Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Cluiche Stalker Gan Rialacha

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Buaileann cailíní atá thar a bheith neamhghnách le stalker, gnáthfhear. Agus tá sárchumhachtaí acu agus cuacha fionnuara den sórt sin. Níl na cailíní seo ach super agus hyper.

  . Cluiche Stalker GAN RIALACHA
  ANÓTÁIL
  Buaileann cailíní atá thar a bheith neamhghnách le stalker, gnáthfhear. Agus tá sárchumhachtaí acu agus cuacha fionnuara den sórt sin. Níl na cailíní seo ach super agus hyper.
  . CAIBIDIL #1
  Caithfidh go raibh sé tuairim is tríocha soicind sular stop an buzzing i mo chluasa. Shéid sé an-deacair. Caitheadh sé cúpla méadar ar ais, níos gaire don imeall an swamp, áit ar bhraith sé stench vile tús a penetrate a scamhóga.
  D'ardaigh sé a lámh, bhain sé a cheann, ag seiceáil an raibh aon rud míchineálta ann i bhfoirm poll as piléar nó blúire greamaithe. Ach bhí gach rud in ord, dá mba rud é go raibh a leithéid infheidhme ar chor ar bith sa stát nuair nach féidir leat a ardú, agus go n-eascraíonn aon ghluaiseacht pian den sórt sin gur féidir leat bás a fháil go neamhdheonach de bharr turraing phian.
  Shnámh ciorcail roimh mo shúile, phionnaigh mo chliabhrach agus shroich mo lámh láithreach go dtí mo phóca, áit a raibh trealamh garchabhrach le steallaire. Is ar éigean a d"fhéadfadh neart a bheith go leor le haghaidh níos mó, ach ag an nóiméad sin bhí sé ar a laghad rud éigin.
  Tar éis dó an druga riachtanach a fháil, chuir an stalker an tsnáthaid lena neart deiridh agus bhrúigh sé an t-ábhar go léir amach, ag mothú mar a scaip an leacht agus an chumhacht trí na veins, ag glanadh an intinn agus ag líonadh na matáin le fuinneamh.
  Is gearr go bhfeicfeadh sé go hiondúil cheana féin, tháinig laghdú de réir a chéile ar an bpian ina chliabhrach, agus ar deireadh d"éirigh leis éirí suas agus a fheiceáil go raibh sé ina luí an uair seo i lár giolcacha, stink agus salachar. Caitheadh an t-arm ar ais ag an pléascadh beagán eile. Ní raibh aon créacht infheicthe ar an gcorp, agus níor éirigh lena iarrachtaí go léir rud éigin a fháil ar a laghad a dheimhnigh an pian a bhraith sé roimh an instealladh. Bhí sé slán, cé gur beag dented.
  Bhí an t-aer sáithithe leis an mbás. Braitheadh le gach anáil agus leis an gcuid den aer a chuaigh isteach ina scamhóga agus é ag sracadh ar a arm agus a chonaic trí bhalla na bplandaí liatha agus an fhéir riasc roinnt coirp stalcairí ina luí díreach os comhair a súl. In aice láimhe, chualathas caoineadh na bréige madraí agus roinnt créatúir eile, ag caoineadh, an-ghar don áit seo. Boladh fola agus feoil úr, bhí siad ar tí a bheith anseo.
  Sheiceáil an fear an iris go frantically - ba chóir go mbeadh go leor cartúis ann ar feadh cúpla nóiméad, ach amháin más rud é nach raibh na créatúir swoop síos air en masse, ansin bheadh am crua aige.
  "Grenade" - flashed tríd a cheann. Ba é seo an argóint dheireanach i ndíospóidí le mutants, ach ar an drochuair ní raibh aon rud den chineál anois aige.
  "B'fhéidir seiceáil na comhlachtaí? Caithfidh go raibh ceann amháin acu ar a laghad."
  Chuaigh sé ar a chosa, bhain sé an ghabháil sábháilteachta uathoibríoch agus go cúramach, amhail is dá mba ag siúl trí pháirc mianach, thosaigh sé ag bogadh ar aghaidh, ag dul níos gaire agus níos gaire don áit a raibh toirneach ag an bpléasc agus mar a maraíodh a chomrádaithe.
  Anseo. beagnach ag an crater, áit a raibh mianach leagtha go soiléir, an stench feola dóite bhuail mo shrón. D'fhan sé beagán, ag cur faoi chois an mothú urlacan, ansin ghlac céim amháin, thit go dtí a ghlúin amháin agus chas sé corp mangled an stalker ar a dhroim.
  Droch-ádh, a cheap sé, ag seiceáil a phócaí le haghaidh grenades.
  Ansin chuaigh sé go dtí an dara, an tríú. Bhí orm roinnt irisí spártha a bhaint agus bogadh i dtreo an sean-shack a fágadh anseo ón gcéad díshealbhú agus baracáide mé féin, ag fágáil ach bealach amach amháin as a raibh sé indéanta tine a chur ar na mutants má bhraith siad é agus shatailt siad díreach chuig an teach.
  "Damn," a dúirt sé ar deireadh as a cófra.
  Thóg an fear walkie-talkie amach, chuir sé chun a chluas é agus thosaigh sé ag labhairt focail a bhí foghlamtha le fada, ag súil go mbeadh sé le cloisteáil sula gnawed na mutants an píosa deireanach dá chuid feola.
  - Bonn, is é seo an Gorm, bhí luíochán orainn, ach mhair mé.
  Rinne sé é seo arís agus arís eile arís agus arís eile, ag éisteacht le folmhú an éitear. Ansin rinne sé é arís, ag súil go raibh an milleán ar an scaoileadh le déanaí, agus chuir an ceann seo isteach ar chumarsáid raidió, ach tar éis nár freagraíodh a ghlao ar chabhair, mhúch sé an raidió, ag brú an gunna meaisín ar a bhrollach.
  Bhí sé te sa bheairic an t-am sin. Timpeall a naoi a chlog tráthnóna, nuair a d'fhill na foirne taiscéalaíochta agus na sealgairí déantúsáin ar a ngnátháiteanna lóistín don oíche, d'éirigh an seomra plódaithe. Líonadh an halla le daoine, nimhíodh hubbub, scéalta agus scéalta.Iad siúd a d'éirigh leo rud éigin níos daoire ná bríste stróicthe a bhaint as na feachtais, chuaigh siad go dtí an ceannaí láithreach, a raibh a kennel suite ar an dara hurlár díreach taobh thiar d'oifig Borov.
  Ní raibh an seanfhear sásta teagmháil a dhéanamh. Ba dhuine ciúin go ginearálta é. De ghnáth déantar iad seo a shunned, a mheas ar mire nó nach bhfuil siad den saol seo. Ach ós rud é go raibh an seanathair (sin é an rud a thug na stalcairí áitiúla go léir le meas air as a aois agus a thaithí) ina cheann ar an sanatorium, b'éigean do na stalcairí dul i ngleic leis ó am go chéile ar a laghad.
  Ní féidir liom a chreidiúint go bhfuil muid ag nialas arís.
  Victor isteach wearily isteach sa halla, ag breathnú thart ar an seomra plódaithe, áit, mar is gnách, smelled sé allais, toitíní, alcól agus scéalta stinking. Ansin shiúil sé beagán ar aghaidh, áit ar chonaic sé tábla beag sa chúinne an-agus chuaigh sé isteach le beirt stalcairí eile a bhí ag críochnú a gcuid beorach tar éis an turais.
  -Bhuel, conas? Cad a tháinig tú ar ais leis, Vitya? Ag breithiúnas le d'aghaidh, is praiseach é.
  Bhí sé traochta i ndáiríre ag bóthar fada contúirteach. Ní raibh swamps Polissya riamh cairdiúil le strainséirí, go háirithe má rushed siad isteach ina sealúchais le haghaidh artifacts. Ón am nuair a d'aistrigh an Crios ó thuaidh agus a chlúdaigh cuid de réigiúin Brest agus Gomel, mhol go leor stalcairí na háiteanna seo, ag baint amach an iliomad swag agus déantáin neamhchoitianta as sin. Chuaigh carbháin iomlána isteach sna stalcairí swamp, go dtí gur thosaigh an fhoinse ag triomú. Tá go leor uisce ag sileadh faoin droichead ó na laethanta sin. Tá Khabar tar éis éirí i bhfad níos lú, agus tá an riosca méadaithe go leor uaireanta. D"éirigh le duine éigin eile cúpla eiseamal neamhchoitianta a aimsiú a raibh na heolaithe réidh le scornach a chéile a chuimilt, ach uair amháin sa lá níor tharla sé agus bhí dosaen nialas ann le haghaidh turas rathúil amháin. Agus tá sé go maith mura raibh aon chaillteanais. Tar éis an tsaoil, bhí cásanna ann nuair a d'fhill leath an díorma ó ruathar go hiomlán gnáth, ag insint conas a stróic madraí bréagacha an chuid eile ar an mbealach go dtí na háiteanna, nó níos measa fós. Bhí go leor scéalta faoi na háiteanna sin, ach níor chuir sé seo stop leis na stalcairí fós. Tá tart ar bhrabús a leithéid de rud. Tá sé deacair é féin a choinneáil ó riosca mór nuair is féidir leis an kush saol compordach a sholáthar go dtí seanaois.
  "Tá gach rud go holc," a dúirt Victor, ag tógáil amach an canna deiridh stobhach as an mála droma, a fágadh ón bhfeachtas. D'oscail sé go tapa é, ag rith barr scian thar an clúdach, tar éis a d'ith sé an t-ábhar go léir ar an toirt, shlogtar an chuid is mó de sé beagnach gan coganta - bhí an stalker mothú láidir den ocras.
  Chuamar an bealach ar fad go dtí an Crater féin.
  - An raibh tú ann? - d'fhiafraigh duine de na stalcairí a bhí ina sheasamh in aice láimhe.
  gáire sé go bog.
  B'fhéidir nach gcreideann tú mé, ní chuirim iallach ort rud ar bith a dhéanamh.
  -Agus cad é mar atá ann? Chuala mé gur roghnaigh bandos na codanna sin. Tá sé áisiúil yellowmouths a ghabháil - tá na háiteanna bodhar. Ní dhéanann sé aon chiall duine a imíonn a chuardach, agus mar sin cúthail siad ansin ina sluaite.
  Bhreathnaigh an dá stalc ar a chéile. Thuig Victor go raibh a fhios acu seo go díreach.
  -A lán de gach sórt bruscar ann agus bandits is ea is lú de na evils a bhuail mé ann.
  Tar éis dó iarsmaí a bhéile measartha stalcaireachta a chríochnú, thóg sé a mhála droma ar a ghuaillí, ghabh sé buíochas leis na tuathánaigh as a gcuideachta agus chuaigh sé chuig an gceannaí. Bhí beagán níos lú daoine ar an dara hurlár, ach mar gheall ar achar beag an tseomra agus easpa fuinneoga agus aerála maith, d'fhan sé amhail is dá mba rud é go raibh fathach bréige díreach maraithe agus scoite anseo, agus mar gheall ar achar beag an tseomra. fanann sé anois díreach faoina chosa. Chríochnaigh siad boladh Victor agus na toitíní ag smoldering ar an mbord ag an gceannaí. Ní raibh sé tar éis caitheamh tobac le roinnt blianta anuas agus, murab ionann agus a chomhghleacaithe a bhí ag caitheamh tobac, mhothaigh sé graosta an tobac le gach anáil.
  Bhí scuaine ann. Rinne roinnt saighdiúirí a chuaigh ar dualgas, de réir dealraimh, ag dul trí na háiteanna seo go dtí a mbunáit agus ag stopadh chun lón lámhaigh agus soláthairtí a athlánú, scrúdú dian ar na hearraí a bhí leagtha amach ar an mbord. Airm. Armlón. Trealamh agus éidí. Bhí sé seo go léir i riocht cuí níos mó nó níos lú, rud a d'eascair uaireanta nach lú iontas ná an burer sna ceantair máguaird, toisc go raibh an coimpléasc sanatorium agus na tithe cónaithe agus lasmuigh in aice leis i bhfad ón mórthír, agus d'éirigh sé amach a bheith. thar a bheith deacair é seo a fháil. Ach bhí Vitold ina huckster as sin, toisc go raibh a fhios aige conas aon táirge a aimsiú, agus dá mbeadh airgead maith ag gabháil leis seo, ansin ní fhéadfadh duine a bheith buartha faoin toradh - seachadfaí gach rud in am agus in am. Agus anois, nuair a chuaigh grúpa féichiúnaithe, tar éis dóibh a cheannach faoi dheireadh agus sparán Vitold a líonadh le nótaí bainc, dul i leataobh, tháinig aoibh gháire ar a aghaidh.
  - Ní dhéantar lá a chaitheamh i vain nuair a fhágann an cliant sásta, agus déanann mé brabús.
  - Tá áthas orm go bhfuil gach rud go breá leat, - dúirt Victor, ag druidim leis an gcuntar.
  - Bhuel, monsieur, cad a rinne tú gearán faoi? Ní raibh tú i gceann tamaill. Shíl mé ar feadh uair an chloig go raibh tú go léir marbh, mar a déarfá, thóg an crios tú agus d'iompaigh tú isteach i gceann de na freaks sin ag an dóire.
  Ach tá mé anseo agus tá m'inchinn ceart go leor.
  - Agus cuireann sé áthas orm, ciallaíonn sé go bhfuil táirge maith agat.
  Bhí Victor ina thost. Le fírinne, ní raibh aon rud le tairiscint aige do Vitold agus ní raibh sé ag iarraidh é a admháil. Ón ruathar deireanach, tháinig an stalker amach folamh agus gan neart, ar éigean a bhaint amach ar an sanatorium. Mar sin féin, bhí rud éigin luachmhar aige nárbh fhéidir teagmháil a dhéanamh leis nó measúnú amhairc a dhéanamh air, rud a shamhlaigh fiú Borov é a fháil.
  - Tá eolas agam, a Witold. Tá a fhios agam cá ndeachaigh an chimera ollmhór. Is féidir liom a thaispeáint.
  D'fhéach an ceannaí go amhrasach ar a chliant, ansin d'fhéach sé ar na stalkers eile taobh thiar dó, a bhí ag fanacht lena sheal, agus lean sé ar aghaidh beagán ina dhiaidh sin, ag crochadh a chorp thar deasc na scoile a bhí mar dheasc Vitold.
  - Is fearr gan trácht ar an gcréatúr meirgeach seo. An uair dheireanach a mharaigh sí dhá dhuine dhéag ag RUES. Ó shin i leith, níl aon duine feicthe aici, agus b'fhearr dá dtitfeadh sí díreach isteach in ifreann ná go gcuirfeadh sí eagla ar mo chliaint lena láithreacht.
  Go deimhin, d'iarr go leor daoine uirthi meirgeach mar gheall ar dhath na n-olann garbh, a bhí cosúil le sreang deilgneach meirgeach créachta ar an gcraiceann garbh agus marthanach céanna. Níos mó ná gach duine eile den chineál seo, chuir sí í féin ar stalcairí go méid dochreidte, agus is é sin an fáth ar chuir grúpaí áitiúla fiú naimhdeas ar fionraí chun í a aontú agus a mharú. Ach tar éis an ruathar ar an RUES, d"imigh an créatúr gan rian agus ó shin i leith níl aon duine feicthe aige.
  -Mar sin nach bhfuil tú réidh chun íoc as é?
  D'fhill Witold ar a phost roimhe seo, ag claonadh ar ais ina chathaoir, ag géarú faoi mheáchan a úinéara. Ag sracadh a mhéara agus ag cuimilt a mhala leathan, léirigh sé le gach cuma conas a throid saint agus fiosracht taobh istigh de.
  "Damn," a dúirt sé, slamming a bosa ar an tábla. - Ní raibh mé sáite ag tograí den sórt sin le fada an lá.
  -Mar sin tá an cheist an praghas?
  "Ní hamháin," shos sé ar feadh nóiméad. -Cad é má tá tú i do luí? Cad a tharlóidh má fhaigheann tú an t-airgead agus nach bhfuil aon rud ciallmhar a rá. Ansin lorg an ghaoth sa pháirc. Tá an crios mór, tá a fhios ag an diabhal cá háit a nglacfaidh sé leat.
  - An ndearna mé bréag duit riamh?
  Níl, ach tá an chéad uair do gach rud.
  "I bprionsabal, tuigim do rabhadh," a dúirt Victor, agus é ag caitheamh a mhála thar a ghuaillí.
  - Tá áthas orm go bhfuaireamar comhthuiscint. Is fearr dul go dtí Borov saor in aisce,. Tá sé ceart ansin faoi láthair. Tá an seanfhear perspicacious, déanann sé idirdhealú láithreach bréag, más féidir leat a chur ina luí air, beidh mé ag cabhrú leat le rud éigin i do fiach, ach ar shlí eile - tá brón orainn. Anseo, tá taibhsí feicthe ag gach dara duine, nó cumarsáid a dhéanamh le Dia, nó mutants aisteacha feicthe sa choill ar ghealach lán. Agus tá airgead, airm agus trealamh ag teastáil ó gach duine.
  D'imigh Victor, agus é fós ag cloisteáil sean-ghreannáin an cheannaí. Stop sé ag an doras - d'oscail duine roinnt fuinneoga áiléir, áit a bhfuil péire sniper suite níos gaire don oíche ar chúiseanna sábháilteachta, agus aer úr, á bhrú ag an ngaoth méadaithe, thosaigh sé ag dul isteach sa sanatorium.
  Ghlac Victor anáil dhomhain. Ba thaitneamhach dó análú, más rud é nach breá glan, ach aer úr, a chaolú ar an meascán sugary de stench a crochadh an t-am ar fad ar an dara hurlár. Céim ar chéim, breathnaíodh sé níos minice, amhail is dá mbeadh a shaol ar fad san aer seo agus nach bhféadfadh sé a chorp a sháithiú leis sular bhuail sé leis an dosheachanta.
  Bhuail sé ar an doras ar an mbealach sean-aimseartha: trí huaire gearr, ag cuimhneamh ar a sheanathair ar magadh, léirithe i mbeagnach gach rud. Níor leanadh an gnáthfhreagra ar an gcnag, ach ar chúis éigin shíl Victor go bhféadfadh sé dul isteach cheana féin, agus ina dhiaidh sin d'oscail sé beagán an doras adhmaid trom agus chuaigh sé isteach san oifig dea-shoilsithe.
  Bhí Borov ina shuí ag bord mór, ag féachaint ar rud éigin ar an scáileán monatóireachta. Ní raibh suim ar bith ag an té a chuaigh isteach ann, ach nuair a d'fhéach sé suas chun breathnú ar an aoi, agus ina dhiaidh sin báthadh sé arís i línte an doiciméid téacs a rith síos.
  Victor shiúil níos gaire don tábla, shuigh síos ar chathaoir in aice láimhe agus d'fhan. Tharla sé don seanfhear nuair a thug sé neamhaird ar a raibh ag tarlú timpeall air, agus ina dhiaidh sin d'fhill sé ar ár saol arís amhail is nár tharla aon rud. Agus anois bhí ar Victor fanacht cúig nóiméad déag sular fhéach Borov suas óna ríomhaire agus ar deireadh d'iompaigh sé a aird ar an stalker.
  "Labhair," thundered an seanathair le guth dord.
  - Tá eolas agam faoin chimera, an ceann a chuaigh go mór i gcion ar ár nerves sé mhí ó shin. Chonaic mé í ar theorainn réigiún Brest i réigiún Zhadin. Dúirt muintir na háite go bhfuil an créatúr i mbaol níos mó: Stolin, Rechitsa, Ravens. Tá daoine ag imeacht níos mó agus níos mó. Is cosúil go bhfuil sí ag socrú isteach ina tailte seilge nua.
  Dúirt Borov faic. Gan éirí as a chathaoir, chas sé go dtí an léarscáil ar crochadh ar an mballa agus Stán ar an áit a raibh Victor ag caint faoi.
  - Chuaigh i bhfad.
  - Bhuail mé léi ar an mbealach go dtí an crater. Chodail sí ar an ísealchríoch, ar dheis sa giolcacha, ag fanacht amach leis an teas meán lae. Go ginearálta, bhí an t-ádh orm, dá mbeinn gafa léi beagán níos déanaí, nuair a thiocfadh sé níos fuaire, cé a fhios conas a chríochnódh sé ar fad.
  Bhí an seanfhear ina thost. Bhí an chuma air go raibh na buntáistí agus na míbhuntáistí go léir á mheá aige, cosúil le Vitold, cráite ag amhras faoin bhfaisnéis, ní raibh aon deifir air cinneadh a dhéanamh, rud a rinne tástáil shuntasach ar fhoighne Victor. Bhí sé ar tí dul timpeall agus siúl ar shiúl, spitting ar na rialacha go léir, chun daoine a earcú agus a réiteach go neamhspleách ar an créatúr outlandish agus pas a fháil le haghaidh Hunter legendary, nuair go tobann tháinig an sean-fhear ar an saol. D'fhill sé ó thír na machnaimh, ina raibh sé an t-am seo ar fad. Chas sé chun aghaidh a thabhairt ar an stalker agus dúirt sé an rud céanna laconically.
  -Cad ba mhaith leat?
  -Tá an t-arm ceart de dhíth orm. Tá mé díreach tar éis filleadh ó ruathar inniu agus mé nocht cosúil le fabhcún. Níl an t-airgead agam chun gach rud a theastaíonn uaim a cheannach, ach má chuidíonn tú liom leis an ngnó seo, agus má éiríonn liom an créatúr a líonadh, beidh stalcairí ag eitilt anseo ina sluaite agus beidh go leor swag ann.
  Bhí an seanathair ina thost ar feadh soicind.
  -Agus mura bhfuil?
  Anseo ní bhfuair Victor aon rud le rá. Go deimhin, bhí an fiach Rusty iomlán madness íon agus féinmharú. Mharaigh sí daoine armtha go mór ag an RUES, gur cheart di an rud céanna a dhéanamh le grúpa beag stalkers, agus fiú ar a críoch féin.
  -Déanfaidh mé iarracht é a chur ag obair.
  Ar deireadh brú amach Victor. Ach sheas Borov a talamh. Chuir an seanathair a cheist arís.
  -Cad é mura bhfuil tú in ann é a dhéanamh?
  Tar éis do Victor an cheist a fhágáil gan freagra, chas an seanathair go ciúin chuig an ríomhaire agus lean sé ar aghaidh ag léamh. Chiallaigh sé seo go raibh an comhrá thart. Ghlac an seanfhear leis an gcinneadh agus níorbh fhéidir caint ar arm ar bith.
  Chuaigh sé amach sa dorchla, áit a raibh sé fós mar truflais, a rith ag dhá stalkers eile a bhí ag fanacht lena lucht éisteachta ag Borovp, agus ansin chuaigh síos go dtí an chéad urlár. Bhí na daoine go léir ann. Ag am éigin, bhí an oiread sin acu go raibh sé dodhéanta céim a ghlacadh ionas nach mbuailfí duine le gualainn.
  Mar sin féin, d'éirigh leis a squeeze tríd go dtí an slí amach agus a fháil amach, áit a raibh Victor in ann a ghlacadh anáil domhain. Níor chuir deatach tobac brú ar a scamhóga a thuilleadh - d'éirigh análaithe i bhfad níos éasca, agus d'fhan an meascán cloying allais agus alcóil taobh thiar dó. Dúnadh doirse meirgthe ach fós láidir taobh thiar dó agus d'oscail an Crios roimh a shúile.
  Nuair a tháinig sé anseo ar dtús, is beag duine a raibh daoine ina gcónaí ann agus bhí gach rud sa cheantar cosúil le hanord ciúin marbh a tharlaíonn nuair a fhásann fungas núicléach ar na spéire agus an tonn turrainge ag séideadh go hifreann thú. Tharla rud éigin cosúil leis anseo freisin. Mar sin féin, fórsa áirithe: thosaigh an Tiarna nó an dúlra, mar a bhfuil suim ag duine ar bith, ag athbhunú ord agus go luath líontar na háiteanna seo le créatúir bheo, iad in oiriúint ar bhealach éigin don radaíocht, agus nuair a thosaigh an t-ionsaí seo ag dul in olcas, á iompar ag fórsaí anaithnide níos faide. thuaidh, thosaigh sé le feiceáil agus daoine. Tháinig na mutants ina ndiaidh. Tháinig an sealgair agus an t-íospartach (ag brath ar an taobh le breathnú air) go tobann os comhair a chéile, rud a chuir iallach ar gach ceann de na grúpaí a sealúchais a leagan amach go docht. Shocraigh daoine i bhfoirgneamh sary an sanatria. Mar choimpléasc aimsir an APSS déanach, tá sé caomhnaithe go maith fiú tar éis na cataclysms agus na mórán brúchtaí, agus é ina thearmann sábháilte do na céadta wanderers agus vagabonds a bhí ag lorg a gcuid sonas sa Chrios. Bhí limistéar beag timpeall trí champas an sanatorium cosanta ag daoine freisin, ach bhí gach rud taobh thiar de ina fhásach, bhain sé go léir le mutants. Bhí dlíthe eile ann. Primitive, ainmhithe, nuair a dhúisigh na instincts díomhaoin taobh istigh de na stalkers agus d'iompaigh siad isteach na creachadóirí céanna, ag déanamh dearmad ar a bhfuil ann daonna.
  Agus anois, ag breathnú chun tosaigh air, isteach an t-achar i bhfad i gcéin, áit ar báthadh iarsmaí na hImpireachta a bhí tráth go hiontach i mbreiseáin arda giolcach, áit ar iompaigh foirgnimh ilstóracha isteach i leapacha móra mutants agus créatúir nach raibh ar eolas ag an eolaíocht, bhraith Victor a chorp ar fad. braced, agus a lámha bainte amach go huathoibríoch le haghaidh arm.
  Tá an domhan athraithe i ndáiríre. Ní chomh tapa agus a bhí an chuma ar go leor, ach go mór, ní raibh athrú chomh mór ar thírdhreach na críche ar fad mar anamacha na ndaoine a chinn a saol a chaitheamh sa Chrios. Shú sí daoine, bhí seilbh aici ar na hintinn an oiread agus nach bhféadfadh aon dope a dhéanamh. Ag baint leis na míorúiltí a tharla san áit seo, agus iad á dtiomáint ag brionglóidí maidir le saibhreas a fháil nó le saol eile a bheith acu, chuaigh daoine isteach sna háiteanna seo i todpas, beag beann ar aon chontúirt.
  Shiúil Victor feadh sráid fhada, sínte amach mar a bheadh boa constrictor i mothar, idir na foirgnimh ard-ardaithe a bhíodh cónaitheach tráth. Fuair siad bás. Tamall an-fhada ó shin, d'fhág daoine a dtithe, rud a d'fhág na fathaigh bríce chun a saol a chaitheamh amach sa saol nua.
  Miotal clanged faoi chois - rianta tram díreach ar siúl san áit seo. Fíor, anois bhí siad meirgeach agus cosúil le veins ata, fada gan fuil, ach ní lú uafásach dóibh sin.
  Folamh.
  Go tobann chonaic Victor roinnt lorg aisteach. Bhí siad cosúil le coiníní, ach sách mór. Cad a dhéanann na crúba anseo Tiger agus an-ghéar. Scríobtha fiú miotail an iarnróid.
  Victor ruaig. Ní raibh sé go leor chun stumble ar coinín mutant. D'fhéadfadh an t-ainmhí seo, an méid de leon maith, nimh a spiteadh i bhfad. Agus nach bhfuil sé éasca a stopadh
  fiú piléar pléascach. Is léir nach raibh cruinniú le coinín den sórt sin agus le tíogair nimhiúil ag an am céanna go maith. Is ollphéist é i ndáiríre.
  Victor iompú isteach i alley agus go neamhdheonach cuachta síos. Ní raibh sé ag lorg eachtraí gan ghá.
  Tharraing sé piostal as a chrios. D'éist mé. Ní féidir le beithíoch mór den sórt sin sneak suas gan aird. Go tobann, chonaic an stalker cnámharlach óna thaobh. Bhí sé chomh...
  Uafásach mangled agus gnawed. Agus ar na cnámha crochadh blúirí den fhoirm, agus is léir go raibh siad maraíodh agus gnawed le déanaí - ní raibh an fhuil ag sileadh raibh am a reo.
  Chuir Victor mallacht ar:
  - Seo póilín Seapánach!
  Agus froze ... D'éist sé arís. Bhí an chuma ar gach rud a bheith ciúin. Ach mhol intuition go mbeadh sé níos fearr chun filleadh ar an gcuideachta na stalkers eile, nó teach a roghnú
  níos iontaofa. Ar athraíodh a ionad Victor cuachta ... Agus i dashes gearr.
  Agus ansin bhí fásach muffled le cloisteáil i ndáiríre, agus scríobadh lapaí cumhachtacha duine éigin. Victor luathaithe, rushed sé go dtí an doras. Ag an toirt céanna, las lasracha suas taobh thiar dó.
  Agus bhuail an tine an chulaith shalach. Victor d'fhéach sé ar ais. Lean ollphéist é. Ba é an méid tarbh meascán de coinín le cluasa agus leon le lapaí cumhachtach.
  Agus fós las an beithíoch seo le tine.
  Bhí cloiste ag Victor go bhféadfadh mutants coinín nimh a spiteadh, ach níor shíl sé gur leathnaigh an cumas seo chun tine a análú.
  Bhásaigh an fear beagnach leis an eagla. Agus laghdaigh an beithíoch an t-achar go tapa. Anois tá sé tar éis éirí as Victor cheana féin agus bhuail sé an stalker lena lapa. Chuir an tionchar an fear as a chosa.
  Sheas an conablach ar Victor ó thuas agus bhrúigh sé é. Ansin chliceáil béal carnivorous.
  Nóiméad eile agus tá deireadh leis. Ag an nóiméad sin, chumhdaithe léas, agus chaith fórsa anaithnid éigin an coinín mutant uaidh. Bhí sé amhail is dá mba bhuail tintreach é.
  An ollphéist iarracht a bpreabfaidh arís, ach bhí buailte arís chun báis. Agus an conablach ollmhór charred, subsided.
  Bhí bua mór ag Victor. Ní raibh sé ag súil leis seo riamh. Agus ionas go raibh arm chomh cumhachtach sa chrios go scaoilfeadh sé le gathanna.
  Ag an am céanna, ghlac eagla an fear. Agus go tobann marófar é féin. Cé atá de dhíth air - stalcaire iomadúla eile ...
  Tá leath na Bealarúise clúdaithe cheana féin ag an gcrios aimhrialta, agus tagann eachtránaithe ó gach cearn den domhan anseo ar thóir artifacts. Agus tá duine éigin ag lorg go sonrach cad
  is féidir a robáil. Is féidir leat a lán rudaí luachmhara a fháil sna tithe fós. Agus tá a leasanna féin ag an mafia sa chrios freisin.
  Victor iarracht a crawl ar shiúl. Agus ansin, go tobann, bhí figiúr le feiceáil os a chomhair. Victor blinked a shúile. Dhealraigh sé a bheith delirious.
  Bhí cailín áilleachta iontach ar an tosach. Bhí culaith léimneach á caitheamh aici nach raibh a figiúr i bhfolach le ceann oscailte, agus d"fheicfeá go raibh sí órga,
  gruaig lush. Agus tá an t-aghaidh misneach agus ag an am céanna álainn.
  Victor iarracht a fháil ar bun, mar a thóg an cailín go tobann agus rug a shrón lena bharraicíní lom. Bhí rud éigin le dul go dtí an díon i ndáiríre.
  Siúlann cailín iontach álainn timpeall an limistéir cosnochta. Agus mar sin rug mé é.
  Bhraith Victor pian dian. Bhí pinched a nostrils cosúil le pincers. Agus bhí méara láidir den sórt sin ag an gcailín álainn seo. Agus ansin bhraith sé grab rud éigin
  dó agus taobh thiar den mane.
  Chuala Victor guth cailín eile, bhí sé an-taitneamhach, agus ag an am céanna sinister:
  - Bhuel, ar rug Gerda ar an leanbh?
  D'fhreagair an cailín blonde le gáire:
  Conas a fheiceann tú Charlotte? Fíor fear beag agus nach bhfuil ró-dathúil!
  Bhí mearbhall ar Victor. Go deimhin, cad é: coinleach trí lá, ní nite ar feadh i bhfad, sweaty, smelly. Sea, agus ní shineann sé le háilleacht, agus tá sé os cionn tríocha bliain d'aois cheana féin.
  Is fear mar sin de ghnáth é Victor ... An chuid is mó de ghnáth. Is airde meánach, rud ar bith speisialta sa leaba ach an oiread. Tá roinnt fiacla ar iarraidh cheana féin agus níl aon rud le cur isteach.
  An duine is simplí, ní cuid de laoch Hollywood. Agus seo iad na cailíní. Tháinig an dara cailín os a chomhair. Bhí sí fiery dearg. Agus freisin i daingean
  rabhlaeir nach cheiltíonn an figiúr. Thairis sin, bhí sé soiléir go bhfuil na cailíní an-matánach agus tá ABS le tíleanna. Tá an dá cheann an-álainn, le aghaidheanna misniúla,
  agus ard. Ar a laghad tá siad méadar ochtó a cúig agus tá sé cosnochta. i sála arda, bheadh cailíní ard ar chor ar bith.
  Bhí an ceann dearg armtha le roinnt gunna meaisín mhaisiúil, agus ar a crios crochadh a fhios ag an diabhal cad eile. Sea, agus blonde le Arsenal iomlán.
  Shíl Victor go raibh sé aisteach go raibh na cailíní cosnochta. Tar éis an tsaoil, tá an oiread sin ionfhabhtaithe sa chrios, agus tá an ithir féin nimhithe, agus lán de mhúnlaí nimhiúla éagsúla, fungais, neantóga, agus
  cineálacha éagsúla feithidí.
  Go deimhin, chuir na cailíní seo go mór i mbaol lena n-bonn lom, atá, rud aisteach go leor, bándearg agus glan, ní chloíonn salachar agus deannach iontu.
  Go ginearálta, tá na cailíní seo chomh neamhghnách.
  Tá i bhfad níos lú ban sa cheantar ná fir. Agus tá sé éasca a fháil infertility ann, agus an bhreith an linbh mutant. Cé go bhfuil eachtraíochtaoirí annamh - lady bandits,
  agus striapaigh. Cé, ar ndóigh, go dtéann mná díghrádaithe go hiomlán chuig prostitutes, agus tá go leor acu uafásach agus ar meisce. Go ginearálta, tá alcól tóir sa chrios.
  Creideann sé go neodaíonn sé ar a laghad go páirteach radaíocht agus go leor nimheanna. Ach ó meisce, fásann mná go tapa d'aois agus caillfidh siad a gcuma indíolta. Tá sé seo brónach.
  Agus na cailíní seo, chomh óg, úr, coirtithe agus sláintiúil - ach féasta do na súile.
  Gáin Victor, ag breith ar chos lom Gerda lena lámha, a lean air ag coinneáil a shrón:
  - Lig dó dul toisc go nimhneach sé!
  Rinne an cailín gáire, ag rá:
  - Sea, nimhneach sé ... Ach cad a deir tú patsuk. Shábháil mé tú!
  D'fhreagair Victor le osna:
  - D'fhéadfainn tú a íoc, ach níl beagnach rud ar bith agam!
  Rinne Gerda gáire agus dúirt:
  - Agus cad a ghlacadh ó den sórt sin Guy bocht cosúil leat!
  Dúirt Red Charlotte:
  - B'fhéidir go mbeidh sé lick dúinn?
  Rinne Gerda snort go contemptuously:
  - Stinks sé!
  Agus chiceáil Victor ar shiúl. Tharraing an fear ar a dhroim... Rinne na cailíní gáire in éineacht. Bhí siad chomh sexy go bhfuair Victor aroused go neamhdheonach.
  Idir an dá linn, chuaigh Charlotte i dteagmháil le conablach an choinín mutant agus bhuail sí a fionnaidh, ag tabhairt faoi deara:
  - Duine uasal! Ach níl ach a eireaball luachmhar!
  Chlaon Gerda agus d'iarr sé ar Victor:
  - Mura bhfuil tú ag iarraidh orainn do cheann a ghearradh amach, inis dúinn cá bhfuil an ádh cloch!
  Bhí mearbhall ar Victor:
  - Sea, mé ... An mbeinn mar sin dá mbeadh cloch an ádh orm!
  Ghearr Charlotte eireaball bushy an leon coinín amach. Chuir sí ina mála é agus d'fhás sí:
  - Tá sé ina luí! Dubhairt an sean-fhear leis cá raibh an chloch! An ngearrfaimid a cheann amach?
  Bhí mearbhall ar Victor:
  Cén fáth a ndéarfadh sé é sin? Cé mise dó? Thairis sin, bheadh a fhios agat féin uaidh ...
  Dúirt Gerda:
  - Ní oibreoidh sé ... ach is dóigh liom nach bhfuil sé chomh simplí agus is cosúil. B"fhéidir go dtógfaimid chuig an íoslach é agus go gcéasfaimid é de réir na rialacha!
  Chlaon Charlotte le comhaontú.
  - Cinnte ba chóir é a dhéanamh! Tóg go dtí an íoslach é agus bain triail as!
  Bhí Gerda ag iarraidh rud éigin a rá, nuair a chuala sí mionnuithe agus gáirsiúlacht salach.
  Chas na cailíní. Dosaen fear salach agus tattered le feiceáil ar an mbóthar. Bhí siad ag bogadh i dtreo na cailíní. Agus ag an am céanna cursed siad, agus go leor salach.
  Rinne Charlotte gáire.
  - Seo buíon dhorn ... Cé chomh lán de kritins é an domhan!
  Agus tharraing sí amach gunna.
  Chlaon Gerda aontú.
  - Déanaimis iad a mharú! Tá an iomarca salachar sa chrios!
  Agus ghlac an bheirt chailíní agus thug siad a n-aghaidh. Chrith Victor leis an eagla. Bhí an oiread sin feirge le feiceáil i súile na gcailíní neamhghnácha seo. N'fheadar cé hiad?
  Agus cén chumhacht iontach atá acu! Cad iad nach féidir ach.
  Ó piostail Charlotte agus Gerda, d'eitil bíomaí amach. Bhuail siad leis na fir a bhí ag bogadh ina dtreo, ag iarraidh go soiléir na háille a éigniú.
  Agus ansin an teas hellish agus... Bhí roinnt daoine a ghearradh ag an am céanna ag na gathanna. Thit siad le caoineadh. D'ardaigh an chuid eile a gcuid gunnaí meaisín agus gunnaí gráin sáfa.
  An bheirt chailíní: an ceann dearg agus an fionn rollta anonn. Agus ag an am céanna beidh siad a ghlacadh agus plandaí. Ba sraitheanna báis iad seo. Agus anseo titeann siad arís, i
  mais an fhir. Sluagh deas dána...
  Lámhaigh Gerda ar ais agus squeaked:
  - Fa doll!
  Thug Charlotte faoi deara:
  - Go tapa tá muid leo!
  Maraíodh dáréag fear ón drong kulak. Bhí siad buailte le roinnt airm bhíoma neamhghnách. Beirt acu a bhí fós ag writhing agus twitching.
  adeir Gerda:
  - Fitheach dubh i n-aghaidh an bháis,
  Tá an t-íospartach ag fanacht le meán oíche...
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Beidh neamhbhásmhaireacht ar laochra,
  Má bhuaileann tú go dána sa tsúil!
  . CAIBIDIL #2
  Rinne na cailíní na coirp a airgeadú go gníomhach. Thóg siad ar shiúl an t-airgead go léir as a gcuid pócaí agus criosanna, thóg cúpla beag púróga-déantúsáin.
  Next, Pioc suas na n-arm. Agus ansin níorbh fhéidir Victor a shúile a chreidiúint. Chuaigh na sceana seo go léir, piostail, meaisínghunnaí, gunnaí gráin sáfa, isteach i málaí láimhe
  laochra agus literally imithe ann ...
  D'iarr Victor le iontas:
  - Conas a dhéanann tú é?
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair sé:
  Ní thuigeann tú fear!
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  Bhuel, tá sé ró-fhada a mhíniú! Tar ar éirigh agus lean sinn! Beidh tú fós áisiúil mura bhfuil tú ag iarraidh a bheith gearrtha amach
  ceann!
  Rinne Gerda gáire agus dúirt:
  - Sea, agus láithreach!
  Agus rug Victor le scruff an muineál. Strac go héasca as an talamh é, agus d'iompair é.
  Chuaigh an fear i bhfolús agus bhuail sé gan chabhair san aer. Phioc Charlotte gunna Victor agus a bharraicíní loma agus chaith air é.
  Rug sé go huathoibríoch ar an arm.
  Chlaon an deirge go ceadmhach.
  - Gan imoibriú dona!
  D'fhreagair Victor le osna:
  -Ní eile a dhéanamh maireachtáil!
  Chuir Gerda ar a chosa é agus chrom sé.
  - Tar linn! Agus ná dare tú a reáchtáil ar shiúl. Táimid ag bogadh níos tapúla ná an fear is tapúla ar domhan.
  Agus bhrúigh sí Victor le gunna meaisín.
  Chrom sé anonn agus shiúil sé leis na cailíní. Bhí cuma madra buailte air.
  Bhuail an cailín a cosa, ag fágáil lorg coise loma, galánta sa deannach. Ina theannta sin, tumtha Charlotte a cosa i fola.
  Dealraíonn sé gur ghoid an bheirt aon duine a bheith eaglach. Agus tá siad chomh sexy - díreach defiantly.
  D'iarr Victor ar na cailíní:
  - Cé thú féin?
  D'fhreagair an laoch dearg le gáire:
  - Cad a cheapann tú?
  Chaith an fear suas a lámha.
  - Níl a fhios agam! Ach tá tú chomh speisialta!
  Chlaon Gerda, ag tafann a fiacla.
  - Tá muid na cinn is féidir leat a mharú ... Ach sa chás sin táimid in ann a thabhairt ar luaíocht. braitheann sé cheana féin ort!
  Viktor chuckled skeptical.
  - Conas is féidir liom a bheith úsáideach do mhná fionnuara cosúil leatsa?
  Mar fhreagra, d'ardaigh Gerda a cos agus arís rug sí srón Victor lena mhéara nochta agus brú i bhfad níos deacra. Agus chuir sí gliondar ar:
  Nach sinne bhur mná! Mná a dhíol síolta ar an margadh!
  Chlaon Charlotte.
  - Ceart! Ach tá a fhios agat go leor! Mar shampla, déantán den sórt sin mar chloch athnuachana!
  Shudded Victor agus thug sé faoi deara:
  - Is cloch an-annamh é seo. Agus tá fo-iarsmaí aige. Is féidir leat a bheith ina bhuachaill beag fiú má shealbhaíonn tú é i do lámha ar feadh i bhfad.
  Thairis sin, lasmuigh den chrios, faigheann siad siúd a fuair óige den sórt sin bás go simplí. Agus taobh istigh den chrios, ag casadh i leanaí, caillfidh daoine fásta freisin
  láidreachtaí agus scileanna, agus cuimhne daoine fásta go minic.
  Chlaon Gerda aontú.
  - Sea, chuala muid go bhfuil taobh agus airíonna nach bhfuil an-taitneamhach ag cloch na hóige. Mar sin féin, nuair a chomhcheangal le cloch ádh,
  agus le roinnt déantáin eile, is féidir leis duine lasmuigh den chrios a dhéanamh ina shárfhear óg neamhbhásmhar go deo. Ionas go...
  Dhearbhaigh Charlotte go héasca:
  - Más mian leat maireachtáil, cuidigh linn!
  Chroith Victor agus d'iarr:
  -Cé thú féin ar aon nós?
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Ní dhéanfaidh eolas breise ach do shaol a ghiorrú!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  Níl ach níos mó cúiseanna againn chun tú a mharú!
  Stop Victor... Chuaigh siad thar an dumpa fetid. Nuair a chonaic roinnt thóin na cailíní, rith siad chucu agus thosaigh siad ag impí:
  - Tabhair don dílleachta ... screamh aráin!
  Phioc Charlotte brat gloine lena bharraicíní loma agus chaith sí é. Fuair buama a léim ró-ghar pointe sa tsúil. Agus píosa gloine
  pollta an gas agus isteach san inchinn. Thit an bradacha as a chéile.
  Feadaíl Viktor.
  - Slán! An-chliste!
  Thug Gerda faoi deara:
  - Ní féidir linn é sin a dhéanamh!
  Charlotte gríosaitheach.
  - Sea, sáith mé an miocrób!
  Dúirt Victor:
  - Is fear é seo freisin agus tá an marú chomh cruálach!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Nó b'fhéidir vice versa. Beidh sé i bhfad níos fearr do dhaoine gan dídean ná mar a fhásann tú sa domhan eile!
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Ceart! Cén fáth ar chóir go mbeadh scumbag beo ... Don chine daonna, is caillteanas beag é seo!
  Chuir Dearg leis:
  - Agus b'fhéidir brabús!
  Dúirt Victor rud ar bith, ag smaoineamh nach raibh sé ina eiseamal chomh suntasach don chine daonna, agus go bhféadfadh na háilleacha é a chríochnú. Agus siúlann siad agus a gcosnochta, cruinn,
  sála bándearg flash.
  Shíl Victor cén fáth nach bhfuil eagla orthu siúl cosnochta. Tar éis an tsaoil, tá an oiread sin cineálacha éagsúla ionfhabhtaithe agus blúirí agus filth eile ann.
  Chuir an fear leisce ort agus d"fhiafraigh sé:
  - Agus cén fáth a bhfuil tú ... gan bróga!
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair sé:
  - Tá sé níos éasca maireachtáil cosnochta agus ...
  Chuir Charlotte leis:
  - Chonaic tú féin cé chomh cliste a nail mé an thóin seo!
  Chlaon Viktor.
  - i bhfad níos praiticiúla. Ach cén fáth nach n-éiríonn do chosa salach?
  Dúirt Gerda go géar:
  Ní ghiorraíonn aon rud an saol mar theanga fhada. Mar sin is fearr duit stop a chur suas!
  D'fhreagair Charlotte le ton tromchúiseach:
  - Toisc nach mbraitheann ár gcosa salachar ...
  Mar sin fuair siad go dtí an teach tréigthe. Bhí cuideachta de thriúr thóin óil ann freisin. Níor chuir na cailíní amú roic orthu. Léim Charlotte agus í ag eitilt
  rug sí ar scruffs na fuipeanna a bhí tar éis titim síos lena bharraicíní nochta agus mar a bhuail sí iad. Bhí an buille láidir, agus na skulls crack. Doirteadh fuil amach.
  Bhog Gerda an tríú ábhar lena sÚil lom cruinn go dtí an smig. thit a ghiall. Agus thit sé marbh agus thit sé ina thost.
  Anois mothaíonn na cailíní cosúil le banríonacha.
  Rug an ceann ruadh ar an mbuidéal dúigh lena chos nocht agus chaith i gcoinne an bhalla é, agus é á bhriseadh. Ansin choed sí:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Chaith an Críochnaitheoir blonde sneaiceanna amach an fhuinneog agus squeaked:
  - Daoine gan dídean sáithithe sa leithreas!
  Agus gáire na cailíní amach os ard. Agus ní raibh sna laochra anois ach cailíní - sármhaith.
  Victor tacaíocht ar shiúl go dtí an slí amach. Ach rug Gerda arís air ag an tsrón fad-fhulangach agus tharraing:
  - Socair síos, a ghabhair! Déanfaimid tú a cheistiú anois!
  Dúirt Viktor:
  - Níl a fhios agam rud ar bith!
  Phléasc súile emerald Charlotte.
  - Ansin gheobhaidh tú bás!
  Chroith an fear... Tháinig an cailín fionn suas chuige agus rug sé ar a ghualainn. Clenched sí a méar agus howled:
  - Abair cad a dúirt tú faoi na déantáin Borov7
  Dúirt Victor:
  - Ní dhéanfaidh aon ní ar leith! Tá sé ina ndiaidh freisin ...
  Chlaon Gerda.
  - is féidir leat é a cheistiú. Agus tusa againn...
  Mhol Charlotte:
  B'fhéidir nach maróidh muid é go fóill. Tá smaoineamh amháin ann.
  Chlaon an terminator blonde.
  Is féidir linn cockroach a mharú i gcónaí. Agus tá smaointe éagsúla againn!
  Mhol an laoch ruadh:
  - Déanaimis iarracht cloch a shraonann urchair uirthi ansin. AGUS...
  D'fhreagair Gerda:
  - Tá iarracht déanta againn cheana féin, ach ní oibríonn sé i gcoinne na ghathanna. Cad iad na smaointe eile atá ann?
  Mhol Charlotte le gáire:
  - An féidir linn insint dó faoinár n-éacht?
  D'fhreagair an blonde:
  - Ná caith péarlaí os comhair muc. Ná tabhair an fhírinne do mhadraí!
  D'fhreagair Charlotte é seo:
  "B'fhéidir go gcuimhneoidh sé ar rud éigin ansin!" Tá sé useless a iarraidh. Agus tá cloch ádh de dhíth orainn. Ansin is féidir leis dul amach Super i gcomhar le clocha eile.
  Chlaon Gerda aontú.
  "Ansin, beidh mé ag insint dó!" Lig dó suí agus éisteacht.
  Agus thosaigh an críochnaitheoir fionn ar scéal a fhí;
  Bhí aimhrialtacht ag sní as áit ar bith timpeallaithe ar na cailíní ó gach taobh. Tharraing an chloch agus bhuail sí go minic ar na lámha. Fiú go raibh an chuma ar an aer timpeall reo agus éirí marbh. Ag an am céanna, bhraith na cailíní méadú ar radaíocht.
  Thriall sí an t-aer, rud is cúis le comhleá núicléis nítrigine agus ocsaigine. As a raibh gach rud sáithithe le húire neamhghnách a chrá an srón.
  - Ní mór dúinn a fháil amach anseo! a dúirt Gerda.
  D"aontaigh Charlotte:
  - Déanaimis hyperfits a ghlacadh agus iarracht a bhriseadh tríd!
  Chuir na cailíní instealladh láithreach iad féin le leacht a laghdaíonn nochtadh radaíochta. Mhothaigh sé mar a bhí na mílte beacha radaighníomhacha ag stealladh do chraiceann.
  Chroch Gerda:
  - Ar aghaidh linn!
  D"aontaigh Charlotte:
  - Tá! Ní raibh mé ag iarraidh an t-ollaimhrialtacht seo a sheachbhóthar arís. Go tobann tá cuma instinct chreiche aige agus cuirfidh sé timpeall orainn.
  Thug an Críochnaitheoir blonde faoi deara:
  - De ghnáth, nach bhfuil réimsí den sórt sin leanúnach agus beidh muid ag teacht ar crack.
  Mheabhraigh an vixen rua:
  - Is é an rud is mó a shainiú i gceart na teorainneacha.
  Níl an dara ceann chomh furasta sin a dhéanamh. Rinne cuid acu iarracht, ag déanamh aithrise ar scríbhneoirí nach raibh aon scil phraiticiúil acu, boltaí agus cnónna a chaitheamh.
  Níl sé iontaofa, is féidir le iarann eitilt gan mhoilliú agus titim, ach brisfidh sé ábhar orgánach.
  Anseo tá cur chuige níos caolchúisí ag teastáil uait, doirteann tú deannach plánáilte mín ó ghnáth-luaidhe, caitheann tú é, agus ansin lean an diall is lú ar léas laindéir.
  Sa chás go bhfuil an ga díreach tá bearna idir na réimsí aimhrialta. Eolaíocht cruthaithe ag eolaithe.
  Go ginearálta, cén fáth ar tháinig an gnáthchrios Chernobyl chomh géar sin go tobann - ag sárú dhlíthe an dúlra.
  Níor thug eolaithe freagra soiléir air seo. Agus scríobhadh díospóidí agus tráchtais leis na céadta imleabhar. Is maith an rud é gur féidir le cailíní léamh le luas an ríomhaire, nó iompódh siad buí ar leabhair.
  Maidir le scríbhneoirí ficsean eolaíochta, tá an limistéar tar éis éirí ina bó airgid freisin, ach fós scríobhann siad beagán monotonously: gaistí, farters, artifacts, mutants, bandits!
  Tá duine éigin ag marú duine! Ach ní fiú boladh grá agus mná íon gan Smál! Ach tá cogadh baininscneach!
  Rinne na cailíní a mbealach go mall, ag dul tríd an aer creathadh. Ansin tugadh teas dóibh go tobann san aghaidh, amhail is dá mba rud é gur shocraigh duine éigin téamh.
  Bhí gléas beag speisialta ag na gasóga óga, agus is spit é luaidhe nó iarann sa chrios a aimsiú.
  Tá sraith tanaí de chaochaíl deannaigh i bhfianaise splancsholais. Don chéad deich méadar bhí an aimhrialtacht soladach.
  Ansin, de réir mar a chuaigh na cailíní chun cinn, thosaigh roinnt scoilteanna le feiceáil sa réimse. Choinnigh na gasóga súil ghéar ar an dlúith.
  - Tá! Charlotte faoi deara.
  - Is féidir leat dul.
  - Déanaimis iarracht é! Thacaigh Gerda léi.
  Chuaigh na cailíní ar aghaidh feadh na líne. Roimhe seo bhí semblance de quagmire, agus bhí orm a chur go suntasach céim ar chéim ionas nach a fháil sucked isteach.
  Go tobann sighed an aer, agus bhí na gasóga doused le sruthanna de láib.
  - Is cosúil go mbraitheann sí ár bhfód. Thug Gerda faoi deara.
  Charlotte gríosaitheach.
  - B'fhéidir! Labhair níos ciúine.
  Lean na cailíní orthu ag bogadh. Go tobann, swirled an miotal smidiríní i guairneán. Ansin gasped sé an oiread sin, ní raibh sé ach a bhuíochas sin do deaslámhacht gleacaíochta nár thit na cailíní.
  Bhí an gríl truss ina sheasamh ar a thaobh stróicthe óna chéile, agus fillteadh na blúirí isteach i lása mhaisiúil. Ach tá an cosán atá amach romhainn a bheith beagán níos leithne.
  Tá an féar withered, tá cuma an domhain tar éis cataclysm seismeach. Chun tosaigh ar an sliocht, bhí an cosán bac go tobann ag fál coincréite.
  Tóg thar, ní raibh sé indéanta, ó thuas an crios aimhrialta breathed bás.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Ní dhéanann sé aon chiall dul ar ais. Táimid tar éis dul i bhfad rófhada agus ní fios an bhfaighidh muid bearna eile. Molaim séideadh suas le grenade.
  - Cén fáth, más féidir leat a crush le buille de Ross-karate. a dúirt Gerda.
  Charlotte frowned.
  - Tá tú cinnte go bhfuil an fál tiubh go leor.
  Thug an Críochnaitheoir blonde faoi deara:
  - Tá pointí fuinnimh speisialta i gcoincréit a cheadaíonn briseadh tríd an struchtúr iomlán. Sea, agus ní ghortóidh oiliúint na gcos.
  Thug an laoch ruadh faoi deara go géar:
  - Ansin tá mé leat.
  D'fhonn gan damáiste a dhéanamh do na bróga, bhain na cailíní a gcuid buataisí amach, agus lena gcosa galánta, cosúil le dealbha na máistrí ársa, thosaigh siad ag bualadh isteach sa choincréit.
  Aisteach go leor, bhí a gcosa lom, coirtithe chomh oilte sin go raibh an chuma ar an scéal go raibh barraí préacháin cruach á mbuaileadh orthu.
  Ó naíonán, fuair na cailíní oiliúint chomhrac, agus sin dóibh cúig ceintiméadar is fiche de choincréit.
  Clúdaíodh an balla le scoilteanna, tar éis cúpla soicind thit sé.
  Cé gur chrom na cosa beagán ó concussions, fuil throbbed trí iad, bhí na gasóga sásta.
  D'éiligh Charlotte:
  - Bhris muid tríd leat!
  Dheimhnigh Gerda:
  - Ag an am céanna agus warmed suas! -
  D"éirigh sé le spraoi do na háilleacha óga, gan ach a n-aghaidheanna ag dul in olcas as féasóga agus duaithníocht Dushman.
  Bhí an cosán breise níos éasca, bhí na cailíní foghlamtha cheana féin chun idirdhealú a dhéanamh idir teorainneacha an aimhrialtacht ach amháin trí athraonta an tsolais.
  Ní raibh le déanamh agat ach an flashlight a chur ar siúl agus d'fhéadfá gach rud a fheiceáil. Fíor, bhí orm siúl ar feadh thart ar leath ciliméadar, ag lúbadh os a chionn, ag dul trasna líne chontúirteach: chúngaigh an sliocht arís.
  - Ar ól tú Gerd riamh? D'iarr Charlotte.
  D'fhreagair an blonde:
  - Ní! Fíor, chuir siad alcól isteach orm chun imoibriú an chomhlachta ar alcól a sheiceáil.
  An ceann deirge squinted.
  - Agus Conas?
  D'fhreagair Gerda go macánta:
  - Gortaíonn an ceann, cas an intestines amach. Thug siad mion-capsúil an méid muiléad. Mhéadaigh siad friotaíocht an chomhlachta ar alcól.
  Cé gur peaca an meisce, ní féidir leat a dhéanamh gan í san éirim.
  Rinne Charlotte gáire.
  - Peaca eile! Mar sin tar éis an tsaoil, ólann na sagairt! Agus go ginearálta, má thagann muid isteach i aimhrialtacht, beidh muid taithí póite, ach míle uair níos measa.
  Tháinig barr an raidhfil ionsaithe AKM isteach san aimhrialtacht de thaisme agus lúb sé beagán. Bhí orm é a dhíriú amach. Báisteach poured ó thuas, le titeann mór, go leor te.
  Laistigh den aimhrialtacht, ní raibh iontu ach hisseáil agus galú. Carnadh clós fuíoll anuas: trucailí mangled, tarracóirí, blúirí de threalamh talmhaíochta trom, bairillí meirgeacha ar ceal.
  Lasmuigh den stóras, gan aird ar an chúlra marfach, shuigh reiptín, turtar dearg criostail le ceann siorcanna. Chaith sí miotal gan aon fhadhbanna, agus tá a lapaí rud éigin idir claw an phortáin, crúba tíogar.
  - Rifulik! Charlotte whispered.
  Dheimhnigh Gerda:
  - Foirm beatha neamh-próitéine meascán de Grianchloch agus litiam.
  Do labhair an laoch ruadh:
  - Ina choinne, is dócha go bhfuil ár n-arm gan chumhacht.
  Shrugged an blonde.
  - Níl a fhios agam! Iad siúd a lámhaigh ag créatúr den sórt sin, mar riail, níor tháinig slán. Fíor, cén fáth a bhfuil ár feoil próitéine de dhíth air, is mó an seans go ndéanfaidh sé féasta ar ghunna meaisín.
  Thug Charlotte rabhadh:
  - Ná dlús a chur le gluaiseacht, beidh sé spreagadh rifulika.
  Tá na cailíní fós go réidh, ach ag bogadh níos tapúla agus níos tapúla. Fíor, ní fada go ndeachaigh siad ar shreang dheilgneach. B"éigean í a ghearradh.
  Dhéileáil na cailíní leis seo go foirfe, ag seachaint creaking.
  Tar éis cúpla céim, labhair Charlotte i gcluas Gerda: - Féach, a stór, seo ár gcéad duais.
  Luaigh sí cloch ar dhath líomóide.
  D'fhreagair an terminator blonde:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta, is é seo an ceann is coitianta "kulesh" Déantán. Níos mó ná míle dollar, ní féidir leat cabhrú leis.
  Chlaon an ceann deirge.
  B'fhéidir níos lú fós, ach níl sé sin go dona ach an oiread.
  Thosaigh an aimhrialtacht timpeall na gcailíní ag teacht ar an saol, bhain sí fuaim squeaky speisialta amach, ag cuimilt an eardrum.
  Bhí sé thar an dearcadh na cluas an duine, ach na cailíní éisteacht leis.
  - Tá an diabhal buartha! Charlotte faoi deara.
  Dheimhnigh Gerda:
  - Cé go bhfuil tú anseo ar imeall an duibheagáin, ná labhair ar an neamhghlan.
  Do chrom an laoch ruadh air:
  - Tar ar!
  Mhéadaigh an hissing agus an teas go suntasach, galú braite báistí sular shroich sé an talamh, thosaigh an féar ag athrú dathanna, agus bhí an chuma ar an solas ag an teorainn.
  Go ginearálta, tá an seónna álainn agus uafásach araon. D'fhéach na cailíní siar ar an reefulik, bhí sé go leor i bhfad ar shiúl cheana féin, ach d'fhéach sé mar a d'ith sé, níor shroich an "grunt" a gcluasa íogair.
  Tháinig suaimhneas ar na gasóga mar ní mór go dtiocfadh deireadh leis an gcor seo sa deireadh.
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  "Ní féidir leat fórsa mór a thabhairt anseo!" Déanfaimid scrios ar dhaoine agus ar threalamh araon, féach.
  Go deimhin, bhí héileacaptar MI-8 le feiceáil sa spéir, ag tabhairt faoi deara an crios, thosaigh sé ag dreapadh, ach bhí sé ró-dhéanach. Chuaigh tentacles doiléir isteach air agus iad fillte timpeall an chairr.
  Phlónaigh "roth bioráin" agus thosaigh sé ag titim. Stop an lián ag casadh, ach chuaigh an meaisín go tóin poill go mall, amhail is dá mba san uisce. Chomh maith leis an mbealach, d'iompaigh sí isteach ar chineál an cairdín.
  Ní raibh an oiread sin meas ag na cailíní ar an seó seo áfach agus iad ag iarraidh éirí as an limistéar contúirte. Shéid aer te ina n-aghaidh, ag ardú lanna féir, deannaigh, púróga i guairneán.
  Bhí súile na gcailíní, go nádúrtha sapphire i Gerda, ach péinteáilte faoi donn, agus emerald i Charlotte, teary. Ansin ritheadh urscaoileadh tríd an talamh, bhuail turraing leictreach.
  Gasped na cailíní. Rith muid beagán. Ansin d'éirigh sé go hiomlán dona, tháinig an ithir go tobann cosúil le im agus greamaithe buataisí.
  Ansin swayed deadly ó thuas, brúite an crios na cailíní go talamh.
  "Tá an chuma ar an scéal go bhfuil kiddyk mór againn," a dúirt Charlotte.
  An blonde squeaked:
  - Déan aithrí sula mbíonn sé ró-dhéanach!
  D'ardaigh an ceann dearg:
  - Ní hea, a Gerda, níl mé ag iarraidh bás a fháil faoi sclábhaíocht spioradálta. Thairis sin, cad a chuireann ar do thuairim go bhfuil an bás ag fanacht linn.
  D'aontaigh an blonde.
  - Tá súil agam nach! Is deacair bás a fháil chomh óg. Ní raibh am agam rud ar bith a dhéanamh don Motherland.
  Charlotte snorted contemptuously.
  - Níor mharaigh sí í fiú! Tá mé ar mo chuntas, tá sniper ar a laghad.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Agus ní raibh tú rannpháirteach in oibríochtaí míleata.
  Dheimhnigh an ceann dearg go héasca:
  - Ní! Tugadh aire domsa, cosúil leatsa, ar chúrsaí níos tábhachtaí. Níl ach beirt againn sa tír ar fad.
  Chlaon an terminator blonde.
  - Mar sin teastaíonn uaim duine chun leanaí a bhreith uaidh.
  Do ghig an laoch ruadh:
  - Níl a fhios agam do cinnte! Is dócha go bhfuil sé dodhéanta dúinn a fháil ag iompar clainne ó dhuine simplí.
  Shliocht na héileacaptair chucu ar deireadh, rith dhá reefuliks suas chucu. Chonaic siad iarann úr, chuaigh siad ar aghaidh chuig a mbéile creiche.
  - Ní mór duit fórsa uafásach a bhaint as iarann chomh láidir sin. Thug Gerda faoi deara.
  - Tá meitibileacht dhifriúil acu le cuimsiú ultra-radaighníomhach. A dúirt Charlotte.
  An blonde chirped:
  - Mar sin féin, amhail is dá mba nach raibh siad gobble suas ár n-arm. Tá drogall ar na milliúin dollar caitheamh amach.
  Scrúdaigh na cailíní an duán le scian, cúpla uair greamaithe na sceana, ach bhí a barr stróicthe. Ansin, ag caitheamh liathróid phlaisteach, fuair siad amach go raibh an ithir níos gnáth.
  - Is maith go bhfuil duaithníocht shimplí againn ar ár gcosa, ní mór an trua é a ghearradh. A dúirt Charlotte.
  Thóg Gerda é agus squeaked:
  - Beidh orm tumadóireacht a dhéanamh i ndáiríre mar iasc, ach léim.
  Thug an ceann dearg faoi deara go gníomhach:
  - Múintear dúinn léim ó aon phost, is féidir linn é a láimhseáil.
  Thug an blonde faoi deara go ionsaitheach:
  - Le linn cogaidh, tá dea-ullmhúchán cosúil le haer do na scamhóga, agus maraíonn droch-mheascán de gháis!
  Ghearr na cailíní a gcuid buataisí, hesitated beagán agus léim géar. Gerda beagnach bhfostú arís, scríobtha a cos.
  Anois d"éirigh an sliocht i bhfad níos leithne agus d"fhéadfadh na cailíní éirí as. Ghluais na gasóga go mall, go dtí, faoi dheireadh, stop an aimhrialtacht ag luascadh.
  Dúirt Charlotte le breathnú sásta:
  - Deirfiúr beo! Agus shíl mé go raibh gach duine screwed.
  Thug Gerda faoi deara go loighciúil:
  - Anois ní mór dúinn buataisí a aimsiú, ar shlí eile tá ár gcosa ró-álainn le haghaidh Mujahideen féasóg.
  D"aontaigh an ceann dearg leis seo:
  - Beidh muid a chur ar bun ach luíochán agus slam duine éigin.
  An fionn waved a cnap.
  - Má fhaigheann muid é!
  Chinn na cailíní, in ainneoin an ualaigh, dul ar reáchtáil, go háirithe i Hurry, ionas nach mbeadh aon torann ann. Bhain a gcluas éisteachta an lámhach ón taobh dheis.
  - Sin rud! Is cosúil le seilg nó díchóimeáil. Charlotte faoi deara.
  Ghlac na cailíní céim, rith an cnoc, ó ann d'fhonn, bóthar, d'oscail suas. Bhí saintréith torainn Jaguar le cloisteáil thairis air.
  Léim an carr cumhachtach ocht suíochán seo amach ón taobh thiar de chasadh agus é ag fás go foraoise. Sa sé shuigh dosaen cineálacha i seaicéad leathair agus armúr.
  Gheall aghaidheanna dóla agus cinn bearrtha meirleach, bhí tatúnna ar a lámha ag cuid acu. Agus bhí tatú ar a aghaidh ag an gceann is mó. D'fhéach sé cosúil le villain leabhar grinn.
  - Nuair a thugann duine cuma uafásach dó féin go saorga, is comhartha cinnte de laige spioradálta é seo. Charlotte faoi deara.
  - Is dócha, go bhfuil an mac tíre in éadaí caorach chomh uafásach, agus nach bhfuil na caoirigh i an craiceann de mac tíre! Lean Gerda.
  Bhí na meirleach armtha le PKU - meaisínghunna Kalashnikov feabhsaithe. D"fhéadfadh na hurchair 14.7mm a bheith in ann rabhlaeir na gcailíní a bhrú.
  Mar sin féin, de réir an seaicéad is gnách, bhí armúr éadrom, ach an-láidir ag na cailíní déanta as tíotáiniam hidrohidrigine, trí huaire níos láidre ná tíotáiniam nádúrtha, dhá uair go leith níos éadroime.
  Fíor, cosnaíonn post slabhra den sórt sin mar umar T-90 iomlán. Ach bhuail iad le piléar mór den sórt sin, níorbh fhéidir fiú cnámha láidre na gcailíní a sheasamh.
  Ach níl "Kalashnikov" nó "Abakan" uafásach ó aon achar. An ceannaire, mar i gcónaí, cursed.
  - Ansin dúirt an chuach linn go raibh beirt fheoirling ag sní. Caithfidh tú iad a chew suas.
  caoineadh fiáin mar fhreagra:
  - Níl sé sa Boss bastard, ach tá pointe. Níor tháinig ach rud éigin agus ní bhfuair sé greim ar an swag.
  Chomh maith leis sin borróg measctha le gáirsiúlacht:
  - Tá na hArabaigh, rud a chiallaíonn go bhfuil siad dócha "glas" agus dope.
  Chinn Charlotte an AKM a thine. Is é príomh-mhíbhuntáiste an mheaisín scaipeadh réasúnta mór urchair, go háirithe ag achair fhada. Fíor, mura n-úsáideann tú caliber 7.62, ach 5.45, méadaíonn an cruinneas.
  Tá cinnirí brúidiúla na bandits oscailte. D'oscail Charlotte tine, agus Maria, mar i gcónaí, thosaigh sé ag guí. Maraíodh ceithre meirleach láithreach. Scairt duine acu:
  -... izdets!
  Is sainairíonna iad bandits freagairt instinctach. Níl sé soiléir cá bhfuil siad ag lámhach, tá sé níos fearr go mall síos agus luí síos, ach an ceannaire, gan leisce, rug grenade FU-12, freisin le scaipeadh suas le dhá chéad méadar, ach le inclusions úráiniam ar. na plátaí agus pléascáin níos cumhachtaí.
  Agus cén áit ar thochail sé é, toisc nach bhfuil siad seo ach i mbun seirbhíse le fórsaí speisialta na Rúise. Gerda fired, bhuail a piléar lár beacht an grenade.
  Shéid sé go uafásach, ní F-1 é FU-12. Bhí na meirleach lán le rá, agus laghdaigh an Jaguar, tar éis dóibh smacht a fháil, a luas de réir a chéile. Bhuail an tiománaí ar na coscáin le linn bháis.
  Stop an branda-beast cumhachtach. Rith cailíní ar gach luas suas chuici. Bhí aon chorp déag mar aon leis an tiománaí. Bhreathnaigh siad thar a bheith buailte.
  Thosaigh Charlotte ag iniúchadh na málaí. Bhí spéis aici i ndéantúsáin go príomha. Scrúdaigh sí go cúramach iad. Chomh maith leis an "kulesh" an Déantán is coitianta go bhfuil an cumas a Glow sa dorchadas agus recharge ceallraí beag.
  Thairis sin, chaill an chloch seo a chuid maoine ach bliain tar éis dó an crios a fhágáil. I measc earraí luachmhara eile bhí péire "Gearrthóirí" in ann cruach cóimhiotail a ghearradh.
  Caithfidh siad a bheith clúdaithe le olann, ar shlí eile beidh miotail an ghluaisteáin sruthán. Bhí cloch bándearg "Grá" anseo, rud a mhéadaíonn go suntasach potency fireann, agus an-luachmhar sa chrios "Sciath", rud a neodaíonn éifeachtaí na radaíochta gnáth.
  - Nár bhailigh na meirleach é seo go léir? D'iarr Gerda uirthi féin.
  D'fhreagair Charlotte:
  - Níl, is dócha thóg siad é ó farters.
  D'iarr an blonde naively:
  - Agus cad a rinne siad leo?
  Adeir an ceann ruadh:
  - Maraíodh! Cad eile! Agus is maith más rud é roimhe sin nach raibh sé gan chéasadh. Tá áiteanna ceilte ag cuid de na feirmeoirí atá ag fanacht le hardú praghsanna swag.
  Ina theannta sin, tar éis an tsaoil, ní shuíonn eolaithe go díomhaoin. Tá siad ag lorg bealaí chun airíonna déantán a fheabhsú agus go háirithe a seilfré a leathnú lasmuigh den chrios.
  - Tá a fhios agam é! Súile Gerda líonadh le deora. "Ach tharla rud éigin dom. Rinneadh mé féin i mo dhúnmharfóir, fuair seachtar bás ó mo lámhaigh.
  Ní bheidh mé logh dom féin as seo. Bhí sé mar a bhris sreangán i m'anam.
  Charlotte grinned.
  - Bhuel, cén fáth a bhfuil tú chomh dúr.
  An blonde squeaked:
  - Eaglais i gcoinne an fhoréigin.
  Retorted an deargcheann uile-eolach:
  - An bhfuil? Ní peaca é villain a mharú. An t-aistriúchán litriúil ón Eabhrais ar ordú na séú haitheanta Ná maraigh: is cuma: ná déan dúnmharú olc!
  Is é sin le rá nach bhfuil sé go maith ach daoine maithe a mharú, agus ní mór an t-olc a phionósú.
  Dúirt Gerda go suaimhneach:
  Ach níor lean Íosa é féin é seo.
  D'fhreagair Charlotte:
  - Bhuel ní hea! Ní raibh an Dia incarnate a pacifist. Sa Sean-Tiomna, cuireadh Críost i gcomparáid leis an Rí Dáiví, agus ba laoch mór é.
  Deir Íosa féin - ní síocháin a thug mé go talamh, ach claíomh. Drochfhoinse is ea fuil na leamaí. Sea, seachas, roimh a incarnation coirp, a bheith ina aghaidh an Iehova, rith Íosa pianbhreith báis, d'ordaigh an díothú gach Amialikan, dóite Sodom agus Gomorrah.
  Is é sin, éilíonn an cheartais pionós an olc. Cé hiad na bandits áitiúla? Thugs ó scumbags, fugitives ó áiteanna coinneála, maniacs atá ar an liosta theastaigh idirnáisiúnta, ach sceimhlitheoirí a ghabháil againn.
  Is é sin, go bhfuil sé olc, agus ar mhaithe leis an maith ba chóir é a scrios. Drochfhoinse is ea fuil na mbréag, a dúirt Íosa.
  Thiomaigh na deora i súile Gerda suas. D'iarr sí iontas:
  - Conas atá an scrioptúr ar eolas agat go maith?
  D'fhreagair Charlotte go macánta:
  - Bhuel, conas cónaí i dtír go foirmiúil Cheartchreidmheach agus níl a fhios ag an catechism. Ach ní mór eolas a chur i bhfeidhm go críonna ionas nach gcloífidh sé le pacifeas uafás Fhinnéithe Iehova.
  Chlaon an fionn.
  - Tá a fhios agam an sect! Ní aithníonn siad Críost mar Dhia. Mar sin féin, níl sé suimiúil dom ag caint faoi heretics, ní duitse.
  Dearg aontaithe.
  Déanaimis an carr a dheisiú ar dtús.
  Rinneadh beagán damáiste don charr, bhí plátaí miotail ar a imill, agus bhí an gunna meaisín, nach raibh am aige chun dóiteáin, luchtaithe le téip úr.
  - Mharaigh mé an meaisínghunna ar dtús. Charlotte boasted.
  - Go loighciúil! Anois déanaimis iarracht tosú. - Faigh na buataisí cearta. Bhí náire ar Gerda triail a bhaint as bróga tar éis a chosa meirleach boladh.
  Bhí sí go simplí disdainful, chomh maith le Charlotte. Chuaigh na cailíní go dtí an sruthán agus nigh siad a gcuid buataisí. Bhí siad beagán ró-mhór, ach tar éis smaoineamh beag tharraing siad ar footcloths.
  Níl sé an-áisiúil, ach nuair a bhíonn paidreacha á gcomhlíonadh acu, ní tharraingeoidh a gcuid charms an iomarca aird. Anois, tar éis do na cailíní na corpáin a ligean isteach sa díog, d'fhéadfadh siad tiomáint ar rothaí.
  Mar sin féin, shoot, tarraing aird na créatúir eile: coiníní francach. Sóchán sinister a bhí ann, meascán de chreimirí coitianta agus giorriacha. Is rúndiamhair an chaoi ar éirigh leis na speicis seo idirphórú a dhéanamh, ach d'éirigh sé amach go raibh sé ina mheascán an-sinister le fiacla nimhiúla.
  Rith na coiníní francach amach ar an mbóthar. Bhí ar a laghad caoga acu ann, cinn mhóra ar mhéid madra. lom siad a bhfiacla chomh tanaí le snáthaidí.
  Is minic a bhris siad, ach tar éis cúpla lá d'fhás cinn nua. Is é an corp féin shabby, gan ach an backside agus lush, beagnach sionnach-mhaith eireaball. Lasmuigh den chrios, bhí luach ag fionnaidh den sórt sin.
  Go háirithe na mban. Ach bhí na hainmhithe féin an-deas agus dian, ní raibh siad disdain carrion. Ina theannta sin, fuair siad le hoidhreacht wit tapa áirithe ó francaigh.
  Mar shampla, b'fhéidir nach bhfuil corp marbh chomh blasta, ach tá sé sábháilte, ach i gcrios na marbh ...
  - Bhuel, cad atá le déanamh leo! a d'fhiafraigh Gerda.
  D'fhreagair Charlotte go cinntitheach:
  - A ligean ar shoot agus a ghearradh amach an eireabaill! Beidh rud éigin le díol.
  Bhí amhras ar an blonde::
  Cén fáth a bhfuil airgead de dhíth orainn. Thug an FSB airgead tirim dúinn, agus thángthas ar thríocha míle cúl glas i bpócaí na mbangairí.
  Rinne an ceann dearg gáire.
  - Tá! Thug mé faoi deara gur fearr leis na sceimhlitheoirí agus an mafia an dollar ná an euro, in ainneoin an difríocht sa ráta malairte.
  Dollar glic i ndiaidh na meirleach croíthe
  Iad siúd atá ag iarraidh a scrios an Rúis!
  Is olc an nóta bainc, airgeadra na seadán
  Faigheann mercenary a mharú!
  
  Meallann fola dó féin agus abomination
  Ní dath glas súile na trioblóide do rud ar bith!
  Bíodh cineáltas agus macántacht sa chroí
  Déanaimis do bhrionglóidí a fhíorú!
  . CAIBIDIL #3
  á léamh ag Charlotte.
  - Cé leis na dánta? - a d"fhiafraigh Gerda
  - Scríobh mé féin é! - D'fhreagair an cailín ruadh.
  Rinne an fionn gáire.
  - Smaoineamh maith. Agus is tábhachtaí fós, tá sé fíor agus fíor. Ach tá an ceart agat, ligfidh díol swag breise dúinn aithne brabúsach a dhéanamh i measc díoltóirí.
  Ghlac na cailíní an francach-coiníní ag gunpoint, agus fired volley. Ní mór duit a shoot ach amháin sa cheann, ós rud é go bhfuil an comhlacht ar ais go héasca, fiú fola glas greamaitheach nach beagnach sreabhadh amach.
  An lámhaigh pollta na skulls de deich arrachtaigh. Thit siad, thosaigh daoine eile ag rith.
  - Wow, agus bhí meas acu láithreach ar ár gcumhacht comhraic.
  - Ní madraí bréagacha iad seo a dhreapann amach romhainn. Mar sin féin, tá siad lámhaigh an oiread sin cheana féin, gearrtha siad freisin as a n-eireabaill ach beagán níos measa ná na cinn coinín. Thug Gerda faoi deara.
  - Is iad eireabaill na sionnach francach is luachmhaire. Íocann siad trí huaire níos mó ná sables. - Charlotte Burknual.
  Chlaon an fionn.
  - Deir siad gur féidir dath a athrú ar a gcuid fionnaidh.
  Lámhaigh na cailíní deich bhfrancach eile. Ansin chuaigh siad thíos staighre. Gearradh eireabaill lush amach le gluaiseachtaí muiníneacha.
  - Bí cúramach le do chuid fiacla, i bprionsabal tá antidote ann dá nimh, ach cosnaíonn sé míle ocht gcéad dollar ar ampúil. Charlotte rabhadh.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Tugadh treoir dom nach measa ná tú. Ina theannta sin, má bhriseann na fiacla amach agus má fhanann siad sa chorp, beidh próiseas athlastach tromchúiseach ann.
  "An-pianmhar, cé go bhfuil ár gcoirp láidir agus nach bhfuil siad chomh furasta sin a ionfhabhtú. - chuir an blonde.
  Bhí na cailíní ag dul go dtí an carr cheana féin nuair a tháinig na madraí bréige chun solais. Ní mórán, timpeall cúig cinn déag. Chomh maith leis sin mheall cosúil lámhach.
  - An mór an trua piléar a chur amú orthu? Charlotte faoi deara.
  Dheimhnigh Gerda:
  - Cé nach bhfuil nimhiúil, biteann siad, agus is féidir infect le confadh. Déanaimis iad a shug le piostail ionas nach n-aistrítear cartúis uathoibríoch gan rud ar bith.
  -Ní bhfaighidh ach an áitimh a chailleann crack, sa mhullach air! Mhol Charlotte.
  An blonde giggled.
  - Agus tá a lán óige agat.
  Scaoil na cailíní as an TT-100 feabhsaithe. Tá na toisí, an recoil agus an caliber níos lú ná iad siúd de TT traidisiúnta, agus tá an fórsa marfach agus an ráta dóiteáin níos airde mar gheall ar an dearadh speisialta muzzle.
  Agus soláthar fiche babhta an bairille. Gan lámhach, ach spraoi. Gan piléar breise amháin a chaitheamh, bhris na cailíní cinn na bréige madraí.
  Fíor, ina dhiaidh sin bhí tréad eile le cloisteáil ag druidim.
  - Tá a fhios agat! Mhol Charlotte. Ná cuirimis ammo amú orthu.
  Dheimhnigh Gerda:
  - Tá go leor arm meirleach againn, i mo thuairim. Sea, agus TT-100, is féidir leat beagnach aon datha a shove.
  Choed Charlotte:
  - Gach mar an gcéanna, nach bhfuil sé suimiúil dúinn. Cuirimis ár n-asail i mbaol agus buailfimid leo gan aon rud ach sceana.
  An blonde chirped, baring a fiacla:
  - Fuaimeanna tempting, ach an bhfuil muid i dteideal riosca folamh.
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Nuair a rinneamar oiliúint sa scoil FSB, ní raibh muid i mbaol báis nó gortú tromchúiseach. Agus seo deis mhaith chun tú féin a thástáil.
  Rinne Gerda grinn:
  - Dála an scéil, is é an teicníocht is fearr leat de mhadraí bréagacha bite san asal. Faoi seo fiú i cuimhní cinn na gcéad stalkers, mar a d'iarr siad iad féin ar dtús, tá sé cur síos.
  Chlaon Charlotte.
  - Farter fuaimeanna níos áille agus thieves! Anois, a ligean ar a fháil ar na sceana.
  Sheas na cailíní cúl le cúl, bhí ar a laghad tríocha madra bréige. Ní raibh an troid chun a bheith éasca.
  Go tobann, chaith Charlotte a miodóg ar an madra is gaire, agus é ag bualadh sa scornach. Agus ansin fágadh gan arm í. Léim i dtreo na madraí, buille láidir go ceann an mhadra.
  Thit an t-ainmhí suaite. Ansin lunge, cosúil le ladhar sa tsúil, punch sa jaw. Buaileann an cailín cosúil le casúr, crumbles a fiacla cosúil le piseanna tirime.
  Ritheann Gerda ina diaidh, caitheann cosa smididh an chailín na fireannaigh. Titeann madraí, rolladh os a chionn. Téann buille le miodóg i dteagmháil leis na scornach.
  - Ar buille láidir, is gá duit bronntanas! Dúirt Charlotte.
  - Cé nach buille, beidh sé a bheith caillte! Chuir Charlotte leis.
  Scar na cailíní bealaí. Léim Charlotte ard, rinne roth pinn, ag eitilt thar a cinn, leagadh síos trí madraí i léim. Slashed sí ceann ar fud an muineál, ghearradh amach a ceann.
  Rinne Gerda an t-inliú arís, ag leagan síos ceithre cinn, agus ag críochnú le buille don chroí. Fíor, bhí an madra in ann í a scratáil beagán.
  An blonde squeaked:
  - Soith salach.
  Dearg ceartaithe:
  - Caithfidh mé soith a rá.
  - Níl sé sibhialta a ghlaoch fiú madra mar sin.
  Charlotte yelled:
  - Ach dÚsachtach.
  Bhí na madraí i ndáiríre ag iarraidh na cailíní a bhualadh ar an asal. De ghnáth bíonn seaicéid armúrtha ag farters agus bandits agus ní féidir leat greim a fháil orthu. Agus beidh na pants níos tanaí.
  Bhuail Gerda sa tsúil é, agus bhuail Charlotte a méar le lámh amháin, agus d'úsáid sí an miodóg leis an lámh eile.
  An blonde squeaked:
  - Sin é, anois cad é?
  Thug Redhead faoi deara:
  - Chaith muid sceana ag an ceann, mar sin b'fhéidir go bhfuil sé níos fearr sa bhrollach.
  Rinne na cailíní an t-inliú arís agus arís eile, bhí madraí bréagacha dúr go hiomlán gan aon instinct cunning agus féin-chaomhnaithe. Shiúil siad ar aghaidh, rushed, bhí a gcuid jumps intuartha.
  Agus thug gach duine scratch beag do Charlotte lena crúba.
  Dúirt Dearg:
  - Níl, tá bearnaí inár n-ullmhú. Agus go tobann bheadh sé créatúir le crúba an-nimhiúil.
  An blonde squeaked:
  - Conas atá na francaigh?
  - Mar sin a bheith! Dála an scéil, tá a gcuid snáthaidí níos láidre ná cruach. Créatúir an-dána.
  - Go ginearálta, rud éigin de dhíorthaigh éagsúla ó francaigh.
  Ghearr Charlotte ceann eile amach agus í ag siúl, agus bhris sí cúl an mhadra. Ní raibh Gerda ar aon bhealach níos ísle ná í.
  Dúirt an blonde le gáire:
  - Gach toisc nach radaíocht a mharú francaigh, ach déanann siad níos láidre agus níos inmharthana. Tá sé cosúil le dystopia. B'fhéidir go dtiocfaidh cineál de shibhialtacht francach chun cinn mar thoradh ar chogadh núicléach.
  - An dóigh leat go mbeidh na francaigh in ann dul isteach sa spás. - Má chumasc siad le príomhaigh, ansin nach bhfuil sé as an áireamh. - Deir siad go bhfuil an chuma ar dhaoine den sórt sin sa chrios cheana féin.
  Bhris Gerda muineál an mhadra le jerk géar. Chríochnaigh Charlotte an créatúr seo caite.
  - Bhí orainn léim.
  An blonde squeaked:
  - Ní hé seo go léir geeks, tá níos measa.
  Dúirt Dearg:
  "Tá a fhios agam, ach ní hé ár réimse saineolais é troid arrachtaigh.
  Tar éis do na cailíní trí dhosaen créatúr a leagan síos, ghearr siad a n-eireabaill go cúramach. Anois bhí rud éigin le díol acu. Ansin tharla an rud gan choinne, thosaigh ceann de na meirleach básmhaireachta ag ardú.
  Rinne Charlotte gáire.
  - Wow, féach, is cosúil nach raibh ceann acu críochnaithe as!
  Dúirt Gerda le gáire:
  Nó b'fhéidir go bhfuil sé ag casadh i zombie.
  Thug Redhead faoi deara:
  - Chuala mé faoi, ach a bheith i do zombie caithfidh tú bás ó aimhrialtacht.
  An blonde squeaked:
  - Nó ó láimh duine an-pheacach.
  Rinne Charlotte squeak:
  - Ná joke mar sin!
  D'éirigh an meirleach agus theith sé chun rith. Ní raibh a luas níos lú ná curadh sprint an domhain.
  Rinne Charlotte squeak:
  - Ó, tar éis dó.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - B'fhéidir go bhfuil cumas tras-tíre maith aige ar an Jaguar.
  D'éirigh an ceann dearg amach:
  -Ligean ar a fheiceáil!
  Rith an fear marbh athbheochan i ndáiríre feadh an bhóthair. Mar sin, bhíothas in ann é a leanúint i gcarr. Na cailíní rushed as, gan a luathú go háirithe.
  Bhí siad ag fiafraí den áit a raibh an meirleach ag rith.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Is cluiche suimiúil, ach is dócha luíochán?
  Rinne Charlotte squeak:
  - Agus feicfimid í, ar son dílseachta molaim lionsaí míorúiltí a chaitheamh.
  Tá lionsaí tadhaill speisialta ar cheann eile d'iontais chostasacha eolaíocht na Rúise. Thug siad deis duit a fheiceáil sa raon infridhearg agus ultraivialait, sa dorchadas iomlán agus faoi uisce.
  Ina theannta sin, d'éirigh leo íomhá an dá ghnáthréad a mhéadú agus lionsaí a úsáid mar mhicreascóp.
  Fíor, tá an t-aireagán fós neamhfhoirfe, ní féidir leat é a úsáid ar feadh i bhfad: dón sé amach.
  Chuir na cailíní orthu agus bhí ionadh orthu beagnach láithreach:
  - Ritheann sé, agus ní hamháin nach teas suas, ach fhuaraíonn síos. Níl an difríocht idir é agus an timpeallacht níos mó ná cúig chéim. a dúirt Gerda.
  Charlotte gríosaitheach.
  Sea, is zombie é! B'fhéidir go ndearna Déantán éigin chomh fionnuar sin air.
  Lean an rith ar aghaidh, chas an meirleach go dtí an taobh, cuireadh iallach orthu crith. Bumps, potholes, bumps bhagairt a chur ar ceal an carr.
  - An féidir leis a cheann a scoilt? Mhol Charlotte.
  Dúirt Maria go ciallmhar:
  - Féachaimis an dtreoraíonn sé sinn chuig a lair.
  Thug an ceann dearg le fios go fonnmhar:
  - Ar mhaith leat troid?
  An blonde chuckled.
  - Nach bhfuil tú?
  Charlotte gáire.
  - Ar ndóigh, ach beidh do chroí pléasctha le trua.
  Thug Gerda faoi deara go loighciúil:
  - D'fhéadfadh go mbeadh gialla ina lair! Nach bhfuil a fhios agat é?
  Dearg amhras:
  - Dochreidte! Bhuel, cén fáth a bhfuil gá acu le gialla?
  Dúirt an blonde go loighciúil:
  - Faigh airgead fuascailte! Nó déan iad a bheith ag obair duit.
  Charlotte hesitated.
  - Bhuel, is féidir leo rud éigin a thabhairt fós le haghaidh eachtrannach, ach le haghaidh Rúiseach, is cuma conas a scaoileann siad iad féin.
  Dúirt Gerda ó chroí:
  - Is ábhar iontais é go raibh soláthar chomh maith againn le dearcadh den sórt sin i leith na n-eolaithe.
  Dúirt an ceann dearg le amhras:
  - Tá taighde míleata maoinithe go réasúnta, ceannaíonn na Stáit Aontaithe eolaithe, agus ní dhéanaimid ach faisnéis a dhíscríobh uathu. Rinne Charlotte gáire.
  - Níos cruinne, steal muid?
  - Bailímid faisnéis, próiseáilimid agus eisímid ár gcuid féin! Go ginearálta, cuireann an rúndacht seo go léir bac ar dhul chun cinn. Ní bheadh aon spiairí, bhí muid i bhfad níos mó ar gcúl, is ciall agam an domhan ar fad.
  Gerda sighed.
  - Agus cathain a bheidh an chine daonna mar cheann? -
  Thug Charlotte faoi deara le gáire:
  Níl fhios agam! Ach le haghaidh leathnú spáis, ní mór duit iarrachtaí a chur le chéile.
  Chlaon an fionn:
  - Ach go dtí seo tá a mhalairt ag tarlú. Más rud é i dtús an fichiú haois ní raibh ach tríocha is seacht stát, anois tá dhá chéad daichead. Áit a bhfuil ár ndomhan i gceannas, tá ceannaire iontach ag teastáil ón gcine daonna.
  - Agus nuair a fháil seo! Charlotte faoi deara. - Ina ionad sin, tá méadú ar chaos. - Bhí ilroinnt feudal, agus anois caipitleach. Ach luath nó mall beidh deireadh leis.
  Creidim go mbeidh sonas uilíoch fós ann agus domhan gan olc.
  Gerdo squeaked:
  - Cathain a thiocfaidh Críost?
  Dúirt Charlotte go láidir:
  - Nuair a bhíonn duine, go fisiciúil agus go spioradálta, ina dhia.
  Cuireadh isteach ar an gcomhrá, bhí túr le feiceáil chun tosaigh. Bhí dhá chineál le gunna meaisín ina suí air, ag caitheamh tobac.
  - Droch-nós! - Bhris na cailíní, ag baint na meirleach. Bhris forehead armúrtha an "Jaguar" tríd an bhfál, agus pléascadh na háille sa chlós. D'ól dhá dhosaen meirleach deochanna agus d'ith siad ceibeabanna ansin.
  Scaoil an meaisínghunna agus é ag caitheamh luaidhe go mór. Ina lámha oilte, is arm ró-uafásach é an PKU a d'iompaigh coirp ina gcorp i dhá soicind, ag leagadh amach scairdeáin fola.
  Ansin polladh na piléir an veranda, ag briseadh trí na ballaí adhmaid. Gloine shattered, splinters eitil ó na logs. Bhí gach rud brúite i ndiaidh a chéile, bhí na boird brúite, bhí bearrtha fuilteacha ag titim.
  Is annamh a mhothaíonn troid chomh cosúil le seamlas. Ach cé atá in ann seasamh in aghaidh nuair a bhrúlann sé mhíle urchair i nóiméid.
  Ar feadh soicind, timpeall céad, caliber pléascach 14.7, ar feadh cúig cúig chéad. Thóg sé cúig shoicind chun cúig meirleach is fiche a mharú ag féasta sa chlós, ó bhí an aimsir tirim agus cúig shoicind déag eile ar an veranda.
  Ní raibh am ag Gerda fiú an Ár nAthair a léamh nuair a bhí sé thart.
  - Ba ghearr an troid! "Cé go bhfuil beirt eile ag sní isteach san fhoirgneamh féin.
  Tháinig na cailíní ar ais trí thine, agus go cruinn, bhuail trí urchair Charlotte i veist piléardhíonach, ach chuir lámhaigh ó thosaitheoir grenade deireadh leis an sliogáil.
  - Wow, bhí mé gaping, bhí distracted mo smaointe ag neamhréireachtaí domhain, tá tú ag troid agus ag guí ag an am céanna.
  - Ní mór do gach peaca atoned do! a dúirt Gerda.
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  - Tá naoimh ann a dhéanann pátrúnacht ar laochra. Mar shampla, George the Victorious, Archangel Michael agus go leor eile!
  Dúirt an blonde le gáire:
  - Ceart! Ach tá sé fós disgusting! Anois, déanaimis seiceáil ar an teach.
  Rinne an ceann dearg gáire.
  - Agus ní raibh muid a mharú cara amháin níos mó.
  Léim an meirleach zombie ar an scout Juliana, ach bhuaileadh é in úll Adam le tosaithe. D'eitil sé agus chaith na cailíní Kalash isteach ann. Mar sin féin, níor stop an zombie láithreach.
  Le tamall anuas bhí sé ag caoineadh agus ag roaradh, ina dhiaidh sin ón PKU níor chlis air go hiomlán.
  - Dópa iomlán duit! Bhuel, rud beo! Bhí ionadh ar Gerda. - Is féidir leat a fheiceáil láithreach ar an táirge ar an diabhal.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Chuala mé gur féidir le zombies aon duine beo a dhéanamh. Is é an rud a fheiceann muid póg crios eile.
  Bhí an blonde skeptical.
  - Tá a fhios agat, inár ngníomhartha nach bhfuil aon rud heroic. Le cabhair ó ghunna meaisín, ghearramar síos na naimhde, ach níor éirigh linn aon duine a fheabhsú.
  Ghig an ceann ruadh.
  - Is idéalach thú Gerda. Ba mhaith leat a shocrú ar an domhan ar fad, gan a fhios agam fiú cén treo.
  Dúirt an blonde:
  - Sílim go bhfuil ar an gcéad dul síos, tá sé riachtanach chun breathnú ar leasanna an Motherland.
  Dúirt Charlotte go sona:
  - Trí caoga meirleach a mharú, tá seirbhís mhaith curtha ar fáil againn don tír cheana féin. Tá na príosúin plódaithe cheana féin agus is dócha go bhfuil an bás níos daonnachtúla.
  Dúirt Gerda go wittily:
  - Conas a rá, is féidir leis an maireachtála aithrí i gcónaí, go háirithe iad siúd pianbhreith príosúnachta saoil. Go deimhin, i bpríosún speisialta tá i bhfad níos lú temptations agus dreasachtaí chun peaca.
  D'athraigh an ceann dearg an t-ábhar.
  - Déanfaimid scrúdú ar an áitreabh, b'fhéidir go mbeidh an t-ádh linn do na nGiall, agus ag an am céanna déanfaimid breathnú ar na trófaithe.
  Chuardaigh na cailíní pócaí na meirleach marbh. Bhíothas in ann suimeanna réasúnta a bhaint as airgead tirim, dollar agus euro.
  Chomh maith le roinnt artifacts, ina measc na Turquoise luachmhar, is féidir a mhéadú an neart na miotail.
  Fíor, níor chabhraigh a n-úinéir, cnapán sách mór, ag meas an líon mór nótaí bainc. D'oscail an piléar an boilg neamhchumhdaithe agus bhris tríd an cófra.
  Ag eagla go réidh mianaigh agus marcanna stráice, scrúdaigh na cailíní an teach. Mar a tharla sé, ní raibh a n-eagla gan bhunús. B"éigean trí mhianach agus dhá ghreanád a ghlanadh.
  Mar sin féin, de réir dealraimh eagla nach mbeadh na sraitheanna a séideadh suas ó shúile ar meisce, marcáilte na doirse mionú le tras.
  - Cad gaiste leathcheann! Bhí ionadh ar Gerda.
  Rinne Charlotte squeak:
  "Nach mbíonn siad ag troid mar sin i gcónaí?"
  Dúirt an blonde:
  - Sílim go bhfuil na mianaigh seo níos contúirtí do na bandits féin. Féach, agus anseo bhí pléascanna, bhí gach rud mangled.
  Tá na ballaí gearrtha go deimhin le blúirí, tá fuil scaipthe le feiceáil. Glantar anseo i radharc nach minic.
  - Salach, na gangsters, sin cé mhéad cannaí agus buidéil atá carntha, is gá a raca. Phoc Charlotte an ghloine lena cos.
  D'fhreagair Gerda go géar:
  - Tá prionsabail mhorálta den sórt sin acu. Lorgóimid taisce, caches agus zindan.
  Rinne na cailíní an teach a fhuascailt, scanadh na gclár urláir, agus ansin chuaigh siad síos go dtí an íoslach. Mar a bheifí ag súil leis, bhí an chéad taisce le déantáin, airgead agus earraí luachmhara goidte faoi leac marmair i gcuas speisialta.
  Bhí bailiúchán iomlán de fhiacla óir, cluaise, is dócha stróicthe chomh maith le cluasa, fáinní, agus jewelry eile.
  Bhí clocha ann freisin, lena n-áirítear iad siúd nach raibh a fhios ag na cailíní a n-ainmneacha, agus bhí a n-airíonna mistéireach.
  Chuimil Charlotte ceann acu, ghabh sé tine agus thosaigh sé ag dó a lámha.
  - Wow, is cosúil "Bille" é seo, a deir siad, atá in ann aon ríomhaire a mhilleadh, ar achar sách mór. Ina theannta sin, díchumasaíonn sé físcheamaraí.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Déantán luachmhar?
  D'fhreagair an púicín rua go bagarthach:
  - I bhfad níos luachmhaire cailleann ach amháin taobh amuigh den chrios neart i dhá nó trí seachtaine. Thairis sin, titeann éifeachtacht an tionchair láithreach, is fiú an limistéar ionfhabhtaithe seo a fhágáil ag Dia a fhios cé hé.
  An blonde frowned.
  - Agus cá bhfuil an "Armor" cloch? Deir siad go dtugann sé lapel do urchair.
  Thug Charlotte le fios go ionsaitheach:
  Sea, is déantán cáiliúil é. Curves an trajectory na urchair amháin, ach freisin blúirí grenade. Tá sé cumhachtach go háirithe má chomhcheanglaíonn tú roinnt clocha.
  Is minic a chuirtear síos air i gcuimhneacháin, agus lasmuigh den chrios tá sé bailí ar feadh dhá nó trí mhí.
  Bhí amhras ar Gerda:
  - Níl rud éigin le feiceáil ar an gceannaire!
  Dúirt an ceann dearg le gáire:
  - Caithfidh gur díoladh iad! Maidir le mercenary, tá an chloch seo luachmhar, agus is dócha go bhfuil an praghas templaithe uirthi.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Nó níor aimsigh siad é, tá súgán níos faide uait! Tá go leor "Kulesh" ann, níl sé chomh héasca an méaróg seo a dhíol.
  Phioc Charlotte suas a cluasa.
  - Cloisim duine ag muttering san íoslach, tá fós príosúnaigh anseo.
  Dhearbhaigh an blonde:
  - Sea, mé, freisin, is cosúil, tá sé seo cainte Araibis.
  Dubhairt an laoch ruadh:
  - Cuimhnigh cad a bhí múinte dúinn, go háirithe i gluaiseacht plaisteach. hArabaigh tréithrithe ag gothaí géara, ba chóir go mbeadh fir i gcoitinne ruder.
  Chlaon Gerda.
  - Tá a fhios agam conas aithris a dhéanamh ar hArabaigh. Sa todhchaí, d'fhéadfadh go mbeadh cogaí idir an Rúis agus an domhan Ioslamach.
  - Go háirithe má tá na Meiriceánaigh a dhíbirt as an Murascaill Peirsis agus an Afganastáin. Bhaineamar leas as na Yankees chuig an gcairt, rud a chuir iallach orthu ár dteorainneacha a chlúdach! Charlotte gáire.
  Bhí an blonde buartha.
  - Ach is cosúil go bhfuil grudge ag an Sultan Dubh i gcoinne na Rúise. Thairis sin, tá críoch na Stát Aontaithe i bhfad ón domhan Ioslamach, agus tá ár gceann in aice láimhe. Gcéad dul síos, beidh an leathnú ar siúl ar chríoch na Rúise. Chlaon Gerda. -
  Tá an cineál seo rud buartha.
  Thug Charlotte faoi deara:
  - Cé go bhfuil na Meiriceánaigh olc ag caoineadh leis na hArabaigh, beidh am againn arm chomh cumhachtach agus atá chun cinn sa teicneolaíocht a chruthú nach mbeidh an cogadh leis na hordóga ó dheas uafásach.
  Is é an rud is mó ná cúpla bliain a bhuachan. - Chríochnaigh an laoch ruadh i gcogar.
  Chuaigh na cailíní go dtí an "zindan", thug an chonair go dtí an taobh, áit a cuireadh doras armúrtha taobh thiar den obair brící.
  Bhí sé, cosúil le fomhuirí, suite go daingean agus dúnta le cód.
  - Déanaimis iarracht é! a dúirt Gerda.
  Ag baint úsáide as cosúlacht beag de stethoscope an chailín, d'éist siad leis an sábháilte. Mar gheall ar dhifríocht bheag sna fuaimeanna bhíothas in ann an cód a ríomh agus an doras tiubh a oscailt.
  - Agus má dhéanann an ceannaire dearmad? - Agus scríobh sé síos é! Thóg Charlotte amach píosa páipéir.
  Bhí cion ag Gerda air:
  - Agus cad chuige a raibh tú i do thost?
  D'fhreagair an ceann dearg go dána:
  - Bhí mé ag iarraidh do chumas mar bhuirgléir a thástáil.
  - Labhair na cailíní Araibis ar eagla na heagla. Bhí a fhios acu fiú an béarlagair oirthearach ar leith.
  Chríochnaigh Gerda ag labhairt agus thug sí aghaidh uirthi:
  - Bhuel? Anois is cuimhin liom cá bhfuil cloch an ádh?
  D'fhreagair Victor le osna:
  -Seo I... bhuel, deir siad go scaoilfidh sé ceann d'aosaibh an tsultáin dhubh. Agus má tá sé áit éigin in aice láimhe sa swamps. Ach faigh...
  D'fhreagair Charlotte go géar:
  - Níl aon chúis againn le fánaíocht tríd an swamps! Tá tú gan tairbhe dúinn mar sin...
  Bhí eagla ar Viktor.
  Rug Gerda sa chluas ar an bhfear lena bharraicíní loma agus chroith sé é.
  Ag an nóiméad sin, bhí roar fiáin le cloisteáil trí mheigeafón:
  - Tabhair suas whores! Tá tú timpeallaithe!
  Rinne Charlotte gáire.
  - Bhuel, seo iad ár n-maith-wishers i ngníomh!
  Chlaon Gerda le Victor:
  - An dtiocfaidh tú linn! Más rud é nach maraíodh le linn na cinn!
  Chuir na cailíní clocha ar. Agus chaith Charlotte iall thart ar mhuineál Victor. Chuala mé torann, is léir go raibh héileacaptar ag hovering thar an díon.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Níl aon rud níos éasca ná héileacaptair a lámhach!
  Thóg Charlotte na piseanna ina toes loma agus Chlaon sí.
  - Ní bheidh sé anseo anois!
  Bhuail pléasctha den scoth an fhuinneog. Thit gloine amach. Chaith an cailín ruadh pea lena cos lom, coirtithe.
  Bhí pléascadh taobh amuigh. Agus thit conablach mór an héileacaptair gan searmanas.
  Chaith Gerda pea freisin lena cos nocht agus sheinn sé:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus theith beirt chailíní álainn: ceann dearg agus fionn amach as an timpeallacht. Tharraing siad Victor ar rópa. B'éigean dó rith ina ndiaidh lena neart go léir.
  Gerda aala pléasctha as an gunna meaisín. Thit roinnt de na meirleach le roar.
  Charlotte buailte le léasair. Agus chuir sí gliondar ar:
  - Déanfaimid na naimhde a ghearradh go críochnúil!
  Chaith Gerda pea le pléascáin agus a bharraicíní loma. Thiontaigh an umar ollmhór, a bhí clúdaithe le craobhacha le haghaidh duaithníochta, le roar.
  Bhí na rollóirí stróicthe uaidh agus d'eitil siad trasna na páirce, ag sníomh agus ag preabadh. Bhuail duine acu an meirleach sa cheann, ag brú an cloigeann. Rinne na rascals iarracht randamach
  tine. Ach bhí na laochra dosháraithe. Scaoil siad meaisínghunnaí agus léasair mar fhreagra. Victor bhí panting go mór i ndiaidh dóibh.
  Bhí an chuma ar an scéal go raibh an tsrón a chlúdaigh sé ar tí é a mhúchadh.
  Rinne Gerda gáire agus dúirt:
  - Go gairid beidh an namhaid tinn!
  Dúirt Charlotte:
  Níl spraoi aige faoi láthair! Nó b"fhéidir go ndéanfaidh tú guí Gerda?
  Rinne an blonde giggled agus dúirt:
  - Bhí díomá orm i nDia agus creidim ach amháin i gcumhacht!
  Lean na cailíní orthu ag lámhach agus ag caitheamh piseanna le pléascáin marfach.
  Seo umar eile ó bhearna chumhachtach rolladh anonn agus sheas suas go dtí an barr na boilb. Bhí sé go hiontach. bhog gerdla an gangster dorcha-craiceann sa smig agus
  fuair sé sa jaw eitil bun os cionn. Agus lámhaigh síos trí níos mó de na cineálacha ionsaí.
  Sheinn Charlotte go suairc:
  - Fitheach dubh i n-aghaidh an bháis,
  Fanann an t-íospartach ag meán oíche...
  Phioc Gerda, ag lámhaigh ar na bandits:
  - Beidh muid ar an duine is fuaire ar fad, creidimid
  Buailfimid leat ag an uaigh!
  Seo iad na laochra troda. Is léir nár ríomh an drong a shocraigh iad a chur timpeall orthu a neart. Chosain trí ghunna meaisín chumhachtacha den rang Dragon na bealaí isteach chuig lair an cheannaire.
  Ach d'imigh na cailíní, chomh maith le Victor, go tobann, agus ansin le feiceáil taobh thiar de arm cumhachtach agus marfach. Anseo bhris Gerda tríd go dtí an ceannaire. Rug sí air lena bharraicíní loma
  ag an srón agus jerking géar chaith sé thar a. D"eitil sé agus bhuail sé a mheaisínghunnaí féin. Bhuail scairdeanna luaidhe é mar reithe le ramrodanna.
  Chan Charlotte:
  -A haon a dó a trí! Bris an meirleach!
  Agus beidh sí í féin a grab gunna meaisín agus lig dóibh a shred na naimhde. Gerda céim chun tosaigh. Bhí gunna meaisín an mheirleach le feiceáil ag an cófra agus ag Victor gan choinne.
  Rug an fear ar an truicear. Agus conas beats sé ... Leaden poured báisteach. Phioc roinnt fórsa foréigneach suas na bandits agus brúite ar an eitilt. Victor cheana féin
  bhí a mharú. Ach an oiread sin ag an am céanna. Bhraith sé trance cath i dó. Agus buailimis naimhde a shnámhann mar choiligh. Agus bhí sé le feiceáil
  an chaoi a dtiteann urchair den scoth trí cholainn agus splancscáileán fola.
  Bhreathnaigh Gerda ar Victor agus squeaked:
  - Terminator!
  Sheinn Charlotte, ag scríobh ar na bandits:
  - Canann amhrán na Máthar Tíre dúinn inár gcroíthe,
  Tá muid ar na cailíní is bisiúla ...
  Squeeze gunna meaisín ridire níos láidre,
  Toisc go bhfuil na cailíní ag fanacht leis na rudaí fionnuar!
  Rinne mé iarracht umar Ambrams a sling ar na cailíní, carr sách chic don drong. Agus d'uiscigh sé spás ó shé ghunna meaisín a bhí suite ar an díon.
  Chaith Gerda pota eile lena cos lom chiseled. D'eitil sí isteach i bolb an umair. Lean pléascadh ... An carr ar a thaobh ar dtús, agus ansin Charlotte
  chaith isteach piseanna eile. An mastodon rolladh, agus a gunnaí meaisín bhuail an bandits. Agus thosaigh siad ar iad a ghearradh síos ag na dosaenacha. Is féidir a fheiceáil gur chuir sé seo i bhfeidhm ar na míleataigh a tháinig slán.
  Agus thosaigh siad ag scaipeadh le gorthaí cowardly agus mataí salach!
  Bhuaigh Devonki iad ina dhiaidh.
  Chan Charlotte fiú:
  Ní spárálann tú iad
  Maraigh gach bastards. .
  Conas bugs leaba a bhrú -
  Buail cosúil le cockroaches!
  Gerda, ag lámhach ina dhiaidh, canadh:
  - Gan trócaire, gan trócaire, gan trócaire ar an namhaid!
  A chailíní ó ifreann, a chailíní ó ifreann, leagfaidh mé síos na gabhair go léir!
  Victor fired freisin ar táimhe, bhí sé an-Apt.
  Dúirt Charlotte:
  - WOW! Agus nach bhfuil sé chomh simplí agus is cosúil!
  Chlaon Gerda aontú.
  - Níl sé éasca ar chor ar bith! Nach féidir linn é a mharú?
  Thug Charlotte faoi deara:
  - Am ag fulaingt!
  Agus phioc na cailíní suas Victor agus tharraing sé chomh maith. Thit an fear an meaisínghunna agus ar éigean go raibh am aige teagmháil a dhéanamh lena chosa. Lean na cailíní a bhí ag bogadh ar aghaidh ag lámhach as an gunna meaisín "Dragon".
  Rinne siad iarracht deireadh a chur leis na meirleach go léir agus gan ligean d'aon duine éalú. Laochra álainn agus merciless. Níl a mbrú ach craiceáilte.
  Ní fhéadfadh Victor coimeád suas leo a thuilleadh agus thit sé. Bhí noose ceangailte thart ar a mhuineál. Conas a ghortaigh sé. Agus lainseáil Gerda agus Charlotte, mar aon lena bharraicíní loma, splinters
  gloine ag bualadh an troid ag sileadh i gcúl an ceann agus muineál.
  Sheinn Gerda agus Charlotte le chéile:
  - Grá agus bás, maith agus olc,
  Cad atá naofa, cad atá peacach, tá sé i ndán dúinn a thuiscint!
  Agus ansin hovered héileacaptar eile os a gcionn. Trí cheo na súl sáite, chonaic Victor go doiléir mar a d"iompaigh Charlotte an sruth gunna meaisín suas, agus bhuail Gerda a sáil lom
  an cathach sa ghoile, as a d'eitil fuil as a bhéal. Phléasc an héileacaptar... Agus blúirí scaipthe ar fud an spéir. Agus chuir Gerda faitíos ar stiall fola scarlet óna leicne.
  Stop Victor go tobann é seo go léir a fheiceáil. Chuir an iomarca srón brú ar a mhuineál. Roimh a shúile, físeanna ó óige, mar sin i bhfad i gcéin agus
  sásta. Chomh maith le go leor cineálacha éagsúla feidhmíochta. Seo é an scoil. Agus troideann sé le duine éigin. Faigheann sé dhá cheann. Agus fuaimeanna an glaoch seo caite. Agus gáire duine éigin.
  Agus ansin stop gach rud go tobann, agus ar feadh nóiméad chuaigh an solas amach.
  . CAIBIDIL #4
  Victor dhúisigh suas. Bhí an muineál an-tinn chuimil le rópa. Go ginearálta, bhraith sé go dona. Bhris cnámha. Agus bhí mé ag iarraidh a ithe agus a ól.
  Luigh sé ar rud éigin bog. Lean guth garbh Charlotte:
  - Bhuel, tháinig an weakling ar a senses?
  Dúirt Victor:
  Tá tú beagnach plódaithe dom...
  An vixen ruadh giggled:
  - Ní chuirtear san áireamh beagnach!
  Agus é níos boige agus níos geanúla, dúirt Gerda:
  Tá an fear tar éis dúiseacht! B'fhéidir beatha dó!
  Chonnaic an gruagach ruadh go feargach:
  - Tabhair dó an trófaí bia stánaithe! lig dóibh taitneamh a bhaint as!
  D"oscail an blonde próca d"fheoil béir le piseanna agus d"fhreagair:
  - Is féidir leat triail ... agus roinnt bainne a ól!
  Shleamhnaigh sí an buidéal isteach agus doirt scaird te síos scornach Viktor. Tháinig sé i bhfad níos éasca dó.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Lámhaigh tú go han-mhaith. B"fhéidir go raibh sé sna fórsaí speisialta!
  Chroith Victor a cheann.
  - Ní! Is éard atá i gceist ach nuair a bhíonn an-imní orm, go dtosaíonn gach rud go míorúilteach ag oibriú amach dom!
  Dhearbhaigh Charlotte le gáire:
  - scil luachmhar! Ach tá tú ag rith ró-mhall!
  Victor shrugged.
  - Is duine simplí mé, agus tá tú thar barr!
  Rinne an dearg gáire agus d'fhreagair:
  - Sea, simplí! Ach is féidir linn tú a dhéanamh níos fearr. Déanaimis potion a ghrúdóidh an corp a athnuachan agus beidh tú in ann rith i bhfad níos tapúla agus neart a fháil!
  Bhí ionadh ar Viktor:
  - An féidir leat é a dhéanamh?
  Dheimhnigh Gerda:
  - Táimid sa chrios! Agus ansin tá plandaí tsóiteáin ann atá, i gcomhcheangal le déantáin agus teaglaim speisialta, in ann an comhlacht a athnuachan agus é a dhéanamh níos láidre agus níos tapúla.
  Feadaíl Viktor.
  - Iontach! Cén fáth nach ndéanann tú é seo do gach duine?
  D'fhreagair Charlotte le gáire:
  - Daoine? Go bunúsach is eallach iad chun rud éigin a dhéanamh dóibh!
  Chlaon Gerda aontú.
  Agus nach bhfuil muid i ndáiríre daonna!
  D'iarr Victor go aisteach:
  -Cé tusa?
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  -Potion ar feadh i bhfad a ullmhú Gerd! Inis ár scéal dó ón tús!
  Gerda shrugged.
  - Ón tús an-?
  Dearg deimhnithe:
  - Bhuel, ó thús an tasc! Agus ansin thosaigh tú ag insint dó nach leor ar dtús!
  Chlaon Gerda.
  - Sea, níor ríomh mé beagán. Bhuel éist, a fhir nach bhfuil chomh folamh sin!
  Chlaon an príosúnach.
  - Is féidir leat glaoch orm Vitya!
  Chlaon an terminator blonde.
  - Bhuel, éist liom Vitya!
  Agus fite fuaite ina scéal is suimiúla.
  Chuir grian an gheimhridh uafás beagán óraithe ar na sneachta gealaí, rud a thug chuimhneacháin ghairid solais chomh hannamh sin sa bhfad ó thuaidh.
  Tháinig sioc dian caoga a cúig céim chun tosaigh, nuair a d'iompaigh an spit ina oighear nuair a shroich sé an talamh.
  Is mó go mór a bhíonn sé gan choinne a fheiceáil conas a ritheann cailín coirtithe beagnach nocht i bicíní go tapa mar réinfhianna tríd an sneachta.
  Flickr a cosa lom, deargtha go han-tapa, ag fágáil beagnach aon rian, agus tá cuma lasair gheal ar a gruaig órga.
  Figiúr impeccable, b'fhéidir ró-mhatánach le comhréireanna idéalach, cailín bandia fíor, embodiment de neart agus eroticism.
  Matáin gharbh ripple cosúil le ripples. Má fhéachann tú go géar, is féidir leat braiteoirí bídeacha a fheiceáil ar a corp.
  Tar éis di ciorcal a dhéanamh agus roinnt builleanna a chur ar na crainn ghiúise i léim, as a shuddered siad, thit an choirt íochtair síos, filleann an cailín ar an bhfeithicil uile-tír-raon, ollmhór mar KAMAZ, péinteáilte le péint bhán.
  Leanann fear i gclogad amach an doras taobh. Briseann a aghaidh cliste agus cliste ina aoibh gháire:
  Ádh mór, Gerda. Is féidir le do chorp an fuar a láimhseáil go foirfe, agus tá do luas iontach: is féidir leat gach taifead domhanda a bhriseadh go héasca i rith!
  - Ní hamháin i rith, ach freisin i snámha agus fiú sa barbell! - D'fhreagair an cailín.
  - Moladh don Uilechumhachtach gur bhronn sé a leithéid de bhronntanas orm. - Dabavil fionn ag stomping a cos lom.
  Tháinig freagra buíoch ina dhiaidh:
  - Níl sé i ndáiríre, d'oibrigh géineolaithe ort agus d'úsáid siad teicneolaíochtaí ionracha, lena n-áirítear oiliúint speisialta.
  Dúirt Gerda le díograis:
  - Tá a fhios agam an clár "Foirfe" leis an aidhm a chruthú fear na todhchaí! Mar gheall uirthi, chaill mé mo óige!
  - Ach anois is féidir leat freastal ar an Rúis Mhór i bhfad níos éifeachtaí!
  Chrom an cailín uirthi agus rinne sí suan trí chéile, ag ithe sneaiceanna san aer sioctha agus dúirt le paisean:
  - Is é Motherland an rud is luachmhaire atá ag duine, gan é níl aon chiall ag an saol! Tá fear gan tír dhúchais cosúil le corp, gan anam!
  Chlaon an t-oifigeach.
  - Focail maith Gerd! Tá súil agam go mbeidh deis agat freastal ar an tír!
  Cuireadh isteach ar a gcuid focal ag an chuma ar héileacaptar mór sa spéir. Ba é an tsamhail is déanaí le liáin fillte agus scairdinnill.
  Mar thoradh air seo bhí sé indéanta na cáilíochtaí dearfacha go léir a bhí ag trodaire ardluais agus an Siorcanna Dubh a chomhcheangal.
  Tugadh "Vepr" ar an meaisín - 2, an chéad héileacaptar ar domhan le luas supersonach.
  Chuaigh an rothlóir i bhfolús, dhá lián ag sníomh, ag ísliú na ngluaisteán go cupáin shúchán rubairithe. Rinneadh an héileacaptar a shruthú: cosúil le míol mór.
  Léim roinnt paratroopers amach as, líneáil siad suas i leathchiorcal. Ansin tháinig oifigeach a raibh eiseamláirí aige ó Leifteanant-Ghinearál den FSB amach go maisiúil. D"imigh sé go dtí an cailín.
  Ag teacht níos gaire dó, dúirt sé:
  Níl am againn splurge! Mar sin díreach go dtí an pointe. Ar chuala tú faoin ionsaí sceimhlitheoireachta gan fasach i Moscó?
  D'fhreagair Gerda leath-nocht:
  - Tá! Tá sé Uafásach!
  Bhíodh an ginearál go deafeningly:
  - Tá an tUachtarán ar buile, eagla orainn fiú as a shláinte. Deich lá caoineadh dearbhaithe. Thug an sceimhlitheoir damanta "Black Sultan" dúshlán do thír iontach!
  Níor tharla sé riamh cheana gur cailleadh an rialtas ina iomláine, agus bhí an cumas fiú ag an mbastard seo ultimatum a chur i láthair.
  Chlaon Gerda.
  - Thug sé cúig lá dhéag!
  Dhearbhaigh an ginearálta:
  - Tá sé sin ceart, agus tá sé ocht n-uaire déag. Mar sin ní mór dúinn deifir.
  D'fhiafraigh an blonde le imní:
  - Agus cad faoi bhearta chun cosaint an uachtaráin a neartú?!
  D'fhreagair an ginearál le osna:
  - Arna ghlacadh nach bhfacthas riamh roimhe, ach má úsáideann an comhraic an diabhal, artifacts an chrios, ansin beidh sé ró-deacair chun stop a chur leis.
  An bhfuil an príomh-aire - fear iontach cosanta go dona. Tá sceimhlitheoirí, go háirithe na cinn Seisniacha, ag seilg air le fada an lá, ach níorbh fhéidir leo cur chuige fiú.
  Anois tá an tír ar fad faoi bhagairt, gan a bheith briste agus gan a bheith imeaglaithe: tá príomh-aire gníomhach ceaptha cheana féin, agus tá comh-aireachta nua á bunú.
  - Níl aon duine a chur in ionad a leithéid de dhuine iontach mar Príomh-aire. Thug Gerda faoi deara.
  - Bhí an rátáil is airde aige i stair iomlán na Rúise, ní raibh an oiread sin grá ag daoine ar dhuine ar bith.
  An ginearálta frowned.
  - Agus cad a rinne tú?
  D'fhreagair an cailín le gáire brónach:
  - Guigh ar a anam! Tá súil agam go mbeidh an séipéal céim ar an fear a shábháil Rúis mar naomh?
  Chroith an ginearál a cheann.
  - Is aindiachaí mé! Agus domsa, is é an rud is mó ná é a choinneáil, cé go bhfuil an príomh-aire i bhfad níos fiú le canónú ná Nicholas II. Anois faoi ghnó!
  Tógfar tú go Moscó, agus as sin aistreofar iad chuig crios na míorúiltí.
  Frankly, caithfidh tú a plunging isteach an cuma ar an underworld, ach ní mór an Sultan Dubh a scrios.
  Mar sin féin, má dhéanann tú é a ghabháil beo, gheobhaidh tú caoga milliún luach saothair breise.
  Gerda feadaíl.
  - WOW! Cad é an méid iomlán?
  An ginearálta gríosaitheach:
  - Dhá chéad milliún euro do na mairbh agus dhá chéad caoga do na beo!
  Choed an blonde le gáire:
  - Go hiontach! Cé gur dhéileáil mé go pearsanta leis an "Black Sultan" saor in aisce, ach amháin chun dhíoghail a dhéanamh ar Svyatoslav Vladimirovich!
  An ginearál winked go bríomhar.
  - Go breá! Beidh páirtí agat! Chomh maith leis sin múnla feabhsaithe de dhuine cosúil leatsa!
  Dúirt Gerda le gáire:
  Shíl mé nach mise an t-aon duine amháin. Ach ba mhaith liom a bheith péireáilte le fear.
  D'fhreagair an ginearál le osna:
  - Níl aon fir cosúil leat! Fuair na buachaillí go léir bás, rud is oth linn. Tá an eolaíocht fós chomh neamhfhoirfe.
  Anseo tá tú, mar shampla, ag siúl ar imeall an duibheagáin, níl a fhios againn fiú cé chomh fada agus a mhaireann daoine den sórt sin. B'fhéidir nach rachaidh tú in aois, nó b'fhéidir go bhfaighidh tú bás i gceann bliana.
  Dúirt Gerda go muiníneach:
  - Ní chuireann sé eagla orm freisin. Tar éis an tsaoil, is mise an duine céanna le gach duine eile, rud a chiallaíonn go bhfuil anam bás a fháil agam.
  - Is é an creideamh sólás na ndaoine lag - is cosúil go bhfuil aon misfortune neamhshuntasach má tá siad sealadach! Thug an ginearálta faoi deara.
  - Agus ní mór duitse, cailín, a bheith láidir, áfach, fágfaimid na comhráite, níl nóiméad le cailliúint.
  I gceann cúig soicind, chuir an cailín uirthi duaithníocht agus léim isteach san héileacaptar.
  D'iompaigh an carr go héasca, rud a léirigh maneuverability den scoth, agus ansin ardú go géar aníos.
  Go ginearálta, bhí an smaoineamh ar héileacaptair a threalmhú le scairdinnill le feiceáil siar sna caogaidí, ach níorbh fhéidir é a bhaint amach.
  Anois sháraigh an carr láithreach luas na fuaime, bhí sé beagnach chomh maith le fiú an Migu-35.
  Mhol an ginearál:
  - Tá ár leictreonaic intíre, go ginearálta tá forbairtí den scoth againn, ní thagann fadhbanna ach uaireanta le cur i bhfeidhm.
  "Más aingeal caomhnóra é an teicníc, is é an spiorad troda dia an chogaidh!" Thug Gerda faoi deara.
  D'fhreagair an ginearál le brón ina ghlór:
  - Ar an drochuair, tá tromlach na gcoinscríofa i ndrochshláinte agus feictear dom gur cheart níos mó airde a thabhairt air seo.
  Agus cuireadh leis ansin:
  - Ní mór dúinn a athrú go leor sa nádúr daonna, agus sin an méid a bhfuil muid ag obair ar. Creideann tú gur chruthaigh Dia an duine ina íomhá agus ina chosúlacht féin.
  Chroch Gerda:
  - Sin an méid a mhúineann an Bíobla!
  D'iarr an ginearálta go leor loighciúil:
  "Ach nach bhfuil Dia Uilechumhachtach i ndáiríre chomh lag agus chomh leochaileach leis an duine?"
  Thug an fionn amach go géar:
  - Is é seo na hiarmhairtí a pheaca!
  D'easaontaigh an ginearál.
  - Ní meirgeann tíotáiniam agus ní fhásann íomhá Dé dull! Mura rud é, ar ndóigh, is íomhá é duine i ndáiríre.
  Dúirt Gerda go láidir:
  - Tá a fhios agat, tá sé níos éasca an t-aigéan a scoopáil le spúnóg bhoird ná a bheith ag argóint le aindiachaí! Sin an fáth nach bhfuil mé ag iarraidh labhairt faoi!
  Leathnaigh an ginearálta a lámha.
  - Agus cad eile le déanamh tá uair an chloig iomlán eitilte romhainn.
  - Is breá liom an dúlra! Anseo is féidir leat léirmheas cibear-físeáin den scoth a chur ar siúl - a dúirt Gerda.
  An-suimiúil chun breathnú ar an domhan fíorúil. Cuireann an ríomhaire leis an íomhá: ag taispeáint aibhneacha, lochanna, foraoisí, sléibhte atá péinteáilte go ildaite.
  Is féidir gach rud chomh neamhghnách a zúmáil isteach agus amach as an íomhá.
  D'fhéach Gerda, anois agus ansin, ag athrú uillinn na híomhá. Seo mar a d"fhéach gach rud sa raon leictreonach ag flickering, rud a fhágann gur cuma le cluiche an domhan.
  Ar deireadh, bhí Moscó le feiceáil chun tosaigh. Cathair ollmhór, is féidir leat na skyscrapers is déanaí, bainc charr, séadchomharthaí ealaíne a fheiceáil.
  Ar an iomlán, go hiontach, go háirithe do chailín a chaith a saol gearr ag traenáil raonta in ealaín na maraithe.
  Mar sin féin, thuig Gerda leictreonaic níos fearr ná Acadamh na nEolaíochtaí.
  - Tá do chosaint frithvíreas neamhiontaofa. - Thug sí faoi deara. Go ginearálta, tá antivirus Kaspersky as dáta, agus tá sé go hiomlán gan chumhacht i gcoinne péisteanna nó sceanra.
  Chlaon an ginearál.
  - Sea, tá cláir beagán taobh thiar! Téann an iomarca daoine óga cumasacha isteach i ngnó, agus déanann daoine scothaosta an eolaíocht.
  Agus tá a fhios agat féin ar an ríomhaire cosúil le cailín - is breá léi an óg agus stubborn!
  adeir Gerda:
  - Is féidir liom féachaint ar an gclár.
  Luaigh an ginearál:
  - Níos déanaí! Ríomhtar ár sceideal i soicindí.
  Tháinig siad i dtír ar aerpháirc faoi thalamh, agus ansin ar ghluaisteán armúrtha rásaíochta speisialta, tugadh an cailín chuig seomra faoi thalamh.
  Bhí stiúrthóir nua an FSB, an Coirnéal Ginearálta Apollonov, ag fanacht léi ann. Go litriúil, chuaigh cailín eile le duaithníocht isteach ar an turas leo.
  Chomh maith leis sin ard, cumhachtach, tógtha go hiontach, ach tá a cuid gruaige, murab ionann agus an Gerda éadrom órga, fiery dearg, cosúil le bratach dearg.
  Chroith sí lámha go daingean lena páirtí nua, chuir sí í féin in aithne:
  - Charlotte!
  D'fhreagair an blonde:
  - Gerda!
  Ghig an ceann ruadh.
  - A ligean ar a fháil acquainted!
  Bhí an tArd-Choirnéal gairid.
  - I láthair na huaire, hangs bagairt marfach ar fud an homeland. Dá bhrí sin, ní mór duit cailíní óga deifir! Tabharfaidh Tikhomirov treoracha mionsonraithe duit.
  Jabbed sé a mhéar ag an Leifteanant ginearálta. - Go dtí go ndéarfaidh mé an méid seo a leanas duit. Tá an chuid is mó den chrios suite thar lear ar an gcríoch, an tír a bhfuil caidreamh faoi bhrú againn cheana féin, nó in áit dhá thír.
  Ina theannta sin, tá sainiúlacht chrios na n-iontais den sórt sin go bhfuil sé deacair fórsaí móra a imscaradh air. Mar sin seachas tú féin, ní oibreoidh ach fórsaí speisialta ann.
  Ar ndóigh, tá ár líonra taiscéalaíochta féin againn sa chrios, ach le déanaí tá teipeanna taithí againn.
  Thug Tikhomirov an t-urlár:
  - Thosaigh ár gasóga a mharú. Fiú na cinn is rúnda. Tá leagan fiú a d'fhoghlaim na sceimhlitheoirí aigne a léamh.
  Dheimhnigh Gerda:
  - Sin é! Feabhsaíonn roinnt déantáin cumais teileapathic. Tháinig an méid a rinne Wolf Messing agus daoine eile ar fáil do ghnáth-sceimhlitheoirí.
  - Níl sé simplí go leor! - I mbeagán focal, tabharfaidh na daoine a fhanann tacaíocht duit.
  Dúirt Charlotte: - Maraíodh Stepafany, is dócha.
  - Conas atá a fhios agat sin? - Bhí stiúrthóir an FSB ar an airdeall.
  - Uaireanta is dóigh liom, uaireanta ní! - Thug an cailín faoi deara.
  Dúirt Gerda, rud éigin amaideach: - Ná bí trína chéile! Níl aon mhí-iompar tromchúiseach taobh thiar duit, agus ní dhéanann ach na leisciúla codladh leis an rúnaí.
  Bhris stiúrthóir an FSB suas:
  Mar sin is féidir leat aigne a léamh!
  Chlaon an terminator blonde.
  - Ní i gcónaí agus ní ar chor ar bith! Ach mura raibh sárchumhachtaí acu, cén fáth ar ghlaoigh siad orainn.
  Chlaon ceannaire na bpóilíní rúnda.
  - Tá meas agam! Is mór an trua é mura bhfilleann tú ar ais!
  - Tá difríocht idir an bás agus an duine is fearr leat sa mhéid is go ndéanann siad iarracht i gcónaí an cruinniú a chur siar léi! - Thug sé faoi deara an dearg-haired Charlotte.
  - Ní hionann an bás agus an duine ionúin sa mhéid is go dtagann sé i gcónaí ag an am mícheart, ach ní dhéanann aon duine í a mhaslú as a bheith déanach! Lean Gerda.
  Chlaon ceannaire na bpóilíní rúnda.
  - Tá IQ ard agat a chailíní, ach tá an próitéin céanna ag do chorp agus atá agamsa. Mar sin piléar chuig an ceann agus an deireadh.
  Ceart go leor, tá alán rudaí le déanamh agam. Ní bheidh sé chomh deacair a mharú an Sultan Dubh mar a fháil. Ina chéimeanna, beidh muid ag seoladh go leor bloodhounds. Bíodh a fhios agat go bhfuil an Motherland leat.
  Na cailíní bowed go múinte, in éineacht leis, chuaigh Tikhomirova go dtí an slí amach. Ó Moscó go dtí an crios thart ar míle ciliméadar.
  Rinne Charlotte an chuid is mó den chaint feadh na slí:
  - Gunnaí fo-inneall Gearmánacha den chúigiú grád is daichead UMP le tostóirí inbhainte, díchóimeáil mé go pearsanta agus rinne mé raidhfil den scoth.
  Mar gheall ar athruithe beaga sa dearadh bhíothas in ann buntáistí a bhaineann le córais éagsúla a chomhcheangal ag an am céanna.
  - D'oibrigh mé féin ar an raidhfil Armalight AR 10, analóg Meiriceánach den scriúire gearrthóra, chomh maith leis an M-16. Trí na paraiméadair a athrú beagán, bhí mé in ann luas muzzle an piléar agus a aidhm a mhéadú tuilleadh.
  Agus is tábhachtaí fós, chun iontaofacht an raidhfil féin a mhéadú. Tar éis an tsaoil, tá a fhios go bhfuil an M-16 níos fearr ná an Kalashnikov sa luas urchair tosaigh de bheagnach 300 méadar in aghaidh an tsoicind, agus sa chruinneas lámhaigh faoi dhó. Ach is fánach an rud é.
  Dá mbeadh a fhios ag na Meiriceánaigh, bheadh duais mhór tugtha acu dom! Go ginearálta, cuireann an dúr a gcuid dearthóirí iontas orm.
  D'fhreagair Tikhomirov: - Tá sé seo toisc go bhfuil siad i dtáirgeadh na n-arm i lámha príobháideacha. Is minic a bhriseann raidhfil neamhiontaofa, rud a chiallaíonn gur féidir iad a dhíol níos mó, gan trácht ar an tionscal deisiúcháin.
  Go ginearálta, oibríonn na heolaithe is fearr ó gach cearn den domhan do na Stáit Aontaithe, ach toisc nach smaoiníonn na caipitlithe ach ar bhrabúis, tá an toradh ar a gcuid oibre i bhfad níos ísle ná mar atá againne.
  Dúirt Charlotte:
  - Sílim go scriosfaidh caipitleachas an chine daonna!
  Chuaigh siad isteach in oifig mhór, áit a raibh teagascóirí ag fanacht leo cheana féin. Bhain an cheist le sonraí aonair.
  - Tá cuma ró-ghéar ort. Tikhomirov faoi deara. - Tarraing aird láithreach. Is dóigh liom go mbeadh sé níos fearr má ghléasann tú suas mar fhir níos sine.
  Sa chás seo, beidh do dhul isteach sa chrios nádúrtha go leor.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Conas?
  - Pas le haghaidh stalkers gnáth. Tá sé chomh simplí, tá na mílte acu sa chrios.
  B'fhéidir, ach ní hé an smaoineamh is fearr é. Anois, má thagann muid mar chailíní geal, ansin beidh sé seo pas a fháil díreach. Dúirt Charlotte.
  Gháir an Ginearál an Zenki:
  - Dáiríre!
  Chlaon an vixen ruadh.
  - Go leor! Is féidir linn oibriú mar striapach. Tá go leor acu sa chrios, agus is féidir leat a lán eolais a fháil faoin leaba.
  Chroith Gerda a ceann.
  - Is peaca codladh le fir.
  Dúirt Charlotte go láidir:
  Nach peaca é a mharú? Go ginearálta, is bean rialta nó laoch tú. Cén fáth nár thug siad ach Bíobla di ina lámh.
  Dúirt an blonde timidly:
  - Seo é nuair a bheannaigh an sagart an tionscadal, d'fhág sé é.
  - Botún mór, ní mór duit a roghnú idir Críost agus an Motherland! Dúirt Charlotte.
  - Ceart! Tikhomirov aontaithe. - Ní féidir leat freastal ar an tír ach amháin i lámhainní bán.
  Chuir Gerda leisce ort, agus ansin brú amach:
  - Roghnaím an Motherland!
  An ginearál chuckled le sásamh.
  - Sin iontach! Ar ndóigh, beidh ort do charms baineann a úsáid sa chrios, gan é seo tá an misean gan chiall, ach téann tú isteach ar nós gnáth-stalcairí fireanna.
  Is é an fírinne, má thagann tú chuig an gcrios láithreach ina ghlóir go léir, ansin beidh ort shoot ar ais ó fhir greamaitheach.
  Agus tá bean atá líofa in airm soiléir láithreach gníomhaire FSB.
  Chlaon Charlotte a ceann.
  - Aontaím! B'fhéidir nach gá duit a Shine iomarca.
  Dhearbhaigh an ginearálta:
  - Sea, agus níos mó! Ní bheidh tú Rúisis, ach Iarthar na hÚcráine. An féidir leat an accent a chóipeáil?
  Dearg deimhnithe:
  - Cinnte! Tá muid aon strainséirí, ach ansin cén fáth nach mná Muslim.
  An ginearálta chuckled.
  - Le do chuma Slavacha fhuaimnithe.
  - Ní féidir leat é a athrú, go háirithe ós rud é go bhfuil craiceann seacláide againn. a dúirt Gerda.
  An ginearálta shrugged.
  - Níor smaoinigh mé air sin fiú! Déantar gach rud ró-ghasta. Ach anseo tá tú ró-mhatánach do mhná Moslamach.
  Dúirt an blonde:
  - Ag iompar lainseálaithe grenade thar na sléibhte, ní peaca é do mhatáin a phumpáil. Agus táimid líofa sa teanga Seisniach.
  Chinn an Ginearál:
  - Ní hea, is fearr duit a bheith ina amhais Arabacha. Déanfaimid féasóga, is féidir an cófra a bhrú isteach, agus má iarrann siad faoi ghnéas, déarfaidh tú go gcuireann an Koran cosc ar ghrá lasmuigh den phósadh.
  - Déanaimis é sin! A dúirt na cailíní i unison.
  Dhearbhaigh an ginearálta:
  - Ní bheidh ach fadhbanna leis an leithreas, ach beidh muid ag múineadh agat.
  - Phallus agus is féidir leat a chur ag gabháil! Thug Gerda faoi deara.
  An ginearálta gríosaitheach:
  - Go breá! An bhfuil taithí agat cheana féin?
  Rinne Charlotte gáire.
  - Múintear dúinn conas an íomhá a athrú, agus tá an teanga Araibis ar eolas againn.
  Dúirt an Ginearálta go pointeáilte:
  - Labhair níos fearr i Rúisis le blas, sa chrios idirnáisiúnta, tá an teanga seo idirnáisiúnta.
  Scairt na cailíní in éineacht:
  - Go hiontach, fuair muid é!
  Seachadadh iad chuig an gcrios ar Trodaire ardluais, ní chuireann sé seo chun cinn amhras. Ansin d"eitil siad trasna teorainn na hÚcráine ar Dragonfly -5.
  Is monapán éadrom é seo le sciath speisialta, nach féidir a aithint ó na radar is nua-aimseartha.
  Ina theannta sin, athraíonn a sciatháin dath chun dath an tír-raon a mheaitseáil, rud a fhágann go bhfuil sé beagnach dofheicthe.
  Sular imigh siad, thug an teagascóir málaí speisialta do na cailíní. Go háirithe, bhí dhá ghluaisteán cosúil le bréagáin leanaí i bhfolach iontu.
  Mhínigh teagascóir an FSB Coirnéal Ruslan Ibragimov do na cailíní.
  - Is gasóga robotic iad seo. Dála an scéil, cosnaíonn siad deich go leith milliún dollar an ceann. Úsáideann siad an nanaitheicneolaíocht is déanaí.
  Go háirithe, maisc ríomhaire, léiríonn siad an tír-raon agus aistríonn siad an machnamh go dtí an contour seachtrach, rud a fhágann go bhfuil an carr dofheicthe.
  Tá sí in ann eitilt achair ghearr, léim suas le cúig mhéadar ar airde, squeeze le briseadh bearna suas le trí ceintiméadar ar trastomhas.
  Ina theannta sin, tarchuirtear aon fhaisnéis trí spéaclaí. Tá cadhnraí speisialta freisin le haghaidh raidiam. Is féidir leo oibriú ar feadh tréimhse an-fhada, níos faide ná mar a fhanann tú sa chrios.
  D"fhéach na cailíní ar na gluaisteáin. - Dúirt Charlotte: - Chonaic mé dearaí cosúla. Go háirithe, robot taiscéalaíochta i bhfoirm nathair.
  - Tá sé seo freisin nach bhfuil olc, ach cailleann i luas. Dúirt Ibragimov. - Tabhair aire dóibh! Níl ach seacht gcinn acu seo don FSB ar fad. Sea, agus tugadh meaisíní speisialta duit.
  Bhreathnaigh Gerda ar an arm. Go seachtrach, bhí sé ina "Abakan" simplí, ach amháin le snáthoptaice agus bosca ceangailte.
  Thug an teagascóir a gcuma faoi deara:
  - Tá luasghéarú leictreamaighnéadach ag an meaisín seo, agus is é luas tosaigh a urchair cúig mhíle méadar in aghaidh an tsoicind.
  - WOW! Bhí ionadh ar Gerda. - Agus an tuairisceán?
  - Déantar é a mhaolú le hinge speisialta. Ina theannta sin, tá caliber na urchair neamhghnách, ach 3.15 milliméadar.
  - Ní mharóidh tú fleá ó cheann chomh beag sin! Tá níos mó fós ag gunnán na mban. Dúirt Charlotte.
  Mhínigh an teagascóir:
  - Ní gnáth-urchair iad seo! Úsáideann siad úráiniam super-trom 435. Tá sé go hiomlán sábháilte agus neamh-radaighníomhach, ach dhá uair go leith níos dlúithe ná gnáth-úráiniam, agus ocht n-uaire tungstain le cruas i bhfad níos mó.
  Ina theannta sin, tá na urchair feistithe le pléascáin deich n-uaire níos láidre ná TNT. Tá siad fós thar a bheith costasach, níl mé ag iarraidh fiú a ainmniú cé mhéad, nó ní bheidh tú ag iarraidh a shoot.
  - Cé a shábhálann ar shlándáil - téigh bhris ag na sochraide! a dúirt Gerda.
  Chlaon an Coirnéal.
  - Is dócha go bhfuil an ceart agat, ach tá piléar beag de bheagnach míle dollar rud éigin!
  Dúirt Charlotte:
  - Wow, feicim go bhfuil meas acu orainn!
  Chlaon an teagascóir.
  "Tá sé ró-thábhachtach an Sultán Dubh a ghabháil. Beidh dhá mhíle cúig chéad de na cartúis sin agat. Ina theannta sin, tá ocht modh lámhaigh ag na gunnaí meaisín. Ó mhíle dhá chéad urchair in aghaidh an nóiméid, go modhanna singil, chomh maith le modhanna idirmheánacha.
  Chroch Gerda:
  - Go hiontach! A leithéid de arm i ngach ceann dár fórsaí speisialta?
  D'fhreagair an teagascóir:
  - Ní! Níl níos mó ná fiche meaisín den sórt sin ann. Tabhair aird ar an ríomhaire mionsamhla. Is féidir leat orduithe a thabhairt dó le do ghuth, agus freagraíonn sé, b'fhéidir fiú an ceol a chasadh ar do shon.
  Ina theannta sin, ní dhéanfaidh an rud beag seo ach géilleadh duit.
  Thug Charlotte faoi deara go loighciúil:
  Níl sé go dona ar chor ar bith, ach níl sé ró-suntasach. An leagan go bhfuil muid go simplí, ní bheidh na hArabaigh ag obair.
  D'aontaigh an Coirnéal.
  - Sin ceart, meaisín fillte: tá sé níos fearr a cheilt i backpack agus é a úsáid nuair fíor-riachtanach.
  Tá dhá dhosaen eile grenades cumhachtach go háirithe le snáthaidí nimhiúil, ach tá sé seo contúirteach, is féidir leat é a fháil duit féin.
  Go ginearálta, mhol an duine ginearálta gan an iomarca fios gnó teicniúil a bheith agat. Seo na príomh-cleasanna agus intleacht!
  - Is fíor gur féidir leis an intinn nádúrtha ionad an ríomhaire, ach ní féidir aon ríomhaire ionad an aigne nádúrtha! A dúirt Charlotte.
  Chlaon an teagascóir.
  - Agus anois éist le do mheaisín, mar a chanann sé Dima Bilan. Bhí ceol agus amhrán eolach ann.
  - Is féidir gach rud dodhéanta a fhios agam do cinnte... - A séis eile! - Chuir Gerda isteach.
  Bhí teilgean beag lonrúil tríthoiseach le feiceáil os cionn an uathoibreáin:
  - Cad iad na foinn ar mhaith leat éisteacht leo! Tá trí mhíle amhrán againn, idir dúchasach agus eachtrannach!
  Chaith Gerda suas a lámha.
  - Ba mhaith liom orgán le Bach!
  - Déanaim!
  Bhí an ceol go hálainn, ach chuir Charlotte isteach.
  - An bhfuil aon cluichí agat?
  Bhí an holagram squeaked:
  - Cinnte! Molaim tríocha is naoi modhnuithe éagsúla ar an "Stalker" agus ochtó cúig "Farter", go háirithe an tsamhail is nua "Dawn of the Zone".
  - Is féidir leat dul ar mire! Bhí gunna meaisín, tháinig an t-imreoir an shooter. Sin an áit a tháinig an teicneolaíocht. Bhí ionadh Charlotte.
  Rinne Ibragimov gáire trína mustache Caucasian:
  - Tá cúrsaí oiliúna, oiliúint réamh- choinscríobh agus go leor eile ann freisin. Is é seo arm na todhchaí, míneoidh an meaisín féin don dalta cad atá le déanamh.
  Múinfidh an t-arm féin duit conas é a láimhseáil.
  - Iontach! a dúirt Gerda.
  Dheimhnigh an teagascóir:
  Is mór an trua go gcaithfear a leithéid a chur i bhfolach. Dála an scéil, cad is ainm don mheaisín seo?
  - "Striking" - 1, beidh múnla fiú níos foirfe le feiceáil go luath. Agus le himeacht ama, rachaidh meaisíní den sórt sin i seirbhís le arm na Rúise.
  Chlaon an fionn.
  - Soiléir!
  Chuir an teagascóir leis:
  - Sea, agus tá an optaic ríomhairithe freisin, tugann sé a leithéid de mhéadú agus is mian leat, is é dhá chiliméadar an raon arb é is aidhm.
  Tá ponc dearg inchoigeartaithe ann freisin, solas oirbheartaíochta, sainitheoirí léasair, greamanna ionsaithe in éineacht le déphod dlúth.
  Ach go ginearálta cosnaíonn an meaisín seo milliún go leith dollar.
  - Uaireanta feictear dom gurb é an fear is saibhre ar domhan stiúrthóir an FSB. - Thit Charlotte.
  Rinne an Coirnéal aoibh.
  - An bhfuil a fhios agat cén fáth gur Seisniach mé de réir náisiúntachta agus go bhfreastalaíonn mé chomh díograiseach sin ar an Rúis?
  D'fhiafraigh an ceann ruadh:
  - Cén fáth?
  D'fhreagair an Coirnéal go réidh:
  - Is é seo an t-aon tír ar domhan ina scaoiltear cistí don arm gan stad. Creid dom, baineann an todhchaí lenár dtír, is ráthaíocht rathúnas é arm dea-chothaithe!
  - Mura dtagann amadán nó bastard i gcumhacht. D'aontaigh Charlotte. Agus ansin bhí cineálacha den sórt sin mar Gorbachev agus Yeltsin, beagnach scrios siad an tír.
  - Ní féidir liom ráthaíochtaí a thabhairt, ach tá na daoine tar éis éirí i bhfad níos críonna, fiú má mharaítear an t-uachtarán, is beag a athróidh toghcháin.
  - Is é an tasc atá againn ná an sultán dubh a aimsiú. - Mar sin fágfaimid an chaint le Charlotte a d'fhás aníos.
  Thug an teagascóir rabhadh:
  - Is é an rud is mó ná na clocha seo a ghlacadh, brathadóir aimhrialtacht, tabharfaidh siad rabhadh duit faoi chontúirt.
  Chuaigh Gerda i ngreim agus d"fhiafraigh sé:
  - Agus an chuid eile, mar shampla, an cloch Diffa, a sraonadh urchair sa dúchasach "Armor"?
  D'fhreagair Ibragimov le cuma bhrónach:
  - Ar an drochuair, caillfidh beagnach gach déantán a gcumhacht lasmuigh den chrios, tá iontas orainn fiú conas a d'fhéadfadh na sceimhlitheoirí iad a úsáid.
  Is féidir go bhfuil sé níos tábhachtaí fós fáil amach ná an Sultán Dubh a mharú.
  Chlaon Charlotte.
  Coinneoidh muid i dteagmháil agus déanfaimid iarracht an rún a fháil amach.
  Chlaon an teagascóir slán.
  - Slán, déan iarracht teacht ar Ali Maskhadov. Beidh rud éigin suimiúil aige duit.
  Chuaigh na cailíní, a ghlac cuma an Mujahideen, i dtreo imeall an limistéir.
  - Tá mianaigh! Dúirt Charlotte.
  Dheimhnigh Gerda:
  - A ligean ar dul go cúramach!
  Ag caitheamh buataisí arm an chailín, rith siad feadh an fhána sneachta, d'fhág a chosa lom beagnach aon rian. Léim go dtí an teorainn, tum siad isteach i sféar tréshoilseach.
  Bhuail boladh láidir ózóin m'aghaidh, ansin bhuail solas. Bhog na cailíní anonn, chuir siad orthu buataisí, ar eagla go ndeachaigh siad i bhfaireachas randamach.
  Cé gur taobh istigh den chrios sa gheimhreadh bhí an aimsir san fhómhar, thart ar dheich céim, agus gan sneachta.
  Na gasóga peered go cúramach isteach sa chrios, chomh mistéireach sin ar eolas ó scéalta agus cluichí.
  Ag am amháin rinne siad iarracht fiú scannáin físeáin a lámhach, ach scriosadh an íomhá ar fad, ní raibh sé dodhéanta fiú grianghraif a ghlacadh.
  Bhí go leor rudaí iontacha sa chrios, ach bhí sé marfach freisin. Bhí an oiread sin inti. Fiú go bhfuil na crainn speisialta, tá an duilliúr corcra agus bándearg, lán de dealga.
  Breathnaíonn an féar ominous freisin, amhail is dá mba clúdaithe le stains fola. Léimeann dreoilín flannbhuí dhá chos déag trasna air.
  Ag bogadh a gcuid mustaches, déanann siad iarracht suí ar na cailíní. Tiomáineann Charlotte go bríomhar iad, agus glacann Gerda iad lena méar.
  Tá a hingne gearrtha amach, agus tá a méar níos géire agus níos gairbhe de bharr smidiú na lámhainní rubair speisialta.
  Buaileann an cailín blonde iad go affectionately agus labhraíonn.
  Tá siad beo agus teastaíonn gean uathu.
  I measc na dreoilín teaspaigh tá eiseamail chomh mór céanna. Nuair a stroked, purred siad, léim ar ais. Cad a d'fhéadfadh a bheith contúirteach do ghialla na dreoilín teaspaigh.
  Sea, tá siad nimhiúil! Charlotte faoi deara.
  - Riosca tú go leor.
  - B'fhéidir go bhfuil ár seile nimhiúil do roinnt. Anseo sa chrios filleann ionsaí céaduaire. Thug Gerda faoi deara.
  - Agus pacifism .... - Ní raibh Charlotte teacht ar sainmhíniú oiriúnach. An méaróg flickered, rabhadh a thabhairt faoi aimhrialtacht.
  Chun tosaigh, go díreach ina dtreo, creathadh an t-aer. Cosúil thar teallach, ach amháin in ionad teasa, ar a mhalairt, shéid sé fuar oighreata.
  Dúirt Charlotte, "B'fhéidir gur féidir linn turgnamh a dhéanamh, is féidir linn aimhrialtacht a dhéanamh."
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Ar mhaith leat do cheann a chur i mbaol?
  D"easaontaigh an Ceann Dearg::
  - Uaireanta tugann aimhrialtachtaí cumais bhreise. Nach bhfuil ficsean eolaíochta léite agat.
  - Ach de ghnáth níor tháinig ach corpáin as na haimhrialtachtaí. Féach anseo. Chuir an cailín fionn a méar in iúl don chnámharlach.
  - Bhain an corp le fear, go ginearálta, tá an chuid is mó de na "farters" fireannaigh. Anseo, tá eagla ar go leor mná, gheobhaidh tú radaíocht agus ní bheidh tú in ann leanaí a bhreith. Charlotte faoi deara.
  - Níos faide, is téarma suimiúil é sin. - Ag am amháin rinne siad iarracht an téarma "stalker" a thabhairt isteach, ach rinne na gadaithe arís é níos faide, ón bhfocal fart, ag teacht chun cinn.
  Mar sin tá níos faide cosúil le bradach talún. Pirate freisin ciallaíonn literally - Hunter de luck. - Lean an cailín fionn.
  Chuaigh na gasóga thart ar an ngaiste seo a bhí beagnach dofheicthe, ach láithreach beagnach tháinig siad ar an dara ceann! Crochadh cnámharlach san aer, agus feoil agus stéig ar leithligh.
  Mhothaigh Gentle Gerda tinn, agus tháinig a páirtnéir ní ba stuama isteach sa chruinniú.
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta! Níl ann ach corp marbh. - Thug sí faoi deara. Bhí piolón ardvoltais tite agus meirgeach in aice leis, ag boladh ola agus lobhadh.
  Bhí boladh an lobhadh chomh géar sin gur chuir sé pian i mo ghialla.
  - Rud aisteach ann! Mothaím faoi bhagairt! a dúirt Gerda. Go tobann, léim an cnámharlach orthu. Bhrosnaigh na cailíní go reflexively ó "Kalash".
  Bhris na urchair an shard, bhuail an ghoul as a chosa. Mar sin féin, d'éirigh sé láithreach agus rinne sé iarracht na háille a ionsaí. Tá sé deacair iascaireacht a dhéanamh ar dhuine atá marbh cheana féin.
  Bhris na cailíní a nglúin le seatanna dea-dírithe dá nglúin. Mar sin féin, scríob méar cnámh leice Charlotte, ag déanamh damáiste don masc agus ag polladh an chraicinn.
  D'fhreagair sí trí slashing dó le cnap, briseadh roinnt easnacha. Thit an chnámharlach agus, tar éis roinnt seat eile a bhí dea-dhírithe a fháil sna géaga, tháinig sé ar a suaimhneas.
  - Táimid críochnaithe leis! - A scairt Gerda - Is cosúil go bhfuil tú gortaithe. Chrom sí síos agus chaith sí fuil Charlotte.
  - A trifle, tá a fhios agat conas go tapa scratches leigheas orainn.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Tá damáiste déanta don duaithníocht!
  - Ní fadhb é a gliú. - Shroich an cailín ruadh isteach ina mála droma.
  Bhain Hyperclay an gearrtha, agus tháinig an aghaidh ghránna Arabach os a gcomhair arís.
  "Cén fáth gur féasóg é an rud dúr seo, téann sé in aois fear agus gortaíonn sé bean!" a dúirt Charlotte.
  D'fhreagair Gerda go hachomair:
  - Mar sin shocraigh Dia.
  Dúirt an vixen rua:
  Cén fáth a bhfuil sé de dhíth air! Má tá aigne níos airde ann, ní thabharfadh sé cáilíochtaí neamhriachtanacha do dhaoine.
  Ann féin, cuireann láithreacht féasóg agus laige ghinearálta an cholainn dhaonna amhras ar an gcruthaitheoir a bheith ann.
  Dúirt an Blond Terminator:
  - Tá a fhios agat Charlotte! Anseo táimid marfach agus b'fhéidir nach bhfillimid ar ais ón gcrios, atá ag fanacht linn sa chás seo.
  Dúirt Charlotte go ciallmhar:
  - Léigh mé ficsean eolaíochta, tá teoiric na matamaitice. Soul, comhdhéanta de siombailí faisnéise. Mar sin ní féidir leis imíonn siad isteach sa Cruinne gan teorainn.
  Ní dhéanfaidh sé ach a saintréithe cáilíochta a athrú. Nó athraigh muirear.
  Gerda gáire.
  - Mar sin san anam, creideann tú, ach níl aon Dia a chruthaigh é!
  Dubhairt an laoch ruadh go fonnmhar:
  - Níl aon Dia sa leagan Orthodox nó Bhíobla, ach sa Supermind, cén fáth nach gcreideann sé. Agus maidir leis an anam, táimid ag eitilt i aisling.
  Ní hé seo an chuimhne ar ár staid spioradálta, nuair a bhí againn ag aon am amháin substaint speisialta faisnéise in ann smaoineamh agus mothú gan chorp.
  An blonde frowned.
  "B"fhéidir go gcuireann sin cosc ort ó chreidiúint sa Bhíobla.
  D'fhreagair Charlotte ó chroí:
  - Alán! Go háirithe, cruálacht, aisteach le haghaidh aigne níos airde, go háirithe sa Sean-Tiomna.
  Chomh maith leis sin, más grá é Dia, cén fáth nach bhfuil a chruthú go léir sásta!
  adeir Gerda:
  - B'fhéidir faoi cad nach fiú!
  Thug an ceann dearg faoi deara go loighciúil:
  - Is sinne clann an Uilechumhachtaigh agus caithfimid oideachas a chur orainn ionas go mbeimid fiúntach! Cá bhfuil an tógáil? Conas a dhéileálann siad le tuismitheoirí a ligeann dá bpáistí imeacht?
  Dhearbhaigh an blonde:
  - Tá siad á disenfranchised! Ach ní féidir leat Dia a thomhas de réir caighdeáin dhaonna.
  Thug Charlotte faoi deara go réasúnta:
  - Cén fáth, má táimid an íomhá agus a cosúlacht, ansin tá ár moráltacht cosúil. Agus tá an coincheap cad atá go maith agus cad atá olc mar an gcéanna do náisiúin éagsúla.
  An bhféadfadh sé a bheith go maith gan solas agus eolas a thabhairt do leanaí fúthu féin? D'iarr Charlotte. Bhí Gerda ag iarraidh freagra a thabhairt, nuair a léim rud éigin ar a mbarr go tobann agus ar éigean go raibh am ag an gcailín léim i leataobh.
  Smugairle róin foraoise dijj a bhí ann, bhí sí ina cónaí i gcrainn agus ag seilg, ag ionsaí ó thuas. Ós rud é go bhfuil a corp beagnach trédhearcach, tá sé deacair a thabhairt faoi deara.
  Mar sin féin, rinne na cailíní, fiú sular cuireadh iad, staidéar ar na hábhair ar an gcrios. Chuir go leor farters, lena n-áirítear ionadaithe ó ghníomhaireachtaí faisnéise agus eolaithe, síos ar nádúr an chrios agus créatúir mutant, don chuid is mó, creiche agus contúirteacha.
  Cé a mharú surely í, is gá duit a bhuail an ponc gorm i lár an chomhlachta glóthach-mhaith le crúba. Ach tá an créatúr soghluaiste, níl gach farter in ann seo.
  Shoot na cailíní ag an vskidku, agus ní arb é is aidhm. Buail, pléascann smugairle róin na foraoise, ag astú scairdeán fola agus loiscneach, cosúil le leacht aigéadach.
  Thosaigh féar ar theagmháil leis ag feannadh.
  - Tá sé cosúil leis an scannán "Eachtrannach" - dúirt Gerda. - Ní aigéad uisce.
  - Tá cineál speisialta fo-hiperradiation le feiceáil ar an gcrios míorúiltí seo. Astaíonn sé iseatóip ag luas dhá chéad uair níos tapúla ná solas, agus tá an chumhacht treá simplí iontach.
  - Tar éis ceithre smugairle róin a lámhaigh, bhí áthas ar Charlotte.
  - Tá sé go maith nach ndéanann sé difear do na súile.
  Rinne créatúr eile iarracht dul isteach sa talamh, ach fuair sé a chuid féin ó Gerda.
  Ní raibh náire ar an gcailín, áfach:
  - Cé mhéad duine a fuair bás ón abomination.
  Chlaon Charlotte.
  - Ná háirigh, ach téann líon iomlán na ndaoine a maraíodh sa chrios go dtí na mílte.
  Mhol an blonde:
  - Ansin ní mór duit dul níos tapúla, b'fhéidir fiú a reáchtáil. Tá duaithníocht arm NATO compordach, ní chuireann na buataisí isteach ar an rith beagnach, cé go bhfuil temptation mór ann iad a chaitheamh.
  Na scamaill, áfach, thosaigh dissipate, níos gile fiú níos mó. Ar an taobh clé, bhí sean-ardaitheoir ó aimsir na Sóivéide ag snámh thar na cailíní.
  Tar éis tubaiste Chernobyl, tréigeadh é. Mar sin féin, bhí snípéir ag an mbarr. Gan leisce, d"oscail sé tine.
  Thóg na cailíní amach é sa soicind, agus iagzag amach as an piléar.
  Charlotte agus ansin fuair sé rud éigin le gearán a dhéanamh faoi:
  Cén fáth nach raibh tú shoot.
  D'fhreagair Gerda le gáire:
  - Is é seo an fear, ach judging ag a aghaidh, a Slav.
  Rinne an ceann dearg agóid go ionsaitheach:
  - Bhí sé ina aonar agus ní raibh am aige comhartha a sheoladh faoinár gcur chuige. Tá sé dúr a glow, ach níos dúr fós é an t-iompar a shoot láithreach.
  Rith siad go dtí an corp. Tá an ceann faoin gclogad bearrtha, ar na lámha tá "fáinní" gadaithe, deartháir tipiciúil.
  - B'fhéidir go bhfuil sé Rúisis, ach ní as ár bhfoireann.
  Dúirt Gerda le díomá:
  - Gach mar an gcéanna, tá fiú coiriúil an ceart chun aithrí.
  Chas Charlotte a méar ar a teampall: - Ní mharóidh tú éinne mar sin!?
  D'fhreagair an blonde le pathos:
  - Má éilíonn leasanna an Motherland: céimfidh mé os cionn mo choinsiasa.
  Thug an ceann dearg le fios go ionsaitheach:
  - Tá a fhios agat gur leabhar é an Bíobla ba chóir a thoirmeasc ar an gcéad dul síos.
  - Cad as?
  Dúirt Charlotte go dian:
  - Cuireann an pacifism chun cinn. Go ginearálta, ná déanaimis labhairt faoi chreideamh a thuilleadh.
  Bhí fearg ar Gerda:
  - Aontaigh! Ná caith péarlaí roimh mhuc.
  Dúirt an ceann dearg:
  - An bhfuil tú ag magadh orm?
  Labhair an fionn beagán níos boige.
  - Ní! Is léiriú figurative é seo.
  Chas Charlotte síos.
  - Thuig mé é! Ceart go leor, a ligean ar dul, beidh orainn teagmháil a dhéanamh le duine éigin.
  Lean na cailíní ar aghaidh go mall, ag seachaint an tacaíocht líne cumhachta. Ghlan an spéir ar deireadh, agus ansin thug Gerda faoi deara.
  - Ní féidir!
  Os a chionn, go deimhin, bhí rud dochreidte ag tarlú, bhí trí ghrian ag taitneamh: Buí, glas, dearg. Fíor, bhí an dá cheann deireanach beag agus níor thug siad teas beagnach.
  D'fhreagair Charlotte:
  - Is é seo an éifeacht aberration, i ndáiríre tá ach amháin Sun.
  Chroch Gerda:
  - Agus nach bhfuil an chúis atá leis an bhfeiniméan a réiteach?
  Chlaon an dearg go fonnmhar.
  - Fós! Ach cuireann sé isteach ar an aeráid taobh istigh den chrios.
  D'eitil foiche mór ag eitilt go tapa. Ghearr Charlotte san aer le daga.
  - Tá sé seo freisin mutant agus go leor contúirteacha.
  - "Zhalik" d'aithin mé air! a dúirt Gerda. - Tá an nimh tar éis teacht slán ón sóchán agus féadann sí ailléirgí tromchúiseacha a chruthú.
  Chlaon an ceann deirge.
  - Mar sin anseo, tá an méid nach bhfuil nimhiúil náire.
  Ar an mbealach, tháinig siad trasna ar chorpáin disemboweled arís agus arís eile. Agus ar cuaille líne cumhachta cuartha, ingrown isteach sa chré sáithithe le outgrowths sreanga, crochadh fear ar crochadh.
  - Wow, is é seo an gníomh de na daoine! Thug Gerda faoi deara.
  - Is é fear an t-ainmhí is contúirtí ar domhan. D'aontaigh Charlotte.
  An blonde squeaked:
  - Éist, tá an héileacaptar ag déanamh torann, a ligean i dtír.
  Chuir an dearg-bhrón uafás:
  - B'fhéidir gur linne é?
  Adeir an cailín fionn.
  - Thairis sin, de réir finscéal, tá muid a gcuid naimhde.
  Luaigh na cailíní síos agus chas siad ar mhionscálaí raidió uile-minicíochta. Bhí dhá héileacaptar, tipiciúil, b'fhéidir, as dáta MI-8s.
  fórsaí speisialta na Rúise a thuilleadh eitilt ar a leithéid. Ar an aer, cloistear maité agus sraith focal Caucasian agus Rúisis. Bhí a fhios ag na cailíní conas iad féin a cheilt, ach an raibh sé tempting lámhach?
  - Hey tú, fraer! Níl aon rud luachmhar anseo! Táimid ag ciorcal timpeall i ndáiríre.
  Roar mar fhreagra:
  - D'fhéadfadh go mbeadh artifacts!
  caoineadh olc:
  - Ná bheith ina sucker, sa réimse seo, farters a bheith roghnaithe le fada.
  - Bealtaine feiceáil arís. agus ceol fionnuar a imirt.
  Bhí cathú an-mhór orthu a gcuid lainseálaithe grenade mionsamhlacha a lámhach, ach chiallaigh sé sin iad a lasadh. Ghuigh Gerda, agus chuaigh Charlotte isteach i gcuimhní cinn. Mar a thug sí barróg agus phóg sí fear.
  Ansin chuaigh siad. Tá na mothúcháin géar, an-taitneamhach, is dócha go bhfuil a cara dúr fós ina maighdean, níl a fhios aici grá. Go háirithe nuair is fir éagsúla iad seo, mar riail, fórsaí speisialta óga agus sláintiúil.
  Na turntables, casadh, fired volley agus d'fhág an earnáil. Réir dealraimh, bhí siad aon rud a ghabháil.
  - A ligean ar imirt ar an tródaim, roimh scaipeadh! - Ansin fhreagair mata meisce agus go hiomlán dothuigthe.
  Cé go raibh na héileacaptair ag dul timpeall, rinne Gerda idirdhealú ní hamháin ar bholadh ceirisín, ach fiú ar chomhlachtaí na bpaisinéirí nár nite le fada an lá. Mothaíonn sé cosúil le boladh sé mar chrios.
  - Agus cén áit a bhfuair na meirleach é! Tar éis an tsaoil, ní féidir leat héileacaptar a cheannach díreach.
  - B'fhéidir Ukrainians dhíol! Bíonn an iomarca gránna orthu. Mar sin féin, tá go leor trealaimh díscríofa againn freisin. Charlotte faoi deara.
  Bhog na cailíní ar aghaidh, agus tharla cara feiniméan annamh ar a dtugtar "titim". Bhí seans aon in aghaidh na céad acu siúd a thit isteach ann maireachtáil!
  Stop Gerda anseo agus d'fhreagair sé le smirk:
  - Agus cad a tharla ina dhiaidh sin, dúirt mé leat cheana féin.
  Viktor timidly d'iarr:
  - An bhfuair tú amach na sonraí faoin ionsaí sceimhlitheoireachta ardphróifíle sin?
  Chlaon Charlotte.
  - Sea, d'éirigh le rud éigin a fháil amach! I mbeagán focal, inseoidh mé duit faoi!
  Agus is fán am-so do thosnuig an gruagach Ruadh ar labhairt;
  Phléasc neamh, sruthanna báistí á sileadh measctha le blúiríní sneachta olc ar an domhan.
  Príomhchathair ollmhór na Rúise, Moscó, le linn na huaire roimh an am a bhí an chuma liath agus dull, in ainneoin an iliomad soilse, agus teaghráin countless na ngluaisteán daor.
  Chuir Zulfiya Maduyeva, in árasán faoi thalamh ar cíos trí ainmnithe, an dóiteán i gcrích.
  Bhí glow fiery i bhfoirm cloigeann neamhghnách gránna ar lasadh díreach san aer.
  Léigh buamadóir féinmharaithe i duaithníocht spota, agus aghaidh clúdaithe le brat glas, cuma urnaí. Bhí roinnt púróga súilíneacha de chruthanna éagsúla os a gcomhair.
  Thosaigh bean i duaithníocht iad a chur ar gúna dian Zulfiya.
  - Tá sé ag breacadh an lae cheana féin agus tá an sioc ag éirí níos láidre. Ba chóir go gcabhródh sé seo leat an tasc is deacra agus is freagrach a chomhlánú!
  - Croaked sé, an-íseal, amhail is dá mba ag teacht ó guth tollán domhain.
  - Táim réidh chun freastal ar chúis Jihad! - Cosúil le saighdiúir ar thalamh na paráide, chrom an cailín as, ag croitheadh a lámh tanaí.
  Lean an guth uafásach, gurgling ar aghaidh:
  - Cé go gceapann daoine áirithe nach bhfuil anam ag mná, ní aontaím leis seo. An té a dhéanfaidh éacht in ainm Allah gheobhaidh sé neamhbhásmhaireacht agus aigéan gan líon na seoda!
  Dúirt an cailín féinmharaithe (bhí a guth chomh glan agus neamhchiontach) in éadóchas:
  - Tá mé réidh fiú nach bhfuil an oiread sin ar mhaithe le neamhbhásmhaireachta, ach mar gheall ar retribution! Tá díoltas ag teastáil ón rud a rinne siad domsa agus do mo mhuintir!
  D'athraigh an glow fiery ó dhearg go glas, agus tháinig sé níos gile fós. Dubhaigh súile na mná le duaithníocht mar phoill dhubha.
  Dhealraigh sé go bhféadfadh an cruinne ar fad báthadh iontu:
  - Ní maith liom óráidí pompous, tá siad roimh an draíocht na dílis!
  D'éirigh méar na cailleach, agus í i duaithníocht, sínte go huafásach agus bhuail sé amach as, ag béiceach, tobair nimhiúil buí.
  D'fhéach Zulfiya air cosúil le coinín ag boa constrictor, in ann a súile a stróiceadh.
  Dawn sé ar deireadh, bhuail an "sioc", thosaigh an spéir a ghlanadh suas.
  - Seo é ár gcomhartha ó thuas!
  Anois gheobhaidh na déantáin a bhaintear sa chrios cumhacht millteach. Tháinig toirneach ar ghlór na cailleach, amhail is nach bean amháin a bhí ag labhairt, ach cór iomlán d"fhearaibh domhain-ghuth.
  Chríochnaigh na sceimhlitheoirí an dóiteán, Zulfiya, le cabhair óna páirtí, a chur ar na clocha go léir, agus ceann acu tightened mór sé-Thaobh ar crios le pléascáin.
  Bhí a cuid gruaige dubh stríocach le liath, agus ar a aghaidh, nuair a d'oscail an veil gaoithe-séidte beagán, bhí scar stróicthe dubh-corcra le feiceáil.
  - Anois tá tú réidh! Téigh go dtí do sprioc!
  - Tháinig an guth níos tanaí go tobann.
  Ghlac an sceimhlitheoir roinnt céimeanna agus imithe go tobann, níor léirigh ach gluaiseacht beag go raibh sí in aice láimhe.
  - Cloch Mhíle, d'oibrigh, tá tú dofheicthe anois, agus beagnach dochloiste, ní bheidh fiú na bloodhounds is roghnaíoch a chur ar do rian.
  - Tá an bhanaltra i duaithníocht éirithe ceann níos airde, agus tá a cuid gruaige gearr méadaithe.
  - Tá a fhios agam é! - Go hachomair chaith an buamadóir féinmharaithe.
  - Anois dul! Agus go soillseoidh solas Allah do chroí.
  - Las an sorceress-killer suas mar a bheadh dosaen tóirsí gáis, agus d'iompaigh a cuid gruaige ina ál de nathracha uafásacha, agus ag an am céanna neamhghnách disgusting.
  Ní raibh an chuma ar Zulfiya athruithe den sórt sin a thabhairt faoi deara. Tháinig an buamadóir féinmharaithe amach, bhí a gait éadrom, bhog sí fiú i bhfad níos tapúla.
  Bhí uair Rush ag druidim, bhí an chuma ar thranglam tráchta, traidisiúnta do Moscó.
  Múch sceite, boladh gásailín, torann leanúnach na cathrach mór, crá na gcluasa, tá sé seo ar fad ar an eolas cheana féin, ach is fuath le duine de na sléibhte géara Zulfiya ó dhúchas.
  Mar sin bhí siúl i bhfad níos áisiúla ná tachtadh ar iompar poiblí plódaithe.
  Is fíor, nuair a bhí sé ag brionglóideach, leag an sceimhlitheoir duine pasáiste síos. Tar éis titim dó, chuir sé mallacht air, ansin, tar éis dó éirí, chroith sé a dhorn isteach sa bhfolús.
  - Sin é an tógáil an infidels! - Thug Zulfiya faoi deara, agus í ag déanamh lúcháir ó chroí gur deimhníodh a tuairim arís.
  - Is é an sprioc is airde ar féidir leat smaoineamh air ar domhan iad a mharú.
  Agus is é anseo an sprioc atá ag teastáil: teach an rialtais i Moscó, ar a dtugtar bán freisin. Beidh cruinniú tábhachtach inniu ann le rannpháirtíocht an phríomh-aire.
  Cad é an chinniúint seo! Anseo is féidir leat an carr a fheiceáil, slándáil fheabhsaithe, fál ard leis an gcóras aláraim is déanaí mórthimpeall an Teach Bán.
  Shiúil an cailín suas go dtí an geata leis an Aire Airgeadais. Shleamhnaigh sé casually an pas agus rith na gardaí airdeall.
  Madraí de phór mionlach (meascán de roinnt speiceas, pumped suas le stéaróidigh, ag fás ó lao aon bhliain d'aois agus an cófra an chabhail umar) Is cosúil go fóill chuala an rustle beagnach aitheanta de bhróga bog na sceimhlitheoireachta, growled.
  Na gardaí dhá mhéadar flashed a súile, na madraí, in ainneoin a n-boladh subtle, ní fhéadfadh idirdhealú a dhéanamh idir an boladh slightest agus calmed síos ( Thairis sin, daoine mór le rá pockmarked máirseáil - coirt iad agus gheobhaidh tú gunna stiúdú).
  Mhothaigh Zulfiya a croí ag bualadh, ba chosúil go raibh sí ag bualadh chomh hard sin go raibh siad in ann é a chloisteáil.
  Sháraigh siad ceithre fháinne cosanta, ag an teorainn dheireanach: fiú go raibh siad inlightened fiú le cuma X-ghathanna.
  Ón radaíocht scanadh is déanaí, bhí an buamadóir féinmharaithe cosanta ag cloch Efa, sraith de bhailiúchán déantúsán gan luach.
  Is cosúil go bhfuil an ghluaiseacht trí na hurláir agus na conairí gan teorainn, ar an drochuair tá an t-ardaitheoir fairsing, ach caithfidh Zulfiya casadh timpeall arís agus arís eile chun imbhualadh le hachoimrí an Aire a sheachaint.
  Ar deireadh bogann siad isteach sa halla lárnach. Tá an cruinniú dúnta, níl aon iriseoirí. Chuaigh an tAire isteach sa halla, bhí baill den rialtas ag seasamh ag an gcochall cheana féin.
  Agus seo é an príomh-aire féin. Fear gearr le súile bríomhar. Mar is gnáth, iompraíonn sé, croitheann sé lámha go múinte, ach is léir go bhfuil na hairí in aimhréidh uaidh.
  D"oscail an cruinniú, agus dúirt Príomh-aire na Cumhachta Móire, i nguth íseal, bog:
  - Sa lá atá inniu beimid ag plé ar an staid sa chrios sin ar a dtugtar na míorúiltí. Is é an t-ábhar imní go bhfuil an limistéar, cé go mall, ag fás.
  Chomh maith leis an bhfíric go bhfuil go leor sceimhlitheoirí a glacadh tearmann ann. An Sultan Dubh go háirithe.
  Ní fios cé atá i bhfolach faoin ainm seo, níl aon ghrianghraf amháin againn dá physiognomy. Níl ann ach cochaill gan cruth agus masc.
  Le déanaí, rinne a henchmen sé ionsaí sceimhlitheoireachta. Thairis sin, mar riail, i gcoinne ard-rangú oifigeach rialtais, ní coigilte fiú sibhialtaigh.
  Chuir siad marc dubh chugam fiú!
  Ghlac stiúrthóir an FSB an urlár. Bhí sé ag cur allais ar fad ó dhúthracht, d"iompaigh a aghaidh dea-chothaithe dearg, tháinig crith ar a ghuth:
  - Tá sé beartaithe agam luach saothair de dheich milliún euro a cheapadh do cheann an tsultán dubh. Agus seol freisin chuig crios an ghrúpa speisialta "Alfa" agus "Vympel".
  Lig dóibh an sultán a fháil beo nó marbh ...
  Ceartaigh an príomh-aire trí chomhartha mífhoighneach a dhéanamh lena bhois:
  - Níos fearr beo! Ós rud é nach bhfuil a fhios againn cé hé an duine, is féidir leis na sceimhlitheoirí a dhearbhú i gcónaí go bhfuil sé aiséirí.
  D"ardaigh ceannaire an FSB don téatar (caithfidh tú dúthracht a léiriú) a ghlór:
  - Go maire sé! Anois breithnigh ar na sonraí ar choireanna eacnamaíocha.
  Ní raibh suim ag Zulfiya a thuilleadh. D'aithris sí an paidir uair dheireanach, ag casadh ar Allah, agus ansin leis na lámha crith iompaithe ar chloch sé-thaobh Titra.
  Tháinig méadú míle uair ar chumhacht an mhuirir ar a mhaoin.
  Shiúil splanc iontach geal, amhail is dá mba ó phléasc adamhach, an foirgneamh ar fad, agus nóiméad ina dhiaidh sin, bhí beacán uafásach núicléach le feiceáil ar shuíomh fhoirgneamh an rialtais.
  Ag an am céanna, ghlaoigh clog sa Kremlin. Dúirt guth dána, clumsy:
  - Abair hello leis an uachtarán ón Sultan dubh. Tugaim cúig lá dhéag díreach duit chun na trúpaí go léir a tharraingt siar go hiomlán as an gcugais thuaidh agus stop a chur le tacú leis na Meiriceánaigh san Afganastáin.
  Mura gcomhlíontar ár n-éilimh i gceann cúig lá déag, rachaidh an t-uachtarán i ndiaidh an phríomh-aire.
  Leath uair an chloig ina dhiaidh sin, scaipeadh an teachtaireacht seo ar fud an domhain, ag léiriú mothúcháin éagsúla ó chomhbhá go gliondar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  sclábhaithe an ghrá
  Aimsíonn múinteoir atá tar éis filleadh óna laethanta saoire corp cailín nocht ina hárasán, agus ar maidin faightear an múinteoir í féin marbh faoi fhuinneoga a tí. Aithnítear an strainséir mistéireach mar aisteoir pornagrafach Meiriceánach. Tharla sé go raibh an lámhach deireanach ar an duine nach maireann sa Rúis le cailín a bhí gafa le scian ina lámha ag an láthair ar dhúnmharú a stiúrthóir. Ach fuarthas méarloirg agus an maniac Tula do-fheicthe ar an scian.
  
  Tá scéal bleachtaireachta iomráiteach fite fuaite le scéalta iontacha faoi shuaiteadh agus grá toirmiscthe banlaoch. Múinteoir ag dul le chéile le mac léinn, sclábhaí BDSM atá ag iarraidh a máistir a shásamh, cailín le marfóir srathach, atá réidh a chiontacht a ghlacadh ar son a leanna.
  
  Aird! Go docht +18! Déantar cur síos ar scéalta grá thar a bheith frankly, tá radhairc gnéis ann.
  
  Déanfaidh mé iarracht an táirge a phostáil gach lá, agus críochnóidh mé an leabhar ag deireadh mhí na Samhna. Chun fanacht cothrom le dáta, cuir an leabhar leis na cinn is ansa leat.
  
  
  Tabharfaimid rabhadh faoi chaibidlí agus eipeasóid nach dteastaíonn uathu siúd ar mian leo scéal bleachtaireachta a leanúint, ach nach maith leo gnéas neamhghnáth agus radhairc chrua
  
  , cuirfimid béim go sonrach ar chaibidlí agus ar eipeasóid nach dteastaíonn. Déanfar na caibidlí a leithdháileadh mar seo a leanas: An Pholainn (-ú chaibidil, ina hiomláine, ní mholtar). Eipeasóid mar seo: .HP (-I caibidil, ní heachtra molta).
  
  Tabhair aird ar léitheoirí LN! Cuirfear an díolachán suas chomh luath agus a bheidh sé réidh. Bainfidh mé triail as gach lá. pleanáilte uair sa tseachtain
  
  Chun fanacht ar an eolas faoi na hathruithe go léir, cuir an leabhar leis na cinn is ansa leat, molaimid cliceáil ar "lean an t-údar"
  
  
  An bhfuil a fhios agat faoi turraing agus grá toirmiscthe agus a iarmhairtí? Maidir le conas is féidir le aisteoir porn cáiliúil grá, cad a cheapann múinteoir nuair a bhuaileann sí lena mac léinn, cad atá le cailín killer sraitheach réidh le déanamh dá beloved.
  
  scéalta grá neamhchaighdeánacha le andúile, sclábhaíocht shíceolaíoch agus ghnéasach le scannánú heroines i BDSM crua, cur síos ar radhairc ghnéas den sórt sin nach bhfuil go leor ar an eolas fúthu, chomh maith le scéal bleachtaireachta suimiúil, ba chóir go meallfadh léitheoirí lena n-úrnuacht.
  
  
  An raibh a bhaint
  Faigheann múinteoir atá tar éis filleadh óna laethanta saoire corp cailín nocht ina hárasán, agus ar maidin faightear an múinteoir í féin marbh faoi fhuinneoga an tí. Tá amhras ar a leannán óg, ach beidh gach rud i bhfad níos casta! Aithnítear an strainséir mistéireach mar aisteoir porn Meiriceánach.Tugann sé amach go raibh an lámhach deireanach ar an duine éagtha sa Rúis le cailín a bhí gafa ag an láthair an dúnmharú a stiúrthóir le scian, ar a fuair siad na méarloirg de an maniac Tula do-fheicthe.
  
  
  
  Aird! Go docht +. Tá radhairc shoiléire sa téacs, lena n-áirítear gnéas crua agus grá neamhghnáth. Tá a gcuid fréamhshamhlacha fíor ag roinnt laochra.
  
  Dóibh siúd ar mian leo an plota a leanúint, ach nach maith leo gnéas neamhthraidisiúnta, tabharfaidh mé rabhadh duit faoi chaibidlí agus eipeasóid nach dteastaíonn.
  
  
  Aird! Go docht +! Ní mholtar do dhaoine a bhfuil aigne lag acu. Tá radhairc shoiléire sa téacs, lena n-áirítear gnéas crua agus grá neamhghnáth. Tá a gcuid fréamhshamhlacha fíor ag go leor laochra.
  
  Dóibh siúd ar mian leo an scéal bleachtaireachta a leanúint, ach nach maith leo gnéas neamhthraidisiúnta agus radhairc chrua, cuirfimid béim go sonrach ar chaibidlí agus eipeasóid nach dteastaíonn. Déanfar na caibidlí a leithdháileadh mar seo a leanas: An Pholainn (-ú chaibidil, ina hiomláine, ní mholtar). Eipeasóid mar seo: .HP (-I caibidil, ní heachtra molta).
  
  Tabhair aird ar léitheoirí LN! Tá díolacháin beartaithe uair sa tseachtain. Mar sin féin, le spéis an léitheora lag, ní chuirfear an téacs ar an suíomh a thuilleadh. Chun fanacht ar an eolas faoi na hathruithe go léir, molaimid cliceáil "lean an t-údar". Níl sé beartaithe againn an t-úrscéal a uaslódáil go hiomlán ar acmhainní eile!
  
  
  Faigheann múinteoir atá tar éis filleadh óna laethanta saoire corp cailín nocht ina hárasán, agus ar maidin faightear an múinteoir í féin marbh faoi fhuinneoga an tí. Tá amhras ar a leannán óg, ach beidh gach rud i bhfad níos casta!
  Aithnítear an strainséir mistéireach mar aisteoir pornagrafach Meiriceánach. Is a bhuí le hintiúlacht agus le léargais an bhleachtaire cumasach Vasily Krasin amháin is féidir an tsnaidhm mistéireach a réiteach.
  
  Aird! Go docht +! Beidh go leor scéalta grá briseadh croí sa téacs, ach beidh radhairc shoiléire ann freisin.
  
  
  M
  Anna Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  sclábhaithe an ghrá
  (An 2ú leabhar sa tsraith SHOCK LOVE. Is féidir an chéad leabhar, DEATH CONCERNED, a léamh ar shuíomh Gréasáin Phantom Worlds)
  
  Caibidil 1 .
  D"fhill an múinteoir fisice Maria Novikova abhaile tar éis turas chun na farraige. In oirchill scíthe tar éis oíche chrua gan chodladh, dhreap sí an staighre, bhain sí na heochracha amach. Anois beifear in ann cith a ghlacadh, bí cinnte codladh ón mbóthar. Agus ansin cuirfidh sí glaoch ar Pavlusha. Tá cruinniú súil leis le fada orthu: dinnéar éadrom, ceol muffled, leaba bhog ...
  Níor oscail an doras go dtí an árasán láithreach. Ar dtús, bhí an eochair jammed, amhail is dá mba nach raibh an glas ag obair i gceart. Chuir sé seo faitíos ar Maria, ach bhrúigh sí na drochsmaointe agus chuaigh sí isteach sa halla.
  Go tobann ghabh eagla tobann í. Chuir an múinteoir na rudaí ar an urlár agus leisce ort. Céard atá mícheart? Tá an doras go dtí an seomra ajar! Agus boladh de chineál éigin coigríche faint, ar éigean a fheictear, ag an am céanna rud éigin ar an eolas. Ach nach bhfuil an boladh a árasán!
  Agus í ag cur isteach go mór, d'fhéach Maria isteach sa seomra. Rudaí, cosúil le, in áiteanna, nach bhfuil aon chomharthaí de robáil. Ach an scaraoid ar an leaba... Crochadh sé an bealach ar fad go dtí an t-urlár! Níor fhág sí mar sin é! B"fhéidir gur tháinig Pavlusha isteach? Sea, is dócha go bhfuil.
  Chuaigh an bhean chuig an leaba, tharraing sí ar ais an folas agus... scread sí in uafás nuair a chonaic sí cosa mná lom! Chlúdaigh Maria a béal instinctively lena lámh chun an scread a mhaolú, d'fhuascail sí siar go tobann agus chlaon sí i gcoinne an bhalla. Rolladh sí síos an balla agus shuigh ar an urlár. Bhí a radharc scuabtha thar a cosa lom, chonaic sí go soiléir corp mná nocht gan saol faoin leaba.
  Is ar éigean a choinnigh sí siar an t-éileamh chun urlacan a dhéanamh, léim Maria go dtí a cosa agus theith go dtí an seomra leithris. Chrom sí thar an leithreas agus vomit arís agus arís eile. Chuir spasms brú ar a scornach, agus níor dhruileáil ach smaoineamh amháin a ceann: bhí corp aici ina hárasán!
  Rug an múinteoir ar a fón póca, léim sí amach ar an staighre, agus shuigh sí síos ar an gcéim. Breathed sí go trom, ag mothú an rithim frantic a croí. Chrith a méara le crith bheaga, is ar éigean a chlóscríobh Maria dhá dhigit "02".
  Níor phioc na póilíní an fón suas ar feadh i bhfad, amhail is dá mbeadh siad ag fanacht leis an nglaoiteoir a intinn a athrú agus iad a fhágáil ina n-aonar. Ar deireadh, ar an taobh eile den sreang, d'fhreagair siad neamhchairdiúil:
  - An cúigiú roinn póilíní is fiche. Neelov dualgas. Tá mé ag éisteacht.
  Gan dabht, agus í ag crith le glór, agus é beagán stuttering le sceitimíní, dúirt Maria:
  "Tá ... t-cosúil agam ... t-corp!"
  Bhí an freagra fuar:
  An bhfuil tú ar meisce a bhean? Cén corp? Labhair go gnáth agus go soiléir.
  Moaned Maria:
  Ní hea, níl mé ar meisce! Tá bean marbh i m'árasán!
  "Cén fáth go bhfuil sí marbh?" a d'fhiafraigh an póilín.
  - Níl a fhios agam! Go hionraic, níl a fhios agam! Tháinig mé ar ais ó laethanta saoire, agus tá sí marbh faoin leaba! Agus nocht!!!
  "Nocht freisin?" a d"fhiafraigh an Neelov aisteach arís. Conas a chuaigh sí faoi do leaba?
  - Conas atá a fhios agam? - arís a scairt an excited Maria, - teacht go luath!
  - Abair an seoladh...
  Níor leomh Maria dul isteach ina hárasán. Shuigh sí ar an staighre, ag iarraidh a thuiscint cén cineál mná a bhí faoin leaba, cén fáth a raibh sí marbh agus conas a shroich sí a teach. Bhí an múinteoir in éadóchas: ní raibh freagraí na gceisteanna seo ar eolas aici. Ní raibh mé in ann buille faoi thuairim fiú.
  Léirigh na póilíní suas gan choinne. Oifigeach éigin agus beirt in éineacht leis in éadaí sibhialtacha. Chuamar isteach san árasán. Chuaigh an t-oifigeach agus fostaí plump isteach sa seomra láithreach, agus mhol an fear óg go bhfanfadh Maria sa chistin, agus ina dhiaidh sin chuaigh sé féin isteach lena chomhghleacaithe.
  Ní raibh a fhios ag an mbean cad a bhí ar siúl i seomra a árasán aon-seomra. Is dócha gur thóg siad grianghraf den duine éagtha, ghlac siad méarloirg, lorg siad rianta. Tá gach rud mar a éilíonn an dlí. Chonaic an múinteoir é seo i scannáin bleachtaireachta. Seo é a baile anois...
  Go gairid tháinig fostaí óg aníos chun Maria a cheistiú. Ar dtús, chuir sé ceisteanna foirmiúla faoi shloinne Maria, a haois, agus chuir sé ceist ar conas a thángthas ar an gcorp. D'fhreagair an múinteoir go gonta, uaireanta ag sobbing.
  "D"eitil mé isteach ón bhfarraige," a mhínigh Maria, a bhí ina suí ar chathaoir ag bord na cistine agus í ag fidléireacht go neirbhíseach lena cuid gruaige agus lámha ar crith. "Ní féidir liom a shamhlú conas a d"fhéadfadh corp deireadh a chur leis in árasán.
  D'iarr an fear:
  - An féidir le haon duine a dhearbhú go raibh tú as láthair ón gcathair?
  Chlaon an múinteoir láithreach agus dúirt go muiníneach:
  - Is féidir é seo a dheimhniú ag go leor daoine, ina measc tá mo chara, eitil sí agus mé i eitleán ach amháin ar maidin, bhí stróc a máthair. Mar gheall air seo, d'fhill muid go luath ó dheas.
  Cé eile a raibh na heochracha do d'árasán?
  Rinne Maria shudded, níor fhreagair láithreach agus go doiléir:
  "Feiceann tú, is bean uaigneach mé, ní thugaim cuireadh d"aon duine go m"áit, ní thugaim na heochracha amach.
  D"fhéach an póilín go amhrasach ar an múinteoir agus dúirt:
  - Tá?! Nach raibh na heochracha ag éinne nó nach bhfuil tú ag iarraidh labhairt? Ní mian leat - ach caithfidh tú!
  "Tá súil agam nach bhfuil amhras ort orm?" Bhí eagla ar Maria.
  Shrugged an fear.
  - Is leatsa an t-árasán. Críochnaímis anseo anois, tar linn...
  - Cén fáth? bhí ionadh ar an múinteoir.
  - Labhair leis an imscrúdaitheoir a stiúrfaidh do chás.
  - Mo ghnó? Cé tusa?
  - Is imscrúdaitheoir mé. Ná bí buartha, is dóigh liom nach gcoinneoidh siad thú ar feadh i bhfad, déanfaidh siad tú a cheistiú agus ligfidh siad duit imeacht.
  Bhí fear láidir in éadaí sibhialta le feiceáil.
  - Cad is féidir liom a rá, Andryusha? chas sé chuig an imscrúdaitheoir. "Tá an corp úr go leor, níl sé fuaraithe go hiomlán fós. Is dócha, tháinig an bás inniu ag thart ar a cúig ar maidin. Níl aon chlaonadh sa mhuineál, ní fhaca mé aon chomhartha eile de bhás foréigneach. Ach tá bruises d'aois éagsúil ar an gcomhlacht. Bruises úra ar an pubis agus cófra, sean ar na pluide. Bean ghnóthach. Caol, timpeall céad ochtó ar airde, tatú ar a pubis i bhfoirm rós, timpeall seacht ceintiméadar i méid. Is dócha striapach. Seol chuig an mbiúró sinn, léireoidh uathóipse cad é agus conas.
  "Bhuel, beidh orainn dul timpeall ar na comharsana," a dúirt Andryusha go tuisceanach. Agus ansin chas sé chuig an múinteoir:
  - Nuair a bheidh gach duine críochnaithe, déanfaidh tú iniúchadh ar an árasán, b'fhéidir go bhfaighfear roinnt rudaí de chuid an duine nach maireann.
  Ní raibh, ní bhfuair Maria aon rud, rud ar bith coimhthíoch sa bhaile. Tógadh an corp strainséir amach i gcarr speisialta, agus bhí ar an múinteoir na doiciméid a thógáil agus a thiomáint le póilín. Faoin am sin, bhí na hoifigigh ghlan-éadaí imithe cheana féin.
  Sa charr, bhí an póilín ciúin, shíl Maria go neirbhíseach. Cé air ar chuir sí an oiread sin fearg uirthi? Cén fáth ar chuir siad corp cailín uirthi? Agus cé? Ar an mórgóir, bhí an bhean buartha faoi cheist an cheisteora faoi na heochracha dá hárasán. Bhí siad le Pavlik. Ach tá sé chomh óg! Ní dhéanfar ach sé bliana déag i mí Mheán Fómhair a chomhlíonadh.
  Má bhí Pavlusha níos sine, bheadh sé indéanta síniú, breith a thabhairt do leanbh uaidh. Theastaigh ó Mháire clann a bheith aici. Le déanaí, theastaigh uaithi pósadh i ndáiríre, bhí uaigneas na mban cráite uirthi. Agus bhí áthas uirthi go raibh Pavlik le feiceáil ina saol. An té a bhfuil aithne mhaith aige ar anam mná, ní cháin sé as an ngrá í. Is rud casta, dothuartha, uaireanta toirmiscthe é. Níl a fhios agat cathain a thiocfaidh sé, cé leis a mbeidh an t-ádh leat...
  Chuimhnigh Maria ar na chéad barróga le Pavlusha, a bpóga suaimhneach. Mar a bhuail a croí le paisean ansin! Cé go bhfuil sí dhá uair chomh sean leis an buachaill. Agus cé chomh pianmhar is atá sé grá a thabhairt do bhean nuair a bhíonn alt den chód coiriúil ar crochadh os a chionn. Ní mór duit do ghrá a cheilt ó gach súl gránna, ní féidir leat fiú é a roinnt le do chara is fearr. Cad é go díreach atá á dhéanamh aici mícheart? Bhí an caidreamh seo ag teastáil ó Pavlik féin! Ar chóir bean a chur i bpríosún mar gheall ar an ngrá a thugann sí do dhéagóir? Le haghaidh grá frithpháirteach éadrom. An bhfuil sé cothrom? Shíl Máire nach raibh...
  
  
  CAIBIDIL 2
  Shuigh Maria Aleksandrovna Novikova i gconair an choiste imscrúdaithe, agus í ag breathnú amach as an bhfuinneog ó am go chéile: níor chuir an fál ard agus an tsreang dheilgneach ach a eagla níos measa. Bhí an múinteoir neirbhíseach, dúradh léi fanacht, ach bhí níos mó ná leath uair an chloig caite, agus ba chosúil go ndearnadh dearmad ar an mbean.
  Go tobann d"oscail an doras, chrom an t-imscrúdaitheoir ar Maria, ag tabhairt cuireadh di teacht isteach san oifig.
  "Vasily Krasin," chuir an fear é féin in aithne, "tabhair dom do phas, le do thoil."
  Ag an mbord i gcúinne an tseomra bhí fear eile ar an gculaith dorcha céanna le Vasily.
  Bhreathnaigh Krasin ar an bpas, chuir sé ar leataobh é agus dúirt:
  - Bhuel, inis dom cé hé an bhean sin agus conas a chuaigh an corp isteach i do árasán.
  - Níl a fhios agam! Go hionraic, níl a fhios agam! Phléadáil an múinteoir. D'iarr an t-imscrúdaitheoir cheana féin.
  "D"fhiafraigh mé... Is rúndiamhair iomlán é," a dúirt Krasin go skeptach agus go cúramach d"fhéach sé isteach i súile na mná. Feicim go bhfuil tú i do luí.
  "Cuir i dteach moncaí í!" - go tobann sounded an guth an dara fostaí. - Suífidh sé ar feadh cúpla lá, cuimhneoidh sé láithreach ar gach rud.
  - Má fhanann tú i do thost, beidh orainn tú a chur faoi choimeád! Krasin deimhnithe.
  Mhothaigh Maria go hintuigthe, áfach, nach raibh ann ach imeaglú a dhéanamh uirthi. Agus níl aon rud le eagla uirthi! Tá an fhianaise ar fad ar a neamhchiontacht aici. D'fhreagair an múinteoir go socair le guth aondónach:
  "Is maith an rud é a bheith i bpríosún uaireanta. Tugann sé eagna. Ach níl aon rud le rá agam leat i ndáiríre. Mar sin tá ticéad agam, tháinig mé díreach ar maidin.
  Thiontaigh Krasin chuig comhghleacaí:
  Ar thug vótaíocht comharsana rud ar bith?
  "Mar is gnách, ní fhaca muid rud ar bith, níor chuala muid tada. Ní dúirt ach comharsa ar an tuirlingt go bhfaca sí mar a d'fhág an cailín beag seo an t-árasán i gculaith le buachaill óg. Agus tháinig an fear seo go dtí a teach le déanaí ina éagmais agus d'oscail an doras le eochair.
  - Bhuel, cad a deir tú? D'iarr Krasin agus d'fhéach sé ar Maria arís.
  "Mar sin, is gossip é an comharsa seo, ní féidir muinín a bheith agat aisti," thosaigh an bhean ag cur in iúl di féin agus chuaigh sí i dteagmháil leis an imscrúdaitheoir cúnta:
  - Rinne Mamó Marfa snitched, ceart?
  Níor fhreagair an cúntóir, ach d'iarr Krasin:
  - Cad is ainm don ghasúr?
  - Seo é mo dhalta. Tarraingím suas é san fhisic.
  - Laethanta Saoire? Níor chreid Krasin. - Abair do chéad ainm, sloinne agus seoladh.
  - Mar sin Pavlik Rybachenko is ainm dó, - b'éigean do Maria a admháil. - Ina chónaí lena thuismitheoirí ar Shráid Savushkina.
  Scríobh Krasin síos ina leabhar nótaí agus d"fhiafraigh sé arís:
  - Pavel - cé hé?
  Maria aoibh forcefully.
  - Tá sé fós ina leanbh. Is mise a mhúinteoir scoile! Ní bheidh amhras ort faoin mbuachaill faoi choir, an mbeidh?
  D'fhreagair an t-imscrúdaitheoir an cheist le ceist:
  "Mar sin, tá na heochracha do d'árasán aige?"
  Scaip Maria a lámha.
  - Nach cuma? Ní dóigh leat gurbh é an té a chuir an corp...
  - Conas a fhios, conas a fhios! Bíonn déagóirí chomh cruálach sin uaireanta!" a dúirt Krasin go tuisceanach.
  "Is buachaill iontach é Pavel, lúthchleasaí, ní ghortóidh sé eitilt!" Thosaigh Maria ag cosaint a mac léinn.
  - Cathain a chonaic tú é an uair dheireanach? D'iarr Krasin.
  - Ag tús Lúnasa. Chuaigh Pavlik in éineacht liom ar an traein. Bhí sé ... ar an seachtú. Chabhraigh sé liom ach rudaí a iompar.
  Chuir Krasin cúpla ceist eile air. D'fhiafraigh sé cé leis a raibh Pavel ina chairde, an raibh rud éigin amhrasach ina chuid iompair, ar léirigh sé cruálacht ar ainmhithe. D'fhreagair Maria nach bhfaca sí ainmhithe drochíde Pavlik. Ach bhí a fhios ag an buachaill conas seasamh suas dó féin, bhí sé ag gabháil do na healaíona comhraic agus haca.
  Go tobann chuir Vasily Krasin ceist gan choinne:
  An raibh gnéas agat leis?
  shudded Maria agus timidly, d'fhreagair go neamhchinnte:
  - Le Pavlik? Níl... is páiste fós é...
  Bhreathnaigh Krasin go cúramach ar imoibriú na mná. D'iompaigh Maria fiú ar cheist den sórt sin, d'ísligh sí a súile, d'éirigh sí ina cathaoir, chrom sí a lámha sa chaisleán.
  - Sea? d'iarr an t-imscrúdaitheoir. - Ní féidir liom a chreidiúint! Bí macánta liom. An dtuigeann tú gur féidir pianbhreith réasúnta a thabhairt duit as caidreamh a bheith agat le mionaoiseach?!
  D"ardaigh Maria a súile don fhear agus d"fhreagair sé le osna i nguth crith:
  "Ní chaithfidh mé am a thabhairt do...
  Rinne Vasily gáire agus dúirt:
  - Agus beidh muid ag ceistiú an buachaill! Inseoidh sé gach rud dúinn.
  shudded Maria arís agus d'fhreagair le anachain:
  "Is breá le buachaillí a bheith ag cumadh agus ag déanamh áibhéil. Ach táim cinnte nach ndéarfaidh sé leat rud ar bith a chuirfeadh drochmheas orm.
  Rinne an t-imscrúdaitheoir aoibh agus dúirt sé go géar:
  "Is féidir linn tú a choinneáil agus tú a chur chun na cúirte chun an ghabháil a cheadú ar feadh dhá mhí. Mar sin, ná tempt cinniúint. Abair d"uimhir theileafóin.
  - Cé leis? Mo?
  - A ligean ar an dá: mise agus Rybachenko.
  Agus Pavlik? Bhuel níl a fhios agam...
  Níl a fhios agam cé acu a rá nó nach bhfuil? B'fhéidir gur féidir liom breathnú ar do ghuthán cliste?
  "Inseoidh mé duit," a chrom Maria agus na gutháin á ndeachtú aici.
  Thóg an t-imscrúdaitheoir grianghraf den chailín éagtha as an bhfillteán, chuir os comhair Maria é agus dúirt:
  Féach go cúramach arís, b'fhéidir go bhfaca tú í áit éigin roimhe seo.
  Ba dheacair do Mháire féachaint ar chorp an té a fuair bás ina hárasán. Ach b"éigean é a dhéanamh, chuir an múinteoir iachall uirthi féin breathnú ar an ngrianghraf. A aghaidh álainn, ach disfigured ag bás. Ní hea, níl a fhios aici tada fúithi, chonaic sí an cailín faoina leaba ar dtús.
  D'fhéach Krasin ar a uaireadóir agus dúirt:
  - Ach! Tá sé in am críochnú. Níl le déanamh agat ach do mhéarloirg a thógáil agus clárú. Ceart go leor, ligfimid duit dul abhaile ar bhannaí faoi láthair.
  Go gairid, d'fhág Maria foirgneamh an choiste imscrúdaithe, thóg amach an páipéar a eisíodh chuici, d'fhéach sé ar an séala, agus chonaic sí síniú leas-ionchúisitheoir na cathrach. Folaigh sí an páipéar ina póca, sighed go mór, agus thosaigh sé ag smaoineamh ar Pavlik. Theastaigh uaithi mar sin a grá a shásamh le teacht go luath gan choinne. Bhí an-imní air go gcaithfeadh sé scaradh ar feadh trí seachtaine iomlána. Tháinig sí níos luaithe, sásta leis an Guy ...
  Ar thug Pavlusha striapach nuair a bhí sí as láthair? Cá bhfuil éadaí an chailín? Ar thug tú leat é? Dia duit Pavlik. péacóg...
  Diabhal, ní mór dom glaoch air! Conas nach ndearna tú buille faoi thuairim láithreach?
  Bhrúigh Maria an cnaipe ar a fón cliste le hainm a leanna. Dúirt guth duine éigin eile: "Tá an fón dícheangailte nó as clúdach líonra."
  
  
  Caibidil 3
  D"oscail Gorynych doras an árasáin, lig an cailín agus a compánach isteach, chuaigh isteach ann féin, chas sé ar an solas agus dúirt:
  - Go measartha anseo ní mór dúinn d'aíonna daor den sórt sin.
  "Tá sé ceart go leor, coinnímid ar shiúl go maidin ar bhealach éigin," a dúirt fear ard, gualainn leathan, timpeall tríocha bliain d"aois, "go ndéanaimis greim le hithe ar an mbealach agus isteach sa seomra leapa." Chaill mé corp Lucy. Léirímid grá fíor duit!
  Rinne an cailín aoibh agus d'fhéach sé go grámhar isteach i súile a compánach. Chuaigh siad isteach sa chistin, chuir Gorynych an citeal air agus thosaigh sé ag déanamh ceapairí, ag breathnú go furtively ar an gcailín. thaitin sé léi! Bhí an blonde caol, gorm-eyed, busty ina thost ar feadh beagnach an bóthar crua ar fad ó dheas sa Zhiguli, níor iarr sí an carr a stopadh nó rud ar bith a cheannach di, níor léirigh sé aon mhíshásamh, níor chuir sí ach an míchaoithiúlacht in iúl di. Níor thaitin mná cainteacha agus capricious le Gorynych.
  "D"fhág Utrish agus mise díreach in am," a dúirt sé, agus buidéal beorach á oscailt aige. - Tá shmon anois. Tógadh Nadia uaidh. Cén fáth ar stab sí an stiúrthóir le scian?
  - Dúr! Gortaítear sé, ní féidir leat é a sheasamh, ba mhaith liom a rá le Achintsev, bheadh an lámhach stoptha.
  - Mar sin stabb sí é tar éis an lámhach.
  - endured mé. Agus ansin thug vent le mothúcháin. Achintsev féin atá an locht - ní féidir leat magadh a dhéanamh ar na cailíní mar sin! Féach, chum mé chéasadh. Tharraing siad iad go dtí an anthill, chuir siad píobáin trédhearcacha isteach sna vaginas agus rinne siad scannánú gar-ups, cosúil le seangáin ann ...
  "Tá, Sasha, tá sé dian," d'aontaigh Gorynych.
  "Tá mo cheannsa go breá, foighneach, ach is amadán é Nadya," a dúirt Sasha agus í ag iompú chuig a chompánach:
  - Conas atá tú istigh - an ndéanann sé dochar?
  "Tá sé ceart go leor, mil," d'fhreagair an cailín le gáire beag.
  - OK a ligean ar a fheiceáil.
  D"ith siad agus chuaigh siad go dtí an seomra leapa.
  - An miste leat Lucy a bheith ag baint leas as? Sasha iarr Gorynych. Is maith liom é nuair a bhíonn sí ag damhsa nocht. Tá sé chomh erotic! - Téimid ann ag ár dteach go hiomlán gan éadaí.
  - Is breá liom striptease! Is é an trua amháin nach bhfuil ceol, - fhreagair Gorynych. - Sea, agus tá sé déanach cheana féin, is féidir leis na comharsana a chloisteáil.
  - Ní dhéanfaidh aon ní, beidh mé ag dul ar an ceol go ciúin as an bhfón, - a dúirt Alexander.
  Phioc sé suas roinnt ceol bálseomra, scaoilte an cailín a cuid gruaige a thit díreach faoi bhun a guaillí, chroith a ceann go bríomhar arís agus arís eile agus thosaigh go mall, lúbthachta agus rince, chun fáil réidh leis an gúna. Ní raibh bra ar Luce. Go mall ag tarraingt as a gúna, whirled sí sa rince, anois gobadh amach a breasts álainn, ansin lúbadh os a chionn, ag taispeáint a asal.
  Ansin shuigh an stripper síos ar na scoilteanna, ach ansin léim go fuinniúil chun a cosa, tharraing amach a mionbhrístíní, twisted beagán ina lámha iad agus chaith iad i dtreo Gorynych, a bhí ina suí di i cathaoir uilleach. Chonaic sé an tatú ar pubis an chailín agus d'éirigh sé níos mó fós aroused.
  Ar chlé naked, patted Lucy a masa, parted iad lena lámha, shiúil ar a bharraicíní go dtí an doras. Tá knelt sí síos, lúbtha ionas go raibh a Butt noticeably níos airde ná a ceann, iompú thart agus le gluaiseachtaí springy, lúbthachta beagán agus unbending a airm ag na elbows, crawled i dtreo Alexander, poked a liopaí isteach ar an leithead a jeans, ansin bhfostú. amach a teanga, chroith é agus, miongháire, ligh beagán uair amháin pants Sasha. unzipped sé a eitilt, scaoileadh a coileach beagán in airde.
  Rinne an cailín aoibh arís le leideanna a liopaí, ghlac sí dínit a comhpháirtí ina béal agus thosaigh sé ag caress, ag iarraidh é a thabhairt chuig an riocht inmhianaithe. Ansin shlog sí go hiomlán an bod excited, suntasach cheana féin de chuid fear, ar feadh cúpla soicind chlaon sí a aghaidh i gcoinne pubis a páirtí agus froze. Ansin recoiled sí, ach ní raibh a scaoileadh an comhalta as a béal, ach go héadrom sucked a cheann, rinne roinnt blowjobs, arís thóg an fear coileach ina béal agus froze ar feadh deich soicind, ghabh sí anáil agus lean a gluaiseachtaí tréith.
  "Ná Rush," a d'ordaigh Sasha.
  D'iompaigh an cailín air ar leataobh le go bhfeicfeadh Gorynych mar a bhí ball de chara ar fos ar liopaí Lucy.
  Patted Alexander go héadrom a chailín ar an leiceann, ach ansin ceirteacha tarraingthe amach as an cailín, scaoileadh a coileach agus waved a lámh di.
  Lucy iompú thart, crawled ar ais cúpla céimeanna, lúbtha arís ionas go raibh a baill ghiniúna le feiceáil go soiléir, agus thosaigh sé ag jerk a masa.
  - Go hiontach! Gorynych whispered.
  - Ní féidir linn é sin a dhéanamh! A dúirt Alexander. - An bhfaca tú Stróc ar an bod?
  Ní raibh a fhios ag Gorynych fiú cad a bhí ann.
  Agus rinne an cailín ciorcal ar na ceithre cinn ar fud an tseomra, ag iarraidh cuireadh a thabhairt di a booty, go tóin poill ansin ar a uillinn agus crawled suas go dtí a leannán.
  An uair seo dhícheangail sí na claspaí ar a sandals agus thosaigh sí ag tarraingt stocaí Alastar as a cuid fiacla go cúramach.
  - Cailín maith! mhol sé.
  - Is breá liom tú! - tar éis críochnú le stocaí, d'fhreagair Lucy. Phóg sí an chéad cheann, ansin cos eile a cara agus lena teanga thosaigh sé ag caress a bharraicíní, iad a licking agus stuffing a teanga fliuch idir a méar.
  - Suca! D'ordaigh Sasha.
  Thóg an cailín ceithre ladhar a leannán isteach ina béal.
  "Níos doimhne," arsa Alastar.
  Shuigh Lucy ar a h-asal, tharraing sí a leic lena méar, bhrúigh ladhar mhór a páirtí isteach ina béal, rinne sí iarracht greim a fháil ar an chos chomh domhain agus ab fhéidir.
  "Cailín maith," a mhol Alastar. - Díreach suas, lig dom caress tú.
  Gan a cos a ligean amach as a béal, sheas an cailín suas agus droimneach i dtreo a leannán. Thosaigh sé ag stróc a pussy agus pubis lena chos saor.
  - Tá an leaba íseal, - a dúirt Sasha, - tá sé deacair a stráice.
  Lean an cailín ar aghaidh, ag scaipeadh a cosa níos leithne. Strac Alexander boilg a chailín lena mhéara, ansin brúite ar chíche amháin, tharraing an ceann eile go mall ón bpointe idir na cíoch tríd an navel go bun an bolg.
  Bhí cos dheas Alastar fós ina béal ag Lucy le lámh amháin, agus leis an lámh eile thóg sí toes a chos chlé agus chuir isteach ina faighne í.
  "Maith thú," a mhol Sasha arís. - Tá a fhios agat cé mhéad is breá liom é.
  Rinne an cailín gluaiseacht fuinniúil lena pelvis, ag iarraidh mhéara a leannán a thiomáint níos doimhne isteach ina corp. Ach scread sí agus tharraing ar shiúl. Bhí grimace pian le feiceáil ar a aghaidh.
  - An bhfuil rud éigin mícheart tar éis chéasadh Achintsev? D'iarr Alexander. - An gortaíonn sé go leor?
  "Infhulaingthe, a stór," a d"fhreagair an cailín.
  "Ní screadfaidh tú díreach mar sin," a dúirt Sasha agus chas sí go tobann go Gorynych:
  Ar mhaith leat a fheiceáil cad atá taobh istigh di?
  - Cad é mar atá sé? Chuir Gorynych ceist dúr.
  - Ach-ach! Tá daingneán agam. Ag an am céanna, déanfaimid scrúdú giniúna. Lyusenka, a thabhairt dom ann, i mo mhála cáipéisí, tá a fhios agat cad.
  Shleamhnaigh cailín naked amach isteach sa halla agus go luath le feiceáil le splancsholas, cineál éigin feadán agus gloine bhabhta trédhearcach ina lámha. Mar sin féin, chonaic Gorynych go raibh an ghloine gan bun.
  Alexander saor in aisce ar an leaba. Shuigh an cailín síos ina áit, iompú i dtreo Gorynych agus scaipeadh go forleathan a cosa lúbtha ag na glúine. Sasha go tóin poill in aice léi ionas go bhféadfadh Gorynych gach rud a fheiceáil, taped go fuinniúil pubis shaved a chailín lena pailme, ansin rith a mhéara thar a pussy, massaged go réidh clitoris an cailín, tharraing a liopaí agus parted iad, ag taispeáint an mbealach isteach chuig bosom na háilleachta. . Ansin d'éirigh sé, thug sé ar an cailín a lick agus tarraing na méara a lámh.
  Bhreathnaigh Gorynych ar na leannáin agus é ag súil go mór le leanúint ar aghaidh. Agus lean sí! Chuir Alastar péire méar isteach i vagina Lucy agus thosaigh sé ag déanamh dianghluaiseachtaí.
  Moaned an cailín go bog.
  "Féach, ná déan leaba dó," a d"aoibh Alastair, tharraing sé amach a mhéara agus arís thug sé dá chailín iad a lick agus a shúchán.
  Ansin ghlac sé gloine, smeartha a imeall gan bun le glóthach ó fheadán agus thosaigh sé a thabhairt isteach go cúramach i gcorp an cailín.
  - Ai! Lucy screamed go bog arís.
  - Gortaítear? D'iarr Sasha. "B'fhéidir go bhfuil pianmhúchán uait?"
  - Níl, mil, tá sé ceart go leor. Infhulaingthe.
  Chuir Sasha an ghloine isteach beagnach go hiomlán i faighne an chailín, d'ordaigh dó é a choinneáil lena mhéara, agus shoiligh sé splancsholas taobh istigh, scrúdaigh sé go cúramach é agus dúirt:
  - Tá gach rud breá! Beagnach aon athlasadh. Ach anseo, ag an tús, d'fhan an marc bite. An mbeidh gnéas againn inniu? Ní ghortóidh sé?
  - Beidh mé foighneach, a stór! D'fhreagair Lucy meekly.
  "Is breá léi ag fuck, go háirithe liomsa," a dúirt Sasha le Gorynych. Tar anseo, taispeánfaidh mé rud éigin suimiúil duit. Agus tabhair peann dom.
  Léim Gorynych suas go dtí an cailín agus shocraigh sé a shúile ar scoilt an pharynx útarach ag brúchtadh i gloine.
  - Bhuel? Cad a bhfuil tú ag stánadh air? D'iarr Alexander in áit. - Nach bhfuil sé seo feicthe fós?
  "Ní gínéiceolaí mé," a dúirt Gorynych le fios.
  "Ní mise," adeir Alastar. Ach is breá liom mo chailín...
  Lig sé do Lucy lick a corrmhéarr agus chuir sé a pillow beag tríd an ghloine isteach an crack an cailín scornach. Chaith sé beagán é, tharraing sé amach é agus thug sé lick dó arís. Ansin thóg sé peann ó Gorynych agus thiomáin sé isteach sa útarach os cionn beagnach suas go dtí an lúibín gléasta.
  "Coinnigh é," d"ordaigh sé do Lucy agus arís thug sé cuireadh dá chara an pictiúr a urramú.
  Agus lámha ar crith, thóg Gorynych sceitimíní amach a ghuthán cliste agus ghlac sé cúpla pictiúr.
  - An bhfuil enema agat sa teach? D'iarr Alexander.
  - Cén fáth a bhfuil enema de dhíth ort? D'iarr Gorynych.
  "Feiceann tú, is breá liom cluichí anal. D'fhonn gan a bheith salach, is fearr é seo a dhéanamh tar éis enema.
  "Ah-ah," a dúirt Gorynych go lustly. Ní úsáidimid enemas.
  - Ceart go leor, ansin a thabhairt dom buidéal beorach. Déanfaidh sí gach rud di féin. Téigh, a Lucy, réidh. A ligean ar thaispeáint an fear gnéas fíor!
  
  
  Caibidil 4
  - Píce iontach! Dúirt Gorynych go díograiseach nuair a d'imigh an cailín isteach sa seomra folctha. - Ba mhaith liom seo!
  - Agus ansin! - A dúirt Alexander sásta.
  - Cá bhfuair tú í? D'iarr Gorynych.
  - Thóg sé óna chara é, duine de cheannairí a bpobal. Tógadh Lucy suas sa chaoi is go raibh an bhua is airde tiomáinte isteach ina ceann ag an fonn fear le do thoil.
  - Cé chomh sexy atá sí! Níor tháinig mé trasna orthu seo go fóill.
  Chuaigh sí go Scoil Charm i Ohio. Mhúin siad ansin géillsine agus gach cineál cleasanna erotic.
  - Cad é an scoil?
  - Rúnda. Cuirtear oiliúint ar chailíní do shiamsaíocht na mionlach agus don scannánaíocht porn. Bhí Lusca ceangailte ann feadh líne na Gealaí.
  An ngníomhaíonn sí porn go minic? D'iarr Gorynych arís.
  - Roimh go minic. Is bean álainn í Lucy, bhí éileamh ann.
  - Bheadh sé suimiúil na radhairc a fheiceáil lena rannpháirtíocht!
  Dúirt tú nach bhfuil tú ag féachaint ar porn!
  - Ba mhaith liom a d'fhéach sé ar Lucy le pléisiúir.
  "Feicim go raibh sceitimíní orm nuair a bhí mé ag breathnú orainn," a dúirt Sasha. - Bhainfinn de mo chuid pants, chonaiceamar go leor ball in airde.
  - Ní bhíonn éad ort nuair a fhéachann tú ar porn lena rannpháirtíocht, mar atá sí le fir eile ...
  - Ní hea ... Cén fáth a bheith in éad le rud éigin?
  "Tuigim nach bhfuil éad orthu faoin obair," a dúirt Gorynych go comhréitigh.
  - Agus uaireanta bímid ag cleachtadh luascadh sa bhaile. Is é mo chara Scott. Tá chick aige - ceann de na réaltaí porn is cáiliúla. Is é an t-ainm Roxy Ray. Níor chuala? Ó, tá, níl tú ag féachaint ... Mar sin buailimid le chéile uaireanta. Ní bheadh a fhios agam ach cad a dhéanaimid le bodóga! Eagraíonn muid gach cineál comórtais, cé acu acu a chaithfidh an liathróid níos faide amach as an bpúitín, a léimeann níos fearr ar an dildo nó a líonfaidh níos mó liathróidí leadóige isteach ina chorp. Agus le haghaidh na Nollag ghléas siad suas cailíní níos fuaire ná crainn Nollag. Ceanglaíodh slabhraí meáchain ar na siní agus idir na cosa, maisíodh na coirp go saibhir le cupáin shúchán agus bioráin éadaigh le liathróidí Nollag. Agus ansin d'úsáid siad iad sa bhfoirm seo ar a seal. Buaileadh go leor liathróidí, ach bhí sé spraoi.
  "Tá am maith agat," a dúirt Gorynych go brionglóideach.
  - An bhfuil bioráin éadaigh agat? D'iarr Alexander.
  "Caithfidh mé mo mháthair a fheiceáil sa seomra folctha." Cad chuige?
  "Feiceann tú, is breá liom a bheith ag fuck nuair a bhíonn bioráin éadaigh ar crochadh ar siní Lyuska, cuireann sé sceitimíní orm," a dúirt Sasha, agus í ag breathnú arís ar pants bulging Gorynych agus d"fhiafraigh:
  - An gcleachtann tú MZHM?
  - Cad é mar atá sé?
  - Bhuel, nuair a cailín le beirt fhear.
  - Níl, cad atá tú! Ní féidir liom ach duine ar dhuine amháin agus gan finnéithe.
  - Bhuel, i vain. Ansin díluchtóidh mé ar dtús le Lyuska agus titim ina chodladh, agus ansin is féidir leat labhairt léi.
  Is féidir linn sa seomra sin! - Bhí áthas ar Gorynych - Tá leaba agam ann!
  "Ceart go leor, rachaidh mé agus nighfidh mé mo lámha agus déan deifir suas Lusca," a dúirt Alastar agus d"imigh.
  Go gairid thug sé a chailín amach as an seomra folctha. Éadaí a ghabhann leis an siní protruded as an breasts álainn ar an cailín. Ag caitheamh a gait, ag luascadh go seductive a cromáin, shiúil an cailín go mall anuas Gorynych, a bhí ag devouring léi lena súile, shuigh síos ar an leaba, arís scaipeadh a cosa leathan, ach an uair seo ní raibh sí Bend iad ag na glúine, ach sínte. amach iad cosúil le ballerina i bpíosa, agus d'ardaigh siad ard os cionn a ceann.
  Tháinig Alastar gar di, bhain sé a jeans agus shorts amach. Ag an am céanna, chroith an cailín a cosa le cuireadh agus tharraing sí amach a stocaí. Ach ní raibh Sasha thosaigh láithreach a caress. Tharraing sé crios as a jeans go tobann agus bhuail sé a chailín go dian ar na baill ghiniúna.
  scread Lucy go bog agus dúirt:
  - Senkyu, a dhuine uasail! Is breá liom tú!
  - Labhair Rúisis! Tá muid sa Rúis, - a dúirt Alexander agus arís bhuail an cailín le crios.
  - Cad a bhfuil tú? a d'fhiafraigh an Gorynych ar bís.
  - Tá sé seo le haghaidh téamh suas, - Alexander fhreagair. - Tá sí cleachta leis. Sa bhaile, uaireanta cuirim caidéal uirthi.
  Shín Alastar a lámh chuig an gcailín. Gan a cosa sínte a ísliú, ligh sí méara a leannán arís agus thóg sí a lámh isteach ina béal.
  Nóiméad ina dhiaidh sin, tharraing Sasha a lámh amach as a bhéal, thug sé go dtí an vagina an chailín, chuir méar amháin ann, ansin an ceann eile, ach ní raibh masturbate. Thosaigh sé go mall a thabhairt isteach a pailme isteach i bosom Lucy. Ní raibh sí agóid, ach groaned beagán.
  - Nach gortaítear é? D'iarr Alexander.
  "Infhulaingthe, a stór," d'fhreagair an cailín de ghnáth agus dhún sí a súile.
  Rinne Sasha iarracht, agus bhí a pailme ar fad i gcorp Lucy. Screamed sí go bog arís. Reoite Sasha ar feadh cúpla soicind, ansin bhog sé a lámh beagán níos mó isteach i gcorp a chailín agus thosaigh sé ag rothlú go réidh é.
  Ag an nóiméad sin, mhothaigh Gorynych, a bhí ag faire ar na hionramhálacha go léir, go raibh deireadh leis: chuaigh a shíol amach go spontáineach, ag salach ar a chuid fobhrístí.
  Agus bhí an oíche díreach tosaithe!
  
  
  Caibidil 5
  In oifig an imscrúdaitheora, bhí Maria an-neirbhíseach, ach níor tháinig a sceitimíní ar an tsráid ach an oiread. Ach anois bhí an bhean níos buartha ní faoin gcaoi a ndeachaigh an corp isteach san árasán, ach faoin gcás le Pavlusha. An inseoidh an buachaill faoin nasc peacach atá acu? Cén fáth nach bhfuil a ghuthán ag freagairt?
  Thóg sé cúpla stad meitreo teacht abhaile. Cé mhéad gardaí tar éis éirí sa subway ! Anois thosaigh sé seo ag cur as do Mhuire. Dhealraigh sé di go raibh sí ar tí a stopadh, handcuffed agus a thabhairt go príosún. Ansin déanfar iad a thriail as mionaoiseach a mhealladh.
  Ach níor thug na gardaí aird ar bith ar Maria. Tháinig an múinteoir amach as an subway agus bhraith sé faoiseamh. Anois ar siúl beag, beidh sé a teach. Mar sin ar maidin shiúil sí anseo le rudaí, smaoinigh sí ar Pavlik, chuimhnigh sí ar an trá, púróga te faoina cosa lom, farraige te le tonnta ag caressing mar an dteagmháil le duine is fearr leat.
  Níl a grá do Pavlusha fuarú síos le cúpla seachtain de laethanta saoire ó dheas. An Guy shamhlaigh di san oíche, chuimhnigh an múinteoir a chorp faoisimh, aghaidh cróga, gruaig éadrom gearrtha faoi bhosca leath, gorm, súile an-léiritheach. Buachaill iontach dathúil. Is féidir leis aisteoir scannán iontach a dhéanamh, thaispeánfadh sé é ar phóstaer.
  Theastaigh ó Maria Pavlusha a fheiceáil chomh luath agus ab fhéidir, barróg a chur air agus brú a chur uirthi, boladh coirp láidir óg a ionanálú, póga a chith ar a aghaidh, a muineál, a leicne réidh, rósaí. Diailigh sí a uimhir theileafóin arís agus arís eile, rud nár fhreagair go fóill.
  Chuir an múinteoir í féin ar a suaimhneas: ba é an samhradh a bhí ann anois, bhí na buachaillí ar saoire, bhí Pavlusha imithe áit éigin, níor ghlac sí an fón leis nó gur mhúch sé é. Ach cén fáth é a mhúchadh? Agus níor inis a leannán tada di faoi thuras féideartha nuair a ghlaoigh sí air ó Sochi dhá lá ó shin. Agus ansin tharla an scéal uafásach seo le máthair cara, táillí tapa, imeacht luath ...
  B'fhéidir gur tógadh tuismitheoirí Pavlusha thar lear go tobann? Theastaigh uaidh dul go dtí an Fhrainc.
  Bhí aisling ag Maria í féin óna hóige ar thuras mí na meala go dtí an Eoraip. Tabhair cuairt ar Prág, Vársá, Beirlín, Páras. Theastaigh uaim go háirithe dul go Páras, cathair na mbrionglóidí agus an ghrá rómánsúla. Dúirt sí le Pavlik faoina mhian. D'fhreagair sé go rachadh sé go dtí an Fhrainc go sásta, toisc go bhfuil na Francaigh de na náisiúin Eorpacha go léir is cosúla leis na Rúiseach ó thaobh carachtar agus dearcadh. Ní dhearna Maria argóint, cé gur shíl sí ansin nach bhfuil ár bpobal róchosúil. Bhí fonn uirthi Pavlik a phósadh i gceann cúpla bliain, nuair a éiríonn sé ina dhuine fásta, agus dul ar thuras leis.
  Anois ní raibh an múinteoir ag iarraidh fiú smaoineamh go raibh Pavel ag caimiléireacht uirthi, gur thug sé cailín eile chuig a árasán. Nach raibh an sonas baineann tuillte ag Máire? Roimhe sin, ina aisling, tharraing sí í féin a fear céile soladach, saibhir, ach thit i ngrá le buachaill a d'éirigh amach a bheith cúig bliana déag níos óige ná í. Thit mé i ngrá chomh mór sin gur chaill mé m'intinn.
  Bhí cuma an-tarraingteach ar an múinteoir. Tá an figiúr caol, tá an waist tanaí, cosa fada álainn, tá an craiceann glan, tá an aghaidh úr, níl aon wrinkles ann, tá an ghruaig an-lush, tá an ghruaig beagán chatach, fionn éadrom ar na guaillí. Le déanaí, chuaigh sí go tréimhsiúil ar aiste bia, smeartha le uachtair. Is maith le mná den sórt sin fir. I gcuma, níor tugadh níos mó ná cúig is fiche di, cé go raibh an múinteoir níos mó ná tríocha le déanaí.
  Ach bhí Maria uaigneach, in ainneoin a áilleacht agus a cruth fisiciúil maith. Ina hóige, chríochnaigh a fiancé, a raibh grá aici le gach snáithín dá hanam, sa tSeisnia agus fuair sí bás ann. Mar thoradh air sin, cruaite agus reoite croí an chailín ar feadh roinnt blianta.
  D'fhreagair an múinteoir gach iarracht ar shuiréireacht ó fhir chomh fuarchúiseach gur imigh na haoirí ionchasacha láithreach bonn. Níor thit Maria i ngrá le blianta fada, níor fhéach sí fiú i dtreo na bhfear. Mhothaigh sí an-domhain, bhí cuma an domhain dubh agus bán uirthi tar éis bhás tragóideach a céad bhuachalla.
  Agus gan ach le déanaí thosaigh an múinteoir ag leá de réir a chéile, ag smaoineamh níos mó agus níos mó faoi na bainise agus breith linbh. Ach bhí Maria amú le fir, níor fhreastail sí ar dhamhsaí agus áiteanna eile ina bhfuil sé níos éasca aithne a chur ar a chéile.
  Bhí an smaoineamh ag an mbean aithne a fhógairt ar mhaithe le pósadh i nuachtán nó ar shuíomh cuí ar an Idirlíon. Ach ansin le feiceáil Pavlik ina saol. Agus thosaigh an domhan ag imirt le dathanna nua.
  Sheas an fear dathúil seo amach i measc na mac léinn go léir lena chuma agus sociability, tháinig an buachaill dathúil paisean ó chroí an mhúinteora, thit Maria dó. Cé gur thuig mé go raibh sé mícheart, fiú contúirteach ó thaobh na dlíthe atá ann cheana féin.
  Don chéad uair, chonaic an múinteoir Pavlik beagnach bliain ó shin ina rang ag scoil nua, áit a bhfuair sí post nuair a bhog sí go ceantar Primorsky. Rinne sé beagnach láithreach leá di, cumha do chroí crith. Dúisigh Pavlusha sa bhean ar dtús aisling doiléir, agus ansin mothúcháin sách láidir.
  Chinn Maria cur chuige a lorg don bhuachaill seo, ach bhí eagla uirthi go ndiúltódh an buachaill di. Thosaigh an múinteoir ag tabhairt aire di féin níos cúramach, chuaigh sé ar aiste bia. Rinne sí iarracht breathnú go maith agus meon Pavlik a mhúscailt, ag déanamh rómheastachán ar a ghráid. Mar sin féin, le fada an lá níor ghlac sí aon chéim chun aithne níos fearr a chur ar a chéile.
  I mí Aibreáin, bhí an aimsir go hálainn, grianmhar, cóirithe Maria go cuí don earrach, agus ag an gceacht d'iarr sí ar Rybachenko a fhreagairt.
  Sheas an chéad fhear dathúil den rang, Pavel, ag an gclár dubh. Chaith Maria é lena súile, agus d'fhéach sé le spéis ar a mhúinteoir, a bhí an lá sin i sciorta sách gearr, le makeup álainn agus stíl gruaige chic.
  Le gáire, dúirt Paul:
  - Deir dlí Kirkorov ...
  Bhí gáire sa rang. Bhí beagán náire ar Pavlik agus blushed beagán. Ceartaigh an múinteoir go múinte:
  - Kirchoff... Mar sin cad atá i gceist leis an dlí seo?
  Chuala Maria gur spreag an cailín Rybachenko sa chéad deasc, ach lig sí uirthi gan rud ar bith a thabhairt faoi deara.
  D'fhreagair a peata, ag féachaint isteach i súile an mhúinteora:
  - Tá suim na sruthanna sa chiorcad ag an ionchur comhionann le suim na sruthanna sa chiorcad ag an aschur ...
  Chlaon Maria agus dúirt:
  - Suigh síos, Pavel, cúig!
  Feadaíl na daltaí. Shuigh an buachaill síos agus thosaigh sé ag scrúdú an mhúinteora go macánta.
  Ansin d"admhaigh Pavlik do Maria gurbh é an lá sin a thosaigh mothúcháin ag dul in olcas ann. Thaitin sé le Maria roimhe seo, ach mar mhúinteoir. Agus ansin rinne sé staidéar ar an mbean fásta seo, a aghaidh uaisleán álainn, gruaig chatach fionn, cosa seductive. D'fhéach sé agus bhraith sé mar a swells fealltach a fir, éiríonn te agus fiú bíoga.
  Thaitin na cailíní leis, labhair leo, agus fiú phóg an Vera álainn cúpla uair. Ach ní raibh gnéas aige le duine ar bith go fóill, ní fhaca sé an próiseas ach ar fhíseán a fuair sé ar an Idirlíon. Ó fhíseán den sórt sin, bhí sé ar bís ar an mbealach céanna agus atá anois ó radharc múinteora, a cúigear gan tuillte.
  Go tobann bhí Pavlik ag iarraidh grá a dhéanamh leis an bhfisiciúil. Cosúil le físeán. Ach thuig sé go raibh sé seo dodhéanta, ar a laghad ní go luath amach anseo. Mar sin féin, bhí bealach amach ag teastáil ón stát pianmhar. Mhothaigh Pavlik suaitheadh láidir, léim na réaltaí roimh a shúile. D'éirigh an teas i groin an bhuachalla scoile dofhulaingthe. D'ardaigh an buachaill a lámh agus d'iarr, blushing:
  - An féidir liom dul go dtí an leithreas?
  Cheadaigh Maria go condescendingly:
  - Téigh!
  Rith Pavlik lena neart. Sa leithreas amháin a bhí sé in ann teannas a mhaolú agus a dhínit a bhí fós ag brúchtadh a mhaolú.
  Ansin dúirt sé go gáireach le Maria faoina sceitimíní tobanna. Agus ansin d'fhill sé ar an rang díreach in am don chlog. Bhí orm dul go dtí an chéad cheacht eile.
  Ach sheas íomhá an mhúinteora fisice os comhair mo shúile. Bhí sí in ann tine de mhothúcháin láidre a lasadh sa ghasúr. Bhí sé ag iarraidh Maria Alexandrovna a fheiceáil arís.
  Is ar éigean a shuigh Pavlik tríd na ceachtanna. Thug a chosa iad féin go dtí an seomra fisice é.
  Le croí a bhuaileadh go tapa, stop Pavlik ag an doras, ag sileadh misneach. Ní raibh a fhios aige cad a déarfadh sé, conas a iompar sé leis an múinteoir, ach mar sin féin d'oscail an doras.
  Bhí an múinteoir ag míniú rud éigin do na gasúir ón rang sinsearach, bhí an ceacht thart, ach ní raibh gach duine fágtha fós. Chas Maria le Pavel, a sheas sa doras, ag súil leis go míneoidh sé an chúis a bhí lena chuairt. Rinne sí aoibh gháire, ach ní fhéadfadh fiú an aoibh gháire ó chroí cairdiúil seo náire Pavlik a bhaint, ba chosúil go raibh a stór focal caillte aige agus níor fhéach sé ach go neamhbhalbh ar an múinteoir. Agus d'fhéach Maria Alexandrovna ar a mac léinn beloved, díreach isteach ina súile.
  Tháinig an sos ar aghaidh, d"fhiafraigh Maria go ceanúil:
  An bhfuil tú anseo, a Phóil? Aon fhadhbanna?
  Ar deireadh bhris guth Pavel tríd:
  - Tá mé ... Ba mhaith liom a scríobh aiste ar an bhfisic. Na dlíthe seo ... conas atá sé? Go ginearálta, reatha ...
  "Fan le beagán, anois críochnóidh mé leis na guys, agus pléifimid gach rud leat," a dúirt an múinteoir agus aoibh gháire uirthi arís.
  Agus mhothaigh Pavlik, óna chuma, a aoibh gháire cineálach, go raibh a fhearacht ag dul i léig arís go neamhdheonach ina chuid pants.
  Chuaigh sé amach sa dorchla, iarracht a distract féin ó smaointe voluptuous agus calma síos.
  Ar ndóigh, bheadh sé níos éasca dó cumarsáid a dhéanamh le piaraí, ach anois bhí an buachaill ar bís go mór leis an mbean fásta seo. De réir dealraimh, aistríodh a mhealladh ar leibhéal iomasach go Pavel, agus níorbh fhéidir leis é a sheasamh, géilleadh don paisean cómhalartach, cé nach raibh a fhios aige conas é féin a iompar leis an múinteoir.
  Mhothaigh Pavlik go raibh a dhínit tar éis dul i méid go mór arís agus go raibh a bríste faoi deara ag bulgadh. Ba é seo an chéad uair a bhuail an buachaill paisean den sórt sin. Bhí sé rud éigin nua agus difriúil. Ní raibh Pavlik óg curtha ar siúl riamh roimhe seo. Theastaigh sé go tobann a fheiceáil ar an múinteoir naked, chun teagmháil a cosa caol, a cófra lom.
  Agus Maria? Bhí áthas uirthi gur tháinig Pavel isteach, rinne sé iarracht an chuid eile de na guys a sheoladh ar shiúl chomh luath agus is féidir agus glaoch ar a buachaill beloved. Shamhlaigh sí cumarsáid a dhéanamh leis an mbuachaill álainn seo, ag féachaint isteach ina shúile tairisceana léiritheacha. Thuig Maria nach raibh anseo ach déagóir. Agus beidh gá le cóireáil dá réir sin. Ní raibh sé beartaithe aici an mac léinn a mhealladh, ní raibh uaithi ach labhairt leis. Mar sin, faoin saol, faoi staidéar.
  Agus tháinig sé isteach agus Stán ar a cosa. Ní fhéadfadh an Guy stop a mhealladh. A pants... Bhí siad ag bulging!
  Thug Maria é seo faoi deara, í ag magadh faoi ghiúmar, ag gáire go suairc agus ag fiafraí de:
  An maith leat mo chosa?
  D"éirigh Pavlik amach le deacracht:
  "An-... tá brón orm..."
  Níorbh fhéidir le Maria cur i gcoinne agus chuir sí an dara ceist láithreach:
  An bhfuil tú ag comhrá le cailíní?
  Níor fhreagair an fear láithreach, agus shoiléirigh an múinteoir:
  An mbuaileann tú le do chomhghleacaithe?
  Níl... tá siad dúr. Agus tá tú chomh cliste... agus álainn. Is maith liom thú.
  Rinne Maria aoibh arís agus dúirt i nguth íseal:
  "Is buachaill dathúil thú, ach níl cead agam bualadh le daltaí mura rud é gur gnó scoile é.
  Chlaon Pavlik go trom agus dúirt:
  "Gnásanna diabhal!
  Shrugged Maria.
  - Ní féidir aird na mban a bhaint de fhear a bhfuil cuma chomh mór air. Gheobhaidh tú cailín duit féin atá níos oiriúnaí do d'aois.
  adeir Peacock:
  "Níl mé ag iarraidh... táim tarraingthe chugat.
  Maria aoibh.
  - Beidh sé pas!
  Ar feadh cúpla nóiméad níos mó labhair siad faoi shaol na scoile agus comhghleacaithe, ansin Pavlik ar ais go cúramach ar shiúl leis an slí amach, is gá go práinneach chun dul go dtí an leithreas. Bhí deifir air é féin a mhaolú, an tochas pianmhar agus an teannas sárdhaonna a mhaolú.
  Ní fhéadfadh fear láidir go fisiciúil a chuid mianta a rialú go fóill agus tógáil a mhaolú. Chuir an dúil fho-chomhfhiosach do ghrá agus do ghnéas le bean lánfhásta corp oilte lúthchleasaí óig amach go litriúil.
  Rith an buachaill scoile uaidh, níor fhan Maria leis, d"fhág sí an scoil. Agus chuaigh Pavlik abhaile. Thug tuismitheoirí faoi deara go bhfuil a mac thar a bheith gruama agus is ar éigean a itheann.
  D'fhiafraigh Mam dá mac:
  - Pavlik, an bhfuair tú deuce?
  An mac léinn waved.
  - Cad nonsense!
  Rinne an t-athair aoibh.
  - Sé, is cosúil, thit i ngrá, ná pester le ceisteanna, ar shlí eile beidh sé pléascadh.
  Chuir Pavel é féin faoi ghlas ina sheomra. Chun a bheith distracted agus a scaoileadh, chuaigh mé isteach ar an Idirlíon agus chas ar porn.
  Ar an oíche, níor chodail an buachaill go maith, an t-am ar fad a chuimhnigh sé ar an múinteoir, a gcomhrá deireanach, náire ar a iompar agus a shamhlaigh.
  Go minic, titeann mic léinn i ngrá lena múinteoirí, fiú má tá siad i bhfad níos sine ná iad féin. Is breá leo iad as a n-eagna agus a n-údarás. Uaireanta déanann múinteoirí a chéile: is maith leo óige agus áilleacht. Tarlaíonn sé go ndéanann múinteoirí iad féin iarracht a dhéanamh ar a gcuid mac léinn titim i ngrá leo. D"éirigh le Máire. D"fhág sí an scoil, ach ansin bhí aiféala uirthi nár fhan sí leis an bhfear agus nár lean sí de bheith ag cumarsáid leis an lá sin.
  
  
  Caibidil 6
  An mhaidin dár gcionn, bhí Pavel sullen agus tarraingíodh siar. Bhí sé drochbhéasach lena thuismitheoirí, ar scoil níor labhair sé lena chomhghleacaithe ar chor ar bith, d"fhreagair sé múinteoirí go míchuí. Le spleodar, bhí sé ag fanacht leis an gceacht deireanach - fisic.
  Roimh an gceacht, níorbh fhéidir labhairt leis an múinteoir: lig sí na páistí isteach sa rang ach le clog agus thosaigh sé ag míniú an ábhair láithreach.
  Rug Pól ar a súl. D'fhéach Maria Alexandrovna uaireanta freisin ar a mac léinn beloved. Thug sí faoi deara go raibh an buachaill pale agus bhraith sí trua don fhear.
  Nuair a tháinig deireadh leis an gceacht, thosaigh na gasúir ag fágáil an tseomra ranga, agus tharraing Pavel misneach, tháinig suas agus dúirt leis an múinteoir:
  - Ní bhfuair mé amach faoin achomaireacht inné.
  D'fhiafraigh Maria:
  - Cén fáth ar rith tú uaidh?
  "B"éigean dom... dul go dtí an leithreas."
  "Is féidir leat teacht go dtí m"áit tar éis am scoile," a cheadaigh an múinteoir.
  Mhothaigh Peacock spreagtha! Bhí sé ag tnúth le deireadh an ranga. Agus hurried láithreach go dtí an seomra fisice. Bhí Maria Alexandrovna ina haonar.
  "Rud éigin nach bhfuil cuma an-mhaith ort inniu," a dúirt an múinteoir ar dtús. - Nár éirigh tú tinn?
  "Ní bhfuair," d"fhreagair Pavel, "ní bhfuair mé mo dhóthain codlata.
  - Tarlaíonn sé. Ar mhaith leat i ndáiríre achoimriú a scríobh? D'iarr Maria.
  Chlaon Pavel, cé go raibh a fhios ag an mbeirt nach raibh anseo ach leithscéal. Thosaigh an múinteoir ag míniú conas a scríobhtar aistí. Agus dúirt Pavlik go tobann:
  "B"fhéidir gur féidir linn sonraí na hoibre seo a phlé in áit eile?" Tá sé róphlódaithe anseo... Tá dacha againn in Alexandrovskaya. Ní stopfaidh aon duine sinn ansin.
  San oíche, smaoinigh an mac léinn ar cad a déarfadh sé leis an múinteoir ag an gcruinniú, agus d'eisigh sé frása ullmhaithe.
  Rinne Maria aoibh gháire, chuir sí a lámh ar mhuineál an mhic léinn agus dúirt:
  - Agus tá tú speisialta, ní cosúil leis na buachaillí eile ...
  Pavlik flinched ar a dteagmháil. Mhothaigh sé arís an corraigh fhealltach ina chuid pants. Ach an uair seo níor rith sé amach áit ar bith, ach dúirt arís faoin dacha:
  - Is féidir leat dul ag am ar bith. Tá na heochracha agam, ní théann mo thuismitheoirí go Alexandrovskaya anois.
  Bhain Maria a lámh agus d"fhreagair:
  "Ar ndóigh ní rachaidh mé áit ar bith. Ach is féidir leat teacht go dtí mo theach.
  - Cathain is féidir liom teacht isteach?
  Shrug Mary a guaillí agus d'fhreagair:
  - Sea, fiú sa lá atá inniu ann.
  - Go hiontach! Bhí áthas an domhain ar peacock. - Ní mór dom dul go dtí an rannóg haca anois, agus ansin is féidir liom teacht chugat.
  "Scríobhfaimid síos m"uimhir theileafóin ansin," a mhol an múinteoir, "glaofaidh tú nuair a bheidh tú saor, inseoidh mé duit cá háit le dul."
  Bhí an buachaill faoi bhláth le sonas:
  - An-mhaith! Tá tú díreach super!
  "Le do thoil, ná inis d"aon duine go bhfuil tú ag dul go dtí mo theachsa."
  Chlaon Pavlik, thóg sé go leor iarracht a shúile a bhaint de bhrollach na mná. Ar chosa lapada, d'imigh an buachaill scoile. Ag both in aice láimhe, cheannaigh an buachaill paca sceallóga agus buidéal Cóc dó féin. Shlog sé an méid a cheannaigh sé go sanntach, mhaolaigh sé crith neirbhíseach agus bhraith sé níos mó muiníne.
  In oiliúint, bhí Pavel gníomhach, d'imir sé garbh. Ba é an chéad duine a léim amach as an gclós súgartha, chuaigh sé go dtí an seomra taisceadáin agus ghlaoigh sé ar an múinteoir. D'ainmnigh Maria Alexandrovna an tsráid, uimhir an tí agus an t-árasán.
  
  D"oscail an múinteoir an doras, rinne aoibh gháire agus dúirt:
  - Tá áthas orm gur tháinig tú. Ná bheith cúthail, déan tú féin sa bhaile.
  Bhí gúna gorm álainn ar fad glúine uirthi, slipéir, a cuid gruaige scaoilte agus cuma éadrom. Bhí Maria ag fanacht leis an mbuachaill, chabhraigh a meangadh cairdiúil le Pavel sceitimíní gan ghá a mhaolú, ach chuir sé ceist sách dúr fós:
  - Agus tá muid ina n-aonar anseo, ní bheidh muid isteach ... do fir?
  "Ar an drochuair, táim fós i m"aonar," scaip an múinteoir a lámha. - Tar ar.
  Bhain Pavel a bhróga amach, thóg Maria a lámh, agus le chéile chuaigh siad isteach sa seomra. Bhí tábla socraithe cheana féin. D'ullmhaigh Maria bualadh lena mac léinn beloved. Cheannaigh mé císte, rinne mé ceapairí agus fiú d'oscail buidéal fíona tirim. Bhí gloine le coinnle ar an mbord freisin.
  "Inseoidh mé duit faoin aiste níos déanaí," a dúirt an múinteoir. "Bíodh sneaic againn ar dtús...le solas coinnle."
  Chas Maria an solas agus las sí na coinnle.
  Dúirt Pavlik le díograis:
  - Mar sin rómánsúil! Ach i bhfianaise a fhéachann tú níos fearr fós.
  - Agus ba mhaith liom grá, tá mé chomh uaigneach ...
  "Tá sinne agaibh, a mhic léinn," a dúirt Pavlik.
  - Ach níl aon cavalier croí ...
  Mar sin is féidir liom a bheith ar cheann! a dúirt an buachaill go díograiseach. Ní raibh sé chomh neirbhíseach anois agus a bhí ar scoil, nuair a rinne sé coinne leis an múinteoir.
  Rinne Maria aoibh arís agus thug sí cuireadh do Pavlik suí ar an tolg in aice leis an mbord. Shuidh sí síos in aice léi agus dúirt:
  - Ólfaidh mé roinnt fíona, agus itheann tú an císte. Tá sé le cnónna. Níl a fhios agam an maith leat milseáin.
  "Tá grá agam duit," a d"fhreagair Pól.
  - Tá sin go maith.
  Ghlac Pavlik píosa císte le spúnóg agus shlogtar é gan díograis. D"ith an buachaill cáca sa bhaile uaireanta. Ach thaitin seacláid níos mó leis.
  Ghlac Maria sip fíona agus chuir sí an ghloine ar ais. Dhealraigh sé mígheanasach a ól ina n-aonar. Agus níos mó fós ná sin do dhéagóir. Bhí meas aici ar an mac léinn i lasair na gcoinnle, dúirt sí le Pavlik go raibh aghaidh fhótaigineach agus léiritheach air, agus go raibh an figiúr cosúil le dealbh Gréagach.
  D'oscail an buachaill a bhéal le moladh den sórt sin, agus ghlac an múinteoir lámh Pavlik ina lámh, chuir sé ar a cos é agus dúirt:
  - Is féidir leat iarann é.
  Blushed an buachaill, crith ar a pailme agus láithreach sweaty. stróc Pavlik a chos go réidh. Aoibh Maria: tá teagmháil le fear dathúil taitneamhach don chorp baineann. Chuir an múinteoir a lámh ar chófra mhatánach Pavlik agus thosaigh sé ag suathaireacht. Is minic a bhí an buachaill ag análú, mhothaigh Maria cé chomh láidir agus a bhí croí an déagóra ag bualadh. Bhí an fear trí thine le sceitimíní. Knead sé glúine na mná lena lámha, bhí sé go tobann ag iarraidh a éirí de thalamh a gúna agus stróic a chuid éadaí féin. Iontach, fonn láidir...
  Ach thuig Maria, amach as an choirnéal a comhfhiosachta, gur cheart di stopadh ionas nach gcaillfeadh sí smacht uirthi féin. Strac sí lámh Pavel óna ghlúin, phóg an buachaill ar an gclár éadain agus dúirt:
  - Ceart go leor, is leor sin! Rachaimid ar ais chuig an teibí.
  Dúirt peacock:
  - Le do thoil ... Teibí níos déanaí. Mothaím te. An féidir liom mo léine a bhaint de?
  Theastaigh ó Maria leanúint ar aghaidh le dáta pearsanta, shamhlaigh sí torso nocht fear óg dathúil a fheiceáil, níorbh fhéidir leis an mbean srian a chur uirthi féin, d"éirigh léi a lámha a choinneáil amach agus d"fhreagair:
  - Come on, beidh mé ag cabhrú leat.
  Agus tharraing sé amach T-léine an bhuachalla.
  Chuir an líníocht fhaoisimh, ghrásta ar mhatáin an bhuachalla an teas i mbolg na mná níos mó fós, rud a bhagair go n-éireodh sé do-fhulaingthe. Ach bhí Pavlik thar a bheith sceitimíní, d'ardaigh a foirfeacht, thosaigh a chorp ag taitneamh le allais. I nguth crith, dúirt an buachaill:
  - Is féidir leat, agus cabhróidh mé leat ... bain de do chulaith ...
  Chlaon Maria condescendingly.
  - Cinnte!
  Chrom Pavlik síos agus leis na méara crith agus dún sé na dúntóirí...
  Fágadh Maria i mionbhrístíní tanaí agus bra. Ar deireadh chonaic Pavel corp an mhúinteora beagnach gan éadaí. Graceful, touching, an-milis agus erotic.
  Dúirt Pavlik ó chroí:
  - Le do ghrásta, is féidir leat a bheith ina mhúnla faisin.
  "Is fearr liom a bheith ag obair mar mhúinteoir," d"fhreagair Maria Alexandrovna.
  Rith an buachaill a lámh ar chúl a mhúinteora beloved. Ghlac Maria anáil dhomhain. D"iompaigh teagmháil an ghasúir uirthi. Theastaigh uaim gach gnás a chaitheamh siar agus cumasc leis an bhfear óg dathúil san eacstais. Agus bhí Pavlik ar crith le sceitimíní mór. Ba é seo an chéad uair a tharla sé seo dó. Bhí an buachaill faoi léigear le mothúcháin, ghlac instincts thar a intinn.
  Chuaigh Maria chun bualadh leis an mbuachaill. Phóg siad agus phóg siad a chéile ...
  Fuair Pavlik é féin ar leaba grá don chéad uair, bhí sé ró-tharraingt agus ag deireadh an chruinnithe d'éirigh sé ídithe fiú. Is ansin a d"fhéach Maria ar a huaireadóir agus í ag caoineadh faoi eagla:
  - WOW! Tá sé a haon déag a chlog cheana féin! Beidh do thuismitheoirí buartha. Come on, glaoch orthu go tapa agus a fháil cóirithe.
  Tuirseach bhog Pavlik go mall. Bhí cuma ciorcail dorcha faoina shúile gorma léiritheacha. The excitement subsided, ach bhraith an buachaill folamh. Chuir Máire ar a suaimhneas é:
  "Tá sé i gcónaí mar seo tar éis an chéad uair," phóg an bhean Pavlik ar a liopaí. - Is fear iontach thú! Mhothaigh mé go maith leat, ach tá ár paisean coiriúil. Beidh mé i mbaol príosúin má fhaigheann siad amach go bhfuil muid thrasnaigh an teorainn.
  Dúirt peacock:
  Geallaim nach ndéarfaidh mé le haon duine. Tugaim mo bhriathar onóra.
  Rinne Maria aoibh agus d'iarr:
  "Agus nach mbeidh tú brag chun do chairde?"
  Thrasnaigh Pavlik é féin fiú amháin le haghaidh áititheacht:
  - Ní! Seo é do chros!
  Níl cead dlíthiúil againn grá a thabhairt dá chéile. Ní mian leat do ghrá dul go dtí an príosún, an bhfuil?
  D'fhreagair Peacock go muiníneach:
  - Uimh Níl mé ag iarraidh a!
  Chlaon Maria agus dúirt:
  "D"fhéadfaí triail a bhaint as mionaoiseach a mhealladh.
  Chroith Pavlik a cheann go bríomhar.
  - Ní! Ní mheallann tú mé, ba mhaith liom tú féin.
  d'fhreagair Maria:
  - Ní chuireann sé ábhar. Cúisithe as meabhlú an té atá níos sine.
  - Dlíthe éagóracha!
  "Tá an dlí maith nó olc, ach is é an dlí é, caithfidh tú cuntas a thabhairt air," arsa Maria. - Agus téann tú abhaile níos tapúla. Cad a deir tú le do thuismitheoirí?
  Dúirt Peacock:
  - Beidh mé ag rá gur fhan mé le cara, d'imir muid cluichí ríomhaire.
  Cad a tharlaíonn má iarrann siad ainm cara? a d'fhiafraigh an múinteoir.
  D'fhreagair Peacock go muiníneach:
  - Tá mo chairde iontaofa, inseoidh siad dom.
  D'fhiafraigh Maria arís:
  "Ná inis duine ar bith le do thoil.
  Thrasnaigh Pavlik é féin arís:
  "Cuirim mionn ar mo mháthair, ní inseoidh mé d'éinne!"
  Phóg an múinteoir agus an mac léinn slán.
  Sa bhaile, mhínigh an buachaill é féin go tapa dá thuismitheoirí, thit sé ar an leaba agus thit sé ina chodladh láithreach.
  An lá dár gcionn ní raibh aon ranganna fisice i rang Rybachenko. Ghnóthaigh sé tar éis dáta rómánsúil, bhí sé ag iarraidh arís a bhean beloved a fheiceáil, ag sos chuaigh sé go Maria Alexandrovna.
  Chun nach gcuirfí faoi amhras agus gossip breise, d'iarr an múinteoir ar Pavel gan teacht go dtí a oifig a thuilleadh nuair nach raibh aon cheacht fisice, ach lig sí dó dul ar ais chuig a teach.
  Agus arís bhí dinnéar rómánsúil ann faoi sholas na coinnle. In ionad fíona amháin, d"oscail Maria buidéal Coca-Cola. Agus ansin thug an múinteoir suathaireacht don dalta. Mhothaigh Pavlik níos ciúine agus níos muiníní ná riamh, bhí sé réidh chun leanúint ar aghaidh ag foghlaim eolaíocht an ghrá.
  Scar siad le póga tairisceana.
  An uair seo tháinig an buachaill abhaile sona sásta. Máthair, ag féachaint ar a súile sásta, d'iarr:
  - An bhfuil cailín aimsithe agat cheana féin?
  Pavel shuddered agus blushed, ach ní raibh aon fhreagra.
  D'iarr Mam:
  Ar phóg tú cheana?
  "Ní hea," adeir Pól.
  - Bí cúramach, ná bí dána. Toisc go bhfuil tú chomh óg saor in aisce,. .
  Ní raibh an Guy ag iarraidh a éisteacht le treoracha, undressed sé, chuaigh a chodladh. Shamhlú sé go raibh Maria ina luí in aice leis, agus plunged isteach i slumber milis.
  Thosaigh an múinteoir agus an mac léinn le chéile go rúnda. Go foirmiúil, chuaigh an buachaill chuig an múinteoir chun aistí a scríobh. Ach ní raibh sé seo ach clúdach dá ngrá rómánsúil, a d'fhorbair go comhchuí. Bhí sé beartaithe ag na leannáin le himeacht ama a bheith pósta go dleathach. Rinne Maria iarracht gan smaoineamh go bhféadfaí a gcaidreamh rúnda a nochtadh go dtí go dtiocfadh Pavlik in aois, agus chuirfí i leith mac léinn a mhealladh. Inniu, áfach, tá an fhís seo tugtha chun críche.
  Bhuel, cén fáth ar tharla sé do maniac éigin corp cailín a phlandáil ina hárasán? Ní raibh Maria ag iarraidh a chreidiúint go bhféadfadh Pavlik a leithéid de rud a dhéanamh. Ach bhí guthán duine gaoil ina thost.
  Sa bhaile, dhreap an múinteoir isteach sa seomra folctha agus lean sé ag smaoineamh ar an gcorp tréigthe agus ar a caidreamh le Pavel. Ní hea, ní caidreamh fí a bhí acu, ach fíorghrá! Gan smaointe salach agus droch-intinn. Cén fáth go raibh sé? B'fhéidir nach bhfuil sé chomh dona sin ar fad. B'fhéidir nach raibh Pavlik cheat ar a, ina éagmais ní raibh sé aon duine a thabhairt chuig an árasán. Ach cé a chaith an corp ansin? Rúndiamhair...
  Rinne Maria uisce te le súil go dtiocfadh sí síos. Chuimil an bhean í féin le héadach níocháin agus smaoinigh arís ar cad a déarfadh Pavlik leis na póilíní.
  Go tobann ghlaoigh cloigín an dorais.
  "Pavlusha?! cheap an múinteoir. - Ar deireadh! Ach cén fáth chomh déanach agus gan rabhadh?
  Chuir sí air a folcadh agus deifir isteach sa halla.
  
  
  Caibidil 7
  Ar maidin, bhuail Krasin lena chúntóir Andrei Kovalev in aice leis an oifig.
  "Vasya, tá corp eile againn," a dúirt Kovalev.
  "Bhuel, ar a laghad ní dhá cheann é," d'fhreagair Krasin go huathoibríoch.
  - Agus tá a fhios agat cé? Inné bhean, a bhfuil a corp caitheadh isteach san árasán.
  - Cad? D'iarr Krasin.
  - Bhuel, an ceann a bhí á cheistiú sa tráthnóna.
  - Mar sin, uair an chloig in aghaidh na huaire ní chuireann sé a fháil níos éasca!
  "Fuarthas marbh faoi fhuinneoga an tí í, thit sí amach as an bhfuinneog," a mhínigh Kovalev.
  - Ar thit sé amach? D'iarr Krasin. - Le cabhair ó dhuine?
  - B'fhéidir. Crochfaidh siad an corp seo orainne freisin.
  "Caithfidh sé a bheith aontaithe i rud amháin," a dúirt Krasin.
  Tháinig na hoifigigh isteach san oifig.
  - Arís, beidh gá le suirbhé comharsana, - a dúirt Kovalev.
  "Agus ní mór céannacht an té a caitheadh isteach in árasán Novikova a bhunú a luaithe is féidir," a mheabhraigh Krasin.
  "An trioblóid chéanna," chrom Kovalev a lámh. Mhaígh comharsana nach bhfaca siad riamh í.
  - Tá tatú lorgaireachta ar na pubis, an bhfuil speisialtóir tatú inár gceantar? Caithfidh tú a fháil amach, b'fhéidir go ndéarfaidh sé cé a rinne an rós seo. Is annamh a bhíonn siad seo.
  - Bheadh sé riachtanach é a cheistiú, cosúil leis, Rybachenko, ar an gcéad dul síos. Is dócha go bhfuil rud éigin ar eolas aige. Nó i gceist.
  "Tá sé sin ceart, tosaigh leis," a dúirt Krasin.
  Tabhair dom an fón, beidh mé ag glaoch air.
  Bhí guthán Pavel ina thost.
  - Aisteach, - a dúirt Kovalev, - tá an fón lasmuigh den chrios líonra.
  - Mar sin, téigh go dtí an seoladh, agus ansin beidh tú a cheistiú ar an láthair, - d'ordaigh Krasin.
  D'fhág Kovalev, agus an t-imscrúdaitheoir sinsearach Vasily Krasin, agus é ag fanacht le sonraí an scrúdaithe iarbháis, ag smaoineamh. Fiú amháin dó, imscrúdaitheoir le deich mbliana de thaithí, bhí an chuma ar an gcás an-chasta agus mearbhall. Ní raibh aon eolas ar an gcailín a chríochnaigh in árasán an mhúinteora. Go hálainn, gan breathnú níos mó ná tríocha, le tatú bunaidh ar áit phearsanta. Chomh maith leis sin bruises ar an Pápa agus cófra. Ní cosúil go ndéanfadh fear faoi aois "cúram" uirthi mar sin.
  Beidh torthaí an scrúdaithe ag teacht go luath. Cén fáth go bhfuair an strainséir bás? An-chosúil le plúchadh.
  Ar ndóigh, tá amhras ann go dtabharfadh an buachaill an bhean seo chuig árasán a mhúinteora, ach inár saol tá rud ar bith is féidir.
  Krasin ar a dtugtar na leanaí seomra na póilíní. Ní raibh aon ábhar acu ar Pavel Rybachenko. Ní raibh baint aige leis, ní raibh sé cláraithe i seomra na bpáistí. Ach tá an buachaill, is cosúil, brisk. Nuair a bhuail mé le múinteoir, bhí eochracha a árasán agam fiú.
  Níor thaitin le Vasily Krasin le ciontóirí óga. Tá siad ar na cinn is sotalach, cruálach agus ciniciúil. Muiníneach as a bpionós. Níl aon rud naofa ag go leor acu. Go pearsanta, mhill punks faoi aois a charr, pollta boinn. Tá leanaí liteartha anois, tá a fhios acu go mbeidh beagnach aon rud acu go dtí ceithre bliana déag d'aois. Agus tar éis ceithre bliana déag, caithfidh tú coir an-tromchúiseach a dhéanamh chun go gcuirfí chuig scoil speisialta nó, ina theannta sin, chuig coilíneacht tú. Agus tá na téarmaí gearr, agus tá na criosanna féin cosúil le campaí leanaí. Tugann siad buachaillí ciontaithe ar thurais, tá seomra ríomhaireachta agus linn snámha.
  Ní féidir, ní saothar crua é an limistéar óige atá ann faoi láthair. Swing na buachaillí agus ní oibríonn siad. Fágann siad tar éis an crios oilte sa speisialtacht. Tógadh daonnachas maidir le scoundrels óg, agus úsáideann siad é. Níl eagla orthu roimh rud ar bith.
  Má rinne déagóir dúnmharú, agus ansin, b'fhéidir, deireadh a chur leis an múinteoir chomh maith, d'fhéadfadh sé a bheith curtha ar feadh deich mbliana. Ar a laghad, déanfaimid an tsochaí a shábháil ó ollphéist den sórt sin ar feadh tamaill. Ach an bhfuil baint ar bith ag Pól leis na coireanna seo?
  Dúirt intuition ghairmiúil le Krasin nach ndearna Rybachenko dúnmharuithe. Mar sin féin, b'éigean an buachaill a cheistiú.
  In aon chás, chinn Vasily Krasin brú maith a thabhairt do Pavel. N"fheadar cén sórt caidrimh a bhí aige leis an múinteoir nach maireann?
  Bean álainn. Cén fáth uaigneach? Gan fear céile, gan leanaí. Cé go bhfuil a cuma an-tarraingteach. Is féidir le bean den sórt sin ceann aon déagóir gnéasach adharcach a chasadh. Más mian leis.
  An gceanglaíonn grá iad, b'fhéidir gnéas fiú? Bhí faitíos ar an múinteoir inné nuair a thug siad le fios go bhféadfaimis mionaoiseach a chur i bpríosún as mionaoiseach a mhealladh. Is mór an trua é bean álainn a bhrú agus a chur faoi ghabháil. Eisithe ar shíntiús, ach tá sé amach mar a tharla. Tá fiú tuiscint ar chiontacht. Ba cheart go gcuirfí Kovalev chuig Pavel aréir. Nó téigh féin. Cé nach bhfuil muid ag íoctha breise le haghaidh próiseála. B'fhéidir nach mbeadh an dara corp ann...
  
  
  Caibidil 8
  D'aimsigh Kovalev árasán Rybachenko go tapa. Arna oscailt ag máthair Pavel. Chuir Andrei é féin isteach, dúirt sé go raibh sé ag iarraidh cúpla ceist a chur ar an bhfear.
  - Ar scríobh Vadim ráiteas? d'fhiafraigh an bhean. "Impím ort, ná déan teagmháil leis an mbuachaill!" Tá sé i ndúlagar trom.
  "Inis dom cad a tharla duit agus cén ráiteas a scríobh Vadim," a d"fhiafraigh Kovalev.
  - Sea, a mhúinteoir. Nár mhaith leat fiafraí de Pavlik fúithi? bhí ionadh ar an mbean.
  - Is faoin múinteoir a theastaíonn uaim eolas a fháil.
  "Ná cuir isteach ar do mhac fós, le do thoil!" Phléadáil máthair Pavel. - Tá sé ag bogadh ar shiúl ó ... Féach tú, bhí Pavlik ag iarraidh a lámha a chur air féin, bhí noose déanta aige cheana féin. Bhuel, chonaic Vadim... Anois tá Pavlik socair síos beagán, níl sé ag iarraidh cumarsáid a dhéanamh le duine ar bith. Lig dom a insint duit gach rud a fhios agam, a ligean ar dul go dtí an chistin.
  - Cad a tharla duit mar sin? D'iarr Kovalev, suí síos ag bord na cistine.
  - Bhí troid mhór ag Pavlik lena athair. Mar gheall ar seo an-mhúinteoir. Is mise an milleán. D"fhág sé a sheaicéad sa halla. Phioc mé suas é, agus thit roinnt eochracha, nach bhfuil linne, as é agus fón mo mhac. Níorbh fhéidir liom cur i gcoinne, d'fhéach mé lena raibh Pavlik ag caint. Agus fuair mé litir grá saor in aisce,. .
  - Leis an múinteoir? Kovalev buille faoi thuairim.
  - Léi. Chonaic mé an bhean seo ar scoil. Tá sí dhá uair chomh sean lena mac. Tá Pavlik fós ina leanbh. Agus tá sé ... Bhí mé i turraing, léirigh mé mo fhear céile. Tháinig fearg ar Vadim, thóg sé na heochracha agus an fón ó Pavlik, gheall sé labhairt lena haintín. Tá an buachaill hysterical...
  - Agus cá raibh Vadim an oíche sin? Kovalev ar aghaidh ag iarraidh.
  - Ag obair. Oibríonn sé mar gharda slándála ag an mbunáit. Trí lá ina dhiaidh sin.
  - Cathain a d'fhág tú an baile?
  "Aréir, bhí sé ag a hocht.
  - Agus roimhe sin, an oíche roimh dheireadh, an raibh d'fhear céile sa bhaile? D'iarr Kovalev.
  Sea, bhí mé sa bhaile. Rinne mé quareled le Pavlik, d'fhéachamar ar feadh an tráthnóna ionas nach raibh Pavlusha aon rud a dhéanamh leis féin. Anois tá Pavlik depressed, ná déan teagmháil leis, impím ort.
  - Ceart go leor, tuigim, fágfaidh mé an clár oibre, a luaithe a bhogann an mac ar shiúl beagán, lig dó teacht chuig ár gcoiste imscrúdaithe. Agus beidh gá ceist a chur ar Vadim mar an gcéanna.
  - Ceart go leor cuirfidh mé ar aghaidh é.
  - Inis dom, cá bhfuil na heochracha a ghlac Vadim? Chuir Kovalev ceist thábhachtach.
  "Tá mar sin aige," chroith an bhean ar a gualainn, "is dócha go n-iompraíonn sé leis é.
  - Soiléir. Inis dom, le do thoil, agus ar an oíche tar éis an quarrel le Pavel, cinnte nach Vadim fág an teach?
  - I mo thuairimse, aon. Chuaigh mé a chodladh, d'fhan sé chun breathnú i ndiaidh Pavlik.
  - Soiléir! Mar sin níl a fhios agat go cinnte. Cén bonn a oibríonn Vadim air?
  - Ar ár mbonn glasraí sa réigiún cósta. Caithfidh mé teacht abhaile um thráthnóna, déarfaidh mé leat gur tháinig tú.
  D"fhág Kovalev an t-árasán agus ghlaoigh sé láithreach ar an gcoiste imscrúdaithe go Krasin:
  - Vasya! Tá amhras ann! Go práinneach is gá chun dul go dtí an ghabháil.
  Cé atá muid chun a choinneáil? D'iarr Krasin. - An buachaill scoile?
  Déileálfaimid leis an dalta níos déanaí. A athair! Tá sé i mbun gnó agus tá na heochracha aige d"árasán an mhúinteora," a mhínigh Kovalev.
  
  Tugadh Vadim Rybachenko chuig an gcoiste imscrúdaithe díreach óna ionad oibre. Cheistigh Kovalev agus Krasin é le chéile. Ghlac Kovalev an tionscnamh.
  "Bhuel, inis dom cad a rinne tú in árasán an mhúinteora," a d"ordaigh Kovalev.
  - Cén múinteoir? D'iarr Vadim, míshásta leis an bhfíric gur tógadh chuig an gcoiste imscrúdaithe é.
  "An té a rinne trócaire ar do mhac," a shoiléirigh Kovalev. - Tá a fhios againn gach rud!
  - Ó, tá tú ag caint ar an soith. Ní raibh mé riamh ar a árasán.
  Chaoin Kovalev a dhorn ar an mbord:
  - Ná bréag! Faigheann tú pianbhreith saoil as dúnmharú dúbailte! Is é an t-aon bhealach chun ciontacht a mhaolú ná an fhírinne iomlán a insint dúinn.
  An amhrastach rollta a shúile.
  - Dúnmharú dúbailte? Cé a maraíodh? Cad a bhfuil tú? Níl a fhios agam rud ar bith!
  "Tá mo bhothán ar an imeall, níl a fhios agam aon rud," a dúirt Kovalev go skeptach. - Agus cé a thug na heochracha ón mac go dtí an mhúinteora árasán, gheall chun déileáil leis an bhean?
  "Mise... ní raibh mé chuici," a dúirt Vadim go suairc, "níor tháinig mé gar di.
  - Tá tú i do luí! Tá na comharsana feicthe agat! - Rinne Kovalev bréag. - Ar mhaith leat duine le duine?
  - Ní raibh mé ann! Go hionraic! Dúirt Pavel go raibh sí imithe ar saoire. Ní raibh uaim ach labhairt léi. Níos déanaí, nuair a fhilleann sé.
  - Bhuel, conas a labhair tú? D'iarr Kovalev go feargach. Ar chaith tú amach an fhuinneog é? Mura n-insíonn tú an fhírinne dúinn, cuirfimid bearta fisiceacha i bhfeidhm!
  Thit an fear go hiomlán, crith a lámha, dúirt sé arís:
  - Fíor, guys, ní raibh mé ann ...
  Thug Krasin grianghraf den choimhthíoch nach maireann don amhrastach agus dúirt sé go béasach:
  - Féach ar an ngrianghraf le do thoil. Cad atá ar eolas agat faoin mbean seo?
  Thóg Vadim an grianghraf ina lámha agus d"fhreagair:
  - Ní dhéanfaidh aon ní ar eolas. Nílimid eolach.
  - Agus má cheapann tú go maith? D'iarr Kovalev. - Féach níos dlúithe.
  "Níl aithne agam uirthi go cinnte! go áitigh Vadim. - Feicim é don chéad uair.
  - Cad a rinne tú oíche an aonú lá fichead de Lúnasa? D'iarr Krasin.
  - Lá roimh inné? Bhí sé sa bhaile ar feadh na hoíche. Bhí troid ag mo mhac agus mé féin, ní dheachaigh mé áit ar bith.
  - Agus cá ndeachaigh tú ón obair aréir? D'iarr Kovalev.
  - Ní dheachaigh mé áit ar bith! Bhí sé ag obair an t-am ar fad. Is féidir le comhghleacaithe a dhearbhú. Cad a bhfuil amhras ort orm faoi?
  "Feiceann tú," a dúirt Krasin, "fuarthas corp mná in árasán an mhúinteora, agus an oíche sin caitheadh an múinteoir féin amach as an bhfuinneog. Bhí eochracha a hárasáin agat agus ba é an rún a bhí agat déileáil le máistreás do mhic.
  Ach ní raibh mé ann! Geallaim!
  "Cuirfimid chun na cúirte é chun an ghabháil a cheadú ar feadh dhá mhí. Lig dó suí, smaoineamh, b'fhéidir go gcuimhneoidh sé cad a inseoidh sé dúinn, - lean sé ag cur eagla ar an drochamhras Kovalev.
  Ach bhraith Krasin nach raibh an fear i ndáiríre san árasán droch-fhortún sin. Scaoileadh Vadim Rybachenko ar bhannaí.
  Ach níl an scéal glanta suas. Le solas a chaitheamh ar choir chomh mistéireach d"fhéadfaí céannacht an chailín a caitheadh a fháil amach. Bhí orm iarraidh ar na striapacha a oibríonn sa cheantar, agallamh a chur arís ar na comharsana, staidéar a dhéanamh ar an tuairisc ar an easnamh. Ach ar dtús, chuir Krasin Kovalev chuig speisialtóir tatú.
  D'fhill Andrei, miongháire enigmatically.
  "Vasya, beidh tú ag titim," a dúirt Kovalev. - Is comhartha é an tatú ar chorp ár strainséirí de sclábhaí gnéis de chuid Ord na Sileadóirí.
  - Cad? D'iarr an Krasin ionadh. - Ní raibh go leor sclábhaithe gnéis againn ...
  "Déantar rósanna íogair den sórt sin ar an wrist agus pubis sa sect do chailíní a úsáidtear le haghaidh pléisiúir gnéis," dheimhnigh Kovalev.
  - An bhfuair tú amach cé go díreach a dhéanann na tatúnna sin? D'iarr Krasin.
  - Níor ainmnigh an speisialtóir ainmneacha. Níl a fhios aige cé inár gcathair atá ag gabháil do líníochtaí den sórt sin.
  - Cén cineál sect?
  - An-mhór. Sna Stáit Aontaithe, a cheanncheathrú, agus ní mór dúinn brainsí i gcathracha éagsúla.
  Nach í seo an sect céanna a ndearna Brown cur síos air ina úrscéal iontach? D'iarr Krasin. - An raibh ag léamh?
  - Ní hea, níor léigh mé é agus ní fhaca mé an scannán bunaithe ar an leabhar, ach d'inis speisialtóir tatú dom faoi úrscéal Brown cheana féin. Tógtar illuminators ar phrionsabal den chineál céanna, ach tá sect níos mó acu, inár dtír tá brainsí i Moscó agus áit éigin eile. I St Petersburg, is cosúil nach bhfuil aon bhrainse ann.
  "I ndáiríre, d"fhéadfadh bean rós a dhéanamh di féin de réir an mhúnla, gan dul isteach i sonraí cad a d"fhéadfadh a bheith i gceist le tatú den sórt sin," a mhol Krasin.
  "B"fhéidir go bhfuil," a d"aontaigh Kovalev. - Bhain m'athair nach maireann iarsmaí tatú ar a lámh. Tháinig sé ón arm agus áit éigin ar an trá chonaic sé tatú fear i bhfoirm gréine le gathanna ar chúl a láimhe. Theastaigh uaim an rud céanna. Agus bhuail a chara an tatú go maith. Rinne sé a athair de réir an tuairisc. Ina dhiaidh sin, thug m'athair faoi deara gur thosaigh na fir, a raibh cuma chiontaigh a raibh taithí acu orthu, ag druidim leis leis na focail: "Hi, bro!" Nuair a bhí sé ag marcaíocht ar thraein leictreach, shuigh urka le tatú síos in aice leis agus d"fhiafraigh: "Cén limistéar ina raibh tú ag diallait?" Níor shuigh Daid riamh agus níor thaitin an ceacht leis. Mar sin dúirt mé leis nár ciontaíodh é. "Agus ansin cén fáth a bhfuair tú tatú?" Iompaigh sé amach go gciallaíonn a ainm sa timpeallacht choiriúil: "Dia duit a thieves." Déantar é seo sa chrios ag na daoine a chiontaítear as mór-ghoid. Chinn Daid an tatú a dhéanamh. Agus ní dhearna sé iad a thuilleadh.
  "Tarlaíonn sé," aoibh Krasin. - Agus fós, ní mór an leagan dár strainséir a bhaineann le sect a sheiceáil go cúramach.
  "Ceart go leor, éireoidh mé gnóthach, scimfidh mé an Idirlíon," a dúirt Kovalev.
  
  
  Caibidil 9
  Léiríodh sa scrúdú go raibh an strainséir tar éis an t-artaire carotid a fháscadh. Mar a bhíothas ag súil Krasin. Tá sé fós le céannacht an duine nach maireann a fháil amach.
  Tháinig Kovalev arís le aoibh gháire enigmatic.
  - Éist, a chara Vasya! Fuair mé amach, is cosúil. ar strainséir. Ní fheicfidh tú buille faoi thuairim cé hí.
  - Bhuel, cé hé? a d'fhiafraigh Krasin intrigued.
  - Lig dom a insint duit gach rud in ord. Thosaigh mé ag cuardach ábhar ar an sect agus a brainsí inár dtír. Tháinig mé trasna ar theachtaireacht gur gabhadh bean le déanaí in Anapa as dúnmharú stiúrthóir BDSM ...
  - BDSM - is porn shaobhadh é seo le gnéithe den fhoréigean? - Shoiléirigh Krasin.
  - Tá sé mar an gcéanna, gnéas crua le comhéigean, pian, náiriú, - dheimhnigh Kovalev. - Mar sin, baineann an bhean a gabhadh i Anapa freisin leis an sect Illuminators, nó in áit, tá sí as a n-brainse i gcathair na Sochi. In Anapa, ghlac sí páirt sa scannánú, agus ansin stabbed a stiúrthóir le scian.
  - Ár bhean, a maraíodh i St Petersburg, cad a chaithfidh sí a dhéanamh leis an dúnmharú Anapa? D'iarr Krasin.
  "B"fhéidir nach bhfuil," a d"fhreagair Kovalev. "Chuir mé suim sa mhéid a lámhaigh an stiúrthóir nach maireann. Achintsev a shloinne ...
  - Ba mhaith leat a rá go bhfuil ár bhean réalta leis? Krasin molta.
  - Ní fhaca mé an duine nach maireann i scannáin Achintsev. Ach i lámhach eile den chineál céanna ag an stiúideo Meiriceánach King, ag speisialú i BDSM, Vasya, d'aithin mé í! Dealramh, tatú... Is aisteoir pornagrafach Meiriceánach í ár mbean nach maireann.
  - Níl tú ag mearbhall ar rud ar bith? Bhí ionadh Krasin. Conas a d'fhéadfadh bean Meiriceánach a bheith go hiomlán nocht i ngnáth-árasán i St Petersburg?
  - Beidh orainn a fháil amach. Ach ainm an aisteoir nach maireann, an ceann faoina réalta sí, Lucy Starr.
  "Is rud é seo ar a laghad," a dúirt Krasin. - Fós féin, ní mór duit a fháil amach conas a chríochnaigh sí suas i St Petersburg.
  "Is dócha gur eitil sí isteach chun páirt a ghlacadh sa scannánaíocht," a mhol Kovalev.
  "B"fhéidir go leor," d"aontaigh Krasin. - Faigh amach cé i St. Petersburg a dhéanann speisialtóireacht ar BDSM, cén áit agus cén uair a bhí Lucy ag scannánú an uair dheireanach.
  Bhí tasc deacair ag Kovalev. Arís bhí orm tochailt ar an Idirlíon, cumarsáid a dhéanamh leis an bhfigiúr is cáiliúla sa ghnó porn sa chathair, lorg faisnéise ar Lucy agus a sect. Níorbh fhéidir aon fhaisnéis a fháil faoina raibh ar siúl ag Lucy Starr nach maireann i St Petersburg. Ach dúirt an déileálaí porn le Andrey, de réir ráflaí, gur scannánaíodh Lucy sa Rúis go deimhin ag stiúrthóir porn Vladimir Achintsev, a maraíodh in Anapa cúpla lá ó shin.
  Chuaigh Kovalev i dteagmháil le Anapa, d'iarr sé faisnéis faoi dhúnmharú Achintsev, agus chuaigh sé isteach sa dufair ar an Idirlíon arís.
  An lá dár gcionn thuairiscigh sé do Krasin:
  - Bhí sé indéanta fíor-ainm an chailín a bhunú - Lyudmila Starkova. Mar a dúirt mé cheana, réalta sí i porn faoin ainm Lucy Starr. Tógadh í mar leanbh ón Úcráin, in éineacht lena tuismitheoirí bhí sí ina ball den Illuminator sect. Glactar leis go raibh an cailín ó óige faoi chóireáil síceolaíoch dian, cuireadh iallach uirthi dul i mbun porn, agus ansin rinne sclábhaí gnéis.
  - Agus cad, i ndáiríre, sclábhaíocht ghnéasach forleathan i Meiriceá? D'iarr Krasin.
  - Sea, tá sé coitianta. Agus tá pedophilia. Déantar é seo ar fad a shuaitheadh toisc go n-úsáidtear é agus go bhfuil sé clúdaithe ag mionlach rialaithe Mheiriceá, a bhfuil baint aige ar bhealach éigin leis na Illuminators. Ba turraing an t-ábhar a fuair mé fiú dom. Ó aois an-óg, comhéigean, gnéas salach ...
  - Cad mar gheall ar ár gcás? D'iarr Krasin.
  - Ní mór dúinn staidéar a dhéanamh ar an lámhach is déanaí de Achintsev. B'fhéidir go bhfuil cliú ann. Is féidir gur réalta leis an duine éagtha, agus ansin bhog sé go St Petersburg.
  "Iarr ábhar ar dhúnmharú an stiúrthóra, déan teagmháil le Anapa," d"ordaigh Krasin.
  - Iarrtha cheana féin. Chomh luath agus a tharlaíonn rud éigin suimiúil, cuirfidh mé in iúl duit.
  
  
  Caibidil 10
  D'éirigh sé amach go bhfuil an lámhach deireanach ar Achintsev nach maireann ag coiste imscrúdaithe Anapa. Bhreathnaigh Kovalev ar an gcóip den chomhad a seoladh agus ar an ábhar faoin dúnmharú. Cúpla nóiméad ina dhiaidh sin, roinn sé faisnéis le comhghleacaí:
  - Bhí ár Lyusya Starkova nach maireann ag scannánú díreach roimh dhúnmharú an stiúrthóra ina áit in Anapa, in éineacht le haisteoir eile, an té atá faoi choinneáil anois mar gheall ar dhúnmharú a stiúrthóra.
  "Ó, tá súil agam nach bhfuil baint ag Lucy leis an dúnmharú seo ar a laghad," a dúirt Krasin.
  - Conas a fhios, conas a fhios, - d'fhreagair Kovalev.
  "Ní raibh go leor againn fós chun déileáil leis an stiúrthóir porn," sigh Krasin.
  - Déanfaidh tú mionn, ach ní hamháin go bhfuil stiúrthóir porn ann, tá maniac sa chás freisin.
  "Come on, inis dom níos mó," a d'iarr Krasin.
  - Inseoidh mé duit cad a fuair mé amach. Tharlaíonn sé go raibh an lámhach deireanach ar ár lorgaí mistéireach Lucy díreach ar an lá ar an dúnmharú an stiúrthóra. Scannánú cacamas uafásach le brón na gcailíní sa nádúr. Tar éis an lámhach, stabbed an dara aisteoir, saghas cosúil, an stiúrthóir le scian. Bhí sí gafa ag láthair na coire.
  - Gafa dearg-láimh? Dúirt Krasin.
  Sea, le scian. Tá an t-iar-ionchúisitheoir a bhí ar saoire. D'eagraigh sé gach rud, níor lig sé don amhrastach imeacht, shatail sé na lorga i bpáirceáil an stiúrthóra agus tharraing sé a chuid rudaí uaidh. Glaodh ar na póilíní, tógadh an t-amhrastach ar shiúl, anois tá sí i gcoiste imscrúdaithe Anapa. Tá an cailín ciúin, níl sí ag iarraidh rud ar bith a rá. Ach ba é an rud is mó gan choinne ná an saineolas. Just a tuairiscíodh: chomh maith le méara an aisteoir amhrasta, fuarthas méarloirg an maniac Tula, a bhfuil creidiúnaithe as cúig dúnmharú in aice le Tula agus roinnt i gcathair Sochi, fuarthas freisin ar an scian. Ach níl céannacht an killer sraitheach bunaithe go fóill.
  - Agus de réir ár scrúdaithe, níor aimsíodh méara an maniac a bhí ag teastáil in árasán an mhúinteora, an raibh? - Krasin sonraithe arís.
  Sea, ní bhfuair siad é. Ach bheadh sé go deas seiceáil arís.
  "Beir an t-eolas chuig an saineolaí," d"ordaigh Krasin. "Cé nach dóigh liom go bhfaighfear na priontaí tar éis iad a athsheiceáil.
  D'imigh Kovalev, agus bhí Krasin imithe amú. Níor chreid an t-imscrúdaitheoir gur léim an múinteoir í féin, as a saorthoil féin, amach as an bhfuinneog. Labhair sé leis an mbean seo. Tá siad éagumasach ar fhéinmharú!
  Ní bhfuarthas aon rian de Vadim Rybachenko nó den maniac Tula ina hárasán. Ní dócha go raibh baint acu le bás an aisteoir, agus ansin an múinteoir.
  Aisteach go leor, ach dhírigh smaointe Krasin go tobann ar an maniac Tula. Áit éigin i ndoimhneacht a anama, go hintuigthe, bhraith sé go ndéanfadh sé an maniac seo amach, nach raibh a ainm ar eolas ag na húdaráis. Chinn Vasily staidéar a dhéanamh ar an bhfaisnéis go léir a bhí sa bhunachar sonraí ar an killer sraitheach. Bhí cúis ann: thrasnaigh an maniac cosáin leis an aisteoir nach maireann ar Utrish, níor cuireadh as an áireamh a rannpháirtíocht sa chás a bhí á imscrúdú ag Krasin.
  Intuition. D"úsáid Vasily ar scoil é. Go hintinneach, fuair sé freagraí ar cheisteanna a chuir imní air, uaireanta ag tuar torthaí gan choinne ó chluichí peile. Ní raibh a fhios aige conas a d'oibrigh sé. Ní raibh ort ach smaoineamh, "tiomáint" a dhéanamh ar an bhfaisnéis atá ar fáil san inchinn agus tháinig an cinneadh leis féin, cosúil le léargas. Agus ag an obair, go mór mór a bhuíochas dá intuition ghairmiúil, d'éirigh le Krasin roinnt cásanna an-chasta a réiteach cheana féin. Bhí seasamh maith aige leis an gCoiste Imscrúdaithe.
  Agus anois rinne Krasin staidéar cúramach ar an ábhar a fuarthas agus bhraith sé léargas iomasach ar chomhartha: is é an Tula maniac an buachaill atá ar iarraidh!
  Ansin, in aice le Tula, maraíodh ceathrar ag an am céanna laistigh de chúpla lá. Agus imithe buachaill scoile, nach bhfuarthas a chorp. Cuireadh an caillteanas seo i leith marfóir neamhaitheanta. Ach ar chúis éigin, níor thosaigh aon duine ag seiceáil i gceart ar an bhfear óg ag an am sin maidir le baint a bheith aige leis na dúnmharuithe. Ansin tháinig méara an marú, a fuair oidhreacht sa réigiún Tula, chun solais i Sochi, agus le déanaí, ar Utrish in aice le Anapa.
  Ach níl aon mhéarloirg de Boris Solntsev ar iarraidh sa chomh-aireachta comhad. Is féidir go leor gurb é an buachaill an maniac Tula céanna.
  Mar sin féin, ní raibh anseo ach toimhde le tástáil. Agus seo mar a chríochnaigh Meiriceánach naked suas i dteach painéil i St Petersburg, bhí intuition Krasin fós ciúin. Dhírigh sé arís agus arís eile, ach níor tháinig aon fhreagra. Ní raibh ach muinín nach raibh baint ag an maniac Tula leis na dúnmharuithe i St Petersburg.
  Chinn Krasin grianghraf a fháil den bhuachaill scoile a bhí ar iarraidh. Bhí sé riachtanach freisin turas gnó a shocrú go Anapa chun an cailín a bhí á choinneáil ann a cheistiú chun aithne a chur ar an aisteoir a fuair bás i St Petersburg. Is dócha go bhfuil aithne ag an gcosantóir ar an maniac Tula freisin, ós rud é go bhfuil méarloirg an dá cheann ar an scian céanna.
  D'iarr Krasin ar Kovalev dul i dteagmháil le Tula agus grianghraf a iarraidh go práinneach den dhéagóir a bhí ar iarraidh ann, ceann ar bith, fiú scoil, mura raibh ach an fear so-aitheanta go maith. Thosaigh an t-imscrúdaitheoir féin ag ullmhú le haghaidh turas go Críoch Krasnodar. Bhí sé ag iarraidh Kovalev a thabhairt leis, ach níor scaoileadh ach Krasin, gheall Andrey é a chríochnú roimh dheireadh na seachtaine, saoire ghearr a ghlacadh agus dul isteach ar a shaoiste. Ag an am céanna, fanacht ar an bhfarraige ar feadh roinnt laethanta: ag deireadh mhí Lúnasa tá sé go maith sa deisceart, tá an t-uisce te, níl an oiread sin laethanta saoire ann.
  Thug Kovalev ar a dtugtar Anapa, rabhadh faoin gcuairt atá le teacht ar Krasin.
  "Vasya, d"aontaigh mé ar gach rud," a dúirt sé leis an imscrúdaitheoir. - Tá an eitleán san oíche, maidin amárach beidh tú in Anapa. Ón deichniúr táthar ag súil leat sa choiste imscrúdaithe. Ní féidir leat cíos óstán, gheall siad chun cabhrú leat le tithíocht. Is é an Captaen Bergman a láimhseálann an cás. Agus déanfaidh mé iarracht teacht Dé Sathairn.
  
  
  Caibidil 11
  Bhí an oíche gan chodladh, ach bhí an t-ionchas le cruinniú leis an bhfarraige, chomh maith leis an fonn chun réiteach a fháil ar ábhar casta, a líonadh anam Vasily ag súil le rud éigin áthasach agus brí. Ón aerfort, thiomáin sé láithreach chuig an stáisiún bus, chaith sé a chuid rudaí isteach sa seomra stórála agus deifir go dtí an trá is gaire. Ar ámharaí an tsaoil bhí a fhios agam go bhfuil an trá suite in aice leis an stáisiún traenach, gan ach cúpla nóiméad siúil. Mar leanbh, d'fhan Vasya agus a thuismitheoirí in Anapa. Cén aois a bhí aige an uair sin? Bliain a dó dhéag. Stop siad in Dzhemet, san earnáil phríobháideach, nach bhfuil i bhfad ón stáisiún traenach. Shiúil Vasya ar an gcladach go lár na cathrach lena thuismitheoirí, agus aon uair amháin, shnámh sé freisin ar an trá in aice leis an stáisiún bus. Bhí fonn fonn ar áiteanna aithnidiúla a fheiceáil i seilbh Krasin arís. Thairis sin, bhí go dtí deich go leor ama.
  Chuimhnigh Vasily go fóill ar laethanta saoire na hóige. Agus an earnáil phríobháideach le leithris adhmaid ar an tsráid, agus aisteach seanmháthair-máistir de thart ar seachtó, a grá a iarraidh ar an buachaill faoi St Petersburg, a ghnóthaí scoile. N'fheadar an bhfuil an tseanbhean fós beo? Cén aois í anois? Thart ar nócha bliain, nach lú. Ach sa deisceart maireann siad níos faide. Beifear in ann cuairt a thabhairt ar bhealach éigin, féachaint an bhfuil a teach caomhnaithe, atá ina chónaí ann anois.
  Bhí grá ag Vasily ar an bhfarraige, agus thaitin sé in Anapa leis. Is mór an trua nár éirigh liom teacht anseo uair amháin ar a laghad. In éineacht lena thuismitheoirí, bhí sé ansin sa Crimea, ina mhac léinn chuaigh sé go dtí Adler campa spóirt ón ollscoil. Agus ansin ag obair, bhí fiú an mháthair tinn chun aire a thabhairt dá hathair, a, tar éis bás a mháthar, a ritheadh go hiomlán. Ní raibh sé ó dheas.
  Agus seo cruinniú nua súil leis le fada. Is beag athrú atá tagtha ar an trá féin. Gach an gaineamh céanna, go léir an tírdhreach céanna. Ní raibh ach níos mó stallaí ag an mbealach isteach agus bhí boladh láibe níos láidre.
  Thiomáin gaoth mara úr éadrom na tonnta. Bhí roinnt saoire, buachaillí den chuid is mó, ag snámh. Bhí Vasily ag iarraidh snámh freisin. Ach d'fhág sé a trunks snámha sa seomra stórála. Beidh sé fós am a ghlacadh ar snámh, anois is féidir leat soak díreach do chosa san uisce agus dul ar ghnó, go luath deich, beidh siad ag fanacht air. Agus ansin déanfaidh sé cinneadh ar thithíocht ...
  Ag an stáisiún bus, shonraigh Krasin arís seoladh an choiste imscrúdaithe agus ainm an imscrúdaitheora, agus ina dhiaidh sin fuair sé isteach i mbus cathrach.
  Bergman áirithe a bhí i gceannas ar chás dúnmharaithe Utrish. I. E. a chuid inisealacha. Ar scoil, bhí múinteoir fisice ag Krasin Bergman Efim Borisovich. Nach gaol é? Agus tá stiúrthóir an-cháiliúil ann freisin le sloinne den sórt sin ...
  Bhí a lán daoine ar an mbus, bhí Krasin ina sheasamh ní fada ón doras cúil. Ag stad an bhus, chuaigh cailín isteach sa salon. Agus dhírigh gaze Vasily uirthi láithreach. Bhí blonde ard caol i gculaith dhian ghnó ina seasamh amach lena áilleacht sa slua de lucht saoire agus de mhuintir na háite a líon an bus ar maidin.
  Ba thaitin le Vasily breathnú ar mhná áille. Uaireanta, nuair a bhí sé ag smaoineamh ar rud éigin, bhí an chuma a shúile a shocrú iad féin ar roinnt aghaidh deas. Agus anois bhí sé ag smaoineamh ar an comhrá atá le teacht le Bergman agus, amhail is dá mba i meditation, Stán ar an cailín. Ghlaoigh sí ar an bhfear a bhí ag féachaint uirthi. Dúirt an cuma seo go deaslámhach: "Cad a bhfuil tú ag stánadh air? Ná tar in aice liom, féach an bealach eile! Níl mé chun bualadh leat!"
  Ach níor smaoinigh Krasin fiú ar eolas a fháil, ag tosú comhrá. Ní raibh a fhios aige conas aithne a chur ar chailíní ar chor ar bith, ní raibh sé amorous agus cúthail leis an ngnéas eile. B"fhéidir gurb é sin an fáth nár chuir sé tús le teaghlach ag cúig bliana is tríocha. Agus é ina mhac léinn, bhí cailín aige a thaitin leis. Ach níor shroich an t-ábhar an oifig chláraithe. Fuair an cailín fiontraí de chineál éigin di féin, ach níor throid Vasily ar a son. Ansin bhí affair sluggish le comharsa sa doras tosaigh, a faded ar shiúl de réir a chéile. Bhí Krasin saor, ní raibh a chroí agus a intinn áitithe ag eispéiris ghrá.
  Chuir cuma léiritheach an strainséir mearbhall ar Vasily. Tháinig sé amach as a chuid machnaimh mion agus d'fhéach sé amach an fhuinneog. Bhí Krasin beagán neirbhíseach: ní raibh a fhios aige conas a bhuailfeadh a chomhghleacaithe leis agus conas a fhorbródh na gníomhartha imscrúdaithe.
  D'éirigh cailín i gculaith ghnó amach os a chomhair ag a stad bus. Lean Krasin í, cúpla céim taobh thiar de: bhí air dul sa treo céanna.
  Go tobann chas an strainséir thart agus stop sé. Arís, léadh míshástacht, fiú fearg, ina súil: "Cad a bhfuil baint agat leis, a dhuine?! Imigh láithreach!" Bhí eagla ar Krasin fiú go ndéarfadh an bhean rud éigin drochbhéasach leis. Ach dúirt an cailín faic, iompú thart agus quickened a luas.
  Chuaigh Vasily go dtí an seastán nuachta, d'fhan sé go dtí go raibh an bhean óg míshásta as radharc.
  Sa choiste imscrúdaithe, chas Krasin chuig an bhfear faire:
  - Mise a Bergman.
  D'fhreagair an fear:
  - Anois, téigh suas an staighre go dtí an dara hurlár, ansin dul ar chlé feadh na conaire go dtí an deireadh. Seomra dhá chéad a dó dhéag.
  In aice leis an staidéar, stop Vasily indecision, ag iarraidh a calma a sceitimíní. Is imscrúdaitheoir é a bhfuil cáil dhaingean air, ach ar chúis éigin tá sé fós buartha. Mar leanbh bhí imní orm nuair a bhí orm cuairt a thabhairt ar strainséirí. Níor chodail fós...
  Bhí Vasily ar tí cnag, nuair a d"oscail an doras go tobann os comhair a shrón. D'fhéach an cailín céanna ón mbus amach as an oifig! Chuir sí scairt ar Vasily agus í ag cur an-spraoi as:
  - Tú?! Cad a cheadaíonn tú duit féin?! Cé a lig isteach anseo tú?
  - Mé ... Ní mór dom a fheiceáil imscrúdaitheoir Bergman ...
  Bhuel, is mise Bergman. Agus cé hé túsa?
  - Tá mé imscrúdaitheoir ó St Petersburg. Seo agam teastas liom, - thóg Krasin amach a theastas. Ba cheart gur tugadh foláireamh duit faoi mo theacht.
  Bhí ionadh ar an gcailín:
  - Mar sin, tá tú ó St Petersburg?
  Dhearbhaigh Basil:
  - Sea, is as St Petersburg mé. Imscrúdaitheoir an Choiste Imscrúdaithe. Krasin is sloinne dom. Nár tugadh foláireamh duit?
  - Dúirt Petrov ... Tá brón orm, ach dúirt an príomhfheidhmeannach go dtiocfadh stoirm toirní de bleachtaireachta St Petersburg, fanatic na hoibre, bhí sé riachtanach a ullmhú dó gach ábhar an imscrúdaithe ar an dúnmharú an stiúrthóra ar Utrish. . Mar sin a chiallaíonn tú?
  - Níl mé toirneach agus ní fanatic, ach, i ndáiríre, tá suim agam i ndúnmharú an stiúrthóra, - d'fhreagair Krasin. "Caithfidh mé agallamh a chur ar do chosantóir. Maraíodh a cara sa mbaile seo againne.
  "Shíl mé go mbeadh cuma difriúil ort," a d"aoibh Bergman. - Agus bhuaileamar sa bhus go tobann. Bhí deifir orm a bheith ag obair, rinne an Boss caimiléireacht orm. Duine agaibh darb ainm Petrov...
  - ghlaoigh Kovalev, níl a fhios agam cad a sníomh sé mar gheall orm. Agus níor inis sé dom gur bean thú. Shíl mé go raibh an fear ag rith an cháis.
  "Inna is ainm dom, tá m"ainm sloinne ar eolas agat," chuir an cailín í féin in aithne. - Téigh go dtí an oifig. Cathain is mian leat an cosantóir a cheistiú?
  "B"fhearr inniu," a d"fhreagair Krasin. "Ach fós caithfidh mé socrú síos áit éigin ar feadh cúpla lá. D"fhág mé mo mhála le rudaí sa seomra stórála ag an stáisiún bus.
  - Sea, chuir Petrov ceist orm faoi thithíocht. Táimid saor in aisce, tugaim cuireadh duit cuairt a thabhairt orainn, mo mháthair agus mé i mo chónaí in aice na farraige i dteach príobháideach. Sa samhradh tugaimid cúpla seomra ar cíos do lucht saoire, anois tá na daoine tar éis bogadh amach cheana féin. Má oireann sé duit, tá fáilte romhat. Ní bhainfidh mé airgead uait.
  Chuimhnigh Krasin ar a fhostaí agus dúirt:
  - An lá i ndiaidh lae amárach, ba chóir go mbeadh mo chúntóir Kovalev ag eitilt isteach freisin, an té ar thug Petrov air.
  "Agus tá ár ndóthain spáis againn dó," d'fhreagair an Inna fáilteach. - Conas is féidir liom glaoch ort?
  - Is féidir leat díreach de réir ainm. Vasiliy is ainm dom.
  - Agus de réir patronymic?
  "Is fearr gan pátrúnacht," a dúirt Krasin, agus dúirt leis:
  - Bhí ár múinteoir ar scoil Bergman Efim Borisovich. Nuair a bhí mé ag tiomáint anseo, shíl mé má bhí tú gaol dá. B'fhéidir fiú mac. Agus d'éirigh leat a bheith ina cailín.
  - Ní hea, ní hé Efim Borisovich ár ngaol. Eugene an t-ainm a bhí ar m"athair. Sea, bhí sé rud beag greannmhar. Shíl mé go bhfuil tú womanizer, tá tú ag dul a shaothrú dom.
  - Tá brón orm, ach ní raibh mé chun dul sa tóir ar aon duine, lean mé tú ag mo stad. Agus ní raibh mé i mo bhean chéile ar chor ar bith, ní bhfuair mé go leor codlata inniu, níor shíl mé go maith.
  Ansin, ag an stad, bhraith Inna míchompord go tobann, stad go tobann agus d'fhéach sé timpeall. Bhí an fear spórtúil sa léine bhán agus an seaicéad dubhghorm gorm a bhí ag stánadh uirthi go docht ar an mbus ag leanúint uirthi anois. Bhí Inna i deifir a bheith ag obair, ní raibh sí ag iarraidh cumarsáid a dhéanamh le crooks ar chor ar bith. D' fhéadfadh sí a bheith seolta stalcaire ar bhealach rude, ach an Guy d'fhéach sé ar shiúl go tapa agus thit taobh thiar. Anois, bhí sé, imscrúdaitheoir óg dathúil, measartha seasamh os a chomhair, agus Inna bhí beagán náire.
  "Feicim nach beantóir thú," a dúirt an cailín go comhréitigh. - Is féidir leat cuairt a thabhairt orainn faoi láthair. Glac sos ón mbóthar ar feadh cúpla uair an chloig. Cuirfidh mé glaoch ar mo mham. Beidh áthas uirthi. Scríobh síos an seoladh...
  - Agus cathain a bheidh sé indéanta oibriú leis an duine atá faoi imscrúdú?
  Rachaimid ar a trí a chlog inniu. An mbeidh sé oiriúnach duit?
  - Go hiomlán.
  - Maith. Ullmhóidh mé gach rud. Beidh súil a sheachadadh anseo.
  "Ba mhaith liom turas gnó a cheiliúradh freisin," a dúirt Krasin.
  - Tá sé ag am ar bith san oifig ar urlár na talún.
  
  
  Caibidil 12
  Chuaigh Vasily go dtí an stáisiún bus le haghaidh mála, ansin fuair sé an seoladh a léirigh Inna. Bhuail imscrúdaitheoir St Petersburg le máthair chairdiúil Inna, bhog sé isteach sa seomra molta, chodail sé beagán agus chuaigh sé chun ceist a chur ar an gcailín a raibh amhras faoi dhúnmharú ann.
  Dóchas an t-ainm a bhí uirthi. Go praiticiúil níor fhreagair sí ceisteanna. Le cuma ghloineach neamhleithscéalach socraithe ar an mballa, ba chosúil nár chuala an cosantóir céard a bhí á cur uirthi.
  Mar sin nuair a d"iarr Krasin uirthi an raibh aithne aici ar Lucy Starr nó ar Lyudmila Starkova, níor oscail an cailín a béal fiú, níor ardaigh sí mala fiú.
  "Déanann sí i gcónaí," a dúirt Inna, a bhí i láthair san oifig. Chiúin, ní deir sé rud ar bith. Ag stánadh ag pointe amháin ar an mballa, fiú ag damhsa os comhair é - gan úsáid.
  "Bhuel, tá sin ceart aici," d"fhreagair Krasin go cineálta. - Níl sí ag iarraidh a insint, is féidir linn a dhéanamh gan a fianaise. Agus tá iontas orm don chailín seo.
  Chuir an t-imscrúdaitheoir grianghraf scoile de Boris, a seoladh ó réigiún Tula, os comhair an duine atá faoi imscrúdú. Ach lean Nadezhda ag stánadh go bán ar an mballa.
  "Mar sin féin, féach, le do thoil," a dúirt Krasin go affectionately. Seans gur athraigh do chara, ach caithfidh tú aithne a chur air.
  Thug Vasily an grianghraf chuig aghaidh an chailín. Ag an am céanna, d'fhéach sé go cúramach ar a imoibriú.
  Tá súil drogallach d'fhéach sé ar an grianghraf. Agus shuddered láithreach! Shuddered sí cinnte, ghlac Krasin go maith é. An leicne pale an cailín thosaigh blush roimh a súile as an excitement surging.
  Bhí an bua ag an imscrúdaitheoir: ní féidir leat imoibriú an choirp a cheilt! Bhí a thuairim ceart: tá aithne mhaith ag Nadezhda ar an maniac.
  "Ní mór dúinn é a bhrú amach," a cheap Krasin agus d"fhiafraigh sé:
  - Inis dom cén fáth ar mharaigh Boris an stiúrthóir.
  - Sé ... mar gheall orm, - gearrtha ar deireadh tríd an guth an chosantóra.
  "Shíl mé," a dúirt Krasin.
  Ní hea, níor mharaigh sé! chuimhnigh dóchas. - Tá sé dom.
  "Ach tá a fhios agam nach bhfuil baint ar bith agat leis," a dúirt Krasin. Méarloirg Boris ar an scian. Cén fáth a bhfuil tú ag clúdach é?
  Níor fhreagair an cailín.
  "Ceart go leor, ná déanaimis labhairt faoi Boris faoi láthair," a dúirt Krasin go bog. - Labhraímid faoi Lyudmila Starkova, a réalta leat ag Achintsev. An raibh aithne mhaith agat uirthi?
  Níor fhreagair Maria arís. Dhún sí suas arís.
  - An bhfuil a fhios agat gur maraíodh Lyudmila i St Petersburg? D'iarr Krasin.
  D'fhéach an cailín ar Krasin le shudder, ach ansin bhog sí go ciúin a gaze go dtí an balla.
  "Bhí sí tagaithe," a mhínigh Krasin. - Agus tá mé ag iarraidh a thuiscint cé agus cén fáth.
  Níor fhreagair Nadezhda ar bhealach ar bith do na focail seo de chuid an imscrúdaitheora. Níor mhaith an rud é leanúint leis an gceistiú.
  Tógadh an bhean a bhí faoi imscrúdú ar shiúl, agus mhínigh Krasin do Inna:
  - Creidim gur mharaigh maniac Tula an stiúrthóir, tá a phriontaí ar an scian.
  - Tá sé seo indéanta, shíl mé faoi, - a dúirt Inna. - D'fhéadfadh an cailín an scian a tharraingt amach as comhlacht Achintsev díreach i láthair na huaire nuair a bhí an chuma ar na saoire.
  - Sloinne an marfóra sraitheach Solntsev. Is fear óg go leor é.
  - Conas a d'éirigh leatsa, Vasily, an maniac mistéireach seo a dhéanamh amach? D'iarr Inna.
  "Come on," mhol Krasin. - I gcomparáid leis na fíricí, spreag intuition. Tá grianghraf scoile de Solntsev againn, níl le déanamh ach é a choinneáil agus é a cheistiú. Cé go meastar go bhfuil an fear ar iarraidh.
  "An bhfuil tú cinnte go bhfuil sé i ndáiríre?"
  - Ní dóigh liom go bhfuil mé mícheart. Tar éis Nadezhda a cheistiú, dheimhnigh mé mo thoimhde gurb é an té a mharaigh do stiúrthóir. Níl a fhios agam go fóill an bhfuil baint ag Boris Solntsev leis na dúnmharuithe i St Petersburg. Ach i Sochi, fuair an maniac seo le hoidhreacht. Breathnaíonn sé cosúil le dúnmharuithe deasghnátha le sá il agus a ghearradh amach na cluasa.
  - Is as Sochi an Vladimir Achintsev nach maireann. Is grianghrafadóir agus stiúrthóir porn a bhfuil aithne mhór air," a mheabhraigh Inna.
  "Sea, tá a fhios agam," dheimhnigh Krasin. - B'fhéidir gur chuir an grianghrafadóir isteach ar dhuine éigin, agus chinn Boris deireadh a chur leis. In úrscéal Brown, déantar cur síos ar mharfóir rialta na seict. Is féidir go ndéanann an maniac Tula feidhmeanna comhchosúla.
  "Déanaimis é," a d'fhreagair Inna. - Ach cén fáth ar mharaigh sé an stiúrthóir ní i Sochi, ach anseo ar Utrish?
  - Bhí sé níos áisiúla anseo. Tá níos mó suime agam sa bhfáth a bhfuil Nadia ag sciathadh an fhir.
  "Is dócha grá," a mhol Inna. - Is féidir le mná den sórt sin grá go mór! Agus ar mhaithe le duine grá a íobairt é féin.
  "Níl a fhios agam, níl a fhios agam," a dúirt Krasin go skeptical. "Ní chreidim i ngrá íobartach.
  Tá sé deacair duit guys a thuiscint. Tá an chuid is mó de na fir in ann a bhraitheann i ngrá le cailín amháin nó an cailín eile. Is é seo nádúr an fhir.
  "Faightear gránna amháin i measc na bhfear freisin," a chuir Krasin ina aghaidh.
  - Níor bhuail mé fós. Is duine réasúnach é an fear. Is dóigh leis: cad atá speisialta faoi seo nó an bhean sin chun í a mheas mar aon ní amháin? Cé go bhfuil, ar a bhealach féin, gach duine ar leith ... Ach is féidir le bean titim i ngrá cosúil le scannán: le haghaidh fíor, go dtí an uaigh, dul ar mire ó dhuine, gan a chodladh san oíche, a mheas an. duine amháin, le bheith réidh chun a beatha a thabhairt ar son a beloved, é a leanúint go dtí deireadh an domhain.
  Is annamh a tharlaíonn sé cé go ...
  "Ní chomh tearc agus a shílfeá," a d"áitigh Inna. - B"fhéidir go bhfuil Nadezhda ar cheann de na mná sin. Is seicteach í freisin.
  "Níl brains na seicteach in ord," d'aontaigh Krasin.
  Ach chuir Inna ina choinne:
  Cén fáth nach bhfuil? Sna sects reiligiúnacha, uaireanta tá daoine oilte agus cliste. Is maith leo a bheith i bhfoireann dhlúth, chairdiúil ina ndéantar seanmóireacht ar ghrá. Daoine melancholic dul go minic chun sects, daoine offended ag an saol, uaigneach. Bíonn lúcháir orthu i gcomhluadar i bráithreachas. Tá teagasc go leor loighciúil amuigh ag roinnt sects ar féidir leo go leor daoine a mhealladh.
  "Níor bhuail Nadezhda mé mar dhuine cliste nó oideachasúil," a dúirt Krasin. Mar sin féin, tá sí dúnta. Tá sé deacair oibriú leis seo. Tuigim cén fáth a bhfuil fadhbanna agat léi.
  - Cad a cheapann tú a dhéanamh? D'iarr Inna.
  - Ba ghá ár bhfear beag a thabhairt isteach ina measc. Ar tugadh go hUrtach í? Cén sórt áite é seo?
  - Ar imeall na cathrach taobh thiar de shráidbhaile Sukko. Tá cáil orthu mar gheall ar thránna nudist agus láithreacha campála fíochmhara. Bailíonn gach cineál rabble ann. Hippies, punks éagsúla, alcólaigh, is breá le torann a dhéanamh ó shúile na ngnáthshaoránach. Tagann ár gcliaint, coirpigh agus iad siúd atá ag teastáil uaireanta. Bailíonn seicteóirí uaireanta.
  "Sea, ní mór dúinn fostaí a thabhairt isteach ann chun faisnéis a bhailiú," dheimhnigh Krasin a thogra. - Chun labhairt le muintir na háite, faigh amach cad é agus conas atá sé i ndáiríre ...
  - Cur i bhfeidhm? Smaoineamh maith! Más rud é amháin tú, - dúirt Inna agus mhínigh:
  Cathair bheag is ea Anapa. Níl mórán fostaithe againn. Is féidir aon duine dár linne a aithint. Bíonn an lucht féachana ó Utrish ina n-aíonna go minic ag roinn na bpóilíní. Thosaigh na póilíní agus lucht rialaithe drugaí an stáit ar ruathair rialta a dhéanamh ansin. Tugtar daoine amhrasacha go dtí an chathair le soiléiriú. Téann muintir na háite go hUtrish freisin. Go háirithe ar an deireadh seachtaine. Má chuirtear i bhfeidhm é, ansin ní ár bhfostaí. Seans go raibh tú aclaí fad is nach raibh tú soilsithe.
  - Feiceann tú, Inna, is péist cathaoireach mé fós. Anailísí, imscrúdaitheoir. Ní liomsa an obair oibríoch. Ach tá moladh agam. Ba chóir mo chúntóir, Andryukha Kovalyov, a sheoladh ann. An joker a ghlaoigh tú. Theastaigh uaim láithreach é a thabhairt liom. Níor thoiligh a ceannairí an turas. Ach beidh sé ag eitilt anseo é féin Dé Sathairn.
  
