den ekstreme spænding.
  Tyskerne kunne bryde igennem mod syd. Og der gik de til Don-floden. Sovjetiske tropper trak sig tilbage over floden, men var i stand til at holde fast.
  Kampene trak ud indtil vinteren, og Fritz'en bremsede farten ...
  Året 1947 er kommet. Sovjetiske T-54 kampvogne dukkede op, men endnu ikke massive. Kampene er blodige og brutale. Hele året blev brugt i tovtrækkeri.
  Huffman bragte antallet af nedlagte biler til tusinde modtog en særlig udmærkelse af sjette grad af Ridderkorset af Jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter.
  Tyskerne vidste godt, hvordan de skulle kæmpe, men de var ret udmattede. Det nye år 1948 er kommet. Og også kampe med udholdenhed, der er værd at bruge bedre.
  Gerda, Charlotte, Kristina og Magda kører på en U-klasse E-100 tank. Dette køretøj er mere kompakt til fire besætningsmedlemmer. Og dens våben er en jetbomber og en universel 88-millimeter kanon 100 EL - en tank destroyer.
  Krigere går og fløjter for sig selv.
  Gerda affyrer en lang kanon. Den slår ind i siden fra en afstand af T-54'eren og kvidrer:
  - Vi vil give vores hjerter for moderlandet,
  Og vi steger Stalin og spiser ham!
  Charlotte affyrede sin raketkaster. Hun dækkede den sovjetiske bunker og knirkede:
  - Vi er uovervindelige!
  Christina tog den og knurrede og trykkede på aftrækkeren med sin bare hæl:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og passende og Magda. Ødelagde de sovjetiske selvkørende kanoner SU-152. Og hun kurrede:
  - Der kommer tid, sejren kommer!
  Gerda hvinede, mens hun skød:
  - Ingen kan stoppe os!
  Charlotte bekræftede:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede udyr gennemgik hele Første Verdenskrig med Gerda, startende fra Polen og sluttede med denne maj-offensiv. Den rødhårede djævel så mange ting.
  Og klar til at kæmpe til det sidste!
  Christina skyder også, og blottede sine tænder. Hendes hår er gyldenrødt. I krig bliver piger ikke ældre, og måske endda yngre! De er så voldsomme og kærlige. De blotter deres tænder.
  Og ikke et eneste hul i tænderne.
  Magda har hår, farven som bladguld. Og også aktivt grinende. Sej pige. Hun har sådan en aggressiv ynde og energi af tusind heste.
  Gerda, en pige med hvidt hår, skyder og bemærker med et smil:
  - Der er meget godt og grimt i verden ... Men for fanden, hvor har denne krig trukket ud længe!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trækker anden verdenskrig for længe ud. Alle slagsmål, og kampe... Det er virkelig udmattende!
  Christina bevægede sin bare fod langs rustningen og råbte:
  - Men Storbritannien er stadig ikke besejret!
  Magda skød mod russerne og knurrede:
  - Et skal besejres! Dette er vores trosbekendelse!
  Gerda hvæsede og skød mod russerne og blottede sine elfenbenstænder:
  - Vi har brug for en sejr!
  Fucked og Charlotte, brølede:
  - Én for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne bæst hvinede:
  - Ikke! Lad os ikke stå!
  Magda slog sine karminrøde læber og kvidrede:
  - Vi går ikke i butikken for prisen!
  Og den guldhårede harpy skød.
  Gerda ramte også de russiske kampvogne. Påkørte bilen og råbte:
  - Vi er de stærkeste i verden!
  Charlotte tilføjede og sang med:
  - Alle fjender suger i toilettet!
  Christina støttede sangimpulsen:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med syngende stemme:
  - Og vi vil give alle kommunisterne i hjernen!
  Og pigerne blinkede til hinanden. De har generelt en god tank. Kun på afstand er det svært at bryde igennem T-54 i panden. Men tyskerne har trods alt et svært projektil, men med en urankerne. Og der er mange sorte i hæren. Som kæmper med rasende raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Piger er vant til at kæmpe barfodet. Selv i Polen var de kun i én bikini og barfodet.
  Når den blottede sål kommer i kontakt med jorden, forynges den. Måske er det derfor, piger ikke bliver ældre! Selvom tiden er ved at rinde ud! Krigere, lad os bare sige meget heroiske.
  De har gjort så mange bedrifter, men de kæmper som almindelige soldater. Og altid kun i bikini, og barfodet. Om vinteren er det endda behageligt for dem at slå med bare fødder på snedriver.
  Gerda skyder og synger:
  Vi vil gå gennem ild og vand!
  Charlotte skød mod russerne med sit bombefly og sagde:
  - Ære til det preussiske folk!
  Christina skød også og knirkede:
  Vi vil regere planeten!
  Magda slog fast og bekræftede:
  - Det skal vi helt sikkert!
  Gerda ramte projektilet igen og knirkede:
  "Selv napalm vil ikke stoppe os!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og endda atombomben, som vi ikke er bange for!
  Christina tyssede og svarede:
  - Det lykkedes ikke amerikanerne at skabe en atombombe! Det er et bluff!
  Magda udbrød helt i lungerne:
  - Verden kan ikke undslippe den nye tyske orden!
  Pigerne viste sig meget seje og uforudsigelige. Og deres bare tæer er så kvikke og seje.
  
  En af de ubehagelige overraskelser, der mødte Den Røde Hær, var en flyvende tallerken.
  To piger Albina og Alvina flyver for sig selv på sådan en flyvende tallerken. De er usårlige takket være den stærke laminære stråle. Men de kan ikke fyre på egen hånd. Men takket være den kolossale hastighed kan de overhale og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøjede sin diskette ned og bemærkede:
  - Jernteknologi, bestemt nødvendig og meget nyttig!
  Alvina fnisede, blottede sine tænder og hvæsede:
  - Men alt bestemmes af ånden!
  Albina sagde:
  - Det mest, der heller ikke er, er netop kampgejsten!
  Begge piger er blonde og i bikini. Meget smuk og barfodet. Når en kriger er uden sko, er hun heldig. Nu er pigerne så farverige og smukke.
  Og før de går til kamp, vil skønhederne helt sikkert arbejde med tungen med mandlig perfektion. Det er så dejligt og energigivende. Krigerkvinder elsker at drikke fra et magisk kar. Dette er en rigtig kødets fest for dem.
  Så gode er pigerne.
  Alvina skød to sovjetiske MIG-15'ere ned og tweetede:
  - Herlig vores jagt!
  Albina bekræftede ramningen og udstedte:
  Og det bliver aldrig den sidste!
  Alvina væltede yderligere tre sovjetiske angrebsfly og knirkede:
  - Sådan tror du, at Gud elsker Tyskland?
  Albina rystede tvivlsomt på hovedet.
  - Tilsyneladende ikke så meget!
  Alvina fnisede og spurgte igen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramte to sovjetiske biler og knirkede:
  Krigen har varet for længe!
  Alvina bemærkede logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina grinte og skreg:
  - Så sejren kommer!
  Alvina skød fire sovjetiske fly ned på én gang med en dristig manøvre og knirkede:
  - Det kommer helt sikkert!
  Albina fandt det nødvendigt at minde om:
  - Efter Stalingrad gik krigen ikke efter reglerne ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er bestemt imod reglerne!
  Albina knirkede irriteret:
  - Vi begyndte at tabe!
  Alvina knirkede af ærgrelse:
  - Det har helt sikkert!
  Albina ramte flere sovjetiske køretøjer og knirkede:
  - Er det ikke et problem for os?
  Alvina skød et par russiske jagerfly ned og udbrød:
  Vi troede, at situationen var håbløs!
  Albina grinede kødædende og hvæsede:
  - Hvad ser vi nu?
  Alvina tweetede med selvtillid:
  - Noget urokkeligt og unikt!
  Albina blinkede med sine perlefarvede tænder og svarede:
  - Det faktum, at det tredje rige vinder!
  Alvina væltede et par sovjetiske angrebsfly mere og bragte ud:
  - Skal virkelig vinde!
  Pigerne grimaserede. På et tidspunkt arbejdede de og officielt på et soldatbordel. Mange mænd gik igennem sig selv, og ikke kun den hvide race. Og de kunne virkelig godt lide det. Nå, hvor er det behageligt for kroppene. Men så kom luderne under sovjetisk angreb. De blev taget til fange. Tja, de hotties troede, de ville blive voldtaget. Og her er djævelen to!
  De fik luderne til at grave skyttegrave og skyttegrave. Og de tidligere natfeer brød sig ikke så meget om det. Så de var alle i stand til at flygte. De forførte vagtposterne.
  Og de svor hævn over russerne.
  Og de kæmpede mod Rusland. Det er de forbandede...
  Albina dumpede flere russiske biler og mumlede:
  - Du kan stadig leve med mænd!
  Alvina var uden videre enig i dette:
  - Det er ikke engang muligt, men det er nødvendigt!
  Albina blottede sine tænder og svarede:
  - Men alligevel... Det er sødt at slå ihjel.
  Og pigerne skød yderligere fem sovjetiske biler ned med bevægelsen af en diskette.
  Alvina fnisede og sagde:
  - Og hvornår er det bittert?
  Albina væltede yderligere seks biler og svarede:
  - Jeg skal giftes efter sejren! Og føde ti børn!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Og de sang;
  Vi er ridderne af fascismens tro,
  Lad os tørre kommunismens kæmpere til støv!
  Og hvordan de griner og vugger med deres hvidtoppede bjerge.
  Slutningen af juni 1949. Tyskerne forsøger at bryde igennem til Stalingrad. Angreb byen Kalach. Men de modige fire piger stod i vejen.
  Natasha kastede en granat mod nazisterne med sin bare fod og sang:
  - Det er rigtigt...
  Zoya lancerede en dødsgave med sin bare hæl og tilføjede:
  - Fjende...
  Augustin bukkede under for noget destruktivt og knirkede:
  - tænker...
  Svetlana kastede en granat med sine bare tæer og knirkede:
  - Hvad...
  Natasha kastede et par citroner med sine bare fødder og råbte:
  - Russisk...
  Zoya bukkede også under for noget energisk og dødbringende og knirkede:
  - Lykkedes...
  Augustin lancerede det dødelige og mumlede:
  - Fjende....
  Svetlana bukkede igen under for den destruktive og vyaknula:
  - Pause!
  Natasha gav en tur og knirkede:
  - WHO...
  Zoya skød også mod de sorte udlændinge, som nazisterne rekrutterede og knirkede:
  - Tør!
  Augustin talte med kraft og raseri:
  - At...
  Svetlana bukkede under med en panters grin:
  - V...
  Natasha kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Kæmp...
  Zoya kastede dødens gave med sine bare fingre og mumlede:
  - Angreb!
  Augustin kimede ind og mumlede:
  - Fjender...
  Svetlana gav en masse granater med sine bare såler, og hvordan hun råber helt i lungerne:
  - Godt...
  Natasha naglede udbruddet og hvæsede:
  - Rasende...
  Zoya afskar nazisterne og knirkede:
  - Slå!
  Augustin skød igen og råbte:
  - Rasende...
  Svetlana kvidrede, da hun skød:
  - Slå!
  Natasha kastede igen en granat med sin yndefulde, bare fod og kvidrede:
  - Vi vil ødelægge nazisterne!
  Zoya tog den og kvidrede:
  - Fremtidens vej til kommunisme!
  Og kastede en citron med sine bare tæer.
  Augustin tog og spredte linerne, og hendes bare ben fløj med ødelæggelse langs Fritz:
  - Vi vil splitte modstanderne!
  Svetlana tog den og kastede den med sin bare hæl, en masse granater, og knirkede:
  Lad os knuse fascisterne!
  Og de fire fortsatte med at skyde og kaste med granater. Den tyske E-75 var i bevægelse. En maskine med en 128 mm pistol. Og skyder sig selv.
  Og pigerne kastede granater. Underminerede nazisterne. Og de skød tilbage. De klatrede frem. Tankene ruller igen. Flytter den seneste tyske "Leopard" -1. En meget mobil bil.
  Men hans piger tog over og slog ham ud. De rev en mobil maskine med gasturbinemotor i stykker. Og de sprængte hende i stykker.
  Natasha bemærkede med et grin:
  Vi kæmper fantastisk!
  Zoya var enig i dette:
  - Meget sejt!
  Augustin bemærkede klogt:
  - Vi vil vinde!
  Og hun affyrede en panserværnsgranat med sin bare fod. Stærk pige. Og hun har så meget vid.
  Svetlana lancerede også en dødsgave med sine tæer på sin bare fod og ramte fjenden. En meget aggressiv pige, med øjne farven af kornblomster. Hun har sådan et vid, og en passage af styrke!
  Natasha vendte sig og smilede:
  - For hellige Rusland!
  Zoya skød meget aktivt og smilede og viste perletænder:
  - Jeg er en kriger på det niveau, der ikke forsvinder!
  Augustine fyrede også. Mejede nazisterne ned og gurglede:
  "Jeg er en kriger med store ambitioner!"
  Og hun blottede sine perlefarvede tænder!
  Svetlana bekræftede:
  - Meget store ambitioner!
  Pigerne har kæmpet i meget lang tid. Og selvfølgelig lykkedes det med militærarbejde. De er helt fantastiske skønheder. Fremragende sind. Og de skyder første klasse.
  Natasha, som fyrede, troede, at hvis lederen var død, ville der uden Stalin være dannet en form for tomhed i menneskers sjæle. Det er som om en elsket er død.
  Selvom denne georgier var grusom. Og han gjorde ikke alt rigtigt. Der er endda en anekdote om dette. Hvorfor bærer Lenin støvler, og Stalin går i støvler? Fordi Vladimir Iljitj valgte vejen, og denne med overskæg skynder sig videre.
  I denne henseende var Stalin ikke den optimale hersker. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for uhøfligt.
  Denne kok tilbereder kun krydrede retter. Med hensyn til grusomhed var det et tveægget sværd.
  Dette var på den ene side med til at opretholde disciplinen og stimulerede partiapparatet. På den anden side blev det mest værdifulde personale og dygtige folk slået ud. Især efter krigen mistede de en så stor leder som Voznesensky. Som havde de største tjenester til fædrelandet.
  Voznesensky var måske en ideel leder: ikke kun hård, men også klog og uddannet. Den yngste doktor i videnskab i USSR, akademiker, enestående personlighed. Uden Voznesensky gik den russiske økonomi på en eller anden måde galt. Og jeg kan ikke besejre nazisterne.
  Natasha kastede en citron med sin bare fod og sang:
  - Fra himlen...
  Zoya kastede også en granat med sine bare fingre og sagde:
  - Stjerne...
  Augustin lancerede en dødsgave med sin bare fod og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastede også en granat ved hjælp af en bar fod og udsendte:
  - Krystallinsk!
  Natasha vendte sig og hvæsede:
  - Jeg til dig...
  Zoya lancerede dødens gave med sine bare fingre, hvæsende:
  - Sang...
  Augustin bukkede under med sin bare hæl, hvad der bringer døden og knirkede:
  - Jeg synger...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastede en eksplosionspakke med sin bare fod, spredte nazisterne og knirkede:
  - Indfødt...
  Augustina gav en masse granater med sin bare hæl og gav ud:
  - Stalin!
  
  EN SMUK VERDEN, I hvilken der ikke var nogen stor Fædrelandskrig
  Hitler turde ikke angribe USSR. Han fik at vide af astrologer, at angrebet i dette enogfyrre år ville ende med fiasko. Men Stalin vil aldrig slå først.
  Führeren efter erobringen af Kreta, i slutningen af juni 1941, slog til på Malta ved hjælp af en masse fly. Og landsatte tropper. Denne gang handlede tyskerne dygtigt, brugte et stort antal dukker og var i stand til at erobre denne vigtige base uden store tab. Derefter gik landingen og assistancen til Rommel mere succesfuldt. Nazisterne overførte yderligere fire divisioner til Afrika med en stor mængde udstyr. De tog Tolbuk og indledte en offensiv ind i Egypten. Og de var i stand til at tage kontrol over Suez-kanalen. Tyskernes succeser tvang også Franco til at lade dele af Wehrmacht gå til Gibraltar. Og denne fæstnings fald førte til, at den korteste rute til Afrika blev åbnet.
  Hitler besluttede at tage det sorte kontinent først. Samt Mellemøsten og Indien, der passerer gennem Iran. Generelt er halvdelen af de hundrede og halvtreds divisioner, der blev tildelt til krigen mod USSR, nok til dette.
  Führerens mand modtog data fra sit militær om, at ved paraden den 1. maj 1941 passerede både T-34 og KV-2 med 152 mm kaliber kanoner gennem Den Røde Plads. Hvilket betyder, at USSR er stærkere i kampvogne. Og du skal udvikle en hel række tunge maskiner.
  Så Fuhrer beordrede oprettelsen af: "Panther", "Tiger" -2 (de arbejdede allerede på den sædvanlige "Tiger!"), "Lion" og den supertunge "Maus". At allerede have et mægtigt menageri til at ramme USSR.
  Indtag i mellemtiden alle de britiske, belgiske, franske, hollandske kolonier i Afrika og Asien.
  Og brug koloniens mandskab og ressourcer til at jævne Storbritannien med jorden i en luftoffensiv.
  Briterne havde i det væsentlige intet til at stoppe de tyske horder. Allerede i løbet af efteråret i det enogfyrre år blev hele det nordlige Afrika erobret. Og dette, må jeg sige, er et meget seriøst bud på en reel sejr til den aggressive Wehrmacht.
  Og om vinteren erobrede nazisterne hele Mellemøsten og gik ind i Iran. Stalin så ud til at prøve at protestere mod Molotovs ansigt, men han kæmpede ikke for Iran. Tyskerne erobrede også Niger-løkken i løbet af vinteren, samt Sudan og Etiopien.
  Japan angreb ikke desto mindre USA i Peru Havn, og Det Tredje Rige blev tvunget til at gå i krig med Amerika. Først og fremmest selvfølgelig ubådsflåden. Og samtidig fortsætte med at fange. I foråret 1942 erobrede nazisterne Indien og næsten hele Afrika. I juni erobrede deres tropper også Sydafrika, hvor boerne og mange racister støttede nazisterne. Madagaskar faldt også i juli. Tyskerne sluttede sig til japanerne. Dermed sluttede erobringen af det sorte kontinent. Kun Portugal beholdt kolonier der. Men Hitler stillede et ultimatum til Salazar: enten går du i krig mod Storbritannien og USA, eller også tager vi dine kolonier.
  Salazar og Franco valgte selvfølgelig at kæmpe på Det Tredje Riges side.
  Hitler ledede angrebet på England fra luften og ubådsflåden. I luftfarten fik nazisterne et mere avanceret og kraftfuldt Yu-188 bombefly, og den kraftfulde DO-217 gik ind i serien. ME-109 blev også mere perfekt. Focke-Wulf maskinen gik også ind i serien med høj fart og kraftige våben.
  Tyskerne pressede Storbritannien hårdere og hårdere. De havde koloniernes ressourcer. Al den nye arbejdskraft blev hentet ind, og der blev bygget fabrikker. Ikke desto mindre producerede Storbritannien og USA også en masse fly. Og krigen trak ud. I 1942 forsinkede Hitler landingen i Storbritannien flere gange, og den fandt aldrig sted. Derudover ønskede nazisterne at teste mere avancerede modeller af deres udstyr i kampe med England og USA. Især ME-309 og Yu-288.
  Disse maskiner er meget stærke. ME-209 var mislykket. Og i stedet blev der udviklet en mere avanceret ME-309. Dette fly havde en høj hastighed på 740 kilometer i timen, og meget kraftige våben: tre 30 mm flykanoner og fire maskingeværer på 14 mm kaliber.
  Sådan en maskine viste sig straks at være et krigsmonster. Dette fly nærmede sig Marseille med særlig succes. Denne es var allerede et fænomen. I september 1942 skød han enogtres fly ned og satte rekord. Og efter at have overskredet et hundrede og halvtreds nedskudte fly, for hvilke han modtog Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter. Og i det nye år 1943 nåede hans antal nedskudte fly op på tre hundrede. For hvilket Hitler tildelte ham Den tyske Ørneorden med diamanter. Og for fire hundrede fly overrakte han jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Da Marseille nåede fem hundrede nedskudte fly, blev Marseille tildelt jernkorsets storkors. Kun Hermann Göring havde en sådan pris foran sig. Efter at Marseille modtog ME-309, accelererede hans kontoindsamling endnu mere. Da Hitler nåede frem til tusinde nedskudte fly i maj 1943, tildelte Hitler ham en særlig pris: Ridderkorset-stjernen af jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Storbritannien var under stærkt pres. USA var også presset. Japan vandt slaget ved Midway og erobrede Hawaii-øerne. Så erobrede samuraierne sammen med tyskerne Australien. Og så erobrede de landtangen i Panama. Nazisterne begyndte at samle sig i Argentina og Brasilien.
  I juli 1943, overvinde tøven, Hitler gav grønt lys til en landgang i Storbritannien. Hun gik ret godt. Under landingen testede tyskerne i kampe både Panteren og Tigeren og Løven og Ferdinand. "Panther" -2 og "Tiger" -2 og "Mouse", selvom de ikke havde tid til at komme ind i serien til kampene. Især med "Tiger" -2 var der på grund af den store vægt påkrævet en kraftigere motor på 1000 hestekræfter, hvilket forsinkede raffineringen af tanken, som i "Panther" -2. Det lykkedes "Maus" at slippe, men han fulgte ikke med i landingen, og bestod kun testene. Men "Tigrene" nåede at frigive en masse. Og denne tank, selvom den ikke var helt perfekt og ret tung, viste sig at være en effektiv maskine. Især takket være rustning af høj kvalitet og relativt god sidedækning. Hvilket gjorde det til en anstændig gennembrudstank. Og den hurtigskydende og kraftige kanon var god mod infanteri og kampvogne og fæstningsværker. Noget værre var den halvfems tons tunge løve, som var for tung. Sandt nok har han en meget kraftfuld og destruktiv pistol. Især kaliberen på 150 mm, som er effektiv mod bunkers og bunkers. Sturmtigeren viste sig også godt. Denne maskine med et bombefly trængte perfekt ind i befæstninger og ødelagde en hel bygning eller bunker med et skud.
  Kampene viste på himlen styrken af ME-309 og effektiviteten af Yu-188 og Yu-288 bombefly. Ja, og Focke-Wulf med fire flykanoner og to maskingeværer og kraftig rustning er ikke dårligt. Tyskerne smadrede Storbritannien, og kapitulationer fandt sted inden for kun tolv dage efter landgangen - en rungende sejr.
  Nye priser og titler... Men USA er ikke slået endnu. Hitler erobrede Island i september. Og tyskerne flyttede langs kæden af øer til Canada.
  Mørke dage er kommet for Amerika. Desuden spildte Stalin heller ikke tiden. USSR overopfyldte den tredje femårsplan og fordoblede ifølge officielle data sin industri. Og i det treogfyrre år fortsatte væksten i produktionen af våben. Tilbage i det enogfyrre år optrådte USSR i KV-3- og KV-5-serien, og derefter KV-4 og den tungere KV-6. Luftfarten udviklede sig også. Efter at det blev klart, at Det Tredje Rige ikke ville være i krig med USSR, ophævede Stalin i september 1941 igen programmet for at bygge slagskibe og store overfladeskibe på alle niveauer. Og efter 1943, i den næste 1944, gik nye sovjetiske slagskibe, transporter og endda et hangarskib ned på vandet.
  Og Stalin inviterede Hitler til at kæmpe mod USA sammen. Rusland har trods alt alle rettigheder til Alaska. Hitler og Stalin mødtes i maj 1944 i Stockholm på ingenmandsland og forhandlede vilkår. Führeren var klar til at afstå Alaska til USSR, men ikke mere. Stalin ønskede en del af Californien og Canada og det østlige USA. Efter længere tids stridigheder kom de til et kompromis: Ruslands Alaska, og en del af Canada, som er tyndt befolket, og Hitler har ikke rigtig brug for det. Og USA er fuldstændig splittet af Tyskland og Japan. Derudover vil USSR modtage en del af det amerikanske guld efter overgivelsen.
  Det blev de enige om ... Den 22. juni 1944 erklærede USSR USA krig og indledte en invasion af Alaska. Således begyndte en ny krig. Amerika var svagere end tyskerne. Desuden blev de nye kampvogne fra nazisterne "Panther" -2, "Tiger" -2 færdiggjort og kom ind i serien med smallere tårne og kraftige motorer. Men den mest perfekte mine var "Lion" -2. I den placerede Porsche tårnet bagerst, og motoren og transmissionen foran i én blok, og gearkassen på selve motoren. På grund af dette er en krumtapaksel ikke nødvendig, og skrogets højde er faldet. Dette gjorde det muligt at styrke rustningen af "Lion" med samme vægt på 90 tons, og sætte en mere kraftfuld motor på 1250 hestekræfter. Pansringen på siderne af "Lion" nåede 170 mm, og panden 250 mm med skråninger. Amerikanske panserværnsvåben tog ikke sådan en tank frontalt. Og han viste sig godt i kampe. USSR havde også allerede en mere avanceret og kraftfuld T-34-85 tank og KV-serien. Isa er endnu ikke gået ind i serien.
  USA blev besejret og kapituleret efter en desperat meningsløs modstand den 9. maj 1945. Og der var en opdeling af verden mellem Tyskland, Japan, USSR og Italien, såvel som små satellitter.
  Hitler blev derefter interesseret i raketteknologi og rumudvidelse. Tyskerne fløj til månen allerede i 1850. Og under Führerens halvfjerdsindstyvende fødselsdag begyndte flere tyske skibes flyvning til Mars. Stalin døde et par år senere - da han ikke anstrengte sig meget under krigen, var hans krop mindre slidt. Men stadigvæk bidrog drikkeri, rygning, natarbejde ikke til lang levetid. Ikke desto mindre lykkedes det Stalin at fjerne Beria og Molotov, og Kaganovich og Khrusjtjov. Og under fejringen af det 75-års jubilæum annoncerede han Alexander Nikolaevich Shelepin som sin officielle efterfølger. I august 1955, efter Stalins død i en alder af 37 år, blev hans plads som formand for USSR og generalsekretær overtaget af denne Komsomol-arbejder og Berias efterfølger som indenrigsminister.
  Tyskland, USSR og Japan havde atomvåben, og disse tre supermagter trivedes og kæmpede ikke mod hinanden. Kun Italien faldt i tilbagegang og blev erobret af tyskerne og sammen med kolonierne. Hitler erobrede også Spanien og Portugal sammen med dets kolonier. Og så gjorde de sammen med Japan resten af landene til deres kolonier. I tresserne var der således kun tre magter tilbage: USSR, Tyskland, Japan og deres kolonier.
  Hitler etablerede ved en folkeafstemning i 1959 et monarki og en arvelig styreform i Det Tredje Rige: kejser og konge af konger. Führeren formåede at bestemme arvingen, han blev Wolf, født ved kunstig befrugtning i slutningen af 1944. Og da Hitler døde i 1963, havde han allerede en voksen arving. Så Tyskland forblev stabilt og velstående selv efter Hitlers død. Shelepin regerede i meget lang tid, i fyrre år, og formåede også at overføre stillingen til en værdig efterfølger. Og i Japan regerede Hirohito som i den virkelige historie indtil 1988, og så begyndte hans søn at regere. Og så, da hans søn blev for gammel, blev hans barnebarn det også.
  Menneskeheden har mestret alle solsystemets planeter. Og i 2020 lancerede Tyskland, USSR og Japan den 9. maj med en masse rumfartøjer i den første interstellare ekspedition i menneskehedens historie.
  Hvor meget bedre er den verden, hvor Hitler ikke angreb USSR.
  
  HVAD SKER DER, NÅR HJEMMET FORBANDER AMERIKA
  Men i en af verdenerne bragte en bums en forbandelse over Amerika. Og Yankees blev besejret ved Midway. Så mistede de Hawaii-øgruppen. Desuden slog japanerne dem hårdt og praktisk talt uden at støde på modstand. Stalin ville måske have været glad for dette, men ...
  Japan, efter at have samlet mere end hundrede og halvtreds divisioner i Manchuriet, angreb de sovjetiske tropper i Fjernøsten. Den Røde Hær blev tvunget til omgående at overføre styrker dertil. Og betydningsfuld. Da Stalin ikke ønskede at give Mongoliet under samuraiens styre. Som et resultat var det nødvendigt at opgive modangreb nær Stalingrad og i centrum af sovjetiske stillinger. Efter indefrysningen kom, var nazisterne i stand til at indtage Stalingrad og befæste sig ved Volga i midten af december.
  Japanerne havde også succes i Indien. Deres march mod Delhi tvang briterne til at opgive Operation Torch, hvilket resulterede i en pause i Egypten. Og Rommel fløj endda afsted på ferie. Alt var, som man siger, ikke til fordel for de allierede.
  Hitler besluttede stadig at erklære total krig. Så han satte opgaven med at danne yderligere divisioner til offensiven både i Afrika og på østfronten.
  Ved at udnytte vinterroen: Den Røde Hær bekæmpede japanerne, forstærkede nazisterne Rommels gruppering. Og han lavede en omvejsmanøvre og faldt fra syd på Montgomerys hær. Denne gang blev briterne overrumplet, da tyskerne ændrede krypteringen, og briterne fik den ikke knækket i tide.
  Storbritannien i februar blev fuldstændig besejret. I kampene brugte tyskerne tredive helt nye "tigre", som chokerede løvens hær.
  Efter Englands knusende nederlag gik tyskerne ind i Irak og erobrede også Kuwait. Tyrkiet gik også ind i krigen og formåede at besætte det nordlige Syrien. Rommel skabte truslen om et angreb fra den sydlige flanke af USSR. Men mens tyskerne gennemførte erobringen af Saudi-Arabien. Og hele Mellemøsten blev erobret.
  Den 15. maj 1943, efter at have bragt nye kampvogne "Panther", "Tiger", selvkørende kanoner "Ferdinand" og den moderniserede T-4, rykkede tyskerne langs Volga, mod Astrakhan og Det Kaspiske Hav. Nazisterne udviklede relativt succesfuldt. Desuden rykkede Japan også frem fra øst og brugte sit talrige og fanatiske infanteri. Og USSR havde få reserver.
  En måned senere brød nazisterne igennem til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus ved land. Samtidig gik Tyrkiet i offensiven. Hendes tropper rykkede frem relativt succesfuldt. De tog Batumi og omringede Jerevan. Alt var fremragende og vellykket for USSR's fjender. Og Amerika kollapsede fuldstændig, og en borgerkrig brød ud i det.
  I slutningen af juni havde tyskerne erobret næsten hele Dagestan. Og i begyndelsen af juli begyndte de at rykke frem allerede i Aserbajdsjan. Og Rusland havde mere og mere vanskeligt.
  I Aserbajdsjan kæmpede sovjetiske pionerer i udkanten af Baku.
  Løsning af barfodede drenge og piger. Og de kæmpede med heltemod.
  Oleg Rybachenko, en dreng på omkring tolv, kastede en granat mod nazisterne med sine bare tæer og brølede:
  - Ære til kommunismens æra!
  En pige med rødt slips, Margarita Korshunova, smed også en eksplosiv pakke med sin bare barnefod og kvidrede:
  - Ære være det store Fædreland!
  Børnene kæmpede heroisk med al spændingen.
  Pigen Gulchitai kastede også med sine bare fingre et dødbringende våben mod fjenden og knirkede:
  - For USSR!
  Og hendes pionerslips er så rødt.
  Men uanset hvor heroiske disse pionerer er, indtog fascisterne Baku i begyndelsen af august alligevel. Og i midten af september var hele Kaukasus allerede under kontrol af den fascistiske rati.
  Ser man på vinteren, rykkede tyskerne ikke frem i dybet af Rusland, men udviklede et angreb på Afrika. Det sorte kontinent er både naturressourcer og slaver. Selvfølgelig ville de fange ham.
  Tyskerne fik kampvognen "Panther" -2. I stedet for ubrugeligt arbejde med Maus, investerede de bedste designere i denne bil. Dette design viste sig at være vellykket. En kraftig kanon på 88 mm med en løbslængde på 71 EL, som gennemborede alle allierede køretøjer på lang afstand. Og tårnets frontalpanser er 150 millimeter vippet. Og panden på skroget er også 120 mm med store hældninger på 45 mm. Og sidepanser på tres millimeter, som er tilfredsstillende til at holde granater af små kanoner og panserværnsrifler.
  Samtidig reducerede tyskerne tårnets størrelse, gjorde det smallere. Motoren og transmissionen var placeret i en blok, hvilket gjorde det muligt at reducere tankens højde på grund af krumtapakslen, og som et resultat var vægten af Panther syvogfyrre tons med en motor på 900 hestekræfter. Og denne kampvogn skulle blive Wehrmachts hovedtank, efter at den kom ind i serien tilbage i september 1943.
  Kampene viste, at sådan en "Panther" er bedre end alle de allieredes kampvogne og slår dem uden medlidenhed.
  Britisk modstand i Afrika var svag. Nazisterne erobrede næsten hele det sorte kontinent i løbet af vinteren. I marts 1944 erobrede de Sydafrika, og i maj erobrede de Madagaskar. Derudover tog nazisterne også Iran med en del af Indien og forenede sig med Japan.
  USSR forberedte i mellemtiden sit nye våben: T-34-85 og IS-2 kampvognene. Så den Røde Hær fik også LA-7 og Yak-3 flyene. Sandt nok gik sidstnævnte ikke ind i en bred serie: da der var mangel på højkvalitets duralumin.
  Og tyskerne sad ikke stille. Hitlers ME-262 jetjager gik ind i serien. Overfloden af ressourcer og det næsten fuldstændige fravær af bombning førte til en hurtigere introduktion og udvikling af jetfly. Både de allierede og den røde hær blev nådesløst slået i himlen. Du kan ikke modstå USSR's jetfly. Og nazisterne er meget stærke.
  Efter erobringen af Afrika havde Hitler ikke travlt med at angribe i centrum. Han ønskede hurtigt at besætte Storbritannien. Og så var landingen forberedt. Det begyndte den 22. juni 1944. Og Stalin angreb nazisterne i midten og opnåede en vis succes ved at kaste nye kampvogne og fly i kamp. Den tyske "Panther" -2 fortjente dog den højeste vurdering. Den overgik alle sovjetiske kampvogne, og er næsten usårlig i panden. Og sidepansringens svaghed kompenserede for hastigheden og manøvredygtigheden. Tiger-2, som havde lignende våben, næsten det samme panser, men vejede enogtyve tons mere, blev afvist af militæret og blev afbrudt. Efter Panther -2 skulle Panther -3 fremstå, tungere, men der var lavet en gasturbinemotor til den, og meget bedre beskyttet, især fra siderne.
  De sovjetiske tropper var ude af stand til at bygge videre på succesen. Og efter Storbritanniens overgivelse overførte tyskerne yderligere styrker fra Vesten og indledte kraftige modangreb.
  Panther-2 viste sig at være en fremragende kampvogn og overgik selv de sovjetiske IS-2-køretøjer, især med hensyn til at beskytte tårnets pande. Ja, og pistolen var mere panserbrydende og hurtigskydende. Samtidig har den tyske bil en væsentlig fordel i ergonomi og køreegenskaber. Så de sovjetiske biler gav efter.
  Stalin tilbød Hitler fred på alle vilkår. Führeren, der frygtede, at USA ville skabe en atombombe, var enig, men pålagde besværlige betingelser for USSR. Især Rusland måtte give tyskerne alle sine guldreserver, samt næsten alt militært udstyr. Udlever alle krigsfanger og leverer gratis råvarer og mad til Det Tredje Rige i store mængder. Og Hitler krævede også at overføre alt udstyr fra USSR, og artilleri, og kampvogne og fly, så Rusland ville blive tandløst og sikkert.
  Selvom det lignede en overgivelse, gik Stalin også med på dette. Herefter vendte nazisterne sig til USA. Amerika, under påvirkning af forbandelsen, modstod næsten ikke nazisterne. Krigen varede kun et par måneder og, på trods af at den var adskilt af havet, endte den med USAs overgivelse.
  Krigen sluttede, i en mærkelig ironi, netop den 9. maj 1945. Og fredens periode er kommet. Det Tredje Rige hvilede. USSR slikkede dybe sår og forsøgte at komme sig.
  Der var nu to supermagter i mål - Tyskland og Japan. Men det er simpelthen umuligt for to rovdyr at komme sammen på den samme planet. Og den 20. april 1953, efter Stalins død, begyndte en ny krig mellem Tyskland og Japan. På dette tidspunkt havde USSR delvist genoprettet sin magt, og Stalins efterfølger, Lavrenty Beria, henvendte sig til Hitler med en anmodning om at hjælpe i krigen med Japan.
  Hitler gik med, men på betingelse af, at USSR kun ville modtage Primorye, Sakhalin-øen og Kuril-kæden tilbage. Og vil ikke bede om mere.
  Beria sagde, at de ville returnere deres.
  Og den røde hær gik i offensiven. USSR havde T-54 og IS-10 kampvogne i serien. Ikke for tung, men ret effektiv. Og den røde hær har opnået en vis succes.
  Krigen med Japan trak noget ud, selvom den på grund af Det Tredje Riges teknologiske fordel fortsatte fra begyndelsen med nazisternes fordel.
  Men Japan blev først besejret den 5. marts 1956. Det Tredje Rige og dets divisioner havde lidt store tab og havde brug for tid til at hvile.
  Imidlertid var hele verden undtagen USSR allerede under Det Tredje Riges kontrol.
  I 1959, den 20. april, under 70-årsdagen for Führer, blev der afholdt en folkeafstemning om at etablere et monarki i verden på skalaen af planeten Jorden og Führeren som kejser med arvelig magt.
  USSR i en afkortet form eksisterede under kontrol af Lavrenty Palych Beria.
  Tyskerne har allerede nået at flyve til Månen, og den 20. april 1961 begyndte flyvningen til Mars.
  Den 1. maj 1961 blev Adolf Hitler myrdet. Men dette ramte ikke Det Tredje Rige for hårdt. Siden Hitlers søn, opnået som et resultat af kunstig befrugtning, Wolf Adolfovich den Første, var allerede myndig i henhold til de nye, men faktisk de gamle love i Det Tredje Rige, og besteg tronen. Historien om Det Tredje Rige og Sovjetunionen, der fredeligt eksisterede med det, ledet af Beria, fortsatte. Verden er blevet anderledes, og Gud forbyde menneskeheden at være lykkeligere end i den nuværende mareridtsagtige virkelighed i den enogtyvende multipolære verden!
  