  
  Caibidil 13
  Ní raibh Andrei Cherkasov mícheart. Anois bhí a fhios aige ainm an maniac Tula. Go dtí seo, ní raibh ach an t-ainm buachaill crochta ag an saol.
  Bhí Boris ina scornaí ó aois an-óg. Ar scoil, rinne piaraí neamhaird ar an mbuachaill ciúin, a bhí thíos leis. Bhí sé dúnta, shuigh ina n-aonar ag an deasc seo caite, ní raibh páirt i gcluichí ginearálta. Ach an scoil amháin a bheadh go breá, ní raibh grá ná trua ag a mháthair féin air, a raibh fuath aici d"athair Bori agus go fo-chomhfhiosach a rinne díoltas ar a mac as feall a iar-fhear céile agus a saol teipthe.
  An Guy a bhí faoi smacht docht agus na dictates a mháthair. Agus tar éis quarrel eile léi, rith sé go hiomlán as baile isteach san fhoraois, áit, tiomáinte chun éadóchais, bhí sé ag iarraidh féinmharú a dhéanamh. Ach ní raibh sé in ann a leithéid de chéim éadóchasach. Ar thóir an ocrais agus an fhuachta, téann an déagóir go dtí an sráidbhaile chun bia a ghoid, áfach, agus é ag déanamh iontais de, i bhfeirg, déanann sé dúnmharú ridiciúil. Is cosúil go gcruthaíonn an dúnmharú de thaisme seo réabhlóid ina intinn. Ó bhuachaill ciúin, imeaglaithe, casann sé ina mharfóir srathach.***
  
  *** Is féidir scéal Boris a léamh i leabhar mo chomhúdar Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Ach má bhí an chéad dúnmharú spontáineach, ansin faigheann Borka blaiseadh de agus tosaíonn a mharú go comhfhiosach. Rinne an saol maniac ar an mbuachaill scoile.
  Agus bhí aisling ag an bhfear - an fharraige a fheiceáil. I dteach na cailleach a mharaigh sé, fuair Borka suim mhór airgid. Shroich sé Sochi agus chuaigh sé ag seilg arís.
  Mhothaigh an maniac mar mhac tíre ocrach ag lorg creiche. Bhí sé ag iarraidh corp na mná a fheiceáil ar crith leis an eagla, scian a thumadh isteach inti ionas go sileadh fola súgach. Nuair a maraíodh Borka, bhraith sé a superiority, bhraith sé láidir agus fionnuar. Ag baint de shaol duine eile, chuir an maniac amach freisin an meascán d'fhuath fíochmhar agus doicheall atá ina anam don domhan cruálach iomlán seo. Trí marú, chruthaigh sé a chumas a mhilleadh, chuir sé é féin i láthair mar eadránaí cinniúint na ndaoine. Rinne Boris díoltas ar an tsochaí as a dhiúltú, agus ghlac sé bia ón gcéad bheirt íospartach, bean scothaosta agus fear, ansin mharaigh an tseanbhean chun seilbh a ghlacadh ar a coigilteas. Ansin chuaigh sé ag fiach ar chorp baineann óg.
  Agus fuair sé é féin ina íospartach nua - cailín deas, cosúil leis an gceann a raibh sé i ngrá hopelessly, agus dhiúltaigh sí rudely Boris. Mharaigh sé an strainséir gan dabht. Ní raibh aon aiféala ar an maniac, ní raibh aiféala ar bith air as saol duine neamhchiontach a ghlacadh. Ní raibh Boris ag fulaingt ó insomnia, níor tháinig an t-íospartach chuige i aisling. Bhí aiféala ar an bhfear nach bhféadfadh sé caidreamh collaí a bheith aige leis an mbean álainn agus fós ní raibh a fhios aige grá collaí.
  I Sochi, thóg Borka seomra ar cíos san earnáil phríobháideach. Ach níor fhág tart fola ar an bhfear óg. Rug sé ar a scian agus chuaigh sé a mharú arís.
  Shuigh an maniac síos ar bhinse i imréitigh ar an gcosán a théann go dtí an fharraige, agus thosaigh sé ag fanacht. Ní raibh plean soiléir aige, chinn sé gníomhú go spontáineach, de réir an cháis, agus faoi láthair shuigh sé agus d'fhéach sé.
  Tús an-Aibreán, tá fós roinnt daoine, ní raibh annamh passers-by aird a thabhairt ar an buachaill uaigneach. Agus d'fhan sé, tamall fada. Agus chonaic mé íospartach oiriúnach! Leggy blonde i gúna gearr. Chlúdaigh bláthfhleasc fite ó bhláthanna luatha an earraigh a gruaig lush, fad ghualainn.
  I cailín ard, deas, thug Borka faoi deara aisteach ón tús. Shiúil sí go mall cosnochta feadh an chosáin, go minic ag stopadh agus ag baint le craobhacha agus stoc crann lena méar. Ag an am céanna, muttered an áilleacht rud éigin go ciúin.
  Ar mire, a cheap Boris. Bhris tonn trua go tobann trí chroí an maniac, ach in éineacht leis, níor laghdaigh an fonn chun marú. D'eascair an smaoineamh: bheadh sé níos éasca go morálta an ceann mire a mharú. Cén fáth a bheith ag fulaingt mar seo? Cé go bhfuil sí go hálainn! Bhí a chosa lom, aroused Boris: bhraith sé dúil gnéasach. 333
  D'iompaigh an maniac óg seacht mbliana déag le déanaí. Ní raibh gnéas aige riamh roimhe seo, níor phóg sé fiú cailíní. Bhí Boris beagán taobh thiar i bhforbairt ghnéasach óna chomhghleacaithe, ach de réir mar a d'fhás sé, chuaigh sé isteach sa bhuaic is gnách do dhéagóirí. Bhí an fear ag iarraidh a íospartach deireanach a éigniú. Ní dhéanfaidh aon ní éirigh. Ach anois bhí sé ag iarraidh ní hamháin a mharú, ach ar dtús chun áilleacht an chailín a mháistir.
  D'ullmhaigh Boris scian agus d'fhéach sé go ciúin ar an gcailín. Thug sí cuma mhachnamhach ar an gcoigreach aonair agus shiúil sí go mall anuas.
  D'fhéach an maniac thart: seachas iad, ní raibh aon duine sa chomharsanacht. Tháinig an plean in aibíocht láithreach: an scian a thabhairt go dtí an scornach, bhain sí lena muineál, ansin, ag bagairt, tóg an cailín níos doimhne isteach san fhoraois, áit a líonadh ar an talamh agus seilbh a ghlacadh. Bhí Boris ard agus sách láidir, ar a laghad chun cailín a láimhseáil.
  Ag iarraidh bogadh go ciúin, thosaigh Borka ag teacht suas leis an áilleacht, ach ar chúis éigin leisce ort: bhí croí an maniac óig ag bualadh amhail is go raibh sé ar tí briseadh amach as a bhrollach.
  Agus chas an strainséir timpeall go tobann agus thug sé cuma pollta do Boris. Bhuail súile na beirte trua. Léigh an cailín i súile an Guy ar longing ollmhór agus ... dúil. Chuaigh sí i ngleic le radharc seanchaite, buachaill a bhí amuigh ag an tsochaí, ach ghlac sí rud éigin gar, daor sa chuma seo. Bhí an cailín í féin ina outcast ó óige. Ar ndóigh, níor mharaigh sí duine ar bith, ar a mhalairt, rinne sí iarracht gan dochar a dhéanamh do dhuine ar bith. Bhí sí cineálta, ach dúnta, d'fhulaing foréigean a leasathair agus míthuiscint ar thaobh a máthar féin.
  Agus bhí Borka balbh, buailte ag cuma choimhthíoch. Bhuail an cuma seo go croíúil é. Mhothaigh sé cineáltas neamhghnách do Boris, agus in éineacht leis a leithéid de bhua agus uaigneas a raibh aithne aige air ...
  Fuair súile an chailín, a raibh cuma ar mire uirthi le Boris ar dtús, léiriú brí. Agus d'ionsaigh teiteanas an maniac, tháinig galú ar an dúil chun a phlean a chur i gcrích, níor sheas sé ach ina thost.
  D'iarr an cailín:
  Cén fáth a bhfuil scian ag teastáil uait? B'fhéidir gur mhaith leat mé a mharú?
  Chuir Boris an scian isteach ina mhála agus lean sé ag breathnú go ciúin ar an strainséir. D"fhan sí tamall leis an bhfear í a fhreagairt, ach, gan fanacht, d"fhiafraigh sí í féin arís:
  "Inis dom, cén fáth ar lean tú mé le scian?"
  Bhrúigh Boris focail uaigneach amach le deacracht:
  - Díreach.
  "Agus shíl mé go raibh tú ag iarraidh mé a mharú," a dúirt an cailín, ag baint de a bláthfhleasc agus chroitheadh a ceann. Amulets flashed ar a muineál álainn.
  Mhothaigh Boris fós eagla spreagúil ann féin, rud a bhíonn ag fir óga neamhchinnteacha os comhair cailíní áille de ghnáth. Rinne an eagla seo deacair é a labhairt, níor fhreagair Boris arís. Agus dúirt an cailín:
  - Tá a fhios agat, ag aon am amháin bhí mé ag iarraidh lámha a leagan orm féin, ach chuir siad cosc orm.
  "Bhí sé ag teastáil uaim freisin, nuair a chiceáil mo mháthair amach as an teach mé," ghearr guth Borka tríd.
  - Agus d'fhág mé féin mo leasathair agus mo mháthair ...
  Stad an cailín ar feadh nóiméad agus chuir sí í féin in aithne:
  Nadezhda is ainm dom, conas atá tú?
  D'fhreagair an fear óg:
  - Agus is mise Borka. Boris...
  Arís bhí sos trom. Lean an maniac a mharaigh go leor daoine de bheith cúthail os comhair an chailín measartha a roghnaigh sé mar íospartach cúpla nóiméad ó shin.
  Dúirt Dóchas léi féin arís:
  "Tá a fhios agat, is peaca mór é féinmharú a dhéanamh. Ach chun cabhrú le fáil amach as an saol ... is féidir a bheith ina bhealach maith amach.
  - Cén fáth é sin? D'iarr Boris, plucking suas a mhisneach.
  "Feiceann tú, táimid anseo ar domhan, ag freastal ar ár dtéarma sa phríosún. Tugtar roinnt blianta áirithe do gach ceann acu. Ní féidir leat a bhfuil agat a ghearradh. Is ionann féinmharú agus éalú ón bpríosún. Déantar é a phionósú ann, ar neamh. Beidh téarma nua, níos déine, níos pianmhaire sa chéad incarnation eile. Le gortuithe fisiceacha, i dteaghlach an-mhífheidhmeach. Fiú anseo ar domhan, déantar díspeagadh ar fhéinmharú. Ní Orthodox iad a adhlacadh. Bhíodh siad curtha taobh amuigh de reiligí. Agus más rud é nach raibh an bás do locht, ansin cur chuige eile.
  - Cé a d'inis seo duit? D'iarr Boris.
  Tá mé i mo chónaí i bráithreachas anois. Tá abbess gar do Dhia againn. Múineann sí amaidí dúinn.
  "Ach cloíonn gach duine leis an saol," a dúirt Boris ina choinne. Theastaigh uaim imeacht, ní raibh mé in ann. Cé gur fhulaing mé go leor ...
  Is é ár gcinniúint a bheith ag fulaingt. Dá mhéad a bhfulaingímid, is amhlaidh is tapúla a thiocfaimid go Nirvana. Nó beidh an chéad incarnation eile níos rathúla.
  Níor labhair Boris riamh le cailíní faoin saol. Bhí a chumarsáid teoranta do nathanna ginearálta. Ach anois thaitin sé ag caint, bhí an teannas néaróg ag lagú go mall, bhí sé ag éirí compordach le Nadezhda, bhí gach fonn chun dochar a dhéanamh di triomaithe suas. Bhí Boris ag iarraidh labhairt leis an gcailín seo níos mó, bhí eagla air go bhfágfadh sí, agus chun leanúint leis an gcomhrá, d'iarr sé uirthi:
  Conas a chuaigh tú isteach sa bráithreachas?
  - Nuair a d'fhág mé an baile, tháinig mé anseo i stad. Ní raibh aon airgead, an lucht aitheantais céanna. Seo a tháinig beirt bhan suas chugam, inis dom faoin bráithreachas, chuaigh mé leo. Ghlac siad go maith liom, mar sin d'fhan mé leo chun cónaí.
  "Cad chuige ar theith tú as baile?" D'iarr Boris.
  "D"éignigh mo leasathair mé," d"fhreagair Nadezhda go macánta. - Ní raibh a mháthair, ina amadán i ngrá leis, ag iarraidh a fháil amach rud ar bith faoi. Nuair a dúirt mé léi, níor chreid sí mé, d'éiligh sí liom amhail is dá mbeinn ag cumadh chun a fear céile a chlúdú.
  "Agus tá máthair olc agam," a dúirt Boris. "Níl grá aici dom ar chor ar bith.
  Bhí croí an ghasúir fós ag plódú. Mar sin féin, ní raibh sé seo ina chúis le foréigean a thuilleadh. Sea, agus de réir a chéile chuaigh an eagla instinctach pianmhar, arb é is sainairíonna ann do Boris agus é i mbun cumarsáide le strainséirí. Glideodh súile gorma lonrúla Nadezhda go bog thar aghaidh an déagóra. Ní raibh aon deifir uirthi imeacht agus d"fhiafraigh sí:
  - Cad as duit?
  Níor fhreagair Boris ar an bpointe boise. Shíl sé áitiúil a rá. Ní raibh mé ag iarraidh mo sráidbhaile dúchais a ainmniú, fágadh gach rud a bhain leis san am a chuaigh thart. Ach ní fhéadfadh an fear bréag leis an cailín. Ní raibh sé in ann cumadóireacht ar chor ar bith. Agus thug sé an chathair is gaire dá shráidbhaile mar ainm air:
  - Is as Tula mé.
  Dóchas aoibh.
  "Roc tú do mhullach chomh mór sin gur shíl mé nár chuimhin leat. Bhuel, cén chathair mhaith. Ní fada ó Moscó. Tháinig m'athair agus mé féin ar cuairt chugat ar thuras. Muscovite dúchais í féin. Nó in áit, bhí sí. Agus conas a fuair tú anseo?
  "Tháinig mé chun an fharraige a fheiceáil," a d"fhreagair Boris go macánta.
  - Is breá liom an fharraige freisin. Tá sé fuar fós le haghaidh snámha. Ach tá an samhradh ag teacht go luath. Ar stop tú ag?
  - Cad é mar atá sé? D'iarr Boris.
  - Ar ghluaisteáin a rith saor in aisce.
  Ní hea, cheannaigh mé ticéad traenach. Tá airgead agam.
  - Agus cár fhan tú? D'iarr dóchas.
  Ghlac mé seomra ar cíos ó mo sheanmháthair. Tá sé gar anseo.
  Mhothaigh Boris dána go tobann agus mhol sé:
  - Ba mhaith leat teacht ar cuairt chugam.
  Shíl dóchas. Nuair a chonaic sí liopaí an fhir ag casadh le mífhoighne, d"fhiafraigh sí:
  - An bhfuil Cailín agat?
  "Ní hea," a d'fhreagair Boris.
  - Shíl mé amhlaidh. Agus níl buachaill buan agam. Agus tá tú go deas liom.
  D'fhéach súile Nadezhda, ag na focail seo, díreach isteach ar aghaidh Boris agus druileáil go litriúil isteach san fhear óg. Ba mhian leis go mór an cailín dul leis. Ní raibh fonn ar Borka a mharú a thuilleadh, ní raibh ach spréach istigh an ghrá tar éis dul i bhfeidhm ar a chroí cráite agus d'éiligh beart cinntitheach. Eagla beagnach a rith, ag tabhairt bealach chun fiosracht agus an dúil fireann nádúrtha instinctive a bheith gar do baineann álainn, a mhealladh di. Le guth íseal, thosaigh Boris le náire a chur ina luí:
  - Tá mé i mo chónaí an-ghar anseo. Tar ar, taispeánfaidh mé duit. Mura dtaitníonn sé leat, is féidir leat imeacht láithreach.
  "Bhuel, is féidir leat dul," d'aontaigh an cailín. "Bhí ocras orm. Ba mhaith liom greim a ithe.
  "Mar sin ceannóidh mé bia faoi láthair!" Boris blurted amach. - Ghlac mé an t-airgead. Tá siopa grósaeireachta thall ansin, téimis isteach agus ceannaigh pé rud atá uait.
  Chuaigh siad isteach sa siopa. Cheannaigh Boris ispíní bruite, cúpla cácaí, builín aráin bán, canna bainne comhdhlúite, cúpla cáiseanna próiseáilte, agus dhá phaicéad sú. Cheadaigh Hope an ceannach:
  - Bíodh béile deas againn anois. Níor ith mé ispíní le fada an lá. Inár bpobal, ní gnách feoil a ithe. Tábla coitianta, ullmhaithe do gach duine. Pasta, gránaigh, uaireanta stew glasraí.
  Shuigh siad síos ar bhinse.
  "Is féidir liom níos mó earraí grósaera a cheannach," a dúirt Boris.
  Theastaigh uaidh i ndáiríre Nadezhda a shásamh. Agus mhol sí é:
  Feicim nach bhfuil tú sanntach. Go raibh maith agat!
  Ar na focail seo, chlaon an cailín an fear óg i dtreo beagán di agus phóg an buachaill ar an leiceann lena liopaí.
  Borka shudded cheana féin i iontas. Don chéad uair bhí cailín ann nach ndearna aon dímheas é a phógadh! Cailín álainn. Bhí áthas ar an bhfear. Thosaigh hormóin grá ag imirt níos gníomhaí san fhuil, rud, cosúil le lámhaigh foirfe, buille druma ar an inchinn, ag éileamh póga nua agus dáta pearsanta. Agus chuir sé scáth ar gach smaoineamh agus mothúchán eile a bhain leis an outcast.
  
  
  Caibidil 14
  Bhí greim le hithe ag na guys agus chuaigh siad go seomra Boris. Ann, ghlac an cailín an tionscnamh isteach ina lámha féin. Shuigh sí síos ar ghlúin an fhir, dhírigh sí na cnaipí ar a léine agus bhain sí go cúramach é. Ansin thosaigh sí a cithfholcadh an comhlacht ar an, dazed Guy nocht le póga éadrom. Agus ansin bhain sí as a gúna! Agus chríochnaigh sí gan fo-éadaí, rud a d'ardaigh Boris níos mó fós. Amhail is dá mba faoi gheasa, d'fhéach sé ar bhrollach nocht na háilleachta.
  "An maith leat mé?" a d"fhiafraigh Nadia.
  - Ó, go mór! exhaled an outcast.
  Chuaigh an cailín go tóin poill ar an tolg in aice le Boris agus phóg sé ar a liopaí, go paiseanta, cosúil le vampire, agus d'éirigh Borka ólta as seo. Tháinig crith ar an bhfear óg bocht, ghéill sé don instinct is níor mhiste leis, an póg mheisciúil a bhlaiseadh. Cad iad na liopaí milis ag an cailín!
  Ach tharraing Nadezhda uaidh agus chlaon sí thar chromán an fhir óig. Bhí a lámha nimble cheana féin unbuttoning an eitilt a pants. Phléasc dínit sách mór corraithe Boris.
  Thóg an cailín, gan iarraidh, slat jade ina lámh, phóg é agus thosaigh sé ag obair go neamhleithleach lena teanga. Bhraith foirfeachta firinscneach an outcast den chéad uair ar an dteagmháil le liopaí agus teanga girlish garbh. Na liopaí scarlet Nadezhda caressed go greedily an Guy, d'oibrigh a teanga láidir agus te níos mó agus níos fuinniúla, thosaigh an cailín a breathe níos deacra, ag léiriú taithí agus ealaín san ábhar seo, ag iarraidh a thabhairt ar an sásamh is mó dá páirtí.
  Bhí Borka sa seachtú neamh, ach bhraith sé go tapa cur chuige orgasm. Le hiarracht éadóchasach toil, rinne sé iarracht srian a chur air féin, an próiseas a shíneadh, ach bhí lust agus náire an scéil chomh mór sin gur bhrúigh sé isteach i bolcán cumhachtach. Níor chuir an cailín aon imní in iúl faoin orgasm luathaithe, ar a mhalairt sin, ligh sí go blasta as sruth bán rún Borka.
  Mhothaigh Boris go han-mhaith, fiú go sona sásta. Tá mothú na náire imithe. Mhothaigh sé cosúil le macho fíor.
  Agus shlog an cailín na braon go léir, ligh sí a liopaí, rinne aoibh gháire agus dúirt:
  - Go blasta...
  D'fhiafraigh Boris le amhras:
  - An maith leat é?
  Tá súil Chlaon.
  - Cár fhoghlaim tú é seo? D'iarr Boris agus bhí náire air láithreach mar gheall ar a chuid tactlessness.
  Ach ní raibh fearg ar an gcailín ar chor ar bith, dúirt sí ó chroí:
  "Rinne mo leasathair mé.
  - Seo é an bastard! Bhí fearg ar Boris.
  Níl aon smaoineamh agat cé mhéad náiriú a d'fhulaing mé uaidh.
  "Cén fáth a ndearna tú é seo dom?" D'iarr Boris.
  - Chun tú a shásamh. Bhí áthas orm féin. Ní maith le mo leasathair. Tá difríocht mhór nuair a dhéanann tú é féin, agus nuair a dhéanann tú é faoi éigeantas.
  D'fhreagair Boris go amhrasach:
  - D'fhéadfadh sé a bheith go deas do fhear, ach do chailín ...
  Dóchas aoibh.
  - Is mór an pléisiúr a thabhairt do pháirtí milis. Ar thaitin sé leat?
  D'fhreagair Boris ó chroí:
  - Dhiaga... Ba é an rang is airde!
  - Anseo a fheiceann tú! - dhírigh an cailín a cuid gruaige, á chaitheamh taobh thiar a droma, agus dúirt:
  - Níl tú, feicim, taithí acu i gcúrsaí amorous. Ní dhéanfaidh aon ní, beidh mé ag múineadh tú!
  Shíl Boris faoi, theastaigh uaidh rud éigin a fhreagairt, ach mhothaigh sé lámha Nadezhda ar a foirfeacht: Thosaigh sí ag suathaireacht bod an fhir. Agus é ar bís arís, thosaigh a dhínit ag dul in airde go tapa.
  Níor bhraith Boris níos mó eagla ná náire. Agus chlaon Nadezhda ar aghaidh lena cromáin agus í ag teannadh ar bhall a bhí ag brúchtadh cheana féin agus é láidir go láidir. Rinne an cailín craiceáilte diallait an buachaill gan taithí agus thosaigh sé ag marcaíocht air. Bhog sí go selflessly, le díograis mhór, ag seachadadh an-áthas ar a páirtí.
  Níorbh fhéidir leis an maighdean óg an teannas a sheasamh agus tar éis roinnt gluaiseachtaí chríochnaigh sé arís, d'éalaigh a síol arís ó na faireoga. Ach níor bhac sé sin leis an diabhal. Thosaigh sí ag obair níos fuinniúla fós, ionas gur choinnigh an buachaill a bhí ró-excited in airde. Bhí Nadezhda ag caoineadh níos airde agus níos airde, bhí sí clúdaithe ag tonn orgasm.
  Ansin bhí sé craiceáilte, agus painful, agus voluptuous. Bhí an fear dizzy, lean an cailín ar lasadh. Na comhlachtaí sinewy de na lovers fite fuaite, mhair siad roinnt orgasms. Rith Boris as anáil ar dtús agus fuair sé bás.
  Nuair a tháinig sé, bhí Nadezhda ina suí in aice leis ina gúna simplí. Rinne sí aoibh agus dúirt:
  - Mhothaigh mé go maith leat. Ach anois caithfidh tú dul. Más mian leat, tar liom, cuirfidh mé ár bráithreachas in aithne duit.
  Tar éis an tsaoil a tharla, bhí Boris réidh chun dul leis an gcailín seo fiú go dtí deireadh an domhain. I gceann cúpla uair an chloig, d'athraigh sí é, thug muinín an Guy, ó outcast bloodthirsty ag iarraidh a mharú agus díoltas a ghlacadh ar an tsochaí, d'iompaigh sé ina fhear óg go hiomlán gnáth. Thaitin cineáltas Nadia, a hoscailteacht agus a gnéasacht go mór leis. Theastaigh uaidh i ndáiríre a bheith léi, cé go raibh sé fós náire a bheith intrusive.
  D"fhiafraigh Boris go múinte, gan anáil:
  "Ba cheart dom dul chugat?" An bhfuil mé ag cur isteach ar éinne ansin?
  Ba mhian leis go gcuirfeadh Nadezhda deireadh lena amhras, agus chomhlíon sí a raibh súil aige arís:
  Tá daoine maithe againn. Beidh siad sásta tú a fheiceáil. Cuirfidh mé in aithne duit mo chairde.
  Ní raibh Boris ag iarraidh bualadh le duine ar bith. Sa saol seo, bhí suim aige anois i duine amháin - Nadezhda. Ní bheadh dóthain teagmhála aige ach léi. Ach bhí an cailín ar tí imeacht, gúna Boris go tapa agus lean Nadia.
  
  
  Caibidil 15
  Shiúil siad agus labhair siad go bríomhar, labhair Nadezhda faoi Moscó agus faoi í féin. Bhí sí, cosúil le Borka, offended ag a piaraí. Ach bhain sí céim amach ón scoil ard agus gan ach ina dhiaidh sin rith sí as baile. Ní dhéanann sé cumarsáid lena mháthair, níl sé ag iarraidh rud ar bith a chloisteáil faoina leasathair. Bhí sé seo go léir gar agus intuigthe do Boris. Ó, conas a bhí grá aige don chailín seo! Tháinig méadú níos mó agus níos mó ar spréach an ghrá a bhris tríd i gcroílár an outcast.
  Suimiúil ag an gcomhrá, tháinig na lovers go dtí suíomh ar imeall na cathrach, fál le fál ard, trí mhéadar ar airde.
  Bhrúigh Nadezhda an cnaipe, agus tar éis fanacht gairid, chualathas cliceáil ar ghlais tosaigh faoin bhfíscheamara. D'oscail an cailín an doras agus thug Boris chuig críoch na bráithreachais. Ar plota beagnach leath heicteár bhí an Ard-Mhéara trí-scéal, thart ar dhosaen tithe adhmaid, hangar de chineál éigin, chomh maith le ardán le binsí faoi cheannbhrat. Bhí daoine ag siúl timpeall an cheantair. Chroith cuid acu a lámha ar Nadezhda agus Boris, ag beannú don lánúin nua-theacht. Dealraíonn sé go raibh údarás ag Nadia i measc na ndaoine oilte.
  "Caithfidh muid ár n-abaí a chur in aithne duit," a dúirt Nadezhda le Boris.
  Ní dhearna sé agóid i gcoinne a chailín, cé go bhraith sé cúthail arís os comhair strainséirí.
  Chuaigh na guys i dteagmháil leis an Ard-Mhéara. Bhrúigh Nadezhda an cnaipe idirchum. Cúpla nóiméad ina dhiaidh sin, tháinig bean rua, timpeall daichead bliain d"aois, le breasts iontacha agus cromáin luxurious amach chucu. Bhí súile na mná glic, ag staidéar-druileáil. Mar sin féin, rinne an bhean aoibh gháire go suairc, ag nochtadh sraith fiacla sneachta-bán.
  Dúirt Hope:
  "Shocraigh mé an buachaill seo a thabhairt chugainn. Níor bhuail mé leis ach inniu. D'fhág sé an baile.
  Ar fhág tú teach d"athar go hiomlán? a d'fhiafraigh an abb.
  Mar fhreagra air sin, grunt Borka rud éigin doiléir mar gheall ar sceitimíní láidir.
  An bhfuil an fear gnáth? d'iarr an Máthair Superior arís.
  "Go leor," arsa Nadezhda. Tá sé go maith, ach an-cúthail.
  - Tá sé forgivable. Cad is ainm dó?
  - Borya.
  Mar sin, tá, Boris. Dea-ainm. Agus is mise Albina. Chun linn, Borya, chinn chun dul? An cinneadh ceart. Ach cá háit le tú a chur?
  "Tá leaba spártha agam i mo sheomra," a mheabhraigh Nadezhda dó.
  - Mar sin láithreach cuir an buachaill i do sheomra? Bhí ionadh ar Albina.
  "Tá aithne mhaith againn air, tá sé cosúil le deartháir liomsa," a mhínigh Nadezhda. - Rachaimid go hiontach.
  "Ceart go leor, ní miste liom," a cheadaigh an t-abaí. "Stop sé ag d'áit go ceann tamaill, agus ansin feicfimid." Tar chuig an tseanmóir i gceann fiche nóiméad, an bheirt agaibh.
  - Tá ar ndóigh. Is cuimhin liom an seanmóir.
  Chuaigh an abbes i bhfolach taobh thiar de dhoras ollmhór cruach, agus dúirt Nadezhda gan náire:
  Ba cheart di ar a laghad a lámh a phóg. Is é Albina an príomhcheann anseo. Ach d'éirigh gach rud amach go maith. Lig sí fiú duit fanacht liom. Bhíodh mé i mo chónaí le cara. Ach d'fhág sí sinn le déanaí... Tar ort, taispeánfaidh mé mo sheomra duit.
  Thug Hope Boris go ceann de na tithe adhmaid. Bhí conair chúng agus trí sheomra ann. Ní raibh na doirse faoi ghlas, ar a laghad ní raibh glas ag Nadezhda fiú. Bhrúigh sí an doras a oscailt agus thug sí Boris isteach i seomra ina raibh dhá leaba bosca-earrach, ceann acu ar ndóigh déanta ag Nadezhda, an ceann eile gan línéadach. Bhí táblaí beaga cois leapa ina seasamh in aice leis na leapacha, agus is ar éigean a d"oirfeadh tábla beag idir na leapacha. Bhí an tsíleáil íseal, d'fhéadfá do lámh a rith go héasca ar a feadh, ní fhaca Boris uasteorainneacha ísle den sórt sin roimhe seo: ní fhéadfadh duine dhá mhéadar seasamh anseo ar airde iomlán. Ní raibh fiú chandelier, nó ar a laghad bolgán solais ar an tsíleáil.
  Níorbh fhéidir le Boris cur i gcoinne iarraidh:
  - An bhfuil solas agat?
  - Tá lampa agam i mo sheasamh oíche. Go ginearálta, de ghnáth ní chodaimid ach anseo. Reáchtáiltear na himeachtaí go léir ar an suíomh. Táimid ag caint agus ag cócaireacht. Tá coire coiteann againn, tábla coiteann. Táimid déanach don lón cheana féin, ach anois beidh seanmóir tráthnóna. Beidh tú féin a fheiceáil agus a chloisteáil gach rud.
  Chuaigh siad amach isteach sa chlós agus druidim leis an gceantar in aice leis an stáitse beag. Bhí binsí ann. Ghlac Nadezhda agus Boris suíochán sa tsraith tosaigh. Go mall, chruinnigh daoine eile freisin, a rinne aoibh agus beannacht ar a chéile le exclamations de "Dea-shláinte!"
  D"fhiafraigh fear óg éigin do Nadia, ag tagairt do Boris le nod:
  - Cé hé seo?
  "Mo chara nua," d'fhreagair Nadezhda le gáire, "Lig Albina dó a bheith páirteach inár bráithreachas.
  Bhí Boris fós ina thost agus ag faire le teannas.
  Go gairid, bhí an dearg-haired iontach Albina le feiceáil ar an stáitse. Chun bualadh bos an lucht éisteachta, chuir sí tús lena cuid cainte:
  "Ní mór dúinn go léir a bheith réidh le haghaidh deireadh an domhain atá le teacht. Ní shábhálfar ach iad siúd a bhfuil slí bheatha righteous i gceannas orthu agus a chreideann inár nDia Vishnu agus fanfaidh siad chun cónaí ar an Domhan. Fanann an tsolais orthu go léir agus an teacht isteach i nirvana ina dhiaidh sin. Beidh an chuid eile ag fulaingt ...
  Níor éist Boris leis an seanmóir. Bhí tinneas cinn mór air, ach rinne sé iarracht a thuiscint cad a tharla, mheabhraigh sé a dháta stoirmiúil le Nadia.
  Níor mhair an tseanmóir i bhfad. Go gairid thosaigh an ceol a sheinm. Séis shimplí a athrá gach cúpla nóiméad. Ach faoin tséis seo chuaigh daoine chun rince. Dhreap siad go díreach ar an stáitse agus rith siad os comhair a chéile le buille an cheoil. I lár an stáitse, chas Albina gach duine ar. Is léir gur bhain sí taitneamh as an damhsa agus as a bheith ina ceannaire sa phobal seo.
  Tharraing Nadezhda Boris ar an stáitse agus thosaigh sé ag damhsa i gciorcal daoine oilte in aice le Borey. Sheas sé díreach agus admired an cailín. Go tobann scairt Albina: "Anois, a ligean ar ól as an cupán toilithe!"
  Thug fear féasóg amach adharc mór le deoch de shaghas éigin. Ritheadh an adharc thart, thóg gach duine cúpla sip as é go dtí an exclamations ceadaithe daoine eile agus é a chur ar aghaidh chuig an duine a bhí ina seasamh in aice leo. Ba chosúil go raibh ag éirí go maith le gach duine. Anois tá sé seal Hope. Thóg sí sip den deoch le gáire agus thug an adharc do Boris. Chuir an buachaill beagán leisce ort, ionas gur chuir a chailín fiú deifir air: "Ól go tapa agus cuir an adharc chuig do chomharsa!"
  Tar éis don leacht milis agus searbh sreabhadh síos scornach Boris, bhraith sé ardú spioradálta ann féin. Bhí a eagla imithe go hiomlán, an domhan cuma gruama agus naimhdeach a thuilleadh. Mar sin ní ainmhithe iad na daoine timpeall orthu ar chor ar bith, ach gnáth agus fiú greannmhar. Go leor cailíní gleoite. Agus is í a Nadia an ceann is fearr! Boris winked fiú ag a beloved.
  Bhí an ceol fós á sheinm, ach thosaigh Albina agus roinnt seicteach ag fágáil an stáitse agus ag dul áit éigin. D'iarr Boris ar Nadezhda:
  - Cá dtéann siad?
  D'fhreagair an cailín le gáire buan:
  "Tá obair ann dóibh. Feiceann tú, uaireanta caithfidh daoine oilte oibriú agus leas a bhaint as an bráithreachas.
  D"aontaigh Boris leis seo:
  - Ceart! Sin mar ba cheart dó a bheith.
  "Mura n-oibríonn tú, téigh ar mire," a dúirt Nadezhda. Ach nílim gnóthach inniu. Rachaimid go dtí ár n-áit, beidh am againn labhairt roimh an dinnéar.
  Agus chuaigh siad. Agus rinne grá arís! Díreach ar urlár an tseomra! Ní raibh leaba creaky, caol Nadia an-oiriúnach le haghaidh grá a dhéanamh.
  Tharla maratón gnéis fíor do mhaighdean le déanaí agus outcast ar an lá suntasach seo dó. Tá sé iontach go raibh Nadezhda inflamed agus literally bhuail Boris. Paisin raged, bhí an domhan trí thine, orgasms scuabtha cosúil le hairicín. Dhealraigh sé go bhfuil na céadta bolcán brúchtadh, bhí teas suffocating.
  D'fhonn gan aird a mhealladh, bhí ar Boris agus Nadezhda srian a chur ar a gcuid screams ó na orgasms a bhí ag dul tharstu. Rinne Borka dearmad faoin tinneas cinn agus a choimpléisc. Níor chuir aon duine isteach orthu, ní raibh ach am ag déanamh a dhíchill dinnéir, agus thosaigh na leannáin ag éirí tuirseach beagán ar ball.
  Ar deireadh d'éirigh siad tuirseach go hiomlán. Tharraing Nadezhda uirthi a gúna agus dúirt:
  - Tá tú cliste! Is breá liom tú!
  - Agus mé leat! - fhreagair Boris faoi bhrú.
  - Cén aois thú? D'iarr Nadezhda go tobann.
  - I mí an Mhárta, iompaithe cheana féin seacht mbliana déag! D'fhreagair Borka go macánta.
  - WOW! Shíl mé go raibh tú níos sine, shíl mé go raibh tú in aois. Agus beidh mé trí fichid i mí an Mheithimh. Tá an sean ar do shon. Tá difríocht aois sé bliana againn...
  Ní hea, níl tú sean! Boris screamed beagnach. - Is breá liom tú an-!
  Agus ansin bhí dinnéar measartha seicteach ann. Ach thaitin an béile comhchoiteann vegetarian le Boris. Níor bhraith sé cosúil le outcast a thuilleadh. Bhí an fear sásta mar nach raibh sé riamh roimhe ina shaol.
  Tar éis an dinnéir, d'fhág Boris an sect, ach amháin chun a chodladh as a chodladh, neart a fháil tar éis lá den sórt sin thar a bheith geal, íoc as an hostess as tithíocht ar cíos agus filleadh ar a beloved Nadya arís.
  
  
  Caibidil 16
  Ar ndóigh, tá grá ag an gcéad amharc. Agus do dhaoine ar dhiúltaigh an tsochaí dóibh, is féidir leis a bheith ar an gceann is suntasaí, uile-íditheach. Conas is féidir le beirt uaigneas, beirt iar-outcasts, grá dá chéile? Go réidh, go dílis, go dícheallach. Tá an domhan athraithe dóibh, líonadh le dathanna nua, fuair an saol a bhrí. Agus bhí an bhrígh seo i gcúram a chéile. Ní raibh rud ar bith ar domhan do Boris agus Nadezhda níos tábhachtaí ná a ngrá. Bhí mothú duine gar, daor spreagúil. Fuair siad a chéile. Agus bhí siad sásta.
  Leis seo go léir, bhí idirdhealú mór ar beloved Boris ag extravagance mór. Ba bhreá léi siúl cosnochta, thug sí cuairt ar an trá nudist. Go hálainn Nadia! Tá an comhlacht solúbtha, sexy. Mhúin sí Boris chun sunbathe agus snámh nocht.
  Agus chaith an cailín jewelry gloine Seiceach freisin, níor chaill sí seanmóirí seicteach agus rinne sí seanmóir do Boris í féin.
  Nuair a bhí sí ar an trá, thosaigh sí arís ag treoir a thabhairt dá beloved:
  - Ní mór dúinn maireachtáil go fíreannach, dícheall a dhéanamh chun an tSoilsiú, ómós a thabhairt do Albina agus dár gceannairí eile. Tríd iad déanaimid níos gaire do Dhia. Tar éis an tsaoil, ní féidir ach le Dia sinn a thabhairt isteach i Nirvana, agus tar éis báis sinn a fhágáil sna saolta is fearr, áit ar féidir linn taitneamh a bhaint as go leor pléisiúir toirmiscthe.
  D'fhreagair Boris:
  - Tá smaoineamh agam faoin reiligiún Cheartchreidmheach, léigh mé fiú roinnt leabhar ar an ábhar seo nuair a bhí mé ar scoil. Múineann an Scrioptúr Naofa nach mbeidh aon phléisiúir toirmiscthe sa chéad domhan eile. Déanfaimid, i gcás saol righteous, cónaí i Paradise i bhfoirm aingeal gan ghnéas.
  - Ní! Deir Albina na rudaí cearta! Is fearr ár gcreideamh. Tá Paradise ró-leadránach do Chríostaithe.
  - Agus cad chuige sin? D'iarr Boris.
  D'fhreagair an cailín go héasca:
  - Níl mé ag iarraidh a bheith ina aingeal gan ghnéas, ní bhíonn gnéas acu fiú. Agus ní cháineann ár nDia Vishnu caidreamh gnéis ar chor ar bith.
  Bhreathnaigh Boris ar chosa áille coirtithe a chailín, rinne aoibh gháire agus dúirt:
  "Sea, agus níor mhaith liom a bheith in éineacht leat mar aingil ar neamh. Is maith an rud é go spreagann Dia inár bpobal an gnéas a urramú.
  - Ní mór do dhuine a chreidiúint i nDia! Dúirt Hope go muiníneach. "Is é Vishnu an Dia fíor.
  Chinn Boris gan argóint a dhéanamh lena chailín. Thuig sé freisin go bhfuil sé deacair maireachtáil gan chreideamh. Ós rud é go raibh sé ina fhear mór i measc a chomhghleacaithe, tarraingíodh an fear ar scoil le reiligiún, ag iarraidh solace a fháil ann. Léigh sé leabhair eaglaise agus tháinig sé ar an tátal go raibh Críost ina shíochánaí ag guí ar son a fhorghníomhaithe. D"fhulaing Boris go foighneach gach náiriú agus maslaí, ag údar a iompraíochta tríd an bhfíric go bhfuil sé ag gníomhú de réir Chríost: buaileann siad thú ar an leic dheis, cas ar chlé. D"éirigh sé níos fusa dó náiriú a fhulaingt, amhail is dá ndéanfadh sé é trí chreideamh. Rinne an buachaill iarracht solace a fháil i nDia, atá uilechumhachtach agus cóir. D'fhéadfadh creideamh ní hamháin umhlaíocht a thabhairt dó, ach freisin an deis a iompar, a shaol a athrú. Ach ní raibh an t-ádh le Boris bualadh le meantóir spioradálta, seanmóir briathar Dé. Níor chreid sé in Íosa agus rinneadh dúnmharfóir de. Agus é á mharú, bhraith an maniac a neart agus tháinig sé ar an tátal gur teagasc maith é Orthodoxy do dhaoine laga.
  Agus fós féin tá sé nádúrtha gur chríochnaigh Nadezhda agus é féin tar éis di suas i seict. Anseo níor mhothaigh siad cosúil le outcasts. Fuair na seicteóirí a n-anam caillte sa domhan cruálach seo agus rinne siad cloí lena gcreideamh.
  Mhínigh Nadezhda do Boris:
  "Sílim go dtuigfidh tú go luath gurb é ár Vishnu an Dia Uachtarach. Is é Cruthaitheoir na cruinne é, a spreagann sinn go léir agus a thugann a spiorad chun an creideamh atá in ann an cine daonna a réiteach le chéile. Is é ár nAthair grámhar é, nach bhfuil ag iarraidh orainne, a pháistí, a bheith ag súgradh go deo sa bhosca gainimh. Agus tá sé ag iarraidh ar na páistí fás suas, neamhspleáchas a fháil agus go n-éireoidh leo. Ní mór dúinn maireachtáil de réir a orduithe. Osclóidh na daoine is géilliúla agus is rathúla againn an bealach chuig Nirvana. Iad siúd nach bhfuil aibithe nó a bhfuil cionta os comhair Dé, cuirfear chuig an Domhan iad lena gceartú in incarnations nua.
  Ach ní leagann Dia an sprioc amach dó féin deireadh a chur leis an bpeaca, mar a léiríonn sagairt Cheartchreidmheacha de gach stríoc é. Is é sprioc an Uilechumhachtaigh a chuid leanaí a ardú agus oideachas a chur orthu ionas go n-aibíonn siad agus go dtiocfaidh siad chun solais, cosúil le Dia féin. Ag an am céanna, níl cosc ar chaidreamh gnéis ar chor ar bith. Ní mheastar gur peaca é, ach gur bhua é.
  Rinne Boris aoibh agus dúirt:
  "Ach dúirt Íosa freisin: "Bí torthúil agus iolraigh." Agus creideann ár gceannairí gur gá gnéas a bheith agat chun cumas intleachtúil a fhás. De réir dealraimh, mar sin, cleachtann ár ndeartháireacha mallacht eatarthu féin agus gníomhaíonn siad i porn.
  Bhí an fear óg ag magadh, ar ndóigh. Ina thuairim, ní chuireann gnéas promiscuous ar chor ar bith le saol righteous agus Enlightenment, a raibh ceannairí na sect i gceannas orthu. Ach choinnigh Boris air féin a thuairim. D'fhan sé féin dílis do Nadezhda, níor lorg a beloved naisc ar an taobh freisin, ach bhí sé de dhualgas uirthi páirt a ghlacadh in orgies comhchoiteann, a scannánaíodh ag grianghrafadóir gar don sect.
  Níor thaitin dualgas a leannán le Boris, bhí éad air, ach bhí air cur suas leis, chuir sé ina luí air féin nach raibh ann ach porn a lámhach, dualgas atá ag gach duine sa Bráithreachas, rud a chabhraíonn airgead a thuilleamh do lucht leanúna le haghaidh bia. agus cothabháil an phobail. Rith Boris féin as airgead pearsanta go tapa, chaith sé go leor ar Nadezhda, cheannaigh sé roinnt éadaí agus jewelry di.
  Ní raibh an iar-outcast féin ag iarraidh a bheith rannpháirteach i orgies, ní raibh siad ag éileamh seo uaidh go fóill, cé gur iompaigh sé isteach Guy dathúil. Ba é an t-aon phost a bhí aige ná iasc a ghabháil. In éineacht le roinnt buachaillí óga eile, chuaigh sé ó am go chéile ag iascaireacht ar bhád fada a bhain leis an seict.
  I bprionsabal, d'oirfeadh a leithéid de shaol do Boris. Bhí sé lán, sláintiúil, chónaigh sé lena chailín, ní raibh aon duine ag déanamh uirísle ná ag déanamh maíte air. Tá breis agus bliain caite ó bhuail sé le Nadia agus shocraigh sé sa seict. An t-am seo ar fad, bhí áthas ar Boris sa phaisean a ghlac a shaol ar fad.
  Cé go raibh sé beagán leamh sa gheimhreadh. Ní raibh aon teilifís, aon cluichí ríomhaireachta, aon leabhair, ach amháin i litríocht seicteach speisialta, sa sect. Roimhe sin, agus é ar scoil, ba bhreá le Boris léamh. D'éirigh na bróisiúir seicteacha leadránach go tapa, ba é an t-aon siamsaíocht a d'fhág ná gnéas le Nadezhda, paidreacha deasghnátha agus léachtaí, rud nach raibh an t-iar-maniac, murab ionann agus Nadezhda, i láthair i gcónaí. Bhí siúlóidí sa chathair le chailín sa gheimhreadh annamh, agus ag am éigin bhí fonn ar Borka dul ag seilg agus duine a mharú arís. Mar sin féin, srian sé é féin, d'éirigh leis a mhúchadh an mhealladh demonic bestial ann féin.
  Tá an samhradh súil leis le fada tagtha faoi dheireadh. Tá gach boredom imithe. Anois chuaigh Boris chun farraige níos minice, agus ar a laethanta saor thug sé cuairt ar an trá le Nadezhda.
  Anois thosaigh a chailín ag caint faoi Vishnu agus caidreamh gnéasach. Ach níor éist Boris léi go han-chúramach. Bhuail Albina leis ar maidin agus dúirt sé leis teacht chuici tráthnóna le haghaidh comhrá tábhachtach. An Guy wondered cad a d'fhéadfadh sé a bheith. Chinn sé, is dócha, go mbeadh sé d'oibleagáid anois gníomhú i porn.
  Chloígh na seicte le stíl mhaireachtála shláintiúil. Rinne an aiste bia, go príomha rís, glasraí agus bia mara, chomh maith leis an oiliúint fhisiceach rialta a chleacht an Bráithreachas, comhlacht Boris an-sculpted, cosúil le dealbh de Apollo. Bhí cuma iontach ar an bhfear óg, ní raibh cuma air a thuilleadh ar an iar-dhéagóir cnámhach agus seilg a bhí i bhfolach ón tsochaí. Bheadh Boris ag breathnú go maith ar an scáileán. Ach ní raibh sé ag iarraidh a bheith rannpháirteach in orgies seicteach, fiú amháin a fuck le duine ar bith seachas Nadezhda. Agus léi - ach ina n-aonar.
  
  
  Caibidil 17
  Beannaigh Albina dom le gáire agus í ar dualgas, thug sí cuireadh dom isteach i seomra suí an Ard-Mhéara agus chuaigh sí i mbun gnó láithreach:
  - Borya! Caithfidh tú íobairt a dhéanamh dár nDia Vishnu. Chun seo a dhéanamh, beidh ort páirt a ghlacadh i ndúnmharú dóiteán. Tá tú roghnaithe ag Vishnu mar sheiceadóir a uachta.
  Tháinig lapaí ar chosa Boris láithreach. Ní raibh sé ag súil leis an athrú seo imeachtaí. Bhí an chuma ar Albina go raibh mearbhall ar an mbuachaill agus dúirt:
  "Feicim go bhfuil fuil neamhchiontach oraibh cheana féin, ach ní theastaíonn uaim aithrí uaibh. Tá Vishnu maite duit as do chuid peacaí san am atá caite. Ní spéis linn gach rud a bhaineann le do shaol atá caite. Ach anois caithfidh tú orduithe Vishnu a dhéanamh, a tharchuireann sé tríom. Éilíonn ár nDia duit íobairt!
  Bhí faitíos mór ar Boris. Fuair an bhean impiriúil seo amach ó áit éigin go raibh sé maraithe cheana féin, cé nár roinn sé a rún uafásach le haon duine seachas Nadia. Bhí an fear ag smaoineamh ar conas diúltú ionas go bhfágfaí é ina dhiaidh le héilimh den sórt sin, ach ba chosúil gur léigh Albina a smaointe. Thug sí foláireamh géar:
  - Ná leomh leat diúltú! Seachas sin gearrfaidh Vishnu pionós ort! Is é do chinniúint a bheith i do sheiceadóir ar thoil Vishnu, chun deireadh a chur leis na daoine gan fiúntas sin a dhéanann dochar dár bráithreachas.
  Bhí Boris ina thost. Nuair a chonaic Albina go raibh náire ar an bhfear, lean an phróiseáil shíceolaíoch ar aghaidh:
  "Féach, is teaghlach amháin sinn. Tá a fhios ag ár nDia go díreach cad atá ag teastáil ó gach duine againn. Agus tá sé de dhualgas orainn go léir a thoil a chomhlíonadh. Is ansin amháin a bheidh síocháin agus suaimhneas inár bráithreachas, agus gheobhaidh daoine Soilsiú.
  Ní raibh a fhios ag Boris cad a bhí le rá, agus d'éiligh Albina:
  - Tóg an scian ón mbord! Anois tiocfaidh tú liom agus déanfaidh tú íobairt naofa.
  Amhail is dá mba faoi hypnosis, ghéill Borka. Chuaigh siad síos go dtí an íoslach. Bhí fear óg slabhraithe go dtí an balla. D"aithin Boris Andrei, a chónaigh i dteach in aice leis. D'imigh sé trí lá ó shin. Agus roimhe sin, dúirt sé lena chairde go raibh sé ag iarraidh an bráithreachas a fhágáil.
  "Shocraigh an bastard seo éalú uainn," a dúirt Albina os ard. - Tá gnáthamh, a deir sé, tuirseach, stop sé ag creidiúint san Enlightenment. Ach ní féidir leat siúl díreach uaim!
  Ba é an fhírinne gur fhág Andrei an sect i ndáiríre, ach ní raibh sé in ann an chathair a fhágáil. D'aimsigh beirt fhear a raibh ról a gardaí acu faoi Albina an teifeach go tapa agus thug siad chuig ceannaire na seict é. Agus shocraigh sí fáil réidh leis an duine inniúil agus ag an am céanna Boris a cheangal le fuil. Bhí a pleananna féin aici do Borka.
  "Cuirimid pionós ar na teifigh," lean Albina lena hóráid. Seo é a éilíonn ár nDia Vishnu.
  - Bréagach! Níl aon Vishnu ann. Tá tú ag mealladh sinn go léir! - sceith fear go feargach i dtreo Albina.
  Chuaigh ceann na seicte totalitarian i dteagmháil leis an bpríosúnach agus bhuail sé go dian ar a bholg lena dhorn. Andrew writhed i bpian. Ach ní raibh anseo ach tús phionós an bháis.
  Rug Albina fuip agus thosaigh sé ag fuip an fear óg leis. Sea, chomh crua sin gur ghearr sé an craiceann go dtí an fhuil. Andrew groaned i bpian.
  Tar éis di cúpla dosaen buille a dhéanamh, thug Albina an fuip do Boris agus d'ordaigh go géar:
  - Tusa anois!
  Do ghéill Borka arís. Bhí sé i gcruachás, beagnach i staid turrainge agus ní raibh sé in ann cur i gcoinne Albina. Bhuail an iar-outcast an leath-nocht, le iarsmaí de éadaí stróicthe, an comhlacht ar a lucht aitheantais. Agus ba bhreá leis é a dhéanamh! Is féidir a fheiceáil gur athbheochan an deamhan a bhí lonnaithe i mBorka arís.
  "Tóg anois an pócair in aice leis an teallach agus buail leis é!" Albina ordú.
  - An sinne freisin é? Boris cinneadh a iarraidh. "Tar éis an tsaoil, seo é ár gcara!
  An ceannaire sect snortously contemptuously:
  - Iar! Mar a deir ár nDia Vishnu: cruálacht, cruálacht agus níos mó cruálachta.
  D'iarr Boris le iontas:
  An focail Vishnu iad seo?
  D'fhreagair Albina i dton nach ndearna aon agóid:
  - Díreach! Daingníonn Cruelty Bráithreachas. Déan mar a deirim, nó beidh tú ina áit!
  Ghlac Boris, ina chách géilleadh, an poker ina lámha agus bhuail sé an fear óg. Lig an fear amach groan, cé nár bhuail Boris go crua ar chor ar bith. Fós féin, bhraith sé trua dá chomharsa.
  - Caithfidh tú é a bhualadh i gceart! - Bhí Albina feargach agus d'ordaigh arís:
  "Cuir an pócair sa teallach anois agus buail arís é!"
  Boris a chur ar an poker sa teallach ar feadh cúpla soicind, chastar ansin é, ach ... thit an ionstraim forghníomhaithe ar an urlár. Bhí a lámha ar crith, shíl an fear óg go dona.
  - Lag! - chaith Albina go contemptuously.
  D'ardaigh sí an pócair agus bhuail sí an fear slabhraithe go dtí an balla le táirge dearg-te. Lig Andrew amach gol briste croíúil. Ach fiú nár leor sin don diabhal, chuir sí an púca isteach sa teallach arís agus thosaigh sí ar a phocadh isteach in áiteanna loma corp an íospartaigh. Níor chuir fiú an roar, groans Andrei agus boladh na feola scorched a scaipeadh tríd an íoslach stop leis an sadist. An Guy a bhí writhing i bpian fiáin, agus an sadist taitneamh ar ndóigh.
  Phléasc sí amach ag gáire agus d'ordaigh Borka arís:
  - Tusa anois! Greamaigh an poker isteach sa tine agus cuir tine mhaith air!
  - B'fhéidir nár cheart dúinn? D'iarr Boris gan amhras.
  - Riachtanach! Déan é! Nó déanfaimid é duit.
  Chloígh Boris. Agus arís, ní raibh an buille láidir. Bhí lámha an marfóra sraitheach ar crith, a chroí ag bualadh go fiáin, splancacha ag titim óna shúile.
  Strac Albina an pócair as lámha Boris, bhuail Andrei í féin arís, ansin thosaigh sé ag tiomáint a arm is fearr leat faoi na armpits agus thar chorp an íospartaigh, ag blaiseadh pian géar an fhir a bhí ina lánchumhachtaí.
  Tar éis dó a dhóthain magadh a dhéanamh ar Andrei, d"ordaigh Albina do Boris:
  "Gearr amach anois a chluasa, lig dó fuiliú!"
  
  
  "Ní féidir liom ... cluasa duine bheo a ghearradh amach," a dúirt Boris agus é ag cur isteach ar a raibh ag tarlú.
  "Ceart go leor, mar sin críochnaigh sé ar dtús. Bhuel! Nó anois beidh mé ag glaoch ar shlándáil, agus beidh tú a bheith ina áit!
  Thóg Boris scian ón mbord. Agus froze.
  - Cuan! Albina éileamh. - Pionós a ghearradh air as betrayal! Bay, deir siad leat!
  Agus ghéill Borka arís. An uair seo bhuail sé go crua. Thriall an scian Andrei sa chliabhrach, pollta an cófra. Leig an buachaill amach yelp eile agus go luath thit sé ina thost. Thiomáin fuil an íospartaigh go mór ar an urlár. Agus d"éiligh Albina ar Boris go mbainfeadh sé scian as a chorp agus go ngearrfadh sé cluasa an choirp. Rinne Borka, a lean de bheith i stát turrainge, an t-ordú seo freisin.
  Sula scaoilfeadh sé an fear a bhí ceangailte le fuil, d'ordaigh an sadist dó gan insint do dhuine ar bith faoin dúnmharú. Fiú amháin a beloved Nadia. Chun an rún a nochtadh, bhagair Albina díoltas.
  D"fhág Boris an villain ag láthair na coireachta in aice leis an gcorp, agus léim sé é féin amach as an Ard-Mhéara isteach sa tsráid agus deifir go dtí a theach, áit ar plopped sé síos ar an leaba.
  Ar ámharaí an tsaoil, bhí Hope imithe. Ní raibh aon am ag Borka le haghaidh mínithe, bhí sé ag iarraidh dearmad a dhéanamh air féin i aisling. Ach níor tháinig codladh. Bhraith an fear cosúil le dúnmharfóir pianbhreith báis. Bhí eagla air go bhféadfadh an t-uafás fuilteach Albina a gardaí a sheoladh chuige tráth ar bith, agus go gcuirfeadh siad deireadh leis mar fhinné agus comhchoirí gan ghá, nó go dtógfaidís chuig bróntóir é in ionad Andrei mar íospartach eile ...
  Cén fáth a raibh dúnmharú brónach mar sin de dhíth ar Albina? Ní fhéadfadh Boris é seo a thuiscint. Cad é pointe na cruálachta sin? Cén fáth a ndearna siad é seo le hAindriú? Díreach mar chinn sé a fhágáil ar an bráithreachas? Tá sé seo pointless agus merciless!
  Mar sin, shíl an killer sraitheach, a thóg é féin ar an saol de cheathrar neamhchiontach. Shíl sé cé acu ar cheart nó nár cheart iarracht a dhéanamh éalú ón seict. Ach ní fhéadfadh Boris a shaol a shamhlú anois gan Nadia. B'fhéidir gach rud a insint do do beloved agus a chur ina luí uirthi an Bráithreachas a fhágáil? Ach cén áit ar féidir leo rith? Sea, agus ní dócha go gceadóidh Albina a n-éalú, díreach mar níor lig sí do Andrei éalú. Tháinig smaoineamh chun cinn: nach mbeadh sé níos fearr Albina í féin a mharú? Bhuel, cad atá le teacht?
  Bhí níos mó ceisteanna ná freagraí ann, chinn Borka gan aon rud a dhéanamh fós. D'fhan sé sa sect, níor inis sé do dhuine ar bith conas a fuair Andrei bás, níor roinn sé fiú a phian le Nadezhda, cé nach raibh aon rúin aige óna beloved roimhe seo.
  
  
  Caibidil 18
  Tar éis na heachtra sin, níor tháinig aon athrú ar shaol Boris. Ag an chéad seanmóir eile, labhair Albina, mar is gnách, faoi Vishnu agus conas iad féin a iompar chun gan karma a ualach. Ba chosúil nach raibh aon aiféala uirthi féin agus nach raibh aon imní uirthi go bhféadfadh an marú an bonn a bhaint dá karma féin. B"fhéidir nárbh é seo an chéad dúnmharú a raibh baint dhíreach ag ceann a sect ann. Ar feadh tamaill ní raibh sí ag éileamh rud ar bith ó Boris.
  Tháinig gnáthamh an tsaoil laethúil ar aghaidh. Paidreacha seicteach, iascaireacht, obair sna leapacha, dualgas sa chistin choiteann, uaireanta ag siúl go dtí an trá le seicteánaigh eile faoi mhaoirseacht ar cheann de na gardaí Albina. Tháinig deireadh leis an samhradh go tapa. Agus d'eitil míonna an fhómhair. Chun na leanúna a choinneáil gnóthach, thug Albina bosca iomlán leabhar faoi Dhia Vishnu, faoi dheireadh an domhain le teacht agus saol sona ar neamh. D'ordaigh ceann na sect litríocht a chur de ghlanmheabhair, agus bhagair sé scrúduithe a shocrú. Léigh na daoine oilte na bróisiúir go cúramach, toisc go raibh go leor ama saor ann. Léann Borka uaireanta freisin. Cé nár chreid mé i ndáiríre sa mhéid a bhí scríofa.
  
  
  I mí na Nollag, dúirt Albina le Boris cuairt a thabhairt ar an Ard-Mhéara ar ábhar tábhachtach.
  Dhearbhaigh an bhean insidious láithreach:
  "Tá ár nDia Vishnu míshásta leis an bhfíric nár thugamar íobairt eile leis in am. Mar gheall air seo, bhí a lán fadhbanna againn. Éilíonn Vishnu díoltas, agus éilíonn díoltas íobairt!
  Thuig Boris go raibh sé seo go léir nonsense, ach ní raibh agóid, agus Albina lean:
  - D'fhonn a bharda as biotáillí olc ó Dhia Vishnu ar aon chostas, a thiomáint air agus gach duine againn dÚsachtach, ní mór duit a íobairt fear respectable. Taispeánfaidh mé a ghrianghraf duit, inseoidh mé duit conas teacht air.
  "Ach ní féidir liom duine a mharú as grianghraf!" Phléadáil Boris.
  Shíl Albina ar feadh nóiméad agus dúirt:
  - Maith. Rachaidh mé leat chun an t-íospartach a chur in iúl agus chun an forghníomhú a mhaoirsiú.
  - An té? Chuir Boris ceist gan ghá.
  - Nach cuma dhuitse! - D'fhreagair Albina go feargach, ach d'éirigh sé níos géire láithreach agus mhínigh:
  "Is fear meánach é seo a bhfuil an milleán air as gach rud. Tá sé olc uilíoch, tá sé ár mallacht. Déanfaimid an t-olc a mharú leis agus ár nDia Vishnu le do thoil.
  Agus arís bhí ar Boris dul ag seilg. Anois, ní ar ghlaoch a dheamhain féin, ach ar ordú an diabhail fhuiltigh a bhí i gceannas ar a sheicte. Lean an fear Albina, mothú fuaraigh cowardly. Ní raibh a fhios aige go díreach cé a bhí siad ag dul a mharú, ní raibh sé ag iarraidh a bheith rannpháirteach sna maruithe a thuilleadh, ach ní raibh sé in ann seasamh in aghaidh an toil na mná.
  Tháinig siad go dtí páirc agus shuigh siad síos ar bhinse ag an mbealach isteach. Bhí ceol á sheinm - bhí bialann soilsithe in aice láimhe. Bhí sé ag éirí dorcha, bhí dusk ag titim ar an gcathair.
  Dúirt Albina:
  Caithfidh sé dul abhaile tríd an pháirc. Mura raibh ann ach ceann amháin.
  
  
  Bhí an diabhal ag faire ar dhaoine ag fágáil na bialainne. D'fhan sí. Agus d'fhan sí: go luath tháinig fear ard iomlán le taidhleoir amach as an institiúid. Ba léir go raibh sé ar meisce. Mhothaigh Boris Albina faoi aimsir, rug sí ar an bhfear agus tharraing sí isteach i gcúinne dorcha na páirce é. Ag luascadh beagán, shiúil an fear i dtreo iad.
  Thóg an diabhal scian as an mála, thug sé do Boris é agus dúirt:
  - Téigh! Is leatsa é!
  Boris leisce ort. Bhí an fear cheana féin ag druidim leis na toir a raibh Albina agus a seicteach i bhfolach taobh thiar di. Chroch an diabhal Borka go réidh. Rinne an fear óg greim níos doichte ar an scian íobartach géaraithe agus léim sé amach ar an gcosán.
  Tá an fear ar meisce, ach cumhachtach, thart ar dhá mhéadar ar airde. Agus meáchan i bhfad níos mó ná a killer. Mhothaigh Boris eagla: bhí sé contúirteach aghaidh a thabhairt ar a leithéid. Bhí ar Borka dul ar stailc cé nach bhfaca an tuathánach é, tháinig an killer suas go dtí an t-íospartach ar tiptoe, bhailigh a neart agus rinne sé iarracht infheistíocht a dhéanamh i buille, bhuail sé sa mhuineál é. Ach an uair seo, crith an lámh, rith an lann ar tadhlaí, gearrtha ach an craiceann, ach ní raibh aon dochar inláimhsithe.
  An fear yelped i iontas agus iompú thart. Phócaigh Boris sa bholg é le scian go géar, ach ag an am céanna fuair sé dorn ina chluas. Chroith an buille an fear óg, go leor Sparks rince roimh a shúile. Tá an fear cumhachtach, agus bhí an dáileog alcóil a ghlac sé fós i bhfad ón gceann a dtagann siad go talamh ó bhrú beag.
  Fuair Borka an neart chun léim i leataobh, isteach sa dorchadas, sheas sé ar ais, agus thit an fear a taidhleoir agus hysterically flailed tríd an aer lena dhorn trom.
  Éisteadh guth ciúin ach éilitheach Albina:
  - Buille air! Nó maróidh mé thú!
  Thug an bhagairt diongbháilteacht do Boris. Chuaigh sé i dteagmháil leis an namhaid ar ardán a bhí sách soilsithe ag solas lag na lampaí i bhfad i gcéin. Ba léir go raibh an fear clúdaithe le fuil. An fhuil aroused Borka go tobann. Rith sé go dtí an thug agus stabb sé dhorn an fhir le scian. Roared sé i bpian, ach Boris láithreach plunged scian isteach ina bholg. Agus ansin fuair sé pollta sna easnacha. Mhair cnámha láidre an fhir, ach bhí sé an-phianmhar, thug sé a anáil uaidh.
  Is ar éigean a d"éirigh le Boris seasamh ar a chosa. Ach ní fhéadfadh an fear leas a bhaint as hitch an killer. Agus é pairilis ag turraing phian agus ag cailliúint fola, thosaigh sé ag dul go talamh le scian ina bholg.
  
  
  Thug an seal imeachtaí seo neart agus fearg do Borka. Chomh luath agus a d"éirigh anáil an marfóra beagán, theith sé go dtí an namhaid, tharraing sé amach an scian agus bhuail arís é. Agus ansin arís agus arís eile. Chríochnaigh Boris agus bhuail sé go buile ar an gcorp a bhí ag gort cheana féin le pian. An killer mionghearrtha literally a íospartach.
  - Go Leor! Éisteadh guth údarásach Albina.
  Borka fhág an comhlacht ar an namhaid, thóg cúpla céimeanna ar feadh an chosáin i dtreo an sí-diabhal. Tháinig sí amach as a hionad folaithe, chuaigh go dtí an corp, rinne cinnte go raibh an fear marbh, phioc suas a mhála taistil agus dúirt leis an gcomhchoirí tuirseach:
  - Chuaigh gach rud go maith. Ciúin, gan lucht féachana.
  Níor fhreagair Boris. Agus d'ordaigh Albina cluasa an choirp a ghearradh amach.
  - Cén fáth? Bhí ionadh ar Borka.
  "Tá sé de dhíth orainn don deasghnátha," a d"fhreagair an diabhal. "Déan deifir, cé nach bhfuil aon duine ann, gearr an dá chluas de, agus imigh as seo."
  Arís, in ainneoin a disgust, ghéill Boris. Bhí sé ag trócaire na mná seo, ag leanúint a orduithe amhail is dá mba faoi hypnosis.
  Ansin d'fhág an lánúin bás an pháirc thréigthe. Ar an mbealach, thug Albina treoir don fhear a bhí ag smaoineamh go dona. D'ordaigh sí gan insint do dhuine ar bith. Má iarrann Nadezhda, freagair go ndeachaigh sé chun reithe a mharú le cairde Albina, áit a bhfuair sé salach le fuil ainmhí. Dúirt an diabhal liom a athrú láithreach agus éadaí a thabhairt di le haghaidh níocháin.
  Sa bhaile, ní raibh orm labhairt le mo chomhchónaitheoir ar feadh i bhfad. Dúirt Boris mar a d'ordaigh Albina. Chreid Nadezhda é, nó lig sí uirthi gur chreid sé. Ní raibh sé de nós aici fiafraí, go háirithe má chonaic sí nach raibh a leannán ag iarraidh sonraí a leagan amach.
  Dúirt Boris lena chailín go raibh tinneas cinn mór air, luigh sé síos ar a leaba agus thosaigh sé ag smaoineamh. I dtéarmaí morálta, tá sé níos éasca fear meisce a líonadh ná cailín a mharaigh sé in aice le Tula. Is earra inchaite é meisceoir nach n-eascraíonn comhbhá. Ag an am céanna, tá difríocht mhór ann: nuair a roghnaíonn tú íospartach duit féin, agus nuair a ghníomhaíonn tú ar orduithe. An uair seo chuir Albina iachall air a mharú. Mar a tharla i gcás Andrew.
  Ach cén fáth a maraíonn sé ar chor ar bith? Chuimhnigh Boris ar a dhúnmharuithe roimhe seo le brón. An chuid is mó ar fad, bhraith sé leithscéal as an cailín. Cén fáth ar ghearr sé í? Bhuel, mharaigh sé a chomharsa don chéad uair - ar ndóigh, bhí sé gafa ar goid éigean, ghníomhaigh sé go spontáineach, i stát paisean. Maraíodh seanmháthair ina dhiaidh sin toisc go raibh airgead an-dona ag teastáil uaidh. Ina theannta sin, ní raibh mórán fágtha ag an tseanbhean ar aon nós, ar dhóigh gur chosain sé í ó na pianta coirp a bhain le maolú mall. Fuair fear aosta bás toisc gur dhreap sé é féin ...
  Ach cén fáth ar mharaigh sé an cailín? Sea, fiú go hálainn ... Cén cineál brón olc a bhí ina anam agus ina cheann? Conas leomh sé créatúr álainn a thabhairt anuas? Ag an am céanna, chun a náire, b"éigean do Boris a admháil gur mhothaigh sé pléisiúir ansin, fiú sceitimíní gnéis ar dhúnmharú gan chiall gan chiall. Cé go bhfuil áthas den sórt sin mínádúrtha.
  Ansin, anseo i Sochi, chuaigh sé arís ag seilg. Ar ámharaí an tsaoil, ní dhearna sé a chuid oibre. Mar sin féin, inniu, tar éis dó meisceoir a mharú go brúidiúil, bhraith sé sásamh. Níl, ar bhealach éigin ní mór duit fáil réidh leis an diabhal i d'anam go hiomlán.
  Ansin chuimhnigh Boris gur fhág siad an scian ag láthair na coire. Cén fáth nár thug Albina uaidh leis an taidhleoir é? Ní raibh fonn ort a bheith salach san fhuil? Ach d"fhéadfadh fianaise den sórt sin iad a chur trí thine.
  Is rud amháin é nuair a chuaigh Andrei ar iarraidh, nach lorgófar é. Ach anois go bhfaighfear an corp, osclófar cás coiriúil air agus cuirfear tús le cuardach na maraitheoirí. Mar sin féin, rinne sé marú fiú sula ndeachaigh sé isteach sa phobal. Agus ní bhfuair aon duine é.
  Ag an am céanna, bhí eagla mhór ar Boris arís ar feadh a shaoil féin. Agus cad a tharlóidh má thagann Albina an uair seo suas leis an smaoineamh é a bhaint? Seol gardaí coirp. Agus sin ... Tá sé aisteach gur le haghaidh dúnmharú Andrei, agus ansin an tuathánach, a úsáidtear sí é, agus ní a guys.
  
  
  A reáchtáil ar shiúl áit éigin i bhfad, i bhfad ar shiúl, a fhágáil ar an sect mar aon le Nadenka. Dúirt sí gur theastaigh uaithi cuairt a thabhairt ar Pháras, príomhchathair rómánsúil na Fraince lena Versailles. Ach conas is féidir leat a fháil ann gan airgead agus doiciméid?
  Thuig Boris nach raibh sé in ann cur i gcoinne thionchar Albina. Ar maidin amháin chuaigh an fear óg isteach i gcodladh trom. Ar ámharaí an tsaoil, ní raibh tromluí aige. Chodail sé go dtí beagnach meán lae agus dhúisigh sé airdeall níos mó nó níos lú.
  
  
  Caibidil 19
  Lean an saol sa sect. Ar ámharaí an tsaoil, níor tháinig eagla Boris go bhféadfaí deireadh a chur leis mar rannpháirtí neamhriachtanach sna dúnmharuithe. Ní bhfuair sé amach cén fáth go raibh sé riachtanach an fear láidir sin a mharú agus cad a bhí ina taidhleoir, a thug Albina léi. Mar sin féin, ní raibh an Guy cúram i ndáiríre. Bhí eagla air go gcaithfí é a mharú arís.
  Agus ní raibh sé cearr, d'éiligh Albina arís íospartaigh. Ar Nollag Orthodox, ghlaoigh an diabhal ar Boris agus dúirt sé go mbeadh orthu íobairt naofa eile a thabhairt do Dhia Vishnu.
  D"impigh an fear óg ar Albina gan iallach a chur air é seo a dhéanamh. Ach bhí an ceannaire sect gan staonadh. Iompaigh sí í féin a bheith ina killer sraitheach. Ba thaitin léi a mharú agus féachaint ar an gcaoi, ar a horduithe, a ghlacann siad saol na bhfear. Níorbh pheaca don diabhal fear a mharú.
  Chuaigh cúpla maniac, bean lúthchleasaíochta agus fear óg dathúil le faoiseamh maith matáin, ar seilg marfach arís.
  Níor ghlac sé i bhfad chun íospartach a aimsiú. I talamh gan rath lasmuigh den chathair, chonaic Albina beirt fhear ag ól gealaí as buidéal dhá lítear. Ina dhiaidh sin, as an scornach. Ag an am céanna, mionnaíonn siad ar an máthair. Albina thug an t-ordú: "Siad!"
  D"fhéach Boris ar an diabhal le iontas: "Tá beirt acu!" Ach dheimhnigh Albina: "Téanaimis dul!"
  Le chéile chuaigh siad i dteagmháil leis na meisce. Léim Boris go ciúin suas ón taobh thiar agus stabbed an ceann is gaire dó faoin lann ghualainn. Thiontaigh an fear timpeall agus fuair sé buille láithreach do na liathróidí ó Albina, a scairt ag an am céanna:
  - Chun glóir ár nDia Vishnu!
  An buille iompaigh amach a bheith chomh láidir go belched an fear fola, ansin thosaigh a doirteal go talamh. Ag amharc ar an leacht corcairdhearg, d"eitil Boris arís as na coscáin. D'ionsaigh sé an dara duine. Scairt sé: "Cad atá tú a dhéanamh?!" - agus rinne sé iarracht, mar a bhí, greim a fháil ar an mbrainse le haghaidh cosanta, ach ní raibh am aige. Bhí an maniac óg stabbed cheana féin é le scian. Agus bhuail sé go dtí gur léirigh an fear comharthaí den saol.
  Chuaigh Albina i buile freisin, sceitimíní diabolical faoi lasadh inti. Bhí sí ag gabháil leis an gcéad trua a thit go talamh. Bhí sé ag iarraidh éirí, ach fuair sé buille ón diabhal agus an shin de bhróg ban ollmhór ar a cheann. Ansin lean an Fury ag ciceáil an tuathánach i ngach cuid dá chorp. Ansin rug sí buidéal agus bhuail a íospartach ar an ceann leis.
  Thit an fear ina thost, agus d'ordaigh Albina do Borka:
  "Agus críochnaigh sé le scian!"
  Thit Boris scian isteach i scornach na ndaoine mí-ámharach, ag scaoileadh tobair fola scarlet. Agus adubhairt go buadhach:
  - Réidh! Ní éiríonn sé marbh!
  "Tá ár ndéithe amuigh ag lorg fola!" D'fhreagair Albina. - A ligean ar nigh amach!
  Bhí áthas ar Boris láthair an dúnmharaithe a fhágáil. Ar an mbealach abhaile, chuir sé ceist mhíchompordach ar an diabhal mar sin féin:
  - Cén fáth a bhfuil siad againn?
  "Feiceann tú," d'fhreagair Albina go socair, "is iad na déithe againn déithe an chogaidh!" Éilíonn siad íobairt. Anois is féidir liom tuairisc a thabhairt ar deireadh do na cumhachtaí níos airde: tá jab tromchúiseach déanta againn. Agus ar an mbealach seo tá go leor bainte amach againn.
  Níor fhreagair Boris, shíl sé go bhfuil easpa adrenaline ar an beithíoch, tá tart uirthi a mharú, a shredadh, a chrá chun go mbraitheann sí cosúil le superman.
  Sa bhaile, níorbh fhéidir an fear a chodladh arís ar feadh i bhfad. Arís, bhí sé ag iarraidh éalú ón sect, ionas nach bhfeicfí nó nach gcloisfeadh sí psychopaths Albina a thuilleadh, gan a horduithe a leanúint.
  
  
  Caibidil 20
  Cúpla seachtain ina dhiaidh sin, chuir Albina glaoch ar Boris agus dúirt:
  "Ní mór duit féin anois d'íospartach a roghnú agus duine a bhaint den saol. Ní rachaidh mé leat. Roghnaigh fear, agus mar chruthúnas ar an obair a rinneadh, tabhair chugam a chluasa gearrtha.
  - Cé a roghnú? bhris an cheist amach as an marfach sraitheach dumbfounded.
  "Caithfidh tú teacht ar an íospartach a bhfuil a karma truaillithe, agus a chaithfear, mar thoradh air sin, a phionósú de réir a bhfásach," a mhínigh Albina go doiléir. "Faigh an t-íospartach an oíche seo!" Tá ár n-íobairt ag teastáil ó na déithe.
  - Ach cén fáth dom? An bhfuil daoine eile agat...
  "Níl eagla na fola ort, murab ionann agus na cinn eile. Tá tú maraithe cheana, tá tú cleachta leis! Sin an fáth a gcuirim ar iontaoibh ábhar chomh íogair sin duit. An uair seo ní mór duit gníomhú i do chuid féin.
  Dúirt Boris gan staonadh:
  - Gach na dúnmharuithe ... tá sé ina pheaca! Tá siad chomh trom ar an anam agus spoil mo karma.
  Lasadh súile an diabhail le gleam buile. D'fhreagair sí go míshásta:
  - Tá sé de dhualgas ormsa a chinneadh cad is peaca ann agus cad nach peaca! Caithfidh tú cloí liom, mar tá mé ag déanamh toil ár nDia Vishnu.
  "Ach cén fáth a gcaithfidh Vishnu a mharú?" Níorbh fhéidir Boris a thuiscint.
  "Fiú a deir an Bíobla nach bhfuil aon mhaithiúnas gan doirteadh fola. Glanann fuil neamhchiontach na cruinne agus sábhálann sé go leor saolta. Tar éis dúnmharú naofa duine amháin a dhéanamh, sábhálfaimid na mílte eile. Ní mór na déithe íospartaigh, gan íospartaigh, beidh daonnachta scrios féin i gcogadh núicléach, - an diabhal guth sounded níos mó agus níos mó bagarthach. "Ní féidir ach lenár n-eagraíocht cogadh núicléach a chosc agus an daonnacht a shábháil. Ach ní féidir é seo a dhéanamh gan íobairt. Ná bí buartha: tá duine marbh ag fanacht le hionchorprú nua nó le Nirvana ar neamh. Ní bheidh an t-íospartach ach buíoch díot as é a stróiceadh as an saol crua gan fiúntas seo agus é a sheoladh díreach chun na bhflaitheas.
  
  
  Chuimhnigh Boris go raibh rud éigin cosúil leis sin ráite cheana féin ag Nadezhda mar gheall ar a bhuíochas leis an maraí le linn a gcéad chruinniú. Bhí dizzy ar an bhfear, bhraith sé nach raibh sé in ann seasamh in aghaidh toil Albina a thuilleadh. Ach d"fhiafraigh sé ar aon nós:
  "B"fhéidir nach bhfuil cluasa gearrtha uainn?"
  Dúirt an diabhal go feargach:
  - Riachtanach! Ordaím duit gan mhoill níos mó! Grab scian agus imigh!
  Leathnaigh Boris a lámha gan chabhair.
  Déanfaidh mé iarracht a mharú...
  Mheabhraigh Albina arís:
  "Agus ná tar ar ais gan chluasa!"
  Ní raibh Boris in ann cabhrú leis féin. Tá ordú Albina dó cosúil le dlí nach mór a fhorghníomhú go docht. Gan aon chlaonadh, gan círéibeacha agus agóidí!
  Agus chuaigh sé ar "fiach" beagnach traidisiúnta. Cheangail siad masc an fhorghníomhaithe air, thiomáin toil duine eile é. Chuaigh sé ar seachrán i gceantar cónaithe ar imeall cathrach codlata cosúil le mac tíre aonair uaigneach. Cheapas go gcaithfeadh sé fear a mharú arís nó láithriú os comhair Albina gan a hordú a chomhlíonadh ag gnawed Boris.
  Tá an chéad oíche earraigh tosaithe. Ionadh te go luath i mí an Mhárta. Cé chomh iontach is atá sé siúl faoi spéir réaltach soiléir, cé chomh hálainn is atá gach rud sa nádúr anois, ag teacht ar an saol tar éis geimhridh. Agus ní mór dó a iompróidh an pian agus bás. Cé chomh fada! Agus conas a maireachtáil leis, cé chomh fada a mheabhlaireachta Nadezhda?
  Bhí aiféala ar Boris anois nár chaith sé tobac. Bheadh sé go deas a tharraingt ar toitín. Chuideodh sé seo le strus meabhrach a mhaolú, ar shlí eile tá gach cill dá chorp ar crith. Agus gortaítear m'anam.
  Bhí sé é féin a roghnú íobairt deasghnátha, agus ní raibh aon smaoineamh cad. Daoine annamha atá ag dul thart agus iad deifir abhaile. Bhreathnaigh Boris orthu agus smaoinigh: an bhfuil bás tuillte ag an gceann seo? Ní raibh aon fhreagra. Theastaigh uaidh bualadh le duine ar meisce nó le duine gan dídean, ach ar chúis éigin níor tháinig sé trasna ar dhaoine mar sin. Go gairid bhí an ceantar go hiomlán folamh.
  
  
  Shiúil Boris timpeall gan aidhm beagnach ar feadh na hoíche. Thosaigh sé ag éadromú beagán, ach bhí an spéir Clear le scamaill. Bhí an marú sraitheach ag smaoineamh ar dhul ar ais cheana féin, ag fanacht go himníoch ar fhreagairt Albina ar an ordú nár comhlíonadh. Ach ansin chuala an fear óg ag caoineadh baineann pollta ó chrios na foraoise. Agus rith sé lena neart go dtí an caoineadh!
  Theith sé chun tarrthála agus chonaic sé go raibh fear leath-nocht plump ag brú corp cailín nocht i gcoinne crann. Tá an rapist beagnach seilbh a ghlacadh ar an cailín. Throid sí ar ais go éadóchasach, ach ní raibh na fórsaí comhionann.
  - Fág í! Boris yelled agus, gan leisce, rushed chuig an rapist.
  Ní raibh cineál sách cumhachtach meán-aois ag súil go gcuirfí isteach air. Chuaidh sé go dtí an buachaill ag rith. Bhí an fear suntasach níos troime ná an fear óg. Ach bhí Borka ar fad mar a bheadh retinue matáin ann, léim sé suas agus chiceáil sé go géar sa bholg é. Bhí smaoineamh éigin ag an bhfear faoin troid, ach ní raibh am aige an buille a bhlocáil go hiomlán, rud a bhí bogtha go páirteach ag bloc belated. An rapist tuislithe, ach sheas ar a chosa agus chuaigh go dtí Boris.
  
  +
  Bhuail an fear óg leis le cic cumhachtach gan choinne sa groin. Screamed an namhaid agus thosaigh sé ag titim aghaidh ar aghaidh. Fuair Boris buille do na liathróidí ar iasacht ó Albina. Ní bheidh tú ag éalú uaidh seo láithreach.
  Bhí an cailín ag tarraingt ar a gúna an nóiméad sin.
  - Téigh amach anseo go tapa! A scairt Boris uirthi, ní raibh sé ag iarraidh a mharú os comhair finné. - Agus déan dearmad faoi gach rud!
  Rinne an fear ag an nóiméad sin iarracht éirí, ach fuair sé buille láidir sa cheann ó Borka. An strainséir, cailín deas de thart ar fiche, ar chúis éigin a bhí in aon deifir a fhágáil.
  "Éirigh as seo go tapa," d"ordaigh Boris arís. "Ach ná téigh chuig na póilíní agus ná inis aon duine fúm!"
  - Maith! Go raibh maith agat! - d'fhreagair an cailín agus shiúil go tapa, agus ansin rith sé i dtreo an tí is gaire.
  Thóg Boris scian as an mála, léim suas go dtí an tuathánach agus, le luascadh, sá an arm dúnmharaithe isteach i scornach an rapist. Wheezed sé agus thosaigh sé ag tachtadh ar fola. Fuair sé bás i trithí plúchta coirp.
  "Déantar an gníomhas, ní mór an trua é sin," a shíl Boris, ach chuimhnigh sé go raibh ar an rapist fós a chluasa a ghearradh amach. Go tobann mhothaigh an marfóir sraitheach borradh rage demonic ann féin, tharraing sé scian as a scornach, bhuail sé le fórsa frantic arís agus arís eile ar an gcorp duine marbh cheana féin, ansin ghearradh amach cluas amháin, ansin an ceann eile.
  Ach amháin ina dhiaidh sin tháinig an killer ar a chuid céadfaí beagán, faoi deara go raibh sé dhaite go léir le fuil. Tháinig braoiníní te fiú ar aghaidh an maniac a shábháil an cailín.
  Bhraith Boris tinn, bhí sé ag análú go trom. Ach chuidigh an náire squeamish agus an bháisteach fuar a bhuail Sochi leis socair síos.
  Bhí sé práinneach éirí as áit an dúnmharaithe. Mar sin féin, ní raibh Boris in aon deifir, neamhshuim scuabtha os a chionn. Rug an maniac air féin go tobann ag smaoineamh go raibh Albina ina ollphéist, níos glaine ná é féin. Caithfidh sí a bheith ina síceapatach. Cén fáth a dteastaíonn cluasa duine a dúnmharaíodh uaithi?
  Bhí súile uisceacha ag an bhfear, d'éirigh sé fuar, d'éirigh an bháisteach níos déine, ag bagairt iompú isteach i doirteadh síos.
  
  -
  Níor thaitin báisteach fhuar le Borka. An bháisteach millte a giúmar. Bhí sé ag cur báistí anseo go minic sa gheimhreadh. Bheadh sneachta níos fearr, tá Boris fós in úsáid leis an bhfíric go bhfuil sneachta sa gheimhreadh, rud a chruthaíonn mothú glaineachta agus síocháin. Agus anseo thit an sneachta ach cúpla uair i rith an gheimhridh agus leáigh ar an lá céanna.
  Shiúil an marfóir sraitheach abhaile agus ghuil sé go ciúin. Chuaigh sé arís ag seilg agus maraíodh, léirigh arís laige de charachtar, ar aghaidh faoi Albina. Uafásach, ar ndóigh, ach i gceann na seice tá cumhacht diabolical de shaghas éigin nach féidir le Boris cur ina aghaidh. Cuir i gcás gur shábháil sé an cailín an uair seo, ach gur ghearr sé cluasa an choire, d'iompair anois iad mar chruthúnas ar a bhuairt, gan ar a chumas an ghràin seo a chaitheamh uait.
  Arís chuimhnigh an maniac ar na daoine a bhí scriosta aige. Agus arís, ar na hiaríospartaigh, bhí aiféala ar Boris ar an gcailín óg a mharaigh sé in aice le Tula. Bhí sí lán le fuinneamh, d'fhéadfadh breith a thabhairt do leanaí, áthas a thabhairt dá grá amháin.
  Ach, ar an láimh eile, níl sé go dona go bhfuil sé ag cur báistí. Ar a laghad nighfidh sé cuid de rianta na coireachta. Ní raibh Boris ag iarraidh freagracht a ghlacadh as a raibh déanta aige. Go han-luath, a thromlach, tar éis a ba chóir duit a thuilleadh brath ar lascaine roimh an dlí. Agus níor thug an fhíric nach bhfuil sé gafa go fóill agus a cuireadh chun príosúin tiomáint do choireanna nua.
  Fós féin, de réir an dúlra, bhí Boris Guy cineálta. Agus do mhúscail an cineáltas seo coinsias agus nótaí aithrí ann. Bhí imní air anois go raibh sé tar éis éirí ina dhúnmharfóir, gur bhuail sé a mháthair féin sular rith sé as baile. B"fhéidir gur air féin atá an milleán gur caitheadh go dona leis. Bíonn claonadh ag déagóirí bulaíocht a dhéanamh ar bhuachaillí ciúine, measartha. Déanann siad iarracht iad a náiriú agus a mhaslú. Fós féin, ba cheart go raibh duine níos sochaí ó bhí sé ina óige, rud a chruthaíonn fiúntas an duine le dhorn. Agus ghníomhaigh sé mar ostrais. Tháinig méadú de réir a chéile ar ghearáin san anam agus, sa deireadh, chuaigh siad i ndúnmharuithe. Is féidir é a thuiscint, ach tá Albina cosúil le embodiment na bhfórsaí deamhanta, gan náire nó coinsiasa ...
  Ach ní raibh Borka in ann deireadh a chur leis an diabhal nó éalú ón seict. Bhí sé i dtaithí ar an sect, bhraith sé é féin anseo mar ina theaghlach féin, bhí cónaí air i síocháin agus chéile lena chailín beloved agus leis na leanúna go léir eile, bhí sé ina comhionann i measc comhionann, agus Albina amháin towered os cionn gach duine eile. Agus thuig Boris nach n-ardódh sé lámh in aghaidh cheannaire na seict. Mar sin féin, chabhraigh na dúnmharuithe is déanaí le Borka an solas a fheiceáil go páirteach. Chuaigh sé go hAlbina láithreach bonn, chaith sé cluasa gearrtha di agus dhearbhaigh sé go daingean:
  "Ná seol chugam áit ar bith eile!" Ní féidir liom ról an seiceadóir a imirt. Ní hé sin liomsa! Codlóidh mé mé féin agus codailfidh mé thú.
  Níor fhreagair Albina. Ní dúirt sí liom ach mo chuid éadaí fola-dhaite a bhaint de agus dul abhaile.
  Nuair a tháinig Boris isteach ina sheomra, níor fhiafraigh Nadezhda cá háit ar chaith sé an oíche. Ón bhfíric nach gá aon rud a chumadh agus a mhíniú, bhraith Boris láithreach níos fearr ina chroí.
  Thaitin Nadenka go mór leis agus, is cosúil, ní raibh sé éad. Chuir sí muinín sa sweetheart, dúirt go bhfuil éad le mothú ar dhaoine atá níos lú, lag i gcuimhne. Bhí Boris saor ó oibleagáidí agus amhrais, d'fhéadfadh sé grá a thabhairt do cibé duine a theastaigh uaidh. Agus ní raibh uaidh ach í, a Dóchas. Agus chothaímid a ghrá, níor lorg naisc ar an taobh. Rinneadh scannán porn í, áfach. Ach ní mheastar go bhfuil sé seo meallta, toisc nach raibh aon intimacy spioradálta aici le comhpháirtithe. Thuig Nadezhda go n-inseodh Boris féin cá raibh sé dá mbeadh sé ag iarraidh comhairle a roinnt agus a iarraidh.
  Anois bhí an fear óg ciúin, ní raibh sé ag iarraidh rud ar bith a mhíniú, phóg sé ach a beloved, agus d'fhreagair sí a póg. Bhí gnéas acu go héasca agus go nádúrtha. Go tapa, bhraith Boris shudder láidir, tháinig orgasm, neamhghnách láidir, chomh cumhachtach is nuair a bhuail siad Nadezhda ar dtús. Is dócha, an aidréanailín carntha ag an gcomhlacht le linn an dúnmharú splashed amach.
  Agus ansin chuaigh siad chuig bricfeasta coitianta sa hangar. Rinne na seicteánaigh paidir dheasghnátha agus thosaigh siad ag ithe. Fós féin, tá pilaf vegetarian delicious bruite anseo!
  Go tobann, bhí an chuma ar an Albina diabhal. Chas sí ar cheol rithimeach agus thosaigh sí ag déanamh rince deasghnátha, fuinniúil, rud éigin cosúil le damhsa bolg. De ghnáth ní raibh Albina i láthair ag an gcomhbhéile. Shíl Boris go raibh baint ag a chuma, is dócha, leis na cluasa a thug sé.
  An ceannaire rince a roghnaíodh suas de réir a chéile ag an seicteach ithe, bhí sé spraoi. Ach chuaigh Boris agus Nadezhda chuig a n-áit chun grá a dhéanamh arís. D'athmhúscail an bia mo libido. Cén fáth nach frolic arís, má tá tú an neart agus dúil? Fós féin, spreag na dúnmharuithe, nuair a roghnaigh sé an t-íospartach é féin, fuinneamh gnéasach cumhachtach i Boris. Maidir le Nadezhda, ní raibh fuinneamh den sórt sin ionsaitheach, cineálta, le fonn a comhpháirtí a shásamh, chun í a shásamh. Ní fhéadfadh Borka a thuiscint cén fáth go raibh sé seo ag tarlú, ach tar éis na n-uafás a bhí sé go háirithe cúirtéiseach agus freagrúil, amhail is dá bhféadfadh sé seo cúiteamh a dhéanamh as a chuid coireanna fuilteacha.
  In ainneoin na hoíche gan chodladh, bhí Boris cumhachtach macho. Ritheadh urscaoileadh trí chomhlachtaí na leannán anois agus arís, ag cruthú an aoibhnis is láidre. Bhuail guairneán orgasm iad, a matáin ag druidim. Bhí ceann Boris ag sníomh, agus a chorp ag canadh agus crith. Bhí dóchas groaned le gliondar.
  Níor stop Boris ach nuair a mhothaigh sé ídithe go hiomlán. D'fhág sé a beloved tar éis cúpla uair an chloig de ghnéas sásta go leor.
  
  
  Caibidil 21
  D'fhás Nadia suas ina leanbh dúnta, neamhchumarsáideach. Ó aois an-óg, b'fhearr léi uaigneas ná cluichí lena piaraí. Thaitin sí chun suí áit éigin ar an gclaí, léamh scéal fairy nó díreach breathnú ar pictiúir i leabhar. Ní raibh cúram ar bith ag na tuismitheoirí. Bhí an cailín obedient, d'fhreagair go héasca ar iarratais chun na miasa a nigh, dul go dtí an siopa nó suí lena deartháir níos óige.
  Bhí an cailín níos tarraingtí fós nuair a fuair a hathair bás go tobann. Bhí Nadyusha, mar a thug a hathair uirthi, díreach aon bhliain déag d"aois an uair sin. Ba é a hathair an duine is gaire di. Ní fhéadfadh sí ach a hathair a insint faoina fadhbanna agus a heispéiris scoile, cé go raibh grá níos mó ag a máthair dá mac, níor thuig sí a hiníon féin, d'fhéadfadh sí caoineadh a dhéanamh uirthi ar chúis ar bith, uaireanta uiríslithe, insult a dhéanamh di.
  Sin an fáth a d"fhás Nadia aníos go páirteach, míchlúiteach, neamhchinnteach. Ní raibh aon chairde aici, níor fhorbair sí caidreamh le comhghleacaithe. D'fhéach na cailíní síos uirthi, agus níor thug na guys aird, mheas an cailín scoile pensive neamhshóisialta dÚsachtach. Ach ag ceithre bliana déag d'aois, thit sí i ngrá le buachaill, Sasha, as an deichiú grád. Bhí an fear dhá bhliain níos sine ná í, ghlac sé cuma dhíograiseach an "amadán", agus lá amháin tháinig sé suas ag sos agus thairg sé siúl tar éis na scoile. Thóg Sasha an crith le heagla, ach bhí Nadya géilliúil do scioból tréigthe éigin, áit ar bhain sé a mionbhrístíní amach agus nár bhain sé maighdeanas.
  Ba é sin deireadh an ghrá ar fad eatarthu. Fuair Nadezhda tráma meabhrach eile, theastaigh uaithi fiú lámha a leagan uirthi féin. Mar sin féin, stop an mháthair leis an iarracht in am, níor lig a hiníon na pills a shlogadh.
  
  +
  Tar éis na heachtra sin, thosaigh a leas-iníon ag tabhairt aird ar an leasiníon go neamhbhalbh.
  Chuir máthair Nadia, Valentina, a fear céile faoi thalamh, bhí brón uirthi ar feadh cúpla bliain, shocraigh sí ansin a saol pearsanta a shocrú, thug Anton go dtí an teach. Bhí aithne air mar womanizer agus raca, bhí cúig bliana níos óige ná Dairbhre. Ach chinn sí ar gach costas an fear seo a phósadh, amhail is dá mba é an seans deireanach a bhí aici. Bhí Valentina as a riocht óna cairde, ach d'fhreagair máthair Nadia na hagóidí go léir: "Is breá liom é!"
  Shínigh siad, shocraigh an leasathair i seomra a mháthar. Níor thaitin obair leis. Ó am go chéile fuair sé post mar fhear faire nó mar gharda slándála, ach níor fhan sé in aon áit amháin ar feadh i bhfad.
  Bhí eagla ar Anton dul i ngleic le maighdean, ach d'fhág frása dúr Valentina go raibh Nadya millte, lámha a leasathair.
  
  
  Bhí máthair ag obair i rith an lae, chuaigh Anton timpeall an árasáin ag déanamh rud ar bith, agus nuair a tháinig Nadia abhaile ón scoil, rinne sé iarracht a bheith os a comhair. Ar dtús, amhail is dá mba trí sheans, rith sé isteach i gcailín sa halla nó sa chistin, agus é in ann teagmháil a dhéanamh lena cuid gruaige, a rá cé chomh hálainn agus a bhí sí, uaireanta brú gan choinne í i gcoinne an bhalla agus phóg í ar an leiceann nó slapped éadrom. a asal lena pailme. De réir a chéile, thosaigh Anton ag ligean dó féin níos mó fós. D'fhéadfadh sé grab a breasts, a lámh a chur isteach a leasiníon mionbhrístíní.
  Ní gnách le dóchas a bheith ag gearán. Sea, agus ní raibh chailín aici, agus níor oibrigh caidreamh muiníneach lena máthair amach. Tháinig Valentina abhaile tuirseach tuirseach, bhí níos mó úsáide á baint as a hiníon mar mhodh chun a fearg a scaoileadh.
  Lá amháin, phléasc Anton isteach i seomra Nadia, scaoil sé a eitilt os a comhair, tharraing sé a bod in airde amach.
  "Is breá leat a bheith ag dúil le candies," a dúirt an leasathair leis an leasiníon balbh, "féach cé chomh íontach atá agam." Ní mór duit é a lick, é a lick, agus é a lick arís agus an ceann a bhualadh go héadrom le do chuid fiacla péarla.
  Bhí grá ag Nadia súracáin, ach dhiúltaigh sí coileach an fhir a tarraing.
  "Is iontach an rud é a bhraitheann mar a bhuaileann an tslat jade i do bhéal, chomh milis is atá a cheann, amhail is dá mba líreacáin é. Anois beidh tú ag mothú buíochán do-léirithe, - leis na focail seo, rug an leasathair Nadia le lámh amháin ag a ceann, thóg a coileach sa cheann eile agus thosaigh sé ag tiomáint ar feadh liopaí clenched an chailín.
  Chuir Nadia in aghaidh: rinne a leasathair iarracht a liopaí a oscailt agus a saibhreas a bhrú tríothu. Ní raibh sé in ann srian a chur air féin agus thug sé slap in aghaidh an linbh. Agus níor chríochnaigh sé leis an mbulaíocht ach amháin tar éis do Nadia athfhillteán gobán a fháil.
  "Tá sé ceart go leor, beidh mé ag múineadh duit conas blowjob a dhéanamh," a dúirt Anton agus d'fhág.
  An lá dár gcionn, tháinig sé arís chun gnéas béil a mhúineadh dá leasiníon, d'éirigh a chiapadh leanúnach. Agus tar éis cúpla seachtain, ghlac an leasathair seilbh ar an gcailín mar bhean go hiomlán. Agus arís, níor leomh Nadezhda gearán a dhéanamh lena máthair.
  Ina theannta sin, bhagair a leasathair foréigean uirthi dá nochtfadh sí "a rún" do dhuine ar bith. Bhí sé de nós ag Anton teacht ar an déagóir in éagmais a mhná céile.
  D"éirigh le Nadia, is ar éigean a chríochnaigh sí an scoil agus rith sí as baile láithreach. Tar éis roinnt seachtainí fánaíochta, shroich sí Sochi, áit a ndeachaigh sí isteach i seict. Ar dtús, bhí sí timpeallaithe ag cúram agus grá, ansin thosaigh siad a bheith páirteach in obair sa ghairdín agus shoot mar mhúnla do grianghraif erotic. Fuair an grianghrafadóir áitiúil Vladimir Achintsev an cailín fótagenach, rinne sé go leor seisiún léi. Ansin d'aistrigh an grianghrafadóir go porn a lámhach, áit ar bhain sé úsáid as Nadezhda agus leanúna eile den sect. Rinne Albina trádáil sa phornagrafaíocht.
  De réir mar a chuaigh am. Níor thug caidreamh gnéis saor in aisce le baill den sect agus gnéas le linn na scannánaíochta sásamh do Nadezhda. Bhí sí ag iarraidh grá fíor, ciallmhar, uile-íditheach.
  Ar an lá earraigh sin, ní raibh dualgais ar bith ar Nadia sa phobal, bhí cead aici dul chun farraige. Ba bhreá léi an fharraige, laghdaigh sé, d"fhuascail sí pian meabhrach, thug sí mothú saoirse. D"fhéadfadh Nadya féachaint ar thírdhreach na farraige ar feadh uaireanta, lean na tonnta ag briseadh isteach sna haillte cloiche, ag leathadh ar an gcladach agus ag dul siar go domhain gan teorainn na farraige. Mothaíodh cumhacht mhór an nádúir san fharraige, rud a mhúchadh paisin raging an duine.
  
  +
  Chuaigh Nadia go dtí an trá is gaire don phobal. Anseo bhí sí ag iarraidh í féin a bháthadh nuair a tháinig sí ó Mhoscó tar éis mí-úsáid a bhaint as a leasathair agus quarrel lena máthair, anseo bhuail sí le beirt bhan a d'áitigh í agus a mheall isteach sa bráithreachas í.
  Is féidir leat siúl ón bpobal go dtí an fharraige i fiche nóiméad. Ach ní raibh Hope in aon deifir. Ar an mbealach, chaith sí bláthfhleasc bláthanna earraigh ag fás i imréitigh, ansin bhain sí a sandals, ag cinneadh siúl cosnochta: thaitin léi an talamh a mhothú le boinn a cosa.
  San fhoraois in aice leis an trá, stop an cailín uaireanta agus bheannaigh sí na crainn, rud a mheas sí a seanchairde. Is minic a rinne sí é seo roimhe seo, nuair a chuaigh sí go dtí an fharraige léi féin.
  Go tobann, ar an mbinse, chonaic Nadia fear óg a d'fhéach sé thart ar ocht mbliana déag d'aois. An fear ard, tanaí chuma láithreach go deas léi, d'fhéach sé ar di. Sheol Nadia a radharc, shiúil go mall thar an strainséir, gan casadh timpeall, ach d'iompaigh sí éisteacht ina threo. Agus mhothaigh sí an fear éirí suas agus a leanúint.
  Dóchas iompú thart. Bhuail a súile, agus bhí an cailín clúdaithe go tobann le tonn te. Rud gar, a stór, rug sí i strainséir. Tháinig an smaoineamh chun solais go bhféadfadh caidreamh domhain teacht chun cinn leis an bhfear dathúil seo. Ní raibh dóchas fiú náire go raibh an fear ag siúl thart le scian. D'fhiafraigh sí, ar mhaithe le foirm, cén fáth a raibh scian ag teastáil uaidh agus bhí sé sásta le freagra nach raibh an-intuigthe. Dúirt an cailín rud éigin í féin, an chéad rud a tháinig chun cuimhne, rud éigin faoi dhúnmharú agus féinmharú, cé nach raibh sí ag smaoineamh dáiríre go bhféadfadh an buachaill a bheith i ndáiríre dúnmharfóir. Ansin, nuair a rinneadh dlúthdhaoine díobh, lig Boris in iúl mar sin féin go ndearna sé roinnt dúnmharuithe ar a chuntas. Rinne Nadezhda iarracht níos mionsonraithe a iarraidh, ach ní raibh Borka ag iarraidh labhairt faoin ábhar seo, ní dúirt sé ach go raibh iallach air a mharú, ós rud é nach raibh aon rogha eile aige. Ní raibh Nadezhda, a bhí i ngrá le fear, bodhraigh níos mó le ceisteanna.
  Agus ar an lá i gcuimhne sin, thuig Nadia láithreach nach raibh taithí ag an bhfear ag déileáil le mná agus dá bhrí sin bhí an-náire agus imní air. Ach thaitin sé léi. Bhíodh sí an-chúthail í féin. Chinn Hope bualadh le fear agus comhrá a dhéanamh leis. Mar sin féin, bhí an strainséir ciúin, an sos dragged ar. Ní raibh a fhios ag Nadia cá dtosódh sé ar an gcomhrá ach an oiread. Mar sin féin, tá sí ina cailín, nach bhfuil an-an chéad a fháil acquainted le Guy an-áisiúil. Ach chinn Nadia comhrá a thosú, as ar thuig sí go raibh an buachaill tar éis fulaingt sa saol, b'fhéidir nach lú ná í féin, go raibh sé ina outcast freisin.
  Bhí an spréach a tholg an croí ar an gcéad amharc ag lasadh go mall cheana féin ar thine an ghrá a shamhlaigh an cailín. Agus chinn sí gan a seans a chailleann, an buachaill a mhealladh, a mhealladh. Go deimhin, theastaigh uaithi sonas simplí baineann: grá a thabhairt di féin agus a bheith grá. Sa phobal, ní raibh ach gnéas ag teastáil uaithi, bhí an-taithí aici ar chaidreamh gnéis. Ach uaireanta bhraith sí cosúil le striapach, copulating faoi threoir an stiúrthóra. Agus ní raibh cavalier buan aici. Cleachtadh caidreamh saor in aisce sa phobal, rinne na tuathánaigh a gcuid oibre go míbhéasach agus d'imigh siad. Agus leis an mbuachaill seo bhí sí ag iarraidh fíor-rómáns a chasadh.
  D"fhág Hope fleasc bláthanna uaithi mar aon lena pleananna chun roinnt gréine a fháil. Agus chuaigh sí chun cuairt a thabhairt ar Boris chomh luath agus a thairg sé. Fágadh leo féin iad. Rinne an cailín iarracht a bheith sexy agus chonaic sé go luath go raibh an fear óg ar bís, bhí a dhínit ag éirí as a shorts. Chuir sé seo áthas ar Nadezhda: tá an fear ag iarraidh í! Tá sí tarraingteach agus mealltach.
  Chinn an cailín gníomhú, toisc gur thuig sí go raibh Boris níos óige ná í agus nach raibh taithí aige ar chor ar bith ar ghnóthaí amorous. Bhí sí ar an taobh gníomhach, fuair réidh leis na héadaí í féin agus a shaoradh an fear óg. Bhí súil ag iarraidh an t-uasmhéid pléisiúir a thabhairt don fhear. Agus bhí a fhios aici conas é a dhéanamh. Tá gnéas iontach acu!
  Agus ansin ghlaoigh sí an fear óg léi. Agus chuaigh Boris! Thosaigh siad ag cónaí le chéile i bpobal, reveling a gcuid grá. Líonadh a gcroí le sonas, ba chosúil go mairfeadh sé go deo.
  Ní raibh cúram ar Nadezhda faoi stair Boris, níor bhac sí le ceisteanna fiú nuair a tháinig a beloved in éadaí daite le fuil. Chreid sí, theastaigh uaithi a chreidiúint nach raibh a Borka ach ag cuidiú le marú ainmhithe. Ní raibh siad quareled riamh, beagnach riamh argóint lena chéile. Bhí seirbhís mhaith sa saol le chéile ag an nós géilleadh agus gan a bheith ag iarraidh ceannaireacht.
  
  
  Caibidil 22
  Boris ina gcónaí sa sect, cé go popped níos mó ná uair an smaoineamh suas ina cheann - a reáchtáil ar shiúl. Ina luí Nadezhda agus dul áit éigin léi ionas nach mbeidh Albina, dúnmharuithe, scannánú i porn ina saol. Ba é an constaic an easpa airgid agus doiciméid. Níor íocadh Nadezhda fiú as an scannánaíocht. D'fhéadfadh Albina, i bhfoirm dreasachta, í a scaoileadh ó obair éigeantach eile sa chistin nó ar an plota, ach níor thug sí níos mó ná céad rúbal "le haghaidh uachtar reoite" ina lámha. Agus ní bhfuair Borka faic as na dúnmharuithe. Is maith, tar éis an rapist Albina, nach raibh éileamh íospartaigh nua uaidh.
  Níor thaitin le Boris go ndearnadh scannán porn ar a beloved. Timpeall uair sa mhí tháinig an stiúrthóir agus bailíodh rannpháirtithe an scannáin sa hangar.
  Bhí Boris ag iarraidh a fháil amach conas a bhí an lámhach ag dul, agus lá amháin bhí cead aige freastal orthu. Sheas sé ar leataobh agus faire ar an bpróiseas, go háirithe le haghaidh a beloved. Tháinig fear coirtithe, timpeall fiche bliain d'aois, chuici. Bhí aithne ag Boris air ón bpobal, d'oibrigh sé leis sa ghairdín. Kolya an t-ainm a bhí ar an bhfear óg. Chuidigh sé le Nadezhda undress, thóg sé í chuig an tolg faoi na spotsoilse.
  Mhothaigh Boris éad, bhí fonn air rith suas agus a chailín a thabhairt uaidh, ach ní raibh sé in ann é féin a thabhairt chun an lámhach a mhilleadh. Chuir guth olc istigh a suaimhneas air: níl ann ach post, ní bheidh éad ort le do chuid oibre, an mbeidh?! Ná déan scannal, bí i do dhuine cliste. Lig don chailín scíth a ligean agus taitneamh a bhaint as.
  
  
  Bhí Nadia agus Kolya ar bís níos mó agus níos mó. Tá tús curtha leis an bpróiseas lámhaigh. Coirp na n-óg fite fuaite le chéile. Ochón Nadia, agus dínit Boris swelled painful. Aisteach go leor, d'imigh éad go tobann. Diabhal é, fucks a ionúin le fear díreach os comhair a súl, ach cuireann sé sceitimíní, moans Nadia ar caress an chluas.
  Chas Nikolay go bríomhar ar a pháirtí, ag miongháire go sona. Rannpháirtithe eile sa scannánú, trí lánúin níos mó, thosaigh mar an gcéanna a chéile. Bhí na daoine oilte ag caoineadh agus ag aoibh gháire i bréige voluptuousness.
  
  +
  Ansin chrom an stiúrthóir a lámh ar Boris: scaoil amach iad agus bí páirteach leo. Cosúil, beidh tú sa dara háit le Nadia. Ach léim Borka amach as an halla ina raibh an lewdness seo ar fad ar siúl.
  Agus ansin chuala sé Albina ag gearán leis an stiúrthóir go raibh díolacháin físeáin tar éis titim, agus dúirt sé go bhfuil éileamh ar lámhach i stíl crua BDSM anois. Ní raibh a fhios ag Boris cad a bhí ann. Iarr, ar ndóigh, náire. Agus ní fhéadfadh Nadezhda a mhíniú i ndáiríre dó.
  Agus i rith an tsamhraidh, tugadh na seicteánaigh go hUrraigh, áit chiúin iargúlta ina bhfuil tránna faoi líon beag daoine agus foraoisí pictiúrtha, ag druidim i murlaigh beagnach chuig an uisce. Bhí seisiúin enlightenment sceidealta anseo ní hamháin do bhaill an brainse sect faoi cheannas Albina, ach freisin do dhaoine oilte ó Moscó.
  Tháinig Vladimir Achintsev, an grianghrafadóir maol céanna agus an stiúrthóir porn a d'oibrigh i Sochi, freisin.
  Thuig Boris go rabhthas ag súil le lámhach sa nádúr. Ní raibh sé mícheart. Go gairid tógadh Nadezhda agus roinnt guys isteach san fhoraois. Boris sneaked taobh thiar den fhoireann scannán.
  Chuir an méid a chonaic sé iontas ar Borka. D'fhreastail a chara ar chuideachta de chúigear fear ag an am céanna! Bhí a leithéid de gangbang i gcuimhne ar "bainise madra" le linn estrus ag soith, nuair a ghlacann siad sealaíocht ag dreapadh ceann. Thairis sin, thosaigh na fir ag gníomhú ansin ag an am céanna! Béal álainn Nadia, líonadh a poill galánta le slata jade guys.
  Bhí an méid a rinne Nadezhda vulgar agus disgusting. Ach ní bhfuair Boris arís an neart chun idirghabháil a dhéanamh. Bhí sé éad agus ag an am céanna leithscéal as a beloved. Tar éis an lámhach, bhí comhrá tromchúiseach acu.
  
  
  Rinne Nadia leithscéalta, cinnte: bhí sé riachtanach de réir an script, níor cheart go mbeadh éad agus fearg ar Borya, is breá léi é féin amháin. Bhí a fhios seo ag Boris. Agus bhí grá aige dá Nadenka, agus dá bhrí sin mhaígh sé gach rud di. Réitigh siad. Ach níor stop sé seo le Nadia a scannánú. Cúpla lá ina dhiaidh sin, tugadh isteach san fhoraois í féin agus bean éigin eile nach raibh aithne ag Boris uirthi.
  Ar an lá cinniúnach sin, dhúisigh Boris agus Nadezhda nuair a d"ardaigh an ghrian cheana féin ó chúl na sléibhte agus théigh siad ar an trá nudist, áit ar bhailigh daoine nocht le bheith ag snámh sa mhuir mhaidin shocair. Stán Boris ar na nudists ar feadh cúpla nóiméad, ach níor chuaigh sé go dtí an trá. Tar éis codlata, bhraith sé fonn ann féin, d'fhill sé ar Nadezhda, a bhí ina luí sa phuball, agus tharraing sé chuige. Rinne an cailín aoibh leathan agus d'fhill an póg. Rinne daoine óga grá. A gcorp dóite le paisean.
  An uair seo ghníomhaigh Boris rudely, ní raibh sé fós logh iomlán a beloved as a cuid mígheanasach sa lámhach deiridh, agus Nadezhda bhí ceanúil agus cabhrach. Na leannáin frolicked, srian a gcuid groans ionas nach a mhealladh aird an aisteach.
  Nuair a chríochnaigh Boris, tharraing sé Nadezhda amach as an puball agus isteach san uisce. Bhí an fharraige te, mar a bhí an t-aer, a bhí téamh suas le beagnach tríocha céim. Samhradh fíor theas!
  San uisce, bhí cuma álainn ar Nadezhda beagnach nocht, bhí a gruaig órga ag lonrú sa ghrian.
  Splash na lovers ar feadh i bhfad. Nuair a tháinig siad i dtír, chuaigh Boris chuig an earrach le haghaidh uisce, agus tugadh Nadezhda, ina éagmais, chuig an lámhach. Ag filleadh Borka ní raibh a fhios cá: tá an fhoraois Utrish ollmhór. Bhí sé ag fanacht ar a beloved agus cursed an stiúrthóir.
  Agus ansin le feiceáil Nadya, thug cúntóir Achintsev í, is ar éigean a d'fhéadfadh an cailín seasamh ar a cosa agus níorbh fhéidir léi bogadh gan cabhair ón taobh amuigh. Bhí a pubis agus pluide clúdaithe le fuil.
  - Cad a tharla, mil? D'iarr Boris go teann.
  Tá súil agam freagra le deora:
  "Níl iontu ach péisteanna de chineál éigin...
  - Ceart anois, beidh mé léiríonn dó, beidh sé freagra do gach rud! - a dúirt Boris, rug sé ar scian cistine ina luí ar an mbord agus rushed a chuardach le haghaidh an stiúrthóra.
  Hope scairt: "Ná!" - agus lean Borka. Thug an premonition go gcruthóidh a beloved trioblóide don chailín.
  Vladimir Achintsev ar ais cheana féin tar éis lámhach go dtí a charrchlós. Chuala sé céimeanna Boris agus chas ina threo:
  - Céard atá ag teastáil uait?
  Níor fhreagair Borka. Shroich sé an villain ina dhá léim, chuir sé sa bholg é le scian, agus gan ach ina dhiaidh sin dúirt sé ach focal amháin: "Scum!"
  Ní raibh an fear in ann é féin a chlúdach. Chuaigh an scian go domhain isteach sa chorp. Ní raibh an stiúrthóir shocked ag béicíl, níor léirigh sé an fhriotaíocht is lú, níor iarr sé ach amháin i bewilderment:
  - I gcomhair Cad?
  Níor fhreagair Boris arís. Yanked sé an scian as a bholg agus stabbed arís. An uair seo i cnámh collar an stiúrthóra. Bhí an fhuil ag gushing, agus Borka, i rage, stabbed an tuathánach arís agus arís.
  Ag druidim le Nadezhda theith sé go dtí an fear óg leis na focail:
  - Ná! Éirigh as!
  Bhain an cailín an scian as lámha Boris. Thit an stiúrthóir go talamh, agus mhothaigh Borka duine ag druidim. Bainte de mhisneach nádúrtha, theith an fear óg instinctively chun rith isteach san fhoraois. Ní fhéadfadh súil tar éis an scannánú sadistic rith. Thóg sí roinnt céimeanna i ndiaidh a beloved, ach stop sé le scian ina lámha. Bhí an cailín mearbhall, shocked.
  Fear le feiceáil, bac sé cosán Nadezhda. Ansin tháinig níos mó daoine suas. D'iarr duine éigin ar na póilíní. Ach ní raibh Nadia i dteagmháil léi, ní raibh saoránaigh aisteach ach ag stánadh ar chorp an stiúrthóra agus an chailín, daite le fuil.
  Agus Boris imithe isteach san fhoraois. Níor fhág an t-ádh an marfóir óg agus an uair seo, níor tháinig aon duine ina bhealach, níor thug aon duine aird air.
  Chuaigh Borka go domhain isteach sna sléibhte. Bhraith sé go dona: d'fhan a beloved ag láthair na coireachta, d'fhéadfaí í a choinneáil agus a cheistiú. Ach níor lig laige intinne don fhear dul ar ais agus géilleadh.
  Mar sin féin, san oíche chuaigh Borka síos go dtí an fharraige. D'imigh na seicteóirí, bhí a gcampaí folamh. Ní raibh aon dóchas ann, ach d'fhan an puball inar chónaigh siad ina áit. Rinne Boris buille faoi thuairim gur tugadh a ghrá go dtí Anapa lena cheistiú.
  
  +
  Caibidil 23
  Tógadh dóchas chuig an imscrúdaitheoir. Iompaigh sí amach a bheith ina bean. Mar sin féin, ní raibh aon imní ar Nadia cé a cheistigh í. Tar éis na ceisteanna rialaithe: sloinne, céad ainm, pátrúnacht, chuaigh an t-imscrúdaitheoir i mbun gnó.
  - Is cosúil liomsa do chás, Nadezhda Petrovna, mar seo: dhreap tuathánach suas chugat, chosain tú tú féin, rug tú ar scian agus bhuail sé é. Tá mé ceart?
  Tá súil Chlaon.
  - Tuigeann tú, i bprionsabal, is féidir leat. Ach ní féidir leat logh, beidh ort freagra a thabhairt ar an dúnmharú.
  Chlaon dóchas go brónach agus dheimhnigh:
  - Táim réidh...
  Bhreathnaigh an t-imscrúdaitheoir ar an gcailín go cúramach. Bhí a súile dearg le deora, bhí sí fós i turraing.
  "Tá, tá téarma ann don dúnmharú, ach ba mhaith liom cabhrú leat," aistrigh an t-imscrúdaitheoir chugat.
  D'fhéach Nadezhda ar an mbean a bhí á cheistiú. Bean óg le súile piercing, cunning, piercing. Níor thaitin Nadezhda léi. Is dócha nach gcabhróidh sé!
  Agus lean comhalta an Choiste Imscrúdaithe ar aghaidh:
  - Eiseoidh muid admháil duit, maolóidh sé seo do sheasamh. Má admhaíonn tú go ndearnadh an dúnmharú i stát paiseanta, ní féidir leat a fháil níos mó ná ceithre bliana. Is féidir go bhfuil sé coinníollach. Braitheann gach rud ort. Inis dom go mion conas a mharaigh tú, scríobhfaidh mé síos é agus socróidh mé é. Ar ndóigh, déanfaimid scrúduithe chun do chuid focal a dhearbhú.
  Nadezhda sobbed, caochadh a súile reddened go minic. Ní raibh a fhios ag an gcailín cad a bhí le rá. Ní dhearna sí an dúnmharú, ach ní raibh sí ag iarraidh a bhrath Boris, agus an scian, fianaise dhíreach, a bhí ina lámha. Beidh orm rud éigin a scríobh. Chuir focail an imscrúdaitheora faoi na scrúduithe brú freisin. Bhí mé ag iarraidh gach rud a fháil i gceart.
  D'fhiafraigh Hope go neamhchinnte:
  - D'fhéadfá smaoineamh?
  D'fhreagair an t-imscrúdaitheoir:
  - Ceart go leor, smaoineamh! Ach cé go bhfanann tú in ionad coinneála réamhthrialach, is maith smaoineamh ann.
  Tógadh an bhean a bhí á imscrúdú feadh conairí fada go dtí an íoslach. Bhuail fear léi ann a raibh eisleagán maor agus beirt bhan óg i gcótaí bána uirthi. Tá ceann amháin ard, tá an ceann eile faoi mheánairde. D'ordaigh an mórshiúl do na mná:
  - Freagair an saoránach chuig an seomra, tóg priontaí, scrúdaigh agus cuardaigh go cúramach.
  Chlaon an bhean ard.
  - Lig dúinn é a dhéanamh!
  Dúirt an Maor arís go feargach:
  - Tabhair faoi deara gur chóir go mbeadh an cuardach ar an gceann is críochnúla! Is marfóir contúirteach í.
  D'fhreagair bean ghairid le malaí cúnga péinteáilte geala comhleádh ag droichead a srón:
  "Cinnte, déanfaimid cibé rud a bheidh orainn!
  Tógadh Nadezhda go seomra le ballaí bána, spotsoilse agus scáthán mór. Thiontaigh an bhean ard an solas breise, rud a ghortaigh súile Nadezhda le sting. Tugadh bord di agus dúradh léi seasamh díreach. Cliceáil sa phróifíl, aghaidh iomlán. Ansin smearadh siad a lámha le péint agus thóg siad méarloirg. Nadezhda brúite go réidh ar an bpáipéar, gach méar ar leithligh, ansin a pailme.
  Ansin tógadh an cosantóir go dtí an bosca le haghaidh scrúdaithe, faoi lampaí geala a d'éirigh ó gach taobh agus níor thug siad scáth. Sa bhosca bhí tábla leighis leis na soláthairtí riachtanacha, sa chúinne bhí cathaoir gínéiceolaíochta screwed go dtí an urlár.
  - Faigh undressed! d'ordaigh an bhean ard. Tóg amach do chuid éadaí go léir agus tóg isteach i gcathaoir.
  Bhí mearbhall ar dóchas. Thuig sí go ndéanfaí cuardach ar a corp, b"fhéidir trína méar a ghreamú in áiteanna pearsanta. Agus tar éis an scannán a dhéanamh, d'éirigh a vagina inflamed agus itchy. Rinne sí iarracht í féin a chur ar a suaimhneas go meabhrach: tá sé ceart go leor, cóir leighis a dhéanamh air mar scrúdú leighis rialta.
  Gan bac, bhain Nadezhda a gúna, a bra, a riteoga agus a sandals amach go mall. Thóg an bhean ard a cuid éadaí agus bhraith sí gach seam, gach fillte. Chuir an maor íseal a cuid éadaí i gcarn agus d"fhéach sé go híorónta ar an gcosantóir. Bhí an bheirt bhan sách óg agus deas. Mhaolaigh sé seo Nadezhda beagán. Agus fós fuair sí míchompordach a éirí de thalamh acu mionbhrístíní.
  Mar sin féin, dúirt an ceann ard os ard:
  Tóg amach do mionbhrístíní freisin!
  Chuir an bhean ghairid leis:
  - Déan deifir! Seachas sin, cabhróimid leat. Agus tóg isteach i gcathaoir, mothaím mar go bhfuil tú ag coinne le gínéiceolaí.
  Ach thosaigh na mná a n-iniúchadh ón gceann, ag cíor gruaig fhada tiubh Nadezhda, ag sgoltadh gach snáithe.
  "Tá do lámh go hálainn," arsa an té ard. - Just a ghlacadh cith. Bí ciúin, nó beirfimid!
  Bhreathnaigh na gardaí ar chluasa an choimeádaí agus d'úsáid siad gloine formhéadúcháin fiú. D'fhéach siad isteach sna nostrils freisin, iad a leathnú go cúramach le tweezers. Mná ba chúis le beagnach aon pian, ach Nadezhda bhraith cosúil le muc ghuine. Bhí sé uirísliú, go háirithe nuair a lámh gloved isteach ina bhéal, thosaigh sé ag snort taobh thiar a liopaí, i dteagmháil léi an spéir, go réidh tharraing a theanga.
  Mhothaigh Dóchas tinn, bhí blas rubair ar a bhéal. Níor thuig sí cén fáth go raibh gá lena leithéid de scrúdú críochnúil.
  Agus brúite na gardaí a breasts, bhraith faoina armpits. Ansin ba chúis le ceann amháin acu an chéad phian tromchúiseach trí bhrú ar an navel. Tá súil gasped agus twitched.
  "Is bláthanna fós iad seo," arsa an bhean ard. - Anois déanfaimid cuardach ort in áiteanna pearsanta. Le do thoil scaipeadh do chosa, déanfaimid iad a shocrú. Agus scíth a ligean. Níl an nós imeachta seo an-taitneamhach, ach is gá iniúchadh iomlán a dhéanamh. Déanfaidh mé iarracht chomh beag míchaoithiúlacht agus is féidir a chur faoi deara.
  Chlaon Nadezhda go mór, leathnaigh sí a cosa agus bhraith sí gluaiseacht bean a bhí ag cur a méar innéacs fada isteach i gcrom na Véineas.
  scread Nadia. Gortaítear sé go leor! Forshuiteadh an phian de bharr lámh garbh i lámhainní leighis ar an bpian díomhaoin a thuilltear le linn na scannánaíochta.
  Crua mar píosa de mhéar adhmaid poked Nadezhda domhain isteach an vagina, is cúis le fonn excruciating a urinate.
  Le deacracht chuir Nadia srian lena áiteamh, agus dúirt an bhean a scrúdaigh í:
  "Ó, tá trioblóid anseo!" Athlasadh. Ba chóir dom ointment a chur i bhfeidhm.
  "Ní hé sin ár n-imní," a d"fhreagair an matron íseal. Abair leis an dochtúir é a sheiceáil níos déanaí.
  Chuir an ceann ard a dara méar isteach, chomh crua agus chomh domhain sin gur bhraith Nadezhda spasms. Bhí sí i bpian, agus thit sé, agus bhí fonn dofhulaingthe uirthi scríobh. Níorbh fhéidir leis an gcailín é a sheasamh, theith braon fuail amach.
  - Is ionfhabhtú é! - mhionnaigh sí ard, ach níor tharraing sí a méar amach as an vagina. - Fliuch mo chulaith.
  "Lig dó dúiseacht," d'fhreagair an gearr le gáire. - Tá neart róbaí tirime.
  
  
  Stop an matron ard, ansin shroich sí a méar an bealach ar fad go dtí an uterus agus thosaigh sé ag casadh ansin iad. Nadia groaned i bpian agus náire, thosaigh sí ag crith. Agus rinne an matron aoibh agus lean uirthi ag casadh a méar. Ní raibh deifir uirthi, ní raibh sé seo go léir gan sásamh. Bhí an chuma uirthi gur bhain sí taitneamh as pian a chur isteach san áit is caidreamhaí ag mná. Ag an am céanna, scar an bhean labia Nadezhda le méara a láimhe saor in aisce agus brúite ar an clitoris. An cosantóir groaned, d'iompaigh an cuardach isteach i magadh. Scrúdaigh an garda ard an vagina i bhfad níos faide agus níos cúramaí ná mar ba chóir a bheith déanta le linn na cigireachta. Rinneadh é seo d'aon ghnó chun an príosúnach a náiriú agus a ghortú.
  Níor mhiste leis an mbean ghairid, dúirt sí le Nadezhda:
  "Bréag go fóill, áilleacht!" Nuair a bheidh tú in aghaidh, nimhneach sé níos mó.
  Ar deireadh, tharraing an bhean ard a lámh amach as a áit dhlúth, ach níor scaoileadh Nadezhda. Tháinig an mátrún in ionad an lámhainní, thit beagán Vaseline ar a méar agus isteach go tobann in anas an chailín. Bhí aghaidh an chosantóra níos deirge fiú le náire. Ach thug an matron dara méar isteach.
  Nadezhda, seasta ar an gcathaoir, groaned le fearg, agus an bhean ard ach grinned, chuir an tríú méar agus chuaigh go domhain isteach ina rectum. Cé chomh suarach agus náireach é nuair a thochail siad i d'anas!
  Bhí dóchas ar crith le pian agus le impotence. Chuir an mátrún íseal a suaimhneas uirthi:
  - Ní mór dúinn breathnú. Ná bí buartha, tá sé thart anois.
  Shéid deora Nadia síos a leicne, agus chuaigh an bhean arda isteach níos doimhne agus níos doimhne isteach san anas, amhail is dá mba mhian léi é a bhriseadh.
  Gile íseal sa chailín:
  - Ná bris é ...
  "Tá taithí aici, tá a pointe forbartha," a dúirt an matron ard, ach mhaolaigh sí a brú, casadh a méar beagán san anas agus dúirt:
  "Ba cheart dúinn taiscéalaí a chur isteach ann."
  D'fhreagair íseal:
  - Bhí an sean-stór stróicthe, ach níor tugadh an ceann nua ... Agus go ginearálta, stop ag magadh léi. Tá go leor gortaithe againn di.
  Chuir an t-ard-mhatrún in aghaidh:
  - D'ordaigh an mórshlí go mbeadh an cuardach ar an gceann is críochnúla!
  Mhínigh Íseal:
  - Ordaíonn sé amhlaidh maidir le gach amhrastach sna dúnmharuithe chun toil na ndaoine atá faoi imscrúdú a bhriseadh.
  Bhain an t-ard-mhátrún a lámh óna anas agus dúirt:
  "Agus tá cuma glan air anseo.
  Ansin chas sí le Dóchas:
  - Bhuel, beo!
  Ansin scrios sí na lámhainní agus chaith isteach sa diúscairt iad. Bhí osna faoisimh ag Nadezhda: bhí deireadh leis an gcuardach ar deireadh. Ach thóg an maor péire eile lámhainní rubair amach agus chuir sé air arís iad. Chroith an cosantóir arís: leanann an forghníomhú?
  Chuir an duine íseal suaimhneas uirthi:
  - Ná bíodh faitíos ort! Anois seiceálfaidh sí do chosa agus sin é!
  Mhothaigh an maor arda matáin chosa oilte Nadezhda, a glúine, brú a laonna. Chuaigh sí síos go dtí an boinn, bhraith gach cos. Leathnaigh sí a bharraicíní fiú. Ní cosúil go ngortaíonn sé rud ar bith. Ach, léir mar an gcéanna, disgusting, náire, scary. Cad chuige seo go léir?
  Ar deireadh d"fhógair an gearrbhean:
  - Tá an cuardach thart. Anois ní mór duit a nigh sa cith agus sa chill.
  Tugadh tuáille do Nadezhda, píosa gallúnach níocháin, agus bhí sé faoi stiúir síos an dorchla go dtí an seomra cith. Bhí an giúmar disgusting, bhí an vagina an-nimhneach, bhí an ceann sníomh. Cén fáth go ndearnadh an oiread sin bulaíocht uirthi? Cén fáth Cruelty den sórt sin? Agus d"fhéach na gardaí uirthi le díspeagadh.
  Tá cinneadh déanta ag Hope: beidh sí ina tost! Ar gach uile bhealach, bí i do thost. Ní bheidh sí ag rá focal faoi Boris. Ní déarfaidh sé focal ar chor ar bith! Ní bheidh aon admháil ó chroí, aon fhaisnéis don imscrúdaitheoir. Ní dhéanfaidh aon ní!
  Gníomhóidh sí cosúil le bodhar-balbh agus diúltóidh sí aon phrótacal a shíniú.
  
  
  Caibidil 24
  Tháinig Kovalev maidin Dé Sathairn. Socraithe i seomra le Vasily. Socraíodh é a chur go dtí Utrish an lá dar gcionn. Gheall Inna puball a dearthár a thabhairt, éadaí hippie a phiocadh suas, agus sa tráthnóna gearradh gruaige an fhostaí a dhéanamh, é a thabhairt isteach i gcuma chuí ionas nach mbeadh sé difriúil ó áitritheoirí buana Utrish agus nach gcuirfeadh sé isteach ar a n-easnamh.
  An tasc atá amach romhainn sásta Kovalev. Bhí sé cheerful, sprinkled le scéalta grinn, thug compliments do Inna.
  Thaitin an bhean seo le Vasily Krasin. Ach mar gheall ar a modesty nádúrtha, nach bhfuil de ghnáth ar saintréith de chuid na póilíní, ní raibh sé ag glacadh aon chéim i dtreo rapprochement níos dlúithe. Bhí Inna agus a máthair dea-bhéasach leis an aoi. Bhí dinnéar acu le chéile, ach le Inna Vasily pléadh go príomha saincheisteanna oibre.
  D'iompar Kovalev láithreach gan stad leis an gcailín. D"inis sé scéalta grinn agus scéalta grinn, agus sa tráthnóna chuaigh sé go hiomlán go seomra Inna.
  Bhí éad ar Vasily: bhí gáire agus guthanna beoite le cloisteáil ón taobh thiar den bhalla, ach níor leomh Krasin a bheith páirteach sa lánúin cheerful, cé go raibh imní air: bhí pleananna aige d'Inna. Ach anseo tá sí, láithreach le Kovalev ... Is beantóir é, níl sé dáiríre, níl ach gnéas ar a intinn.
  Bhí gach rud ciúin sa seomra eile. "Tá siad imithe a chodladh," a cheap Krasin. "Bean suaibhreosach, agus bhí mé ag iarraidh cairdeas a dhéanamh léi."
  Bhí Kovalyov imithe ar feadh i bhfad, bhí an chuma air go déanach san oíche.
  - Cén chaoi a bhfuil Inna sa leaba? - d'fhiafraigh Vasily go feargach, cé nach raibh in ann titim ina chodladh.
  Ní raibh faic againn! D'fhreagair Kovalev. Níor phóg muid fiú.
  - N'fheadar cad a rinne siad leath na hoíche an uair sin? Níor chreid Krasin.
  - Rinne siad mo chuid gruaige, agus ansin léigh mé leabhar faoi Utrish agus a áitritheoirí. Chun tuiscint a fháil ar cad atá ar siúl ann.
  - B'éigean di a léamh, nach bhféadfadh sé seo?
  - Mar sin ní fhéadfaí an leabhar a léamh ach ó ríomhaire. Maidir le hUtrish, ní raibh ach "Formula na Saoirse"* ag Inna, íoslódáilte mar chomhad ar an Idirlíon. Bhí mé ag léamh agus chuaigh sí a chodladh. Féach níos fearr, conas a rinne siad erokez dom?
  
  *Óráid faoin leabhar le Alexei Bolshakov "Foirmle na saoirse. Uitris"
  
  D'fhéach fostaí de chuid an choiste imscrúdaithe, Andrei Kovalev, an-ghreannmhar lena stíl gruaige nua. Ach ní raibh aoibh gháire ar Krasin fiú, a dúirt sé:
  - Maith! D'fhéach sé cosúil le rooster.
  Ní raibh Kovalev offended, thit sé ina chodladh in oirchill na hoibre atá le teacht.
  An lá dár gcionn, chuaigh fostaí go dtí Utrish chun faisnéis a bhailiú faoin aisteoir nach maireann agus a comhluadar.
  Ó stad an bhus go dtí an tríú murlach, áit ar tharla an dúnmharú, ní mór duit siúl ceithre chiliméadar ar feadh an chladaigh. Bhí sé indéanta freisin dul ann ar bhád, a thóg saoire ar airgead, ach chinn Kovalev dul ar scór, mar a rinne muintir na háite.
  Os a chomhair, chonaic sé cailín i gúna gearr le backpack agus puball thar a guaillí. Scrúdaigh Kovalev an strainséir go dian. Rud beag tanaí, ar airde meánach, ach caol fada, caol, bhí cuma deas uirthi láithreach faoi Andrei: Bhí a cuid gruaige fada rollta isteach i muirí ag gobadh amach i dtreonna difriúla, rud a chuir feall ar a muintearas le neamhfhoirmiúil.
  Chinn Kovalev gníomhú. Rug sé suas leis an strainséir agus dúirt:
  - Hey! Tá mé anseo don chéad uair, a dúirt mo chairde liom faoi Utrish. Deir siad gur fearr stopadh ag an tríú murlach.
  "Maidin mhaith," a d"fhreagair an cailín le gáire, cé go raibh an lá trasna an meánchiorcail cheana féin. - Sea, is áit iontach é. Tá mé féin i mo sheasamh ansin, ar an gceathrú murlach.
  Cófra ard, aghaidh milis ubhchruthach, aoibh gháire taitneamhach. Theastaigh uaim aithne níos fearr a chur air seo. Dúirt Kovalev:
  A ligean ar dul le chéile, ós rud é go bhfuil muid ar an mbealach.
  "Is féidir linn é a dhéanamh le chéile," d"aontaigh an cailín. - An bhfuil aon uisce óil agat?
  Cheannaigh Kovalev roinnt uisce mianraí in Anapa. Tugadh treoir dó gur féidir uisce a thógáil as an earrach, agus níor chuir sé stoc suas ionas go bhféadfadh sé níos lú a iompar.
  
  
  
  - Tá beagán fágtha, - a dúirt Andrew. "Gheobhaidh mé anois é, bhéarfaidh mé leathghloine duit de'n stash gann." Dúradh liom go bhfuil uisce in earrach i scáintí taobh thiar den tríú murlach. Ba mhaith liom é a phiocadh suas inniu.
  - Is féidir leat é a ghlacadh ag an eas. Beidh sé ar an mbealach.
  - An féidir leat an t-uisce eas a ól? D'iarr Andrey.
  - Ní mór an ceann thíos a fhiuchadh, ach is féidir leat ardú os cionn an eas, ansin, sna sléibhte, tagann an fhoinse amach. Tá an t-uisce soiléir, ba mhaith liom dul ann, ionas nach dtéann mé ar an bpointe boise ón lagoon, - dúirt an cailín le gáire milis.
  "Agus rachainn chun nach mbeadh tart orm," a dúirt Kovalev go díograiseach.
  - Bhuel, a ligean ar dul, beidh mé léiríonn tú an fhoinse, d' fhreagair an cailín. - Cad is ainm duit?
  - Andrey. Agus tú féin?
  - Tá mé Nymph.
  An Nymph é i ndáiríre? Bhí ionadh Kovalev.
  - Tá sé anseo. Anseo glactha ag leasainmneacha. Agus i saol atá caite, bhí mo ainm Lena.
  "Tugann siad Kal orm. Ach is fearr liom an t-ainm.
  Thóg Andrei amach buidéal uisce, muga, agus dhoirt sé don chailín é.
  Thóg sí amach freisin a mála droma, chaith sí amach a gúna, ag fágáil ach a mionbhrístíní beaga, chuir sí an gúna ina backpack agus d'iarr:
  - An gcaitheann tú?
  Ní raibh, níor chaith Andrew tobac.
  - Beidh orainn a shoot. Agus faigh buidéil le haghaidh uisce. Ba chóir go mbeadh canna bruscar os comhair an eas. Feicfimid ann.
  Shuigh siad ar an gcladach ar feadh cúpla nóiméad, agus thairg Lena snámh san fharraige. Chaith sí amach a mionbhrístíní agus léim go dána isteach sa tonn a bhí ag teacht chuici. Lean Kovalev agra. Ba é seo an chéad uair a shnámh sé gan trunks snámha, ach thaitin sé láithreach é! Cuireadh mothú saoirse gan teorainn leis na gnáth-mhothúcháin, ar mhaithe le nudists, go deimhin, a gcuid éadaí a bhaint.
  Shnámh Kovalev agus an Nymph i bhfad ar shiúl, ní raibh Andrei riamh ag snámh chomh fada roimhe seo, ach i láthair taistealaí deas ní raibh aon eagla air. Níor smaoinigh sé fiú ar an bhfíric go bhféadfadh daoine a bhí ag dul thart greim a fháil ar a gcuid rudaí.
  Tar éis a thriomú beagán, ghlac na guys a málaí droma agus shiúil go mall go dtí an eas. Thaitin Andrei go mór le dul le cailín nocht agus labhairt léi. Shíl Kovalyov rudaí dó féin agus é ag dul, ag rá gur ealaíontóir a bhí ann, ach go raibh sé ag obair go sealadach mar dhreanadóir i St. Dúirt an cailín leis gur breá léi a bheith ag húsáil agus gur thaistil sí leath na tíre ar an mbealach seo. D'inis sí conas a tháinig sí anseo ó Altai, conas a d'fhan sí amach stoirme toirneach láidir ar an mhórbhealaigh in aice le Voronezh. D'fhiafraigh Kovalev an raibh eagla uirthi taisteal ina haonar, dá mbeadh na tuathánaigh ag cur brú uirthi.
  - Cad chuige? - bhí ionadh ar an gcailín. - Is féidir leat a fháil i gcónaí striapach ar an mhórbhealaigh.
  Mar sin féin, bhí sí cás le trucker a thosaigh a grab ag na cosa, pester, stop fiú an carr agus thosaigh sé ag cur cuirtíní ar na fuinneoga. Thairg Lena céad caoga rúbal dó as í a thiomáint agus theastaigh uaithi éirí as an gcarr. "Níl airgead ag teastáil uaim, ba mhaith liom gnéas," a dúirt an fear lena mbaineann. Ach fuarthas Lena, dúirt sí nach raibh sí réidh le haghaidh gnéis, toisc go raibh a tréimhse aici. "Tabhair buille-job ar a laghad," a d"fhiafraigh an tiománaí. "Ceart go leor! A dúirt Lena. "Ní mór dom ach dul amach agus pee." D"oscail an tiománaí an doras, rug an cailín uirthi rudaí agus léim amach as an gcarr.
  "Mar sin fágadh an fear gan airgead agus gan inscne, agus chuaigh mé ar turas eile," a dúirt Lena-Nymph go suairc agus dúirt sí go gcreideann sí i ndeireadh na dála agus a haingeal caomhnóra a shábhálfaidh í in amanna deacra.
  D'iarr Andrey cé chomh fada agus a sheasfadh Lena ar Utrish, d'fhreagair sí nach raibh aon phlean cinnte aici, ach dá mbuailfeadh sí le cairde, d'fhanfadh sí níos faide.
  Bhreathnaigh Kovalev ar chosa caol an chailín, breasts álainn agus shíl sé gur chóir dá chailín i St Petersburg aire a thabhairt di féin. Giomnáisiam, nó rud éigin, chun cuairt a thabhairt.
  Ag an am céanna, ní dhearna Kovalev dearmad faoin gcás. Dúirt sé go cúramach gur chuala sé gur maraíodh stiúrthóir a rinne scannánú porn ar Utrish i mbliana.
  Ní raibh a fhios ag Lena faoin dúnmharú. Chaith sí beagnach an samhradh ar fad in Altai.
  Ag an eas, shnámh comh-thaistealaithe arís, ansin thriomaigh siad ar an gcladach, ag faire ar dhaoine ag glacadh cith, d'aimsigh siad cúpla buidéil fholamh agus chuaigh siad suas an rian. Thaispeáin Lena an bealach chuig an bhfoinse a chothaíonn an t-eas. Lean Andrei an cailín go dána, ag éisteacht lena scéal faoin gcaoi ar dhreap sé féin agus a chairde ar fud Utrish anuraidh.
  Ar an mbealach ar ais, nocht Lena, agus aiféala uirthi nár ghlac sí gallúnach, sheas go dána faoi cholún eas d"uisce úr fionnuar ag titim ó charraig go dtí an trá. Níor ghlac Andrei cith. Bhí meas aige ar an gcailín. Thaitin sé léi níos mó agus níos mó. Bhí a spontáineacht, éascaíocht cumarsáide, fonn chun labhairt leis ar aon ábhar bribed fostaí de chuid an choiste imscrúdaithe. Mar sin chuaigh siad go dtí an murlach agus labhair siad cosúil le seanchairde maith a mbíonn ábhair plé taitneamhach i gcónaí acu.
  Sa tríú murlach, fuair Andrey láithreach campa maith ar an gcladach. Bhí Lena ag iarraidh dul níos faide, ach mhol Kovalev go stopfadh an cailín go sealadach in aice leis agus go n-itheann sé go dtí go n-éireoidh sé dorcha. D'aontaigh Lena láithreach: Chuidigh an t-oibrí leis an gcailín a puball a chur suas, agus le chéile chuaigh siad isteach san fhoraois le haghaidh connadh.
  San fhoraois, níor bhailigh siad adhmad tine an oiread sin agus a bhí meas ar áilleacht an nádúir áitiúil, na darach maorga céadta bliain d'aois agus fiú níos mó crainn aitil ársa. Ag roghnú ceann de na darach is cumhachtaí, rinne an cailín iarracht a leithead a thomhas agus ar éigean a d'oirfeadh sé i dtrí girths.
  "Tá," adeir Lena go h-iontach, "bhí an darach seo anseo i bhfad sular rugadh sinn siar sa Mheán-Aois, agus is dócha go seasfaidh sé inár ndiaidh, chun ár bpáistí is ár ngarpháistí a thaitneamh a bhaint as.
  Ní fhéadfadh Andrey, a raibh spéis ag an gcailín air, a shracfhéachaint ómóis a bhaint uaithi. D"fhill siad ar an ionad páirceála, thóg siad tine agus rinne siad leite ruán. Bhí Kovalev ag iarraidh é a líonadh le stobhach, ach dhiúltaigh Lena a bhia stánaithe a ithe, ag lua gur vegetarian í. Bhuel, bhí an dinnéar vegetarian i láthair cailín deas an-bhlasta.
  Dúirt Lena go bhfuil fuinneamh speisialta an dúlra fiáin anseo. Dá bhrí sin, tá blas taitneamhach ag an mbia is simplí atá bruite ar dhóiteán, fiú gnáth-leite gan bainne, sáithíonn sé an comhlacht agus ionsúitear níos fearr ná delicacies na cathrach.
  D'éist Kovalev go haireach le Lenochka, rinne sé dearmad go hiomlán ar a thasc.
  Tar éis dó luí na gréine a admháil, phléadáil Lena tuirseach agus chuaigh sé a chodladh, agus shuigh Andrei cois farraige ar feadh i bhfad, ag smaoineamh ar an gcailín, ag smaoineamh ar an saol.
  Anseo bhraith sé go maith agus socair. Mar sin féin, tá an áit seo torthúil - cúlchiste Utrishsky. Píosa de idyll Caucasian. Easpa iomlán na ngluaisteán agus na sibhialtachta, aer úr glan, farraige milis. Suigh, bastard ó pléisiúir, inhale an aer farraige le breasts iomlán, admire an áilleacht máguaird. Tugann grásta speisialta na n-áiteanna seo síocháin agus suaimhneas, déanann sé teagmháil le roinnt teaghráin mhaith san anam, a thosaíonn ag canadh, agus ansin a mheallann anseo arís. Mothúcháin calma agus suaimhneas, slándáil, slowness agus cineáltas a chur faoi deara borradh na mothúcháin dearfach, le mothú ar sonas, dul leis an domhan lasmuigh, fonn a dhéanamh go maith, a dhéanamh ar an saol níos fearr agus níos joyful.
  Ní raibh a fhios ag Andrei roimhe seo cé chomh taitneamhach is atá sé radharc a fháil ar chosán ar lasadh gealaí agus ar ghealghrá na réalta, féachaint ar shatailítí ag gluaiseacht trasna na spéire, ag treabhadh na fairsinge gan teorainn go maorga, nó ag lámhach na réaltaí agus na dreigítí ag luascadh go tapa isteach sa duibheagán.
  Ag chuimhneacháin den sórt sin níl aon am le haghaidh oibre, ba mhaith liom smaoineamh ach amháin ar an síoraí. Is mór an trua go ndeachaigh Lenochka chuig a puball. Bheadh sé go deas suí léi faoin spéir réaltach, labhairt faoin saol agus faoi ghrá, ag snámh ar chonair na gealaí gan éadaí. Ó bhuel, tá am fós ann.
  
  
  Caibidil 25
  An mhaidin dár gcionn dhúisigh Andrei le rún daingean rud éigin deas a dhéanamh do Lenochka. Tarraingíodh é chuig an gcailín seo, bhí croí géar an cheoldráma líonta le sult binn in oirchill cumarsáide le fear beag daor.
  Bhí an ghrian díreach tar éis éirí, bhí Utrish fós ina codladh. Ar an gcladach, ar imeall an uisce, bhí fear óg tanaí, shaggy, ard, beagán stooped ag siúl leis féin i seaicéad agus jeans salach an fhómhair, rud a bhí neamhghnách do Utrish.
  "Fear óg aisteach," a shíl Kovalev. "Tá sé te, agus tá sé gléasta mar sin."
  Bhuail a súile. Reoite Andrew. Bhí an chuma air go raibh sé balbh: chuaigh fuarú fuar cosúil le spíonáin ar fud chorp an cheoldráma. Bhí rud ainmhíoch, uafásach san fhear óg seo. Tá go leor coirpeach feicthe ag Kovalev, ach, b'fhéidir, níor bhuail sé go fóill le cuma chomh sinister.
  Bhí a fhios aige cheana féin cén cineál hairicín atá i bhfolach, uaireanta, i súile coirpeach. Tharla sé a fheiceáil conas a sparkled siad le sheen miotalach. Tá cuma duine simplí, nach bhfuil faoi réir paisin, go hiomlán difriúil, socair, tairbheach.
  Shuigh Oper ar feadh tamaill amhail is dá mba i daze. Agus ba chosúil go raibh eagla ar an strainséir roimh rud éigin. Ar an gcosán is gaire, chas sé isteach san fhoraois agus thosaigh sé ag bogadh go tapa ar shiúl. Tháinig Kovalev ar a chuid céadfaí, chuimhnigh sé ar an bhfáth go raibh sé anseo, agus rinne sé deifir tar éis an fhir. Ach tá a rian fadaithe.
  D'fhill Andrei agus shuigh sé síos sa charrchlós. I smaoinimh, níor thug sé faoi deara fiú conas a d'éirigh Lena amach as an bpuball.
  - Maidin mhaith! - miongháire go sona sásta, a dúirt an cailín.
  "Maidin mhaith," brú Kovalev amach gáire le deacracht.
  - An bhfuil tú chun snámh? D'iarr Lena.
  Cúpla nóiméad ó shin bheadh Andrew sásta. Ach bhí sé trína chéile anois go raibh strainséir caillte aige.
  "Beidh mé níos déanaí," a dúirt Kovalev. - Rud nach bhfuil mé ag iarraidh go fóill.
  "Ceart go leor, mar is mian leat," a d'fhreagair Lena, chuaigh síos go dtí an fharraige, bhain sí a gúna agus shnámh feadh an chósta, go réidh bhrú na dtonn agus smugairle róin a tháinig trasna a cosán.
  Níor fhág aoibh gháire sásta aghaidh an chailín. Bhí meas ag Andrei uirthi arís, thosaigh a chuid smaointe ag teacht in ord.
  Chinn Andrey tuáille a thabhairt do Lenochka chomh luath agus a thagann an cailín as an uisce. Mar sin féin, bhí fear ard, beagnach dhá mhéadar feasóg, thart ar tríocha bliain d'aois, i T-léine polly le feiceáil ar an trá. In ionad pants, bhí sé ceangailte le tuáille. D'aithin an fear Lena láithreach.
  - Ó, tá an chuma ar an Nymph! a dúirt sé os ard. - Cad iad na daoine agus gan chosaint!
  - Dobrynya, an é sin tú? - bhí áthas an cailín, léim amach as an uisce agus rith sé go dtí an tuathánach le bogshodar éadrom.
  Dobrynya scaipeadh a lámha ar fud. Naked Lena crochadh thart ar a mhuineál, ardú a cosa os cionn na talún. Thug Dobrynya barróg di, choinnigh sé ina arm í ar feadh cúpla soicind, ansin chuir sé ar an talamh go réidh í.
  Cad atá déanach i mbliana? D'fhiafraigh Dobrynya de ghuth ard: is cosúil go raibh nós aige labhairt mar sin.
  - Bhí mé in Altai.
  - Bhuel, fuair tú ar shiúl. Tá rud éigin níos fearr againn. Tá sé te, tá an fharraige in aice láimhe, tá an páirtí fionnuar.
  - Tá guys suimiúil ann freisin. An cuimhin leat Yurka Shaggy? Sheas mé leis. Ach anseo, tá an ceart agat, tá sé níos fearr. Dá bhrí sin, pulls sé anseo ...
  - An bhfuair tú ann de shiúl na gcos? D'iarr Dobrynya. - Ar feadh i bhfad?
  - Ceithre lá. Tar éis Novosibirsk go han-rathúil. Go Moscó le athrú amháin. Rug mé carr paisinéara go Voronezh ansin. I Voronezh, fuair mé isteach i doirteadh síos, ach fuair mé go dtí Anapa gan aistrithe. Agus ar dtús, a shamhlú, gabhar amháin raped beagnach dom. Uafásach, sean, ar fad i tatúnna coiriúla. In Irkutsk, stop sí é. "Go Moscó," a deir sé, "tá mé ag dul." Bhí áthas orm, thiomáin mé beagán, comhrá faoi seo agus go. Go tobann chuaidh sé as an bpríomhbhóthar agus stad sé. Tharraing sé na cuirtíní ar an trucail, "Ba mhaith liom gnéas," a deir sé. D'éirigh Eli as. Gabhar! Bhain mé triail as freisin gan coiscín...
  Cé leis ar éirigh tú? D'iarr Dobrynya agus d'fhéach sé i dtreo Andrey.
  - Aon. Anseo, feiceann tú, mo phuball buí, - d'fhreagair Lena agus dúirt léi, ag ísliú a glór:
  - Bhuail mé leis an bhfear seo inné. Is ealaíontóir é Andrey, is é seo a chéad uair anseo.
  Bhí cluas den scoth ag Kovalev. Lean sé an comhrá go dlúth.
  - Agus cad a stop tú ag an pasáiste? D'iarr Dobrynya arís. - Rachaimid go dtí an héileacaptar.
  An bhfuil áit mhaith le páirceáil ann?
  - Bhuel, tá, inné bhog na guys ó Krasnodar amach. Tá an áit folamh. Níor fhan ach Rostov, cúigear, agus Rada le cailín.
  "Is cuimhin liom Rada ón mbliain seo caite," a dúirt Lena. - Tá sí greannmhar. Mhúin sí dúinn conas conjure.
  - Tá! Is cailleach fíor í! De réir mar a chaitheann sé fiailí, déanann sé cumarsáid leis na diabhal, - magadh Dobrynya.
  "Agus le haingil freisin," adeir Lena. - Ní fhacamar inné.
  - Agus an tráthnóna ar fad bhíomar ag lorg Danka, mac Anka, san fhoraois. Samhlaigh, i mí an Mheithimh imithe an cailín, agus inné Danka imithe. Ar maidin, bhog muintir Krasnodar amach, cuireadh cóireáil ar Anka. Thit sí ina codladh ar meisce, agus nuair a dhúisigh sí ní raibh a mac le fáil in aon áit. Chonaic duine éigin é ag dul isteach san fhoraois. D'fhéachamar ar fud ansin agus ní raibh muid in ann teacht air. Rachaimid arís inniu.
  "Is cuimhin liom Danka," a dúirt Lena. - sceimhlitheoireachta nádúrtha!
  - Anseo, anseo, i mbliana Mamai beagnach fuair bás ón domhan! Dobrynya aoibh. - Ar dtús bhí troid agam leis, rinne mé iarracht scian a ghreamú i asal an fhir. Chuaigh Mam chuige. Mar sin bhris Anka an taephota ar cheann an amadáin. Ní raibh ach citeal maith sa charrchlós. Samhlaigh, le citeal fiuchphointe uisce, Mamai ar an ceann!
  "Tá sé an-spraoi anseo leat," a dúirt Lena agus í ag gáire.
  - Bhuel, tá! Agus ansin bhí sé níos mó spraoi. Thiomáin Anka agus a mac amach as páirceáil Mamaia agus níor stad siad i bhfad uainn. Agus tá eagla ar Mamai roimh chait le paisean ...
  - Eagla? Cait?" a d"fhiafraigh an cailín. - Cén fáth é sin?
  - Bhuel, bhí léicean aige cúpla bliain ó shin. Deir sé gur phioc sé suas anseo é, gur chaith sé go mór leis. Bhagairt a lán airgid. Anois, a luaithe a fheiceann sé cat, téann sé ar a thóir láithreach, caitheann sé clocha chuige. Agus is breá leis mná. Bhuail mé anseo ar thrá Mamai le bean ó Anapa. Tochta, gach overdressed, péinteáilte. Blonde le braids na hAfraice go dtí an choim. Chuaigh sé trí thine, rud a chiallaíonn go bhfuil Mamai suas leis an mbean seo. D'ól siad agus labhair. I mbeagán focal, tharraing sé isteach sa phuball í. Agus chonaic Danka, rug sé cat ar an trá, chuaigh suas go dtí puball Mamai, d'oscail an zipper go tobann ar an bpuball, chaith an cat ann agus láithreach zipped suas an puball.
  Rinne Dobrynya gáire le gáire míthaitneamhach garbh. Helen gáire in éineacht leis.
  - Samhlaigh, sa phuball tá an próiseas faoi lán seoil, agus ansin cuileoga cat scanraithe díreach ag Naked Mamai. Claws sé le eagla. Ansin hooked sé pigtails na hAfraice, tharraing sé as a haintín. Sula súile Mamai, d'iompaigh sí ó fionn fada-haired isteach brunette gearr-haired.
  Dobrynya gáire arís. Ag gáire beagán, lean sé:
  - Tá an bhean i turraing, tá Mamai mar an gcéanna. Is é an tromluí ar fad nach bhfuil Mamai in ann a saibhreas a tharraingt amach ar aon nós: tá an bhean sáinnithe le faitíos, ní féidir leo a dhíbirt, ní féidir leo casadh timpeall, ní féidir leo an cat a ghabháil, ní féidir leo. oscail an puball. Ha ha ha!!!
  Rinne Lena gáire os ard.
  "I mbeagán focal, rinne an cat roinnt gnó ansin," lean Dobrynya trí gáire. "Srac mé cúl iomlán Mamaí, scríob mé aghaidh na mná. Ach is é an rud greannmhar gur scaoil Mamai gáis ón strus, agus léim iontas amach leo. A leithéid de strainséir maith! D'éirigh sé féin salach go dtí go bhféadfadh siad unhook, fuair sé an bhean salach, an puball. Ha ha ha!!! Agus d'éirigh an cat as an iontas níos brúidiúla fós. Ha ha ha!!!
  "Anseo is gá duit a bheith ag caoineadh, gan gáire," a shíl Kovalev, agus é ag faire ar an lánúin ag gáire.
  - Ó, breoiteacht! Alena gáire. "Bíonn rud éigin ar siúl i gcónaí le Mamai...
  "Ní hé sin go léir," lean Dobrynya lena scéal. - Ar bhealach éigin fuair siad saor, scaoileadh an cat. Chuaigh an bhean bhocht chun í féin a ní. Agus rith Mamai go dtí an leithreas - bhí sé an-mhífhoighneach. Go gairid cloisimid gol ar an bhforaois ar fad: "Lig mo bod, ionfhabhtú!". Ha ha ha! Samhlaigh, a Mhamaí, agus é i gcoiscín, rith sé leis go dtí an poll. Shuigh sé síos chun déileáil le riachtanas mór, mothaíonn sé: rug duine éigin ar a phionós agus tarraingíonn sé isteach sa chlais é in aice leis an bpóna. Haha! Diabhal air, nó rud éigin, shamhlaigh sé sa chlais, a pulls. Samhlaigh conas atá sé le scríobh le coiscín dea-shínte.
  "Ó, tá trua agam do Mhamaí bhocht," a gáire Lena.
  - Dumpáil sé abhaile i St Petersburg cúpla lá tar éis an taephota. Basta lá an dúnmharú. Samhlaigh, tá fear againn a maraíodh anseo. Grianghrafadóir ó Sochi.
  - WOW! Chaith Lena lámha suas.
  Ag éisteacht go raibh siad ag caint faoin dúnmharú, chuaigh Kovalev chuig Dobrynya le Lena agus chuir sé é féin in aithne:
  Is é mo ainm Andriukha. Leasainm - Kal.
  "Agus is mise Dobrynya," chroith an fear amach a lámh.
  "Chuala mé do scéal," a dúirt Kovalev, "Dúirt siad liom freisin go raibh an fear a maraíodh anseo ag scannánú porn. Chun seo a bhí sé brúite.
  - Cé a d'inis seo duit? D'iarr Dobrynya.
  "Duine aithne a bhí anseo lá an dúnmharaithe.
  - Sea, bhí shmon sláintiúil ansin. Tháinig na cops, tógadh an cailín ar shiúl.
  "Ar mharaigh sí é?" D'iarr Kovalev. B"fhéidir go raibh cúntóir aici?
  "Ay," chrom Dobrynya air. "Tá a stair féin aige, ach ní haon dár ngnó é. Níl mé ag iarraidh a fháil amach rud ar bith faoi. Lig do na póilíní é a dhéanamh amach dóibh féin.
  An féidir leat cabhrú liom mo phuball a bhogadh? D'iarr Lena Dobrynya.
  "Cabhróidh mé, ar ndóigh," a gheall Dobrynya agus d"fhiafraigh sé de Kovalev:
  - Cad as duit?
  "Is as St. Petersburg mé," d"fhreagair Kovalev.
  - Mar sin ba í Mamai a d'inis duit faoin dúnmharú? D'iarr Dobrynya.
  "Ní hea, níl aithne agam air," a d"fhreagair Kovalev. - Cá bhfuil cónaí air i St Petersburg?
  - Conas atá a fhios agam! Dúirt Dobrynya go míshásta. - Ní raibh sé riamh.
  "Tá go leor daoine ó St. Petersburg anseo," a dúirt Lena.
  "Is ea, is fiú Katya Ogonyok amháin rud éigin," a d"fhreagair Dobrynya.
  - An bhfuil Katya anseo anois? D'iarr Lena.
  - Tá! Níl sé i bhfad uainn.
  "Agus táimid ag bogadh go háit eile," a dúirt Lena le Andrey. - Tá a lán páirceála maith san fhoraois, nach bhfuil i bhfad ón Lotus. Tugtar an héileacaptar. An dtiocfaidh tú linn?
  An nglacfar go maith liom ansin? D'iarr Kovalev.
  Bhreathnaigh Dobrynya go measúil ar Andrei agus dúirt:
  - Má iompraíonn tú go maith. Go leor spáis do gach duine. Mura dtaitníonn sé leat, is féidir leat imeacht ag am ar bith. Tá na daoine ag imeacht, tá go leor páirceála saor in aisce. An mbeidh tú ag caitheamh tobac?
  "Ní chaithim tobac," ghabh Kovalev a leithscéal.
  "Tá sé ceart go leor, seasfaidh tú linn, foghlaimeoidh tú," a dúirt Dobrynya. "Ceart go leor, bí réidh má thagann tú linn.
  
  
  Caibidil 26
  D'imigh Kovalyov, na huaireanta feithimh pianmhara ag dul ar aghaidh agus iad gealaithe do Vasily Krasin ag siúlóid Dé Domhnaigh le Inna feadh Anapa.
  Bhí deacracht ag Krasin dul i ngleic leis na cailíní, bhí sé scanrúil sa chumarsáid. Bhí náire air aithne a chur air agus bhraith sé awkward an chéad uair tar éis cruinniú. Ar go leor bealaí, mar sin, níor fhorbair sé leis an ngnéas eile. Bhí sé i gcónaí strangled ag coimpléisc, ní raibh na cailíní aird a thabhairt air. Ach thug Inna grá láithreach do Vasily di, bhí sé compordach léi. De réir a chéile chothaigh spréach comhbhrón do bhean álainn tine grá i gcroílár géar Krasin.
  Thaitin sé gach rud faoina chomhghleacaí. Agus cuma, agus súile sainráiteach, agus figiúr. Agus bhí a fhios aici freisin conas labhairt go suimiúil faoina cuid oibre, faoi féin. Agus Krasin, suarach le mná, an uair seo go toilteanach cumarsáid a dhéanamh le Inna.
  Ní fhéadfaidís a ndóthain cainte a dhéanamh ar an tráthnóna ceanúil, te, ciúin sin. Ar an trá, labhair Inna, máistir spóirt sa snámh, faoina cruinniú le tréad deilfeanna san fharraige oscailte:
  - Shnámh mé ar bhealach éigin go háirithe i bhfad isteach san fharraige. Táim, bhí ealta deilfeanna le feiceáil idir mé agus an cladach. Uaireanta tagann siad gar go leor don chladach. Is dócha, tá sé suimiúil dóibh breathnú ar na créatúir mistéireach bipedal, a bhfuil an oiread sin acu sna ceantair chósta. Tá roinnt nasc mistéireach ársa idir daoine agus na hainmhithe mara seo.
  Shnámh na deilfeanna go mall, ag caint go leisciúil lena squeak tréith, a bhí le cloisteáil go soiléir san uisce.
  Stop mé, stop beagnach gach gluaiseacht, swayed ach beagán ar na tonnta agus faire ar an tréad ag gluaiseacht. D'éist mé lena gcomhrá, a d'éirigh níos mó agus níos gníomhaí ar chúis éigin. Bhí deilfeanna ag plé rud éigin dá gcuid féin. N'fheadar cad!
  Agus go tobann chuaidh an tréad chugam. Roinn siad ina dhá ghrúpa. Thosaigh cúigear ag ciorcal timpeall orm. Ach chuaigh trí cinn díreach domsa! Reoite mé agus mé ag faire orthu ag druidim le hiontas. ...
  - Ó, cé mhéad duine ar mhaith leo bualadh le deilfeanna san fharraige! - Chuir Vasily a frása isteach sa chomhrá.
  - Ach níor éirigh le gach iarracht ó lucht saoire snámh suas leo. Agus shnámh na deilfeanna seo féin domsa! Chonaic mé mar a breathnaíonn siad, ag ligean aer amach le torann, chonaic mé a súile beaga, a n-eití ag druidim. Chuimhnigh mé ar scéalta faoi chairdeas idir deilfeanna agus daoine. Agus bhí mé ag iarraidh cairdeas a dhéanamh leis na háilleacha seo, stróic an ceann is gaire dóibh. Ina theannta sin, bhí eite na dtrí deilf is fearr an-dlúth, go litriúil trí mhéadar uaim!
  "Is cailín cróga thú," a dúirt Vasily.
  Rinne mé bogadh milis i dtreo iad. Ach chuaigh an tréad láithreach faoin uisce ...
  - Eagla? D'iarr Krasin.
  "Tá cuma air," d"fhreagair Inna agus lean sí lena scéal:
  "Shnámh mé ar ais go dtí an cladach ag súil a fheiceáil cá dtiocfadh na deilfeanna suas. Ní raibh siad le feiceáil ar feadh i bhfad. Ansin is ar éigean a bhí siad le feiceáil i gcéin agus chuaigh siad faoin uisce arís. Agus bhí mé a shárú le crá, measctha le fiosracht. Cad a bhí sé? Cén fáth go raibh na deilfeanna ag snámh suas dom?
  "Deir siad go gcabhraíonn deilfeanna le daoine a bhíonn san fharraige i bhfad ón gcósta," a mhol Vasily.
  Sea, tá scéalta cloiste agam faoi deilfeanna ag sábháil daoine báite.
  "Agus uaireanta ar chúis éigin cuirtear ar tír iad," a dúirt Vasily.
  - Deir siad go gcaillfidh siad a n-imthacaí, ach feictear domsa go bhfuil siad ag seoladh chun bás.
  An bhfuil siad féinmharfach? D'iarr Vasily.
  - Breathnaíonn an nós é. B"fhéidir go gcuirtear iallach ar na gaolta é seo a dhéanamh. Feiceann tú, cosúil le deilfeanna, análú aer agus bíonn siad so-ghabhálach i leith galair víreasacha. Ciallaíonn sé seo gur féidir leo ionfhabhtú a dhéanamh ar a chéile. Nuair a thiteann duine amháin tinn, ionas nach ndéanfaidh sé an tréad iomlán a ionfhabhtú agus gan an fharraige a thruailliú lena chorp, cuirtear iallach air é féin a chaitheamh i dtír.
  "An leagan loighciúil," d"aontaigh Krasin.
  - Nuair a chonaic mé deilf ag teacht chun bás. Fómhar domhain a bhí ann. Níl aon duine ar an trá, tá na saoire ar fad fágtha, agus chinn mé dul go dtí na carraigeacha. Is breá liom a bheith ag siúl ann.
  Feicim deilf ina luí ar an gcladach. Beo! Scaoil a scamhóga aer amach go torannach. Tá an deilf ag análú go trom, tá a shúile dúnta. Tá an t-eireaball agus an chuid íochtair den bolg san uisce, ach tá an chuid is mó den chorp ar an gcladach. Tá an deilf mór. Chuaigh mé chuige agus scrúdaigh mé go cúramach é. Ní bhfuarthas aon fhuil nó gortuithe. Slap mé go cúramach áitritheoir na farraige domhain le mo pailme ar a chúl. Bogann an deilf a eití go lag mar fhreagra. Mothaíonn sé mo dteagmháil! Ach ní féidir leis nó níl sé ag iarraidh bogadh.
  Tá mé ag iarraidh dul isteach san uisce. Ach tá an deilf trom. Ní féidir liom é a bhogadh. Ach níl sé féin ag iarraidh dul chun farraige. Is féidir é seo a fheiceáil óna eití ar éigean a ghluaiseann sé. Téann deilf i dtír orthu! Níl a fhios agam cad atá le déanamh, ní féidir liom cabhrú leis. Nílim ach ag stróiceadh cloigeann an fhir bhocht.
  Agus ansin osclaíonn an deilf a súile, féachann sé orm le breathnú brónach. Léiríonn mé le mo lámh: ag snámh, a deir siad, isteach san fharraige. Mar fhreagra air sin, ní bhogann an deilf ach a heití go lag. Tá mé ag iarraidh é a bhrú isteach san uisce. Gan úsáid! Go tobann feicim deoir mhór ag teacht amach as súil na deilf. Níl sé chomh trédhearcach le dath an bhainne an-chaolaithe, sách scamallach. Rollaí an chéad cuimilt go mall síos ar an dara, ansin an tríú ... deilf cries. Tá tragóid aige.
  Tá bean ag druidim linn. Le chéile déanaimid scrúdú arís ar an deilf. Níl, níl sé gortaithe.
  Deir an bhean: "Rachaidh mé go dtí an ionad caitheamh aimsire, tuairiscigh an deilf," agus fágann sí.
  Agus fanaim. Suí mé in aice le conablach atá ag fáil bháis. Bím ag caoineadh leis...
  Agus ansin tháinig tarrthóirí agus tharraing siad an t-ainmhí bocht isteach san fharraige. Rinne mé iarracht a mhíniú go raibh an deilf tinn agus go raibh cabhair leighis ag teastáil uaidh, ach níor éist siad liom. Bhí mé ar scoil ansin, bhí mé i mo dhéagóir...
  
  
  Caibidil 27
  Chuaigh scéal Inna i dteagmháil le Krasin, agus thug tráthnóna taitneamhach a chaitheamh leis an gcailín áthas iomlán ar Vasily. An lá dár gcionn, smaoinigh sé níos mó ar Inna ná ar obair. Mar sin féin, rinne sé iarracht arís an cosantóir a cheistiú. Ach gan leas.
  Ba chóir Nadezhda a bheith ligthe chun bealaigh agus a chur suas lasmuigh taobh thiar di. Bhí sí ceaptha a bheith mar thoradh ar maniac. Sin díreach conas an cailín san fhoraois a leanúint? D'fhan sé chun fanacht ar fhaisnéis ó Kovalev.
  Léirigh sé suas oíche Dé Máirt ar bís.
  "Éist, Vasek, tá an oiread sin fulaingthe orm! Aon chick uafásach raped beagnach dom ann.
  "Ba cheart go mbeadh tú ar do shuaimhneas agus go mbainfeá taitneamh as," a dúirt Krasin.
  "Táim ag rá leat, ní bhainfidh tú sásamh as seo." Más rud é amháin galair venereal ...
  "Faigh díreach go dtí an pointe," a d"fhiafraigh Krasin.
  - Fan, ná Rush. Ní mór dúinn gach rud a insint duit in ord, - bhí Kovalev fonn a roinnt a chuid imprisean. - Shroich mé, mar sin, Uitris. Tá sé fós ceithre chiliméadar le stompáil go dtí an murlach, áit ar maraíodh an stiúrthóir. D'fhéach mé timpeall, feicim: tá an cailín ag siúl ina n-aonar, ag tarraingt rudaí. Wow chomh gleoite, cé go bhfuil dreadlocks agus tatú ar a cos, ach tarraingteach. Chinn mé aithne a chur uirthi, dúirt mé gur mhaith liom dul go dtí an tríú murlach don chéad uair in Utrish, mar tá a fhios agam faoi ó chairde. D'ainmnigh an cailín í féin Nymph, ach i ndáiríre a ainm Lena. Dúirt sí go raibh sí ag teacht anseo don chúigiú huair, d'inis sí dom cad a bhí ann. Chuaigh muid le chéile...
  "Dúirt mé go bhfuil an bodóg uafásach," bhris Krasin isteach sa scéal.
  - Mar sin níl mé ag caint fúithi! Éisteann tú, ná bris isteach.
  "Ní chuireann do chuid eachtraí gnéis an iomarca imní orm," a dúirt Krasin. - Níos mó go dtí an pointe.
  "Seo táim ag caint faoin gcás. Go ginearálta, thug an Nymph chuici mé. Chuaigh mé isteach leo sa charrchlós. Cheangail an t-agróir é féin láithreach leis an Nymph, a raibh aithne uirthi ó bhlianta roimhe sin. Dobrynya a tugadh air, d"fhéach sé timpeall cúig bliana is fiche d"aois. Fear le hintleacht gann. Sa champa hippie, ba é an príomhúdarás é. Chun mé féin, thug mé scumbag air. Tá roinnt mhéara in easnamh ar a lámha agus mar an gcéanna ar a chosa. Dúirt sé le gach duine gur throid sé sa tSeisnia. Agus ina lámha, a líomhnaítear, phléasc grenade ina lámha. Déan meastachán, níl scar amháin ar an gcorp, níl ach na méara ar iarraidh. Bhí sé riachtanach grenade a shealbhú leis na lámha agus na cosa lom ag an am céanna, agus clogad agus armúr coirp cumhachtach á chaitheamh chun damáiste den sórt sin a fháil. Ach chreid a chompánaigh é. Ón áit seo bhí sé riachtanach an t-eolas a fháil amach. Cuirim ceist air faoi sheicteánaigh, agus insíonn sé dom conas a d'fhoghlaim sé snámh i kindergarten. Shroich siad lena máthair go Sochi, thug a mháthair chuig teagascóir snámha é. Thug siad tochtanna aeir dó agus do pháistí eile agus d'inis siad dóibh conas a n-arm a bhogadh chun snámh. Bhuel, shnámh sé. An oiread sin ionas gur stop siad é ach deich gciliméadar ón Tuirc ...
  "Cén fáth a bhfuil tú ag insint dom go léir cacamas mar gheall air?" D'iarr Krasin.
  - Mar sin bhí a fhios aige faoi gach rud a bhí ag tarlú ar na murlaigh. Bhí orm cumarsáid a dhéanamh leis, Agus ansin fuair muid beagnach i troid ...
  Cloistear coiscéimeanna sa halla. Rith Kovalev go dtí an doras agus d'oscail sé crack.
  - Agus anseo tháinig Innochka! Bhí áthas ar Andrey. - Tar chugainn!
  - Hey! Beannaigh Inna. - Aon eolas suimiúil?
  - Nílim ach ag insint do Vasily cad a bhí mé tríd. Agus go léir ar an gcúis. Mar sin, dúirt an scumbag sin liom go bhfuil ár maniac anois ar Utrish. Tá lair aige áit éigin sna sléibhte. Cá háit go díreach, níl a fhios ag aon duine. Ach téann sé síos go dtí an fharraige uaireanta.
  Tá a fhios agat, is cosúil go bhfaca mé an maniac seo ar mo chéad mhaidin ar an lagoon. Shiúil sé ar feadh an chladaigh, ansin iompú isteach san fhoraois. Theith mé tar éis dó, ach ba chosúil go raibh galú aige. Tá an oiread sin cosáin foraoise ann.
  Níos déanaí chuir mé ceist ar mo lucht aitheantais nua faoin bhfear seo. Tá sé aisteach: ní raibh sé ag cumarsáid le duine ar bith ach amháin a chailín. Dhearbhaigh na guys gurb é an duine a bhí ina chairde le Nadezhda, agus anois, is cosúil, tá sé ag fanacht léi. Creideann hippies gur mharaigh sé an stiúrthóir, agus ghlac a chailín an milleán.
  "Is dóigh linn freisin," a dúirt Vasily. - N'fheadar cad a itheann an maniac? An bhfuil sé ag goid, b'fhéidir, bia as ionaid pháirceála agus na saoire ag codladh?
  Níor chuala mé aon rud faoi goid bia. B'fhéidir go bhfuil soláthairtí aige, b'fhéidir go bhfaighidh sé rud éigin san fhoraois.
  "Díreach mar a cheap mé: tá an maniac ag fanacht lena chailín," a dúirt Krasin. - An bhfuair tú aon rud amach faoinár n-aisteoir porn?
  - Tháinig sí go hUtris lena buachaill. Ar lá an dúnmharaithe, in éineacht leis, Mamai agus Gorynych áirithe, thiomáin siad go St Petersburg i gcarr Mamai.
  - An raibh eagla ort? Ach céard? D'iarr Inna.
  - Bhí Mamai chun imeacht an lá sin ar aon nós. Níor oibrigh sé amach dó i mbliana. Bhí an t-aisteoir agus an fear ina chomharsana sa charrchlós. Agus ansin tá an dúnmharú. Thairg Mamai dul leis. Bhailigh siad go gasta agus roimh theacht na bpóilíní chuadar tríd an Small Utrish. Ag Mamai's, bhí an carr páirceáilte ann i gcathair phuball de mire faoi mhaoirseacht a lucht aitheantais.
  - Cén sórt cailín? D'iarr Krasin.
  - An bhfuil ár n-aisteoir marbh? - a dúirt Kovalev. "Agus tá sí aisteach, ní sóisialta. Ansin, rinne Dobrynya iarracht í a bhualadh. Dúirt mé cheana Vasya mar gheall air. Mar sin mhaígh sí go múinte: "Tá brón orm, níl mé saor. Ní cheadaíonn m"fhear céile dom cumarsáid a dhéanamh le fir eile i ngan fhios dó." Is cosúil gur tháinig siad ar Utrish ó na Stáit. Ach labhair siad Rúisis go líofa. An dá.
  Cad is ainm do bhuachaill an aisteoir? D'iarr Krasin.
  - D'fhreagair mé le Sasha. Níorbh fhéidir aon rud níos mó a fháil amach mar gheall air.
  - Cén fáth ar tháinig siad chugainn i Anapa? D'iarr Inna.
  - Deir siad go bhfuil aithne nó gaol ag Sasha i gceannas na seict. Agus bhí cnuasach ag na seicteóirí ar Utrish.
  - Beidh sé riachtanach níos mó a fhoghlaim faoi Mamai agus Gorynych go mion, - a dúirt Krasin. "A n-ainmneacha fíor, seoltaí...
  D'iarr mé ar a gcairde. Ní fhéadfaí aon rud nithiúil a rá.
  "Ní mór dúinn liosta na gcónaitheoirí sa doras tosaigh inar maraíodh an t-aisteoir a sheiceáil arís. Cad a tharlaíonn má thagann rud éigin suas, - a dúirt Krasin Kovalev.
  - Conas a bheartaíonn tú a dhéanamh le Nadezhda? D'iarr Inna.
  "Ní mór dúinn éirí as," a d"fhreagair Krasin. - Agus a shuiteáil radharc maith amuigh faoin aer le haghaidh di, ba chóir an cailín mar thoradh ar an maniac.
  "Beidh sé deacair í a leanúint san fhoraois," a dúirt Inna. - Ní bheidh tú in ann na rianta go léir a dhúnadh.
  Cabhróidh Andryukha. Tá sé beagnach sa bhaile ar an murlach, - a dúirt Krasin.
  An bhfuil tú ag cur chugam le bheith stróicthe ag hippies arís? D'iarr Kovalev. "Is ar éigean a d"fhéadfainn éalú uathu. Ar dtús, mhol Katya Ogonyok mé, chuir iallach orm siúl naked, agus ansin rug sí dom ag an pussy. Deirim: "Níl mé réidh le haghaidh gnéis agus níl coiscín agam." "Ní dhéanfaidh aon ní," adeir sé, "tá mála plaisteach agam, is féidir leat é a úsáid in ionad coiscín." Chick uafásach, boladh - uafás. Le deacracht mhór d"éirigh sé as. Is as St Petersburg í féin. D"inis sí dom faoina muintir, Mamai agus Gorynych. Bhí Mamai sa tóir ar chomh-thaistealaithe ionas go mbeadh sé níos spraíúla dul abhaile agus beagán airgid a chaitheamh ar ghásailín. Thairg Katya, ach chinn sí seasamh ar Utrish go dtí deireadh an fhómhair. Agus d'aontaigh Gorynych. Agus chuaigh ár n-aisteoir agus a buachaill i dteannta leo ...
  - Cá bhfuil Mamai agus Gorynych Katya ina gcónaí, níl a fhios aici go cinnte? D'iarr Krasin.
  - Deirim libh: níl a fhios agam, cosúil le fíorainmneacha na dtuathóirí seo. Thuig na hippies go tapa nach raibh mé ar cheann acu. Thosaigh Dobrynya ag caoineadh: cad atá tú ag iarraidh a fháil anseo? Chuaigh beagnach i ngleic liom. Bhí orm a rá go raibh mé ag dul go dtí Anapa chuig mo bhean le haghaidh deoch. Gheall sé go bhfillfeadh sé i gceann cúpla lá, ach b'éigean dó an puball a fhágáil.
  "Ní dhéanfaidh aon ní," a dúirt Vasily le gáire. - Rachaidh mé leat. Agus beirimid an puball, agus gheobhaidh muid lair an maniac. Is maith an seans é a ghlacadh, ní féidir leat é a chailleann.
  "Tá instinct sealgairí tar éis múscailt ionat," a d"fhreagair Kovalev. - Ba cheart dúinn ár gcás a réiteach.
  "Réiteoimid," a dhearbhaigh Krasin. Sílim go bhfuil an freagra gar.
  
  
  Caibidil 28
  Scaoileadh Hope tar éis cúpla lá. Dúirt Inna leis an gcailín balbh gur éirigh léi an fíor-mharfóir a choinneáil, agus anois, tar éis na páipéir riachtanacha a shíniú go foirmiúil, d'fhéadfadh sí a bheith saor.
  De réir mar a bhí súil ag na himscrúdaitheoirí, chuaigh an cailín láithreach chuig Utrish.
  Bhí Kovalyov, Krasin agus roinnt póilíní círéibeacha eile in éadaí sibhialta ag fanacht léi ar an tríú murlach. Murab ionann agus ionchais, ní raibh ar Nadezhda a rianú síos ar feadh i bhfad. Bhí an chuma air go raibh Boris ag súil go bhfillfeadh a leannán agus chuaigh sé síos go dtí an fharraige é féin.
  Chonaic Nadia é ar an gcosán a théann chuig an trá
  - Boris! Nach bhfuil tú faoi ghabháil?! - scairt an cailín breá sásta agus léim sí ar a leannán cosúil le cat. Hug sí, fillte a airm, cosa, thosaigh póg.
  Ach nóiméad ina dhiaidh sin, thiomáin dornaisc i bhfeidhm ar lámha an maniac.
  Bhí dóchas hysterical. Boris, ar a mhalairt, chuma outwardly socair.
  - A stór, logh dom! scread an cailín. - Níor theastaigh uaim! Níor inis mé dóibh fút! Beidh mé ag fanacht leat!
  "Fanfaidh cúig bliana is fiche, sa chás is fearr," a dúirt Krasin le Kovalev. "Ansin tabharfaidh siad pianbhreith saoil dó."
  - Dá roghnóinn bean chéile dom féin, roghnóinn ceann cosúil le Nadia, - d'fhreagair Kovalev. - Tiomanta, affectionate. An tseirbhís a fhágáil agus dúiseacht ar maidin i gculaith mhín duine éigin cosúil léi, amhail is dá mba i nirvana a bhí tú. Is mór an trua go bhfuil an cailín tiomanta dá maniac. Agus ansin chuirfinn aithne níos fearr uirthi.
  - Sea, is féidir le dea-bhean chéile dul amach, - d'aontaigh Krasin - Ach nach bhfuil muid suas go dtí nirvana. Ní mór duit dul go dtí St Petersburg, déileáil leis na dúnmharuithe.
  - Níl an t-eolas a fuarthas chomh te, - i gcuimhne Kovalev. - Ní bhfuarthas amach ach ainm bhuachaill an aisteoir, agus fiú leasainmneacha a gcomhghleacaithe. Conas a aimsiú duine de réir ainm i gcathair ollmhór? Má tá baint acu leis na coireanna, is dóichí gur dhumpáil siad iad ó St Petersburg.
  "Agus tá réamhbheart agam go réiteoimid an cás seo go tapa," d"fhreagair Krasin.
  Tar éis an páipéarachas riachtanach go léir a chríochnú, d'ordaigh na bleachtairí ticéad go St Petersburg agus chuaigh siad abhaile go Inna.
  "Táimid ag eitilt amach maidin amárach," a dúirt Vasily le máistreás an tí. Tá ticéid curtha in áirithe againn cheana féin don a haon déag a chlog.
  - Agus caithfidh mé a bheith ag obair amárach, - a dúirt Inna. "Beidh mé in ann tú a shiúl go dtí stad an bhus díreach in am."
  Bhí an mhaidin dár gcionn grianmhar, te agus ciúin. Gheall an lá go mbeadh sé te.
  "Bheadh an fharraige díreach anois," a dúirt Kovalev go brionglóideach ag an ngeata. Tóg seachtain saor.
  "Is iontach an t-am é an séasúr veilbhit chun do scíth a ligean," d"aontaigh Inna.
  "Thug tú scíth ar feadh cúpla lá cois farraige ar Utrish," a mheabhraigh Krasin dó. - Ach is mór an trua scaradh le hInna.
  - Mar sin teacht chugainn arís, - d'fhreagair Inna. "Beidh Mam agus mé sásta.
  "Anois, má thugann siad saoire dom, tiocfaidh mé go cinnte," a gheall Krasin.
  Ar an mbealach, stop Andrei ag stalla bláthanna, cheannaigh sé bouquet carnations agus thug sé d'Inna é.
  - Go raibh maith agat! An-gleoite agus álainn! - Bhí áthas ar Inna agus adhlacadh a aghaidh sna bláthanna, ag ionanálú a n-aroma le pléisiúir. - Boladh siad go maith!
  Bhog an cailín níos gaire do Krasin agus whispered ina chluas:
  - Fanfaidh mé leat.
  Rinne Vasily aoibh gháire agus dúirt:
  - Beidh mé ag glaoch ort cinnte ó St Petersburg.
  "Fanfaidh mé," a dúirt Inna arís.
  
  
  Caibidil 29
  I St Petersburg, d'iarr Krasin ar an gcéad dul síos faisnéis ó oifig na bpasanna faoi chónaitheoirí an dorais tosaigh, ina raibh Maria Novikova ina cónaí.
  - Féach, Andryukha, san árasán os comhair Maria Novikova nach maireann, tá Gorynycheva áirithe Tatyana Aleksandrovna cláraithe. Ar chuir siad ceist uirthi? D'iarr Krasin.
  "Bhí sí san ospidéal oíche an dúnmharaithe," d"fhreagair Kovalev.
  "Ar chuir tú ceist ar a gaolta?"
  - An gceapann tú ... Gorynych ... An ceann céanna ó Utrish? D'fhéadfadh sé a bheith go han-mhaith!
  "Sea, d"imigh an t-aisteoir nach maireann le Gorynych," a dúirt Krasin. - Ní mór dúinn go práinneach agallamh a chur ar Tatyana Alexandrovna agus Gorynych, má tá sé ina chónaí ann.
  "Tuigtear," d"aontaigh Kovalev. Ní fhaca muid é lá an dúnmharaithe. Ach, b"fhéidir, bhí Gorynych i gceist... Ach conas a chuaigh sé isteach in árasán an mhúinteora?
  "Sin go léir a chaithfidh muid a fháil amach.
  - Maith! Dúirt Kovalev. - Beidh mé ag dul go dtí Tatyana Alexandrovna.
  
  Cheana féin sa tráthnóna bhí Gorynych ina shuí in oifig Krasin. Thug Kovalev isteach é lena cheistiú. Chuir Vasily Krasin ceist chasta láithreach.
  - Cén fáth ar mharaigh tú, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr?
  Murab ionann agus ionchais, níor shéan Gorynych é.
  - Ní ormsa atá an locht! Sí í féin! an amhras screamed beagnach. "Féach, ní raibh sé i gceist agam í a ghortú. Thaitin Lucy go mór liom. Mar sin a tharla sé. De sheans. Bhain mé an pillow, táim: suffocated sí. Níl sí ag análú a thuilleadh. Rinne Sasha agus mé iarracht é a phumpáil amach. Níor oibrigh amach.
  "An bhfuil tú ag rá gur thacht an bhean í féin le pillow?" Gan do chabhair? D'iarr Krasin. - Conas is féidir sin?
  - Bhí gnéas agam léi. Chlúdaigh sé a aghaidh le pillow le haghaidh géire. Mar sin rinne Sasha romham. Níor mhiste léi. Agus chuaigh mé isteach eacstais, críochnaithe, agus nuair a bhaint mé an pillow, táim: Lucy a thuilleadh análaithe.
  - Cén sórt spraoi é seo, ag strangling cailín le linn lánúnas?! D'iarr Kovalev rudely.
  Mar sin is é seo an cineál gnéis. Tá mé ag rá leat, níor mhiste léi.
  "An miste leat má strangle tú léi?" Kovalev brúite.
  - Cad mar gheall ar Sasha? Cén sloinne atá air? D'iarr Krasin.
  Shíl Gorynych.
  Freagair nuair a iarrtar ort! Dúirt Kovalev.
  - Ní cuimhin liom ... níl a ainm sloinne ar eolas agam. Go hionraic! D'inis sé rud éigin faoi féin, ach ní raibh an chuma air a ainm seo caite.
  - Nach raibh Sasha i gcoinne an scéil go raibh tú tar éis gnéas a shaobhadh lena chailín? Kovalev níor chreid.
  - Thug sé cuireadh dom féin agus do Lucy spraoi a bheith acu agus é ina chodladh. Níor mhiste léi.
  - Mar sin creidfidh mé tú, cad a mhol sé. Níl sé an-éasca duit bréag a dhéanamh," a dúirt Kovalev.
  - Níl mé ag bréag, go hionraic! Bhí Sasha socair nuair a bhí a chailín le fir eile ... Bhí Lucy ina réalta porn ...
  - Deir cailín a bhí suffocated de thimpiste, ach cén fáth ar chaith tú a corp chun comharsan? D'iarr Krasin.
  "Ní raibh uainn ach dul i bhfolach go dtí an tráthnóna. Sasha, nuair a tharla gach rud, buille mé suas, dúirt ansin nach raibh aon phointe i flashing air, d'éiligh a ghlacadh Lucy amach agus a adhlacadh dom. Chuir mé glaoch ar Mamai, ní raibh sé in ann tiomáint suas ach tráthnóna. Agus corp a ghlacadh i dtacsaí, tuigeann tú...
  - Déanfaidh mé ceist Vasily arís: cén fáth ar chuir tú corp Lucy ar chomharsa? - Rinne Kovalev idirghabháil arís san cheistiú.
  - Níorbh fhéidir corp a fhágáil inár n-árasán. Scaoileadh amach mo mháthair as an ospidéal an lá sin. Bhí uirthi féin agus a deirfiúr tiomáint suas.
  - Conas a chuaigh tú isteach in árasán an chomharsa? D'iarr Krasin.
  - Mar sin bhí eochracha a hárasáin ag mo mháthair ...
  Cén fáth nár inis siad dúinn? Bhí ionadh Krasin. "Ní mo mháthair, ná mo mhúinteoir.
  "B"fhéidir nach mbeadh a fhios ag an múinteoir fiú faoi na heochracha," d"fhreagair Gorynych.
  - Conas mar sin? D'iarr Kovalev.
  - Féach leat, bhí cónaí ar sheanathair san árasán roimh di, chabhraigh mo mháthair leis an obair tí. Chuir sé muinín ina mháthair, thug sé na heochracha ar eagla na heagla. Agus ansin fuair seanathair bás, agus go luath bhog an múinteoir isteach. Tá sí a neacht, nó rud éigin. Agus rinneamar dearmad faoi na heochracha. Agus ní raibh caidreamh cairdiúil leis an múinteoir ag obair amach.
  Cá fhad atá sí ina cónaí i do theach? D'iarr Kovalev. Nó in áit, bhí cónaí uirthi.
  - Trí bliana. Ní hea, ní fiú ceithre cinn. Go gairid i ndiaidh bhás mo sheanathair, thug siad ceithre bliana dom le haghaidh drugaí. Tá mé díreach tar éis a scaoileadh ar parúl. Chaith mé an samhradh ar Utrish, bhí mé ann fiú sular scaoileadh saor mé. Agus mo mháthair scaoilte dom, ní raibh mé in ann corp Lucy a fhágáil inár n-árasán. Ní thuigfeadh Mam mé agus bheadh sé tar éis mé a chiceáil amach ar an bpointe boise.
  Conas a bhí a fhios agat nach raibh an múinteoir sa bhaile? D'iarr Krasin.
  - Nuair a thosaigh mé ag smaoineamh ar conas fáil réidh leis an gcorp, léim mé amach ar an tsráid. Labhair le cara ann. Ba chara múinteora í. Dúirt sí le linn dó a bheith caite go raibh Maria ar saoire i Sochi. Agus chuimhnigh mé ar na heochracha. Bhí beirt acu. Chaith mé isteach ar mo dheasc iad sular scaoileadh saor iad. D'éirigh mé agus d'fhéach mé: caomhnaíodh na heochracha.
  - Cad mar gheall ar a mháthair? D'iarr Kovalev. Ar chuir tú ceist faoi na heochracha?
  - D'iarr sí. Is fada ó shin, roimh mo scaoileadh. Dúirt mé gur chaith mé amach iad. Ansin rinne sí dearmad faoi na heochracha, ach bhí siad, casadh sé amach, a chaomhnú i mo bhruscar.
  - Ar mhaith leat a rá nár bhac ar an múinteoir an dá ghlais a athrú tar éis bhás duine gaoil thar na blianta seo ar fad agus na heochracha tagtha suas? D'iarr Krasin.
  - Tá! Díreach. Rinne mé iarracht, d'oscail an doras. Bhuel, thug Sasha agus mé Lyusya go dtí árasán an mhúinteora.
  Cén fáth a raibh an corp líonta faoin leaba? D'iarr Kovalev. - D'fhéadfaidís é a chur ar an leaba nó é a fhágáil sa halla.
  - Níl a fhios agam. Níor smaoinigh muid. Thug siad isteach sa seomra é, agus ansin tharla sé.
  "Feicim," a dúirt Krasin. "Ach níor oibrigh sé amach an corp a phiocadh suas. D"fhill an múinteoir go luath. Agus shocraigh tú í a chaitheamh amach as an bhfuinneog mar fhinné gan ghá.
  - Uimh ní mar seo. Ní cinnte ar an mbealach sin. Tháinig muid, agus thosaigh sí ag bagairt go gcuirfeadh sí glaoch ar na póilíní. Insulted dúinn. Mar sin las Sasha suas, chabhraigh léi amach an fhuinneog.
  Cá bhfuil Sasha anois?
  - D'eitil sé go dtí a áit i SAM.
  - Sin do cinnte? D'iarr Krasin. Cé atá in ann a dhearbhú?
  - Mamai. Thug sé go dtí an aerfort é.
  - Cad is ainm do Mamaia, cá bhfuil sé ina chónaí?
  - Áit éigin ar Shráid Kamyshovaya, níl a fhios agam líon beacht an tí, go hionraic! Ní raibh mé in éineacht leis, níor labhair muid ach ar an bhfón.
  "Tabhair a uimhir theileafóin dúinn," a d"ordaigh Krasin. Déanaimis seiceáil ar an méid a dúirt tú. Agus téann an rud céanna le haghaidh an árasán.
  Scríobh Vasily síos an fón, thug sé an páipéar do Kovalev agus dúirt:
  - Tá sé fós a cheistiú Mamai, a fháil amach ar an lá agus ar a eitilt Alexander eitil, ansin, de réir liosta na bpaisinéirí, ríomh sonraí pas ár gcliant. Agus beidh duine eile againn a bhfuil baint aige le dúnmharú múinteora.
  "Tuigtear," a d"fhreagair Kovalev. - Tabharfaidh mé aire dó.
  
  
  Caibidil 30
  Fyodor Semyonovich Dhúisigh Orlov suas go suairc, ionadh cheerful do sheanfhear ualach le gortuithe iomadúla. Ní raibh pian ar an gcúl mar ba ghnách, níor bhac an t-ae ná na cosa. Gan a shlait, chuaigh sé go dtí an fhuinneog agus tharraing sé na cuirtíní ar ais. Bhí an seomra líonta le solas lúcháireach! Ba mhór an t-áthas an ghrian a fheiceáil arís, spéir ghorm, scamaill éadrom clúmhach. Thug cinniúint lá amháin eile dó!
  Tháinig an t-earrach súil leis le fada, bhí an aimsir go breá lasmuigh, bhí Fyodor Semenovich inflamed le fonn. Shamhlaigh sé oícheanta fada geimhridh chun dul go dtí a shráidbhaile dúchais, chun cuairt a thabhairt ar áiteanna a raibh aithne mhór orthu. Ghuigh sé chun na bhflaitheas le haghaidh deis den sórt sin. B"fhéidir inniu, b"fhéidir anois?
  Tá áiteanna ag gach duine a bhfuil sé ceangailte leo is mó. Do Fedor Semenovich, bhí áit den sórt sin ina trá fiáin ina sráidbhaile dúchais Lisy Nos. Cén fáth? Níorbh fhéidir leis é féin a mhíniú. Cuimhní óige is dócha, ach ba é an trá seo a shamhlaigh sé uaireanta san oíche.
  Bhí pian trom ar an seanfhear ina chosa, a cheann ag sníomh de shíor. Beagnach an gheimhridh ar fad Níor fhág Fyodor Semyonovich an teach. Bhuel, ar a laghad thug Lidochka ón Slándála Sóisialta agus neacht Mashenka cuairt air. Ach anois bhraith an pinsinéir iontach! Chinn sé dul agus crith le súil.
  Fyodor Semyonovich ghlac bata, chuaigh síos ón tríú hurlár a Khrushchev ar feadh i bhfad. Nuair a bhuail an doras tosaigh taobh thiar dó, ghlac an seanfhear anáil dhomhain d'aer úr an earraigh. Éin chirped, bachlóga swelled ar chrainn. Ar feadh nóiméad bhraith Fyodor Semyonovich óg arís, lán de neart. Bhí páistí ag súgradh sa chlós, bhí comharsana ina suí ar an mbinse agus ag caint faoi rud éigin. Is mór an pléisiúr é aromas an earraigh a ionanálú, saol sláintiúil, míchúramach. Nach lúcháir a bheith i measc daoine, féachaint orthu!
  Sa ghairdín beag taobh thiar den teach, fuair Orlov binse saor in aisce sa ghrian agus shuigh sé síos chun sosa roimh an mbóthar crua. Chuaigh gealbhain, titmouse, colúir, préacháin i mbun a ngnó anseo, ag malartú exclamations joyful uaireanta. Dhreap an cat béal dorais crann agus bascadh sa ghrian. Bhí na madraí ag siúl lena n-úinéirí, rith duine acu suas go dtí Fyodor Semyonovich, sniffed, wagged a eireaball, ach d'iarr an t-úinéir uirthi, agus rith an madra cairdiúil ar shiúl.
  "Cé mhéad éan inniu, cé mhéad ainmhí agus duine! Shíl Fyodor Semyonovich. Agus tá gach duine sásta faoin earrach. Cad beannacht!
  Ach bhí giúmar speisialta ag Fedor Semenovich, bhí sé ag iarraidh turas a dhéanamh agus suí ar chladach Murascaill na Fionlainne.
  Chuaigh an pinsinéir go dtí stad an bhus. Téann an bealach go Zelenogorsk díreach trí Lisy Nos. Tiomáint gan níos mó ná leath uair an chloig.
  Is ar éigean a bhí orainn fanacht leis an mbus. Dhreap Fyodor Semenovich isteach sa chábán gan cabhair ón taobh amuigh. Bhí na daoine go breá. Bhí áitithe na suíocháin go léir. Lean Fyodor Semyonovich ar an ráille láimhe, ach dúirt fear óg in aice leis:
  - Suigh síos, a athair! agus thug slí.
  "Tá óige mhaith againn," a cheap Fedor Semenovich le buíochas. Bhí áthas air go dtabharfaí aghaidh air - "daid". Dea-bhéasach, simplí.
  Ní raibh go leor cumarsáide ag Orlov, bhí sé ag iarraidh labhairt le ceann de na paisinéirí, ach níor leomh sé. Ghéaraigh streachailt laethúil na beatha na céadfaí go léir. Ach anois bhí Fyodor Semyonovich sásta. D'fhéach sé amach an fhuinneog, d'fhéach sé ar na daoine ag dul isteach agus amach as an mbus. Sin é an saol! Fiuchphointe agus bubbling. Agus rinne na tuairimí simplí seo a chroí lag buille níos tapúla.
  Ag Lisiy Nos, d"éirigh Fyodor Semyonovich ag an stad is gaire agus shiúil sé go mall ar an gcosán go dtí an trá fhiáin. Cé chomh sásta a bhí sé! Bhí sé mar a bheadh sé tar éis filleadh ar a thír dhúchais tar éis a bheith as láthair fada. Bíonn mothúcháin bheoga ar nós Orlov ag taistealaí annamh sna tráthanna seo.
  Ach de réir a chéile chlúdaigh tonn cuimhní an seanfhear. Mhair sé a shaol go measartha, rinne sé iarracht gan seasamh amach, a bheith ar shiúl ó phoiblíocht, súile a chuid uachtaracha, a mháthair-chéile agus a chomharsana dúr. D"oibrigh sé mar mheicneoir i monarcha míleata. Bhí mar an gcéanna aige, mar é féin, bean chéile measartha. Agus bhí a mhac, Volodya, ina bhuachaill simplí Sóivéadach.
  Ina blianta meath, fágadh Fedor Semenovich ina aonar. Fuair Volodya bás san Afganastáin, ina dhiaidh sin thit a bhean tinn agus ní raibh sí in ann téarnamh óna breoiteacht. Is minic a bhí aiféala ar Fedor Semenovich nach bhféadfadh sé féin agus a bhean chéile deartháir nó deirfiúr a bhreith dá mac. Chónaigh siad i dteach beag ar an taobh eile den sráidbhaile. Cúigear againn i dhá sheomra lena thuismitheoirí. Agus shíl mé: "Cá bhfuil leanbh eile? Agus mar sin codlaíonn an mac sa chúinne ar an cófra, toisc nach bhfuil aon áit a chur ar an crib.
  Ansin leithdháileadh árasán ar Fyodor Semenovich tríd an líne seirbhíse. Ach chinn an bhean nach raibh a haois ná a sláinte mar a chéile a thuilleadh chun leanaí a bhreith agus a thógáil: "Tá leanbh amháin ag gach duine, agus bíodh leanbh againn." Agus ansin tháinig an scéala faoi bhás a mhic...
  Fedor Semenovich shiúil ar feadh an chosáin foraoise, painfully eolach ó óige. Anseo, fiú roimh an gcogadh, thug a mháthair go cladach an chuain é. Chaith na mná línéadach le sruthlú, agus splancscáileán na leanaí in aice láimhe ar an trá fhiáin. Léirigh gach turas den sórt sin go dtí an chuan sa samhradh mothú ceiliúrtha in anam Fedya. Agus anois chuimhnigh Fedor Semenovich ar na hamanna i bhfad i gcéin sin agus bhraith sé cnapshuim in airde ina scornach.
  Mar leanbh, bhí an chuma air: an saol iomlán ollmhór amach romhainn. Cé mhéad is féidir leat a dhéanamh, cé mhéad is féidir leat a dhéanamh!
  Ní raibh Fedya ina spásaire ná ina phíolóta. Agus níl an saol chomh mór sin ...
  Uair amháin, bhí an chuma ar a chomharsa, Uncail Fedya, nach raibh fiú seachtó, mar sheanfhear. Rinne na leanaí magadh air: "D'ith Uncail Fedya an béar!"
  Agus anois tá Fedor Semenovich féin níos mó ná ochtó is cúig bliana cheana féin. Ach ná bí ag spochadh as guys. Agus níl a fhios ag beagnach aon duine de bhuachaillí na cathrach ainm an tseanfhear. Leagadh a dteach i Lios Nos i bhfad ó shin. Tógadh kindergarten ina áit, agus in aice leis bhí tithe ón nGléasra Thuaidh. Níl gairdín ann anois. Díoladh an talamh le húinéir príobháideach. Bhí sé deacair, bhí pian i mo chroí i gcónaí nuair a tháinig Fyodor Semyonovich go dtí áit theach a athar. Sa lá atá inniu ní bheidh sé ag dul ann, inniu beidh sé taitneamh a bhaint as nádúr.
  Go maith san fhoraois earraigh! Tá snowdrops taitneamhach don tsúil. Ann, timpeall an chúinne, ba chóir go mbeadh garrán darach. Sea, tá sé sin ceart. Tá crainn darach! Tá siad ina seasamh ó aimsir Pheadair.
  San fhoraois seo fuair Fedya beacán porcini ollmhór. Sa bhliain ocrach daichead a sé. Bhí sé cosúil le bronntanas ó thuas! Ba roghnóir beacán maith é Fedor Semenovich. Chomh fada agus a cheadaigh a shláinte, gach samhradh chuaigh sé ar thóir ciúin chuig a beloved Lisy Nos, uaireanta go Levashovskoye Highway. Ach ní bhfuair Orlov beacáin ollmhóra mar sin arís! Dhá chileagram iompaigh amach a bheith ina fathach. Wory, i ndáiríre. Ach ghoil an mháthair na péisteanna amach sa bhaile agus bhí dinnéar blasta ann: beacáin le prátaí a fhástar ar a plota féin.
  Chuaigh Fyodor Semyonovich i dtír agus shuigh sé síos ar bhinse. Níl aon duine in aice láimhe. Lá seachtaine atá ann, agus stop daoine ag teacht anseo. Níor nigh mná sa chuan le fada an lá, agus tá an trá go hiomlán rófhásta le giolcacha tar éis an damba a thógáil. Anois is anaclann dúlra é, limistéar cosanta.
  Tá taithí ag Fedor Semenovich ar a bheith ina aonar. Is fada ó fuair an bhean bás. Roimhe sin, a thuismitheoirí. D'fhill m'athair ón gcogadh faoi mhíchumas, gan an dá chosa. Thug a mháthair banaltracht dó mar leanbh. D'fhág siad duine i ndiaidh a chéile cúpla bliain tar éis don teaghlach bogadh go dtí an chathair.
  I gcuimhne a thuismitheoirí, d'ardaigh deora i súile Orlov. Tá sé ag caoineadh go leor le déanaí. Chuir sé seo mo chroí níos éadroime. Ach go poiblí rinne an seanfhear iarracht gan a chuid deora a thaispeáint.
  Go tobann bhraith Fyodor Semyonovich leithscéal as féin. Bhuel, cén mhaith a chonaic sé sa saol seo? Chónaigh sé go ciúin, d'oibrigh sé cosúil le gach duine eile. Níor chuir sé isteach ar dhuine ar bith, níor iarr sé ar dhuine ar bith rud ar bith, rinne sé iarracht a bheith cineálta le daoine, ach níor tugadh faoi deara a chineáltas. An raibh sé ina chónaí ceart? Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh sé, is dócha, a fháil ar bhealach éigin a mhac amach as an Afganastáin? Bhuel, Dia leis.
  Chuir fuaim na mbonn rothar isteach ar a chuid smaointe. Chaith Fyodor Semyonovich a chuid deora go práinneach. Ach thiomáin an fear isteach gan aird ar an seanfhear.
  Agus chuimhnigh Orlov ar mar a shnámh sé anseo agus é ina ghasúr. Ar a lámha bhog sé ar feadh an bun, ach a cheann bhfostú amach os cionn an uisce. I ndáiríre níor fhoghlaim Fedor Semenovich snámh. Agus ní raibh mé riamh ar an bhfarraige ...
  Uair amháin báite sé anseo beagnach. Thóg siad rafta lena gcara Oleg agus sheol siad ón imréitigh sin a tháinig gar don uisce. Ar dtús bhog siad feadh an chósta. Ansin chuamar sa tóir ar ealta faoileáin go domhain isteach sa chuan. Bhí sicín amháin sa tréad, a floundered san uisce agus ní raibh sé in ann éirí de thalamh. Shnámh siad i bhfad i gculaith spleodar linbh. Ach bhí an chick overtaken agus a thabhairt ar bord. Agus ansin thosaigh an tréad iomlán, fiche éan, nach lú, a ionsaí na buachaillí. Chuaigh faoileáin i gciorcal thar a gceann, ag screadaíl, ag luadh, rinne roinnt éan iarracht a gcuid gruaige a stróiceadh lena lapaí. An rafta rocked agus capsized, bhí na cairde san uisce.
  Ó, agus ansin bhí eagla ar Fedya! D"fhéadfadh sé a bheith báite ansin, an bhféadfadh sé! Ghlac sé sip uisce, ach tharraing a chara amach é, go mall ag snámh na buachaillí go dtí an cladach. Tá beagnach seachtó cúig bliana caite, ach is cuimhin liom é amhail is dá mba an tseachtain seo caite.
  Ah, tá saol an duine gearr! An raibh tú óg le fada? Bhí sé gnóthach lena mhac, bhí grá aige dá bhean. Tá gach rud imithe. Go gairid fágfaidh sé. Go hiomlán imithe, go neamh-inchúlghairthe, i eternity. Agus fanfaidh na darach céadta bliain d'aois agus an trá seo. Arís gach bliain cuirfidh an t-earrach áthas ar dhaoine le teas agus le dóchas nua. Ach anois ní fheicfidh sé splendour an earraigh a thuilleadh, ní bhainfidh sé sult as an dúlra ...
  Bheadh sé suimiúil spléachadh a fháil ar a bhfuil ann tar éis bháis. An bhfuil saol eile ann? B'fhéidir nach mbeidh sé olc, b'fhéidir go bhfuil sé i ndáiríre Paradise?
  Mar sin, go bunúsach, cén fáth a raibh cónaí air? Cén fáth a bhfuil éin ina gcónaí? Ar ndóigh, ar mhaithe leis an todhchaí, le haghaidh procreation. Mar sin, tharlaíonn sé go raibh cónaí air a shaol i vain? Níl, ní i vain! Mhair sé go measartha ach le dínit. Ní raibh Dodge, ní raibh náiriú. Is ar dhaoine den sórt sin a luíonn an domhan. Ní féidir le gach duine a bheith ina pholaiteoirí agus ina n-ealaíontóirí.
  Sea, theip air go leor, bheadh a lán difriúil déanta aige dá mbeadh an saol tosaithe aige ón tús. Ach bhí pointe ina shaol! Do bhean chéile agus mac, do thuismitheoirí, an tír dhúchais. Ní féidir, is féidir leis bás le coinsiasa soiléir!
  Mar gheall ar ghaoth éadrom ón gcuan tháinig na giolcacha ag meirgiú go leisciúil agus d'iompair siad fuaras taitneamhach an Mhuir Bhailt. Fedor Semyonovich peered isteach an bóthar, foirceannadh agus ag dul go domhain isteach san fhoraois, na crainn mórthimpeall air, iarracht a dhéanamh amach imlíne an bhainc eile, d'éist le chirping dreoilín teaspaigh agus fuaimeanna eile na foraoise. Bhí an chuma ar an seanfhear a bheith ag iarraidh cuimhneamh, é seo go léir a shocrú ina chuimhne sách láidir. Agus go tobann thosaigh sé ag caoineadh arís. An uair seo ó mhothúchán, mar gheall ar éirigh leis teacht, chun a aisling a chomhlíonadh.
  Rinne Orlov an t-aer farraige íon a ionanálú le pléisiúr. Bhraith sé a aontacht lena nádúr beloved. Agus bhí sé sásta.
  Shuigh Fedor Semenovich ar an mbinse ar feadh i bhfad, ag bascadh i ghathanna ghrian an earraigh. Ach de réir a chéile thosaigh an luminary ag dul i bhfolach taobh thiar de na crainn, agus chuaigh Orlov ar a thuras fillte. Mhothaigh mé tuirseach. Ach bhí sí sách taitneamhach. Cosa, áfach, thosaigh ghortú arís. Shroich an seanfhear an stad go mall, ionadh air nár bhuail sé le haon duine feadh na slí. Agus bhí an stad folamh.
  Chuaigh an bus go tapa, ghlac an pinsinéir suíochán saor sa chábán agus arís thosaigh sé ag breathnú go fonnmhar amach an fhuinneog ag na tírdhreacha a bhí ag dul thart. Tháinig daoine chun stadanna. Óige den chuid is mó. Daoine deas, calma. Tá a saol iomlán chun tosaigh orthu, is féidir leat taitneamh a bhaint as an earrach, pleananna a dhéanamh don todhchaí.
  Ag ceann de na stadanna, chuaigh bean scothaosta ar an mbus. Cinnte nach raibh aon suíocháin fholmha, sheas sí in aice le Orlov, a bhí ina suí in aice leis an doras. Ba léir go raibh sé deacair di seasamh. Thairg Fedor Semenovich a áit di.
  "Ní hea, cad é atá tú, cad é atá tú," dhiúltaigh an strainséir.
  "Suigh síos, tá mé ag dul amach ar aon nós," a dúirt an seanfhear.
  - Go raibh míle maith agat!
  Ní raibh Orlov mheabhlaireachta, b'éigean dó éirí de thalamh ag an gcéad stad eile. Bhreathnaigh sé ar an mbean agus chonaic sé faoiseamh agus buíochas ar a aghaidh.
  Rinne Fyodor Semyonovich dearmad ar a chosa tinn, bhí sé bródúil as féin. Mar sin tá sé fós ina fhear! Ba é an chéad duine a smaoinigh ar bhealach a thabhairt do bhean tuirseach.
  Nuair a d"oscail doirse an bhus, chuaigh Orlov le deacracht síos go dtí an cosán agus scairt sa deireadh ar an tiománaí agus ar na paisinéirí:
  - Slán leat!
  Agus shíl mé liom féin:
  "Ní dhéanfaidh aon ní, beidh mé beo! Agus ag ochtó a cúig téann an saol ar. Amárach beidh Lidochka teacht, agus ar an Satharn ba chóir Mashenka teacht. Maith!"
  Go mall, chuaigh an seanfhear isteach ina árasán. Bhí sé buíoch de chinniúint an lae seo agus ghuigh sé gach rath ar an domhan ar fad.
  
  
  Ach tógann seanaois a dola. An samhradh ar fad bhí Fedor Semyonovich tinn, agus san fhómhar thit sé tinn ar deireadh. Thug neacht Maria aire don seanfhear. Le cúpla mí anuas dá shaol, bhog an múinteoir isteach ina árasán, agus tar éis bás a sheanathair, d'fhan sí ann chun cónaí.
  D'inis Fedor Semenovich go leor dá neacht faoi féin, faoin trá, a raibh an oiread sin grá aige ón luath-óige. Bhí sé bródúil go raibh sé in ann a bhrionglóid a chomhlíonadh ag aois chomh hard sin - na háiteanna a raibh cáil air a fheiceáil, slán a fhágáil lena dharach dhúchais, an trá, cosán na foraoise a raibh an-aithne air. Fuair Daideo bás go ciúin ina chodladh. Le aoibh gháire ar d'aghaidh ...
  
  
  Caibidil 31
  Is foirmiúlacht níos mó ná géarghá é tuairisciú do na húdaráis faoin obair atá déanta. Tá an cás, i ndáiríre, réitithe, cad eile atá le rá le ceannaire an choiste imscrúdaithe? Ach foráiltear le haghaidh faisnéisithe ag dualgais oifigiúla.
  Thuairiscigh Krasin do Vladimir Cherkasov.
  - Bhí sé indéanta ní hamháin ár ndúnmharuithe a réiteach, ach ar an mbealach, coinníodh dúnmharú an stiúrthóra in Anapa, chomh maith leis an maniac Tula, lenár gcabhair.
  Cén sórt maniac? D'iarr Cherkasov.
  Boris Solntsev is ainm dom. Fear óg ó réigiún na Tula. Anois tá sé ag admháil. Tar éis ceithre dhúnmharú ar a laghad ina thír dhúchais, áit ar fhág sé a mhéara, éalaíonn an fear go Sochi, áit a mbuaileann sé le cailín seicteach agus téann sé le seict. Bhí baint ag an gcailín a chuireamar strangled leis an sect seo freisin.
  - Cén cineál sect?
  - Brainse na Rúise den sect Illuminators.
  "Níor dheimhnigh tú láithreach céannacht an chailín a bhí faoi thacht," a mheabhraigh Cherkasov.
  - Níl aon doiciméid nó éadaí bána aici. Tada ar bith! Ansin, ag an tatú, fuair siad amach go raibh sí ina aisteoir de BDSM Meiriceánach crua. Ba é an t-ainm cailín Lyudmila Starkova, réalta sí i porn faoin ainm Lucy Starr. Bhris siad tríd an eolas uirthi, tharla sé gur tógadh í mar leanbh ón Úcráin go dtí na Stáit Aontaithe, áit ar chríochnaigh sí suas lena tuismitheoirí sa Illuminator sect. Tháinig sí go dtí Utrish lena buachaill. Rinneadh scannánú porn uirthi ansin le cailín Boris, an maniac a ghabh muid. D"fhág Boris oidhreacht i Sochi, is é a rinne an dúnmharú ar Utrish le déanaí freisin.
  "An bhfuil baint ar bith ag an dúnmharú seo linn?" D'iarr Cherkasov.
  - Idirghabhála. Rinne ár n-éagach réalta le cara de maniac.
  - Tuairiscigh conas a d'aimsigh tú an maniac.
  - Bhí lámhach an-dian, brónach ar Utrish. An maniac, féachaint ar conas a bhí ag magadh a beloved, i bhfearas feirge grabs scian, maraíonn an stiúrthóir, agus ritheann ar shiúl isteach san fhoraois. Gabhtar a chailín le scian fuilteach ag láthair na coire, tugtar ar láimh do na póilíní é, cuirtear i bpríosún é. Tá amhras uirthi faoin stiúrthóir a mharú. Ach tá an cailín ciúin, agus tá méarloirg an maniac Tula le fáil ar an scian. Níl a chéannacht bunaithe, níl ann ach méara. D'iarr mé grianghraf den Boris a bhí ar iarraidh, ar measadh gur íospartach maniac é féin agus nach raibh baint ag na dúnmharuithe leis. Agus in Anapa, chuir sé a ghrianghraf i láthair an chailín a bhí faoi imscrúdú.
  - An raibh a fhios agat? Cherkasov buille faoi thuairim.
  - Tá! Ach níor inis sí aon rud dúinn faoi Starkov. Bhí orm gach rud a dhéanamh amach mé féin.
  - Coinníodh Maniac gan fadhbanna? D'iarr Cherkasov.
  - Sea, go socair! Ní raibh aon ghá a rith tríd an bhforaois. Tógtha ar an trá. Ní raibh aon chontúirt ann do lucht saoire. Ní dhearna sé iarracht aon fhriotaíocht a chur suas. Scaoileadh cailín Boris as an ionad coinneála réamhthrialach, suiteáladh lasmuigh. Agus Kovalev agus bhí mé ag fanacht ar an lagoon. Chuaigh an maniac féin go dtí an trá, amhail is dá mbeadh a fhios aige nuair a thiocfadh a chailín.
  "Tugaimid ar ais chuig ár ndúnmharuithe," a dúirt Cherkasov. - Conas a fuair an corp an múinteoir, agus cé a chaith amach as an bhfuinneog é?
  "Tharla dúnmharú Lucy Starkov trí thimpiste, le linn gnéis. Agus an eochair d'árasán an mhúinteora ag ár gcosantóir Gorynychev, chinn sé féin agus a chomhchoirí Alexander, buachaill Lucy, an corp a fhágáil in árasán duine eile go dtí an tráthnóna chun é a thógáil amach agus é a adhlacadh san fhoraois. Ní fhéadfadh Gorynychev é féin a fhágáil. Ach d'fhill an múinteoir go luath ó laethanta saoire.
  "Thuig," a dúirt Cherkasov. - Agus baineadh an múinteoir mar fhinné gan ghá.
  - Tá. Maíonn Gorynychev gur chabhraigh Alastar leis an múinteoir amach as an bhfuinneog. Ach níorbh fhéidir Alastar a cheistiú. Tá sé ar ár compatriot iar, anois ina shaoránach Meiriceánach, tar éis an dúnmharú an mhúinteora, eitil sé go dtí na Stáit Aontaithe.
  "Feicim," a dúirt Cherkasov. - Conas a shroich tú Gorynychev?
  - A bhuíochas leis an bhfaisnéis a fuair Kovalev ar Utrish.
  "Ba chóir go mbeadh sé de mhisneach agat gan agallamh a chur ar do chomharsana i gceart agus na dúnmharuithe a réiteach ar thóir te. Ach cúitíonn gabháil an maniac Tula as do bhearna. Caithfidh tú go raibh maith agat a rá.
  - Vladimir Nikolaevich, b'fhearr liom saoire a ghlacadh anois. Ba mhaith liom neart a fháil roimh gheimhreadh deacair, chun sosa beagán ar muir. Níl séasúr veilbhit thart fós...
  - Nár leor turas gnó go Anapa?
  - Mar sin d'oibrigh mé ann, gan staonadh. Ní raibh sé go dtí an fharraige.
  - Ceart go leor, scríobh ráiteas, síneoidh mé é. Ní gá ach do laethanta saoire a bhriseadh ina dhá chuid ar a laghad. Déanfar an chuid eile níos déanaí nuair a bhíonn níos lú oibre ann.
  - Maith! Bheadh sé riachtanach mo chúntóir Kovalev a spreagadh ar bhealach éigin. A bhuíochas leis, réitíodh na coireanna seo. Ghlac sé baol mór i nead na neamhfhoirmiúla, ag fáil faisnéise.
  - Fuarthas gearán i gcoinne Kovalev ó Vadim Rybachenko. Bhagair sé príosúnacht saoil ar dhuine neamhchiontach, chuir sé iallach air féin-ionchoiriú a dhéanamh. Agus tú ag fuarú in Anapa, bhí orm go pearsanta cumarsáid a dhéanamh le Vadim agus leithscéal a ghabháil. Gheall sé pionós a ghearradh ar Kovalev.
  "Is fostaí an-luachmhar é," a dúirt Krasin.
  - Ceart go leor, téigh scríobh ráiteas agus mé cineálta ...
  
  
  Epilogue.
  Tráthnóna an lae chéanna, d'ordaigh Vasily ticéad eitleáin agus d'iarr sé Inna láithreach, ag rá gur tugadh saoire dó.
  - Go hiontach! D'fhreagair Inna. An dtiocfaidh tú chugainn mar a gheall tú?
  Fuair mé mo thicéad cheana féin! Tá mé ag eitilt amach tráthnóna amárach.
  - Iontach! Tá mé ag fanacht leat. Bíonn aimsir iontach againn, téann muid go dtí an trá agus snámh ar an deireadh seachtaine.
  - Cén fáth a bhfuil ár maniac ag tabhairt fianaise? D'iarr Krasin.
  Sea, labhraíonn sé faoi gach rud go mion. Tá sé éasca oibriú leis. Tháinig a chailín chugam, d'impigh orm dáta a thabhairt. Gheall sí fanacht leis an bhfear ar feadh a saoil, tá sí ag iarraidh síniú le Boris agus breith a thabhairt do leanbh uaidh.
  "Ach is féidir leis pianbhreith saoil a fháil."
  - Ní hea, ní dócha go dtabharfar pianbhreith saoil air. I Tula, mharaigh sé nuair a bhí sé ina mhionaoisigh, rinne sé dúnmharuithe deasghnátha i Sochi ar orduithe, agus sháraigh sé an stiúrthóir i stát de sceitimíní láidir néarógach nuair a fuair sé amach conas a rinneadh magadh ar a leannán. Plus, comhoibríonn sé leis an imscrúdú, repents. Tá cinniúint deacair aige, go leor cúinsí maolaitheacha.
  - Gach mar an gcéanna, beidh siad a thabhairt go leor, - a dúirt Krasin.
  - Creidim go mbeidh Nadezhda fanacht air.
  "Ní thuigim a leithéid de dhiadhacht ban...
  - Ós rud é go bhfuil grá ag cailín, tá cúis ann ...
  "Ceart go leor, tiocfaidh mé chun labhairt faoin ábhar seo," a dúirt Krasin.
  Bhí Vasily féin i staid an ghrá. Thuig sé cad a thaitin le Inna, agus bhí sé chun a mholadh di ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - AN SCÉAL FÍOR
  ANÓTÁIL
  Tá scéal Oliver Twist níos réadúla agus níos inchreidte ná scéal Charles Dickens, agus cinnte níos drámatúla. Anseo tá gach rud mar ba chóir go mbeadh sé i ndáiríre, gan embellishment.
  . CAIBIDIL #1
  Ní raibh Oliver Twist sa stair fíor chomh-ádh le Charles Dickens. Agus i gcoitinne, ba chosúil nach raibh mórán eolais ag Charles Dickens ar chúirteanna Shasana. Déanta na fírinne, bhí an breitheamh tar éis an donas a bhualadh cheana féin agus pianbhreith a fhógairt: trí mhí de shaothar crua don ghasúr. Agus tá sé seo fós measartha éadrom, de réir chaighdeáin an cheartais Bhéarla.
  Mar sin, chuir an chúirt pedantach in iúl don uncail chineálta a d'iarr é mar fhinné don chosaint gur cheart achomharc a dhéanamh i gcoinne na pianbhreithe a ritheadh cheana ar an modh atá leagtha síos le dlí. Idir an dá linn, tá Oliver le tabhairt chuig áis cheartúcháin ógánach. Agus ní dhéanfar an t-achomharc a mheas ach an tseachtain seo chugainn ... Agus ansin má thagann an cas!
  Agus má bhíonn an duine uasal le feiceáil, gabhfar é as díspeagadh cúirte!
  Cad é loighciúil ... Agus is cosúil go bhfuil sé fíor ... Le difríocht amháin: trí mhí d'obair chrua ar bhealach nach leor chun comhoibriú le thieves. Agus chrom an breitheamh ar Oilibhéar ar feadh ceithre bliana. Agus is maith freisin nach iad na Meánaoiseanna a thuilleadh, nó d"fhéadfaí iad a chrochadh, fiú dá mbeifeá i do leanbh trí huaire.
  Bhí slapped leicne Oilibhéir, agus tháinig an buachaill ar a chuid céadfaí. Cad tá sé beo. Agus tugadh go dtí an áit forghníomhaithe pionós iad. Shiúil Oilibhéar lena cheann síos, agus bhí an-náire air. Bheadh sé slabhraithe air mar a bheadh puppy le póite.
  Agus clinked na geimhle ar a lámha ...
  Mhothaigh Oliver cosúil le coirpeach, príosúnach agus fear críochnaithe, nó leanbh. Bhí sé sa teach oibre cheana féin, áfach, agus rinne sé iarracht a chur in iúl dó féin nach bhfuil an príosún ró-dhifriúil leis an dílleachtlann.
  Ach d'éirigh sé go dona - an tsamhlaíocht péinteáilte coirpigh cruaite brandishing dagaí.
  Tógadh Oilibhéar go príosún na mbuachaillí, áfach, go dtí an rannóg inar coinníodh leanaí go dtí ceithre bliana déag d"aois. Tá sé seo go maith dó agus níos sábháilte ...
  Oliver, mar shampla, cuireadh iachall ar a undress trí aintíní-garda, agus doused ar dtús le fuar, agus ansin le huisce te ó caidéil. Ansin shaved siad a gceann. Ní raibh siad fiú a gcuid gruaige sobal, ach tar éis an uisce te shleamhnaigh an rásúir i lámh gharda an phríosúin go héasca agus níor ghearr sé fiú ceann an ghasúir. Ansin tugadh pajama stríocach do Oilibhéar le huimhir. Agus ós rud é go raibh an t-am samhraidh fágtha cosnochta, ag gealladh bróga a thabhairt amach ach amháin i aimsir fuar.
  Ansin bhí Oilibhéar flogged go héadrom, cosúil le propiska, agus a glacadh chun cill. Bhí an príosún gruama le barraí agus póilíní olc. Sa chill bhí leapacha crua agus boird lom, le blaincéid. Cosúil i foscadh. Agus tugadh bunc d"Oliver, ar an dara sraith, agus min choirce le ithe dó, á rá go rachadh sé chun oibre amárach.
  Luigh Oilibhéar síos ar an leaba adhmaid gan pillow, mar a bhí sa teach oibre, agus chlúdaigh sé é féin le brat garbh. Níl ach an ceann míthaitneamhach a bheith naked. Uaireanta, áfach, bhíodh na leanaí bearrtha maol sa teach na mbocht, mar sin ní raibh sé seo ina ábhar nuachta d'Oliver. Ach amháin ní raibh aon barraí ar na fuinneoga. Agus shiúil siad cosnochta go dtí an sioc, níor leagadh iad ach ionas nach bhfaigheadh na leanaí slaghdán roimh am an bháis.
  Mhothaigh Oilibhéar go raibh sé tar éis filleadh ar bhallaí dúchasacha theach na mbocht. Agus calma síos ...
  Agus chuaidh sé 'na chodladh ní ba ghlé, agus i mbrionglóid do shamhlaigh sé ar mháthair nach bhfaca sé riamh, agus rollaí loma agus píosaí feola.
  Tá na páistí ar ais ón obair. Bhíodar tuirseach traochta, agus do óladar le h-uisge fuar iad agus thugadar min choirce agus arán le n-ithe dhóibh. Dhúisigh siad agus thug siad bia do Oilibhéar. Go ginearálta, tá gach rud cosúil le teach na mbocht, ach amháin nach bhfuil an bia sa phríosún leanaí níos fearr, ach go dtugann siad níos mó bia. Agus níl na guys chomh emaciated mar atá sa dílleachtlann. Ach oibríonn siad níos déine freisin agus sa bhreis air sin múintear iad ar scoil.
  Bheannaigh siad go coigilteach do Oilibhéar agus d'fhiafraigh siad cad a bhí ann. D'fhreagair Oliver:
  - Riamh!
  Agus ba chúis le gáire cairdiúil é.
  Agus na focail go bhfuil siad ar fad do rud ar bith!
  Bhí na guys tuirseach, ar chomhartha na ngardaí ghuigh siad go tapa, bhain siad a pitseámaí agus luigh siad síos faoina gcuid éadaí. Míthaitneamhach a chodladh go boird lom, ach de ghnáth agus thit Oliver ina chodladh.
  Dhúisigh siad iad ar maidin, rinne siad guí arís, nigh siad a lámha, agus thóg iad chun bricfeasta. Ansin cúpla uair an chloig staidéir, agus dhá uair an chloig déag oibre. D"oibrigh leanaí go dian ar mheaisíní. Bhí ar Oilibhéar an chanbhás a bhrú lena chosa lom. Bhí na páistí anseo fós óg, agus níor cuireadh go dtí an mianach iad fós. Ach tar éis ceithre bliana déag, is féidir leat suas go deireadh sna mianaigh. Mar sin féin, is féidir iad a sheoladh go dtí an mianach fós le haghaidh locht. Nó, mar shampla, i gcoilíneacht, ar phlandáil.
  Nuair a d'fhiafraigh Oliver cén áit a raibh sé níos measa: dúirt na páistí gan aon éideimhne go raibh na mianaigh. Tá stench uafásach uathu siúd a ligeann dóibh féin a mhaolú go díreach sa chraic, agus ó tóirsí. Agus ní an ghrian le múch tocsaineach. Agus ar an bplandáil, ar a laghad aer úr agus te. Agus san India agus sna trópaicí, tá samhradh síoraí taitneamhach. Cé go builleann siad go leor, tá tréimhsí ar na plandálacha nuair nach bhfuil obair beagnach ann. Ach an mianach, níl aon áit níos deacra.
  Bhí Oliver chomh tuirseach an chéad lá a chuaigh sí go dtí an bunc. Bhí orm bogadh le mo chosa, an fhearsaid a bhrú le mo lámha. Agus bhí na cosa clogged go maith, agus na boinn cos ar bolg nuair a leagadh síos ar ialtóg.
  Mar sin féin, rinne na páistí malartach. An lá dár gcionn bhí obair ann cheana féin, ina suí, agus bhí mo lámha numb, ach bhog mo chosa beagán.
  Bhí dhá uair an chloig déag oibre thar a bheith tuirsiúil. Ach bheathú iad trí huaire sa lá, agus níos fearr ná foscadh, agus ar an Domhnach bhí feoil, agus iasc trí huaire sa lá. Gortaítear an corp go mór sna chéad laethanta, ach ansin chuaigh Oliver i ngleic leis agus chuaigh an phian i laghad.
  Chuaigh an corp óg i dtaithí ar na hualaí. Ar an Domhnach bhí staidéar breise agus paidreacha, agus ní raibh beagnach aon obair.
  Tá sé deacair i bpríosún leanaí Ríocht na Breataine, ach is féidir leat maireachtáil. Agus ón obair éiríonn an comhlacht níos láidre, agus tá na matáin níos láidre. Feabhsaíonn bia simplí ach sláintiúil an corp.
  De réir a chéile tháinig Oliver i dtaithí ar an saol seo ... Rinne sé iarracht fiú rud éigin a shamhlú go meabhrach agus é ag obair, ionas nach mbeadh sé chomh leadránach.
  Ar ndóigh, chuir an breitheamh an t-achomharc siar an t-am ar fad faoi chúisí éagsúla, níor athbhreithníodh cás Oliver Twist. Sa deireadh, spat an duine uasal maith, agus chinn sé nach raibh sé faoi chúram an buachaill anaithnid. Ina theannta sin, déantar an príosún leanaí a chothú, a mhúineadh go fulangach, agus tá díon os cionn a gceann. Agus tá sé níos fearr ná wandering na sráideanna.
  Agus tá sé níos costasaí duit féin ceann raged a ghlacadh ...
  Ach má tá an dea-fhear uasal tar éis a lámh a chaitheamh ag Oliver cheana féin, níl dearmad déanta ag an Dodger air.
  Ar dtús, bhí eagla ar gach duine go ndéanfadh an buachaill iad a bhrath. Ach chuaigh an t-am thart agus chuaigh eagla i leataobh. Agus is cuma leo faoi Oliver ach an oiread. Níl anseo ach an Dodger, bhí sé ag iarraidh a chara buí-bhéal a thabhairt ar ais don drong.
  Ach cé gur do leanaí atá an príosún, ní féidir leat éalú uaidh. Agus tá na barraí, agus na ballaí ard agus slándála, tá gach rud cosúil le coirpigh fásta. Mura bhfuil go leor ban i measc na ngardaí, i gcodarsnacht leis na príosúnaigh níos sine.
  Bhí duine acu ina aithne ar an Dodger. Agus chinn sé iarracht a dhéanamh éalú a shocrú do Oliver.
  Agus mar sin chinn an buachaill gadaí dul in aice léi. D'iarr an mátrún ar an Dodger:
  - Conas is féidir liom é a fháil amach?
  Dúirt an buachaill gadaí:
  - An-simplí! Déarfá go raibh buachaill ag teastáil le haghaidh oibre i gceardlann comharsanachta le haghaidh táirgeadh príobháideach agus tógfaidh tú amach as an ngeata é!
  Chuir na gardaí in aghaidh:
  - Tá mé ag dul a bheith pissed off as seo! Ní rachaidh!
  Mhol Plútón:
  - Mar sin tabhair nóta dó uaim!
  Chlaon an matron.
  - Chun seo uait guine órga!
  D'fhreagair an buachaill gadaí:
  - Is leor scilling!
  Do chrom an mátrún:
  - Tá sé cosc!
  Dúirt Plut go loighciúil:
  - Ní bheidh a fhios ag aon duine! Nóta beag den sórt sin. Agus scilling airgid iomlán! Ar an mbonn seo go dtí le déanaí, crochadh gadaithe!
  Shrug an bhean a gualainn agus dúirt:
  - Dhá scilling!
  Shrug an dodger a ghualainn agus dúirt:
  - Nach daor a dhóthain dom Oilibhéar dhá scilling a thabhairt ar aon nóta amháin!
  Scríob an matron a forehead agus dúirt:
  - Agus cén fáth a bhfuil gá agat fiú é!
  D'fhreagair an buachaill gadaí go loighciúil:
  - Cad é an difríocht duit? Scilling uait, beagnach do rud ar bith!
  D"aontaigh an bhean:
  - Sea, seolfaidh mé nóta! Tá sé rud ar bith!
  Sceitseáil an bradach cúpla líne ar phíosa páipéir agus thug sé don matron é. Thóg sí é agus í i bhfolach ina bra.
  Tá gach rud simplí...
  Thug an dodger scilling di, agus láithreach aiféala é. Déanta na fírinne, cé hé an Oilibhéar seo dó. Agus níl sé soiléir an gcabhróidh sé sin.
  Bhí Plút é féin faoi bhagairt gabhála tráth ar bith. Fuarthas airgead i mbaol na saoirse. Agus uaireanta tarlaíonn sé freisin go ndéantar buachaillí a chrochadh le haghaidh goid nó a sheoladh chuig na mianaigh. Agus sna mianaigh, níor fhan beagnach aon duine amach ar feadh níos mó ná cúig bliana, agus go minic fiú sula raibh siad lúbtha.
  B"fhéidir gurbh fhearr d"Oliver ceithre bliana a chaitheamh i bpríosún leanaí, oideachas agus gairm a fháil, agus saol macánta a bheith aige ansin. Tar éis an tsaoil, gach gadaí luath nó mall deireadh suas i noose, nó níos measa fós. Is annamh a mhair aon duine de na coirpigh go seanaois, agus ní raibh a leithéid de rud ann agus gan a bheith gafa. Luath nó mall, bíonn gach duine gafa.
  Anseo ní ghoideann a n-úinéir é féin, ach ní thugann sé ordú do thieves faoi aois amháin. Ach luath nó mall, beidh duine éigin a thabhairt suas.
  Chlaon an bradach go trom, agus rinne sé iarracht gan smaoineamh ar cad a tharlódh tar éis é a ghabháil. Agus conas atá Oliver - cé chomh minic a bhíonn sé flogged?
  Bhí Oilibhéar níos ciúine ná uisce agus níos ísle ná féar. Bhí leanaí sa chill deich nó aon bhliain déag d'aois, den chuid is mó ina suí ar trifles, agus go leor socair. Mar sin bhí an saol sa phríosún leadránach, tomhaiste agus sách ciúin. Ní raibh aon am nó fuinneamh le haghaidh cleasanna. Ní raibh aon reibiliúnaithe sa díorma seo. San oíche, bhí póilín ar dualgas a d"fhéach ó taobh thiar de na barraí agus a d"ól caife, nó maor. Mar sin b'éigean do na leanaí fanacht ciúin agus codladh. Agus bíonn siad faoi fhaireachas an t-am ar fad.
  Tá sé leadránach, ar ndóigh, ach ar an láimh eile, níl aon cheann de na guys terrorize tú. Téann gach rud de réir na cairte, mar atá san arm gan hazing. Ach amháin má tá a lán oibre ... Agus nach bhfuil go leor ama le haghaidh codlata, ach tú a fháil i dtaithí air freisin. Ach tar éis gníomhaíocht fhisiciúil, titeann tú i do chodladh gan deacracht. Cosúil le crainn titim muid ar an bunk, gan a fhios agam an insomnia na ceannairí.
  D'éirigh Oliver níos láidre go fisiciúil i dhá mhí go leith ó obair chrua leanúnach, agus níor fhulaing sé beagnach. Go dtí deireadh an téarma fós i bhfad ar shiúl, agus tá sé ró-luath a chomhaireamh na laethanta. Fortunately, ar a laghad díon os cionn do cheann, agus méid leordhóthanach de bia - is teach na mbocht institiúid phríobháideach nuair a shábháil siad ar leanaí. Agus anseo tá bia faoi úinéireacht an stáit, agus cé nach bhfuil ocras agus teip barr sa chliabhán sa Bhreatain, déantar iad a chothú de réir na norm, ionas go n-oibríonn siad níos fearr. Ní fhéachann gadaithe óga traochta. Uaireanta oibríonn siad go crua san aer úr, ag scuabadh an chlós, ag casadh clocha muilte, ag caidéalú caidéil.
  Mura bhfuil aon obair sa cheardlann - tá an stóras lán cheana féin, ansin tá iallach ar na páistí clocha a iompar go simplí ó áit go háit, nó plúr a mheilt le clocha muilte láimhe. Uaireanta, fiú má tá na gardaí i giúmar maith, imríonn siad peil.
  Ar aon chuma, bhain Oliver leas as an bpríosún. D'éirigh sé níos sláintiúla, níos láidre, níos ciúine, agus rinne sé aoibh gháire níos minice.
  Thug an mátrún go cúinne é, mar bhí comhrá ann, agus thug sé an nóta dó, ag cogar:
  - Is as an Dodger!
  Mhothaigh Oliver mothúcháin mheasctha. Is maith nach ndéantar dearmad air, ach ar an láimh eile, tá sé i dtaithí ar áit chomh socair agus sách sásúil mar phríosún leanaí cheana féin. Agus arís ní raibh mé ag iarraidh filleadh ar an saol na thieves.
  Ní raibh a fhios ag Oliver teas na máthar agus a theaghlach ó naíonacht, agus dó ní raibh sa chill le barraí ifreann, ach rud eolach ó bhreith. Agus tá na bunks tirim go leor, agus thug siad dó pillow déanta as tuí le haghaidh dea-iompar. Agus clúdaithe tú féin le blaincéad agus codlata. Buachaillí snore hardly, agus tá tú aisling simplí ach taitneamhach. Is féidir leat léamh ar an Domhnach freisin i leabharlann an phríosúin. Agus ón obair, má tá an stóras iomlán, uaireanta ligeann siad duit dul go luath.
  Níl, níl an príosún leanaí ag an mbun go fóill. Le haghaidh lá breithe na banríona, gheall siad fiú cácaí seacláide a thabhairt. Agus gheobhaidh siad siúd a d"iompar go maith um Nollaig bronntanais.
  Oliver hesitated dá bhrí sin. Mhol Dodger dó fanúint agus é ag obair, agus crith amhail is dá mba i bhfiabhras. Cuirfear an leanbh chuig otharlann na bpáistí. Is do na cinn bheaga taobh amuigh den phríosún é, mar bíonn trua acu agus cuireann na dochtúirí is fearr cóir orthu. Tar éis an tsaoil, in otharlann an phríosúin, is iad na dochtúirí is measa, agus níl aon chógais ann. Agus táthar ag súil go gceartófar leanaí, fiú coirpigh, agus go gcaitear leo níos fearr ná daoine fásta.
  Agus ón ospidéal saor in aisce, is féidir leat éalú tríd an bhfuinneog, mar sin níl aon barraí ann. Cé go bhfuil póilín ar dualgas.
  Thuig Oliver é seo, ach chuir sé leisce ort. Bí i do thief arís? Níl aon rogha eile fágtha aige mar chiontóir teifeach. Ach ansin, i gcás gabhála, le haghaidh atharthachta, is cinnte go gcuirfear iad chuig na mianaigh nó iad a chrochadh. Ag is fearr, tá plandálacha ag fanacht. Ina theannta sin, cuirfidh siad leis an éalú.
  Ach cad eile? Is féidir leis, cosúil le ógánach nach bhfuil ach naoi mbliana d'aois tráth a ghabhála, agus ar an gcéad turas, bliain sa phríosún a ghearradh síos. Fágfaidh sé ag dhá bhliain déag d'aois, agus tabharfaidh siad post dó - beidh na póilíní ag gabháil leis, beidh sé ina phrintíseach ceirde cheana féin. Agus b'fhéidir nach mbeadh an saol ann chomh suimiúil, ach níos sábháilte. Tá méadú ag teacht ar an mBreatain, níl na hoibrithe ag maireachtáil chomh dona sin a thuilleadh. Tá pá ag ardú, tá laethanta oibre ag dul i laghad de réir mar a théann an teicneolaíocht chun cinn. Beidh scannáin ag teacht go luath...
  Ar cheart gur gadaí é?
  Ach deir an diabhal le Oilibhéar - rith - is neamh an tsaoirse! Agus cad nach ndéanfaidh tú ar son na saoirse!
  Sea, uaireanta ritheann príosúnaigh aosacha as baile seachtain roimh scaoileadh saor. Agus seo é an leanbh!
  Agus chinn Oliver a rith!
  Níor roinn mé an smaoineamh le páistí eile ...
  Chinn Escape an lá dár gcionn a dhéanamh. Bhí tromluí ag an mbuachaill san oíche. Lena n-áirítear conas a gabhadh é agus an chéad bhuailtí é. Agus ansin threoraigh siad é go dtí an croich ... Dhúisigh Oilibhéar i allas fuar. Phléasc sé trí mo cheann go raibh sé sách te sa chill faoi na clúdaigh. Timpeall, buachaillí gearra, ach sách calma snuffle a srón. Agus tá an bricfeasta sin le héisc agus gnáth-arán ag fanacht leis. Agus amárach scaoilfear saor ón obair iad go luath, agus beifear in ann léamh i leabharlann phríosúin Augustine Beannaithe, nó Robinson Crusoe.
  Mar sin, cad a gheobhaidh sé?
  Oliver rolladh anonn ar a thaobh eile, agus, mar a tharlaíonn ag aois óg, thit sé ina chodladh gan deacracht.
  An lá dár gcionn, chruaigh a rún chun éalú. Ar a laghad grá beag. Tá goid chomh suimiúil ... Agus dul isteach i dteach duine eile le seoda.
  Tar éis an bhricfeasta, bhí staidéar gairid ag na páistí. B"éigean deachtú a scríobh le cuileanna gé. Agus ansin matamaitic, agus an Dlí Dé. Agus ina dhiaidh sin, obair.
  Bhí na páistí ag siúl ... Bhí sé fionnuar cheana féin, agus i mí bhí siad ceaptha éadaí agus bróga geimhridh a thabhairt amach. Oliver ag an obair arís bhrú ar an chuid retractable an meaisín, tá sé seo aon ualach beag, go háirithe má dhéanann tú é ar feadh dhá uair an chloig i ndiaidh a chéile. Agus níos tábhachtaí fós, tá sé leadránach.
  Tháinig méadú ar dhiongbháilteacht Oilibhéir, agus tar éis dó fanacht ar éigean ceithre huaire an chloig eile chun é a dhéanamh níos inchreidte, d'imigh sé agus chuaigh sé i sáinn.
  Bhí bonn cirt leis an ríomh. Tógadh Oilibhéar, fillteadh é, agus tugadh go dtí roinn na bpáistí é in ospidéal na cathrach. Tógadh an buachaill go dtí an bharda, áit nach raibh ach beirt bhuachaillí eile. Seomraí ar feadh ceithre, sách mhór le huasteorainneacha arda. Agus fuinneoga gan barraí, le fuinneog ag an mbarr. Do bhuachaill nach bhfuil deich mbliana slánaithe aige, ní fadhb é dul amach. Tá Oilibhéar sách deaslámhach, agus cruaite ag saothair chrua.
  Beirt bhuachaillí sa bharda, ní gadaithe, ach tuata. Bhí cos briste ag duine acu agus é i gcarn, is cosúil go raibh slaghdán go dona ar an gceann eile agus bhí sé delirious. Dhreap Oilibhéar isteach ar leac na fuinneoige agus tharraing sé é féin suas ar a lámha, é féin san oscailt.
  D'fhiafraigh an buachaill sa teilgthe:
  - Cá bhfuil tú ag dul!
  D'fhreagair Oliver:
  - A mháthair! Ná bíodh eagla ort, beidh mé ar ais i gceann uair an chloig, ach ná habair leis na dochtúirí!
  Dúirt an buachaill:
  - Léim ard!
  Bhí sé ard i ndáiríre. D'ísligh Oilibhéar an corp, ina lámha. Ansin rug sé a chosa lom ar an ledge, agus ansin léim. Thuirling sé deftly, cé gur bhraith sé pian agus crith ina shála.
  Ach rud ar bith ... San ospidéal, nite Oliver sular cuireadh isteach é, agus tugadh pitseámaí buí agus slipéir. D'fhág an buachaill, ar ndóigh, a chuid slipéir, agus d'fhan sé ina pitseámaí. Tá sí san ospidéal, ach ar a laghad níl sí sa phríosún. Agus b'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach.
  Ar eagla na heagla, chuaigh Oliver isteach i lochán salach an fhómhair. Agus bhí sé níos mó cosúil le tramp óg gnáth. Agus níl sé chomh amhrasach sin ....
  Go tobann léim an bradach amach chun bualadh leis agus squeaked:
  - Is foghlaimeoir gasta thú, lean mise!
  Chuaigh sála garbha, linbh Oilibhéir go gasta sa láib agus iad ag luascadh i ndiaidh do bhuachaill a bhí i bhfad níos saibhre gléasta agus bróga úrnua, nach mór, cóirithe.
  Bhí cuma codarsnachta orthu, bróga lonracha, agus cosa lom, salacha buachaill a d"éalaigh as príosún leanaí, nó as ospidéal, ach ó choimeád i ndáiríre.
  Ar mhaithe le héalú amháin d"fhéadfaidís Oilibhéar a bhualadh ar feadh deich mbliana. Sa Bhreatain, tá na cúirteanna do leanaí an-dian, uaireanta níos déine ná do dhaoine fásta. Tá siad dian san aonú haois is fiche, ach ansin ...
  Ní smaoiníonn Oliver air, ar ndóigh. Taitníonn sé le mothú na saoirse, agus spreagann sé. Agus tá sé deas a bheith ag rith cosnochta in ainneoin fuarú an fhómhair. Thairis sin, nuair a reáchtálann tú, níl sé fuar ar chor ar bith. Agus fiú vice versa, tá boinn loma, callused an bhuachalla ag ticklish.
  Braitheann tú bródúil fiú go raibh tú taobh thiar de bharraí. Agus bhí tú in ann éalú, agus é a dhó go léir le tine. Ní bhfaighidh muid.
  Tar éis glaineacht an phríosúin leanaí i lair an tseanfhear Feigin, bhí an chuma ar Oilibhéar rud beag salach. Ach thug siad feoil friochta dó. Beannaíodh an buachaill mar laoch. Níor thug sé feall ar éinne, agus d"éalaigh sé as an bpríosún. Agus is éacht é seo. Níl aon chóras pas docht den sórt sin fós, ionas gur féidir leat a cheilt ar feadh i bhfad, go háirithe do bhuachaill. Agus níor thóg siad méarloirg. Cé acu is iontach. Measadh go raibh Oliver ró-bheag ina choiriúil, agus níor athscríobhadh na comharthaí, agus b'fhéidir nach lorgófar an iomarca. Agus fiú ansin níor thug siad grianghraf de choirpigh, agus mar sin tá ceamaraí fós chomh neamhchoitianta agus neamhfhoirfe.
  Mar sin bíonn sé níos fusa ag Oliver dul amú i gcathair mhór mar Londain.
  Agus chuaigh an buachaill ag obair arís. Tugadh éadaí deasa agus bróga nua dó.
  Fós féin, i Sasana, fiú amháin do leanaí siúl cosnochta nach bhfuil go hiomlán réasúnta, agus labhraíonn an bochtaineacht mhór. Cé go bhfuil cosa an bhuachaill beagán míchompordach, ach tá bród agus féin-mheas i bhfad níos mó.
  Bhí Oilibhéar agus Plút ag goid ciarsúir. Ghníomhaigh an buachaill go deft agus go ciúin. Bhí sé ar an dara bealach amach cheana féin. Agus fuair Oliver suaimhneas agus suaimhneas.
  Ach bhí an margadh ceart chun tosaigh air.
  Chinn Bill Sykes, dúnmharfóir agus robálaí, an buachaill a ghlacadh mar chúntóir gnó. Agus is tástáil thromchúiseach é seo. D'fhéach Bill é féin cosúil le robálaí le féasóg dearg, agus aghaidh sách olc.
  Ar ndóigh, ní raibh Oliver ró-díograiseach. Ina theannta sin, ar an gcúis sin, bhí air athrú go ceirteacha agus dul cosnochta. Agus tá sé fuar go háirithe san oíche.
  Dúirt Bill gur chóir go mbeadh an chulaith simplí agus compordach. Agus beidh an buachaill ag siúl cosnochta go ciúin, rud atá tábhachtach sa teach. Mar sin féin, bhí sé míthaitneamhach d"Oliver boinn lom a bheith ag siúl ar an gcosán fuar a bhí clúdaithe le sioc, agus anois is arís chuir sé dlús le coinneáil te.
  San oíche, bhí lampaí gáis ar lasadh i Londain, le spéaclaí daite, agus tá cuma álainn ar an gcathair shaibhir, go háirithe sa cheathrú lárnach.
  Féachann Oilibhéar ar an saibhreas seo agus ialtóg a shúile.
  Bheadh gach rud go breá, ach tá sé fuar i ceirteacha, agus tá cosa lom, childish coirtithe.
  Mar sin féin, tá an sprioc bainte amach acu cheana féin, agus tá Oliver brú amach an fhuinneog. Caithfidh sé dreapadh tríd an bhfuinneog agus an fhuinneog a oscailt le haghaidh robálaí níos mó agus níos mó fásta.
  Tarraingíonn an buachaill é féin suas ar a lámha agus dreapann go cúramach taobh istigh. Tá sé i bhfad níos teo istigh, agus nuair a bhain cosa lom Oilibhéir leis an gcairpéad súiteacha, bhraith siad aoibhneas. Thosaigh an buachaill a oscailt go cúramach comhlaí na fuinneoga. Bhí a chroí ag bualadh cosúil le druma le sceitimíní. Agus anseo, i ndáiríre, de réir mar a théann an ruaille seo de chuid Bill ar aghaidh, éiríonn sé chomh scanrúil sin.
  Agus anois tá an robÚlaí sa seomra agus creaks lena buataisí. Mhothaigh Oilibhéar go raibh fearg air gur fágadh cosnochta é, ach ní raibh faic le déanamh. Thosaigh an fiach, agus Theith Bill go dtí an taisceadán leis an airgead. Is léir go raibh tip ann, bhí a fhios ag duine de na seirbhísigh agus ag an robáil cad a bhí á lorg aige.
  Mhothaigh Oilibhéar sceitimíní freisin agus scuab sé rudaí lonracha den bhord. Agus cuir i mála iad. Lena n-áirítear madra ór. Agus bhí Bill ag fidléireacht leis an taisceadán armúrtha, ag obair ar an loc. Shiúil Oilibhéar cosnochta isteach sa chéad seomra eile. Fuair sé cúpla trinket beag agus ár gceann agus forc airgid ar an mbord freisin.
  Goid iompaigh amach a bheith gan choinne éasca agus suimiúil. Aoibh Oliver agus bhí an-sásta. Ach faraor, ní féidir leat éalú ó chinniúint. Níor aimsigh an piléar ach Bille an uair seo. Tá sé i bhfad níos mó noisy agus an t-úinéir ar a dtugtar na póilíní. Bhí an marú créachtaithe, agus ní raibh am chun éalú le chreiche. Agus d'éirigh leis an Oilibhéar níos éadroime agus níos lú sleamhnú amach, cé gur scaoil siad leis freisin. Ach bhí an buachaill dexterous agus d'éirigh leis a fháil amach as an líne na tine de piostail primitive.
  Agus le splanc de shála lom, léim sé amach an fhuinneog, le mála creiche. Mar atá sé, go teoiriciúil, agus ba chóir a bheith i Dickens. Go deimhin, cén fáth ar bhuail siad leanbh, agus nach meirleach níos mó agus níos clumsier?
  Ag fanacht sa phríosún, agus roinnt taithí gadaíochta chun sochair d"Oliver, chuaigh a bhua in olcas, agus ní bheidh tú chomh héasca sin isteach air. Agus bhí na póilíní, mar i gcónaí, déanach agus d'éirigh leis an buachaill imeacht, agus fiú le creach.
  Tá méadú níos mó fós ar údarás Oilibhéir i measc na gadaithe. Agus thosaigh sé féin ag dreapadh isteach i dtithe, agus dul i mbun goid níos gníomhaí.
  Bhí an buachaill deich mbliana d'aois. I rith an gheimhridh, d'éirigh leis a dhéanamh roinnt ruathair ar thithe agus ghoid a lán de ciarsúir, nó cúpla uair sparáin níos troime. Agus bhí goid sparán eile le diamaint ina shárshaothar fíor.
  Bhí duine de na meirleach fásta fiú in ann an bille a ghoid an buachaill a airgead tirim.
  Tá an t-Earrach tagtha ... Dhreap Oilibhéar isteach i gceann de na tithe arís. Bhí an buachaill ró-mhuiníneach. B'fhéidir go mbeadh sé in ann imeacht anois. Ach d"aistrigh Bill Cysk ón chréacht, agus chuir sé feall ar a pháirtí óg, ag rá gur éalaigh sé ón bpríosún freisin. Agus dúirt sé liom cá bhfaigheadh sé é.
  Chuir na póilíní luíochán ar bun. Agus rug siad ar Oilibhéar ar an bhfaiche nuair a d'fhill sé.
  Agus do chumhdaíodh an drong iomlán de gadaithe óga. Agus ba é sin an rath a bhí ar na póilíní.
  Is buachaill fós é Oliver, gan ach leanbh, ach cheana féin tá sé ina ataireagán crua agus ina chiontóir a bhí ar éigean. Tar éis é a bheith gafa, tugadh go príosún é do dhaoine a bhí thar a bheith contúirteach agus cuireadh chun luí seoil é. An uair seo díothaíodh Oilibhéar agus chuardaigh sé go críochnúil, ag féachaint isteach ina bhéal agus ina anas. Tomhaiste, meáite. Athscríobh ón nocht na comharthaí go léir sa dialann. Shaved siad a gceann agus nigh siad iad, faoi ghlas i gcill ar leith. Bhí Oilibhéar ar ais ina pitseámaí príosúin, lomnochta agus cosnochta, agus é ina aonar.
  Agus tá sé i bhfad níos scanrúla agus níos míthaitneamhach a bheith ina n-aonar. Sea, agus sa chill san earrach tá sé fós fionnuar, murab ionann agus príosún na bpáistí. Sea, agus beathaíonn siad níos measa, min-choirce folamh amháin. Tá Oilibhéar á thriail anois mar dhuine fásta agus tá slabhra thart ar a mhuineál.
  Tá sé salach agus leadránach, díreach mar sin buaileann siad le batairí.
  Bhuail na póilíní i ndáiríre an buachaill deich mbliana d'aois ar na sála le bataí, agus níl anseo ach an tús.
  Déanann francaigh squeak sa chill, agus codlaíonn tú ar chlocha, atá i bhfad níos fuaire ná ar leapacha planc adhmaid.
  Agus ní bheathaíonn siad ach uair amháin sa lá agus cuid an-bheag, mura bhfaigheann tú bás den ocras. Anseo tá tú cosúil le buamadóir féinmharaithe.
  Mar sin féin, b'éigean do Oilibhéar oibriú freisin: na clocha muilinn a chasadh, rud atá an-deacair nuair a bhuailtear na sála lom. Agus tá ocras ort go fóill, agus tá siad fuip suas tú le blows.
  Sa Bhreatain, níl deireadh curtha leis an gcéasadh go fóill, agus is féidir dochar a dhéanamh do Oliver. Fíor, éilíonn sé seo cinneadh cúirte.
  Ag cuimilt agus ag cromadh geimhle troma, chuaigh Oilibhéar isteach sa chúirt. Le súl dubh, maol bearrtha, emaciated ar feadh cúpla seachtain sa phríosún, d'fhéach buachaill deich mbliana d'aois pathetic. Ós rud é go raibh go leor gadaíochta agus buirgléireachta ar crochadh air cheana féin, bhíothas ag súil go mbeadh an triail níos faide, agus scríobhadh faoi Oliver sna nuachtáin cheana féin. Bhí an buachaill i mbaol mór leis an chroich.
  Ach ní raibh sé sin go léir. D'éirigh le Oliver caipiteal a chur le chéile cheana féin agus chuir sé taisce i bhfolach.
  Chuir an breitheamh ceist ar Oliver:
  - Cá raibh an t-airgead i bhfolach agat?
  Thosaigh an buachaill ag croitheadh a chinn.
  - Níor cheilt mé faic, níl sé agam!
  D"fhéach an breitheamh ar agus d"fhógair:
  - Tugaim cead do chéasadh, ach gan díobháil a dhéanamh, caithfidh sé a thabhairt amach nuair a d'fholaigh sé an stash.
  shudded Oliver agus dúirt:
  - Níor ghoid mé rud ar bith!
  Tógadh an buachaill go dtí an cellar chéasadh. Bhí braziers ar lasadh ann agus seiceadóirí le taithí ag róstadh uirlisí. Ós rud é go bhfuil Oliver fós ina leanbh, céasadh é an céastóir rua Margaret, speisialtóir ar chéasadh leanaí, nach bhfuil a gcliaint tar éis bás a fháil fós.
  Bhí Oliver céasadh nocht ... Chuir Margaret a lámh go dtí cófra an bhuachalla, d'éist leis an gcuisle agus d'eisigh:
  - Leanbh sláintiúil agus daingean!
  Tar éis sin, cuireadh an buachaill sa mheaisín, agus socraíodh a lámha agus a chosa i teanntáin. Agus thosaigh siad ag casadh go han-mhall. Faoi cheannas an chinn dheirg, rinne déagóirí é. Ba ghnách leanaí a chéasadh ag deargcheann le seiceadóirí oidhreachtúla a rinne staidéar. Thairis sin, d'iompaigh siad ag cruthú pian uafásach, ach ní crippling.
  Oliver Twist groaned, ach sheas stubbornly a talamh. Cé go raibh a lámha chomh casta sin ar uillinneacha mínádúrtha gur ghortaigh sé labhairt. Bhí an buachaill sceabhach sa mheaisín, bhí sé ag análú go trom agus bhí allas ag sileadh uaidh.
  Ansin chinn an ceann dearg triail a bhaint as an brazier. Thug buachaill an fhorghníomhaithe buidéal ola olóige chuici. Agus shaothraigh Margaret boinn gharbhleannacha Oilibhéir ionas nach ndófaidís.
  D'iarr an buachaill:
  - An dófaidh tú mé?
  Margaret Chlaon.
  Sea, mura ndeir tú tada!
  Oliver groaned.
  - Níl tada agam!
  Rith an brazier ar ghás, agus adhaint ar dtús le lasair beag. Ba bhreá le Margaret sála na mbuachaillí a róstadh. D"fhéadfadh an chéasadh maireachtáil suas le leath uair an chloig, rud a chuirfeadh pian mór. Agus ag an am céanna, ní raibh boinn na mbuachaillí clúdaithe ach le blisters beaga, a d'imigh tar éis cúpla lá agus bhíothas in ann an chéasadh a dhéanamh arís ar bhealach nua.
  Bhí go leor pian ar Oliver, bhí sé ag análú go trom, agus ag caoineadh, ach níor thug sé amach an stash. Bhí méid suntasach ann, lena n-áirítear na diamaint sin nach raibh an buachaill ag iarraidh a dhíol.
  Ina theannta sin, is minic a bhíonn buachaillí stubborn, agus uaireanta sáraíonn siad daoine fásta i stamina. Ba ghnách le fulaingt le veil, d"fhulaing Oliver. Agus iarracht meabhrach distract as an pian.
  Anseo tá sé ina cheannaire ar fheachtas leanaí na crusaders. Tá siad tar éis briseadh isteach i dtailte na Saracens cheana féin. Agus tógtar príosúnach é. Dóann gaineamh te na Gailíle cosa lom leanaí. Agus gortaíonn sé go leor nuair a bhácáil sé boinn na guys. Agus cuirtear isteach sa sclábhaíocht iad, agus feadóg fuipeanna...
  Éiríonn an tine níos láidre. Cinntíonn Margaret nach lasann na lasracha an craiceann iomlán ar a cosa. Ba chóir go mbeadh sé pianmhar, ach ní chuirfeadh sé isteach ar an mbuachaill. Lig dó fós an neart a bheith ag obair sna mianaigh nó ar na plandálacha. Bogann an ola olóige boinn gharbh an phríosúnaigh óig, rud a fhágann go bhfuil siad níos íogaire agus níos lú dóite. Samhlaíonn Oliver go bhfuil sé á chéasadh ag Saracens cosúil le Ivanhoe ... Ansin, mar úrscéal a léigh sé i bpríosún leanaí, tugann sé Rebecca cosnochta chun báis. Agus buaileann an cailín a cosa bog i gcoinne na gcloch.
  Agus freisin dóiteáin. Agus tá sé ansin Oilibhéar ag marcaíocht ar chapall le sleá, agus a leagadh síos ar an namhaid, cosúil le sceall féir. Agus titeann sé ...
  Leath uair an chloig a rith agus an hourglass imithe in éag. Ar deireadh, bhí bhuailtí Oliver, a ghortú freisin, ach tá an buachaill i dtaithí ar. Agus sprinkled ar na créachtaí le huisce salann. Oliver fuair bás fiú as an pian uafásach, chailliúint Chonaic ar feadh roinnt nóiméad.
  Margaret sighed.
  - Go Leor! Lig dó sosa!
  Iompraíodh Oilibhéar ar ais go dtí a chill. An uair seo amháin chuir siad cláir ar na clocha agus thug siad amach pluideanna ionas nach bhfaigheadh an buachaill slaghdán marfach.
  Bhí dhá chéasadh eile ag fanacht ar Oliver chun tosaigh. Mar sin d'éiligh an saincheaptha a iarraidh trí huaire. Agus ansin abairt eile agus pionós an bháis.
  Thit an buachaill traochta ina chodladh, agus shamhlaigh sé rud éigin uafásach agus pianmhar.
  . CAIBIDIL #2
  An lá dár gcionn tugadh beagán níos mó do Oilibhéar le hithe ná mar a bhí roimhe, iasc san áireamh. Is féidir a fheiceáil gur fhan an buachaill níos tapúla agus gur thángthas air don chéad chéasadh eile. Is léir go raibh dúlagar ar Oliver, ach níor mhothaigh sé go raibh sé ag caoineadh ach an oiread. Theastaigh uaim maireachtáil agus bogadh.
  Bhí smaoineamh cad a tharlóidh tar éis an fhorghníomhaithe? Neamh, ifreann, nó faic ar chor ar bith? Chuir an ceann deireanach eagla orm is mó. Dorchadas endless, nuair nach bhfuil fiú smaointe. Tá sé craiceáilte... Cé nach bhfuil pian ná eagla ann ach an oiread... Nó b'fhéidir go bhfuil anam fós ann.
  I mbrionglóid, eitilt tú, uaireanta soar os cionn an díonta ... B'fhéidir go bhfuil sé seo i gcuimhne ar conas a bhí tú spiorad? Agus freisin soared, ar dhromchla an domhain. Agus áit éigin sa spéir tá réaltaí, eatarthu tá saolta eile ina gcónaíonn daoine, nó neacha cliste eile.
  B'fhéidir tar éis bháis go mbeidh d'anam ag eitilt go dtí pláinéad eile, agus go bhfaighidh tú bunúsach eile ann cheana féin? Conas a d'fhéadfadh sé sin a bheith.
  Cad a tharlaíonn má, fiú roimh ioncarnáil isteach i gcorp, d'anam a bhí agus a chónaigh i duine éigin ó shaol eile?
  Agus tá sé seo an-siamsúil freisin ... Cad a tharlaíonn má bhí tú i saol atá caite go raibh tú rí nó khan? Nó b"fhéidir laoch mór nó eolaí cáiliúil? D'fhéadfá a bheith duine ar bith.
  Sheinn Oliver Twist:
  - Is dócha sa chéad saol eile,
  Beidh mé i mo Impire an domhain go léir ...
  Agus beidh mé ag freastal ar an Athartha glórmhar,
  Is daoine den teaghlach céanna muid!
  Sea, tá sé thar a bheith iontach sa chéad saol eile a bheith ina impire, nó ina khan. Is cosúil le Genghis Khan, tar éis dó leath an domhain a chur isteach, agus roimhe sin bhí sé ina sclábhaí simplí.
  Tá scéal Genghis Khan rud éigin cosúil le scéal fairy. Ach bhí a leithéid de dhuine ann i ndáiríre, agus d'éirigh leis go leor a dhéanamh. Ach tá a Impireacht faoi léigear. Faoi láthair tá an Bhreatain ag ardú agus a ghrian ag éirí. Áirítear coilíneachtaí níos mó agus níos mó san Impireacht, is féidir a bheith ar an ceann is mó san Impireacht na Cruinne. Agus tá sé seo tromchúiseach. Agus áit éigin san Eoraip bhí Napoleon, an ceannasaí mór agus rialóir. Cé a d'fhéadfadh an domhan ar fad a conquer, ach scrios sé an sé chéad míleú arm sa Rúis. Agus ansin bhí cath ag Waterloo. Agus bhí an troid sin speisialta. D'fhéadfadh Napoleon a bheith buaite, ach chuir roinnt timpistí cosc air ag an am céanna.
  Go háirithe na oiriúnach le linn an ionsaí ar na trúpaí na Breataine. D"fhéadfadh go mbeadh an bua ag na Francaigh ansin dá n-ionsódh siad le coisithe. Ach chaill Marshal Ney é.
  Chaith Oliver agus chas. Tá sé míchompordach a bheith ina luí ar dhroim linbh a bhí slashed ag fuip. Gortaítear na guaillí casta, na cnámha collar, na lámha agus na cosa freisin. blisters tinn ar na boinn. Bhí an créacht ó chéasadh tosaithe cheana féin a leigheas agus tochas. Bhí mé ag iarraidh iad a scríobadh, ach tá sé contúirteach.
  Rinne Oliver iarracht é féin a bhaint as an itching agus an phian le smaointe. Go háirithe, an cheist a chuir sé agus é ag léamh leabhair. Agus tá leabharlann an phríosúin saibhir go leor - tá go leor litríochta coigistithe ó choirpigh. Agus ní hamháin go bhfuil na coirpigh robálaithe le miodóga, ina measc tá eolaithe, polaitiúla agus sagairt, agus go leor eile.
  Mar sin d'éirigh le Oliver, a léigh go tapa, go leor litríocht stairiúil a léamh sa phríosún leanaí. Ina theannta sin, thug sé cuairt freisin ar leabharlanna san fhiántas agus d"éirigh leis go leor léamh agus a mheabhrú.
  Go háirithe, stair na Róimhe: thart ar bheirt dheartháir a bheathaigh mac tíre sí, agus a bhunaigh an chathair. Cathair iontach!
  Bhí Impireacht na Róimhe ann le fada an lá, agus d'éirigh sí an-cháiliúil ó shin i leith. Scríobhadh é ar an mórgóir agus bhí go leor cáipéisí stairiúla fós ann. Ach tar éis a buaic a bhaint amach, bhí an Impireacht ag dul i léig. Agus ansin thit sé go hiomlán as a chéile agus imithe. Agus d'fhan ach amháin i leabhair staire. Bhí go leor impire ann. Ina measc tá Nero agus Caligula - executers éadrócaireach, agus Ard-Ginearálta. Julius Caesar agus Troyan, go leor eile. Poimpéas san áireamh.
  Cé nach raibh an dara ceann a bheith impire ... Ach níos suimiúla fós é an éirí amach na Spartacus. Nuair a chroith gladiator simplí an Impireacht agus defeated na consail. Bhí sé cosúil le scéal fairy.
  Scríobhadh go leor leabhar faoi Spartacus. I gceann acu, in aois a naoi, chuaigh sé isteach sna cairéil. Agus ansin d'oibrigh sé leis na sclábhaithe go léir. Seo é an buachaill matánach seo ag tarraingt ciseán trom clocha a bhfuil meáchan níos mó acu ná é féin. Agus titeann fiú boilg an linbh ó theannas. Agus clocha sneachta ag sileadh allais, ó chorp sinewy an bhuachalla, dorcha ó dhó gréine agus ó shalachar.
  Agus tá an feitheoir fós ag impí air le buille den fhuip. Agus tá cosa lom an ghasúir ag sileadh as calláis. Ansin itheann an sclábhaí leanbh ag deireadh an lae stobhach leite go meicniúil, b'fhéidir le beagán iasc agus arán breise, agus ansin titeann sé ar na clocha agus codlaíonn sé i gculaith le buachaillí eile, in ainneoin chruas an leaba. Sa gheimhreadh, tá an cairéal fuar, agus tá na sclábhaithe óga go hiomlán naked agus cosnochta. Agus ar an oíche, is fearr, tá sé clúdaithe le scraps fabraice, agus brúnn siad a gcorp le chéile chun a choinneáil te.
  Agus i rith an tsamhraidh, teas scorching dheisceart na hIodáile, obair thuirsiúil. Oibrigh i gcairéil de réir an phrionsabail: oibríonn sclábhaí go dian nó codlaíonn sé. Ar ndóigh, fuair go leor buachaillí bás, ach d'fhás Spartak, an-láidir ag nádúr, suas agus fuair sé níos láidre. Agus bhí an t-ádh air deis saoirse a fháil agus é a dhíol le scoil na gladiators.
  Is ansin a thosaigh a ghairm bheatha, glórmhar agus laochúil. Fuair gladiator a tháinig slán céad troid, de réir nós na Sean-Róimhe, saoirse, agus throid sé ar airgead cheana féin. D"fhéadfadh go mairfeadh Spartacus go measartha maith, ach chuir sé éirí amach ar siúl. Fuair na mílte duine bás ar an dá thaobh agus tháinig deireadh leis an gcás le céasadh na sclábhaithe faoi chuing.
  In aon úrscéal amháin, baineadh Spartacus chun báis. I gceann eile, níor thug na sclábhaithe uaidh é, ach fuair sé bás ar an gcrois. Sa tríú saothar, bhí Spartacus clúdaithe le corpáin, ach d'éirigh leis a fháil amach, agus d'fhág, cinneadh a thabhairt suas an troid. Phós sé agus thóg sé a chlann féin.
  Chuaigh Spartacus i bhfeidhm ar Oilibhéar, ach theip air. Cé gur fhan a ainm sna céadta bliain agus fiú na mílte bliain. Is siombail é Spartacus, ar ndóigh, agus scríobhadh leabhair ficsean éagsúla mar gheall air. Tugann oideas ama agus neamhréireacht na faisnéise stairiúla spás don tsamhlaíocht.
  Anseo i leabhar amháin, mac uasal é Spartacus, ach tá go leor airgid ag dul do Crassus, patrician. Agus anois tá an teaghlach ar fad gafa agus a dhíoltar i sclábhaíocht ar fhiacha. Is buachaill go leor é Spartak, ach bródúil as. Cuirtear é féin, in éineacht lena mháthair agus a dheirfiúr, chuig trádáil sclábhaithe. Thóg siad ar shiúl éadaí daor ón máthair, bróga, agus tá sí ach amháin i tunic stróicthe, ní nocht agus cosnochta. Buailtear a cosa go fuil agus dódh ar chlocha, agus dóitear a craiceann sa ghrian. Agus fulaingíonn sí go mór, iachall chun rince os comhair na gcustaiméirí.
  Spartacus, cré-umha ó sunburn, freisin a bhaint de éadaí saibhir, cosnochta agus naked, fós cosúil le ainmhí óg.
  Agus nuair a dhéanann an ceannaitheoir iarracht dul isteach ina bhéal, biteann sé a mhéar. Mar a fhaigheann sé fuip. Ansin ceannaíonn úinéir amháin an buachaill agus an mháthair, agus tá an deirfiúr scartha ... Tá máthair Spartak álainn agus oideachasúil, faigheann sí post seirbhíseach sa teach. Ach tá an buachaill, ró-bhródúil as, mar phionós, iachall ar an cloch mhuilinn a iompú ar feadh dhá nó trí lá. In ainneoin a bheith slabhraithe, cuireann an buachaill isteach ar an iarann fós agus éalaíonn sé.
  Ach tá sé gafa agus brandáilte. Ansin cuireann an t-úinéir chuig na cairéil é. Ach fiú ann sin rinne an buachaill místuama, agus mac pátraic agus uasal, idirdhealú idir é féin. Cé gur chóir é a chéasadh, éalaíonn an laoch óg ón gcros in éadóchas. Agus feiceann sé seo príomh-bhainisteoir na gladiators. Taitníonn an comhraic go mór leis, cé gur buachaill óg é le blianta, agus ceannaíonn sé é. Agus arís gairme gladiator.
  Tá Spartacus, cé gur Rómhánaigh uasal níos déanaí é, ag cogadh leis an Impireacht. Agus fós fós beo, agus tá leanaí coitianta aige i sclábhaí ó Thrace. Ina theannta sin, rinneadh impire na Róimhe an ua Spartacus. Cé acu is samhlaíocht an údair cheana féin.
  Níor shroich na leabhair seo an aonú haois is fiche, ach shlogadh Oilibhéar iad agus chuimhnigh sé orthu anois. Neart a scíth a ligean agus a athbhunú tar éis an chéasta. D'fhág sé seo gur féidir dearmad a dhéanamh ar an gcraiceann tinn, agus ar na créachtaí a d'ith go láidir as an uisce saillte a d'spréigh na seiceadóirí óga.
  Ghlac Oliver cúpla céim limping timpeall na cille - chuir an slabhra timpeall a mhuineál isteach. Agus shíl mé, tá sé go maith nach bhfuil siad bac a chur air go fóill. Cé go bhféadfadh go bhfuil crá mór fós le teacht.
  Chomh maith leis an noose banal, cé gur annamh a fhorghníomhaíodh iad le rothaí, agus tá sé seo an-pianmhar. Go litriúil tá tú á stróiceadh ina phíosaí, agus tá rópaí ag tarraingt do lámha agus do chosa i dtreonna difriúla.
  Feadóg Oliver agus chan sé le haghaidh cheerful:
  Má tá an bháisteach - hug-ho, ach gan scáth fearthainne,
  Má tá an ghaoth - hug-ho - ag feadaíl i do dhiaidh, Má tá an fuacht - hug-ho - go cnámh, 'S nach bhfuil dea-scéal ó bhaile - Ná tabhair suas, ná tabhair suas, ná tabhair suas, is cuma cad é, ná gol agus ná bí cúthail Aoibh gháire, aoibh gháire, aoibh gháire Tá tú ar an mbóthar, mar sin beidh gach rud ceart go leor!
  
  Más a thuilleadh - hug-ho - ní thig leat dul, 'S an robálaí - hug-ho - ina sheasamh sa tslighe, Má screadann an fitheach - hug-ho - ós cionn do chluas, Má bhuaileann do chroí le faitíos - Ná tabhair. ná tabhair suas, ná tabhair suas Ná gol, ná bí cúthail Aoibh gháire, aoibh gháire, aoibh gháire Tá tú ar an mbóthar, mar sin beidh gach rud ceart go leor!
  
  Ná tabhair suas, ná tabhair suas, ná tabhair suas Cibé rud a tharlaíonn, ná gol agus ná bí cúthail Aoibh gháire, aoibh gháire, aoibh gháire Tá tú ar an mbóthar, mar sin beidh gach rud ceart go leor !
  Ina dhiaidh sin, d'éirigh Oliver Twist níos géire ... Thug siad bia dó arís agus luigh an buachaill síos ar a thaobh, ag baint an brat ar ais, thit sé ina chodladh arís. Agus shamhlaigh sé ...
  I mbrionglóid, bhí pearsantacht scoilte ag an mbuachaill. Nuair a chuimhníonn sé seo agus sé féin, mar a bhí, ar an am atá caite agus ní léir, féachann sé air féin ón taobh. Mar shampla, is é an t-ainm James Morgan. An bradach is cáiliúla dála an scéil. Agus ag an am céanna buachaill.
  Cé go bhféadfadh an ráiteas deireanach spoil an giúmar, i aisling go bhfuil siad eagla go mbeadh a fhios go bhfuil sé seo ach aisling dúr. Tá an aisling fíor i ndáiríre, mar shampla, chuimil na buataisí ró-mhór a chosa, agus tháinig an pian tar éis a bheith buailte i groin an ólta níos soiléire. B"fhéidir go raibh Oliver gafa, go raibh eagla air nach n-eitilfeadh na bróga lómhara agus go n-imeodh siad síos. Agus an liopa, briste le linn na coinneála, arís i gcuimhne de féin. Ar ámharaí an tsaoil, tá na fiacla slán, ach bhí an bump ar an forehead ón buille ina cheann suntasach agus cosnaíonn sé chomh disgustingly.
  Dúirt James Morgan rud éigin greannmhar i mbrionglóid: ansin chuir sé gáire orm. Mar sin bhí siad ag caint faoi rudaí éagsúla ar feadh trí huaire eile agus... Thosaigh Morgan, ar ndóigh, ag cumadh agus ag caint faoina shaothair féin. Chun argóint a dhéanamh i dtéarmaí - deir siad nach féidir leat é sin a dhéanamh: tá meon de dhíth ort.
  Is ealaín é an goid. Cé, ar ndóigh, d'athinsigh Morgan James scéalta bleachtaireachta. Cé go raibh air rud éigin a iompar. Go háirithe nuair a chuaigh sé ar an rith agus ansin d'fhéach sé ar bhealach chun cloí le roinnt aonad páirtíneach.
  Sa chás seo, níor éirigh leis níos fearr ná Oliver. Ach amháin má thugann samhradh na hÚcráine oícheanta teo agus is féidir leat, mar shampla, tú féin a athnuachan le caora nó nach bhfuil daoine chomh crua fós go seachnaítear buachaill ocrach ó ithe.
  Ach seo cúpla gadaíocht
  rinne sé ... Ní raibh goid bia. Ach sin scéal iomlán difriúil.
  Nuair a fógraíodh faoi dheireadh dul chun na cúirte, níor chlis ar Shéamus-Oliver. Bhí a fhios aige go breá conas a tháinig deireadh leis go léir, agus fiú sna hoiriúnuithe scannáin go léir (de chineál éigin de chuimhne bhréagach i mbrionglóid, faoi iontais na todhchaí i bhfad i gcéin!) Bhí údar ag twist. Cé go bhfuil, ar ndóigh, ag breathnú ar an scannán go neamhdheonach, ba mhaith liom i ndáiríre é a bheith níos suimiúla, rud a chiallaíonn nach cosúil leis an leabhar, ach go neamhthuartha.
  Bhí an chúirt sách clumsy agus ar ndóigh bhí sé riachtanach chun seasamh i líne. Agus bhí a chosa tuirseach cheana féin, agus mar sin i gcill salach agus spit-líonadh, ní raibh James stubbornly ag iarraidh chun suí síos.
  Chun é a dhéanamh níos éasca, chlaon an kid i gcoinne an bhalla agus arís smaoineamh ar an teibí. Níos cruinne, chuimhnigh mé ar an taithí a bhí ag Oliver.
  Ar an gcéad lá, shiúil an buachaill níos mó ná fiche míle, rud atá go leor do leanbh. Is é an rud is salach ná gur chuimil buataisí garbh le boinn adhmaid a gcosa go dona. Sea, tá bia gann. Cé gur leor an pionós le haghaidh builín aráin, agus ní fadhb é uisce a fháil i Sasana: ní tae an Sahára.
  Níorbh fhéidir oíche mhaith codlata a fháil, mar tá an t-earrach fuar fós. Bhí pian ar na laonna ró-oibrithe ar maidin, agus blisters ata ar na cosa. Chinn an buachaill leanúint ar aghaidh ag siúl cosnochta. Ní raibh an chuma air go raibh sé scanrúil, mar sin sa luath-óige bhí siad caite cosnochta go dtí an sioc an-. Mar sin féin, is rud amháin é géanna a thréadú nó breathnú i ndiaidh ba nó roinnt oibre a dhéanamh ar an bhfeirm, agus rud eile chun na mílte míle a stopadh ar bhóthar creagach. Ní hé seo féar bog na móinéir, áit a dtiomáineann tú féin, i dteannta le leanbh eile gan dídean, lachain agus créatúir bheo eile (bíonn na daoine is sine ag innilt an eallaigh!).
  Ar dtús níor bhraith Oilibhéar ach griofadach míthaitneamhach agus anois agus ansin chuaigh sé den bhóthar go dtí taobh an bhóthair, ag iarraidh dul ar an bhféar. Ach ansin tháinig na toir agus chuaigh an buachaill amach ar an mbóthar arís. Bhí sé fós níos mó nó níos lú bearable ar feadh roinnt uaireanta, ach nuair a stop sé ar deireadh, traochta, a boinn knocked síos dóite literally. Bhí orm sruthán a chuardach agus iad a thumadh isteach san uisce.
  Tar éis sin, rinne an buachaill Oliver conclúid shimplí, ach ní ceart go hiomlán - bóithre a sheachaint, téigh ar na lawns agus ... Bhuel, fiú ag an am sin ní raibh an oiread sin foraoisí i ndeisceart Shasana, ach cad a bhí níos mó cosúil le groves, go minic curtha i dronuilleog.
  Ach tá dul amú fós fíor ... Mar sin ghlac an bealach go Londain i bhfad níos faide agus ba chúis le dea-eagla. Do Oliver, ar tharraing samhlaíocht an linbh wolves, ulchabháin, agus fiú tigers mistéireach le leoin ifrinn. Don aingeal is uafásach agus beagnach uilechumhachtach namhaid Dé, Satan, siúl mar leon roaring. Agus má bhí craobhóg crunched faoi na sála scríobtha, ansin ...
  D'éirigh an bealach go Londain níos faide, agus bhí na daoine a tháinig trasna beagán níos fearr ná mar a léirigh Dickens. Agus é bogtha, agus a chosa leagtha síos, d'fhéadfadh leanbh le gruaig chothrom áireamh ar screamh aráin agus cúinne te. Agus nuair a d'fhan Oliver beagnach i ndáiríre - bhí an deis uchtaithe fíor, ach d'eascair fórsa de shaghas éigin air.
  Dála an scéil, agus comhpháirtí, faoi nach raibh Dickens ag scríobh, ach seo
  buachaill le craiceann dorcha, thaispeáin sé conas a dhreap siad isteach i ngairdíní daoine eile agus i ngairdíní forleithne i bhfad sular bhuail siad le "The Dodger".
  Ba mhian le gach duine an iomarca a dhéanamh ina laoch dearfach Oliver, gan a thuiscint gur chóir go mbeadh buachaill ina bhuachaill. Níos cruinne, go bhfuil gach rud sa saol beagán difriúil ná i saothar leanaí.
  Bhí an chéad dreapadh isteach sa ghairdín glasraí sách prosaic, agus ní raibh Oliver, i gcoitinne, ró-imní faoi seo. Ag iarraidh a ithe - thóg beagán. Ní bheidh na húinéirí níos boichte! An bhfuil sé go maith? Dúirt boilg folamh gur bhraith sé go pearsanta go maith faoi.
  Le páirtí, giofógach de réir dealraimh, scar siad go tapa. Is dócha nár aimsigh an fear a raibh an craiceann dorcha air mar chomhráthóir suimiúil ar feadh i bhfad.
  Tar éis sin, bhí Twist féin beagnach crippled ag madra le linn iarracht eile a dhéanamh "ruathair". De réir dealraimh bhí a fhios ag an giofógach óg cá háit le dreapadh, ionas nach suífeadh siad níos déanaí. Agus níl taithí ag Oliver fós ...
  Ag an am céanna chuir sé a bhróga garbha. Bhuel, faoin am seo bhí sé cleachta cheana féin a dhéanamh gan iad, ach d'éirigh an radharc, ar ndóigh, go beggarly, ach bhí cosa na bpáistí buailte síos go uafásach. Dála an scéil, ní raibh an chuma ar an Dodger sa leabhar, ach i bhfad níos mó meas. Bhuel, is léir gur mó an seans go mbrisfidh gadaí an cúr mura mbreathnaíonn siad air mar bhacach. Tá steiréitíopaí daingean - agus mura bhfuil na gadaithe tar éis teacht trasna chomh fada sin, is é an fáth go raibh cuma réasúnta maith orthu agus nach raibh siad bocht ar an taobh amuigh.
  Cén fáth ar thug siad Oilibhéar leo? B'fhéidir mar gheall ar aghaidh angelic Twist, ag súil go mbeadh sé ar an duine is lú amhrasach. Nó b'fhéidir go raibh aiféala ar an Dodger go mór leis, mar léirigh cuma Oilibhéir: suaite, scríobtha, agus cosa briste salacha comhbhá bríomhar. Agus is daoine iad na gadaithe freisin, go háirithe agus iad óg agus nach bhfuil am acu a n-anam a chruasú.
  Ar aon nós, fuair Twist díon thar a cheann agus níor reo sé san oíche, go hiondúil bhí siad cothaithe go maith, go háirithe i gcomparáid leis an teach na mbocht.
  Ag dul go dtí gnó an ghasúir, chuir siad an chulaith in ord, thug cosúlacht do sheirbhíseach measúil.
  Agus mura raibh Oilibhéar chomh dúr sin gur thug sé screadaíl, ach gníomhaigh níos cliste - nó coinnigh an gadaí é féin nó seasann agus breathnú amhail is dá mba ag breathnú amach an fhuinneog, cé a cheapfadh é?
  B'fhéidir gur chuige sin a thug siad údar dó chomh tapaidh, ach an duine uasal
  láithreach thaitin a aghaidh. Cé gur cosúil go bhfuil sé a ghaol?
  Scairt Séamas trína fhiacla agus dúirt go feargach:
  - Cén fáth a bhfuil an breitheamh seo cosúil le turtar codlatach dúr?!
  Chuaigh an póilín ar mire le míthuiscint agus d'fhéach sé go neamhbhalbh ar an mbuachaill, agus na buachaillí i gcomharbacht air. Tá sé greannmhar nach bhfuil eagla ar an ngadaí óg roimh na húdaráis.
  Is é insolence, is cosúil, go deimhin an dara sonas, agus tá an póilín éirithe i bhfad níos dea-bhéasach. B"fhéidir gur mhúscail an smaoineamh - cad é más mac duine an-tionchar é seo nó...
  Fuair James Morgan snaois ó cheann de na vagabons glan a bheag nó a mhór mar chomhartha muiníne. Theastaigh uaim toitín a lasadh, ach ag an nóiméad deiridh thuig mé go ndéanfadh garbh-ghrád tobac casacht ort agus ansin go n-éireodh as a snasta géarchúiseach go léir cosúil le craiceann nathair.
  Is léir nach bhfuil an Breitheamh Fang sa ghiúmar - buí le spotaí dearga ar a aghaidh, is cosúil go feargach ... Agus radharc buachaill a bhraith, fiú i peann adhmaid, cosúil le rí ar ríchathaoir.
  Tá an cuma impudent agus fiú díspeagadh, tá na lámha i bhfolach defiantly sna pócaí agus tá an cófra puffed suas. Diabhal é, nach bhfuil an eagla is lú agus a leithéid de radharc go ...
  Chuimhnigh James, i mbrionglóid de dhearcadh eile, ar an leabhar de chroí, ach sa chás seo, d'iompaigh an duine uasal scothaosta amach nach raibh sé iomlán dea-nádúrtha. Sea, bhí forleagan leis an leabharlann scannán. Is dócha go raibh ról an dea-slait draíochta le himirt ag finné eile. An té a chonaic Plút agus Kolya ag goid...
  Níl an buachaill an-mhór, ansin d'éist sé leis an méid a dúirt an duine uasal sa tailcoat leis an mbreitheamh. Ach chas an breitheamh chuige faoi dheireadh:
  
  - Cad é an t-ainm atá ort, a mhaslaigh tú? D'iarr an tUasal Fang le venom ina ghlór.
  D'fhreagair James Oliver go dána:
  - Cé hé an villain mar sin tá sé tú! Nach leomh tú seanfhear ossified a ghlaoch orm!
  Phl an breitheamh fiú le iontas. Níor cheadaigh fiú bandits cruaite iad féin a bheith chomh géarchúiseach agus chomh brabach sin maidir le duine a d"fhéadfaí a chur chuig an chroch. Cé nach bhfuil, i ndáiríre, go leor - le haghaidh pianbhreith bháis, is gnách go dtagann cúirt de chás difriúil, níos airde, le rannpháirtíocht dlíodóir ceaptha. Cé go bhfuil cosantóir den sórt sin useless, cosúil le cathaoir adhmaid. Ach ar ndóigh, ní féidir leo pianbhreith báis i Sasana gan cuma dlíthiúlachta. In aon chás, níl na Meánaoiseanna sa chlós a thuilleadh.
  Ach má dhéileáiltear le pickpocketing, agus fiú tiomanta ag buachaill, is féidir leat a dhéanamh gan dlíodóir.
  Fang, seething le fearg, caitheadh sracfhéachaint bagarthach ar an buachaill agus gafa ... Díspeagadh, amhail is dá mba é nach fear infheistithe le cumhacht, ach dunghill. Is féidir maireachtáil mar seo a ghlacadh! (Pun!)
  Chaith an breitheamh go hachomair, nó go han-tapa:
  - Chun piocadh póca a dhéanamh trí chomhaontú roimh ré, gearrtar pianbhreith trí bliana d'obair chrua ar an mbuachaill, agus pianbhreith dhá bhliain eile as dearcadh dúshlánach ar an gcúirt!
  Speic James-Oliver go díspeagadh ar a ghob.
  - Sea, chuaigh tú! Go ginearálta, is gadaí dlí é ... Níos cruinne, is gadaí mé, rud nach bhfaca an domhan riamh!
  Rinne an duine uasal iarracht idirghabháil a dhéanamh:
  - Is léir go bhfuil an buachaill tinn, an tUasal Breitheamh. Saor an leanbh!
  Fang slammed an casúr ar an mbord.
  - Tóg an bastard leat! Is é cúig bliana saothair chrua an t-uasmhéid is féidir liom a thabhairt, ach sádróidh breitheamh níos airde an croiche dó.
  Bhuail Oliver an póilín ... Chomh maith leis sin sa groin - ní dócha go gceadódh corp gan oiliúint dó smig ábhar ard a bhaint amach. Fíor, bhí an namhaid sober agus taithí go leor chun aistriú beagán agus as a d'éirigh an buille amach a bheith pianmhar, ach ní shocking ar chor ar bith. Ach bhog an póilín é féin a bhata mar fhreagra. Laghdaigh Oleg an t-ionsaí, ach mar an gcéanna, ghlaoigh a chluasa agus d'éirigh sé beagán scamallach. Agus shroich an dara stróc an sprioc...
  D"eitil anam an ghasúir amach as a chorp ón chomhtholgadh... Is maith an rud é go bhfuil an bata leaisteach, agus gur ríomh an garda le taithí an neart i gceart... Seachas sin, bheadh Oliver maraithe go cinnte... Seachas sin, cúig nóiméad caite amach agus cithfholcadh fuar athnuachana ...
  Anois tá an sean-bhuachaill tagtha ar ais agus rudaí imithe i bhfad níos measa ná mar atá sa leabhar. Ar ndóigh, bhí an finné cosanta déanach, agus ní raibh aon duine chun éisteacht leis. Dúirt an breitheamh go tirim:
  - Tá an fíorasc ar fad rite, ach más mian leat éisteacht nua, déan teagmháil leis an ionchúisitheoir agus déan achainí ar athbhreithniú ar an gcás mar gheall ar imthosca nua-aimsithe! Ansin lig an créatúr seo hang!
  Shíl James Morgan, a raibh a spiorad hovered in aice láimhe, go tobann - agus go deimhin, tar éis an fíorasc a rith, d'fhéadfadh an breitheamh iallach a chur ar an bhfinné scríobh chuig an ionchúisitheoir ... De réir an dlí, tá sé amhlaidh. Ní féidir fíorasc a ritheadh cheana a chur ar neamhní ach amháin ar an modh dá bhforáiltear leis an nós imeachta speisialta.
  Mar sin anseo bhí an t-ádh ar Oliver Twist ... Nó in áit, sa leabhar ... Dála an scéil, an rud nár chreid i scannán éigin, bheadh an breitheamh, tar éis dó an phianbhreith a ghearradh chun an buachaill a chrochadh, tar éis dul siar chomh tapa sin mar gheall ar finné nach bhfuil an-údarásach. Sea, agus d'fhéadfadh eagla a bheith ar an bhfinné féin roimh an mbreitheamh ... Cad a bheadh níos réadúla.
  Ach anseo cheana féin ní raibh comhbhrón ag an lucht féachana le Oliver stuama agus leis an duine uasal a thréig an t-iarratas ...
  James Oliver, recollecting féin go déanach, iarracht chun filleadh ar ais go dtí an comhlacht tréigthe roimhe seo, ach ... Shleamhnaigh sé tríd é cosúil le neamhní nó colún deataigh ... Réir dealraimh, ní théann siad isteach san abhainn chéanna faoi dhó. Anois tá Oliver ann arís agus ... eachtraí nua.
  D"fhéadfadh James Morgan comhbhá a dhéanamh fós agus meon a léamh. Sa buachaill, tar éis an concussion, tá siad thar a bheith chaotic. Bhí na cufaí ceangailte go docht - i Sasana is minic a ghabhtar leanaí agus ullmhaítear an méid ceart roimh ré. Ní mór ceacht a mhúineadh do bhuachaill cheeky. Go hiomlán oborzel - jackal!
  Ag mothú an phian ina lámha, chuaigh Oliver beag i léig agus tháinig deora as a shúile.
  Bhí an príosún saothair chrua cosúil le daingne ársa, le túir agus bealaí éalaithe. Gardaí gruama, fiacla ar na ballaí agus bulldogs mothaitheacha.
  Bhí Oliver fós ag smaoineamh go dian agus chuir an maor fuip ar an mbuachaill fiú chun é a dhéanamh bogadh níos tapúla. Gasped an buachaill agus dúirt:
  - Mar is mian leat, a dhuine uasail!
  Coinníodh buachaillí agus cailíní nach sine ná ceithre bliana déag i rannóg speisialta den phríosún. Tháinig Oliver ar a chiall cheana féin agus d"fhéach sé timpeall an phríosúin le fiosracht. Go háirithe, taobh thiar de na barraí tiubh chonaic mé clós an phríosúin mar a raibh ciontaithe fásta i rabhlaeir agus clogs ag gearradh agus ag tarraingt lomáin, ag pleanáil rud éigin. Na póilíní agus na gardaí yelled orthu go borb.
  Bhí leath na bpáistí suite ar leithligh agus idirdhealú ag triúr, go raibh líne gorm tarraingthe ar feadh na mballaí tais tiubh.
  Bhí an clós féin beagnach folamh freisin, ach bhí siad ag máirseáil i gcéin ... Bhreathnaigh Oilibhéar ar a gcinn loma, shíl sé gur buachaillí a bhí ann, ach ... Ní shiúlann buachaillí i ngúnaí liath atá cosúil le cassocks mná rialta. . Ní raibh ach na cassocks gearr, beagnach go hiomlán ag nochtadh na gcailíní lom, gan a bheith i aimsir te, cosa tanaí agus leagaithe síos.
  Bhí cuid acu níos óige ná Oilibhéar fiú, agus cé gur dheacair a n-aghaidheanna tanaí a scrúdú go mion agus an brón uafásach a ghabháil ina súile, bhraith an buachaill sruth uafásach fulaingthe agus bróin uathu!
  Tá sé Oliver i bpríosún! Is léir gur coirpeach é: i súile gach duine, dúnmharfóir agus gadaí! Níl an focal killer iomlán soiléir, ach fuaimeanna sé go stubbornly i mo cheann agus beats le cloigíní ar na temples!
  Agus is cosúil go bhfuil a bhallaí tiubh, scáinte agus moldy beo ina phríosún, agus ba chosúil go raibh análú hoarse agus trom an phríosúnaigh le cloisteáil trí phoill bheaga.
  Osclaíodh na doirse troma iarainn saoirsithe agus thug an póilín páipéar a d"ullmhaigh an rúnaí réiteora ar láimh. Níor tugadh ainm Oliver Twist, ach greamaíodh uimhir ina áit. Bhuel, tá, más rud é seo de chineál éigin gadaí impudent nó an tramp seo caite síos, ansin is cuma an t-ainm. Is leor roinnt - lig dó a bheith gan aghaidh agus géilliúil ... Ach ní hea, níor bhris córas na bpríosún na cinn sin!
  D"fhéach cúpla garda ar Oilibhéar le gráinní carnabhailí. An buachaill d'fhéach sé scanraithe cheana féin agus terribly pale. Eagla, an eagla láidir nach raibh taithí aige fiú tar éis dó a iarraidh le haghaidh níos mó leite, bhí sé flogged ag gardaí an teach na mbocht tuilte dó ...
  Is domhan difriúil é seo cheana féin - áit atá sách inchomparáide leis an domhan thíos, agus níl sé do rud ar bith go bhfuil gach duine chomh fonnmhar sin chun ngéibheann a sheachaint ar gach costas ... Chuaigh cosa Oliver i búcla agus thit sé ar aghaidh ... an buachaill leis an ghruaig agus bhuail sé an buachaill ciontach ar an leicne bándearg agus bán:
  - Ní fhaighimid cleasanna mar sin anseo! An bhfuil tú chun imirt cosúil le gach duine eile nó...
  Agus rith an fear mór go deas réidh imeall a láimhe síos a scornach.
  Dúisigh Oliver Twist. Trí gardaí isteach sa chill, ag oscailt an glas le creak. Chuir siad lámhainní leathair air agus thosaigh siad ag mothú an ghasúir agus ag féachaint ar a chuid créachta do fhabhtanna leapa nó filth de shaghas éigin. Ansin thosaigh siad ag cuimilt le halcól.
  Ghreann Oilibhéar a fhiacla le pian dhó na créachta triomaithe. Ach ar an láimh eile, chuaigh an fiacail beagnach tríd agus stop sé itching. Tugadh deoch brat don bhuachaill, píosa sciathán le arán.
  Dúirt duine de na gardaí:
  - Oddly leor, ach tá go leor a bhraitheann leithscéal as tú, ná a fhorghníomhú!
  D'fhiafraigh Oliver le súil:
  - Agus b'fhéidir nach mbeidh aon chéasadh?
  Chroith an matron a ceann.
  - Beidh chéasadh! Éileamh suas le trí huaire orduithe saincheaptha!
  Chlaon Oliver go trom agus chinn sé go bhféadfadh sé é a sheasamh ... Agus bhí aisling craiceáilte aige ...
  Cé gur léigh sé leabhar faoi James Morgan freisin. Ina theannta sin, sea, ba ghasúr é James a bhí nimhithe don saothar crua in Iamáice. D'oibrigh sé go dian ansin ar phlandálacha cána siúcra. Ansin, le linn an ruathar, chuaigh sé isteach sa bhfoghlaithe mara, ag éirí ina bhuachaill cábáin ar dtús. Agus ansin idirdhealú é féin mar chaptaen cúnta, agus ansin an captaen é féin. Looted James Morgan go leor agus ar deireadh thiar rinneadh rialtóir Iamáice.
  Seo é an scéal ar fad. Buachaill-gadaí ar dtús, ansin ciontaí óg a bhí beagnach tar éis a bheith suffocated sa bhroinn. Thairis sin, an sclábhaí a oibríonn, faoi fuip an fheitheoir, nocht ar na plandálacha.
  Shíl Oilibhéar go mb"fhéidir go raibh na plandálacha ag fanacht leis freisin. De réir dealraimh ní dhéanfar iad a fhorghníomhú. Sna coilíneachtaí theas, níl an gheimhridh ag an gcomhlacht fiú: is móide é seo. Ach is féidir leat a bheith ionfhabhtaithe. Is cuma leis an mbia, ach is féidir leat maireachtáil. Tá a lán oibre, uaireanta tá laethanta réasúnta saor. Is minic a bhuailtear sclábhaithe. Uaireanta faigheann ciontóirí a saoirse agus déantar plandálaithe iad féin.
  Chlaon an buachaill agus shíl sé go mbeadh sé go maith dó a bheith cosúil le Morgan bradach, agus ansin gobharnóir.
  Níl an fhírinne na huaire. Níl an píoráideacht imithe, ach tá sé stifled go mór. Agus in Iamáice níl sé chomh ollmhór a thuilleadh. Chomh maith le in áiteanna eile. Cé gur san Afraic, tá pirates fós gníomhach san Aigéan Ciúin freisin.
  Shamhlaigh Oilibhéar ionsaí an ghailearaí. Mar a léimeann buachaillí iomadúla ar shaighdiúirí na Spáinne, ag splancadh a gcuid sála cruinne lom. Agus naimhde a ghearradh le sabers.
  Agus téigh Oliver. Is buachaill go leor Hers, ach wiry, agus láidir. A threoraíonn an muileann le dhá chlaíomh agus le scairt;
  - Ár bhfoireann is láidre,
  Táimid chun dul ar bord na saigheada!
  Agus titeann na mairnéalaigh leagtha agus saighdiúirí an Impireacht Chaistíleacha. Agus tá sé chomh fionnuar agus spraoi.
  Osclaíonn Oliver cófraí taisce agus tumann sé a lámha fola-clúdaithe in ór.
  Agus na buachaillí bradach ag canadh, slapping a leanbh, cos lom, coirtithe ar an deic;
  Táimid ar crith le buile is le mailís
  Ach tiocfaidh deireadh láithreach lenár n-uafásanna Mura n-éireoidh linn ach ór den chaighdeán is airde Cinniúint a chur orainn oiread agus is mian linn.
  
  Eh - sea, ar an aigéan, eh - sea, faoi sheol, Ó, sea, eitlímid le haghaidh saibhreas iontach, Is mór an trua, níl a fhios ag éinne, agus níl a fhios againn féin Cé mhéad óir atá uainn, ó, cé mhéad ba mhaith linn.
  
  Robaimid gach duine, ach ní sinne atá an milleán Agus caithfimid ár dteaghlaigh a bheathú, ní mór dúinn gaolta freisin.Tar éis an tsaoil, ní cheapann aon duine tuarastal a íoc dúinn Agus mairimid gan laethanta saoire agus gan laethanta saoire.
  
  Eh - sea, ar an aigéan, eh - sea, faoi sheol, Ó, sea, eitlímid le haghaidh saibhreas iontach, Is mór an trua, níl a fhios ag éinne, agus níl a fhios againn féin Cé mhéad óir atá uainn, ó, cé mhéad ba mhaith linn.
  
  Eh - sea, ar an aigéan, eh - sea, faoi sheol, Ó, sea, eitlímid le haghaidh saibhreas iontach, Is mór an trua, níl a fhios ag éinne, agus níl a fhios againn féin Cé mhéad óir atá uainn, ó, cé mhéad ba mhaith linn.
  . CAIBIDIL #3
  Rinne an buachaill iarracht arís siúl timpeall na cille ar feadh tamaill. Ach ní raibh sé an-mhaith air. Fíor, bhí na blisters ó na boinn beagán imithe cheana féin, agus ní raibh sé chomh pianmhar siúl. Rinne Oliver Twist amhrán a fheadaíl tríd a chuinneoga. Agus bhí sé balbh ar bhealach éigin mar gheall air seo, go raibh sé i bpríosún. Níl an Count of Montecristo léite ag Oliver fós. Beidh an t-úrscéal a scríobh beagán níos déanaí. Ach rud éigin nach bhfuil chomh maith sin i bhfostú ina chuimhne.
  Mar shampla, ghoid buachaill úll na hóige síoraí agus chríochnaigh sé sa Bastille. Bhí Louis XIV ag iarraidh an leanbh a fhorghníomhú ar dtús. Ach ansin chinn mé ligean don leanbh suí i gcill rúnda an Bastille go deo. Agus an leanbh, tar éis dó óige shíoraí a fháil, chríochnaigh sé i gcill aonair, faoi thalamh ... Agus chaith sé seachtó bliain i limistéar iata aonair. Go dtí go scaoil siad amach é, ní raibh ach gan a chreidiúint gur chóir go mbeadh buachaill a d'fhéach thart ar dhá bhliain déag d'aois i gcill rúnda an Bastille mar choirpeach thar a bheith contúirteach.
  Bhí an leanbh síoraí flogged go críochnúil, agus scaoileadh ar gach ceithre thaobh. Tar éis don bhuachaill bóithre na hEorpa a shiúl, bhí eachtra aige. Bhí sí in arm Napoleon Bonaparte mac reisimint.
  Úrscéal suimiúil go leor a bhí ann. Seachtó bliain, ach chun fónamh - tá sé fionnuar a aontú! Agus scary! Agus tá sé seo beagnach i dorchadas iomlán, chained ar fud an muineál. Dála an scéil, is Oliver é. Buachaill bocht... Agus mar sin níl sé imithe as a mheabhair go fóill. Ba iad aisling an t-aon sólás a bhí aige. Bhí siad fada agus an-suimiúil.
  I mbrionglóid, mar shampla, bíonn buachaill ag fánaíocht ar chosáin sléibhe agus ag stumbles ar stór, nó ar rud éigin níos siamsúla. Agus éiríonn cosa lom ina gcarn de bhoinn óir ...
  Samhlaíonn Oliver ciorcail buí, mhiotalacha, agus is cosúil go bhfuil sé chomh fionnuar. Agus déanann tú iad a réiteach, agus croith i do dhorn iad. Agus tá siad chomh tempting shimmer. Agus tá óir den sórt sin anseo álainn, tugann sé tint dearg.
  Oliver fiú tasted meabhrach an babhta buí ar an fiacail. Agus aoibh sé go sona sásta. Maidir le hór, tá sé blasta - agus an-taitneamhach, rud a fhágann boladh na meala ... Agus anois feictear duit go bhfuil beacha ag buzzing sa seomra, agus tá an samhradh ag teacht le gathanna milis.
  Rinne an buachaill aoibh. Agus arís thosaigh sé ag siúl timpeall na cille ... Cosnochta, cneasaigh cosa an linbh go tapa agus ba mhaith liom bogadh. An crochfar é? Níl mé ag iarraidh a bheith greamaithe i lúb.
  Shamhlaigh Oilibhéar mar a bheadh a shála nocht, leanbhaí i mbaol nuair a bheadh an tsrón níos doichte timpeall an mhuiníl tanaí. Agus ansin dófaidh siad an bonn lom le iarann dearg-te lena chinntiú go bhfuil an buachaill marbh. Agus dófaidh siad a chorp san oigheann - rud atá an-mhíthaitneamhach ...
  Sheinn Oliver le searbhas chun é féin a chur suas le grá bradach:
  Go neamhbhalbh bhuail an saibhir na doirse,
  Tar éis an tsaoil, ordaítear an cosán go dtí an leac an dorais do na boicht!
  Ann sin, i gcliabhán faoi ghlas, tá an peri leamh,
  Tá sí ag iarraidh ar an ridire cabhrú léi!
  
  Agus chuaigh mé mar ghasúr chuig na bhfoghlaithe mara,
  Chun Bow a uasal gan buille!
  Anois tá sé in am aisíocaíochta do na sanntacha ar fad,
  Tá an sealgair iompú isteach i mbia sa chluiche!
  
  'S is mór iad mo ghasúir neart,
  Nuair a bheidh mé i lámha an claíomh thosaigh mé ag twirl!
  Cuirfidh mé naimhde olc le leamh sna huaigheanna,
  Shine an ghealach sa spéir copar geal!
  
  Tá misneach ag goil sa chroidhe,
  Tá an buachaill cábáin glas réidh le dul ar bord!
  Thrasnaigh mé le hoifigeach ar claimhte,
  Ag dul isteach sa chath i rage fiáin, foréigneach!
  
  Tá an chéile comhraic ard, cosúil le tarbh ó stalla,
  Tá sé ag iarraidh an mais fiáin a threascairt!
  Ach troideann an fear óg le dínit,
  Feiceann an lann snáithe dofheicthe!
  
  Seo lóchrann - polladh siad an bolg,
  An thug caoineadh, thit a chlaíomh!
  Chónaigh sé i fairsinge is ní raibh a fhios aige pian,
  Anois tá a chumhachtaí capall caillte aige!
  
  D'éirigh chomh maith sin le mo chéad dul ar bord
  Doirttear dornán óir isteach i do phóca!
  Agus muid pirates ag canadh amhráin
  Roinneadh i cath an duvan a fuarthas in onóir!
  
  Ar ndóigh d"fhéadfadh amárach a bheith níos measa
  Frigate agus gunnaí cruiser bristled!
  Seol chugam léim cosnochta tríd na locháin,
  De réir na fola a chaillfidh an villain namhaid!
  
  A ghasúir, níl aon aeróga,
  Ach níl buachaill cábáin i gcath na indulgence!
  Tá sé i ndán do Kohl bás a fháil i ndath na mblianta,
  Is cinneadh deonach é sin!
  Tar éis bhraith Oliver beagán níos cheerful, agus fiú thosaigh sé rub ar an slabhra. Nasc miotail amháin i gcoinne ceann eile. Cé nach dócha go mbeidh am aige, ach ar a laghad tá seans ann.
  Ghníomhaigh an buachaill go fuinniúil agus sheinn sé go buile;
  Ina shuí in aghaidh laitís v dungeon amh .
  Iolar óg a phóraítear i mbraighdeanas,
  Mo chomrádaí brónach ag scairteadh a sciathán,
  Piocadh bia fuilteach faoin bhfuinneog,
  Piocadh, agus caith, agus féachann amach an fhuinneog,
  Amhail is dá mba shíl sé an rud céanna liom;
  Glaonn sé orm lena shúile agus lena chaoin
  Agus ba mhaith leis a rá: "Téanaimis eitilt!
  Is éin shaora sinn; tá sé in am, a dheartháir, tá sé in am!
  Ann, áit a bhfuil an sliabh ag casadh bán taobh thiar den scamall,
  Ann, áit a chasann imill na farraige gorm,
  Ann, áit a shiúlann muid ach an ghaoth ... sea, mé! .. "
  Agus chiceáil an buachaill na buncanna lena chos lom. Agus ansin thóg sé é agus thit sé ina chodladh arís. Agus shamhlaigh sé freisin faoi rud éigin a spreag úrscéalta a léamh roimhe seo. Go háirithe, faoi Julian an Apostate. Cad a tharlódh dá mbeadh cónaí ar Julian níos faide!
  Agus tá an aisling seo suimiúil;
  I aisling, chonaic an buachaill rud éigin neamhghnách ...
  Anseo bhí sé in aice le Julian an Apostate. Thit an t-impire Rómhánach cáiliúil sa chath leis na Parthians i gcruachás deacair. Ach throid oidhrí Caesar go misniúil agus thiomáin siad na Parthians ar ais. Ach bhí an t-impire é féin timpeallaithe ag díorma beag, ag iarraidh go dian briseadh tríd go dtí a chuid féin.
  Léim Oliver Twist amach ar an ngaineamh te. Thuig an buachaill Críochnaitheach láithreach nach raibh sé seo ina aisling go leor, go háirithe ós rud é go raibh na blisters ar na boinn nach bhfuil leigheas go hiomlán fós tar éis a bheith pianmhar. Ach níl aon am ann chun argóint a dhéanamh - ba cheart an t-impire a shábháil!
  Lámhaigh an buachaill-saoiste cúigear Parthians a bhí faoi léigear cheana féin ar an impire le buille amháin i léim. Ansin, roghnaigh Oliver Twist an dá chlaíomh go han-deftly agus thosaigh sé ag scold. Thit na chéad cheithre laochra Peirseacha agus a gceann gearrtha amach. Ansin chaith an buachaill an miodóg lena mhéara loma, agus casadh sé i lár na heitilte agus ghearr scornach na dtrí saighdeoir.
  Exclaimed Oliver Twist go sona:
  - Is troid fir é!
  Ansin chuaigh sé ar ionsaitheacha cinntitheach. Bhí luascáin a chlaíomh cosúil le lomaire faiche. Ghearr siad síos gach duine i ndiaidh a chéile, agus scar siad géaga na bPeirseach. Seo ceann mór de na Parthians ag iarraidh a fháil ar an impire é féin a lámh a chailleadh. Agus ansin an ceann.
  Chaith Oliver Twist cúig miodóg ón tábla lena chosa láithreach, agus ghearr sé síos sraith iomlán boghdóirí. Ansin adeir sé:
  - Uair an fhortún! Tá sé in am a imirt!
  Agus tug a chlaidheamh gearradh gruaige d'arm Pharthian. Ghor ceannaire an airm, rí na Peirse, Indemon, an zenki. Ghearr buachaill leath-nocht, matáin gach duine as a chéile agus chuir sé gach bealach chuig Julian le corpáin. Ní fhacadar rígh Parthia a leithéid sin d'fhearg riamh roimhe. Agus spreag an fhíric nach bhfuil anseo ach ógánach gan feasóg eagla thromchúiseach.
  Go tobann, chinn na Déithe fíorphágánacha cuidiú leis an tSean-Róimh, agus in ionad cúlú, d'fhill Julian reiligiún a sinsear ar an Domhan! Agus anois tá sé Earcules nó mac Earcail ag troid leis an arm Parthian.
  Agus chuaigh Oliver Twist i bhfuadar níos mó agus níos mó. Chaith sé rudaí troma agus géara. Bhuail sé agus bhris sé naimhde na Sean-Róimhe, agus ba chuma le tintreach dhochoiscthe ag baint lena claimhte. Spreag an buachaill terminator an chuid eile de na Rómhánaigh. Ag béicíl: Earcail! Earcail linn! Ruith siad ar na Parthians, ag dúbailt a neart faoi thrí. Throid an t-impire é féin.
  Ní raibh Julian ach beagán os cionn an mheánairde, ach dea-thógtha agus dathúil. Tráth a bháis, ní raibh sé ach tríocha dó bliain d'aois, agus ní fios cad a bheadh ag fanacht leis an Impireacht Rómhánach dá mbeadh cónaí ar an apostate níos mó. Ach anois, is cosúil, tá na Parthians tar éis bogadh ar ais, agus thosaigh siad ag dul siar.
  Agus chuir an chuid eile d'arm na Róimhe teas leis. Rinne an Rí Indemon iarracht taoide an chatha a iompú, agus le míle roghnaíoch d'aistrigh sé isteach sa chath. Ach ba é seo a botún marfach.
  Tharraing Oliver Twist aird ar fhear an-mhór - níos airde ná Valuev, ag caitheamh coróin agus guaillí, cosúil le closet sa phost slabhra órga. Agus thuig an buachaill, ag féachaint conas a éisteann siad le horduithe an rialtóra seo: tá sé in am gníomhú. Agus do phioc sé suas an bogha a thit an Peirsis. Tharraing sé go tapa é lena chos, ionas go mbeidh an bowstring beagnach pléasctha. Agus ansin scaoil sé saighead, meabhrach in éineacht lena eitilt.
  Agus ag rádh, do lotadh gaing deilgneach rí Parthia 'na mhuineal, ag briseadh an artaire carotid. Agus meáchan ollmhór aon go leith, nó fiú dhá centners, crashed an rialóir ó eilifint dréacht.
  Bás an rí, ar ndóigh, buille millteanach don arm. Go háirithe nuair a rinne an t-oidhre níos óige iarracht ceannas a ghlacadh, mar a chuir Oliver Twist saighead air. Mar thoradh air sin, d'éirigh an comhraic seo amach a bheith ina scairp pollta. Chonaic na Rómhánaigh an t-impire ag réabadh chun catha, agus anois bhí siad ag scairt: Apalló, tá Apollo linn!
  Agus bhuail Oliver Twist na Parthians lena lámha agus lena chosa.
  Agus d'iompaigh an t-arm barbarach seo ina eitilt mórdhíola. Anois bhí na Rómhánaigh ar thóir Parthia agus sa chine mac tíre seo ní raibh aon cheist maidir le maithiúnas agus trócaire. Is mairg dóibh siúd a teitheadh, agus is mairg dóibh siúd a theitheann ó na Rómhánaigh faoi dhó.
  Bhí arm an Oirthir ag leá os comhair ár súl, agus na reisimintí Laidineach, legions agus cohóirt dosheachanta. Iarann agus láidir, briseann siad agus scriosann siad gach rud, agus maraíonn siad na huaisle ...
  An buachaill, ar an láimh eile, flashed le sála lom, bándearg, agus rith muileann le claimhte, gearradh síos cúig opponents ag an am céanna.
  Bua iomlán. Titeann na Parthians a mhaireann ar a nglúin agus impíonn siad trócaire.
  Tháinig Oliver Twist suas ar ghlaoch an Impire. D'fhéach sé air go affectionately. I am ársa, tá daoine beagán níos ísle ná sna céadta bliain níos déanaí, agus i aisling samhlaíonn an buachaill é féin a bheith níos sine. Mar sin dealraíonn sé go bhfuil Oliver ceithre bliana déag, cúig bliana déag d'aois de réir caighdeáin na Róimhe. Is é sin, is féidir é a mheas cheana féin mar fhear, cé gan féasóg. D"fhéach Julian ar a scratches agus a bruises agus d"fhiafraigh sé le gáire leathan:
  - Tá tú dia?
  D"fhreagair Oliver Twist go macánta agus go cothrom:
  - Is duine mé!
  Chlaon Julian go trom agus d"fhreagair sé go macánta freisin:
  - Is mór an trua ... An-brón orm!
  Chuir sé seo fearg ar an mbuachaill críochnóra, agus d'fhreagair sé go dian:
  - Níl aon rud le brón! Fear fuaimeanna seo bródúil!
  Chlaon Julian go faofa agus chuir sé an buachaill ar a ghualainn:
  - Bhuel dúirt! Fuaimeann an fear seo bródúil, agus caithfidh sé a bheith bródúil as, agus ní cré i lámha potaire!
  Murmured an arm i ceadú. Thosaigh an sagart máirseála ag ullmhú seirbhíse paidir págánach ar ócáid an bua. Chinn Julian na seanchultacha a athbheochan. Is é ceann acu adhradh Iúpatar, Mars agus Mithra. Cé gur léir gur gá an creideamh págánach a nuachóiriú. Tá smaointe éagsúla molta anseo. Tar éis an tsaoil, tá teagasc ann cheana féin faoi na Champs Elysées - Paradise do laochra agus do dhaoine laochra, pundits. Mar sin cén fáth nach ndéanfaí é a theagasc go hoifigiúil. Beidh tú umhail don impire, beidh tú in ann idirdhealú a dhéanamh idir tú féin sa tseirbhís agus gheobhaidh tú harem duit féin sa chéad domhan eile, agus ceiliúrfaidh tú féilte uaisle ann, a bheith óg agus láidir go deo! Mar sin, cén fáth an mionlach ansin an fhoirceadal Chríost?
  Dúirt Oliver Twist, nach raibh an-mheas aige ar an gCríostaíocht thraidisiúnta ach an oiread, agus é idir dhá chroí agus cruálacht:
  - Is é an fear é féin gabha a sonas féin, agus is é an Potter a rath!
  Shín Julian amach a lámh don bhuachaill, chroith sé go croíúil í, agus mhol sé go macánta:
  - Bí mo mhac agus oidhre! Tá tú ciallmhar thar do bhlianta, agus tá neart sárdhaonna agat!
  Ina dhiaidh sin, bhain an t-impire fáinne na gCesar as a chrios. De ghnáth caitheann an t-impire an fáinne seo le cibé duine a roghnaíonn sé a bheith ina chomharba air, agus is comhartha uchtála é de ghnáth.
  Chuir Oliver Twist fáinne ar a mhéar innéacs agus dúirt le díograis:
  "Tá súil agam gur fiú a bheith i do mhac an impire..."
  Bhuaigh Julian arm Parthian agus leag sé léigear arís ar a bpríomhchathair láidir. Beannaigh an chuma ar Oliver Twist le háthas. Phóg an t-impire Rómhánach an buachaill agus d'ardaigh sé leis na lámha láidre os a chionn, ag rá:
  - Buíochas le Dia! Shíl mé cheana féin go raibh tú marbh!
  Nuair a thuig Oliver nach bhfuil an fhírinne chomh furasta sin a mhíniú, d"fhreagair sé:
  - Le bheith macánta, is é do Shoilse m'athair fíor, is é seo Apollo agus uaireanta tugann sé mé go dtí Olympus agus go saol eile ionas nach n-éireoidh mé ró-chleachtadh le daoine!
  Bhí ionadh an impire, a leasainm sa stair fíor mar apostate,:
  - An bhfaca tú Olympus?
  Ba bhreá le Oliver Twist, cosúil le gach buachaill a d"fhorbair go hintleachtúil, a bheith ag cumadh agus mar sin deimhníodh go héasca:
  - Tá!
  Mhol Julian le moladh:
  - Agus chonaic mé Iúpatar!
  D'fhreagair an buachaill-ridire, agus é ag miongháire le fiacla péarla:
  - Deir mo sheanathair Iúpatar Dia duit! Agus gach rath oraibh!
  Exclaimed an impire ag barr a scamhóga:
  - Go raibh maith agat na déithe! Go dtabharfaidh siad bua!
  Mhol an buachaill oighre láithreach gan mhoill a chur ar an ionsaí, mar go raibh an ceantar thart scriosta agus go raibh sé ró-dheacair do na trúpaí Rómhánacha bia agus deoch a fháil dóibh féin.
  Chuaigh Oliver, armtha leis an bogha Rómhánach is fearr, a d'fheabhsaigh sé freisin, ag seilg. Tá sé níos fearr chun smaoineamh ar an bplean ionsaí, féachaint ar an fortress féin agus ag an am céanna naimhde a mharú.
  Bhris Oliver Twist an laoch ó fad i gcéin leis na cleití scarletacha ar a chlogad. Mar fhreagra, d'eitil scamaill saigheada ag an mbuachaill. Ach níor thug an laoch óg an aird is lú orthu: níor shroich siad fós, agus bhuail siad go fionnuar comhraic, agus é féin, le céim tapa, anois agus arís, ag dul ar siúl, shiúil timpeall an bhalla.
  Bhí an chathair mór go deimhin, nach raibh i bhfad níos lú ná an Róimh, agus timpeallaithe ag ballaí arda. Ní fhéadfadh Trajan the Great agus go leor conquerors eile é a thabhairt isteach ina gcuid féin. Ach tá anseo i ndáiríre an fórsa is mó de Parthia. Conquer í, agus féadfaidh do tiarnas na Róimhe síneadh chomh fada leis an India.
  Thug Oliver faoi deara go bhfuil ballaí na cathrach beagnach i ngach áit mór, tiubh agus garbh. Chun cathair den sórt sin a thógáil, is gá duit a lán staighre fada, agus níl sé cinnte go bhfaighidh tú iad. Tá an chosaint beagán níos laige, áit a bhfuil an chathair nite ag an abhainn, tá sruth stoirmiúil ann. Is féidir an abhainn a atreorú, ach tógfaidh sé ar a laghad dhá mhí d'obair chrua. Mar sin, cad iad na bealaí eile?
  Mar shampla, buille suas an balla agus briseadh tríd an bhearna! An bealach is éasca, ach is gá duit pléascáin. Ach ní fada ón gcathair tá foraois mhórthaibhseach. Agus le roinnt scile, is féidir pléascáin a dhéanamh as ... min sáibh, ag cur na mianraí agus na salainn is simplí leo. Agus lena sála lom, bhraith an buachaill go raibh mianraí agus salainn den sórt sin san ithir.
  Is fearr an bonn a bhaint den chuid is airde den bhalla, áit a bhfuil an líon is mó saighdiúirí namhaid bailithe. Anois beidh aiféala ar na Parthians go raibh fonn orthu dul i gcoinne na Róimhe ar chor ar bith.
  Tar éis do Oliver Twist ceithre chúinse a lámhaigh, d"fhill ar ais go dtí an campa agus chuir sé an méid seo a leanas in iúl do Julian go sona:
  - Na déithe inis dom conas a ghlacadh an fortress! Ach lig do do laochra freastal ar ár dóiteán!
  D'ordaigh an t-impire Rómhánach go docht:
  - Géill mo mhac agus tú ag géilleadh dom!
  Agus chuir an t-arm, a chonaic Oliver Twist i mbun aicsin, cúirtéis chucu féin. Agus bhí an buachaill, an Tsesarevich, ag tabhairt orduithe go gníomhach. Ní mór duit a lán de min sáibh a mheascadh le mianraí, agus ansin gheobhaidh tú buama cumhachtach ó ré ársa. Ba cheart go n-oibreodh sé i bhfad níos éifeachtaí ná púdar gunna, agus ní níos measa ná nitroglycerin. Is é seo i ndáiríre an buachaill terminator Ceapadh. Thairis sin, ghearr Oilibhéar é féin síos go pearsanta an fhoraois, agus mheilt na lomáin ina sciatha agus ina min sáibh.
  Ag creidiúint in toil na déithe, d'oibrigh arm na Róimhe go cairdiúil, go comhchuí agus go fuinniúil. Tógadh min sáibh agus sciatha adhmaid cumhachtacha go tapa. Fíor, rinne na Parthians iarracht sortie a dhéanamh.
  Tharraing Oliver Twist a dhá chlaíomh go sona sásta, agus scaoil an marcra as an luíochán. Bhí timpeallaithe cúpla míle Peirsis. An buachaill-ridire fucking a gceannaire lena chos sa jaw, iachall air a chailleadh a lán de na fiacla. Agus ansin d'oibrigh a péire claíomh mar a bhí siad rásúir. Agus bhí na Parthians i mála, agus timpeallaithe ag an arm is valianta ar domhan.
  Sea, bhí go leor barbarians ag troid anois san arm Rómhánach, ach rinne sé seo níos láidre, ag ionsú fuil úr agus teicnící nua troda.
  D'éirigh thar barr le Oliver Twist sa leagan seo. Agus ar an ábhar sin, chuaigh an leanbh isteach i linnte móra fola chun na saighdiúirí Rómhánacha a spraeáil. Agus thaitin sé leo, d'éirigh sé amach go bhfaigheann siad grásta diaga, neart agus dea-ádh ó mhac Apollo féin.
  Díreach mar a bhí go leor daoine sa Róimh lúcháir nuair a d'fhill na cults págánacha d'aois. Agus le mór-áthas ghuí siad go Fortune. Ar an láimh eile, ba chosúil go raibh an Chríostaíocht ró-naimhdeach do phléisiúir na beatha agus dá bhrí sin mítharraingteach. Thairis sin, an mbeidh an mhórshiúl sin ann fós? Agus an bhfaca aon duine a bhfuil cónaí orthu sa cheathrú haois an Críost aiséirí?
  Agus tá a ndéithe simplí, intuigthe, daonna ... Agus níor thairg aon duine go mór in aghaidh na cultas athbheochan!
  Agus anois na laochra ríse, fiú mura bhfuil a leath acu Laidineach, ach barbarians go díograiseach i gcrích orduithe an impire agus a Mhac agus Mac Apollo.
  Ar an oíche, tá go leor min sáibh agus mianraí ullmhaithe cheana féin. Níor fhan Oliver Twist go breacadh an lae, ach d"ordaigh sé an cart a bhogadh go dtí an pointe lárnach de chosaint an namhaid láithreach.
  Agus do chuaidh capaill Pharthian leis an lasta marfach go dtí túr na ríogh. Thiomáin siad ar aghaidh iad, ag lasadh an stoc ceann agus na cosa le tóirsí lasta agus buille ó fuipeanna fada. Agus cé gur oscail na Peirsigh lámhaigh gan idirdhealú isteach i ndorchadas na hoíche, bhí sé ró-dhéanach cheana féin.
  Ghlaoigh Oliver Twist, chun a ghuth a mhéadú, trí adharc práis ollmhór:
  - Go gcomhlíonfar ainm na nDéithe! Go dtuga Iúpatar cúnamh!
  Phléasc sé ionas gur bhuail fiú cúpla míle ó chinn na Róimhe a gcuid clogaid as a gceann. Ach d"fhulaing na Parthians míle uair níos mó. Caitheadh an príomh-foscadh ón tonn soinneáin níos airde, agus d'ardaigh na ballaí. Maraíodh na céadta saighdiúir Peirsis ar an láthair, agus fiú níos mó crippled ...
  Thit Oliver Twist, a bhí faoi bhrú ag an soinneáin freisin, ar a ghlúine, ach léim sé suas láithreach. Do chonnairc an buachaill-ridire arís:
  - Agus anois ionsaí chairde! Chun glóir ár nDé Apollo!
  Agus theith sé ar dtús, ag splancadh cosnochta, agus deannach greamaithe d'fhuil na sála gasta. Agus do chuaidh 'na dhiaidh san arm na Róimhe uile, gan líon, ar aon nós, i n-áirde.
  Ba é Oliver an chéad duine a shroich na poist Parthian agus chuaigh sé suas go briskly faoin mballa tite. Bhí sceitimíní an-mhór ar an mbuachaill terminator. Ghearr sé gach duine i ndiaidh a chéile, cé go raibh sé soiléir cheana féin go raibh an Parthians chaill an cumas chun cur i gcoinne i ndáiríre. Thit a meanma, agus tháinig galú ar gach fonn cur i gcoinne na Rómhánaigh. Ach fós féin, lean an díothú ar aghaidh, agus bhí ollmhargadh ann.
  Sheinn Oliver Twist, ag brandáil a chlaíomh, agus ag gearradh trí imréitigh eile, bailéad iomlán:
  Is ridire na Róimhe mé agus an claíomh...
  Tá an Tiarna glaoite orm chun catha!
  Fuair an domhan executer ag an am céanna,
  Agus tú ag moladh níos fearr Svarog!
  
  Cinneadh an aisling mhór a athbheochan
  Tá an fear sin tar éis éirí láidir cosúil le Dia!
  Agus thit i ngrá, eagna, áilleacht,
  Ina bhfuil an Rush na gcroí isteach miotail chorprófar!
  
  Ní págánach, a bhí Caesar,
  Ní raibh a fhios aige a chomhionann sa rati...
  Agus an Róimh le glóir radanta,
  Defy eagla-Satan!
  
  Beidh gach rud dul chuig deannaigh
  Ach níl ach an spiorad bás a fháil!
  Faigh neart i bhfocail
  Rud nach insíonn dúinn os ard!
  
  Creid mise, ní corp é duine,
  Is é an chuid is fearr, saol i gcónaí ...
  Níl ga na glóire imithe amach ...
  Réalta i gcroí an ghrá!
  
  Agus cad é fola
  Tugann sí an saol dúinn...
  As pian tá grá
  Agus fan ar aghaidh léi!
  
  Creid nach bhfuil tú lag
  Agus bhí sé láidir ina spiorad!
  Go n-imeodh an daor san fheoil,
  Láimhseálfaimid an tsrian!
  
  Nuair a bheidh tú conquer an gealtachta
  Agus beidh an t-uafás fiáin bás ...
  Ansin ardaíonn tú os cionn na díonta,
  Déithe ag comhaireamh na n-aghaidheanna!
  
  Tiocfaidh Olympus, las an tine,
  Agus beidh solas...
  Ach ná déan teagmháil leis an laoch lag,
  Cliant oftailmeolaí...
  
  A shataileann péist bheag,
  Tá sé féin gan luach ina chroí!
  Agus mo paisean mór
  Faoi eireaball dhá sceallóga piobar!
  
  I mbeagán focal, Belobog teacht,
  Beidh mé ina Apollo ...
  Trasnóimid nialais le peann,
  Tá na milliúin taobh thiar dínn!
  Bhí príomhchathair Parthia tar éis titim, agus bratach na Róimhe ar foluain uirthi anois. Ghlac Oliver Twist eochair na hÁise ina lámha láidre agus chuaigh sé i dteagmháil leis an Impire Julian. Ghabh sé buíochas leis an oidhre agus thug sé ar ais dó é, ag rá: "Glóir d'Apolón."
  Tógann Julian caipiteal nua. Thosaigh Oliver ag aisling freisin ... Anseo bhuail sé arís leis an Impire Julian. An ríocht Parthian, as a raibh an oiread sin fadhbanna defeated na Rómhánaigh, agus Julian, ar a dtugtar cheana féin Mór, cinneadh a thabhairt ar ais Babylon.
  Bhí cuma Oliver Twist, mac ainmnithe an impire agus a measadh mar mhac Apollo, faoi deara ag na Rómhánaigh mar chomhartha de na déithe.
  Os comhair an bhuachaill, sprinkled an Vestal Virgins peitil róis. Rinne Oilibhéar satailt orthu le cosa lom, agus le bród puffing amach a cófra, mháirseáil sé mar buadhach. Chuir na peitil tic go suairc ar a sála lom, agus d'ardaigh an meon uaidh seo. Chroith Julian lámh an ghasúir, é sáite ó shaothar míleata, ag rá:
  - Ó a mhic! D'ordaigh mé ó na seoda a gabhadh ó na Parthians dealbh órga a chaitheamh duit, ag cur emeralds isteach in ionad súile! Ós rud é gur mac Apollo tú, ansin tá tú cosúil le Dia na háilleachta agus na healaíne míleata!
  D'fhreagair Oliver Twist go measartha, agus é ag trasnú a lámh thar chliabhán matán dhéagóir láidir:
  - Tá mé díreach cosúil le dia, a bheith ina fhear!
  Chlaon Julian ar an mbuachaill agus d"fhógair:
  - I do chuid féin agus in ómós do thús athbheochan na Bablóine, socróimid troideanna gladiator!
  Dúirt Oliver ó chroí:
  - Níos lú fola! Ní íobairt atá de dhíth ar ár ndéithe, ach misneach agus crógacht!
  D"aontaigh Julian leis seo:
  - Go maire sé! Ach ní mór do na Parthians sin nár éirigh as iad féin bás a fháil i gcathanna gladiatorial ionas nach gcuirfí trioblóidí nua ar an Róimh!
  D"fhreagair Oliver Twist Jr é seo:
  Lig do na déithe a gcinniúint a chinneadh! Ná lig do mhná ná do leanaí páirt a ghlacadh iontu seo!
  D'fhreagair Julian go débhríoch:
  - Iad siúd nach bhfuil contúirteach dúinn, ní ghlacfaidh siad páirt i rince an bháis!
  Bhí an dealbh a caitheadh le Oliver Twist fiú níos airde ná méid an tsaoil, agus na súile emerald dóite. Ina lámha, bhí dhá chlaíomh ag an buachaill-deity le lanna cruach agus leicne maisithe le rubies. Bhí na matáin faoisimh comhsheasmhach go leor leis an mbunaidh.
  Ansin bhí féasta sumptuous, agus cheana féin le linn na féile bhí an chéad troid gladiator. Throid beirt Parthians go cúramach nite agus oiled. D'ionsaigh siad a chéile le claimhte. An ceann is mó caillte roinnt blows an claíomh sa cófra agus boilg, titim ar an gaineamh. D'éirigh an troid amach a bheith fleeting agus beagnach gach na Rómhánaigh, míshásta le toradh den sórt sin, chlaonta a mhéara síos - críochnaigh sé! Oliver staon. Ní raibh sé ag iarraidh a bheith cruálach nó trócaireach.
  An Parthian gan sreangán coinsiasa stabbed a compatriot. Ar seo, i ndáiríre, tháinig deireadh leis na léirithe gladiatorial. Go dtí deireadh na féile, nuair a chan Julian, cosúil le Nero, amhrán, glaodh na saighdiúirí arís go dtí an staidiam. An uair seo bhí sé beirt déagóirí.
  Throid siad fada go leor, ag cur go leor créachta ar a chéile. Agus sa deireadh, ídithe go hiomlán, pollta siad cófra a chéile lena n-Cordaí agus froze.
  Dúirt Oliver Twist, agus é ag stampáil a chos lom, go míshásta:
  - Gheall tú d'athair nach mbeadh aon leanaí sa duel gladiatorial!
  D'fhreagair Julian go cinntitheach, ag bualadh a dhorn ar an mbord:
  - Agus nach bhfuil na leanaí! Tá siad ceithre bliana déag cheana féin!
  Chuir an toradh seo díomá áirithe ar na Rómhánaigh, agus chuir siad ruaig ar na comhraiceoirí marbh.
  Ní dhearna Oilibhéar agóid. Níor mheas sé féin leanaí ceithre bliana déag d'aois. Más féidir le buachaill a bheith le bean cheana féin, ansin ní leanbh é!
  Thosaigh troideanna Gladiator an lá dár gcionn.
  Throid na Parthians lena chéile. Bhí buile orthu, á gcaitheamh féin agus á sá. Doirteadh go leor fola agus allais.
  Cheana féin sa chéad chath, throid fiche duine ar gach taobh. Iad siúd a tháinig amach ar dtús le loincloths glas, agus an dara ceann le cinn buí. Chuaigh an cath ar aghaidh le rath éagsúil. Bhuaigh na cinn glasa, agus níor fhan ach triúr ar a gcosa, agus gortaíodh go dona fiú iad siúd.
  Bhí an dara duel beagán níos lú fuilteach ná an chéad cheann.
  An uair seo bhí cúig fear déag ar gach taobh. Roinnt i bindealáin oráiste, cuid eile i gorm. Buataisí troma clatter i gcoinne an gaineamh. Tá na gladiators féin leath-nocht, tá go leor gruaige, mar sin tá an seónna barbaric agus aimsir. Bhí an chuma air go raibh Orange níos láidre, cé go raibh an troid iomaíoch i gcoitinne. Bhí malartú stubborn de blows, sileadh fola.
  Bhí an dá thaobh ag luascadh mar ghaoth na dtonn.
  Bhí Orange níos láidre, agus sheas cúigear laochra ar a gcosa. Agus na daoine gorma sin a bhí ina gcarn, ach a maraíodh, níor thug na Rómhánaigh pardún dóibh.
  Bhí na cathanna faoi lán seoil. Anseo, mar shampla, trí leoin agus cúig Parthians le claimhte mhaol. Bhí an banya fuilteach ... An uair seo rinne an t-ádh aoibh ar na leoin, ach amháin na hainmhithe, freisin, agus tugadh na claimhte do na captives gearr, meirgeach agus gan a bheith géaraithe ar feadh i bhfad.
  Ansin chuaigh déagóirí isteach sa fháinne, gan ach miodóga acu. Bhí an oiread sin screadaíl, screadaíl, bite ann. Fite fuaite siad i gculaith agus stabbed a chéile lena pointí, butted, kicked. Bhí buile ar na buachaillí nár fhéach siad fiú ar cé a bhí ar an bhfoireann. Mharaigh siad a chéile, gortaíodh iad agus chríochnaigh siad ar an láthair.
  Shroic duine acu fiú foirfeacht an duine eile, rud a chuir iallach ar an dara ceann bás a fháil de bharr turraing mhór phian.
  Cé chomh deacair agus disgusting go bhfuil sé, ach ag an am céanna spreagúil fuilteacha. Nuair a bheidh tú taithí meascán de spleodar, pléisiúir agus ag an am céanna disgusting, nuair a bhíonn déagóirí nocht, sweaty, fuilteacha agus gearrtha crá agus greim a chéile le hairm.
  Agus i am ársa, rugadh go leor leanaí, agus tá líon mór buachaillí rannpháirteach i troideanna gladiator. Is earraí níos lú luacha iad agus níl siad chomh trua. Go minic bíonn sclábhaithe óga ag troid go hiomlán naked, agus i gcónaí cosnochta.
  Tá mná gladiators freisin beagnach i gcónaí cosnochta, ach amháin i gcás an ceann is cáiliúla acu. Chuir cailíní den sórt sin ar sandals galánta chun béim a chur ar a stádas níos airde.
  Níl sé ceaptha do sclábhaithe bróga a chaitheamh go dtí go sroicheann siad fásta, ach amháin i aimsir fuar tugtar bróga adhmaid garbh dóibh ionas nach lúbann eallach luachmhar as an fuar. Agus má tá leanbh láidir go nádúrtha agus is féidir leis an sneachta a sheasamh, is fearr é a fhágáil gan tunic. Caitheann leanaí na Rómhánaigh saor in aisce, agus go háirithe na patricians, sandals nó slipéir, agus buataisí in aimsir fhuar, ionas nach mbeidh siad chomh cosúil le sclábhaithe.
  Tá Oliver Twist, ar ndóigh, mar mhac an dia Apollo, os cionn claontachtaí den sórt sin. Ach is cosúil go ndearna roinnt captives Parthian, ag féachaint ar an buachaill i shorts ina n-aonar ina suí in aice leis an impire, mistated dó kozhnik oinigh agus whispered.
  Agus tá éisteacht Oliver an-ghéar, agus tá sé míthaitneamhach nuair a smaoiním ort mar sin. Chuaigh beirt sclábhaithe leath-nocht i dteagmháil leis an bprionsa agus thosaigh siad ag déanamh suathaireacht thaitneamhach do chosa lom an ghasúir. Tá sé chomh maith a bheith i dteagmháil léi ag cailíní na hÁise. Réir dealraimh, freisin a gabhadh sclábhaithe sa Parthia conquered.
  Níor fhan ach duine amháin de na déagóirí ar a chosa, nach bhféadfadh, áfach, seasamh suas díreach mar gheall ar go leor créachta agus sheas sé ar gach ceithre.
  Bhí an chéad troid eile beagán níos coimhthíocha. Ceithre crogaill in aghaidh dhá dhosaen Parthians le maidí. Agus ní raibh ach tua amháin ina lámha. Theith ailigéadar ar na príosúnaigh, agus bhuail siad le maidí mar fhreagra. Theith roinnt Parthians. Is ainmhí thar a bheith scanrúil é an crogall. Mar a chliceálann an béal, mar sin fuair an Parthian bitten bás i fiacla den sórt sin.
  Agus tá a chosa caillte cheana féin ag an laoch eile, agus an lámh eile. Agus itheann na crogaill gladiator go mór le relish.
  Ghearr Peirsis ard le tua an ailigéadar le tua. Níor fhreagair sé fiú: d'éirigh a leithéid de chraiceann láidir amach. Agus buaileann gach rud i ndiaidh a chéile agus luachra chun gach duine a thit faoi na fangs a ithe.
  Bhí an chuma ar an praiseach fuilteach. Agus thosaigh sé ag scaipeadh thar gaineamh agus gairbhéal.
  Thosaigh Oliver Twist ag suirí le cailíní daor... Agus dhúisigh!
  . CAIBIDIL #4
  Cothaítear Oliver Twist, tar éis dó a bheith ina chodladh, arís agus fógraítear:
  - Bhuel, anois tá an dara chéasadh ag fanacht leat, a bhuachaillí.
  Ar dtús, chuaigh na gardaí isteach sa chill agus dochtúir baineann i gcóta bán léi. D'ordaigh sí d'Oliver a róbaí a bhaint de agus chrom sí tar éis é a scrúdú.
  - Cé chomh tapa leighis sé ar madra! Tá sé in am don dara ceistiú le paisean!
  Dúirt an buachaill:
  - Is leanbh mé fós, b'fhéidir nach bhfuil?
  Chlaon an bhean sa chóta bán.
  - Ná bí buartha, ní ghortófar tú. Agus ansin ní bheidh ach aon chéasadh amháin ann. Cuireann an dlí cosc ar chiorrú leanaí faoi bhun ceithre bliana déag d"aois trí chéastóireacht!
  Chlaon Oilibhéar go trom.
  Bhí sé nite le huisce te, ní raibh siad spártha fiú an gallúnach faoi úinéireacht an stáit. Agus d"éirigh an buachaill glan agus réidh don chéasadh.
  Tháinig tuilleadh gardaí isteach. Bhain siad an collar as muineál an ghasúir agus chuir siad air na geimhle. Agus thug siad é, clinking le slabhraí, go dtí an roinn chéasadh.
  Bhí Oilibhéar neirbhíseach, bhí a chosa ar crith, bhraith a bhoinn loma fuacht taise na cloiche. Tá sé fós ina leanbh, agus beidh sé a céasadh go mór, agus ba chúis leis seo shudder.
  Bhí executioner baineann le gruaig rua ag fanacht leis cheana féin sa seomra chéasadh. Aoibh sí, fiacla móra, pearly.
  - Bhuel, tháinig an sicín beag gleoite sin? Anois cuirfimid pinch ort!
  Scriosadh pitseámaí stríocacha Oilibhéir agus cuireadh amach é nocht. Chuidigh na déagóirí executioner an ceann dearg. Foireann speisialta a bhí ann do chéasadh leanaí.
  Cuireadh Oilibhéar i gcrois speisialta le spikes a thosaigh go pianmhar ag piocadh craiceann a dhroma agus a masa.
  Ansin thosaigh a lámha agus a chosa ag lúbadh ar uillinneacha mínádúrtha. Oliver groaned i bpian. Bhí na ligaments sínte, agus tharraing na lámha agus na cosa go litriúil as na guaillí agus na cromáin.
  Aoibh an deirg.
  - Bhuel, cad a ghortaíonn? An féidir leat a rá liom cár chuir tú an stash i bhfolach?
  Chroith Oilibhéar a cheann go diúltach.
  Chas na déagóirí na luamháin, agus casadh lámha agus cosa an bhuachalla níos mó. Ocras Oliver, ach gritted a fhiacla chun é féin a chur ina thost.
  Chlaon an ceann deirge.
  - Lubricate a sála! Tá siad beo cheana féin!
  Thosaigh na seiceadóirí óga ag obair go díograiseach. Smearaigh siad boinn deannaigh-nite an ghasúir, fós sách crua, a bharraicíní fiúntaí leanbhaí. D'fhéach an ceann dearg ar an leanbh agus ligh sí a liopaí. Bhain sí taitneamh as buachaillí beaga a chéasadh.
  Ar deireadh, tá an t-aon lubricated agus socraítear an brazier trí sholáthar gáis. Is féidir airde an lasair a choigeartú, agus licks sé sÚil linbh le teanga carnivorous. Ag an am céanna, leanann na seiceadóirí ar aghaidh ag casadh arm agus cosa an bhuachaill, agus é ag bogadh go litriúil i stua.
  Bhí an phian uafásach agus chrom Oilibhéar agus ghlaoigh air. Desperately iarracht a distract féin, ach tá sé seo, ach níor éirigh go maith leis. Agus amhail is dá mba erupted bolcáin ar fud an choirp agus lava flowed.
  Spreag an smaoineamh: seachas an pian sin a fhulaingt, b'fhéidir gurbh fhearr a rá. Thairis sin, ní dócha go mbeidh sé indéanta an saibhreas i bhfolach a úsáid. Ach d"éiligh an diabhal beag stubborn ina cheann seasamh in aghaidh an fhoréigin. Agus bhí Oliver ina thost mar cheannródaí óg á cheistiú ag na Naitsithe. Cé gur ó am go ham groans agus fiú screams bhris ó na liopaí.
  bhácáil an brazier sála an ghasúir, agus chas siad dearg, ach a bhuíochas leis an ola olóige ní raibh siad dóite nó rua. Agus tháinig na blisters amach go mall, bhí sé ina chéasadh fada. Agus ag an am céanna, d'éirigh le ligaments lámh agus cos agus lanna ghualainn Oliver Twist, ionas go raibh beagán fágtha roimh an sos.
  An dearghead giggled agus glowed le sonas. Buachaill dathúil, matáin a bhí in Oliver agus ba mhór an pléisiúr don vixen é a chéasadh. Ach níor admhaigh sé. D'iompaigh an t-oifigeach a bhí ag maoirsiú an chéasta an ghloine uair an chloig. De réir an dlí, tá teorainn ama le céasadh leanaí faoi bhun ceithre bliana déag d"aois. Agus ní bhíonn sé ach ag caoineadh agus ag caoineadh, agus níl aon rud le scríobh ag na scríobhaithe.
  Ansin phioc an redhead suas snáthaid fada, a bhfuil a tip a bhí dearg-te sa teallach, agus chuaigh sé suas go dtí Oliver.
  Thosaigh sí ag piocadh an bhuachaill mhatánach nocht sna foircinn nerve. Scread Oilibhéar i bpian fiáin ... Phioc an ceann dearg go mall agus chan sé:
  Cén pian, cén pian!
  Tá na bráithre ag dul i gcion ar an Spáinn! Is é cúig náid!
  Agus gáire sé ag baint a fhiacla péarlach. Agus arís, instealltaí a chuireann le fulaingt an bhuachaill.
  Tá Oilibhéar ag iarraidh é féin a chur ar seachrán ón bpian ... Féachann sé ar an gceann dearg, agus ní cosúil go bhfuil sí scanrúil dó. Breathnaíonn sí nach mó ná tríocha, álainn, ach súile emerald olc. Chuala Oilibhéar go bhfuil bean forghníomhaitheach ann a chéasadh gadaithe beaga de ghnáth. Agus is beag duine a d"fhéadfadh seasamh in aghaidh an chéasta. Chuimhnigh Oliver freisin ar an úrscéal faoi Robin Hood.
  Gabhadh Joe Beag, buachaill timpeall ceithre bliana déag, ar bhealach éigin. Agus bhí sé céasadh ar an raca le tine agus fuip. Bhí Joe beag traochta, ach níor thug sé amach cá raibh lair na robálaithe. Ansin kidnapped an executioner, agus Robin Hood é féin le feiceáil ina áit. Agus chodail Joe Beag. Cé go raibh a shála lom dóite le iarann dearg-the, leighis siad an buachaill, agus rith sé arís.
  Mar sin níl aon déileáil mór. Ní ghortaíonn sé ach, ach ní bheidh sé neamhbhailí agus déanfaidh sé fiú é féin a dhíoghail ...
  Rinne an ceann dearg dosaen instealltaí i gcodanna éagsúla den chorp, agus laghdaigh sé an tsnáthaid fuar.
  Thóg sí fuip ina lámha agus thosaigh sé ag bualadh ar Oilibhéar sa bhrollach agus sa bholg. Thit na builleanna crua agus thit go cothrom. D'éirigh an buachaill, a raibh a cheann go leor muddled cheana féin ó phian uafásach, amach ...
  Doirteadh forghníomhaithe déagóirí uisce oighir air. Tháinig Oilibhéar ar a chiall.
  Thóg an ceann ruadh píosa d'iarann dearg-the as an teallach agus thug go cófra an ghasúir é.
  Rinne an t-oifigeach idirghabháil anseo:
  - Is féidir leat damáiste a dhéanamh don muscle pectoral! Níl leanaí millte!
  Do chonnairc an ceann ruadh go tréan:
  - Ansin salann!
  Agus chuir sí a lapa isteach sna spéaclaí agus dhoirt sí dornán iomlán ar chréacht Oilibhéir. An buachaill yelled agus twitched.
  Chlaon an t-oifigeach Sasanach.
  - Tá an t-am ar fad suas! Cuireann an dlí cosc ar chéastóireacht bhreise!
  Mallacht agus caoineadh an ceann ruadh:
  - I dtigh diabhail! Is cnó diana é! B'fhéidir leanúint ar aghaidh?
  Chroith an t-oifigeach a cheann.
  - Ní! Is é an dlí an dlí! Ní ceart buachaillí dá aois a chéasadh a thuilleadh! Tá céasadh amháin eile ann! Agus teacht suas le rud éigin níos sofaisticiúla!
  Mhol an seiceadóir sna déaga:
  Briseadh a bharraicíní!
  D'fhuascail an t-oifigeach é.
  - Ní féidir leat cripple!
  Chlaon an deargmhír i gcruachás.
  - Lig dó scíth! Don tríú huair, ullmhóidh mé rud éigin níos sofaisticiúla agus níos éifeachtaí dó!
  Scaoileadh Oliver ó clampáin agus gabhair. Mhothaigh an dochtúir baineann cuisle an ghasúir agus dúirt sé le sásamh:
  - Tá sé an-Tenacious! Agus is féidir go dtógfaidh sé go leor!
  Thug an t-oifigeach faoi deara:
  - A mianaigh! Lig sé ag obair! Tá chomh beag, ach láidir mar is gá é a bheith!
  Ghig an ceann ruadh.
  - Níos fearr ar fad! B"fhéidir go dtitfidh sé isteach i mo lámha níos mó ná uair amháin!
  Níodh Oilibhéar le huisce oighir agus iompraíodh go dtí an chill é. Tháinig deireadh leis an gcéasadh agus ghlac an buachaill osna faoisimh.
  Rith dhá thrian den bhealach, agus is beag atá fágtha, agus críochnóidh an tromluí.
  Fíor, mar sin, is dócha mar gheall ar a aois bheag, ní dhéanfaidh siad é a fhorghníomhú, ach cuirfidh siad chuig na mianaigh é. Agus sin an ceann is measa! Tá stench agus leath-dorchadas uafásach ann, agus post nach mairfidh i bhfad.
  Níos fearr ar na plandálacha na Iamáice nó na hIndia, nó na hoileáin. Tá sé te agus grianmhar agus taitneamhach, aer úr. Boladh sé cosúil le plandaí trópaiceacha.
  Agus tá cos lom na mbuachaillí ag cur tic le féar taitneamhach, agus bíonn níos mó spraoi ag baint leis an obair.
  Oliver, traochta as an chéasta, a leagan ar a dhroim, a bhí níos lú gortaithe, ach amháin brúite ag na snáthaidí maol an chathaoir, agus iarracht a chodladh. Bheadh sé deas dearmad a dhéanamh i aisling leighis.
  Níor chuir an collar ar mhuineál an linbh isteach ar beagnach, agus níor stad sé .... Ach bhí náiriú morálta mar an madra seo ar iall. Bhuel, bhí aiféala orthu agus níor chuir siad na cosa isteach sa bhloc.
  Seo é Joe Beag, tar éis é a chéasadh, coinníodh i geimhle é agus ní raibh sé in ann fiú casadh timpeall. Agus bhí a fhios ag Oliver Twist cheana féin cad is pian ann. Mar sin féin, i dteach na mbocht bhí sé flogged níos mó ná uair amháin. Agus níl an fuip chomh scanrúil sin a thuilleadh.
  Tá tine agus seachaint na hailt níos pianmhar. Agus na snáthaidí sna deirí nerve. Gortaítear an comhlacht, go háirithe na ligaments sprained.
  D"oscail doras na cille... Chuaigh an feitheoir isteach agus thug sé isteach crúiscín bainne agus aráin bhog, ag rá:
  - Ól agus neart a fháil!
  D'fhiafraigh Oliver de ghuth íseal:
  - Ní bheidh mé a fhorghníomhú?
  Dúirt an matron:
  - Is mór an trua thú, bí láidir!
  D"ól Oilibhéar bainne, d"ith sé arán bán. Bhí a bholg trom. Agus nuair a d'fhág na gardaí, luigh an buachaill ar a dhroim agus thit sé ina chodladh beagnach láithreach.
  Agus shamhlaigh sé ...
  I gcorp fir fhásta, mharcaigh Oliver Twist capall dubh. Bhí sé díreach tar éis fágáil a chompánaigh agus fuair sé é féin go léir ina n-aonar. Chuaigh an giúmar in olcas, agus tháinig ceo i mo cheann conas é seo go léir a dhéanamh ionas go raibh sé chomh héifeachtach agus is féidir. Ba iad na Gréagaigh a chum an focal suimiúil seo - go héifeachtach! Tá tú féin ar a laghad ar an seachtú mac sa teaghlach, ach cheana féin duine uasal, in aice leis an impire. Ach anseo ní gá duit ach do stádas a mhaolú agus a bheith níos neamhfheiceálach. Infiltrate na céimeanna de na comhcheilg ar mian leo a dhó go talamh an chathair is mó ar domhan.
  Is gá a unravel an tangle casta.
  Chuir Oliver Twist stop leis. Ró-mhaith agus folaíochta tá capall aige. Tá sé soiléir láithreach gur duine uasal a bheidh ann, agus ní bheidh sé in ann na seicteánaigh a dhíshealbhú.
  D"éirigh Oliver Twist as an stail agus smaoinigh ar cá háit lena cheangal. Just a cheangal le crann? Tógfaidh siad uaidh é, ach níor mhaith liom capall uasal a chailleadh. Cíos go dtí an Villa is gaire? Mar an gcéanna, nach mbeidh an baol ann go gcaillfidís lámh dheas reachtaire an gharda impiriúil?
  Níor thaitin an rogha seo go mór le Oliver Twist, ach is cosúil nach raibh aon bhealach eile amach. Ach cad faoi dhul ar ais? Agus ansin siúl? Ní raibh cuma an-tarraingteach air freisin. B'fhéidir capall níos measartha a ghlacadh agus a fháil, nó fiú aistriú chuig asal?
  D'fhéach an rogha dheireanach beagán níos loighciúil fós agus ní raibh sé chomh tuirseach le crawling ar shiúl na gcos.
  Mar sin féin, bhí orm an stail a chur suas arís agus bogadh feadh an bhóthair creagach. Timpeall gann d"fhás crainn phailme agus ní hé an radharc is saibhre. Agus tá sé seo i blooming Iodáil. Roinnt áiteanna anseo. Anseo, áfach, tá darach brainseach agus briste. I gcéin, thiomáineann buachaill aoire coirtithe leath-nocht na gabhair.
  Spreag Oliver Twist a chapall chun é féin a ardú agus chuir sé a luas níos tapúla.
  Anseo bhraith sé ardú de neart ann féin agus ag canadh;
  Síleann duine éigin, treabhann duine
  Bhuel, déarfaidh duine éigin, bhí mé tuirseach traochta, ba mhaith liom an sonas a spochadh le beagán Eh, glacfaidh mé an capall mar ghealltanas agus tá an t-ádh liom!
  
  skiddedEh, skidded áit éigin Skidded me!skiddedEh, skidded áit éigin Skidded arís SkiddedEh skidded áit éigin Skidded me
  
  !mise!
  
  Shleamhnaigh sé, sciorr sé áit éigin Shleamhnaigh sé mé Rinne sé sciorradh Eh, scior sé áit éigin Chuaigh sé faoi sciorradh arís Chuaigh sé ag sciorradh Eh, sciorr sé áit éigin Shleamhnaigh sé mé Skidded oh he skidded somewhere Chuaigh sé ag sciorradh arís!
  
  Sciorr sé Eh skidded áit éigin Shleamhnaigh sé mé Skidded oh skidded in áit éigin Chuaigh sé ag sciorradh arís!
  Anseo thit Oliver Twist ciúin go tobann agus blinked i eagla. Roimh dó chuma cailín na háilleachta nach bhfacthas riamh roimhe. Bhí sí beagnach nocht, ní raibh ach a cíoch iontach clúdaithe le teaghráin coirníní déanta as clocha súilíneach le dathanna uile an tuar ceatha, agus bhí a cromáin fillte i garlands de phéarlaí, diamaint mhóra agus emeralds. Ag an am céanna, tá an figiúr iontach, cailín ard, gruaig tiubh ag titim i dtonnta de dhath na nduilleog óir, agus trí bhioráin gruaige: ruby amháin an cruth féileacán, ceann sapphire sa chruth. iasc, agus emerald i gcruth tigress.
  Ag an am céanna, in ainneoin saibhreas an cháir, bhí an cailín cosnochta, ní raibh ach bráisléid déanta as bláthanna lómhara ar a rúitíní. Agus tá a figiúr an-mhatánach agus breathed neart ainmhithe, áilleacht agus eroticism. Tíleanna an phreasa, liathróidí matáin ag rolladh faoin gcraiceann seacláide.
  Mhothaigh Oliver Twist a fhoirfeacht firinscneach ag dul in airde ar an toirt, boil fola ina chorp, agus a chroí ag buille mar rolla druma.
  Ní fhaca sé cailín álainn, aoibhinn agus spreagúil riamh.
  Ar feadh roinnt laethanta ní raibh aon mhná ag Oliver Twist ina chuimhne bhrionglóid bhréagach, agus bhraith sé dizzy agus dúisigh instincts ainmhithe. Is duine é a bhfuil muinín ag an impire féin as, agus ina phóca tá páipéar séalaithe le séala agus síniú Caesar. Agus léaghann an páipeur: - An rud nár dhein seoltóir na litreach so, deineadh é ar mhaithe na Róimhe agus ar m'ordú! Mar sin, más rud ar bith, fiú dá mba banríon na barbarians í, beidh údar maith ag Oliver.
  Nuair a léim lámh dheas an reachtaire den chapall, ansin gan choinne, d'éirigh an cailín amach go raibh sí níos airde ná an Rómhánach ar bís le lust na n-ainmhithe. Ní raibh Oliver Twist náire, agus theith sé uirthi. Ach las cos nocht, mhatánach an chailín, agus rug a méar lom go docht ar a srón. Bhuail pian cosúil le sledgehammer sa cloigeann, agus Oliver Twist yelled:
  - Ach-ah-ah! Tá tú ag marú mé!
  Rinne an cailín seoda gáire, d'ardaigh sí ceannaire an gharda den talamh agus d'iompaigh sé cosúil le piscín.
  Roll sé anonn ar a dhroim agus groaned. Dúirt an cailín leis an alt ríoga go socair:
  - Tá do imoibriú macho intuigthe dom agus fiú flattering! Ach nuair a bhíonn tú ag déileáil le bandia, ní féidir leat Rush mar torc sa teas. - D"éirigh guth Beauty níos déine. Faigh ar gach ceithre cinn agus crawl. Ansin póg mo lorg sa ghaineamh. Níl tuillte agat teagmháil a dhéanamh le do chorp.
  Mhothaigh Oliver Twist mar dornálaí tar éis dó a bheith bainte amach. Throbbed a cheann, bhuaileadh pian géar ar a shrón. Ar bhealach éigin, d'éirigh le ceannaire na ngardaí ar gach ceithre cinn agus chuaigh siad i dtreo cailín ard, álainn.
  Ní raibh excitation, in ainneoin an pian, pas a fháil. Agus spreag Oliver Twist go paiseanta ag lorg cosnochta, galánta áilleachta iontach.
  Bhraith sé an gaineamh ar a liopaí agus chuckled. Ag an nóiméad céanna, bhí sÚil lom le feiceáil ar a mhuineál, brúite.
  Dúirt Oliver Twist:
  - Déan trócaire!
  D'fhreagair an áilleacht le gáire glic fiacla:
  - Tuillte é!
  D'fhreagair Oliver Twist le groan:
  - Éileamh, ó iontach, déanfaidh mé gach rud!
  Rinne an cailín gáire agus d'fhreagair:
  - Maith. Is Rómhánach bródúil thú agus lámh dheas an impire. Bí i do chailín anois, bí léi go dtí go n-athraíonn mé m'intinn!
  Bhí Centurion Oliver Twist ar tí rud éigin a rá nuair a mhothaigh sé go raibh sé tumtha in im leáite. Gabhadh é ag fiabhras fiáin, agus ansin caitheadh isteach sa fuar. Phléasc an tintreach, chualathas crith thunderclap, agus gach rud sníofa roimh shúile an fhir. Agus tar éis nóiméad bhí gach rud ciúin. Níor mhothaigh Oliver Twist an phian ina shrón a thuilleadh, agus bhí a chorp aoibhinn. Léim sé suas agus spléach síos air féin. Os a chomhair swayed cailín iomlán cófra, ar éigean clúdaithe le stiall éadach. Thairis sin d'fhéadfaí tú a fheiceáil corp baineann coirtithe, cromáin luxurious, ar éigean clúdaithe ag mionbhrístíní, pluide láidre, shins cabhraithe, cosa lom galánta. D"éirigh an ghruaig fada, agus nuair a rug Oilibhéar lena mhéara í, mhothaigh sé bog na síoda agus bheartaigh sé féachaint air. Bhí snáitheanna gorma chatach le feiceáil os comhair súile an iar-chéadchéadra agus an gadaí.
  Ní fheiceann tú d'aghaidh féin, ach tá do chorp sláintiúil, óg, fíneáil, gan ornáidí ach amháin, swarthy ó dhó gréine, beagnach naked, brúite le tíleanna agus cruth iontach.
  Mhothaigh Oliver Twist níos láidre agus níos géire ná riamh. Agus é ag feadaíl, dúirt sé:
  - Blimey! Cad atá mé, cailín?
  Chlaon an laoch seoda álainn.
  - Sea, is bean thú anois agus ní mór dom freastal orm!
  D'fhreagair Oliver Twist le osna:
  "Is é an dualgas atá ormsa fónamh go pearsanta don impire agus d"aon cheannfort a chuireann sé os mo chionn.
  Stampáil an cailín go feargach a cos nocht agus dúirt:
  - Tá mé níos airde ná an impire. Tá mé an bandia na bandia! Agus ní mór duit géilleadh dom, nó, in ionad cailín, déanfaidh mé cockroach as tú!
  Shudaigh Oilibhéar an t-seans agus chuaigh sé ar a ghlún, ag rá go humhal:
  - Is toil le do thoil, an té is mó. Ach thug an t-impire tasc dom, agus tá sé de dhualgas orm é a chomhlíonadh.
  Dúirt an bandia go láidir:
  - Gan mo thoil, ní nach mbeidh an Róimh dóite, ach ní eitilt amháin a bheidh ag eitilt. Mar sin, ná bíodh eagla ort.
  Sheinn Oliver Twist go fonnmhar mar fhreagra:
  - Cé mhéid a bheith i mo bhádúil ní thuigim,
  Rugadh laoch láidir le haghaidh cath ...
  Is laige an eagla, agus mar sin,
  Iad siúd a bhfuil eagla atá defeated cheana féin!
  Stampáil an bandia a cos i buile agus canadh:
  - Tábla agus urlár péinteáilte
  Is gabhar fós an t-impire!
  Agus ansin winked sí ag Oilibhéar agus dúirt sé leis i tóin ingratiating:
  - A óg, a bheith ina cailín óg,
  Agus ná deifir chun fás suas.
  Buaigh le brú callánach,
  Agus troid leis na fascists!
  Ní fios an tsíocháin riamh
  Caoin agus gáire as áit
  Bhí mé féin
  Na billiúin bliain ó shin!
  Feadaíl Oliver Twist.
  - Gosha! Na billiúin bliain ó shin. Agus cé hiad na faisisteacha?
  D'éirigh an bandia agus dúirt go bog:
  - Foghlaim níos mó. Beidh ort bualadh.
  Rith Oliver Twist a chos lom, chailíneach trasna an bhóthair gairbhéil. Mhothaigh sí an causticity lena boinn leaisteacha agus dúirt go loighciúil:
  - Suimiúil, ach cé mise? Sé nó sí?
  D'fhreagair an bandia le gáire:
  - Tá tú céad faoin gcéad fear i anam, céad faoin gcéad láidir agus cailín álainn i gcorp. Ná bíodh brón ort, múinfidh mé draíocht duit, agus déanfaidh tú seirbhís dom níos dílis agus níos dílis ná an t-impire.
  Dúirt an áilleacht seoda go sotalach:
  - Ligim duit boinn mo chosa a phógadh.
  Theastaigh ó Oliver Twist agóid a dhéanamh, ach chuir cuma na Bandia dóite air. Agus do chuaidh iar-lámh dheas árd-cheannasda na bPraetorach ar a aghaidh. Agus phóg go dúthrachtach cosa lom na háilleachta is mó ar domhan. Bhraith liopaí milis, cosúil le craiceann meala agus an-taitneamhach, cosúil le meascán de mhíle bláthanna Paradise, an t-aroma ó chosa galánta, chiseled, sexy an bandia.
  Ina theannta sin, tá sé fós anaithnid cé acu an luach saothair a phóg den sórt sin a charm, nó iarracht a náiriú.
  Dúirt an bandia go neamhbhalbh:
  - Tiocfaidh cailíní chugat go luath, mar ní laoch amháin sa pháirc é fear amháin!
  Phóg Oliver Twist arís go sanntach an bhandia cosnochta, chiseled, milis mar ambrosia, a ólann na déithe Rómhánacha, agus theastaigh chun leanúint ar aghaidh ag cith níos faide póga. Ach fuair sé sÚil lom sa srón, as a raibh fiú breac tanaí fola scarlet ag scaipeadh, ag scaipeadh thar chraiceann coirtithe.
  Dúirt an bandia go géar:
  - Éirigh agus imigh! Más mian leat rud éigin a fháil faoin tine atá le teacht sa Róimh, ansin le cuma den sórt sin is éasca é a dhéanamh. Ag féachaint ar do bhrollach, beidh cromáin, cosa fear imithe ar mire!
  Bhí mearbhall ar Oliver Twist:
  - Conas mar sin? An mbeidh mé ina chathú dóibh?
  Gig an bandia agus dúirt:
  - Creid dom, baineann bean i bhfad níos mó taitneamh as grá ná fear, agus ní fiú duit a bheith ag iarraidh a bheith i do fhear arís!
  Dúirt Oliver Twist:
  - Tá sé Uafásach!
  D'fhreagair an bandia:
  - A mhalairt ar fad, tá sé go hiontach! Craiceann íogair den sórt sin i mná, is cúis le teagmháil amháin pléisiúir.
  Bhuaigh an cailín ag Oliver Twist agus dúirt:
  - Agus nach dóigh leat gur fhág mé i n-aonfheacht aoibhinn thú 's tu an t-aon fhear i gcorp mná, d'aistrigh mise do chara chugat.
  Léim an bhandia suas, chaith sí an roth pinn agus scaoil sí tintreach óna sála lom. Agus os a chomhair, arís agus arís eile faoi iontas ag Oliver Twist, bhí cailín beagnach nocht, an-mhatánach agus álainn le dath dearg le feiceáil.
  Sheas sí agus blinked i mearbhall.
  D'fhreagair an bandia, le haer buaiteoir mór:
  - Is é seo an centurion Cicero. Ní raibh fear an-óg agus dathúil, agus anois a fheiceann tú a áilleacht fiery tá sí éirithe!
  Feadaíl Oliver Twist, tá an cailín an-álainn. Ach b'fhéidir ró-mhatánach, cosúil leis. De ghnáth, tá matáin den sórt sin ag cailíní gladiator nó iad siúd a d'oibrigh i gcairéil.
  Ach ag an am céanna, níor bhain breasts ard agus cromáin luxurious ar chor ar bith áilleacht na femininity.
  D'fhéach an cailín Cicero thart agus é ag déanamh aimhréidh. Ansin chrom sí go dtí an bandia Demiurge agus ghlaoigh sí:
  - A dhuine mhór, déan fear arís mé!
  Exclaimed an bandia, chroitheadh a cromáin luxurious:
  - Ní! Tá tú sa flesh baineann gá dom níos mó. Anois téigh an bheirt ar do ghlúine agus póg mo shála lom.
  An cailín Cicero agus an cailín Oliver Twist knels síos. Phóg siad go géilliúil cosa an bhandia. Ach ansin flickered scáth agus buachaill i shorts le feiceáil. Chlaon an cailín demiurge.
  - Agus an buachaill, freisin, ba chóir duit a póg na boinn lom.
  Bhí an buachaill cothrom-gruagach dathúil, d'fhéach sé timpeall dhá bhliain déag d'aois. Agus phógadh a chosa bhraith uirísliú. Roinnt jerk, agus anseo tá dhá Rómhánach, ar chor ar bith saoránaigh deiridh.
  Dúirt Oliver an cailín go soiléir:
  - Ní phógfaidh mé cosa snotler!
  Mar fhreagra air sin, bhuail an buachaill blonde álainn le gruaig ghorm agus a shin san aghaidh agus d'fhás sé:
  - Cas tú i péisteanna?
  Mhol Cicero an cailín le osna:
  - Tá sé seo freisin Dia! Ní hamháin buachaill. Agus nach bhfuil Dia chomh náireach.
  Agus phóg an cailín an buachaill demiurge ar an tsáil.
  Chlaon an buachaill-chruthaitheoir agus dúirt:
  - Is mise Dia freisin! Agus dhiúltaigh Oliver an onóir mhór. Mar sin féin, logh mé dó. Ach más mian leat maireachtáil, ansin beidh ort troid i gcoinne iad siúd a bhfuil muid Demiurge Gods ordú. Seachas sin, tiocfaidh tubaiste do-áirimh ar an Róimh.
  Phléasc an bhandia a súile bagarthacha agus dúirt:
  - Guys, cibé acu is maith leat é nó nach ea, beidh ort cailíní chun troid i gcoinne na Róimhe agus cabhrú defeat Spartacus.
  Exclaimed Oliver agus Cicero, na cailíní a bhfuil croí na bhfear fíor, ag barr a scamhóga:
  - Riamh! Ní chasfaimid go deo i gcoinne na Róimhe!
  Stampáil an bandia a cos lom galánta go bagarthach. Bhí blonde le gruaig gorm agus cailín dearg-ruadh fiery ar an raca. Bhí roinnt cailíní nocht, coirtithe le feiceáil, a n-aghaidheanna clúdaithe le maisc dhearga.
  Thosaigh siad ag crá na gcailíní céad bliain. Ar dtús, bhí cosa lom na n-áilleacht clampáilte isteach sna stoic agus thosaigh siad ag crochadh ualaí uathu. Tá sé an-painful, tá na ligaments sínte agus casta.
  Ghnis an Cailín Oilibhéar a cuid fiacla agus ghlaoigh sí.
  - Gach mar an gcéanna, ní bheidh mé ag dul i gcoinne na Róimhe!
  Sciob an cailín le Cicero:
  - Ná bheith i do fhealltóir ar an centurion Rómhánach!
  Leanadh ar aghaidh ag céasadh cailíní Rómhánacha. Crochadh siad ualaí, ag tarraingt amach na hailt ó na guaillí. Ansin na executioners-cailíní, naked, ach i maisc, le gruaig rua, thosaigh sé ag buille le fuipeanna ar chúl na háille sínte. Déileáladh leis na builleanna ar dtús le fórsa measartha.
  D'ordaigh an bandia, ag stampáil go feargach a cos lom galánta:
  - Buail níos deacra!
  Agus ansin chuaigh na fuipeanna iarainn, a sracadh oscailte na mná craiceann. Ghreann Oilibhéar agus Cicero a gcuid fiacla, ach mar gheall ar na builleanna a chroitheadh a gcorp sprained tháinig moans stifled as a scornach.
  Anseo, ar ordú na bandia, braziers blazed faoi na cosa lom de na cailíní céasadh. Ba é an soláthar gáis a rialaíodh tine na maraithe ban. Ar dtús bhí sé beag, ach ansin d'éirigh sé níos déine. D'fhonn gan an craiceann a dhó láithreach, smearaigh na torturers boinn lom na gcailíní le ola glasraí.
  Agus ba phian uafásach é gur scread Oliver agus Cicero, na cailíní sin. Ach ansin scoilt siad a gcuid fiacla, ionas go raibh fiú coirnéil an bhéil ag fuiliú.
  Ach cén iarracht shárdhaonna a chosain sé. Phócaigh an cailín executioner Oliver Twist faoin armpit le slat dearg-te. Gasped sé agus screamed arís. Anois thosaigh an dá chailín centurion a bheith buailte le slata cruach dearg-te sa teallach a bhí le feiceáil láithreach. Agus tháinig an pian níos uafásach agus monstrous.
  Agus phioc na mná marbhaithe suas tlúnna le fiacla dearg-te agus thosaigh siad ag cuimilt an chliabhraigh. Atá thar a bheith pianmhar. Cosúil le tintreach pierces tú ó na sála ar chúl an chinn. Shíl Oilibhéar: - B'fhéidir gur leor sin? Cén fáth go mairfidh an fhulaingt sin, abair: tá an rogha soiléir, aontaím le gach rud! Ach chun cabhrú leis an namhaid ardent na Róimhe Spartacus agus betray a thír dhúchais - níl! Caithfidh Rómhánach a bheith níos deacra ná diamaint.
  Nuair a scread Cicero an cailín:
  - Ó mamaí! Ní gá, inseoidh mé gach rud duit!
  Dúirt Oliver an cailín:
  - Stoptar! Ná feall ar do thír dhúchais!
  Agus an nóiméad sin, bhí an clúidín scarlet a cófra stróicthe. Agus chuir an phian orm tachtadh.
  Mar sin féin, ní raibh sé seo fós ar an teorainn. Anseo bhí an chuma, tar éis an Bandia-demiurge stampáilte a cos lom, dynamo le sreanga. Thosaigh na torturers ag cur leictreoidí isteach sna cailíní ar an raca i gcrom Véineas, an cúigiú pointe, an béal agus idir na méara agus na toes. Tá sé seo fíor-éadrócaireach.
  Seo cailín naked i masc dearg ag sníomh an roth de ghluaisteán dynamo. Agus trí chomhlachtaí na laochra céad-céasadh céasta, chuaigh scaoilte millteach sruth.
  Sháraigh an pian na teorainneacha go léir is féidir. Níor chaill Oliver agus Cicero comhfhios ó turraing phian ach toisc go raibh siad treisithe ag draíocht an Bhandia Demiurge. Bhí fulaingt dothuigthe simplí ag na cailíní bochta centurion, bhí an chuma ar an scéal go raibh gach cill den chorp faoi uisce le miotal dearg-te, agus tréada capall dréachta le crúba cruach ag sileadh feadh na gcríoch nerve.
  Oilibhéar an cailín agus Cicero an cailín shuddered le pian dochreidte. Bhí an pian i ngach áit, ní raibh aon fhuil, gan vein, gan aon chill sa chorp gan phian. Agus bhí sé cosúil le tumadóireacht isteach sa chiorcal is fiáin de ifreann.
  Bhí an dá chailín céad-phairilis chomh mór sin nach raibh siad in ann fiú screadaíl. Mhúch siad mar a bheadh iasc nite suas ar chladach tirim.
  Fuair Oliver céim i ndiaidh céime, mar a rinne a pháirtí. Mar sin thosaigh an dara cailín executioner agus an tríú ag casadh na rothaí an meaisín dynamo.
  Idir an dá linn, thosaigh torturers eile a bhriseadh an toes de chosa lom na cailíní centurion crochta ar an raca.
  Cé go raibh an oiread sin pian ann cheana féin go raibh sé dodhéanta é a dhíleá leis an intinn agus gan é a bhrath.
  D'ordaigh an buachaill demiurge, ag urchosc a fhiacla móra, pearly i ndiaidh a mblianta:
  - Chun a gcuid gruaige!
  Láithreach, d'urghabh beirt torturers na cailíní céasta agus tharraing an ghruaig iad, ag bagairt sracadh as an scalps. Agus pian níos mó.
  Bhain stiallacha leathana d"iarann te dearg le cloigíní na gcailíní. Tháinig boladh feola scorched i bhfad níos íogaire. Focail rósta tréad iomlán caorach.
  D'iarr an bandia Demiurge le gáire ifreanda:
  - Aontaíonn tú chun fónamh dom agus troid leis an Róimh?
  In ainneoin an phian is ionraice, in ainneoin na fulaingthe dochreidte, bhí an dá chailín centurion roared in éineacht:
  - Ní! Ní bheidh muid ag feall ar ár dtír dhúchais!
  An bandia blazed í féin le tintreach, waving wand draíochta go tobann le feiceáil ina lámha. Agus trí iad, na cailíní centurion céasadh, ritheadh a leithéid de sceitheadh chumhachtach leictreachais go raibh an craiceann deataithe ar dtús, agus ansin an bheirt chailíní céasadh flared suas cosúil le tóirsí.
  Tá Oliver agus Cicero plódaithe go litriúil ón bpian. Agus do sháruigh tomhas na fulaingthe uile thall, agus do thuit a n-aithne i ndorchadas na neamhní.
  Dúirt an buachaill demiurge le gáire uafásach:
  - Tá siad go hiontach, coinnithe go maith!
  Thug an bandia-demiurge faoi deara le crá:
  - Chun roinnt misean a chur i gcrích, níl de dhíth orm ach Oliver agus Cicero. Tar éis an tsaoil, is iad na cinn roghnaithe! Is féidir liom gach rud a dhéanamh, fiú na cruinne a chruthú, ach níl an toil dhaonna faoi réir na nDéithe is cumhachtaí.
  Dúirt an buachaill demiurge:
  - Is féidir linn cuma, comhlacht an duine a athrú, ach ní féidir linn a phearsantacht agus "mé" a athrú, agus is é sin ár laige!
  . CAIBIDIL #5
  Oliver Twist woke suas ... Shivered ar eagla na heagla ag fanacht air go luath. Ach de thuras na huaire, níor tháinig leigheas ar na créachtaí ó na céasadh roimhe seo, rud a chiallaíonn go raibh moill ar phionós ag fanacht air ...
  Thosaigh an buachaill ag cuimilt naisc an tslabhra, ceann i gcoinne a chéile. Bhí sé ag cur isteach ar bhealach éigin, agus tá sé míthaitneamhach suí ar iall mar is madra tú. Chuimil Oliver an nasc i gcoinne an nasc cruach. Agus chrom sé chuige féin... Chuaigh an t-am thart... Thug siad bia dó. Chomh maith leis na gnáth-chiondálacha príosúin, tá bainne ann freisin. D'fhonn an buachaill bogadh go tapa ar shiúl ó chéasadh, d'éirigh na mná a bhí ag obair sa phríosún flaithiúil. Is mór an trua é nuair a bhíonn buachaill de dheichniúr á chéasadh ag seiceadóirí Sasanacha. Agus bhí dhá chéasadh aige cheana féin, d'fhan an ceann deireanach - an tríú ceann.
  Mar sin féin, tá fiú an príosún féin brúite. Cé go bhfuil ag féachaint ar na barraí eolach go leor cheana féin.
  Agus scorched na boinn ar an brazier cosnochta painfully, agus i ndáiríre ghortú, agus blisters ata orthu. Ach thosaigh cheana féin chun subside. Agus ní ghortaíonn sé a thuilleadh. Is dócha go mbeidh sála lom an bhuachalla fós friochta, mar ní féidir leat cripple a dhéanamh, agus cneasaíonn an t-aonán go foirfe, go háirithe má tá sé smeartha le hola olóige.
  Mhothaigh Oliver ar bís agus chríochnaigh sé mug mór bainne. Níl sé ach deich mbliana d"aois, agus tá siad á chéasadh cheana féin, ag iarraidh an rún a bhrath. Agus le linn an chéasta, déanann an dochtúir cinnte nach ndéanann siad cripple, agus tomhaiseann oifigeach speisialta am an chéasta, arna chinneadh ag dlí Béarla do leanbh nach bhfuil fós ceithre bliana déag.
  D'ith an buachaill, agus ó boredom aontonous, thóg sé é agus dozed as.
  Agus shamhlaigh sé ...
  Cosúil le tonnmharcaíocht abhann a bhí tar éis briseadh ó bhruach na tuile, chuaigh slua mór barbarians chuig an dúnfort úrghearrtha. Ar thúr ar leith, gan eagla air roimh saigheada, sheas fear ard, i bhfianaise, armúr cré-umha, agus claíomh ina lámh láidir mhatánach. Gruaig chatach, ar cheann mór, cheana féin go cothrom i dteagmháil léi le liath, agus tarraingthe le chéile le fonsa airgid. Tá an cuma socair amach is amach, ní thugann ach an cúngú agus na daltaí atá ag méadú go mór sceitimíní! Ina sheasamh ar an láimh dheis, rinne fear neamhghnách ard agus gualainn leathan toirneach i dord cumhachtach:
  - Táimid faoi ionsaí, ceann mór! Ó Ghaol go léir, tá treibheanna naimhdeach bailithe le chéile. Tá móruaisle na Róimhe i ngeall!
  D'fhreagair an fear go socair, ag imirt le miodóg le hanla luachmhar:
  - Agus ar shíl tú gur chinn Antony gur tháinig muid anseo chun beacáin a bhailiú, agus gan troid go cruálach?
  Dúirt Mark Antony le mearbhall:
  - Ach cad é an pointe a bhí Julius chun ligean do na Gauls barbarian a bhailiú go léir na fórsaí, na céadta a treibheanna, in ionad úsáid a bhaint as tactic simplí agus iontaofa: buille, buille i gcodanna!
  D'fhreagair Caesar le gáire:
  - Thug Alastar Mór dhá bhliain do Darius arm ollmhór a bhailiú ó gach cearn dá impireacht mhór agus é a ruaigeadh i gcath oscailte. Táimid ag cogadh le hocht mbliana anois. Má leanaimid ar aghaidh ag feachtasaíocht leis na modhanna céanna, ansin ní leor ár saol iomlán dó!
  Lámhaigh Boghdóirí Rómhánacha go cruinn mar gheall ar na fiacla suite ar an mballa, áfach, bhí an oiread sin Gauls, agus theith siad i slua chomh dlúth sin go raibh sé incomparable níos deacra iad a chailleann ná iad a bhualadh. Na barbarians sin a thit, pollta ag saigheada, go neamhthrócaireach a gcuid treibheanna satailt orthu. Bhí crúba na gcapall agus buataisí garbha le boinn adhmaid sluaite go dona, meascán de shalachar agus fola. Ní fhéadfadh Caesar resist agus é féin fired saighead, arb é is aidhm ag fear óg prancing ar capall bán. I measc na Gauls, tá sé de nós ag ceannairí clan marcaíocht ar chapall de chulaith sneachta-bán, rud a shamhlaíonn íonacht agus pátrúnacht biotáillí solais.
  Ba lámhaigh den scoth é Caesar, tar éis dó a bheith múinte boghdóireacht ó bhí sé ina ghasúr beag. Múinteoir dian do gach chailleann, forordaithe cúig buille le fíniúna ar chúl an linbh. Mar sin féin, ní raibh Julius beag flogged amháin, ach freisin a mhúineadh chun díriú, an riail a breathe, shochtadh tuirse. Faoi láthair, tá Caesar ag iarraidh a chuid análaithe a choigeartú tríd an ráta cuisle a rialú.
  Agus tá na barbarians ag ionsaí na ballaí cheana féin. Níl na Gauls chomh dlúth barbarians, ó go leor crann fada, rinne siad na céadta staighrí éagsúla, uaireanta chomh leathan go bhféadfadh carbad fiú tiomáint feadh leo.
  Bíonn na Gallaigh ar nós béir nár ith an geimhreadh ar fad. Ag an am céanna, bhuail siad claimhte i gcoinne claimhte agus feadóg. Boghdóirí Rómhánacha tine beagnach pointe-bán, na trodaithe le cabhair ó slingshots bhrú an staighre síos. Ach tá go leor acu agus na Gallaigh ag sracadh suas ar nós boilb, gan aird a thabhairt ar chaillteanais. Fiú amháin i bhfad ar shiúl, is féidir le duine a bhraitheann go bhfuil an barbarians reek alcóil, is cosúil gur ghlac ionadaithe na ndaoine Köln méid cothrom moonshine ársa ar a cófra.
  Ar an mbarr, buaileann siad buille láidir ó thuanna Rómhánacha dúbailte agus claimhte gearra. Seo iad na chéad chaillteanais i measc na Rómhánaigh, titeann céadchéad pollta ag adharc, Gauls feargach stróiceadh a chorp ina phíosaí, thit beirt shaighdiúirí Rómhánacha síos láithreach.
  Dúirt Caesar go gairid:
  - Doirt tarra ar na barbarians!
  Tá coirí fiuchphointe suiteáilte ar dhaingneáin speisialta. Ardaítear iad le craein primitive, téann siad anonn is doirteann siad ar chinn na nGall. Dónn lava fiuchphointe na barbarians, téann siad ar mire le pian. Ardaíonn boladh suffocating feola dóite go dtí an barr. Dall agus dóite, chlaon na Gaill siar, ach níor lig sleá agus tuanna an airm mhóir a bhí ag dul ar aghaidh ina dhiaidh dóibh cúlú. Tá go leor fola ag sileadh cheana féin, ach nuair a mheasctar é le roisín, tá sé chomh creepy ...
  Mark Antony shouts:
  - Cuir trí thine é!
  Tóirsí eitilt síos, bladhmanna an roisín suas. Tá na Gallaigh ar lasadh agus ag réabadh siar. Satailítear iad ag na sraitheanna cúil, sag an staighre. Agus arís agus arís eile titim na barbarians. Ach an t-ionsaí, in ainneoin na gcaillteanas uafásach, ní smaoineamh a stopadh.
  adharca móra na nGall, ní liopaí ag séideadh iontu, ach laochra troma ag satailt faoi chois cloigíní speisialta déanta as leathar bíosún. Ó cad é an tormáin neamhghnách, slaodach, gníomhaíonn sé ar bhealach speisialta ar an psyche na Gauls, cosúil le fuaimeanna na déithe dorcha ag glaoch chun éachtaí.
  Tá Caesar fós socair, ag rá le gáire:
  - Barbarians, dóibh fuaimeanna atá níos tábhachtaí ná an anam!
  D'fhreagair Anton:
  Rinne an sagart Claudius íobairt fhlaithiúil do Iúpatar agus Mars, agus dúirt na déithe, Déanaimid do ghealltanas a cheadú agus tugaimid bua duit!
  D'fhreagair Caesar i stíl véarsaíochta:
  Tá na déithe Oilimpeacha láidir
  Ach ní chabhraíonn siad leis an lag!
  Má táimid dílis do Iúpatar,
  Tógaimis cumhacht dhomhanda!
  Chun bua, tá saighdiúirí de dhíth orainn,
  Ó chruach, lámh agus a lán seiftiúlacht!
  Ón buille, beidh an hord olc ag titim,
  Agus ansin tá bóthar mór ag fanacht linn!
  Cheadaigh Anthony:
  - Go dtuga glóir do Iúpatar!
  In ainneoin na mílte marbh, thosaigh avalanche na Gauls ag bogadh arís, bhí sé cosúil le torc créachtaithe, nach raibh fós am chun fuiliú agus, mar a rinneadh cheana, luachra fíochmhar agus contúirteacha ag an sealgair. Ina theannta sin, thosaigh na Gauls ag caitheamh dairteanna agus clocha ag na ballaí. Níl máistreacht déanta ag a dtreibh barbacha ar an mbogha go fóill, tá na saigheada ró-throm le tine a dhéanamh go héifeachtach ó thromlach na laochra, ach ar eagla na heagla is féidir leo a bpáirt a ghlacadh fós.
  Siúlann Gauls Barbarian thar na coirp, gan aird ar na tinte cnámh ag lasadh faoina gcosa. Ag an am céanna, eitlíonn sleá in airde, agus chaith duine de na barbarians an tua chomh sciobtha sin gur shéid sé de cheann an legionnaire.
  Cé nach bhfuil mórán caillte ag na Rómhánaigh go fóill, tá barraíocht uimhriúil ró-mhór ag na Gallaigh, agus ritheann na sluaite caoineadh nua amach as an bhforaois.
  Tá Mark Antony fós an-óg, cé go bhfuil a ghuaillí leathan, tá sé in ann dosaen legionnaires arda iomlán a iompar air féin, nó fiú rith leo. Cé go raibh sé fós ina óige gan féasóg, d"éirigh leis sé heitéar leath-nocht a bhaint láithreach as drúthlann le linn tine, agus ansin iad a shásamh. Bhí Mark clúiteach, ní hamháin mar ghaiscíoch iontach, ní raibh eagla air dul i ngleic le Seaimpíní gladiator, ach freisin mar leannán oilte. In arm Caesar, is é an chéad cheann de na chéad claimhte é, réidh le dul san áit a n-ordaíonn an ceann mór.
  Tá na Gauls ag dreapadh na mballaí arís, agus tá na Rómhánaigh imithe as roisín, agus caithfidh siad bualadh leis an namhaid le claimhte, chomh maith le haiseanna agus sleá. Cheana féin i gceann de na Gauls, faoi stiúir Jeanne an Fearless, diallait siad cheana féin ar cheann de na túir. Tá Jeanne féin, in ainneoin a fhás ollmhór, an-tapa agus deas. Tá na guaillí leathan agus tá an waist caol. Troideanna sé nocht go dtí an waist agus wielding dhá chlaíomh. Agus tá matáin aige a mbeadh éad ar Earcail.
  Caitheann Mark Antony a chlaíomh go mífhoighneach freisin ó lámh go lámh:
  - Lig dom an ceann iontach a bhualadh!
  Caesar, gan haste, go socair a chur ar an tsaighead isteach an bogha, screwed sé cunningly suas a shúile, d'fhreagair:
  Ordú ceannasaí le linn an chogaidh saor in aisce,. .
  Nuair a timpeall na saigheada fáinne!
  Líonadh le grá agus praghas iontach,
  Naofa, do na saighdiúirí Rómhánacha!
  In ainneoin go bhfuil Jeanne ag bogadh go tapa, tá Caesar ag súil lena ghluaiseachtaí, lámhaigh cruinn agus saighead ag gearradh tríd an aer, ag polladh isteach i cófra matáin, díreach faoi chroí. Titeann gan eagla, fuil ag stealladh as béal lán d"fhiacla móra capaill. Cokes an barbarian, ag fáil bháis go tapa.
  a dúirt Caesar:
  - Is mór an trua é inár n-arm, chuirfinn cohórt air!
  Mark breathed amach.
  - Tá tú mar i gcónaí ciallmhar Caesar iontach!
  Caesar ardaigh a cheann.
  - Tá faisnéis eitilt ag rialóir ar breá le díoltas milis! B'fhéidir, dá mbeadh eolas ag Jeanne ar chleasaibh cuing ár n-arm, go mbeadh sé in ann an dúnfort do ghabháil. Go dtí sin, coinnigh súil ar an troid.
  An ginearál Rómhánach, arís i bhfad níos tapúla an uair seo, luchtaithe a bhogha agus fired, ansin fired arís, ag roghnú ceannairí na Gauls.
  Ar ámharaí an tsaoil do na Rómhánaigh do loisceadh an chuid is mó de staighre na nGall, agus níor fhéad siad láithreach a bhfórsa go léir a chaitheamh ag na Rómhánaigh, acht níos mó ná dhá chéad caoga míle díobh a bailíodh anseo. Níor thug an Róimh aghaidh ar an oiread sin saighdiúirí in aon áit amháin riamh roimhe seo. Níl ach dhá legions ag Caesar sa fortress, dhá mhíle dhéag legionnaires. An cóimheas fórsaí, níos mó ná fiche Gaul, le haghaidh Rómhánach amháin.
  Tá Caesar buartha freisin, ach coinníonn a aghaidh impenetrability an masc. Is cuimhin liom ina óige, bhí sé gafa ag pirates. D'iarr siad fuascailt an-mhór de fiche tallann óir don ógánach gan féasóg. Agus tá tallann píosa óir, beagán níos lú ná ubh sicín. Cé go Caesar agus an nia Muire (an finscéal an patrician amháin a bhainistiú a bheith tofa consal na Sean-Róimh seacht n-uaire), ach is cosúil le fear óg a bhfuil ar éigean isteach in aois cumas páirteach agus a fuair an ceart chun pósadh. . (Do bhuachaillí os cionn 14), is méid ollmhór é seo, agus níl aon duine ag iarraidh é a íoc. Agus ciallaíonn sé sin bás nó sclábhaíocht.
  Caesar gáire i bhfianaise na bhfoghlaithe mara mar fhreagra. Dúirt sé go raibh luach ró-íseal air, ach go gceapann sé i bhfad níos fearr é féin agus ceapann sé airgead fuascailte dó féin - 50 tallann. Tá áthas agus gliondar ar na foghlaithe mara atá tar éis fás agus boladh orthu. Ceann acu fiú sracadh oscailte a bholg ar an tua an deartháir farraige. Lean Caesar:
  - Ach tar éis dom mo shaoirse a fháil, beidh mé sa tóir ort go dtí go mbeidh tú gafa agus dangle ar na slata! Tá an ceannaire cruite.
  Bhí stunned na bhfoghlaithe mara ag impudence den sórt sin, agus an ataman na robálaithe farraige le gáire mailíseach iarr:
  - Nach bhfuil eagla ort, a ghasúir místuama, go ndéanfaimid tú féin a chéasadh! Tar éis an tsaoil, tá tú faoi cheangal agus inár lámha!
  Seo mar a d'fhreagair an Caesar óg:
  - Nach iontach an luach é an saol chun onóir a ísliú agus dínit a bhrath ar a son! Dhá sciathán is ea onóir agus dínit, gan nach féidir éan na beatha a choinneáil ach i mbraighdeanas!
  Bhí ionadh fiú an ceannaire cruaite de na deartháireacha farraige:
  - Is namhaid misniúil tú, agus beidh muid ag spáráil do shaol. Ina theannta sin, ní raibh orainn 50 tallann a fheiceáil ag an am céanna.
  Caesar snorted derisively.
  - Má scaoileann tú mé, ansin cuirfidh mé bealach nach bhfuil chomh pianmhar le scaradh leis an saol in áit do chrosaire: srón!
  Rinne an t-ataman gáire éigin go héigeantach, ach mar sin féin d'ordaigh é a scaoileadh. Níor thaitin Caesar go raibh béal an cheannaire chipped, agus a fhiacla a bhí droch groomed. Labhair an fear óg le díspeagadh mór.
  - An té a théann i ngreim, fanann sé lena shrón i gcónaí! Bhuel, is é béal salach tearmann teanga scaoilte!
  Bhí mearbhall ar an gceannaire, ach thit Caesar ina thost agus ba chosúil go ndearna na foghlaithe mara dearmad go tapa ar an mbagairt.
  Bhailigh cairde an bhuachalla an t-airgead fuascailte a bhí ag teastáil go tapa agus chuir siad 50 buanna. Choinnigh Caesar a fhocal ar rud amháin, agus ní raibh sé ag dul a chur ar an dara ceann ar feadh i bhfad. Cé go raibh an tasc a bhí roimhe deacair, nach bhfuil sé chomh furasta a aimsiú agus a ghabháil bradach galley, go háirithe i measc na n-oileán, bánna agus bánna na Meánmhara. Sea, agus tá a lán de pirates, agus longa na Róimhe fós gan chumhacht ina n-aghaidh. Ach bhí Caesar, fós ina teens, idirdhealú ag seiftiúlacht iontach.
  Le linn dó a bheith ar long bradach, d'éirigh leis cairde a dhéanamh le buachaill cábáin. Gheall Caesar dó post san arm Rómhánach, agus an fhéidearthacht a bhuaigh a peculium le sclábhaithe. D'fhág sé litir chuig an mbuachaill, á rá go raibh gal líonta d'airgead ag dul ón tSicil. Agus ó thosaigh suaitheadh sa Róimh, tá cosaint na galley siombalach amháin. Bhí ar an mbuachaill cábáin an litir féin a iascaireacht amach, amhail is dá mba trí sheans, san fharraige, mar sin bhí sé fiú beagán millte ag uisce na farraige. Ní raibh an plean deacair, ní fhéadfadh pirates greedy agus caol-mind cabhrú titim isteach i gaiste.
  Le linn dul ar bord, d'ardaigh an deic go tobann, agus thit na saighdiúirí Rómhánacha ar na foghlaithe mara. Agus ón taobh thiar, go fortanach san oíche, tháinig dhá bhád le saighdiúirí i dteagmháil leo. An pirates dumbfounded resisted ar éigean. Níor iarr siad ach gan iad a chrochadh, ach amháin iad a dhíol le sclábhaíocht. Agus d'inis an ceannaire fáinne, d'fhonn a shaol a fhuascailt, áit a cheiltíonn siad a gcuid seoda, lena n-áirítear iad siúd nár éirigh leo dul isteach sa duibheagán fós, caoga buanna spree.
  Ach d'fhreagair Caesar:
  "Is féidir leat do shaol a cheannach, ach ní féidir leat onóir a cheannach!" Croch suas!
  Mar sin, chuaigh an ráfla faoi Caesar, cé go raibh sé ansin ar éigean a cúig déag, agus bliain ina dhiaidh sin phós sé, agus Aqualeria mhín. Ach sin scéal eile!
  Caesar ordaigh Antony a bheith ar an cath, le cúlchiste láidir. Bhain na Rómhánaigh úsáid as tógáil an chineáil phalanx. Ar bhalla caol bhí sé an-éifeachtach. Chonnaic tonn na n- Gall ag réabadh. Bhí cuid acu pollta le dhá nó trí sleá láithreach.
  Dúirt Julius Caesar:
  - Is féidir le phalanx na Macadóine a bheith ina theicníc an-éifeachtach. Ní do rud ar bith conquered siad ar fad na hÁise, nó in áit, beagnach gach ceann de! Nuair a bheidh deireadh le Gaul againn, rachaidh mé go dtí tailte na Peirse, agus ansin go dtí an India. Baileoidh Cleopatra legion nua dom, lena n-áirítear marcra Arabacha.
  Faoi Caesar, níor fhan ach an squire óg Oliver Twist. Bhí ráflaí ann gurbh é an buachaill a mhac. Agus bhí sé seo fíor, leis an uafás amháin go raibh máthair Oliver ina sclábhaí simplí ó thailte na Gearmáine. Ní raibh cailín fionn álainn ach stuama, ó thailte na Slavacha, ag iarraidh a bheith ina concubine agus hetero, agus as seo cuireadh í a bheith ag obair go crua ar phlandálacha cnáib agus lín. Ach fiú ansin bhí sí dána, mar gheall ar a chríochnaigh sí suas sa cairéil. D"éirigh léi, áfach, maireachtáil ann agus éirí níos láidre. Tógadh í fiú chuig na gladiators, áit a raibh Caesar captivated aici sa réimse. Ina dhiaidh sin chuaigh siad ar scor, thit Erastella, mar a tugadh ar an daor Slavach ard, i ngrá leis freisin.
  Bhí a fhios acu áthas i lámha a chéile. Ansin d'éirigh an gladiator ag iompar clainne. Agus bhí buachaill acu, Brutus. Go gairid, thug Erastella líon a bua sa fáinne go céad agus, de réir saincheaptha, fuair saoirse. Ach ní fhéadfadh Caesar pósadh di, cé go raibh sé ina baintreach. Bhí paisean eile aige, iníon an trodaí Rómhánach ba mhó tionchair, an chéad ghinearál Pompey. Phós sé í, agus chuaigh Erastella chun troda sna tailte thoir. Bhí Caesar léi ar feadh tamaill, ag cur bac ar iarracht na nÉigipteach imeacht ón Róimh. Bhuail sé le Cleopatra ansin, a chuir sé ar an ríchathaoir ársa.
  Go gairid tháinig an grá seo in ionad an chéad ghrá, agus níl Caesar seasmhach. Bhí mac ag Cleopatra, ach fuair iníon Pompey bás go luath le linn luí seoil, agus ina dhiaidh sin bhí fuath ag Caesar do Cleopatra freisin, ag scaoileadh cogadh siar ó thuaidh ón Iodáil, ar shiúl óna iar-mhistéirí. Fíor, níor aithin Oliver, a mhac, mar sin féin leis. Bhí an buachaill mór agus d'fhorbair sé thar a chuid blianta, tar éis dó gruaig fhionn, stádas ard agus neart fisiceach den scoth a fháil óna mháthair Slavach. Bhí sé beagán cosúil lena athair, ach bhí sé i bhfad níos áille, níos láidre agus níos mó ná Julius Caesar ag a aois. Cé nach bhfuil an buachaill fós naoi mbliana d'aois, tá an chuma air mar dhéagóir cheana féin agus rothlaíonn sé go héasca dhá legionnaires mionlach fásta. Tá na claimhte seo tuairim is uair go leith níos faide ná na cinn chaighdeánacha.
  Fiafraíonn Oliver Twist go timid:
  - Ceadaigh dom an t-árd (Níor thug Caesar mac air, agus go nádúrtha cosc ar an mbuachaill a ghlaoch air féin), Rush isteach sa fray, ba mhaith liom a ól mo lann le fuil!
  Freagraíonn Julius le gáire:
  - Sa chás seo, beidh mé a fhágáil leo féin, agus ansin a garda a Caesar?
  Rinne an buachaill aoibh ó chroí.
  - Is ionsaí é an chosaint is fearr, toisc go bhfuil an imeall i gcónaí níos láidre ná an craiceann!
  Caesar patted an buachaill ar a ghualainn láidir.
  - An-mhaith! Bhuel, dul ar aghaidh, gearrtha duit féin le claíomh! Bíodh sé seo mar chruas ort.
  Tá cruach tempered san uisce, guys cruach san fhuil!
  Bhí lúcháir ar an mbuachaill Oliver agus, ag splancadh a shála lom (in ainneoin aimsir fhionnuar an fhómhair, d"fhág Caesar, ag magadh a mhac, gan ach shorts as a chuid éadaí). Matáin na hóige: bhí mac an finscéal Rómhánach agus an sclábhaí gladiator ag luascadh mar a bheadh sreapáin ar an uisce.
  Mar sin bhris sé an barbarian gruagach ar a cheann lena chlaíomh. Thit sé, tumbling bun os cionn.
  Thug Caesar faoi deara:
  - Más rud é nach bhfuil a fhios seanaoise i gcónaí, ach is féidir óige i gcónaí! Eh, a bheith macánta, tá mé rud beag éad leis an buachaill.
  Tá Caesar breis agus daichead cheana féin, agus go háirithe san fhómhar fuar Gallach, bíonn an oiread sin pian ar na seanchailleacha, agus éiríonn ionsaithe an titimis bhréige níos mó ná riamh. Bhí eagla air fiú go mbeadh an galar croitheadh le hoidhreacht ag a mhac Oliver agus mac Cleopatra Alexander. Níor chuala sé trácht ar an dara ceann le fada, agus tá Twist an-shláintiúil go nádúrtha, ní sraothartach riamh, cé go ritheann sé nocht sa sneachta agus ag snámh sa pholl sa gheimhreadh. Dealraíonn sé gur bhuaigh fuil na máthar Slavacha isteach air, le cogaí idirghnácha leanúnacha agus geimhridh chrua na Rúiseach!
  Agus nuair a bheidh an cúigiú deich mbliana agat a mhalartú, tá sé in am smaoineamh ar an gcuspóir sa saol. Bhí ceann simplí ag Caesar, fiú ina óige, tháinig sé ar an tátal nach raibh an fhoirm phoblachtach rialtais, le díospóireachtaí gan deireadh, pobalbhreitheanna chun an slua a shásamh, intrigues éagsúla faoi cheilt, ag breabadh vótálaithe, éifeachtach go leor agus nach bhféadfadh sé freastal ar a thuilleadh. sprioc i bhfad i gcéin : an t-ardú ar an Impireacht Rómhánach !
  Poblacht - cén fáth go bhfuil an Róimh beagnach an t-aon tír ar domhan le poblacht, agus go léir ar fud na comharsana monarchies soladach. Is gá freisin sa Róimh an prionsabal a cheadú, le cumhacht an impire, arna aistriú ní trí thoghchán, ach trí oidhreacht, nó i gcásanna eisceachtúla trí bhunreacht speisialta de chuid an impire. Féadfaidh an dara ceann a bheith riachtanach mura genius é an t-oidhre, chun é a chur go éadrom. Ar ndóigh, is féidir le rí lag an ríchathaoir a ghlacadh, ach, in aon chás, beidh cumhacht aige agus an cumas cinntí neamhspleácha a dhéanamh.
  Agus beidh an clár fadtéarmach a bheith i bhfad níos éasca a chur i bhfeidhm, murab ionann agus na consail, a thoghtar ar feadh bliana amháin, agus le chéile! Agus má tá quarrel eatarthu.
  Níl, tá monarcacht ag teastáil ón Róimh, agus ó roinnt mac, beidh Caesar in ann ceann fiúntach a roghnú i gcónaí. Fíor, agus caithfidh sé comhréiteach a dhéanamh san aistear fada seo. Go háirithe, é a dhéanamh ina chomhghuaillíocht, agus fiú ina chomhpháirtí sinsearach le Pompey. Anseo ní raibh Caesar i ndáiríre meas air. De réir mar a bhí lámh dheas an deachtóra Sulla, d"fhéadfadh Poimpéas, tar éis bháis an tseanfhir ghonorrhea seo, a bheith ina cheannasaí ar an Róimh. Bhí arm ina lámha ag Poimpéas, lena n-áirítear legion mionlach a bhí ag cosaint an tSeanaid. Ach d'fhan sé dílis don phoblacht, ag filleadh ar an ord d'aois. Is Caesar é in áit Phoimpéas nach mbeadh aon rud caillte aige
  Do seans. Go ginearálta, is cosúil go mbeidh Pompey mar phríomh-namhaid Caesar, a aislingíonn an ríchathaoir. Bhí Crassus ann freisin, ach fuair sé bás i gcogadh Parthian. Dála an scéil, ar nós Caesar, chuaigh sé trí Parthia go léir, agus thit sé i gaiste, á chur faoi ghlas le arm traochta i dúnfort. Rud eile is ea gur cheadaigh Caesar d"aon ghnó do na sluaite barbarians bailiú ina choinne. Is marfóirí iad na Gallaigh, agus tar éis dóibh an dóchas deiridh go sábhálfaidh aontacht iad a chailleadh, géillfidh siad don Róimh faoi dheireadh agus go deo.
  Dála an scéil, is fear maith é Oliver, tá sé fós, i ndáiríre, ina leanbh, ach tá arm duáin aige, cosúil le Hercules féin. Is féidir le laoch níos láidre ná Mark Antony fás as. B"fhéidir go mbeidh sé ina rí fiúntach agus ina chomharba ar Chaesar. Ach .... tá súil agam nach bhfuil sé go han-luath, mar tá a lán oibre ag an bhfear mór roimhe.
  De réir a chéile, tháinig lagú ar bhrú na n-allach, maraíodh agus lotaíodh na mílte, tulacha iomlána de chorpáin faoi na ballaí. Na Rómhánaigh languished freisin, bhí sé teannas mídhaonna. Ansin thóg Caesar, a raibh quiver iomlán díluchtaithe aige cheana féin, an dara claíomh, ag tabhairt faoi deara:
  - Tá an ceannasaí ag dul isteach sa chath cosúil le tuí ag briseadh cúl camaill. Tá camel a bhfuil a dhroim briste ag tuí cosúil le ceannaire míleata a sheachain troid!
  Gortaíodh go leor saighdiúirí Rómhánacha, bhí corpáin ina luí thart, agus i measc na ndaoine a thit, bhí Stefa an quaestor, a raibh aithne air as Grannik féin a bhualadh as a chapall. Agus, dála an scéil, a bhfuil Grannik féin, bheadh Caesar tar éis é a bhaint le saighead chrua. Sea, i dtéarmaí na swordsmanship, nach bhfuil sé Caesar olc, ach i bhfad ó na láidre san arm Rómhánach, ach ar cheann de na cinn is fearr sa bua. Thairis sin, tarraingíonn sé an sreang le cabhair ó chromán speisialta a chaitear ar an armúr agus díríonn sé a lámh dheas. Mar sin, is féidir leat bogha i bhfad níos déine a tharraingt ná mar is gnách agus bualadh níos faide!
  Ach ní mór duit claíomh freisin! - Ghearr Caesar síos an Gaul is gaire.
  Gáire áthasach:
  - Ach! Tá Caesar linn!
  - Glóir a Chaesair! Beidh an bua againn ar gach duine!
  Bhí gliondar ar na Rómhánaigh go feiceálach. Láithreacht Caesar - spreag an talisman bua seo na trodaithe. Buille cumhachtach agus na Gallaigh, tar éis leisce ort, thosaigh sé ag cúlú. Thosaigh an stoirm raging a subside, chuaigh na tonnta i léig. Mar sin féin, d'éirigh na Gaill ar ais ar bhealach measartha eagraithe, gan dul ar eitilt. Is cosúil nach bhfuil a n-ardor míleata bás go hiomlán fós. Julius Caesar, amhras faoi gaiste, agus a thuiscint go mbeadh na Rómhánaigh a bheith brúite i bpáirc oscailte ag líon níos fearr, d'ordaigh:
  - Seasann gach duine! Scíth a ligean!
  ídithe, laochra sweaty na Róimhe thosaigh a phiocadh suas an lucht créachtaithe. Mheall roinnt healers agus sagairt na créachtaí le potions agus bandaged na géaga. Thosaigh saighdiúirí eile tinte a dhéanamh, ag ullmhú bia.
  Bhí an mac Oliver Twist thar a bheith sásta, cé go raibh a chliabhrach matáin, dháfhillteach gearrtha ag scratch fada ón tua Gallach. exclaimed an buachaill:
  - Sin mar a thugamar go crua orthu! Agus is é ár Caesar an chuid is fearr! Glóir don Caesar mór!
  Bhí lúcháir ar na saighdiúirí freisin, cé go raibh siad níos sriantaí:
  - Glóir don Caesar mór!
  Dhearbhaigh Oliver Twist, agus é ag brandáil a chlaíomh,:
  - Nuair a chuaidh na Gallaibh suas arís, gearrfaidh mé úlla searbha iad! Mar gheall ar an mac an Róimh Mhór!
  Ghlaoigh Caesar ar an mbuachaill, ag rá go ceanúil:
  - Chruthaigh tú a bheith i do ghaiscíoch glórmhar! Anois déanaim mo sciúire oinigh duit, agus le buíochas, tugaim an méid seo duit ...
  Thóg an ceannasaí clúiteach fáinne as a mhéar le emerald, méid aghaidh colm.
  Bhí náire ar an mbuachaill Oliver:
  - Sea, ní fiú dom a leithéid de sheod a chaitheamh!
  Caesar aoibh.
  - Ná caith é! Folaigh é áit éigin, nó ná bíodh, measfar an fáinne seo leatsa, ach fanfaidh sé liom go fóill. Agus tusa, a ghasúir, troid, agus nuair a shroichfidh tú ceithre bliana déag gheobhaidh tú do pheculia. Idir an dá linn, téigh i mbun fál le Mark Antony.
  An cúntóir ollmhór a Caesar, cé go raibh sé i bhfad níos mó ná an ceannasaí cáiliúil, druidim a Boss, hunched go neamhdheonach os a chionn, ag iarraidh a Bend síos. Ní raibh Caesar féin ach beagán os cionn an mheáin airde, stocach, le srón aquiline. D'fhiafraigh Mark gloomily:
  "Cén fáth nach ndeachaigh muid sa tóir ar na Gauls?"
  Rinne Caesar an aphorism arís agus arís eile:
  -Tá ginearál a théann chun catha cosúil le tuí a bhriseann druim camel. Tá camel a bhfuil a dhroim briste ag tuí cosúil le ceannaire míleata a sheachain troid! Tá sé seo fíor, ach níl an t-am le haghaidh bua tagtha fós. Is é Grannik ár bpríomh-namhaid, rí gan choróin na Gaile reibiliúnach, atá tar éis a chártaí trump go léir a leagan amach go fóill. Agus níor thaispeáin sé fiú! Fanfaimid leis an namhaid, arís eile, seachas, tá tuilleadh smaointe agam!
  Dúirt Mark Antony:
  - Agus n'fheadar cad iad na smaointe seo? - Agus fuair mearbhall láithreach. - Tá mé ar fad in aird an mhór.
  Thosaigh Caesar go condescendingly ag míniú:
  - Tá go leor tuí tirim ullmhaithe le haghaidh capaill sa fortress. Ach ní bheidh muid ag suí i luíochán ró-fhada, ach go simplí trí maos an tuí in ola, tarra agus saill scaip ar an gcur chuige.
  Antoine gríosaitheach:
  - Cad chuige?
  Rinne Caesar gáire.
  - Agus ansin beidh muid ag fanacht! Ag an nóiméad is tábhachtaí den ionsaí. An dara huair a chaithfidh na Gallaigh a gcúlchiste go léir i gcath, ina theannta sin, tarlóidh rud éigin eile!
  Rinne an cúntóir iarracht buille faoi thuairim a thabhairt dó féin:
  - An dtiocfaidh treisithe láidre nua?
  Chlaon Caesar, ag caolú a shúile go glic:
  - Sin é! Neartuithe láidre nua! Ach ní mór dóibh dul ar stailc ag an bpointe nuair a chaithfear fórsaí uile na Gaill san ionsaí:
  Leath Antoine a lámha.
  - Ní féidir linn a sheoladh nuacht faoi na iontach. Bhíomar timpeallaithe ar gach taobh!
  . CAIBIDIL #6
  Dhúisigh an buachaill ... Thosaigh sé ag mothú níos gáirí ... Cheana féin tá dónna Oliver Twist ag teacht as a bhoinn loma. Agus tá rianta na lashes ag scarring ... Ach tá dóchas ann inniu nach ndéanfar dochar dó faoi chlaontacht.
  Ach is é an chéad chéasadh eile an ceann deireanach agus an teorainn ama.
  Tugadh bia don bhuachaill. D"ith sé min-choirce le gloine bainne. Agus suaimhneach. Mhothaigh mé leamh.
  Rinne Oliver a chuid cleachtaí, mar a mhúin an Dodger dó. Ceann speisialta den sórt sin don cheamara. Chuir beagán isteach ar an collar agus an iall ar an slabhra. Ach fós workout. Agus veins sínte a thuilleadh whine an oiread sin.
  Go háirithe, déanann an buachaill beag an cúinne don phreas freisin. Tar éis é a mhuirearú, thosaigh Oliver ag cuimilt nasc slabhra amháin i gcoinne ceann eile. Chun b'fhéidir é féin a choinneáil gnóthach, nó i ndáiríre fós ag súil le éalú.
  Bhí cosa lom fuar beag agus chuir an buachaill faoi thuí iad. Shíl Ter dó féin.
  Ar an bhfíric go bhfuil na príosúnaigh ag fulaingt sa phríosún. Agus bheadh sé i bhfad níos fearr i gcill le buachaillí eile. Tá an chuideachta i bhfad níos mó spraoi. Anseo i dteach na mbocht agus i bpríosún na bpáistí, chuir na príosúnaigh siamsaíocht ar fáil ...
  Chuimil Oliver a slabhra agus chuimil sé agus níor thug sé faoi deara conas a thit sé ina chodladh arís.
  Shamhlaigh sé go raibh sé tar éis éirí cumhachtach agus láidir, fear fásta agus lámh dheas ceannasaí mór.
  Pated Caesar condescendingly an laoch ar an ghualainn:
  - Nuair nach féidir leis an leon pas a fháil, sleamhnóidh an luch. Cé, ar ndóigh, is ag lucha, ach ag colúir, a imrítear ról na cumarsáide le Catonnes, atá ag teacht i gcabhair orm.
  Exclaimed Oliver Twist le meas unfeigned:
  - Tá sé seiftiúil ar fheabhas!
  D'fhreagair Caesar gan choinne, macánta:
  - Mhúin Erastella seo dom. D'úsáid na Slavs dáileachtaí colm le fada an lá. Agus ní raibh a fhios agat faoi.
  Bhí mearbhall ar Oliver Twist:
  - Bhí ionadh orm i gcónaí mar a bhí do Ghinearálta: coinníonn siad suas chomh sciobtha agus in am i gcónaí, ach níor shíl mé gur faoi cholúir a bhí sé. Shíl mé go bhfuil tú mac na bhflaitheas faoi chosaint speisialta Iúpatar!
  Dúirt Caesar:
  - Ní rud iontaofa é pátrúnacht na déithe, ní chuirfidh sé misneach ná intleacht in ionad.
  Creid aireagán amháin: níos fearr ná míle paidreacha!
  Chrom Oilibhéar.
  - Is fiú míle thunderbolt focal ciallmhar Caesar!
  Chinn an ceannasaí a bheith measartha:
  - Ná déan áibhéil mo chumais! Mura mbeadh a leithéid de laochra cróga faoi mo cheannsa, agus na saighdiúirí Rómhánacha na trodaithe is fearr ar domhan, is ar éigean a d'éirigh liom fiú an deichiú cuid dá ndearna mé. Mar sin téigh ar aghaidh agus déan mar a dúradh leat. Agus dála an scéil, ná déan dearmad an tuí a mheascadh le duilleoga tite, ionas nach mbeadh sé chomh suntasach!
  Oliver Twist bowed fiú níos ísle.
  - Géilím mo thiarna!
  Caesar Chroith a cheann.
  Níl go fóill, ar an drochuair! Agus ná cuir glaoch mór orm go minic, ní dhearna mé mórán le moladh ar gach cas ar an mbealach seo. Dála an scéil, nuair a bhíonn tú críochnaithe leis an tuí, ná téigh a chodladh, ach fál beagán le Brutus. Cúpla bliain eile agus beidh an buachaill seo in ann fiú a leithéid de thug cosúil leatsa a leagan síos!
  Rinne Oliver hasten a fhreagairt:
  - Gan dabht an Caesar mór!
  Ina dhiaidh sin, d'éirigh sé as a phost, ní raibh a chuid gluaiseachtaí, in ainneoin an mais muscle mór, ar fáil, rud atá tipiciúil do go leor fathach, srianta, ach ní raibh Oliver, a tháinig chun bheith ina laoch fásta, chomh tapa le Brutus.
  Chlaon Caesar agus d'iarr:
  - Cook dom tincture mil! Agus anois fónamh fíon le muiceoil!
  Mar fhreagra air sin, thug sclábhaí cosnochta i tunic caite tráidire leis. Tá sí ar dhuine den bheagán ban atá sa champa, bean deas cneasta. Caesar féin, cé go brunette, grá blondes níos mó, cé go raibh Cleopatra eisceacht maidir leis seo, soith fiery dearg-haired! Sea, cailín iontach, agus do réir ráflaí, ní pharaoh ar chor ar bith a hathair, ach duine de na legionnaires Rómhánacha, as measc na ndaoine a bhris arm Epifan an cúigiú cuid.
  Chuir an cailín sclábhaí síos an tráidire agus thosaigh sé ag glanadh buataisí Caesar. Thug Iúlius faoi deara go raibh craiceann coirtithe an sclábhaí clúdaithe le pimples, bhí toes galánta a cosa lom iompaithe gorm. Go deimhin, bhí an ghrian beagnach imithe faoi bhun na spéire cheana féin agus bhí sé níos fuaire go suntasach. Is gnách go dtéann sclábhaithe sa Róimh féin thart ar leath-nocht, cé go dtugtar roinnt ceirteacha dóibh uaireanta don gheimhreadh. Ach san Iodáil ghrianmhar, titeann sneachta uair amháin gach deich mbliana sa gheimhreadh, agus anseo tá na geimhridh uaireanta dian. Bhuel, lig an áilleacht seo an leaba a théamh inniu, agus b'fhéidir go gceadófar di gúna níos teo.
  Cuireann gruaig chatach chothrom an sclábhaí, chomh maith leis an duine óg tairisceana, i gcuimhne do Caesar a chéad bhean agus an dara grá (bhí an chéad cheann de chailíní deas na sclábhaithe, cé gur tar éis dó a bheith ag iompar clainne, ba chúis le paisean an cheannasaí sa todhchaí. Agus a iníon féin, pósta anois le ceann amháin, ó líon na cairde Julius!) Akvaleriyu. Agus ar mhaithe leis an gcailín seo, bhí fonn air diúltú don deachtóir Sulla féin!
  Cad is féidir a rá faoi rialóir seo na Róimhe? Ar dtús, bhí meas ag Caesar ar Sulla. Bhí sé an-tógtha leis gur thosaigh an ceannasaí seo ar ord a athbhunú agus ar chaimiléireacht, robáil a chomhrac, rinne sé iarracht meas a chur ar na daoine saibhir agus a n-ioncam a roinnt leo. Bhí fiú ospidéil saor in aisce, tháinig méadú ar líon na léirithe siamsaíochta. Bhí ráflaí ann go raibh Sulla ag réiteach feachtas mór soir. Ach ghlac an rialtóir lustful seo droch-ghalar, agus ní fiú ó bhean, ach ó bhuachaill Negro. Mar thoradh air sin, thosaigh an deachtóir ag lobhadh beo, agus i gcoinne chúlra fulaingt fhisiciúil, d'fhorbair sé mania amhras agus géarleanúint. Cuireadh tús le cos ar bolg, le céastóireacht agus le dúnmharú a thoirmeasc. D'ordaigh Sulla ar dtús na daoine dubha go léir a mharú, ach tar éis roinnt ama, ar a mhalairt, d'ordaigh sé sraith mór sclábhaithe a thabhairt ón Afraic agus an garda dubh a fhoirmiú. Thosaigh cogadh idir é féin agus Muire. Céasadh na mílte Rómhánaigh dá bharr.
  Anseo ghlaoigh siad ar Sulla agus Julius Caesar. Ansin bhí sé fós óg, bhí féasóg dubh díreach ag briseadh tríd ar a smig. Bhí pálás Sulla, a atógadh le déanaí, ag lonrú le só, bhí sé lán de dhealbha, de phictiúir agus de mhaisiúcháin réasúnta nua mar scairdeáin.
  Thaispeáin cuid de na dealbha orgies, náireach ina bhfírinne, agus gníomhartha copulation. Bhí disgusted Caesar óg chun breathnú ar seo, go háirithe má bhí fear cúplála le fear. Cé gur measadh sa Róimh ársa go raibh sé sách gnáth sclábhaí fireann a úsáid mar bhean, ach ... A Chaesar, ba chosúil go raibh sé seo mícheart agus vile. Bhuel, ní fiú go mór na dealbhóirí is fearr sa Róimh a ghabháil i dealbha, agus fiú na déithe Oilimpeacha.
  Sulla féin d'fhéach sé disgusting, clúdaithe i abscesses, ulcers, warts, le ceann shabby, rinne sé le tuiscint repulsive. Bhí deachtóir fíor déghnéasach lofa beo. Chun a fhulaingt a mhaolú, chuimil ceathrar sclábhaithe: beirt bhuachaillí dathúla agus beirt chailíní nocht álainn ola róis isteach san ollphéist. Ina theannta sin, ar chomhairle na sagairt, d'ól Sulla babhla mór de mheascán ifreanda trí huaire sa lá: fuil leanaí díreach maraithe agus bainne cíche. Uair amháin gach trí lá, ghlac Sulla folctha, ó fhuil íon leanaí agus virgins. Lean galar an ollphéist seo a chaill a chuma dhaonna ag dul chun cinn, áfach, agus ghuigh muintir na Róimhe ar fad go dtógfadh an domhan thíos a sliocht chomh luath agus ab fhéidir.
  Sháraigh Caesar náire, chrom sé, agus chrom sé a cheann beagán:
  - Tá áthas orm fáilte a chur roimh an deachtóir Sulla.
  D'éirigh an ollphéist go géar:
  - Agus conas a Bow tú dom bradacha! Má tá Julia ró-leisciúil chun í a chromadh ar ais, ordóidh mé thú a chur ar chuaille ionas nach mbeidh sé in ann í a dhíriú arís!
  D'fhreagair Caesar go simplí:
  - Bow na cluasa íseal leis an ghaoth, ach, mar sin féin, tá sé ach aer, rud a chiallaíonn rud ar bith! Ní ardóidh boghaí ísle an rialóir mura bhfuil gníomhais iontacha aige!
  Sula, go tobann softening, d'iarr:
  - An bhfuil gníomhais iontacha agam?
  D'fhreagair Caesar gan chealg:
  - Má tá olc iontach, ansin tá!
  Tar éis sos gairid don deachtóir, stróic sé leiceann an bhuachalla fhionn agus d"fhás sé:
  - Tá tú ó chroí agus is maith liom é! Tá a fhios agat, tráth ar bith is féidir liom a ordú go gcaithfí isteach i gcliabhán thú le leoin, nó go gcéasfar tú ar chros. Mar sin féin, tá deis agat fanacht beo, agus fiú a bheith i mo chara!
  D'fhreagair Caesar, ag brú gáire air,:
  - Agus cén praghas ar féidir liom cairdeas Sulla féin a cheannach?
  D'fhreagair an deachtóir:
  - An bhfuil bean chéile agat Aquariaria?!
  D'fhreagair an fear óg Julius:
  - Sea, deachtóir!
  Go cúramach, ar nós go raibh eagla air é féin a dhó, bhuail Sulla cíoch nocht an chailín agus ghlaoigh sé ar bhealach níos dothuigthe:
  - Mar sin colscaradh di!
  D'iarr Caesar, ag sárú cúthail,:
  - Ní thuigim go leor thú!
  Chuaigh Sulla ag tafann géar go tobann, ag bualadh an ghasúir ar na liopaí, ansin chrom sé agus é ag léim ar ais:
  - Ná lig ort gur jerk tú! Chuala tú! Ordaím duit, fág do bhean chéile Aqualeria!
  Chrom an óige Iúlius a cheann. Mhothaigh sé gurbh ionann diúltú Sulla agus siúl nocht isteach i gcliabhán le leoin ocrais, ach ag feall ar Aqualeria ar mhaithe leis an ollphéist lofa seo - ní hea, choíche!
  D'fhreagair Caesar, ag iarraidh a ghuth a dhéanamh daingean,:
  - Ní féidir liom é a dhéanamh deachtóir!
  Fuaimeanna iontas i nguth Sulla:
  - Agus is é seo an fáth! Ní mór duit éacht Hercules a dhéanamh, nó tá a rá leis na daoine is mó ar domhan!
  D'fhreagair Caesar:
  - Uaireanta an léiriú is airde de maitheas, tá focal simplí aon olc, go háirithe má bhaineann sé i mbaol don bheatha!
  Sínte amach fiseolaíocht Sulla le othrais:
  - Mar sin tá tú ag rá liom nach bhfuil?
  Ag cur ró-chumhachtach ar eagla iomlán nádúrtha, d'fhreagair Caesar:
  - Sea, deachtóir! Ar an drochuair níl! Agus arís níl!
  D'fhreagair Sulla le guth socair
  Ach shínigh tú do bharántas báis féin! Tar éis an tsaoil, tá sé dodhéanta gan a rá leis an bhfógróir agus fanacht beo!
  Caesar ghlac anáil domhain.
  - Cad é, tá mé réidh chun dul go dtí tartare! Cé a fhios, b'fhéidir go measfaidh na déithe mé fiú na Champs Elysées!
  D'ardaigh Sulla a mhala droopy.
  - Mar sin ní bhfaighidh tú bás! Beidh tú a chéasadh, agus ní hamháin tú, ach freisin do bhean chéile beloved Aqualeria. Is dóigh liom go mbeidh sé an-taitneamhach duit féachaint ar an gcaoi a dónn an seiceadóir sála tairisceana an chailín le iarann dearg-te, ansin tosaíonn na tlúnna ag cuimilt a cíoch nocht.
  Bhog Caesar i dtreo Sulla, nuair a léim seisear laochra arda dubha amach as an imbhalla go tobann. Chomh maith leo, bhí duine eile le feiceáil. Ar chuma ní raibh sé níos mó ná cúig fichid, agus ba mhórfhathach é féin. D"aithin Caesar láithreach Poimpéas, a raibh seanscéal cheana féin aige, lámh dheas mhíleata Sulla. Bhí ráflaí ann, áfach, gur thit Poimpéas, agus é ina ghasúr an-dathúil agus é ina leanbh, i ngrá le Sulla agus go raibh an chuma air go raibh sé ag mealladh fiú é as ar tháinig siad ina chairde. Ach fuair Pompey údarás go han-tapa, ag taispeáint go raibh sé ina cheannaire míleata thar a bheith cumasach, agus ina shaighdiúir cróga, an-láidir go fisiciúil. Go háirithe, ag an bpointe seo, d'éirigh leis éacht an-ard-phróifíl a dhéanamh, eadhon, rí Parthia a mharú. Bhí éad i gcónaí ar Caesar le Poimpéas, cé gur ar éigean a shroich sé gualainn an fhir ard seo. Ach ní raibh sé seo an chúis amháin.
  Tharraing Poimpéas a chlaíomh:
  - Déanaim géilleadh agus géilleadh do mo thiarna!
  D'fhreagair Sulla:
  - Cad a deir tú mar gheall air, a mhic, é seo an sucker a dared ablather ag Dia beo, is é sin, mise!
  D"fhreagair Pompey gan choinne:
  - Tá sé ó chroí agus tá sé go maith!
  Chroch Sulla go lag, go leisciúil ina ghlór:
  - Bhuel, a ligean ar seiceáil a sincerity! Abair le hIúlius, dá mbeadh deis ann mise a mharú, an ndéanfá é?
  D'fhiafraigh Caesar, ag tachtadh le sceitimíní:
  - Le meas a fhreagairt?
  roared Sulla:
  - Tá!
  Caesar sighed.
  - Maraíodh! Ba mhaith liom a mharú anois!
  Bhí imní ar an deachtóir, ní raibh a leithéid de impudence feicthe aige le fada an lá:
  - Mar seo! Maraíodh! Níl a fhios agam cad a dhéanfaidh sé leis Pompey agus cén pionós an bháis a bheidh le teacht air féin agus dá chailíní.
  D"fhreagair Pompey le guth daingean:
  - Cé atá macánta agus a deir cad a cheapann sé nach bhfuil contúirteach. Traitors fíor agus naimhde slyly flatter!
  Sulla frowned.
  - Cosúil leat, flatter tú dom! A? Is dóigh liom gur mian leat mo áit a ghlacadh, agus nach féidir leat fanacht le mo bhás! Cad atá tú ag féachaint ar!
  Bhreathnaigh Pompey ar Sulla díreach sa tsúil.
  "Tá mo thiomantas léirithe agam duit níos mó ná uair amháin!" An bhfuil mé ag teastáil uait...
  Chuir an deachtóir isteach ar:
  - Ní gá puppy! Éist le m'ordú, tóg an brat seo go dtí an dungeon, chomh maith lena bhean chéile. Cuir sa chill chéanna iad, agus ansin tiocfaidh mise féin suas le pionós an bháis dóibh! Beidh sé rud éigin sofaisticiúla agus painful.
  Chrom Poimpéas go híseal.
  - Géillim agus géillim don duine is mó!
  Chuir an deachtóir leis:
  - Mar thoradh ar an casemate tú féin! Má ritheann siad uaidh, beidh tú féin ar crochadh ar an chros.
  Chrom Poimpéas níos ísle fós.
  - Níor lig mé síos riamh thú ar an gceann is mó de na cinn is mó!
  Tógadh Caesar ar shiúl. Shíl an fear óg, ar ndóigh, go neamhbhalbh go raibh sé chomh macánta le Sulla. Ní raibh eagla ar Caesar roimh phian coirp, ach níor shásaigh an smaoineamh taisteal chuig réimse gruama Plútón. Ina theannta sin, déanfar a bhean chéile beloved a chéasadh. Tá an dara ceann go hiomlán dona, is féidir leat do phian féin a fhulaingt fós, ach ní féidir leat pian duine eile a mhaolú.
  Tar éis dó filleadh ar ais, d"fhiafraigh Sulla de Pompey:
  - B'fhéidir go mbeidh tú féin a insint dom cén cineál a fhorghníomhú a chur faoi réir an puppy impudent? B'fhéidir drown dó i cac? Conas a humiliate sé an bródúil!
  D'fhreagair Pompey:
  - Is laoch cróga agus láidir é. Tá daoine den sórt sin ag teastáil ón Róimh! Más rud é nach bhfuil sé ag iarraidh chun freastal ort, ná mbraighdeanas, ach lig an t-éan dul saor in aisce!
  Rinne an deachtóir casacht:
  - Is leanbh í Mariy i gcomparáid lena nia! Tá idir leon agus sionnach ag an mbuachaill seo, ach níl an dara ceann tar éis fás suas fós! Agus dá bhrí sin a ordú mé, sruthán an reibiliúnach ag an ngeall! Dóigh síos é go dtí nach bhfuil fágtha ach luaithreach!
  Chlaon Pompey a cheann le comhaontú.
  - Más é seo do thoil, ansin beidh mé ag comhlíonadh an Tiarna mór!
  - Agus láithreach! Tabharfaidh tú dom an dornán luaithreach sin a fhanfaidh sé acu!
  Chliceáil Poimpéas sála a chuid buataisí agus chuaigh sé chun an t-ordú a dhéanamh.
  Thug siad a bhean chéile Aquariaria chuig an Caesar lag. Bhí cuimilt-dhaite ar aghaidh an chailín, agus léirigh sé péire bruises mórthaibhseach. Thóg na príosúnaigh an jewelry go léir ón bPátrún uasal, agus bhain siad freisin a cuid éadaí seachtracha agus a sandals seoda. Agus anois níor fhan ionadaí teaghlach uasal ach i tunic bán amháin. Sa Róimh, go luath san earrach a bhí ach a fháil móiminteam, bhí sé fuar san oíche, go háirithe i casemate cloiche. Tá cosa lom gan chosaint an chailín reo, téann Aqualeria i dteagmháil leo go fuarchúiseach. Thóg Caesar amach a thunic agus a chuid buataisí, d'éiligh:
  - Cuir air!
  Retorted Aqualeria go bródúil:
  - Ní! Níl mé ag iarraidh tú a reoite mo ghrá!
  D'fhreagair Caesar, ag gáire,
  - Ach is fear mé! Agus ní mór do dhuine cruatan a fhulaingt, ar mhaithe le bean!
  Chlaon Aquaria go mór.
  - Téann mo sheirbhísigh sclábhaithe, cé is moite díobh siúd is gaire dom, ar feadh na bliana ar fad sa tunic céanna agus cosnochta. Anois feicim, nó in áit, mothaím cé chomh pianmhar a bhí sé dóibh. Agus go ginearálta, beidh muid a fhorghníomhú go luath, agus b'fhéidir, tar éis taithí a fháil ar an fuar an dungeon, ní bheidh mé eagla i bhfad ag an dorchadas oighreata na Hades!
  Stróic Iúlius cos a mhná céile, thosaigh sé ag cuimilt a mhéara fuar, agus é ag iarraidh consól:
  - I gcás anamacha agus laochra neamhchiontach, tá Champs Elysées speisialta. Tá siad go hálainn, lán de chrainn iontacha agus bláthanna ildaite. Rialaíonn síoraí an tsamhraidh ann, agus na torthaí go léir aibí agus milis, coinníonn an bháisteach ag stealladh daoine anuas, agus iad siúd a bhfuil cónaí orthu ann dearmad fada cad iad na feithidí biting agus nathracha sting. Ní fios d'áitritheoirí an tsaoil shona seo a leithéid de dhroch-ádh mar sheanaois, fráma croch nó fiacla lofa! Is Paradise é!
  D'fhreagair Aqualeria, ag stróiceadh cloigeann dubh chatach Caesar:
  - An bhfuil aon bananaí ann?
  D'fhreagair an fear óg Julius:
  - Ar ndóigh, tá pineapples agus bananaí.
  Aquaria sighed.
  - Conas ba mhaith liom bananaí úra aibí a ithe. Ar an drochuair, níor bhain mé triail as ach na cinn triomaithe go dtí seo, ach thaitin go mór liom iad!
  Dhearbhaigh Caesar go muiníneach, amhail is dá mbeadh sé féin ann le déanaí:
  - Ar an Champs-Elysées tá torthaí nach bhfuil aon ainm. Ina theannta sin, a lán de bia blasta maith agus siamsaíocht.
  Aquarium athbheochan:
  - An bhfuil gnéas ar neamh?
  Caesar aoibh agus Chlaon.
  - Ó cinnte! Tar éis an tsaoil, rinne Hercules grá, lena chéad bhean ina gcónaí ar an Champs Elysées.
  Aquaria aoibh go sona sásta.
  - An mbeidh leanaí againn?
  Bhuail Caesar go cinntitheach a dhorn ar na clocha:
  - Beidh go leor! Seo geallaim duit! Ardóimid laochra glórmhara!
  Phóg an fear óg agus an cailín go paiseanta ar dtús, agus ansin thosaigh siad ag caress dá chéile. Tar éis an tsaoil, cé a fhios cad atá ag fanacht le duine, ansin níos faide ná an bac, taobh thiar den imeall scanrúil seo. Agus tá céasadh éadrócaireach amach romhainn fós, arna cheapadh ag aigne shaobhadh Sulla. Agus caithfimid iad a fhulaingt, ár neart a bhailiú, seasamh go dtí an deireadh.
  Ach beidh Aqualeria fós á gcrapadh, mar a gheall an deachtóir: dófaidh iarann dearg sála cailínach tairisceana, ansin déanfar breasts tairisceana a stróicthe as an bPátrún uasal ...
  Níl, tá sé díreach thar a chumhachtaí. Smaoineamh a tháinig chun solais, cad a tharlaíonn má léiríonn tú misneach agus a shábháil ar an cailín ó crá féin. Mar shampla, strangle le crios ... Ach tá a ghrá fíor agus uile-íditheach a mharú thar a neart. Tá sé cosúil le strangling do leanbh féin, go háirithe ós rud é an tempter nathair whispers: cé a fhios, b'fhéidir deachtóir capricious a athrú a intinn agus a shábháil ar a shaol, ar a laghad Aqualeria?
  Pógann Caesar a bhean chéile le fonn níos mó fós, tá a liopaí milse ná mil agus exclaims:
  - Tá a fhios agat, táimid inár suí i dungeon, ach ag an am céanna ní féidir linn a fháil níos mó faoi shaoirse ar fud an domhain go léir!
  D'fhiafraigh Aqualeria le hiontas:
  - Agus cén fáth?
  D'fhreagair Caesar go muiníneach:
  - Mar gheall ar an láidir i spiorad - an rí i bpríosún, an lag i spiorad - ina sclábhaí ar an ríchathaoir! Tá sé tábhachtach misneach a choinneáil agus gan pléasctha i deora fiú ar an raca. Fan le céasadh, go ciúin le gáire ar do liopaí!
  Chlaon an cailín go trom, stroking a cosa righin lena bosa. Is sliocht í de theaghlach na ríthe, bhraith sí go tobann mar sclábhaí trua. Phéinteáil samhlaíocht bheoga pictiúr den chaoi a raibh sí go hiomlán nocht le hailt twisted ar crochadh ar raca, agus bhuail fuip seiceadóir stinking í ar a droim lom. Agus briseann tormentor eile a méar le tlúnna dearg-the.... Mhothaigh an cailín fiú ceint dhó ina méar bheag, rud a thosaigh an crá a bhriseadh as.
  Ghuil Aqualeria go géar. Bhí braonta deora Pearl ag sileadh síos a leic rósaí agus a craiceann bog leanbh. Mar fhreagra air sin, thosaigh Caesar ag pógadh a chara ar an leicne, ag licking as na deora goirt, consól:
  - Is bean Rómhánach tú, iníon na cathrach atá i ndán rialú ar fud an domhain! Ná caoin, ach chun é a dhéanamh níos éasca duit, smaoineamh ar rud éigin taitneamhach.
  D'fhreagair Valeria le osna:
  - Agus ní féidir liom smaoineamh ar aon rud eile, ach amháin ar an chéasadh uafásach atá ag fanacht liom! Agus an duibheagán gan dóchas den tartar!
  D'fhreagair Caesar é seo go fealsúnach:
  - Ní mó crá ná samhlaíocht duine lag aigne! An ifreann is uafásach, dar le Coward, roimh an tástáil!
  Bhí an cailín offended, stop na deora a aghaidh:
  - Ní bótach mé! Ná náirigh mé! Agus mar sin féin, má tá grá agat dom, cén fáth a ndeir tú é sin?
  D'fhreagair Caesar le gáire éigean:
  - Grá, murab ionann agus scamaill, cé go sheds deora, ach an ghrian i ndáiríre ní doiléir! Ná bí buartha áilleacht!
  Chuir Akvaleriya in aghaidh:
  - Nuair a chaillfidh an grá, cosúil le scamall, deora, ardaítear péine de boredom agus díomá!
  Bhí Caesar ag iarraidh é seo a fhreagairt, rud éigin, ach chualathas creathach den doras agus léim an dá leannán suas. D"oscail an doras iarainn spiked agus chuaigh Poimpéas isteach tríd, in éineacht le dhá legionaries. Fuair Caesar an neart le aoibh gháire:
  - Nach bhfuil gach duine in ann a boast go den sórt sin a thionlacan dó an bealach deireanach!
  Agus é ag croitheadh an mála taobh thiar a chúl, dúirt Pompey go gruama:
  - Ní tháinig mé a mharú, ach a shábháil!
  Bhí ionadh ar Caesar:
  "Agus chas tú i gcoinne Sulla?"
  Chroith Poimpéas a cheann agus é ag baint a armúr amach as a mhála.
  - Ní bhaineann ár gcaidreamh pearsanta leis an deachtóir le haon duine! Is fearr gléasadh suas mar legionnaires Rómhánach. Tá beirt de mo chomrádaithe dílis liom: Guy agus Leksin, cabhróidh siad leat dul amach as an gcathair. Bíodh a fhios agat, a Chaesair, sábhálann mé do bheatha, ach níl cead agat filleadh ar an Róimh agus í á rialú ag deachtóir!
  Ag cuidiú lena bhean chéile éadaí a athrú, d'fhiafraigh Iúlius an Poimpéas cumhachtach, le hiontas méadaitheach:
  Cén fáth a bhfuil tú ag cabhrú liom! Cabhraigh le do shaol a chur i mbaol!
  D"fhreagair Poimpéas, gan leisce:
  - Mar gheall ar léirigh sé misneach unshakable, diúltú don deachtóir! Ní raibh sé betray a bhean chéile beloved! Agus mé, ag am amháin, d'aontaigh a thréigean mo beloved ar mhaithe anfhlaith! Mar sin tá a fhios agam as seo amach go bhfuil mé cosúil le deartháir duit!
  Caesar, ag coigeartú an armúr ar Aqualeria (d'éirigh siad amach go nádúrtha a bheith iontach di), mar sin féin d'iarr:
  - An féidir liom muinín a chur ort? B"fhéidir nach bhfuil ann ach cleas eile den tsean-sionnach?
  Léim Pompey:
  - Ní féidir le heaspa muiníne fíorchairdeas a mhilleadh, mar sa chás seo, ní raibh fíorchairdeas riamh ann!
  Chroith Caesar a lámh amach do Phoimpéas.
  - Creidim duit, ach cuimhnigh: Ní féidir cara a feall ach uair amháin, agus tú ag tabhairt suas an namhaid arís!
  Agus is cinniúint dho-sheachanta é Caesar a bheith mar namhaid fiú do dheachtóir. Dála an scéil, cad a tharlóidh má éilíonn Sulla ár gcorp a thaispeáint?
  D'fhreagair Pompey, ag gáire faoi seo:
  - Ó beidh sé go leor agus luaithreach! Tugann créamadh cothrom do chách, is cuma cé acu ar bheo agus ar mhairbh a rinneadh é!
  Chroith an bheirt ghaiscíoch a rugadh a lámha go docht arís. Ina dhiaidh sin, chuaigh Caesar, lena bhean chéile beloved,, in éineacht le dhá trodaithe díograiseach ón bpríosún.
  Nuair a bhí siad ag marcaíocht sa chuaille amach cheana féin, stop Aqualeria a capall go tobann agus thug sí suntas do fhear maol, maol a raibh aghaidh meathlaithe air, ag éirí as an iomarca ráite:
  - Ba é sé féin, mar aon lena gcomhchoirithe, a thóg mo chuid éadaí díom, bhraith mo bhrollach, agus gheall Fry mo shála.
  Chlaon Caesar go gruama.
  - Tuigim!
  Tar éis dó an t-achar a shárú ina aonar ar chapall dubh, chuir Iúlius óg a neart go léir isteach sa bhuille, slashed lena chlaíomh ar cheann maol le forehead íseal cosúil le gorilla.
  Bhí distracted Caesar as a chuid cuimhní cinn, theastaigh uaidh gean mná. Ghlaoigh sé chuige ar sclábhaí fionn áilleachta:
  - Bhuel, a ullmhú ar an leaba, tá tú a tugadh an onóir chun freastal ar Caesar féin.
  Chrom an cailín, agus bhain an ceannasaí Rómhánach as a tunic le gluaiseacht amháin. Ansin ghlac a lámha cíoch iomlán iníon Gaul. An sclábhaí purred dáiríre le pléisiúr, bhí gluaiseachtaí caressing Caesar ar sciliúil, bhí a fhios aige conas a cas ar aon bhean, ó matrons uasal go sclábhaithe neamhshuntasach. Agus bhí an t-am ag an gcailín seo, ag breathnú ar rianta an fhuip ar a druim coirtithe, grá a thabhairt don té a ordaíodh! Na clúidíní sútha talún den sclábhaí cruaite, thosaigh sí ag sciorradh, ag clúdach liopaí agus cófra an cheannasaí mhóir le póga agus ag an am céanna ag faoiseamh ón toga dó. De réir a chéile, d'éirigh an cluiche grá níos mó agus níos mó stoirmiúil, bhí níos mó agus níos mó osna agus groans le cloisteáil.
  . CAIBIDIL 7
  D'éirigh an buachaill-príosúnach suas arís agus arís eile tar éis dó a bheith ina chodladh. Tá limistéar iata solitary glan, ní ró-fhuar. Cé gur tar éis codlata ní chuireann sé isteach ar chleachtaí a dhéanamh.
  Thosaigh Oliver ag déanamh na cleachtaí a mhúin an Dodger dó. Lena n-áirítear cúinne a dhéanamh, squatting, tarraingt suas ar na barraí, brú-ups. Agus chabhraigh sé sin le mo chuid biotáillí a ardú beagán.
  Ansin tugadh bricfeasta don bhuachaill: min choirce agus muga mór bainne úir, a dhoirteadh gardaí baineanna trócaireach dó. Ba phianmhar dóibh brón a chur ar an mbuachaill deich mbliana, go háirithe ó bhí Oilibhéar ag fanacht leis an mianach nó leis na mianaigh.
  D'ith an príosúnach óg agus rinne sé a chuid cleachtaí arís. Thosaigh siad ag cuimilt nasc amháin den slabhra i gcoinne ceann eile .. Agus ag an am céanna rinne sé iarracht cuimhneamh ar a raibh léite aige sna leabhair. Agus é ina ghasúr, throid Geta ar dheis Spartacus agus ghearr sé síos na Rómhánaigh.
  An uair seo leis féin, ní fhéadfadh sé éalú ón gcéasadh a thuilleadh.
  Tháinig bean namhaid isteach, agus gardaí in éineacht léi, agus baineadh pitseámaí Oilibhéir as. Agus scrúdaigh sí an buachaill, ag rá le hiontas:
  - Tá gach rud beagnach healed. Cad buachaill bríomhar!
  Agus ag gath air, d'fhreagair sí:
  - Cheana féin d'fhan an chéasadh deireanach! Bí foighneach ar feadh beagán níos mó ná uair an chloig, agus ní bheidh siad ag céasadh tú a thuilleadh go dtí an triail!
  Oilibhéar sighed ... D'fhág an dochtúir agus ar feadh tréimhse an buachaill fágadh ina n-aonar. Dúirt Oliver:
  - Beagán níos mó, beagán níos mó,
  an troid seo caite, is é an ceann is deacra ...
  Tá mé saor in aisce, ba mhaith liom dul abhaile
  Ní fhaca mé mo mháthair riamh!
  Tháinig na gardaí agus an dochtúir mná arís. D'iarr sí le gáire:
  An bhfuil tú réidh leanbh?
  Chlaon an buachaill agus chan sé:
  Bíonn an buachaill sláintiúil i gcónaí
  Bíonn an buachaill réidh i gcónaí!
  Bhí sé dícheangailte as an collar agus a glacadh go dtí an cellar chéasadh. Bhí sé te ón teallach blazing, agus mais rudaí cráite ar crochadh ar na ballaí. Tá an forghníomhaí baineann, an vixen rua seo, i mionbhrístíní agus stiall de fabraic chúng ar a cófra. Tá sí mar dhéagóirí cúnta de cheithre bliana déag, cúig déag, ach dá n-aois tá siad mór agus matáin. Is speisialtóir céasadh leanaí í an bhean seo. Tá a fhios aici conas an t-uaschomhraic a chur faoi deara gan marú nó díobháil a dhéanamh.
  In aice láimhe tá bean dochtúir a dhéanann monatóireacht ar staid na sláinte - an cliant de na executioners. Agus an t-oifigeach breithiúnais a leanann na rialacha.
  Chomh maith le scríobhaithe agus sagart, taifeadann siad na teistiméireachtaí go léir a labhraíodh le linn an chéasta.
  Tá pitseámaí príosúin Oliver stróicthe, rud a fhágann nocht é. Seo é an chaoi a gcéastar an t-íospartach.
  Chlaon an dearg le gáire.
  - An uair seo déanfaimid iarracht raca cothrománach!
  Cheangail Oilibhéar an dá lámh agus cos agus chroch sé go cothrománach ar shíneadh isteach sa mheaisín. Gortaíonn sé go leor, go háirithe sna guaillí. Agus tochailteann na rópaí isteach i do chaol na láimhe agus bagairt orthu rúitíní na bpáistí a bhaint de.
  An buachaill groaned i bpian, bhí sé sínte agus rinneadh níos faide. Agus literally pulls amach an veins.
  D'fhiafraigh an seiceadóir rua:
  - An labhróidh tú?
  Ní raibh ach mumble ag Oliver mar fhreagra:
  - Ní!
  D'ordaigh an seiceadóir baineann:
  - Lubricate a cófra, agus boilg, agus sála! An uair seo a ligean ar Fry go maith!
  Bhí crith ar Oilibhéar ... Agus thosaigh na déagóirí ag déanamh smearaidh ar bhrollach, boilg agus boinn loma an bhuachalla le hola olóige. D'oibrigh siad, gáire agus giggling, agus pinching, agus go pianmhar, an t-íospartach.
  Mhothaigh Oliver náire nuair a bhí lámha déagóirí matáin ag sileadh, ag smearadh ola láidir ar a chorp cruaite.
  Ach chuir sé isteach ar an bpian géar sna matáin sínte agus sna ligaments.
  Ansin thug siad na feadáin le gás, Oliver crith le eagla. Agus scaoiltear...
  An tine dóite ar fad, ionas nach sruthán an craiceann, ach a chur faoi deara pian uasta. Bhí an lasair láidir go háirithe faoi shála lom an linbh. Ós rud é go bhfuil craiceann tiubh ag na boinn agus cneasaíonn siad níos tapúla agus déantar iad a scorradh níos mó.
  Dúirt an vixen rua, agus í ag gáire go géar:
  - An labhróidh tú? An gcuirim ceist ort?
  Croitheann Oilibhéar a cheann agus croitheann sé a cheann. Faigheann an lasair beagán níos airde agus dónn níos teo.
  Éiríonn an buachaill ag fulaingt ón bhfiántas, agus bíonn sé níos measa fós. Is dian-chéasadh é seo. Mothaíonn Oliver go bhfuil rud éigin ar tí a bheith réidh le admháil. Ach ní dhéanann stubbornness dó ach caoineadh agus caoin, ach a bheith tostach.
  Tógann an ceann ruadh fuip amach agus líonn sí a liopaí. Le neart a thola, tosaíonn sé ar an mbuachaill a bhualadh. Is léir go mbaineann sí sásamh as leanbh a chéasadh.
  An dochtúir baineann, ar a mhalairt, frowns ... Agus déanann sé ráiteas:
  - Ná maraigh é! Caithfidh sé a bheith beo!
  Laghdaíonn an vixen dearg beagán déine na beating. Ach fós féin, gearrann a buille tríd an gcraiceann. Trashes sí agus snarls.
  Smirk ar fhorghníomhaithe déagóirí. Bíonn spraoi acu freisin.
  Buaileann an ceann dearg. Tá Oliver Twist sínte agus friochta, agus tá sé chomh pianmhar agus chomh dícheallach.
  Ba mhaith leis an buachaill i ndáiríre a Chonaic a chailleadh, ach ní céimnithe, agus tá an ceann soiléir, agus imoibríonn an comhlacht go soiléir le fulaingt. Pian ifreann fiáin, gach cill de chorp an linbh ag cur thar maoil le plúr. Agus mar sin ba mhaith liom a admháil, agus mar sin ba mhaith liom é a stopadh.
  Ansin chuimhnigh Oliver go tobann ar an leabhar a léigh sé i leabharlann phríosúin na bpáistí faoi na hIndiaigh. Mar sin bhí siad ag canadh go fánach faoi chéasadh. Sin ceart, ar an raca, nó nailed le crann, rinne siad couplets. Agus ansin d'éirigh siad níos fearr.
  Nuair a bhíonn tú ag canadh, tá an pian i bhfad níos éasca a iompróidh.
  Agus sheinn Oliver Twist, ag cumadh mar a chuaigh sé;
  Rugadh dílleachta mé i dteach na mbocht
  Mam, daidí ó naíonán ní raibh a fhios ...
  Ach go neamhbhalbh tá an leanbh á adhlacadh anois,
  Dó, is é Críost an idéalach!
  
  D"oibrigh Oliver an-dian
  Agus d"ith an fear bocht leite beag don bhricfeasta...
  Bhí an tógáil an-dian.
  A praiseach fíor, iomlán!
  
  D'iarr an buachaill beagán níos mó
  Agus as seo fuair sé fuip go fial ...
  Le haghaidh lóin thug siad fiailí do na páistí,
  Agus mar sin ní raibh neart acu!
  
  Cáineadh Oliver go géar
  Agus bhí siad ag iarraidh an buachaill cosnochta a fhorghníomhú ...
  Bhí an leanbh sa noose beagnach chun báis,
  Tá an saol tanaí, cosúil le snáithe síoda!
  
  Ach aoibh goirt an t-ádh,
  Cuireadh an buachaill chun fónamh ...
  Tharraing mala piostal,
  Chas sé isteach i gcluiche beagnach!
  
  Ach ansin, freisin, ní chuaigh an saol siúcra,
  Agus rith an buachaill ón fhulaingt ...
  cosnochta i léine shimplí amháin,
  hastened sé go príomhchathair Shasana!
  
  Do bhuail an buachaill a chosa lom,
  Ach shroich sé Londain fós ...
  Ná breitheamh an linbh go docht,
  Ach mheall sé nead na gadaithe sa phríomhchathair!
  
  Bhí sé ina ghadaí seòlta freisin,
  Dhreap mé trí mo phócaí, ag tarraingt málaí ...
  Uaireanta líonta an buachaill cóin,
  Iompaigh sé amach amhail is dá mba leanbh de pheaca!
  
  Ach sa deireadh bhí sé gafa
  Ciallaíonn sé an-dona a ghoid ...
  Do lasadh na sála le tinte,
  Mar gheall ar thief faoi aois!
  
  Bhí ceistiú dian agus cruálach,
  Buachaill bocht faoi fhuipeanna na maraitheoirí...
  Crochadh sé cosnochta ar an raca,
  Dearg-te lán le sceartáin!
  
  Bhuail siad é, crá chomh cruálach sin é,
  Agus briseann siad cnámha an ghasúir ar an bpointe boise ...
  Ní leor sruth amháin,
  Chun an leanbh a chríochnú go dtí an deireadh!
  
  Bhuel, cén fáth go mbeadh an leanbh ag fulaingt,
  Sea, tharla gur ghoid sé ocras...
  Ach mhair deartháireacha agus deirfiúracha ar a shon,
  Níor mharaigh Oliver aon duine!
  
  Mar sin spártha an buachaill bastard
  Stop an fear bocht a chéasadh...
  A lucht an fhorghníomhaithe ní fearg oraibh Dia,
  Cé mhéad is féidir leat leanbh a chéasadh!
  
  Rugadh é i bhfíor-bhochtaineacht,
  Fuair a mháthair bás le linn luí seoil...
  Ar domhan chomh peacach dílleachta,
  Sea, is tír chrua í an Bhreatain!
  
  Ba mhaith leat an buachaill a chrochadh
  Nó níos measa, fiú a chur ar i gceist ...
  Ach ní mór duit a mheas go cúramach
  Toisc go bhfuil ár saol ina madhouse iomlán!
  
  Fulaingíonn Oliver go leor
  Tá a shála ar lasadh le tine ar lasadh...
  Agus tá an buachaill buailte go stylishly,
  Tá an stench le cloisteáil ón bhfeoil amhránaithe!
  
  Níor bhris Oliver, áfach,
  Níor inis sé an rún do na seiceadóirí ...
  Agus nuair a throid an buachaill go cróga
  Ag ardú os cionn na haillte géara!
  
  Ní bheidh an leanbh seo glan,
  Crochadh ar noose cosúil le gadaí salach. .
  Beidh sé ina scríbhneoir, ina ealaíontóir,
  Beidh fear láidir cosúil le béar!
  
  Ní ligfidh sé do na naimhde rince faoi sonas,
  Bogfaidh sé féin an katam feadh na n-adharca ...
  Scaipfidh scamaill agus drochaimsir,
  Má tá saol an bhuachaill luachmhar!
  
  Tá a fhios agam go luath beidh díoltas olc,
  Tiocfaidh Íosa an Dia mór...
  Agus tiocfaidh an solas,
  Thug sé slánú do dhaoine!
  
  Agus an leanbh atá ar crochadh i srón,
  Titfidh sé isteach i bparthas álainn Chríost ....
  Ní dhéanfaidh aon ní a bhí gníomhartha peacach,
  Tar éis an tsaoil, tá anam Twist chomh íon!
  
  Tá ifreann uafásach ag fanacht leis na seiceadóirí,
  Tá mallacht, caoineadh agus caoineadh fiáin ann...
  Nochtann Íosa slánú
  Anseo a thagann an Armageddon dashing!
  Agus ansin beidh an cheartais teacht
  Beidh áthas an bhreithiúnais ar an mbeart,
  Agus taispeánfaidh an tUilechumhachtach trócaire do chách,
  I nglóir an Mhic, an Tiarna Críost!
  Sheinn Oliver faoi lasáin, faoi thine, agus shín sé go cothrománach ar an raca.
  Do reo an bhean ruadh, agus dubhairt le gáire:
  - Sin an misneach!
  Luaigh an t-oifigeach an hourglass.
  - Tá am suas! Ós rud é nach bhfuil an coirpeach óg ceithre bliana déag fós, tá am an chéasta teoranta ag an dlí!
  Rinne an dearg aoibh, agus dúirt go fonnmhar:
  - Maith thú a bhuachaillí! Can ar an raca! Cad coiriúil fiú!
  Baineadh an tine agus na píopaí gáis... Ansin baineadh Oilibhéar as an raca agus doirteadh uisce te amach. Ansin wiped siad créachta agus dónna an bhuachalla le halcól. Chuir siad ar pitseámaí príosúin nua.
  Cheered an buachaill suas beagán ... Cé go nimhneach sé uafásach nuair a dhó alcól wounds.
  Agus tugadh an buachaill ar ais go dtí an cill. Anois ní chuirfidh aon duine isteach air go dtí an triail.
  Tugadh min-choirce don bhuachaill arís, ach an uair seo le píosa feola agus bainne. D'ith an príosúnach óg agus mhothaigh sé go raibh sé trom agus fonn a chodladh.
  Bhí deacracht ag Oliver ar an tuí ar a thaobh. Clúdaíodh an cófra agus an boilg le blisters as an tine, agus bhí slashed an droma agus masa le fuip.
  Bhí an buachaill fós óg agus sláintiúil, agus thit sé ina chodladh sách tapa. Agus shamhlaigh sé arís ...
  Spreagtha freisin ón méid a léadh i leabhar i leabharlann saibhir phríosún Londain na bpáistí, faoi imeachtaí sa Rúis i bhfad i gcéin.
  Shocraigh Emelyan Pugachev, fós sách óg agus láidir Cossack, cumasach agus stuama, ar an eachtra is mó dá shaol. Eadhon, shocraigh sé éirí amach Cossack. Agus thairis sin, d'fhógair an tuathánach é féin Impire Peadar Trí. Bhí an tír scriosta ag cogadh fada leis an Impireacht Ottomanach, agus ghlac an tír leis an impostor. Emelyan bhainistiú a bhailiú Yaik Cossacks míshásta agus tús a chur lena mháirseáil go Orenburg. Chuaigh Iletsk Cossacks, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, serfs áitiúla agus fiú roinnt saighdiúirí agus oifigigh isteach san impostor. Ar dtús, chuir rath leis na Pugachevites, d'fhás a n-arm.
  Ach thug léigear fada Orenburg deis don rialtas tsarist fórsaí a thógáil agus trúpaí a aistriú ón teorainn. Faoi Tatishchevo, thug Pugachev cath claonta ar an nGinearál Golitsyn. Tar éis cath fíochmhar, buaileadh arm 10,000 na Pugachevites, agus theith ceannaire an éirí amach. Tháinig deireadh le hiarracht chun trúpaí an rialtais gar do dhúnfort Belozerskaya a ruaigeadh agus a ghabháil go leor de chomhpháirtithe an rí féinfhógartha.
  Ansin lean trúpaí an rialtais an eitilt agus an tóir fhada ar Éimeilean. Mar gheall ar easaontais thromchúiseacha a tharla tar éis bhás an Phríomh-Ghinearáil Bibikov i measc na gceannasaithe tsarist, thug Emelyan Pugachev a chuid fórsaí le chéile agus roinnt monarchana agus fortresses a shárú.
  Ach ansin bhris Dekolong arís é. Ach níor thug Emelyan suas. Tar éis roinnt skirmishes le Michelson, d'éirigh leis a bhriseadh ar shiúl ó na trúpaí tsarist agus bogadh i dtreo Kazan. Tógadh beagnach an chathair ar fad ar whim, ach an Kremlin bhainistiú a choinneáil ar an dara col ceathrar Potemkin.
  Agus cén fáth ar tharla an cath drochbhéasach le Michelson. Ní raibh ach míle dhá chéad, cé go raibh saighdiúirí roghnaithe agus dea-oilte in ann slua de bhreis is fiche míle duine a scaipeadh.
  Fíor, bhí an chuid is mó de na trúpaí Emelian nua-cheangal, gan oiliúint i ngnóthaí míleata agus ní peasants ró-cróga. Faoi dhó rinne Emelyan Pugachev iarracht neart a bhaint as Michelson. Ach chabhraigh an mhílíste uasal agus an garastún ón Kremlin leis an leifteanant-chornail Tsarist freisin. D'aistrigh Emelyan Pugachev, a cailleadh, go Nizhny Novgorod ar dtús. Ach léirigh na cathanna go raibh tuathánaigh gan oiliúint ina laochra useless, agus Kalmyks le Baiscíris: marcra Pugachev ar - bhris ar shiúl ón impostor agus ní raibh sé in ann brath ar athsholáthar le haonaid réidh le haghaidh comhraic.
  Bhí smaoineamh ann fórsaí míleata a chuardach ar an Don. Ina theannta sin, ba iad na Don Cossacks a bhí ar an gcuid ba mhó d'arm Stenka Razin a bhí réidh le haghaidh comhraic. Agus ba é Emelyan Pugachev sinsear col ceathrar do Stenka.
  Tar éis sraith defeats, bhí an chuma ar ghrian an fhortún aoibh gháire ar an impostor arís. Tógadh roinnt cathracha beagnach gan chailliúint, lena n-áirítear cinn chomh mór mar Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Fíor, d'éirigh leo iad a choinneáil ar feadh tréimhse an-ghearr. Bhí Michelson ar an tsáil, agus murab é an líon círéibeach tuathánach agus na sluaite a thagann chun cinn anois agus arís, b'fhéidir go mb'fhéidir go raibh Pugachev ró-fhada ó shin.
  D'fhás arm an impostor... Ghlac formhór na Volga Cossacks mionn dílseachta dó agus bhuail siad le Pugachev mar onóir. Níor dhiúltaigh ach mionlach, na Cossacks is saibhre, dílseacht a mhionnú don tuathánach agus theith go Tsaritsyn. Tháinig míle Don Cossacks roghnaithe ann freisin. Trí reisimint Cossack eile a d'fhill ó chogadh na Tuirce, ghlac siad le fanacht agus le feiceáil: deir siad, cibé duine a bhuaigh, tabharfaidh siad an taobh eile.
  Bhí Michelson sa chúl ag Pugachev agus níor leomh sé an Tsaritsyn dea-dhaingnithe a stoirme agus bhog sé níos faide síos an Volga. Chuaigh na Kalmyks, agus na Volga Cossacks, a lonnaigh sa Black Yar in éineacht leis.
  Mhéadaigh arm Emelyan go cúig mhíle dhéag go dtí seacht míle déag trodaí, agus bhí caoga gunna aige. Maraíodh Coirnéal Dietz, a tháinig amach chun an impostor a thascradh, agus an bhriogáid, a gabhadh go páirteach, scaipthe ag na Pugachevites i bpáirt. B"fhéidir go bhfuil Pugachev níos láidre anois ná riamh. In aice le Kazan, bhí níos mó trúpaí aige go foirmiúil, ach le crainn darach. Agus anois tá go leor Kalmyks, Volga Cossacks agus na céadta a defected as an Don. Tógtar go leor saighdiúirí ó na garastúin a gabhadh freisin. Athlánaíodh airtléire freisin ar chostas na gcathracha gafa, agus ba mhór an ciste a bhí ag Pugachev freisin.
  Is deacair a chreidiúint, ach is é an cath ag an Salt Band an cath mór deiridh agus cuirfidh sé deireadh leis an éirí amach. Anois tá go leor fórsaí agus gunnaí ag Emelyan, agus líon mór aonad réidh le haghaidh comhraic. Ach bhí tréas níos aibí cheana féin in arm Pugachev, agus b"fhéidir gurbh é sin ba chúis le bua chomh tapaidh agus chomh héasca sin do thrúpaí an rialtais.
  Bhí leabhar mór á léamh ag Oliver Twist faoi éirí amach agus faoi chogadh tuathánach Emelyan Ivanovich, agus mar sin bhí sé ag iarraidh tionchar a imirt ar a chúrsa. Tar éis an tsaoil, is gadaí ceannródaí Sasanach é, rud a chiallaíonn gur tógadh é chun comhbhrón a dhéanamh leis na reibiliúnaithe. Mar sin cuidigh leat sula mbíonn sé ró-dhéanach.
  Tá deireadh mhí Lúnasa te i réigiún níos ísle Volga. Tar éis an sac cloiche i bpríosún Londain, tá sé taitneamhach siúl cosnochta, le cosa childlike, ar an bhféar géar. Sa aisling, mothaíonn Oliver go maith. Amhail is dá mba le draíocht, leigheasadh gach créacht agus dó, leigheasadh na ulcraí creimthe le salann agus alcól. Agus ar a chúl, ar a ndearna siad buille le sreang dearg-te, ní raibh aon rianta de ghearrthacha dóite ann. Agus chomh luath agus a d'éirigh leis an buachaill, ní hamháin dul go dtí an forghníomhú le haghaidh goid, ach freisin a chanadh?
  Sea, níl sé go dona nuair a shéideann gaoth te an tsamhraidh ort, agus an Volga ag splancadh in aice láimhe. Is féidir leat plop síos ina uiscí milis a raca faoi tú féin. Shnámh an buachaill go maith - thum sé go domhain agus d'oscail sé a shúile agus chuaigh sé faoi uisce.
  Tháinig Oilibhéar ina ghadaí den chéad scoth i drong leanaí, agus bhí sé in ann go leor a dhéanamh. Bhí cuimhne den scoth aige agus bhí Gearmáinis agus Béarla líofa aige. Bhí sé idirdhealú ag seasmhachta agus foighne, ní bhfuair sé tinn ina shaol ar fad, cé go raibh sé cosnochta ó óige, rushing go minic tríd an sneachta.
  Thaitin cosán na ngadaí leis an mbuachaill, cé gur chuir sé an-bhrón air. Ach le bheith macánta, ní raibh a fhios ag Oliver Twist go praiticiúil an saol síochánta. Níos mó cosúil le siamsaíocht. Ón luath-óige, saothair, buillí, bia gann. Agus tá sé scary, ach spreagúil ag an am céanna.
  Shnámh an buachaill beagán. Tá sé áthasach bréag nó splancscáileán a chur ar chliabhán te, ach... Tá sé de dhualgas ar ghadaí óg cabhrú le Emelyan Pugachev. Cén chaoi a mbeadh a fhios ag Oilibhéar gurbh é seo an áit cheart agus an t-am ceart?
  Bhí sé mar a bheadh duine a shíolraigh ó neamh agus dheachtú seo chun an buachaill gadaí. Agus ós rud é dictates dualgas, ansin tá sé riachtanach chun cabhrú leis an tuathánach tsar!
  Tháinig Oliver Twist i dtír, an láib bog velvety ag cur tic go suairc ar bhoinn ghlaoite an ghasúir. Sheas an leanbh go sásta ar na clocha, ag roghnú an áit a raibh sé níos géire. Agus ansin rushed sé amach, léim cosúil le giorria mheabhair. Sin iontach! Tá sé saor! Ritheann sé go dtí Emelyan Pugachev - ceannaire na ndaoine atá faoi chois!
  Chiceáil an buachaill le neart a chos isteach i gcloch, ag caitheamh suas cloch dhumhach le buille agus ... mhoilligh sé síos. Tá sé beagnach naked, i mionbhrístíní dubh amháin, níos mó cosúil le trunks snámha. Agus san fhoirm seo chun teacht ar an rí?
  Caithfidh mé roinnt éadaí a fháil. Agus thosaigh an buachaill ag lorg uirlis chun gúna réasúnta a fháil ar a laghad.
  Anseo is féidir leat píopa a dhéanamh as gnáth-giolcacha agus tine as. Thóg Oliver Twist cineál bogha dó féin go tapa. Cé gur iompaigh an arm amach a bheith primitive, ach tá an gadaí ceannródaí taithí i lámhach ó airm den sórt sin. Anseo chonaic an buachaill beirt marcach i éadaí saibhir. Is dócha gur patról taiscéalaíochta é seo ar thrúpaí Michelson, atá ag bogadh i ndiaidh Emelyan Pugachev.
  Ach chinn an buachaill éisteacht. Luigh sé síos ar a bholg ar an móin dheilgneach agus phrioc sé a chluasa. Tá sé thar a bheith tábhachtach go mbeadh cluas fonn ag scout. Tá cluas madra ag Oliver Twist ag nádúr, ach d'oiligh sé é féin freisin le cabhair ó chleachtaí speisialta chun éisteacht níos fearr a fháil agus na fuaimeanna is lú a idirdhealú.
  An dá marcaigh whispered go bog. Labhair an t-oifigeach sa chulaith ghorm leis an gceann dearg:
  - Gheall Curds agus Chuguev cabhair dúinn. Ní scaoilfear aon cheann de na caoga gunnaí de na Pugachevites. Fágfaidh na Kalmyks, agus déanfaidh an Coirnéal Timofey na Cossacks Volga ar shiúl.
  Dúirt an t-oifigeach i dearg:
  - Níl i ndáiríre, ba mhaith liom comhairle a muinín na Pugachevites. Cad a tharlóidh má thugann siad isteach i gaiste sinn?
  Chlaon an t-oifigeach gorm agus tharraing sé pacáiste as a phóca.
  - Seo iad na doiciméid go léir: síneoidh Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, agus an príomhfheidhmeannach Yemelyan Koryavy! Fíor, tá Ovchinnikov agus Perfilyev dílis don impostor, ach cabhróidh siad linn iad a chríochnú ag tús an chatha!
  An t-oifigeach i dearg feadaíl.
  - WOW! Bheadh Perfilyev curtha go speisialta ó St Petersburg chun arm an impostor a dhianscaoileadh, ach ar a mhalairt iompaithe amach a bheith níos fíor ná an ceann ceart?
  Éide gorm, tarraingthe ar a phíb agus deimhnithe:
  - Bhuel ... Tarlaíonn sé sin uaireanta! Ach ar an láimh eile, is linne ceannaire Cossacks Iletsk, Tvorogov! Anseo chuir siad na squiggles go léir!
  Bhí sceitimíní ar Oliver Twist. Ina theannta sin, pricked an dealga a bholg lom. Seo deis na fealltóirí go léir a thabhairt ar láimh don athair tsar láithreach. Agus tá crush agus Michelson.
  Dúirt oifigeach in éide dhearg:
  - Tá míle go leith Cossacks againn, a bhfuil an míle is saibhre ón Don, míle dhá chéad grenaders roghnaithe, agus trí mhíle coisithe eile tógtha ón Tsaritsyn? Nach ndéanfaimid an ruaig ar an impostor?
  Chlaon an t-oifigeach i gorm le comhaontú.
  - Cinnte! Ordaíonn Catherine deifir a dhéanamh chuig Suvorov chun Pugachev a bhualadh. Ionas nach smaoiníonn Sasha an iomarca air féin!
  Bhí Red ar tí rud éigin eile a rá nuair a scaoil Oliver Twist amach. Ní raibh an gadaí óg ag iarraidh fanacht go dtí gur shroich an bheirt seo, le faisnéis thábhachtach, Michelson.
  Mar bowstring, úsáideann an buachaill thistle, ag tarraingt an bogha ar bhealach speisialta. Tá an téad i do chuid fiacla, agus dírigh tú do lámh dheas. Mar thoradh air sin, tá an lámhaigh daingean agus dlúth.
  Saighead déanta as sliogán géar pollta díreach isteach i súil oifigeach cróga Catherine. Tharraing an laoch gorm a piostal, ach bhog Oliver Twist amach as an líne na tine le gnáthghluaiseacht. D'eitil an piléar anuas. An gadaí rushed ag a chiontóir.
  Sa aisling, bhí Oliver Twist beagán níos airde agus níos mó ná an buachaill meán dá aois, agus bhí a matáin forbartha go maith ó obair chrua agus aclaíocht. Mar sin ní raibh an leanbh chomh lag sin ar chor ar bith. Ina theannta sin, d'éirigh leis dul i dtaithí ar dhuine de na gadaithe Rodovarian, agus thug sé roinnt ceachtanna Béarla, náisiúnta wrestling don bhuachaill.
  Chinn Oliver leas a bhaint as seo. Nuair a tharraing an t-oifigeach sabre fada le hanla órga agus rinne sé iarracht an buachaill a ghearradh lena mheáchan, agus é ag bogadh beagán, tharraing an saighdiúir deftly lámh, agus tharraing sé beagán leis an tosaithe.
  Thit an t-oifigeach faoi ghorm dá chapall. Sáigh an buachaill lena ghlún isteach ina smig. Is minic a chleacht Oliver cic léimneach den chineál céanna, agus chuir sé i bhfeidhm go maith é ar karate. Crua ar ndóigh, brúite an jaw, disabling an chéile comhraic. Bhí cosa i buataisí chrome twitched arís agus arís eile, agus thit an duine ríoga ciúin.
  Oliver Twist, a ghlaoigh a chapall chuige ar dtús. Ní eolaíocht an-chasta í seo do ghasúr oibre agus ghadaí crua. Ansin, gan deacracht, thóg sé an t-oifigeach dea-chothaithe ar a ghualainn agus chuir sé ar chrúp an chapaill é. Cad anois tá rud éigin aige le teacht go dtí Emelyan Pugachev. Teanga chuing, dhá chapall áille, agus tuilleadh málaí óir, impiriúlacha ríoga.
  Sa mhála duffel, fuair an buachaill léarscáil agus pants spártha freisin. Gan smaoineamh faoi dhó, thóg Oliver Twist shorts dó féin. Ghearr sé a chuid galoshes go simplí agus cheangail sé é féin le crios. Tá an aimsir te, agus tá sé fós ina bhuachaill agus tá sé in a acmhainn troid cosnochta agus cosnochta. Tá a chorp matánach, tirim le preas rilífe, agus le dath gréine samhraidh nach raibh am aige go fóill éirí as le linn a phríosúnachta.
  Breathnaíonn sé cosúil le Tarzan. Nó Mowgli!
  Is é an rud is mó ná am a bheith agat chun rabhadh a thabhairt do Emelian Pugachev.
  Idir an dá linn, d'éirigh an tuathánach, amhail is dá shuigh Stenka Razin síos ar chnoc, tuisceanach. Tar éis trí bhua ón Leifteanantchoirnéal (an Coirnéal anois!) Michelson, bhí stríoc geal ag monarc na gCosach. Beagnach gan friotaíocht, thit siad faoi na crúba na cathrach, d'fhás an arm, scaipeadh an éirí amach.
  Ach anois tá an rud is tábhachtaí a tharla: an cogadh leis an Tuirc thart, agus tá an rialtas scaoileadh a lámha. Tar éis an tsaoil, seachas Mikhelson, tá fórsaí eile ag bogadh ar aghaidh freisin i gcoinne Pugachev. San iomlán, leithdháil an Empress fiche reisimint agus seacht mbriogáid faoi cheannas Papin. Bheadh arm den sórt sin agus cumhacht eile uafásach. Fíor, cé go bhfuil na seilfeanna seo scaipthe agus tá seans taibhseach ann iad a bhriseadh i gcodanna.
  Ach déan iarracht é a dhéanamh nuair nach féidir leat an ceann is fearr a fháil ar Michelson. Ceapadh go bhfágfaí i Saratov agus cath a thabhairt don choirnéal Gearmánach seo. Ach níor oibrigh sé amach. Go pointe áirithe, ní raibh go leor spiorad troda ann. Anois sa chath seo, ní mór a chinneadh cé a leanfaidh Don. Má sháraítear arm an tsarist, ansin mionnóidh na trí reisimint Don dílseacht don tsar, agus na Cossacks iomadúla leo. Agus is iad seo na mílte laochra dea-oilte ó am a óige. Ní fear de shaghas éigin é.
  Ní haon ionadh gur roghnaigh Emelyan an deisceart in ionad an tuaiscirt, agus Cherkasy in ionad Moscó! Ní féidir leat a fháil neart mór, agus trúpaí in ann troid leis an banríon ar bhonn comhionann!
  Is é an rud is mó ná go gcreideann daoine i bua. Is léir go bhfuil a chompánaigh tuirseach. Bhris an iliomad bua a mheanma. Mar a tharlaíonn le gach éirí amach: cibé duine a bhuaigh, tá an fhírinne taobh thiar dó!
  Cabhróidh bua le Michelson le muinín a chothú. Ní haon uair amháin a d'fhéadfadh Pugachev é a bhualadh, agus bhuail Mikhelson an impostor, agus fiú gabhadh Count Chernyshev - Chika.
  Ach conas go díreach é seo a dhéanamh? Anois tá Cossacks agus trúpaí ó gharastún Tsaritsyno fós ag an gcoirnéal Gearmánach. B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr Rush chuig Astrakhan? Nó an bhfuil sé fós contúirteach agus go hintleachtúil a bhréagnú? Ach tá i bhfad níos mó trúpaí aige ná Michel. Agus a lán marcra. Tógadh fiú peasants isteach san arm, mar riail, cinn dea-chaighdeán.
  Níl aon bhealach le troid a sheachaint a thuilleadh. Níl ann ach rogha, cibé acu ionsaí a dhéanamh ar Michelson é féin, nó fanacht leis sa Black Yar, ina shuí sna fortifications. B'fhéidir go rachaidh an cornal uaillmhianach ar an ionsaí, agus a chuid fórsaí a sceite. Ach is féidir freisin go ndéanfaidh Mikhelson iarracht timpeall ar Cherny Yar agus fanacht le hathneartaithe le teacht. Sa chás seo, féadfar Pugachev a bheith gafa.
  Fíor, tá deifir ar Suvorov cúnamh a thabhairt, ar cheart dó ceannas a ghlacadh ar arm Michelson. An mbeidh an cornal ag iarraidh gach labhra a bhain leis an mbua deiridh ar an tsar féinfhograithe a thabhairt do Leifteanantghinearál Suvorov a bhfuil iomrá air cheana féin? Ciallaíonn sé seo go bhfuil géire áirithe le cur i bhfolach taobh thiar de bhallaí an Black Yar.
  Bhailigh Emelyan Pugachev comhairle bheag taoisigh. Bhí Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey aontaithe cheana féin le húdaráis an tsarina agus, ar ndóigh, comhairle a thabhairt chun buille Michelson sa réimse. Ovchinnikov - ceannasaí an arm Yaik, ar feadh i bhfad ceann iarbhír an arm reibiliúnach ar fad, agus anois ar dheis Pugachev labhair mar seo:
  - Tá sé contúirteach chun suí taobh thiar de na ballaí, is féidir iad a fhorchur. Tá sé scanrúil ar an bpáirc freisin, is féidir leo é a bhriseadh. Mar sin féin, sa réimse, fiú má táimid buailte, ansin is féidir linn dul i gcónaí go dtí an steppe ar horseback. Agus má chuireann siad na rialacha go léir i bhfeidhm sa Black Yar, ní éalóidh tú!
  Dúirt Gorbatov, iar-chaptaen ar arm an tsarist, a thug Pugachev chun cinn do na ginearáil, duine díobh siúd a bhuaigh briogáid an Choirnéil Dietz, a bhí i bhfíor-stair chomh maith le Ovchinnikov, a fuair bás sa chath in aice leis an drong Salty:
  - Má théann Michelson ar an ionsaí, is féidir linn brath ar counterattack!
  Mhol Perfiliev, ar a bhfuil cáil ar an bhfíor-stair gur cuireadh chun báis é in éineacht le Pugachev, go measartha:
  - Is beag mo thuairim. Anseo, mar a chinneann an chomhairle, bíodh sin mar atá!
  D'fhógair an Prionsa Kalmyk Kizya, cé nach raibh sé i measc na bhfealltóirí, i Rúisis briste:
  - Maidir le Kalmyk, is iad na páirceanna an áit is fearr le troid. Is rud neamhghnách dúinne suí i ndúnfort agus ionsaithe a ruaigeadh!
  Theastaigh ó Emelyan cheana féin aontú le tuairim na comhairle mhíleata cúng agus a arm suntasach a tharraingt siar ón Chernoy Yar daingnithe, a fuair an rí-athair le onóir. Ach ag an nóiméad sin d'eitil buachaill teachtaire isteach sa seomra uachtarach agus, ag panting, dúirt:
  Tá an fear óg tagtha. Deir sé go bhfuil ábhar práinneach ann don tsar-athair!
  D'ordaigh an tImpire Cossack:
  - Cuir isteach!
  Rith Oliver Twist go tapa isteach sa seomra uachtarach agus é ag bualadh a chosa lom agus ag cur málaí troma óir ina lámha. Bhí sé i ndáiríre ag iarraidh a fheiceáil lena shúile féin ceannaire an chogaidh tuathánach, staidéar ar scoil, canta i dánta. Peadar, ag dul isteach sa seomra uachtarach, chonaic dosaen duine ag bord fada, darach. Tá beagnach gach ceann acu gléasta go saibhir, agus tá cuma haughty orthu. Tá ceann amháin sách óg, ach in éide ghinearálta le horduithe. Bhuel, is dócha gur Gorbatov é. Defector ó Orenburg, oifigeach oilte éifeachtach a rinne go leor chun arm Pugachev a neartú. Bhí grá ag Gorbatov, in ainneoin a bhunadh uasal, ag na Cossacks agus na tuathánaigh, agus mar sin choinnigh sé go simplí é féin, bhí sé cairdiúil agus dea-bhéasach. Thug súile gorma gealgháireacha agus gruaig fhionn cuma an-óg air, agus é ar aon dul go dona le héide leifteanant-ghinearálta.
  Ní raibh aithne ag Oliver Twist ar dhaoine eile de réir radharc, agus níor fhág an stair mórán tuairiscí. Thairis sin, déantar cur síos difriúil ar fiú Pugachev féin. Ach tá fíor-phortráid de Emelyan, cóipeáilte ón dúlra. Léiríonn sé duine iontach, le súil iolair impiriúil, a ndeir siad amhlaidh faoi: rugadh é i gceannas!
  Agus anois, i measc na n-atamans cliste go measartha, Cossack zipun, suíonn fear le cuma géar, glaring cosúil le ga cobra ar. Cé nach ndúirt ach ribín Ord Alexander Nevsky gur duine ríoga é seo, bhraith Oliver Twist a chosa búcla agus d'éirigh an buachaill fiú ar ghlúin amháin.
  D'fhéach Emelyan Pugachev freisin ar an buachaill ag staidéar. Ar ndóigh, ag deireadh an ochtú haois déag bhí daoine beagán níos lú ná i lár an fichiú haois. Sea, agus i mbrionglóid, tá Oliver ar airde agus ar ghualainn leathan dá aois, bhí a athair, nach raibh a fhios aige, beagnach dhá mhéadar ar airde. Ach tá sé soiléir go fóill go bhfuil an fear óg seo fós ina leanbh. Gráinneog barrach de ghruaig bhán-bhán, srón buachailleach iompaithe, aghaidh tanaí de bharr míchothú míleata. Ach ag an am céanna, tá an buachaill níos sinewy ná tanaí. Agus cad a choinníonn sé i málaí móra, ar a laghad dhá phunt an ceann, a mheá? An ór é?
  Dúirt Oliver Twist:
  - Tugaim cúig mhíle dhéag rúbal in ór mar bhronntanas dá Mhórgacht Impiriúil, agus tugaim litir freisin.
  Fiú amháin le haghaidh a leithéid de kid láidir cosúil leis, níl sé éasca sparán óir a shealbhú ina lámha. Agus chuir sí os comhair Emelian iad. Ansin thóg an buachaill litir as a chrios agus, go cúramach stepping ar a bharraicíní, é a thabhairt don ard-rí-Átaman.
  Ghlac Yemelyan leis an litir agus d'fhéach sé go amhrasach ar an séala. An tAthair Tsar, cé nach raibh a fhios aige conas scríobh go han-mhaith, agus bhí a pheannaireacht chomh uafásach sin gurbh fhearr leis gan a lámh a thaispeáint ar chor ar bith, roimh Pheadar, ach léigh sé go maith. Agus go ginearálta, bhí eolas nach beag aige ar chúrsaí míleata. Seachas sin, is ar éigean a mhairfeadh an éirí amach ar feadh bliana ar fad, agus cuireadh arm iomlán i gcoinne an impostor.
  Pugachev léamh go cúramach ar an litir agus frowned. Bhí a fhios aige conas a chuid mothúchán agus mothúcháin a rialú. Tharla sé go raibh cúigear taoisigh ardchéime dá chuid trúpaí feall. Thug Pugachev faoi deara le fada gur bhreathnaigh Chuguev agus Fedorov fiafraí air, fiú go drogallach beannú dó, agus gur sheas siad amhail is go raibh siad ag déanamh fabhar. Bhí siad in achrann le Chuguev nuair a chaill sé na gunnaí go léir sa chath le Michelson. Ansin bhagair Pugachev punch Chuguev sa mhuineál. D'fhreagair sé seo:
  - Níor ardaigh mé mo mhuineál do dhorn!
  Adeir an rí tuathánach:
  - Mar sin, ar feadh stranglehold nó cad é?
  . CAIBIDIL #8
  Bhí oíche mhaith codlata ag Oliver agus bhí sé ag aclaíocht arís. Thosaigh a chuid créachta agus dónna ag leigheas. D"fhulaing sé an chéasadh. Agus is maith gur tháinig deireadh le gach rud agus níor thug sé amach a áit i bhfolach. Anois leighisfidh créachta an ghasúir, agus tá sé réidh le héacht arís.
  Cuireadh beatha ar Oilibhéar. Ansin rinne an namhaid baineann scrúdú air. Lubricated a dónna agus créachta a leigheas níos tapúla agus dúirt:
  - Ní bheidh aon chéasadh níos mó go dtí an triail! Agus tá trua ag daoine duit, b'fhéidir nach gcuirfidh siad chun báis tú!
  Ghabh Oilibhéar buíochas...
  Tar éis sin, nuair a fágadh an ceamara, thosaigh sé ag cuimilt na naisc slabhra. Bhí a mhuineál leanbh fós i seilbh an choiléar. Agus má bhriseann tú saor ón slabhra, b"fhéidir gur féidir leat éalú?
  Chuimil an buachaill an slabhra ar feadh roinnt uaireanta i ndiaidh a chéile. Ach bhí an cruach cruaite agus níor thug sé isteach go han-mhaith. Ansin tugadh bia agus bainne arís chuig an bpríosúnach óg.
  Tar éis dó saille bó a ithe agus a ól, níor thug Oilibhéar faoi deara conas a thit sé ina chodladh arís. Agus arís mar gheall ar an éirí amach Pugachev.
  Is léir go raibh Fedorov buartha freisin leis an monarc Cossack. Fíor, d'iompair Curds amach go obsequiously, agus an chuma iontaofa go leor. Ag am amháin, thug sé Cossacks Iletsk go Pugachev, rud a chuir leis an éirí amach taobh amuigh de chreatlach éirí amach Yaik amháin. Fíor, ag aon am amháin d'fhéach Emelyan Ivanovich ar bhean chéile Tvorogov Stepsha. Is dócha, níor mhaith an fear céile éad tréas don cailín óg agus deas. Tar éis an tsaoil, níl Pugachev ach tríocha dó bliain d'aois, tá a fhuil fós óg agus is Don Juan deas é. Agus freisin déghnéasach. A bhean chéile Sophia, nach raibh am a chailleadh go léir a áilleacht, agus ceathrar leanaí: triúr iníonacha agus mac. Agus an dara Cossack óg Ustinova.
  Agus cé mhéad mistresses a bhí ag Emelka cheana féin ... Cosúil lena ghaol Stenka Razin, bhí Pugachev lustful don baineann. Agus is maith go bhfuil céad faoin gcéad nádúrtha.
  Chuaigh an Coirnéal Timothy isteach sna reibiliúnaithe le déanaí. Tá sé as measc na Cossacks Volga. Gasóg a bhí i Toli ar dtús, chuir an sagart olc ar fheilt ar chúis éigin. Ach chuala an príomhfheidhmeannach, is cosúil, an chaoi ar lig baill dá theaghlach in iúl go raibh gaol ag Emelyan leo.
  D'éirigh sé go dona nuair a bhí Emelyan Pugachev ag iarraidh an regalia ríoga a thréigean agus é féin a oscailt do na daoine. Ansin chuir na hatamanaigh eile leisce freisin. Agus anois, má tharlaíonn teip, casfaidh siad an gadaí impostor Emelka agus cuimhnigh air mar a bhí a fhios acu. Dá bhrí sin, an rí tuathánach agus sensing comhcheilg taobh istigh den timpeallacht. Agus anois tá an fhianaise faighte.
  N'fheadar cé hé an buachaill seo. Ní fhéachann sé níos mó ná cúig déag nó ceithre cinn déag, ach tá neart ina lámha - lad heroic. Féach cé chomh neamhleithleach atá tú. Thug sé cúig mhíle dhéag óir don rí. An méid ar féidir leat a cheannach eastát iomlán. Níl gach duine in ann a leithéid de neamhleithleachas. Fíor, tá sé seo fós ina leanbh, anseo tá aghaidh ruddy cosúil le cailín, ní fiú gunna. Níl a fhios ag an leanbh luach an airgid, agus dá bhrí sin flaithiúil.
  Bhuel, rud ar bith, beidh an t-airgead seo úsáideach d'Emelyan. Cé gur carntha an státchiste sna cathracha cuid mhaith, agus is deacair fiú an Conmhaigh seo a iompar. D'fholaigh Pugachev cófra óir agus púróga in aon áit amháin a raibh aithne aige air. Sé phunt óir, agus GEMS: rubies, emeralds, topaz, sapphire, diamaint sa chófra seo. Más rud ar bith, beidh go leor ag Emelyan le haghaidh saol compordach.
  Ba chóir go dtabharfaí luach saothair fial do Ogolets, agus gan é féin a chiontaíonn.
  Rinne Emelyan aoibh agus d"fhógair, ag tagairt do Oliver Twist:
  - Is fearr liom tú, buachaill leis an teideal captaen agus tógfaidh mé isteach i mo retinue thú!
  Bhí cead balbhaithe timpeall an bhoird. Dúirt Chuguev go míshásta:
  - Tá sé beag fiú roimh an captaen!
  Chuir an Tsar Cossack isteach:
  - Ach tá an aigne iontach! Féach cad uasal thug sé leis, agus airgead agus cloisim comharsan capall. Beidh, an buachaill seo mo adjutant!
  Agus d'aistrigh Pugachev a dhorn ar an mbord mar áititheacht.
  Bhuel, anois an t-am chun pionós a ghearradh ar an villains. Ach ní mór é seo a dhéanamh go cúramach ionas nach dtéann achrann sibhialta. D'fhonn a ghabháil láithreach, ansin beidh siad grab an sabers. Ach caithfidh na Cossacks déanamh de réir a rí. Agus tá na tuathánaigh níos díograisí fós, arb é Peadar an Tríú Dia agus Tsar!
  I beidh siad urghabháil na fealltóirí, bheadh sé go deas dá mbeadh siad clockwork sa seomra chéasadh, agus fiú lasadh spréach ann. Nocht gach comhchoirí, agus glan suas an timpeallacht ó tréas!
  D"fhógair Emelyan Ivanovich ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid athbhreithniú ar na trúpaí!
  Go dtí seo, ar an mbunús, chinn Oliver Twist a phlean a chur i láthair an Ríordánaigh. Shiúil sé in aice liom agus whispered i mo chluas. Rinne Pugachev aoibh gháire le fiacla móra bána agus chrom sé ar chomhaontú:
  - Hefty garno! Agus cliste!
  Ag deireadh an tsamhraidh, dóite an ghrian na giolcacha ar feadh go leor míle. Agus ní fhéadfadh sé sin ach ceannaire oibrí óg faoi thalamh a thabhairt chun cinn agus ceannródaí plean míshásta agus éifeachtach.
  Idir an dá linn, mar aon leis an tsar Cossack, rinne siad scrúdú ar an arm. Mhéadaigh arm Emelyan go dtí seacht míle déag, agus tháinig níos mó agus níos mó daoine nua i gcónaí. Lena n-áirítear Don. Ach leanfaidh Don Pugachev go hiomlán má léiríonn sé a neart! A lán fear. Fir bearded bastard, le pitchforks, bagarthach-lorg bréid straightened, adharca, clubanna, pitchforks. Rith buachaillí sna déaga cosnochta agus tá go leor acu ann freisin. Agus tá níos mó agus níos mó ag teacht suas an t-am ar fad. Tá fonn ar na fir dul isteach san arm don rí. Thairis sin, ba cheart go n-éireodh le ham an fhulaingt go luath agus go dtiocfaidh méadú suntasach ar líon na laochra atá ag teacht.
  Thug Pugachev cuireadh don fhorghníomhaí ag an am céanna. Is mór an trua, ar ndóigh, scaradh le cineál riachtanach den sórt sin, ach ba cheart tréas a tharraingt siar.
  Níor mhair an tuathánach tsar ar feadh i bhfad agus d'ordaigh:
  - Bhuel, daoine ... Cniotálfaidh na fealltóirí chomh luath agus is féidir!
  Cheangail na fir, ina ndíograis, fiú na daoine iomarcacha. Mar shampla, Ovchinnikova. Sé, áfach, ní raibh resist. D'ordaigh an rí an ceann feadhna a bhí náire ar an ngualainn a scaoileadh agus é a bhualadh go ceadmhach. Crochadh mustache Ovchinnikov cosúil le basta agus d'fhéach sé ar dhaoine eatarthu agus balbh. Agus bhí Timofey, Chuguev, agus Fedorov cuffed. Chaith siad go talamh mé agus chiceáil siad mé.
  Ach is bláthanna fós iad seo. Bhí raca agus tlúnna dearg-te ag fanacht leis an gcúigear comhcheilg!
  Agus chrom Oliver Twist go campa Michelson. Chuir na Volga Cossacks fáilte roimh an toscaire ríoga. Chun breathnú níos daingne, bhí ar an buachaill scrollbharra galánta agus buataisí leathair a chaitheamh. Nach bhfuil sa teas an-taitneamhach.
  Tá campa Emelyan mór agus tá daoine ag teacht isteach gach uair an chloig. Is féidir a fheiceáil conas a shín grúpaí daoine amach feadh an bhóthair, ag síneadh amach chuig rí na ndaoine. Is mian le daoine a chreidiúint gur féidir cinniúint níos fearr a bhaint amach, agus gur féidir leis na húdaráis a bheith i ndáiríre comhbhách agus gan a bheith santach.
  Ar an mbealach céanna, tarraingíodh na daoine chuig Grishka Otrepyev, a d'éirigh fiú a bheith i gceannas ar an Rúis ar feadh tamaill. Comhlachas dona. Ach don cheannródaí Petya, ní eachtránaí impostor é Emelyan Pugachev, ach ceannaire na ndaoine ar an éirí amach, a bhfuil dóchas suntasach ag baint leis chun sóisialachas a thógáil i dtír amháin.
  Tá an Coirnéal Michelson fós óg agus uaillmhianach freisin. Go dtí le déanaí, measadh gur beag an gradam a bhí sa chogadh leis na reibiliúnaigh, ach anois bhí fabhair ón mBráthair ag cur báistí air. Conas nach féidir leat a bheith bródúil as.
  Anois tá seacht míle trúpaí bailithe ag Michelson. Chomh maith leis na trí mhíle saighdiúir de gharastún an Tsaritsyno, tháinig míle dhá chéad saighdiúir eile de chuid Mielin chuige. Gearmánach freisin i seirbhís an Empress na Rúise, a lean ar feadh i bhfad ar an sála ar Pugachev, ach ní raibh leomh dul isteach sa chath leis.
  Beidh neart go leor a defeat an impostor, fiú gan tréas Cossack. Is é ceann amháin an eagla go mbeidh am ag an gcogadh imeacht. Tá imní ar Alexander Suvorov freisin, a bhfuil sé de dhualgas ar Mikhelson a chuid trúpaí a aistriú faoi smacht. Tá sé annoying, ar ndóigh. Ar feadh an oiread sin míonna, chuaigh na Gearmánaigh cróga sa tóir ar Pugachev, agus tá siad ag iarraidh labhrais an bhuaiteora a aistriú chuig an Leifteanantghinearál Rúiseach.
  Tá glóir ag Suvorov cheana féin, agus dó ní Dia uile é gabháil an impostor, rud is gníomh é. Agus do Michelson, is pas é seo do na Ginearálta, agus an deis chun leanúint ar aghaidh lena ghairm bheatha.
  Níor thaitin an cornal Gearmánach ró-mhór leis an teachtaire ó na fealltóirí: buachaill fionn, caol ach láidir. Toscaire Ró-óg, agus labhraíonn ar bhealach nach gnách go leor. Cé go bhfuil cad a bheith ag súil ó na Rúise Little Cossacks.
  Is é an fírinne a deir an buachaill go muiníneach, ní ritheann sé timpeall le súile gorm. Leáigh an Coirnéal Michelson beagán. Mhothaigh Oliver Twist eagla éigin. Ach tráth ar bith féadfar ordú a thabhairt dó a bhualadh agus a chrochadh. Tar éis mbraighdeanas Shasana, ba chuma le súgradh an linbh a bheith ag flogging, ach ag fáil bháis i srón... Chomh náireach.
  Tá sé míchompordach freisin do na cosa i buataisí, cé go bhfuil siad saor in aisce agus go ndearna an buachaill an chuid is mó den bhealach ar chapall, rub siad a chosa. Agus páirceáil iontu. Ní raibh dearmad déanta ag an gcorp fós ar fhuacht an gheimhridh, agus rith Oliver Twist féin cosnochta ar feadh na bliana beagnach, gan aird a thabhairt ar an sioc. Mar sin faoi láthair, bhraith an gadaí laoch ró-phampered, agus as a chompord.
  D'fhiafraigh Mikhelson cé mhéad trúpaí a bhí ag Pugachev. Oliver Twist, a fhios agam go raibh an cornal Gearmánach thart ar an scéal, go hionraic ní raibh aon rud a cheilt, ach ag an am céanna dúirt nach raibh na Cossacks ag iarraidh a throid, agus Emelyan cinneadh chun bogadh síos an Volga go Astrakhan agus an Kuban. Dhealraigh sé go leor loighciúil. Bhí sé ar intinn ag an impostor éalú go dtí an Tuirc nó an Iaráin agus é scanraithe ag an líon mór trúpaí a tháinig chun cinn as an Impireacht Ottomanach a bhí buailte. Ní fada ó Kuban go dtí an Iaráin.
  Thar ceann na Cossacks fealltach, thairg Oliver Twist arm Michelson a threorú trí bhóthar folaithe chun bealaí éalaithe an impostor a ghearradh amach agus an campa a ionsaí go tobann ón deisceart.
  Thaitin an smaoineamh seo leis an gcoirnéal Gearmánach. Ag féachaint go docht ar an buachaill gadaí, d'iarr an mercenary:
  - Mura bhfuil tú ag bréag!
  Cé go raibh sé beagnach aindiachaí, thrasnaigh Oliver é féin go pras:
  - I swear ag Críost Dia!
  Gheall Michelson:
  - Má oibríonn sé amach, gheobhaidh tú céad rúbal! Agus má luíonn tú, ansin ní hamháin go mbeidh mé ag crochadh ort, ach ordóidh mé tú a cheathrú!
  Ba chuma leis an ngadaí Sasanach go raibh an gealltanas deiridh níos ridiciúla ná uafásach, agus d"éiligh sé:
  - Glóir don Bhanphrionsa is Siúna Catherine againn!
  Agus chliceáil sé deftly sála a chuid buataisí cliste. Cé go raibh siad míchompordach, bhraith Oliver Twist bródúil go raibh sé ag caitheamh bróga ginearál daora snasta le céir úr, agus ní ragamuffin cosnochta. Mar sin tá cuma mac prionsa aige, rud a fhágann go bhfuil i bhfad níos mó muiníne aige.
  D'ordaigh Mikhelson tosú láithreach, go háirithe ós rud é go raibh sé tráthnóna cheana féin, agus go gcaithfeadh siad an t-aistriú a dhéanamh sa dorchadas. Tá sé te i mí Lúnasa i réigiún Volga Íochtarach. Tá sé deacair i éide, agus os cionn na buataisí glúine. Ach tá an Michelson vain i gcónaí in éide agus le dámhachtainí. Chun bua a fháil ar Chikoy, tugadh Ord Naomh Seoirse an tríú céim dó, agus os cionn Pugachev, an dara ceann. D"athraigh Catherine a dearcadh i leith an éirí amach agus tugann sí luach saothair go fial dóibh siúd a bhain cáil amach as an éirí amach a chur faoi chois. Fuair Fiú Reidskop, an gobharnóir inept, cúig mhíle rúbal déag ó Catherine, agus céim an Ghinearálta.
  Anois tá tráth an bhua deiridh ar na reibiliúnaithe agus cur i láthair eipéilití an Ghinearál ag druidim linn. Tar éis dó Emelian a mhealladh, scriosfaidh Michelson codladh Suvorov. Thairis sin, is rud amháin é troid i gcoinne na dTurcach, rud eile troid a chur ar dhaoine ceannairceacha féin. Tá an dara ceann i bhfad níos deacra. Mar sin tá Rúiseach i bhfad níos dothuartha ná na dTurcach. Seo é an Emelka céanna a rith triumphantly feadh an Volga. Cuireadh fáilte roimh na daoine le lámha oscailte.
  An bhfuil sé mar seo? Cossack leath-liteartha nach bhfuil a fhios aige fiú conas a chuid foraitheanta a shíniú. Agus ruaig na daoine chuige amhail is dá mba smeartha le mil é. Agus ní chuireann aon ghunna, ná urchair, ná croich, ná tlúnna dearg-te de lucht marbh eagla ar dhaoine.
  Bhí deis ag Michelson troid sa Phrúis. Ar bhealach éigin níl sé ró-thaitneamhach do Ghearmánach troid leis na Gearmánaigh chéanna leis féin. Ansin bhí sé fós óg, throid desperately. Agus tharla sé chun bualadh leis an ógfhear Pugachev. D'ól siad le chéile, agus bhí ionadh ar Mikhelson ag cuimhne an Cossack, a raibh a mustache díreach tar éis tosú ag briseadh tríd - ar fheabhas. Bhí aithne ag Emelyan, a bhí neamhliteartha, go leor focail Ghearmánacha cheana féin agus d'fhéadfadh sé cumarsáid a dhéanamh leis na príosúnaigh gan ateangairí.
  Bhí an namhaid láidir. Roinnt uaireanta crochadh saol Michelson é féin sa chothromaíocht, agus bhí a arm ar tí an bua a fháil. Fuair an rí féin-proclaimed an ruaig, agus d'ardaigh sé mar éan Fhionnuisce. Agus chuaigh na mílte daoine nua isteach sa mhonarc tuathánach.
  Shíl Mikhelson dá gcuirfeadh sé scian in Emelyan ansin, go raibh cúrsa na staire go hiomlán difriúil. Fíor, ag an am sin ní raibh aon smaointe den sórt sin aige. D"éirigh go maith leis an cornet óg agus an Cossack óg lena chéile go dtí gur scaipeadh iad i dtreonna difriúla ag Cogadh na Seacht mBliana.
  D'fhéadfadh Pugachev slí bheatha mhíleata a dhéanamh, tar éis dó Bendery a fháil cheana féin, tar éis dó céim curfá a fháil - tá sé seo cosúil le leifteanant. Ach d'iompair Yemelyan grá robáil, agus ansin theastaigh uaidh a bheith ina monarc uathlathach. Níos cruinne, is dócha, bhí an robálaí ar dtús ag iarraidh caipiteal mór a robáil, agus ansin dul isteach sna toir, ag tógáil na n-earraí a goideadh. Ach d"fhás uaillmhianta Emelka de réir mar a d"éirigh leis na reibiliúnaigh. Agus ansin phleanáil sé é féin turas go Moscó.
  Thit Kazan go praiticiúil, agus níor chuir ach díorma beag de Michelson bac ar chonair an tsíorfhás.
  Seacht míle trúpaí Michelson, a bhfuil dhá mhíle marcach ag gluaiseacht de réir an patrún clasaiceach. Roimh an marcra, ansin na coisithe, agus tar éis na airtléire daichead gunnaí agus conmhaigh. Arm láidir. Is iad Cossacks ón Don na feisteas is saibhre agus is luxurious. Thairis sin, díorma Davydov, an hussar uasal marcra. Na scuadrúin is roghnaíoch de Catherine II.
  Is grenadier agus roghnaítear coisithe Michelson agus Mielin. Tá an éide galánta, buataisí leathair sparkle, na laochra go soiléir, amhail is dá mba fhoirceannadh, minted céim. Tá trí mhíle saighdiúir de gharastún Tsaritsyno níos measa. Agus níl na héide chomh úr, agus níl an tread chomh ruaig.
  Níl gunnaí Michelson go dona. Gunnaí atá níos measa fágtha sa Tsaritsyn agus i gcathracha eile. Tógtha an ceann is áisiúla a iompar. Tá dosaen unicorns ann freisin. Mar sin gheobhaidh rí na mbocht a chuid. Agus fiú má théann a líon daoine fiche míle. In aice le Kazan bhí níos mó gadaithe, agus bhuail siad é le líon níos lú.
  Tá dea-ghiúmar ar Michelson, labhraíonn sé Gearmáinis le Mielin, gan a fhios aige go ndéanann cluas íogair an gadaí-buachaill Oliver Twist idirdhealú idir a chuid focal ...
  Tá an leanbh réidh le haghaidh comhraic agus taiscéalaíochta.
  Deir Myelin go muiníneach:
  - Is Beast cunning Catherine. Tá a fhios aici go bhfeicfidh na Turcaigh laige inmheánach na Rúise fós, is féidir leo an conradh síochána a bhriseadh. Tá leid ag an Pasha Ottoman cheana féin nach bhfuil sé soiléir cén cineál cumhachta atá sa Rúis anois!
  D'fhreagair Michelson go muiníneach:
  - Gabhaimid Pugachev agus cuirimis na marcálacha poncaíochta go léir san abairt. Ní bheidh aon dabht ar éinne ansin a bheith in amhras go bhfuilimid láidir, agus nach bhfuil ach empress amháin ag an Rúis!
  Cé go bhfuil an Maorghinearál Mielin uafásach i ngrád Michelson, tá sé ina cheann feadhna sealadach. Ach ní chuireann sé seo faoi deara teannas sa chomhrá. Gearmánaigh iad an dá cheannasaí. Ach sheachain Meilin ionsaí Michelson go cúramach.
  Ach anois roinn sé an nuacht:
  - Tá eagla ar Ekaterina trúpaí a tharraingt siar ó amharclann oibríochtaí na Tuirce. Geallann rí na Fraince cúnamh do na hOtamánaigh, agus déanann siad iarracht margáil le haghaidh tuilleadh lamháltais i sos cogaidh, agus diúltaíonn siad slánaíocht a íoc!
  Dúirt Michelson go feargach:
  - Cuirfimid cloigeann gearrtha Emelka ar chuaille, agus mar sin tiocfaidh an Eoraip ar fad chun réitigh láithreach!
  D"aontaigh Myelin go páirteach leis seo:
  - Sea, is féidir leis seo na cinnirí is teo a fhuarú, ach leanfaidh siad ar aghaidh ag iarraidh sinn a thástáil le haghaidh neart!
  Chroith Michelson a dhorn agus hissed:
  - Lig dóibh ach iarracht a dhéanamh ... - Agus ísliú a ghuth, d'iarr sé. - Ach cad faoi na ráflaí go bhfuil deichniúr ginearálta agus gach duine le cór i gcoinne Pugachev?
  D'fhreagair Myelin le grin.
  - Is cleas míleata é seo chun iallach a chur ar na tuathánaigh agus na Cossacks titim taobh thiar de Pugachev. Chun an smaoineamh a spreagadh go bhfuil fórsaí móra ag dul i gcoinne an impostor. Déanta na fírinne, tá deichniúr ginearál ag dul ar aghaidh agus gan ach díormaí beaga acu. Mar sin ní mór Emelka a thaispeáint!
  Rinne Michelson gáire agus dúirt láithreach go dáiríre:
  - Is mó an chúis leis an éirí amach a chur faoi chois chomh luath agus is féidir!
  Thairis sin, ní raibh aon rud suntasach sa chomhrá. Caithfidh Oliver Twist a chur in iúl anois le lainseálaí roicéad aistrithe go bhfuil an t-arm tagtha isteach sna giolcacha dlútha tirime cheana féin. Tá sé beartaithe an talamh a chur trí thine ag an am ceart, agus an ghaoth ag séideadh orthu a scaipfidh an lasair agus dó an seachtú míle arm.
  Rud den chineál céanna atá déanta ag Emelyan Pugachev cheana féin le linn stoirmiú an dúnfort Tatishchev. Ansin d"éirigh leis na reibiliúnaithe rath mór a bhaint amach, ag oscailt a mbealach go Orenburg. An uair seo, threoraigh an ceannródaí Petya trúpaí Michelson isteach sa tiubh tirim cosúil le faisisteach. Sa chás seo, d'iompar sé cosúil le fíor Ivan Susanin. Ach is é an fíor-chinniúint Susanin bás in éineacht lena naimhde.
  Agus ba mhaith leis an gadaí-laoch Oliver Twist maireachtáil. Agus tháinig an buachaill suas le cleas. Ceangail tosaitheoir roicéad baile leis an gcairt, agus folaigh ansin in am, sa dorchadas. True, tá sé riachtanach nach bhfuil na naimhde faoi deara a imithe. Agus tá sé deacair ...
  Tá Petya aimsithe. Ag léim ar chapall go Michelson, dúirt an buachaill:
  - Tiomáinfidh mé ar aghaidh agus inseoidh mé do Chuguev agus Tvorogov go bhfuil muid ar an mbealach!
  D"fhormheas agus chliath Michelson le corrmhéarr fada:
  - Ach níos tapúla! Agus tar ar ais!
  D"oscail Myelin an pár agus, ag féachaint ar an léarscáil, dúirt:
  Is féidir linn teacht ar ár mbealach féin!
  Dúirt Oliver Twist:
  - Tríd an giolcacha i bhfad níos tapúla!
  Agus gan am a chur amú, ghéill sé don stail folaíochta lena shála. Eh, déan deifir chun achar sábháilte a fháil. Nó ardán. Triomacht den sórt sin i mí Lúnasa, cad é iontas conas nach raibh na thickets sruthán amach níos luaithe?
  Rith Oilibhéar ar an tsrón, á chiceáil lena chosa, agus leag sé é féin ar a dhroim chun an fhriotaíocht aeir a bhí ag teacht isteach a laghdú. Ní raibh Mikhelson féin ard, lúfar agus le mustache gearr d'fhéach sé cosúil le Hitler. Ar cheann cornal Gearmánach tá hata cocked i stíl Napoleon!
  Ach tá an ceannasaí láidir. D"éirigh le Raz fórsaí uachtaracha na reibiliúnaithe a shárú níos mó ná uair amháin.
  Bhí Oliver Twist, i gcuimhne bhréagach aisling, tar éis na Naitsithe a threorú chuig luíochán páirtíneach cheana féin, agus bhí sé an-áthas ar an rath. Is fíor, ní troid in aghaidh ionróirí eachtracha amháin atá ann a thuilleadh, ach cogadh cathartha. Agus ardaíonn sé a lámh chun gabháil ar a dheartháir agus a athair ar an matchmaker.
  . CAIBIDIL #9
  Dhúisigh an buachaill agus athbheochan sé beagán. Luchtaigh mé suas agus d'ith mé. Cuir iasc le min-choirce. Agus móide bainne. Maith go leor le haghaidh príosún. Tháinig an dochtúir baineann go Oilibhéar arís. Scrios mé créachta an bhuachalla le halcól agus ointments. Thug sí piolla dom fiú.
  Ansin thosaigh Oilibhéar ag cuimilt na slabhraí arís. Bhí sé bearrtha maol sa chill, agus ní raibh sé in ann an ghruaig a úsáid. Mar sin ter nasc ar an nasc. Agus d'oibrigh sé go crua. A cruach beag géilleadh. Cé go ndearna na Breataine slabhraí do phríosúnaigh don choinsias.
  Chreid Oliver go rithfeadh sé ar shiúl ... D'oibrigh sé ar feadh roinnt uaireanta ...
  Ansin tugadh bia dó arís. D'ith an buachaill, d'oibrigh sé go crua agus thit sé ina chodladh cosúil le fear righteous. Agus shamhlaigh sé arís ar eachtra iontach.
  Bhuel, anois tá na giolcacha ag rith amach... Agus na firecrackers ag pléasctha sa spéir.
  Caitheann na Cossacks potaí gual te agus cuireann siad an roisín trí thine agus doirtear sulfair thar na giolcacha. Tá gach rud réidh chun arm na banríona a fhriochadh.
  Beannaíonn an captaen bearded Padurov Oliver Twist. Léimeann an buachaill suas agus ar an gcéad dul síos caitheann sé na buataisí fuatha. Agus mar sin chuimil sé a chosa. Is é seo an chéasadh, níos measa ná brazier, nuair a bheidh an Béarla chéad smearaidh ola ar na boinn cruaite de do chosa, agus ansin lasadh tine i bhfad. Ionas nach sroicheann an lasair na sála lom beagán.
  Ach nuair a chuimil sé i buataisí, tá an mothú níos disgusting ná ó solas Béarla.
  Bhain Oliver Twist a leicne amach go bródúil as an gcuimhne seo: tar éis an tsaoil, níor thug sé feall ar aon duine faoin gcéasadh, agus níor phléasc sé deora fiú. Anseo ba chóir go nglacfadh duine sampla ó Stenka Razin, nár labhair fiú groan le linn an chéasta.
  Mar sin féin, anois tá sé ag iarraidh dul i ngleic, ach níl aon troid ann. Séideann an ghaoth ó dheas go tuaisceart, agus téann maidhm tine go dtí scoite mór Michelson. Amhail is dá mba é an diabhal éalaigh ón domhan thíos, agus scimitars lasracha brandishing, Rush siad ag an namhaid iomadúla agus foireann roghnaithe ag trúpaí.
  Tá an ghaoth láidir agus leathnaíonn an tine sa steppe giolcach go tapa. Amhail is dá múscail, chaith anamacha na bpeacach ba lúgha as cláir na cónra, agus taobh thiar díobh ó Ghehenna sínte go stoirmeach, mar eireaball dearg an tsionnaigh. Agus is ar na marcaigh Cossack a thiteann na arrachtaigh dhaite seo ar dtús.
  Ba iad na capaill ba thúisce a mhothaigh an chontúirt, ach bhuail na marcaigh go stócach iad lena gcuid spor, ag iarraidh iad a choinneáil ina n-áit.
  Dúirt Michelson go géar:
  - Ná cúlaigh agus ná tabhair suas!
  Ach sa chás seo, tá misneach den sórt sin rud ar bith níos mó ná madness, tá heroism cosúil leis na laochra Cervantes. Agus anois tá an friochadh imithe mar seo. Nuair a chuaidh an teine ar na marcachaibh agus boladh bréan de, do chualadar gort bodhar cheana féin, agus chuaidh an eachraidh eaglach go dtí a gcosaibh féin.
  Rinne Mikhelson iarracht a chuid fionnuar a choinneáil, ach go dona rinne sé é. Thairis sin, cad is féidir misneach a dhéanamh le tine raging? Sea, beagnach rud ar bith. Spreag an Ginearál Mielin, a bhí níos pragmatach agus níos cowardly, a chapall agus rinne sé iarracht éirí as, dul chun tosaigh ar na lasracha ag luascadh ina dhiaidh, a chraiceann féin a shábháil.
  Ar an láimh eile, ghlac Michelson le sruth na tine gan cúlú, cé gur theastaigh ón gcapall sneachta-bán an t-aisrian a bhaint de agus éirí as an ifreann seo chomh luath agus ab fhéidir. Níorbh fhéidir leis an gcoirnéal Gearmánach sreabhadh an aeir te a sheasamh agus scread sé go fiáin. Thosaigh Burns le feiceáil ar a aghaidh caol, cosúil le lobhra. Ansin ligh na lasracha cosa each an oifigigh fhostaithe. Ní fhéadfadh an capall an phian sin a fhulaingt a thuilleadh. Tar éis di na ceithre crúba a thabhairt isteach, chaith sí an marcach obsessive amach. Cáin Michelson agus ansin chríochnaigh sé i loch tine.
  Mar a scairt an ceannasaí trua. Mar a thosaigh na lasracha á chaitheamh beo, ag tosú le héadaí agus ag críochnú le cnámha. Bhí an t-arm ríoga roghnaithe ag fáil bháis. Agus bhí an bás seo fíor uafásach. Bhí na lasracha ag druidim go tapa, tine tsunami ag titim ar na coisithe. Loisg saighdiúirí agus oifigigh mar sheangáin i dtine, agus ba phianmhar agus scanrúil féachaint air. Agus nuair a shroich an tine na gunnaí, ansin thosaigh pléascadh púdar gunna agus buamaí.
  Na lasracha scaipthe ar fud an spéir, agus plume ollmhór licking an spéir le teangacha dearga fluttered. Agus nuair a chuaigh siad i cascades de pléascadh, ba chosúil go bhfuil na tonnta ag dul tríd an sféar agus a thaispeáint ar chineál an scannáin. Nó más surfáil é le tonnta buí-dearg. Agus tá gach rud tuilte agus literally sparkle, ag teacht ó raon dazzling.
  Agus tá boladh an dóite ag teacht ar arm na gCossack cheana féin.
  Bhí Emelyan Pugachev ar an gcnoc as ar bhreathnaigh Stenka Razin ar ghluaiseacht scuadrún daichead céachta an Phrionsa Lvov. D"éirigh le Stenka Razin an dá Tsaritsyn agus Astrakhan a ghlacadh, agus bhí roinnt seansanna aige freisin an bua a fháil. Ach ní raibh aoibh gháire cinniúint ag an ataman Cossack. Ar mhothaigh Emelyan mar mhealltóir?
  Ach tar éis an tsaoil, bhí uncail a shin-seanathair Stepan bluffed freisin. Go háirithe, thóg sé dhá céachta in Astrakhan: ceann patriarchal, agus an ceann eile ríoga, agus scaipeadh ráflaí go raibh an prionsa ag troid leo. Agus go deimhin, buille na peasants agus Boghdóirí na boyars, i bhfolach taobh thiar den ainm ríoga, amhail is dá mba d'ordaigh Alexei Mikhailovich féin fáil réidh le cumhacht na n-úinéirí talún.
  Bhí daoine traochta faoi chuing throm na n-údarás cruálach, agus níor theastaigh uathu ach leithscéal. Agus bhí ról ag údarás Patriarch Nikon, agus an t-ainm ríoga. Más rud é nach raibh gortaíodh Stenka Razin go marfach sa cheann in aice le Simbirsk, tá tú ag breathnú agus an Cossack urad reigned ar fud na Rúise.
  Chonaic Emelyan Pugachev an todhchaí mar mheascán de phoblacht na monarcachta. D'fhan Narodny ina mhonarc uathlathach, ach ba cheart go mbeadh rialú aige bunaithe ar thuairim an chiorcail Cossack a bhí tofa go coitianta. Tá cumhacht toghcháin i réim cheana féin i mbailte agus i sráidbhailte. Roghnaíonn na daoine faoin tuath a sinsir, agus coimeádann sé ord, agus sa chathair toghann siad borgaire tofa agus ciorcal beag Cossack.
  Dá bhrí sin, tá deireadh serfdom, agus éiríonn gach duine Cossacks comhionann. Agus tá Cossacks éagsúla. Tá curaíochta, tá monarcha, tá ceannasacha. Agus níl aon éagothroime ranga ann.
  Fíor, i gcur i bhfeidhm cosán den sórt sin, tá go leor fola a chaillfidh agus níos mó a chaillfidh.
  Ach ghearr siad síos ar an bhforaois - eitilt sliseanna! Agus tugann na mná fós breith!
  Tá na mílte daoine dóite beo. Thairis sin, ní daoine fostaithe Gearmánacha mar Michelson agus Mielin a bhformhór, ach daoine Rúiseacha. Déanann Oliver Twist iarracht gan smaoineamh air. Léimeann an buachaill suas agus seasann sé ar a cheann. Tháinig a leithéid de phlean cliste i gcrích. Thit an namhaid is mó maslaí Michelson isteach i ngaiste cunning.
  Léimeann Baiscíris, Kalmyks agus Tatars suas freisin agus buaileann siad a gcuid tambóirín. Tá áthas orthu, ar deireadh obsessive Michelson a bheidh defeated agus codlata. Agus Salavat, a d'ardaigh iad chun troid, tá sé fós beo agus glaonna na nomads chun an bhratach.
  Tá an conmhaigh le soláthairtí ar lasadh agus ag pléascadh freisin ... Dealraíonn sé gur féidir le arm Pugachev bua a fháil ...
  ...................................................... ...................................................... ......................................
  Tar éis an splinter painful, Michelson, a bheith stróicthe amach, bhog Pugachev arís i dtreo an Tsaritsyn. B"éigean an phríomhchathair a ghabháil le haghaidh cosanta agus casadh ar an Don. Mar a tharla sé, tá na príomh-trúpaí ríoga fós i bhfad ar shiúl, agus tá an deis ann iad a bhriseadh i gcodanna.
  Chuir trí reisimint Don a dteachtairí go dtí an tsar féin-fhógartha, ag geallúint go dtiocfaidís ar aghaidh agus go nglacfaidís an mionn.
  Ní fada ó Tsaritsyn, bhuail níos mó ná fiche míle Pugachev arm le ceithre mhíle go leith Cossacks.
  Ghléas Emelyan Pugachev i róbaí luxurious, prionsaí agus rinne sí orduithe saibhir éagsúla a ghabháil mar trófaithe i gcathracha agus in eastáit éagsúla. Agus d"oscail sé bratach reisimint Holstein, a d"iompair Petya Komsomolov taobh thiar dó, arna ardú go dtí an cornal.
  Bhí Pugachev os cionn an mheáin airde, ghualainn leathan, le aghaidh an-léiritheach, den scoth agus d'fhéach sé an-suntasach.
  Ghlac Don mionn agus mhionnaigh sé dílseacht don rí. Thug Emelyan Pugachev óráid. Bhí a fhios ag an gceannaire reibiliúnach conas labhairt go simplí agus go hálainn.
  - Leasanna ár Motherland, leasanna ár nAthair naofa na Rúise. Éilíonn siad fáil réidh leis an damhán alla feola, i bhfoirm úinéirí talún agus serf uaisle ag sucking fola óna muintir. Agus an fhuil seo a ionsúnn siad le gusto, beidh sé a chaillfidh le deora ar lasadh do chuileoga saille! Is é an gnó atá againn ná súile na ndaoine meallta a oscailt, guaillí na ndaoine a bhfuil an t-uafás orthu a dhíriú, deireadh a chur leis an tíorántacht is fuath leis agus leis an réimeas millteach!
  Bealtaine saoirse, comhionannas agus bráithreachas reign sa Rúis!
  Labhair Pugachev le forneart agus meon, bhí áthas ar na Cossacks. Athlánaíodh arm Emelyan le marcra nua agus trodaithe dea-oilte.
  Nuair a ghlac sé an mionn, d"iompaigh Oliver Twist a aird go tobann ar dhuine, gearr, le cuma mhearcach ar fhear. Áit éigin a bhí sé feicthe aige cheana féin bulging, forehead maol, agus gorm, súile léiritheach.
  Bhí gnáthchóta tuathánach á chaitheamh ar an bhfear féin agus sleá ina lámha aige, ach braitheadh ar an gcéad amharc cé nár tuathánach é seo ar chor ar bith. Cé go bhfuil an feisteas bocht agus coinnítear an adharc go muiníneach sna lámha.
  Tar éis dó feabhas a chur ar an nóiméad, chuaigh Oliver suas chuige agus, ag síneadh amach chun tosaigh, d'èigh:
  - A Shoilse, an Coirnéal Oliver Twist i do sheirbhís!
  D'fhreagair an fear go tapa:
  - Ní barrfheabhas mé ar chor ar bith, ach gnáth-shaighdiúir Polushkin!
  Chniotáil Oliver Twist a mhala go géar, agus d"fhreagair sé go géar:
  - Níl, an tUasal Alexander Vasilyevich! Tá do chuma laochúil ró-gheal le bheith i bhfolach faoi chóta mór!
  Thrasnaigh Suvorov é féin go ró-mhór agus rinne sé aoibh gháire:
  - Déan trócaire ar Dhia... Fuair siad amach! Cad anois!
  Thairg an gadaí óg a leagan féin:
  - Déanaimis labhairt leis an rí-athair, agus ansin beidh muid a fheiceáil!
  Bhí Emelyan Pugachev i giúmar iontach. Tá a arm láidir, agus amárach beidh ionsaí ar Tsaritsyn. Ina dhiaidh sin, beidh sé indéanta, tar éis an Don a bhrú, bogadh i dtreo Moscó. Go dtí gur chruinnigh an bhanríon neart ina choinne arís.
  D"fháiltigh an ceannasach roimh Suvorov faoi chuing, go croíúil. D'fhéach sé, freisin, ar Pugachev le fiosracht. Labhair an forehead ard agus malaí léiritheacha ar intleacht cheannaire an éirí amach, agus a ghuth thunderous muiníneach feall ar an nós ceannasaíochta. Níor mhothaigh Alexander Suvorov eagla agus chuir sé roinnt ceisteanna ar Emelyan ón réimse míleata agus, tar éis dó freagra a fháil, bhí áthas air:
  "Agus ní duine dúr thú, a Shoilse, ar chor ar bith!"
  D'iarr Pugachev go géar ar Suvorov:
  - Cé hé mise, dar leat?
  D'fhreagair an Leifteanant Ginearálta le gáire:
  - Dia ná bac, conas a bheadh a fhios agam ...
  D'fhiafraigh Emelian go géar:
  An ndéanfaidh tú fónamh dom nó...
  Rith an tuathánach rí imeall a láimhe trasna a scornach. Bhí Suvorov ina thost. Duine ró-fhorbartha agus neamhspleách a bhí ann le bheith dílis don mhionn, díreach toisc gur mionn é. Agus tá níos mó ná amhras faoi dhlisteanacht Catherine II, a mharaigh a fear céile. Tríd is tríd, ba cheart don oidhre Pavel rialú a dhéanamh anois. Agus is regicide í Katya ar aon nós!
  Níl an cheist anseo an bhfuil sé ina rí fíor nó nach bhfuil. Níl cuma ar bith ar Emelyan le Peter the Third. Go ginearálta, is leanbh in aois é Peter the Third, agus is Cossack láidir, láidir é seo, laoch a rugadh agus rialóir. Agus níor chuir Alexander Vasilievich riamh uaisle an teaghlaigh i bhfiúntas agus níor mheas sé go dtugann sé aon bhuntáiste.
  D'éirigh Yemelyan, a bhí fós lán le fuinneamh, suas ón mbord agus thosaigh sé ag siúl. Níl an Cossack Tsar an-ard, áfach, ceann níos airde ná Suvorov, fear faoi bhun an mheáin airde agus tanaí. Tá Pugachev leathan ar na guaillí agus tá neart míshláintiúil aige. Lúbann sé nicil lena mhéara, gearrann sé ribín síoda ar an eitilt. Ghearr Emelyan é féin go pearsanta le sabre, agus léirigh sé é féin a bheith ina laoch láidir. Agus tá a fhios seo ag Suvorov. Is maith leis an taoiseach Cossack. Ar thaobh amháin, simplí, ar an taobh eile, le aigne urghnách soiléir.
  D'iarr Suvorov i nGearmáinis:
  - Cé atá go maith chun fónamh sa Rúis?
  D'fhreagair Emelyan Pugachev i nGearmáinis freisin:
  - Is maith chun freastal ar do tsar, pátrúnachta agus daoine ... - Ag tacú lena thaobh lena dhorn, mheas Emelyan sé riachtanach a chur leis. - Agus a mhuintir ar an gcéad dul síos!
  Thaitin seiftiúlacht agus státaireacht Pugachev go mór le Suvorov, agus d"fhreagair sé:
  - Roghnaím freastal ar mo athar agus ar na Daoine!
  Ina dhiaidh sin, shín an Leifteanant-ghinearál a lámh amach, tanaí, ach láidir go hEmelyan!
  Chroith siad lámha go te, agus d'fhógair Emelian:
  - Cuirim fáilte romhat leis an teideal comhairimh agus céim mharascail páirce! Beidh tú i gceannas ar mo chuid trúpaí! Ullmhaigh iad don ionsaí ar an Tsaritsyn!
  - Cloíim le do mhórgacht! - D'fhógair Alexander Vasilyevich Suvorov, agus chrom sé chuig an tsar Cossack.
  Mar sin thosaigh an cairdeas mór idir Emelyan Pugachev agus Alexander Vasilyevich Suvorov.
  Mhionnaigh an ceannasaí Rúiseach is suntasaí riamh dílseacht do na daoine coitianta. Thuig Suvorov féin: tá gá le hathruithe, agus tá sé an-dona go bhfuil an chuid is mó de mhuintir na Rúise i serfdom náireach. An féidir a leithéid de bhochtaineacht a bheith ar thaobh amháin agus an iomarca só ar an taobh eile i dtír mhór? Ní hea, thuig Suvorov, mar dhuine forásach agus ardchéime, ní hamháin san eolaíocht mhíleata: tá athruithe aibí!
  Bíodh a fhios agat an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí, a mháithreacha!
  Deir siad go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing na slabhraí troma!
  Tugadh cathair Tsaritsyn, san aonú haois is fiche, ar an domhan ar fad mar Stalingrad. Agus anois níl inti ach cathair sách mór agus daingnithe. Faoi é, bhris Stenka Razin ceann Lopatin, agus bhuail muintir an bhaile féin an glas den gheata. Anois a thagann an ionsaí. Alexander Suvorov thug orduithe go fuinniúil. Chonaic an ceannasaí iontach spotaí laga na cosanta agus roghnaigh sé treo na stailce é féin.
  Bhí breis is ceithre mhíle saighdiúir ag garastún an Tsaritsyn, gan áireamh na mílíste uasal. Agus iad i bpoist chosanta chumhachtacha, d"fhéadfaidís in aghaidh dáiríre a thairiscint agus fanacht le cur chuige fórsaí nua an rialtais.
  Ach tá meanma na gcosantóirí íseal. An Volga Cossacks fhág an fortress tar éis an defeat na Michelson. Agus tá an líon seo níos mó ná dhá mhíle duine, agus tá siad athlíonadh go hiomlán ar an arm na Emelian Pugachev.
  Ag an am céanna, nach bhfuil na laochra peasants, ach go leor réidh le haghaidh a chomhrac Cossacks, atá oilte chun troid ó óige. Tá siad, b"fhéidir, níos fearr ná an gnáth coisithe a earcaítear ó na tuathánaigh agus níl siad níos lú ná marcra hussar.
  Thosaigh an t-ionsaí láithreach. Ní raibh aon am le moill a chur ar an léigear. Sea, agus is fearr le Suvorov tactics: tháinig sé, chonaic sé, bhuaigh sé. Faoi chlúdach na cuirtíní deataigh: chuir siad tine ar mugaí amh, chuaigh arm Yemelyan ar an ionsaí. Throid na saighdiúirí, go háirithe nuair a fuair siad amach go raibh Suvorov é féin tar éis teacht amach ar thaobh na reibiliúnach, agus go raibh eagla orthu roimh an líon mór trúpaí ag an impostor, go han-drogallach. Go leor acu, ag seachaint an shouts na n-oifigeach, fired, ach dírithe isteach san aer.
  Thit roinnt oifigeach iad féin a gcuid claimhte, ag géilleadh do thrócaire an bhuaiteora. Bhí an fhriotaíocht de chineál fócasach. Anseo rinne na daltaí scoile ard a sheasamh. Ach taithí Cossacks gearrtha go simplí iad le seiceálaithe, agus thit na saighdiúirí ar a n-glùine.
  Dhreap na Kalmyks chuig an ionsaí freisin, ag cithfholcadh na gcosantóirí le saigheada.
  Tháinig na chéad cheithre chadhnraí beagnach láithreach faoi smacht na reibiliúnaithe. Cuid den marcra, scaoll cur, a bhí cheana féin sa chúl. Ní raibh ach an mhílíste uasal i gcoinne na Pugachevites ar bhealach éigin. Mar sin léimeann Emelyan féin isteach sa chath. Thit a sháith ar cheann ceannaí ramhar a bhí i gceannas ar dhíorma saibhir.
  Le buille de sabre trom, ghearr Pugachev an cloigeann go dtí an muineál féin. Scaipeann ceannaithe eile agus roar in uafás: tá an t-athair-rí féin tar éis a dheonú!
  Troideanna Oliver Twist ar lámh dheas Emelian. Tá suim ag an buachaill gadaí. Conas a throidfidh sé? Agus tá an chuma ar an sabre unaccustomed a bheith chomh trom agus fada. Anseo chuaigh an buachaill i ngleic leis an duine uasal. Tá sé an-dexterous, agus an buachaill, nach bhfuil an oiread sin taithí ag déileáil le hairm, shábháil ach amháin trí imoibriú iontach.
  Chuaigh an t-uasal mustachioed chun cinn, ag tafann a fhiacla le gréin olc agus ag brandáil a shábhála. Anseo rinne Oliver teicníocht a mhúin an creidmheach dúchais dó. Pounded le sála lom faoi na glúine. Agus nuair a bhí an duine uasal san éide bhuí rud beag seachrán ón bpian, bhain sé a sháith sa mhuineál.
  Thit an namhaid le ceann leathghearrtha go talamh. Bhuail Oliver Twist leis an dara namhaid le cic sa smig. Anseo níl siad cleachta le troid lena gcosa, agus bhuail an buachaill cosnochta an namhaid go han-deftly le teicníc neamhghnách.
  Ach tá friotaíocht an namhaid lag, agus anois tá monagram ríoga Emelyan Pugachev i gceannas ar phálás an ghobharnóra.
  Bhuail Oliver Twist an fear coise síos agus rith sé isteach. Tháinig an t-aon lom i dteagmháil le chairn lush na cairpéad. Shíl an buachaill, is dócha, go ndéanfadh an méara Tsaritsyn iarracht dul i bhfolach ón bpálás, ag tógáil státchiste na cathrach ag an am céanna. Dá bhrí sin, ba chóir é a outpaced.
  Go deimhin, d'éirigh an gadaí amach a bheith níos mó ná riamh ceart. Thóg an Barún Miguel píosaí óir as an sábháilte, agus braon GEMS. Bhí an oiread sin saibhris ann nárbh fhéidir iad a iompar ar shiúl. Ach an dignitary greedy Bent faoi na meáchain, agus dragged iarbhír air crawling. Bhí an pasáiste faoi thalamh taobh thiar de scáthán, agus b'fhéidir nach mbeadh Miguel chomh ramhar.
  Ach an mála á tharraingt ina dhiaidh, d'fhág sé marcanna ar an gcairpéad, a bhí le feiceáil láithreach ag súile géara an scout óg. Bhris Oliver Twist an scáthán le urchar ó piostal primitive agus theith sé isteach sa dorchla ag dul go dtí an dungeon.
  Tharraing an borgaire piostal freisin agus d"éirigh leis an tine a chur air, ach chroith an buachaill a chabhail, d"éirigh sé as an tine. Ansin chuir Oliver Twist an borgaire sa bhfásach lena chumhacht go léir ... Agus d'éirigh sé amach go raibh sé ina úinéir ar sheoda móra.
  Is dócha, go leor, a bheith in áit a thief óg, iarracht a cheilt saibhreas iontach. Nó ar a laghad cuid acu. Ach óg ar bhealaí áirithe, tá fiú an Leninist Oliver Twist macánta criostail. Agus ina theannta sin, nuair a bhíonn tú aon bhliain déag d"aois, ní bhíonn an stuamacht, an féiniúlacht agus an t-uafás airgid sin ag daoine fásta. Is uan nó leon leon glan neamhchiontach fós. Ar ndóigh, is fearr a bheith ina leon ná a bheith ina chaoirigh.
  Tharraing Oliver Twist an mála leathair amach...
  Tógadh Tsaritsyn tapa go leor. Ghéill ceithre mhíle saighdiúir. Rinneadh Arsenal an airm reibiliúnach a athlánú le seasca is cúig gunnaí eile, agus soláthar mór armlón. Tá an bua iomlán le caillteanais íosta. Agus anois sheas Emelian Pugachev go daingean ar an Volga.
  Mar sin féin, trí Tsaritsyn a thógáil, chruthaigh na reibiliúnaithe fadhb dóibh féin. Cá háit ar cheart duit do chuid trúpaí a sheoladh anois? Chun an Don, tar éis na trúpaí a athlánú ar chostas na saoránach Cossack, nó ó dheas, chun leas a bhaint as scaipeadh na trúpaí tsarist, déan iarracht iad a bhriseadh agus a ghabháil i gcodanna? D"fhéadfadh go gcaillfí am luachmhar dá n-aistear chuig an Don, agus sa chás seo, d"fhéadfadh go mbeadh am ag Field Marshal Panin a reisimintí scaipthe a bhailiú ina dhorn.
  Is léir go bhfuil am ag obair i gcoinne na Pugachevites. Ach ar an Don is féidir leat athsholáthar míleata láidir a fháil. Bhí claonadh ag Pugachev féin dul go dtí an Don agus Cherkask chun an Rati Cossack a bhailiú. Suvorov hesitated freisin. Ní raibh sé ag iarraidh troid i gcoinne mhuintir na Rúise i ndáiríre, ach anois, tar éis ghabháil Tsaritsyn, níl aon chúl aige. Ina theannta sin, tá Astrakhan fós i gcúl na reibiliúnaithe. Bheadh sé go deas í a bheith aici freisin. Ach arís, tá tú ag cur do chuid ama amú.
  Rinne Pugachev cinneadh. Ós rud é go bhfuil an chuid eile de na fórsaí ríoga fós réasúnta i bhfad ar shiúl, agus na sluaite tuathánach iomadúla scaipthe ar fud an réigiún Volga bac ar a ndul chun cinn. Ansin ba chóir ceann a roinnt ar an arm, a sheoladh Suvorov a ghlacadh Astrakhan, agus dul go dtí an Don féin. Agus gan ach ansin bogadh ar feadh an Volga. Mar an gcéanna, beidh sé níos éasca do na reibiliúnaithe troid i aimsir fuar. Fómharfaidh na tuathánaigh, agus sa gheimhreadh ní bheidh aon rud le déanamh acu, agus athlíonfaidh siad an arm tuathánach.
  Beidh sé indéanta fiú seirbhís mhíleata speisialta a thabhairt isteach. Agus is dócha, coimeádfaidh Catherine na príomhfhórsaí sa Tuirc de thuras na huaire. Níl na Ottomans scriosta go hiomlán, agus tá seans fós acu.
  Agus é roinnte ina dhá chuid d'arm na n-éirí amach Emelyan bhog sé: ceann amháin ar an taobh thiar, an ceann eile go Astrakhan.
  Bhí Pugachev i giúmar maith. Sa chéad sráidbhaile Cossack buaileadh é le onóir mór, agus na Cossacks dhoirteadh isteach san arm cheana féin ag na mílte. Chaith Oliver Twist, a bhfuil stádas an phríomh-abhcóide ríoga aige, an chuid is mó dá chuid ama leis an rí.
  Rinne A Mhórgacht idirdhealú idir é féin agus géire meabhrach agus eolais ar go leor ceisteanna. Anseo bhí sí féin agus Oliver ag caint i nGearmáinis. Bhí an gasúr an-aireach nuair a tháinig sé go dtí aimsir na gadaithe, ach beagán ar bheagán thug sé le fios don rí go mbeadh am éigin eile ann. Is é an t-aon trua nach bhfuil sé éasca, mar shampla, a leithéid de rud a dhéanamh agus gunna meaisín.
  Ach d'inis na buachaillí don impire conas dynamite a tháirgeadh chun an bonn a bhaint de na fortresses agus na nitroglycerin. Bhí an gadaí óg féin, agus é i mbrionglóid fós ina saboteur frith-faisisteach, eolach ar mheascáin phléascacha de chineálacha éagsúla. Agus d'fhéadfadh sé a insint do na Pugachevites. Ach b'fhéidir gur tasc dodhéanta do na reibiliúnaithe meaisín uathoibríoch a chruthú i mbrionnú ag deireadh an ochtú haois déag. Ach ar an láimh eile, is féidir leat athruithe a dhéanamh ar dhearadh na gunnaí atá ann cheana féin, feabhas a chur ar an mbayonet, agus ar an gcóras ordaithe agus rialaithe. Agus oiliúint níos éifeachtaí ar an peasants.
  Ghéill míle saighdiúir de Reisimint San Seoirse d'Emelyan Pugachev tar éis cath gairid. D'fhás arm an rí Cossack cosúil le liathróid sneachta. Níor leomh cúpla Cossacks saibhir dúshlán a thabhairt don impostor, nó gabhadh agus crochadh iad.
  Tá Don saibhir, tá an talamh ramhar, mar bhlonaige agus bog mar labhar. Is féidir go leor a threabhadh agus a chur air.
  Bhuail Cherkask, príomhchathair arm na gCosach, le Pugachev agus é ag bualadh na gcloch. Rinne an garastún áitiúil, faoi cheannas an Ghinearáil Buderman, iarracht cur i gcoinne an tsar féincheaptha.
  Thosaigh éirí amach i Cherkask féin. Ní raibh na Cossacks ag iarraidh an bhanríon a aithint, agus theith siad chuig Peadar an Tríú, amhail is dá mba smeartha le mil é. Chuaigh na mílte laoch i ngleic le comhrac marfach, agus threoraigh Emelyan Ivany a arm chun stoirme.
  Thosaigh cath fíochmhar. Bhí Oliver Twist i measc na gcéad dream a dhreap balla an bhaile Cossack. Ghearr an buachaill go deas an Cosach baileach sna cosa. Thit an conablach ramhar thar an mballa agus chuaigh sé isteach sa mhóta.
  D'ionsaigh an ceannródaí an corpartha, thángthas ar an mbayonet, agus bhog sé a ghlúin go dtí an plexus gréine. Má tá tú ciceáil le do chosa, ansin beidh an chéile comhraic chailleann surely an buille.
  Chuimhnigh an buachaill go tobann ar rud éigin a chuir fearg air. Ní hea, an uair seo ná céasadh i dungeon Sasanach. Agus ceann eile. Rud a tháinig chun solais ar chúis éigin mar chuimhne eile i mbrionglóid. Nuair a rinne an tArm Dearg an oibríocht Vistula-Oder i mí Eanáir agus fuair sé é féin uair an chloig ó Bheirlín, chreid go leor go raibh deireadh leis an gCogadh Mór Patriotic. Go bhfuil sé ar an Dara Cogadh Domhanda is déine ag maireachtáil le seachtainí anuas. Dealraíonn sé cosúil le beagán níos mó.
  Ach ní ar rud ar bith a chanann siad: an cath deiridh, is é an ceann is deacra é. I mí an Mhárta, tharla míorúilt, agus bhí na Naitsithe in ann an clog a iompú ar ais. Mar thoradh air sin, an tagann Hitler, agus ansin an Fuhrer Mainstein nua, rushed arís ar an taobh thoir. Agus d'iompaigh comhghuaillithe an lae inné amach gur fealltóirí olc iad. Agus anois bhí na Naitsithe tar éis an Úcráin a ghabháil arís, bhris siad tríd go Moscó, agus bhain siad amach an méid nach raibh siad in ann a dhéanamh roimhe seo: smacht ar an Chugais. Agus anois tá siad ag druidim Kuibyshev. Agus cé a fhios, b'fhéidir cé go gcuidíonn an ceannródaí Petya le Emelyan Pugacheva, tá an Fritz ag stoirmiú Moscó cheana féin?
  Mothaíonn an buachaill buile chraiceáilte ann féin, agus déanann sé deifir ar a chuid naimhde. An tine is nádúrtha, domhúchta rages ann. Agus teacht cad is féidir, ach beidh sé ag seasamh suas le haghaidh an chumhacht na n-oibrithe agus peasants, as a Lenin nua - Emelyan Pugachev.
  Mar sin faigheann Coirnéal Scottovalik, mercenary Sasanach, cic faoi na glúine, agus ansin sa shin sa mhuineál.
  Tógtar na ballaí, agus aistrítear an cath go dtí an chathair. Ag baint úsáide as a mhéara agus a bharraicíní, dreapann an buachaill isteach ar bhalla an Ard-Mhéara an ataman míleata a d'fhan dílis do Catherine agus buaileann sé go géar captaen arm na banríona. Tá cic ó chomhrá dhochoiscthe ag baint leis. Agus cuileoga an captaen, lámhach síos ceann eile de na lámhachóirí.
  An buachaill roared agus luchtaithe an leifteanant sa smig lena cheann. Leanann Pugachevites eile an ceannródaí, tá an Ard-Mhéara tógtha ag stoirme ...
  Gabhadh an taoiseach airm agus roinnt sinsir beo. Dhiúltaigh siad Pugachev a aithint mar mhonarc dlisteanach, agus anois bhí an chúirt ríoga agus an noose ag fanacht leo. Agus bhí ar an gciorcal Cossack taoisigh nua a thoghadh.
  Is cathair Pugachev anois an phríomhchathair ar an Don. D'aithin na Cossacks is líonmhaire sa Rúis Tsar Peadar an Tríú. Anois d'fhan sé chun neart a bhailiú agus dul go Moscó.
  Mar sin féin, ó thaobh Azov, bhí bagairt fós ar thailte Cossack.
  Idir an dá linn chuaigh Suvorov i dteagmháil le Astrakhan. Chuaigh an Volga agus reisimint na gCossaicsí Beaga Rúiseacha chun cúnamh a thabhairt anonn go dtí taobh na reibiliúnach. Chuaigh cuid de na hoifigigh anonn go dtí taobh an rí freisin. Bhí ionsaí Suvorov oíche thar a bheith rathúil. Níor thairg ach cúpla cuideachta frithsheasmhacht, agus briseadh príomhfhórsaí an gharastúin fiú sular thosaigh an t-ionsaí.
  Mar sin, mhionnaigh cúige Astrakhan dílseacht don impostor. Ní raibh am ag an gobharnóir é féin a oscailt, agus d'éirigh leis na Cossacks é a chrochadh roimh an triail. Níos mó ná deich míle saighdiúir, áfach, bhí cuid shuntasach acu earcaigh glas nó easláin, chuaigh na céimeanna an arm Suvorov.
  Tar éis do Emelyan Pugachev teacht i seilbh Cherkask, bhí aincheist os a comhair arís: téigh go Azov nó fág an daingne do-leithscéalach seo ina chúl. Sa chás nár éirigh le léigear agus ionsaí, bhí an baol ann go gcaillfeadh na reibiliúnaithe go leor daoine agus am. Ar an láimh eile, d'fhéadfadh na trúpaí rialtais ag filleadh ó chogadh na Tuirce dul ar stailc ag príomhchathair na Cossack i Cherkask.
  Mar sin, bhí amhras ar Pugachev. Ina theannta sin, ceist uimhir a haon: cén bealach le dul go Moscó? Stenka Razin i staid den chineál céanna roghnaigh an Volga, agus shiúil ar Simbirsk. Tá an cosán ar feadh an Volga fada agus éilíonn sé stoirmiú go leor cathracha. Féidearthacht eile is ea dul go dtí an Don agus trí Tula. Anseo, tá an cosán níos giorra agus tá níos lú trúpaí rialtais. True, d'fhéadfadh na gobharnóirí tsarist sa chás seo ionsaí Tsaritsyn agus iarracht a ghearradh amach codanna de Emelyan Ivanovich.
  Ní Azov Cherkask - fortress den chéad scoth le garastún láidir, agus ní bheidh sé chomh furasta é a ghlacadh, go háirithe ós rud é nach bhfuil beagnach aon Cossacks ann a d'fhéadfadh cabhrú, agus an aontaíonn an garastún dílseacht a mhionnú don rí tuathánach. atá i gceist.
  Tháinig an gadaí óg Oliver Twist, áfach, suas lena phlean féin agus chuir sé isteach i gcluas Pugachev é.
  Cheadaigh an tsar Cossack an smaoineamh seo tríd an buachaill a bhualadh ar a ghualainn:
  - Hefty garno! Más féidir leat a bheith i do ghinearál!
  Gabhadh iomad éide d'arm na tsár, do na coisithe agus do na husáir, agus is féidir na mílte duine d'atharú isteach iontu. Ansin, faoi chruth an chur chuige treisithe úra, dul isteach sa fortress agus ghabháil leis an garastún iomadúla le dhá chéad gunnaí ag iontas. Agus tú i seilbh Azov, ní féidir leat a bheith eagla ar do chúl a thuilleadh, agus ina theannta sin, tá an Arsenal arm is mó de na trúpaí tsarist ag troid i gcoinne an Impireacht Ottoman.
  Mar sin... le Dia a pháistí!
  Téann Oliver Twist ag máirseáil in éineacht leis an arm mealltach, chuig an drumadóireacht agus an buille agus na dathanna neamhfhuascailte. Ag an am céanna, canann an gadaí óg;
  Is tír iontach mo thír dhúchais,
  Rúisis álainn faoi ghrá. .
  Tá gach rud tugtha dúinn ag na déithe radanta,
  Chun spraoi a bheith agat thar an spéir gorm!
  
  Rinne an Tiarna a leithéid de lámh,
  Le gáire, daoine fásta agus leanaí ...
  Seo é ár gceirib íon -
  Níl aon áit níos fearr ar an phláinéid!
  
  Ach tá an tír i dtrioblóid mhór.
  Tá oligarchs géara ag tarraingt ar an Rúis!
  An bhfuil an sclábhaíocht go deo?
  Agus caitheann an t-oifigeach breabanna ...
  
  Tóg a leithéid de chaipitleachas
  Olc agus insipidly éadrócaireach i gcuimhne ...
  uaidh a tháinig Naitsíochas,
  Tomhaiseann ifreann téarmaí trua!
  
  Tógfaidh an oligarch a chuid
  Ag an am céanna, tógfaidh sé duine eile ...
  Osclaíonn sé cuntas greedy
  Tá láithreacht fionnuar aige!
  
  Tá sé ag iarraidh go leor a ithe
  Táimid briste ag meirleach trí na glúine,
  thief fíor saill
  Cosúil le grin uncail Sam fanged!
  
  An áit a bhfaigheann sé cáis, an áit a n-itheann sé í,
  Ba mhaith leis sinn a thabhairt ar ár nglúine
  Agus seolann an long cogaidh tú ar aghaidh,
  Agus ar an "Aurora" seanathair cróga Lenin!
  
  Tá a fhios sin an puzel-bourgeois,
  Ní féidir leat éalú - an claíomh an ceannródaí!
  Buail an proletarian agus reibiliúnach,
  Chun buille, ag magadh millionaire!
  
  Mar a thiomnaigh Ilyich dúchais,
  Roinnfimid na bóithre go Mars go tapa,
  Agus bogfaimis an namhaid go lych,
  Beidh daoine eile ag teacht chuig sé chóta déag!
  
  Is féidir linn an tír a atógáil
  Tógaimis sóisialachas ar fud an Domhain!
  Ocus ni théid an Varyag go bun,
  Ceannródaithe ag máirseáil i unison!
  
  Nuair a théann muid isteach, ag gáire i mBeirlín,
  Buailfidh an proletarian linn go cinnte!
  Seasfaimid agus beidh an bua againn
  Tá spraoi ag leanaí i sonas uilíoch!
  . CAIBIDIL #10
  Dhúisigh an príosúnach óg arís. Tá Jail leadránach. Tá tú i d'aonar, agus tá na ballaí tiubh, ní fiú fuaimeanna a shroicheann tú. Rinne Oilibhéar cleachtaí de réir an traidisiúin agus thug siad bia leis ansin. An uair seo, i dteannta le min-choirce agus bainne, tugadh dhá phióga feola dó.
  Ansin tháinig dochtúir baineann. Scrúdaíodh comharthaí chéasadh Oilibhéir. Ansin d'fhéach sí isteach ina béal agus d'éist lena cófra. Go ginearálta, bhí an buachaill sláintiúil go leor agus d'fhulaing an chéasadh go maith.
  Tar éis an tsaoil, chuimil siad é le halcól ... Agus ní ghortaíonn sé an oiread sin níos mó, ach tá sé fós stings.
  Ansin tugadh pillow do Oilibhéar, a thug roinnt mná truacánta ar láimh dó, agus iarradh air a bhróga a chur air.
  Dhiúltaigh na buachaillí, ag rá, chomh fada agus a bhí sé te lasmuigh agus nach raibh siad reoite ina chillín, bhí sé níos mó i dtaithí agus níos dexterous mar sin.
  Ina dhiaidh sin, fágtha ina n-aonar, thosaigh an príosúnach óg arís ag cuimilt na naisc ... Rinne sé seo go bríomhar, go dtí tar éis cúpla uair an chloig chuaigh a lámha ar stailc.
  Tugadh Oliver arís, an-chúis leis an bpríosún bia. Agus tar éis ithe an buachaill, thit arís i aisling.
  A leithéid de amhrán suairc a chuireann i ndáiríre dearmad-dom-nots faoi bhláth sa chroí. Agus spreagann sé daoine chun gníomhais iontach.
  Ag Azov féin, bhris sé beagnach, rinne na Cossacks quareled, ach chuir na Yesauls rudaí in ord lena gcosa. Agus chuaigh cúpla reisimint Cossack faoi cheilt a dhéanamh ar an dúnfort cumhachtach. Cosúil leis na manaigh Stenka Razin i Yaitsk.
  Chuaigh Emelyan i ngleic go pearsanta leis an gceannfort ar sabres. Bhí sé ina ghaiscíoch oilte, ach tá Pugachev níos láidre agus níos dána. Na sabers gleamed, ag caitheamh amach scairt flaccid de Sparks ar thionchar. Anseo, ó bhuille cumhachtach an rí tuathánach, bhris sabre an ginearálta. Theith an namhaid go hEmelyan lena dhorn. Seo a thóg an t-ataman Cossack agus chaith an ginearál amach as an fhuinneog an seomra ríchathaoir. Agus sa chathair fortress féin, thosaigh dumpáil. Mar sin féin, throid saighdiúirí an gharastúin go drogallach. Go pianmhar, neartaíodh creideamh an tsar-sagart i measc an phobail. Agus cé hé saighdiúir? An tuathánach céanna, cé go muzzled le druil.
  Agus ba mhaith leis an tuathánach, ar deireadh, an cheartais, agus deireadh na serfdom. Agus ní hamháin duit féin, ach freisin do theaghlach.
  Is oifigigh níos saibhre iad, ach tá siad difriúil freisin, agus i bhfad ó tá gach duine sásta le staid chúrsaí an Impireacht uathlathach.
  Chuaigh Oliver Twist i ngleic le ceann de na muzzle. Fuair sé scratch fiú leis an lann, ach ansin chas an buachaill an-deftly thart agus bhuail a shrón lena sála. Bhris Derzhimorda a sniffer agus thit sé, agus chuir an chéad bhuille eile an buachaill deireadh leis.
  Shíl Oliver Twist fiú, cén fáth ar chaill Emelyan Pugachev leathbhliain faoi léigear ar Orenburg? Tar éis an tsaoil, tá na daoine coitianta agus na saighdiúirí ar a thaobh agus d'fhéadfaí iad a thógáil go daingean. B'fhéidir gur shroich an muzhik tsar Moscó go héadrom.
  Throid Oliver Twist leis na hoifigigh. Anseo bhog sé a chos díreach go dtí an t-ae. Thóg an t-oifigeach sin é agus chaith de na crúba é. Ach ag an am céanna, lean an buachaill gadaí, a raibh cuma éadrom ar an mbairille trom roimhe seo, lena réasúnaíocht.
  Mar shampla, Emelyan, tar éis don sortie de gharastún Orenburg deireadh le teip, agus le caillteanais trom don gharastún, d'fhéadfadh sé cinneadh a stoirme. Ar dtús, bhíothas in ann éidí trófaí a úsáid mar mheabhlaireacht. Fáiltiú, dála an scéil, nach bhfuil nua. Fiú le linn léigear Narva, bhain Peadar Mór leas as. Agus d'éirigh leis cuid den gharastún a mhealladh isteach sa pháirc. Rud a d'éascaigh tuilleadh leis an ionsaí ar an daingean cathrach dea-dhaingean.
  In aon chás, i mí Eanáir, bhí suas le tríocha míle trodaithe carntha cheana féin ag Pugachev, agus bhí sé indéanta an t-ionsaí a thosú. Cé go bhfuil, mar shampla, líon beacht na reibiliúnaithe anaithnid. Seo an áit a bhfuil difríocht idir na meastacháin. Má bhí, mar a mheastar, tríocha nó daichead míle duine ag Pugachev in aice le Orenburg, cén fáth a throid seacht nó naoi míle in aice le Tatishchevo? B'fhéidir gur chiallaigh siad trúpaí Pugachev scaipthe thar garastúin éagsúla? In aon chás, anois tá na Pugachevites níos láidre ná riamh, agus na Cossacks Yaik iomadúla ar a thaobh.
  Agus an ceannaire iontach Pugachev. Chomh luath agus a bhíonn sé ag tafann lena bharitón laochúil, stopann na céadta, na mílte saighdiúirí ag troid agus titeann siad ar a nglúin, ag iarraidh maithiúnas ón sagart. Agus tá treisithe Cossack marcra nua de na Pugachevites ag eitilt trí na geataí cheana féin. Ciallaíonn sé seo go bhfuil deireadh an namhaid agus rath an arm insurgent in aice.
  Chuaigh Oliver Twist i ngleic leis an gcaptaen Cossack. Comhraic an-láidir a d'ionsaigh an buachaill go gníomhach. Sheas an buachaill siar agus lig sé air go raibh faitíos air. Iompraíodh an namhaid agus baineadh slad as. D'imigh an gadaí óg, agus thit an buille ar an gcloch. Bhris an sabre agus anois chuaigh Oliver Twist ar an ionsaitheacha.
  In ainneoin na taithí ar fad, chaill an captaen cic faoi na glúine. Tá sé an-deacair gan na scileanna a bheith agat chun buille den sórt sin a shárú. Bhuail tú é go hachomair le do shála agus baintear an ghé amach as. Agus ansin críochnaíonn siad tú le sabres. Níl aon rud le rá ag troid thromchúiseach.
  Ach bhí ceann an chaptaen scartha ón gcorp. Fiú leithscéal as an hata bébhar daor. Rud beag den sórt sin go maith, ach chomh salach. Breathnaíonn sé seo cosúil le banditry cheana féin. Ó thaobh a thief.
  Ach anois tá an namhaid ag lagú cheana féin, cosúil le icicle a chaitear sa bhfásach. Agus tá níos lú agus níos lú daoine ar mian leo dúshlán a thabhairt don arm Emelyan Pugachev. D"ordaigh fiú an cornal garastún amháin dá reisimint géilleadh agus dílseacht a mhionnú don tsar féincheaptha ach a raibh grá mór aige dó.
  Tar éis an bua, ceiliúradh traidisiúnta na Cossacks féasta. Ar thaobh na láimhe deise d"Emelyan shuigh sinsear Stenka Razin agus gaol Pugachev, Ivan Razin. Bhí na taoisigh suairc agus féasta go fial. Bhí seirbhís boird costasach ann freisin a ghabh Peadar Mór ó na Turcaigh. Sa chás seo, spúnóga óir agus airgid agus forcanna, ceardaíocht an-mhín, chomh maith le soithí studded le GEMS. Thairis sin, rinne máistrí Ottoman an patrún, neamhghnách tanaí.
  Tá sé in am a leithéid de sheirbhís a stóráil i músaem ná é a phléascadh. Tá an bia anseo an-daor. Agus tá na miasa iad féin, arna n-ullmhú ag cócaire Francach, iontach. Ar iarratas Emelyan Pugachev, d'ullmhaigh an draoi cócaireachta an ghiorria líonta céanna a bhí ag bainis an Tsar Cossack agus Ustinya. Tá an giorria agus a líonadh go maith, go háirithe cnónna líonta.
  Chuimhnigh Pugachev ar a dhara bean chéile agus bhraith sé brónach ina chroí. Cad atá ann? B'fhéidir go bhfuil Ustinya á phlátáil agus á chéasadh go trócaireach ar an raca, nó ar cuireadh chun báis é cheana féin? Is fíor, ní dócha nach é an cailín bocht an milleán ar an rí féincheaptha. Aimsigh í agus saor í óna geimhle. Cá bhfuil sí anois?
  Bhí Emelian feargach leis féin. In aice le Tatishchevo, ba cheart go mbeadh níos mó daoine bailithe. Bhí naoi, deich míle trodaire fós i Byrd. Thairis sin, dhá mhíle go leor trúpaí do chomhrac-réidh, agus tá an chuid eile peasants. Ní raibh Pugachev ag iarraidh an léigear a ardú, rud a d'fhág fórsaí suntasacha i Berd, cé go mbeadh sé níos réasúnach gan a chuid trúpaí a scaradh.
  D'fhorbair an cath sa fortress freisin go débhríoch. D'éirigh le Pugachev an namhaid a ghabháil agus buamaí a scaoileadh ar an namhaid le linn foirmiú luíochán. D"fhulaing an namhaid caillteanais, ach ní raibh siad chomh mór sin gur chuir sé isteach ar chúrsa an chatha ar bhealach cinntitheach.
  Thairis sin, b'fhéidir go raibh sé riachtanach a choinneáil ar an gcosaint sa fortress féin. Ba chonstaic thromchúiseach a bhí sna rampaí oighir iad féin agus fhanfadh arm an tsarist ar feadh i bhfad faoi bhallaí Tatishchevo. Agus faoin am seo bheadh treisithe eile tagtha chun cinn.
  Ar aon nós, ba é an bua seo a tháinig chun bheith mar an chéad chath a chaill Pugachev. An chéad cheann, ach ar an drochuair ní an ceann deireanach. Mar sin féin, tar éis an buachaill fionn, cosnochta seo le feiceáil ina n-arm, tháinig athrú radacach ar chúrsa an chogaidh tuathánaigh. Agus anois tá an tsarist arm a bhuaigh bua amháin i ndiaidh a chéile.
  D"ól Emelyan go measartha ionas nach gcaillfí soiléireacht an smaoinimh. Ceiliúradh bua ó cé chomh luath. Tá go leor cathracha agus reisimintí namhaid romhainn fós. Agus níl Catherine the Second fós ag bailiú na bpríomhfhórsaí ina choinne. Ach tá na daoine meáite ar thacaíocht a thabhairt don cheannasach féin-fhógair.
  Ag aon am amháin, bhí tóir mhór ag Grishka Otrepyev i measc na ndaoine. Ach d'iompaigh an tsar nua salach ar mhuintir na Rúise, toisc go raibh sé ró-fhrithpháirteach don Iarthar, agus don Iarthar mar thírghráthóir iomarcach. Níor thug Dmitry Bréagach Smolensk do na Polannaigh, agus thosaigh sé ag ullmhú cogadh leis an Tuirc, a bhí fós an-láidir ag an am sin, cé gur thosaigh tréimhse meath san Impireacht Ottomanach.
  Téann Pugachev suas an cnoc, agus é ag sárú na gcruachás tosaigh!
  Déanann na cailíní, ar éigean atá clúdaithe le héadaí trédhearcacha, damhsaí os comhair na n-aíonna. Seo ceann acu ag damhsa díreach os comhair an rí Cossack. Ní chaitheann sí ach mionbhrístíní agus stiall cúng fabraice trasna a cófra, agus tá a cuid gruaige maisithe le tiara péarla. Rince lom, cosa girlish rince fuinniúil, luascadh an waist. Breathnaíonn rinceoir oirthearach le gruaig fhionn thar a bheith seductive.
  Mhothaigh Oliver Twist, ag féachaint uirthi, mothúchán láidir freisin. Bhí sé fós ró-bheag chun a mothúcháin a thuiscint, ach bhí rud éigin neamhghnách ina cuid gluaiseachtaí, tint an chraiceann coirtithe i ngluaiseachtaí comhlacht mín, glan. Chuir an damhsóir sceitimíní ar an mbuachaill, agus theastaigh uaidh léim suas agus tosú ag damhsa leis féin.
  Agus níor thug Oliver Twist faoi deara conas a d'iompair a chosa é, agus thosaigh sé ag léim in éineacht leis na cailíní. Thug an grámhar Emelyan Pugachev aire don chailín cheana féin agus tharraing sé isteach ina seomra leapa í. Ní raibh atamans eile eunuchs ach an oiread. Thairis sin, tháinig Ivan Razin suas le spraoi. Caith cnámha ag cailíní, agus nochtar an ceann a bhuaileann an chnámh.
  Thaitin an smaoineamh seo go mór leis na Cossacks agus d'eitil na cailíní agus na mná giotán. Bhí spraoi ag gach duine, bhí gach duine ar meisce.
  Níorbh fhéidir le hOliver fiú cuidiú leis ach spíonán a ghlacadh as a mhuga fíona milse. Ní ar bhealach ceannródaíoch, ar ndóigh, ach tháinig fiosracht i gceannas. Agus bhraith an buachaill mar asal fíor. D'éirigh sé níos mó spraoi fós, bhí an chuma ar na daoine go léir anois a bheith péinteáilte amhail is dá mba le pinn leid fheilte Síneacha. Agus taitneamh i mo chroí.
  Bhí Oliver Twist ciallmhar go leor gan níos mó a chur leis féin, agus an lá dár gcionn dhúisigh sé úr agus lán le fuinneamh. Ach d'oibrigh na taoisigh Cossack le tinneas cinn.
  Ar an gcéad dul síos, thug Emelyan Pugachev chuig an teach folctha é, agus leag sé amach na leannlusanna le broom sprúis. Ansin d'ordaigh sé an trumpa a shéideadh sa bhailiúchán agus máirseáil. Mar a dúirt Ceannaire an domhain proletariat Mór Lenin: Moilleadóireacht Is cosúil le bás!
  Bhí ag éirí go maith leis na reibiliúnaithe. Ach chuaigh an Ginearál Mufel i dteagmháil leis an Tsaritsyn le cúig mhíle trúpaí cos agus marcra. Ní raibh leomh aige stoirm a dhéanamh ar chathair dhea-dhaingean Mufel, agus chuir sé teachtaire ag éileamh treisithe.
  Tá Marshal Allamuigh Papin díreach tar éis teacht go Penza. Chuir éachtaí móra an impostor isteach go mór air. Chuaigh Don anonn go dtí taobh Pheadair an Tríú, agus mhéadaigh an éirí amach ar an Volga le fuinneamh athnuaite. Agus ní fhéadfadh feall an Suvorov, a bhfuil seanscéal cheana féin aige, a bheith ina chúis le mothú crábhaidh. Anois bhí an cogadh le huirlisí ag iompú isteach i rud fíor-chrua agus contúirteach.
  Thaispeáin Emelyan Pugachev a chuid fangs i láthair na huaire nuair a dhealraigh sé go raibh an gaiste ar tí dúnadh.
  Tar éis di a fháil amach go bhfuair Caitríona an Dara bás i ndóiteán in aice leis an drong Salty, dúirt go searbh:
  Deireadh an deireadh iompú isteach i dtús an lár. Agus cén fáth ar chinn an Tiarna mar sin pionós a ghearradh orm le himpostors!
  Mar sin féin, go dtí seo, níor ghlac an Empress bearta breise, agus chinn sé fanacht ar fhaisnéis ó na tosaigh. Agus tháinig siad, mar is gnách, go déanach.
  Chuaigh Coirnéal Bibikov i dteagmháil le Mufel le trí mhíle trúpa. Arm láidir a bhí ann cheana féin. Ach d'ionsaigh Suvorov go tobann an t-ochtú míle arm. D'éirigh go hiontach leis an ionsaí. Bhí bua ag an genius Alexander Vasilyevich. Gabhadh breis is sé mhíle saighdiúir.
  Ní raibh aon duine ag súil lena leithéid d"ionsaí. Ceapadh go raibh príomhfhórsaí na reibiliúnaithe fós i bhfad ar shiúl. Ach d"éirigh le Suvorov dul isteach ón tuaisceart freisin, áit nach rabhthas ag súil le bagairt ar bith.
  D"éirigh leis an nGinearál Mufele, áfach, éalú. Agus bhí an Prionsa Golitsyn ag dul ar aghaidh i dtreo na Tsaritsyna. Bhí air Pugachev a ruaigeadh cheana féin i ndúnfort Tatishchevo. Agus anois bhí sé ina cath dian arís. Tá thart ar deich míle trúpaí ag Golitsyn, nach bhfuil lag agus a bhfuil taithí acu cheana féin ar throid na reibiliúnaithe.
  Bhí ocht míle dhéag ag Suvorov, mar aon leis na trúpaí a bhí ag druidim ó Astrakhan. Gan fanacht le cur chuige na bpríomhfhórsaí Emelian Pugachev, d'ionsaigh Alexander Vasilyevich go cróga an namhaid. Rinne na tuathánaigh ról seachráin, agus bhog na haonaid is réidh le haghaidh chomhrac den arm tuathánach Golitsyn ó chúl.
  Chríochnaigh an cath le defeat iomlán an airm tsarist, agus gabháil an chuid is mó d'fhoireann an phrionsa.
  Gabhadh Golitsyn féin, agus bheadh ar an bhFlaitheasach cinneadh a dhéanamh faoina chinniúint.
  Chinn Emelyan Pugachev dul go Moscó feadh an Volga. Ba chosúil gurb é an cosán seo an ceann is iontaofa, agus is é seo go díreach conas a chuaigh Stenka Razin.
  Tá níos mó ná caoga míle motley ag Pugachev cheana féin, ach tá go leor trúpaí réidh le haghaidh comhraic le líon mór gunnaí, agus d'fhéadfadh sé a bheith ag súil le trúpaí a "bhean chéile" a bhriseadh i gcodanna.
  Mar an gcéanna leis an uair dheireanach, fuair Kamyshin trúpaí Yemelyan le áthas agus airm oscailte. Rinne an Ginearál Benedorff iarracht cath a thabhairt do Pugachev in aice le Saratov. Ach timpeallaigh na reibiliúnaithe a dhá mhíle dhéag corp. Ní raibh go leor saighdiúirí arm Catherine ag iarraidh troid. D'éirigh an troid amach a bheith gearr-cónaí.
  Níor éirigh le Oliver Twist ach trí husáir a ghearradh síos nuair a ghéill an chuid eile. Thairis sin, an t-údarás Suvorov difear. Ní raibh gach duine ag iarraidh bás a fháil ag troid i gcoinne an Fhlaitheasacha dlisteanach.
  Agus d'fhás creideamh i Emelian Pugachev níos láidre agus níos láidre. D"athoscail Saratov na geataí don laoch, ag fáiltiú roimh Emelyan le cloigíní eaglaise agus arán agus salann.
  Níl fórsaí suntasacha agam ar láimh, d'fhág Field Marshal Panin Penza. Mar gheall ar mhoill na trúpaí sa Tuirc ba bheag fórsaí a bhí i gcoinne Pugachev. D'áitigh na reibiliúnaithe Samara agus Penza gan troid. Bhí aonaid bheaga rialtais brúite go simplí.
  In aice le Saransk, rinne Count Panin iarracht troid leis an 15,000ú cór de na trúpaí tsarist. Ach ní fhéadfaí stop a chur le fórsaí uachtaracha na bPugachévites a thuilleadh. Doirt siad avalanche fíor, indomitable. Throid Petya chun tosaigh ar gach duine. Suvorov arís chuaigh deftly ar chúl, agus cumarsáide a ghearradh. Bhí ar an gCunta Papin teitheadh. Ach lean na Cossacks an mharascail páirce go daingean.
  Ghlac an gadaí ceannródaí Oliver páirt go pearsanta sa tóir. Bhí stail Don den scoth ag an mbuachaill, agus bhí sé féin níos lú meáchain ná daoine fásta, agus d'éirigh leis briseadh amach ón gcuid eile de na Cossacks agus Count Panin a scoitheadh lena gharda de dheichniúr.
  An chéad dá bodyguards, shouting agus blinking, rushed i dtreo an ceannródaí. Rinne Oliver Twist ceann acu a ghearradh síos go géar agus é ag tumadóireacht faoin liús. Agus bhuail an dara buachaill síos le léim. Bhuail sÚil an linbh an forehead go han-chruinn agus go daingean, ag leagan amach barbel ollmhór.
  As na deich ngardaí, níor fhan ach ochtar. Ach anseo scartha an bheirt arís agus rushed go Oliver. An buachaill dodged deftly lámhaigh piostal, agus bhuail an namhaid lena cheann sa smig. Agus an ceann eile gearrtha go han-deftly as an scuab chomh maith le lámhainní leathair dubh.
  Mar sin buaileadh beirt imreoirí eile. Dúirt Oliver Twist:
  -Scil beats an uimhir, ach ar an drochuair ní sa toghchán!
  Cad é mar atá sé i rím chomhairimh: agus tá sé fágtha acu. Ach sin an fáth gur fearr le Panin gan ach beirt mharcach a chaitheamh.
  Caitheann an gadaí ceannródaíoch Oliver Twist miodóg ar an namhaid lena chos lom. Is peaca fiú é a chailleann chomh gar sin. Agus ansin pollta an rinn an namhaid sa bholg. Ach luascadh an chéad namhaid eile ró-ard agus fuair sé a sháil i gceart in úll an mhuiníl ó Ádhamh. Chuir Oliver tweet:
  - Go minic, ardaíonn na cinn gan sciathán a gcuid gob!
  D'fhan an céanna sin fós ceithre trodaithe. Agus tá sé seo ag fáil an-suimiúil. Anseo, de réir an tseanchais, sheas péire eile amach. Ritheann sí leis an mbuachaill. Bhuel, cad faoi Oliver Twist ar an airdeall. Bhrosnaigh an bheirt a gcuid piostail. An buachaill sprawled ar a chapaill agus na urchair beagnach i dteagmháil léi a lom, coirtithe ar ais. Ach anseo freagraíonn Oliver Twist, buaileann buille uafásach lena uillinn don artaire carotid. Agus buaileann greadadh géar an bhuachalla comhraic eile sa tsúil chlé.
  Molann an gadaí ceannródaí go fonnmhar:
  - Is cosúil le fear gan intinn gan súile, níl ach daille i bhfad níos mó gan dóchas!
  Bhuel, níl ach dhá gharda fágtha ag Count Panin. Ach tá na cinn an-láidir sin dhá mhéadar ar airde. Rátálann siad ar an mbuachaill, ag brandáil sabre go borb i ngach lámh.
  Caitheann Oliver Twist miodóg bheag éadrom lena bharraicíní nochta. Titeann an barr isteach i mbróg garda coirp an mharascail pháirce. Screams sé agus titeann a sabre. Buachaill íontach, greamaíonn sé a lann is géire go géar, thug sé ar an taobh.
  Agus arís deir an gadaí ceannródaí:
  - Ní i gcónaí a théann airde mhór lámh ar láimh le tallainne mór, ach is cúis le tallann mór i gcónaí fás gairme!
  Tosaíonn an garda coirpe deireanach ag cúlú ón mbuachaill nach bhfuil aon ghá leis. Baineann Petya leas as seo agus ionsaíonn sí tadhlaí. Déanann an namhaid an t-ionsaí a bhualadh, agus faigheann sé a shála faoi uillinn na láimhe. Agus gortaíonn sé, ó turraing titeann an thug a sabre.
  Beidh ceannródaí-thief Doirt sé, picks suas an lann lena chos. Tarraingíonn, le méara lom ... Téann an rinn go díreach isteach sa plexus gréine. Agus tá sé seo chomh pian cheana féin go knocks sé cardinally amach Chonaic.
  Mar sin ruaigtear an deichiú garda coirpeach deiridh. Agus fágadh Oliver Twist ina aonar le Count Panin. D'éirigh leis an t-achar a mhéadú beagán, ag briseadh ar shiúl le linn an chomhrac leis na gardaí.
  Ach an ceannródaí-thief cróga, scaipeadh é féin oiread agus is féidir chun laghdú ar an friotaíocht aeir, agus fiú lúbthachta an phreasa, ag cabhrú le gluaiseachtaí a chapall matáin, thosaigh sé ag laghdú an t-achar.
  Réimse Marshal Panin stróic taobh an capall a shreds lena spor, sileadh fola, ach lean an t-achar ag crapadh.
  Dúirt Oliver Twist fiú:
  - Más mian leat maireachtáil níos faide, rith, más mian leat bás a luaithe is féidir - reáchtáil ar shiúl ón namhaid!
  D"fhiafraigh Count Panin go impiriúil den bhuachaill:
  - Ar mhaith leat míle rúbal?
  Gháir an gadaí ceannródaí mar fhreagra:
  - Bhí céad míle i mo lámha agam, rud a d"fhéadfainn a chur in oiriúint gan pardún agus dhiúltaigh mé dóibh! Tá onóir gadaí ceannródaí níos tábhachtaí ná ór agus diamaint!
  Bhí ionadh ar mharascail na páirce:
  - Mar sin, tá tú idé-eolaíocha? Cad a dúirt an pionta?
  Chlaon an buachaill go bríomhar.
  - Sea, a cheannródaí! Gach na guys mar shampla!
  Rinne Panin iarracht arís bribe a thabhairt do Oliver Twist:
  - Bhuel, más mian leat, rinne mé duine uasal thú!
  D'fhreagair an buachaill go géar:
  - Is uaisle gadaí ceannródaí ná duine uasal!
  Níor ghéill an marshal páirce:
  - Ansin an comhaireamh!
  Dúirt Oliver Twist le guth dáiríre:
  - Bhuel, ní féidir ach le Ekaterina teideal an chomhairimh a thabhairt dom. Níl an t-údarás agat é sin a dhéanamh!
  Papin stop. Thuig sé féin go raibh sé imithe rófhada. Agus go deimhin, mura bhfuil an buachaill ina luí, ansin is féidir leis a thairiscint i ndáiríre dó? Más rud é fiú céad míle rúbal nach raibh an buachaill a mhealladh? Agus beidh an impostor buíochas fial leis an kid as ghabháil an mharascail páirce!
  Rinne Panin iarracht dheireanach amháin:
  Ar mhaith leat go ndéanfaidh mé mo mhac duit?
  Rinne Oliver Twist gáire agus d"fhreagair sé go fonnmhar:
  - Cén fáth a bhfuil comhaireamh athair ag teastáil uaim, más é mo thír dhúchais na daoine Rúiseacha ar fad!
  Rug an buachaill ar mharascail na páirce, agus rinne Panin iarracht an buachaill a bhualadh le claíomh. Ach d'aistrigh sé go han-chraicneach shin an chomhairimh go dtí an teampall, ag leagadh marbh é.
  Tar éis sin, b'fhéidir, tar éis trófaí a chur ar chrúp do chapaill, an ceannasaí Pugachev a ghlacadh.
  Agus í i bua, bhuail sí le chéile i Saransk, bhog Emelyan go Nizhny Novgorod. Tá an chathair daingnithe go maith agus tá go leor trúpaí inti, ach tá na tuathánaigh agus na Cossacks cruaite i gcathanna, agus tá an ghlóir bainte amach acu as a bheith invincible. Ina theannta sin, rinne Suvorov ruathar tapa ar Kazan. D"éirigh leis an Kremlin a ghabháil le swoop, saor: Chika, Belobrodov, Padurov, agus go leor reibiliúnaithe eile nár cuireadh chun báis go fóill.
  Agus is é seo athsholáthar uasal ar arm na Emelian. Ghabh Suvorov an dara col ceathrar Potemkin freisin. Mar gheall ar an dearcadh cruálach i leith na bpríosúnach, cuireadh Potemkin chun báis gan searmanais gan ghá.
  Ach bhí comhrá géar chun tosaigh ag Count Panin.
  D'fhiafraigh Emelyan Pugachev, ag caoineadh go bagarthach, don mharascail pháirce:
  - Cé hé mise, dar leat?
  D'fhreagair Panin, agus é ag bualadh a ghiall le heagla, le misneach sofheicthe:
  - Ghlac mé an mionn a Catherine. Agus tá tú, uncail, a thief agus impostor!
  Chuir Pugachev a chuid feirge faoi chois le gnáthiarracht toil agus d"fhiafraigh sé go himníoch:
  - Agus Catherine, a threascair go fí agus a mharaigh a fear céile, an bhfuil sí go dleathach ar an ríchathaoir na Rúise?
  Count Panin sighed go trom. Ábhar goirt a bhí ann. Tar éis an tsaoil, i ndáiríre, tá níos mó ná amhras ar dhlisteanacht an Empress Gearmánach ar an ríchathaoir. Tríd is tríd, ba cheart Katya a bheith flogged i gceart, agus crochadh suas ar an chroich le haghaidh regicide, ná a bheith crowned mar sin.
  Chuir an cailín seirbhíseach soitheach airgid le fíon os comhair an chomhairimh. Doirt Pugachev é féin an leacht dearg isteach sa chuach criostail os comhair mharascail na páirce.
  D'ól Panin leath, chuir sé na saothair ealaíne go cúramach ar an mbord darach. Agus dúirt go ciúin:
  - Teastaíonn tsar inniúil ón Rúis...
  D'fhreagair Pugachev ag magadh:
  D"fhoghlaimíomar go léir beagán ar bheagán, rud éigin agus ar bhealach éigin.
  Phanin softened beagán agus dúirt:
  - Feicim nach duine dúr thú. Cén fáth ar thosaigh Emelyan Ivanovich rud mar seo?
  D"éirigh Pugachev ón mbord. Ghlac mé roinnt céimeanna agus d'fhreagair mé:
  - Ní ar mhaithe le mo dhíograis agus mo uaillmhian féin a thosaigh mé seo. Agus do chúaladar an tslua, ar son a n-Olltúin.
  Labhair Emelyan Pugachev le paisean agus le áititheacht.
  - Chonaic mé go leor, grief sa Rúis. Cé chomh cruálach is atá na lomraí do na daoine, an chaoi a ndéanann siad na cailíní a éigniú agus na leaids a chéasadh. Conas a oibríonn daoine, agus a gcuid saothair a chaitheamh. Tá muintir na Rúise iontach agus ag an am céanna náirithe. Amhail is dá mbeadh na sciatháin ceangailte le hiolair, agus cuireadh tíogar isteach i dungeon. Agus tá an osna uafásach seo Orthodox ar an domhan ar fad. Tá leanaí ag titim cosúil le cuileoga, fiú na mban uasal ag fulaingt ó thomhaltas, tá iallach ar dhaoine huddle le chéile. Cé gur ordaigh an Tiarna Dia é féin: Bí torthúil agus iolrú. Agus tá ceist agam: nuair a threabhadh Ádhamh agus Éabha ag sníomh, cá raibh an t-eolas an uair sin?
  Ach an féidir duine beo, cruthaithe in íomhá agus cosúlacht Dé, a dhíol le sclábhaíocht? Tá sé cosúil gur ainmhí de chineál éigin é!
  Bhí Panin ina thost. Bhí a fhios aige féin, ar ndóigh, go maith cén cineál tuathánach sa Rúis. Agus is cruálach an tsíoraíocht sin, agus nach bhfuil ceartas ann. Agus an té is saibhre, sin agus an chúirt. Sea, agus smaoinigh Panin féin ar leasuithe, lena n-áirítear teorainn a chur le cumhacht an úinéara talún thar an tuathánach. Agus thairg sé an rud céanna do Catherine. Ach d'fhreagair an bhanríon go han-fhuar leis na smaointe maidir le cinniúint na tuathánach a mhaolú.
  Bhí an iomarca coimeádachais, arrogance, disdain do na daoine coitianta. Na boicht de réir dealraimh, níor mheas sí daoine ar chor ar bith. Bhí an fhírinne uaireanta liobrálach, agus thug bronntanais do dhílleachtaí. Ach arís, níor dháil aon cheann de na tsars an oiread sin tuathánach stáit i seilbh na mbarraí. Agus níl an oiread sin daoine bochta sclábhaithe ag éinne.
  Aimsir Chaitríona: buaic na serfdom agus buaic dúshaothraithe dhaonra na Rúise.
  Ach ar an láimh eile, an ríchathaoir a chur ar iontaoibh tuathánach. Bhuel, conas is féidir a phór dea-rugadh a leithéid de rud.
  Panin ag iarraidh a shout, rud éigin cosúil le: "Tá a fhios d'áit, serf!" Ach ní raibh an deis dul i dtaithí ar an lúb cuma tarraingteach ach an oiread. Spreag guth na coitiantachta: "mheabhlaireachta Emelyan, lig ort gurb é a chara é, agus ansin cuimilt"!
  Ach bhí fiú an bealach seo amach contrártha le hanam uasal Count Panin. Go ginearálta ionadh saibhir, d'iompaigh deireadh an ochtú haois déag ar na daoine is gile agus is cumasaí sa Rúis. Fágadh amanna eile amuigh. Go háirithe i réimeas Nicholas II. Mar sin féin, go páirteach a bhí an milleán, iompaigh an monarc féin amach a bheith, a choimeád ar feadh ró-fhada Ginearálta Kuropatkin, a bhí éagumasach ar ghnóthaí míleata, mar cheannasaí.
  Bhí an t-ádh ar Ekaterina as na seatanna. Cé nach i gcónaí. Mar shampla, tar éis Bibikov, ní raibh an Prionsa Shcherbatov ina cheann mór ar chor ar bith.
  Agus thug sé seo deis do Emelyan neart a charnadh dó féin. Ní mór dúinn ómós a thabhairt do tharraingteacht Pugachev, nuair a leag daoine é leis na mílte, na mílte, in ainneoin a chuid buaite go léir. In ainneoin gur fhéach sé níos mó ná amhrasach seans na reibiliúnaithe ón tús.
  Ar thaobh Pugachev, grúpa de chinn inveterate, agus ar an taobh an Empress níos mó ná trí chéad míle trúpaí.
  Ach anois tá méadú tagtha ar na deiseanna atá ag Emelyan. Roimh Nizhny Novgorod, tá arm mór ag Pugachev agus atá ag fás i gcónaí. Agus is féidir le Count Panin iarracht iascaireacht a dhéanamh in uiscí trioblóideacha.
  Cad a tharlaíonn má éiríonn leis an impostor? Sa chás seo, tá deis ag Panin a bheith ina leasaitheoir faoin tsar nua, daoine.
  Ó, bhí, ní raibh!
  Dúirt marasal na páirce go tuisceanach:
  - Ní mór dul i ngleic go ciallmhar le haon ghnó. Lena n-áirítear an liberation an tuathánach.
  D"aontaigh Emelyan Pugachev leis seo:
  - Sea, ní hé an rud is mó ná connadh breise a bhriseadh!
  Dúirt an Comhaireamh go bog:
  - Ní raibh sé go dona a saoirse a thabhairt do na tuathánaigh, ach ... Dónn siad eastáit na dTiarnaí, agus maraítear agus crochtar na huaisle féin. An é seo an bealach chun rudaí a chur in ord sa Rúis?!
  Chuir an rí tuathánach fearg air. Thuig sé féin go raibh na tuathánaigh, ag dó na n-eastát mainéir, agus ag crochadh na n-úinéirí talún, ag cruthú aindlí uafásach. Agus b"fhéidir go dtiocfaidh sé ar ais fós chun sinn a ghruaim amach anseo. An ghné tuathánach raging, an rachaidh sé ar ais ar an mbóthar? An n-íocfaidh na tuathánaigh cánacha leis an tsar amach anseo?
  True, ansin beidh siad a thuilleadh peasants, ach i dtír Cossacks, agus beidh ceannaire tofa os a gcionn. Agus ó na sinsir a bhailiú chun na fadhbanna is tábhachtaí a réiteach, ciorcal. Tar éis an tsaoil, rinne Emelyan Pugachev athbheochan ar an gcoláiste arís, agus thug an Suvorov impiriúil saoirse do chuid de na hiar-thaoisigh. Agus anois beidh sé riachtanach na daoine saora a choinneáil i gceart.
  Agus adubhairt an tuathánach rí, ag caoineadh:
  - Beidh deachtóireacht againn ar na daoine! Caithfidh daoine iad féin a thuiscint nuair a bhíonn fuip de dhíth orthu, agus nuair a bhíonn smacht acu.
  D'fhreagair Papin, beagán rocach,:
  - Bhuel, má tá muid ag caint faoi mhaith na ndaoine ... Ba chóir go Pyotr Fedorovich a bheith níos cúramach. Ba chóir a thabhairt faoi deara gur thuig Emelyan Pugachev cluiche cunning an chúirteora séasúrach. Ach tá i bhfad níos mó ag teastáil ó na reibiliúnaithe ag Field Marshal Panin faoi láthair, fiú mar chomhghuaillíocht neamhiontaofa, ná mar a bhíonn ag namhaid oscailte.
  Do rug an tuathánach a lapa amach agus dubhairt:
  - Beidh tú cosúil le lámh dheas ceart dom! Seo í mo lámh impiriúil!
  Agus chroith an dá dhuine cunning lámha lena chéile.
  Bhí garastún mór ag Nizhny Novgorod agus neartaíodh é ag trúpaí nua-theacht. Ach níl aontacht i measc na gcosantóirí. Bíonn díomá ar go leor saighdiúirí, go háirithe oifigigh. I measc na ndaoine, neartaíodh creideamh sa tsar-athair cheana féin, agus chuir na bua, maisithe le fantaisíocht tíre, go mór le tóir Pugachev.
  Mar sin, sa chás seo, tá an slua ag sracadh cheana féin, agus tá Emelian ag tacú leis.
  Tháinig níos mó ná céad míle arm chuig an gcathair cheannaíochta. Tháinig aon mhíle go leith de bhriogáid faoi cheannas an Choirnéil Scorelli chuig an gcruinniú. Ba ghearr go mairfeadh an troid. Glacadh an chuid is mó den bhriogáid ina phríosúnaigh, agus gearradh ceann an choirnéil amach le sabre Cossack.
  Bhí beagán ama ag an gadaí ceannródaí Oliver Twist chun a shaibhreas a thonnadh. Agus d'éirigh leis a ghearradh síos ar an mór-díograiseach. An namhaid plódaithe go sonrach, ag titim faoi arm ollmhór.
  Go gairid roimh an ionsaí, thug Emelyan Pugachev cuairt ar theach ceannaithe chéad chumann na Rasomakhins. I dteach mór trí sgéal, d'ól an rí féin-fhógartha fíon daor céad bliain. Pléadh an bunús agus an t-ábhar leis na ceannaithe. Gheall siad go sollúnta nach mbeadh an mhílíste áitiúil ag troid leis na reibiliúnaithe. Agus tá an chuid sin de na hoifigigh réidh chun an t-athair-fhlaithis a aithint.
  Thug na Pugachevites fúthu Nizhny Novgorod a stoirm nuair a bhí sé fós dorcha. Bhí an geimhreadh ag teacht agus bhí orainn deifir a dhéanamh. Oliver Twist, ag slap a chosa lom tríd na locháin, chomh maith le buachaillí tuathánach eile rushed chuig an ionsaí.
  Bhí na cosantóirí neamhchairdiúil, tine sluggish de shaghas éigin. Theith na buachaillí tuathánach lena n-neart ar fad, agus níor thug siad aon aird ar na shots. Agus ní raibh beagnach aon chaillteanais ina measc.
  Bhí Oliver Twist, tar éis dó a theastáil go dtí na poist, ar cheann de na chéad daoine a chuaigh isteach sa rampair cré trom. Mhothaigh bonn lom an gadaí ceannródaí feoil thaitneamhach slachtmhar an domhain. Agus d'eitil na cosa iad féin suas go dtí an barr an chnoic. Thit an corpán mustachioed faoi ghéar sábh an ghasúir agus a cheann liath rollta síos.
  Exclaimed Oliver Twist ag barr a scamhóga:
  - Ní thabharfaidh ár gcuid féin duit!
  Agus d'oscail a sháith boilg an tsáirsint. Throid na buachaillí tuathánach go dian, ag baint úsáide as tuanna, pitchforks, agus steelyard. Chaith buachaill amháin trí bliana déag d'aois cailín beag go han-chraicneach. Agus tharraing an captaen dea-chothaithe. Rinne sé iarracht seasamh in aghaidh, ach clung beirt bhuachaillí eile leis an rópa, agus d'iompaigh aghaidh an oifigigh gorm ón stranglehold.
  Choinnigh na ceannaithe a bhfocal agus chuir na mílíste fáilte roimh na hionsaitheoirí le glórtha:
  - Glóir don athair-rí!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Tá dhá chadhnra ar bord gafa cheana féin ag buachaillí tuatha fearless. Bhí Oliver Twist, mar ghinearál, i gceannas ar an gcór iomlán ina raibh trodaithe óga. Ní raibh a fhios ag na guys eagla, bhuail siad go cróga daoine fásta, saighdiúirí níos mó ná iad féin.
  Bhuail Oliver Twist an maor rua le cic, agus d"eitil sé den uchtbhalla.
  Screadann an buachaill:
  - Don Motherland! Ar son garmhac Peadar Mór!
  Ghlac go leor reibiliúnaithe go muiníneach. Ghéill reisimintí ar leith do thrúpaí an impostor, nuair a chonaic siad gan dóchas a gcás. Mór, tríú cathair is mó na Rúise le go leor bruachbhailte, agus raidhse de ceannaithe. Agus bhí Emelyan Ivanovich i bhfabhar na ceannaithe. Agus níl siad chomh díograiseach i gcosaint a thabhairt do Chaitríona is atá na húinéirí talún. Tá dílseacht rúnda tugtha ag go leor acu don Fhlaitheas nua cheana féin.
  Tá an Ginearál Benedorff ag iarraidh, trí chúlchiste láidir a thabhairt isteach sa chath, na Pugachevites a chomhrac. Tá sé ag éirí te. Tá Emelyan Ivanovich féin gearrtha cosúil le laoch eipiciúil. Le gach ceann dá bhuille, is cinnte go dtitfidh duine éigin. Mar sin tháinig siad le chéile le Benedorff. Casann ginearál Gearmánach a sabre leathan, agus buailtear sa scornach é le claíomh leathan. Mar sin do marbhadh ceannaire an namhaid - ag an rí-athair féin.
  Agus bíonn áthas ar an slua agus ag béicíl:
  - Glóir don ridire-rí!
  Tá an cath trí thine. Saighdiúirí airm rush, an chuid is mó de na hoifigigh freisin. Scaip ráfla gur aithin Field Marshal Panin é féin Pyotr Fedorovich mar aiséirí. Agus conas nach féidir le duine bogha a thabhairt do ua Peadar Mór. Agus ag féachaint ar an gcaoi a ndéantar Emelyan Pugachev a ghearradh, is féidir le duine a fheiceáil láithreach gurb é seo pórú ríoga, láidir na Romanovs.
  Agus thit Nizhny Novgorod tar éis Kazan. Agus d'oscail Simbirsk na geataí do na reibiliúnaithe. Smaoinigh ar an chuid is mó den Volga cheana féin faoi riail an impire Cossack. Agus bhí an t-arm faoi cheannas Fedot Katorzhny i dteagmháil le Yaik cheana féin. Agus arís d'éirigh na Cossacks Yaik agus Iletsk amach. Cé gur shocraigh an Coirnéal Semenov agus an Ginearál Mamsurov troid agus seasamh go dtí an ceann deireanach.
  Ag Fedot, bhailigh suas le cúig mhíle dhéag trúpaí feadh na slí. Tháinig na Kalmyks agus na Baiscíris freisin. Sheachnaigh an Don ataman cunning cathair Yaik, áit a raibh an Ginearál Mamsurov ag fanacht leis le dhá mhíle, agus ghabh sé seilbh ar dhaingean Sorochinsk gan troid. Ag fágáil Coirnéal Semyonov i mbaile Yaik, rinne an Ginearál Mamsurov na magairlí a ghearradh. Ach neartaíodh arm na Fedot ar chostas na Kalmyks, na Baiscíris, na Tatars, agus níos tábhachtaí fós, bhí na Cossacks fós go dtí an deireadh, gan suaimhneas agus níor maraíodh agus níor cuireadh chun tosaigh iad.
  Sháraigh fiche míle slua Pugachev míle dhá chéad saighdiúirí Mamsurov. Bhí an troid brúidiúil. Throid saighdiúirí an Ghinearáil Mamsurov, a raibh taithí acu cheana féin ar throid na reibiliúnaithe, go dian. Bhí a fhios acu nach mbeadh siad spared. Ach bhí taithí cogaidh ag an gCoirnéal Cossack Fedot cheana féin leis na Turcaigh. Bhain sé úsáid cheart as barraíocht uimhriúil, soghluaisteacht na n-aonad marcra Bashkir agus Tatairis. Go swoop, ansin an ruathar, ansin an cúlú. Agus ansin, nuair a bhí fórsaí an Ghinearáil Mamsurov ídithe, chuir sé cath daingean ar a dhíorma.
  I ndlúthchomhrac, nuair a bhíonn an foirmiú measctha suas agus na saighdiúirí ag troid i gcomhrac lámh le lámh, ní droch-Throdaire é fear le tua agus adharc a thuilleadh, ach comhraic comhionann praiticiúil. Nó b'fhéidir go mbeidh tua, nó pitchfork le adharc agus bayonet níos fearr. Agus is fearr le tuathánach tua a úsáid ná saighdiúir a bhfuil nós na hoibre tuathánach caillte aige cheana féin.
  D'iompaigh an cath ina massacre gan trócaire. Agus ní bhfuair ach cúpla saighdiúir Ghinearálta Mamsurov slánú trí ghéilleadh. Bhí go leor chaillfidh in aice le Sorochinsky mar fortress na fola.
  Bhí an Ginearál Mamsurov féin gafa ag lasso Tatairis. Scread siad suas an ceannasaí. Mar sin féin chuir Fedot Katorzhny, an chéad meirleach ar an Don, ceist cheart:
  - An aithníonn tú Pyotr Fedorovich mar Impire na Rúise Uile?
  D'fhreagair an ginearál go misniúil:
  - Ní aithním gadaithe!
  D"ordaigh Fedot dá chomhpháirtithe:
  - Isteach ina lúb! Agus na hoifigigh sin a dhiúltaigh an mionn a ghlacadh!
  Le scrios díorma Mamsurov, tá an cosán go Orenburg agus baile Yaitsky oscailte. Roinn Fedor a fhórsaí, ag creidiúint go réasúnach go raibh a dhóthain neart aige chun na cathracha seo a choinneáil, agus go ndéanfadh fiú mais daoine. Sheas na fortresses go lag. D'fhág Tatishchev an garastún agus theith go Orenburg. Agus b'fhearr leis an ngobharnóir cowardly dul i gcosaint bodhar. Mar sin cuireadh tús leis an dara léigear ar Orenburg.
  Agus iompaigh an bia amach a bheith cócaráilte sa chathair níos mó ná i rith na chéad. I mbaile Yaitsk, tar éis scartach gairid, d'éirigh an Coirnéal Semyonov ar ais go dtí an fortress agus chinn sé, cosúil leis an uair dheireanach, an léigear a choinneáil. Fíor, bhí a sheansanna chun cabhair a fháil i bhfad níos lú anois. Bhog tosaigh an éirí amach níos mó agus níos mó i dtreo Moscó.
  Scaoileadh saor ó phríosún Kazan, bhog Khlopushka, agus Beloborodov, le arm suntasach, soir go Ufa. Bhí taithí ag na ceannasaithe oilte seo cheana féin ar mhonarchana Ural a ghabháil. Agus bhí Emelyan Pugachev ag smaoineamh ar na Urals agus an tSibéir ar fad a conquer. Bhí leath de na monarchana na Urals cheana féin in aice le Emelka, agus má bhí miscalculations comhlán, agus léigear Orenburg nár éirigh leo, fiú níos luaithe, d'fhéadfadh duine a n-éireoidh agus dul go Kazan le arm il-gunna mór.
  . CAIBIDIL #11
  Dhúisigh an príosúnach óg, i bhfad níos cheerful agus níos sláintiúla. Anois tá na créachta agus na gortuithe a thug an chéasadh brúidiúil leighis beagnach go hiomlán. Agus is féidir leat cleachtaí a dhéanamh agus a ithe.
  Ansin rinne dochtúir baineann scrúdú gearr air agus thuairiscigh go hachomair:
  - Breithiúnas ag teacht go luath! Tá tú láidir agus guímid nach gcuirfear chun báis thú agus go deoraítear tú chuig na mianaigh.
  D'fhreagair Oliver go brónach:
  - Tá sé ar fad i lámha Dé. Agus tá súil aige trua a ghlacadh leis an leanbh!
  Arís cuimiltíonn an buachaill naisc an tslabhra. Ach is léir nach n-oibríonn sé. Agus rubs le fury fiáin. Go dtí go wears sé amach ar deireadh.
  Tá a bheith ina n-aonar leadránach.
  Agus nuair a bhíonn tú clúdaithe sa chodladh faoi dheireadh, mothaíonn tú saoirse agus fáil réidh leis an ngnáthamh, in eachtraí nua gan fasach.
  Ba é fortress Osa an chéad chonstaic ar bhealach arm Khlopushka agus Beloborodov. Ar an mbealach seo, d'fhás a n-arm ó dhá mhíle go dtí deich míle trodaithe, ag athlánú a n-armán ar dhaingne beaga. Ag am amháin, chuir Emelyan Pugachev ina luí ar gharastún an dúnfort géilleadh gan troid. Ach an uair seo níorbh fhéidir le duine brath air, agus mar sin ceapadh an t-ionadaí fiontraíoch Michelson, an Leifteanantchoirnéal Bragugunter, ina cheannasaí ar an dúnfort. Chomh maith leis sin as measc na Gearmánaigh fostaithe. Agus is amhais eachtrannacha leath an gharastún. Mar sin, in aon chás, b'éigean an fortress a ghlacadh.
  Shíl Beloborodov nach raibh Emelyan ceart i gcónaí ach an oiread. Nuair a ghlac siad fortress na Tríonóide, rinne siad féasta le sliabh. Ach tá siad bailithe cheana féin níos mó ná deich míle duine, a bhfuil líon mór de na peasants mhonarcha, oilte go maith i chomhrac arm beag agus Baiscíris, capaill Kalmyk, chomh maith le huirlisí a tógadh ó na monarchana Ural. Ná cuir iontas ar Dekolong iad, d"fhéadfaidís dul san iomaíocht lena thrí mhíle cór.
  Maraíodh agus gortaíodh breis agus ceithre mhíle reibiliúnach ansin, agus gabhadh breis is ceithre mhíle.
  Tar éis defeat den sórt sin, thit Emelyan Ivanovich i dúlagar ar feadh tamaill. Ach chuaigh daoine go dtí na Pugachevites fós, agus fiú an eagla roimh phionós géar níorbh fhéidir iad a choinneáil ó iarracht a dhéanamh dul isteach ar an daor athair-rí.
  Tá an t-éirí amach seo cosúil le luascadh, suas agus síos. Ceachtar defeat, ansin bua tar éis defeat. Anois tá Beloborodov agus Khlopushka sna faireoga agus i mbun saothair chrua, ansin is fearr leis an tsar arís iad agus tugtar ardú céime dóibh go dtí an mórghinearál. Seo mar a chasann roth an fhortún. Agus is é Chika Count Chernyshev arís. Agus d'fhill roinnt ball den bhord míleata ar a n-áiteanna. Go háirithe, Coirnéal Padurov.
  Ach maraíodh cuid acu, agus ní féidir leat iad a thabhairt ar ais. Anseo, mar shampla, fuair bás bás an ataman cróga Gryznov agus na láimhe deise de Pugachev. Ach ní raibh an t-oifigeach Minakov ag am a chrochadh, agus tá sé arís i céimeanna na reibiliúnaithe.
  Ní raibh Chika ag iarraidh filleadh in aice le Ufa agus tá sé ag bogadh in éineacht leis an sagart go Moscó anois.
  Tar éis dóibh sliabh iomlán de tuí lofa a charnadh, agus cuirtín deataigh socraithe acu, tháinig Cossacks agus tuathánaigh Beloborodogo suas go dtí an balla agus theith siad chuig an ionsaí. Bhí an áirithint brúidiúil. Agus fuair a lán fear bás. Ach bhris siad isteach sa fortress agus mharaigh na amhais a bhí ag troid go dian. Ghabh siad cúig ghunna is tríocha agus soláthar mór púdar gunna agus sliogáin. Tar éis sin, tá an cosán go Ufa oscailte.
  Agus arís, téann na mílte daoine go dtí na Pugachevites, tá arm na ndaoine ag fás. Agus i Ufa féin níl aon aontacht. Tar éis éisteacht a fháil faoi rath Pugachev, chreid cuid den iar-mhílíste gurb é seo an t-athair-tsar fíor. Ina theannta sin, chuaigh an Suvorov iomráiteach, agus fiú an Marshal Panin Allamuigh níos cáiliúla agus níos cáiliúla, anonn go dtí taobh Pugachev.
  Mar sin, b'fhéidir gurb é an rí é i ndáiríre. Má tá na daoine chomh rushing ina dtreo, agus na cathracha ina luí síos ceann i ndiaidh a chéile?
  D'eascair aighneas agus achrann sibhialta ... Roinneadh Ufa ina dhá chuid: lucht tacaíochta Peter the Third agus Catherine. Agus bhí lámhach eatorra.
  Chuir arm Beloborodov agus Khlopushka, a d'fhás go fiche míle, le tacaíocht ó pháirtí Pugachev, stoirm ar an gcathair. Bhí an troid fíochmhar, ach ghlac na Pugachevites líon agus tacaíocht fhormhór mhuintir an bhaile. Tógadh Ufa, faoina raibh Chika ina suí ar feadh i bhfad, go litriúil láithreach. Agus chomh maith lena ghabháil, mhionnaigh go leor saibhir Baiscíris, Kalmyk, elders Tatairis, iad siúd a bhí fós leisce, dílseacht do Peter Fedorovich.
  Nuair a gabhadh príomhchathair Ufa, bhí na reibiliúnaithe in ann cumarsáid agus bóithre a ghearradh go dtí an tSibéir, agus an réigiún seo a oscailt do ghabháil na Pugachevites.
  Chuaigh Khlopushka agus Beloborodov go dtí na monarchana Ural, ag cur cumhacht na ndaoine ann.
  Chuaigh Pugachev, mar aon le arm a bhí méadaithe go dtí céad caoga míle trodaire, i dtreo Ryazan. Bhuail an cúigiú míleú cór is tríocha de Chunta Chernyshev leis ansin. Is é an t-aon chonstaic thromchúiseach ar an mbealach go Moscó ná go ngéilleann cathracha agus sráidbhailte eile gan troid.
  Ainneoin sármhaitheas mór uimhriúil Yemelyan, bhí trúpaí a raibh taithí acu agus a raibh taithí acu i gcogadh na Tuirce ina choinne. Agus an sagart-sagart, tá níos mó ná leath de na trúpaí peasants gan oiliúint le geallta agus pitchforks, agus tá go leor iar-shaighdiúirí nach bhfuil iontaofa go leor, foireann motley le Cossacks, agus pobail Tatairis éagsúla.
  Mar sin, bhí seans ag Chernyshev, más rud é amháin .... Más rud é nach le haghaidh an genius Alexander Vasilyevich Suvorov. D'ionsaigh an ceannasaí mór chomh sciliúil sin le hórde Pugachev iomadúla gur chuir sé iallach ar Chernyshev, an laoch a ghlac Beirlín, troid de réir a rialacha féin. Bhí an marcra fánacha ag sileadh le saigheada nimhiúla i bhfad i gcéin, mar a bheadh cúlú ruathar. Agus an tuathánach leis an adharc, ar a mhalairt, le chéile i ngleic dlúth i lámh-go-láimh a chomhrac.
  Mhair an cath, le cur isteach gairid, beagnach dhá lá agus chríochnaigh sé le bua uafásach do na Pugachevites. Glacadh níos mó ná fiche míle príosúnach leis féin, agus d'oscail Ryazan féin na geataí.
  Ceapadh iar-cheannaire Catherine, an Cuntar Grigory Orlov, go pras mar cheannasaí ar gharastún Moscó.
  Is é seo an duine is láidre agus is sine de na cúigear deartháireacha, a tharraing beagnach Catherine II síos an aisle. Sa chás seo, bheadh Tsar Gregory le feiceáil ar dtús. Ach anois is náire an líon is iontaí. Is é Vasilchikov an ceann is fearr le Catherine faoi láthair, agus sa todhchaí Potemkin. Mura rud é, ar ndóigh, tá todhchaí den sórt sin ag an banríon. Gur cuireadh mór-éachtaí na Pugachevites faoi cheist.
  Ach is trodaí cróga sciliúil é Grigory Orlov, agus duine le suaimhneas an éirí amach a chur ar iontaoibh, is cuma cén chaoi a bhfuil sé. Go háirithe má tá Field Marshal Panin athrú. Agus beidh na Orlovs a bheidh dírithe ar Catherine go dtí an deireadh.
  Ach tá ceist eile anseo: conas Moscó a ghreamú? Tá líon beag trúpaí fós sa chéad phríomhchathair, níl gach ceann acu tar éis filleadh ar an Tuirc, agus tá an t-impostor ar an tairseach cheana féin.
  Chinn Grigory an garastún, chomh maith le Reisimint Gardaí Semenov, a tharraingt siar go dtí an Kremlin. Agus tá a choinneáil ar an gcosaint, go dtí an cur chuige cabhrach. Chuaigh Zarubin Chika isteach i Tula gan troid, áit ar ghlac na gunsmiths agus an garastún áitiúil leis na Pugachevites le lúcháir. Agus Emelyan Pugachev go Moscó. Tháinig an chathair ar fad, ach amháin an Kremlin, amach chun bualadh le hEmelyan, agus mhol sagairt agus sagairt Pyotr Fedorovich. Rinne na mílte saighdiúir garastúin faill don rí freisin. D'fhás arm Pugachev.
  Dúirt Alexander Vasilyevich Suvorov, ag amharc i dtreo an Kremlin:
  - A ligean ar ithe torthaí seo! Déanaimis ionsaí a ullmhú!
  Dúirt Emelyan Pugachev go loighciúil:
  - Is é Moscó an croí ... Ach tá an ceann fós Petersburg. Teastaíonn sin uainn! Cé go bhfuil sé ag cur sneachta cheana féin.
  Oliver Twist agus an chuid eile de na buachaillí cosnochta ag pleidhcíocht go sona sásta sa chéad sneachta. Thit sé amach fiú beagán níos déanaí ná mar is gnách do Moscó. Réir dealraimh, nuair a thagann na guys chuig Peter, beidh sé ina sioc tromchúiseach cheana féin.
  Bhuel, cé a cheapfadh nach bhféadfadh ach cath amháin a bhuaigh Emelian Pugachev ag an drong Salty cúrsa na staire a athrú chomh mór sin. Go gairid roimh an defeat, agus anois sa Mother See, níor tógadh ach Kremlin amháin. Ach níl sé ag dul áit ar bith ach an oiread.
  Ach ní féidir leat moill. Caithfimid dul go tapa chuig Peter. Agus mháirseáil an 200,000ú arm de Pugachev ó thuaidh.
  San oirthear, bhain na Pugachevites rath nua amach. Ghéill Chelyabinsk beagnach gan frithsheasmhacht. Retreat Decolong, dreapadóireachta níos faide isteach tSibéir. Chuir go leor monarchana isteach freisin gan troid, ag bualadh le díormaí athair an rí. Dhiúltaigh Kungur géilleadh. Ach tógadh isteach i léigear láidir é. Go leor cathracha níos lú agus serfs a rith faoin impostor. Bhí ról agus an t-údarás méadaithe Emelian Pugachev. Ach chuir monarchana aonair in aghaidh na Pugachevites go daingean fós. Mar sin féin, mionlach a bhí ann fós.
  Bhog díormaí de na Pugachevites go Tobolsk freisin chun seasamh níos láidre sa tSibéir. Thacaigh an daonra áitiúil leis an rí beagnach i ngach áit. Mhionnaigh fiú go leor garastún dílseacht dá mhóracht impiriúil. Agus dá mhéad bua atá ag Emelyan, is ea is laige a chuirtear in aghaidh é.
  Bhí corp Decolong ag leá. Thréig na saighdiúirí gach lá agus rith siad go dtí na Pugachevites. D"aithin fiú an mhainistir, a léirigh láidreacht laochúil i gcoinne na reibiliúnach roimhe seo, an t-athair rí nua. De réir dealraimh, mhothaigh na manaigh in am, a gcuid beret, agus nach bhfuil aon rud le bás acu.
  Agus bhí Emelyan Pugachev, beagnach gan sárú, ag druidim le Peadar. Ghéill reisimintí ar leith, tar éis dóibh cúpla urchar a mhalartú leis na reibiliúnaithe, nó chuaigh siad anonn go dtí a taobh.
  Tháinig slua mór faoi cheannas Padurov i dteagmháil le Smolensk. Tháinig scuffle amach sa chathair idir lucht tacaíochta Pugachev agus an garastún áitiúil. Rinne cuid de na hoifigigh deifir freisin dul anonn go dtí taobh Pyotr Fedorovich. Osclaíodh na geataí do na Padúraigh, agus chuaigh na Pugachevites i ngleic le hiarsmaí an gharastúin a d'fhan dílis do Chaitríona. Briseann an neart neart, agus tá bratach dhearg cheannaire an éirí amach, Yemelyan Ivanovich, ardaithe cheana féin os cionn gheataí thiar na Rúise. Agus ghabh an t-éirí amach tailte na Polainne freisin. Thóg an tuathánach suas an pící ann freisin, ag bualadh an bharra agus na ndaoine uaisle.
  Mar sin thosaigh an t-éirí amach áitiúil ag iompú ina éirí amach idirnáisiúnta. Go dtí seo ghlac ceannasaí trúpaí na Rúise sa Tuirc, an Count agus Marshal Allamuigh Rumyantsev, seasamh feithimh agus féach agus d'ordaigh sé do na reibiliúnaithe gan dul isteach sa chath. Fós féin, ní maith baill de do mhuintir féin a mharú. Agus bhí meas ag Rumyantsev ar Suvorov, a chuaigh anonn go dtí taobh Emelyan Pugachev. Mar sin ní raibh aon duine a shábháil Catherine.
  Dúirt an Seansailéir Vorontsov leis an banríon an drochscéal:
  - Tá gadaithe ag teacht a Pheadair! Níl aon rud chun stop a chur leo, agus tá arm an impostor ag fás i gcónaí, ag fás mar liathróid sneachta!
  D"ardaigh Catherine a malaí go buile agus rinne sí hiss ar:
  - Agus cad é ár gCuntas Rumyantsev?
  Bhí an Seansailéir Rumyantsev ag osna go trom agus ag caoineadh:
  - Tá ár gCuntas Rumyantsev mall ...
  exclaimed Catherine le fearg:
  - Fealltóir! Isteach ina lúb!
  Leath Rumyantsev a lámha i mearbhall agus murmur:
  - Tá sé timpeallaithe ag céireacha a bheidh dírithe air go pearsanta, agus níl aon bhealach ann é a fháil!
  D'iompaigh Catherine pale go tobann agus d'iarr sí ar an Seansailéir arís:
  - An bhfuil na gadaithe i bhfad ó St Petersburg?
  D'fhreagair an Seansailéir go macánta:
  - Sea, dhá chéad míle, nó níos lú fós, beidh siad ag tuairisciú anois ar an nuacht is déanaí de na frontaí!
  Rith teachtaire isteach, bhí sé bán mar bhileog, roaring in eagla:
  - D'oscail Novgorod na geataí don impostor!
  Chlaon Catherine go trom agus gáire:
  - Agus Novgorod leis an marquis.
  Bhí a ton meabhrú ar ciseal Julius Caesar: "Agus tá tú Brutus."
  Shín an Seansailéir amach go díreach chun tosaigh agus dúirt:
  - Tá an long réidh, a Shoilse, is féidir leat imeacht inniu le haghaidh na teorann!
  An Empress hissed go feargach:
  - Agus caillfidh cumhachta?
  D'fhreagair an Seansailéir le gáire:
  - Ach saolta a shábháil. Ní bheidh na gadaithe in ann an rialtas a bhainistiú ar aon nós, agus beidh tú ar ais i bua!
  Sciath Catherine le crá:
  - Tá Count Panin in éineacht leo, agus cabhróidh sé leis na gadaithe dul i ngleic!
  Chuir an Seansailéir ceist shoiléirithe:
  "An bhfuil tú ag fanacht mar sin, a Shoilse?"
  In ionad freagra a thabhairt, d"ordaigh Catherine:
  - Cruinnigh na ceithre deartháireacha Orlov eile agus na gardaí, chomh maith le tarraingt suas na fórsaí go léir ó Vyborg agus tailte eile. Is féidir linn troid fós!
  Ní raibh Orenburg, a raibh trúpaí an impostor ina slabhra ar feadh sé mhí, ag iarraidh géilleadh ach oiread. Scaoileadh saor ón mbraighdeanas é, thairg Myasnikov, ceann de na cúig Cossacks a bhí ar na chéad daoine a d'aithin Pugachev, tochailt faoin dúnfort. Ach thóg sé tamall fada. Agus gheall an fad chun tochailt a bheith cothrom.
  Yaitsky baile le garastún beag, chinn freisin chun troid go dtí an deireadh. Rinne Ataman Ovchinnikov ruathar ar Guryev. Ghéill an garastún áitiúil, mar an uair dheireanach, gan troid. Mar sin, sheas na Pugachevites go daingean ar Yaik. Ag bailiú neart agus ag tiomáint na ngunnaí ón Tsaritsyn, rinne Ovchinnikov bombarded ar dhúnfort Yaik. Rinne Coirnéal Semyonov sortie, tar éis dó seachtó duine a maraíodh a chailleadh, d'fhill sé le sip goirt.
  Ach cé go raibh Yaitsk ar. Ach tháinig an tagann na reibiliúnaithe isteach Tobolsk. Theith gobharnóir na Sibéire, Chicherin, soir, agus ghlac an phríomhchathair an mionn do rí an athar. Ag an am céanna, cuireadh isteach na monarchana deiridh, stubborn.
  Ní raibh Fedot Katorzhny in aon deifir le stoirm a dhéanamh ar Orenburg, ach d"athlíon sé a Arsenal le huirlisí agus soláthairtí ag teacht ó na Urals.
  Theith Cossacks, saighdiúirí, agus ceannaithe ón gcathair féin. Bhí ráflaí ann gur ghlac an tsar-athair Moscó agus go raibh sé ag druidim le Petersburg. Nó go bhfuil sé cheana féin i St Petersburg féin.
  Idir an dá linn, bhí an príomhfheidhmeannach ag scannánú ar cheistiú na mná óige a gabhadh Domka agus beirt bhuachaillí scout. Bhí Alexei Orlov féin i láthair ag an gceistiú.
  D'fhéach Domka cúig cinn is fiche, bean tuathánach, gruagach agus ard.
  Dúirt Alexei Orlov le ton grinn:
  - An labhróidh tú?
  Bhí an teach bród ciúin. Bhí ionadh ar Chunta Alexei. Cén fáth a bhfuil an oiread sin uaillmhéine ag gnáthbhean tuathánach. Ní hea, d'éirigh muintir na Rúise bródúil as Emelka Pugachev. Thosaigh Smerds ag smaoineamh orthu féin comhionann le barraí. Ach ní miste dom, bainfidh sé an cacamas as!
  - Stróic amach a chasuble!
  Caitheann na seiceadóirí chuig an gcailín. Níl ach gúna tuathánach simplí amháin á caitheamh aici cheana féin, agus tá a cosa i mbróga bast. Seasann sí go mór i gcoinne. Torturers, ag cuimilt a éadaí, ag nochtadh a cíocha dearga. Bean tuathánach mhaith, scátálaí fíor. Féachann Alexei Orlov uirthi le suim mhór. Seo a leanas an t-ordú:
  - Tá mé ag raic uirthi anois.
  Tá lámha an chailín ceangailte taobh thiar a droma, agus tá crúcaí ceangailte. Ansin ardaíonn siad é, ag casadh alt na mná tuathánach. Bíonn groans ag an gcailín agus faigheann sí í féin ar crochadh, a cosa lom ón talamh. Cuireann an seiceadóir isteach sa bhloc láithreach iad agus daingníonn sé iad. Anois is féidir leat tine a lasadh, sála beaga gruagacha a róstadh, nó flog le fuip.
  Deir Alexey Orlov go sotalach:
  - Bhuel, inis dom, a thief, cé hé ár rí?
  Deir Domka go misniúil:
  - Is é Pyotr Fedorovich ár ndóchas ceannasach!
  Tá Alexei Orlov ag gríosadh agus ag ordú don fhorghníomhaí:
  - Deich buille den fuip le coigilteas.
  Buaileann tormentor a bhfuil taithí aige duine láidir, matánach ó obair fhisiceach leanúnach, cúl cailíneach ag leath neart. Ionas go swell na claiseanna, ach nach bhfuil an craiceann pléasctha. Gortaíonn sé sin freisin. Bhí flogged an teach níos mó ná uair amháin, agus dea-healed marcanna fuip le feiceáil ar sé. Sheas sé na builleanna, go ciúin, gan osna ná caoin.
  D"fhiafraigh Alexei go bagrach arís:
  - Mar sin cé hé ár rígh!
  Deir Domka go huathoibríoch:
  - Pyotr Fedorovich an Tríú, ár ndóchas!
  Ordaíonn Alexei go feargach an seiceadóir:
  - Cúig amas ag cumhacht iomlán!
  Luascann tormentor corp mór agus infheistíonn sé i buille lena lánchumhachta. Pléascann craiceann láidir na mná tuathánach, ag sníomh fola. Buaileann na seiceadóirí ionas nach dtrasnaíonn rianta an fuip, agus go ndéantar iad a dháileadh go cothrom ar an gcúl.
  Casann an cailín, ach coinníonn sí siar a screams. Is cosúil go bhfuil sí ag iarraidh a misneach a thaispeáint.
  Cuireann Alexey Orlov an cheist arís:
  - Cé hé ár rí?
  Deir Domka go dána:
  - Pyotr Fedorovich, agus is bastard thú, is gearr go mbeidh tú ag luascadh i srón!
  Tháinig buile ar an gCunta Alexei, léim sé suas agus chastar a dhorn ar an mbean nocht ceangailte. Ach ansin d"athraigh sé a intinn agus dúirt sé go huasal:
  - Lubricate a sála le hola hangman. Agus rolladh suas an brazier ... Ach amháin go cúramach thit sé ionas nach cripple é.
  Thug an seiceadóir faoina scáth:
  - Tá muid le coincheap do Mhórgacht!
  Phuirt an Comhaireamh. Is moladh maith í an mhórgacht, ach tá an mhórgacht i bhfad níos fearr. Cosa álainn bean tuathánach. An t-aon, cé go garbh, ach níl aon calluses le feiceáil, tá na méara fiú, cosúil le leanbh, ach amháin b'fhéidir níos faide, déantar na tairní a bhearradh go cúramach. Is dócha, cosúil le gach bean tuathánach, chuaigh sí cosnochta go dtí an frosts an-, agus gan ach go leor le déanaí, nuair a sneachta sé agus an Neva reo, chuir sí ar bróga bast.
  Bhí grá ag Alexey ar chosa na mban, agus ar chéasadh den sórt sin mar brazier. Tá an t-aon lubricated le ola ionas nach ndéanann sé sruthán, agus cuirtear an tine ar achar ríofa speisialta. Is féidir leat a chéasadh mar sin ar feadh deich nóiméad, nó fiú níos mó. Ní bheidh ach blisters beaga scanradh. Agus ansin déan an chéasadh arís ar feadh roinnt laethanta. Modh an-éifeachtach céasadh agus pianmhar.
  Bíonn Domka ag caoineadh go trom, ag casadh, ag béiceadh a liopaí agus ag iarraidh a screams a choinneáil siar. Ach ní éiríonn léi go maith agus, sa deireadh, tosaíonn sí ag caoineadh.
  Iarrann Alexey Orlov arís:
  "Bhuel, an aithníonn tú an Empress Catherine anois?"
  Trí deora agus ag caoineadh, scairt Domka:
  - Ár Tsar Peter Fedorovich agus níl aon Tsar eile!
  scairt Alexei go mífhoighneach:
  - Fry, mar ba chóir go mbeadh, agus go mall, agus anois beidh muid ag cheistiú na fir maol!
  Bhí na buachaillí cosnochta, ag caitheamh shorts amháin. Bhí siad ullmhaithe cheana féin le haghaidh céastóireachta. Thiomáin siad tríd an sneachta, rud a chuir ar na cosa iompú dearg agus d'éirigh siad cosúil le lapaí gé. Thosaigh na seiceadóirí ag obair láithreach. Bhí sé riachtanach a fháil amach cé a chuir iad, áit a raibh na gasóga fós i St Petersburg, agus faoi phleananna Emelyan Pugachev.
  Tá aoirí ag feadaíl, tá buachaillí á mbuaileadh, agus cuireann an cléireach duma ceisteanna a thaifeadtar ar an bprótacal. Bhí buachaillí freisin, cosúil le leanaí tuathánach, flogged níos mó ná uair amháin, agus ní féidir leat iad a ghlacadh le fuip gnáth. Croitheadh a gceann agus cursing diúltach. Ansin sciob an execution bar crowbar dearg-te as an teallach agus thosaigh sé a chur i bhfeidhm ar na coirp.
  Gortaíonn sé níos mó ná whipping nuair a dhólann siad te tú. Na buachaillí ag caoineadh i bpian, agus tús a chur le rud éigin neamhchomhleanúnach a leabú. Ar thaobh amháin, tá siad ag iarraidh fáil réidh le tortures mídhaonna, agus ó raca éadrócaireach. Ar an láimh eile, ná betray do gcomrádaithe. Mar sin tá na buachaillí ag caint nonsense agus pléasctha i deora. Agus an dearg-te iarann ceachtar bataí sa cófra, nó tá sé i bhfeidhm ar an tsáil lom. Téann tlúnna dearg-te chuig an gcúrsa freisin. Féachann an seiceadóir amach na háiteanna is íogaire sa t-aon, rud a chruthaíonn ceistiú fíochmhar.
  Bíonn Alexei Orlov ag gáire agus é ag breathnú ar na gasóga atá á gcóireáil. Dírítear aird ansin ar an bhfíric gur swelled na blisters ar bhoinn loma Domka agus thosaigh siad ag pléasctha. Agus ciallaíonn sé seo go bhfuil an craiceann ar na cosa ar tí é a dhó, agus íogaireacht a chailleadh!
  "Fág léi féin, bastard tú!" - d'ordaigh an comhaireamh. - Lig sé dul beagán.
  Do chuaidh tigh na mná go láidir, a laoch. D'fhulaing sí an chéasadh gan a Chonaic a chailleadh, agus gan a hathair rí a thréigean.
  Céasadh na buachaillí go mór, chaill siad comhfhios arís agus arís eile. Ní chuireann an bhfíric go bhfuil siad fós féasóg imní mhór ar na torturers - is é an rud is mó eolas a fháil. Agus is minic go mbíonn déagóirí i bhfad níos righin agus níos seasmhaí faoin gcéasadh ná mar a bhíonn daoine fásta.
  Ar ndóigh, d'inis siad rud éigin, ach tá a lán de stupidities agus neamhchinnteachtaí ina gcuid fianaise. Ach tá rud amháin soiléir: tá Emelyan Pugachev ag druidim leis an gcathair agus tá a arm ollmhór.
  Ach tá neart Catherine suntasach. Ar a n-áirítear cúig mhíle dhéag garda, cúig mhíle dhéag saighdiúrí eile ó gharastúin, agus tríocha míle trodaí eile ó na mílíste uasal. Seasca míle trúpaí, nach bhfuil olc do chathair dea-neart. Chomh maith leis an Chabhlach Mhuir Bhailt agus Kronstadt. Agus tá sé thar a bheith deacair léigear a choinneáil in aice le St Petersburg, sa gheimhreadh agus i swamps. Ionas gur féidir Emelka a chomhaireamh go fóill.
  Ach ar thaobh Pugachev, Alexander Vasilyevich Suvorov féin. Agus anois tá na hordes tuathánach ag ullmhú le haghaidh ionsaí. Thug Suvorov mí dó féin chun smacht a fháil ar thuaisceart Palmyra. Tá trúpaí Pugachev, tar éis iad a bheith forleagtha le clocha sneachta, ag ullmhú.
  Idir an dá linn, chuaigh Ataman Chika i dteagmháil le Narva. Tógadh an chathair tapa go leor, mar sin chuaigh an chuid is mó den gharastún anonn go dtí taobh na reibiliúnaithe. Níor sheas ach amhais Ghearmánacha ina gcoinne.
  Géilleadh gan troid, glacadh leis an Tsar Peter Fedorovich Ríge, agus go leor cathracha eile. Ní raibh le déanamh ach Revel a chur faoi léigear. D'oscail Karela agus cathracha eile ó thuaidh na geataí do na Pugachevites freisin. Mar sin, fuair Petersburg é féin níos mó agus níos mó iargúlta. Cuireadh bac air. Tá scoilt sa chabhlach freisin. D'éirigh na mairnéalaigh amach, agus bhuaigh na Pugachevites ar thrí cheathrú de scuadrún Mhuir Bhailt: chroch siad bratacha dearga, ríoga.
  Agus bhí Suvorov ag ullmhú ionsaí cinntitheach ar Petersburg. Tógtha na ballaí, agus oiliúint na peasants. Mhúin sé an namhaid chun ionsaithe féideartha le diúracáin, airtléire ullmhaithe.
  Bhí Oliver Twist ag traenáil a spor óg go dian freisin. Rith an buachaill cosnochta trasna páirce an tsneachta, agus ba bheag nár mhothaigh sé an slaghdán, mar a bhí go leor daoine barrantacha eile dá chór ceannródaíoch.
  D'fhoghlaim na buachaillí conas lámhach le bows agus spits. Go ginearálta, ag cur san áireamh cé chomh trom agus míchruinn is atá gunna nua-aimseartha, is arm éifeachtach go leor é bogha, go háirithe má dhéanann tú an barr ilshraitheach, an sreangán bogha dúbailte nó triple, agus fiú é a thumadh i nimh.
  Agus ansin beidh na páistí ag troid!
  Tá an t-ionsaí sceidealta don oíche, agus tá na hoícheanta i St Petersburg fada agus dorcha. Mar sin rinne sé rudaí níos éasca.
  Rinne an namhaid sortie beag, chuir sé Reisimint na nGardaí Preobrazhensky chuig an ionsaí, ach tháinig sé trí thine láithreach ó airtléire iomadúla Pugachev, agus tar éis damáiste mór a dhéanamh d'imigh sé abhaile. Léim reisimint marcra na hÚsár amach ón taobh eile, agus bhuail saighdiúirí de chór ceannródaíoch Oliver Twist é.
  Bhain na buachaillí úsáid as arm nua: slings feabhsaithe le grenades ilroinnte mar líonadh, agus showered an namhaid le scamall saigheada. Rinne Oilibhéar saddled fiú an capall é féin agus i gceannas ar an troid. Bhris beirt nó triúr marcaigh tríd an tine go fóill, agus ghearr an buachaill gadaí síos an chéad cheann deftly, ag cur buille atreoraithe le sabre ar dheis, agus ansin cuireadh leis láithreach le lann ar chlé. Ansin chroch an buachaill, go han-chraic, hussar eile, go ndearna sé, tar éis dó eitilt anonn, polladh a pháirtí féin le liús. Ansin tháinig buille deiridh le lann ó thuas.
  exclaimed Oliver Twist:
  - Neart agus deaslámhacht, cosúil le fear céile agus bean chéile: le chéile - rath, seachas - gáire!
  Críochnaíodh roinnt marcaigh eile a bhris tríd le seatanna ó shlingshots.
  Ghearr Oliver Twist síos mórscéal eile agus dúirt:
  - Cé aige nach bhfuil ach teideal, agus a bhfuil glao!
  Ag cailleadh leath den chomhdhéanamh, d'iompaigh na husáir ar ais. Rinne na guys gáire agus feadóg ina dhiaidh.
  Bhí dáta an ionsaithe ag druidim linn... Ach d'fhoghlaim Oliver Twist ó mhainnitheoirí go raibh siad ag céasadh na scout Domka agus roinnt gasóga sa Peter and Paul Fortress. Agus bhí sé ag iarraidh iad a shaoradh. Ach conas é a dhéanamh má tá ballaí fiche méadar ar tiús ag an dúnfort seo agus go bhfuil sé dothuigthe? Anseo déan iarracht, socrú a dhéanamh ar éalú?
  Go deimhin céasadh na buachaillí go héadrócaireach - dón siad iad le iarann dearg te, flog siad iad le fuipeanna. Ardaíonn siad é agus croith siad é. Chinn Petya dul isteach sa fortress ar aon chostas agus éalú a eagrú. Agus tháinig sé suas le smaoineamh go hiomlán Hollywood - a bheith i bpríosún mar phríosúnach.
  Agus ní mór a rá go bhfuil an smaoineamh thar a bheith eachtrúil agus contúirteach. Díreach tar éis do Oliver Twist a ghabháil, shocraigh siad agus iad ar thóir te fiosrú le paisean. Bhí an buachaill ceannródaíoch ag súil go mbeadh sé in ann bualadh lena chomhghleacaithe agus na hionchais éalú a phlé.
  Bhí Alexei Orlov i láthair arís ag an gcéasadh. Ní raibh aithne aige ar Oliver Twist de réir a radharc. Dó, bhí sé ach ina dhéagóir bán-i gceannas, le matáin feiceálach. Agus ba chóir dó a bheith á cheistiú agus a fháil amach cá bhfuil an feall i bhfolach. Tháinig leigheas ar scars agus ar chéasadh Oliver Twist gan aon rian, agus mar sin cheap Orlov nach raibh ar an bpáiste seo déileáil go fóill le heachadóir, rud a chiallaíonn go scoiltfeadh sé sách éasca.
  Tarraingíodh an buachaill suas ar an raca. Mhothaigh Oilibhéar a lámha ceangailte taobh thiar dó tarraingt aníos. Ní ghortaíonn sé a chuid hailt ghluaiste. Ach ní gá duit a imirt ar an laoch ach an oiread. Seachas sin, is féidir leo tú a chéasadh chomh mór sin nach mbeidh an neart agat éalú. Mar sin rinne Oliver Twist magadh bréige.
  Bhí an-taithí ag an bpríomhfheidhmeannach, áfach. Chonaic sé láithreach cé chomh láidir agus a bhí veins an ghasúir, agus chuir siad bloc trom ar a chosa a shíneann ina áit mar chuacha.
  Neartaigh matáin ghualainn Oliver Twist, a veins tingled. Thosaigh siad á ardú go dtí an tsíleáil. Is é seo an cineál chéasadh. D'ordaigh Aleksey Orlov, a bhí feargach le stubbornness na mbuachaillí, é a chéasadh láithreach, ag tosú le modhanna láidre. Seo é an Comhaireamh. Ard i stature, leathan sna guaillí, in ainneoin a chuid blianta óga cheana féin le bolg meáchain. Cóirithe go luxuriously, le gach ordú.
  Céastar Oliver Twist, mar is gnách, go hiomlán nocht agus tá náire ar an mbuachaill a chrochadh nocht i láthair daoine uaisle, dochtúir, seiceadóir agus a chúntóirí, scríobhaithe, agus gardaí oinigh. Ach bheadh níos mó náire ar an ngadaí ceannródaí dá mbeadh a fhios aige go raibh beirt bhan ag breathnú air: an Bhanríon Catherine í féin, agus an maid onóra Trubetskaya freisin.
  Breathnaíonn Ekaterina ón taobh thiar de scáileán compordach agus trí dhéshúiligh. Buachaill dathúil ar an raca. Agus dá shine a tháinig an bhanríon, is ea is mó a thaitin leis an óg. Go háirithe má tá siad á gcéasadh.
  Ar feadh i bhfad, ní fhaca Catherine faoiseamh den sórt sin, matáin atá suite go siméadrach, cosúil le matáin an ghasúir seo. A Apollo fíor-dhéagóir. Ní mór dúinn a iarraidh go ndéanfaí dealbh uaidh agus go gcaithfí ola air ar an chanbhás. Buachaill dathúil, agus anois tá a aghaidh deas saobhadh san fhulaingt agus deora ag splancadh ó shúile gorma.
  Ag ardú go dtí na céadfaí, scaoil an executioner an druma, agus Oliver Twist rushed síos. Agus in aice leis an urlár, shín téad capall tiubh. Agus ar ghualainn agus ar airm, agus fiú ar chúl an bhuachalla, bhí sé amhail is dá mbeadh abhainn de luaidhe leáite ag sileadh. Níor ghlaoigh Oliver Twist amach ach toisc gur thóg turraing an phian a anáil uaidh agus gur bhuail sé an t-aer.
  Agus chrom an seiceadóir a lapa gruagach, agus ceanglaíodh meáchain den bhloc. Rith allas fuar síos corp coirtithe an ghasúir, agus bhí a anáil trom. Chuir Oliver srian go mór ar a chaoineadh, rinne sé iarracht a bheith ina cheannródaí Sóivéadach bródúil as.
  Chuir an príomhfheidhmeannach ceist ar dualgas:
  - Cén cuspóir a cuireadh an gadaí go Petersburg!
  D'fhreagair Oliver Twist go feargach:
  - Mharú leat leathcheann!
  D'ordaigh Alexey Orlov:
  - Cuan!
  Thit fuipeanna ar an mbuachaill. I gcomparáid leis an bpian ar an raca a bhí díreach tar éis fhulaingt agam, ba chosúil go raibh na lasáin rud éigin suaibhreosach agus nach raibh contúirteach. Bhí Oliver Twist ina thost. Chinn sé, teacht cad is féidir, ach ní bheidh sé a thabhairt isteach.
  Shreabhadh fola ó dhroim briste. Ach féachaint nach raibh an buachaill ag freagairt, d'ordaigh Orlov:
  - Dóiteáin!
  Las an seiceadóir tine faoi chosa lom an ghasúir. Lamh las lasracha sála lom Oliver. Tá an pian ó na deirí nerve excruciating. Ach shamhlaigh an buachaill go raibh sé ag rith trasna ghaineamh fhásach na hAraibe agus ag tiomáint ar fud Tamerlane. Baineann smaoineamh an chatha ón tine. Agus níl sé scanrúil dó.
  Raked an executioner an teas faoin raca. Cráiteoir eile, le tlúnna dearg-te, giotán cófra mhatánach Oliver Twist. An tríú téite an sreang agus thosaigh sé ag fuip ar chúl. Bhí Oliver Twist, a raibh samhlaíocht fhorbartha aige, dícheangailte ón bhfulaingt. Bhraith sé an dteagmháil le dearg-te iarann, ach ar bhealach muffled, amhail is dá mba tae te sileadh ar tú, agus ní dearg-te cruach.
  Catherine faire seo le drooling voluptuous. Cé chomh deas is atá sé, tá buachaill chomh dathúil á chéasadh. Is mór an trua nach screadann sé, tá sé chomh foighneach. Bhuel, ar dheis Prometheus, ní laoch so-léite.
  Cuireann Oliver é féin agus go deimhin na Titans in aithne don chath. Bhuail lanna namhaid é, sileadh fola, fanann coilm. Ach tá na lámha agus na cosa ag gluaiseacht, ag mionghearradh, ag stialladh naimhde.
  Roghnaigh an seiceadóir píosa mór iarainn ón teallach agus, agus é ar tí é a thabhairt suas go dtí aghaidh an bhuachalla, ghlaoigh guth Catherine amach:
  - Ná! Níor cheart duit aghaidh den sórt sin a mhionathrú, is cerub íon é!
  Thiontaigh Alexei Orlov chuig an scáileán agus chuir sé iontas air:
  - An maith leat an buachaill seo go maith leat, a mháthair?
  Chlaon an bhanríon a ceann.
  - Tá! Faigh amach as an raca é! Nigh agus réidh don leaba!
  Chlaon Alexey Orlov go géilliúil:
  - Cloíim le do mhórgacht!
  Nuair a bhain siad an bloc sna cnámha agus ligaments, excruciatingly lámhaigh le pian. Thuig Oliver Twist go tobann nach gcuirfí chuig cill é lena chomrádaithe, agus d'iarr sé mearbhall ar an bprionsa:
  - Cá dtéann mé?
  Alexei Orlov snortously contemptuously:
  - Ádh mór ort a stail óg. Chuir máthair Ekaterina í féin súile ort. Beidh tú i do chónaí mar mhac tuathánach in ór, codladh ar ór!
  D'fhreagair Oliver go feargach:
  - Tá mé de theaghlach an Don Cossacks, agus ní tuathánach simplí!
  Chuimil créachta agus dónna na mbuachaillí le halcól. Bhí siad uafásach. Ach bhraith Petya í féin, cé go raibh sí i bpian, ach go suairc. Ba mhór an trua nach raibh siad in ann a gcairde a shábháil. Ó a chinniúint, a ...
  Mar sin n"fheadar cad ba mhaith le máthair a dhéanamh leis? Bhí go leor cloiste ag Oliver cheana féin faoi na rudaí a dhéanann fir agus mná de ghnáth ina measc féin, ach níor ghá dó féin iarracht a dhéanamh. Mar sin féin, tá sé cheana féin ginearálta, mar sin is féidir linn glacadh leis go bhfuil sé ina dhuine fásta.
  Nuair a chóiriú ní raibh Oliver Twist. Bhí urlár marmair Pálás an Gheimhridh go suairc fuar, lom, cosa blistered. Stepping a bhí painful, ach tá an pian, a irritates amháin, ach nach bhfuil in ann a bhriseadh.
  Treoraíodh an buachaill isteach i seomra geal le go leor pictiúir agus canbhás crochta. Rith fear le beirt chailíní timpeall an tseomra agus scuaba aige. Ag casadh ar Oliver Twist, dúirt an t-ealaíontóir go múinte:
  - Is féidir leat lean i gcoinne an fear óg colún marmair, agus seasamh agus sceitse againn.
  Posing nocht arís? Tá sé seo míthaitneamhach, ach ar an láimh eile, tarraingeoidh siad portráid díot, amhail is dá mba ó dhuine uasal éigin. Agus is cosúil go bhfuil tú ag ardú tú féin ó cheirteacha go saibhreas.
  Scaip na cailíní an péint agus thosaigh siad ag déanamh sceitsí olacha ar an chanbhás. Sheas Oliver Twist, agus d'fhonn é féin a dhíspreagadh ó na tinn excruciatingly tar éis an raic, agus céasadh éadrócaireach, craiceann stróicthe agus dóite ó mhuineál go ladhar, thosaigh sé ag smaoineamh ar cad a bhí ag tarlú anois ar thaobh an Dara Cogadh Domhanda. Sea, uaireanta tarlaíonn imbhuailtí sealadacha i aisling, agus is féidir le buachaill an naoú haois déag an fichiú haois a fheiceáil.
  Agus go tobann chonaic an buachaill é seo agus níor thaitin an rud a chonaic sé leis ar chor ar bith. Ghabh trúpaí Gearmánacha Kuibyshev láithreach agus chuaigh siad isteach in Uralsk, áitiú Guryev ... Bhí bagairt ann go rachadh tagaithe Mainstein isteach i Lár na hÁise. Ach tá an baol is mó forbartha i Moscó. Chuir na Naitsithe ag deireadh mhí na Nollag 1946, níos cruinne ar an 25 Nollaig um Nollaig, tús lena gcéad ionsaí eile ar an bpríomhchathair Shóivéadaigh.
  Chonaic Oliver Twist gluaiseacht an umair agus na cailíní damháin alla ann ag sníomh an turret. Agus thit ar gach rud go mbogann agus nach bogadh.
  Frida, Gerda, Charlotte - triumvirate cheerful de dhaoine a bhfuil DNA feithidí trasphlandáilte. Agus is cuma cad a deir tú, tá cailíní álainn ach an rang is airde. I bicíní amháin, léiríonn siad a gcuid charms.
  Agus an umar, ina bhfuil na cailíní ag marcaíocht i gcruth speisialta, pirimideach, le rollóirí beaga a chlúdaíonn an bun ar fad.
  Bhris Gerda ar umar IS-3 na Sóivéide. Bhuail sí an t-acomhal idir an túr agus an chabhail, le clos ó amhrán tíre na nGael:
  - Agus san airde réaltach agus ciúnas sléibhe ... Tonnta farraige agus tine buile! Agus i buile, agus i tine buile!
  Do ghluais na laochra mná agus d'imthigheadar. Agus chuaigh an T-34-85 ar an ionsaí. Bhí an umar seo fós ar an gceann is mó ollmhór agus sraitheach. De réir dealraimh, mhoilligh obair ar an T-54 go suntasach. Tá Leningrad i bhfáinne imshuí láidir, agus san oirthear, tá an sioc tar éis fuarú beagán ardor an samurai.
  Tá umar na Gearmáine armtha le gunna 88 mm ach 100 EL. Réir dealraimh, tá sé seo mar gheall ar an bhfíric go bhfuil na cailíní ag iarraidh a bheith acu trealamh comhraic mór. Agus mar sin rinne siad iad féin a fluff mór-chaighdeán.
  Ach níl a fhios ag na Gearmánaigh go bhfuil arm ag Stalin ina gcoinne: faoileoir kamikaze. Meáchan éadrom ocht gcéad cileagram, tá dhá lárionad pléascán sa faoileoir. Agus an buachaill-píolótach ag gunpoint.
  Is ceannródaí é Vitya, deir paidir agus téann go dtí an faoileoir. D'fhonn éadaí a shábháil, téann an leanbh isteach sa chabáin sna trunks snámha céanna. Tá lorg coise lom ar sioc an aerpháirc glanta. Is é tasc an ghasúir éirí san aer agus an carr a threorú chuig sprioc aeir nó tuirlingthe.
  Chinn an deachtóir neamhthrócaireach, le cabhair ó thaicticí den sórt sin, dul i ngleic le sármhaitheas cáilíochtúil aerárthaí na Gearmáine. Agus úsáideann siad buachaillí mar kamikazes amháin chun críche pragmatach - agus meáigh siad níos lú, agus tá na trodaithe níos lú luachmhar ná daoine fásta.
  Dreapann an buachaill isteach i gcábán cramped. Ansin féachann sé ar shampla na Maighdine, crosann sé é féin agus brúnn sé an pedal lena sála lom. Téann faoileoir kamikaze isteach sa spéir le deacracht. Tá an tactic fós nua, agus níl sé soiléir cé chomh héifeachtach agus atá sé. Ach tá na daoine Sóivéadach réidh le rud ar bith ar mhaithe lena n-arm agus a dtír féin.
  Caithfidh Vitya an t-umar pirimideach is nuaí a rith, nach féidir a shárú le gunnaí frith-umar na Sóivéide ó gach uillinn: armúr fána tosaigh 300 mm, 250 mm ar airde. Is é meáchan an ghluaisteáin 68 tonna, agus is é 1200 horsepower an t-inneall. Ar ndóigh, is féidir faoileoir amháin agus ceannródaí amháin a íobairt chun ollphéist den sórt sin a thabhairt anuas.
  Vitya luachra ag an namhaid, tumthaí ... Mura raibh cailíní feithidí taobh istigh, níos mó píolótaí gnáth, ansin bheadh an bás ag fanacht leo. Ach scriobhálann an meaisínghunna frith-aerárthach, agus pléascann an phláinéid céad méadar ón meaisín Gearmánach. Croith an umar pirimideach "Battleship", ach ní tharlaíonn aon rud uafásach dó. Arís, téann carr Mainstein trí na fairsinge Sóivéadacha.
  Agus tá na tancanna Sóivéadacha ag iarraidh frith-ionsaí a dhéanamh.
  Gerda bellowed:
  - Tá mé thar barr!
  Agus scaoil sí teilgeán sa chaoi is gur casadh trí umar dearg amach láithreach. Níos cruinne, d'imbhuail na tancanna seo go fánach.
  Agus sháraigh Charlotte a páirtí, agus lámhaigh síos ceithre umar ag an am céanna. clucked:
  - Is mac tíre mé agus tigress, ithim Rúisis!
  In anam an bhuachalla mhairbh, eitlíonn Viti chun na bhflaitheas. Níl ach neamh ag fanacht leis ann, óir is laoch ceannródaíoch é.
  Tá náire ar Oliver Twist féachaint air seo, agus tá sé seachanta ó radharc scrios na n-umar.
  Tá an buachaill in éide iomlán. Tá créachta agus ulcers tosaithe cheana féin a thriomú agus a leigheas. Bhí mé díreach tar éis a ithe i ndáiríre. Agus tá sé fós á phéinteáil.
  D'fhiafraigh Oliver Twist le gáire:
  - Agus nach bhfuil na suíonna ceaptha a bheith cothaithe?
  D'fhéach an t-ealaíontóir go fiosrach ar an bhfear coise. Buail sé a lámha. Amhail is dá mba ag súil le hordú den sórt sin roimh ré, tugadh isteach sa seomra gé rósta garnished, arán slisnithe, agus fíon i soitheach airgid.
  Phléasc Oliver go ramhar ar an mbia. Dhealraigh sé dó gé neamhghnách blasta le úlla agus screamh bhácáilte. Ní raibh ach na cnámha cráite. Bhí an fíon milis agus ní overbearing, ach tar éis dhá ghloine mhóra, bhí ceann Oliver torannach. D'ith an buachaill an gé ar fad, ag fágáil ach na cnámha, agus léirigh sé a gluttony féin. Tar éis sin, níor smaoinigh Oliver Twist ar feadh i bhfad, ach ghlac sé agus thit sé ina chodladh. Agus mar sin hesitated sé. Tógadh an buachaill go cúramach agus a iompar go dtí an seomra leapa luxurious an Empress.
  Is é seo an Pálás Geimhridh, tá gach rud gar ar láimh agus in aice láimhe.
  Agus shamhlaigh Oliver Twist an phasmogorical agus neamhghnách.
  . CAIBIDIL #12
  Tar éis codlata, rinne Oliver Twist cleachtaí, agus bhraith sé cé mhéad níos fearr a mhothaíonn sé. Agus tá a chuid créachta agus blisters beagnach imithe. Fuinneamh ar ais chuig na matáin. Tháinig na ligaments óga ar ais go tapa gan pian a mhothú ó sprains.
  Fós féin, tá sé go maith a bheith ina bhuachaill - heals gach rud chomh tapa agus go héasca. Anseo ní fhéadfadh an seanfhear i gcoitinne a ghnóthú ó chéasadh ar an raca. Agus tá an comhlacht óg agus úr.
  Níos mó fós bhí Oliver ag iarraidh saoirse. D"ith sé leite le bainne agus feoil, agus cúpla banana triomaithe. Ansin d'ith sé úll.
  Ina dhiaidh sin scrúdú traidisiúnta ag dochtúir. Níor smearadh sí fiú é le halcól.
  Agus spúnóg de síoróip chun díolúine a threisiú. Agus tá sé milis agus delicious.
  Ansin d'fhág an dochtúir. Bhíothas ag súil le breithiúnas go luath. Go teoiriciúil, sannfar dlíodóir do Oliver, ach d"fhéadfadh sé seo a bheith amhlaidh le haghaidh seó.
  Ach tá go leor daoine a comhbhrón leis an buachaill, mar sin leanbh deich mbliana d'aois is dócha nach mbeidh a fhorghníomhú. Fiú mura dtug sé amach cá raibh an stór i bhfolach. Is dóichí go bhfuil pianbhreith chrua ann. Ceachtar mianaigh nó plandálacha sna coilíneachtaí theas. Tá plandálacha, ar ndóigh, níos fearr, ach fiú ann tá an ráta báis ó ghalair i measc chiontaíonn bán an-ard, cé go bhfuil an aeráid te. Ach is lú an seans go bhfaighidh leanaí bás de bharr eipidéimí ná daoine fásta. Agus tá seans ann i gceann deich mbliana parúl a fháil agus plota a fháil ar cíos. Agus bhí cuid de na saibhre ina chiontaigh féin.
  Tá mianaigh níos measa ... Mortlaíocht ard freisin. Anseo, i gconairí cúnga agus bealaí isteach, tá gá le hoibrithe beaga. Is é sin, cuirtear leanaí anseo go toilteanach. Agus tá an ráta báis ard. Ina theannta sin, is minic a oibríonn leanaí naked agus cosnochta, agus go dtí an pointe ídithe iomlán. Agus tá na múch nimhiúil. Sna mianaigh, go ginearálta, is beag duine a mhair go dtí deireadh a dtéarma.
  Thuig Oliver go raibh plandálacha níos fearr ná mianaigh ar gach bealach. Tá amanna ar na plandálacha nuair nach bhfuil aon obair beagnach, agus tá leanaí ciontaithe fiú siamsaíocht nó imríonn siad peile.
  Tá dóchas ann fós le éalú.
  Agus cuimil Oliver nasc amháin den slabhra ó cheann eile ... Agus léann sé paidreacha ...
  Agus nuair a éiríonn le brionglóid faoi dheireadh é, feiceann sé rud mar seo ann ...
  Bhí Catherine II chomh tuirseach sin i rith an lae agus cuid den oíche nach raibh an neart aici ach an buachaill codlata a phógadh cúpla uair ar an tsáil bhabhta, nite, calloused, a céasadh le déanaí, agus ansin lean a ceann i cófra an ceannródaí gadaí agus sniff go síochánta. Níor tharla claochlú linbh ina fhear. Chodail an bhanríon agus an buachaill go dtí meán lae. Ansin thug siad bia sumptuous. Thug Ekaterina faoi deara go raibh créachta an bhuachalla tar éis leigheas cheana féin, amhail is dá mba tar éis cúpla seachtain de chúram maith, agus go raibh na blisters imithe go hiomlán.
  D'iarr an bhanríon ar Oliver Twist:
  - An asarlaí thú?
  Dúirt an buachaill, ag ithe bia le goile:
  - Slánaíonn sé níos fearr ar fhear óg ná ar mhadra!
  Rinne Catherine giggl agus dúirt:
  - Ach mar sin teacht chucu féin go tapa as an chéasadh na buachaillí, nach bhfuil feicthe agam go fóill.
  Chuimhnigh Oilibhéar ar an bhfáth ar tháinig sé isteach sa chathair ar chor ar bith agus d"fhiafraigh sé go hintinneach:
  - Má tá tú chomh cineálta... Scaoiligí as mo chairde!
  Chuaigh Catherine i gcion ar fad agus hissed go feargach:
  - Ní! Is coirpigh iad agus ba chóir iad a fhorghníomhú! Déanfaidh mé tú a fhorghníomhú nuair a bheidh mé tuirseach díot!
  Tháinig fearg ar Oilibhéar agus phós sé an bhanríon go dian lena shrónbheannach sa mhuineál. Chuaigh sí limp. Agus rinne an gadaí-laoch hist:
  - Ná fan soith! Cé mhéad duine a céasadh tú - sean-bhruscar!
  Rith na heaspaig isteach, ach tharraing Oliver Twist amach miodóg ghéar ó chúl cóirséid Chaitríona agus chuir sé scian dá scornach, ag caoineadh:
  - Céim amháin eile agus maróidh mé an usurper!
  Bhí mearbhall ar na seirbhísigh, agus tháinig aláram ar fud an pháláis. Thosaigh na gardaí ag rith. Bhí ceannasaí trúpaí na Rúise i St. Petersburg, an Cuntas Alexei Orlov, le feiceáil freisin.
  Reáchtáil Oliver Twist láidir miodóg ag scornach an Empress, roared:
  - D'fhonn mé gach príosúnach a scaoileadh ó phríosúin, nó ní bheidh sí beo!
  Rinne Alexei iarracht bagairt:
  - Má mharaíonn tú í, an bhfuil a fhios agat cad a dhéanfaimid leat?
  D'fhreagair an gadaí-laoch go dána:
  "Ní bhfaighidh tú beithigh as an uaigh go fóill, agus ní chuireann an chéasadh eagla orm!" Chonaic tú é seo inné!
  Chlaon Ekaterina, a tháinig ar a céadfaí:
  - Déan mar a deir an tíotán seo ... Mar sin féin, cúpla céad príosúnach, ní dhéanfar difear do chothromaíocht na cumhachta!
  Oh Katya theastaigh chun cónaí. Agus bhí mé ag iarraidh a rialú. Anois d'fhágfadh sí St. Petersburg ar long go sásta, ach amháin san fharraige tá scuadrún reibiliúnach á rialú ag Pugachev. Go ginearálta, thuig Catherine go raibh an cogadh caillte cheana féin. Agus ní mór duit aire a thabhairt do do chraiceann féin a chaomhnú. Agus an ríchathaoir... Is mór an deacracht a bhaineann leis na daoine míshásta agus míshásta seo a bhainistiú. Tá billí ollmhóra aici ag an teorainn, déanta ar eagla na heagla.
  Is féidir léi leanúint ar aghaidh ag maireachtáil ar bhealach ríoga, áit éigin i bPáras. Dála an scéil, tá aeráid Pháras i bhfad níos séimhe agus níos taitneamhaí ná aeráid St Petersburg. B'fhéidir i ndáiríre dul go dtí an domhan le Emelyan Pugachev? An ndéanfaidh an Cossack cos gorm seo iarracht dul i ngleic leis an Impireacht? Ceartaigh sí agus tá sí bréan faoi chumhacht an scornach féin!
  Chuaigh Oliver Twist in éineacht le Catherine chuig an gcarráiste chun maoirsiú pearsanta a dhéanamh ar scaoileadh na bpríosúnach ó na crosa agus ón Peter and Paul Fortress. Bhí an laoch óg anois ar chapall bán. Bhí smaoineamh aige, ach níor cheart dó leas a bhaint as an nóiméad agus an mháthair-impire a thabhairt go campa Emelyan Pugachev? Chiallaigh sé seo deireadh an chogaidh chathartha agus rath deiridh an éirí amach. Agus, i ndáiríre, aontachas dynasty nua, cé go foirmiúil d'fhan na Romanovs i gcumhacht.
  Cé go raibh fós oidhre Paul, agus bunch iomlán de ghaolta. Sea, chuaigh Emelka i bhfostú, ní déarfaidh tú faic.
  Tógadh na príosúnaigh as na dungeons, tugadh éadaí dóibh, chothaithe. D"fhan an Empress faoi bhagairt báis ón gceannródaí éadóchasach.
  Mhol an fear óg tanaí Ivan Orlov, an duine is óige de na deartháireacha Orlov, do Alexei.
  - Sea, go hifreann le Katya. Fógróimid oighreacht Phóil impire, agus maróidh muid an buachaill léi!
  Chroith Alexei a cheann go fíochmhar.
  An bhfuil tú ar mire deartháir? Sea, is fuath le Pól dúinn, níos mó ná Emelyan. Ar mhaith leat go mbeimis fuaite le haghaidh regicide?
  Mhol an saille Stepan Orlov:
  - Ligean orainn éirí as oifig, agus ansin urghabháil an nóiméad agus slap an buachaill.
  Chlaon Alexei le comhaontú.
  - Mar sin é a dhéanamh, ach ... Ionas nach mbeidh Katyusha eitilt amach fiú gruaige!
  Dúirt Eduard Orlova le srón biorach go pragmatach:
  -Cad ba cheart dúinn a dhéanamh? Go gairid beidh Alexander Suvorov i gceannas ar na trúpaí chun stoirme, agus tá ár n-arm ag leá. Tá gach duine ina shaighdiúirí ag tréigean, agus níos measa fós oifigigh agus fiú uaisle.
  Mhol Ivan Orlov go dána:
  - Is féidir briseadh tríd go dtí an taobh ó thuaidh. I dtreo Vyborg, agus tá an tSualainn in aice láimhe.
  Chlaon Alexei go mór agus mheabhraigh sé:
  -Tá na geataí oscailte don impostor cheana féin ag Vyborg. Slí amháin nó slí, táimid i mbaol báis.
  D'fhreagair Ivan go paiseanta:
  - Ach beidh muid ag briseadh amach ar an oscailt ar a laghad, ar shlí eile beidh siad slam dúinn mar sicíní i cage.
  Shíl Alexey faoi. Go deimhin, ba chosúil gurbh é an bealach is fearr amach iarracht a dhéanamh briseadh tríd san oíche. Is ar éigean is féidir an chathair mhór a choinneáil le garastún tanaithe. Sa chás seo, má théann tú chun cinn mór, caillfear cuid den arm, ach tá seans ann dul amach leat féin agus leanúint leis an gcomhrac ó thar lear. Agus cad is féidir a thairiscint mar mhalairt. Téigh ar ais go Dúnfort Pheadair agus Phóil.
  Tá sí ar oileán, nach bhfuil sé éasca a ionsaí. Ach is é an fhadhb atá ann go bhfuil sé beagnach dodhéanta briseadh amach as Petropavlovsk le léigear ceart. Mar sin beidh tú ag fulaingt ansin go dtí go gcríochnóidh tú na soláthairtí go léir. Agus ansin faigheann tú bás den ocras. Cad eile atá le déanamh? Tabhair Katya do impostor agus iarracht a dhéanamh a craicne a shábháil ar an mbealach seo?
  Bhí cuma an-seductive ar an gcosán. Ach an sábhálfaidh Emelyan beatha daoine contúirteacha mar na deartháireacha Orlov? Tar éis an tsaoil, threascair siad Peadar an Tríú, agus thag Grigory fiú a iar-shoiléireacht le ciarsúr.
  Mar sin ba chosúil gurbh fhearr an smaoineamh gach rud a chur chun cinn ná aon cheann eile.
  D"éirigh cúpla gasúr amach freisin. Shiúil siad tuislithe, dhá fiú tacaithe ag na hairm ionas nach titim. Bhí na buachaillí céasadh go brúidiúil, ach iad féin a iompar go maith. Fuair Vitya an neart chun siúl leis féin, cé gur dhóigh siad a shála le iarann dearg-te. Ag druidim le Oliver Twist, dúirt a chúntóir go hoarsely:
  - Bhí sé céasadh ... Dóite le tlúnna dearg-te. Bhí cúig chéad lashes agus trí shakes orm. Baineadh na cnámha go léir as áit, ach níor inis mé tada dóibh!
  Spreag Oliver Twist Vitya:
  - Níl a fhios agam aon rud faoi luibheanna leighis! Beidh gach rud a leigheas níos fearr ná ar madra ... Is é an rud is mó nach bhfuil tú briste!
  Bhí Domka ina measc siúd a scaoileadh. In ainneoin an chéasta, d'fhan an cailín álainn. Cosnochta i gúna éadrom, ní raibh an chuma ar an cailín ard a bhraitheann an fuar. Bhí léiriú childlike ar a aghaidh. Chuaigh sí i dteagmháil le Oliver Twist, chrom sí ar Catherine a bhí cóirithe go sócúil, agus dúirt:
  "Rósta siad mo shála ceithre huaire ... Ach tá sé ceart go leor, a fheiceann tú, tá mé ag siúl!"
  Chuir an ginearál sólás ar an gcailín:
  - Ná bheith brónach, Domka. Tástálacha ach temper. Beidh Alexey Orlov fós ag caoineadh ar an raca. Íoc as a gcuid coireanna.
  Ghlan Domka a súile, agus d'fhiafraigh:
  - Tabhair deis dom an kata féin a chrá.
  Bhí an-ghiúmar ar an ngadaí ceannródaí Oliver Twist. Lódaíodh na príosúnaigh a scaoileadh saor ar sledges. Is cathair í St Petersburg ró-mhór le do chosa a chur ar a imeall, agus fiú cosnochta.
  Dúirt Catherine le Oliver Twist:
  - Ar mhaith leat mé a dhéanamh i do phrionsa?
  Rinne an gadaí ceannródaí gáire agus d'fhiafraigh sé go magadh:
  Cén fáth nach diúc?
  Rinne an bhanríon aoibh le fórsa agus d'iarr:
  - Ar mhaith leat a bheith i do dhiúc?
  Rinne Oliver Twist magadh agus d"fhiafraigh sé go dáiríre:
  - Ach níl a fhios agam cén ríocht, gheobhaidh tú Diúcacht dom. Sa Rúis, tá tú countrymen, tá an diabhal dhá chlé!
  Thuig Catherine nach raibh aon rud le gealltanas aici. Agus dúirt Vitya, a bhí ina suí ar an sled in aice leo:
  - Tá Oliver Twist flaithiúil leis an rí-athair. Ard-Aidiúnach a Shoilse.
  Thiontaigh Katya chuig Vita:
  - Ar mhaith leat mé a dhéanamh i do mharascail páirce?
  Mar fhreagra air sin tharraing an buachaill gruaig Catherine agus bhagair sé:
  - Ná pamper!
  Chonaic Alexey Orlov go raibh sraith sleighs agus sledges ag dul chuig an slí amach. Agus tá Catherine leo. Is é an rud is mó ná nach féidir aon rud a dhéanamh faoi. Ná cuir an t-ordú ríoga ar ceal. Ní féidir leo Catherine a chailleadh. Ach má ritheann sí fós go campa an impostor, beidh deireadh leis ar chor ar bith. Is féidir go dtarlóidh an-difriúil faoin Impire Pól.
  Chuir Orlov leisce ort ... Ní mór dúinn céim chinntitheach a ghlacadh, ach níl Grigory in aice leis. Is dona freisin go bhfuil na gardaí buailte le mearbhall freisin. Ní mór dúinn go práinneach ár gcraiceann féin a shábháil.
  Agus ansin rinne Alexei Orlov cinneadh: tar éis an tsaoil, chuirfeadh an Catherine a gabhadh arm an impostor ar seachrán, agus idir an dá linn, leis na gardaí agus na mílíste, bheadh siad in ann sleamhnú amach as an gcathair. Mar sin ní raibh Suvorov traenáilte trúpaí don ionsaí in vain. Brisfidh siad amach agus fágfaidh siad na deartháireacha Orlov sa pháirc, swamps, níos gaire don tSualainn.
  D'ordaigh Alexei na hearalds:
  - Cuir glaoch ar na deartháireacha agus buille an bhailiú! Cruinnímid gach neart is féidir linn!
  Agus Oliver Twist, thar a bheith sásta go raibh a chairde saor, agus an bhanríon gafa, ag canadh. Na buachaillí, Domka, agus na príosúnaigh saor eile phioc suas é;
  Ó mo slabhraí láidre sclábhaíochta,
  Cén fáth a raibh an buachaill cosnochta, ocras geimhle ...
  Reo tú péist beag,
  Agus i do chuid smaointe beidh tú in ann a conquer gach achair!
  