  
  HVAD VILLE SKE, HVIS NICHOLAS II'S REGERINGSTID FORTSAT
  Attentatforsøget på Grigory Rasputin var mislykket. Og den "Hellige Ældste" overlevede. Som et resultat tjente han stadig som en lynafleder af utilfredshed, og februarkuppet fandt ikke sted.
  Og i foråret, så snart vejene tørrede ud, begyndte de russiske troppers offensiv, først i Galicien og derefter i Rumænien. Tsarhærens numerisk overlegne styrker brød igennem østrigernes front og rykkede langt frem. Lvov blev taget, og derefter blev Przemysl omringet. I Rumænien indtog russiske tropper Bukarest. Herefter blev de næppe stoppet af de tyske divisioner. Den tyske front var ved at krakelere. Kaiser og hans følge ledte allerede efter fred.
  Rusland er dog også træt af krigen. Selvom det så ud til, at sejren var reel og tæt på.
  Også i midten var alt klar til offensiven. Og de russiske tropper kunne også her slå igennem. Vi har opnået en vis succes. Tvinger tyskerne til at trække sig tilbage helt til Vistula. Succesen med gennembruddet blev også lettet af svækkelsen af de tyske tropper, som blev presset af de allierede fra vest, og en del af styrkerne blev omdirigeret mod syd. Og udnævnelsen af general Kornilov, som viste sig at være en meget dygtig kommandør i modsætning til sine forgængere. Den zaristiske hærs sejre tvang tyskerne til at blive mere imødekommende. Og så begyndte amerikanerne at presse hårdere på. Og Italien slap for nederlag.
  Samtidig opnåede den tsaristiske hær store succeser på den tyrkiske front og erobrede næsten hele Lilleasien, og det er også en stor bedrift. Og Østrig-Ungarn var på randen af sammenbrud. Det tsaristiske Rusland fortsatte som et resultat med at storme Konstantinopel. Og hun var i stand til at tage Istanbul.
  Russiske tropper angreb også fra havet, og de blev kommanderet af den store admiral Kolchak. Landgangen bragte Tyrkiet ud af krigen.
  Befolkningens entusiasme steg. Da tsarpræstens autoritet steg.
  Om vinteren genoptog russerne offensiven. I midten blev de kommanderet af Kornilov. Og tyskernes forsvar blev brudt igennem, og de blev kørt til Oder.
  Den 23. februar 1918 kapitulerede Tyskland. Dermed sluttede Første Verdenskrig.
  Rusland modtog Lilleasien, Galicien, Krakow-regionen, Poznan og Konstantinopel med strædet. Samt erstatninger fra Tyskland. Østrig-Ungarn kollapsede. Jugoslavien opstod, Rumænien ekspanderede. Tjekkoslovakiet blev en vasal af Rusland, og zar Nicholas II besteg tronen i dette land. Ungarn og Østrig krympede i størrelse. Ententens allierede delte også Saudi-Arabien.
  Perioden med fred og skabelse er kommet. Det tsaristiske Rusland oplevede et hurtigt økonomisk opsving og havde en rekordstor industriel vækst. Flere små krige fandt sted på samme tid. Rusland og de allierede fuldendte fordelingen af Saudi-Arabien ved at knuse arabernes lette modstand og tsarriget fik adgang til Det Røde Hav. Så var der krigen i Afghanistan.
  Rusland og Storbritannien delte dette land. Desuden, siden Storbritannien tabte, blev det meste af Afghanistan en del af det zaristiske imperium. Lidt senere i 1922 blev Iran også delt. Desuden fik Rusland adgang til Det Indiske Ocean.
  Således kom den islamiske verden under den kristnes fuldstændige kontrol. Og der var stabilitet og velstand. Men i 1929 var der et sammenbrud på børsen i USA, og det var tid til den store depression. Faldet påvirkede også tsar-Rusland, selvom det var svagere. Samtidig forberedte Romanovriget sig på hævn i krigen med Japan. Den russiske zar ønskede at vaske skampletten væk i sin biografi. Og samlet en betydelig styrke. Admiral Kolchak blev udnævnt til kommandør for Stillehavsflåden. Der var andre store befalingsmænd, selvom Brusilov allerede var død. Men der var Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov og andre. Den unge general Vasilevsky rykkede også frem. Han gjorde en god karriere i løbet af krigens tre år ved at blive oberst, og derefter i Saudi-Arabien blev han general. Så generalløjtnant. Og han var klar til at udmærke sig. Krigen begyndte i 1932 den 27. januar, hvilket er symbolsk. Årsagen var det japanske angreb på Shanghai og andre kinesiske byer, og et forsøg på at tage det nordlige Manchuriet fra Rusland.
  Russiske tropper var bevæbnet med gode kampvogne og stærke, den bedste luftfart i verden på det tidspunkt. Også helikoptere. Ruslands flåde var også stærk og vigtigst af alt kampklar. Det tsaristiske imperium havde allerede overlegenhed i teknologi, såvel som i styrken af hæren og dens antal. Russerne var stærkere, og denne gang havde de ikke Kuropatkin, men seriøse befalingsmænd under Kornilovs generalkommando.
  De russiske troppers offensiv var vellykket. Japanerne led nederlag efter nederlag på landjorden. Til søs var det sværere. Samuraien havde først en lille fordel i styrke. Men admiral Kolchak påførte japanerne adskillige nederlag i dele. Og det lykkedes at gribe initiativet. På land bevægede russerne sig og besejrede fjenden ved én port. Indtil vi nåede Port Arthur. Her trak forsvaret i nogen tid ud.
  Men i maj var der et overfald, og fæstningsbyen faldt. Så var der nye sejre og en offensiv i Korea. Japanernes fuldstændige nederlag på land. Og samtidig eskadronens felttog og fra Middelhavet.
  Der bevæger en destroyer sig foran hele flåden. Og der er kun piger på den. I korte shorts, barfodet og i veste.
  Pigerne løber rundt på dækket. De er alle så smukke. Håret er blondt, solbleget, og huden er mørk, solbrændt. Smukke skønheder.
  Og deres runde, lyserøde hæle blinker forbi.
  Veronica, en charmerende blond bådsmand, spurgte kahytsdrengen:
  - Hvad Yulia, er du bange for slaget?
  Kahytspigen knirkede som svar:
  - Ja, jeg drømmer om en kamp!
  Veronica fnisede og bemærkede:
  - Men du bliver fanget af japanerne, og de vil stege dine bare hæle!
  Pigen kiggede på sine bare, solbrune ben og knirkede:
  "Smerte skræmmer mig ikke!" Jeg er en rigtig vild Amazon!
  Veronica bemærkede:
  - Du bliver snart femten. Skal snart giftes! Hvad drømmer du om?
  Juliana svarede oprigtigt:
  - Jeg vil have en prins!
  Veronica grimaserede.
  - Prins?
  Pigen sagde:
  - Elverprinsen!
  Veronica var overrasket:
  - Kan du lide nisser?
  Juliana nikkede og sprang endda op:
  - Selvfølgelig gør de det! De er uimodståelige!
  Veronica smilede.
  Hvad med menneskelige mænd?
  Pigen stampede vredt med bare fod på det opvarmede dæk:
  - Ikke! Mændene er så grimme, behårede, ildelugtende. Og nisserne er så smukke, blide. De har ansigter som piger, så søde. Og benene er glatte og slet ikke behårede!
  Veronica var meget enig i dette:
  - Nisserne er rigtig flinke.
  Og pigen knuste insektet med sin bare, yndefulde fod. fløjtede:
  "Desværre, desværre, er vi nødt til at forholde os til menneskelige mænd. Og de er så grimme!
  Juliana lo og bemærkede:
  - Men hvorfor. Kahytsdrengene er meget søde. Ikke smukke voksne mænd. Når der vokser hår i ansigtet, er det så ulækkert.
  Veronica var enig i dette:
  - Ulækkert! De smukkeste unge mænd på seksten. De er allerede store nok til at behage en kvinde, men endnu ikke så behårede som ældre fyre.
  Juliana fnisede og knirkede:
  - Generelt er drengene bestemt hyggelige, når du kysser med dem, og de kærtegner dig ... Men noget andet skræmmer bare! Åh, at forblive for evigt i barndommen!
  Veronica sagde eftertrykkeligt:
  - Du vil være i kamp! Voks op sammen!
  Julian sang som svar:
  - Pige vær altid ung,
  Skynd dig ikke at blive voksen...
  Vær sjov, fed, larmende...
  Du skal kæmpe, så kæmpe!
  Kend aldrig fred
  Græd og grin malplaceret!
  Jeg vil være en urpige
  Lad hundrede og halvtreds blæse!
  Veronica stampede sin bare fod og skreg:
  - Ungdommen kan være evig! Det vigtigste er at tro på fornuften, ikke på Gud!
  Foran dukkede en japansk destroyer op. Pigerne skyndte sig straks og blinkede med bare hæle mod den ti tommer store kanon. Og de begyndte at pege den mod fjenden.
  Pigerne handlede hurtigt og harmonisk. Generelt er det meget smukt, når besætningen består af piger alene. Og de er alle barfodet, kurvede, bare vidunderlige.
  De pegede på pistolen og hvordan de ville slå japanerne. Samtidig hvilede de deres mejslede, bare fødder.
  Projektilet fløj forbi og ramte destroyeren. Som en klub ramte. Skibet ryster. Og destroyeren blev beskadiget. Pigerne begyndte at lade pistolen igen. De skød skarpt.
  Veronica knirkede:
  - For troen, kongen og fædrelandet!
  Og hvordan springer den...
  Juliana tweetede:
  - Togo troede, at krigen, lavede en kanon fra ... af!
  Og pigen vil tage det og grine. Bare hans tænder, farven på perler. Og hun er en sød kat. Og med sin bare fod vil han gnide et stykke falden is.
  Veronica knirkede og sang:
  - Samvittighedsfanger! Vi vil gøre dig fri!
  Og pigerne i kor siger, hvordan jeg vil spise.
  Og med at sigte et våben sprængte de igen mod destroyeren. Denne gang var de endnu mere præcise. Og samuraiens kar brød og begyndte at synke.
  Pigerne skreg og rykkede i deres bare ben. Det er sådan en fornøjelse.
  Nej, Japan vil blive slået, når der er vidunderlige krigere i Rusland. Og Oleg Rybachenko og hans kæreste kæmper på siden af Romanov-imperiet.
  Oleg og Margarita fungerer meget godt med maskingeværer. De skyder.
  Oleg spørger pigen og fortsætter med at skyde:
  - Hvad synes du, er Spartak god eller dårlig?
  Margarita, blottede sit ansigt, svarede:
  - Jeg synes, det er mere godt end dårligt!
  Oleg, der skyder fra maskingevær, bemærkede:
  "Men Rom var en fantastisk kultur. Og hvis barbarslaverne vandt, hvad ville der så ske?
  Margarita fnisede, mejede et par linjer japansk ned og svarede:
  - Det ville nok være fantastisk!
  Oleg fløjtede og bemærkede:
  - Ikke alt er så rosenrødt, som det ser ud til! Ak, ikke alle!
  Margarita bemærkede logisk:
  - Men alt er til det bedste! Rom blev ødelagt af barbarer. Men så opstod på stedet for ruinerne, en endnu mere magtfuld og udviklet kultur. Det skete så, at fremskridtet kun begyndte at udvikle sig hurtigere.
  Oleg fløjtede, afskar adskillige rækker ved hjælp af maskingeværsprængninger og knirkede:
  Ingen kan stoppe vores fremskridt!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod. Og knuste fjenden.
  Margarita kastede også en dødsgave med fingrene på sin bare fod og fnisede:
  - Den, der stopper, bliver pulveriseret.
  Drengen Oleg Rybachenko lancerede igen en hjemmelavet bombe med de bare tæer på børns fødder. Japanerne blev ramt på en sådan måde, at det ikke virkede nok. Drengen kvidrede:
  - For det oprindelige Rusland!
  Og viste sin tunge.
  Margarita mejede halvdelen af den japanske bataljon ned med et maskingevær og knirkede:
  - Vor zar Nicholas, må han blive velsignet!
  Og igen vil han kaste en dødsgave med sin bare fod.
  Oleg sang og klippede japanerne:
  - Jeg er en ung kriger...
  Margarita støttede dette, rystende med sine bare fødder, som så behændigt kastede granater:
  - Og jeg er en kriger fra Gud!
  Oleg, der skrev på japansk, spurgte:
  - Hvordan er Gud?
  Margarita knirkede og svarede, slog japanerne ud og kastede derefter en dødsgave med sin bare fod:
  - Jeg ved ikke! Personligt forstår jeg ham ikke. Kvinder er vansirede. Og dette, for at være ærlig, er ulækkert og forkert!
  Oleg nikkede indforstået og skrev på samuraien:
  - Efter fyrre år er kvinder ulækre! Jeg kan ærligt talt ikke lide dem. Kvinder i deres ungdom er meget attraktive, i modsætning til alder, hvilket forkæler dem!
  Margarita sang entusiastisk og kastede en granat med sine bare, små ben:
  - Heltemod har ingen alder! I hjertet af en ung kærlighed til landet!
  Oleg, der også skød mod samuraien, tog den og knirkede:
  - Kan erobre rummets kanter! For at gøre alle glade på jorden!
  Sådan er det virkelig at være i rummet! Hvor sådanne umådelige afstande.
  I det tsaristiske Rusland er projekter for flyvninger ud over atmosfæren allerede ved at blive udviklet.
  Under zar Nicholas II udvikler videnskaben sig hurtigt. Det tsaristiske imperium er ved at blive den mest avancerede magt i verden. Og Storbritannien taber terræn.
  Margarita hvinede med et smil. Igen kastede hun en granat med sit yndefulde ben, som en prinsesse, og knirkede:
  - Vi bliver de første! Sådan er Rusland - Pallas-skæbne!
  Oleg sagde irriteret:
  - Når Linevich endelig slipper os. Du skal gemme hver patron. Men Rozhdestvensky bragte os forsyninger!
  Margarita blinkede med sine perlefarvede tænder og knirkede:
  - Vil slibe flere og flere japanske dele! Indtil vi endelig vinder!
  Oleg tog, skar linjen af samurai af og hvæsede:
  - Kejserlige flag! Lad der også være Rusland i Kina!
  Margarita kvidrede med et smil med tænder:
  - Alt bliver smukt!
  Og igen kaster han en granat med sin bare fod....
  Oleg, der skriver på samuraien, knirker:
  - Sejren er nær!
  Margaret bekræftede:
  - Må det være sådan!
  Og den russiske flåde, som allerede har opnået overlegenhed til søs, presser japanerne. Og angribe aggressivt. Og ramte fjenden. Og så slog mange samuraien.
  Pigerne fra destroyeren "Victoria" kæmpede også. Smukke krigere var halvnøgne, især da sommeren på sådanne breddegrader er varm og barfodet. Faktisk, når en pige har et minimum af tøj, er hun den mindst sårbare.
  Veronica skyder på japaneren og kaster en granat med sin bare fod. Og pigens ben er så præcist.
  Japanerne flyver i forskellige retninger. De skriger og falder.
  Juliana kaster også en granat med et barbenet ben, og samuraien falder. Og krigeren skyder og fniser:
  - Vi vil stå op for zar Nicholas!
  Ledende ild og charmerende Anna. En meget smuk pige, kun i trusser. Og han slår også samuraien ned og siger:
  - Vores zar Nicholas vil være fantastisk!
  Juliana hugger japanerne ned, bekræfter:
  - Nødvendigvis vil!
  Og en granat flyver af hendes bare fod.
  Piger er vidunderlige supermænd.
  Her er en af dem meget stor og høj: Angelina.
  Og sådan en rødhåret ... Hun tog sin vest af og nu kæmper hun i trusser alene.
  Og sikke et bryst hun har! Som yveret på den bedste bøffel, med store pattejordbær.
  Dette er en pige, en rigtig hoppe. Og hun elsker mænd meget, men hun tolererer ikke udholdenhed. Hvorfor skulle hun ikke elske? Det er så dejligt, når fyre labber på dig.
  Angelina brøler og slyngede også en hel masse granater med sine bare såler, hvæsende:
  - Ære til Rusland og zar Nicholas!
  Pigebataljonen er sej. De kvindelige krigere tog deres veste af, og alle blottede deres bryster. Og de kæmper kun i tynde trusser. Og hvor er det smukt.
  Hvad kunne være bedre end nøgne kvindekroppe.
  Og en hel bataljon af krigere.
  Og japanerne falder og strøer tilgangene til de russiske troppers positioner med deres lig.
  Veronica siger passioneret og slår samuraien ned:
  Vores guder marcherer!
  Juliana kastede en udslettelsesgave med sine bare fødder og bekræftede, blottede sine tænder:
  - Russiske guder - krigsguder!
  Anna, der leder ild og mad, gøede:
  - For Rusland, kæmp og vær ikke bange!
  Og blinkede med hendes grønne øjne!
  Angelina sendte en hel kasse sprængstof med sine bare hæle, løftede to kompagnier japanere op i luften og brølede:
  - Det zaristiske imperium kan ikke brydes!
  Veronica hvæsede entusiastisk:
  - Vores race er evigt!
  Og igen kastede hun granaten med sine bare fødder.
  Juliana, der affyrede og kastede granater med sine underekstremiteter, hvæsede og blottede sine tænder:
  - Og døden sker ikke to gange!
  Anna, skydende, knirkede:
  - Må forfaderens visdom være med os!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver!
  Angelina tog den og knirkede og blottede sine tænder:
  - Retfærdighed treenighed og dette er loven!
  Og sendte en hel æske fuld af sprængstoffer.
  Veronica svarede med raseri og fejede samuraien af banen:
  - Det evige Rusland, som Ukraine som en del af Rusland!
  Og igen, hvordan han tæsker japanerne.
  Juliana, der skød, knirkede:
  - Vores folk vil ikke tolerere!
  Og hun affyrede også en granat i en bue.
  Anna tog den og grinte. Sidder i kø hos samuraien. Med mod mejede hun dem ned og knirkede:
  - Lad os Rusland regere i Kina!
  Angelina erklærede med vanvid og spænding:
  - Og vil ikke opgive en tomme jord!
  Og pigerne slog alle samuraierne som en bataljon.
  Den stædige krig fortsatte med al aggressiviteten. Men den russiske hær lander allerede tropper og overfører kampoperationer til selve metropolens territorium.
  Samurai forsøger at smide russiske tropper fra brohovedet.
  Og flimre med bare fødder. De kaster granater med deres bare lemmer. De er alle bare dejlige og charmerende.
  Men egentlig, hvorfor har piger brug for tøj? Nøgne, de er meget smukkere, og smukkere, mere forførende.
  Og jeg vil kysse barfodet, runde hæle sådan. Og slikke hver finger.
  Mens hun skyder og kaster en granat med sin bare fod, siger Veronika:
  - Fuck dig, du skal ikke slå dig!
  Her slog Juliana japanerne fast og kastede en granat med sine bare fingre og skreg:
  - Vores ufleksible russiske ånd!
  Og teenagepigen lo ... Hun forestillede sig, hvordan en sød dreng kildede hendes ben. Ja, for følsomme kvinders hud er rart.
  Rødhårede Anna kastede også en granat med sin bare fod. Spredte samuraien og knirkede:
  - For det allerhelligste Rusland i verden.
  Og en sund, kraftfuld Angelina kastede en pose sprængstof mod samuraien med sine bare hæle og klukkede:
  - For vores glorværdige sejr!
  Veronica gav tur. Skød japaneren ned og knirkede:
  - Det er vores pligt!
  Juliana kastede en granat med sin bare fod og råbte:
  - Og vi vil opfylde det!
  Anna skar noget japansk af og kvidrede:
  - Russisk vej til sejr!
  Angelina lancerede igen noget vægtigt mod samuraien og gurglede:
  - Og vi vil vinde!
  Alligevel er det godt, at pigerne i varmen tog vestene af. Så de er meget smukkere med en nøgen torso. Og solbrændt og muskuløs. Kroppene er kun støbt stål.
  Hvor er piger vidunderlige, når de er nøgne.
  Og de behøver ikke tøj.
  Veronica mejer en masse japanere og knirker:
  - Vær berømt for vores Rusland i alle aldre!
  Yuliana tog og affyrede en granat med sin bare fod og råbte:
  - For vores territorium!
  Her tog Anna den og hamrede i raseri:
  - For det evige og menneskelige!
  Og igen en granat affyret med en bar fod flyver.
  Så Angelina tog den også. Tabte en masse granater. Slået en del af samuraien ud med et slag. Og hun sang:
  - Flyv i himlen, leg med solen - jeg vil for evigt!
  Og de fire piger slog meget smukt. Og hele bataljonen også. Hvor forførende blinker deres bare fødder, der kaster granater. Hvor er pigerne smukke i krigen.
  Og en gul masse japanske soldater flyder på dem. Samurai dør i tusindvis, men de stopper stadig ikke. Skru selv og skru. Kampen er ekstrem hård.
  Veronica skyder på japanerne og kvidrer:
  - Vores russiske valg er ære og moderland!
  Juliana, der skyder mod fjenden, blotter sine tænder, som skinner klarere end havperler. Og siger:
  - I hvert århundrede var der helte, og det vil der være!
  Så tog pigen den og blottede sine tænder endnu mere.
  Ildrige Anna, der skød mod fjenden, knirkede:
  Vi kan ikke erobres! Bring ikke Rusland i knæ!
  Og igen flyver krigerens granat kastet af hendes bare fødder.
  Angelina starter dødbringende og morderisk med sin bare fod. Og blotter sine tænder, kvidrer han:
  - Jeg tror, vi vil være i paradis!
  Victoria afbryder den heroiske kvinde:
  - Ikke! Ikke i paradis, men for at leve evigt på planeten Jorden, som vil blive et rigtigt, overjordisk paradis!
  Og pigekaptajnen kastede en meget dødelig fragmenteringsbombe med hendes bare fod.
  Veronica bemærkede:
  Du er en klog kaptajn...
  Og også med en bar fod lancerede en transportør ødelæggelse.
  Juliana knirkede og gav en tur. Dræbte japanerne. Med store tænder knirkede pigen:
  - Jeg vil ikke være en gammel kvinde! Og jeg vil leve for evigt!
  Anna kastede også en granat med sin bare fod og spurgte tvivlsomt den blonde pige:
  - Kan du lide vores verden?
  Juliana svarede uden tøven:
  - En god ide! Især om sommeren! Jeg elsker sol og ferie!
  Anna var meget enig i dette:
  - Om sommeren, bestemt godt! Hvor er det godt for unge mennesker!
  Juliana svarede rasende:
  - Ja, og lad det være evig sommer, som i Afrika! Og Afrika bliver vores!
  Angelina kastede en tønde sprængstof med sine bare, muskuløse ben og sagde:
  - Må det være sådan! Og til enhver tid.
  Japanernes rækker blev tyndere, og de var tydeligvis ved at løbe tør for damp.
  Russiske tropper begynder at rykke frem over selve Japans territorium og knuser samuraien og vinder den ene sejr efter den anden.
  En bataljon af barfodspiger, i shorts og veste, var de første, der gik ind i kampen.
  Smukke piger begyndte at tærske hæren af samurai, allerede ramt i tidligere kampe.
  Først og fremmest angreb krigerne batterierne. Granater kastet med bare fødder fløj mod japanerne. De var meget skarpe. Og de russiske krigere tog og smed deres veste selv. At forblive bar overkroppen.
  Så næsten helt nøgne piger er næsten umulige at ramme. Når en kvindes hud er bar, tager hendes kugler ikke.
  Veronica kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Jeg bliver mester!
  Og rystede sit hvide, krøllede hår.
  Julian er heller ikke så simpel. Lupanula på japanerne. Og så, mens han kaster en granat med sin bare fod og råber:
  - I det hellige, zaristiske Ruslands navn!
  Og igen vil hun ryste sine fulde bryster med karminrøde brystvorter. Og taljen på pigen er tynd.
  Yderligere skynder den rødhårede Anna sig i kamp. Sådan en funklende og reaktiv pige. Hvordan man kaster en granat med en bar fod. Så samuraien vil sprede sig i alle retninger. Og rulle rundt, som om det var væltet.
  Og pigen skyder mod dem og knirker:
  - For de ortodokse og russiske guders zar!
  Angelina tæskede også. Og en kasse med skaller, kastet op af hende nøgne, kraftfuld som en trækhest, fløj af sted. Og smadrede mange af japanerne.
  Piger er generelt super, når de er nøgne og barfodede. Men i shorts er det endnu køligere at løbe i position.
  Og jordbær brystvorter, så skinnende!
  Victoria vil også affyre en granat med sine skarlagenrøde bryster og ramme samuraien, så godt hun kan. Her er pigen. Og vigtigst af alt, chefen for bataljonen af piger på destroyeren. Og også kun i trusser.
  Og ryster sit bare bryst. Hvilket er så smukt og sexet.
  Veronica tog og kastede en granat med sin bare fod. Hun afbrød en masse japanere og knirkede:
  - Kunstflyvning til boarding!
  Yuliana kastede også meget behændigt en granat med sit bare lille ben og knirkede, mens hun mejede japanerne:
  - Vores grin og knusende slag!
  Så hvordan man gnister tænder.
  Og så tog Anna den og kneppede den. Skød en masse samurai. Og hvordan gjorde hun det.
  Og hvordan man affyrer en granat med en bar fod. Og knirker:
  Vi er ikke slaver!
  Så vil han grine og vise sin tunge.
  Angelina tog den og kvidrede af rasende raseri og spyttede angreb på fjenden:
  - Jeg er den sejeste af de seje.
  Og med sine bare ben affyrede hun en tung bombe. Hun tog og sprængte samuraierne i luften og makulerede dem.
  Veronica vil også tage og hamre på den asiatiske horde. Og knuser deres knogler.
  Pigen tog den og kvidrede:
  - Vi vil knuse alle!
  Og igen flyver en dødelig og unik granat fra en bar fod.
  Og knus japanerne. Og hvorfor kom de til russiske lande? Alt her tilhører Rusland.
  Juliana affyrede en granat med sin bare fod og sang:
  - Ære til det store Rusland! Vi har ikke brug for statsdumaen!
  Røde Anna påpegede aggressivt:
  - Jeg bliver en mester.
  Og en granat kastet med en bar fod af en pige vil flade alle. Kun blodigt kød var tilbage.
  Men Angelina tog den og knirkede. Dræbte en flok krigere. Og fejede som en dødsengel.
  Og en masse samurai døde.
  Russiske tropper pressede på japanerne fra alle sider. De knuste og knuste.
  Der udbrød hånd-til-hånd slagsmål. Russiske soldater stak samuraien med bajonetter. Mosin-riflen er en fremragende kølle. Som bryder igennem kraniet. Og brække knogler.
  Men piger med sværd kæmper især smukt. Det er godt. Især når nøgne bryster svajer.
  Og brystvorterne er så rubinerede og funklende. Så du vil se på dem og kysse dem.
  Og kys uden stop.
  Pigerne kæmper med raseri fra sultne pantere, der ser lammene. De plager dem og flå dem.
  Veronica, der skyder mod japanerne, hviner:
  - Død for død!
  Yuliana, der kaster en granat med sin bare fod, tilføjer:
  - Blod for blod!
  Anna, der skriver på samuraien, hviner:
  -Et øje for et øje!
  Og hun kastede også en citron med sin bare fod. Hun var stærkere end alle andre og revet i stykker med selvtillid.
  Og her kommer Angelina. En hel tønde med dødelige sprængstoffer vil lancere og male fjenderne.
  Så, mens han synger:
  - Jeg er en barfodet elefant og meget sej!
  Pigen er virkelig stærk. Og hendes ben er som køller. Hvordan man flytter en samurai i lysken. Den fem meter op og fløj op. Susende som en katapult affyret fra en sten. Mere præcist, sandsynligvis fra en katapultsten!
  Victoria, bataljonschefen, affyrede et skud mod japanerne. Hun mejede nogle af de gule krigere ned og knirkede:
  Vi vil kæmpe for det hellige Rusland.
  Og med et bart, solbrændt knæ, som om det ville bevæge sig til hagen. Og brække fjendens kæbe.
  Victoria er spændt....
  Juliana siger entusiastisk:
  - Der vil være tsar Nicholas, den største af de russiske zarer!
  Og hele bataljonen af halvnøgne, barfodede piger, hvordan man gøer helt i lungerne og udrydder japanerne.
  - Må det være sådan!
  HVAD SKER DER, NÅR DU STOLER TIL ROMMEL
  Rommel fik nødbeføjelser og større autonomi i Frankrig før de allierede landinger i juni 1944. Dette gav ham mulighed for dygtigt at disponere over 58 tyske divisioner, herunder ti tank- og fem SS-divisioner.
  Og de allierede blev brutalt besejret og mistede mere end en million soldater og officerer alene som fanger. Plus, nazisterne erobrede en stor masse udstyr.
  Men vigtigst af alt ankom Hitler og hans følge til Frankrig for at fejre den største sejr. Her var de så at sige "ved et uheld" dækket af et allieret luftangreb. Hitler, Himmler, Bormann og Göring døde. Og Goebbels skyndte sig at sværge troskab til den nye Führer og øverstkommanderende Rommel.
  De allierede blev hastigt enige om at erklære en våbenhvile med Det Tredje Rige i fem år, hvorved situationen og territorier blev fastfrosset indtil videre. Og også forlader det sydlige Italien og Sicilien.
  Dette blev efterfulgt af en udveksling af krigsfanger - alt for alle! Hvilket styrkede de tyske og især italienske tropper markant.
  Sandt nok, på den østlige front gennemførte den røde hær en vellykket operation "Bagration", der brød igennem til Neman. Men Rommel, der påførte den sydlige flanke et uventet slag, i modsatte retninger fra Moldova og det vestlige Ukraine, dannede en stor kedel af sovjetiske hære dér.
  Stalin blev nervøs og begyndte at kaste tropper mod syd. Som et resultat var tyskerne i stand til at undgå fuldstændigt nederlag og holdt fast ved Polens grænser. Selvom den røde hær var i stand til at befri næsten helt Hviderusland og delvist Litauen.
  Frigivelsen af kampvogne og fly i Det Tredje Rige var konstant stigende, især efter de allieredes ophør med bombningen.
  Og Panther var stadig overlegen i forhold til T-34-85 med hensyn til frontal panser og panserpiercing, såvel som pistolens skudhastighed. Panteren havde flere og lagre af skaller og mere præcist optik.
  Så de tyske kampvogne er stærke og deres antal steg. Og Panther er blevet et alvorligt problem, især da dets antal er steget dramatisk. Og Jagdpanther viste sig at være endnu mere formidabel, den var lettere at fremstille, men kraftigere bevæbnet og bedre beskyttet, især i panden.
  "Jagdpanther" blev et stort problem for Den Røde Hær. Generelt, efter at have sluppet løs i vest, samlede tyskerne hastigt styrker. Rommel satte både franskmændene og polakkerne under våben. Den polske hær dukkede op, og de franske enheder.
  Og det tyske maskingevær var det bedste MP-44 i verden, og TA-152-flyet blev det bedste multifunktionsvåben. Meget mere perfekt end Focke-Wulf.
  Rommel lovede at genoplive Commonwealth. Og dette inspirerede polakkerne til at kæmpe for Wehrmacht. Og franskmændene kæmpede ved at bruge det kolossale potentiale, primært menneskeligt. Nazisterne var også i stand til at holde Rumænien og Ungarn under deres kontrol og styrke Mussolinis position i Italien - danne nye divisioner.
  Kampene viste, at med dygtig brug er "Tiger" -2 slet ikke en dårlig tank. Især er den meget ihærdig og rammer på lang afstand.
  Tyskerne stabiliserede fronten i efteråret. Og om vinteren genoptog kampene med fornyet kraft. Denne gang ramte den røde hær i midten. Selvkørende kanoner E-10 og E-25, og den første sovjetiske SU-100 blev testet i kampe. Den sovjetiske bil var ikke dårlig, og de tyske småbiler med en lav silhuet viste sig at være ret effektive og mobile.
  Rommel afskar de sovjetiske tropper, der var brudt igennem med et flankeangreb og dannede et par store kedler. Generelt gættede den nye chef for Det Tredje Rige sovjetiske manøvrer og formåede at træffe effektive modforanstaltninger.
  Især i Polen var vejene bedre, og tyske kampvogne, selv om vinteren, handlede mere effektivt end i USSR's vidder. Og nu havde Fritz'en mange af dem.
  Fritz jetfly havde også en effekt. ME-262'ere er ihærdige maskiner, og XE-162'ere er de hurtigste og mest manøvredygtige. Og de sovjetiske fly kunne ikke engang indhente Arado-bombeflyet. Også et problem. Og i syd slog tyskerne den sovjetiske offensiv tilbage og dannede kedler.
  Rommel lokkede Den Røde Hær i fælder og brugte et stort antal kampvogne, og Panther var ret effektiv, når den blev brugt korrekt.
  Stalin brølede af raseri, men viste sig at blive slået. Tyskerne mobiliserede deres styrker. Og i stedet for at frigive ubrugelige missiler som FAA, var de afhængige af jetfly. Og nu fik den røde hær det både i himlen og til lands grundigt.
  I maj 1945, ved hjælp af en mere avanceret modifikation af E-25 selvkørende kanon, med en frontal pansertykkelse på 120 mm og en sidepanser på 82 mm med en 88 mm kanon, begyndte tyskerne at rykke frem i Ukraine.
  Rommel førte en mere fleksibel besættelsespolitik, erklærede Ukraine for en uafhængig stat i Det Tredje Riges auspicier og opmuntrede Bandera. En marionetregering i Hviderusland blev også oprettet. Tyskerne kaldte nu slaverne for ariere og var snedige.
  For Den Røde Hær blev situationen forværret af standsningen af forsyninger under Lend-Lease og en afgrødesvigt i USSR. Ja, og Stalin blandede sig nu og da i troppernes kommando og kontrol, og dette havde en negativ karakter.
  Hvis Stalin allerede var velbevandret i strategiske spørgsmål, så var han ret svag i operationelle spørgsmål, og han forstod praktisk talt ikke taktik. Men samtidig havde han ikke rigtig lyst til at lytte til fagfolks råd.
  Og tyskerne under kommando af den geniale kommandant Rommel vandt den ene sejr efter den anden.
  Fritzerne erobrede hele Ukraine og Kiev på højre bred om sommeren. Og også Hviderusland blev fanget af et kraftigt slag. Noget måtte gøres for at redde USSR!
  Og så dukkede hun Sailor Moon op med sin barfodet i et bikinihold.
  Og pigerne fra den japanske anime mødte nazisterne, som efter at have besejret den røde hær i Hviderusland allerede flyttede til Smolensk.
  Pigerne var på kanten af angrebet og kæmpede meget desperat.
  Deres bare fødder kastede granater, og lyn fløj ud af deres navle. Og sværdene, forlængede, skar fascistiske fly ned. Og så tog krigerne fra Ceylon Moon det, og hvordan de fløjter. Nedlagte krager vil falde over nazisterne. Og nogle af de fjerklædte fugle faldt på de fascistiske jetgribbe. Og tog og væltede dem.
  Ceylon Moon smilede aggressivt.
  - Hvad Fritz er ikke givet til dig Smolensk?
  En anden blå pige kurrede:
  - Og vi vil huske Stalingrad!
  Den tredje gule pige knirkede:
  - Og Sevastopol!
  Og den fjerde gøede:
  - Og også Leningrad!
  Og hele bataljonen af barfodet i en bikini skønhed hvordan man slipper lyn fra deres navler. Og hvordan det vil slå en masse fascister ihjel.
  Det så ud til, at med en sådan magt var den røde hærs sejr uundgåelig. Men...
  En dæmon viste sig for pigerne fra den japanske anime og sagde:
  - Og russerne vil ikke knuse Kuriløerne!
  De kvindelige krigere fra Japan råbte i frustration:
  - Hvordan vil de ikke presse øerne? Vi bliver bedraget!
  Og blinkende barfodet forsvandt runde hæle forfra.
  Men de formåede allerede at påføre nazisterne betydelig skade og stoppede offensiven.
  Om vinteren forsvarede tyskerne sig kun. De havde en meget succesfuld XE-162 på himlen, de holdt fast. På landjorden gav E-25 selvkørende kanon mere eller mindre beskyttelse. Ligesom andre tanke. "Tiger" -2 blev moderniseret efter at have modtaget en mere kraftfuld motor på 1000 hestekræfter og en perfekt transmission.
  De sovjetiske T-54'ere var endnu ikke klar, og IS-4 havde en masse ufuldkommenheder. Og dette påvirkede negativt den Røde Hærs kampevne.
  I foråret 1946 forsøgte nazisterne at angribe. Men deres tropper sad fast i det avancerede sovjetiske forsvar. Krigen begyndte mere og mere at ligne Første Verdenskrig, hvor forsvaret er stærkere end angrebet, og frontlinjen er inaktiv. Om sommeren forsøgte tyskerne også at rykke frem, men uden held. Og om efteråret og vinteren rykkede den røde hær allerede frem og sad også fast i det tyske tætte forsvar. Desuden har Fritz allerede tilpasset sig kamp om vinteren, og deres udstyr "svævede" ikke så meget i kulden. Og tanken i "E" -50-serien viste sig at være en vellykket og ret effektiv maskine.
  Ganske vist vejede bilen næsten 65 tons, men dette blev kompenseret af en kraftfuld motor, også meget effektive kanoner på 88 mm i 100EL, panserbrydende, præcise, hurtige skud.
  T-54 er endnu ikke kommet ind i serien, og tyskerne havde stadig en fordel i kvaliteten af udstyret. Og i luften steg deres fordel.
  Huffman modtog, efter fire hundrede nedskudte fly, ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og en diamant. Efter det 500. fly, Den Tyske Ørneorden med diamanter.
  Det syvogfyrre år gik i gensidige indsprøjtninger. Rommel handlede forsigtigt og forsøgte at opbygge styrke og Stalin. Og endelig det otteogfyrre år. Den Røde Hær forsøgte at rykke frem i foråret. Men hun kunne ikke bryde igennem tyskernes tætte forsvar i midten. I efteråret gennemførte tyskerne kun en lille operation, hvor de udjævnede fronten i nord.
  49. år forsøgte sovjetiske tropper dybest set at angribe. Tyskerne sad i tæt forsvar. Red Army T-54 allerede i serien havde ligesom IS-7 også MIG-15. Tyskerne har mere avancerede ME-362, og HE-262, og ME-2010, samt TA-283.
  Der var en udveksling af slag. E-50 er blevet mere avanceret. Dens vægt blev reduceret til halvtreds tons, dens højde blev også reduceret, og forsvaret af tårnets pande blev styrket. E-75 kondenserede også, og dens vægt faldt til en tilfredsstillende og kom ind i serien.
  E-100 kom aldrig med i serien, så dens tunge vægt skabte for mange problemer for militæret.
  Tyskerne holdt frontlinjen, og nu er 1950'erne af denne forbandede krig begyndt.
  Rommel tilbød Stalin fred. Men selvfølgelig at kræve at forlade Det Tredje Rige de lande, som tyskerne allerede havde erobret. Stalin gik kun med til fred inden for grænserne af 1941. Men det kunne Rommel ikke gå med til. Siden det viste sig, at millioner af tyskere døde forgæves.
  Året 1950 gik i den Røde Hærs forsøg på at bryde igennem fronten. Tyskerne var i defensiven.
  Rommel satte nogle forhåbninger til diskoteker. De lettede allerede i 1945, men viste sig at være uegnede til kampbrug. Men i 1951 dukkede de første maskiner op med en hastighed på fire soniske, og takket være strømmen omkring den laminære jet var de praktisk talt usårlige over for håndvåben.
  I 1951 fortsatte Den Røde Hær med at angribe nazisterne. Men hendes forsøg var ineffektive. Frontlinjen forblev stabil.
  Rommel fik dog information om brugen af disketter. De kunne ikke skydes ned, men selv skød de ikke, men kunne kun ramme luftmål. Hvilket dog i betragtning af deres hastighed allerede ikke er dårligt i sig selv. Men det kunne ikke give luftoverlegenhed i forhold til MIG-15.
  Disklets var dyre og vanskelige at fremstille, og der var få af dem.
  Året 1952 gik også i slagudvekslingen, og da den røde hær forsøgte at presse på, men det ikke lykkedes, var forsvaret af Fritz'eren stærkt.
  Desuden brugte tyskerne udlændinge i krigen. Og de kommanderede ganske dygtigt.
  Stalin døde i marts 1953. Og dette skabte straks splid i partiledelsen, da der ikke var nogen officiel efterfølger.
  Du skal dele opslag. Så Molotov blev formand for GKO, Malenkov blev formand for Ministerrådet, Nikita Khrushchev blev førstesekretær for CPSU's centralkomité, Zhukov, hans uafløselige stedfortræder, blev øverstkommanderende, og Vasilevsky blev forsvarsminister.
  Beria blev hurtigt anholdt og skudt.
  Men denne arrestation forårsagede en vis forvirring i de interne tropper. Og Rommel tildelte et knusende slag og skar den Røde Hær ned.
  Tyskerne kunne erobre Smolensk i 1953, og de sovjetiske tropper holdt territoriet op til Rzhev, selve byen. Fritz formåede også at blokere Leningrad igen og i syd at erobre Ukraine og Krim, blokere Sevastopol og nå selve Don. Det var langs Don, at sovjetiske tropper stoppede nazisterne.
  Om vinteren løb tyskerne endelig tør for damp. Molotov, formand for GKO, meddelte, at krigen ville gå til ende.
  I 1954 rykkede Rommels hær frem mod Moskva, men alle forsøg fra Fritz'erne på at bryde igennem blev slået tilbage.
  Det lykkedes ikke at erobre Leningrad med storm.
  955 angreb nazisterne igen. De forsøgte at indtage Stalingrad, men de blev slået der og trak sig tilbage ud over Don. Forsøget på at indtage Moskva mislykkedes også. Angrebet på Leningrad var også mislykket. Nazisternes tab var meget store.
  Og i 1956 gik Det Tredje Rige i defensiven igen. Og allerede den Røde Hær forsøgte at angribe Rommels regimenter. Men hun manglede også styrke. Tabene var også store. Og i 1956 rykkede frontlinjen sig ikke.
  I 1957 havde tyskerne nye Leopard-tanks, og USSR i T-55-serien. Denne maskine havde en kraftigere pistol i 107 mm kaliber. En mere avanceret IS-12 dukkede også op. IS-10 er blevet opgraderet.
  Den tyske "Leopard" var en mere avanceret maskine af den nye generation, men stadig ufærdig. ME-562 jagerfly dukkede også op. Med kraftigere våben end før og høj fart. Ligesom letvægts XE-462. Også en meget anstændig fighter, og let. I USSR har de indtil videre gennemgået moderniseringen af MIG-15 uden at fjerne de mest massive sovjetiske fly i luftfartens historie fra serieproduktion. Krigen trak ud.
  Året 1958 er allerede begyndt... Det er forfærdeligt, hvor mange menneskers lidelser fortsætter.
  Rommel går i almindelighed med til fred, men med bibeholdelse af alt, der er erobret af tyskerne. Molotov og hans hold er ikke enige i dette.
  Fandt en le på en sten. Og tabene vokser.
  Den Røde Hær forsøger at rykke frem, men kan ikke bryde igennem det tætte forsvar. Om efteråret forsøger tyskerne igen at indtage Leningrad, men deres angreb slås tilbage.
  Allerede 1959 suser som en ulv. Ja, tiden i krigen flyder i dråber, men det går ubemærket forbi, og der er intet at huske. Rommel er allerede blevet ældre. Og Molotov har mange år som den sovjetiske ledelse. Men krigen er stadig i gang.
  Den Røde Hær bruger stadig MIG-15, men fortsætter med at modernisere den. Mere avancerede missil- og antiluftskytssystemer dukkede også op. Og vigtigst af alt var satellitten allerede i stand til at starte i lav kredsløb om Jorden. USSR havde allerede ballistiske missiler, der var i stand til at ramme Berlin. Dog ligesom tyskerne.
  Atombomben blev ikke udviklet, fordi USA ikke troede på sin virkelighed og ikke ønskede at spilde penge.
  Og Det Tredje Rige og USSR var ikke op til så dyre projekter.
  Dette skete allerede i 1959, og verden har endnu ikke atomvåben. Storbritannien er bundet ned i kolonikrige, desperat efter at bevare sit imperium, og i USA holder olie- og gasmonopoler udviklingen af atomkraft tilbage.
  Det skete så, at verden stadig er uden en atombombe. Selvom det måske var hendes udseende, der kunne afslutte denne forbandede, infernalske krig. Hvor mange titusinder af mennesker allerede er døde.
  På andre fronter var USA og Storbritannien i krig med Japan. I 1946 landede USA tropper i Land of the Rising Sun, men samuraien smed dem i havet.
  Japan fortsatte med at bombe og bombe. Men hun nægtede at kapitulere.
  I 1950 landede USA igen, denne gang bedre forberedt og ved hjælp af et meget større antal skibe, fly og andre styrker.
  Japan gjorde modstand i yderligere halvandet år. Tokyo var en af de sidste, der faldt, og kejseren gjorde sig til hara-kiri. Men selv efter det kom der ikke fred. Japanerne iscenesatte en rigtig guerillakrig for amerikanernes besættere.
  Alt dette svækkede Amerika og Storbritannien, og de greb ikke ind i krigen mellem USSR og Det Tredje Rige. Rommel har stadig ressourcerne i hele Europa. Og under hensyntagen til de områder, der er besat i Rusland, er der meget flere menneskelige ressourcer. Sandt nok er der en voldsom guerillakrig i gang mod nazisterne. Og selv en mere snedig og fleksibel politik i de besatte områder hjælper ikke Fritzerne med at få fodfæste der og undertrykke partisanerne.
  Den 1. september 1959 er der gået præcis tyve år siden begyndelsen af Anden Verdenskrig. Den Røde Hær rykkede frem i Leningrad-retningen. Tyskerne forsøgte endnu en gang at indtage Moskva.
  Hvor længe kan du kæmpe? Det er bare et mareridt.
  Under alle omstændigheder sidder en bataljon af sovjetiske piger i skyttegraven. Og afspejler Wehrmachts næste angreb.
  Natashka Sokolovskaya skyder fra en AK og siger irriteret:
  - Nå, hvor længe vil denne græshoppe sidde på hug?
  Zoya svarer logisk ved at skyde fra en granatkaster og knække larven på en tysk bil:
  - Sandsynligvis til den sidste soldat!
  Augustine, der skød mod nazisterne, bemærkede:
  - Et mareridt som dette kan ikke vare evigt!
  Og den rødhårede pige kastede med sin bare fod en meget dødelig granat og rev nazisterne i små stykker. Så sagde hun med et smil:
  - Nej, vi er virkelig nødt til at dræbe dem alle!
  Svetlana affyrede også med sin bare, mejslede fod en morderisk citron. Hun rev Fritz'en fra hinanden og bemærkede:
  - Måske slår vi ihjel ... Hvis vi ikke selv bøjer os!
  Fire kvindelige krigere kæmper i bikinier. De ligner unge og meget smukke piger. Men de har eksisteret længe. De har kæmpet siden det enogfyrre år, og de er allerede grundigt trætte af denne krig. Og før det havde de allerede kæmpet i Spanien. De blev også præmieret.
  Og nu i så mange år - mere end atten år har de ført en ulige kamp mod fascismen. Og det ser ud til, at der aldrig bliver en ende på denne kant.
  Natashka huskede, hvordan hun som pige under Første Verdenskrig bar en pakke til en bataljon af den tsaristiske hær.
  Det ser ud til, at hendes bare fødder allerede er vant til alt. Og hvis du går halvtreds verst på en dag, smerter dine lægge, og dine såler, selvom de er hårdhændede, begynder at klø og gøre ondt.
  Plus du er sulten. Kun vand fra åen og bær. Men intet om sommeren. Men prøv at gå barfodet i sneen i lang tid. Når fingrene bliver røde og blå af kulde. Og kun konstant bevægelse og vanen med at temperere fra barndommen redder fra frostskader.
  Natasha huskede også tsartiden. Der var noget godt over dem. Især den tsaristiske rubel ville have været en stabil valuta, og priserne under den velsignede zar Nicholas II voksede ikke. I hvert fald før krigen med tyskerne. Og denne stabilitet hjalp bønderne til at akkumulere penge til dette eller hint køb. Og du kunne købe næsten alt på kredit. Så det er endnu ikke et faktum, at det blev så godt under sovjetisk styre.
  Augustin smed den dræbende dødsgave med sin bare fod. Hun rev dem i stykker en masse tyskere og deres lejede soldater og sagde irriteret:
  - Alle mord og mord! Og sjælen kræver noget andet!
  Augustine deltog i forsvaret af Port Arthur. Det er sådan en kamppige hun er. Og pigen er evig. For at bevare ungdommen tager hekse ikke sko på i nogen, den mest alvorlige frost. Og dette er deres universelle regel.
  Og når du er barfodet, tager hverken en kugle eller alderdom dig. Og du tærsker selv modstandere som kornskiver.
  Hun huskede den kamp med japanerne. En anden pige, næsten et barn, skyder og retter en riffel mod samuraien med tynde, men stærke hænder.
  Og japanerne bliver ved med at klatre og klatre og fylde alle tilløbene op med lig. Boreiko, godt gået. Han huggede samurai med sabler fra begge hænder, som den legendariske Ilya Muromets.
  Et helt bjerg af lig voksede omkring ham. Japanerne sårede ham stadig med bajonetter og dumpede ham. Men Boreyko overlevede. Efter hjemkomsten fra fangenskab kæmpede han med tyskerne i Første Verdenskrig. Og så er bjørnens spor tabt. Nu, hvis han er i live, er han allerede ret gammel. Og Augustin tager ikke år. Indtil nu ligner hun en muskuløs og høj pige. Og selv efter at have fået et sår, heler hendes hud uden ar og spor.
  Augustine huskede, hvordan hun havde drevet japanerne i maven med sin bajonet. Og han skreg så. Og hun er rødhåret og ung, men allerede stærk og ret høj, da hun vil belaste en ven af en samurai med en bar hæl i hagen. Han tog den og faldt sammen og faldt så uden held, at den japanske bajonet gennemborede hans ryg.
  Augustin skød derefter mod japanerne uden at savne. Men der var for mange af dem. Og de besejrede russerne.
  Augustin blev endda taget til fange. Hun begyndte at blive afhørt. En fyrfad blev bragt til deres bare fødder, efter at have olieret deres hårdhændede fødder.
  Augustine var i stand til at holde hendes skrig tilbage. Hun forestillede sig selv som Jomfruen fra Orleans, der kun ler og smiler under tortur. Augustine blev hængt på en stativ og slået med en pisk. Men hun lo kun som svar.
  Til sidst forlod samuraien hende alene og fjernede endda kæden som et tegn på respekt for hendes mod. Og Augustin udnyttede dette og dræbte to vagter, flygtede.
  Derefter kæmpede hun i Kuropatkins hær. Jeg forventede virkelig at vinde.
  Men Kuropatkin ville, som med vilje, tabe. Samuraien mistede dobbelt så mange dræbte som tsarhæren, men i sidste ende blev russerne besejret. Ak, hvilken krig det var - russerne kæmpede tappert og viste sig som de bedste soldater i verden med den værste kommando!
  Augustina kastede igen en granat mod nazisterne med sine bare tæer og brølede:
  - Held og lykke med os!
  Zoya sagde:
  - Vid, hvordan du giver tilbage!
  Den guldhårede pige kastede også en citron med sin yndefulde, bare fod spindende:
  - Ære til fædrelandet!
  Zoya så også en masse ting. Hvor end hun kæmpede. Kæmpede med japanerne og i borgerkrigen. Hun mødte Augustin der. Og lært en masse. Der sluttede Natasha og Svetlana sig til dem. Så de legendariske fire dukkede op. Og den røde hær er i høj grad takket være dem, og den begyndte at vinde.
  Zoya kastede igen en granat med sin bare fod. Jeg ramte Leoparden, og han løb ind i sin kollega.
  Pigen med det gyldne hår kvidrede:
  - Må mit Fædreland være i stor Herlighed!
  Og hun viste Fritz sin tunge. Generelt var Zoya overrasket over, hvor mange problemer Rusland havde. Det hele startede med krigen, da Japan angreb Rusland.
  Herefter stormede Rusland. Zoya nåede ikke til Port Arthur, men kæmpede i Kuropatkins hær. I det første store slag slog russerne alle japanske angreb tilbage og påførte dem store tab. Men så begyndte samuraien at omgå den tsaristiske hær, og Kuropatkin trak sig tilbage.
  Men hvordan kan du ikke huske Alexander Suvorov, der selv angreb fjenderne. Suvorov anså angreb for at være stærkere end forsvar. Kuropatkin viste sig at være utilstrækkelig til kommando. Og Zoya viste mod og dræbte personligt japanerne med en pistol og stak med en bajonet.
  Men især mange samuraier var hun i stand til at dræbe med et maskingevær. Det var så fantastisk. Og hun klippede dem som en le.
  Zoya kastede igen en granat med sin bare, yndefulde fod og sang:
  - Ære til mit Fædreland! Moderen elsker sine børn!
  Svetlana er den ældste af dem. Naturlig blondine med snehvidt hår. Hun deltog også i Krimkrigen og forsvarede Sevastopol. Så længe siden var det!
  Da var hun stadig næsten en pige, barfodet i en revet kjole, hun kæmpede med overlegne fjendens styrker. Svetlana og den allerførste i de fire blev en heks. Og det hjalp hende meget i kampen. Briterne, franskmændene og tyrkerne klatrede til angrebet. Og han skød på dem med en primitiv riffel og slog. Og så stukket med bajonetter. Og hun dræbte sine fjender. Og med sine bare tæer kastede hun hjemmelavede bomber. I den krig var russerne i stand til at holde Sevastopol i næsten et helt år og udmattede de allierede så meget, at de stoppede krigen.
  Men Rusland afstod derefter Donau-deltaet. Og for første gang i lang tid viste det sig at være den tabende side.
  Og så solgte de Alaska. Det så ud for Svetlana, at verdens undergang overhovedet var på vej.
  Men der er gået år. Russerne besejrede tyrkerne og generobrede Donau-deltaet. Igen kæmpede Svetlana, en smuk, barfodet blondine. Og det er godt at være heks - hverken kugler, alderdom eller lidelser tager dig. Og du vinder dig selv legende. Og bare flagre på vingerne.
  Svetlana kastede igen en granat med sin bare fod og brølede:
  - Der kommer nye århundreder,
  Vores vilje er stærkere end stål ...
  Rippede fjolset
  Hil kammerat Stalin!
  Men nu er Stalin væk. Den vigtigste Molotov. Selvom han ikke er sådan en diktator som Stalin. Og den øverstkommanderende Zhukov. Og Rommel er stadig den kommandør. Men han er endnu ikke i stand til at bryde igennem Den Røde Hær!
  Natasha kastede også en dødbringende granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Vi vil give vor sjæl, hjerte, vi vil give til vort hellige fædreland! Vi vil stå og vinde, og vi vil ikke skåne vores liv!
  Krigerne kæmper. Nej, i dag vil Rommels horder ikke bryde igennem deres forsvar. De vil kæmpe desperat og vinde. Og det store Rusland vil blive glorificeret.
  Zoya kvidrede og kastede en citron med sine bare tæer:
  - Håbets strålende sol
  Stiger over landet igen...
  Rusland vinder som før
  Wehrmachts høge slår!
  Natasha bemærkede klogt:
  - Du er smuk som altid pige med gyldent hår!
  Zoya tog en dyb indånding. Jeg huskede, hvordan jeg gik til rekognoscering mod japanerne. Og tog pistolen. Og lad os tærske samurai ud af det.
  De mejede dem ned i et vildt vanvid. Jeg rodede meget dengang. Og alligevel blev hun fanget.
  Hendes kæreste blev trukket op på et stativ, og hendes hæle blev brændt med et glødende strygejern. Men Zoya holdt modigt fast og stønnede eller skreg ikke. Og selv det hvide fra varmetråden på bagsiden fik hende ikke til at tale.
  Efter at være blevet tortureret, blev Zoya lænket og ført til Tokyo. Men krigeren var i stand til at flygte. Hun fortalte officeren, at hun angiveligt vidste, hvor Kuropatkin, der trak sig tilbage, gemte den russiske hærs skatkammer. Nå, han købte den. For ikke at dele med nogen tog han Zoya i håndjern og lænker ind i skoven. Pigen er ikke så simpel. Hun fangede øjeblikket, og bankede betjenten i hagen med sin bare, runde hæl og huggede den af. Så tog hun nøglerne og åbnede håndjernene, flygtede.
  Grådighed fører ikke til det gode, og Zoya fortsatte med at dræbe japanerne.
  Men nu er nazisterne tydeligvis udmattede. De fire pige-hekse gjorde dem ret sjældne. Så mange kampvogne slår. Og så begyndte hun at vælte angrebsflyet.
  Pigerne sang i kor:
  - Den russiske ørn over planeten,
  vinger spreder sig, vil lette ...
  Nå, en lumsk modstander,
  Vil blive besejret, knust!
  Gamle, gråhårede Rommel undersøger kortet over fronterne. 2. september 1959 Og krigen er stadig i gang, og Moskva er ikke blevet indtaget. Der er ikke længere Stalin, og formelt er hovedformand for GKO Molotov. Men han er kun den første blandt ligemænd. Stalins poster er delt, og den øverstkommanderende Zhukov. Og det er imod ham, Rommel kæmper. Selvom der også er forsvarsminister Vasilevsky. Og partiet ledes af Nikita Khrusjtjov. Og regeringschefen Malenkov. Der er også formanden for Præsidiet for Det Øverste Sovjet, USSR, og det formelle statsoverhoved, Bulgarin.
  Ja, et broget selskab samledes mod Rommel. Og den skal brydes. Men USSR giver ikke efter. Og Det Tredje Rige er udmattet, ligesom Rusland.
  Men fred kan ikke skabes. Rommel vil have territoriale opkøb. Den sovjetiske regering insisterer stædigt på nulmuligheden.
  USA er nu i en krise, de skal ingen steder hen. Og Storbritannien er fast i kolonikrige. Så der er ingen ende på kanten af Anden Verdenskrig.
  Og hendes enogtyvende år er allerede begyndt.
  Visse forhåbninger var forbundet med Leopard-familien. Men denne tank retfærdiggjorde sig ikke. En anden mulighed var udviklingen af RE-50 tanken. Essensen af den nye idé er at skabe en pyramideformet maskine, der er praktisk talt uigennemtrængelig fra enhver vinkel. Dette kunne være et godt fund. Det var med familien af pyramideformede RE'er, at Rommel satte sit håb om sejr over USSR.
  Men de gamle kampvogne kæmper stadig.
  Men de har gode kæmpere.
  Besætningen på Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - fire piger, forsøgte sig første gang på T-3'eren under angrebet på Polen i 1939. Den tyske bil var stadig ret svag dengang. Pigerne skød mere mod infanteriet og brugte tre maskingeværer.
  Gerda, der skød mod polakkerne og mejede deres infanteri og kavaleri ned, kurrede:
  - Jeg er en kriger med tusinde djævle i hovedet!
  Mens hun skød, bemærkede Charlotte:
  Det hele er interessant, men...
  Gerda kastede en granat mod polakkerne med sin bare fod og knirkede:
  - Hvad men?
  Den rødhårede svarede:
  - Men nu er vi blevet hekse, og hvad giver det os?
  Gerda, en blond pige, mejede polakkerne ned i et brag og svarede logisk:
  "Nu vil de ikke dræbe os så let!"
  Kristina ramte også polakkerne med et maskingevær og bemærkede:
  - Vil vi bevare den evige ungdom?
  Magda, der kørte selvsikkert i bilen, svarede:
  - Selvfølgelig ja! Jeg kontrollerede! Hun påførte sig et sår, og han forsvandt sporløst!
  Gerda, der villigt huggede polakkerne ned, bekræftede:
  - Nemlig! Nu er vi ikke bare mennesker, men er blevet supermennesker!
  Charlotte, der huggede polakkerne ned, råbte:
  - Jeg er Superman!
  Og igen kastede hun med sin bare fod en morderisk granat. Ja, pigen slog op og lavede åbenbart ikke længere sjov.
  Christina, der afskar polakkerne, bemærkede:
  - Fædrelandet er meget godt!
  Og de bare tæer på benene på en smuk gyldenrød pige lancerede en citron.
  Magda gav også en tur, skar polakkerne ned og knirkede:
  - Jeg er en typisk mester!
  Og også, med en bar fod, vil han kaste en granat, der dræber og ødelægger alt.
  De fire i Polen kæmpede modigt og indtog endda Warszawa. Men dette var ikke nok.
  Efter Frankrig drog Gerda og Charlotte til Afrika i Rommels korps.
  Et kompagni af piger fra den særlige SS-bataljon "Tigers-Barracudas" fløj på et Me-323 transportfly til Tunesien. De kvindelige krigere var alle som en tændstik, unge og endnu ikke gift. For det meste høje atletiske blondiner, farven på den tyske nation, dens blod og saft.
  To piger, en honningblond og en ildrødhåret, skiller sig ud blandt andre krigere, som i øvrigt også er podiet værd med deres skønhed og seriøsitet i øjnene. Hvis alle de andre krigere var blandt de relativt erfarne krigere, der formåede at indsnuse krudt i Frankrig og på Balkan. Men ikke på den måde, at for meget, for fjendtlighedernes forgængelighed og mangel på lyst, sender pigerne ud i det tykke.
  De havde allerede kæmpet, disse to var meget unge, af udseende næsten piger, de allersidste til at erstatte dem, der blev dræbt under luftangrebet. De blev selvfølgelig også trænet med al tysk pedanteri, men de var stadig så uskyldige, fordi de så ud som om de var knap seksten. Ægte roser forladt i ørkenen. Men samtidig har de kæmpet i næsten to år.
  Den ildrøde "barracuda-tiger" spurgte sin blonde ven:
  - Der er mange sorte i den britiske hær. De er meget uhøflige og grusomme, men forestil dig Gerd, hvad sker der, hvis du bliver fanget og tortur begynder?
  Honningblondinen svarede roligt:
  - Jeg vil forsøge ikke at blive taget til fange af Charlotte, men hvis det stadig er Herrens vilje, vil jeg ikke give noget til fjenderne!
  Den rødhårede Charlotte hviskede:
  - Der går rygter om, at en stor krig snart begynder i øst med Rusland. Og tropper bliver allerede trukket op og koncentrerer styrkerne. Ikke underligt, at så mange infanterister blev indkaldt til hæren, pigerne siger, at der næsten ikke er nogen mænd tilbage i landsbyerne!
  Gerda var enig med et suk:
  - Ja, det ville være uhyggeligt! At føre krig med russerne: grusomt og fanatisk, med deres endeløse vidder og barske vintre ... Det bliver noget forfærdeligt!
  Den rødhårede svarede:
  - Russerne kunne ikke besejre selv den lille finske hær, og vi besejrede de største fjendtlige styrker! Hele Europa er allerede under os, og Rommel knuser briterne i Afrika. Hvorfor tror du, du vil tabe?
  Gerda svarede modvilligt:
  - Russerne har en stor befolkning og store vidder. De vil absorbere for mange tropper! Og hvis vi ikke har tid til at tage hovedstaden i Rusland før vinteren, så vil vores soldater simpelthen fryse, og udstyret vil blive ked af det og hænge fast i snedriver, det vil være elementært forfærdeligt!
  Charlotte rystede kraftigt på hovedet.
  - Åh, tal ikke om sådanne grimme ting, lad os hellere synge en slags romantik. Om kærlighed...
  Gerda smilede uskyldigt og indvilligede:
  - Selvfølgelig synger vi bedst!
  Barracuda Tigress-pigerne sang med deres klare krystalstemmer:
  Perleagtig, skælvende frisure,
  Jeg er bekymret, mit bryst ryster!
  Jeg er en pige som en frygtsom birk,
  Jeg er bange for at bevæge mig og trække vejret!
  