  Is príosún chomh brónach é ár saol
  Rialacha báis ann, rialaíonn an fhulaingt i ngach áit ...
  Ní féidir linn an solas a thabhairt chun cuimhne
  Cuireann an Tiarna trialacha!
  
  I gcairéal crannchur an bhuachalla,
  Sclábhaí chun ciseán clocha móra a iompar ...
  Cé gan féasóg, ach d'éirigh an ghruaig liath,
  Tar éis an tsaoil, tá an saol níos measa fós ná kennel!
  
  Ach creidim go n-ardóidh an ghrian saor in aisce,
  Scaipfidh an cherub an slua Shaitans...
  Agus tabharfaidh an tUilechumhachtach teist dúinn,
  Beidh bróga saor in aisce, caftans!
  
  Ach tá mé fós ag fulaingt agus i slabhraí,
  Tá an boilg folamh, agus fuip ar na heasnacha ...
  Ar an ríchathaoir, níl an buachaill ach i aisling saor in aisce,.
  Siúlóidí feadh cosán deilgneach, uafásach dorcha!
  
  Ach tá a fhios agam nach tréigfidh Dia na daoine,
  Déanfaimid ardú láithreach ar an pitchfork na uaisle olc!
  Is fiú sinn bratach na n-aithreacha,
  Déanaimis an Tiarna a ghlóiriú i nglóir an ainm!
  
  Tá sé go hálainn maireachtáil ach bás a fháil,
  Beidh muid i gcónaí fiú ridire ...
  Lig an béar feargach roar
  Casann creachadóir an t-ionchas le swindler!
  
  Ach thóg an spiorad saor suas na daoine,
  Ardóidh siad chun troid i gcoinne an namhaid!
  A mhalairt ar fad a éireoidh an saibhir,
  Cé nach bhfuair an prionsa ach zipun le tuarastal!
  
  Is féidir linn domhan cóir a dhéanamh
  Ceann ina bhfuil gach duine páirteach!
  Tar éis an tsaoil, is idol naofa é Críost dom,
  Rud a d'éirigh leis an eallach a céasadh!
  
  Aiséirí na mairbh, creidim go dtugtar gach duine,
  Agus domhan nua radanta a thógáil...
  Chun go dtiocfaidh na scannáin go léir fíor
  Ionas nach n-éiríonn an tuathánach le groan!
  
  Ansin beidh muid conquer na cruinne,
  Déanaimis cosáin go himill gach réaltraí...
  Agus beidh mac cliste agam,
  Mar an embodiment an spiorad na spásairí!
  Amhrán maith agus léiriú iontach cór. Canann gach duine ó chroí, déanann fiú iad siúd nach bhfuil cluas ceoil acu fuaimeanna deasa agus binn. Osclaítear na geataí agus fágann mórshiúl mór St Petersburg. Fágann na buaiteoirí an chathair le ceol agus amhráin. Agus tá siad an-sásta!
  Ach fad is a bhí an mórshiúl ag imeacht, agus na Pugachevites ag bualadh leo, thosaigh cath fuilteach ar an taobh eile de St Petersburg. Ní raibí de shaghas éigin é arm Emelyan Pugachev, ach sádráil smacht Suvorov. Agus na gardaí rabhadh a cinn. Bhuaileadh na gardaí le seatanna raidhfil agus le gunnaí.
  Thuar Alexander Suvorov dá mbeadh garastún St. Petersburg ag iarraidh briseadh amach, go ndéanfadh sé é ó thuaidh, níos gaire do theorainn na Sualainne. Is mó seans go bhfágfaidh siad ansin. Agus d'ullmhaigh an ceannasaí iontach roinnt gaistí don namhaid. Agus anois, mar shampla, ullmhaítear claiseanna mac tíre don marcra. Rinne Hussars faoi thine raidhfil iarracht na hamhrais a shárú, agus thit a gcuid capall en masse isteach i gaistí a bhí deartha go cúramach agus a raibh dea-camoufladed orthu.
  Ach anseo tá siad marcra theipeann, agus daoine eile léim ina ndiaidh. Titeann siad freisin i ngleanntaí faoi cheilt nó i dtrinsí a chladhann peasants.
  Thit Alexei Orlov, a bhí i gceannas ar an marcach chun ionsaí, isteach i gclais dhomhain é féin, agus polladh cuaille géar ó thaobh an chomhairimh. Agus thit conablaigh eile capaill ó thuas, ag brú an chomhairimh.
  Tá sé an-ghalim nuair a bhíonn a leithéid de mheáchan carntha ort, agus do easnacha briste. Agus ní féidir leat análú nó casadh timpeall. Agus tá sé fuar freisin, agus fuaraíonn do lámha, d'aghaidh agus do chorp ar fad.
  Tá Alexei ag iarraidh bogadh go dian, ach tiomáineann gach gluaiseacht a easnacha isteach ina scamhóga agus cuireann sé fuil a spit. Thit creachadóir carnabhail isteach i gcloch mac tíre agus suffocates ann, rud atá thar a bheith siombalach.
  D"éirigh le Ivan Orlov léim thar na ngleanntaí, ach bhuail piléar a scaoiltear as amhras é sa bholg. Chuir Suvorov, cosúil le Peadar Mór, na saighdiúirí ab fhearr ar bun sna dúnta cosanta i Poltava agus chuir sé tine marfach.
  Agus bhí marcra Don agus Kalmyk i luíochán cheana féin, agus reisimintí nua deifir chun tarrthála.
  Tháinig gardaí amach as geataí St Petersburg. Reisimintí roghnaithe, lena n-áirítear cosaint phearsanta an Empress. D'éirigh an cath go te. Seo iad na trúpaí is fearr ar an Impireacht, saighdiúirí nach lú ná nócha méadar ar airde. Ní thugann siad aird ar bith ar lámhach gunnaí ná ar lámhachóirí luíochán, amhail is dá mba rud é go n-úsáidtear iad.
  Ach tá iontas ullmhaithe ag Alexander Suvorov dóibh freisin. Déantar meascán indóite agus roisín a dhoirteadh roimh ré. Las tine Kalmyks saigheada, agus lasann an spás suas láithreach. Roghnaithe, aonaid gardaí, tar éis greim uafásach, agus gafa faoi na lasracha dearg agus oráiste, ná seasamh suas agus tús a scaipeadh. Agus an chuid is mó misniúil acu sruthán beo go simplí.
  An cinn, ar a raibh an oiread sin dóchas pinned, bogged síos. Saighdiúirí na ngnáth-aonad, chomh maith le roinnt gardaí, scaoil a n-arm agus impigh trócaire. Scaip na mílíste freisin, agus d'ardaigh an slua St Petersburg a cheann. I gcaipiteal na Impireachta, tá círéib, na mílte, na mílte daoine ag rith isteach ar na sráideanna agus screadaíl:
  - Glóir don rí-athair! Vivat Petr Fedorovich! Go dtuga garmhac Pheadair Mhór glóir!
  Stepan Orlov, mar an chuid is mó aireach de na deartháireacha, i bhfolach i gceann de na ballaí i túr ard-ardú. Rinne Eduard Orlov, ag screadaíl go géar, iarracht na saighdiúrí a mhealladh chun troid le arm Pugachev. Ach ní raibh sé ina lá agus ina am. Chuaigh Pugachev é féin agus a aidiúnach Oliver Twist ar an ionsaí. Agus d"áitigh Alexander Suvorov agus Field Marshal Papin ar na gardaí marthanacha géilleadh a luaithe is féidir.
  Chuaigh Oliver Twist ar Edward ar dtús. Rinne Orlov, le srón pointeach, iarracht éadóchasach ionsaí a dhéanamh ar an mbuachaill. Chas an gadaí-laoch a chorp agus bhuail sé cúl ceann an chomhairimh lena lán neart. An cloigeann crumbled, agus thit conablach Edward isteach i snowdrift. Tar éis a bháis, chaith na gardaí deiridh síos a n-arm.
  Agus bhí trúpaí Pugachev ag dul isteach sa chathair reibiliúnach cheana féin.
  Chuaigh Stepan Orlov agus díorma beag marcra ar aghaidh chuig an Peter and Paul Fortress. Ach ansin, agus fiú ar Kronstadt, bhí deis ann an fhriotaíocht a shíneadh ar bhealach éigin. Nó in áit, fiú agony.
  Ach theith Oliver Twist lena bhuíon ar na sála, agus rugadar ar dhíorma Stepan. Thosaigh troid ghearr, cé go fuilteach. Chuaigh Oliver i ngleic le Stepan. Ghearr sé síos garda coirp amháin, an dara ceann. Agus ansin gearrtha amach an t-ionadaí dea-chothaithe de scuab teaghlaigh Orlov. Léim an Stepán an-dona den chapall bán. Thit sé ar a ghlúine agus scread sé chun trócaire.
  Agus d'ordaigh Oilibhéar é a cheangal suas agus lean sé dá ghluaiseacht mhear i dtreo an Pheadair agus Phóil. Agus bheannaigh agus d'éiligh na daoine, ag bualadh leis na saorsaitheoirí ó ngéibheann.
  ......................................
  Dúisigh Oliver Twist agus rinne sé cleachtaí arís agus d'ith sé ... Ansin chuimil sé an collar, agus d'oibrigh sé go dtí go raibh sé dorcha.
  Agus ansin thit sé ina chodladh arís agus chonaic an leanúint ar aghaidh leis an aisling.
  Ghéill Kronstadt agus an Peter and Paul Fortress gan troid. Tháinig St Petersburg faoi smacht na Pugachevites. Go dtí seo, d'fhan an Kremlin Moscó gan áitiú le garastún láidir agus Reisimint na nGardaí Semenov, faoi cheannas iomlán Grigory Orlov.
  Agus de thuras na huaire, bhí Orenburg agus Yaitsky baile fós ag fanacht. Ghlac beagnach gach cathair agus sráidbhaile eile le cumhacht Tsar na Rúise. An lá dár gcionn, áfach, thug siad an scéala gur thosaigh éirí amach in Orenburg, agus ghlac an t-arm faoi cheannas Fedot Katorzhny seilbh ar an gcathair.
  Thug colm an t-iomlán, agus dá bhrí sin níor eitil sí ach cúpla uair an chloig. Mar sin, go dtí seo, níor tógadh ach baile Yaitsky agus roinnt sráidbhailte iargúlta sa tSibéir.
  Agus bhí comhrá tromchúiseach ag Emelyan Pugachev le Catherine.
  - Chaill tú, a mháthair, agus ní mór duit é a admháil ... - Rinne an rí tuathánach sos amharclainne agus silt beagán as goblet órga d'fhíon céad bliain d'aois studded le diamonds agus lean. - Agus anois, más mian leat chun cónaí, a aithint go poiblí i dom do chéile dleathach Pyotr Fedorovich agus téigh go dtí na ceithre treoracha!
  D'fhéadfadh Catherine cheilt ar éigean a áthas ag togra den sórt sin. Agus í ar an eolas faoin gcaoi le í féin a rialú, rinne an t-iar-impire gáire agus gáire:
  - Chun dom dul ar a leithéid de pheaca marfach go poiblí bréag?!
  D"ardaigh Emelian a mhalaí go bagarthach agus faoi bhrón:
  - Ní gá dom é! Teastaíonn sé seo uait le go mbeidh cúis agam le pardún a thabhairt do soith chomh éadálach agus chontúirteach! Mura bhfuil tú ag iarraidh é a admháil, ná déan! Déanfaimid tú a fhorghníomhú, ach roimhe sin, le tlúnna dearg-te, déanfaimid fiosrú nuair a cheiltíonn tú do chuid maith!
  Catherine, ag casadh pale, muttered:
  "Ná leomh leat do bhanríon a chéasadh!"
  Rinne Pugachev gra agus caoineadh:
  - Ar mhaith leat mé a chéasadh? Is féidir liom a fheiceáil i mo shúile go mbeadh leomh agam! Mar sin ná bí ag súil le trócaire uaim!
  Tharraing Emelyan miodóg as a crios agus sheinn sé:
  - Mar sin, beidh tú aithrí? Aithnigh mé mar do chéile dleathach agus rí ....
  Bhrúigh Ekaterina í féin amach le deacracht:
  - Beidh mé...
  Chuaigh Pugachev ag tafann go bagarthach:
  -Ní féidir liom a chloisteáil!
  Do chrom an t-iar-bhanríon agus d'éiligh sí níos airde:
  - Beidh mé!
  Ceartaigh Emelyan an bhean bhréagach le guth mellow:
  - Ní mar seo! Beidh do SOILSE ag teastáil uaim!
  - Beidh mé i do shoilse! - Ghluais Ekaterina amach agus phléasc deora. Ní raibh sí chomh náirithe sin riamh roimhe seo.
  I láthair na céadta mílte daoine, rinne an Empress aithrí agus d'aithin Yemelyan mar a fear céile agus rí. Mar sin, bhí sí naked agus buailte go poiblí le fuip, tar éis a scaoileadh Pugachev macánta an banríon ar na ceithre thaobh. Bhí Ekaterina ag caoineadh agus ag caoineadh, ag béicíl nach raibh aon chomhaontú ar chuntas an fhuip. Agus scaoil siad Ekaterina cosnochta i léine amháin agus isteach sa sneachta. Agus ar ndóigh gan aon chabhair in aice láimhe. Is pianmhar bás leath-nocht sa fhuacht, agus do dhroim iompaithe ina praiseach fuilteach.
  Ach is tsar críonna í Emelyan Pugachev a ghlac cúram a ríchathaoir a neartú. Mar sin, mar a bhí, an t-oidhre, Pavel, trí thimpiste a sábháil chun báis le linn an ionsaithe. Cé gur bronnadh cuid den chineál céanna ar Chika - Cossack gypsy réidh le haghaidh aon meanness ar mhaithe lena taoiseach.
  Rinneadh Cossacks ar fad sa Rúis, tugadh isteach roghnachas, agus cuireadh deireadh le héagothroime ranga. D'fhan an tír ina monarcacht uathlathach, ach bhí an tsar ag brath ar an gcomhlacht reachtach an Ciorcal Cossack Mór. Dáileadh an talamh ar na tuathánaigh, na monarchana ar na hoibrithe, a roghnaigh a gceann, bunaíodh an t-arm ar bhonn deonach. Agus bhí oibrithe deonacha go flúirseach i gcónaí. Chlúdaigh na héirí amach críoch iomlán na Polainne agus tháinig arm na Rúise, faoi cheannas Suvorov, amach chun tacú leis na tuathánaigh.
  D"fháiltigh siad siúd roimh an rialtas nua mar shaoirseoirí. Ansin chuaigh an Ostair agus an Phrúis isteach sa chogadh leis an Rúis Cossack.
  D'ionsaigh arm na Rúise, faoi cheannas Suvorov, trúpaí Frederick II in aice le Koenigsberg, agus chuir siad an ruaig orthu. Ghéill Koenigsberg gan troid. Agus rinne Suvorov aistriú tapa go Beirlín.
  Marshal Field Rumyantsev, ar a seal, defeated na hOstaire. Scuabadh an Ostair leis an éirí amach, agus bhí fonn ar na gnáthdhaoine go ndéanfaí iad a shaoradh ón neamhionannas aicme agus ón aontachas le hImpireacht Dhearg Emelyan Pugachev. In aice le Beirlín, thug Frederick Mór an cath deiridh do Suvorov, mar thoradh ar a buaileadh na Gearmánaigh ar deireadh, agus gabhadh rí na Prúise féin. Don dara huair, tháinig trúpaí Rúiseacha go Beirlín agus d'fhan siad ann.
  Agus ghabh Marshal Allamuigh Rumyantsev Vín, ag gabháil impire na hOstaire. Ghlac Petya páirt i gcathanna faoi cheannas Suvorov. Ghníomhaigh a chór ceannródaíoch chomh héifeachtach i gcónaí agus d"fhulaing sé íosmhéid caillteanais. Chuaigh na guys isteach i mBeirlín i gcolúin ordúil. De réir traidisiúin, mháirseáil na buachaillí laochra cosnochta, i shorts gearr, beag beann ar an aimsir.
  Bhí áthas ar Oliver Twist go bhféadfadh sé siúl timpeall Bheirlín ar deireadh. Ba mhór an pléisiúr dom deannach Bheirlín a chreachadh le sála lom. Cé go bhfuil teideal an Phrionsa is Serene aige, is fearr leis a bheith gléasta go héadrom. Cé go bhfuil fós ina bhuachaill. Thairis sin, bhí ionadh ar Oliver Twist a thabhairt faoi deara gur stop sé ag fás. Fós féin, ní hé seo a chuid ama. Fiú nuair a throid sé le Pugachev, chuir sé cúpla ceintiméadar leis féin, ach anois tá an t-am stoptha don bhuachaill, agus stop fiú na toenails agus na hingne ag fás. Agus tá sé iontach.
  Ar an láimh eile, an smaoineamh flashed trí cheann an ceannródaí síoraí go mb'fhéidir nach mbeidh sé ag dul in aois? Bheadh an ceann deireanach ar fheabhas! Do dhaoine disfigures seanaoise brutally. Iompaíonn sí iad ina morels olc. Agus nuair atá tú óg, níl d"aghaidh díchumtha le féasóg shaggy agus mín, cosúil le maighdean. Agus ní gá duit bearrtha!
  A bheith ina Phríomh-Ghinearál agus A Mhórgacht Serene Prince Oliver Twist níor shamhlaigh sé a thuilleadh, cosúil le go leor guys ag a aois, fás suas agus casadh timpeall. Tá sé tar éis fás agus forbairt cheana féin. Agus tá go leor bainte amach aige. Tar éis an tsaoil, tá teideal an Phrionsa Most Serene, i bhfad níos airde ná díreach ceann prionsa, cheana féin ar a laghad diúc.
  Bhí a leithéid de theideal i seilbh Menshikov... Tá Emelyan Pugachev i bhfabhar an bhuachalla, agus is féidir linn a rá gurb é Oliver Twist an ceann is fearr leis. Mothaíonn Oliver Twist go hiomlán fásta suas cheana féin. Bhí a fhios agam fiú grá na mban, go háirithe ós rud é go bhfuil siad siúd ar mian leo a chodladh leis an Prionsa is illustrious, agus buachaill dathúil, sách ard agus leathan-ghualainn, ar a laghad dime dosaen.
  Mhothaigh Oliver Twist go leor sásta, ach... Ag siúl trí Bheirlín, chuimhnigh an buachaill, a leithéid de chuimhne bhréagach ar bhrionglóid, go bhfuil na Gearmánaigh ina shaol, beagnach buailte cheana féin, ar imeall Moscó, gabhadh an Chugais, isteach Lár na hÁise, agus is cosúil ionsaí fiú Moscó. Sa Rúis, tá serfdom déanta ar shiúl leis, tá na daoine fós sásta agus fiú go toilteanach cánacha a íoc leis an státchiste ginearálta. Tá an ráta breithe ardaithe, tá an ráta báis ag titim, tá scoileanna agus ollscoileanna ag oscailt, tá ospidéil á dtógáil.
  Ach tá sealúchais eaglaise ciorraithe, agus coigistíodh na tailte go léir de mhainistreacha agus teampall. Bhí Emelyan féin níos claonta i dtreo Ioslam, mar reiligiún simplí agus intuigthe níos saoire, ach go nádúrtha gan srianta gan ghá le ró-ualach: ar fhíon agus muiceoil, chomh maith le paidir agus Ramadan.
  Cén fáth nár cheart don rí a chreideamh féin a chruthú? Agus nach bhfuil polygamy isteach? An bhfuil sí ina rí nó nach bhfuil?
  Tar éis concas na Gearmáine agus na hOstaire, thosaigh éirí amach i tailte Iarthar na Gearmáine, na Fraince, na Spáinne, agus na Portaingéile. Thug Emelyan Pugachev an t-ordú cabhrú leis na daoine faoi chois. I ndáiríre an dara Trotsky. Nó Lenin. Ach tá sé i bhfad níos éasca cogadh a dhéanamh san Iarthar: tá an Eoraip scoilte, agus is é arm na Rúise an ceann is láidre agus is forbartha, agus tá sé faoi cheannas na gceannasaithe iontacha Rumyantsev agus Suvorov.
  Ar ndóigh, bheadh deireadh i bhfad níos tapúla leis an gcogadh leis an Tuirc mura gcuirfí siar na ceannasaithe móra seo, cúirteoirí na banríona. Ina theannta sin, bhí arm na hImpireachta Ottomanach, i dtéarmaí arm, agus dearcadh eagraíochtúil, an-chúng agus ní raibh an Rúis ina comhraic.
  Fiú Elizaveta Petrovna, ag troid le Frederick, chruthaigh go bhfuil an arm na Rúise agus an córas Rúiseach níos láidre agus níos éifeachtaí ná an Prúiseach.
  Suaimhneas síoraí san Eoraip a bhí san Ollainn amháin. Tá foirm rialtais phoblachtach ag an tír seo, agus tá na daoine sásta a bheag nó a mhór lena gcumhacht. Ach tá an Bheilg faoi smacht na hOstaire, agus níor tharla círéib ar chor ar bith.
  Tá na reisimintí Pugachev ceart ansin. Saortar prionsacht Gearmánach amháin i ndiaidh a chéile. Ach anois tá trúpaí Suvorov scaipthe beagán, agus tá súil ag rí na Fraince iad a bhriseadh píosa ar phíosa. Céad caoga míle trúpaí, in aghaidh seasca míle saighdiúir Rúiseach, a bhfuil an tríú cuid ina chór ceannródaíoch Oliver Twist.
  Bíonn na buachaillí go páirteach de shiúl na gcos, go páirteach ar chapaill bheaga de chineál capaill, ag léim agus ag prancing. Socraíonn Suvorov ionsaí a dhéanamh ar na Francaigh. Cé go bhfuil beagnach trí huaire níos mó trúpaí ag an namhaid, agus na Fraince, ar ndóigh, nach bhfuil Ottomans sa chomhrac.
  Déanann Oliver Twist agus a chuid trúpaí an Minerva folaithe a fhorghníomhú, ag déanamh trasnú dána, ag brú cúpla bacainn abhann. Splashes a arm boyish go dána ar uisce an fhómhair. Tar éis an tsaoil, níl eagla ar cheannródaithe ar fhuar nó ar ghalair. Bíonn siad ag troid le slingeanna baile atá chomh héifeachtach le lainseálaithe grenade agus úsáideann siad slingshots.
  Tá an oíche san fhómhar fada. Tá Oliver Twist ar cheann de na chéad fheighlithe agus é ag lámhach trí lámhach le slingshot. Níl an slingshot simplí, ach le saighead atá líonta le ciainíd photaisiam. Agus nuair a bhuaileann sé ceart sa mhuineál, faigheann an namhaid bás gan fuaim nó groan.
  Agus ansin déanann na fórsaí speisialta ceannródaí pubaill a shnoí go cróga le saighdiúirí Francacha ina gcodladh. Thosaigh Oliver Twist ag gearradh le cornal in éide gorm saibhir. Chas sé a scornach le scian agus chlúdaigh sé a bhéal. Éifeachtach agus tapa. Agus tháinig guys eile in am, ag déanamh gach rud le luas iontach agus comhsheasmhacht.
  Ardaíodh an t-aláram go mall, agus cheana féin ní féidir stop a chur le buachaillí feargacha. Ghearr Oliver Twist an ceann is fearr agus sheinn sé ag an am céanna;
  Oh Motherland Rúis Mhór,
  Tá an t-iolar dhá cheann níos láidre ná gach ainmhí!
  Is misean iontach geal ár rí,
  Cad a dhéanfaidh daoine níos áille agus níos cineálta!
  
  Thángamar chun talamh iasachta a shaoradh,
  Tá muintir Pháras ag caoineadh go mór freisin...
  Tógfaimid Paradise iontach ar an phláinéid,
  Níl gá le smearaidh doirte snot!
  
  Déanfaimid cumannachas mar seo do chách,
  Cad a bheidh radiant ar an phláinéid ...
  Agus scriosfar an fhaisisteachas olc,
  Is é an t-úinéir talún an Fuhrer, cé chomh aisteach é!
  
  Sa athar is gile ná cruinneachán na gréine,
  Eaglaisí sparkle, Orthodox órga!
  Tá muid ar son Stalin le gártha,
  Go maire an cosán mór is glórmhar!
  
  Déanaimis móruaisle na n-eaglaisí a thabhairt ar ais,
  Deartháir Chríost, Lenin iontach óg ...
  I mbratach na n-iníon is na mac,
  Chun na glóire de na glúnta atá caite!
  
  D'ordaigh Suvorov do na ceannródaithe -
  Troid ar son an Motherland Cossack. .
  Ní bhuailfimid sa mhala, ach sa tsúil,
  Tá tosaitheoir grenade iontach againn sa mhála droma!
  
  Creidim go mbeidh an bua ag an saighdiúir Sóivéadach
  An cosán domhanda chuig neamhbhásmhaireacht an chumannachais!
  Ardaigh sciath láidir ceannródaíoch,
  Beidh an caipitleachas mór bréag!
  
  A Thiarna, tiocfaidh go Mars,
  Beidh páirceanna cruithneachta ar Véineas...
  Agus tarlóidh gach rud ach an rang is airde,
  Cé nár éirigh linn go léir é!
  
  Anseo tá an cruinne ar fad faoi rialú ag cumannachas,
  Resurrected ag an eolaíocht: a thit agus a fuair bás!
  Chun an ridire seo troid go dúthrachtach,
  Daoine uaisle agus breithiúna a bheidh ar shliocht!
  Tar éis dóibh cór Francach iomlán a ruaigeadh agus a ghearradh amach, rinne na gasúir an ruaig ar an namhaid a dhíbirt tuilleadh. Thairis sin, an podnaperli Suvorovites ón taobh eile. Agus thosaigh na Francaigh ag scaoll. Gabhadh na príomh-chadhnraí go dána ag na ceannródaithe, a léirigh an rang is airde maidir le húsáid lainseálaithe grenade sling. Agus léirigh na guys go mbeidh siad níos fuaire ná daoine fásta.
  Oliver Twist conas a chanadh, cé nach a chuid féin, ach an ceann a chan siad, a bheith ar cheannródaithe an Dara Cogadh Domhanda;
  Mhúin Suvorov breathnú amach romhainn .
  Agus má éiríonn tú, seas chun báis!
  Beidh Vitya, freisin, ag canadh ag barr a scamhóga;
  Deartháireacha Suvorov, sampla dúinn!
  Ní raibh sé caillte i uair an chloig deacair!
  Agus na páistí go léir, ag brú na bhFrancach agus iad ag tabhairt amach:
  - Mhúin Suvorov i gcathanna mearaí,
  Coinnigh bratach na Rúise i ghlóir!
  Anseo chaith na fir nitroglycerin as na sliogáin ag marcra na Fraince. Bhí na mílte marcaigh measctha suas agus briste, agus cé mhéad capall a bhí lúbtha. Agus canann na leanaí;
  Bhí athair agus deartháir Suvorov,
  Roinn Rusk an ceann deireanach le trodaire!
  Agus mar sin flashed mé cúig cadhnraí agus lean arís;
  - Suvorov i ghlóir na tíre is cinniúint,
  Bua brionnaithe, smashed an namhaid!
  Agus thiomáin arm ceannródaíoch cosnochta na bhFrancach amach. Theith siad gan scíth go Páras féin. Agus bhí an Fhrainc ag osna faoi shaoirse. D'aontaigh muintir na Fraince i dteaghlach amháin le muintir na Rúise, agus mar thoradh air sin, mhéadaigh an teaghlach.
  Sa Spáinn, ní raibh fiú arm in ann friotaíocht fiúntach a sholáthar do na Rúisigh. Sheol Liospóin, bratach dhearg ar Maidrid, reisimintí Cossack freisin. Agus leatháin hairicín daonlathacha nua ar fud na hEorpa. Thosaigh na Cossacks ag bailiú a gciorcail agus roghnaigh siad atamans, faoi mhionn ginearálta an Tsar Rúiseach Peadar an Tríú. Seo iad na héirí amach sa tSualainn.
  Bhog na reisimintí Rúiseacha chun cuidiú, ionas nach ligfí do na daoine fuil a dhoirteadh. Agus tháinig an tSualainn ina volost Cossack Rúiseach saor in aisce. Chaith an Eoraip bac ar an sclábhaíocht, agus d'éirigh sí saor. Ionas go raibh comhchuibheas agus suaimhneas i réim, bunaíodh stát amháin. Níl aon teorainneacha san Eoraip, gan arm ar leith, gan custaim. Réitítear a gcuid fadhbanna go léir le chéile agus déanann siad rud coitianta. Agus sa Rúis freisin - tá féinrialtas áitiúil agus impireacht aonair agus parlaimint a bhfuil an-tóir uirthi. Tá scoileanna á dtógáil.
  Mar a thaitin le Emelyan Pugachev a rá: cibé duine a cheapann ar feadh bliana, plandaí seagal. Cé atá deich mbliana d'aois crann. Agus cé leis na céadta bliain - chuir sé scoileanna!
  An té nach bhfuil solas an eolais aige,
  Damáiste agus spioradálta lag!
  Is leis an diabhal tromluí -
  Ní fear, ach sclábhaí trua!
  
  Ach lasfaimid tóirse an eolais,
  Lig do na heolaithe smaoineamh!
  Ní bheidh an cine daonna i mbrón,
  Ár fear a dícheall aníos!
  Tá an Eoraip aontaithe, ach ní leor é sin. Téann trúpaí na Rúise go dtí an Afraic. An chéad chogadh eile leis an Tuirc. Tá arm na gCossack ollmhór, dea-armtha agus faoi stiúir Suvorov. Troideanna sí leis na Ottomans go han-rathúil. Thit Iostanbúl laistigh de chúpla mí. Ach ní leor é seo fós. Tá trúpaí na Rúise ag bogadh níos faide ó dheas.
  Vitya agus Oliver siúl le chéile. Gaineamh fásaigh faoi chosa lom buachaillí gan eagla. Agus go tobann admhaíonn Vitya go neamhbhalbh:
  - Tá brón orm Oliver Twist, ach... is hit WWII mé freisin!
  Chlaon Oliver aontú.
  "Rinne mé é sin freisin!?"
  Ní raibh ionadh ar Vitya, agus fiú chaith sé gaineamh ar an laghairt:
  - Agus ní haon ionadh! Is buachaill fós tú freisin!
  Chlaon Oliver Twist go brónach.
  - Sea, tá mé ag fanacht in aon áit amháin le cúig bliana, mar atá i rudaí eile. Tá tú féin agus mé féin cosúil le mummies stánaithe in alcól. Gan galar, gan scars, tá gach rud mar an gcéanna ...
  D'fhreagair Vitya:
  - Leigheasann mo chréachta beagán níos moille ná mise, ach i ndáiríre níl aon rian fágtha. I gcuma, táimid ... Maidir le ceithre cinn déag! Caithfidh go raibh tú an aois chéanna nuair a thit tú isteach anseo?
  D"admhaigh Oliver Twist go hionraic;
  - Ní! Ní raibh mé ach aon bhliain déag! Ach d'fhás mé suas beagán níos mó, agus ansin d'fhan i bhfeidhm ... Ach tá sé ach aisteach, an ghruaig ar mo cheann, cé nach go tapa, fós ag fás, agus mo tairní stop go hiomlán.
  Dúirt Victor le gáire bródúil:
  -Ach tá agam, ach tá fiacail bainte amach ag fás. Agus anois níl mé chipped ar chor ar bith!
  Chaith Oliver Twist méaróg ar an scairp lena mhéara loma. Buaileadh an beithíoch agus gearradh ina dhá leath é. Dúirt an buachaill:
  Seans go mbeidh muid básaithe fiú!
  Dúirt Vitya le dóchas timid:
  - Mar sin tá sé iontach. A ligean ar dul go saol eile! Bhuel, cad é an saol dúinn, gan streachailt agus eitiltí.
  Níl eagla ar ghaineamh te ar bhuachaillí síoraí. Ach tá boredom níos measa.
  Ach ní raibh ann ach troid. D'fhógair an Mujahideen jihad, tháinig an streachailt chun cinn le fuinneamh athnuaite. Ach sheilg na Cossacks bandits, agus de réir a chéile neartaigh siad a n-ord. Ach chuir cogaíocht eadarnaíoch moill ar an ngluaiseacht isteach san Afraic. De réir a chéile, d'fhás an srathú in Impireacht Emelian. D'éirigh le ceannaithe saibhir, bhí an chuma ar na boicht. Rinne Tsar Pugachev iarracht é seo a chomhrac trí chánacha arda forásacha a ghearradh.
  Ag an am céanna, rinneadh cúrsa le haghaidh leathnú seachtrach. Ghabh na Cossacks an Iaráin le linn cogadh gairid agus chuaigh siad isteach san India. Ina theannta sin, sna tailte nua-ghafa, neartaíodh an t-ord daonlathach agus ag an am céanna monarcúil. Bhí ionsaithe páirtíneach ann freisin. Ag an am céanna d'fhorbair an eolaíocht. Tógadh an chéad iarnród ó St Petersburg go Krasnoye Selo. Agus thosaigh brainse idir Moscó agus St Petersburg a thógáil.
  D'fhás an Impireacht níos láidre agus leis sin d'fhás díspeagadh Tsar Peadar an Tríú. Fíor, ní raibh aon caint ar serfdom a athchóiriú, bhí caipitleachas ag forbairt go gníomhach. Thosaigh cogadh leis an tSín freisin... Bhuaigh Suvorov na Síne chomh maith... Ach go dtí seo níl aige ach an Tibéid agus an Mhongóil a chur i gceangal leis. Bhí an tír gnóthach le claochluithe inmheánacha, agus le díleá na dtailte nua-iata. Agus ní raibh sí suas le leathnú a thuilleadh.
  Tá cúig bliana déag caite ó rinneadh an t-aistriú. D"fhan Vitya agus Oliver Twist ina ndéagóirí amuigh faoin aer a raibh an chuma orthu go raibh siad ceithre bliana déag d"aois, ach ó thaobh meabhrach de is daoine lánfhásta dar teideal iad cheana féin. Agus ba mhaith leo dul ar ais i ndáiríre ...
  Ina ionad sin, tá na guys tosaithe cheana féin chun dearmad a dhéanamh ar a n-iar, saol míleata, ach go tobann, i mbrionglóid, chonaic siad ina n-gile ar fad ar aghaidh leis an dara massacre domhanda.
  . CAIBIDIL #13
  Dhúisigh an buachaill príosúnach. Agus arís chonaic mé go raibh ballaí príosúin agus cill solitary timpeall. Ach bhí an lá seo speisialta. Ar dtús, tugadh Oilibhéar go seomra ar leith inar nite go críochnúil é. Ansin, bearrtha siad scuab beag de ghruaig fhionn athfhás.
  Scrúdaigh bean agus fear dochtúir arís é agus d'eisigh siad tátal go raibh an buachaill sláintiúil iomlán.
  Agus sa deireadh, thug siad amach roinnt bróga garbh, dhá mhéideanna móra. De réir dealraimh, níor stop an buachaill fiú dul chun na cúirte cosnochta. Ionas nach raibh siad ag eitilt amach, bhí orm páipéar a chur.
  Bhí an aimsir te, agus bhí Oliver, a bhí i dtaithí ar siúl cosnochta, míchompordach.
  Cuireadh handcuffed é agus tugadh chun na cúirte. D'éirigh Oliver beagán níos fearr fiú le linn a phríosúnachta. A bhuíochas le cúram na mban atruacha, chothaigh siad go maith é. Agus ní ritheann tú ann i ndáiríre, cé go ndearna Oliver cleachtaí gach lá.
  Bhí aghaidh leanbh Twist cruinn, bearrtha a cheann go nialas. Agus pitseámaí stríocacha, bróga garbha agus geimhle láimhe.
  Ní raibh cuma contúirteach ar an mbuachaill, ach níor bhraith sé trua ach an oiread. D'fhéach Oliver socair, agus láidir.
  D'fhéach an breitheamh air ... Ar thaobh amháin, an t-ionchúisitheoir, agus ar an taobh eile, bean dlíodóir. Ghlac sí páirt i gcúirt na n-óg de ghnáth. Brúite ar an trua, ach níor tharraing an triail amach.
  Níor thaitin an chuma ar an mbreitheamh le Oliver. Ní raibh fearg air, ach bhí fuacht ann. Agus in aon chás, ní dócha go laghdóidh an bhfíric gur leanbh é an cosantóir.
  Bhí srón eitleoige ag an ionchúisitheoir, áfach, agus d"fhéach sé go feargach. D'fhéach an dlíodóir baineann, ar a mhalairt, níos óige ná a blianta, agus d'fhéach sé cosúil le aingeal le gruaig fhionn, beagán buí. Bhí a aghaidh neamhchiontach. Ach ní ró-chliste.
  Rinne siad iarracht gan a tharraingt amach as an gcúirt mar gheall ar an buachaill. Gcéad dul síos, léigh an t-ionchúisitheoir cúiseamh fada. Liostaithe peacaí Oliver. Agus fiú amháin gur beag bia a bhí aige sa teach oibre, agus éalú ón ngnóthaire, agus an tslí inar chomhoibrigh sé le gadaithe agus gur éalaigh sé as príosún na bpáistí trí mheabhl. Liostaítear freisin a chuid goid iomadúla i mbeagán ama, agus ruathair ar thithe. Mheabhraigh sé nach ndearna an t-ógchiontóir aithrí ar chor ar bith, agus nár thug sé amach an áit a raibh an dea-ghoid ó shaoránaigh urramacha i bhfolach. Agus in ainneoin a aois óg, tá an buachaill millte hopelessly, agus tá a shaol a fhágáil, beidh sé cinnte a dhéanamh dúnmharú nó rud éigin níos measa fós.
  I mbeagán focal, d"éiligh an t-ionchúisitheoir pionós an bháis.
  Ansin labhair dlíodóir baineann. Phéinteáil sí go deaschúiseach agus go beoga fulaingt an dílleachta Oliver Twist. Agus mheabhraigh sí dó nach raibh sé fiú aon bhliain déag fós, agus gur léigh an buachaill i bpríosún na bpáistí go leor agus guí go dian. Agus ní raibh ina mhian ach maireachtáil agus an mhaith a dhéanamh.
  D'éist an breitheamh leis an dá thaobh le léiriú dofhulaingthe.
  Ansin thug sé an t-urlár d"Oliver.
  Dúirt an buachaill le osna go n-admhaíonn sé a chuid coireanna agus go ndéanann sé aithrí ó chroí agus go n-iarrann sé trócaire ar an gcúirt.
  D'fhreagair an breitheamh:
  - An bhféadfá a chur in iúl go beacht an áit ar chuir tú an stash i bhfolach?
  Tháinig crith ar Oilibhéar agus d"fhreagair sé le osna:
  - Ní fhulaing mé trí chéasadh as seo!
  D'fhreagair an breitheamh go gruama:
  - Sin é an rud is fiú a aithrí! Is coirpeach dothuigthe é!
  Agus fógraíodh go sollúnta:
  - In ainneoin aois óg an chosantóra, ní bhfaighim imthosca maolaitheacha agus cuireann mé pianbhreith air as go leor buirgléireacht chun báis trí chrochadh! Chomh maith le éalú ó phríosún leanaí, faigheann sé pionós breise: trí floggings go dtí go gcailleann sé a chuid céadfaí le fuip. Agus a bheith dá réir seo!
  Tháinig crith ar Oilibhéar, d'iompaigh sé go geal, ach d'éirigh leis a chuid deora a choinneáil siar. Tógadh amach as an halla é agus tugadh ar ais é.
  An uair seo ar shraith an bháis. Ann sin, chuir siad geimhle ar an mbuachaill ar a lámha agus ar a chosa, agus cheangail siad é thart ar an muineál le slabhra. In ionad leaba, ní raibh ach carn de tuí, go leor lofa cheana féin. Agus níor tugadh ach bia d'Oliver arán sean agus babhla uisce.
  Cuireadh cosa lom an ghasúir suas, tógadh a bhróga uaidh, agus thit sé ina chodladh agus é ag crónán síos. Ní raibh romhainn ach casta ... Agus noose.
  Ach tharla rud suimiúil...
  Bíonn am crua ag gach bradach uaireanta. Anseo agus ag an James Cook cáiliúil, bhí grian an ádh i bhfolach taobh thiar de na scamaill. Tháinig deireadh le ruathar ar an gcabhlachán Spáinneach le déanaí nuair a cailleadh long amháin, agus rinneadh an oiread sin damáiste don chaptaen go raibh ar an gcaptaen í a fhágáil le haghaidh deisiúcháin ag na duganna. Fadhb eile a bhí sa bhagairt ón tiarna bradach Dukakis. Mhionnaigh an fear olc seo go scoiltfeadh sé scornach Shéamais. Agus anois tá méadú mór tagtha ar a sheansanna é sin a dhéanamh. Bhog formhór fhoireann na loinge báite agus na mairnéalach ón long a ndearnadh damáiste di go dtí an sloop.
  Bhí an t-umar beag seo plódaithe le corsairs. Ó chomhlachtaí fada unwashed bhí boladh trom, chodail go leor pirates ceart ar an deic. Go háirithe olc a bhí na hábhair ceithre-armtha le cinn béar. Fíor, throid siad go maith, ach boladh siad chomh láidir go bhfuil a stench clogged an nostrils.
  D"ordaigh Séamas an long a ghlanadh go críochnúil agus snámh a dhéanamh sa chuan. Ina dhiaidh sin, bhí sé níos éasca láithreach análú, agus sheol an sloop seol ón gcósta. Bhí faoileáin ag eitilt thar an long, agus uisce cúr ag splancadh. An ghrian triple illuminated an cosán agus. Cé go raibh James Cook ina iar-fhear, ach ina fhear uasal agus níor thaitin salachar leis go paiteolaíoch. Ba scoundrel cruálach agus scoundrel é an fear seo, áfach. Gléasta i camisole dubh, sa wig dhubh céanna le gcuacha fad ghualainn, bhí cuma air mar fhitheach ominous. Thug cúr airgid lacy na gcuacha puffy agus an frill le diamaint mhór snasta uasal dá fhíor. Bhí a aghaidh swarthy, pointeáilte, glan-shaven géar. Scairt a shúile gorm le gleam steely, a radharc leamh tríd. Bhí faitíos ar go leor foghlaithe mara roimhe, lean siad go géilliúil orduithe agus scread siad feadh sloop réasúnta beag.
  - Leifteanant Barsaro. - A scairt an ceannaire na robálaithe. - Cad atá ar na spéire?
  Barsaro - ollmhór, gruagach, ferocious, i léine garbh agus pants leathair - puffed suas. Bhí a ciarsúr bláthanna tar éis titim amach, ag nochtadh ceann gearr barr.
  - Tá sé ceart go leor, a chaptaen.
  Tháinig roar fiáin ina dhiaidh sin mar fhreagra:
  - Agus deir tú é chomh socair. Mionním le toirneach agus le tintreach, mura bhfaighimid aon chreach faoi dheireadh an lae, crochfaidh mé duine ar an gcuing. Trí chrannchur.
  Bhí babhtaí hipochondria ag an gcaptaen roimhe seo, agus mar sin d'éirigh na corsairs neirbhíseach. Mar sin féin, ba ghairid briseadh amach a ngníomhaíochta.
  Thiomáin trí dhiosca geal mé i leath-chodladh. Tar éis roinnt ama, an chuid is mó de na pirates dozed ar an deic.
  Chuir James Cook luas neirbhíseach ar na pleancanna darach láidre, ag ciceáil na mairnéalach a bhí ró-chodladhach lena chosa. Murmured an fhoireann languidly. Ní gan chúis, bhí eagla ar an gcaptaen roimh círéib. Tar éis an tsaoil, tá bradach ocras cosúil le mac tíre. Níl fiú robálaí dea-chothaithe iontaofa, agus le boilg folamh tá sé réidh go hiomlán chun greim a bhaint as a lámh. Lean Leifteanant Barsaro é, ag gliondar air. Ba dhaoine daonna an chuid is mó de na foghlaithe mara, bhailigh réaltraí eile i dronganna ar leith agus, mar riail, bhí an iomarca cruálachta mar thréith acu.
  Chuir guth ard isteach ar a chuid smaointe.
  "Cath glórmhar a bheidh ann inniu, dar liom.
  D'aithin an captaen an guth agus chas sé thart. Do labhair buachaill dathúil gruagach i gculaith bhreágh na focail seo. Leáigh Séamas láithreach. Chuimhnigh sé mar a tháinig an buachaill cábáin seo ar bord le déanaí.
  Bhí sé sa chalafort áit ar tháinig siad i dtír le long damáiste. D'éirigh na foghlaithe mara, mar ba ghnách ar an gcladach, ar meisce agus chuaigh siad isteach i gcíréib. Sin é an uair a tháinig an buachaill aisteach seo chuige agus d'iarr sé go dána buachaill cábáin i bhfoireann bradach. B"fhéidir, faoi chúinsí eile, go mbeadh James pollta an puppy le claíomh. Ach nuair a tháinig an buachaill isteach an doras, rinne corsair mór iarracht greim a fháil air agus, tar éis dó a chos a fháil sa mhuineál, thit sé isteach i ngearradh amach. Rinne sé le tuiscint.
  - Ar mhaith leat a bheith i do bhuachaill cábáin? - a dúirt an captaen. Níl buachaill cábáin ag teastáil uainn foghlaithe mara. Is féidir liom tú a ghlacadh mar mairnéalach simplí, ach chuige seo ní mór duit pas a fháil sa tástáil.
  Stampáil an buachaill Oliver Twist a chos lom agus d"fhreagair sé go muiníneach:
  - Tá mé réidh le haghaidh aon dúshlán.
  - Ansin maraigh Béar Fada. Luaigh James an Leifteanant Makuhoto ceithre armtha. Níor thaitin an anchúinse seo leis an gcaptaen, ar léir gur theastaigh uaidh cumhacht a ghoid uaidh. Long Bear, mionn salach, ullmhaithe chun troid. I ngach ceann dá lámha tá claíomh. Ansin tharraing an buachaill a lann, súilíneach i solas na coinnle. Bhuail an captaen a lámha.
  - Thosaigh!
  Bhí an buachaill, mar a bhí sé ag súil leis, an-dexterous. Le claíomh a chlaíomh, chuir sé ceithre buille ar an toirt, agus gearradh síos dhá lann an namhad. Ag an scamhadh, polladh sé cófra gruagach Makuhoto. Scairt an fhuil, d'éirigh an corsair ar buile agus d'ionsaigh sé arís le roar fiáin. An buachaill ducked faoina lámh agus a ghearradh amach a cheann, thit an t-ainmhí ar an deic.
  An captaen whistled i pléisiúir.
  - Is Trodaire é seo. An chuid is fearr de mo guys. - Bhí an núíosach thar a bheith deaslámhach agus sciobtha. Agus bhí an chuma ar a chlaíomh a bheith ina marvel de na healaíona comhraic. Ar dtús d"fheadar an raibh fear lom tagtha chuige ón domhan thíos. Ach ansin thit sé an smaoineamh sin. An bhfuil áitritheoirí an domhain thíos in ann a bheith i seilbh airm melee?
  D'fhiafraigh an captaen le gáire:
  - Cad is ainm duit, a bhabaí?
  - Oliver Twist. Agus ní leanbh mé. Phléasc súile an ghasúir go bródúil. Cé nach raibh Oliver Twist ach deich mbliana d"aois, d"fhéach sé ceithre bliana déag ina chodladh, agus guaillí sách leathan aige. Mhothaigh ceannaire na bhfoghlaithe mara neart leanaí ann.
  Chroch an buachaill:
  - Mar sin, beidh troid?
  Sea, agus an-te.
  B'fhéidir go bhfuil an bastard ceart. In aon chás, tá sé seo i gcomhthráth lena mianta. Ba mhaith liom fuil agus ór.
  - Jung, tóg ar an deic breathnadóireachta, beidh tú in iúl dúinn ar an mbaol.
  Chlaon Oliver Twist agus dhreap sé suas na rópaí le luas cat. Níos lú ná cúig nóiméad ina dhiaidh sin, scairt an buachaill:
  - Ar thaobh na láimhe deise den bhord, i dtreo an oirdheiscirt, tá long mhór ag gluaiseacht!
  Léim na bhfoghlaithe mara suas óna suíocháin, thóg James Cook teileascóp amach. Ag an bpointe a raibh an fear naked ag pointeáil, bhí crainn loinge ollmhór le feiceáil go deimhin. Réir dealraimh, bhí sé ina battleship fórsaí an rialtais. Ar an long ollmhór seo, thug siad faoi deara iad freisin, agus mar sin d'athraigh siad cúrsa, ag dul le haghaidh rapprochement.
  Bhí gluaiseacht na loinge iontach ceithre chrann scanrúil. Thug an captaen filibuster ordú seolta a chur leis agus dul ar ais. Ní raibh an seans ba lú aige a chuid féin a choinneáil i gcoinne an mhóraimh céad gunna. Cé gur leag na foghlaithe mara gach seol, níorbh fhéidir imeacht. Bhí luas an namhaid i bhfad níos airde. Dealraíonn sé go raibh tréithe den scoth ag an bhfathach.
  Bhí scaoll ar James Cook, aistríodh a néaróg go Oliver Twist.
  - Thuar an buachaill cábáin damanta go mbeadh troid the ann. Agus anois tá an cath brewing, agus níor éirigh linn. Tóg den chrann é agus croch suas é. Ach níl, ar dtús, doirt isteach na lashes.
  Pirates climbed go sona sásta a chomhlíonadh treoracha an "Boss". Chuir an buachaill in aghaidh go dian agus d"éirigh leis fiú dhá cheann a chaitheamh thar bord, ach mar sin féin tarraingíodh é ar an deic. Bhí marbhóir lánaimseartha ag fanacht ann agus fuip throm seacht n-earball ina lámha. Tar éis dó a léine a stróicthe, cheangail siad an buachaill Oliver leis an mbinse, áit a mbíodh mairnéalach flogáilte de ghnáth. Theastaigh ó James, ná ordú don chéastóir an spiorad a bhualadh amach as an mbuachaill, ach d"athraigh sé a intinn.
  - Go gairid beidh cath againn, ní ar mhaithe le beatha, ach le bás. Ní ghortóidh claíomh breise.
  Chuir lámhaigh borradh isteach ar a chuid focal. Lámhaigh ceann de bhogha gunnaí an long chogaidh. D'eitil an croí thar an long. Pirates cursed salach. Bhí an chéad lámhaigh eile, cheana féin ó ghunna eile, níos cruinne - bhuail an croí an taobh, ag briseadh poll.
  Ar an long chogaidh shínigh siad - géilleadh. Bhí James Cook ag iarraidh freagra a thabhairt le diúltú cinntitheach - faigheann foghlaithe mara bás, ach ná tabhair suas, de réir mar a tháinig smaoineamh ar a cheann. Agus má?!
  Ag casadh ar an bhfoireann, dúirt sé:
  - Caith uait an bhratach bhán, a chaomhnaimid!
  Ag an nóiméad seo, las an long catha arís, agus an fána shuddered ó séideadh go dtí an bogha agus deireadh, agus a bowsprit briste crochadh ar tangle of tácla ar fud an bogha.
  "Déan deifir, nó beidh muid a bheith scriosta!"
  D'ardaigh bratach bán os cionn an sloop. Loing an long namhaid cumhachtach urchar eile. Bhuail croí trom an forstruchtúr agus chas sé bogha na loinge. Níor shábháil ach an chuma ar bhratach bhán an sloop ó scrios. Bhí ríomh riosca James bunaithe ar an bhfíric go dtiocfadh long Shasana, gan a fhios aige méid an namhad, in aice leis le haghaidh tuirlingthe agus, gan choinne, go mbeadh sí ar a thrócaire. Réir dealraimh, ar an lá seo, bhí fhortún capricious ar thaobh na filibusters. Tharla sé mar a bhí súil acu - tháinig long ollmhór gar do thaobh an sloop. Tháinig na taobhanna le chéile beagnach cúl le cúl. James Cook froze cosúil le idol, ansin chuaigh suas a lámh dheas.
  - Ar aghaidh, a chlann na farraige!
  Ghníomhaigh pirates a bhfuil taithí acu le luas tintreach.
  Bhí buille trom ann, creathanna rigging tangled, roar na mataí barr ag titim agus fuaim crampons bordála ag tochailt isteach i gcraiceann na long catha. Le chéile go docht, chomhcheangail an dá long isteach i gceann amháin, agus scaoil na bhfoghlaithe mara, faoi cheannas an Leifteanant Barsaro, eitpheil muscaed agus, cosúil le seangáin, thit siad ar dheic an long chogaidh. Bhí thart ar dhá chéad caoga acu - bandits brúidiúla i pants leathan leathair. Chaith cúpla ceann acu léinte, ach b"fhearr leis an gcuid is mó troid nocht don choim, agus mar gheall ar an gcraiceann coirtithe nochta faoina raibh na matáin ag rolladh thart bhí cuma níos scanrúla orthu. Chuir breis agus cúig chéad duine ina gcoinne. Fíor, bhí mairnéalach na long chogaidh earcaigh glasa den chuid is mó, agus bhí na corsairs ar fad cosúil le rogha - laochra láidre cath-chrua. Bhuail shots neamhchairdiúla ó muskets leo, agus cuireadh tús le sceireacha aerbheirthe. Sheinn na trumpadóirí an t-ionsaí, agus theith Séamas féin go dtí deic na loinge namhaid. Theith na filibusters ag na Sasanaigh le fearg na gcon ocrach.
  Bhí an troid fada agus buile. Ag tosú i bogha na loinge, leathnaíonn sé go tapa go dtí an choim. Na Sasanaigh, seasamh go stubbornly, á spreagadh féin go bhfuil siad níos mó ná na foghlaithe mara. Thuig siad nach mbeadh aon trócaire ann. Ní thugann flibusters pardún. Ach, in ainneoin cumas éadóchasach na Breataine, lean na foghlaithe mara orthu ag brú orthu. Chas Young Oliver Twist a sabre dúbailte-imeall go buile, ag brú ar a chéile comhraic, ag dáileadh buille ar dheis agus ar chlé. Scairt an fhuil ar fud an deic, cúpla uair nach mór a rith James isteach i claíomh é féin. Throid na corsairs le misneach dÚsachtach na bhfear a raibh a fhios acu nach raibh áit ar bith acu le cúlú agus go gcaithfeadh siad an bua nó an bás a fháil. Roghnaigh James an t-íospartach a bhí aige - an t-aimiréal Sasanach, a spreag a shaighdiúirí, ag brandáil a shabair. Bhuel, beidh sé lámhaigh dó le piostail.
  Sula raibh James in ann an aidhm a bhaint amach, léim Oliver Twist éadóchasach suas agus ghearr sé cosa an Aimiréil. Thit an t-aimiréal, agus ghearr an chéad bhuille eile a cheann. Bhí caoineadh uafáis le cloisteáil i measc na saighdiúirí. Níor bhris bás an cheannasaí, áfach, toil na trodaithe. Lean siad orthu ag troid le fury an doomed. Tiomáineadh na cosantóirí marthanacha den long chogaidh ar an deic ceathrúlach. Lean siad ar aghaidh ag tairiscint friotaíocht lag. Bhí roinnt scratches éadrom faighte ag Oliver leath-nocht cheana féin, níor chuir siad isteach ach an buachaill, agus theith sé chun cath le ferocity méadaithe. A sála lom, cruinn flashed. Sa chath, fuair Séamas é freisin. Nuair a chaith na saighdiúirí deireanacha, nach raibh in ann é a sheasamh, a n-arm síos, maraíodh láithreach iad. Ach amháin dhá cheann. Ordaíodh iad a cheistiú le réamhchlaonadh.
  D'fhéach Oliver Twist siar ar an gceannaire bradach - bhí eagla ar James. Bhí a clogad cnag go dtí an taobh, bhí lúbtha tosaigh a churass, na muinchille bréan trua clúdaithe a lámh dheas lom, spattered le fuil. Mar sin féin, bhí go leor fola ar Oilibhéar - a chuid féin agus duine eile. Glistened a torso le allas corcairdhearg. Bhreathnaigh sé go dána ar aghaidh an chaptaen. Ón taobh faoi ghruaig tousled cheannaire na bhfoghlaithe mara, bhí sruth scarlet ag sileadh - d'iompaigh an fhuil ón chréacht a aghaidh dubh traochta ina masc uafásach de chineál éigin.
  Scairt súile gorm, bhí an chuma orthu lasair fuar a dhó.
  - Bhuaigh muid. Is liomsa an long seo!
  Maraíodh beagán níos mó ná leath den chriú bradach sa marú seo. Bhuaigh na corsairs ar phraghas ard. Ach ar an láimh eile, fuair James Cook smacht ar an long Sasanach is cumhachtaí. Anois bhí sé ag éirí b'fhéidir an barún bradach is cumhachtaí. De réir dealraimh chinn an t-ádh mór, nach raibh i bhfabhar dó duaiseanna roimhe seo, dul i ngleic leis an gcaptaen.
  Agus nuair a bhí na saighdiúrí gafa á cheistiú, tháinig lúcháir Shéamais go hiomlán iomarcach. Stóráladh seoda i mbolg na loinge, cófra le diamaint san áireamh. Sin an rud a shocraigh siad a cheilt ón bhfoireann. Cé gur faoi dhlíthe na bráithreachais cósta a fhaigheann an captaen an sciar is mó, roinntear an chuid is mó den booty i measc na bhfoghlaithe mara. Agus cé atá ag iarraidh a roinnt leis an riffraff seo? Ní hea, tógfaidh sé an rud is luachmhaire leis. Ach cé a chuideoidh leis na seoda a cheilt? Ar ndóigh, an Leifteanant Barsaro dílis. Agus an tríú beidh sé a ghlacadh buachaill cábáin Oliver Twist.
  Níl an buachaill seo truaillithe fós ag nósanna bradacha agus tá sé ró-óg le fíorluach an stór a thuiscint. Beidh an captaen in ann núdail a chrochadh ar a chluasa. Is é an rud is fearr ná dul i dtír ar an oileán ar feadh na hoíche agus gach rud a dhéanamh go tapa. In aice láimhe tá oileán beag le phluais. Tá, a fheiceann tú, bungled sé an cás. Faoi chlúdach oíche.
  Nuair a d"éirigh sé dorcha, ghlaoigh an captaen ar Barsaro agus ar Oilibhéar agus d"ordaigh dóibh é a leanúint. Baineadh cófra mórthaibhseach as an mbolg go luath. Bhí an bosca an-trom, agus ar éigean go bhféadfadh an triúr acu é a tharraingt amach. Chomh maith le jewelry, bhí go leor óir sa chófra. Le deacracht, tar éis an taisce a luchtú isteach sa bhád, thrasnaigh siad ó thaobh na loinge go dtí an cladach. Bhí an aimsir fabhrach.
  Bhí sé scamallach, na Gealacha i bhfolach taobh thiar de scamaill corcairdhearg. Mar sin mheall Séamas a chairde.
  "Is linne do scair," a dúirt an ceannaire.
  Cuireadh an bosca ar rothaí agus rolladh ar feadh an iomaire creagach. Ní raibh sé an-áisiúil, ach fós níos fearr ná é a iompar i do chuid arm. Bhí cuma ominous ar na crainn, ag caitheamh scáthanna creiche. Mar sin, tharraing siad an taisce go dtí an uaimh. Bhí dealga géara ag sracadh faoi chosa lom Oliver Twist, phrioc siad cosa na bpáistí san fhuil. D'éirigh an bradach óg as, agus fós féin b'amaideach dó nár chuir sé air a bhróga do-thruaillithe le boinn iomaireach. I teas den sórt sin, áfach, bhí siad an-míchompordach, agus níos nua-aimseartha, le rialáil theirmeach agus fuarú saorga, bhí cosc ar bhróga robots Swallowtail a ghlacadh. Bhain an toirmeasc ar theicneolaíochtaí nua a iompar le héadaí freisin. Mar sin b'éigean don bhuachaill pian trom a fhulaingt, dealga a bhaint as a shála loma agus é ag dul, agus ag mothú cosúlachta ó neantóga freisin. Barsaro puffed, ag brú ar an cart.
  Ar deireadh, tháinig uaimh le feiceáil. Ghlac na corsairs anáil. Bhí roar - leon trí-cheann. Ainmhí mór tarbh a bhí ann, agus chuir sé ruaig ar dhaoine le fearg fhiáin. James Cook bhainistiú a tharraingt ar a piostail agus shoot an ollphéist sa cheann. Mar sin féin, d'éirigh le conablach an leon an bradach a thabhairt anuas. Bhris Barsaro a mhuscaed agus bhuail sé sa bholg é, agus léim Oilibhéar suas, ghearr sé an dara ceann den Leoin amach. Bhuail an t-ollphéist, ag casadh, cófra Barsaro lena lapa, agus splanc an tríú ceann deireanach a fhalla os cionn a chinn. Chas Oilibhéar a chlaíomh grav-tíotáiniam brionnaithe agus ghearr sé an sceith ifreann trasna an mhuiníl. Scaip an fhuil violet, scaoil an beithíoch amach creathach báis agus bhuail sé a eireaball láithreach. Ghlaodh an buachaill amach le pian, ghearr an t-eireaball fite as sreang cruach an craiceann. Dá mbeadh duine níos laige ina áit, b"fhéidir go n-eitiltfeadh spiorad amach as. D'éirigh an bradach óg. Bhí Barsaro ag caoineadh in aice láimhe. Bhí a léine stróicthe, bhí fuil ag sileadh, ach níor tharla aon rud uafásach. Léim Oliver suas go dtí an captaen. Bhí sé suas cheana féin. Bhí sé beagán concussed, ach bhí sé ar.
  - Cad air a bhfuil tú ag stánadh? An gceapann tú go bhfuil an cat seo in ann ceannaire na corsairs a thabhairt anuas? Éirigh, Barsaro, níl an taisce i bhfolach againn go fóill.
  An bradach léim suas agus, staggering, shuigh síos ar an cófra.
  - Cad a shuigh síos, dragged níos faide.
  Chlaon Oilibhéar agus tharraing siad an cófra ar aghaidh. Sa uaimh, níor chabhraigh na rothaí, bhí orm é a tharraingt orm féin. Na pirates gasped as an brú. Ar an mbealach, tháinig siad trasna ar ailigéadar tréshoilseach a shimmered dimly sa dorchadas. Go fortunately don reiptín, níor ionsaigh sí, ach chuaigh sí i bhfolach i ndoimhneacht an uaimh. Ní raibh ach súile dearga ag lasadh creiche sa dorchadas.
  Oliver Twist Chroith a dhorn.
  Le deacracht mhór, d'ardaigh na filibusters an chloch agus bhrúigh siad an cófra iarann-saoirsithe isteach sa chlais. Ansin leag siad an chloch ina áit.
  - Ní gá duit fiú é a adhlacadh. Anois tá sé ina ifreann de dhá, cé a aimsiú.
  Rinne Barsaro aoibh le béal bearna fiacla agus dúirt:
  "Anois níl ach an triúr againn ar eolas faoin taisce. Mar sin déanaimis é a roinnt ina thrí.
  Rinne Séamas aoibh olc.
  - Dúirt tú triúr. Cá bhfuil an tríú ceann?
  - An puppy. Choinnigh Barsaro amach a lámh.
  Ghlaoigh lámhaigh amach, caitheadh an bradach suas, ansin chuaigh an corsair saille go mór. Go tobann d'ionsaigh an reiptíl lurking an corp ón taobh thiar agus thosaigh sé ag cuimilt lena crúba agus fiacla beagnach leath mhéadar ar fad. Chonacthas conas a líonadh a bolg tréshoilseach le leite fuilteach d"iarsmaí an chorp daonna. Mhothaigh Oliver tinn ag an radharc dúnmharaithe.
  - Tá sé seo scary! Cén fáth ar mharaigh tú é? - muttered an buachaill.
  - Bhí a fhios aige i bhfad ró. Thairis sin, ní dhéanann sé ciall i bhfad. Seachas neart coirp, ní raibh aon bhuanna ag Barsaro.
  "An bhfuil tú chun mé a mharú freisin?" Oliver Twist tensed, réidh chun léim ar ais am ar bith agus slash ar a namhaid lena chlaíomh.
  D'fhreagair an captaen ó chroí:
  - Ní mharóidh mé thú. Níl mé óg a thuilleadh agus tharla sé sin nach féidir liom leanaí a bheith agam. Beidh tú a bheith i mo mhac. Is fada mé ag iarraidh bualadh le buachaill cosúil leatsa. Cliste, cróga, in ann leanúint ar aghaidh le mo chuid oibre.
  D'fhéach Oliver Twist suas go brionglóideach.
  - Nó b'fhéidir - a bheith ar an impire ar an leathsféar iomlán na hoíche?
  Bhí teannas ag James Cook, a shúile ag splancadh go mí-chineálta.
  "An bhfuil seans ar bith agat ón domhan thíos?"
  D'fhreagair an buachaill, ag stampáil a chos lom:
  - Ní! Rugadh mé i gceann de na coilíneachtaí Sasanacha.
  - Sea? Agus cá bhfuair tú a leithéid de chlaíomh maith?
  Rinne Oliver squeak:
  - I gcath, is é seo mo trófaí.
  An captaen frowned.
  - Cén cath?
  D'fhreagair an buachaill le gáire:
  - In aice le Geata Sargasso, áit a throid muid le scuadrún Drake.
  - Ó, is cuimhin liom rud éigin mar sin. Mar sin ní mise do chéad chaptaen. Cé a raibh tú i do bhuachaill cábáin roimhe seo?
  squeaked olóige:
  - Ag Klivesar.
  Chrom an ceannaire:
  Agus cén fáth ar chiceáil sé amach thú?
  D'eisigh an buachaill, agus é ag caitheamh dealga lena sháil lom:
  - Bhris mé a phíb, as a d'ordaigh sé dom a bhuailtí agus a dhíbirt as an bráithreachas.
  Lig James Cook air go gcreideann sé.
  - Bhuel, anois beidh tú ag freastal orm, agus dom amháin. Bhí muinín agam asat leanbh le mo rún. Agus tá súil agam go mbeidh tú i mo mhac.
  - Is maith liom a bheith i bradach, tá sé chomh rómánsúil. Chroith Oliver lámha le James Cook. A scáth darted timpeall an chúinne, pounced crogall ollmhór ar an captaen, a fired agus i dtír idir na súile. Níor mhoilligh an reiptín fiú síos. Ansin chastar Oilibhéar a chlaíomh, slais díreach trasna an bhéil. Bhí an buille láidir, stop an ailigéadar, dhoirteadh fola bán ó ribeadáin trédhearcacha an ollphéist.
  Ba é an chéad rud eile a rinne Oilibhéar ná an claíomh a shá isteach ina shúil. Screach créatúr an ifreann swamp agus chuaigh chun eitilte. Bhuail an splancscáileán a aghaidh, dóite fuil an ollphéist agus rinne sé tochas. Thit Oilibhéar ar a ghlúine agus chuas suas roinnt uisce ina phailme, á rith thar a aghaidh. Bhí sé níos éasca, subsided an itching. Dúirt James Cook:
  - Tá sé in am dul amach. Tá na pluaiseanna seo lán le créatúir ghlan. Is gearr go n-ardóidh na gealacha - dúiseoidh ár gclann agus ardóidh siad caoineadh. Tá siad cosúil le leanaí. Ní dhéanfaidh aon ní fiú gan captaen.
  Bhí an turas fillte i bhfad níos éasca. Nuair a shroich sé an fharraige beagnach ag rith, chuaigh an buachaill a chosa goirt isteach san uisce goirt. Tháinig sé i bhfad níos éasca dó. Thug an captaen fleascán rum dó, agus ghlac Oilibhéar sip den leacht stinging. Bhí sé cheerful anois, teas taitneamhach flowed tríd a chorp, theastaigh uaidh a chanadh. Ní raibh ach an eagla go múscail na bhfoghlaithe mara a choinnigh an impulse ar ais. Nuair a tháinig siad ar bord, bhí an buachaill cábáin ag iarraidh dul a chodladh, mar go raibh go leor spáis sa long nua, ach stop an captaen é le gesture.
  - Ba mhaith liom cúpla focal a rá leat, a bhuachaill cábáin. A ligean ar dul go dtí an cábáin.
  Nuair a dhún siad, dhoirt James Cook gloine rum dó féin, agus ansin thairg sé deoch don bhuachaill. Dhiúltaigh Oliver, áfach.
  - Ní bheidh meisceoir ina laoch mór go deo.
  An bradach gáire.
  - Féadfaidh sé a bheith amhlaidh. Cé mhéad de mo chairde scriosta rum. Ach níor ghlaoigh mé ort chun fadhb shíoraí mar an meisce a phlé. Tá namhaid agam. Tá an namhaid insidious, fola agus sean. Tá a chabhlach príobháideach féin aige, agus díreach lá ó shin bhí sé i bhfad níos láidre ná mise. Anois go bhfuil na róil athraithe, tá an fórsa ar mo thaobh.
  Stampáil an buachaill a chos lom agus squeaked:
  - Cad is ainm dó?
  Dúirt an ceannaire go sona:
  - Dukakis, agus is é Cutting Death an leasainm. Sin a theastaigh uaim a mhealladh isteach i ngaiste. Agus cabhróidh tú liom san ábhar seo.
  Clenched Oliver a dhorn go docht.
  - Tá áthas orm cabhrú le mo chaptaen.
  D"ísligh James Cook a ghuth.
  - Maith. Mar sin éist go cúramach. Ar mo chuid orduithe, beidh tú flogged - tá sé seo riachtanach, ós rud é go cinnte go bhfuil spiairí Dukakis ar mo long. Ansin rithfidh tú uaim go dtí a long agus déarfaidh tú liom go bhfuil a fhios agat cár fholaigh mé na seoda ón long a ghabh mé. Tá Dukakis an-greedy ar airgead agus sílim go gcreideann sé tú. Beidh tú mar thoradh air go Cobra Bay, áit a mbeidh a longa bhfuil aon bhealach a ainliú. Agus mo chéad long gunna, ainmneoidh mé é in onóir mo chéad ghrá "Azatart", a chríochnóidh an ruaig. Beidh mé bac ar an mbealach amach as an chuan, agus beidh muid ag doirteal a longa go léir, agus é a chrochadh ar an chroich.
  Chlaon Oilibhéar.
  "B'fhéidir gur féidir linn a dhéanamh gan spanking?"
  Do chrom an captaen:
  - Ní bheidh, ní bheidh muid. Is cineál an-amhrasach é Dukakis, féadfaidh sé tú a chrochadh nó tú a chéasadh. Níl, tá casta ag teastáil.
  D'fhiafraigh an buachaill, agus é ag sciobadh a ghualainn mhatánach:
  "Ansin abair leis na mairnéalaigh iad a bhualadh go cúramach.
  Chuaigh Cook go feargach:
  - Agus ní hé seo an cás, ba chóir go bhfanfadh rianta ar chúl. Dála an scéil, goof. Ní cosúil go bhfuil tú buailte i gceart. Caithfidh bradach buaillí agus céasadh a fhulaingt. Beidh sé seo ina chruas breise duit, cineál scoile misnigh.
  Shlog an buachaill a sheile.
  Phléasc cuimhní cinn roimh mo shúile, spreagtha ag na leabhair a léigh mé, agus cuimhne bhréagach aisling. Aghaidh ghrámhar Angelica. "Caithfidh sí a bheith éad linn." Theastaigh ó chroí a chomhghleacaithe a bheith ina bhfoghlaithe mara, ach ní raibh mórán fonn orthu dul ar thuras chomh tromchúiseach. Is é féin agus a dheartháir Alex amháin a chuir an faitíos ar ghníomh chomh neamhghnách agus chomh contúirteach. Chun seo a dhéanamh, bhí orthu na póilíní a mhealladh, toisc go bhfuil cosc dian ar leanaí dul isteach i leathsféar na hoíche. Agus níl na seirbhísí speisialta ina chodladh - glacann siad déagóirí agus iad ag bogadh go dtí an geata. Is féidir le daoine fásta, tá comhaontú speisialta ann leis na swallowtails seo ... Mar sin féin, ligeann na "féileacáin" mistéireach leanaí tríd. Is amhlaidh is fearr i bhfad - gan scoil, gan ceachtanna, eachtraí soladacha.
  . CAIBIDIL #14
  Mar sin féin, bhí an chéad flogging ag fanacht leis an bpríosúnach óg tar éis codlata. Bhí Oliver Twist, ar theastaigh uaidh i ndáiríre a bheith beo, fiú beagán sásta le aisghabháil den sórt sin ar phionós an bháis.
  Scaoil siad an bhóna uaidh agus d'iompair siad amach ina airm é, ceithre gharda ar an toirt. Bhí Oilibhéar féin shackled go docht. Agus ba dheacair dó bogadh.
  Agus tugadh isteach áit speisialta é.
  Thóg siad amach na geimhle as an buachaill, agus, wringing a lámha, thóg amach isteach sa chlós é. Leagadh amach é ansin ar ghabhair, tar éis éide an phríosúin a bhaint de roimhe sin.
  Tugadh cuireadh do dhaoine speisialta go dtí an príosún féachaint conas a bhí coirpeach mionaoiseach, ach an-chontúirteach agus gan aithreachas, á phionósú.
  Bhí an-náire ar Oilibhéar a bheith nocht os a gcomhair. Agus bhí mná sa lucht féachana freisin.
  Ach rud ar bith a bheith acu glacadh leis. Bhí an buachaill socraithe go daingean, mar sin ní bhrisfidh tú amach.
  Chinn Oilibhéar go ndéanfadh sé iarracht é féin a iompar go réasúnta.
  Thóg seiceadóir cumhachtach slat as an gciseán, trom agus greim. Ansin thosaigh sé ag dul ar stailc lena neart ar dhroim lom Oilibhéir.
  Ghlan an buachaill a fhiacla le gach neart agus rinne sé iarracht gan screadaíl. Ach go léir mar an gcéanna, tháinig moans ciúin as a scornach.
  Bhí an executioner ar a dhroim, a buttock, beagán i dteagmháil léi a ghuaillí agus cosa ... Bhí an fhuil ag sileadh cheana féin ... Oliver, groaning, theastaigh chun pas a fháil amach chomh tapa agus is féidir. Ach ní raibh Chonaic stubbornly ag iarraidh dul amach. Anseo bhí fuip amháin frayed, agus an executioner phioc suas eile. Agus thosaigh sé a bheith. Ní raibh aon spás maireachtála ar dhroim Oilibhéir a thuilleadh, agus bhuail an executioner cosa lom an ghasúir.
  Ochón Oilibhéar, cé gur tholg an phian é ó na sála go cúl a chinn. Ar deireadh, chaith an seiceadóir an dara fuip amach agus thóg sé suas an tríú. Bhuail sé an buachaill ar an ais slashed, ansin ar an shoulders, agus arís chuaigh síos go dtí an masa agus cosa.
  Bhí fuil i mbéal Oilibhéir agus giotán sé a liopaí. True, thosaigh an pian a dull, agus an buachaill stop fiú moaning.
  Agus d'éirigh an treas fuip. De réir saincheaptha, chiallaigh sé seo gur chóir stop a chur leis an bhforghníomhú, fiú mura gcaill an t-íospartach comhfhios.
  Splash uisce salann ar Oilibhéar. An buachaill caoineadh i bpian ifreann, agus ansin scaoileadh ó na gabhair. Agus a iompar ar ais go dtí an cill bháis.
  Mar sin thug siad arán agus uisce glan dó ...
  Agus é traochta agus ocras, shlogtar Oilibhéar an bia... Agus thit sé isteach i mbrionglóid, gan aird a thabhairt ar an gcúl a bhí slais.
  Os comhair an dungeon bhí cosán líneáilte le brící bána. Bhí lorg fola na gcos lom i gcló go soiléir air. Bhí an príosún meánaoiseach timpeallaithe ag díog dhomhain le droichead tógála. Sa tráthnóna, mar a gheall Marc de Sade, bhí féasta ar siúl. Tháinig cairde an diúc go léir chuig na féilte. Dobharbhán lilac a bhí sa mhias lárnach agus ceithre crogall ann, agus é tugtha isteach láithreach ag caoga seirbhíseach. Bhí crogaill líonta le cluiche agus ispíní, torthaí agus glasraí coimhthíocha. Bhí an dobhareach ollmhór líonta go docht freisin. Tháinig bairillí fíona go luath. Ag neamhaird na spúnóga agus na forcanna, plung na laochra an dá lámh isteach san fheoil. Ba é an diúc féin a leag an sampla, ghabh a lámha salacha tiubha píosaí feola agus líonta isteach ina bhéal iad. Shuigh Vega agus Anzhelika taobh le taobh, ag ithe go néata, ag iarraidh cuma cultúir a choinneáil i gcoinne chúlra na dorks. Ní raibh cead ag Peadar dul chuig an mbord, fós ag tabhairt seirbhíseach dó. Ní bhfuair Angelica, áfach, píosa ina scornach. Rinne sí ionadaíocht i gcónaí ar Oliver Twist, a chrá. Agus cad mar gheall ar an dara deartháir, an Dodger? Mothaíonn an croí nach bhfuil sé milis dó. D"ith Marc de Sade go leor agus d"ól sé níos mó fós. D'éirigh sé leideanna go tapa agus léirigh sé é féin níos mó agus níos mó teanga-ceangailte.
  Agus ag an am céanna leis an roar:
  - Dún bua thar na reibiliúnaithe. Gabhtar lámh dheas Vali Chervonny Maar Ace. Go gairid sroichfimid lair Chervonny féin. Agus ansin craiceann mé an reibiliúnach seo beo.
  Phléasc na ridirí bualadh bos. Agus thug sé ómós arís don bhéile. Aghaidheanna glistened le saill, sú, fíon a dhoirteadh. Chaith cuid de na haíonna a lámha go díreach ar a gcuid éadaí. Idir an dá linn, d'ordaigh an Diúc:
  - Anois ordóidh mé duel gladiatorial a shocrú.
  Chlaon na huaisle go flatteringly. Thaitin siad an t-ionchas fíon a mheascadh le fuil. I lár an halla féasta bhí láthair iontach. Ag comhartha, tugadh dhá dhosaen gladiators chuici. Ba sclábhaithe iad den chuid is mó a throid ar son an chirt chun beatha. Bhí armáil na laochra meánaoiseacha aisteach. Iompraíonn leath i léinte gorm claimhte gearra agus sciatha. Tá tridents agus slabhra le ingne géar ag an scuad freasúrach i ndath dearg. Agus iad suite os comhair a chéile, chuaigh na gladiators, ag comhartha an adharc, isteach sa chath.
  Bhreathnaigh Vega agus Angelica ar an troid go dian. Ar dtús, bhí an buntáiste ar thaobh na Reds, a slabhraí fada anois agus ansin fuair na Gormacha, crippling a cosa. Ansin rinne an gorm athghrúpáil agus, ag gníomhú go réidh agus go soiléir, frith-ionsaí. Bhain a n-ionsaithe géara cruinn síos na cailliúnaithe. I gcéimeanna na nDearbh bhí dhá iogalacht. Léim siad, rushed cosúil le hairicín, waving a gceithre arm. Slabhraí feadaíl lastuas, tridents whirled wildly. Dhealraigh sé dodhéanta chun cur chuige na arrachtaigh. Chlaon trodaire le taithí, ceannasaí an ghormaigh, go ndeachaigh sé ar ais.
  Scaoil an gibbon ionsaí amach gol bua agus slashed lena chlaíomh lena n-uile neart, ag casadh a cófra glas fionn. Scairt an fhuil ón tionchar, chrom an ollphéist, shleamhnaigh an trident thar a clogad agus thit sé ina thost, ag scaoileadh boilgeoga fola glas nimhiúil. Retreated an dara iogalact. Ba léir gur gortaíodh go dona é. Go tobann, bhris na trodaithe gorm an líne, ag polladh an "mokhnach" a bhí fágtha lena claimhte, agus dhá cheann eile le tridents. Chuir na ridirí agus na barúin an lámh in uachtar ar na trodaithe ar gach bealach ab fhéidir. Níor mhiste leo troid ach an oiread. Tar éis an rath tosaigh, chuaigh réalta na dearg síos - chuir na gormacha brú orthu. Thit an chéad cheann, ansin an dara ceann, agus go luath an tríú laoch.
  Ag titim, áfach, d'éirigh leis trident a thiomáint isteach i boilg a chéile comhraic, ag scaoileadh a inní. Ar deireadh, d'fhan dhá trodaithe dearg. Bhí siad gortaithe go dona agus tuislithe ó na buille. Ní raibh siad in ann teannas an chatha a sheasamh, thit siad ar a nglúin ag iarraidh trócaire. Chuir an Diúc agus uaisle eile a méar síos. Ní raibh ach Angelica agus Vega, ag ardú a méar in airde, ag iarraidh trócaire a iarraidh. Mharaigh na seacht mbuaiteoirí an ruaig san fhuil fhuar.
  Smacked an Diúc a liopaí.
  - Iontach. Anois tabharfaidh mé aire dóibh go pearsanta. Hey Boghdóirí, iad a mharú. Ina shuí os coinne, rinne Baron War von Kur agóid go bríomhar, ag croitheadh a smig dhúbailte:
  - Ní hea, tabhair ar ais chugam iad. Gearrfaidh mé síos seacht n-aonar.
  Bhreathnaigh an diúc go hamhrasach ar an mbarún ollmhór ach clumsy.
  - Ní hea, maróidh siad thú. Bíodh sé níos fearr seacht ar seacht. Ár ridirí is fearr i gcoinne gladiators sclábhaithe.
  D"oibrigh níos mó daoine go deonach ná mar ba ghá, agus d"athraigh an diúc a intinn.
  Roar sé go bodhra:
  - Ligeann mé do gach duine troid.
  Thit paca ridirí agus a n-aifreann iomlán ar na gladiators. Ag líonadh iad le slua, chrom siad, stabbed, bhris tríd. D'éirigh leis an mball is mó taithí den seachtar scornach ceann de na seacaill brúidiúla a ghearradh. Bhí beagnach gach laochra i armúr, rud a thug deis dóibh iad féin a chosaint ó bhuille gladiators níos oirfidigh. Ridirí meisce ghlac de réir uimhreach, ní scil. Tar éis dóibh déileáil leis na sclábhaithe, lean siad lena chéile. Chroch an Diúc ag barr a scamhóga. D'eitil seirbhísigh isteach, ag tarraingt ar na trodaithe le crúcaí. Tá an troid thart. Rinneadh hackáil ar cheathrar ridirí chun báis, fuair dosaen eile créacht thromchúiseach, ach ar an iomlán d'éirigh siad go léir go saor.
  Chríochnaigh Marc de Sade an goblet. Tháinig fear dubh, le crois thart ar a mhuineál, suas go dtí an duine uaigneach agus dúirt sé rud éigin ina chluas.
  D'iompaigh aghaidh an Diúc corcra. Bellowed sé:
  - Tá mé ag fágáil ar feadh uair an chloig. Ná praiseach thart gan mise, ar ais go dtí an mhilseog.
  An rialóir a rith beagnach ar shiúl, ag fágáil cuideachta sách motley chun gossip i uaigneas. Mar sin féin, ní raibh aon duine leamh.
  Bhrúigh Vega uillinn Angelica.
  - Ní mór dúinn a rianú cá ndeachaigh an saille-bellied.
  D'aontaigh an cailín blonde.
  - Tá sé réasúnta.
  Ach ní raibh cead ag na cailíní an diúc a leanúint. Ag féachaint go raibh an t-úinéir fágtha, d'fhéach na bumpkins lustful ar na háille.
  Bhí roar fiáin ina dhiaidh sin:
  - Tá tú linne anois.
  Na ridirí corraigh. Cosúil le turtair, dhreap siad lena mais iomlán ar na cailíní. Bhí go leor.
  Tharraing Vega dhá chlaíomh agus thosaigh sí ag rothlú thar a ceann, lean Angelica a sampla. Bhí cuma ar an mbeirt chailín ar thíoróga folaíochta a raibh mac tíre ag brú orthu.
  Idir an dá linn bhog an diúc chuig carráiste meicniúil, tiomáinte ag winch láimhe, agus theith isteach i dungeon an phríosúin. Ann, rinne an seiceadóir gairmiúil Kara Maara ceistiú ar Oliver Twista.
  Tógadh an buachaill, nocht, matáin agus cosnochta, chuig seomra speisialta le go leor feistí céastóireachta. Bhí sceana, druileanna, crúcaí, sreang deilgneach, tairní. Chomh maith le scriúnna, tlúnna, gearrthóirí sreang agus níos mó.
  Bhí an t-íoslach a bhain leis an diúc buailte ina n-éagsúlacht feistí táirgthe pian. Bhí sé te - bhí trí teallaigh ar lasadh ag an am céanna, théamh na executioners na huirlisí sa lasair. Sular céasadh é, nite go críochnúil Oliver Twist agus glanadh é le halcól chun é a chosc ó nimhiú fola a ghabháil. In aice le Oliver Twist, bhí gasúr eile cúig bliana déag d"aois sínte ar an raca. Crochadh cúntóir an fhorghníomhaithe an leanbh matáin ag na lámha agus na cosa. Agus é ag caitheamh a phíobáin, las sé a torso nocht lena fuip. An buachaill moaned go bog agus whispered paidir. Bhí stríoca fuilteacha ar an gcraiceann.
  Rinne an forghníomhaí Kara aoibh ar Oliver.
  I ton venomous, dúirt an ollphéist:
  - Ó, mo maith, a leanbh álainn. Is trua linn do chraiceann a bhaint de do ghuaillí míne. Is é an ceann seo atá ar crochadh in aice leat mac dúchais Maar Tuz, Mir Tuzok is ainm dó. Anois tá suathaireacht éadrom á thabhairt dó, agus ansin déanfaidh an seiceadóir é a ghlacadh níos dáiríre.
  Mar sin coinnigh i gcuimhne: dá luaithe a insíonn tú cá bhfuil Vali Chervovy i bhfolach, is ea is luaithe a thiocfaidh deireadh le do chrá.
  "Ní inseoidh mé rud ar bith duit," a dúirt an corrach Oliver Twist, ag splancadh a shúile go fí.
  Thug an céasadh faoi:
  - Deir gach duine mar sin. Gualainn, tosaigh.
  Phioc beirt chúntóirí an-mhór an leanbh geimhle agus bhain siad na geimhle go muiníneach, ag iarraidh é a chrochadh ar an raca. Is é seo go díreach cad nár cheart dóibh a bheith déanta. Dodged an leanbh agus bhuail sé le krupka lom, cosúil le club, le bun executioner amháin sa groin, an ceann eile - faoi na glúine. Ag léim amach, rinne Oliver Twist iarracht Kara a ionsaí, ach bhí imoibriú iontach ag an gcéasadh uachtarach. Le buille beacht, bhuail sé an buachaill le club ar an ceann.
  Roared an brute:
  - A frisky IMP. Ní mór duit é a iompar i gcathaoir speisialta ionas nach ndéanann sé trioblóid. Agus sibhse, a chomhluadar bochta, cén fáth a bhfuil sibh brónach?
  Bhí caipín glúine scáinte ar chúntóir an fhorghníomhaithe, agus chaill a pháirtí comhfhios ó turraing an phian.
  - Bhuel, tá sé ceart go leor, tá go leor cúntóirí agam. Bhuail an príomhfheidhmeannach executioner a lámha. Tá aonáin sinister isteach. Socraíodh an fear maol gan aithne ar an raca. Ansin bhuail sruth uisce oighreata a aghaidh. Tháinig an buachaill ar a chiall, deargadh a shúile.
  Bhí áthas ar an seiceadóir sinsearach:
  - Bhuel, tá tú stubborn. Anois go bhfuil do chuid arm agus cosa clampáilte isteach sna stoic, is féidir leat dul ar aghaidh chuig ceistiú gníomhach.
  D'ardaigh an torturer an fuip agus bhuail sé an leanbh arís agus arís eile ar chúl agus easnacha. Choinnigh Oliver Twist a anáil agus stif sé scread, coilm bulging ar a chorp. Bhí áthas ar an seiceadóir.
  Bunaithe i ton hoarse:
  - Tá Guy láidir, ach tá comhlacht óg matáin íogair go leor chun pian. Tá súil agam go bhfaighidh muid teanga choiteann leat go tapa. Anois tá sé in am do shála a dhó ionas nach ritheann tú ró-thapa.
  Thóg an céasadh slat dearg-te as an bhfoirnéis. Rug sé ar chos lom Oliver Twist lena lámhainní agus bhris sé a ladhar. Ansin tháinig an t-iarann dearg i ndlúth-theagmháil le cos lom linbh dhá bhliain déag nó ceithre bliana déag d'aois. Deatach tiubh billowed, craiceann charred.
  Chuir Oliver Twist, le hiarracht toil, beagnach greim a theanga, srian leis an scread a bhí ag éalú. Bhí an buachaill ag análú go trom, allais ag sileadh síos a chorp. Lean Kara Maara ag brú le píosa iarainn, boladh na feola friochta. Chuir an boladh tickled suairc ar an nostrils. Ar deireadh, thóg an seiceadóir an miotail uaidh. Ag féachaint ar an leanbh céasta, dúirt sé:
  - Níl sé go dona! Buachaill láidir. Sula n-admhaíonn sé, caithfimid go leor uaireanta le chéile. Agus cad a déarfaidh an fear óg seo faoi chruach dearg-te?
  Phóg an executioner brónach go sásta cos fir mhaol eile le iarann dearg. Chuaigh an craiceann ar sháil an ghasúir trí thine. An buachaill screamed os ard, yelled le graostacht maith. Nuair a bhain an céasadh an tslat, ní raibh sé ach ag hist, ina dhéagóir éadrom allais:
  Níl níos mó, beidh mé ag insint duit gach rud.
  Bhí áthas ar an seiceadóir.
  Go binn dúirt sé:
  - Ar ndóigh beidh tú. Cá bhfuil lair Valya Chervovy?
  - Ná habair leis! - a scairt Oliver Twist, agus é ag iarraidh na geimhle a bhriseadh, rud a chuir aimsir an ghasúir agus an chuma ar an scéal go raibh sé ar tí pléasctha. Ná náire do athair.
  Thuig domhan Tuzok gach rud agus le hiarracht urghnách chuir sé an laige faoi chois. Dúirt liopaí gorm an ghasúir:
  "Níl a fhios agam, agus fiú dá mbeadh a fhios agam, ní déarfainn tada ar aon nós.
  Bhuail Kara Maara Oliver Twist sa bhéal. Ansin dhreap sé le tlúnna isteach ina bholg:
  - Bastard, céasadh mé tú ar feadh i bhfad. Do chréachtaimse salann ar do chréachtaibh, gorfaidh tú mar choileach ó phian ifrinn.
  Thóg an barbarian amach agus sprinkle pinch salainn ar ghualainn wounded an buachaill. Ag an nóiméad sin, bhí torann le cloisteáil agus, ag análú go mór, chuaigh an diúc ag luascadh amach.
  Scis sé:
  - Tá tú, féach mé, thosaigh an cheistiú gan dom.
  Shrugged an executioner a ghuaillí leathan i mearbhall.
  - Ciontach, diúc. D'ordaigh tú faisnéis a leagan amach go tapa, agus tá na buachaillí an-stubborn!
  An duine uasal bellowed mar fhreagra:
  - Ní chun d'intinn. Céim siar agus foghlaim conas na híospartaigh seo a mhúscailt.
  Rug an diúc tlúnna cruach te. Bhí cuma an-bhlasta ar bhuachaillí nocht, sweaty, coirtithe agus an-matánach.
  Bhuel, mar áilleacht den sórt sin, ach ní féidir leat tú féin a chéasadh go pearsanta.
  Ghlac an Diúc céimeanna éadroma i dtreo Oliver Twist. Bhí boladh droch-anáil ar an mbuachaill. Sluaite smaointe randamacha i mo cheann. Cuimhní cinn a thabhairt suas. Fiú má tá siad bréagach ó aisling cybernetic, nuair a thagann rud éigin aníos i mo cheann ó am iontach. B'fhéidir go bhfuil a fhios ag daoine i ndáiríre conas taisteal in am i mbrionglóid? Is é seo an gluaiseacht na n-anam trí spásanna agus epochs. Nuair a fheiceann tú scoil na todhchaí.
  Anseo tá sé ina scoil todhchaíochta, shines bord cibearnetach néata. Ar sé ní mór duit do mhéar a shealbhú i seicheamh casta - agus tabharfar an freagra ceart. Agus níor fhoghlaim sé a cheacht. An lá ar fad fál le claimhte leictreacha, chuaigh ansin go dtí an abhainn. Agus seo ina sheasamh ag an gclár dubh agus é náire. Cabhraíonn cara leis an Dodger amach, le cabhair ó ghiuirléid mionra tarchuireann sé teachtaireacht a chloistear i micreafón i bhfolach ina chluas. Fíor, tá an múinteoir ar garda. Tá a dtarchur raidió á thaifeadadh aige ar an gravioscanner. Deir guth suairc cosúil le ríomhaire:
  -Klut agus Oliver. Fanann an bheirt agaibh sa rang. Cá fhad is féidir leat suí siar agus dul ar leideanna?
  Ansin beidh léamh fada agus tedious ar an moráltacht. Go dtí seo, seasamh holagrams scanadh os comhair ár súl. Sin an fáth gur fhág sé leathsféar an domhain chun fáil réidh le múinteoirí treallúsacha agus le ceachtanna leadránach. Agus conas a tháinig deireadh leis go léir? Anois tá an buafán ramhar, gránna sin ag dul amú air. Ní mór dúinn cuimhneamh ar na ceachtanna ióga, agus Ruscate. Cén chaoi a bhfuil pian áitiúil ann?
  Rinne an t-uigneach brónach grinned go holc agus chuir sé na tlúnna i bhfeidhm go réidh ar a easnacha.
  Bhí hiss i dteagmháil le iarann te, agus an boladh na feola scorched óga d'fhás níos láidre.
  - Cad, a uan bhig, is maith leat a bheith rósta? - croaked an inquisitor. Ansin casadh an diúc go réidh ar na fórsaí, ag crúcaí an chraiceann agus ag casadh na n-easnacha.
  In ainneoin iarrachtaí uile na huachta, shreabhadh deora go neamhdheonach ó shúile an bhuachalla. Bhí sé an-painful. B'fhéidir go raibh sé níos pianmhar ná nuair a bhí rabhadh ar na sála. Tá go leor deirí nerve ar an chos, ach tá Oliver Twist cruaite agus líonta, rith sé fiú ar ghual. Go deimhin, go han-tapa. Níl na ribs chomh coitianta le nósanna imeachta fiery, briseann scread as an scornach. Ghreann Oliver Twista a chuid fiacla. Rinne mé iarracht mé féin a distract trí smaoineamh ar rudaí taitneamhach.
  Chas sé a aird ar a executers. Fear feiceálach é an céasadh; tá sé ard, a lámha tiubha méithe, a chlóca líneáilte le fuil, agus é féin gléasta go léir i dearg. Tá sé seo intuigthe - tá sé níos uafásach, agus níl an fhuil ar na héadaí níos lú le feiceáil. Buataisí troma le crú capaill airgid. Agus seo é an diúc é féin - sa choróin, ní thógann sé as é, fiú ag pleanáil gnó salach a dhéanamh. Fanatic. Tá ordú hangs ar an cófra. Comhartha dothuigthe, cosúil le swastika, gan ach cúig phointe agus adharcach, déanta as ór íon frámaithe le diamaint.
  - Bhuel, cad atá uait? - In ainneoin an phian fiáin, thug Oliver Twist cuma bagarthach air féin, chniotáil sé a mhala.
  Agus chrom sé lena chos lom, a bhí stróicthe le déanaí ar sháil chruinn linbh ag iarann dearg-the.
  Níor chaill an Diúc, contrártha le hionchais, a mheon. Bhí sé fós ag casadh a easnacha san fhuil fhuar. Bhí an easn ar tí scoilteadh nuair a chuaigh seirbhíseach cowardly isteach sa halla. Chrith sé mar a bheadh coinín.
  Agus do bhris a ghlór amach:
  "Tá an halla faoi lán seoil. Chuaigh do bheirt chailíní agus do shlua ridirí i ngleic.
  - Sin é an chaoi. Thit an Diúc na tlúnna. "Ní ghlacfaidh mé lena leithéid de chóireáil do mo ghrá.
  Ag croitheadh a dhorn ar na braighde, dúirt sé:
  - Beidh mé ar ais. Agus tú ag féachaint, gan dom nach bhfuil dáiríre chéasadh. Foghlaimíonn siad an príomhchrá ó mo lámh.
  - Éist, a thighearna. - Rinne an executioner thundered i guth íseal, a chúntóirí macalla air.
  D'fhág an Diúc an t-áitreabh. Chuaigh an céasadh i dteagmháil le compánach Oliver Twist.
  I nguth binn, labhair an cat:
  - Anois is féidir leat an dara sÚil Fry. Agus tusa," a chlaon sé ar Oliver Twist, "féach. Tarlóidh an rud céanna duitse.
  Théite an executioner an iarann. Bhí sé deacair a breathe sa seomra. A fuip a whistled, blows an fuip a sheathed ar torso nocht Oliver Twist. An buachaill shuddered as an blows, ach stubbornly d'fhan ciúin. Cuimhní scoile nach an-taitneamhach a chuaigh trí mo cheann arís.
  Agus go dtí an tsáil lom, chuir an torturer stiall leathan iarainn i bhfeidhm, dearg ón teas.
  Agus chuaigh Oliver Twist i bpian uafásach. Ach d"éirigh leis coinneáil siar. Cé gur éirigh corp mhatánach an ghasúir lonracha le allais agus le fuil. Agus thit leacht scamallach ar an tine, ag déanamh hiss.
  D'fhulaing an buachaill agus fiú ag canadh:
  Lá Chruthú an Domhain, glórmhar Dia an mhíorúilt seo:
  Agus d"éirigh gorm go tobann ar an spéir os cionn an Domhain Is gorm a d"éirigh an spéir, an spéir os cionn an Domhain
  
  Ní fios slabhraí!"
  
  Agus beidh sonas ag daoine anois is go deo, Nuair a thiteann geimhle, anfhlaith agus naimhdeas Nuair a thiteann geimhle is naimhdeas go deo Beidh cumhacht na mbréag ag titim mar dheannach, Is canfaidh an tAingeal Saoirse ar neamh.
  
  
  Beidh glóir, éad agus saothair ag taitneamh anseo, agus ní scriosfaidh fórsaí ar bith é.
  
  Agus go ndeonóidh Dia eagna do do mhuintir Sáróidh aimhleas, achrann agus naimhdeas Agus go sáródh siad gach rud - mearbhall agus naimhdeas Beidh Saoirse, Cead, Grá Agus Soilseoidh Solas na Fírinne anamacha.
  
  Bíodh flúirse ar an talamh sin i gcónaí Go n-éireoidh sráidbhailte, sráidbhailte, cathracha saibhir Is beidh rath ar shráidbhailte, ar chathracha Is iomaí long a mhúsclóidh sna bánna ann, Is tosóidh aíonna ag trádáil dá leas féin.
  
  Líonfar an tír íontach sin le háilleacht Is canfaidh na Musaí Saoirse feadh na gcéadta bliain.
  ...Beirt chailíní, Vega agus Angelica, gearrtha isteach sa slua ridirí. Seasamh in áit an bháis is cosúil. Roghnaigh siad go instinctive na tactics cath is áisiúla dóibh féin. Ag luascadh an dá chlaíomh, ghearr Golden Vega síos an duine uasal a bhí ina seasamh os a comhair. Ghearr a claíomh sár-ghéar tríd an armúr agus ghearr sé an ceann amach. Chuir Angelica buille marfach freisin - ag tiomáint claíomh isteach ina cófra, bhuail sí an barún a chastar a club. Ionsaíonn a lightning-tapa flesh brúite. Leis an chéad buille eile, an cailín gearrtha as a lámh, crashed an glove iarainn go dtí an urlár le clang, agus an namhaid roared.
  Bhí "muileann" ag Angelica - sraonann claíomh amháin an buille, laghdaítear an ceann eile. Bhí na ridirí ólta, sluggish ina n-arm, agus claimhte hipirtitaniam slisnithe trí fheoil gan stró. Ag casadh timpeall, bhuail Vega a cos isteach in aghaidh an ionsaitheora, ansin thiomáin sí a lann isteach ina bholg. Seachrán oirfideach. Bhí scáthchruth ridire chumhachtaigh ag lasadh go lasrach i solas an choinnle. Agus ansin - lámhaigh beacht sa scornach.
  Fuil gushed amach. Ní haon choimhthíoch é Vega le marú. Ach ní thugann Angelica bás ach don dara huair ina saol, ach tá an cailín seo chomh mór sin i ngreim nach féidir í a stopadh agus a bhriseadh chomh héasca sin. Pierces an chéad bhuille eile an ghualainn. Roars an ridire, cas Angelica a lann. Tá an comhraic ciúin. A cas ar an "féileacán" - agus arís titeann an ceann ar an marmair. Éiríonn an t-urlár sleamhain le fuil. Tumann an cailín agus ciceáil a cosa, titeann triúr ridirí anuas láithreach, amhail is dá mba gearrtha síos iad. Ansin tagann sí chun solais agus bhuaileann sí ina héadan é. Idir an dá linn, buaileann Vega le fórsa go ngearrann sé an claíomh agus an clogad.
  - Iontach! Tá Angelica ag screadaíl. - Níl ionat ach Críochnaitheoir.
  - Is saoiste réalta mé. - Ag gáire, freagraíonn Vega. - Sea, agus níl tú níos measa!
  Tá an Trodaire nua buailte go sciliúil ar an imeall. Tá áthas ar an gcailín. Swarm Ridirí agus gan ach cur isteach ar a chéile.
  Vega gáirí - is maith léi a chop. Léim - buaileann sí leis an dá chos ag an am céanna, ansin lunge cruinn. Beirt ghaiscíoch ag tachtadh fola. Leanann an teicníc "dréimire", agus recoils an barún saille le gualainn gearrtha.
  Bhí an oiread sin buile ar an mbeirt bhan gur dócha go maródh siad gach duine, níos mó ná céad go leith ridire, ach chuaigh fir chros isteach sa halla. Gan clúdaithe le armúr, bhí am crua ag cailíní leath-naked. Bhí an dá wounded beagnach láithreach - tar éis an tsaoil, lámhaigh na Boghdóirí go maith agus bhuail go príomha ar na cosa agus airm. Ionsaíodh na cailíní i sluaite. In ainneoin na fola a doirteadh, ní raibh na huaisle in aon deifir chun iad a mharú. A mhalairt ar fad, bhí gá leo beo. Gabhadh Vega agus Angelica. Is léir go raibh siad ar tí a bheith éignithe. Bhí scuffle beag os cionn cé a thosódh ar dtús. Ba é an Baron Sylph de Ramses a bhuaigh an brawl. Ag dul ar aghaidh, stróic sé gúna Angelica, bhain sé a dhínit amach, agus chuaigh sé isteach le foréigean. Ag an nóiméad seo, chuir caoineadh uafásach isteach ar an orgy fiáin:
  - Cén sórt siamsa i ngan fhios dom?
  Bhí mearbhall ar na ridirí. D'fhéadfadh roar uafásach an diúc aon duine a thiomáint ar mire.
  - Ba mhian linne, a Mhórgacht, dea-bhéasa a mhúineadh do chailíní. grunted Baron Sylph.
  "Seo duit agus múin tú féin, a Ignoramus. Zip suas do pants ar dtús.
  Bhí mearbhall ar an mBarún.
  Lean an Diúc ag caoineadh.
  - Is aíonna iad seo, agus tá siad faoi mo chosaint. Agus bhí tú ag iarraidh spraoi a bheith agat leo. Ar cheart dom ordú a thabhairt do mo shearbhóntaí saigheada a chur ort ar an bpointe? Conas is féidir leat dúshlán a thabhairt dom?
  Thacaigh na ridirí ar shiúl, chualathas mutterings lag.
  - Níor mhaith liom tada a chloisteáil, tá an fhéile scriosta. Bain na corpáin agus imigh abhaile. Seachas sin, beidh a fhios agat ar an fullness de mo fearg.
  Thosaigh na ridirí ag scaipeadh. Strac na cailíní na saigheada ag gobadh amach as a n-arm agus a cosa.
  "Sin mar is fearr liom tú," a dúirt Marcus de Sade. - Leanfaimid anois go dtí an seomra leapa, áit a bhfuil tú liom agus grá a dhéanamh.
  Taobh thiar den uasal d'fhás dhá dhosaen trodaithe le muskets.
  "Déanfaidh na laochra seo cinnte nach gcuirfidh tú aon stró orm le linn na mbarróga milse. Sin é! Feicim go bhfuil tú soithí an-chontúirteach, bhí mo urlár ar fad clúdaithe le fuil agus clúdaithe le corps.
  In éineacht le coimhdeacht, chuaigh siad ar aghaidh go dtí an seomra leapa. Bhí a ballaí maisithe le gach cineál trófaithe seilge - ba iad na cinn is suntasaí ná adharca an turndukai.
  D'ardaigh leaba ollmhór órga le go leor tochtanna agus piliúir i lár an tseomra leapa.
  - Impigh mé. Déan tú féin sa bhaile.
  Rinne laochra muscaeid-wielding fiúsanna deataithe, réidh le tine tráth ar bith.
  - Anocht tá mé chun oíche spraoi a bheith agam.
  Ag caitheamh a chuid éadaí agus armúr amach, thit an diúc ar na piliúir.
  . CAIBIDIL #15
  Tá an príosúnach óg tar éis dúiseacht... Tá beagán ocras air sa túr, tá cosa lom an linbh go háirithe fuar.
  Chun é a choinneáil te, agus é fós ag súil le éalú, thosaigh sé ag cuimilt nasc cruach amháin den slabhra i gcoinne ceann eile. Agus tá siad tiubh anseo, ach ar a laghad beagán te.
  Ina theannta sin, bhí ocras orm ... I túr na buamaí féinmharaithe, níor chothaíodh an buachaill ach uair amháin sa lá: arán stale agus uisce. Agus ní raibh sé seo go leor le haghaidh orgánach atá ag fás.
  Agus squeal francaigh sa dorchadas. Chuimil an buachaill cosnochta ocrach a shlabhraí agus rinne sé iarracht gan caoineadh.
  Cé go raibh dhá spankings agus noose thart ar a mhuineál chun tosaigh air.
  Sheinn Oilibhéar go bog;
  Mar a tharla dom, tá mé soiléir don fhabhcún, ach tá an t-am ann:
  D'eitil mé, fabhcún óg glan, sa spéir,
  Buailim géanna-ealaí,
  Bhuail sé freisin agus bhuail sé éan beag,
  Mar a bhíodh, níl aon eitilt ann d"éan beag.
  Ach aon cheann dom, tuigim an fabhcún, níl aon am:
  Tá mé i mo shuí, fabhcún óg glan, i bpóna,
  An bhfuil mé sa gcliabhán órga,
  I gcliabhán, ar stríoc stáin;
  Tá cosa an fhabhúin greamaithe,
  Leantóirí síoda ar na cosa:
  Cuirtíní Pearl ar na súile!
  Mar a tharla dom, a dhuine mhaith, ach tamall beag:
  Shiúil mé agus shiúil, fear maith, ar feadh na farraige gorm.
  Cheana féin bhuail mé longa-stoirm,
  Is Tatairis mé, Busurman Airméinis;
  Fós buille-smashed báid éadrom;
  Mar a bhíodh, níl aon pasáiste ann do bháid éadroma.
  Ach ní hea dom, a dhuine mhaith, níl aon am ann:
  Tá mé i mo shuí, a dhuine mhaith, i bpomane,
  Tá mé i bpríosún cré an villain sin.
  Gaibhtear cosa an fhir mhaith,
  Ar na cosa tá imill na Gearmáine,
  Ar lámha an fhir óig tá glais phríosúin,
  Agus ar mhuineál an fhir óig tá slingshots iarainn.
  Amhrán tíre dá leithéid, ó cheann de na leabhair...
  Níor thug Oliver faoi deara conas a rinne sé dearmad arís i mbrionglóid.
  Ní fada ar shiúl, sa leathsféar céanna de na cruinne aisling, bhí an buachaill saor chun faire, Oliver Twist, ag dul trí amanna crua freisin. Tar éis flogging te, as a bhfuil an craiceann scáinte, seoladh é i dtír. Bhí bealach fada le dul aige sular shroich sé an Pirate Lord Dukakis. Agus ní mór duit a fháil ann chomh luath agus is féidir. Bhí sé beagnach ag rith síos an bóthar creagach, chomh tapa a bhí a chéim.
  I gceann dhá uair an chloig, chlúdaigh Oliver Twist beagnach fiche míle agus chuaigh sé i dtreo sráidbhaile Yehu.
  Cathair measartha mór a bhí inti le tithe a raibh ailtireacht Eorpach na meánaoise déanach iontu, gan aon stró agus salachar breise. Bhí spuaic na heaglaise os cionn na ndíonta donn-dearg. Splash an fharraige ghlas, bhí an bealach isteach go dtí an chuan leathan clúdaithe ag dún mór, as a raibh na bairillí gunnaí móra ag brú isteach i ngach treo. Mar sin féin, meirgeadh an chuid is mó de na gunnaí. Ar fhána mhín an chnoic d'fhás fada, suas le céad méadar, crainn pailme. Chuir siad aghaidh cloiche bán phálás an ghobharnóra i bhfolach go hiomlán. Bhí an t-aer úr, leanaí cosnochta ar nós Oliver Twist ag gol faoi. Chuir an buachaill a arm amháin, claíomh hipeartáitiam, i bhfolach i mála canbháis a d'iompair sé ar a dhroim. Ar an taobh amuigh, d'fhéach Oliver Twist cosúil le gnáth-bhígarach, ní raibh ach na tatters neamhghnách - chonaic, daite khaki. Bhí sé deacair an t-arm a iompar, choinnigh sé ag bualadh an scarred ar ais.
  Chinn an buachaill a gcuid eile, go háirithe ós rud é go raibh radharc an-suimiúil beartaithe. Tugadh baisc eile earraí chuig margadh na sclábhaithe. Díorma armtha de phóilíní, a cuireadh chun na ciontóirí a chosaint, ar an gclaífort leathan. Bhailigh slua daoine fiosracha anseo. Chomh maith le daoine, an smuit de iogalacts flashed ag. Bhí cuma lachain ar chuid acu agus bhí cuma sách neamhdhíobhálach orthu. Bhí go leor páistí ann, bhí siad ag gáire agus ag pointeáil mhéara.
  Agus seo é an gobharnóir féin, Sam de Richard. Duine ard, tanaí i wig dearg, cóirithe i camisole de shíoda tanaí, bróidnithe go saibhir le bréid óir. limped sé beagán, leaning ar cána ebony. Tar éis an ghobharnóra, agus é ag brú ar dhaoine a bhí ag dul thar bráid, d"aistrigh fear portúil in éide ginearál. Seodra tinkled ar a cófra leathan, agus hata cocked flaunted ar a cheann.
  Nuair a díluchtaíodh na príosúnaigh as an long, casadh an fear a bhéal go díspeagadh agus thóg amach a phíb.
  Bhí cuma olc ar na hiontaofa: gan nite, rófhásta, ní raibh cuma mhaith ar go leor acu. Mar sin féin, bhí eiseamail mhaith ann freisin - de réir dealraimh as measc na bhfoghlaithe mara a gabhadh. Chonaic Oliver Twist roinnt Ionalacht sé-armtha le cótaí lonracha. Tá tús curtha leis an margáil. Dúirt an gobharnóir, a raibh guth pollta aige:
  - Ginearálta Cagliostro, tá an ceart agat a roghnú ar an bpraghas a cheapfaidh tú féin. Agus díolfaimid an chuid eile go léir ag ceant.
  Chlaon Cagliostro le comhaontú.
  - Tá do Shoilse an-chineálta. Ach, i mo mhionn ar m'onóir, ní páirtí oibrithe é seo, ach tréad bréan de chrúbáin. Ní dócha go mbeidh aon úsáid acu ar phlandálacha.
  Contemptuously screwing suas a shúile beaga, d'fhéach sé arís ar an slua de sclábhaithe geimhle, agus an abairt de olc ar a aghaidh níos déine.
  Léigh an captaen liosta iomlán na sclábhaithe - ba fhoghlaithe mara a bhformhór a d'éalaigh go míorúilteach ón chroich. Cuireadh reibiliúnaithe ón gcathair freisin.
  - Cén táirge. Ciontuithe agus gadaithe amháin.
  Bhain an ginearál an liosta. Chuaigh sé i dteagmháil le fear óg matáin. Mhothaigh sé an biceps ar a lámha, d'ordaigh sé a bhéal a oscailt, scrúdaigh sé a chuid fiacla. Muttered:
  - Ar an deich bonn óir.
  Rinne an captaen aghaidh géar.
  - Deich bpíosa óir? Is é seo leath an phraghais fíor.
  An ginearálta grinned.
  - Ní fiú an sclábhaí seo é a thuilleadh. Gheobhaidh sé bás go luath ón obair chrua. B'fhearr liom ceann seisear armtha a cheannach, tá siad i bhfad níos déine ná daoine.
  Thosaigh an captaen ag moladh sláinte, óige agus seasmhacht an phríosúnaigh. Amhail is nach raibh sé faoi fhear, ach Beast ualach. Blushed an fear óg. De réir dealraimh, bhí an mhargadh seo míthaitneamhach dó.
  "Ceart go leor," muttered an ginearálta. - Cúig cinn déag d'ór agus gan aon fhraining níos mó.
  Bhí a fhios ag an gcaptaen ón ton gurb é seo an praghas deiridh. Chlaon sé agus d'aontaigh.
  Fear meánaosta le tógáil mhór ab ea an chéad duine eile ar tháinig an ginearál chuige. Ba é an bradach cáiliúil Wiscin. Aon-eyed agus scary, d'fhéach sé frowningly ar an cheannaitheora.
  Tá trádáil arís. D'fhág an fathach tríocha píosa óir.
  Sheas Oliver Twist ag bascadh i ngathanna dalla na dtrí ghrian, ag ionanálú go domhain an t-aer eachtrach. Líonadh é le boladh clóibh, piobar láidir dubh, agus Cedar ollmhór, milis-bholadh. Ag an am céanna, d'éist sé lena raibh ag tarlú, ag baint an mhála as a ghuaillí pianta.
  Chuaigh ceannaitheoirí eile i dteagmháil leis na ciontaithe, scrúdaigh siad iad, d'iarr an praghas. Lean an ginearál ar mhargadh. Cheannaigh cúpla savages sé-armtha eile. Ba léir go raibh sé réidh an ceant a fhágáil. Agus ansin thit a shúile ar an dathúil agus láidir Oliver Twist.
  - Buachaill maith. Agus freisin, is dócha, sclábhaí duine éigin.
  Bhuaigh Oilibhéar. Ón fear seo breathed fuar uaigh.
  Chroch an buachaill:
  - Ní hea, tá mé liom féin.
  - Sea! Bhí áthas ar an ginearál. - De réir féin - ciallaíonn tramp. Agus de réir an dlí, tá cosc ar vagrancy, agus caithfidh tú a bheith i do sclábhaí. Hey, gardaí, tabhair an collar. Ar feadh i bhfad bhí mé ag iarraidh buachaill den sórt sin a bheith liom.
  Oliver Twist, ag piocadh suas an mála, rushed a rith. Mar sin féin, rinne feitheoir ollmhór ceithre armúr a bhí ina sheasamh ar dheis a chosa a ghearradh le fuip. Thit an lúb, thit an buachaill. Phreab sé agus rinne sé iarracht an tsrón a bhriseadh, ach chuaigh sé níos deacra fós isteach ina rúitín. Ansin tharraing sé a chlaíomh agus ghearr sé amach an fuip le buille amháin.
  An ginearálta screamed.
  - Tóg dó.
  Theith gardaí agus póilíní chuig Oliver Twist. Chas sé a chlaíomh agus polladh cófra an phóilín. Chlaon an chuid eile de na gardaí siar, ag tarraingt a gcuid sabre. Rinne siad iarracht timpeall ar an mbuachaill.
  Nuair a thuig sé nach raibh seans ar bith aige, léim Oliver Twist suas, bhuail sé an póilín is gaire sa chloigeann agus theith sé, ag preabadh cosúil le frog. Rith an buachaill go han-mhaith, ach bhí capaill ag na póilíní. Bhí an buachaill overtaken tapa, ag caitheamh lasso thart ar a mhuineál. Tar éis dó an rópa a ghearradh, thug Oilibhéar aghaidh ar a chuid naimhde, réidh lena shaol a dhíol go daor.
  Bhí sé timpeallaithe ar gach taobh. Musketeers feiceáil taobh thiar dóibh, tharraing siad amach a bairillí, iad a luchtú ar an dul. Ba léir go raibh siad ar tí tosú ag lámhach.
  - Tóg beo é! D'ordaigh an ginearál.
  Arcana ardaigh. Cuireadh oiliúint ar na póilíní chun rúidbhealaí a ghabháil. Cúpla caitheamh maith - agus bhí Oliver Twist ceangailte. Bhuail lámhaigh dea-dírithe ó musketeer an claíomh as a lámha. Ag an nóiméad céanna chaith siad líontán.
  Gotcha, thuig Oliver. Anois déanfaidh siad geimhle trom air, agus ní fheicfidh sé saoirse go deo.
  Cagliostro lúcháir.
  - Buail leis, buail leis.
  Chas sé go dtí an ceathrar-arm chun an t-ordú a thabhairt.
  Ag an nóiméad sin, ghlaoigh fuaim ghéar rollta amach, ag croitheadh an aeir. An ginearálta léim i iontas. Léim dá gharda coirp leis. Chrith na gardaí, thit duine éigin muscaed. Thiontaigh gach duine, amhail is dá mba ar an gcéin, aghaidh a thabhairt ar an bhfarraige.
  Thíos, sa chuan, fad dhá chéad paces ón dún, bhí long mhór. Deatach bán swirled. Chuir sé an soitheach iontach i bhfolach go hiomlán, ag fágáil ach bairr na gcrann le feiceáil. D'ardaigh tréad pterodactyls ó na cladaí creagach, ag guairneáil sa spéir le gol ribeach.
  Níor thuig an ginearál cad a bhí ag tarlú. Cén fáth a bhfuil an long ag scaoileadh na gunnaí go léir?
  - Déanaim mionn ar ainm rí Shasana. Freagróidh sé dom mar gheall air.
  Bhí scaoll ann.
  Idir an dá linn, d'ísligh an long bratach Shasana. D'imigh sé i gcloch deataigh. Tháinig an Stars and Stripes Banner of Kiram's Empire ina ionad. Na réaltaí órga glittered go hálainn i gcoinne an chúlra corcra. An ginearálta rollta a shúile.
  - Capers! whispered sé le deacracht. - príobháideachas Kiram!
  Bhí eagla agus míchreideamh measctha ina ghlór. Fearg flashed ina súile. Bhí na gardaí coirp ag stánadh an t-achar i gcéin agus iad ag meirgiú, ag rolladh a súl buí agus ag bac a gcuid fiacla cam.
  Ba long phríobháideach í an long ollmhór a mheall go héasca forairdeall na ngardaí. Murab ionann agus gnáthfhoghlaithe mara, bhí paitinn stáit aige agus an ceart chun trádáil i robáil, ag gabháil longa na dtíortha neamhchairdiúla. Agus is fada an naimhdeas ag Impireacht Kiram leis an mBreatain. Anois tá sé in am cothromaíocht a fháil. Tháinig coinsíneacht mór óir ó mhianaigh mhór-roinne go cathair Yehu le déanaí. Tar éis an t-eolas seo a fháil, chinn an t-Aimiréal Pisar don Freebie ionsaí a dhéanamh ar choilíneacht Shasana. Gníomh díoltais phearsanta a bhí ann. Deich mbliana ó shin, bhuaigh an gobharnóir áitiúil an captaen óg den chéad chéim ag an am, Pisar don Halava.
  Anois déanfaidh sé díoltas diongbháilte. D'éirigh chomh maith sin lena aireagán simplí gur chuaigh sé isteach sa chuan go muiníneach gan amhras a chur air agus fáilte a chur roimh an dún le sailbh leathan. Tríocha gunnaí a scaoiltear, ag iompú na mbraillí go brablach agus go luaithreach láithreach.
  Níl ann ach cúpla nóiméad. Thug go leor lucht féachana faoi deara go raibh an long ag dul ar aghaidh go cúramach i scamaill deataigh. Ag ardú an phríomhsheol chun an luas a mhéadú, ag bogadh ar aghaidh le gaoth tharraingthe go docht, dhírigh an príobháideach gunnaí ar an taobh clé go héasca ar an dún neamhullmhaithe le haghaidh cosanta.
  Ba chosúil go raibh an domhan stróicthe as a chéile. Bhí an dara salvo níos scriosta fós. Bhí an ginearál hysterical.
  - Cén fáth a bhfuil a leithéid de phionós ag teastáil uaim!
  Thíos sa chathair, bhí drumaí ag bualadh, trumpaí ag blaosc, amhail is go raibh gá fós le rabhadh a thabhairt faoin gcontúirt. Ní raibh na gardaí scaoll, iarracht tine a thabhairt ar ais. Chroith an dún le pléascanna.
  Chuir an teas leatromach agus an meáchan mór cosc ar an nginearálta bogadh. Phioc na arrachtaigh ceithre-armtha suas Cagliostro agus thug siad isteach sa chathair é.
  Bhain Oliver Twist leas as an mearbhall ginearálta, shleamhnaigh sé as an líontán agus, ag piocadh suas a chlaíomh, chuaigh sé ar a shála. Níor lean aon duine an buachaill.
  D'fhreagair an dún le urchair ó am go chéile. Bhí sé clúdaithe ag an tríú volley.
  Sclábhaithe, bhí níos mó ná caoga acu, den chuid is mó reibiliúnaithe agus pirates, chuaigh ar an rith. Chuir Mighty Wiscin, bradach le taithí, díreach chuig an teach glas iad. Rith go leor mílíste agus muskets amach as sin.
  "Gheobhaidh muid airm ann," a dúirt Wiscin.
  Rith Oliver Twist suas leo.
  - Cé go bhfuil gach duine gnóthach, is féidir linn troid leis an namhaid.
  Bhí an buachaill chun tosaigh ar gach duine. Ag an tairseach sheas garda le muscaed. Sula bhféadfadh sé a arm a ardú, gearradh a cheann amach.
  Chuaigh na sclábhaithe isteach sa teach. Bhí Arsenal beag ann: muskets, sabers, crúcaí grappling.
  - Lámh féin! Wiscin ordaigh. - Anois, beidh muid ag dul amach agus solas a thabhairt do na muca Kiram.
  Choinnigh Oliver Twist a chuid fionnuar.
  - Agus cén fáth ar chóir dúinn Rush chuig na Kiramites? Lig dóibh an chathair a ghabháil níos fearr - tá ár naimhde ann.
  "Tá," arsa an fathach. - Ní bheidh áthas orm ach má scaoileann siad inní an ghobharnóra nó an ginearál seo.
  Chuaigh sclábhaithe armtha i bhfolach.
  Chuaigh póilíní, gardaí, mílíste isteach sa chath le misneach éadóchasach na ndaoine a thuigeann nach mbeidh siad saor in aisce i gcás buaite. Bhí na Kiramans neamhthrócaireach, bhí cáil orthu mar gheall ar a n-ainghníomhartha.
  Bhí aithne ag ceannaire na n-ionsaitheoirí ar a ghnó. Murab ionann agus Yahoo.
  Rinne an Ceannasaí Kirama an rud ceart - bhuaigh sé an dún, ghlac sé smacht ar lár na cathrach. Scaoil a chuid gunnaí móra gránbhiorach trasna an limistéir oscailte taobh thiar den ché, ag iompú na ndaoine a d'ordaigh Cagliostro go meánach isteach ina praiseach fuilteach. Ghníomhaigh na Kiramites go sciliúil ar dhá thaobh - lena dteine thug siad scaoll isteach i gcéimeanna an chosantóra, agus ag an am céanna chlúdaigh siad tuirlingthe grúpaí tuirlingthe.
  Faoi ghathanna scorching na dtrí ghrian, lean an cath go dtí meán lae. De réir mar a tháinig scáineadh na muskets agus clang miotail níos gaire, ba léir go raibh na Kiramites brú ar chosantóirí na cathrach.
  - Ná lean amach. D'fhéach Oliver Twist amach. - Lig sé a fháil dorcha ar dtús.
  Rud aisteach go leor, thug Wiscin aird ar chomhairle an ghasúir. B"fhéidir gur thaitin an bealach a throid an ragamuffin leis.
  Ag deireadh an lae, tháinig cúig chéad príobháideach chun bheith ina máistrí iomlána ar Yehu. Bhí luí na gréine go hálainn, bhí meas ag an mbuachaill air le pléisiúr. Bhí an chathair gan staonadh. Rinneadh na cosantóirí a dhí-armáil, agus chinn Pisar don Freeva, ina shuí i bpálás an ghobharnóra, agus é an-chosúil le magadh, méid an airgead fuascailte don ghobharnóir agus don ghinearál.
  - Ba cheart duit a bheith ar crochadh. - Ag sú a phíobáin, a dúirt Don Freebie. - Ach beidh mé trócaireach, agus ina ionad sin tógfaidh mé céad míle óir agus dhá chéad ceann eallaigh. Agus, ar ndóigh, ní dhéanfaidh mé carn luaithreach ar an gcathair seo.
  Mar fhreagra, roar skeptical:
  - Agus cad mar gheall ar an ór a ghabh tú i siléir an pháláis? Tá roinnt milliún ann.
  Agus caoineadh mar fhreagra:
  - Is é seo mo chreach dlisteanach.
  Chuaigh an Ginearál Cagliostro isteach ina chathaoir...
  Le tosú an dusk, d'iarr Oliver Twist taiscéalaíocht.
  - Gheobhaidh mé amach cad atá ar siúl sa chathair - agus láithreach ar ais.
  Bhí an chathair trí thine.
  Goideadh na Ciramitigh, chroch siad an drogallach, agus d'éignigh mná go brúidiúil. Chonaic Oliver Twist roinnt corp leanaí, cailín le boilg oscailte ina measc.
  Bhí mná ann freisin le breasts gearrtha amach, cosa briste - ar ndóigh faoi réir mí-úsáide. D'iompaigh an buachaill pale agus deifir air dul amach as an ifreann seo. Ar shráid chúng bhuail sé le cailín le gruaig fionn ag sileadh. Chuaigh ceathrar Kiramites sa tóir uirthi, í ar meisce agus ag caitheamh buataisí troma. Gan smaoineamh faoi dhó, theith Oliver Twist trasna. Chas sé a chlaíomh ag an bpríobháideach ba gaire dó.
  Bhí an buille chomh láidir sin gur scoilt an clogad in éineacht leis an cloigeann. Ansin léim an cosnochta, flashing a sála lom, suas. Bhuail sé síos Kiramian amháin agus a ghlúine sa jaw, agus sracadh oscailt an boilg duine eile. Níor fhan ach duine amháin ar a chosa.
  - Puppy Béarla. chrom sé. Agus ionsaíodh láithreach é. Tar éis an teaglaim "lucht leanúna stróicthe" a dhéanamh, ghearr an buachaill ceann an namhaid.
  - Téigh go dtí do shinsir.
  Thit an mais gan cruth go talamh.
  Rith sé suas go dtí an cailín ag caoineadh, rug sé a lámh. Bhreathnaigh sí go eaglach i súile an tslánaitheora.
  "Lean mé, a leanbh," a dúirt Oliver Twist.
  De réir dealraimh, spreag gruaig fhionn agus súile gorm muinín. Rith siad síos an cosán, bhí casanna troma le cloisteáil taobh thiar díobh. Ar an mbealach, bhuail mé le meisce Kiramese eile, ní raibh sé seo ina chúis le haon deacrachtaí. Dhreap siad suas an cnoc trí na sráideanna folamh, ag baint amach imeall Yehu. Thug Oliver Twist an cailín go dtí teach ina raibh sclábhaithe folaithe.
  Bhuail Wiscin smirk brónach air.
  - Cén sórt goid a thug tú linn. Úr agus óg.
  Ná déan teagmháil léi nó maróidh mé í. - D'fhéach an lann fuilteach an-diongbháilte.
  - Feicim gur éirigh leat troid, molaim. Anois cad atá le déanamh?
  Phléasc súile Oliver Twist.
  - Ní mór dúinn a ghabháil leis an long namhaid. Surely tá na créatúir ólta cheana féin agus go bhfuil siad sa chathair, agus gheobhaidh muid long den scoth.
  Smaoineamh iontach, déanaimis é a dhéanamh! Chuir na sclábhaithe bradach a gceadú in iúl os ard.
  Bhí an plean chun an long a ghabháil simplí, bhí an bhéim ar iontas. Agus fós féin, bhí eagla ar Oliver Twist go bhfeicfeadh na Kiramans na báid ag ceithre ghealacha agus go n-éireodh an t-aláram.
  "Molaim é seo," a dúirt Oilibhéar. - Snámhfaidh mé go dtí an long. Rachaidh mé ar bord agus tabharfaidh mé an comhartha.
  - An féidir leat na gardaí a láimhseáil leat féin? - Thosaigh Wiscin, ach chuir an bradach Oro isteach air: - Labhraíonn an buachaill a intinn. Má aimsítear sinn, osclóidh na gunnadóirí tine. Agus ansin bhí gach rud imithe.
  Ar thrí bhád, tháinig na sclábhaithe achar sábháilte ón long namhaid. Ag glacadh claíomh, noose agus miodóg beag, shnámh Oilibhéar go dtí an long. Scairt ceithre ghealacha ionas go bhféadfaí é a léamh. Bhí fiche garda ar bord. Ag an am céanna, dhéileáil siad go dona lena bhfeidhm. Cé go raibh an fhoireann ar fad beagnach fealltach ar an gcladach, dhíchorcaigh an gunnadóir agus a chúntóirí bairille rum eile. Faireoirí - beirt ag an bogha agus deireadh - choinnigh faire. Níor tugadh faoi deara Oliver Twist.
  Shnámh an buachaill go dtí an taobh agus dhreap sé suas na cláir gharbh go cúramach. Bhí a lámha oirirc agus a bharraicíní loma ag gabháil le gach barr. Rinne sé go ciúin a bhealach chuig an srón. Chaith sé miodóg ar chúl ceann an fhir faire, ghearr lann an chlaíomh ceann Ciramets eile. Mar sin leachtaíodh na chéad fheighlithe. Ina dhiaidh sin, ag seachaint amhráin screadaíl ólta na ngunnadóirí, shroich an fear maol an deireadh. Bhreathnaigh na feighlithe go cúramach isteach san uisce thar bord. Dá bhrí sin, níor thug siad faoi deara conas a shleamhnaigh scáth beagnach neamhchorprach, ag gearradh a scornach.
  Tá an tasc tar éis éirí níos éasca.
  Bhí na gunnadóirí chomh ólta sin nár thug siad aird ar an tóirse lasta. Thit Oliver an dréimire rópa chuig a chompánaigh. Dhreap na sclábhaithe go ciúin ar bord. Thug Kiramese amháin, a chuaigh amach ar riachtanas beag, a ghluaiseacht faoi deara, ach is cosúil go ndearna sé iad a dhearmad as a chuid féin.
  - Cad, go leor goideadh? d"fhiafraigh sé sa chanúint Kiram.
  - Chomh maith agus a fhaigheann sé. A dúirt Wiscin. Phléasc an lann. Stán an miodóg an iomarca isteach i muineál an ghaiscíoch aisteach.
  - An Cúigiú. a dúirt Oliver. "Anois, a ligean ar a fháil chun an chuid eile."
  Shín iar-sclábhaithe amach ar an deireadh. D'éirigh fear eile. Tógadh amach é le caith cruinn eile. Go ciúin, cosúil le scáthanna, rinne na sclábhaithe a mbealach go dtí an choim. Bhí siad armtha go maith. Ón choim, osclaíodh radharc den long ar fad, ón deireadh go dtí an bogha. Bhí timpeall dosaen duine ag fuarú ar an deic, bhí an chuid eile ag ól rum agus tequila thíos. Bhí go leor foghlaithe mara go maith ag caitheamh - ní hamháin miodóga, ach freisin cleavers agus sabres. Gan lámhaigh a lámhaigh, mharaigh siad na Cireamites meisce. Caitheadh níos daonnachtúla leo siúd a d"ól thíos staighre. Rinne siad ionsaí agus thairg siad géilleadh.
  "Déanaimis geimhle agus coinnímid," d'ordaigh Oliver Twist.
  Tar éis sin, an pirates, gan smaoineamh faoi dhó, ar aghaidh go dtí béile sumptuous. Bhí a ndíograis thar barr. Ní haon ionadh é - sa bhac stinking, ní raibh na sclábhaithe mar bheatha ach bia atá fágtha.
  "Cuirimis patróil ar bun anois," a d"ordaigh an buachaill, "nuair a dhearfaidh sé, déanfaidh an namhaid iarracht filleadh ar an long. Cuirimis iontas air.
  D"aontaigh gach duine leis seo.
  D'fhan Oliver Twist ag a phost, ag tnúth le breacadh an lae. Chuaigh an t-am thart go pianmhar go mall. Ar deireadh, bhí an ghrian gorm súil leis le fada le feiceáil ar na spéire. Mar sin féin, fiú ina dhiaidh sin, ní raibh aon deifir ar fhoireann na loinge filleadh. San iarnóin, bhí báid mhóra líonadh le bairillí óir le feiceáil. Bhí Pisar don Halava in éineacht leo go pearsanta. D'athraigh na foghlaithe mara nua-mheasctha go armúr agus éadaí Kiram. Bhí ord eiseamláireach i réim ar an long, agus mar sin ní raibh aon amhras ar Don Freebie. Thairis sin, bhí a cheann scoilteadh ó póite láidir, agus doirt sé go sásta cúpla gloine fíona láidir isteach é féin. Luchtaíodh bairillí go pras ar bord. Is ar éigean a d"fhéadfadh iar-sclábhaithe srian a chur orthu féin ionas nach n-osclófaí tine mharfach. Ar deireadh, cuireadh an bairille deireanach agus na cófraí fuascailte sa bhroinn. Ansin d'ordaigh Wiscinus:
  - Buille iad!
  Thit volleys ó muskets ar na Ciramítí, agus ansin baineadh úsáid as sceana agus scoilteanna. Maraíodh tuairim is caoga saighdiúir láithreach, agus ceanglaíodh Pisar don Halava. Bhí a bhéal gagged le gobán unappetizing ó wig, agus bhí sé thionlacan isteach an mbolg.
  Báid Kiram eile cuachta le chéile.
  Chuaigh sailbh chabhlaigh chumhachtach de thríocha gunna go tóin poill dosaen bád mór agus rinne sé damáiste do thart ar leath de na cinn a bhí fágtha. De réir mar a d'áitigh na Kiramans mearbhall go fíochmhar, d'éirigh leis an long dul ar bord na farraige. Shéid guail mharfach eile na báid a bhí fágtha ina bpíosaí. Rinneadh an lámhach i gcarn ó achar gearr, agus mar sin bhí na caillteanais iontach. Shattered píosaí adhmaid, cúr an t-uisce, dhaite le fuil. Shnámh Inogalact le ceann crogall i dtreo na loinge. Lámhaigh na filibusters é le muskets. Níor mhair ach trí bhád, chas siad go dtí an cladach. Athlódáil na gunnaí go mall, agus d'éirigh leo éalú. Tháinig níos lú ná céad príobháideach slán. Iad siúd a d'éalaigh bhí siad díomuaite go hiomlán.
  Bhí sé bua.
  Bhí deacracht ag Oliver Twist ceann de na bairillí iarainn-cheangailte a ardú. Oscailte. Nuair a phléasc an barr olach, thit boinn óir ag cur báistí.
  Pirates fhéach sé ar booty uasal.
  Ba é Wiscin an chéad duine a thóg an t-urlár.
  - Gabhadh muid seoda nach bhfacthas riamh roimhe, ach ag an am céanna d'fhan outcasts. Níl aon rogha eile againn ach an bhratach dhubh a chaitheamh amach agus an rud a bhí go leor againn i dtaithí a dhéanamh le fada an lá a dhéanamh. Eadhon, robáil farraige.
  Chuir na corsairs in iúl go bríomhar a gceadú. Níor mhiste le Oliver Twist ach oiread. A mhalairt ar fad - is é sin an fáth gur theith sé anseo ó leathsféar sibhialta, ach an-leadránach.
  - Tá a port féin ag bráithreachas an chósta. Is é seo an oileán na Monacó, áit a bhfuil gach filibusters le fáil.
  - Go breá! - a dúirt Oliver - Má tá bonn againn, ní bheidh muid caillte. Níl ach ceist amháin fágtha le réiteach.
  Thuig Wiscin go breá.
  - Ar mhaith leat a bheith i do chaptaen? Ní oibreoidh. Tá tú fós ró-óg.
  Tá fuil orm cheana féin. D"ardaigh Oilibhéar a chlaíomh.
  D'fhás an brute:
  - Níos mó ar dom. Sula bhfuil tú corsair taithí. Cén aois thú, áfach?
  - Aon cheann déag. "Ní raibh Oliver Twist sásta fiú blianta a chur leis féin.
  An pirates gáire.
  Cloiseadh scairteanna:
  - Tá an buachaill ró-óg, tá ceannaire taithí ag teastáil. Wiscina le haghaidh captaen.
  An corsair fathach grinned.
  - Feiceann tú, Oliver Twist, níl muinín acu asat. Cé atá ag iarraidh orm a bheith ina chaptaen?
  D'ardaigh na foghlaithe mara go léir a n-arm suas.
  - Mar seo. Ach ná bí brónach. As seo amach, is tú mo lámh dheas. Déanaim féin, in ainneoin aos óg Oilibhéir, é a cheapadh mar chúntóir agam. Agus gaoth dheas ar ár gcúl!
  Exclamations stoirmeacha formheas uilíoch. Rinne Oilibhéar a chlaíomh a throid.
  - Aontaím! Agus glacaim go hionraic leis an gceapachán.
  Fuaimeann na gártha arís. Orduithe Wiscin:
  - Agus anois - go léir ar na crainn. Is gá a ghabháil leis an tac atá ag teacht.
  Thosaigh Oliver Twist ag canadh, thosaigh na foghlaithe mara ag canadh in éineacht le guthanna láidre:
  
  Emerald tonn splancadh thar bord,
  Tá na réaltaí sa spéir os ár gcomhair ag taitneamh!
  An sásamh a bhaineann le corsair le fíon cumhra,
  Cad amárach - an Tiarna amháin a fhios!
  
  An dtarlóidh dul ar bord nó an scaoilfidh gunnaí móra,
  Leag síos do cheann sa duibheagán olc!
  Sin é cinniúint an filibuster Pallas,
  Ag seoladh trasna na bhfarraigí i ngné uafásach!
  
  Agus tiocfaidh an t-ádh - stríoc geal,
  Má tá na lámha láidir, tá an claíomh géaraithe láidir!
  Ná bí cúthail, go dána isteach sa chath - buail eagla an laoch,
  Taispeáin do charachtar, a bhainistiú a adhaint an ardor!
  Shnámh an tséis i ndiaidh an deireadh, agus lean an saol ag sileadh mar is gnách.
  . CAIBIDIL #16
  Bhí an príosúnach óg buailte go dona arís. Bhuail siad go mór é, agus dódh fiú sála Oilibhéir le tine tóirse.
  Rinne an buachaill, traochta ag céasadh éadrócaireach, dearmad é féin i codlata domhain. Agus shamhlaigh sé faoi ...
  Bhí saol Tuzok beagnach gan aithne, agus chrom an seiceadóir thar Oliver Twist, ag cuimilt alcóil go réidh ar a chuid créachta. Chun a iontas, triomaithe siad suas go tapa.
  - Slánaíonn an fear seo níos fearr ná madra, cén sásamh a thabharfaidh sé dom, is féidir é a chéasadh ar feadh míonna.
  An buachaill squeaked mar fhreagra:
  - Ná fan, beidh mo chairde ag teacht go luath, agus beidh siad síneadh tú ar an raca.
  - Chun seo a blows cúpla níos mó. - Bhuail Kara Maara agus a neart go léir fuip deilgneach agus snáthaide ar a chúl, agus ansin chaith sí piobar dearg agus salann. Casadh aghaidh an ghasúir agus casadh péist air, níorbh fhéidir ach iarracht shárdhaonna an chaoi a choinneáil siar.
  - Bhuel, cá bhfuil do chairde? Dyke for symmetry Dófaidh mé do shála eile, seans nach dtiocfaidh an superduke inniu.
  Bhain an t-iarann bán-te le cos an linbh, ansin bhrúigh Kara níos deacra, ag fanacht ar feadh tamaill go dtí gur dhóigh sé cos cruaite an ghasúir.
  - Conas is breá liom boladh an uan sinte. - A dúirt kat, líníocht juicy ina nostrils, sáithithe le boladh an aeir ar lasadh. Is féidir leis píosa cos a ghearradh amach agus é a ithe: tá cuma an-bhlasta air.
  Cuirfimid gual te i do bhéal. scread Vega ag barr a scamhóga. Chuaigh an cailín ar aghaidh mar a bheadh panther, a súile súilíneach agus a cuid gruaige ag titim thar a guaillí mar lus na gréine.
  Theith ceathrar forghníomhaithe cúnta chuici, ach gearradh amach iad ag teicníc scuabtha "sciatháin deilf". Ansin, le gluaiseacht beacht, ghearr Vega síos céasadh eile, ag briseadh a lámh agus ag scaradh a cheann ón gcorp. Thuit Angelica isteach taobh thiar di, ag tarraingt an sárdhiúc díluailithe ar a guaillí. Thit a súile ar Oliver Twist. Clúdaíodh an leanbh le abrasions, gearrthacha agus dó. Sea, agus níor fhág an t-aroma, a chuirfeadh barbeque i gcuimhne, aon amhras faoi cad a bhí ar siúl ag sadist gairmiúil anseo.
  Rith Angelica suas chuige agus stróic sé a chuid créachta.
  - A bhuachaill daor, mar a rinne na naimhde mí-úsáid ort.
  D'fhreagair Oliver le gáire:
  - Ná bíodh eagla ort, a mháthair, tá a fhios agat cé chomh dian, ní ghlacfaidh sé fiú lá chun na créachtaí a imíonn siad.
  - Tá sé seo toisc go bhfuil tú feabhsaithe ag rá feistí speisialta a ghníomhachtú an chomhlachta cealla gas.
  - Is tusa a mháthair, agus dúirt tú linn gur deartháireacha iad do. - Gearradh Vega síos láithreach ag cúigear trodaithe, ceathrar cúntóirí agus laoch sách oilte Kara Maara. Ag repulsing an ionsaí, pollta sí láithreach ceann acu sa bholg.
  - Faraoir, bhí mé ag iarraidh breathnú níos óige, go háirithe i súile do bhuachaill toisc go bhfuil sé ach buachaill.
  - Tá dul amú ort, tá sé tríocha bliain d'aois cheana féin, tá sé díreach cosúil le brat. Ach ná hoscail do bhéal air. Is liomsa é, táimid ag troid ar feadh níos mó ná bliain, lámh ar láimh, agus chinn mé go daingean go mbeadh leanaí coitianta leis.
  - Cad atá le moladh. Ach fuair m'fhear céile bás, agus chuaigh sé ag seilg sa leathsféar seo den oíche. Sin an áit a chríochnaigh siad é.
  - Tá sé Uafásach! Ach táimid go léir marfach. Ba mhaith liom tú a aimsiú fear maith. - Dúirt Vega, ag críochnú bastaird eile. Thuig Angelica í féin go raibh cabhair ag teastáil óna páirtí. Ina theannta sin, rith dhá dhosaen trodaithe eile isteach sa seomra.
  Ag bualadh lena claíomh, scaoil sí Oilibhéar agus theith isteach sa teach rotha. Bhí claimhte na gcailíní níos géire agus níos foirfe, bhí siad in ann cruach a ghearradh. Ní raibh ach Kara Maar taisceadán ní ba mheasa, agus d'éirigh leis fiú scratch ghualainn Vega. Tar éis titim, d'éirigh Oliver Twist amach go tapa, scaoil sé é féin ó na rópaí, sheas sé go cúramach ar a bharraicíní - dódh a shála le tine agus, ag piocadh suas dhá chlaíomh báite, theith sé isteach sa fray. Bhí an buachaill ag gol le tine, mura raibh sé ach céasadh go ró-éadrócaireach. Ar an aistriú, chaith sé tlúnna, slabhraí, tairní ar trodaithe an diúc. Seo ceann acu, mar thoradh ar chaitheamh dea-dírithe, i dtír ceart i nguth Kara.
  An executioner rug a súil gouged amach pulsating, Vega, ag baint leasa as an nóiméad, ghearradh amach a lámh ag an uillinn, knocking amach an claíomh. Tar éis an bua a bheith ag an mbuachaill cliceáil, phioc sé suas é, agus, ag gearradh síos dhá throdaithe ag an am céanna, tháinig sé suas go Kara. Throid sé ar ais le claíomh amháin, thuig buachaill dea-oilte i fálú láithreach conas é a úsáid. Tháirg sé teicníc muileann gaoithe dúbailte simplí ach éifeachtach. Le buille amháin bhain sé an lann, agus le buille eile ghearr sé a lámh go dtí an ghualainn. Thit Kara Maara go dtí an bun, gan aithne uirthi ó turraing an phian.
  - Anois tú meirleach armless a fuarthas go hiomlán. Dhíol mé mé féin, ach tabharfaidh daoine eile cuntas duit.
  An Trodaire is contúirtí a bhí an bua, rug Oliver na heochracha agus rith sé isteach sa chonair taobh. Bhí triúr trodaithe ceithre-armtha le claíomh le feiceáil ar an mbealach os a chomhair láithreach. D'ionsaigh siad Oilibhéar, scríob ceann de na cliceanna fiú a chliabhrach, agus ón bhrú shuigh an buachaill síos ar a shála dóite. Screeching, an buachaill, gan aird ar an pian, pollta ar cheann acu sa groin. Ansin, i léim dochreidte, ghearr sé amach ceann an té a thug é. Ag seachaint na claimhte, bhuail sé an dara ceann ar an suaitheantas an clogad, néal a chur air, agus ansin chríochnaigh sé amach le Hook scuabtha ar chlé. Is ar éigean a bhí an t-am ag an trodaire deireanach ionsaithe an linbh níos sciobtha a aisiompú, a thit a chlaíomh isteach ina chroí tar éis cúpla soicind.
  - Níor imir an ceol le fada, níor dhin an fraer le fada! - Ag gáire, arsa an buachaill. Agus é ag rith ar chúplaí rith sé ar aghaidh, ag giolcaireacht a bunch eochracha.
  Lean na cailíní ar aghaidh ag gearradh le fórsaí níos fearr. Mar sin féin, mhéadaigh líon na gcorp timpeall orthu, agus bhí fola ar chosa loma na n-Amazón a fheictear. Mar sin féin, tháinig níos mó agus níos mó treisithe chuig na gardaí agus thosaigh na cailíní a bheith plódaithe. Bhain Angelica agus Vega úsáid as an dá lámh agus chiceáil siad lena neart go léir, ach chuir a líon mór créachtaí cosc orthu bogadh. D'éirigh na laochra siar, agus d'éirigh na laochra timpeall orthu níos mó agus níos mó. I teas an chatha, rinne na cailíní dearmad go hiomlán ar an superduke a bhí gan aithne, ar shlí eile rinne siad iarracht é a úsáid mar sciath.
  Rinne Vega iarracht an teicníc logála a úsáid. Chabhraigh sé le cúpla duine eile a thabhairt anuas. Mar sin féin, bhí an fhíric go bhféadfadh claimhte cruach a ghearradh ina bhfabhar. A bhuíochas leis an teicneolaíocht seo. Mharaigh siad na laochra ionsaí, i líon chomh mór. Mar sin féin, le linn an troid, shleamhnaigh Vega i linn domhain fola agus beagnach thit. Ag baint leasa as an nóiméad, thug duine de shaighdiúirí cumhachtacha dhá mhéadar ar fhad an diúc buille cumhachtach don cheann le claíomh.
  Mura raibh cloigeann chomh láidir sin ag Vega le meascán culicistat, ní raibh ach mionghearrtha uirthi. Ach go léir mar an gcéanna, dhoirteadh fola amach agus thit snáithe gearrtha na gruaige, agus an cailín í féin beagnach caillte Chonaic. Ag atáirgeadh go frithchaiteach ar lunge, polladh sí scornach an chéile comhraic. Mar sin féin, rinne an concussion a ceann a ghortú go dona, agus chuaigh a imoibriú in olcas agus chaill sí tuilleadh puntaí.
  Ní raibh sé ró-éasca do Angelica, bhí sí buailte arís agus arís eile, agus bhí na gortuithe a fuarthas le déanaí pianbhreith agus pian. Bhí na cailíní traochta, braon allais agus fuil ag sileadh uathu, shreabh siad go hálainn thar an gcraiceann cré-umha.
  Is gearr go bhfuair Vega buille dá lámh, gearradh a biceps, bhí an t-Amazon óg ar dheis leochaileach, chaill a lámh neart agus luas.
  - Tá an chuma ar an scéal go ndeachaigh muid i bhfostú Angelica, dhreap muid isteach sa chath, gan ár neart a ríomh.
  Bhí Angelica í féin stabbed sa taobh le claíomh agus ar éigean a d'fhéadfadh a choinneáil ar a groans.
  - Go mór cosúil leis an bhfíric go bhfuil tú chun bás bás an cróga. Má chreideann tú sna déithe guigh leo.
  D"éirigh na cailíní as:
  - Creidim ach amháin i aigne níos airde a bhaineann le fear. Agus freisin ar an bhfíric, tar éis dóibh cumhacht gan teorainn a bhaint amach, go mbeidh daoine iad féin in ann na mairbh go léir a aiséirí.
  Rith dosaen musketeers isteach sa seomra, bhí an muscaed féin fós ró-thromlach agus airm daor, bhí an príomhcheann fós fuar. Tar éis an fiús a chur trí thine, dhírigh siad chuig na cailíní iad agus thug siad an halla.
  Cé gur léim Vega agus Angelica ar leataobh, polladh Vega sa chos, agus leagadh Angelica amach as an stró.
  - Ó! Conas a dhó! a scairt sí. - Dealraíonn sé nach bhfuil fágtha againn ach dóchas don aiséirí amach anseo. Cé gur chreid mé go pearsanta sa Almighty agus neamh, ach ní i bhfad ró-.
  - Is scam é gach creideamh agus creideamh, bealach chun airgead a fháil. Vega screadaíl. - Is oifigeach cróga mé d'arm Shasana agus tá saol nua ag fanacht liom, ach tá tú imithe.
  Bhí na muskets mall le hathlódáil, ach bhí sé soiléir fós go raibh an deireadh gar. Rith lámhachóirí nua suas agus cheana féin as fiche trunc scaoil siad eitpheil. Fíor, maraíodh ceathrar de shaighdiúirí an diúc trí dhearmad, ach fuair Vega agus Angelica créachtaí nua. Bhí a gcuid fórsaí lagaithe an oiread sin gur throid siad ar ais le deacracht. Ar deireadh, thit a gcinn trua, d'éirigh gluaiseachtaí na gcailíní ag fuiliú sluggish, agus ba léir go mbeadh an chéad volley eile marfach. Tháinig na Musketeers níos gaire fiú.
  Agus ag an tráth cinniúnach seo, agus volley cairdiúil bows ina dhiaidh, ag glaoch go pianmhar eolach, ar a laghad chanadh guth Angelica.
  Caith amach slabhraí na sclábhaíochta olc,
  Tóg an claíomh agus géaraigh an lann níos láidre!
  Go mbéadh bhur naimhde lán de cheilg,
  Ach beidh sé saor, beidh an oighear ar ifreann leá
  Déanfaimid an domhan beag seo sásta freisin!
  Maraíodh an chuid is mó de na musketeers, an chuid eile de na trodaithe measctha suas, showered le saigheada. Thosaigh an cath ag boil le fuinneamh athnuaite, cuireadh brú ar shaighdiúirí an diúc.
  - Agus rinne do mhac go maith, scaoil sé na príosúnaigh agus tháinig i gcabhair orainn. A dúirt Vega.
  - Agus sin é go díreach a bhí súil agam go dtí an dara ceann, mar ní raibh sé do rud ar bith a rith mo leanbh áit éigin leis na heochracha.
  Mar sin féin, ní raibh an cath thart go fóill, bhí an superduke fós a lán de na laochra, líonadh an cath na conairí go léir. Lean na cailíní ag troid, in ainneoin an-ídiú agus gortuithe. Ag an nóiméad sin, rith fear óg ard amach chun bualadh leo, dá chlaíomh glioscarnach le fuil.
  - Is tusa, a mhaise, an chaoi ar créachtaíodh thú.
  Cad a bhí tú a dhéanamh, a chodladh?
  - Ní hea, ach ghabh siad mé mar do shearbhónta agus níor lig siad isteach sa phálás mé, agus níor theastaigh uaim féin mórán fola a dhoirteadh. Agus nuair a thosaigh an dumpáil, thuig mé nach bhféadfainn a dhéanamh gan mé. Ná bí buartha, múineadh dom saoirseacht chlaíomh ó thús.
  - Tá a fhios agam é! Tá tú ar dhuine den mhíle roghnaithe. Labhair Vega suas.
  Cad é an míle roghnaithe? - D'iarr Angelica.
  - Bhuel, tá sé rud éigin cosúil le mionlach sa Eldorado Golden. - Ceart go leor, ná bíodh seachrán ort, ní mór duit gearrtha níos deacra.
  Bhog Fresh Dodger, a d'fhás níos sine ina chodladh, ar ndóigh, i bhfad níos tapúla ná na cailíní traochta. Ghearr a chlaíomh comhraic ina dhá leath, ag gearradh lanna. De réir a chéile, d"éirigh saighdiúirí an diúc siar agus, cé go raibh an chuid is mó de na príosúnaigh cráite agus ídithe le príosúnacht, rinne an fuath a neart a bhrath. Ina theannta sin, tharla círéib spontáineach sa chathair féin. Bhí ocras ar go leor daoine, ídithe ag díspeagadh agus cánacha arda, ach d"fhulaing na sclábhaithe go háirithe crua, ba iad príomh-mhais pléascach an éirí amach.
  - Féach leat, tacaíonn na daoine linn. - A scairt an Dodger.
  As na conairí caola, doirteadh an éirí amach go dtí an dromchla. Throid an buachaill formidable Oliver Twist níos fearr ná aon duine fásta, tar éis gach buille thit duine. D'fheidhmigh na bradacha, ina dhiaidh sin, cosúil le meaisín báis fíor, ach thosaigh na cailíní eaciated chun deiridh.
  - B'fhéidir go dtógfaimid sos. Vega molta.
  - Níl, cad atá tú! Gan sinne, féadfaidh an éirí amach tachtadh ina fhuil féin. Daingnigh Órga. Scairt Angelica.
  - Sa chath fuilteach rinneamar iarracht a ghearradh! Thit siad, ach d'éirigh siad! - Cheanaigh Vega suas agus ghearr saighdiúir eile. Chuir Angelica leis, ag féachaint uirthi. Bhí na cailíní ag caoineadh níos mó agus níos déine, ba chosúil go raibh an dara gaoth oscailte. Bhí an bradach i bhfad chun tosaigh, thrasnaigh dhá chlaíomh thar a cheann, agus an chuma air go mbainfeadh sé bogha báistí. Ba ansin a chuimhnigh Angelica ar an superduke.
  - Agus cá bhfuil an príomh-ollphéist?
  Chas Vega a fola-dhaite agus ansin aghaidh.
  - Is dócha, tá sé marbh, thug mé dó artaire carotid!
  - Ós rud é nach bhfuil aon rud buartha faoi, tá an chuma ar an scéal go mbeidh an troid ag tarraingt ar aghaidh, agus beidh orainn iad go léir a mharú.
  Tháinig daoine ó gach taobh, theith siad, brandishing tuanna, pitchforks, speal, le frenzy fiáin rushing ag na satraps fuath. Phioc fear amháin, folláin mar tharbh, deic darach faoi luascadh agus thug sé anuas é ar bheirt mharcach a rinne deifir a ghearradh trasna. D'eitil siad as a gcuid capaill sé-chos, bhuail armúr iarainn ar na clocha duirlinge, agus fuil ag sileadh óna mbéal.
  Baineadh marcach eile le speal, ag scaradh an ceann ón gcorp.
  Oliver Twist iompaithe go hiomlán i diabhal, bhí na claimhte executioner trófaí iontach, mionghearrtha leo chomh héasca agus is féar a ghearradh. Ach an Pálás an superduke, bhris tinte amach ina seomraí, bhí deatach ag sileadh thar na túir arda garbh. Ba é an bradacha an chéad duine a thug faoi deara agus a d'ordaigh.
  - Tá sé práinneach stop a chur leis an tine, nó beidh an saibhreas atá carntha ar feadh na gcéadta bliain ina luaithreach.
  Tá cuid de na reibiliúnaithe nach bhfuil chomh nimhneach fós is nach gcloisfidh siad glór an réasúin. Mar sin féin, cuireadh bac orthu ag na ridirí a tháinig slán, agus gardaí iomadúla. Bhí an cath chaotic, áit éigin sa deatach chonaic an Dodger gabha le airm chomh tiubh le logs, brandishing casúr, thit trodaithe hefty as a blows. Thosaigh robálacha ollmhóra. Bhí Maara Ace díreach tar éis teacht ar a chuid céadfaí agus, cé go bhféadfadh sé a bheith i gceannas, ní raibh a údarás neamhchoinníollach. Bhí na príosúnaigh liberated tar éis éin a sheoladh chuig Valya Chervonny cheana féin, ach ní raibh sé in ann an t-ord réabhlóideach a athbhunú.
  Go tobann, bhí an Coirnéal Gustav eolach le feiceáil os comhair an Dodger. D'ordaigh sé iolar ceithre sciathán ag an Dodger. Osclaíodh a ghob armúrtha, ag nochtadh fiacla géara.
  An dodger cuachta, dodging an buille. Tar éis dó a bheith caillte, scríob an vulture na clocha duirle lena crúba, ansin fuair airde arís, agus d'ionsaigh an cornal gasúr na Rúise le sleá ghéar.
  - Tú deireadh an plebeian!
  An bradacha seachrán agus slashed cosa tosaigh an capall lena chlaíomh. Bhuail an capall sé-chos thar an marcach, agus d'eitil sé cosúil le liathróid ping-pong. Bhuail an clogad adharcach ar an gcosán, ag stiúdú an chornail go sealadach. Bheartaigh an bradach go uasal ligean dó téarnamh, agus é ag díriú ar an iolar.
  D'ionsaigh an t-éan ollmhór arís é, ach ní raibh an Dodger ar cheann de na míle roghnaithe, buille cruinn le claíomh ceart sa tsúil, agus bhuail an t-iolar ina luí marfach. Le caith géar, chaith captaen arm na Rúise an vulture anuas air, daite le fuil corcra.
  - Bhuel, an Beast. Thuig mé cad a chiallaíonn sé chun déileáil le laoch na Rúise Mhór.
  D'ardaigh an Coirnéal go mall, a chlaíomh ar lasadh ina lámha.
  "Is mise an claíomh is fearr in arm an superduke. Troid Plebeian liom agus scarfar do cheann ó do chorp.
  - Dá láidre an namhaid, is amhlaidh is suimiúla an bua! - An bradacha lig an namhaid a ghnóthú ar deireadh, ansin ionsaí air. D'éirigh leis an gcoirnéal a bheith ina chéile comhraic thar a bheith sofaisticiúla, a bhfuil a lán cleasanna ar eolas aige, ach atá níos lú ná an Dodger ó thaobh luas agus neart fisiceach. Oighreata, ag iarraidh a bhuachan chomh tapa agus is féidir, ghníomhaigh ró-simplí, a raibh pionós a ghearradh air, Gustav bhainistiú a ghearradh a leiceann. Ansin rinne an Dodger meascán casta "Mad Squid" agus gortaíodh a mhacasamhail go mór.
  - Íocfaidh tú an ceann is coitianta. groaned an Coirnéal.
  Tar éis roinnt ionsaithe, d"éirigh Gustav chomh lag sin gur ghearr Peadar a lámh go héasca, agus ansin bhuail sé suaitheantas an chlogaid.
  - Ní olc do sheirbhíseach. - Dúirt sé agus thit síos marbh.
  - Ba mhaith liom a bheith sásta a sheirbheáil! Tá freastal leadránach! - Cheangail an bradach Gustov agus d'iompair sé faoi chrann é, ansin arís rushed isteach sa tiubh de. Chuaigh reisimint iomlán gardaí ridire isteach sa ghnó, agus bhí am crua ag na reibiliúnaigh, armtha go randamach. D'fhás barraicéid a tógadh go spontáineach ar na sráideanna, tháinig na coisithe agus na marcra ag teacht chun cinn, agus d'éirigh an cath thar a bheith fíochmhar.
  Ó fad sa dorchadas, fiú na ceithre ghealach súilíneach de ghnáth i bhfolach taobh thiar de na scamaill luaidhe. An Pálás an superduke cuma a thuilleadh císte, ach foirgneamh ársa an Pentagon, maisithe le dhá cheann déag de cruinneachán, agus dealbha míleata, bhí go háirithe go leor ridirí agus dragain rásaíocht ar horseback. Bhí lasair ag briseadh trasna eatarthu cheana féin, tháinig borradh ar fhoirgneamh amuigh, bhí gunnaí móra ag lasadh áit éigin in aice láimhe, bhí siad ag sceallóga na cathrach, ag scriosadh tithe cloiche den chuid is mó.
  Rinne Plút iarracht an t-éirí amach a threorú i dtreo níos brí agus níos lú spontáineach, ach níor theastaigh ó aon duine éisteacht leis. Agus bhí na coisithe tar éis dul tríd go dtí an pálás cheana féin agus aifreann a chur ar siúl. Bhailigh Maara Tuz grúpa de lucht tacaíochta timpeall air, céasadh é le coigilteas agus níor ghearr sé ach an craiceann ar a dhroim.
  - Wali Chervonny cá bhfuil tú? - Scairt sé ar bharr a scamhóga. Rinne na gardaí timpeall air ó gach taobh, ag iarraidh é a ghlacadh ina phríosúnach. Seo é caith deft den lasso agus ruaigtear fear mór, tá an tsrón dúnta ag an scornach.
  - Tógtar carrion amháin eile ina iomláine. Go gairid beidh muid a mharú go léir na reibiliúnaithe. Cá bhfuil na mná craiceáilte sin?
  Tarraingíodh Maara mar eallach simplí, áfach, nuair a bhí sé á iarraidh cheana féin, chaith sé isteach ar chrúp an chapaill é, saighead squeaked, pollta cloigeann an marcaigh. Tar éis cúpla soicind, d'eitil duine eile ag, ag leagan síos laoch eile. Thit an ace agus thosaigh sé ag rolladh amach, ansin rug sé ar miodóg a thit duine éigin agus ghearr sé an rópa. Anois go raibh sé ag troid le fuinneamh athnuaite, bhí sé i ndáiríre ag iarraidh a fheiceáil cé a tharrtháil é.
  Tar éis dó rith ar ais beagán, chonaic sé buachaill leath-nocht clúdaithe le púitsí fuilteacha. Mar sin féin, d'aithin sé láithreach é.
  - Is tusa World Tuzok. Go raibh droch-úsáid ag do mhac thar tú.
  Chuaigh an domhan mór faoi deara le hiarracht dochreidte toilleas a d'éirigh leis a fháil go dtí an taobh amuigh den phálás tar éis dó a bheith bainte den raca. Bhí sé pianmhar go háirithe dul ar chosa dóite, gortaíodh an chos dheas go dona. Choinnigh sé orthu ag tumadh isteach san uisce, scriosadh an tobair, agus thit na blisters móra beagán, agus an chuma air go raibh na francaigh ag gnawing beo tú. Ghlac sé bogha an ghaiscíoch décéil a maraíodh, tháinig sé in am chun cabhrú lena athair.
  - Ní dhéanfaidh aon ní daid! Ní mhaisíonn scars ach fear. Is é an rud is mó ná nár inis mé faic dóibh.
  Bhí an chuma ar an mbuachaill a bheith bródúil go raibh an chéasadh buaite aige. Ansin, chuimhnigh an fhírinne mar a scream sé, agus beagnach gan cheangal a theanga. Buíochas le Oliver Twist as tacaíocht mhorálta in amanna deacra.
  - Is duine fásta go leor thú cheana féin agus caithfidh tú na céasadh is déine a fhulaingt.
  - Sea, daidí, ach builleann siad agus go háirithe sruthán na sála, tá sé deacair a choinneáil ó screadaíl.
  - Más mian leat, tabharfaidh mé comhairle mhaith duit. Nuair a bhíonn tú go hiomlán dofhulaingthe, canadh. Cuidíonn sé go leor, is minic a bhí mé flogged i mo shaol. Is mór an trua nach raibh tú sáinnithe le fuip roimh ré, mar sin ní bheadh aon raic ina rud ar bith duit.
  - Is fearr liom go pearsanta a bheith ag cleachtadh le bogha ná le buaillí a fhulaingt. - Shamhlaigh an domhan mar a bhuaileann an t-athair é lena lámh throm. Brr!
  - Ceart go leor, ós rud é gur shábháil tú mé inniu, ní bhuailfidh mé thú, ach sa todhchaí beidh ort do chraiceann a shanntáil.
  Laochra nua le feiceáil, díorma iomlán druidim, bhí am an-deacair ag na reibiliúnaithe. Ag an nóiméad sin, tháinig éan cosúil le cromán le sé sciathán agus gob crúcaí, ag gearradh tríd an aer. Ag suí síos agus ag oscailt a béal, chirped sí.
  - Vali Chervonny, druidim leis an gcathair, peasants ó na sráidbhailte máguaird isteach leis. Iarrann sé an geata a oscailt ó thaobh Cedar Forest.
  - Ansin ní mór duit a bhriseadh trí dóibh, cá bhfuil na mná diabhal, go mbeadh siad cabhrú lena n-cisteoir. Mara scolded.
  - Rithim tar éis dóibh. A dúirt Mir.
  - Ní féidir leat rith i bhfad le boinn dóite. - D'athchuir an t-ataman a mhac - lig Zvan isteach níos fearr.
  The ace whistled for an buachaill mionghearrtha, a bhí fós úr, tar éis go rathúil céasadh a sheachaint.
  - Rith agus faigh an bheirt bhan sin a chuir tús leis an éirí amach seo. Is féidir leat iad a aithint go héasca, tá siad go hálainn, agus fágann siad braon corp ina ndiaidh. Abair leo ionsaí a sheoladh ar an Geata Cedar.
  Ag gealánacht a shála lom, chuaigh an buachaill chun an tasc a dhéanamh. Bhí Zvan ar dhuine de na reathaithe agus gasóga ab fhearr sa díorma reibiliúnach, agus bhí súil ag Maara nach gcuirfeadh an buachaill mearbhall ar bith.
  Thuig an buachaill láithreach go raibh na cailíní áit a raibh sé teo, go deimhin, i tiubh an troid, bhí sé soiléir conas a flicker claimhte Angelica agus Vega. Ag luascadh a shabair, ós rud é go raibh an claíomh dhá-imeall ró-throm do lámha leanbhaí, d'éirigh leis an laoch a ghearradh síos agus briseadh tríd go dtí na hAmasóin.
  - Laochra a chara. - A dúirt sé, le deacracht Parry an blows. - Tá treisithe ag teacht chugainn, agus chun iad a ligean isteach sa chathair, is gá na bealaí isteach chuig Geataí Cedar a shaoradh agus an droichead a ísliú.
  - Cá bhfuil siad? d'iarr na cailíní i unison.
  - Taispeánfaidh mé duit, lean mé. - Arsa an buachaill. Tumadh a chosa san fhuil, rith sé, ag fágáil rianta de chosa lom. - Lean na rianta.
  Bhí na cailíní, mar lúthchleasaithe le taithí, ag téarnamh agus iad ag dul. Tar éis cúpla ridire eile a ghearradh síos, thosaigh siad ag rith, ag scoitheadh an buachaill sách tapa.
  - Agus cá raibh tú ag iarraidh orainn dul.
  - Tabharfaidh mé leat, anseo a fheiceann siad túr triantánach, déan iarracht iad a oscailt.
  Ní raibh mórán gardaí timpeall an gheata, throid na príomhfhórsaí sa chathair. Tar éis do na cailíní ceathrar laochra a mharú i dtitim amháin, shleamhnaigh siad tríd an geata. Go tapa ag dreapadh an staighre bíseach, bhris siad tríd go dtí an mheicníocht a ísliú an droichead. Bhí dosaen garda ag an am seo ag imirt cártaí. Nuair a chonaic siad beirt bhan cosnochta lom, fola agus ag an am céanna áille, i mbrath, rinne siad fuaimeanna grunting.
  - Cad cuties, bí linn, socróimid gnéas grúpa fionnuar duit agus fíon a dhoirteadh.
  - Déanaimis iad a mharú! - A dúirt Vega, agus le buille dúbailte le corrán, leag sí síos ceithre meisce láithreach.
  Shroich an chuid eile le haghaidh a gcuid claimhte, ach bhí sé ró-dhéanach, na cailíní a ghearradh síos iad mar cabáiste.
  - Banzai! - Scairt Vega go leath-ghéar, ag baint an chloigeann deiridh as a guaillí.
  Ansin chas an bheirt acu le deacracht an láimhseáil, thosaigh na geataí ollmhóra ag teacht síos, ag blocáil an mhóta. Tháinig créatúir uafásacha as an uisce agus scaoil siad a mbéal go buile.
  - Tá siad aon seans, féach, tá siad cheana féin i Hurry chun cabhrú.
  Phléasc slua mór tuathánach le pící agus speal isteach sa chathair, agus ina dhiaidh sin bhí díorma páirtíneach cruaite, ag déanamh breithiúnas ar a gcuid éadaí chonaic. Péinteáladh na laochra chun dath na foraoise a mheaitseáil.
  - Ar deireadh, tháinig Vali Chervonny, nach é. - Chuir Vega a méar in iúl do ghaiscíoch faoi airm a bhí ag sracadh ar chapall dubh sé-chosach.
  - Níl, is é seo a chúntóir Discord. D'fhreagair Zvan.
  - Cá bhfuil do cheannaire?
  - Seo é. - Dhírigh an buachaill ar fhear mór i mbróga bastála agus dhá chlaíomh leathan ina lámha.
  Cén fáth go bhfuil cuma mar seo air?
  - Ionas nach n-aithníonn na naimhde le linn an chatha, agus dá mbeadh éadaí ríoga air, scaoil siad é i bhfad ó shin.
  - Tá sé soiléir, táimid anois freisin breathnú cosúil le beggars. Chlaon Angelica.
  - Ní hé an rud is mó cad atá taobh amuigh, ach cad atá taobh istigh. Vega thiomsóidh. "Anois, táimid ag dul a bheith acu soinneáin fíor."
  Cé go raibh na cailíní tangled cheana féin ina chosa ó thuirse, iachall siad iad féin a fháil amach as an ceann.
  Bhí hack Chervonny mar dheamhan, agus ghlaoigh Vega air.
  - Giant, a bheith cúramach waving do chuid féin.
  - Cé tusa?
  - An bandia a rinne an praiseach seo go léir.
  - Ó mhná go léir na círéibeacha, agus tú ach dhá.
  - Ach tá a fhios againn conas a ghearradh, nach bhfuil níos measa ná fir. D"ardaigh Vega a claimhte fuilteacha.
  - Féachaimis, b'fhéidir nach bhfuil ionat ach braggart. A dúirt Vali.
  Thosaigh cur chuige na bhfórsaí úra ag brú na scálaí i bhfabhar na gceannairceach, ach thóg sé am an-fhada chun troid. Bhí an dá Vega agus Aplita wounded níos mó ná uair amháin, go minic d'fhéach siad bás san aghaidh, ach ní ar feadh soicind a bhí siad mall síos ar a rince díothaithe. Fuair Chervonny féin roinnt créachtaí, go háirithe cinn íogair, nuair a thosaigh a cholún á scaoileadh ó muskets. Agus ansin bhí na cailíní ar a ndícheall, agus iad ar an gcéad duine a ghearradh isteach sna céimeanna, ag tosnú ar na creachadóirí olc. Bhí lámha matáin na mban numb ar feadh i bhfad, bhí Vega agus Angelica bródúil as, rud nár lig dóibh dul faoi uisce. Agus iad ag caitheamh bruscair go dlúth le píopaí, bhris na reibiliúnaigh arís go dtí an Pálás. Bhí fórsaí an superduke ídithe agus a chuid trúpaí ag cúlú, an Pálás féin ar lasadh mar tine mhór.
  - Cuir amach go práinneach áit chónaithe an torc seo. Caithfimid an méid atá fágtha a shábháil. D'ordaigh Vali. - Chomh maith leis sin, grab na gunnaí.
  Bhris Perth, agus grúpa daoine a raibh spéis aige ina shaothair, isteach sa bhalla, áit a raibh roinnt cadhnraí le gunnaí troma. Thionóil siad an chathair ar fad ag gunpoint, á scriosadh le liathróidí gunna dearg-te.
  - Lean mise, a gcomrádaithe, chun stoirme, a screadaíl!
  In aice leis na gunnaí bhí dumpáil thromchúiseach, phlandáil tuathánach amháin airtléire ar pitchfork. Chaith fear eile, a raibh cuma dhéagóir air, miodóg ar scornach oifigigh a bhí ag béicíl go díograiseach. Chuaidh sé síos, ag tachtadh ar fhuil. Throid fiú na mná le buile, ag baint úsáide as sabres éadrom a gabhadh ón namhaid, nó tuanna, sceana cistine, agus fiú scuaba fiacla. Ceann acu, mar shampla, in áit deftly ghearradh ar oscailt an bolg le scian a ionsaí a laoch. Bhí cailín eile chomh mealltach sin gur tharraing sí aird na trodaithe trína cíoch arda maorga a thaispeáint. Chaill an Dodger féin le fada an méid a d"éirigh leis a mharú i praiseach fuilteach. Agus fós, nach bhfuil marú daoine cosúil le dags nó réaltraí eile, ag an am a bhraitheann tú ach ar meisce le cumhacht, agus ansin. Mar sin féin, tá an oiread sin Confederates scriosta aige go bhfuil fuil bhreise cosúil le huisce dó.
  - Tar ar guys a bhrú níos deacra. - Cuireann an bradacha tús leis an namhaid i léim, tá a chuid buataisí brionnaithe le hipiteireatáin, níl sé seo an-áisiúil sa teas, ach tá sé éifeachtach, pléascann cloigeann ó turraing den sórt sin. Ansin gallpaíonn sé cosúil le fíor-karateka, stailc dúbailte agus luascadh le claimhte, láithreach tá ceathrar marbh.
  Maraíodh beagnach gach garda ag na gunnaí, agus chuaigh cúpla saighdiúir a bhí fágtha i bhfolach faoi charranna gunna agus rothaí. Baintear amach iad agus ba mhaith leo iad a mharú, ach stopann Peadar na cinn is díograiseach.
  - Ceangail suas iad, agus ansin fiafróidh muid an bhfuil siad ag iarraidh teacht anonn go dtí ár taobh.
  Tá iar-naimhde ceangailte, ach tá fearg na ndaoine reibiliúnach intuigthe, scrios an airtléire go leor tithe, bhí cuid acu cráite.
  Ba é an pointe cosanta tromchúiseach deireanach sa chathair ná detinets. D'éirigh na ridirí buailte ar ais ansin, chomh maith le hiarsmaí na reisimintí. Coscann ballaí ard réidh, chomh maith le doirse armúrtha, an t-ionsaí.
  Thug an bradach an t-ordú.
  - Beir leat airtléire, cnag amach an geata.
  Ós rud é nach bhfuil a fhios ag an chuid is mó de na reibiliúnaithe conas a shoot, treoraíonn an Dodger na gunnaí go pearsanta. Seo ceann acu, an croí is mó á tharraingt le deacracht ag roinnt daoine. Tógann oifigeach Rúiseach tip agus buaileann sé ar an doras. An chéad cheann beagán caillte, bhuail an liathróid iarann teilgthe an túr. Easpa gunnaí móra den scoth, ráta íseal tine. Ní hé Peter amháin an mionlach gan chúis, socraíonn sé púdar gunna a chur leis, tá duine de na reibiliúnaithe, a bhí tráth san airtléire, ag iarraidh cur ina choinne.
  - An iomarca muirear. Is féidir leis an gunna briseadh.
  - Ná bris! Rinne Plút tonn. - Féach cé chomh tiubh is atá an breech, is féidir leat a fheiceáil láithreach go bhfuil na máistrí ag obair go dian.
  Ag titim ina chodladh go muiníneach le púdar bán, chuidigh sé le daoine an gunna liathróid níos troime a luchtú.
  - Bhuel, anois beidh sé spraoi.
  Ó achar den sórt sin tá sé deacair an doras a bhualadh go díreach, agus ní chuireann an caliber ollmhór le cruinneas, ach má éiríonn leis, ansin beidh éifeacht ann. Ar ndóigh, caithfidh tú a bheith ag brath ar intuition. Dhún an bradacha a shúile agus d'iarr sé ar an deonú, rud a rinne, mar riail, go maith don Rúis Mhór, cuidiú leis an ábhar seo freisin.
  - Bhuel, páistí le Dia.
  - Go dtuga Máthair Naofa Dé cúnamh dúinn. - Dúirt na reibiliúnaithe.
  Le caoineadh, scaoil an gunna colún de lasair lasrach, bhuail liathróid a mheáchan fiche punt isteach sa doras ar luas ard.
  Phléasc an t-iarann lena raibh sé brionnaithe, ach mhair an bunús féin.
  "Diabhal, cad as a bhfuil sé déanta, beidh orm tine arís." Méadaimis an muirear.
  - Ní fiú é. - D'ardaigh an gunnadóir a ghuth. "Tá an baol ró-mhór, a dhuine uasail níos fearr, má tá an guth ceart agat chun cúpla seat eile a chur isteach, ní féidir le doras amháin an oiread sin amas a sheasamh.
  - Ceart go leor! Ach ní thabharfaidh mé laghdú dáileog duit ach an oiread.
  Tar éis an gunna gunna a chasadh isteach sa ghunna, scaoil an Dodger arís, ach is cosúil gur iompaigh an t-ádh air, chuaigh an buille ar aghaidh chuig an túr, ba léir conas a d'eitil na fiacla a bhí buailte amach.
  Bhí gunnaí móra ag an bpáiste freisin, agus chuadar trí thine. True, fired siad don chuid is mó uselessly agus blindly.
  - Tá do nerves ró-aimsire. - Arsa an sean-ghunnadóir. - Scíth a ligean agus smaoineamh ar rud éigin taitneamhach.
  - Cad é faoi? - D'iarr an Dodger irritated.
  - Maidir leis an bhfíric, mar shampla, go bhfuil tú mo fillteán, agus do mhac. - D'fhreagair an buachaill srónach go gríosaitheach, bhí an sabre ina lámha fuilteach, agus throid sé go maith.
  - Agus cad é nach bhfuil droch-smaoineamh! Ba mhaith liom cúigear, gan deichniúr mac a bheith agam chun troid ar son mo thíre féin.
  - Ní hea, b'fhéidir go bhfuil tú ró-óg fós do m'athair, b'fhearr duit bheith i mo dheartháir is sine.
  Bhain an Dodger a smig mhín gan bhéist leis agus bhí sé ag magadh. Ansin, ag cuimhneamh ar shaincheap ársa na Rúise, thrasnaigh sé é féin. Téitear breech an airm.
  - Te! Ach rud ar bith, ach fionnuar an ceann.
  Seoladh an chéad chroí eile le cruinneas pinpoint. Thit an doras ollmhór, agus theith na reibiliúnaithe, Angelica agus Vega go príomha, isteach sa sárú.
  Bhí iarracht i gcónaí ag cailíní smacht a fháil, agus ó sheas siad amach as a scil iontach sa troid, tharraing fir eile suas go neamhdheonach iad féin.
  Léim Vega ar an gcuid scriosta den uchtbhalla, ag déanamh lián lena claimhte. D'eitil píosaí feola fuilteacha.
  - Angelica, b'fhéidir go bhfuil cineál éigin dópála agat, ní mhothaím mo lámha.
  - Níl mé ag fuarú freisin, a chailín foighneach - beidh tú i do ataman.
  - Níl jokes leanaí oiriúnach anseo, tá mé ar tí titim mo chlaíomh.
  "Ansin tuitfidh an ceann eile."
  Lean an grinder feola, dódh an tine, agus chuaigh Vega cosnochta isteach sa tine arís agus arís eile, ach níor thug sé aird air. Ag brú ar leataobh na gardaí, bhris siad isteach sa chlós.
  Throid an Ginearál Monnac é féin, ardcheannasaí trúpaí an tSárdhiúcaigh, anseo. Bhí sé an-ard, níos airde ná Valya Chervonny féin, agus neamhghnách leathan-ghualainn. Seo iad dhá ridirí ollmhóra ag teacht le chéile, ag roghnú claimhte dhá-imill mar airm. Bhí Vali chomh láidir le béar, ach ní raibh a chéile comhraic inferior, ach amháin, bhí Monnac oilte ag na claimhte is fearr sa ríocht, agus ghníomhaigh Vali ar an mbealach sean-aimseartha. Nóiméad ina dhiaidh sin, rinne an ginearál gluaiseacht mhealltach deas, pollta lámh a chéile comhraic. D'aistrigh Vali an claíomh go dtí a lámh chlé, mhoilligh a chuid gluaiseachtaí síos. Agus ansin slashing backhand briseadh tríd an cófra. Chervonny tuislithe, ach ansin tháinig Vega i gcabhair air. An cailín parried ionsaí an ginearál, agus rinne sí í féin marc ar a forehead le claíomh eile.
  - Sin fraochÚn! Beidh mé ag fuck tú i ngach poill. adeir Monnac.
  - Brisfidh an pod as. - Strac Vega amach a teanga.
  Bhí builleanna an Ghinearálta trom, ach ní raibh siad tapa go leor i gcomparáid le gluaiseachtaí oifigeach faisnéise na Rúise. Tar éis dó roinnt ionsaithe a chailleadh, chrom sé, bhí fuil ag sileadh as an sliogán pollta, ba léir go raibh an torc mór ag lagú.
  In vain creideann an namhaid
  Gur éirigh leis na Rúisigh a bhriseadh!
  Cé a dares, ionsaíonn sé i cath,
  Buailfear na naimhde go buile!
  D"inis Vega na véarsaí ársa nach raibh mórán naive agus lean an maslach. Ar deireadh, chuaigh an ginearál, a raibh a neart caillte aige, faoi seach, agus polladh an cailín a scornach le lann.
  - Is dóigh liom go raibh deifir orm: ba cheart dom a bheith glactha i bpríosún thú agus thú a éigniú.
  Mar sin féin, bhrúigh an troid dheireanach an neart go léir amach aisti. D"imthigh an cailín agus scaoil sí a claidhimh. Ansin d"ionsaigh slua brúidiúil í, fuair an cailín dhá chréacht sa bholg, agus ghearr lann eile a leic.
  - Seo iad na bastards! - Bhí lámha Vega ar crith, bhí a cosa tangled agus ar crith freisin, ba léir go raibh sí ar a cosa deiridh. D"éirigh Angelica traochta freisin agus throid sí in aghaidh cúigear laochra le deacracht.
  - Tá sé dúr bás a fháil trí chéim ar shiúl ó bua! Adeir Vega.
  - Beidh tú beo! - Scairt Oliver Twist agus, cosúil le cub beag tíogair, shleamhnaigh idir na lanna. D'eitil cúpla ionsaí agus cinn briste síos.
  - Leanbh Bravo, ba mhaith liom mac den sórt sin a bheith agam.
  - Agus tá sé agam cheana féin! - A dúirt Angelica, casadh le deacracht, punched sí Trodaire eile.
  Thit Vega, plopping a aghaidh isteach san fhuil, ansin ghlac sip. Cheered seo strangely di suas, agus d'éirigh sí suas.
  - Boy, tá sé ró-luath a dhíscríobh dom, is féidir liom troid go fóill.
  Ag piocadh suas na claimhte báite, sníomh an cailín thart, ag leanúint ar aghaidh ag scaoileadh a inní.
  Ba léir go raibh na gardaí ídithe, roinnt saighdiúirí, tar éis dóibh a misneach a chailleadh, thit ar a nglúin agus d'iarr maithiúnas, ar a mhalairt, b'fhearr leis an mbás náire na mbraighdeanas. Ach a n-neart triomaithe suas, tháinig an blows níos lú agus níos lú.
  - Éirigh as! Agus beidh muid spártha do shaol. - Scairt Vali Chervonny. - Buail do airm sula mbeidh sé ró-dhéanach!
  Thréig níos mó ná leath díobh siúd a throid in éadóchas a lanna a bhí éirithe gan úsáid. Níor labhair ach cuid bheag de na saighdiúirí le pathos.
  Ní thugann na gardaí suas!
  "Ansin, beidh tú a bheith maraithe!" Ar aghaidh mo dragain, tá iarracht dheireanach amháin fós.
  Chríochnaigh ceann Vega agus Angelica, agus ní raibh cuma níos fearr ar an mbuachaill a céasadh, ach mar sin féin thit siad ar an namhaid, ag críochnú na n-iarsmaí deiridh den fhriotaíocht.
  Nuair a thit an laoch deiridh a polladh Alex faoi dheireadh, bhí ciúnas marbh ann.
  Shuigh Vega, traochta, síos ar chnoc de roinnt corp. Labhair Aplite.
  - A Mhuire! Bhuaigh muid.
  Chuaigh Vali suas go dtí an bairille fíona, phioc sé suas é, bhris den imeall agus thosaigh sé ag ól go ramhar. Ansin chas sé leis an gcuid eile de na reibiliúnaithe.
  - Agus cad is fiú duit. Go n-ólfaimís ár mbua.
  Ach anois mhothaigh Vega agus Angelica go raibh siad ag iarraidh a ithe, fiú go raibh a gcuid goilí cramp, agus a scornach tirim ó tart.
  - Tar éis cath glórmhar, cén fáth nach nglacann tú sip.
  Chuir na reibiliúnaithe tús leis an robáil, ach chuir Vali Chervonny stop leo.
  - Ní hea, ní mór cuntas a thabhairt ar gach saibhreas agus é a fhoréileamh. Anois, in ionad an diúc, beidh rialú againn, agus tá cistí agus soláthairtí bia ag teastáil ó gach cumhacht. - Dúirt an ceann de na reibiliúnaithe.
  - Agus a chailíní teacht anseo! Is laochra geala agus láidre sibh, ach níl aithne agam oraibh! Cár tháinig tú?
  Chinn Vega gan an fhírinne a insint. Is fearr go leor eolas a fháil agus beagán a fháil amach.
  - Is as tailte i bhfad i gcéin sinn, i bhfad níos faide ná sealúchais ollmhór Kiram agus Shasana, agus ar feadh i bhfad bhí cónaí orainn i gclochar míleata, áit ar cuireadh oiliúint ar mhná cogaidh.
  - Sin mar atá, ach ní raibh fhios agam go bhfuil a leithéid de dhaoine ann, agus an bhfuil do mhainistir mór?
  - Rún beag agus uafásach.
  - Agus is féidir leat a thaispeáint dom go pearsanta ar an léarscáil.
  - Agus níl aon léarscáil ann, is rún naofa é a shuíomh go gcuirfí mallacht uafásach orainn má thugaimid amach é.
  - Bhuel, bhuel, mo rún cogaidh, ligim duit an rún seo a choinneáil. Agus nach é an buachaill seo a throideann chomh maith sin do ghaol trí sheans?
  - Tá sé mo mhac!
  - Comhghairdeachas! Is fíor-iolar é seo agus sílim go bhfásfaidh trodaire den scoth as an mbuachaill le himeacht ama, cé go troideann sé go hiontach fiú anois.
  - Traenáil mé é féin.
  - Cad is ainm do do pháirtí?
  - Is mise Vega, tá an Dodger fós linn, ní seirbhíseach é, ach comhpháirtí comhionann.
  - Beidh mé ag foghlaim é! Ag tabhairt cuireadh duit a bheith i mo chúntóirí, tabharfaidh mé reisimint do gach duine agaibh.
  "An-bhuíoch, ach níl sé ar intinn againn fanacht rófhada sa saol seo, agus a luaithe a bheidh ár misean thart fágfaimid é.
  A scáth flashed i gcéin, fear beag dofheicthe gléasta a chapall agus galloped go dtí an geata. A liopaí slyly whispered.
  - Dealraíonn sé gurb iad seo na cinn a labhraíonn an tuar.
  . CAIBIDIL 17
  Rinne an príosúnach óg flogged dianiarracht féachaint trí na slabhraí. Ní raibh mórán ama fágtha aige.
  Go gairid ar an tríú flogging, agus ansin a fhorghníomhú. I lúb, níl an fáil bháis chomh pianmhar agus atá sé náirithe. Agus anseo beathaíonn siad na buamálaithe féinmharaithe go dona. Arán agus uisce agus ansin beagán. Agus tá sé fuar sna ballaí cloiche tiubh. Agus ní thagann an dochtúir fiú - cuireadh pianbhreith air, mar sin cén fáth a chóireáil.
  Nuair a thit an traochta Oliver Twist i aisling, shamhlaigh sé ...
  Tar éis féasta uasal agus ceiliúradh an bua, bhailigh comhairle reibiliúnaithe. D'fhreastail ceannasaithe na ndíormaí air, chomh maith le Vega, Angelica, Plút, agus, ní haon ionadh é, an óg Oliver Twist, a ceapadh chun ceannasaíocht a dhéanamh ar dhíorma comhdhéanta de leanaí agus déagóirí nach mó ná sé bliana déag d'aois.
  Pléadh an staid reatha agus cad atá le déanamh ina dhiaidh sin. Ar an gcéad dul síos, bhí sé riachtanach an t-údarás dlisteanach sa chathair féin a athbhunú, chun stop a chur le robálacha agus foréigean.
  - Tá fiche croiche curtha ar bun agam cheana, áit ar crochadh iad siúd nár mhaith leo géilleadh do chumhacht na ndaoine.
  - Sin ceart, ach tá sé níos fearr fós a impale thieves! a scairt óg Oliver Twist.
  Chuir go leor ceannasaithe as measc na reibiliúnaithe a gceadú d'aon toil in iúl.
  - Is féidir leat a fheiceáil láithreach go bhfuil an ceannaire fíor de na daoine ag fás!
  - Beidh geallta! - Gearr amach Vali Chervonny.
  Thóg Vega an t-urlár.
  - Creidim nach mbeidh cead againn a chodladh go síochánta, is féidir go litriúil cúpla lá ina dhiaidh sin beidh arm ollmhór a sheoladh anseo, a bheidh faoi léigear ar an gcathair.
  - Ní mar sin go luath! - Gearr amach Vali Chervonny. - Ní mór an t-arm a chur le chéile agus a threalmhú. Ina theannta sin, tá coinbhleacht ag Naporedon le Agikan, má chaitheann sé an iomarca neart orainn, tá an baol ann go gcaillfidh sé na coilíneachtaí go léir. Ní hea, níl sé chomh scanrúil sin go fóill.
  "Ach mar an gcéanna, is fearr fanacht leat ná a bheith ró-thógálach, is fearr bua a fháil ná cúlú faoi eagla. Ní mór dúinn máirseáil ar ár son féin, ar an mbealach a athlíonfaimid ár n-arm ar chostas na ndaoine reibiliúnach, agus ansin beidh muid conquer príomhchathair an Impireacht mar a chuid féin.
  - Is é Matarra príomhchathair ár dtíre. Mar sin ba mhaith leat an rí a threascairt.
  - Cuireann riachtanas iallach orainn é sin a dhéanamh.
  Cé a bheidh mar an monarc ansin?
  - Sea, fiú tú féin, is cuma liom.
  - Vivat Vali Impire. Fuair na ceannasaithe é.
  - Cé acu an-flattering, mé, b'fhéidir is féidir, aontú lena togra. Mar a dúirt tú, is fearr bua a fháil ná cúlú faoi eagla.
  - Is gá na fórsaí go léir a bhailiú agus, ar an gcéad dul síos, buachaillí ó seacht mbliana d'aois a shlógadh. - Arna chur isteach ag Oliver Twist.
  - Agus conas a earcóimid oibrithe deonacha nó an dtabharfaimid isteach coinscríobh?
  - Ar ndóigh dualgas. - Anseo bhí atamans aontaithe. - Tá na daoine a úsáidtear cheana féin chun é, agus beidh ár n-arm a bheith níos mó.
  - Agus a bheith ar seo.
  - Thairis sin. Tháinig Angelica isteach sa chomhrá. - Caithfimid na sclábhaithe go léir a shaoradh agus iad a thógáil isteach inár n-arm.
  Ní bheidh sclábhaíocht againn! - Gearr amach Chervonny. D'ardaigh ceannaire na reibiliúnach gobán mór órga i gclocha agus d'ól sé i gceann gulp - As seo amach, beidh deireadh le serfdom ag gach deartháireacha saor in aisce duine le duine.
  - Agus ba chóir an booty a roinnt go cothrom i measc gach. Rinne Oliver Twist idirghabháil arís. - Beag beann ar teidil.
  Bhí leisce ar Vali, ach ag teacht ar radharcanna aimsir a chomrádaithe, a dúirt sé go daingean.
  - Go maire sé! Caithimid vóta.
  D'ardaigh gach duine a dhorn.
  - D'aon toil!
  Rinne Dodger cogar i gcluas Vega.
  - Ar ndóigh, tá saoirse iontach, ach ná fanaimid ró-fhada. Tar éis an tsaoil, tá cúram ár dtír féin againn - an Bhreatain Mhór.
  - Rinne tú dearmad gur gheall muid Angelica a clann mhac a thabhairt ar ais. Cuirtear ceann ar ais, chomh luath agus a aimsímid an dara ceann agus go dtógfaimid Matarra, casfaimid láithreach isteach sa leathsféar solais.
  - Seans go dtógfaidh sé ró-fhada. - Bhí fearg ar Pheadar.
  Cad a bhfuil tú ag cogar faoi. D'iarr Vali go amhrasach.
  - Maidir le gnóthaí pearsanta. - Aoibh gháire, d'fhreagair Vega.
  - Sin é do ghnó. Bhuel, seo iad na príomhchinntí atá déanta againn, tá sé fós le plé a dhéanamh ar na sonraí.
  - Tá an diabhal sna sonraí. A dúirt Vega.
  - Níl mé ag iarraidh fuaim intrusive, ach tá do teacht i gcuimhne ar finscéal coitianta faoi dhá laochra cosnochta le claimhte a thaispeánfar roimh dheireadh an domhain.
  Is féidir leat smaoineamh orainn mar rud ar bith, ach uaireanta a thagann finscéalta fíor. A dúirt Vega.
  - Agus ní chreidim go bhfuil tú ag embodiment na Maighdine Muire agus Azazel, ach is féidir leis na daoine a chreidiúint ann. Mar sin ní fearr leat díomá a dhéanamh air.
  - Cén fáth? - D'iarr Angelica.
  - Toisc sa chás seo, beidh go leor laochra simplí agus reiligiúnacha isteach linn. Tar éis an tsaoil, níl na daoine seasmhach ina gcuid feirge, ach i bhfad níos comhsheasmhaí i adhradh cult.
  Doirt an cailín í féin leath gloine fíona lag, thaisrítear a scornach.
  - Bhuel, ar mhaithe le cúis chóir, táim réidh chuige seo. Ach tá a fhios agat cad Vali. Angelica leisce ort.
  - Ná bíodh leisce ort labhairt.
  -Conas a mhothaíonn tú faoin eolaíocht?
  - Níl mé féin an-liteartha, ach is dóigh liom má tá sé chun leasa na tíre agus na ndaoine atá ag obair, ba chóir an eolaíocht a spreagadh.
  - Ba cheart duit tú féin a fhoghlaim freisin ionas nach mbeidh tú dall.
  - I m'óige, bhí mé féin ina sclábhaí, agus ní raibh mé suas le litearthacht, agus ansin rinne mé díreach cad a throid mé, i bhfolach ón chase, thug an cheartais. Agus má dhéantar rí dom, ní fios an mbeidh grán den am saor agam ar a laghad.
  - I am ársa ar ár bplainéad mháthair bhí rialóir mór Genghis Khan. Ní raibh sé in ann léamh ná scríobh ach an oiread, ach bhain sé conquests fairsinge amach agus chruthaigh sé Impireacht measartha daingean. A dúirt Vega.
  - Cad sampla iontach. Chomh fada agus a thuigim, d'eitil tú anseo ó réaltaí i bhfad i gcéin.
  - Sea, thuig tú i gceart, agus cuimsíonn ár n-impireacht na milliúin domhan atá cosúil leatsa agus nach bhfuil cosúil leatsa.
  - Le sonraí den sórt sin, tá tú níos oiriúnaí do ról na messiahs. Cuidigh liom an ríchathaoir a bhuachan agus déanfaidh mé rud ar bith a iarrann tú.
  - Tá riachtanas amháin againn duit eolaíocht a fhorbairt, sclábhaíocht a scrios, rialú go cothrom!
  - Deir tú rud amháin, ach cuir ar aghaidh trí cinn ag an am céanna! Chervony gáire. - Ceart go leor, a ligean ar a líonadh goblets agus ól go rath.
  D'ól Atamans, Oliver Twist ina measc. Fuair an buachaill beagán leideanna agus labhair sé le pathos.
  - Ba mhaith liom a bheith ina phrionsa.
  - Cad faoi a bhfuil tú ag caint Déanfaidh mé tú a uchtú. A dúirt Vali go bog.
  - Níl, ba chóir duit staidéar a dhéanamh ar scoil gnáth, a luaithe a bhfaighidh mé do dheartháir, beidh muid ar ais.
  - An é do mhac é? Chlaon Angelica. - Ansin ba chóir duit éisteacht le do mháthair. Agus anois beidh deoch eile againn agus scaipthe i measc na trúpaí.
  - Ná tabhair dó é.
  - Ar ndóigh, is leor go leor, ba chóir do pháistí measarthacht a bhreathnú maidir le ithe agus ól.
  Tar éis di an tósta deireanach a rá, dhún Chervonny an cruinniú. Cheana féin sa chonair Dodger ceirteacha tarraingthe Vega.
  - Mar sin duitse an cúram a thugann do thír dhúchais rud ar bith?
  - Tá a fhios agat, tá mé tuirseach de bheith i mo puipéad submissive, ba mhaith liom a imirt ról cinntitheach ar a laghad uair amháin i mo shaol, riosca gach rud, ach saor in aisce ar an phláinéid ó cheannas meánaoiseach.
  - Agus ar an bhfíric go mbraitheann cinniúint an Motherland ar ár misean, an bhfuil sé ar fad mar an gcéanna duitse?
  - Ní hea, ach ní mór an obair tosnaithe do chríochnú. Ní féidir linn na daoine seo a thréigean ag tráth ríthábhachtach sa stair. Samhlaigh cad atá ag fanacht leo gan sinn - céasadh agus cur chun báis.
  - Agus cad faoi Angelica, tá súil agam gur féidir léi é a láimhseáil í féin.
  "Ach níl scileanna agus eolas míleata chomh fairsing aici agus atá againn. Agus chomh fada agus a bhaineann le sonas na milliún duine, féadann sé bás a fháil.
  "An bhfuil tú cinnte go bhféadfadh Paradise uilíoch teacht as éirí amach foréigneach?" Is féidir leis an gcás deireadh ach amháin i fola bhreis.
  - Sin an fáth a bhfuil ár smacht ag teastáil ionas go bhfásann dearmad-dom-nots in ionad fola.
  - Ceart go leor, tabharfaidh mé trí lá eile duit, agus mura n-aontaíonn tú iad a fhágáil, fágfaidh mé féin an campa reibiliúnach agus eitilt go dtí an phláinéid Samson.
  - Tá a fhios agat nach féidir liom. Bhuel, déanaimis féachaint ar na himthosca.
  Scaip na ceannasaithe ina gcodanna agus thosaigh siad ag briseadh an airm ina reisimintí. Vali Chervonny ceaptha daoine a thástáil agus cruaite i streachailt páirtíneach le foirmíochtaí móra, daoine iad féin a roghnaigh cinn níos lú. Ag an am céanna, rinneadh athbhreithniú ar an bpálás, cé go raibh an t-áitreabh uachtarach ag fulaingt ó dhóiteán, tháinig na ballaí féin as an tine, agus is tábhachtaí, d'éirigh le íoslach ollmhór, áit a stóráiltear seoda ollmhór an superduke. Mar sin féin, fuair dosaen reibiliúnaithe bás i láthair na huaire nuair a rinne siad iarracht dul isteach sa státchiste. Chuir na hinsamhlóirí agus na gaistí suiteáilte le saigheada lán de na guys éadóchasach. Bhí Vali Chervonny sásta, áfach.
  - Mar sin tá sé riachtanach do thieves. As seo amach, is maith le daoine an t-airgead go léir.
  Le cabhair ó bairillí púdar gunna, séideadh na gaistí suas agus bhí barraí óir, barraí airgid, bairillí agus cófraí líonta le boinn le feiceáil roimh radharc na reibiliúnach. In áit ar leith a leagan clocha lómhara, diamaint, cuid acu an méid gallchnó, rubies soiléir criostail, emeralds, bhí cuid acu i bhfoirm jewelry nó bláthanna, agate, topaz, sapphires, péarlaí aonair an méid ubh sicín.
  "Tá saibhreas carntha ag na diúc seo leis na céadta bliain. Tá sé in am a roinnt leis na daoine.
  An Vega uileláithreach agus ansin isteach an teanga.
  - I mo Impireacht, níl an-luach ar diamaint, déantar iad a tháirgeadh i bplandaí tionsclaíocha. Tá sé mar an gcéanna le rubies, bhí siad in úsáid i léasair go dtí go raibh invented meaisíní mega-plasma, ach emeralds is fiú rud éigin.
  - Sa chás seo, a thabhairt liom iad a thabhairt duit, b'fhéidir le haghaidh cluaise?
  - Ní maith liom na cluasa a mheá. Is leor fáinne simplí!
  Bhí soláthairtí bia sa chaisleán, chomh maith le stórais na cathrach, suntasach, ionas nach raibh ocras ag bagairt ar an réabhlóid. Go ginearálta, d'fhág aeráid thorthúil - trí ghrian ag an am céanna, agus plandaí neamhghnách lush gur féidir fómhar ceithre huaire sa bhliain. Ar ndóigh, ní raibh aon gheimhreadh ann, bhí an aeráid i gcuimhne ar an meánchiorcal.
  Agus is rud aisteach go leor, fiú ar an domhan bog caol seo a bhí ag ídiú ó shaill, áit ar leor é le bata a mhúscailt chun é a chur faoi bhláth, bhí daoine ag ocras. Mar thoradh ar chumhacht éadrócaireach an oligarchy, cánacha agus ómós exorbitant, go raibh an chuid is mó de na daoine ina gcónaí i mbochtaineacht.
  Dá bhrí sin, scaipeadh an éirí amach, ag scaipeadh trí chathracha agus sráidbhailte. Agus nuair a chuir arm na reibiliúnaithe tús le feachtas, is radharc iontach é seo. Tháinig go leor reibiliúnaithe amach as an geata agus bhog siad feadh an bhóthair leathan. An bradacha, áfach, mar fhear gairmiúil míleata frowned, ba léir go raibh na hoibrithe deonacha oilte go dona, go raibh siad as céim, cé go raibh a gcuid ceannasaithe ag iarraidh iad a thógáil. I measc na n-arm, tá go háirithe go leor speal díreach a bhfuil cuma bagarthach orthu, go leor sleá, tá fiú daoine armtha le adharca agus clubanna.
  Is beag muskets, fiú cinn primitive. Sa chineál seo fórsa, níl an leibhéal armála níos airde ná in aimsir Ivan an uafásach, is é an rud is mó ná airm fuar, rud a thugann roinnt seans do na reibiliúnaithe. Ach má bhíonn arm mór agus dea-fheistithe rompu, scuabfar uaidh iad. Níl go leor airtléire ann, tá an chuid is mó de na gunnaí móra a gabhadh a gabhadh le linn stoirme na cathrach ró-throm, tá sé deacair iad a tharraingt. Is é sin, tá an feachtas le haghaidh an choróin rud ar bith níos mó ná cearrbhachas ar féidir deireadh i go leor fola.
  Anseo a thagann mná na Amazonas áitiúil, an chuid is mó acu matáin agus mór, pumped suas matáin ag obair chrua. Bíonn siad, mar riail, in éineacht lena bhfear céile, ach tá mná aonair an-óg ann freisin. Díobh seo, déanann Vega a garda féin.
  Seo dosaen cailíní eile timpeall uirthi agus Angelica.
  - Is naoimh thú! - Yelled siad. - Réamhtheachtaí Muire agus Azazel.
  Tá Vega i dtaithí ar a ról. Cé nach gcreideann an diabhal seo i nDia, ligeann sí uirthi go bhfuil sí tumtha i eacstais reiligiúnach.
  - Creid san Uilechumhachtach, tá pionós tagtha ar do shaol. - D'éirigh le Vega eolas a fháil ar an bhfinscéal i dtéarmaí ginearálta - tháinig mé anseo chun na daoine bochta saibhir agus saibhir a dhéanamh!
  Spreag sé seo díograis i measc na mbochtán. Bhí siad glórach, ag scairteadh a gcuid speal.
  - Tá comhionannas na mban, freisin, ní mór troid. Beidh mé ar an gcéad duine a thaispeánfaidh sampla duit! D"ardaigh Vega a claíomh thar a ceann.
  Thacaigh go leor cailíní agus mátrúin fásta leis an spreagadh seo - cé gur measadh gur gairm fireann é sa chogadh domhanda seo.
  Thiomáin Vali Chervonny féin suas chucu. An uair seo, dhreap sé ar stiphin, ainmhí greannmhar atá ina mheascán d"eilifint agus cactus. Ag an mbarr, áit a raibh an diallait suite, agus an saighdeoir leis an gcarbad, bhí gach rud bearrtha go néata, ach d'fhéach na trí trunks hilarious.
  Chonaic Oliver Twist ainmhí den sórt sin don chéad uair agus tharraing sé na dealga le fiosracht, ansin rinne sé iarracht a sheinm, ghlaoigh siad, agus fuair sé rud éigin go cianda cosúil le cláirseach.
  D"éirigh leis an mbuachaill an tséis a bhain le máirseáil arm cróga a atáirgeadh.
  - Ná himirt thart, cé nach bhfuil, lean ort ag imirt do chumas soiléir ceoil.
  - An maith leat ceol? - Ionadh Oliver Twist.
  Ar ndóigh níl mé savage. - Bhí chiontaigh ar Vali fiú. - Más ó theaghlach simplí mé, cad a cheapann tú; éagumasach ar áilleacht a bhrath?
  - Is amhrán míleata é seo leis na saighdiúirí dul chun bás. Ach más mian leat, seinnfidh mé siansa laochúil Beethoven atá tiomnaithe do Napoleon Bonaparte duit.
  - Cé hiad?
  - Laochra ársa na réaltaí i bhfad i gcéin.
  -Seinn é.
  Thosaigh an buachaill ag tiúnadh na "teaghráin", bhí a raon féin ag snáthaid gach eilifint. Ar deireadh d'éirigh leis an rithim cheart a fháil, agus thosaigh sé ag súgradh. Bhí an tséis ingentach sa léiriú bunaidh go hiontach. Go gairid bhí na mílte lucht féachana timpeall orthu, agus d'éiligh siad d'aon toil leanúint ar aghaidh.
  Chervonny isteach ar an tiúchan.
  - Is é an sprioc atá againn ná ionsaí ar an gcaipiteal, ní mór dúinn gan fanacht. Fágadh Patrizh taobh thiar de, agus beidh muid ag éisteacht le ceol tar éis an bua.
  D"éirigh Oliver Twist, spreagtha ag meon an tslua, stubborn.
  - Lig dom imirt Tchaikovsky dóibh, tá sé seo freisin ina laoch an-láidir de antiquity.
  - Ní! Casaimid agus máirseálann muid.
  Anseo chuaigh Vega isteach sa chomhrá.
  - Lig dó imirt! Ba mhaith liom éisteacht le Tchaikovsky freisin, go háirithe ós rud é go bhfuil sé ina chumadóir ar ár stát sinsear!
  Vali Chervonny leisce ort, ní raibh sé ag iarraidh a argóint leis an naomh nua, go mbeadh a húdarás agus scileanna teacht i handy, ach ba chóir a údarás féin a chaomhnú.
  Cad a déarfaidh Angelica?
  - Lig dó imirt, ach beidh sé seo a amhrán deiridh. - Dúirt an áilleacht.
  Ghlac Oliver Twist puff, ansin thosaigh sé ag canadh. Ní raibh a ghuth tosaithe fós ag briseadh, agus dá bhrí sin bhí an glaoch neamhghnách soiléir.
  "Agus tá cumas gutha réasúnta aige" - shíl an Dodger. - "Nuair a chan mé freisin, is mór an trua é tar éis an phríosúin, chaill mé an insileadh go hiomlán."
  Ach ba chosúil go raibh tuairim eile ag an eilifint cactus féin. Ar feadh tamaill sheas sé go socair, agus ansin conas a ligean dul. D'eitil Oliver as an dealga, agus tharraing marcach le taithí a bhí ina suí le Valya Chervonny an t-ais. Ach níor chabhraigh rud ar bith, bhí an t-ainmhí ag casadh níos mó agus níos mó, bhí an chuma air go raibh an eilifint imithe as a meabhair. D'iompaigh craiceann tiubh dearg, rud a bhí ina chomhartha bagrach don chineál seo ainmhí. Anseo ní fhéadfadh Vali féin seasamh in aghaidh agus d'eitil sé ón gcúl, is dócha go mbeadh a mhuineál briste aige, ach bhí an Dodger ar an airdeall agus phioc sé ceann an éirí amach. Ach bhí an marcach i bhfad níos lú ádh, ó bhrú géar eitil sé amach cosúil le piléar agus crashed isteach i gcrann pailme.
  - Dúisigh an t-uafás! Is tusa a thug leis an amhránaí tattered! - A scairt Chervonny.
  Ag an nóiméad seo, léim Angelica ar aghaidh, toscaí ollmhóra eilifint ollmhór ag foluain uirthi, fiú an Vega cróga ag screadaíl. Ach an cailín, gan flinching, chuir a lámh ar a trunk. Dhealraigh sé gur tháinig sruth fuinnimh amach as di, an eilifint mheabhair twitched agus froze, a chraiceann iompaithe ó dearg go gorm. Ansin ghlac a shúile bloodshot ar léiriú brí, agus an ollphéist le trí trunks knelt.
  Gach duine froze, gan a chreidiúint a súile, bhí tost marbh, agus ansin phléasc sé le duine éigin scream.
  - A Mhuire Naofa na n-elephants.
  Glaonna piocadh suas, chanted an slua.
  - Beidh an incarnation Mary tame aon beithíoch! Glóir do na naoimh!
  Chrom an eilifint, agus shuigh Vali Chervonny síos air arís. Bhí áthas ar cheannaire na reibiliúnaithe, agus fuair an buachaill stubborn é, agus neartaíodh údarás Angelica tuilleadh, rud atá chun leasa go hoibiachtúil.
  Sula suí sé síos, dúirt sé isteach i gcluas Angelica.
  - Nuair a bheidh mé rí, beidh mé a thairiscint duit a bheith i mo bhean chéile.
  D'fhreagair an cailín.
  - D'fhonn pósadh, is gá duit grá.
  Vali breathed amach.
  - Is breá liom tú go mór.
  - Níl tú agam fós.
  - Spreagann an focal dóchas fós.
  D'fhéach Vali ansin le éad ar Dodger, nach é an t-ógánach seo a iomaitheoir?
  Ach ansin, ag breith ar radharc Vega, thuig sé go raibh siad in áit lánúin léi. Seo mar a bhreathnaíonn an tigress seo air, cuma lán d"éad agus d"admi. Fíor, mothaíonn sé i ndáiríre an charm méadaitheach de Angelica, bhí sé den sórt sin bean gur theastaigh uaidh a fheiceáil mar a bhean chéile, láidir, cliste, misniúil, in ann a roinnt ar an ualach an cheannaire, agus sa todhchaí, má chabhraíonn Dia, agus an Rí. A mac, ar ndóigh, nach bhfuil, siúcra, cé go Guy láidir, misniúil é féin a iompar faoi chéasadh, Trodaire den scoth, ach fós de shaghas éigin strainséir. Ar an láimh eile, dá mba as a chuid fola é, mheasfadh Vali gur athair sona é féin.
  Bhí Oliver Twisty, idir an dá linn, ag tógáil suas a ghardaí óga. Na piaraí sin a mhoilligh síos agus nár éist le horduithe go maith, mhúin sé lena dhorn. D'imigh rianta an chéasta ar a chorp go hiomlán, agus d'fhéach fiú na leanaí air amhail is dá mba miracle é agus rinne siad a ndícheall cloí leis. Ní raibh an domhan Tuzok imithe ó chéasadh go fóill, dódh ar cheann de a chosa, agus bhí sé bandaged, mar thoradh ar a raibh an déagóir limping, ach nach bhfuil na fuipeanna chomh scanrúil. Agus fós, ionas nach moilleodh sé, cuireadh an buachaill ar wagon.
  Chuaigh Oliver Twist ag luascadh timpeall uirthi mar a bheadh diabhal ann, é á rá ag a chara, agus ansin ar ais chuig a ghrúpa. Beidh sé riachtanach a fháil amach cad é an rún agus cén fáth a d'éirigh sé chomh tapa sin. Réir dealraimh tá draíocht speisialta nó ealaín leighis neamhghnách ag daoine ó na réaltaí. Idir an dá linn, coimeádfaidh sé súil ghéar air ar an bhfeachtas. Mar sin féin, tagann an chontúirt is mó ó Ord Bhéal an Leoin, is fórsa mór insidious é seo. Is féidir leo nimhiú freisin, mar sin dá mbeadh comhcheilg ag Aplita i gcoinne nimheanna, ansin bheadh sé socair. Má cheapann tú faoi, ansin ba chóir dóibh ar an gcéad dul síos a bhaint de na cailíní, tá siad ag tabhairt dúshlán painfully géar ar údaráis an Deartháir Mór.
  Agus má éiríonn leo, ansin is féidir leis an ordú dul chuige Chervonny chun cabhair a fháil.
  - Níos lú ná an choróin ríoga, ní aontaím. Arsa Vali os ard.
  Cloiseann Angelica é, léimeann láithreach ar an eilifint agus cuireann sí isteach.
  - Ar thosaigh muid ar éirí amach ar mhaithe leis an choróin? Is é an sprioc atá againn ná saoirse agus ceartas.
  - Ar ndóigh, ach ionas nach mbeidh an tír ag dul i mbun anarchy, caithfidh duine a bheith ina rí.
  - An té a thiocfaidh chun bheith ann, caithfidh go mbeadh cáilíochtaí uile monarc aige.
  "Ach tá cinneadh déanta agat cheana féin go mbeidh mé i mo mhonarc.
  "Ach faoi mo smacht, treoróidh mé féin tú go Matarra.
  - Go raibh maith agat leanbh an underworld. - A dúirt Vali leath-jokingly.
  - Rinne tú dearmad gur naomh anois mé. Agus más ea, ní foláir duit géilleadh domsa, mar tá Muire níos sine ná aon rí ar domhan.
  - Sa chás seo, tá tú ceart arís gur féidir liom a bheith i mo mortal. Déanaimis plé níos fearr ar an bplean le haghaidh tuilleadh cogaidh, shocraigh mé mo reisimintí a chur go cathair Loistrog, is é seo an pointe lárnach a dtagann na bóithre go léir le chéile. As sin is féidir linn bealach díreach a oscailt go Matarre.
  - Tá garastún an-láidir agus a lán gunna. Ba mhaith liom comhairle a thabhairt duit ar dtús chun siúl ar feadh an líne Facet, tá go leor monarchana míleata ann, ba mhaith linn a athlánú go suntasach ár Arsenal.
  - Tá na monarchana daingnithe go maith, caillfidh muid an iomarca daoine agus am ann.
  - Is dóigh liom go n-ardóidh na hoibrithe féin suas agus go n-osclóidh siad na geataí dúinn.
  - I measc iad siúd a bhíonn ag obair sna seomraí cúil agus sna mianaigh, tá go deimhin a lán de na sclábhaithe, ach d'fhostaigh oibrithe crua ní raibh ag iarraidh i ndáiríre a bheith páirteach i mo gang.
  - Tá sé seo mar gheall ar, murab ionann agus sclábhaithe runaway, nach bhfuil aon rud a chailleadh ach slabhraí, tá siad teaghlaigh, agus ní féidir ach an chuid is mó éadóchasach iad a thabhairt faoin tua.
  - B'fhéidir go bhfuil an ceart agat, sula dtéann tú go dtí an caipiteal ní féidir linn a dhéanamh gan gunnaí. Vali iompú thart. - Agus anseo cas muid an forc, nuair a mhol tú.
  Léirigh marcóir eibhir ollmhór snoite treoracha. Bhí an phríomhchathair Matarre fós os cionn cúig chéad míle uaidh. Agus ar na himill leag siad tailte saibhir, dlúthdhaonra.
  Thiontaigh na trúpaí chuig na monarchana, bhí gá le stoic na ngunnaí agus na muscaed a athlánú. Chuaigh Peter i ngleic níos mó agus níos mó - is léir go raibh an éirí amach ag tarraingt ar aghaidh. Ar an mbealach bhí Fort Sinhor, an-mhór, ársa, ach daingnithe go maith le garastún láidir agus gunnaí móra fadraoin. Bhí sé an-deacair a fháil timpeall air. Chun gan a lán ama a chur amú, chuaigh Angelica agus Vega ar chleas. Ag tabhairt leo bairille púdar gunna, rinne siad araon a mbealach go dtí an geata.
  Bhí an díog domhain, ardaíodh an droichead, bhí an chuma ar an scéal go raibh rabhadh tugtha do na saighdiúirí áitiúla faoi éirí amach. Scrúdaigh an t-oifigeach sinsearach, Major Fonol, an timpeallacht trí ghloine spiaireachta. Ba chrua an oíche roimhe sin, agus é i riocht mór ar meisce, d'fhostaigh sé beirt striapach, ag súil le scíth ríoga. Agus shleamhnaigh siad dó rud éigin, an mór "a rith amach", agus ar maidin dhúisigh sé suas gan airgead le ceann tinn. Agus ós rud é go ndeachaigh sé i gcónaí gan pingin ina phóca gach rud, é a ísliú i dtithe tábhairne agus bunaíochtaí cearrbhachais, bheadh sé ar meisce, d'éirigh sé, ach amháin ar chostas duine eile ar iasachtaí. Faoin nóiméad seo, tá na péirí fíona scaipthe go hiomlán, tá an "dramhaíl" tagtha. Anois ba mhian leis go mór mór caos mná a ól agus a bhlaiseadh. Bhí a scornach tirim, a groin pianta excruciatingly, a temples pian amhail is dá mbeadh luaidhe leáite curtha isteach iontu.
  - Guys, a thabhairt dom ar a laghad gloine fíona.
  Captaen, thiomsóidh Kvas.
  - Níl seachadadh le seachtain, is anathema é Tá an stóras dearg le fíon briste, tá muid féin ag fáil bháis den tart.
  - Ghearrfainn cluasa Chervonny amach go pearsanta. Cá bhfaighidh tú alcól?
  - Ar airgead, aon fhadhb.
  - Airgead! Wow, an diabhal, cén fáth ar tháinig tú suas le aboomination mar airgead tirim.
  - Seo mar a fheiceann Dia é a shocrú nuair a bhíonn duine ar a suaimhneas le duine eile go dona.
  - Bhuel, cén fáth go bhfuil sé olc dom.
  - Déanann tú a lán botún.
  Ag teacht amach ó chúl na foraoise lush, bhí beirt chailíní fheictear ag druidim leo.
  - Tá glitches agam cheana féin. Is cosúil go bhfuil na háilleachtaí ón bhforaois.
  - Lig dom a fheiceail. - Dhírigh an captaen teileascóp.
  - Wow, ní fhaca mé daoine álainn den sórt sin. Ní bláthanna earraigh mná.
  - Tá sé a miracle, ach cad a thugann siad leo.
  - A bairille, agus ceann go leor mór.
  "Caithfidh go bhfuil deoch dhiaga inti, agus is fíor-bandianna na mná céile féin. - A dúirt an mór, clinging chun an píopa.
  Tháinig na cailíní i dtreo an mhóta agus sheas siad os comhair an gheata lena nguthanna sonrúla a ghlaoigh siad.
  - Gardaí, le do thoil a oscailt an doras do mhná.
  Go litriúil chaith an mórshagairt iad lena shúile ar feadh trí lá mar choileach gan chothú.
  - Ar ndóigh, iad a oscailt, d'fhonn mé an droichead a ísliú.
  - Cad mar gheall ar an mbagairt ó na reibiliúnaithe?
  - Anseo tá dhá chadhnraí cumhachtacha againn le gunnaí trom, agus tá gach paiste talún lámhaigh, agus go ginearálta beidh am againn i gcónaí an droichead a bhaint. Nár mhaith leat cuaille a thiomáint idir a gcosa caola, nach ea?
  I ndáiríre coirtithe, amhail is dá caitheadh i cré-umha, bhí cosa na cailíní lom beagnach go dtí an hips an-. Cé mhéad a d"fhéadfaidís sásamh a thabhairt d"fhear atá tuirseach den staonadh. Ní raibh éadaí measartha go praiticiúil i bhfolach a bhfigiúr, bhí siad cosúil le dealbha, ach ní fuar, ach beo, crith, a bhí in ann an pléisiúr maddening is láidre a thabhairt.
  Bhí salivating Fonol, agus rith sé go pearsanta suas go dtí na gardaí inar áitíodh orthu, agus ansin rolladh suas a sleeves agus chas sé an roth lena lámha féin.
  Ar deireadh, na cailíní fabulous, casta a chosa chiselled lom, shiúil trasna an droichead, is cosúil, bhí siad an-láidir, má dragged siad bairille sách mór ar rothaí gan iarracht i bhfad.
  Rith an captaen agus an maor suas ar dtús agus níorbh fhéidir le Fonol cur ina aghaidh, chuir sé a lámh ar shliabh Vega. Rinne an cailín aoibh ar ais agus bhain sí a lámh go cúramach.
  - Tiocfaidh an t-am le haghaidh uair an chloig de ghrá leat, ach idir an dá linn, an bhfuil tú ag iarraidh do tart a scor.
  - Ar ndóigh, tá an scornach ar fad tirim.
  Rinne Vega an sconna a dhíscriú go cúramach, ag stealladh muga iomlán don mhórcheann. I bairille de púdar gunna, ar eagla na heagla, fágadh coimeádán fíona, agus go tobann seiceálfaidh siad.
  Lean an captaen é. Rinne Angelica idirghabháil.
  - Ba mhaith linn go léir lámhaigh an ceallraí fortress an fíon a bhlaiseadh. Agus ansin languished na daoine bochta gan alcól.
  - Cad é cothrom.
  "Chomh maith leis sin, tá an bairille seo á tharraingt againn ró-fhada agus mar sin níl sé i gceist againn caitheamh le duine ar bith saor in aisce.
  - Ar ndóigh, beidh tú a íoc go fial.
  Tharraing na cailíní a n-ualach marfach chuig na cadhnraí. Bhí a bplean ar fad bunaithe ar an bhfíric a chuirfeadh as gníomh roinnt gunnaí a choinnigh gleann cothrom ag gunpoint.
  Ar an mbealach, bhuail laochra cheerful leo, rinne siad gáire agus thug siad cuireadh do na cailíní siúl leo, rinne cuid de na daoine is dána iarracht teagmháil a dhéanamh agus teagmháil a dhéanamh go háirithe lena gcíche. Chun a náire, bhraith Vega an dúil, a cíoch swelled. Fós féin, is mór an sásamh do bhean a bhraitheann caress fear.
  - Buachaillí, ach ní léir ag an am céanna, a fháil ar aon dul. - Dúirt sí. - Sea, agus ar a laghad a ullmhú roinnt óir.
  - Mar sin mar atá tú féin agus dhá ór ní mór an trua é.
  - In ainneoin m'óige, tá taithí agam cheana féin agus is féidir liom freastal ar fiche duine ag an am céanna. - A dúirt Vega, agus idir an dá linn í féin, ag breathnú go géar ar an áit a raibh na bairillí an púdar gunna níos gaire.
  - Roghnaigh mé, tá mé an láidre.
  - Meastar mé an ceann is áille sa reisimint, mar sin ba chóir dom a bheith ar an gcéad cheann.
  - Agus féach ar mo bhrollach oiread agus trí chros.
  - Sea, tá tú aosta, ba cheart do na hógánaigh a sciar féin a fháil ar dtús.
  Bhí Angelica groped freisin, ach murab ionann agus Vega, ní raibh sé taitneamhach, toisc go raibh sí i bhfad níos déine a thógáil suas. Agus bhí sí ag iarraidh fáil réidh leis na aghaidheanna lustful seo chomh tapa agus is féidir. Séid iad go hIfreann agus déan dearmad. Cá bhfuil na bairillí damanta sin, b'fhéidir go bhfuil an stóras in áit go hiomlán difriúil, agus ní in aice leis na gunnaí?
  Agus seo iad, cé mhéad acu, bhí áthas ar Angelica. Ní lonraíonn na dúchasaigh go fóill le hintiúlacht nó tá siad ró-mhuiníneach. Fíor, tá na bealaí éalaithe caol, tá na gunnaí féin cosanta go maith ó bhlaosc, tá sciatha brionnaithe fiú. Mar sin is beag an dóchúlacht go mbuailfear croí randamach. Ach go léir mar an gcéanna, nach bhfuil a stóráil an oiread sin púdair gunna in aon áit amháin chomh cúramach, beidh sé riachtanach a chur san áireamh i cogadh amach anseo.
  - A dhaoine breátha, sula dtosóidh tú ar an bhféile, inseoidh mé scéal duit ó mo thaithí féin. Ba mhaith leat a fháil amach conas a bhí mé grá do bhuachaillí. Vega screadaíl.
  - Ar ndóigh a dhéanann muid! - Mar fhreagra air sin, chroch na trodaithe in éineacht.
  Chuir Angelica an bairille níos gaire do na cinn eile, má phléascann sé, ansin madhmaíonn siad go léir ag an am céanna, ba cheart go n-oibreodh an t-aigéad taobh istigh den fhiús go díreach in aghaidh an nóiméid, ní haon rud é go bhfuil sé ceangailte le hobair an chloig.
  Bhí súile Vega ag lasadh, agus é ag súil le ionsaí sceimhlitheoireachta. Bhí Angelica neirbhíseach freisin agus chun an teannas a chaitheamh amach, dhoirt sí fíon di féin, agus ansin d'ól sí é in aon bhéilín amháin. Clúdaíodh a corp iontach matáin le braon allais, agus thosaigh craiceann a cosa cosúil le scaipthe péarlaí.
  An cliceáil deireanach agus tá sé in am dóibh a rolladh.
  Idir an dá linn, thosaigh Vega ag insint scéal soiléir ficseanúil faoin gcaoi ar oibrigh sí i drúthlann. Ba léir go raibh rath ar a scéal, na saighdiúrí ar crith agus ar bís.
  - Bhí ceathrar acu ar an toirt, boladh an allais láidir ag eascairt astu, bhí mé fliuch le fada, agus ba mhian liom a gcuid buanna te a mhothú le mo theanga.
  Ag an nóiméad sin, bhraith Vega leithscéal as na guys seo, a raibh go leor acu óg agus dathúil. I gceann nóiméid, ní mó, gheobhaidh siad bás, cuirfear isteach ar a gcosán saoil ar an mbealach is uafásach. Agus is í féin agus Angelica a bheidh an milleán. Anois, cé mhéad duine a chuir sí isteach, ar bhealaí éagsúla, fiú má bhraith sí leithscéal as a cuid, ansin rinneadh dearmad ar gach rud go han-tapa. Ach anois tá a leithéid de trua tar éis ionsaí go bhfuil fiú deora tagtha amach. Is gá ceangal a dhéanamh ionas nach gcuirfí in iúl duit féin, ach bhraith Vega nach raibh mórán eile ann agus go bpléascfaidís i dtrí shruth.
  - A Dhia, cén fáth a bhfuil cogaí ag teastáil ó dhaoine. a dúirt sí.
  - Bhuel, cén fáth ar chuir tú isteach, lean ort, chuala guthanna. Is breá linn cad a tharla ina dhiaidh sin?!
  - Tá brón orm, laochra cróga. Ach d'ól mé an iomarca agus ní mór dom pee. A dúirt Vega. Rith Angelica suas chuici.
  - Tá mo lamhnán lán freisin, fan linn nóiméad, táimid ag rith.
  - Tóg go bog é ar dheis anseo. - a scairt an cornal liath-whiskered.
  - Ní hea, conas is féidir leat, a dhaoine saothraithe againn.
  Rith na cailíní ionas go raibh a gcuid sála beagán dusty ag taitneamh, sular nigh Vega agus Angelica a gcosa go críochnúil ar an turas siúlóide. Anois is é an rud is mó ná am a fhágáil, agus ag an am céanna gan ligean don droichead a ardú.
  Seo é an túr, áit a n-oibríonn an mheicníocht ardaithe. Ritheann na cailíní isteach ann, agus ag an nóiméad sin tá pléascadh ollmhór le cloisteáil. Imríonn na ballaí le chéile láithreach le go leor scoilteanna, agus ardaíonn an tonn soinneáin na Amazonaigh óga agus caitheann sí móta.
  Créatúir uafásacha cosúil le crogaill le dhá cheann agus trí shraith, fiacla, piranhas nimhiúil, le béal francach agus srón géar cosúil le míreanna mearaí, Rush orthu.
  Deir siad dúisíonn eagla fórsaí breise, úsáideann duine sa chás seo na matáin go céad faoin gcéad. Mar sin tharla sé sa chás seo, thuill na cailíní go éadóchasach a lámha agus a gcosa, ní raibh ach a gcuid fiacla ag cnag, beagán scratching a gcos. Ansin léim siad suas lena n-neart go léir, ag cloí leis an imeall an móta. Agus ceithre ghéag á n-úsáid acu ag an am céanna, shreap siad feadh an bhalla míchothrom, cosúil le damháin alla.
  Cé go raibh an dromchla creagach sleamhain, thit na cosa arís agus arís eile, ach trí mhíorúilt éigin d'fhan na cailíní ar an dromchla caol. Dhreap an Vega níos mó taithí ar dtús, ní raibh go leor uaireanta oiliúna in oiliúint in vain. Ach bhris Angelica ag an nóiméad deiridh le gol fiáin. Is ar éigean a bhí am ag Vega greim a fháil uirthi leis an ghruaig.
  - Gortaítear tú fucking. - Orala Angelica.
  - Cad é an bealach is fearr chun ligean duit dul? - Vega ironic.
  Ag tarraingt amach é, chuir sí ar an dromchla cloiche é. Chuaigh Angelica i dteagmháil léi go reflexive a ceann, mar is gnách tá an ghruaig ar fad slán.
  - Go hiontach, go raibh maith agat as mé a shábháil, agus anois déanaimis dul chun catha.
  Bhí an droichead tosaithe ag ardú cheana féin, agus na reibiliúnaithe deifir chuige lena n-neart go léir.
  Theith beirt chailíní gan arm chuig an ngarda a bhí ina seasamh ag an mbealach isteach. Bhí thart ar dheichniúr gardaí ann, ach ní raibh siad ag súil go n-ionsódh an bheirt bhan feargach go léir iad. Ina theannta sin, nochtadh cófra Angelica mar thoradh ar an pléascadh. Triúr saighdiúir, ag caitheamh síos a n-arm, rushed uirthi, ag iarraidh a éigniú.
  An cailín, léim suas, pollta an dá perverts sa groin le dhá cos ag an am céanna. Agus an tríú mhéar i súile. Mar sin, cuireadh triúr trodaithe as aicsean láithreach. Níor ghéill Vega di, ag luasghéarú, bhuail sí lena cosa lom, dhá cheann sa ghiall, agus ceann eile lena pailme sa scornach. Mar sin, tarraingíodh siar seisear as gach deichniúr laistigh d"aon soicind. Ansin, ag tógáil na claimhte báite, thit Angelica agus Vega ar na ceithre cinn eile.
  Bhog na cailíní chomh tapa sin nach raibh saighdiúirí a raibh taithí acu in ann coimeád suas lena gcuid gluaiseachtaí. Tar éis an teicníc "Féileacán Ólta" a dhéanamh, hacked Vega trodaire amháin chun báis, ansin, tar éis scriú a dhéanamh, mharaigh sí an dara ceann. Rinne Aplita, ina dhiaidh sin, an teicníc "Mad Fan" go máistriúil, agus mar thoradh air sin gearradh dhá cheann amach.
  - Seo é an chaoi an chéad geall a bhuaileamar le brilliance. - Dúirt Vega.
  Grabbing dhá chlaíomh, rushed na cailíní taobh istigh. Ansin ghearr siad trí chomhlachtaí na saighdiúirí, amhail is dá mba trí fhoraois iontach cruach, páirtaimseartha. Chuaigh a gcosa lom tríd na linnte fola, rud a d"fhág lorg coise sofheicthe. Bhí an túr féin scáinte, an mheicníocht ardaithe i bhfostú, agus bhí siad ag ardú le hiarracht. Ag an am céanna ag feidhmiú an teicníc "Triple Whirlwind", Vega agus Aplita, ag leagan síos seacht laochra ag an am céanna, pléasctha isteach sa seomra. Rinne an Maor Fonola aoibh ar dtús, agus ansin, nuair a chonaic sé na claimhte fuilteacha, d'iompaigh sé bán agus chuaigh sé ar a ghlúine.
  Déanfaidh mé cibé rud is mian leat, ach ná maraigh mé.
  - An Chéad caithfidh tú an droichead a ísliú.
  Bhrúigh Vega an mórshiúlóir ar shiúl agus chaith í féin ar an roth le forneart. Mharaigh Angelica beirt ghaiscíoch eile a bhí míshásúil le Ragged Stone.
  . CAIBIDIL 18
  Bhí Oliver flogged go mór. Sa tríú gearradh, ní hamháin gur doirteadh salann ar an gcréachta le fuip, ach cuireadh stiallacha dearg-te iarainn i bhfeidhm ar bhoinn loma an linbh. Agus beagnach crippled. Gortaíonn sé i ndáiríre nuair a dhóitear na sála, agus beagán níos mó agus cófra lom.
  I gcill fhuar, dorcha lán le francaigh agus damháin alla, fuair Oliver sólás amháin ina chodladh.
  Agus bhí rud éigin le feiceáil.
  Bhí an droichead ag ísliú go mall, bhí an roth daingean, droch-lubricated. Idir an dá linn, bhí na reibiliúnaithe tar éis léim amach chuig an imréitigh cheana féin, ag rith suas go dtí an pláta iarainn. Ba é an Dodger an chéad duine a léim ar an droichead ag an am céanna, ag briseadh trína chéile comhraic, rinne sé rásaíocht ar chapall, agus an chuid eile ina dhiaidh sin. Idir an dá linn, bhí ar Angelica agus Vega troid le fórsaí uachtaracha. Bhí trodaithe ag eitilt orthu, shiúil siad go han-daingean, ghearr na cailíní a gcorp, amhail is dá mba cucumbers picilte, ag bualadh orthu tríd agus tríd. Ba iad na boghdóirí ba chontúirtí, ach ní raibh cead acu casadh timpeall, bhí sé ró-phlódaithe. Mar sin féin, le líon chomh mór den namhaid, bhí sé ró-deacair iad a choinneáil. Tar éis fanacht leis an droichead a ísliú go hiomlán, chaith Vega tóirse ar an roth, d'éirigh sé suas, ag lasadh lasair dhearg.
  - Coinnigh iad ar feadh nóiméid eile, Angelica, agus ansin is féidir linn imeacht. a scairt sí.
  Bhí Vega wounded sa ghualainn agus beagán scríobtha a cófra, bhuail Angelica le slabhra ar a cosa lom, an cailín limped ar feadh cúpla soicind, agus ansin bhailigh a toil isteach ina dhorn agus lean an troid.
  Tar éis di lunge a dhéanamh, ghearr sí síos dhá cheann ag an am céanna, agus bhuail Vega an muineál lena cos i léim.
  - Gearr leis an dá lámh agus cos. Léim níos minice.
  - Tá mé gairmiúil i karate, is cosúil go bhfuil an ealaín nua dóibh, mar sin beidh muid ag buille níos deacra.
  Cosa cosnochta, caol, mhatánach na gcailíní ag splancadh, ag dáileadh builleanna, ag leagadh naimhde. Mar a thuig Vega go luath, ba é an rud is éifeachtaí ná slam isteach sa groin le luascadh gairid. De ghnáth ba chúis leis seo turraing bhuan. Agus tá sé níos sábháilte duit féin, ar shlí eile, le linn an caschláir, bhuail Vega an claíomh go pianmhar lena chos, dhoirteadh fuil amach, gearradh an craiceann. Mar fhreagra bhuail an cailín an laoch le hilt an claíomh sa teampall, pollta ansin namhaid eile leis an lann.
  Ag féachaint go raibh an roth trí thine cheana féin, agus an rópa beagnach dóite amach, rinne Angelica hack air agus thosaigh sé ag cúlú. Ag tabhairt faoi deara é seo, tharraing Vega í féin suas freisin. Tar éis cúpla scratches eile a fháil, chuaigh an bheirt chailíní go dtí an chéad doras eile agus thosaigh siad ag dreapadh an staighre.
  Anseo bhí am níos deacra ag a gcuid naimhde, mar ní raibh siad in ann leas a bhaint as an mbuntáiste uimhriúil agus casadh timpeall. D'éirigh le Vega agus Angelica leanúint ar aghaidh. Idir an dá linn, bhí na reibiliúnaithe ag urghabháil na conairí cheana féin, ag gearradh amach céimeanna neamhréiteach na naimhde.
  Bhí Oliver ar dhuine de na chéad daoine a bhris isteach sa fortress, agus theith sé go buile ag caoineadh an namhaid. Diabhal fíor a bhí sa bhuachaill, ag baint úsáide as dhá chlaíomh ag an am céanna. I shorts díreach gearr, solúbtha mar cobra, slashed sé agus stan, ag baint úsáide as cleasanna foghlamtha. Mar sin rith sé isteach i ridire sách láidir, Baron Phobek. Agus é ina fhear claíomh le taithí, chreid an barún go bhféadfadh sé dul i ngleic leis an mbuachaill gan mórán deacrachta. Ach i ndáiríre, d'éirigh Oliver Twist níos deasghnátha, agus níor shábháil ach ríomhphost slabhrach oilte Phobek ón mbás ag an gcéad ionsaí.
  Ag fágáil, ag seachaint agus ag preabadh, bhuail an buachaill an namhaid sa easnacha cúpla uair, ansin, tar éis dó an teicníc "Fan na mBan" a chomhlíonadh, bhuail sé an muineál. Ach mhair muineál an tarbh clúdaithe le sraith miotail. Thairis sin, chaith an squire a chuaigh isteach sa chath miodóg, Oliver Twist dodged, ach bhí an craiceann gearrtha beagán.
  - Faigh ar an chuid is mó insidious. - Agus tumadóireacht á déanamh aige, ghearr sé ceann an sciúire amach le buille géar.
  Gabhadh an barún anáirde air, agus chrom sé a chlaidheamh go ró-dhílis, ba léir go raibh fearg air.
  - Gearrfaidh mé i bpíosaí thú, a chuach, agus íslíonn mé an craiceann ar an druma. Léim an buachaill, ag seachaint an lann, slammed a chos lom isteach sa groin, ach stumbled ar phláta armúrtha. Mar sin féin, bhí an buille chomh láidir sin gur tháinig sí isteach, ag brú liathróidí an bharúin go pianmhar.
  - Tóg é! - Ordaíodh le Phobek caoineadh.
  Ach rinne Oliver Twist muileann triple le dhá chlaíomh, ag líonadh an chéad dá cheann, ansin an teicníc Féileacán Gioblach, ag críochnú trí cinn eile le buille deiridh.
  - Bhuel, thóg siad go leor. - Rinne an buachaill srón. Arís bhuail siad leis na barúin duine ar cheann. Anseo chinn an buachaill dul i muinín an teicníc "Scuab Mad", tar éis dó sraith gluaiseachtaí a dhéanamh go soiléir, bhuail sé Phobek ceart sa tsúil. Bhí an buille chomh láidir agus chomh cruinn sin gur tháinig an lann amach trí chúl an chinn.
  - Tháinig níos lú hooligan amháin eile. - Chaith Oliver an lann ar an duilliúr, agus lean sé ar aghaidh lena ionsaí géara.
  Throid an bradach go sármhaith freisin, ó gach buille bhí duine cinnte go dtitfeadh sé, agus bhuail sé ar an mbealach céanna le Oilibhéar le dhá chlaíomh ag an am céanna.
  Toisc, áfach, níos troime agus níos mó taithí ná é, mharaigh sé i bhfad níos mó. Glanadh na túir is gaire sách tapa, ach bhí sé te laistigh den fortress. Bhí an garastún láidir, agus bhí go leor de na reibiliúnaithe armtha go randamach. Bhí sé thar a bheith deacair nuair a scaoil na musketeers eitpheil. Thit níos mó ná dhá chéad duine le groans agus screams. Ach níor chaill an Dodger a cheann, tharraing sé na reibiliúnaithe in éineacht leis, agus sula raibh am ag na saighdiúirí athlódáil, rith pacáiste síos go dtí an bun. Thosaigh scuffle agus faoi na coinníollacha seo, bhí tuanna, forcanna, garraí ina n-arm maith, i gcomhrac lámh-le-láimh, ní raibh musketeers áitiúla, murab ionann agus laochra Dumas, láidir ar chor ar bith. Níos contúirtí a bhí na ridirí agus coisithe armúrtha. Throid siad níos sciliúla, agus ní fada go raibh an limistéar ar fad líonta le corpáin.
  Ba é an bradach, a sheas amach i measc na daoine eile as a chumas, an chéad íospartach a bhí siad chun a leagan ar an altóir. Bhí sé timpeallaithe ar gach taobh, rinne siad a satailt, capaill. Léim an bradach suas agus síos, hacked ar chosa na gcapall, a chlaíomh is géire thug ceathrú d'aon duine. Anseo léim ochtar marcach air láithreach, maraíodh beirt le claimhte, agus leagadh beirt eile le ciceanna, agus an cúigiú Dodger rammed a cheann. Is féidir le buille láidir ón forehead go dtí an srón aon duine a threascairt. Agus críochnaíodh an triúr eile le builleanna ina dhiaidh sin. Throid Vali Chervonny freisin i measc an chéad, ar ndóigh, ní raibh sé chomh tapa leis an Dodger, ach bhí sé de stature mór agus d'fhéadfadh bhuail a opponents mar gheall ar an mais. Ghearr a thuagh mhór dhá láimh na ridirí go dtí an t-urlár, ní minic, agus níorbh fhéidir leis an sciath buille chomh cumhachtach a sheasamh. Mar sin féin, ag pointe amháin, bhí Valya Chervonny timpeallaithe ar gach taobh agus fiú gortaithe go dona. D'éirigh an fathach as agus caitheadh lasso thart ar a mhuineál, ag tarraingt an rópa go brúidiúil. An ceannaire na reibiliúnaithe beagnach caillte Chonaic, thit sé ar a ghlúine. Rug seachtar ar an lasso láithreach, bhí an rópa an-láidir, agus tharraing siad Chervonny cosúil le barr.
  Cá bhfuil na fathaigh ag tabhairt leat? - A scairt go tobann thar a chluas. - Is eallach tú.
  Léim beirt chailíní a fheictear le tús reatha agus bhuail siad na marcaigh le chéile. Bhí na cailíní leath-nocht, bhí gúna gearr Angelica stróicthe agus gearrtha, agus chaith Vega go hiomlán é, ag fanacht ina mionbhrístíní. Rinne go leor ridirí dearmad ar an gcath agus d'ith siad na háilleacha lena súile, rud a d'íoc siad láithreach, ag fáil builleanna brúidiúla a ghearr na cinn agus na géaga.
  - A ligean ar tharraingt suas guys, nach bhfuil an namhaid d'fhág fada. - Phioc Vega suas an luas.
  Rinne siad iarracht lámhach orthu ó na díonta, ach leag na ceannaircigh síos iad féin, ag sracadh suas agus ag bualadh comhraic. Tharraing Peadar, ag dhá bhliain d'aois, a chéad saighead, agus mar sin, nuair a lagaigh ionsaí an namhad beagán, thosaigh sé ag saigheada a lámhach ceann i ndiaidh a chéile.
  Bhí Mir Tuzok ina luí in aice leis, bhí an buachaill fós ag cromadh beagán, ach bhí an corp óg ag téarnamh go tapa. Ní raibh an déagóir gearrtha go dona cheana féin, ach lámhaigh sé níos fearr fós. Bhí sé le feiceáil conas a shocraigh saighdiúirí namhaid go réidh tar éis pointe a fháil sa bholg, sa chliabhrach nó sa thigh. Roinnt acu raged agus twitched más rud é nach bhfuil an tsaighead bhuail láithreach orgán ríthábhachtach. Bhí ionadh fiú an Dodger.
  - Nach bhfuil tú ar iarraidh?
  Chlaon an buachaill.
  - Is é seo an méid atá agam ó na blianta is luaithe, fiú amháin mar bhuachaill beag, ní raibh mé beagnach smearaidh fiú ar na spriocanna is lú.
  - Tá sé do thallann géiniteach.
  - Tá brón orm, cad?
  Mhínigh an t-iarghadaí:
  - Bhuel, ba é nádúr a thug an cumas duit lámhach go foirfe ó bhreith, fiú go han-mhaith!
  - Traenáil mé go leor fós, tá go leor buachaillí inár reisimint ag lámhach go maith cheana féin, ach ní féidir le gach duine sreangán daingean a tharraingt, ach is féidir liom.
  Thaispeáin Mir Tuzok biceps cabhraithe.
  - Ceart go leor, shoot, agus níl mé ag dul a ghearradh go leor.
  Tháinig tanú tapa ar na ridirí agus na gardaí, agus ar deireadh ba é an Dodger an chéad duine a d'éirigh le gearradh siar go dtí an bhratach. Timpeall air bhí céimeanna dlúth de sleá, agus a laoch aitheanta, Count Cavazza, i gceannas orthu.
  Tháinig an t-aonán ollmhór seo, le gáire, le chéile nach raibh ró-mhór, cosúil le Dodger déagóir gan féasóg.
  - Cá dtéann tú sucker - tuirseach maireachtála. - Tá tú fós chomh beag.
  - Tá tú i closet mór titim os ard. - A scairt an Dodger. - Bhuel, a ligean ar iarracht a poke mo shrón.
  - Cuirfidh mé ar mo lámh é, agus slap an taobh eile. d'fhás an fear beagnach ocht troigh ar airde.
  - Scéal eolach. Cé uaidh a chuala mé é? Ah, as an ollphéist seacht-i gceannas.
  - Níl aon dragain, is scéalta fairy iad seo go léir. Lean an ridire ag roar. - Agus seo mé, agus tá mo dhorn cosúil le do cheann.
  Féachaimis cad a tharlóidh dó nuair a ghearraim as é. Bealtaine Laghdaigh. - An bradacha, tar éis tumtha agus deas deftly, gearrtha faoi na glúine.
  Shábháil caipín glúine an ridire ó chiorrú; níor caitheadh as iarann é, ach as cré-umha glas a bhí an-daor. Dá bhrí sin, ní raibh sé ach beagán gearrtha, tháinig fuil amach.
  Rinne an conablach, a raibh fiche punt maith air, gáire.
  - Sea, tá tú díreach mosquito, go maith, d'éirigh leat a Sting dom, ach cad é an pointe.
  "Tá tú mór, ach clumsy, agus is féidir le leanbh a láimhseáil tú. An bradacha, ag bogadh go tapa ar shiúl ó na dhá mhéadar-fhada claíomh, léim isteach san aer agus bhuail an clogad. Tháinig fáinne ón bpóca crua, ach níor stad an fathach fiú.
  An bradacha, ina dhiaidh sin, ar éigean a d'fhág, rushed madra slabhra ollmhór air. Bhí a chuid fangs móra, cosúil le cinn tíogair, beagnach dúnta ag a scornach. Bhuail an bradach a mhéara isteach i súile an ollphéist agus ansin slashed ar a mhuineál. Ní raibh aon armúr ar an madra, agus d'eitil an ceann amach, ag bualadh Cavazza sa mug.
  Bhí tionchar aige seo ar an bhfathach cosúil leis an gcaoi a ndéantar imoibrí a dhoirteadh isteach in aigéad. D'éirigh sé suas, agus mhill sé a chlaíomh chomh dian sin gur ghearr sé síos triúr dá shaighdiúirí féin.
  - Maith thú as cabhrú liom. - Poked Dodger.
  Ansin d'ionsaigh sé é, an gadaí Sasanach-captaen le deacracht a buille amach as an claíomh, agus sá an lann isteach an chéile comhraic aghaidh. Rinne sé caoineadh, chlúdaigh gearrtha corcair a shúile, agus thiomáin an comhaireamh i buile a arm isteach sa talamh go dtí an barr hilt.
  Rinne an bradach gáire nuair a chonaic sé a chéile comhraic ag brú, ag iarraidh a chlaíomh a tharraingt.
  Ansin, gan deifir, shiúil sé suas go dtí an namhaid agus poked a smig sa smig.
  - Tabhair suas nó bás.
  Ag an nóiméad sin, bhris urchar cruinn muscaed a lámh, agus chaith duine de sheirbhísigh Cavazza é féin ag cosa an Trickster. Sula raibh am ag captaen na Rúise teacht ar a chuid céadfaí, fuair sé é féin brúite go talamh, conablach ollmhór ag foluain air.
  Cibé an dtugann tú suas nó nach ea, gheobhaidh tú bás ar aon nós. - Tháinig smután crógach le boladh.
  Ansin chuir an comhaireamh miodóg ar a aghaidh agus thosaigh sé ag gearradh a chluas. Bhí sé an-painful agus níos éadóchasach thug an chumhacht nua na Rúise. Chroch Peadar, agus é ag cur brú ar a chorp, stróic sé an namhaid beagán agus leis an bpailme a tháinig air, cheangail sé a mhéar in úll Adam, ag baint úsáide as an teicníc "pailme cruach". Cavazza sagged, buille beacht bhuail ceart air san artaire carotid. Ag cur arís eile leis an teampall le hilt an chlaíomh, chaith an Dodger an conablach amach. Ní raibh ceann dá airm ag obair, ach bhí an ceann eile i bhfeidhm go hiomlán. Leis, ghearr sé seilfeanna tanaithe. Throid Vega agus Angelica taobh le taobh lámh ar láimh.
  Ba léir cé chomh flúirseach agus a bhí na cailíní scaipthe le fuil, mar sin féin, chroith Vega a bust nocht agus, gan náire ná náire ar na céadta fear. Mar sin féin, fad is a bhí naimhde ag ionsaí uirthi, bhí sé infhulaingthe, ach nuair a rug fear óg a bhí ag troid i gcéimeanna na reibiliúnaithe ar an nipple í, agus bhuail sí slap trom ina héadan, tháinig náire mór uirthi go tobann, agus d'fhág sí an t-ainm. catha ar feadh cúpla nóiméad le caith ar burlap garbh .
  Níorbh fhéidir le Angelica cur i gcoinne an scéilín.
  - An bhfuil eagla ort roimh chliabhrach a fháil?
  "Ní theastaíonn uaim níos mó onóra ná mar atá tuillte acu a thabhairt do mo naimhde. - Vega a ghearradh amach.
  De réir a chéile bhog an cath ón gcearnóg go dtí grúpa bialann sciatháin agus fortress. Bhí stoic mhóra fíona i dtaisce ann, agus mar sin throid na ridirí agus na saighdiúirí mercenary ar a son le fearg ar leith. Chonacthas conas a chuaigh na túir arda suas sa spéir agus na tithe crumpled sníofa. Scaoileadh roinnt shots as na gunnaí móra, ach bhuail na gunnaí go dall, chomh maith leis sin, bhí sé éasca do chuid féin a ghortú le linn an scubail a bhí mar thoradh air. Chuir an dún féin, i gathanna na dtrí luminaries, radharc tragóideach i láthair, ó airde ba chosúil go raibh daoine cosúil le seangáin ag béiceadh mar gheall ar eitilt mharbh.
  An bradacha bhris tríd anseo, agus le lámh amháin lean a shred na feola. Tháinig an buachaill Oliver Twist ó threo go hiomlán difriúil, go dtí seo d'éirigh leis gortuithe tromchúiseacha a sheachaint. Cé go raibh sé tuirseach, léim sé ard fós, ag taispeáint iontais agus oirfidigh mongoose. Mar sin, brú siad an fáinne ar an chéile comhraic scornach. Ní raibh ceannasaí an gharastúin, an ginearál leantach Purdaro, ró-ard, agus ní raibh an chuma ba lúcháireach air agus bolg beorach le tosú.
  B"fhearr leis dul i bhfolach taobh thiar de dhroim a chuid saighdiúirí, ag seachaint troid. Ag mothú go raibh boladh te air, rug an ginearál roinnt málaí diamaint, ní raibh sé fós in ann ciste iomlán an dún a iompar, agus ní raibh sé ag lorg ach nóiméad chun éalú. Mar sin go ciúin rinne sé a bhealach go dtí an geata. Chun a mhí-ádh, fiú agus é ag troid, lean Oliver Twist ag iniúchadh an chatha agus ag féachaint mar a dhéanann fear in éide óir-bróidnithe a bhealach go cúramach taobh thiar de chúl na trodaithe - thuig sé láithreach go raibh an sionnach seo i bponc chun a eireaball a cheilt. i bpoll.
  - Ní hea, ní dhéanfaidh sé sin.
  Tar éis dó cic a chur chuig cnag comhraic eile, agus é ag gobadh amach le claimhte, ionas go n-eitil na babhlálaithe, theith an buachaill ina dhiaidh ar nós tintreach le sceitimíní cú ar thóir creiche nua.
  Nuair a tháinig sé trasna ar ghaiscíoch ar an mbealach, le claíomh nó bogha, smash an kid iad. Ag an mbealach isteach go dtí an geata, bhuail beirt gardaí an Ghinearálta leis. D'ionsaigh siad go buile ar an bpleibíneach borb, mar ba chuma leosan ar an mbuachaill. Nuair a chonaic Oliver Twist na laochra sciliúla sin in armúr iontach, hacked ag na piléir le claimhte, thit an díon ar na thugs, agus scaoil siad a gcuid claimhte. Sular fhéad siad a fháil saor, ghearr an Buachaill Terminator a gceann amach.
  Ansin Oliver Twist, gearradh síos an bolt ar an geata, shleamhnaigh taobh istigh. Go tobann, thit a chosa lom ar tairní, rinne an buachaill caoineadh agus chuir céim leis. Ba léir go raibh na gaistí socraithe ag duine éigin. Anseo feadaíonn saighead, agus ansin titeann log. Is ar éigean a bhíonn am ag an mbuachaill freagairt, agus scríob an miodóg a d"eitil amach a leicne go mór.
  Ach anois rith sé go sábháilte an gaiste seo caite, le nathracha, rushed siad ag Oliver, ach bhí gearrtha síos ag lanna. Agus seo é an ginearál é féin, ritheann sé chomh tapa agus is féidir leis, ag plúchadh, ach ní féidir leis éalú ó bhuachaill atá iontach forbartha go fisiciúil.
  - Tá sé i bhfad níos suimiúla ná staidéar a dhéanamh ar scoil, ag suí ag deasc cramped agus míchompordach, agus ansin tá eachtraí ar feadh an tsaoil. a scairt Oliver Twist.
  Ag féachaint dó nach raibh ina thóir ach buachaill leath-nocht, thóg an ginearál amach dornán diamaint agus chaith sé ar a chosa iad, ag súil go dtiocfadh an gasúr bocht, ar ndóigh, chun iad a bhailiú.
  Chaith Oliver Twist méaróg i leataobh lena ladhar nocht agus léim sé anonn go Purdaro.
  - Sin a gadaí, fuair tú gafa.
  Rinne an ginearál iarracht troid ar ais lena chlaíomh, ach leagadh a lann as a lámha. Ansin thóg Oliver Twist suas leis an bhóna. Bhí crith ag Purdaro ar an neart a bhí sa bhuachaill seo a d"fhéach timpeall ceithre bliana déag d"aois.
  - Íocfaidh mé go maith leat. - Thosaigh sé ag casadh amach a phócaí, ag taispeáint na púitsí. - Is féidir leat buataisí a cheannach duit féin, camisole daor agus fiú eastát le sclábhaithe. Tóg na clocha, tugaim duit iad agus lig dom imeacht. Beidh an ginearál féin buíoch díot.
  Bhí Oliver Twist ag gáire.
  - Tugann tú rud éigin dom gur féidir liom a ghlacadh le fórsa ar aon nós, agus tú á mharú. Ní hea, b'fhearr liom an jewelry a ghlacadh, ansin é a roinnt le mo chomrádaithe, agus ceangail an ginearálta.
  - Ceart go leor, ach tá rud éigin níos fearr agam, talisman draíochta a bhfuil cumhacht anaithnid aige.
  - Tá tú i do luí, a thaispeáint dom. a d'fhiafraigh Oliver Twist.
  - Féach air! Choinnigh an ginearál a lámh amach leis an mbosca snaois. Chomh luath agus a chlaon an buachaill a aghaidh, bhuail rud éigin, meascán ar lasadh bhuail sé ina aghaidh. A shúile popped amach as a forehead agus rolladh ar ais, chaill an buachaill Chonaic.
  - Sin é an chaoi a bhfuil an leann beag, sin cad a tharlaíonn dóibh siúd a bhfuil muinín i ndaoine fásta i bhfad ró. - Dúirt Purdaro. - Agus anois maróidh mé thú.
  Agus chuaigh an ginearál go fuarchúiseach leis an miodóg isteach i gcófra mhatánach coirtithe an bhuachalla, ag díriú go díreach ar an gcroí.
  Ansin, go bhfaca sé nach raibh an buachaill ag análú, spit sé air agus bhog sé go mall chuig an slí amach, ní raibh an neart aige rith.
  Idir an dá linn, bhí an t-arm, tar éis dó a cheannasaí a chailleadh, ag fáil bháis go mall. Saighdiúirí as measc na coinscríofa, chomh maith le amhais níos óige nach raibh am a dhoirteadh mórán fola saothair, chaith síos a n-arm agus d'iarr trócaire. Críochnaíodh an chuid eile amach, chríochnaigh an Dodger as an comhraic deireanach an Viscount de Morassi go simplí trí é a shá lena sleá féin.
  Cé go raibh ceithre lámh ag an mercenary seo agus bhí claíomh i ngach ceann acu.
  Ansin cuireadh na príosúnaigh i líne os comhair an airm, go leor acu a gortaíodh, socraíodh iad a bandage ar an láthair.
  Bhí Vali Chervonny cineálta agus fógraithe.
  - Tabharfar pardún dóibh siúd ar mian leo dul isteach inár n-arm, agus crochfar iad siúd a dhiúltóidh a bheith leis na daoine.
  Ar ndóigh, ag tabhairt aghaidh ar rogha eile den sórt sin, d'aontaigh beagnach gach duine an mionn a ghlacadh. Ina theannta sin, ghlac sé mionn dílseachta, agus ar an gcros ag aithint Vega agus Angelica mar réamhtheachtaí naofa. Phóg roinnt acu fiú cosa lom, chiseled, ach dusty na gcailíní. Dhiúltaigh roinnt daoine, Baron Fokker ina measc, an mionn a ghlacadh. Bhí torann ann, labhair Vali Chervonny go bagarthach.
  - Heretics ag fanacht le bás! An té nach n-aithníonn na cailíní meisi, caithfear é a phionósú go mór!
  Ina dhiaidh sin crochadh láithreach iad, agus d'éirigh an barún amach a bheith chomh trom sin gur bhris an rópa. Rinne na reibiliúnaithe gáire.
  - Sin mar a d'ith an torc ar mhaitheas na ndaoine!
  - Níl Satan ag iarraidh glacadh lena óraithe!
  - Nuair a fhriochfaidh diabhail A Shoilse in ifreann, sreabhfaidh a lán saille amach.
  - Sea, céad bairille!
  - Ba chóir dúinn pancóga a bhácáil.
  -Ó saill mhuice, bheadh sé delicious!
  Chun scéalta grinn agus hoots, stabbed siad é le sleá.
  Chuaigh an chuid eile i dteagmháil go decor, in éineacht leo bhí an sagart, an t-Easpag áitiúil Vannish. B'fhearr leis na cailíní a aithint mar messiahs ná bás a fháil le miodóg Vali Chervonny.
  Ar a glúine, chuir siad mionn faoi mhionn, dílseacht shíoraí, mura ndéanfaí iad a phionósú - ag an Dia is Airde agus bheadh crá gan deireadh in Ifreann ag fanacht. Thrasnaigh go leor iad féin agus chaillfidh siad deora. Ansin cuireadh na príosúnaigh a scaoileadh faoi mhionn isteach, chuaigh an chuid is mó díobh tuislithe, agus iompraíodh cuid acu ar shínteán. Cé chomh cruálach is a bhí an t-ocras agus an chéastóireacht ar na príosúnaigh.
  Nuair a tháinig deireadh leis an deasghnátha faoi dheireadh, thug Vali faoi deara nach raibh duine dá cheannasaithe ann.
  - Cá bhfuil Oliver Twist?
  Chas Angelica a aghaidh, pale ainneoin an tan, i dtreo dó.
  - Ní heol dom féin, chaill mé mo chosa ar lorg an ghasúir.
  - Ansin tabhair mo ordú práinneach chun cuardach a dhéanamh ar na nooks agus crannies, íoslaigh agus pasáistí rúnda, más ann dóibh, agus teacht ar an buachaill ar aon chostas.
  Rith na mílte reibiliúnaithe ag an am céanna, bhí spéis ag gach duine sa chuardach don cheannasaí a bhí ar iarraidh, rinne na leanaí iarracht go háirithe. Bhí na leaids agus na cailíní líonmhar réidh chun gach gráinne gainimh a chasadh air.
  - Tabhair go tapa, cibé duine a aimsíonn Oliver Twist gheobhaidh sé céad bonn. A dúirt Vali.
  Lean an cuardach ar aghaidh, agus go dtí gur thaispeáin duine de na hiarphríosúnaigh cogaidh pasáiste faoi thalamh, d'aimsigh na reibiliúnaigh, ag déanamh a mbealach go cúramach air, buachaill cróga.
  Bhí Oliver Twist gan aithne, ach ní raibh sé righin fós, rud a d"fhág dóchas dá athbheochan.
  Tharraing Angelica a miodóg go cúramach, splattered fola scarlet, agus ansin clúdaithe an chréacht le banda-gcabhair.
  - Céard faoi? Labhair Vega. - Breathnaíonn sé cosúil le créachta an-chontúirteach.
  Chroch an cailín:
  "Tá an chuma ar an scéal gur lámhachadh an buachaill ina chroí.
  Rinne Vega caoineadh:
  - Uafás. Beagán eile agus bheadh an lann tar éis an t-aorta a tholladh.
  Rinne Angelica tweet:
  - Ní beag, ach pollta sé i ndáiríre.
  Bhí ionadh ar an gcailín:
  - Ach is féidir liom a chloisteáil go bhfuil sé ar a laghad go ciúin, ach análaithe.
  Dheimhnigh mamaí Oliver:
  - Is é sin toisc go bhfuil dhá chroí aige, ar dheis agus ar chlé.
  A dúirt Vega go sona sásta
  - Agus tá a fhios agam go bhfuil dhá chroí ag go leor dár saighdiúirí, cuidíonn sé go leor chun déileáil leis an ualach, agus tá sé níos deacra a mharú. Dála an scéil, tá dhá chroí ag an Dodger freisin, tá an dara ceann ionchlannú, ach ní bhuaileann sé níos measa ná an ceann fíor.
  - Cuireadh ionchlannú ar mo bhuachaill freisin, bhí mé ag iarraidh lúthchleasaí den scoth a dhéanamh dó, ach ní leor croí amháin le haghaidh seo.
  - Bhuel, tá sé iontach, ach cad faoi thrí ag an am céanna?
  - Is overkill soiléir é seo. Is féidir leat infarction cheirbreach a fháil.
  - Fós féin, tá sé suimiúil.
  D"oscail Oliver Twist a shúile agus dúirt sé.
  - Conas a tháinig deireadh leis an gcath?
  - Bhuaigh muid! - D'fhreagair Angelica go lúcháireach.
  - Cá bhfuil an ginearál?
  - Cé acu?
  "An té a sprinkle roinnt bruscar i mo aghaidh agus rith sé amach.
  - Ach seo níl a fhios againn. Chlaon Angelica.
  - Is dócha, wounded sé air, ní mór dúinn teacht ar an bastard. - Olc dúirt Vega.
  - Gheobhaidh muid cinnte é, ach faoi láthair is fearr mo bhláth a dhúnadh suas. Tá scamhóg agus croí briste agat, dá bhrí sin, ní mór duit sosa a dhéanamh.
  - Codladh níos fearr, canfaidh mé lullaby duit. Rinne Vega idirghabháil.
  - Arís beidh rud éigin cathach, ní fiú é, lig an buachaill socair síos. Cuimhnigh oiliúint codlata autogenic Oliver Twist.
  - Ceart go leor, déanfaidh mé iarracht a chodladh.
  Dhún an buachaill a shúile agus plunged isteach nirvana.
  Chuaigh Vega ar scor agus thosaigh sé ag cur arm na reibiliúnach in ord.
  
  . CAIBIDIL #19
  Dúradh le Oliver Twist faoi rún go ndéanfaí é a chrochadh go poiblí amárach. Mar sin is féidir leis taitneamh a bhaint as codlata don uair dheireanach ar domhan phláinéid. Tugadh maróg agus gloine fíona dearg don bhuachaill sula bhfuair sé bás.
  Tar éis ithe agus ól, thit Oliver Twist i aisling.
  Cé go raibh ceann d"ionchar na mbrionglóidí ina luí i gcóma, chonaic an dara cuid de Oliver Twist go raibh sé cosúil le filibuster cróga, a raibh cáil air ag casadh tacóidí ar long bradach.
  Sheol an long trasna na farraige airgid-oráiste. Scairt seasca gunna úrnua a caitheadh le déanaí i ngathanna luí na gréine iontach. Bhí meas ag Oliver Twist air, ina leathsféar solais mar a thugtar air, nach bhfuil an próiseas seo chomh ildaite.
  - Caithfidh sé a bheith nach bhfuil dul chun cinn loit an dúlra an oiread sin. - Smiling, a dúirt sé.
  Bhí an buachaill breá sásta. Fágadh an scoil a raibh fuath aici, le hobair bhaile, le deachtuithe agus le tástálacha, ina ndiaidh agus ba chosúil go raibh rud éigin nach raibh fíor, cosúil le tromluí. Bhuel, tá sé i gcuimhne bréagach. Ach sa saol fíor níl aon phríosún le slabhraí agus francaigh. Bhí eachtraí spraíúla taobh thiar de cheana féin, beidh níos mó fós le teacht, ach níl a leithéid de smaoineamh ar ais.
  Fiú má théim go hifreann
  ach ní rachaidh mé ar ais ar scoil.
  Anois is bradach fuilteach mé
  Agus níl eagla orm roimh stoirmeacha!
  Bhí beagán impromptu ag an mbuachaill.
  Bhí Wiscin, ina dhiaidh sin, buartha, thuig sé go bhfuil saol filibuster lán de chontúirtí, agus ní mór dó robáil chun maireachtáil. Ní mór dúinn teach a fháil, ach cén áit? I tailte Chiraim, bhí croich nó cros ag fanacht leo. Béarla? Is náisiún cunning é seo agus spreagann sé foghlaithe mara, ach is é fírinne an scéil ná gur ciontaigh a bhfuil a rian orthu, agus d'éirigh cuid acu in aghaidh an rí fiú.
  Is ábhar eile é an racht, agus tá sí i gcaidreamh naimhdeach le Kiram agus Sasana, mar aon leis an t-aon phoblacht Amhránaí sa saol seo, bhunaigh sé coilíneacht a raibh cónaí air ag foghlaithe mara leath phríobháideach. Tá siad suite i gcalafort agus i gcathair More, ar oileán Monacó. Tá tearmann comhchosúil ag na Breataine, cathair Kalil. Maidir le Kiram, is iad a choilíneachtaí na cinn is saibhre agus is fairsinge agus is mór an temptation iad d"fhoghlaithe mara gur thosaigh na corsairs ag robáil a bpátrúin mar gheall ar iarracht ceann a chruthú i gcathair Minisota. Bhailigh na Ciramites cabhlach mór agus, tar éis troid stubborn, defeated nead an adharc.
  - Is é ár dteach nádúrtha an chathair More. A dúirt Wiscin. - Roinnfimid ann sin ár mbróg mór agus sos i dteach tábhairne. Chlaon na corsairs i unison. Bhí an bradach séasúrach an-macánta ina shlí féin, níor tharla sé riamh a sciar naofa a cheilt óna chomrádaithe.
  Chuaigh Oilibhéar síos ón mbir, bhí breacadh an lae thart agus bhraith an buachaill leamh. Chaill sé go mór an bráisléad comp agus na cluichí ríomhaireachta ab ansa leis, go háirithe an saga "Cosmos filibuster". Tá snámh síochánta tar éis éirí leadránach cheana féin agus bhí troid mhaith uaim.
  - A dhaoine iontacha, cá fhad a thógfaidh sé seoladh go Monacó?
  - Níl mórán. A dúirt Wiscin.
  - Rinne mé staidéar ar an léarscáil agus molaim duit sula dtéann tú ann agus spree eile a shocrú, ionsaí a dhéanamh ar chathair chósta Zweig. Is féidir linn a ghabháil chreiche an-saibhir ag an am céanna síneadh na cnámha.
  Rinne na foghlaithe mara moladh le chéile, go leor acu nach raibh an díograis chéanna acu. Rinne Fokker, fear mór scarcach, a raibh post an loingseora aige, agóid go tréan.
  - Tá tú ró-óg fós agus fiuchann do chuid fola mar bheoir úr. Is seanlaochra muid agus smaoineoimid faoi thrí sula nglacfaidh muid páirt i troid. Is fíor-dhúnfort í cathair Zweig agus beimid báite sular féidir linn dul isteach sa chalafort.
  - Shíl mé cheana féin faoi, tá ár long cosúil i gcruth leis an gceann Kiram, déanfaimid ainliú ár naimhde arís, rachaimid faoina bhratach go dtí an calafort agus scriosfaimid an calafort le salvo amháin.
  - Is suimiúil an smaoineamh, ach níl mórán daoine againn chun troid lena ngarastún iomlán, ach amháin, tá a ndúnfort ró-láidir agus ní féidir é a mhilleadh in aon sailbhe amháin. Agus beidh urchar fillte a tugadh gar suas go tóin poill ár long.
  "Beidh siad i scaoll, agus sula bhfreagraíonn siad, casfaimid an taobh eile agus tuairteálaimid arís.
  Chas Wiscin a aghaidh.
  - Agus fiú amháin más rud é i scaoll, agus trí mhíorúilt éigin éiríonn linn an dún a bhriseadh, ansin cad mar gheall ar an garastún.
  - Agus mar sin ar ár taobh beidh iontas. Ansin beidh an garastún ag caillteanas, ina theannta sin, athróidh cuid dár corsairs ina éide kiram.
  - Bheadh sé níos sábháilte daoine nua a earcú i gcathair More. Ansin, le fórsaí úra, déan oibríocht den chineál céanna.
  - Ansin is féidir go mbeadh sé níos deacra, níl a fhios ag na Kiramians fós go bhfuil Pisar don Freebie scriosta, agus tógfaidh siad ár long dó, go háirithe ós rud é go bhfuil a fhios acu beagnach gach ceann dá long. Agus de réir mar a théann an t-am thart, faigheann siad amach go bhfuil a long gafa agus go mbeidh siad níos cúramach, ansin ní oibreoidh a leithéid de scam simplí.
  Shíl Wiscin, rinne na bhfoghlaithe mara iarracht Zweig a stoirm níos mó ná uair amháin, agus gach uair a thacht siad le fuil. Chun an chathair shaibhir seo gan dabht a shárú, ní mór do ghradam sa Bráithreachas cósta a ardú go leibhéal neamhghnách ard. Níos tábhachtaí fós, ní raibh sé ag iarraidh go mbreathnófaí air ina bhádaí.
  - Bhuel, aontaím, ach ní bheidh am againn fós dul go dtí an chathair roimh an dorchadas. Dá bhrí sin, déanfaimid duga don oíche sa chomharsanacht, agus rachaidh tú ar thaiscéalaíocht. Chinn Wiscin.
  - Tá sé ag teacht! Go háirithe ós rud é, gan fhios agam an áth, ná téigh isteach san uisce. - Rinne an buachaill an seanfhocal arís.
  Patted Wiscin a aide ar an ghualainn agus labhair beagnach affectionately.
  - Ná téigh isteach sa troid roimh an am. Bí níos srianta.
  Stampáil an buachaill a chos lom, coirtithe go muiníneach:
  Ná bíodh imní ort, ní dhéanfaidh mé ach mé féin a chosaint.
  Shéid gaoth úr, na seolta níos doichte, agus luas an long iontach suas.
  D'imir na tonnta mar sin, uaireanta i gcéin frolicking, rolladh thar na tonnta, trikatas, ainmhithe cosúil le deilfeanna le sé cosa.
  Ar an mbealach, níor tháinig siad trasna ach aon long bradach amháin a d"fhéadfadh a bheith ann. Tar éis dó breathnú go géar ar thoisí na loinge agus ar líon na ngunnaí, b'fhearr leis dul ar an mbóthar le haghaidh maitheasa. Chonacthas conas a d"imigh an scáthchruth agus a d"imigh sé taobh thiar de líne na spéire.
  - B'fhéidir go mbeidh muid ag teacht suas. Mhol Oliver.
  - Cén fáth ar chóir dúinn ár ndeartháir a bháthadh, go háirithe ós rud é nach bhfuil aon rud le baint uaidh. - agóid Wiscin. - Uaireanta suíonn na corsairs seo ocras ar feadh míonna, ní bhíonn an t-ádh ar gach duine dul i mbun creiche níos blasta nó níos lú.
  Ach tá an méid atá uainn.
  - Cad atá acu?
  - Daoine! A dúirt Oliver Twist os ard. D'fhéach na foghlaithe mara siar air. Scríob Wiscinus a cheann ciarsúir.
  - Sa chás seo, ní mór dúinn an deis chun teacht suas leis. Cuir seolta leis.
  In ainneoin a méid suntasach, bhog an long go tapa go leor. Mar sin ag luasghéarú
  rug sé ar a mhacasamhail. D'iompaigh an frigéad bradach agus d'ullmhaigh sé a shaol a thabhairt go daor.
  - Ardaigh an rogaire aoibhinn agus beannaigh an cúirtéis. Wiscin ordaigh.
  Chuir an frigéad an cúirtéis ar ais go huathoibríoch.
  - Agus anois, táim ag tabhairt comhartha - tá mé ag seoladh bád.
  Mar sos cogaidh, chuir sé iar-dhlíodóir, Stark beithíoch sách deas, agus ina theannta sin beirt fhoghlaithe mara níos cliste, in éineacht le Oliver Twist. Ar chúis éigin, chinn sé má ghlacann an buachaill seo páirt, ansin beidh gach rud go breá.
  Fuarthas Stark, cuireadh cordially chuig an tábla. Fós féin, tá trí huaire níos mó gunnaí ag comhghleacaí, conas nach féidir leat meas a bheith agat air anseo.
  Tugadh an tátal go cúramach leis an gcomhrá nach mbeadh sé go dona comhionsaí a dhéanamh air
  chathair Zweig.
  Ghlac captaen an fhrigéad, Monique de Munch, an moladh seo go díograiseach; ní raibh an t-ádh dearg air le déanaí. Ba de bharr roinnt na tosaithe amháin ba chúis leis an deacracht. D"áitigh Monique, a raibh beagnach dhá chéad caoga duine aige, go ndéanfaí deighilt chomhionann idir na foirne de réir líon na gclaí. Thairg Stark, ina dhiaidh sin, scaradh de réir gnéis idir an long, tar éis dó treoracha soiléire a fháil ó Wiscin, nach raibh ann ach caoga duine agus nach raibh ag iarraidh a bheith fooled. Chuir Monique brú, leis an argóint go bhfuil níos mó gunnaí acu, d'fhreagair sé.
  - Agus tá trodaithe i bhfad níos fearr níos láidre againn san fhoireann. Ceart guys?
  Dheimhnigh na hoifigigh.
  - Conas is féidir leat é a chruthú? - D'fhiafraigh sé de dhearmad ar Oliver Twist, a bhí ina bhuachaill cábáin roimhe seo; buidéil, cupáin, sneaiceanna a tugadh go measartha.
  D'fhéach Monique go géar agus dhírigh sí ar an ngarda arda seisear armtha.
  - An bhfeiceann tú é? An bhfuil ceann agat a d'fhéadfadh é a láimhseáil?
  - Beidh mé ag troid leis! Tháinig Oliver Twist chun tosaigh.
  Mar fhreagra, roar dochreidte:
  - Sucker tú, ba mhaith leat a bás, mar go mbeidh sé troid chun báis.
  Le claíomh i mo lámh, níl eagla orm bás a fháil,
  Nuair a ghortaítear onóir chairde!
  I dtaithí ar chomhrac brúidiúil lámh le lámh,
  Ná déanaigí mo naimhde a chomhaireamh thart!
  Oliver Twist rannta, a shúile flashing. - Tá mé réidh chun troid leis.
  "Tá tú Stark ag deimhniú dúshlán an linbh seo."
  Sea, is trodaire maith é.
  - Ansin seo é an chaoi: an bua ag mo Sidurr - glacann tú lenár gcoinníollacha: roinnimid i gcomhréir le líon na bhfoirne, más leatsa atá muid ansin.
  - Aontaím.
  - Ansin ar lámha. Bhrúigh Monique lámh Stark lena lapa béar.
  Thóg an t-eachtrannach cumhachtach sé chlaíomh amach láithreach, ag luchtú gach láimhe. Ní raibh ach dhá cheann ag Oliver Twist, ach d'fhéach an buachaill níos mó ná muiníneach, cé gur fhéach sé cosúil le booger i gcoinne chúlra an fathaigh seo. Ag pointe éigin, tháinig an smaoineamh trína aigne go bhféadfadh sé é a dhéanamh anseo, ach thiomáin sé uaidh láithreach é.
  Ar chomhartha ón ataman, thosaigh an troid. Le aclaíocht gan choinne, léim Sidurr, sé chlaíomh ag splancadh san aer láithreach. Tháinig Oliver Twist go cúng, ag léim ar a seal agus á chiceáil sa ghiall. Tháinig an buille whipping beagán níos airde agus bhí sé bogtha beagán ag gluaiseacht an chinn. Agus ionsaithe le claimhte thug cé go bhfuil deacracht, ach parried.
  - Agus ní fhéachann tú ach scanrúil, ach i ndáiríre, is kvass é kvass. Dúirt Twist le hOllscoil. Ansin rinne an buachaill teicníc chasta "tenna cam", d'éirigh leis lámh an chéile comhraic a ghearradh amach le casadh cruinn. Ní raibh a leithéid de scread uafásach cloiste ag Ruslan riamh, bhí an chuma ar an scéal go raibh an t-iarann féin ag caoineadh.
  - Cad é nach maith leat!
  - A Rúiseach bhig, ligfidh mé tríd an gcloch mhuilinn thú. a scairt Sidurr.
  Ní chreidim go bhfuil tú ró-clumsy.
  Ina dhiaidh sin bhí strokes go hiomlán fiáin, d'fhág an buachaill, ansin uair amháin agus ghearradh amach an dara scuab. Bheadh gach rud go breá, ach ag an nóiméad cinntitheach shleamhnaigh sé agus beagnach thit. Ansin eitil lann air, gearrtha go héadrom a cófra. Níl an chréacht contúirteach, ach míthaitneamhach.
  - Fuair leanbh. scread Sidurr.
  - Ní dhéanann scars ach fear a mhaisiú, ach ní féidir leat bás a sheachaint.
  Ag fágáil as lunge eile, rinne an buachaill an teicníc "buafalla puffy" agus ghearr sé an tríú lámh.
  Tar éis sin, an chuma ar an scéal go raibh a spiorad caillte ag Sidurr, thosaigh sé ag cúlú, ag féachaint níos mó agus níos minice ar a cheann feadhna, ag fanacht leis go gcuirfeadh sé isteach ar an gcomhrac. Mar sin féin, d'fhéach Monique súile leathan, agus é suimiúil go soiléir ag an seónna gan choinne. Chuaigh Oliver Twist ar ionsaitheacha cinntitheach, slammed sé arís a chos isteach sa teampall, ansin slashed an namhaid le lann sa bholg. Shreabhadh go leor fola buí nimhiúil loiscneach. Ansin, tar éis teaglaim a dhéanamh, shábháil sé an namhaid ón gceathrú scuab le ceithre mhéar. Chaill Sidurr a mhisneach ar deireadh, ag bogadh ar shiúl ón caoineadh go dtí an balla.
  - Boy, leithscéal as na focail dúr. Admhaím mo bhua agus iarraim trócaire. - Ó na trí shúil ar an ollphéist defeated, rolladh deora síos, agus knelt sé síos.
  Mhothaigh Oliver Twist leithscéal as agus stop sé.
  - Tá sé defeated cheana féin, lig dó dul?
  Scairt Monique.
  Maraigh é, níl sé tuillte aige maireachtáil.
  - Cén fáth nach bhfuil trua agat dó? D"fhéadfadh sé é féin a fhuascailt sa chéad chath eile.
  - Ní gá dom cripple. Bhuel, déanaimis é a chríochnú nó déanfaidh mé mé féin é.
  "Ná bíodh aon leisce ort, níl ann ach eachtrannach fiáin." Ní bheadh sé spártha agat. Stark curtha leis.
  D'éirigh Oliver Twist, gan é a bhaint amach é féin, stubborn.
  "Ní féidir liom beatha a mharú agus mé ar mo ghlúine romham.
  - Ach is féidir liom. - A dúirt Monique agus, ag sciobadh muscaeid luchtaithe le wick smoldering ó bradach, lámhaigh sé sa cheann.
  D"iompaigh súil amháin ina praiseach fuilteach agus thit an beithíoch. Pirates siúl láithreach suas dó agus dragged air, i Hurry chun é a chaitheamh thar bord. Thosaigh cúpla duine eile, buachaill cábáin áitiúil ina measc, ag scrobarnach an deic. In ainneoin an bhua, bhí Monica sásta.
  - Is Trodaire iontach tú. - Chas sé go Oliver Twist. - Amháin nach bhfuil tú go bhfuil cruas go leor agus misneach. Chuaigh deora agus náiriú an ollphéist i dteagmháil léi, agus cad a tharlóidh má ghlaonn bean nó leanbh os do chomhair.
  "Ní ghéill mé go deo chun mná agus leanaí a mharú.
  - Seo é do laige sa chineáltas, is féidir leat fuil a dhoirteadh ar an gcatha, ach níl an misneach agat scian a chur ar mhuineál leanaí agus cas. Ach tá sé riachtanach, ní féidir bradach a bheith ina ridire.
  Bhí an buachaill ag cur allais a shála lom cruinn ar an urlár agus dúirt:
  - Cén fáth, léigh mé a lán de na leabhair agus faire ar scannán, áit a raibh filibusters uaisle fíor agus fiú chabhraigh na mbocht, go háirithe mná ocrach agus leanaí.
  "Níl a fhios agam go bhfuil leabhair á scríobh fúinn cheana féin. Cad is scannáin ann?
  Ansin thuig Oliver Twist go raibh an iomarca ráite aige. Ní ceart do chách a mhíniú gur as an áit sin ar a dtugtar an domhan thíos é.
  - Tá sé cosúil le finscéal scéal fairy.
  - Agus tá sé soiléir go bhfuil tú fós ró-óg agus mearbhall réaltacht le aisling. Ceart go leor, ní bheidh mé díomá ort. Ach beidh do ataman, nuair a bhíonn an gá ar, dul ar aon meanness. Idir an dá linn, mínigh cad é do phlean. Tar éis an tsaoil, is fortress fíor é Zweig agus ní bheidh fiú do chuid trunks go leor chun briseadh tríd.
  Thug Stark breac-chuntas ar an bplean.
  "Mar sin, ba chóir an chuid is mó de mo chriú freastal ar do long, cóirithe i Kiram éide?"
  - Sin é!
  - Oireann sé dúinn. Ionsaí maidin amárach?
  - Is féidir, mura rud é ar ndóigh go bhfuil imthosca gan choinne ann. Ach ár buachaill. Luaigh sé Oliver Twist. - Ní ligfidh sé síos thú.
  - Creidim nach ligfidh sé síos duit, ach ar eagla nach bhfillfidh sé ón taiscéalaíocht, tá plean agat.
  Chualathas roar:
  - I mo thuairimse, fiú má tá sé gafa, mairfidh an buachaill an chéasadh agus ní bheidh aon rud a rá, agus mar sin beidh muid a chur ar an riosca trí chur i gcrích an chláir roimhe seo.
  - Feicim freisin sna súile go mbeidh sé in ann gach rud a sheasamh, ach ní ghortóidh an rabhadh agus cad atá le déanamh ar deireadh, déanfaimid cinneadh níos déanaí.
  Sin a shocraigh siad air. Bhí na longa ag seoltóireacht le chéile anois, agus fiú ó chian ar shiúl bhí sé soiléir cé mhéad níos lú a bhí an frigéad ar a dtugtar "Tíogair" ná an cruiser, fós gan ainm. Tharraing Oliver Twist aird air seo.
  - Níl, oireann sé dúinn filibusters in aisce a chaitheamh an t-ainm kiram d'aois. B'fhéidir go dtabharfaimid dragan air.
  - Níl sé olc, ach smacks sé unreality. Ní fhaca aon duine dragain riamh.
  - Agus i saol eile.
  - Cad?
  - Na cinn idir na réaltaí.
  Níl aon rud idir na réaltaí, níl iontu ach aingil.
  An buachaill, ag stampáil a chos agus ag brú na feithide lena sála lom, rinne sé agóid:
  - Nó b'fhéidir go bhfuil, toisc nach raibh tú ag eitilt leo, conas a bhfuil a fhios agat.
  - Agus ba mhaith leat a fháil amach go leor, go háirithe forbidden ag an eaglais.
  - Tá eolas bua! A dúirt Oliver Twist.
  Bhí sé ag éirí dorcha, agus bhí teach solais le feiceáil ó chian, ag léiriú na bealaí isteach chuig calafort Zweig. Bhí sé ard go leor.
  - Bhuel, conas atá tú ag dul a sheoladh ar an mbád anois?
  - Níl, tá sé níos sábháilte a bheith ag snámh. A dúirt Oliver Twist. - Is féidir an bád a fheiceáil, ach níl an snámhóir.
  - Agus má ritheann tú isteach i siorcanna adharcach Tiger?
  - Beidh claíomh agam liom, troidfidh mé é.
  - Nach bhfuil tú chun báthadh leis?
  - Tá sé déanta as miotal éadrom agus ní chuirfidh sé isteach orm.
  - Ceart go leor, snámh. Bhuail Wiscin an buachaill go grámhar ar a dhroim lom. - Ach ar dtús, dath dubh do chuid gruaige ionas nach mbeidh an ceann faoi deara go háirithe.
  Tá an phéint ullmhaithe agam cheana féin. - Agus smeartha an buachaill go tiubh a chuid gruaige. Oliver Twist flopped isteach san uisce, bhí sé ina swimmer den scoth, agus bhí sé beagnach dofheicthe. Chun é a thabhairt faoi deara, d'ardaigh sé claíomh os cionn a chinn, ag taitneamh i gceithre ghealach, chonaic siad é agus feadóg beannachtaí, tar éis cúpla nóiméad imithe sé ar deireadh i ndorchadas na dtonn.
  - Bhuel, a laoch, ba mhaith liom a leithéid de mhac a bheith agam. - Dúirt an captaen na bhfoghlaithe mara.
  Gearradh Oliver Twist tríd na tonnta ó am go chéile, ag athrú stíle ó am go chéile. Bhí an t-uisce te, milis agus bhí sé an-taitneamhach snámh air, fiú go raibh an chuma ar an salann speisialta, ní raibh sé searbh nó sruthán, ach bhí sé cosúil le líomóid géar. Splashed an buachaill agus poked, go tobann flashed scáth ó taobh thiar den tonn. A siorc uafásach le trí adharca, nach bhfuil faoi deara faoi uisce, crept suas dó, agus oscailt béal mór iarracht a ionsaí.
  Chaith Oliver Twist a chlaíomh i slaise láimhe. Gearradh béal an tsiorc ar oscailt, agus spurtadh fuil silíní amach. Thriail an creachadóir, rinne sé iarracht a sheachaint, mar a thiomáin Oliver Twist lann isteach ina súl. Is cosúil go raibh damáiste inchinne ag an siorc agus, ag casadh, thit sé as. Phléasc roinnt scáthchruth amach as an dorchadas, thit siad ar a gcomhpháirtí agus thosaigh siad ag cuimilt agus ag gnaw uirthi.
  - Sin é do instinct. Gabháil na fola. Agus anois a ligean ar luas suas.
  Chuir an buachaill a luas níos tapúla, ag bualadh lena lámha agus a chosa. Níor thug na siorcanna, a d'iompair ag an bhféile, aird ar bith air. Bhí an calafort ag druidim de réir a chéile, bhí scáthchruthanna roinnt long le feiceáil. Bhí duine acu chomh mór sin go raibh Oliver Twist míchompordach airdeallach. Chinn sé ar snámh suas dó ar dtús.
  Ag an nóiméad sin, bhraith sé gluaiseacht, agus béal mór ghearr a fhiacla in aice leis, beagnach biting as a shála. Léim an buachaill mar fhreagra, ag luascadh faoin uisce agus phós sé an siorc sa bholg leis an mbarr. De réir mar a bhí sé ag súil leis, rith an fhuil go tiubh uaithi, agus d"oscail agus dhún a béal le sé shraith fiacla. Rampaigh siorcanna eile é lena n-adharca, ansin rug siad air agus thosaigh siad ar phíosaí móra a bhaint as. Go gairid ní raibh fiú creatlach fágtha aici, Oliver Twist, idir an dá linn, go suntasach bhris amach uathu. Anois bhí an dún ollmhór le feiceáil, bhí go leor gunnaí móra ann, bhí an chathair beagnach dothuigthe ón bhfarraige. Ag féachaint air, mhothaigh an buachaill beagán shudder, ní bheadh sé éasca a scriosadh a leithéid de colossus, fiú má bhuail sé beagnach pointe-bán.
  - Ceart go leor, buailfimid é ar aon nós.
  I bhfad níos mó imní ba chúis leis, long chogaidh ollmhór. Ag snámh níos dlúithe, chomhaireamh Oliver Twist líon na gunnaí, ní fiú a chomhaireamh an deireadh agus cinn nua, bhí céad agus fiche. Príomhthionscadal fíor a bhí ann, agus taobhanna tiubh faoi chrann corc.
  - Is colossus é seo, ach tá rud amháin ró-mhór agus clumsy. Chlaon an buachaill. Bhí bunphlean an ionsaithe faoi bhagairt. Ba léir nach ndéanfadh a leithéid d"ulc ach iad a bhualadh. Cad atá le déanamh. Ar dtús, cheap Oliver Twist go bhféadfaidís iarracht a dhéanamh dul ar bord na loinge. Ghlacfadh fós seilbh ar árthach chomh mór sin. Shnámh an buachaill go cúramach chuig an mbord, ag an nóiméad sin trí ghealacha i bhfolach taobh thiar de na scamaill. Ag cromadh ar a lámha agus ar a chosa lom, dhreap sé ar bord mar a bheadh fear damháin alla, ag lorg an scáintí is lú ag baint úsáide as ceithre ghéag. Bhí an t-adhmad garbh, rud a d'fhág go raibh sé níos éasca do chorp beag a ardú. Bhí feighlithe ar an deic, ach bhí an long fada, agus bhíothas in ann dul trasna go cúramach agus luí síos sa galley, ansin dul i bhfolach taobh thiar den bhád tarrthála. Ansin thug Oliver Twist faoi deara triúr, beirt in éadaí daora bróidnithe le hór, agus duine eile, ag breith ar na toisí ollmhóra agus na claimhte in ocht lámh ag an am céanna (bhí eachtrannaigh den sórt sin annamh), garda coirp.
  - Tá na longa lódáilte againn cheana féin, beidh lasta óir, diamaint, emeralds, ciste na cathrach agus snáth péisteanna síoda réidh le seoladh amárach.
  - Is maith, is mór an trua go mbeidh ár gcathair folamh.
  - Go gairid beidh cogadh mór ann agus beidh cistí ollmhóra ag teastáil ón máthairthír, lena n-áirítear chun amhais a earcú. Ina theannta sin, tá do chathair ró-ghar d'oileán Monacó agus feidhmíonn sé mar bhaoite do pirates. Agus má thógann tú amach do shaibhreas, caillfidh sé a tharraingteacht láithreach.
  - Dá ndéanfadh, thiocfadh siad fós mar chuileoga go mil. I mo thuairimse, ní leor fiú ceann amháin chomh cumhachtach le do long chun carbhán ró-ualaithe a thionlacan.
  - Bhuel, cén fáth, ar dtús, beidh triúr eile ag teacht isteach ar muir linn, agus sa dara háit, tá míle ball foirne againn agus tá siad ar bord cheana féin. Le cumhacht den sórt sin, níl eagla orainn roimh aon dul ar bord.
  Bhí smaointe Oliver Twist ag sníomh ina cheann, bhí a bplean ionsaí iomlán ag éirí gan chiall, bhí orthu teacht ar rud éigin.
  Ní raibh cead ag an bpríosúnach óg an aisling a fheiceáil... D'oscail doirse na cille agus chuaigh na gardaí isteach.
  D"fhógair an Príomhoifigeach Póilíní:
  - Is é lá atá inniu ann do fhorghníomhú sa chearnóg láir Londain. Mar is gnách, ól an ghloine fíona deiridh i do shaol agus déanfar tú a sheachadadh ar an gcorp.
  Bhí an ghloine beag, bhí an fíon an-lag - sú íon. B'fhéidir go raibh eagla orthu go dtitfeadh an príosúnach ina chodladh le linn an fhorghníomhaithe.
  Agus baineadh éadaí príosúin ar Oilibhéar, gan fágtha ach a chuid mionbhrístíní dubha. Bhí an príosúnach óg le cur chun báis beagnach nocht. Baineadh an collar freisin.
  Ina dhiaidh sin, tógadh Oliver, i geimhle láimhe agus coise speisialta, níos éadroime, as an gcill.
  Ní raibh cosa lom an ghasúir, dóite le hiarann dearg-the, leigheasta go hiomlán fós, agus ba phianmhar é dul i bhfeidhm orthu. Ach rinne Oliver gríosadh a fhiacla, agus rinne sé iarracht fanacht díreach. Agus shiúil sé, slabhraí jingling trí na conairí. Buachaill beag, maol-chraicneach, fuaite sa phríosún.
  Cuireadh fear féasógach faoi stiúir anuas, agus chuckled sé ar an buachaill ina shorts.
  Chaill Oliver a lán meáchan ar arán agus uisce, bhí gach cnámh le feiceáil ann.
  Shiúil an buachaill limping ar an dá chosa agus tharraingt na slabhraí. Ní raibh sé éasca dó an bealach seo a dhéanamh go clós an phríosúin.
  Ní raibh siad ceaptha é a chrochadh leo féin. Bhí cailín sa chorp cheana féin. Chomh maith leis sin tanaí, le bruises ar a aghaidh. Bhí sí cosnochta, ach ag caitheamh maintlín bán. Bhreathnaigh sí ar an mbuachaill le comhbhá. Bhí a lámha i geimhle, agus ar a cosa lom bhí slabhra.
  Chuaigh an buachaill isteach sa chairt. Agus chuaigh sí, leas a bhaint as an nag, ar athraíodh a ionad. B'fhéidir go raibh an capall leasaithe go speisialta chun dul go mall, agus d'fhéadfadh gach duine admire an péire. Bhí cailín, beagnach leanbh le fionn, gruaig fhada, agus leanbh le ceann shaved.
  Mhothaigh Oliver an ghaoth úr ag séideadh thar a chorp nocht, fad-fhulangach, agus bhraith sé chomh maith sin. Ghlac an buachaill anáil dhomhain. Bhí an chuma ar an aer a líonadh le mil. Agus dalladh an ghrian fiú tar éis an twilight an dungeon.
  Agus bhí an cailín caol, gruagach ag análú go dian.
  Bhreathnaigh Oilibhéar ar a cosa galánta, lom. Ba léir go raibh sé as an nocht, nach raibh an cailín boinn fós tagtha síos le blisters. Mar sin bhí a sála friochta. Cailín bocht, a cheap Oliver.
  Tiomáineann siad go mall. Tá an slua thart torannach. A dhéanann gáirí agus a comhbhrón. In aon chás, breathnaíonn an lánúin seo go seachtrach chomh neamhchiontach agus suairc go mbraitheann tú go domhain dosheachanta.
  Dhírigh Oliver go bródúil. Tá a chorp, le rianta de fuipeanna nár leigheas go dtí an deireadh, tanaí agus caol. Bhí an buachaill díreach tar éis a haon déag a bhaint amach. Tá sé pale agus níl aon fhuil ar a aghaidh. Beagnach naked, i mionbhrístíní dubh, cosúil le sclábhaí, ach pale. B"fhéidir go mbeadh cuma ar Oilibhéar mar phríosúnach de chuid Auschwitz san fhichiú haois.
  Agus an cailín, tá sí beagnach cosúil le Esmeralda, níl ach a cuid gruaige bán, rud a fhágann go bhfuil sí cuma níos angelic agus neamhchiontach. Ar ámharaí an tsaoil, ní sruthán siad ag an gcuis a thuilleadh, agus tá srón ag fanacht, rud nach bhfuil chomh pianmhar.
  Shíl Oilibhéar, cad atá ag fanacht leis tar éis bháis? Neamh nó ifreann? Dá bhfaigheadh Oilibhéar bás go luath, ní bheadh aon amhras ar neamh ar leanbh neamhchiontach. Ach anois bhí lochtanna air. Agus séanann Protastúnaigh purgadóir. Mar sin tá sé i ndáiríre ifreann? Nó an bhfuil sé fós níos cineálta ar neamh ná ar an Domhan, agus an leanbh neamhchiontach a shábháil? B'fhéidir, tar éis an tsaoil, go bhfuil Caitlicigh, agus tá níos mó acu ná Protastúnaigh, fós ceart agus tá purgadóir. Agus ansin nach bhfuil an crá ifreann go deo?
  Chlaon Oilibhéar go mór... Léigh sé faoin aindiachas freisin. Rud eile sa Ghréig ársa a bhí fealsúna a mhaígh nach raibh aon Déithe. Agus fuair an dearcadh seo tóir.
  Is dócha, mura nglacfadh Constantine leis an gCríostaíocht, bheadh an bua ag an aindiachas. Nach scéal fairy Dé é i ndáiríre? Tar éis an tsaoil, dá mbeadh Almighty foirfe ann, an gceadódh sé do dhaoine fulaingt? Ar ndóigh ní! Tar éis an tsaoil, ní féidir le foirfeacht Uilechumhachtach cur suas le trioblóidí agus le fulaingt!
  Sheinn Oilibhéar:
  Peitil dath leochaileach,
  Má tá sé stróicthe ...
  Cé go bhfuil an domhan thart éadrócaireach
  Ba mhaith liom a dhéanamh go maith!
  Nó b'fhéidir, ar nós na nIndiach, go mbogfaidh d'anam isteach i gcorp eile. Agus b'fhéidir go mbeidh tú i do mhac le padishah nó le rajah uasal ...
  Beo do shaol gnáth
  Tá cúis spraoi a bheith agat...
  B'fhéidir sa phríomh-
  Do anam bogadh isteach!
  Ina dhiaidh sin, faoi dheireadh, thiomáin a gcairt suas go dtí an scafall le dhá chroich réidh. Tháinig an cailín amach ar dtús, slabhraí clinking. Bhí sí tanaí, pale, gruaig chothrom, le súile móra, gorma, ba chuma léi ina déagóir. Agus chrom an lucht féachana i gcomhbhrón. Go háirithe nuair a bhíonn sí ag siúl cosnochta, galánta, cosa nach bhfuil fós am a leigheas tar éis a céasadh, ar na céimeanna an scafall.
  Ansin fuair Oliver Twist amach. Bhí an buachaill ag iarraidh stopadh, agus fiú scíth a ligean. Cé chomh géar is cosúil le céimeanna adhmaid drochphlánaithe.
  Ach tá go leor gardaí agus póilíní timpeall, caoga ar a laghad. Sea, agus nach bhfuil na daoine ar chor ar bith claonadh chun troid ar feadh cúpla dul chun báis. Cé go léiríonn an buachaill agus cailín comhbhrón.
  Bíonn cosa lom Oilibhéir rud beag aisteach nuair a shiúlann sé suas an crann. Agus aoibh an buachaill, d'éirigh a chroí níos cheerful. Ní ghortódh beagán níos mó bia. Ní mian leat bás a fháil ar bholg folamh.
  Shiúil sé amach agus sheas sé in aice leis an cailín. Bhí dhá wailers ollmhór i rabhlaeir agus caipíní dearg ag seiceáil na insí. Treoraíodh Oilibhéar agus an cailín suas go dtí na insí. Chuir siad ar hataí é a bhí ceaptha a oscailt láithreach, agus ansin bheadh an téad ag teannadh go docht thart ar do mhuineál agus chuaidh tú amach agus chuaigh go dtí an chéad domhan eile. Agus b'fhéidir go bhfuil ... Shamhlaigh Oliver go brionglóideach go raibh a anam corpraithe in éan, agus d'eitil sé san aer.
  Ardaíonn sé os cionn díonta na dtithe, agus tugann sé raon sciatháin iomlán.
  Idir an dá linn, liostaíonn an t-oifigeach go monotonously coireanna an lánúin. Arís eile, cuirtear i leith Oilibhéar bia a shracadh as teach na mbocht. Agus mar sin de. Agus freisin in éagmais aithrí agus an rud nár thug sé amach, áit a raibh an goid i bhfolach. Agus i bhfad níos mó...
  Tá náire ar Oliver seasamh beagnach nocht i láthair na mílte duine. Ba mhaith liom fiú an srón timpeall a mhuineál a dhéanamh níos doichte níos tapúla.
  Tá an cailín beagán níos suimiúla. Casadh sí amach a bheith ina Chuntaois, pósta le seigneur scothaosta, agus tá sí cúisithe nimhiú. Níor admhaigh an cailín a ciontacht, agus dá bhrí sin chroch siad í. Seachas sin, bhí seans ann go ndéanfaí nimhiú ar phlandálacha i gcoilíneachtaí theas Impireacht na Breataine.
  Shíl Oliver go bhféadfadh sé a bheith níos fearr ná bás. Cad a tharlaíonn má tá i ndáiríre loch na tine, nó neamh-ann. Agus tá neamh-ann bheith scanrúil, gan solas, gan fuaim, gan aon chuimhne, ní fiú smaointe ... Agus mar a scríobh duine éigin ó na ciallmhar: I mo thuairimse, - mar sin tá mé ann!
  Agus ar deireadh, tá an léamh monotonous thart. Tugtar an nóiméad deireanach dóibh siúd a dhaoradh chun guí. Cogarnaíonn blonde cosnochta i ceirteacha bána rud éigin sa Laidin. Chinn Oilibhéar Paidir an Tiarna a léamh, cé go n-admhaíonn sé gur praiseach iomlán é a cheann. Agus tá sé beagnach aindiachaí, nó ar a laghad agnostic.
  Ach guíonn sé, agus déanann sé iarracht gan Rush. Is é an nóiméad deireanach painfully mall, ach dosheachanta dul in éag ar aon nós.
  Anois tá na drumadóirí ag ardú a gcuid maidí. Fuaimeann comhartha... Tosaíonn rollaí druma ag bualadh, agus fuaimeann roar roinnt píopaí copair. An rud deireanach a chloiseann Oliver Twist sa saol seo. Agus na bac Dia, ar a laghad rud éigin eile a chloisteáil amach anseo.
  Agus ó na hataí faoina gcosa nochta, nochtar an buachaill agus an cailín. Titeann comhlachtaí síos. Agus teannann an lúb ar mhuineál an linbh agus an chailín.
  Ar dtús mothaíonn Oliver coinbhleacht láidir agus plúchadh. Bhí sé mar a bheadh sé clúdaithe ag fonsa cruach. Agus ansin tháinig fís beoga den sórt sin os comhair mo shúile. Tá gach rud chomh álainn agus ag an am céanna uafásach, agus anois mothaíonn Oliver Twist go bhfuil a anam childish scartha ón gcorp.
  I láthair na huaire nuair a dhealraigh sé go raibh an taobh istigh go léir á bruite, agus na scamhóga ag lasadh amach go litriúil, ag tarraingt i lasair bheo, nuair a bhí sruthanna te d'aer sárthéite ag séideadh, ag bácáil gach cáithnín den chorp ídithe, ag pairilis na gluaiseachtaí dronnacha. matáin overstrained. Mothúchán a thagann chun cuimhne go bhfuarthas meascán de lava agus fiuchphointe uisce ag doimhneacht mhór i limistéar brúchtadh bolcánach. Ansin fuair sé níos éasca go tobann. Thosaigh an pian ag imeacht, bhí gile iontach ann. Sea, is é seo go díreach a mhothaigh Oliver Twist nuair a thosaigh a spiorad ag fágáil a chorp charred...
  ... Anseo briseann sé ar shiúl ón dromchla agus tosaíonn ag smaoineamh ar na himeachtaí, amhail is dá mba ón taobh amuigh. Tá iarsmaí long réalta leáite briste le feiceáil. Teann cineálacha éagsúla ollmhór arrachtaigh le healtaí gan líon. I bhfianaise réalta ollmhór corcra-emerald, tá siad chomh geal speisialta le ró-shreabhadh radanta. Níl sé scanrúil ar chor ar bith, ar a mhalairt, iontach álainn ina gcuid dathanna. Ag cloí le fórsa dothuigthe dothuigthe, lean an t-anam ag ardú aníos. Bhí na arrachtaigh ildaite ar an dromchla ag crapadh go tapa. Téann spiorad isteach sa strataisféar. Anseo, is féidir leat a fheiceáil ar an phláinéid ar fad, bándearg-buí, ar dtús ollmhór, ansin ag laghdú go tapa i méid. Anseo tá sé an méid tábla bhabhta, anseo tá sé an méid de roth pendophone, anseo tá sé an méid liathróid sacair, ansin an méid liathróid leadóige, agus ansin - níos lú ná síol poppy. Tá níos mó agus níos mó réaltraí nua ag splancadh thart, braislí doshamhlaithe de bhlúirí agus de phlaicéirí móra le rá. Tá an t-anam sucked isteach sa tollán, agus cuileoga sé, stríoca geal seacht-dath ag splancadh feadh na conaire ar chúlra dubh.
  "Cá bhfuil mé ag dul? - Bhí mearbhall ar an mbuachaill. - Riddle ... go cruinne eile, is dócha, go saol nua."
  Os comhair an tolláin, bhí an chuma ar an solas is gile a bhí ag méadú i gcónaí. De réir reiligiúin stáit-impiriúla aonair agus neamhshaolta na Breataine, mar a léirmhíníonn cuid é, tar éis báis téann duine chun na cúirte, áit, de réir gníomhais nó cumas míleata, críochnaíonn sé sa chéad neamh, nó in áit sa chéad Cruinne eile. .
  Bhuel, seo sagart amháin a dúirt amhlaidh ó na Protastúnaigh, cé gur léir gur nonsense é seo!
  "Cá rachaidh mé?" Shíl Oliver Twist gan stró.
  Mar fhear agus ina choiriúil, caithfidh sé fanacht ina sclábhaí sa chéad saol eile, agus is amhlaidh is fearr. Más rud é nach bhfuil siad ag iarraidh é a bheith mar uirlis chainte, ansin tá sé faoi bhagairt ag poll fiery agus áit chéasadh síoraí do dhaoine inferior.
  Glacann chills an craiceann ar láimh, cé go bhfuil an craiceann imithe cheana féin. Ach dúirt Darwin gur de shliocht ríthe agus gnáthdhaoine ó shinsear coitianta a rugadh mhoncaí nois, shaggy. Bhí Gúrú mór ann freisin nach raibh le feiceáil ach ag dornán roghnaithe. Deirtear gur bhain sé amach rún na neamhbhásmhaireachta agus na mórchumhachta. Mar sin cén fáth, má tá sé chomh uilechumhachtach sin, nach féidir leis na súgairí fola seo a dhíbirt as an bpláinéad?
  Ag deireadh an tolláin, shnámh Oliver Twist amach i mbruachbhaile a bhí soilsithe go geal. In aice láimhe bhí pálás ollmhór, teampall ceartais neamhaí de réir dealraimh. Chas beirt thugs a raibh sciatháin gheala súilíneacha orthu, aingeal de réir dealraimh, a lámha taobh thiar dá dhroim agus thug siad isteach sa seomra cúirte é.
  Bhí an halla ollmhór, cailleadh an tsíleáil sna scamaill. Bhí guth iontach an bhreithimh, ollmhór mar Shliabh Everest agus súilíneach cosúil le go leor gréine, toirneach le míle toirneach.
  - Ní saighdiúir thú! Ní Trodaire tú! Nach bhfuil tú righteous! Is fear coiriúil thú, créatúr nimhneach, scigaithris ghalánta ar chine mhór. Is reibiliúnach olc thú a bhfuil fuath aige dá máistrí cearta agus atá ag iarraidh iad go léir a scrios. Ní bheidh tú i do sclábhaí, níl siad ag iarraidh go mbeadh tú mar sclábhaí fiú. Téigh go dtí ifreann agus sruthán ann go deo i agony uafásach, chomh maith le naimhde go léir an Impireacht na Breataine. Déanfaidh laochra an náisiúin is mó i ngach hyperuniverses gan teorainn, trodaithe de chine idéalach a roghnaíonn an tUilechumhacht, an cruinne gan teorainn a bhuachan!
  Lasair chuma faoi chois. Loisg siad cosa lom an ghasúir go pianmhar.
  - Really, tine arís! Ní féidir liom é a dhéanamh níos mó!
  Chroith Oliver Twist. Bhí sé réidh le titim ar a ghlúine agus ag caoineadh mar leanbh. Agus is leanbh de thart ar aon bhliain déag é i ndáiríre!
  Ag an nóiméad sin, imithe íomhá an bhreithimh ...
  DEIREADH CUID A hAON - LE LEANÚINT
  
  Saol NUA Pheadair II
  
  Inti, ní bhfuair Peadar II an bolgach agus rialaigh sé don Rúis le fada an lá riamh. Bhí tart ar an bhfear óg le haghaidh siamsaíochta, agus thosaigh sé ar a chéad chogadh, ag leanúint sampla a sheanathar, leis an tSualainn i 1730. Bhí arm na Rúise níos láidre agus níos fearr ná an tSualainn i gcáilíocht. Níor chuir bagairt cumhachtaí Eorpacha isteach sa chogadh in aghaidh na Rúise, go príomha an Bhreatain, ar ndóigh, iachall ar Pheadar an Dara gabháil iomlán na Sualainne a thréigean go sealadach, ach chuir sé an Fhionlainn i gceangal leis.
  Ansin bhí cogadh leis an Tuirc. Bhí níos mó tuisceana ar na cumhachtaí Eorpacha cheana féin. Thosaigh an cogadh sa bhliain 1736 le feachtas faoi cheannas pearsanta Pheadair an Dara hAzov, agus a ghabháil fuinniúil. Bhí an cath leis na Turcach i bhfabhar na Rúise go ginearálta. Bhí foireann Pheadair Mhór fós láidir, agus ghníomhaigh a gharmhac, a fuair neart laochúil óna sheanathair, agus aigne iontach, go cinntitheach.
  Bhí an Rúis láidir, agus an Tuirc ag lobhadh cheana féin... Le linn na gcogaí, rinne Peadar an Dara dul i ngleic leis an gCrimé, Ochakov, agus Azov le tailte eile.
  Ansin chuir tsarist na Rúise an Chasacstáin i gceangal leis féin. Agus thosaigh siad a thógáil fortresses i Alasca.
  Chuaigh an obair ar aghaidh go bríomhar. Ansin cogadh nua leis an Tuirc i 1741 agus conquests arís ... An Rúis waged cogaí le díograis mhór. Peter II go pearsanta i gceannas ar an arm ar feachtais. Sna Balcáin, bhuaigh trúpaí na Rúise roinnt bua. Agus ansin bhí cogadh leis an Iaráin. Chríochnaigh sé freisin le bua nuair a gabhadh an Asarbaiseáin.
  I 1753 bhí cogadh nua leis an Tuirc. Agus níor chuir Peadar II isteach ar chúrsaí Eorpacha. Arís bua agus a ghabháil Iostanbúl ... Agus éirigh go hiontach. Ina theannta sin, chuir Frederick II trioblóid ar an Eoraip. Throid an conqueror seo idir na Francaigh agus na hOstairigh. Agus ansin tháinig an Bhreatain freisin sa chogadh, buartha faoi neartú na Prúise ... Peter II, tar éis an tubaiste an Impireacht Ottoman, throid sa deisceart. Ach sa bhliain 1772, mar sin féin, tharla an chéad chríochdheighilt den Pholainn idir an Phrúis neartaithe agus na cumhachtaí, an tír ba mhó ar domhan, an Rúis ag an am sin. Agus chuir an Impireacht san iarthar. Agus shroich na Rúisigh an Éigipt sa deisceart, agus Murascaill na Peirse ...
  Bhí conquered an Éigipt freisin i 1780 ... bhog trúpaí na Rúise ar fud na hAfraice.
  Agus i 1782, roinneadh an Pholainn faoi dheireadh leis na Prúiseach ... Tháinig an Bhealarúis, an Úcráin agus an Liotuáin mar chuid den Rúis. Ní raibh Frederick an Dara dul i ngleic leis an Rúis... Shroich na Rúisigh Maracó i 1786 agus bhain siad tuaisceart na hAfraice ar fad, an Araib Shádach, agus sa bhliain 1788 gabhadh an Iaráin faoi dheireadh. Agus beagán níos luaithe roimhe sin, agus an Áise Láir ar fad. Sa bhliain 1790, fuair Peadar II bás, agus é ar an gceann is mó de na tsars Rúiseacha. Agus bhí a réimeas ar cheann de na cinn is faide i stair an domhain, an ceann is faide sa Rúis agus b'fhéidir an ceann is glórmhar.
  Tugadh Peadar Mór ar Pheadar. Agus Peadar II - an ceann is mó de na ríthe.
  Agus d'eirigh suas an ríchathaoir ag a gharmhac Peadar an Tríú. Bhuel, is ríthe glórmhara iad ríthe Petra.
  Ba é an chéad chéim eile de Peadar Mór an cogadh leis an bPrúis. Bhí na Gearmánaigh tar éis Frederick II fonnmhar ar shaothair nua. Agus rinne siad ionsaí ar an Rúis i 1796 . Tar éis éachtaí tosaigh, bhuaigh arm na Rúise an Ghearmáin. Agus conquered sí ar dtús í, agus ansin an Fhrainc, gafa ag an réabhlóid. Bhí éad ar Pheadar an Tríú roimh ghlóir a sheanathar. Bhí sé óg, te agus bhí sé ag iarraidh exploits.
  Agus anseo arís bua agus bua na Spáinne agus na Portaingéile ... Conquest na hEorpa. Agus an cogadh leis an mBreatain...
  Maidhm na fairrge do ruaigeadh. Agus is bua nua é seo do Ushakov. Agus ansin thit Londain. Thosaigh an cogadh coilíneach agus concas na gcúigí. Ní raibh comhraic comhraic ag an Rúis a thuilleadh. Agus bhuaigh tír amháin i ndiaidh a chéile.
  Sa bhliain 1830, fuair Peadar III bás. Agus chuaigh a mhac Pól suas ar an ríchathaoir. Throid an Rúis i 1841 an cogadh tromchúiseach deireanach leis an tSín. Agus ar ndóigh bhuail sí é go muiníneach tar éis trí bliana cogaidh.
  Agus ansin bhí cogaí coilíneach. Agus lean concas amháin eile. Agus bhí sé go deas.
  Agus faoi dheireadh an naoú haois déag, tháinig an phláinéid ar fad Rúisis. Agus tá an t-am tagtha chun leathnú isteach sa spás. Tá na cailíní spásaire tar éis dul i mbun cath cheana féin. Chuaigh an chéad fhear isteach sa spás i 1900, ag ceiliúradh tús an fichiú haois mar aois an spáis. Agus i 1910, tharla an chéad eitilt le foireann go dtí an ghealach.
  Agus 1925 agus go Mars! Agus tá sé ach go hiontach. Laistigh de dheich mbliana, d'éirigh le spásairí cuairt a thabhairt ar phláinéid uile an chórais gréine. Agus ansin thosaigh tógáil ar pláinéid eile.
  Bhí Impireacht na Rúise ina monarcacht iomlán, ach bhí comhairle daoine tofa ag saoránaigh an domhain ar fad mar chomhlacht comhairleach don tsar.
  Mhair daoine go maith, agus d'fhás an geilleagar go tapa. Caipitleachas a bhí ann le gnéithe pleanála. Faoi dheireadh an fichiú haois, bhí an córas gréine níos mó nó níos lú máistreacht.
  I 2010, cuireadh tús leis an gcéad eitilt go ceann de na pláinéid den Star Sirius. Agus bhí sé ina expedition interstellar iomlán. Baineadh úsáid as inneall fótóin a bhí in ann dlús a chur le luas an tsolais agus fiú beagán níos airde.
  Tharla an eitilt i dhá chéim. An chéad luasghéarú, agus ansin luasmhoilliú na roicéid ... Mar gheall ar an imperfection na longa réalta, bhí sé indéanta a eitilt ach amháin i níos mó ná cúig bliana is fiche.
  Mar sin, roghnaíodh na criúnna ó dhéagóirí ionas nach mbeadh siad ró-shean. Ina theannta sin, tá turgnaimh le hathnuachan déanta cheana féin ar an Domhan phláinéid. Go háirithe, gaschealla agus smaointe éagsúla eile a ghníomhachtú. Is féidir leat moill a chur ar aosú cheana féin. Is ró-riosca fós ainmhithe fola te a chur isteach sa bheochan ar fuaidreamh. Is féidir leat dul isteach i glasra.
  Ach tá codlata saorga ann freisin. Seo nuair a bhíonn tú ag codladh, ach ag an am céanna tá do chorp ag bogadh.
  Ligeann teicneolaíocht ríomhaireachta duit aon illusion a atáirgeadh. Ina theannta sin, le linn codlata, moilliú próisis fiseolaíocha síos agus daoine aois cúig go sé huaire níos moille. Agus ní gá do dhaoine siamsaíocht a lorg. Aimsíonn siad iad féin.
  Déagóirí, ar an láimh eile, ag fáil an dá gluaiseacht agus cothaithe saorga ina chodladh, bhí orthu fás suas go dtí daoine fásta ag eitilt suas go dtí an phláinéid Sirius.
  Agus rinneadh gach rud eile dóibh san eitilt ag meaisíní uathoibríocha agus ríomhairí le go leor ciorcaid dhúbailte.
  Is é sin, d'éirigh sé amach go maith ...
  Dhá bhliain déag agus trí bliana déag d"aois a bhí sna páistí a roghnaíodh. Bhí buachaillí agus cailíní.
  Mar sin chuaigh na trí long réalta ag eitilt.
  Níl aon saol cliste ar Sirius. Ach ar cheann de na pláinéid, tá an aeráid oiriúnach go leor le haghaidh coilíniú. Agus is cosúil go bhfuil roinnt foirmeacha simplí saoil ann.
  Mar sin tá na laochra óga réidh le leathnú. Tá a Hyperemperor féin ag Impireacht spáis na Rúise. Agus tug sé focail dheighilte roimh imeacht.
  Tá gach rud i gcoitinne níos fearr don chine daonna ná mar a bhí i bhfíor-stair. Tá an choireacht íseal, níl aon ocras ann, agus níl aon bhocht ann go praiticiúil. Chuidigh gnéithe pleanáilte sa gheilleagar domhanda le féimheachtaí dífhostaíochta a sheachaint. Mar gheall ar fhorbairt na teicneolaíochta is féidir an lá oibre a laghdú go ceithre huaire an chloig, agus trí lá saor a dhéanamh ag an am céanna.
  Níor athraigh praghsanna ach anuas. D'fhás an tuarastal. Chomhcheangail náisiúin an domhain phláinéid le chéile ...
  Cruthaíodh fiú reiligiún amháin. Chomhaontaigh sí an Chríostaíocht, an Ioslam, an Búdachas agus an Giúdachas. Cuireadh deireadh leis an Tríonóid agus tugadh isteach an coincheap - Dia amháin i go leor aghaidheanna!
  Agus ar ndóigh, bhain siad na iomarcacha: troscadh, urnaí, Ramadan, agus toirmisc ar bhia. Ach rinne siad an tseirbhís níos maorga agus níos sollúnta. Agus athraigh na sagairt go bán agus bearrtha a féasóg. Agus tá níos mó deilbhíní ann. Agus do cuireadh na naomh. Lena n-áirítear Suvorov, Kutuzov agus ceannasaithe eile. Agus tá atheism tar éis éirí go leor faiseanta. Ar ndóigh, thosaigh daoine ag maireachtáil níos fearr, cobhsaí, tá gach rud soladach, tá an eolaíocht forbartha.
  Agus bhí amhras láidir ar go leor faoi chumhacht mhíorúilteach deilbhíní agus faoin éifeacht a bhí le coinnle a chur.
  Ach tá an saol tar éis teacht chun cinn ...
  Thosaigh an turas go dtí an córas réalta Sirius. Agus in 2013, chuaigh ceann eile beagán níos faide ar shiúl. Tá pláinéid ann freisin atá oiriúnach don saol.
  Agus i 2020, den chéad uair, d'éirigh le réad saorga luas an tsolais a shárú. Ciallaíonn sé seo gur féidir leat eitilt níos tapúla. Agus i 2025, cruthaíodh antigravity, agus bhí sé indéanta longa a luasghéarú ag luasanna superluminal i mbeagán ama.
  Daoine sona... Agus deonaíodh an ceathrú lá saor ar an Déardaoin ag an tsar... Anois bhí go leor scíthe in aghaidh na seachtaine ag daoine, agus tháinig forbairt ollmhór ar thionscal na siamsaíochta.
  An tsar-sagart, faoi athnuachan, agus tháinig sé i bhfad níos áille ... Agus i 2030, ar deireadh, bunaíodh an chéad lonnaíocht lasmuigh den ghrianchóras do phláinéid oiriúnach don saol.
  Tá sé tar éis éirí go han-mhaith ar an Domhan phláinéid. Agus ar chórais eile freisin.
  Agus is í an cheist cé chomh maith is atá sé nuair nach gcuirtear isteach ar theaghlach Romanov.
  Tuilleadh smaointe nua... Is é an tiomáint teirmeascánach todhchaí na teicneolaíochta. Tá an chumhacht na milliúin uair níos mó ná thermonuclear. Agus deiseanna nua le haghaidh taiscéalaíochta spáis.
  Agus fionnachtain hipearplasma. Agus tá na féidearthachtaí ollmhór. D'fhorbair an eolaíocht níos tapúla ná an fhíor-stair. Tá na heolaithe ar fad san Impireacht chéanna, agus ní aicmítear sonraí óna chéile.
  Ach ní haon rún é go bhfuil spiairí ar a gcuid iomaitheoirí sa stair fíor agus go ndéanann siad cacamas maith.
  Agus mar sin an borradh ginearálta, agus torthaí den scoth le haghaidh eolaíocht.
  In 2040, chinn an tsar agus an hyper-impire bunreacht a chur faoi bhráid reifreann, rud a chuir srian ar a chumhacht go deonach. Creideadh go bhfuil daoine tar éis aibiú go daonlathas teoranta agus rialaithe ar an Domhan phláinéid lena ardoideachas éigeantach. Agus go mbeidh éachtaí móra sa chultúr.
  Ag an am céanna, bhí leasuithe nua i reiligiún ... Aithníodh an Bíobla agus an Koran ar deireadh mar oidhreacht chultúrtha, ach ní an focal Dé. Ag an am céanna, bhí obair ar siúl go tréan chun daoine fada marbh a aiséirí.
  Leagadh an tasc chun an aiséirí a fhíorú don eolaíocht.
  Agus d'oibrigh eolaithe, thriail. Agus níos mó agus níos mó máistreacht an rúin na cruinne.
  Mar sin tháinig an neamhbhásmhaireacht níos mó agus níos mó fíor. Agus ní mór dom a rá conas a d'éirigh sé níos fearr ar an Domhan phláinéid, díreach toisc go raibh cónaí ar Peter II i bhfad níos faide ná mar a bhí sé i bhfíor-stair.
  