  Og hvad hvisker den friske vind i dit øre?
  Sand knaser barfodet under fødderne...
  Og der er ingen gladere mig på planeten,
  Når jeg går med dig ind i skoven!
  
  Afslør en stor hemmelighed for mig, elskede,
  Hvordan lykkedes det dig at forhekse hjertet!
  Men dit ansigt er så trist?
  Den tyndeste tråd af rynker gik hen over panden!
  
  Den unge mand svarer mig med angst;
  Krig vil adskille dig i lang tid!
  For at finde os et sted i paradisets skove,
  Satan skal besejres i helvede!
  
  Som svar nikkede en slank birk,
  Du er mere end en ven for mig!
  Selvom udfaldet af kampen kan være tårevækkende,
  Men Gud Jesus, hyrden, er med os!
  
  Lad os fordrive dæmonernes helvede - onde skygger,
  Så lundene blomstrer grønne!
  Stryg mine solbrune knæ
  Hold fast skat!
  
  Og han svarede som en jomfru i spøg:
  Han sagde til lyden af udbredte grene;
  - Vil du vente på mig i et år, due?
  Fristelsen af varme traner er stærk!
  
  Som svar sagde jeg så strengt til ham,
  - Jeg vil ikke være civil ved maskinstanden!
  Og jeg kan godt lide militærvejen,
  Jeg vil kæmpe, for at besejre de onde!
  
  Jeg kom til det punkt - skære grene ned, fletninger,
  De gav mig en ny maskine med en disk!
  Selvom græsset græder som dugperler,
  Hvorfor uskyld - er blevet som en soldat!
  
  Så, at fædrelandet er mig kærere end alle andre,
  Fædreland over stjernerne brænder i sjælen!
  Det er ikke indersiden, der skal pramme på sengen,
  Og tilbring natten med en riffel i en hytte!
  
  Sejren vil komme, jeg tror fuldt og fast på det,
  Vores sag har jo altid ret!
  Nå, smil mere glad fyre,
  En god skæbne venter os, tro mig!
  Hele familien sang med, mens pigerne rystede på hovedet og klappede i hænderne. Men så blev deres idyl afbrudt, en sirene hylede og engelske fly dukkede op på himlen! Spitfires forsøgte at angribe forsyningskaravanen. ME-109'ere fra eskorte-eskorten skyndte sig modigt hen mod dem. Den ildrøde Charlotte sprang endda af glæde:
  - Her begynder kampen i luften! Det bliver fedt!
  Gerda bekræftede begejstret:
  - Nu vores, de vil give efter!
  Der var atten engelske Spitfires og femten tyske messers, ikke den store forskel. Maskingeværsprængninger og flygeværer blev hamret. Charlotte klukkede og pegede med sin finger:
  - Se, hvordan vores tærsker dem! Skønhed!
  Gerda sagde filosofisk:
  - I en kamp vil ikke den stærkeste vinde, men den ondeste nok til at provokere den, men ikke selv at komme ind i den!
  - Krig er en konkurrence, hvor alle bliver diskvalificeret allerede inden start! Støttede Charlotte.
  Han fra de engelske "Spitfires" var allerede taget i brand, og begyndte at falde, efter ham begyndte den tyske at falde ... Slaget begyndte at blusse op med endnu større voldsomhed. De britiske fly havde maskingeværer, mens tyskerne havde kanoner, nogle 20 mm i ét stykke, andre havde så mange som tre 20 mm kanoner, men der var kun to sådanne maskiner ... Hastighedsegenskaber og manøvredygtighed er næsten samme, måske endda for ME -109 selv vægten er mindre, og det gør sving hurtigere. Men briterne er heller ikke så simple, så tre af deres jagerfly skyndte sig til transporten, uden at være opmærksomme på dækilden. Pigerne indenfor skreg:
  - Kom nu, gutter, gå ikke glip af det! Tvungen brand pli!
  Charlotte skriger:
  - Furr! Furr!
  Me-323 er en enorm transport, der er i stand til at transportere op til 200 tropper, den har seks maskingeværer med defensive våben. De er arrangeret i et "pindsvin"-system og begynder at skrible ... Fighters skyder, og kugler af stor kaliber gennemborer huden og gennemborer belægningen. Krigerpiger hopper tilbage, mens de hviner som grise:
  - Har underudviklede løveunger.
  En af pigerne er hooked og får krampe. En pige-læge springer hen til hende og siger straks:
  - Det blæste lige igennem! - Og laver en dressing til hende. Hun falder til ro og forsøger at holde sine støn tilbage.
  Men så kommer Messerschmitten ind bagenden på den engelske jager, præcise skud, og den bryder i brand og falder. Pigerne brøler:
  - Vidunderligt! Det her er vores fyr!
  I dette øjeblik falder maskingeværskytten, der dækker flykroppen (og dette er en mand), gennemboret af en kugle lige igennem. Gerda skynder sig som et lyn, klamrer sig til wiren og falder, hendes støvler flyver af. En ung pige, der flimrer med bare, lyserøde hæle i et par hop gennem de nedskudte kroppe, hopper til maskingeværet og trykker på aftrækkeren. Bly spyttes ud af tønden, og Spitfiren mister kontrollen, begynder at falde i en hale.
  Ulvepigerne hviner af glæde og synger:
  - Puck! Vaskemaskine! Tyskland mod Storbritannien to - nul!
  Gerda havde dog ikke tid til at skyde det andet jagerfly ned, det blev ødelagt af tyske piloter. Luftkampe er flygtige, og efter at have mistet mere end halvdelen af jagerflyene flygtede briterne. Stillingen var 11 mod 3 i tyskernes favør. Pigerne udbrød som svar, så glade og gav hinanden hånden. De roste også Gerda, som ikke tabte hovedet og optog det første nedskudte fly, hendes offer, som hendes aktiv! Pigen rødmede af stor begejstring og mumlede:
  - Ja, jeg huskede ikke mig selv! Var det sådan noget? Fuldstændig utænkeligt! Jeg er i trance...
  Charlotte mumlede med et misfornøjet smil:
  - Men jeg kan ikke tilgive mig selv for forsinkelser. Så tog bare bremsen!
  Kompagnichef Madeleine trøstede Charlotte:
  - Der er stadig så mange kampe forude! Det er Afrika!
  Charlotte fnisede og grinede:
  - Små børn for ingenting i verden, børn tager ikke til Afrika for at gå en tur! Afrika har hajer, Afrika har gorillaer, og Afrika har store krokodiller! Men det store rige; fortalte os - ikke drive!
  Alle pigerne lo i kor. Hvor var det fantastisk...
  Tunesiens hovedstad bærer også navnet Tunesien, den huser nazisternes hovedbase i Afrika. Tysklands vigtigste allierede: Mussolini gik først ind i Anden Verdenskrig den 17. juni, fem dage før Frankrigs overgivelse. Han ønskede at "vinde", eller rettere sparke, en allerede besejret fjende for at opnå betydelige territoriale gevinster. Nå, hvis Tyskland fejler, så åbn selv den anden sydfront mod Det Tredje Rige! Den italienske hær handlede, ikke særlig succesfuldt, og var på trods af den overvældende numeriske overlegenhed i stand til kun at rykke frem et par kilometer på bekostning af store tab. Men så Mussolini gik ikke særlig vellykket ind i krigen. I fremtiden kæmpede italienerne ekstremt uden held. Bits i Grækenland, på trods af deres numeriske overlegenhed, i Etiopien, der har næsten fem gange flere styrker end briterne, og i Libyen, der har mistet næsten hele territoriet med oliebrønde, der allerede er begyndt at blive udviklet. Men Rommel, en ung general, der havde sluttet sig til det nazistiske parti, før Hitler kom til magten, indledte et kraftigt modangreb mod briterne. Desuden indledte han en offensiv allerede før overførslen af hovedstyrkerne, idet han kun havde ti kampvogne og halvtreds lastbiler forklædt som en tank. Med et hurtigt kast blev den bedste britiske general Kolenkor taget til fange, og næsten hele Libyen vendte tilbage til nazisternes kontrol. Dog holder den velbefæstede fæstning Tolbuk, så middelmådigt overgivet af italienerne, stadig fast! Rommel har kun to hundrede kampvogne, alle T-1 og T-2, det vil sige lette, og yderligere to hundrede italienske er generelt maskingeværtanketter, der vejer 2,7 tons. Selvfølgelig er det svært med sådanne styrker at bekæmpe Matildas: med 78 mm frontalpanser og 70 mm Cromwells. Mens fronten midlertidigt stabiliserer sig, opbygger begge sider styrke...
  SS-kompagnierne landede i lufthavnen og blev straks blæst ind i den varme afrikanske luft. Stadig sommer, juni og Afrika! Pigerne forsøgte dog at spænde sig fast og ikke vise, at de var varme. Og så beordrede Madeleine:
  Lad os tage en march over ørkenen! Og samtidig vil vi teste solcremer, du hopper i badetøj!
  Pigerne grimaserede i utilfredshed: der bliver eksperimenteret på dem igen. Selvom det selvfølgelig i en badedragt i sådan en varme er meget mere behageligt end en uniform, og endda skudsikre veste, som også kan tvinges til at bære.
  Pigerne skiftede hurtigt til badedragterne, malet i ørkenens farve, begyndte at smøre med beskyttende creme, som i øvrigt også skulle hjælpe dem til at blive hurtigere brune. Gerda var med til at smøre Charlotte, og det Gerda. Den rødhårede bemærkede:
  - Det er det samme Tunesien, i udkanten af slumkvartererne, kun i centrum af halvtreds stenhuse og et dusin moskeer. Jeg har læst eventyr og forventede at se storslåede paladser med springvand og haver blandt araberne!
  Gerda svarede med et suk:
  - Ak, hvis det i vores verden var som i et eventyr! Ak, vores verden er nådesløs, uretfærdig, lumsk! Kødet stønner og lider i smerte!
  Charlotte fortsatte:
  - Men manden er klog, herlig fremgang! Selvom det ser ud til at Herren har glemt ham!
  Efterladt alene i deres badedragter og lidt skyllet i køligt vand, inden de påførte cremen, oplevede de smukke piger en vis lettelse. Hvis det i selve flyet stadig ikke var så varmt, så er det bare et helvede i lufthavnen og byen. Ganske vist har andre barracuda-tigre allerede kæmpet i Grækenland, hvor det er varmt i april, men stadig ikke som i Afrika om sommeren.
  Efter badet var pigerne i lædertøfler, men Madeleine beordrede:
  - Tag endnu en creme op og smør sålerne godt! Du vil marchere gennem ørkenen barfodet! Hvad du blinker - du forstår, så fortsæt.
  Pigerne smurte sig med yndefulde fødder af bare, pigelige ben, uden den store entusiasme. Sandet i Sahara er jo nærmest en varm stegepande. Ganske vist er det stadig tæt på kysten, og enge, der er bevokset med urter, falder ofte. Men at løbe med bare såler på sten, grus, sand, som opvarmede den afrikanske sol? Dette er generelt vildskab!
  Pigerne er dog ikke så tøsede, elitetræningsprogrammet omfatter tvangsmarcher for piger fra Kvindernes Tyske Union, og også ofte barfodet og over ujævnt terræn. Så krigerne ikke skændes! Generelt, for det fascistiske Tyskland, arten af trangen til forskellige eksperimenter. Hitler er en ivrig beundrer af Nietzsches teori om overmennesket eller fremtidens menneske. Han skal være stærkere, hurtigere, klogere og mere grusom end det moderne menneske. En ægte tysk soldat skal være: stærk, hurtig, hærdet - for han er arisk! Men ariske kvinder, der føder helte, skal selv være helte, og styrke bør næres! Derfor er de mest veltrænede piger intensivt trænede, tempererede, uddannede! Så deres venlige, genetisk begavede skønheder skal gennemgå en ekstrem hærdning i de afrikanske ørkener: for at bevise, at arieren og arieren kan klare alle testene, og ikke den barriere, som de ikke kan klare - den uovervindelige og modige soldat fra Det Tredje Rige !
  Og nu løber virksomheden, der forlader militærlejren, langs Tunesiens smalle, stenede fiskestænger.
  Pigens bare hæle prikker vejens sorte, skarpe småsten og bager grusomt. Men smøremidlet blødgør forbrændingerne lidt, og når du løber hurtigt, bager det ikke så meget, selvom solen er gået forbi efter middag, og temperaturen er på sit højeste. Men snavsede arabiske børn bliver mindre, med små sorte hæle, uden creme og rynker ikke engang panden. Det ser ud til, at de har hård hud på deres såler. På næsten nøgne piger i badedragter og med udviklede muskuløse kroppe ser arabiske mænd ud; deres mund gabende, og kvinderne bevæger sig hurtigere til siderne og pakker sig endnu tættere ind i et sort slør.
  Og pigerne løber med maskingeværer på skulderen og hver sin rygsæk med forsyninger og granater. Og det er i alt tyve kilo... Selvom vi tager i betragtning, at pigerne blev hentet fysisk stærkt, og har trænet under spartanske forhold i mere end et år, så er det stadig vægt, især hvis varmen er over halvtreds grader i skyggen, og det er nødvendigt at overkomme maratondistancen .
  Gerda løber og prøver at trække vejret så korrekt som muligt, så hun har kræfter nok til længere tid. Selvom hun ikke levede så meget, blev hendes sidste otte år brugt på en specialskole for børn af den genetiske elite. Men det betyder ikke, at de boede under komfortable forhold. Tværtimod at stå op klokken fem om morgenen, overdøve med en isbruser, hårde øvelser, en times løbetur og så et par timers arbejde. Så læs inden frokost, træning igen, inklusive kampsparring. Militærtræning, studie, træning, indtil klokken ti, hvorefter lyset slukkes. Sandt nok fodrede de godt, men de gav ikke kød, grøntsager, frugter, fisk, konfekture og slik, kun til Fuhrerens fødselsdag, jul og 1. maj. Der er praktisk talt ingen fritid, alt er strengt reguleret... Fremtidens mennesker blev trænet fra dem, som skulle regere Jorden. Himmler selv, leder af SS, holdt et sådant program under kontrol.
  Her afbrød pigerne deres minder ... Nu beskyder de sovjetiske stillinger på Leopard-100 kampvognen. Og selvfølgelig barfodet og i intet andet end en bikini - sådan kæmper hekse, som slet ikke er blevet ældre i tyve år, og stadig er unge og friske som forårsmargueritter.
  Denne maskine er speciel - med en jetbomber og en langløbet anti-tank pistol.
  Gerda skød og knirkede:
  - Ære være Fædrelandet!
  Charlotte trykkede ned på joystick-knapperne med sine bare fødder. Hun smadrede en anden sovjetisk T-54 tank, de er endnu ikke taget ud af produktion.
  Så tjekkede hun:
  Tak Rommel!
  Christina, der også kæmpede i Leopard 100, trykkede på knapperne med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til fædrelandet!
  Magda, der skød fra maskingevær, bemærkede:
  - Og ære til os barracuda-piger!
  Ja, de var krigere af den fedeste kunstflyvning.
  Gerda trykkede igen på joystickets knapper med sine bare tæer, smadrede den sovjetiske pistol (en dårlig heksepige, omend en smuk en!), Og vyaknula:
  - Jeg dræber alle!
  Og igen foran hende, som om det var i går, glimtede minderne;
  En strækning på halvtreds eller endda lidt flere kilometer er allerede tilbagelagt, en kolossal last i sådan en varme og med en last for sådanne små piger. Gerda, Charlotte mærkede ikke længere deres kroppe, de løb som somnambulister, mærkede noget, der rev deres muskler, og en kedelig smerte i hovedet. Men her kommer kommandoen:
  - Spring et skridt! Nok for første gang!
  Pigerne sætter farten ned og går allerede i højt tempo. Hælene begynder at klø, endnu mere. Gerda hviskede til Charlotte:
  - Fra helvede til skærsilden!
  Kæresten var uenig.
  - Fra skærsilden til himlen!
  Den stenede jord er forbi, og pigernes bare, udmattede fødder træder op på det bløde smaragdgrønne græs. Gerda udbrød:
  - Og hvor lyksalig, efter at være blevet tortureret af stikkende sten og ørkenens brændende sand, at gå som et naturligt fløjlstæppe!
  Denne gang var Charlotte villig enig.
  - Selvfølgelig er det virkelig paradis! Efter sådan en hård march! Men jeg tror, det bliver endnu sværere.
  Da pigerne endelig nåede legepladsen, stoppede Madeleine dem og beordrede dem til at ligge på ryggen. Følte groft fødderne af de ti bedste krigere og sagde med tydelig tilfredshed:
  - Dejligt! Og huden skaller ikke af, og der er ingen vabler på sålen. Og selv hælene var ikke støvede, de forblev lyserøde, som om du lige var kommet ud af badet! - Høje Madeleine holdt en pause, og en ven med lynets hast kastede en dolk. Klingen blinkede som en solrig kanin, der blev fnuget ud af et spejl af en skoledreng, og spidsen naglede en stor, sort skorpion. SS-officerens stemme blev hårdere, og de smukke træk i pigens ansigt blev hårdere. - I morgen kører vi fra morgen til aften. Hvorfor vrider I ansigter - er I ariere eller ej? Hvis ja, så skal vi stå imod, dem der falder, skyder vi på stedet! Beregn den første, den anden.
  Så var der en drøm, og så en opvågning, og igen løber du.
  Gerda vågnede, sprang brat op, pigerne stillede sig hurtigt op. Vi vaskede, børstede tænder og smurte igen med beskyttende cremer med en tvungen march gennem ørkenen. Så de er barfodet i deres badetøj og haster gennem det sandede helvede.
  Arabiske børn pegede overrasket fingre ad dem og fløjtede:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda så sig omkring og så længselsfuldt på de vigende palmer, hvorefter hun hviskede til Charlotte:
  - Igen i helvede!
  Den rødhårede diva svarede med et smil:
  - Alle mennesker er syndere, og underverdenen er syndernes naturlige tilstand!
  Gerda blinkede tilbage.
  - Mennesket kan ikke andet end at synde!
  Charlotte nikkede med sit brændende hår og begyndte at forklare, mens hun løb:
  - Jeg er enig! Selv tusind gange enig! Generelt er synd et relativt og rent menneskeligt begreb. For eksempel, hvis vi tager den antikke verdens moral, så var det godt, at det gavnede både personen selv og hans stamme. For eksempel blev utroskab betragtet som en velsignelse, ikke en synd!
  Gerda var uden videre enig:
  - Ret! Führeren mener selv, at det er bedst for en kvinde at blive gravid af en krigshelt end af sin, langt fra altid tapre ægtemand. Især hvis manden også har tegn på skadeligt, urent blod.
  Madeleine råbte til pigerne:
  - Gem vejret piger, denne gang løber vi til udmattelse!
  Gerda smilede tilbage.
  Man kan være træt, men man kan ikke være udmattet.
  I en halv time løb pigerne i tavshed, og så hviskede Charlotte:
  -Ved du, hvilken mærkelig drøm jeg havde en kæreste?
  Gerda blev overrasket:
  - Ja, jeg tilstår også! Og hvad?
  Charlotte svarede grinende:
  - Ikke noget! Sådan en drøm, at jeg var en kriger i den store barbar Attilas hær. Og vi bekæmpede det antikke Roms voks. Og alt var så smukt og grusomt på samme tid ...
  Gerda grinede som svar.
  - Du ved, jeg drømte også om det! Noget overraskende tilfældighed. Jeg så dig i min drøm!
  Charlotte blinkede tilbage.
  - Og jeg dig! Du kæmpede godt, selvom den smaløjede og gulansigtede kriger næsten slog dig ihjel!
  Denne gang var Gerda ikke lidt overrasket, hun var overrasket:
  - Kan ikke være! Så det sker ikke, at to mennesker ser den samme drøm på samme tid?
  Charlotte svarede:
  - Hvis influenzaen er kollektivt syg, så kan drømmen være den samme. Sådan går det! Jeg hørte, at der i Thule-samfundet er specielle medier, der tager en eliksir og trækker vejret i urtetinkturer og derefter kaster sig ud i visioner! Og det lykkes dem at være profeter!
  Gerda, der hoppede over brostenen, var enig:
  - Sikkert! I princippet kræver profetiens gave ikke overnaturlige kræfter, der kan simpelthen være ganske materielle og alligevel uløste fysiske love i naturen. Men hvad er formålet med denne drøm?
  Charlotte trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg ved ikke! Måske vil Det Tredje Rige besejre Storbritannien og USA bag Løven eller ... Her kan du gætte længe!
  Gerda var ved at sige noget, da hendes øre pludselig fangede den stadig hørbare støj fra motorer. På trods af afstanden var det tydeligt, at flyenes motorer larmede, og at de nærmede sig markant... Madeleine kommanderede:
  - Hvad er stadiet i øvelse nummer to: udklædning.
  Pigerne stoppede op, tog camouflagekapper, malet til at matche ørkenens farve, fra deres rygsække. Så begyndte de hurtigt at grave sig ind, mens det fra oven ikke var mærkbart, hvilket var unaturligt. Her takkede Gerda skæbnen for, at de havde både våben og sapperskovle. Ellers kunne pigerne i ørkenen være et let bytte for britiske angrebsfly eller dykkebombere. Charlotte skrabede sandet med sine bare fødder og sagde:
  - Det ser ud til, at vi bliver nødt til at snuse til krudt, selv i Tunesien ... Herrens veje er uransagelige!
  Gerda indvendte med et snedigt blik:
  - Mangel på nøjagtig viden er altid dårligt, med én undtagelse, når det kommer til den Almægtiges planer!
  