  GAIRM ifreann AN GHEARMÁIN ACE HANS MARSEL
  Ní bhfuair Marcel bás i dtimpiste, ach tháinig sé slán agus lean a ghairm bheatha dhraíochtúil. Ní raibh mórán éifeacht aige seo ar chúrsa an chogaidh. Mar an gcéanna, rinne na Breataine Oibríocht Tóirse agus bhuail siad trúpaí Rommel. Ní féidir le píolótach amháin, fiú amháin, leibhéal iontach den sórt sin athrú suntasach a dhéanamh ar chúrsa an chogaidh. Ach amháin má éiríonn tú finscéal tú féin. Faoi dheireadh na bliana 1942, sháraigh Marseille líon na n-aerárthach a thit síos agus bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air arís le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus faoi dheireadh mhí an Mhárta 1943, sháraigh Marseille cúig chéad aerárthach síos, as a bhfuair sé Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  I mí Aibreáin agus i mí na Bealtaine, chonaic Marseille troid fíochmhar sa Mheánmhuir, ag leagan síos taifead de cheithre aerárthach déag a lámhaigh síos in aon rannpháirtíocht amháin agus fiche in aghaidh an lae. Bhí eagla na Breataine air, agus bhí ionadh orthu go simplí ag an bhfeiniméan seo agus an Ace.
  Ach in ainneoin an ghaisce seo, bhí Rommel fós buaite. Níor chuir Marseille ach na Meiriceánaigh agus na Briotanacha ionadh.
  Ach i mí an Mheithimh aistríodh é chuig an bhfronta thoir. Agus imbhuaileann an finscéal seo leis na píolótaí Sóivéadacha. Troideanna Marseille go maith agus déanann sé iarracht an ME-309 ó shraith nialais.
  Ar feadh seacht gcéad caoga aerárthach a bhfuil titim orthu faigheann sé Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleoga darach platanam le claimhte agus diamaint.
  Agus ar an Kursk Bulge, tá Marseille ag taitneamh. Troideann duine acu tréad iomlán eitleáin. Agus is fíor-throdaire uafásach é. Ach tá na Naitsithe fós ag cailleadh cath Kursk. Cé go raibh tionchar ag Marseille fós ar chúrsa na staire. Tháinig trúpaí Gearmánacha san Afraic i dtír cúig lá ina dhiaidh sin. Agus cuireadh moill deich lá ar theacht i dtír sa tSicil. Tháinig trúpaí Sóivéadacha chun cinn beagán níos moille. Cé go raibh an difríocht ach cúpla lá.
  Nuair a scaoil Marseille síos míle aerárthach, fuair sé Crois Mhór na Croise Iarainn, duais nach raibh ach ag Hermann Goering sa Tríú Reich. Agus lean an cogadh ar aghaidh.
  Bhí na Gearmánaigh amú, ach ní raibh an tArm Dearg agus na Comhghuaillithe ach cúpla lá taobh thiar den fhíorscéal.
  Marseille throid cosúil le leon ... Ach anois tá an tríú bliain is daichead a rith, agus na Gearmánaigh fhulaing go leor defeats. Mar sin féin, bhí roinnt dóchais ag na Naitsithe mar gheall ar Marseille. Go háirithe, níl gach rud caillte go fóill. Agus sa Tríú Reich, bhí an gunna féin-ghluaiste E-10 le feiceáil. Éasca le monarú, saor agus an-lúfar. Agus níl an scáthchruth fós íseal ach 1.3 méadar. Forbraíodh é in ionad oibriú ar an Luch, nach bhféadfadh, i bprionsabal, údar maith a thabhairt dó féin.
  Tháinig méadú beag ar an gcogadh... Bhí an E-10 ina ghunna féintiomáinte rathúil, agus níos tábhachtaí fós, bhí sé éasca le déanamh agus saor. Lámhaigh Marseille dhá mhíle aerárthach agus bhronnfaí Réalt na Ridirí Croise an Iarainn uirthi le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Agus ansin scaoil sé síos trí mhíle aerárthach agus fuair sé Réalt na Croise Ridire na Croise Iarainn agus duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Faoi dheireadh na ceathrú bliana is daichead, sheas na Gearmánaigh beagán níos fearr ná mar a bhí i bhfíor-stair. Bhí siad in ann a leithéid de bhua tapa a sheachaint sa Bhealarúis, agus sa deisceart. Agus d"fhéadfaidís cailleadh na Rómáine agus na mBalcán a sheachaint.
  Agus is tábhachtaí fós, caitheadh na comhghuaillithe sa Fhrainc isteach san fharraige. Agus tá sé seo níos tromchúisí.
  Sa Bhreatain agus sna Stáit Aontaithe, tá meon cheana féin chun sos cogaidh a thabhairt i gcrích leis an Fritz. Bhí na gunnaí féinghluaiste E-25 le feiceáil ar an tosach freisin. Chomh maith leis sin le scáthchruth íseal, éasca a mhonarú, ach níos mó armtha, agus le armúr tiubh. Chomh mór le céad agus fiche milliméadar an forehead ar uillinn, ochtó is dó milliméadar an taobh, agus gunna 88 milliméadar 71 EL, agus airde de mhéadar go leith. Agus ní féidir i gcoinne a leithéid de colossus resist. Smaoinigh ar ghunna féinghluaiste atá inchomparáide leis an "Tíogair" -2 i dtéarmaí armúr agus armála, agus ní mheáchan sé ach tríocha tonna. Agus déan iarracht é seo a shárú.
  Bhí na Gearmánaigh in ann na trúpaí Sóivéadacha a mhoilliú beagán. Rinne an rud céanna ionsaí ar na Gearmánaigh sa Mhuir Bhailt. Ach níl mórán dul chun cinn déanta. Chuir cosaint dhomhain chumhachtach stop leis an Arm Dearg. Bhí aerárthach trodaire scaird XE-162 le feiceáil san aer, a bhí éasca le monarú agus saor, ach ag an am céanna éadrom agus éasca le rialú.
  Mar sin d"éirigh sé níos deacra do chomhghuaillí buama a dhéanamh, agus mhéadaigh na caillteanais.
  Léirigh na cathanna láidreacht na nGearmánach i ngach slí.
  Bhí formhór na stáit Bhaltacha, leath na Bealarúise, cuid den Úcráin agus an Mholdóiv le Odessa, fós i seilbh na Naitsithe ag tús na cúigiú bliana is daichead. Agus sa Fhrainc, bhí na comhghuaillithe buaite go hiomlán. I mí na Nollag, bhí na Naitsithe in ann na comhghuaillithe ón tSicil a scriosadh, rud a neartaigh a seasaimh.
  I mí Eanáir, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht dul ar aghaidh timpeall Minsc, ach bhí siad imithe i léig i gcathanna diana gan dóchas.
  Na Gearmánaigh, a bhfuil na umair is fearr, a ghearradh síos ar na trúpaí Sóivéadach agus déanta cúpla coirí. Go ginearálta, ghlac umair na Gearmáine suas. Níor chuaigh an T-44 isteach sa tsraith, agus tá an T-34-85 agus IS-2 sách lag i gcoinne an tsraith E.
  Agus níl aon chomhionann ag scaird eitlíochta na Gearmáine. Tá na Comhghuaillithe agus an tSeapáin i dtrioblóid. Cuireadh bac ar an tuirlingt sna hOileáin Fhilipíneacha, agus rinne longa cath na Seapáine idircheapadh na hárthaí tuirlingthe. Sna Stáit Aontaithe, ar ndóigh, scaoll. Agus ansin fuair Roosevelt bás ...
  Truman, ós rud é go bhfuil na Stáit Aontaithe an-tuirseach de fomhuireáin na Gearmáine, go háirithe ar sárocsaíd hidrigine, a thairiscint sos cogaidh don Tríú Reich. D'aontaigh Hitler, ach ar choinníoll malartú príosúnach cogaidh, agus ní hamháin Gearmáinis, ach freisin Iodáilis. D"aontaigh Churchill agus Truman.
  Mar thoradh air sin, tháinig méadú ar líon na bpíolótaí Gearmánacha sa spéir. Agus urghabh XE-162 ardcheannas aeir.
  Tar éis dóibh ionsaí Sóivéadach eile a bhualadh sa lár ag deireadh mhí na Bealtaine, thosaigh na Naitsithe ag dul chun cinn san Úcráin. Ghlac na chéad umair E-100 páirt sna cathanna freisin. Bhí inneall agus socrú tarchurtha ag an gcarr nua le chéile agus trasna, rud a d'fhág gur féidir meáchan a laghdú, agus le hinneall níos cumhachtaí de 1500 horsepower, chuir sé feidhmíocht tiomána shásúil ar fáil.
  Agus bhí an armúr dosheachanta go hiomlán do gunnaí Sóivéadacha ó gach uillinn. 250 - forehead le fána, agus taobhanna 210 mm agus freisin le fánaí.
  Bhí an umar seo sa cinn ina ollphéist. Faoi Bhealtaine 1945 scaoil Marseille ceithre mhíle aerárthach agus fuair réalta Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Gradam an-ghradamúil. Agus ba é Huffman a bhí sa dara háit, a bhí ag fáil scóir go han-mhaith, sula raibh tactics éagsúla aige ó Marseille. Cé acu is fearr a oireann do XE-162. Faoi Mheitheamh na bliana 1945, bhí cúig chéad aerárthach a bhí thíos leis sroichte ag Huffman agus fuair sé Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Go ginearálta, d'éirigh go maith leis an gcogadh do na Gearmánaigh a scaoileadh saor san Iarthar. Bhí scaird-bhuamairí Arado an-éifeachtach. Rinne na Naitsithe fiú clár diúracán an FAA a chiorrú i bhfabhar aerárthach nua, atá beagnach dodhéanta a lámhach síos, agus ní raibh trodaithe Sóivéadacha in ann teacht suas leo.
  Bhí smacht iomlán ag na Gearmánaigh ar an aer. Chuaigh an USSR, ina dhiaidh sin, ar an gcosaint ar an líne tosaigh. Tógadh go leor daingnithe, agus chuaigh na Naitsithe chun cinn go mall.
  Murab ionann agus fíor-stair, tháinig an-tóir ar an SU-100, nach raibh ollmhór sa chogadh sin. Agus an uair seo sa USSR, thosaigh táirgeadh an ghunna féin-ghluaiste seo ag méadú ar luas luathaithe. Tá sé níos simplí agus níos saoire a mhonarú ná tríocha ceathair. Agus armtha ionas gur féidir é a bite na Gearmánaigh. Tháinig SU-100 sa dara leath den chúigiú bliain is daichead mar phríomh-mheaisín agus tháirgtear é céad píosa sa lá.
  Bhí an T-34-85 i dtáirgeadh mais freisin, mar a bhí an IS-2. Ar thaobh amháin, d'éirigh leis an umar IS-3 a chosaint níos fearr sa mhullach. Ach ar an láimh eile, tá sé níos costasaí agus dian ar shaothar, agus níor táirgeadh ach míle píosa agus scoradh é. Go ginearálta, an IS-4, tar éis a scaoileadh ach amháin i mbaisceanna beaga. Mar sin thréig an USSR umair throma i ndáiríre. Agus níor fhan an tsraith ach SU-100 agus T-34-85.
  Bhí na Gearmánaigh in ann an Dnieper a bhaint amach ag deireadh na bliana 1945 agus Kiev a ghlacadh. Agus freisin a ghabháil go hiomlán ar na Stáit Bhaltacha, agus beagnach gach ceann de Bhealarúis. Ach sa gheimhreadh bhí ar an faisisteach stopadh. Sa spéir bhí siad fós chun tosaigh.
  Marseille ar feadh cúig mhíle aerárthach downed, a fháil ar an Réalta Mhór na Croise Ridirí agus duilleoga darach airgid, claimhte agus diamonds. Mar a fheiceann tú, bhí an dámhachtain sách fada in ainm. Agus an platanam Luftwaffe Corn i diamonds.
  In earrach na bliana 1946, tar éis dóibh umair níos forbartha den tsraith E-50 a tharraingt suas, rinne na Naitsithe iarracht dul chun cinn san ionad.
  Bhí cosaint an Airm Dheirg domhain agus an-fhorbartha ó thaobh na hinnealtóireachta de. Agus thug sé seo deis di a eagrú ní friotaíocht lag. Agus níor chuaigh na Gearmánaigh, tar éis dóibh líne chosanta amháin a bhriseadh, dul isteach sa spás oibríochta, ach cuireadh iallach orthu briseadh tríd an gcéad cheann eile. Bhí an Tríú Reich sár-armtha, ach bhí a chuid trúpaí níos lú i gcónaí. Bhí buachaillí ceithre bliana déag nó trí cinn déag ag troid sna coisithe cheana féin, is minic a tháinig mná trasna orthu. I gcúrsaí eitlíochta, d'éirigh go maith le taithí na mban-phíolótaí go ginearálta. Thosaigh Albina agus Alvina, mar shampla, ag scóráil chomh cáiliúil sin go raibh ionadh ar na tuathánaigh. Agus leagadh síos go tapa céad aerárthach i gceann cúpla mí a fuarthas Crois Ridire na Croise Iarainn.
  Léirigh na cailíní go raibh siad thar a bheith comhraic agus lúthchleasach.
  Lámhaigh Marseille níos mó ná ocht míle aerárthach faoin gheimhreadh de dhaichead a seacht.
  Bhrúigh sé iad le gunnaí 30mm. Sa USSR, d'fhan an Yak-9 mar an príomh-trodaire, a bhí soiléir as dáta, ach bhí sé éasca a mhonarú.
  D'éiligh Yak-3 duralumin ardchaighdeáin agus níor chuaigh sé isteach i dtáirgeadh mais. Táirgeadh LA-7 i gcainníochtaí beaga freisin.
  Ach tháinig an Yak-9 ar an aerárthach is ollmhór chun tosaigh ar an IL-2 agus IL-10.
  Chrith an tArm Dearg faoi na builleanna. Shroich na Gearmánaigh Smolensk, ach níor thimpeallaigh ach leath é gan é a thógáil.
  Sa gheimhreadh, rinne trúpaí Sóivéadacha ionsaí mar fhreagra. Ach ní raibh ach beagán brú ar na Naitsithe.
  D"éirigh an cogadh fadálach agus bhí sé suite i gcéill. Thuig Hitler é seo freisin.
  Sa seachtú bliain is daichead, rinne na Gearmánaigh cogadh go cúramach. Bhain siad úsáid as trúpaí eachtracha sa ionsaitheacha, rinne siad iarracht buama a lán. Níl mórán athraithe tagtha ar an líne tosaigh le bliain...
  Bhí an T-54 le feiceáil sa USSR, ach ní raibh sé ollmhór. Tá an T-34-85 fós i dtáirgeadh ... Agus is é an SU-100 is mó a tháirgtear.
  Tá eitlíocht scaird níos measa ná mar a bhí i bhfíor-stair. Ar an gcéad dul síos, mar gheall ar dheacrachtaí aimsir an chogaidh, tá níos lú cistí ann ná mar a bhí ag na Gearmánaigh agus a bhí i bhfíor-stair. Ar an dara dul síos, caithfidh tú oibriú leat féin gan úsáid a bhaint as eolaithe trófaí ón nGearmáin.
  Agus bhí X-262 agus ME-363 níos forbartha ag na Naitsithe le luasanna suas le 1200 ciliméadar san uair agus sciatháin scuabtha. Agus an ME-1100 le sciatháin a d'athraigh an scuab. TA-283 le fuselage fada agus trodaithe Gotha gan earr. Uafásach Yu-287. Agus TA-500 le scairdinnill a bhfuil oiread agus sé cinn acu.
  Plus Bombers tailless.
  Sa spéir, bhí buntáiste na Naitsithe ag fás. Ach ar thalamh bhí sé beagán níos éasca. Agus chuir na trúpaí Sóivéadacha faoi cheilt iad féin, adhlacadh iad féin sa talamh agus coinníodh iad.
  Sa bhliain 1948, thug Marseille a chuntas chuig deich míle aerárthach, agus fuair sé Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Bhí na Gearmánaigh i mbliana in ann Smolensk a timpeallú agus a ghlacadh ar deireadh, ach bhí a rath teoranta dó seo ... Bhí an IS-7 le feiceáil sa USSR, ach níor tháirgtear ach cúpla gluaisteán mar gheall ar an dearadh casta. Drag an cogadh ar... Táirgeadh T-54 fós i mbaisceanna beaga. Tá an T-34-85 fós i dtáirgeadh, mar atá an SU-100.
  Sa bhliain 1949, níor ionsaigh na Gearmánaigh san earrach a thuilleadh, agus rinne an tArm Dearg iarracht briseadh tríd. Ach ní bhfuair na trúpaí Sóivéadacha ach caillteanais ...
  Bhí an MIG-15, an chéad trodaire scaird, le feiceáil sa USSR, ach bhí sé fós neamhchríochnaithe agus ní sraitheach. Go dtí seo, is é an Yak-9 an t-aerárthach is mó ollmhór.
  Níl an T-54 olltáirgthe go fóill, ach tá táirgeadh an T-34-85 ag laghdú ... SU-100 sa tsraith.
  I 1950, ag troid arís ... Bhí gunna nua féinghluaiste SU-130 ag an APSS le gunna ón umar IS-7 ar theip air. Bhí an meaisín seo níos éifeachtaí.
  Do na Gearmánaigh, tá an E-50 tar éis éirí níos troime suas le seachtó tonna le hinneall tuirbín gáis, agus armúr tiubh - forehead 250-mm agus taobhanna 170-milliméadar, agus tá gá le gunna féinghluaiste níos tromchúisí chun é a chomhrac.
  Níl mórán athrú ar an líne tosaigh...
  I 1951, fuair an USSR an MIG-15 i modhnú níos forbartha, ach níor tarraingíodh siar an Yak-9 ón tsraith fós ... Déantar an T-54 a chur chun cinn ar deireadh agus baintear an T-34-85 ar deireadh. táirgeadh. Ní tháirgtear beagnach aon umair throma, ach amháin na gunnaí féinghluaiste SU-130, a thagann in ionad an SU-100. Ach meáchan caoga tonna é agus níl ach cosaint mhaith mhullach air.
  Tá na Gearmánaigh ag brú sa spéir agus tá siad fós i gceannas ar an aer. Lámhaigh Marseille cúig mhíle dhéag aerárthach, ag tuilleamh Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le claimhte duille darach platanam agus diamaint.
  Seo chugainn 1952... Bhí an dá arm bogtha síos go maith agus bhí na cathanna fuilteach, ach bhí na línte tosaigh beagnach gan gluaiseacht. Sa deisceart ar feadh an Dnieper. Sa lár, mar sin féin, ghlac agus shealbhaigh na Gearmánaigh Smolensk agus Pskov, agus a thuilleadh Narva ... Níl Leningrad leo ... Tá an Fhionlainn fós i mbun cogaidh. Dragged sé ar fad ar. Tá an T-54 olltáirgthe, tá an SU-100 scortha agus tá an SU-130 curtha ina ionad. Níl umair throma sa tsraith fós. D'fheabhsaigh na Gearmánaigh caighdeán a gcuid gluaisteán beagán.
  Tá Meiriceá agus an Bhreatain fós ag cogadh leis an tSeapáin. Buama siad é, ach ní féidir leo na hoileáin féin a ghabháil.
  Ach theip ar na Meiriceánaigh buama adamhach a chruthú. Mar sin fanann na samurai fós.
  Ach ansin tháinig an bhliain 1953 ... fuair Stalin bás i mí an Mhárta. Is fíor, an uair seo d"fhág an Generalissimo uacht scríofa, rud a d"fhág go raibh Beria ina chomharba air. Agus níor tháinig ríomh na nGearmánach ar chaos agus ar mhearbhall an Airm Dhearg.
  Tháinig maslach an Wehrmacht amach go tapa.
  Ach ní raibh an APSS in ann an taoide an chogaidh a iompú, agus ghlac sé freisin agus chuaigh sé i bhfostú le linn na hoibríochta.
  Ag deireadh na bliana 1953, sháraigh Marseille fiche míle aerárthach síos. Mar gheall air seo fuair sé dámhachtain speisialta a faomhadh go speisialta dó: Réalta Mhór na Croise Móire de Chrois an Ridire le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Tháinig an bhliain 1954 ... Thairg Beria an tsíocháin do Hitler ar na téarmaí go bhfuil an duine a bhuaigh cad, ansin tá sé fós. Agus ansin, i ndáiríre, cé mhéad is féidir leat a scrios a chéile? Ach dhiúltaigh Hitler go stubbornly an tairiscint. Bhí an IS-10 ag an USSR, ach ní raibh an umar seo éifeachtach go leor. An príomh-mheaisín T-54 sa tsraith ...
  Ghlac an líne tosaigh mar ramhar i sioc na Sibéire.
  Tá sé 1955 cheana féin ... Tá Meiriceá fós ag troid leis an mBreatain agus ag brú na Seapáine. Agus tá an APSS ag brú leis an Tríú Reich. Agus buaileann siad a chéile.
  Tá an líne tosaigh neamhghníomhach. Is iad na Naitsithe is mó atá sa spéir. MIG-15 sa tsraith agus a choinneáil ar ais ar an namhaid.
  Gheobhaidh Marseille le haghaidh fiche cúig mhíle aerárthach thíos: Réalta Mhór na Croise Móire, Crosaire Ridire, le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint!
  Tá an bhliain 1956 ag teacht ... Tá na Gearmánaigh ag seoladh umar pirimideach i sraith. Tá súil pinn air agus ar deireadh tá dioscaí acu atá oiriúnach le húsáid comhraic. Ach de thuras na huaire, tá an líne tosaigh neamhghníomhach agus an tArm Dearg ag coinneáil siar an namhaid.
  Is é 1957 cheana féin an 20 Aibreán, seolann Hitler ionsaí éadóchasach nua ar Mhoscó... Agus arís éiríonn gach rud bogtha síos i gcathanna fíochmhara suite... Faoi dheireadh 1957, scaoil Marseille tríocha míle aerárthach agus faigheann sé é. Réalta Mhór Chros an Ridire Crois Mhór le claimhte duille darach pleanáilte agus diamaint.
  Tá an cogadh imithe ar aghaidh ró-fhada. Tá an bhliain 1958 tagtha ... Dúirt Lavrenty Palych Beria, comharba Stalin agus cathaoirleach an Choiste Cosanta Stáit:
  - Tá an tír thar a bheith traochta! Agus tá na daoine tuirseach den chogadh. Teastaíonn síocháin uainn!
  Dúirt Zhukov:
  Chomh fada agus a bheidh Hitler beo, ní bheidh aon síocháin!
  D"aontaigh an tAire Intíre Shelepin:
  - Sea, chomh fada agus a bheidh an Fuhrer fanatic na Gearmáine seo, beidh na Naitsithe ag cogadh linn, go dtí díothú frithpháirteach iomlán!
  Bhuail Beria a dhorn ar an mbord agus roar:
  - Bris na spíne! Cad a déarfaidh Molotov?
  D'fhreagair an tAire Gnóthaí Eachtracha le osna:
  - Go dtí seo, tá na hionchais don domhan an-doiléir. Tá an Tríú Reich thar a bheith traochta freisin. Ach tá an Eoraip ar fad ar a mhéar aige fós. Agus má leanann an cogadh ar aghaidh ar feadh deich mbliana eile, beidh muid ar an gcéad duine a séideadh!
  Chlaon cathaoirleach an GKO.
  - Ceart! Beidh muid ar an gcéad dul síos! Agus mar sin is gá bealach a aimsiú chun deireadh a chur le Adolf Hitler go fisiciúil!
  Dúirt Shelepin:
  - Is fearr deireadh a chur le Hans Marcel. Is é seo an Diabhal fíor sa flesh! Agus má chuirtear deireadh leis, bainfear an bonn go hiomlán de thoil na nGearmánach don chogadh!
  D"aontaigh Beria leis seo:
  - Sea, beidh sé an bonn!
  Mhol Shelepin:
  - B'fhéidir luach saothair a chur ar chorp Marcel?
  Chuir cathaoirleach an GKO in aghaidh:
  - Ní! Ach amháin le haghaidh maireachtála!
  Dúirt an tAire Intíre:
  - Tá sé níos éasca a mharú ná a ghabháil!
  Chlaon Beria agus thug sí faoi deara:
  - Spreag dúnmharú le rud ar bith! Agus beidh an bua againn fós. Cad a déarfaidh na dearthóirí?
  Dúirt Yakovlev le osna:
  - Cé go bhfuil muid chun deiridh ar na Gearmánaigh. Agus sin an fhadhb atá againn!
  Roar Beria go ionsaitheach:
  - Ach tá ár bua dosheachanta!
  Dheimhnigh Ilyushin:
  - Truly Comrade Cathaoirleach!
  Dúirt Shelepin:
  - Tá beirt chailíní an-chorraithe: Albina agus Alvina. Rug siad ar Huffman agus bímid i gcónaí cráite. Agus anois is arís cuireann siad trioblóid orthu.
  Thug cathaoirleach an GKO le fios:
  Crochfaimid iad!
  Bhí giollaí mar fhreagra. Ar aon nós, bhí cuma greannmhar air.
  Eanáir 1958... Agus is cosúil nach bhfuil deireadh leis an gcogadh. Agus níl aon deireadh i radharc.
  Agus tá na Naitsithe sna críocha áitithe fíochmhar. Rug siad ar na ceannródaithe: Mishka, Kolya agus Svetlana. Tá na buachaillí agus an cailín ceithre bliana déag d'aois. Ba chóir dóibh dul isteach sa Komsomol go luath. Ceistíodh iad ar dtús faoi chlaontacht. Bhuail siad na buachaillí agus an cailín le fuipeanna. Ansin thrashed siad le sreang. Bhí Kolya, mar an duine is sine ón mbun, fós á sheiceáil ag reatha. Maith an scaoileadh amach trí chorp an déagóra. Bhí Kolya ag caoineadh ón bpian a d"fhulaing sé.
  Ansin tógadh na leanaí amach sa sneachta cosnochta agus tógadh iad le bheith lámhaigh. Agus bhí siad tanaí, cosnochta, le aghaidheanna brúite agus dromanna slashed, ag siúl tríd an sráidbhaile.
  Agus ar na boird crochadh necks - "tá muid partisans."
  Bhí beirt bhuachaillí agus cailín ag siúl sa sneachta. Bhí aghaidh gorm ag Kolya, a céasadh le sruth leictreach, ó fhulaingt. Tá an béar beagán níos bríomhar, ní raibh sé ach flogged. Chuir an cailín Svetlana olc. Bhí sí, freisin, flogged, bhí sí tanaí, tar éis a bheith ina cónaí ar feadh na mblianta sin i seilbh. Chuardaigh an mátrún í, ag cuimilt a méara hymen. Agus tá sé seo chomh humhal do cheannródaí agus náire. Coinníonn an cailín greim ar a liopaí.
  Bíonn leanaí míchompordach cosnochta sa sneachta. Ach is bláthanna fós iad seo má dhéantar iad a lámhaigh nó a chrochadh. Ach do anois, tá siad tiomáinte díreach. Níl deireadh leis an gcéasadh fós agus caithfidh na Naitsithe eolas a fháil.
  Tá cosa lom na gceannródaithe dearg agus beagán ata sa fuar. Féachann cónaitheoirí le comhbhrón leis na leanaí a gabhadh. Agus anois tugtar isteach sa bhoth iad ar deireadh.
  Chuir siad ar mo dhroim mé, agus tosaíonn siad ag bualadh mo shála lom le bríste rubair.
  Déanann na leanaí screadaíl agus iad ag béiceach... Tá sála loma Kolya dóite le lasair níos éadroime. Agus ansin dódh sÚil bhabhta an chailín Svetlana le poker dearg-te. Agus mar cheannródaí as seo screadaíl ag barr a scamhóga.
  Tharla an cheistiú le claontacht, ach bhí na páistí ciúin. Agus do buaileadh arís iad le sreang, agus do loisceadh a mbonn lom le iarann dearg-the.
  Ach níor thug na ceannródaithe faisnéis. Bhí siad daingean. Cuireadh fiú poker te dearg ar Kolya i gcoinne cófra lom an bhuachalla. Bhí an buachaill ag análú go trom, ach ghreann sé a fhiacla agus choinnigh sé a screadaí siar.
  Mar sin níor éirigh leis na Naitsithe faic a bhaint amach ...
  Ach tharraing an cogadh ar aghaidh... Tháinig Feabhra freisin... Bhris na Gearmánaigh ar Leningrad as eitleáin diosca. Agus d'ionsaigh siad Moscó as an aer. Tá troideanna diana.
  Albina agus Alvina troid san aer. Cailíní i bikini amháin agus cosnochta.
  Agus shoot síos eitleáin na Rúise. Tá go leor dámhachtainí faighte ag Devils cheana féin lena n-áirítear Réalta Mhór Chrois an Ridirí le claimhte duille órga darach agus diamaint.
  Níl sa bheirt chailíní seo ach sárchéim. Agus a n-aerobatics agus scrios ábhar agus fíocháin bheo.
  Anseo bhuail Albina na heitleáin Sóivéadacha, ag lámhach sé phíosa ag an am céanna, i gceann pléasctha agus squeaked:
  - Don Tríú Reich!
  Sheol Alvina, freisin, pléascanna tairní isteach i ngluaisteán na Rúise agus, tar éis seacht gcinn a ghearradh amach, vyaknula:
  - Don Fuhrer!
  Agus an bheirt chailíní ag gáire...
  Cé go bhfuil sé macánta, tá an cogadh seo thar a bheith tuirseach díobh. Go deimhin, tá an Fuhrer stubborn i gceannas air, ach tá an tosaigh reoite agus tá gach rud tagtha chun stop a chur leis. Agus téann gach rud i gciorcal. Agus gan ach an corpáin an dá thaobh agus gluaisteáin downed. Agus umair briste agus fulaingt daonna.
  Ghearr Albina ocht n-eitleán eile amach agus sheinn sí:
  - Is linne an chéad aois eile!
  D"aontaigh Alvina go muiníneach leis seo:
  - Gach aois amach anseo freisin!
  Agus scaoil na cailíní eitleáin na Rúise síos le fury fiáin.
  Agus ansin, ar ndóigh, chéasadh ... Ceannródaithe atá taitneamhach a chéasadh. Fry go háirithe cosa lom na mbuachaillí, agus briseadh na heasnacha le tlúnna dearg-te. Cailíní foréigneach...
  Déanann cogadh daoine fiáin. Bhí Marseille féin tuirseach den troid freisin. Tá sé ag troid le fada an lá. Ar ais i 1940, throid sé ar son ardcheannas aeir ar an mBreatain. Ní raibh gairm an-rathúil aige ar dtús. Níor shíl siad go n-éireodh sé ina fheiniméan, agus go bhfaigheadh sé an líon is airde riamh de ghradaim don Tríú Reich. Agus scaoilfidh sé eitleáin le haghaidh arm aeir ar fad.
  Bhraith Hans Marcel leamh de réir a chéile. Chuir an cogadh leamh air. Theastaigh uaim corp mná, fíonta daor agus féastaí luxurious agus siamsaíocht eile. Cé mhéad is féidir a bheith cheana féin - ocht mbliana déag sna céimeanna. Níor gortaíodh go dona riamh é, agus níor lámhachadh síos é ach ag tús a ghairm bheatha. Thug cumhachtaí níos airde aire do Marseille. Rinneadh Marshal Aerpháirc de ach throid sé mar dhuine príobháideach. Agus chaill mé tú go mór.
  An sparkle ina súile thosaigh céimnithe. Chuaigh an cogadh leis an APSS isteach i stalemate. Agus níor athraigh bás Stalin rud ar bith. Tá Hitler fós beo, cé nach bhfuil cuma mhaith air, ach tá sé fós sách fuinniúil. Tá spota maol ar a cheann ag briseadh tríd cheana féin agus tá gruaig an Fuhrer ag casadh liath.
  Ach cé go bhfuil sé fós ag bainistiú an Impireacht, tá sé ag iarraidh go daingean deireadh a chur leis an APSS. Ghabh na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain seilbh ar an tSeapáin, ach chuaigh siad i léig i gcogadh eadarnaíoch. Ina theannta sin, tá na Meiriceánaigh agus na Breataine ag iarraidh an India agus na coilíneachtaí hAfraice a choinneáil lena gcuid trúpaí.
  Mar sin ní chuireann na comhghuaillithe isteach ar an gcogadh seo. Níl siad suas di. Agus tá siad sásta fiú go bhfuil dhá Impireachtaí totalitarian ag díothú a chéile.
  Osna Marcel go trom agus ardaíonn a ME-462 den rúidbhealach go héasca. Tá an meaisín cúpla-inneall armtha go cumhachtach, agus is fearr le Hans bualadh ó chian, ag coinneáil an namhaid uaidh. Tá Huffman, ar a mhalairt, ar XE-362 ag druidim go tapa.
  Go dtí seo, tá barr cáilíochtúil ag eitlíocht na Gearmáine ar an namhaid. Ach níl sé chomh ró-mhór a thuilleadh. Mar sin féin, creideann an Fuhrer in arm miracle ...
  Soicéid eitilte, sin rud éigin... Ach tá siad ró-chostasach fós agus tá gathanna teirmeacha fós neamhfhoirfe. Tá umair pirimideacha ar cheann de na hargóintí san aighneas freisin.
  Ach fiú ní thugann sé seo tionscnamh cinntitheach do na Gearmánaigh. Ina theannta sin, tá an cruth pirimideach go maith i gcoinne teilgeáin cinéiteach, ach níl sé chomh héifeachtach i gcoinne cinn HEAT.
  Scaoileann Marseille agus scaoileann sé dhá dhosaen eitleán Rúiseach agus deir:
  - Don Tríú Reich ...
  Ansin osna an fear óg. Agus knocks síos arís eile tríocha gluaisteáin Sóivéadach i gceann pléasctha.
  Sea, tharraing an cogadh ar aghaidh... Agus níl deireadh leis an mbóthar seo i radharc.
  Sheinn Hans:
  - Skidded, skidded dom! Fuair sé mé, fuair sé mé!
  Agus arís shoots síos trodaithe na Rúise.
  Sea, chuir Hitler iad le marú ... Nó le daoine eile a mharú, nach bhfuil siúcra freisin.
  Chuimhnigh Marcel ar an gcailín.... Ilsa an t-ainm a bhí uirthi. A leithéid de blonde álainn, agus a bhean chéile.
  Seo í, éadrócaireach. Bhain mé triail as an Komsomol. Agus buille sí le fuip ó gach cearn.
  Pounded cosúil le gabhar leann úll. Ansin thug sí tóirse ar a cosa lom. Rósta a boinn loma. Agus arís le haghaidh an fuip. Agus conas a roar an ball Komsomol seo i bpian. Agus nuair a sprinkle Ilsa salann ar a wounds. Bhí sé sin i ndáiríre brúidiúil.
  Thaitin Ilsa freisin na buachaillí a chéasadh. Undressed sí buachaill amháin de cheithre bliana déag d'aois, agus nailed a lámha le post. Ansin thosaigh sí ag doirteadh uisce oighir air sa fuar. Agus ansin ghlac sí tóirse ina lámha agus rósta an comhlacht matáin de dhéagóir. Ansin dhoirt sí uisce oighir arís. Agus sa deireadh, scaldáil sí an buachaill le fiuchphointe uisce. Agus bhí sé ina atrocity.
  Bhí dúil mhór ag Ilsa sa tsiamsaíocht sin agus ní dhearna sí aon dímheas ar mhaithe lena mí-ádh.
  Ach chuaigh an t-am thart... Agus bhí mac aici ar dtús agus ansin iníon. Agus tá Ilsa tosaithe cheana féin a mhúineadh di féin agus do leanaí Marcel céasadh.
  Seo bean uafásach ón SS.
  Bhí bean chéile eile ag Marcel freisin: Helga. Is píolótach í freisin. Bhuail Hans léi i 1945. D"eitil sí an TA-152, ceann de na haerárthaí is fearr, agus b"fhéidir an t-aerárthach lián is fearr den Luftwaffe.
  Píolótach a bhí i Helga, ní seiceadóir. Agus mar sin d'éirigh sí torrach agus freisin thug breith - láithreach cúpla.
  Agus ba chóir a thabhairt faoi deara go hiontach. Agus ansin d'éirigh le beirt mhac agus iníon eile breith a thabhairt. Agus cúigear leanaí aici, níor throid sí a thuilleadh ...
  Sea, tá an t-ádh léi. Sa Tríú Reich, cheadaigh Hitler don chéad uair do shealbhóirí den chéad scoth agus os a chionn an dara bean chéile dleathach a bheith acu mar luach saothair.
  Bhuel, grumbled an Pápa beagán, ach fós ceadaithe de. Ansin chuir an Fuhrer iachall ar an riail suas le ceathrar ban a bheith aige. Cuireadh an Chomhairle Éacúiméineach le chéile anseo agus faomhadh ag pointe gunnaí í.
  Tá ganntanas na bhfear sa Tríú Reich ollmhór. Agus ar ndóigh cuireadh iallach ar an gcinneadh seo.
  Ní raibh acmhainní daonchumhachta na Gearmáine ídithe ach amháin ag daonchumhachta Eorpach agus rannáin eachtracha.
  Chuir Hitler díothú na nGiúdach ar fionraí, agus anois bhí daonchumhacht sa chothromaíocht. D'éirigh an cogadh as an Impireacht.
  Tháinig dídhaonrú ar an APSS freisin ... Throid go leor mná san arm, chomh maith le leanaí. Tháinig Anastasia Vedmakova ar an ace is táirgiúla. Throid sí beagnach ó thús an chogaidh. Gcéad dul síos, ar an cornfield U-2. Ach ansin d"aistrigh sí chuig trodaithe.
  Fuair go leor aces Sóivéadach bás ... Pokryshkin, tar éis éirí ina laoch ceithre huaire den APSS, fuair sé bás mar sin féin. Tar éis dó a bheith ina laoch cúig huaire d'éirigh Kozhedub sa chath freisin. Ar feadh i bhfad, ní raibh córas díshealbhaithe ag aerárthaí Sóivéadacha, agus bhí céatadán na bpíolótaí marbh an-ard.
  Anastasia Vedmakova mhair. Agus bhí réaltaí órga carntha aici nach raibh oiriúnach ar a cófra. De réir na rialacha, tugadh réalta óir do chúig aerárthach namhaid is fiche a lámhaigh síos. Nuair a shroich líon na réalta deich, bhronn Beria Réalta Mhórdhiamaint Laoch an APSS di. Ba é Anastasia an ace is teideal. Chomh maith le haerárthaí downed, bhí sí scriosta freisin umair, droichid, trucailí, agus fiú cúpla long. Ina theannta sin, shábháil an bhean seo na píolótaí, agus fiú an ginearálta a bhí timpeallaithe.
  Agus bhí aithne uirthi as roinnt traenacha a chur trí thine le breosla agus mar sin de.
  Tháinig Anastasia chun bheith ina finscéal iontach ar eitlíocht Shóivéadaigh. Agus ar ndóigh bhí sí, freisin, tuirseach den chogadh. Throid sí agus d'eitil sí fiú agus í ag iompar clainne. Agus ansin rug sí mac.
  Casadh buachaill dathúil amach, dearg-ruadh ar nós a mháthair. Throid Anastasia mar riail i bikini agus cosnochta. Agus thug sé seo buntáistí áirithe di. Rud nach bhfuil meas ag gach duine air. Ach troideann a páirtí óg Akulina Orlova cosnochta agus i bicíní freisin, agus cuidíonn sé seo go mór léi.
  Bíonn an bheirt chailíní ag eitilt agus ag tine ag feithiclí Gearmánacha. Rinne Anastasia Vedmakova a céad sortie ar ais sa Spáinn. Bhuamáil sí seasaimh arm Franco san oíche ar an U-2. An cineál go bhfuil taithí aici tríd an díon. Agus is cailín óg í Akulina Orlova, agus í fós lán le fuinneamh agus sceitimíní.
  Cnag siad síos na Gearmánaigh ag canadh ...
  - Píolótaí-píolótaí, buama-eitleáin,
  Déanfaimid an bua ar na faisisteacha go léir sa chath ...
  Beidh ár longa réalta níos airde ná an ghrian,
  Agus leathfaidh an cerub a sciatháin!
  De chailíní, caithfidh mé a rá, is ceardaithe iontacha iad.
  Tá sé cheana féin 23 Feabhra, 1958... Lá an Airm Shóivéadaigh. Agus ba chóir é a cheiliúradh ar bhealach mór. Ach cé go bhfuil gach rud measartha ...
  Ní Beria ró-cheerful ... Le linn an chogaidh, bhí gach duine go maith tuirseach.
  Mhol Marshal Vasilevsky:
  - Déanaimis umair as adhmad!
  Chlaon an Uachtarach.
  - Smaoineamh maith é sin!
  Rinne Marshal Zhukov agóid:
  - Ciall beag! Cónraí beo iad seo!
  Dúirt Vasilevsky go loighciúil:
  - Tá siad níos éadroime agus níos tapúla. Agus tá na Gearmánaigh ag briseadh tríd ár n-umar!
  Chlaon Beria le comhaontú.
  Labhraíonn Vasilevsky a intinn!
  Dhearbhaigh Malenkov:
  - Déanfaimid gach rud ceart!
  Bhí foireann Beria tuirseach... Ní raibh aon smaointe eile. Ach amháin má dhéanann tú iarracht plaisteach a dhéanamh níos saoire agus níos láidre.
  Mar sin, tar éis an tsaoil, cruthaigh buama adamhach atá ag fulaingt le fada ar deireadh.
  Stopadh rud éigin ar a cuid oibre sna Stáit Aontaithe, agus ar fud an domhain freisin.
  Agus ní mór duit a spreagadh. B'fhéidir ansin go dtiocfaidh deireadh leis an gcogadh.
  Ach tá an cogadh fós ag dul ar aghaidh agus tá an t-am ag sileadh mar thiteann.
  Anseo a gabhadh Mirabela. Agus stróic na saighdiúirí Naitsíocha a cuid éadaí. Agus ansin leath siad a chosa agus thosaigh a éigniú an cailín. Mirabela moaned i meascán de pian agus pléisiúir. Agus chríochnaigh arís agus arís eile.
  Ansin thosaigh siad a chéasadh air. Dhó siad sála an chailín le stiallacha dearg-te iarainn. Agus bhuail siad é ar dtús le fuip. Agus ansin, le sreang dearg ón teas, flog siad í ar a chúl, ar na taobhanna, ar an cófra ...
  Ansin thosaigh siad ar na toes a bhriseadh le tlúnna. Ansin chuir siad slat dearg te suas asal an chailín.
  I mbeagán focal, chuimhníodh ar an gcéasadh mar gheall ar a chruachás. Agus arrogance mhór.
  Tá Márta tagtha cheana féin ... Tá na Gearmánaigh ag iarraidh níos mó brú a chur san aer, níl mórán neart acu le hionsaí. Chabhródh an umar pirimideach, dá mbeadh sé le feiceáil níos luaithe, leis an Wehrmacht an domhan a shárú. Fíor, tá cosaint dhinimiciúil ag an diúracán carnach. Agus cithfholcadh an dá thaobh dá chéile le blows.
  Is é 8 Márta, 1958 Lá na mBan. Agus de réir saincheaptha, tharla malartú príosúnach. Scaoil na Gearmánaigh Mirabela céasadh ach briste, agus mar chúiteamh, scaoil na Rúiseach Adala amach. Fuair an bhean Gearmánach é freisin, lena n-áirítear éigniú.
  Chuimil Anastasia Vedmakova Mirabela le potion de luibheanna agus ointments, agus d'fhág sí a chodladh a ghnóthú, ionas go mbeadh sí i gceann cúpla lá a throid na Naitsithe arís sa spéir.
  Tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ar ais sa spéir ina MIG-15s. Dúirt Akulina:
  - Throid tú fós sna Spáinnigh - cén aois thú?
  Vedmakova giggled agus d'fhreagair:
  - Ní gnách fiafraí de bhean i dtaobh a haoise!
  Rinne Akulina gáire agus dúirt:
  - Tá cuma fiche ort, cúig is fiche ar a mhéad!
  Chlaon Anastasia agus thug sí faoi deara:
  - Throid mé sa chogadh cathartha... Bhí triúr buachaillí liom. Tá sé go hiontach thug muid adharca do na whites. Agus mharaigh mé an chéad duine nuair a chuir na Gearmánaigh stoirm ar Lvov i 1915... Mar sin is féidir leat a shamhlú go garbh cén aois mé!
  Feadaíl an cailín fionn.
  - Iontach! Tá sé cosúil le é a shamhlú!
  Bhí áilleacht na gruaige rua ag gáire le béal lán d"fhiacla capaill agus dúirt:
  - Agus cad? Is é seo an draíocht na déithe na Rúise! Múinfidh mé thú, agus ní rachaidh tú in aois ach an oiread!
  Scaoil Akulina síos eitleán Gearmánach lena cosa lom agus rinne sí gáire:
  Tá an óige iontach!
  Tá an cogadh ar siúl agus níl aon deireadh i radharc, ach fós tá sé heroism agus bua!
  Aibreán 1958 tháinig. Sa deisceart, bunaíodh aimsir inghlactha a bheag nó a mhór agus rinne na Naitsithe iarracht dul ar aghaidh. Is í an fhadhb is mó, ar ndóigh, an Abhainn Dnieper. Agus ar an gcósta clé, chuaigh trúpaí Sóivéadacha i mbun poist chosanta.
  Mar sin féin, bhí titim eile ar na Gearmánaigh. Stailc tríd an Tuirc. Ar feadh i bhfad chloígh an tír seo leis an neodracht. Ach tá an rialtas athraithe. Agus tháinig níos mó fórsaí pro-Gearmáinis. Agus d"aontaigh Hitler aon sléibhte óir a ghealladh do na hOtamánaigh chun iad a bhrú isteach sa chogadh. D'fhás daonra na Tuirce go tapa, tháinig an t-arm níos láidre. Agus do dhíol cuid de na hairm ag an Tríú Reich ar cairde. Agus tháinig an t-arm Ottomanach, ag imscaradh go láidir saighdiúirí Moslamacha lán-láimhe ar theorainn an APSS.
  Agus ar 20 Aibreán, 1958, gan cogadh a dhearbhú, rinne an Tuirc ionsaí ar na trúpaí Sóivéadacha sa Transcaucasia ... Mar sin, cuireadh an dara tosaigh don Arm Dearg. Fós féin, bhí na Naitsithe in ann níos mó ná na seirbhísí speisialta Sóivéadacha. Chuir an t-achrann idir Zhukov agus Beria go mór leis an scéal. A chuaigh i bhfeidhm freisin ar an staid ag an tosaigh.
  D'ionsaigh na Turcaigh ní amháin, ach in éineacht leis na Gearmánaigh. Agus thug sé seo deiseanna breise dóibh.
  Tháinig an troid chun cinn in aice le Yerevan, agus cuireadh stoirme ar Batumi.
  Troideanna Marseille san aer. An uair seo tá a ghiúmar níos mó agus níos comhraic. Déanta na fírinne, bhí dóchas eaglach sa deireadh go bhféadfaí an cogadh seo a bhuachan, rud a tharraing ar aghaidh thar a bheith tábhachtach.
  Ar an gcéad lá, bhris na Gearmánaigh agus na dTurcach trí chosaintí trúpaí na Rúise, agus thosaigh siad ag bogadh intíre.
  D"éirigh leis na Naitsithe iontas oirbheartaíochta a bhaint amach. Agus bhí a gcuid trúpaí ag gluaiseacht go tapa go leor. Agus d'éirigh sé amach go páirteach nach raibh an tArm Dearg réidh go leor chun Transcaucasia a chosaint.
  Agus anseo ba chóir heroism an Airm Dearg mar chúiteamh ar an miscalculations na ceannaireachta.
  Thosaigh an troid ar son Yerevan. Agus ansin throid na ceannródaithe go cróga. Cuireann siad in aghaidh na Naitsithe olc agus trúpaí Ottoman.
  Agus ar imeall Yerevan, tá na ceannródaithe ag tochailt trinsí. Tá guys de náisiúntachtaí éagsúla. Go háirithe, flicker cinn geal go leor. Tá leanaí dearg agus dubh agus fionn.
  Aontaíonn rud amháin iad: creideamh i bua an chumannachais agus cosa lom. Tá sé soiléir nach bhfuil bróga ag gach duine le linn an chogaidh, agus dá bhrí sin, mar chomhartha na dlúthpháirtíochta, cuireann gach leanbh a gcuid sála lom, cruinn. Tá an earraigh sa Transcaucasus te go leor, agus nuair a bhogann tú agus a oibríonn tú le sluasaidí, bíonn sé te fiú do na guys. Agus sa gheimhreadh, níl an fuar anseo chomh uafásach.
  Tá buachaillí agus cailíní tanaithe, tanaí, ach sinewy, réidh le troid fíochmhar.
  Oibríonn páistí le díograis, agus canann:
  Ardaigh tinte, oícheanta gorma,
  Is ceannródaithe muid - clann oibrithe ...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Agus anseo a thagann an t-aláram arís. Léimeann buachaillí agus cailíní go bun an trinse. Agus tá sliogáin ag tosú ag pléasctha ó thuas cheana féin: tá airtléire namhaid ag obair.
  D"fhiafraigh Pashka den chailín cosnochta Masha:
  - Bhuel, an dóigh leat go mairfidh muid?
  D'fhreagair an cailín, tanaí agus gruagach, go muiníneach:
  - Cuirfimid in aghaidh uair amháin ar a laghad, san uair is deacra!
  Thug an ceannródaí Sasha faoi deara go loighciúil:
  Is é ár heroism unshakable.
  Bhain an buachaill a bhonn lom ar na clocha. Is féidir a fheiceáil gur líonta an buachaill é féin le calluses soladach.
  Dúirt an cailín Tamara:
  Beidh muid ag troid gan eagla
  Beidh muid a ghearradh ní céim siar ...
  Lig an léine sáithithe le fuil -
  Níos mó naimhde, cas an ridire go hIfreann!
  Thug an buachaill Ruslan, ceannródaí le gruaig dhubh, faoi deara:
  Rachaidh na céadta bliain, tiocfaidh ré,
  Ina mbeidh aon fhulaingt agus bréaga ...
  Troid ar a son go dtí do anáil dheireanach -
  Freastal ar do Motherland, tú ó chroí!
  An buachaill Oleg, caol agus gruaig, chirped, dánta:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Cuma fabhcún, iolair ...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón,
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Mhol na buachaillí agus na cailíní go haonfhoirmeach.
  Ach anois tá aerárthaí scairdionsaithe ag eitilt cheana féin agus ag titim buamaí. Agus is cur chuige ionsaitheach é seo.
  D'ardaigh Oleg agus Sasha slingshot agus sheol siad bronntanas an bháis. Agus bhí buailte an bairille ag aerárthach ionsaí Hitler, cé gur leis an Tuirc.
  Sheinn an cailín Natasha:
  - Níl an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Beidh mé conquer spás, creidim
  Go maire muid go deo!
  D'fhreagair Ahmed, buachaill ceannródaíoch as Asarbaiseáin, le gáire:
  - Níl tú fós i do bhall Komsomol Natasha!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d'fhreagair sé le glór binn;
  In aice na n-aithreacha, le hamhrán aoibhinn,
  Seasann muid don Komsomol...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Stampáil Oleg freisin a chos lom, leanbaí agus é faoi ghlas:
  casúr níos láidre squeeze an proletarian,
  Ó lámh tíotáiniam ag brú an chuing ...
  Canfaidh muid míle arias dár dTír Mháithreach,
  Agus solas don todhchaí, maith!
  Tá áthas ar leanaí. Agus go deimhin, buamáil na Gearmánaigh agus na dTurcach, agus ní raibh ach cailín amháin buailte le blúire ina sála lom, cruinn, bándearg.
  Ceannródaí screamed, ach ansin giotán a liopaí.
  Agus mar sin d'ullmhaigh siad a repel an ionsaí. Agus cheana féin tá umair le fascists agus aonaid Ottoman. Ceannaithe ag an Tuirc ar cairde, tá E-100s iontach ag gluaiseacht. Meaisíní cumhachtacha agus contúirteacha den sórt sin.
  Tá a leithéid de chosaint acu. Rud nach féidir leat a fháil tríd ó aon uillinn. Ní féidir leat é a bhualadh ó uillinn amháin. Is é an t-aon seans ná na rianta a bhriseadh.
  Tá leanaí réidh le dul i ngleic, agus ag croitheadh a gcos lom. Anseo tá siad ar shreang ag brú pacáistí le pléascáin baile faoi rianta na Naitsithe agus na dTurcach. Oibríonn sé agus scriosann sé rollóirí umair arm Rommel agus La Erdogan.
  Agus tá cuma uafásach air.
  Squeaks Sasha:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots an buachaill Pashka le Oleg ó slingshot agus squeals:
  - Glóir do na ceannródaithe!
  Tarraingíonn an buachaill Ruslan, mar aon leis an cailín Sufir, mianach faoin nGearmáinis agus an Tuirc le sreang, ag béicíl:
  - Glóir don APSS!
  Tá leanaí as Asarbaiseáin agus guys Rúiseacha ag troid. Ceannródaithe coirtithe, tanaí, cosnochta i gcoinne armada ollmhór umar.
  Casann an cailín Tamara a cos galánta, beag, lom agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  Deimhníonn an ceannródaí Ahmet agus é ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is teaghlach cairdiúil muid le chéile!
  Deimhníonn an buachaill Ramzan, Asarbaiseáinis le gruaig rua, agus é ag leagan amach carr:
  - As an bhfocal táimid céad míle I!
  Tá na páistí cairdiúil... Seo chugat an cailín Airméinis Azatuhi, a aistríonn go deas an pacáiste pléascach faoin bolb faisisteach le cabhair ó shreang, agus squeaks:
  - Is teaghlach daoine é an APSS!
  Deir cailín Airméinis eile Aghas:
  - Ná lúb ar an fhaisisteachais:
  Agus tharraing an cailín an sreang lena bharraicíní loma. Tá gruaig fhionn ag go leor leanaí Asarbaiseáinis agus Airméinis agus ní féidir idirdhealú a dhéanamh idir iad agus leanaí Slavacha, a bhfuil go leor díobh ann freisin. Iad siúd a d'éirigh as na Gearmánaigh, shocraigh teaghlaigh Rúiseacha eile san Asarbaiseáin agus san Airméin fiú faoi na tsars.
  Tá go leor Slavs sa Chugais. Go leor lánúineacha measctha. Sea, agus is gnách go mbíonn gruaig níos éadroime ag leanaí ná a dtuismitheoirí. Agus tháinig súdaireacht ar na daoine Slavacha ionas nach mbeadh tú in ann iad a insint do mhuintir na háite. Thairis sin, is gnách go mbíonn leanaí níos cosúla ná daoine fásta.
  Mar sin tá an cathlán Sóivéadach idirnáisiúnta buachaillí agus cailíní ag troid, agus tá siad go léir aontaithe, agus an-chosúil. Splancann a sála lom agus iad ag bogadh.
  Agus seolann leanaí aisling bronntanais an bháis. Tarraingíonn Shamil agus Seryozhka, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha, an sreang. Agus seo Gearmánach, ach le criú Turcach, stopann an E-50 le bolb briste.
  Canann na buachaillí le chéile:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a tháinig chun cinn, ní eagla ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas agus cúis, agus misneach i aisling!
  Agus tá áthas ar na páistí. Aoibh gháire siad le bán, fiú fiacla. Agus tá siad sásta, cé go bhfuil siad faoi bhagairt le bás.
  Agus tarraing na Gearmánaigh. Cuireann umair scriosta a gcuid gunnaí móra agus gunnaí meaisín scribble amach.
  Tá roinnt feithiclí Gearmánacha agus Tuircis feistithe le lainseálaithe grenade agus tá siad an-chontúirteach.
  An buachaill Maksimka agus an cailín Zara as an Asarbaiseáin agus siad, scíthe a chosa lom, tharraing suas mianach faoin namhaid agus leag amach mastodon faisisteach, fiú má dhíoltar leis an Tuirc.
  Agus a scairt ar bharr a scamhóga:
  - Don APSS!
  Tá na páistí chomh greannmhar.
  Úsáideann ceannródaithe Abbas agus Vladimir airm freisin. Sa chás seo, an catapult agus bain an boilb E-75 do na Naitsithe. Ansin chan na buachaillí:
  - Ar son mór an phláinéid faoi chlúdach an chumannachais!
  Is ceannródaithe iad Oleg agus Abdula freisin ar náisiúin éagsúla, ach le croí amháin, seolann siad pléascáin freisin. Buaileann siad an E-100 agus canann siad ...
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás go dtí an domhan nach bhfuil le feiceáil saor in aisce,. .
  Cantar gníomhais laochúla -
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  
  Faoi bhratach Naofa na Rúise,
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Beidh áthas ar mhuintir an domhain go léir,
  Beidh dorchadas Ifreann dispel i gcéin!
  Páistí ag troid anseo...
  Abdurrahman agus Svetlana - buachaill Asarbaiseáinis agus cailín as an Bhealarúis tharraing sreang le chéile agus leag amach umar faisisteach. Agus chan siad:
  - Ainm iontach na Rúise naofa,
  Shines ar fud an domhain - cosúil le ga gréine ...
  Creidim in aontacht go n-éireoidh muid níos sona,
  Lig dúinn a thaispeáint do na daoine an cosán ceart!
  Tá leanaí an-cróga. Tá na Naitsithe agus a gcomhghuaillithe, na Turcaigh, go simplí faoi iontas ag a leithéid de fhriotaíocht righin agus buile.
  Is ceannródaí é Abudurrahman, fuair sé blúire ina aonar lom. Thriall sé dromchla callánach chos linbh.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Agus gortaíonn sé dom!
  Bhuail Svetlana freisin sa tsáil bhabhta, agus scríob sí a gualainn. Ach rinne an cailín hist ar:
  - Ná bris na Ceannródaithe!
  Bhuail Azim agus Kolka an carr Gearmánach freisin.
  Luaigh na buachaillí le sreang agus chan siad:
  Chuaigh an namhaid fealltach ar an gcion,
  Ach creidim nach mbeidh sé falter, na daoine Sóivéadach ...
  Fanann an namhaid le bua agus le héirim,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Fanann an namhaid: defeat agus oblivion,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Tá leanaí cróga agus ní lúbann siad. Agus ba mhaith leo a bhuachan. Agus canann siad agus troideann siad.
  Tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. True, den chuid is mó tá rianta briste agus rollóirí acu. Agus nach bhfuil sé marfach.
  Níos measa ná sin do na ceannródaithe a glacadh príosúnach.
  Nuair a tógadh an buachaill Abdulhamid ina phríosúnach, chuir na Naitsithe ar an raca é. Chuir siad cosa lom an cheannródaí isteach sa bhloc, agus thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus ansin las sé an tine. Agus bhí sála loma an bhuachalla á ligh trí thine. Agus thit fuip ar a dhroim. Bhuail siad mé ar feadh i bhfad. Agus ansin thosaigh na Naitsithe ar na heasnacha a bhriseadh le tlúnna dearg-the.
  An buachaill, ag fáil bháis faoi chéasadh, nuair a iarann a easnacha, dearg as an teas, brúite air, chanadh:
  Tá Beirlín beagnach faoinár riail,
  Trí dhéshúiligh feicimid an Reichstag damanta ...
  Tá súil agam go mbeidh síocháin agus sonas ann go luath;
  Rud a dhéanfaidh mé cur síos i mo chuid dánta!
  
  D'oscail an Rúis an cumannachas do na saolta,
  Tháinig sí mar theaghlach do gach duine.
  Ach chuir an Wehrmacht smuit muice i bhfeidhm orainn,
  Agus anois tá an fhuil ag splancadh ó na féitheacha mar thobar!
  
  Rud a rinne an Fuhrer dearmad orainn trí thimpiste,
  Theastaigh uaim talamh agus sclábhaithe a fháil!
  Chuaigh an faisisteachas le feachtas an-fhada -
  Agus seo fíor nightmare, aisling hellish!
  
  Buachaill simplí, buachaill cosnochta,
  Ceangailte carbhat dearg le déanaí.
  Theastaigh uaidh an domhan a thógáil é féin gan Dia,
  Ach go tobann erupt napalm as an spéir!
  
  Bhí orm rith chun tosaigh, bhí muid AWOL,
  Níl aon duine ag iarraidh a leithéid de dhaoine óga a thógáil!
  Ach rinne an buachaill-trodaire i raidhfil é,
  An cosán na n-aithreacha iompaigh amach a bheith fiú!
  
  Throid áit a bhfuil an dá cuing agus fórsa,
  Agus tá laige searbh freisin, alas ...
  Bhí ar chomrádaithe uaigheanna a thochailt
  Cónraí péine a phleanáil sa sioc!
  
  Is ceannródaí mé anois i dtaithí ar fhulaingt,
  Chuaigh sé chun taiscéalaíochta cosnochta, an snowdrift crunched.
  B"fhéidir pionós mar gheall ar mhíchreideamh,
  Nach raibh mé ag iarraidh aithne a chur ar Íosa!
  
  Ach cad iad na trí huaire an chloig de Golgotha?
  Tá níos mó ná trí bliana cogaidh caite!
  I sráidbhaile ar bith, bíonn baintreacha ag caoineadh go géar,
  Mar a cailleadh na mic i reilig na tíre!
  
  Mhair mé, bhí blaosc-shuaite, créachtaithe ag piléar,
  Ach go hádhúil d"fhan sé ar a chosa!
  Thugamar na fiacha ar ais go hionraic go dtí an Ghearmáin,
  Tá an faisisteachas sin curtha go smior againn!
  
  Tá mé aibí, ach fós ina bhuachaill,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin!
  Sea, duine fásta, agus b'fhéidir fiú an iomarca,
  Tar éis an tsaoil, d'éirigh an croí crua mar mhiotal!
  
  An gradam is airde do Hero Star -
  Stalin féin, creidim dom, ar láimh é!
  Dúirt sé: Is gá sampla a ghlacadh ó dhaoine cosúil leatsa,
  Tá na trodaithe ag cruthú eochracha na ndoirse chuig Eden!
  
  Ach cuir síos an raidhfil cróga anois,
  Tóg leat, pincers, casúr agus obair!
  Tóg bád seoil agus bád as adhmad
  Agus cruthaigh eitleán ionas go mbeidh an t-éan ag eitilt suas!
  Sea, le leanaí den sórt sin, fiú in éineacht leis na dTurcach, ní sháróidh Naitsithe an USSR. Cheana féin ar 1 Bealtaine, tá saighdiúirí Sóivéadacha ag ceiliúradh, ach tá Yerevan ag coinneáil air. Ciallaíonn sé seo go bhfuil bac curtha ar an blitzkrieg faisisteach sa Chugais. Ina theannta sin, troideann baill cróga Komsomol.
  Seolann Elizaveta agus a criú ar an SU-130 sliogáin isteach in umair na Naitsithe.
  Ag an am céanna, úsáideann cailíní a mbarraicíní lom agus canann:
  Agus in airde sléibhe agus ciúnas réaltach,
  Agus tonn na farraige agus tine buile!
  Agus i tine buile agus buile
  Agus an sála nocht an cailín brúite an cnaipe. Agus bhris AG-75 eile ag diúracán carnach.
  Agus bíonn spraoi ag na cailíní.
  Agus scaoil Akulina Orlova síos an céadú eitleán Naitsíoch agus ar 3 Bealtaine, 1958 fuair sé an ceathrú réalta de laoch an APSS.
  Ár píolótaí ban glórmhar ... Sea, tá an cogadh fós ar siúl, agus níl a thoradh soiléir, ach níl aon duine ar a ghlúine agus níl sé chun a thabhairt suas. Mar sin tá creideamh ann i dtodhchaí níos fearr, agus go mbuafaidh an APSS an Tríú Reich luath nó mall. Agus gheobhaidh Adolf Hitler, a fuair cumhacht agus ádh an uachtarán dragan, bás!
  
  TÁ TOiliú FRANCO TÁBHACHTACH DO CHINNTE NA DAONNAÍOCHT
  D'aontaigh Franco le trúpaí Gearmánacha dul go Giobráltar. Bhog na Naitsithe, gan a thuilleadh moille, go dtí an fortress seo agus ghlac láithreach é. Tar éis sin, thosaigh trúpaí Wehrmacht a aistriú go dtí an t-achar is giorra go dtí an Afraic.
  Agus d'athraigh Hitler a intinn faoi troid an USSR. Ina theannta sin, dúirt intuition an Fuhrer leis, agus bhí ceann an-fhorbartha aige, nach nglacfadh sé an chríoch seo chomh héasca sin. Agus níl an tArm Dearg lag ar chor ar bith. Go sonrach scaoil Stalin faisnéis faoi na tancanna KV agus T-34 chuig faisnéis na Gearmáine. Agus thosaigh na Naitsithe ag forbairt a n-umair throma féin.
  Bhí na Naitsithe ag dul chun cinn san Afraic. Fuair Rommel níos mó trúpaí, agus rinne sé gnóthachain mhóra. Gabhadh an Iúgslaiv agus an Ghréig freisin. Mar sin tháinig bua i ndiaidh bua.
  Ach bhí an Mór-Roinn Dhubh ag sú isteach i bhfórsaí na Gearmáine... Agus ní raibh aon chaint ar fheachtas chun an Oirthir a thuilleadh. Ghabh na Naitsithe an Éigipt agus iad ag gluaiseacht agus chuaigh siad isteach sa Mheánoirthear. Ghabh siad an Iaráic, agus Cuáit, agus tailte eile. Ansin tríd an Iaráin cuireadh tús le feachtas i gcoinne na hIndia. I mí na Nollag 1941, rinne an tSeapáin ionsaí ar SAM i gCuan Peiriú agus dhearbhaigh Hitler cogadh ar Mheiriceá.
  Ina dhiaidh sin, bhog an cogadh go dtí an Iarthar ar deireadh. Agus fuair an USSR breather.
  Faoin dara leath den dara bliain is daichead, bhí na Gearmánaigh tar éis conquest an Mhór-Roinn Dhubh ar fad, chomh maith leis an Áise, suas go dtí an India, a gabhadh freisin le friotaíocht lag ó na Breataine. Agus bhí impireacht ollmhór choilíneach na Gearmáine ann. Agus thosaigh an Bhreatain a bhuamáil go trom. Chuaigh na buamálaithe nua Ju-188 agus Focke-Wulf, chomh maith le líon méadaitheach fomhuirí, chun catha. Lena n-áirítear níos tapúla agus níos foirfe.
  Chuaigh an t-aerionsaí ar an mBreatain ar aghaidh le déine de shíor ag méadú. Agus i mí an Mheithimh 1943, tharla an tuirlingthe. Ghlac umair Gearmánacha nua páirt sna cathanna: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", a léirigh a mbuntáiste thar na Breataine. Thit Londain laistigh de dhá sheachtain tar éis an tuirlingthe. Agus tar éis titim na Breataine, sheas Éire in aghaidh ar feadh seachtaine eile.
  Agus ghabh na Naitsithe é... Anois tá rogha ag na Stáit Aontaithe: cogadh gan dóchas a dhéanamh in aghaidh na Gearmáine, atá tar éis fás i gcumhacht, nó an tsíocháin a thabhairt chun críche sula mbeidh sé ró-dhéanach.
  Bhí trodaithe cumhachtacha den sórt sin ag an Tríú Reich cheana féin mar an ME-309 i mbun seirbhíse, a d'fhorbair luas 740 ciliméadar in aghaidh na huaire, a bhí go mór ag an am sin, agus bhí seacht bpointe lámhaigh aige: trí gunnaí aeir den scoth 30-milliméadar, ceann de na a bhí bairille fada, agus ceithre gunna meaisín trom.
  Agus tá aces na nGearmánach iontach: is fiú rud éigin Marseille amháin! Ba fhíorfhionnachtain é an trodaire seo, agus sháraigh sé gach feiniméin ... Ar feadh céad caoga aerárthach a bhí thíos leis, fuair Marseille Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh trí chéad aerárthach, bhí sé ar an gcéad cheann i stair na nGearmánach a fuair an chros seo arís. Agus d'fhonn idirdhealú a dhéanamh ar Marseille, ceapadh dámhachtain nua ina onóir: Crois an Ridire an Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint, a bronnadh air ar feadh cúig chéad aerárthach downed.
  Mhothaigh Meiriceá nach dtiocfadh deireadh maith leis an gcogadh leis an Tríú Reich agus leis an tSeapáin, a bhuaigh cath Midway agus a ghabh oileánra na haváís.
  Agus beidh sé i ndáiríre tástáil tromchúiseach dóibh. Is cinnte go bhfuil sé deacair do na Gearmánaigh teacht go Meiriceá mar gheall ar an scaradh ag an aigéan. Ach i bprionsabal, ní bacainn é achar. Agus d"fhéadfadh na Naitsithe, luath nó mall, na Stáit Aontaithe a bhaint amach, ag snámh agus ag eitilt. Ina theannta sin, bhí scaird-throdaithe ag an Tríú Reich cheana féin, agus buamadóir iontach TA-400 a d'fhéadfadh Meiriceá a bhuamáil. D'éirigh le Yu-288s níos cumhachtaí an Bhreatain a bhuamáil cheana féin, agus bhí Yu-488 ceithre inneall ar an mbealach, a shroich luasanna suas le seacht gcéad ciliméadar san uair - rud nach bhfuil ann ach sárbhuamadóir!
  Mar sin tá an Wehrmacht láidir. Agus shroich fomhuireáin formidable faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine luasanna de suas le 36 muirmhíle in aghaidh na huaire, agus bhí na Meiriceánaigh scanraithe go hiomlán.
  Bhí Roosevelt an-tinn, agus chun deireadh a chur leis, d'fhéadfadh streachailt cumhachta tromchúiseach briseadh amach. Agus tá na Poblachtánaigh an-mhíshásta leis na Daonlathaigh. D'fhéach Hitler é féin le scanradh ar an APSS, a bhí ag méadú a chumhacht.
  Chomhlíon an APSS Stalin an tríú plean cúig bliana go hoifigiúil trí tháirgeadh tionsclaíoch a dhúbailt. Fiú ag cur san áireamh go cheated siad beagán leis na staitisticí agus tá sé seo teannta sonraí, bhí sé fós go hiontach. Tháinig méadú ar aschur na teicneolaíochta. Sa chéad bhliain is daichead, tháirg an USSR thart ar cúig mhíle umar, agus b'ionann trí mhíle díobh na T-34s agus KVs is déanaí. Le feiceáil sa tsraith agus KV-3 agus KV-5. Agus is meaisíní cumhachtacha iad seo. Rinne siad níos mó aerárthach fós, rud a thug a líon go tríocha míle.
  Sna daichead a dó umair, táirgeadh níos mó ná sé mhíle go leith. Lena n-áirítear an ceann is déanaí. Bhí an KV-4 le feiceáil sa mhodhnú is troime a mheá céad seacht tonna. Agus freisin is é an umar solais T-50 an ceann is déanaí. Leanadh ar aghaidh ag táirgeadh T-34.
  Sa tríú bliain is daichead, táirgeadh seacht míle go leith umar. Agus tá an oiread sin eitleáin ann go bhfuil ganntanas géar píolótaí ann. San iomlán, bhí céad agus fiche rannán umar ag an USSR. Agus shroich líon na n-aerárthach caoga míle.
  Bhí an chéad bhliain den Cheathrú Plean Cúig Bliana fiú ró-chomhlíonta de réir figiúirí oifigiúla, agus chuir sé sin imní ar Hitler.
  Mar sin cá háit le ionsaí a dhéanamh - chinn an Fuhrer i 1944 ionsaí a dhéanamh ar an APSS. Agus shínigh na Stáit Aontaithe síocháin. D"aontaigh na Meiriceánaigh gach conquest a bhí ar an Tríú Reich a aithint, agus cúiteamh ollmhór a íoc leis na Naitsithe. Agus dhiúltaigh sé freisin aon obair ar airm núicléacha. D'aistrigh Meiriceá a dubhghorm freisin, agus beagnach gach trealamh agus go leor gluaisteáin chuig na Naitsithe.
  Ar an 22 Meitheamh, 1944, tar éis dóibh líon mór Panthers, Panthers -2, Tigers -2, Lev, Maus, Ferdinand -2 agus trealamh eile a scaoileadh, d'ionsaigh na Naitsithe an USSR.
  Thug an Stalin seo na trúpaí isteach i staid ullamh chun troid. Ina theannta sin, críochnaíodh líne Molotov ar an teorainn nua sa USSR agus rinneadh an líne Stalin a athchóiriú agus a armáil. Thosaigh an umar nua T-34-85 le turret níos mó agus airm níos cumhachtaí a tháirgeadh sa USSR. Fíor, in umair throma bhí sé níos measa. Shroich an tsraith KV an KV-13, agus bhí roinnt samhlacha a mheá dhá chéad fiche tonna. Lena n-áirítear mar fhreagra ar "Luch".
  Chuaigh an cogadh ar dtús faoi dheachtú an Tríú Reich. Sa spéir, bhí aces taithí na Gearmáine, ach in aerárthaí ar chaighdeán níos fearr, buille píolótaí Sóivéadach. Bhí an scaird ME-262 sa tsraith cheana féin, ach ní raibh aerárthach den sórt sin ag an USSR fós. Agus bhí an ME-309 ina mheaisín iontach tapa. Agus is meaisín an-mharfach é éabhlóid TA-152 an Focke-Wulf.
  Níos tábhachtaí fós, tá barraíocht mhór ag an Tríú Reich sa daonchumhachta, mar gheall ar na trúpaí coilíneach. Agus sármhaitheas i soghluaisteacht. Umar an-mhaith a bhí sa Panther-2, agus i 1944 rinneadh é mar phríomhchrann na Gearmáine. Armtha le gunna cumhachtach 88mm le fad bairille de 71EL, tá an fheithicil in ann dul i bhfód fiú umar KV ró-trom. Agus armúr tosaigh maith, go háirithe an forehead. Céad caoga milliméadar d'éadan an túir, agus céad milliméadar d'éadan an chabhail faoi fhánaí móra na leatháin. Ag an am céanna, is é an t-iomlán daichead is seacht tonna, agus is é an t-inneall naoi gcéad horsepower. Is é sin, tá an meaisín lúfar agus eirgeanamaíocht den scoth. Níl an t-aon taobh armúr diúltach ach seasca milliméadar ar tiús faoi fhánaí. Ach is leor é seo fiú ionas nach nglacfaidh raidhfilí daichead a cúig agus frith-umar ar bord é.
  Tá "Panther" -2 i bhfad níos láidre ná "Panther" simplí, agus T-34-85. Mar sin d"éirigh leis na Gearmánaigh an príomh-umar. Tá an chuid eile de na gluaisteáin níos measa. Tá an Panther ró-lag gan ach daichead milliméadar d"armúr taobh agus tá sé i mbaol gunnaí éadroma Sóivéadacha agus raidhfilí frith-umar. Tá "Tiger" -2 beagán níos fearr ná i bhfíor-stair a bhuíochas le míle inneall horsepower. Ach fós ró-throm ar seasca-ocht tonna. Agus tá an túr mór agus rothlaíonn sé níos moille. Tá an umar fiche haon tonna níos troime ná an Panther-2 agus tá armáil comhionann agus beagnach aon bhuntáiste armúr. Mar sin, cosúil leis an "Tíogair", "Tiger" -2 bhí go luath a bhaint as an tseirbhís.
  Agus tá Leo níos measa fós. Gan aon bhuntáiste suntasach maidir le háirithint a dhéanamh ar an Panther -2, meáchan sé nócha tonna. A dhéanann, le hinneall de míle horsepower, an carr sách lag i tiomána feidhmíochta. Agus gunna 105-milliméadar i 70EL, cé go penetrates sé níos fearr, níos lú mear-tine. Agus ní gá go praiticiúil.
  Agus níl sa Maus, fiú le meáchan 188 tonna, ach meaisín hemorrhoid, agus níos mó d'ualach don arm ná umar láidir. Cé a chosaint le taobh agus olc. Ach tá feidhmíocht tiomána uafásach, agus go praiticiúil, briseann sé ró-mhinic.
  Bhain na Gearmánaigh an Maus as an tsraith freisin ... Ina áit sin, forbraíodh an E-100 ar feadh i bhfad le leagan amach níos dlúithe, ach a mhacasamhail san armáil.
  Sa APSS, bhí an tsraith KV iomlán ag leibhéal comhraic íseal. Agus go háirithe go minic bhris na gluaisteáin síos agus bhí feidhmíocht tiomána lag. Agus as an armúr gan fána, bhí sé threáitear go héasca ag gunnaí na Gearmáine.
  Ní raibh ach tríocha ceathair ina umair rathúla a bheag nó a mhór. Ach bhí buntáiste ag an APSS - cosaint níos cumhachtaí agus níos críochnaithe. Ach freisin lúide - níor mhúin na trúpaí iad féin a chosaint. Agus bhí éifeacht aige.
  Trí bliana de odds, ar ndóigh, chuir an trealamh USSR sna trúpaí. Ach níor éirigh leis na tancanna KV trom, agus níor thug forbairt tógála umar i bhfabhar an meáchan a mhéadú údar maith. Agus d'éirigh le gluaisteáin throma Shóivéadaigh a bheith, le fírinne, bruscar. Níl an oiread sin san eitlíocht ach an oiread. Bhí an PE-2 deacair a rialú, bhí an IL-2 leochaileach, bhí an MIG-3 lag i maneuverability.
  Agus bhí aerárthaí Sóivéadach eile níos lú ná na Gearmánaigh ó thaobh cáilíochta. Agus tá an oiread sin taithí ag píolótaí na Gearmáine. Tá Marseille cosúil le míorúilt. Mar gheall ar na seacht gcéad caoga eitleán a scaoil sé go máistriúil, bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Agus is cás ar leith é seo nuair, mar gheall ar dhuine amháin, thug siad isteach an séú céim d'aon dámhachtain amháin, cé go dteastaíonn cúig chéim go traidisiúnta.
  Bhí an cogadh beagán difriúil ó thaobh sreabhadh ón scéal fíor. Más rud é sa daicheadú bliain ar dtús tháinig na Gearmánaigh chun cinn go tapa agus go héasca bhuaigh, ghlac siad cathair i ndiaidh cathrach, agus ansin mhoilligh a ngluaiseacht. Anois tá sé an bealach eile timpeall.
  Dhírigh trúpaí Sóivéadacha comhchruinnithe agus imscaradh in aice leis na teorainneacha go hiomlán agus sheas siad i gcosaint chumhachtach ar línte críochnaithe. Agus mar sin bhí an fhriotaíocht is cumhachtaí in aghaidh na Naitsithe ag tús an chogaidh.
  Ina theannta sin, d'imir an fachtóir a thosaigh an APSS an cogadh tar éis an slógadh ginearálta, tar éis cúig mhilliún déag de shaighdiúirí agus d'oifigigh a bhailiú, freisin. Ach chaith Hitler tríocha milliún, ag baint úsáide as sealúchais choilíneacha amháin sa chéad echelon. Ina theannta sin, chaith an tSeapáin fiche milliún ón taobh thoir chomh maith le rannáin eachtracha. An uair seo, ní fhéadfadh Stalin Moscó a shábháil.
  Ina theannta sin, ghlac na satailítí páirt ar thaobh an Tríú Reich: an Tuirc, an Fhionlainn, an Ungáir, an Rómáin, an Chróit, an tSlóivéin, an Bhulgáir, an Spáinn, an Phortaingéil, an tSualainn. Agus ar ndóigh freisin an Iodáil lena coilíneachtaí. Tréad iomlán...
  Mar sin choinnigh an APSS ar dtús, ag brath ar línte Molotov agus Stalin, an namhaid ar ais. Ach nuair a briseadh na línte seo tríd, cailleadh iomlán ollmhór, agus na Naitsithe agus na Seapánaigh ag rolladh, ní raibh aon rud le coinneáil siar. Agus d'éirigh sé amach go díreach os coinne: friotaíocht níos láidre ag an tús, agus níos laige a thuilleadh. Mar sin ghlac na Naitsithe Moscó beagnach láithreach. Theith Stalin go Kuibyshev agus ansin go Sverdlovsk.
  Léirigh sonraí na gcathanna go ginearálta nár fhoghlaim an USSR riamh conas é féin a chosaint ... Ina theannta sin, bhí ról diúltach ag an dara tonn de purges san arm freisin. Cheana féin faoi Beria, d'ordaigh Stalin dul tríd an míleata arís. Bhuel, rinne Beria é.
  Réir dealraimh, bhí sé deacair do Stalin a dhéanamh gan fuil ar a fangs. Bhí ról diúltach ag na Naitsithe, mar aon leis na Turcaigh, ón Transcaucasus agus ón Áise Láir. Agus d'éirigh sé seo amach freisin a bheith ina fhachtóir suntasach. Thairis sin, ní raibh aon chosaint thromchúiseach i Lár na hÁise.
  Sea, d'éirigh lena Muslims.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid níos táirgiúla trí bliana. Ón arm tháinig an dá níos mó taithí agus níos láidre. Agus chuir an APSS níos lú. Thairis sin, sna trí bliana seo ní raibh aon chogadh amháin ag Stalin. Neodúlacht leis an tSeapáin. Gheall Stalin do Hitler gan teagmháil a dhéanamh leis an bhFionlainn. Ach fuair na Gearmánaigh an-taithí comhraic fós. Go háirithe na píolótaí.
  Fuair Marseille, mar gheall ar mhíle aerárthach a bhí thíos leis, Crois Mhór na Croise Iarainn, ciúb diamanta platanam an Luftwaffe agus ealaín ghinearálta.
  Mar sin d'éirigh gach rud amach a bheith i bhfad níos mó spraoi agus iontach - do na seirbhísigh Lucifer ...
  Mhair an APSS amach go dtí Eanáir 1945 agus thit... Ina dhiaidh sin, cuireadh tús le tréimhse síochána... Ach níorbh fhada. Ar 20 Aibreán, 1950, rinne an Tríú Reich agus an tSeapáin ionsaí ar na Stáit Aontaithe. Fós féin, bhí siad scanraithe ag sonraí faisnéise go raibh na Meiriceánaigh ag obair go rúnda ar an buama adamhach.
  Níor mhair an cogadh ach trí mhí agus chríochnaigh sé le forghabháil Mheiriceá.
  Agus ar 20 Aibreán, 1955, d'ionsaigh Hitler an tSeapáin lena coilíneachtaí. Mhair an cogadh beagán le cois bliana agus chríochnaigh sé le bua iontach don Tríú Reich.
  Ansin, ar 20 Aibreán, 1959, reáchtáladh reifreann agus tháinig an chuma ar an Impireacht monarcúil domhanda den Tríú Reich le cumhacht oidhreachtúil.
  Agus nuair a fuair Hitler bás i Márta 1961, chuaigh a mhac, a fuarthas trí inseamhnú saorga, suas ar an ríchathaoir.
  Rinne an domhan, faoi cheannas an t-ordú iarainn, máistreacht ar phláinéid an chórais gréine .... Bhí an cine daonna aontaithe agus sádráilte ag smacht iarainn iarracht a thógáil Ríocht nua Paradise ar an Domhan phláinéid, agus sa todhchaí a chur san áireamh go léir an saol áitrithe na cruinne!
  
  
  
  SEO TEAGMHÁIL PEARSANTA NA DHÁ DEACHTÓIRÍ
  Tháinig Hitler agus Stalin le chéile go pearsanta i mí na Samhna 1940 agus bhí siad in ann díospóidí a réiteach. Chríochnaigh an cruinniú duine le duine le comhghuaillíocht mhíleata straitéiseach idir an bheirt deachtóirí in aghaidh na Breataine Bige.
  D'aontaigh Stalin gan sféar tionchair Eorpach Hitler a éileamh. Ghéill Hitler, ar a seal, an India, an Phacastáin, agus an chuid is mó den Iaráin do Stalin, ach fuair sé an Meánoirthear agus an Afraic dó féin. Ina theannta sin, roinneadh an tSín agus cuid de Indochina ag an tSeapáin agus an USSR.
  Go ginearálta, thug cruinniú pearsanta deis don dá deachtóir cogadh a aontú agus a chosc. Sheol an USSR ionsaí i gcoinne na hIaráine agus na hIndia. Bhí Hitler ag seoladh trúpaí go dtí an Afraic. Tar éis comhaontas míleata a thabhairt chun críche leis an Rúis, ghlac Franco amach nach bhféadfadh an Bhreatain cur i gcoinne a leithéid d"fhórsa mar an APSS, an Iodáil, an Tríú Reich, agus an tSeapáin ag an am céanna, d"aontaigh an t-ionsaí ar Ghiobráltar.
  Thóg na Gearmánaigh an fortress, nach raibh sách réidh le haghaidh cosanta, díreach as an ialtóg. Scriosadh bunáit na Breataine i Málta freisin, agus tugadh fórsa tuirlingthe i dtír. Sheachain an Iodáil an bua sa Ghréig mar gheall ar bhuille trúpaí na Gearmáine agus na Tuirce.
  Ach buaileadh na Breataine...
  Ansin ghabh na Gearmánaigh, tar éis fórsaí suntasacha a aistriú, an Éigipt. Agus céad caoga rann aige don chogadh leis an USSR, chuir Hitler iad chun an Meánoirthear agus an Afraic a urghabháil. Bhí na Breataine lag, agus ní raibh na trúpaí coilíneach ag iarraidh troid i ndáiríre.
  Ghabh an Fuhrer sa dara bliain is daichead an Meánoirthear agus an chuid is mó den Afraic. Ghabh Stalin seilbh ar an India, agus beagnach an Iaráin ar fad, agus an Phacastáin, agus cuid de Bhurma leis an Bhanglaidéis.
  Rinne an tSeapáin ionsaí ar Mheiriceá i gCuan Peiriú. Agus mhéadaigh an cogadh ... Dhearbhaigh Hitler cogadh ar na Stáit Aontaithe. Stalin an bhliain seo chugainn freisin isteach sa chogadh le Meiriceá.
  In earrach na bliana 1942, chríochnaigh na Gearmánaigh gabháil na hAfraice. Chuir trúpaí na Breataine, a bhí ní ba lú ná an Wehrmacht ó thaobh líon agus cáilíochta, isteach orthu chomh mór sin, ach mar gheall ar an bpíosa cumarsáide, agus an easpa bóithre áisiúla ar an Mór-Roinn Dhubh.
  D"fhulaing an Bhreatain níos mó agus níos mó caillteanais ó chabhlach na Gearmáine agus ansin ó chabhlach fomhuirí na Sóivéide. Is beag a chabhraigh teacht Meiriceá isteach sa chogadh.
  Bhuaigh an tSeapáin na Meiriceánaigh freisin ...
  Bhí cabhlach na Breataine ag leá...
  I mí Mheán Fómhair 1942, cuireadh tús le tuirlingt amfaibiach i Sasana. Gearmánaigh a bhí iontu den chuid is mó, ach bhí trúpaí Sóivéadacha páirteach ann freisin. Throid na Breataine go éadóchasach. Ghlac na tancanna Sóivéadacha is déanaí KV-3, KV-5 agus an KV-4 is déanaí, freisin T-34, KV-2, agus go leor feithiclí ar snámh páirt sna cathanna. Agus na Gearmánaigh ó na umair is déanaí a bhainistiú ach T-6 nó "Tíogair". Agus ansin ach cúpla gluaisteáin a tháirgtear go tapa i monarchana.
  Chuir neart umar na Sóivéide ionadh míthaitneamhach ar Hitler. Is léir go bhfuil sé níos laige.
  Ní raibh an buamadóir Gearmánach Yu-188 olc, agus DO-217, a léirigh iad féin go sásúil, agus ME-109 agus Focke-Wulf. Ach tá sé amhlaidh-sin. Bhí PE-8 an-mhaith freisin. Go ginearálta, tá umair Sóivéadacha láidir agus trom.
  Sa Tríú Reich, tá an tsraith fós á bhforbairt: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" agus "Maus".
  Níor fhan an Bhreatain amach ach ar feadh cúig lá déag. Ina dhiaidh sin tháinig garastún Londain i gceannas. Bhí sé lá eile troda fós ar siúl in Albain. Agus ansin ar feadh ceithre lá sheas na Breataine in aghaidh na hÉireann.
  Thit Sasana. Agus tháinig an chéad cathanna eile chun cinn i gcoinne na Stát Aontaithe. Ach ní mór Meiriceá a bhaint amach fós. Chun a bhfuil gá duit a lán de na longa iompair agus smacht ar an bhfarraige. Thóg Hitler a fhórsaí agus ghabh sé an Íoslainn den chéad uair i mí na Samhna 1942.
  Níos faide tríd an nGraonlainn, bhog a chuid trúpaí go Ceanada. Agus thuirling na Seapánaigh i bPanama. Agus d"aistrigh na Gearmánaigh fórsaí tríd an Airgintín freisin, agus an Bhrasaíl, a chuaigh i gcomhghuaillíocht leis an Tríú Reich.
  Bhuel, chinn Stalin ionsaí trí Alasca. Léirigh na cathanna sa Bhreatain nach raibh umair shár-throma éifeachtach go leor. Agus thosaigh dearthóirí Sóivéadacha ag forbairt sraith IS níos dlúithe, in ionad KV. Sheol trúpaí Sóivéadacha ionsaí isteach in Alasca, trí Chukotka i mBealtaine 1943, agus bhí sé sách maith.
  Fíor, tá go leor umair ag an APSS, agus tá siad i bhfad níos láidre ná na Shermans and Grants Mheiriceá. Ní raibh an Panther Gearmánach dona freisin, rud a thaitin leis an míleata go ginearálta, ach amháin gur bhris sé síos go minic, ach bhí sé cosanta go maith sa mhullach agus armtha go maith.
  Chruthaigh na Gearmánaigh cos isteach go héasca i gCeanada agus leathnaigh siad é. Bhí buamadóirí ME-309 agus níos cumhachtaí Yu-288 le feiceáil sa spéir. Agus bhí forbairt tapa ar aerárthaí scaird.
  Agus tháinig an píolótach Gearmánach Marseille ina fheiniméan do-sháraithe, ag lámhach na céadta eitleán Briotanach agus Meiriceánach. I gcás céad caoga aerárthach, fuair Marseille Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Ar feadh trí chéad Ord an Iolar Gearmánaigh le diamaint. Ar feadh ceithre Ridir Crois an Iarainn le duilleoga darach órga claimhte agus diamaint, agus ar feadh cúig chéad Crosaire Mór na Croise Iarainn.
  Agus brúite sé na Meiriceánaigh, a bheith ina feiniméan inaccessible. Nuair a shroich sé líon na seacht gcéad caoga aerárthach fuair sé dámhachtain nua: Crosaire Ridire na Croise Iarainn le claimhte duille darach platanam agus diamaint.
  I Meiriceá, tháinig Marseille ina finscéal fíor agus rinneadh scannáin mar gheall air go pras.
  Mar gheall ar dheacrachtaí maidir le trúpaí a bhogadh agus fadhbanna soláthair, tharraing an cogadh leis na Stáit Aontaithe ar aghaidh.
  Ní raibh na Meiriceánaigh ag troid go dian ar son Cheanada agus Alasca, agus ghabh trúpaí Gearmánacha, Sóivéide agus eile seilbh air gan mórán stró.
  Ach níor thosaigh ionradh Mheiriceá féin ach i mí an Mheithimh 1944. D'imscar an APSS umair mheánacha nua níos cumhachtaí T-34-85, a bhí níos fearr ag dul i bhfeidhm ar umair Mheiriceá, agus níos éifeachtaí agus nach raibh chomh trom leis an tsraith KV, IS-2. Ba fheithicil cinn maith é an umar deireanach a bhuíochas le gunna cumhachtach agus ceithre ghunna meaisín, agus cosaint réasúnta maith taobh.
  Sna Stáit Aontaithe, níor uasghrádaigh ach cúpla an Sherman trí ghunna 76-milliméadar níos cumhachtaí a shuiteáil, a d'fhéadfadh a bheith níos mó nó níos lú chun dul i ngleic le meán-umair namhaid. Cuireadh moill ar obair ar an Pershing ... Fíor, bhí go leor Shermans.
  Níor sheas na Gearmánaigh go fóill ach oiread. Bhí an Panther-2 beagán níos forbartha, a bhuíochas leis an inneall a fháil ar iasacht agus socrú tarchuir ó na Rúiseach in aon bhloc amháin, rud a d'fhág gur féidir airde an umair a laghdú.
  Agus tá an túr tar éis éirí níos cúinge agus níos lú, agus tá an t-inneall níos cumhachtaí. Mar thoradh air sin, bhí armúr turret tosaigh 150 mm ag umar na Gearmáine le fánaí, forehead cabhlach 120 mm le fána 45 céim, agus seasca taobh. Agus gunna de 88 mm i 71 EL, in ann dul i bhfeidhm ar Shermans ó thrí chiliméadar go leith. Plus, an meáchan ar an umar ach daichead a seacht tonna le inneall de 900 horsepower.
  Ach amháin an armúr taobh sách lag, ach fós leordhóthanach chun shots bazooka Meiriceánach a shealbhú, tháinig an Panther-2 chun bheith ar an umar is fearr den Dara Cogadh Domhanda i dtéarmaí a saintréithe, ag dul thar an KV Sóivéadach agus an IS-2 nach bhfuil fós foirfe. Go Leor.
  Táirgeadh an Tiger-2 i mbaisceanna beaga, mar gheall ar an bhfíric nach raibh beagnach aon bhuntáiste aige maidir le háirithint, agus bhí sé go mór níos lú i bhfeidhmíocht tiomána, agus bhí sé deacair é a iompar.
  Cuireadh deireadh leis an "Tíogair" is gnách freisin ... Agus tháinig an "Panther" -2 mar phríomh-umar an Wehrmacht. Agus cheana féin sa USSR thosaigh siad ag breathnú go cúramach ar theicneolaíocht na Gearmáine.
  Sa spéir, chuaigh an ME-262 isteach sa tsraith, ach ní raibh a iontaofacht leordhóthanach, agus níor nochtadh a cháilíochtaí comhraic go hiomlán freisin. Agus cé go raibh na Gearmánaigh ag brath ar an ME-309 agus TA-152. An scriú Trodaire-buamadóir iompaigh amach a bheith an-rathúil agus éifeachtach. Bhí fadhbanna ag ME-309, in ainneoin a n-armáil ardluais agus chumhachtach, le inaistritheacht chothrománach.
  XE-162 iompaigh amach a bheith ina scaird-Trodaire níos simplí agus níos saoire, ach deacair a eitilt, inrochtana ach amháin ag píolótaí ard-aicme.
  Dá bhrí sin, níor scaoileadh an oiread agus a d"fhéadfaidís.
  Mar sin féin, bhí aerárthach den sórt sin an-oiriúnach do stíl Huffman, a tháinig chun bheith ina dara píolótach Ambasadóir Marseilles agus a fuair Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint mar an dara píolótach chun níos mó ná trí chéad anuas. aerárthach.
  Scóráil píolótaí Sóivéadacha cuntais freisin, ach ní ba mheasa ná na cinn Ghearmánacha. Pokryshkin sheas amach.
  Thosaigh an cogadh i samhradh na bliana 1944 do Mheiriceá ní ábhar. D'éirigh an Tríú Reich agus an raidhfil ionsaithe amach a bheith níos fearr agus brúite siad na trúpaí Yankee. Agus bhrúigh an tArm Dearg air. Bhí na Meiriceánaigh ag cailleadh. Thit Philadelphia i mí Lúnasa. I mí na Samhna 1844, bhí trúpaí Sóivéadacha agus Gearmánacha i dteagmháil le Washington agus Nua-Eabhrac ón tuaisceart cheana féin. Don chéad uair, bhí American Pershings agus Fireflies le feiceáil ar an tosaigh. Sháraigh siad an T-34-85 Sóivéadach agus bhí siad contúirteach don IS-2, ach chaill siad fós don Panther-2, a tháinig chun bheith ina umar is fearr sa Dara Cogadh Domhanda.
  In aice le Washington, throid na Meiriceánaigh go heroically. Ach go léir mar an gcéanna, chríochnaigh trúpaí na Sóivéide-Ghearmáin imcirclement an chaipitil SAM faoi dheireadh mhí na Nollag, agus faoin gcúigiú déag d'Eanáir, thit Washington agus Nua-Eabhrac araon ....
  Chuir Meiriceá in aghaidh ar feadh tamaill.... Tharla troid freisin i Meicsiceo, áit a raibh na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ag dul chun cinn.
  Ar an 9 Bealtaine, 1845, tháinig iarsmaí de fhórsaí Mheiriceá i gcaipitliú. D"fhéadfadh gur tháinig deireadh leis an gcogadh níos luaithe, ach d"eascair easaontais thromchúiseacha idir na Seapánaigh agus na Gearmánaigh. Agus tharraing sé amach an choimhlint.
  Tar éis ghéilleadh na Stát Aontaithe, bhí sos ... Ach bhí cogadh nua dosheachanta. Theastaigh ón tSeapáin an iomarca di féin. Leath Mheiriceá, ag cur i bhfad níos measartha leis an bua, agus Meiriceá Laidineach ar fad. Chuaigh Stalin isteach sna Seapánaigh freisin ag éileamh go gcuirfí ar ais Sakhalin theas, rud a fuair na samurai go mídhleathach.
  I mbeagán focal, ar 20 Aibreán, 1947, thosaigh cogadh nua. Idir an tSeapáin agus a coilíneachtaí ar thaobh amháin, agus i gcoinne an Tríú Reich agus na comhghuaillithe agus an USSR ar an taobh eile. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Ar ndóigh, tá an USSR agus an Tríú Reich go teicniúil níos láidre ná na Seapáine. Bhí umair T-54 agus IS-7 ag an USSR, bhí an tsraith E ag na Gearmánaigh, fiú na chéad fhorbairtí pirimideacha. Bhí comhrialtas na sóisialaithe bána níos láidre san aer freisin. An-láidir a bhí soicéid eitilte an Tríú Reich, a bhí dosháraithe go hiomlán ar airm bheaga.
  Níor mhair an cogadh ach ceithre mhí go leith agus tháinig deireadh leis nuair a cailleadh agus géilleadh na Seapáine ar 3 Meán Fómhair 1947 .
  Fuair an APSS theas Sakhalin, an iomaire Kuril, an tríú cuid den tSeapáin féin, leath na Síne agus na Cóiré, an oileánra Haváís, agus rud éigin eile. Ghabh an Tríú Reich na sealúchais a bhí fágtha.
  Ina dhiaidh sin, tháinig Stalin agus Hitler le chéile arís agus dheimhnigh siad a gcairdeas arís.
  Agus chríochnaigh siad an domhan ar deireadh ... Fuair Stalin bás ar 5 Márta, 1953, ach d'éirigh leis uacht scríofa a fhágáil ar aistriú cumhachta go Lavrenty Beria. Tháinig sé ina cheannaire i ndiaidh Stalin agus choinnigh sé cothromaíocht na cumhachta.
  Lean Hitler le polasaí níos measartha, ní raibh fiú díothú ollmhóra Giúdaigh, ach neartaigh sé a chumhacht. Fuarthas sliocht Hitler go saorga. Ar 20 Aibreán, 1959, reáchtáladh reifreann ar chruthú impireacht dhomhanda agus ar bhunú monarcachta. Agus socraíodh ord an chomharbais.
  Mar sin, nuair a fuair Hitler bás i Márta 1963 ar an lá céanna le Stalin, ach deich mbliana ina dhiaidh sin, ní raibh sé seo ina chúis le mórán mearbhall agus streachailt ar son cumhachta. Agus ní raibh ach dhá impireachtaí ag an domhan, Sóivéadach agus Gearmáinis. Agus bhí airm núicléacha acu, agus mar sin aistríodh an fócas chuig leathnú spáis. Cheana féin i 1959, thosaigh na Gearmánaigh ag eitilt go Mars. Agus d'eitil siad go dtí an ghealach fiú níos luaithe.
  Agus chuir an APSS i 1961 fear go Mars. Seo mar a chuaigh an stair... Faoi dheireadh an fichiú haois, tháinig lonnaíochtaí daonna chun cinn ar phláinéid an ghrianchórais.
  Agus in 2020, cuireadh tús le céad eitilt an chine daonna chuig an réalta Sirius, a raibh na pláinéid oiriúnach d'fhorbairt an duine timpeall orthu. Tar éis bás Beria, tháinig a mhac Sergo i gcomharbacht air. Agus sa Tríú Reich, rinneadh turgnaimh dhána cheana féin chun an corp a athnuachan. Mar sin d'fhéach mac Hitler Wolf ar dtús timpeall tríocha bliain d'aois agus d'fhéadfadh rialú a dhéanamh ar feadh tréimhse an-fhada.
  Seo mar a d"éirigh leis an saol nua... Agus brúitear an coronavirus sa bachlóg, rud a chuir cosc ar an ionfhabhtú leathadh.
  
  MURA BHÍ FAOI THAISCE MARFACH AR AN TRAENÁIL LEIS ALEXANDER III
  D'éalaigh an traein, in éineacht le Tsar Alexander III, as an timpiste in aice le Kharkov, agus ní bhfuair Impire na Rúise gortuithe marfacha d'orgáin inmheánacha. Mar thoradh air sin, lean saol Alexander III, agus ní bhfuair sé bás ag daichead a naoi. Tar éis méadú beag a dhéanamh ar chríoch na himpireachta sa deisceart i Lár na hÁise, d'iompaigh an t-impire a radharc ar an gCianoirthear. Bhí an Iarnróid Tras-Sibéireach á thógáil, agus chuaigh na Rúisigh isteach i Manchuria, ag tógáil Port Arthur ar luas luathaithe.
  Thosaigh siad a neartú a dtionchar sa Chóiré. Agus ba chúis leis seo an chéad chogadh mór i réimeas Alastar III leis an tSeapáin. Bhí an Rúis Tsarist beagán níos fearr ullmhaithe dó. Sa Mhuir Bhailt, tógadh longa bliain roimhe sin, lena n-áirítear an long chogaidh Slava, cé nach bhfuair an tSín airgead ón Rúis. Agus ní fhéadfadh sé iad a bhrath do na Seapáine. Agus bhí cabhlach na Seapáine sé long níos laige.
  Mar sin féin, thosaigh na samurai fós ar an gcogadh. D"fhás an Rúis go tapa ó thaobh na heacnamaíochta de agus ní raibh aon mhoill le baint amach.
  Theastaigh uaim cogadh agus Alastar an Tríú. Mhéadaigh daonra na Rúise go tapa. D'fhan an ráta breithe ard, agus laghdaíodh an ráta báis, mar gheall ar bhearta diana rí láidir. D'éirigh cuibhrinn talún na tuathánach níos lú. Bhí tailte nua ag teastáil. Sea, bhí an rí ag iarraidh ghlóir mhíleata. Is maith a bheith i do shíochánaí, ach is fearr a bheith ina conqueror. Theastaigh ó Alastar an Tríú dul síos sa stair mar fhear iontach.
  Ach tá an cogadh san Eoraip ró-riosca, ach cén fáth nach fháil ghlóir sa cath leis an tSeapáin. Ina theannta sin, is iad Ginearálta na Rúise na cinn is fearr ar domhan, agus níos mó fós saighdiúirí.
  Níor éirigh go han-mhaith le tús an chogaidh don Rúis. Rinneadh damáiste do thrí longa cogaidh, chuaigh an cruiser "Varyag" agus an bád gunnaí "Koreets" go tóin poill tar éis cath laochúil.
  Ach ansin d"éirigh rudaí níos fearr. Ní bhfuair an tAimiréal Makarov bás, agus mar sin fuair sé cumhacht mhór ón impire, agus níorbh fhéidir leis Cyril Romanov a ligean isteach i bPort Arthur. Agus ní raibh sé ar an long chogaidh Petropavlovsk.
  Ina theannta sin, cé gur chúlaigh Kuropatkin, bhain an tsar láithreach é. Ba ghearr a mhair léigear Port Arthur agus scaoil Brusilov amach é.
  D'fheidhmigh cabhlach na Rúise ar bhealach níos rathúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. Sea, agus d'fhág scuadrún Rozhdestvensky an Baltach níos luaithe agus tháinig sé níos luaithe agus i gcomhdhéanamh níos láidre. Mar sin buaileadh na Seapánaigh ar muir. Agus ar an talamh freisin ...
  Agus aistríodh an chogaíocht go dtí an cathair féin.
  Níor shábháil ach idirghabháil Shasana agus Mheiriceá an tSeapáin ó áitiú. Ach b'éigean do na Seapáine Téaváin a thabhairt don Rúis, an slabhra iomlán Kuril, agus slánaíocht billiún rúbal óir a íoc. Dhaingnigh an Rúis í féin sa Chóiré, i Manchuria agus sa Mhongóil.
  D'eascair Zheltorossia ó réigiúin na Síne a chuaigh isteach sa Rúis go deonach. Ní raibh aon réabhlóid, aon Duma Stáit. Tháinig rath ar impireacht na tsarist, agus d"éirigh níos fearr léi sa gheilleagar ná mar a bhí sa bhfíorstair. Bhí na chéad umair Rúiseacha éadroma ar domhan agus buamadóirí troma ceithre inneall le feiceáil freisin. Agus tá daonra na Rúise, lena n-áirítear ar chostas na Síne, tar éis éirí mór.
  Mar sin féin, thosaigh an Chéad Chogadh Domhanda, mar a tharla i bhfíor-stair, ar 1 Lúnasa, 1914. Agus ba chath fíochmhar é seo.
  Bhí arm an tsarist níos líonmhaire ná mar a bhí sé i bhfíor-stair, agus trealamh teicniúil níos fearr aige. Agus tá geilleagar na Rúise níos láidre, agus an casta míleata-tionsclaíoch, agus tá airgeadas agus údarás an tsar níos airde.
  Agus ghlac Alexander the Third leis an Rúis le céachta, ach anois bhí eitleáin aici le ceithre inneall, agus umair, agus fiú roicéid. Bhí tionscadail agus umair throma, go háirithe Mendeleev, agus aerárthaí le sé inneall. Agus i bhfad níos mó.
  Ón tús, bhí cúrsa an Chéad Chogaidh Dhomhanda difriúil. Bhuaigh trúpaí na Rúise sa Phrúis Thoir agus ghlac siad Przemysl go hiomlán. Bhuaigh siad na Gearmánaigh agus fuair siad bua mór i ngach réimse. D'éirigh an cogadh amach a bheith níos giorra ná mar a bhí sé i stair fíor agus chuaigh sé beagnach i gceann beanna. Sé mhí ina dhiaidh sin, ar 23 Feabhra, 1915, an Ghearmáin capitil. Agus an Ostair-Ungáir fiú níos luaithe.
  Ghéill an Tuirc coicís ina dhiaidh sin. Agus bhí sé fionnuar.
  Bhain Tsar Alastair an Tríú bua thar a bheith rathúil, agus rinneadh rí mór de.
  Rinne an Rúis agus na comhghuaillithe roinnt trófaithe. An Ostair-Ungáir agus an Impireacht Ottoman imithe as an léarscáil polaitiúil an domhain. Tháinig an chuid is mó den Impireacht Ottoman lena n-áirítear Iostanbúl mar chuid den Rúis. Fuair deisceart na hIaráice, an Bhreatain, chomh maith le deisceart na Palaistíne, agus is minic an Araib Shádach. Tháinig an tSiria agus an Áise Mion, Iostanbúl, an chaolas, thuaidh agus lár na hIaráice, tuaisceart na Palaistíne ina gcúigí Rúiseacha.
  Fuair an Rúis Galicia agus Krakow freisin. Chomh maith le ríochtaí na Seice agus na Slóvaice agus an Ungáiris. Níor choinnigh ach an Ostair a neamhspleáchas. Chuaigh Transylvania go dtí an Rómáin. D'eascair an Iúgslaiv mar ríocht laistigh den Rúis, san áireamh go deonach.
  Chaill an Ghearmáin cuid den chríoch freisin lena n-áirítear Klaipeda, Poznan agus Danzig. Cé gur choinnigh Oirthear na Prúise. Ghabh an Rúis na coilíneachtaí Gearmánacha san Aigéan Ciúin. Agus an Bhreatain san Afraic. Thug an Fhrainc agus an Danmhairg ar ais an méid a bhí gafa ag na Gearmánaigh faoi Bismarck. Ina theannta sin a cuid cúiteamh ollmhór. Mar sin bhí gach duine sásta.
  Ach fiú ina dhiaidh sin, lean athdháileadh an domhain ar feadh tamaill. Roinn an Rúis agus an Bhreatain an Araib Shádach agus an Iaráin. Agus ansin Afganastáin agus an Rúis, ag críochnú beagnach an rannán iomlán an domhain. Sa tSín amháin a bhí cogaí agus leathnú ó thaobhanna éagsúla.
  Mhair Alastar an Tríú bliain ar feadh ochtó bliain agus fuair sé bás go dtí 1925, rud a d'fhág an Impireacht saibhir agus rathúil ag a mhac Nicholas II. Tháinig Alastar an Tríú ar an tsar Rúiseach is rathúla, agus ba é a réimeas an dara ceann is faide tar éis Ivan an uafásach agus an-ghlórmhar. Agus bhí Alastar an Tríú é féin ar an duine is faide a mhair de na rialóirí i stair na Rúise.
  Mar sin d'éirigh le stair an mhonarc seo. Lean Nicholas II ag leathnú sa tSín. Agus bhuaigh sé an cogadh leis an tSeapáin le linn an Spealadh Mór, agus áitiú go hiomlán é agus é a áireamh sa Rúis. Fuair Nioclás II bás i 1938. Agus do thóg an t-oidhre Alexei II a ríchathaoir. An uair seo bhí sé sláintiúil, agus mar sin roghnaigh Alexander bean chéile níos oiriúnaí dá mhac Nikolai.
  Tháinig Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin, ach ní raibh cead aige cumhacht an Wehrmacht a athbheochan. Agus níor throid ach Mussolini beagán, ag gabháil leis an tír neamhspleách dheireanach san Afraic - an Aetóip.
  Níor éirigh le Hitler ach le cead na Rúise aontú leis an Ostair agus geilleagar na Gearmáine a ardú. Ach bhí a réimeas gan cogadh. Go dtí go bhfuair an Fuhrer bás i 1958. Ina dhiaidh sin, thosaigh an daonlathú de réir a chéile sa Ghearmáin agus tháinig an córas ilpháirtí ar ais.
  San Iodáil, tar éis bhás Mussolini, d'éirigh lena mhac, ach rinneadh an daonlathas agus córas ilpháirtí a athchóiriú go páirteach freisin.
  Agus beagán ar bheagán bhí níos mó saoirse sa Rúis. Ach is é an rud is tábhachtaí ná leathnú spáis. Eitiltí isteach sa spás, go dtí an Ghealach agus chuig córais eile.
  Tá an domhan tar éis éirí níos cobhsaí agus níos saibhre. Agus tháinig rúbal na Rúise in ionad punt na Breataine, ag éirí mar phríomh-airgeadra an domhain.
  Níor scar an córas coilíneach, ach neartaigh sé. Bhí níos mó ord ag an Afraic agus ag an Áis agus ní ba lú gorta agus cogadh.
  Tá Ioslam tar éis éirí níos síochánta, tar éis dó a radacachas a chailleadh. Thug daoine cuairt ar phláinéid uile an chórais gréine siar san fhichiú haois. Agus in 2021, cuireadh tús leis an gcéad turas comhpháirteach leis an turas Rúise-Mheiriceánach chuig an réalta Sirius. Agus mar sin fuair daoine rud éigin níos síochánta, cobhsaí, durable.
  
  
  Mhothaigh Srón an Führer dorn
  Thosaigh oibríocht Stalingrad ar an 19 Samhain, 1942. Ach d"éirigh leis na Naitsithe na trúpaí a athghrúpáil agus na cliatháin a neartú. Níor theip ar an intuition Hitler an uair seo, agus d'éirigh leis freagairt in am. Agus bhí na Naitsithe in ann an uair seo, mar a bhí le linn an dara oibríocht Rzhev-Sychov, ag brath ar an daingniú chun ionsaí na Sóivéide a ruaigeadh.
  Ina theannta sin, éascaíodh cosaint na Naitsithe ag aimsir neamh-eitilte, mar gheall ar nach raibh sé indéanta aerárthaí ionsaithe a úsáid, agus ní raibh an t-ullmhúchán airtléire chomh héifeachtach. Agus dhiúltaigh na Naitsithe, ag brath ar chosaint dhaingean agus ag adhlacadh isteach sa talamh, agus beagnach gan chailliúint i líon. Sea, le linn na hoibríochta Rzhev-Sychov bhí níos mó trúpaí Sóivéadach, agus ansin repelled an ionsaitheacha an Airm Dearg, ansin go léir níos rathúla a bhaint amach as an gcosaint. Ina theannta sin, na coinníollacha aimsire, agus cruas na nGearmánach i gcathanna.
  Chomh maith le barr feabhais na n-aonad Naitsíoch i dtaithí.
  I mbeagán focal, níor thit an tosach agus bhí na Naitsithe in ann titim an gheimhridh a sheachaint, mar a tharla sa daicheadú bliain.
  San Afraic, ar dtús, bhí an bua ag na Comhghuaillithe. Ach d"aistrigh Hitler cúpla rannán níos mó, ós rud é nach raibh air trúpaí a ardú do Mainstein. Agus fuair Rommel cumhachtaí móra láithreach agus bhain sé leas as mallacht Montgomery. Agus dhéileáil sé le buille uafásach fórsa agus éifeachtacht do na trúpaí Mheiriceá.
  Caitheadh Arm na SA san Algiers go hiomlán, ag cailleadh breis agus céad míle príosúnach ina n-aonar. Sea, d'éirigh leis an umar Gearmánach nua "Tiger" a bheith ina turraing do na Yankees. Bhí ról ag an bhfíric gur sheol an Fuhrer Marseille an píolótach Gearmánach is fearr go Stalingrad ag deireadh mhí Mheán Fómhair freisin. Agus d'éalaigh Marseille mar thoradh ar an timpiste agus throid sé leis na trúpaí Sóivéadacha. Agus nuair a d"éag an cath in aice le Stalingrad, d"fhill sé arís ar an Mheánmhuir agus buaileadh ansin go díograiseach ar na Briotanaigh agus na Meiriceánaigh, ag éirí ina nightmare fíor dóibh.
  Chuir an ruaig ar SAM san Ailgéir turraing mhór do na Meiriceánaigh. Ba chóir a thabhairt faoi deara, i gcath Midway sa saol seo, gur éirigh leis na Yankees níos lú ná mar a bhí siad i bhfíor-stair, agus go dtí seo san Aigéan Ciúin bhí cogadh ar chomhchéim. Ní raibh na Seapánaigh in ann an oileánra Haváí a ghabháil, ach ní raibh na Meiriceánaigh in ann dul ar an gcion go fóill.
  Agus bhí an oiread sin tionchar ag an turraing ba chúis leis an defeat san Ailgéir ar na Stáit Aontaithe gur shocraigh siad a reo an cogadh sa Leathsféar an Oirthir, a tharraingt siar a tháinig slán ó Maracó, fiú ag fágáil trealamh taobh thiar de. Agus is tábhachtaí fós, stop a chur leis an bhuamáil.
  Ag cur san áireamh go bhfuil fás tagtha ar loingeas fomhuirí an Tríú Reich freisin, is léir go bhfuil an Bhreatain tar éis an chogaíocht a lagú go mór agus ciorrú déanta uirthi freisin.
  Sea, agus tá Marseille ag fáil go leor....
  Tar éis do Stalin, tar éis do na Gearmánaigh an t-ionsaí a aisiompú sa deisceart agus sa lár, thosaigh sé ar an airdeall. Tá Oibríocht Iskra curtha ar athló. Agus nuair a thosaigh sé, d'éirigh leis na Gearmánaigh iad féin a neartú, agus bhí siad in ann an chosaint a shealbhú anseo freisin.
  D'ordaigh Stalin dul ar aghaidh i réigiún Voronezh. Ar dtús, d'éirigh leis na trúpaí Sóivéadacha, ach ansin sheol Mainstein frith-ionsaí cumhachtach ón taobh ó dheas agus ghearr sé na haonaid Sóivéadacha agus chruthaigh sé coire. D'athchóirigh na Gearmánaigh a seasaimh, agus ba mhór an chailliúint a bhí ag an Arm Dearg.
  Tar éis sin, froze an troid ar an taobh thoir. Chinn Hitler plean cogaidh eile a ghlacadh - chun Rommel a neartú, agus dul ar aghaidh go dtí an Éigipt, an Meánoirthear, agus níos faide isteach san Iaráin agus san India. Agus freisin conquer Afraic. Agus san Oirthear a chosaint.
  Tar éis caillteanais ollmhóra a bheith ag Stalin, chinn sé na trúpaí a athlánú agus cloí le tactic fanacht-agus-féach. Ag cinneadh ligean dó dul anois, beidh na Gearmánaigh traochta, agus leagfaidh sé amach a n-umair mar chosaint. Ach ní raibh Hitler ag iarraidh ionsaí a dhéanamh ar an bhfronta thoir, ach bhí sé ag brath ar amharclann oibríochtaí na hAfraice agus an Mheán-Oirthir.
  Fuair Rommel umair nua Tíogair agus Panther, chomh maith le gunnaí féinghluaiste Ferdinand, a bhí níos fearr ó thaobh cáilíochta ná feithiclí na Breataine. Agus sa spéir, chuir Focke-Wulf le hairm chumhachtacha brú ar na Breataine. Agus do ghabh Marseille tromluí mar sin, tar éis cúig chéad eitleán do chur anuas, ba é an dara fear tar éis Hermann Goering a fuair Crois Mhór na Croise Iarainn. Agus roimhe sin, Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Tá laethanta dorcha tagtha do naimhde an Tríú Reich. Bhris buille Rommel trúpaí Montgomery.
  Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric gur ghabh na Gearmánaigh Giobráltar agus ghabh Málta.
  D'aontaigh Franco stoirm a chur ar an dúnfort seo mar gheall ar ultimatum Hitler. Agus san ionsaí ar Mhálta, bhain na Gearmánaigh úsáid as ranna a baineadh as an bhfronta thoir.
  Ina theannta sin, bhí slógadh iomlán i bhfeidhm sa Tríú Reich, agus tháinig méadú géar ar tháirgeadh arm.
  I mí na Bealtaine agus i mí an Mheithimh, ghabh Rommel an Libia agus an Éigipt. Agus i mí Lúnasa bhí mé cheana féin san Iaráic agus Cuáit. Rollaigh na Sasanaigh isteach. I mí Mheán Fómhair, rinne trúpaí na Gearmáine agus na Tuirce ionradh ar an Iaráin, agus ghlac siad go tapa é ... I mí na Samhna, bhí siad san India cheana féin. Agus i mí na Nollag ghabh siad an tír seo agus aontaithe leis na Seapánaigh. Tar éis sin, chuaigh ionsaithe na Gearmáine san Afraic ar aghaidh sa gheimhreadh.
  Agus bhí Stalin fós ag fanacht, ag reo an chogaidh. Agus chuaigh na Gearmánaigh go dtí an Afraic. Bhí scaird-aerárthaí acu san olltáirgeadh, trodaithe go príomha, agus bhí droch-am ag na Breataine. Ós rud é nach raibh siad aerárthach comhionann. Agus ní raibh aces níos mó. Agus bhrúigh na píolótaí Gearmánacha iad go críochnúil.
  Agus bhuaigh siad an Afraic ...
  Chuir Stalin san áireamh na umair T-34-85 agus IS-2 nua, ach níorbh é seo an smaoineamh ab fhearr. Faoi shamhradh na bliana 1944, bhí na Gearmánaigh tar éis an Afraic a shárú freisin. Bhí siad le feiceáil i dtáirgeadh mais "Panther" -2 agus "Tíogair" -2, innill níos cumhachtaí i stair fíor, rud a chiallaíonn go bhfuil na meaisíní iad féin níos soghluaiste agus éifeachtach, cé go trom. "Panther" -2 mheá caoga a trí, agus "Tíogair" -2 seasca-ocht tonna. Agus tá an dá fheithicil armtha le gunna 88-milliméadar 71 EL. A pierces feithiclí Sóivéadach ó achar fada, go leor go tapa-adhaint agus cruinn.
  Ag an am céanna, tá inneall 1000 horsepower ag an Tiger-2, agus níl an t-umar seo go dona i bhfeidhmíocht tiomána. Agus tá an Panther-2 inneall de 900 horsepower.
  Faoin samhradh, theip ar Stalin barr cáilíochtúil a bhaint amach in umair. Agus san eitlíocht, chuaigh na Naitsithe go géar chun tosaigh.
  Tá scairdbhuamadóir lán-chuimsitheach acu freisin. Agus láidir ceithre-inneall Yu-488, agus sé-inneall TA-400. Ní dona a bhí an éabhlóid ilchuspóireach TA-152 ar an Focke-Wulf, agus an ME-309, agus meaisíní eile.
  Ar an 22 Meitheamh, 1944, sheol Stalin mórchion san ionad. Ach bhí na Naitsithe réidh chuige. Ina theannta sin, d"éirigh leis an Fuhrer dul chun tosaigh ar Stalin agus thosaigh sé ag tuirlingt sa Bhreatain ar 6 Meitheamh, 1944. Agus thit Londain i dhá lá déag.
  Cúpla lá ina dhiaidh sin, tháinig an Bhreatain i dtír.
  Bhí an tArm Dearg, a raibh barraíocht agus uimhreacha aige, agus na tancanna is déanaí, in ann briseadh tríd na cosaintí. Ach ansin sheol na Gearmánaigh frith-ionsaí. Léirigh na cathanna go bhfuil an Tíogair-2 níos fearr i gcathanna umar ná an IS-2, i armúr tosaigh, go háirithe i mhullach an turret, agus san armúr. Cé chomh maith is atá an Panther -2, agus i bhfeidhmíocht tiomána freisin. Agus ní inneall cosanta cumhachtach go leor é an T-34-85.
  Agus fuair na Gearmánaigh a seasaimh arís.
  Ina dhiaidh sin d'ordaigh Hitler an ionsaí a atosú san oirthear. Is é an príomh-bhuille an Chugais agus ola.
  Agus ansin d'oscail an Tuirc an dara tosaigh i gcoinne na Rúise sa Transcaucasia. Agus arís bua an Wehrmacht. Tar éis an tsaoil, tá na Gearmánaigh níos láidre i líon agus cáilíocht. Agus úsáideann siad rannáin Eorpacha agus Arabacha freisin. Tá na Naitsithe láidir go háirithe san aer, áit a bhfuil buntáiste cáilíochtúil acu, go háirithe maidir le hairm agus luas.
  Ina theannta sin, tá go leor coisithe coilíneach ag na Fritz. Sa Chugais, tá siad te go leor chun troid. Agus tá raidhfil ionsaí na Gearmáine MP-44 níos fearr ná samhlacha Sóivéadacha. Is cosúil go bhfuil na Naitsithe ar fad níos fearr. Is in airtléire an APSS amháin a bhíonn paireacht aige. Ach ghabh na Gearmánaigh san aer ceannas. Bhí siad i gcónaí níos láidre i gcáilíocht, ach tharraing siad chun tosaigh i líon. Agus níl aon analóg ag eitleáin scaird.
  Ní mór a rá go bhfuil sé deacair na Naitsithe a scoitheadh i ndaonchumhachta. Tá satailítí acu agus ranna Eorpacha, Afracach, agus fiú Indiach agus Arabach. Agus dá fhad a théann an cogadh ar aghaidh, is amhlaidh is mó a athraíonn cothromaíocht na cumhachta nach bhfuil i bhfabhar an APSS.
  Ina theannta sin, ní féidir an Chugais a choinneáil ó bhuille dúbailte. Ina theannta sin, d'oscail an tSeapáin an tríú tosaigh le buille insidious.
  Bhí ag éirí níos fearr leis na samurai, agus ní raibh na Meiriceánaigh in ann an tionscnamh a urghabháil. Rinne na Seapánaigh suas as a n-airde i líon agus taithí agus scil iontach. Ina theannta sin, más rud é go bhféadfadh na Stáit Aontaithe aerárthaí a stampáil go tapa san eitlíocht, ní féidir leat cabhlach a thógáil ag luas chomh luath sin. Agus ar ndóigh, chuir sé seo moill ar thascradh an tionscnaimh.
  Agus bhí na Seapánaigh, tar éis aontú leis na Gearmánaigh, in ann cuid de na fórsaí a scaoileadh, agus tar éis dóibh na coisithe a shlógadh, d'ionsaigh siad an USSR agus an Mhongóil.
  Fadhbanna breise. I rith an fhómhair agus an gheimhridh, ghabh na Naitsithe an Chugais ar fad, chomh maith leis an Abhainn Uralsk agus Astrakhan.
  D"éirigh sé corraitheach go leor. Agus an-chontúirteach. Cad ba cheart do Stalin a dhéanamh sa chás seo?
  Thairg sé síocháin do Hitler ar aon téarmaí. Ach níor cuireadh isteach ar an Fuhrer SAM ag an nóiméad sin, agus dúirt sé: cad más féidir deireadh a chur leis an APSS. Sheol na Gearmánaigh mórionsaí i gcoinne Saratov i mí an Mhárta.
  Agus bhí umar E acu sa tsraith, agus fiú na chéad dioscaí nach bhféadfadh gunnaí frith-aerárthach Sóivéadacha lámhach síos.
  Agus go ginearálta, rinne an scaird laminar dioscaí an Tríú Reich dosháraithe d'airm bheaga.
  Ach i mí Aibreáin, tar éis ghabháil Saratov, Kuibyshev, Penza, agus ó thuaidh ó Arkhangelsk, d'athraigh Hitler a intinn agus thairg sé síocháin Stalin ar théarmaí an-deacair. Ina theannta sin, bheadh ar an APSS dul i ngleic leis na Stáit Aontaithe freisin. Thairis sin, chun troid beagnach do rud ar bith. Gheall Hitler ach píosa siombalach de Alasca a thabhairt.
  Is cosúil go raibh an Fuhrer scanraithe ag ráflaí faoi airm núicléacha a bhí á bhforbairt ag na Meiriceánaigh.
  D'aontaigh Stalin le coinníollacha deacra an Tríú Reich, lena n-áirítear cúiteamh a íoc ar feadh céad bliain.
  Ach d'éirigh leis Moscó a shábháil ó ionsaí. Go raibh maith agat.
  Agus bhog na Naitsithe go Meiriceá in éineacht leis an tSeapáin. Theastaigh bua cinntitheach uathu.
  Ach ní Shrovetide gach cat. Cé go bhfuil arm na talún an Wehrmacht níos láidre, tá sé riachtanach a shárú achar fada go dtí na Stáit Aontaithe agus mar sin i ndáiríre tochailt isteach agus diallait ar an namhaid.
  Ach tá na Fritz go mall ach go cinnte ag piocadh suas. Tríd an Íoslainn, an Ghraonlainn, Ceanada ó thuaidh, agus tríd an Airgintín agus an Bhrasaíl, agus ar aghaidh go Veiniséala agus Meicsiceo ó dheas.
  Agus ar ndóigh, ní féidir leis na Stáit Aontaithe cur i gcoinne. Thairis sin, bhí an chuma ar an MP-64, gunna meaisín Gearmánach níos airde agus níos éadroma. Agus ar ndóigh níos forbartha agus cineálacha na n-aerárthaí an arm na Gearmáine. Agus is é an rud is contúirtí, ar ndóigh, cailíní rang na Gearmáine - super ar na umair is fearr ar domhan.
  Bhog an troid go dtí deisceart Mheicsiceo. D'athraigh na ceithre chailíní cáiliúla an umar go dtí an modhnú is déanaí ar an E-50. Tá an carr i ndáiríre ultra-nua-aimseartha, á rialú ag luamhán stiúrtha, sách éadrom ag 65 tonna le inneall de 1550 horsepower.
  Is é 250 mm an armúr tosaigh, is é 170 mm an armúr taobh, agus fiú ag fána suntasach. Ach mar gheall air seo, tá na cailíní san umar beagán cramped. Níl sé chomh compordach anseo mar atá sa "Tiger" -2, agus mar sin tá an carr comhdhlúite agus go háirithe an leagan amach. Ach anois ní féidir leis an umar a threáitear ag umair Mheiriceá, fiú nuair a lámhaigh ar an taobh ag raon gar. Tá cosaint den sórt sin in ann lámhaigh an IS-2 a sheasamh.
  Tá áthas ar na cailíní agus téann an carr go tapa go leor. Agus é ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, deir Gerda:
  - Seo meaisín! Sárshaothar i ndáiríre!
  Freagraíonn Charlotte:
  - Tá na taobhanna an-fhána agus tá an phaiste cúng, níl aon bharr beagnach ann. Ní féidir leat meaisín den sórt sin a bhriseadh, ach níl sé compordach!
  Dúirt Gerda go díograiseach:
  - Ach éifeachtach! Agus go hiomlán impenetrable!
  D'fhreagair Magda le gáire:
  - Mar a fheicimid, Dia patronizes Ghearmáin!
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  - Tá bua againn féin! Agus is é seo an croílár ár straitéis!
  Dúirt Gerda go díograiseach:
  - Go dtí le déanaí, bhí an chuma ar an umar "Lion" dúinn teorainn na foirfeachta. Agus anois tá an carr fiche cúig tonna níos éadroime, surpasses an "Lion" i armúr agus cathéide, agus go háirithe i tiomána feidhmíochta. Mar sin ní féidir le Meiriceá sinn a bhriseadh!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Ná bris é! Brisfimid iad go léir!
  Anseo i radharc Magda chuma "Sherman". Chuir an cailín diúracán díreach chuig an sprioc. Bhris an carr.
  Fós féin, ní mór a admháil go bhfuil na Meiriceánaigh i dtógáil umar noticeably taobh thiar. Is léir nach bhfuil "Sherman" ag tarraingt i gcathanna, agus níl "Pershing" ach beagán níos fearr. Thairis sin, bhí an chuma ar na Pershings sa tsraith ach amháin ag tús an cúigiú bliain is daichead, agus ina paraiméadair atá cosúil leis an tsamhail Panther luath. Punches E-50 Meiriceánaigh ar fad níos mó ná cúig chiliméadar.
  Tá na cailíní an-bhródúil as a leithéid de fheabhas dá n-arm. Agus feadaíonn siad amhráin.
  Scaoileann Magda arís, bhuaileann sí tríd, an uair seo Sherman faoi sciath, agus chirps:
  - Scaip an liathróid agus rushed amach ag gallop!
  Níor chabhraigh fiú na scáileáin "Sherman". Tá umar Gearmánach á thiomáint féin. Crushes na coisithe le boilb. Cailíní feadóg amhráin ar harmonicas. Splattering fola faoi na rollóirí. Gluaiseann an umar tapa go leor, agus tá a rianta níos airde agus inaistrithe, agus iad sách éadrom.
  Tá na cailíní ag feadaíl... Dúirt Gerda:
  - Is é Meicsiceo an tír dheireanach ar an mbealach go dtí na Stáit Aontaithe Mheiriceá. Tá an oiread sin príomhchathracha éagsúla glactha againn cheana féin. Agus conquered an oiread sin tíortha! Thosaigh muid an chéad conquest ón Ostair agus anois táimid ag bogadh go Cathair Mheicsiceo! Is cuideachta glórmhar é ár gcuideachta mhíleata!
  D'fhreagair Christina go loighciúil:
  - Ar an gcéad dul síos, táimid níos fearr ná ár opponents san eagraíocht. Is tír bheag í an Ghearmáin. Is iad na Gearmánaigh na daoine is disciplínithe agus is mó eagraithe ar domhan. Chomh maith le réimeas Sóisialach Náisiúnta totalitarian. Rud a chuir neart agus eagraíocht linn freisin. - Rith an cailín a cos lom ar thaobh armúr cóimhiotail an chabhail agus lean ar aghaidh. - Ansin buanna iontach ár nGinearál agus, ar an gcéad dul síos, Hitler. Tá ár gcéilí comhraic briste againn píosa ar phíosa. Agus ansin fuair siad an teicneolaíocht is fearr ar domhan. Mar sin anois tá bua romhainn! Agus osclaíonn an Tríú Reich a sciatháin ar fud an domhain!
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Ba é an geimhreadh a dó is daichead an ceann ba mheasa. Bhí an bua againn san Afraic agus in aice le Moscó. D'fhág siad Tikhvin agus Rostov-ar-Don. Agus gabhadh fiú Kharkov ag na Sóivéadaigh. Agus chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh inár gcoinne. Sin nuair a bhí an chuma air nach raibh na scálaí inár bhfabhar agus bhí an duibheagán romhainn. Ach thug an earraigh buanna nua dúinn. Agus ó shin i leith, tá gach rud imithe inár bhfabhar!
  Magda fired. Lámhaigh síos gunna Meiriceánach agus chirped:
  - Ach fós, gan idirghabháil cumhachtaí níos airde, ní bheadh ár n-arm in ann a leithéid de rath a bhaint amach! Naimhde níos fearr a bhuachan! Seo lámh Dé!
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair:
  - Aontaím go bhfuil Dia! Ach ní Dia: Abraham, Isaac agus Jacob! Agus de réir dealraimh an Aryan, aon agus Dia Uilechumhachtach! An té a chruthaigh na cruinne agus a roghnaigh na Gearmánaigh mar a mhuintir!
  Chlaon Charlotte agus dheimhnigh:
  - Cinnte! Ní hé Dia Isaaic ár nDia! Agus dá mba mhuintir Dé na Giúdaigh i ndáiríre, ní bheadh an bua againn! Agus más ea, is bréag é do Bhíobla Magda! Agus tá sé in am agat an Chríostaíocht a thréigean i bhfabhar aondiachas Aryan!
  Bhí fuaimeanna cosúil le tine gunna meaisín ag focail Charlotte.
  Chuir Christina leis:
  - Agus tá sé cosúil le tréas, a bheith ina Chríostaí. Tar éis an tsaoil, tharlaíonn sé go bhfuil tú ar son an tsíocháin - bhuail siad tú ar an leiceann ceart, cas ar chlé!
  Chonaic Gerda oiriúnach a chur leis:
  -Agus is dóigh leat go bhfuil slánú ó na Giúdaigh! Agus tá sé seo go ginearálta - cosúil le betrayal!
  Chuir Magda in aghaidh go fonnmhar:
  - Ní cheapaim! Is é mo thuairim Dia amháin! Agus ní Giúdach, agus ní Aryan!
  Charlotte yelled ar ais.
  -Conas nach bhfuil sé Aryan! Ach Aryan agus nach lú!
  Dúirt Gerda go comhréitigh:
  Agus freisin teicneolaíocht! Cár thosaigh muid? I Meán Fómhair 1939 ní raibh acu ach sé rannán umar. Agus tá beagnach gach umar éadrom, níos lú ná fiche tonna. Anois níl a fhios agam féin cé mhéad rannán atá againn, ach táimid ag marcaíocht ar an umar is fearr ar domhan. Tá ár bhfeithicil gan sárú i dtéarmaí armála, armúr, feidhmíocht tiomána, agus ag an am céanna níl sé uafásach i dtéarmaí meáchain.
  Is cuimhin liom tástálacha an chéad "Tíogair", ansin ar lá breithe Hitler ar 20 Aibreán, 1042.
  Stop an cailín agus, ag glacadh anáil, lean ar aghaidh.
  - Ansin bhí an "Tíogair" cheana féin ar an umar is fearr ar domhan. Ach ní féidir a fheidhmíocht tiomána a mheas sásúil. Ach ar an láimh eile, thug an gunna troid go maith, agus bhí an armúr oiriúnach go leor don nóiméad sin. Agus d'iompaigh an umar féin go maith, rud a rinne cúiteamh ar luas rothlaithe íseal an turret!
  Agus an daicheadmhadh bliadhain, dob ísle linn don Fhrainc agus don Bhreatain mar umar, agus a líon. Ach bhuaigh siad! Sa daicheadú bliain, bhí umair T-34 agus KV níos fearr ag an APSS ná mar a bhí againne, agus níos mó feithiclí arís agus arís eile! Ach bhuaigh muid fós! Agus is teicneolaíocht agus cúis í an mhoráltacht! Agus tá an spiorad tábhachtach!
  Thug Christina faoi deara, ag cuimilt a sála lom ar an gcos:
  - Má bhuaigh muid leis na tancanna is measa, ansin beidh an bua againn anois! Ar ndóigh, ar dtús bhí níos lú againn ná naimhde. Anois tá horde bailithe againn! Cad is féidir linn a stopadh ó bhuaigh?
  D'fhreagair Gerda le gáire:
  - Sílim go bhfuil na príomhdheacrachtaí taobh thiar dúinn! Tá uimhreacha againn anois fiú
  Róthrom. Ní dóigh liom go mbeidh fadhbanna ag an gcuideachta i gcoinne na SA.
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  - Ní chreidim go bhfuil rud éigin ag Meiriceá inár gcoinne! Níl ina Sherman ach farae gunna, agus níl a Pershing ach beagán níos fearr. Agus iad i gcoinne ár n-umar, níl aon gunnaí acu!
  Chonaic Gerda oiriúnach a chur leis:
  - Agus in aerárthaí scaird níl aon rud acu lenár bhfabhcún a chlúdach. Thairis sin, a bhfuil an oiread sin sclábhaithe, agus nach bhfuil muid níos lú ó thaobh líon na Yankees!
  D"aontaigh Christina leis seo:
  - Tá trealamh againn - an Eoraip ar fad agus cuid den APSS. Agus oibrithe - leath an domhain! Táimid tar éis ár monarchana a aistriú chuig modh oibríochta trí-shift, agus táimid ag tógáil monarchana nua! Ní bheidh na Meiriceánaigh in ann freagra neamhshiméadrach a thabhairt dúinn, mar gheall ar an líon. Ní fánach an oiread sin lámha a bheith acu!
  Rinne Charlotte giggled agus bhog sí a glúine isteach sa chathaoir, ag caoineadh:
  Ní bheidh siad siméadrach! - Bhris an cailín ar an "Deontas" agus chuir sé leis. - Agus má thosaíonn trealamh a tháirgeadh, ansin ach amháin chun scóir chomhrac a bhailiú againn!
  Dúirt Magda go suaimhneach:
  - Ach nuair a saol ... Is é sin, múineann an saol nach bhfuil sé riachtanach a scíth a ligean ag an nóiméad cinntitheach!
  D"aontaigh Gerda leis seo, agus chas sí an luamhán lena méar nocht, dúirt sí:
  "Agus fanaimid ar an airdeall go dtí an deireadh!"
  Tharraing Charlotte a ABS faoisimh isteach agus mheabhraigh sí:
  - Táimid tar éis teacht i bhfad... Ón T-1 measartha go dtí an fathach E-200. Agus is clocha míle iad seo, ar ndóigh, d"fheachtas laochúil! Ar an mbealach céanna, ní rachaidh ár n-umar riamh go miotail!
  Ar deireadh, tháinig na cailíní trasna ar dhosaen umar Meiriceánach. Ocht Shermans, dhá Deontas agus dhá Pershing. Bhí scáthchruth níos ísle ag an gcarr deireanach agus níl sé chomh suntasach. Tá sé níos éasca dul isteach i umar ard. Ghlac na cailíní sealanna lámhach. Tá siad go léir géar agus tá freagrúlacht iontach acu. Cruaite agus oilte. Ritheadh cuid shuntasach den Dara Cogadh Domhanda agus thug sé cuairt ar thíortha éagsúla ar fud an domhain. Is cailíní den scoth iad i ndáiríre.
  Agus ba iad na Shermans na chéad a phléasc. Agus tá an fad níos mó ná cúig chiliméadar. Ní féidir leis na Meiriceánaigh a ngluaisteán a fháil fós.
  Ag lámhach, thug Gerda faoi deara:
  - Tá an gunna is fearr againn! Poill sé gach rud ó achar de cath fíor, agus soláthar sách mór sliogáin. Anseo beidh 128 mm níos measa.
  D"aontaigh Magda leis seo. Tar éis an Sherman a lasadh agus a bhriseadh, dúirt an cailín:
  - Tá stoc na sliogán don chaighdeán seo níos ísle. Ach i bprionsabal, níl airm 88-mm dona i bprionsabal!
  Bhris Charlotte agus chuir sí isteach:
  - Ag faire ar cad!
  Sheas Gerda go géar:
  - Agus glacfaidh an "Sherman" agus an "Panther" seo. Ceapaim go bhféadfadh gunna 75mm le stoc fada iad a thanú!
  Bhris Christina lena cos lom agus í ag sméideadh:
  - Sea, agus bheadh an soláthar sliogáin níos airde!
  Bhris Magda freisin, agus í ag brú an luamháin stiúrtha lena méara loma. An t-asal deireanach "Sherman". Aistríodh an chéad bhuille eile chuig na Grands. Tá an umar seo chomh as dáta cheana féin, agus níos measa fós armúrtha ná an Sherman. Mar sin féin, bhí umair i bhfad níos measa ag Meiriceá ar dtús ná an Ghearmáin. Sa daicheadú bliain, ní raibh ach 502 umar ag na Stáit Aontaithe, agus fiú ansin bhí go leor acu imithe i léig. Ach cheana féin sa daicheadú bliain, a tháirgtear na Meiriceánaigh níos mó ná trí mhíle umar. Agus ansin bhí an Sherman. Cad is féidir a rá faoin gcarr seo? I dtéarmaí armúr tosaigh, sháraigh sé an T-34-76 beagán fiú, agus bhí sé beagán níos lú ná cumhacht millteach an ghunna. Sea, agus i bhfeidhmíocht tiomána. Ach ar an láimh eile, tá optaic agus infheictheacht i bhfad níos fearr ná na cinn Sóivéadach.
  Ansin bhí an Sherman M 4 le feiceáil cheana féin sa cheathrú bliain is daichead.Tá an umar inchomparáide i armúr agus armáil leis an T-34-85 agus beagán níos lú ná an Panther simplí agus go suntasach go leor leis an Panther -2. Fós níos déanaí, bhí an chuma ar an firefly "Sherman", le níos faide-barraille gunna 17-punt. Bhí an umar seo níos fearr ná an T-34-85 Sóivéadach san armáil, ach ní raibh sé an-ollmhór.
  Rinneadh modhnú sciath ar an Sherman freisin le feidhmíocht tiomána níos measa, níos troime, ach le armúr de 152 mm. Ach freisin nach bhfuil an chuid is mó ollmhór. Go dtí seo, níor tháinig na Gearmánaigh ach ar ghnáth-M4anna.
  Ach anois tá na "Grands" críochnaithe, agus anois an umar Pershing réasúnta nua.
  Mhol Gerda:
  - A ligean ar a fháil beagán níos gaire. Seans go mbeidh armúr níos tibhe ag an ollphéist seo!
  Charlotte grimaced contemptuously.
  - Ná bí buartha! Níl ach 102 milliméadar aige. Dhá thonna is daichead atá sa charr, ach d"fhág sé an Sherman láidir!
  Rinne Gerda gáire agus mhol sé:
  - Ansin a ligean ar shoot!
  Choinnigh Magda amach a cos cise, lom. Cé mhéad clocha géara éagsúla éagsúla, gaineamh te fásaigh, dealga na dufair, sneachta na Rúise a bhfuil a boinn lom, leaisteacha, galánta ar eolas aici. Bhrúigh sí méara fada míne le tairní máthair-phéarla ar an gcnaipe luamhán stiúrtha.
  Agus scaoil diúracán pollta armúr le croí úráiniam. Agus chirped sí le gáire:
  - Go mbeadh solas ann duit!
  Tá éifeacht millteach ollmhór ag an gunna 105 mm. Agus chaill "Pershing" leath den túr.
  Chroith Gerda a cíoch ard, daingean agus dúirt:
  - Faraoir, ní fhéadfadh "Tíogair" é seo a dhéanamh! Ní raibh cumhacht punching aige! Ach fós féin, tá sé níos fearr ná an Sherman.
  Dúirt Magda go amhrasach:
  - Breathnú ar cad. Má tá scáileáin ar crochadh ar an "Firefly", ansin ní bheidh sé níos measa ná an "Tíogair", a chosaint níos fearr fós sa mhullach!
  Chroith Gerda a ceann go feargach. Lámhaigh ag an umar. Agus ag críochnú an deiridh "Pershing" cuireadh leis:
  - Is é ár "Tíogair" fós níos costasaí, seo go léir exotics an Iarthair, agus perversions Rúisis. Creidim inár bua, fiú le umair T-4, mar sin bíodh!
  Dhá cheann déag de ghluaisteáin, chliceáil na cailíní cosúil le síolta. Ní raibh siad fiú lámhaigh ag. Achar fada pianmhar do ghunnaí Meiriceánacha.
  Téann na cailíní agus gáire. Maith dóibh.
  Cuireann Charlotte tús leis an giúiré aithnidiúil arís:
  - Ní hea, Magda! Ba cheart duit an Chríostaíocht a thréigean uair amháin agus go deo. Seachas sin, beidh tú i do fhealltóir féideartha!
  Arsa an cailín donn órga:
  - Ní! Táim tiomanta don Tríú Reich, ach ní thréigeann mé Íosa Críost ach an oiread!
  Bhuail Gerda a cos álainn mhatánach ar an armúr lena bonn lom agus dúirt:
  "Ach ní cóir Críost a shéanadh!" Ach ní mór dúinn a admháil go raibh sé ina Gearmánach sa flesh, agus ní Giúdach, agus beidh gach rud ceart go leor!
  D'fhreagair Magda le gáire:
  - Gearmáinis... Ach cad mar gheall ar fhianaise an Bhíobla?
  Dúirt Gerda go géar:
  - Ansin tú Bíobla! Má tá Príomhchaifé ann!
  Chroith Magda a ceann.
  - Ní nochtadh Dhiaga é Mein Kaf. Agus obair duine amháin, fiú ceann den scoth! Creidim i cad a thagann ó Dhia!
  Ansin scairt na laochra go léir le curfá:
  - Is é ár nDia Adolf Hitler!
  D'fhreagair Magda go cróga:
  - Ach ní raibh sé Hitler a conquered agus a chruthaigh na cruinne!
  Bhuail Gerda go feargach a sála cruinn ar an armúr agus dúirt:
  - Agus níl sé seo á phlé againn a thuilleadh! Cé a chruthaigh na cruinne, inseoidh am!
  Mhol Charlotte:
  - Is fearr do chailíní an cheist a chur orainn féin - cad a dhéanfaimid tar éis an chogaidh?
  Rinne Christina gáire agus mhol sí:
  -Rachaimid le gnó! Is é seo an chuid is fearr is féidir linn a dhéanamh!
  Chlaon Gerda comhaontú lena ceann sneachta-bán:
  - Ar ndóigh, i mbun gnó! Nó b'fhéidir go mbeimid ag gníomhú i scannáin?
  Rinne Magda aoibh agus mhol sí:
  - Agus cad? Is leanúint maith de ghairm bheatha é seo! Tar éis an tsaoil, tá scannáin iontach!
  Rinne Gerda gáire, rith sí thar a preas faoisimh agus dúirt:
  - Agus cé a bheadh agat ag imirt? Aingeal cad é?
  Dúirt Magda le cuma languid:
  - Cén fáth nach bhfuil? Toisc go bhfuil an cuma ceart agam. Ba mhaith liom a insint faoi Íosa Críost do gach believers! Bheadh sé sin ina shábháil tarrthála!
  Chroith Gerda a ceann go diúltach agus mhínigh:
  - Sa reiligiún Aryan nua níl a leithéid de rud agus slánú. Go deimhin, is é croílár an ordaithe don Aryan freastal ar an Reich. Agus an chuid eile - géilleadh don Aryans! Mar sin ní féidir linn sinn féin a shábháil, ach riail!
  Is cailín í Christina le copar, ach le meascán de ghruaig bhuí, deimhnithe:
  - Sea, táimid ag rialú agus conquer! Sa domhan seo, táimid i trúpaí an Tríú Reich. Sa mhéid sin beidh ár n-arm féin againn. Agus beidh muid conquer universes eile. Tá gach rud sa saol seo coibhneasta... Sílim go mbeidh cogadh, féastaí, agus eastáit! Comhcheangail de taitneamh a bhaint as an domhan, agus cluiche spreagúil cogaidh!
  Is cailín í Charlotte a bhfuil gruaig chopair-dearg uirthi, agus í ar aon intinn léi.
  - Cinnte! Toisc go bhfuil saol fíor-síochánta leadránach ... Táimid chomh cleachtach le troid go bhfuil sé éirithe mar arán dúinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Ina ionad sin, fiú aer! Nó uisce measctha le fíon milis!
  Dúirt Magda go brónach:
  - Is mór an trua... Uaireanta tagann tonn aiféala anuas orm. Tar éis an tsaoil, tá sé dona daoine eile a mharú. Cúisímid pian agus fulaingt! Cad, leanaí gan athair!
  Chroith Gerda a ceann, ag rá:
  Táimid go léir i mbaol! Ach bí ar do chompord! Tá fear fós marfach! Agus má cheapann tú faoi, an bhfuil sé i ndáiríre tríocha nó daichead bliain ar scála na eternity? Agus an bheatha shíoraí!
  D'fhreagair Magda le osna:
  - Bhuel, má fhéachann tú go fealsúnach, ansin sin mar atá sé ... Ach i ndáiríre, ní dhéanann sé seo níos éasca do leanaí beaga!
  Chaith Charlotte a cuid gruaige copair-dearg agus hissed:
  - Samhlaigh go bhfuil siad fo-dhaonna! Ach ainmhithe agus beidh tú ag mothú níos fearr!
  D'fhreagair Magda, ag croitheadh deora óna fabhraí:
  - Ach tar éis an tsaoil agus ainmhithe is mór an trua! Ó... cén domhan ina mairimid! Tá gach rud simplí neamhthrócaireach! Agus rialacha báis!
  Labhair Charlotte go láidir, ag cumadh mar a chuaigh sí:
  Lig aibhneacha na fola
  ag sileadh ar an talamh,
  Lig dóibh caoineadh i bpian -
  Tinte i ngach áit!
  Agus lig an bás olc
  Rialaíonn liathróid buile,
  Faigheann sibh go léir bás
  Satan iarr tú cuntas a thabhairt!
  Lig don ghuairneáin ithe
  Sreabhadh na gcorp daonna ...
  Tá an phláinéid ag fulaingt
  Mayhem reigns!
  Chuir Gerda isteach ar a pháirtí, agus a béal scarlet á clúdach lena chos lom. Exclaimed an terminator blonde:
  - Bhuel, cén fáth mar sin Doirbh! Anseo tiocfaidh deireadh leis an gcogadh agus beidh an phláinéid faoi bhláth mar ghairdín. Sílim go bhfuil cúpla fágtha. Sé mhí eile atá i Meiriceá, bhuel, an bhliain is mó. Ansin cuirfimid an Rúis, agus ní bheidh ach an tSeapáin fós. Ach tá sé seo gearr-cónaí dúinn. Ar a mhéad, i gceann trí bliana beidh deireadh le gach cogaí... Agus ní mharóidh daoine a chéile arís!
  Mhínigh Christina:
  - Ar aon chuma, sa chogadh ... Sílim go dtiocfaidh an t-am, agus go han-luath, nuair nach bhfanfaidh ach Impireacht amháin ar domhan. Agus ansin, in aon chás, ní bheidh aon cogaí. Agus is dóigh liom, a bhuíochas le forbairt na talmhaíochta agus an eagraíocht idéalach Gearmánach, beidh an t-ocras imithe i gceann cúpla bliain freisin. Ansin beidh tithíocht a thógáil do gach duine. - Labhair an cailín le gruaig copar-buí agus figiúr matáin, caol agus breá comhréireach le díograis. "Ansin forbróidh leigheas agus scriosfar galair. Déanfaimid eitilt isteach sa spás, socróimid i saolta éagsúla. A ligean ar conquer seanaoise. Beidh gach duine óg agus álainn, cosúil le elves iontach. Nó b"fhéidir go bhfuil cogaí nua ag fanacht linn sa spás. Stellar den sórt sin le heachtrannaigh trí-armtha. Agus déanfaimid troid go dána ar son smaointe an fhaisisteachais ar fud na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gáire radiantach ar a liopaí:
  - Beimid ag troid le haghaidh gealaí amárach... A ligean ar póg!
  Dúirt Magda ar bhealach níos dóchasach cheana féin:
  - Ach tá sé níos fearr ar an mbealach seo! Ní cogaí síoraí, ach cruthú síochánta!
  Ag an nóiméad sin, rith an carr thar mianach. Chroith an umar. Phléasc an sorcóir, agus mhoilligh an carr síos beagán. Chuir Gerda glaoch ar fhoireann deisiúcháin ar an raidió. Níor bhain an damáiste an umar ar fheidhmíocht tiomána, ach laghdaigh a luas beagán. Dá bhrí sin, ní mór an sorcóir a athsholáthar go tapa. Anseo tá suíomh an fhionraí difriúil - níos áisiúla le haghaidh deisiúcháin ná an t-ordú tuislithe tréith de na "Tigers" agus "Panthers".
  Thairis sin, na cailíní warmed gladly suas sa dufair. Cén fáth nach snámh san abhainn. An umar, ar ndóigh, tá an áit te, ní féidir fiú an oiriúntóir aer dul i ngleic. Tá deisceart Meicsiceo ann fós - na trópaicí, agus i mí an Mhárta tá sé te go leor. Ach go ginearálta tá an aimsir neamhaí.
  Bhí an abhainn in aice láimhe agus chuaigh na cailíní isteach inti. Ní gá a bheith buartha faoi crogaill. Tá cogadh ar siúl anseo, agus tá gach créatúr beo ar teitheadh le fada an lá. Tá an t-uisce te agus taitneamhach le snámh ann. Shnámh na cailíní agus, ag meas ar chladach an dufair, thug Gerda faoi deara:
  -Fós, nach bhfuil ár saol devoid charm! Is dócha go mbeadh sé go maith a bheith bás a fháil cosúil le sléibhteoir, agus go léir ag maireachtáil in éineacht leis an chine daonna, ag faire ar a fhorbairt. Agus eitilt tríd an spás!
  Chlaon Cristina, ag rá go dáiríre:
  - Neamh gan pheaca, thar a bheith leadránach ... Ní fhortún sa Casino a chailleadh, ach níos fearr fós a bhuachan, gan fiach. Sea, tá cogadh andúileach ...
  Mhol Charlotte:
  - Sílim go mbeidh siad go luath a chumadh cluichí is féidir a léiriú ar an scáileán - ar nós an míleata!
  Dúirt Magda le gáire:
  - Ba chóir duit gach rud a scrios!
  Ghlac Christina é agus chan sí:
  - Is paisean é an scrios ... is cuma cén cineál cumhachta!
  Gerda, wheezing agus snorting, ag canadh:
  - Ba mhaith liom folmhú a fheiceáil os mo chomhair! Tógfaidh mé mo chaisleán ann, a bhrionglóid!
  Rinne Charlotte gáire agus mhol sí:
  - Níl, is cinnte go bhfuil sé iontach troid! Ach tá sé níos fearr fós a bhuachan!
  Exclaimed Christina ag barr a scamhóga:
  - Cuidíonn lámh dheas na bhflaitheas féin leis an nGearmáin. Ár gcreideamh Aryan, ár aondiachas uathúil! Agus an rud nach maraíonn muid déanann sé níos láidre sinn!
  Splash Gerda uisce agus d'fhreagair:
  - Sea, ní mór dúinn a bheith níos láidre! Is mór an trua nár tháinig muid ach ar mhianach frith-umar.
  Dúirt Christina go tuisceanach:
  - Agus conas a chosaint ar an boilb?
  Shrug Gerda a guaillí matáin.
  - Níl a fhios agam...
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Tá siad cosanta ó sliogáin le sciatha, agus ó mhianaigh ... Mura bhfuil siad déanta as thicker, ionas nach pléasctha!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Ansin titfidh an fheidhmíocht tiomána mar gheall ar an méadú meáchain. Dhéanfadh sé sin an umar ag eitilt!
  Dhearbhaigh Magda:
  - Sin é! Ionas go n-ardóidh an umar san aer agus nach dtiteann sé! Agus luasanna forbartha de chúig chéad míle san uair!
  Thuairiscigh Charlotte, ag splancadh, an fhaisnéis:
  - Chuala mé go bhfuil longa speisialta ag ár gcabhlach a eitilt beagán gan teagmháil leis an uisce! Agus forbraíonn siad luas trodaire scriú, agus is féidir leo trúpaí a iompar, chomh maith le ceannasacht a fháil ar muir! Beidh a leithéid de eitlíocht ar muir dofheicthe sinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Agus tá muid invincible cheana féin! Beidh sé seo a dhéanamh linn - Super invincible!
  Chas Charlotte ar a druim, chiceáil a cosa lom, chiseled san aer agus coed:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible! Is cailíní Aryan muid, marfóirí inár gcroí!
  Agus tumadh an áilleacht níos doimhne isteach san uisce. Chuaigh beagán níos doimhne. Bhuail sí a cairde ar na sála lom agus tháinig sí chun solais. Sheol sí tobair uisce, ag cooing:
  - Cén earrach maith sna trópaicí! Tá uisce cosúil le bainne gaile!
  Sheinn Gerda go magadh:
  - Tá an Afraic uafásach sea, tá, tá .... Tá an Afraic contúirteach, tá, tá, tá! Ná téigh cailíní go dtí an Afraic ar siúlóid!
  Na háille gáire. Tá an rinc scátála athraithe cheana féin - tá foirne deisiúcháin ar a ndícheall. Agus léim na cailíní ó gach cearn isteach san umar. Tá scáthchruth an E-50 íseal go leor agus níl an carr féin ró-suntasach. Chas na laochra baineanna ar an inneall tuirbín gáis agus phioc siad luas i gceann cúpla soicind.
  Dúirt Charlotte, tancaer le taithí:
  - Fós féin, tá inneall tuirbín gáis i bhfad níos fearr ná inneall díosail. Tá sé níos dlúithe agus luasghéaraíonn sé an umar níos tapúla. Tá inaistritheacht iontach ag ár gcarr!
  Sheinn Gerda le magadh:
  - Bhí sé míchúramach agus naive, bhí cuma lom óg ar na cailíní ... Bhí cuma iontach ar gach rud timpeall - trí chéad bliain ó shin!
  Dúirt Christina go díograiseach:
  - Ní! Buaileann ár gceannasaí le tuiscint ghrinn ... Cé gur cosúil go bhfuil na céadta bliain caite ó thús an chogaidh ... - Rith an cailín a lámh thar a cófra ard leaisteach agus lean sí ar aghaidh. - Ag an am céanna, uaireanta bíonn tú ag mothú mar a bhí inné! Ó, tar éis an tsaoil, tá saol daoine gearr agus ní thugtar faoi deara ar bhealach éigin!
  Dúirt Gerda go fíochmhar:
  Ach níl muid sean, an bhfuil muid? Táimid lán le neart agus fuinneamh! Agus ár cosán ó bua go
  Bua!
  Líneáil Magda túr an mheaisín-ghunna, scar sé an chill Meiriceánach, agus rinne sí:
  - Sea, creidim i ár bua ... Go háirithe anois, nuair a ní mór dúinn go léir na cártaí trump. Ach ná cuirimis an chairt os comhair an chapaill!
  Chuimhnigh Gerda le osna:
  - Albert... Is fada liom uaim an buachaill seo... Is aisteach an rud é titim i ngrá le brat, fiú má tá sé ard, le tógáil Apollo!
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  Thaitin Albert liom freisin. Tá roinnt áilleacht speisialta aige. Agus go ginearálta, déagóirí, nuair nach bhfuil a n-physiognomies clúdaithe fós le féasóg, agus nach bhfuil a gcuid gnéithe facial a foirmiú i gcrích, idirdhealú ag a charm speisialta. Agus is tábhachtaí fós, níl siad chomh mharsantach go fóill, is breá leo tú, ní do chuid airgid!
  Dúirt Christina go réasúnach:
  - Tá an ceathrar againn chomh hálainn go bhfuil grá ag fir dár gcorp ar dtús. Agus is é an méid atá againn cheana féin ár n-ioncam!
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  - Tá sé níos éasca a bheith ina bean! Cuir glaoch ar an madra, agus léimfidh sé isteach sa leaba. Ar a laghad agus tú óg. Ní bheidh tú go deo gan fear. Tá sé éasca iad a mhealladh. Ach fear, chun bean a chur a chodladh, ba chóir dó iarracht a dhéanamh ....
  D'fhreagair Charlotte go searbh:
  - Ní tusa tar éis an tsaoil... Nílimid ró-ghasta!
  Chroith Gerda a ceann cothrom sa diúltach.
  - Ní cinnte ar an mbealach sin! Is breá liom fir óga dathúla, curvy. Agus ní théim a chodladh le duine ar bith. Mar riail, roghnaíonn mé tógtha athletically. Roinnt le bolg, ní fiú ginearálta a mhealladh dom. Agus is féidir linn a roghnú!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Seo striapach ar an bpainéal, ní gá duit a roghnú. Agus freastalóidh pot-bellied, agus maol, agus sean ... Tá sé seo ar ndóigh lúide a gairm!
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Is féidir leat dul go dtí drúthlann saighdiúir ... Ansin beidh do chliaint go léir óg agus caol. Agus éagsúlacht agus níos mó nó níos lú tarraingteach ... Mar shampla, ní dhiúltaíonn mé riamh fear dathúil!
  Rinne Christina giggled agus coed:
  - Sea... Éagsúlacht ar siúl! Éilíonn gnéas miasa agus spíosraí éagsúla. Is mná óga muid agus is breá linn an aos óg... Teastaíonn uainn comhpháirtithe spóirt le colainn mhatánacha. Agus caithfidh duine déileáil le fir nach bhfuil chomh dathúil sin. Ní féidir leat ach comhbhrón a dhéanamh leis na mná seo!
  Chan Charlotte le brón:
  - Éiríonn áilleacht fear ina sclábhaí ... Agus tar éis bháis, creidim nach bhfaighidh mé síocháin, tabharfaidh mé m'anam don diabhal ar feadh oíche leat!
  Bhris Magda an gunna féinghluaiste Meiriceánach "Witch" agus rinne sí gáire:
  - Tá sé ina pheaca, cén cineál gnéas linne lasmuigh den phósadh ... Tá sé níos fearr a fhágáil smaointe lustful!
  D'fhreagair Charlotte go feargach:
  - Agus rinne tú moaned ó orgasms ní níos measa ná dúinn ... Mar sin ní ba chóir duit pórú altra hypocrite.
  
  Thug trúpaí Hitler Meiriceá i gcúrsaíocht go láidir. Agus brúite sé le clamp ar an dá thaobh.
  Bhí meaisín cogaidh an Wehrmacht ag dul ar aghaidh trí Mheicsiceo. Troideanna fíochmhar, a lán fola agus miotail briste. D'fhulaing aonaid eachtracha an Tríú Reich go leor caillteanais freisin. Rinne na Naitsithe iarracht na hAryans a chosaint oiread agus ab fhéidir. Caitheadh Afracach, hArabaigh, Indiaigh, Sínigh isteach i gcath. Bhain na Seapánaigh úsáid as arm daite freisin. Chuir sé seo moill beagán ar luas an dul chun cinn. Shuigh na Gearmánaigh féin in umair throma. D'ordaigh an Fuhrer go ndéanfaí gach umar níos éadroime ná caoga tonna a bhaint as an táirgeadh agus aistrigh go dtí an tsamhail E-50 is déanaí. Agus freisin feithiclí armúrtha trom go heisiach a úsáid i gcathanna leis na Meiriceánaigh.
  Chuir sé seo moill beagán ar dhul chun cinn na nGearmánach i Meicsiceo. D'imlonnaigh Fritz an umar is déanaí, scaoil sé agus d'úsáid aerárthach scairdionsaithe le armúr feabhsaithe. Na Meiriceánaigh rolladh ar ais. Tá Márta gnóthach.
  Scóráil píolótach agus superas Friedrich pointí. Throid an buachaill ar an modhnú is déanaí de ME-262 "X" agus d'fheabhsaigh sé a scóir go muiníneach. Ag an am céanna, leagan amach spriocanna aeir agus talún araon. Rinne Helga rásaíocht in aice leis ar dheis. Laochra dóchasach freisin. Tá Friedrich tar éis éirí ina fhíorscéal cheana féin, cosúil le superman iontach.
  Agus anois scaoileann an buachaill pléasctha de chúig aerghunnaí. Láithreach, pléascadh caoga eitleán Meiriceánach. Iompraítear iad ó theilgeán aeir amháin. Bhí an chuid eile de na gluaisteáin reoite i stupor. Ní fhaca siad aon rud mar é. Agus tinte Friedrich arís. Agus caoga níos mó vultures Meiriceánach á séideadh suas. Is fíor-miracle é seo. Lasann Helga, scaoileann sé ceithre eitleán, agus déanann sé cogar don bhuachaill géar:
  - Is sárfhear den leibhéal is airde tú!
  Eitleáin Mheiriceá ag iarraidh a reáchtáil ar shiúl, ach an tríú cas licks as leathchéad eile. Tá cruinneas Friedrich dochreidte. Is sárfhear agus leanbh é i ndáiríre. Agus tá céad caoga eitleán Meiriceánach scriosta. Helga bhainistiú a shoot síos cúig gluaisteáin, an chuid eile de na trodaithe Gearmánacha níos lú fós.
  Deir an buachaill:
  - Péiceann cearc gráin de réir gráin, agus faigheann sí meáchan níos mó ná muc ag slogadh píosaí móra.
  Agus anois chuaigh Friedrich i mbun spriocanna talún. Is ar éigean a choinníonn Gertrude suas leis an mbuachaill, agus í ag brú a cosa lom ar an gcos. Tinte Friedrich ar cholún umar. Scriosadh pléasctha amháin ó tumadóireacht ingearach: seacht n-umar déag Sherman, ocht n-umar, ceithre Pershings, naoi gcinn de ghunnaí féinghluaiste Cailleach, trí Big Toms, agus ocht n-iompróir déag. Tá na gluaisteáin seo go léir buailte agus trí thine. Taobh istigh díobh, tosaíonn trealamh comhraic ag cuimilt. Agus leanann scrios an cholúin ar fad, go litriúil i gceann cúpla soicind.
  Exclaims Helga, an blonde álainn seo a cosa lom:
  - Is é Friedrich an ace is fuaire linn, níl ann ach go bhfuil an rang is airde ar siúl!
  Taispeánann an buachaill a shrón agus déanann sé gáire... Casann sé a ME-262 agus lorgaíonn sé creiche arís. Tá intuition forbartha aige. Anseo flashed seacht "Mustangs" sna scamaill. Agus ansin bhí siad lámhaigh síos. Ansin d'ionsaigh an buachaill na colúin. Thosaigh sé díoltas a ghlacadh ar gach duine, bain idir ghluaisrothair agus iompróirí. Agus gan aon duine rudaí! Tá na Meiriceánaigh díreach á ndíothú.
  Bainistíonn rud éigin a grab agus Helga.
  Troideann an cailín i gceann bikini. Seo é a creidiúint, mar a dhéanann go leor ban-phíolótaí. Agus cén fáth a dtugtar faoi deara, do mhná, nuair nach dtagann bás dóibh le héadaí íosta. Ar bhealach níos ádh agus dosháraithe cailíní a throid cosnochta. Agus déanann an feiniméan seo na píolótaí baineann a undress oiread agus is féidir.
  Agus sa teas, tá naked níos taitneamhaí. Is é deireadh mhí an Mhárta é, agus tá sé an-te os cionn Mheicsiceo, agus san eitleán féin, tá an t-inneall ag cur teas leis freisin.
  Is breá le Helga casadh an ghasúir. Anseo scriosann sé le glaoch amháin, ceithre Shermans is fiche eile, a bhfuil sé faoi sciath.
  Breathnaíonn an buachaill cosúil leis an leanbh is gnách i bhfoirm trí bliana déag nó ceithre bliana déag d'aois, ach tá cruinneas agus neart iontach aige. Agus cloíonn mná leis an mbuachaill fionn mar shnáthaidí le maighnéad. Ina theannta sin, tá Friedrich cheana féin ina choirnéal ginearálta eitlíochta.
  Agus bronnadh go leor duaiseanna air. Lena n-áirítear orduithe den sórt sin mar Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Chomh maith leis sin Crois Ridire na Croise Iarainn le claimhte duille darach platanam agus diamaint dhubha. Réalt na Croise Ridire le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Deich ngnáthchroí Ridirí na Croise Iarainn le claimhte agus diamaint. Chomh maith le Crois Mhór na Croise Iarainn. Corn an Luftwaffe in ór agus diamaint. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer, agus go leor eile.
  Chomh luath agus nach raibh Frederick bronnadh. Tá a chuntas ar aerárthaí scriosta ag druidim le deich míle. Tar éis deich míle a bhaint amach, tá dámhachtain nua ullmhaithe cheana féin: Réalt na Ridirí Croise an Iarainn, le duilleoga platanam, claimhte agus diamaint. Chomh maith leis an platanam Luftwaffe Cup leagtha i diamonds.
  Faoi láthair tá Friedrich ag scrios colún eile umar. Ansin, le gluaiseacht mhíchúramach de chos lom, ghasúir, scaoileann sé naoi n-aerárthach Meiriceánach déag, lena n-áirítear dhá B-29s. Sea, is buachaill iontach fionnuar é.
  Luann Friedrich frása nach bhfuil aon amhrasach air:
  - Déanann buachaillí cumasacha níos mó fionnachtana ná seanfhir iontacha!
  Agus go deimhin, is é an déagóir an laoch is fuaire ar domhan! Agus thosaigh sé ag troid nuair nach raibh sé aon bhliain déag d'aois fós! Ach téann am thart agus fásann an buachaill suas. Is é an feiniméan is mó é. Agus tá rud éigin ann, go háirithe ag leibhéal na géine, cé go bhfuil sé ar airde go hiomlán gnáth dá aois, ach an-mhatánach.
  Seo é a dhéanann pléasctha eile ... Lámhaigh sé síos ocht Airacobras agus sé P-51s. Buachaill iontach, ná habair faic. Ansin bhuaileann sé roinnt cadhnraí, ag scriosadh níos mó ná seachtó gunnaí. Bhuel, tá sé in am dul ar ais, an breosla sna tancanna agus an trealamh comhraic a athlánú!
  Bhuail Helga dhá ghunna amach freisin agus is cosúil go bhfuil sé sásta. Filleann Friedrich le éadáil ollmhór. A leithéid de bhuachaill sásta. Fós féin, d"fheabhsódh sé a chuntais go suntasach. Beagnach láithreach, aistríonn an Ace óg go scaird-trodaire eile, gan fanacht lena charr a athbhreoslaithe. Agus tá Gertrude ag eitilt leis cheana féin. Chomh maith leis sin blonde taibhseach i bicíní.
  Tonn Friedrich chuici agus ardaíonn sé a charr ardluais. Tá an ME-262 seo in ann luasghéarú go 1200 ciliméadar in aghaidh na huaire.
  Tá luas mire agus ag an am céanna maneuverability láidir ina saintréithe de na meaisíní seo. Shoots Friedrich ó fad ag na Mustangs - knocks síos ocht píosaí agus cuireann luas.
  Gáire Gertrude:
  Bhuel, is ridire tú! Tá mé suas duit!
  Bhí Friedrich ag gáire agus ag gobadh amach a theanga agus faoi bhrón:
  - Agus an tUasal Superstar! Agus géilleann na sléibhte dom!
  Agus shoots arís, knocks síos dosaen gluaisteáin. Agus tá sí ag gáire arís... Dúirt Gertrude le gáire:
  - Tá tú, rud éigin go bhfuil fiú Rúiseach eagla!
  Chuaigh Friedrich i ngleic leis an gcailín, cé gur ar éigean a fheiceann sí go soiléir é:
  - Sílim gurb iad na Meiriceánaigh is fuaire!
  Gertrude howls mar fhreagra:
  - Tá tú macho! Tá tú macho!
  Gig an buachaill agus chirped:
  - Tá mé super macho!
  Sheas Gertrude le cloigín airgid ina glór:
  - Laoch, is tú superhero na greannáin agus na réanna go léir!
  Thug Friedrich an seal. Lámhaigh sé síos thart ar tríocha aerárthach, lena n-áirítear cúig Bombers. Tá gluaisteáin scaipthe san aer cosúil le confetti singil. Rinne an buachaill gáire agus dúirt:
  - Ach ní fhásann bláth an ghrá, gan ghlóir agus rath!
  Bhrú Gertrude an luamhán lena cos lom, agus chirped:
  - Grá le uaisle an chogaidh, bhí mé gafa sa líon! Cogadh shamhlú nach nonsense grá ar fud an domhain!
  Scaoil an cailín síos eitleán de chuid Aerfhórsa na Stát Aontaithe agus í ag brú an truicear lena méara loma agus lean sí ar aghaidh.
  "Uaireanta is cúntóir i ngach rud é, uaireanta déanann sí dochar go sciliúil ... Agus tugaimid cogadh naofa, agus glaoimid go dona é!"
  Gertrude chirped agus lámhaigh síos eitleán eile. Agus tá an buachaill terminator cúig bliana déag ag an am céanna!
  Sheinn Friedrich le díograis:
  Déanaimid mionn don Fuhrer mór
  Onóir a choinneáil agus troid go dtí an deireadh ...
  Toisc go bhfuil a chumhacht cosúil leis an ghrian saor in aisce,.
  Toisc go géaraíonn an tír an claíomh!
  Chaith an cailín a cosa lom, ansin tharraing a glúine suas go dtí a cófra iomlán. Ansin chan sí:
  - Is breá liom gnéas agus laochra ... Tá an Fuhrer ardaithe - maróidh sé gach duine!
  Friedrich arís nailed ó fad. Lámhaigh sé síos daichead aerárthach le volley cairdiúil gunnaí aeir.
  Chlaon an buachaill:
  - Agus is mise Zeus agus Poseidon in aon bhuidéal amháin!
  Lámhaigh Gertrude síos an t-eitleán go grásta a d"fhág an t-uafás uirthi agus sheinn sé:
  - Agus anois tá Ares agus Mars ag féachaint orainn le háthas ... Agus is féidir leo a fheiceáil dá dtaitníonn leo cad atá ag tarlú i gcoitinne!
  D"éirigh an sárfhear óg as nuair a scaoil sé dosaen eitleán Meiriceánach eile:
  - Téim ag marcaíocht, ach marcaíocht ar bhealach difriúil, thar chlocha, thar locháin, thar drúcht ...
  Bhuail Gertrude isteach i stoirm-trooper Meiriceánach, ag baint úsáide as a cos lom, galánta, hiss:
  - Is grá é seo! Ar ndóigh grá!
  Chroith an cailín a cíoch ard, an-seductive. Níor oibrigh gach rud amach don áilleacht, ach chuaigh an t-aerárthach ionsaithe trí thine agus thosaigh sé ag titim as a chéile.
  Ghread Gertrude go binn:
  - I mo dhaltaí - tromluí ... Léim amháin - buille amháin!
  Ach tá eitleáin sa spéir arís. Cuireann an Friedrich dathúil gruagach scuaine. Bainfidh sé cúpla dosaen carranna agus chirps:
  - Mo buille ramming! Bainfimid na naimhde go léir agus scriosfaimid óna chéile iad!
  Lámhaigh Gertrude síos an scaird trodaire a bhí fágtha di mar dhuais sólás agus dúirt sé:
  - Gearradh na cosa amach, díbríodh an corp, mharaigh na Yankees vile an saighdiúir!
  Friedrich chuckled, chuimhnigh an láidir, comhlacht graceful de Gertrude, ní raibh an cailín bhfuil titim saille.
  Cén pléisiúr a cuddle leis. Do chrom an buachaill:
  - Mo troid, seo é mo troid!
  Agus mar sin d'aistrigh an laoch óg go dtí spriocanna talún. Tá umair ag bogadh. Slat féin-ghluaiste. Osclaíonn an buachaill tine lucht leanúna i bhfad i gcéin agus canann sé:
  - Is cosúil le fabhcúin, ardaíonn muid cosúil le hiolair ... Ní báthaimid trí thine, ní dhóimid in uisce!
  Cé, b"fhéidir, gur cheart an frása deireanach a chanadh díreach a mhalairt. Ach fiú i dtine, i bprionsabal, is féidir leat báthadh, agus is féidir leis an uisce a dhó.
  Chuimhnigh Friedrich an turcaí don bhricfeasta. Tá an ceann seo bácáilte i scragall óir. Agus cosnaíonn na cosa cosa na mban. Tá go leor ban-phíolótaí sa Luftwaffe. Tá siad níos marthanaí ná fir agus shoot go maith. Agus tá cosa na mban oilte, láidir, méithe. Tá siad ag iarraidh stróc, mothú, pinch.
  Is cornal-ghinearál é Friedrich cheana féin. Laoch a rinne slí bheatha dochreidte, iontach. Feiniméan agus mutant géiniteach. I mbeagán focal, superhuman!
  Bhí Friedrich féin feasach ar a thábhacht féin. D'ardaigh sé ag aois chomh óg a chruthú uair amháin agus do gach duine nach bhfuil aon chumhacht nach bhfuil faoi réir an genius Aryan.
  Anois dhó an buachaill an colún ar fad. Agus eitil ar. Is iolar fíor é.
  Chuimil Gertrude a leiceann réidh, rosy. Shamhlaigh sí Friedrich ag pógadh a cíoch. Agus cruaigh an nipple scarlet láithreach. Eh, is é seo an laoch is mó den Tríú Reich. Troideanna cosúil le arm iomlán. Agus ní dramhaíola aeir amháin projectile. Breathnaíonn sé sin osnádúrtha fiú cheana féin. Cé go cén fáth Breathnaíonn sé ach - tá sé osnádúrtha!
  Lámhaigh an buachaill dhá dhosaen trodaithe clúdaigh ar dtús, ansin d'ionsaigh sé colún eile umar agus gunnaí féinghluaiste. Ní raibh cuma sách caighdeánach ar cheann de na tancanna Meiriceánacha. Caithfidh tú cuimhneamh cén cineál carr. Ansin tháinig trucailí le saighdiúirí Yankee. Bhuel, gheobhaidh siad é.
  Sheinn Friedrich:
  - Tá mé ag cur báis... Ní féidir leat breathnú air ach faoi eagla... Agus bás!
  Strac Gertrude an pedal lena chos lom. Theastaigh uaithi rith cosnochta ar an seangán féir. Agus ansin titim isteach i armas na guys. Agus a bheith póg agus caressed.
  Suimiúil... Faisisteach idé-eolaíoch a bhí i Gertrude. Níor thosaigh sí ag troid ach sé mhí ó shin, agus roimhe sin bhí sí san eagraíocht óige Naitsíoch agus d"éirigh léi airgead breise a thuilleamh mar fheitheoir ag monarcha míleata. B"éigean monatóireacht a dhéanamh ar oibrithe ón iasacht agus ag an am céanna iad a ghríosú le fuip.
  Bhain an cailín sásamh as bualadh. Thaitin sí go háirithe le buachaillí sna déaga a bhualadh ar a gcos lom.
  Agus anois shamhlaigh sí, agus cé chomh taitneamhach agus greannmhar a bheadh sé, sála cruinne lom Friedrich a fhriochadh. Tar éis an tsaoil, tá an buachaill Ace an-dathúil, agus tá a chosa i gcónaí chomh glan, ach coirtithe cosúil le cré-umha. Ach ní fhaigheann siad salach, ná ar shalachar, ná ar féar. Tá sé suimiúil a bhraitheann Friedrich. An gcloisfeadh sárlaoch i bpian, nó an ligfeadh sé air féin gur trifle é seo?
  Ba thaitin le Gertrude na buachaillí sclábhaithe a chéasadh. Ba maith léi magadh a dhéanamh ar na príosúnaigh freisin. Sa scoil eitilte, ní raibh na cailíní ró-tharraingteach faoi chaidrimh. Ach iompaigh Gertrude amach a bheith ina phíolóta an-chumasach. Ar fad i gceann leathbhliana scóráil sí í féin cuntas ar chros ridire na croise iarainn le duilleoga darach, agus fuair sí an ceart eitilt leis an nGinearál Friedrich.
  Tá an buachaill fós ró-óg le dul i gceannas, agus is ginearál foirmiúil amháin é seo. Ach ar an láimh eile, troideann sé cosúil le dosaen rannáin ó aces roghnaithe.
  Mhothaigh Gertrude awkward i gcoinne chúlra Friedrich. Eh, Fry sála an buachaill! Agus a thabhairt ar an tóirse go dtí an cosa lom ar ógfhear dathúil. Chun na tlúnna a théamh agus na méara a phléascadh, ag tosú leis an mhéar beag.
  Ba bhreá le Gertrude í féin a chur amú trí ghual a chaitheamh ag cosa na sclábhaithe. Tá sé te sa cheardlann, agus d'oibrigh na sclábhaithe óga i gcónaí cosnochta.
  Agus conas a bhí siad, iad féin a dhó, greannmhar léim suas nó scream. Bhí sé chomh iontach. Agus greannmhar...
  Agus le craobhóg le buille ar bhoinn garbh na mbuachaillí sclábhaithe. Is maor iontach í, éadrócaireach, le claontaí brónacha. Theastaigh uaithi freisin a idol gleoite a chéasadh. Thairis sin, ní fhágann sé rud ar bith di mar Críochnaitheoir fionn.
  Thóg Gertrude é agus chuir sé faoi chois:
  - Tá mé chomh tuirseach ag bualadh leat, ní féidir leat mosquito a ghabháil i líontán!
  Bhain Friedrich amach le trucailí. D'athraigh sé tine chun aerárthach a thionlacan, agus aerárthaí ionsaí R-51. Is é an carr seo caite formidable go leor, tá sé oiread agus is ocht gunnaí meaisín, agus roicéid. Ach ar ndóigh níl sé inchomparáide leis an scaird ME-262. Nó fiú XE-162, nó fiú XE-262.
  Bhris an buachaill agus é i stát de trance.
  Scuab sé amach níos mó ná ochtó aerárthach, ag fágáil lánúin chun Gertrude colscartha. Is breá leis an gcailín tine a dhéanamh lena cosa seductive, coirtithe agus matáin. Tá siad speisialta di - cruth galánta, seacláid éadrom.
  Is paisean iad cailíní i gcoitinne. Go háirithe san arm, áit a bhfuil cairde lúthchleasaíochta agus charm neart acu. Is cailíní iad, ar ndóigh, taitneamhach ó thaobh amhairc chun breathnú orthu, agus ní bhraitheann tú ach áthas nuair a dhéanann tú teagmháil leo le do chraiceann leaisteacha.
  D'aistrigh Friedrich a thine arís go línte cosanta daingnithe na SA. Ní mór dúinn deireadh a chur go tapa leis na Yankees agus ar deireadh an brú a chur ar an APSS. Is léir go bhfuil athléimneacht na Rúiseach ord méide níos airde ná mar atá ag Meiriceánaigh. Ina theannta sin, sa daichead-aonú bliain, bhí comhairle na tancanna is fearr. Aisteach go leor, ach ní raibh an Rúis faoi smacht na Bolsheviks díghrádaithe, agus níor caitheadh ar ais sa Mheán-Aois.
  Ina ionad sin, rinne na Rúisigh céim mhór chun cinn. Agus mura mbeadh eagraíocht chomh láidir agus chomh foirfe sin ag na Gearmánaigh, is ar éigean a d"fhéadfadh sé go n-éireodh leis.
  Bhí Friedrich féin go deimhin mar thoradh ar thurgnaimh ghéiniteacha Naitsíoch. Ach níl a fhios ag an buachaill na sonraí. Níl sé soiléir ach go ndearna roinn Himmler, fiú sular tháinig na Naitsithe i gcumhacht, turgnaimh rúnda a bhain le fórsaí asarlaíochta. Agus rud éigin, ag meas an feiniméan na Friedrich, a bhaint amach.
  Sheinn an buachaill, ag lámhach ceallraí eile:
  - Ní mise an diabhal, ach domsa, ach domsa, tá an sprioc tar éis éirí naofa! Tá mé aingeal, ach Satan oscail an bealach dom - chun ghlóir earthly!
  Ansin chas a eitleán timpeall. Tháinig deireadh leis na sliogáin aeir, agus b'éigean an breosla a athlánú. Ní raibh eagla ar Friedrich roimh ghéarleanúint, ós rud é go raibh a eitleán ar a laghad cúig chéad ciliméadar in aghaidh na huaire níos fearr ná gluaisteáin Mheiriceá.
  Agus go mbeidh na Yankees in ann cur ina gcoinne.
  Bhuail Gertrude amach cúpla trucailí agus gunna, chomh maith le umar breosla. Dóitear an lasair dearg go hálainn. Cheered an cailín suas. Shamhlaigh sí mar a ligh an tine sÚil bhabhta, bhándearg an ghasúir, boladh na feola scorched.
  Tá sé seductive. Bhí fiú an laoch í féin ag iarraidh a ithe. Dúirt Gertrude:
  - A hAon, dhá - ba mhaith linn a ithe! Oscail na doirse níos leithne, nó ithfimid an cócaire! - Sheinn laoch fionnuar amhrán leanaí go díograiseach. "Beidh greim againn le hithe mar chócairí, agus ólfaimid mar fhreastalaithe, scriosfaimid an seomra bia ar fad agus maróidh muid na miasa!"
  Tá Gertrude as seo an-ghreannmhar. Anseo tá a gcuid trodaithe scaird i dtír.
  Ritheann Friedrich ó eitleán amháin go ceann eile. Agus cuirtear Helga in ionad Gertrude.
  Arís eitlíonn an buachaill isteach i cath. Conas atá Helga agus Gertrude difriúil? Is blondes nádúrtha iad an dá laochra. Tá an dá Lúthchleas Gael, láidir agus curvy. Ach is cosúil go bhfuil gnéithe Helga níos boige agus níos baininscneach. Ach is maith leis an gcailín seo freisin lámhach lena cosa.
  Chan Friedrich, ag mothú ardaithe:
  - Tá mo chailíní álainn, cén fáth a dtaitníonn nialais leat? Tá mé táirgiúil go leor, agus ar go leor bealaí cherub uilechumhachtach!
  Helga yelled ar ais.
  - Níl, nach bhfuil tú náid! Tá tú Infinity!
  Scaoileann an buachaill dosaen go leith eitleán Meiriceánach agus fásann sé:
  Pian den sórt sin, pian den sórt sin! An Ghearmáin i gcoinne Meiriceá cúig náid déag!
  Lig Helga don Mustang Meiriceánach teacht níos gaire, bréan, cnag amach agus ligh sí a liopaí, ag rá:
  - Dhá phíosa ispíní a bhí agam ar an mbord!
  Thrasnaigh Friedrich ó achar fada, d"ardaigh sé aon phlána déag agus chrom sé:
  - D'inis tú scéalta fairy, cosúil le Faust é féin in ifreann do Satan!
  Helga chuma offended.
  - Agus d'fhág tú rud ar bith dom! An cailín squealed mischievously. - D'ith mé é ar fad!
  D'fhreagair Friedrich le sneer:
  - Sin a bhfuil muid go léir fir!
  Dúirt an cailín go fonnmhar:
  Ach is buachaill fós tú!
  Chuckled an buachaill ace.
  - Ní féidir le Coirnéal Ginearálta a bheith ina bhuachaill!
  Thóg Helga é agus sheinn sé:
  - Ó, cén fear thú - ginearál agus cornal!
  Lean Friedrich ag lámhaigh ar spriocanna aeir. Sea, d'fhéadfadh a leithéid de ace go leor a thabhairt sa chath do shármhaitheas aeir i Sasana. Ach ní hí anois an daicheadú bliain, ach an cúigiú bliain is daichead. Agus tá an Bhreatain buailte go míorúilteach cheana féin. Conas a tharla sé seo?
  Cén fáth, ní raibh an leon in ann seasamh in aghaidh an mac tíre Gearmánach. Cad iad na fórsaí atá múscailte sa saol seo? Beagán níos mó ádh ar na Seapánaigh agus na Gearmánaigh athraigh cúrsa an chogaidh. Agus ar an bhfíric go raibh eagraíocht an-láidir ag an Wehrmacht. Agus d'éirigh Hitler amach gan choinne a bheith ina eagraí agus ina strategist den scoth. Cad is féidir cur ina choinne seo?
  Anois i 1945, tá súil Mheiriceá a eacnamaíocht agus a daonra measartha mór.
  Chuimhnigh Friedrich freisin ar a ghairm bheatha dornálaíochta. Conas ó óige a d'fhoghlaim mé an ealaín deacair na marthanais. Agus b"éigean dó fás aníos sa bheairic. Ar dtús, bhí sé gannmheas. Ach tháinig an buachaill láidir agus, níos tábhachtaí, dornálaí an-chliste. Sea, agus bhí an staidéar éasca dó - thuig sé gach rud go litriúil ar an eitilt!
  D'fhoghlaim an buachaill roinnt teangacha, lena n-áirítear Rúisis. Agus cé gur throid Friedrich leis an Arm Dearg, agus fiú ag léiriú cumais iontach, bhí meas aige ar na Rúisigh. Bhí siad cróga agus diongbháilte, trodaithe oilte, agus d'fhulaing céasadh heroically.
  Chuir Friedrich féin ionadh níos mó ná uair amháin ar mhisneach na saighdiúirí Sóivéadacha. Ach rinne sé a dhualgas ró-mhaith. Tháinig meaisín scriosta de shaghas éigin ar an mbuachaill. Agus dó tá sé cosúil le cluiche corraitheach. Uaireanta thosaigh an croí ag dul in olcas ó imní dofhulaingthe. Agus d'ith an lionn dubh seo go litriúil ag chuimhneacháin áirithe den bhuachaill Críochnaitheach, ach ansin chuaigh sé i léig. Uaireanta ní raibh a fhios ag Friedrich féin cad a theastaigh uaidh. Níl a chuid fola gan smál, agus bhí géinte Rúiseacha aige. Chuir sé seo mearbhall ar an mbuachaill. Ach ar an láimh eile, is é Ace cáiliúil na Gearmáine é, agus an buaiteoir! Agus is féidir leis dul i bhfad!
  Agus chuaigh cheana féin go dtí an airde starry.
  Anois osclaíonn Friedrich tine arís. Lámhaigh síos tríocha is cúig aerárthach, agus deir go díograiseach:
  - Is maith liom splancscáileán san fharraige te, chun suí ar an gclaí mar ghasúr! Cé nach bhfuil rúbal i mo phóca - m'óige priceless!
  D'fhreagair Helga le díograis:
  - Ach ag an am céanna tá do thaithí uathúil!
  Chríochnaigh an cailín aerárthach Aerfhórsa na Stát Aontaithe a sholáthair sí go grásta di, agus chirped:
  - Is troid é seo ... Go gairid beidh céad agus nialas ann!
  D'fhreagair Friedrich le gáire beaming:
  Sea, is troid fíor é seo. Agus beidh go luath míle - nialas!
  Helga twirled a cosa lom. Theastaigh uaithi a bheith ina deilf, nó ina míol mór marfach. Do chrom an laoch:
  - Tá mé le haghaidh casadh agus deiseanna nua! Agus ba mhaith liom a bheith ina bandia!
  D"fhiafraigh Friedrich, tar éis dó ceithre eitleán a scaoileadh ó achar mór, agus luas a chur leis,:
  - Cén fáth a bandia? B'fhéidir fiú banríon?
  Rinne Helga gáire agus d'fhreagair sé go dáiríre:
  "Is féidir leis an bandia cibé rud is mian léi a dhéanamh, agus tá go leor srianta ar bhanríonacha. Mar shampla, cosnochta agus i bicíní, ní féidir leat eitilt ar eitleán!
  Mheabhraigh Friedrich:
  Bhí an prionsa ag iarraidh rith cosnochta freisin. Ach tá geimhreadh na Breataine fuar. Agus conas nár ghlac sé scornach tinn!
  D'fhreagair Helga le gáire.
  - Ach ní éiríonn ríthe tinn... Agus is cosúil le buachaill-rí thú freisin!
  Dúirt Friedrich go díograiseach:
  - Is mise an rí i gcéad áit na spéire, agus ní hamháin an Bhreatain!
  Sheinn Helga:
  - Is é ár rí tofa na bhflaitheas, d'ardaigh ár rí ón luaithreach! Is é ár rí teachtaire na cinniúint, is é ár rí amháin tú!
  I mbeagán focal, ní raibh aon seans ag SAM i gcoinne buachaillí agus cailíní den sórt sin, agus bhí a ngéilleadh ag druidim.
  
  
  
  Voznesensky Cathaoirleach an APSS
  ANÓTÁIL
  Mar thoradh ar an bhfíric go bhfuair Stalin bás ceithre bliana roimhe sin, tháinig an t-acadúil agus an genius Voznesensky i gcumhacht. Rug an APSS ar gheilleagar SAM agus d'éirigh sé níos láidre. Cruthaíodh radaíocht a dhíchumasaigh airm núicléacha. Agus bhris an tríú cogadh domhanda amach, agus mar thoradh air sin tháinig an domhan ar fad cumannach!
  . CAIBIDIL #1
  Fuair Stalin bás i Márta 1949, sular shroich sé seachtó bliain d"aois. Agus bhí a chomharba Nikolai Voznesensky. Tá acadúil óg cúig bliana is daichead ar an duine is cumasaí i gcomhluadar Stalin. Ina theannta sin, go pearsanta d'fhág an ceannaire de gach am agus daoine uacht faoi, é a cheapadh mar a chomharba.
  Agus thosaigh ré nua. Rinne Nikolai Voznesensky ollmhaithiúnas go cúramach agus laghdaigh sé líon na bpríosúnach polaitíochta. Ach sheachain Nikita Khrushchev foircneacha. Níor scaoil náisiúnaithe, spiairí, agus gach cineál póilíní agus coirpeach fíor. Agus níor tharla an fichiú comhdháil le titim chult na pearsantachta. Déanta na fírinne, cén fáth an bonn a bhaint de chreideamh daoine sa pháirtí agus sa chumannachas. Agus bhí Stalin ró-mhór le bheith satailt air. In éineacht le Stalin, is féidir le duine satailt ar chreideamh i smaointe dearga.
  Ina theannta sin, is cuma cad a d'fhéadfadh duine a rá, ní mór rialóir iontach a bheith éadrócaireach! Is féidir leat cuimhneamh ar Genghis Khan, agus Tamerlane, agus Selim, agus go leor conquerors agus rialóirí eile.
  Bhí cúrsa cothrom i gceannas ag Voznesensky agus é ag leanúint ar aghaidh ag tógáil an gheilleagair agus ag tógáil an chumannachais.
  Mar gheall ar an seadánachas agus a bheith déanach don obair, cuireadh i bpríosún iad faoi mar a rinneadh faoi Stalin, agus spreag sé seo rátaí níos airde fáis tionsclaíochta. Tháinig méadú freisin ar thalmhaíocht, a bhí beagán chun deiridh faoi Stalin. Táirgeadh leasacháin, tarracóirí agus trealamh éagsúla freisin. Le bainistíocht sciliúil, féadann fiú feirmeacha comhchoiteanna éifeacht a tháirgeadh. Agus thug sé seo, ar ndóigh, spás d'aireagáin. Faoi Voznesensky, maoiníodh eolaíocht ar bhealach níos gníomhaí agus níos flaithiúla ná faoi Stalin agus Khrushchev, spreagadh eolaithe óga.
  Buíochas le rigidity níos mó agus bainistíocht sciliúil, chomh maith le forbairt na heolaíochta, sheol an USSR an satailíte dhá bhliain roimhe sin. Agus d'eitil siad isteach sa spás ar ais i 1958 ar 18 Samhain, lá breithe Voznesensky. Agus bhí sé an lá na cosmonautics.
  D'fhorbair an USSR ag luas níos tapúla. Araíonacht, i gcodarsnacht le hamanna liobrálacha Khrushchev agus stagnant Brezhnev, Stalinist. Tá an phleanáil níos sciliúla, cuirtear forbairtí eolaíocha i bhfeidhm níos tapúla. Tá Voznesensky féin, ar ndóigh, ina dhuine i bhfad níos cumasaí agus níos éifeachtaí ná Nikita Khrushchev agus Leonid Brezhnev. Agus bhí a fhoireann níos óige agus níos éifeachtaí. Agus tharla an eitilt go dtí an ghealach sa USSR i 1967. Ina theannta sin, choinnigh an Impireacht Sóivéadach smacht ar an tSín. Tá Voznesensky cliste agus tuigeann sé nach n-aontaíonn aon rud daoine cosúil le namhaid coiteann!
  Thosaigh Cogadh na Cóiré ar 25 Meitheamh, 1950. Bhí Stalin ag iarraidh seo freisin. Chuaigh Voznesensky ar an mbealach seo freisin agus bhrúigh sé na SA i gcoinne na Síne. Tháinig an cogadh ar aghaidh. Ar ndóigh, ní raibh an Voznesensky iontach ag iarraidh síocháin. Ba thairbheach dó go raibh NATO agus an tSín ag díothú a chéile agus ag meilt trúpaí. I mí na Bealtaine 1953, cuireadh tús le maslach mór de chuid trúpaí na hImpireachta Celestial. D'iompaigh an troid fíochmhar. Na Síne i mí na Samhna, ar chostas na gcaillteanas ollmhór, a bhainistiú fós a ghlacadh Seoul. Sa gheimhreadh, bhí an troid an-dian. Chaith an tSín fórsaí níos mó agus níos mó isteach sa chath. Buíochas le Dia tá go leor daoine ann. Throid comhghuaillithe Mheiriceá go drogallach. An fiú cónraí since a fháil mar gheall ar chineál éigin Chóiré? Agus de réir a chéile d'fhág an Chóiré. Ach sheas na Stáit Aontaithe go stubbornly amach, agus mhéadaigh sé freisin a theagmhasacha. Ach níor úsáideadh airm núicléacha ... Mhair an troid go dtí 1963 .
  Nuair a shocraigh Kennedy faoi dheireadh deireadh a chur le cogadh a chosain níos mó taismeach i Meiriceá ná an Dara Cogadh Domhanda.
  Tar éis dó níos mó ná milliún duine a maraíodh leo féin a chailleadh, d"fhág Meiriceá an Chóiré. Tá cúig huaire níos mó caillte ag an tSín. Ach lena daonra, níl sé seo i bhfad. Fuair níos mó ná céad caoga míle comhghuaillithe SAM bás freisin, gan an lucht créachtaithe a chomhaireamh. Chomh maith leis na Koreans marbh.
  Mhéadaigh meon frith-chogaidh agus síochánaíochta i Meiriceá. Bhí an tSín ag brath níos mó ar an APSS.
  Lean Stalin de bheith ina cultas agus luigh sé sa mausoleum le Lenin.
  Do Voznesensky féin, chinn siad mausoleum ar leith a thógáil, agus b'fhéidir i Leningrad.
  Thairis sin, ainmníodh Kazan i ndiaidh Stalin tar éis a bháis. Chinn siad gan teagmháil a dhéanamh le Moscó fós. B"fhéidir go raibh súil ag Voznesensky dul thar Stalin agus go n-athainmneofaí Moscó ina onóir, Nikolai Voznesensky.
  Thairis sin, lean an campa sóisialach ag leathnú.
  Bhuaigh Fidel Castro i gCúba. Agus go luath tháinig Cúba isteach i gComhaontú Vársá. Ní raibh Tito i gcoimhlint leis an APSS. Chuaigh an Iúgslaiv agus an Albáin isteach i gComhaontú Vársá. Bhí an domhan sóisialach aontaithe agus buan. Bhí cogadh i Vítneam, ach d'éirigh sé amach a bheith níos giorra.
  Sna Stáit Aontaithe, bhí agóidí frith-chogaidh agus brú tromchúiseach ó na daoine ró-ollmhór. Agus léirigh na blacks suas. Agus d'eascair Siondróm Chóiré. Tá níos mó caillte ag Meiriceá ann. Ina theannta sin, ghlac oibrithe deonacha na Síne páirt sa chogadh, agus chuir siad dlús le defeat arm na SA. Mar sin d'éirigh an cogadh amach a bheith níos giorra, ach chaill na Meiriceánaigh i bhfad níos mó ná i stair fíor.
  Faoi dheireadh na seascaidí, bhí an APSS, ag forbairt ar luas níos tapúla, níos airde ná na Stáit Aontaithe i dtéarmaí ioncaim náisiúnta.
  A mhalairt ar fad, chaill Meiriceá níos mó sa Chóiré agus i Vítneam a d'fhorbair níos moille.
  Níor dhlisteanaigh Voznesensky ginmhilleadh riamh, agus ní raibh mórán frithghiniúnach sa USSR. Mar sin, bhí an ráta breithe agus an fás daonra araon níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair. Bhí an beartas náisiúnta níos dolúbtha freisin. I ngach áit a d'fhoghlaim siad Rúisis gá, bhí Russification ar an imeall. I 1971, glacadh le bunreacht nua, a rinne an USSR tír i bhfad níos aonadaí trí chosc ar imeacht na poblacht as an Impireacht. Ina theannta sin, bunaíodh post mar chathaoirleach ar an USSR, arna thoghadh ag na daoine.
  Ar an 18 Samhain, 1971, reáchtáladh reifrinn ar bhunreacht nua agus toghadh cathaoirleach an USSR ar feadh cúig bliana. Agus ba é seo an neartú ar an údarásachas sa USSR, cé go dlíthiúil amháin. Déanta na fírinne, bhí an tArd-Rúnaí agus Cathaoirleach Chomhairle na nAirí ina deachtóir cheana féin.
  Rinne Voznesensky a dheachtóireacht chomh maith le foirm údarásach rialtais a dhéanamh dleathach. Agus thug sé isteach freisin post an leas-chathaoirleach, ag tabhairt aire do chomharba oifigiúil, ionas i gcás force majeure, go mbeadh sé a sheachaint streachailt ar son cumhachta ina thimpeallacht. Agus labhair sé seo, ar ndóigh, ar ghaois níos mó ná mar a bhí ag Nikita Khrushchev.
  Chuaigh an USSR isteach san Afraic, agus isteach i Meiriceá Laidineach. Bhí níos mó ratha aige ná mar a bhí faoi Brezhnev. Go háirithe i Meiriceá Laidineach. Áit a raibh na Cúbaigh níos gníomhaí. Agus sa tSile, tugadh isteach trúpaí Sóivéadacha agus Chúba ag brú Pinochet.
  18 Samhain, 1973 ceiliúradh seachtó bliain de chathaoirleach an USSR Nikolai Voznesensky. Faoin am seo, bhí an APSS ar an tír is forbartha ar domhan i dtéarmaí eacnamaíocha, agus san arm bhí sé ar an tír ba mhó chun cinn le fada. Agus thosaigh siad fiú ag tógáil sár-roicéad chun eitilt go Mars. Bhí daonra an APSS níos mó ná mar a bhí i bhfíor-stair agus lean sé ag méadú go tapa.
  Voznesensky spreagadh eolaíocht, agus cineálacha éagsúla taighde. Agus ar 25 Samhain, 1974, thángthas ar radaíocht a dhíchumasaíonn airm núicléacha ar an Domhan phláinéid ar fad.
  Chaill an APSS freisin an cumas chun stailceanna núicléacha a sheachadadh, ach ar an láimh eile, ní fhéadfadh eagla a bheith air roimh dhiúltiú ó na Meiriceánaigh. Agus tá daonra an APSS níos mó ná daonra Mheiriceá agus tá an geilleagar níos láidre, agus tá an t-arm níos fearr ó thaobh líon agus cáilíochta. Mar sin is féidir leat troid go sábháilte.
  Agus ar 9 Bealtaine, 1975, thosaigh an Dara Cogadh Domhanda III. Comhaontú Vársá i gcoinne NATO. Agus iarracht an chumannachais forlámhas an domhain a bhunú. Bhí an tSín fós faoi rialú ag an sean-Mao, agus thacaigh sé leis an USSR i gcoinne na SA. Agus thosaigh cogadh mór, gan airm núicléacha. Idir na campaí Sóivéadacha agus caipitlíocha. Agus doirteadh fola amach.
  Sheol trúpaí Sóivéadacha ionsaí i gcoinne NATO, le roinnt buntáistí straitéiseacha. Ar an gcéad dul síos, tháinig na Cumannaigh i gcumhacht sa Ghréig agus chuaigh sé isteach i gComhaontú Vársá. Tháinig an Ostair ina tír Shóivéadach freisin.
  Mar sin d'éirigh go maith leis an gcion. Tá buille umair an Airm Dheirg ag brú na cumhachta.
  Bhí na T-80s, na tancanna tuirbín gáis is déanaí, ag bogadh trasna an FRG, agus ní raibh aon rud ann chun stop a chur leo. Thriail gunna 125-milliméadar na Leopards Gearmánacha ó achar cúig chiliméadar. Agus níorbh fhéidir le gluaisteáin na Gearmáine iad féin dul i ngleic le dearadh Sóivéadach sa mhullach, fiú ag raon gar. Mar sin bhog na tancanna Sóivéadacha mar obair chlog.
  Elizabeth, Elena, Catherine marcaíocht i umar. Níl sa chriú ach triúr. Agus fired siad ag an namhaid.
  Bhrúigh na cailíní na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma. Agus bhuail siad ar dheis. Agus brúite a lán de na umair Gearmáine agus Mheiriceá. Ní féidir cumhacht den sórt sin a stopadh. Tá laochra, caithfidh mé a rá, an-chomhraiceach.
  Bhuail siad "Leopard" agus chan siad:
  - I bua na smaointe neamhbhásmhaireachta an cumannachas!
  Agus ghlac na laochra agus thaispeáin siad a dteanga!
  Phreab Elena lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Chun greatness an phláinéid i dearg!
  Bhuail Ekaterina a barraicíní loma agus í ag squealed:
  - Don Rúis iontach!
  Thug Elizabeth faoi deara le fuinneamh, ag baint úsáide as a cosa lom freisin:
  - Chun bua thar an namhaid!
  Ina dhiaidh sin, sheinn na cailíní, ag brú trúpaí NATO, dán iomlán rómánsacha, ag cumadh ar an mbealach;
  Tá NATO i mbun feirge,
  Tá namhaid an reisimint caite ar aghaidh ...
  Ach na marbhóirí-sárdú,
  Buailfidh na Rúisigh le naimhdeas!
  
  Fan isteach i gcraiceann na muice,
  Beidh an namhaid brúite go deannaigh ...
  Tá na Rúisigh ag troid go buile
  Dorn saighdiúir láidir!
  
  Cailíní dorchadas an Komsomol saor in aisce,.
  Ionsaí go díograiseach...
  Is géar cuma na laochra,
  Mar sin bíodh a fhios ag NATO kaput!
  
  An ceann is láidre ar domhan
  Ritheann na cailíní cosnochta...
  Soak na naimhde go léir sa leithreas,
  Ní bheidh an OMON in ann a choinneáil siar!
  
  Focal uafásach é cogadh
  Sin fáinne cruach...
  Iolar a thugtar orainn go léir,
  Agus is sciath é creideamh na Rúise!
  
  Níl Rúiseach níos áille sa spás,
  Cailíní matán álainn ...
  Tá siad níos contúirtí i na cruinne
  Tiocfaidh aisling an bhuachalla fíor!
  Is féidir linn breith a thabhairt ar na cruinne,
  Is é Moscó an tríú Róimh,
  Agus is é obair an ghrá cruthú,
  Déanaimis féasta dochreidte!
  
  Beidh gach rud go breá sa Rúis,
  A tháinig chun bheith an Eden mór ...
  Agus d'iarr na cailíní Dia
  Uimh fadhbanna níos mó!
  
  Tá umair an-chumhachtacha againn,
  Go leor breosla don umar iomlán ...
  Go n-éirí go geal leat,
  Ó shála an chailín go dtí an nicil!
  
  Sliogáin eitilt agus roicéid
  Agus tá buamaí fionnuar againn ...
  Cantar cosa na laochra,
  Buailfidh sí go crua sa tsúil!
  
  Cosúil le réalta an chumannachais
  Tá quasar ag lasadh os ár gcomhair...
  Scriosfaimid tagann na faisisteacha,
  Tá bronntanas Rúiseach Dé againn!
  
  Beidh gach duine cosúil le deartháireacha dúinn,
  Tá fuil dhearg againn freisin...
  Agus mallacht ar na faisisteacha olc,
  Agus grá Lada do na guys!
  
  Is fathach gach duine inár dtír,
  Tá gach duine cosúil le méara cothrom ...
  In éineacht le Svarog tá muid ar cheann saor in aisce,.
  Bíodh ár n-aithreacha bródúil asainn!
  
  Is tír troid í mo Rúis,
  Ann, fuair an cosmos a iníon ...
  Tá an cailín ag rith cosnochta
  Rachaimid ar na fascists!
  
  Ní bheidh aon Rúis faoi NATO,
  Beidh Cumannachas i réim ann ...
  Caithfimid troid ar son ár dtíre
  Mar sin ní hamháin ar aghaidh, síos!
  
  Tógaimid tithe agus bóithre
  Chruthaigh muid an domhan do na haoiseanna...
  Cailíní cosa álainn
  Aisling gach buachaill!
  
  Déanfaimid an domhan is fearr
  Agus na daoine is saibhre i ngach áit ...
  Agus beidh Tuircméinis agus Chukchis,
  Cónaí sa tír is áille!
  
  Ansin beidh muid defeat an Beast, tá a fhios agat
  Agus déanfaimid Paradise iontach den domhan ...
  Tá an líníocht go hálainn ar an deasc,
  Chun an troid agus dare!
  Throid na cailíní agus sheinn siad le guthanna lán-chorpacha. leagadh amach umair Mheiriceá agus Gearmánacha. Anseo bhris siad freisin tríd an Challenger, scoilt a thaobh ó achar fada.
  Is tír láidir í an USSR. Ach freisin éadrócaireach. Mar shampla, bhí Elena faoi ghabháil. Tugadh do lámh í agus tugadh chuig ionad coinneála réamhthrialach an MGB í.
  Tógadh go dtí bosca speisialta í ansin agus ordaíodh í a bhaint de. Bhain Elena a cuid éadaí amach go mall. Chonacthas bean i cóta bán agus tharraing sí lámhainní tanaí leighis thar a lámha.
  Ag gáire Elena, Chlaon sí.
  - Caithfidh mé teagmháil a dhéanamh leat!
  Agus thosaigh sí á scrúdú as an ghruaig. Ansin d'fhéach sí isteach ina cluasa, nostrils, climbed isteach ina béal. Ach is é an rud is uirísle ná nuair a thiteann méar i lámhainní rubair go domhain isteach sa bhroinn. Mhothaigh Elena go raibh fonn dosheachanta uirthi urinate a dhéanamh. Ansin, thosaigh a mátrún i gcóta bán ag casadh a méar ina broinn. Agus bhí sé chomh deas ... Bhí an cailín ag caoineadh go fonnmhar. Lean an matron ag casadh sa vagina. Go dtí gur tháinig Elena, fiú beagán limp.
  Ansin chuir siad méar i glove agus ag piocadh a asal i freisin.
  Ansin tógadh grianghraf di, méarloirg óna lámha agus óna cosa. Agus thug siad go dtí an cith príosún mé.
  Tar éis dóibh Elena a ní, thug siad gúna di. Agus chuaigh sé go dtí an bunc. Bhí breis agus tríocha bean sa chill. D"éirigh le Elena, áfach, dul i dtaithí ar an docht agus chodail sí go ciúin. Agus bhí eagla ar phríosúnaigh eile roimh na healaíona comhraic a bhí láidir go fisiciúil aici.
  Chaith sí trí mhí in ionad coinneála réamhthrialach agus scaoileadh saor í. Fós féin, nach bhfuil na hamanna Stalin.
  Agus ba éadrom an chéasadh, is minic a bhí sí gan éadaí agus á cuardach. Rinne an matron Masha a dhícheall. Thug sí Elena chuig orgasm i gcónaí, ag greamú a méar isteach i gcrom Véineas agus ag casadh go sciliúil ann. Agus bhí sé sin go deas!
  Agus ag an am céanna, tá sé painfully embarrassing. Chuimhnigh Elena air seo le shudder, agus d'éirigh sé fliuch idir a cosa.
  Agus anois, lena mhéara loma, brúnn sé na cnaipí luamhán stiúrtha agus buaileann sé carr eile.
  Tá na trúpaí Sóivéadacha ag dul ar aghaidh go rathúil agus beagnach de réir an phlean. Cailíní ag troid sa spéir Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Tá siad ag troid aerárthach Yankee. Agus scaoil siad eitleáin síos.
  Ag an am céanna, úsáidtear roicéad freisin, ag bualadh ó achar fada. Tá an bheirt chailíní álainn agus cuma chomh óg. Ach ag an am céanna, throid siad freisin le linn an Chogaidh Mhór Patriotic, agus Anastasia Vedmakova bhainistiú a sheiceáil i ar na Spáinnigh.
  Seo iad na cailíní anseo a bhfuil raon feidhme ollmhór acu agus léimeanna fionnuara!
  Bhrúigh Anastasia an truicear lena bharraicíní loma. Bhuail sí carr Meiriceánach agus squeaked:
  - Is Críochnaitheoir mé!
  Bhuail Akulina freisin lena sÚil nocht agus d"éiligh sí:
  - Is ollphéist spáis mé.
  Níl an cogadh chomh suimiúil a thuilleadh agus a bhí sé le linn an Dara Cogadh Domhanda. Oibríonn diúracáin ó achar fada agus tá siad dírithe ar an sprioc féin. Agus ní hé seo an áit ar féidir leat scil a thaispeáint agus scil a thaispeáint.
  Agus bhí sé nuair a throid siad chomh ionsaitheach leis na Gearmánaigh.
  Ansin bhí sé níos déine.
  Akulina a bhfuil taithí, ach eternally óg thosaigh aphorisms sciathán utter, scribble amhail is dá mba ó gunna meaisín, agus sí í féin shoots síos Meiriceánaigh agus daoine eile ó gunna;
  Polaiteoir, seo mac tíre a mheallann vótálaithe giorria ní le craiceann caorach, ach le bille glas!
  Polaiteoir, is é seo an mac tíre i nós, a, áfach, loves greenery!
  An polaiteoir-sionnach ghabháil vótálaithe cosúil le giorriacha ar na gealltanais "cabáiste"!
  Polaiteoir a thrasnaíonn é féin rómhór, tar éis dó teacht i gcumhacht, beidh sé ina chros do vótóirí!
  Geallann an polaiteoir sléibhte óir bréige, ach scaoilfidh sé an ceann fíor isteach sa ghleann idir na carraigeacha!
  Titeann crainn mhóra darach go glórach, déanann polaiteoirí vótálaithe stumpaí a bhrú nuair a thiteann siad!
  Bíonn lá nua ag Dia gach lá, ach bíonn Dé hAoine agus Dé Luain shíoraí ag polaiteoirí le tosaithe!
  Is mian leis an bpolaiteoir go maith, ina phóca féin amháin!
  Ligeann fear grinn air féin gur amadán é chun tú a dhéanamh ag gáire, tá polaiteoir cliste chun tú a chur rómpa!
  Insíonn geáitsí an fhírinne do ríthe, bréaga polaiteoirí dóibh féin!
  Níl ach ainmhithe sa pholaitíocht: francaigh, wolves, sionnaigh, seaicéid, ach ní féidir leat a bheith i do leon ach amháin trí bheith i do fhear!
  Tá polaiteoir cosúil le ghoul - bíonn sé ag iarraidh fuil a ól, agus ar phingin ceannaíonn sé cófraí grá!
  Is féidir le fiú amadán a chreidiúint i nDia, níl ach genius in ann gan creideamh a chailleadh i duine!
  Ní mór tallainne, diamaint é seo, a snasú le dúthracht, agus é a ghearradh de réir an oideachais!
  Ní rachaidh an gnóthaire ina fhéimheach fad a thiomáineann an fear é féin isteach sa chónra!
  Is nimh é vodca a nimhíonn an stát, á rialú ag polaiteoirí le brains meisce!
  Ní mó an trua do dhuine ná an pholaitíocht, níl a fhios ach ag brón cé a imríonn le duine!
  Tá mil ó bhéal na bpolaiteoirí ar meisce, gan ach póite pianmhar agus ní imíonn sé choíche!
  Is miotal bog é óir, ach briseann sé trí chosaint aon tiús, ach amháin más criostail é an choinsias!
  Tagann polaiteoir amach as a bhéal i gcónaí le buinneach ó bhéal, ach uaireanta glacann an vótálaí boladh na rósaí!
  A pholaiteoir, is sionnach é seo go meallann sé préachán níos minice ní trí bheith ag magadh faoina bhuanna, ach ag mionnú easnaimh daoine eile!
  Más mian leat an cáis a bhaint as an bpréachán - fuck an nightingale go maith!
  Tá pócaí gan íochtair ag an bpolaiteoir, cé gur bun soladach é sa mhoráltacht!
  Fágann polaiteoirí a bhfuil lasracha ar a mbeola ina ndiaidh fásach lofa nó corrlach lofa!
  Ní fhágfaidh cainteoir fiery ach luaithreach!
  Má tá an ceann iarann teilgthe, ansin is é an chuid is leochailí den chorp!
  Má tá tú folaíochta cosúil le madra, ní chiallaíonn sé seo nach bhfuil tú ag iompar madra arrogance uait!
  Chun a bheith i do marcach - céachta cosúil le capall!
  Bíonn an tús deacair i gcónaí sa spórt agus sa pholaitíocht, ach tá an líne chríochnaithe ró-éasca le eitilt síos an cnoc!
  Tá coscánaithe go dona, tá sé níos measa ná riamh nach bhfuil coscáin ann!
  A pholaiteoir, is sionnach é seo go n-imríonn sé a eireaball chun dul chun cinn, agus go bhfuil sé amaideach a sparán a spíonadh!
  A theanga polaiteoir a théann isteach sa sparán, cloíonn boinn go maith!
  Tá go leor searbhas i vodca, agus in óráidí na polaitíochta tá binneas ann, ach ina áit sin cuireann sé an ceann deireanach isteach sa chiste!
  Is striapach í polaiteoir, ar ndóigh, ach oibríonn sí go heisiach lena teanga!
  Cé a tháinig os comhair Dé an Cruthaitheoir - polaiteoirí ar ndóigh, ba chúis leo dorchadas agus chaos!
  Cad é an difríocht idir polaiteoir agus saighdiúir? Troideann saighdiúir le bayonet, dorn, ní chaitheann polaiteoir ach a theanga!
  Más populist é polaiteoir, tarraingeoidh sé an vótálaí anuas!
  Polaiteoir a áitíonn céad toghthóirí, ní lárionad é, ach imreoir a dtiocfaidh a pholaitíocht amach ar an leataobh!
  Is é an t-arm neart, más rud é nach raibh a Athartha breith ar powerlessness!
  Bíonn an t-arm gan chumhacht nuair a bhíonn a n-inchinn ag na ginearáil sa chúl, agus bíonn a lámha i cac ag na máistrí ceathrúna!
  Diúltaíonn bean gnéas ar airgead mar gheall ar náire, agus leagfaidh polaiteoir síos ar an manna gan náire!
  Bíonn bean ag iarraidh gnéas a fháil ó fhear dathúil, agus faigheann polaiteoir sástacht ó thóin!
  Díoltar polaiteoir ar a lán airgid, ach ní fiú pingin é féin, agus níl sé craiceáilte!
  Má bhíonn easpa faisnéise ag polaiteoir, déanann sé é seo a chúiteamh le farasbarr meanman!
  Thaitin an polaiteoir ag tafann go mór, ach ní choinníonn dílseacht cosúil le madra ach an lao órga!
  Cén fáth a ngeallann an polaiteoir sléibhte óir? A rake i an teas na boinn leis na lámha mícheart i do phóca!
  Cén fáth a bhfuil polaiteoir níos fearr ná striapach? Iad siúd a infect le SEIF amháin figuratively, ach níos deadly!
  Cosa ban álainn lom, ná cuir ort ach bróga ó pholaiteoirí ar bhealaí náireach!
  Cén fáth a bhfuil sionnach níos contúirtí ná leon? Toisc go bhfuil an teanga níos deadlier ná fangs!
  Ní sháróidh amadán, murab ionann agus meisceoir, ní stopfaidh polaiteoir de bheith ag bréagadh, murab ionann agus fear caillte na himeartha!
  Úsáideann striapach cumhrán cumhra chun cliaint a mhealladh, cuireann polaiteoir buinneach ó bhéal - chun vótálaithe a mhealladh!
  Cén fáth go bhfuil polaiteoirí cosúil le cait saille? Toisc gur teanga fhada í an luchóg agus tuiscint ar ghialla na caimiléireachta!
  Cén bealach is fearr le bean ná an pholaitíocht? Meallann sé fear le boladh taitneamhach, agus ní féidir le polaiteoir an stench a cheilt le Köln ar bith!
  Is é an seiceadóir an duine is macánta, ní dhéanfaidh an cliant gearán go deo go ndéanann sé ordú déanach!
  Is eachtra é bás freisin, le leanúint anaithnid, b'fhearr le duine amháin a leithéid de shiamsaíocht a sheachaint!
  Is é an executioner seo an t-oibrí nach bhfuil a chliant áiteamh!
  Uaireanta is seiceadóir é an dochtúir freisin, ní luíonn ach an cliant go deonach faoi!
  Is féidir le fear óg gan féasóg a bheith ina gabhar freisin!
  A pholaiteoir, is francach é seo atá ag béiceadh lena theanga!
  Níl aon Dia sa chroí, ach tá an sagart san ae!
  Ní fios cathain a thiocfaidh deireadh leis an domhan, ach is cosúil go bhfuil tromluí an tsaoil gan deireadh!
  Tá aoi gan chuireadh níos measa ná coronavirus!
  Is é an víreas is marfach ná polaiteoirí ag scaipeadh ionfhabhtú verbiage!
  Chruthaigh Dia solas, tháinig dorchadas le feiceáil nuair a bhí daoine dalláilte ag polaiteoirí!
  Cathain a bhí an chéad pholaiteoir le feiceáil? Nuair a rinne Éabha caimiléireacht ar Ádhamh agus fuair na heolaithe amach gur athraigh an fear sin ó mhoncaí!
  Cibé an bhfuil duine de shliocht moncaí ina ábhar imní, ach níl aon amhras ach go ndéanann daoine aithris ar idols neamhfhiúntach!
  Is sledgehammer é cogadh a bhriseann scáthán seachmaill daonna!
  Geallann polaiteoir síocháin, ach níl sé féin in ann a bheith ina chairde ach lena sparán féin!
  A pholaiteoir, is diabhal é, ach ní cheiltíonn sé a eireabaill chomh cliste sin!
  Tá an polaiteoir cosúil le aingeal an tsolais in óráidí, agus Satan i réadú!
  Más rud é go tobann go mbraitheann tú milis ó óráidí polaiteoir, seiceáil an bhfuil do chuid faisnéise tite go talamh!
  Cén chaoi a bhfuil polaiteoir macánta i bhfocail, a bheag nó a mhór: níl daoine eile níos fearr!
  Polaiteoir, breá a dhoirteadh amach an airgid na n-óráidí, ach ar chúis éigin ach a choinneáil ciúin in am a fhaigheann ór!
  Níl fiú diamaint chomh crua sin le gan a bheith sáite ag an dúil chrua atá ag polaiteoir chun gealltanas a thabhairt!
  Anseo tá na laochra a n-feisteáin chomhrac a athrú cheana féin agus ar ais go dtí an bonn. Sea, tá ionsaí arm an USSR an-chumhachtach.
  Troid agus laochra eile. Mar shampla, déanann Mirabela spriocanna talún a bhaint amach go héifeachtach.
  D'ionsaigh a haerárthach scaird-ionsaí spriocanna éagsúla, ar thalamh den chuid is mó.
  Bhrúigh an cailín na cnaipí lena bharraicíní loma agus sheinn sí le háthas;
  Scriosfaimid an domhan ar fad den fhoréigean,
  Síos go dtí an bun agus ansin...
  Tógfaimid domhan nua, nua -
  Cé a bhí aon duine, beidh sé a bheith gach rud!
  Bhí trúpaí Sóivéadacha ag druidim le Bonn cheana féin. Bhí an-áthas ar Ghinearáil an Airm Dheirg. Bhuaigh siad go muiníneach. Ach i gcath, féadann torthaí éagsúla tarlú. Ghlac an tArm Dearg líon na n-umar agus na howitzers, agus cineálacha eile arm. Léirigh na cathanna nach raibh na umair M-60 Mheiriceá iomaitheoirí do na Sóivéadach T-72 agus T-80. Mar sin féin, tá fiú na T-64s níos luaithe fiú níos láidre ná na cinn Mheiriceá.
  Mar sin brúite go sonrach chun tosaigh na trúpaí Sóivéadach an namhaid. Tharraing Marascail an APSS léaráidí d'oibríochtaí ionsaitheacha. Agus chuaigh umair chun cinn isteach in Abhainn na Réine. Agus rolladh os a chionn le boilb. Agus radharc iontach a bhí ann.
  Ina dhiaidh sin, chuir cathlán iomlán de chailíní, ag caitheamh a gcuid bras amach, splancscáileán san abhainn. Agus bhí sé chomh álainn.
  Chuaigh trúpaí Sóivéadacha isteach sa Bheilg ... Bhí sé fós Bealtaine 1975, agus bhí sé te agus líonadh an t-aer leis an earrach.
  Thit an daonra áitiúil os comhair na laochra ar a nglúin agus phóg siad a gcosa lom, chiseáilte.
  Bhuaigh na laochra...
  Ba í Alenka, mar shampla, lena foireann, an chéad duine a rith isteach sa Bhruiséil. Chaith Anyuta grenade lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Don chumannachas dearg!
  Thug Alla, agus é ag scribble as dhá ghunna meaisín ag an am céanna, faoi deara:
  - Agus nach bhfuil Cumannachas glas olc!
  Chaith Maria grenade lena bharraicíní loma, ag cuimilt saighdiúir de chuid NATO as a chéile agus ag squeaked:
  - Agus is é an dath is gile an dath bua!
  Bhris Marusya bazooka, ag briseadh umar namhaid agus ag caoineadh:
  - Beidh an bua againn!
  Agus chroith sí a siní scarlet nochta dá cíoch. Seo an cailín...
  Tá BMPanna ag troid anseo freisin, le gunnaí agus gunnaí meaisín. Agus tá siad ag bualadh arm NATO go gníomhach freisin.
  Tá an cailín, mar i gcónaí, lán de ionsaí agus spleodar. Agus sparkle a súile. Is laochra iontacha den sórt sin iad.
  Canann Olympias, ag lámhaigh as feithicil troda coisithe:
  Ní féidir mórgacht na Rúise a thuiscint
  Tá sí chomh cumhachtach agus naofa ...
  Tá arm an athar dochreidthe,
  Ar son ghlóir an tsaighdiúra gan lúbadh!
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus a shoot as tosaitheoir roicéad. Agus leagfaidh sé síos a lán de na naimhde.
  Sea, tá na cailíní groovy anseo ...
  Agus anois tá siad tar éis dul thar an mBruiséil agus tá na tancanna Sóivéadacha ag dul isteach i bPáras cheana féin. Agus déanann siad é le fuinneamh mór.
  Leagann na cailíní Margarita agus Oksana an bhratach dhearg ar an Túr Eiffel. Agus bogann sé leis an ngaoth.
  Féachann na cailíní síos agus feiceann siad Páras ar fad thíos fúthu. Cathair iontach agus an-álainn. Agus lasann an tine sa dorchadas.
  Sheinn Margarita:
  Máistir agus Margarita,
  Tá a fhios agat go bhfuil cogadh. .
  Máistir agus Margarita,
  Cad é an laoch Satan?
  Dúirt Oksana go muiníneach:
  - Níor léirigh Bulgakov an duine Sóivéadach sin ar chóir a bheith bródúil as!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Caitheamh páipéir, tá sé gránna!
  Chroith Oksana a lámh chuig na píolótaí agus dúirt:
  - Ach is féidir le mná a shamhlaigh gúnaí faiseanta a thuiscint!
  gáire agus gáire Margarita:
  - Ní féidir leat maireachtáil gan mná, níl,
  Grian Bealtaine iontu, mar a dúirt an file!
  D'eisigh Oksana go loighciúil:
  Is cuma cé mhéad focal a thugann tú
  Titim i ngrá linn arís...
  Mar sin, gach uair, ar a laghad uair an chloig!
  
  Bhí an bua ag an Arm Dearg. Chuir na sluaite daoine beannú do na trúpaí Sóivéadacha mar shaoirseoirí. Agus bhailigh a leithéid de líon mór faoi bhratacha dearga.
  Agus an ceol á sheinm, d'fhuaim an cheolfhoireann ...
  Alenka, ag rith feadh an bhóthair creagach Pháras, chirped:
  Aislingím an aisling chéanna
  Tá mé i bPáras arís, tá mé i ngrá arís.
  Bhuail an ghrian taobh thiar de na díonta linn i bPáras.
  Go tobann táim - tá tú i do sheasamh ag an gcaifé.
  Rinne mé staidéar ar Fhraincis mar leanbh
  Agus chinn mé conas comhrá a thosú.
  Go béasach "Bonjup", inseoidh mé duit ...
  Chuir Alla isteach ar Alenka:
  - Ba chóir go mbeadh an t-amhrán seo á chanadh ag fear! An bhfuil muid lesbians?
  D"aontaigh Alenka le gáire:
  - Sea, tá sé níos fearr a chanadh le Guy óg! Cineál Vysotsky!
  Agus gáire na cailíní.
  Tar éis ghabháil Pháras, bhog trúpaí Sóivéadacha níos faide go dtí an Porte de Calais chun dul ar stailc sa Bhreatain as sin. Agus is é seo a gcéim ghníomhach don Arm Dearg.
  Chuaigh an cabhlach Sóivéadach chun cinn agus brúite freisin. Go háirithe bhí na fomhuireáin iomadúla agus sneaky.
  Gouged ó fheithiclí coisithe Sóivéadach ...
  Chuaigh Natasha, mar shampla, isteach sa Róimh. Bhí sé chomh hálainn sa Róimh. Ní raibh an chathair seo gan chúis ar a dtugtar síoraí. Agus tá an oiread sin rudaí áille ann, an Colosseum ina measc. Agus cineálacha éagsúla dealbha do emperors, agus Caesars ...
  Bhuail Natasha a cos lom ar na clocha agus squeaked:
  - Glóir d'Impireacht an APSS!
  Ansin léim an cailín suas agus twisted san aer. Agus las a sála lom mar sin.
  Luaigh Zoya go ionsaitheach:
  - Sea, tá an APSS an-cháiliúil!
  Dúirt Augustine le gáire:
  - Agus beidh ré an chumannachais sa chlós!
  Ansin winked an cailín ar a comhpháirtithe. Agus is léir go raibh sí níos cheerful. Agus bhí sí réidh chun rince.
  Chas Svetlana a sála lom bándearg agus thug sí faoi deara:
  - Tá Cumannachas go hálainn! Ach ní sa chlós, ach sa cheann!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire, baring a gcuid fiacla.
  Chuaigh an Róimh faoi bhráid an Impireacht Shóivéadaigh, mar a rinne an Iodáil. Agus ag an am céanna, thosaigh an tuirlingthe sa Bhreatain. Agus d'ionsaigh an tArm Dearg na Stáit Aontaithe freisin, trí Alasca. Agus is iontráil chomh dána é seo freisin.
  Bhris na cailíní Alice agus Angelica trí Alasca, agus ghníomhaigh siad go han-éifeachtach. Má tá an focal foircneach oiriúnach don éifeachtúlacht.
  Labhair Alice, ag lámhach ar an namhaid, agus ag cur a cuid fiacla:
  - Creidim i communism!
  Bhí fearg ar Angelica agus í ag caitheamh grenade lena bharraicíní loma:
  - Is cuma cad a chreideann tú - tá cumhacht ag eolas!
  D'éirigh leis na cailíní an namhaid a mharú ag baint úsáide as gach modh a bhí ar fáil. D'imir Alice fichille le Botvinnik uair amháin agus d'áitigh sí leis an gcéad curadh domhanda Sóivéadach:
  - An bhfuil sé fíor go bhfuil gach gluaiseacht go dona i suíomh olc?
  D'fhreagair Mikhail Moiseevich le gáire:
  - Ní droch staid mar thoradh ar imreoir fichille maith!
  Chroith Alice a ceann go skeptical.
  Ach fiú chaill tú!
  Chlaon Botvinnik, ach dúirt:
  - Caillte, ach d'ardaigh arís!
  Sa saol seo, áfach, bhí roinnt nuances. Mikhail Moiseevich Botvinnik, níor baineadh an ceart chun díoltais amach agus bhuail sé freisin Petrosyan sa chluiche fillte. Ansin d"imir sé cluiche eile leis. Agus caillte i Spassky. Tar éis sin, chinn Botvinnik ar deireadh díoltas a thabhairt suas. Cé gur imir mé i gcomórtais saor in aisce ar feadh cúpla bliain eile. Bhí bua ag Spassky ar Bobby Fischer. Ansin ghlac Fischer díoltas níos diongbháilte. Agus cé go bhfuil sé fós ar an curadh fichille domhanda. Níor imir Karpov leis. Agus tá Fischer réidh chun troid.
  Imríonn Alice, áfach, fichille go han-mhaith. Agus thug Botvinnik aghaidh ar a fhórsa. Chuir sí brú ar a curadh domhanda.
  Anois scaoil Alice a raidhfil sniper agus canann:
  - Glóir don Komsomol, tá an carbhat timpeall do mhuineál faoi bhláth!
  Dúirt Angelica leis:
  - Ar bhealach measartha a gheobhaidh tú Alice!
  An cailín snorted mar fhreagra. Agus thug cas eile as an gunna meaisín.
  Chuir na cailíní ruaig ar mharú an namhad agus thosaigh siad ag bogadh níos faide. Ba bhreá le Angelica Go a imirt. Agus buaigh sraith ann le comhpháirtithe éagsúla.
  Ach anois tine fíochmhar a bhí ann. Agus lámhaigh sí, knocking síos na saighdiúirí Yankee.
  Agus cé go raibh an cailín ag canadh:
  Is ridire Rúiseach mé ar ghlúine na ndaoiní,
  Naimhde na Rúise Scuabfaidh mé aghaidh an domhain!
  Agus conas a winks sé ag a pháirtí. Agus le toes lom, beidh sé caith grenade arís.
  Tháinig méadú gasta ar chosúlacht an Airm Dearg in Alasca. Agus bhog na trúpaí Sóivéadacha cosúil le braoiníní mearcair ar an dromchla. Go háirithe, chuaigh umair marcra éadroma isteach sa chath.
  Agus d'fhreastail gluaisteáin ar na cathanna do dhuine amháin, áit a raibh an cailín ina luí, agus scáthchruth an-íseal - dlúth. Agus fuair na poist SAM gluaisteáin den sórt sin. Agus anois téann Margarita i gcarr den sórt sin agus lasann sí na Meiriceánaigh, agus canann sí léi féin.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Mharaigh mé an cat!
  Agus ó gunna le bairille gearr cosúil le thud. Cailíní troda, a bpógann na príosúnaigh a gcuid sála lom, cruinn.
  Ní thugann na laochra seo trócaire d"aon duine. Seo é an cailín Domino, freisin ar umar soghluaiste, agus cuileoga aon suíochán, agus crushes a opponents.
  Agus cén áit ar féidir le Meiriceánaigh dul san iomaíocht le daoine den sórt sin?
  Scriobhálann Domino meaisínghunnaí, agus caitheann sé luchtanna marfach agus squeaks:
  - Chun an Rúis, ár dtír cumannachas!
  Is cailín deas í Domino, agus titeann na fir os a comhair ar a nglúin...
  Meitheamh atá ann cheana féin agus tá an troid ar imeall Londain. Ní raibh na Breataine ag súil go mbeadh a gcaipiteal faoi ionsaí chomh tapaidh. Agus san Eoraip, tá trúpaí Sóivéadacha tar éis na Piréiní a shárú, sa Spáinn cheana féin. Agus tagann siad go Maidrid.
  Elizabeth ar an umar T-80. Tá go leor bua glórmhar buaite ag na cailíní agus tá siad ag dul isteach i gcaipiteal na Spáinne anois. Tá Franco fós beo, agus tá eagla air cheana féin. Agus fáiltíonn na daoine roimh an Arm Dearg mar shaoirseoirí.
  Tá an deachtóireacht tar éis titim, agus bláthanna á gcaitheamh faoi bhoilb umar na Sóivéide.
  Dúirt Elizabeth:
  - Thréigeamar na Naitsithe!
  Lámhaigh Elena, le cabhair óna barraicíní loma, na cosa, ag briseadh an tankette Meiriceánach agus ag grunted:
  - Rinne mé an méid a bhí le déanamh agam, daichead bliain ó shin!
  Rinne Catherine histireacht ionsaitheach:
  - Sea, níor bhrúigh siad faisisteachas sa Spáinn, agus tháinig sé go dtí ár dtír!
  D'fhreagair Elizabeth le gáire:
  - Bhuel rud ar bith! Ach anois beidh muid ag crush na Naitsithe neamhchríochnaithe go léir sa bachlóg! Beidh bráithreachas chumannachais ar fud an domhain! Agus ní mharóidh daoine a chéile go deo arís!
  Bhí na cailíní in éineacht le chéile:
  - Ní mharóidh daoine a chéile choíche! Glóir don Rúis!
  Thit Maidrid. Chuaigh umair Sóivéadacha isteach i Liospóin freisin. Scriosadh an deachtóir Salazar, a bhí ina shuí ar an ríchathaoir le fada an lá, freisin, aithne air as a chomhbhrón do Hitler, agus beagnach dearbhaithe go raibh sé ina chogadh ar an APSS.
  Chuir na cailíní Alenka agus a foireann iachall ar na príosúnaigh a gcosa lom a phógadh ... Ina dhiaidh sin bhog colún na n-umar Sóivéadach ar aghaidh.
  Is é Giobráltar an dhaingean deiridh de chuid NATO san Eoraip. Níor ghéill sí ina cuid ama do Napoleon ná do Hitler. Ach anois tá an tArm Dearg ag cur catha air.
  Lasann Elizabeth as umar ag cadhnraí na Breataine.
  Déanann an cailín aoibh gháire go leor agus shoots go cruinn. Buaileann sé an sprioc agus squeaks:
  - Níl aon bhacainní ar chumannachas!
  Bhris Elena go cuí freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma agus ag caoineadh:
  - Cailín, tóg an meaisín a luaithe is féidir!
  Bhuail Ekaterina an namhaid freisin. Bhuail sí go beacht é agus d'éirigh sí as, ag cur a cuid fiacla uirthi:
  - Agus beidh tosaitheoir grenade underbarrel áisiúil!
  Ligean le rá go bhfuil na cailíní ag lámhaigh ar sheasaimh na Breataine ar bhealach comhraic.
  Mhothaigh Elizave, fiú agus é ag lámhach, spreagtha agus rinne sé roinnt dosaen aphorisms;
  Is é an leon rí na n-ainmhithe, ach is gnách go rialaíonn sionnaigh na hainmhithe!
  Cuireann an mac tíre éadaí caorach air, cuireann an polaiteoir air bróga le lámhainní bána!
  Is gnó salach í an pholaitíocht agus tá lámhainní bána inti chomh feiliúnach is atá cótaí bána i mianach!
  Ní hé an rí an té a roars mar leon, ach an té a bhéic mar sionnach!
  Is breá leis an deachtóir an daonlathas a mhúineadh mar a bheadh préachán ag tromluí le canadh!
  Daoine, ní eallach é seo, agus níl an rialóir pan!
  Is é an fear mac Dé, mar céasadh siad é a oiread agus is féidir!
  Uaireanta is mac tíre é polaiteoir in éadaí caorach, ach is minice reithe in éadaí leon!
  Tá an ealaín is mó ag an bpolaiteoir, tá sé costasach a dhíol, rud nach fiú pingin!
  Polaiteoir, seo é an deachtóir na buidéil - a chuid cainte is cúis le póite!
  Níl aon daoine réasúnta sa pholaitíocht chomh annamh mar vegetarians i measc wolves!
  Cuirtear ord ina thost, is praiseach a éiríonn le briathra!
  Is dwarf é an polaiteoir a bhfuil teanga fhada aige agus uaillmhianta ollmhóra aige!
  Níl aon clocha tirime san abhainn, aon polaiteoirí a bhfuil lámha glan!
  Ní ligfidh Dia don chine daonna bás a fháil mura dtagann sé go leibhéal na n-ainmhithe hellish!
  Is fearr a bheith ina fhear óg gan féasóg ná ina ghabhar a d"athraigh a óige!
  Is breá leis an bpolaiteoir, trí bholadh milis na n-óráidí meala!
  Tá sprioc amháin ag polaiteoir - cumhacht, agus is salachar é gach modh chun é a bhaint amach!
  A pholaiteoir, ní lámh láidir í i gcónaí, ach teanga fhada i gcónaí!
  Giorraíonn teanga fhada polaiteoir saol an vótálaí!
  Faoi dheachtóireacht, tá sé cosúil le bus - tá a leath ina suí, an leath eile ar crith, agus rialtóir an anfhlaith ina ghiorria bó féin!
  Is matamaiticeoir é polaiteoir nach bhfuil ag iarraidh a roinnt le duine ar bith, ach is breá leis éirí as!
  Níl aon deartháireacha sa pholaitíocht, ach lán de leaids, gan wizards, ach lán de sióga oíche!
  Ba mhaith leis an bpolaiteoir a thaispeáint don vótálaí gur draíocht é, ach i ndáiríre níl ann ach sióg oíche!
  Tá an baol ann go gcuirfidh polaiteoir gan liathróidí cruach air!
  Polaiteoir, is clown é seo, ach in ionad gáire a dhéanamh, cuireann sé urlacan ort!
  Is fear grinn é polaiteoir, ach ní cairpéad é, ach cairpéad!
  Is maor é an polaiteoir, ach fáinneann a chuid cloigíní le cré-umha na cainte díomhaoin!
  Polaitíocht, is salachar ar fad é agus tú ag dreapadh go dtí an barr!
  Polaiteoir, steals ag déanamh torann oiread agus is féidir, ach steals airgead ní amháin!
  Bailíonn an polaiteoir vótaí na vótálaithe chun a bhéal a dhúnadh!
  Polaiteoir, is é seo Dia an bealach eile timpeall, cruthaíonn an tUilechumhachtach ord as anord, agus déanann an polaiteoir ord ina chaos!
  Is giorria cowardly ina chroí é an polaiteoir, agus is breá leis an uaineas freisin!
  Is é vodca a thugann spraoi ar feadh uair an chloig, cuireann polaiteoir ort deora díomá a chailleadh ar feadh céad bliain!
  I gloine vodca amháin, ní bheidh an aigne báite, ach is leor fiú braon de chaint binn polaiteoir chun an tír a bháthadh!
  Is altra san fhoraois é an mac tíre, polaiteoir a bhfuil greim aige ar an mac tíre a sháraíonn daoine agus ainmhithe araon!
  Is sionnach é an deachtóir, ach i bhfad níos gluttonous, agus in ann na daoine go léir a shlogadh le boa constrictor!
  Is caint í an pholaitíocht, díspreagann cosúil le sledgehammer smaoineamh, cé nach bhfuil aon mheáchan aici!
  Crowbar é polaiteoir a bhuaileann an inchinn, ach amháin níos boige ná céir nuair a thagann sé le prionsabail!
  Is réimse den sórt sin í an pholaitíocht ina ndéantar gach duine a mhealladh, agus tá gach duine mícheart, ach is é an buaiteoir an ceann a shaobhadh an chreidiúnacht!
  Ní baol do bhean cosnochta slaghdán neamhshuim fireann a fháil!
  Níl samhlaíocht na mban ag fir le haghaidh feisteas, níl réalachas firinscneach ag mná le haghaidh bróga!
  Is breá le bean nuair a bhíonn fear géilliúil agus neamhshuimiúil d"alcól, ach is breá le fear a bheith ar meisce!
  I mbeagán focal, is ceardaithe cruinne iad na cailíní agus ghlac siad Giobráltar. Thit Londain freisin. Tá longa Sóivéadacha tar éis teacht i dtír in Éirinn cheana féin. Agus sea, gabhadh Alasca, agus chuaigh an tArm Dearg isteach i gCeanada.
  Tá na cailíní fíochmhar agus ag léim...
  Dúirt Alice le gáire:
  Is laochra crua muid!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí grenade.
  Thug Angelica faoi deara:
  - Ní comhartha na hintleachta i gcónaí géire!
  Agus lena sála loma ghéill sí do mhianach maighnéadach. Agus a leagtar síos a lán de na trodaithe.
  Ritheann cailíní ar fud Cheanada agus canann;
  Is iad cailíní Komsomol an chuid is fearr ar fad,
  Bíonn siad ag troid i gcoinne an fhaisisteachais mar iolair...
  Go n-éirí an t-ádh lenár dTír Mhór,
  Laochra amhail is dá mba le teas éan!
  
  Ar lasadh le háilleacht gan teorainn,
  I iad, téann an phláinéid ar fad an lasair níos gile ...
  B'fhéidir go mbeidh an toradh gan teorainn
  Beidh an motherland meileann fiú sléibhte!
  
  Go glóir ár dTír Mháthair, a naomh,
  Beidh muid ag troid leis na fanatics ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta,
  Iompraíonn sí grenades i mála droma daingean!
  
  Caithfidh sé bronntanas isteach in umar an-chumhachtach,
  Scairt chun glóire é...
  Lámhaíonn an cailín gunna meaisín,
  Ach tá ridire de stát cróga!
  
  Is féidir le gach rud a bheith ina cailín, chreideann tú
  Is féidir leis troid fiú sa spás ...
  Agus beidh slabhraí an fhaisisteachais ina n-ainmhithe,
  Tar éis an tsaoil, níl i Hitler ach scáth fear grinn trua!
  
  Déanfaimid a bhaint amach, beidh Paradise i na Cruinne,
  Agus bogfaidh an cailín na sléibhte lena sála ...
  Sin an fáth a bhfuil tú ag troid agus leomh
  Chun glóir ár Motherland Rúis!
  
  Fanfaidh an Fuhrer le lúb dó féin,
  Agus tá gunna meaisín aige agus grenade air ...
  Ní meileann tú go hamaideach,
  Déanfaimid an Wehrmacht a adhlacadh le sluasaid!
  
  Agus beidh sé i na cruinne Eden saor in aisce,.
  Mór mar spás agus an-bhláth...
  Géilleadh tú do na Gearmánaigh ach Sam dúr,
  Agus Íosa ina chónaí i gcónaí ar an anam!
  
  Tá sé an-mhaith a bheith i do bhall Komsomol,
  Caite faoi bhratach dhearg álainn...
  Cé go mbíonn sé deacair dom uaireanta
  Ach nach bhfuil an leas na háilleachta in vain!
  
  Cosnochta, rith mé isteach sa fuar,
  Cuireann sní sneachta tic leis an tsáil lom ...
  Tá an ardor girlish méadaithe go fírinneach,
  Tógfaimid domhan nua cumannachais!
  
  Tar éis an tsaoil, is é an Motherland ár máthair féin,
  Táimid ag plé le cumannachas bríomhar...
  Creid sinn gan satailt ar an tír dhúchais,
  Cuirimis deireadh leis an ollphéist-faisisteachas!
  
  Is cailín álainn mé i gcónaí
  Cé go bhfuil taithí agam ar a bheith cosnochta i gcruachás sneachta ...
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Cad iad na braids órga agam!
  
  Bhris an faisisteachas tríd an gceart go Moscó,
  Tá sé beagnach cosúil go bhfuil siad ag lámhach ag an Kremlin ...
  Agus táimid ag cailíní cosnochta sa sneachta ...
  Tá Eanáir ina seasamh, ach feictear dúinn i mí na Bealtaine!
  
  Beidh a fhios againn gach rud don Motherland
  Níl aon tír sa chruinne is grá dúinne ...
  Bíodh saol an-gharbh ann,
  Níl gá ach scíth a ligean ar an leaba!
  
  Déanaimis cumannachas radanta a thógáil,
  Cá bhfuil pálás le gairdín brainseach do gach duine ...
  Agus beidh faisisteachas bás sa domhan thíos,
  Is gá troid go dian ar son Mháthair na Rúise!
  
  Mar sin beidh sé go maith i na cruinne,
  Nuair a mharaíonn muid na naimhde go tapa ...
  Ach anois tá an cath an-chrua,
  Tá na cailíní ag siúl cosnochta!
  
  Is cailíní, trodaithe-laochra muid,
  Caithfimid faisisteachas fiáin in ifreann...
  Agus fhéachann tú áilleacht cosnochta
  Ionas gur féidir le bratach an chumannachais é a dhéanamh!
  B"fhéidir nach bhfuil na hamhráin oiriúnach don séasúr, ach ón chroí agus le mo chroí go léir....
  I mí Iúil 1972, chuaigh an tArm Dearg isteach sna Stáit Aontaithe Mhór-Roinn. Agus bhuaigh sí le áititheacht, in ainneoin cumarsáid leathnaithe. Agus ba mhór an rath a bhí ar an Arm Dearg.
  Agus barraíocht in airm freisin.
  Go háirithe mar umair, agus eitlíochta freisin. Agus ruaig siad na Meiriceánaigh.
  Anois tá Elizabeth ag troid ar chríoch na Stát Aontaithe féin. Troideanna agus buaigh, agus ná déan dearmad a chanadh:
  - A haon a dó a trí! Briseadh an faisisteach!
  Lasann Elena ag baint úsáide as a toes loma agus squeaks:
  Beidh muid conquer Meiriceá!
  Bhrúigh Ekaterina a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus d"eisigh sí:
  - Beidh an bua is fuaire linne!
  Ag an am céanna, meabhraíonn roinnt cailíní dea-dírithe agus aphorisms:
  Polaiteoir a gheallann pióg sa spéir ligeann sé do mhaoin an náisiúin dul chun na gaoithe!
  Faigheann striapach airgead lena teanga, faigheann polaiteoir vótaí, ach tá an dara ceann i bhfad níos truaillithe!
  Is asal é an polaiteoir atá ag iarraidh na vótóirí a iompú ina asail phacáiste!
  Tá culaith gadaithe amháin ag an bpolaiteoir - sracaireacht vótaí!
  Is gabhar é polaiteoir a chaitear le buinneach briathartha!
  Tá striapach i bhfad níos macánta ná an pholaitíocht, gnéas mar mhalairt ar airgead, níos fearr ná pornagrafaíocht le haghaidh guth!
  Is é an polaiteoir a thugtar mar an fraochÚn deireanach, ach infects gach cliant ag an am céanna!
  Cosnaíonn coiscín striapach ó ionfhabhtú, ní chuideoidh ach plocóidí cluaise in aghaidh ionfhabhtú polaitiúil!
  Tá an polaiteoir go gasta ar an teanga, mall ar chomhlíonadh an gheallta, ach gan údar maith leis!
  Tá polaiteoir ina mháistir bréaga, ina mháistir mhór ar mheabhlaireacht, ina laoch na himghabhála, ach níl bunrialacha na cuibheas ar eolas aige!
  Ní thomhaiseann polaiteoir seacht n-uaire, ach gearrann sé trí chraiceann!
  Is mala é polaiteoir a shuíonn ar vótóir tarbh, ach in ainneoin a mhéide beag, tá sé an-ualach!
  Cad is mian le bean, is mian le Dia, agus cad is mian le polaiteoir, fiú nach bhfuil Satan ag iarraidh!
  Is dornálaí é polaiteoir a bhfuil réiteoir éillitheach aige agus punanna mídhleathacha!
  Is ealaíontóir é polaiteoir ar fearr leis líníochtaí geala ná dathanna dorcha!
  Níl aon rud níos sleamhain ná cosán polaiteoir go barr, ach anuas brúnn sé na vótóirí!
  Ná creid gurb é an polaiteoir do chara agus do tharrtháil, is é do namhaid é agus tarraingíonn sé isteach sa chuan thú!
  Is tráchtearra daor é coinsiasa, ach ní dhíoltar é de réir meáchain, agus ní cheannaítear é le chéile!
  Tá cnámharlaigh ag gach polaiteoir ina closet, ach cuirtear in iúl do vótálaithe gur feoil sa chuisneoir iad!
  Is cat é an polaiteoir seo a bhfuil gaiste luiche réidh aige do na vótálaithe, ní cáis é an bhaoite amháin, ach leithreas briathartha!
  Tá vodca á ól ag an vótálaí, agus an polaiteoir ag cuimilt a scornach!
  Is fearr é a ól ar feadh na hoíche ná vótáil do pholaiteoir leis na súile meisce!
  Canann an polaiteoir, ag ligean air féin gur leis féin é, ach de réir nótaí duine eile!
  Níl aon nótaí bréagacha i ngrá, agus is bréag iomlán í an pholaitíocht!
  Cuirfidh polaiteoir a scaipeann óráid le stríoc spéir bhreá ar fáil don vótálaí!
  Go minic sa pholaitíocht a thagann an chéad - an beithíoch deireanach!
  Cé gur polaiteoir agus eilifint é i siopa poircealláin, beidh sé ag sní tríd an gcraic!
  Meallann bean cosnochta fir, cuireann sí bróga ar na saibhre, agus líontar a sála lom faoi na sála!
  Fágfaidh breasts baineann naked fear gan bríste!
  Caitheann striapach os comhair cliant, cuireann polaiteoir air craiceann caorach os comhair na vótálaithe!
  Má tá polaiteoirí gan ceann ag déanamh bróg ort, is tusa an hata deiridh!
  Mura bhfuil rí agat i do cheann, is hata thú agus i ngátar!
  Níl an choróin don té a bhfuil an hata aige!
  Is é an chaint is daoire ciúnas órga!
  Fear diamaint le toil láidir agus nerves cruach!
  Is mór an mhaise do dhuine, ach is breá le polaiteoir é féin a ardú go dtí an pointe gránna!
  Beagnach aon polaiteoirí macánta, ach iomlán de whiners díomá!
  Go leor cainte, tá am agat tosú!
  I mbuinneach bhriathartha na bpolaiteoirí, tá gníomhais báite, ach tá focail folamh ag teacht chun cinn!
  Tá an pholaitíocht agus an fharraige domhain glúine, ach tá sé clúdaithe suas go dtí a chluasa le buinneach briathartha!
  Ó bhéal na bpolaiteoirí, is féidir leat titim i do chodladh go deo!
  Chruthaigh na cailíní go maith agus throid siad ar fheabhas. Thit Philadelphia agus na Meiriceánaigh poured isteach.
  Chuaigh trúpaí Sóivéadacha agus Síneacha chun cinn ar fud na Stát Aontaithe i máirseálacha bua.
  I Meiriceá, scaoll, agus bedlam, agus ba chosúil nach raibh aon seans slánú.
  Ghlac an tArm Dearg cathair i ndiaidh cathrach. Agus chuaigh cheana féin ag deireadh Lúnasa go Nua-Eabhrac agus Washington.
  Thosaigh cathlán cailíní ag stoirme ar chaipiteal SAM.
  Throid siad i slua, cosnochta agus i bicíní. Agus chaith siad grenades lena n-toes loma.
  Agus rushed timpeall Washington. Agus lámhaigh siad opponents ó gunnaí meaisín agus chaith grenades.
  Agus roar siad:
  - Tá Lenin linn i mí Dheireadh Fómhair,
  Le deuce ollmhór sa dialann!
  Agus mar a léiríonn na teangacha. Agus a thabhairt do naimhde shoot. Agus conas a bhuaileann umair Sóivéadach.
  Agus bhuail howitzers, agus lainseálaithe roicéad.
  Sin é an chaoi a "Smerch" thrashes, agus blows gach rud ag an am céanna. Agus pléascann comharsanachtaí ar fad agus titim.
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina stáitse éadrócaireach de blows crush. Agus pléascann na roicéid ...
  Tá an Teach Bán scriosta agus theith Comhdháil Mheiriceá. Seo mar a d"éirigh an cogadh amach. Agus roar na cailíní agus shoot.
  Ansin cuireann siad na príosúnaigh ar a nglúin agus cuireann siad orthu a gcosa lom a phógadh. Agus a dhéanann siad é crith leis an eagla.
  Phóg Maria, a phóg saighdiúir dubh ar an tsáil:
  - Glóir don CPSU!
  Agus chliceáil sé a bharraicíní lom ar an srón.
  Augustine bellowed:
  - Don chumannachas dearg!
  Agus líon na laochra suas na saighdiúirí agus literally léim orthu. Agus ba é seo brú ionsaitheach na láracha Sóivéadacha.
  
  Ach ní raibh an t-ábhar teoranta dó seo ach an oiread ... Chuir na cailíní na fir beagán trí thine freisin.
  Ach i mbeagán focal, thit Washington. Agus Nua-Eabhrac freisin... D'éirigh na Meiriceánaigh siar, nó theith siad ó dheas.
  Ach chuaigh an tArm Dearg sa tóir orthu. Agus thiomáin agus thiomáin an bealach ar fad go Meicsiceo.
  Ar 3 Meán Fómhair, 1975, capitil na Stáit Aontaithe. Tá an cogadh beagnach thart. Ach bhí sé riachtanach freisin Meiriceá Laidineach a ghabháil le deachtóireachtaí pro-Mheiriceánacha. Ní iomaitheoirí ó thaobh neart iad, agus tá na daoine sna tíortha seo ar son an APSS agus na Cumannaigh.
  Ach caithfidh tú bogadh ar aghaidh agus leanúint ar aghaidh. Agus faid a shárú.
  Bhí an cogadh fós ar siúl agus na cailíní ag troid.
  D'fhonn an t-am a ghiorrú, d'eitil Natasha ar eitleán lena foireann.
  D"imir na cailíní fichille de chineál ar leith do cheathrar agus phléigh siad cothromaíocht na cumhachta.
  Dúirt Zoya le gáire:
  - Anois beidh orainn uile-babhta communism!
  Thug Augustine faoi deara:
  - Beidh bráithreachas na stát cumannach agus na bpobal. Agus ansin ní bheidh cogaí níos mó, gan fadhbanna níos mó. Beidh muid ag eitilt ní hamháin go Mars, ach go dtí na réaltaí. Agus beidh seanaois a defeated, agus beidh muid go léir a bheith nocht, sláintiúil agus sásta!
  Rinne Svetlana gáire agus d'fhreagair:
  - Óg go deo! cosnochta go deo!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Tá sé go hiontach!
  Bhí an troid i Meiriceá Laidineach fánach. Bhí na daoine ar thaobh an Airm Dheirg, níor mhian leis na saighdiúirí agus na hoifigigh bás a fháil ar son a ndeachtóirí neamhdhlisteanacha. Ach throid fanatics aonair, ach bhí siad faoi chois go héasca. Agus na trúpaí chun cinn, brúite agus defeated na naimhde.
  Bhuaigh an APSS go héasca ...
  Ach níl deireadh leis an gcogadh fós. Cé gur i mí na Samhna ghlac Santiago agus overthrew Pinochet. Agus bhí Meiriceá Laidineach ar fad faoi smacht.
  Ach ní mór dúinn fós blacks saor in aisce san Afraic Theas agus smacht a fháil ar an Meán-Oirthear agus i dtíortha Ioslamacha.
  Bhunaigh an APSS hegemony domhanda. Agus bhí sé ag iarraidh gach rud a rialú. Tá an bhliain 1976 tagtha ... trúpaí Sóivéadacha agus na Síne, chomh maith le allies, áitiú an Meán-Oirthear ar fad, agus an Phacastáin agus an Iaráin i mí go leith. Ghlac Indians páirt freisin sna cathanna don Phacastáin. Thairis sin, mí ina dhiaidh sin, ghlac siad smacht ar thuaisceart na hAfraice. Bhí an fhriotaíocht lag, cé gur mharaigh trúpaí na Sóivéide agus na Síne go leor. Níor chuir tíortha eile san Afraic i gcoinne. Agus bhí siad conquered go leor go héasca agus beagnach deonach.
  Níor sheas an Afraic Theas ach ar feadh coicíse. Thug Black, ar ndóigh, tacaíocht don USSR agus don tSín. Agus bhí an bua críochnaithe. Agus bhí eitilt go Mars, agus bhí gach rud an-íogair. Ghabh an tArm Dearg seilbh ar an Astráil agus ar an Nua-Shéalainn freisin.
  Tar éis sin, socraíodh Impireacht amháin a ghlacadh agus a chruthú. Bhí Mao Zedong díreach tar éis bháis. Agus sa tSín, tháinig fórsaí pro-Sóivéadacha go hiomlán i gcumhacht.
  Agus ar 18 Samhain, 1976, reáchtáladh reifreann domhanda ar chruthú an USSR ar an Domhan phláinéid ar fad. Chuir sin deireadh le bailiú na hImpireachta Sóivéadach. Tháinig an APSS chun bheith ina tír amháin sa domhan ar fad.
  Agus is é Nikolai Voznesensky cathaoirleach an domhain phláinéid ar fad. Go luath ina dhiaidh sin, reáchtáladh toghchán an chathaoirligh ar feadh cúig bliana. Bunaíodh cumhacht láidir domhanda. Agus eitil daoine go dtí na pláinéid an chórais gréine.
  Faraoir, níl Nikolai Voznesensky bás a fháil. Agus níor éirigh leo neamhbhásmhaireacht a fháil amach. Agus fuair sé bás i 1980, nuair a bhí na spásárthaí bainte amach cheana féin Mearcair.
  Ach bhí leaschathaoirleach aige, bean, Margarita Korshunova, a thosaigh ag rialú i ndiaidh Voznesensky.
  Agus rith an saol go maith agus go suairc.
  Rinne daoine máistreacht ar phláinéid an chórais gréine. Thosaigh siad ag tógáil cathracha ar an nGealach, Mars, Véineas, Mearcair.
  Agus in 2020, cuireadh tús leis an gcéad eitilt le foireann lasmuigh den ghrianchóras chuig na pláinéid a bhí ag rothlú timpeall an réalta Sirius. Agus bhí sé an-suimiúil agus ina bhealach féin, álainn.
  Ar phláinéid Domhan, bhí fadhbanna ábhartha réitithe cheana féin agus ní raibh aon bhochtaineacht. Forbraíodh vacsaín ailse agus díothaíodh go leor galair. Cuireadh tús le turgnaimh le hathnuachan. Bhí go leor eile á dhéanamh.
  Bhí gluaisteáin ina sheilbh phearsanta ag gach duine cheana féin. Tháinig go leor earraí saor in aisce, go háirithe bia. Bhí daoine eile an-saor. Thairis sin, bhí praghsanna ag titim i gcónaí, agus bhí pá ag fás.
  Ní raibh aon dífhostaíocht ann. Fíor, tá ganntanas post cruthaithe ag forbairt mhear na heolaíochta. Ach réitíodh é seo trí fhad an lae oibre a laghdú. Ar dtús, tugadh isteach seachtain oibre cúig lá. Ansin ceithre lá. Agus ansin tháinig an lá oibre sé huaire an chloig. Agus ansin a laghdú go dtí ceithre.
  Is é sin, rinneadh ceithre huaire an chloig sa lá agus trí lá saor in aghaidh na seachtaine den obair in 2020! Agus is iontach sin. Agus tá go leor táirgí saor in aisce agus flúirseach. Bhí rialú breithe fíor ann chun ródhaonra a chosc, ach mar sin de measartha. Is féidir le triúr leanaí a bheith gan fadhbanna.
  Bhí an caidreamh idir rásaí agus náisiúntachtaí, go seachtrach ar a laghad, saibhir go leor agus cairdiúil. Bhí daoine ina gcónaí mar theaghlach aonair daoine. Thosaigh na daoine Sóivéadach chun tosaigh, agus is cosúil go bhfuil gach rud go breá.
  Cumannachas, ábharachas, agus atheism a bhí sa reiligiún. Is é an rud is mó creideamh in aigne an duine. Ar ndóigh, caithfidh daoine a bheith ina ndaoine.
  Bhuel, tá súil le neamhbhásmhaireacht ag cumhacht na heolaíochta cumannach. Deir siad go dtiocfaidh an t-am, agus éireoidh an eolaíocht chomh uilechumhachtach sin go n-aiséirífidh sí fiú na mairbh.
  Agus Stalin, agus Lenin, agus Voznesensky!
  Agus creidim go ndéanfaidh an eolaíocht aiséirí do gach duine ar an Domhan. Cuid acu don bheatha shíoraí, cuid eile don athoideachas.
  Agus tá sé seo níos fearr ná an scéal Bhíobla Paradise. Agus chreid daoine sa chumannachas agus sa neamhbhásmhaireacht. Agus go luath beidh sonas i na cruinne.
  Agus d'imigh reiligiúin de réir a chéile agus chaill siad ábharthacht. Agus ní raibh Ioslam chomh gníomhach a thuilleadh. Agus freisin dúnadh mosques agus séipéil, chomh maith le temples. Agus chreid daoine sna déithe, mar atá i gcarachtar fairy-scéal.
  Tá coireacht beagnach imithe, bhí an saol an-mhaith, seachas go bhfuil go leor ceamaraí físe ann, agus tá an bhrath beagnach ar an toirt. Agus bhí an saol spraoi.
  Bhí saoirse ann freisin i eroticism, agus fiú faisean do chomhlachtaí naked. Bhí cult de chorp sláintiúil agus corpoideachas ann freisin.
  Bhí daoine ag bogadh i dtreo sonas iomlán agus bua ar bhás! Tá orgáin aonair clónáilte cheana féin, agus tá an crippled agus daoine faoi mhíchumas imithe.
  Agus bhí an chine daonna, a bhuíochas leis an bhfíric go bhfuair Stalin bás ceithre bliana roimhe sin, dóchasach faoin todhchaí!
  
  
  ádh mór ar Putin LE Hitler
  Fuair Hitler an t-ádh ar Uachtarán na Rúise Putin le cabhair ó dheasghnáth draíochta. Agus d"athraigh sé cúrsa na staire go mór. Ar dtús bhí an cath aeir don Bhreatain buaite. Fíor, níor leomh Hitler teacht i dtír, ach sa spéir bhuaigh an Luftwaffe ceannas. D'aontaigh Franco faoi na coinníollacha seo leis an ionsaí ar Ghiobráltar. Ghabh na Gearmánaigh an dúnfort seo i gceann dhá lá. Agus chuir siad trúpaí go dtí an Afraic.
  Cuireadh an cogadh leis an APSS ar athló. Ach níor bhain sé ach leas as na Naitsithe, mar sin ceannaíodh an Mór-Roinn Dhubh.
  Thug barraíocht uimhriúil na Naitsithe agus eagrúchán níos fearr ar a gcumas an Afraic, an Meánoirthear agus an India a ghabháil i gceann bliana.
  Agus i mí na Samhna 1942, tháinig na Naitsithe i dtír go tobann agus ghabh siad an Bhreatain in aon lá déag.
  Tar éis sin, thosaigh ullmhúcháin le haghaidh cogadh i gcoinne an USSR. D'imscar na Gearmánaigh umair nua: "Panthers", "Tigers", "Lions", réidh le haghaidh cath. Agus ar 22 Meitheamh, 1943, thosaigh an ionradh.
  Ar ndóigh, d'éirigh leis an USSR a ullmhú go maith don am seo i dhá bhliain. Tháinig méadú ar líon na n-umar go tríocha ocht míle agus céad agus fiche rannán, shroich líon na n-aerárthach caoga míle. Tháinig méadú freisin ar líon na gunnaí agus cineálacha eile arm. Ach chuir an Wehrmacht go leor leis. Mhéadaigh líon na n-umar sa Tríú Reich ó shé mhíle go fiche míle in dhá bhliain. Agus tá feabhas suntasach tagtha ar a gcáilíocht.
  D"ardaigh an eitlíocht sa Tríú Reich freisin. Bhí an ME-309 nua ina arm an-chumhachtach agus chuaigh sé isteach sa tsraith. Bhí an Focke-Wulf, agus Yu-288 agus Yu-188 níos láidre. Agus bhí sé dáiríre. Bhí lainseálaithe gáis ag an Fritz freisin, agus go leor eile. Lena n-áirítear an raidhfil ionsaí MP-44 níos cumhachtaí.
  Níos tábhachtaí fós, bhí líon mór coisithe ag na Gearmánaigh. D"fhéadfaidís trúpaí coilíneach agus saighdiúirí ón Eoraip a úsáid.
  Ach bhí nuances eile chomh maith. Ní raibh an tArm Dearg réidh le haghaidh cosanta. Sea, níor mhúin siad di í féin a chosaint. Agus cé gur éirigh leo na daingnithe ar líne Molotov a thabhairt chun críche, bhí siad ró-ghar don teorainn agus ní raibh siad domhain go leor.
  Ina theannta sin, d'fhéadfadh na Gearmánaigh ionsaí ón Tuirc agus an Iaráin, agus an India. Ina theannta sin, tá trúpaí imscaradh ag an tSeapáin don ionsaitheach.
  Sea, bhrúigh siad go dian.
  Agus i dtrí mhí bhí an APSS defeated agus thit Moscó. Dhá mhí ina dhiaidh sin, bhí an Rúis ar áitiú go hiomlán.
  Ina dhiaidh sin chinn Hitler ionsaí a dhéanamh ar Mheiriceá. Agus anseo chabhraigh an t-ádh leis na Gearmánaigh.
  Bhí umair Mheiriceá lag, bhí an t-aerárthach ar gcúl. Agus bhí eitleáin scaird rathúla ag na Gearmánaigh, agus bhí an chuma ar shársáil eitilte go hiomlán dosháraithe d'airm bheaga, agus ní raibh na fomhuireáin sárocsaíd hidrigine. Agus umair den tsraith E. Bhrúigh siad SAM, cé go raibh deacracht acu, ach níos mó mar gheall ar an achar ar 30 Eanáir, 1946. Níl fágtha ach iarsmaí Arm na SA a chaipitliú.
  Agus ar 20 Aibreán, 1951, Hitler, eagla go raibh na samurai ag cruthú buama adamhach, ionsaigh an tSeapáin chomh maith ... Mhair an cogadh bealach amháin. Bhí umair pirimideacha níos forbartha ag na Naitsithe, soicéid eitilte chumhachtacha le léasair, agus airm ultrasonaic. Córais roicéad seolta iolracha níos forbartha, agus i bhfad níos mó.
  Is é sin, níor mhair an tSeapáin níos faide ná sé mhí. Agus chríochnaigh an cogadh le bua eile don Wehrmacht.
  Chuidigh ádh Putin le Hitler an Impireacht shubstaintiúil dheireanach ar domhan a shárú.
  Agus ar 20 Aibreán, 1959, reáchtáladh reifreann domhanda, a bhunaigh an fhoirm impiriúil rialtais de chumhacht domhanda, faoi stiúir Adolf Hitler.
  Cheana féin i 1949, d'eitil na Gearmánaigh go dtí an ghealach. Agus ar 20 Aibreán, 1957, bhí eitilt go Mars ar siúl.
  Bhain na Naitsithe máistreacht ar an gcóras gréine. Agus ar fud an domhain bhí anois ordú iarainn, Gearmánach. Ag seachtó bliain d'aois, tháinig Adolf Hitler ina impire domhanda, a bhuíochas le dea-ádh Vladimir Putin. Is éacht iontach é seo.
  Ansin tá sé fós le saol eile a iniúchadh, agus tá an daonnacht aontaithe. Mar sin féin, ar ndóigh, a lán de na láithreáin tógála, de chineálacha éagsúla ar fud an domhain. Lena n-áirítear tollán faoi thalamh ó Chukotka go Alasca. Ach ar 1 Bealtaine, 1959, thuairteáil Adolf Hitler a eitleán. Agus tháinig deireadh le réimeas iontach an fhógraí. De réir dealraimh, ní raibh sé i ndán do Putin, agus an t-ádh mór a bhí air, maireachtáil níos mó ná seachtó bliain.
  Ach bhí oidhre ag Hitler cheana féin. De na leanaí a fhaightear trí inseamhnú saorga. Mar sin lean dynasty Adolf. Agus lean an chine daonna tógáil ar leibhéil éagsúla.
  Fiú san Afraic, tógadh bóithre agus iarnróid agus gluaisteán, chomh maith le go leor cathracha. Agus d"oibrigh na daoine dubha anseo agus d"ardaigh siad geilleagar na Mór-Roinne Duibhe.
  Tá an daonnacht tagtha chun cinn agus ardaithe. Bhí an cumannachas á thógáil, agus bhí saol na ndaoine ag dul i bhfeabhas agus níos fearr.
  Tar éis Hitler, bhí an t-impire i gceannas ag a mhac Wolf the First. Bhí sé óg, ach ciallmhar, agus d'ardaigh daonnacht chun airde. Ba é ceann de na smaointe ná líon na mban a mhéadú agus tástáil a dhéanamh ar ghéinte. Socraíodh go háirithe líon na mban a mhéadú ionas go mbeidís cúig huaire níos mó ná fir.
  Ag an am céanna, i 1961, d'eitil spásairí na himpireachta go Véineas, agus bliain ina dhiaidh sin, go Mearcair. Cúpla bliain ina dhiaidh sin thugamar cuairt ar satailítí Iúpatar. Thug sé cuairt ar pláinéid eile. Go dtí, i 1980, tugadh cuairt ar an phláinéid is faide ar shiúl sa ghrianchóras, Plútón. Agus bhí sé ar fheabhas.
  Agus sa bhliain 2000, thosaigh an chéad turas gan réalta. D'imigh coireacht beagnach ar domhan phláinéid, agus cuireadh deireadh le galair agus eipidéimí, rinne daoine dearmad ar ocras agus ganntanas tráchtearraí. D'éirigh an saol níos fearr agus níos fearr.
  Agus tógadh Paradise fíor. Agus ní raibh daoine ag troid lena chéile. Tá an eolaíocht forbartha go tapa. Agus sonas a thabhairt do dhaoine. Tá teicneolaíocht tagtha chun cinn freisin. Is é an masterpiece seo, ar ndóigh, an diosca. Bhí siad in ann eitilt idir pláinéid cheana féin. Agus bhí na Fritz unstopppable.
  Sa Rúis, tháinig meath tapa ar chogaíocht eadarnaíoch. Chinn daoine nach raibh aon seans ann na Naitsithe a chaitheamh amach agus go gcaithfeadh siad maireachtáil. Agus d'éirigh an saol níos fearr agus níos fearr. Bhí an Impireacht ag máirseáil i dtreo an chumannachais. Ach tar éis na bliana 2000, tháinig go leor earraí go hiomlán saor in aisce. Ní raibh aon daoine gan dídean, bhí post ag gach duine. Agus tógadh tithe an-álainn. Agus bhí gluaisteáin ag gach duine, agus bhí idirlíon saor in aisce ag gach duine, agus go leor eile.
  Chuaigh an saol suas. Bhí sé go maith do dhaoine. Agus de réir a chéile tháinig gach duine i dtaithí ar a bheith ina Impireacht aonair. Agus bhí comhshamhlú.
  Fuair Rúiseach agus Slavs eile cearta comhionanna leis na Gearmánaigh. Sea, agus bhí cónaí ar náisiúin eile go maith faoi smacht na Naitsithe.
  An té nár throid, nach raibh páirtíneach, mhair sé le dínit. Ní dhearna na Gearmánaigh gníomhartha pionósacha, gan chúis ar bith.
  Agus i ndáiríre, chomh luath agus a fuaireamar réidh leis na partisans, stop an cos ar bolg ar an toirt.
  Tógadh polasaí slí bheatha solúbtha. Bhí féin-rialtas agus úsáid pearsanra áitiúil. Agus i 2020, fuair gach duine ar phláinéid Domhan saoránacht agus bunaíodh comhionannas dlíthiúil ar deireadh.
  Faoin am seo, bhí an eolaíocht forbartha chomh mór sin go raibh an tseanaois buaite, agus d'éirigh gach duine óg agus álainn go síoraí.
  Agus ar phláinéid eile den ghrianchóras, bhí lonnaíochtaí an Tríú Reich le feiceáil. Agus mar sin d'éirigh sé go hiontach ar fud an domhain.
  Thosaigh buachaillí agus cailíní sa saol seo ag scaipeadh ar fud an réaltra. Tá réaltacht fhíorúil le feiceáil cheana féin sa mhaitrís Hypernet, agus a lán de gach rud iontach agus óg agus álainn. D'fhéadfaí aon rud a atáirgeadh.
  Tháinig Impireacht na Tríú Reich ina impireacht lán de dheiseanna agus bhain sí an cruinne amach.
  Agus d'éirigh an bhean ann cúig huaire níos mó ná fir. Agus is cailíní óga álainn iad go léir, agus is fir óga iad na fir nach gá dóibh a gcuid féasóg a bearradh. Go deimhin, is é an féasóg ach primitive, atavism ainmhithe.
  Agus anois tá réaltacht fhíorúil cluichí suimiúla den sórt sin raging agus ar lasadh.
  Ar cheann de na Cruthaitheoirí omnipotent sin na Cruinne, Friedrich Sfero, shocraigh díreach an coolest "siamsaíocht".
  Eadhon, cath spáis. Ar thaobh amháin, a chuid trúpaí, a ionadaíonn an Ghearmáin Bródúil as, ar an láimh eile, an arm réalta aon chailín, an cruthaitheoir céanna omnipotent na Cruinne Harlequinade - Uafásach Ghearmáin. Mar sin, ós rud é go bhfuil daoine omnipotent ag troid, beidh sé spraoi fionnuar, go dtí an pointe dodhéanta.
  Bhí radharc arm na Gearmáine Uafásach comhbhrúite go neamhdhíobhálach. Rinne barróga hipearplasmacha iarracht an namhaid cumhachtach ón nGearmáin Bródúil a bhrú níos doichte. Fuair na milliúin agus na milliúin long réalta a doom anseo. Go minic heroic, agus uaireanta ridiculous. Fuair siad bás, le gáire ar a liopaí, ag súil a aiséirí le himeacht ama. Cé go raibh cuma an-chraicneach air... Dóitear cruth sruthlínithe cosúil le titim an cholossus le lasair speisialta ag coganta réimsí an spáis agus an fholús. Ritheann na lasracha trí chonairí agus seaftaí aerála an spásárthaigh. Tá na milliúin saighdiúir beo, idir dhaoine agus ionadaithe ó rásaí eile a bhfuil na billiúin robots ar bord acu, ag iarraidh éalú ón teas uile-chaite. Is iad na cailíní is áille beagnach na daoine troid, péinteáilte le stíleanna gruaige ilchasta, avant-garde, amhail is dá mba rud é nach bhfuil siad bailithe le haghaidh cath fíochmhar, ach le haghaidh liathróid impiriúil - masquerade. Chuaigh ceann de na cailíní trí thine ina cuid gruaige i bhfoirm muileann gaoithe le lanna i gcruth sciatháin peacóg, agus bhí sí ag screadaíl croíúil. Is é an pian unimaginably uafásach agus an scalp briseadh literally. Éiríonn lanna an mhuilinn ghaoithe agus casann siad ansin i nguairneán naoi n-ord de chuar cinespásúil.
  Ach bíonn roc na orcs agus na elves go háirithe go bagarthach, dóibh tá sé i ndáiríre níos tromchúisí gan teacht suas leis, tá an lasair i bhfoirm amháin nó eile. Ceachtar é seo fisgnomy grinning de spiorad peacach a ghlaoigh sorcerer necrophilic ó dhoimhneas is ísle an domhain thíos, nó solas ag damhsa ar fud na cábáin agus casadh na bairillí gunna i bhfoirm creachadóir uafásach, thar a bheith buile. Agus is féidir é a scarier go bhfuil an surreal i líníocht de shubstaint millteach agus dhó.
  Agus tá sé seo go léir ar an scála long réalta nach bhfuil níos lú ó thaobh méide le Mearcair... Mar sin féin, de réir chaighdeáin cruthaitheoir na cruinne, níl an oiread sin ann. An cruthaitheoir céanna réaltacht den sórt sin go hiomlán ábhartha, chinn a bhriseadh ar shiúl go hiomlán.
  Bhí sceitimíní ar Sfero Friedrich Katastrofov agus ag an am céanna sásamh: nialas amháin ina fhabhar. Rinne an cruthaitheoir-críochnaitheoir óg U-chas, ag bogadh ar shiúl ó bhíoma an magoplasma agus, le fuaim scáineadh na gathanna gravionuclear, ag luascadh an fholús, sháigh sé isteach i gcúl magaileit eile é. Níl sé éasca dul isteach, na hinnill cogaidh ag sileadh cosúil le crúba na gcapall ag sileadh, agus fiú á dtiomáint ag an Shaitan a bhfuil cumhacht uile an domhain thíos bailithe aige. Agus níl aon dlíthe fisice agus cosmeolaíochta eolach do dhaoine ar gcúl an am atá caite. Níl coincheap na táimhe ach amháin ar iarratas an chruthaitheora.
  Anois (Ar a bhfuil an Hyper-princeps-mago-plasma de chineál ábhar dothuigthe den sórt sin le haghaidh dearcadh an duine, ansin is féidir leat a ghlacadh de chineál ar bith agus modhnú ar an láthair, ag athrú an méid ó núicléas an fhótóin, nuair a chuireann tú go saor in aisce ar an. cruinne iomlán ina trilliún parsecs ar thrastomhas i do phailme!) Roghnaigh Sfero corp buachaill a bhí modhnaithe go bitheolaíoch a incarnate, a bhí oilte in impireacht chumhachtach agus chun cinn teicniúil na Rúise Bródúil, fiú nuair a bhí sé ag aibíocht mar suth sa bhroinn de ríomhaire gorlainne.
  Ón nóiméad giniúna, bhí oiliúint i mbrionglóid, curtha isteach ag impulses pianmhar, i gcogadh speisialta, Cosmaí. Agus bhí aistí fós ann, ó tharla go raibh trajectory na Moguls, a bhaint de táimhe, go hiomlán dothuartha. Ach níl Sfero casta faoi seo. Rinne sé teoranta d'aon ghnó chun a chumais a dhéanamh níos suimiúla. Tar éis an tsaoil, an Ghearmáin Bródúil, scaipthe ar fud na billiúin réaltraí agus quadrillion saol áitrithe, tá an cruthú, ar ndóigh, maitrís fíorúil. Agus ní mór do chluiche an chogaidh spáis cloí leis na rialacha. Mar sin nach bhfuil aon chaos ar chor ar bith. Buachaill cruthaitheoir. lámhaigh síos trí níos mó, ar iarraidh faoi dhó. Ghearr impulses draíochta na gcóras arm, iontach i ndearadh, an folús agus fiú rinne sé scamhadh as, slisní cáise meala, cheana féin ag leibhéal eile den chruinne. Anseo tum Sfero arís isteach sa pholl sa spás, ag dul isteach sa mhodh ionsaí. Ag an am céanna, roghnaigh an Cruthaitheoir-Boy an nóiméad ionas nach bhféadfadh na córais faireachais cibearnetacha é a shocrú, ag tabhairt forbhreathnú iomlán ar an spás timpeall na magolets de mhodhnuithe éagsúla.
  - Magomatrix absorbs ag kinezphoton! - Go fealsúnach, ag leagadh Trodaire eile síos agus ag seachaint tentacles Briseadh an phrionsa-plasma, a dúirt an Cruthaitheoir-buachaill.
  Lean arm Iúlius Caesar, ar chuir Sfero Frederick an ceannas iomlán de chúram air, ag brú ar aghaidh, ag baint leasa as barraíocht uimhriúil, rud a d'fhág nach raibh aon iarrachtaí nár éirigh leo é a chlúdach ó na cliatháin. Rinne Hannibal Henchman Harlequinade níos mó agus níos mó a spraeáil trúpaí, ag iarraidh a shíneadh roinnt parsecs (parsec an t-achar a thaistealaíonn ga solais i dhá bhliain go leith) faoina cheannas armada ollmhór. Tháinig laghdú ar dhlús foirmiú na trúpaí, agus tháinig méadú ar ról na scileanna aonair. Anseo, bhí an dá thaobh fiúntach, rud a léirigh aerobatics agus ealaín na hainlithe. Ach bhí na caillteanais ollmhór, níos mó ná milliún long réalta dóite síos i tóirse greedy an díothaithe.
  D"athraigh Sfero suíomh an troid go tobann agus fuair sé é féin in aice leis an gcailín is iontach. Chrap an Cruthaitheoir-buachaill agus Dairbhre lámha a chéile, mhalart na guys eile agus na cailíní i bhfad níos líonmhaire buaic. Thug siad leo cadhnraí agus d'oscail siad tornado hipearplasmach hairicín ag báid, an droimneach aon suíochán, trodaithe, briogantines, scriostóirí, scriostóirí agus soithí beaga eile. Phléasc súile Sphero go buacach.
  Bhí leibhéal ginearálta oiliúna na dtrodairí a bhí oilte le haghaidh cogaidh, fiú nuair a shnámh siad mar fhéatas i meán cothaitheach, an-ard. Ach níor thit siad i gcónaí as go leor scoilteanna agus titim i bhfolús. Mar fhreagra air sin, scaoil an namhaid tine neamhthrócaireach freisin, agus fiú maitrís pearsanta aige. Sruth hipearplasma dóite trí na cosaintí maitrís lagaithe agus, polladh réimse leathspáis isteach sa armúr. Seo é, níorbh fhéidir leis an spás draíochta é a sheasamh, scáinte, thit sruth ultra-daite dóiteáin ar an bpéire lámhaigh. Sphero dóite síos láithreach (tá sé ach le mothú iontach nuair a bhíonn an flesh a dhíbirt!), an cailín comhpháirtíochta ghalú lámh go dtí an ghualainn, cos go dtí na glúine, torso go dtí an easnacha. Áilleacht screamed agus recoiled. D'ordaigh Valentina.
  - Cumasaigh cibear-athghiniúint.
  Níl próitéin i gcorp an chailín (chomh maith le daoine eile) ar feadh i bhfad. Is feoil speisialta é seo le cuimsiú hipearplasmacha, agus beathaíonn na daoine iad féin ar shárfhuinneamh. Mar sin thosaigh an flesh tar éis a bheith créachtaithe ag fás go mall. Go réasúnta mall, tá an próiseas féin le feiceáil don tsúil naked, is é an ráta fáis fíocháin 0.9 ceintiméadar in aghaidh an tsoicind. Ach tá an cath fiercest an-loingeas, dódh an armúr i roinnt áiteanna eile. Galú dhá ghunna, fuair seisear saighdiúirí bás, dódh fear óg amháin go leath, chaill an cailín a scalladh agus a méar go sealadach. Sphero, ag gáire, d'fhill ar ais, ag rá, cé mhéad atá bainte amach agat trí defeated iompróir an cruthaitheoir na cruinne? D'éirigh go míorúilteach maidhm na sliogáin a sheachaint. Ach tá an damáiste ollmhór, na siphons aer, ejected flashing isteach sa bhfolús. Mar sin féin, freagraíonn na guys go leordhóthanach. Rinne Sfero féin urchar seachláimhe filigree, ag leagadh amach aerárthach ionsaithe triarach. Valentina, a teanga lengthened, ligh an Guy ar na liopaí.
  - Mearbhall!
  - Déanaimis brúchtadh plasma hyper-neamhihilation (super-scriosadh)! - choirt an Cruthaitheoir óg na Cruinne.
  Lámhaigh gunnaí eile dhá mhagalóit, agus lámhachadh trí thúr lámhaigh síos ag an scriostóir. Ach is ag an nóiméad sin a dhírigh cruiser diúracáin a chuid gunnaí orthu. An buachaill-cruthaitheoir, ní gan sásamh, le mothaithe géar, bhraith anáil an bháis ina aghaidh. Bhagairt seanbhean olc ollmhór le speal, agus thug an Captaen Sfero an t-ordú.
  - Cúlú solúbtha! Bog mar nathair, trí ghráinneog!
  Theith an ceallraí ar ais, ach beagán ró-dhéanach. Bhí an chuma ar an bhfolús go raibh pian ag baint leis, guairneán hipearplasmach a chuaigh thart. Bhuail buille uafásach gravioplasma an cadhnra. Láithreach tháinig cúig ghunna agus dháréag de na foirne amach a galú go hiomlán. Chaith tonn imtharraingteach Sfero agus na cailíní eile. D'eitil an Cruthaitheoir Buachaill anonn, ag bualadh a cheann ar an ABS de Valentina lúthchleasaíochta ach fós thar a bheith galánta. Agus tá sé seo dian nuair nach próitéin í an fheoil ina raibh ort reithe:
  - Wow, tú Pulsar-titim poll! Labhair Sphero. Agus grinned sé mar hyperelectricity lámhaigh tríd.
  Bhí scoilteanna móra sa armúr. Gearrann siad cosúil le ravines isteach ar dhromchla corcra miotail níos mó ná milliún uair níos láidre ná tíotáiniam. Cén chumhacht ollmhór atá i bhfolach i hipearplasma nó a éagsúlacht níos foirfe fós de princeps-plasma atá in ann réaltaí a bhogadh agus cuasáir a mhúchadh. Ach an séú, an seachtú, agus mar sin de, staid an ábhair. Is féidir aigéan iomlán hipearplasma a fháil ó aon mhóilín. Go teoiriciúil (go dtí nach mbeidh sé seo ar fáil do dhaoine), déanfaidh buncháithnín amháin an cruinne ar fad a atáirgeadh. Nó scrios! Is iad seo na féidearthachtaí gar-dhiaga a bhaineann le hipearplasma.
  Sleamhnaíonn an ceallraí tríd an tubaiste solúbtha creathadh i kinesspace, tá an saighdiúir brúite síos ag fórsa lag na táimhe. Ansin scaoiltear an t-earrach amach, agus ní osclaíonn an ceallraí tine arís ach ag pointe eile sa spás.
  Ordaíonn Friedrich Sfero:
  - Buail le bhíoma caol, aistrigh na gunnaí go dtí an modh ramrod tiubhaithe.
  Ós rud é go bhfuil ríomhairí díchumasaithe, ní mór é seo a dhéanamh de láimh. Rialaigh an sreabhadh hipearplasma ag baint úsáide as an druma. Ach ní fiú é seo a dhéanamh, sábhálann sé ar an bhfíric go ndéantar foráil don force majeure seo sa chlár oiliúna freisin. Téann buachaillí agus cailíní i ngleic leis an bhfadhb seo i mód uathoibríoch. Gabhann Sfero Friedrich bád diúracáin ar radharc, urchar le beagán luaidhe. Cloistear an squeak is tanaí den fholús scriosta, tá an bád stróicthe ina phíosaí. Ag breithiúnas ó chumhacht an phléasctha, tá maidhm lón lámhaigh ann. Séideann spota solais an carr. Tá Magolet scriosta freisin, atáirgeadh an cailín an lámhaigh cruinn.
  Sciatháin eitilt amach ar leithligh, ag an am céanna ag sníomh i bhfolús eireabaill flaming.
  Glacann an brigantine namhaid damáiste breise, ach freagraíonn sé le volleys mais. Téann sruth isteach tríd an crack, ag caitheamh an cailín ar shiúl, ag nochtadh breasts órga le cinnabar, siní luminescent.
  Sphero squeals le háthas:
  - Féach leat conas a cool! Chernodyrno!
  Bhuail Valentina an buachaill uilechumhachtach ar a ghlúin le craiceann magoplast.
  - Prionsaps-quasar! Slán éilips! Ardaigh mace an ridire níos airde!
  Bhí an bhriogantín deilbh-chruthach ag brúchtadh in eitleáin. Spraeáladh drúchtíní spiky hipearplasma ar fud an spáis chomhrac.
  Feadóg Friedrich Sfero:
  - Tabhair fótón, isteach i titim an abyss!
  A frigate popped suas ón taobh, ag an am céanna jerked an ceallraí chomharsa. Tá an chuma ar an scéal go raibh an mí-ádh ar na buachaillí, tháinig siad ar roicéad trom nó ar pháirc Vibro ag scriosadh an mhiotail is marthanaí ina phúdar.
  Rinne an buachaill iarracht an t-ardán a chasadh chun maireachtáil ina leithéid de ionsaí. Ach tar éis an tsaoil, is gairmithe ard-aicme iad na opponents a bhain céim amach ón scoil chéanna beagnach. Ní scammer é cruthaitheoir Harlequinade freisin i gCruthú na Sibhialtachtaí!
  Tá an gunna tempropreon tite. Bhí sé shattered isteach i carn de pháirteanna súilíneach. Caitheadh an cailín agus an Cruthaitheoir-buachaill a bhí ag freastal ar an gunna amhail is dá mba trí buille le sciathán leathair. Bhuail siad isteach sa armúr le luasghéarú ollmhór, beagán dented é, agus bhí siad féin leacaithe go láidir, shuddering ó turraing lena n-chomhlachtaí an-leaisteach agus láidir. Ansin thosaigh siad ag scamhadh den bhratú tromshaothair, ag tabhairt gnáthchruth dá bhfigiúirí áille, cabhraithe ar nós dealbha na déithe ársa.
  Mhothaigh Sphero fuar sa bolg níos ísle. Mhéadaigh dlús brúchtadh plasma an namhaid, is cosúil gur tarraingíodh fórsaí úra isteach sa chath. Mar shampla, is é an ultra-cath féin an méid astaróideach réasúnta, agus an cruth ar miodóg ollmhór studded le astaithe astaítear ornáid iomlán saibhir de scairdeanna hipearphlasacha. Hibrid cuartha, casta-i-cruth de matryoshka agus bosca ceoil, thit an tsubstaint ar an Cruiser na Gearmáine Bródúil as. Brúite torrent eile díothaithe na ceithre ardán airtléire deilbh-chruthach.
  Ghalú cos dheas dhomhain glúine Sphero, agus gan fanacht air fás ar bhealach nádúrtha, mhéadaigh sé a ghéag láithreach.
  Julius Caesar, in ainneoin a chuid tallainne go léir, a bhí ag cailleadh an cath, superiority uimhriúil le comhionannas thart ar theicneolaíochtaí, a bhí ar an taobh an namhaid. Ba é an t-aon rud a bhí fágtha le déanamh i gcás chomh deacair ná dul siar, ag seachaint imchiorcail. D'éist Sphero gan twinge coinsiasa ar an princeps-cumarsáide, na horduithe a tugadh do na róbait. D'fhuaim siad dóchas gan teorainn, tart ar bhua luath. Fuair frigéad Julius Caesar roinnt damáiste agus mhoilligh sé. Bhraith Sphero fury, is cosúil go bhfuil an chumhacht a chruthaigh sé ag cailleadh, ní mór duit an oiread naimhde agus is féidir a mhilleadh. Is é sin le rá go bhfuil rogha aige bua a fháil nó bás a fháil. Cé go bhfuil sé soiléir go bhfuil an scrios muggles éagsúla; Beidh beagnach rud ar bith a athrú, ach tá sé seo beagnach an heroism unparalleled daoine aonair a fhoirmíonn isteach i sruth a crushes aon bhac. An buachaill, ag baint úsáide as an chuimhne an iompróra, ach i ndáiríre a chruthú féin (Is ceist ar leith conas a bhainistíonn sé a stampáil pearsantachtaí agus rudaí chomh casta i struchtúr!) Go tapa ar cad a bhí sé tiomáinte isteach ag seisiúin oiliúna iomadúla. Is gá nach bhfuil tú faoi deara, fanacht sna céimeanna ginearálta robots. Mar sin tá sé i bhfad níos deacra a fháil ann, ach tá an dóchúlacht nochta i bhfad níos ísle. Ach ar an láimh eile, an bhfuil sé de cheart aige suí amach ag an tráth cinniúnach seo? Tar éis an tsaoil, ní mór do shaighdiúir: aire a thabhairt do shaol a shábháil, pointe a dó: an oiread naimhde agus is féidir a dhíbirt. I gcás contrártha - is é seo an traidisiún, rogha a dhéanamh i bhfabhar an dara réiteach. Seo iad Meiriceánaigh na seanlaethanta: smaoiníonn siad níos mó ar a gcraiceann féin a chaomhnú. Dá bhrí sin, chaill an Yankees, ina theannta sin, tá a n-bolscaireacht lag. Bhí easpa iomláine agus cuimsitheachta aici. Má chuimhnímid ar stair ársa an Domhain: sna laethanta sin nuair a bhí an chine daonna ceangailte le pláinéad amháin. Domhan uafásach scoilte, ba ghá na náisiúin agus na pobail go léir a bhailiú in aon dorn amháin. D'éiligh go leor empires é. Ar an gcéad dul síos, SAM, an tSín, an Cumann Ioslamach. D'éirigh an domhan ilpholach agus bhí sé stróicthe go litriúil as a chéile, d'fhás líon na stát neamhspleách, d'iompaigh deighilteachas na náisiún beag ina obsession. Baile Coitianta Bhí an domhan trí thine, bhí an chine daonna ag titim isteach sa duibheagán! Sna sean-laethanta, bhí rialóirí cumhachtacha ann a bhí ag iarraidh an daonnacht a aontú. Is é seo an chéad Alastar Mór, duine de na ceannasaithe is suntasaí de gach am agus pobail. Bhí sé invincible, ach bhí an-áthas ar deonú saol ró-ghearr a thabhairt dó. Agus mar sin bhí seans nach beag aige, thóg sé Impireacht idirnáisiúnta, thug sé cultúr ard Heilléanach go dtí an Áise. Chuir Fiú Carthage agus an Róimh ársa ómós mór don Mhacadóin, an Slav is mó den scoth den ré ársa! Roimh Alastar, Peirsis Mhór faoi roinnt ríthe (go háirithe Cyrus) a bhaint amach conquests tromchúiseacha, ón India go dtí an Éigipt, ach an fhoirceadal: tá rialóir amháin le haghaidh an domhan ar fad, ba é an té a chuir ar aghaidh ar dtús! Sa Róimh, d"éiligh Julius Caesar ról rialtóir an domhain, ach ní raibh a shaol fada go leor ach an oiread. Tar éis Caesar i measc na emperors: ní raibh ceannasaithe láidir go leor. Bhí an Agaistín Dhiaga breoite agus lag go fisiciúil, tá an Nero fuinniúil uafásach go ginearálta. Throid na rialóirí is cáiliúla, Diolektan agus Constantine, níos mó chun an status quo a choinneáil gan smaoineamh ar mhórchonquests. Bhí ceannasaithe eile ann, tar éis titim na Róimhe. Díobh seo, na pearsantachtaí is suntasaí: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. D"éirigh thar barr le Genghis Khan. Bhuaigh sé beagnach gach ceann de na Síne, an Afganastáin, Khorezm, ard-díorthaigh shroich an Rúis Ársa. Bhí seans den scoth aige an bua a fháil, ní fhéadfadh aon duine cur i gcoinne trúpaí an cheannasaí cunning agus sciliúil seo a bhí ag méadú i gcónaí. Ach níor leor fiú a shaol sách fada de réir chaighdeáin na Meánaoise le gabháil domhanda. Bhunaigh Genghis Khan ríshliocht, ach ní raibh a leithéid de dhuine iontach ann a thuilleadh, a bhí in ann na nomads go léir a thionól. Cosúil le Tamerlane. Bua i ndiaidh bua, impireacht ollmhór, agus scoilt, scrios Timurat, squabbling idir clann mhac agus chlann clainne. Agus ní raibh comharba fiúntach ann. Nuair a bhain Napoleon agus Hitler an Eoraip amach, bhris siad a gcúl i gcoinne na Rúise. Ar an drochuair, theip ar an Rúis féin forlámhas an domhain a bhaint amach. I ndáiríre ba rialóir iontach é Stalin, a d'iompaigh neamhliteartha, ag siúl i dtír na bróga bast ina chumhacht tionsclaíoch cumhachtach.
  Agus ansin, cheana féin san aonú haois is fiche, fuarthas cumhacht ón tús ar fud na Gearmáine, agus ansin ar fud an domhain, ag lánúin mistéireach a bhfuil cumhacht hyper-intleachtúil dochreidte acu.
  Chruthaigh siad na hairm draíochta is déanaí ó na princeps, agus de réir a chéile d'fhorbair an chine daonna go dtí staid na omnipotence fíorúil.
  Ach is cogadh é cogadh, go háirithe cogadh spáis, anseo tá mí-áirimh agus íobairtí dosheachanta. Bhí an t-ádh ar an laoch Friedrich Sfero, a chinn rioscaí a ghlacadh, go dtí seo, d'éirigh leis ceithre fheithicil comhraic a dhíbirt gan aird a tharraingt air féin.
  - Beidh leite beithe ann do dhaoine beaga! Ina ionad sin princeps-plasma!
  Sea, imríonn saoránaigh Impireacht an Tríú Reich cluichí suimiúla den sórt sin, ag conquering na cruinne.
  Agus conas a chríochnóidh sé go léir, agus go dtí an airde uilechumhachtach is féidir leis an gcine daonna, fiú fantaisíocht gan chumhacht, a bhaint amach.
  