  HVORDAN AMERIKA GJORDE ANDEN STATER, OG HVAD KOM FRA DET
  USA indførte ikke en olieembargo mod Land of the Rising Sun. Dette førte til, at japanerne efter en vis tøven alligevel angreb USSR. De ønskede virkelig at tage hævn for Khalkhin Gol og ønskede ikke at få et ry som ådselædere. Men virkelig angribe USSR efter Moskvas fald, så vil alle sige, at den stolte samurai af ordet gribbe angreb USSR's lig.
  Efter at have gennemført alle forberedelserne og trukket styrkerne op, slog Japan til den 1. september 1941. Hendes tropper på land var meget talrige og disciplinerede. Luftfart og flåde er også stærke. Jordenhederne viste sig at være noget svagere i forhold til at udstyre med tungt materiel. Men USSR i denne henseende er slet ikke længere stærk. Derudover er de japanske kampvogne lette, og med god manøvredygtighed. Og de skyndte sig som dyr. Og de begyndte at dissekere de sovjetiske holdninger.
  Japanerne angreb med stor entusiasme og ganske vellykket. Og det lykkedes dem at bryde igennem forsvaret. Og slaget mod Vladivostok viste sig at være pludseligt og ret effektivt. Og massen af sovjetiske soldater og sømænd døde. Og samuraierne rykkede frem.
  I kampe er deres tropper meget heroiske og klatrer fremad. Og de lider tab, men fortsætter offensiven. Og de stormer.
  Stalin var ikke i stand til at overføre en enkelt division fra Fjernøsten. Desuden erobrede samuraien det meste af Mongoliet på farten, og den røde hær kastede styrker fra de hurtigt dannede reserver. Og i nærheden af Moskva var der en katastrofe. De sovjetiske tropper blev smadret i stykker. Scoringen gik til et par divisioner, og nazisterne havde ikke sibiriske enheder imod sig. Og det var nok til at vinde.
  Som et resultat blev Moskva omringet. Og Stalin nåede knap at flygte derfra.
  Ikke desto mindre modstod hovedstaden omringning indtil slutningen af december. Tyskerne var i stand til at indtage Ryazan og få fodfæste i byerne. Succesen blev også lettet af, at der var mange desertører og afhoppere i Den Røde Hær. Japanerne erobrede næsten hele Primorye og afskar Vladivostok. Stalin forsøgte for enhver pris at beholde Mongoliet og svækkede de sovjetiske enheder alvorligt. Som et resultat rykkede nazisterne ikke kun frem i nærheden af Moskva, men også i syd og brød igennem i Kaukasus.
  Og så gik Tyrkiet ind i krigen. Den anden og ganske forventede ballade. Tyrkerne, der kæmpede tretten gange med Rusland, drømte også om hævn. Og svenskerne kom også ind i krigen. De huskede også deres historiske klager. Og tørsten efter berømmelse og territoriale erhvervelser viste sig at være stærkere end Kolontai's charme.
  De svenske divisioner indledte en offensiv i retning af Murmansk og afskar byen fra fastlandet, hvilket gjorde situationen ekstremt vanskelig. Og Leningrad var i en fuldstændig blokade. Den Røde Hær havde ikke styrken til at generobre Tikhvin og Volkhov. Så det blev til en total blokade og ødelæggelse af magt af sult.
  Efter Moskvas fald forsøgte Den Røde Hær at gennemføre en modoffensiv, men den var svag. De sovjetiske enheders kampslag faldt, og de spredte sig bogstaveligt talt. Stalin råbte og flippede meget ud, men han kunne ikke tilbyde noget værd. Af vane begyndte diktatoren massehenrettelser og undertrykkelse. Og dette gjorde kun situationen værre.
  I foråret genoptog tyskerne deres offensiv med henblik på Kaukasus. De sovjetiske troppers modstand svækkedes, og nazisterne indtog Stalingrad næsten øjeblikkeligt. Som Grozny og Ordzhonikidze. Så forenede de sig med tyrkerne og begyndte en fælles kampagne mod Baku.
  Her er det selvfølgelig så nemt ikke at modstå Fritz'en. Og Baku faldt i juni 1942. Stalin fik et slagtilfælde, og der var en splittelse i ledelsen. Dels fulgte Molotov, dels fulgte Beria, dels fulgte Zhukov. Tyskerne rykkede allerede frem næsten uden at støde på modstand. De besatte Volga-regionen og Kazan, Uralsk-floden, og erobrede Orenburg. Og de var allerede marcheret til Sverdlovsk, hvor vinteren fangede dem.
  Samtidig erobrede nazisterne også Centralasien og forenede sig med japanerne. USA er endnu ikke gået ind i krigen, men det er klart, at det ikke bliver så længe. I december 1942 angreb japanerne den amerikanske base ved Peru Havn og begyndte en storkrig i Stillehavet. Sibirien var allerede under deres kontrol. Hitler erobrede også næsten hele Rusland og vendte sig til sidst mod Vesten. Først og fremmest besluttede han at erobre Afrika og knuse Storbritannien med fly.
  Mødet med Franco blev holdt i høje toner. Führeren, med henvisning til sine sejre mod USSR, krævede store indrømmelser. Og især at lade tropperne fra Det Tredje Rige til Gibraltar uden nogen betingelser.
  Franco var enig i dette. Og nazisterne drog videre, indtog fæstningsbyen og begyndte at overføre tropper over den korteste afstand til Marokko.
  Og de begyndte at erobre det sorte kontinent. Og det gjorde de uden problemer. De britiske tropper var svagere med hensyn til våben, udstyr og disciplin.
  I 1943 optrådte tyskerne i en række ME-309 jagerfly med meget kraftige våben. Tre 30 mm flykanoner og fire 14 mm maskingeværer. Dette er magten - i syv skudpunkter. Og de britiske og amerikanske maskiner tærsker Fritz grundigt. Sandt nok var jageren lige begyndt at komme i tjeneste. Og også tyske esser. Og deres mest formidable pilot Marseille. Denne mand er en legende og satte i den virkelige historie rekord på 61 fly, der blev skudt ned i kampe om måneden. Men her forblev han i live og oversteg i januar 1943 antallet af tre hundrede nedskudte fly.
  For dette blev der for første gang i Det Tredje Rige indført en personlig pris til ham: Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  Marseille er blevet en sand flyvende legende og terminator. I løbet af foråret 1943 erobrede tyske tropper hele det nordlige Afrika og nåede Nigeria. Og i Egypten besejrede de briterne og erobrede hele Mellemøsten sammen med de tropper, der kom ud af Kaukasus. Og de angreb briterne i Sudan og erobrede Etiopien i maj.
  I løbet af foråret bragte Marseille antallet af fly, der blev skudt ned af hans bedrifter, til fem hundrede. Og han modtog en høj pris: ridderkorset af jernkorset med platin egeblade, sværd og diamanter. Således blev den sjette grad af prisen fastsat i undtagelsesrækkefølgen. Herefter blev det besluttet, at ridderkorsene af jernkorset med diamanter igen kan tildeles. For to hundrede og halvtreds med sølvblade, for fire hundrede med guld, for fem hundrede med platin.
  I sommeren treogfyrre fuldførte nazisterne erobringen af de sidste regioner i USSR i Sibirien, og afsluttede Rusland sammen med japanerne. Og i Afrika nåede de Sydafrika, og i september indtog de Gibraltar.
  Den overraskende landing i Storbritannien i november 1943 var en komplet succes. Briterne blev overrumplet. Og på ti dage faldt Storbritannien.
  Dermed sluttede den første fase af Anden Verdenskrig, men USA forblev stadig. Og det er ikke så nemt at få det.
  Hitler besluttede at bygge en stærk overfladeflåde i et accelereret tempo. Og tyskerne under vandet var magtfulde. Og kampene udspillede sig i luften.
  Marseille oversteg i februar 1944 tusinde nedskudte fly og blev tildelt det andet ridderkors af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og så skilte Marcel sig ud her, og det er fedt.
  Året 1944 forløb i hårde kampe både til lands og til vands. Tyskerne erobrede Island - efter at have udført Operation Icarus, og afsluttede derefter med succes erobringen af Grønland.
  Ved årets udgang havde Marseille skudt 2.000 fly ned og havde allerede modtaget fire ridderkors af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter.
  De begyndte at samle tropper i Latinamerika. Argentina var pro-tysk, mens Brasilien valgte at stille op med det stærkere Tredje Rige.
  Og hun gik for at overføre tropper og andre store styrker til Amerika. I 1945, i maj, begyndte landingen i Canada og angrebet på Venezuela. Kampene var hårde, og vægten svingede fra side til side.
  Marseille oversteg tre tusinde nedskudte fly. Og han havde allerede seks priser.
  I løbet af sommeren var nazisterne i stand til at erobre både Mexico og Canada, og i efteråret krydsede de allerede ind i USA's territorium. Amerika var desperat i defensiven. Men hendes chancer for at vinde smeltede som en snebold. Og i januar 1946 var nazisterne i stand til at bryde igennem til New York og Washington. Marseille oversteg fem tusinde nedskudte fly og blev tildelt en særlig pris: Storkorset af Ridderkorset af Jernkorset. Der blev indstiftet en særlig pris for et så hårdt es.
  I februar 1946 faldt både New York og Washington, og USA kapitulerede i marts.
  Dermed sluttede Anden Verdenskrig. Verden blev delt af Det Tredje Rige og Japan. Nazisterne erobrede også små stater og rakte dem ind under dem. Men dette var ikke nok for Hitler. Uden at ville stille op med en geopolitisk rival over for Japan, angreb den nummer et fascist den 20. april 1955 Land of the Rising Sun med alle dets kolonier. Således begyndte en ny stor krig. Samurai er stadig stærke. Men den tyske hær med pyramideformede kampvogne og flyvende tallerkener er meget mere teknologisk.
  Japanerne kæmper dog fanatisk. Og de vil ikke give efter. Men fascisterne er på vej frem. De har bedre tanke.
  For eksempel en bil til to besætningsmedlemmer, der vejer halvtreds tons, og en motor på 2.500 tusind hestekræfter. Forestil dig den slags hastighed og kørekvalitet. Og formen er i form af en pyramide. Det er ikke så nemt at bryde igennem et så kolossalt monster.
  Og Charlotte og Gerda kører på denne tank. De tærsker japanske kampvogne og besejrer samuraierne.
  Russiske piger, Natasha og Zoya, kæmper også med dem. De kæmper med hele deres vilde raseri. Og de skyder fra en højtrykskanon og knækker samuraiens biler.
  Natasha synger:
  - Og hvem vi finder i kamp, og hvem vil vi finde i kamp! Lad os ikke spøge med det! Lad os rive det fra hinanden!
  Og igen vil han tage og skyde og slå igennem nazisterne. Og knuste metallet i stykker.
  Og Alvina og Albina kæmper i himlen. Disse piger er også seje, og mange fly blev skudt ned under krigen med Amerika. Og sikkert allerede kosmiske skønheder. Og de skyder japanske piloter ned med deres bare tæer.
  Tyskerne er stærkere på himlen og bedre bevæbnede. Og samurai vinder. Og de dør, falder i kedlerne. Og de bliver grundigt knust af Det Tredje Riges grusomme krigere.
  Kampene her er hårde og blodige. Og der er ingen nåde for nogen. Og nazisterne bryder japanerne grundigt. Og de bliver bogstaveligt talt revet i stykker.
  Og samuraierne trækker sig tilbage og dør. I løbet af de første seks måneders kampe mistede Japan mere end en tredjedel af sit territorium, primært kolonier. Marseille i november 1955 bragte deres konti til ti tusinde nedskudte biler. For dette modtog han en pris: Stjernen af Storkorset af Ridderkorset af Jernkorset. Ja, det er en ret stor og langvarig pris. Et år efter krigens begyndelse blev samuraiens territorium skåret ned med mere end to tredjedele. Og udfaldet af krigen var allerede en selvfølge.
  Men samuraierne ville ikke give op. De kæmpede for hver busk, for hver hule. Og de bukkede meget langsomt under for presset fra de nazistiske enheder.
  Men i november 1956 udspillede kampene sig for selve metropolen. Japanerne kæmpede med stor desperation. Og de holdt ud indtil marts 1957, hvor den opgående sols land kapitulerede efter erobringen af Tokyo. Og kampene var så hårde.
  Marseille nåede tyve tusinde nedskudte fly. For dette blev han tildelt en anden pris: Storstjernen af Storkorset af Ridderkorset af Jernkorset og sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Så endte endelig den store og den blodigste krig i menneskehedens historie.
  Og i 1959, den 20. april, blev der afholdt en folkeafstemning om oprettelsen af et verdensimperium og et monarki i det. Og Hitler blev kejser af planeten Jorden. Hvilket er fantastisk!
  Og sådan en mægtig kraft blev skabt, som begyndte at udforske rummets vidder. Desuden fløj tyskerne til månen den 20. april 1949. Og til Mars den 20. april 1959 og to måneder senere blev en fænomenal flyvning gennemført.
  Hitler efterlod også afkom opnået ved kunstig befrugtning. Og det var også ret fedt.
  Det så ud til, at hans regeringstid ville blive lang og varig ... Men den 8. november 1959 styrtede Führeren ned i et fly. Og det er tid til regentskabet. Hermann Göring var allerede død på dette tidspunkt - overvægt og brug af morfin bidrog ikke til lang levetid. Og Himmler blev den nye regent. Og tronfølgeren var stadig for ung. Selvom der ikke er mange tilbage til voksenalderen. Det var under Hitlers lov fra han var seksten. Og drengen blev født i juli 1944. Og han har mere end hundrede brødre fra Hitler.
  Himmler var ikke for gammel endnu, han ville lave et kup, men militæret støttede ham ikke. Og han blev skudt. Og arvingen regerede på tronen: Ulv den første.
  Under ham begyndte politikken for rumudvidelse i solsystemet. Meget hurtigt erobrede astronauterne fra Det Tredje Rige og landede på alle planeterne. Den sidste var Pluto i 1973. Og herefter begyndte forberedelserne til rumudvidelse uden for solsystemet. Men det er en anden historie.
  I det tredje rige på planeten Jorden udviklede økonomien sig planmæssigt, og der var en verdensorden. Gradvist, ved hjælp af barske metoder, blev alle problemerne på planeten Jorden løst. Hungersnød, sygdomme, epidemier og andre problemer i denne civilisation var afsluttet. Og det var fantastisk.
  Kriminaliteten er næsten helt forsvundet. Økonomien gjorde det muligt at løse alle befolkningens materielle problemer. Sorte og gule var stærkt begrænset i deres fødselsrate. Den hvide ariske befolkning avlede mere aktivt. Russere og andre slaver fik status som det ariske folk. Alt gik godt nok.
  Og der var ingen tidligere krige og mareridt, epidemier og andre ting. Verden er rejst og vokset.
  Og i 2020 nåede det første terrestriske rumfartøj stjernen Alpha Centauri.
  Og i 2024 landede folk for første gang på planeten nær stjernen Sirius.
  Så planeten Jorden og Det Tredje Rige flyttede til det næste udviklingsniveau.
  Og menneskeheden kunne se på fremtiden med stor optimisme !
  
  PASSION OMKRING SLAG PÅ MIDTVEJS.
  Japan i et parallelt univers vandt slaget ved Midway. Og erobrede Guyan-øerne med den amerikanske base - Peru Havn. I Stillehavet stod samuraien stærkt. Sandt nok angreb de ikke USSR, men de angreb Indien. Og Churchill blev tvunget til at overføre en del af tropperne fra Egypten, hvilket midlertidigt udsatte Operation Torch. Amerikanerne nægtede også at deltage i landingerne i Marokko. Generelt slukkede USA for al bombning af Det Tredje Rige.
  Nazisterne var i nærheden af Stalingrad, og Den Røde Hær indledte en stor offensiv.
  Men Mainstein indledte et knusende modangreb på de sovjetiske troppers flanke.
  Denne gang overførte fascisterne ikke yderligere tropper til Afrika, og Mainsteins offensiv vandt i styrke. Flere divisioner deltog i det, herunder tredive splinternye Tiger-tanks, som i virkelighedens historie forsvandt ubrugeligt i Sahara-ørkenen.
  Og luftfarten var generelt en størrelsesorden større. Så USA bombede ikke Det Tredje Rige, og Storbritannien overførte også energi til Japan.
  Som et resultat var Mainstein i stand til at generobre ikke kun Kharkov og Belgorod, men også Kursk, og afskære den berømte bue på én gang. Så stoppede sandheden om mudderet tyskerne. Men de opnåede stor succes og påførte den røde hær meget større skade.
  Så blev der en lang pause i øst. Tyskerne overførte nye kampvogne til fronten: "Tiger", "Panther" og "Lion", som ikke blev sat i produktion i den virkelige historie. Storbritannien, som var stærkt irriteret over Hitlers ubådsflåde, blev i al hemmelighed enig med Fritz om at bremse krigen. Både briterne og amerikanerne indskrænkede endelig fjendtlighederne mod Det Tredje Rige.
  Hitler fastfryste til gengæld FAA-programmet og produktionen af ubåde. Og de ressourcer, der blev gratis, blev brugt til luftfart og kampvogne. Derudover stoppede bombningen. Tyskerne fik mulighed for at producere våben i store byer, brug ikke ressourcer på koncentration. De fik ME-309 jagerfly, hurtigere op til 740 kilometer i timen, og kraftigt bevæbnet med syv affyringspunkter: tre 30 mm kaliber flykanoner og fire fjorten millimeter maskingeværer.
  Kraftig fighter - sig ikke noget. Og for ham er det seneste Yu-288-bombefly, der bærer fire tons bomber i den normale version, seks tons bomber i overbelastning og med en hastighed på op til 650 kilometer i timen. Det vil sige, at hans sovjetiske Yaks og Lagg-5'ere ikke engang kunne indhente det. Men produktionen af de nyeste fly og tanke tager tid.
  Ferdinand selvkørende kanoner dukkede også op. Men ikke en massiv serie.
  Mere interessant tank "Lion". Det viste sig at være meget tungt på halvfems tons, og en pistol på 105 mm 70 EL kaliber. Pistolen er selvfølgelig kraftig og gennemborede alle USSR's kampvogne på lang afstand. Men mindre hurtig ild - fem skud i minuttet, og selve tanken viste sig at være langsomtkørende med kun 27 kilometer i timen.
  Frontbeskyttelsen er ikke dårlig - skroget er 150 mm i en vinkel, og tårnet er ikke gennemboret selv ved 240 mm. Men siderne er kun 82 mm, som den sædvanlige "Tiger", bortset fra det med skråninger, som "Panther". På vejen var "Tiger" -2 og "Panther" -2 mere avancerede og kraftfulde maskiner. Tyskerne dannede kolossale styrker. Men det tog tid.
  Nazisterne vidste endnu ikke, hvor det var bedre at angribe. Der var udsving. Men Hitler ønskede hævn for Stalingrad. Og angrebet på Kaukasus var hans idé.
  Men hovedslaget var planlagt til at blive påført Voronezh og langs Don. Og det forstod Stalin også. USSR samlede enorme styrker, og Wehrmacht havde betydelig magt. Før juli havde tyskerne ikke tid til at mestre de nyeste kampvogne, og flyene fra den nye mars begyndte først for nylig at komme ind i serien, bortset fra Focke-Wulf, som også er en meget kraftig maskine med hensyn til bevæbning og hastighed .
  
  USSR samlede styrker og gravede nye skyttegrave, lagde miner. Den sovjetiske hær gravede ind. Men Fritzerne er også stærke. Imidlertid kunne ikke alle lide ideen om at angribe Voronezh. Desuden venter Den Røde Hær på dette. Der var en idé om at angribe fra Taman-halvøen. Og Hitler besluttede også at slå til derfra. Da krigen i Egypten frøs fuldstændig, blev Rommel tilbagekaldt til østfronten. Efter at have afsløret deres positioner i Europa flyttede tyskerne næsten alle kampklare enheder mod øst.
  I luften lykkedes det dem at gribe dominansen på grund af antallet af maskiner, og den nye ME-309.
  Den 10. juli begyndte offensiven endelig i retning af Vorozhen, og fra syd ...
  Kampene blev voldsomme. Tyskerne var stærkere end i den virkelige historie, og USSR var noget svagere, blandt andet på grund af opsigelsen af låne-leasing-hjælpen. Så nazisterne var i stand til at bryde igennem den sovjetiske forsvarslinje. Skønt til en høj pris.
  I kampe gik "Lion" og "Ferdinand" foran som en rambuk. Den sovjetiske IL-2 viste sig at være et stærkt angrebsfly, men et stort antal tyske jagerfly reducerede effekten af dets brug. Focke-Wulf levede kun delvist op til forventningerne. Men bevæbnet ret kraftigt. Yu-288 har endnu ikke været massiv. Men Yu-188 viste sig at være meget god, som et mere avanceret bombefly.
  "Lion" brød ret ofte sammen og satte sig fast, selvom den var beskyttet rigtig godt i panden, og tilfredsstillende i siden. Men "Tigeren" viste sig at være en mere effektiv maskine. Russerne var bange for ham. På grund af sidepansringens svaghed led Panther store tab fra lette kanoner og panserværnsrifler fra Den Røde Hær.
  "Ferdinand" er heller ikke særlig god ... Mere eller mindre ME-309 jagerfly med kraftige våben og mere manøvredygtigt og højhastigheds levede op til forventningerne, men det viste sig ikke at være nok som det.
  Tyskerne var i stand til at bryde igennem til Don, men led alvorlig skade og stoppede. I syd var det lettere for dem, især da de dér var i stand til at opnå taktisk overraskelse ved at bryde igennem fronten.
  Tyskerne var ude af stand til at udvikle succes i Voronezh-retningen. Og de blev stoppet. I syd blev Fritzerne dog også tvunget til at stoppe ved at indføre trusler om flankeangreb.
  Kampene trak ud til efteråret. Og i efteråret fik den røde hær fordele.
  På grund af deres tankes køreydelse. Og nazisterne blev tvunget til at trække sig tilbage fra kilerne. Kampene var hårde. Ingen kunne vinde. Men om vinteren pressede nazisternes Røde Hær nazisterne lidt og skubbede dem til Kursk-Belgorod-linjen. Nye tyske kampvogne deltog i kampene: "Panther" -2 og "Tiger" -2. Begge køretøjer havde 88 mm 71 kaliber kanoner. Men Panther-2 er mindre i tårnstørrelse og smallere, vejer atten tons mindre, men kun lidt tyndere i rustning. Og tyskerne installerede kraftigere motorer, og bilerne kørte mere eller mindre.
  USSR svarede med T-34-85 og IS-2 kampvogne. Tyskernes bevæbning forblev dog stadig bedre. Og frontrustningen er stærkere. Og kørekvaliteten er god. Panther-2-motoren på 900 hestekræfter var ganske tilfredsstillende. Og på "Tiger" -2'eren satte de tusind hestekræfter, hvilket også gjorde tanken ret farbar. Her blev "Løven" og "Maus" afvist af militæret.
  Faktisk er der meget vægt, men lidt mening. Men i foråret strømmede tyskerne over som mastodonter.
  Endelig lykkedes det at udvide produktionen af T-43-85, men denne maskine var stadig underlegen tyskerne. Fritz begyndte at modtage kampvogne af "E"-serien. Først og fremmest "E" -100, som erstattede "Maus". Ved at placere transmission og motor sammen reducerede tyskerne højden af tanken ved at spare på krumtapakslen og komprimerede layoutet. Tanken blev lavere, mindre og lettere med 130 tons i stedet for 188. Dette gjorde det muligt at øge dens hastighed på motorvejen til 40 kilometer i timen, såvel som på vejen. Og beskyttelsen af bilen er blevet endnu bedre på grund af panserpladernes større rationelle hældning.
  Denne tank er selvfølgelig meget mere praktisk end musen. Og han viste sig godt i kampe. Mere massiv lovede at være E-50. Også komprimeret af layoutskemaet. Ligner i vægt til Panther-2, men med tykkere og rationelt skrånende rustning og en lav silhuet. Men mens denne bil var forsinket. Da det ikke var nok for Hitler, at panser så tyk som "Tiger" -2 var planlagt i E-50, krævede Fuhrer mere pålidelig og kraftfuld beskyttelse. For eksempel har E-100 skrå sider sammen med skjolde 210 mm tykke, og du kan virkelig ikke bryde den.
  "Panther"-2 blev opgraderet til en 88 mm kanon med en 100 EL løbslængde. Og indtil videre har det fungeret glimrende.
  Om vinteren var tyskerne i stand til at holde ud i centrum og afvise angrebene. Og i foråret genoptog Fritz deres offensiv i Kaukasus. Tanken "Lev" -2 dukkede op, lettere end sin forgænger med placeringen af transmissionen og motoren i en blok foran og på tværs. Selvfølgelig meget mere mobil, men med samme rustning og våben. Og "Tiger" -3. Denne tank var noget komprimeret af layoutet og bedre beskyttet, især siderne på 120 mm mod den tidligere 82, under skråninger. Smalt tårn, og stærkere i rustning. Bevæbningen blev dog også ændret til 88 mm i 100EL. Den nye pistol lavede tolv skud i minuttet i stedet for otte, den var mere nøjagtig og panserbrydende end den gamle. Den første E-75 dukkede også op, men denne bil passede heller ikke til militæret, og den skulle færdigbehandles. For tung - mere end halvfems tons, og ikke godt beskyttet af siderne.
  Men under alle omstændigheder er Fritz stærkere, og hovedslaget blev givet langs Volga i retning af Det Kaspiske Hav. Og de var i stand til at bryde igennem den røde hærs forsvar og afskære Kaukasus ved land.
  Stalin, der befandt sig i en desperat situation, truede med at trække sig ud af krigen og indgå en separatfred med Tyskland på alle vilkår. I USA var der allerede en anden præsident ved magten - en republikaner!
  Og han sagde, at du ikke kan tage ham til afpresning. Stalin tilbød som svar Hitler forhandlinger på alle vilkår. Führeren ignorerede dette.
  Den tyske offensiv var vellykket; Tyrkiet åbnede en anden front i Transkaukasien.
  Alt faldt bogstaveligt talt fra hinanden. Og nu stormer de nazistiske horder allerede Baku. Og det ser ud til, at der ikke er nogen chance.
  Men her er fire pige-hekse, der kæmper for den sovjetiske by.
  Natasha affyrer et brag mod Fritz og kaster en granat med sin bare, yndefulde fod. Som slår en nazistisk kampvogn ud.
  Komsomol-heksen råber:
  - Ære til Rusland!
  Så skyder Zoya også og slår nazisterne ned. Og med bare tæer kaster han en udslettelsesgave. Granaten rammer Panther-2-larven. Bilen drejer, kolliderer med "Tiger" -2. Og begge tanke eksploderer og deler sig.
  Zoya skriger helt i lungerne:
  - Ære til Stalin!
  Augustin giver også en tur. Skyder en Wehrmacht-soldat ned. Og med sin bare fod kaster han en granat mod fjenden og knirker:
  - Til kommunismens ære!
  Og Svetlana, det her er en pige med blond hår, som at kaste en citron med sin bare hæl og rive nazisterne fra hinanden.
  Vil give en velrettet omgang og råbe:
  - Ære til det store fædreland i USSR!
  Og alle fire piger skriger for alvor:
  - Ære til de udødeliges moderland!
  Og med deres bare ben kaster de igen udslettelsesgaver. Med sådanne krigere vokser tilliden til, at USSR vil vinde alligevel. Han har trods alt sådanne modige og dygtige krigere!
  Fascisterne erobrede Kaukasus, og befæstede sig ... Men tiden er ved at løbe ud: 1946 kommer. Og Moskva er stadig ikke taget.
  Og Amerika kæmper med Japan og giver ikke op. Nå, så tilbød Stalin igen Hitler en våbenhvile på alle vilkår.
  Führeren, som også modtog information fra efterretningstjenesten om, at USA allerede var på nippet til at skabe en atombombe, gik med til en våbenhvile i tre år. Men som en betingelse skal USSR hylde Det Tredje Rige i guld og råvarer samt mad. Plus, returner alle krigsfanger, og overfør en del af udstyret på militærfabrikker.
  Stalin gik med til alt.
  Derefter indledte nazisterne en stor offensiv i Afrika. Det lykkedes, da briterne var underlegne med hensyn til antallet af tropper og med hensyn til disciplinen og kvaliteten af våben. Og tyskerne var mere hæmmet af strækningen af kommunikationer, terrænet og manglen på veje end modstanden fra de allierede tropper. Og det sorte kontinent blev om sommeren fuldstændig erobret af nazisterne.
  Om vinteren skubbede tyskerne sammen med japanerne nogle få amerikanere i Stillehavet og påførte Yankees kolossale skader med ubåde.
  I marts 1946 intensiverede tyskerne deres bombardement af Storbritannien ved at bruge et kraftigt øget antal jetfly. Som det viste sig, er et bombefly stadig bedre end et ballistisk missil, da sidstnævnte er for dyrt og ikke præcist nok.
  Den nazistiske ubådsflåde viste sig også mere og mere. Desperate efter at besejre tyskerne med fly begyndte de allierede også at undersøge forhandlingsprocessen. Og samtidig forsøgte de at overtale Stalin til at genåbne fronten.
  Men lederen af alle tider og folk har ventet. Han ville ikke bære kastanjerne ud af ilden igen. Desuden blev oprettelsen af deres egne jetfly forsinket, og udviklingen af en ny T-54 tank lovede at tage for meget tid. Ja, det lykkedes for nazisterne at skabe marionetregeringer fra lokale forrædere i de besatte områder.
  Så den sovjetiske hær måtte kæmpe mod millioner af sine tidligere borgere. Og det er ikke for stor.
  Ja, og Japan, i hvilket tilfælde, antydede, at hvis Stalin overtrådte våbenhvilen, ville hun åbne en front i Fjernøsten.
  Så tyskerne kunne forberede sig på en amfibielandgang i Storbritannien uden indblanding. Sandt nok var der visse vanskeligheder: mange ikke kun engelske, men også amerikanske landtropper var placeret i metropolen. Hidtil kæmpede USA hovedsageligt til søs og havde råd til at forstærke tropper i selve England.
  Dette voldte vanskeligheder. Derudover havde de allierede, ringere med hensyn til luftfartskvalitet, for mange fly - hvilket kompenserede for den teknologiske fordel i kvantitet.
  Derfor jagtede Dmitry Sokolovsky, udover angreb mod landmål, også efter fjendtlige fly. Og i en drøm var han allerede i kroppen af en smuk pige!
  Her præsenterede pigevidunderbarnets angrebsfly sig selv ved flyets kontrol. Her er det jetflyet ME-262, den seneste modifikation med fejede vinger. Og med stor fart angriber både luft- og jordmål.
  Barfodet skønhed Dmitry Sokolovsky i sin pigeagtige krop klarer sig behændigt med en fighter. Åbner ild for at dræbe med bare fødder. Og engelske fly lyser op, slåede amerikanere falder.
  Og på højre hånd af den smukke Dimka, pigen Arabella. Som også er en fantastisk espilot. Og han fører an, affyrer luftfartsgranater som en vifte, som en bevinget valkyrie.
  Dmitry Sokolovsky viser hende sin knytnæve, slår hendes bare, mejslede pigeben og råber:
  - Bliv ved!
  Pigen svarer begejstret og viser sin knytnæve som svar:
  - Der er så hold!
  Her letter et firemotors bombefly mod Dmitry Sokolovsky. Terminator-piloten slår ham ud med 30 mm luftkanoner og udbryder.
  - Det er bedre at fylde én mammut end hundrede rotter, det er bedre at dræbe én helt end tusinde kujoner!
  Arabella svarer ved at skyde fra et rundhus i "tønde" teknikken og udbryder:
  - To levende venner er godt, fire døde fjender, endnu bedre!
  Og fra hendes hits eksploderer, som en række opstillet - fly!
  Dmitry Sokolovsky blotter sine snehvide tænder i et pigesmil. Og skyder igen...
  Han vil synge, noget militant.
  Jeg er Supermans skaber af universet,
  Jeg besluttede, at jeg ville regere i evigheder!
  Og meget under hælen på mine skabninger,
  I virkeligheden kender enhver drømmen!
  
  Smukt skabe og væv rigt
  Kan jeg strålende tæpper...
  Hvem er oprørsk hård gengældelse -
  Satans børn vil gå i helvede!
  
  Og børnene elsker mig af hele deres hjerte,
  Få alt, hvad han ønsker, til navlen!
  Kun én pris uddeles af dommerne,
  Hvem har det rigtige sind!
  
  Jeg elsker at bygge haller i rummet,
  Masser i universet objekt ....
  Men hvor lunefuldt, guder ved,
  Det er en bagatel for dem at afbryde dit livs tråd!
  
  Der vil være en gave og et vedhæng til ham,
  Så en dum person ikke kravler ...
  Det er en bagatel at skabe, og jeg er ikke interesseret
  Lad også generalsekretæren blive en tomat!
  
  Jeg væver et net af konstellationer,
  I stand til at skyde en kvasar ned fra lillefingeren ...
  Jeg har ikke brug for et stearinlys, en tiende -
  Jeg vil generøst belønne personen selv!
  
  Udødelighed vil være, og i en smuk kjole,
  Bruden vil komme til dig i evigheden ...
  Du vil være som kongen af den store adel,
  Og uden afbrydelse en himmelsk beretning i buskene!
  
  Harem og seraglios er bagateller,
  Virkeligheden spørg kun Gud...
  Men folk har brug for at skabe deres egen lykke,
  Og råb ikke, kun: Herre frels!
  For hvert ord faldt nogen sprængt eller skudt ned. Og den smukke Arabella, der rykkede med sine bare ben, skyndte sig sammen med ham og legede med sine bare fingre og trykkede på aftrækkerne af luftkanonerne. Og får også...
  Så de skød kampsæt og flyver tilbage.
  Arabella spørger Dmitry, en barfodet skønhed med storslåede bryster og luksuriøse hofter:
  - Du er en charmerende pige... Jeg har altid villet være ligesom dig!
  Stortrooper-wunderkind-pigen svarer villigt:
  Og jeg ville ønske, jeg kunne være ligesom dig! Selvom...
  Så indså Dmitry Sokolovsky, at han talte nonsens. Og generelt, hvordan stræber en mand efter at være som en kvinde?
  Arabella mistede dog ikke hovedet og udsendte en udødelig aforisme:
  - Hellere være kvinde end kvinde!
  Dmitry Sokolovsky var enig:
  - Ikke alle i bukser er mænd, ikke alle i nederdel er kvinder!
  Arabella nikkede med hovedet og bemærkede:
  - Det er lettere at forføre hundrede kvinder end at give én forførende drøm!
  Allerede i lufthavnen krammede og kyssede begge piger - hvor er de charmerende. De kærtegnede hinanden lidt, gned deres karminrøde brystvorter, smeltede sammen med læber så klare som rosenblade. Hvor er det dejligt at kærtegne en kvindes krop.
  Men der er ingen tid til at presse specielt - vi skal skynde os til et nyt fly. Og igen påføre knusende luftangreb på England. Indtil den britiske løve endelig er besejret!
  Her, ud over luftmål, er Dmitry Sokolovskys yndlingsværk ødelæggelsen af kampvogne. Angribe dem fra luften. Et særligt fristende mål for Tortila er en maskine, der vejer firs tons! Virkelig et monster - et monster for alle monstre!
  Tyskerne har dog allerede en seriel E-100 i drift, noget som Maus, men med et tættere layout, lavere silhuet og lettere. Den nye maskine kunne allerede udvikle tilstrækkelig hastighed til kamp.
  Generelt forestillede Dmitry Sokolovsky sig mentalt de nye tanke i "E"-serien, klar til maj 1945. Med gearkassens layout på selve motoren: squat, med lange stammer.
  Den mest massive maskine "E" -50 er sammenlignelig i vægt og bevæbning med "Panther" -2, men meget lavere i silhuet og tykkere, især på siderne med skrånende rustninger. Både "Sherman" og "Churchill" og "Pershing" er langt fra denne tyske maskine i deres taktiske og kampegenskaber.
  Og når hun dukker op på slagmarken, vil hun simpelthen ikke være lige!
  Og de er allerede klar og "E" -50, og "E" -75. Den anden maskine med en 128 mm pistol er simpelthen et mirakel af tankbygning. Hvor fjollet, at selv "Tortilla" ikke vil virke nok.
  Og her er den barfodede kriger Dmitry Sokolovsky allerede i tanken sammen med en smuk piges besætning. I en formidabel "E" -100 tilpasset til at bevæge sig selv under vand. Her er en vogn med elvere, Dmitry Sokolovsky er den femte i den, og fire piger med spidse ører dykker ned i Atlanterhavets tykkelse. Og det flyder der, skærer havoverfladen, det er en ubåd på spor.
  Du skal krydse kanalen på det smalleste sted. Hop ud til kysten, foretag beskydning og vend tilbage.
  Øh, det tyske geni vidste, hvordan man skaber mesterværker af militær tankegang. For eksempel jordflytningstanke. Den demokratiske styreform viste sig at være ineffektiv for Tyskland. Hvilken krise er der opstået i de seneste år? Så alle mulige terrorister og emigranter strejfede rundt! Og hvem har skylden? Først og fremmest myndighedernes svaghed!
  Men nu springer deres bil med to pistoler ud af havets dyb.
  Dmitry Sokolovsky, der blev en pige i en drøm, skyder ved hjælp af de bare fingre på sine nedre pigelige lemmer fragmenteringsskaller mod det engelske kystbatteris kanoner. Englænderen bliver kastet højere og vendt på hovedet.
  Det her er virkelig smart!
  Af en eller anden grund blinkede en russisk sang gennem Dmitry Sokolovskys hoved:
  - Et fatalt år, du kan ikke tro mig - et tusind ni hundrede og nioghalvfems! Djævelen vil vende sig med gyldne horn, tre niere på hovedet!
  Og så, i de nazistiske troppers skikkelse, kom djævlerne ind på engelsk jord. Her er en orange alf som en lupanet fra en tung 128-millimeter pistol.
  Og eksplosionen af et tredive kilogram projektil rejste en fjendtlig bunker op til de helvedes himmel.
  Ved hjælp af bare fingre af mejslede ben skyder Dmitry Sokolovsky fra sin korte kanon og ser på pigerne. Hvor er de smukke i deres tynde bikinier. Ikke en pige, men blot et mirakel af naturen. Så du vil elske med dem ... Nej, Karl Marx har stadig ikke helt ret. Her i det er en feminin natur, og kødet af en charmerende pige, men det trækker stadig på kvinder. Til deres barmfagre, skinnende kroppe.
  Han er en bonde i hjertet, og derfor vil han forblive en bonde for evigt, uanset hvilke fristelser den nådesløse skæbne ville føre ham ind i.
  Og her, i halvsøvnen af at gå og drømme, er det så behageligt... Du forestiller dig i din frugtbare fantasi Det Tredje Riges sejr...
  Det er ikke endeligt endnu, men det er på vej!
  Her skyder man på batterierne, og en pige med blåt hår hælder vand fra et maskingevær og udrydder de engelske infanterister. Dræbte sorte falder, de hælder det samme ud, som hvide, skarlagenrødt blod. Krig er menneskets naturlige tilstand...
  Eller, som en filosof sagde: det er sværere at kæmpe end at trække vejret, men meget mere naturligt!
  Interessant nok er piger meget glade for at bruge deres lange, yndefulde tæer, når de skyder. Nå, det er lige meget hvilken farve katten har, så længe den fanger mus. Sådan er det også med hensyn til piger - det er lige meget hvilke dele af kroppen, så længe de er smukke.
  Her er en elverkriger med et præcist skud revet af et relativt lille tårn "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky gjorde det bestemt ikke, der var et ønske om at komponere en sang, og stormtrooper vidunderbarnet førte stavelsen;
  Jeg drømte fra vuggen om at blive en hård soldat,
  Flyv fly og skyd...
  Eller måske en hyttedreng og en stor pirat,
  Selvom du til søs bare er en tyv!
  
  Jeg ville være i militære anliggender - for mig en dreng,
  Den mest kraftfulde anerkendelse at have ...
  Du skal lære at kæmpe ikke fra en bog,
  Ellers bliver du dum som en bjørn!
  
  Jeg læste i min barndom om flotte korsarer,
  Om boarding og skarpe hop ...
  Selvom du kan blive et offer for kommissærerne,
  Men fejhed, drengen er ude af hans hænder!
  
  Hvad du ønsker, vil du altid opnå
  Enhver virksomhed skændes altid ...
  Og solen skinner også over piraten,
  Og hvis stormen heller ikke er et problem!
  
  Ja, galgen truer også,
  Den grusomme bøddel sætter stilladset...
  Og røveren vil ikke finde et sted i paradis,
  Helvede venter ham i underverdenen!
  
  Da de fangede mig til Jesus
  Desperat fremsatte jeg en anmodning...
  Jeg bukkede under, jeg omvender mig til den modbydelige fristelse,
  Eftersøgte piger, farverige biler...
  
  Gud svarede: at der ikke er nogen tilgivelse for dig,
  Og kun Satan venter...
  Bøddelen slog med det samme uden forsinkelse,
  Og hovedet trillede af huggeklossen!
  
  Og jeg er i helvede, men ved, at jeg ikke lider,
  Du kan også drikke vodka med djævle ...
  Og nu sluger jeg den spiritus lækkert,
  Som skylles ned med kage og vildt!
  
  Ja dette sted er bare da pirater,
  Der er djævle - kyllinger med et brag ...
  Sådan var gengældelsen her,
  Champagne, vin, grill om morgenen!
  
  Jeg boltrede mig i helvede i fem hundrede århundreder,
  Men her kommer den store Jesus...
  Og endte helvede uden nogen interjektioner,
  Var i underverdenen i lykke - nu tom!
  I helvede lider jeg nu meget,
  Ja, det er for sent at omvende sig i helvede ...
  Jeg ville klæde mig stilfuldt med en dame,
  Jeg vidste ikke, at jeg ville være i helvede i dag!
  
  Så en lektion til andre pirater
  Lev ærligt, du vil være mål ...
  Selvom lønnen desværre er lav,
  Hvordan kan vi frigøre os fra behovet for kæder?
  God sang og fantastisk kamp... De har læsset deres kampsæt af og kommer tilbage. Elverne udbrød i kor:
  - Må kraften være med os!
  Igen går en stor, moderne tank til søs. Og en lav dybde, ikke en hindring for en bil, der kører på brintoverilte.
  Hvordan tyskerne forbereder sig på at lande i Storbritannien, mens Stalin slikker sine sår. Det er allerede juni... Der bliver testet gravetanke, som skal grave tunneller under Kanalen og komme ind i den britiske metropol.
  Smukke piger i skarlagenrøde og blå bikinier klatrede ind i en gravende, delfinlignende maskingeværtank. De tændte for det andet gear, og bilen gik glat i jorden. Et nyt våben, der kunne bryde igennem enhver forsvarslinje. Smukke kvindelige krigere flyttede håndtagene med deres bare fingre og drev tanken.
  Og hvilken slags figurer pigerne har, og storslåede bryster, knapt dækkede bikinier. Du kan beundre dem i timevis. Og hvem er den bedste i hæren? Selvfølgelig en pige.
  Men videnskabsmændene fra Det Tredje Rige udvikler ikke kun jordflytningsenheder og andet jernudstyr. I dødslejrene arbejder læger på at skabe en kriger - en fremtidens mand. Hvis nu et rottegen bliver transplanteret ind i den menneskelige krop? Eller en kakerlak? Hvor meget vil hans kampegenskaber stige?
  Og der er allerede nogle typer monstre til krige, såvel som zombiekrigere. Sidstnævnte har eksisteret i flere år. Enhver person kan forvandles til en zombie. Men deres kampegenskaber var tvivlsomme - for dumme. De retfærdiggør ikke omkostningerne ved at skabe og kan åbne ild mod deres egne tropper.
  Så zombiefronterne gik ikke i masseproduktion. Men på den anden side kan der laves lavtuddannede arbejdere af dem, og der kan for eksempel fremstilles de mest simple fly og svævefly. Mange svævefly er blevet forberedt til landingen i Storbritannien.
  Men der er også et hemmeligt, specielt våben: diskoteker! Noget der ikke kunne gentages i det enogtyvende århundrede. De bedste videnskabsmænd i koncentrationslejrene udviklede våben, der havde unikke egenskaber. Hastigheden har allerede nået tre eller fire lydhastigheder, men vigtigst af alt, takket være den laminære jet, viste disketterne sig at være usårlige over for håndvåben.
  Og de kunne selv skyde biler ned i luften - i hvert fald ved at ramme.
  Og igen repræsenterede Dmitry Sokolovsky pigerne ved roret på disketten. I det tredje riges hær var kvinder sjældne. Men i dine drømme, hvorfor ikke repræsentere pigerne. Med flerfarvede frisurer, slank, atletisk, barmfagre med et minimum af tøj eller helt nøgen!
  Åh, hvis hele verden kun bestod af piger, og han Johann forblev den eneste mand. Og hvordan skulle han så vende sig?
  Strålende Charlotte på en diskette, smilende, og hendes røde hår flagrende i vinden, som et proletarisk banner. Sikke et fuldblods, ungdommeligt ansigt hun har, og en konveks brystkasse, en tynd talje med kraftige, brede hofter. Hendes trusser er tynde som en tråd, og giver dig mulighed for at se alle de pigeagtige charme!
  Og selve disketten ligner de berygtede flyvende tallerkener. Den rejser sig lodret, næsten lydløst... En ret stor og dyr maskine. Når man får fart, strømmer kraftige luftstrømme rundt om den - i stand til at nedbryde både kugler og granater. Disketten i bevægelse er således usårbar.
  Sandt nok er der et minus i dette: selve den flyvende tallerken kan heller ikke skyde, men ... For det første er disketten i stand til at ramme ethvert fjendtligt fly. Og hastigheden taget i betragtning, kan ikke en eneste flyvende maskine undslippe den. For det andet, ved at slukke for jetflyet, kan du smide et radiostyret bombeprojektil ud og ramme målet! Og så tænd den igen...
  Derudover er udviklingen af forskellige slags strålekastere allerede i gang, hvormed man planlægger at udstyre flyvende tallerkener. Du siger fantastisk! Men hvem ved, hvad fascismen er i stand til, efter at have slugt så mange ressourcer på planeten Jorden.
  Discolet styresystemet er det mest moderne ved hjælp af et joystick. Han gennemgår kamptest. Storbritannien og Amerika er stadig stærke inden for luftfart, og hvorfor gør den "flyvende tallerken" ikke fjendens luftrækker tyndere?
  Charlotte er så smuk, dette skibs hovedstad. Besætningen består af fem piger. De sidder enten i stole eller hopper op og trækker deres bare, chokoladefarvede ben af solskoldning. Deres bare fingre hviler på joystickets. Hvor er det erotisk, de malede, elegant formede negle skinner, venerne løber langs underbenet under den solbrune hud.
  En pigebesætning er, hvad en ung mand, der befinder sig i hæren, drømmer om. Det der bringer sejr og held og lykke.
  Her tog skiveflyet fart og nåede Storbritanniens kyster med forbløffende fart. Og fra det hele ramler det de første tre engelske jagerfly, som den flyvende tallerken fangede på vejen. Laminær jet vælter løveimperiets biler. De, der mister deres vinger, falder ned.
  Charlotte siger med et tilfreds blik:
  - En forfærdelig sådan og sådan en forfærdelig ... Jeg er ikke forfærdelig og har makeup på!
  Og den starter som svar på de nye engelske jagerflys forsøg på at affyre aggressive grin!
  Og nu laver den flyvende tallerken en kovending og smører det amerikanske R-51 angrebsfly, som ikke bliver hjulpet af hverken raketkastere eller otte maskingeværer. Det er stadig en stor magt.
  Barfodspigen Dmitry Sokolovsky troede, at amerikanerne trods alt var dumme, at de kom ind i krigen med Tyskland. Så de spillede kun i hænderne på USSR. Hjælp din værste fjende. Men de kunne have håndteret Rusland med tyske hænder!
  Og nu ødelægger et usårligt disc-fly alle deres fly. Og det er meget dårligt for Storbritannien.
  Og det er endnu værre for Amerika. Efter at have brudt British Ridge, vil det være muligt at prøve at krydse havet.
  Charlotte, funklende med smaragdøjne, udtaler i en sang og på rim:
  - Vi ligner falke, svæver som ørne ... Vi drukner ikke i vand, vi brænder ikke i ild!
  Den blændende blondine Gertrude svarer med:
  - Hvilken smerte, hvilken smerte ... Tyskland mod Storbritannien - hundrede - nul!
  En diskette kan flyve i ret lang tid. Hemmeligheden bag dens motor er ikke blevet afsløret i det enogtyvende århundrede. Kun kraftreserven på den flyvende tallerken er kolossal - du kan flyve til New York. Og bevægelserne er så ødelagte, som om maskinen er blottet for træghed.
  At ikke en jagerfly eller en bombefly bliver fanget, er en kage, der er malet til støv.
  Og så begynder der at falde bomber over London, som bliver kastet fra de nyeste, tyske haleløse. Og det er meget effektivt.
  Den 22. juni 1945 landsatte tyskerne og japanerne tropper i Australien. Dette er en slags generalprøve for det kommende angreb på Storbritannien. Og diskflyet fløj selv derhen.
  Fra den britiske flåde er der kun horn og ben. Tyskerne optrådte i serieproduktion af enkeltsædede ubåde. De sænker engelske skibe, mens de selv praktisk talt ikke kan skelnes i vandsøjlen.
  Og torpedoer, der er rettet mod støj, eller varme ... Hvad kun tyskerne ikke har! De bedste videnskabsmænd fra hele verden arbejder under Det Tredje Rige under våbenskud. Og de er tvunget til at arbejde hårdt for at styrke den tyske magt.
  Så yndefulde, miniature E-10'ere med en lav silhuet bevæger sig i Australien, og besætningen ligger ned. De er på trods af deres lave vægt sammenlignelige med Churchillen med hensyn til bevæbning og rustning, men samtidig meget hurtigere og mere manøvredygtige. Og i sådan en bil slog pigerne sig ned.
  Par lægger sig ned og kontrollerer kampvognene og skærer det engelske afskum ned!
  
  HVIS BASKY VILLE REDDE MARCEL
  Den tidsrejsende Natasha Belaya greb også ind ved et uheld. Luftwaffe forbarmede sig over en ung pilot og samlede ham op med et strømnet, da han ved et uheld styrtede ned på grund af en teknisk fejl. Og det skal vise sig, at det viste sig at være Hans-Joachim Marcel, indehaver af flere luftfartsrekorder. Inklusiv enogtres fly skudt ned på en måned og sytten fly på en dag. Og den første tyske pilot, der overskred barrieren for et hundrede og halvtreds nedskudte fly.
  Desuden blev hans præstationer bekræftet af briterne, og ingen skød så mange allierede fly ned.
  Så Natasha Belaya reddede en helt enestående personlighed, der kæmpede rigtige kampe og blev et rigtigt fænomen. Men det ser ud til, at selv en sådan fænomenal es ikke er i stand til at ændre krigens gang alene.
  Men det handler ikke kun om kvantitet, det handler også om kvalitet. Men det lykkedes Marseille at skyde flyet ned med selveste Montgomery, og den berømte engelske general døde. Dette førte til fejlen i Operation Torch, som blev udsat på ubestemt tid. Ligesom amerikanernes landgang i Marokko. Hvilket også er meget væsentligt. Men vigtigst af alt formåede Hitler at føle, at russerne nær Stalingrad planlagde en offensiv fra flankerne og formåede at træffe forebyggende foranstaltninger. Som et resultat dækkede Fritz svage punkter og var i stand til at afvise den sovjetiske offensiv i slutningen af november.
  Og således holdt de ud ved Stalingrad og ved Volga. Erfaringerne fra Rzhev-Sychov-operationen viste, at når nazisterne var klar, var de i stand til at afvise offensiven fra de sovjetiske tropper i undertal.
  Briterne begyndte at rykke frem senere, da Rommels tropper allerede var klar til at slå angrebet tilbage. Og Rommel kom selv tilbage fra ferie. Som et resultat varede det britiske angreb femten dage og blev slået tilbage med kolossale tab.
  
  På trods af at tyskerne holdt fronten, erklærede Hitler total krig og mobilisering. Produktionen af våben i Det Tredje Rige steg dramatisk. Og de allieredes luftangreb er faldet kraftigt. Fritz begyndte at samle kræfter til en ny offensiv.
  Marseille overskred antallet af nedskudte fly i tre hundrede, og blev den første pilot og kriger fra Luftaffe, der genmodtog ridderkorset af jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter. Og i februar 1943 nåede antallet af fly, der blev skudt ned af Marseille, fem hundrede, som han til denne lejlighed fik tildelt en særligt godkendt pris for: Jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Bliver den første modtager af denne ordre.
  Marseille blev en sand legende og var frygtet som ild. Måske endda stærkere end flammer.
  I december blev Stalingrad endelig taget under kontrol af tyskerne. Og nazisterne begyndte at forberede en ny offensiv. Både Tigre, Panthers og Ferdinands skulle deltage i angrebet. Brug af arbejdskraft fra Afrika og arbejde fra fanger, herunder jøder. Det Tredje Rige har endnu ikke truet med at tabe krigen, og jøderne er ikke blevet udryddet i massevis. Og det betyder mere arbejdskraft. Og der produceres kampvogne og fly og andet udstyr.
  Storbritannien og Amerika bremsede faktisk krigen mod Det Tredje Rige. Desuden fik ubåde dem rigtig meget. Som jagede i ulveflokke og sænkede mange skibe.
  Hitler forstærkede også Rommel med kampvogne og fly. Og derfor indledte nazisterne en offensiv i Egypten i slutningen af april. Denne gang mere vellykket, og som et resultat af det blev de engelske tropper fuldstændig besejret. Og det var et knusende nederlag for løvens imperium.
  Fascistiske tropper gik ind i Palæstina og brød igennem til Irak. Og samtidig overtog de kontrol over Suez-kanalen. Og de rykkede frem og erobrede Kuwait. Og andre oliekilder. Og det var meget aggressivt og cool.
  Og i slutningen af maj begyndte Wehrmacht-offensiven på Volga med fremrykning mod syd.
  Nazisterne forsøgte at bryde igennem til Det Kaspiske Hav og erobre Astrakhan. Hitler valgte i dette tilfælde den mest sårbare retning for Den Røde Hær og den mest effektive.
  Tanken "Lion" deltog også i kampene. Men denne maskine, med en for stor vægt på halvfems tons, viste sig ikke så godt. Og hun blev afvist. Men Focke-Wulf var heller ikke dårlig. Og i slutningen af juni ankom Marseille til østfronten. Hans udseende var som en komet, der gik forbi. Og en hel masse nedskudte sovjetiske fly. I slutningen af juli bragte Marseille antallet af nedskudte fly op på tusind og modtog for dette jernkorsets storkors, en pris, der tidligere kun var forbeholdt Hermann Göring, til Frankrig og ikke alt for velfortjent. Marcel er en meget kæmpende fyr, og Hitler forgudede ham. Sådan en pilot viste sig at være: simpelthen et uforståeligt fænomen.
  Nazisterne tog til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus af land. Og Tyrkiet tog og åbnede en anden front i Transkaukasien. Og den røde hær blev endnu sværere.
  Og tyskerne begyndte at rykke frem langs kysten af Det Kaspiske Hav. Og nazisterne rykkede frem med stor succes. Og i slutningen af september var tyskerne allerede kommet ind på Aserbajdsjans område. Og dér begyndte sådanne kampe at koge.
  Stalin beordrede at rykke frem i midten og kastede alle sine styrker der ... Tyskerne formåede endda at skubbe tilbage og bryde afgørende gennem fronten. Nazisterne måtte midlertidigt indstille offensiven og kaste nye styrker i kamp. Men styrkernes overlegenhed påvirkede.
  Nazisterne slog de sovjetiske troppers offensiv tilbage og fortsatte med at rykke frem i Kaukasus om vinteren. Og de brugte de nyeste jetfly, nye modeller.
  Og Marseille har allerede overskredet to tusinde nedskudte fly. For hvilket han blev tildelt en ny pris med en diamantstjerne af Ridderkorset af Jernkorset, med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Og nær Baku er der allerede sådanne kampe, meget grusomme.
  Kampene viste, at kvinder slet ikke er et svagt led og forstår at kæmpe godt. Og samtidig bære mindre tab end mænd. Krigerne kæmpede også i infanteriet og slog deres bare fødder på det varme sand i Sahara-ørkenen. Og mestrede tankene. Efter at have testet "Tiger" i kampe med Storbritannien.
  Sovjetiske piger på SU-100 kæmper dog også godt.
  Selvom Ruslands holdning virker håbløs. Men krigerne kæmper sammen med Elizabeth som ørne.
  Ekaterina trykker på håndtaget med sine bare tæer. Sender et projektil, der gennemborer den nazistiske E-50-bil ind i siden og brøler:
  - For den store røde og karminrøde kommunisme!
  Elena tæskede også kanonen ved hjælp af sit bare, fine ben. Hun ramte nøjagtigt fjendens tank.
  Pigen kvidrede:
  - For mit smukke Rusland!
  Euphrasia bemærkede aggressivt og førte til en meget velrettet ild:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og han bruger også bare, mejslede ben.
  Den sovjetiske maskine er meget stærk og kæmpende. Og den skyder ret godt.
  SU-100 er i stand til at trænge E-50 ind i siden. Men pigerne bryder endda gennem hendes pande og kommer ind i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skærer igennem metal.
  Elizabeth skød med sine bare tæer mod fjenden. Og kvidrede:
  - Fra den blå strøm...
  Ekaterina skød også, denne gang trykkede hun på håndtaget med sin karminrøde brystvorte og kurrede:
  Floden starter...
  Elena, grinende aggressivt og hvæsende, udsendte:
  Nå, venskabet begynder...
  Og hun trykkede også på håndtaget med sin bare hæl.
  Euphrasia kurrede og skød mod fjenden:
  - Med et smil!
  Pigerne arbejder meget aktivt på SU-100. Og ødelægge fjendens udstyr.
  Og i udkanten af Baku graver pionererne skyttegrave. Der er fyre af forskellige nationaliteter. Især mange lyse hoveder flimrer. Der er røde og sorte og blonde børn.
  Én ting forener dem: Troen på kommunismens triumf og bare fødder. Det er tydeligt, at ikke alle har sko under krigen, og derfor flagrer alle børn som et tegn på solidaritet med deres bare, runde hæle. Vinteren i Transkaukasien er ret mild, og når man bevæger sig og arbejder med skovle, er kulden ikke så forfærdelig.
  Børn arbejder med entusiasme og synger:
  Rejs ild, blå nætter,
  Vi er pionerer - børn af arbejdere ...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Call of the pionerer - vær altid klar!
  Og her kommer alarmen igen. Drenge og piger hopper til bunden af skyttegraven. Og granater begynder allerede at briste fra oven: fjendens artilleri virker.
  Pashka spurgte Masha:
  - Tror du, vi overlever?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Vi vil gøre modstand mindst én gang, i den sværeste time!
  Pioneer Sasha bemærkede logisk:
  Vores heltemod er urokkeligt.
  Drengen bankede sin blottede sål på stenene. Det kan ses, at drengen fyldte sig med solid hård hud.
  Pigen Tamara bemærkede:
  Vi vil kæmpe uden frygt
  Vi bliver ikke skåret et skridt tilbage...
  Lad skjorten være gennemblødt med blod -
  Flere fjender, vend ridderen til helvede!
  Drengen Ruslan, en pioner med sort hår, bemærkede:
  Århundreder går, en æra vil komme,
  hvor der ikke vil være nogen lidelse og løgne ...
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag -
  Tjen dit fædreland, du af hjertet!
  Drengen Oleg, tynd og lyshåret, kvidrede, vers:
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfuld -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i mit hjerte
  Så vi ikke kender tristhed,
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  
  Jeg tror på, at hele verden vil vågne op
  Der vil være en ende på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser vejen for kommunismen!
  Drengene og pigerne klappede i kor.
  Men nu flyver jet-angrebsfly allerede og kaster bomber. Og det er en aggressiv tilgang.
  Oleg og Sasha rejste en slangebøsse og lancerede en dødsgave. Og tønden blev ramt af et nazistisk angrebsfly.
  Pigen Natasha sang:
  - Komsomol er ikke kun alder,
  Komsomol er min skæbne!
  Jeg vil erobre rummet, tror jeg
  Lad os leve for evigt!
  Ahmed, en pionerdreng fra Aserbajdsjan, svarede med et smil:
  - Du er endnu ikke medlem af Komsomol Natasha!
  Pigen trampede vredt med bare fod og svarede med melodisk stemme;
  Ved siden af fædrene med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes æra nærmer sig,
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Pionerernes råb - vær altid klar!
  Oleg stampede også sin bare, barnlige fod og brølede:
  Stærkere hammer klemme proletaren,
  Fra titanium, der knuser åget ...
  Vi vil synge tusinde arier for vores fædreland,
  Og lys for eftertiden, godt!
  Børn er glade. Og faktisk bombede tyskerne, og kun én pige fik et fragment i sin bare, runde, lyserøde hæl.
  Pioneer skreg, men bed så sig i læben.
  Så de forberedte sig på at afvise angrebet. Og der er allerede kampvogne med nazisterne. Formidable E-100'ere bevæger sig. Sådanne stærke og farlige maskiner.
  De har sådan en beskyttelse. At man ikke kan komme igennem fra nogen vinkel. Du kan ikke ramme den fra kun én vinkel. Den eneste chance er at bryde sporene.
  Børn er klar til at kæmpe og vifter med bare fødder. Her er de på en wire og skubber pakker med hjemmelavede sprængstoffer ind under nazisternes spor. Det virker og ødelægger rullerne på Rommels hærs kampvogne.
  Og det ser forfærdeligt ud.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Drengen Pashka skyder med Oleg fra en slangebøsse og hviner:
  - Ære til pionererne!
  Drengen Ruslan trækker sammen med pigen Sufir en mine ind under tyskeren med en wire og råber:
  - Ære til USSR!
  Børn fra Aserbajdsjan og russiske fyre kæmper. Garvede, tynde, barfodede pionerer mod en kolossal armada af kampvogne.
  Pigen Tamara tramper sin yndefulde, lille, bare fod og siger:
  - Ære til Rusland!
  Pioner Ahmet bekræfter, mens han skyder mod fjenden:
  - Vi er en venlig familie sammen!
  Drengen Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekræfter og slår en bil ud:
  - Fra ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Børnene er venlige... Her er den armenske pige Azatuhi, som også behændigt overfører sprængstoffet under den fascistiske larve ved hjælp af en wire, og knirker:
  - USSR er en familie af folk!
  En anden armensk pige Aghas siger:
  - Bøj dig ikke til fascisme:
  Og pigen trak i tråden med sine bare tæer. Mange aserbajdsjanske og armenske børn har blond hår og kan ikke skelnes fra slaviske børn, som der også er mange af. Hvem der end forlod tyskerne, bosatte sig andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarerne.
  Der er mange slaver i Kaukasus. Masser af blandede par. Ja, og børn har normalt lysere hår end deres forældre. Og de slaviske fyre blev garvede, så man ikke kan fortælle dem fra lokalbefolkningen. Desuden ligner børn normalt mere end voksne.
  Så den internationale sovjetiske bataljon af drenge og piger kæmper, og de er alle forenede og meget ens. Deres bare hæle blinker, når de bevæger sig.
  Og drømme, børn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionerdrenge, trækker i tråden. Og nu stopper den tyske E-50 med en knækket larve.
  Drengene synger i kor:
  Unionens uforgængelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal force, der samledes, ikke frygt ...
  Og de oplyste menneskers gode vilje,
  Og venskab og fornuft og mod i drømme!
  Og børnene er glade. De smiler med hvide, jævne tænder. Og de er glade, selvom de er truet på livet.
  Og tyskerne sutter. Ødelagte kampvogne affyrer deres kanoner og skribler maskingeværer.
  Nogle tyske køretøjer er udstyret med granatkastere og er meget farlige.
  Drengen Maksimka og pigen Zara fra Aserbajdsjan, lænet på deres bare fødder, trak en mine op under fjenden og slog den fascistiske mastodont ud.
  Og råbte for alvor:
  - For USSR!
  Børnene er så sjove.
  Pionererne Abbas og Vladimir bruger også våben. I dette tilfælde, katapulten og smadre E-75-larven til nazisterne. Så sang drengene:
  - For planetens storhed i ly af kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskellige nationer, men med et enkelt hjerte affyrer de også sprængstoffer. De rammer E-100 og synger ...
  Vi åbnede planeten for nationerne,
  Vejen til rummet, til usete verdener...
  Heroiske gerninger synges -
  At slette dødens ar for evigt!
  
  Under Ruslands hellige fane,
  I fred, venskab, lykke og kærlighed...
  Folk på hele jorden vil blive lykkeligere,
  Helvedes mørke vil fordrive i det fjerne!
  Kæmpende børn her...
  Abdurrahman og Svetlana - en aserbajdsjansk dreng og en pige fra Hviderusland trak en ledning sammen og slog en fascistisk kampvogn ud. Og de sang:
  - Det hellige Ruslands store navn,
  Lyser over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhed, vi bliver lykkeligere,
  Lad os vise folket den rigtige vej!
  Børn er meget modige. Og nazisterne var simpelthen chokerede over en sådan stædig og rasende modstand.
  Abudurrahman er en pioner, han modtog et fragment i sin bare sål. Det gennemborede den hårde overflade af et barns ben.
  Drengen hvislede:
  - Og det gør ondt på mig!
  Svetlana blev også ramt i den runde hæl, og kløede sig i skulderen. Men pigen hvæsede:
  - Bryd ikke pionererne!
  Azim og Kolka ramponerede også den tyske bil.
  Drengene pegede med en tråd og sang:
  Den forræderiske fjende gik i offensiven,
  Men jeg tror ikke, det vil vakle, det sovjetiske folk ...
  Fjenden venter på nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Fjenden venter: nederlag og glemsel,
  Og Ruslands herlighed vil blomstre stærkere!
  Børn er modige og bøjer sig ikke. Og de vil gerne vinde. Og de synger, og de kæmper.
  Tyskerne lider store tab. Sandt nok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke fatalt.
  Værre for de pionerer, der blev taget til fange.
  Drengen Abdulhamid blev, da han blev taget til fange, lagt på stativet af nazisterne. De satte pionerens bare fødder ind i blokken og begyndte at hænge vægte på krogene. Og så tændte han ilden. Og drengens bare hæle blev slikket af ild. Og en pisk faldt på ryggen. De slog mig i lang tid. Og så begyndte nazisterne at brække ribbenene med en glødende tang.
  Drengen, der døde under tortur, da jernet fra hans ribben, rødt af varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er næsten under vores styre,
  Gennem en kikkert ser vi den forbandede Rigsdag ...
  Jeg håber, at der snart vil være fred og lykke;
  Hvilket jeg vil beskrive i mine digte!
  
  Rusland åbnede kommunismen for verdener,
  Hun blev en familie for alle.
  Men Wehrmacht stak en svinetryne til os,
  Og nu sprøjter blodet fra årerne som et springvand!
  
  Hvad Führeren glemte med os ved et uheld,
  Jeg ville have jord og slaver!
  Fascismen gik med en meget lang kampagne -
  Og her er et rigtigt mareridt, helvedes drømme!
  
  En simpel dreng, en barfodet dreng,
  For nylig bundet et rødt slips.
  Han ville selv bygge verden uden Gud,
  Men pludselig brød napalm ud fra himlen!
  
  Jeg var nødt til at løbe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen ønsker at tage sådanne unge!
  Men boy-fighteren i en riffel gjorde det,
  Fædrenes vej viste sig at være værdig!
  
  Kæmpede hvor både list og magt,
  Og svaghed er også bitter, desværre ...
  Kammerater måtte grave grave
  Høvling af fyrrekister i frosten!
  
  Jeg er en pioner, der nu er vant til lidelse,
  Han gik til rekognoscering barfodet, snedriven knasede.
  Måske straf for vantro,
  At jeg ikke ville kende Jesus!
  
  Men hvad er de tre timer på Golgata?
  Mere end tre års krig er gået!
  I enhver landsby græder enker bittert,
  Hvor omkom sønnerne på landets kirkegård!
  
  Jeg overlevede, blev granatchok, såret af en kugle,
  Men han holdt sig heldigvis på benene!
  Vi returnerede ærligt gælden til Tyskland,
  Den fascisme er blevet trampet til støv af os!
  
  Jeg er blevet voksen, men stadig en dreng,
  Overskægget brød ikke igennem, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og måske endda for meget,
  Hjertet blev trods alt hårdt som metal!
  
  Hero Star højeste pris -
  Stalin selv, tro mig, afleverede det!
  Han sagde: det er nødvendigt at tage et eksempel fra folk som dig,
  Kæmperne smeder nøglerne til dørene til Eden!
  