  
  COG AGUS SHPUNTIK AGUS AN TRÍÚ REICH
  Sa Dara Cogadh Domhanda idirghabháil popadany. Sa chás seo, na tógálaithe shorty Vintik agus Shpuntik. Nuair a bhog siad, chríochnaigh siad i mBeirlín. Bhuel, ós rud é nach raibh a fhios acu rud ar bith faoi pholaitíocht agus an phláinéid Domhan, d'aistrigh siad go dtí seirbhís na Gearmánaigh. Agus tá na teicneoirí den scoth. Agus ghlac siad páirt i bhforbairt an Panther. Rinne na dearthóirí ingenious an túr caol agus beag, a chosaint níos fearr, ach níos éadroime. Cuireadh an t-inneall agus an tarchur i mbloc amháin, agus an giarbhosca ar an mótar féin. Rinneadh fonnadh níos simplí agus níos éadroime ná mar a rinneadh sa bhfíor-stair freisin. Agus ní raibh airde an "Panther" ach 1.8 méadar. Mar thoradh air sin, suiteáladh armúr an mhullach den chabhail 80 mm ar uillinneacha móra de chlaonadh réasúnach agus d'éirigh sé beagnach dodhéanta. Bhí forehead an túir 120 milliméadar le fánaí, agus bhí na taobhanna seasca milliméadar claonta. Ba é an pointe lag ná taobhanna an chabhail - ach 40 mm. Ach bhí an comhlacht an-dlúth agus bhí an barr ag uillinn chlaonta mór, agus cuireadh sciatha 30 mm ar an mbun ag clúdach na rollóirí. Agus níor mheáchan an draíocht seo go léir ach 26 tonna, le hinneall 650 each-chumhacht. Agus bhí an gunna fad 75mm 70 EL bairille, lámhaigh 15 bhabhta in aghaidh an nóiméid.
  Plus, dea-infheictheacht agus optaic.
  Thaistil an umar seo ar luas 70 ciliméadar in aghaidh na huaire, bhí sé do-thruaillithe go dtí an taobh le haghaidh gunnaí éadroma, go príomha daichead a cúig, agus raidhfilí frith-umar, a thóg tríocha is a ceathair ó dhá chiliméadar sa mhullach, agus níor briseadh go praiticiúil. Agus níor sháraigh beagnach gach arm frith-umar den APSS é sa mhullach.
  Agus rinne an "Panther" nua ag Cath Kursk splancscáileán. Ag an am céanna, bhí sé níos éasca a mhonarú, agus thóg sé beagnach dhá uair níos lú miotail ná an Panther i stair fíor.
  Mar thoradh ar úsáid an umair seo, bhris na Naitsithe trí chosaintí na trúpaí Sóivéadacha agus dhún siad an coire, ag seachaint Kursk. Agus mar sin urghabhadh an tionscnamh. Agus rath a fhorbairt, ghlac siad Voronezh.
  Ina dhiaidh sin d'ordaigh Hitler do na trúpaí casadh ó dheas. Agus bhog armáid na trúpaí go Stalingrad.
  Tá umair na Gearmáine ag dul i méid. Agus tá foireann de chailíní ag troid ar an Panther, briseadh trí gunnaí agus feithiclí Sóivéadach.
  Bhris na Gearmánaigh tríd go Stalingrad ... Ach ní hé sin go léir. San Afraic, bhuaigh cór Rommel ar umair nua sraith bua. Chuir an scéal níos measa do na comhghuaillithe toisc gur chum Vintik agus Shpuntik scaird-trodaire freisin. Thairis sin, tá sé an-éadrom, éasca le monarú, maneuverable, agus bunrialaithe.
  Agus tháinig an t-aerárthach nua VSh-162 ar an aerárthach is fearr san aer, agus rinne sé damáiste mór d'aerárthach na gComhghuaillithe.
  Mar sin thosaigh na Naitsithe ag dul ar aghaidh san Afraic go dtí an Éigipt. Dhiúltaigh Hitler Stalingrad a ghlacadh trí stoirme, agus stop sé a chuid trúpaí. Ach chuir an Fritz tús leis an bpríomhsheachaint ionsaitheach le briseadh isteach sa Mhuir Chaisp. Agus mhéadaigh an scéal.
  Agus lean oibríochtaí nua sa tuaisceart. Rinne na Naitsithe ionsaí ar an tSualainn. Agus i gceann cúpla lá chuir siad iachall uirthi capitulate. Agus d'éirigh sé amach a bheith fionnuar.
  Thaistil Gerda agus Charlotte ar an "Panther" ar fud na Sualainne, agus chuir siad iallach ar na saighdiúirí a gabhadh a gcosa lom a phógadh, ag taispeáint a n-aicme ollmhór. Tá na cailíní iontach fionnuar anseo.
  Do ghéill mórán d'fhearaibh an chatha dhóibh. Agus phóg boinn loma.
  Ach anois bhí siad sa tSualainn, áit a raibh sé ag cur sneachta agus fuar cheana féin.
  Agus na Gearmánaigh, faoi cheannas Rommel, defeated na Breataine san Éigipt. Agus anois bhris siad tríd go dtí an Meánoirthear agus tá rath orthu tar éis rath.
  Ag seo, níor stop feachtas na laochra áille ... dúirt Gerda go paiseanta, ag cuimilt a cos lom ar an miotal:
  - Bhuel, "Tíogair" ar ndóigh, umar a thugann masterpieces agus meaisín ollmhór i dtéarmaí cumhachta. Ach simplí!
  Dúirt Charlotte go leisciúil:
  - Go pearsanta, is fearr liom Leo. Ós rud é nach bhfuil aon rud le briseadh trí ghluaisteán den sórt sin! Agus tá sí foirfe i gcruth!
  Chuimhnigh Magda ar mar a taispeánadh an pharáid dóibh ar 7 Samhain agus rinne sí gáire:
  - Agus thaitin an Luch liom, tá sé chomh mór! Agus le dhá gunnaí ag an am céanna!
  Rinne Christina giggled agus rolladh anonn san iompar:
  - Dhá ghunna in aon charr amháin - tá sé sin fionnuar!
  Chas Gerda a cosa san aer agus dúirt:
  - An bhfuil sé go maith eitilt mar seo? An sroichfimid an Astráil go luath?
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Ní! Ní luath! A eitilt ann ón tSualainn - beagnach ar fud na cruinne ar fad!
  Tháinig an t-eitleán i dtír chun athbhreosla a dhéanamh. Rith na cailíní taobh amuigh. Chríochnaigh siad sa Medina te, áit a ndearna an t-eitleán tuirlingthe éigeandála. In ainneoin deireadh mhí na Samhna, bhí an teocht anseo thart ar tríocha céim. Agus sa tSualainn, díreach mar a bhí siad ag imeacht, bhuail cioclón fuar agus thit an teocht go dtí lúide tríocha.
  Rith na cailíní chomh tapa agus a d'fhéadfadh siad ionas nach reo chuig an oibrí iompair, agus an giota sioc ag sála nochta an chailín. Níl sé éasca gan bróga a chaitheamh ar phrionsabal, go háirithe nuair a bhíonn tú ag siúl.
  Ach anois rith na cailíní trasna gaineamh te an Medina. Bhí eagla ar na hArabaigh ag féachaint ar na cailíní leath-nocht, ach bhí eagla orthu aon bheart a dhéanamh. Mar sin féin, tá cáil iontach ar na Gearmánaigh. Go deimhin, breathnaítear orthu mar náisiún superhumans, agus dá bhrí sin maitheann siad pranks beaga. Cosúil le nuair a chaitear áilleacht i bicíní amháin.
  Tar éis an aimsir fuar, nuair a bhíonn na cosa ag fáil fuar i gcónaí, tá sé an-taitneamhach reáchtáil ar feadh an gaineamh te. Thaitin sé leis na cailíní, agus chaith siad iad féin ag amú gainimh ar a chéile.
  Shíl Gerda, ag léim tríd an bhfásach mar sin, go raibh sé iontach fós cónaí i dtír ina raibh samhradh leanúnach ann. Agus cé chomh maith is atá sé ...
  Grianmhar agus glan, séideadh aer úr ar an duine. Nó nach bhfuil ró-úr, ach aer Desert te.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Anois is leis an Tríú Reich na tailte seo. Ní raibh an daonnacht chomh aontaithe riamh roimhe seo. Níos gar, d'aontacht mar atá sé anois. Agus seo go léir buíochas ar go leor bealaí le genius an Fuhrer.
  Dúirt Magda go loighciúil:
  - Go páirteach freisin toisc go bhfuil Hitler an-ádh. Mar shampla, thit na Breataine cosúil le piseanna. Agus ní raibh fairsinge na hAfraice ina chonstaic. Sea, bhí gach rud ar ár taobh. Cé go raibh botúin uaireanta!
  D'fhreagair Christina:
  - I dtéarmaí luck, ní i ndáiríre! Ní raibh an t-ádh linn, mar shampla, leis an gheimhreadh sa daichead a haon. Agus mar sin bheadh siad tar éis Moscó a thógáil ar ais ansin. Agus bheadh deireadh leis an gcogadh san oirthear. Agus mar sin caithfidh tú fós an dealg Stalin a tharraingt amach.
  D"aontaigh Gerda le osna:
  - Is dócha go bhfuil! Is mór an trua é! Gheobhaidh an oiread sin buachaillí agus cailíní maithe bás!
  Phléasc Magda ina deora go neamhdheonach agus dúirt:
  - Bás... Cé chomh héagothrom atá tú! Agus uaireanta tagann tú ag an am mícheart!
  Bhí deifir ar Gerda agóid a dhéanamh:
  - Ní uaireanta! Agus i gcónaí ag an am mícheart! Tá a fhios agat conas is mian leat maireachtáil, agus cé chomh drogallach bás a fháil!
  Dúirt Christina go loighciúil:
  Ba mhaith linn é seo mar go bhfuil muid láidir agus sláintiúil. Agus is dócha go bhfuil dearcadh iomlán difriúil ag an seanmháthair, atá céad bliain d'aois agus a ghortaíonn gach rud, i leith an bháis!
  Chroith Charlotte a ceann agus dúirt le geit:
  - A Dhia na bhfocal! Dia ná bac leat dul in aois!
  D"fhuascail Gerda é agus chiceáil an gaineamh lena chos lom:
  - Ná déanaimis labhairt faoi seo! Má thosaíonn tú ag smaoineamh ar cad is seanaoise ann, rachaidh tú ar mire, nó scriosfaidh tú do shaol!
  Rinne Magda iarracht an cailín blonde a chompordú:
  - Nuair a thagann Íosa, ardóidh na mairbh go léir, agus beidh an óige shíoraí seo go deo!
  Rinne Gerda aoibh agus dúirt go ceanúil:
  - Dia dhaoibh!
  D'fhreagair Christina go feargach:
  Agus is aindiachaí bunúsach mé. Agus ní chreidim i nDia agus ní thugaim comhairle duit!
  Shrug Gerda a guaillí láidre coirtithe.
  - Ní bheidh mé ag glaoch orm féin believer láidir, ach ... Tá go leor rudaí nach féidir le hábharthóirí agus aindiachaithe a mhíniú. Lena n-áirítear bunús na cruinne!
  D'fhreagair Charlotte, ag titim isteach sa ghaineamh te,:
  - Ach is maith liom an smaoineamh níos mó - go leor déithe. Gur chruthaigh na Déithe seo le chéile an cruinne agus an Domhan. Ansin tharla streachailt eatarthu, rud a d'eascair cataclysms agus tubaistí nádúrtha. Sin an fáth a tharla gach cineál misfortune. An troid na déithe agus éiríonn cogaí idir daoine!
  D'fhreagair Gerda go muiníneach:
  - Ach Bhuaigh Dia na Gearmáine i gcónaí!
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Níor tharla sé seo sa Chéad Chogadh Domhanda. Cé go raibh muid gar do bua!
  Chlaon Christina go bríomhar.
  - Sin é! B"éigean Oirthear na Prúise a íobairt go sealadach, ach gan trúpaí a tharraingt siar ón bhFronta Thiar. Ansin bheadh siad timpeallaithe agus glactha Páras. An Fhrainc capitulates... Tá sí defeated tar éis an tsaoil. Agus a thuilleadh ... I mo thuairimse, dá mbeadh an Bhreatain a thaispeáint stubbornness, ansin d'fhéadfadh muid ag titim ar sé mar aon leis an Iodáil, an Tuirc agus an tSeapáin. Agus bhrúid siad le fomhuirí agus le gníomh amháin de na cabhlaigh!
  Dúirt Magda:
  - Rinne tú dearmad ar an Rúis!
  Christina ghnóthú.
  - Ní dhearna mé dearmad ar rud ar bith! Bheadh an ruaig ar an Rúis tar éis ghéilleadh na Fraince. Thairis sin, ní Tsar Nicholas II Stalin. Thiocfadh monarc na Rúise i gcrích go tapa ar shíocháin linn, tar éis an bua a fháil. Agus ba mhaith linn... I mbeagán focal, tá Rúis na n-amanna tsarist níos laige fós ná an ceann cumannach!
  Rinne Charlotte gáire.
  - Sin é an chaoi! Ach, ar ndóigh, chailleamar an seans ansin. Bhí Adolf Hitler níos cliste. Rinne sé comhaontú neamh-ionsaitheach le Stalin, agus bhris sé a naimhde píosa ar phíosa. Is é seo an eagna polaitiúil ar fad faoi!
  Dúirt Christina:
  - Bheadh sé níos loighciúil fós a dhéanamh ar shiúl leis an mBreatain, agus gan ach ansin ionsaí ar an Aontas Sóivéadach!
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Aontaím leis seo!
  A mhalairt ar fad, rinne Gerda agóid:
  - Mura ndéanfaimis ionsaí ar an APSS san aonú bliain is daichead, agus mura mbeadh an bua againn ar aonaid an Airm Dheirg nach raibh réidh le cogadh cosantach, d"fhéadfaidís a bheith tar éis titim orainn nuair a thiocfadh linn stoirme a chur ar an mBreatain. Mar sin ní raibh aon rogha eile againn!
  Magda shrugged.
  - Is polaiteoir aireach é Stalin! Seans nár chuir sé eachtra dá leithéid i mbaol!
  Dúirt Gerda go réasúnach:
  - Ina ionad sin, ar thaobh Stalin, is eachtra mhór í deis a thabhairt dúinn an Bhreatain a rolladh amach. Sa chás seo, thitfeadh fórsaí níos fearr air. Agus ba mhaith linn é a adhlacadh. Agus mar sin cé go seasann an Bhreatain, bhí seans fós ag an Rúis inár gcoinne. Seachas sin, ní mór dúinn a admháil nach bhfuil aon seans ag ár naimhde!
  Fuair Charlotte rud éigin le cur ina choinne freisin:
  - Go dtí go ndéantar arrachtaigh mar an USSR agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá a ruaigeadh, tá sé thar a bheith roimh am a rá nach bhfuil aon seans ag an namhaid. Tá go leor déanta againn agus tá dul chun cinn mór déanta againn, ach... Tá go leor fadhbanna romhainn fós. Anois an Astráil. Teorainn eile d'arm na Gearmáine!
  D'fhreagair Gerda go muiníneach:
  - Brisfimid é freisin! Rinneadh dhá shiúlóid cheana féin san Eilvéis agus sa tSualainn, agus san Astráil ar a laghad tá sé i bhfad níos teo.
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt go muiníneach:
  - Creidim i ár bua! Seachas sin, ní tharlaíonn sé go simplí!
  Bhí ar na cailíní stop a théamh suas sa bhfásach agus bogadh ar ais go dtí an iompar. D'éirigh le hathbhreoslaithe. Agus chuaigh a seanchairde ó chathlán "Tigress" i dteannta na gcailíní.
  Bhí cailíní as díorma na mban seo ar thóir Mujahideen folamh. Cé acu, áfach, ba bheag iad. Agus anois tá siad sásta dul i gceannas ar an Astráil. Mór-roinn eile atá chomh inmhianaithe don Wehrmacht.
  Bhí an Ghearmáin ag bailiú fórsaí don léim agus ag ullmhú an tuirlingthe.
  Bhuail Margaret lena sean-aithne Christina agus Gerda le meas. Mar sin féin, ní féidir le gach duine diamaint a fháil le haghaidh tras ridire! Tar éis na cuideachta seo, bhí na cailíní le cur le haghaidh inseamhnaithe agus chuig campa speisialta chun sliocht a iompar. Mar sin i gcuideachta na Rúise, b'fhéidir nach raibh am acu páirt a ghlacadh.
  D'fhéach na háille, áfach, cheerful agus comhraic. Ní raibh mé ag iarraidh a chodladh a thuilleadh, agus na cailíní, tar éis iad féin a ghlasáil i gcábán ar leith, bhí siad ag comhrá.
  Agus é ina shuí ar chathaoir leathair, dúirt Magda:
  - Ní féidir leis an bPágánacht, lena loighic amach go léir, go leor ceisteanna a fhreagairt. Mar shampla, cén áit ar tháinig na déithe demiurge iomadúla?
  Rinne Charlotte giggl agus agóid:
  - Ar an mbealach céanna nach bhfuil aondiachas in ann an cheist a fhreagairt, cén áit ar tháinig an t-aon Dia a chruthaigh na Cruinne?
  Magda shrugged.
  - Is ceist í an chaoi le rá... Glacaimid de chreideamh mar aicsiom go raibh Dia Uilechumhachtach ann i gcónaí. Agus is aicsiom é seo nach dteastaíonn cruthúnas.
  Dúirt Cristina agus í ag croitheadh a ceann:
  - Ní féidir a shamhlú go síoraí láithreach, agus gan teorainn láidir, agus gan teorainn ciallmhar. Tá sé seo i gcoinne loighic. Mar a fheicimid ar an Domhan, is é an simplí is cúis leis an gcoimpléasc, agus breathnaíonn muid éabhlóid. Agus ansin as an níos casta, chuaigh an simplí. Rud a thagann salach ar an réaltacht a breathnaíodh.
  Mar shampla, tá an chine daonna ag éirí níos casta, gan a bheith simplithe! Agus ní dhéanaimid díghrádú ar chor ar bith, ach a bheith níos foirfe!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Go loighciúil! Mar thoradh ar éabhlóid na déithe a chruthú an uilechumhachtach Demiurge Dia!
  Dúirt Magda go géar:
  - Is féidir a leithéid de fhealsúnacht scrios an anam!
  Chaol Charlotte a súile agus blurted amach:
  - Ach tá an cheist, cén aois é na cruinne?
  Shrug Magda a guaillí láidir, forbartha.
  - Anaithnid! Agus cén fáth ceist den sórt sin?
  D'fhreagair Charlotte go réasúnach:
  - Tá baint aige le éirí amach Satan. Tá Sátan ar cheann de na haingil is luaithe, murab an ceann is luaithe. Mar a thugann siad air - Mac an Daingin! Agus má d'éirigh sé as, ansin is dócha nach bhfuil an iomarca ama caite ó cruthaíodh é agus éirí amach. Agus tharlaíonn sé go raibh ar feadh an oiread sin billiúin bliain d'iompar sé go socair agus go tobann fooled timpeall.
  Do chuaidh Magda is do chonnairc :
  - Agus mar sin cad é?
  Dúirt Smart Charlotte:
  - Agus deir eolaithe go bhfuil ár Cruinne na billiúin bliain d'aois! Tógann sé an oiread sin ama ar sholas na réaltaí an domhan phláinéid a shroicheadh! Agus de réir an Bhíobla ní féidir leis a bheith ina billiúin!
  Shíl Magda ar feadh nóiméad agus d'fhreagair:
  - Chruthaigh Dia solas na réalta atá tagtha anuas chugainn cheana féin. Daoine fásta a bhí in Ádhamh agus Éabha, ní leanaí. Bhí an ghrian, an ghealach, agus na réaltaí ag taitneamh orthu cheana féin. Is é sin, chruthaigh an Tiarna an domhan i bhforbairt. Mar sin ní chruthaíonn do chuid geallúintí go léir rud ar bith.
  Dúirt Charlotte go stubbornly:
  - Nó b'fhéidir go gcruthóidh siad go bhfuil go leor déithe ann? Na déithe sin a chruthaigh na cruinne!
  D'fhreagair Magda le beagán leisce:
  - Is é ár Cruinne níos mó nó níos lú aontaithe agus struchtúrtha, lena neamhrialtachtaí go léir. Agus an láithreacht go leor déithe mar thoradh ar an bhfíric go mbeadh na cruinne a roinnt ina píosaí.
  Chuir Charlotte i gcoinne go loighciúil freisin:
  - Tógann Battleship líon mór daoine! Mar sin féin, is meaisín aon-phíosa an long chogaidh. Sea, agus tá na Cruinne tógtha ag go leor déithe-demiurges, ach ní éiríonn an Cruinne níos lú dhílis as seo!
  Shín Magda a aghaidh agus chrom sí:
  - Agus go fuaimeanna - loighciúil! Ach is loighic dhaonna amháin é seo. Níl baint ar bith aige le cumhacht Dhiaga, rud atá dothuigthe!
  Rinne Charlotte gáire.
  - An argóint is simplí - tá smaointe an Tiarna dothuigthe! Agus is féidir é seo a tharchur chuig agus a thabhairt chuig gach ócáid!
  a dúirt Magda:
  Agus i ngach gné de chraobh seo an Tiarna,
  Feicim an fonn i mbrionglóidí an idéalach a chuimsiú ...
  Ach is aisteach an rud é go bhfuil ár ndaoine ag fulaingt beagnach sa domhan thíos,
  Agus chuir an t-óstán airgeadais bac ar ár sciatháin go cruálach!
  Rinne Charlotte gáire.
  - Ith go maith! Cén fáth nach ndéanann tú bogha don stumpa?
  Chroith Magda a dhorn.
  - Tá tú!
  Thosaigh na cailíní ag éirí leamh go soiléir ... Níor chuaigh an comhrá faoi reiligiún go maith. Cad eile ar féidir leat labhairt faoi? Bhí smaointe laochra an SS cathlán teoranta.
  Chuaigh Gerda i dteagmháil le tancanna sa chomhrá:
  - Seo é ár "Lion" ach an embodiment an spiorad Gearmánach! Chomh mór agus le gunna!
  Thug Magda faoi deara agus í ag cur a boinn itchy lena lámha:
  - Agus "Luch" fiú níos mó - ciallaíonn níos láidre! Agus tá a armúr thicker! Agus dhá ghunna ag an am céanna!
  Exclaimed Charlotte le háthas:
  - Luch beag a fheictear! Déanfaimid gach duine a bhrú chun púdar!
  Thóg Magda é agus chan sé:
  - Cursed agus ársa, mionnaíonn an namhaid arís! Meilt mé, meileann go púdar mé! Ach ní chodladh an aingeal, agus oibreoidh gach rud amach ... Agus críochnóidh gach rud go maith! Agus beidh gach deireadh go maith!
  Dúirt Charlotte go ciallmhar:
  - An té a chomhaireamh ar chabhair na n-aingeal, titeann sé go díreach isteach in ifreann!
  retorted Magda:
  - Cé hé an ifreann sa cheann, sa todhchaí ifreann amháin!
  Dúirt Gerda go tobann:
  - Bhí aithne dhlúth agam ar an T-34 leis na Charlottes nuair a bhí siad ag tástáil! Agus tá a fhios agat, ní hé seo an umar is measa ar domhan!
  Dúirt an ceann dearg go nimhiúil:
  - Nach bhfuil an chuid is fearr, ach ... Is é a infheictheacht sách lag. Go praiticiúil, tá sé thar a bheith deacair dul isteach sa namhaid ó umar den sórt sin! Caithfimid é a admháil!
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  - Armúr dea-chruthach agus turret. Cé go bhfuil an "Tíogair" -2, agus "Lion" - beidh cosaint na taobhanna níos fearr.
  Thug Christina an dána rua seo faoi deara:
  - Tá túr maith fós ag an "Leon", ó thaobh fána an mhaoil mhóir. Ach tá an forehead "Tíogair" -2 beagnach nach bhfuil claonta.
  D'fhreagair Gerda:
  - Ach tá tiús an armúr 180 mm. Cúitíonn sé seo uillinn claonta níos lú an bhileog. Maidir leis an túr, d'éirigh an Leon amach níos fearr ná an Tíogair, ach níl sé seo, ar ndóigh, an teorainn. Tá a fhios agam go gcruthóidh ár dearthóirí rud éigin níos foirfe.
  Agus bhuail an cailín álainn an leathán cruach lena cos lom, an oiread sin gur scuabadh trill ceoil.
  Tá na laochra leamh. Theastaigh uathu titim ina chodladh. Seans go bhfuil rud éigin suimiúil...
  Idir an dá linn, tá cogadh ar siúl sa Chugais. Na Gearmánaigh, chomh maith leis an "Panther", a úsáidtear freisin an "Tíogair" -2. Cosúil le cruth umar freisin, ach beagán níos mó, níos troime le gunna 88mm, agus armúr níos tiús. Ar ndóigh, is féidir meáchan tríocha cúig tonna, níos mó, ach fós nach bhfuil ríthábhachtach, a chomhrac le sean-inneall 700 horsepower. Mar sin féin, tá inneall 1000 horsepower déanta cheana féin ag Vintik agus Shpuntik. Agus thosaigh an "Tíogair" -2 ag eitilt go litriúil freisin. Bhí an chuma ar an "Lion", le fiú níos tibhe, go háirithe armúr taobh, agus gunnaí 105-milliméadar.
  Agus é ag meáchan cúig tonna is daichead, d'éirigh sé ina fhadhb ollmhór do na trúpaí Sóivéadacha.
  Sa gheimhreadh de daichead a trí - daichead is ceithre bliana, gabhadh an Chugais ag trúpaí na Gearmáine. Ní de réir an scéil Stalin a thosaigh an cogadh.
  Ghabh na Naitsithe an India i mí an Mhárta, agus thosaigh siad ag bogadh i dtreo na hAstráile. Agus ag an am céanna raked suas Afraic.
  Thairg Stalin síocháin dóibh ar aon théarmaí. In earrach na bliana 1944, tar éis dó conquest na hAfraice a thabhairt chun críche, ghlac Hitler le tairiscint síochána Stalin.
  Bhí na coinníollacha trom, lena n-áirítear cúiteamh a íoc, agus soláthar amhábhar agus rudaí eile don Tríú Reich.
  I samhradh na bliana 1944 rinneadh tuirlingt sa Bhreatain, agus thit Londain i gceann seachtaine. Tar éis sin, thosaigh maslach mór ar Mheiriceá. Rinne Vintik agus Shpuntik fomhuireáin nua a sheol níos tapúla ná báid agus a dhírigh ar toirpéid ar an radar. Agus tá i bhfad níos mó rudaí invented.
  Tháinig an suiteáil léasair ar dioscaí go háirithe láidir. Agus bhí sé ach go hiontach.
  Mhair Meiriceá amach go dtí Iúil 1945 agus caipitíodh é. Tá tréimhse na síochána tagtha. Fhírinne sealadach...
  Bhí Hitler míshásta leis an bhfíric gur ghabh an tSeapáin an iomarca críocha. Agus ní raibh fonn air ach díoltas a fháil agus áitiú na talún.
  Agus ar 20 Aibreán, 1953, thosaigh an cogadh leis an tSeapáin. Thairg comharba Stalin, Beria, a chabhair do Hitler.
  D'aontaigh an Fuhrer, ar choinníollacha áirithe. Eadhon, tá an APSS ag troid ar a lán neart, ach ní thagann ach Sakhalin theas agus iomaire Kuril ar ais.
  D'aontaigh Beria, a lean uirthi ag tabhairt ómós ollmhór do Hitler, leis na téarmaí seo freisin.
  Ón tús, níor éirigh leis an gcogadh do na Seapánaigh. Bhí siad buartha go háirithe ag a gcuid saucers eitilte, a bhí armtha le airm léasair agus bíomaí teasa. Agus bhí gach rud dóite go litriúil go luaithreach agus leáigh isteach bearrtha miotail.
  Ar an láimh eile, chaith an APSS na tancanna T-54 agus IS-7, a bhí níos láidre ná na Seapáine, agus aerárthaí scaird.
  Mhair an cogadh cúig mhí agus chríochnaigh sé le bua agus áitiú na Seapáine. Bua iontach a bhí ann...
  Agus sna cathanna, rinne foireann umar Alenka ar an IS-7 idirdhealú a dhéanamh orthu féin. D"fheidhmigh an carr go maith, agus bhris sé go leor mastodon Seapánacha.
  Agus na cailíní lámhaigh ag baint úsáide as a n-toes lom, agus go leor cruinn.
  Ach seo iad na sonraí ...
  Tháinig an APSS ar ais arís ó dheas de Sakhalin agus an iomaire Kuril. Agus mar sin fuair sé údarás agus tailte nua ...
  Hitler, roinnt eile raked an chuid eile den domhan faoi dó. Ach bhí an APSS i gcónaí ina ngearradh súl dó. Theastaigh ón Fuhrer conquests nua agus heroism an Wehrmacht.
  Agus ar 20 Aibreán, 1958, thosaigh cogadh mór nua le ionsaí ar Moscó.
  Tá cailíní Gearmánacha ag troid sa spéir. Albina agus Alvina.
  Lámhaigh siad eitleáin Sóivéadacha. Tá na cailíní beagnach naked, i gceann bikini agus cosnochta. Dírítear gunnaí ón aer ar an namhaid.
  Leagann Albina carr Sóivéadach síos agus déanann sí squeaks:
  - Is turraing é ár dtuairim!
  Gearrann Alvina an Yak Sóivéadach as freisin agus cuireann sí leis:
  Chun glóir ár Impireacht!
  Agus throid na laochra ag aon am amháin freisin agus throid siad leis an namhaid. Agus is breá leo daoine a chéasadh.
  Anseo céasadh an ball Komsomol. Buaileadh cailín nocht agus stiall le fuip. Ansin dódh cosa lom an bhall Komsomol le slat dearg-te. Agus caithfidh mé a rá gur thaitin sé leo.
  Ansin bhris siad bharraicíní an chailín. Agus an chéasadh ba chic, cuir teine ar uachtar Véineas le tóirse. Agus chaill an cailín comhfhios as an turraing pian.
  Ní raibh Albina, áfach, socair síos air seo ach an oiread. Thug sí an tóirse go dtí cófra nocht an chailín. Agus friochta é. Ansin ghearr sí agus d'ith sí an fheoil mhín, ag maíomh:
  - Cé chomh delicious!
  Friocháil Alvina an nipple eile le lasair agus dúirt:
  - Sea, tá sé ar fheabhas!
  Agus thaitin na cailíní Gearmánacha go mór leis.
  Ach níl gach créatúr mar sin. Anseo tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag troid sa spéir i gcoinne vultures Gearmánacha.
  Agus léiríonn siad a scil agus a n-eagna.
  Bíonn cailíní, ar ndóigh, ag troid cosnochta agus i bikinis. Agus bronntanais an bháis a thabhairt don namhaid.
  Agus canadh dóibh féin;
  - Glóir do thír an chumannachais,
  Spreag Lenin muid chun troid...
  Iomaire briste a fhios fascism
  Tógaimis domhan nua!
  Bhris Anastasia ar an namhaid, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, scaoil sí eitleán Gearmánach agus d"éiligh:
  - Don chumannachas dearg!
  Bhuail Akulina Orlova an namhaid go deas, ag baint úsáide as a cosa nocht, ghearr sé é agus rinne sí coirt:
  - Chun bua an spiorad na Rúise!
  Agus bhí na cailíní ag caoineadh i gcorus:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Is cath chomh dian é seo ag dul ar aghaidh ar fud an tosach.
  Is cinnte go bhfuil na Gearmánaigh láidir. Agus bogann siad, cé go mall, le damáiste mór.
  Tá na cailíní ag troid sna coisithe...
  Komsomol cailíní i mionbhrístíní ina n-aonar.
  Anseo tugann Alenka pléasctha as gunna meaisín, ag gearradh siar ar na Naitsithe, agus ag leagan amach sraith iomlán trodaithe.
  Ansin deir sé:
  - Glóir don Rúis!
  Shoots Anyuta freisin ar an namhaid. Déanann sé é seo go han-mhaith agus go soiléir. Agus ghearradh síos na Naitsithe. Ansin caitheann sé grenade lena bharraicíní loma, ag briseadh umar na Naitsithe agus ag scata:
  - Don Rúis naofa!
  Allah tinte freisin ag na naimhde. Déanann sé go han-néata é. Le sála lom, caitheann sé bronntanas báis, á dhéanamh go máistriúil. Buaileann an gruaig rua Fritz amach agus squeals:
  -Chun ré an chumannachais!
  Shoots Maria freisin ar an namhaid. Gearrann sé síos na Naitsithe, rud a fhágann go bhfuil sé thar a bheith ionsaitheach agus squeaks:
  - Don Rúis, ár máthair!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé grenade arís. Tar éis damáiste a bheith faighte ag umar na Gearmáine, rollaíonn sé thar ... Agus tá an trealamh comhraic stróicthe.
  Marusya, ag brú na Naitsithe. Agus lena sála loma chaith sí braon iomlán grenades, thug amach:
  - Don Motherland iontach!
  Cailíní den sórt sin anseo, ach trodaithe ollmhór. Mar sin tá gach duine díothaithe i ndiaidh a chéile.
  Seo é an comhrac cúig. Agus cé mhéad faisisteach ligean air. Agus tá laochra dubha ag glacadh páirte sa ionsaithe. Caithfidh mé a rá gur guys an-troda iad.
  Ach gearrann a gcailíní Rúiseacha síos gan searmanas.
  Cathlán álainn nuair a bhíonn na laochra beagnach nocht. Agus mar sin coirtithe, seacláid.
  Agus sa spéir is féidir leat gluaisteáin chumhachtacha na Gearmáine Yu-888 a fheiceáil. Thit siad buamaí ar phoist Sóivéadacha, ag brú an namhaid. Agus gníomhaíonn siad le dúthracht mhór.
  Eva, buamaí titim, brú a sála lom, cruinn ar an gcos. Bronntanais a chaitheamh ar chathracha Sóivéadacha, roars:
  - Tá an Tríú Reich invincible!
  D'aontaigh Agatha leis seo, ag stealladh bronntanais scrios:
  - Tá ár naimhde go léir briste againn cheana féin!
  Agus tá na Naitsithe ag sileadh timpeall Moscó ó thaobhanna éagsúla cheana féin.
  Ansin chuaigh Oleg agus na cailíní isteach sa chath arís, ag cuidiú leis an Rúis, nó leis an APSS.
  Ansin chuaigh an cailín cosnochta Margarita isteach leo. Chomh maith leis sin rinneadh cailín de thart ar dhá bhliain déag de scríbhneoir mná fásta mar mhalairt ar neamhbhásmhaireacht agus comhlíonann sé misean.
  Chuaigh laochra ón aonú haois is fiche i ngleic arís le Naitsithe na fichiú haoise.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh na Naitsithe le claimhte, roar coisithe agus umair araon:
  - Ná tabhair suas!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus takni titim agus trodaithe bán.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Oleg Rybachenko dul chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus gearrann sé ceann agus muzzle gach duine ag gluaiseacht.
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caith snáthaidí marfach le toes lom - shoot síos umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Oleg Rybachenko suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chrom a lán de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena mhéara loma agus ghuigh sé:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Tá Oleg sa ionsaitheacha ag luasghéarú gach rud. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuirtear straitéis fhiáin i gcuimhne don scríbhneoir buachaill. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Rybachenko.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé sách sean, ach tá cuma leanbh air. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an ionsaitheacha. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh an ceann dearg agus canfaidh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Oleg arís céad de na Naitsithe, ag iompar Meteor, gearrtha amach. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Oleg Rybachenko grumble. .
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko an-stylish i gcath.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill genius lena chos cuma lián héileacaptair. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  Oleg, saighdiúir donn gearrtha, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Ó, go luath, tugann slándáil!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squealed:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'fhreagair an buachaill:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Níl Augustine sa chath lag freisin. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Tá Oleg i mbun cath agus ionsaíonn sé na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya na Naitsithe óna chéile, squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus glacfaidh sé féin agus scaoilfidh sé réiltín lena chos lom agus críochnóidh sé go leor faisisteach.
  Thóg Natasha é agus squeak sí:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya na Naitsithe agus a n-umar, d'éirigh léi:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt Augustine go loighciúil freisin:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Tá Svetlana ar buile leis an maslach, go háirithe ag leagadh umair, squeaks sí:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  roared Oleg:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margaret ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Níl sa cath Natasha ach Críochnaitheoir de chineál éigin. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus ghuidh sí:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus do chuaidh Augustine siar:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  duirt Augustine:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana, ag brú na naimhde,:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dhearbhaigh Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Chan Oleg mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra donn, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  D"eisigh Oleg Rybachenko, ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith ansin leis na Naitsithe... Agus chaill an Rúis Shóivéadach an Impireacht donn le linn stoirmeacha Moscó.
  Ní raibh deireadh leis an gcogadh go fóill, ach bhí deis ag an USSR cheana féin na Naitsithe a ruaigeadh. Mar sin b'éigean don seisear cur isteach arís ar chur i gcrích a misean iontach fionnuar.
  
  APSS AMHÁIN I measc na mac tíre
  Tharla an briseadh mar gheall ar lasadh gréine, agus mar thoradh air sin, ar 22 Meitheamh, 1941, cuireadh deireadh leis na Stáit Aontaithe, an Bhreatain agus a coilíneachtaí. Ar dtús, níor chuir sé seo isteach go háirithe ar chúrsa an chogaidh. Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn ar an mbealach céanna agus a chuaigh siad i bhfíor-stair. D'iompaigh an Fuhrer ó dheas freisin, agus ghlac an tSeapáin seasamh feithimh agus féach ... Agus arís, shábháil geimhreadh sioctha an tArm Dearg ó bhua iomlán, agus lig sé dó dul ar ionsaitheacha in aice le Moscó. Agus ghabh an tSeapáin, idir an dá linn, na sealúchais sin san Aigéan Ciúin a bhain leis an mBreatain agus leis na Stáit Aontaithe roimhe seo, agus nach bhféadfadh fórsaí breise a fháil isteach anois.
  Ar an bhfronta thoir san earrach agus go luath sa samhradh, bhuaigh na Gearmánaigh sraith bua, agus sheol siad arís ionsaí in aghaidh Stalingrad. Mar sin féin, is é seo an áit a thosaigh an éagsúlacht ón réaltacht. De bharr nach raibh an dara tosach acu bhí na Gearmánaigh in ann níos mó trúpaí a aistriú ón Eoraip, agus ón Libia, ag fágáil garastúin na hIodáile amháin ann.
  Agus thosaigh an ionsaithe ní hamháin ar Stalingrad, ach freisin ar Tikhvin. Agus anois bhí siad i gceannas Rommel, a raibh an-bhuíoch ag an Fuhrer as an defeat na Breataine sa Libia agus ghabháil Tolbuk.
  Ghlac na chéad umair Tíogair páirt sna cathanna freisin. Sheol Rommel ionsaí san oíche agus d'éirigh leis na trúpaí Sóivéadacha a chur faoi iontas. Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric go raibh buntáiste ag na Gearmánaigh san eitlíocht, agus mar sin níor chuir siad amú a neart ar throid na gcomhghuaillithe.
  Bhí an píolótach Marseille ag fáil cuntais go tapa ar an taobh thoir. Ar ais i mí an Mheithimh 1942, sháraigh sé líon na n-aerárthach a íoslaghdaíodh ag céad caoga agus fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Ach ní raibh ansin ach tús gairme.
  Sa spéir, i ndáiríre, bhí sé níos deacra don Arm Dearg. Agus bhí na Gearmánaigh in ann Tikhvin a ghlacadh, agus ansin roinnt cathracha eile agus Leningrad a ghearradh amach le fáinne dúbailte, ag cur bac ar an gcathair seo arís.
  Rinne an t-ordú Sóivéadach iarracht dul ar aghaidh go Leningrad, agus dul ar aghaidh sa lár. Ach ní raibh neart go leor chun rath a bhaint amach sna réimsí seo.
  An t-aon sólás a bhí ann ná go raibh na Naitsithe bogtha síos i Stalingrad, rud a thug deis dóibh cúlchistí nua a bhailiú.
  Ach d'fhan Leningrad bac. Go dtí seo, níor tháinig an Tuirc agus an tSeapáin isteach sa chogadh, agus bhí deis ag an APSS dul i ngleic le taoide na gcathanna. I mí na Samhna 1942, sheol trúpaí Sóivéadacha ionsaí in aice le Rzhev agus Stalingrad.
  Faoi Rzhev, níor baineadh amach rath. Ach in aice le Stalingrad, dúnadh an fáinne. Ach mar a d'éirigh sé amach in am. Bhí i bhfad níos mó cúlchiste ag an Tríú Reich, agus sheol Rommel ionsaí i dtreo Stalingrad ó thuaidh, agus Mainstein ó dheas.
  Cuireadh leis an scéal nuair a tháinig an tSeapáin isteach sa chogadh gan choinne. In ainneoin go raibh an cath sa tSín srianta ag na samurai, rinne siad ionsaí ar Vladivostok.
  Is dócha go raibh eagla ar Hirohito go gcaillfeadh an Tríú Reich agus go ndeachaigh sé isteach sa chogadh.
  Ina theannta sin, bhí go leor acmhainní agus coisithe ag an tSeapáin le haghaidh ionsaithe ar scála iomlán.
  Pionnáladh an tArm Dearg síos, agus d"éirigh le Rommel briseadh tríd ón tuaisceart go Stalingrad. Stopadh Mainstein go sealadach, ach tar éis dó treisithe agus tacaíocht bhreise a fháil ó Paulus, rinne sé teagmháil leis na trúpaí nach raibh bac orthu cheana féin.
  Mar sin, d'eascair fáinne eile, ina bhfuair na trúpaí Sóivéadacha iad féin.
  Tar éis cathanna stubborn, scriosadh agus gabhadh an chuid is mó acu. Tar éis sin, chríochnaigh na Gearmánaigh gabháil Stalingrad. Agus i Márta 1943, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh freisin. D'éirigh an scéal níos casta fós. San aer, choinnigh na Gearmánaigh barr feabhais. Sháraigh Marseille an líon de thrí chéad aerárthach a thit síos agus ba í an chéad Ghearmánach a fuair an dara Crosaire Ridirí na Croise Iarainn le Duilleoga Darach, Sord agus Diamaint.
  I mí na Bealtaine, sheol na Gearmánaigh ionsaitheacha nua, ag baint úsáide ollmhór as umair nua - "Tiger", "Panther" agus "Lion". Agus chuaigh siad chun cinn go rathúil, cé gur ghlac an tArm Dearg le cosaint chumhachtach. Ach bhí na fórsaí neamhionann cheana féin, ó throid na trúpaí Sóivéadacha ar thrí aghaidh ag an am céanna - In aghaidh an Tríú Reich, a satailítí, an tSeapáin agus a coilíneachtaí, agus an Tuirc. Chuir an cogadh iomlán a d'fhógair na Naitsithe an scéal níos measa, rud a d'eascair méadú ar tháirgeadh arm arís agus arís eile in éagmais bhuamáil na gComhghuaillithe. Mar sin laghdaigh seansanna an APSS go tapa!
  Fíor, chuaigh an Fritz chun cinn go mall, mar bhí cosaint dhomhain os a gcomhair. Agus throid na trúpaí Sóivéadacha, a bhfuil taithí acu, go han-cróga. Ach chaill siad fós.
  Mar sin féin, throid siad le misneach mór, agus léirigh roinnt laochra an rang ab airde. Anseo, mar shampla, tá foireann umar Elizabeth ar an T-34-76 is gnáth ag troid leis na Naitsithe.
  Agus na Gearmánaigh ag bogadh go mall i dtreo na trúpaí Sóivéadach, lined suas i ding, nó muc. Chun tosaigh tá an umar cosanta is troime agus is fearr "Lev". Tá sé cosúil leis an Panther, ach i bhfad níos mó agus meáchan nócha tonna. Tá armúr tosaigh an chabhail 150 mm agus fána cosúil leis an T-34, agus tá na taobhanna 82 mm le fánaí. Go ginearálta tá forehead an túr cosanta go han-mhaith: 240 mm le fánaí, agus tá na taobhanna níos laige ná 82 mm freisin, cosúil leis an gcabhail. Agus gunna cumhachtach 105 mm le fad bairille mór de 70 EL. Is umar é seo atá in ann bualadh ó fad.
  Aistríonn Elizabeth an giarbhosca go dtí an barr lena cos lom.
  Agus na ceithre cinn is tríocha picks suas luas. Tá sé useless a shoot ag an "Lion" ó fad agus is gá duit a fháil níos gaire. Seolann meaisín cumhachtach Gearmánach teilgeán de fhórsa marfach. Ritheann sé anuas. Gáire na cailíní san umar agus bogann siad a gcosa lom.
  Tá sé te sa Chugais thuaidh ag deireadh mhí na Bealtaine, agus tá go leor spraoi ag áilleacht i bikinis.
  Nótaí Elena le feadóg:
  - Anois gheobhaidh an faisisteach go hiontach sna adharca!
  Aontaíonn Ekaterina, ag croitheadh a cos lom, coirtithe:
  - Buailfimid leis go cinnte!
  Leanann T-34-76 ag luasghéarú, ach tá an luas easbhóthair teoranta. Is ar éigean a shnámhann an "Leon" ar chor ar bith, agus moillíonn na "Panthers" agus "Tigers" níos lúfar ionas nach mbeidh siad ag tarraingt ar aghaidh.
  Ach tá na meaisíní seo contúirteach, go háirithe an Panther, atá in ann cúig bhabhta déag sa nóiméad a lámhach. Ón seo is féidir leat a bheith ag súil le iontas.
  Euphrasia, agus í ag brú a sála lom ar an ngás, ag sní:
  - Déanaimis troid ar bhealaí virtuoso!
  Tá míbhuntáiste suntasach ag gunna an umar "Lion", ní lasann sé ach cúig bhabhta in aghaidh an nóiméid. Go ginearálta, ní hé an tsamhail is rathúla. Tá polladh armúr iomarcach, agus ní gá bualadh ó achar ró-mhór. "Tigers" agus "Panthers" briseadh tríd ó dhá chiliméadar, ó achar níos mó go bhfuil sé beagnach dodhéanta a fháil isteach soghluaiste agus beag tríocha ceathair. Arbh fhiú sé mar sin gunna chomh cumhachtach a thabhairt don Leon? Tá umair Sóivéadacha eile fiú níos éadroime, ach amháin i gcás an KV-1S, ach níl aon buntáistí ag an umar seo freisin i gcosaint, agus níl an fheidhmíocht tiomána ach níos measa.
  Casann Elizabeth a corp agus scaileann sí:
  - Breathnaím le mo bhrollach, is tonn leathan an t-aer,
  sparkles sé geal, tá an cairpéad réalta gan teorainn ...
  Mothúcháin ag súgradh, tá cailíní cosnochta beo,
  Seinn sa spéir, ba mhaith liom eitilt go dtí an ghrian go deo!
  Níl sé éasca briseadh tríd an umar Lev, fiú isteach sa taobh. Tá taobhanna an turret, cosúil le cinn an Panther, le fána, agus an chuid uachtarach de thaobhanna an chabhail freisin. Sna tancanna seo, tá an cruth "cat" tipiciúil glactha cheana féin, ag tabhairt cosaint níos fearr de bharr fánaí. Ní cosúil leis an "Tíogair", beagnach cearnach. Ach forbraíodh an "Tíogair" roimh an gcogadh, agus d'fhéach sé cosúil le éide KV. Ach tá an "Tiger" -2, forbairt níos déanaí, freisin i bhfoirm "cat", agus go luath beidh an umar seo ag dul i sraith. "Lion" a bhriseadh isteach ar an mbord freisin beagnach dodhéanta. Níl fána armúr ag an gcuid íochtair den chabhail, ach tá sé clúdaithe le rollóirí. Is é sin, ní mór duit a bhriseadh trí dhúnadh agus a fháil go díreach idir an rinks.
  Mar sin tá tasc deacair ag cailíní. Ina theannta sin, critheann na ceithre cinn is tríocha atá ag gluaiseacht an oiread sin go bhfuil sé beagnach dodhéanta lámhach cruinn.
  D"fhiafraigh Elizabeth dá cairde:
  An féidir linn an bua a fháil ar an namhaid?
  D'fhreagair Elena go muiníneach:
  - Nuair nach bhfuil bróga ag cailíní, faigheann siad íogaireacht den sórt sin lena gcosa nochta go mbuaileann siad an namhaid go cinnte.
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Sea, is ráthaíocht bua iad sála lom na gcailíní!
  Agus anois, ag seachaint bua, na duillíní is tríocha chuig an mbord. Is é an rud is mó anseo ná na gunnaí Panther agus Tiger a sheachaint. Tá siad tapa agus cruinn. Agus ní féidir leat briseadh tríd na umair seo sa mhullach ach an oiread.
  Casann Elena ar an nGearmánach agus a héadaí loma aici. Ach tá sé beagnach dodhéanta dul thar an rinc agus tú ag bogadh. Ach tá rinc oighir an namhaid briste, agus stopann an "Leon".
  Tríocha a ceathair siúlóidí anuas air. Agus cuireann teilgeán marfach isteach sa chuid íochtair den taobh.
  Tugann Catherine faoi deara:
  - Tá ár gunna as dáta - ní féidir "Leon" a ghlacadh i ndáiríre!
  Ach mar a bhí i gcruachás, bhuail Elena taobh an namhaid, agus chuaigh an "Leon" trí thine.
  Níl na cailíní ag moilliú síos, arís slat ar aghaidh. Anois tá sprioc níos laige acu: "Panther". Is leor í a bhualadh ar dheis ar an taobh.
  Nótaí Elizabeth:
  - Cat praiticiúil!
  Dúirt Catherine le gáire:
  - Ach crawls sé ar éigean ionas nach a fháil amach as an chlúdach an "Leon".
  Agus scaoil Elena i bhfad ar an bPanther, a d'éirigh i bhfad chun an taobh agus d'oscail a thaobh. Tá ceann tanaí aici - 40 milliméadar, agus is cuma go bhfuil sé tilted.
  Pléascann umar na Gearmáine le bang. Sea, bhí na háilleacha fucked go géar.
  Tá siad lena grásta captivating na háille martial.
  Ach feadaíonn na sliogáin agus iad ag dul tharstu, beagnach ag baint leis an armúr.
  Tá tríocha ceathair an-chontúirteach, agus tá sí cosúil le duine a léimeann idir cleasanna.
  Bhris Elizabeth arís lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Is féidir liom gach rud a dhéanamh, buailfimid an Wehrmacht le géilleadh!
  Ar ndóigh, le cailíní den sórt sin, níl an diabhal féin uafásach. Cé go bhfuil an ionsaitheacha Naitsíoch ionsaitheach, agus tá siad go leor umar....
  Tá fórsaí neamhionann. Cé go bhfuil líon na ngluaisteán beagnach comhionann, tá na cinn Ghearmánacha níos troime. Tá go leor umar Sóivéadach éadrom agus níl siad réidh le dul i ngleic go hiomlán i gcoinne na n-arrachtaigh Naitsíoch.
  Ach oibríonn criú Elizabeth iontais agus shoots "Panther" eile ar an dul.
  Tá baill Komsomol ag troid le gunnaí. Lámhaigh siad go cruinn. Ritheann siad, ag splancadh cosnochta, sála cruinn. Agus bhuail an namhaid ceart ar an sprioc.
  Ordaíonn Alenka le paisean:
  - Ná tabhair suas a chailíní!
  Agus anois caitheann an gunna teilgeán amach, go díreach ag an T-4, ag polladh an umair seo. Ach anseo, ar ndóigh, "Lion", nach bhfuil sé chomh éasca a ghlacadh. Agus anseo caithfidh tú iarracht a dhéanamh.
  Pointí Anyuta ag an gcarr le cabhair a bharraicíní loma agus tinte díreach ceann go ceann, ag rá:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots Alla freisin go han-chruinn agus cuireann sé:
  - Glóir a heroism!
  Ní féidir leat a rá faoi na cailíní troid anseo - an rang is airde agus aerobatics!
  Sheinn Maria, ag cur an diúracán isteach sa ghunna:
  - Níos airde agus níos airde agus níos airde
  Iarracht ár n-éan a eitilt...
  Agus breathes i ngach lián,
  Suaimhneas ár dteorainneacha!
  Chuir Marusya leis, ag lámhaigh ar an Fritz:
  - Cinnte tá....
  Léiríodh olllaochra na Rúiseach agus ní hamháin na Rúiseach i ngach rud ...
  Fuaimeanna tomhaiste, balbhaithe na cuaiche, cosúil le clog clingeach, scuabtha thar na trinsí. Beannacht crainn annamha, le coróin dhlúth glas i séideáin na gaoithe, cosúil le ceannródaithe i cúirtéis, saighdiúirí tuirseacha. Do roinnt, d'fhéadfadh sé seo cosúil fiú cosúil le cineál rabhadh - a deir siad, beidh tú ag dul go dtí an chéad domhan eile!
  Tá an cathlán faoi cheannas Vladimir Mikhailovsky, a bhuaileadh go brúidiúil i gcathanna roimhe seo, go háirithe i rith na Bealtaine, anois athlíonta go pras le hearcaigh nua, ag ullmhú chun ceann de na réimsí is contúirtí a chlúdach. Trí chiliméadar soir, ritheann uiscí an Don feadh lasracha cogaidh.
  Bhí an chuid is mó de na giolcacha charred ó buamaí loiscthe, d'iompaigh an t-uisce dubh ó súiche. Cosúil le cluichí ollmhóra faoi náire bhrón, seasann chairn an droichid a scartáil an tonn soinneáin leo féin, ag feidhmiú mar thacaí.
  Ar bháid, tá ceannródaithe áitiúla ag iompar bronntanais na bpáirceanna, chomh maith le boscaí lón lámhaigh do na saighdiúirí Sóivéadacha laochúla, réidh le dul i ngleic marfach leis na sluaite Naitsíoch feargach.
  Mar sin tharraing ceathrar acu bosca fada go dtí tor clúdaithe le caora mac tíre. Ansiúd, bhí gunna frith-umar a bhí duaithníochta go cúramach ag lurcadh cosúil le móin i luíochán. Tá triúr saighdiúir agus an gunnadóir súile géar Alesya ag oibriú ag an ngunna. Cailín, an-caol, ach tá a lámha tinn ó obair tuartha. Tá sé ag iarraidh freisin, in éineacht leis na guys, gaiste a ullmhú ar eagla go ndéanfadh umar nó "feithicil armúrtha" den tréad Naitsíoch iarracht an cnocán nádúrtha a sheachbhóthar.
  Tá na saighdiúirí, don chuid is mó, fós go hiomlán gan feasóg agus gan a bheith bréan orthu, fir óga a bhfuil cúrsa giorraithe earcaithe críochnaithe acu - mí go leith, móide, ar ndóigh, oiliúint réamh-choinscríobh dea-bhunaithe sa USSR. .
  Tá taithí ag roinnt laochra cheana féin. Difriúil siad ó ainmhithe óga i guairí, géire gluaiseachtaí, tá cuid acu rewound. Go háirithe, scaoil Ivan aon-eyed, a d'fhéach cosúil le bradach fíor, a féasóg. An teideal ensign, agus cheana féin cúpla orduithe a fuarthas i cathanna éagsúla, nó in áit an chéad cheann in aice le Moscó. Nuair, ba chosúil, rinne siad an dodhéanta: stop siad an Fritz, agus fiú thiomáin siad na naimhde cúpla céad ciliméadar, cosúil le buailteoirí madraí.
  Cé mhéad trealamh tréigthe a bhí ag Fritz. B"fhéidir nach raibh an oiread sin ann, agus ba mhinic umair ann, ach iompróirí pearsanra armúrtha le gunnaí móra agus gunnaí meaisín a chuir an-chrón ar na coisithe Sóivéadacha i samhradh agus i bhfómhar na bliana 1941 - dime an dosaen ar a laghad!
  Ach nuair a sháraigh an sioc tríocha céim, chaill na arrachtaigh Teutonic seo go léir a gcumas bogadh go simplí ... Reoite gásailín agus froze ramhar.
  Ar an drochuair, theip orthu deireadh a chur leis na Naitsithe go deireadh. Go páirteach trí locht an ordaithe, a d'iarr fórsaí móra stoirme a dhéanamh ar na cathracha ina raibh na haonaid Gearmánacha clúdaithe. Sea, agus tá an leá tagtha - bíodh sé mícheart ...
  San earrach, thuill Ivan an dara ordú freisin - bhí an t-ádh air ginearál agus roinnt oifigeach a mharú mar gheall ar luíochán. Mar sin féin, níor éirigh leis an gcath ach go páirteach. Le linn an tóra, bhuail blúire strae Ivan Krasnov ina aghaidh, ag baint a shúil amach dó. Faraoir, is cogadh é seo, ní scannán do pháistí, ina mbuaileann an príomhcharachtar gach duine, agus ní féidir fiú céad gunna meaisín a bhualadh.
  Agus anois caithfidh siad obair chrua fhisiceach a dhéanamh: trinsí, cealla agus gaistí claiseanna a thochailt.
  Cabhraíonn na ceannródaithe leo, cé go bhfuil na páirceanna socair agus tá na guys agus na cailíní iad féin ag iarraidh cabhrú lena ndeartháireacha níos sine. Oibríonn siad fiú ró-díograiseach, ag iarraidh níos mó a dhéanamh, gan neart a ríomh. Sin mar a d"at na féitheacha agus a tháinig siad amach ar na lámha coirtithe, callánacha agus ar chosa lom, brúite na bpáistí. Ag an am céanna, bainistíonn siad fós ag canadh;
  Is muidne ceannródaithe leanaí an chumannachais -
  Tine, puball agus bugle fáinneach!
  Ionradh ar fhaisisteachas damanta -
  Cé atá ag fanacht le ruaig buile!
  
  Cad atá caillte againn sna cathanna seo?
  Agus ansin i cathanna leis an namhaid a fuarthas?
  Ní raibh againn ach leanaí an domhain -
  Agus anois laochra na tíre dúchais!
  
  Ach ghlac Hitler céim i dtreo ár bpríomhchathair,
  Buamaí caite gan an eas a chomhaireamh!
  Agus domsa is áille an tír dhúchais ná an spéir -
  Anois tá luí na gréine tagtha!
  
  Freagróimid go géar don ionsaí -
  Cé go bhfuil siad féin ard, tá, alas, tá siad beag!
  Ach an claíomh i lámha dhéagóir leochaileach -
  Níos láidre ná na legions de Satan!
  
  Lig do na umair avalanche rush tar éis avalanche,
  Agus roinnimid an raidhfil ina thrí!
  Lig do na póilíní díriú ar chúl,
  Ach gearrfaidh an Dia Naofa iad go fíochmhar!
  
  Cad a shocraigh muid? obair na síochána a dhéanamh
  Agus le haghaidh sin, faraor, bhí orm shoot!
  Tá an tsíocháin disgusting cheana féin.
  Tá foréigean ann freisin!
  
  Leis an gcailín rithimid cosnochta le chéile -
  Cé go raibh sé ag cur sneachta, dóitear sruth sneachta mar ghual!
  Ach ná bíodh eagla oraibh, bíodh a fhios ag na páistí -
  Beidh an faisisteach á thiomáint go dána isteach sa chónra ag piléar!
  
  Seo iad a chuir an chuideachta ghalánta Fritz,
  Agus tá an chuid eile de na cowards ar an teitheadh!
  Brúimid coisithe mar speal i gcath -
  Nach bac linn samhraí óga!
  
  Éacht bua, beidh i mí Bealtaine,
  Anois tá an sneachta sneachta deilgneach, crua!
  Tá an buachaill cosnochta, tá a dheirfiúr cosnochta,
  I gceirbeacha, bhuail na páistí an lá bua!
  
  Cad as a dtagann na fórsaí seo?
  Mairfidh pian agus fuar, gur gá!
  Nuair a thomhais cara bun an uaigh,
  Nuair a bheidh cara ag caoineadh - gheobhaidh mé bás!
  
  bheannaigh Críost dúinn ceannródaithe,
  Dúirt sé, an Fatherland a thabhairt duit ag Dia!
  Is é seo an chéad chreideamh do chách,
  Sóivéadach, tír naofa!
  Tá tormáin i bhfad i gcéin d"umair ag druidim linn, agus eitleáin ag gobadh amach sa spéir. Agus tá na hairm léigear cumhachtach ag roaring cheana féin. Ó sceallóga ardphléascacha, caitear closanna talún agus móna leáite go hard sa spéir. Seo í ag léamh an chatha. Tá déshúiligh trófaí ag an Maor Vladimir Mikhailovsky ina lámha, agus é ag faire ar an mbealach ina bhfuil avalanche faisisteach cruach. Déanann siad iarracht na ceannródaithe a thiomáint ar chúl, ach níl siad ag iarraidh imeacht agus iarraidh ar raidhfilí ina lámha troid.
  Níl go leor airm ann do gach duine, cé gur thug na leanaí áitiúla raidhfilí seilge agus fiú boghanna spóirt. Is mian le gach duine troid go cróga agus buachan. Agus ní oibreoidh sé bás leis an smaoineamh deireanach ar an Motherland.
  Tugann Major Mikhailovsky an t-ordú:
  - Ná hoscail tine gan ordú!
  Go deimhin, níl ach dhá "daichead a cúig" acu don chathlán iomlán, rud a chiallaíonn go bhfuil seans ann an Fritz a ligean níos gaire.
  Chun tosaigh, mar is gnách i measc na Naitsithe, na gluaisteáin is mó faoi chosaint; umair T-4 agus gunnaí féin-ghluaiste "Hunter". Ba chóir go ndéanfadh siad áit do fheithiclí níos éadroime agus do choisithe beagán lagaithe.
  Gluaiseann gluaisteáin agus gluaisrothair na Naitsithe anois agus ansin ar eagla go mbrisfidh siad chun cinn....
  Ach cruthaíonn an ceannródaí Julius Petrov nár fhan siad anseo gan tada. Tá mianach frith-umar gann, smeartha le gliú homemade, agus ar bharr na móna a fhágann go bhfuil sé dofheicthe le cabhair ó shreang, bogann sé idir na stumpaí, ar dheis faoin bolb T-4.
  Tá plátaí cruach an bhoil suite ar láthair marfach. Ní cosúil go bhfuil an pléascadh ró-láidir, ach tá an bolb stróicthe amach, agus tosaíonn an umar Naitsíoch ag caitheamh tobac agus ag ciorcal timpeall an túr.
  Úsáideann buachaillí eile gléasanna den chineál céanna. Ós rud é go bhfuil coisithe na Gearmáine cowardly, agus na tancanna agus gunnaí féin-ghluaiste gan chosaint chun tosaigh, ansin beidh siad a phionósú as seo.
  Breathnaíonn an cáiliúil "Hunter", le scáthchruth íseal agus armúr láidir, cosúil le turtar leacaithe. Bhí na gunnaí féinghluaiste seo le feiceáil go leor le déanaí ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis. Mar gheall ar dhea-fheidhmíocht tiomána, gunna atá in ann achar réasúnta a shárú agus a bheith in ann maireachtáil sa chath, tháinig an Hunter chun bheith ina pharabal i dteangacha.
  Ach tá a rianta fós ina ngnáthnós, cé go bhfuil siad leathan ... Mar sin féin, tá sé níos fearr fós an bonn a bhaint de bhun an chairr agus a chuid taobh istigh a chaitheamh le páirteanna breise.
  Seo "Hunter" scriosta, cosúil le frigéad bradach le rudder briste, sleamhnáin go dtí an taobh agus é a bhrú i gcoinne an T-4. Agus tosaíonn an dá chónraí cruach ar bhoilb ag lasadh, agus tar éis cúpla nóiméad pléascann siad mar gheall ar lón lámhaigh a mhaidhm.
  Cheana féin bhí stop le dosaen feithiclí meánmheáchan briste agus gan chúnamh.
  Ach taobh thiar dóibh an chuid eile den tslat, go háirithe na cinn armúrtha iomadúla. Anseo cuireann an gunna féinghluaiste "Hunter" luas agus ... Titeann sé isteach i gclais faoi cheilt. Ní gá ach na boilb a shíneann ó thuas agus bogadh gan chúnamh.
  Ceannródaithe rejoice. Áit éigin i claiseanna dug pléascáin baile. Déantar é ar bhealach lámhcheardaíochta. Ar ndóigh, níos laige ná dynamite, ach d'fhonn a dhíchumasú an undercarriage is leor.
  Fulaingíonn Fritz taismí troma, teipeann ar iompróirí pearsanra armúrtha, téann cuid acu trí chriosanna contúirteacha, ach sásaítear iad trí grenades agus pléascáin a chaitheamh.
  Anseo, thóg fiú na trodaithe óga mear-witted catapult beaga. Caitheann siad mála speisialta biotáille adhmaid driogtha measctha le heilimintí púdar gunna.
  Nuair a bhuailtear é, éiríonn armúr níos tanaí na n-iompar Naitsíoch, rud a fhágann go lasracha gorma do na foirne. Ar buile le pian, bíonn an Fritz ag béicíl go croíúil agus scaipeann sé lena aghaidheanna uafáis.
  Tá cuid acu fiú ag tréigean a gcuid trealaimh...
  Is é an trua amháin go bhfuil a lán de na naimhde, roinnt feithiclí, tuilte gach rud le meaisín-gunna dóiteáin, druidim na trinsí.
  Agus tuislíonn siad ar ghráinneoga ... Treoraíonn Alesya, idir an dá linn, daichead a cúig. Ar ndóigh, ní ghlacfaidh tú an T-4 agus an "Hunter" ceann ar aghaidh, ach is féidir leat triail a bhaint as na taobhanna. Níl aon rud le rá faoi iompróirí pearsanra armúrtha. Brisfidh gach duine tríd agus déanfaidh siad urláir le fuil dearg-te miotail spit!
  Tá go leor buntáistí ag gunna beag den scoth thar cheann mór - ráta dóiteáin, éascaíocht duaithníochta. Agus tá a fhios acu conas spriocanna a roghnú.
  Na Naitsithe snarl, go suairc cosúil le hyenas. Agus i measc na guys Sóivéadach tá marbh agus lucht créachtaithe. Tá sé tragóideach go háirithe nuair a fhaigheann trodaithe óga atá díreach tosaithe ag maireachtáil bás. Seo cailín ceannródaí óg, ar ar éigean a thóg sí pacáiste pléascach, luachra léi faoi rianta umar meánach T-3. Léimeann bosca gránna le stoc fada caol aníos agus scarann sé túr cearnach uaidh.
  Agus tá na trodaithe ag caitheamh grenades arís, agus thosaigh gunnaí meaisín a ingne na gluaisrothair crawling. Agus phléasc cinnirí na saighdiúirí Naitsíocha cosúil le silíní aibí a leagadh síos le clocha sneachta.
  Agus pléascann umair gháis na ngluaisrothair mhóra, ag caitheamh sruthanna tine fhoréigneach amach. Mothaíonn sé go bhfuil círéib na genies ifreanda ar siúl. Seo a leanas roinnt iompróirí pearsanra armúrtha freisin a cheanglaíonn a gcomhghleacaithe gan trua.
  Tá sé mar aidhm ag Alesya ag díriú ar an "Hunter" an chuid íochtair den chabhail. Tá sé deacair a fháil ann, ach seo an t-aon seans a bhriseadh tríd an gunna neamhthrócaireach féin-ghluaiste. Gluaiseacht rianúil an mhéar, agus ansin cas.
  Tugann an gunna recoil bog, agus scoilteann an meaisín faisisteach ina dhá leath. Agus titeann an bhratach leis an swastika isteach sa láib fuilteach.
  Cogar Alesya:
  - Teastaíonn íobairt ón gceartas, teastaíonn síntiúis ó charthanacht, agus teastaíonn íobairt chun go n-éireoidh le cúis chóir!
  Ina dhiaidh sin, luíonn an cailín gunnadóir naked chun biorhythms an Domhain a mhothú níos fearr, agus anáil an fhéir lena boinn agus a shoots arís, ag bualadh an insidious T-3 sa chomhpháirteach.
  Is féidir a fheiceáil go bhfuil beagnach gach umar meánach d'armada na Naitsithe curtha as feidhm cheana féin. Anseo bhí an dara ceann scriosta ag buachaill ceannródaí, in ainneoin an díobháil, bhrúigh sé bairille, le meascán de chomhdhúile pléascach, deannach guail, min sáibh le méid beag de fosfar. Ní raibh an neart ag an leanbh laochúil a thuilleadh chun an bairille a bhrú tar éis créachta, agus bhrúigh a chomrádaí Andrey, ag trasnú é féin ar an teitheadh, an gunna féinghluaiste ionsaí daichead tonna Shmel faoi na rothaí. Lámhaigh gunna doiléir de chaighdeán 150-milliméadar suas, agus d'fhan sé ardaithe. Agus rith anamacha na gceannródaithe, ag sileadh as a gcoirp stróicthe, go dtí ríocht shona neamhaí, áit nach bhfuil foréigean agus pian ann riamh.
  Na hiompróirí faisisteach a tháinig slán, tar éis dóibh tacaíocht a gcomhghleacaithe níos troime a chailleadh, thosaigh siad ag casadh ar ais ... Tháinig deireadh le roar cheol Wagner, agus thosaigh eitilt ghinearálta.
  Dúirt Vladimir Mikhailovsky, ag glanadh fola óna mhullach:
  - Is féidir le laoch na Rúise bás ina sheasamh, ach ní bheidh sé beo ar a ghlúine! Féadfaidh an Rúis bleed, ach ní dhéanfaidh aon fhuil ár misneach agus ár ndílseacht do fhuil an athar!
  Agus dearbhaíonn na ceannródaithe a tháinig slán é seo... Cé go bhfuil go leor acu dóite agus gortaithe cheana féin.
  Agus Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag troid sa spéir, tá siad réidh chun dul san iomaíocht leis an vaunted Marseille, a bhfuil scór cheana féin níos mó ná ceithre chéad downed aerárthach, a fuair sé an cúigiú céim de Ridire na Croise Iarainn le órga. duilleoga darach, claimhte agus diamaint.
  Ach tá rún daingean ag na cailíní troid i ndáiríre. Anseo tá siad sa bikini céanna agus troid cosnochta. Agus poll na heitleáin Luftwaffe.
  Díríonn Anastasia, le cabhair óna barraicíní loma, an gunna ar an sprioc, buaileann sí an faisisteach, agus deir:
  Is mór an creideamh atá againn
  Mairfidh go deo!
  Agus winks ag a pháirtí. Buaileann Akulina an faisisteach freisin, buaileann sé é, go han-chruinn ag baint úsáide as a cosa lom agus screeches:
  - Ar mhaithe le mór-smaointe an chumannachais!
  Agus lomnocht a fhiacla pearly. Tá cailín den sórt sin ag troid agus oideachas.
  Agus sparkles lena fhiacla.
  Nuair a scaoil Anastasia eitleán Gearmánach eile, ar a Yak-9, squeaks go ionsaitheach:
  - iolar na Rúise ar fud an phláinéid,
  Beidh scaipeadh a sciatháin éirí de thalamh ...
  Cuirfear an namhaid chun cuntais
  An mbeidh a defeated, briste!
  Deimhníonn Akulina é seo go toilteanach trí opponents a leagadh síos:
  - Beidh a bhriseadh!
  Cé, ar ndóigh, bhí cailíní álainn aces le feiceáil i measc na nGearmánach freisin. Bíonn Albina agus Alvina ag troid ar an ME-309 is nuaí. Ghoid laochra troda den sórt sin.
  Agus cnag siad síos eitleáin Sóivéadach le aclaíocht iontach. Aerárthach an-chumhachtach é an ME-309 atá armtha le trí gunnaí móra aeir 30mm agus ceithre mheaisínghunna. I gcoinne ollphéist den sórt sin, ní féidir le gluaisteáin na Rúise seasamh in aghaidh.
  Má scaoileann siad síos, scaoileann siad síos gan trua.
  Chan Albina, le cabhair óna barraicíní loma, gunna aerárthaigh ag an sprioc. Buail an namhaid agus squeaked:
  - Chun bua an Tríú Reich!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Bhris Alvina an namhaid freisin. Ghearr sí na Yak-9anna Sóivéadacha amach agus chothaigh sí:
  - Ar mhór-theorainneacha ár n-arm!
  Agus winked ar a cairde.
  Troideanna, billí a fháil agus Huffman. Níl sé fós ar cheann de na aces móra, ach tá sé ag dul chun cinn go tapa. Agus is féidir leat a rá freisin an ollphéist ifreann.
  Na Gearmánaigh, cé go mall, agus le caillteanais trom, ag gluaiseacht feadh chósta Volga, ag druidim leis an Mhuir Chaisp.
  . CAIBIDIL #2
  Ba léir go raibh na fórsaí neamhionann. Bhí an eitlíocht faisisteach go háirithe annoying. Chuaigh Focke-Wulf isteach sa tosach agus bhí a chuid airm chumhachtacha agus a luas ina fhadhb don Arm Dearg. Ina theannta sin, bhí an carr seo ró-deacair a thabhairt síos. Tá sí durable agus go mór armúrtha.
  Chuir an ME-309 iontas míthaitneamhach ar na píolótaí Sóivéadacha le luas agus arm araon. Agus shredded sé go leor i bhfad na haonaid Sóivéadach.
  Buamáil poist Sóivéadach agus an buamadóir Yu-288 nua, meaisín an-chumhachtach. Iompraíodh ceithre thonna buamaí faoi ghnáthualach, agus sé thonna sa leagan athlódála. Agus fuair sé na haonaid Sóivéadach go cothrom.
  Thaispeáin Rommel a rang mar cheannasaí freisin, áfach, cosúil le Mainstein.
  Níos dlúithe agus níos dlúithe chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le Astrakhan. Agus, gan choinne don ordú Sóivéadach, chuaigh an Fritz ar an ionsaitheacha feadh an Volga i dtreo Kamyshin. Ba bogadh trom ach cumhachtach a bhí ann. Agus cé go raibh sé deacair iad a stopadh.
  Ach tá cosaint an Airm Dearg fós láidir ... I gceann seachtaine, chuaigh na Naitsithe chun cinn caoga ciliméadar agus cuireadh stop leo.
  Bhí siad le chéile le counterattacks, na haonaid Sóivéadach ....
  Ag an am céanna, rinne na Seapáine iarracht ionsaithe a fhorbairt i gcoinne Alma-Ata. Agus ansin bhí cathanna fíochmhar faoi lán seoil.
  Throid cailíní ar chomhchéim le fir, agus b'fhéidir níos fearr fós ná iad.
  Margarita Magnitnaya agus Tatyana Bulatnaya - cailíní álainn, fired as gunnaí meaisín.
  Lámhaigh siad síos samurai agus chan siad:
  - Ná ligimis páirt leis an aisling
  Is é an chéad chéim sa saol ...
  Feiceann tú arís os cionn an domhain saor in aisce,.
  Guairneáin na n-ionsaithe buile!
  Chaith Margarita grenade dúnmharaithe lena bharraicíní loma, stróic na Seapánaigh agus chan sí:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn
  Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn...
  Cuirfimid an Wehrmacht sa talamh,
  Is monolith é ár gcairdeas!
  D'aontaigh Tatyana, ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Tá sé an monolith!
  Tá na Seapánaigh ag dul chun cinn ar Alma-Ata. Tá go leor saighdiúirí acu agus cineálacha éagsúla cúlchiste. Seo iad na guys troid. Ach gearrann na cailíní síos iad. Troid siad go éadóchasach.
  Chaith Tatyana Bulatnaya grenade eile, stróic sí an samurai agus chan sí:
  - Ar mo éacht iontach!
  Agus súile winked, an dath sapphire. Cailín suaimhneach, ná habair faic.
  Agus glacfaidh agus caith Margarita, lena sÚil nocht, bronntanas báis, ag cuimilt saighdiúirí Seapánacha as a chéile.
  Agus canadh:
  - Tá gach rud measctha suas, fite fuaite, i crithfhuacht na trioblóidí!
  Agus arís caitheann sé a bharraicíní loma, líomóide ar na Seapánaigh ...
  Snámhann Oksana laoch nocht faoin gcoim agus cosnochta suas chucu agus brúann sé trí bhosca grenades, ag cogarnaigh:
  - Beidh sé cailíní fionnuar!
  Agus chan na trí laochra go léir:
  - D'eitil an samurai go talamh, faoi bhrú cruach agus tine!
  Agus troideann na háille le fury mór. Chuaigh siad trí thine agus uisce agus píopaí copair go neamhbhalbh.
  Anseo caitheann Oksana grenade lena chos lom, ag bualadh umar solais Chikha Seapánach. Bhuel, sin sprioc iontach.
  Sheinn Margarita, ag lámhach an namhaid:
  - Is féidir leat a chreidiúint in éagmais an chreidimh! Is féidir leat a dhéanamh d'éagmais an cháis!
  Dúirt Tatyana go loighciúil:
  - Is paradacsa é an rud a deir tú!
  Chaith Margarita grenade lena bharraicíní loma agus dúirt go loighciúil:
  "Nach bhfuil genius cara paradoxes?"
  Thug Tatyana seal, ghearr sí síos an samurai agus d"aontaigh:
  - Ar ndóigh, a chara!
  Agus ghlac na laochra é agus phléasc siad amach ag gáire ... Tá siad ag troid le cailíní, agus deir siad cad eile ... Ní cuimhin leis an Rúis mar a throid na cailíní!
  Troideanna Oksana ag an leibhéal is airde ar ndóigh. Agus shoots ó phointí éagsúla, agus spins an cailín cosúil le barr.
  Is áilleacht iad seo, ní thabharfaidh siad rud ar bith do dhuine ar bith. Agus gnaw amach tréas, mar aon leis an samurai.
  Treoraíonn an tine agus Angela. Tá an cailín ionsaitheach agus dearg-haired freisin. Is fearr le laochra dul i ngleic cosnochta agus éachtaí iontacha a dhéanamh.
  Tugann Angela an seal agus deir sí le gáire:
  - Rachaimid go dána i gcath,
  Chun cumhacht na Sóivéide!
  Agus lena bharraicíní loma caitheann sé líomóid marfach.
  Tá na cathanna ar siúl agus anois tá ionsaí na Seapáine ag dul in éag ....
  Deireadh Iúil daichead a trí atá ann cheana féin. Chuaigh na Naitsithe i dteagmháil leis an Volga Delta féin, agus seoladh cathanna air.
  Bíonn Elizabeth agus a criú ag troid go dian. Thosaigh na chéad umair Tiger-2 ag teacht chun tosaigh freisin. Tá siad cosúil le "Panther" agus "Lion", ach rud éigin eatarthu. Chomh maith leis sin le huillinneacha an chlaonta réasúnach an armúr agus gunna fada-bairille de chaighdeán 88 mm 71 EL. Meáigh seasca is ocht tonna, agus in aice leis an umar "Lion", i dtéarmaí armúr, ach beagán níos lú i méid.
  Umair mhóra, ní déarfaidh tú faic.
  Tá Elizabeth agus na cailíní ag fiach ar na Gearmánaigh. Briseann siad tríd an T-4 agus squeal:
  - Glóir do smaointe na mblianta geala,
  An caoin na ceannródaithe a bheith réidh i gcónaí!
  Ligean le rá go bhfuil na laochra den chéad scoth. Agus ní hamháin troid siad go glórmhar, ach freisin canadh;
  Tá an aontas doscriosta, pobail na saor in aisce,.
  Ní fórsa brute agus eagla a tháinig chun cinn ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas, solas, cúis agus misneach i mbrionglóidí!
  
  Glóir dár dtír dhúchais saor in aisce,.
  Is tacaíocht go deo é cumhacht na cruthaitheachta!
  Fórsa dleathach, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, le haghaidh aontacht - fear simplí!
  
  Tríd na stoirmeacha shoillsigh grian an dul chun cinn dúinn,
  Tríd na stoirmeacha agus na stoirmeacha chuamar ar aghaidh ...
  Bogaimid sléibhte, amhail is dá mba gan meáchan,
  An domhan ar fad, beaming i dtreo cumannachas, ag teacht!
  
  Glóir dár dtír dhúchais saor in aisce,.
  Is tacaíocht go deo é cumhacht na cruthaitheachta!
  Fórsa dleathach, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, le haghaidh aontacht - fear simplí!
  
  Tá pobail an phláinéid aontaithe mar dheartháireacha,
  Buddhist, cairde Muslim go deo!
  Lig glóir an chúis, ainm mór,
  Is teaghlach iad náisiúin uile an domhain!
  
  Glóir dár dtír dhúchais saor in aisce,.
  Is tacaíocht go deo é cumhacht na cruthaitheachta!
  Fórsa dleathach, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, le haghaidh aontacht - fear simplí!
  Canann na cailíní go maith, agus níos fearr fós bíonn siad ag troid, agus ag déanamh cleasanna den sórt sin. Cé go bhfuil an stair scríofa ag na buaiteoirí agus nach bhfuil sé ar eolas an mbeidh siad a mheabhrú má tá an cogadh caillte?
  Tá Alenka lena cadhnraí, agus foireann de chailíní, ag iarraidh a choinneáil siar ar na naimhde ar an Volga Delta. Agus léiríonn sí cad iad na háilleacha atá in ann i bprionsabal.
  Agus is féidir leo a lán a dhéanamh i ndáiríre.
  Shoots Anyuta lena cosa lom agus roars:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus mar sin ghlac an cadhnra iomlán é agus chanadh i unison, i guthanna lán-fuaime;
  Táimid ag troid ar son cinniúint níos fearr
  Chun saol daoine a dhéanamh níos éasca ...
  Agus crush an Horde damanta
  Ionas go mbeidh níos lú naimhde olc ann!
  
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Chun glóir ár máthair Rúis. .
  Creideann muintir na Rúise dochreidte,
  Agus déan gach duine ar an Domhan níos áille!
  
  Tugtar muid chun troid ar son an Motherland,
  Mhórgacht an Athartha a chosaint ...
  Agus uaireanta níl sa saol ach scannán
  Cé gur chóir go mbeadh sé ina léiriú ar Paradise!
  
  Caithfidh gach duine aisling a bhaint amach,
  Réasúnta Creidim Cumannachas ...
  Ionas go mbeidh níos mó sonas ar domhan,
  Agus níor tháinig tinte na revanchism!
  
  Ár tsar an genius iontach Pugachev saor in aisce,.
  D'ardaigh sé na tuathánaigh chuig an streachailt naofa ...
  Beidh aon ghnó ar ghualainn,
  Agus grá an cailín buachaill cosnochta!
  
  Beimid níos láidre fós ná an diabhal
  Nuair a athraíonn muid réimse leathan na heolaíochta...
  Leagtha faoi chrúb na n-óglach,
  Cé fuil gushing ó aorta stróicthe!
  
  Sea, is iad ár gcairde cearta é,
  Is féidir linn an Motherland a dhéanamh níos sona ...
  Creideann daoine go léir aon teaghlach amháin,
  Rúis iontach radanta!
  
  Breathnaigh daoine go cróga isteach sa spéir,
  Ná lig do scamaill olc an spéir a chlúdach ...
  Tabharfaimid scór buaiteach don namhaid,
  Agus beidh tú, laoch-ádh i cath!
  
  Níl a fhios agam an focal coward
  Nach bhfuil muid Rúiseach inferior ar chor ar bith ...
  Tá Íosa Bán againn Svarog,
  Agus bain sult go deo as Bealtaine!
  
  Cailíní agus buachaillí i rince bhabhta saor in aisce,.
  Cuirimid cailíní cosnochta isteach ...
  Ar ár son, tar éis an tsaoil, an Dia uilechumhachtach Rod,
  Ná bheith i do bhuachaill parrot brainless!
  
  Agus spreag Lenin sinn chun troid,
  Bheannaigh Wise Stalin an t-éacht ...
  Scaipfidh cerub cumhachtach a sciatháin,
  Agus tá ár matáin déanta go simplí as cruach!
  
  Beidh SOILSE an Athartha i
  Go bhfuil muid chomh laochra le Dia...
  Anseo déanfaimid an ghlóir a dhaingniú le claíomh cruach,
  Cén sciath a bhí cruthaithe ag Svarog!
  
  Go hachomair, bí dílis don Tiarna,
  Chun glóir na Rúise is radiantaí ...
  Níl a fhios againn ach ridirí iolair,
  Taobh thiar dúinn tá an Dia Bán Críost an Meisias!
  Anseo, ó bhuille cruinn ó ghunna, lasann an "Lion" suas. Sea, faigheann na Naitsithe go sonrach é ar na adharca.
  Cé go bhfuil na cathanna ag dul ar aghaidh, ansin ní dramhaíolaíonn na páistí am.
  Gluaiseann Dasha agus Vaska ar chúl trúpaí na Gearmáine. Féachann siad mar a ghluaiseann an trealamh i gcolúin. Tá gluaisrothair ag réabadh, tá gunnaí féinghluaiste ag sníomh. Tá go leor trúpaí, lena n-áirítear an SS, agus aonaid eile.
  Thug Vaska faoi deara gluaiseacht "Ferdinand", gunna cumhachtach féinghluaiste Gearmánach, ag scriosadh umair.
  Dúirt an buachaill leis an gcailín:
  - Tá an chuma ar an scéal go bhfuil na Fritz ag bogadh fórsaí breise ó thuaidh de Stalingrad.
  Thug Dasha faoi deara le gáire:
  - Déanfaidh ár gcuid féin iad a mheilt ar aon nós!
  Bíonn Nemtsev as an trucail ag béicíl go feargach ar na buachaillí. Éiríonn agus ritheann leanaí, ag caochaíl, liath le deannach, sála lom, cruinn. Is féidir leo scuaine a thabhairt dóibh freisin.
  Rith an buachaill agus an cailín go dtí na toir agus léim isteach. Dúirt Dasha le díograis:
  - Is féidir le páirtíneach gach rud a dhéanamh!
  D"aontaigh Vaska leis seo:
  - Ar ndóigh... Beidh an bua againn go cinnte!
  Sheinn Dasha le díograis:
  - Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua! Beidh muid in ann an faisisteachas a shárú!
  D"aontaigh Vaska go fonnmhar leis seo agus bhrúigh sé an bolb le méara chosa lom a leanaí:
  - Is féidir linn! Rugadh muid chun scéal fairy a bhaint amach!
  Rinne Dasha winked agus thug sé faoi deara:
  - Agus cad? I mo thuairimse, beidh muid a bhaint amach an scéal fairy, agus beidh an Wehrmacht a bheith deannaigh!
  Agus bhí na leanaí ag canadh i gcuireadh ar bharr a scamhóg;
  In ainm ár dtíre ionraic,
  Cad a thabharfaidh Cumannachas don chruinne...
  Beidh muid dílis dár Motherland,
  Réitímid an bealach chun rathúlacht, cruthaitheacht!
  
  Rialaigh Putin an Rúis mar laoch
  Ach d"fhág an t-iolar í ar eitilt...
  Fuhrer mór ar ndóigh hemorrhoids,
  Ach ciallaíonn Stalin ainm freisin!
  
  Creidim go mbuafaimid an Tríú Reich
  Ní haon ionadh gur bhog Putin isteach i Stalin ...
  Os cionn an domhain tá cerub órga-eite,
  Agus tá Satan-Adolf ar buile anois!
  
  Tá an Eoraip ar fad ag na Gearmánaigh,
  Agus an Afraic, agus an Áise, agus na stáit ...
  Agus is dóigh le Adolf go bhfuil sé fionnuar
  Ach gearrfar pionós ar an Fuhrer!
  
  Do Hitler, tá an Rúis cosúil le scioból,
  Tá sé ag iarraidh a chuid féin a dhéanamh ...
  Ach beidh, creidim gur mórshiúl é an cumannachas,
  Beidh sútha talún sprout, leapacha cur!
  
  Ná creid, níl ár ndaoine lag in aon chor,
  Ach ghabh an iomarca Fritz ...
  Agus an Slav ar chor ar bith nach bhfuil aithne agat ar sclábhaí,
  In ainm ár máthair Rúis!
  
  Agus spreag Lenin sinn le héacht,
  Thaispeáin sé dom conas rudaí a dhéanamh ...
  Ós rud é gur duine amháin é Dia,
  Ach sa chumannachas ní mór dúinn a chreidiúint go dána!
  
  Ní hea, ná géilleadh do namhaid na Rúise,
  Tar éis an tsaoil, tá an Dia Bán linn - Cruthaitheoir na cruinne ...
  Cuideoidh mé leo siúd tír dhúchais sa chath,
  Chun a bheith i rath an tsaoil gan athrú!
  
  Cé chomh fada agus is féidir leat muintir a mharú?
  Ar an drochuair, níl aon deireadh leis an gcogadh...
  chomh tanaithe i gcathanna ár n-arm,
  Déan rud éigin nach mbeidh náire ort!
  Amhrán maith laochra óga é seo. Chan siad é, agus bhog siad arís, ag rábadh an deannaigh feadh an chosáin lena sála lom, callused.
  Bhí na páistí go suairc agus sásta amuigh faoin saol. Cé go bhfuil sé tanaí, tá a aghaidheanna tanaithe cosúil le seacláid, agus tá a cuid gruaige, ar a mhalairt, cothrom. guys iontach.
  Chuir duine de na Gearmánaigh ar ghluaisrothar glaoch orthu go geanúil. Agus thairg seacláid. Shín Dasha ocrach amach a lámha, ach tharraing Vaska a muinchille:
  - Ná náirigh tú féin!
  Fuair cailín cliste
  - Déanaimis na Naitsithe a aontú níos fearr!
  Thaitin an smaoineamh seo le Vaska, arb é craiceann agus cnámha é féin. Agus d"iarr sé seacláid freisin.
  Chlaon an Hitlerite sa Rúisis bhriste:
  - Can buachaill!
  Chlaon Vaska agus sheinn sé le inspioráid mhór;
  Thionóil an páirtí an Rúis ar fad,
  Cosnaíonn réimsí gan teorainn ...
  Tar éis an tsaoil, creideann daoine fórsa den sórt sin
  Glóir don talamh Sóivéadach!
  
  Is é Stalin an duais is airde,
  Is é Stalin eitilt na eagna ...
  Caithfidh tú troid go cróga dó.
  Tá na daoine go léir ag leanúint Stalin!
  
  Tugtar sciatháin gheala orainn,
  Tá toil iontach againn...
  Is é Stalin an-áthas ar an flúirse,
  Glóir, tír iontach!
  
  Is é Stalin an ceann is mó i na cruinne,
  cherub órga-eite Stalin,
  Ár ndaoine le ádh gan athrú,
  Creid, invincible go deo!
  
  Thug Stalin slánú do na daoine,
  An t-iolar is mó ar domhan...
  Ar son ár n-athar agus saoirse,
  Scaip sé a sciatháin ar fud an domhain!
  
  Níl aon níos airde ná an radiant Stalin saor in aisce,.
  Tá sé iontach mar Dhia bán ...
  Ag troid le cúr is buaigh,
  Beidh an Fuhrer a thiomáint isteach i cónra go luath!
  
  Ag tabhairt onóra dár dTíortha,
  Know di níos áille gan a fháil ...
  Is gearr go mairfimid faoin chumannachas,
  Agus níl aon bhealach eile againn!
  
  Is é Stalin bród an phláinéid ar fad,
  Cumannachas gan teorainn Stalin. .
  Canfar a ghníomhartha
  Tá an faisisteach scriosta go hiomlán!
  
  Rinne Stalin glóir don Rúis,
  D'ardaigh Stalin í os cionn na réaltaí saor in aisce,. .
  D'ardaigh sé an Impireacht go barr,
  Níl i Stalin ach idéalach!
  
  Stalin conquers na cruinne
  Tá cabhlach mór réalta aige...
  Déanfar trialacha le haghaidh eagarthóireachta
  Beidh Stalin mar thoradh ar chumannachas!
  
  Don Rúis, is é Stalin an ghrian saor in aisce,.
  Shineann sé go fíochmhar sa dorchadas...
  Tá glór an chailín os ard
  Níl ceannaire níos áille ar domhan!
  
  Is é Stalin an embodiment de Svarog,
  Chruthaigh Stalin cumhacht na Rúise ...
  Faigheann sé Rod i gcroílár -
  An Máistir is Mó!
  
  Níl aon cheannaire ar an domhan ar fad níos áille saor in aisce,.
  Is é Stalin an ceann is fearr de na fir...
  Cruthaimis sonas inár gcruinne,
  Tá an villain rabid scriosta!
  
  Mo chlann mhac agus baill Komsomol,
  Chun an Motherland, seasamh le chéile i bhfoirmiú ...
  Tar éis an tsaoil, tá tú cailíní níos láidre ná tigers,
  Tá Stalin, a chara, linn!
  
  Ní féidir éachtaí a chomhaireamh,
  A ligean ar eitilt mar saigheada. .
  Ár Rúis radiantach,
  Tá an motherland ag bogadh i dtreo cumannachas!
  Chan Dasha in éineacht le Vaska agus fuair na páistí gach rud chomh sonrúil agus álainn.
  Agus bhí siad fós ag damhsa, ag stopadh a gcuid leanaí coirtithe, gan bróga, agus cheana féin ag spalpadh tríd an sneachta i mí an Mhárta, lena gcosa lom.
  Thaitin an t-amhrán leis an nGearmánach, nár thuig an Rúisis i ndáiríre, agus thóg sé muiceoil stánaithe as a mhála agus thug sé do na páistí é.
  Agus Chlaon go ceadmhach.
  - Go deimhin!
  Chrom an buachaill agus an cailín agus bhog siad ar aghaidh. Níl siad ach aon bhliain déag d"aois, ach tá siad cliste agus tá cuimhne láidir acu. Bailigh eolas cruinn. Agus nuair a thug an Daria gruagach, fiú i gciseán, mianach chuig na Gearmánaigh. Is cailín cliste í agus tá aithne mhaith aici ar a dteanga. Níor shíl siad fiú go bhféadfadh leanbh álainn le gruaig bhán agus súile gorma bás a thabhairt.
  Agus d'oibrigh sé seo ...
  Anseo téann siad arís, ag blaiseadh seacláidí Gearmánacha, agus tá a n-giúmar aoibhinn ...
  Thug Daria faoi deara le gáire:
  - Má bhuaileann muid na Naitsithe, tógfaidh mé teach trí-scéal dom féin, déanta de mharmar agus le scairdeán!
  Vaska gáire.
  - An mbeidh tú i do bhuirgéis?
  D'fhreagair an cailín:
  -Ní! Ní bheidh agam ach mo chumannachas féin!
  Vaska gáire agus chanadh arís;
  Nuair a chuaigh an bourgeois go dtí mo thír saor in aisce,.
  Dóitear tithe, gearradh síos cailíní ...
  Dhealraigh sé go raibh nialais chomhaireamh,
  Bhí a gcuid gruaige bearrtha go nialas ag na buachaillí!
  
  Ghlac an Kibalchish cróga an raidhfil,
  Agus chuaigh sé isteach in Arm an Phobail...
  Ach thug sé amach pleananna go léir an Buachaill Malchish-Droch,
  Cé a thug suas bairille le haghaidh subh!
  
  Agus seo mé ar crochadh ar an buachaill raca,
  Cráite siad mé le fuip agus snáthaidí ...
  Mar fhreagra, gáire mé san aghaidh, tá mé an executioner -
  Agus creidim go mbeidh an athardai ina Paradise!
  
  Rósta ainmhithe mo shála le tine,
  Bhí an leanbh buailte go trom ag an sruth ...
  Ach creid mise, níl plúr ar bith,
  Ionas gur bhuaigh an bourgeois dearg!
  
  Briseann siad cnámha, tá an miotal olc tar éis dul isteach,
  Ar an raca, tuislithe na seiceadóirí mé ...
  Ach creidim é sin, a shamhlaigh an buachaill
  A rith timpeall Bheirlín i mí Bealtaine!
  
  Creidim go mbeidh Comrade Lenin i gceannas
  Saor in aisce, Vársá, Prág, Londain!
  Seolfaimid an scór buacach go luath
  Agus thar Bheirlín an bhratach dhearg go bródúil!
  
  Anois tá sála an linbh fós ar lasadh,
  An t-aon, atá beagnach i gcónaí cosnochta ...
  Agus bhuail an fuip go dian ar a chúl,
  Mam is dócha go bhfuil tú liath-haired cheana féin!
  
  Ach ní ghéill mé do na marbhóirí seo,
  Ní iarrfaidh mé creideamh, bíodh a fhios trócaire ...
  Lig an fuip cat géar ón ghualainn,
  Tá a fhios agam go dtabharfaidh Lenin, creid an luach saothair!
  
  Rinne Kibalchish gáire faoi chéasadh,
  Nár nocht rúin, bás go bródúil...
  In ifreann go deo mar sin screadaíl Buachaill Droch,
  Tá deamhain ag stealladh roisín isteach ina scornach!
  
  Tá Lenin linn, is féidir leat a fheiceáil go deo,
  Agus lasann lasair i mo chroí...
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Beidh bratach dhearg ar fud an phláinéid ar fad!
  Rinne Daria feadóg agus stampáil a cos lom:
  - Go hiontach! Ar chum tú féin é?
  Chlaon Vaska.
  - Tá! Chuaigh a scéal i bhfeidhm go mór orm!
  Chlaon Daria agus dúirt:
  - An cuimhin leat mar a rug na póilíní mé féin agus tú féin agus a thiomáin siad cosnochta sa bhfuacht tríd an sneachta sinn, agus ansin bhuail siad sinn, agus chuir siad craobhóga tanaí ar ár sála.
  Dheimhnigh Vaska go héasca:
  - Bhí sé amhlaidh.... Gortaítear do shála agus gortaítear do ghualainn nuair a bhíonn tú ag crochadh ar an raca. Ach ní raibh aon fhianaise inár gcoinne agus....
  Dúirt Daria le osna:
  - Sea, ach bhí na póilíní ag iarraidh orainn reoite chun báis. Ach nuair a bhuail siad mé ar an ceann le buidéal, rug mé blúire le mo chos lom. Agus ansin chuir sí ar a lámha é. Ansin ghearr mé an rópa duit féin agus duitse.
  Chlaon Vaska.
  - Sea, bhí sé ... uafásach, áfach. Ach tá a fhios agat, sa fuar, ní ghortaítear blisters boinn dóite! Agus nuair a d'éirigh muid amach níos déanaí, leigheasadh gach rud orainn mar atá ar mhadraí!
  Dhearbhaigh Daria go héasca:
  - Sea heals orainn go maith! Tá boinn gharbh mar sin líonta agam nach bhfuil eagla orm siúl ar ghual!
  Vaska, puffing suas, dúirt:
  - Mise freisin! Is ceannródaithe sinn, clann an chumannachais!
  Dheimhnigh Daria:
  Agus beidh an bua againn cinnte!
  Sheinn an buachaill agus an cailín:
  I mbuairt smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Agus an bhratach dhearg, ár dTráithreach,
  Beimid dílis i gcónaí gan staonadh!
  . CAIBIDIL #3
  Go luath i mí Lúnasa 1943, tháinig na Gearmánaigh amach mar sin féin, ag sárú friotaíocht stubborn na trúpaí Sóivéadach go dtí an Mhuir Chaisp. Is mór an éacht é seo go deimhin don Fritz. A bhfuil na díbhinní is mó bainte amach aige. Anois gearradh an Chugais le talamh ón bpríomh-roinn.
  D'éirigh leis na dTurcach freisin, a ghlac Batumi ar deireadh tar éis cathanna stubborn agus chríochnaigh siad imcirclement Yerevan. Mar sin, tar éis brú críochnúil a dhéanamh ar na trúpaí Sóivéadacha sa Transcaucasus.
  Bhí seasamh an APSS an-deacair. Agus d'ordaigh Stalin ionsaí a sheoladh sa tuaisceart chun briseadh tríd an gconair chuig an Leningrad ocrach, ag fáil bháis, ach nach bhfuil fós tugtha suas.
  Thosaigh an t-ionsaí ar Tikhvin. Caitheadh fórsaí suntasacha ann, cé nach raibh go leor cúlchiste ag an gceanncheathrú. Bhí an scéal casta nuair a tháinig rannáin dheonacha ón tSualainn chun tosaigh, rud a neartaigh a seasaimh.
  Sea, agus neartaigh na Gearmánaigh go dáiríre ...
  Tháinig deireadh leis na cathanna ón deichiú Lúnasa, chuaigh na trúpaí Sóivéadacha chun cinn deich gciliméadar sa chéad trí lá den chath. Anseo, ar an gceathrú lá déag de Lúnasa, chuaigh umar Maus na Gearmáine isteach sa chath den chéad uair. Ní forbairt an-rathúil a mheá céad ochtó is ocht tonna. Fíor, bhí an carr á thiomáint ag criú tromchúiseach, cailíní Naitsíoch an-comhraiceach.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - cúig áilleacht an Tríú Reich leis an litir "A". Agus conas a throid siad ar an Maus agus shoot as dhá gunnaí ag an am céanna.
  Déantar sliogáin ardphléascacha ilroinnte a dhíbirt as gunna 75-mm gearr-bairille, agus cinn níos troime ó cheann 128-mm, rud a léiríonn cumhacht buailte.
  Lasann Agnes lena bharraicíní loma agus a cosa chiseled. Buaileann sé an carr Sóivéadach, go litriúil ag stróiceadh a thúr agus a squeals:
  - Is cailín spáis mé!
  Seolann Adala urchar le mianach talún agus squeaks:
  - Agus tá mé aerobatics, cuimilt an fhoireann ar fad!
  Agus freisin úsáideann an cailín toes lom. Shóivéadaigh tríocha ceathair sliogáin bhuail an Maus, ach Preab cosúil le piseanna. Tá an carr cosanta go maith. Agus ní féidir leat a bhuail go héasca. Bíonn sliogáin ag eitilt uaithi cosúil le liathróidí leadóige, agus fiú le sárchaighdeán ollphéist den sórt sin ní féidir leat briseadh tríd.
  Agus tá an cailín lámhaigh ó gunna frith-aerárthach, gan ligean don namhaid a bheith níos gaire.
  Bhris Agatha freisin le cabhair óna barraicíní loma agus rinne sí caoineadh:
  - Buailfeadh mo chlaíomh, cuirfimid fuip ar na naimhde!
  Dheimhnigh Adala go láidir, lámhach an-chruinn:
  Is laochra an tsolais agus na cruinne sinn!
  Bhuail Angelina lena bharraicíní loma, bhris an umar Sóivéadach T-34-76 agus d"éiligh:
  - Le haghaidh bua mór!
  Bhuail Aphrodite freisin le diúracán, a bhí chomh trom le carn, brúite an T-60 Sóivéadach, agus squeaked:
  - Beidh an cogadh naofa ár bua!
  Bhuail Agnes, ag baint úsáide as a sÚil nocht, ag briseadh armúr tosaigh an namhad agus d'eisigh:
  - Bratach Imperial ar aghaidh - glóir do na laochra tite!
  Tá na cailíní anseo deas dána agus dúnmharaithe. Agus ní ar rud ar bith nach féidir leat iad a rith. A bhuíochas dá gcosa lom agus coirp bikinis, shoot siad gan chailleann. Rud a chiallaíonn nach féidir iad a bhualadh chomh héasca sin.
  Uafásach "Luch", buailte le arm marfach, agus níor thug aon duine deis.
  Lena n-áirítear an tsraith KV.
  Ach má tá mná Gearmánacha ann a throideann go stubbornly agus go rathúil, ansin tá cailíní ar leibhéal na Sóivéide - laochra.
  Anseo, mar shampla, Natasha lena comhpháirtithe. Níl acu ach gunna-85 measartha féinghluaiste atá díreach tar éis teacht chun tosaigh. Agus tá na cailíní ag bualadh na Naitsithe cheana féin le neart agus neart.
  Ar ndóigh, tá na háilleachtaí cosnochta agus i bikinis. Agus briseann siad na Naitsithe go maith, cosúil le sledgehammer ag bualadh píosaí gloine.
  Agus tá sé seo an-i gcuimhne nuair a léiríonn cailíní den sórt sin an leibhéal is airde eitilte iolair.
  Caitheann Natasha lena bharraicíní loma agus briseann sí an Panther, agus scairteann sí ina dhiaidh sin:
  - Don athar mór!
  Agus taispeánfaidh sé a theanga!
  Buaileann Zoya an namhaid freisin. Buail an-dian air. Brisfidh sé an armúr agus blather:
  - Chun an ghlóir communism!
  Troideann Augustina go dian freisin, agus má bhrúnn sí an namhaid, déanann sí go han-mhaith é. Briseadh agus roars:
  - Glóir don domhan cumannach!
  Dolbanet agus Svetlana. Agus an-oiriúnach freisin. Le do bharraicíní lom. Crush armúr an namhaid agus squeak:
  - Ar son mór an domhain chumannach!
  Agus taispeáin a theanga...
  Anseo bhí na cailíní, ag mothú spreagtha, ag canadh, ag cumadh ceart ar an mbealach;
  Áilleacht ionsaí cosnochta
  Tá cailíní deas mar sin ag rith ...
  Más gá an Fritz a bhualadh le dorn,
  Nó slais meaisínghunna é!
  
  Níl aon amhras ar chailíní
  Adhlacadh siad na Naitsithe marbh...
  Agus buailfidh siad go dian as a chosa é,
  Agus áit éigin wolves carnivorous howl!
  
  Focal do shaighdiúirí is ea an Rúis
  Nuair a chreideann tú nach n-éiríonn sé níos fearr ...
  Cé gur ailíniú gruama uaireanta é,
  I gcás ina bua olc Cain dubh!
  
  Ná creid, ní ritheann baill Komsomol,
  Agus má ritheann siad, ansin ach amháin ar an ionsaí ...
  Agus marófar na Naitsithe go léir láithreach,
  Agus ardóidh an Fuhrer gach rud go dtí an bloc mionghearrtha!
  
  Is í an Rúis mo thír dhúchais
  Tá sí radanta, simplí go hálainn ...
  Cé atá ina bhacach, ní fiú an rúbal é,
  Agus tá sé contúirteach argóint a dhéanamh le laoch!
  
  Ach bíodh a fhios agaibh go mbuafaimid na Naitsithe,
  Ní bheidh aon olc i gceannas ar an ríchathaoir...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Agus Dia Svarog le greatness sa choróin!
  
  Cé gur bótach creid mé, sclábhaí lag,
  Is é a chinniúint amháin - maslaí a fhulaingt ...
  Sa lá atá inniu a locksmith, amárach tá tú saoiste,
  Agus is féidir leat féin buille a thabhairt do dhaoine eile!
  
  Tá neart ag na cailíní, gan ach bolcán,
  Uaireanta, agus go cumhachtach scarann sí sléibhte ...
  Tá cogadh ag cur as do hairicín olc,
  Agus bás an chine dhaonna, luíonn sé go h-ionraic!
  
  Mar sin inseoidh mé duit go hionraic ridirí,
  Táimid láidir nuair a bhíonn Rúisigh aontaithe...
  Teastaíonn sneaiceanna le haghaidh forc agus scian
  Is Ridirí muid i gcathanna dobhraite!
  
  Cad é ár gcreideamh, sa Tiarna Críost,
  Cé go bhfuil meas ag Lada freisin ...
  Tá comrade Stalin cosúil le athair dúinn saor in aisce,.
  Agus beidh áit an chumannachais ina Paradise!
  
  An té a bhí nuair a fuair sé bás ardóidh sé,
  Agus beidh muid níos áille agus níos críonna ...
  Agus ar ndóigh tá an fear an-bhródúil as,
  Cé go mbíonn nonsense uaireanta!
  
  I ngrá, tá ár nAthair mar réalta,
  Creid dom, ní bheidh sí ag dul amach go deo ...
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Beidh síocháin agus sonas ar fud na cruinne!
  
  Is breá liom Maria, is aoibheann liom Lada go naofa,
  Tá Svarog go hálainn agus tá Perun ar fheabhas....
  Is breá liom Íosa agus Stalin
  Is mór liom aghaidheanna naofa na ndeilbhí!
  
  Nuair a bheidh Paradise fíor
  Tiocfaidh sé fíor, creidim dom, gach dóchas ...
  Tugann tú do chroí don Motherland,
  Beidh gach rud go breá, níos láidre ná riamh!
  Bhí troid mhaith ag na cailíní agus chum siad go maith. Cad le laochra den sórt sin, níl aon Hitler uafásach don Rúis.
  Mar sin féin, bhris na trúpaí Sóivéadacha, tar éis deich lá de troid stubborn, tríd go dtí Tikhvin.
  Thosaigh an troid ar son na cathrach féin. Fórsaí ar ndóigh an-míchothrom fiú.
  Ghabh na Gearmánaigh ardcheannas aeir agus tá buamáil gan stad acu. Tá an scéal níos measa ag rannáin eachtracha atá ag troid ar thaobh an Wehrmacht. Go háirithe a lán de na codanna Iodáilis.
  Tá siad ag iarraidh an tArm Dearg a bhrú ar shiúl ó Tikhvin. Ach tá na haonaid Rúise ag troid go dian. Seo an t-aon seans atá acu an Leningrad faoi léigear a shábháil, agus é ag fáil bháis den ocras. Ní féidir bia a scaoileadh ann ach san aer, ach tá aerárthach trodaire láidir ag na Gearmánaigh, agus tá sé an-deacair é seo a dhéanamh.
  Agus sa dara leath de Lúnasa, chuir na Naitsithe stoirm ar Astrakhan. Agus sa chathair seo throid cailíní Sóivéadach le heroism agus misneach iontach.
  Clúdaíonn cathlán de chailíní cosnochta an chathair laochúil seo.
  Caitheann Alenka grenade lena cos lom, ansin lasann sí pléasctha, ag baint na Naitsithe amach agus ag rá:
  - Má tá bean lustful cosúil le cat, ansin tá a fear céile lucha ina cheann!
  Anyuta, lámhaigh ag an Fritz, agus freisin ag caitheamh grenade lena cos lom, chirped:
  - Tá na smaointe is gile gruama ón scáthpholaitíocht, nuair a chuirtear i bhfeidhm iad!
  Alla, lámhaigh ag an Fritz, agus ag caitheamh grenade, knocking amach umar lena mhéara nochta, grunted:
  - Bíonn bean ciotach ar nós sionnach, agus rialaíonn sí leon fiú má bhíonn aigne an choileach ag fear!
  Maria, lámhaigh as gunna, agus leagadh síos an Fritz, groded:
  - Is féidir le Dia aon rud a dhéanamh, surpass ach bean i iarratais, Tá sé powerless!
  Thug Matryona, ag lámhach ar an namhaid, agus ag caitheamh bronntanas dúnmharaithe báis lena bharraicíní nochta, faoi deara:
  - Ní mór do bhean, ionas nach mbeidh fear cosúil le boa constrictor a shlogtar, sting cobra!
  Dúirt Alenka, agus é ag leanúint ar aghaidh ag tine ar na Naitsithe, go fonnmhar:
  - Is féidir le duine a bheith cosúil leis an Cruthaitheoir i ngach rud, ní dhéanann ach bréige cosúil le moncaí álainn é!
  Bhris Anyuta ar an namhaid, ansin leag amach umar le grenade dea-dírithe, agus dúirt:
  - Ní féidir le fear dul thar an Dia Uilechumhachtach ach amháin i bhféinthuiscint, agus fiú ansin má tá sé cruthaithe go hintleachtúil ag Pithecanthropus!
  D'eisigh Alla, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach go han-chruinn ag an Fritz:
  - Ní mian le bean a bheith ina sicín, ach tá a fear idéalach ina choileach!
  Thug Maria, ag lámhach ar na Naitsithe agus le caitheamh cruinn dá cos lom, bualadh an Panther, faoi deara:
  - Bíonn greim mac tíre ag bean sionnach ar béabhar fireanna!
  D'eisigh Marusya, agus í ag pléasctha ag na Naitsithe freisin le pléasctha, agus ag tabhairt pacáiste pléascach lena sála lom:
  - Sa pholaitíocht, tá sé cosúil i bhforaois, má itheann tú darach muc, má itheann giorria sionnach, más asal - caillfear trí chraiceann!
  Alenka, ag leanúint ar aghaidh le lámhach frantic, agus cith na coisithe le liomóidí ilroinnte, vyaknula:
  - Dá gile an bhean, is ea is mó a bhíonn sí ina sionnach!
  Rinne Anyuta fired freisin ar na Naitsithe, ghearradh síos iad, agus chaith grenade lena bharraicíní nochta agus squeaked:
  - Tá easpa ábhar liath san inchinn ag daoine liath, pearsantachtaí geala, liath sa cheann i gcainníochtaí móra!
  Alla, lámhaigh ar an namhaid, ag tabhairt pacáiste pléascach lena sÚil lom, d'eisigh go wittily:
  - Tá fear liath uaigneach mar mhac tíre, agus ar nós giorria níl aon scíth aige!
  Dúirt Maria ag baint an Fritz go fonnmhar:
  - Más sionnach mór é an polaiteoir, cuirtear sciar an leon ar fáil dó!
  Bhris Marusya as an tosaitheoir grenade, agus chaith sí líomóid lena bharraicíní loma, ag squeaking:
  - Tugann an polaiteoir sionnach an deis do na vótóirí marcaíocht ar nós cáise in im!
  Alenka, ag leanúint ar aghaidh ag tine ó arm, agus lena sÚil lom géilleadh do phacáiste pléascach, d'éiligh:
  - Tá níos lú réaltaí sa spéir ná léirmhínithe ar na Scrioptúir Naofa!
  D'eisigh Anyuta, ag lámhach na Naitsithe:
  - Gearmánach i gúna dearg, níos córa, polaiteoir le deaslámhacht!
  Thug Alla, ag leanúint de thine, faoi deara go loighciúil:
  - Tá tua géaraithe ag an seiceadóir, tá focal géar ag an bpolaiteoir, séideann an chéad cheann a cheann, sileadh an dara ceann ar an inchinn!
  Dúirt Maria, ag leanúint uirthi ag buaileadh amach go cruinn an Fritz, agus ag caitheamh bronntanas báis eile lena méar nocht, faoi deara:
  - Bíonn sé níos daonnachtúla uaireanta cloigeann a ghearradh ná sileadh ar inchinn!
  D"eisigh Matrena na Naitsithe agus chaith sí grenade lena sála lom:
  - Má ligeann tú do pholaiteoirí sileadh isteach ar d"inchinn, stróicfidh tú do chuid gruaige gan crá!
  Dúirt Alenka, ag lámhach ginearál na Gearmáine, agus ag briseadh tríd, go bagarthach:
  - Tá óráidí polaiteoirí cosúil le huisce le haghaidh inchinn níocháin!
  D'eisigh Anyuta, ag déanamh lámhaigh dea-dírithe ar an namhaid, agus ag seoladh líomóid lena bharraicíní loma:
  - Cad é an Dia is mó sa pholaitíocht, cad a chruthaíonn aindlí!
  D"eisigh Alla, ag lámhach na Naitsithe, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena sála lom:
  - Breathnaíonn polaiteoir i gcónaí ar an vótálaí cosúil le asal le súil sionnaigh le treabhadh!
  Maria, ag lámhaigh ar an namhaid, agus lena bharraicíní loma, ag caitheamh grenade de chumhacht marfach, doiléir amach:
  - Is breá le bean a corp bocht a nochtadh chun í a ghléasadh níos saibhre!
  Bhris Marusya pléasctha fada, ag gearradh síos líne Fritz agus ag glanadh:
  - Cuireann bean cosnochta air fear níos tapúla, fiú mura bhfuil sé ina tosaithe!
  Thug Alenka, agus é ag seoladh tine chruinn ar na Naitsithe, faoi deara:
  - Le sála mná lom, tá sé níos éasca fear a chasadh ar bhuataisí faiseanta!
  Bhris Anyuta ó lainseálaí grenade agus eisíodh:
  - D'fhonn bróga faiseanta a fháil, ní mór do bhean "bróga" a chur ar fhear i gceart!
  Agus é ag bualadh na Naitsithe le pléascanna, agus ag caitheamh grenade ar a bharraicíní, d'fhreagair sé:
  - Bean nach bhfuil a fhios aici conas a cos a lomadh in am, fanfaidh sí ina "croí" go deo!
  Maria, ag lámhach ar an namhaid, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena sÚil bhabhta, d'eisigh:
  - Go ró-mhinic, ag féachaint ar na cosa baineanna lom, téann fear i mbaol "crothadh" é féin go staid tramp!
  D'fhreagair Marusya, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus ag tabhairt grenade lena glúine lom:
  - Chun nach bhfanfaidh tú cosnochta go deo, ní mór duit a bheith in ann do bhróga a chaitheamh in am!
  D'eisigh Alenka, ag leanúint air ag lámhach na Naitsithe, agus ag bualadh an anáil astu, go fonnmhar:
  - Is fearr cos lom cailín ná buataisí tarpailín ionróra!
  Thug Anyuta, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach le cruinneas domhúchta, faoi deara:
  - Ní chuirfidh an armúr is láidre i gcoinne, os comhair craiceann mín, boinn girlish a fheictear!
  D'eisigh Alla, ag lámhach ionróirí na Gearmáine:
  - Bíonn mná ag tógaint go cliste isteach i sparán fir agus iad cosnochta!
  Bhrain Maria leis na Naitsithe, le cruinneas iontach, agus ag bualadh a gcinn, thug sí faoi deara:
  - An chuid is greamaí de chorp na mban maidir le boinn óir, cosa lom agus cíoch lom!
  D'eisigh Marusya, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach, gan trua do na Naitsithe:
  - Caithfidh bean a bróga a bhaint uaireanta, ionas nach nglúineann sí roimh ghá!
  Thug Alenka, agus é ag scríobh go hiomchuí ar na Naitsithe, agus á chruachadh ina chairn, faoi deara go loighciúil:
  - Is fusa fear a chur ar a ghlúine le cos lom!
  Dúirt Anyuta, ag lámhach an namhaid, go ionsaitheach:
  - Cosnochta in am, ní cosnochta riamh!
  Alla, naimhde gouging, agus a ghearradh amach opponents, grunted:
  - Is fusa do bhean buaic órga a dhreapadh le cosa lom!
  Bhuail Maria na Naitsithe freisin, agus ghlan sí:
  - Is fear na buataisí thú, mura maith leat cosa na mban!
  Marusya, ag lámhaigh ar na Naitsithe, agus ag caitheamh pacáiste de dhéantús baile le pléascáin lena méara loma, as ar iompaigh an Tíogair anonn, d"fhás sí:
  - Bean a bhfuil cosa caol uirthi, tabharfaidh sí aird ar fhear!
  Bhuail Alenka na Naitsithe, ghearr sé síos iad agus thug amach:
  - Bíonn barraicíní loma níos deise ná lámha nuair a thógann bean boinn as póca fir "bracha"!
  Ghearr Anyuta an Fritz amach agus squeaked:
  - Is é an rud is sciliúla ná bean ag brú fear faoi na sála, lena cos lom!
  Alla, ag lámhach ar a chéile comhraic, agus ag caitheamh líomóide lena sÚil nocht, d'eisigh:
  - Is fusa don áilleacht an cosán go croí an fhir a shatailt lena cosa lom!
  Sméid Maria umar Gearmánach, ag caitheamh grenade, squeaked:
  - Cosa lom cailíní, níos déine agus iad ag dreapadh Everest de chroí fir!
  Lámhaigh Matryona go marfach freisin agus thug amach:
  - Tar éis di a bróga a bhaint de, is fusa do bhean fásach na neamhshuim fireann a thrasnú!
  Bhris Alenka an namhaid le bazooka gafa agus squeaked:
  - Beidh tú balbh mar tosaithe, buailfidh tú an tsáil fiú cosnochta!
  Thug Anyuta seal freisin agus squeaked, ag bac a fiacla:
  - Cuireann cos baineann lom ar fhear titim ina óige cosnochta!
  Tar éis dó na Naitsithe a ghearradh síos, chrom Alla, an gruaig rua:
  -Is minic a thiteann buataisí bróg isteach i óige cosnochta!
  Thóg Maria slap ar na Naitsithe agus squeaked:
  - Má tá cosa álainn ag cailín, ní tramp sa saol í!
  Matryona, lámhaigh ar an namhaid, agus gearradh amach na Naitsithe, cosúil le scuaonna arbhair, choirt:
  - Is fearr cailín cosnochta ná cailleach bhró, cat óg is mó spraoi ná seanleon!
  D"eisigh Alenka, ag lámhaigh ar na Naitsithe, agus ag caitheamh bronntanais mharfacha báis:
  - Is fearr ar fad, faigheann bean dámhachtain le breasts lom, agus bróga faiseanta le cosa lom!
  Bhuail Anyuta na Naitsithe freisin, ghearr sé síos iad, agus chaith sí grenades lena cosa nochtaithe agus sciob sí:
  - Ó dealga na neamhshuime fireann, is é an bealach is fearr chun bean a chosaint ná sála lom!
  Thug Alla, ag lámhach ar a chéile comhraic agus iad a ghearradh amach le pléascanna uathoibríocha, faoi deara:
  - An tsáil is marthanaí d'fhear ó chos lom baineann!
  D'eisigh Maria, ag bualadh comhraic, agus ag bualadh ó lainseálaí grenade:
  - Sála baineann cosnochta, an bhróg is mó dóite le giblets!
  Nuair a leag Matryona síos ar na Naitsithe, d"inis sé go hintinneach:
  - Ní bheidh tú in ann do bhróga a chaitheamh in am - beidh tú cosnochta!
  Dúirt Alenka, agus é ag scríobh ar na Naitsithe:
  -Má tá tú ar aon intinn le cudgel, ansin is féidir leat téamh suas go maith, ach tú féin!
  Thug Anyuta faoi deara go loighciúil, ag bualadh an namhaid, agus ag caitheamh pacáiste le pléascáin lena cos lom:
  - Is maith club a bheith agat, is olc a bheith i do chlub!
  Agus é ag bualadh na Naitsithe, agus ag tabhairt grenade lena sála nochta, d"éiligh sé:
  - Is féidir le dorn iarainn theilgthe cabhrú leat maireachtáil, ach básfaidh ceann darach!
  Thug Maria faoi deara go loighciúil go leor, agus na Naitsithe á baint aici:
  - Nuair nach mbíonn rí ag an rialóir ina cheann, rialaíonn anarchy sa tír, agus díolann siad go neamhbhalbh!
  Thug Matryona, agus í ag bualadh na Naitsithe go réasúnach, faoi deara:
  - Ní hé an choróin don cheann go bhfuil an hata!
  Thug Alenka, ag brú an Fritz, faoi deara go loighciúil:
  - Ar an gceann darach agus an choróin ina suí go neamhbhuana!
  D'eisigh Anyuta, ag lámhach go han-chruinn ar na Naitsithe:
  - Is cuma cé chomh láidir is atá an darach, ach is é an t-ábhar don cheann as é an ceann is leochailí!
  Alla, lámhach go briskly ar an namhaid, asbhainte go loighciúil:
  - Cé atá ina cheann club, faigheann sé ar an ceann le club!
  Maria fucking opponents, d'eisigh:
  - Tá sparán agus bata ina lámha ag an bpolaiteoir, níl ach a chuid airgid adhmaid, agus is páipéar é an bata!
  Thug Marusya faoi deara go loighciúil, ag caitheamh líomóid lena cos lom:
  - Tagraíonn ceann geal, ar a laghad, do ghruaig liath!
  Dúirt Matrona, ag brú na Naitsithe:
  - B"fhéidir nach bhfuil tú blonde, ach tá sé go hálainn a bheith i do anam geal, is féidir le cailíní na cinn olc a bhualadh ionas gur féidir le daoine eile maireachtáil go sona sásta!
  Bhí Alenka, ag lámhach na Naitsithe, ag squeaked:
  - Ní féidir leat cosaint láidir a thógáil ó chrainn darach ar stumpaí amháin!
  Thug Anyuta, lámhach, faoi deara go loighciúil:
  - Mura bhfuil an polaiteoir ina woodpecker, ansin beidh sé a bhaint as na sliseanna, ní amháin as an vótálaí-stumpa!
  Dhearbhaigh Alla go ionsaitheach, ag leagadh síos na Gearmánaigh:
  - Cé nach iolar é an polaiteoir, measann sé gur préacháin agus cnocairí adhmaid iad na vótóirí!
  Thug Maria, ag gearradh síos na naimhde, faoi deara:
  - Má ligeann tú do pholaiteoirí bearrtha a bhaint díot, is cinnte gur cnocadóir tú!
  Dúirt Matrena agus í ag baint na Naitsithe amach:
  - Is sionnach é polaiteoir le vótálaithe, ach leis féin, is hamstar é hamstar!
  Chaith Marusya grenade lena cos nocht agus squeaked:
  - Tá polaiteoir cliste cosúil le sionnach i coop sicín, agus tá an duine dúr cosúil le eilifint i siopa poircealláin!
  D'eisigh Alenka, ag brú an Fritz,:
  - Cuirtear an t-ordú ina thost, cruthaíonn an polaiteoir praiseach ag caint!
  Anyuta, ag scaipeadh na Naitsithe le grenade, squeaked:
  - Labhraíonn polaiteoir go leor, go háirithe agus é ag iarraidh a bhéal a dhúnadh!
  Thug Alla faoi deara go láidir, ag bualadh na Naitsithe:
  - Ag argóint le polaiteoir gur le brabús atá an t-uisce a bhrú i moirtéal mura mbriseann tú matán na teanga!
  Dúirt Maria, ag brú na naimhde, agus ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Is meascán de sionnach agus mac tíre é an polaiteoir, ach cuireann sé go leor muc!
  Dúirt Matrena, ag lámhach na Naitsithe:
  - Dá mhéad polaiteoir an sionnach, is mó a mhuc sé!
  D'eisigh Marusya, ag baint an Fritz amach:
  - Sa pholaitíocht, tá menagerie leanúnach, wolves, giorriacha, sicíní, rooster agus woodpeckers, ach sionnach a roghnú i gcónaí mar rí!
  Agus é ag brú na Naitsithe, dúirt Alenka:
  - Is fíor-mhuc é deachtóir a ligeann air gur leon é!
  Thug Anyuta faoi deara go ionsaitheach, ag leagadh naimhde le shots:
  - Ní dhéanfaidh polaiteoir pas le haghaidh leon ach amháin má tá an vótálaí asal foirfe!
  Nuair a bhuail Alla na Naitsithe cosúil le deannach as cairpéid, thug sé amach:
  - Cuireann polaiteoir ar chraiceann caorach, ach ní dhéanann ach tart fola é gaol a bheith aige le mac tíre, agus reithe soladach le hintleacht!
  Maria, ag caitheamh grenade lena cos lom, chirped:
  - Is fearr nuair a bhíonn an rialóir ina mhac tíre i éadaí caorach ná reithe i guise leon!
  D'eisigh Matryona, ag lámhach an namhaid, le cruinneas Robin Hood:
  - Bíonn polaiteoir ag caoineadh faoin tsíocháin mar chaoirigh, ach bíonn an mac tíre ag troid i gcogadh!
  Marusya, lámhaigh ar an namhaid, yelped:
  - Doirteann polaiteoir chun vóta na vótálaithe a fháil mar a bheadh tromluí, ach coinníonn sé iad le haghaidh cnocadóireachta!
  D'eisigh Alenka, ag lámhach na Naitsithe:
  - Más dealraitheach gur traill oíche a bheadh i gcaint an pholaiteora duit, ná bí i do phréachán sa chás seo!
  Thug Anyuta faoi deara go fonnmhar, ag leagadh síos na Naitsithe:
  - Má chanann polaiteoir mar a bheadh tromluí, measann sé gur cluiche oiriúnach thú!
  Thug Alla, ag gearradh síos ar na Naitsithe, faoi deara:
  - Ní hionann an fiach le haghaidh vótálaithe agus fiach foraoise sa mhéid is go ndéanann an sealgair oiread torann agus is féidir!
  Scairt Maria, ag lámhach ar an namhaid:
  - Cruthaíonn polaiteoir, murab ionann agus pickpocket, go leor torainn agus é ag goid, agus glacann sé magadh agus é ag robáil!
  Dúirt Matryona, ag lámhach an namhaid:
  - Tá polaiteoir freisin sa chiall dia, ach tá sé níos fearr gan a chreidiúint ann!
  Dheimhnigh Maria:
  - Is maith leis an bpolaiteoir geallúint a thabhairt don Ghealach mar vótálaí, ach déanann sé dearmad a rá nach bhfuil aon saol ann seachas an gaineamh!
  Alenka, ag gearradh as a chéile comhraic, grunted:
  - Ní mallacht ón aigne, ach ón easpa seiftiúlacht phraiticiúil!
  Rinne Anyuta, ag lámhach ar an namhaid, squeaked:
  - Ní ó airgead atá trioblóidí uile an domhain, ach óna n-éagmais sa mhéid ceart!
  D'eisigh Alla, ag lámhach an namhaid:
  - Tugtar teanga do pholaiteoir chun a chuid smaointe a cheilt, ach ní leis an eloquence is féidir le polaiteoir a squalor liath a cheilt!
  Dúirt Maria go fuinniúil agus í ag lasadh ag an Fritz:
  - Má théann an t-iarann le slabhraí, ní bheidh sé fágtha le haghaidh claimhte, má dhéantar airgead a dhoirteadh in óráidí, ní bheidh aon rud le pá a íoc!
  Matryona, lámhaigh ar an namhaid, grunted:
  - An bhfuil bronntanas ag polaiteoir chun gealltanais a choinneáil? Tá, ach ní do rud ar bith!
  Thug Marusya, ag lámhach ar na Naitsithe, faoi deara:
  - Cuireann an eilifint carn mór cac, agus an polaiteoir-sionnach, sliabh níos mó fós ina bhfuil buinneach bhriathartha!
  Thug Alenka faoi deara go fonnmhar, ag brú na Naitsithe:
  - Doirteann an polaiteoir mil óráidí go flúirseach milis, ag báthadh vótálaithe le buinneach briathartha!
  D'eisigh Anyuta, ag lámhach comhraic,:
  - Is cosúil le sruth na meala óráid mhilis polaiteoir, gan ach tú ag snámh léi isteach sa bhruscar!
  Thug Alla, ag lámhach na Naitsithe, faoi deara:
  - Is féidir le polaiteoir an gealltanas a chomhlíonadh, ach amháin a dhéanamh ar an vótálaí Creidim sa dodhéanta!
  D"eisigh Maria, ag stiúradh tine an-chruinn:
  - Tá go leor polaiteoirí sna toghcháin, ach níl aon duine le roghnú, atá ina stumpa, atá ina deic, atá ina sionnach, ina muc, ina béar - níl ach rud amháin fágtha ón imní - go roar!
  Scaoil Matryona leis na Naitsithe agus dúirt:
  - A pholaiteoir a chloiseann a scornach go minic, ba cheart duit do chluasa a chiceáil i gceart!
  Ghearr Marusya na Naitsithe, dúirt:
  - Ní bhíonn polaiteoir, murab ionann agus tromluí, ag canadh go deo, agus tá bronntanas sionnach aige!
  Chlaon Alyonka, ag tafann a fiacla:
  - Tá an polaiteoir ag iarraidh a bheith ina iolar, ach ní bhíonn cearta éan ag an vótálaí i gcónaí!
  Chuaigh Anyuta le chéile, ag lámhach na nGearmánach le sniper:
  - Cén fáth a bhfuil tú ar an éan cearta, mar gheall ar an aigne an woodpecker!
  Alla hissed le ionsaí python:
  - Tá go leor amhrán éagsúla ag an bpolaiteoir, ach níl ach aon chúis amháin ag baint leo go léir: roghnaigh mise!
  Ghearr Maria amach na Naitsithe, agus dúirt:
  - Fágann an vótálaí, cosúil le borróg, an giorria, an mac tíre, an béar, ach caitheann an sionnach polaitiúil é ar aon nós!
  Thug Matrena faoi deara, ag gearradh síos na Naitsithe:
  - Áireamhfaidh an polaiteoir le hóráidí binn ar intleacht na heitilte, ar thriall an trodaí, ar chomaoin an chnocáin, ach tá bunús a mhuc le feiceáil ag súil an tseabhaic!
  Cuireann Marusya, agus í ag troid leis na Naitsithe, le gréin:
  - Is polaiteoir maith í bean freisin, agus ar a laghad tugann sí seans go gcomhlíonfaidh sí gealltanas na fidelity agus go dtabharfaidh sí pléisiúir!
  Mar sin, na cailíní a chosaint heroically an chathair, agus a thabhairt dóchas iontach.
  . CAIBIDIL #4
  Go déanach i mí Mheán Fómhair agus go luath i mí Dheireadh Fómhair, bhí na cathanna le haghaidh Astrakhan fós ar siúl, agus na Naitsithe ag bogadh ó dheas feadh chósta Mhuir Chaisp. Tháinig na Naitsithe chun cinn gan ghá ... Sa deisceart, ghabh na Naitsithe cathair Ordzhonikidze agus chuaigh siad ar aghaidh chuig stoirm Grozny.
  Throid na cogaí Sóivéadacha go laochúil sa chathair seo freisin.
  Léirigh cathlán na gcailíní, faoi cheannas Tamara, diongbháilteacht agus misneach éadóchasach.
  Scaoil Tamara pléasctha as gunna meaisín, agus chaith grenades lena bharraicíní, ag rá:
  - Glóir dár Motherland USSR!
  Agus Anna ag lámhach go cruinn ar na Naitsithe, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena sÚil nocht, dúirt:
  - Glóir a heroism!
  Dúirt Akulina, ag lámhach ar an namhaid:
  - Chun an Motherland agus onóir!
  Bhreathnaigh Victoria, ag lámhach an Fritz, agus ag caitheamh grenade le fórsa marfach lena bharraicíní nochta:
  - Crush an Wehrmacht le heroism!
  Thug Olympias, cailín sláintiúil, líne do na naimhde, bhuail sé an Fritz agus lig sé:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua!
  Thug Tamara, ag lámhach ar na Naitsithe, agus ag caitheamh grenade arís lena cos lom, faoi deara:
  - Caithfidh neart darach a bheith ag saighdiúir, ach ní ceann darach!
  Loisg na cailíní. Timpeall mais na fothracha, tá na fothracha ag caitheamh tobac. Pléascadh tar éis pléascadh seo a leanas. Éiríonn deatach sa spéir. Tá gach rud timpeall trí thine.
  Scriosadh ar scála ollmhór.
  Anna álainn, cosnochta blonde, agus í ag caitheamh grenade, ag cuimilt suas na Naitsithe, blathers mar seo:
  - I ngach darach tá log, i ngach ceann darach tá poll as a sruth brains!
  Akulina, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag caitheamh grenade lena cos galánta, coirtithe, lom, squeaked:
  - Má tá tú chomh cliste le darach, lúbfaidh tú mar chrainn chrainn!
  Victoria, an cailín rua, freisin le cosa lom, coirtithe, chiseled, chirped:
  - Más rud é nach bhfuil tú ag cunning sionnach, ansin beidh trí craicne amach tú!
  Thug Olimpiada, fionn folláin ard, mór, matánach, seal, chaith grenade lena chos nocht agus d"fháisc sí:
  - Má bhíonn tú balbh mar dharach, scarfaidh siad thú ar nós greamaitheach!
  Chuaigh buachaill anuas orthu. Phléasc sé le sála dubha, agus chaith sé pacáiste pléascach ar na Naitsithe. Ansin squeak sé:
  - A shaighdiúir óg, níos fearr ná ginearál decrepit!
  Thug Tamara seal arís. Chaith sí grenade le fórsa marfach lena cos lom agus d'éiligh:
  - I gcás gach ceann dá chulaith nua, tarraingíonn an polaiteoir trí chraiceann ó na vótóirí!
  Bhí Akulina, ag lámhach na naimhde, agus ag gáire go ionsaitheach, ag caoineadh:
  - Beidh tú cliste mar chrann darach, scarfaidh siad é mar ghreamaithe agus giorriacha!
  Anna, ag lámhach ar an namhaid, agus ag caitheamh grenades lena cos lom an bonn umar, chirped:
  - Tarraingeoidh an sionnach cuntach anuas fiú trí chraiceann ó leon, más reithe intinne é!
  D"eisigh Victoria, ag lámhaigh ar na Naitsithe, agus ag caitheamh bronntanas dúnmharaithe suas lena sÚil nocht:
  - Mura dteastaíonn uait a bheith i do shionnach, casfaidh tú faoi nós madra ocrach!
  Bhain na Cluichí Oilimpeacha an Fritz síos. Ansin chaith sí grenade lena cos lom agus chirped:
  - Is sionnach an polaiteoir, ansin guts sé vótálaithe-sicíní i solas an lae!
  Fásann roar an gunna. Téann "Sturmtigers" iontach chun cath. Dóiteáin siad buamaí roicéad-ghluaiste. Agus scriosann siad foirgnimh iomlána, ag brú tithe ar an toirt. Agus tá stoirmeacha ag dul timpeall sa spéir. Siad dóiteáin roicéid ag poist Sóivéadach. Scaoileann siad buamaí. Tá an Panther-2 le feiceáil cheana féin, meaisín níos forbartha ná an Panther, le gunna cumhachtach 88-mm.
  Tá turret níos cúinge agus níos lú ag an bhfeithicil Gearmánach, chomh maith le cabhlach squat. A leithéid de ollphéist, má thrashes sé, thrashes ansin. Agus is tábhachtaí fós, ní ró-throm, le inneall níos cumhachtaí de 900 horsepower.
  Chaith Tamara grenade ag Panther-2 lena cos lom agus chuaigh sí:
  - Beidh tú dúr mar stumpa, beidh siad sracadh amach é cosúil le greamaitheach, ní hamháin sionnaigh cunning, ach freisin giorriacha cowardly!
  Anna, ag lámhaigh ar na Naitsithe, agus ag baint na gcéilí comhraic, ag caitheamh liomóidí lena cosa nocht, d"asbhain sí:
  - Is féidir fiú iolar, sionnach cunning, sicín fliuch a nochtadh!
  D'eisigh Akulina, na naimhde a ghearradh amach, agus iad a bhrú tríd, le seatanna cruinne:
  - Is minic a bhíonn fear ag brionglóid faoi ról an leon ina asal arna threabhadh ag sionnach!
  Victoria, ag gearradh síos ar a chéile comhraic i bpléascann, agus ag caitheamh rud éigin marfach lena cosa lom, dúirt:
  - Tá uaillmhianta cosúil le leon ag fear, docht asail, clumsiness béar, grásta eilifint, ach tá a shionnach in ann é a mhealladh i gcónaí!
  Thug na Cluichí Oilimpeacha seal don namhaid. Ghearr sí síos é mar lomaire faiche agus chrom sí:
  - A sionnach ar dhath dearg, polaiteoir ar chulaith fhuilteach!
  Lean déine an chatha ag fás. Bhain na Naitsithe an chathair amach as gunnaí móra gáis, a bhí níos fearr i gcumhacht ná an Katyusha. Agus bhí sé an-deacair cur i gcoinne na Naitsithe. Ach throid an cathlán de chailíní cosnochta leath-nocht le díograis ollmhór. Agus ní bhfuair na cailíní bás beagnach, fuair na fir níos mó.
  Tamara, ag lasadh ar na Naitsithe, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, d"éiligh sí:
  - Buaileann bean fir láidre, ag imirt ar a laigí, cuireann polaiteoir ina luí ar vótóirí laga, ar ndóigh ró-imirt!
  D'eisigh Anna, na naimhde a ghearradh amach, agus iad a ghearradh le urchair, ag tabhairt isteach pacáiste pléascach lena sÚil lom ag an am céanna:
  - Tá bean ar an bpolaiteoir is cunning, ní gá di staidéar a dhéanamh le bheith ina sionnach, ach caithfidh sí a bheith in ann bróga a chaitheamh agus í ag fanacht cosnochta!
  Akulina, ag gearradh siar ar a chéile comhraic le pléascanna beachta, agus ag baint úsáide as a bharraicíní nochta ag coirt:
  - Is breá le bean an óige freisin, ach tá glas an dollar níos fearr léi ná aois ghlas an phátrúin!
  Rinne Victoria, an soith rua sin, pléasctha marfach, leag amach an líne agus squeaked:
  - Meallann glasra óige cailín nótaí bainc glasa fir a d'fhás saille ó bhuicíní!
  Agus é ag lámhach ar na naimhde, agus ag caitheamh bronntanas eile lena chos lom, d'éiligh sé:
  - Ná chase an dollar glas, tá súile glas ag trioblóid freisin, agus tá an bhlaosc crispy!
  Tá an cath ag éirí níos déine. Teilgeáin deadly ag rushing. Phléasc siad agus scrios siad seasaimh na Sóivéide, ag iompú gunnaí na gcadhnraí. Agus eitleáin nua Rush, agus gunnaí ionsaí rumble. Éiríonn scamaill deannaigh sa spéir.
  Lámhaigh Tamara go trócaireach ar na Naitsithe, agus thóg sí agus thug amach péarla, agus roimhe sin chaith sí grenade lena cos lom:
  - Ag creidiúint i nDia, ná téigh go leibhéal ainmhí: ní caoirigh uirísle an duine, agus ní gabhar sáite!
  Thug Anna faoi deara, agus í ag troid leis an namhaid, agus ag caitheamh bronntanais an bháis lena cosa lom:
  - Is ionann airgead a dhéanamh ar chreideamh na ndaoine agus aoileach a dhoirteadh ar ór, beidh distrust sprout!
  Shéid Akulina, ag scriosadh an Panther, go ionsaitheach:
  - A chreidiúint ar an Domhnach, ná a fháil go dtí seacht Aoine sa tseachtain!
  Thug Victoria faoi deara, agus í ag lámhach go cruinn ar na Naitsithe, agus á gearradh go láidir síos:
  - Fiuchann creideamh sa lasair ifrinn shíoraí bainne na piseog, as a mbaintear an cúr, bradacha ó chreideamh!
  Thug Olympias, an banlaoch, na Naitsithe a ghearradh síos, agus grenades de chumhacht millteach ollmhór a chaitheamh lena cosa lom:
  - Ní chreideann ach stumpaí agus darach i tine chnámh ifreann na lasair síoraí, ag ligean dóibh féin a bheith scafa mar greamaitheach!
  Scaoil Tamara as bazooka a gabhadh, chumhdaigh sí a sála nochta agus chrom sí:
  - Conas a lasann lasair na tine síoraí ifreann? Gile na mbonn óir i bpócaí camóga ón reiligiún!
  D'eisigh Anna, ag lámhach an namhaid, agus ag gearradh síos ar na Naitsithe le cruinneas ollmhór:
  - Úsáideann Rogues Dia a líonadh a pócaí, agus tá siad deceived ní amháin le ceann folamh!
  Thug Akulina seal don namhaid. Chaith sí grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Sroiceann bradacha ón reiligiún trí chraiceann caorach, briseann siad adharca na ngabhar, ní mór dóibh ach brabús a bhaint as, agus is le haghaidh haic-oibre an creideamh!
  Chaith Victoria buama min sáibh lena sÚil nocht, shéid sí suas an namhaid agus squeaked:
  - Tá sagart macánta cosúil le mac tíre vegetarian, ní bhíonn ach creideamh macánta i gcónaí, agus tá sé santach a úsáid!
  Phléasc Olympias an namhaid as gunna meaisín. Bhain sí síos an namhaid agus thug sí braon grenades lena sÚil nocht, rud a d"iompaigh umar Lev. Ansin dúirt sí:
  - Is scéal fairy aon reiligiún, ní dhéantar ach brabúis ón bhfantasy seo i gcomhréireanna fíor-ionraic!
  Seo mar a throideann cailíní go cróga i gcathair Grozny. Agus léiríonn siad iad féin ón taobh is airde de valor.
  Agus cosnaíonn na cailíní eile Astrakhan lena misneach ar fad. Agus léiríonn siad freisin an aerobatics agus fortitude is airde.
  Tá na cailíní ag troid go han-mhaith.
  Chaith Alenka grenade lena cos nocht, stróic na Naitsithe as a chéile, agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Cé a ligeann duit núdail a chrochadh ar do chluasa, beidh ocras ort go deo!
  D"aontaigh Anyuta, ag baint na Naitsithe síos leis seo:
  - Ní bheidh tú lán de núdail ar do chluasa!
  Bhris Alla pléasctha ar na Naitsithe, chaith sé grenade marfach lena cos nocht agus d'éiligh:
  - Is mias nausea nóiméad deireanach é núdail ar na cluasa!
  Thug Maria faoi deara go fonnmhar, ag scalladh a cuid fiacla, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena bharraicíní loma:
  - Más é seo Dia, níl a fhios ag aon duine, ach tá siad de shíor ag céasadh duine, amhail is dá mba cosúil le Críost é!
  Ghlac Marusya, ag fucking an Fritz, é agus d'éiligh sé, ag gáire go ionsaitheach:
  - Déanann duine a dhícheall cumhacht Dé a mháistir, ach go dtí seo ní fhaigheann sé ach crucifixion ní de réir Dé!
  Thug Matryona seal, ghearr sí síos ar na Naitsithe agus feall uirthi, ag spochadh go géar ar a cairde:
  - Déanann croidhe duine a dhícheall chun maitheasa, a aigne chun tairbhe, agus a bholg ar ghleó, agus ar ball tarraingíonn sé a chosa isteach sa chlais!
  Agus tormáin cathanna fíochmhara in Astrakhan. Is pointe lárnach de chosaint na Sóivéide í an chathair ar an Volga. Agus anseo cathanna den sórt sin boil frantic. Cosúil le citeal ag boilgeoga.
  Agus tá eitleáin throma marfach ag réabadh. Is meaisín an-chumhachtach é Yu-288. Agus titeann buamaí le righneas ollmhór.
  Squeals Alenka, ag casadh ar na Naitsithe, agus ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Má bhíonn faisnéis gorilla ag duine, treabhfaidh sé mar chapall agus íosfaidh sé cosúil le madra!
  Sheol Anyuta bronntanas dúnmharaithe báis lena cos lom, bhris na Naitsithe agus d"éiligh:
  - Ligeann fear é féin a chur ar choiléar, ach chun treabhadh, ní mór é a bhualadh le fuip coercive!
  Sheol Alla líomóid lena sÚil lom agus grunted:
  - Tá póca mór ag an bpolaiteoir, ach níl ann ach pickpocket neamhshuntasach!
  Rinne Maria, ag lámhach ar na comhraic, hiss:
  - Polaiteoir a gheallann an ghealach ó neamh do na vótálaithe, tar éis dó teacht i gcumhacht, fágann sé tírdhreach na gealaí, agus é ag guí ón ocras ar an réalta!
  Dúirt Matryona, agus í ag gáire go bodhraigh:
  - Spreagann an diabhal i ngach polasaí áit an Uilechumhachtaigh a ghlacadh, níl ach fíorbheagán tallainne ag an bpolaiteoir!
  Thug Marusya, ag lámhach ar na naimhde, agus ag baint leo go muiníneach, faoi deara:
  - Déanann duine iarracht a bheith omnipotent, ach ní dhéanann a dhul chun cinn morálta níos fearr é!
  Is cosúil go bhfuil na cailíní greannmhar go dtí an leibhéal is airde.
  Agus tá an cogadh ag dul ar rian knurled. Tá aerárthaí scaird á dtástáil sa Tríú Reich. Agus is argóint sách tromchúiseach é seo freisin i ndíospóid leis an APSS.
  Hitler, ar ndóigh, nach bhfuil, an-sásta. Imíonn an cogadh ar aghaidh, agus seasann an Rúis go stubbornly, cé go dtugann sé isteach freisin. Tá cathanna ar fiuchadh, amhail is dá mba i mbéal bolcán.
  Deireadh Fómhair. Gabhtar Kalmykia go hiomlán, agus tá na Naitsithe ag dul chun cinn ar fud na Dagestan.
  Éachtaí na Naitsithe, cé go measartha, ach seasmhach. Tá Cabhlach na Mara Duibhe ar tí scriosta.
  Seo foireann iomlán ar an destroyer comhdhéanta de chailíní. Criú deas a rá a laghad. Tá an cailín i veisteanna agus ritheann cosnochta, flickering le sála cruinne.
  Ordaíonn Alice, ceannasaí an scriostóra, an cúrsálaí faisisteach a ionsaí go muiníneach. Seolann torpedo agus ráitis:
  - I gcogadh, mar atá in amharclann maith, tá an chéad ghníomhaíocht eile dothuartha, beidh deora a chaillfidh do cinnte!
  Is í Andriana a páirtí, i gceannas ar ál iomlán cailíní. Rith siad flickering naked, sála bhabhta, agus squeaked. Chuir siad gléas mianaigh ar bun.
  Andriana bellowed:
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Tar éis do Veronika na Naitsithe a dhíbirt as gunna, ghlan sé:
  - Le linn an chogaidh, mar atá i scannán: cuireann an t-aicsean isteach air, ní éiríonn sé leadránach riamh, ach, faraor, maraíonn sé i ndáiríre!
  Léimeann scriosán le cailíní cos-lom, coirtithe, caol an-álainn ó thaobh go taobh. Caitear mar chleite é.
  Alice, stampáil a cosa chiseled, lom, yelped:
  - Más rud é nach bhfuil tú éasca-dul, beidh an domhan a scíthe i síocháin sa chogadh!
  Thug Andriana, ag lámhach go cruinn ó ghunna, faoi deara:
  - Is ridire í cailín atá in ann troid!
  Ceartaigh Alice í féin mar a scaoil sí:
  - Ní hea, is laoch í!
  Agus pléasctha na laochra amach ag gáire. Agus thaispeáin teangacha. Agus cosa na n-áilleacht, chomh galánta sin, agus fágtar rianta fola ar an deic. Cailíní cumhachtacha.
  Agus naked, tá a gcuid sála chomh cruinn agus galánta.
  Chuimhnigh Alice ar an gcaoi ar glacadh príosúnach í, agus stróic na Naitsithe a boinn le fuipín tanaí dearg-te. Anseo tá tú beagnach naked crochta ar an raca. Tá do chosa lom curtha isteach i stoc. Agus tickle siad tú le slata te dearg. Anseo agus go dtí an nipple scarlet, tá iarann dearg cauterized.
  Céasadh agus céasadh Alice ar feadh roinnt laethanta. Ach bhí an cailín in ann éalú.
  Dúirt sí leis an oifigeach garda go raibh aithne aici ar an áit ar an bhfarraige, áit ar chaith siad coimeádán óir a aslonnaíodh ó Sevastopol. Thit an faisisteach ar a shon.
  Bhuel, Alice, in ainneoin an chéasta go léir, choinnigh sí misneach. Scaoil siad amach í agus, lena lámha ceangailte, chuir siad i mbád í. Agus lena cosa lom, beagán dóite ar an raca, bhí sí in ann piostail a phiocadh suas agus dhá fhaisisteach a lámhach. Ansin scaoil sí na rópaí agus shnámh sí uaidh. Sheiceáil sí cleverly sé amach. Agus thuill meas na gcailíní.
  Ón roinn speisialta rinne siad iarracht cloí léi, ach bhagair Alice na hoifigigh speisialta chun timpiste a shocrú, agus í a chrochadh ar soith freisin. Tháinig faitíos orthu.
  Is cailín an-troda í Alice ...
  Bhain sí fiú go grinn as:
  - Is breá leis an seiceadóir tua as arm, ach i gcath tá scil clumsy aige!
  D"aontaigh Andriana leis seo, agus í ag caitheamh a cosa chiseled:
  - Is féidir leat anraith a chócaráil go fóill as tuagh, ach ní féidir an méid atá scríofa le peann gaisciúil a ghearradh síos le tua seiceadóir!
  Is cailín an-álainn í Juliana. Tá sí ach fabraic stiallacha tanaí striped ar a cófra, agus mionbhrístíní. Ach tá sí chomh iontach agus álainn. Tá cosa na gcailíní go léir ar an scriostóir lom, agus an-seductive.
  Nuair a thógtar na Gearmánaigh ina bpríosúnaigh, cuirtear iallach orthu na cailíní a phógadh go cruinn, sála lom. Agus déanann na príosúnaigh go dúthrachtach é. Agus líonn siad sála na gcailíní, agus póg siad le pléisiúr mór.
  Sheinn Juliana:
  - Ní robálaithe olc sinn,
  Nílimid ag iarraidh a mharú...
  Ach pian sála lom,
  Ba mhaith liom a punch gach duine in aghaidh!
  Cailíní, ar ndóigh, in ann a bhlaiseadh aon rath.
  Andriana, stampáil a sála nochta, d'eisigh:
  - Ó, a theorainneacha nua, ná cuirigí gáire asam!
  D'aontaigh Alice:
  - Deiseanna gan teorainn dóibh siúd nach socraíonn teorainneacha dóibh féin!
  Bhuail Veronica a cosa nocht, chlinc sí a sála lom, agus thug sí faoi deara, ag tafann a fiacla:
  - Ní bheidh an duine is láidre tarraingt uaillmhianta unbearable!
  Dúirt Andriana go stuama, ag baint a cuid fiacla agus ag lasadh a gunna:
  - Tá fear i bhfad ó Dhia, mar níl sé imithe i bhfad ón macaque ina aithris ar an dúlra!
  Rinne Veronica sruthanna na Naitsithe a bhí ag teacht chun cinn a bhrú le seatanna cruinne, grunted:
  - Is dia é polaiteoir a bhfuil uaillmhianta aige, i modhanna a aghaidhe, agus ag baint úsáide as na torthaí is muc thar barr é!
  Bíonn cailíní Sóivéadach ag troid go maith. Ach tá, ar ndóigh, cinn na Gearmáine, agus freisin áilleacht i bikinis agus cosnochta.
  Mar shampla, is trodaire annamh é Gerda.
  Shuigh sí féin agus a comhpháirtithe síos ar an umar is nuaí "Panther" -2.
  Shoot na cailíní ar na trúpaí Sóivéadacha agus roar.
  Tá muid wolves olc, cúlú againn, ní maith!
  Agus dúisíonn siad a súile ...
  Rinne Gerda, le cabhair óna bharraicíní loma, bualadh ar na saighdiúirí Rúiseacha, agus squeaked le pléisiúr:
  - An té nach mac tíre sa tsaol é, íslítear trí chraiceann uaidh, nach sionnach ina aigne, tá sé greadadh mar sicín!
  Bhuail Charlotte freisin le teilgeán cruinn, briseadh trí umar Sóivéadach, brúite an armúr agus yelped:
  - Bíonn ocras ar an mac tíre i gcónaí, bíonn an fear míshásta i gcónaí, agus ní féidir leis an bpolaiteoir focal na fírinne a rá!
  Thug Christina, ag lámhach go han-chruinn ar an namhaid, agus ag bualadh umair na Rúise le teilgeán marfach, faoi deara:
  - Tá fionnaidh luachmhar ag an sionnach, ach ní fiú aon rud a rá le ráthaíochtaí sionnach ó pholaiteoirí!
  Thóg Magda gunna agus dhírigh sé ar an namhaid, lena bharraicíní loma, buailte agus gruntáilte:
  - Tá níos mó bainne ó ghabhar ná polaiteoir atá ina reithe le aigne!
  Thug Gerda faoi deara, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach go cruinn ar fheithiclí Sóivéadacha:
  - Sna toghcháin, tá polaiteoirí cosúil le idir plague agus calar, cé go bhfuil polaiteoirí i bhfad níos tógálaí ina scitsifréine!
  Bhuail Charlotte na ceithre cinn is tríocha, agus stróic sí an túr, dúirt:
  - Tá srón mac tíre ag an bpolaiteoir chun brabús a dhéanamh, ach is muc réidh é féin don ghalú!
  Sheol Christina an diúracán go deas le cabhair óna barraicíní loma agus thug sí amach:
  - Is reithe é polaiteoir a ritheann go dtí an ríchathaoir leon, agus nuair a shroicheann sé an barr, casann sé ina sionnach ag gobadh na vótóirí sicín!
  Thug Magda faoi deara go láidir, bronntanas báis a sheoladh chuig an gunna féinghluaiste Sóivéadach agus a bharraicíní loma:
  - Ní chreideann siad polaiteoirí, ach vótálann siad, ní thuigeann siad ceol, ach éisteann siad go toilteanach, ní itheann siad núdail, ach cloíonn siad go toilteanach lena gcluasa!
  Agus tá a n-"Panther" -2 an-ghníomhach. Agus seolann an projectile go han-chruinn.
  Déanann an meaisín Gearmánach gach umar Sóivéadach a bhrú go muiníneach.
  Seinneann Gerda agus canann:
  - A haon, a dó, a trí - briseadh an chomhairle!
  Lasann Charlotte go cruinn, buaileann sí comhraic agus feadóg:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt Christina, agus í ag lámhaigh le cabhair óna barraicíní loma, ag briseadh tríd na ceithre cinn is tríocha:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Phléasc Magda an namhaid agus rinne sé doiléir:
  - Ní chreideann an Fatherland i deora!
  Chroch Gerda:
  - Agus beidh muid a thabhairt ar an oligarchs olc san inchinn!
  Thug Charlotte faoi deara go fonnmhar, agus í ag bualadh howitzer Sóivéadach le blaosc:
  - Ní bhreathnaíonn Óir ach go hálainn, i ndáiríre, d'fhulaing an miotail, an chine daonna seo i gcónaí, tá sé sotalach!
  Chuir Christina, ag lámhach ar an namhaid, í féin in iúl go fonnmhar:
  - Tar éis di a cófra a bheith lomtha, is fusa do mhnaoi trí chraiceann a bhaint as fear!
  Dúirt Magda, ag lámhach comhraic, ar dtús:
  - Cosa lom cailíní, cuir na fir i galoshes!
  Ar ndóigh, tá na cailíní ar an umar galánta. Agus is iad na píolótaí na cinn is fuaire i measc na Fritz.
  Is iad Albina agus Alvina na haiseanna is formidable sa chruinne. Anseo tá líon na gcúig chéad aerárthach lámhaigh síos an ceann sroichte acu cheana féin. Níl ach Marseille chun tosaigh orthu. Bronnadh Crois Mhór na Croise Iarainn air don 500ú aerárthach de chabhlach na Sóivéide. Ach thosaigh Albina agus Alvina ag troid i bhfad níos déanaí, agus dá bhrí sin beidh siad ag scoitheadh Marseille go luath.
  Fuair Albina agus Alvina don 500ú aerárthach Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Agus anois tá siad ag troid le píolótaí dearga.
  Brúnn Albina na cnaipí lena bharraicíní loma, scaoileann sí cúig eitleán Sóivéadach ag an am céanna agus squeals:
  - Má tá fear buataisí cliste, ansin suí i gcónaí i galosh!
  Luaigh Alvina, agus í ag lámhach aerárthach na Rúise, agus á leagadh síos lena bharraicíní loma:
  - Cuirfidh cos nocht mná le himeacht ama aon bhróg i galosh!
  D"fhreagair Albina, agus í ag cur tine an-dírithe ar fheithiclí Sóivéadacha, go fonnmhar, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Fear a bhreathnaíonn go minic ar chosa lom baineann, suí síos i galosh!
  Agus an bheirt chailíní, ag leagadh cúpla Yaks eile, squeaked:
  - A cos lom baineann, thiomáineann go maith faoi na sála agus suíonn breá i galosh!
  Is féidir laochra anseo a fheiceáil ag airde mór.
  Ach má tá píolótaí iontach Gearmánacha ann, ansin tá cailíní álainn Sóivéadacha - baill Komsomol ann freisin.
  a throideann le fuinneamh mór. Agus tá siad chomh maith shoot go rathúil síos an tagann an Tríú Reich.
  Anastasia Vedmakova, thóg é agus le cabhair a bharraicíní loma leag síos an Ghearmáin agus squeaked:
  - Tá fear réidh le casadh taobh istigh amach chun bróga cailín a sracadh!
  Thug Akulina Orlova, ag lámhach ar na Naitsithe, faoi deara go fonnmhar:
  - Is féidir leat aon bhróg a chasadh taobh istigh amach le sála mná lom!
  Thumpáil Anastasia an Fritz freisin agus squeaked:
  - Cuirfidh cos lom mná fear ar bith taobh istigh amach, fiú más é an tosaithe deiridh é!
  bhuail Akulina Orlova Focke-Wulf amach agus hissed, ag bac a fiacla álainn;
  - Más mian leat fear a chasadh taobh istigh amach - bain díot do bhróga, más mian leat é a chur i ngalar, noch do shála!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  Tá cogadh ar siúl sa chruinne,
  A bhrú chun marú gan chúis ...
  D"éirigh Satan scaoilte
  Agus tháinig an bás leis!
  
  Agus cé a stopfaidh an sreabhadh
  Aibhneacha fola agus buile...
  Tiomáinfidh an léas léasair isteach sa teampall,
  Agus an flash imithe fear!
  
  Agus den sórt sin chaos
  Tuilte na cruinne ...
  Cinniúint brónach an chine daonna
  Mairfidh pian, ag fulaingt!
  Seans go bhfuil na cailíní i bpáirt ceart. Ní sonas é cogadh. Ach ag an am céanna, siamsaíocht.
  Tá beirt phíolótaí Gearmánacha nua, Eva agus Gertrude, ag troid ar mhodhnuithe ionsaithe Focke-Wulf. Ionsaíonn siad spriocanna talún Sóivéadach ón aer.
  Eva, lámhaigh agus lámhaigh roicéad, a dúirt:
  - Cén fáth go bhfuil an óige cosnochta, toisc go gcaillfidh cos baineann fir a gceann, amhail is dá mba bhuachaillí iad!
  Phléasc Gertrude le roicéad, ag brú an pedal lena sÚil nocht agus ag briseadh buncair arm na Sóivéide agus squeaked:
  - Déanann an fonn bean nocht a fheiceáil fear dul taobh istigh amach!
  Bhuail Eva arís, bhuail sí na ceithre cinn is tríocha, bhris na túir suas agus, dúirt sí go fonnmhar:
  - Chun bean a bhaint de, caithfidh tú a bróga maithe a chur ort ar dtús!
  Bhuail Gertrude a chéile comhraic ag baint úsáide as sáil chruinn lom a coise galánta agus dúirt:
  - Tar éis di a bheith díchóirithe ag an am ceart, sracfaidh bean gnó trí chraiceann ó fhear!
  Bhris Oíche Shamhna roicéad ar na buncairí Sóivéadacha agus d"éiligh sí:
  - Bean a éiríonn nocht in am, ní bheidh sí cosnochta agus cosnóidh sí fear!
  Dhearbhaigh Gertrude, tar éis dó na trúpaí Sóivéadacha a mharú:
  - Leagfaidh bean cosnochta bróig ar fhear, agus cuirfidh sí i galosh é, agus iompaithe istigh amach é agus déanfaidh sí an ceann deireanach cosnochta dó!
  Anseo, ar ndóigh, is é loighic na gcailíní nach féidir leat argóint a dhéanamh ina coinne. Agus troideann na cailíní cosnochta agus i bicíní.
  Agus is breá leo fir óga álainn, agus go ginearálta den sórt sin go bhfuil siad ach super.
  Agus má chanann siad, ansin marófar céad fear!
  Seo iad na cailíní, ar an dá thaobh fiú agus an-álainn, ionas go mbeidh fir i ndáiríre taobh istigh amach!
  . CAIBIDIL #5
  Thit cathair Grozny, a bhí timpeallaithe go hiomlán ag trúpaí Naitsíoch, go luath i mí na Samhna 1943. Bhris an cathlán leis na cailíní amach as an choire agus chuaigh siad ar ais go Shali.
  Bhí sléibhte ann cheana féin, tír-raon garbh, agus bhí sé níos áisiúla an chosaint a choinneáil. Bhí go leor meáchain ag umair Gearmánacha, go háirithe an Maus, agus bhí sé deacair iad a chomhrac sna sléibhte. Bhí an umar T-3 tógtha as an táirgeadh cheana féin, ach bhí an leagan nuachóirithe den T-4 fós á tháirgeadh. Cé go bhfuil siad as dáta go morálta. Ach d'fhéadfadh sé troid fós i gcoinne an T-34-76. Agus troid go maith. Bhí a ghunna níos cumhachtaí fós agus bhí treoluas muzzle níos airde aige ná na ceithre cinn is tríocha.
  Throid Tamara agus na cailíní i Shali. Rinne na cailíní iarracht an sráidbhaile sléibhe an-mhór seo a choinneáil - cathair fíor.
  Throid na háilleacha go misniúil.
  Chaith Tamara grenade lena cos lom, scaoil sí pléasctha agus chuaigh sí:
  - Don Motherland an APSS!
  Chuir Anna tine ar na Naitsithe. Rinne an T-4 níos éadroime iarracht an fána a dhreapadh. Chaith an cailín grenade lena cos lom, agus bhuail sí an meaisín Naitsíoch agus d'éirigh léi:
  - Chun ár máthair athar!
  Akulina, lámhaigh ag an Fritz agus lena sÚil lom, ag freastal ar cheann marfach fillte i scragall, vyaknula:
  - Tá Motherland i gcónaí naofa!
  Agus í ag lámhach ar an namhaid, agus ag caitheamh liomóidí lena bharraicíní nocht, dúirt Veronica:
  - Do fathach na Rúise!
  Chaith Olympias, an bhean mhór seo, grenade freisin ar na Naitsithe lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Chun cumannachas!
  D"eisigh Tamara, trí thine dea-dhírithe ar na Naitsithe, agus iad a ghearradh amach mar bearrthaí as crann:
  - Dá mhéad crann darach san arm, is amhlaidh is láidre ár gcosaint!
  Thug Anna faoi deara, ag tafann a cuid fiacla, agus ag lámhach na Naitsithe le cruinneas ollmhór agus le fearg:
  - Scriosfaidh mé sibh go léir.
  Umar "Lion", feithicil mhór le bairille gunna fada. Anseo tá an gunna is déanaí aige 105 mm, fad bairille 100 EL. Agus casadh sé amach a bheith ina gunna an-fhada. Agus teannann an trunc seo amach le fórsa marfach.
  Shoots Akulina as bazooka ag na Naitsithe, agus squeals:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Tinte agus roars Victoria freisin:
  - Glóir do Laochra na Rúise!
  Deimhníonn Olimpiada trí lámhaigh a dhéanamh ar na Naitsithe agus grenade a chaitheamh lena bharraicíní loma:
  - An ghlóir is mó!
  Tá na cailíní, ba chóir a thabhairt faoi deara, iontach, agus an-deas. Agus tá a n-fuaracht ollmhór.
  Arsa Tamara, agus í ag lámhach ar an namhaid, agus ag cur a cuid fiacla uirthi:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Arsa Anna agus í ag lámhaigh ar an namhaid, agus í ag caitheamh grenade lena bharraicíní lom:
  Déanaimis ár gcroíthe a bhualadh le chéile!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe.
  Tabharfaidh Akulina, freisin, seal, mar a ghearrfaidh sí a chéile comhraic, agus a roar:
  - Do mo bua tríd an díon!
  Ní cailín simplí í Akulina Petrovskaya. Bhí uirthi dul tríd go leor. Go háirithe, bhí sí gafa ag goid agus bhí sí faoi ghabháil. Chuaigh sí freisin trí choilíneacht leanaí-óg. Bhuel, rud ar bith, mhair sí. Chosnochta shiúil tríd an snowdrifts, ach d'éirigh sí níos sláintiúla agus níos láidre.
  Troideanna Victoria le fury frenetic. Thug seal ar an namhaid. Íosluchtaigh Fritz titim. Ansin, lena bharraicíní loma, chaith sí grenade. D"iompaigh an gluaisrothar.
  Chonnaic an cailín:
  - Chun teorainneacha mighty!
  Troideanna Olympias le braistint an-fiáin de rage. Tá a buille láidir agus brúite. Is cailín ollphéist í i ndáiríre. Agus mar sin trashes sé opponents. Mar sin tá na Naitsithe ag díothú go gníomhach. Ní thugann sé an seans is lú dóibh.
  Roars Olympias ag barr a scamhóga:
  - Glóir don chumannachas spáis seo!
  Tamara, ag lámhach na Naitsithe, roars:
  - Glóir do chumannachas Lenin!
  Casann Anna ar a chéile comhraic agus squeaks:
  - Don APSS!
  Akulina, ag baint na naimhde, agus ag caoineadh, ag scata:
  - Don aerobatics is airde!
  Chuir Victoria, ag lámhach na Naitsithe, amach:
  - Le haghaidh na bua is iontach!
  Dúirt Olympias, ag brú umar na Naitsithe:
  - Ar son cumannachas an APSS!
  Tamara ag lámhaigh freisin. Shoots sé go han-chruinn, ag clúdach opponents le pléasctha cruinn. Baineann sé mar speal agus squeaks:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus í ag lámhach na Naitsithe, agus á gearradh le strócanna beachta dá speal, exclaims:
  - Glóir mhór do na laochra!
  Agus caith grenades le toes lom. Seo seanmháthair.
  Ghearr Akulina an Fritz amach, roars go ionsaitheach:
  - Chun cumannachas!
  Agus twitches le comhlacht matáin.
  Buaileann Victoria na Naitsithe freisin. Agus lena bharraicíní nochta caitheann sé bronntanais dhúnmharfacha ar a chéile comhraic agus ar scata:
  - Ar son mór an domhain!
  Shoots Olympias freisin ar naimhde. Buaileann sé amach iad ar nós fluff bata agus roars:
  - Glóir don chumannachas mór!
  Agus lena bharraicíní lom, caitheann sé grenade le fórsa marfach, ag cuimilt na naimhde as a chéile.
  Is mar seo a thóg an cúigear suas na naimhde, agus déanaimis iad a ghearradh síos, agus iad a scriosadh, agus iad a mheilt.
  Stopadh na Gearmánaigh agus rinneadh iad a bhogadh go maith. Anseo bhí sé deacair, agus squabble siad.
  Seo iad na caiteoirí gáis, agus gníomhaíonn siad go ionsaitheach. Agus scrios na poist Sóivéadach.
  Beats agus "Sturmtigr" ó fad, ar an namhaid - an Arm Dearg.
  Pointe cailíní na Gearmáine agus gunnaí féin-ghluaiste "Bear" agus conas a bhuail siad an namhaid leis. Agus tá siad i ndáiríre agus go críochnúil fucked suas. Agus briseann blaosc a mheáchainn lárionad go leith trinsí agus umair Shóivéadaigh.
  Laochra Frida roars:
  - Chun ár Tríú Reich is mó!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Tar éis sin, cuirfidh na cailíní faisisteach le cosa lom dóiteáin arís.
  Agus cuileoga roaring agus millteach. Agus mar a pléascann sé, ansin foirmítear tonnadóir iomlán le fiuchphointe cré ón teas.
  Sea, faigheann na Gearmánaigh na trúpaí Sóivéadacha go críochnúil. Eitlíonn ceann de na chéad aerárthach TA-152 sa spéir. Meaisín ilchuspóireach, cosúil leis an Focke-Wulf, ach níos forbartha, go tapa, inaistrithe le hairm chumhachtach agus armúr. Is féidir é a úsáid mar throdaire agus mar aerárthach ionsaithe.
  Do na trúpaí Sóivéadacha, is féidir leis an gcarr, le fírinne, a bheith ina fhadhb mhór.
  Eitlíonn Helga TA-152 agus ionsaíonn sé cúpla umar Sóivéadach atá ag iarraidh a bheith gar do Shali. Lasann an cailín go maith. Briseann sé díon túir an chéad tríocha a ceathair agus roars:
  - Tá mé áilleacht martial!
  Agus ansin ionsaíonn sé an dara carr, atá ag iarraidh dlús a chur leis. Ach nach bhfuil sé éasca giaranna a aistriú.
  Tréann TA-152 an t-íospartach seo le gunna 37-mm.
  D'fhreagair Helga agus chan sé:
  - Skidded, skidded dom áit éigin, skidded dom!
  Agus winked sí ag í féin ... Anseo tá sí ag iarraidh a ionsaí ar an Yak-9. Buaileann an cailín Gearmánach síos go héasca é ach an truicear a bhrú lena cos lom agus buaileann sí go muiníneach, ag rá:
  - Tá mé ar fheabhas!
  Is cosúil gur cailín í Helga a bhfuil grá mór aici. Agus déanann sé turgnaimh fuilteacha le naimhde.
  Agus má builleann sé, ansin ní bheidh sé cosúil go beag do dhuine ar bith.
  Shoots Helga ar fheithiclí Sóivéadacha agus squeaks:
  - Bhuel, cén fáth, go bhfuil sé dodhéanta chun cónaí de réir an aigne!
  Agus le sála lom conas a bhuail an Helm. Seo cailín - do na cailíní go léir, cailín.
  Agus má roars sé....
  Tá Albina agus Alvina sa spéir laochra an-ghníomhacha agus troda freisin.
  Agus na cailíní, na plánaí na Rúise, a cheapann, a scriosadh go bhfuil an saol go maith agus go bhfuil an saol go maith.
  Agus le toes lom díríonn siad gunnaí aerárthach ar spriocanna. Ní mhairfidh gluaisteáin Sóivéadacha. Agus buaileann na cailíní iad mar sin. Ní thugann siad an seans is lú duit.
  Sea, bhí cailíní ag troid,
  Sea, deir siad cad eile ...
  D'ionsaigh siad go dána an Rúis,
  Go litriúil Satan!
  Is laoch í Albina i bhfoirmiú catha agus rolaíonn sí di féin ag barr a scamhóga:
  - Beidh mé super, beidh mé ag athrú! Sárchraobh!
  Agus le sála lom, chomh maith leis an méarchlár a bhualadh, agus opponents a chuimilt i bpíosaí beaga.
  Alvina, ag lámhach ar a chéile comhraic, roars ag barr a scamhóga:
  - Agus cé a gheobhaidh muid san fhoraois,
  Agus cé a gheobhaidh muid san fhoraois ...
  dhéanfaimid magadh faoi sin,
  scriosfaimid as a chéile é!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Agus le sála lom, mar a chuirfidh sé an namhaid le luí marbh. Seo cailín - is iad na cailíní go léir an cailín is fuaire!
  Laoch an hack is mó a chomhrac. Agus mar sin cathach agus ionsaitheach cosúil le panther.
  Agus tá cait mhóra na Gearmáine ar an ionsaí. Stoirm Astrakhan. Agus scrios i gcainníochtaí móra tithe na saighdiúirí Sóivéadacha.
  Agus faigheann siad bás, ach ná tabhair suas. Tá troideanna den sórt sin raging.
  Ar ndóigh, tá Gerda ar thús cadhnaíochta san ionsaí agus réidh le troid. Mar sin caitheann sí go mór cosúil le Robin Hood baineann i bicíní. Agus tá sé seo go léir bean fionnuar.
  Agus má chuireann sé clúidín scarlet i mbéal an fhir freisin.
  Oibríonn a "Panther"-2. Dála an scéil, rinne cailíní modhnú beagán difriúil ar an umar le gunna 75 mm 100 EL. Tá sé punchy, agus níos gasta-tine. Sea, agus tá an soláthar sliogáin níos mó ná sa ghunna 88-mm.
  Caitheann Gerda lena bharraicíní loma agus í ag béicíl:
  - A haon, a dó, a trí... Stróic le napalm!
  Charlotte, freisin, fired tar éis di agus yelped:
  - Ceithre, ocht, cúig - a ligean ar imirt go tapa!
  Bhuail Kristina, ag briseadh tríd an umar Sóivéadach agus chirped:
  - Rachaimid isteach sa chath go dána, ar son chumhacht na Naitsithe ...
  Bhris Magda lena cosa lom agus chrom sí go géar:
  - Agus beidh muid iad a mharú go léir - go léir na Communists!
  Gníomhaíonn na cailíní go dtí an foircneach agus an-ionsaitheach. Agus a n-"Panther" -2 le lámhaigh cruinn ar ceal an howitzer Sóivéadach.
  Na cailíní ag gáire agus ag canadh:
  - Glóir dár saol ...
  Agus déanann Eilís ar na ceithre cinn is tríocha, ar a seal, ionsaí fiáin. Agus lena cófraí sála lom ar an truicir. Agus bhuaileann sé an namhaid, ag screadaíl:
  - Bíodh cumannachas ann!
  Seolann Catherine agus a coise loma diúracán de fhórsa marfach, pollta an namhaid, agus squeaks ag barr a scamhóga:
  - Don Rúis iontach!
  Scaoil Elena leis na Naitsithe. Bhuail an bhlaosc ar mhullach an Panther agus ricocheted as.
  Choirt an cailín:
  - Beidh Cumannachas linn!
  Bhuail Euphrasia an namhaid freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Bhuail sí an T-4 agus d"éiligh sí:
  - Glóir don chumannachas!
  Seo iad na cailíní ag troid. Agus mar a scaoileann siad, tá na sliogáin ag eitilt go hálainn, agus tá na tríocha ceathair féin ag bogadh. Agus déan iarracht, dul ag gluaiseacht ó ghluaisteán den sórt sin. Tá sé seo thar a bheith deacair.
  Ach téann na cailíní isteach, agus troideann siad i bicíní agus úsáideann siad cosa lom. Tá na laochra iontach agus iontach.
  Agus má fhaigheann siad fucked suas, ansin ní bheidh sé cosúil go beag do dhuine ar bith. Agus cuireann siad sliogáin le fury fiáin.
  Rinne Elizabeth, le cabhair óna barraicíní lom, lámhach ar an namhaid, agus leagadh síos na naimhde, chirped:
  - Glóir do smaointe an chumannachais! Glóir dár Motherland!
  Bhris Ekaterina freisin, ag baint úsáide as a toes loma, ag bualadh an Fritz agus ag squealing:
  - Chun an athar agus bua go dtí an deireadh!
  D'fhreagair Elena, ag lámhach ar a chéile comhraic, go ionsaitheach, ag cosc a cuid fiacla péarla agus ag buaileadh, le súile sapphire:
  - Tá clú ar ár gcumanachas spáis!
  Euphrasia, ag lámhach an namhaid, ag bualadh air le cruinneas ollmhór, iontach, d'eisigh:
  - Don Motherland agus Stalin - gártha!
  Is léir go bhfuil na cailíní dashing, agus is féidir le gach duine ...
  Tá Nollaig 1943 tagtha cheana féin.
  Bíonn Alenka agus a foireann ag troid in Astrakhan freisin agus coinníonn siad amach ansin. Tá an banlaoch ag troid.
  Tugann Alenka seal, gearrann sí síos líne na Naitsithe, ansin caitheann sí bronntanas an bháis lena bharraicíní nochta agus roars:
  - Tá fear cosúil le gibbon, ach, ar an drochuair, níos minice in intleacht ná i potency!
  Thug Anyuta, ag lámhach ar an namhaid, agus ag gearradh siar na naimhde, pacáiste pléascach lena sÚil nocht agus é ag sméideadh:
  - Tá stuamacht asail ag an bhfear, uaillmhian an leon, ach i ndáiríre is gabhar é!
  Alla, ag lámhach go cruinn ar an Fritz, squeaked:
  - Tá fear do mhná cosúil le slop le haghaidh bó, ní féidir leat a dhéanamh gan é, ach tá sé disgusting chun teacht chuige!
  D'fhreagair Maria, agus í ag déanamh lámhaigh ar na Naitsithe, go fonnmhar:
  - Cad atá coitianta idir fear agus leithreas i seomra na mban - ar an bhfíric go bleats mná amháin ag fir!
  Marusya, ag gearradh siar na Naitsithe agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, vyaknula:
  - Is sionnach seòlta í bean atá in ann aon leon a ithe mar choinín!
  Labhair Matryona, agus í ag baint na Naitsithe amach, agus lena bharraicíní loma, ag dumpáil na n-amhais, ag gáire:
  - Tá fear cosúil le buachaill ag teastáil ó bhean, mura mbuaileann sé fear, ní bheidh aon saol ann!
  Dúirt Alenka, ag lámhach an Fritz:
  - Tá fir cosúil le adharc muice ag teastáil ó bhean, níl ach cóta fionnaidh a bhronn fir daor!
  Agus an fhoireann chailíní cosnochta conas gáire a dhéanamh, ag baint a bhfiacla, agus ag caitheamh grenades lena mhéara lom.
  Cailíní laochra ag rith. A n-eilimint chun troid, a n-eilimint chun troid!
  Dealraíonn sé nach bhfuil Astrakhan chun éirí as. Chomh fada agus is cailíní anseo, i ndáiríre ag troid.
  Is mór iad fórsaí míleata an Tríú Reich. Tá na rannáin umar nua chomh cumhachtach anseo. Tá táirgeadh umair ag méadú. Níl aon bhuamáil i gceist, is féidir saothair a sholáthar ó shealúchais na hIodáile, na Fraince, na Beilge agus na hÍsiltíre san Afraic.
  Agus freisin ón Afraic a bhaint as ola, tungstain, go leor gnéithe, lena n-áirítear úráiniam.
  Is é sin, stampáiltear umair nua. Go háirithe, tá tionchar mór ag cuma an "Panther" -2, atá cosanta níos fearr agus níos mó armtha, le hinneall níos cumhachtaí, ar chúrsa an chogaidh.
  Tá níos mó agus níos mó umair agus eitleáin ann. Tá obair á críochnú cheana féin ar an Yu-488. An chéad aerárthach a tháirgeadh ar an Tríú Reich le ceithre innill. An-chumhachtach agus tapa. Is é an buaicphointe atá aige ná an limistéar sciatháin réasúnta beag, agus is é sin an fáth gur féidir leis an buamadóir eitilt ar luas 700 ciliméadar in aghaidh na huaire. Ciallaíonn sé seo go cinnte nach mbeidh trodaithe Sóivéadach teacht suas leis.
  Mar sin tá fadhb nua ag an APSS maidir le brewing. Tá fórsaí an Airm Dearg ídithe i ndáiríre. Cuirtear leanaí scoile chuig na meaisíní. Tá déagóirí ó cheithre bliana déag ag troid cheana féin, beagnach go hoifigiúil. Tá na buachaillí, ar ndóigh, cliste, agus go ginearálta, trodaithe maith. Ag aois óg, tá sé níos éasca fós crann a cheilt agus a dhreapadh. Agus máistreachttear scileanna míleata níos tapúla. Bíonn déagóirí ag troid chomh maith le daoine fásta, tá siad níos deacra a bhuail. Sea, agus go síceolaíoch tá sé níos deacra lámhach ar leanaí.
  Tá go leor snípéirí ban ag na Gearmánaigh, agus bíonn sé deacair d'aon baineannach lámhach a dhéanamh ar throdaithe ró-óg, gan náire ...
  Sea, thosaigh siad ag glaoch san APSS ó cheithre bliana déag d'aois. Agus freisin a chur faoi airm agus pinsinéirí. Bhí níos mó ban agus níos mó san arm. Ghlac go háirithe go toilteanach an gnéas cothrom i trúpaí umar agus eitlíochta, agus i snipers. Is snipers maith iad na mná. Agus ós rud é go bhfuil siad níos lú ná fir de ghnáth, tá sé níos áisiúla dóibh troid in umair, agus eitlíocht freisin. Go minic throid déagóirí freisin in umair. Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil buachaillí agus mná níos íogaire lena gcraiceann, agus is lú an seans go leagfar amach a n-eitleáin agus a n-umair ná fir fásta. Ní déagóirí olc agus i ról an sniper. Is féidir le buachaill dul isteach i mbearna níos cúinge, é féin a cheilt, nó crann a dhreapadh. Go minic san arm, thosaigh trodaithe faoi bhun ceithre bliana déag ag teacht trasna.
  Caitheann cogadh acmhainní daonna. Agus tá an chríoch ag éirí níos lú agus níos lú faoi rialú an APSS. Agus tá fós le troid as an coisithe iomadúla na Seapáine. Sea, agus tá umair samurai maith, agus go háirithe gunnaí féin-ghluaiste. Bhí siad le feiceáil freisin i sraith le umar meánach, inchomparáide i neart leis an T-34, agus fiú níos láidre i armúr tosaigh.
  Mar sin tá sé contúirteach an tSeapáin a mheas faoina luach. Agus le haghaidh an chogaidh leis, saighdiúirí ag teastáil.
  Bíonn Stalin neirbhíseach agus is minic a thiteann sé isteach i buile. Ar an 25 Nollaig, 1943, eisíodh ordú go gcuirfí lámhaigh ar bhaill teaghlaigh na ndaoine sin a bhí tar éis géilleadh, lena n-áirítear leanaí ó dhá bhliain déag d'aois, agus go gcuirfí na cinn is óige chuig na coilíneachtaí saothair.
  Baineadh úsáid níos minicí as díormaí barráiste. Agus lámhaigh siad níos gníomhaí, agus a úsáidtear chéasadh.
  Bhí Stalin dofhulaingthe go simplí. Ba í Beria an chéad duine a rinne iarracht síocháin ar leith a idirbheartú leis na Naitsithe. Ach ní raibh Hitler ag iarraidh síocháin. Bhí sé ag iarraidh a conquer an APSS go hiomlán. Go háirithe cé go bhfuil na comhghuaillithe as a smacht agus as teacht.
  Forbraíodh aerárthaí scaird sa Tríú Reich. Gcéad dul síos, an ME-262, ach bhí an Trodaire seo ag teastáil innill níos iontaofa ionas nach tuairteála ró-mhinic.
  Bhí cuma tuar dóchais inti ar bhuamadóir Arado agus ar thionscadal Yu-287 araon.
  Léirigh an TA-152 is nuaí go maith i gcleachtas, mar mheaisín ilchuspóireach agus an-tapa. Go ginearálta, bhí míleata na Gearmáine níos láidre fós san aer. Ina theannta sin, d'éirigh leis na Yaks agus na Laggies Sóivéadacha, i bhfianaise an easpa alúmanaim, a bheith níos troime agus ní raibh siad chomh inaistrithe ná na meaisíní tagartha. Mar sin thit cáilíocht na heitlíochta Sóivéadach go leibhéal criticiúil. An ME-309 lena armáil chumhachtach, fiú ag cur san áireamh na fadhbanna le maneuverability, dhéileáil go maith le feithiclí Sóivéadach, as ionad an ME-109. Agus ba cheart go mbeadh an TA-152 curtha in ionad an Focke-Wulf.
  Mar sin is haca iad na Gearmánaigh níos mó nó níos lú.... Ach rinneadh obair ar an teicníc.
  Mar shampla, gheall an Lev-2 a bheith ar an gcéad umar le scéim leagan amach nua. Tríd an tarchur agus an t-inneall a chur i mbloc amháin os comhair an umair, agus an turret a aistriú ar chúl, shábháil na Gearmánaigh ar an seafta caddy agus laghdaigh airde na feithicle. Mar thoradh air sin, "Lion" -2 iompaigh amach a bheith i bhfad níos éadroime, agus dá bhrí sin níos tapúla.
  I bhfianaise na ndeacrachtaí a bhaineann le linn an chogaidh, níor stop táirgeadh umair throma sa USSR, sa tsraith bhí beagnach gach rud aontaithe de réir an T-34-76. Mar sin ní raibh na Naitsithe, sa tionscadal chun príomh-umar nua a chruthú, chun an taobh-armúr a dhéanamh ró-tiubh a thuilleadh. Agus d'fhéadfadh an "Lion" oiriúnach i caoga is cúig tonna, le hinneall de 1200 horsepower. Mar sin féin, d"fhéadfaí meáchan an umair Lev-2 a laghdú tuilleadh trí chaighdeán an ghunna a laghdú. Is léir go bhfuil an chéad cheann acu iomarcach. Ina theannta sin, bhí armúr ar chaighdeán íseal ag na ceithre cinn is tríocha, agus bhí gunna Gearmánach 37-mm imithe i léig cheana féin tar éis tosú ag dul i bhfód orthu.
  Bhí Stalin ansiúd go soiléir ... Agus bhí sé ag caitheamh toirneach agus tintreach ... Ach ní raibh sé in ann aon rud a dhéanamh ...
  Oíche Chinn Bhliana, sheol na Gearmánaigh ionsaí ar an gcuid de Astrakhan, an Volga deilt, nach raibh áitithe fós. Chuir láithreacht go leor bacainní abhann, an tír-raon deacair, chomh gar don Mhuir Chaisp ar chumas an Airm Dearg cosaint Astrakhan a dhéanamh níos doichte, agus é a choinneáil níos fearr fós ná Stalingrad. Thairis sin, léirigh cailíní Sóivéadacha heroism gan sárú.
  Agus sa Chugais, go háirithe sa gheimhreadh, tá sé an-deacair bogadh tríd na sléibhte. Fíor, bhí na Gearmánaigh ag gluaiseacht feadh chósta níos áisiúla an Mhuir Chaisp. Makhachkala, tháinig chun bheith ar an teorainn, áit a bhfuil na trúpaí Sóivéadach, tar éis a gcuid fórsaí go léir a bhailiú isteach i dhorn, iarracht chun stop a chur leis na Naitsithe.
  Ach níor leor an lón lámhaigh, a seachadadh ar muir amháin, ...
  Throid Tamara go dian lena cathlán cailíní cosnochta.
  Throid na laochra baineanna go stadach agus léirigh siad gaisce gan sárú agus misneach iontach.
  Agus throid beagnach naked sa gheimhreadh agus sioc.
  Chaith Tamara grenade lena cos nocht, agus thug sí pléasctha, ag baint anuas as a chéile comhraic agus ag sciobadh:
  - Don APSS!
  Chaith Anna grenade freisin lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Chun cumannachas!
  Thug Akulina pléasctha dea-dírithe, bhuail sé na naimhde agus d'éiligh:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Bhuail Victoria ar an namhaid, thosaigh sé ag gearradh siar ar an namhaid, ag gearradh a féasóg mar rásúir agus ag meangadh:
  - Seasfaidh an APSS!
  Olympias, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena bharraicíní loma, vyaknula:
  - Chun an athar agus bua go dtí an deireadh!
  Seo mar a throideann cailíní. Gníomhaíonn siad go éadóchasach agus le diongbháilteacht ollmhór.
  Thug Tamara, lámhach, faoi deara:
  - Ní thógfaidh an diabhal iad, agus ansin tógfaimid iad!
  Tá an troid anseo brúidiúil agus ag an am céanna cuiditheach ....
  Troideanna Anastasia Vedmakova sa spéir ... Tá a aghaidh fiú casadh le rage, agus squeals sí:
  - Go maire sibh ré an chumannachais!
  Agus lena bharraicíní loma díríonn sé gunna aerárthaigh ar an sprioc, agus buaileann sé eitleáin namhaid, agus screadann sé ina dhiaidh sin:
  - Chun rath saothair!
  Akulina Orlova, ag leagadh a chéile comhraic, roars go muiníneach, bac a fiacla:
  - I gcás den sórt sin communism mór, ar an phláinéid ar fad!
  Screamaíonn an píolótach:
  Tá aithne ag na páistí orainn fiú!
  Agus lena bharraicíní loma stiúrann sé gunna an aerárthaigh ar an sprioc, agus briseann sé an namhaid, agus squeaks:
  - In ainm ré an chumannachais!
  Déanaimis aghaidh air, tá an cailín ina Críochnaitheoir agus ina lasair dhó. Ní féidir le bolcán ar bith a chur i gcomparáid leis.
  Sheinn Akulina Orlova:
  - Mé cheana féin, cén lá, creideamh i Dia aisling, tá mé chomh leisciúil, níl mé ag iarraidh guí!
  Agus háilleacha winked aggressively.
  Seo iad na troideanna...
  Agus tá eitleáin na gcailíní as dáta. Agus is é seo a lúide soladach. Agus freisin trom agus nach bhfuil an-inaistrithe ...
  Lámhachadh síos ceann de na buachaillí a throid, agus ní raibh am aige léim amach le paraisiúit. Agus is é seo, ar ndóigh, a éacht ollmhór.
  Bíonn na cailíní ag troid san aer agus ag spraoi...
  Tá Albina agus Alvina ag troid ar throdaithe ME-309 maith agus, ar ndóigh, tá siad ag fáil scóir go gníomhach.
  Tá cailíní an-bhródúil as a rath...
  Lámhaigh Albina eitleán Sóivéadach, le cabhair ó chos lom, galánta, agus squeaked:
  - Chun ár n-iolar!
  Ghearr Alvina síos trí charr Rúiseach i bpléasc amháin agus d'éiligh:
  - Chun ár bhfabhcún!
  D'éirigh go maith leis na cailíní le gnó ... Ach is maith leo saighdiúirí Rúiseacha a chéasadh freisin.
  Anseo, gabhadh buachaill-phíolótach ceithre bliana déag d'aois. Agus bhí áilleacht sála cruinne na bpáistí friochta dó. Agus ansin thosaigh siad a douse an nocht le huisce oighir .... Ansin fiuchphointe uisce, agus arís uisce oighir.
  Sin iad na háille troid ....
  Sheinn Albina:
  -Chun ár fangs, crúba, fiacla, dhorn!
  Alvina yelled ag barr a scamhóga:
  - Mar sin ba mhaith leo troid mhaith!
  Agus lean na cailíní orthu ag obair míorúiltí lena n-toes loma agus scaoil siad eitleáin Sóivéadacha.
  Mar sin féin, d'fhreagair píolótaí na Rúise iad freisin. Tá Alice agus Angela díreach tar éis aistriú chuig an Yak-9. Agus do bhuaileamair na Gearmánaigh agus fós ag canadh an tan sin;
  Tá tú mar chulaith de thír chróga,
  Comrade Lenin agus comrade Stalin. .
  Sa USSR, tá gach duine fíor comhionann,
  Agus tá na dorn déanta as iarann agus cruach!
  
  Maidir le Lenin, níl eagla ar an ainmhí Adolf,
  Anois is é Vladimir an ceannaire Comrade Stalin...
  Bhuaileamar an Fritz sa tsúil ní sa tsúil,
  Bhí na Naitsithe go léir stróicthe as a chéile ag an am céanna!
  
  Is í an Rúis mo thír dhúchais
  Motherland iontach saor in aisce,. .
  Is teaghlach amháin iad na náisiúin go léir,
  Beidh muid ag maireachtáil faoin chumannachas go luath!
  
  Déanaimis ár dtír níos láidre
  Lig don Rúis glas a iompú go tapa ...
  Buailfimid an faisisteach sa mhullach, in áit,
  Agus creidim dom, ní iompaíonn ár gcumhacht chun cloch!
  
  Agus tá Íosa iontach mar cheannaire,
  Is é ár dTiarna, agus Dia Bán na Cruinne ...
  Agus beidh an Fuhrer buailte go dian,
  Tar éis an tsaoil, níl aon athrú tagtha ar ár gcumas!
  
  Sea, ar son ár dTír Mháthair, a naomh,
  Beidh muid ag troid go fíochmhar Fritz ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  Tá sí ag iarraidh troid i rage!
  
  Sea, tá Stalin anois ina cheannaire Sóivéadach,
  A leithéid iontach, cróga agus sciliúil...
  Ná déan teagmháil leis an Rúis ar an cumannachas,
  Cé go bhfuil an chumhacht Lucifer leat!
  
  Is féidir linn Hitler a fháil, creidim dom
  Cé go bhfuil cumhacht demonic aige...
  Is beathach creiche é Hitler amháin,
  Cé a admháil nach bhfuil an Fritz morons!
  
  I mbeagán focal, cuirfimid isteach trodaithe Bheirlín,
  Beidh Lenin, aka Stalin, linn ansin ...
  Is maith le faisisteacha coileáin ag cuimilt go héasca,
  Agus creidim nach laghdóidh ár neart!
  . CAIBIDIL #6
  Tá an bhliain nua 1944 tagtha ... In ainneoin na staide an-deacair ar an bhfronta, bhí obair ar siúl san APSS chun teicneolaíocht nua a chruthú. Go háirithe, bhí baint ag dóchas arda leis an umar IS-2 agus a airm chumhachtacha. D"fhéadfadh gunna 122-milliméadar a bheith ina argóint chumhachtach sa chogadh in aghaidh na Naitsithe. Cuireadh súil ar an T-34-85 freisin le gunna níos cumhachtaí, turret mór, ach an chabhail agus an focharráiste céanna.
  Bhí an scéal níos measa maidir le haerárthaí. Níorbh fhéidir leis an Yak-3 dul i dtáirgeadh mar gheall ar an easpa duralumin ard-chaighdeán, agus ní fhéadfadh an LAGG-7 dul i dtáirgeadh gan laghdú ar tháirgeadh mar gheall ar an inneall nua.
  Mar sin chinn Stalin gurbh é an Yak-9 agus LAGG-5 an príomh-throdaire Sóivéadach faoi láthair, agus bhí an t-aerárthach ionsaithe IL-2 éasca le déanamh agus daingean. Agus in umair, aistriú de réir a chéile chuig an T-34-85 agus IS-2.
  Cé gur ionas nach bhfuil aon laghdú ar tháirgeadh ...
  Agus an tosaigh ag pléasctha ag na seams, ghabh na Gearmánaigh an Chugais. Thit Makhachkala, agus bhí siad ag druidim le teorainneacha an Asarbaiseáin cheana féin!
  Anseo throid Tamara lena cathlán ban. Arís throid cailíní i gcruachóga as tunics agus cosnochta le fórsaí namhaid níos fearr.
  Bhris Tamara líne ar na Naitsithe, ag gearradh siar ar chuid de na naimhde. Agus ansin, lena bharraicíní loma, chaith sí grenade fórsa marfach, agus chirped:
  - Glóir don APSS!
  Lámhaigh Anna go han-chruinn ar na Naitsithe. Agus lena bharraicíní loma, chaith sí grenades de fhórsa marfach, ag cuimilt a chéile comhraic.
  Ansin dúirt sí:
  - Glóir don chumannachas!
  Ghearr Akulina amach na coisithe faisisteach, ag lámhach ar an namhaid. Ghearr sí síos ar an Fritz, ag caitheamh grenade lena cosa nocht agus squeaked:
  - Don Rúis, ár máthair iontach!
  Thug Victoria, ag lámhach ar an namhaid, agus ag caitheamh grenades air lena chos lom, faoi deara:
  - Don Motherland iontach!
  D"éiligh Olympias, ag lámhaigh as gunna meaisín freisin:
  - Glóir do aimsir an chumannachais mhóir!
  Tá na trodaithe mná iontach...
  Troid siad, mar ba chóir go mbeadh sé ar son áilleacht ...
  Chuimhnigh Tamara, ag troid, tús an chogaidh. Conas a bhí uirthi éalú ó na trúpaí Gearmánacha. Chuala sí ansin an tionchar roaring na gunnaí. D'fhág an cailín an gunna. Bhí a cara Tatyana gafa ag na Gearmánaigh, agus thóg siad amach bróga nua, scrios siad jewelry agus cluaise. Agus thiomáin siad cosnochta í i mbraighdeanas ... Ba iníon í Tatyana le rúnaí an choiste réigiúnaigh, agus ní minic a bhíodh uirthi siúl gan bróga. Is mórtas é seo a náiriú, dul cosnochta ar nós cosnochta, agus gortaíonn sé boinn íogair. Bhuail an cailín a cosa isteach san fhuil agus chrom sí ar gach céim.
  Bhí na buataisí nua a tugadh di ag Tamara freisin, agus chuimil sí a sála ón siúlóid fhada. Agus bhain sí amach a bróga, chuaigh cosnochta. Is cailín ón sráidbhaile í, a bhfuil a dualgas déanta aici san Úcráin. Bhí a cosa le linn óige shiúil feadh an steeps sléibhe. Agus is cinnte nach gcuireann sé seo i gcomparáid le bóithre an mhachaire. Fíor, tá a cuid calluses tar éis éirí as an t-aonair cheana féin, agus níl sé chomh compordach siúl. Ach na cosa cruaite go tapa arís. Agus is ar éigean a d"fhulaing sí.
  Ach ní fada go leag Tatyana a cosa síos an oiread sin nach bhféadfadh sí siúl a thuilleadh. Ba mhaith leis na Gearmánaigh a lámhaigh, ach ghlac siad trua leis an áilleacht. Chuir siad ar chairt mé, ach mar chúiteamh thug siad orm canadh. Bhí guth taitneamhach ag Tatyana, agus chan sí roinnt amhrán a bhí neodrach go polaitiúil dóibh.
  Cad a tharla di ina dhiaidh sin, ní raibh a fhios Tamara. Shiúil sí í féin tríd an bhforaois, bhraith lena cosa lom, tiúbair, bumps, craobhóga, agus bhí áthas uirthi fiú. Sin nuair a shiúlann tú ar feadh clocha géara na sléibhte, ansin fiú boinn callused, má shiúlann tú ar feadh i bhfad, bíonn sé géar agus pianmhar. Agus fiú níos mó míthaitneamhach chun siúl ar dealga. Nuair a chloíonn siad seo isteach sna boinn, éiríonn sé i bhfad níos pianmhaire, fiú amháin i gcás boinn gharbh an chailín.
  Sáraíodh Tamara ar an bhfeachtas le tuirse agus ocras. D'ith an cailín caora, agus níor leor sin. Agus bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn go tapa. I bhforaoisí na hÚcráine, ní raibh a fhios ag Tamara, a bhí i dtaithí ar a bheith ina cónaí sna sléibhte, go han-mhaith ar a bealach. Fuair mé caillte, agus dar críoch suas sa chúl.
  Agus anois, cosúil le cat seilg san fhoraois. Ansin rug an cailín ar na Gearmánaigh ar gluaisrothar. Stop siad an carr leis an stroller chun uisce a fháil. Agus tháinig Tamara suas go dtí an meaisín-ghunna, agus conas a ghearrann sé uaidh ar an namhaid. Agus gearrtha go neamhchinnte, ach go cruinn. Agus titeann na Naitsithe agus bíonn siad in aimhréidh. Críochnaíonn Tamara iad. Bhog sí sála lom amháin go dtí an smig, thit sé. Agus fuair an cailín é.
  Ina dhiaidh sin, dhreap an áilleacht isteach ar an ngluaisrothar, agus bhrúnn sí an pedal lena chos lom, tarraingthe amach.
  Mar sin tá i bhfad níos mó spraoi ag bogadh timpeall ná siúl agus cosnochta.
  Sheinn Tamara ar an mbealach:
  - Tá sé go deas, a bhráithre, tá sé go deas, tá sé go deas, a bhráithre beo! Ní gá duit brón a chur lenár n-ataman!
  Seo mar a d"eascair an catha.
  Agus anois tá sí ag troid leis na Naitsithe cosúil le Críochnaitheoir Komsomol. Ach tá na fórsaí neamhionann, agus cuirtear iallach ar chathlán na gcailíní cúlú. Tá cathanna ag fiuchadh anseo, mar uisce i gciteal ollmhór thar bolcán.
  Thug Anna faoi deara, agus í ag lámhach agus ag caitheamh grenade le fórsa marfach lena bharraicíní lom:
  - I gcogadh, tá gach modh go maith, ach amháin i gcás féinmharaithe!
  Thug Akulina, ag lámhach ar an namhaid, ag leagadh síos na Naitsithe, faoi deara:
  - I ngach rud beidh muid ar an gcéad!
  Agus thug sála lom an chailín bronntanas an scrios.
  Victoria, lámhaigh ar na Naitsithe, agus gearradh síos na naimhde le pléasctha uathoibríoch, yelped:
  - Ní bheidh aon trócaire ar na naimhde!
  Agus winked ag a companions.
  Chaith Olympias a cosa loma, chiseled, braon meáchain trom grenades agus squeaked:
  - Ar son mór na cúirte is daonnachta ar domhan agus cumannachas!
  Tá na laochra iontach glórmhar anseo, agus is maith leo an spásaois.
  Tá siad ag troid le ferocity iontach.
  Ach tá na Naitsithe fós ag dul chun cinn sa Chugais. I mí Feabhra 1944, tháinig na Gearmánaigh agus na Turcaigh le chéile, ag gearradh na dtrúpaí Sóivéadacha ina dhá chuid mhíchothrom.
  D'éiligh an Fuhrer deireadh a chur leis an APSS. Astrakhan fós ar siúl. Tá na Naitsithe, mar i gcónaí, in éide chomhrac ... Tá na chéad ME-262s ag troid san aer. Ba chóir a thabhairt faoi deara nach ndearna siad mothúcháin. Ag ardluais, níl sé an-áisiúil bualadh ó ghunnaí aerárthaigh 30 mm. Sea, ba chóir é seo a ghlacadh dáiríre. Tá roinnt fadhbanna ag an ME-262 freisin mar gheall ar a mheáchan trom. Le maneuverability go háirithe.
  Níos rathúla in úsáid an TA-152, a thit i ngrá leis na píolótaí, agus tháinig chun bheith ina workhorse. Go deimhin, carr agus buamadóir tosaigh, agus Trodaire agus aerárthach ionsaí. Bhí fiú smaointe ann chun eitlíocht na Gearmáine a aistriú go hiomlán chuig an aerárthach seo. I measc a buntáistí, ba chóir a thabhairt faoi deara marthanacht agus luas, agus airm chumhachtach, oiriúnach le haghaidh aerárthach ionsaí agus Trodaire araon.
  Tá an ME-309, atá á nuachóiriú, á úsáid níos mó agus níos gníomhaí freisin. Tá an ME-109 fós i seirbhís, nach bhfuil á bhaint mar gheall ar gan laghdú ar tháirgeadh. Tháinig fiú modhnú nua ar an ME-109 "K" le hinneall níos cumhachtaí, armtha le cúig gunnaí aeir ag an am céanna. Ní féidir leat meaisín mar seo a bhualadh chomh héasca sin.
  Fuair ME-309 inneall níos cumhachtaí agus sciatháin scuabtha freisin. Carr an-chontúirteach. Tá píolótaí Sóivéadacha fós ag eitilt sean-aerárthaí, agus níl a gcáilíocht ach ag laghdú. Go dtí seo, áfach, níl an Yak-9 chomh dona, tá sé sách maneuverable, agus ní gá luas iomarcach.
  Tá trúpaí Gearmánacha láidir ... Bhí díospóidí ann faoin umar T-34-85. An fiú an armúr turret a dhéanamh níos tibhe? Tar éis an tsaoil, sa chás seo, méadóidh an meáchan. Agus ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil caighdeán na armúr Sóivéadach tar éis titim. Tá eilimintí cóimhiotail gann, agus tá cáilíocht an táthú nó an réitigh tar éis titim go leibhéal ríthábhachtach.
  Ach troideann na cailíní cosúil le banlaochra ...
  Ansin tá umar Elizabeth briste agus fágann na cailíní. Cosnochta agus clúdaithe le bikini, ritheann siad tríd an sneachta, ag fágáil lorg galánta.
  Thug Catherine faoi deara le cuma olc:
  - Táimid go maith thacht!
  Thug Elena faoi deara le fearg:
  Ach beidh an bua againn fós!
  Bhris Elizabeth piostal, bhuail sé gluaisrothaí Gearmánach agus ghlaoigh:
  - Bhuail mé Gearmánach! Conas a rachaidh sé i bhfeidhm orm!
  Thug Euphrasia faoi deara go fuinniúil:
  - Tá deireadh siad a saol, agus nach éalú ar ais!
  Cailín ionsaitheach a bhí i Catherine, agus sheinn sí:
  - Inár buile, canaimid amhrán na himpireachta!
  Ritheann na cailíní ar a son féin, agus lasann a sála cruinn lom.
  Nuair a chonaic an buachaill na cailíní, d'iarr sé scanrúil orthu:
  - Agus cad as a tháinig tú cosnochta?
  D'fhreagair Elizabeth:
  - Déanaimis ainliú oirbheartaíochta!
  Chlaon an buachaill:
  - A haon, a dó - ní fadhb í an bhrón,
  Níor cheart duit dul siar síos!
  Coinnigh do shrón agus eireaball níos airde le píopa,
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Chlaon Catherine, ag tafann a fiacla:
  - Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  scread Elena:
  - Ná bíodh faitíos ort! Beimid ar ais....
  Agus do chromadar ar an gceathrar cailíní go léir;
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  Ar an mbealach, illuminating Cumannachas!
  Tá laochra réidh le haon Gearmánach a chuimilt ... Agus cosnochta sa sneachta tá siad chomh sexy agus álainn. Cé chomh hálainn atá na cailíní seo, cosúil le rósanna atá ag bláthú agus ag titim amach.
  Bhuel, níl Hitler ag magadh, agus timpeall ár Motherland, tá sé ag sníomh scamaill. Doirtil sé a fhiacla isteach sa chroí an-, agus ólann sé a cuid fola!
  Agus fágann na cailíní rianta an-álainn taobh thiar díobh. Leanann na Gearmánaigh na rianta seo agus ordóg ar a nglúin agus ag stánadh go greanmhar. Seo iad na laochra fiáine. Agus póg na Gearmánaigh lorg coise na gcailíní.
  Agus tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag troid sa spéir. Beirt chailíní iontach.
  Sheinn Anastasia, ag lámhach síos na Naitsithe agus ag casadh a heitleáin timpeall ag baint úsáide as a toes loma:
  Beidh muid ag troid ar son níos gile amárach!
  Ghearr Akulina amach eireabaill na Naitsithe, ag baint úsáide as a bharraicíní loma:
  - A ligean ar póg!
  Agus buaileann na cailíní arís na Gearmánaigh gan aon trua ná searmanas. Sin cé chomh cliste atá siad.
  Anastasia, arís iompaigh sí Yak-9 agus, squeaking, vyaknula:
  - Sin é an t-ainm cumannachas!
  D"aontaigh Akulina leis seo:
  Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad...
  Nuair a leag Anastasia síos na Gearmánaigh, dúirt sí:
  - Is é Motherland ár ghrian!
  Agus is iad sin na cailíní troid anseo, an rang Sóivéadach is airde.
  Agus faigheann na Gearmánaigh é, an-deacair. Agus na hoibríochtaí míleata ag forbairt ...
  I mí an Mhárta, thosaigh na Naitsithe ag stoirmiú Baku. Tá ionsaí ar chathair mhór lán ola. Tá na cathanna fíochmhar.
  Na Gearmánaigh bhlaosc Baku ag baint úsáide as airtléire trom.
  Agus buamáil lucht stoirme. Ach tá na buamaí tite freisin ag an gcéad Yu-488s is nuaí, a bhfuil idirdhealú ag cumhacht ollmhór. Níl sna meaisíní seo ach beithigh.
  Ar cheann acu, Gertrude, Eva, agus Frida. Tá cailíní álainn, a bhfuil radharc iontach acu, ag titim buamaí ar shuíomhanna Sóivéadacha. Agus maraíonn siad saighdiúirí den Arm Dearg agus sibhialtaigh.
  Tá Baku trí thine... Éiríonn deatach i bpiléir. Tá toibreacha ola ar lasadh, tá gach rud trí thine.
  Deir Gertrude le smirk:
  - Is breá le Dia an Ghearmáin!
  Agus í ag brú a sála lom ar an luamhán agus ag scaoileadh buamaí, aontaíonn Eva:
  - Ar ndóigh! Is sinne an rás roghnaithe!
  Sheinn Frida go suairc:
  - Is iad ár ndaoine na cinn roghnaithe na bhflaitheas!
  Agus winked ag a companions. Is iad seo na cailíní anseo agus troid, ach an embodiment aggressiveness. Agus cumhacht a chomhrac.
  Thug Gertrude pléasctha de gunnaí aeir, agus chirped:
  - Ar son mór-mhaitheas ár nAthair!
  Dheimhnigh an oíche roimh, lámhach ar opponents:
  - Ar son móruaisleachta!
  Is féidir le cailíní a fheiceáil máistreacht go tapa ar na heitleáin. Seo iad na cailíní troda.
  Agus ní féidir leat iad a bhuachan ag cártaí. Agus buaileann siad naimhde le fuadar fiáin.
  Thug Frida faoi deara:
  - Is bean mé aisling agus áilleacht iontach!
  Ina dhiaidh sin, scaoil sí arís as gunnaí aerárthaigh, ag lámhach trodaithe Sóivéadacha a bhí ag iarraidh ionsaí a dhéanamh ar ollphéist na Gearmáine.
  Sea, i gcoinne na Naitsithe mothaítear nach féidir leo cur ina gcoinne.
  Tá Baku faoi ionsaí.
  Tá Tamara agus a cathlán ag troid ar son na cathrach seo. Troideann na cailíní go éadóchasach agus léiríonn siad gaiscí gan sárú.
  Thug Tamara seal, chaith grenade lena bharraicíní loma, scaip na Gearmánaigh agus a gcuid amhais, squeaked:
  - Chun mo athar gan teorainn!
  Agus winked ag a companions. Tá sí ina laoch den leibhéal is airde, nach bhfuil aon comhionann.
  Cé, ar ndóigh, nach bhfuil cailíní eile olc. Ligean le rá go bhfuil siad ag troid go han-mhaith.
  Thóg Anna, mar shampla, na Naitsithe agus leag siad síos iad, amhail is dá mba le buille corráin.
  Agus chirped:
  - Don APSS!
  Agus thug a sála lom bronntanas marbhánta báis.
  Akulina, lámhaigh ar an namhaid, squeaked:
  - Do mo Motherland!
  Agus le toes lom, conas cur i láthair díothaithe a sheoladh a scriosfaidh gach duine i ndiaidh a chéile.
  Troideanna Victoria le naimhde, ag gníomhú di éadóchasach agus cinntitheach. Knocks amach opponents i bpléascann. Ansin, lena bharraicíní loma, caitheann sé grenades le fórsa marfach. Agus squeals:
  - Chun na smaointe communism!
  Bíonn na Cluichí Oilimpeacha ag troid freisin. Agus caithfidh an cailín laochúil seo bosca iomlán de phléascáin lena cosa lom, matáin. Agus beidh an umar "Lion" rolladh os a chionn.
  Exclaims an laoch:
  - Ach Pasaran!
  Cailíní ag troid agus an-álainn. Ná tabhair suas agus ná tabhair suas riamh. Tá cumhacht Críochnaitheoirí acu.
  Agus tá na fórsaí an-mhíchothrom ... Tá Baku gafa i dtinte. Níl go leor lón lámhaigh ag trúpaí Sóivéadacha. Agus is é seo an fhadhb is mó.
  Géilleadh go leor in éadóchas.
  Cuireann Gerda agus a foireann iallach ar sclábhaithe fireanna a mbonn lom a phógadh. Iad siúd a dhéanamh dutifully é, agus lick a sála.
  Ansin tóg na cailíní isteach sa Panther-2 arís agus shoot. Gunnaí Sóivéadach a bhriseadh amach ...
  Tá beagnach an Chugais ar fad gafa cheana féin. Ach tá Yerevan fós ag coinneáil amach. Tá cathair Poti ag troid go laochúil - an port deireanach ina bhfuil iarsmaí de Chabhlach na Mara Duibhe fós i seilbh.
  Agus troideann cailíní de náisiúntachtaí éagsúla. Agus tá díorma de Gulnazi cosnochta ag troid. Bean álainn Seoirseach, agus tá foireann aici do chailín.
  Caitheann Gulnazi pacáiste le pléascáin lena chos lom, scarann sé na Naitsithe agus squeaks:
  - Glóir do mhóráltacht an chumannachais dhomhanda!
  Caitheann Tamila, a páirtí, grenade marfach lena cos lom, ag stróiceadh na dTurcach as a chéile agus ag screadaíl:
  - Don Motherland!
  Cailín ón Rúis í Masha, tugann sí seal agus caitheann sí cumhacht phléascach lena bharraicíní loma, agus briseann sí na Naitsithe, ag scairt:
  - Glóir d'amanna an chumannachais dhomhanda!
  Tugann Margarita seal dea-dírithe freisin. Ghearr sí síos na Naitsithe agus chuir sí bronntanas báis dúnmharaithe lena sÚil nocht, ag brú ar a chéile comhraic, agus ag screadaíl:
  - Chun ár bua!
  Seo mar a throideann cailíní go laochúil. Agus i ndáiríre ní féidir iad a stopadh, agus ní féidir iad a iompú ar ais. Tá siad go simplí trodaithe baineann agus Super. Agus má throideann siad, ansin cosúil le laochra agus supermen!
  Ach, faraor, tá sé deacair cur i gcoinne na Naitsithe agus a bhfórsaí uachtaracha. Sa spéir, tá Albina agus Alvina ag fáil cuntais muiníneacha. Agus leagtar an oiread sin eitleáin síos go bhfuil sé soiléir dodhéanta iad a stopadh.
  Sheinn Albina, ag lámhach eitleán Sóivéadach eile lena bharraicíní loma:
  - Ní féidir linn a bheith defeated, an sealgair seal i gcluiche!
  Ghearr Alvina a cuid comhraic amach, agus casadh a ceann go bríomhar ar mhuineál cumhachtach, chirped:
  - Glóir do ré an oird nua Aryan!
  Agus tugann sé sála lom freisin ...
  Lámhaigh na cailíní níos mó ná cúig chéad aerárthach an ceann cheana féin agus fuair siad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Is iad seo ach áilleacht dochreidte. Agus má tá naimhde an Tríú Reich á bhualadh cheana féin, ní féidir stop a chur leis na diabhail seo. Níos mó ná 500 eitleán downed ach amháin in aice le Marseilles. Tá an feiniméan seo, ar ndóigh, ar an mbarr. Chinn Hitler fiú an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn a cheadú le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Gheobhaidh an té a sháraíonn míle aerárthach a thit amach ar dtús é. Agus beidh an toradh ach iontach.
  Ghearr Albina amach cúig aerárthach Sóivéadach ag an am céanna le pléasctha amháin de ghunnaí aerárthaigh den scoth 30-mm agus, ag brú na truicear lena bharraicíní loma, chuaigh sí:
  - Glóir dár neart!
  Alvina, ag baint gluaisteáin Shóivéadaigh, agus ag gearradh siar ar na naimhde le cabhair óna bharraicíní lom, vyaknula:
  - Glóir mhór don laochas!
  Agus na laochra winked ar a chéile!
  Bíonn siad ag troid mar i gcónaí i bicíní agus cosnochta, agus is é seo a neart. Níl sna cailíní ach supermen-baineann. Cé go bhfreastalaíonn siad ar chúis olc. Agus is breá leo sála na gceannródaithe gafa a fhriochadh le spréach. Seo iad na cailíní ar dheis anseo. Brutal ach gleoite.
  Dúirt Albina uair amháin:
  - Níl cineáltas ar domhan, níl ann ach laige!
  Agus lena sÚil nocht thit sí cúpla buamaí ar phoist Sóivéadacha, leagadh amach trí gunnaí.
  Is iad seo na laochra a thugann fíor aon trócaire do dhuine ar bith! Ach tá a n-blows crushing go simplí.
  Thug Alvina faoi deara le gáire:
  - Níl áit don lag, faoin ngrian!
  Agus winked ag a páirtí.
  Laochra nach léiríonn laige agus nach dtugann suas. Is fíor-sheaimpíní iad. Cé go bhfuil comhartha lúide, mar a fhreastalaíonn siad fórsa olc.
  Ach ag an am céanna greannmhar agus a fheictear.
  Albina, ag tafann a fiacla, agus ag seoladh sliogáin aeir marfach chuig a comhraic, dúirt:
  - Tá an focal Naitsíoch naofa - scriosfaimid go deo!
  Thug Alvina faoi deara go láidir, agus í ag leagadh a chéile comhraic:
  - Tá muid i ndáiríre pirates!
  Dheimhnigh Albina, ag gearradh amach na naimhde:
  - Is aisling gach rud eile!
  Agus d'éirigh na laochra chomh géarchúiseach agus a leag siad gach duine síos, cosúil le pucks a scóráil le clubanna.
  Chlaon Alvina agus í ag brú eitleáin na Rúise:
  - Táimid ag troid iolair Hitler!
  Agus winked ag a companions.
  Na laochra anseo, i ndáiríre, a ligean ar an Inní na naimhde. Faigheann an tArm Dearg caipiteal uathu.
  Cuireann cailíní troda chomh díograiseach trúpaí na Rúise amach.
  Ach scriosann Helga ar an TA-152 fórsaí talún na Sóivéide. Baintear amach SAU-85 agus sciobann sé:
  - Ar son mór-mhór na Gearmáine agus a clann mhac agus iníonacha!
  Ach tá an troid fós ag dul ar aghaidh do Astrakhan.
  Cailíní leis an neart deireanach a shealbhú ar.
  Caitheann Alenka buama le pléascáin lena cos lom. Briseann sé na Naitsithe agus squeals:
  - Don chumannachas naofa!
  Anyuta, lámhaigh ar na Naitsithe, agus freisin ag caitheamh grenade lena bharraicíní loma, squeals:
  - Agus slánú don tír!
  Alla, ag leagadh a chéile comhraic, agus ag baint leo gan searmanais gan ghá, agus ag caitheamh grenade lena sÚil lom, squeaked:
  - Sin mar atá ár nglóir!
  Maria, ag scrios na naimhde, ag caitheamh bronntanais an bháis lena bharraicíní nocht, roars:
  - Is mór sinn ár nglóir!
  Marusya, ag baint na n-amhais Arabacha atá ag teacht chun cinn i gcéimeanna, agus ag caitheamh grenade lena cos lom, caoineadh:
  - Le haghaidh athruithe, ionas go dtagann praghsanna ag an am céanna!
  Thóg Matrona, ag múchadh na Naitsithe as gunna meaisín, é agus squeaked:
  - Ár dtír dhúchais an APSS! Beidh a bheith brúite a dhuine uasail!
  Gníomhaíonn na laochra anseo le ionsaitheacht mhór. Agus tá a gcuid brú comhraic ollmhór.
  Go ginearálta, léiríonn siad a n-aerobatics ollmhór. Agus brú fíor unstoppable.
  Laochra cosnochta, ach sásta...
  I mí Aibreáin, tar éis an tsaoil, ghabh na Naitsithe Baku. Chuir an easpa lón lámhaigh a dola. Ag an am céanna, thit Poti freisin beagnach ag an am céanna. Níor sheas ach Yerevan, atá suite ar na fánaí sléibhe, amach. Ach bhí sé doomed freisin. Bhí lón lámhaigh agus bia ag teacht chun deiridh ansin freisin. Níl ann ach nár bhuail na Turcaigh an chathair seo go fóill, agus tá deannach á bhailiú acu chun an t-ocras a fháil.
  Na cailíní ó chathlán Tamara imithe go páirteach i measc na faoi thalamh, agus cuid, mar aon leis an ceannasaí, bhog sé ar feadh an chúl chun tosaigh ... Bhí siad ag iarraidh a bhriseadh tríd go dtí a gcuid féin.
  Tá an Chugais gafa beagnach go hiomlán cheana féin, ach leanann an cogadh ar aghaidh. Cé gur chaill an USSR a réimse ola is mó ag an am sin. Ach níl an tArm Dearg briste ina spiorad. Agus tá ola fós i réigiún Volga, sa tSibéir agus i go leor áiteanna eile.
  D"ordaigh Hitler deireadh a chur leis na Rúisigh in Astrakhan faoin 20 Aibreán. Agus tháinig an troid chun cinn ar scála ollmhór. Agus mhéadaigh an bhuamáil go géar.
  Bhí an APSS faoi bhrú láidir. Lean an troid ar aghaidh ar son Alma-Ata, a chuir na Seapánaigh stoirme air. Bhí an chathair timpeallaithe beagnach go hiomlán.
  Rinne an samurai, chomh luath agus a fuair sé beagán níos teo, iarracht an ionsaitheacha a fhorbairt, agus i dtreo Magadan.
  Throid Veronika in Alma-Ata agus d"éirigh léi ionsaí na samúraí lena cathlán cailíní.
  Agus tá a lán acu. Tá na Síne a earcaíodh ag na modhanna collaíochta ag troid freisin.
  Tá na Seapánaigh ag caitheamh saighdiúirí buí isteach sa chath ... Tá siad ag dul chun cinn agus ag caitheamh poist Sóivéadacha lena gcorp.
  Tá Veronica trí thine. Agus gearrann sé na Sínigh agus na samúraí i gcéimeanna. Caitheann grenades le toes lom agus squeaks:
  - Glóir do spiorad na Rúise!
  Lasann Marfa freisin, gearrann sé a chéile comhraic agus squeaks:
  - Chun ár nAthair!
  Natasha, ag lámhach na saighdiúirí Seapánacha agus Síneacha a earcaíodh le haghaidh ról farae gunna, squeals:
  - Don Chumannachas Mór!
  Rinne Alina lámhach ar na samurai agus ar na trodaithe Síneacha, á baint le paisean mór, agus ag tabhairt bronntanas an bháis lena sÚil nocht, squeaked:
  - Chun teorainneacha nua an chumannachais!
  Caitheann Veronica an namhaid le cruinneas iontach, agus briseann sí trí chinn na Síne, agus ag an am céanna squeals:
  - Glóir don talamh Sóivéadach!
  Agus lena cos lom cuireann sí fórsa grenade ollmhór, a stróiceann gach namhaid.
  Marfa, ag cromadh síos ar an namhaid, agus ag caitheamh bronntanas an bháis lena méar nocht, squeals:
  - Riail ré an chumannachais!
  Strac Natashka suas, ag caitheamh pacáiste pléascach lena cos lom, mais Sínise, vyaknula:
  - Chun an t-ordú nua Sóivéadach!
  Alina, lámhaigh an-cruinn ar an namhaid, squeaked:
  - Maidir le teorainneacha nua an chumannachais, troidfimid!
  Agus ghéill a sála lom do bhuama an scrios.
  Cailíní troid, amhail is dá mba Sparks ag stealladh as a gcuid súl.
  Ní féidir leis na Seapánaigh na daoine sin a shárú, fiú in éineacht le fórsaí na Síne. Agus an tslat samurai chun ionsaí.
  Agus arís caitheann siad corpáin ar gach bealach. Ach tá an iomarca acu ann, agus caithfidh cathlán na n-áille cosnochta cúlú.
  Agus tá cailíní ninja Seapáine. Agus tá sé an-deacair troid ina gcoinne.
  Tá siad chomh súilíneach, troid agus álainn. Agus caitheann siad a gcosa lena n-toisí loma, bronntanais mhóra millteach.
  Gearrann cailín ninja le gruaig gorm saighdiúirí Sóivéadacha síos le claimhte agus squeals:
  - Ar feadh ré réimeas an impire!
  Ritheann cailín ninja le gruaig bhuí muileann gaoithe, brúiteann sé arm na Rúise, agus squeaks:
  - Glóir do ré na mbansaí!
  Bhain cailín ninja le gruaig rua úsáid as teicníc héileacaptair, ghearr sí oifigeach Sóivéadach agus dúirt:
  - Buaimid i gcónaí!
  Bhain cailín ninja le gruaig bhán úsáid as teicníc féileacán, ghearr sé síos triúr saighdiúir Rúiseach, agus chaith sí pea lena bharraicíní loma. Phléasc sé agus d'iompaigh sé na ceithre cinn is tríocha.
  Do chrom an laoch:
  - Chun an t-ordú nua Seapáine!
  Tá cailíní mar seo iontach agus fíor-fhionnuar... Agus bhuail an tArm Dearg sa Chianoirthear le namhaid tromchúiseach.
  Ach anseo sa lár, seachadann trúpaí Sóivéadacha buille tobann i dtreo Rzhev.
  Anseo troideann criú Elizabeth don chéad uair ar an umar IS-2 nua. Meaisín a bhfuil baint ag roinnt dóchais leis. De ghnáth bíonn cúigear den chriú ann, ach déanann na laochra déileáil le ceathrar anseo.
  Lasann Elizabeth gunna 122mm. Eitilt diúracán millteach le fórsa dúnmharaithe. Cur síos ar stua, agus amas ó achar fada T-4.
  Exclaims Elizabeth:
  - Is é seo a rinne mé go maith!
  Úsáideann Ekaterina, mar fhreagra, cúisimh, a bharraicíní loma, agus deir sí le crá:
  - Agus nach bhfuil an gunna ró-tapa-adhaint!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Ní scriostóir umar foirfe ar chor ar bith!
  Thug Elena, a chabhraigh le cosa lom leis an arm a luchtú, faoi deara:
  - Ach killer!
  Agus ansin fired Catherine. Agus bhuail an bhlaosc an Panther ar bord ó achar fada. Sea, gunna killer...
  Thug Catherine faoi deara:
  - Tá a lán fuinnimh agus spleodar againn!
  D"aontaigh Elena leis seo:
  - Alán! Glóir don Rúis!
  Thug Euphrasia faoi deara freisin:
  - Tá cailíní lag infheictheacht an ghluaisteáin seo. Conas a dhéanann tú é a shoot?
  Thug Elena faoi deara go loighciúil:
  - Agus is é seo ár súl oilte! Má bhuaileann muid, buailimid!
  Agus sheinn na laochra i gcurfá:
  - Ní bheidh eagla orainn agus beidh muid ag troid i gcónaí!
  . CAIBIDIL 7
  Ar 21 Aibreán bhí Astrakhan fós i bpáirt faoi smacht na Sóivéide. Níor ghlac an Gearmánach go hiomlán leis.
  Mar gheall ar an tír-raon bhí sé indéanta cosaint mhaith a dhéanamh anseo. Agus chinn na Gearmánaigh tactics a athrú. In ionad ionsaithe, d'aistrigh siad chuig buamáil agus sliogáil.
  Chuaigh Alenka agus a foireann i bhfolach i buncair agus d'fhan siad amach as an sliogáil ollmhór.
  Ní raibh na cailíní ach seisear acu, ag imirt cártaí. Thionóil siad na deiceanna lena bharraicíní loma agus bhí plé acu.
  Dúirt Anyuta go feargach:
  - Sa Chugais, níor tógadh ach Yerevan. Níl anseo ach an t-oileán deiridh atá againn sa réigiún seo. Cad atá romhainn?
  Mhol Alenka go loighciúil:
  - Is dócha go mbeidh siad ag dul go Moscó. Seo é a gcreideamh!
  Dúirt Allah le osna:
  - Tá na fórsaí an-mhíchothrom ... Táimid ag cailleadh an chogaidh i ndáiríre, agus níl go leor saighdiúirí againn!
  Thug Maria faoi deara go loighciúil:
  - Agus tá na Naitsithe ag cailleadh! Ní féidir leo cur i gcoinne sinn!
  Chuir Matrena a tuairim in iúl, agus í ag caitheamh léarscáil agus a héadaí loma:
  - Rugadh muid a bhuachan, agus beidh an bua againn cinnte, tá a fhios agam é!
  D"aontaigh Marusya, ag bualadh a chéile comhraic lena bharraicíní loma:
  - Ar ndóigh, níl aon amhras!
  Ní bheadh Alenka chomh dóchasach sin, ag caitheamh cárta lena cos lom, coirtithe:
  "Seans go mbeidh orainn cailíní maireachtáil faoi ghairm bheatha, ach creidim go mbeidh an bua againn go cinnte!"
  Dúirt Anyuta go láidir:
  - Is féidir leat troid le modhanna páirtíneach, agus beidh sé an-álainn nuair a throid tú leis an-fionnuar!
  Thug Allah faoi deara go láidir:
  - Ba chóir duit troid níos gníomhaí!
  Chuir na cailíní suas an comhrá. Ansin bhog siad ar aghaidh go dtí ábhar eile.
  Dúirt Marusya le crá:
  - Tá líon na gcreidmheach ag fás. In aghaidh gach loighic!
  D'fhreagair Anna é seo:
  Níl aon duine cruthaithe go fóill nach bhfuil aon Dia. Agus ní féidir leis a mhalairt a chruthú. Mar sin anseo is féidir leat a mhaíomh ad infinitum.
  Dheimhnigh Elena:
  - Agus is é a mhaíomh anseo dúr agus useless!
  D"aontaigh Allah leis seo:
  - Sea, tá an comhrá seo useless. Thairis sin, má tá Dia ann, is amhlaidh is fearr dó gan a bheith!
  Rinne Matryona gáire agus dúirt:
  - Is fearr gan a leithéid de Dhia a bheith ann! Go dtí sin, canaimis!
  Agus na cailíní ag canadh i curfá;
  Is cailíní muid, ag dul isteach sa Komsomol,
  Ghlac siad mionn de chreideamh gurb é an tAthair ...
  Ionas go raibh bua buile ag fanacht ar na Naitsithe,
  Bhuel, agus an Rúis chun cónaí faoi chumannachas!
  
  Tar éis an tsaoil, tá Lenin linn, amhail is dá mba cosúil le miotail,
  Ó chré-umha atá níos láidre ná aon chruach ...
  Shamhlaigh mé an domhan a iompú thart
  Mar a thiomnaigh an t-iontach Stalin!
  
  Déanfaimid an Fatherland with
  Agus ardóimid an Fatherland os cionn na réaltaí ...
  Go n-éireoidh go geal le baill Komsomol,
  Cé go bhfuil ár gcosa lom!
  
  D'ionsaigh an faisisteach mo thír dhúchais,
  Ón taobh thoir tóg samurai brazenly ...
  Is breá liom Íosa agus Stalin
  Agus creidim an namhaid, beidh muid ag cuimilt go píosaí!
  
  Tar éis an tsaoil, tá an Dia cáiliúil Svarog linn,
  Cén cumannachas a thógfaidh, go magadh, ...
  Is treise an tslat ghlórmhar 'ná go léir sa chruinne,
  Cuirfidh sé le Chonaic agus beidh!
  
  Creidimid nach dtabharfaidh muid suas choíche
  Ná cuir an tír dhúchais ar a ghlúine ...
  Is réalta geal í comrade Stalin,
  Agus is é ár múinteoir an genius ciallmhar Lenin!
  
  Déanfaimid ár nAthair,
  Níos áille agus radiantach ar an phláinéid ...
  Agus beidh a fhios an gunna marfach,
  Bíodh spraoi ag daoine fásta agus ag leanaí!
  
  Dóigh Svarog, ná sruthán i do chroí,
  Tá tú i do phátrún ar chlaíomh uile na Rúise ...
  Tógfaimid go luath, creidim Paradise láidir,
  Beidh Íosa teacht misean naofa!
  
  Ná muinín chairde dronganna Hitler
  Go mbeidh an bua aici go héasca agus go bagarthach ...
  Níl uait ach teaghlach amháin -
  Agus creid nach bhfuil sé ró-dhéanach grá a thabhairt don Motherland!
  
  A Thiarna Uilechumhachtaigh déan sinn go léir a chosaint,
  Ardaigh an bhratach trí dhath ar fud an domhain ...
  Agus iompóidh an creachadóir olc ina chluiche,
  Beidh muid in ann dul i ngleic le Satan!
  
  Is breá liom an Athair Mór
  I na cruinne ar fad nach bhfuil níos mó álainn tú
  Ní dhíolfaimid an Rúis ar an rúbal,
  Déanaimis síocháin agus sonas a thógáil sa Cruinne!
  
  In ainm ár Motherland, aisling saor in aisce,.
  Ardóidh an Rúis mhór...
  Níl i ngach rud eile ach vanity
  Agus beidh mesiah nua linn!
  
  Ó mo Lada uilechumhachtach,
  Tabharfaidh tú grá agus síocháin don Rúis ...
  Casaim chugat mar sin guím,
  Agus más gá, buail le tintreach!
  
  A Mhuire Mháthair Dé na bhFlaitheas,
  Thug na cruinne Íosa ...
  Ar do shonsa tá an Dia mór éirithe,
  Nach bhfuil daoine caillte blas fíor!
  
  Tabhair faoi deara go bhfuil na baill Komsomol
  Tá meas mór ar dhéithe na Rúise ...
  Is sinne clann mhac móra na Máthar,
  Bíonn bua ag na Rúisigh i gcónaí!
  
  Is gá do chairde guí go dtí an Motherland,
  Tá Perun, Yarilo, agus Svarog iontach ...
  Beidh muid mar fhir chéile an-láidir
  Agus beidh muid ag séideadh fiú na scamaill sa spéir!
  
  Anois tá an namhaid caite cheana féin ar ais ó Moscó,
  Gortaíonn tú na faisisteach go mór...
  Táimid dílis d'Íosa agus Stalin,
  Beidh go leor umair le gunnaí!
  
  Ní bheidh an namhaid in ann srian a chur ar na Rúisigh,
  Ós rud é go bhfuil ár laochra uilechumhachtach ...
  Scrúduithe, á thabhairt ar láimh, ach ar feadh cúig,
  Ionas go mbeadh gach buachaill an-láidir!
  
  Creid dom, beidh Stalingrad glórmhar,
  Agus coimeádfaimid é ón ionsaí ...
  Tiocfaidh ridire buacach,
  Cé go sreabhann an fhuil gan srian!
  
  Cailíní cosnochta sa fuar
  Ritheann siad, flickering lena sála ...
  Agus buailfidh siad na faisisteacha le dhorn,
  Beidh Cain neamhshóisialta leata!
  
  Beidh gach rud, tá a fhios ag daoine go maith
  Táimid sa spás, osclóidh muid na réaltbhuíonta ...
  Tar éis an tsaoil, is peaca amhras a chur ar valor,
  Agus beidh fear ar ríchathaoir Dé!
  
  Beidh an eolaíocht a aiséirí na marbh go luath,
  Beidh muid in ann a bheith níos óige agus níos áille ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Do mo mháthair álainn Rúis!
  Chan na cailíní dán iomlán go maith agus lean siad orthu ag imirt cártaí lena gcosa lom...
  Ba é 22 Aibreán lá breithe Lenin. D"ól na cailíní alcól caolaithe le huisce agus caife agus ghlan siad faoina n-anáil ...
  Rinne an tArm Dearg oibríocht Rzhev-Sychevsk eile san ionad. Bhí na Gearmánaigh ar an gcosaint agus throid siad ar ais. Throid na tancanna Sóivéadacha nua T-34-85 agus IS-2. Is minic a chuaigh an carr deireanach i bhfostú sa láib. Sea, agus níor ghlac armúr an "Tíogair" -2 agus na "cait" níos troime ar an forehead. "Panther" -2, freisin, d'fhéadfadh a bheith pollta ach gar.
  Thriall an carr is Gearmánaigh an carr Sóivéadach i bhfad níos faide.
  Bhí Hitler sásta go ginearálta leis an "Panther" -2, atá cosanta go sásúil, agus feidhmíocht tiomána maith agus airm. Ach d'éiligh sé umar a chruthú a bheadh cosanta níos fearr, agus ag an am céanna tiomáint go fulangach ...
  Léirigh "Luch" sa chás seo gur meaisín mí-éifeachtach é. Forbraíodh an E-100 go gníomhach mar chuid den tsraith E. Bhí suíomh an innill agus an tarchur ceaptha le déanamh le chéile, agus bhí an túr níos cúinge agus níos claonta, cosúil leis an chabhail. D'fhan tiús na n-armúr inchomparáide leis an Maus, mar a rinne an t-armúr, ach b'éigean an meáchan a laghdú go 130 tonna mar gheall ar an airde. Ba chóir go mbeadh an t-inneall, ar a mhalairt, tar éis éirí níos láidre ag 1500 horsepower, agus bhí soghluaisteacht shásúil ag an umar.
  Go ginearálta, bhí an tsraith "E" ceaptha a bheith ina ghlúin nua de umair. Le scáthchruth níos ísle, le huillinneacha móra claonta réasúnach, gunnaí agus innill chumhachtacha, leagan amach dlúth.
  Mar sin féin, cé go raibh gluaisteáin maith ag na Gearmánaigh cheana féin. Tháinig "Panther" -2 in ionad an tsamhail roimhe seo. Bhí "Tíogair" -2 nua ann freisin le hinneall níos cumhachtaí, túr caol. Cosanta níos fearr agus meáchan níos éadroime.
  Mar sin níor shuigh na Naitsithe fós.
  Ar 24 Aibreán, 1944, bhuail an chéad scaird-bhuamadóir Gearmánach Arado Moscó le bronntanas báis. Thit sé buama ó airde mór agus rug sé go héasca ar na trodaithe Sóivéadacha.
  Dúirt Hitler nach bhfuil aon seans ag an APSS anois, agus beidh deireadh leis an Arm Dearg go luath.
  25 Aibreán thosaigh ionsaí nua ar Astrakhan. Ghlac an chéad mheaisín gluaiste talún páirt sa chath freisin: umar faoi thalamh.
  Throid beirt chailíní Gearmánacha air: Mercedes agus Dora. Bhain laochra triail as múnla faoi thalamh a bhog sa talamh.
  Cé go bhfuil sé éadrom go leor mar sin le gunna gearr-bairille 75-milliméadar agus ceithre gunnaí meaisín.
  Tarraingíonn cailíní gluaisteáin ar an talamh. Casann na druileanna, ag gearradh tríd an gcarraig. Is é an ghluaiseacht sách mall seacht gciliméadar in aghaidh na huaire, le haghaidh feithiclí, faoi thalamh nach bhfuil sé seo dona.
  Brúnn Mercedes coise loma ar an gcéad luamhán stiúrtha in arm na Gearmáine. Tá sé an-áisiúil oibriú agus a fhuaimniú:
  - Seo é ár n-eolaíocht Gearmánach mar a d'éirigh!
  D"aontaigh Dora leis seo:
  - Sea, tá a fhios againn cheana féin go leor! Tá ár gcumhacht an-mhór!
  Rialaíonn sé freisin le luamhán stiúrtha. Tá na cailíní ag tástáil meaisín speisialta le radar.
  Seo ceallraí Sóivéadach amach romhainn agus is féidir leat tumadóireacht a dheanamh faoi.
  Dúirt Mercedes, ag tafann a chuid fiacla:
  - Tógfaimid ordú nua!
  Agus anois tagann meaisín na Naitsithe chun cinn. Buaileann teilgeán ilroinnte ardphléascach gunnaí Sóivéadacha. Agus buaileann sé saighdiúirí an Airm Dearg.
  Deir Dora le gáire:
  - Dia duit revanchism iontach!
  Agus leis an bharraicíní lom, déanann sé seatanna cruinne. Buaileann sé an namhaid agus squeaks:
  - Glóir don aisling nua!
  Scriobhálann Mercedes as gunnaí meaisín, agus deir an caoineadh:
  - Chun an ré na aisling iontach!
  Déanann na cailíní gáire agus moladh dóibh féin. Is iad seo na laochra ionsaitheach agus an-nimble go bhfuil siad.
  Dúirt Dona go láidir:
  - Tá a lán rudaí maithe ar domhan!
  Agus lena bharraicíní loma brú sé na cnaipí agus shoots arís, ag na gunnadóirí Sóivéadach.
  Deimhníonn Mercedes le gáire:
  - Agus beidh sé níos áille fós!
  Agus shoots sé freisin lena bharraicíní loma. Sin é mar a chuireann na cailíní troda seo dóiteáin.
  Bhuel, cad é gléas eile le haghaidh cogaidh ...
  Tá méadú ag teacht ar ionsaí na Naitsithe ar Astrakhan...
  Gearradh amach gach cur chuige... Agus b'éigean do na trúpaí Sóivéadacha géilleadh ar 1 Bealtaine, 1944, tar éis dóibh cosaint fhada laoch na cathrach a chur i gcrích. Thit an daingean seo freisin.
  Rinne na Naitsithe ceiliúradh ar thitim Astrakhan le tinte ealaíne. Ach ní raibh an chosaint in vain. Agus thóg sé roinnt ama ar an Fritz na trúpaí a athlánú agus cúlchistí a tharraingt suas ...
  Bhí sé beartaithe ag an Fuhrer dul ar aghaidh i dtreo Saratov agus níos faide ar feadh an Volga le seachbhóthar domhain ar Moscó.
  Ach cé go raibh na Gearmánaigh ag athghrúpáil a gcuid fórsaí, bhí siad ag tarraingt suas cúlchiste. Agus bhí na cathanna san aer.
  Rinne eitlíocht na Gearmáine iarracht a fheabhas a chomhdhlúthú. Léirigh tástálacha comhraic an ME-262 easpa iontaofachta an mheaisín seo, agus na tionóiscí a bhíonn ann go minic, chomh maith le fadhbanna maneuverability. Mar sin, cé nach raibh aon smaointe ann faoi athsholáthar iomlán na n-aonad Gearmánach leis an aerárthach seo. Bhí TA-152, ar a mhalairt, ina mheaisín iontach dá chuid ama agus bhí sé á thabhairt isteach níos mó agus níos mó. D'fhan ME-309 agus ME-109 i mbun seirbhíse.
  Bhí an ME-163 roicéad-tiomáinte ina trodaire maith don chomhrac, ach níorbh fhéidir mórán ama eitilte a úsáid chun é a chomhrac.
  D'éirigh le scaird-bhuamadóir Arado a bheith níos rathúla, rud a bhí, mar gheall ar a ardluais, beagnach dodhéanta lámhach síos le gunnaí frith-aerárthach, agus ní raibh trodaithe Sóivéadacha in ann teacht suas leis. Bhí na gasóga frithghníomhacha maith go leor. Bhí meaisíní eile á bhforbairt ag na Gearmánaigh freisin. Mar shampla, an XE-162, Trodaire níos éadroime ná an ME-262, éasca a mhonarú, saor agus maneuverable a dhéanamh den chuid is mó as adhmad. Agus trodaithe eile. Agus an ME-1010 agus TA-183 ... Agus an modhnú níos airde agus iontaofa ar an ME-262 X. Agus na trodaithe Gotha tailless, agus i bhfad níos mó.
  Mar sin féin, go dtí seo bhí na trodaithe Gearmánacha faoi thiomáint lián i bhfad níos láidre ná na meaisíní Sóivéadacha. A thit i gcáilíocht, agus bhí sách lag i innill agus airm. Ina theannta sin, rinneadh an Yak-9 a shimpliú tuilleadh agus anois níor cuireadh ach gunna eitlíochta 20-mm amháin air, ag tréigean an gunna meaisín. Laghdaigh sé seo an costas agus shimpligh sé an táirgeadh agus lig sé meáchan a laghdú.
  Mar an gcéanna, tá an gunna meaisín i gcoinne aerárthach na Gearmáine sách lag. Go dtí seo, ní raibh sé d'acmhainn ag an APSS samhlacha gluaisteáin níos forbartha a tháirgeadh agus pasanna i luas agus airm os comhair na Naitsithe. Chruthaigh meáchan níos airde na n-innill fadhbanna freisin maidir le hinaistritheacht.
  Agus laghdaigh an easpa breosla oiliúint eitilte an phearsanra sciatháin.
  Tar éis do Alvina agus Albina máistreacht a fháil ar airm chumhachtacha an ME-309 ar luas réasúnta, ní raibh siad ag iarraidh teacht i dtír ar an ME-262, rud a thuairteáil féin ró-mhinic. Agus i luas tá siad níos láidre ná na Rúiseach cheana féin.
  Thug Alvina, ag gearradh amach an ghluaisteáin Shóivéadaigh, faoi deara:
  - Tá troid sa spéir suimiúil!
  D"aontaigh Albina, le cabhair ó chosa lom, an trodaire a dhíriú ar an sprioc, agus é a bhrú:
  - Sea, tá muid go bunúsach an láidre ar domhan!
  Agus gáire na cailíní mar dÚsachtach.
  Bealtaine iompaigh amach a bheith sách socair. Bhí an tArm Dearg fós ag iarraidh an Rzhev suntasach a ghearradh amach.
  Bhris Elizaveta ón IS-2 ar a comhraic ... Ní raibh cosaint mhaith ag an gcarr Sóivéadach ach sa chuid uachtarach de mhullach an chabhail. Níl barr an túr cosanta go leor. Agus tá sé pollta fiú ag raon gar ag gunnaí T-4. Mar sin féin, cuireadh deireadh leis an umar deireanach i mí na Bealtaine, mar a bhí an Panther agus an Lion agus Maus rialta. Anois sa tsraith "Patera" -2 agus "Tiger" -2 aontaithe uasta agus le hairm den chineál céanna.
  Tá na meaisíní seo cosanta go maith ar an forehead, sách lag ar na taobhanna, agus tá siad difriúil ó thaobh meáchain. Tá a bhfeidhmíocht tiomána le hinnill nua inghlactha don arm. Ach is umair shealadacha iad seo freisin... Tá na Panther-3 agus Tiger-3 ón tsraith E á n-ullmhú chun iad a athsholáthar. Le leagan amach níos dlúithe, le suíomh an innill agus tarchur i bloc amháin agus trasna, le solas, simplithe, agus ag an am céanna passable agus go héasca repairable undercarriage.
  Ba cheart meaisíní nua a chosaint níos fearr, ach gan aon mhéadú suntasach ar mheáchan.
  Ar chostas na n-arm, níl aontacht anseo. Níl armúr na n-umar Sóivéadach ró-tiubh, agus de dhroch-chaighdeán. Agus ní dhéanann sé aon chiall a chur ar chaighdeán mór na n-arm. Tá gunna 88mm an airm go breá. Tógann sí tríocha ceathair ó cheithre chiliméadar, agus IS -2 ó beagán níos gaire. Mar sin tá an fhorbairt ar siúl...
  Sa USSR, ní mór rud éigin a fhreagairt. Ach anseo cad, nach bhfuil sé soiléir go fóill ... Tá pleananna a chruthú ar an SU-100. Tá an gunna féinghluaiste seo éifeachtach go simplí, agus le gníomh treáiteach. Tá baint ag roinnt dóchas léi leis an gcomhrac in aghaidh umair throma an Tríú Reich atá ag dul i méid. Ach ní mór é a dhéanamh fós, cosúil leis na sliogáin le haghaidh ollphéist den sórt sin, agus ba cheart táirgeadh mais an ghunna a bhunú, rud nach bhfuil i bhfad ró-mhór le linn aimsir an chogaidh, tá sé fíor.
  Ach tá foireann umar Elizabeth ag troid ar an T-34-85. Agus troideann cailíní cosnochta agus bicíní go cróga.
  Caitheann Elizabeth na Naitsithe lena bharraicíní loma agus polladh an Panther isteach sa taobh, ag rá:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus a n-34 léim suas agus go tapa casadh timpeall, lámhaigh.
  Ekaterina, freisin, shoots go cruinn ar an namhaid. Briseann an umar T-4 as feidhm é isteach sa taobh, agus screeches:
  - Glóir do ridirí an APSS!
  Agus buaileann sí arís lena cairde. Casadh cailín cathach den sórt sin amach.
  Shoots Elena freisin ar an namhaid. Druileann sé go han-chruinn é, sa chás seo briseadh an rinc scátáil Tiger-2 agus roars ag barr a scamhóga:
  - Don Rúis naofa!
  Euphrasia tinte go cruinn ag an namhaid. Déanann sé lámhaigh cruinn ar thaobh an namhaid, briseann tríd an miotal agus squeals:
  - Ar son cumannachas naofa!
  Agus imscarann na cailíní a n-umar go muiníneach agus imíonn siad ó sliogáin. Níl sé éasca cailíní a bhualadh.
  Anseo, bhí an chuma ar an "Lion" -2 is nuaí agus iontach ina gcoinne. Déan iarracht a bhriseadh trí umar den sórt sin, agus déanann sé a bhuail an tríocha a ceathair.
  Agus shoots ó fad.
  D'fhreagair Elizabeth trí tweetáil:
  - Ní bheidh tú a ghlacadh!
  Agus cuireann teilgeán chuig an umar "Lev" -2 ó achar fada. Buaileann sé sa mhullach air.
  Léimeann an Hitlerite.
  Ansin shoots Catherine arís, ag baint úsáide as a bharraicíní lom ar an namhaid, agus an uair seo, an diúracán, tar éis cur síos ar an stua, bhuail díreach an faisisteach i mbairille fada an gunna.
  Catherine coed:
  - Súil ghéar, lámha slanting, nach bhfuil sé seo fúinn!
  Tar éis don Ghearmánach a stoc a chailleadh, thosaigh sé ag casadh timpeall go tapa agus ag imeacht. Is é "Lion" -2 an chéad umar Gearmánach ina bhfuil an tarchur agus an t-inneall suite os comhair i mbloc amháin, agus tá an giarbhosca ar an inneall féin.
  Ligeann sé seo dó a airde a laghdú, agus meáchan a laghdú, ag ardú a luas go suntasach. Agus mar sin d'fhág "Lev" -2, agus bhí deis a bhriseadh an t-achar ...
  Agus úsáid á baint aici as a héadaí loma, chuir Elena an gunna in iúl, thóg sé é agus scaoil sí ar an namhaid. Bhuail an sliogán deireadh chabhail an Leoin, ach d'éirigh sé as ....
  d'fhás Elena:
  - Diabhal, tá an t-achar iontach. Ní bhfaighidh muid é!
  Ekaterina gurgled, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - "Leon", cailíní, is é seo "Leon", conas nach bhfuil muid offended! Is gearr go mbeidh a fhios agaibh a chairde, beidh an-náire ort!
  Agus bhuail a n-umar ar an T-3, d'iompaigh an umar seo díreach ar an taobh, agus is féidir é a bhuail ó achar fada.
  Agus scaoil an cailín lena bharraicíní loma agus chuaigh sí:
  - Glóir do ré an chumannachais ar domhan!
  Thug Euphrasia faoi deara le crá, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag baint úsáide as a sála lom:
  - Tá ár Motherland láidir, cosnaíonn sé an domhan!
  Chlaon Elizabeth, ag tafann a fiacla, agus chan sí, ag cumadh dán iomlán agus í ag dul:
  Ní bheidh muid a shárú ag Satan
  Is é mo thír dhúchais an tír is áille sa domhan,
  Glóir do thír álainn....
  Beidh daoine fásta agus leanaí sásta ann!
  
  Lig lilies an ghleann faoi bhláth ann,
  Agus seinneann na cerubs iomann réasúnta ...
  Tiocfaidh an Fuhrer kaput
  Tá Rúiseach dobhraite i gcathanna!
  
  Ritheann baill Komsomol cosnochta,
  Casann siad ar an sneachta lena sála nochta...
  Hitler tá tú ag breathnú ach cool
  Bogfaidh mé in umar tú!
  
  An féidir linn an ruaig a chur ar na Naitsithe
  Mar is gnáth, is cailíní cosnochta muid...
  Is é an ridire is treise ár béar,
  Maróidh sé gach duine le gunna meaisín!
  
  Níl, tá muid cailíní an-fionnuar cheana féin,
  Táimid ag cuimilt literally as a chéile naimhde go léir ...
  Ár crúba, fiacla, dhorn...
  Tógfaimid áit i bparthas iontach!
  
  Creidim go mbeidh cumannachas fionnuar ann,
  Tá an tír faoi bhláth ann, creid an chomhairle ...
  Agus imeoidh Naitsíochas cráite,
  Beidh siad, creidim, á chanadh feats!
  
  Beidh sé faoi bhláth, creidim go bhfuil an imeall stoirmiúil,
  Ó bhua arís táimid go bua ...
  An bua a fháil ar na Seapáine Nicholas
  Beidh Samurai freagra do meanness!
  
  Ní ligfidh muid orainn féin a bheith claonta,
  Brúigh ár naimhde le buille amháin ...
  Lig don sealgair iompú isteach i gcluiche
  Bhrúamar an Wehrmacht ar chúis mhaith!
  
  
  Creid sinn a thabhairt suas ní as láimh,
  Rúiseach i gcónaí in ann troid ...
  Ghéaraigh muid ár mbayonets as cruach,
  Beidh an Fuhrer ina íomhá de buffoon!
  
  Seo é mo thír dhúchais
  Seinneann bosca ceoil na Rúise ann ...
  Is teaghlach cairdiúil iad na daoine go léir,
  Abel bua, ní Cain!
  
  Go gairid beidh sé i glóir an APSS,
  Cé go bhfuil ár namhaid cruálach, fealltach ...
  Socróimid sampla le haghaidh valor,
  Tabharfar glóir do spiorad na Rúise i gcathanna!
  . CAIBIDIL #8
  Mí Bealtaine 1944 imithe go tapa... Bhí Albina agus Alvina ag bailiú billí ar eitleáin.
  Is cailíní iad atá, amhail is dá mba ar sciatháin na cherubs, luachra.
  Scaoileann Albina eitleán Rúiseach lena bharraicíní loma, agus sciobann sí:
  - Don Tríú Reich!
  Bíonn Alvina cosnochta freisin agus i bicíní buaileann sé eitleán Sóivéadach, scoilteann sé ina phíosaí agus ina scata:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis sin, thosaigh na cailíní, ag baint úsáide as gunna 37-mm, ag lámhach ag umair Sóivéadacha.
  Leagan siad amach na tríocha ceathair agus squeal:
  - Tá muid chomh cool!
  Brúnn Albina an pedal lena sÚil lom, cruinn agus chirps:
  - Bíodh an cumannachas clúiteach!
  Agus briseann tríd an carr Sóivéadach.
  Buaileann Alvina an namhaid go cruinn freisin, bhuaileann sí é agus sciobann sé a chuid fiacla:
  - Tá ár bhfírinne sa dorn!
  Cailíní witty den sórt sin... Agus scriosann siad reisimintí Sóivéadach... Mar shampla, fuair siad an IS-2. Mar sin d'ionsaigh siad as an aer é, agus mar a nail siad é ó gunna aerárthaigh. Bhris siad tríd an miotal, agus rinne an umar sruthán. Agus maidhm feisteáin chomhrac.
  Chlaon Albina ag barr a scamhóga:
  - Is breá leis an gcailín a mharú! Seo an cailín!
  Scig Alvina, agus í ag tafann a fiacla péarla:
  - Glóir dár Motherland! Don chumannachas!
  Tá na cailíní tar éis dul i ngleic le díothú iomlánaíoch na gcomhraicí cheana féin.
  Agus bhí an tArm Dearg buailte go muiníneach.
  Agus throid Gerda ar fhoireann a "Panther" -2 agus bhí sé i mbun scrios iomlán.
  Léirigh an cailín an gunna agus a bharraicíní loma. Bhuail sí tríocha ceathair agus roar sí:
  - Ar mhaithe le mór an chumannachais ar an mbealach Aryan!
  Chomh maith leis sin scaoil Charlotte a toes loma ag umar na Sóivéide, bhris sí an armúr agus d"éiligh:
  - Chun rath iontach ar fud an domhain!
  Fucked gan searmanas i bhfad agus Christina. Sea, rinne sí é chomh hoiriúnach sin, bhuail sí trí cheithre fichid na Sóivéide lena sÚil lom agus d"éiligh:
  - Do na teorainneacha móra!
  Bhris Magda diúracán ar a seal freisin agus rinne sí:
  - Don ordú nua Aryan!
  Ansin thóg na cailíní é agus chan siad in éineacht:
  - Is lucht leanúna skinhead na saoirse sinn go léir, táimid ag troid ar son ordú nua! Is gearr go mbeidh na pobail Aryan, táimid ag troid le tine agus claíomh!
  Ní mór dom a rá go raibh na laochra an-chomhraiceach. Agus má shoot siad síos ar an namhaid, ansin go dtí an deireadh.
  Tá an tAontas Sóivéadach faoi ionsaí ag fórsaí uachtaracha. Tá an tSeapáin ag brú isteach ón oirthear.
  Ionsaíonn beirt phíolóta Seapánach, Toshiba agus Toyota, seasaimh Shóivéadaigh as an aer.
  Tá an dá mhná Seapánacha an-álainn agus cosnochta agus i bicíní.
  Déanann Toshiba cur chuige aeir, briseann sé trí dhíon umar Sóivéadach agus roars:
  - Is ollphéist mé ó ifreann na Seapáine!
  Toyota, ag brú bharraicíní a chos lom ar an gcos, agus ag gearradh síos ar an namhaid, screeches:
  - Chun greatness na smaointe na Seapáine!
  Tá na cailíní seo iontach. Agus crush siad na naimhde go gníomhach.
  Agus cailleann an APSS go dtí an samurai i ndáiríre. Agus tá sé intuigthe cén fáth. Cá háit le seasamh in aghaidh fanaticism agus teicneolaíochta den sórt sin.
  Cailíní Seapánacha anseo ar solas, ach ní umair nimble briseadh tríd agus an tArm Dearg buailte go sonrach.
  Níl aon joke ar aonaid umar.
  Thit Toshiba buamaí ar shuíomhanna na Sóivéide as an aer, agus d"eitil cúpla gunna aníos agus chuadar:
  - Don chumannachas iontach!
  Ina dhiaidh sin beidh sé ag gáire...
  Thug Toyota ar eitilt faoi deara:
  - Tá déithe na Rúise aisteach. Adhradh siad an fear céasadh ar an chros, agus measann siad é Dia. Fiú ar bhealach bíonn sé greannmhar!
  Rinne Toshiba gáire mar fhreagra, ag rá:
  - Agus beidh muid féin a bheith go luath déithe agus leanúint ar aghaidh leis an éabhlóid ár Divinity!
  Agus tá na cailíní an-sásta gáire a dhéanamh.
  gáire Toyota:
  - Is é ár neart i aontacht!
  Dheimhnigh Toshiba an méid seo go láidir:
  - Ár neart, ár dhorn!
  Agus arís, as an spéir, beidh siad a thabhairt síos sruth de sliogáin aerárthach ar an namhaid, briseadh tríd an tríocha a ceathair.
  Is cailíní troid iad seo agus deir siad cad eile. Déanfaidh an tSeapáin gach duine a ithe agus a dhó.
  Agus nuair a dhéantar ceannródaí a chéasadh, bíonn sé thar a bheith ionsaitheach.
  Go háirithe má tá sála an bhuachaill friochta. Is é seo an rud is mó nach sárghníomhaíocht ceachtar acu ...
  Agus na cailíní ag béicíl ag barr a scámhóga...
  Agus troideann cailíní Sóivéadacha go misniúil freisin agus scaoileann siad comhraic. Agus gníomhaíonn siad chun tosaigh ar an sceideal agus ramming.
  Tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova áilleacht an-ghníomhach sa spéir.
  Agus scaoil siad síos na Naitsithe, cé go bhfuil na heitleáin sin níos láidre.
  Brúann Anastasia an truicear lena bharraicíní loma agus canann:
  - Níl sé olc a bheith láidir, a bheith cinnte!
  Brúnn Akulina an truicear lena sÚil nocht agus deimhníonn:
  - Buailfimid na Naitsithe go dian!
  Agus chan an bheirt chailíní:
  - Láidir, láidir, an-deacair a bhualadh! Láidir, láidir, an-deacair a bhualadh!
  Ina dhiaidh sin, thosaigh na laochra a léamh aphorisms sciathán go galloped cosúil le capaill, nó in áit stail óga;
  Is minic a dhéanann polaiteoir bulaíocht chun cuing a chur ar vótóirí!
  Déanann polaiteoir rooster vótálaithe a bhrú ar nós sicíní!
  Tá brionglóid ag an bpolaiteoir capall bán a mharcaíocht chun cuing a chur ar an vótálaí!
  Tá an sionnach beag le fangs, agus ag iarraidh iad a shlogadh, cuireann sé i bhfolach iad go ginearálta!
  Is gnáth channabal é polaiteoir a labhraíonn go leor faoin daonnacht!
  Agus is féidir béar a lulled le óráidí mil-milis!
  I gcás alcólach, tá vodca searbh níos binne ná mil!
  Beidh oiriúint bréag agus ní blush, polaiteoir "blush" agus bréag!
  Nuair a chaith bean a bróga uaithi, cuireann sí uirthi fear, go leibhéal tramp!
  Más mian leat a bheith níos gaire do Dhia, giorraigh do saint!
  Fiú i neamhshuim dhealraitheach an Uilechumhachtaigh luíonn grá - tar éis an tsaoil, ba mhaith le leanaí ar an gcéad dul síos briseadh amach as a bheith faoi chúram a dtuismitheoirí!
  Cuireann Dia moill ar phionós an uilc chun seans a thabhairt don pheacach!
  Ní thugann tallann agus dúthracht mar fhear céile agus bean chéile rath ach amháin i mbeirteanna!
  Tá mil searbh fiú - má thiteann tú ann!
  Tá an mheabhlaireacht cosúil le fíon agus tinn agus milis agus deacair stop a chur leis!
  Tá grá cosúil le teilgean ilroinnte - briseann sé an croí, croitheann sé an inchinn, casann sé pócaí, téann sé ar an leataobh!
  Tá fear ar bhealaí áirithe comhionann le Dia - chruthaigh an Almighty na cruinne, agus thug fear breith ar stupidity: tá an dá rud gan teorainn!
  Rath a thógann ar fhuil - ag fanacht le cinniúint muc stab. Beidh siad ag ithe a gcomrádaithe-i-arm - tá toradh na feirge brónach!
  Uaireanta is é an bealach is fearr chun clú a choinneáil ná srón timpeall do mhuineál! Ar aon nós, ná lig dó titim!
  Ní féidir leat a bheith ina luí faoi béar ar feadh i bhfad - beidh sé crush tú!
  Uaireanta bíonn bean chéile cosúil le mamó in ionad brat!
  Scríbhneoir a dhéanann a dhícheall nótaí bainc a bhaint as - ní shíolfaidh sé go maith, síoraí!
  Tá tír gan dlí cosúil le comhlacht gan creatlach! Ach amháin chun nach ossify - toghcháin ag teastáil!
  Más mian leat a chruthú masterpiece - déan dearmad faoi na táille!
  Is é an mheabhlaireacht is sciliúla ná nuair nach bhfuil tú ag luí, ach ní chreideann aon duine tú!
  Ar ndóigh, geallann defeat trioblóidí móra, ach níl anseo ach léiriú ar bhua sa todhchaí!
  I cath, tugann sé bua - valor agus faisnéis mhaith.
  Chun buille, ní mór duit a fheiceáil ar dtús nuair!
  Is é an scout gabha an bua!
  Is féidir le haon amadán cripple - ní féidir le gach duine cliste leigheas!
  Go leor executioners rude - cúpla dochtúirí!
  Cé leis a bhfuil dochtúirí, agus cé hiad na seiceadóirí!
  Gan phian níl aon ghaisce - gan valor níl aon bua!
  Is iad smaointe an chumannachais teorainn an idiocy: má gheallann cinn te agus croíthe fuar iad a chur i bhfeidhm!
  Is éadrom an Cumannachas, ach dóitear iad siúd atá ró-olach!
  Mura bhfuil an foighne agat, cuidíonn an amhránaíocht!
  Tá na daoine cosúil le iarann - go dtí go bhfuaraíonn sé síos, tabhair an cruth atá ag teastáil dó!
  Más mian leat a bheith coitianta - bain úsáid as fórsa níos minice!
  Tá an rátáil cosúil le féar hellish - fásann sé nuair a chuireann tú uisce air le deora agus le fuil!
  Tá na daoine cosúil le fiailí - dá mhéad a shataileann tú, is airde a shíneann sé!
  Is é aontacht an eochair do bua!
  Is Disciplín uirlis chun bua! Imríonn an aigne air!
  Aontacht, misneach, selflessness - na heochracha chun bua, saoirse, sonas! Gan smacht níl arm ar bith, agus gan arm ní féidir le duine saoirse a fháil!
  Saothair rinne níos láidre dúinn, arna iolrú ar an aigne a thabhairt saoirse, agus mar aon le dea-ádh a thabhairt sonas!
  Tá an ceannasaí cosúil le barr pirimide - ní mór go mbeadh ach ceann amháin ann, nó beidh fiú struchtúr soladach den sórt sin titim!
  Tá an gaol céanna ag uaisle an teaghlaigh le misneach, agus atá fad na gruaige ar an intinn!
  Ní chuideoidh aon ghaisce na sinsear leis an mbádeach!
  Meirgeann lann déanta den chruach is láidre i lámha cainteoir agus bólaí!
  Is é an arm is uafásach an Bíobla i lámha scoundrel!
  An saibhreas is mó de fear: potency, tá sé freisin an chúis is mó de ruin!
  Is é an ghairm is fearr ná striapachas, comhcheanglaíonn tú gnó le pléisiúir agus gach uair comhpháirtí nua - gan aon ghnáthamh!
  An pedigree an laoch - is féidir leat a boast ar feadh céad bliain, ach fuair ar an catha - luachra cowardly ar chúl!
  Tá buidéal vodca cosúil le grenade - buaileann sé síos thú, buaileann sé d"inchinn, brúitear do bhroinn!
  Nuair a bhíonn an croí líonta le trócaire, ar chúis éigin tá an sparán folamh!
  Géillfidh duine fíor-shaor do thrí rud - cúis, grá, a Dhia!
  Tá grá cosúil le rós - ní bhláthann sé le fada, ach gortaítear é!
  Tá daor ina anam umhail - paisin, lust, seirbhísigh Dé!
  Tá an t-ádh corrach cosúil le gaineamh - ní dhéanfaidh ach dúthracht é a cheangal le stroighin!
  Tá muga fíona cosúil le haigéan - má éiríonn tú as, caillfidh tú an talamh faoi do chosa!
  Is breá le mná cumhacht fireann, ach ní i gcás nuair a bhíonn taithí acu air dóibh féin!
  Tá grá cosúil le bád, má imríonn tú ró-ghasta tiocfaidh sé agus rachaidh sé faoi uisce!
  Ag an am ceart, tugann sé isteach alt - meabhlú daoine fásta ag daoine óga!
  Ní féidir leat handcuffs a chur ar grá!
  Cad é nádúrtha nach bhfuil coiriúil!
  Mothú tairisceana é an grá, ach ní bheidh na geimhle is tiubh i seilbh!
  Dá n-oibreodh na dlíthe ar fad, iompódh an tír ina príosún ina n-earcaítear gardaí ó thar lear!
  Ní oibríonn prionsabal dhosheachanta an phionóis mar ní féidir leat tú féin a ghabháil!
  Ní ceadmhach do dhochtúirí dul tríd an bacchúrsa. Tar éis é, croithfidh na lámha, agus bogfaidh an teanga agus ní bheidh gloine vodca, murab ionann agus póite, ina chuidiú!
  Níl aon rud níos tuirseach - díomhaointeas fada!
  Fionnachtain eolaíoch: Ceapadh go comhleanúnach - corpraithe go ionsaitheach!
  Ní áit mhachnaimh é, ach áit spleodrach agus buile!
  Tagann trioblóidí uile an chine daonna as féiniúlacht, ní féidir an rathúnas ach amháin trí chomhiarrachtaí!
  Tá duine gan fhoireann cosúil le ember, gan tine - tugann sé solas beag agus téann sé amach go tapa!
  Homeland warms - níos fearr ná tine!
  Agus is fearr an t-ainmhí sa tréad!
  Níor chóir loighic instincts freastal - an aigne an lust!
  Beidh cogadh ann - beidh éacht ann!
  Matáin gan brains, is dornán feola é seo - ar a bhfuil friochtán ag caoineadh!
  Den dá duelists, tá duine amháin ina amadán, an ceann eile ina scoundrel!
  Dá airde a eitlíonn duine, is mó a bhíonn sé míshásta lena sheasamh!
  Fágtha ina n-aonar, cailleann an madra bata an úinéara!
  Níl ach sciatháin aige - nach bhfuil a intinn cleachta le crawling!
  Tá sé go dona nuair a bhíonn tú i d'aonar mar snob!
  Tá tú i d'aonar, agus tá na naimhde Léigiún!
  Is féidir le fabht fiú eilifint a ithe!
  Mura bhfuil na bugs milliún!
  Ba chóir go mbeadh ceannaire na tíre ina dheartháir do dhaoine, ní deartháir!
  . Tá sé níos fusa teacht ar charraig thirim san aigéan ná ar aireagán nár úsáideadh chun críocha míleata!
  Bua mar bhean - meallann sé le brilliance, ach scares amach ar phraghas!
  Teastaíonn aird agus íobairt ar Dhia an chogaidh agus ar nós déithe eile!
  Beidh claíomh amháin, cosúil le braon báistí, ag titim agus ag scaipeadh, agus nuair a bheidh go leor acu ann, beidh an bua!
  Ná canadh - ar son na síochána!
  Tá mo chroí brónach - tá mo bholg folamh!
  Ar dtús an babhla, ansin na smaointe!
  Is fiú an onóir bua!
  Is coincheap coibhneasta é onóir agus ba chóir é a chur i bhfeidhm go príomha ar do shaighdiúirí!
  Cé a ólann roimh an troid - póite sa domhan thíos!
  Tá na píopaí ciúin, toisc go bhfuil na lanna ag canadh - tá cruach níos láidre agus níos airde ná copar!
  Tá arm gan ceannasaithe cosúil le tréad caorach gan aoire, mura n-itheann mac tíre amháin, ansin beidh eagla air!
  Is mó amaideach an eitilt ná an mhearbhaill! Tar éis an tsaoil, ní fhaigheann an chuid is mó de na saighdiúirí bás sa chath, ach le linn an tóra!
  Tá cogadh cosúil le cluiche dúradáin, ní féidir ach cnámha briste a bhailiú a thuilleadh - coinníonn an domhan!
  Déanann an ghéarleanúint tiontú ar ghaiscíoch ina exercuter, Coward ina fhear cróga, fear humhal isteach i gceann doiléir!
  Is comórtas áiféiseach agus áiféiseach é Fantasy! Ag an am céanna, níl seánra níos eolaíoch agus loighciúil ann!
  Sa chogadh, cosúil le ceoldráma - canann gach duine a chuid féin, ní féidir ach leideoir a bheith ina spiaire!
  Mná nua-aimseartha logh fear gach rud - ach amháin bochtaineacht!
  An bhfuil a fhios agat an difríocht idir spiairí agus gasóga?
  Tá a fhios agam! Níl againn ach gasóga - tá spiairí soladacha ag eachtrannaigh!
  Cad atá níos fearr le ceann folamh nó le sparán folamh? Ar ndóigh, le ceann folamh - ní chomh suntasach!
  Is é an aigne an bailitheoir is fearr saibhris!
  Intinn agus luck: lánúin i ngrá - breith a thabhairt do rath, saibhreas, seasamh, ach scaipeadh go tapa!
  Tá sé níos éasca d'fhir bródúil éisteacht le comhairle nuair a thugann bean é - mura bean chéile é!
  Is fiú an t-ádh le bean chéile ciallmhar! Agus is féidir le bean chéile fiontraíoch é a agairt!
  Cé a thuigeann pearsantacht an duine, agus a bhfuil meas aige ar airgead tirim!
  Is féidir an daonnacht a scrios le dhá rud - ríomhairí agus eolaithe ríomhaireachta. Déanfaidh an chéad cheann atrophy an intinn, ní bheidh an dara ceann in ann leas a bhaint as!
  Comrade sa chogadh agus grenade!
  Go ginearálta, tá pomegranate a insíonn scéalta grinn cosúil le huibhe Faberge a úsáidtear chun cnónna a bhriseadh!
  Tá tallann cosúil le anam: tá sé dodhéanta a thógáil amach, ach is féidir é a scrios!
  Ní díoltas fiú onóir - an retribution na cuibheas!
  Is é an envy gaiméite na coireachta, tá féin-leas ag uisce, tá díomhaoineas ag cothú!
  Is é leisce an ceann is measa de na coireanna go léir!
  Is fearr bás a fháil le claíomh le dínit - ná damh a chaitheamh isteach i stalla ag fuip!
  Sa chogadh, is féidir le misneach a bheith buailte le cunning, ach ní féidir le cunning misneach a bhualadh!
  Déanann cogadh an saol uafásach, agus is fiú agus álainn bás!
  Is cáilíocht annamh é measarthacht do cheannasaí, ach déanann sé sin níos luachmhaire fós é!
  - Tá Jackal ag teacht leis an bhfocal feces!
  Níl ach buntáiste amháin ag an leon thar an jackal - an cumas bás le dínit!
  Is Teicníc an executioner de valor!
  - Ach nach bhfuil sé fíor! Déanta na fírinne, dá airde leibhéal na teicneolaíochta, is amhlaidh is mó faisnéis agus seiftiúlacht a bheidh ag teastáil ar an gcatha!
  Nuair a thosaíonn leasanna an Motherland, críochnaíonn folláine phearsanta!
  Ní mór saoirse a chomhcheangal le smacht. Is é anarchy a mhalairt ar fad na saoirse!
  Tá cuimhne láidir ar an meantóir is fearr! Go ginearálta, is féidir saoirse a bhuachan le claíomh, ach ní féidir é a choinneáil ach le cabhair ó chúis!
  - Nuair a shábhálann laoch láidir duine eile, níl aon onóir speisialta ag teastáil le haghaidh seo!
  Tar éis an tsaoil, nuair a dhónn an ghal i do chroí, ardóidh tú do sciath mar chosaint ar na sclábhaithe!
  Ní leithscéal é bríste bastaird don duine macánta, mar ní thugann láithreacht salachar údar le salachar!
  Ní bhíonn grá saor riamh - go háirithe mura n-íocann tú le do sparán, ach le d'anam!
  Is é an t-aon rud is féidir a dhlisteanú fola a dhoirteadh ná má stopann na deora ag sileadh mar thoradh air sin!
  Ní bheidh Iad siúd a fhreastalaíonn ar airgead in ann a mheaitseáil i gcath leo siúd atá tiomáinte ag croí cróga agus an dúil sa tsaoirse!
  Tá deora an linbh contúirteach toisc go n-iompaíonn sé isteach i sruth raging a níochán sibhialtachtaí ar shiúl!
  Ní sádráil bhreise é seasamh an cheannasaí, ach freagracht bhreise agus ualach trom!
  Ní fios cad atá níos tábhachtaí - chun beatha a thabhairt don ocras ar fad nó cuimilt a ghlanadh do leanbh amháin!
  Tá ór níos boige ná cruach, ach buaileann sé an croí!
  Ní hé an t-arm a chuireann láidir ar an saighdiúir, ach arm an tsaighdiúra!
  Is cosúil go bhfuil cailíní witty le aphorisms na máistrí. Agus má thosaíonn siad ar an namhaid a scrios, ní féidir é a shábháil uathu.
  Ag deireadh na Bealtaine 1944, thosaigh an ionsaithe Naitsíoch i dtreo Saratov.
  Ghlac an Shturmlev páirt sna cathanna, meaisín ar chassis an iar-Leoin, le tosaitheoir buama níos cumhachtaí fós le caliber 450 mm, a bhrúnn agus a scriosann gach rud go litriúil, ag cuimilt agus ag briseadh trí fhórsa ollmhór an tonnadóir. .
  Agus glacfaidh roicéad den sórt sin bloc iomlán láithreach agus cnag síos é.
  "Shturmlev" faoi rialú fhoireann de chailíní na Gearmáine, shoots ag poist Sóivéadach.
  Buaileann Jane lena cairde, agus ag stampáil a cosa lom, deir sí:
  - Déanaimid na naimhde a scuabadh go críochnúil, agus déanaimid cónraí tipiciúla díobh!
  Winks Gringeta mar fhreagra, brúigh an luamhán lena cos lom agus squeals:
  - Beidh muid ag imirt agus defeat naimhde!
  Thug an Mhaláiv faoi deara:
  - I gcoinne an meaisín Shturmlev, tá aon daingnithe Sóivéadacha gan chumhacht!
  Dhearbhaigh Monica, agus í ag bualadh a sála lom:
  - Tá muid a rugadh i ndáiríre a bhuachan!
  Thug Jane amach:
  - Ní aghaidh mná atá ag an gcogadh, ach physiognomy a mheallann lucht cuardaigh sult!
  D'eisigh Gringeta, ag lámhaigh ar na haonaid Sóivéadacha le gunna meaisín:
  - Is colman í bean a ghreamaíonn fear cnocadóireachta mar eitleog!
  Thug Monica, ag lámhach saighdiúirí na Rúise, faoi deara:
  - Bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag bean i gcónaí, agus gan bronntanas Dé Domhnaigh ó fhiacha pósta, bíonn lá saor aici i gcónaí!
  Malanya, giggling, d'fhreagair:
  - Níl Dia uilechumhachtach i ngach rud, níl sé de chumhacht aige bean a mhaíomh!
  D'aontaigh Jane leis seo, ag lámhach lena bharraicíní lom:
  - Cé go bhfuil Dia uilechumhachtach, níl sé in ann béal mná a dhúnadh, agus stop a chur le polaitíocht!
  Dúirt Gringeta go loighciúil, ag lámhach lena sÚil lom, ag brú:
  - Níl aon choinsias ag polaiteoir, tá tuiscint na comhréireachta ag bean, agus tá gach mothúchán gan tomhas ag bean-pholaiteoir!
  Thug Monica, ag lámhach ar na trúpaí Sóivéadacha, agus á bhualadh chun báis, faoi deara:
  - Is bláth í bean, atá cosúil le rós, ach meallann a cumhráin milis gabhair agus drones!
  Malanya, ag bualadh na saighdiúirí Sóivéadacha agus ag scriosadh na n-umar, squeaked:
  - Titeann an vótálaí isteach i óige, ag vótáil ar son na sean-darach fuathmhar le loig!
  Léirigh na cailíní a wit, agus thiomáin ar aghaidh.
  Agus ó thuas, dived aerárthaí ionsaí freisin. Agus mar sin bhuail na trúpaí Sóivéadacha gan aon fhadhbanna.
  Na Gearmánaigh tar éis éirí chomh cool. Agus tháinig feabhas ar a gcumas oibríochta.
  Agus mar sin chuaigh na córais "Chess Horse", teletanks rialaithe ag raidió, ar aghaidh.
  Agus bhí sé seo ina fhadhb do shaighdiúirí Sóivéadacha. Agus bhuail na Naitsithe an tArm Dearg.
  Ach throid cailíní Sóivéadacha go misniúil freisin.
  Thosaigh an troid ar son Kamyshin. Anseo arís tá Alenka i gcath.
  Agus bhuail sí cathlán, ach níor ghéill.
  Dúirt Alenka le gáire:
  - In aon chogadh, tá saol saighdiúir luachmhar!
  Agus mar a chaitheann sé grenade lena bharraicíní loma.
  Is laochra iad seo - an rang is airde ...
  Thug Anyuta, ag lámhach na Naitsithe, faoi deara:
  - Is féidir le saighdiúir Rúiseach titim cosúil le lomán beveled, ach gan é a chur ar a ghlúine, agus a chur ar crith cosúil le Crann Creathach!
  Alla, lámhaigh, agus ag tabhairt pacáiste pléascach lena sÚil lom, squeaked:
  - Mura bhfuil tú ag iarraidh smacht míleata a urramú, lúbfaidh tú do dhroim mar phríosúnach!
  D"eisigh Maria, ag lámhach comhraic, ag seoladh búmarang dúnmharaithe lena bharraicíní loma:
  - Tá go leor salachar inár saol, gan ach prionsaí neamhchoitianta ann!
  Thug Matryona, lámhach ar a chéile comhraic, agus iad a ghearradh amach i bpléascann, agus ansin grenade a chaitheamh lena cos lom, faoi deara:
  - Tá teanga fhada ag an bpolaiteoir, ach chun an méid a bhuail sé a dhéanamh - tá a lámha gearr!
  Marusya, ag lámhach ar an namhaid, agus ag gearradh síos céimeanna saighdiúirí Gearmánacha agus eachtrannacha, vyaknula:
  - Is é an polaiteoir gasta a gheallúint, mall a chomhlíonadh, iarrann déirce, agus maithiúnas mar gheall ar deceit!
  Tá na cailíní go maith agus ag troid. Ach tá na fórsaí an-mhíchothrom. Go leor scrios.
  Tá umar na Gearmáine "Maus", cé nach bhfuil sé sraitheach go leor, fós trasna ar an tosach. Agus roar a gunnaí móra agus tine. Agus an scrios a ardú sna trinsí dochreidte.
  Ach lámhachann cailíní gunnaí móra i gcoinne Luiche. Cé Preabann na sliogáin mar piseanna. Ach coinníonn na Gearmánaigh ag brú agus ag brú.
  Agus shoot siad an-cruinn.
  Ritheann cailíní Komsomol thart, ag splancadh a gcuid sála lom, agus ag squeak:
  - Chun na glóire an motherland na naomh!
  Viola, lámhaigh ag coisithe na Gearmáine, squeaked:
  - Nuair nach mbíonn a ndóthain bróga ag bean, cuireann sí fear ar cos lom!
  Agus beidh an cailín ag gáire agus a thaispeáint ina teanga.
  Ní mór a rá go bhfuil laochra greannmhar. Agus má bhuaileann siad iad, buaileann siad go marfach iad.
  Viola agus Margarita, beagnach naked i mionbhrístíní amháin, troid, teilgeáin a thabhairt agus lámhach go cruinn. Agus ní féidir iad a stopadh díreach.
  Arsa Margarita, ag sciobadh:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Deimhníonn Viola go láidir:
  - Glóir mhór do ré an athraithe!
  Ba chóir a thabhairt faoi deara gur cailíní thar a bheith ionsaitheach iad na laochra.
  Tugann Veronica sliogáin freisin, ag splancadh a sála lom, cruinn agus squeals:
  - Glóir don chumannachas!
  Seo é an léargas comhraic atá acu. Agus cé chomh fíochmhar agus go buile a throideann siad.
  Agus lom, glúine coirtithe flicker.
  Bíonn Tamara ag troid freisin. Fuair sí amach as an Chugais a gabhadh ag na Naitsithe agus arís eile sna céimeanna. Troideanna le ceint feoiliteoireach na fola. Troideanna le ionsaí ollmhór.
  Caitheann Tamara grenade lena bharraicíní loma, deora suas na Naitsithe agus squeaks:
  - Beidh Cumannachas linn!
  Agus tugann sé pléasctha dea-dírithe ón meaisín ...
  Is féidir na cailíní a fheiceáil ag déanamh míorúiltí ollmhóra. Agus tá tine acu a bhagróidh na cruinne a dhó.
  Veronica, lámhach, ag canadh:
  Beidh sé suimiúil, gan dabht
  Soláthróidh gach rud ar domhan sceideal!
  Agus winks lena súile sapphire.
  Tamara, lámhach, roars:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Laochra na Rúise Bailíonn aláraim!
  Agus thug seal as an gunna meaisín. Ghearr sí amach an Fritz agus squeaked:
  - Is sionnach go príomha í bean atá ag iarraidh leon a bhualadh, ach de ghnáth titeann asail isteach ina cailín!
  D"eisigh Victoria, ag lámhaigh agus lena bharraicíní loma, ag caitheamh bronntanas báis eile:
  - Is cearc í bean a bhfuil grá aici ar uibheacha órga, ag tabhairt a n-iompróir ach caillteanas!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Bíonn siad ag troid go hiontach le brú ollmhór.
  Thug Tamara faoi deara agus í ag lámhaigh ar rannáin eachtracha:
  - Is sicín í bean, ní féidir léi ach uibheacha órga a thabhairt don fhear sin, is sionnach fíor é!
  Dúirt Veronica, ag lasadh agus ag baint a cuid fiacla leis:
  - Cuirfidh sionnach fíor agus rósta ort uibheacha órga a bhreith!
  Dúirt Margarita, ag lámhach agus ag caitheamh grenades lena cosa lom:
  - Ní leon crúba an tsionnaigh, ach stróicfidh sí trí chraiceann ó rí na mbeithíoch!
  Dúirt Viola, agus í ag tafann a cuid fiacla go ionsaitheach:
  - An té nach sionnach lena aigne ní leon é ach an oiread!
  Feictear laochra le huaillmhianta móra trodaire. Agus má thosaíonn siad.
  D'ardaigh Olympias bosca iomlán de phléascáin, ag lámhach agus ag tógáil cosa cumhachtacha, agus sheol sé é. Tá mais na Naitsithe stróicthe as a chéile, agus an cailín álainn roar:
  - Rialaigh an APSS, agus can amhrán do Lucifer! Beidh an bua againn ar gach duine!
  Ní dhearna Olympias dearmad, áfach, agus, tar éis dó a bhriseadh, labhair amach:
  - Is féidir le bean sionnach a chur ina luí ar aon fhear gur leon é, ag pórú mar asal simplí!
  D"aontaigh Margarita, ag lámhach, leis seo:
  - A leonacht baineann gan ach aigne sionnach agus greim mac tíre!
  Thug Seraphim faoi deara, ag baint de na comhraic:
  - Ní hé an leon a roars, ach an té a stróiceann a lán de glasra!
  Thug Viola, ag seoladh tine dea-dírithe ar an namhaid, agus á ghearradh, faoi deara:
  - Nuair nach sionnach é polaiteoir, ansin stróictear trí chraiceann uaidh agus cuirtear ar a bhóna é!
  D'eisigh Victoria, ag tafann a cuid fiacla agus ag buaileadh, agus ansin ag caitheamh bronntanas báis lena cos lom le fórsa marfach:
  - Bíonn asal leathan ag polaiteoir chun suí ar dhá chathaoir, ach níl ach leithead anama aige i bhfocail!
  Agus é ag géilleadh don bharaille lena cosa matánacha lom agus ag pléascadh umar an Leoin, d"fhás sé:
  - Tá umar pollta le teilgeán croí úráiniam, briseann polaiteoir tríd gan chroí, ach le sparán órga!
  . CAIBIDIL #9
  Tréigthe Kamyshin. Agus go luath i mí an Mheithimh 1944, tháinig an troid chun cinn do Saratov.
  Anseo tá na cathanna chomh gníomhach. Agus freisin cailíní, mar i gcónaí, i cathanna. Agus laochra gleoite den sórt sin.
  Troideanna agus ghearrann Alenka a chéile comhraic le pléascanna uathoibríocha, agus céimeanna iomlána.
  Caitheann an cailín grenade lena bharraicíní lom agus squeals:
  - Tá mo bua ag teacht!
  Agus shoots arís ag an namhaid.
  Shoots Anyuta freisin ar an namhaid. Déanann sé é go cruinn agus go cruinn. Tá a gunnaí meaisín chomh groovy. Agus caith toes lom pacáistí pléascach d'fhórsa ollmhór. Stróic siad na Naitsithe as a chéile agus squeaks an cailín ag barr a scamhóga.
  - Chun cumannachas!
  Alla, ag lámhaigh ar an namhaid le cruinneas ollmhór, agus a ghearradh síos na naimhde, squeaks:
  - Don athartha gan teorainn!
  Agus le toes lom, caitheann an cailín grenade arís. Ní mór a rá comhraic an chomhraic.
  Agus an ceann dearg í féin agus sna shorts céanna. Agus lasann sé chomh cruinn agus go cruinn, agus luíonn an Fritz síos.
  Lasann Maria go han-chruinn freisin. Agus is cailín álainn í, agus lena bharraicíní loma caitheann sí pacáiste pléascach, ag cuimilt a comhraic as a chéile.
  Ansin roars sé:
  - Rialaigh Impireacht an USSR!
  Shoots Marusya go cruinn freisin, buaileann sé naimhde agus roars:
  - Ón taiga go farraigí na Breataine, is é ár n-arm an ceann is láidre ar fad!
  Agus shoots sé freisin lena chos lom.
  Ansin, cuirfidh Matryona diúracán marfach ar an namhaid. Agus bhuail sé le cruinneas céad faoin gcéad. SÚil lom go nádúrtha.
  Is cailíní Sóivéadacha iad seo a oibríonn, ach níl na cinn Gearmánacha i bhfad taobh thiar.
  Christina, Magda, Margaret agus Schella ag troid sa Panther. An meaisín, cé nach bhfuil sé idéalach, ach le mear-tine, gunna fadraoin, measartha lúfar, agus armúr tosaigh maith.
  Tá cailíní Gearmánacha cosnochta agus i bicíní, in ainneoin an teas an tsamhraidh, nó in áit a bhuíochas sin dó .. Agus tá siad i mbun cath maneuverable.
  Seo a dhéanann Christina urchar... Buaileann an bhlaosc an turret T-34-76 agus pollann sí é. Stopann an umar Sóivéadach knocked amach.
  Tá na cailíní ag screadaíl ar bharr a scámhóga:
  - Thóg ár!
  Ansin shoots Magda. An áilleacht le gruaig órga thrashed freisin.
  Sea, mar sin bhí an túr stróicthe ag an tríocha a ceathair.
  Glacann na cailíní tíogar seal ag lámhach. Agus go han-oiriúnach. Anseo bhuail siad umar Sóivéadach eile.
  Ansin tháinig Margaret. Agus bhuail na gunnaí féin-ghluaiste SU-76. Deftly fucked. Agus chan sí:
  - Tá ár nGearmáin ifreanda láidir, cosnaíonn sé an domhan!
  Agus conas a thaispeánfaidh an teanga!
  Ansin scaoil sí as gunna Shell. Bhuail sé an umar Sóivéadach KV-1S. Rinne an cailín jab maith freisin.
  Sea, tá na ceithre laochra i bicíní ag troid agus níl eagla orthu roimh an fhuacht. Nuair a thosaigh na mná ag troid, chuaigh rudaí i bhfad níos fearr don Tríú Reich.
  Seo iad na píolótaí Albina agus Alvina sa spéir. An dá áilleacht i bicíní agus cosnochta. Bíonn siad ag troid ar a son féin ar Focke-Wulfs. Agus tá an carr seo an-tromchúiseach.
  Deir Albina, ag lámhaigh as gunnaí móra aeir:
  - Croquet gníomhach! Ná bíodh brón ort as an bhfocal!
  Agus conas a flashes sí aoibh gháire dazzling! Agus beidh sé shoot síos dhá aerárthach Sóivéadach ag an am céanna.
  Ghearr Alvina síos freisin trí cinn le gunnaí móra aeir agus chirped:
  - Beidh mo iontráil deadly agus dull!
  Ansin nocht an cailín a fiacla agus thaispeáin sí a cuid fiacla! Tá sí ina charm féin, agus lán de charm phenomenal.
  Gearrann Albina eitleán Yak-9 eile agus sciorrann sí:
  - Cén fáth a bhfuil gá againn le píolótaí Sóivéadacha?
  Scaoil Alvina síos LAGG-5 agus deir sí go muiníneach:
  - Ionas go gcuirfimid scór ar na Gearmánaigh!
  Cúpla cailín iontach. Conas a chuaigh siad i mbun dámhachtainí a bhailiú dóibh féin. Ní féidir leat argóint a dhéanamh i gcoinne áilleacht den sórt sin. Scaoileann siad eitleáin agus scaoil siad a gcuid fiacla.
  Agus is é an príomh-rún sa fuar, ní mór do na cailíní a bheith cosnochta agus i bikini. Ansin tiocfaidh na billí.
  Agus ní fháil cóirithe. Agus croith do bhrollach lom, agus beidh ardmheas air i gcónaí!
  Ghearr Albina amach eitleán eile den Arm Dearg agus chan sí:
  - In airde mór agus íonacht réaltach!
  Agus chuaidh sí, ag léimnigh suas agus ag brúchtadh a cos nochta, ag rádh:
  - Sa tonn farraige agus tine buile! Agus i dtine buile agus buile!
  Agus arís shoots an cailín síos ar an eitleán le cur chuige fuinniúil.
  Agus ansin ionsaíonn Alvina an namhaid. Déanann sé é le seal, lomann a fhiacla agus squeaks:
  - Beidh mé mar shár-chraobh an domhain!
  Agus arís titeann an carr a bhuaileann an cailín. Sea, éiríonn go dona leis an Arm Dearg.
  Agus roars Albina le eacstais fiáin:
  - Is executioner mé anois, ní píolótach!
  Shoots síos eitleán Sóivéadach eile, agus hisses:
  - Lúbaim thar an radharc agus ritheann na diúracáin go dtí an sprioc, tá rith eile romhainn!
  Tá an laoch thar a bheith ionsaitheach.
  Seo an bheirt chailíní ag ionsaí spriocanna talún. Buaileann Albina na ceithre cinn is tríocha agus squeals:
  - Beidh sé seo an deireadh!
  Buaileann Alvina an SU-76 agus déanann sí cogar:
  - Chun scrios a chur i gcrích!
  Agus conas a chroith sé a chos lom!
  Tá na cailíní troid anseo, agus ó thaobh an USSR, tá na cailíní ag troid freisin, ag iarraidh Guryev a chosaint, áit a bhfuil na trúpaí Naitsíoch ag brú freisin, cosúil le mórchóir scairp.
  Throid Alenka ar son Guryev, ar chuir na Naitsithe stoirm air. Chaith an áilleacht éadóchasach grenade lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Glóir don Rúis agus don chóisir dúchais!
  Ansin sheol Natashka grenade lena bharraicíní loma agus hiss:
  - Cosnaíonn muid an cailín cosnochta!
  Tar éis Anyuta, freisin, le méara a cosa lom, chuir sí bronntanas an bháis, agus shéid:
  - Beidh sé ina buille iontach!
  Ghlac an Agaistín rua agus chuir sé bronntanas díothaithe lena géag íochtair lom agus d"fháisc sí:
  - Ag cur an radar in iúl don spéir!
  Agus ansin thug Maria donn órga na Naitsithe bás do na Naitsithe lena cosa lom.
  Agus chan sí:
  - I Madagascar, san fhásach agus sa Sahára! I ngach áit a bhí, chonaic mé solas bán!
  Agus anois beidh Marusya agus boinn loma a cosa ag caitheamh braon iomlán agus ag canadh:
  - San Fhionlainn, sa Ghréig, agus san Astráil, sa tSualainn, inseoidh siad duit nach bhfuil cailíní níos áille ann!
  Sea, throid an seisear cailíní go han-mhaith. Ach ghlac an Fritz Kursk mar sin féin ...
  Ní hea, gan cur i gcoinne fórsaí uachtaracha den sórt sin. Cloíonn na fascists leo féin agus leis an tslat.
  Agus cad a théann i bhfeidhm ar ullmhú na arrachtaigh.
  Bhí Adolf Hitler ar mire: mhothaigh sé mar thaisce fíor, a gcloíonn gach duine agus a mbíonn crith air. Sea, más mian leat rath Stalin, ansin caithfidh tú a bheith cosúil le Stalin, gan trua agus éileamh ar dhaoine eile agus tú féin (is é seo go díreach mar a cheap Iosif Vissarionovich sa seicheamh seo!). Anois tá an meirge réasúnta agus tosóidh an carr ag bogadh. Go ginearálta, tá buntáiste ollmhór ag an nGearmáin, ag cur san áireamh na satailítí, thar an APSS i méid an trealaimh thionsclaíoch, i lucht saothair oilte agus i líon na n-innealtóirí ag gach leibhéal. Is fíric, ach níl an táirgeadh na n-arm suas go dtí par! Bhí an Ghearmáin taobh thiar den APSS i rith an chogaidh, in ainneoin an scrios ar fad sa Rúis. Agus cad as? Ar ndóigh, mar gheall ar praiseach áirithe a reigned i ranna éagsúla, agus go háirithe sa tionscal míleata. Ina theannta sin, bhí ról diúltach ag an easpa na n-amhábhar, chomh maith leis an underestimation ar acmhainneacht an namhaid. Go háirithe, i 1940, bhí táirgeadh na n-arm sa Ghearmáin níos ísle ná i 1939 (má táimid ag comhaireamh an seafta, ag cur san áireamh lón lámhaigh), agus seo in ainneoin go raibh an cogadh ar siúl cheana féin, agus ghlac an Tríú Reich rialú. críocha móra le cúlchistí ollmhóra de chumas táirgthe. Bhuel, cad is féidir linn a rá faoi scileanna eagrúcháin Hitler? Gan an iomarca, ansin flashed sé, i réimse an tionscail míleata.
  Dhearbhaigh an Führer in óráid fhada:
  - Maidir le maoirsiú eitlíochta, tugtar cumhachtaí éigeandála do Sauer. Déanfaidh sé dlúthmhonatóireacht ar chainníocht an trealaimh a tháirgtear, agus, nach lú tábhacht, ar cháilíocht. Ina theannta sin, tá go leor de do chairde Goering, cé go raibh siad uair amháin go maith, nach bhfuil in ann obair a threorú. Ní ginearál den scoth é gach saighdiúir maith freisin, mar sin in ionad Eric ar crochadh, beidh an réimse teicniúil faoi stiúir duine as measc fiontraithe gairmiúla atá in ann na fórsaí eitlíochta a athchóiriú agus a ath-threalamh. Tar éis an tsaoil, ní chodladh an Bhreatain, tá sé ag méadú ar chainníocht agus ar cháilíocht a cuid fórsaí armtha, agus go háirithe eitlíocht. Ní mór dúinn a bheith chun tosaigh ar an namhaid ag dhá cheann, le dosaen céimeanna, nó caillfidh muid go hiomlán superiority thar an namhaid. Agus dá bhrí sin, tá gá le céimeanna cáilíochta.
  Chuir Goering ina choinne go timidiúil:
  - A chairde, daoine cruthaithe a bhfuil a n-éifeachtacht chomhrac agus a ngairmiúlacht cruthaithe.
  Tháinig buile ar an deachtóir deamhain:
  - Nó b'fhéidir go ndearna mé dearmad, i do thuairim, cé a chaill an cath don Bhreatain? Nó cé a theip ar an bplean ceithre bliana d"fhorbairt an gheilleagair náisiúnta. Nó ar mhaith leat a bheith buailte freisin, agus fiú go poiblí. Dún do bhéal mar sin agus fan ciúin go dtí go gcuirfidh siad isteach ort!
  Goering shuigh fiú síos i eagla. Faraoir, níl an Fuhrer le cur i gcéill leis. Ansin bhí an torann le cloisteáil arís, chuaigh scaird ME-262 eile isteach sa spéir. Bhí an carr ollmhór agus bhí oiread agus dhá mhótar ann. Tá na sciatháin beagán scuabtha, tá cuma sách bagarthach ar an trodaire féin. Tá a saintréithe luais, do 1941, réasúnta go ginearálta, agus fiú sáraithe ag caighdeáin an domhain. Fíor, níl an meaisín féin iontaofa go hiomlán agus éilíonn sé dífhabhtú. Thug an deachtóir faisisteach, áfach, tréithe trodaithe nua, níos forbartha cheana féin ... ME-262 meáigh níos mó ná sé tonna, rud is ró-ualach de chineál éigin. Ba chóir go mbeadh scaird-trodaire beag, saor agus nimble. Maidir leis seo, d'fhéadfadh an ME-163 a bheith sách maith, ach tá a inneall roicéad treisithe freisin agus ní oibríonn sé ach ar feadh sé nóiméad (nó in áit, oibreoidh sé fós!), Rud a chiallaíonn nach bhfuil an raon ach i ga céad ciliméadar. . Mar bhuamadóir ar nós blitz nó mar trodaire clúdaigh le haghaidh ionsaithe armada ar Shasana, ní haon mhaith é, ar ndóigh.
  Ach is féidir leis an ME-262 tonna buamaí a iompar, is é sin, an oiread leis an aerárthach tosaigh Pe-2 Sóivéadach. Is é sin, réiteach den scoth le haghaidh scuabadh trodaire agus le haghaidh trúpaí tacaíochta. Mar sin féin, cén fáth nach gcruthaítear trodaire ar stíl Cóiméad ME-163, ach gan inneall roicéad, ach le hinneall turbojet? Rinne siad iarracht an Cóiméad a fheabhsú agus ba chosúil gur thug siad an t-am eitilte go 15 nóiméad (réimse suas le 300 ciliméadar é seo), rud atá inghlactha go ginearálta do Chath na Breataine. Is féidir leat Londain a fháil fós ón Normainn... Cé nach bhfuil gach rud chomh soiléir, ní mór duit freisin buama agus dul ar ais, agus ní raibh cúig nóiméad déag i modh chomh éigean. Sa todhchaí, aithníodh trodaithe roicéad agus scaird mar chríoch marbh san eitlíocht. Ach tá an dearadh ar an "Cóiméad" an-suimiúil, mar gheall ar a mhéid beag agus Gile, rud a chiallaíonn cheapness agus maneuverability.
  Ina theannta sin, tá trodaithe an-geallta fós a mheá go ginearálta 800 cileagram, faoileoirí den sórt sin gur féidir iad a úsáid i cathanna aeir. True, mar gheall ar an raon gearr, is féidir eitiltí orthu a throid ach amháin i gcathanna cosanta, nó a sheachadadh go Londain ar ... Iompar, agus ansin hooked ar ais go dtí na píolótaí. Seo nuair is gá duit smaoineamh. I bhfíor-stair, ní raibh am ag na faoileoirí cogadh a dhéanamh, agus ar chúis éigin, níor leomh na ginearálta eitlíochta Sóivéadach iarracht an smaoineamh seo a thriail sa Chóiré. Go ginearálta, níl sé brónach, ach le linn Chogadh na Cóiré, ba é píolótach Meiriceánach an chéad duine a d'oscail cuntas na mbuanna. Mar sin níor cheart na Yankees a mheas faoina luach.
  Nuair a tháinig deireadh leis an eitilt, léim cailín óg geal amach as an bpoll agus rith sí ar luas iomlán chuig an Fuhrer.
  Shín uimhir a haon Naitsíoch a bhí aige a lámh chuici le haghaidh póg. Cén pléisiúr nuair a grá na cailíní tú, agus an Fuhrer, is cosúil, go leor ó chroí idolized ag gach Gearmánaigh, nó in áit, beagnach gach duine ach amháin i gcás roinnt príosúnach campaí tiúchan. Dúirt an píolótach le díograis:
  - Níl ann ach aerárthach iontach, tá luas agus cumhacht den sórt sin aige. Stróicfimid na coileáin go léir mar eochaircheap teasa ó ionadaí!
  Cheadaigh an Fuhrer impulse an chailín:
  - Ar ndóigh, beidh muid ag briseadh é, ach ... Ba chóir dífhabhtaithe an meaisín a chur i gcrích ag luas níos tapúla, agus baineann sé seo go háirithe le mótair. Anseo, ar ndóigh, beidh gá le bearta radacacha chun iad a fheabhsú, ach má chabhraíonn an ceannaire-dearthóir!
  Gach duine ag tafann i curfá:
  - Glóir don Fuhrer iontach! Go gcuideoidh Providence linn!
  Thosaigh amhrán an Tríú Reich ag seinm agus bhog colún de trodaithe óga ó Hitler Youth ar aghaidh. Chuaigh buachaillí ó cheithre bliana déag go seacht mbliana déag d'aois faoin druma i bhfoirmiú speisialta. Agus ansin bhí an rud is suimiúla ann: bhí cailíní déagóirí ó aontas na mban na Gearmáine ag máirseáil. Bhí siad i sciortaí gearr, mheall na cosa nocht, na háille súile na bhfear. Rinne na cailíní iarracht a gcosa a ardú níos airde, ach ag an am céanna tharraing siad an ladhar, chuir siad an tsáil go cúramach. Radharc siamsúil ar áilleacht le figiúirí impeccable ... Fíor, bhí na aghaidheanna difriúil agus bhí cuid de na mná óga faisisteach beagán rude, beagnach firinscneach, agus fiú casadh siad orthu. Go háirithe nuair a thug siad a gcuid súl le chéile.
  Thug Esthete Adolf faoi deara:
  - Tá sé riachtanach go bhfuair buachaillí agus cailíní oiliúint fhisiciúil níos mó. Agus tá a fhios agam go bhfuil go leor á dhéanamh an uair seo, go háirithe i Jungvolk, ach is é an rud is gá ná cuimsitheacht agus glacadh le modhanna Spartan. Ar ndóigh, chomh maith le goid a spreagadh ... Ba chóir ár fir agus mná óga ag fás suas mar dhaoine réasúnta agus ag an am céanna neamhthrócaireach.
  Chuir an tArdcheannasaí sos. Bhí na Ginearálta tostach, is dócha eagla a chur i gcoinne, ach ní raibh ag iarraidh a dhearbhú an soiléir. Lean an Fuhrer ar aghaidh:
  - Ní feall é cogadh, ach ní mór neamhthrócaireacht i leith naimhde a chomhcheangal le cúnamh frithpháirteach agus bráithreachas i leith gcomrádaithe. Is é seo an rud nach mór dúinn a instealladh i ngach duine ... Tá an sárfhear nua neamhthrócaireach le daoine eile, ach go pointe níos mó fós caithfidh sé a bheith neamhthrócaireach leis féin. Mar ní mór inferiority a dhíothú ar dtús i d'anam, agus ansin beidh an lag, gcorp an duine a ardú!
  Sos eile ... Thuig na ginearáil agus na dearthóirí go tobann agus thosaigh siad ag moladh go bríomhar. Bhí an chuma ar an Fuhrer sásta:
  - Tá sé níos fearr cheana féin, ach anois ba mhaith liom aithris ar chomhrac aeir a fheiceáil. A leithéid de rud uafásach agus uile-scriosach ...
  D'fhiafraigh Heinkel go fonnmhar:
  - Le lón lámhaigh beo nó sliogáin, mo Fuhrer?
  Chlaon uimhir a haon Naitsíoch.
  - Ar ndóigh le chomhrac. Ina theannta sin, ba mhaith liom oibriú an fheiste ejection a mheas. Tar éis an tsaoil, tá tú ag obair air ... - Chroith an Fuhrer a dhorn. - Nuair a bheidh, ar deireadh, a bheith réidh agus a chur i olltáirgeadh. Tar éis an tsaoil, is píolótach taithí é píolótach taithí a chaithfear a chosaint le haghaidh cathanna amach anseo!
  Chinn an Fuhrer-terminator mar sin féin scéim níos nua-aimseartha den fheiste ejection a thaispeáint do na dearthóirí. Ba chóir go mbeadh an córas seo níos lú achrannach, níos simplí agus níos éadroime. Go bhfuil an saor agus máistreacht cheana féin ag an tionscal na Gearmáine squib oiriúnach go leor chun na críche seo.
  Bhí orm an léaráid a tharraingt ar an mbealach, ach ba ealaíontóir fíor-mhaith Hitler, agus tharraing sé go soiléir, go tapa, línte na léaráidí agus na casadh a bhí cothrom agus soiléir gan aon rialóirí agus compáis. Shíl an Críochnaitheoir hit-and-run go raibh sé aisteach, ar ndóigh, go raibh na Gearmánaigh, go ginearálta, chomh láidir agus go pointe áirithe idé-eolaíocht chomh hard le Sóisialachas Náisiúnta agus córas totalitarian, sceitheadh an cogadh do na Rúiseach. B'fhéidir go bhfuil sé seo mar gheall ar an bhfíric go raibh na saighdiúirí Rúiseacha níos láidre agus níos buaine ná na Gearmánaigh agus d'fhoghlaim chun troid níos tapúla.
  Go ginearálta, má fhéachann tú ar an gcúrsa an chogaidh ina iomláine, ansin tá, na Rúiseach, nó in áit an míleata Sóivéadach, d'fhoghlaim chun troid, agus na Gearmánaigh, mar a bhí, dearmad conas ... Rinne a n-ordú cinntí ag leibhéal na chéad ghrádóirí, agus b'fhéidir níos ísle fós má tá taithí ag an gcéad ghrádóir ar oibríochtaí míleata a dhéanamh i straitéisí fíor-ama . Agus uaireanta go mbíonn leanaí sé bliana d"aois chomh sciobtha sin i gceannas ar airm fhíorúla, mar sin ní haon pheaca dóibh féin agus do Zhukov agus Mainstein foghlaim. Mar sin féin, measann roinnt taighdeoirí Zhukov agus Mainstein mediocre araon. Tá contrárthachtaí ann freisin maidir le líon an trealaimh, go háirithe a gabhadh, Fraincis. Thug cuimhne Hitler (cuimhne mhaith, go háirithe nuair a bhí sé fós sláintiúil!), le tuiscint go raibh 3600 umar gafa ó na Francaigh, figiúr an-suntasach ... Bhí roinnt samhlacha, mar shampla an SiS -35, níos fearr ná an T- 34 ina n-armúr, cé gur armúr tosaigh amháin. Mar sin is féidir an umar seo a tháirgeadh freisin i monarchana na Fraince, ach amháin trí bairille 75-milliméadar ar fad a chur in ionad an airm 47-milliméadar. I ndáiríre, b'fhéidir nach leor é seo. Bhí luach i gcónaí ag an mBreatain agus ag na Stáit Aontaithe i gcoitinne ar armúr ina gcuid umair. Anseo, mar shampla, bhí áirithint 152 ag an daichead tonna Churchill - milliméadar i gcomparáid le 120 - don umar trom IS-2.
  Dúirt an Fuhrer rud éigin eile leis na dearthóirí:
  - Tá ár ndóthain tolláin gaoithe againn, mar sin lorg samhail níos fearr den aerárthach agus cruthaigh foirmeacha sruthlínithe, gan é a thabhairt chuig tástálacha costasacha, áit a gcailltear ár aces is fearr freisin. Mar shampla, tá múnla aerárthach sciathán eitilte an-éifeachtach, go háirithe má d'fhéadfaí an tiús agus an uillinn claonta a athrú. Thug mé an líníocht duit cheana féin, mar sin ba chóir go mbeadh an tailless réidh. Beidh a luas measta cothrom leis an inneall Yumo suas le 1100 ciliméadar in aghaidh na huaire. Mar sin téigh ar aghaidh, ach ná téigh!
  Ina dhiaidh sin bhí lón faoin aer, chuir na cailíní seirbhíseach boird agus cathaoireacha ar bun. Álainn ... Ach cén sórt leasuithe ar an Sóisialachas Náisiúnta atá le déanamh? Sórt sin mar a íoslaghdú ar líon na naimhde agus cairde a dhéanamh. Anseo, mar shampla, ná ardaigí cine na nGearmánach ar gach seal agus b"fhéidir fiú stop a chur le daoine a roinnt ina ranganna. Mar sin féin, go foirmiúil, níl an deighilt idir náisiúin inferior agus Aryan dleathach go fóill. Déanann sé seo rudaí a shimpliú.
  Shuigh cailín álainn as measc na seirbhíseach síos go dtí an Fuhrer agus chuir a lámh ar a glúine lom. Coed:
  - An bhfuil tú ag smaoineamh ar rud éigin, a Fhuhrer?
  Thosaigh an deachtóir Naitsíoch agus ag an am céanna imreoir fíorúil suas. Thug sé faoi deara nach raibh a anraith glasraí agus sailéad torthaí críochnaithe aige. Phóg an Fuhrer an cailín ar na liopaí, ag mothú a boladh óg, milis, agus dhearbhaigh:
  - Rachaidh tú sa charr liom. Agus tú go léir a fháil a bheith ag obair, tá an t-am le haghaidh itheacháin thart.
  Agus arís na giaranna an stáit, ní leor, áfach, dea-oil meicníocht thosaigh a casadh. Ar an mbealach ar ais, rinne an Fuhrer grá don áilleacht, agus bhí sé ag smaoineamh fiú cá bhfuair sé an oiread sin fuinnimh agus neart. Tar éis an tsaoil, dúirt siad go raibh an Fuhrer impotent agus, go ginearálta, líomhnaítear faoi mhíchumas, a bhí tinn le sifilis (bréag) agus choilleadh (go ginearálta ficsean!).
  Mar sin féin, níl gach rud ag dul go réidh cheana féin ar 22 Meitheamh, 1944, tá an cogadh leis an APSS ag dul ar aghaidh ar feadh trí bliana. Ach níl an bua le feiceáil, agus tá Saratov fós ag coinneáil amach. D"ordaigh Stalin an chathair seo a chosaint ar aon chostas.
  In ainneoin na gcaillteanas go léir, tá táirgeadh trealamh míleata ard go leor. Bhí na tancanna IS-2 nua éifeachtach go leor. Fiú gan briseadh trí fheithiclí aonair Gearmánacha sa mhullach, chuir siad as aicsean iad ó achar measartha fada.
  Mar sin bhí am crua ag na Naitsithe. Ach bhí buntáiste mór acu. Aerárthaí scaird ME-262 throid cheana féin sa spéir go leor. Agus is comhraic tromchúiseach é.
  Cruthaíodh gur cineál airm iontach é TA-152, áfach.
  Idir an dá linn, bhí cruinniú idirchaidrimh ag Stalin freisin ar chomóradh tríú bliain thús an chogaidh agus thosaigh sé ag fiafraí de na ceannairí míleata cad a cheap siad agus conas an scéal a fheabhsú.
  Mhol Zhukov don cheannaire:
  - Mura ndéanfaimid ach muid féin a chosaint agus bagairtí a chomhrac, ansin caillfidh muid gan amhras. Caithfimid dul chun cinn!
  Chlaon Stalin go bríomhar.
  - Aontaím! Ach cén áit!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Go dtí gur ghéill Leningrad, ba cheart é a scaoileadh saor!
  D"aontaigh Marshal Vasilevsky:
  - Sea, is dóigh liom go mbeidh sé an chuid is fearr de na roghanna!
  Chroith Stalin a ghualainn agus dúirt:
  - Má bhuaileann muid Tikhvin arís, fanfaidh siad linn ansin, agus rachaidh muid i bhfostú nó titfimid isteach i ngaiste!
  Chlaon Marshal Zhukov le comhaontú:
  - Sin ceart Comrade Stalin! Ach molaim gur cheart trúpaí na Fionlainne i Petrozavodsk a bhualadh. Níl siad chomh láidir agus is féidir linn iontas a chur ar an namhaid!
  D'fhreagair Stalin le gáire:
  - Loighciúil Comrade Zhukov. Mar sin céim ar Petrozavodsk. Agus tabhair bua dúinn!
  Tar éis na focail seo, chuaigh roinnt cailíní i sciortaí gearr bán agus cosa lom isteach. Thug siad leo buidéil fíona dearg agus spéaclaí de cheapairí agus caviar dubh. Thóg Stalin ceapaire den sórt sin agus nigh sé síos, dúirt:
  - Mar sin déanaimis deoch chun a chinntiú go bhfuil ár gcumas i gcónaí ag an am céanna lenár riachtanais.
  Dúirt Voznesensky:
  - Tá cáilíocht armúr ár n-umair íseal go leor. Agus tá sé beartaithe agam an IS-2 agus T-34-85 a dhéanamh níos éadroime, níos tapúla agus níos maneuverable tríd an armúr a laghdú. Tabharfaidh sé seo coigilteas dúinn i miotail, agus déanfaidh sé na meaisíní seo níos praiticiúla.
  Chroith Stalin a ghualainn agus dúirt:
  - B'fhéidir ... Ach níl mé ag tacú le umair a dhéanamh as sraithadhmaid!
  Dúirt Voznesensky le breathnú tromchúiseach:
  - Ach b'fhéidir gur smaoineamh maith é cuid de na humair a dhéanamh beagnach go hiomlán as adhmad. Is féidir leat a sheiceáil go praiticiúil conas a bheidh sé cuma!
  Chlaon Zhukov le comhaontú agus phléasc sé isteach i gcaint:
  - Is féidir tríocha ceathair a dhéanamh níos éadroime, tá siad fós ró-leochaileach agus d'fhéadfadh méadú ar luas agus inaistritheacht cur lena n-inmharthanacht. Ina theannta sin, tá an giarbhosca tar éis éirí níos fearr agus déanann sé seo cúiteamh ar an laghdú ar eirgeanamaíocht ón méadú meáchain. Ach níl aon rud ar bith ar chaighdeán íseal na cruach, 90 milliméadar i gcoinne gunnaí cumhachtacha na Gearmáine. Thairis sin, tá na Gearmánaigh ag baint an Panther simplí agus T-4 ó tháirgeadh, agus sa Tríú Reich, chomh maith le umair taiscéalaíochta, ní bheidh ach an Panther-2 le gunna 88-mm a bheith sraitheach. Agus ní tharraingíonn ár n-umair ina choinne ó achar fada. Agus go léir an níos mó tá sé riachtanach chun cur lena n-luas!
  Chlaon Stalin.
  - Cuid den T-34-85 agus IS-2 a scaoileadh gan ach cosaint bulletproof, agus ansin seiceáil agus rianú conas a rachaidh sé seo i bhfeidhm ar a n-éifeachtacht chomhrac. Agus ba chóir obair ar an SU-100 a luathú. B"fhéidir go dtréigfimid tríocha ceathair agus IS-2 i bhfabhar an ghunna féinghluaiste seo go heisiach.
  Dúirt Marshal Vasilevsky:
  - Is smaoineamh suimiúil é. Ach ní féidir leis an SU-100 naimhde a bhualadh ar bord ach amháin trí chasadh go hiomlán ...
  Stalin ag caoineadh:
  - Déan é a bheith níos giorra ionas gur féidir leis caitheamh agus casadh níos tapúla ... Agus b'fhearr scáthchruth níos ísle. Ach ní mór dúinn an gunna féin-ghluaiste mar aer!
  D'iarr Zhukov:
  - Do Shoilse.... Tá Saratov fós ag coinneáil amach, ach titfidh sé go luath. Bheadh sé riachtanach plean a fhorbairt chun an rud a tógadh ó Moscó a aslonnú ó Kuibyshev. Cad a cheapann tú go pearsanta?
  D'fhreagair Stalin go dian:
  - I Sverdlovsk, de réir dealraimh, beidh ort aslonnú. Ach is féidir fós a bheith ag obair i Moscó. Tá cathair iomlán faoi thalamh againn anseo. Táimid dáiríre in ann coinneáil leis.
  Bhí Vasilevsky ag caoineadh:
  - Ní mór Moscó a choinneáil ar aon chostas, díreach cosúil le Saratov!
  D'ordaigh Stalin:
  - Cuir in aghaidh na Gearmánaigh sa bhearna idir an Don agus an Volga. Caithfimid na fórsaí a atreorú. Saratov a shealbhú ar aon chostas, go dtí an titim deiridh de fola. Bain úsáid as gach modh, fiú kamikaze.
  Dhearbhaigh Zhukov:
  - Mar sin a bheith, ceann iontach!
  Chas Stalin chuig Yakovlev:
  - Bhuel, dearthóir, aon smaointe?
  D'fhreagair an Leas-Choimisinéir le osna:
  - Bheadh gá le scaird-eitlíocht a chruthú, ach níl sé seo réalaíoch fós. Agus éilíonn Yak-3 duralumin ardchaighdeáin, rud nach bhfuil againn!
  Chlaon Stalin.
  - Tá a fhios agam! Ba chóir go mbeadh Yak-9 inár gcéimeanna. Agus ba chóir é a scaoileadh oiread agus is féidir! Agus méadú ar tháirgeadh trodaithe.
  Thug Yakovlev faoi deara:
  - Is aerárthach ionsaithe, buamadóir líne tosaigh agus trodaire é an TA-152 Gearmánach. Bheadh sé go deas dúinn meaisín leibhéal ilchuspóireach den chineál céanna a chruthú!
  Thacaigh Stalin leis an dearthóir:
  - Is é seo an smaoineamh maith Comrade Yakovlev! Mar shampla, is féidir LAGG-7, má dhéantar é a fheabhsú beagán, a thiontú ina mheascán d'aerárthach ionsaithe agus de throdaire tosaigh araon!
  Dhearbhaigh Yakovlev go héasca:
  - Is féidir le Comrade Stalin ... Ach tógann sé am. Sea, agus is féidir leis an eitleán a bheith costasach.
  Chrom an tArd-Cheannasaí a dhorn go feargach ar an mbord agus rinne sé caoineadh:
  - Déan níos saoire é! Agus go ginearálta, cé mhéad is féidir leat tuairimíocht a dhéanamh ar an ábhar seo. Teastaíonn aerárthach uilíoch uainn chun é a tháirgeadh amháin. Agus d"fhéadfadh gurb é sin an bealach amach.
  Dúirt Yakovlev:
  - Tá IL-2 simplí go leor a mhonarú agus tá a scéim oibrithe amach. Chomh fada is nach bhfuil tú é a bhaint de. Is aerárthach sách daingean é, cé go bhfuil a saintréithe eitilte as dáta faoi láthair. Ach níl aon olc gan mhaith. Táimid go maith ag buamáil feithiclí namhaid.
  Thug Zhdanov faoi deara go feargach:
  - Ba chóir go mbeadh ár n-eitlíocht ar an gceann is láidre ar a laghad!
  Chlaon Yakovlev.
  -Ba cheart! Ach faoi láthair, is iad ár bpíolótaí na cinn is fearr ar domhan: Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova!
  Chlaon Stalin comhaontú.
  - Níl aon chothrom ag na cailíní seo agus, don chéad chúig aerárthach namhaid is fiche eile, sannaim réalta eile de laoch an APSS dóibh!
  Mhol Zhukov go díograiseach:
  - Chun seo ba chóir duit deoch!
  Sheinn Beria le háthas:
  - Táimid, ag cuimhneamh ar gach rud, beidh an stair breitheamh,
  Tiocfaidh seal na cúirte...
  Mar ó céachta go airm adamhach,
  Bhí sé i gceannas ar an tír go muiníneach ar aghaidh!
  Cé gur bhronn baill na comhairle míleata, throid na cailíní.
  Agus le cabhair ó bharraicíní lom, cuireann siad síos ar na Naitsithe agus déanann siad éacht, na háilleachtaí cosnochta seo.
  Agus canann siad:
  Creidimid go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  Ar an mbealach, illuminating Cumannachas!
  . CAIBIDIL #10
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, ghearr na Gearmánaigh amach Saratov, agus ar 1 Iúil, 1944, baineadh úsáid as an Sturmmaus formidable den chéad uair. Sheol an meaisín seo le buama roicéad-ghluaiste 650-milliméadar fórsa marfach roicéad a scoilt comharsanachtaí iomlána.
  Ní raibh na cailíní a thiomáin an carr seo ag caitheamh ach a gcuid mionbhrístíní agus bhí siad ag scaoileadh bronntanais an bháis thar a bheith millteach.
  Bhí mionbhrístíní dearg, dubh agus bán ar na cailíní cosnochta. Agus thug siad bronntanais mharfacha an bháis.
  Chroith Faina, a d'ordaigh dóibh, clúidín scarlet a cíoch agus chan sí:
  - Glóir do ré ridirí na croise!
  Beidh muid ag teacht ar an deireadh na cruinne!
  Agus na laochra squealed agus léim.
  Dúirt duine acu, Margaret:
  - Tá Dia uilechumhachtach linn!
  D"aontaigh Faina leis seo:
  - Ar ndóigh! Agus is cinnte go mbeidh an bua ag an Tríú Reich!
  Stampáil an cailín a cos lom agus chan sí:
  -Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible! Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible!
  Mar sin scaoil na laochra agus chrom siad agus chrom siad lena gcosa lom. Laochra den scoth.
  Seachadann Irma teilgeán anseo freisin trí thiomáint uathoibríoch agus roars:
  - Tá bua mór ag fanacht linn!
  Tá na cailíní, ar ndóigh, ina measc siúd nach dtabharfaidh suas go deo. Agus brú siad na poist Sóivéadach le díograis iontach.
  Tá Albina agus Alvina, mar i gcónaí, ar an mbarr, agus léiríonn siad a gcuid cloig agus feadóga ionsaitheach. Is cailíní iad, déanaimis a rá: super!
  Arsa Albina, agus í ag leagadh carr Sóivéadach lena bharraicíní loma:
  - Tá sár-chailín agam!
  Léimeann Alvina, agus í ag leagadh sprice eile síos lena sÚil nocht, in airde agus ag súgradh lena matáin bhoilg, d'éiligh sí:
  - Is laoch mé mar sin gur chaill mé gach rud go docht!
  Sin mar a scar na laochra slite.
  Chinn Gerda, in éineacht le Charlotte, núíosach Gearmánach eile a thástáil.
  Go dtí seo, ní féidir ach na gunnaí féin-ghluaiste E-25 a bheith le feiceáil, i líon sách mór - tá sé simplí go leor a mhonarú agus saor. Cé go bhfuil an tsamhail seo ar cheann de na chéad cheann. Anseo ann luíonn beirt chailíní i bicíní. Tá an carr níos lú ná méadar go leith níos ísle agus a bhuíochas leis seo tá sé cosanta chomh maith agus armtha le meáchan réasúnta beag.
  Beirt chailíní Charlotte agus Gerda, ina luí síos, fired ag na gunnaí Sóivéadach. Os a gcomhair, bhí carranna crumbled, raidió-rialaithe, ag bogadh agus ag glanadh páirceanna mianach.
  Red Charlotte fired a gunna. Sháraigh sí an gunna Sóivéadach, agus chroith sí a cófra, ar éigean clúdaithe le stiall tanaí fabraice. Agus chonnaic sí:
  - Hyperplasma tine confadh!
  Agus ansin buailfidh Gerda í freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma. Agus chirps:
  - Is cailín an-fhionnuar mé agus níl sé go dona ...
  Gluaiseann gunna féinghluaiste é féin. Agus stopann sé ó am go chéile. Tá fána mhór ar a armúr tosaigh, agus tugann sé seo cosaint mhaith. I gunnaí Sóivéadacha, tá sliogáin íogair do ricochets. Agus ní bagairt aon rud a leithéid de gunna féin-ghluaiste sa mhullach. Anseo is féidir leo briseadh tríd an mbord fós. Ach níl na cailíní i Hurry. Sáraíonn gunna éifeachtach féin-ghluaiste i dtéarmaí polladh armúr an SU-100, atá fós á fhorbairt, agus tá sé cosanta níos fearr freisin, níos soghluaiste agus ag an am céanna níos éadroime.
  Agus níl mórán triomadóirí ag an Arm Dearg, níos cruinne, níl sé fós ach ag an gcéim deartha. Go bunúsach, tá an umar T-34-85, nach bhfuil cumhachtach go leor le gunna, agus an armúr sách lag. Agus tá an gunna féinghluaiste Gearmánach E-25, dála an scéil, níos éadroime, i bhfad níos láidre i armúr agus gunnaí.
  Tá na cailíní ag troid... An-álainn agus óg. Agus buama agus caith a gcuid gunnaí féin-ghluaiste ...
  Tá Iúil te, agus tá comhlachtaí na gcailíní sa charr dearg-te lonracha le allais. Ní féidir leo éirí as agus cúlú.
  Nótaí Gerda:
  - Is cosúil go bhfuil déithe an Wehrmacht láidir,
  Ach ní chabhraíonn siad leis na laga ...
  Má tá cúis Adolf fíor -
  Cruthaigh cumhacht domhanda!
  Sheinn Charlotte go fonnmhar:
  - Sea, tá gá le draíocht "Panther" agus "Tiger",
  Doirt níos mó fola in ainneoin gach cinniúint ...
  Agus ní gá amhras agus cluichí craiceáilte,
  Lig don rás iomlán ar an Domhan titim ar a ghlúine!
  Ach is cailíní Gearmánacha iad seo, agus ar an láimh eile, tá cailíní Sóivéadacha ag troid.
  Mar sin beidh an troid ar an gceann is tromchúisí. Scaoil Natasha agus Anyuta as gunna long cumhachtach agus squeak:
  - Beidh ár bratach os cionn Bheirlín!
  Agus a gcuid fiacla bán, pearly. Agus ná stop na cailíní le mianaigh.
  Bhuail dhá shliogán an armúr tosaigh ar an chuid uachtarach den chabhail ... Ricochet siad. Ní féidir, is carr tromchúiseach é an IS-2 agus níl sé chomh furasta é a thógáil.
  Ach an IS-1 a ghluaiseann ar dheis na cailíní, is cosúil, a fuarthas ó gunna ard-bhrú, bhuail agus stop. Damáiste an áilleacht.
  Alenka, ag imirt lena matáin bhoilg, canann:
  - Tá gach rud dodhéanta in ár saol, fuair Newton amach go ndéanann dhá uair ceithre cinn!
  Tá an troid fós ag dul ar aghaidh gan laghdú. Buaileann an gunna Sóivéadach na Gearmánaigh. Cuireann Marusya mór sliogáin isteach sa phór. Sin é saol agus cinniúint na gcailíní. Agus canann siad:
  Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn! Milleann wolves na Rúise an namhaid, cuireann mac tíre na Rúise fáilte roimh na laochra!
  Ag scriobláil ó mheaisínghunnaí Augustine, deir:
  - Cogadh naofa! Beidh ár bua ann! Bratach na Rúise ar aghaidh, glóir do na laochra tite!
  Agus arís ramhlaíonn an gunna marfach, agus sé fuaim:
  Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn! Tá wolves na Rúise ag brú ar an namhaid, tá a fhios agat go bhfuil lámh fionnuar acu!
  Treoraíonn Maria an cailín seo le gruaig órga an umar agus squeaks:
  - A ligean ar crush na fascists!
  Bíonn am crua ag na Gearmánaigh, tá cathanna faoi lán seoil sa spéir freisin. Ach go dtí seo, tá an Yak-9 i bhfad níos lú ná na brandaí Gearmánacha i luas agus armáil. Is neamhionann an cath do fhile.
  Marseille, rinne an píolótach Ace iontach seo gairm bheatha mhaith le linn bhlianta an chogaidh. Níos mó cosúil le iontach agus iontach. Tar éis dó céad caoga aerárthach a bhaint amach, fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le claimhte duille darach airgid agus diamaint. Nuair a shroich sé ceithre chéad aerárthach thíos, fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Ar chúig chéad eitleán fuair sé Ord an Iolair Ghearmánaigh le diamaint, agus tar éis seacht gcéad caoga Cros Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Agus míle aerárthach bainte amach aige, fuair sé Ard-Chrois Chrois an Ridire.
  Bhí an píolótach uathúil in ann go leor bua ón aer a bhaint amach. Agus cé go raibh sé fós beo. Ardaíodh Marseille go céim an Ghinearálta le déanaí. Ach d"eitil sé fós mar ghnáthphíolóta.
  De réir mar a deir siad, ní sruthán sé i dtine agus ní théann sé in uisce. Le linn blianta fada an chogaidh fuair Marseille instinct sealgair. Bhí sé ina phíolóta sár-scéalaí, agus an-tóir air.
  . Ach bhí iomaitheoir láidir aige freisin - Agava agus Albina agus Alvina, a sháraigh freisin an figiúr de mhíle gluaisteáin íoslaghdaithe an ceann. Agus chuaigh Agave i ngleic go han-tapa le Marseille. Ach tá sí fós an-óg, agus nach bhfuil fós caillte Trodaire amháin.
  An cailín brúite ar an pedals lena cosa lom, chiseled, fired pléasctha de gunnaí aeir. Agus anois lámhachadh ceithre fheithicil Sóivéadach IL-2 síos.
  Giggles Agave agus deir:
  Go pointe áirithe, is bitches muid ar fad! Ach tá nerves cruach agam!
  Agus arís casann an cailín timpeall. Scaoileann sé seacht aerárthach Sóivéadach i bpléasc amháin - sé PE-2 agus TU-3 amháin, agus squeaks:
  - Go ginearálta, más rud é nach Super, ansin hyper!
  Agave, ar ndóigh, is soith. Píolótach ó Lucifer. An-álainn blonde mil.
  Tugann sé pléasctha eile anseo agus scaoileann sé ocht n-aerárthach Sóivéadach Yak-9 láithreach agus squeaks:
  - Tá mé an chuid is mó cruthaitheach agus imoibríoch!
  Níl an cailín i ndáiríre dúr. Tá gach rud is féidir, agus tá gach rud in ann. Ná glaoch uirthi príobháideach.
  Agus tá na cosa chomh súdáilte, chomh galánta ...
  Ach tá Mirabela ag troid ina choinne ... Ar feadh i bhfad, bhí Pokryshkin ar an Ace Sóivéadach is fearr. Bhailigh sé cúig réalta óir de laoch an APSS, ag lámhach céad agus fiche seacht aerárthach. Ach ansin fuair sé bás. Ansin ní fhéadfadh aon duine a thaifead a bhualadh. Chomh maith le Anastasia Vedmakova, agus Akulina Orlova. Agus gan ach le déanaí, sháraigh Mirabela an Yak-9 T ar cheann briste, níos airde ná Kozhedub. Agus tar éis dó breis agus céad agus ochtó aerárthach a scaoileadh, rinneadh laoch seacht n-uaire den APSS í.
  Is é seo an cailín terminator! Sórt sin mar beidh sí stop a galloping capall, agus dul isteach i both ar lasadh.
  Agus fiú níos déine.
  Bhí cinniúint deacair ag Mirabela. Chríochnaigh mé i gcoilíneacht saothair leanaí. Bhí sí cosnochta agus gúna liath á chaitheamh aici, ghearr sí adhmad agus shábh sí truflais. Bhí sí chomh láidir agus sláintiúil. I frosts dian chuaigh sí cosnochta, agus i pitseámaí príosúin. Agus bheadh sraothartach uair amháin ar a laghad.
  Ar ndóigh, tugadh faoi deara freisin feiniméan den sórt sin ar an tosach. Ar feadh i bhfad, throid Mirabela sna coisithe, agus ansin tháinig sé ina phíolóta. Fuair Mirabela a céad bhaisteadh tine sa chath in aice le Moscó, áit a ndeachaigh sí díreach i ndiaidh na coilíneachta. Agus do thaisbeáin sé é féin fuara.
  Throid sí cosnochta agus beagnach nocht sa fuar searbh, a pairilis literally an Wehrmacht. A leithéid de cailín diabhal, agus invincible a bhí. Agus d'éirigh sí massively.
  Chreid Mirabela i mbua an APSS a bhí le teacht. Ach téann am thart. Tá níos mó agus níos mó íospartaigh ann, ach ní thagann bua. Agus faigheann sé i ndáiríre creepy.
  Aislingíonn Mirabela bua agus éachtaí. Tá seacht réalta an USSR aici - tá sé seo níos mó ná aon duine eile! Agus diabhal é, tá a gradaim tuillte aici! Agus beidh an tras arm agus níos faide anonn. Fiú má mharaítear Stalin níos déanaí, maireann a chúis!
  Tagann an cailín isteach agus reoiteann sí ... Buaileann sí an XE-162 Gearmánach is déanaí agus déanann sí squeaks:
  - Aerobatics! Agus criú nua diabhal!
  Go deimhin, is cailín iontach í. Tá cobra fíor in ann go leor freisin.
  Is réalta nua í Mirabela ...
  Leanann an troid ar feadh roinnt laethanta, go dtí go dtiocfaidh seachtain nua agus ar 8 Iúil, 1944 ... Fuair an Sóivéadach IS-2 damáiste do na rollóirí agus na rianta - tá sé á dheisiú. Sea, a leithéid de chogadh cruálach gan trócaire. Agus cá fhad a mhairfidh sé?
  Agus anois sheach Gerda Kniesel agus Wittmann i dtéarmaí líon na n-umar scriosta.
  Conas is féidir leo é a sheachaint? Bíonn siad ag troid cosnochta agus i bicíní. Rinne na cailíní sos eile, ag crá na leanaí Sóivéadach arís. Agus anois bhí siad ag druidim le líon na 300 umar scriosta. Agus d"fhéadfaidís brath ar luach saothair nach bhfacthas riamh roimhe: réalta Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Seo iad na cailíní!
  Buaileann Gerda sa charr Sóivéadach. Deora as an túr agus squeals:
  - Is diabhalta mé!
  Agus shoots arís. Penetrates T-34-85. Agus squeaks:
  - Motherland Ghearmáin!
  Casann an cailín í féin. Agus tá sí an-ghníomhach ... Sea, tá stríoc straitéiseach den sórt sin aici. Is é lár mhí Iúil 1944 atá ann cheana féin... Téann an cogadh ar aghaidh agus ar aghaidh... Gan iarraidh stopadh. Tá an tArm Dearg ag iarraidh dul chun cinn in áiteanna éagsúla. Ach go cúramach, mar is beag acmhainní daonna atá fágtha.
  Agus fuil an Rúis.
  Mar shampla, Hans Feuer. An faighteoir is óige d"Ord na Croise Iarainn, Rang a hAon. Agus ansin bhí sé ar an duine ab óige a bronnadh ar ghabháil ginearál Sóivéadach le hOrdú Ridirí na Croise Iarainn.
  Sea, tá sé seo i ndáiríre deas fionnuar.
  Agus léiríonn na buachaillí iad féin thar a bheith fionnuar.
  Is Trodaire éadóchasach é Hans Feuer. Troideanna an buachaill cosúil le fathach, i aimsir fuar agus te, sa samhradh agus sa gheimhreadh, ag caitheamh ach shorts.
  Le toes lom, caitheann an leanbh grenades agus tháinig sé chun bheith legendary.
  Tá sé seo fíor-fhionnuar!
  Bhain Hans clú amach ar feadh na gcéadta bliain! Fiú amháin mar antihero!
  Agus go ginearálta, tá a leithéid de chogadh dochreidte agus aimsir ar siúl anseo ... aon AI céimnithe.
  Agave ar ais sa spéir agus shoots síos gluaisteáin Sóivéadach. Is sealgaire agus creachadóir í. Buaileann sé an namhaid.
  Tá na gluaisteáin a bhuail sí ag titim. Agus ansin tinte an cailín ag na fórsaí talún. Bainfidh sé amach an IS-2. Agus ba mhaith leis:
  - Tá mé an chuid is fearr! Is mise an cailín a mharaíonn naimhde!
  Agus arís aistrítear chuig spriocanna aeir é. Is é seo an destroyer umar agus go léir na meaisíní a eitilt agus shoot.
  Ach tá umar E-5 beag anseo. Meaisín meáchan seacht dtonna. Tástálacha troid a rith. Agus gnaws agus gnaws ar an namhaid.
  Agus tá sé in am ag canadh - ní chuirfidh aon duine stop linn, agus ní bheidh an bua ag aon duine!
  E-5 luachra dó féin, agus shoots ar an t-aistriú. Agus ná stop a leithéid de umar. Agus na sliogáin ricochet.
  Agus taobh istigh den mheaisín suíonn buachaill deich mbliana d"aois, Friedrich, agus squeaks:
  - Agus beidh mé i mo Super Trodaire fíor!
  Agus arís, conas a lámhaigh sé ... Agus buaileann sé an t-ionad an-an túr. Agus is mór an fórsa marfach atá aige, cé gur caliber beag é.
  Agus sa spéir, troideann Helga. Tá cailín cosnochta i bicíní ag glaoch ar na billí. Agus an-áthas ar a rath iontach.
  Agus a bharraicíní lom, díríonn sé ar an gcarr Sóivéadach agus cuireann sé trí thine go sonrach é, agus déanann sé sraith chomhrac iomlán le pléascadh sliogáin.
  Tá sé seo fionnuar agus craiceáilte.
  Agus pulls Agave amach romhainn ... Agus freisin troideanna.
  Lúnasa 1944 atá ann cheana féin... Ní raibh an tArm Dearg in ann aon rath a bhaint amach. Ach ní féidir leis na Gearmánaigh, freisin, dul chun cinn suntasach a dhéanamh. Tá umair faoi thalamh uafásach ag dul chun catha. Ach tá siad amháin oirbheartaíochta.
  Scuab na cailíní faoin talamh, mharaigh siad ceallraí na ngunnaí Sóivéadacha agus d'fhill siad ar ais.
  Ag an am céanna, ghabh siad cúpla ceannródaí. Na cailíní a rug na buachaillí bhí undressed agus céasadh. Bhuail siad na ceannródaithe le sreang, ansin rósta siad a sála lom le tine. Ansin thosaigh siad ag briseadh a mbarraicíní le tlúnna dearg-the. Na buachaillí caoineadh i bpian excruciating. Sa deireadh, dóite na cailíní na réaltaí ar a cófra le dearg-te iarann, agus brúite foirfeachta fireann lena buataisí. Chríochnaigh na ceannródaithe deiridh amach agus bhí turraing phianmhar orthu.
  Léirigh na cailíní, i mbeagán focal, rang breise. Ach arís, níor bhain na Gearmánaigh aon rud suntasach amach.
  Cumhachtacha féin-ghluaiste gunnaí: "Sturmmaus", fired ag na poist Sóivéadach. Bhí go leor scrios agus scrios. Ach leag an t-aerárthach ionsaithe Sóivéadach ceann de na feithiclí amach, agus d'fhill an Fritz.
  Bhí Saratov fós ag coinneáil amach i mí Lúnasa 1944. Fíor, bhí na Gearmánaigh in ann cathair Uralsk sa Chasacstáin a ghabháil agus bhog siad go Orenburg.
  Anseo arís tá Albina agus Alvina san aer, ach uair amháin ar sásar eitilte turgnamhach. Díríonn siad le cabhair ó bharraicíní lom, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha agus é a dhéanamh thar a bheith deftly.
  Léiríonn cailíní, ar ndóigh, na haerbatics is airde. Anseo tharraing siad a n-diosca, agus lámhaigh dosaen meaisíní eitilte Sóivéadach.
  Albina chirps:
  - Foireann tógála buile! Beidh starfall ann!
  Agus casann sé a charr timpeall arís. Agus tá na cailíní ag brú ar an Arm Dearg. Ina theannta sin, mór...
  Leagann Alvina síos freisin dosaen eitleán Sóivéadach agus squeaks:
  - Cailíní buile, agus ní hóga ar chor ar bith!
  Ceart faoin gceann deireanach. Chuaigh a lánúin ar shiúlóid leis na fir. Agus cad díreach nach raibh a fháil ar bun. Bhí grá ag cailíní ar na fir - tá sé go deas dóibh! Agus go háirithe má tá tú ag obair leis an teanga.
  Cailín den chéim is airde ... Anseo céasadh siad ceannródaí ... Ar dtús, scaoil siad é, agus dhoirt siad cúpla buicéad uisce síos a scornach. Ansin tugadh iarann te go dtí an boilg ata. Agus conas a dóite siad! An ceannródaí yelled ó pian fiáin ... boladh sé de dhó.
  Bhuail Alvina é ar an taobh le sreang dearg-te. Agus conas ba mhaith leat a gáire ... Tá sé an-greannmhar.
  Ansin chan sí:
  - Tá mé tuirseach traochta ar chúl - Ba mhaith liom mo sonas a spochadh!
  Agus conas a gáire sé! Agus a fhiacla péarlach lom! Is breá leis an gcailín a mharú, sin é an cailín!
  Agus tá cosa an chailín ar fad lom agus galánta. Is breá léi siúl cosnochta ar ghual. Agus na ceannródaithe a gabhadh a thiomáint. Squeal siad an oiread sin nuair a bhíonn a gcuid sála friochta. Tá Alvina an-ghreannmhar fiú. Agus is cailín í Albina freisin, go neamhbhalbh - super! Conas an namhaid a bhogadh leis an uillinn go dtí an smig. Agus squeak:
  - Is cailín den rang is airde mé!
  Agus lom a fhiacla péarlach. Cén sparkle amhail is dá mba buailte. Tá an laoch iontach! Is féidir gur rud é nach féidir a rá i scéal fairy, ná cur síos air le peann!
  Tá an dá ghaiscíoch Sóivéadach Yaks, Laggi, Geallta, Ilys leagtha síos sa spéir. Tá áilleacht gníomhach. Níl an t-amhras is lú iontu. Agus áilleacht den sórt sin fiáin agus frenetic.
  Rialaíonn na laochra baineanna an luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus ionsaíonn siad gluaisteáin na Rúise. Agus iad ag brú, déanfaidh siad na trodaithe a threascairt, cosúil le club ar chriostail. Tá na cailíní neamhthrócaireach agus neamhthrócaireach. Tá cumhacht na feirge agus lasair na paiseanta acu. Agus an muinín a bhuachan. Fiú mura bhfuil an cogadh ar siúl ach amháin leis an APSS don cheathrú bliain. Ach níl sé ag iarraidh deireadh a chur leis. Tá Albina agus Alvina ag buaic a gcuid tóir. Agus níl siad ag iarraidh cúlú nó stopadh ar feadh nóiméad. Agus bogann siad chun iad féin, agus reithe an namhaid.
  Albina, ag leagadh eitleáin Shóivéadaigh, squeals:
  - Tá mé tuirseach den chailín ag caoineadh, b'fhearr liom na bróga bast a bháthadh!
  Agus mar a grins sé, agus sparkles le fiacla péarla. Agus anois tá sí ag iarraidh fear. Is breá léi fir a éigniú. Tá sé seo an-taitneamhach di. Anseo beidh sé a ghlacadh agus a éigniú.
  Tá Albina ag caoineadh:
  Tá gnéas ag cailín gnéas
  Chun dul chun cinn amhrán mór!
  Agus beidh an laoch pléasctha amach ag gáire ... Agus marú ar ár naimhde go léir arís. Tá a lán fuinnimh aici. Agus neart muscle iomlán.
  Agus Alvina conas a roar:
  - Bainimis an namhaid go dtí na dumhaí!
  Agus tosóidh an laoch ag gáire go gníomhach! Agus shamhlú sí conas a lapaí guys. Ach is deas an rud is lú a rá.
  Níl Meán Fómhair ach timpeall an chúinne... Tá an ghrian ag taitneamh níos lú agus níos lú. Ar an gcéad lá den fhómhar, ritheann buachaillí na Rúise cosnochta ar an sneachta atá díreach tar éis titim i réigiúin thuaidh na Rúise. Gáire siad leo féin, lom a n-aghaidh, agus léiríonn na Gearmánaigh figí.
  Ceannródaithe le ceangail dhearga, le haircuts ghearr, cuid acu fiú síos go nialas. Ritheann siad ag léim. Is beag nach mbíonn a gcosa lom fuar riamh. An-drochbhéasach. Ritheann na cailíní freisin, gan bróga freisin. Ó bándearg, geallann sála cruinne sa ghrian. Cailíní álainn Sóivéadach. Caol, lúthchleas Gael, i dtaithí ar rudaí beaga a dhéanamh.
  Agus bíonn gach duine ag gríosadh agus ag gríosadh ar a gcuid fiacla ... Is fíor-áthas agus tart chun solais agus cruthú é an chéad lá den fhómhar!
  Agus cath aeir sa spéir. Mirabela, is é seo an príomh-phíolóta Sóivéadach a scaoileann eitleán Gearmánach eile. Agus mar i gcónaí i cailín amháin bikini. Go deo óg agus ní fading. Sin é neart a hanam.
  Is breá le Mirabela, áfach, a bheith i dteagmháil léi ag fir. Taitníonn sé seo go mór léi. Sin an fáth go bhfuil sí ina píolótach ... Nuair a bhíonn comhlacht matáin nocht cailín ag lámha na bhfear - is fíor-aoibhneas é seo. Agus spraoi iontach!
  Buaileann Mirabela carr eile de chuid na Naitsithe agus sceanann sí:
  - Is soith armúrtha mé!
  Buaileann an cailín an painéal rialaithe fiú lena sála lom, cruinne. Tá sí go hálainn. Agus inimitable.
  Tá Mirabella twisted. Agus cuileoga Agave i dtreo. Anseo, ar deireadh, tháinig beirt laochra-píolótaí ban is táirgiúla nach mór le chéile. Lámhaigh siad ar a chéile ón taobh thiar. Tá siad ag iarraidh é a fháil ó fad. Ach ní oibríonn sé ró-mhaith. Eitlíonn an dá áilleacht as an líne lámhaigh. Agus lom siad a gcuid fiacla ionsaitheach. Bhuel, tá mná bitches. Seasann siad go dian isteach i súile a chéile. Níos cruinne ceann a ceann agus shoot arís. Tá an Gearmáinis ME-262 X armtha níos fearr fós ná an Yak-9 T, agus lámhaigh an fheithicil Sóivéadach síos ...
  Ach éiríonn le Mirabela a dhíbirt, ag cailleadh an eitleáin don chéad uair ina gairm bheatha eitilte. Is é an rud is salach ná gur chríochnaigh sí i gcríoch namhaid. Agus is olc sin. Sea, is iad seo na cineálacha uathúla cinniúint. Agus ar 1 Meán Fómhair, 1944, an cúigiú bliain den Dara Cogadh Domhanda cheana féin, athraíonn an domhan, ach tá riail an Fuhrer sa chluiche malartach stairiúil fós.
  Tá Saratov tréigthe faoi dheireadh ag na trúpaí Sóivéadacha, agus tá arm Wehrmacht ag druidim le Kuibyshev.
  Tá cathanna fíochmhar ar siúl do Orenburg freisin.
  Troideann Tamara cosnochta ann, ag caitheamh pacáistí pléascacha ar a naimhde, á mbrú lena sála lom agus ag sciobadh:
  - Glóir do thír an chumannachais!
  Casann Veronica ar a chéile comhraic. Caitheann sé pacáiste pléascach lena bharraicíní lom agus scairteann sé:
  - Chun smaointe an chumannachais!
  Victoria, ag lámhach ar a chéile comhraic, agus ag déanamh é cosúil le Robin Hood i bicíní, chirps, buamaí a chaitheamh ar an namhaid lena bharraicíní nochta agus ag caoineadh:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Ghlac Olya é agus rinne sí smideadh air:
  - Ar son mór an stáit Shóivéadaigh agus glóir mhór!
  Agus a bharraicíní loma, caithfidh sé arís pacáiste pléascach de chumhacht ollmhór millteach.
  Larisa, lámhaigh ar na Naitsithe, squeaked:
  - Is é mo thír an Rúis, tá tú tugtha go deo ag Dia faoin spéir gorm!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe ...
  Ghlan Agafya, ag lámhach na Naitsithe:
  - Ní bheidh Orenburg a thabhairt suas! Beimid i gcoinne naimhde an athar!
  Tá na cailíní daingean agus tá sé ar intinn acu troid go fírinneach go dtí an titim dheireanach fola.
  Tá Orenburg ag coinneáil amach fós. Ach ar 3 Meán Fómhair, 1944, thosaigh an ionsaí ar Kuibyshev. Agus an USSR, ar ndóigh, nach bhfuil go maith.
  Caitheann Alenka na Naitsithe agus squeals:
  - Chun cumannachas na tíre na Sóivéide!
  Agus arís, le cos lom, seolfaidh sé grenade de chumhacht millteach.
  Casann Anyuta ar a chéile comhraic agus squeals:
  - A ligean ar chosaint Kuibyshev!
  Agus lena bharraicíní lom, caithfidh sé pacáiste pléascach le fórsa mór marfach.
  Agus cuimilt as a chéile a lán de na naimhde.
  Alla, ag lámhach an Fritz, chirps agus croith a cófra:
  - Chun airde Cosmaí Polissya!
  Agus le sála lom, géillfidh grenade do scrios agus bás iomlán na n-ionsaitheoirí Fritz go léir.
  Rinne Maria, ag lámhach ar na Naitsithe, agus ag caitheamh cumhachta ag pairilis an Fritz lena cos lom, squeaked:
  - Ar bord!
  Agus beidh an cailín ag gáire ag barr a scamhóga!
  Marusya, ag lámhach na slabhraí faisisteach, agus ag caitheamh grenade tubaisteach lena bharraicíní lom, chirped:
  - Glóir don chumannachas agus do na bua!
  Dúirt Matrena le gáire, ag seoladh pléasctha marfach eile agus ghearr sí síos an Fritz:
  - Tá Motherland naofa!
  Bíonn cailíní ag troid mar laochra.
  Níor éirigh le tástáil an tsábhála eitilte ach ar dtús, agus ansin theip air.
  Mar sin bhí Albina agus Alvina ag troid arís sa ME-309, feithicil an-chompordach dá stíl.
  Bhris na cailíní ar aerárthach Sóivéadach, agus squealed:
  - Páirc den scoth, agus spaghetti leictreonach!
  Bhris Albina pléasctha dea-dhírithe ar an namhaid, leag sí síos carr Sóivéadach, ag díriú lena cos lom agus í squeaked:
  - Beidh mo chéad aistriú marfach don namhaid!
  Alvina fired freisin ag an namhaid. Ghearr sí go críochnúil é, agus ag urchóid a fiacla thug amach:
  - Is é Cumannachas mo chinniúint!
  Agus lena bharraicíní loma bhuail sí sprioc eile.
  Tá na cailíní fós ag troid sa seancharr. Níor tógadh trodaithe scriú fós as táirgeadh. Ina theannta sin, ní mór duit dul i dtaithí ar mheaisíní scaird fós agus bonneagar iomlán a imscaradh dóibh. Agus nach bhfuil sé seo chomh furasta a dhéanamh.
  Thug Albina, ag lámhach ar fheithiclí Sóivéadacha, faoi deara go loighciúil:
  - Cruthóidh mé ré an chumannachais agus treoróidh mé an Impireacht chuig na réaltaí!
  Agus lena shála lom, brúnn sé ar na pedals.
  Alvina, ag lámhaigh ar na feithiclí Rúiseach, ag punching díreach tríd, squeaked:
  - Is é an sprioc atá againn ná cumannachas Aryan!
  Agus arís, d'úsáid an laoch a bharraicíní loma. Agus ghníomhaigh sí go han-tapa.
  Nuair a d'fhill an bheirt chailíní, tar éis dóibh an trealamh comhraic ar fad a úsáid, lig siad a gcorp a ní sa dabhach. Bhris daoine dathúla iad le scuaba. Dúirt Albina, ag téamh suas,:
  Tá fir fós ag teastáil uainn!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Cinnte ag teastáil! Cé go bhfuil muid anseo mná i bhfad níos áille!
  Phléasc Albina amach ag gáire agus chirped:
  - Cén fáth a dteastaíonn fear ó bhean le duine a bheith aici le buille!
  Aontaíonn na cailíní, ar ndóigh, leis seo.
  Bhris Helga ó TA-152 ar umair Sóivéadacha, agus tholladh tríd iad, ag gáire:
  - Glóir don chumannachas Kaiser!
  Agus gáire an cailín.
  Tá Agave sa spéir chun aerárthach Sóivéadach a sheilg. Níos mó agus níos mó, tá an Yak-9 le feiceáil sa spéir, arb é an ceann is éasca a mhonarú. Níl an meaisín seo, áfach, chomh lag. Sa mhodhnú T, tá sí armtha le gunna 37mm agus is féidir léi Fritz a ghoid go pianmhar.
  Buaileann Agave ó chian ar a ME-262 agus canann trína shrón:
  -Is mise an duine is críonna ar domhan, maraím naimhde sa leithreas!
  Agus winks ar an spéir a aingil.
  Ach anseo arís tá Mirabela san aer. Ní chailleann an cailín seo, in ainneoin na gcaillteanas go léir, croí.
  Agus tosaíonn fiú ag canadh, ag cumadh ar an dul;
  Chuaigh mé isteach sa Komsomol, ag imirt
  cailín aisling álainn...
  Shíl mé go mbeadh an domhan bealtaine síoraí,
  Is é breith an earraigh gach lá!
  