  Men læg nu den modige riffel,
  Tag dig, tang, en hammer og arbejd!
  Byg en sejlbåd og en båd af træ
  Og lav et fly, så fuglen flyver op!
  Men på trods af al masseheltemodet fra pionererne og soldaterne fra Den Røde Hær faldt Baku. Og nazisterne erobrede hele Kaukasus.
  Stalin var meget bange og tilbød Hitler en våbenhvile. Führeren, der var bekymret over efterretningerne om, at USA og Storbritannien var ved at udvikle en atombombe og besejre Japan, besluttede at indlede en stor offensiv i Vesten.
  En våbenhvile blev underskrevet. USSR gik med til at returnere alle krigsfanger til Det Tredje Rige og gratis at levere en stor mængde råmaterialer, som Wehrmacht havde brug for.
  Hitler var enig i dette. Og i foråret 1944 begyndte en stor offensiv af nazisterne i Afrika. Nazisterne, der allerede kontrollerede norden, bevægede sig sydpå. Og fortsatte samtidig ubådskrigen. I syd rykkede nazisterne med succes frem. Samtidig flyttede nazisterne mod øst. Efter at have rykket frem, gennem Iran, og næsten uden modstand erobrede Indien. Og ikke uden held erobrede store territorier. Så det lykkedes virkelig for nazisterne her.
  Og den 3. november 1944, på datoen for præsidentvalget, landede USA pludselig i Storbritannien og erobrede det. Og det var et vellykket træk. Og det viste sig at være rigtig fedt. Og på bare en uge fangede de hende. Og det blev meget fedt. Panther-2 kampvognen, som var mere avanceret og bedre bevæbnet, deltog også i kampene. Men Lev-2-tanken viste sig at være endnu stærkere. Heri placerede Porsche, for første gang i tysk tankbygning, motor og transmission i én blok og på tværs og placerede gearkassen på selve motoren. Skrogets højde blev reduceret, og tårnet var mindre og smallere. Som et resultat faldt bilens vægt, og motoren var tværtimod kraftigere med 1000 hestekræfter.
  Så tanken "Lion" -2 var et chok for briterne, og den bedste på det tidspunkt.
  Storbritannien kapitulerede. Og nu har nazisterne flyttet krigen mod USA. Amerikanerne var i stand til at gøre i tankbygning, kun Pershing, som var svagere end de tyske biler. Og kun "Superpershing" kunne stadig på en eller anden måde bekæmpe tyskerne. Men Fritz har allerede en mægtig "E"-serie. Og kræfterne er ulige.
  Det femogfyrre år gik i søslag. Nazisterne gennemførte Operation Icarus. De overtog også Grønland.
  Men det er ikke så let at få Amerika over havet. Men tyske tropper bruger brintoverilte-drevne ubåde. Som er meget hurtige, formet som dybhavsfisk, og bogstaveligt talt slår amerikanerne ud i havet. Og dette maler selvfølgelig ikke USA. Og en del af de tyske tropper er koncentreret i Argentina og Brasilien. Og derfra begyndte de at kravle nordpå. Og det er meget fedt. Nazisterne er ved at overtage USA. De nye "E" serie tanke er meget stærke og umulige at have med at gøre. Den nye tank i E-50-serien, der vejede femogtres tons, modtog frontalpanser 250 mm tyk under skråninger og sider 170 mm tykke, også med store skråninger. Og en 88 mm kanon med 100 EL, der ødelægger amerikanske kampvogne uden det mindste problem.
  Nazisterne ødelægger USA. Og i efteråret 1946 havde de erobret hele Canada. Og i efteråret blev Mexico også erobret. Og USA begyndte at gå i panik. Og om vinteren i det seksogfyrre og syvogfyrre år var Alaska og en tredjedel af Amerikas territorium allerede fanget. Foråret er den afgørende fase i at afslutte amerikanerne.
  Marseille var en meget succesfuld pilot. Og nu, efter de tredje tusinde nedskudte fly, blev han tildelt Diamantstjernen af Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter.
  I Det Tredje Rige godkendte de også sjette grad af Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter, til dem, der når tusinde nedskudte fly, eller det samme antal knuste kampvogne.
  Dette ridderkors skulle have været fastgjort med mindst hundrede diamanter, og det ville have været større end andre ridderkors. Så prisen var ikke kun hæderlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyver hen over himlen. De skyder deres Yankee-fly ned og synger gennem tænderne:
  - Smukke piger,
  Gode venner...
  Ville være formidable fyre -
  Og flotte spark!
  Albina rettede flypistolen ved hjælp af sine bare tæer, dunkede amerikaneren og knirkede:
  - Lys af muntre øjne!
  Og blinkede til sin partner. Hun afskar sin modpart. Hun slog fjenden i stykker med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen og vores glorværdige sejre!
  Albina korrigerede sin partner og skød Yankee-flyet ned:
  - For den ariske kommunisme!
  Og begge piger brød ud i grin.
  Og de modtog den sjette grad af Ridderkorset, efter at have skudt mere end tusinde fly ned hver.
  Og Marseille, efter at have skudt yderligere fire tusinde fly ned, modtog Diamantstjernen af Ridderkorset af Jernkorset med platin-egblade og modtog sværd og diamanter. Amerikanerne løb bogstaveligt talt fra ham.
  I mellemtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tabte klart til den bedste fjende inden for teknologi og træning og brugte endda udenlandske divisioner.
  Kun "Superpershing" kunne trænge den tyske E-50 ind i siden. Fordelen ved en pistol og en kaliber på 90 mm og en løbslængde på 73 EL. Men på den anden side er skudhastigheden kun fire skud i minuttet mod tolv for den tyske E-50, og vægten på halvtreds tons er for stor til en motor på 500 hestekræfter. Ja, og rustningen er utilstrækkelig. I panden på den tyske hovedmastodont brød amerikanerne stadig ikke igennem. Og Fritz'eren havde også en E-75 med en 128 mm kaliber pistol og en 210 mm sidepansertykkelse under skråninger, med endnu bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekræfter.
  Så lige fra begyndelsen tabte USA. Kun T-93 kampvognen, mere præcist en selvkørende pistol, der vejede 93 tons, med en frontal pansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne bekæmpe de tyske mastodonter frontalt.
  Men køreegenskaberne for denne selvkørende pistol var ligegyldige, ligesom skudhastigheden var. Og tyskerne ødelagde det med fly.
  Så amerikanerne som helhed havde det ikke godt og tabte håbløst.
  Og de tyske tropper kom tættere og tættere på New York og Washington.
  Truman bønfaldt Hitler for fred.
  Men Führeren ønskede kun fuldstændig overgivelse uden nogen betingelser. Washington var omringet. Og nazisterne begyndte et angreb på den amerikanske hovedstad.
  Marseille modtog en særlig pris for fem tusinde nedskudte fly: Den store diamantstjerne fra Ridderkorset af Jernkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Og det er fedt.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede for en lysere morgendag. Og han vandt uden problemer.
  Pigen begyndte endda at skyde ikke kun med sine bare tæer, men også med de karminrøde brystvorter. Og det hjalp meget.
  Charlotte skød også ved at trykke sine rubin brystvorter på joysticket og kvidre:
  - Kommunismens storhed ligger i ikke at være en fisk, men en hval!
  Christina, skydende, trykkede på knapperne på joysticket, bemærkede:
  - Og vi tyskere vil bygge den største af kommunismen!
  Magda, der skød røde brystvorter mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Den lyseste kommunisme! Kun op, ikke et skridt ned!
  Gerda pegede på kanonen med sine bare tæer og vendte den amerikanske haubits med et velrettet skud, bekræftede:
  - For den ariske kommunisme!
  Efter Washingtons fald kapitulerede Amerika snart. Og det skete den 4. juli 1947.
  Så knuste nazisterne Japan, og den 15. maj 1957 angreb de USSR, det er nazisterne. Et håb for Alisa Selezneva!
  Og nu går Alices hold også ind i en afgørende kamp. Alisa Selezneva selv og hendes to venner og to venner. De iværksatte et angreb på Adolf Hitlers residens den 22. juni 1957.
  Alice smed en udslettelsesgranat med sin bare fod. Hun rev nazisterne og råbte:
  - Ære til kommunismen!
  Og hun slog nazisterne med en blaster.
  Aleksey Teterev skyder mod fjenden med strålekanoner og hvin:
  - Det bliver vores sejr.
  Og den tyske tank er bogstaveligt talt smeltet om. Og drengene skyder lyn fra deres øjne.
  Natasha Belaya skyder også mod fjenden. Og samtidig, uden videre, kaster hendes bare fødder med kolossal vægtig styrke en dødelig granat.
  Pigen skriger:
  - Ære til vores præstationer!
  Arkasha Sapozhkov er også til angreb. Drengen er fuld af begejstring. Da denne vederstyggelighed var tilladt i en parallel verden, betyder det, at den skal rettes.
  Den unge fighter slog ud med en laserpistol og sagde:
  - Til ære for patriotismens ideer!
  Masha Belaya er også varm i kamp. Pigen frigav en strøm af pulsarer og ildbobler, der kurrede:
  - Død over fascisterne!
  Og med bare tæer kastede hun også udslettelsesærter.
  De fem spredte sig ved at bruge deres evner i angrebet mod hele byen bygget til Hitler af Versailles.
  Og de skærer for eksempel en mægtig tank fra E-800-serien af kolossale proportioner. Og så begyndte de at ødelægge pyramideformede maskiner med kraftige kufferter. Medlemmer af de fem optrådte i kamp. Og meget modig.
  Aleksey Sapozhkov brugte et kraftfelt, der reflekterede Wehrmachts granater og bomber, og sprængte med en lammende stråle. Og tusindvis af fascister, en masse kampvogne og fly kollapsede.
  Natasha knirkede og gav ud:
  - Alle tror inderligt på sejr!
  Alexey Teterev gurglede:
  - Og jeg har noget hav, havet er knædybt! Og jeg kan klare alle bjerge!
  
  Mashka Belaya var enig i dette:
  - Faktisk på skulderen!
  Pigen så på en stridbar måde ud, især da hun ramte fascisterne med en strøm af udslettelse. Og nu kommer deres hold tættere og tættere på paladset, hvor Hitler er.
  Og hvad hvis pyramideformede kampvogne og anden fascistisk magt er i vejen?
  Nogle tyske biler er så enorme, at de ligner en ægte egyptisk pyramide. Men de kan ikke modstå en laserstråle.
  Og her er nazisterne og bruger disketter. Men de er usårlige fra granater og kugler, og ret svage mod en hyperlaser!
  Alice er til angreb, og igen bliver hendes bare tæer smidt ud, noget meget dødbringende. Pigen skriger:
  - Det smukke er langt væk, du er grusom mod nazisterne,
  Du er hård ved nazisterne, Alice skynder sig som en tank!
  Og blodet flød i en strøm, du er grusom mod nazisterne,
  Du er grusom mod nazisterne! Alice rammer en nikkel!
  Lyoshka Teterev, angribende, hviner og knurrer også. Drengen skyder fra en kraftig laser, afskærer nazisterne i divisioner og synger:
  - Du er selve perfektion, du er selve perfektion,
  Fra et smil til en gestus, ud over ros!
  Natasha Belaya, der skyder meget præcist mod nazisterne og spyr strømme af død med bare fingre af pigelige ben, opfanger aggressivt:
  - Åh, hvilken velsignelse, at vide, at jeg er perfektion,
  Vid, at jeg er perfekt! Vid, at jeg er perfekt!
  Arkasha, der skød med en kaskadesender og gav nazisterne specifikt på hornene, hvæsede:
  - Stalin, du er kammerat Stalin,
  Som altid er helten i gang!
  Masha Belaya, der skød mod nazisterne, sang:
  Han inspirerede os i svære tider,
  Efter at have gjort viljen stærkere stål ...
  Redde verden fra pesten
  Kære kammerat Stalin!
  Og pigen lancerede en destruktiv boomerang med sine bare tæer. Og en kæmpe pyramideformet tank på tre tusinde tons vendte.
  Alice, der skød mod nazisterne, summede:
  - I mange billeder, mål,
  I et uendeligt univers...
  Du åbnede den rigtige vej for os -
  Specificerer det for evigt!
  Og hendes bare fødder kastede igen meget passende den morderiske dødsgave. Pigen pressede fascisterne og meget energisk.
  Alexey Teterev, der kæmpede med nazisterne, sang:
  - Plasma sværd,
  Vil klippe dig...
  Brænder som en helvedes ild
  Laser stråle...
  Natasha Belaya, der skyder mod nazisterne og vasker deres biler både i himlen og på jorden til pudders, tweeted til støtte:
  Men tror du ikke
  Sådan redder du dit liv
  Tro mod kærlighed
  Du er til slutningen!
  Og med bare tæer, som om han kastede en gave af total død. Og det er virkelig, virkelig dødbringende. Og så meget ødelæggelse af disse nazister.
  Arkasha Teterev, der brændte brune onde ånder, kom tættere og tættere på Hitler. Aggressiv dreng, sang:
  - I sejren for kommunismens udødelige ideer ....
  Og nazisterne skråner.
  Masha Belaya, der skød præcist og slog nazisterne ud, bekræftede:
  - Vi ser fremtiden, vores land!
  Og hendes bare tæer kastede dødsærter.
  Alice, der knuste de fascistiske horder og brugte militære våben fra en fjern fremtid, knirkede:
  - Og et rødt skilt, vort Fædreland!
  Alexei Teterev, der væltede nazisterne og slog dem som kaniner, brølede for alvor:
  - Vi vil altid være uselvisk trofaste!
  Natasha Belaya er igen i et vildt angreb og brænder horderne af Det Tredje Rige, der har erobret stort set hele verden. Pigen er meget teknisk udstyret, og nazisterne kan ikke modstå hende.
  Her kastede hun en udslettelsesgave med sine bare tæer. Hun brændte en masse fascister og kurrede:
  - Ære til det store Rusland!
  Og igen er pigen i offensiven.
  Arkady Sapozhkov blæste en strøm af udslettelse. Slet en masse nazistiske soldater. Han spredte dem, rev dem fra hinanden og brækkede deres arme og ben af. Og river tårnene af kampvogne af.
  Den lille dreng kvidrede:
  - Ære til kommunismens æra!
  Masha Belaya blæser i et vildt angreb hovedet på nazisterne, slår en masse udstyr ud og brøler:
  - For planetens storhed!
  Og pigens bare tæer lancerer noget ægte og ekstremt dødbringende.
  Alice er til angreb og sådan en aggressiv og kæmpende pige. Alle bliver grundigt mejet ned. Og bygger ansigter og råber. Og taget på paladset ved Hitler tog og kollapsede.
  En gæst fra fremtiden hylede:
  - For den stærkeste kommunisme i verden!
  Og Alices bare tæer vil igen lancere noget så destruktivt, at nazisterne begynder at sprede sig. Og Alice vil selv tage den og synge:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på fascismen...
  Solen vil skinne klart,
  Lyser vejen for kommunismen!
  Lyoshka Teterev støttede pigerne ved at sende en dødbringende strøm af ødelæggelse.
  Drengen var i en vild lidenskab, som et udyr. Han angreb desperat fjenden og skreg:
  - Ære til Sovjets land!
  Og han slog nazisterne, som om de var koteletter.
  Natasha Belaya er også til angreb. Sletter Fritz i den vildeste lidenskab. Og mejer Führerens personlige vagt. Sådan en vidunderlig pige. Og kamp - nedbryder nazisterne grundigt.
  Og hendes bare tæer spreder morderiske dødsgaver.
  Natasha brøler:
  - I ideens navn!
  Arkasha Sapozhkov optræder også meget aggressivt. Og skyder, smelter Himmler.
  Så brølede drengen:
  - For vores storhed og sejr!
  Mashka Belaya optræder også på en stridbar måde. Og det ødelægger nazisterne i det væsentlige mere end kapitalistisk. Og hendes laserstråler, bare så stridbare, at nazisterne ikke kan flygte fra hende. Masha Belaya er en ekstremt krigerisk skønhed.
  Med sine bare tæer smider han en morderisk dødsgave og knirker:
  - For en ny kommunisme!
  Alice, der skyder mod fjender, blotter sine tænder og knirker i toppen af sine lunger og slipper gnister fra hendes øjne:
  
  Alt er nyt i kommunismen!
  Og til sidst omringede de Hitler. Med sine bare tæer klemte pigen Fuhrerens æg, og han råbte af smerte:
  - Jeg giver op!
  De fem tvang straks hovedfascisten til at stoppe angrebet på USSR og trække tropper tilbage fra Ruslands territorium. Det gik den bange Fuhrer med på.
  Det Tredje Rige brød derefter sammen, og store uenigheder begyndte mellem lederne af den fascistiske stat.
  Og Hitler blev taget til Moskva. Der blev han stillet for retten, og den 7. november 1957 blev fascist nummer et hængt på Den Røde Plads. Dette er slutningen på Hitler, og godt gået Alice!
  Og hele verden blev befriet fra fascismen på én gang, og USSR erobrede hele verden under Voznesenskys nye leder!
  Ære til kommunismen og USSR!
  
  
  UVENTET CHANCE
  Japan skulle med en chance på 90 procent have vundet Battle of Midway, og hun vandt det. Og så erobrede de tropperne fra den opgående sols imperium og Hawaii-øgruppen, besejrede amerikanerne og tog kontrol over Peru Harbour-basen.
  Nå, så tog japanerne og angreb Indien og truede også med at tage kontrol over det. Briterne i frygt tog og overførte en del af tropperne fra Egypten og opgav Operation Torch. Og Afrika var stille. På østfronten gik det som i virkelighedens historie. Tyskerne blev besejret ved Stalingrad og deres front kollapsede. Men i slutningen af februar og begyndelsen af marts gik Mainstein til modangreb. Sammenlignet med den virkelige historie havde tyskerne flere divisioner. Siden Hitler ikke overførte tropper til Afrika. Inklusiv tredive helt nye Tigre.
  Roen herskede i Afrika. Briterne rykkede ikke frem, amerikanerne, slået i Stillehavet, landede ikke i Marokko. Og flere divisioner, som Hitler i virkelighedens historie overførte til det sorte kontinent, blev brugt i et modangreb på østfronten. Og i luftfarten var endnu flere styrker involveret. Så der var ingen grund til at bruge på Afrika.
  Og som et resultat blev der påført de sovjetiske tropper mere skade, og tyskerne var i stand til at generobre ikke kun Kharkov, Belgorod, men også Kursk, og afbrød buen med det samme. Og den Røde Hærs tab var meget store.
  Off-road suspenderede imidlertid kampene. Og så var der pause - begge sider samlede kræfter. Tyskerne erklærede total krig i februar og øgede produktionen af våben. De forventede at tage teknisk overlegenhed. Indsamlede og styrker, og den røde hær. Og i Afrika var det så roligt, at Hitler besluttede at overføre den geniale kommandant Rommel til østfronten. Hvor i det hele taget var krigens skæbne afgjort. Desuden fortsatte amerikanerne og briterne med at lide nederlag efter nederlag fra Japan i Stillehavet. Og de var ikke op til Europa. Bombningerne af Det Tredje Rige ophørte praktisk talt, hvilket gjorde det muligt at øge produktionen af tanks og fly meget mere markant end i den virkelige historie. Så nazisterne er stærke. Og endda meget stærk.
  En af de nye kampvogne, udover "Tigrene" og "Panthers", var "Løven". Denne maskine ligner i formen "Panther" og "Tiger" -2. Hitler ønskede at bruge de nyeste kampvogne i kamp.
  Selvom der selvfølgelig var spørgsmålet om, hvor man skulle angribe. Führeren ønskede stadig at finde en chance for sig selv i Kaukasus. Nogle generaler sagde, at Moskva skulle tages først. Der var en idé og stormen af Leningrad. Til sidst sejrede synspunktet til at bryde igennem til Voronezh og rykke frem langs Volga til Stalingrad fra nord. Og fra siden af Taman-halvøen, bryder du igennem til denne by ved Volga fra syd, og bevæger dig i konvergerende retninger.
  Det vil sige, at Führeren længtes efter hævn. Nazisterne spildte ikke deres styrker i øst, hvor krigen frøs, samt frigav færre ubåde og, mens de fastfryste FAA's missilprogram, øgede de produktionen af kampvogne og fly betydeligt.
  Produktionen af Focke-Wulf maskinen steg særligt hurtigt. Hun var ikke kun en jagerfly, men hun kunne bære op til 1800 kilo bomber, spille rollen som frontlinjebombefly, og takket være kraftfulde rustninger og våben kunne hun også være et angrebsfly. Så Fritz vidste, hvad de lavede. ME-309, et hurtigere jagerfly og bedre bevæbnet, kom også med i serien. Samt Yu-288, som kunne bære op til seks tons bomber.
  Afvikling af nye våbentyper tog tid, og offensiven blev udsat flere gange. Desuden ønskede Hitler selv også at teste "Tiger" -2 i kampe og "Maus".
  Men det vigtigste er, at Fritzerne endnu ikke har forladt Afrika. Von Bock blev udnævnt til kommandør dér. Og modtog uventet alvorlige forstærkninger.
  Führeren forventede at vinde i Afrika og derefter indtage østfronten. Og stadig uventet og vendte tilbage Rommel. Efter at have overført de tropper, der forberedte sig på at angribe på Taman-halvøen, til Egypten.
  Der er allerede syv fredage i ugen.
  Og den 5. juli begyndte nazisternes store offensiv i Egypten. Den ottende italienske hær deltog også i det, som blev genopbygget og genoprettet efter nederlaget i Rusland.
  Som et resultat led Storbritannien et knusende nederlag. Rommel omgik sit forsvar i ørkenen og brød igennem til Nilen. Og nazisterne blokerede Suez-kanalen.
  Fritz's succes blev forklaret med, at de formåede at skabe en numerisk overlegenhed. Og også det faktum, at "Panther" og "Tiger", på det tidspunkt ikke havde lige tanke, tog op.
  Den Røde Hær ventede også indtil videre. Men Stalins tålmodighed brød, og den 1. august indledte sovjetiske tropper en større offensiv i Oryol-Kursk-Belgorod-retningen. Hårde kampe fulgte.
  Hitler flyttede efter sejren i Egypten tropper ind i Irak og erobrede det med støtte fra araberne sammen med Kuwait.
  Stalin besluttede at kaste en del af tropperne ind i Irak, men provokerede Tyrkiets indtræden i krigen. Osmanniske tropper åbnede den anden front og krydsede den røde hær.
  Tyskerne var i stand til at afvise de sovjetiske troppers offensiv. "Panther" viste sine bedste kampegenskaber i forsvaret. Og dårligt slå den Røde Hærs angreb af.
  Tyskerne forskansede sig også i Irak og Kuwait ved at få adgang til olie. Det dybe efterår er kommet. Nazisterne stolede på forsvar. Den nye Panther-2 blev lanceret i serien. Bevæbnet med en 88 mm kanon og mere pansret vejede den treoghalvtreds tons, men dette blev opvejet af en kraftigere 900 hestekræfter motor. Denne "Panther" -2 viste sig at være en meget farlig maskine. Tårnets frontalrustning nåede 150 mm, og skroget 120 mm i en hældningsvinkel på 45 grader. Og frontbeskyttelsen var meget god, sammenlignelig med "Tiger" -2, mens tykkelsen af sidepansringen var 60 mm under skråninger. Hvilket generelt er tilfredsstillende.
  Hitler holdt et tæt forsvar på østfronten. Frontlinjen var forholdsvis flad, og det var svært for Den Røde Hær at bryde igennem den. Og på efterretningsområdet var arbejdet generelt veletableret. Desuden gættede tyskerne generelt Stalins idé. Og han ramte stædigt på samme punkt og forsøgte igen at fordrive de tyske tropper fra Kursk og Orel.
  Kamp i luften viste, at ME-309 er et godt jagerfly, og dets kraftfulde våben giver dig mulighed for at skyde en sovjetisk maskine ned fra det allerførste opkald.
  I løbet af vinteren blev der ikke opnået noget væsentligt - Fritz afviste alle sovjetiske angreb.
  I 1944 modtog USSR nye kampvogne T-34-85 og IS-2. Men sidstnævnte viste sig ikke at være særlig vellykket og krævede forbedringer, og dets svage punkt var tårnets pande. T-34-85 havde også fejl. Dens tårn blev større og lettere at ramme, og antallet af granater i ammunitionsladningen blev reduceret.
  Vigtigst af alt lykkedes det tyskerne at etablere masseproduktion af Panther-2 og den forbedrede Tiger-2-model med en motor på tusind hestekræfter. Men her
  Führeren beordrede offensiven til at begynde i slutningen af maj. Og i retning af Voronezh, og Taman-retningen og fra Tyrkiet.
  Men voldsomme kampe viste, at den røde hær i høj grad var i stand til at styrke sig, og det var meget vanskeligt at bryde igennem dens forsvar. Desuden retfærdiggjorde musene, for store og tunge, ligesom løvetanken, sig ikke. Stalin forbød generelt udviklingen af tanke tungere end syvogfyrre tons. Mens den tyske "Panther" -2, som blev den mest massive tank med hensyn til serieproduktion, vejede treoghalvtreds tons.
  Og selvfølgelig pressede Fritz sovjetiske tropper grundigt på. Ikke desto mindre var de i stand til at kile ind i stillinger nogle steder. Især i retning af Voronezh.
  Det vigtigste, som Fritz'en havde, var selvfølgelig stærke biler. Især i juni 1944 kæmpede mere end tusind ME-262'ere allerede på den sovjetisk-tyske front. Ikke dårligt, og der var en mere avanceret modifikation af Focke-Wulf - TA-152, den viste sin effektivitet.
  Nazisterne, på bekostning af kolossale tab, nåede Voronezh, men stoppede.
  Kampene er meget blodige. Tyrkiske tropper omringede Jerevan, men kunne ikke tage det. I efteråret rykkede nazisterne langsomt frem langs Don. Og de brød igennem forsvaret af kolossal magt. Ikke desto mindre trak sovjetiske tropper sig tilbage ved udgangen af november ud over Don. Mistet en del af territoriet. Og de var hårdt pressede.
  De nye Arado-bombefly af jettypen rev bogstaveligt talt den Røde Hær fra hinanden. Og de bombede meget aktivt.
  Om vinteren var tyskerne i defensiven. I januar slog de de sovjetiske troppers offensiv tilbage. Det femogfyrre år begyndte med træfninger og i luften og massekampe.
  I luften greb tyskerne mere og mere initiativet. En mere avanceret modifikation af ME-262 X dukkede op, som udviklede en hastighed på over 1100 kilometer i timen. Og fem luftkanoner. Og fejede vinger. Og bedre knuste modstandere. Og XE-162 vinder alle. Også en meget manøvredygtig fighter og let.
  I maj 1945 brugte tyskerne de nye E-serie kampvogne, især den formidable E-25 selvkørende pistol, og den hurtigt skabte E-50. Den sidste tank var endnu ikke perfekt. Dens panser var lige så tyk som Tiger-2'eren, men med flere skråninger er tårnet mindre og smallere, skroget er lavere, og undervognen er lettere og mere fremkommelig. Motorer på 1200 hestekræfter. Og pistolen er 88 mm lang med en løb på 100 EL, og tolv skud i minuttet.
  Denne tank, på grund af det faktum, at motoren var placeret sammen med transmissionen, fik besparelser i højden af skroget på grund af krumtapakslen. Og gearkassen er placeret direkte på motoren. Tankens vægt var halvtreds tons, og den blev meget mobil og komfortabel til kamp. Og dens frontalrustning er fuldstændig uigennemtrængelig, for næsten alle kanoner. Skrogets hældningsvinkel fra vandret var 40 grader, og hældningsvinklen på tårnets pande med en tykkelse på 185 millimeter var halvtreds grader.
  Så de sovjetiske kanoner kunne ikke trænge igennem panden. E-50 viste sig at være en god banebrydende tank. E-25 selvkørende kanoner viste sig at være endnu mere perfekte, med en meget kraftig motor på 900 hestekræfter, med en vægt på seksogtyve tons.
  Hun var stærk i gennembruddet, og ret ihærdig.
  I Kaukasus var tyskerne i stand til at opnå et gennembrud. Sandt nok kunne Stalingrad ikke tages med det samme. Men så omringede tyskerne Groznyj og Ordzhonikidze. Og i august 1945 var de i stand til at bryde til Det Kaspiske Hav. Og de gjorde det meget dårligt.
  Stalin flippede ud, men han kunne ikke stoppe nazisterne. Han blev slået som en killing.
  Den nye tyske kampvogn E-75 viste sig simpelthen at være et chok for Den Røde Hær på grund af dens stærke beskyttelse fra alle vinkler.
  I september lancerede nazisterne et angreb på Volga-deltaet og et angreb på Astrakhan.
  Kampene trak ud ... Om vinteren erobrede tyskerne næsten hele Kaukasus. Efter at forsyningen af ammunition blev afbrudt, kunne den røde hær i denne region ikke holde ud i lang tid.
  I marts 1946 var Jerevan den sidste, der faldt. Og det viste sig at være et vindertræk.
  Det svækkede USSR var dødsdømt. Og Japan dominerer stadig Stillehavet og slår briterne og amerikanerne.
  Stalin tilbød Hitler en våbenhvile i tre år for at købe tid. Og på meget gunstige vilkår for Det Tredje Rige. Tilbagesendelse af alle krigsfanger uden nogen betingelser. Og betaling af erstatninger: mad og råvarer, især bomuld - Centralasien er stadig under USSR's kontrol.
  Hitler krævede også guld og forsyninger af bauxit. Og også at forråde nogle af de nyeste og mest moderne maskiner til fremstilling af våben.
  Stalin, der ville vinde tid for enhver pris, gik med til dette.
  Fred kom i maj 1946...
  Og tyskerne begyndte selvfølgelig at kæmpe i Vesten. Første offensiv i Afrika, det var ganske vellykket. Og luftkampen om England.
  Her var jetfly i offensiven. Og hun bombede og bombede. Og også kraftige diske, der slog briterne og amerikanerne ned.
  Amerikanerne bliver tæsket.
  Og nu, i december 1946, landede nazisterne i Storbritannien. Og de begyndte at fange hende.
  Ingen forventede, at Hitler ville beslutte sig for at lande om vinteren. Og han tog risikoen.
  Og han fik sejren. På kun to uger. Storbritannien faldt og Churchill flygtede til Canada.
  Året 1947 er kommet. Tyskerne indtager Island allerede i februar. Og Operation Icarus var en succes. Og her kommer fangstene fra hele verden.
  Tyskerne og japanerne rykkede nu frem mod Amerika. Fra Argentina, Brasilien, Venezuela og videre Panama. Med fremrykningen og gennem Canada, med landingen. Og kampagnen er meget vellykket.
  Men kommunikationsstrækningen forstyrrede forsyningen. Så i 1947 erobrede tyskerne og japanerne kun Latinamerika og kom ind gennem Mexico ind i de sydlige regioner af USA og gennem Canada ind i de nordlige regioner af Amerika.
  Og kampene i USA blev til total magt.
  Året 1948 er kommet. Tyskerne opnåede meget ved at knibe Amerika sammen med japanerne. Og de rykkede frem med kampe ...
  Amerikanerne var underlegne i forhold til nazisterne i både kvaliteten og mængden af tropper. Og der var ingen måde at modstå Wehrmacht. Nazisterne kastede sig ud i kampe og sorte, og arabere og indianere. Japanerne bragte også deres styrker i spil.
  Amerikanerne bukkede under langsomt, men sikkert ... Men i slutningen af september 1948 stormede tyskerne New York og Washington.
  Og den 9. november 1948 kapitulerede USA. Og den første del af Anden Verdenskrig sluttede.
  Stalin købte tid. USSR fik T-54 og IS-4 kampvogne. IS-7-tanken gik ikke i produktion på grund af dens høje omkostninger. Udviklet og maskiner MIG-15 og så videre.
  Men dette er ikke nok ... Hitler i 1949 kunne indlede en offensiv mod USSR om sommeren, men gik med til at forlænge våbenhvilen. Men selvfølgelig til gengæld for en meget tung hyldest, som USSR gik med til at betale.
  Mens tyskerne og japanerne fuldendte verden ved at erobre resten af landene, forsøgte Stalin at skabe et supervåben. Men forsøget på at skabe en atombombe mislykkedes.
  Stalin døde den 5. marts 1953. Han blev efterfulgt af Beria. I modsætning til den virkelige historie formåede lederen af USSR, der følte et sammenbrud, at efterlade et skriftligt testamente om en efterfølger. Og ingen er alligevel bedre end Beria. Ingen.
  Som det viste sig, tog Stalin ikke fejl.
  Da Hitler angreb Japan den 20. april 1954, foreslog Beria krig på Det Tredje Riges side.
  Führeren gik med på den betingelse, at USSR kun ville genvinde det sydlige Sakhalin og Kuriløerne.
  Beria blev tvunget til at gå med til dette. Dog med tungt hjerte. Nå, nu er begge monstre faldet over Japan.
  Og kampene udfoldede sig med stor spænding. Hitler ønskede at besejre Japan, før hun skabte atombomben.
  Det tredje rige brugte laservåbenskiver og pyramideformede kampvogne mod samuraierne.
  Den sidste bil var formidabel og uigennemtrængelig fra alle vinkler.
  Her rider Gerda og Charlotte på en pyramideformet kampvogn og skyder mod japanerne.
  De er piger, så funklende og ekstremt kæmpende til kolik i lysken. Og deres våben rumler som et orgel.
  Gerda sang og blottede sine tænder:
  - Knæk, knus og riv fra hinanden! Dette er livet, det er lykke!
  Charlotte, der havde smadret den japanske selvkørende pistol med et velrettet slag, var enig i dette:
  - Knæk, knus og riv fra hinanden! Dette er livet, det er lykke!
  Sådan kæmpede tyskerpigerne.
  Og her er sovjetterne, der kæmper på IS-10 kampvognen. De kvindelige krigere affyrer deres 122 mm kanon og synger:
  - Stalin bor i mit hjerte,
  Så at vi ikke kender tristhed ...
  Åbnede døren til rummet
  Stjernerne skinnede over os!
  Og Natasha smadrer en japansk tank med et præcist hit....
  USSR's og Det Tredje Riges hær er mere kampklar og teknisk udstyret. Ikke desto mindre fortsætter krigen, og med varierende succes.
  Men selvfølgelig mistede samuraien omkring en fjerdedel af deres territorium i de første to måneder.
  For de tre måneders hårde kampe endnu et kvarter. Sådan var den nådesløse krig.
  Sovjetiske tropper befriede den sydlige del af Sakhalin og bevægede sig videre langs Kuril-ryggen. Derudover kæmpede den tsaristiske hær også i Manchuriet. Og det er allerede ret smertefuldt.
  Sejrene fulgte efter hinanden. Og nye succeser og præstationer.
  Seks måneder senere, den 20. oktober 1954, havde Japan allerede mistet mere end halvdelen af sine besiddelser og var tydeligvis ved at tabe. Og hun foreslog i hemmelighed Rusland en alliance mod Det Tredje Rige. Men Beria afviste ham ...
  Ved nytår var mere end to tredjedele af territoriet i Land of the Rising Sun allerede gået tabt.
  Hirohito, der følte sig fordømt, tilbød Führeren en fordelagtig fred. Men han ville kun overgive sig.
  I januar 1955 fuldendte sovjetiske og tyske tropper japanernes nederlag i Kina. Og i februar blev samuraierne også slået i fjerne kolonier. I marts 1955 begyndte slaget i selve metropolen. Hun havde et meget voldsomt temperament.
  Tyskerne og russerne rykkede langsomt, men sikkert frem. I august faldt Tokyo, og den 3. september 1955 kapitulerede Japan.
  Der var endnu en pause i krigene. USSR kom tilbage til det sydlige Sakhalin og erobrede Kuril-ryggen. Ikke for meget. Men på den anden side faldt omfanget af den årlige hyldest til tyskerne.
  Imidlertid forblev Rusland det eneste territorium uafhængigt af Det Tredje Rige. Den 20. april 1958 fandt en flyvning til Mars sted i Det Tredje Rige. En imponerende præstation. Den ariske tankes triumf. Men dette var ikke nok for Hitler.
  USSR drillede stadig sin uafhængighed. Og desuden forsøgte han i stor hemmelighed at lave en atom- og brintbombe. Selvfølgelig forsøgte Hitler at trække den sidste "splint" ud, som han troede på planeten Jorden, for at fuldføre den verdensomspændende konsolidering.
  Og på Fuhrerens fødselsdag den 20. april 1959 begyndte en ny krig med invasionen af USSR. Leningrad var næsten omringet og havde kun kommunikation langs Ladoga-søen. Der er stadig et stykke vej til Moskva. Et eller andet sted ikke mere end tre hundrede kilometer. Tyskerne forsøgte ikke at angribe hende under den første krig.
  Og nu rykker de. Og vi bevægede os med stor entusiasme. De har laserstråleskiver og pyramideformede tanke.
  Den Røde Hær har kun T-54 kampvogne, de mest massive. T-55, som netop er begyndt at blive produceret. Og tanks IS-10, forældede IS-4, og den seneste, men slet ikke masseproducerede IS-12. Den sidste kampvogn har en 130 mm kanon og ligner IS-7. Dens vægt er omkring halvfjerds tons.
  Tyskerne har mere avancerede pyramideformede kampvogne. Besætning på to, med højtryks- og elektromagnetisk pistol i 88 millimeter kaliber, men ekstremt panserbrydende. Og rustningen er flerlags og uigennemtrængelig.
  Nazisternes luftfart er også meget bedre og mere perfekt end den sovjetiske. Især haleløse bombefly og jagerfly, samt diskoteker. Sidstnævnte udvikler en hastighed på op til ti lyde og har et laservåben. Og vigtigst af alt er de uigennemtrængelige for håndvåben.
  Da en laminær stråle flyder rundt om dem, og strømmen blæser alle skaller og kugler og fragmenter.
  Så tyskerne er på toppen. Og vigtigst af alt, de har mere styrke i mængde. Der er udenlandske afdelinger fra hele verden. Og de kæmper bevæbnet med mere avancerede maskingeværer eller angrebskarabiner.
  Nazisterne er endda bevæbnet med ultralydspistoler og maskingeværer med lasersigte eller varmestråler.
  Hvad kun Fritz ikke har. Der er også ballistiske missiler. Og ikke kun dette.
  Der er computere og vejledning og smarte bomber. Og vejledning om radarer, og om lyd og om varme. Og Fritz kan bruge tanke, der bevæger sig under jorden med øvelser, og ubåde til én person. De har også små enkeltsædede tanke, hvori veltrænede og veltrænede børn kæmper.
  Naturligvis er kræfterne ekstremt ulige. Og på samme tid, til angrebet på USSR, samlede Hitler kun hundrede millioner soldater og officerer i det første lag. Og i Sovjetrusland er hele befolkningen, inklusive babyer, lidt over hundrede millioner. Og i hæren var det muligt at samle, alle tropper ikke mere end femten millioner. Og de er ikke den bedste kvalitet. Det eneste er, at der blev gravet en masse defensive linjer op.
  Og selvfølgelig brød nazisterne, efter at have gået i offensiven og havde en overvældende overlegenhed i styrker, næsten øjeblikkeligt igennem forsvaret. Og de bevægede sig uden at stoppe. Og ti dage senere omringede de Moskva. Og så begyndte denne krig.
  Men den 1. maj 1959 styrtede Hitler uventet ned med sit fly. Og det ændrede magtbalancen. Og i det tredje rige begyndte en alvorlig kamp om magten. Hvad gav USSR en uventet chance for frelse.
  