  Ach ar chúis éigin níor oibrigh sé amach.
  Ar bhealach ní féidir liom titim i ngrá saor in aisce,. .
  Bhuel, abair leis na buachaillí ar mo thrócaire,
  Tá an saol paddle an-durable!
  
  Go tobann thuirling an cogadh go tobann,
  Agus rushed hairicín chun báis ...
  Agus mo chailíní comhlacht láidir
  Is féidir leat a bheith buailte láithreach!
  
  Ná bí ag iarraidh, creidim dom, tugaim suas,
  Troid ar son an Motherland go deireadh...
  Iompraímid grenades i satchel láidir,
  Stalin ionad a athar i gcroí!
  
  Tá laochra iontach sa Rúis.
  Is féidir linn an t-ordú domhanda a chosaint ...
  Rinne réaltaí an spéir an veilbhit a uisciú,
  Agus d'iompaigh an sealgair isteach i gcluiche!
  
  Is cailín cosnochta mé ag troid
  Lán le meabhlú agus grá...
  An mbeidh aithne agam ar áit sa mhórshiúl seo,
  Ní féidir leat sonas a thógáil ar fhuil!
  
  Laochra an Athartha mhóir,
  Beidh muid ag troid go daingean in aice le Moscó ...
  Agus ansin an aisling faoi communism
  In aghaidh ifreann le Satan!
  
  A bhuachaillí na Rúise,
  Go troid siad go macánta go deireadh ...
  Bhuail siad as gunna meaisín,
  Más gá, le coróin óir!
  
  Ní féidir le piléar fiú stop a chur orainn
  Tá Íosa an Dia mór éirithe...
  Tá laethanta an dragain chreiche caite,
  Tháinig sé níos gile fós ón spéir!
  
  Is breá liom tú Lada daor,
  Beidh an Dia uachtarach Svarog i ghlóir ...
  Caithfimid troid ar son na Rúise
  Tá an Dia Bán is fearr linn!
  
  Ná cuir na Rúisigh ar a nglúine
  Creid sinn, ní féidir ár bhfeoil a mhaolú ...
  Stalin agus an Lenin mór linn saor in aisce,.
  Caithfear pas a fháil sa scrúdú seo freisin!
  
  Tá pian an Athartha inár gcroí freisin,
  Creidimid ina móráltacht...
  Osclaímid an doras go spás go brisg,
  Beidh sé ina saol an-milis!
  
  Is cailíní álainn muid cosnochta,
  Ritheann muid go briskly tríd an snowdrifts ...
  Níl an vodca searbh seo de dhíth orainn,
  Leathnaíonn an cerub a sciatháin!
  
  Ar son an athar, seasfaimid cailíní,
  Agus beidh muid ag freagairt ar an Fritz, ní olc,
  Scriosfar Cain ifreanda,
  Agus Dia duit a Chríost an Slánaitheoir!
  
  Beidh ré ann - ní éireoidh sé níos fearr,
  Ardóidh na mairbh go deo...
  Beidh an cruinne ina Paradise beo,
  Tagann aisling na ndaoine go léir fíor!
  . CAIBIDIL #11
  Meán Fómhair 1944 ritheadh i gcathanna fíochmhar ... Bhí na Fritz in ann timpeall ar Kuibyshev agus Orenburg agus dá bhrí sin bhí na cathracha doomed, ach in ainneoin na deacrachtaí go léir throid siad.
  Léirigh na cailíní athléimneacht neamhghnách... Go luath i mí Dheireadh Fómhair, níor ghlac na Naitsithe Kuibyshev fós agus rinne siad ionsaí ar Penza. Agus thosaigh na cathanna ag boil don chathair seo.
  Throid Natasha agus a foireann ann.
  Chaith an cailín grenade lena cos lom, galánta agus coed:
  - Chun an spiorad na Rúise.
  Ina dhiaidh sin, scaoil Zoya as bazooka. Agus leag amach an umar Gearmánach "Lion" -2.
  Chuir na Gearmánaigh moill bheag ar an ngluaiseacht ... Baineadh na Panthers agus na T-4anna as seirbhís. Ach cé go bhfuil na meaisíní seo fós i seirbhís. Go deimhin, is scriostóir umar maith é an Panther, agus tá sé cosanta go leor go fulangach sa mhullach. Ach is iad na boird a fadhb. Mar sin féin, tá an "Panther" -2 cosanta ag na taobhanna, ní go han-mhaith. Ach coimeádtar an chuid is mó de na gunnaí.
  Tá forbairt an tsraith E ar siúl ... Geallann an umar E-75 a bheith ina fheithicil giniúna nua le taobhanna clúdaithe go foirfe. Tá na Gearmánaigh ag baint tairbhe as seo. Is é an tasc a fháil umar nach bhfuil ró-throm, go tapa agus cosanta go maith. Ba í an Luch an chéad iarracht den chineál seo, ach léirigh cleachtas an iomarca meáchain den umar seo. Ina áit sin, bhí an E-100 á oibriú amach cheana féin. Bhí leagan amach níos déine ar an umar seo agus scáthchruth níos ísle. Go ginearálta, laghdaigh a meáchan, i gcomparáid le Luch, go céad tríocha - céad agus daichead tonna. Suiteáladh na taobhanna ag uillinneacha réasúnach. Shroich tiús na taobhanna, mar aon leis na scáileáin, 210 mm. Tá an t-armán mar an gcéanna leis an Maus, gunna 128-milliméadar agus 75-milliméadar le bairille gearr. Shuiteáil na Gearmánaigh inneall níos cumhachtaí de 1,500 horsepower, agus bhog an umar ag daichead ciliméadar in aghaidh na huaire ar an mhórbhealaigh.
  Atá sásúil go ginearálta. Is umar ró-throm é an E-100 ar aon nós. Ach le hairm agus cosaint den scoth.
  Ní fhéadfadh a cháilíochtaí troda a bheith dona, ach d'fhan iompar an umair, agus a iompar fadhbanna. Ba léir ón bhfíor-eispéireas nach bhféadfadh umar, ar feadh aistriú réasúnta ar bhóithre agus droichid, níos mó ná 80 tonna a mheá.
  Mar sin thug Hitler teorainn ar an E-75 chun an meáchan seo a chomhlíonadh, ach chun meaisín iontaofa a chruthú i dtéarmaí cosanta. Cén fáth ar socraíodh an gunna 75-milliméadar a thréigean. Agus déan an leagan amach chomh daingean agus is féidir: i mbloc amháin, an t-inneall agus an tarchur trasna agus an giarbhosca ar an mótar. Ansin b'fhéidir go bhfaighidh sé umar, a chosaint ó gach taobh agus ní ró-throm.
  Go ginearálta, ní raibh Hitler sásta go hiomlán leis na meaisíní Gearmánacha. Cé gur dócha go raibh an Lev-2 níos forbartha, bhí a ghunna 105 mm iomarcach chun umair Shóivéadacha a throid, agus níor leor é chun spriocanna neamharmúrtha a lámhach. D'fhéadfadh "Panther" -2 a bheith oiriúnach go ginearálta don mhíleata le hairm agus cosaint tosaigh, ach ní raibh an taobh fós go leor, ach tá an fheidhmíocht tiomána sásúil.
  D'éiligh an Fuhrer umar a chruthú a d'fhéadfadh a bheith oiriúnach don arm i ngach slí.
  Ach níl sé seo chomh héasca a bhaint amach. An féidir an leagan amach a dhlúthú go dtí an t-uasmhéid agus an chassis a éadromú le cabhair ó bogies agus spriongaí speisialta, agus rud éigin a thabhairt amach as an gcorp. Agus socraíonn an fhoireann an seans maith.
  D"fhéadfadh a leithéid d"fhorbairt a bheith sách gealladh. Ní fhéadfadh an chéad umar E-75, aontaithe leis an E-50, níos mó ná seachtó tonna a mheá, agus is meaisín iontach é seo.
  Ar an láimh eile, throid Elizabeth ar an umar T-34-85 agus ní raibh sé sásta go hiomlán lena chosaint. Leochaileach mar gheall ar easpa eilimintí cóimhiotail, níor chosain an armúr an umar i bhfad ró.
  Bhris Eilís le cabhair óna barraicíní loma agus roar sí, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Is vixen spás mé.
  Bhuail Ekaterina an namhaid, bhuail sé an namhaid ar an taobh agus hissed, ag tafann a fiacla:
  - Don chumannachas san APSS!
  Lámhaigh Elena freisin go gníomhach ag díriú ar an namhaid, agus bhuail sí le fórsa marfach é, agus toisc go raibh a cosa lom, chroak sí:
  - Chun bunreacht na bua!
  Bhris Euphrasia ar an namhaid, agus í go beacht ag baint úsáide as a bharraicíní lom agus ag squealing:
  - Táimid dílis do Svarog agus Stalin mar gheall ar mhórúlacht na tíre!
  Sin iad na cailíní troid anseo. Tá an fhoireann is mó den scoth acu.
  Bhí an chuma ar roinnt umair T-34-85 le cosaint i gcoinne urchair, rud a laghdaigh a meáchan go suntasach. Tá méadú tagtha ar luas agus maneuverability an mheaisín. Ach anois d'fhéadfaí é a thógáil le raidhfil frith-umar, gunna meaisín mór-chaighdeán, agus go leor cineálacha grenades. Agus tá gunnaí aeir pollta go hiomlán tríd. Fíor, tá umar den sórt sin níos éasca fós a mhonarú, níos saoire agus cuireann sé le luas na gluaiseachta.
  Anois, má thiomáineann cailíní an carr seo, ní ligeann siad dóibh dul isteach ann ar bhealach ar bith.
  Thug Elizabeth, cailín sciobtha d"eilimint ollmhór millteach, faoi deara go loighciúil:
  - Ní féidir leat armúr a chur in ionad valor!
  D"aontaigh Catherine leis seo:
  - Sea, tá sé sin ceart, mar sin ní bheidh tú ag lasadh suas!
  Agus conas a dhéanann tú gáire ...
  Cailíní iontach charm. Agus má bhuailtear na naimhde, ansin déanann siad é go ionsaitheach agus go críochnúil.
  Tar éis do Elena, tar éis dá n-umar an trealamh comhraic a úsáid, agus bogadh ar shiúl chun soláthairtí a athlánú, d"fhiafraigh sí dá cairde:
  - Sin é a cheapann na cailíní, an bhfuil seans againn an Tríú Reich a shárú?
  D'fhreagair Catherine go muiníneach:
  - Mar a dúirt Vasily Terkin ... Tháinig muid chun buille, gan a chomhaireamh!
  Ceartaigh Elizabeth:
  - Sin an méid a dúirt Suvorov!
  Agus thóg an cailín, agus a bharraicíní loma, píosa nuachtáin ina toitín agus casadh air. Tá sé greannmhar di.
  Chan Euphrasia, ag sileadh a choirp:
  - Is cailín spásúil mé,
  Beidh sé an-painful don Fritz - saothróir!
  Agus conas a dhéanfaidh an laoch gáire!
  Chinn na cailíní cártaí a imirt. Tá sé greannmhar. Agus déanann na cailliúnaithe brú-ups agus squats.
  Elena le linn an chluiche, faoi deara:
  - Ach dáiríre, níl aon seans dáiríre againn an bua! Tá an Chugais tar éis titim agus táimid ag dul amú!
  Chaith Catherine cárta lena cos nocht, ag bualadh an namhaid agus squeaked:
  - Ach tá arm rúnda againn!
  Phléasc an laoch amach ag gáire agus chaith sí cárta lena bharraicíní loma freisin.
  Dúirt Elizabeth le osna:
  - Níl ach dóchas amháin fágtha againn le haghaidh arm rúnda nua!
  Euphrasia whined, ag caitheamh an chárta lena méara loma de chosa galánta:
  - Sea, ní féidir linn a dhéanamh gan arm rúnda!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  - Dóitear ár gclaíomh le tine, gearrfaimid na naimhde! Is saighdiúirí an USSR muid!
  Tá laochra tiúnta agus i ndáiríre i ndáiríre i ngleic.
  Ach tá na fórsaí ró-mhíchothrom ... I lár mhí Dheireadh Fómhair, thit Kuibyshev mar sin féin ...
  Bhí na Gearmánaigh in ann réad cosanta tábhachtach a ghabháil. Ach doirt an bháisteach anuas... Bhí súil le sos mar thoradh ar an bhfómhar.
  Mar sin féin, lean an troid sa spéir.
  Throid triúr píolótaí Sóivéadacha: Mirabela, Anastasia, Akulina le díograis fiáin.
  Sheinn Mirabela, agus í ag leagadh Naitsithe ar eitilt, ar Yak-9 T a bhí as dáta, ach iontach, ag canadh:
  - Beidh ré ann, ré an chumannachais!
  Dheimhnigh Anastasia, agus í ag brú a coise loma ar an truicear, agus í ag tafann a fiacla:
  - Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Agus winked ar a cairde.
  Nuair a bhrúigh Akulina Gearmánach eile uirthi agus í ag brú a sála lom cruinn ar an gcos, thug sé amach:
  - Chun ghlóir an APSS!
  Ní mór a rá go sonrach na cailíní ag troid.
  Lámhaigh Mirabela an faisisteach ME-262 as gunna 37-milliméadar, tweeted:
  - Glóir don chumannachas!
  Rinne Anastasia, gearradh siar ar na Naitsithe le cur chuige dea-dhírithe, agus sábhadh an namhaid, doiléir:
  - Glóir don domhan dearg!
  Is cailín an-chomhraiceach í Akulina, a bhuail carr Gearmánach agus, ag feadaíl, ag caoineadh:
  - Chun cumannachas na tíre na Sóivéide!
  Ba chóir na laochra a thabhairt faoi deara as a gcuid diana ollmhór.
  Ar an láimh eile, tá Albina, Alvina, Agave ag fáil a gcuid cuntas. Agus troideann na cailíní cosnochta agus i bicíní freisin.
  Cé chomh greannmhar is atá sé nuair a bhíonn na cailíní beagnach nocht agus in eitleáin.
  Buaileann Albina agus a bharraicíní loma síos pléasctha, roinnt carranna Sóivéadacha ag an am céanna agus squeaks:
  - Don Bráithreachas Aryan!
  Troideann Alvina an tArm Dearg freisin agus déanann sé go misniúil é. Agus lena bharraicíní loma stiúrann sé gunnaí móra aeir, agus laghdaítear gluaisteáin Shóivéadacha, ag sciobadh:
  - Le haghaidh smaointe geal!
  Scaoileann Agave trodaithe Sóivéadacha freisin agus ionsaíonn sé aerárthaí, go litriúil brúitear iad agus roars:
  - Chun bua an Tríú Reich!
  Agus ní miste leis na cailíní an namhaid a chur faoi chéasadh dian. Go háirithe buachaillí álainn.
  Thug Albina, ag friochadh sála an cheannródaí ag an ngeall, faoi deara aon uair amháin:
  - Tá buachaillí i bhfoirm friochta agus le piobar chomh blasta!
  Agus conas a gáire sé. Agus taispeáin a theanga!
  Thug Alvina an méid seo faoi deara agus í ag tafann a fiacla:
  - Tá an buachaill friochta san oigheann, an-bhlasta le gairleog!
  Le cabhair óna héadaí loma, leag Agave síos cúpla trodaire Sóivéadach agus d"éiligh sí:
  - Is dallóga spáis sinn!
  Agus winked ar a cairde. Is cailín annamh, troda í.
  Thug Albina faoi deara, agus í ag lámhach eitleáin lena cosa lom, galánta chiseled:
  - Ní féidir leat an Rúis a thuiscint le d'intinn, conas is féidir leat rialóirí mar Stalin a roghnú!
  Thug Alvina faoi deara go ionsaitheach, í ag tafann a fiacla agus ag lámhach lena bharraicíní lom:
  - Agus nach bhfuil ár Hitler níos fearr!
  Rinne Agave gáire, agus í ag leagadh gluaisteáin Shóivéadacha lena bharraicíní nochta agus thug sí faoi deara:
  - Adolf, ar ndóigh, i seilbh! Ach ag an am céanna, ní thomhas cé mhéad atá bainte amach cheana féin a bhuachan!
  Tá na cailíní thar a bheith comhraic agus ionsaitheach.
  Agus ansin rósta siad ar bhealach éigin beirt bhuachaillí ag an gcuirtín beo. Díreach mar sin, polladh iad ar chuisle cruach, agus thosaigh siad ag friochadh, agus scread siad agus writhed. Ansin, nuair nach raibh na buachaillí socair go fóill, thosaigh cailíní an scuadrún go léir ag rith suas go dtí na ceannródaithe friochta, gearrtha amach píosaí feola uathu agus d'ith siad.
  Agus bhí sé an-bhlasta, go háirithe má bhí na buachaillí atá fós ina gcónaí piobar le linn friochta.
  D'ith Agave, mar shampla, pluide an bhuachalla le pléisiúr mór. Rinne na cailíní jab iontach ansin. Agus níor fhan ach cnámha agus giblets ón mbeirt bhuachaillí. Bhí an t-ae óg go háirithe delicious. D'ith a cailíní le pléisiúr mór.
  Agus anois tá siad ag troid sa spéir ...
  Thit Orenburg ag deireadh mhí Dheireadh Fómhair...
  Chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le Ufa. Tá sé fuar go leor cheana féin agus tá sé ag cur sneachta.
  Tá Tamara agus a foireann ar imeall Ufa ag troid leis na Naitsithe. Tá coisithe na Gearmáine ag ionsaí ó shaighdiúirí dubha a d"earcaigh siad i gcoilíneachtaí na Fraince agus na Beilge.
  Caitheann siad corpáin go litriúil ar gach bealach.
  Tugann Tamara seal, agus caitheann sí grenade lena cos lom agus squeaks:
  - Beidh cáil ar ré an chumannachais ar feadh na gcéadta bliain, creidim go mbeidh Stalin mar lámh daingean againn.
  Deir Veronica, lámhach:
  - Ná briseadh an APSS!
  Agus lena shála lom caitheann sé suas pacáiste pléascach.
  Anfisa, ag lámhach na Naitsithe agus ag caitheamh teachtaireacht an bháis eile lena bharraicíní nochta, nótaí:
  - Is mór an cumannachas linn!
  Victoria, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag baint na Naitsithe síos, ag caitheamh grenade lena cosa lom, squeaks:
  - Go dtabharfar glóir don Mháthair Mhór!
  Tá na Cluichí Oilimpeacha trí thine. Agus ansin caithfidh an cailín-laoch seo bosca iomlán de phléascáin chuig na Naitsithe agus roar:
  - Glóir dár spás Motherland!
  Agus na cailíní go léir ag gáire i unison.
  - Don APSS! Beidh pionta ann!
  Laochra an Airm Dearg ag troid. Agus nuair a chuir sé sneachta, tá siad fós ag troid cosnochta agus i bicíní.
  Go luath i mí na Samhna, sheol na Naitsithe ionsaí ar Ulyanovsk. An chathair inar rugadh Lenin agus inar gortaíodh Stenka Razin go dona. Is é seo an teorainn caipitil de na cathracha na Rúise.
  Tá Alenka ag troid leis na Naitsithe. Agus canann sé leis féin, ag caitheamh grenades ar na Naitsithe lena chosa lom:
  - Glóir don Rúis, glóir ...
  Umair ag luascadh ar aghaidh ...
  Roinn na léinte dearga,
  Beannachtaí na Rúise!
  Anyuta, lámhaigh ar na naimhde, agus lomadh iad, agus ansin ag seoladh pacáistí pléascach de min sáibh lena bharraicíní lom, yelped:
  - Ar son cumannachas Stalin!
  Agus thug sí seal do líne iomlán de laochra dubha, gearrtha síos.
  Alla, ag lámhach ar a chéile comhraic agus ag baint úsáide as a bharraicíní loma, ag caitheamh grenade marfach, squeaked:
  - Don Rúis Dúchasach!
  Thit Maria, ag lámhach na Naitsithe, agus ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus í ag caitheamh bronntanais an bháis ar an namhaid, agus thug sí faoi deara:
  - Maidir le cumannachas spáis!
  D'eisigh Matryona, ag lámhach na Naitsithe, agus ag baint an namhaid síos:
  - Le haghaidh athruithe sa chath!
  Thóg Marusya, ag gougáil an Fritz, agus á bhualadh chun báis, é agus rinne sé blaiseadh go ionsaitheach, á scriosadh ina phúdar:
  - Chun bua ar an gcaighdeán is airde!
  Agus lena cos lom chaith sí grenade marfach.
  Tá na cailíní anseo fionnuar agus groovy.
  Alenka, ag lámhach agus ag baint na naimhde, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, squeaked:
  - Móracht an chumannachais bheith linn!
  Agus ghlac an cailín é, agus leag amach umar Gearmánach le aplomb mór.
  Agus seo modhnú eile ar an umar Lev-2 le gunna 88-milliméadar. Tá an túr níos cúinge, agus tá an umar níos lú, agus meáchan caoga is cúig tonna, agus tá an t-inneall 1200 horsepower nuair a threisítear é. Gluaisteán gearmáinis tapa.
  Ach ní bhacann sé leis an laoch.
  Chaith Alla grenade lena chos nocht agus chrom sé:
  - Chun cumannachas!
  Chaith Anyuta bronntanas dúnmharaithe an bháis lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus beidh an cailín feadóg. Agus glacfaidh agus casfaidh an umar Gearmánach "Lion" -2, agus d'eitil na rollóirí go litriúil.
  Sheinn Maria, ag lámhach na Naitsithe:
  Agus leanann an troid arís
  Agus tá an croí imníoch sa chófra ...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Agus tá mí Dheireadh Fómhair óg romhainn!
  Bhuail Matryona an namhaid agus gearradh síos na céimeanna di, agus chaith sí grenade lena cos lom agus chrom sí:
  - Tá an chéad chéim sa saol tábhachtach!
  Nuair a bhuail Marusya na Naitsithe amach, d"éirigh sé as:
  - Feiceann tú arís os cionn an Domhain, guairneáin na n-ionsaithe buile!
  Agus tá na laochra dolúbtha den sórt sin.
  Ach fós tá na fórsaí neamhionann. Tá Penza tar éis titim cheana féin. Agus tá na Naitsithe ag cur stoirme ar Saransk.
  Anois níl an oiread sin fágtha go dtí an chathair Gorky.
  Ar 7 Samhain, 1944, reáchtáil Stalin pharáid eile i Moscó. Fiú más rud é nach bhfuil sé bua.
  An Fritz, áfach, fired ag Moscó don chéad uair le V-2 diúracáin ballistic. Agus ag an am céanna, bhí an chathair buamáil ag aerárthaí scaird, lena n-áirítear Bombers Arado. Chuir an gníomh seo iontas mór ar gach duine. D'eitil na diúracáin V-2 ar feadh trajectory ard agus thit siad go tobann, fiú ní raibh na radar feicthe i gceart iad.
  Bhí go leor scrios agus misfortunes. Maraíodh saighdiúirí Sóivéadacha le linn na paráide.
  Thionóil Stalin cruinniú práinneach i buncair faoi thalamh a d'fhéadfadh fiú buille díreach ó bhuama adamhach a sheasamh.
  Thug ceann na foirne ginearálta, Vasilevsky, faoi deara le himní:
  - Tá arm nua de chumhacht millteach mór ag na Gearmánaigh. Agus ní fhaca ár radair é ...
  Rinne Stalin buille faoi thuairim, ag stampáil a shála go feargach:
  - Seo sibh amaidí! Níorbh fhéidir iontas den sórt sin a fheiceáil!
  Thug Marshal Vasilevsky faoi deara:
  - Rud a bhí Comrade Stalin ....
  Dúirt Beria láithreach:
  - Is diúracáin rang A-5 iad seo. Ná bíodh imní ort comrade Stalin saor in aisce,. Ní iompraíonn siad ach ocht gcéad cileagram aimínaigéad, agus seasann siad cosúil le scairdbhuamadóir maith. Loisg na Gearmánaigh cúpla dosaen diúracán, ach níor tháinig an dearadh seo isteach sa tsraith, ós rud é go bhfuil buamáil le haerárthaí scaird níos saoire agus níos praiticiúla.
  Tar éis do Stalin a bheith socair, dúirt:
  - Mar sin ní arm éifeachtach é? An-mhaith!
  Thug Beria faoi deara le osna:
  - Ach buamadóirí scaird, is fadhb thromchúiseach é seo. Caithfidh comrade Stalin troid seo!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - B'fhéidir go dtógfaimid é agus go ndéanfaimid roicéid dúinn féin. Ciallaíonn mé talamh-aer. Cad, iad a rialú ar an raidió a shoot síos eitleáin!
  Thug Voznesensky faoi deara:
  - Tógann sé am a leithéid de roicéid a chruthú! Tá sé i bhfad níos éasca eitleáin an-saor a dhéanamh as adhmad, iad a líonadh le pléascáin agus reithe an namhaid. Stíl kamikaze a bheadh ann!
  Chlaon Stalin comhaontú.
  - Sea, ba cheart aerárthaí kamikaze a úsáid. Seo ár seans, cé nach gcuireann sé seo ach i ndáiríre le pian ár nArm Dearg.
  Ba cheart duit rud éigin níos éifeachtaí a fháil!
  D'fhreagair Yakovlev le osna:
  - Tá Comrade Stalin ag obair ar aerárthach nua. Ach faoi láthair, táimid dírithe ar an t-aschur uasta gluaisteáin a choinneáil. Úsáidtear gach cúlchiste agus cuirimid leanaí ó deich mbliana d'aois chuig na meaisíní. Slógadh iomlán, idir iomlán agus iomlán.
  roar Stalin:
  - Tá i bhfad níos mó le déanamh! Is róbheag an méid atá á dhéanamh agat!
  Dúirt Molotov le osna:
  - Ní féidir teagmháil a dhéanamh leis na comhghuaillithe. Tá an chuma ar an scéal go bhfuilimid inár n-aonar. Iarracht dul i mbun caibidlíochta leis na Seapáine ... Éilíonn siad chríoch suas go dtí an Urals, rud atá do-ghlactha.
  Stalin ag caoineadh:
  - Is gá dul ar stailc sa tSeapáin sa gheimhreadh, ach cad faoi Leningrad?
  Dúirt Zhukov, ag tafann a fhiacla:
  - Ní raibh an t-ionsaí ar Petrozavodsk chomh rathúil agus a rabhthas ag súil leis. Chuaigh an tSualainn isteach sa chogadh ar thaobh an Tríú Reich agus bhí orainn déileáil le fórsaí móra. Mar sin níorbh fhéidir an t-ionsaí a fhorbairt láithreach, agus rinne an namhaid, ag tarraingt suas codanna den Wehrmacht, ár n-éirí amach. Tá cathair Leningrad i bhfáinne iomlán an imshuí, agus tá sé clampáilte go críochnúil. I mo thuairimse, go dtí an earrach mar gheall ar an ngorta iomlán, beidh an daonra ar fad bás. Agus beidh an titim de Leningrad a bheith dosheachanta.
  Tá sé dodhéanta go praiticiúil é a sholáthar d'aer. Tá smacht ag an namhaid go hiomlán ar an spéir. Na Gearmánaigh a thabhairt fiú anois tras ridire, ach amháin ar feadh céad downed aerárthach.
  Bhí fearg ar Stalin:
  - Theip ar ionsaí!
  Chlaon Zhukov.
  - Tá go leor iarnróid briste, agus ní mór dúinn díriú ró-beag fórsaí. Agus ní mór dúinn ómós a thabhairt do na Fionlannaigh agus na Sualainnigh, tá siad leanúnach i gcosaint. Ach ní hé sin go léir. Sheachnaigh na Gearmánaigh Murmansk freisin. Anois tá an chathair seo timpeallaithe. Níl a fhios againn cad atá le déanamh!
  Stalin ag caoineadh:
  - Bain an bac!
  D'fhreagair Zhukov:
  - Ní neart go seo! Agus is féidir leis an namhaid Leithinis Karelian ar fad a ghabháil!
  D'ordaigh Stalin:
  - Fórsaí a tharraingt suas agus scaoileadh! Sa gheimhreadh, níl na Gearmánaigh chomh láidir. Beifear in ann brú a chur orthu go caipitil!
  Thug Vasilevsky faoi deara:
  - Is gá chun cosc a chur breakthroughs domhain, agus ansin beidh ár neart a chur ar na naimhde!
  roar Stalin:
  Beidh muid ag troid ar son cumannachas!
  Sheachaid Voznesensky nuacht níos taitneamhaí:
  - Tá SU-100 corpraithe cheana féin, i miotail agus réidh le haghaidh táirgeadh mais. Fonnadh bunaithe ar an T-34. Éasca go leor a mhonarú. Tá an diúracán beagnach réidh don ghunna nua. Mar sin beidh an SU-100 le feiceáil cheana féin ar an tosach. Amárach an chéad meaisín chun dul go dtí an tosaigh!
  Chlaon Stalin go ceadmhach.
  - Ar a laghad rinne sé áthas orm! Ach níor baineadh an T-34-85 as an táirgeadh go fóill. Ní hamháin sin, déan an armúr níos tanaí agus laghdaigh an meáchan go fiche tonna. Léirigh na cathanna nach bhféadfadh sé dul in olcas!
  Thug Voznesensky faoi deara:
  - Is féidir leat armúr a dhéanamh as adhmad! Táirgeann muid na céadta umar den sórt sin in aghaidh an lae, fiú níos mó ná na Naitsithe. Ach scaoileann ár bhfeithiclí Fritz go héasca fiú le gunnaí éadroma frith-umar.
  Thug Zhukov faoi deara:
  - Tá Gerda ann. Seo bean chomh fionnuar! Bhuail sí amach go leor dár n-umar agus de ghunnaí.
  Chlaon Stalin.
  - Ní mór dúinn a ghabháil léi, agus Fry a sála nochta. Cailín iontach fionnuar!
  D"aontaigh Zhukov:
  - Caithfidh tú greim a fháil air! Agus scriosfaimid na Naitsithe!
  Chlaon Beria agus ghuigh sí:
  Déanaimis oibríocht speisialta!
  Thug Stalin faoi deara le osna:
  - Is smaoineamh iontach é seo, ach ... Ní mór dúinn fós rud éigin a chríochnú!
  roared Beria:
  - Gabhaimid iad go léir!
  Chroith Stalin a cheann.
  - Uimh... Ní maith an rud é laochra a mharú! Ba mhaith liom Gerda a thabhairt dom! Tá sé seo práinneach!
  Thug Beria faoi deara:
  - Beo?
  Dheimhnigh Stalin go héasca:
  - Ar ndóigh, tá mé beo!
  Ghuil Beria agus í ag sileadh a leicne:
  - Gach an dodhéanta, b'fhéidir a fhios agam do cinnte!
  Bhí roinnt cailíní le feiceáil i sciortaí gearr agus le cosa lom. D'iompair siad spéaclaí fíona agus winked ar na baill GKO.
  Thug Zhdanov faoi deara:
  - Tá níos mó cailíní ag teastáil uainn san arm! Ceartóidh siad ansin é!
  Dúirt Stalin:
  - Bronnaim "Star of the Order of Glory" ar Anastasia, Mirabela, Akulina le diamaint! Glóir don APSS!
  Scairt gach duine i gcomhluadar:
  - Glóir do na laochra!
  Agus bhuail siad a lámha.
  Chrom duine de na cailíní ar a ghlúine, ag pógadh buataisí Stalin.
  Doirt an tArd-Cheannasaí fíon uirthi agus roar:
  - Is é ár neart ár dhorn!
  Beria chirped:
  Is amadán é Hitler!
  Chuir Stalin in aghaidh:
  - Ní amadán, ach an embodiment na deceit!
  Agus mhol gach duine arís.
  . CAIBIDIL #12
  Bhí cathair Ulyanovsk timpeallaithe go hiomlán, ach go dtí seo bhí sé ar siúl ar .... Tá sé deireadh mhí na Samhna cheana féin agus tá sé ag cur sneachta le sioc. Níl na Gearmánaigh an-fonn ionsaí, agus go dtí seo tá siad ag lámhach.
  San aer, níl an aimsir an-eitilt. Ach tá na cailíní fós ag troid agus ag léiriú míorúiltí misnigh.
  Gerda lena criú ar an Panther-2. Ach ba chóir go mbeadh umar Panther-3 le feiceáil go luath agus ba mhaith leis an laoch troid air.
  Idir an dá linn, shoots sí ag poist Sóivéadach.
  Agus a cos lom, dhírigh sí an gunna ar an sprioc agus scaoil sí. Bhris sí tríocha ceathair na Sóivéide agus chrom sí:
  - Don Prúise naofa!
  Scaoil Charlotte an gunna freisin, pollta an howitzer Sóivéadach agus squeaked:
  - Ár sonas ar feadh na mblianta!
  Bhris Christina freisin, ag bualadh an namhaid lena cosa lom agus ag crocadh:
  - Chun guys den sórt sin go bhfuil fiú dúinn!
  Bhris Magda go han-chruinn freisin, ag caoineadh:
  - Ar son Mhórgacht na hImpireachta!
  Agus ar an SU-100 is nua, tá an ceathrar Elizabeth ag troid.
  Tá máistreacht déanta ag na cailíní ar an ngunna nua féinghluaiste agus ar an bpeil.
  Elizabeth fired lena toes lom agus chan;
  Caitheann an seiceadóir faisisteach a ghualainn amach,
  Seo é an raca, tlúnna, druileanna idir lámha!
  Tá sé ag iarraidh corp an anama a bhriseadh,
  Ollphéist neamhshuntasach, ach ag breathnú fionnuar!
  
  Geallann sé airgead, longa san fharraige,
  Cad is féidir fiú teideal a thabhairt!
  Cuir tú ar an líne i ndáiríre,
  Tar éis an tsaoil, dó níl ann ach corp agus cluiche!
  
  Ba mhaith leis eolas a fháil ar ár ngnó,
  Cad atá nua i slabhra na mbochtán a geimhle!
  Dá bhrí sin, beidh mé ag tiomáint go fial a fháil chomh maith,
  Chun dearmad a dhéanamh ar a athair agus fiú a mháthair!
  
  Ach beidh muid ag freastal go daingean ar an Motherland,
  Ní féidir linn a bheith briste ag cruálacht an fhorghníomhaithe!
  Lúbfaidh craobh ó séideán gaoithe,
  Agus leanaí naked caoin!
  
  Sea, chaill mé an chéad bhabhta deacair,
  Ach tabharfaidh an tUilechumhachtach seans cúiteamh a fháil!
  Agus ansin cuirfidh mé féin an namhaid chuig an bhualadh,
  Déanfaidh mo dhorn greim daingean ar an reiptín!
  
  Tugann Motherland neart den sórt sin dom
  Go bhfuil sé indéanta pian an chéasta go léir a shárú!
  Agus imigh as an uaigh gan íochtar seo,
  Ionas nach a devoured, a iompróidh feargach!
  
  Beagán níos mó agus tá slánú gar -
  Bainfimid bua thar an namhaid!
  Chun cónaí faoi chlúdach an solas an cumannachas saor in aisce,.
  Ionas go dtuilleann an Ghrian an teach le hór!
  Agus bhí na cailíní ag canadh agus ag lasadh as gunna nua marfach. Is laochra iontacha iad.
  Dúirt Elena le gáire:
  - Tógfar Cumannachas, creidimid ann!
  D"aontaigh Catherine leis an ráiteas seo:
  - Tógaimis Cumannachas, agus beidh bua!
  Thóg Euphrasia é agus ghuigh sí, lámhaigh le cabhair a bharraicíní nochta, agus bhuail sé an Panther.
  Ansin squeak an laoch:
  - Ó, cumannachas, cumannachas! Beidh sophism brúite go láidir!
  Agus "Panther", bhuail sa mhullach agus ó fad.
  Seo iad na cailíní nach féidir leat a bhriseadh chomh héasca.
  Anois tá mí na Nollag ag teacht ... Níor stop na Seapánaigh ag troid i gcoinníollacha aimsire fuar.
  Ach sa spéir, in ainneoin aimsir an gheimhridh, tá troideanna fós ann.
  Seo iad Toshiba agus Toyota, beirt phíolóta Seapánach atá ag troid ar nós stealers éadóchasach.
  Buaileann Toshiba eitleáin Shóivéadaigh lena bharraicíní loma, agus é ag caoineadh ar bharr a scámhóga:
  - Tá sár-chailín agam!
  Deimhníonn Toyota, ag leagadh amach trodaire Rúiseach, agus ag cur a fhiacla péarlach amach go muiníneach:
  - Agus tá bean hyper!
  Tá mná na Seapáine, ar ndóigh, ina trodaithe ar chumhacht tosaigh ollmhór. Ní féidir seasamh in aghaidh onóir samurai.
  Ach in aon chás, tá na spéartha fós faoi lán seoil.
  Agus ar an talamh, ghlac ceathrar cailíní ninja suas le díothú na saighdiúirí Sóivéadacha.
  Reáchtáil an cailín ninja gorm fáiltiú muileann, ghearradh amach roinnt trodaithe Rúiseach, agus lena bharraicíní loma sheol sí pea pléascáin de chumhacht millteach ollmhór.
  Strac sí suas é agus tweeted:
  - Dia duit an tSeapáin!
  Chan an cailín ninja buí an teicníc féileacán le claimhte freisin. Ghearr sí amach roinnt iomaitheoirí agus squealed:
  - Chun díoltas cumannach!
  Agus gan stró, conas bronntanas tubaisteach díothaithe a sheoladh.
  Ansin murmurs sé:
  - Ar son an greatness na Seapáine!
  Reáchtáil an cailín dearg ninja fáiltiú héileacaptair le claimhte. Agus í ar bharraicíní loma, chaith sí bronntanas marfach an bháis, agus squealed:
  - Do mo ghrá!
  Agus ansin dúirt sí:
  - Agus nuair a dhéanann an díoltas cumannach?
  D'eisigh an cailín ninja buí, ag gearradh síos saighdiúirí na Rúise, agus ag caitheamh grenade arís lena sÚil lom:
  - Agus in ainneoin go mbeidh anraith le cat!
  D'eisigh an cailín ninja bán, ag gearradh a cuid iomaitheoirí, agus ag caitheamh bronntanas an bháis lena bharraicíní loma:
  - Beidh an bua againn le haghaidh smaointe an chumannachais!
  Agus déanfaidh na ceithre laochra go léir gáire i gcurfá agus léireoidh siad a bhfiacla péarla.
  Chuaigh Nollaig go tapa... Tar éis an léigear, ghabh na Gearmánaigh Ufa agus Saransk araon. Ach choinnigh Ulyanovsk amach fós i imshuí iomlán.
  D'ordaigh Stalin an Bhliain Nua a shealbhú ar aon chostas an chathair inar rugadh Lenin.
  Mar sin féin, bhí na Gearmánaigh, in ainneoin na frosts, ag druidim le Kazan cheana féin. Mar sin bhí an APSS ar tí titim iomlán.
  Cad atá le déanamh sa USSR nach bhfuil fós soiléir agus smaointe.
  Stalin ceiliúradh an Bhliain Nua i Moscó agus sa bunker. Bhí a radharc gruama, ach níor lagaigh an fonn chun troda.
  Chinn Hitler, idir an dá linn, farce a shocrú dó féin, sa Libia, áit a bhfuil sé te.
  Agus ansin bhain sé taitneamh as an seónna de troid cailíní gladiator.
  Níor tharla mórán rud ar Oíche Chinn Bhliana, ach amháin i gcás bhuamáil Moscó.
  Agus scaoileadh an chéad sraith "Panther" -3. Bhí tiús armúr an "Tíogair" -2 ag an umar seo, ach le fánaí móra, agus níor mheáchan sé ach daichead is cúig tonna. Agus tá a airde laghdú níos lú ná dhá mhéadar. Tá inneall cumhachtach 1200 horsepower suite i mbloc amháin agus trasna leis an tarchur. Bhí an carr féin armtha go foirfe agus le optaic den scoth agus cobhsaitheoir hiodrálach. Agus sa turret caol bhí gunna 88 mm i 100 EL, an-chruinn agus pollta armúr.
  D"fhág Gerda agus a foireann sa charr seo. Fearas reatha foirfe agus níos éadroime, rith sé go foirfe tríd an sneachta. Tá an umar seo foirfe ar an iomlán. Agus cosnaíonn a armúr le fánaí móra go foirfe ar mhullach an chairr. Tá an chuid uachtarach den chás 150-milliméadar cosanta go háirithe go láidir ag uillinn 40 céim ón gcothromán. Agus tá sé seo thart ar 330 milliméadar armúr ar uillinn nócha céim. Ní sháróidh gunnaí móra Sóivéadacha barr chabhail Panther-3. Áitíonn an bun an tríú cuid d'achar an forehead de chuid an chomhlachta ag 120 mm agus ag an uillinn chéanna, agus freisin beagnach impenetrable.
  Tá forehead an túir 185 milliméadar ar tiús agus ar uillinn 50 céim, do-thruaillithe freisin do ghunnaí Sóivéadacha.
  Ach anseo tá na taobhanna níos laige ag 82 mm le fánaí, agus is féidir iad a thógáil. Go háirithe an SU-100, gunna nua féinghluaiste Sóivéadach a bhfuil tóir air go tapa i measc na trúpaí mar gheall ar a éasca le táirgeadh agus le gunnaí móra armúr.
  Scaoil Gerda an chéad urchar ar na trúpaí Sóivéadacha. Bhuail sí an umar IS-2 agus chuir sí í féin in iúl:
  - Is Trodaire maith é seo!
  Thug Charlotte faoi deara, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag briseadh tríd an meaisín Sóivéadach tríd an gcnaipe a bhrú lena sÚil lom:
  - Tá an teicníc seo beagnach flawless!
  Dúirt Kristina, a bhfuil sé mar aidhm aici gunnaí móra Gearmánacha mear-dhó agus a bharraicíní loma:
  - Tá armúr ar bord sách lag! Bheadh carr níos cumhachtaí againn!
  Loisg Magda freisin, agus í ag baint úsáid as a cos, agus le fearg thóg sí é agus d'éiligh:
  - Ní bheadh ann ach troika, ach troika frolic!
  Agus gáire na cailíní i unison ... Tá an umar i ndáiríre go maith, go háirithe a fheidhmíocht tiomána.
  Tástálacha comhraic pasáilte agus an carr E-100. Tá sí trom áfach. Ach cosanta go maith. Agus ní féidir a gunnaí a thógáil chomh héasca sin.
  Agus ann, freisin, tá cailíní Gearmánacha ina suí. Agus in ainneoin an fuar cosnochta agus i bikini.
  Chuir Adala, ag lámhach ar a chéile comhraic, agus ag bualadh an namhaid, í féin in iúl go loighciúil:
  Beimid beo faoin chumannachas!
  Agus le sála lom, conas brúigh ....
  Rinne Agatha, ag lámhach i bpoist Shóivéadaigh, ag bualadh comhraic lena bharraicíní nochta, squeaked:
  - Agus is mór an bua a bheidh againn ar feadh na gcéadta bliain!
  Bhris Agnes shrapnel freisin ar na coisithe Sóivéadacha, lena cos lom, ar ndóigh, agus chuir sí faoi chois:
  - Ní hea, ní ghéillfimid don Fhuhrer!
  Bhuail an cailín ar an umar, Athena, an namhaid ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus d"éiligh sí:
  - Don Fuhrer, ní don Fuhrer!
  Rinne Agnes gáire agus dúirt:
  Is treibh supermen muid!
  Thaispeáin Andriana, ag lámhaigh ar an gceallraí Sóivéadacha, agus ag scriosadh suíomhanna namhaid, a teanga agus d'eisigh:
  - Aithníonn an greatness na Gearmánaigh an phláinéid!
  Agus lena ghlúin lom, amhail is dá gcuirfeadh sé brú ar an namhaid.
  Thug Agatha, a bhí i gceannas ar an tine, faoi deara:
  - Stróicfimid an dragan ina phíosaí ...
  Ní raibh an umar E-75 réidh fós. D'éiligh an Führer go raibh an meáchan seasca is cúig tonna agus an t-inneall 1500 horsepower le haghaidh soghluaisteachta ard, le armúr taobh de ar a laghad 170 milliméadar ag fánaí arda. Agus thóg sé am.
  Ach cé go bhfuil an bua ag na Naitsithe ar aon nós ... I mí Eanáir, thit Ulyanovsk ar deireadh. Thosaigh Fritz ag stoirme Gorky agus Kazan.
  Go dtí seo dhreap siad níos faide ná Moscó.
  Bhí Stalin ar buile, ach ní raibh aon rud a d'fhéadfadh sé a dhéanamh. Go deimhin, cad atá á dhéanamh agat anseo, teip iomlán ...
  Ach tá na cailíní ag troid sa spéir agus ar an talamh ...
  Mar sin bhris SU-100 Natashka aerárthach ionsaithe Gearmánach le stailc aeir. Iompaigh sé amach go leor fionnuar. Cé nach bhfuil sé sách cliste agus seiftiúil. Mar sin féin, ní Natasha an chéad-graders ar chor ar bith, agus conas a bheidh sí gouge.
  . Anois bhí an cailín san umar T-34 a bhí eolach cheana féin. Basta cara beag. Tá an turret níos mó, agus tá an gunna 85 mm in ionad 76. Tá an undercarriage mar an gcéanna.
  Chas na cailíní timpeall. Tá siad mar an gcéanna roimhe seo, sa bicíní céanna. Agus seo carr Sóivéadach de dhéantús an duine. Tá sliogáin i bhfeidhm freisin.
  Rinne Superman-Natasha grinned le cuma sásta:
  - Cá bhfuil na Naitsithe?
  Bhí íomhá de theachtaire óg le feiceáil taobh istigh den umar. Chlaon an buachaill beag:
  - Seo umar a bhí le feiceáil ar thosaíochtaí an Dara Cogadh Domhanda sa cheathrú bliain is daichead agus atá fós i seirbhís leis an Arm Dearg. Ina choinne, E-25. Gunna féinghluaiste le gunna 88 mm agus armúr tosaigh 120 mm. Go deas troid!
  Go deimhin, i gcéin, le deacracht mhór, is féidir leat gunna féin-ghluaiste Gearmánach a fheiceáil. Squat, le trunk fada. Aineolach ar na cailíní a d"fhág tosaigh an Chogaidh Mhóir Patriotic chomh luath sin. Ach thug Superman-Natasha faoi deara láithreach:
  Is féidir léi a fháil dúinn. Tá fad 71 EL aici.
  Mhol Zoya láithreach:
  - Ba chóir duit bogadh ionas nach mbeidh tú buailte!
  Dúirt an futurist Angelica le crá:
  - I dtigh diabhail! Shleamhnaigh siad láithreach carr a bhí níos fearr dúinn!
  Dhearbhaigh a gcoimeádaí-oifigeach óg go feargach:
  - Agus tá sé fós ina trifle! Bheadh E-75 níos measa fós! Ní bheadh tú briste tríd é ó aon uillinn. Agus coinnigh suas é!
  thrasnaigh Superman-Natasha í féin agus hissed:
  - Mar cumannach fíor, deirim leat - go hIfreann!
  Chroch an futurist Angelica, ag stampáil a cos lom:
  - Déanaimis a fheidhmiú!
  Thosaigh an carr Sóivéadach beagán mall, agus buzzed. Tá sé neamhréadúil an Gearmánach a bhrú sa mhullach agus ba cheart go mbeadh an Fritz imithe ar bord. Ach déan iarracht é? Pléascann sé as a ghunna fada bairille ... Níl ann ach a bheith ag brath ar luas.
  Superman-Natasha feargach. Tá gnáthghunna Gearmánach féinghluaiste, agus fiú níos éadroime ná tríocha ceathair, i bhfad níos fearr ó thaobh feidhmíochta de. Anseo a théann tú dÚsachtach go neamhdheonach.
  Tá an carr Sóivéadach ag druidim. Go fortunately, tá an giarbhosca níos fearr ná riamh.
  Luíonn Svetlana a sála loma agus chirps:
  - An Fuhrer casaimid timpeall go tapa!
  Deimhníonn an futurist Angelica é seo:
  Scriosfaimid Hitler!
  Luaigh Zoya le gruaig órga:
  - Tabhair dó punch tapaidh!
  Ag an nóiméad sin, bhuail sliogán trom den ghunna Naitsíoch ar dheis ag bun an túir. Tógadh na cailíní suas agus iompraíodh iad sa mhiotal stróicthe.
  Agus soicind ina dhiaidh sin, bhí na ceithre beagnach go hiomlán naked i mionbhrístíní agus crochta ar raca. Bhí tine ar lasadh faoi chos lom na háille. Na lasracha ligh boinn lom, galánta na gcailíní.
  Rinne Superman-Natasha iarracht twitch, ach bhí a cosa clampáilte go daingean isteach sa stoic, agus gortaíodh na féitheacha sínte go mór. Raca clasaiceach a bhí ann, le tósta traidisiúnta sála. Agus tá cosa na gcailíní an-sexy, agus déanann an tine a licking the soles iad níos tarraingtí fós.
  Ach gortaíonn sé áilleacht. Tá siad ag iarraidh a fháil saor in aisce. Ach tá na pillíní an-láidir. Agus tá na cailíní Valkyrie ag crochadh meáchain air freisin.
  Chomh maith leis sin laochra i sciortaí gearr, le cosa lom, lámha lom, ach clúdaítear na comhlachtaí le post slabhra airgid. Raca siad tinte le pócaí, agus caith suas gual ionas go mbeidh na sála friochta níos mó.
  Anseo castaíonn an raca na hailt, agus friochann an tine ó thíos. Agus ansin tháinig prionsa ó ríshliocht an Rí Wilhelm. I lámha an bhuachalla Lúnasa, an prionsa-demiurge a mhalartaigh an dara milliún dollar le haghaidh poist sa SS, fuip de shreang dheilgneach. Agus freisin tá a Valkyries téamh suas le lasrach.
  An Prionsa-deity winked, agus conas a bhuailfeadh sé Superman-Natashka ar an ais matáin. Cé go bhfuil an cailín misniúil, bhuail an phian sin í óna sála go cúl a cinn go raibh an áilleacht ag screadaíl go fiáin.
  Thug an buachaill-Prionsa síos an chéad bhuille eile ar Zoya. Cé gur chlaon sí a cuid fiacla go docht, níorbh fhéidir léi cuidiú leis an screadaíl. Agus ar chúl an chuma stripes fuilteacha agus dó.
  Dúirt Barbarossa Jr. le gáire:
  - Ní mór duit fós a fhoghlaim!
  Thit an chéad bhuille eile ar an Futurist-Angelica. Agus ní raibh an cailín in ann cabhrú ach screadaíl. Chuir an buachaill cos lom a linbh isteach sa tine. Thóg sé amach píosa guail agus é ag déanamh a mhéara agus chaith sé an beithíoch rua ina aghaidh. Screamed sí níos airde fós, ghortaigh sé!
  Dúirt Barbarossa Jr. le breathnú sásta:
  - Ach theastaigh uait dul leis na Gearmánaigh!
  Ansin bhuail sé Svetlana freisin. Toisc nach raibh sí clench a jaw, screamed sí freisin. Mar sin féin, bhí fuip de shreang dheilgneach the dearg níos measa fós ná na lasracha faoi chosa lom. Thairis sin, tá sé de nós ag na cailíní dul gan bróga ar feadh na mblianta cheana féin, agus tá boinn na gcosa an-leaisteach agus durable.
  Ach dónn an tine iad freisin. Tá na Valkyries ina lámha acu cheana féin, agus fuipeanna ó shreang dearg-the.
  Dúirt Superman Natasha ag barr a scamhóga:
  - Sea, cad é?
  Deir Barbarossa Jr.
  - A cheistiú na mban recalcitrant! Tá tú i mbraighdeanas agus freagróidh tú do gach rud!
  Thug Natasha faoi deara:
  Nílimid ag iarraidh bás mar seo! Come on, lig dúinn dul, agus leanfaimid orainn ag troid!
  Dúirt Barbarossa Jr:
  - Cén fáth a lig tú dul?
  D'fhreagair Angelica:
  - Tá muid witches, agus is féidir linn a thabhairt ar an fear a shábháil dúinn an bronntanas is luachmhaire ar fad is féidir!
  Bhí ionadh ar Barbarossa Bock:
  - Sea, agus cad a thabharfaidh tú dom?
  Dúirt Natasha go muiníneach:
  - Déanfaimid óige shíoraí thú, agus ní rachaidh tú in aois go deo!
  Chlaon an buachaill beag.
  - Sea, is féidir liom ligean duit dul! Ach conas is féidir leat é a chruthú!
  Dúirt Natasha:
  "Cuir do lámh sa tine agus ní bheidh tú gortaithe!" Feicfidh tú gur féidir linn conjure!
  Chuir Barbarossa Jr. a lámh isteach sa tine go cúramach, scrollaigh sé agus d'fhreagair sé le gáire:
  - Is féidir leat! Bhuel, cad é do saoirse mar mhalairt ar mo neamhbhásmhaireachta!
  Agus tá seans nua ag na cailíní. Agus tá an cogadh fós ar siúl ... I mí Eanáir, tógadh Gorky agus Kazan.
  Go luath i mí Feabhra, ghabh na Gearmánaigh agus na Fionlannaigh agus na Sualainnigh Karelia agus lean siad ar aghaidh chuig stoirm Arkhangelsk. Tá an scéal imithe in olcas go mór.
  Aistríodh Elizabeth chuig an SU-100 go dtí an chathair seo.
  Bhí sí ag troid ann. Feabhra agus sioc. Ach tá na cailíní fós ag troid cosnochta.
  Ní mheáíonn an SU-100 ach ocht tonna déag le cosaint urchair. Tá sí leochaileach, ach soghluaiste. Agus níl sí ceaptha chun seasamh i luíochán, ní mór di bogadh ionas nach mbeidh sí buailte.
  Nuair a bhogann tú, téann an umar suas agus níl na cailíní ar chosa lom agus i bicíní chomh fuar.
  Sheinn Elizabeth, ag lámhach na Naitsithe:
  - Ach tá siad na coinníollacha! Agus seo é Dé Céadaoin! Mar sin féin, tá an fuar go maith do do shláinte! Tá aimsir fhuar go maith dár sláinte!
  Agus le toes lom, conas muirear a ghearradh ar na Naitsithe. Agus T-4 tá an umar beag seo briste.
  Ba chóir laochra a thabhairt faoi deara trodaithe d'aicme ollmhór.
  Buaileann Ekaterina lena cosa lom agus squeals freisin:
  - Cumannachas a bheith!
  Rinne Elena, agus í ag lámhach ar an namhaid freisin, agus ag bualadh tríd, gáire bodhraigh:
  - Tá bua buile ag fanacht linn!
  Ephrasia ag polladh trí umair an Wehrmacht, lena cosa lom, gorm ón bhfuacht, d'fhreagair go muiníneach:
  - Ní dhéanfaidh aon ní stop a chur orainn!
  Níl na laochra seo ach iontach!
  Ach, faraor, tá a n-laochra an-bheag ... Thit Arkhangelsk freisin ... Is léir nach bhfuil go leor lón lámhaigh ann ....
  Tá na Gearmánaigh ag bogadh i dtreo Moscó ó chúl. I mí an Mhárta, tháinig na cathanna chun cinn do Ryazan. Tagann tagann Hitler timpeall ón oirthear...
  Tá gá le roinnt céimeanna práinneacha.
  Tá Moscó ag seasamh amach go fóill agus tá comhairle slándála curtha le chéile ag Stalin. Bhí an plé neirbhíseach. Ní raibh aon smaointe nua.
  Níor mhol ach Beria:
  "B"fhéidir gur cheart dúinn an tsíocháin a thairiscint don Tríú Reich ar aon théarmaí, a fhad is nach ndéanann siad teagmháil linn!"
  D'fhreagair Stalin go feargach:
  - Ní hé seo an cur chuige cuiditheach Comrade Beria! Tá bearta láidre de dhíth orainn!
  D'fhreagair Marshal Vasilevsky go macánta:
  - Níl aon chúlchistí ag Do Shoilse! Bhí beagnach gach ceann acu ar talamh i gcathanna éagothroma. Chomh maith leis an SU-100, níl aon chineál eile na n-arm nua sa tsraith. Fíor, beidh an IS-3 réidh go luath, ach tá an umar seo deacair a mhonarú, agus beidh sé deacair é a sheoladh i sraith sna coinníollacha reatha.
  Thug Marshal Zhukov faoi deara go feargach:
  - Mura féidir leat a bhuachan, níl ach rud amháin fágtha - bás le dínit!
  Bhí Stalin ag iarraidh rud éigin a rá, ach bhí an chuma ar chailín cosnochta i sciorta gearr. Ag gealánacht a sála lom, thug sí seoladh.
  Rith Stalin a shúile thairis air agus roar go feargach:
  - Leningrad, in ann seasamh leis an ocras agus thit míonna fada d'imshuí! Anois tá ár dara cathair gafa ag an Fritz!
  Scaip Marshal Zhukov a lámha agus thug sé faoi deara:
  - Ó, an Stalin iontach ... Tá sé uafásach!
  Mhol Beria:
  - B'fhéidir in onóir an shoot míle duine?
  Thug an tArdcheannasaí faoi deara:
  - Tú suas leat leathcheann maol! Caithfear rud éigin a dhéanamh!
  Mhol Molotov, stopallán agus stróic sé glúine lom na gcailíní:
  - Déanaimis sos cogaidh sealadach a thairiscint do na Gearmánaigh, agus gan ach ansin cuirfimid tús le caibidlíocht síochána ar aon théarmaí.
  Stalin croaked:
  - Bain triail as! Ach ní bheidh aon ghéilleadh. Beidh Moscó ag titim, beidh muid ag pá le cogadh eadarnaíoch!
  Thug Beria faoi deara le smirk maol:
  - Ach ní bheidh sé seo ach méadú ar an méid fulaingt na ndaoine, Comrade Stalin. B'fhéidir...
  Chaill Stalin a dhorn ar an mbord go cinntitheach:
  - Ní! Lig Molotov idirbheartaíocht a mholadh! Agus rud ar bith eile, cac go dtí an deireadh!
  Rinne na Gearmánaigh timpeall ar Ryazan i lár mhí an Mhárta. Agus ganntanas armlóin acu, rinne na trúpaí Sóivéadacha ceannródaíocht as an gcathair.
  Tá Alenka agus a foireann ag rith, cosnochta ag spochadh as sneachta leáite an earraigh.
  Buaileann an cailín leis na Naitsithe agus canann:
  - Glóir dár spiorad, glóir don tír mhór!
  Agus lena chos lom caithfidh sé bronntanas dúnmharaithe báis. Agus scaip na Naitsithe i ngach treo.
  D'eisigh Anyuta, ag lámhach comhraic,:
  - Agus ár buille, bronntanas naofa, agus táille!
  Ritheann Alla freisin, lasann sé na Naitsithe, caitheann sí pacáiste pléascach guail lena chos lom, agus cuireann sé sios:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas!
  Agus anois an Mhuire súilíneach, ag lasadh ar na Naitsithe, agus ag gearradh go críochnúil orthu, agus ag screadaíl a cuid fiacla, ag sciobadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus do chuir a sáil lom amach paca millteach bás agus cráibhtheach.
  Tugann Marusya, ag lámhach na Naitsithe, faoi deara go loighciúil:
  - Ní bheidh Cumannachas céimnithe!
  Matryona, lámhaigh ar an namhaid agus a ghearradh síos na céimeanna, nótaí go leor go loighciúil agus go réasúnach:
  - Agus fanfaidh creideamh sa pháirtí ar feadh na gcéadta bliain!
  Agus caithfidh toes lom bronntanas díothaithe.
  D"éalaigh na cailíní ón bhfáinne. Ach tá an scéal fós aimsir.
  Agus níl aon áit le dul acu.
  Chuir leá an earraigh moill bheag ar dhul chun cinn na nGearmánach. Ina theannta sin, d'aontaigh na Naitsithe leis an tSeapáin, agus chuaigh siad ar aghaidh go dtí forghabháil na hÁise Láir.
  Chuir sé sin isteach orthu freisin agus d"imigh mí Aibreáin sách socair. Agus i mí na Bealtaine, scaoileadh an chéad umar Sóivéadach IS-3 ar deireadh. Agus d"fhéadfaí é a sheachadadh chuig paráid Lá Bealtaine.
  An aois agus lag Stalin fhéach sé ar seo, hunched os a chionn. Bhí a léiriú mortally tuirseach.
  IS-3, i bhfianaise an laboriousness i dtáirgeadh, nach bhféadfaí a bheith fós sraitheach.
  Ní raibh a dhifríocht riachtanach ón dá cheann ach cruth an túir. Bhí sí cosúil le saucer ag eitilt, agus bhí a forehead cosúil le gob crann. Ar ndóigh, chosain uillinn méadaithe an chlaonta an chuid tosaigh go maith, ach táirgeadh casta. Ina theannta sin, bhí an chuid íochtair den forehead leochaileach, agus má bhuail diúracán ann, ansin ní ricocheted sé a thuilleadh.
  Chaith Stalin a lámh agus chuaigh sé isteach sa bhuncair, cuireadh tús leis an gcéad ruathar eile de chuid na Naitsithe. Ghlac an TA-400 agus Yu-287 le sciathán droim ar ais páirt sna stailceanna aeir.
  Agus arís scaoil siad diúracáin ballistic treoraithe ag sciatháin ar an raidió.
  Rinneadh damáiste suntasach don Kremlin.
  Rinne Stalin machnamh dáiríre ar eitilt a Moscó.
  I lár mhí na Bealtaine, tar éis dóibh athdháileadh na hÁise Láir a thabhairt chun críche, sheol na Naitsithe ionsaí i gcoinne Mhoscó ón oirthear agus ón iarthar. Cath fíochmhar eile a tharla.
  Throid trúpaí Sóivéadacha go laochúil. Ach tá na fórsaí ró-mhíchothrom. Bhí umair E-75 Tiger-3 le feiceáil sna cathanna freisin. Agus massively "Panther" -3. Tá troideanna den sórt sin, a ligean le rá, neamhghnách.
  Faoi dheireadh mhí na Bealtaine ag tús mhí an Mheithimh, chríochnaigh na Naitsithe imchiorcal Moscó beagnach iomlán.
  D"fhógair Stalin go sollúnta go bhfanfadh sé sa phríomhchathair agus go seasfadh sé ansin chun báis.
  Bhí sliogán agus bombarded Moscó. Bhí sí timpeallaithe ag línte cosanta an-chumhachtach, nach bhfuil chomh furasta a shárú. Díríodh stoic ollmhóra lón lámhaigh agus bia sa phríomhchathair.
  Agus bhí Stalin sa chathair faoi thalamh sách sábháilte.
  Ar 22 Meitheamh, 1945, nuair a bhí ceithre bliana díreach caite ó cuireadh tús leis an gCogadh Mór Patriotic, d'ordaigh Hitler an t-ionsaí ar an bpríomhchathair a stopadh, agus ina ionad sin é a scriosadh go córasach le airtléire agus le haerárthaí. Agus ar aghaidh ag buama go muiníneach.
  A ionsaitheacha bunaithe bhog sé go dtí an tSibéir. Bhí sé riachtanach Sverdlovsk agus Chelyabinsk a ghlacadh go dtí go gclúdaigh na cathracha seo an sneachta ... Ag deireadh mhí an Mheithimh ag tús mhí Iúil, tógadh an dá phríomhchathair tar éis cathanna stubborn ... Bhí na Gearmánaigh ag bogadh trasna na Sibéire. Thit sráidbhailte Sóivéadacha ceann ar cheann.
  Tháinig na Naitsithe i mí Mheán Fómhair 1945 i dteagmháil le Novosibirsk anseo. Thosaigh troid freisin don socrú seo.
  Throid an tArm Dearg taobh leis na mílíste áitiúla. Throid Tamara anseo mar banlaoch.
  Deireadh mhí Mheán Fómhair atá ann, tá sé ag cur sneachta agus tá sé reo. Agus troideann an cathlán cailíní cosnochta agus taispeánann sé gaisce iontach.
  Agus troideann na laochra cosúil le panthers.
  Thug Tamara seal, chaith sí pacáiste pléascach guail lena cos lom agus d"éirigh sí:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  Bíonn cailíní eile ag caoineadh go géar:
  - Gheobhaidh muid bás, ach ní bheidh muid ag tabhairt suas!
  Agus leanann an cath ar aghaidh ...
  Níor thit Novosibirsk ach ag tús mhí na Samhna... Lean an cogadh ar aghaidh. Ní raibh an tAontas Sóivéadach capitulate fós. Cuireadh bac ar Moscó agus trí thine.
  Sa chathair faoi thalamh, stóráiltear soláthar straitéiseach bia agus lón lámhaigh, ionas go bhféadfaí é a choinneáil ar feadh tamaill fhada.
  Bhí na Gearmánaigh i gcónaí ag buamáil agus ag sceallóga ar an gcathair.
  Bhí umar trom nua "Rat" ann freisin. Dhá mhíle tonna a mheáigh an meaisín seo agus bhí sé armtha le roinnt gunnaí.
  Baineadh úsáid as feithicil le armúr 400 mm uirthi mar umar cinn... Rith tástáil chomhraic...
  Ach greamaithe ar ghráinneoga, agus scriosadh é ag píolóta kamikaze a rammed í.
  Mar sin féin, bhí an chuma ar umar nua "Rat" -2 fiú níos mó agus níos troime ...
  Rinne Stalin ceiliúradh ar Bhliain Nua 1946 i Moscó, nach raibh glactha fós. An ceannaire mór an APSS chomhaireamh ar miracle. Moscó anois ina chathair fortress fíor.
  D"fhéadfadh soláthairtí bia maireachtáil ar feadh cúpla bliain eile, agus mar gheall ar an laghdú ar an daonra mar gheall ar bhuamáil agus sliogáil, níos faide. Ach bhí an lón lámhaigh ag brath ar luas agus déine na n-ionsaithe.
  Dúirt Beria mar sin féin:
  - B'fhéidir go n-aontóidh Comrade Stalin le Hitler ar ár saoirse?
  D"fhógair an tArd-Cheannasaí go diongbháilte, ag slamadh a dhorn go daingean ar an mbord:
  - Ní labhraím le cannibals Lavrenty! An dtuigeann tú!
  Dúirt Beria le osna:
  Tá súil againn le míorúilt!
  Dúirt Stalin, ag caoineadh:
  -Foighne agus iarracht beag!
  . EPILOGUE
  Tharla 1946 nua i gcathanna áitiúla. De réir a chéile ghabh na Gearmánaigh agus na Seapánaigh na cathracha móra go léir. Ba é Verkhoyansk an ceann deireanach a thit i mí Lúnasa. Bhí umair nua AG-50 ag na Gearmánaigh i bhfoirm pirimide.
  Throid Tamara agus a foireann go dian i Verkhoyansk.
  Bhí na cailíní, mar i gcónaí, cosnochta agus i bicíní.
  Sheas siad chun báis. Agus lena bharraicíní loma chaith siad pacáistí pléascacha d'fhórsa marfach.
  Agus ansin, nuair a tháinig deireadh leis an lón lámhaigh, bhí siad in ann dul trí íoslaigh agus tolláin isteach sa taiga.
  Bhí siad réidh le dul i mbun airm agus cogadh a thuarastal arís, fiú más cogadh eadarnaíoch a bhí ann.
  Tháinig criosanna páirtíneach chun cinn san APSS, agus tháinig cogadh faoi thalamh chun cinn.
  Bhí an phríomhchathair fós ag coinneáil amach, agus mar sin bhí Hitler ag iarraidh an t-ocras a chur air agus a shaighdiúirí a shábháil, a raibh an iomarca acu básaithe cheana féin.
  Agus scrios na cailíní, idir an dá linn, na Naitsithe agus na Seapáine, ar bhealaí agus modhanna éagsúla.
  Go háirithe Natasha agus a foireann.
  Agus chríochnaigh siad ar ais sa T-34-85. Is cinnte nach bhfuil an carr nua. Agus do dheireadh na séú bliana daichead, as dáta.
  Agus seo é an AG-50. Tá sé cosúil le pirimid íseal le stoc an-fhada. Seasca cúig tonna atá sa mheaisín ar fad. Is é 250 mm tiús na armúr ó gach uillinn ar uillinn. Maidir le sliogáin, tá an T-34 go hiomlán do-thruaillithe.
  Scig Superman-Natasha ina crá:
  - Tá sé cosúil le post! Ardaigh an sliabh!
  D'fhéach an futurist Angelica thart. Anois bhí siad ina bicíní traidisiúnta. Agus tháinig rud álainn chun cuimhne.
  Agus bhrúigh Svetlana na luamháin lena sála nochta agus thiomáin sí an umar. Rinne sí sciota:
  - Ainliú! Ainliú amháin!
  Tá an AG-50 feistithe le gunna cumhachtach 105 mm le fad bairille de 100 EL. Tá sé in ann dul ar stailc i bhfad i gcéin. Thairis sin, ní hionann an tríocha is ceithre le caighdeán na armúr. Buail amháin agus tá deireadh leis.
  Tosaíonn Svetlana ag casadh ar umar na Sóivéide. Tá an namhaid ag lámhach. Baineann an diúracán fiú beagán leis an armúr. Ach ar ámharaí an tsaoil duillíní sé. Ach tá an chumhacht ollmhór - croí úráiniam.
  Rinne Superman-Natashka cogar lena liopaí scarlet:
  - Ar na deilbhíní le aghaidheanna brónach - beidh an Impireacht a rugadh arís!
  Thréig an futurist Angelica a héadaí loma. Bhuail an bhlaosc umar pirimideach ina stad. Agus slid amach an armúr isteach i ricochet. Tá sí an-fhána agus cementáilte.
  Tá umar na Gearmáine, ar ndóigh, do-sheachanta, ó gach uillinn, fiú don IS-7. Agus cá bhfuil an T-34-85 os a chomhair.
  Arís shoots na Gearmáine... Bhrúigh Svetlana a sáil lom ar na coscáin. Agus bhí sí in ann an umar a sheachaint ó bhua. Cé gur shleamhnaigh an láthair marfach an-ghar.
  Dúirt Superman-Natasha le fearg:
  - Sea, chuaigh muid i bhfostú!
  Chuaigh Angelica sa todhchaí ag gáire. Strac sí go fuar as a bra. Breasts ard nochta le siní sútha talún. lom sí a fiacla péarlach. Agus chirped:
  - Ní imríonn Coward haca!
  Agus brúite a nipple scarlet ar an truicir. Is diabhalta dána súilíneach í. Nó b'fhéidir cineál, aingeal na Rúise incarnate.
  D'eitil an diúracán as muzzle nach raibh ró-fhada. Scuabadh sé ag ... Agus thuirling ceart i stoc de ghluaisteán Gearmáinis AG. Knocked sé amach mar a cracker.
  Agus chroch an ceathrar cailíní go léir sa churfá:
  - A haon, a dó - fuair mé é! Thug Fritz na adharca mar sin!
  Agus mar a chroith siad a gcos lom. Seo iad na cailíní! Agus nuair a úsáideann siad cófra lom agus iad ag lámhach, tá sé céad uaire níos éifeachtaí.
  Dúirt Superman-Natasha le gáire:
  - Tá an umar seo sábháilte dúinn anois. Ach conas é a mhilleadh?
  Mhol Zoya le gáire:
  - Agus i stíl cowboy troid, beidh muid é a scuabadh ar shiúl!
  Chuir Svetlana dlús le gluaiseacht a umar. Ach an namhaid, iompú thart go tobann agus rushed chun a sála. Luathaigh sé ionadh go tapa: tar éis an tsaoil, inneall tuirbín gáis. Agus bhí sé soiléir go raibh sé níos tapúla ná an T-34-85.
  Cosúil le eilifint ag rith ar shiúl ó Moscó. Bheadh gach rud go breá. Ach is féidir le elephants fiú bogadh go han-tapa.
  Chrom Superman-Natasha go feargach ar an armúr lena cos lom agus roar:
  - Seo! Bhuel, conas a bhí muid chun deiridh ar na Naitsithe!
  Sheinn Zoya, le brón ina glór:
  - Tá gach rud dodhéanta indéanta inár saol!
  Agus chroith a cuid gruaige, ar dhath na nduilleog óir.
  Sheinn Futurist-Angelica le háthas, agus scaoil sé teilgeán eile. Bhuail sé an deireadh armúrtha agus bhris.
  - An dtéann brionglóidí nach bhfacthas riamh roimhe ... An bhfuil fleasca belated ag fíodóireacht ... Bhí Gerasim balbh uair amháin! Anois tá sé ag mallacht!
  Dúirt Svetlana go géar:
  - Is gáirsiúlacht mhionn a bheith vulgar!
  Bhí Superman-Natasha ag iarraidh rud éigin grinn a rá. Ach ansin tháinig umar faisisteach eile le feiceáil. An uair seo E-75. Chomh maith leis sin cosanta go maith sa mhullach, ach i bhfad níos measa ó na taobhanna. Fíor, ní féidir leis na ceithre cinn is tríocha briseadh tríd go fóill.
  An uair seo, bhain Zoe a bra. Agus nocht an nipple scarlet.
  Thóg sí é agus bhrúigh sí an truicir lena cófra. D'oibrigh an arm...
  Bhuail an bhlaosc arís go díreach isteach sa bairille de ghunna ollmhór. Agus bhí an gunna céad agus cúig milliméadar as ord.
  Agus theith an Gearmánach seo chun a shála. Bealach maith chun na feithiclí is mó cosanta a dhíchumasú ná na trunks a bhualadh.
  Dhearbhaigh Superman-Natasha go sona:
  - Anseo a fheiceann tú! Tá bua againn!
  Agus seo é an tríú umar. An uair seo "Royal Lion". Tá arm aige, buama 450-mm. Má tá rud den sórt sin fucked suas, ansin ní bheidh sé cosúil beag ar chor ar bith.
  Chinn Superman-Natasha an uair seo í féin a shoot. Thóg sí amach a bra. A cófra ard agus daingean atá fós aici. Nua cosúil le cailín. Agus glacfaidh an laoch é agus brúigh sé le nipple ruby.
  D'eitil an bhlaosc amach ... Agus chuaigh an "Leon Ríoga" isteach sa bairille. Agus conas a phléascfaidh an carr ollmhór. Gur eitil cúpla umar ina seasamh ar an imill amach na céadta méadar.
  Sea, agus chroith tríocha ceathair. Bhí an carr beagnach rollta anonn agus tógadh den talamh é.
  Bhuail an futurist-Angelica a forehead fiú ar thuirlingt, ag béicíl:
  - Cosúil le asail capaill!
  Agus bhagair sí ar an Fritz lena dhorn.
  Bhí Superman-Natasha sásta, agus nocht sí a cuid fiacla an-mhóra:
  - Anseo thug muid ar an namhaid! Mar ba chóir a bheith!
  Sheinn Zoya, le háthas:
  - Grá agus bás! Maith agus olc! Cad atá naofa, cad é sinful ... Ach is cuma liom!
  Agus bhog an cailín a cos lom ar an miotal.
  Is é an E-100 an chéad namhaid eile. Tá an carr contúirteach. Le tosaitheoir buama agus gunna 75 mm le bairille an-fhada. Modhnú ionsaí den sórt sin, agus in ann ról an scriostóra umar a chomhlíonadh. Agus is leor gunna seachtó cúig-milliméadar d'umar Sóivéadach.
  Agus tá bairille an bhuamadóir clúdaithe le caipín.
  Chros Superman-Natasha í féin lena cos lom, agus chirped:
  - Bhuel, an mbuailfimid é?
  D"aontaigh Zoya, agus í ag tafann a cuid fiacla:
  - Ar ndóigh beidh muid!
  Bhrúigh an futurist Angelica an truicear lena nipple scarlet. D'oibrigh an arm. Scairt sé amach muirear killer. Agus bhris sí an bairille sách tanaí, ach fada, de ghunna Gearmánach.
  Rinne Svetlana tweet go díograiseach:
  - Go breá! Anois lig dom shoot!
  Agus scaoil an laoch a torso freisin. Tá na ceithre cinn ar fad ar an cófra ar an mbarr. Agus an-álainn fiú, sexy, seductive. Mar sin le cailíní den sórt sin is mian leat grá a dhéanamh. Bhuel, cad a d'fhéadfadh a bheith níos fearr ná iad? Is dócha ach cailíní eile!
  Agus ansin rug an cailín ar an nóiméad nuair a thosaigh an caipín a oscailt. Agus úsáid á baint aige as a nipple scarlet, conas diúracán a lasadh ag buamadóir Gearmánach.
  Agus ní raibh an Fritz fiú am chun blink súil ... Chomh luath agus a thógann sé é agus pléascadh ... Bhí miotail tobac scaipthe i ngach treo.
  Chuimil Svetlana a lámha láidre agus squeaked:
  - Is cailín dragan fíor mé!
  Agus conas a gáire sé! Agus beidh sé a ghlacadh agus a theanga a thaispeáint!
  Ghlac Superman-Natasha é agus chan sé go fonnmhar:
  - Tírghrá! tírghráthóir Sóivéadach! Cé mhéad Fritz a mharaigh tú!
  Phioc Zoya an t-amhrán, agus chroith sí a cófra lom, lean sí:
  - Tírghrá! tírghráthóir dearg! Agus a chailíní bhur mbrionglóidí go léir!
  Agus freisin an laoch conas é a ghlacadh agus pléasctha amach ag gáire! Agus taispeánfaidh an teanga! Agus nocht a fhiacla-fangs!
  Agus bog an luamhán le cosa lom...
  Is léir go bhfuil na cailíní anseo ar a ndícheall, cé go bhfuil umar as dáta acu. Agus leanann siad ar aghaidh go páirtíneach.
  Ach ar 20 Aibreán, 1947, cuireadh tús le ionsaí nua ar Moscó. D'fhreastail na Seapánaigh, agus na dTurcach, agus an t-arm coigríche go léir air.
  Sa deireadh rith Hitler as foighne agus chinn sé deireadh a chur leis an APSS. Agus go pearsanta le Stalin, ag nascadh leis an cogadh eadarnaíoch atá fós ar lasadh ar chríoch na Rúise.
  Cosúil, má thiteann Moscó, ansin níl aon amhras ach go dtiocfaidh deireadh leis an gcogadh.
  Agus thosaigh ionsaí cinntitheach, ginearálta.
  Chuaigh na tancanna super-trom "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 agus daoine eile ar an ionsaí freisin.
  I gcás amháin, bhí an chathair fired ar le diúracáin ballistic.
  Agus baineadh úsáid as dioscaí comhraic, dosháraithe an Tríú Reich freisin. Is é sin an armada.
  Bhuail Alenka agus a foireann go cróga leis na Gearmánaigh agus thug siad troid dóibh.
  Chaith Alyonka grenade lena bharraicíní loma, scaoil sí pléasctha agus roar sí:
  - Chun spiorad na Rúise!
  Bhí Anyuta, ag lámhach ar a chéile comhraic, agus ag baint na ngrást de na naimhde, ag sméideadh lena sÚil lom, ag géilleadh do phacáiste an bháis:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais!
  Alla, ag lámhaigh ar naimhde an APSS agus ag caitheamh buama lena bharraicíní nochta, d'éiligh sé:
  - Don Mháthair Rúis sa chumannachas!
  Thug Maria faoi deara, agus í ag cur tine dhea-dhírithe ar an namhaid, agus ag baint anuas go muiníneach as, agus í ag tafann a fiacla:
  - Teastaíonn ceannaire nua ón Rúis!
  Thug Matrena faoi deara, ag lámhach agus ag scrios a chéile comhraic go muiníneach, agus lena bharraicíní loma, ag tabhairt bronntanas báis eile:
  - Ar ndóigh, tá sé riachtanach!
  Agus óna caith, a thit isteach sa rinc, imbhuail dhá umar Gearmánacha.
  Thug Marusya, ag lámhaigh ar na Naitsithe, faoi deara go fuinniúil:
  - Bhí gach rud sa USSR, ach ghlac an namhaid an uimhir!
  Agus lena shála lom, conas a sheolfaidh sé an dúnmharfóir agus an neamhdhíobhálach!
  Spreag Alenka a cairde:
  - Ná Rush a adhlacadh Rúis! Tá rudaí le déanamh againn freisin!
  Agus le toes a coise nochta caithfidh sé bronntanas millteach díothaithe.
  D"aontaigh Anyuta, ag lámhach na Naitsithe, leis seo:
  - Buailfimid na naimhde go fíochmhar, ní thirimfidh abhainn an athar!
  Agus le sÚil lom, cruinn, glacfaidh an cailín go fuinniúil agus géillfidh sé don namhaid.
  Alla, ag lámhach na Naitsithe, agus ag scaoileadh píosa pléascáin as slingshot, ag tarraingt an téad lena bharraicíní nochta, d'eisigh:
  - Beidh sé ach superman - a bheidh in ionad Stalin!
  Labhair Maria amach, ag lámhach le cruinneas iontach, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní lom:
  - Gach rud nach n-athraíonn, tá gach rud chun feabhais!
  Matryona, ag leagadh an Fritz le seatanna dea-dírithe. Agus ansin, tar éis damáiste a dhéanamh don umar lena cos lom, thug sí faoi deara:
  - Táimid lenár toil gan athrú agus laoch!
  Chaith Marusya braon grenades ar fad lena cosa lom. Mar sin d"iompaigh gunna féinghluaiste na Naitsithe anonn agus sciob sé:
  - Beidh mé an láidre!
  Alla, ag leagadh amach an t-iompróir ó na Naitsithe le caith, grenades le sála lom, faoi deara, ag ceartú:
  - Ní mise, ach táimid! Tá gach rud níos láidre!
  Chan Alyonka chun a meon troda a ardú, ag cumadh agus í ag dul. Agus an chuid eile de na cailíní, lámhaigh ar na Naitsithe, phiocadh suas;
  Is sinne cailíní thír an APSS,
  Cé acu is tóirse don domhan ar fad ...
  Léirímid, bíodh a fhios againn cé chomh mór is atá sampla,
  Seo iad gníomhais laochra á chanadh!
  
  Rugadh na cailíní faoin brat dearg,
  Agus an ruathar cosnochta tríd an sioc...
  Iníonacha agus clann mhac ag troid ar son na Rúise saor in aisce,.
  Uaireanta tugann an Bride rós don fhear!
  
  Beidh bratach dhearg os cionn na cruinne,
  Shine chomh geal sin cosúil le lasair tóirse...
  Tar éis an tsaoil, tá luascadh laochúil againn,
  Agus geallann ár mbratach mar mhála dearg!
  
  Ná creid, ní rachaidh an faisisteach damanta,
  Agus ní bheidh spiorad na Rúise imithe i léig ...
  Osclóidh bua cuntas gan teorainn,
  Abair Dia duit gach duine!
  
  Is tír iontach í an Rúis
  Thug tú cumannachas do na pobail...
  Thug Dia go fial go deo,
  Don Motherland, ar son sonas agus saoirse!
  
  Ní bheidh an namhaid in ann an tír a ruaigeadh,
  Agus is cuma cé chomh cruálach a bhí sé ...
  Ár béar Rúiseach dobhraite,
  Tá saighdiúir na Rúise chomh clúiteach as a bhua!
  
  Tír Sóivéadach álainn
  Tá na cailíní inti bródúil go bhfuil siad go hálainn...
  Tá sí tugtha dúinn go deo ó bhreith,
  Agus a ligean ar a bheith cothrom baill Komsomol!
  
  Táimid ag troid ar imeall Moscó,
  Cath sneachta sneachta, agus na cailíní cosnochta ...
  Ná tugaimid an atharland do Shatan,
  Déanaimid fiú lámhach go cruinn le speal!
  
  Mar sin i buile bíonn na cailíní fonn troda,
  Agus caitheann siad pacáiste pléascadh lom leis na sála ...
  Níl ann ach faisisteach mar tá cuma iontach air,
  Go deimhin, ach Cain olc!
  
  Ní féidir le naimhde cailíní a ruaigeadh,
  Rugadh faoi réalta den sórt sin iad ...
  Is é an ollphéist invincible ár béar,
  Cé a rinne bean chéile an Motherland!
  
  Tá muid go maith cailíní na rúise
  Níl eagla orainn roimh chéasadh agus sioc...
  Agus repel, creid marbhadh an droch-chortha,
  Beidh an namhaid a fháil pissed amach as an dáileog!
  
  Bhí an namhaid in ann brú ar ais ó Moscó,
  Cé go bhfuil a lán cumhachta aige ...
  Tá cailíní an-bhródúil asainn féin
  Imíonn opponents go léir isteach sna huaigheanna!
  
  Ná creid, ní féidir an Rúis a ruaigeadh ag naimhde,
  Ós rud é gach ridire ó diapers ...
  Tá an sealgair iompaithe ina chreiche,
  Agus tá an namhaid fós ina leanbh!
  
  Ach spiorad na Rúise, creid an spiorad mór,
  Ann, tá a fhios agat, tá fórsaí den sórt sin i bhfolach ...
  Beidh sé brúite don namhaid i fluff,
  Tar éis an tsaoil, tá ridirí invincible i cathanna!
  
  Lig do amhras a chailíní
  Is muid an dream is cróga ar domhan...
  Cuirimis síos tagann na Shátan go hifreann,
  Déanaimis ár n-naimhde go léir a mhothú sa leithreas!
  
  Beidh deireadh leis an gcogadh naofa
  Beidh síocháin agus maidin ar fud an domhain....
  Tá sí go deo leis an ghrian a fhios a thugtar,
  Go brách leis an samhradh!
  
  Agus cumannachas síoraí sa ghlóir,
  Agus tá Lenin agus an Stalin mór linn ...
  I scannán fuilteach, níl ann anois ach faisisteachas,
  Agus tá ár gcreideamh níos láidre ná cruach!
  
  Mo Rúis rialacha ar feadh na gcéadta bliain
  Agus thug sonas do na cruinne ar fad ....
  An riachtanas is gá neart dhorn cruach
  Agus prowess, ach doirteadh réasúnta!
  
  
  
  WITCHES AG CRUTHÚ ARMA IONTACH
  Bhí Gerda, Charlotte, Magda agus Christina, a tástáladh ag an Tíogair ag an am, ag forbairt múnla a bhfuil gealladh fúthu freisin: Panthers -2. Chuir na cailíní an t-inneall agus an tarchur i mbloc amháin - trasna, agus rinne siad an túr caol agus níos lú. Agus suiteáladh an giarbhosca ar an mótar féin. Mar thoradh air sin, an "Panther" -2 iompaigh amach a bheith ina scáthchruth faoi bhun dhá mhéadar, agus laghdaíodh líon na gcomhaltaí criú go dtí triúr. Mhéadaigh tiús armúr forehead an chabhail go 120 mm faoi fhánaí móra, agus na taobhanna go 82 mm faoi fhánaí. Agus tá na túir suas go dtí 150 mm forehead agus taobhanna 82 mm, faoi fhánaí. Ag an am céanna, laghdaíodh an fheithicil ar fad go 35 tonna, rud a d'éirigh le hinneall 700 each-chumhacht a fháil agus mhéadaigh sé luas agus inaistritheacht an umair. Ag an am céanna, tá feabhas tagtha ar patency an ghluaisteáin freisin, agus tá an chassis tar éis éirí níos éadroime agus i bhfad níos éasca a dheisiú agus a chothabháil. Tá sé rollóirí san iomlán, atá praiticiúil agus áisiúil. Thaitin Hitler "Panther" -2 agus chuaigh sé isteach sa tsraith ó Mheán Fómhair daichead a trí. Tá an carr rathúil, le gunna maith, pollta armúr agus mear-tine. D'oibrigh sí agus bhog sí go tapa, le eirgeanamaíocht den scoth.
  Agus is tábhachtaí fós, bhí sé níos éasca a mhonarú agus bhí níos lú miotail ag teastáil. Agus ag an am céanna bhí sé idirdhealú ag marthanacht caipitil. Níl sé chomh héasca briseadh trí ghluaisteán den sórt sin le fánaí móra armúr.
  Fuair na trúpaí Sóivéadacha fadhb thromchúiseach. Ina theannta sin, d'infheistigh na Gearmánaigh, in ionad an chláir Fau, i bhforbairt trodaire tóir, agus chruthaigh siad an XE-162, simplí agus saor le monarú agus an-éadrom agus inaistrithe.
  D'éirigh leis an meaisín seo a fhorbairt i gcoinníollacha níos fabhraí, agus é sách éasca a oibriú. Agus nach bhfuil sé chomh furasta di dul i ngleic.
  Chuir mé cathanna aeir fíochmhar ar na trúpaí Sóivéadacha agus comhghuaillithe. Níor mheáchan an trodaire ach tonna go leith nuair a bhí sé folamh agus b'adhmad a bhí ann nach mór. Mar sin d'éirigh an meaisín amach a bheith thar a bheith éifeachtach.
  Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric gur thosaigh cailíní Gearmánacha ag dul isteach go gníomhach sna haonaid eitlíochta.
  Thosaigh Albina agus Alvina ag scóráil go gníomhach, ag troid, mar riail, cosnochta agus i gceann bikini. Agus ní fhéadfaí na cailíní seo a leagadh. Agus tá siad iad féin mar sin gearrtha go gníomhach as an namhaid. Agus cé chomh hálainn a bhí na blondes seo: Aryans fíor!
  Brúnn Albina an truicear le cos galánta agus gearrann sí síos cúpla aerárthach Sóivéadach agus squeals:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Brúnn Alvina an truicear lena nipple scarlet, agus buaileann sí trí charr Sóivéadach agus roars:
  - Glóir dár Motherland!
  Cailíní troda - ní féidir leat a rá go bhfuil siad lag. Ní féidir, tá siad an-ionsaitheach agus is féidir leo gach duine a stróiceadh.
  Fleasc ina iomláine, an arm. Agus sa gheimhreadh chobhsaigh an líne tosaigh. Sheol Mainstein frithbheart, agus d'éirigh leis na trúpaí Sóivéadacha a ruaigeadh ar fud an Dnieper, rud a chruthaigh péire coirí móra. Bhí na Gearmánaigh in ann an ionsaí in aice le Leningrad a chealú freisin. Anseo bhí siad ag brath ar líne cosanta cumhachtach. Ina theannta sin, tar éis an bhua san Úcráin, bhain Stalin roinnt deighiltí as an treo seo agus thug sé deis do na Gearmánaigh na hionsaithe a repel. D'fhan an tosach amach, agus bhí na Gearmánaigh in ann seasamh amach sa gheimhreadh feadh imlíne iomlán an ionsaí.
  Throid Gerda go pearsanta ar an "Panther" -2, in éineacht leis na cailíní. Agus in ainneoin an gheimhridh, throid na háilleacha cosnochta agus i bikini amháin.
  Bhrúigh Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, bhuail sí an namhaid agus d"éirigh léi:
  - Glóir dár Impireacht!
  Bhrúigh Charlotte an luamhán lena bharraicíní loma freisin, leag sí an túr tríocha ceathair agus dheimhnigh sí le foréigean:
  - Glóir do na laochra!
  Bhris Kristina an cnaipe a bhrú lena nipple scarlet agus, ag bualadh an mheaisín Sóivéadach, squeaked:
  - Agus glóir dúinn!
  Bhris Magda pléasctha de cheithre ghunna meaisín, ghearr sí na coisithe Sóivéadacha le cabhair óna héadaí loma, agus d'eisigh:
  - Glóir shíoraí, buaiteach!
  Mar sin tá na cailíní dána agus nocht, geallann a sála cruinn.
  Agus maidir le cur chuige "Tíogair" -2, geallann an umar seo, le meáchan caoga is cúig tonna, go mbeidh cosaint aige ar mhullach 250 mm, agus taobhanna 170 mm.
  Sin le gunna 88-mm i 71 EL, carr an-mhaith.
  Agus san earrach, tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn san Iodáil cheana féin agus ag brú na gcomhghuaillithe go muiníneach.
  Gabhann siad Napoli agus déanann siad ionradh ar an tSicil.
  Agus géilleann na céadta mílte trúpaí Comhghuaillithe. Agus bain go maith iad. Is iad na Panthers Gearmánach unstopppable.
  Agus cuireann na cailíní ar na Sasanaigh titim ar a nglúine agus a gcosa lom, chiseled a phógadh, agus sála cruinne na háille a lí lena dteanga.
  I mí an Mheithimh, déanann na Comhghuaillithe iarracht dul ar aghaidh trí thrúpaí a thabhairt i dtír sa Normainn. Ach tá bua millteach acu ansin. Arís, na céadta mílte príosúnach, agus a lán de threalamh a gabhadh.
  Faigheann Roosevelt taom croí agus éiríonn sé faoi éagumas. Tá na Stáit Aontaithe ag iarraidh srian a chur ar a leithéid de chogadh deacair. Tá roghanna á meas ag an mBreatain maidir le hathmhuintearas leis an Fritz. Tá an scéal níos measa ag buamáil níos cumhachtaí ar chathracha Shasana ag baint úsáide as scaird-aerárthaí. Agus ní féidir le trodaithe na Breataine teacht suas le haerárthaí den sórt sin.
  Mar sin tosaíonn Churchill ag iarraidh síocháin. Ach tá an Fuhrer gan staonadh. Tá sé ag pléasctha le feasacht ar a neart féin.
  Ach aontaíonn na Breataine go fóill le síocháin. Agus cuireann sé seo imní ar Stalin, a thairgeann sos cogaidh don Fuhrer. Aontaíonn Hitler stop a chur leis an gcogaíocht ar feadh trí bliana, ar choinníoll nach bhfuil aon sabotage páirtíneach ann, agus go bhfanann na páirtithe ag a dteorainneacha, agus díolfaidh an USSR ola agus arán leis na Gearmánaigh.
  D'aontaigh Stalin leis seo ... Agus scaoil an Fritz a lámha.
  Is é Giobráltar an chéad stailc, ar ndóigh. Tar éis duit an fortress seo a ghabháil, is féidir leat trúpaí a aistriú go dtí an Afraic chomh fada agus is giorra. Agus an fortress á stoirmiú, d'úsáid na Gearmánaigh na raidhfilí ionsaithe MP-44 is déanaí, d'fheabhsaigh na cailíní iad freisin: rinne siad i bhfad níos éasca agus níos iontaofa iad.
  Agus throid Albina agus Alvina sa spéir, na cailíní a rinne na heitleáin Gearmánacha i bhfad níos praiticiúla agus go tapa.
  Agus bhrúigh siad na comhghuaillithe ar dheis agus ar chlé. Bheadh Giobráltar tógtha ar an aistriú. B'éigean do Franco aontú le Ultimatum Hitler. Ná lig do na Naitsithe do thír a áitiú.
  Luathaigh na Gearmánaigh ar umair agus bhris isteach i suíomh an namhaid.
  Tar éis titim Ghiobráltar, tháinig an Fritz isteach i Maracó. Agus bhog siad, críocha a ghabháil. Bhí umair Fritz ag bogadh go háirithe san Ailgéir. "Panther" -2 glides go tapa ar an gaineamh. Uasghrádaíodh é le hinneall níos cumhachtaí, agus rith sé. An Panther-2 sásta go hiomlán an míleata lena chosaint forehead, agus bhí an Tiger-2 umar iontach go ginearálta. Thit na comhghuaillithe amhail is dá leagadh síos iad.
  Throid cailíní Gearmánacha sa bhfásach, de ghnáth cosnochta agus i bicíní. Ní lubricated siad ach an craiceann le huachtar cosanta speisialta ionas nach sruthán sé.
  Ansin chuir áilleacht na Sasanach a gabhadh ar a nglúin, agus cuireann siad sála ar an gcailín. Agus is maith leo é, go háirithe na hAfracaigh, a dhéanann sé le díograis.
  D"éirigh thar barr leis an gcúigiú bliain is daichead do na Gearmánaigh, ghabh siad an chuid is mó den Afraic, an Meánoirthear. Agus sa chéad leath den séú bliain daichead ghabh siad freisin an India, agus Burma agus an chuid eile den Afraic. Agus bhí níos mó fadhbanna le soláthar trúpaí, síneadh na cumarsáide, an tír-raon, ná le friotaíocht na n-aonad na Breataine agus Mheiriceá. Thairis sin, ní raibh na trúpaí coilíneach an-sásta troid. Sa teicneolaíocht, tá buntáiste ró-mhór ag na Gearmánaigh i gcáilíocht. Mar shampla, ME-262 X, agus tá luas de suas le 1200 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus tá sé armtha le cúig gunnaí aerárthach. Agus cé go bhfuil na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain oiriúnach níos mó nó níos lú le haghaidh úsáide comhraic, níl scaird-throdairí agus buamadóirí níos mó ná riamh.
  Thairis sin, bhí dioscónna ag na Gearmánaigh, ag forbairt, luas an ord ceithre fhuaim. Bhí siad go hiomlán dosháraithe d'airm bheaga, a bhuíochas leis an scaird laminar a bhí ag sreabhadh timpeall na ngluaisteán. Ach mar gheall air seo, níorbh fhéidir leo iad féin a shoot. Ach ar an láimh eile, bhíothas in ann buama a scaoileadh ó airde, agus é a úsáid i dtaiscéalaíocht, agus is tábhachtaí, i bhfeithiclí namhaid reithe trí iad a bhualadh le scairdeanna.
  Is airm éifeachtacha iad soicéid eitilte a bhfuil raon fada acu agus is féidir leo eitilt ón Eoraip go dtí na Stáit Aontaithe. Agus uaireanta bhí siad á reáchtáil ag cailíní an-álainn arbh fhearr leo troid cosnochta agus i bicíní.
  Seo é Gertrude agus Eve ar eitilt. Is iad seo dhá cuties iontach. Mar shampla, gabhadh Meiriceánach dubh. Ceangailte le log. Agus mar sin ar a foirfeachta fireann mharcaigh siad ar feadh i bhfad gur chaill an príosúnach Chonaic, overworked.
  Agus anois thóg Gertrude, lena bharraicíní loma, an diosca agus dhírigh sé ar an sprioc, ag lámhach eitleáin Mheiriceá. Seo cailín ag troid.
  Agus stiúrann Éabha, freisin, le cabhair óna barraicíní loma, carr chuig an namhaid le fórsa marfach.
  Agus reithí furiously an namhaid, agus na gluaisteáin Shasana agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá titim.
  Teacht i dtír na nGearmánach beartaithe do dheireadh mhí na Samhna. Ar dtús, níl aon duine ag fanacht ag an am seo. Déanta na fírinne, níl an aimsir an-mhaith agus tá an baol ann maireachtáil. Ach ar laethanta ciúine is féidir leat snámh trasna Mhuir nIocht agus tuirlingt. Ina theannta sin, tá buntáistí ag baint le tuirlingthe oíche, ós rud é go bhfuil sé i bhfad níos deacra a chosaint ar an oíche.
  Faoin am seo bhí na Gearmánaigh tar éis cabhlaigh Shasana agus Mheiriceá a mharú go mór.
  Mar sin bhíothas ag súil leis an tuirlingthe gan aon fhadhbanna. Bhí cathláin speisialta cailíní le bheith ina bhfórsa buailte cumhachtach, a bhí cosnochta fiú amháin le linn sioc deireadh mhí na Samhna i bicíní.
  Thosaigh an tuirlingt ar 26 Samhain, 1946. Ar chomóradh na dtoghchán don Reichstag, tar éis a fuair Hitler post Seansailéir an Reich.
  Ní raibh aon duine chun stop a chur leis an tuirlingt. Agus sa ionsaitheacha, ghlac maiseanna móra coisithe agus fiú na tancanna pirimideacha is déanaí páirt. Nach féidir a threáitear ó aon uillinn.
  Ar ndóigh, troideann na cailíní taobh istigh díobh, agus gníomhaíonn siad go cróga.
  Agus tá roinnt laochra cosnochta cheana féin ag briseadh an chiumhais oighir ar locháin reoite san oíche. Agus troideann siad go dian. Agus déanann siad míorúiltí iontacha. Agus nuair a chaitheann siad grenades lena n-toes loma agus stróiceann na Breataine as a chéile, éiríonn sé an-fionnuar ...
  Ar an láimh eile, troideann Gerda ar umar pirimid Tíogair-4 le gunna agus tosaitheoir buama, agus an-cróga. Seolann teilgeáin tar éis diúracán, agus sracadh naimhde as a chéile.
  Ag déanamh ní ag níochán amhlaidh ag rolladh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní nochta, roar an cailín:
  - lom muid ár gcuid fiacla go gníomhach, scriosaimid go han-láidir!
  Úsáideann Charlotte clúidín scarlet agus í ag lámhach, á brú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus ag bualadh an namhaid, chirped:
  - Ár bhfoireann tógála uilíoch!
  Lupanula le tosaitheoir roicéad agus Christina ag baint úsáide as toes loma. Bhris sí go leor comhraic agus rinne sí grunted:
  - Ar mhaithe le mór an Tríú Reich!
  Rug Magda ina diaidh. An uair seo le nipple sútha talún. Strac an namhaid agus roared:
  - Do chumannachas Aryan!
  Seo iad cailíní an sárleibhéil! Agus mar a ritheann coisithe na gcailíní le cosa lom, ag caitheamh grenades ar an dul. Agus cé chomh mór agus marfach é.
  Tá na cailíní chomh troid agus álainn.
  Agus tá siad ag brú ar dheis agus ar chlé na Breataine. Ní haon ionadh é, agus an oiread sin maslach agus tuirlingthe ag an bhFrainc agus ag an Iorua araon, níor stop Sasana ach deich lá. Tá sé seo iontach!
  Thit an cathair. Agus is é an chéad chéim eile turas go Meiriceá. I mí Feabhra, rinne na Gearmánaigh, in ainneoin an gheimhridh, tuirlingt san Íoslainn: Oibríocht Icarus, agus ghabh siad an chríoch thábhachtach seo.
  Agus arís, ghlac cailíní cosnochta ó chathláin SS éagsúla páirt sna cathanna.
  Agus d'éirigh leo a gcuid sála lom a splancadh tríd an sneachta.
  Mhol Stalin do Hitler i Márta 1947, comhchogadh in aghaidh na Stát Aontaithe. D'aontaigh an Fuhrer leis seo, ach ar an gcoinníoll nach bhfaigheadh an APSS ar ais ach Alasca, ar bhealach éigin críoch dlíthiúil. Agus ní iarrfaidh sé níos mó.
  D'aontaigh Stalin leis seo ... Agus thosaigh ionradh na trúpaí Sóivéadacha trí Alasca. Chomh tapaidh agus brúidiúil.
  Bhí umair nua Sóivéadacha ag bogadh.
  Throid criú Eilís ar an gcéad umar T-54, a bhí turgnamhach agus nach raibh críochnaithe go hiomlán. Aibreán 1947. Tá sneachta fós in Alasca, ach troideann cailíní na Rúise cosnochta agus i bikinis. Agus cailíní álainn den sórt sin.
  Caitheann Elizabeth an namhaid lena bharraicíní. Buaileann an Sherman Meiriceánach. Agus ag baint a cuid fiacla, adeir an laoch:
  - Glóir do smaointe an chumannachais mhóir!
  Shoots Ekaterina freisin ag baint úsáide as mhéara lom de chosa chiseled agus squeals:
  - Glóir do thorthaí buaite ár n-arm!
  Bhris Elena freisin, an uair seo ag baint úsáide as clúidín scarlet a cófra, ag bualadh an namhaid le marcanna an-mhaith agus ag caoineadh:
  - Glóir do bhuaanna cinntitheacha nua!
  Euphrasia, slammed ag an opponents, ag baint úsáide as nipple sútha talún, agus pollta "Pershing" choirt:
  - Agus beidh an bua againn!
  Laochra scaipthe cosúil le dallóga. Agus mar sin tá na Meiriceánaigh buailte.
  Anseo buaileann diúracán ar mhullach an umair, ach téann sé as a chéile láithreach. Ritheann Elizabeth agus léimeann:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Agus seolann sé diúracán mar fhreagra freisin, le cabhair a bharraicíní loma. Seo cailín atá ar mhisean fíor.
  Is iad sin áilleacht na troda.
  Bhí trúpaí Sóivéadacha ar siúl in Alasca. Agus i mí na Bealtaine, tháinig an chéad IS-7 corpraithe i miotail.
  Agus ar sé tá criú umar Alenka.
  Seo cailín troid den sórt sin. Agus é ag lámhaigh ar an namhaid, buaileann sé go han-chruinn é.
  Agus an gunna, cé chomh cumhachtach: 130 mm. Punches sí an namhaid ó achar fada. Do na Meiriceánaigh, is é an Sherman an príomh-umar fós, nach bhfuil go maith ach chun aces umar na Gearmáine agus na Sóivéide a scóráil. Tá Pershing beagán níos fearr, le gunna níos cumhachtaí ná an caliber 90mm. Agus tá an "Supershing" an-bheag, a bhfuil a ghunna 90 mm ar chaighdeán agus a bhfuil fad bairille de 73 EL aige, in ann créacht chontúirteach a dhéanamh ar an meaisín Sóivéadach IS-7 ar bord agus in aice leis. Ní thógann gunnaí Meiriceánacha umair pirimideacha Gearmánacha ar chor ar bith ó gach uillinn. Tá IS-7 pollta isteach sa taobh. T-54 - "Supershing", is féidir a ghlacadh in aice leis an forehead, agus ar bord ar fad. Ach faoi láthair, tá an príomh-umar T-34-85 ag an APSS, nach bhfuil fós as táirgeadh agus tá sé ag troid leis na Meiriceánaigh. Tá sé beagnach comhionann leis an Sherman, agus níos laige ná an Pershing.
  Mar sin tá am crua ag na saighdiúirí Sóivéadacha. Agus cuma siad le éad ar an t-aon umar turgnamhach IS-7, an chéad cheann.
  Tá an carr seo bródúil agus fionnuar.
  Tá an IS-2 agus IS-3 ag troid freisin. Ní threáitear an meaisín deireanach sa mhullach ach amháin i gcás an "Supershing". Bhuel, is féidir an IS-3 a tholladh isteach sa chuid íochtair den chabhail freisin.
  Tá an IS-2 beagán lag i armúr tosaigh an turret.
  Tá na cailíní Natashka agus a foireann ag troid ar an umar seo. Háilleachtaí troid. Agus tugann siad ón IS-2 builleanna brúite, le teilgeáin marfach.
  Bhrúigh Natashka a cosa lena bharraicíní loma, agus chaith sí amach an marfóir, ag briseadh tríd an Meiriceánach agus vyaknula:
  - Glóir do smaointe an dea-chumannachais!
  Bhrúigh Zoya a clúidín scarlet i gcoinne an luamháin marfaigh agus d"éiligh sí:
  - Ar mhaithe le síocháin agus ord Aryan!
  Phléasc Augustine freisin le scrios lena sÚil nocht, ag bualadh an namhaid agus ag tafann:
  - Chun bua cinntitheach!
  Agus ar deireadh, caitheann Svetlana a cosa amach le cabhair óna bharraicíní lom, laghdaítear an namhaid agus squeaks:
  - Chun neart mór!
  Chuaigh laochra an Airm Dearg chun cinn ar fud Alasca. Tháinig an samhradh agus bhí sé te, agus bhí sé go deas do chailíní i bicíní agus cosnochta ar umair. Tar éis dóibh an Ghraonlainn a shárú, tháinig na Gearmánaigh i dtír i gCeanada. Agus ó dheas thosaigh siad ag bogadh ón Airgintín. Sa Bhrasaíl, bhí scoilt idir faicsin pro-Ghearmáinis agus pro-Mheiriceánach. Chinn na Gearmánaigh, le buille láidir óna rannáin a bhí réidh le haghaidh comhraic, an t-ábhar ina bhfabhar.
  Bhí carbán ionsaithe níos cumhachtaí agus níos éifeachtaí ag na Naitsithe, a lámhaigh ó achar fada agus go han-tapa. D"fhulaing na Yankees an bua tar éis bua a fháil.
  Bhí foireann nua cailíní Sasanacha, faoi cheannas Jane Armstrong, ag dul ar aghaidh ón deisceart ... Throid an laoch sa Bhrasaíl i rith an tsamhraidh ... Chuir fórsaí pro-Mheiriceánach in aghaidh go sluggishly.
  Ach i Veiniséala, bhí trúpaí Mheiriceá ag tabhairt aghaidh ar na laochra baineanna. Throid siad ar an "Panther" -2 atá as dáta, a scoireadh go praiticiúil cheana féin i bhfabhar samhlacha pirimideacha trealaimh.
  Ach bhí na Breataine, fiú ar an umar seo, níos láidre ná na Meiriceánaigh. Scaoil siad as an gunna ag na Shermans, a bhí as dáta gan dóchas cheana féin, ní raibh siad in ann troid ach ar théarmaí comhionann le tríocha ceathair Sóivéadach.
  Jane fired lena toes lom ó fad. Buail an namhaid agus chirped:
  - Seo mór-thímpal na Breataine Bige - ní bheidh sé céimnithe!
  Smash Gringeta a cosa chiseled isteach sa namhaid lena bharraicíní loma. Bhris sí an Sherman agus squeaked:
  - Beidh ár ríocht fionnuar!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Ansin scaoil Monica, bhuail sí an namhaid díreach ar an sprioc lena cosa nocht agus chuaigh sí:
  - Chun slánú an anama!
  Agus tar éis dóibh lupanula agus Malanya. Bhuail go cruinn an Pershing níos contúirtí, ag briseadh a chabhail.
  Ar ndóigh, le toes lom, choed sí:
  - Glóir do smaointe na bhfórsaí ríoga!
  Throid na cailíní go han-ionsaitheach agus go cuiditheach.
  Agus i gCeanada, bhí aonaid roghnaithe Gearmánacha ag gluaiseacht. Gerda ar an umar "Tíogair" -4 pyramidal brúite Meiriceá agus a tiarnas. Agus bhris siad faoi bhuille crushing an namhaid.
  Bhris Gerda le cabhair óna bharraicíní loma, bhuail sé an namhaid agus d"éiligh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Thumpáil Charlotte freisin, an uair seo le clúidín scarlet a cófra, pollta an carr Meiriceánach agus gurgled:
  - Ar son na mór-Ghearmáin!
  Bhuail Christina an namhaid freisin. Bhrúigh sí a armúr, le cabhair ó mhéara lom de chosa chiseled, cosúil le sliogán uibhe, agus gurgled:
  - Chun ár n-éachtaí iontach!
  Rinne Magda ruathar freisin, ag brú an namhaid mar chré agus roar:
  - Maidir le hacmhainní den sórt sin go bhfuil sé dodhéanta a rá i scéal fairy, gan cur síos a dhéanamh le peann!
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil na cailíní thar a bheith comhraiceach agus an-soghluaiste. Tá sé an-spraoi leo freisin.
  Agus ansin thit príomhchathracha Cheanada: Québec agus Toronto. Agus d'éirigh an saol níos fearr, Fritz agus níos mó spraoi ...
  Dhearbhaigh Hitler go mbeadh Meiriceá críochnaithe!
  Le forbairt an bhuama adamhach, níor éirigh leis na Stáit Aontaithe. Is féidir a fheiceáil gur iompaigh an t-ádh sa chás seo ó Mheiriceá i bhfabhar an Wehrmacht. Nach cuma? Tá bunús eile le haghaidh bua agus rath. Mar sin tá sé ró-luath chun éadóchas.
  Ach tá na Fritz lena reisimintí eachtracha i bhfad níos fearr ná na Stáit Aontaithe mar thrúpaí. Agus tá siad in ann go leor chun an namhaid a scriosadh.
  Anseo rug Gerda, mar shampla, trodaire dubh. Agus chuireadar an oiread sin crá air, á chur iallach air grá a dhéanamh, gur scaoil sé a chuid crúba. Agus tá sé i ndáiríre deas fionnuar.
  I bhfómhar na bliana daichead a seacht, chuaigh an Fritz isteach i gcríoch na Stát Aontaithe ceart. Bhí trúpaí Sóivéadacha fós ag troid i gCeanada.
  Throid Alenka ar an IS-7 le briogáid iomlán de Shermans agus Pershings. Bhí na Shermans anseo den rang Firefly, le gunna fada bairille 76mm, rud atá contúirteach don IS-7 agus iad ag lámhaigh isteach sa taobh. Mar sin bhí na cailíní i staid thromchúiseach. Tá gunna ag IS-7, mar gheall ar a thuillteanais go léir, a bhfuil lón lámhaigh teoranta aige agus nach bhfuil sé ró-ghasta.
  Seo a scaoil Alenka le cabhair a bharraicíní loma, bhuail sé an Meiriceánach agus squeaked:
  - Ar mo chosán cogaidh!
  Bhuail Anyuta ar a seal, le cabhair ó chulaith scarlet, an Sherman agus d"éiligh:
  - Chun bua an APSS!
  Thumped Alla freisin le cabhair ó bharraicíní lom. Thriall sé an carr Meiriceánach agus d'éiligh sé:
  - Chun smaointe an chumannachais!
  Bhuail Maria freisin, le cabhair ó nipple sútha talún, an comhraic a bhriseadh ina phíosaí agus rinne sí hisseadh:
  - Do lámhscríbhinní móra Lenin!
  Agus thug Matrena isteach lena sála lom, ag brú armúr an Sherman agus ag sciobadh ar bharr a scamhóg:
  - Do mo ridirí solais!
  Seo é an cúig, seo na cailíní - ní féidir leat teacht ar níos fuaire! Agus tá siad go léir chomh óg agus úr. Agus boladh na cailíní cosúil le mil. Ní haon ionadh go líonn na saighdiúirí le pléisiúr den sórt sin íochtar Véineas lena dteanga. Agus tá siad fós ag licking.
  Sea, ghéill an IS-7 ar ais ionas nach mbeadh sé stróicthe ina shreds. Sin an fáth gur umar é seo, is umar é gach umar.
  B'fhéidir ach amháin i gcás na Gearmáine pyramidal ...
  Ach maraíodh an chuid is mó de na Shermans, agus tá an chuid eile ag cúlú.
  Sin mar a ghearr na cailíní Sóivéadacha.
  Agus sa spéir, tá Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya ag bualadh an Fritz. Níl an Pokryshkin sin ar aon dul leis na cailíní seo. Agus troideann na háille cosnochta agus i bicíní. Agus úsáidtear siní scarlet na bpóir nuair a bhíonn siad ag lámhaigh, rud a mhéadaíonn éifeachtacht chomhrac na lámhaigh.
  Ach tuigeann sé Albina agus Alvin níos fearr. D"éirigh leis na cailíní sé chéim de Chrois an Ridire a fháil. Bronnadh Crois Ridirí na Croise Iarainn den rang a sé is airde le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint orthu tar éis dóibh níos mó ná míle aerárthach an ceann a lámhach.
  Seo chugaibh na cailíní - cailíní to all the girls...
  Ach bhailigh Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya níos mó ná dhá chéad aerárthach. Agus bhí ocht réalta acu cheana féin ar laoch an APSS.
  Bhrúigh Anastasia a bharraicíní ar chnaipe lámhaigh an ghunna aerárthaigh agus leag sí síos carr Meiriceánach, ag sciobadh:
  - Tá sár-chailín agam!
  Bhuail Alenka Sokolovskaya an namhaid le cabhair ó nipple scarlet a cófra, leag sé síos trí eitleán agus chuir sí coirt:
  - Agus tá mé níos fuaire fós!
  Is cailíní iad seo, cailíní den sórt sin!
  Agus scrios Meiriceá.
  Bhuel, ar ndóigh, déanann Alvina agus Albina níos mó spraoi agus fionnuar é.
  Úsáideann Alvina clúidín scarlet nuair a bhíonn sí ag lámhach ...
  Agus Albina sútha talún ...
  Agus is breá leis an mbeirt chailíní oibriú leis an teanga le slata jade, pulsating. Tá a leithéid de paisean agus creideamh ionsaí acu!
  Bhrúigh Albina a toes lom agus chrom sí:
  - Agus téann siad chun farraige, cailíní dashing!
  Alvina, lámhaigh, dheimhnigh:
  - Gné fionnuar, eilimint marú!
  Agus anois chuaigh na Gearmánaigh agus na Sóivéadaigh agus na Seapánaigh níos doimhne isteach i gcríoch Mheiriceá.
  Tá a gcuid trodaithe féin ag na Seapánaigh: cailíní ninja. An-cróga agus troid.
  Seo cailín ninja gorm, mar a scaoileann sí lann rásúir lena bharraicíní loma, ag gearradh cinn na Meiriceánaigh agus na blathers:
  - Ní bhfaighidh siad tríd!
  Agus gearrann sé an muileann le claimhte.
  Agus beidh an cailín ninja buí a shealbhú lucht leanúna fíor le claimhte. Agus ansin, le toes lom, caithfidh sé snáthaidí nimhe, agus seolfaidh sé iad le marú trúpaí Yankee, ag bualadh comhraic.
  Agus caoineadh ag barr a scamhóga:
  - I ngach ghlóir na Seapáine!
  Agus an cailín le gruaig rua, mar a shealbhóidh an muileann slanting, agus gearradh na naimhde.
  Agus ansin tógfaidh sé é lena bharraicíní loma agus slam orthu agus scaipfidh sé na Yankees i dtreonna difriúla. Is é seo an áilleacht an cath.
  Agus roar:
  - Is ninjas muid!
  Agus ansin déanfaidh cailín le gruaig ninja bán fáiltiú héileacaptar le claimhte. Chop suas opponents, crush iad. Agus as an nipple scarlet bhuaileann sé le tintreach, roaring:
  - Chun bua na Seapáine!
  Bhuel, ní féidir le duine ar bith cur i gcoinne thieves den sórt sin! Seo iad na cailíní, na cailíní cailíní go léir ...
  Agus tá siad chomh ionsaitheach.
  Ach anseo tormáin na cathanna le déine ollmhór. Tá fórsaí na haise ag bogadh isteach ó thuaidh agus ó dheas, ag brú Mheiriceá go litriúil le tlúnna ollmhóra.
  Seo gearrthóg den tír a bhí uair amháin glórmhar a thuislíonn an tsamhlaíocht.
  Faoi dheireadh an fhómhair, bhí an Fritz wedged go leor cheana féin isteach i gcríoch na Stát Aontaithe.
  Anseo tá Gerda ag troid in umar Tiger-4 agus ar an mbealach cuimhníonn sé ar a iar-cheannaire,
  Chomh maith leis sin feats an-ghlórmhar.
  Bhí Gerda clúdaithe le fuil beagán, ach bhí sí sásta. Ach bhí an meon millte ag an gcréacht uafásach a d"eascair as bolg gearrtha an ghoul agus an eagla go dtiocfadh céad eile, más rud é nach mó, de na créatúir chéanna ag rith.
  Idir an dá linn, thóg Charlotte a comhraic daingean os a comhair agus rinne sí teicníc mharfach "dúbailte Nelson", ag casadh muineál an chréatúr. D'iompaigh an laoch fiery anseo amach a bheith i ról an chineál mháthair Teresa - i dtéarmaí trócaire ar an ghoul brutally buailte. Léirithe:
  - Táim cineálta, cineálta, agus tá mo mháthair cineálta - cosúil le hulchabhán ciallmhar!
  Bhí Gerda buartha:
  - Nach dtuigeann tú?
  Bhí ionadh Charlotte.
  - Cad ba cheart dom a thuiscint?
  "Nach gcloisfidh dineasáir nó hibridí francaigh agus cockroaches?" Gerda pursed a liopaí.
  Rinne Charlotte gáire.
  "Ní raibh mé ag súil go raibh tú chomh jerk!" Sea, maróidh muid míle díobh ar a laghad!
  - Buaileann siad tú ar an ceann le club!
  - Ní. Creid dom, is féidir leis an megagnome éisteacht linn. - Ansin stuttered an cailín. "Más rud é nár ghlac Sultan na nOileánach é, is é sin, nár ghlaoigh sé chun na seirbhíse é, ní fhéadfadh sé a bheith imithe rófhada uainn.
  D"fhiafraigh Gerda le muinín an-lag:
  "Agus na abhaic eile, na elves, na maidí rámha?"
  Mhúch Charlotte go tapa le neamhthrócaireacht fhirinscneach a dóchas deiridh:
  - Daoine eile, b'fhéidir go gcloiseann siad, ach cad is cúram dóibh faoi sin? Níl a fhios aige ach megagnome Kiy-Dar.
  Thosaigh Gerda ag glanadh a cos dhaite fola ar dhuilleog mhór lush. An duilleog ach outwardly chuma bog, ach i ndáiríre bhí sé prickly. Thug an fionn cosnochta moráltacht:
  - Nach bhfuil gach rud ór go glitters, ach gach rud a stinks - casadh i gcónaí amach a bheith cac! Tá an oiread sin salachar ar fud an domhain go bhfuil sé dodhéanta a chreidiúint in íonacht an chruthaitheora, fiú tar éis roinnt céimeanna a ghlacadh ar an talamh!
  Mar fhreagra air sin, hissed an Diabhal Dóiteáin arís le haer ina píopa plaisteach. Ansin d'éist na cailíní leis an oíche ar feadh i bhfad. Ach níor chuala an megagnome Kiy-Dar, nó níorbh fhéidir é a chloisteáil fiú. Agus is léir nach raibh aon gnome eile anseo.
  Sheinn Gerda:
  - Más rud é go tobann iompaigh cara amach nach cara ná namhaid é, ach gnome ... Ciallaíonn sé seo go bhfuil muid ag fanacht le madhouse!
  Chuir Charlotte isteach ar a cara:
  - Bhuel, an bhfuil tú ag iarraidh orainn a bheith forleagtha ag legion de ghouls? Tar ar do chosa, agus go tapa!
  Arís eile, lean siad lena n-rith uafásach, cé go raibh an dá ghaiscíoch tinn le tuirse cheana féin. Uaireanta thit Gerda ina chodladh ar an dul, i chuimhneacháin ghearr milis dhealraigh sé go raibh sé ina luí síos, scíthe (cineál codlata i aisling - tá sé ach iontach fionnuar!). Ach chlis ar na radhairc mar chnapán cré a thit go talamh - go héasca agus gan iarracht, níor tháinig ach an corp ar crith go neirbhíseach. Agus ansin thosaigh gach rud arís, amhail is dá mbeadh luascadán dofheicthe ag luascadh. Bhí leath-réaltacht de shaghas éigin agus leath-réaltacht thart, bhí orm mo chuid eyelids a bulge ionas nach ndúnfaí iad, go trom. Bhí cosa lom na gcailíní buailte go fíochmhar, ach ba é an phian uafásach seo nár lig dóibh dearmad iomlán a dhéanamh agus a dtuiscint ar an réaltacht a chailleadh. Agus d"athraigh an tírdhreach de réir a chéile.... Léirigh ballaí arda go soiléir tríd an dorchadas timpeall, bhí an laoch blonde tuirseach amhail is dá mba i gconair cloiche dubh. Bhí fuaimeanna ann, macalla trom a rith. Agus bhí rud éigin eile uafásach agus motionless amach romhainn. Rud beo, bhí sé, cé go dofheicthe, ag fanacht leis na cailíní, agus rith siad ann. Ar ndóigh, ní raibh siad ag iarraidh titim isteach i ifreann, ach fós rith siad mar chaoirigh ruaig ag tíogair. Níl sé soiléir fiú cén fáth ar thosaigh siad ag brionglóid ar a leithéid de bhruscar, b"fhéidir mar gheall ar an dianghníomhaíocht fhisiciúil a tharla sna seachtainí deireanacha den chogadh i bhfásach na hAfraice agus sléibhte na hÁise...
  a dúirt Gerda:
  - Agus is féidir le neamh a bheith ina ifreann fiú, nach gcaithfidh tú snámh go hifreann ar feadh i bhfad!
  Rug rud éigin ar lámh an chailín. Chuaigh an Chonaic ar ais chuig an laoch. Go tobann fuair sí í féin ina seasamh. Shín an talamh go réidh chun tosaigh. Agus bhí splancscáileán beag uisce. Chuir úire agus taise isteach ar aghaidh traochta an chailín.
  exclaimed Gerda:
  - Wow, is féidir leat fiú rith chun na bhflaitheas!
  - Fearacht! Charlotte sighed le mothú. - An áit a bhfuil na saighdiúirí tite na Gearmáine Mhór áthas. - Bhí a glór sonrúil laochra lán le fíor-áthas.
  Níor roinn Gerda an dóchas seo:
  "Níos cosúla le réamhpháirc Virius.
  Dúirt Charlotte go díograiseach:
  - An áit a bhfuil páirc, tá páirc!
  Chuimhnigh Gerda ar an finscéal, chuimhnigh sé ar conas, ar an mbealach go dtí an Reich-Saray, thrasnaigh siad abhainn bheag airgid-uisce. Ó airde an chapaill ríoga, bhí an chuma ar an trasnú éasca agus tapa spraoi. Bhraith an laoch blonde fiú cosúil le sultán, nó sultana, atá, dála an scéil, níos fearr fós! Ach is rud amháin é suí ar chapall ollmhór mionlach, agus rud eile taisteal ar do chosa féin de bhandia. N'fheadar cé chomh domhain agus fealltach atá an abhainn seo?
  Dúirt Gerda go glic ach go figuratively:
  - Agus tá an forefield mianach!
  - Is féidir leat snámh? Chuaidh an cailín ruadh chuici.
  Gerda shrugged.
  - Cad ceist dúr. Cá bhfaca tú ionadaí ó chathlán mionlach an SS nach raibh in ann snámh.
  Chroith Charlotte a gcuacha lasracha go cinntitheach.
  - Déan dearmad ar an mionlach SS. Tá domhan iomlán difriúil ann nó fiú cruinne gan teorainn a bhfuil an iliomad saol ann. Níl gach rud mar a bhí sé linn!
  "An féidir liom?" D'iarr Gerda uirthi féin, arís ag féachaint isteach an fholamh a bhí taobh istigh den laochra.
  Dúirt Charlotte:
  - Bhuel, breith go tapa! Tá am ag rith amach!
  "Ar ndóigh ba cheart go mbeinn in ann snámh!" a dúirt an laoch blonde cheerfully, go bhfaca an t-amhras ar an milis agus ag an am céanna formidable aghaidh a cara.
  Chuir féileacán ar mhéid albatras, le sciatháin ghorma agus bhuí flecked, a haeróga mar chomhartha deimhnithe go raibh an blonde cosnochta ag insint na fírinne.
  "Sin an méid is dócha, freisin, nó beagnach mar sin," d'fhreagair Charlotte unsteadily. - Cé go bhfuil an seanfhocal ar eolas agat: smaoinigh an turcaí agus chuaigh sé isteach san anraith, níor smaoinigh an préachán agus chríochnaigh sé i creathach! In aon chás, tá sé níos fearr má tá a fhios agat conas, mar ní féidir liom tú a fháil amach. Agus níl ach bealach amháin againn - go dtí an taobh eile.
  Ghlan Gerda a dhorn go docht.
  - Ar ndóigh, shnámh an ceann fionnuar!
  Thug Charlotte rabhadh:
  "D'fhéadfadh go mbeadh fadhbanna againn leis an gclaíomh!"
  Chuaigh laochra glamorous i dtreo imeall an chladaigh agus chuaigh siad isteach san uisce oíche dubh. Mhothaigh Gerda brú an uisce - bhí sruth beag ag an rivulet. Chuaigh an blonde cosnochta ar a glún agus d"éirigh sí ólta go ramhar, agus ina dhiaidh sin chroith sí ar a héadan tuirseach dusty é. An codlatacht imithe láithreach. Bhí an t-uisce fionnuar agus milis, bhí mé ag iarraidh luí síos ann agus matáin pianta an choirp mná a scíth a ligean ...
  Dúirt Gerda le díograis:
  - Agus tá na mianaigh sa forefield dofheicthe!
  - Fan nóiméad! Charlotte whispered.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Agus cad iad na gaistí anseo arís?
  Chuir an laoch fial ar a suaimhneas:
  - Ní hea, ach ... sílim go bhfuil seans againn fós!
  Phóg an laoch dóiteáin a plaisteach bán arís lena spúinsí. D'éist sí, ag breathnú thart go cúramach.
  Ar a seal, tháinig Gerda ar a suaimhneas, agus bhí an chuma air go raibh sé ag ithe fuinneamh diaga ón uisce. D'iarr Charlotte uirthi:
  - Agus feiceann tú, tá sé deacair dom díriú isteach san áit seo.
  D'fhéach an blonde cosnochta siar freisin. Mhothaigh sé mar go mbeadh sé éadrom go luath. An dorchadas scortha de bheith pitch-dubh, mar go leor le déanaí, bhí bearnaí unsteady le feiceáil ina impenetrability - bhí an chuma, ach beagán níos mó, agus go mbeadh an clúdach na hoíche titim. Mar sin, tosóidh an chase go han-luath. Rud maith a rinne siad go dtí an abhainn é. D'fhéach Gerda go géar ar a malaí agus bhí an t-uisce le feiceáil go soiléir ar a cosa a thiomáin fir ar mire, go doiléir - i lár an tsrutha. Bhí an taobh eile beagnach báite sa dorchadas.
  Dúirt an laoch sneachta-bán:
  - Más rud é anois anois, dhéanfadh lámha na bhfear cúram ar ár gcorp traochta le veins ag taispeáint tríd an teannas. Conas a bhainfimid sult as? O feoil cailíní neamhchiontach ag fulaingt. Is mian le mo bhean an bandia Véineas, grá, agus sonas, cad is mian le bean ar bith!
  Thóg Charlotte a píopa arís. An uair seo dhealraigh sé do Gerd, san aer nó sa talamh, crith mar fhreagra ar rud éigin. Agus ar shála lom an laoch blonde, bhí rud éigin a chuimil le spikes agus ag an am céanna chomh tairisceana. Dúirt sí:
  - Seo í is aoibhinn léi boa constrictor.
  - Ar chuala tú? Rug an diabhal óg fiery ar a lámh go fonnmhar. - Céimeanna an megagnome! Ó boladh baineann sneachta-bán? D'fhreagair Kiy-Dar. Phóg Charlotte a cara ar an chluas. - Creid dom, tá ár bua gar, Tá sé áit éigin anseo!
  Dúirt Gerda:
  - Sea, gar ... Cosúil leis an nGealach le haghaidh booger!
  Thosaigh Charlotte ag séideadh níos deacra isteach ina feadóg déanta as plaisteach draíochta a chruthaigh elves (draíocht teicneolaíochta, áfach!), agus í ag brú a cluas go talamh ansin. An uair seo, bhí croitheadh cómhalartach na hithreach i bhfad níos suntasaí.
  Dúirt Gerda go fealsúnach:
  - Tá a leithéid de chomhartha ann dá fhad a bhíonn mí-ádh ort ag an tús, is amhlaidh is rathúla a bheidh an deireadh!
  - Sea ... - Na súile emerald an cailín is áille squinted go sona sásta, - tháinig sé ar an glaoch! Eochair-Dar!
  Chuir Gerda a méar ar a liopaí:
  - Sea, bí cúramach. B'fhéidir nach bhfuil sé sin megagnome ar chor ar bith, nó créatúr d'ord iomlán difriúil!
  froze siad, ag éisteacht. D'éirigh crith an domhain níos aonfhoirmí, trom. Áit éigin in aice láimhe, idir na "oileáin" de toir, bhí carachtar ollmhór ag déanamh a bhealach. Bhí sé cosúil le genie gigantic, obediently lorg máistir, fiú amháin más rud é go raibh sé ar an óige deireanach gan féasóg ...
  Dúirt Charlotte:
  - Is dócha nach féidir leat a shamhlú fiú go léir an chumhacht de megagnomes. Is créatúir chumhachtacha den sórt sin iad seo a fhágann fiú tine ifreann rompu!
  Chuir Gerda in aghaidh láithreach:
  - Ní hea, cén fáth nach féidir liom a shamhlú ... Más créatúr láidir é gnome, ansin ba chóir go mbeadh megagnome ord méide níos láidre. Tar éis an tsaoil, na focail an-mega, tá sé milliún uair níos mó!
  D'aontaigh Charlotte go toilteanach, mar chailín ar dháta le réalta pop:
  Sea, tá an ceart agat a chara! Go díreach i milliún, tá sé seo ar fad invincible arm!
  Bhí ionadh ar Gerda:
  "Cén fáth nár ghlaoigh tú air níos luaithe agus go bhfuair ár gcairde bás?"
  In ionad a fhreagairt, phóg an diabhal óg agus dearg a feadóg arís, an t-aer ag éalú le hiss beag ón soc cuartha. Agus go tobann froze Charlotte i leath anáil, a súile emerald chothromú. Shuigh an mac tíre fiery síos san uisce, ag baint lámh le Gerda. Theastaigh uaim an oiread sin, bhí mé chun í a fhreagairt, nuair a tobann ...
  Go tobann dódh cosa lom an chailín le pian chomh géar sin gur léim siad láithreach agus ... dhúisigh siad ar deireadh. Bhí Madeleine i seilbh club le sreang leictreach ceangailte leis. Bhí blister de urscaoileadh leictreach le feiceáil ar an bándearg, fiú beagán keratinized ó reáchtáil ar ghaineamh te agus clocha sléibhe géar.
  Rinne captaen an SS gruaim:
  - Éirigh agus déan réidh le d"éide gúna a chur ort! Ní féidir leat fleasc i bicíní amháin os comhair mharascail páirce! Féach, a leanbh, gheobhaidh tú luach saothair, ach má chaitheann tú stupidity, ansin déanfaidh mé casadh roth Conan ar feadh lae, agus ag an am céanna turraing leictreach a thabhairt. - Rinne Madeleine anseo aghaidh uafásach. - Cé nach bhfuil, ní lá, ach seachtain iomlán, gan nóiméad amháin faoisimh. Tá am fós againn.
  Thosaigh na cailíní ag bailiú go tapa .... Agus ar mhór-roinn eile, tharla imeachtaí suimiúla freisin, agus cinn den chineál céanna.
  Sea, agus anois tá an cath ar ais, agus an laoch Gerda, ag baint úsáide as a bharraicíní lom, seolann teilgeán de fórsa marfach. Stop an wrecked Pershing.
  Tagann rud éigin níos mó agus níos clumsier isteach anseo. An fhorbairt is déanaí i Meiriceá, gunna féinghluaiste a bhfuil scoth an ghunna aige 155 mm ar fad agus tiús armúr 305 mm. Meáchan céad agus fiche tonna é agus bogann sé an-mhall. Is ar éigean ag caoineadh...
  Bhris Gerda an Sherman le urchar dea-dírithe agus dúirt:
  - Téann go dtí ár n-anam!
  Bhrain Charlotte úsáid a bhaint as a barraicíní loma, bhris an namhaid ina phíosaí miotail stróicthe agus squeaked:
  - Chun onóir agus Motherland!
  Dúirt Christina le díomá:
  - An féidir leat é a neadú le buamadóir?
  Dúirt Magda go muiníneach:
  - Fág seo dom!
  Agus dhírigh an cailín gunna ar an namhaid, lena mhéara géara, agus bhuail sí.
  Agus stop an ollphéist Meiriceánach agus phléasc sé.
  Seo iad na cailíní ón Tríú Reich - maith sibh!
  Tá an geimhreadh tagtha, agus tá an IS-7 ag bogadh tríd an sneachta. Tá troideanna ar siúl i Meiriceá. Tá na háilleacha ón APSS ag troid go buile.
  Bhris Alenka ar an Pershing lena bharraicíní loma agus bhris an namhaid.
  Agus chonnaic sí:
  - Glóir do chumannachas na Rúise!
  Bhuail Anyuta freisin le blaosc. Chuir sí an teicníocht i bhfeidhm le cabhair ó bharraicíní loma agus choil:
  - déarfaidh mé cailín Superman!
  Ghlac Alla freisin agus scaoil sé agus bhuail sé umar Patton eile. Agus mar sin fionnuar.
  Cén cineál glasraí é an umar Patton is nuaí seo? Tá sé ina "Róthrom", ach amháin le níos cumhachtaí 810 horsepower inneall agus armúr níos fánaí.
  Cén meaisín mórthaibhseach is féidir a bheith ina fhadhb don T-34-85. Ach buaileann an IS-7 í i bhfad i gcéin. Agus cuireann umar na Sóivéide, tar éis dó diúracán a fháil sa armúr tosaigh, é a chur isteach i ricochet. Seo feithicil chomhrac. Agus mar fhreagra air sin, séideann sé síos an Meiriceánach le luascadh amháin.
  Ansin lasann Maria, buaileann sí an namhaid go cruinn. Tromfaidh sé tríd agus squeals sé:
  - Tá ár n-arm láidir, cosnaíonn sé an domhan!
  Agus úsáideann sé bharraicíní lom freisin.
  Agus ansin beidh Marusya fucked suas. Agus crush an namhaid armúr i sliseanna. Le cabhair sa chás seo sála lom.
  Agus roar:
  - Maidir le leasuithe nua Stalin!
  Tá sí den sórt sin a áilleacht troda, agus ba mhaith léi le do thoil gach duine.
  Seo mar a oibríonn an fhoireann ar an IS-7, rud atá tinn go hifreann.
  Ach anseo a thagann na cailíní.
  Tá Elizaveta ag troid ar T-54. Agus gníomhaíonn sé go éadóchasach. A leithéid de soith ionsaitheach.
  Agus tá carr an-mhaith ag na cailíní. Agus shoot siad as é thar a bheith cruinn.
  Mar shampla, ghlac siad agus bhuail siad "Supershing", agus yell siad:
  - Ár communism naofa!
  Dhírigh Elizabeth an gunna lena bharraicíní loma. Lupanula ag an sprioc agus squeaked:
  - Beidh mo bua a bheith iontach!
  Agus winked ag a companions.
  Bhuail Ekaterina le cabhair ó nipple scarlet agus squealed:
  - Ar ár bua iontach!
  Agus mar a gáire sé ag barr a scamhóga.
  Agus déanfaidh Elena, le cabhair óna héadaí loma, slam isteach sa namhaid. Bhris sí an armúr cumhachtach, scoilt sí an miotal agus squeaked:
  - Mighty ár náisiún!
  Agus roar ag barr a scamhóga ...
  - Hooray!
  Agus déanann Euphrasia an namhaid a bhualadh freisin, an uair seo le nipple sútha talún. Crush an namhaid agus Blather:
  - Ar mhaithe le mórgacht an chumannachais ar phláinéid uile an réaltra!
  Seo iad na cailíní is deise ar domhan. Agus níl aon rud chun iad a stopadh nó a chosc.
  Ekaterina squeals agus croith a cófra:
  - Tá sár-chailín agam!
  Agus caitear a clúidíní le rubies ... Chroith sí uair amháin iad i bhfianaise fear dubh agus chuir sé iallach air lick. Ansin ligh sí a foirfeachta fireann lena teanga. Cad blas taitneamhach.
  Cé chomh deas is atá sé do chailín - gan cur síos a dhéanamh ar an sásamh níos mó ar domhan.
  Seo mar a dhéanann na cailíní an namhaid a bhrú chun cinn. Agus baineann siad taitneamh as a mbuanna glórmhar agus a n-éachtaí ollmhóra.
  Agus is cailíní iontach iad Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya go ginearálta. Níl iontu ach tonnta paisean agus súnámaí lust.
  Caitheann Anastasia a clúidín scarlet ar an namhaid, buaileann sé an t-eitleán Yankee agus squeals ag barr a scamhóga:
  - Is superman álainn mé!
  Alenka Sokolovskaya, ag leanúint ar aghaidh ag brú ar an namhaid, le cabhair ó siní sútha talún agus roars:
  - Agus tá mé níos airde ná an cailín ar fad ar domhan!
  Sin iad na mná troda, agus caithfidh mé a rá gur ghoid siad roinnt eile! Ní féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Fiú Meiriceá ... agus tá gach ceann acu tuillte cheana féin deich réalta óir de laoch an APSS ...
  Chun éacht iontach den sórt sin, fuair siad dámhachtain speisialta: réalta Diamond laoch an APSS. Is é sin ann féin an-onórach agus cool.
  Bíodh áilleacht spraoi agat!
  Tá an chuid is fearr, ar ndóigh, fós le teacht!
  Rinne Oleg Rybachenko oibríocht eile san Araib Shádach.
  Leathnaigh arm tsarist Nicholas II críoch na Rúise. In éineacht le Oleg, bhí an cailín Margarita Korshunova ag troid anois. Chomh maith leis sin mutant - laoch a fuair neamhbhásmhaireachta.
  Bhuel, thug na leanaí síoraí faoi ghéill na dronganna seo go léir de na Mujahideen. Agus rinne siad an ruaig orthu - ag cur iallach orthu an mionn a ghlacadh chuig an Tsar Rúiseach.
  Ag an am céanna, níl Oleg Rybachenko i gcoinne leanúint álainn agus beagán difriúil a scríobh ar eachtraí na gcailíní;
  Tar éis na bliana nua, chuaigh na Gearmánaigh agus an comhrialtas chun cinn go mór ar fud na Stát Aontaithe. Bhí na Meiriceánaigh, ag déileáil le namhaid níos forbartha teicneolaíochta, ag dul amú.
  Faoi dheireadh mhí an Mhárta, chuaigh an Wehrmacht i dteagmháil le Washington agus thosaigh sé ag stoirme ar chaipiteal SAM.
  Bhí na cathanna neamhionann agus ba léir go raibh na cailíní buaite anseo ... Go háirithe an umar pirimideach, tá Gerda go maith, cosúil lena cumadóireachta.
  Thit Gerda, le linn an Teach Bán a bhlaosc, nuair a bhuail tine dhíreach a umar, ina chodladh, agus shamhlaigh sí mar seo ...
  Chonaic sí an páirtíneach Lara Mikheyko gafa ag na Naitsithe. Lámhaigh cailín ceithre bliana déag d'aois ar ais ó na Naitsithe. Maraíodh beirt dá compánach. Agus chuaigh sí í féin i bhfolach sa both.
  Theastaigh ó sheanmháthair í a fhágáil mar a gariníon, ach níor chreid na Naitsithe í. Agus thóg siad mé ... Tá an cuardach ar tí tosú.
  Agus ansin rug Lara grenade, thit na Naitsithe. Dúirt an cailín go meabhrach slán leis an solas seo agus chaith sé uaidh é ... Ach níor phléasc an grenade.
  Níorbh fhéidir éalú go laochúil.
  Bhuail siad Lara síos, bhuail siad í cúpla uair, agus chuir siad bruise faoina súl. Ach níor bhuail siad go crua, is cosúil go raibh eagla orthu dul i léig!
  Nuair a tugadh go dtí an bothán í le ceistiú, d"iompair Lara go místuama.
  Ag breathnú go cróga isteach i súile an choirnéil SS, dúirt sí:
  - Scriosfaidh an Fritz tú go luath! Éist le tormáin na ngunnaí, tá an bás ag teacht ón Arm Dearg!
  D'fhreagair an Coirnéal:
  - A chailín dána, gheobhaidh tú aithne ar an fuip!
  scairt Lara go dána:
  Ní chuireann pian eagla orm!
  D'ordaigh an Coirnéal:
  - Tóg an bastard seo amuigh le póstaer: páirtíneach agus taispeáin an sráidbhaile ar fad!
  Bhí an póilín tapa ag rá:
  - Chuir sé sneachta ar an tsráid, agus tá sé siocach ... Nár cheart an cailín a thógáil amach cosnochta ionas go bhfuaraíonn sí a ardor!
  Chlaon an SS Colonel le haontú.
  - Ceart! Bíodh sé cosnochta sa sioc, b"fhéidir teacht ar do chiall!
  Bhí cóta Lara stróicthe, chomh maith lena geansaí. Fágtar i gúna cadáis amháin. Bhain siad amach a mbróga garbha agus a stocaí dubha. D'fhan an cailín cosnochta i gúna amháin, éadrom.
  Chroch siad plaic thart ar a muineál leis an inscríbhinn: "Is páirtíneach mé." Agus tar éis dóibh a lámha a cheangal ón taobh thiar, thug siad amach go dtí an póirse é. Mhothaigh cosa lom an chailín fuar agus sneachta.
  aoibh Lara. Bhí náire mór uirthi faoin mbrú a bhí ar a héadan, an chaoi ar fhéach sí. Agus is féidir leat siúl cosnochta sa sneachta. Bhí a boinn an-gharbh i rith an tsamhraidh, ó go leor aistrithe cosnochta. Chuir sí uirthi a bróga le déanaí, agus ní hé seo an chéad uair di fuacht agus ocras a fhulaingt.
  Chuaigh Lara í féin agus lean sí uirthi ag gáire. Shéid an ghaoth, ag séideadh a cuid gruaige copar-dearg, agus sneachta brúite faoina cosa lom.
  Shiúil an cailín le cuma den sórt sin, cosúil le banphrionsa ar an ríchathaoir. Agus fágtha ina dhiaidh lorg galánta, beag, cosa beagnach childish.
  D"fhéach daoine uirthi le comhbhá.
  Dúirt duine de na grandmas i cóta fionnaidh:
  - Uafás! Stiúir siad an cailín cosnochta!
  Bhí an aimsir grianmhar, agus is ar éigean a d"fhulaing boinn chrua, ghlaoite Lara ón bhfuacht. Shiúil sí léi féin, agus nocht a fiacla.
  Anseo bhí sí dóite ag buille de fuip. Screamed an cailín agus giotán a liopaí.
  Buaileadh í cúpla uair eile le forneart. Is ar éigean a d"fhéadfadh Lara seasamh ar a cosa, agus le hiarracht toil chuir sí srian lena caoin.
  Cuireadh an cailín stubborn chuig bothán speisialta, áit a raibh feistí le haghaidh céastóireachta.
  Anseo chuir siad ar raca í, agus thosaigh siad ag sruthán a sála le iarann dearg-te ...
  Agus bhuail beirt fhorghníomhaithe Lara le fuipeanna. Ar dtús, choinnigh an cailín a screadaí siar le hiarracht titanic, ach nuair a cuireadh stiallacha leathana iarainn, dearg ón teas, ar bhoinn loma an linbh, rinne sí screadaíl agus chaill sí comhfhios. Tugadh isteach í...
  Uafás...
  Dúisigh Gerda.... Diabhal é, caithfidh tú brionglóid a dhéanamh faoi nuair a bhíonn siad ar an oíche roimh an bua, tá a n-umar ag sliogáil an Teach Bán.
  Agus ansin tagann rudaí dána as...
  Bhris Gerda ar an "Supershing" an teach a fhágáil, tholladh tríd agus chrom sé:
  - Síocháin, saothair agus grá!
  Ansin bhfostú sí amach a teanga.
  Thumpáil Charlotte an namhaid freisin, ag baint úsáide as mhéara loma a cosa agus d'éiligh sí:
  - Is sár-chailín mé!
  Bhuail Christina isteach freisin, ag hiss le nathair agus ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet, ag bualadh tríd an namhaid:
  - Tá muid supermen!
  Agus buailfidh Magda an namhaid, brisfidh sé an t-umar, scriosfaidh an trealamh comhraic, agus eiseoidh sé:
  - Tabhair aerobatics!
  Ansin buaileann sé lena chomhpháirtithe. Seo cailín - breithnigh an gunner rang is airde.
  Tá na laochra baineanna ag scrios na Yankees agus ag gnóthú scóir... Tá dhá mhíle carr thíos scóráilte ag Albina agus Alvina cheana féin. Mar sin fuair siad dámhachtain nua: an Réalt Diamaint de Chros an Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Sin é an chaoi a ndearna na cailíní idirdhealú orthu féin trí bheith ina aces den scoth. Agus ní fhéadfadh aon duine stop a chur leo agus iad a ruaigeadh.
  Fuair Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya agus Orlova dámhachtain nua araon: Ord na Glóire den chéim is airde le diamaint, rud a raibh siad an-sásta faoi. Sin iad roinnt cailíní fionnuar.
  Agus tá an cogadh ag teacht chun deiridh ... Na Meiriceánaigh ar 20 Aibreán, 1948 capitulate. Agus scéal eile an Dara Cogadh Domhanda iompú bun os cionn.
  An uair seo is cosúil le tréimhse fada na síochána. Fuair an APSS Alasca ar ais agus bhí gach duine sásta. Agus roinneadh tíortha na mór-roinne Mheiriceá idir an tSeapáin agus an Tríú Reich. Chuir sin deireadh le hathdháileadh sealadach an domhain.
  Tá na Gearmánaigh tuirseach den chogadh.
  Cheadaigh Hitler polygamy sa Tríú Reich - suas le ceathrar mná céile an duine, agus thug sé isteach cánacha draganta ar lánúineacha gan leanaí nó níos lú ná triúr. Ba bheart láidir é seo chun beartas daonra a spreagadh.
  Ina theannta sin, bhí go leor leanaí ag Hitler féin a fuarthas trí inseamhnú saorga. Agus ina measc bhí sé riachtanach oidhre an ríchathaoir a roghnú.
  Ní raibh aon brón, bhí an Tríú Reich díolama an conquered mar aon leis an tSeapáin.
  Ach ar 5 Márta, 1953, fuair Stalin bás. Agus tháinig Beria i gcumhacht. Cén fáth Beria? Sa fhíor-stair, bhí seans maith aige chun an ríchathaoir a bhaint amach, ach chuir timpiste cosc air: éirí amach sa GDR, nuair a d'fhás comhbheartas i gcoinne Beria le linn an choiscthe. Agus anseo an GDR, ar ndóigh, nach bhfuil.
  Ina theannta sin, bhí Hitler ag iarraidh ar an Beria dea-intuartha agus aitheanta, a bhí ina Gearmánach, rialú i ndiaidh Stalin. Agus Stalin, nuair a chuaigh a shláinte in olcas, rinne uacht i bhfabhar Beria.
  Mar sin socraíodh gach rud i bhfabhar cheann an rún agus ní hamháin na póilíní rúnda.
  Bhuel, thairg Beria do Hitler déileáil leis an tSeapáin go dtí go bhfuair sé airm núicléacha.
  Ní fios duit cad is féidir le samurai smaoineamh air.
  D'aontaigh Beria agus Hitler ar chomh-chogadh leis an tSeapáin, agus deighilt a críocha.
  Ar an 20 Aibreán, 1954, thosaigh comh-chogadh i gcoinne impireacht mhór choilíneach na samurai.
  A bhfuil leathanach nua á iompú sa stair. Tá trúpaí Sóivéadacha ag dul chun cinn sa tSeapáin.
  Agus na Gearmánaigh freisin... Anseo arís tá Gerda agus Charlotte ag troid in umar pirimideach. Tá carr dhá shuíochán acu ar mheáchan caoga tonna agus inneall tuirbín gáis dlúth 2500 each-chumhacht. Is féidir leat a shamhlú cad carr Gearmánach tapa. Agus tá an armúr speisialta, le meascán plaisteach. Agus an-láidir impenetrable ó gach uillinn. Gunna de chaighdeán beag 75 mm, ach a bhfuil treoluas an-ard muzzle teilgeáin i gunna ardbhrú. Mhéadaigh sé polladh armúr. Agus is iontach an stoc sliogáin agus an ráta tine. Tá seoltacht ard.
  Níl an umar féin ach sármhaith ... Mar sin tá a fhios ag Gerda cad a throidfidh sé.
  Tá gluaisteáin Sóivéadacha níos laige. Is é an príomh-umar fós an T-54, nach bhfuil an carr olc, réasúnta saor, ach i bhfad níos lú ná na Gearmáine i ngach rud. Ní raibh IS-7 ollmhór fós. Thug an IS-10 faoi deara é, a fuair gunna 122-mm, ach le bairille níos faide agus armúr maith forehead, le taobhanna níos laige. Ach seo go léir oiriúnach isteach an meáchan caoga is trí tonna, nach bhfuil go dona.
  Scaoil Gerda a umar Panther-6 chuig na Seapánaigh, ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus ag brú ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus í ag caoineadh:
  - Glóir do smaointe Bráithreachas Aryan!
  Brúann Charlotte cnaipí an luamháin stiúrtha, lena clúidín scarlet, líne de sheacht ngunna meaisín, agus squeals:
  - Is é ár sonas i cumannachas an aisling Aryan!
  Agus an cailín ag gáire arís. .
  Troid Christina agus Magda ar pirimid eile "Panther"-6.
  Brúann Christina cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma, agus buaileann sí an namhaid ón tSeapáin agus roars:
  - Ádh mór le mo bhuachaill!
  Osclaíonn Magda tine freisin, agus ag gáire go bodhra, a deir sí, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple Ruby:
  - Glóir dár bhfear óg!
  Agus mar a dhéanann siad gáire ag barr a scamhóga. Is cailíní iontacha iad sin, go fírinneach, i spleodar an chogaidh.
  Sea, don tSeapáin, is cosúil go bhfuil lá an bhreithiúnais tagtha. Ach tá gach rud ag dul de réir an phlean.
  Tá Elizabeth agus a criú ag troid ar umar T-54, rud éigin nua-aimseartha. Ach tá an difríocht beag. Tá an gunna tar éis éirí beagán níos tapúla, agus tá níos mó polladh armúr ag an diúracán. Is é seo an difríocht.
  Agus is é an t-inneall an t-inneall díosail céanna le 520 horsepower ... Úsáideann na Seapáine umair dá ndearadh féin agus na cinn Gearmánacha ceadúnaithe. Go ginearálta bíonn na gluaisteáin go maith freisin. Go háirithe an meaisín Hirohito-3, meáchan caoga is ocht tonna, le gunna 105 mm le fad bairille de 70 EL, níos fearr ná an T-54 san armáil, agus nach bhfuil níos lú ná an armúr agus an fheidhmíocht tiomána, ach amháin i gcás an chúlchiste cumhachta.
  Is fadhb é an umar Seapánach seo don USSR. Ach tá gluaisteáin níos éadroime de chuid Land of the Rising Sun ann freisin.
  Tá sé níos éasca déileáil leo.
  Lasann Elizabeth lena bharraicíní loma agus buaileann sí umair na samúraí. Déanann sí é go cliste, agus squeals:
  - Glóir dár dTráithreachas saor in aisce!
  Lasann Ekaterina arís, ag baint úsáide as clúidín scarlet, agus ag briseadh carr Seapánach, squeals:
  - Chun Dia thabhairt Rúis!
  Buaileann Elena an namhaid freisin, scriosann sí umar an namhad le cabhair óna sÚil nocht agus roars:
  - Ar mhaithe le mór-smaointe an chumannachais!
  Shoots Euphrasia freisin agus déanann sé é le cabhair ó nipple sútha talún a cófra leaisteacha, agus squeals:
  - Glóir do bhua an chumannachais níos airde!
  Mar sin bogann siad a n-umar deftly agus seachnaíonn siad an ruaig. Is féidir an umar Hirohito-3 a rangú freisin mar throm, ach tá sé ollmhór go leor. Tá sé deacair meaisín mar seo a bhualadh.
  Agus anseo téann sé go dtí na cailíní. Tá an gunna níos mó i gcaighdeán agus níos airde ná treoluas muzzle an diúracáin. Tá armúr forehead túr na Seapáine fiú níos tibhe ná an 240 mm Sóivéadach, agus tá forehead an chabhail níos tiús freisin sa 150 mm uachtarach agus 120 mm níos ísle. Agus tá luas na Seapáine níos airde fós, is é 1500 horsepower an t-inneall tuirbín gáis. Sea, is é an umar seo an chuid is fearr sa tSeapáin. Ná magadh leis.
  Ach cuireann Elizaveta, le cabhair ó clúidín scarlet, teilgeán díreach ó cheann ceann go ceann, agus pléascann umar na Seapáine, gan an carr Sóivéadach a bhualadh.
  Chlaon Ekaterina agus phóg a cara ar a sÚil lom:
  Tá tú cliste Lisa!
  D'easaontaigh Elizabeth.
  - Níl ionam ach genius!
  Agus mar a gáire sé ag barr a scamhóga. Seo é an cailín.
  Agus tá siad ag caoineadh go mór ... Cuimhníonn Ekaterina, mar shampla, daichead a haon bliain mar a d'éirigh sí ansin. Bhris na bróga tar éis cúpla lá, agus bhí orm stomp cosnochta. Agus as an nós do chailín cathrach, gortaíonn sé, gach bump, gach craobhóg, gach bump. Agus bhuail sí a cosa go dtí an fhuil, nuair a phléasc gach céim i bpian.
  Níor shíl sí riamh go bhféadfadh siúl cosnochta a bheith chomh pianmhar. Ní haon ionadh go ndearna Hugo comhbhá leis an gcailín cosnochta Closet. Más rud é fiú sa samhradh cosa girlish den sórt sin, ansin cén cineál geimhridh.
  D"éirigh Catherine cleachta leis go tapa, áfach, cuireann an corp óg in oiriúint go tapa, tá an bonn créachtaithe rófhásta le calluses agus garbh. Agus bhí sé go deas siúl cosnochta. Níor chuir Ekaterina fiú ar a bróga go dtí gur bhuail an sioc. Mar sin féin, ansin foirmíodh a gceathrar agus mhúin Euphrasinia ealaín na witches dóibh. Agus is minic a ritheann witches cosnochta sa sneachta chun fad a n-óige. Agus i mbeagán focal, bhí máistreacht ag na cailíní ar eolas rúnda, agus d'fhéach siad fiche bliain d'aois, agus ní raibh cosnochta agus i bicíní reoite sa fuar. Seo iad na háille. Agus níl aon cinn níos fuaire, ach amháin, ar ndóigh, Alenka. Throid sí ar an IS-10 i modhnú le bairille sínte. Bhí an umar le feiceáil sa tsraith le déanaí. Agus fós annamh. Níor cuireadh an IS-7 isteach i sraith mhór riamh. Réir dealraimh mar gheall ar an costas ard agus deacrachtaí i dtáirgeadh.
  Mar sin scriosann criú Alenka na Seapánaigh seo agus canann siad amhráin dó féin.
  Eitilt cosúil le tinte oícheanta gorma
  Is clann cheannródaíocha na hoibrithe sinn...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  An caoin na ceannródaithe a bheith réidh i gcónaí!
  Nuair a théann na cailíní i mbun gnó, ní féidir leat cur ina gcoinne. Is cruthú cogaidh foirfe é seo i ndáiríre.
  Tá ag éirí go maith leis na troideanna agus tá an tSeapáin ag dul amú.
  Anseo ghlac na trúpaí Sóivéadacha Sakhalin theas i mí na Bealtaine. Agus ghníomhaigh siad go han-chúramach.
  Ach léiríonn cathláin na gcailíní Sóivéadacha aicme iontach troid.
  As a gcineálacha arm, ar ndóigh, thosaigh AK a úsáid. Níos measa ná Gearmáinis, ach simplí agus iontaofa. Agus mows síos opponents, cé go bhfuil an aidhm ar fad níos ísle ná sin de na carbine ionsaí na Gearmáine.
  Déanann cailíní Sóivéadacha na bpríosúnach Seapánach a gcosa lom, dusty a phóg, sála lom lick. Is é seo a tactic.
  Laochra troda, an rang is airde.
  I samhradh na bliana 1954, bhí trúpaí na Seapáine glanta den chuid is mó ag na Gearmánaigh i Meiriceá.
  Throid an cathlán de chailíní cosnochta, faoi cheannas Margaret, go háirithe go hálainn. Scaipeadh an cailín ag an samurai, agus b'éigean don fhear óg a gabhadh a shála a phógadh agus cúl Véineas a lí.
  Rinne Gerda agus a foireann ar an Panthers-6 jab maith, agus chuir siad go leor Seapánach go hifreann, agus roinnt chun na bhflaitheas.
  Throid ceathrar cailíní ninja leis na trúpaí Sóivéadacha a bhí ag dul chun cinn i Manchuria.
  Cailín ninja le gruaig gorm hacked le claimhte agus rith muileann gaoithe, gearradh síos saighdiúirí Sóivéadach. Ansin chaith sí piseanna le pléascáin agus a bharraicíní, ag cur ar ceal an umar Sóivéadach T-54 agus ag coirt:
  - Is í an tSeapáin an tír is fuaire!
  Déanfaidh cailín ninja le gruaig bhuí slais freisin ar an namhaid le lanna agus tabharfaidh sí búmarang lena sÚil lom, ag béicíl:
  - Chun ár bua na samurai!
  Déanfaidh cailín ninja le gruaig rua caschlár ionsaitheach le claimhte gan aon fhadhbanna, ag gearradh síos saighdiúirí Sóivéadacha. Ansin beidh a bharraicíní loma sheoladh buama. Beidh umar an APSS a stróicthe agus beidh an laoch squeak:
  - In ainm smaointe an chumannachais!
  Thóg an cailín ninja bán-haired agus slashed na comhraic, amhail is dá mba ag rith lucht leanúna trasna na páirce, ghearradh amach na saighdiúirí na Rúise arís, agus lena méar loma, amhail is dá mba ag seoladh ceann marfach a stróiceadh dhá umar Sóivéadach ar fad ina phíosaí.
  Agus roar:
  - Ar son mór-shluaigh na tíre!
  Is breá le cailíní a mharú, agus níos mó fós is maith leo príosúnaigh a éigniú. Sea, ionas gur chaill fir Chonaic ó overexertion. Agus sin mar is maith le cailíní ninja é. Léim ar fhir ceangailte agus ag an am céanna iad a bhualadh le fuipeanna.
  Ach, in ainneoin an heroism na Seapáine, caillfidh siad le teicneolaíocht níos fearr agus níos forbartha.
  Go háirithe sa spéir super-aicme, aces Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya, a crush na Seapáine cosúil le muilte gaoithe.
  Ghearr Anastasia, le cabhair óna barraicíní loma, sé aerárthach Seapánach láithreach i bpléasc amháin agus squeaks:
  - Glóir do smaointe an chumannachais sa Rúis!
  Ghearr Akulina seacht aerárthach Seapánach amach ag an am céanna agus í ag brú an chnaipe lena nipple scarlet agus roar sí:
  - Glóir do Laochra na Rúise!
  Déanann laochra díoltas ar an tSeapáin as na casaoidí a rinne siad roimhe seo. Agus go háirithe le haghaidh an defeat i gcogadh na n-amanna an Tsar Nicholas II. Ní dhéanfaidh siad dearmad go deo, agus ní bheidh na glúnta logh.
  Agus é ag brú ar a nipple ruby, thug Anastasia pléasctha eile, ag lámhach eitleáin na Seapáine agus ag roaring:
  - Glóir do ré an chumannachais Beria!
  Bhrúigh Akulina a cosa lena bharraicíní loma, bhuail sí síos na heitleáin samurai agus chuas:
  - Le haghaidh bua iontach!
  Agus Albina agus Alvina ag fáil cuntais taifead. I gcás trí mhíle aerárthach a bhí thíos leis bronnadh an t-ordú orthu: Réalt Dhiamhair Chrois Ridirí na Croise Iarainn agus duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Thug Albina, le cabhair ó nipple scarlet, cas. Ghearr sí amach dosaen eitleán Seapánach ag an am céanna agus rinne sí:
  - Do mo bhrollach!
  Agus shamhlú sí í féin i armas de laoch dubh.
  Chiceáil Alvina le cabhair óna barraicíní loma, leag sí síos dosaen eitleán Seapánach agus sciob sí:
  - Le haghaidh bua iontach!
  Tá cailíní Gearmánacha an-troda agus álainn. Is breá le guys dubha, agus tá a dteangacha réidh i gcónaí chun foirfeacht ebony na bhfear a snas.
  Bhuail Albina arís an samurai agus scaoil a n-eitleáin síos le cabhair óna barraicíní loma.
  Agus chonnaic sí:
  - Is mise Superman!
  Bhrúigh Alvina a clúidín sútha talún, ghearr sí anuas ar mhais eitleáin Sheapánacha agus rinne sí squeaked:
  - Is vixen spás mé!
  Tá an cailín an-chomhraiceach agus gníomhach ina hypersexuality.
  Aryans fíor - ach super! Agus go ginearálta áilleacht den sórt sin den rang is airde!
  Tá trúpaí Gearmánacha agus Sóivéide, ag dul i ngleic leis an namhaid, ag dul chun cinn ar fud na Síne.
  Le linn an ionsaí ar Singeapór, rinne trodaithe na rannóige aerbheirthe agus an t-aonad cailín cosnochta "Barracuda" idirdhealú a dhéanamh orthu féin. Bhris na cailíní isteach i suíomhanna daingne na Seapánach, agus iad ag bualadh a gcuid sála lom trí locháin an bháisteach trópaiceach, agus polladh iad le beaignití.
  Is iad sin na háille troid.
  Chuaigh an tSeapáin i léig ó bhuillí brúidiúla foireann chomh ionsaitheach sin.
  I titim na bliana 1954, ghlac cumhachtaí Axis an chuid is mó den tSín. Agus d"éirigh an scéal i bhfad níos casta do Land of the Rising Sun.
  Dúirt Hitler:
  - Ní féidir le dhá éan i lair amháin a fháil chomh maith!
  Agus scaoil na laochra Albina agus Alvina síos an ceathrú míle aerárthach. Tháirg an tSeapáin aerárthaí saor ach ar chaighdeán íseal i gcainníochtaí an-mhór, agus mar sin bhí sé an-áisiúil billí a bhailiú.
  Ghearr Albina samurai eile de, agus í ag baint úsáide as a barraicíní agus í squeaked:
  - Is é seo ár saol álainn!
  Le cabhair ó clúidín scarlet, leag Alvina síos dosaen gluaisteán Seapánach agus rinne sé tweetáil:
  - Glóir do ré an chumannachais, sa chruinne ar fad!
  Chuir Albina, freisin, ag baint úsáide as clúidín sútha talún agus ag leagadh an samurai, iontas agus d'éirigh sé:
  An bhfuil tú ag caint faoi chumannachas?
  Thuairiscigh Alvina, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus ag gearradh amach dosaen aerárthach Seapánach:
  - Is é an t-ordú Aryan nua cumannachas!
  Bhí gáire ar na cailíní ... Don cheathrú míle aerárthach bronnadh Réalt Diamaint Ridirí na Croise Iarainn orthu le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Is taifead do áilleacht é fiú dámhachtain an-ard.
  Seo iad na cailíní chun breathnú suas go dtí....
  Mar sin féin, nach bhfuil Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya níos lú agus níos mó ná an scór cúig chéad downed aerárthach.
  Agus fuair siad dámhachtainí nua a bhí an-ard, agus bhailigh siad bailiúchán iomlán de réaltaí dóibh féin.
  Díríonn Anastasia a cuid arm lena cosa lom, agus bhuaileann sí an namhaid, ag gearradh an namhaid agus ag squeaks:
  - Chun cumannachas ar an phláinéid ar fad!
  Akulina, an namhaid a ghearradh síos tríd an nipple scarlet a bhrú, screeches go ionsaitheach:
  Tá aithne ag na páistí orainn fiú!
  Sa gheimhreadh, chaill an tSeapáin beagnach gach ceann de na coilíneachtaí, agus an troid aistrigh go dtí an cathair féin.
  Tá an bhliain 1955 tagtha, nuair a bhíonn na cathanna stoirmiúil agus gan aon chríoch nó imeall le feiceáil.
  Tá an tSeapáin ag tabhairt isteach, go mall ach go cinnte. Agus de réir a chéile cailleann an cogadh.
  Ach troideann na samurai go dian agus go dian.
  Bhog Alyonka agus a criú chuig an umar turgnamhach IS-11. Tá an meaisín seo feistithe le gunna 130 mm agus tá rianta soladach ar an mbun.
  Caitheann Alenka lena bharraicíní loma, pollann sí an namhaid agus roars:
  - Glóir don chumannachas le sála lom cailíní!
  Bhris Anyuta freisin le cabhair ó clúidín scarlet, ag brú naonúr acu ar thruiceoirí na ngunnaí meaisín agus d"éiligh:
  - Tá muid cailíní an-fionnuar!
  Bhuail Alla freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma, ag brú ar an namhaid agus roared:
  - Bhuel, as an scriú!
  Maria fucked, le cabhair ó shála lom. Thriall sí an namhaid tríd agus tríd agus chrom sí, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Chun éachtaí nua!
  Rinne Marusya pollta le cabhair ó nipple sútha talún, ag ramáil na naimhde le greim marfach agus ag caoineadh:
  - Don chumannachas mór!
  Fired Alenka arís agus roared:
  - Ionas go bhfaighidh uachtarán na feirme comhchoiteann agus an deachtóir gypsy Sashka bás!
  Agus slap a chos lom ar an armúr.
  Sin mar a scar na cailíní, ach super. Go ginearálta is laochra iontacha iad.
  Seo iad ag canadh le chéile:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Sléibhte fabhcún, iolair...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach mbeadh a fhios againn brón ...
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  Ar an mbealach, illuminating Cumannachas!
  Tá Elizaveta ag troid lena umar T-54 freisin, cailín-cailín atá ag troid.
  Agus tá áilleacht á leagan síos ag gluaisteáin Seapáine lena gcosa lom.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet agus chirped:
  - Glóir do smaointe an chumannachais Shóivéadaigh!
  Agus conas a dhéanfaidh an áilleacht seo gáire! Agus sparkle le fiacla pearly.
  Thóg Ekaterina é agus scaoil sí lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - I mbuaidh smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Bhuail Elena a céile comhraic le clúidín ruby, ag tafann a fiacla, ag squealing:
  - Agus bratach dhearg ár dtíre,
  Beimid dílis i gcónaí gan staonadh!
  Bhuail Ephrasia lena sÚil nocht agus rinne siud:
  - Glóir don Athair, ár saor in aisce,
  Cairdeas na bpobal, tacaíocht go deo!
  Agus bhí na cailíní go léir, ag baint úsáide as a mbarraicíní lom, ag canadh in éineacht:
  - Cumhacht an dlí, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, chun aontacht an duine simplí!
  Ní mór dom a rá go bhfuil ionsaí dochreidte ag laochra.
  Agus seo é Gerda ag troid ...
  Tá a "Panther"-6 cosúil le ollumar, ag stialladh suíomhanna na samurai.
  Lasann Gerda le clúidín scarlet, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha agus roars:
  - Don domhan Aryan!
  Buailfidh Charlotte freisin, le cabhair óna barraicíní loma, scriosfaidh sí mais Seapánach agus blaster:
  - Do na teorainneacha móra!
  Tá Christina agus Magda ag troid freisin. Tá na cailíní thar a bheith ag troid, agus an-álainn, beagnach naked i bikinis.
  Bhris Christina lena nipple ruby, bhris an umar Seapánach Hirohito-4 agus rinne sí:
  - Glóir do mo thír!
  Chiceáil Magda freisin, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, bhris an howitzer samurai agus d'éiligh sí:
  - Glóir d'éachtaí móra!
  Tá na cailíní seo thar barr!
  Thit Tóiceo ag deireadh mhí an Mhárta. Agus ar 20 Aibreán, 1955, capitil an tSeapáin agus dá bhrí sin dar críoch an cogadh mór.
  Sáraíodh an cailín Albina agus Alvina cúig mhíle aerárthach downed. Agus as seo fuair siad dámhachtain speisialta: an Grand Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleoga darach airgid, claimhte diamanta.
  Níl an cogadh thart fós. Ní fholaigh sí ach ar feadh tamaill. Ach conquered Hitler beagnach an domhan ar fad.
  Fuair Beria ar ais ó dheas Sakhalin, an iomaire Kuril, agus Manchuria, mar aon le Port Arthur.
  Tháinig an USSR chun bheith ina tír láidir a ligh a wounds. Ar feadh tamaill bhí an Ghearmáin Naitsíoch i gceannas ar thíortha eile, rud a chuir a n-aghaidh neamhshuntasach faoi chois.
  Mhair an cogadh le scrios agus forlámhas an domhain. Ach bhí achrann domhanda eile ag brewing.
  Idir an dá linn, bhí scamaill ag bailiú thar an APSS. Agus i 1959, ar lá a sheachtó lá breithe, chinn Adolf Hitler ionsaí a dhéanamh ar an Rúis Shóivéadach, áit a rialaigh Beria. Ar thaobh an Fuhrer bhí beagnach an domhan ar fad.
  Ach tháinig an APSS ina chumhacht láidir thionsclaíoch. Mar sin fuair mé speal ar chloch.
  Bhí airm núicléacha i seilbh an dá thír, ach bhí Gerda agus Albina in ann gineadóir a chruthú inar chlúdaigh an radaíocht an domhan phláinéid ar fad, rud a fhágann nach bhféadfaí an cineál scriosta seo a úsáid.
  Agus chinn Hitler an chumhacht cheannasach dheireanach ar domhan a urghabháil. Rith an teorainn san iarthar feadh an Dnieper , agus ansin an Bhealarúis , agus na stáit Bhaltacha faoi na Gearmánaigh . Bhí na Naitsithe in ann an Crimea a choinneáil taobh thiar díobh. Mura bhfuair an APSS bunáit ar cíos do Chabhlach na Mara Duibhe i Sevastopol.
  Chomh maith leis an gcuid eile den chríoch, bhí an Rúis mar chuid den tSín - Manchuria. Mar sin, sháraigh daonra an APSS, áit a ndearnadh polasaí an-ghníomhach chun an ráta breithe a spreagadh agus polygamy a dhlisteanú ag an réimeas cumannach, aindiachaí, na figiúirí réamh-chogaidh de 1941 cheana féin, in ainneoin caillteanais chríochacha, agus gach bliain mhéadaigh sé. trí faoin gcéad.
  Chuir Beria cosc ar ghinmhilleadh agus ar fhrithghiniúnach araon. Agus tugadh isteach cánacha fiáine ar theaghlaigh le níos lú ná ceathrar leanaí.
  De réir na modhanna plean agus bata, d'fhorbair an USSR go tapa, agus mhéadaigh a chumhacht míleata.
  Mhothaigh Hitler bagairt ionchasach, tar éis dó an domhan a bhailiú ina Tríú Reich amháin, chinn sé tús a chur lena chogadh deireanach ar an bpláinéad seo.
  Cad é an cogadh deiridh? Níl aon rud níos mó le conquer ar an Domhan. Bliain ó shin, d'eitil na Gearmánaigh go dtí an ghealach, agus tá an ré leathnú spáis oscailte. Ach an mbeidh Hitler beo chun tréimhse Star Wars agus conquest na réaltraí a fheiceáil? In ainneoin stíl mhaireachtála shláintiúil, aiste bia vegetarian, aclaíocht rialta agus gníomhaíocht fhisiciúil mhéadraithe, ba léir go raibh an Fuhrer ag dul in aois. Tá láthair maol ag briseadh tríd an ceann níos mó agus níos mó, tá an ghruaig ag casadh liath, agus tá an cuma tuirseach. Cé go bhfuil an Fuhrer ag iarraidh a cheer suas.
  Bíodh sin mar atá, ba chóir duit do mhisean deiridh a thabhairt chun críche agus an APSS a cheannsú. Agus mar sin, fiú má fhaigheann an Fuhrer bás, tá tuairim is míle mac aige a fhaightear trí inseamhnú nádúrtha. Agus beidh duine amháin acu a aithint mar an chuid is fearr, is cumasaí agus a chur ar an ríchathaoir ar an deachtóir is mó i stair na Cruinne phláinéid.
  Ar aon chuma, tá an mhoill ró-riosca, agus cé nach n-oibríonn na hairm núicléacha, chaith Hitler níos mó ná caoga milliún saighdiúir ar an APSS sa chéad echelon amháin. Líon mór umar, eitleán, agus dioscaí eitilte. Agus is cumhacht ollmhór é seo.
  Lean an USSR ag nuachóiriú arm. Bhí an chuma ar an umar T-64, níos troime agus le gunna cumhachtach 125 mm, in ann dul i ngleic le sliogáin cleite agus feithiclí pirimideacha Gearmánacha. True, tá an T-64 díreach tosaithe ag dul isteach i dtáirgeadh. Bhí an príomh-umar fós ar an T-54, ní láidir go leor i gcoinne na samhlacha Gearmánacha. Tá sé seo freisin ar cheann de na cúiseanna go raibh Hitler i Hurry le ionsaí i gcoinne na Rúise.
  Níor tháinig an IS-11 ar aghaidh... Cruthaíodh an IS-12 ag meaisín le gunna 203 mm, ach bhí sé ró-chostasach, trom agus mór. Comhréiteach a bhí san IS-15 sa ghunna fada bairille 152mm. Bhí an meaisín seo cosúil le T-64 méadaithe agus freisin thosaigh sé ag dul i dtáirgeadh.
  Bhí an príomh-umar Gearmánach, an Panther-6, cruth pirimide, agus rinneadh é a uasghrádú beagán isteach sa Panther-7, ag méadú caighdeán an ghunna go 88mm chun níos mó scrios a dhéanamh. Agus an t-inneall, tar éis níos cumhachtaí 3000 horsepower a shuiteáil, ag tabhairt luas iontach agus maneuverability agus a chothabháil meáchan de caoga tonna, agus feabhas a chur ar chaighdeán na armúr.
  Bhí fiú an T-64 Sóivéadach is nuaí go suntasach níos lú ná na Gearmánaigh maidir le feidhmíocht tiomána agus cosaint na taobhanna, agus an forehead freisin. Ach d"fhéadfadh an T-64 dul i bhfód ar na Gearmánaigh ar a laghad, cé gur ó achar gearr é.
  Sa spéir, bhí na Gearmánaigh níos láidre freisin agus cainníocht agus cáilíocht na meaisíní. Agus níor éirigh leo a gcuid dioscónna féin a chruthú sa USSR. Agus chuir na Gearmánaigh gathanna teasa isteach ar na dioscaí Belontsi - mar léasair, agus d'fhéadfaidís sceallóga níos éifeachtaí a dhéanamh.
  Agus i measc na Naitsithe, bhí dioscónna ag eitilt ar luas deich bhfuaim. Agus tá sé i ndáiríre ollmhór. Is é sin an arm an Tríú Reich láidir.
  Agus tá umair faoi thalamh acu. Agus a lán rudaí fionnuar eile. I mbeagán focal, tá beagnach aon seans ag Beria.
  Ach tá cumhacht chosanta ollmhór ag na trúpaí Sóivéadacha. Agus thosaigh an t-ionradh le ionsaithe aer. Tá na fórsaí neamhionann agus na Gearmánaigh ag brú ar na cathracha Sóivéadacha. Deich míle bogadh ar fud na Rúise agus Smolensk a ghlacadh.
  Rinne Natasha cinneadh:
  - Is gá iallach a chur ar Hitler agus a bhuíon na trúpaí a bhaint as an APSS, agus na leanaí faoi chuing a scaoileadh saor!
  D"aontaigh Playful Zoya leis seo:
  - Ar ndóigh ní mór duit! Agus do sinsear a shábháil ó fascism!
  Dúirt Augustine, agus í ag stampáil a cosa lom:
  Déanfaimid é gan aon amhras!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Tá gach acmhainn chuige seo!
  Ní túisce a dúradh ná a rinneadh, agus tá na ceithre ghaiscíoch baineann ag ionsaí na sluaite faisisteacha.
  Chuaigh laochra ó Dhia na hAois Rúise agus witches mutant i ngleic arís le Naitsithe an fichiú haois.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Ar ndóigh, ghlac ceathrar cailíní an scrios na n-umair agus aerárthaí an Wehrmacht an-cháiliúil. Ón tús, brúite siad iad lena lámha agus a chosa, á gcumhdach le réimse fórsa. Ach...
  Amhail is dá mba ón talamh, bhí an chuma ar an iníon is óige Oleg Rybachenko agus Natasha Margarita Korshunova.
  Rug siad sceithirí solais agus cuireadh nana-róba orthu. Rinne siad iarracht na faisisteach a raibh fuath acu a scrios. Mar sin d"iompaigh an ceathrar ina seisear.
  Dúirt Natasha Korshunova, agus í ag tógáil a cosa lom, chiseáilte:
  - Sin é an chaoi? Bhuel, cad é ár gcinniúint, ní féidir linn é a bhualadh ar shlí eile!
  Thug Zoya ionsaitheach órga-ruadh, ag leanúint uirthi ag brú na nGearmánach, faoi deara go loighciúil:
  - Déanaimis é níos tapúla! Sábhálaimis an APSS!
  Rug Oleg Rybachenko, buachaill cosnochta gan níos sine ná dháréag, na Naitsithe le claimhte, idir choisithe agus umair:
  - Ná tabhair suas!
  Agus d'eitil diosca géar ó chos lom an bhuachalla, rud a ghearr trí eitleán faisisteach ag an am céanna!
  Margarita Korshunova, súilíneach lena sála nochta, ag brú ar a chéile comhraic, idir umair agus coisithe, a cuid fiacla lom, gruntáilte:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Scairt Natasha Korshunova a ladhar lom amach freisin, go dúnmharaithe, agus rinne sí caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a lastóirí solais tríd an muileann ar na Naitsithe. Ansin slashed na blasters ag na umair, ag gearradh amach na bashes. Fuair na heitleáin é freisin.
  An Augustine ruadh, sliseadh trí na naimhde, squealed:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Cool Zoya, ag gearradh síos saighdiúirí bána, donn agus umair le heitleáin, squeaked:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus tá na tancanna agus na trodaithe bána ag titim, agus tá na heireabaill ar lasadh ó na heitleáin.
  Gearrann Svetlana Snow White an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom, scaoileann sí eitleáin namhaid agus squeaks:
  - Do Mháthair na Rúise beidh impireacht spáis daonna ann, buaigh!
  Oleg Rybachenko dul chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus ag gluaiseacht, gearrann sé cinnirí agus muzzles gach duine, agus ag an am céanna túir umar.
  Scriosann an cailín Críochnaitheach Margarita comhraic agus aerárthaí agus umair freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Agus anseo tá Natasha Korshunova ar an ionsaitheacha. Gearrann sé síos na Naitsithe dó féin mar aon le tancanna, eitleáin agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo ag scartáil umair.
  Zoya Angelskaya ar an ionsaitheacha. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní loma - scaoileann sé umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Agaistín, ag gearradh na Naitsithe le claíomh léasair agus ag díothú na saighdiúir donn, in éineacht leis na tancanna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus le toes lom, conas a sheoladh isteach ar an namhaid, rud éigin a mharú eilifint, agus fiú níos mó ná sin umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves! An dara haois is fiche!
  Svetlana Snow White ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe, mar aon le umair agus eitleáin, agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Oleg Rybachenko suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chrom a lán de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé snáthaidí lena mhéara loma, leagadh síos umair agus eitleáin, gurgled:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann cailín righin Margarita Korshunova ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Déanann Margarita squeaks go ionsaitheach:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Tá Natasha Korshunova an-fhionnuar ar an ionsaitheacha freisin.
  Agus caitheann leis cosa lom, agus spits as tuí, knocks síos umair agus plánaí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Tá caochaíl corp Naitsíoch ag Zoya Angelskaya. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus tá na laochra donn ag titim agus ag titim, in éineacht le tancanna agus eitleáin.
  Tá cailín Zoya ag screadaíl:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh, áit le umair agus eitleáin.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha - titeann eitleáin agus umair.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  Cuireann Augustine, in eacstais fhiáin na n-aislingí, pulsar lena sÚil nocht agus a roars:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom go leor snáthaidí géara nimhiúla a scaoileann eitleáin agus a bhriseann armúr na n-umar.
  Svetlana snow white i cath. Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Amhránaí Svetlana Snow White:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó. Agus gach umar agus eitleán níos wrecked.
  Oleg Rybachenko sa ionsaitheacha, tá gach rud ag luasghéarú. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Cailín scoile stoirmiúil í Margarita, agus críochnaitheoir iomlán ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Seo Natasha Korshunova luathaithe na gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe, in éineacht le umair agus eitleáin.
  Is cailín críochnaitheach í Natasha Korshunova.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Zoya Angelskaya ar an ionsaitheacha. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin agus go leor umar le haerárthaí. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  Ag seinm le matáin an phreasa ag Augustina, agus ag croitheadh a cófra le siní scarlet:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana Snow White ar an maslach freisin. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus bhí mais trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre, in éineacht le umair agus eitleáin briste.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá an buachaill karate Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána de chomhlachtaí fuilteacha, a bunch de charranna briste le heitleáin.
  Cuimhníonn an buachaill aireagóir straitéis fiáin. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Tá Oleg Rybachenko, marfóir an linbh, ag screadaíl:
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus maraíodh an líon is mó de na trodaithe donn, mar aon le umair agus eitleáin.
  Tá cailín cosnochta Margarita i mbun cath freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin. Agus leo umair agus eitleáin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus bain roinnt de na opponents agus umair, agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha Korshunova in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a maraíodh cheana féin in éineacht le umair agus eitleáin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Glaonn Natasha Korshunova:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort! Ná ní ghlacfaidh fiú rúbal!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya Angelskaya ag bogadh agus gearrtha go leor laochra donn.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe nó shoots síos eitleán le umar. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana Snow White ag gluaiseacht. Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí - leagan síos planes. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Rybachenko.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé cúpla bliain d'aois cheana féin, tá gach duine ar eachtraí le Natasha agus cuideachta, ach tá sé cosúil le leanbh. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom. An dá eitleáin agus umair.
  Agus í ag súil le sála lom, cruinn, chanadh Margarita Korshunova le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a n-umar agus eitleáin, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha Korshunova i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis, agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya Angelskaya i ngluaiseacht fiáin. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann sé trí opponents, chomh maith le umair agus eitleáin, cosúil le roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an ionsaitheacha. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh agus canfaidh an ceann ruadh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha feola agus miotail le duralumin aerárthach.
  Téann Svetlana Snow White ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  An buachaill cosnochta dathúil, matáin Oleg arís céad de na Naitsithe, ag iompar meteor, gearrtha amach cáiliúil. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga mais aerárthach sa spéir.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh an cailín cosnochta Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearrann sé trí imréitigh mhóra, i measc umair agus aerárthaí.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha Korshunova níos buile fós san ionsaí. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha Korshunova é agus chan sí:
  - Tá mo chiceáil cosnochta ag dalladh!
  Comhréiteach is ea rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. An mais na cinnirí an arm donn rolladh ar ais, agus na tancanna a bhí ar lasadh, na heitleáin a blaze.
  Is áilleacht troda í. Buaileann sé armada donn den sórt sin dó féin.
  Tá Zoya Angelskaya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya Angelskaya é, chroith sí clúidín scarlet a cíoch iomlán, agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Ghlaoigh Natasha Korshunova le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Agaistín cosnochta ag gluaiseacht. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal! léi, chuaigh sí i cath le solas nádúrtha, gan péint.
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Rinne an buachaill terminator Oleg Rybachenko grunted:
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita Korshunova, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh as an turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, agus a bharraicíní lom, seolfaidh sé eitleáin marfach a leagfaidh síos.
  Níl Natasha Korshunova sa chath níos lú ná a comhraic. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha. Agus bíonn am crua ag na Naitsithe: tá eitleáin agus umair ag titim.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana Snow White, ag gearradh síos na naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Chroch Zoya Angelskaya, ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom, agus ag leagadh umair agus eitleáin lena cosa coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha Korshunova, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko, buachaill beagnach naked, dathúil, matáin i shorts ina n-aonar, an-stylish i gcath.
  Chaith an cailín deas Margarita, lena bharraicíní loma, a cosa, píosa frithábhar agus chan sí:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill genius lena chos cuma lián héileacaptair. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  An buachaill terminator Oleg, ag gearradh saighdiúirí donn, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Bhí Natasha Korshunova ag canadh san urchar:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya Angelskaya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Agaistín cosnochta agus fial, Agaistín, ag croitheadh a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dheimhnigh Svetlana Snow White, lena sÚil lom liathróid hipearplasma, go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá an fheoil stróicthe, agus na túir na n-umar agus an eireabaill na n-aerárthaí a scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  Natasha Korshunova eitil isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Dúirt Oleg Rybachenko, buachaill dathúil, matáin i shorts:
  - Ó, go luath, tugann an adharca a chosaint!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Chrom Natasha Korshunova síos ar na Naitsithe agus squealed:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  Chuir an buachaill críochnóra le sÚil nocht, chruinn, leanbaí, ag ligean isteach sa phulsar agus ag scriosadh na Naitsithe, agóid:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D"aontaigh Natasha Korshunova:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas a lán umar le heitleáin, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Svetlana Snow White síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar agus eireabaill na n-aerárthaí.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya Angelskaya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Agaistín i cath freisin nach bhfuil lag. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Bígí ag faire amach, beidh sé go maith,
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois. Agus conas a sruthán umair agus eitleáin.
  Ach an cailín cosnochta i tunic, Margarita Korshunova, mar a throideann sí. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Dúirt Natasha Korshunova go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na cloigeann agus na túir umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Buachaill fionnuar Oleg Rybachenko i gcath agus ionsaíonn sé na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita Korshunova, ag brú an airm donn, agus ag gearradh trí umair agus eireabaill aerárthaigh:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha Korshunova é agus rinne sí caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya Angelskaya na Naitsithe as a chéile, í squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus glacfaidh sé féin agus scaoilfidh sé réiltín lena chos lom agus críochnóidh sé go leor faisisteach.
  Thóg Natasha Korshunova é agus scaoil sé amach é, chuir sí tintreach as an nipple scarlet agus squeaked:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya Angelskaya na Naitsithe agus a n-umar le heitleáin, squeaked:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt an Agaistín rua freisin go loighciúil:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Bíonn buile ar Svetlana Snow White sa ionsaitheach, go háirithe ag leagadh umair agus eitleáin freisin, déanann sí squeaks:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Páiste matán, cabhraithe i shorts Oleg Rybachenko, préacháin á bhualadh le feadóg, ag squeaks:
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  Oleg Rybachenko roared.
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margarita taibhseach ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Agus í ag súil lena sála lom, chanadh Margarita Korshunova i dtéarmaí suairceas:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Natasha Korshunova i cath ach cineál éigin de terminator. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é! Agus deireadh leis an deachtóir!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya Angelskaya ar an ionsaí freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus ghuidh sí:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus an deargcheann, súilíneach le sála nochta agus clúidín ruby de breasts Agaistín, roared mar fhreagra:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  Augustine, ag brú ar a chéile comhraic, hiss:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana Snow White, ag brú na naimhde:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dheimhnigh Redhead Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom chiseled, cuileoga láithreach an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Agus ansin bhuaileann an cailín, amhail is dá mba ó nipple scarlet, le tintreach.
  Ag seoladh bronntanais an bháis lena sála loma, chan Oleg Rybachenko mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Natasha Korshunova, ag scriosadh na laochra donn, in éineacht le umair agus eitleáin, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  Cosnochta, dathúil, buachaill i shorts Oleg Rybachenko, comhraic mionghearrtha, d'eisigh:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, cailín brúite miotail troda, laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar, ag gearradh síos:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid i gcath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith leis na Naitsithe ansin...
  Anseo thit Hitler agus a fhoireann ar a nglúin roimh na cailíní agus na leanaí.
  Ar an gcéad dul síos chuir Natasha Korshunova iallach ar na Naitsithe uimhir a haon a cosa lom a phógadh.
  Ansin phóg Hitler agus a chomhluadar go léir boinn agus sála lom cailíní eile freisin. Agus ligh siad a sála lena dteanga. Agus phóg buachaill fionn an-dathúil Oleg Rybachenko cosa lom an chailín.
  Tar éis dó a bheith an-sásta le náiriú paraisítí fireanna, d"ordaigh Natashka:
  - Anois, cé nár mharaigh muid go léir sibh, sínigh an t-ordú chun an Tríú Reich a thabhairt suas go hiomlán agus gan choinníoll don Aontas Sóivéadach!
  Tá gach rud go maith a chríochnaíonn go maith. Tháinig an Tríú Reich i gceannas agus dí-armaíodh an Wehrmacht cumhachtach. Chuaigh Hitler agus a fhoireann go dtí dungeons Beria.
  Bhí an breithiúnas tapa ach ceart. Ar an 22 Meitheamh, 1959, crochadh Hitler ar dheis ar an gCearnóg Dhearg!
  
  
  
  
  Athraíonn Aisling Diabhal FUHRER STAIR
  D'athraigh Hitler a intinn sa daichead a haonú bliain maidir leis an bpríomhchathair Moscó a thabhairt go dtí an USSR. Ceann de na cúiseanna leis seo ná go raibh aisling ag an bhFuhrer nuair a chaill an Wehrmacht go hiomlán. Agus ar an 20 Samhain, 1941, thairg Hitler síocháin do Stalin. D'aontaigh ceannaire an APSS, a bhí traumatized ag defeats roimhe seo. Fuair na Gearmánaigh gach rud ar éirigh leo a ghabháil. Beagnach an Úcráin ar fad agus cathair Rostov-on-Don, agus an Bhealarúis, na stáit Bhaltacha, mar chuid den Rúis.
  Ar mholadh Stalin, d'aontaigh Hitler leis an malartú. D'aontaigh an Rúis an Donbass ar fad, agus cuid de thailte saibhir chernozem an Don, a thabhairt suas mar mhalairt ar chonair go Leningrad agus ar na teorainneacha a bhrú amach ó Mhoscó. D'aontaigh Hitler na teorainneacha a bhrú go dtí réigiún Smolensk, ach mar chúiteamh thug an APSS an chuid sin den Donbass nach raibh am ag na Gearmánaigh a áitiú, agus an Don le ithir dhubh shaibhir, a raibh na Gearmánaigh ba mhó a theastaigh uaithi. Gearmánach a bhí i mbeagnach gach ceann den Chrimé, seachas Sevastopol. I Karelia, tarraingíodh an teorainn feadh na líne tosaigh, rud a d"oir do na Fionlannaigh. D'fhan Murmansk leis an APSS. Sa deisceart, tarraingíodh an teorainn feadh an Don, agus ar deireadh bhí na Gearmánaigh in ann a slándáil bia a chinntiú. Bhí gual agus cruach acu ó Donbass freisin. Agus taiscí saibhir na n-eilimintí cóimhiotail. D"fhan an Wehrmacht gann ar ola, ach bhí sé seo sealadach, mar a bheartaigh Hitler an Meánoirthear a urghabháil freisin. Níos mó nó níos lú comhdhlúite.
  Chreid na Gearmánaigh i ndáiríre go ndearna Hitler deifir leis an domhan. Ach bhí a fhios ag an Fuhrer níos fearr. Thairis sin, is féidir leanúint leis an gcogadh san Iarthar. Ar dtús, bhuail an Fuhrer le Franco. Dúirt mé leis go bhfaca tú féin go raibh an bua ag an APSS. Tá an Tríú Reich níos láidre ná riamh agus tá an Bhreatain i mbaol. Mar sin ní ligfidh tú do na Gearmánaigh isteach i nGiobráltar, mar sin roinnfidh tú cinniúint na Fraince. Agus mar sin beidh Giobráltar ina Spáinneach, agus is féidir leat éileamh a dhéanamh fiú ar chuid de thailte na gcoilíneachtaí Sasanacha. Agus níl aon am chun Franco a chur ina luí ar feadh i bhfad, tá lámha an Wehrmacht gan cheangal, agus cuirfear an Afraic ar fad agus an chuid is mó den Áise, lena n-áirítear an India, faoi smacht iomlán.
  D'aontaigh an Generalissimo. Agus anois, i mí na Nollag, ghabh na Gearmánaigh Giobráltar le buille tobann amháin, agus chuir siad bac ar an mbealach isteach chuig an Meánmhuir ón oirthear. Agus san am céanna, bhris na Naitsithe bunáit na Breataine i Málta, agus ghabh siad é trí thuirlingt.
  Fuair cór Rommel treisithe agus ghabh sé Tolbuk agus ansin bhuail sé na Breataine san Éigipt. Thit siad cosúil le piseanna. Gabhadh an Éigipt agus dúnadh Canáil Suez. Ansin bhog na Gearmánaigh isteach san Iaráic agus Cuáit. Bhuail siad na Sasanaigh mar chop piorra. Agus brúite siad iad trí ghabháil leis an Meánoirthear. In earrach na bliana 1942, áitíodh tuaisceart na hAfraice ar fad, an Meánoirthear agus sealúchais na Fraince. Agus bhí sé, caithfidh mé a rá, bua mór.
  D'éiligh na Gearmánaigh, áfach, níos mó. Agus bhí siad ag gabháil na hAfraice go léir. Agus scrios na Seapáine na Stáit Aontaithe ar muir. Agus lean bua i ndiaidh a chéile. Agus anois, i samhradh na bliana 1942, ghabh na Gearmánaigh an Iaráin agus an India araon. Agus an titim, cuireadh slí bheatha na hAfraice i gcrích ar deireadh. Mar sin, rinne na Naitsithe críocha agus acmhainní suntasacha a urghabháil, ag aontú leis an tSeapáin.
  Chaill an Bhreatain a coilíneachtaí san Afraic agus san Áis, agus í i riocht an-deacair. Agus in earrach na bliana 1943, tháinig na Gearmánaigh, mar aon leis na Seapáine, i dtír san Astráil. Agus cuireadh an Bhreatain féin faoi bhuamálacha ollmhóra.
  D"éiligh Hitler deireadh a chur le Impireacht na Leoin sa samhradh. Agus bhí cogadh fomhuirí gníomhach. Fuair na Gearmánaigh fomhuireáin faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine. Agus is fórsaí an-tromchúiseacha iad seo.
  I mí Iúil 1943, rinneadh an tuirlingt ar deireadh. Ghlac umair páirt sna cathanna: "Panther", "Tiger" agus "Lion", agus "Ferdinands". Agus na trodaithe ME-309 céanna agus buamadóirí Yu-288. Agus thit sé ar na trúpaí Sasanacha le fórsa uafásach. Níor mhair an cath ar thalamh ach aon lá dhéag agus chríochnaigh sé le bua diongbháilte don Wehrmacht.
  Agus is mór-éacht é seo ag meaisín míleata na Gearmáine.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an cogadh anonn go dtí taobh na Stát Aontaithe. Agus do gabhadh Íoslainn. Ní fhéadfadh Meiriceá ina dhiaidh sin buama san Eoraip. Chuaigh Roosevelt i léig go suntasach agus thairg sé síocháin do Hitler ar aon théarmaí.
  Ach chinn na Naitsithe deireadh a chur leis na Stáit Aontaithe, agus lean siad ar aghaidh leis an maslach. Sa cheathrú bliain is daichead, tháinig scaoileadh scaird-aerárthaí ollmhór, agus bhain na Yankees go litriúil leis. Agus Marseille, tar éis dul thar míle aerárthach downed, fuair Crois Mhór na Croise Iarainn, mar choróin heroism agus éifeachtúlacht na haicme eitilte.
  D'ordaigh an Führer Meiriceá a phionósú ag baint úsáide as comhghuaillithe san Airgintín, agus sa Bhrasaíl. Agus bogadh ó dheas leis na Seapáine, agus ó thuaidh, trí Cheanada. Agus bhí sé cosúil le pincers dúbailte. Mhothaigh Hitler é féin ar chapall bán.
  Bhí sraith de chéad féin-ghluaiste E ann freisin, níos éadroime agus níos foirfe. Léirigh TA-400 agus Yu-488 cumhacht ró-mhór. Agus thosaigh siad a scrios an naimhde. Agus sweep literally iad le whisk.
  Agus na Naitsithe crush na comhghuaillithe. Agus déanann siad é chomh héifeachtach sin go bhfuil SAM ag mionú. Ní thugann siad seans do na Meiriceánaigh. Tá raidhfilí ionsaí Gearmánacha ar na cinn is fearr ar domhan agus níl aon chothrom acu. Le feiceáil faoi dheireadh na bliana agus na chéad dioscaí, nach bhféadfaí, mar gheall ar an scaird laminar, a thabhairt síos. Agus scrios siad Meiriceá.
  Léirigh gunnaí féinghluaiste éadroma ón tsraith E a fheabhas iomlán ar umair Yankee. Chuaigh siad timpeall go litriúil agus bhris siad gach rud agus rinne siad mionghearradh de agus leag siad ina luaithreach é. Ní raibh seans ag Meiriceá in aghaidh SAM.
  Sa chúigiú bliain is daichead, bhí na Stáit Aontaithe ar lasadh cheana féin. Thit Nua-Eabhrac agus Washington i mí an Mhárta.
  Agus i mí Aibreáin bhí capitulation. Mar sin tharla deighilt na himpireachta. Tar éis dóibh an bua a fháil, rinne na Naitsithe agus na Seapánaigh an cogadh a reoite go sealadach. Tá tréimhse na síochána tagtha. Ar 20 Aibreán, 1950, tharla an chéad eitilt spásairí go dtí an ghealach.
  Agus ar 20 Aibreán, 1953, thosaigh cogadh mór amach idir an Tríú Reich agus an tSeapáin. Thairg comharba nua Stalin, Beria, comh-chogadh do Hitler le Land of the Rising Sun. Dúirt Hitler le Beria gur cheart don APSS troid i lánfheidhm, ach nach bhfaigheadh sé ach Sakhalin theas agus iomaire Kuril. Agus más rud é, ansin déanfaidh an Tríú Reich an APSS a thógáil agus a scriosadh ina phúdar.
  Tá trúpaí Hitler níos láidre ó thaobh na teicneolaíochta de ná na Seapánaigh. Is iad na tancanna pirimideacha go háirithe formidable i measc na Gearmánaigh. Agus ní féidir iad a bhriseadh ó aon uillinn. Agus tá eitlíocht scaird gan mheaitseáil. Agus sroicheann na dioscaí luasanna de dheich luascadh sonach. Ní féidir leis an tSeapáin cur i gcoinne a leithéid de chumhacht.
  Tá rud éigin ag an USSR freisin. Níl umar T-54, i bprionsabal, dona. Ach tá gluaisteáin eile chomh maith. Mar shampla IS-7, cumhacht stopála an-lag. Tiomáineann Alenka an umar seo agus scriosann sé na Seapánaigh.
  Bíonn an cailín ag scata agus ag feadaíl amhrán:
  - Agus eitil isteach i gcónra an samurai,
  Faoi bhrú cruach agus tine!
  Anois tá Beria acu in ionad Stalin, agus beidh ar thír na Sóivéadaigh teorainneacha nua a shárú.
  Tá umair den tsraith E ag an tSeapáin, ach tá siad as dáta agus neamhfhoirfe, modhnuithe luatha. Seo a leithéid de pret ar an IS-7 sa chás seo, an E-90. Meáchan céad is ocht tonna an carr, daichead níos mó ná an carr Sóivéadach. Agus tá a armúr thicker, go háirithe a forehead. Tá forehead an túir 285 mm, in aghaidh 210 don IS-7, agus tá forehead an chabhail 250 mm i gcoinne 150 don mheaisín Sóivéadach. Ach beidh an fána an armúr a bheith níos lú. Agus tá na taobhanna mar an gcéanna 150 mm. Fíor, beidh an beathú Seapánach níos tibhe 150 mm i gcoinne 94. Tá na gunnaí thart ar gar do 128 mm do na Seapáine agus do na Sóivéide 130 mm le fad gar. Ach tá an ceann Sóivéadach b'fhéidir beagán níos fearr. Agus anseo tá siad ag éirí níos gaire.
  Tá cosaint níos fearr fós ag na Seapáine sa mhullach, ach tá an fheidhmíocht tiomána níos measa, cé go bhfuil inneall 1500 horsepower ag an samurai.
  Buaileann Anyuta armúr Isa lena bharraicíní loma agus a cúnna:
  - Beidh ré an chumannachais sa chlós!
  Alla aontaíonn an diabhal ruadh seo:
  - Ar ndóigh beidh sé!
  Maria gáire agus éiríonn:
  - Is bua síoraí é ár bpáirtí!
  roars na cluichí Oilimpeacha:
  - Don motherland do Stalin!
  Agus anois beidh an umar Sóivéadach bhuail an namhaid. Agus lasfaidh sé suas, agus déanaimis cuimilt ina phíosaí. Agus scriosann literally an armúr.
  Rinne Alenka gáire agus thug sé faoi deara:
  - Is fearr le bean!
  Tá an Mastodon Seapánach scriosta. Agus níl an chuid eile de na umair samurai cosanta chomh maith. Agus tá siad níos éasca a buille. Agus scriosann tú iad i ndáiríre, i ndáiríre cool.
  Chan Anyuta, agus í ag brú an truicear lena sÚil lom:
  - Ná bíodh náiriú na Slavs ort,
  D"éireoimis suas sliabh don Rúis...
  Ná cuirimis maslaí ar bith níos mó
  Déanaimis an namhaid a threascairt le lámh chruach!
  Agus arís scrios an diúracán an umar ceadúnaithe E-50. Chomh maith leis sin nach bhfuil an carr is fearr. Go leor trom, ach tá an taobh sách lag cosanta, agus is féidir é a threáitear ó achar fada.
  Throid Elizabeth ar an T-54 agus bhí sé i bhfad níos deacra di. Ach léirigh an cailín athléimneacht iontach. Agus le cabhair ó mhéara lom, conas a sheolann sé teilgeán agus pierces an E-75, agus tá sé seo an-fionnuar. Agus scrios ollmhór.
  Phléasc Elena freisin, le brú ollmhór. Agus slammed le fórsa marfach.
  Agus anseo dó na Seapáine agus collapses. Agus scriosann sé go litriúil é.
  Chuir Catherine tweet:
  Thóg sé mé, it took me
  Suífidh mé, suífidh mé, ar chapall!
  Agus wink ag a gcomhpháirtithe. Agus tá na cailíní anseo chomh hálainn agus i bicíní amháin. Agus cosnochta ar ndóigh, an-álainn.
  Rinne Elizaveta, bean a bhí ag troid agus a bhí ag leagadh E-50 ón tSeapáin, hiss ar:
  - Chun an cumannachas mór!
  Ephrasia, ag brú na Seapáine, squeaked:
  - Thar mo theorainneacha!
  D'fhan an tSeapáin amach ar feadh beagán níos mó ná bliain agus buaileadh í. Agus rinneadh Impireacht domhanda den Tríú Reich.
  20 Aibreán, 1957 cuireadh tús le eitilt spásaire go Mars. Agus ba chéim iontach é.
  Ar 20 Aibreán, 1959, reáchtáladh reifreann a dhlisteanaigh an mhonarcacht agus an fhoirm impiriúil rialtais sa Tríú Reich.
  Ach ní bheadh Hitler riamh ina Hitler mura mbeadh sé ag iarraidh fadhb an APSS a réiteach. Agus ar ndóigh, a mhian an cruinne ar fad a cheannasú.
  Ar 20 Aibreán, 1961, rinne an Tríú Reich ionradh ar an USSR. Tá ionsaí neamhthrócaireach agus le fórsaí ollmhóra. Cé acu atá an-mhíchothrom.
  Agus tagann an Tríú cheana féin dhá sheachtain tar éis thús an troid thosaigh ag sreabhadh timpeall Moscó.
  Tá Oleg sa ionsaitheacha ag luasghéarú gach rud. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuirtear straitéis fhiáin i gcuimhne don scríbhneoir buachaill. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Rybachenko.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé sách sean, ach tá cuma leanbh air. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an maslach. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh agus canfaidh an ceann ruadh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Oleg arís céad de na Naitsithe, ag iompar Meteor, gearrtha amach. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  I mbeagán focal, deir siad nach mbeidh Hitler ag maireachtáil le foireann den sórt sin. Agus ar an 9 Bealtaine, 1961, thóg Adolf Hitler na cailíní a raibh a bharraicíní lom ag na lámha agus na cosa, agus Margarita ag an srón, agus stróic sé, agus ar 9 Bealtaine, 1961, tógadh Hitler agus fuair sé bás! Agus bhuaigh an APSS an domhan ar fad!
  
  BHFUIL BABA YAGA AMACH AGUS DÁMHACHTAÍONN AN APSS!
  Rinne Baba Yaga, arna thiomáint ag fuath do dhaoine, idirghabháil i gcúrsa na staire. Thóg sí é agus sa moirtéal, i gcuideachta Zmey Gorynych, ionsaigh eitleáin Mheiriceá a bhí ag iarraidh a buama iompróirí aerárthach Seapánach. Agus an nathair Gorynych, mar a thógann sé, agus buaileann sé ar na Meiriceánaigh le scaird mhór lasrach ó thrí cloigeann. Agus sruthán níos mó ná céad aerárthach ag an am céanna. Agus an Yankees scaoll. Agus ansin tá Baba Yaga, ag caitheamh bearna féir isteach san fharraige agus iompróirí aerárthach Meiriceánach agus longa eile clúdaithe le tonn. Mar thoradh air sin, buaileadh Meiriceá ag Cath Midway go hiomlán.
  Ghabh na Seapánaigh ansin agus iad ag bogadh agus ghlac oileánra Haváís smacht iomlán ar an Aigéan Ciúin. Agus rinne a bhfórsaí talún ionradh ar an India agus mháirseáil ar Deilí.
  D'fhonn an India a choinneáil, d'aistrigh na Breataine cuid de na trúpaí ón Éigipt agus thréig siad Oibríocht Tóirse. Níor tháinig Meiriceá i dtír i gCasablanca ach oiread agus d"fhéadfadh na Gearmánaigh an cogadh san Afraic a reo.
  Níor shábháil sé seo na Naitsithe ón mbua ag Stalingrad. Ach bhuaigh counterstrike Mainstein i neart. Toisc nár aistríodh na trúpaí go dtí an Afraic, bhí roinnt rannáin eile ag Mainstein, lena n-áirítear tríocha Tíogair, a d"imigh i ngaineamh an tSahára gan leas a bhaint as an bhfíorscéal. Ina theannta sin, bhí eitlíocht na Naitsithe níos láidre. Tar éis an tsaoil, níor chaith siad acmhainní ar sholáthar na hAfraice agus thit déine na n-aer-ruathair ar an Tríú Reich arís agus arís eile.
  Shroich sé an aghaidh thoir, agus faoi Mhárta 1943 thug an Ace Marseille iomráiteach líon na n-aerárthach a thit síos ar an bhfronta thiar go dtí trí chéad, agus rinneadh finscéal fíor-ama de. Agus san oirthear, bhuail píolótaí Sóivéadacha go dian air. Níor sheachain Marcel na troideanna is teo agus ba feiniméan fíor é. Bhí fear amháin fiú ina chór eitlíochta iomlán.
  D'fhulaing trúpaí Sóivéadacha níos mó caillteanais ná mar a bhí i bhfíor-stair. Níos lú acu éalaigh an imcirclement. Agus d'athghabh na Gearmánaigh ní hamháin Kharkov agus Belgorod, ach freisin Kursk, agus ghlac siad Krasnodon agus Voroshilovgrad arís freisin.
  Bhí ionadh ar na trúpaí Sóivéadacha ... Le linn an leá, théarnaigh siad go páirteach. Bhí cathanna aeir sa spéir. D"urghabh na Gearmánaigh an tionscnamh. Idir an dá linn, chuaigh na Seapánaigh thar an artaire Meiriceánach i bPanama, agus ghabh siad an caolas. Sna Stáit Aontaithe, socraíodh an treo Eorpach ar fad a reo. Ach d"oibrigh cabhlach fomhuirí na Gearmáine ró-éifeachtach, ag crá na Breataine agus na Meiriceánaigh. Agus mhol Churchill, gan síocháin oifigiúil nó sos cogaidh a chur i mbaol, go gcuirfeadh na Gearmánaigh coscáin ar an gcogadh. Is é sin, ná an tsíocháin a thabhairt i gcrích, ach i ndáiríre ní cogadh pá.
  D'éiligh Hitler mar fhreagra air stop a chur le haon chúnamh don APSS. Dhiúltaigh an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe léasú ar iasacht, ach dúirt siad go bhféadfadh siad rud éigin a dhíol leis an Rúis ar ór.
  Ina theannta sin, dúirt na Breataine agus na Meiriceánaigh dá gcuirfeadh Hitler stop le scrios na nGiúdach, go bhféadfaidís táirgí ola agus amhábhair eile a theastaíonn ó na Gearmánaigh a dhíol ar cairde. D'aontaigh an Fuhrer, tar éis dó a chinneadh nach n-imeodh na Giúdaigh áit ar bith,.
  Ar an gcéad dul síos, ní mór dúinn éirí as an APSS. Fíor, ní raibh aon aontacht i measc na Fritz. Dúirt roinnt ginearálta gur cheart dóibh ionsaí a dhéanamh ar Moscó. Daoine eile gur smaoineamh maith é an Chugais a athghabháil.
  Chinn an Fuhrer dul ar aghaidh go Voronezh. Agus ansin cas ar ais go dtí Stalingrad. Ba mhian le Hitler féin díoltas a bhaint as an mbua in aice leis an gcathair seo. Rinne faisnéis Shóivéadach buille faoi thuairim i gceart cá háit a mbuailfeadh an namhaid an príomhbhuille agus d'ullmhaigh cosaint láidir. Ach faraor, bhí na Gearmánaigh láidir. Mar sin féin, níl a n-umair "Panther", "Tiger", agus go háirithe "Lion" foirfe go leor.
  Úsáidtear ferdinands freisin, is ainmhithe fíor iad meaisíní freisin. Agus mar sin chuaigh dorn turrainge na Naitsithe ar an gcion ar 5 Iúil, 1943. Tá na Naitsithe ag iarraidh dul chun cinn a dhéanamh, ach tá cosaint chumhachtach ar a mbealach. Ina theannta sin, chuir an airtléire stailc choisctheach, cé nach raibh sé an-éifeachtach, ar an namhaid.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh na Naitsithe ar an ionsaí agus bhí siad in ann ding suntasach isteach i seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Tá níos mó fórsaí ag na Naitsithe, agus bíonn siad i gceannas ar an aer. Fuair Marseille, tar éis dó níos mó ná cúig chéad aerárthach a scaoileadh, Crois Mhór na Croise Iarainn. Agus roimhe sin, Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn agus ag dul chun cinn, trí chosaintí na Sóivéide. Cosúil le reithe fuidrimh, bhí an umar "Lev" ag gluaiseacht, an mastodon namhaid is cumhachtaí i dtéarmaí armúr agus airm, ag meáchan nócha tonna. Agus tuigeann sé na Ferdinands, ghníomhaigh siad le fórsa uafásach anseo.
  Ach bhí cosaint an Airm Dearg láidir agus ní raibh sé ag iarraidh géilleadh. Chuaigh na Naitsithe chun cinn go mall agus d"fhulaing siad caillteanais mhóra. Ach san aer a bhí an tionscnamh acu. Agus is meaisín éifeachtach é an Focke-Wulf, nuair a úsáidtear é i gceart. Agus Tenacious agus le airm chumhachtach. De réir a chéile, chuaigh na Naitsithe i dteagmháil le Voronezh. Ach thóg sé dhá mhí orthu é sin a dhéanamh. Ar deireadh as anáil, agus tuirseach marfach, stop an Fritz nuair a druidim leo an Abhainn Don. Bhí caillteanais mhóra acu i dtrealamh, go háirithe i measc na Panthers agus T-4s agus T-3s. D'fhulaing na "Tigers" agus "Lions" beagán níos lú. Ach bhris go leor umar Lev síos go fánach.
  Bhí sos ann agus rinne na Naitsithe suas as an damáiste. Bhí súil ag Stalin an tionscnamh a urghabháil sa gheimhreadh. Bhí an ME-309 le feiceáil san aer sa tsraith, a tháinig chun bheith ina fhadhb cardinal d'eitlíocht Shóivéadaigh, a bhuíochas dá airm ardluais agus chumhachtacha. Cosúil le Yu-288. Tháinig deireadh an fhómhair agus thosaigh sneachta ag titim. Sheol an tArm Dearg frith-ionsaithe i dtreo Voronezh, agus sa lár, chomh maith le ar Leithinis Taman.
  Sa gheimhreadh, d'fhéadfaí go leor a bhuachan ar ais. Ach gan choinne, chuaigh an tSeapáin isteach sa chogadh i gcoinne an USSR. Bhí a arm talún an-iomadúla. Tar éis go leor bua a fháil, bhí na samurai ag iarraidh díoltas a fháil ar Khalkhin Gol.
  Agus níor tháinig cath de chomhréireanna ollmhóra. Ionsaí ar Vladivostok, maslach i Primorye agus sa Mhongóil.
  Stalin fionraí an ionsaitheacha sa treo Taman, agus sa lár, agus iarracht a bhriseadh tríd ach amháin i Voronezh. Bhí na Naitsithe ansin, áfach, go daingean. Bhí neart go leor acu.
  Tá an lámh in uachtar acu fós sa spéir. Ina theannta sin, rinne an tSeapáin cuid den eitlíocht a atreorú freisin. Mar sin ní raibh aon bua.
  Bhí Samurai in ann Vladivostok a bhlocáil agus cuid den Mhongóil a ghabháil. Ach sin é an áit ar tháinig deireadh lena rath. Ach ar an láimh eile, bhí na Gearmánaigh in ann maireachtáil sa gheimhreadh agus an ruaig a sheachaint, mar a bhí sa dara bliain is daichead agus daichead a dó. Agus is rath mór é seo.
  I mí na Bealtaine, d'athlíon na Naitsithe a bhfórsaí. Bhí trodaire scaird ME-262 acu sa tsraith nach raibh aon chomhionann. Agus scaoil Marseille síos míle eitleán. Ar feadh seacht gcéad caoga aerárthach, bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air le claimhte duille darach platanam agus diamaint. Agus míle Star of the Knight's Cross le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Mar sin tháinig Marseille chun bheith ina sár-Ace de gach aimsir agus pobal.
  Ach ní dhéanann an APSS é níos éasca. Ag deireadh mhí na Bealtaine, thosaigh na Gearmánaigh arís ar a n-ionsaithe. Ach chuaigh a gcuid trúpaí chun cinn go han-mhall. Bhain an APSS úsáid as na umair T-34-85 agus IS-2 nua, rud a chruthaigh roinnt fadhbanna do na Naitsithe. Tháinig na Gearmánaigh "Tigers" -2 agus "Panther" -2 mar phríomhchumhacht. Cuireadh deireadh le "Lion" agus "Maus". In ionad an Maus, thosaigh an E-100, umar giniúna nua, a fhorbairt. Le leagan amach dlúth, scáthchruth íseal, uillinneacha móra armúr, focharranna níos forbartha agus níos éadroime. Le meaisíní an tsraith "E", bhí baint dóchais nach beag. Agus fórsa an-ollmhór. Tá na troideanna an-brúidiúil. D"éirigh leis na Gearmánaigh na trúpaí Sóivéadacha a bhrú ar ais thar an Don i gceann trí mhí. Ach níl aon rud eile bainte amach acu.
  Bhí an tSeapáin ag cogadh le Meiriceá, agus i rith an tsamhraidh ní raibh sé ach ag stoirmiú Vladivostok agus Khabarovsk. Samurai ghlac Khabarovsk, ach ní Vladivostok. Agus sa Mhongóil, is beag dul chun cinn a rinne na samurai.
  I ngeimhreadh na bliana 1945, bhí na Meiriceánaigh fós in ann an tSeapáin a ruaigeadh agus í a thiomáint amach as Panama. Agus chuaigh cúrsa an chogaidh ar bhealach difriúil.
  I ngeimhreadh na bliana 1945, chuaigh an tArm Dearg chun cinn san ionad, ach ní raibh sé in ann cosaintí na Naitsithe a shárú. I mí an Mhárta, bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn sa deisceart cheana féin, ach is beag dul chun cinn a rinne siad.
  I mí na Bealtaine, rinne na Naitsithe iarracht dul chun cinn i Moscó, ach níor éirigh go hiontach leo, agus i dhá mhí de throid stubborn chuaigh siad tríocha nó daichead ciliméadar chun cinn.
  Ghlac gunnaí féinghluaiste den tsraith E páirt sna cathanna. Bhí siad éadrom agus fós neamhfhoirfe. Cuireadh moill ar an umar E-50 le táirgeadh sraitheach. Bhí aerárthaí scaird, go háirithe buamadóirí, ina fhadhb don APSS. Sa spéir, neartaíodh barr feabhais na Naitsithe. Lámhaigh Marseille dhá mhíle aerárthach agus fuair sé an Star of the Knight's Cross, crois iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Sa samhradh, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht rud éigin a dhéanamh arís. Ach níor oibrigh sé amach ... Go dtí deireadh na bliana, bhí an líne tosaigh neamhghníomhach.
  Tháinig an bhliain 1946 .... Bhí dioscónna ag na Gearmánaigh, ach bhí siad costasach, deacair a mhonarú, agus in ainneoin an doleochaileachta de bharr an scaird laminar ag sileadh, ní raibh siad féin in ann dóiteáin. Mar sin níor thug sé buntáiste cinntitheach. Ach sa tsraith ME-262 X, Trodaire an-láidir le sciatháin scuabtha. Agus ME-1100 le sciatháin scuabtha inathraithe. Agus TA-283 le fuselage sínte. Is aerárthaí scaird-inneall sé-inneall iad Yu-287 agus TA-500 araon. Agus go leor teicneolaíochta eile.
  Tá an APSS fós chun deiridh maidir leis seo, agus sa spéir tá tionscnamh iomlán ag na Naitsithe.
  Chuaigh an umar E-50 isteach sa tsraith ar deireadh agus an E-75. Fuair na meaisíní leagan amach daingean agus bhí siad níos éadroime. Níor mheáchan an E-50 ach caoga tonna le hinneall 1200 horsepower agus armúr níos cumhachtaí. Mheáigh an E-75 seachtó cúig tonna, le armúr i bhfad níos tiús agus níos fána ná an Tíogair-2, armáil chumhachtach agus inneall 1,500 horsepower.
  Sheol na Gearmánaigh ag deireadh mhí na Bealtaine ionsaithe i gcoinne Moscó. An uair seo d"éirigh leo líne cosanta Mozhaisk a bhaint amach, agus ansin rith siad isteach i gcosaint daingean agus éadóchasach.
  Bhí an cás casta mar gheall ar ionsaitheacha na Seapáine sa tSibéir. Ach ní raibh sé an-rathúil. Is rud an-éadrócaireach é cogadh. Agus mar sin bhí Moscó fós ag na trúpaí Sóivéadacha.
  Gheimhridh imithe i gcathanna. Tháinig an bhliain 1947 ... Rinne na Gearmánaigh iarracht arís dul chun cinn san earrach. Bhí a n-umair E-sraith réasúnta. Chuaigh an USSR chuig an tsraith IS-4 agus IS-7. Ach fós i codanna beaga. Agus bhí an chuma ar an umar T-54, ach arís i gcainníochtaí beaga. Agus ní raibh aon aerárthach scaird fós.
  Bhí na Naitsithe ag dul chun cinn sa deisceart. Bhuail siad an príomhbhuille i dtreo an Chugais. Agus bhí siad in ann éireoidh leo. Bhris siad tríd an tosach... Chuir an Tuirc isteach sa chogadh níos measa ar an scéal. Sháraigh na hOtamánaigh an leisce ar deireadh. Ina theannta sin, níl na comhghuaillithe leis an Tríú Reich tar éis cogadh a chaitheamh le fada an lá.
  Ach thosaigh an tSeapáin go soiléir a chailleadh ... Ach in ainneoin seo, sheol an samurai ionsaitheacha i rith an tsamhraidh sa tSibéir. Agus mar thoradh air sin, bhí na Naitsithe in ann an Chugais a athghabháil. Faoi dheireadh na bliana 1947 bhí sé gearrtha amach acu de thalamh. Agus faoi earrach na bliana 1948, ghabh siad é faoi dheireadh.
  Sa chás seo, thairg Stalin sos cogaidh do Hitler ar aon théarmaí.
  Tar éis dó ola an Chugais agus gráin na hÚcráine, gual an Donbass a fháil, chinn Hitler glacadh le tairiscint Stalin, ach ar choinníollacha an-deacair.
  D'fhill an APSS na príosúnaigh, d'aistrigh trealamh go dtí an Tríú Reich, agus gheall sé ómós trom agus ollmhór a íoc in amhábhair agus in ór.
  Bhí caillteanais chríche iontach freisin. Chomh maith leis an bhfíric go raibh na Gearmánaigh gafa cheana féin, bhí siad a thabhairt suas Leningrad agus Murmansk, agus Leithinis Karelian, agus Arkhangelsk.
  Agus é ag gríosadh a chroí, d"aontaigh Stalin leis seo. Agus síníodh conradh síochána.
  D'fhógair an Tríú Reich gurb é féin an buaiteoir agus chas sé chuig an Iarthar.
  Cheana féin i bhfómhar na bliana 1948, bhí tagann na Naitsithe ag bogadh trasna na hAfraice agus an Mheánoirthir. Agus i rith an gheimhridh, gabhadh an chuid is mó den mhór-roinn dhubh agus an Meánoirthear ar fad.
  Agus in earrach na bliana 1949, bhí an chuid theas na hAfraice conquered freisin. Tháinig fomhuireáin sárocsaíd hidrigine Gearmánacha ar na cinn is cumhachtaí ar domhan, agus bhí a n-aerárthaí agus a n-dioscéid go hiomlán gan sárú. Ina theannta sin, i 1949, bhí umair pirimideacha ag na Naitsithe, nach bhféadfadh gunnaí na gComhghuaillithe dul isteach orthu ó aon uillinn.
  Agus mar sin, i samhradh na bliana 1949, tharla an tuirlingthe sa Bhreatain. Marseille le haghaidh an t-aerárthach downed cúig mhíle a fuair Réalta Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Anois tá na Stáit Aontaithe ina n-aonar ... Thairg Truman síocháin do Hitler ar aon théarmaí. Dhiúltaigh an Führer seo. Sa bhliain 1950, chuaigh na Gearmánaigh tríd an Íoslainn agus Ceanada, agus chuaigh siad i dtreo na Stáit Aontaithe ó thuaidh.
  I 1951, thosaigh troid i Meiriceá féin. Bhris na Gearmánaigh isteach in éineacht leis na Seapánaigh ó Mheicsiceo agus ó Cheanada araon. Ní raibh an teicneolaíocht cheart ag na Stáit Aontaithe chun seasamh in aghaidh na Naitsithe. Ní raibh aon chothrom ag umair pirimideacha an Tríú Reich, agus bhris siad aon chosaint.
  Agus thit cathair Mheiriceánach amháin i ndiaidh a chéile ... Ar 30 Eanáir, 1052, rinne na Stáit Aontaithe caipitliú i gcoinne an Tríú Reich. Agus tá an scéal tar éis éirí níos géire fós.
  Fuair Stalin bás ar 5 Márta, 1953. Agus ar 20 Aibreán, 1953, tharla an chéad eitilt le foireann go dtí an ghealach. Ar ndóigh, eitil na Gearmánaigh. Agus tá sé fionnuar go leor. Agus bhí an eitilt go hiontach.
  Ach tá an t-am tagtha le haghaidh na síochána agus díleá na conquests. Agus mar sin thosaigh coilíniú tíortha eile agus foirmiú Impireacht Hitler. I 1959, ar 20 Aibreán, reáchtáladh reifreann ar chlaochlú an Tríú Reich ina monarcacht agus ina Impireacht, leis an Impire Adolf Hitler. Agus sa USSR, rialaigh Beria. Fuair sé cumhacht, mar go raibh gá le lámh daingean, agus níos tábhachtaí fós, bhí ord ag teastáil uathu sa APSS bochtaithe agus scriosta ag cogadh agus cúiteamh.
  Agus ar 20 Aibreán, 1960, thosaigh eitilt an chéad fhear go Mars. Agus bhí sé deas fionnuar. Ach fuair Hitler bás i Márta 1961. Agus tógadh a áit ag an mac a fhaightear trí Mac Tíre atáirgeadh saorga. Chomh maith leis sin impire agus an-óg.
  Agus rinne Wolf an cinneadh, gan a thuilleadh moille, cogadh a thosú leis an tSeapáin. Deir siad nach féidir le dhá Impireachtaí móra ar an Domhan phláinéid, ach amháin.
  Bhuel, ghlac Beria taobh an Tríú Reich. Deir siad, go deimhin, cé chomh fada is féidir leat suí ag an buicéad. Bhuaigh an tSeapáin cuid den Chianoirthear agus Primorye ón Rúis. Agus tá sé seo go ginearálta míthaitneamhach agus fiáin.
  Ba é Mac Tíre an chéad duine a dhearbhaigh go bhféadfadh an USSR Primorye, cuid den tSibéir, agus Sakhalin, chomh maith leis an iomaire Kuril a fháil ar ais, ach gan a thuilleadh. Bhí Beria go breá leis sin. Agus chuir an USSR tús leis an gcogadh.
  Bhí na príomh-umair T-54 agus T-55 aige, agus IS-10 agus IS-12. Tá i bhfad níos mó chun cinn ag na Gearmánaigh: pirimideach. Agus is é seo, ar ndóigh, éileamh tromchúiseach ar bua.
  Ar an láimh eile, bhí an tSeapáin chun deiridh ar an APSS i dteicneolaíocht. Ar an ríchathaoir na Seapáine é an do-bhainte céanna Impire Hirohito. Agus ar ndóigh, tá sé ag iarraidh cumhacht ar fud an domhain freisin. Ach tá na Naitsithe níos laige.
  Thosaigh an cogadh ar 20 Aibreán, 1961. Hitler a bhí ag ullmhú le haghaidh cogaidh leis na Seapáine, bhí sé freisin cumhacht iomlán ar fud an domhain. Ach bhí Mac Tíre chun tosaigh air. Níos cruinne, ní raibh am ag Adolf the First and the Great. Agus thosaigh cogadh mór agus éadrócaireach.
  Chrith na scálaí le fórsa mór.
  D'urghabh na Gearmánaigh an tionscnamh ó thús, agus teicneolaíocht níos forbartha acu. Ach throid na Seapáine an-heroically. Ach sna chéad trí mhí, bhí na Gearmánaigh agus arm an USSR in ann bogadh go suntasach go domhain isteach in Impireacht na Seapáine, agus go leor a ghabháil.
  Chuaigh an troid ar aghaidh le rathúlacht éagsúla, ach níos mó i bhfabhar na Naitsithe. Agus bhog na Gearmánaigh níos faide agus níos faide. Agus ba é seo a rath ollmhór agus inimitable. Rinneadh a n-umair pirimideacha de chineál speisialta plaisteach, agus bhris siad aon chosaint. Agus ní raibh aon trócaire don tSeapáin.
  Ba umar é an IS-12 a raibh caoga tonna ann agus é cosanta go maith sa mhullach, le gunna 122-milliméadar, ach 60EL ar fad. Agus bhuail sí an namhaid go mór.
  Tá arm na Seapáine as dáta agus ag dul amú. Tar éis roinnt míonna troda, gabhadh an tríú cuid den Impireacht samurai.
  Agus faoi dheireadh na bliana 1961, bhí beagnach leath dá chríoch caillte ag Land of the Rising Sun.
  Tá an bhliain 1962 tagtha ... Leanann na Gearmánaigh agus an USSR a n-ionsaitheacha ... Tá Beria ag méadú. Arís troideanna agus bua. Bliain ina dhiaidh sin, faoin 20 Aibreán, 1962, bhí níos mó ná dhá thrian d'impireacht choilíneach na Seapáine gafa cheana féin. Agus leanann an cogadh ar aghaidh.
  Tá arm an APSS ag troid le heroism ....
  Anois tháinig siad i dtír ar Hokkaido géarmhíochaine ... Agus ar 3 Meán Fómhair, 1962, an tSeapáin capitulated. Agus tá an cogadh seo thart.
  Mac tíre an chéad, bhí mór, agus impire domhan. Agus arís tá sé in am na sealúchais choilíneacha a gabhadh a dhíolama.
  Eitiltí Gearmánacha chuig pláinéid éagsúla. I 1965 go Véineas. I 1967 go Mearcair. Agus i 1968 chuig na satailítí de Iúpatar.
  Ach ní leor é seo don chéad Wolf.I 1971, tugadh cuairt ar shatailítí Satarn freisin. Agus i 1971, ar 20 Aibreán, rinne Mac Tíre an Chéad ionsaí ar an USSR. Chinn sé a ghabháil leis an chumhacht seo caite ar an Domhan phláinéid nach raibh fós subordinate dó.
  Rialaigh Beria fós ar an APSS. Bhí sé seachtó a dó, nó ní fiú.
  Agus fuair trúpaí an Tríú Reich an chríoch. Bhuail an príomhbhuille i dtreo Mhoscó, rud nár éirigh le Hitler a ghlacadh.
  Ach go dtí seo, ar ndóigh, bhí gach rud ag dul i bhfabhar an Tríú Reich. A bhfuil níos mó fórsaí agus umair.
  Ach droch-ádh, tháinig na trúpaí Sóivéadacha, agus a ligean ar bhuail na Naitsithe, le fórsa uafásach.
  Tá Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuirtear straitéis fhiáin i gcuimhne don scríbhneoir buachaill. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Tá sé soiléir go scriosfaidh foireann den sórt sin na Naitsithe, fiú má ghlac an Tríú Reich beagnach an domhan ar fad agus thosaigh sé ag socrú ar phláinéid eile!
  
  OLEG RYBACHENKO Shábháil an Impireacht
  ANÓTÁIL
  Fuair Oleg Rybachenko neamhbhásmhaireacht mar bhronntanas, ach ní mór dó é a oibriú amach, tar éis dó céad bliain a sheirbheáil in arm na Rúise. Ach ar an láimh eile, cabhraíonn sé leis an Rúis an cogadh a bhuachan leis an tSeapáin, sábhálann sé an t-Aimiréil Makarov, agus déanann sé go leor cleasanna iontacha!
  . CAIBIDIL #1
  Bhí Oleg Rybachenko, de réir toil na déithe demiurge na Rúise, iompú isteach i buachaill, ach ní buachaill simplí, ach bás. Agus cuireadh é chun misean a dhéanamh i Port Arthur - an Rúis a chosaint ann. Agus bhí sé ina leanbh a d'fhéach sé thart ar deich mbliana d'aois, ach thar a bheith tapa - níos tapúla ná cheetah, agus dosháraithe do gach cineál arm. Agus é ina bhuachaill deich mbliana, beidh sé ag freastal ar an Rúis tsarist ar feadh céad bliain, agus ansin fásfaidh sé suas go dtí sé bliana déag agus coinneoidh sé neamhbhásmhaireacht le bheith ina mháistir ar a chinniúint féin, ach ó am go ham ag comhlíonadh misin ar ordú na nDéithe Rúiseacha- demiurges.
  Agus bhí tionchar láithreach ag a incarnation ar chúrsa na staire.
  Ar feadh deich mbliana, ní raibh cuma chomh beag ar Oleg Rybachenko, de réir caighdeáin an fhichiú haois, agus glacadh leis san arm láithreach. Thairis sin, bhí an buachaill lúbtha agus díreach go héasca lena mhéara, ar dtús a lámha, agus ansin ar a chosa lom, pingin copair. Cad a rinne le tuiscint.
  Ar dtús, d'éirigh leis an buachaill an t-Aimiréil Makarov a shábháil ón mbás. Rinne an buachaill é go han-simplí, chuaigh sé isteach sa Petropavlovsk ar lá an scoir mharfach go dtí an fharraige. Agus léim fánach chun an stiúrtha, agus ag brú ar an mairnéalach, sníofa an long.
  Mar sin féin, ní raibh sé seo buíoch. Agus bhí an waist daichead lashes le haghaidh insolence den sórt sin.
  Ach ar an dea-uair ní bhfuair an t-aimiréal bás.
  Ach fós féin, thosaigh an léigear ar Port Arthur. Bhí buntáiste fós ag na Seapánaigh ar muir, agus bhí an Ginearál Partridge ró-chinnte.
  Ach fuair an ceannfort de Port Arthur bás, bhí sé go deimhin wounded sa cheann i stair fíor, ach cúpla milliméadar de blúire a chuaigh níos gaire don inchinn. Agus Oleg Rybachenko, an scéal ar eolas aige, bhuail sé a bhos go do-airithe ar theampall an ghinearáil, agus bhuail blúire an inchinn agus mharaigh é. I mbeagán focal, fuair an fealltóir a ghéill an citadel bás agus ghlac Kondratenko, laoch cosanta Port Arthur, a áit.
  D'fhonn cosaint an dúnfort a neartú, dhíscríobh an ceannasaí nua na mairnéalaigh agus na airtléire loinge go léir go dtí an cladach, agus dhí-armáil sé an scuadrún, ach dhaingnigh Port Arthur é.
  Bhí an tAimiréal Makarov i ndlúthpháirtíocht iomlán leis ina leith seo. Ina theannta sin, theip ar chabhlach na Rúise an tionscnamh a urghabháil ar muir sa scéal seo.
  Mar thoradh air sin, bhí an citadel cosanta go críochnúil, chomh maith le gníomhartha sciliúla an Cheannasaí Kondratenko. D'éirigh go maith leis an gcosaint. Neartaigh Kondratenko cosaint an dúnfort Vysoky in am agus níorbh fhéidir leis na Seapánaigh é a thógáil.
  Ina theannta sin, throid Oleg Rybachenko, an buachaill neamhbhásmhar, cosnochta seo cosúil le tíotán in aon fhuacht. Agus chuir sé iontas ar gach duine lena chruinneas iontach.
  An buachaill léim suas go dtí an gunna meaisín, agus, resting a sála lom, cruinn, childish, dírithe ar an arm. Agus thosaigh sé ag scriobh. Agus níor cuireadh amú piléar amháin. Gearradh na samurai síos go litriúil i gcéimeanna.
  Chroch Oleg, an tuama síoraí seo, é féin go díograiseach, agus chroch sé go láidir é, ag déanamh cumadóireachta ar shiúl;
  Is buachaill mé a rugadh i mí na Samhna
  I ré an spáis, an aois stoirmiúil...
  Bloom Tsarist Rúis ar an domhan,
  Creid mise, ní sceadáin muid Daltaí!
  
  Chuir an Dia mór Svarog chugam,
  Freastal ar an athar le croí agus anam ...
  Ar ár son, tar éis an tsaoil, an Dia Uilechumhachtach Bán -
  Déanfaimid dul i ngleic, creidim le Satan!
  
  Is í an Rúis ár máthairthír, creid
  Cé acu an t-aon cheann ar domhan ...
  Cé gur ionsaíodh beithíoch an-ghníomhach,
  Tá áit dúinn Rúiseach ar an phláinéid!
  
  Tír mhór gan teorainn
  Cé a rialaíonn an rí is críonna ...
  Tá sí tugtha dúinn go deo ag Kin -
  Go n-éirí an t-ádh le Abel, go gclisfí Cain!
  
  Cosainim Port Arthur go cróga,
  Troid buachaill agus cosnochta sa fuar,
  Creid mise, níor lúb na Seapánaigh,
  Scaip na cailíní a gcuid braids!
  
  Gearradh an buachaill amach láithreach le gunna meaisín,
  Gearradh síos scoite samurai fí ...
  Agus buaileann buí ceart sa tsúil
  Tá muid an ceannródaithe an beidh olc a cuimilt go píosaí!
  
  Déanaimis an cumannachas a bhaint amach go deo
  Tá bóthar glórmhar ag tsars na Rúise.
  Tiocfaidh aisling iontach fíor
  Chun na glóire an legendary Svarog!
  
  Creidimid go gcosnóimid an Motherland,
  Bím ag troid ar shliabh mór ard ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Agus tá an Tiarna Perun féin soiléir-eyed!
  
  Tá mé ar son ár nAthair go dtí an deireadh,
  Creid dom, beidh mé ag troid go cróga ...
  Tháinig Tsar Nicholas in áit m"athar,
  Crochfaimid Iúdás ar chrainn chrainn!
  
  Níl sa Rúis ach idéalach
  Tír naomh agus daoine ciallmhar an domhain....
  Shamhlaigh mé glóir a fháil ann, a bhuachaill,
  Agus rinne Mars agus Críost idol!
  
  Creidim Lada máthair na nDéithe,
  A thugann grá na cruinne ...
  Teastaíonn focail bhreise uainn le haghaidh urnaí,
  Muire go deo moladh an mhaighdean!
  
  Tsar Nicholas beidh muid ag cabhrú leat saor in aisce,.
  Chun defeat na Seapáine creidim an éadrócaireach ...
  Clann clainne Svarog, is clann mhac linne sinn,
  Agus i rati, creidimid duganna fionnuar!
  
  Agus anseo troideann an buachaill ollmhór,
  Cé na gunnaí meaisín a ghearrann rati ...
  Tá an Tiarna i gcónaí ar aon linn,
  Séideann buille Chríost na scamaill i ndáiríre!
  
  Bhuel, cad a fuair na Seapánaigh crua?
  Ní féidir leat a conquer Port Arthur. .
  Bunóimid domhan na Rúise i ngach áit,
  Agus beidh figiúr de Lada le hór!
  
  Mar beidh an rí dílis go deo,
  Sábhálfaimid é féin agus an Motherland Naofa ...
  Faoi scáth an armas dhá cheann,
  Déanfaimid Victoria fionnuar!
  
  Sa Rúis, is laoch é gach buachaill,
  Séidfidh sé le claíomh, ag imirt leath an phláinéid ...
  Ná goid cailíní isteach i do yasyr,
  Moladh ár ngníomhartha!
  
  Sea, tá ceannródaithe ag an Rúis,
  Go raibh an carbhat dearg ceangailte go docht ...
  Coimeádaimid ceartas, coinsias, onóir,
  Agus feicimid cumannachas, thug an ghrian!
  
  Agus anois chuireamar an ruaig air,
  Agus chosain siad fortress Port Arthur ...
  Dubhairt Svarog: Glacfaidh mé na mairbh,
  I Paradise, tá cailíní ag fanacht leo a bheith ina bhfigiúr!
  Ag canadh, chaith an buachaill grenade lena chos lom, ag cuimilt an samurai as a chéile.
  Dála an scéil, bhí an grenade déanta as min sáibh agus bhí cumhacht millteach mór aige. Mar sin ní féidir leis na Seapánaigh cur ina aghaidh.
  Scríobh agus chan Oleg Rybachenko:
  Agus d'eitil na samurai go talamh,
  Faoi bhrú cruach agus tine!
  Agus ba luachmhar an méid a chuir sé leis an gcosaint. Agus thaispeáin an tAimiréal Makarov a scil ar an talamh.
  Ina theannta sin, bhí níos mó soláthairtí agus soláthairtí ag na Rúiseach, a bhuíochas le scil an ghinearálta legendary.
  Agus bhí sé i bhfad níos suntasaí gur buaileadh scuadrún Rúiseach Tóga.
  Faoi dheireadh mhí na Nollag, bhí na samurai traochta sna hionsaithe. I mí Eanáir, bhí lull de bharr iarracht Kuropatkin an imshuí a scaoileadh, ach níor éirigh go han-mhaith leis.
  I mí Feabhra, bhí an t-ionsaí arís, agus arís repulsed le caillteanais trom do na Seapáine.
  Le linn na cosanta, d'iompar an buachaill Oleg Rybachenko heroically. Ag tús an léigear, ní raibh an buachaill cábáin seo ach deich mbliana d'aois i gcuma. Throid an leanbh ar chomhchéim le daoine fásta agus chuaigh sé chun taiscéalaíochta.
  Léirigh sé é féin a bheith an-cróga agus comhraic. Agus bhí an chosaint ar siúl.
  Agus an buachaill, repelling ionsaí eile, mharaigh na céadta samurai as gunna meaisín, agus gan ligean dóibh a ghlacadh Mount High. Ag an am céanna, chanadh an buachaill arís le díograis mhór;
  Is monarc mór é Tsar Nicholas anois,
  Ní bheidh tú Lenin deis chun cumhacht ...
  Cuirfimid stop le tagann na Seapáine fiáin,
  Stróic an t-ionsaitheoir ar bhéal na Rúise!
  
  Go mbeadh an Rúis i gceannas go deo i na cruinne,
  In sé, an Tsar Nikolai cumhachtach, formidable ...
  Is féidir linn an namhaid a bhualadh le claíomh,
  Chun seo a throid tú agus dare!
  
  Mhórgacht na Rúise i na cruinne,
  Ní féidir le duine ar bith na Rúiseach a shárú ...
  Gan a neart i gcathanna gan athrú,
  Déanfaimid na naimhde a thiomáint ar shiúl ón athar!
  
  In ainm ár dTír naofa naofa,
  Bhuaigh an Rúis na cathanna...
  Agus beidh glóir na Rúiseach do-thruaillithe,
  Scrúduithe a rith ar feadh cúig amháin!
  
  Ní rachaimid ar ár nglúine go deo
  Os cionn linn tá cerub eite órga...
  Rachaidh go leor glúnta eile
  Agus beidh síocháin shíoraí i na Cruinne!
  
  Tiocfaidh Svarog in éineacht le hÍosa,
  Ardóidh siad na mairbh go léir láithreach...
  Tar éis an tsaoil, is é an leigheas an ealaín is airde,
  Beidh aithreacha na Deireadh Fómhair mighty breith!
  
  Agus Lenin, Stalin, Nikolai agus Peadar,
  Beidh lámha go léir le chéile clench agus a thuiscint ...
  Cad é bratach na Rúise sa cruinne bródúil,
  Gheobhaidh naimhde an Athartha bás agus gheobhaidh siad bás!
  
  Dia dhaoibh seirbhís na Rúise,
  Ardaigh go dtí an pedestal is airde ...
  Svarog an Meisias mór iontach,
  Creid dom, níor stop mé saighdiúirí grámhara!
  
  Creidim go luath go bhfuil muid níos láidre
  Íosluchtaigh bratach na Rúise ar fud an domhain. .
  Cé a thabharfaidh smaoineamh iontach,
  Canaimid i bprós agus filíocht!
  
  Cé chomh maith is é an réalta na Rúise saor in aisce,
  Os cionn an domhain a bheidh ag taitneamh cosúil le diamaint ...
  Tar éis an tsaoil, d'uisce an veilbhit réalta spéir,
  Agus buail an namhaid sa tsúil!
  
  Ná creid an té a deir go bhfuil siad lag,
  Nach bhfuil Tíotán na Rúise aon mheaitseáil ...
  In ainm an stáit Orthodox seo,
  Faigh an buachaill seo ar chapall!
  
  Agus ruaigimid chun catha ar son na glóire an domhain,
  A bhuachan go cróga sa Fatherland ...
  Ní féidir cur síos a dhéanamh air do Shakespeare
  Cé mhéad a bheidh ár n-arm i ghlóir!
  
  Bainfidh ár dTír Mháthair an duais amach,
  Ó na Déithe go léir sa Cruinne an chuid is fearr ar fad ...
  Bíonn fáilte i gcónaí roimh aíonna inár dTráithreachas,
  Má thagann tú le maitheas, ní villain tú!
  
  Grá an rí agus Dia Íosa
  Agus adhradh Lada do ghrá ...
  Ná bheith i do bhádaí i gcath,
  Ní féidir leat sonas a thógáil ar fhuil!
  
  Beidh an saol síoraí, stoirmiúil agus álainn,
  Tá áit ag gach duine a bheith cróga...
  Tá sé contúirteach argóint a dhéanamh le ridire Rúiseach,
  Ná comhaireamh ansin tú fadhbanna!
  
  Ach go luath beidh síocháin sa chruinne,
  Agus beidh an bua i mórthaibhseach ...
  Beidh muid i sonas, Paradise gan athrú,
  Cuirfidh an Tiarna sciathán láidir ar fáil!
  Le amhrán den sórt sin, ar ndóigh, ní fhéadfadh saighdiúirí na Rúise a chailleadh. Agus níor chaill an buachaill terminator. Agus chuir laochra eile bréan ar na Seapánaigh ag stoirmeadh Sliabh Vysokaya le cruinneas iontach.
  Tá Márta tagtha cheana féin ... D'éirigh na Seapáine siar arís. Níor tharla Domhnach na Fola sa Rúis, ós rud é go raibh Tsar Nicholas, ó thionóil Port Arthur air, i giúmar maith agus chuaigh sé amach chuig na daoine. Bheannaigh muintir an rí chuige chomh maith le giúmar féiltiúil agus rinne siad gártha fiáin. Agus chuaigh gach rud go maith.
  Athlíonadh arm na Rúise, agus tháinig sé níos mó agus níos mó. Ag deireadh mhí an Mhárta, rinne na Seapánaigh iarracht dul chun cinn, ach bhí an iomarca airde uimhriúil ag fórsaí Kuropatkin agus chuir siad deireadh le gach ionsaí.
  Agus rinneadh na codanna is fearr de samurai an Ghinearáil Noga a phionnáil síos ag léigear Port Artúr. Tar éis caillteanais throma a fhulaingt, d'éirigh na Seapánaigh ar ais. Ach arís Kuropatkin hesitated.
  Ag deireadh mhí Aibreáin, lean ionsaí nua, a repulsed freisin, áfach.
  Agus Oleg Rybachenko, ghabh an buachaill cróga seo fiú cornal Seapánach, le cabhair ó gaiste, ar ndóigh.
  Ag tús mhí na Bealtaine, ní raibh ach mion-skrmishes, agus ar an 25ú scuadrún Rozhdestvensky chuaigh isteach Port Arthur ar deireadh. Thug an t-aimiréal cáiliúil aon long is caoga trasna trí aigéan ag an am céanna!
  Tar éis sin, fuair an chosaint treisithe. Agus go luath i mí an Mheithimh, lean an t-ionsaí deireanach ar Port Arthur. Tá an t-ionsaí éadóchasach agus fíochmhar. Agus arís bhí sé repulsed le caillteanais ollmhór do na Seapáine. Bhain an tsar Kuropatkin amach ar deireadh agus cheap sé Linevich. I lár mhí Iúil 1905, buaileadh na Seapánaigh ar deireadh. Agus tháinig deireadh le cosaint laochúil Port Arthur, a mhair níos mó ná bliain.
  Bronnadh Ordú Naomh Aindrias ar Kondratenko mar an Chéad Ghlao. Agus fuair céim marshal páirce. Ansin rinne scuadrún Rozhdestvensky, mar aon le Port Arthur, faoi stiúir an Aimiréil Makarov, na Seapánaigh ar muir. Ina theannta sin, fuair an t-Aimiréal Tóga é féin bás sa chath.
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí arís idirdhealú é féin agus go pearsanta a ghabháil leis an long chogaidh na Seapáine. Throid roinnt cailíní álainn cosnochta leis freisin.
  Léirigh an troid Natashka í féin go háirithe geal - bolcán fíor i cath agus invincible.
  Agus nuair a chaitheann cailín grenade lena bharraicíní loma, is mór an milleán agus an scrios é seo. A grenade guail agus chomh millteach.
  Ionsaíonn buachaill ceannródaí na Seapánaigh agus canann sé ag an am céanna;
  An tAigéan Ciúin a bheidh linne, creid
  Rúis an Ríocht Rod le Nicholas. .
  Agus beidh an Beast a scrios
  Déanfaimid, Ridirí na naimhde, gach duine a stróiceadh chun píosaí!
  
  Mo thír, creid thar aon rud eile,
  Go n-éirí an geal le réaltaí an chumannachais...
  Gabhann rath leis na ridirí,
  Is sampla den altrúchas sinn!
  
  Is ceannródaí mé a bhris isteach sa chogadh,
  Ach buachaill cosnochta...
  Ach meileann mé an namhaid ina phúdar,
  Agus brisfidh mé amach iad siúd atá in aghaidh na n-adharc!
  
  An tSeapáin cén fáth a chuaigh chugainn
  Bhí fonn ort dúshlán a thabhairt don Rúis...
  Agus fuair mé ceart sa tsúil le sála,
  Svarog misean an Tiarna mór!
  
  Is breá le Lada Máthair Sí Dé,
  Thug sí breith do go leor, geal agus iontach ...
  Go glóir an Ghéineas mic ghaisgidheach,
  Cuirfimid stop le marú na naimhde fiáin!
  
  Ná buail an Rúis buí Seapánach,
  Tá ár laoch i gcathanna dochreidte ...
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Nuair a bhíonn na daoine agus an córas ríoga aontaithe!
  
  Ó Nikolai, beidh muid a thabhairt duit
  Don Rúis Naofa is croí dhúchais muid ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Osclaíonn sé a doras chuig na cruinne!
  
  Chun glóir Dé Críost na Rúise,
  Táimid ag canadh iomann dár Rúis...
  Grá Mhuire, chomh glan
  Cad a chuirtear in ionad leite do leanaí le haghaidh lóin!
  
  Chugatsa a Mháire casfaidh mé mo shúile,
  In éineacht le Lada, tugann tú grá do gach duine ...
  Cé gur ghéaraigh an Diabhal tuagh dhúinn,
  Beidh an bandia linn sa solas síoraí!
  
  Ní hea, ní rachaidh an ghrian amach choíche
  An Rúis Uachtarach gan teorainn...
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Tá gach rud ag éisteacht leis sin faoin spéir gorm!
  
  Canaimid duit a Mháthair Dé,
  Sailm agus amhráin, gach nóiméad ...
  Más gá dúinn dul i cath le gunna amháin,
  Tar éis an tsaoil, tá Stalin agus an Lenin Mhór linn!
  
  Ar son na Máthar, ar son Dé, ar son na tíre,
  Tá muid buachaillí ag troid leis an namhaid ...
  Fios nach cuing mallaithe thú,
  Nuair a ghéaraítear bayonet saighdiúir Rúiseach!
  
  Ar son ár dtíre, ceannródaí i gcathanna,
  D'éirigh le Svarog aghaidh an ghrámhar a ghlóiriú ...
  Feicimid rud éigin inár n-aislingí geala
  Cá ndéanfaimid moladh go deo do Dhia na gCineál!
  
  I mbeagán focal, tá na Seapáine cheana Khan,
  Agus níor éirigh Port Arthur as i gcathanna ...
  Sin an fáth a dtugann Dia an tAthair dúinn, .i.
  Ionas go mbeidh tú ag troid go cróga ar son na Rúise!
  . CAIBIDIL #2
  Cuireadh iallach ar an tSeapáin síocháin a dhéanamh leis an Rúis, arna idirghabháil ag na Stáit Aontaithe.
  Bhí orm na hOileáin Kuril, agus na Téaváine a ghéilleadh. Fuair an Rúis cosantóir ar an gCóiré, Manchuria, smacht ar Port Arthur. Ina theannta sin, d'íoc an tSeapáin slánaíocht ollmhór de billiún yen óir don Rúis tsarist.
  Neartaigh an bua seasamh an Tsar Nicholas II. Leathnaigh an Rúis a críocha, agus thosaigh Zheltorossiya ag foirmiú ar chostas dul isteach go deonach i réigiúin na Síne. Uimh Duma Stáit - d'fhan an Rúis ina monarcacht iomlán, gan pharlaimint.
  Ar ndóigh, mar gheall ar an bua agus cobhsaíocht pholaitiúil, thosaigh fás eacnamaíoch níos luaithe ná i stair fíor agus bhí sé níos láidre.
  Thosaigh an Chéad Chogadh Domhanda mar a tharla i bhfíor-stair. Ach chuaigh sé ar aghaidh níos rathúla don Rúis. Ina raibh an t-arm níos mó agus níos fearr, lena n-áirítear a bhuíochas leis na leasuithe ar Field Marshal Kondratenko, agus tá an geilleagar níos láidre, agus tá an t-údarás an tsar níos airde.
  Throid Oleg Rybachenko freisin go éadóchasach agus an-cróga. Rith an buachaill cosúil le dreigít. Scriobhlaigh sé as gunna meaisín baile ar na Gearmánaigh. Agus ansin rith sé níos tapúla ná cart le gunna meaisín. Agus bhrúigh sé go díograiseach arm an Kaiser freisin.
  Bhí cuma air mar bhuachaill de thart ar dheichniúr, agus a chosa lom, leanbhúla ag caitheamh grenades min sáibh mharfacha.
  Agus tine dea-dhírithe á stiúradh aige, chrom an buachaill go muiníneach;
  Is tír naofa í ár dtír dhúchais,
  Glóir dár nAthair gan teorainn ...
  Ní dhéanfaidh an namhaid Satan a bhrú,
  Feicimid, táimid ag cur chuige i bhfad i gcéin!
  
  Beidh rath ar mo thír féin
  Tsar Nicholas ardú os cionn an phláinéid. .
  Arm na rúise invincible,
  Déanaimis níos gaire don Uilechumhachtach!
  
  Is buachaill ceannródaí simplí mé,
  Ach endowed le cumhacht gan fasach ....
  Agus taispeánfaidh mé sampla iontach do gach duine,
  Chun gan a bheith ar a dtugtar shabby sé!
  
  Creidim leat, a Thiarna Íosa,
  Is tusa an duine is láidre sa domhan ar fad,
  Agus táim ag guí oraibh mar aon le Lada,
  Chun an cainéal cruthú a stiúradh!
  
  Beidh muid ar Mars go luath, creidim dom
  Rialóidh ár dtír an phláinéid ...
  Agus brúitear beithíoch an Kaiser ifreanda,
  Cantar seanchais na ridirí san amhrán!
  
  Ritheann an buachaill ceannródaí cosnochta,
  Sála lom ar fud na cailíní ag rith timpeall ...
  Buailfidh sé an Kaiser lena dhorn,
  Tar éis an tsaoil, bíonn ár ridirí ag caint leis na déithe!
  
  Glóir don Rúis, tír iontach,
  Bíodh a fhios ag an rí go seasfaidh an cumannachas naofa ...
  Ná buail sinn, creid Satan,
  Tá faisisteachas curtha i luaithreach Boudin!
  
  Níl ár Motherland níos láidre ar domhan saor in aisce,.
  Níl aon Rúis sa chruinne níos áille ...
  Is iolar mé, ní gealbhan olc,
  Tabharfaidh mé áthas agus sonas do gach duine!
  
  Tiomáinimid go dána isteach in ifreann an namhaid,
  Brúimid go héasca naimhde na Naitsithe ...
  Gearrfaimid adharca an Kaiser go luath,
  Beidh ré an tsolais ag na cumannaigh!
  Agus na cailíní crush freisin na Gearmánaigh, agus mar sin famously. Baintear amach iad le cabhair ó chosa lom le pacáistí pléascacha marfach. Agus faobhar siad ag an am céanna le beaignití.
  Sroiceann siad cloigeann na n-eachtrannach gan mórán searmanais.
  canann Natasha;
  Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua! Do Tsar Nicholas an sliabh!
  Deimhníonn Zoya, agus í ag lámhaigh agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní loma:
  - Tá bua ag fanacht, tá bua ag fanacht! A namhaid tá tú cairdiúil cheer!
  Agus an Agaistín dearg-ruadh, a bhfuil a ghruaig ar snámh sa ghaoth mar bhratach proletarian, roles:
  - Dia shábháil an rí!
  Svetlana, ag leagadh amach na saighdiúirí Kaiser, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, squeals:
  - Tá Lada linn!
  Is iad seo na cailíní anseo ag troid agus álainn. Agus rollaíonn a gcuid matáin faoi chraiceann coirtithe.
  Mhair an cogadh beagán le cois bliana agus chríochnaigh sé nuair a thit an Ostair-Ungáir agus géilleadh an Impireacht Ottoman agus an Ghearmáin. Agus nuair a chonaic an Bhulgáir an boladh atá uirthi, ghlac sí taobh na Seirbia agus na Rúise, mar a rinne an Iodáil agus an tSeapáin, dála an scéil.
  Field Marshal Kondratenko fuair an chéim is airde - Generalissimo. Agus tháinig sé ina shealbhóir beagnach gach ordú, cosúil le Suvorov. Tháinig Brusilov mar mharascail páirce. Rinne Aimiréil Kolchak slí bheatha, agus Kornilov, Denikin. Tsarist Rúis i gceangal léi féin: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan Region, Klaipeda. Tháinig an tSeicslóvaic mar chuid d'Impireacht na Rúise freisin. Agus an Áise Mion le Constantinople. Agus tuaisceart na hIaráice.
  Ar an iomlán, d'éirigh sé amach go maith. Roinn na Seapánaigh na coilíneachtaí Gearmánacha leis an Rúis san Aigéan Ciúin.
  Ansin roinneadh an Araib Shádach idir an Rúis, an Fhrainc agus an Bhreatain. Ina theannta sin, tar éis cogadh gairid, roinn an Rúis agus an Bhreatain an Iaráin.
  Ghlac Oleg Rybachenko páirt sa chogadh seo. Throid an buachaill arís, ag rith níos tapúla ná cheetah le gunna meaisín, agus ag caitheamh grenades de chumhacht marú ollmhór lena chosa lom childish. Agus scrios naimhde go léir.
  Agus throid na cailíní cailleach leis. Bhí siad ag canadh go hálainn agus go suairc nuair a bhrúigh siad na Peirsigh.
  Is sinne clann an Teaghlaigh, iníonacha na nDéithe,
  Agus ag an am céanna baill Komsomol cosnochta ...
  Ar an ngá atá le caitheamh breise a fhios aisling
  Tá stailc bayonet na gcailíní an-ghéar!
  
  Beidh muid in ann na Naitsithe go léir a ruaigeadh,
  Pálás le tógáil - bratach an chumannachais ...
  Ár béar Rúiseach dobhraite,
  Ag bréagnú dogmas an Darwinism!
  
  Is cailíní álainn muid, creidim dom
  Agus le sála lom buailfimid an tsrón ...
  Osclóidh muid an doras don chumannachas go luath,
  Nochtfaimid an t-aineolas dorcha!
  
  Anseo táimid ag rith cosnochta ar an ionsaí,
  Iontach faoi áilleacht a gcailín...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Agus tá guth den sórt sin ag na cailíní!
  
  Lig tír na Rúise a bheith cáiliúil,
  Rugadh é sin in ainm na glúnta ...
  Is teaghlach cairdiúil iad pobail an domhain,
  Cabhróidh Lenin iontach linn!
  
  Ach anois rialacha glórmhar Nikolai,
  Agus tá na fathaigh ag troid ar a shon,
  Faighimid go léir ann, creidimid go díreach ar neamh,
  Nuair a bhíonn na daoine agus an Tsar na Rúise aontaithe!
  
  Sin ceart, beidh muid tiomanta don rí,
  Ag freastal air le gach croí agus anam ...
  Is breá liom Íosa agus Ladoya,
  Go deo beidh mé Svarog leat!
  
  Tá ár nDéithe Rúiseacha tábhachtach dúinn,
  Is breá linn iad le anam na ndaoine Sóivéadach ...
  Agus níl ann ach machinations Satan,
  Nuair a bheidh Perun le Lada, diúltóidh tú!
  
  Is breá liom an rí, is é ár n-athair féin é,
  Freastal air go dílis agus le grá ...
  Lig deireadh a chur le namhaid na Rúiseach,
  Cé go bhfuil sé tugtha uaireanta i fola!
  
  Beidh an Rúis i na cruinne do chách,
  Chun sparkle le quasar geal agus cumhachtach ...
  Ní bheidh fadhbanna ag an athar,
  Cé go bhfuil an namhaid tharraingt scamaill olc!
  
  Go raibh an slat uilechumhachtach linn,
  Cé hé rialtóir na cruinne ar fad ....
  Taobh thiar dúinn tá an Dia Bán is mó,
  Cé ina rialacha cineáltas!
  
  Go mbeadh cruthú ar domhan,
  Beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte ...
  Ag fanacht le comhlíonadh an aisling gheal sin,
  Beidh áit do dhaoine i bparthas geal!
  
  Ó, a Rúis naofa críonna,
  In ainm rathúnas an chumannachais...
  Tá aithne ag Déithe ar mo ghaolta,
  Agus ní bheidh iarrachtaí an revanchism pas a fháil!
  
  Creidimid go scriosfar naimhde sa deannach,
  Ardóimid bratach na Rúise ar fud na cruinne ...
  Buailfimid na faisisteacha agus na dushmans,
  Agus glóireoimid Ainm an Teaghlaigh go deo!
  Agus, ar ndóigh, na cailíní shoot agus caith grenades deadly lena cosa chiseled, lom, tanned.
  Agus ní féidir leat cur i gcoinne daoine cosúil leo.
  Ansin phóg an Mujahideen chuing cailíní nocht, callused. Cosa dusty ach an-seductive.
  Agus ansin Afganastáin. Fíor, bhí cogadh beag. Agus ní raibh na Briotanaigh ró-ádh ar dtús.
  Mar sin féin, léirigh Oleg Rybachenko a leibhéal iontach de laoch an tsolais ann.
  In éineacht leis na cailíní i bikinis, brúite sé an namhaid go héasca, ag casadh an Mujahideen i criathar. Agus chaith na cailíní, lena bharraicíní loma, buamaí de fhórsa marfach, agus scrios siad díorthaigh iomlán de mhílíste na hAfganastáine.
  Agus ag troid, canadh an buachaill, ag cumadh mar a chuaigh sé;
  Is ceannródaí mé, fuair mé troid san Afganastáin,
  Tá cathanna uafásacha ag fanacht...
  Ach tá a fhios ag na Rúisigh i gcónaí conas troid,
  Ní dhéanfaidh an namhaid ach nialais a chomhaireamh!
  
  Bíodh ré an chumannachais ina ghlóir,
  Nuair a thiocfaidh Svarog an Dia mór...
  Cuir deireadh le húire an fhaisisteachais uafásach,
  D'oscail Buaigh cuntas gan teorainn!
  
  Tá na spéartha gorm san Afganastáin
  Ritheann buachaill cosnochta tríd na sléibhte...
  Is deas an rud é a ghairm,
  Tar éis an tsaoil, is monolith soladach é creideamh na Rúise!
  
  Dushmans dreapadh i scamall ionsaitheach,
  Ach tá siad buailte síos ag ceannródaí cróga,
  Buachaill trodaire ón Rúis cumhachtach,
  Taispeánfaidh sé sampla fiú do dhaoine fásta!
  
  Creidimid go léir i mbua an chumannachais,
  Agus má tá tú chun troid ar son an rí. .
  Scaipfimid tréad na hathbheochana go luaithreach,
  Maidir linne agus sléibhte, farraigí te!
  
  Beidh an Rúis i gceannas ar na cruinne
  Mar sin a thiomnaigh an tslat is airde ciallmhar ...
  Gan a neart sa chath gan athrú,
  Tiomáinimid naimhde an athar Tíre isteach sa chónra!
  
  Ní féidir le Rúisigh sinn a thabhairt ar ár nglúine,
  Dúinn Svarog agus Dia Bán an ghrá ...
  Diúltóidh muid flúirse na leisce seo,
  Má theastaíonn aigéan uainn, doirtimis fuil!
  
  Chun glóir ár Motherland Rúis,
  Tá fonn ar an ridire mo Rus a shábháil...
  Is é ár dTeaghlach is Airde agus is é Críost an misean,
  In ann solas an chruthaithe a chur in iúl!
  
  Is breá liom an Rúis, rud is áille ar fad,
  Cad iad na bláthanna áille ...
  Bogfaimid an Fuhrer go dian san aghaidh,
  Agus ní hionann defeats searbh!
  
  Taobh thiar dúinn tá Lada, máthair na nDéithe Móra,
  Taobh thiar dúinn tá Perun, Yarilo, cumhacht ....
  Déanfaimid brú ar na healtaí fiáine go léir a bhrú,
  A ligean ar cabhrú le daoine lag!
  
  Sea, go n-éirí an t-athair sa ghlóir,
  Ardóidh an cruinne thar aon rud eile ...
  Ardóidh Abel is básfar Cain,
  Beidh villain rabid in ifreann!
  
  Nuair a ardaíonn an Rúis a claíomh iontach,
  Agus tabhair dúinn neart na Rúiseach, a Dhia bán ...
  Rachaidh gach droch-spiorad sa domhan thíos gan mhoill,
  Cad a chabhraigh an solas is Airde a chruthú!
  
  Mar sin creid i nDia Íosa onóir,
  Creid i nglóir ár gCríost...
  Ná bac le do thuismitheoirí
  Coinnigh creideamh i Rod go dtí an deireadh!
  
  Ansin tiocfaidh duais mhór,
  Agus a chur faoi bhráid na Rúiseach an domhan ar fad ...
  Is gá troid go cróga ar son an Motherland,
  Svarog Dia mór agus idol!
  
  Beidh na mairbh go léir a aiséirí i sonas,
  Bíonn aoiseanna, cosúil leis an ngaoth, faoi bhláth faoi áthas ...
  Tá idir neamh agus talamh ina gcumhacht iontach,
  Tugann pobail an phláinéid ar fad onóir don Teaghlach!
  Seo mar a throid Oleg Rybachenko san Afganastáin leis na cailíní. Agus ceann dá bua muiníneach agus thar cuimse i ndiaidh a chéile.
  Is é seo an buachaill terminator! Agus d'éirigh an cailín le sála lom chomh iontach agus súilíneach!
  Tá cobhsaíocht agus rathúnas aimsithe ag an domhan. Go dtí gur bhuail an Spealadh Mór sa bhliain 1929 . Thit an Rúis, tar éis fás tapa, i ngéarchéim freisin.
  Sa bhliain 1931, rinne an tSeapáin ionsaí ar an Rúis, ag iarraidh díoltas a bhaint amach as buaiteanna san am a chuaigh thart.
  Ar ndóigh, bhí an Impireacht tsarist réidh le haghaidh cogaidh.
  Ach an uair seo, féinmharú a bhí ann. Rinne na trúpaí tsarist an bua ar na Seapánaigh.
  Throid Oleg Rybachenko arís leis na samurai cróga, ach go teicniúil i bhfad taobh thiar den Rúis.
  Scaoil an buachaill as gunna meaisín ardchumhachta, rud a chuir na céadta agus na mílte as suímh ionsaithe trúpaí samurai na Rúise. Cathláin iomlána na Seapáine a ghearradh anuas agus a ghearradh síos láithreach.
  Bhí cuma gan staonadh ar a meaisínghunna. Agus brúite sé gach rud agus scriosadh opponents go litriúil i púdar fuilteach.
  Agus an leanbh síoraí, a d'fhéach sé fós thart ar deich mbliana d'aois, ach bhí neart níos mó ná eilifint, chaith lena bharraicíní lom, pacáistí pléascach de neart ollmhór. Agus stróic na naimhde go litriúil isteach sna codanna is lú.
  Agus na cailíní, in éineacht leis, brúite agus ghearradh síos na Seapáine. Gearr iad cosúil le ribí rásúir.
  Agus thaispeáin siad a dteanga agus gáire.
  Agus ag an am céanna bhí na cailíní ag canadh le díograis agus le díograis mhór. Le háthas ag scríobh go litriúil ar shiúl;
  Is í an Rúis an tír is mó
  Tógfaimid cumannachas ann leis an rí,
  Tugtar cúnant síoraí dúinn leis an Teaghlach,
  Go rugadh laoch do gach duine!
  
  Buailfimid leis an tSeapáin le magadh
  Go neamhbhalbh d'ionsaigh tú an Rúis ...
  Ar an ionsaí, casadh an cailín a claíomh leathan,
  Laochra na stróicthe buí!
  
  Is trodaithe síoraí Komsomol muid,
  Agus muid ag troid, tá an ghrian ag taitneamh níos gile ...
  Tá aithreacha bródúil as cosnochta,
  Is Ridirí a thuilleadh leanaí!
  
  Muinín aon duine chun stop a chur linn
  In ainm an chumannachais go deo...
  Tiomáinfimid naimhde na Rúise go tapa,
  Cé a ionsaí le ciniceas olc!
  
  Beidh Dia Svarog i gceannas ar an athar,
  Tá sé ina phátrún ar na laochra móra ...
  Ní cheadófar naimhde fiú ar an tairseach,
  An Chineál Uilechumhachtach Cruthaitheoir na mílte aghaidh!
  
  Ar son ár gcinniúint ghlórmhar Motherland,
  Buail gach duine, ag magadh síos na naimhde ...
  Theastaigh uaim amhrán a thiomnú do Rod,
  Cad a tháinig chun bheith ina áit i Paradise na cruinne!
  
  Anseo ritheann mná cosnochta Komsomol,
  Splancann a sála cosúil le scáthán ...
  Is léir go bhfuil samurai ag fanacht le kaput,
  Laochra ag cuimilt go briskly óna chéile!
  
  Ná creid iad siúd atá lag ina spiorad,
  Is ridirí muid i gcathanna dofheicthe ...
  Níl ionat ach sclábhaí trua
  Agus tá Lada agus Críost ar cheann san anam!
  
  Tá bratach dearg againn,
  Tá sí cosúil le rós lush reddens ...
  Buailfimid cé atá olc ceart sa tsúil,
  Fág an smaoineamh ionsaí ar an Rúis!
  
  Anseo ritheann mná cosnochta Komsomol,
  Tá siad go hálainn agus tá aghaidh álainn orthu...
  An té ná fuil ag béicíl fí,
  A ligean ar chóireáil díreach leat!
  
  Aisling dár dtír dhúchais geal,
  Go léir beo i ghlóir, áilleacht iontach ...
  Níl i ngach rud eile ach vanity
  Cé gur minic a dhorchaíonn aghaidheanna na naomh!
  
  Bhuel, táimid ag troid i gcath mar iolair,
  Agus ritheann muid cosnochta tríd an sioc ...
  Is baill Komsomol láidir agus bródúil muid,
  Agus thar an Motherland ardaíonn an Ghrian go foréigneach!
  
  Seo é glóir ár dTír Naofa,
  Canaimid sailm agus cumaimid amhráin...
  Is buachaill ceannródaí mé go hiomlán cosnochta,
  Tá an sioc ag crá mo shála lom!
  
  Ach bíodh a fhios agam nach mbeidh mé ag cúlú ón sprioc,
  Ós rud é go bhfuil spiorad riachtanas na Rúise níos láidre ...
  Is breá liom Dia an Teaghlaigh, is breá liom gach duine le mo chroí,
  Chun smaoineamh ridiciúil a dhíspreagadh!
  
  Molaimid Lada - teachtaire na nDéithe,
  A chruthaigh saol i ngrá. .
  Teastaíonn focail bhreise uainn a chairde,
  Maidir linne, Perun, Svarog, as an tine de Yarilo!
  
  An tSeapáin iarracht a ghlacadh ar láimh
  Ár bPort Artúir is tailte ár sinsear,
  Ach anseo d'iompaigh an sealgair isteach i gcluiche,
  Táimid tine an-cruinn!
  
  Ghearramar go leor samurai síos,
  Níl naimhde ann a thuilleadh...
  Is iníonacha cineálta sinn, a chlann mhac,
  Os cionn linn tá Máthair na Dé Naofa Lada!
  
  Ní thabharfaidh namhaid,
  Ní féidir, ní bheidh Rúiseach le feiceáil ar a nglúin ...
  Tá cerub Dé ag lasadh le hór,
  Agus glóirigh Íosa leis an Ainm Teaghlaigh!
  
  Níl áit ar bith is áille an Rúis le fáil saor in aisce,.
  Tá sí go hálainn, Rúis shíoraí ...
  Gach cuma níos mó ná fiche,
  Is baill sinn den Meisias cosnochta Komsomol!
  
  Sea, thiomáin muid an samurai saor in aisce,.
  Chuidigh an tslat is Airde linn sa chath seo ...
  Cé chomh cumhachtach a tháinig iolair
  Agus an Dia Bán is foirfe!
  
  Tharla sé freisin do na cailíní troid,
  Le faisisteachas a cuimilt jokingly "Panthers".
  Agus bhuaigh siad le arm fíochmhar,
  Cé go ndearna siad bearta uafásacha!
  
  Agus fuair Hitler mórshiúl
  Stróic muid é ina shreds i buile ...
  Mar a tharla sé, tá an Fuhrer cosúil le moron,
  Agus feicfimid cumannachas i gcéin!
  
  Throid Moscó Naitsíochas cosúil le sliabh,
  Agus muid le deacracht, ach go cróga resisted ...
  Tír álainn na rúise
  Nuair a chrá muid an Fritz go docht!
  
  Rith cosnochta sa fuar
  Tá muid ag magadh cailíní Komsomol....
  Tharraing siad naimhde na Rúise i mbraighdeanas le fórsa,
  Agus léirigh siad meon an-dexterous!
  
  In aice le Stalingrad thug siad go crua sa tsúil é,
  Agus bhris an Tíogair a stoc go seasta ...
  Cé gur cinnte gur uair dheacair a bhí ann ansin,
  Ach tá baill Komsomol cosnochta uilechumhachtach!
  
  Agus mar sin chuamar isteach i mBeirlín go bródúil,
  Tá a fhios agat gur léiríodh a leithéid de fhuaras ...
  Cén meas ar an domhan ar fad na rúise saor in aisce,.
  
  Scoilt muid Adolf!
  
  Bhuel, is maith an bua seo,
  Bhuaigh muid go léir i cath gan teip,
  Tá réalta na Rúise ar lasadh os cionn linn,
  Agus tá ár gcreideamh as an Teaghlach gan athrú!
  
  Go hachomair, tiocfaidh deireadh lenár bhfeachtas,
  Beidh an phláinéid ar fad mar chuid den Rúis ...
  Beidh ioncam mór againn go léir,
  Diamaint Tá uiscithe ár groves!
  . CAIBIDIL #3
  Bhí Oleg Rybachenko ina oifigeach cheana féin agus bhí go leor dámhachtainí aige. Agus bhí meas air, in ainneoin a chuma childish. Agus fiú bhainistiú chun pósadh. Mar sin chuaigh an ghairm bheatha go maith leis an buachaill síoraí.
  Níl an t-Aimiréal Kolchak sean ar chor ar bith go fóill, léirigh sé a genius, inchomparáide le Ushakov agus Aimiréil Makarov. Baineadh an Land of the Rising Sun go hiomlán san fharraige agus ansin áitíodh é.
  Bhí an feachtas i gcoinne Tóiceo glórmhar agus buaite. Agus d'éirigh le Oleg Rybachenko idirdhealú a dhéanamh air féin tríd an mikado féin a ghabháil. Agus as seo fuair sé an chéad Chrois Naomh Seoirse i stair na Rúise le bogha óir agus diamaint.
  Cé nár leomh siad é a ardú i gcéim: tá cuma ró-leanntach ar an mbuachaill. Cé go bhfuil sé deich mbliana d'aois air féin, is é sin, le haghaidh an ama seo, is féidir leat trí bliana déag a thabhairt. Ach fós ina leanbh snotty.
  In aon chás, bhuaigh an Rúis.
  Ina dhiaidh sin bhí reifreann inar vótáil tromlach na Seapánach i bhfabhar dul isteach sa Rúis.
  Mar sin neartaigh an Tsar Nicholas II a chumhacht san Aigéan Ciúin. Lean an Rúis ar aghaidh ag bogadh tríd an tSín. Laigí ag an ngéarchéim, níor chuir an Bhreatain, an Fhrainc, agus na Stáit Aontaithe isteach ar smacht a ghlacadh ar an Impireacht Neamhaí.
  Sa bhliain 1933, tháinig Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin. Thosaigh sé a chur ar ais ar an iar-chumhacht an Impireacht iar. Agus ar ndóigh, rinne sé iarracht gan quarrel leis an Rúis.
  Bhí cairdeas ag Mussolini san Iodáil leis an Rúis. Agus ar an Aetóip glic a gabhadh, ag leathnú a n-coilíneachtaí. Bhí caint ar Chomhghuaillíocht Thríreach a chruthú.
  Bhí an Rúis Tsarist ag iarraidh coilíneachtaí uile an lagú Shasana agus na Fraince a chur i gceangal. Bhuel, tá na Gearmánaigh agus na hIodálaigh intuigthe freisin. Bhí a bpleananna féin ag SAM.
  I 1937, chuaigh an Ghearmáin i gcomhar leis an Ostair, ag táirgeadh an Anschluss. Agus i mí na Samhna 1937, bhuail an eitleán le Nikolaev sa dara háit. Tháinig deireadh leis an ríocht go han-rathúil. Bhain Nioclás II conquests ollmhóra amach sna trí bliana is daichead dá réimeas.
  Thug siad Nioclás Mór air! Agus fiú an duine is mó, d'éirigh siad níos airde ná Peadar Mór.
  Faoi Nicholas II, laghdaíodh an lá oibre go deich n-uaire, tháinig seacht mbliana d'oideachas éigeantach agus saor in aisce. Shroich an meán-tuarastal sa tír 75 rúbal in aghaidh na míosa le boilsciú nialasach agus tacaíocht óir ón rúbal. Ba é an t-airgeadra ríoga an ceann is deacra agus is inchomhshóite ar domhan.
  Bhí an t-arm talún is mó ar domhan ag an Rúis, agus ghabh méid an chabhlaigh an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe araon.
  Bhí umair Rúiseacha na cinn is fearr ar domhan, mar a bhí aerárthaí. Agus bhí héileacaptair ag an am sin beagnach na cinn amháin ar an Domhan phláinéid. An cabhlach fomhuirí is líonmhaire agus is airde cáilíochta. An airtléire is fearr. Ardteicneolaíochtaí sa teilifís agus físeáin. Thosaigh an chéad scannán daite ar domhan a scannánú sa Rúis Tsarist freisin. Lena n-áirítear buíochas le paisean an Tsar Nicholas II don ghrianghrafadóireacht.
  Tar éis di dul isteach sa tSín, tháinig an Rúis chun tosaigh ar fud an domhain ó thaobh daonra de, ag scoitheadh na Breataine lena coilíneachtaí go léir.
  Rinne an Tsar Nioclás II Ortadocsa a athchóiriú agus polygamy dleathach. D'éirigh leis an gceannasach ciallmhar seo a lán rudaí a dhéanamh. Agus fuair sé bás nach spit ar, ní géarleanúint, nach bhfuil caillte Rúis, ach go hiontach. Agus níor chuir ach cúpla milliméadar d'aistriú blúirí isteach ar stair na Rúise sa chaoi sin.
  Plus, ag bogadh isteach san am atá caite a leithéid de buachaill álainn agus láidir agus go tapa cosúil le Oleg Rybachenko. Agus deir siad nach bhfuil aon timpistí sa stair! Fós mar atá siad. Léirigh Nicholas II agus feiniméan Generalissimo Kondratenko é seo.
  Ach tar éis bhás an Tsar Nicholas, bhí léim sealadach ann. Ar dtús, fuair an monarc Alexei II bás sula bhféadfaí é a choróin. Ansin fuair oidhre eile, Kirill Vladimirovich Romanov, bás freisin. Agus d'ardaigh Vladimir an Tríú an ríchathaoir i 1938. Tá an rí óg, ach go ginearálta ní dúr agus sách láidir-willed agus uaillmhianach.
  Bhuel, fuair sé síos go dtí gnó! An Rúis, an Iodáil, an Ghearmáin, i gcoinne na Breataine, an Fhrainc agus, amach anseo, na Stáit Aontaithe. Anseo, ar ndóigh, tá an Comhaontas Triple i bhfad níos láidre.
  I mí na Bealtaine 1940, rinne an Ghearmáin ionsaí ar an bhFrainc, an Bheilg, an Ísiltír agus an Bhreatain. Rinne an Rúis ionsaí ar na coilíneachtaí Francacha, Sasanacha agus Ollainnis. Cuireadh tús leis an urghabháil unceremonious na gcríoch.
  Ní raibh na Breataine agus na Fraince in ann seasamh in aghaidh arm na Rúise. Agus rinne na Gearmánaigh an bua agus chuir iallach orthu an Fhrainc, an Bheilg agus an Ísiltír a chaipitliú i gceann míosa go leith.
  Ansin ghabh na Fuhrer seilbh ar an Spáinn agus ar an bPortaingéil araon, agus ghabh siad an Danmhairg agus an Iorua. Ghabh an Rúis seilbh ar an tSualainn.
  Bhí an cogadh beagnach in aon gheata amháin. Le tacaíocht ón daonra áitiúil, ghabh an Rúis an India, Indochina, deisceart na hAfganastáine, deisceart na hIaráine, an Meánoirthear agus chuaigh sí isteach san Éigipt.
  Throid Oleg Rybachenko mar i gcónaí rathúil agus díograiseach. D"oibrigh an buachaill le dhá ghunna meaisín ag an am céanna, ag gearradh síos trúpaí coilíneach na Breataine agus na Fraince. Agus seo é a ghairm iontach agus an cath in aon gheata amháin.
  Agus caitheann cosa lom an linbh grenades marfach. Agus na ceithre cailíní ag troid leis, agus go han-rathúil.
  Ag an am céanna, ní dhéanann Oleg Rybachenko dearmad a chanadh agus é ag cur as do naimhde na Rúise;
  Tugtar breith in aois cyborgs,
  Nuair a bhíonn ríomhaire, imreoir in aice láimhe ...
  Agus níl sa domhan go bunúsach ach scannán
  Ní raibh a fhios agam go bhfuil an t-am difriúil anois!
  
  Ní gá gaolta a mharú go dúr,
  Straitéis an ghasúir faoi bhois a láimhe ...
  Tháinig an leabhar nótaí gan ghá i gcill,
  Is leanaí aineolacha na linne sinn a bhfuil pian orthu!
  
  Ach le toil na nDéithe buile,
  Tá an buachaill tar éis bogadh isteach i saol nua ...
  Níl mórán dorn le buachan anseo,
  Bhí an chuma ar an scéal go raibh an diabhal imithe!
  
  Cogadh agus roar, dorchadas scrios saor in aisce,.
  Lán le dúnmharuithe agus ocras a thagann ...
  Bíodh a fhios ag cinniúint na ndaoine,
  Nuair a bhíonn brón agus fuacht sa chroí!
  
  Ní gá smaoineamh, ní féidir Rúiseach a bhriseadh,
  Lig don Rúis Mhór faoi bhláth ...
  Buailfear an gadaí fíor-olc,
  Tiocfaidh Svarog - misean iontach!
  
  Anseo tá an Tsar the Great Nicholas imithe,
  Anois tá Vladimir go simplí i gcumhacht ...
  Is féidir a rádh freisin gur iolar é,
  Agus scaipeadh a sciatháin ar fud an domhain!
  
  In ainm Dé Rúis Chríost,
  Déan daoine maithe le háthas...
  Grá Mhuire, chomh glan
  Cad a chuireann isteach ort le do chuid dúr!
  
  Sa Rúis, tá a fhios agat go mbeidh gach rud go breá,
  Ardóidh sí an bhratach os cionn na cruinne ...
  Cé go mbuaileann an namhaid ar an chisel,
  Ní mór dúinn a ghlóir ach amháin ag cruthú!
  
  Creidim go rialóidh Dia na Rúise
  Cé a chruthaigh dorchadas na Cruinne sin ...
  Cé gur adharc láidir é Sátan,
  Beidh muid mar chlann mhac an Bheannaithe!
  
  Tá am nua anseo sa Rúis,
  Tá Vladimir i gcumhacht ag an impire ...
  Romanovs ón gcúirt ríoga saor in aisce,.
  Tá sciatháin dhá cheann ag an iolar ar fud an domhain ar fad!
  
  Móracht an athar leis na cianta,
  Nó b'fhéidir go bhfanfaidh fiú an Rúis go deo ...
  Sreabhann abhainn na Rúise gan teorainneacha saor in aisce,.
  Agus beidh daoine i gcroílár!
  
  Is buachaill ceannródaí cosnochta mé ansin,
  Go luachra le sála lom sa fuar.
  Ach ón méid a ionsaíonn Sir,
  Tabharfaidh mé aghaidh crua air le fuil!
  
  Ní féidir leat an buachaill a bhualadh
  Is laoch mór láidir é...
  Agus déanann sé fiú tíogair ina chluiche,
  Mar gheall ar nádúr buaiteoir!
  
  Agus rith mná Komsomol cosnochta,
  Casann a gcuid sála bándearg ón bhfuacht ...
  Agus go luath beidh kaput do na naimhde go léir,
  Fág smaoineamh useless!
  
  Anseo tá muid tar éis na Breataine a ghlacadh cheana féin sa dufair,
  Maraíodh naimhde na Rúise le chéile ...
  Shiúil muid feadh imeall mhoncaí nimble,
  Agus dheineadar míle cúnna suas!
  I mbeagán focal, d'éirigh an buachaill an-aibí,
  Agus d'éirigh sé ina oifigeach cliste ...
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin,
  Agus feidhmíonn sé mar shampla eile do na ridirí!
  Troideann an buachaill agus crushes naimhde. Agus ansin titeann na blacks gafa agus na laochra buí agus bán ar a nglúin agus pógann siad cosa na gcailíní. Agus tá sé chomh iontach.
  Tar éis póg ar an tsáil, dúirt Natasha:
  - Is breá liom fir!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Is mór an pléisiúr é sníomh ar mhaide!
  Agus mar a chliceálann sé saighdiúir gafa ar an tsrón lena shála lom.
  Rug Augustine, lena bharraicíní loma, srón an Arabach agus chuir iallach air dul ar a ghlúine.
  Adeir an cailín:
  - Is cailleach ionsaitheach mé!
  Throid Svetlana go gníomhach freisin. Agus cuireadh isteach ar an oiread sin cineálacha éagsúla saighdiúirí. Agus chuir an cailín iallach air a sála a phógadh agus d'fhás sí:
  - Ní féidir leat cur i gcoinne!
  Ar ndóigh, níorbh fhéidir leis na trúpaí coilíneacha seasamh in aghaidh an airm tsarist, agus ní raibh siad ag iarraidh i ndáiríre. Cuireadh moill éigin ar ghabháil na hAfraice mar gheall ar easpa bóithre agus cumarsáid fhada. Ghluais na Gearmánaigh trasna na hAfraice trí Ghiobráltar agus Maracó, na Rúisigh tríd an Éigipt, agus níos faide ar aghaidh sa tSúdáin.
  Mar sin féin, bhí an tír-raon níos mó de bhac ná friotaíocht na trúpaí na Breataine nó na Fraince. Ní raibh mórán acu, agus tá siad armtha go dona, agus den chuid is mó ó Aborigines áitiúla. Cé nach raibh a fhios conas agus nach raibh ag iarraidh troid.
  I 1940, níor leomh Hitler teacht i dtír sa Bhreatain. Sheol sé urghránna aeir, ar dtús ní raibh an-rath air. Ach in earrach na bliana 1941, chuaigh eitleáin na Rúise isteach sa chath, agus thosaigh an Bhreatain ag brú chun báis.
  Agus i mí Lúnasa, tháinig comh-thrúpaí Gearmánach-Rúiseacha i dtír ina dhiaidh sin, agus tar éis dhá sheachtain de throid stubborn, gabhadh Londain.
  Oleg Rybachenko agus na cailíní go gníomhach stormed príomhchathair Shasana. Arís eile bhí an buachaill cosnochta, agus chas sé cosa linbh, chiseled le grenades millteach choirt crann a chealaigh aon, fiú na umair is cumhachtaí sa Bhreatain. Lena n-áirítear a mheá caoga tonna, agus fiú ochtó-ton "Tortillas" dóite go críochnúil, agus smashed i cath fíochmhar.
  An buachaill le linn an cath, canadh, cumadóireacht mar a chuaigh sé;
  Thángamar Rúiseach go dtí an Bhreatain,
  Chun na heachtrannaigh a ionsaíodh a shárú ...
  Go raibh na Sacsanaibh sáinnithe,
  Ach tá meas againn ar dhaoine nach gcreideann!
  
  Is í an Rúis an tír is mó
  A thógann na cruinne ...
  Scaipfidh an ceo millteach seo,
  Agus beidh ár ngnó a chruthú!
  
  Is breá liom Críost Orthodox
  Bíodh cumhacht an Teaghlaigh ionainn ...
  Tá an bandia Lada íon mar chriostal,
  Bíonn aimsir naofa i gcónaí go maith sa Rúis!
  
  Creidimid go mbeidh na cruinne conquer
  Déanaimis sonas do shaol na Rúise ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Trí do chumhacht gan athrú Dé!
  
  Laochra mo Rúis naofa,
  Ní ligfidh siad dúinn glúine ...
  Abair le Dia Íosa logh dom
  Má ligfidh Lenin do rud éigin dul rófhada!
  
  Go mbéadh ár dTír Mháthair faoi bhláth,
  Is furasta dúinn an cumannachas naofa a thógáil ann ...
  Scuabfaidh mé arm Shasana,
  Agus beidh mé i mo laoch go deo!
  
  Ardóimid ár Rúis go dtí na spéartha,
  Agus déanfaimid Londain bródúil a bhuachan i gcath ...
  Ní haon ionadh gur aiséirí Íosa naofa,
  Agus cúlóidh an Rúis ar an mbealach!
  
  Motherland is tú mo mháthair féin,
  Is breá liom tú cosúil leis an ghrian saor in aisce,. .
  Beidh naimhde in ann go simplí stróicthe as a chéile,
  Ar son na glóire go léir atá le teacht!
  
  Sea, tá ár Rúis gan teorainn faoi bhláth,
  Fásann grán, cosúil le cluasa óir arbhar ...
  D"oscail buaic cuntas gan teorainn,
  Aghaidheanna den sórt sin ó deilbhíní Orthodox!
  
  Sa Rúis, tá tsar nua glórmhar anois,
  Vladimir mac Kirill is ainm dó...
  Chuir an Tiarna suas é - rialaigh go ciallmhar,
  Agus beidh an Rúis ina sledgehammer fathach!
  
  Bhuel, a thíre mhór,
  Cé nach bhfuil leomh aon duine a bhrath ...
  Scaipfidh mar dhucht an fhithich,
  Smaoineamh Rúisis spraoi!
  
  Déanfaimid an leon a ruaigeadh go cinnte
  Agus an Londain dochreidte seo a bhuachan ...
  Ní féidir fiú Satan defeat linn
  Mar sin déanaimid ionsaí cróga ar na sluaite!
  
  Sa Rúis níl aon áit le haghaidh lag,
  Déanfaimid an bua ar gach namhaid ag an am céanna ...
  Léirímid grá don Athartha i véarsaí,
  Beidh an namhaid petrify go héasca!
  
  Anois tá an rí féin tar éis titim ar a ghlúine,
  Agus chrom sé ar shaighdiúirí na Rúise ...
  Tar éis an tsaoil, tá ár gcreideamh níos láidre ná miotail,
  Agus an leon i bhfolach faoin leaba ó eagla!
  