  STALIN VÆLDTE
  Stalin blev væltet af sit eget militær i oktober 1941. Nå, det var forståeligt, den forhadte kaukasier havde allerede fået alle. Ja, han blev ikke tilgivet for undertrykkelse. Militæret var utilfredse, og især Zhukov. Molotov støttede også plottet, og Beria blev skudt på stedet. Stalin blev hastigt forsøgt og skudt.
  Men alt dette førte til forvirring blandt militæret, og tyskerne var i stand til at indtage Moskva. Molotov flygtede til Kuibyshev. Mange soldater deserterede og overgav sig. Japan angreb USA, derefter gik Fuhrer ind i krigen. Og samuraien invaderede Fjernøsten.
  Molotov tilbød under disse forhold fred til Fritz. Hitler gik med til at returnere Moskva i bytte for Kaukasus. Derudover blev høje erstatninger tildelt USSR. Jeg måtte give både Leningrad og Arkhangelsk.
  Nazisterne slap deres hænder løs mod øst og skiftede til USA og Storbritannien.
  Führeren truede Franco med besættelse, og Generalissimo gik med til at tillade tyske tropper at passere gennem hans territorium. Gibraltar blev stormet af tolv udvalgte tyske divisioner. Og han blev taget på tre dage, hvorefter nazisterne gik ind i Marokko og begyndte at besætte Afrika. En del af de tyske tropper gennem Kaukasus og Iran gik til Indien og Mellemøsten. Og de tog over.
  De engelske tropper var meget mindre og mindre godt bevæbnede. Og kolonidelingerne ville slet ikke kæmpe. Massivt overgivet. Og tyskerne erobrede den ene koloni efter den anden. Briterne tabte også på grund af strækning af kommunikation og mindre disciplin af tropperne. I løbet af det 42. år erobrede Det Tredje Rige Norden og en del af midten af Afrika, Mellemøsten og Indien og sluttede sig til japanerne.
  Og i februar treogfyrre, efterfulgt af en landing i Australien. Og så angrebet på Sydafrika.
  Således erobrede nazisterne næsten alle britiske kolonier og herredømme.
  Churchill bad fejt om fred. Hitler nægtede, så han tog allerede alt. Og i juni 1943 fulgte en amfibielandgang i Storbritannien.
  Fire skønne piger: Gerda, Charlotte, Christina og Magda. De kører i en eksperimentel tank - "Panther" -2.
  Piger er selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Deres tank fløj ud af bestandene og gik til kysten. "Panther" -2 er i princippet en god tank. Skrogets frontpanser er 100 mm, tårnet er 120 mm, siderne er 60 mm, og hovedkanonen er 88 mm 71 EL. Sådan en pistol rammer britiske kampvogne, selv Churchills, på lang afstand.
  Gerda trykkede ved hjælp af sine bare tæer på pistolknappen og tæskede de britiske kampvogne.
  Hun ramte bilen og sang:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, den aggressive hund. Også skød mod fjenden. Hun brød igennem frontalrustningen på Churchill og spindede:
  - For vores glorværdige sejre!
  Og hun skød også med bare fødder.
  Så kvidrede denne pige:
  - Nå, jeg tærsker dig!
  Christina er et meget præcist skud. Hun brød rustningen til ødelæggelsen, som de gav nogle penge.
  En rødhåret kriger med gyldent hår kvidrede:
  - For det tredje rige!
  Og igen lancerede hun med bar fod noget, der er fatalt. Og hvor er briterne mod tyskerne. Fritzerne har stærkere udstyr, bedre personale.
  Så skød Magda og skar modstanderne. Og med sin bare fod rettede hun pistolen mod fjenden. Og skød med brutal kraft.
  Krigeren knirkede og knurrede:
  - For verdens Højere magt!
  Pigen var så funklende her. Og tæskede modstandere. Ja, forgæves kontaktede premierminister Churchill Det Tredje Rige. Hvem gik han op imod? Det var et knusende slag.
  Der er selvfølgelig ingen modtagelse mod Gerda. Hun er en pige med kolossal styrke.
  Og igen vil han skyde med sin bare fod, og han vil knuse briternes masse.
  Dernæst vil Charlotte skyde med sine bare tæer. Og så slår han mod Cromwell. Ja, briterne får hornene grundigt.
  Charlotte kaglede.
  - Jeg er den sejeste person i verden!
  Christina skyder også præcist på fjender. Hun er en pige med stort potentiale. Og hvis den skyder, skyder den.
  Og hendes skaller sendt af bare fødder er så dødbringende. Og krigeren hylede:
  - For de højeste præstationer!
  Magda tog den også og slog briterne til fulde. Brug dine bare ben. Besejrede de britiske tropper og knirkede:
  - Det hele bliver så kolossalt!
  Så viste krigeren hendes tunge.
  Kort sagt, pigerne her er meget seje. Og slet ikke dumt. Og med bare hæle retter de løb mod engelske kampvogne og selvkørende kanoner.
  Kort sagt lykkedes landingen. Tyskerne slog også briterne i luften. Det nye ME-309 jagerfly viste sin fuldstændige overlegenhed over fjenden. Ligesom Focke-Wulf. Hvilket skræmte briterne.
  Kort sagt, da London blev omringet. Og Churchill forsøgte at flygte. Men det var der ikke.
  To tyske kvindelige piloter Albina og Alvina skød alle eskorteflyene ned og tvang Churchills liner til at lande. Den stolte premierminister blev tvunget til at knæle ned og kysse skønhedens bare fødder. Han kyssede Churchill, benene på både Albina og Alvina. Og fødder, og fingre og hæle. Derefter blev hans piger - Storbritanniens premierminister tvunget til at slikke deres barm af Venus. Som pigerne elskede.
  Sådan er de røvhuller.
  Storbritannien er faldet. Og Fritz på en hvid hest, triumf.
  Adolf Hitler meddelte højtideligt:
  - Jeg tog flere hovedstæder end Djengis Khan!
  Det er kun tilbage at besejre USA. Men dette tager noget tid.
  Hele 1944 forløb i en udveksling af slag i luften og søslag. Tyske ubåde forbedrede sig og blev bedre end amerikanske. Eller rettere sagt, de var allerede bedre, deres overlegenhed var simpelthen ved at blive total.
  Führeren, som de siger, øgede hans momentum. ME-262 jetjagere og ubåde drevet af brintoverilte dukkede op i serieproduktion. Så Fritz har nu en masse ressourcer. Og det inkluderer mennesker.
  Slagskibet Bismarck blev bygget igen i et accelereret tempo. Den blev lanceret i marts 1944. Det nye skib var dobbelt så stort med hensyn til forskydning som det forrige og tre gange kraftigere våben. Hangarskibe blev også bygget, og meget magtfulde.
  Et hangarskib, der var i stand til at transportere et hundrede og tyve fly og med et strømlinet skrog, blev søsat i januar 1945.
  Det Tredje Rige forberedte sig på at springe. Året 1945 kom ... Den amerikanske flåde led store tab. Og Japan pressede også fra vest på USA. Tyske fly blev mere og mere perfekte, sedlerne steg.
  For eksempel kaldte to piloter fra Det Tredje Rige - Albina og Alvina dem A - en firkant, de scorede konti meget hurtigt. Huffman har indtil videre haft rekorden. I juni 1945 bragte han sin konto til fire hundrede biler og modtog som et resultat Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og dette er den femte grad.
  Men Albina og Alvina var allerede ved at indhente ham. Med over 300 nedskudte køretøjer hver modtog de jernkorsets ridderkors med egeblade af sølv, sværd og diamanter. Men nu nærmede de sig allerede fire hundrede. Og de ville ikke stoppe.
  Her pressede Albina sine bare tæer på ratpedalerne og kvidrede:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og skød et par amerikanske fly ned.
  Alvina, der fortsatte med at skyde, tæskede også. Hun skød to amerikanske hærfly ned med sine bare fødder og knirkede:
  Vi er legemliggørelsen af had!
  Pigerne gik fra hinanden. De er meget adrætte i kamp.
  Albina affyrede sin kanon og hvæsede:
  - Ære til Fædrelandet - pisken!
  Alvin var enig i dette:
  - Kæmpe herlighed!
  Tyskerne pressede amerikanerne meget hårdt. Og de tog kvaliteten af deres luftfart.
  E-50 viste sig at være en god udvikling. Denne kampvogn viste sig med en panserbrydende og hurtigskydende kanon. Og med god frontal beskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste sig at være et udyr af en maskine.
  Tyskerne bosatte sig i det 45. år i Grønland og skabte fodfæste i Canada. Samtidig vandt det tyske diplomati Brasilien over på sin side sammen med Argentina, der længe havde været lydigt. Og forfremmelsen begyndte fra de sydlige brohoveder.
  Året 1946 blev afgørende. Tyske og japanske tropper invaderede Mexico og erobrede næsten hele Canada og invaderede også Alaska. Og så blev fjendtlighederne endelig overført til USA. På dets territorium begyndte virkelige kampe at finde sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske kampvogne i E-serien sig at være meget farlige og kampkøretøjer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascisterne har sådan en styrke.
  Især når Gerdas kampvognsbesætning er til angreb og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og hurtig. Hun har en løbslængde på 100 EL og en pistolkaliber på 105 mm. Hvis sådan en pistol udhuler.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer, affyrede et projektil, ramte fjenden præcist og knirkede:
  - Ære til det tredje rige!
  Charlotte, denne rødhårede pige tæskede også med sine bare tæer mod amerikanerne og kvidrede og blottede sine tænder:
  Ære til vores uovervindelige tropper!
  Kristina bankede også på sine kvikke, mejslede ben med sine bare fingre og råbte:
  - Ære til Wehrmachts heltemod!
  Magda, der brugte de lange yndefulde fingre på sine bare ben, tæskede og hvinede også:
  - Ære til den uovervindelige Wehrmacht!
  Og fire piger vil tage det og brøle på toppen af deres lunger:
  - Vi er rigtige ørne, og fulde af heltemod! Og vi flyver som fugle, sønner af det tapre moderland!
  Gerda skød igen med sine bare tæer. Hun ramte den amerikanske bil og hvæsede:
  - Nej, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skød mod den amerikanske bil, rev dens tårn af og kvidrede:
  - Selvfølgelig er døtre meget heroiske!
  Christina slog sin modstander. Hun gennemborede fjenden gennem og igennem og hvæsede og blottede sine tænder:
  - Vi er dødens rigtige maskiner!
  Magda skød også mod fjenden. Hun brækkede fjendens rustning, ramlede fjendens pande og råbte:
  - Og vi er de mest perfekte maskiner i verden!
  Og pigerne hylede i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, kampvognene suser frem! Divisioner af det tredje rige byder de modige mennesker velkommen!
  Kort sagt gjorde tyskerne det virkelig godt, og deres tropper scorede den ene sejr efter den anden.
  USA har selvfølgelig en stærk økonomi, men de tabte i forhold til teknologi. Især kampvogne og jetfly. Tyskerne havde allerede ME-262 X i serieproduktion, og dette fly var både overleveligt, hastighed over 1150 kilometer i timen og bevæbnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke modstå en sådan maskine.
  Tyskerne havde også en XE-262 fugl, let at fremstille, næsten udelukkende lavet af træ, meget let og manøvredygtig. Men XE-262 var på grund af sin for lave masse og høje hastighed svær at styre og krævede meget dygtige piloter. Men han var fantastisk til Huffmans stil, som virkede i tilnærmelse. Og på tæt hold knuste han amerikanerne.
  Men udover Huffman var der også to piger, der optrådte: Albina og Alvina. De overskred hver især tre hundrede nedskudte fly og modtog jernkorsets ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter. Ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter har indtil videre kun Huffman, der skød mere end fem hundrede fly ned, og Rudel, det legendariske angrebsfly, slået mere end fem hundrede kampvogne og mange andre landmål ud. Og sytten flere fly.
  I Det Tredje Rige godkendte de også sjette grad af Jernkorsets ridderkors med platin-egblade, sværd og diamanter, til dem, der når tusinde nedskudte fly, eller det samme antal knuste kampvogne.
  Dette ridderkors skulle have været fastgjort med mindst hundrede diamanter, og det ville have været større end andre ridderkors. Så prisen var ikke kun hæderlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyver hen over himlen. De skyder deres Yankee-fly ned og synger gennem tænderne:
  - Smukke piger,
  Gode venner...
  Ville være formidable fyre -
  Og flotte spark!
  Albina rettede flypistolen ved hjælp af sine bare tæer, dunkede amerikaneren og knirkede:
  - Lys af muntre øjne!
  Og blinkede til sin partner. Hun afskar sin modpart. Hun slog fjenden i stykker med sine bare tæer og kvidrede:
  - For kommunismen og vores glorværdige sejre!
  Albina korrigerede sin partner og skød Yankee-flyet ned:
  - For den ariske kommunisme!
  Og begge piger brød ud i grin.
  I mellemtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tabte klart til den bedste fjende inden for teknologi og træning og brugte endda udenlandske divisioner.
  Især Yankees har den vigtigste Sherman tank. Nå, hvor er han imod den vigtigste tyske E-50. Nazisternes maskine havde en frontalpanser på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vægt på halvfjerds tons med en motor på 1200 hestekræfter med et motorboost.
  Det skal bemærkes, at Sherman ikke engang kunne trænge ind på den tyske side, da rustningen på E-50 er skrånende. Selv en Sherman med en sytten fods pistol, en Firefly, tog ikke rigtig en tysker om bord. Men denne tank var ikke massiv.
  Og tyskerne tog selvsikkert den amerikanske kampvogn fra fem kilometers afstand. Desuden har han en høj silhuet. Amerikanerne havde Pershing noget bedre. Men denne kampvogn var ikke så massiv som Sherman, og stadig var dens 90 mm pistol ikke nok til en effektiv kamp.
  Kun "Superpershing" kunne trænge den tyske E-50 ind i siden. Fordelen ved en pistol og en kaliber på 90 mm og en løbslængde på 73 EL. Men på den anden side er skudhastigheden kun fire skud i minuttet mod tolv for den tyske E-50, og vægten på halvtreds tons er for stor til en motor på 500 hestekræfter. Ja, og rustningen er utilstrækkelig. I panden på den tyske hovedmastodont brød amerikanerne stadig ikke igennem. Og Fritz'eren havde også en E-75 med en 128 mm kaliber pistol og en 210 mm sidepansertykkelse under skråninger, med endnu bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekræfter.
  Så lige fra begyndelsen tabte USA. Kun T-93 kampvognen, mere præcist en selvkørende pistol, der vejede 93 tons, med en frontal pansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne bekæmpe de tyske mastodonter frontalt.
  Men køreegenskaberne for denne selvkørende pistol var ligegyldige, ligesom skudhastigheden var. Og tyskerne ødelagde det med fly.
  Så amerikanerne som helhed havde det ikke godt og tabte håbløst.
  Og de tyske tropper kom tættere og tættere på New York og Washington.
  Truman bønfaldt Hitler for fred.
  Men Führeren ønskede kun fuldstændig overgivelse uden nogen betingelser. Washington var omringet. Og nazisterne begyndte et angreb på den amerikanske hovedstad.
  Gerdas kampvognsbesætning kæmpede for en lysere morgendag. Og han vandt uden problemer.
  Pigen begyndte endda at skyde ikke kun med sine bare tæer, men også med de karminrøde brystvorter. Og det hjalp meget.
  Charlotte skød også ved at trykke sine rubin brystvorter på joysticket og kvidre:
  - Kommunismens storhed ligger i ikke at være en fisk, men en hval!
  Christina, skydende, trykkede på knapperne på joysticket, bemærkede:
  - Og vi tyskere vil bygge den største af kommunismen!
  Magda, der skød røde brystvorter mod sine modstandere, udsendte aggressivt:
  - Den lyseste kommunisme! Kun op, ikke et skridt ned!
  Gerda pegede på kanonen med sine bare tæer og vendte den amerikanske haubits med et velrettet skud, bekræftede:
  - For den ariske kommunisme!
  Efter Washingtons fald kapitulerede Amerika snart. Og det skete den 31. januar 1947.
  Anden Verdenskrig er forbi. Og Hitlers magtovertagelse faldt sammen med Amerikas kapitulation.
  Der så ud til at være en lang periode med fred. Faktisk er alle krige forbi, USA er taget til fange, og hvad mere kan man ønske sig? Men der var endnu en supermagt med kolonier: Japan. Og Hitler ville også erobre den.
  20. april 1953 begyndte en ny krig for genopdelingen af verden. USSR eksisterede stadig i en afkortet form. Militæret, der kom til magten efter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregering. Denne leder formåede delvist at genoprette den russiske økonomi. Og han tilbød Hitler USSR's deltagelse i krigen mod Japan. Han indvilligede, men på betingelse af, at Rusland kun ville returnere Primorye, Sakhalin-øen og Kuril-kæden, som tidligere var fanget af samuraien.
  Så Voznesensky fik en ny chance for at genoplive USSR og delvist rehabilitere imperiet.
  Kampene udfoldede sig i fuld kraft.
  Alenka og hendes hold kæmpede på en ny, eksperimentel T-11 kampvogn. Denne bil var tung og godt beskyttet. Dens frontalrustning nåede 300 millimeter med en maskinvægt på otteogtres tons og en 130 mm kaliber kanon. I mellemtiden er hovedtanken T-54 stadig i USSR, hvilket heller ikke er dårligt overhovedet.
  Og Alenka og hendes partner skyder fra en kraftig pistol på lang afstand. Japanerne har selvfølgelig deres egne biler. Her er især E-75, kopieret fra den tyske model på licens. Men denne tank er allerede noget forældet.
  Og Alenka slår ham ud med sine bare tæer. Og hun sender projektilet nøjagtigt ende-til-ende.
  Pigen kvidrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjerterne!
  Dette er faktisk en skønhed af højeste standard.
  Anyuta skyder også med sine bare fingre af mejslede ben og knirker:
  - Jeg er en meget sej kriger, og det er som en urdukke!
  Alla fyrer også på skift. Denne pige tæskede samuraien og sagde:
  - I lysets, varmen og vindens navn!
  Og selvfølgelig at bruge bare fødder.
  Og så landede Maria. Hun er en pige med enorm åndelig styrke. Hun smadrede en japansk tank og kvidrede:
  - For mægtig kommunisme!
  Og bukkede under for hendes bare hæl.
  Og til sidst skød hun ved hjælp af en bar fod og Marusya. Pigen ramte fjenden og hvæsede:
  - Ære til æraen af en bedre verden!
  Og hvordan hun fløjter ... Dette er virkelig en meget sej pige.
  Den sovjetiske kampvognsbesætning gør et godt stykke arbejde og henter regninger. Piger tager selvfølgelig hurtigt føringen. De har også den bedste bil til den røde hær.
  Og Gerda kæmper på en pyramideformet kampvogn. Denne bil er allerede mere avanceret og har kun to besætningsmedlemmer.
  De skyder sammen med Charlotte mod japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda trykkede på joysticket med sine bare tæer og ramte den japanske bil og hvæsede:
  - Og samuraien fløj til jorden under presset af stål og ild!
  Charlotte skød også mod hende ved at bruge de bare fingre på hendes mejslede ben og hvæsede:
  - Men vores Wehrmacht fra taigaen til det britiske hav, alle er millioner af gange stærkere!
  Magda og Christina kæmper i en anden pyramideformet tank.
  Terminator-piger er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyder Christina, bruger sine bare tæer og slår japanerne.
  Så skriger han:
  - Vores æra med sejre forude!
  Magda skyder også på fjenden. Nedbryder tårnet fra samuraien og hviner:
  - Og præstationerne venter endnu køligere!
  Og igen, med bare tæer, profiterer han på systemet, og ødelægger fjender.
  Ja, der er piger, der vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Krigerne overvandt fjenden og tog gradvist opad.
  Japan tabte. Og tyskerne brugte et formidabelt våben - diskoteker.
  Disse flyvende tallerkener kendte ikke lige.
  Her kæmper Agatha og Adala på en diskette. Krigere styrer maskinen ved hjælp af joysticks og implementerer denne mest kraftfulde enhed. Og så knuser de modstandere. Og de rammer med varmestråler fra luften. Bogstaveligt talt ødelægge rivalernes magt.
  Agatha skyder mod fjenden og brøler:
  - Gal min passion!
  Og med en bar, rund hæl, som om man trykker.
  Adala, der skyder på fjender, erklærer selvsikkert:
  - Det er kun magt!
  Og han bruger også sine bare tæer mod fjenden.
  Pigerne spredte sig virkelig. Og sådan, lad os sige lige kæmpende skønheder.
  At der næsten ikke er noget tilbage af Japan.
  Landet med den Rising Sun var ved at tabe. Og ak, det virkede næsten håbløst.
  Samuraien stod over for teknologisk overlegenhed. Og en meget seriøs modstander i forhold til operationel planlægning.
  Japan besejrede Rusland i sin tid, men nu tabte det til koalitioner.
  I slutningen indledte Det Tredje Rige endda et atomangreb på øerne, og den opgående sols land kapitulerede.
  Som et resultat blev erobringen af kolossale lande fuldført. Det tredje rige kæmpede dog lidt mere i Latinamerika og gennemførte yderligere beslaglæggelser af territorium.
  Men når hele verden er under Det Tredje Rige, driller det stadig frie USSR Führeren.
  Og den 20. april 1957 begynder aggressionen mod Rusland. Og kolossale kræfter rykker frem mod USSR.
  Hvad kan Den Røde Hær regne med under disse forhold? Kræfterne er allerede meget ulige.
  Men tilsyneladende har russere og andre nationaliteter stadig nogle beregninger.
  Og de kæmper rigtig hårdt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kæmper mod nazisterne.
  Piger traditionelt barfodet og i bikini. Og dette er deres trosbekendelse. De kæmper med vild vildskab.
  Natasha, der skyder fra et maskingevær, bemærker:
  - Hvad er vi gode til, at vi forstår at kæmpe!
  Zoya, der skød mod fjenden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastede en granat med sine bare tæer.
  Augustina skriblede til nazisterne med et maskingevær og råbte med stor spænding og kastede en granat med sin bare hæl:
  - Jeg er ondskabens ødelægger!
  Svetlana, der også skød mod fjenden og skød præcist, mejede fjenderne ned og kastede en pose sprængstof med sin bare fod, på grund af hvilken tanken vendte, udsendte provokativt:
  - Jeg vil male Det Tredje Rige til pulver!
  Og pigen stak tungen frem igen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kæmpe mod næsten ethvert monster. Og endda Hitlers.
  Natasha, der skød mod nazisterne og forsvarede Moskva, sang:
  - Vi er knust af hordens åg,
  Vi er undertrykt af de vantros åg ...
  Zoya, der skød mod Fritz'en og affyrede sine bare tæer med fødderne, udstødte en morderisk fløjte:
  Men det koger i vores årer
  Slavernes himmel ...
  Augustina, der skød mod nazisterne og handlede meget energisk og gav en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de vidunderlige kyster,
  Til kysten af Kolyma ...
  Svetlana sang med vild passion og legede med benmusklerne, og pressefliserne gav ud:
  Alt dette er vores jord,
  Alt dette er os!
  Og her var pigerne, må jeg sige, med stor indbildskhed og kolossal aggression.
  Ingen kan stoppe dem, intet kan besejre dem. Onde hun-ulve knuser fjenden, onde tigre hylder heltene.
  Eller måske heltinder. Her er de gambling piger af den højeste flyvning af en fugl.
  Og hvis de kæmper, så fra hjertet....
  Og Alenka med sin besætning på T-13 kampvognen. En maskine, der er klar til at modstå de tyske, pyramideformede sammensætninger. Pigen skyder på fjenden og synger:
  - Vores kampvogne, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til det nordlige hav!
  Vi vil rive dig fra hinanden, tro Judas,
  Det frygtelige udyr vil blive ødelagt!
  Anyuta bekræftede med raseri og skød også mod fjenden ved hjælp af hendes bare tæer:
  - Jeg vil rive fjenden og male dem til pulver.
  Alla skiftedes til at angribe fjenden ved hjælp af hendes bare tæer og kvidrede:
  - For den røde kommunismes storhed!
  Maria tæskede også fjenden, lavede et velrettet skud med sin bare underekstremitet og brølede:
  - For smukke sejre!
  Marusya bevægede også ved hjælp af sine bare tæer fjenden, som om hun ramte ham, og råbte:
  - For kommunismens højeste ideer!
  De fem bekæmpede nazisterne som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kæmpede også i himlen. Især Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kæmpede som episke kvindelige helte. Ved hjælp af bare tæer sendte de luftprojektiler. De ramte fjenderne meget passende.
  Anastasia trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen, slog fascisten og kvidrede:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnøgne Akulina skød mod fjenden ved hjælp af jordbærnipler:
  - Ære til Sovjetunionens helte!
  Det er varme og stærke piger her. Hvordan de kæmper som rigtige udyr. Og de har overmenneskelig lidenskab og kolossal styrke.
  Anastasia, der knuste nazisterne, sang:
  - Over den uheldige planet hang,
  Onde Fritz syder mørke...
  Besætteren hader sin økse,
  Skærp og hug hovedet af!
  
  Han er dog ikke en bonde,
  Og gå ikke for evigt under åget ...
  Forvandler onde fjender til ildsjæle,
  Vil blive verdens hersker!
  Og så er der Elizabeth på T-55 kampvognen. En maskine med en kraftigere 105-millimeter kanon end T-54 og klar til at bekæmpe fjender.
  Piger i tanken, selvfølgelig i kun én bikini.
  Elizabeth trykkede på joysticket med sine bare tæer, skød ret præcist mod fjenden og kurrede:
  - For kommunismens Rusland!
  Så skød Ekaterina på skift og brugte den skarlagenrøde brystvorte til at skyde.
  Hun ramte den nazistiske kampvogn og kurrede:
  - For succes med at opbygge kommunismen!
  Elena skød også mod sin modstander med sine bare tæer. Hun smadrede tønden på en pyramideformet tank, gjorde det hele passende.
  Så kvidrede hun:
  - Det lyseste vi vil have kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selvom hun normalt bare er en chauffør. Men pigen ramte meget præcist og slog næsen af den nazistiske kampvogn.
  Så kurrede hun:
  - Vores kommunisme er lysere end solen!
  Pigerne på tanken er barfodede og i bikini ser meget smukke og karismatiske ud. Og de har bryster med sådanne skarlagenrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glæde;
  Lad os knuse åget, tro fascismen,
  Om nødvendigt flytter jeg bjerge....
  Der vil komme en æra, kommunismens æra,
  Jeg vil flyve til himlen med en sang!
  Og igen vil pigen med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på joystick-knappen og ramme nazisterne.
  Så Fuhreren vil ikke finde det lidt.
  Med sådanne piger er det klart, at USSR stadig er i live, og Hitler kan ikke bryde det så let.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"