  Bhuel, rugadh saighdiúir thú le buachan,
  Álainn, éifeachtach agus spraíúil...
  Creidim go mbuailfear an t-arm,
  Agus beidh an chumhacht ar ais chugainn go deonach!
  
  Creidim go mbeidh muid conquer go luath
  Véineas, Mars, agus Iúpatar mischievous...
  Cé chomh gan teorainn a bheidh an domhan
  Ní scriosann tú an tUilechumhachtach!
  
  Mar sin féin, tar éis dúinn an líne a bhualadh,
  Níl ach beagán fágtha againn le buachan...
  Ansin faigheann muid kulesh milis,
  I nglóir a bheidh ár sinsear sa rati!
  
  Ná muinín an té atá lag ina chroí san eagla,
  Ní bheidh an bua go deo ag an villain...
  Agus ar ndóigh ní daor thú,
  Beidh ár naoimh ina mbreithiúna i gcath!
  
  Agus mar sin thit Londain, agus is linne an talamh,
  Tháinig sí saor in aisce, agus chomh radiantach ...
  Ní bheidh gach rud ar an phláinéid ach rang,
  Faoi bhratach chumannachas na Rúise!
  Na cailíní, freisin, throid an bhfuadar fiáin na tigresses ocrach.
  Ghearr Natasha trí na saighdiúirí coilíneacha, agus chaith grenade lena bharraicíní loma:
  - Riail an domhain Rúis!
  Zoya, ag brú na sluaite Béarla a chlúdaigh an Túr, agus ag caitheamh pacáistí le pléascáin ghuail lena bharraicíní loma, squealed, ag cosc a fiacla ó phéarlaí:
  - Tá mé ag briseadh gach duine!
  Agus conas a dhéanfaidh an cailín terminator seo gáire.
  Bíonn Augustina ag streachailt freisin le hysteria fiáin. Agus ruby na Sasanach, cheana féin sa phálás ríoga féin.
  Gearrtar trí naimhde le claimhte agus caith cosa grenade le méara lom agus roars:
  - Maidir le cumannachas tsarist!
  Ach sa chath agus Svetlana. Cé chomh ionsaitheach a throideann sí. Agus an oiread sin trodaithe - mionghearrtha cheana féin dumha iomlán.
  Agus lena shála lom tabharfaidh sé isteach i bpacáiste min sáibh le pléascáin. Agus chealaigh an umar.
  Ansin beidh sé roar:
  - Chun spiorad invincible na Rúise!
  Mar sin rinne siad go léir iarracht agus gabhadh fiú an rí, in éineacht le Churchill.
  Agus chuaigh Príomh-Aire na Breataine ar a ghlúine agus phóg sé na cailíní, as boinn dheannach fuilteacha a gcosa lom.
  Agus ansin cuireadh iallach go hiomlán air a lick an fochla de Véineas. Cad a chuir na laochra gáire chomh lúcháireach.
  Ina dhiaidh sin, rinneadh Rúisis, Gearmánach agus Iodálach as an leathsféar thoir ar fad, lena n-áirítear an Astráil agus an Nua-Shéalainn.
  Ach bhí SAM fós ann.
  Rinne Tsar Vladimir cinneadh uathlathach ionsaí a dhéanamh ar Mheiriceá. Thacaigh Hitler agus Mussolini leis sa chinneadh seo. Bhog an Tríú Reich trúpaí go dtí an Íoslainn, agus níos faide go dtí an Ghraonlainn agus Ceanada, agus bhog an Rúis tsarist go Alasca. Tá na fórsaí, ar ndóigh, neamhionann. Tá cabhlach umar sách lag ag na Stáit Aontaithe, agus daonra i bhfad níos lú ná an Rúis, mar aon lena coilíneachtaí go léir. Cé go bhfuil an geilleagar a fhorbairt. Ach ní féidir cur i gcoinne a leithéid de ollphéist.
  Tar éis ionsaí a sheoladh i 1943, tháinig arm na Rúise i seilbh Alasca go tapa i dhá mhí an gheimhridh. Agus san earrach, in éineacht leis na Gearmánaigh, ghabh sí beagnach gach ceann de Cheanada.
  Ar ndóigh, throid Oleg Rybachenko anseo freisin agus rinne sé idirdhealú suntasach air féin trí ghaisce gan lúbadh, teicníocht ollmhór, agus a chumhacht intleachtúil a léiriú.
  D'fhéach an buachaill go fóill cosúil le leanbh, ach amháin an-matánach agus thar a bheith láidir, níos cruinne níos láidre ná eilifint mór, agus níos tapúla ná cheetah.
  Le linn an ionsaí ar na Meiriceánaigh, chan an buachaill, ag scríobh dán iomlán díreach ar an dul;
  Is í an Rúis an tír is mó,
  Cé a rialaíonn ar fud an domhain...
  Thug Cinne cúnant síoraí dúinn,
  Chun Lada a dhéanamh ina idol feadh na gcéadta bliain!
  
  Stáit Aontaithe Mheiriceá ionsaí cróga
  Táimid ag ionsaí - áitiú siad Alasca ...
  Cuirfimid bua chun cuimhne,
  Agus cas an cruinne ar fad ina scéal fairy!
  
  Laochra na Rúise is áille,
  Le buille amháin, gearrfaidh an buachaill anuas an dair ...
  Agus ní fiú do chailín a bheith brónach
  Ní scriosfaidh Koschey the Deathless thú!
  
  Tá go leor trodaithe fíochmhar sa Rúis,
  Tá buachaillí agus cailíní ag dul i mbun catha ...
  In ainm ár sinsear agus ár n-aithreacha,
  Laochra éadóchasach ag troid!
  
  Gearrfaidh an cailín an Fritz ar an teitheadh,
  Brisfidh an t-oighear lom san abhainn le do chos ...
  Cé go nglaonn an namhaid isteach i gcath Satan,
  Brisfidh a chailín bródúil as!
  
  Tá aon fhathach laochra againn,
  Scuab an namhaid le buille amháin ...
  Is ceann é ár dTeaghlach Mór leis na céadta bliain,
  Gach Rusichi bhuachan ar chúis mhaith!
  
  Tá mo Rúis faoi bhláth mar fhleasc,
  Is colman álainn liath-eite í ...
  D'oscail buaic cuntas gan teorainn,
  Is trodaire invincible é buachaill na Rúise!
  
  I ngach rud go bhfuil mo Motherland go hálainn,
  Cé go samurai tóg brazenly isteach cath ...
  Is teaghlach amháin iad pobail an domhain go léir,
  Ach cráimid an namhaid go dian!
  
  Agus cad atá de dhíth orainn Hitler - ach lagú,
  Bíodh a fhios agat nach bhfuil sé deacair a adharca a bhriseadh ...
  Cé go n-ionsaíonn morel feargach,
  Cé gur tharla sé leadránach uaireanta!
  
  Tá talamh na Rúise faoi bhláth go hálainn,
  Tagann sí le mil agus grá ...
  Déanfaimid an ruaig ar an namhaid ní go neamhbhalbh,
  Déanaimis fuil a spit air!
  
  Cé chomh maith agus a bheidh sé linn a dheartháireacha,
  Nuair a thiteann na cogaí go léir sa domhan thíos ...
  Agus bíodh a fhios agat an fíochmhar,
  Ní fhágfaidh na déithe ár dtír dhúchais!
  
  Is í an Rúis áit bhreithe na n-eilifintí,
  Thógamar pirimidí san Éigipt...
  Thiomáin muid carbháin asail,
  Agus tá sé níos fearr linn agus sisadima!
  
  Ní bheidh muid tostach go deo
  Agus más gá, déanfaimid troid go cróga ...
  Gabhann aoiseanna, blianta uafásacha,
  Ach beidh muid ar ais chun fanacht go deo!
  
  Ní sháróidh an gadaí fuilteach sinn,
  Tá Mamai buailte, agus bhuaileamar Batu ...
  Beidh naimhde in ann briseadh go díograiseach,
  Tá na cailíní ag rith agus cosnochta sa sioc!
  
  Tá an cogadh fuilteach, tá aisling na gcéadta bliain ann,
  Beidh sé go hálainn fios a bheith agat ar an phláinéid ar fad ...
  Ní gá go mbeadh na focail ar eolas ag daoine breise
  Lig do na páistí spraoi a bheith acu!
  Nuair a bhíonn sé deacair orainn, cuideoidh Dia linn,
  Chruthaigh Svarog féin claimhte ag imirt dúinn ...
  Tabharfaidh neart gan teorainn i slat cumhachta,
  Gheobhaidh gach duine a n-áit ar neamh!
  
  Bíonn sé go maith nuair a bhíonn an talamh faoi bhláth
  Ní thabharfaidh an Wehrmacht ar ár nglúine sinn ...
  Agus ní áireofar buaiteanna,
  Tá Stalin, an Lenin iontach, taobh thiar dínn!
  
  Ar fud na Rúise, trodaithe buachaillí,
  Ní ghéillfidh na cailíní do na buachaillí ach an oiread.
  Tabharfaidh tú suas na foircinn,
  Toisc go bhfuil muid ar na breithiúna is mó!
  
  Ní thabharfaimid Stalingrad do na Naitsithe,
  Ní thabharfaimid Moscó don Fritz ach an oiread ...
  Tá an fear Rúiseach i gcónaí sásta troid
  Táimid scold wits - riamh dúr!
  
  Seo iad na cailíní cosnochta ar shneachta,
  Chuaigh an bródúil in aon líne amháin ...
  Thiomáin siad an namhaid díreach isteach sa chónra,
  Agus bhí Hitler buailte go leor!
  
  Anois táimid ag dul go cróga go Nua-Eabhrac,
  Réidh leis na naimhde a chuimilt ag imirt...
  Tá muid guys den sórt sin, gach iolar,
  Tiocfaidh an bua go luath i mí na Bealtaine iontach!
  
  Cogadh rages sé cosúil le bolcán
  Sreabhann lava i buile ag stealladh ...
  Buailfimid SAM le buille géar,
  Cé go bhfuil cailín Komsomol cosnochta sa sneachta!
  
  Ná creid gur fathach é an Hitler seo,
  Ná creidim nach bhfuil Roosevelt ina chripple freisin ...
  Is é Dia na Slavs, an tslat is Airde amháin,
  Agus rialóidh sé ó aois go haois!
  
  Tá claimhte géara den sórt sin againn
  Agus creid nach féidir leis an sciath a pollta ag diúracán ...
  Mar sin, Coward stoptar suas díreach
  Lig an coinsiasa crá le breathnú an-deacair!
  
  Is superman é ár n-umar cumhachtach,
  In ann briseadh tríd na horduithe ...
  Agus beidh aimsir na n-athruithe stoirmeacha ann,
  Cuirfimid leapacha go dána, creidim!
  
  Cailín cosnochta ag rith
  Níl sneachta ina bhac lena sála lom ...
  Creidim go mbuailfear an namhaid go cruaidh,
  Agus creidim nach bhfuil Roosevelt ag gáire!
  
  Cad a cheap sí ag magadh Moscó saor in aisce,.
  Agus faigh bronntanais mhóra...
  Bainfimid go smior, creid an fórsa,
  Is futile iarrachtaí srian a chur leis an athartha!
  
  Ach tá ár Rúis faoi bhláth go mór,
  Pór spáis de fathach...
  Tugann sí dul chun cinn don chumannachas,
  Nuair a bhíonn na daoine agus an t-arm aontaithe!
  
  Rialaíonn an rí sinn - monarc cróga,
  Cé a thug dúshlán don domhan thíos...
  Brúite muid an namhaid chun deannaigh
  Cé go uaireanta caithfidh tú bua le fuil!
  
  Ní bheidh muid ridirí ciúine a chreidiúint
  Tugtar bua do dhaoine cróga agus críonna ...
  Ní bheidh ach beithíoch creiche stróicthe ina phíosaí,
  Agus ardaíonn an Ghrian go geal thar an Motherland!
  
  Ní bheidh an seiceadóir in ann an tua a thabhairt,
  Agus ní mhaolóidh claíomh na Rúise an ga ...
  Tá an Tiarna tar éis a chlúdach a scaipeadh ar an Rúis,
  Cé go bhfeictear dúinn uaireanta nach leor é!
  
  Níl áit i gcogadh dóibh siúd gealbhain,
  Ar sé, iolair troid le caoin fiáin ...
  Maraigh namhaid an athar i buile,
  Ionas gur shrugged an naomh le aghaidh iontach!
  Svarog agus Lada, agus Trodaire-Perun,
  Cabhróidh siad linn i gcathanna na Rúiseach ...
  Chuaidh tú buachaill-laoch ar chrú capaill,
  Ní dhéanfaidh aon duine breithiúnas ort!
  
  Ach anois tá bua na Rúiseach tagtha,
  Scaoileadh trodaithe geansaithe Nua-Eabhrac....
  Tar éis an tsaoil, is é ár saol an tsnáthaid is géire,
  Cuirimis críoch leis an turas i mBeirlín atá buailte!
  . CAIBIDIL #4
  D'fhógair an Bhrasaíl, agus Veiniséala, agus Meicsiceo, agus tíortha eile cogadh ar na Stáit Aontaithe.
  Cuireadh tús le gluaiseacht trúpaí na Rúise i stáit thuaisceart Mheiriceá. Tá na fórsaí, ar ndóigh, neamhionann. Tá an Rúis agus an Ghearmáin níos fearr i gcáilíocht agus i gcainníocht.
  Tá na cailíní Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana ag troid ar an umar is fearr ar domhan "Kondratenko"-3, feithicil soghluaiste le gunna fada bairille agus dóite go tapa. An-lúfar, le scáthchruth íseal.
  De réir meáchain, tá an umar Kondratenko-3 thart ar daichead tonna, agus tá sé cosanta go maith. Agus an gunna, in ainneoin an caliber beag de 76 mm, le treoluas mór muzzle.
  Shermans, ní féidir an umar seo a threá ó aon uillinn. Ionas go...
  Cailíní, ag troid cosnochta agus i bikinis, exterminate Meiriceánaigh díreach agus gáire go leor.
  Go háirithe Natasha ... Agus le méara lom, brúnn sí an luamhán stiúrtha, ag rá:
  - Glóir do mo Rúis!
  Shoots Zoya freisin. Déanann sé é seo lena bharraicíní loma, ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha agus ag béicíl:
  - Agus ár dtír dhúchais go léir!
  Tinte Aurora a thuilleadh. Buaileann sí an namhaid, agus deir sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Agus tá na cumhachtaí níos airde taobh thiar dúinn!
  Agus freisin winks an cailín an-fieryly! Agus é féin ar a bharraicíní, cuireann sé brú ar nós cnaipí ar luamhán stiúrtha.
  Agus ansin tinte Svetlana. A leithéid de cailín cliste agus spunky. Astaíonn ó bhéal na bíomaí gréine. Agus canann sé freisin:
  - Is réalta domhanda mé! Ritheann mé níos tapúla ná fiú Satan!
  Le cailíní den sórt sin, níl an diabhal féin uafásach. Tá siad ag bualadh na Meiriceánaigh, go docht timpeall ar Chicago.
  Agus gan ligean d"aon duine as sin amach. Déanann siad toirneach, a ligean le rá, go fánach. Seo iad na cailíní.
  Agus anois capitulates an garastún Chicago. Bíodh a fhios againne!
  Agus tá umair Rúiseacha ag druidim le Nua-Eabhrac cheana féin. Cuimil Tsar Vladimir a lámha go sásta. An ndeachaigh na Rúisigh chomh fada sin riamh?
  Bíonn cailíní agus san aer ag troid go cróga. Mar shampla, lánúin gleoite: Maria agus Mirabela.
  Gnóthachan a gcuid billí, cosnochta agus áilleacht bikini. Níl aon rud le cur i gcoinne acu go litriúil. Tá cailíní den sórt sin anseo álainn agus dazzlingly ionsaitheach agus dea-dhírithe.
  Scaoil Maria urchar, scaoil sí síos dosaen eitleán, i bpléasc amháin agus sheinn sí:
  - Glóir duit, ár dtír dhúchais! In ainm na Rúise!
  Fired Mirabela freisin agus roar:
  - Ach tá ceannaire i neart mór,
  Cuirfidh sé glaoch ar na Slavs chun cath ...
  Ní féidir déileáil leis an Rúis
  Nuair a bhíonn Vladimir rí!
  
  Ó dhaingean, láidir, le huacht iarainn,
  Cuma cosúil le gearradh miotail ...
  Níl sciar níos fearr de dhíth ar na Rúisigh -
  Níor shamhlaigh ach daoine a leithéid de rud!
  
  Máirseáil naimhde an athar go Gehenna,
  Ní chuirfidh na naimhde stop leis an Rúis ...
  Beidh muid conquer an fairsinge na cruinne,
  Bíonn buataisí ag lasadh sa mháirseáil!
  Sea, tá na cailíní seo ag troid agus ag canadh máistrí ...
  Dála an scéil, i lár an storming na Nua-Eabhrac, an chéad cosmonaut Rúise eitil isteach sa spás, eitil ar fud an domhain phláinéid. Agus is é seo éacht eile na Rúise tsarist an dynasty Romanov.
  Agus ansin caipitlithe garastún Nua-Eabhrac, agus thit Washington go luath.
  Oleg Rybachenko idirdhealú a dhéanamh idir é féin le linn an ionsaí. Throid an buachaill neamhbhásmhar seo cosúil le Críochnaitheoir fíor. Agus chaith a chosa leanbhacha piseanna le pléascáin a raibh cumhacht millteach mór acu.
  An kid ionsaí na naimhde, agus ag an am céanna ag canadh, cumadóireacht ar an dul;
  Is seabhac ceannródaí Rúiseach mé,
  Cad a fhreastalaíonn ar an chumhacht ríoga ...
  Taispeánfaidh mé gach rud i gcathanna trí shampla,
  Beidh an Fatherland i ghlóir shíoraí!
  
  Is clann clainne sinn Rod, agus clann mhac,
  Naofa, iontach Mama Lada ...
  Agus creideann na ridirí na hiolair,
  Tuillte ag teacht ar an ngradam!
  Is breá leat an Rúis naofa,
  An tír a bhreithníonn an domhan sa choróin ...
  Troid ar an imeall agus ná bíodh eagla ort,
  Cé uaireanta milleann an diabhal dúinn!
  
  Buailfimid an Wehrmacht
  Ná tabhair ar ár nglúine sinn
  Bhíomar in ann Nua-Eabhrac a ghlacadh agus muid ag imirt,
  Tá Vladimir an tsar againn - ní Lenin!
  
  Sa tír bíonn gairdíní faoi bhláth mar shnámh,
  Agus boladh aroma na meala ...
  Agus go luath beidh Roosevelt kaput,
  Agus tá a fhios againn go dtógfaidh an domhan ceann nua!
  
  Ná muinín acu siúd atá lag ina spiorad,
  Tar éis an tsaoil, tá fear i gcathanna omnipotent ...
  Is é an rí é, ní sclábhaí trua i gcath,
  Buachaill a rugadh ag caoineadh láidir!
  
  Is ceannródaí mé ag freastal ar an rí
  Tá mé cleachta le troid i ngach slí ...
  Is breá liom Críost agus Stalin
  Agus nach bhfuil an ridire leis an anam buffoon!
  
  Beidh ríocht daoine ann
  Áit a bhfuil an Dia Bán i gceannas go deo ...
  Tá an villain doshamhlaithe briste,
  Dónna Cain olc in Ifreann!
  
  Choróin saighdiúir ar feadh na gcéadta bliain
  Cumannachas láidir le tógáil...
  Creid an aisling a thagann fíor
  Maróidh muid naimhde an athar!
  
  Tá claíomh níos géire ná scimitar
  Agus gearrann siad cosúil le léasair le rásúir ...
  Buailfimid mar seo
  Cad a bhuailfear Roosevelt go crua!
  
  Agus beidh muid ag bualadh Hitler a fhios
  Má dhreapann sé isteach sa Rúis mar nathair ...
  Agus beidh Paradise ar an phláinéid,
  Cé go briseann uaireanta an díon!
  
  Nuair a thagann an Teaghlach Mór,
  Déanfaimid seirbhís naofa dó ...
  Scór bua gan teorainn,
  Chun an ghlóir an saighdiúir Rúise!
  
  Tá an Rúis iontach i ngach rud,
  Ina ghlóir agus ina mhóráltacht sonas ...
  Tá an abhainn domhain
  Agus uaireanta bíonn drochaimsir ag stealladh ó neamh!
  
  Ní cur isteach idir dhá abhainn,
  Rugadh sibhialtacht...
  Sa Rúis, an chéad duine
  Tá na daoine go léir againn!
  
  Is í an Rúis an tír
  cé a thóg na pirimidí...
  Tháinig Satan go talamh
  Ach na cherubim chosaint!
  
  Ní bheidh muid lúbtha choíche
  Ní dhéanfar sclábhaithe ar na Slavs...
  Treabhfaidh céachta na Rúise an talamh,
  Ná stop buataisí glórmhar!
  
  I ngach áit an Rúis ar an capall saor in aisce,.
  Ina shuí leis an rí mór...
  Ní dhearnamar feall i mí Feabhra
  Gan Mamaia a sheoladh sa Rúis!
  
  Dá bhrí sin, bloomsann an tír
  Tá bua againn ar fud an domhain...
  Gheobhaidh Roosevelt do ríomh,
  Ó imeall na Rúise go imeall!
  
  Bhuel, cad a gheobhaidh tú faisisteach
  Ón linn le club in aghaidh ....
  Aithnigheann an oiread sin fórsaí san Athartha,
  Agus tá bratach na Rúise chomh bródúil!
  Beidh an domhan ar fad liostáil linn,
  Agus b'fhéidir fiú na cruinne ...
  Svarog is tú ár n-idol is airde,
  Agus is é ár ngnó a chruthú!
  Agus ar an 3 Meán Fómhair, 1943, tháinig na Stáit Aontaithe caipitlithe ar fad. Chuir sin deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda , a thosaigh ar 15 Bealtaine 1940 . Tá an cogadh glórmhar don Rúis agus tá an bua aige.
  Ar ndóigh, bhain Hitler agus Mussolini go leor amach as an gcogadh seo. Fuair an bheirt deachtóirí sealúchais san Afraic, cuid acu san Eoraip agus i SAM. Ar deireadh roinneadh an Eoraip idir tíortha. Agus tháinig an Bhulgáir tar éis an reifrinn mar ríocht na Bulgáire mar chuid den Rúis.
  Dhealródh sé go bhfuil an domhan athdháileadh arís agus is féidir coilíneachtaí a díolama. Ach ní bheadh Hitler, ar ndóigh, ina Hitler mura raibh sé ag iarraidh níos mó. Go háirithe, defeat an Rúis. Agus a chríocha a ghlacadh ar láimh.
  Agus ar ndóigh bhí na Gearmánaigh ag brath go mór ar airm nua níos cumhachtaí. Umair den tsraith "E" agus diúracáin ballistic agus go háirithe le haghaidh saucers ag eitilt.
  Mar sin féin, sháraigh an Rúis Tsarist go mór an Tríú Reich i ndiúracáin bhailistíocha agus d'eitil sé go dtí an ghealach fiú ar 12 Aibreán, 1951.
  Agus ní raibh barraíocht cháilíochtúil ag umair na sraithe "E" thar na cinn Rúiseach.
  Agus ní raibh ach soicéid eitilte ina rúndiamhair. A bhuíochas leis an scaird laminar, d'éirigh leo a bheith go hiomlán do-leochaileach d'aon chineál arm beag. Ach ag an am céanna, ní raibh siad féin in ann dóiteáin.
  Fuair Mussolini bás agus tháinig a mhac i gcomharbacht ar an ríchathaoir. Chuir Hitler brú air agus d"aontaigh an fear óg troid leis an Rúis. Ar 20 Aibreán, 1955, cuireadh tús le tríú cogadh domhanda nua. Ar thaobh Hitler bhí: an Iodáil, an Bhrasaíl, an Airgintín, an tSile, Meicsiceo, i mbeagán focal, Meiriceá Laidineach ar fad, ach amháin Cúba, a thug tacaíocht don Rúis. Agus ní raibh níos mó tíortha eile ar domhan! Thosaigh an tríú cogadh domhanda ar 20 Aibreán, 1955. Agus thug Tsar Vladimir aghaidh ar an dúshlán is mó dá réimeas.
  Is é an t-aon rud a d'fhéadfadh consól a dhéanamh air ná go mbeidh an cogadh seo ar an gceann deireanach i stair na gcogaí ar an Domhan phláinéid. Ós rud é go bhfuil gach tír ar domhan rannpháirteach ann!
  Bhuel, nuair a bheidh an cogadh tosaithe, ansin ba chóir é a waged! Níorbh iontas ar leith é ionsaí Hitler. An Ungáir, an Iúgslaiv, cuid den Rúis le neamhspleáchas teoranta, an tsar Vladimir the Third. Tá an Iodáil á áitiú ag an Albáin. Gach ordú le hordú. Tá na Gearmánaigh ag iarraidh dul ar aghaidh ón bPrúis Thoir, san Ostair, ón Iodáil ó dheas. Agus tá na troideanna ar siúl san Afraic. Comhrialtas de thíortha Laidine ar na Stáit Aontaithe. Ach níl siad an-ghníomhach ann. Just a dhearbhú cogadh.
  Agus Hitler, idir an dá linn, bhog sé na fórsaí is mó san Eoraip.
  Agus bhris ifreann cogaidh amach. An cogadh mór deiridh i stair an chine daonna.
  Sheachaid na Gearmánaigh an príomhbhuille san Ungáir i dtreo Búdaipeist. Oleg Rybachenko throid ann. Bhí cuma air fós cosúil le buachaill de thart ar deich. Fíor, tá sé an-láidir go fisiciúil, matáin, tapa, agus is tábhachtaí, cosúil le sléibhteoir bás a fháil. Sea, fuair an scríbhneoir agus file Oleg Rybachenko neamhbhásmhaireacht, ach ar an gcoinníoll go mbeidh sé ina bhuachaill de thart ar deich mbliana d'aois, agus go bhfreastalaíonn sé ar an Rúis i gcomhlacht childish, ach an-láidir agus tapa. Agus tá sé ina leanbh ó 1 Eanáir, 1904. Nuair a shocraigh sé síos i Port Arthur mar bhuachaill cábáin. Bhuel, ní hé féin agus an buachaill an duine is lú, ach láidir agus tapa ó thús, agus thug siad ar an long é.
  Ina theannta sin, nuair a bhí amhras orthu an raibh sé ró-bheag, chrom Oleg Rybachenko pingin chopair lena mhéara ar leomh. Tar éis sin, gan comhrá, tugadh chun na luinge é.
  Tá go leor duaiseanna tuillte ag an mbuachaill, ag glacadh páirte i ngach cogaí. Tháinig sé ina oifigeach. Ach d'fhéach sé cosúil le leanbh. Dá bhrí sin, cé gur bronnadh dámhachtainí dó as go leor éacht, níor oiriúnaigh siad an buachaill síoraí os cionn an chaptaen. Agus anois tá Oleg Rybachenko san arm le breis agus leathchéad bliain. Tá pinsean oifigeach tuillte agam le fada an lá, ach má tá sláinte iarainn agat, cén fáth a fhágann tú an tseirbhís.
  Thairis sin, gan ríomhairí, Consóil cluiche, tá teilifís leadránach ar bhealach éigin. Agus san arm, tá tú an captaen ar a laghad ag tiomáint na saighdiúirí. Sea, tá an t-am fós ag druidim leis.
  Tá Generalissimo Kondratenko tar éis bháis. Fuair an tArd-Aimiréal Kolchak, a sháraigh Ushakov, bás freisin. Go leor lenar thosaigh Oleg Rybachenko, níl an tseirbhís ann a thuilleadh.
  Níos cruinne, ó léigear Port Arthur, tá beagnach gach veteran bás. Níor fhan ach Vovka. Bhí sé, freisin, ina bhuachaill cábáin an uair sin, agus anois tá sé cheana féin seanathair liath-haired. Oibríonn an fhírinne fós. Agus tá iontas air go bhfanann Oleg mar an buachaill céanna, nach bhfuil scar amháin ar a chorp. Is é sin an feiniméan ar a dtugtar ar fud an arm na Rúise, tsarist. Troideanna an fhírinne an-fionnuar.
  Tá an buachaill Oleg cosnochta, mar sin tá sé níos taitneamhaí agus níos oirfidigh. Tá sé mar aidhm aige gunna tar éis gunna, agus tinte ag umair na Gearmáine den tsraith "E". Tá meaisíní na Naitsithe ollmhór. Agus is cosúil nach bhfuil aon rud ann chun iad a stopadh.
  Ach buaileann an buachaill síoraí chomh maith sin go briseann sé tríd an miotal. Péinteálann an Fritz, deora síos na túir agus canann.
  - Tsar Vladimir, Tsar na Rúise ...
  Orthodox ceannasach!
  Is gearr go gcuirfimid an domhan faoi chois,
  Tar éis an tsaoil, tá cerub thuas orainn!
  Beidh deireadh le Hitler
  Agus cé a d'éist - maith sibh!
  Agus an buachaill, amhail is dá mba ag caitheamh grenade, cosnochta, le leanbh ar shiúl na gcos. Croitheann an seanathair glas-féasóg Vovka a cheann.
  Níos mó ná caoga bliain de bheith ina leanbh, chaith an scríbhneoir agus file Oleg Rybachenko san fhichiú haois. Agus caithfidh mé a admháil go bhfaca mé go leor. Agus é básaithe, bhí gach mothú eagla caillte aige le fada ó shin. Agus chuir an cogadh straitéis ríomhaire i gcuimhne dó.
  Bhí sé éasca agus spraoi a imirt. Agus bhí sé go deas troid freisin. Tá sé go maith nuair a bhíonn drúcht na maidine faoi do chosa lom, agus tú i do bhuachaill shíoraí ag folcadh, agus tú gléasta as ord i mbeagán focal!
  Tá cead ag Oleg Rybachenko rith i shorts agus cosnochta. Ar ais i Port Arthur, mhúin an leanbh dom siúl gan bróga, fiú amháin sa fuar. Tar éis an tsaoil, ní féidir le corp bás a ghabháil le slaghdán nó a fháil tinn, ach éiríonn tú i dtaithí ar an slaghdán go tapa, rud nach ndéanann dochar. Cosúil le Peter Pan. Agus tá sé beagnach taitneamhach siúl cosnochta sa sneachta. I ngluaiseacht, ní bhraitheann an fuar go praiticiúil, ach amháin nuair a shuíonn tú go fóill, cosa lom beagán tan! Ach do bhuachaill, is trifle é.
  Ach tá cailíní cailleach Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Glacann siad páirt sa chogadh freisin. Ach ní an t-am ar fad, ach eipeasóid. Chuidigh sé le Sliabh Ard a choinneáil nuair a bhí sé an deacra. Háille cosnochta throid ann, agus i bikinis. Chaith siad a gcosa le toes loma, dioscaí géara uchtacha.
  Agus gearrtha le claimhte. Agus ansin goug Oleg Rybachenko as gunna meaisín - maraíodh na gcomrádaithe níos sine. Agus mar thoradh air sin, bhog ionsaí na samúraí síos, agus níorbh fhéidir Sliabh Ard a chroitheadh!
  Agus léirigh na cailíní a rang is airde agus aerobatics na Valkyries.
  Agus anois tá na Gearmánaigh ar an gcosaint. Tá arm na tsarist réidh le haghaidh cogaidh. Theip ar an Führer iontas oirbheartaíochta a bhaint amach.
  Agus tá trúpaí na Rúise ag troid go misniúil. Dealraíonn sé go mallachtóidh Hitler é féin níos mó ná uair amháin as a leithéid de chogadh a thosú. Thairis sin, in ainneoin go bhfuil dhá thrian den Eoraip agus an tríú cuid den Afraic faoi airm ag an bhFuhrer, ach fós
  níl sé ina chomhraic leis an Rúis.
  Agus líon na saighdiúirí freisin. Agus tá trúpaí na hIodáile lag. Tá tíortha Mheiriceá Laidineach ag glacadh páirte sa chogadh go sluggishly. Agus níl a n-arm an-mhaith go teicniúil agus go heagraíochtúil.
  Mar sin tá an Rúis fós ag coimeád an namhaid faoi chosaint go domhain.
  Tá umar "Kondratenko"-6 go leor ar bhealach chun troid leis an tsraith seo. Sea, agus tá "Nikolay" -4 níos troime, taispeánann sé féin mar mheaisín an-láidir.
  Is féidir le Rúiseach arrachtaigh na Gearmáine níos troime a chomhrac.
  Go háirithe ar "Nikolay"-4 i gcás an fhoireann Alenka, tá na cailíní an-álainn agus i bicíní.
  Gunna i gcaighdeán 130 mm. Conas a bhuail na fascists. Go neamhbhalbh tháinig Hitler ar an Rúis Tsar. Anseo ní siúlóid éasca é dó, ach buille.
  Bhrúigh Anyuta an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus conas a dhéanfaidh an áilleacht gáire!
  Agus ansin cuirfidh Agaistín diúracán ar an namhaid. Scairt an miotal agus canadh:
  Déanaimis ár gcroíthe a bhualadh le chéile!
  Agus brú sé freisin cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma. Is cailín iontach í seo i ndáiríre!
  Agus anseo tá Maria cosúil le lúpán. Agus scoilt na fascists. Agus scrios an namhaid.
  Cé úsáid a bhaint as toes lom. Agus canadh freisin:
  - In ainm ár Motherland, a naomh! Lig don Trodaire a bheith simplí fionnuar!
  Agus pléasctha amach ag gáire, agus a chuid fiacla a thaispeáint!
  Agus ansin na Cluichí Oilimpeacha le teilgeán lúpán meáchain. Tar éis an tsaoil, níl ann ach an méid atá uait - an sú úll is géire!
  Agus arís bhris na cailíní tríd an E-50, leag amach an túr agus gáire.
  Sheol Alenka diúracán, ag brú an E-100, ag polladh tríd agus tríd. Agus ag baint úsáide as bharraicíní lom. Cén fáth ar chanadh an cailín:
  - Briseadh an namhaid!
  Agus bhuaileann Anyuta timpeall, ag baint úsáide as a cosa lom agus squeaks:
  - Fritz maith!
  Agus ansin bhuail Augustine. Chomh maith leis sin an-oiriúnach agus ag baint úsáide as bharraicíní loma, cooing:
  - Cuir deireadh le Hitler!
  Agus ansin cuirfidh Maria an-ionsaitheach. Brúigh na fascists agus squeak ::
  - Agus an té a d'éist, maith sibh!
  Agus taispeáin a theanga!
  Agus ansin seolann na Olympias diúracán, ag marú comhraic.
  Agus cosa lom freisin le linn ligean ar shiúl agus ag canadh:
  - Iomlán díolta amach!
  Agus arís tógfaidh an cailín an teanga agus taispeánfaidh sé é.
  Mar sin ghearr siad ...
  Na Gearmánaigh, tar éis míosa de troid ó thús an ionsaithe, chun cinn ó caoga go céad ciliméadar, agus d'fhulaing caillteanas trom, fiú ollmhór. Agus dar críoch na hIodálaigh san Afraic suas i coire agus timpeallaithe. Tá a gcuid trúpaí buaite go fánach.
  Anseo ar an 21 Bealtaine, d'ordaigh Adolf Hitler bualadh isteach san arm, iad go léir in ann airm a iompar ó chúig cinn déag go seasca a cúig. Bhí arm an tsarist ag tarraingt suas cúlchistí.
  Mar a tharla sé, níl dioscaí Gearmánacha chomh uafásach i gcleachtas. Fíor, is féidir le heitleáin na Rúise ionsaí le reithe. Ach is féidir leat a fháil amach as seo, a bhuíochas leis an maneuverability ard na meaisíní an arm tsarist.
  Agus níor éirigh ar chor ar bith le háireamh Hitler le haghaidh arm míorúilteach dosháraithe.
  Bhí arm an tsarist fós ar an gcosaint. Línte cosanta cumhachtacha dug roimh ré, cosaint láidir. Lig Hitler breathe. Ach san Afraic, is féidir leat brú a chur ar chomhghuaillíocht Iodálach níos laige.
  Más rud é nach raibh an Fuhrer cinneadh dul chun cogaidh leis an Rúis tsarist, bheadh sé ag dul síos sa stair mar an ceannaire mór, agus fiú an ceannaire is mó na Gearmáine. Agus mar sin bhí an diabhal ag iarraidh an domhan a rialú, agus cad a tháinig de?
  Is iad cailíní na Rúise na cailíní is fuaire ar domhan.
  Oleg Rybachenko, mar i gcónaí, ar thús cadhnaíochta an cath. Ní thógann piléar ná blúirí é. Is fear éadóchasach agus fionnuar é.
  Buachaill i shorts agus cosnochta, i gcoinne na Naitsithe. Agus caith grenades orthu, agus ritheann sa bháisteach luaidhe.
  Sea, is mór an trua nach bhfuil Kondratenko iontach ann, ach tá ceannasaithe óga cumasacha ann. Go háirithe, Field Marshal Vasilevsky, a sheas cheana féin amach le linn an Chéad Chogadh Domhanda. Agus orduithe go fuinniúil agus go sciliúil.
  Agus an Fritz, bumping isteach i cosaint dian, a fháil bogged gan dóchas síos ann. Ach déanann siad iarracht fós briseadh tríd.
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo ag gáire, lomann a fhiacla agus canann:
  - Mo thír dhúchais! Mo thír Naofa!
  Agus freisin mar a chaitheann sé grenade lena chosa lom.
  Agus anseo tá Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana isteach sa chath. Siad na cailíní síoraí-witches seirbhíseach an Naofa Dé Rod. Ní bhíonn siad ag troid i gcónaí, nó bheadh an Rúis tar éis an domhan ar fad a shárú. Ach tá sé i gcónaí éifeachtach agus buailte.
  Is breá le cailíní a mharú: is cailíní iad seo!
  Agus conas a shiúlfaidh siad ar na Naitsithe, agus conas a neadóidh siad ...
  Agus le toes lom beidh siad dioscaí a chaitheamh, marú an Fritz.
  Tá na Naitsithe bogtha síos agus ag fulaingt caillteanais níos mó agus níos mó. Tá sé beartaithe ag Vasilevsky an strategist mór na Naitsithe agus na hIodálaigh a bhriseadh san Afraic. Mar sin tá níos mó nimble, agus le maneuverability níos fearr, beidh umair Rúisis buntáiste. Agus san Eoraip, lig do na Naitsithe rith fiáin. Ionas go n-ídódh siad a gcuid acmhainní go hiomlán.
  Ghlac Tsar Vladimir lena leithéid de phlean. Agus aistríodh fórsaí nua go dtí an Afraic.
  Throid Elizabeth agus a criú sa Libia, ag gearradh amach aonaid Iodálacha. Tá sé te ann agus tá an cailín go deas i bicíní. Tá an umar is nuaí acu "Kondratenko"-6, ar a seachnaíonn na laochra seasaimh na nIodálach agus na Fritz, agus go muiníneach iad a smideadh.
  Lasann Elizabeth umar as Impireacht Mussolini Jr. agus deir:
  - Ar na farraigí, ar na tonnta, cóta fionnaidh agus siúl caftan!
  Agus úsáideann, ar ndóigh, bharraicíní lom.
  Ekaterina shoots seo chugainn. Buaileann sé carr Gearmánach agus roars:
  - Sa Rúis, is laoch é Tsar Vladimir!
  Buaileann Elena í, buaileann sí gunna féinghluaiste an Fritz agus buaileann sí í:
  - Maidir leis an Motherland, a mharaíonn tú Hitler!
  Agus ar deireadh, beidh na Cluichí Oilimpeacha scaoileadh diúracán. Crush an Fritz, iad a bhrú agus a squeak:
  - Beidh an toradh ar fheabhas!
  Agus úsáideann sé bharraicíní lom chosa leanaí freisin.
  San Afraic, go déanach i mí na Bealtaine agus go luath i mí an Mheithimh, d'éirigh go hiontach le trúpaí na Rúise. Bhog an troid isteach i gcríoch na Libia agus na hAetóipe. Ar 12 Meitheamh, thit Tripilí. Agus an 15 Meitheamh, tógadh príomhchathair na hAetóipe ar an aistriú. Mar sin thit saighdiúirí Mussolini Jr. Faraoir, theip air tacaíocht a thabhairt dá athair.
  Agus a ghlóir mar conqueror freisin. Ach Mussolini, tar éis dó cuid de na coilíneachtaí Béarla agus Francach a ghlacadh, mheas sé féin Caesar. Ach chun surpass Caesar, dealraíonn sé thar a neart.
  Throid Oleg Rybachenko i gceannas ar cheallraí. Agus chomh cróga sin gur chaill na Gearmánaigh na mórán umar óna thine gach lá. Bronnadh cros órga eile ar a bhuachaill fiú. Agus fiú, ar deireadh, mar a chéile, bronnadh an chéim mhór-tuillte acu le fada.
  Ní leithreasú roimhe seo toisc go bhfuil sé cosúil le leanbh. Ach léirigh an buachaill heroism den scoth. Agus an cumas chun troid.
  Ar an 22 Meitheamh, 1955, ghabh trúpaí Rúiseacha san Afraic an tSomáil Iodáilis ar deireadh. Agus ar an 25 Meitheamh, 1955, bhí iarsmaí na trúpaí Iodálach san Aetóip capitil.
  Bhuaigh an tArm Impiriúil go muiníneach. Scríobh Mainstein, a measadh mar an ceannasaí ab fhearr ar an Tríú Reich, ina dhialann:
  - Dúisíomar an béar ifreanda! Anois táimid á stróicthe!
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, bhí an oiread sin caillte ag na Gearmánaigh go raibh iallach orthu a gcion a chur ar fionraí san Eoraip.
  D'ordaigh Tsar Vladimir brú a mhéadú san Afraic. Ar dtús an Mhór-Roinn Dhubh, ansin gach rud eile - dúirt an monarc gan íoc! Ar 1 Iúil, 1955, rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn i gCríoch Lochlann. Agus theith siad go Stócólm, ach thuislithe ar chosaint an-dlúth. Agus d"fhulaing siad damáiste ollmhór.
  Ag tús mhí Iúil 1955, chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach san Ailgéir Gearmánach.
  Bhí an Libia faoi smacht na Rúise Tsarist cheana féin. Bhí ionsaithe agus lúb na Nígire ann.
  Tá foireann umar Elizabeth ag troid leis na Naitsithe. Tá sé an-te agus bhain na cailíní fiú a gcuid bras amach agus anois níl siad ag caitheamh ach mionbhrístíní san umar Kondratenko-6. Lámhaigh siad go cruinn ar na Naitsithe.
  Agus ba mhaith leo rudaí móra.
  Tsarist Tá an Rúis fós ina tír uathlathach. Agus níl parlaimint aige go fóill. Agus nár tharla an réabhlóid, agus níor bunaíodh an Duma. Níl na ríthe féin ag iarraidh iad féin a theorannú i gcumhacht. Agus is deachtóirí iad an Fuhrer agus an Duce. Is é sin le rá go bhfuil cogadh dhá chóras ann le réimis údarásacha.
  Ach don Rúis tsarist tá sé níos nádúrtha. Agus tá cath docht, gan staonadh.
  Brúnn Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoileann sí diúracán. Ag caoineadh air féin:
  Bainimis na faisisteacha ina bpíosaí!
  Bhrúigh Ekaterina an cnaipe luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma agus scaoil sí marfóir, íonghlan:
  A ligean ar a thabhairt síos Hitler!
  Agus buaileann Elena freisin, buaileann sí na Naitsithe agus sciobann sí:
  - Stróicfidh mé as a chéile é!
  Agus freisin conas a Grin! Agus lena chosa loma brúfaidh sé cnaipí an luamháin stiúrtha.
  Agus ansin na Cluichí Oilimpeacha conas a rachaidh sé amach, agus conas lupaen. Beidh sé crush gach duine agus gorgle:
  - Pasáiste ifreanda agus criú!
  Ná déan dearmad na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú le do bharraicíní loma. Agus bhuail an namhaid.
  Tá laochra go deimhin an-cróga agus súilíneach ina gcarachtar.
  Idir an dá linn, d"fhuaraigh Oleg Rybachenko ionsaí eile ar an Fritz agus chan sé:
  - Don Motherland agus Vladimir an Tsar - Hurray!
  Sea, sa stair fíor bhí a leithéid de impire féin-proclaimed na Rúise, Vladimir an Tríú, ceann an dynasty Romanov. Agus i ndáiríre thosaigh sé ag rialú go foirmiúil i 1938. Agus ansin d'iompaigh Vladimir amach - rí fíor, agus fiú ceann iontach! Is tsar é Vladimir Kirillovich Romanov a bhfuil gach seans aige a bheith ina impire ar an Domhan ar fad!
  Tar éis an bua, nó in áit an léiriú ar an ionsaí, Oleg Rybachenko, cártaí a mhalartú lena subordinates. D'imir buachaill i shorts, fionn, an-matánach, agus dealbhaithe le trodaithe liath-ruaig. Fiú amháin ionadh, tá Oleg níos sine ná iad go léir. Ach gearrann an buachaill seo é féin.
  Ag cuimhneamh ar Port Arthur, an chosaint laochúil as ar tháinig glóir na Rúise. Glóir mhór ag an am céanna ...
  Dúirt an buachaill marbh:
  - Seo mar a réitímid ár gcuid fadhbanna go léir! Go gairid beidh nóiméad ann nuair nach maróidh daoine a chéile choíche!
  D"aontaigh saighdiúirí agus oifigigh:
  - Ar ndóigh, Mór! Ní mharóidh siad!
  Bhreathnaigh Oleg ar an ribín agus a chuid bonn go leor. Sea, tá an oiread sin orduithe ann cheana féin, is beag duine ginearálta. Agus bheadh sé go deas teideal a fháil duit féin. Prionsa, Count, Diúc!
  Diúc Rybachenko - fuaimeanna álainn!
  Agus léim an buachaill níos airde agus sníomh sa turntable.
  Rinne na Gearmánaigh iarracht ionsaí a dhéanamh, ach athchuireadh iad arís agus rinneadh damáiste ollmhór do-athchóirithe dóibh.
  I mí Iúil, bhain arm na Rúise mór-éachtanna nua amach san Afraic. Cé go raibh an déine an ionsaí ar an arm tsarist ann. Tá go leor arm na Rúise is fearr ag an Ailgéir. Agus faoi dheireadh na míosa, tá na Gearmánaigh timpeallaithe agus scriosta sa choire.
  I mí Lúnasa, bhris trúpaí na Rúise trí Maracó freisin. Desperately throid, na cailíní ar an umar "Kondratenko" -6, briseadh isteach sa tiubh de.
  Ó am go chéile bhí tuairiscí ann go raibh Gearmánaigh ag géilleadh faoi chathracha a tógadh.
  Bhí troideanna sa Nigéir agus in áiteanna éagsúla. Ghlac na Rúisigh i líon agus níos mó teicneoirí soghluaiste araon, agus le tacaíocht an daonra áitiúil, a d'iompaigh na faisisteach ciníoch ina gcoinne féin.
  Go deimhin d'iompaigh an Afraic amach mar nasc lag i straitéis Hitler agus Mussolini Jr.
  Bhí an Rúis i réim ann ... Agus i mí Mheán Fómhair, ag tarraingt suas go mall, bhog na fórsaí san Iorua. D"fhulaing na Naitsithe caillteanais ollmhóra. Agus mharcaigh Alenka agus a criú an umar. Bhí an umar is nuaí "Nikolay" -5 trom, níos airde ná an tsraith E.
  Rinne fiú umar chomh cumhachtach leis an E-200 a bhealach trí gunnaí an mheaisín tsarist.
  Agus í ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma, chuimil Alyonka a lámha go sásta:
  - Tá mé rud éigin is féidir a bhriseadh an Wehrmacht!
  Bhrúigh Anyuta an cnaipe freisin lena bharraicíní loma, pollta tríd an gcarr Gearmánach agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid an Wehrmacht a dheannach! Chun cumhacht an tsarism!
  Cool Augustine fired, agus yelled:
  - Agus beidh muid ag maireachtáil faoi communism!
  D"aontaigh Maria go fonnmhar leis seo:
  - Sea, faoi chumannachas tsarist!
  Agus lena bharraicíní loma, bhrúigh sí na cnaipí luamhán stiúrtha. Agus ag an am céanna, mar lupanet, agus crush an namhaid.
  Agus anseo beidh Marusya squeak:
  - Ag céim iomlán!
  Agus freisin lena bharraicíní loma brúfaidh sé an cnaipe luamhán stiúrtha.
  . CAIBIDIL #5
  Tá trúpaí na Rúise timpeallaithe cheana féin ar Osló. Téann troideanna do gach tor agus teach.
  Sa lár, tá arm an tsarist ag cur in aghaidh ionsaithe na Gearmáine arís. Tá Oleg Rybachenko, mar i gcónaí, ar thús cadhnaíochta agus ag troid go muiníneach. Oibríonn airtléire na Rúise cosúil le hobair clog.
  Gach cruinn agus ceart ...
  I mí Dheireadh Fómhair, ghearr trúpaí na Rúise deireadh leis an Afraic ó sholáthairtí talún, rud a chuir saor Maracó. Fuair na Naitsithe iad féin i gcoire de chineál.
  Fiú ar an mór-roinn dubh. Bhí Hitler ar crith le rage, ach ní raibh sé in ann faic a ithe.
  Sea, poked sé é féin isteach sa Rúis ... Bhí an gheimhridh ag druidim. Oleg Rybachenko, in ainneoin gur thosaigh sé ag cur sneachta, tá sé fós ag rith cosnochta agus i shorts. Bhuel, a ghasúir - cad a thógfaidh tú! Agus buachaill go leor gan eagla.
  Agus caith grenades le toes lom.
  Agus canann:
  - Bígí ag rith go clumsily,
  Umair armúrtha sna locháin...
  Agus ar an díon tá gunna meaisín -
  Gunnadóir Cheburashka,
  Gunnadóir crogall!
  Tá Shakoklyak ar an ionsaí!
  Chaith an buachaill críochnaitheach grenade lena bharraicíní loma, ag cuimilt na Naitsithe agus ag canadh:
  - Agus imrím le dynamite,
  Os comhair daoine atá ag dul thart!
  Conas a rachaidh na giotán Fritz cúthail!
  Tá gach duine ina luí, agus tá mé ag dul!
  Agus tá an buachaill i ndáiríre greannmhar! Ach cheana féin san arm ar feadh níos mó ná caoga bliain. Agus diabhal! Fiú fionn!
  Caitheann Oleg Rybachenko grenade arís lena chos lom agus roars:
  - Glóir don Tsar agus Nicholas agus Vladimir an Tríú!
  Agus shíl mé nach ligfeadh dóibh mearbhall a chur ar Vladimir Kirillovich Romanov agus Vladimir Putin! Is teaghlach iontach iad na tsars mór Romanov! Iad siúd a rinne an Rúis an Impireacht is mó!
  Agus nach bhfuil chomh millte ag ádh mar Putin!
  Ach anois tá trúpaí na Rúise ag repelling ionsaí eile.
  Samhain ag teacht. Tá na Naitsithe as anáil. Ach caitear cúlchistí nua isteach sa chath. Tá siad á gcríochnú cheana féin san Afraic. Tá sé deacair ar na fascists.
  Mar sin cuireann siad a bhfearg ar na príosúnaigh. Anseo fuair siad an Nicoletta álainn. stripped siad í síos go dtí a mionbhrístíní agus threoraigh í tríd an sneachta úr Samhain.
  Siúlann cailín lena lámha ceangailte, beagnach nocht, tríd an snowdrifts, ag fágáil lorg coise lom, galánta. Tá sí chomh álainn. Agus leanann na Gearmánaigh í, agus í á bhualadh le fuipeanna. Agus buille siad iad féin áilleacht, buille siad. Tá fuil ag sileadh óna dhroim slais.
  Nicoletta ach gritted a fiacla. Agus go bródúil i seilbh suas a cheann. Agus flutters a cuid gruaige copar-dearg cosúil le bratach proletarian.
  Agus d'iompaigh a cosa lom scarlet freisin, ach ní ardaíonn an cailín fiú mala.
  Cén misneach iontach atá aici.
  Cé go bhfuil na Naitsithe tógtha cheana féin é agus é a chur ina cófra lom le tóirse. Ach fiú amháin ansin shuddered an cailín amháin, ach ní raibh sé ag caoineadh amach.
  Tá creideamh iontach aici...
  Tá an cailín ceirteacha tarraingthe suas ar raca, tá a hailt twisted. Ansin lastar tine faoi chosa lom. Luíonn sé cosa lom na háilleachta. Agus le slabhraí dearg-te, fuip siad an corp nocht na háilleachta.
  Chan Nicoletta mar fhreagra;
  Is mise Chernobog, iníon an uilc Dé,
  Cruthaím anord, cuirim scrios...
  Ní féidir mo mhórsa a shárú,
  Ní dhóitear ach an bhfeice buile san anam!
  
  Mar leanbh, bhí mé ag iarraidh cailín maith,
  Scríobh sí filíocht agus chothaigh sí cait...
  D'éirigh go moch ar maidin
  Os cionn sé fluttered, na cliatháin de cherubs!
  
  Ach anois tá a fhios agam cad é an t-olc
  Cad a dhéanann an domhan seo míshásta ...
  Agus cad é atá tú a rá go maith?
  Seo é an scrios grá paiseanta!
  
  Agus thaisbeáin sí dá n-éirim cailíneach,
  Cad a tháinig chun bheith ina iníon súilíneach Dé ...
  Beidh muid conquer na fairsinge na cruinne,
  Léirímid neart, an-chumhachtach!
  
  Athair Mór an Chernobog seo,
  Tugann sé caos, cogaí isteach sa Cruinne ...
  Guíonn tú go Svarog chun cabhrú leat,
  Go deimhin, gheobhaidh tú luach saothair!
  
  Mar sin dúirt mé, ach amháin an Tiarna,
  Lig fearg a ghoil i do chroí...
  Tógfaimid sonas, creidim san fhuil,
  Go líonfaí an bhroinn go barr!
  
  Is aoibhinn liom ainnise, meabhair agus ceilg,
  Conas a mheabhlaireacht Stalin an anfhlaith. .
  Ní féidir náire a chur air
  Agus cé mhéad ceo atá ar domhan!
  
  Anseo mhol mé bogadh láidir a dhéanamh,
  Buille amháin chun an t-olc a mhilleadh ...
  Ach thit Dia an-dubh i ngrá,
  I ngach ábhar, idir seo agus an saol eile!
  
  Mar a chuaigh mé i dtaithí ar an olc,
  Agus i gcroílár na rage, cothaigh furiously ...
  Imithe cráite le háthas, le maitheas,
  Chomh luath agus a threáitear fearg as an pedestal!
  
  Agus cad faoi Stalin - tá sé olc freisin,
  Maidir Hitler, mar sin níl aon cheist ...
  Bhí Genghis Khan den sórt sin meirleach fionnuar
  Agus cé mhéad anam a d'éirigh leis cripple!
  
  Mar sin deirim cén fáth coinnigh go maith,
  Mura bhfuil an féinspéis is lú ann ...
  Nuair is cnocadóir thú - is siséal í d"intinn,
  Agus vanished nuair a smaointe dúr!
  
  Mar sin deirim liom féin agus le daoine eile,
  Freastal ar an gcumhacht cosúil le dúch dubh ...
  Ansin beidh muid conquer an fairsinge na cruinne,
  Brisfidh tonnta tríd na cruinne!
  
  Déanfaimid olc chomh láidir
  Tabharfaidh sé rage neamhbhásmhaireachta,
  Tá na daoine lag ina spiorad sáite cheana féin,
  Agus táimid ag na daoine is láidre a chreideann i seo!
  
  I mbeagán focal, beidh muid ag éirí níos láidre i ngach áit,
  Ardaigh claíomh na fola os cionn na cruinne ...
  Agus beidh ár buile léi freisin,
  Gheobhaidh muid gairm lán le cinniúint!
  
  Go hachomair, táim dílis do Chernobog,
  Déanaim freastal ar an bhfórsa dorcha seo le mo chroí go léir ...
  Tá m'anam mar sciatháin iolair
  Tá iad siúd atá leis an Dia Dubh invincible!
  Lean an cogadh idir an Rúis agus comhrialtas Hitler. Faoi mhí na Nollag, chríochnaigh trúpaí na Rúise na hIodálaigh ar deireadh, rud a chuir iallach orthu dul i dtír san Afraic, agus beagnach críochnaithe ag na Gearmánaigh ansin. Glanadh an Fritz agus an Iorua é.
  Anois chuaigh arm an tsarist ar an ionsaithe ar 25 Nollaig. Thosaigh troid fíochmhar. Sa gheimhreadh, bhí umair na Rúise go soiléir níos láidre. Agus pollta trí chosaint an namhaid.
  Rith Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, cosnochta agus é ina shorts tríd an sneachta, ag canadh:
  - Is é seo ár cath deiridh agus cinntitheach! Go n-éirí libh ar son an athar - tá na saighdiúirí i mo dhiaidh!
  Tá umair na Rúise an-nimble ar innill tuirbíní gáis. Agus ní féidir leis na Naitsithe stop a chur leo chomh héasca sin.
  Anseo romhainn luachra "Nikolay" -5. Tá cúigear cailíní ann a chanann go fonnmhar:
  - Ní chuirfidh aon duine stop linn, ní féidir domhan na Rúise a shárú!
  Agus ó gunna conas tumble! Casadh sé amach ach iontach! Cailíní in ainneoin an fuar, i bikinis agus cosnochta. Agus shoot siad iad féin, agus ní dóigh a stopadh.
  Tá siad ach fiáin, cumhacht frenetic.
  Is breá le Alyonushka ní hamháin lámhach, cé gur bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní lom agus bhuail sé an Gearmánach, ach freisin chun scéalta a chumadh.
  Mar shampla, scríobh sí mar a chuaigh cailín chuig tailte i bhfad i gcéin chun piscín a shábháil. Ar feadh trí lá is tríocha shiúil mé cosnochta ar bhóthar creagach, ag leagadh síos mo chosa bog san fhuil.
  Agus fós bhí mé in ann teacht ar an ainmhí. Chun seo, chomhlíon an sióg a mian agus phós an cailín an Prionsa.
  Shíl Alyonushka, áfach, cén fáth a bhfuil fear céile de dhíth uirthi le haghaidh oifigeach arm na Rúise? Is fearr leannán a bheith agat. Agus níos mó airgid agus níos mó spraoi. Tar éis an tsaoil, tá fir chomh difriúil. Agus leo, ar ndóigh, taithííonn tú pléisiúir ar bhealaí éagsúla. Cad mar gheall ar an bhfear céile? Beidh tú a fháil leamh go tapa leis agus a fháil leamh!
  Ach tá sé i bhfad níos suimiúla fear óg atá ag tosú amach ar an domhan fásta.
  Agus shoots Alenka arís, ag bualadh an E-100 Gearmánach.
  Agus bogann sí a cosa an-álainn, cosúil le cinn bandia na Sean-Ghréige.
  Agus ansin shoots Anyuta. Chomh maith leis sin bharraicíní lom. Agus briseann sé gunna na Gearmáine.
  Ansin deir an cailín:
  - Tá go leor daoine cliste sa Rúis, ach is é Tsar Vladimir an ceann is fearr ar na ríthe!
  Dúirt Augustine:
  - Agus ní raibh Nicholas II olc! Ó, níorbh eol dúinn meas a bheith againn ar ríthe!
  Chan Maria, ag lámhach na Naitsithe le cabhair óna barraicíní loma, agus ag gáire:
  - Is gá déanamh de réir na Rúiseach, le croí glan agus wiser! Agus chun glóir Nicholas, tá sé an rí mór na ríthe!
  Agus chan Marusya rud éigin ... Agus imríonn sí lena cosa lom freisin ...
  Tá trúpaí na Rúise ag dul chun cinn. Oleg Rybachenko troid freisin. Is buachaill deich mbliana d"aois fós é. Is é sin praghas na neamhbhásmhaireachta. Sea, ach cé chomh maith agus cheerful mothaíonn sé! Tá an oiread sin fuinnimh aige agus sreabhadh cumhachta iontach.
  Caitheann an buachaill grenade lena chos lom, agus squeaks:
  - Tíogair mé, ní cat, tá cónaí orm anois, ní Leopold, ach Liopard!
  Tá an buachaill mór, mar i gcónaí, i buille súilíneach. Ná bac leis na Naitsithe.
  Anseo bhí trúpaí na Rúise an 1 Eanáir glanta go hiomlán cheana féin a gcríoch na trúpaí na Gearmáine agus na hIodáile, agus tháinig i seilbh an Tríú Reich.
  Ag an am céanna, chuaigh aonaid na Rúise isteach i Meicsiceo. Tá an bhliain nua 1956 tagtha.
  Do na Rúiseach, thosaigh sé le bua nua. Ghéill 7 Eanáir iarsmaí na dtrúpaí Gearmánacha san Afraic. Agus rinneadh Rúisis ar an Mór-Roinn Dhubh ar fad.
  Anois thuig an Fuhrer, a raibh an deamhan air, go raibh sé scrofa go maith. Agus thairg sé idirbheartaíocht Rúis.
  Ar fhreagair Tsar Vladimir:
  - Ní bheidh muid ag caint ach faoi ghéilleadh neamhchoinníollach an Tríú Reich agus an Iodáil!
  Cad focail ciallmhar! Agus leanann an cogadh ar aghaidh. Tá Oleg Rybachenko, ar ndóigh, chun tosaigh san ionsaí. Chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach sa Phrúis Thoir. Tá na línte cosanta anseo láidir. Caithfidh tú briseadh tríd le cathanna, agus ní rachaidh tú chun cinn go tapa.
  Ceann de na bealaí chun cinn a bhí na gunnaí féinghluaiste leis an buamadóir Alexander-4. An-chumhachtach agus marfach.
  Agus freisin cailíní álainn anseo conas a cheiliúradh anseo. Seolann siad teilgeáin ag baint úsáide as a bharraicíní loma trí na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú. Agus scrios an pillboxes agus pillboxes an namhaid.
  Ritheann cailíní go dána tríd an sneachta - sin an cuspóir atá ag mná na Rúise. Agus cuirtear i gcath é ag na hIndiaigh agus na Sínigh. Tá siad seo ag líonadh na bealaí isteach chuig na trinsí lena gcorp go litriúil cheana féin. Ach fós bainistíonn siad é a ghlacadh.
  Tá arm na Rúise ag bogadh isteach.
  Mar sin féin, aistríonn an strategist Vasilevsky an príomh-bhuille go dtí an Iodáil - atá i bhfad níos laige. Agus anois tá bua amháin ag saighdiúirí na Rúise i ndiaidh a chéile.
  D"éirigh thar barr le mí Eanáir. Thiontaigh trúpaí na Rúise na hIodálaigh agus rinne siad diallait ar na hAlpa. Agus i mí Feabhra áitiú siad na Veinéise. Agus chuaigh siad isteach i Lorbandinia. Thóg siad Poznan freisin. D'éirigh na Gearmánaigh siar. Ar 2 Márta, thit Klaipeda. Chuaigh trúpaí na Rúise ar aghaidh tríd an bPrúis Thoir i gcosaint mhall ró-dhian. Bhí orm an bealach a dhó go litriúil le sliogáin.
  Ach san Iodáil, thit an tosaigh pasta. Agus theith na trúpaí Rúiseacha go dtí an Róimh. 30 Márta, 1956 cuireadh tús leis an ionsaí ar phríomhchathair na hIodáile. Mar sin d"íoc na daoine as uaillmhianta mhuintir Mussolini.
  Tá an Róimh, príomhchathair na hIodáile, faoi ionsaí. Tá troideanna fíochmhar. Cé go bhfuil na hIodálaigh ag éirí níos a thabhairt suas. Anseo tá na cailíní ag troid an-álainn agus i bicíní agus cosnochta. Caitheann laochra grenades lena gcosa agus cuireann siad amach laochra Mussolini.
  Cailíní álainn anseo, agus ar ndóigh an-sexy. Agus le matáin an titans. Agus is iontach an chaoi a gcaitheann siad grenades lena gcosa lom.
  Téann Natashka ar aghaidh agus shoots, agus é ag fás:
  - Don Motherland álainn sa chroí, dóitear mo tine radanta!
  Zoya, lámhaigh, canadh in éineacht:
  - Osclaímid an doras d'éachtaí! Is monolith é ár gcreideamh agus an rí!
  Agus ansin tá Aurora ann, cosúil le toes lom, scaoilfidh soith le gruaig rua dioscaí. Agus na hIodálaigh gearrtha titim.
  Agus ansin canann Svetlana go ionsaitheach, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Maróidh muid gach duine! Beidh muid crush gach duine!
  Caitheann siad dioscaí lena gcosa nochta agus meileann siad na faisisteacha. Mar sin chuaigh Mussolini faoi dhíchóimeáil na gcailíní. Bhí ionsaí Aibreán 1956 fíochmhar, agus an-samhlaíoch.
  Agus anseo tá na humair ag tiomáint, tá colúin ifrinn na tine ag brúchtadh as a n-umar.
  Téann na cailíní chun cinn agus caitheann siad grenades lena gcosa lom. Agus conas a spit siad rud éigin fuilteach.
  Agus gáire siad ...
  Sheinn Natasha go fonnmhar:
  - Tsar Vladimir, a thabhairt Hitler in aghaidh!
  Agus wink lena súile sapphire. A leithéid de cailín iontach.
  Cailíní rush le fury fiáin. Lámhaigh siad as gunnaí meaisín. Gearrann siad síos ar an namhaid, scaip siad na Naitsithe. Agus ansin tá na Cluichí Oilimpeacha. Agus i lámha an bhean-laoch chumhachtach i seilbh lasair. Agus beidh sé a ghlacadh agus é a bhuail, ach conas a thrash.
  Tá sceallóga ag eitilt ó na Naitsithe i ngach treo. Agus na laochra freisin conas ba mhaith leo a gáire.
  Ansin canfaidh sé:
  - Buailfear Mussolini! Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís, le súile sapphire, winks sé! Agus bhuail na Naitsithe.
  Agus cad a bhí uait? Ghlac na Slavs an Róimh ag aon am amháin faoi cheannas Attila. Agus anois tá na Rúiseach ag glacadh ar láimh.
  Sheinn Olympias, friochadh comhraic beo le caitheoir bíomaí:
  - Grian geal an dóchais
  Arduithe ar fud na tíre arís..
  Bhuaigh an Rúis mar a bhí roimhe -
  Buaileann laochra an Wehrmacht!
  
  Iolar na rúise ar fud an phláinéid
  Sciatháin, ag scaipeadh, éirí de thalamh ...
  Cuirfear an namhaid chun cuntais -
  An mbeidh a defeated - briste!
  Tar éis titim na Róimhe, thosaigh trúpaí na hIodáile ag géilleadh en masse. Bhí impireacht Mussolini, an comhpháirtí míleata sóisearach seo den Tríú Reich, ar lasadh.
  Thóg trúpaí na Rúise Napoli beagnach gan frithsheasmhacht, agus thuirling siad sa tSicil. Ní raibh beagnach aon fhriotaíocht ann freisin. Agus bhí Hitler hysterical.
  Faoi dheireadh mhí na Bealtaine, bhí an Iodáil críochnaithe. Treoraíodh na céadta mílte príosúnach.
  Chuir cailíní na Rúise ar a nglúin iad agus chuir siad iachall orthu féin a gcosa lom a phógadh. chuckled siad go dutifully. Rinne cuid acu, go háirithe fir óga, é le díograis.
  Bhí na cailíní go deas ag caoineadh.
  Chuir an buachaill síoraí Oleg Rybachenko iachall ar na príosúnaigh a gcosa lom, leanbhaí a phógadh.
  Rinne siad go toilteanach go leor é. Bhí na buachaillí an-dathúil, matáin agus fionn. Fíor, bhí sé fós ró-bheag, agus ní raibh sé ag iarraidh rud éigin níos tromchúisí a dhéanamh leis na mban. Ach nuair a bhíonn na sála garbha ag teannadh leis an teanga - tá sé go deas!
  Ghabh Oleg Rybachenko an ginearál, agus fuair sé ordú eile. Rud a raibh sé an-bhródúil as.
  Bhí Mussolini Jr. feall ar a chomhluadar féin, agus fuair tsarist Rúis bua eile. Agus ní raibh Benedito Mussolini Sr. beo a fheiceáil a náire, agus an tubaiste de faisisteach san Iodáil. Mar sin féin, bhí an chinniúint chéanna ag fanacht leis na Naitsithe sa Ghearmáin. Bhog trúpaí na Rúise go luath i mí an Mheithimh 1956 ar an ionsaí. Ba í an Ostair an príomhsprioc.
  Ghluais Elizaveta agus a criú ar "Nikolay" -5 i gcoinne na nGearmánach. Bhí trúpaí na Rúise ag iarraidh timpeallú Vín.
  Ar ndóigh, fuair an Fuhrer é féin i staid dheacair. Cailltear sealúchais na nGearmánach san Afraic, sa Chríoch Lochlann, agus sa chuid is mó de SAM. Agus anois tá na cathanna ar siúl cheana féin go heisiach ar chríoch an Tríú Reich. Rud atá, ar ndóigh, níos deirge míthaitneamhach do na Gearmánaigh. Chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach i Meicsiceo freisin. Tá an Bhantiarna Gray de Monca i gceannas ar chriú umar sa tír seo.
  Agus tá Elizabeth i gceannas ar "Nikolay" -5 timpeall Vín. Is é an príomh-chomhraic an E-50, a pollann an meaisín tsarist cosúil le blotter.
  Bhris Elizabeth, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus bhrúigh sí na cnaipí ar an luamhán stiúrtha.
  Buail umar Gearmánach agus chirped:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe do Naomh Nioclás Rúis!
  Bhris Ekaterina lena toes loma freisin agus cheartaigh sí a páirtí:
  - Is dócha, go léir mar an gcéanna, tá sé níos ceart a rá Vladimir!
  Briseadh Elizabeth arís lena toes lom agus chirped:
  - Ach fós féin, ba é an tImpire Nioclás é, a rinne an Rúis invincible tar éis dúinn daonra na Síne a thabhairt dúinn!
  Go deimhin, sna coisithe a cuireadh chun stoirme a dhéanamh ar sheasamh na nGearmánach, bhí na Sínigh ar fad chun tosaigh. Chaith siad corpáin go litriúil. Ach bhris siad tríd.
  De ghnáth throid na Rúiseach in aerárthaí agus umair. Coisithe ó na Sínigh, Indiaigh, Asians. Tá go leor Sínise ann. Ina theannta sin, thug an ceann geal Nicholas II isteach polygamy nuair a athchóiriú Orthodoxy, agus fir Síneach breise a sheoladh isteach cath. Agus glacann na Rúisigh baintreacha agus mná Síneacha neamhphósta mar mhná céile.
  Straitéis aisteach.
  Agus na Síne tóg ar an ionsaí, bás, agus briseadh trí chosaintí na Gearmánaigh.
  Úsáideann Elena, agus í ag baint úsáide as a cuid coise loma, na cnaipí luamhán stiúrtha, agus buaileann sí an Fritz arís.
  Agus canann:
  - Don Rúis Naofa, beidh muid ag troid go cróga!
  Tar éis sin, tógfaidh an cailín é agus wink. Agus a fhiacla bána lom! Agus tá sí chomh ionsaitheach.
  Agus seo é mar a léimfidh na Cluichí Oilimpeacha. Agus bhuaileann sé freisin le toes loma, agus brúite.
  Ansin beidh sé yell:
  - Is cobra marbh mé!
  Ba chóir a thabhairt faoi deara gur féidir leis an umar E-50 a bheith contúirteach. Tá a ghunna 88 mm le bairille 100 EL dóite go tapa, dhá bhabhta déag in aghaidh an nóiméid, agus an-chruinn. Is minic a bhuaileann armúr, agus is féidir damáiste a dhéanamh.
  Dá bhrí sin, déanann na cailíní iarracht príomh-umar na Gearmáine a choinneáil as an mbealach. Go háirithe gar, méadaíonn a chumas treáite go mór. Agus tá croí ag na Gearmánaigh i mblaosc ó úráiniam nó tungstan. Fíor, tar éis an Afraic a chailleadh agus na taiscí úráiniam sa Chongó, thosaigh neart trúpaí na Gearmáine ag tirim suas.
  Agus tá na cailíní álainn sin cosnochta agus fionnuar.
  Seo iad a chanadh leo féin le díograis:
  - Shines cosúil le réalta ar fud an domhain go léir,
  Tríd an dorchadas lúide. .
  An laoch mór Tsar Vladimir saor in aisce,.
  Níl a fhios ag pian, gan eagla!
  
  Cúlaíonn na naimhde romhat
  Tá an slua ag caoineadh...
  Glacann an Rúis leat -
  A rialacha lámh mighty!
  A chailíní ag troid, ní féidir leat aon rud a rá ina gcoinne. Agus tá a chosa chomh lom agus chiselled. Nuair a phóg Gearmánaigh iad, is léir gur maith le cailíní agus fir é. Agus tá na laochra go leor squealing.
  Agus lom a gcuid fiacla pearly.
  Sin iad roinnt cailíní fionnuar. Agus toes lom, tá faisisteach eile buailte amach ag Elizabeth.
  Ansin, mar a deir sé:
  - Glóir don Athair Mór!
  Agus mar sin beidh Catherine shoot. Rachaidh sé an umar namhaid, soak an Fritz agus squeak:
  - Bás do na naimhde!
  Agus bhuaileann Elena ansin freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma, á brú ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Agus chirps:
  - Don Motherland i greatness!
  Agus ansin beidh an projectile sheoladh agus na Cluichí Oilimpeacha gan íoc - freisin blonde. Agus mar a chirs sé:
  - Don Rúis iontach!
  Agus tá na cailíní lán le díograis iomlán.
  Anseo a thagann an umar E-75. Tá a chuid gunna níos cumhachtaí: 128mm, agus is féidir leis níos mó damáiste a láimhseáil. Ina theannta sin, tá cosaint níos fearr agus armúr tiubh ag an umar seo.
  Ach tá Elizabeth cosúil le amadán. Agus beidh sé a scaoileadh rud éigin marfach, penetrating ó fad. Agus níl fágtha ach píosaí miotail stróicthe ón nGearmáinis.
  Agus beidh an cailín ag canadh:
  - Áilleacht naofa agus aisling mhór!
  Tar éis sin, taispeánfaidh sé an teanga.
  Le déanaí tá umair E-75 Gearmánacha tar éis éirí níos ollmhór. Tá gunna níos faide acu, rud a ligeann duit déileáil le umair na Rúise, go háirithe iad siúd atá níos éasca. Agus déanann sé seo an Fritz níos contúirtí.
  Ach níl náire ar chailíní Sóivéadacha faoi seo. Agus briseann siad an Fritz.
  Agus tá na laochra féin níos mó fós sa teas i bicíní, agus cosnochta. Agus troideann siad go muiníneach.
  Bíonn bua acu thar barr.
  Fired Catherine ag na Naitsithe agus chan:
  - Ach le bheith macánta! Crua mé an Fritz ar fad gan eisceacht!
  Chomh maith leis sin scaoil Elena lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Beidh an bua againn gach duine agus, ar ndóigh!
  Bhuaigh na Cluichí Oilimpeacha na Naitsithe gan trua freisin. Tá sí den sórt sin soith invincible.
  Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom.
  Tá Natasha agus a foireann ag troid ar umar Kondratenko-6. Tá an carr seo beagán níos éadroime, ach níos soghluaiste ná Nikolai. Ar ndóigh, le níos lú meáchain, tá an caliber níos lú, agus tá an armúr beagán níos tanaí. Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil an baol bás i bhfad níos mó.
  Ach ní bhíonn náire ar na cailíní, caithfidh mé a rá. Agus troideann siad cosúil le fathaigh cath.
  Seinneann Natasha, ag lámhach go gníomhach:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus brúann sé cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Shoots Zoya freisin, le cabhair óna cosa lom agus squeaks:
  - Tsar Vladimir ar aghaidh!
  Agus chroch na cailíní go léir le curfá:
  - Glóir do na laochra tite!
  Ina dhiaidh sin, fired Aurora, iompú an umar Gearmánach os a chionn agus d'eisigh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  Chroith sí a cosa lom freisin.
  Agus ansin thug Svetlana isteach, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus d"fhás sí ag barr a scamhóga:
  - Tá na Rúisigh ag troid go buile!
  Agus exclaimed na cailíní go léir i curfá:
  - Dorn saighdiúir láidir!
  Agus arís Rush na háille chun cath. Shoot go cruinn agus go cruinn!
  Anseo a thagann criúnna Jane, ag bualadh na Mexicans. Is bean an-chliste agus álainn í freisin.
  Agus na cailíní ina carráiste - cosnochta agus i bicíní. Troid siad iad féin le fury fiáin agus calma.
  Ansin fired Gertrude, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus chirped:
  - Is cailín mé a scriosfaidh gach duine i soicind scoilte!
  Agus anseo tá Malanya cosúil le lúpán. Agus bris umar na Laidine ó chian.
  Agus ansin buailfidh Matilda, le cabhair óna toes lom, í.
  Agus gáire:
  - Tá sár-chailín agam!
  Agus laochra den ord is airde agus buile. Ní bhraitheann siad lag nó feargach.
  Mar fuck siad, fuck siad.
  Agus troideann Alyonka freisin go muiníneach.
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, tá Vín timpeallaithe. Tá buille millteanach tugtha don Ghearmáin agus dá gradam. Ag an am céanna, tá trúpaí na Rúise ag dul ar aghaidh i dtreo an Oder. Caitheann siad na Sínigh, na hIndiaigh, na hArabaigh i gcath. Agus briseadh trí chosaint an Fritz.
  Hitler, ar ndóigh, cheana féin i scaoll. Mar a chuir na cailíní ar umair agus eitleáin brú air.
  Seo iad Albina agus Alvina, dhá phíolóta Rúiseach. Chomh maith leis sin cosnochta agus i bicíní, cuireann siad síos ar na Naitsithe cosúil le piorraí le bata as brainse. Agus ar feadh cúpla, déanann siad míorúiltí den sórt sin go litriúil.
  Scaoil Albina síos cúig eitleán le pléasctha amháin óna trodaire "Peter the Great" agus chan sí:
  - Is béir na spéire sinn!
  Lámhaigh Alvina sé eitleán i bpléasc amháin óna hiolar cogaidh, agus rinne sí gáire:
  - Agus beidh muid crush gach duine!
  Sa spéir, bhí an lánúin seo legendary cheana féin!
  . CAIBIDIL #6
  Bronnadh seacht gcéim de Chros San Seoirse ar na cailíní: cros airgid, cros airgid le bogha, cros óir, cros óir le banc. Chomh maith le crois óir le diamaint, agus cros óir le diamaint agus bogha. Agus is é an chéim is airde ná tras-réalta órga, le bogha diamaint. Bunaíodh dámhachtain níos airde - réalta mhór de chros órga, le diamaint agus bogha, le déanaí.
  Mar sin d"fhéadfadh na cailíní a bheith bródúil as a gcuid éachtaí. Agus i gcónaí, fiú amháin sa fuar, throid siad ach amháin i bicíní agus go heisiach cosnochta.
  A leithéid de chailíní iontach.
  Albina fired agus ag canadh:
  - Chun ár mbuanna is fearr!
  Lean Alvin ar aghaidh:
  Bíodh ár garpháistí agus ár sinsir bródúil asainn!
  Laochra agus go deimhin - cailíní d'aicme ollmhór!
  Buaileann siad na Naitsithe sa spéir agus canann siad:
  - Glóir don Rúis, Glóir! Is laoch é ár Tsar Vladimir! Beidh cumhacht ag breacadh an lae! Cuir Hitler sa talamh!
  Ar ndóigh, is féidir le Vladimir Kirillovich Romanov a bheith an-sásta lena laochra.
  Má dhéanann siad troid, ansin ar bhealach nach féidir leat a ardú spear ina gcoinne!
  Is tsar é Vladimir Kirillovich Romanov a bhfuil gach seans aige deireadh a chur le cogaí uair amháin agus do gach duine!
  Agus na faisisteach ag screadaíl faoi bhuillí arm an tsáir...
  Thit Vín timpeallaithe go tapa. Faoi lár mhí Iúil, tháinig trúpaí an Impireacht tsarist amach ar aghaidh leathan go dtí an Oder. Agus bhí bac iomlán ar Koenigsberg.
  Agus d'éirigh na Gearmánaigh thar an Oder. Agus rinne siad iarracht líne cosanta a chruthú ann. Cosain go caipitil. Ach sa dara leath d'Iúil, sheol trúpaí na Rúise ionsaí in aghaidh Hamburg... Go mall ach is cinnte a ghéill na Naitsithe.
  Bhí an troid an-dian. D'athraigh roinnt sráidbhailte lámha arís agus arís eile. Ghlac umair nua na Gearmáine den tsraith AG níos airde, cinn pirimideacha, páirt sna cathanna freisin. Rinneadh idirdhealú a dhéanamh orthu trí chosaint mhaith ó gach uillinn. Ach bhí arm na tsarist níos mó ná iad.
  Agus fuair líon mór de shaighdiúirí coise na hÁise bás ar an bhfronta. Ach ligeann siad duit bogadh.
  Ar an láimh eile, bhí na Gearmánaigh ídithe freisin ar acmhainní daonna. Faoi dheireadh Lúnasa, bhí Hamburg timpeallaithe, agus bhí bac ar München.
  Chaill na Gearmánaigh críoch suntasach. Agus ní raibh aon rud acu lena seasaimh a shealbhú.
  Throid Oleg Rybachenko chun tosaigh ar chríoch na Gearmáine féin. Agus bhíodh an buachaill síoraí de shíor ag aoibh agus ag lomadh a fhiacla piléir.
  Agus chaith sé grenades ansin le cosa lom, linbh. Is maith a bheith ina leanbh - cé chomh nádúrtha is atá sé a bheith sa teas i shorts díreach. Agus ós rud é go bhfuil tú bás a fháil, is féidir leat a bheith leath-nocht freisin sa gheimhreadh gan an baol a bhaineann le slaghdán a ghabháil.
  Mar sin chan an buachaill:
  - cosnochta, ach cosnochta,
  Faoi toirneach Iúil agus faoi fhuaim an surf!
  Cosnochta, ach cosnochta
  Tá sé éasca le buachaill a bheith ina bhuachaill bó fionnuar!
  Agus leanann leanbh-mór na faisisteacha seo á mhilleadh féin. Agus counterattack siad desperately.
  Meán Fómhair atá ann cheana féin... Tá sé ag cur báistí... Ghlac na trúpaí tsarist, ag líonadh corpáin na Síne, München agus Hamburg, agus tá siad ag dul ar aghaidh i dtreo réigiún an Ruhr. An ceann is tábhachtaí i dtionscal na Gearmáine.
  Agus tá na Gearmánaigh ag troid ar ais go dian.
  Tá Natasha ag troid ar a umar, agus ag caoineadh:
  - Beidh faisisteach a bheith thar a bheith daingean!
  Agus é ar a bharraicíní agus é ag brú ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Agus tinefaidh sé sliogáin ar na Naitsithe.
  Agus ansin tá Zoya, mar a slapped. Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom.
  Agus canadh freisin:
  - Is é an Rúis cad atá i gcoinne Hitler!
  Agus ansin anseo tá Aurora, déanfaidh sí ar bhealach ionsaitheach. Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom:
  - Ar bhealach na Rúise!
  Agus taobh thiar díobh tá Svetlana, a scaoilfidh teilgeán marfach freisin. Brúigh umar Gearmánach agus squeak:
  - Don Tsar Vladimir Kirillovich!
  Agus taispeánfaidh sé a theanga freisin.
  Tá na cailíní imithe fiáin anseo.
  Brúiteann Alenka ar umar trom na Naitsithe freisin. Agus buaileann sé iad ó chian.
  Sheinn an laoch:
  - Chuir mé leath an domhain faoi mo bhrollach!
  Agus breasts Alenka le siní scarlet.
  Agus ansin tá Anyuta cosúil le soinneáin agus a bharraicíní loma. Reáchtálfaidh sé umar faisisteach agus blather:
  - Is cailín sárréalta mé! Sna leabhair scéal!
  Agus grin...
  Agus ansin scaoilfidh Agaistín teilgeán marfach. Crush na Naitsithe agus gáire:
  - Go mbeadh ár n-arm ar an gceann is láidre!
  Agus bogann sé a chosa freisin ...
  Agus ina dhiaidh sin, beidh Maria a ghlacadh, agus gouge ag na Naitsithe. Twist féin, flaccid ionsaitheach:
  - Is cailíní ionsaí mór muid!
  Agus ansin scaoilfidh Marusya a arm an-mharfach, millteach i gcoinne na Naitsithe. Agus le cabhair ó chosa lom, girlish.
  Agus ansin canadh:
  - Tá muid an defeat iomlán na naimhde!
  Chuaigh Meán Fómhair i gcathanna an-dian. Throid na Gearmánaigh ar ais go fíochmhar. Ach i mí Dheireadh Fómhair, nuair a dhoirteadh an bháisteach níos mó, fuair arm an tsarist an buntáiste arís. Agus thosaigh sí ag bogadh i dtreo an Ruru. Tar éis ionsaí fíochmhar, thit Koenigsberg. Fuair na Naitsithe slap eile ina n-aghaidh.
  Agus i ndeisceart na Fraince, timpeallaithe Toulon na trúpaí ríoga. Mar sin bhí am an-dona ag na Naitsithe.
  Hitler raged, ach fad a bhí sé i mBeirlín. Bhí a sheasamh lag.
  Is léir nach raibh éinne ag iarraidh éisteacht leis an idirbheartaíocht. Ach chuaigh na Naitsithe i bhfostú cosúil le cuileoga.
  I mí na Samhna, shealbhaigh trúpaí arm na tsarist an chuid is mó de réigiún an Ruhr le cathanna, rud a chuir an Ghearmáin ar an bpríomhbhonn táirgthe.
  Agus i mí na Nollag, ghabh an tsarist arm i ndeisceart na Fraince go léir, agus chuaigh siad isteach sa Spáinn. Agus ó thaobh na Gearmáine de, ghlac sí seilbh ar an Ruhr ar deireadh. Ina theannta sin, gabhadh tailte eile na Gearmáine freisin. Agus thuirling arm an tsarist sa Danmhairg freisin.
  Hitler raged mar ifreann i gcliabhán, ach ní raibh sé in ann cabhrú leis.
  Ar Nollaig na gCaitliceach, bhog na trúpaí tsarist i dtreo Páras. In ainneoin an tsneachta agus na sioc, bhí criú Natasha cosnochta agus i bicíní.
  Ghéill na Gearmánaigh níos mó agus níos minice. Agus ní raibh na Francaigh ag iarraidh dul i ngleic leis na Rúisigh ar chor ar bith.
  Ag briseadh ceallraí na Gearmáine, dúirt Natashka:
  - Mar sin, i ndáiríre, cad a bhí ar an seilbh Adolf ag cur tús le cogadh linn?
  Dúirt Zoya le gruaig órga go loighciúil:
  - Is dócha, ar an bhfíric go mbeidh muid, tar éis titim faoi bhrú, titim cosúil le boinn as póca poll!
  Bhrú Aurora gallchnó lena bharraicíní loma. Ansin chuir sí ina béal é agus dúirt go réasúnach:
  - Múineann an stair nach múineann sé faic!
  Bhrúigh Svetlana a toes loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Chaog sí gunna Gearmánach eile agus d"fhreagair:
  Go n-éirí go geal libh!
  Is cosúil go bhfuil na laochra baineanna, i ndáiríre, diongbháilte troid agus buachan.
  Buachaill cosnochta é Oleg Rybachenko agus é ag rásaíocht i shorts shorts agus le torso matáin nocht. Bíonn luascadh agus roars fiú:
  - Buailimis an Fritz! Buailimis an Fritz! Agus buille na buicéid!
  Agus tá fiacla péarla bána den sórt sin ag an mbuachaill! Níl ann ach Críochnaitheoir óg agus dolúbtha.
  Oleg Rybachenko ag rith. Maraíonn sé faisisteach agus canann:
  - Is é spiorad na Rúise cumhacht na ríthe, briseadh an Fritz!
  Chaith an buachaill grenade lena chos nocht agus chan sé:
  - válsa na Rúise, ardaíonn an breacadh an lae - i nglóir an rí!
  Go deimhin, d'iompaigh an buachaill amach a bheith an-comhraiceach. Agus gouge na Naitsithe ar an gcéad uimhir.
  Agus tá na cailíní ag troid go dian. Seo é Mirabela... Píolótach den scoth freisin. Ní féidir le duine ar bith stop a chur léi. Buaileann sí síos an Fritz agus canann sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Cailín craiceáilte! Seo é a lipéad!
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a sheoladh roicéad!
  Sea, tá mná anseo! Nuair a throideann cailíní na Rúise, ansin ní féidir le fórsa cur i gcoinne iad.
  Lámhaigh Mirabela seacht n-eitleán Gearmánach le pléasctha amháin de chúig gunnaí móra aeir, agus rinne sí smideadh:
  - Is é Tsar Vladimir Kirillovich ár nDia!
  Agus slapann an cailín a cosa lom ar an ghloine.
  Agus tá Albina agus Alvina ag troid sa spéir freisin.
  Is steals iontach den sórt sin iad. Tá cuntais níos mó agus níos mó á fháil. Agus agus iad ag canadh:
  - Sa spéir táimid foirfeachta! Aces tá muid foirfeachta! Ó aoibh gháire go comhartha - thar moladh!
  Lámhaigh Albina ceithre eitleán Gearmánacha le pléasctha amháin agus rinne sí gáire:
  - Ah, cad áthas! Cad é foirfeachta sa chomhrac!
  Ghearr Alvina amach cúig eitleán Gearmánacha agus lean:
  - A fhios foirfeachta sa chomhrac! Agus iontach fionnuar!
  Bhí na laochra ag canadh le curfá, ag gearradh síos na Naitsithe:
  - Cailíní! Cailíní níos deacra! Cailíní! Cailíní níos deacra!
  Thaispeáin siad a bhfiús ionsaitheach. Níor chuir siad brú ar an shliocht, i ndáiríre, chun aon cheann de na Naitsithe aces.
  Ach na Naitsithe, ar ndóigh, faoi bhrú fiáin.
  Tá Hitler ina bhuncair i mBeirlín agus buama siad é mar a bheadh cuachóg. Cad a bhí uaidh? Críochnaithe faisisteach uimhir a haon! Chuaigh sé go dtí an Rúis tsarist, agus anois tá sé féin á bhrú cosúil le cockroach.
  Faoi láthair tá an Tsar Vladimir Kirillovich ag sosa ón gheimhreadh ar chladach an Aigéin Indiaigh. Cailíní álainn de rásaí agus náisiúntachtaí éagsúla ag damhsa os a chomhair.
  Mar sin féin, ní miste leis an rí féachaint ar troideanna gladiator. Anseo, mar shampla, beirt chailíní i gcoinne dhá áilleacht.
  Bíonn siad ag troid le claimhte plaisteacha ionas nach gcuirfidh siad salach ar a chéile. Mar sin féin, troideann siad go éadóchasach.
  Seo iad na laochra. Tá malartú buile ann. Dhá fhionn agus dhá cheann dearg...
  D'iarr Tsar Vladimir Field Marshal Vasilevsky:
  - Cad é an rud is deacra sa chogadh leis na Gearmánaigh?
  D'fhreagair an marascail páirce go macánta:
  - Faigh muinín! Ní raibh mé míchompordach ach ag an tús, nuair a thosaigh an namhaid ag dul chun cinn. Agus anois tá tús curtha againn a bhuachan agus tá gach rud soiléir sna naimhde! - D'ól Field Marshal Vasilevich, an strategist mór seo, fíon.
  Dúirt Vladimir Kirillovich go loighciúil:
  - Tá sé thar a bheith deacair a bhuachan an t-am ar fad! Ach léirigh muid go bhfuil muid in ann i bhfad! Agus anois beidh am, agus beidh an domhan ar fad a bheith síochánta!
  Dhearbhaigh Marshal Field Vasilevsky:
  - Creidim!
  Líonadh na cailíní bruises ar a gcorp nocht, agus d'fhéach siad thar a bheith neirbhíseach.
  Throid siad, ar ndóigh, ní mar a bhí i laethanta na Sean-Róimh - rinne siad iarracht gan mórán dochar a dhéanamh dóibh féin. Ach bhíodar gníomhach.
  Idir an dá linn, lean an troid. I mí Eanáir, ghabh na trúpaí tsarist Páras agus iad ag bogadh. Tógadh príomhchathair na Danmhairge, Cóbanhávan, freisin. Bhí trúpaí na Gearmáine ag dul i laige. Lean na Rúisigh orthu ag dul ar aghaidh tríd an nGearmáin féin. Throid Fritz go dian, ach bhí a neart briste.
  Oleg Rybachenko, léim an buachaill bás a fháil cosnochta sa sneachta agus rushed chun tosaigh ar gach duine a ionsaí, gan eagla na tine ar chor ar bith. Agus agus tú ag feadaíl:
  - Cé atá cleachta le troid ar son bua,
  Buail an namhaid go cinnte ...
  Gáire sé go suairc agus éiríonn go leor,
  Agus buailfear Hitler go dian!
  Agus le cos lom an ghasúir caithfidh sé grenade! Agus nocht sé a fhiacla móra, móra i ndiaidh a bhlianta. Sea, tá béal cosúil le mac tíre aige cheana féin. Beidh gnaw trí aon scornach.
  Agus tá na cailíní in umair ag bogadh ó dheisceart go tuaisceart na Gearmáine. Anseo téann siad amach chun farraige. Agus ní fhanfaidh ach na tailte in aice le Beirlín agus Pomerania leis an Fritz.
  Dúirt Natashka, ag leagadh amach umair fhaisisteacha:
  - Agus sa chogadh tá sé spraoi ina bhealach féin!
  D"aontaigh Zoya, agus í ag bualadh ar na Naitsithe:
  - Chomh maith agus a fhaigheann sé! Go háirithe nuair a bhíonn an bua againn!
  Dúirt Aurora, agus í ag lasadh lena bharraicíní loma:
  - Tá gach rud dodhéanta indéanta sa Cruinne, más rud é ach beagán....
  Agus an cailín rua ag gáire!
  Casann na laochra baineanna le lúcháir agus le buile. Agus crush siad na Gearmánaigh.
  Ag an am céanna, tá na trúpaí tsarist ag dul ar aghaidh ar fud na Spáinne agus tá siad ag druidim le Sevilla cheana féin.
  Tá Olga in iompróir armúrtha pearsanra ag lámhaigh ar na Gearmánaigh agus trúpaí póilíneachta.
  Is ar éigean a chuireann na Spáinnigh áitiúla in aghaidh. Tá tír eile ag titim faoi thua na Rúise.
  Bhris Oleg agus sheinn sé:
  - Aerobatics, beidh bash ar bash!
  Agus chirped a páirtí Alice:
  - D'aithin an phláinéid mórthaibhseacht na Rúiseach,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Seasaimis an tsardom mór naofa!
  Agus beidh na cailíní slap agus brú ar an luamhán stiúrtha lena n-toes nochta.
  Leanann an cogadh idir impireacht tsarist Vladimir Kirillovich Romanov agus an Ghearmáin Naitsíoch.
  Tá trúpaí na Rúise tar éis an Fhrainc a shaoradh beagnach go hiomlán ó na hordes Naitsíoch. Feabhra 1957... Saorann arm an tsarist an Phortaingéil.
  Ar 23 Feabhra, tháinig aonaid na Rúise ón Danmhairg agus ón nGearmáin le chéile.
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, slap tríd an láib lena chosa nochta. Glaonn an leanbh mór ar bharr a scornach:
  - Glóir don Tsar Rúiseach Vladimir an Tríú! Beidh mé hack Hitler, beidh mé a thomhas le fuip!
  Agus beidh an buachaill screadaíl arís, agus lena mhéara loma caithfidh sé diosca géar honed. Agus bhuail an faisisteach sa scornach. Agus ansin le cos lom childish caithfidh sé búmarang, agus láithreach gearrtha scornach de chúig Fritz.
  Sea, droch-smaoineamh Hitler ionsaí a dhéanamh ar a leithéid de impireacht.
  Críochnaíonn Natasha agus a foireann na Gearmánaigh dheireanacha sa Phortaingéil. Tá a n-umar gan staonadh i scrios.
  Agus brúnn siad cnaipí an luamháin stiúrtha freisin lena bharraicíní loma, rud a dhéanann scrios buile.
  Loisg Zoya, bhris an gunna Gearmánach agus chan sí:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Chiceáil Aurora na Naitsithe le cabhair óna barraicíní loma, agus í ag gáire:
  - Dia shábháil an rí!
  Chiceáil Svetlana freisin, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha le méara a cosa lom agus squeaked:
  - Ceannasach láidir!
  Briseann cailíní na Naitsithe. Ach ansin tháinig umar Naitsíoch nua "Maus" -4 le feiceáil. Múnla an-chumhachtach - trí chéad tonna i meáchan, agus gunna 310-milliméadar. Is féidir leis dul i gcion ar achar mór, agus tá armúr chomh tiubh aige féin nach dtógfaidh umar Kondratenko-6 é ó aon uillinn.
  Ordaíonn Natasha:
  - A chailíní, ní mór dúinn teacht gar agus brú isteach sa chuid íochtarach den taobh, idir na rincí - is é seo an t-aon seans atá againn!
  Bhuail Zoya gunna na Gearmáine lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Tugann an chinniúint an seans deireanach duit, ach déan deifir amach romhainn! I mbáisteach agus clocha sneachta agus sneachta!
  Rinne Augustine thump agus chirped freisin:
  - An seans deireanach, tugann cinniúint duit! Siúl beo fada, agus rith laethúil!
  Agus freisin le toes lom, ach conas a rachaidh sé twist. Agus scrios na fascists.
  Roar Svetlana:
  - Le haghaidh teorainneacha nua agus bua iontach!
  Thóg umar na Rúise amach, ag piocadh suas luas. Agus glacfaidh na cailíní é agus canfaidh siad:
  - Ceannasach laidir, is glórmhaire san aois, Tsar Ort, rígh chun glóire, chun glóire dúinn!
  Agus arís luathaigh siad, ag bogadh ar shiúl ó diúracán trom a seoladh ó ghunna a bhí ag an nGearmánach Maus-4. Rinne na cailíní sceal:
  - Ná lúb isteach adharc reithe! Ionas go mbeidh tú Hitler - bás!
  Agus tá a n-umar ag luasghéarú. Cosúil le dornálaí beag ag ionsaí ceann mór. Ach tá na seansanna, ar ndóigh, caoga caoga.
  Chuimhnigh Natasha, tar éis gluaiseacht an umair, mar a rinne sí bosca le fear san fháinne. Chaill sí na builleanna, agus bhí sí buailte, ach lean sí ar aghaidh. Agus ansin thiomsóidh go muiníneach. Agus rug sí ar ghluaiseacht bhuail an namhaid, agus sa smig. Leagadh amach!
  Fuair míle rúbal óir. Is é seo an cailín troid. Má dhéanann sé, ansin déanfaidh sé!
  Chroith Natasha a cos lom agus chan sí:
  - Ní hé seo an troid dheireanach, ach tá ceann cinntitheach! Chun glóir an athar, don Motherland agus onóir!
  Agus anois sleamhnaíonn a n-umar thar an taobh, agus cuireann sí diúracán ... D'úsáid Zoya freisin bharraicíní lom, cailín le gruaig órga den sórt sin, agus lúfar cosúil le moncaí. Agus thosaigh Maus-4 ag pléasctha. Is léir go raibh sliogáin millte aige. Agus ansin conas a scriosfaidh sé na túir, agus beidh sé ag eitilt go hard san aer!
  Na cailíní ag béicíl in éineacht:
  - Bua! Cool bua!
  Agus umar eile ar a liosta!
  1 Márta, 1957 thosaigh trúpaí Rúiseacha ag trasnú an Elbe. Is cosúil gur cuireadh Hitler sa scornach.
  Chaith an buachaill Oleg Rybachenko grenade lena chos lom, linbh, chuaigh sé faoi umar faisisteach agus scairt sé:
  - Maidir le teorainneacha nua dolúbtha!
  Casann criú umar Alenka soir. Tá an Ghearmáin Thiar agus an Fhrainc saortha cheana féin. Níor fhan ach na tailte idir an Oder agus an Elbe faoi smacht na Naitsithe. Bhuel, an Bhreatain agus Éire freisin. Tá fórsaí deiridh na Naitsithe.
  Arsa Alenka, agus é ag déanamh lámhaigh ar na cadhnraí faisisteach:
  - Nicholas Tsesarevich,
  Más gá duit a bheith i gceannas ...
  Ná déan dearmad -
  Go cáiliúil tá an t-arm ag troid!
  Agus anseo arís cuireadh teilgeán eile le cosa lom. Agus bhuail gunna an Fritz.
  Shoots le toes lom agus Anyuta. Buaileann sé faisisteach, agus roars ag barr a scamhóga:
  - Is cailín den sórt sin mé - go n-urlacann Hitler!
  Ansin, na tairní Agaistín fiery. Diabhal dea-dírithe freisin, agus roars:
  - Go geataí ifreann!
  Agus úsáideann cosa lom.
  Shoots Maria tar éis di. Mar an gcéanna glacann sé agus buaileann sé, agus screadaíl:
  - Ní chuirfidh aon duine stad ormsa, ní stopfaidh éinne cailín cosnochta áit ar bith agus buailfear í!
  Agus ansin conas a ghearrfaidh na Cluichí Oilimpeacha. Agus leagfaidh sé umar Gearmánach amach, ag cuimilt den túr mar a bheadh caipín muisiriún uaidh.
  Agus cailcíní:
  - Le haghaidh teorainneacha nua géara!
  Agus taispeánfaidh sé a theangacha arís!
  Bíonn na cailíní chomh crua orthu féin agus ionsaíonn siad go dian. Agus tá na Naitsithe ag báthadh faoina buille.
  Ar an 2 Márta, 1957, ghéill fórsaí deireanacha na Naitsithe sa Phortaingéil. Ba léir go raibh tús an fhaisisteachais ag teacht. Níos cruinne, breacadh an lae? Luí na gréine nightmare!
  Agus tá trúpaí na Rúise ag dul chun cinn. Tá na Gearmánaigh ag titim níos mó dá n-arm agus ag géilleadh.
  Titeann siad ar a nglúin. Agus pógann cailíní na Rúise agus na Síne a gcosa lom.
  Breathnaíonn sé chomh fionnuar agus iontach. Agus tá na Naitsithe á stialladh agus á stialladh.
  Tá criú Natasha cheana féin ar an traein ag dul chun troid ó thuaidh, leis an Fritz.
  Tá na cailíní ina suí ina gcuid urrann. Imríonn siad cártaí lena bharraicíní loma.
  Dúirt Natasha:
  - Tá sé sin suimiúil, nuair a thógaimid Beirlín, cad atá le teacht?
  D'fhreagair Zoya go muiníneach:
  - Beidh Next Londain!
  Rinne an Aurora fiery giggled agus d'iarr arís:
  - Agus ansin?
  Dúirt Zoya go soiléir:
  - beidh Meiriceá Laidineach linne! Ní sheasfaimid ar shearmanas leis na Naitsithe!
  D"aontaigh Svetlana leis seo:
  - Ar ndóigh ní dhéanfaimid! A ligean ar conquer an domhan ar fad!
  Dheimhnigh Natasha go díograiseach:
  - Agus ansin beidh síocháin, ar fud an domhain!
  Sheinn na cailíní le chéile, ag cumadh mar a chuaigh siad;
  Glóir don Rúis Mhór na Tsarism,
  Nuair a shuíonn Vladimir ar an ríchathaoir ...
  Déanfaimid brú ar thaibhsí an fhaisisteachais olc -
  Glóir don arm agus is monolith muid!
  
  I gcreideamh na mór-chroí bhí meáite,
  Ár dTír Mhór lenár gcroíthe go léir...
  Is sinne clann mhac an Tsar Niocláis
  Agus ní raibh siad bás ar a shon go neamhbhalbh!
  
  Ár dtír dhúchais is luachmhaire thú ná tada,
  Ardaímid beannacht sciathánach neamhaí ...
  Tá tú ag troid freisin leis an Athartha,
  Bhuel, lig do na Naitsithe go léir bás!
  
  Bhí Hitler ag iarraidh ár dtailte a fháil,
  Agus rinne an madra olc iarracht ar an rí ...
  Ach táimíd ag magadh, ní ghlacfaimid leis sin,
  Mar sin, chuaigh an fhaisisteachas in olcas orainn go neamhbhalbh!
  
  Is rialtóir cineálta críonna an rí,
  Ag ardú ar nós iolair sléibhe ar fud an domhain...
  Beidh Vladimir ina thighearna ar an hord,
  Tá ár gcairdeas cosúil le monolith cruach!
  
  Bainimid an tacaíocht as cosa Fritz,
  lig do Hitler plúchadh sa tsrón ...
  Déanfaimid geall le bás do na bréige, chun náire,
  Cé a ghníomhaíonn mar olc ar an Domhan!
  
  Cumhacht ríoga, agus eagna ríoga,
  Beidh faisisteach, crush gan beart ...
  Hitler creidim dom, rinne sé stuama fionnuar,
  Agus anois tá a shaol cosúil le snáithe!
  
  Mar sin meas ar na ríthe móra
  Níl aon rud níos fuaire ná na Romanovs ar an Domhan ...
  I gcath na Naitsithe, buail na croíthe,
  Chun an bealach a oscailt chun éachtaí, aisling!
  
  
  Thóg Peadar Mór sinn go dtí an fharraige,
  Bhuaigh Alastar Páras...
  Sea, uaireanta tharla brón,
  Ach coinníodh an Rúis ag cherub!
  
  Tá gach rud go hálainn linn
  Agus creideann cailíní agus guys ...
  Rialaíonn an rí, tá a fhios agat i gceart
  Cé go roars an Beast olc ag an tairseach!
  
  Níl aon teorainn, creidim i foirfeachta
  Beidh ríthe ag Cumannachas go luath...
  Osclóidh muid na doirse chun sonas,
  Tá faisisteachas damanta scriosta!
  
  Don Rúis, níl an teorainn socraithe,
  Déanaimid, creidimid, an bua a fháil ar an namhaid ...
  Cailíní cosnochta amhail is dá mba i Sparta saor in aisce,.
  Bhuel, tá ár Tsar Vladimir ar cheann!
  
  Creidimid i Rod - an Dia Mór,
  Cad a chruthaigh na Slavs foirfe ...
  Táimid ag troid ar son onóir agus saoirse
  Rachaimid ar stailc ag Nazism!
  
  Is tú an teaghlach Romanov is fearr,
  Rialóidh an Rúis go deo ...
  An rí mór, an eitilt is airde,
  Ní bhrisfidh Satan an t-iolar!
  
  Ar son grá mór don Rúis,
  Cuirimid trodaithe chun catha ...
  Tugann naoimh ó dheilbhíní aghaidheanna a ghlóiriú,
  Tar éis an tsaoil, is rí é aon laoch freisin!
  
  Tá ár gcroí ar lasadh don Motherland,
  Is cailíní fionnuar muid i gcogadh ...
  Osclóidh muid beagán isteach sa spás, bíodh a fhios ag an doras,
  Maróidh mé Adolf cosúil le soith!
  
  Níl ach beagán fágtha go Beirlín,
  Rachaimid isteach ag iompar glóir na ríthe ...
  Ní bagairt orainn seanaois a chailíní,
  Táimid, creidim dom, ná doirteadh uisce!
  
  Déanaimis an té atá olc agus olc a adhlacadh,
  Buailfear an dragan go clúiteach ...
  Agus tá deilbhíní órga againn,
  Is dlí síoraí é Rodnovery!
  Bhuail na cailíní na Naitsithe an-cháiliúil, cén fáth ar ghéill na Fritz dóibh. Earrach 1957. Tá cosa lom na gcailíní ag spalpadh tríd na locháin. Agus tá sé chomh álainn agus an-álainn. Agus nuair a chaitheann méara na gcos lom coirtithe piseanna le frithábhar atá in ann briseadh trí aon, fiú amháin an umar faisisteach is cumhachtaí.
  Hitler i mBeirlín, áit a bhfuil na fáinní cosanta is láidre idir an Elbe agus an Oder. Agus ansin ba chóir é a brúite go sonrach.
  Agus cad faoi lár mhí an Mhárta, agus d'éirigh an talamh chomh tais agus fliuch. Ach ní chuirfidh sé seo stop leis na cailíní agus Oleg Rybachenko.
  . CAIBIDIL 7
  Lean an troid ar aghaidh ... Chuaigh trúpaí na Rúise tsarist ar sos chun a gcuid fórsaí a athghrúpáil. Ag an am céanna, thosaigh tuirlingthe sa Bhreatain ar 1 Aibreán. Tá an aimsir fós fuar agus stoirmiúil. Ach d"éirigh an lá seo amach a bheith socair agus trúpaí na Rúise ag tosú ag teacht i dtír.
  Throid Alenka in éineacht le cailíní eile. In ainneoin nach bhfuil an sneachta leáite i ngach áit go fóill, d'ionsaigh na cailíní an namhaid a bheith cosnochta iad féin agus ag caitheamh ach bicíní.
  Chaith Alenka grenade le fórsa marfach agus a bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Chun bua ríoga!
  Sheol Anyuta, a scaoil freisin, agus a cosa lom pacáiste pléascach de min sáibh, an méid seo a leanas:
  Is é ár sprioc a bhuachan!
  Ghearr Alla a naimhde amach, agus í ag cur a cuid fiacla:
  - Creidim go dtiocfaidh bua.
  Agus chaith sí freisin buama lena bharraicíní loma. Agus stróic sé braon Fritz.
  Lean Máire í. Ar an méid a bhrúigh sí an clúidín scarlet ar an truicir an bazooka, agus bhris an umar Naitsíoch.
  Sheinn an cailín:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Throid na Cluichí Oilimpeacha go éadóchasach freisin. Bhuail sí na Naitsithe, bhrúigh sí iad agus chan sí:
  - Dia duit communism naofa! Beidh Nazism a defeated!
  Agus bairille pléascán á choinneáil ar bhoinn loma agus é á sheoladh. Agus beidh sé scrios a lán de na naimhde.
  Cé go bhféadfadh sé a bheith faoi chumannachas a chanadh nuair a bhíonn an rialtas tsarist i gcumhacht níl sé iomlán feiliúnach.
  Tá na Naitsithe ag iarraidh troid ar ais ar bhealach éigin. Tá cuid de na Breataineacha in aghaidh trúpaí na Rúise freisin. Tá sé seo intuigthe go páirteach: iar-naimhde, iomaíocht síoraí.
  Ach ní mór duit an mór-roinn seo a ghlacadh fós. Agus ansin beidh bua iomlán agus deiridh ag teacht. Cosúil leis an gcosaint Naitsíoch idir an Elbe agus an Oder.
  Cé go bhfuil an fhulaingt anseo neamhghnách. Buamáiltear na Naitsithe as an aer agus brúitear iad. Tá eitleáin ag troid sa spéir. Agus fós dioscaí gan réiteach den Tríú Reich.
  Is é an arm seo caite formidable, ach go fortunately, mar gheall ar an costas ard agus castacht i dtáirgeadh na meaisíní, nach bhfuil sé ró-ollmhór. Agus tightens sé an fhriotaíocht.
  Eva agus Gertrude ar sábhála eitilte sa tóir ar mheaisíní Sóivéadacha. Agus leanann siad ar aghaidh ag fiach.
  Rialaíonn na laochra baineanna na dioscaí lena bharraicíní lom, agus déanann siad é go cruinn agus go cruinn.
  Sheinn Oíche le gáire:
  Beidh Hitler linn go deo!
  Rinne Gertrude gáire agus dúirt sé, ag bac a fiacla:
  - Agus tá muid leis!
  Agus mar a bhrúnn sé ladhar a chos lom ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, agus reithí trodaire Rúiseach eile. Agus tá an sásar eitilte féin dosháraithe.
  B"fhéidir gurbh é sin an fáth ar chinn Hitler ar a leithéid de chogadh, leis an Rúis chumhachtach, go raibh dioscaí aige.
  Ach ní leor é seo a bhuachan.
  Na haces Gearmánach is fearr ar scaird-throdaithe Albin agus Alvin. Tá siad cailíní cróga, agus troid beagnach naked.
  Bhrúigh Albina a toes loma ar a cosa. Baineadh amach carr Rúiseach dúirt go brónach:
  - Tá an cogadh ag teacht chun deiridh!
  D"aontaigh Alvina, ag gearradh amach eitleán Rúiseach eile:
  - Chun ár defeat tá cogadh!
  Thug Albina faoi deara go díograiseach:
  Ach déanfaimid ár ndualgas.
  Le cabhair óna bharraicíní loma, scaoil Alvina síos an chéad eitleán eile, agus rinne sí gáire:
  - Ar ndóigh déanfaimid é a chríochnú!
  Is cinnte go bhfuil na cailíní cróga, cé go bhfuil siad cruálach. Céasadh siad buachaill ceithre bliana déag d'aois. Ar dtús, tarraingíodh an déagóir suas ar an raca. An buachaill leisce ort.
  Ansin chroch siad bloc ar a chosa agus chlampáil siad go docht é. Ansin thosaigh siad ag meáchan a chrochadh, ag síneadh a veins, agus ag bogadh a chuid hailt. Bhí sé an-painful agus groaned an buachaill.
  Ina dhiaidh sin, thosaigh Albina ag bualadh an buachaill le fuip ar a chúl agus ar a masa. Agus ghlac Alvina slat dearg-te ina lámha, agus thosaigh sé ar dhó sála lom, cruinn an buachaill. As a boladh sé chomh taitneamhach agus blasta feola friochta. Tá sé cosúil le ceibeabanna a bheith friochta, agus tá sé chomh deas boladh a dhéanamh air.
  Sa deireadh, chuir Albina síos an fuip agus phioc suas na tlúnna dearga as an teas. Agus bhain sí iad as foirfeacht firinscneach an bhuachaill. Tógadh ó turraing pian fiáin é agus chlaon sé ar ais.
  Níos cruinne, fuair an buachaill bás céasadh.
  Ghuil Alvina agus dúirt:
  - Gabh mo leithscéal leis! Cad a dhéanfaimid?
  D'fhreagair Albina le gáire:
  - An craiceann don scáthlán, agus an fheoil a thugaimid do na muca ionas go mbeidh siad níos saille!
  Mhol Alvin:
  - Nó b'fhéidir go bhfuil sé níos fearr é a chur ar gallúnach?
  Rinne Albina, an cailín fionn, agóid:
  - Ní! Níl go leor saille ann - beidh sé neamhbhrabúsach!
  Anseo tá siad laochra blonde fheictear. Álainn ar an duine - ar buile taobh istigh!
  Agus tá na píolótaí Rúiseacha, go háirithe Anastasia Vedmakova, agus Akulina Orlova iontach ag troid! Agus ar ndóigh troideann siad cosnochta.
  Sheinn Anastasia:
  - Tá gach rud dodhéanta indéanta sa saol seo!
  Agus le toes loma ghearr sí eitleán Gearmánach.
  D'eisigh Akulina, ag leagadh namhaid eile:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Throid Anastasia ar bhealach an-chomhraiceach, ag baint úsáide as a bharraicíní lom, cailín iontach.
  Agus an-álainn, grámhara saighdiúirí óga. Tá Anastasia thart ar feadh i bhfad, ach tá cuma iontach uirthi. Tá an waist cosúil le waist cailín óig, agus tá a fiacla péarla, agus tá sí úr, ní wrinkle amháin. Níl in áilleacht den sórt sin ach cailleach agus meallann sé fir. Ní haon ionadh gur Vedmakova a hainm deiridh.
  Troideanna Anastasia le fury fiáin agus fuar-bloodedness ag an am céanna. Tá na heitleáin ag titim ina maiseanna.
  Agus tá go leor dámhachtainí ríoga aici. San áireamh tá Cros San Seoirse déanta as platanam le bogha claíomh agus diamaint.
  Seo cailín: ach super!
  Tá Anastasia réidh le troid go cróga agus buachan. Tá gruaig chopair-dearg uirthi, agus í chomh géar, tiubh, chatach. Cailín iontach.
  Is blonde meala í Mirabela agus go ginearálta cailín sármhaith, agus píolótach an-caighdeánach. Le tuiscint mhór ar aeraidinimic.
  Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom, scaoileann sé go héasca eitleáin Naitsíoch.
  Agus canann:
  - Tá sé deacair a thuar, ar ndóigh.
  Cad atá nua sa saol seo...
  Beidh muid ag eitilt go dtí an spéir
  Ina shuí i eitleán réalta!
  Agus gearrann sí meaisín Naitsíoch eile, an uair seo ag brú ar an nipple scarlet, thug sí faoi deara;
  - Tarlaíonn sé nach bhfuil bainne saighdiúir triomaithe ar a bheola, ach ní chuireann sé urchair isteach bainne, agus lena óige glas, cuireann sé dearg ar na sean daoine!
  Oleg Rybachenko, a tháinig chun bheith ina finscéal fíor in arm na Rúise, bhrúigh na Naitsithe go dian ag iarraidh a chaitheamh ar na trúpaí Sóivéadach as an droichead thar an Elbe, chomh maith le chéile leabhar nótaí iomlán de aphorisms sciathán.
  Aphorisms maith, rushed siad cosúil le capaill sciathán i ceann an linbh shíoraí nuair a scrios sé na Naitsithe;
  Bí ar a laghad sionnach beag dodgy mura bhfuil tú ag iarraidh a bheith i do asal hacnaí!
  Ná cuir muinín as polaiteoirí, do vótálaithe níl iontu ach páirín a ghearrann sceallóga as crainn darach!
  An té nach amadán cruinn é, iompóidh an phingin sin ina phingin mheáchain!
  Níl aon ghaolta sa pholaitíocht, ach tá daoine ann atá ag iarraidh do chuid féin a roinnt mar dheartháir!
  Tá go leor rudaí olc sa saol, ach is é an rud is dána nuair a thagann deireadh leis an saol!
  Más mian leat a bheith níos gaire do Dhia, ingne an moncaí i d'anam go dtí an chros!
  Man a tháinig, más rud é nach ó moncaí, ansin ar a laghad scor de bheith ina moncaí!
  Más moncaí meabhrach tú, ansin déanfaidh an sionnach tú a shlogadh ar nós constrictor boa creiche!
  Níl aon rud gan teorainn, ach amháin an t-am a thógann sé ar pholaiteoirí an gealltanas a chomhlíonadh!
  Má bhíonn tú ag tafann go leor, beidh tú ag canadh cosúil le madra buailte!
  Ná muinín an té a labhraíonn dearg, agus is féidir tine dearg sruthán!
  Ní féidir fiú Dia argóint le bean agus moncaí a ardú go leibhéal an chultúir daonna!
  Gan grá, níl aon aoibh gháire, ach amháin má tá sé ina ghrua chreiche polaiteoir!
  Ró-fhada suas sna scamaill, eitlíonn polaitíocht gan sciathán isteach sa simléar!
  A anam beag, bíonn uaillmhian fathach aige i gcónaí!
  Tá comaoin ollmhór ag anam beag!
  Is gadaí é polaiteoir a scríobhann dlíthe dó féin, agus a mheasann an tír mar chríoch an limistéir!
  Bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag an bpolaiteoir, ach nuair is gá duit an gealltanas a chomhlíonadh, tagann an Sabbath Giúdach!
  Is maith an t-aontacht, mura bhfuil sé ag cúpláil le polaiteoir!
  Is créatúr den sórt sin é polaiteoir go bhfuil sé ag iarraidh caora a dhéanamh as tú le modhanna muc!
  Déanann modhanna muc na bpolaiteoirí vótóirí a thiontú ina chop!
  Faoi rialóir muc, ní bhíonn an saol saille riamh!
  Ag déanamh uachtarán muc ró-ramhar!
  Más mian leat a bheith i do uachtarán, gabh do chuimhneacháin ádh!
  Is gnáth muc é rialóir a mheasann vótálaithe a bheith ina chaoirigh!
  Ní hamháin go bhfuil Dia omnipotence, ach freisin toilteanas chun dul go dtí an chros ar mhaithe le daoine eile!
  Rialóir a shuíonn ar an ríchathaoir ar feadh i bhfad is cúis leis an stát sleamhnú!
  Tá ceannaire óg cosúil le capall úr, tá an seancheann cosúil le láir le crúba briste!
  Ar na modhanna chun airde Dhiaga a bhaint amach, is é Satan féin an polaiteoir!
  Níl ach in aon rud amháin ag Dia polaiteoir, agus é ag déanamh leithscéalta cén fáth ar theip chomh diabhail ar gheallúintí a fheachtais!
  Is polaiteoir cosúil le beoir, go maith ach amháin nuair a fuar agus ar an tábla!
  Bíonn an polaiteoir binn le hóráidí, ach ní beoir ar chor ar bith an t-iarbhlas searbh uathu!
  Ní fhaigheann polaiteoir an fhírinne as a bhéal ach amháin nuair a dhéanann sé mí-léiriú air féin!
  Céasann an polaiteoir an vótóir go dtí an iomláine chun giota beag Dé a fháil!
  Ní shábhálfaidh fiú neart bearish tú má tá tú i do dheic cliste!
  Is beithíoch an sionnach go dtarraingeoidh sé anuas trí chraiceann ó leon!
  Is é an polaiteoir ansin is láidre, tá a vótóirí lag in aigne!
  Mar sin téann an polaiteoir ar aghaidh le mil, ionas nach spíonann an vótálaí ar chor ar bith!
  Faigh bata go láidir, an té a bhfuil min sáibh ina cheann!
  Is í an dair rí na gcrann, agus déanann an ceann darach aon stumpa ina ábhar!
  Tá an darach resistant lobhadh, tá ceann darach lán deannaigh!
  Más stumpa tú, ansin ar a laghad tá geall ar do cheann!
  Tá an anaithnid scanrúil, ach cuireann an t-aitheanta uaireanta eagla ort!
  Cruthaíonn eolas muinín fiú nuair a bhíonn sé deacair, cuireann aineolas mearbhall fiú nuair atá sé éasca!
  Ní hé an bótach a bhfuil eagla air, ach duine atá leisciúil misneach a chothú ann féin!
  Is laige an eagla, is neart é misneach, ach bí san airdeall ar an ngrón ionat féin!
  An té a ligeann dó féin a bheith faoi stiúir na srón bíonn an baol ann go n-imeodh sé i measc na dtrí péine!
  Déanann stupidity gan teorainn ag siúl i gciorcail, le seiftiúlacht zeroed!
  Is cuma mura bhfuil an bainne ar na liopaí triomaithe suas, tá sé níos measa má tá callousness i gcroí!
  Stale begging arán, salann searbh an aithrí!
  Meallann mil ó bhéal polaiteoir, iad siúd nach bhfuil bainne triomaithe ar a liopaí!
  Ní gadaí dlí é polaiteoir, is gadaí é a dhéanann dlíthe!
  Geallann an polaiteoir saol milis, doirteann sé mil as a bhéal, ach tá a lapaí greamaitheach cosúil le eitilt!
  A pholaiteoir deasghnáthach, greamaíonn an léann isteach i sparán an vótálaí!
  Cén fáth go bhfuil ciúnas órga mar go n-íoctar as!
  Cad é an rud is mó ar domhan? Sliabh geallúintí eisithe ag polaiteoir!
  Tá airgead agus cumhacht ag teastáil ón bpolaiteoir, tá sé réidh le haon duine a stróiceadh!
  Ar an gcéad dul síos is sionnach é polaiteoir, ní i gcónaí a bhíonn cuma gheal air, ach i gcónaí ag caitheamh a eireaball!
  Tá an polaiteoir sásta do sparán a líonadh gan tada ach geallúintí folamha!
  Níl polaiteoir ach macánta faoi rud amháin, nuair a deir sé - sinne, mar sin níl a chuid féin aige a thuilleadh!
  Cad atá níos mó ná adaimh sa chruinne? Maisc agus maisc na bpolaiteoirí!
  An rud is mó a dhéanann polaiteoir go toilteanach - glanann sé pócaí na vótálaithe!
  Ní i gcónaí a éiríonn an polaiteoir, ach bíonn boladh ar a chuid geallúintí mar rudaí lofa!
  Bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag polaiteoir, ach bíonn lá saor i gcónaí ag éisteacht le vótóirí!
  Cé a bhí ar dtús? Polaiteoirí, mar chruthaigh siad anord!
  Ná creid i ndéine na bpolaiteoirí rocach, canann siad i gcónaí ó ghlór sionnach duine eile!
  Má tá polaiteoir ag stealladh amach mar a bheadh tromluí ann, ciallaíonn sé go ndearna sionnach fuaimrian dó!
  Ina ionad sin, beidh an ailse ar an sliabh feadóg, ná an polaiteoir a chomhlíonadh an gealltanas gan blushing!
  Tá an polaiteoir cosúil le sióg oíche, ach is gnách go sracadh sé amach custaiméirí i rith an lae!
  Cén chaoi a bhfuil polaiteoir cosúil le madra, nuair a labhraíonn sé go leor, ansin tá sé tame cinnte agus tá úinéir!
  Is minic go mbíonn na vótálaithe san ae ag na daoine a vótálann siad ar a son!
  Tá polaiteoir cosúil le vodca, mothaeoidh an vótálaí lena ae go cantar é!
  Casann an polaiteoir a inchinn cosúil le vodca, ach amháin i gcodarsnacht leis tá sé lán de mhoirtiúlacht!
  Is maith leis an bpolaiteoir an ceo a líonadh, leis an sprioc trédhearcach a bheith saibhir!
  Tá go leor geallúintí ag an bpolaiteoir, ach níos mó leithscéalta fós mura gcomhlíontar iad!
  Is sionnach é polaiteoir, ach is minice liath!
  Baineann an polaiteoir bearrthaí as dair, agus buaileann sé dearcáin mar mhuice!
  Má bhíonn polaiteoir cainteach cosúil le sábh, is cinnte go ndéanfaidh sé stumpa as vótálaí!
  Is breá leis an bpolaiteoir labhairt faoi Dhia mar is Sátan é féin!
  Tá polaiteoir chomh cunning leis an diabhal, ach aingeal i ndáileadh na geallúintí!
  Is breá leis an bpolaiteoir a bheith baiste, ach bíonn a lámha ag sroicheadh dá sparán i gcónaí!
  Tar éis duit vótáil ar son polaiteoir deasghnátha, tá an baol ann go gcroithfidh tú fuil níos déanaí!
  De ghnáth roghnaíonn daoine idir cait i bpóca, mac tíre in éadaí caorach, agus sionnach le cáis lofa!
  Má choinnigh an polaiteoir a gheallúint, féach ar an sliabh, má tá an ailse ag feadaíl air!
  Is fusa koloboc a chrochadh ná iallach a chur ar pholaiteoir a ghealladh a chomhlíonadh!
  Níl an polaiteoir comhsheasmhach in aon rud amháin - ar thóir brabúis ina phóca féin!
  Athraíonn an polaiteoir a chomrádaithe mar lámhainní, ní éiríonn ach a lámha níos salach as seo!
  Is ainmhí den sórt sin é polaiteoir go ndéanann sé fianna as vótálaí!
  A polaiteoir, más rud é nach mac tíre in éadaí caorach, ansin reithe tipiciúil!
  Polaiteoir nach sionnach, reithe nó fianna ansin!
  Is féidir le polaiteoir sléibhte a ghealladh, ach ina dhiaidh sin ní dhéanfaidh tú ach an brablach a chreathadh!
  Ná deifir chun vóta a chaitheamh ar son rooster, beidh sé peck tú le giblets!
  An deachtóir, seo sionnach, ar an ríchathaoir leon, timpeallaithe ag reithí!
  Más rud é nach bhfuil tú ag iarraidh a bheith i do fia, a bheith i do sionnach beag tú féin!
  An té nach measann na préacháin mar bhronntanas, buaigh sé an toghchán!
  Is féidir leat vótáil le do chroí, ach gan d'intinn, beidh an buaiteoir buille amach as an inchinn!
  
  Is sionnach é an polaiteoir ar fearr leis cáis ghlas mar dhath an dollair, uathu siúd a mheasann an fitheach!
  Níl an bhean chéile ina mitten, chomh luath agus a thosaíonn tú lámhainní a athrú, beidh tú ag stopadh cinnte isteach i scumbag, ó eachtraí sultry!
  Déanann buachaillí genius i bhfad níos mó fionnachtana ná seanfhir threoracha measartha!
  I óige, tá tine sa chroí, fionnachtana sa cheann, agus mar thoradh air sin, bua!
  Ní bhíonn an cosán chun rathúlachta díreach i gcónaí, ach ní fhulaingt sé cúl lúbtha go humhal!
  Lúbann an polaiteoir ina bhogha chun a shrón a ardú níos airde!
  Bows an polaiteoir, ansin a lúbadh ar an vótálaí!
  Tá an polaiteoir réidh leis an domhan a thochailt lena shrón chun a fhreagracht a adhlacadh do na vótálaithe!
  Tá gach rud dodhéanta indéanta inár saol, agus creidim dom, tá sé an-deacair maireachtáil, amhail is dá mba i raon lámhaigh!
  Brisfidh asal le mála óir trí bhalla fortress níos fearr ná mamó le reithe cruach!
  Polaiteoir a bhfuil béal órga aige, déanann sé asail do na vótóirí, agus málaí órga na dtairiscintí aige!
  Cé hé an beithíoch is láidre? Ar ndóigh asal luchtaithe le mála óir! Dófaidh an sionnach dath buí na tréas agus boinn óir na n-ofrálacha!
  Is minic a sheineann polaiteoirí bratacha dearga ar dhath buí na mbonn a thógann siad as pócaí na vótálaithe gan blush!
  Cailleann óráidí dearga na bpolaiteoirí mellifluacha deora searbha máithreacha ar cailleadh a mac i gcath fuilteach!
  Cé a gheallann sléibhte óir nach fiú fiú pingin chopair briste!
  Casann an polaiteoir ar nós giorria, ag fánaíocht mar sionnach, ach uaireanta beidh sé ag sní trí scornach an vótálaí mar mhac tíre!
  Is maith le polaiteoir airgead a chomhaireamh i bpóca duine eile, ach de ghnáth ní forcann sé amach ach le haghaidh breabanna!
  Bíonn an polaiteoir cunning leis an vótálaí cosúil le sionnach le kolobok, itheann ach le bualadh bos!
  Gearrann an polaiteoir bearrthaí ón vótálaí le gearrthóir órga d"óráidí airgid, seiceadóirí mellifluacha!
  Tá an dair ar lasadh sa tine le fada an lá, ach briseann sí síos go tapa ó chaint lasánta an pholaiteora!
  Uaireanta an fhadhb is mó de na tíre, an aigne bheag ar an rialtóir!
  Neamhshuntasach ar an ríchathaoir, fadhb ollmhór don stát!
  Is minic a bhíonn polaiteoir ina thíogair pháipéir, agus ina sionnach fanged, rugadh é le haghaidh cluichí borrtha, agus bíonn sé go maith le cleasanna!
  Ní sparán iomlán é polaiteoir i gcónaí, a bhfuil grá ag gach duine, ach sparán póca a scriosann an choinsias i gcónaí!
  Is breá le fear na Greens ina phóca agus aisling ar an tolg, níl ach airgead sa cheo má tá cónaí ort i nirvana!
  Déanann an polaiteoir tarbh go toilteanach, ach déanann sé treabhadh go toilteanach, cé go ndéanann sé a dhícheall an vótálaí a threabhadh le paisean bó bríomhar!
  Ní bheidh polaiteoir a imríonn ar an bhfuath aerach go dubh nuair a tharraingíonn sé vótálaí sa asal!
  Ní dhéanann polaiteoirí faoi bhratacha dearga blush le náire, ag stealladh fola scarlet!
  Ar fud an domhain is mac tíre liath nó caora bhána thú, nó sionnach dea-chothaithe nó giorria a itheann tú, agus sa pholaitíocht ar chúis, cuireann anfhlaith an daonlathas chun na cruinne!
  Tá nósanna mac tíre ag an bpolaiteoir, poill sionnach, ach go domhain síos is giorria seacláide fós é, gan ach go hiomlán do-ite ag vótálaithe!
  Dá treise a gheallann polaiteoir, is ea is túisce a reofaidh an vótálaí in oirchill!
  Tá polaiteoir cosúil le striapach, oibríonn sé go leor lena theanga, ach ní féidir leis ach duine míchumais intleachtúil a shásamh!
  Cad é an difríocht idir polaiteoir agus striapach? Maidir le striapach, bíonn an cliant ceart i gcónaí; i gcás polaiteoir, bíonn an vótálaí i dtrioblóid i gcónaí!
  Polaiteoir le gol coileach, uaillmhian iolair, greim eitleoige, saint an fhithigh, ach fós gan sciathán!
  Is minic a bhíonn polaiteoir cliste mar bhróg, ach cuireann sé bróga ar an vótóir go buile!
  Is féidir le polaiteoir ar bith bróga a chur air, ach ina dhiaidh sin is tramp sa saol é an vótálaí!
  Cuireann an polaiteoir a lámh i do sparán nuair a thrasnaíonn sé é féin go láidir, agus buaileann sé suas é, ar a ghlúine!
  Cén fáth a dtugtar caoirigh ar chreidmhigh, lomadh iad ag bradacha nach bhfuil aon rud naofa acu!
  Más caora thú, siúlfaidh tú cosnochta ar feadh céad bliain; más gabhar thú, fanfaidh tú i d"asal! Más fear thú le d"intinn, ansin beidh tú sásta go deo!
  Ní hamháin gur féidir le sionnach fíor sa pholaitíocht caora a scrapeadh, ach freisin trí chraiceann a tharraingt anuas as leon!
  Tá sé de dhualgas ar fhear ligean do bhean pas a fháil, ach áit nach dtéann sí isteach i gcás nach bhfuil foighne ban agus misneach fireann ag teastáil uaithi!
  Is é an rud is dothuigthe ná an té nach bhfuil oilte go hachomair ar chúrsaí míleata, agus nach logán na cúiseanna é!
  Má tá bean lustful cosúil le cat, ansin tá lucha a fear céile ina cheann!
  Tá na smaointe is gile gruama ón scáthpholaitíocht, nuair a chuirtear i bhfeidhm iad!
  Bíonn bean aisteach cosúil le sionnach, agus rialaíonn fiú leon má tá aigne an choileach ag fear!
  Is féidir le Dia aon rud a dhéanamh, ach bean a shárú in iarratais, Tá sé gan chumhacht!
  Ní mór do bhean, chun nach mbeidh fear cosúil le boa constrictor a shlogadh, gaing cobra!
  Is féidir le duine a bheith cosúil leis an Cruthaitheoir i ngach rud, ach bréige cosúil le moncaí nach dath dó!
  Ní féidir le fear dul thar an Dia Uilechumhachtach ach go comaoineach, agus fiú ansin má tá sé cruthaithe go hintleachtúil ag Pithecanthropus!
  Ní mian le bean a bheith ina sicín, ach is rooster é a fear idéalach!
  Tá greim mac tíre ag an mbean sionnach ar fhir bébhar!
  Sa pholaitíocht, tá sé cosúil le foraoise, má itheann tú dair, muc, má itheann giorria sionnach, más asal - caillfear trí chraiceann!
  Dá gile an bhean, is ea is mó a bhíonn sí ina sionnach!
  Daoine liath easpa ábhar liath san inchinn, pearsantachtaí geal, liath sa cheann i gcainníochtaí móra!
  Bíonn fear liath uaigneach mar mhac tíre, agus ar nós giorria níl aon scíth aige!
  Más sionnach mór é polaiteoir, tá scair an leon ráthaithe dó!
  Ní thugann polaiteoir sionnach an deis do na vótóirí préachán a dhéanamh ar nós cáise in im!
  Tá níos lú réaltaí sa spéir ná mar a léirmhínithe ar an Scrioptúr Naofa!
  Gealltóir i gúna dearg, níos córa, polaiteoir le deaslámhacht!
  Tá tua géar ag an seiceadóir, tá focal géar ag an bpolaiteoir, séideann an chéad duine a cheann, sileadh an dara ceann ar an inchinn!
  Bíonn sé níos daonnachtúla uaireanta cloigeann a ghearradh ná sileadh ar inchinn!
  Má ligeann tú do pholaiteoirí sileadh isteach ar d"inchinn, scriosfaidh tú do chuid gruaige le frustrachas!
  Tá óráidí an pholaiteora cosúil le huisce le haghaidh níocháin inchinne!
  Cad é an Dia is mó sa pholaitíocht, cad a chruthaíonn aindlí!
  Breathnaíonn polaiteoir i gcónaí ar an vótálaí cosúil le asal le súil sionnaigh le treabhadh!
  Is breá le bean a corp bocht a nochtadh chun go mbeidh sí níos saibhre!
  Cuireann bean cosnochta air fear níos tapúla, fiú mura bhfuil sé ina tosaithe go leor!
  Le sála mná lom, tá sé níos éasca fear a chasadh ar bhuataisí faiseanta!
  Chun bróga faiseanta a fháil di féin, caithfidh bean "bróg" a dhéanamh ar fhear!
  Bean nach bhfuil a fhios conas a cos a lomadh in am, fanfaidh sí ina "croí" go deo!
  Go ró-mhinic, ag féachaint ar chosa mná lom, tá baol ann go n-eascródh fear as é féin go staid tramp!
  Chun nach bhfanfaidh tú cosnochta go deo, ní mór duit a bheith in ann do bhróga a chaitheamh in am!
  Is fearr cos lom cailín ná buataisí tarpailín ionróra!
  Ní bheidh an armúr is láidre in aghaidh, os comhair an craiceann íogair, boinn girlish fheictear!
  Déanann mná tóg go cliste isteach i sparán fir agus iad cosnochta!
  An chuid is greamaitheach de chorp na mban maidir le boinn óir, cosa lom agus cíoch lom!
  Ní mór do bhean a bróga a bhaint uaireanta ionas nach nglúineann sí i ngátar!
  Le cos lom tá sé níos éasca fear a chur ar a ghlúine!
  Cosnochta in am, ní cosnochta riamh!
  Tá sé níos éasca do bhean cosnochta an bhuaic órga a dhreapadh!
  Is fear na buataisí tú, mura bhfuil grá agat ar chosa na mban!
  Déanfaidh bean a bhfuil cosa caol uirthi an fear a lúbadh in urraim!
  Bíonn barraicíní loma níos deise ná lámha nuair a thógann bean boinn as póca fir "bracha"!
  Is é an rud is sciliúla do bhean fear a bhrú faoi na sála lena cosa lom!
  Is fusa an cosán go croí an fhir d"áilleacht a satailt le cosa lom!
  Cosa lom cailíní, níos déine agus iad ag dreapadh Everest de chroí fir!
  Tar éis di a bróga a bhaint, tá sé níos éasca do bhean fásach na neamhshuime fireann a thrasnú!
  Beidh tú balbh mar tosaithe, buailfidh tú ar an tsáil fiú cosnochta!
  Oleg Rybachenko cumadóireacht álainn. Agus troideann sé lán le díograis agus cáilíochtaí troda.
  Seo é an umar formidable E-90. Tá armúr tosaigh an túir 285 mm ar an mhullach, agus taobhanna 210 mm aige. Tá forehead an chabhail 250 mm ag fána daichead a cúig céim, agus tá na taobhanna 210 mm. Agus gunna 120 mm le 100 EL. Tá meáchan an ghluaisteáin sách mór ag 110 tonna, ach is é 2000 horsepower an t-inneall tuirbín gáis. Níl a leithéid de mheaisín chomh furasta a shárú.
  Feadaíl an buachaill. Agus lena neart go léir, chaith sé piseanna le frith-ábhar baile taobh istigh.
  Agus pléascann na pléascáin. Go gcuirfear deich n-umar E-90 san aer láithreach agus go ndéanfar iad a iompú. Is buille tubaisteach é seo.
  Thóg an buachaill é agus canadh arís i áthas;
  Amhrán mo mháthair álainn saor in aisce,.
  Spreagann an domhan ar fad le héacht...
  Tá sé contúirteach troid i gcoinne laoch na Rúise,
  Tá sé an fathach fíor!
  
  Tá muid in ann capall a ghabháil lenár lámha,
  Agus briseadh an umar le grenade buile ...
  Ciceáil an cailín lena cos lom
  Arm Motherland invincible!
  
  Táimid réidh le dul i ngleic leis na Naitsithe,
  Tar éis an tsaoil, tá ár gcreideamh níos láidre ná miotail ...
  Tar éis an tsaoil, bhí na Rúisigh i gcónaí in ann troid,
  Bí i do Mhac Mars, shamhlaigh mé leanbh!
  
  Ba mhaith liom an buachaill a eitilt isteach sa spás saor in aisce,.
  Tá sé in am againn Beirlín a stoirm cheana féin ...
  Ní bhíonn sé ró-dhéanach riamh éirí níos óige
  Tá cerub eite órga os ár gcomhair!
  
  Is breá le daoine tú Críost le Svarog,
  Tá a fhios ag déithe amháin gach rud ...
  Cé go n-aimsíonn Satan a adharc,
  Níl aon tír níos áille ar domhan!
  
  Chun glóir ár n-ábhar Rúis,
  Réidh chun fónamh don Teaghlach go dílis ...
  Ar rud éigin bhí na mná ag caoineadh amaideach,
  Ach ní chuirfear isteach ar an saol, bíodh a fhios ag an snáithe!
  
  I ngach rud a léann tú daoine Lada,
  Thug sí breith do go leor déithe ...
  Táimid níos láidre ná Rúiseach agus Síneach,
  A ligean ar a fheiceáil ar an embodiment de gach aisling!
  
  Sea, luachra Hitler go dtí an athar le hord,
  Tá sé a lán de chumhacht, an ifreann na Satan ...
  Tá an Rúis tar éis éirí ina tír roghnaithe
  Tá a fhios go dona má táimid roinnte!
  
  Do Rhoda, níl sna pobail go léir ach leanaí,
  Is breá leo an daonnacht lena n-anam ...
  Agus ná cuir fearg ar an mBandia Lada,
  Bíodh an buachaill sa chath seo dian!
  
  Is fabhcúin muid ag eitilt mar iolair
  Is sciatha géara agus láidre iad claíomh...
  Cailíní ag rith le cosa saor in aisce,
  Iníonacha láidre, a chlann mhac cróga!
  
  Beidh an bua againn agus is é seo ár bhfírinne
  Beidh rath ar an Rúis...
  Faigheann sé an-te i cath.
  Beidh an namhaid agus an gadaí a defeat!
  Rith an faisisteach isteach inár dhorn láidir,
  Agus d'éirigh Hitler go crua ina aghaidh ...
  Tá a leithéid de diúracán i bhfolach i satchel,
  Go fiú tusa Tiarna na ndeamhan!
  
  Beidh bua go luath, tá muid i bPáras,
  Blooms cosúil le rós Domhan na Rúise ...
  Beidh muid ag ardú os cionn na réaltaí na bhflaitheas saor in aisce,.
  Is teaghlach cairdiúil iad pobail an domhain!
  . CAIBIDIL #8
  Ar an 15 Aibreán, 1957, thosaigh ionsaithe móra trúpaí Rúiseacha ar an bhfáinne cosanta Naitsíoch seacht n-uaire timpeall Bheirlín. D'éirigh an troid amach a bheith an-dian, agus thit tine buile ar seasaimh na Naitsithe. Bhí an t-ullmhúchán airtléire an-dian.
  Bhain siad úsáid freisin as cuardaighshoilse chun an namhaid a dhalladh. Agus cuireadh tús le maslach armada trúpaí tsarist Vladimir the Third.
  Bhí a lán umar ann. Díobh seo, tháinig Alexander-7 carr maith. Bhí luas maith, agus cosaint chumhachtach ag an meaisín, a mheáchan seachtó tonna, le gunna cumhachtach 130-mm. Agus nach bhfuil sé chomh furasta a stopadh nó cnag amach.
  Bhí beagnach gach gunnaí frith-umar Wehrmacht ag armúr tosaigh na feithicle seo.
  Foireann de cheathrar amháin. Tá an carr níos lú ná dhá mhéadar ar airde. Agus iompraíonn é féin.
  Bhris Elizabeth ar an namhaid le cabhair óna barraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - In ainm smaointe an tsarism naofa!
  Bhris Ekaterina freisin agus thug sí faoi deara:
  - Tá bean cogaidh cosúil le péarla i mblaosc - d'fhéadfadh sé a bheith míchompordach, ach ripens tarraingteacht a mhéid is féidir!
  Lámhaigh Elena freisin le cabhair óna barraicíní loma agus dúirt go fonnmhar:
  - Tá srón dearg ar an meisceach, ní dearg beatha agus clú dubh!
  D'fhreagair Elizabeth go dáiríre:
  - Ní bhaineann sé seo le linn, ní dhéanaimid ól!
  Thug Euphrasia faoi deara:
  - Is deoch láidir é vodca a iompaíonn duine ina slob!
  D'aontaigh Elizabeth, tar éis dó an namhaid a bhriseadh:
  - Maidir le glóthach polaiteoir, is saintréith í buinneach briathartha!
  Thug Ekaterina, ag lámhach, agus go hoiriúnach le cabhair óna barraicíní lom, faoi deara:
  - Is annamh a bhíonn polaiteoir ina aoire maith, ach déanann sé iarracht i gcónaí gruaig an toghthóra a ghearradh mar uan!
  D"aontaigh Elena, ag lámhaigh ar na Naitsithe:
  - Is é an polaiteoir an mil sweetest na n-óráidí, casadh i buinneach briathartha!
  D"aontaigh Euphrasia leis seo go héasca:
  - Má d"iompaigh Dia an t-uisce ina fhíon, ansin déanann an polaiteoir buinneach ó bhéal ina bháisteach órga ina phóca!
  Rinne na cailíní jab iontach ar a n-umar, ag casadh na ceallraí timpeall. Mhéadaigh an cath.
  Tar éis dóibh an chéad iomaire de na Seelow Heights a shárú thar oíche, rinne na trúpaí Sóivéadacha iarracht cur lena rath i rith an lae. Ach thiomáin líon mór páirceanna mianach raidió-rialaithe, chomh maith le tine dhlúth ó mheaisínghunnaí agus mear-ghunnaí dóiteáin, na coisithe isteach sa talamh arís. Agus séideadh an iomarca umair suas.
  Mar sin féin, ní raibh na foirne deisiúcháin ina laochra níos measa ná na haonaid chomhraic agus cuireadh cuid shuntasach de na feithiclí ar ais i mbun seirbhíse faoi dheireadh an lae.
  Níor dhún Alice ná Angelica a súile riamh. Throid siad, lámhaigh siad, scairt siad rud éigin ...
  Ní raibh na Naitsithe amadán, go háirithe, go leor dá gcuid gunnaí shuigh go han-rathúil amach sa doimhneacht, agus ansin tógadh suas iad le seac. Ansin bhuaileadar...
  Is é an cineál gunna is coitianta, ar ndóigh, gunna frith-aerárthach 88-milliméadar. Gunnaí móra uilíoch chun aerárthaí, umair agus coisithe a lasadh. Ní gá ach na sliogáin a athrú... Tá an fhírinne beagán cumbersome, ach tar éis an tsaoil, úsáidtear seaicéid speisialta, ar fáil le haghaidh umair agus gunnaí féin-ghluaiste.
  Tá go leor déagóirí agus mná i measc na gcosantóirí. Tá acmhainní daonna an Tríú Reich ídithe, mar sin caithfidh tú gach duine a chreachadh i ndiaidh a chéile. Níl fiú trodaithe buachaillí deich mbliana d'aois neamhchoitianta. Tar éis an tsaoil, is féidir leo, freisin, buidéal a chaitheamh le meascán indóite agus é a chur isteach i coisitheán luíochán.
  Tá an líne chosanta ar Seelach an-chumhachtach, thosaigh siad ag tógáil air fiú roimh thús an Chéad Chogadh Domhanda, ar eagla go gcuirfí arm an tsarist go Beirlín. Sea, cheana féin san ochtú haois déag, faoi Elizabeth, a raibh cosc ar bhás roimh am a bheith ar a dtugtar an Mhór, na Rúiseach ghlac Beirlín!
  Mar sin tá go leor cumarsáide faoi thalamh ag an airde, labyrinths trinsí, agus scáthláin do snípéirí. Is féidir a rá gur cineál cathrach é.
  In ainneoin gur gnách go gcuirtear dóchas scitsifréine chun sochair Adolf Hitler, cuireadh tús le hobair thromchúiseach ar dhaingniú Bheirlín in earrach na bliana 1943, sular thosaigh an cogadh leis an Rúis Tsarist. Agus murab ionann agus Balla an Iarthair, Atlantaigh, bhíothas in ann é a chríochnú go dtí an deireadh.
  Baineadh leas as gach earnáil marbh, nó ullmhaíodh iad i doirteadh napalm...
  Loisg Alice agus Angelica a gcosa lom, galánta arís nuair a dhoirteadh meascán ominous de ghásailín sintéiseach, sulfair, fosfar as an talamh ...
  Agus bhí sála an chailín dóite go dona sa tráthnóna, bhí siad clúdaithe le blisters móra, tháinig sé ina chéasadh go céim.
  Bhí na cailíní tar éis géilleadh agus bhí siad ag lámhaigh anois, ina luí i luíochán, go háirithe ós rud é nach raibh mórán dul chun cinn déanta ag trúpaí na Rúise i rith an lae. Mar sin féin, ba chóir go ndéanfadh snipers é sin go díreach, agus nuair a bhíonn an cath faoi lán seoil, is cinnte go mbeidh sprioc ann ... Agus is féidir leat do chuntas a athlánú tuilleadh.
  Agus Alice ag scríobadh a cosa dóite ar an miotal, d'fhás sí:
  - Sea, tá Angelica agus mé féin an-tinn agus gortaithe. Ach creidim dom, tá cuimhní cinn shaighdiúirí Arm na Tsar na Rúise a dódh beo ina gcúis go mór ag fulaingt.
  Chuir an laoch ruadh go neirbhíseach a cuid fiacla péarla:
  - Agus creidim dom, go bhfaca iad níos measa fós, go háirithe iad siúd nach raibh bás láithreach, ach bhí charred ... Cogadh difriúil ó ifreann, ach amháin sa mhéid is nach bhfuil aon chéasadh ghnáthamh ann!
  Dúirt Alice, tar éis di gunnadóir faisisteach a scaoileadh a d'fhéach amach go neamhaireach ó taobh thiar de chlúdach le lámhaigh dea-dírithe, dúirt:
  - Dá mba laochra sinn gach duine, cosúil linne? Cé go bhfuil wit, ar ndóigh, níos éasca ná lámhach!
  Níor aontaigh Angelica.
  - Tá sé do dhuine cosúil! Go pearsanta, tá an dá deacair dom ... Dála an scéil, cén fáth ar ghlaoigh siad Alice ort?
  D'fhreagair an laoch órga go simplí amhail is dá mba faoi admháil:
  - Tá a fhios agat, léigh mo mháthair scéal fairy cosúil léi agus í ina leanbh... Scéal fairy álainn, ach an-dúr. Tar éis sin, chinn sí gur chóir dá hiníon, cosúil le Alice, saol nua a fháil amach, ach ní ar domhan, ach sa spás. Tuigeann tú...
  Bhris Angelica agus chaill sí, agus í ag cur isteach uirthi bhuail sí an stoc lena smig:
  - Bhuel, tá! Ar ndóigh tuigim. Tá a fhios agat, shamhlaigh tú féin dul chuig pláinéad ina bhfuil samhradh síoraí fiú ag na cuaillí, agus nach bhfuil a fhios ag daoine breoiteacht agus seanaois. Níl aon Paradise ar an Domhan, agus san India shíorghlas céanna, tá teas, ard-taise, agus scamaill na feithidí is olc!
  Alice giggled.
  - Ach tá Mowgli ... - Ansin d'athraigh sí a ton go ceann níos tromchúisí. - Sílim go luath agus beidh an India a bheith Sóivéadach.
  Bhí amhras réasúnta ar Angelica:
  - Is é seo an Nehru ach weakling. Is síochánaí é agus ní cumannach é. Déanann daoine cosúil leis níos mó dochar ná maith. Tá gá againn le comhghuaillithe níos láidre agus níos dírithe ar an smaoineamh dearg chun an cumannachas agus a solas a thabhairt isteach sa domhan!
  Alice fired cúpla shots níos mó, chonaic sé go raibh na Naitsithe lagú de réir a chéile. Bhí stoirmeoirí Aleksey le feiceáil sa spéir arís... D'éirigh siad go luath, agus "geallta" níos tapúla ina dhiaidh sin.
  D'fhiosraigh Alice faoi na buamadóirí beaga seo:
  - Ní cnónna iad geilleoirí ach an oiread - banríonacha na todhchaí, ritheann tú faisisteach!
  Dúirt Angelica go gruama:
  - Le comhghuaillithe laga, beidh fiú feithiclí láidre díomhaoin!
  Tharraing Alice aird le réasún ar na nuances:
  - Ach anseo, mar shampla, an Rómáinis rí Micah. An monarc agus tríd is tríd díreach ina fhear óg pampered. Ach, mar sin féin, bronnadh an t-ordú is airde ar an Impireacht tsarist de Vladimir - "Bua".
  Rinne Angelica grimaced goirt.
  - Ar an drochuair, orduithe sheachbhóthar dom. Cé gur le haghaidh an "Jagdtiger" mar riail a thugann siad an "Cogadh Mór Tsarist" nach bhfuil níos ísle ná an dara céim. Nó ar a laghad an "Meirge Ríoga".
  D'fhreagair Alice go géar:
  - Is fiú laochra a chrochadh le hordú, iad siúd a gceannas, a chrochadh go simplí! Chun ceannasaí maith a thosaíonn an cath ach amháin nuair nach bhfuil ach aon seomra do ghníomhas heroic, mar gheall ar an predestination bua!
  Dhearbhaigh Angelica:
  - Sea, tá tú ina mháistir órga-haired ar paradoxes ... Ach ansin ní mór Vladimir Kirillovich a chrochadh!
  Alice giggled.
  - Ar ndóigh a dhéanann tú! Fuair an oiread sin dár ndea-dhaoine bás mar gheall air. Bhí na trúpaí ag tús an chogaidh suite ar bhealach iomlán mí-oiriúnach le haghaidh cosanta. Agus is é an toradh defeat ag an tús!
  Chuir Angelica a méar ina liopaí scarlet:
  - Breathnaíonn tú .... Bí cúramach leis an margadh. Tar éis an tsaoil, ní raibh aon duine tar éis ranna speisialta na póilíní rúnda tsarist a dhíscaoileadh go fóill.
  D'éirigh le Alice:
  - Ó, ó! Fuair mé rud éigin le scanradh - gráinneog le semolina! Creid dom, tá muid níos láidre ná go léir spiairí an rí a chur le chéile. Go háirithe spiorad!
  Angelica arís, amhail is dá mba buailte léi faoin lámh, chaill sí ... Mar sin féin, bhí sé dorcha cheana féin agus ní raibh aon infheictheacht, agus na spriocanna a bhí chomh beag agus doiléir, agus fiú soghluaiste. Bhuel, cad is féidir a dhéanamh ina gcoinne?
  Níor scaoil Alice go minic ach an oiread. Chuaigh sí i dtaithí ar an bhfíric nár smearadh sí riamh le bliain anuas agus níor theastaigh uaithi na staitisticí brónacha a nochtadh. Agus ansin ní raibh sé seo ach shoot blindly. Ina theannta sin, i measc na troid ró-mhinic le feiceáil "blow-nosed" trodaithe. Ba mhór an trua é dá n-anam is cineálta Alice.
  Cé gur cosúil, mar shampla, go ndúirt Hitler: níor cheart go sáródh trócaire i gcogadh teorainneacha na háisiúlachta eacnamaíoch! Níor cheart go sáródh féidearthacht eacnamaíoch na riachtanais ascetic!
  Mar sin féin, an dara ceann, cosúil leis an mana; gunnaí in ionad ime, nach raibh meas ar an mbealach is fearr! Ar son sonas an APSS agus bás an Tríú Reich!
  Thit oíche an séú go dtí an seachtú lá déag d'Aibreán, agus thosaigh ionsaí ollmhór. Tháinig cúlchistí nua, lena n-áirítear cinn umar, i bhfeidhm.
  Go háirithe, an "Nikolai" -7 is déanaí. Bhí an umar seo tríocha ceintiméadar níos ísle ná an Nikolai-6, agus bhí armúr tosaigh níos cumhachtaí aige don turret agus don chabhail. Bhain go leor súil leis an gcarr seo, ach ...
  Stopadh cuid de na humair ar an mbealach agus theip ar a dtarchur ... De réir dealraimh, níorbh fhéidir leis na dearthóirí agus na tionsclóirí oiriúnú dá socrú trasnaithe agus níor éirigh leis an giarbhosca ach iarracht a dhéanamh giaranna a athrú. an umar Nikolai).
  Ní raibh ach trí cinn de na cúig umar is nuaí is fiche in ann na Seelow Heights a dhreapadh. Mar sin féin, bhog siad go mall, roar na hinnill go láidir, agus deatach dubh, smelly splashed amach as na píopaí sceite.
  Agus bhí coisithe nua ag rith ar a gcúl, ag béicíl Hurray...
  Bhí na cailíní fós ag lámhach ar feadh tamaill, ach tar éis gan aird a thabhairt ar an damáiste tromchúiseach, do na gcomrádaithe de shíor ag titim faoi pléasctha gunna meaisín, dhreap na saighdiúirí Sóivéadacha ar an gcéad iomaire eile, theith na laochra ina ndiaidh.
  Mar sin féin, bhí na Naitsithe fós láidir. Uafásach Neamh-162, Me-109 "K", agus Fokken-Wulfs rushed i dtreo an t-aerárthach ionsaí agus gheallearbfaidh.
  Ina measc, tá búistéirí Focken-Wulf, i modhnú ionsaí, go háirithe contúirteach. Lámhaigh ceithre gunnaí móra 37-milliméadar ag an am céanna ag coisithe agus umair.
  Ceann de na Sóivéadach Alekseev chuaigh fiú a reithe feithicil namhaid níos troime agus níos armtha ... imbhuail siad agus .... Bhí an t-ádh Gearmánach, d'éirigh leis a dhíshealbhú, agus i Alexei níl aon fheiste den sórt sin ar chor ar bith.
  Mar bhuairt, leag Alice síos an píolótach Gearmánach sular oscail sé a paraisiúit agus chuir sé in iúl go deaslámhach:
  - Tá mé cineálta! Maith sa teach is luach leo, maith don anam atá tiomáinte ar shiúl!
  D'aistrigh na cailíní an tine chuig na heitleáin ... Ach ní thagann an Focken-Wulf den mhodhnú ionsaí as an talamh le raidhfil. Go han-chosanta, agus tá na humair gháis suite faoin armúr timpeall an choileach. Rud contúirteach...
  Is é neamh-162 maidir leis seo an chreiche is éasca ... Ar an Me-109 "K" ní mór duit stad speisialta a dhéanamh. An modhnú mais is déanaí ar Messerschmit... Modhnú le hairm gunna amháin, trí ghunna 30 mm, agus dhá ghunna aer 15 mm. Meaisín cumhachtach, corr do Peter-2, agus fiú don Peter-3 is fearr, i seirbhís, ar ndóigh. Ní raibh ach fadhbanna le maneuverability, fiú má tá an mótar is cumhachtaí ...
  Alice agus ansin shocraigh sí a dearcadh a chur in iúl:
  - Tugann na Gearmánaigh an iomarca aird ar tháscairí mar armúr agus armáil aerárthach. Mar shampla, ag Messerschmit, mhéadaigh an méadú ar chumhacht dóiteáin an chumhacht innill mhéadaithe ar fad. Agus conas a chuaigh inláimhsiú in olcas.
  Dúirt Angelica:
  - Agus tugann tú síos ar an maneuverability lag. Is fusa an teanga a labhairt, troid i ndáiríre ...
  Chuir Alice isteach le doicheall ina glór:
  - Ní throidim! Ach i ndáiríre, smaoinigh ar cé mhéad a chosnaíonn an Me-109 le cúig gunnaí aeir? Ach is é an "Salamander" an teaglaim is fearr de chostais feithicle, déantúsaíocht, meáchan, maneuverability, luas, agus airm freisin. Cé gur i dtaca leis seo, ar ndóigh, tá sé níos measa ná Messerschmitt nó go háirithe Focken-Wulf.
  Dúirt Angelica go gruama:
  - Labhraíonn tú mar sin, toisc go bhfuil an t-éan an rud amháin a bhainistiú againn a thabhairt síos. Seachas sin...
  d"airigh Alice:
  - Ná bheith chomh dúr!
  Mar sin féin, déileálann na Sóivéide "Alexei" agus "Petra" go rathúil leis na seabhac níos cumhachtaí Naitsíoch ...
  Agus cúig ghunna Messerschmitt agus sé ghunna Focken-Wulf nach gcuideoidh, caithfidh na Naitsithe a srón a adhlacadh sa talamh.
  Ach tá an aces Sóivéadach ag fulaingt caillteanais. Agus tá na caillteanais réasúnta, mar sin tar leat freisin chun do bhrú a mhaolú. Agus tá líon na reithí ag méadú.
  Dúirt Alice faoi seo:
  - Rams, ar ndóigh, comhartha de valor, ach comhartha ar an aigne a bhuachan gan chailliúint!
  Níor aontaigh Angelica.
  - Comhartha na hintleachta .... Is fiú comhartha genius a bhuachan gan chailliúint. Ach ní cogadh é seo a thuilleadh.
  Rinne Alice an méid seo a leanas a fhreagairt:
  - Cad é an ifreann le haghaidh cogadh?
  Bhí Angelica an-chliste anseo:
  - Ach conas eile is féidir linn idirdhealú a dhéanamh i gcás ina bhfuil na fir fíor, agus i gcás nach bhfuil na fireannaigh a bhaint amach fiú na mná!
  Tharraing Alice aird ansin ar ealta nua eitleáin:
  - Féach ar na cluasa ... Cad a bhaineann sé le feathail na witches oíche ... Is dócha go bhfuil Natasha ann. Anois beidh a leithéid de Naitsithe in aghaidh bhosca chatterbox!
  D'aontaigh Angelica.
  - Cinnte sásta! Díreach mar sin ní féidir linn a fháil dóite!
  Bombers oíche Ekatriina-2, mar a thugtar orthu go affectionately Katerinki, agus fiú níos cáiliúla, agus in áit maslach, an leasainm an arbhar.
  Bíonn píolótaí cailíní ag troid orthu. Tá an t-aerárthach éasca le eitilt agus éasca le eitilt. Sa chomhrac aeir, níl sé chomh te, mar sin úsáidtear é go príomha le haghaidh stailceanna san oíche.
  Tá tionchar ag a torann íseal, a gile agus a maneuverability. Fíor, tá easnaimh ann, is féidir gunna meaisín frith-aerárthach a thabhairt síos ... Buamadóir féinmharaithe é an t-eitleán.
  Ach anseo tá an spéir glanta cheana féin de vultures mosquito, ionas gur féidir meaisín níos leochailí a chur i ngníomh.
  Cogar Alice paidir:
  - A Thiarna, shábháil saol Natasha agus cailíní eile ... Tá siad chomh maith sin agus grá agat duit an oiread sin. Ná lig an bua is mó agus is cóir ar an olc uilíoch agus an bhrón!
  Angelica slashed as a ghualainn;
  - Is rud ridiciúil é iarraidh ar Dhia. Tar éis an tsaoil, tá gach rud inár saol réamhshocraithe aige, mar sin cad é an pointe a bheith ag súil go n-athróidh sé rud éigin!
  Chuir Alice in aghaidh le réasún:
  - Agus cén fáth a cheapann tú go bhfuil sé ann ar chor ar bith ... Agus má tá, ansin mar shampla sa Bhíobla nó an Koran?
  Chroith Angelica a ceann.
  - Ní dóigh liom é sin ar chor ar bith... Anseo is dócha go ndéanann tú argóint eile. Is cuimhin liom go sneachta-bán inis tú dom aon uair amháin teoiric, cuma nua ar an diagacht, ach d'éirigh liom ar bhealach dearmad a dhéanamh air?
  Rinne Alice deifir le áthas a mheabhrú:
  - Caithfidh gur léigh tú faoin teoiric cháiliúil Noosphere ó Vernadsky, nach bhfuil? Maidir lena theagasc go bhfuil gach ceann de na smaointe a thagann chun cuimhne ábhar agus ní hamháin fós i bhfoirm chuimhne i gcodanna áirithe den inchinn, ach freisin taifid sa spás submaterial cosúil ar téip?
  Dhearbhaigh Angelica go héasca:
  - Sea, tá a fhios agam a leithéid de theagasc. Tá sé loighciúil go ginearálta. Más féidir focal a thaifeadadh ar théip, ansin cén fáth nach féidir smaoineamh nó gníomh nó mothúchán a phriontáil ar an mbealach céanna.
  Fuair Alice beagnach bronntanas luaidhe sa chófra agus b'éigean di léim ar chlé. Ansin freagair, gunner meaisín stubborn. Thit sé ina thost, agus lean an laoch órga dá léacht:
  - Go díreach... Ach is féidir le focal, nó fiú frása, a labhraíodh cheana agus a taifeadadh ansin ar théip, agus nuair a sheinntear os ard é, bodhar nó spreagadh chun gnímh. Díreach cosúil leis an íomhá de dhuine, a atáirgeadh ag gluaiseacht i scannán is féidir dazzle, eagla, nó carachtar a athrú ... Go ginearálta, cas an anam agus fiú leigheas ar an ngalar ...
  D"aontaigh Angelica leis:
  - Sea, is féidir!
  Chuir Alice leis:
  - Mar sin... Tá Hypernoosphere Uilíoch speisialta. Tá roinnt difríochtaí suntasacha idir é agus téip, ach sa chreideamh, tá dóchas agus paidreacha daoine á gcur i gcló freisin mar na billiúin agus na billiúin frámaí de scannán. Má chreid na billiúin daoine i rud éigin, ansin ní imíonn sé gan rian, tá a gcreideamh ábhartha agus carnann sé méid ollmhór fuinnimh. Agus is féidir leis an bhfuinneamh seo splancadh amach freisin, ag dul i bhfeidhm ar an saol ábhartha. Is é sin, a iarraidh agus beidh tú a thabhairt nach frása folamh. Is féidir go leor, faoi choinníollacha áirithe, go mbeidh urnaí ina chúis le athshondas láidir sa Hypernoosphere agus cabhróidh a chumhacht chun an fhadhb a réiteach ar an Domhan ... Mar sin tá Dia ann agus tá sé ábhartha, fíor agus gníomhach, ach ní hé an Cruthaitheoir é. na Cruinne, ach cruthaithe ag an gcine daonna agus a gcreideamh isteach Eisean!
  Ceartaigh Angelica láithreach:
  - Ach sa chás seo, nach bhfuil sé riachtanach chun guí. Is féidir leat a iarraidh ach ... Dála an scéil, ní mór cén fáth a Dhia. Cumannachas sa leagan ríoga freisin an creideamh is láidre. Mar sin, má iarrann tú toil na ndaoine Bolshevism, nó Stalin, as rud éigin, ansin beidh sé seo a chomhlíonadh?
  Dúirt Alice le muinín iomlán:
  - Tá! Seans go maith! Agus beidh sé a chomhlíonadh, agus buaigh!
  Bhris Angelica as lámh cúpla uair... Tógadh an dara iomaire de na Zeel Heights cheana féin. Ach bhí an tríú cuid fós, an ceann is daingne, áit ar sheas cúltaiscí agus dorn ó umair agus gunnaí féinghluaiste. Ní raibh sé éasca dul isteach sa bhriseadh anseo ...
  Stop na trúpaí Sóivéadacha, ídithe ag cathanna éadrócaireach, ar maidin ... Fuair an iomarca coisithe bás, bhí gá le deisiú na n-umar scriosta ... Cuireadh bileoga leo agus iad ag dul agus caitheadh isteach sa chath arís iad. Rinneadh gach rud ag an am céanna i mód éigean, rith na repairmen díreach thart, amhail is dá mba duine éigin sped suas an scannán. Ar an láimh eile, ar na sean-téipeanna, bhog na frámaí díreach dhá uair chomh tapa leis na cinn fíor.
  Fuair Alice agus Angelica iad féin créacht mhíthaitneamhach eile, agus cuireadh iallach orthu luí síos chun luí síos. Bhí na cailíní traochta agus theastaigh uathu a chodladh ar a laghad ar feadh cúpla uair an chloig, ach ní raibh an roar bodhar ligean dóibh é sin a dhéanamh.
  Agus an umar Sóivéadach agus mais coisithe, crashed cosúil le tonn ar an surf agus socraithe go mall síos ... Bhí sé riachtanach a bhailiú neart agus a chroitheadh ar chosaint na Gearmáine suas arís. Mar a leanann tonnta eile tonn amháin. Bhí súile na gcailíní i bhfostú le chéile, ach lean ordú dian Marshal Zhukov orthu agus go leor guys eile a thiomáint chuig an ionsaí.
  Agus ní raibh an neart ag na laochra a thuilleadh, agus go fánach ag sní isteach mar seilidí, gan ach beagán níos tapúla ....
  Agus ansin chinn Alice a chanadh le haghaidh cheerfulness:
  Ag scáthán criostail an locha;
  Tá mé ag scátáil cosúil le swallow!
  Níor reoite mé mo chroí -
  Thug an Rúis ghlórmhar duit!
  
  Agus san earrach tá na crainn glas;
  Agus goil an t-earrach óg leis an saol!
  Fásann shoots athnuaite ann,
  Ansin fágann an emerald meirge!
  
  Conas is áille tú uiscí doimhne;
  Tá solas na gréine le feiceáil!
  Líonadh na gráinní sa ghort le súnna,
  Dawn daite iad i rubies!
  
  Le bheith neamhchiontach éilíonn na hArdainéil;
  Coinnigh gach duine glan roimh na bainise!
  Agus oibre, fáisc na cosa isteach in amanna aráin,
  Cas an snáithe is fearr as síoda!
  
  Ach ní bhraitheann mé glaoch
  I mo chroí, a horde diabhal!
  Conas saol mar seo a threorú, brónach;
  Is fearr dul chun cogaidh - maraigh an t-olc ann!
  
  Anseo romhainn tá na fairsinge thar lear;
  Faoi crúba na bhfásach siúcra!
  Níl fuaras ar bith ar an undead faoi na crainn ghiúise,
  Féach cad a shlogtar an ghoul!
  
  Sa chogadh bhí a fhios agam an fhulaingt
  Ag déanamh do mhairbh!
  Agus cad iad na sobs
  Ag caoineadh na ndílleachtaí cosnochta!
  
  Ach ar an taobh eile den eachtra,
  A lán de riosca, tá cónaí ort saol!
  An dtugann an tUilechumhachtach maithiúnas?
  Sea, níl Paradise ag teastáil uainn - cá bhfuil tú!
  
  Is créatúr den sórt sin é fear
  Cad sickens dó síocháin chiúin!
  Ansin tógann sé a chruinne,
  Tá ordú forfheidhmithe fionnuar!
  
  Agus is é an Motherland an Mháthair Mhór;
  Is tú an Rúis, tír naofa!
  Cosúil le veilbhit do chuid púróga, púróga,
  Ar a rith an cosnochta!
  
  Ach tá an t-am tagtha, tá an bunúsach insidious,
  Tháinig grá aníos as luíochán!
  Bhí cathú orm, fuair mé mé féin ina fhear,
  Seo a leithéid de flesh truaillithe!
  
  Bí, ar ndóigh, é dírithe ar an Athartha:
  Ní bheadh aon droch-ádh ann!
  Ach sin é cinniúint an chine daonna,
  Go bhfuil muid daoine, i ndáiríre eallach!
  
  Bhí sé ina spiaire, neamhthrócaireach,
  Thug sé ar láimh ár bpleananna gan onóir!
  Ach ní pranks childish é seo,
  Má thug an namhaid feall duit!
  
  Chuaigh rudaí go dona
  Seo é ár roinn sa choire!
  Agus na Naitsithe gafa ag braids,
  Mar sin bhí mé i ngéibheann!
  
  Oibrím nocht lá agus oíche
  Loingeas mé agus méine brúite!
  Agus sa gheimhreadh agus sa samhradh tá mé cosnochta,
  Agus tá mé ag rith i ndiaidh an wheelbarrow!
  
  Cráiteann an fuip mé gan trócaire,
  Agus bhí a fhios agam foréigean go hiomlán!
  Ó, cad é an cur amú atá againn anois,
  An villain Satan bares a fhiacla!
  
  Ní thugann tú comhairle do shliocht riamh,
  Ná téigh go dtí an tír a bhrath!
  Ná cuir bonn in áit an chroí,
  Ár dTír Mhór; Dia, Coinsias, Máthair!
  Throid na cailíní anseo, agus bhris Oleg Rybachchenko tríd go Beirlín ón Elbe. An buachaill síoraí de thart ar deich mbliana d'aois (níos cruinne, beagán níos mó, toisc go raibh Oleg fear i bhfad níos airde ná an meán!) throid cosúil le Tíotán.
  Buachaill dathúil le matán an-fheiceálach, chaith sé grenades lena chosa loma linbh, ag cuimilt a chéile ón namhaid agus roaraigh sé:
  - Ar son na glóire rí, ní scriosfaimid na naimhde go neamhbhalbh!
  Ina dhiaidh sin ghlac an buachaill agus thosaigh sé ag cumadh amhrán iontach agus é ag siúl;
  Tír iontach, álainn na Rúise,
  Inti, rialaíonn Tsar Vladimir go ciallmhar ...
  Tá sí tugtha go deo ag Dia a chruthaigh an domhan ...
  Is laochra na Rúise muid ar rolla!
  
  Beimid in ann mailís ifreann a shárú agus muid ag imirt,
  Cé go n-ionsaíonn an Wehrmacht go díograiseach ...
  Is é an fear dofheicthe Rúiseach ár béar,
  Is léir nach moncaí é fear!
  
  Creidim go mbuailfimid na Naitsithe go cinnte,
  Caithfidh an cailín buama lena sÚil nocht ...
  Anseo leathnaigh sé a sciatháin, tá cerub cumhachtach os ár gcomhair,
  Laochra speal álainn!
  
  Is buachaill ceannródaí cosnochta mé,
  Cé nach bhfuil eagla ar an sneachta sa fuar ...
  Taispeáin sampla do gach laoch,
  Shineann na naoimh anseo ó dheilbhíní an duine!
  
  Tá buachaill ag scribble as gunna meaisín,
  Mowed síos na céimeanna i rage an faisisteach ...
  Ardú sciath ár dtíre,
  Gan ligean scum-revanchism!
  
  Buachaill laochra a chaitear ar an namhaid,
  Le cos lom ó min sáibh buama ...
  Brisfidh sé namhaid an Diabhail amach,
  Bogfaidh Adolf ó luascadh san aghaidh!
  
  Troideann an buachaill - Tíotán buile,
  Tá tine moirtéal ag pléascadh ...
  A hairicín scuabtha tríd an domhan thíos,
  Go scriosfar an Cain olc!
  
  Arís eitlíonn grenade cumhachtach,
  Naimhde an Athartha ag cuimilt a chéile go díograiseach ...
  Tar éis an tsaoil, is monolith soladach é ár gcairdeas,
  Beidh muid ag teacht freisin faoi na clúdaigh de Paradise!
  
  Go raibh ár dTír naofa naofa,
  Agus lig don cherub ardú sa spéir ...
  Le cailín donn órga cosnochta,
  Tá mé i mbun comhrá, lámhach ar an Horde!
  
  Rachaidh na blianta, tiocfaidh Íosa,
  Agus beidh sé mar mháthair na nDéithe, an Bhanríon Lada ...
  D"oscail buaic cuntas gan teorainn,
  Agus beidh luach saothair gan teorainn ann do gach duine!
  . CAIBIDIL #9
  Scrios Akulina Orlova agus Anastasia Vedmakova aerárthaí Gearmánacha thar Bheirlín.
  Is meaisín iontach é ME-462 a throidtear le cumhacht na Rúise. Bhí barr feabhais na heitlíochta tsarist i líon mór. Agus d'imir na Gearmánaigh.
  Ach throid siad heroically.
  Albina agus Alvina throid sa spéir, léirigh an-heroically a rang.
  Chaog Albina carr Rúiseach agus a bharraicíní loma agus roar:
  - Tá mé an iníon an Diabhal sa flesh!
  Scar Alvina freisin eitleán arm an tsarist le cabhair ó mhéara galánta a foircinn íochtair agus squeaked:
  - Chun ár mbuanna fionnuar!
  Agus bhuaileann sé carr Rúiseach eile.
  Ach ar deireadh, tháinig an dá aces is fearr den Tríú Reich agus an dá aces is fearr de tsarist Rúis le chéile.
  Péire cailíní amháin in aghaidh péire iontach eile. Is blondes fheictear iad cailíní ón Tríú Reich. Agus ina gcoinne, na Rúiseach - blonde agus ceann dearg.
  Is gnách go mbíonn an dá lánúin ag troid cosnochta agus ag caitheamh bicíní amháin.
  Thosaigh Albina agus Anastasia ag tine ar a chéile ó fad.
  Chas Albina a cos lom agus scaoil sí trí sciatháin an phíolóta Rúiseach.
  Retaliated sí ag Gortaítear eireaball a chéile comhraic. Thosaigh eitleáin na Rúise agus na Gearmáine ag caitheamh tobac.
  Sheinn Anastasia:
  - Dia duit tsarism!
  Agus le n-a sála nocht do chuir sí bronntanas báis don namhaid.
  Bhuail Albina an namhaid freisin agus thug amach:
  - Don Motherland, don Fuhrer!
  Bhí an dá eitleán cheana féin go dáiríre trí thine, agus blazed le solas gorm. Agus thosaigh na cailíní ag leibhéalú amach agus iarracht a dhéanamh iad a chur ar an bpáirc thíos. Ionas nach dtitfidh na meaisíní go hiomlán.
  Bhris Akulina agus Alvina ar a chéile agus rinne siad ainliú. Chomh maith leis sin, bhí fórsaí na gcailíní comhionann. Tá siad araon álainn, blondes cosnochta. Agus áilleacht iontach den sórt sin. Agus is maith leo fir a chéasadh agus fiú éigniú. Go háirithe maighdean óga.
  Cithfholcadáin laochra a chéile le sliogáin.
  Mar sin féin dhírigh Akulina, agus a bharraicíní lom, gunna aerárthaigh agus scaoil sé an namhaid.
  Ach d"éirigh le Alvina briseadh tríd, ag baint úsáide as a bharraicíní loma freisin, bolg an trodaire comhraic.
  Thosaigh an dá eitleán ag briseadh as a chéile i lasracha. Agus ní raibh aon rud fágtha ach a dhíbirt.
  Thit na cailíní síos, ag croitheadh a gcosa lom, coirtithe, chiseled, agus ag canadh:
  - Stróicfimid gach éinne, is cuirfimid gach namhaid a thachtadh,
  Ní thabharfaimid suas ár n-anam gan troid!
  Agus áit éigin ag an mbarr, tá cathanna fíochmhar fós ar siúl. Tine gunnaí frith-aerárthach agus roicéad ag eitilt.
  Oleg Rybachenko, ag caitheamh grenade eile lena chosa lom, linbh, ag cuimilt suas na Naitsithe, labhair sé;
  Tá an scríbhneoir cosúil le Dia sa samhlaíocht, ag cruthú sárshaothair, ach idirdhealú ag comhbhá don chruthú!
  Titeann duine peacaí cosúil le duilleoga maple an fhómhair, ní dón ach an garraíodóir neamhthrócaireach Dia an crann féin!
  Ionas nach gcaillfidh crann an chine dhaonna duilleoga na bpeacaí, ní mór duit suffocate le d'intinn!
  Caithfidh mé a rá go raibh an buachaill an-ghreannmhar.
  Agus gealladh faoi dheireadh go dtabharfaí an chéim ghinearálta a bhí tuillte go maith aige. Lig dó breathnú cosúil le leanbh.
  Chinn Oleg Rybachenko go raibh sé riachtanach an Fuhrer a ghabháil chuige seo. Agus beidh sé i ndáiríre cool.
  Chuaigh trúpaí na Rúise go dtí an líne dheireanach, is daingnithe de na Seelow Heights. Caillteanais uafásacha, uafásacha, tá na cnoic chomh dlúth, cosúil le pianó le heochracha briste, clúdaithe le corpáin. Tá umair, fiú ó shraith Nikolay, ag sciorradh san fhuil agus níl siad ag iarraidh dul suas staighre. Agus coinníonn na sliogáin ag brúchtadh agus ag brúchtadh, amhail is dá mbeadh bolcáin ag claonadh agus ag oscailt a gcuid gaothairí.
  Is meascán de lasair agus luaidhe é lava, buamaí líonta de gach cineál pléascán, a chaitear i dtreo armáid eitilt Salamander na Rúise. Agus troideanna, cheana féin ní dhéanann na Naitsithe disdain ramming. A leithéid de shearbhas, d"eascair cathanna.
  Ritheann na banlaochra iad féin chuig an ionsaí, feiceann siad mar a bhíonn meaisínghunnaí troma na Naitsithe, cosúil le péisteanna, ag sní amach as a bpoill agus ag spochadh go marfach. Agus nuair a bhuaileann spit chomh trom agus chomh pléascach sin, saighdiúir atá stróicthe ina bpíosaí agus cnámha briste go smior ag eitilt ar ais.
  Stopadh na humair níos gaire don bharr, agus bhrúigh na saighdiúirí na hiompróirí pearsanra armúrtha suas le mo lámha. Ag an am céanna, cloistear roar, gártha, agus fear crith. Téann péire iompróirí armúrtha pearsanra, tar éis titim amach ar mhianaigh, pléascadh, agus eitiltí coirp amach i ngach treo.
  Ach brú na laochra a thuilleadh, cheana féin tá roinnt boscaí pillíní leath-bhriste i seilbh Arm Tsarist na Rúise.
  Shoot na cailíní go leor, bhí siad wounded arís, ach ní ag fágáil a bpost dóibh. Shéalaigh siad ach an fhoirceannadh le ceallafán agus thit ar an bhfíric go bhfuil an ghluaiseacht.
  Bhí sé dorcha cheana féin, agus nuair a thagann meath ar an infheictheacht, tá sé níos deacra é a chosaint. Fiú má tá feistí fís oíche ag cuid de na tancanna namhaid agus na gunnaí féinghluaiste atá curtha sa talamh.
  Ach níl aon smaoineamh ar chúlú ...
  Alice poked a páirtí ar an ghualainn.
  - Féach cad atá ar siúl ag an Jagdtiger.
  - Tá sé ag tochailt a uaigh féin! Léim Angelica.
  An ceann is láidre ó thaobh cumhachta agus cosanta armúr-thoil, an scriostóir umar Yagdtigr-3, fired cruinn go leor ag na umair Sóivéadach bhfostú Nikolai agus Alexander. Ní raibh ach tríocha cileagram ar fad, nach mór, ina theilgean pollta armúr sracadh as corp an tuiréid gan seans a thabhairt do na foirne maireachtáil. Tá sé thar a bheith deacair colossus den sórt sin a mhilleadh, agus fiú curtha sa talamh, sprinkled le málaí gainimh.
  Dúirt Alice lena cara:
  - Déanfaidh mé iarracht a radharc optúil agus gléas fís oíche a bhriseadh.
  Rinne Angelica gáire go deo.
  - Buille ar na súile ... Tá sé greannmhar! De ghnáth, lámhachann mná lena súile, ní lena súile. Tá rud éigin nua aimsithe agat!
  Chuir Alice an tóin ar a guaillí agus í ag luí ar a glúine-doimhneacht cosa ar an talamh agus í ag treabhadh le sliogáin, agus thóg sí an namhaid ag gunpointe, dúirt:
  - Má bhíonn gealbhan gar cuirfimid an gunna trí thine! Má eitilt - bhuail an eitilt, agus an tsaighead chuig an ospidéal síciatrach!
  D'fhreagair Angelica, tar éis di an Fritz a bhaint le lámhaigh eile a bhí dea-dírithe:
  - Mar sin imíonn tallann iontach aisteoir sorcais. Ach anois, de ghnáth inár dtír cuirtear chuig campa iad, ní ospidéal síciatrach!
  Alice, lámhaigh le cabhair a bharraicíní lom, briseadh le buille cruinn, radharc an Jagdtiger canadh spraíúil:
  - Ar fhothrach Bheirlín, fliuchann Taras Bulba a mhac! Agus cén fáth ar chóir dúinn Beirlín a ghlacadh - tá an domhan ar fad níos fearr ag an am céanna!
  Chaill Angelica gáire, agus shleamhnaigh "faisisteach" eile as. Bhuail an cailín í féin ar an smig lena dhorn.
  - Níl ag an tosaigh, tá gach rud mícheart, níl aon spraoi sin! Caitheann tú tobac ar bholg folamh, ólann tú le póite!
  Alice winked ar ais.
  - Ach ní ólaim agus ní dhoirtfidh éinne síos mo scornach é. Tá i bhfad níos mó lúcháir ann ná leannlusanna, mar shampla a bheith in ann bogadh, canadh agus damhsa!
  Chaill Angelica arís, ní raibh a hintiúlacht chun tine chun marú a dhéanamh chomh forbartha chomh cuimsitheach agus a bhí ag Alice, agus bhí a gáire thar a bheith míchuí nuair a bhí an oiread sin marbh timpeall go raibh ar dhuine iarracht a dhéanamh gan seasamh ar na coirp. Agus uaireanta bhí orm rith thar iarsmaí na gcorp ...
  Dúirt laoch dearg na Sibéire:
  - Mar sin, tuigim go bhfuil an cogadh ar aghaidh unfeminine, ach baineann impatience sa dúil cannibalism!
  Bhris Alice gléas fís na hoíche freisin, agus dúirt sí le crá:
  - Ní maith liom rudaí maithe a bhriseadh!
  Rinne Angelica snort go contemptuously.
  Cad atá go maith faoin ngléas seo? D'fhéach mé ar bhealach isteach sa trófaí ... Gach rud doiléir, amhail is dá mba duine sláintiúil a chur ar spéaclaí, agus le tint greenish.
  D'fhreagair Alice go ciallmhar:
  - Tá cáilíocht ar eolas i gcomparáid. Níl sé sin againn fiú!
  Dúirt Angelica go muiníneach:
  - Ní hea, beidh! Agus níos fearr fós ná an Fritz ... Ach ní bheidh aon rud fágtha ag an nGearmáin Naitsíoch, beagán níos mó ná daichead ciliméadar go Beirlín. Agus beidh muid ag pas a fháil dóibh, is cuma cad é dúinn, agus nach bhfuil an namhaid a!
  Dhearbhaigh Alice:
  - Bhuel, ar ndóigh, a ligean ar dul! De seo táim cinnte go hiomlán! Ach faoi láthair, ní ghortódh sé dúinn áit an imlonnaithe a athrú ...
  Rith na cailíní, ag slapping an clogad lena cosa galánta clúdaithe le blisters agus abrasions, beagnach go dtí na glúine, ach fós álainn. Bhain laochra fiú taitneamh as an bpian seo, rud a chuir misneach dorochtana, fiú ag go leor fir.
  Dúirt Alice go ciallmhar:
  - Ní hamháin go bhfuil féasóg ar a aghaidh ag fear, agus liathróidí cruach ina phants, ach freisin croí óir ina bhrollach!
  D"aontaigh Angelica leis seo:
  - Bíonn féasóg ar ghabhar freisin, ach ní bhíonn ach croí óir ag an bhfíorfhear!
  Bhí an tríú iomaire fós gan áitiú. D'fhulaing aerárthach ionsaí caillteanais, go háirithe ón Focken-Wulf - aerárthach ollphéist. Ba é an trodaire aon-suíochán is cumhachtaí i dtéarmaí armála agus armúr, an capall oibre seo den Dara Cogadh Domhanda, an-mhí-thaitneamhach do Alekseev. Roinnt laige i maneuverability i cath, chomh maith leis nach bhfuil an-inaistrithe aerárthaí ionsaithe, ní raibh tionchar go háirithe, ach ar neart na n-arm ...
  Agus thit Peadar agus Ivan taobh thiar ...
  Nuair a thuig Alice nach bhféadfaí Fokken-Wulf a scaoileadh ó snípéir, bhuail sí na Salamanders nó an Me-462 amach. Bhí seans...
  Ar an láimh eile, scaoil Angelica amach spriocanna talún. Le rath éagsúil, ach ní chailleann snipers ar chor ar bith, ach amháin sna scannáin. Nó i scannáin aicsin íseal-phróifíle. Alice, fiú má chaill sí, bhí sé imperceptible. Ní raibh sí ag iarraidh a clú a chailleadh mar ghaiscíoch deiridh!
  Ach smeartha Angelica níos mó agus níos minice. Anseo, áfach, ní hamháin a locht, oíche, deatach, múch, fiú an t-aer creathadh as an teas. Ach bhí fearg ar an laoch Sibéire agus sheinn sí:
  - Alisa Selezneva, glac mo bhriathar ar a shon! Shoots cosúil le bó, madhouse Naitsíoch!
  Rinne an laoch órga-rua neamhaird ar an ngreannán dúr. Cé go raibh sí ag bulaíocht.
  Alice cheap díreach
  - Uaireanta léiríonn Wit doiléire an aigne, cosúil le scáthán díreach aghaidh cam!
  D'eitil na salamandair isteach agus amach, a mhalairt ar fad. Bhain siad úsáid as a n-airde i luas agus inaistritheacht, mar sin rinne siad iarracht brú a chur ar aces na Rúise, rud a chruthaigh ceannas áitiúil i bhfórsaí ar earnáil amháin nó ar earnáil eile den tosach.
  Daoine neamh 262, ag sileadh cosúil le féileacáin, khaki breac glas agus gorm. Rinne siad rolla bairille, dosaen go leith de na gluaisteáin áille seo ag an am céanna, ansin shleamhnaigh ar sciatháin cosúil le scátálaithe.
  Chliceáil Alice a teanga:
  - Ba! Tá sé ach iontach! Ach scátálaithe, ní shábhálfaidh sé tú!
  Téann na féileacáin isteach sa tóirse agus titeann siad!
  Idir an dá linn, tugann Vladimir the Third ón oíche ó 17 go 18 an t-ordú:
  - Tá am deacair ag Zhukovsky! Mar sin, ordaím na haonaid turrainge den chéad aghaidh Úcráinis chun casadh ó thuaidh agus ionsaí a dhéanamh ar Bheirlín ón deisceart!
  Tugann na ceannasaithe orduithe, agus troideann na saighdiúirí céim agus file gan smaoineamh.
  Alice ag déanamh sruthán eile "Salamander" (n'fheadar cén fáth ar a dtugtar na Gearmánaigh a gcuid Trodaire scaird is fearr ar an mbealach sin. B'fhéidir de réir analaí leis an úrscéal cáiliúil; Karl Capek - an cogadh le salamanders. Creideann go leor connoisseurs agus staraithe gur tharraing Capek comhthreomhar sa cáiliúil seo obair idir salamandair mutant agus faisisteach-Naitsithe!), dúirt:
  - Ar chúis éigin, tá duine éigin a eitilt chomh héasca a shoot síos!
  Rinne Angelica agóid go deaslámhach:
  - D'éirigh le duine éigin a bheith lámhaigh síos ag cobblestone simplí, a bhí brúite na sciatháin ag clocha cheana féin ag eitilt!
  Alice giggled.
  - Sea, seo é dialectics! Canúintí na forbartha agus na fealsúnachta... Mar a deir na Francaigh...
  Chuir Angelica isteach ar a páirtí:
  - Bhí Kutuzov ann - bhuail sé na Francaigh! Anois is é Vladimir Dia an domhain ar fad!
  Na cailíní, tar éis focail den sórt sin, giggled arís, slapped a chéile aonair. Alice, lámhaigh níos mó agus níos tapúla, fiú a raidhfil uathoibríoch ró-théamh agus dóite a méar. Anseo, mar shampla, bhí an cumas aici fiú an Focken-Wulf a bhí beagnach dodhéanta a bhualadh le linn na sealaíochta. Mhol Angelica:
  - Is diamaint do shúil! Nuair a bhíonn an tsúil ina Diamond, murab ionann agus cloch nádúrtha, tá sé i gcónaí ar láimh agus ní gá é a thochailt!
  Thug Alice faoi deara le magadh eile aphorism:
  - Teastaíonn pants fiú ó bhó má bhíonn siad ag forc féarach agus áit uisce! Tá meas ag bean ar éadaí uirthi féin, tá meas ag fear ar a neamhláithreacht, agus tuigeann an fear cánach an líon paistí is féidir a ghearradh as gúna duine eile trí bhuiséad an stáit a chur suas!
  Bhí lull sealadach sa spéir, ach ansin go tobann, i lár na seasaimh, bhí na trúpaí Rúiseacha chun cinn cosúil le soinneáin, cosúil le dreigít tuairteála isteach sa Domhan. Caitheadh na céadta coisithe, dóite agus caitheadh i dtreonna difriúla iad. Scaipeann siad, is cosúil nach daoine iad, ach tá tonn iomlán de tsunami ardaigh ó chomhlachtaí beo, tattered agus marbh.
  Exclaimed Angelica faoin torann:
  - WOW! Seo buille! Ní bhuaileann fiú "Andryusha" mar sin!
  Mhol Alice:
  - Seo é Strumtigr, lena bhuamadóir. An gunna ionsaithe rianaithe is cumhachtaí!
  Chaith Angelica suas a lámha.
  - Sea, ní fhaca mé an durra seo roimhe seo! Is dócha féin-ghluaiste gunnaí méid atá uait!
  - Caithfimid na gunnaí féinghluaiste seo a fheiceáil agus é a neodrú! Dúirt Alice. - Seachas sin, beidh boil againn sa dabhach!
  Rinne Angelica magadh as áit:
  - Beidh muid i folctha: mar sin tá folcadh do dhuine Rúisis sonas!
  Bhí a leithéid de chaos i réim ar an gcatha agus d"éirigh le Alice a shocrú cén áit a raibh an t-urchar ag teacht leis an dara volley amháin. Thairis sin, buaileadh an bheirt acu, "Sturmtiger", ag an am céanna. Mar sin rumble na buamaí seo, an oiread sin íospartaigh ...
  Dúirt Angelica, cosúil le Spinoza agus Cicero isteach i gceann amháin:
  - Ar mhaithe leis an ealaín, déanann taibheoirí íobairtí deonacha, ar mhaithe leis an ealaín mhíleata, cuirtear iallach ar éisteoirí íobairt a dhéanamh! Bíonn an pobal i gcónaí ag iarraidh encore le sárshaothar ealaíne, níl aon duine fágtha ón bpobal atá ag iarraidh athrá le sárshaothar ealaíne míleata! Ceolchoirmeacha an maestro ealaíne, íoctar airgead mór ar thicéid, agus íoctar fiú níos mó airgid chun ceolchoirmeacha an maestro na healaíne comhraic a sheachaint!
  Chuir Alice isteach ar a cara:
  - Tar ar mo shonsa, déanaimis lámhaigh díreach isteach i gcainéal muzzle leathan an gunna, ansin déanfaidh na buamaí atá sa lucht tiomántán maidhm!
  Chas Angelica a méar ar a teampall:
  - Caithfidh tú an seasamh a athrú ar dtús, go bhfuil an uillinn níos dírí agus do chosa a stomp!
  Rith na laochra lena n-aclaíocht ar fad, ach arís ní raibh am acu. Dealraíonn sé go bhfuair na stoirmeacha uathoibríocha breise agus iad á n-athlódáil agus tá méadú tagtha ar a ráta dóiteáin. Ina theannta sin, ní hamháin na coisithe, ach freisin d'fhulaing umair ó eitphlé, stróiceadh na túir, agus rinneadh cruach a mheascadh le lasracha i gcoire cailleach diabhal.
  Chuir na cailíní isteach ar a moille, d'aon ghnó, a gcos lom, baineann isteach sa tine d'fhonn iad féin a phionósú le pian!
  Dúirt Angelica:
  - Tá sé tuillte againn!
  Dúirt Alice agus í ag gríosadh le pian agus ag damhsa cosnochta ar an tine:
  - Agus níos measa fós tuillte ag na naimhde!
  D'fhreagair Angelica:
  - Is fearr scoundrel amháin a mharú ná céad a nochtadh, déanann na scoundrels deiridh é féin!
  Dhearbhaigh Alice go cinntitheach, mar ghaiscíoch ó Lucifer:
  - Agus is é seo go díreach cad a dhéanfaimid!
  Ghlac na cailíní aidhm, ag damhsa ó na lasracha beaga, pian agus dónna ag ligean dóibh díriú. Tar éis an tsaoil, is é seo a dtír dhúchais, is saighdiúirí na Rúise iad a deartháireacha, ní mór dóibh na céimeanna deiridh a bhuachan agus a ghlacadh go Beirlín. Nuair a bheidh an bua ag an gcumann, ní bhfaighidh fear bás go deo i lámha fear eile!
  Tús bog, d'eitil urchair speisialta de tholladh armúr méadaithe amach as na trunks. Anseo ní raibh an deacracht is mó ach dul isteach sa vent. Ní amadán iad na Naitsithe ach an oiread agus chosain siad oscailt an bharaille le caipín cosúil le clúdach taephota. Mar sin, bhí sé riachtanach go mbeadh am aige é a phlandáil sa nóiméad gairid sin nuair a d'ardaigh an caipín láithreach ón lámhaigh. Ansin, cosúil le urchair ag polladh meascán de roinnt leachtanna ionsaitheach ...
  Phléasc sé monstrously, an chéad dá pléascadh ag an am céanna, ansin roinnt eile ó maidhmithe dosaen eile buamaí armlón. Scriosadh nó rinneadh damáiste tromchúiseach do roinnt boscaí pillín in aice láimhe, an Fritz, rinneadh bearnaí suntasacha iontu.
  Bhí an tonn soinneáin chomh láidir sin gur bheag nár bhuail sé an dá ghaiscíoch ar a ndroim. Le lúcháir, scairt na cailíní:
  - Tá! Níl ann ach rang!
  Chuir Alice leis:
  - Tá súil ghéar snípéir in ann armúr tiubh na malaí is tibhe, an laoch is balbh!
  Chualathas guth sásta ón taobh thiar.
  - Chonaic mé é! A chailíní, smaoinigh ar Ordú na Glóire den chéad chéim i do phóca ... Tá fear in éide mór-phóilíní rúnda an tsarist téarnaimh. - Níos cruinne ar an cófra! Maith sibh a chailíní! Mar sin féin, ní hé seo go léir do exploits!
  Dúirt Alice:
  - Níl anseo ach an tús!
  Léim Angelica suas.
  - Agus is tábhachtaí tús maith!
  Chuir Major leis:
  - Is é seo an tús, agus an deireadh i mBeirlín! Ní chuirfeadh sé iontas orm dá nglacfá Hitler leis na liathróidí freisin. Tar éis an tsaoil, is cailíní tú ar leibhéal superman!
  D'fhreagair na laochra go measartha:
  - Níl, tá muid ach mná Sóivéadach!
  Ba chosúil gur bhris bás na Sturmtigers agus an turraing ón gcruachás fórsaí an Fritz, bhí an tríú iomaire sáraithe cheana féin ar maidin an ochtú lá déag. Chuaigh trúpaí, go háirithe umair, amach ar tír-raon níos cothroime. Bhí ar na cailíní fiú meaisíní troma den sórt sin a bhrú!
  Dúirt Angelica:
  - Is é cogadh an cluiche cearrbhachas is mó, ach amháin sa chás go gcaillfidh an stát, murab ionann agus poker, an té nach féidir é féin a chur faoi smacht!
  Dúirt Alice go dáiríre:
  - Tá ionsaí i gcogadh cosúil le rás capall, níl i bhfad níos mó constaicí agus marcach truaillithe ag an dobhareach amháin!
  D'fhreagair Angelica:
  - Níl an aphorism cruinn! Ag rásaí capall, is féidir leat marcach a bhreabadh, le linn an ionsaithe tuigeann an reathaí nach bhfuil an saol ar díol!
  Rith na laochra níos faide ar shiúl... Agus a gcuid fiacla péaracha á ngearradh ag an am céanna. Chan Alice fiú:
  - Áilleacht, áilleacht, táimid ag tabhairt cat, bior, madra, Petka an bulaí, moncaí, leath tram go dtí an madhouse! Seo cuideachta!
  Rith Angelica ar aghaidh chuig na trinsí leis:
  - Cuideachta nach féidir a dhíol faoin casúr!
  Chlaon Alice.
  - Tá! Beidh an CPSU ag ithe linn!
  Bhí ionadh ar Angelica:
  - Agus cad é an CPSU? Níl a fhios agam an téarma seo!
  Mhínigh Alice ar bhealach aisteach:
  - Is féidir é seo a aistriú mar Pháirtí Cumannach an Aontais Shóivéadaigh!
  Shrug Angelica a guaillí brúite.
  Ach níl a leithéid d"ainm ann go fóill...
  Chaith Alice suas, a dorn ceart:
  - Creid dom, beidh! Beidh gá!
  Chaith Angelica:
  - Bí sláintiúil!
  Thacaigh Alice le magadh tromchúiseach:
  - Beidh mé cinnte!
  Ar an plain, bhí friotaíocht níos laige, ach fós stubborn. Bhí na Ferdinands an-chorraithe go háirithe, na gunnaí féin-ghluaiste Trodaire, cosúil le bumblebees ollmhór, pléasctha i trealamh Sóivéadach lena sliogáin. Níl sé éasca an Ferdinand a scrios, ní rud ar bith é gurb é an gunna féinghluaiste seo an ceann is mó de na cinn throma agus níl sé sa dara háit ach ag an Panzer-4.
  Chonaic Angelica Panzer luíochán sna toir ... Níl an carr ach fiche go leith tonna meáchain, ach tá gunna Panther aige. Déanann an scáthchruth íseal go bhfuil sé éasca duaithníocht a dhéanamh agus dul ar stailc ón taobh thiar de luíocháin. Alice thosaigh freisin a crawl i dtreo an Panzer ... Carr rathúil, ach níor úsáideadh a lánacmhainneacht go hiomlán, mar gheall ar an stupidity an gceannas na Gearmáine. Go ginearálta, is feiniméan aisteach é seo den Dara Cogadh Domhanda. Tá feabhas suntasach tagtha ar cheannas míleata na Rúise le linn na cogaíochta in ealaín an chogaidh, go háirithe ag an leibhéal oirbheartaíochta. Agus thosaigh na Gearmánaigh, ar a mhalairt, ar na trúpaí a bhainistiú i bhfad níos measa ná mar a bhí ag tús an chogaidh. Mar gheall air seo, níor chabhraigh fiú an méid méadaithe trealaimh (i 1956 níos mó umair agus gunnaí féinghluaiste i mí ná mar a bhí sa bhliain 1954 ar fad!), leo cur i gcoinne builleanna na Rúise ar arm an tsarist. Mar shampla, má dhéanaimid táirgeadh na n-arm, ansin sna caoga cúigiú agus caoga séú bliain, bhí na comhréireanna sa chóimheas maidir le táirgeadh trealaimh níos fearr do na Gearmánaigh ná sna caoga haonú agus caoga dó bliain. Ach níor éirigh cúrsa na cogaíochta níos fabhraí don Tríú Reich, ach a mhalairt!
  Cailíní, ní raibh siad iad féin a theorannú do scrios an optaic Panzer-4, shéid siad suas freisin an carr le grenades carnach a gabhadh. An chéad Panzer amháin, agus ansin an chéad cheann eile ...
  Rinne Angelica gáire.
  - Sin é an chaoi a mbuailimid na vipers seo!
  D"aontaigh Alice, agus í ag cur a fiacla miodóige, leis:
  - Buailimid an oiread sin nach sábhálfaidh fiú sliogán turtar Panzer-4!
  Bhí go leor déagóirí sna trinsí, ar glaodh orthu le déanaí, de réir dealraimh. Bhí buachaillí chomh séimh sin nár tharraing siad fiú ar dhéagóirí, timpeall naoi nó deich mbliana d"aois. Bhreathnaigh siad mearbhall agus scanraithe.
  Airm na mbuachaillí, 20 mm gan chuimilt. Lightweight, agus in aice leo is féidir leat Fry na coisithe, nó a mharú an bolb umar. Seo ceann beag, éadrom, curtha i luíochán, gan ach a shála loma le feiceáil. Tá go leor buachaillí cosnochta, ní raibh buataisí de mhéid oiriúnach, agus sa Ghearmáin i lár mhí Aibreáin tá an aimsir cosúil sa Rúis i mBealtaine te. Ní scaipeann buachaillí an Tríú Reich, áfach, as eagla, mar mhílíste na Gearmáine scothaosta ag an gcéad deis, ag ardú a gcuid lapaí go dtí an barr, nó ag teitheadh go Beirlín.
  Ní dhúnann ach na buachaillí a gcluasa chun a bheith bodhar ó na pléasctha sliogáin, agus ag caoineadh bronntanais dhó "Andryush" agus "Katyusha". Agus mar sin troid siad go dtí an deireadh. Téann cuid acu i muinín an mheabhlaireachta fiú, lig saighdiúirí an Airm Dearg isteach, ag tógáil ceirteacha bána níos gaire dóibh, agus ansin iad féin a shéideadh suas leo. Leanaí misniúla drugged ag bolscaireacht, agus daoine fásta i bhfad níos criticiúla, go háirithe iad siúd a cuimhin go maith na laethanta roimh Hitler, agus ní raibh cead iad féin a brainwashed go hiomlán.
  Dá bhrí sin, dá gaire do Bheirlín is ea is lú daoine fásta a bhíonn ag teitheadh ar chúl, agus is minice a throideann buachaillí beaga cróga gan féasóg.
  Ach i measc na trodaithe, thosaigh cailíní na Gearmáine ag bogadh i bhfad níos minice. Chun creidiúna dó, mheas Hitler go raibh sé de dhualgas ar an rialóir mná a chosaint agus gan ligean dóibh dul chun tosaigh ar nós farae gunna. Thairis sin, níl an easpa fir ó thaobh déimeagrafach de chomh uafásach, is féidir le fireannach amháin na céadta baineannach a thorthú. Ach tá naoi mí ag teastáil ó bhean chun leanbh a iompar agus dhá bhliain eile chun téarnamh a dhéanamh.
  Nuair a chonaic Alice go raibh Angelica ag lámhach na mbuachaillí, bhuail sé an muzzle, ag exclaim:
  - Ná maraigh leanaí! Ar thuig tú an bhean nó an mac tíre?
  Léim Angelica go fíochmhar mar a bheadh panther:
  - An féidir leo sinn a mharú?
  Dúirt Alice:
  - Is leanaí iad seo, ní thuigeann siad... Ina theannta sin, tá leibhéil éagsúla moráltachta. Is bonn í an mhoráltacht fhaisisteach, tá an mhoráltacht cumannachas sublime. Bunaithe ar seo, ní mór duit a thuiscint nach féidir linn, agus nár chóir dúinn a bheith chomh dona lenár chéile comhraic. Seachas sin, cad é an pointe go bhfuilimid ag éileamh ról an mhaith sa chath in aghaidh an uilc.
  Bhí Angelica ag iarraidh aphorism a chasadh mar fhreagra, ach bhí a ceann folamh, cosúil le sparán nochtaire. Agus tháinig aon rud, witty agus loiscneach.
  Alice patted a cara ar an ghualainn.
  - Sin é! Cé go ndúirt Stalin go bhfreagróimis buille trí bhuille do bhuille an namhad, níor chiallaigh sé ar chor ar bith gur cheart meanness a fhreagairt le meanness triple. Agus ar chruachás triple cruálachta! Sa chás seo, ní prionsabal an tsúil le haghaidh súl ár bprionsabal!
  Bhí fearg ar Angelica agus dúirt sí le réasún:
  - An fear d'aois, scaipthe, tá siad instinct i bhfad níos láidre chun maireachtáil ar aon chostas. Mar sin, is smaoineamh an-chonspóideach é seo ... Is é sin, bhí mé ag iarraidh a rá nach mbeidh aon duine againn le lámhach go luath ach amháin i gcás suckers blowy ... Mar sin, cad is féidir linn dul ar ais?
  Luaigh Alice Angelica lena hinnéacs chuig an Iarthar:
  - Feiceann tú, tá na "Panthers" ag crawling, creidim dom, beidh duine againn fós le dul i ngleic anseo agus duine éigin le bain! Nach bhfuil sé soiléir!
  D"fhiafraigh Angelica dá cara:
  - Go bhfuil mo lámha ar crith le tuirse, agus mo chosa freisin ... B'fhéidir go gcanfaidh tú rud éigin suairc dom?
  D'fhreagair Alice:
  - Sea, mise, freisin, nach bhfuil mo shúile dúnta don chúigiú lá! A chanadh, an é rud duit a bheith suairc... Ón sean?
  Ghreamaigh Angelica a ceann go feargach mar láir.
  - Ní! Diabhal tá sé sean! Canaimis níos fearr, nua, spraoi, Sóivéadach!
  Alice screwed suas a aghaidh.
  - Beidh sé spraoi, ach breitheamh duit féin conas Sóivéadach!
  Chaill Angelica, ar iarraidh, an raidhfil a bhrú go feargach i gcoinne a leicne, ag magadh:
  Níl aon hype breise ag teastáil uainn! Ní mór dúinn, ó chroí, go hálainn, agus go fileata ...
  Sheinn Alice, ina glór iontach dochosanta:
  Spiorad na rúise i cath ná titim saor in aisce,.
  A ghrian dearg, gathanna an earraigh!
  Cé go raibh an Fuhrer timpeallaithe ag fál cloiche,
  Buaileann ár casúr cosúil le druma sa dorchadas!
  
  I gcúil an domhain ár nglas -
  Agus gráinní órga na meala de pháirceanna dúchasacha!
  Lig an bratach dhearg ar an arm sruthlaithe,
  Agus tá sciatháin ag eitleáin i spéir na gcraenacha!
  
  Lig an cosán ar an atharland a bheith níos airde;
  Ardaímid cumannachas thar an phláinéid!
  Cloisimid glór céad míle náisiún láidir,
  Tá gach rud ardaithe agus ní dhéanann an ridire céim síos!
  
  Creid, ní thiocfaidh an fómhar sa tír,
  Agus ní bheidh muid reoite faoin sneachta!
  Is fearr éirí as cailíní mópála -
  Fillfidh, beidh a fhios ag ár n-arm le bua glórmhar!
  
  Beidh Beirlín ag titim, feicimid go luath
  Agus níl eagla orainn ar "Panthers", "Tigers" ar chor ar bith!
  Beidh abairtí don Fritz,
  Bhuel, faigh na dámhachtainí, a chlann mhac na Rúise!
  
  Agus tá ár gcumas mar lasair,
  Scaipfidh an fhaisisteachas isteach i luaithreach sáite!
  Agus tá cruas mar chloch,
  An diúracán rumbles, crushing - Bang!
  
  Paidreacha Shátain, ná éist,
  Chinn an Tiarna ligean dó gurb é an t-aon bhealach!
  Glanfaimid an Domhan ón Naitsíochas,
  Tar éis an tsaoil, ní teach tábhairne é an phláinéid ar chor ar bith don Fritz!
  
  Ar ndóigh d'íoc muid go leor
  Tá ár bhfarraigí díreacha tar éis bás a fháil!
  Anois tá an Rúis i gcumhacht dearg,
  Agus ní fhillfidh mealladh Diabhail níos mó!
  
  Tar éis an tsaoil, tá cúis an chumannachais naofa,
  Tá maitheas iomlán, gan teorainn ann!
  Agus do réir dhlíthe an dualchais an-fhírinneach,
  Níl sé i ndán don chaipitleachas teacht i dtreis!
  
  Ionas nach gcrann an t-ocras na náisiúin,
  Ní mór feirmeacha comhchoiteanna a phlandáil i ngach áit!
  Ní thógann sé ach ceithre bliana
  Cuirfidh an Almighty cúig ghnólacht le haghaidh tógála !
  
  Agus ansin spás - an gclós na cruinne,
  Scuab go maith é, le broom cumhachtach!
  Tá an ghlóir seo láidir dothuigthe -
  Ina bhfuil gach duine ina laoch mór!
  
  Ná caoin baintreacha ar son saighdiúirí,
  Tar éis an tsaoil, níl aon spriocanna dodhéanta ann don eolaíocht!
  Tugtar luach saothair dóibh leis an aiséirí,
  Agus seolfaimid bouquet chugat uainn, ó rósanna scarlet!
  . EPILOGUE.
  Rinne Hitler ceiliúradh ar 20 Aibreán, 1957 seasca ochtó bliain. Is beagnach comóradh é seo, tá an saoire i ndáiríre i riocht caillte. Anois tá rogha ag an Fuhrer: bás a fháil le honóir. Nó rith agus folaigh faoin talamh.
  An dá sin agus Hitler eile nach bhfuil ró-shásta. Mar sin tá cás an Tríú Reich an-tromchúiseach.
  Féachann Hitler ar troid gladiator. Tá na buachaillí ag troid sna tránna snámha céanna.
  Tonn gach buachaill deich mbliana d'aois sabre beaga agus clúdaíonn siad iad féin le sciatha. Tá a gcorp tanaí, coirtithe, nocht, gléiste le allas.
  Tá na buachaillí scríobtha ar a chéile cheana féin. Chaill duine acu buille agus thit sé. Loisg an Moor a shála lom le tóirse.
  Léim an buachaill suas. Agus chaill sé arís. Agus thit sé drenched i fola.
  scairt Hitler ag barr a scamhóga:
  - Críochnaigh é!
  Agus tapped le lámha tirim. Is cosúil go bhfuil an cogadh ag druidim chun deiridh agus níl meon an Fhuhrer an-mhaith.
  Tá sé in am dó ciceáil. Agus is géarghá é seo, mar a deir siad.
  Tá imeall Bheirlín sroichte cheana féin ag na laochra cróga, ar chuir an tArm Dearg stoirm air. Bhí ceann de na dúnta ársa, treisithe ag daingnithe nua-aimseartha, fós ag troid go dian, bhí trúpaí na Rúise ag iarraidh briseadh níos doimhne isteach sa chathair citadel.
  Agus bhí an chuma ar an deataigh ag éirí níos borbaí...
  Alice ghnóthú beagán as a wounds, ach ní raibh sí ag rith go han-tapa, bhí laige fós ina cosa. Ach amháin gur thuairiscigh an raidió gur tháinig trúpaí tsarist na Rúise agus fórsaí Mheiriceá-Rúise agus tsarist le chéile, ag dúnadh an fáinne timpeall Bheirlín. Bhí bráithreachas idir na saighdiúirí.
  Bhí an cogadh, éadrócaireach, fuarchúiseach, ag an bpointe deiridh cheana féin. Ach thug an deireadh dlúth, an-dlúth fuinneamh, thug neart.
  Dhreap na cailíní ar an díon briste agus as sin thosaigh siad ag fiach ar an dún.
  Bhí na ballaí monstrous, déanta leis an meticulousness ar fad ar saintréith de chuid tógálaithe meánaoiseach.
  Bhí go leor gunnaí frith-aerárthach, gunnaí meaisín agus moirtéal ann. Fiú ar bhealach tháinig trasna ar "Jagdtigers" clúdaithe ar thaobhanna níos tanaí armúrtha agus deireadh le leaca coincréit threisithe.
  Níl sé éasca a bheith gar, cé go raibh Aleksei stubborn le feiceáil sa spéir. Is cosúil go ndearna siad iarracht umair armúrtha trom a fháil.
  Thug Alice faoi deara:
  - Tá an dún seo faoi bhallaí, a bhata!
  Dúirt Angelica:
  - Sin ceart, tá sé greamaithe! Ach tá sé i bhfad níos measa dúinn.
  Mhol Alice:
  - B'fhéidir níos gaire don ionad. Gheobhaidh muid i bhfad níos mó spriocanna ansin.
  Scríob Angelica a cosa lom ar chúl a cluas le méara galánta a leagadh síos:
  "Ar dtús, bris uirlisí optúla na Jagdtigers, agus ansin bogfaimid chuig an ionad, agus beidh fiach mór ann!"
  Uair amháin bhí colm sneachta-bán, d'éirigh sé dubh ó dhó agus d'fhéach sé cosúil le fitheach. Agus sa spéir, bhí suthanna na réaltaí le feiceáil go timidiúil tríd an súiche. Seo é an domhan, gan an chuid is fearr ... Cé go bhfuil an chuid is fearr?
  Thug Alice faoi deara:
  - Is é an rud is fearr ar domhan nach féidir leat a rá choíche - ní féidir é a bheith níos measa!
  Chuir Angelica, mar scuaine ó Arbakan, isteach:
  - Cad atá go dona ar domhan, díreach sa chogadh, agus tar éis an bua ní éiríonn sé níos fearr!
  An buachaill Oleg Rybachenko, a léim suas chucu, a scairt:
  - Cad atá tú ag caint faoi. Tá an namhaid ag gearradh ár n-umair cheana féin!
  Go deimhin, as gaothairí muzzle fada agus tiubh, thit sliogáin carnacha. Bhí ceithre "Jagdtigr" -3, triúr caillte ó achar fada, agus bhuail an ceathrú ceann ar an luasghéarú "Nikolai" -3 ar dheis sa bholb ar chlé. Ón bhuille bhrúite a bhí ag teilgeán tríocha cileagram, bhí na rollóirí agus na rianta stróicthe, agus níor bheag nár iompaigh an carr féin.
  Rinne Angelica feadóg os ard.
  - Sin spit. Bhuel, is féidir leat poke ar a n-optics?
  Ní raibh Alice cinnte go leor.
  - Laige sna méara, lámha ag crith ... níl mé cinnte.
  Rinne Angelica snort go contemptuously.
  - Ach tá tú fós ina fhear Rúiseach! An bhfuil a fhios agat cad atá daoine na Rúise in ann?
  Alice bhuail í féin ar an smig i crá.
  Gach rud ach stupidity!
  Chaol an laoch sneachta-bán a súl dheas agus thosaigh sé ag díriú. Bhí cuma bagarthach ar "Jagdtigers" -3 - go háirithe an armúr tosaigh, masc an ghunna, rud a thug cuma air le smig na muice. Ach raon aimsitheoir beagán níos airde agus feadán peireascóip. Sin an áit is gá duit é a phlandáil!
  Déanann Alice iarracht díriú... Samhlaigh piléar mar rud éigin cosúil le hiníon pósta. Agus is radharc optúil é a fiance beagnach ciliméadar. Agus ní mór dó a bheith curtha in aice leis ...
  "Jagdtigers" -3 arís spit, ceann de na gluaisteáin "Nikolai" blows síos an túr le hit cruinn ... Agus bogann an chabhail leis an undercarriage ar aghaidh ag táimhe. Phasmogoria!
  Cogar Alice:
  - Bhuel, a Mháthair Dé agus Sheoirse, cuidigh leat an roisín a shú ó Gehenna! - Brúnn an cailín an truicear go réidh.
  Suíonn Angelica a cara go truamhéileach agus tarraingíonn sí ar a gualainn:
  - Cad atá tú ag caint faoi. Ar mhaith leat an Mhaighdean Mhuire a ól le roisín?
  Caitheann Alice a lámh ghlaoch, láidir cosúil le lámh gabha agus dearbhaíonn:
  - Seo mar is cuimhin liom mná torracha le bellies scoilte, agus leanaí crochadh ag an téad imleacáin, ansin ba mhaith liom na naoimh go léir ... Smaoinigh ar do shon féin, má cheadaíonn siad chaos den sórt sin, ansin cad iad na naoimh!
  Scríob Angelica droichead a srón le cnap a cnap agus rinne sí snort - "droch mhaíomh":
  - Sea, tá a fhios agam sin le fada an lá. Fiú ar scoil, mhínigh siad dúinn cén fáth nach bhfuil aon Dia ann - má cheadaíonn Dia domhan ifrinn mar sin, cén cineál Dia é ansin?
  Rinne Alice giggled mar fhreagra, an corrmhéarr ar a lámh dheas ag caoineadh go fealltach. Reoite an cailín agus rinne sí iarracht a smaointe capall a bhailiú le chéile. Fócas ar lámhach. Ach chuaigh smaointe áit éigin go dtí an taobh, agus fiú síos ...
  Dúirt Alice go ciallmhar:
  - Agus cad é ár fóillíocht gan cogadh? Fíor leadránach! Smaoinigh ar dhaoine mar róbait? Agus is sinne leanaí frisky agus aoibhinn an Uilechumhachtaigh ...
  - Agus ní olc! - Angelica. - Bhuel, cén fáth nach bhfuil tú ag shoot?
  Alice blinked dúr.
  - Tá an mhéar ar stailc ... is féidir liom a chailleann ...
  Canann Angelica anseo:
  - Chaill mé an chéad uair, bhí aiféala orm an dara huair, agus an tríú huair a chaill mé é, a chan an t-uncail!
  Lean Alice leis an amhrán:
  - Tá an ceol ag seinm, tá na drumaí ag bualadh - tá an t-aisteoir Fritz á thabhairt go dtí an reilig!
  Bhí éifeachtacht athraitheach ag spitting "Jagdtigers" -3, ach nuair a bhuail siad, scar siad gach rud i ndiaidh a chéile. "Nikolai" -3 fired agus bhuail ar an t-aistriú, gan fiú smaoineamh ar na spriocanna. Mar sin féin, déan iarracht, bain triail as colossus den sórt sin. Focal amháin - Nazi fakyu!
  Cheana féin fuair "Alexander" -4 a "óstán", bhí an túr twisted ...
  Déanann Alice iarracht an truicear a tharraingt, ach níl an mhéar ag iarraidh lúbadh. Thairis sin, tá sé swollen, agus tá an cailín chomh balbh.
  Ach anseo Oleg Rybachenko, mar a bhí i gcónaí ag iarraidh tacaíocht a thabhairt dá chailín in amanna deacra, thosaigh sé ag canadh os ard:
  Is féidir le domhan scéal fairy a bheith olc
  Tar éis an tsaoil, tá draíocht dhá-aghaidh freisin!
  Is cosúil go bhfuil gach rud go maith óg
  Ba mhaith liom an fhírinne; beo in onóir cáiliúil!
  
  Ach áit éigin fálann troll líonra,
  Tá goul olc ag leagan gaistí!
  Táimid ag dul ar shiúlóid fhada
  Tá siad ag fanacht linn a thástáil, ní bréagáin!
  
  B'fhéidir go bhfuil an caonach thar a bheith deilgneach,
  Bhuel, lile uisce in ionad gaiste!
  Fuil ag gobadh na deora ó na scamaill,
  In ionad gealaí lanna, lonraíonn corsair!
  
  Ach is elf éadrom mo chara,
  Shineann gcuacha cara le hór!
  Dubhairt an sióg - ná gluais an buachaill,
  Agus sínte amach lámha tairisceana!
  
  Ceacht claíomh cara Dal elf,
  Scamhóg, rebound, athraitheach ag baint!
  Ionas nach laghdódh stoc na beatha san olc,
  Tugann tú dhá rósanna don bhanaltra!
  
  Chruthaigh an gabha corrach sabre,
  Insíonn sé dom, miongháire le smirk;
  Ar mhaith leat deireadh glórmhar sa chath,
  Is gá a bheith cairde le cultúr fisiciúil ardently!
  
  Cumaisc daichead sruth san oiliúint,
  Agus ar deireadh, tháinig cruach damask géilliúil dom!
  Ghearr tú ar dtús ón gcrann snaidhmeanna,
  Bhuel, ansin beidh tú a bheith ina laoch uasal!
  
  Seo a thagann an cath; leis na elves
  Trolls, agus gouls roar leo!
  Ach domsa is teaghlach é an t-arm,
  Agus níl aon fonn a sheachaint i troid!
  
  Is cuimhin liom na gluaiseachtaí, an lunge an lann,
  An ghoul olc plódaithe le corcairdhearg!
  Thugamar lann láidir do na créatúir,
  Tógfaimid domhan, glan agus nua!
  An buachaill ag canadh, agus Alice athrú tactics, agus bhfostú an lár, méar fada de cos lom leis an madra an raidhfil sniper ... Dá bhrí sin, a oscailt an modh is nua de lámhach.
  "Jagdtigers" -3 chuaigh dall go tapa, agus ansin d'oscail ceann de na hatches, ceann bearrtha le paiste dubh thar a shúil dheas bhfostú amach.
  Bhrúigh Angelica a cuid cairde sa chos go meicniúil chun í a chosc ó lámhach agus scaoil sí í féin ... Ach d'éirigh fearg amach go raibh sí ina cúntóir bocht, phreab an piléar thar chlúdach tiubh na gunnaí ollmhóra féinghluaiste. D'ordaigh na Naitsithe san fhuil fhuar, agus scaoil an gunna arís agus ... Chaill 34 eile a turret, ag gobadh amach go bródúil os cionn an chabhail.
  Níor éirigh le Alice, cosúil le panther le heireaball scorched, iarracht a cara salach a chiceáil le cic. Mar sin bhuail sí a hionsaí le bloc soiléir:
  - Cén fáth a bhfuil tú bán?
  - Cad atá á dhéanamh agat? Scaoil Alice tintreach óna súile sapphire. - Táimid ag troid ar son comhchúise, ar son slánú agus sonas an chine dhaonna fhorásach go léir, agus tá éad ar an diabhal fiery lena cara go ndéanann sí na Naitsithe a dhíbirt níos mó, agus a bhrú.
  Mhothaigh Angelica náire agus, fuair sí láithreach:
  - Agus bhuail mé mosquito de do chosa. Tá an iomarca fola caillte agat cheana féin, agus tá sé fós ag sú an bastaird!
  Ceartaigh Alice a cara le magadh droch-fholaithe:
  - Ní bastard é an mosquito, is ignoramus artrapod é!
  Mar fhreagra, thaispeáin Angelica a teanga dá haingeal bán sneachta - ag canadh:
  - Tugaim eolas, agus mé ag súil... Go mbronnfar céim mháistreachta ar aineolas!
  Chuir Oleg Rybachenko isteach ar a chairde agus fiú thug slap dearg san aghaidh, is cosúil nach raibh sí ag súil leis an impudence sin ón mbuachaill gur mhaith léi di:
  - Sea, shoot tú, agus rant, cosúil le mná ar an margadh!
  Rinne Angelica iarracht freagra a thabhairt, ach bhí imoibriú gabhálas nathair ag an scout-colonel óg freisin agus léim sé ar ais. Ach is léir nach raibh an diabhal fiery ag iarraidh a logh agus láithreach rushed ina dhiaidh. Léim an buachaill thar an bumps, coirtithe, le bríste fad glúine, cosa lom. Tá Angelica taobh thiar dó.
  Alice aistrigh go dtí an raon lámhaigh. Bhuel, más gá dá laoch méara a cosa lom galánta a úsáid mar uirlis. Tar éis an tsaoil, tá siad chomh deas agus solúbtha, ní féidir leo é a láimhseáil níos measa ná a lámha.
  Scoilt ceann bearrtha an fhaisisteach as piléar cruinn idir na súile ... Ar ndóigh, ní féidir le daoine a bheith ag díriú ar a gcosa mar is gnách. Anseo tá sé sách intuition agus nasc leis an domhan, a thugann an fuinneamh créachta leighis.
  Shíl Alice ansin go mb'fhéidir i gceann céad bliain, nuair a léifidh sliocht dea-chothaithe faoina n-eachtraí, smaoineoidh go leor acu: "amaidí cosnochta." Rush siad cosnochta, thar dealga, splinters, brící briste, clocha agus tinte ... B'fhéidir go mbeidh an perverts masochistic rá freisin.
  Agus ní bhíonn a fhios acu go dtugann an domhan, fiú amháin Gearmánach trí boinn lom, cumhachtaí fíor-draíochta dóibh, as a leighiseann créachtaí go tapa, sreabhann fuinneamh iontach, agus níos tábhachtaí fós, dearcadh iomlán difriúil ar an saol ábhartha. Eadhon, an dearcadh a rinne snípéir sárdhaonna í. Chomh maith le Angelica, dála an scéil, anseo, cé nach raibh sí gan deacracht, rug sí an buachaill agus a shealbhú ar neamhthuilleamaí. Cé nach bhfuil Oleg Rybachenko chomh beag a thuilleadh, agus an-mhatánach agus sinewy, fortress nádúrtha chomh maith le hardening ríthábhachtach.
  Ní aithníonn an buachaill bróga ach an oiread, cé go bhfuil sé féin agus Alice, fiú níos mó ná uair go leith, dhá uair an chloig ar a mhéad, in ann seasamh i mód cosnochta i sioc mór fiche céim. Agus ansin caithfidh tú bogadh, agus i luíochán, sa fuar, do chosa a dhéanamh go tapa agus go pianmhar stiffen .... Ach caitheann Angelica an oíche, ag adhlacadh headlong isteach sa sneachta agus ag an am céanna i gculaith snámha amháin, nó fiú. ach amháin i mionbhrístíní. Agus rud ar bith, ní fiú an craiceann cas gorm, amhail is dá mba í an Bhanríon Sneachta.
  Bhí súil ag Alice go mbeadh sí in ann leibhéal cruaithe den chineál céanna a bhaint amach sa deireadh. Roimh an gcogadh, bhí cónaí uirthi i dteaghlach nach raibh bocht, bhí a hathair ina cheannaire ar choiste feidhmiúcháin an cheantair, ba innealtóir-eacnamaí a máthair.
  Ní raibh am acu aslonnú, agus ba chosúil go raibh na tuismitheoirí imithe ... An trucail ar a raibh Alice ag marcaíocht beagnach iompaithe ón tonn soinneáin, agus gearradh na rothaí le shrapnel.
  Mar sin le chéile a bhí siad buachaillí, ansin bhí sí fós ach ceannródaí, bhog ina n-aonar i dtreo an oirthir.
  Ach ansin lig na buachaillí síos iad, a chinn chun troid gan daoine fásta ... Bhuel, tá na cailíní taobh thiar dóibh.
  Agus mar sin dar críoch siad suas sa chrios slí bheatha ...
  Bhí saol na gcailíní crua. Alice, fágtha ina n-aonar, bhí a bheith ag obair mar oibrí ... Agus tá sé seo ina ifreann beo, cé go ... Go fortunately, ní raibh na tuismitheoirí spoil an cailín i bhfad ró, bhí taithí aici i saothair fhisiciúil, ach ní exhausting amhlaidh.
  Agus d'oibrigh na oibrithe go crua, ar feadh dhá thrian den lá ... Ar ndóigh, san earrach, sa samhradh agus san fhómhar, d'fhoghlaim Alice siúl i gúna cadáis agus cosnochta, mar, go deimhin, beagnach gach leanbh sa ghairm. Rinne fiú teaghlaigh na bpóilíní agus na sinsir iarracht a bheith chomh measartha agus ab fhéidir.
  Bhí Alice, áfach, mar chomhfhiosach ón tús, ag lorg naisc leis an talamh faoi thalamh agus rinne sí iarracht é seo nó an tasc sin a chomhlíonadh.
  Mar chailín, le gruaig sneachta-bán agus aghaidh angelic, bhí sí an-oiriúnach do ról an teachtaire nó scout. Tá cuimhne den scoth aici, tá aithne aici ar an nGearmáinis agus ar an mBéarla a phreabann as a cuid fiacla fiú, agus feiceann tú a leithéid nach gceapfaidh éinne go bhfuil an cailín ag tabhairt báis don Fritz.
  Chrom Alice a cuid beag, cruaite ag siúl fada feadh an iliomad bóithre, agus thug sí gach rud faoi deara ... Ach níor stop sí ansin. Theastaigh uaithi na bastards seo a mharú, go háirithe tar éis di a bheith buailte go maith, agus í ag smaoineamh ar ghadaí.
  Mar sin cén fáth nach dtabharfaidh tú roinnt pléascáin sa chiseán?
  Mar scout, d'éirigh léi an "Tíogair Ríoga" a chóipeáil uair amháin, a tháinig go dtí an Pholainn ar ais i mí na Nollag 1955 ... Sin nuair a reo an cailín go leor, agus mar sin ní raibh sé i sioc mór ach amháin le bróga bast ar a cosa lom, an tharraing madraí an phionóis isteach i gcóta craiceann caorach, ach .. Mar sin féin, ní raibh sí ag sraothartach fiú, cé go raibh sí ar crith, tar éis oíche mhí na Nollag bhí sé láidir.
  Agus cuireadh tús iontach le gairm snípéir... I mbeagán ama, tháinig sí chun bheith ina ceannaire i measc na trodaithe. Agus ní hamháin cruinneas iontach a bhí ann, ach freisin instinct fiaigh.
  Fíor, dhiúltaigh Alice go cinnte déagóirí agus mná a mharú ... B'fhéidir gurb é sin an fáth nach raibh siad in aon deifir banlaoch a dhéanamh as a cuid!
  Ach anois bhí gach duine a rinne iarracht a cheann a ghreamú amach as an phóirse chun an tsúil a chur in iúl d"aois agus d"fhaisistigh an-séasúrtha. Agus ná bíodh trua agat dóibh...
  Ach chinn Angelica ar a éad a dhíoghail, agus phléasc diúracán ilroinnte. Ní raibh Oleg Rybachenko scríobtha fiú, ach an laoch fiery, tar éis leagadh síos, slashed go réasúnta. Thriall roinnt blúirí a bhrollach, bhuail sé a lámha, a chosa, agus fiú gearradh beag ar a theampall.
  Sa chliabhrach agus guaillí, ghortaigh sé go dona, ach d'éirigh Angelica ar aon nós agus chuaigh sí ag iarraidh fanacht díreach. Ag an am céanna, agus cursing:
  - Seo iad na fiends! Hitlerites nach bhfuil a fhios tuiscint ar chomhréir! Nó náire bunúsach!
  Thug Oleg Rybachenko, nár gortaíodh, ach amháin i gcás bruises nuair a thit sé ón tonn soinneáin, faoi deara go searbh:
  - Agus ar chostas an náire, tá sé sin ceart - clúdach a ghlacadh!
  Rinne an buachaill magadh faoi. Bhí Angelica beagnach nocht i ndáiríre, bhí a héide sáite agus gearrtha, agus fuil ag sileadh uaithi. Bhí an corp le feiceáil ina áilleacht go léir. An-mhatánach, ach freisin baininscneach ag an am céanna, tá na matáin cosúil le sreang, gníomhaíonn na veins agus na tendons go han-ghéar, agus is cosúil gur dealbh cruach teilgthe é seo den Amazon. Beoite ag an am céanna ag an dia cogaidh Ares.
  Alice whistled.
  - WOW! Bhuel, fuair tú é!
  aoibh Angelica indulgently.
  - Tá feoil an-láidir agam! Is iontach an rud é bás Gearmánach do Rúisis! Mar sin ná bíodh eagla ort "Snow White", ní dhéanfaidh sé ach mé a mhilleadh, ach ní leagfaidh sé síos mé!
  Dúirt Alice:
  - Tá ár marcra coisithe agus cruach, marcra umar briste isteach sa dún cheana féin. Anois, cad, anseo táimid ag fiach nó sa chathair?
  Thiontaigh Angelica go tobann chuig an buachaill:
  - Agus cad a déarfaidh Maksimka?
  Dúirt an gasúr óg, ag croitheadh a bangs fionn agus ag brú a dhorn coirtithe le cniogóga feiceálach, go diongbháilte:
  - Ar ndóigh, go Beirlín, nó beidh Hitler a bheith gafa gan dúinn! Tá an t-iascaire ag lorg áiteanna nach bhfuil an chuid is mó inrochtana, ach an chuid is mó brabúsach!
  Thóg Alice Fritz eile ag gobadh amach as an túr a tháinig slán as an bhlaosc agus chuimil sí an gearrtha, ach a bhí beagnach dúnta cheana féin, dearbhaithe:
  - Agus cad? Ní dhéanann sé aon chiall uibheacha a gor in aice leis an oighearshruth ... Ní mór duit áit níos teo a fháil!
  Oleg Rybachenko ag canadh go fonnmhar:
  A anam athar, tiomnaigh croí -
  Dóigh do chorp ar fad i gcath gan rian!
  Dínit agus onóir, a choimeád, bás;
  An domhan atá amach romhainn - anois tá an troid ar siúl!
  Patted Angelica ghualainn lom an buachaill le lámh callused. Chuir Oleg Rybachenko brú ar a phreas, ag léiriú na tíleanna. Ba léir, tar éis dó meáchan a fháil, go n-iompódh an buachaill go luath ina fhear óg láidir dathúil. Níos cruinne, ní chomh luath sin, níos mó ná cúig bliana is daichead fágtha go dtí go bhfásann sí aníos, d'fhear óg.
  Mhol Alice:
  - Ní snípéir tú Oleg Rybachenko, b'fhéidir go n-imeoidh tú uainn beagán ... Ós rud é gur scout tú, déan taiscéalaíocht!
  Bhí cion ag an mbuachaill:
  - An dóigh leat gur ualach aibítre mé?
  Chuir Angelica isteach ar an gcruachás:
  - Beidh Olezhka ag rith amach romhainn. Agus leanaimid é mar seo, cosúil le géanna i dashes.
  D'aontaigh an buachaill láithreach.
  - Tá sé ag teacht! Máirseáil á rith...
  Sa chathair féin, bhí an troid go docht. Bhí cuid de na sráideanna leathan. Ghluais "Nikolai", "Alexander", agus gunnaí féinghluaiste de gach cineál astu. Go háirithe, an SU-100. Breathnaíonn an gunna féinghluaiste seo cosúil le umar atá ainmnithe i ndiaidh Nicholas II, ach le gunna níos cumhachtaí. Measadh gurb é an scriostóir umar is fearr é, níor chosúil ach sách déanach, nuair a bhí an cogadh ar lasadh cheana féin, agus nach raibh am aige tionchar suntasach a bheith aige ar chúrsa na gcathanna.
  Ach ar thaobh na Naitsithe, bhí umar le feiceáil, rud a chuirfeadh moill gan amhras ar shárú an Tríú Reich ar feadh i bhfad dá gcuirfí isteach i dtáirgeadh míleata é in am.
  Mar sin féin, is dócha go gceapfaidh duine ar bith agaibh, ag féachaint ar an radharc trua atá ag an Eoraip dhaonlathach reatha, ach faoi na Naitsithe, ní bheadh daoine aeracha agus "dubha" tugtha do dhaoine eile!
  Agus seo é an umar AG-25, beag, leacaithe cosúil le turtar le muzzle fada Panther. Tinte sé as an gunna ag an "Nikolai", briseadh tríd an chabhail ó fad de 2 chiliméadar. Léiríonn go soiléir an buntáiste a bhaineann le luas tosaigh ard teilgeáin fho-chaighdeán, agus suíomh an ghiarbhosca go díreach ar an inneall, agus an fhoireann i riocht uachtarach ...
  Sliogáin "Nikolaev" sheirbheáil sa armúr tosaigh le tiús 150 milliméadar ar uillinn mór de chlaonadh réasúnach agus ... ricochet.
  Ar feadh tríocha tonna meáchain, tá an umar cosanta go réasúnta agus ní féidir leat é a thógáil, gan amhras.
  Tar éis do Alice dreapadh ar dhíon tí scriosta, féachann sí agus beirt AG-25 ag dul isteach sa chath le colún de Nikolaev-3s na Rúise. Bhí gluaisteáin na nGearmánach nimiúil, inaistrithe agus léim siad amach go tapa. Is é an armúr tosaigh go deimhin impenetrable ... Sea, tá na taobhanna fós go maith 100 - milliméadar agus ar uillinn daichead céim ón cothrománach. Bheadh "Panther" le sonraí den sórt sin i 1955 invincible. Agus in aice le Vársá, bheadh ar na trúpaí tsarist cúlú ...
  Ach ní raibh ar an AG-25, ar an drochuair, a bheith ar an umar is fearr den dara cogadh, nó in áit an tríú cogadh domhanda. Agus dhá gluaisteáin, nach bhfuil chomh láidir chun stop a caoga.
  Tá na SU-100s ag iarraidh díriú ar ghluaisteáin armúrtha an Fritz, ach tá na Naitsithe ag luascadh a gcuid feithiclí ó thaobh go taobh. Luas Thugs: 700 horsepower ar feadh 30 tonna de mheáchan, tugann luas réasúnta, go háirithe ar an mhórbhealaigh. Tá dhá ghiar déag i mbosca suite go díreach ar an mótar, gan na cinn chúl a chomhaireamh, rud a ligeann don charr imeacht i gcás bagairte.
  Níl ach ceithre SU-100s, shoot siad, buille amháin ... Ach an rebound, tá an armúr cemented uillinn an-mhór, agus tá an tiús réasúnta... Na gluaisteáin Fritz dóiteáin mar fhreagra, ach tá siad a fháil freisin é .
  Briseann Alice, a bhfuil a corrmhéarr ceart ar shiúl cheana féin, an optaic arís. Buaileann an cailín bán sneachta a cuid fiacla agus bagairt ar a dhorn:
  - Anseo beidh sé duit!
  Angelica ag faire thar an catha. Sé "Nikolaev" -3 bhí knocked amach sa chabhail, ach tá seans go mbeidh na gluaisteáin filleadh ar an tseirbhís. Tá an teilgeán caliber beag, le ballaí tiubh, agus níl sé chomh millteach. Fíor, tharla maidhm i gceann de na gluaisteáin, agus thosaigh sé ag urlacan.
  Fuair SAU-122 a chuid freisin, polladh é agus tá sé trí thine ...
  Bhuail Alice an dara ceann freisin, ag gáire go mailíseach ...
  - Sin mar atá siad dall anois!
  Bhí amhras ar an diabhal ruadh:
  - Ó, an ea? An gcreideann tú ina daille!
  - Ní chailleann mé! Thit Snow White.
  Sea, agus is cosúil go bhfuil siad freisin! Phócaigh Angelica a méar i dtreo na ngluaisteán.
  Go deimhin, lean an AG-25s ag tine, gach cúig soicind, ag caitheamh diúracán as a gcuid gunnaí móra leath-uathoibríoch.
  Ag an am céanna, is annamh a smearadh siad é, fuair siad féin é, ach choinnigh siad an buille ... De réir dealraimh bhí an armúr ar ardchaighdeán. Mar sin chuaigh an SU-100 isteach sa chór ... Bent over ...
  Ní raibh Alice an t-iontas is lú:
  - Ar chaill mé i ndáiríre ... Sin clumsy, nó sin mar a théann wounds dom.
  Fired Snow White arís agus d'fhéach sé ar thorthaí an lámhach le súile géar. Lámhaigh Angelica ar a súile freisin ... Ach ní hea, níor ghlac.
  Rinne Alice paidir a rá:
  - Bullet, piléar a bheith cruinn, táimid ar son na Cúise, a Chríost!
  Níl, ní chailleann sé, tá sé ach go bhfuil an optaic cosanta ag ró-tiubh agus ard-chaighdeán gloine armúrtha. Thuig Snow White é seo go luath go leor ... Agus bhí rianta na n-umar miracle Gearmánach á séideadh suas ag grenades. Mar sin, thit na insí ar fud an asfalt. D'fhéadfadh duine a rá fiú - áiféiseach! Tá na humair díluailithe, agus go teoiriciúil bheadh sé riachtanach dul timpeall, ach tá na feithiclí Sóivéadacha téite ag tiomáint níos faide, agus iad ag cithfholcadh le sliogáin ...
  Nuair a bhíonn go leor amas ann, bíonn sé seo go leor buille éadrom i lámhainní don cheann. Ón gcéad uair ní ghearrann sé síos, ach ansin carnann sé de réir a chéile, agus tá a leithéid de rud ann agus cnag teicniúil.
  Mar sin tá an armúr, scoilteann sé ó shraith na n-amas agus crumbles ... Sin é an fáth nach raibh an treocht na bhfeithiclí trom-trom a bhuaigh i dtógáil umar domhanda. Cé gur cosúil gur féidir leat cosaint a dhéanamh den rang is airde.
  Mar sin féin, chuaigh an Bhreatain in umar Churchill ar an mbealach chun an armúr a neartú, fiú chun aimhleasa na n-armúr. Ní raibh ach an Challenger meaisín chomhchuí i gcomhréir (tine-armúr-inliú). Ach maidir leis seo, bhí umair i gcónaí nuálaíoch. Cé gur i dtéarmaí comhdhéanamh, níor sáraíodh an AG-25 le linn an tríú cogadh domhanda.
  Ach tá sé "adhlactha" cheana féin. D'athraigh Alice agus Angelica spriocanna, agus chuaigh siad i mbun oibre ar choisithe, gunnaí móra agus Faustniks.
  Anois throid na laochra go díreach i mBeirlín féin. Bhí go leor, go leor trodaithe buachaillí. Agus go raibh daoine fásta knocked amach cheana féin i cathanna roimhe seo, agus anois tá gach fireannaigh slógadh, ó deich mbliana d'aois, nó fiú níos óige.
  Throid na cailíní freisin, cé nach raibh siad en masse. Mar sin féin níor thacaigh Hitler, a bhí ina ollphéist, le mná a chur chun tosaigh, ag féachaint gur caidreamh fir amháin a bhí sa chogadh. Mar sin féin, nuair a thagann sé chun an caipiteal a chosaint, d'fhéadfadh go mbeadh eisceachtaí ann do na rialacha.
  Sheachain Alice lámhach buachaillí faoi bhun sé bliana déag ar phrionsabal. Cé go raibh cuid de na Fritz séideadh amach ag caitheamh pátrúin faustly deas.
  Bhí go leor caillteanais i measc umair Sóivéadacha, agus go leor coisithe. Bhí tithe eile beagnach pelted le corps. Tá go leor gunnaí meaisín i mBeirlín, agus oibríonn raidhfilí ionsaithe MP-74 go héifeachtach freisin. Bairillí agus recoilless ag beating.
  Déan trúpaí dóiteáin agus trúpaí na Rúise éifeachtach a iompar. Anseo arís ionsaí Elis. Aerárthaí ionsaí rollta, agus tine throm ó gunnaí frith-aerárthach agus gunnaí meaisín.
  Déanann trúpaí na Rúise gan sos iarracht na daingnithe a shárú le caith amháin. Ach tá an chosaint tógtha láidir. Anseo a thógtar an foirgneamh, tá bratach trí dhath ar foluain os a chionn go bródúil ... Agus go tobann, de réir mar a phléascann sé, scriosann na ballaí síos, ag brú na dtrodairí éagsúla.
  Alice frowns go mór.
  - Tá mianaigh talún á rialú ag raidió. Tá páirceanna mianaigh ann freisin nach féidir le glasaí a fheiceáil.
  D"aontaigh Angelica, agus í ag lámhach go minic agus go neirbhíseach, agus í ag gríosadh ón bpian ina cuid créachta iomadúla, agus í ag gul go feargach:
  - Sea, chruthaigh an Fritz fadhbanna. Go háirithe colúin umar ... Anseo, is cosúil, beidh na sráideanna a bheith poured go mór le luaidhe agus fuil!
  Phioc Alice suas fear éigin d'aois. Thit sé an faustpatron, eitil an arm síos, agus phléasc ar thionchar, ag ardú carn deannaigh. Taobh thiar dó crashed, chroitheadh a chosa i bróga bast (!) agus an seanathair é féin. Tá a ghairm bheatha thart. Agus breithiúnas á dhéanamh ag na crosa iarainn, bhí an ghairm bheatha glórmhar, bhí fiú ridire na croise iarainn ann. Tá sé aisteach fiú gur roghnaigh cavalier den sórt sin Faustpatron mar arm, a bhfuil buachaillí láidre armtha go minic.
  Ní raibh aon chlaontacht ar leith ag Angelica agus scaoil sé an Faustist óg, nochtaithe taobh thiar den bhalla, ina chos lom. Thit an buachaill, bhí a chnámh briste, agus rinne sé caoineadh os ard. An diabhal ruadh, chríochnaigh sé i gcúl an chinn, ag tabhairt faoi deara:
  - Cosnaíonn trócaire sa chogadh, murab ionann agus cailín poiblí, níos mó, ach ní féidir léi sásamh a thabhairt!
  Arsa Alice:
  - Ní bhíonn leisce ar dhuine ach a bhfuil spiorad fíor-ardaithe aige trócaire a thaispeáint do na tite!
  Rinne Angelica snort go contemptuously.
  - Seo chugat arís Sneachta Bhán ag suathadh le do theanga. Nach féidir leat rud éigin níos cliste a rá?
  Dúirt Alice go géar:
  - An fiúntach é leanbh mí-ámharach a mharú?
  Rinne Angelica snort le díspeagadh níos mó fós.
  "Nach leanbh marfach tú féin?" Agus anois tá tú fós cailín mion, nach phóg ag fear. Mar sin, ná cuir tús leis na píobáin mhála, ach déan shoot! Go minic agus go maith. Agus ná bíodh trua agat do na séidirí, ní bhraitheann siad trua duit féin nó dár saighdiúirí ar a laghad!
  Alice, in ionad a fhreagairt, d'athraigh a seasamh ... I gcathair mhór, cé go cothrom scriosta, tá sniper fairsinge, spriocanna go leor, go leor íospartaigh.
  Agus tá go leor buachaillí cosnochta, urghabháil ag impulse tírghrá a chosaint Beirlín. Agus uaireanta níl siad armtha go han-mhaith, gunnaí, fausts, mhanglaim Molotov, ach troideann siad go dian. Mar sin féin, tá bunches de bhuachaillí le feiceáil cheana féin - ceangailte suas ag saighdiúirí na Rúise.
  Ach tá anseo ar cheann de na buachaillí i tunic stróicthe, d'ardaigh a lámha suas agus, mar a bhí, chuaigh a thabhairt suas. Bhí a aghaidh pale, emaciated, le pissages fuilteacha agus leicne báite, déine agus iomlán d'éadóchas.
  Shín na saighdiúirí Rúiseacha a lámha chuige... Tharraing an buachaill rud éigin agus phléasc an roar ar an bpointe boise! Blúirí eitil i bhfad, agus píosaí feola fuilteacha.
  Shíl Alice léi féin, cad a rinne an leanbh Gearmánach cogar sa deireadh? Paidir a mháthair, Dia nó ifreann ollphéist Adolf Hitler? Cad a bhí sé ag brionglóid faoi sna soicindí deiridh? Cad a chuimhin leat?
  Dúirt Angelica go gruama:
  - Bainfidh sé seo sinn ón droch-nós a bhaineann le hainmhithe óga a ghabháil. Féach mar a thuigeann siad gean! Caithfimid náisiún iomlán na Gearmáine a dhíbirt!
  Chuir Alice in aghaidh go tréan:
  - Ní! Níl sé ceart! Is náisiún iontach agus an-chumasach iad na Gearmánaigh. Agus má tá degenerates ina measc ... - Snow White, ansin féachaint go raibh a páirtí ag cur cailín le raidhfil ag gunpoint, poked sí ar an taobh. Ná leomh leat leanbh a mharú! Tá sí go maith.
  Thit Angelica go fíochmhar, cosúil le panther ocras agus lucht créachtaithe (agus tá sí i ndáiríre lucht créachtaithe!). Bhí a radharc ag dul in olcas le fuath.
  - Nach bhfeiceann tú, is leanbh é ag lámhach ár gcuid saighdiúirí!
  Rinne Alice agóid go diongbháilte, agus í ag brú bairille a gunna idir a cíoch cruinn agus iomlán cailíneach:
  "Ansin shoot dom!" Ós rud é go mbeinn ag gníomhú ina háit ar an mbealach céanna, ag cosaint príomhchathair mo thíre féin!
  Angelica cursed.
  - Laofheoil tenderness! Ach sin é an fáth nár ghlac tú trua leis an seanfhear, le crois an ridire, cosúil le go leor eile?
  D'fhreagair Alice gan leisce:
  Toisc go bhfuil sé seo cogadh! - Agus chun tosaigh ar Angelica, dúirt sí. - Agus i gcogadh tá rialacha - ní ridirí leanaí a mharú! Tá an riail seo faoi deara go naofa i ngach saothar rómánsúil!
  Chuaigh an diabhal tine ag tafann mar fhreagra:
  - Ná deisigh tú! Lámhaigh níos fearr ar sheandaoine. Ní maith leat senility!
  Chlaon Alice a ceann go fonnmhar.
  - Ní mheasann éinne gur garraíodóir a ghearrann seanphéist agus a scaoileann ollphéist. Ach a scrios an shoots óga is zapadlo!
  Tharla athruithe sa phictiúr den chath, bhí an chuma ar "Salamanders" sa spéir cosúil le mosquitoes ar dhóiteán. D'ionsaigh siad Alekseys na Rúise lena gcuid feirge go léir, ag lámhach as gunnaí móra 30-milliméadar. Píolótaí Sóivéadach ghlac an troid.
  D'athraigh Alice a tosaíochtaí agus d'aistrigh an lámhach go meaisíní eitilte. Go ginearálta, is carr daor é aerárthach, fiú má tá sé chomh monoblock leis an HE-162, agus tá a scriosadh níos luachmhaire ná coisithe nó fiú oifigeach SS.
  Fíor, bhí sé soiléir anseo nach raibh tábhacht ag baint le leibhéal oiliúna na bpíolótaí Gearmánacha. Is dócha, tá tosaitheoirí nach bhfuil a fhios acu conas a stiúradh agus a lámhach ag troid. Mar sin féin, caolaíodh pearsanra gan taithí le roinnt aces taithí, rud a chruthaigh trioblóid mhór.
  Go háirithe nuair a lámhach ag Alekseys íseal-inaistrithe. Agus bhí an clúdach trodaire an-déanach. Mura raibh PE-2 ann freisin a rinne siad iarracht iad a úsáid ag an leibhéal oirbheartaíochta.
  Tar éis do Alice cúpla núíosach a bhualadh síos, dhírigh sí a tine ar aces seasoned. Bhí sé tábhachtach: an oiread vultures agus is féidir a bhualadh, gan ligean dóibh leanaí na Rúise a dhílleachtaí.
  Ag an am céanna, bhí ardú spioradálta chomh láidir ag an aingeal sneachta-bán gur chan sí ag barr a scamhóg;
  Cad é seirbhís don Motherland?
  An obair seo - a thugann áthas dúinn!
  Tarraingímid áthas - inspioráid,
  Is cuma linn faoin naoú tonn stoirmeacha!
  
  Ar son an athar, buaileann an croí go foréigneach,
  Caithfidh gach duine troid ar a son!
  Agus ansin beidh scéal fairy iontach ag teacht,
  I gcás nach bhfuil ach giorria amháin i ngrá - leon!
  
  Ach níor tháinig leon go tobann ina ghiorria bhán,
  Just a thabhairt suas an misneach oblique!
  Ní gá dúinn a bheith ag fulaingt, ag fulaingt,
  Scamaill ar shiúl - sparkle ga órga!
  
  Is laochra sinn a chailíní,
  Beidh muid ag troid, cúirtéis chuig an motherland!
  Tar éis an tsaoil, tá spiorad agus neart den sórt sin againn,
  Cad iad na sailm a chanann na hArchangels!
  
  Tá an t-amhrán seo faoi ghaisce faoi onóir,
  Maidir le grá naofa, ní gránach!
  Beidh muid le Dia go deo le chéile,
  Demon ar shiúl le cumha hopeless!
  
  Maidir liom féin, Críost an Trodaí Mór,
  Tá sé ar son an cheartais, cineáltas!
  Sea, chaillimid a lán fola
  Gabh mo leithscéal as an té a thit ar feadh an tsaoil nach léifidh mé arís!
  
  Ach ní gá dúinn caillteanais a chomhaireamh,
  Déanfaidh an Tiarna Almighty gach duine a aiséirí!
  Do bhéarfaidh fial, a luach saothair,
  Neartaigh ár neart, claíomh agus sciath!
  
  Is é an cróga fíor bás a fháil,
  Tá croí an tsaoil seo ann!
  Tiocfaidh an t-ádh linn, creid ann,
  Bris an namhaid le rage!
  
  Tá an domhan uaireanta cosúil le ifreann,
  Gan ordú, coinsiasa, grá!
  Silíní searbh, silíní,
  An t-iarmhéid iomlán - an dorchadas na minuses, nialais!
  
  Ach tiocfaidh sonas ar an Domhan go luath,
  Is é fear cruthaitheoir a chinniúint féin!
  Beidh beatha agus bás i gcumhacht tréan,
  Déanaimis an rud nach bhféadfadh na sinsear!
  Rinne Alice, gan áibhéil ar bith, an stair, leag sí amach marcanna, mar a bheadh screadaíl ar mheaisín fuála le seatanna, de na trodaithe is cumhachtaí de chuid an Luftwaffe, agus d'éirigh an chuid eile de na píolótaí Gearmánacha, tar éis dóibh iarsmaí a spioraid troda a chailleadh, imithe ar ais in eagla.
  Ina n-aonar ag an nóiméad seo, ionsaigh na cailíní arís. Tháinig beirt fhear arda SS agus cúpla buachaillí láidre ó Hitler Youth suas chucu agus ... In ionad leas a bhaint as díograis iomarcach na laochra chun spriocanna aeir a lámhach chun snipers a lámhach ó luíochán, shocraigh siad iad a thabhairt beo. . Nó b'fhéidir gur spreag an áilleacht iontach, a tháinig chun bheith níos erotic mar gheall ar chréachta agus tuirse na gcailíní, a mhian na príosúnaigh a úsáid chun a gcríoch féin.
  Ar aon nós, chuir buille mala ar chúl an chinn faoi mhíchumas Alice, a bhí i riocht trance, ar feadh i bhfad, ansin theith an Fritz ar an Angelica ard.
  Mar sin féin, bhí an diabhal fiery, fiú amháin a bheith wounded go dona, fós ar an comhraic is contúirtí. Bhuail sí le fear ollmhór an SS go hathfhillteach le buille feadóige go dtí an groin. Bhuail sé, a bhéal oscailte go leathan, doirteadh drooling amach agus d'eitil an conablach seo den díon. Sea, conas a tuairteanna sé isteach brící ...
  Ag seachaint urchar faisisteach eile, bhuail Angelica é lena uillinn i bpointe íochtair an smig ar dheis, ar uillinn i dtreo an ionaid. Nuair a bhuaileann tú mar sin, is féidir fiú buille éadrom trodaire a bhualadh le huigeacht mhór. Agus bhuail Angelica go gairmiúil, le casadh an choirp agus casadh an ghualainn.
  An jaw scáinte, thit na Naitsithe isteach i knockout domhain, beagnach marfach. D"oscail beirt bhuachaillí ó Hitler Youth a raibh paistí dearcáin darach orthu a mbeal, agus iad ag easanálú:
  - Ó, Rush-laoch!
  Ansin rushed siad uirthi, waving sluaiste sapper. Tar éis dhá fhathach, ní raibh cuma scanrúil ar dhéagóirí nach raibh cuma níos sine ná ceithre bliana déag orthu. Fíor, dúirt dearcáin darach ar na coiléar gur foireann mionlach nó ceannais a bhí anseo. Dá mbeadh Angelica ina shaighdiúir rialta, bheadh na buachaillí seo ina bhagairt. Ach do bhean Siberian cruaite le dearg-te iarann agus luaidhe, is síolta iad seo.
  Rinne Angelica gluaiseacht chealgach, agus cara, ag casadh an shin cosúil le lucht leanúna agus hooked an buachaill, d'eitil sé bun os cionn, flashing buataisí spóirt ar spící déanta as cruach cóimhiotail. Is léir nach bhfuil siad cosnochta áitiúil. Ach rinne buachaill eile iarracht í a bhualadh lena chos, ach is léir nár éirigh leis, ó d'eitil sé féin as, ag tuairteáil a dhroim go pianmhar. Rinne Angelica achoimre ar:
  - Is é seo an teicníc de Rush-laoch!
  Agus Oleg Rybachenko, Idir an dá linn, a gabhadh Adolf Hitler. Rinne an Fuhrer iarracht éalú ar shár eitilte, ach scaoil a leanbh laochúil as slingshot speisialta le píosa frithábhar. Agus d'éirigh leis briseadh tríd an scaird laminar.
  Nuair a rinne an Fuhrer agus roinnt dá ghardaí iarracht imeacht, chuaigh an leanbh laochúil i ngleic leo. Le pléasctha amháin, rinne an buachaill Críochnaithe a ghearradh síos gardaí an Fuhrer.
  Agus rug sé ar Hitler é féin le toes loma chos linbh ag an tsrón. Agus chaith sé síos.
  Ar an 30 Aibreán seo, 1957, bhí an cogadh leis an Tríú Reich beagnach thart.
  Fuair Oleg Rybachenko an t-ordú is airde sa Rúis: tháinig "Íosa Críost" ina ghinearálta ar deireadh. Agus é fós ina bhuachaill.
  Chuir an Rúis tíortha uile an domhain i gceangal leis. Agus chruthaigh impireacht dhomhanda.
  Bhí eitiltí chuig pláinéid eile den ghrianchóras.
  Chuaigh an leigheas ar gcúl beagán agus fuair Vladimir an Tríú bás go tobann i 1992, tar éis ceithre bliana is caoga a cheartú - rud a sháraigh ré Iáván an Uafásach.
  Chuaigh garmhac aon bhliain déag d'aois an rí, George the First, suas an presto. Agus bhí a mháthair Maria an Regent. Go dtí go raibh sé ocht mbliana déag d"aois.
  D'fhóin Oleg Rybachenko ar feadh céad bliain, ach níor éirigh sé as. Tar éis 2004, thosaigh an buachaill ag fás. Agus in 2010 rinneadh fear óg sé bliana déag d'aois de, an-dathúil, gan féasóg, ach thar a bheith matáin. Agus mar sin d'fhan sé ag an aois iontach seo de shé bliana déag. Nuair a bhíonn grá ag mná duit, ach ní gá duit an áth a bhearradh.
  In 2021, thosaigh an chéad eitilt daonna lasmuigh den ghrianchóras.
  Go dtí seo, caithfidh gur thóg sé tréimhse an-fhada.
  Tháinig Oleg Rybachenko, mar dhuine bás, ina cheannasaí ar an gcéad turas idir-réaltach. D"aontaigh an Óige Shíoraí go réidh. Dó, rith an t-am níos tapúla ná mar a bhí sé do dhaoine eile, agus ní raibh eagla air roimh sheanaoise.
  Chan an buachaill Críochnaithe dán iomlán roimh an tús, ag cumadh ceart ar an mbealach;
  Is ceannródaí de thír na Sóivéide mé,
  Agus ag an am céanna, an tsarist ginearálta ...
  Is féidir liom naimhde na Rúise a ghlaoch chun cuntais,
  Strac an Wehrmacht as a chéile!
  
  Bhris an buachaill cosnochta na Naitsithe,
  Naimhde na Rúise scriosta saor in aisce,. .
  Ní hea, ná déan breithiúnas ar an leanbh go docht,
  An tSlat Naofa féin a roghnaigh é chun catha!
  
  Agus áit nach raibh sé ach a shúile saor in aisce,.
  Cad iad na cathanna nach raibh an buachaill chun ...
  Dóann sruth sneachta cosa lom linbh,
  Tá sé ar bhealach éigin fiú idéalach Dé!
  
  Sna cathanna bhí na hamhrais ag sileadh,
  Throid na guys an rage sin ag meas ...
  Throid saighdiúirí Rúiseacha go cróga,
  Osclaíodh cuntas, tá pionós ann cheana féin!
  
  Ba cheannródaí mé i gcathanna fíochmhar,
  Ag caitheamh grenades cosnochta...
  Agus phóg an cailín ar dheis ar na liopaí,
  Mar ar ndóigh, is leanbh fionnuar mé!
  
  Ach níl sna Gearmánaigh ach fanatics,
  Is trodaithe iontach iad go cinnte....
  Sa chath, tá an buachaill ina oifigeach cheana féin,
  Tá seanathair agus aithreacha bródúil as an ghasúr!
  
  Ní ligfidh mé do na Naitsithe an tír dhúchais a ruaigeadh,
  Tabharfaidh mé don Fritz Rus é sin a shárú ...
  Creidim go mairfimid faoin chumannachas,
  Laoch-bear na Rúise dochreidte!
  
  Throid mé an tSeapáin mar bhuachaill,
  Níl mé ag fás aníos, mar gheall ar buachaill haois ...
  Do ghabh an té a bhí ina chnap mór,
  Tar éis an tsaoil, tá fear níos airde ná mhoncaí!
  
  Bíonn na cailíní ag troid cosnochta freisin,
  Tar éis an tsaoil, tá sé níos áisiúla, agus tá na buataisí daingean ...
  Uaireanta tá réaltaí cosúil le saucers
  Beidh Mikado ina kaput cróga!
  
  Bhuel, gheobhaidh an faisisteach grenade duit,
  Brisfidh sí le fórsa marfach ...
  Canfaidh mé serenade don chailín,
  Agus beidh muid ag eitilt go dtí na réaltaí!
  
  Is cumhacht glórmhar í an Rúis,
  Tá sí go hálainn agus an dath san earrach ...
  Rúis agus glóir Dé ag fanacht linn,
  Cé gur leanbh mé, síoraí agus cosnochta!
  
  Throid siad le Wilhelm, agus witches liom,
  Maidir le reisimintí Kaiser a ruaigeadh ...
  Bhuel, tá an namhaid bán anois,
  An béar nocht a fangs géar!
  
  Níl ár mbaill Komsomol níos ísle,
  Is háilleacha iad, déanfaidh siad polladh le dorn ...
  Chuaigh siad chun tosaigh leo féin,
  Bhuel, beidh an namhaid ina asshole!
  
  'S nuair nár throideamar cathanna,
  Chrom muid fionnuar le claíomh an namhaid ...
  Agus mar sin go sonrach thugamar Hitler,
  Cad stoirm mhór!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais Svarog,
  D'eirigh sí díreach ó na fothracha...
  I nDia tá gach rud níos láidre ná an Chineál,
  Tá cherub Rúiseach os ár gcomhair!
  
  Is breá le cailíní troid cosnochta
  Agus tá siad níos láidre, tá a fhios gan a fháil ...
  Tá grenades agam i satchel láidir,
  Beimid in ann dul isteach i mBeirlín le umar!
  
  Go raibh muidne sna cathanna sin,
  D'éirigh linn na príosúnaigh a shábháil ón tsrón ...
  Is gearr go bhfeicfimid an cumannachas tugtha,
  Tíortha cheana féin ríoga teaghlach cróga!
  
  Éireoidh an tír dhúchais níos airde ná na réaltaí áille,
  In sé, tá ár gcailíní ag lonrú cosúil le quasar ...
  Tá sé contúirteach troid le mo chailín
  Buaileann sí buille crua!
  
  Bhuel, cad a fuair na Naitsithe crua,
  Ón linn, rith tú Fritz ag an am céanna ....
  Ag sníomh míle buile
  Buailimid thú ní sa mhala ach sa tsúil!
  
  Tugaimid ómós do Rod, agus guímid le Svarog,
  Is breá linn Lada - máthair na nDéithe Móra ...
  Nuair a théann sé ar bhóthar deacair saor in aisce,.
  Ní gá focail a chur amú!
  
  Ní féidir saibhreas na Rúiseach a thomhas saor in aisce,.
  Níl a fhios aici aon deireadh...
  Caithfimid creidiúint go daingean i ngrá ó Dhia,
  Tar éis an tsaoil, nach bhfuil muid ar an scáth roinnt seangáin!
  
  
  Inis do na deartháireacha a bheith in éineacht leis an Rúis saor in aisce,.
  Déanfaimid gach duine a ruaigeadh agus na lag a chosaint ...
  Cé gur cuimhin linn uaireanta le brón,
  Ach is cinnte go dtabharfaimid aiséirí dóibh siúd a thit amach!
  
  Mo Rúis, is tír naofa thú,
  Ní bheidh tú níos áille sa domhan ...
  Ritheann an cailín cosnochta tríd an sneachta,
  Níl cuma níos mó ná fiche uirthi!
  
  Creidim i bua gan teorainn
  Go mbeidh rath ar an Rúis go deo...
  Go mbeidh feoil bhlasta ann don dinnéar,
  Cad nach dtiocfaidh go dtí ár gadaí talún!
  
  Sa Rúis, beidh gach rud faoi bhláth, creidim dom,
  Agus a ligean ar eitilt ag magadh go Mars. .
  Thosaigh muid féin a chreidiúint na breithiúna,
  Agus beidh gach rud sa athar Tír an rang is airde!
  
  Bhí AMERICA AN CHÉAD SA CHROID
  Ar 20 Aibreán, 1941, dhearbhaigh na Stáit Aontaithe cogadh ar an nGearmáin Naitsíoch. Sa scéal seo, ní raibh nerves Roosevelt in ann é a sheasamh, agus chinn sé, faoi thionchar thuairim an phobail, dul isteach sa massacre. Cúisíodh na Stáit Aontaithe i gcónaí as moill a chur ar dhul isteach sa chogadh ar feadh i bhfad, agus go ginearálta níor oscail siad an dara tosaigh.
  Cé gur fiú sa cheathrú bliain is daichead, níor caitheadh na comhghuaillithe isteach san fharraige mar thoradh ar an ádh. Agus ansin chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh a bheith neamhullmhaithe. Chinn an Fuhrer plean Barbarossa a chur siar. Ina theannta sin, bhraith sé go bhfuil an APSS cnó i bhfad níos deacra a crack ná mar is féidir duine a mheas ó chuideachta na Fionlainne.
  Agus ar dtús, shealbhaigh na Naitsithe an Iúgslaiv agus an Ghréig. Agus ansin oileán na Créite.
  Ach seachadadh an buille cinntitheach ar 22 Meitheamh, 1941 go Málta. Ghlac líon mór aerárthach, lena n-áirítear aerárthaí buamála, páirt anseo. Agus ansin tháinig an tuirlingthe. An uair seo níos eagraithe agus níos rathúla.
  Tá Málta tar éis titim agus na Gearmánaigh ag dul chun cinn arís. An uair seo sa Libia. Áit a bhfuil ceithre rannán umar breise imlonnaithe. Agus brúiteann dorn Rommel seasaimh na Breataine. Pail Tolbuk. Agus ansin i mí Lúnasa agus go luath i mí Mheán Fómhair, bhí conquered an Éigipt.
  Ghlac cathlán de chailíní álainn ón SS "Wolves" páirt sna cathanna. Throid siad cosnochta, agus i gceann bikini. Agus loisc a mbonn lom gaineamh an tSahára. Ach throid na cailíní as seo ach níos éifeachtaí.
  Thit an Éigipt... Bhog cuid de na trúpaí Gearmánacha go dtí an tSúdáin, agus chuaigh cuid acu go dtí an Phalaistín agus an Iaráic.
  Ag an am céanna, ghlac na Naitsithe Giobráltar agus thosaigh siad a gcuid trúpaí a aistriú go Maracó agus conquering Afraic.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara gur thionóil Hitler agus Stalin cruinniú pearsanta i Stócólm. Agus ansin, dhearbhaigh Stalin a neodracht chairdiúil, agus dúirt sé nach raibh an iomarca ag teastáil ón APSS. Ach dhiúltaigh sé dul isteach sa chogadh.
  Chinn an Fuhrer seans a ghlacadh agus an Afraic a cheannsú. Chuirfeadh sé seo amhábhair agus sclábhaithe ar fáil don tionscal. Agus is féidir leat dul go dtí an India tríd an Iaráin.
  Ghabh na Gearmánaigh an Iaráic agus Cuáit, agus sa gheimhreadh ghabh siad seilbh ar an Meánoirthear ar fad.
  Bhí na cailíní mac tíre ag stuáil ansin lena gcosa lom. Agus san earrach, cuireadh tús le feachtas tríd an Iaráin go dtí an India.
  Shiúil an Wehrmacht, cosúil le tagann Genghis Khan, trí Peirsis agus d'eitil sé isteach san India. Bhris an tSeapáin Meiriceá agus an Bhreatain ar réimsí eile. In aice le Midway, bhí na Meiriceánaigh buailte go dona. Agus gabhadh an oileánra Haváís samurai.
  Éascaíodh rath na Seapáine i gcath Midway ag ceathrar cailíní ninja a lámhaigh síos na heitleáin go léir de na Meiriceánaigh a rinne iarracht ionsaí a dhéanamh ar longa thír an Rising Sun.
  Bhuaigh an tSeapáin bua sciorrtha talún. Throid na cailíní cosnochta freisin agus i bicíní amháin, agus rinne sé seo a gcorp chomh íogair. Agus go háirithe le vibrations aerárthach.
  Agus bhrúigh siad go dian ar na Meiriceánaigh ... I rith an tsamhraidh agus an fhómhair den dara bliain is daichead, ghabh an Wehrmacht an Afraic go léir, agus an talamh go Burma, ag aontú leis na Seapánaigh.
  Bhí acmhainní ollmhóra faoi smacht na Gearmáine. Ina theannta sin, tháinig an Speer cumasach ina aire impiriúil ar airm agus armlón.
  Chun brú aeir ar an mBreatain a mhéadú i mí Eanáir 1943, dhearbhaigh an Reichstag "Cogadh Iomlán".
  Tháinig méadú tapa ar tháirgeadh aerárthach. Chuaigh na buamálaithe Yu-188 níos forbartha agus an buamadóir trodaire Focke-Wulf, chomh maith leis an DO-277 níos cumhachtaí, go mór isteach sa tsraith.
  Chuir na Gearmánaigh brú ar an mBreatain. In earrach na bliana 1943, bhí an ME-309 le feiceáil, nach raibh aon chomhionann i saintréithe armála agus eitilte. Chomh maith le Yu-288 níos cumhachtaí, agus faoileoirí tuirlingthe speisialta atá in ann an dá phláinéid agus aerárthach iompair sé-inneall a bhogadh.
  Rinne na Naitsithe an Bhreatain a chreathadh go talamh, agus báthadh a gcabhlach fomhuirí go gníomhach gach sliseanna a sheol chuig an cathair. Agus i mí Lúnasa 1943, tharla tuirlingt amfaibiach sa Bhreatain. Sna cathanna, rinneadh tástáil ar na Tigers, Lions, Panthers, agus bhí fiú na Tigers -2 agus Luch aibí.
  Thit an Bhreatain ... Bhuail na Seapánaigh ar muir na Stáit Aontaithe agus fiú ar láimh do na Meiriceánaigh artaire i Panama.
  Meiriceá, a bheith ina n-aonar, d'iarr trócaire. Bhí Roosevelt an-bhródúil as.
  Níor aontaigh Hitler leis an tsíocháin, agus chuaigh a chuid trúpaí isteach i gCeanada. Níor cailleadh an oibríocht chun an Íoslainn a ghabháil. Agus ansin bhog na Gearmánaigh tríd an Ghraonlainn.
  Ritheadh an ceathrú bliain is daichead i gcathanna fíochmhar san Iarthar. Bhí scaird-aerárthaí ag an Tríú Reich. Lena n-áirítear an buamadóir. Uafásach ceithre buamadóir Yu-488, agus scaird "Arado", modhnuithe ionsaí feithiclí.
  Chomh maith leis sin, bhí aerárthaí faoi thiomáint lián ar a ndícheall, go háirithe an TA-152. D"éirigh go han-mhaith leis an éabhlóid seo ar an Focke-Wulf agus scrios sé gluaisteáin Mheiriceá.
  Níos foirfe a bhí an gunna fo-inneall Gearmánach MP-44 agus fomhuireáin sárocsaíd hidrigine. Tháinig an Panther-2 mar an príomh-umar, agus bhí sé ceann agus guaillí os cionn na Shermans Mheiriceá. Bhí na Gearmánaigh ina n-iomláine níos airde ná na Stáit Aontaithe ó thaobh na teicneolaíochta de, agus bhíothas in ann méid a dhéanamh de bharr a n-acmhainní.
  I measc aces na Gearmáine, bhí Marseille feiniméan fíor. Scóráil sé chomh tapa sin go raibh sé ar an gcéad cheann de thrí eitleán a bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint faoi dhó. Agus ansin ar feadh ceithre chéad eitleán le Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ar chúig céad Crois Mhór na Croise Iarainn.
  Ar feadh seacht gcéad caoga aerárthach, bronnadh gradam speisialta air: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Ina theannta sin, fuair Marseille tras fiúntais míleata le diamaint freisin. Agus ar feadh míle aerárthach fuair sé Réalt na Croise Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Ní raibh ann ach uafás do SAM.
  Chuaigh trúpaí Gearmánacha thar Ceanada go héasca, agus chuaigh na Naitsithe agus na Seapánaigh trí Mheicsiceo agus d'ionsaigh siad na Stáit Aontaithe.
  Bhí sé cosúil le bheith beo i sceartáin. Chuir na Gearmánaigh brú. Bhuamáil TA-400 cathracha agus monarchana Mheiriceá, rud a thug uafás iomlán. Agus ghéill na Yankees do bhuillí brúidiúla.
  Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn agus na Meiriceánaigh ag brú, go háirithe an criú umar Gerda.
  Bhrúigh an cailín na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus bhrúigh sí na Meiriceánaigh.
  Bhris sí na Shermans agus bhris tríd a gcuid túir.
  Agus caoineadh ar bharr a scamhóga:
  - Is breá le Gerda a mharú! Seo é Gerda!
  Agus beidh Charlotte, cosúil le sála lom, brú agus seol urscaoileadh marfach. An mbeidh crush an namhaid.
  Agus gáire, ag baint a fhiacla:
  - Is cailín spáis mé!
  Anseo bhuaileann Kristina, agus freisin ag baint úsáide as a toes loma, ag briseadh armúr an umair.
  Agus roar:
  - Thar theorainneacha Aryan!
  Lasann Magda freisin le cruinneas ollmhór, agus lena cosa chiselled.
  Agus cooing:
  - Chun bua na bhfórsaí ollmhór!
  Bhí am an-chrua ag na Meiriceánaigh ... Bhí an ceathrú bliain is daichead ina tréimhse buaite agus tubaistí do na Stáit Aontaithe ar gach taobh.
  Tháinig gunnaí féinghluaiste Gearmánacha níos forbartha den tsraith E le feiceáil i gcathanna, go háirithe an E-10 agus E-25. Agus thug siad éadrom agus tapa na Yankees sna adharca. Faoin am ar ghéill na SA ar 30 Eanáir, 1945, bhí an chéad E-50 tar éis teacht chun tosaigh. Bhí an meaisín seo fós neamhfhoirfe le meáchan níos mó ná seasca tonna, bhí armúr tosaigh 150 mm den chabhail, agus 185 mm d'éadan an turret. Agus tá na taobhanna 82 mm faoi na fánaí. Cé acu is inchomparáide go garbh leis an "Tíogair" -2. True, an t-inneall le séidire agus supercharger, thug cumhacht suas go dtí 1200 horsepower. Agus bhí an gunna 88 mm 100 EL, agus an-chruinn agus pollta armúr.
  Agus mar sin bhuail an namhaid go dian.
  Agus ar deireadh, bhí saucer eitilte le feiceáil. D"éirigh thar barr le Eva agus Gertrude, beirt chailíní cosnochta agus bicíní-chumhdaithe. Agus d'éirigh sé go leor fionnuar le bileoga brúite.
  Agus mar sin leagadh eitleáin Mheiriceá.
  Ach seo é an bua. Agus tá na Gearmánaigh, mar aon leis na Seapáine, chun deireadh a chur leis an APSS.
  Tá an ionradh sceidealta don 22 Meitheamh, 1946. Faoin am seo, bhí líon mór umar E-sraith stampáilte ag na Gearmánaigh. Go háirithe, feabhsaíodh an E-50 agus bhí an t-inneall agus an tarchur bloc amháin, trasna, agus bhí an giarbhosca ar an mótar. Tá an focharráiste níos éadroime freisin, agus bogadh cuid de na heilimintí amach as an gcabhail. Tá laghdú tagtha ar airde an mheaisín, agus tá an meáchan tite go daichead is cúig tonna. D'éirigh an E-75 níos éadroime freisin go dtí seachtó tonna agus laghdaigh sé a mhais. Agus tháinig an t-inneall níos cumhachtaí i 1500 horsepower agus tuirbín gáis. Ag an am céanna, is é 252 mm tiús armúr forehead an túr, agus tá na taobhanna 160 mm faoi na fánaí. Agus forehead an chomhlachta: barr 200 mm le fána mór, agus bun 160 mm le fána mór. Taobhanna 120 mm agus sciatha móide 50 mm.
  Mar sin, tháinig an E-75 ina umar reatha níos mó nó níos lú, agus ag an am céanna bhí sé cosanta go foirfe ó gach uillinn. Agus bhí dhá chineál gunnaí aige: 105 mm i fad bairille 100 EL, agus 128 mm i fad bairille 55 EL.
  Le haghaidh umair troid, tá an chéad chineál gunna i bhfad níos fearr.
  Ní raibh an APSS faoin am seo, ar ndóigh, ag seasamh go fóill. I gcomparáid leis an bhfíor-stair, bhí tús tosaigh cúig bliana aige. Táirgeadh tionsclaíoch le linn an ama, de réir sonraí oifigiúla, beagnach faoi dhó. Cé gur i ndáiríre bhí sé thart ar an tríú rómheastachán. Táirgeadh go leor umar agus eitleán. Más rud é ar 1 Meitheamh, 1941, bhí 22,600 umar ag an USSR, agus trí mhíle umar eile, agus míle go leith gunnaí féinghluaiste. Ansin faoin 1 Meitheamh, 1946, cuireadh tríocha míle umar breise leis. Ar ndóigh, táirgeadh gluaisteáin níos mó, ach an meath nádúrtha. Mar sin, tá caoga is trí mhíle umar ag an APSS i mbun seirbhíse. Díobh seo, an chuid is mó ollmhór T-34-76. Ach tá gluaisteáin éadroma ann freisin. Agus BT agus T-26 imithe i léig, agus umair eile atá fós réidh le díchoimisiúnú. Agus go leor go leor de na cinn trom. Agus ní raibh gach ceann acu oiriúnach. Léiríodh an KV-3 i mí Lúnasa 1941. Is é 68 tonna an meáchan, agus is é 107 milliméadar an gunna agus is é 800 méadar in aghaidh an tsoicind treoluas muzzle an teilgeáin. Agus i mí Mheán Fómhair, an KV-5, freisin gunna 107 mm agus 76 mm. Agus céad tonna. Agus ó Mhárta 1942, tháinig an KV-4 ar mheáchan 108 tonna isteach sa tsraith, agus na hairm chéanna leis an KV-5, ní raibh ach an armúr tosaigh 170 mm, ach 180 mm. Go leor, ach gan uillinneacha réasúnacha claonta. Thriail na tancanna seo E-50 go foirfe ó achar catha. Tá armúr tosaigh ag an gcarr seo le huillinneacha móra, agus tá sé beagnach dodhéanta briseadh tríd an umar os comhair. Ní "Tíogair" -2 é seo, tá uillinneacha tilt i bhfad níos mó ag na meaisíní is nuaí chun cinn.
  Níor íoc an APSS cogaí, tar éis na Fionlainne, agus níor chloígh Stalin amach. Agus níor chuaigh an teicneolaíocht sa USSR de réir na gunnaí is airde chun cinn. Ghluais an tsraith KV i dtreo samhlacha níos troime freisin. I mí Feabhra 1943, bhí an chuma ar an KV-6 le tiús armúr tosaigh 200 mm, armúr le gunna 152 mm agus gunna 76 mm, agus meáchan céad caoga tonna. Agus i mBealtaine 1943, agus KV-7 meá 200 tonna, agus trí gunnaí ag an am céanna: 152 mm agus dhá 76 mm.
  T-34-76 éasca le monarú agus ilúsáideach umar ach amháin i 1944 uasghrádaíodh le gunnaí 85 mm agus turret níos mó.
  T-34-85 chuma. Agus tháinig sí ar an meaisín is mó. Léirithe i gcainníochtaí beaga agus umair amfaibiacha éadrom agus BT - rothaí-rianaithe. I 1944, bhí an chuma ar an KV-8, a mheá dhá chéad caoga tonna, agus gunnaí 152 mm agus dhá 85 mm. Ach nach bhfuil arrachtaigh superheavy údar iad féin. D'iompar gigantomania díreach Stalin.
  Ach thréig na Gearmánaigh na Luchanna róthroma. Ba iad na príomh-umair ná an meán E-50 U agus an E-75 trom. I gcainníochtaí beaga freisin E-100. Chomh maith le gunnaí féinghluaiste E-10 agus E-25. Tá siad beag, ach chomh soghluaiste agus éifeachtach.
  Sa APSS, roimh thús an chogaidh, ní raibh gunnaí féin-ghluaiste go leor ... Maidir leis seo, bhí an Rúis Shóivéadaigh ar gcúl. Agus go dtí seo, as thart ar dhá mhíle, agus an chuid is mó acu i 76 agus 85 milliméadar den scoth. Ní raibh an SU-100 le feiceáil ... Ós rud é nach raibh an taithí phraiticiúil an chogaidh go leor. Sa USSR, tar éis an KV-8 sa tsraith seo, níor mhéadaigh an meáchan níos mó. Bhí an KV-9 armtha le gunnaí 107mm agus dhá ghunna 76mm. A KV-10 le gunnaí 107 mm agus dhá cheann 85 mm. Ach amháin i gcás an T-34-85, ní raibh umair rathúla ag an USSR. Ní raibh rian rothaí don chogadh ar chríoch na Rúise oiriúnach go maith. Bhí an T-54, ceann níos forbartha, fós á fhorbairt. Bhí KV-11 le feiceáil go litriúil ar an oíche roimh an gcogadh. Chun umair na Gearmáine a chomhrac le gunna 122-mm agus dhá 76, agus KV-12 le gunna 122-mm agus 85-mm.
  Léirigh an cogadh ina dhiaidh sin an viciousness an tsraith KV ... Bhí an chuma ar an umar KV-13 seo caite cheana féin le linn an chogaidh le ceann amháin, ach ar an láimh eile, gunna 203-mm. Ba rud é sin ar a laghad a bhí in ann na Naitsithe a throid.
  I gcúrsaí eitlíochta, tá an APSS chun deiridh freisin: níl aon aerárthach scaird ann. Bhí an chuma ar scriú fíor MIG-7 agus MIG-11, agus Yak-9, Yak-11, agus LA-5, agus LA-7. Ach ar ndóigh, níl aerárthaí Sóivéadacha ar aon dul le scairdeanna Gearmánacha. Ina theannta sin, tá dioscónna ag na Naitsithe freisin. Nach féidir a lámhaigh síos ó airm beag.
  Agus raon iomlán de chineálacha éagsúla na ngluaisteán. Agus trodaithe, lena n-áirítear tailless "Gotha", agus gach cineál na meaisíní eile. Agus ME-262 X, a bhfuil luas de 1200 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus cúig gunnaí aeir. Agus níos cumhachtaí fós le seacht gunnaí aeir ME-362. Agus cá háit le dul san iomaíocht le APSS den sórt sin. Agus is scaird-throdaire níos forbartha é XE-262 agus is tábhachtaí fós. Agus ME-1100 le sciatháin a athraíonn scuabadh.
  Agus TA-283 le fuselage fada. Agus a lán rudaí eile an-chumhachtach agus buailte.
  Agus an TA-400, agus go háirithe an scaird TA-500, a soak gach duine agus magadh gach duine crush.
  Agus is arrachtaigh iad seo, a ligean le rá.
  Agus ná stop na gluaisteáin Gearmánacha ... Conas a buille siad ...
  Eitlíocht na Gearmáine ag 2:30 am Moscó ag éirí as cheana féin. Bhí arrachtaigh winged ag ullmhú le titim ar ithir Sóivéadach.
  Dhreap na píolótaí Gearmánacha Gertrude agus Adala, ag bualadh a gcos lom, isteach i XE-328 dhá shuíochán, isteach i meaisín scaird - is ollphéist é seo le deich gunnaí móra aeir.
  Bhí an bháisteach díreach imithe agus d'fhág na cailíní rianta galánta, an-soiléir dá gcosa lom.
  Bhí siad chomh mealltach sin gur chaith na déagóirí a bhí ag freastal ar an aerpháirc na lorg coise lom lena súile, agus thosaigh fiú na buachaillí ag ardú foirfeachta. Go ginearálta, bhí go leor píolótaí - léirigh an troid go bhfuil mná, faoi choinníollacha comhionanna, dhá uair an ráta marthanais ná fir. Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil siad éifeachtach. Agus ní duine den sórt sin é Hitler, ar ndóigh, chun trua a thabhairt do dhuine ar bith.
  Sa Tríú Reich féin, tugadh isteach polygamy go hoifigiúil - an ceart chun ceithre mná céile. Tá sé seo an-phraiticiúil. Ach ní ró-oiriúnach do thraidisiúin Chríostaí. Ní haon ionadh go bhfuil faisisteachas ag lorg foirm nua reiligiúin. Áitíonn Hitler go bhfuil sé aondiachas, ach chomh speisialta - le pantheon de págánacha, déithe Gearmánacha ársa. Ar ndóigh, cuirtear Hitler é féin sa phanteon seo thar aon rud eile mar theachtaire agus mar theachtaire an Dé is Airde.
  Mar sin is breá leis an Fuhrer, ar ndóigh, é féin a chothú go mór.
  Seolann Gertrude agus Adala a n-aerárthach ionsaithe ilchuspóireach isteach sa spéir, ar féidir leo ról trodaire a imirt freisin.
  Tá laochra an-mhuiníneach. Níl scaird-aerárthaí ag na Rúiseach, agus ní dócha go mbeidh siad in ann seasamh le marú tigresses an spéir.
  Dúirt Gertrude:
  - Is ridire mé ar sruthán ar lasadh ...
  Dheimhnigh Adala go díograiseach, ag cur a cuid fiacla:
  - Agus beidh mé checkmate gach duine!
  Rinne na cailíní gáire. Bhrúigh siad a sála lom ar na pedals, agus chaith siad an t-aerárthach scairdionsaithe.
  Bhí sé fós dorcha, ach bhí stríoc solais ag taispeáint san oirthear cheana féin. Feadaíl na cailíní... Bhí fairsinge na Rúise ar snámh fúthu cheana féin. Bhí na mná cogaidh ag gáire agus ag buaileadh lena chéile. Tá siad chomh extravagant agus álainn.
  Anseo téann gluaisteáin Sóivéadacha amach i dtreo iad. Is dócha gurb é an scriú Yak-9 an meaisín is mó olltáirgthe i measc na heisiúintí is déanaí. Gan a bheith ró-armtha, ach réasúnta saor agus gan mórán armúr. MIG-5, níos tapúla, le gunnaí meaisín. Is múnla níos luaithe é MIG-3. Is dócha gurb é LAGG-7 an t-éan is tapúla agus is armtha. Sa mhodhnú is déanaí, tá oiread agus trí ghunna 20-mm.
  Ach is meaisíní lián-tiomáinte iad seo go léir - níor cruthaíodh scaird-aerárthaí. Agus mothaíonn na Gearmánaigh an-mhuiníneach.
  Lasann Gertrude deich gunnaí móra aeir. Bhuail siad 30mm agus dhá ghunna 37mm. Ritheann siad mar ghuairneáin lasracha trí aerárthaí Sóivéadacha. Mar sin féin, déanann na píolótaí dearga iarracht Dodge agus téigh go dtí an eireaball.
  Tá Adala ag ainliú faoi láthair. Ní féidir leat carr Gearmánach a thógáil go ceann ar aghaidh, ach tá sé deacair dul isteach sna heireabaill. Maidir leis an APSS, níl an t-ionsaí gan choinne. Tá gunnaí frith-aerárthach seolta cheana féin. Glow sliogáin phléasc sa dorchadas.
  Tá néaróg áirithe ag na Gearmánaigh. Dhealraigh sé go raibh an oiread sin feicthe acu cheana féin nach gcuirfeadh aon rud iontas ort, ach ... Tá píolótaí Sóivéadacha cróga agus níl eagla orthu roimh chaillteanais. Ní dhéanfaidh aon ní a scanradh orthu. Ach ní leor taithí. Tagann eitleán Gearmánach go héasca as an tumadóireacht agus scaoileann sé an carr Sóivéadach. Briseann ceann eile ina phíosaí.
  Tá cumhacht airm na Gearmáine an-mhór. Is comhpháirt é seo ina bhfuil buntáiste ollmhór ag an Fritz ar an Rúis. Ach is mór an luas a bhíonn ag na Naitsithe.
  Luathaíonn Adala agus briseann sé ar aghaidh. Agus lasann Gertrude roicéid ar an namhaid. Faigheann na fiacla comhairle. Tá roinnt lón lámhaigh dírithe ar theas nó ar fhuaim.
  Cogar Adala:
  Ní mharóidh siad sinn!
  Casann na cailíní a gcarr... Déanann siad iarracht a bheith fionnuar. Agus ansin reithíonn trodaire Sóivéadach aerárthach scaird-ionsaí Gearmánach in aice láimhe. Agus conas a thosaíonn sé ag cuimilt, agus scoilt. Spéir agus aer araon.
  Dúirt Gertrude:
  - Bás buile!
  Bhí mearbhall soiléir ar na laochra, agus is féidir iad a rammed mar sin.
  Tá umair ag bogadh i dtreo na teorann. Criú finscéalta Gerda, Charlotte, Christina agus Magda.
  D"éirigh le ceathrar laochra iad féin a chlúdach le glóir trí throid a dhéanamh idir na Breataine agus na Meiriceánaigh. Le linn na cogaíochta le Meiriceá, rinne na háille máistreacht ar umar Panther-2. Ní carr olc é, níos fearr ná na Shermans san armúr agus san armúr tosaigh. Ní raibh am ag an "Pershing" níos déanaí chun cogadh a dhéanamh. Sea, agus níl sé ina rival don "Panther" -2.
  Ansin bhuaigh na ceithre cailíní an clú legendary. Cé gur thosaigh a gcosán glórmhar i gcoitinne sa daicheadú bliain. D'áitigh Himmler ar an bhFuhrer triail a bhaint as cathláin na mban i gcathanna, ó Aryans a bhí oilte go speisialta.
  Léirigh an troid nach nasc lag iad mná ar chor ar bith agus go bhfuil a fhios acu conas troid go maith. Agus ag an am céanna iompróidh caillteanais níos lú ná fir. Throid na laochra freisin sna coisithe, ag bualadh a gcos lom ar ghaineamh te Fhásach an tSahára. Agus máistreacht na umair. Tar éis tástáil a dhéanamh ar an "Tíogair", i gcathanna leis an mBreatain.
  Bhí cinniúint umar Panther suimiúil. Sa fhíor-stair, bhí ról mór ag an umar is fearr seo agus an dara ceann is mó den Tríú Reich sa Pantsval. Mar mhalairt air sin, ní raibh an "Panthers" beagnach ag troid. Is ar éigean a bhí siad in am don ionsaí ar chathair na Breataine. Níos airde agus cumhachtach "Panthers" -2 chuaigh isteach sa tsraith le haghaidh cathanna i gcoinne na Stáit Aontaithe Mheiriceá.
  Agus anois tá "E" -50 níos cumhachtaí agus níos foirfe faighte ag na ceithre cinn, idirdhealú ag airm agus cosaint láidir.
  Mhothaigh na laochra an-mhuiníneach. Is é rialú an umair an ceann is nua-aimseartha le luamhán stiúrtha. An carr is déanaí. Fiú an t-inneall tuirbín gáis. Ach tá neart "Panthers" -2 ann freisin. Ní hionann tríocha ceathair agus meaisín den sórt sin.
  Bhí Gerda ina shuí i gcathaoir uilleach. Bhí sí bikini. Cailíní a úsáidtear cheana féin chun troid leath-nocht. Loisg gaineamh te an fhásaigh a gcos lom, phrioc púróga na sléibhte a mbonn lom. Ach níor bhris na laochra ar chor ar bith agus níor chuimil siad ina bpúdair.
  Rinne ceannasaí na foirne, ar bronnadh go leor duaiseanna orthu, hiss:
  - Agus anois tá an Rúis inár gcoinne! Tá eachtraí agus buanna nua ag fanacht!
  Chroith sí a ceann bán mar sneachta. blonde nádúrtha, an-álainn agus tanned.
  Charlotte smirked.
  Bhí gruaig chopair-dearg ar an gcailín seo a dóite mar lasair. Chomh maith leis sin áilleacht, le tan cré-umha. I bikini, coirtithe, matáin. Le cosa lom, stomping ar ghaineamh te agus clocha géara.
  Dúirt an diabhal fiery:
  - Is dócha gurb iad na Rúisigh ár gcéilí comhraic is fanatical!
  D"ardaigh Christina a guth. Tá a cuid gruaige copar-buí, ar lasadh cosúil le lasair freisin, ach le lí órga. Agus an tan céanna, matáin, agus áilleacht. Léiritheach agus ag an am céanna aghaidh mhín. Agus bikini. Cosa atá stampáilte ar feadh na mílte ar dhromchla crua agus dhó, ach nach bhfuil a ngrásta agus a línte mín caillte. Tá na toes loma bearrtha go néata agus an-lúfar.
  D'fhiafraigh an cailín rua:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  D'fhreagair Magda ar a son. Tá gruaig bhán-óir ar an gcailín seo, blonde meala. An-álainn, matáin, le aghaidh sainráiteach, agus súile sapphire-emerald. Tá na cosa cruaite freisin, le sála babhta agus toes díreach. B"fhéidir go bhfuil an aghaidh is tairisceana ag Magda, beagnach meek, ainneoin a smig misniúil. Breathnaíonn Gerda, mar shampla, níos déine. Beagán níos boige ná Christina, agus beagán claon cosúil le cailleach Charlotte.
  Dúirt Magda:
  - Tá córas iomlánaíoch acu mar atá againne. Tá siad níos déine mar sin!
  Rinne Gerda aoibh agus d'fhreagair:
  - Is cuid de dhramh-mhiotal iad umair Shóivéadaigh. Níor cheart go mbeadh eagla orainn rompu!
  D'fhreagair Magda go bog:
  - Sa tsraith KV, tá sé lán de mastodons. Go háirithe an KV-14.
  Na cailíní giggled. Ba "shaothar" an umar deireanach i ndáiríre - an meaisín is troime le trí gunnaí: dhá 152 mm agus ceann 122, le meáchan trí chéad tonna, agus armúr tosaigh 200 mm. Ceann de na samhlacha is nár éirigh leo i dtógáil umar. Níorbh fhéidir umar den sórt sin a iompar ar chor ar bith. Agus níl sa charr ach cur amú airgid! Chuaigh an KV-10(B) isteach sa tsraith freisin - meaisín le trí ghunna 107 mm agus meáchan dhá chéad tonna, cineál scriosóra umar.
  Ní hé an smaoineamh is fearr dhá ghunna a chur ar an umar. Agus fiú níos mó ná trí. Seo Stalin, ar ndóigh, léirigh tyranny. Agus isteach go mór leis an tír. Mar sin féin, forbraíodh umar ó shraith Isov freisin. Ach freisin ollmhór agus trom. Is é an t-aon difríocht ón tsraith KV ná iarracht an armúr a shocrú ag fána réasúnach. Ach ní raibh an tArm Dearg pá cogaidh, agus dá bhrí sin ní raibh an teicníc feabhsaithe i bhfad. Agus ní raibh aon chleachtas comhraic ann maidir le meaisíní a úsáid.
  Go ginearálta, d'úsáid na Gearmánaigh ceithre bliana de mhoill i gcomparáid leis an stair fíor níos torthúla.
  Bhrúigh Charlotte, a bhfuil gruaig rua uirthi, a barraicíní loma ar an luamhán stiúrtha. Breoslaithe ag buncair na teorann. Bhuail sliogán 105mm an gunna Sóivéadach agus chas sé thairis é. Thosaigh an fhoireann comhraic ag cuimilt, agus na sliogáin ag maidhm.
  Sciob an cailleach rua:
  - Is ridire uafásach mé - ar do ghlúine Savages! Scuabfaidh mé naimhde an athar ó aghaidh an domhain!
  Agus grin na bhfiacla péarla, agus gealbhan na súl emerald. Tá na cailíní i ndáiríre den scoth.
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  Anois beidh mé ag shoot!
  Agus fired freisin ag an namhaid. Lámhaigh gunna 76mm Sóivéadach. Bhuail an sliogán barr fána an E-50 U le gunna níos troime. Agus ricocheted amach. Ghlaoigh sé i gcluasa na gcailíní.
  Bhuail Gerda a cosa lom agus rinne sí gáire:
  - Cad a sliocht!
  Agus scaoil sí í féin an chéad urchar eile ... lámhaigh umair Gearmánacha sa limistéar daingne Sóivéadach. D'oibrigh an E-100 freisin. D'éirigh an meaisín seo amach freisin mar dhíorthaigh den Luch. Ní smaoineamh an-mhaith é do umar dhá ghunna. Tá an E-100 scortha cheana féin.
  Ina áit sin, cuireann modhnuithe ionsaí ar an tsraith "E" isteach sa tsraith. Ach tá an ceann seo fós ag obair. Agus tinte teilgeáin.
  Giggles Charlotte go suairc agus croith sí a cos lom.
  - Is stát uafásach é cogadh, ach meallann sé cosúil le cluiche!
  Agus lámhaigh an cailín, agus an-oiriúnach.
  Christina nocht a fiacla pearly. Is panther feoiliteoir, creiche í.
  Tá gunnaí Sóivéadacha ag lámhaigh, agus os a gcomhair tá páirceanna mianach. Tá teil-tancanna Gearmánacha ag bogadh. Agus oibríonn na buamadóirí ionsaí le roar fiáin.
  Rollaíonn cuaillí teorann timpeall. Bhí tagann Hitler trasna na teorann.
  Dúirt Magda nach raibh sí ró-ghlic, agus í ag cnagadh cosnochta ar an armúr:
  - Scuabaimid ar shiúl cosaint láidir, ach panicles cruach!
  Agus mar sin thosaigh an cogadh leis an APSS. A théann ó thús don Rúis Shóivéadach mar sin nár éirigh leo.
  . CUID A DÓ
  Na laochra winked ar a chéile. Bhí cosaint na Sóivéide cumhachtach go leor. Go háirithe go leor min. Agus chuir sé seo moill ar na Gearmánaigh. Ach fós d"éirigh leo dul ar aghaidh.
  D'oibrigh Bombers ar phoist Sóivéadacha, agus tháinig aerárthaí ionsaí ó thuas freisin. Rushing isteach i doimhneacht chosaint an Arm Dearg agus TA-400 agus TA-500, ar cheann de na modhnuithe is formidable de na Bombers. Suas le sé inneall, lena n-áirítear cinn scaird. Agus tá siad ag buamáil agus ag scrios cathracha Sóivéadacha.
  Gerda, lámhach, dúirt le smirk:
  - I cath, tá muid ainmhithe, ach leis an aigne an fear!
  Agus fired arís. Scriosadh gunna Sóivéadach. Go ginearálta, is cailín é seo den echelon is airde. Agus tá sé chomh fionnuar.
  An E-50 fired ag poist Sóivéadach, é féin beagnach gan damáiste a fháil. Thug armúr fána an ghluaisteáin le cruach stroighne ricochets den scoth. Níorbh fhéidir le sliogáin Sóivéadacha na Gearmánaigh a scríobadh i gceart fiú.
  Chuimhnigh Christina ar thástálacha an "Tíogair". Ansin ba é an chéad umar Gearmánach olltáirgthe é. Ní fhéadfadh aon cheann de na sliogáin damáiste a dhéanamh don Tíogair. Thit na Breataine faoina buille. Ach seo gunna seacht dtroigh dhéag, pollta sa mhullach. Ansin fuair na cailíní bás beagnach. Agus do chuimhnigh an laoch so air. Cé chomh gar agus a bhí siad don chailleach cnámhach leis an speal, agus í ag mothú a anáil oighreata.
  Chuimil an cailín a bonn lom i gcoinne an choirnéil. Theastaigh uaithi léim amach as an umar agus rith. Is laoch chomh díreach í.
  Chan Christina le aplomb:
  - Ceo gorm, agus gach uile cheal!
  Rinne na laochra giggled... Bhí a bhfíseán an-sexy agus erotic.
  Agus d'oibrigh an gunna agus fired. Níor smaoinigh sí fiú ar stopadh. Sheol gach duine sliogán i ndiaidh a bhlaosc. Na seasaimh Sóivéadacha a bhriseadh ina sceallóga agus ina blúirí.
  Chualamar amhrán ó na callairí taobh thiar;
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith ...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag éirí as an mbealach!
  Agus ná stop
  Agus ná athraigh cosa -
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  trasna an mhachaire scortha,
  Taobh thiar den mhéadar méadar
  Téann siad go dtí an Úcráin
  Ionad grúpa saighdiúirí!
  Agus arís titeann cumhacht scaird-bhuamair ar sheasaimh na Sóivéide. Agus arís, scriostar agus limistéir daingne iomlána caite. Agus na gunnaí ag eitilt amach i ngach cineál treoracha.
  Tá roinnt dosaen umar Gearmánach ag lámhaigh ag an am céanna agus ag scriosadh gach rud.
  Mothaíonn Gerda cosúil le Bagheera amuigh ag fiach. Anseo tá an chéad líne cosanta Sóivéadach scriosta cheana féin. Ach tá saighdiúirí an Airm Dearg fós ag snámh agus ag lámhach ar na Gearmánaigh.
  I measc na gcomhraiceoirí tá ceannródaithe freisin. Chuaigh Leinínigh óga isteach go deonach san Arm Dearg. Tá an chuid is mó de na buachaillí cosnochta agus i shorts. Caitheann siad iad féin, fuss.
  Agus tá na ceannródaithe ag fáil bháis ...
  Dúirt Charlotte, i gceannas ar an tine:
  - Agus na ceannródaithe, sin é an rud, bhí an tír ar fad ag faire!
  Bhris sí ar na Rúisigh, agus Christina, hiss go venomously:
  - Breathnaímid cosúil le fabhcún, ardaíonn siad cosúil le hiolair!
  Agus arís lig sí amach aoibh gháire fiery. Cailíní álainn...
  Bhog roinnt umar Gearmánach faoin talamh. Agus bhí siad le feiceáil i gcúl na trúpaí Sóivéadach, is cúis le scaoll agus gunnaí meaisín scribble. Léirigh na Naitsithe cosúil le mosquitoes as tromluí.
  Chonaic E-50 gluaiseacht tríocha ceathair tríd an optaic. Scaoil Gerda a cuid fiacla agus thosaigh sé ag pointeáil an bharaille. Meaisín Sóivéadach le túr beag T-34-76 agus an-soghluaiste. Bain triail as an gceann seo agus é a fháil. Tá go leor taithí ag an gcailín cheana féin, ach tá an carr Sóivéadach fós murab ionann agus an Sherman Mheiriceá.
  Agus tá an fad go dtí an Rúisis beagnach cúig chiliméadar.
  Scrataíonn an cailín a sála lom, cuireann Charlotte tic idir a h-abair. Na cailíní ag gáire.
  Ansin lámhachann Gerda sa charr Rúiseach. Luachra an bhlaosc an-dlúth, beagnach scratching an armúr ... Ach fós caite. Buaileann Gerda an miotal lena dhorn agus í ina crá.
  Insíonn Magda dá páirtí:
  - Buail tú an cór! Beidh sé níos éasca a fháil ann!
  Tugann Gerda an luamhán stiúrtha chuig Magda agus cogar:
  - Mar sin a dhéanann tú é féin!
  Sheinn Magda go fonnmhar:
  - Tá an domhan sa phortach, tá an domhan sa phortach ... - Thóg an cailín an luamhán stiúrtha lena méar loma agus bhrúigh sí an cnaipe, ag leanúint uirthi ag canadh. - Tá an domhan le feiceáil sa porthole!
  Agus bhuail a diúracán ach bun an umar Sóivéadach. Phléasc an carr agus scoilt. Thosaigh sé ag dó... phléasc sliogáin Shóivéadaigh taobh istigh den bhroinn.
  Chroith Magda a méar loma agus chroch sí:
  - Féach conas a fuair mé é! Agus deir tú...
  Rinne Charlotte hissed, ag bacadh a fangs.
  - Labhraímid arís, i dteangacha éagsúla!
  Tháinig gluaisteáin nua Shóivéadaigh le feiceáil. Tríocha ceathair a chuaigh ar dtús. Gluaisteáin shochorraithe agus iomadúla. Ansin bhog muid ón tsraith BT. Is cineál bolb rothaí atá as dáta é seo. Bhí na T-26s antediluvian ag dul chun cinn freisin, nach bhfuil in ann ach amháin armúr Gearmánach a scríobadh. Tháinig HFanna níos cumhachtaí agus níos troime chun cinn ag an deireadh. Agus a lán de na saighdiúirí coise.
  Bhí Christina ag gáire agus ag caoineadh:
  Bhuel, taispeánfaimid iad!
  D'oscail feithiclí Gearmánacha tine ó achar fada, ag iarraidh na coisithe Sóivéadacha a phionnadh go talamh. Scrios siad freisin umair agus créatúir bheo eile.
  Bhí aerárthach ionsaí Sóivéadach le feiceáil sa spéir freisin: an Ilys cáiliúil. Rinne siad ionsaí ar fhoirmiú na nGearmánach. Chuaigh trodaithe Hitler i dtreo iad. Dumpáil fíor a bhí ann. Trodaithe Gearmánacha XE-262, an-nimble agus nimble le maneuverability. Ionsaíonn siad teicneolaíocht Sóivéadach, ag brú mar iarann.
  Charlotte fired arís. Chuaigh mé isteach sa BT Sóivéadach, agus d'fhás sé:
  - Ní scéal fairy é an liricí seo ... Beidh an scéal fairy chun tosaigh!
  Stop E-50 agus léirigh sé frith-ionsaí na Sóivéide. Chaith an t-ordú gan taithí an cúlchiste umar chuig an marú. Agus bhuail gluaisteáin na Rúise - cosúil le sicíní i pluck. Agus throid siad go críochnúil.
  Loisg Gerda urchar, bhris sé an forehead de na tríocha ceathair agus hiss:
  - Cad é an Cruthaitheoir - ifreann lucht créachtaithe!
  Charlotte fired freisin, tar éis teacht ar an sprioc, bhog na gluaisteáin Sóivéadach i líne dhíreach, agus na cailíní a bhainistiú a shoot. Agus go ginearálta, seo ceithre cinn de na feiniméin.
  Sheinn an cruit rua:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Agus lean na laochra ag tine, ag baint a gcuid fiacla chomh láidir agus chomh mór le capaill.
  Chuir Christina tweet le aplomb:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Bhuail Magda na ceithre fichid, agus chroch sí:
  - Is é seo ár thoradh!
  D'fhág Veronica, Oksana agus Natasha, chomh maith le cailíní eile, an imchiorcal. Ordaíodh don chathlán cailíní cúlú ar chúl, toisc nach raibh mórán airm frith-umar ag na laochra. Bhí taithí ag Stalenida Pavlovna ar an gcogadh, ag fónamh mar oibrí deonach sa Spáinn. Agus thuig mé nach bhféadfadh na trúpaí teorann seasamh in aghaidh umair an tsraith "E". Chaill na cailíní, áfach, roinnt iompróirí amach, ach d'fhulaing siad féin caillteanais.
  Anois scaip an cathlán agus d'éirigh sé as.
  Bhí Veronica, Oksana agus Natasha, tar éis dóibh a gcuid buataisí a chaitheamh amach, ag fágáil cosnochta, agus iad i blúsléinte éadroma. Níl trúpaí Sóivéadacha réidh chun colúin umar trom a athchur. Agus níl aon rud le briseadh tríd an umar E-50. Is é an t-aon seans ná damáiste a dhéanamh do na rianta. Ach sa mheaisín seo, tá na rollóirí suite ar chairteacha ar leithligh, agus tá sé an-deacair iad a dhíchumasú.
  Bhog na cailíní soir tríd an choill, agus i ngrúpaí beaga. Bhreathnaigh siad an-dathúil. Rolladh siad suas a pants, agus i léinte éadrom amháin. Fada, fionn, gruaig beagán chatach flowed síos. Cuireann an féar tic go suairc ar chosa lom, agus uaireanta tagann cnapáin trasna. Breathnaíonn gach rud thar a bheith erotic. Léiríonn breasts trí léinte tanaí.
  Arsa Veronica agus í ag rámháil an fhéir lena cos nocht, le crá:
  - Diabhal é - tá an cogadh díreach tosaithe, agus cheana féin caithfidh tú cúlú!
  Freagraíonn Oksana, a raibh a gruaig fhionn rud beag rua, agus a cuid fiacla ag gáire:
  - Agus ní raibh aon seachmaill speisialta agam! Hitler conquered beagnach an domhan ar fad ... Bain triail as le slua den sórt sin, is féidir leat é a láimhseáil!
  Chroith Natasha a cuid gruaige sneachta-bán agus dúirt:
  - Ba mhaith le gach duine a shásamh ... Tá sé deacair déileáil leo! Níl sé éasca a bheith dílis!
  Chlaon Veronica. Tá a cuid gruaige chomh órga agus álainn. Tá sí ar fheabhas.
  Ach ghabh Victoria suas leo. Cailín rua. Tá gruaig cosúil le tine. Agus chomh poigneach. Shéid an ghaoth agus, is cosúil, tá an bhratach proletarian ag sileadh, gruaig lasrach den sórt sin.
  Bhain Victoria a léine amach agus nocht sí a torso. Bhí a cíoch lán, bhí a siní scarlet, cosúil le poppies. Laoch álainn. Agus tá a corp láidir oilte nochta.
  Rinne Natasha gáire agus scaoil sí a torso freisin, ag tabhairt faoi deara:
  - Agus tá ár gcomhlachtaí álainn ... Níl againn ach Amazones!
  Chroith Veronica a ceann.
  - Nach bhfuil sé ró-radacach - an cófra a nochtadh! Ní mór duit na rialacha cuibheas a leanúint!
  Chroith Victoria a ceann agus chroith sí a gcuacha dearga.
  - I sochaí cumannach - rialacha na moráltachta, tá an coincheap coibhneasta. - Chroith an cailín a cíoch lom, bhí a siní scarlet ag lonrú go mealltach. - Ní peaca é a bheith nocht. Níos cruinne, tá coincheap an pheaca sagairt, ach is é ár gcreideamh saoirse ó mhoráltacht bourgeois!
  Dhearbhaigh Natasha, agus í ag croitheadh a bust lush agus leaisteach:
  - Níos gaire don dúlra! Níos gaire do nádúrtha! Agus nudity nádúrtha!
  Aoibh Oksana freisin agus nocht a torso. Go deimhin, i teas an tsamhraidh, cé chomh taitneamhach é nuair a bhíonn na breasts lom. Agus séideann an ghaoth iad. Tá cailín álainn, agus nudity ag teacht. Tá na cailíní go léir lúthchleasaíochta, le figiúirí, cuma an-chomhchuí ar chomhlachtaí naked na laochra.
  Cailíní álainn ag siúl ar an cosán. Tá siad chomh gleoite agus an-tarraingteach.
  Veronica chirped, chroitheadh a ceann.
  Ach nach bhfuil sé taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil ar bith!
  Chroith Victoria a ceann go diúltach.
  - Ní! Tá coirp iontach againn! Agus táimid naked ach iontach!
  Chlaon Natasha, agus léim suas, dúirt:
  - Bhí sé go maith a bheith nocht ... Anseo tháinig Ilyich le gunna!
  stróc Oksana a cófra agus squeaked:
  - Go deimhin, tá mo bust super!
  Sheinn Victoria go díograiseach:
  - Ó, a chailíní, agus tá muid Raiders! Sparán, sparán, agus sparán! Tá dollar feicthe againn - sléibhte óir!
  Sheinn Natasha le gáire agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Bhíodh siad nocht, cosnochta, olc!
  Agus phléasc an ceathrar acu ag gáire. Chas na cailíní lena gcosa lom, d"ardaigh siad a sála lom. Laochra álainn. Taobh thiar díobh tá málaí droma agus raidhfilí ionsaithe PPSh. Laochra gleoite, an-iontach.
  Dúirt Veronica go bog:
  - Roimh Dhia, tá muid go léir comhionann ... Agus beidh orainn freagra a thabhairt le haghaidh debauchery!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí go diongbháilte:
  - Níl aon dia! Seo scéal fairy!
  Victoria, ag croitheadh a cíocha nocht, coirtithe, exclaimed go díograiseach:
  - Bhí Dia invented ag na cumhachtaí ar an saol seo a choinneáil ar na daoine faoi réir!
  Chroith Veronica a ceann órga go diúltach.
  Cé a chruthaigh na cruinne ansin?
  Rinne Victoria gáire agus d'fhreagair sí:
  - Fásann na cruinne féin mar dhuilleoga ar chrann. Fásann siad as rud ar bith. Nuair a bhí i bhfad gan teorainn thosaigh crann sa chruinne ag fás ón tús, agus ó shin i leith tá go leor cruinne le feiceáil.
  Rinne Natasha gáire agus bhain sí a teanga amach, ag rá:
  - Tá sé te! An féidir linn ár pants a bhaint?
  Thacaigh Victoria leis an smaoineamh:
  - Is iontach an smaoineamh é!
  Agus fuair na trí chailíní go léir d'aon toil réidh lena pants, ag fanacht ina mionbhrístíní. Agus cad iad na comhlachtaí láidre agus matáin atá acu. Níl ort ach iontach, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le háthas:
  - Tá aeróga ar an choileach, tá mionbhrístíní nocht ag an gcailín!
  Ní raibh fágtha ach Veronica agus a pants rollaithe suas agus a léine uirthi. D'fhreagair sí go huafásach:
  - Nach maith a bheith nocht mar sin! Cad a tharlaíonn má fheiceann siad sinn!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  - Agus lig dóibh a fheiceáil fiú! Is breá liom fir a ghríosú!
  Rinne Victoria giggled, chroith sí a pluide beagnach lom, d'fhreagair:
  - Tá fir truflais - ach scum!
  Agus ag bualadh fungas úr le cos lom, dúirt sí:
  - Nach deas é stail a thógáil agus é a chur ar marcaíocht!
  Dúirt Oksana le gáire:
  - Nuair a thugann siad aire duit, bíonn sé go deas... Go háirithe má tá na fir óg dathúil...
  Chuir Natasha i gcuimhne do na cailíní:
  - Cuimhnigh, rug muid ar an buachaill. Páiste iontach, agus cinnte go bhfuil foirfeacht iontach aige thar a chuid blianta!
  Lamh Victoria a liopaí agus dúirt le lust ina glór:
  - Bheadh sé iontach é a sheiceáil amach!
  Labhair Veronica go feargach:
  - Cad iad na rudaí olc a deir tú! Ní féidir leat magadh a dhéanamh ar mhothúcháin daoine mar sin! Go háirithe nuair a thagann sé go Gearmáinis, ach buachaill!
  Rinne Oksana gáire agus d'fhreagair sé:
  - Gabh mo leithscéal, ach tá mo chroí chomh salach ...
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn, agus ba mhaith liom aisling a dhéanamh faoi rud éigin go maith! Mar shampla, faoi na buachaillí!
  Mhol Victoria dearg le gáire:
  - Agus cad má ghabháil leat i ndáiríre fir? Bhí sé chomh iontach!
  D"fhreagair Veronica go géar:
  - Tá mná maisithe le modesty, ní ciapadh sotalach!
  Chroith Victoria a ceann fiery diúltach. Bhuail sí a cosa nocht agus chroch sí:
  - Ní! Níl ann ach níos mó pléisiúir, ag roghnú fear í féin agus ag tarraingt isteach sa leaba í. Chroith an diabhal dearg a gcuacha copair-dearg agus lean ar aghaidh. - Sin é a leagan sna toir ar mhaithe le pléisiúir, agus gan dul síos an aisle.
  Dúirt Veronica go géar:
  - Is comhartha amadán é gnéas gan chúis! - Agus chuir. - Tá sé seo contrártha leis na noirm na moráltachta cumannach!
  D"easaontaigh Victoria:
  - Dúirt Lenin féin - ba chóir go mbeadh mná céile coitianta!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Bhuel, ní féidir liom a rá gur chaith mé mé féin ag na fir mar sin, ach is deas an ról gníomhach a imirt! Más mian leat féin a roghnú le haghaidh a bhuail! Ach inár gcuid féin ní thagann sé chuige sin.
  Chlaon Victoria le comhaontú.
  - Sea, níl againn ach cailíní ... Ach is féidir leat a fháil thar an gclaí! - Chirped an cailín le sásamh iontach. - Peasants, muzhiks... Tá ár bhfear ag sní go díograiseach ar a bolg!
  Chroith Veronica a ceann go diúltach.
  - Ní dúirt Lenin riamh é sin!
  Exclaim Natasha ag agóid:
  - Ní hea, sin é go díreach a dúirt Vladimir Ilyich! Faoi chumannachas, beidh gach rud i gcoiteann, lena n-áirítear mná céile!
  Rinne Victoria gáire agus gáire:
  - Tá mná go maith... Tá fir níos fearr fós! Eh, a ghabháil, a bheith raped ann ag cuideachta ar fad.
  Na cailíní gáire i unison. Agus dúirt Victoria, ag gáire, leis:
  - Agus ansin bhuail siad é le bunanna raidhfil! Agus chuirfí na sála trí thine le lasair bhog agus a sprinkle le corbite!
  Chiceáil Natasha cnap lena cos lom agus chrom sí:
  - Bíonn áthas ar shála nuair a bhuailtear iad le bambú! Anseo sa tSín, buaileadh cailíní agus buachaillí le maidí ar a mbonn lom. Agus thaitin siad é!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Cén chéasadh i Hollywood! Ach cait, ní daoine!
  Dúirt Veronica go ciallmhar:
  - Anseo beidh tú ag dul go dtí ifreann ... Beidh tú a chéasadh, agus beidh do shála a dhó, ní hamháin le bambú, ach freisin le dearg-te iarann!
  Sheinn Natasha, ag teannadh a dhorn go docht:
  - Fitheach dubh ag an gcéad gheata eile!
  Lean Victoria, ag croitheadh a cíocha lom, le clúidíní scarlet:
  - Cliabhán, cuacha, béal stróicthe!
  D'fhreagair Oksana, a bhfuil a bhrollach nocht freisin, agus a cromáin á chroitheadh aige:
  - Cé mhéad uair tar éis an troid mo cheann!
  Thacaigh Veronica leis an ríogacht, agus í ag cur a cosa lom:
  - Ón bloc mionghearrtha plódaithe eitil mé áit ....
  Bhuail Natasha go buile agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Cá bhfuil an Motherland! Lig dóibh screadaíl ghránna!
  Rinne Victoria spanked agus squealed, casadh a cromáin, ar éigean clúdaithe ag mionbhrístíní trédhearcach:
  - Agus is maith linn í, fiú mura bhfuil sí go hálainn!
  Cheist Oksana, ag magadh a glúin lom coirtithe:
  - Bastards muiníneach!
  Dúirt Veronica le osna:
  - Tá muid gardaí teorann Sóivéadach. Agus táimid ag caint cosúil le whores fál. An bhfuil sé sin indéanta...
  Sheinn Victoria mar fhreagra:
  - Go raibh maith agat Stalin-cheannaire! Chun súile dúr, folamh! Ós rud é go bhfuil muid cosúil le malaí, ní féidir leat maireachtáil!
  Bhagair Natasha ar an diabhal dearg lena dhorn:
  - Nu, ní tú mar sin con! Beidh tú i rannóg speisialta!
  Dúirt Victoria go muiníneach:
  - Go gairid beidh na Gearmánaigh ag teacht go Moscó ... Agus cheana féin beidh Stalin a ghlacadh i cage!
  Rinne Oksana gáire agus rinne sé agóid:
  An síleann tú go bhfuil toradh an chogaidh ar lár?
  D'fhreagair Victoria go dáiríre:
  - Conas eile? Tá níos mó ná leath den domhan faoi fhorghabháil Hitler, chomh maith leis an tSeapáin agus a coilíneachtaí. - Stampáil an cailín go feargach a cos galánta, lom. - Agus níl umair réasúnta againn fiú! Is scigaithris gluaisteáin é an tsraith KV. Is léir go bhfuil T-34 ró-bheag. Ach níor cruthaíodh umar gnáth! Agus beidh sliogáin pollta armúr níos measa ná cinn na Gearmáine!
  Chlaon Natasha go trom agus gorgled:
  - Ní mór dúinn aontú leis seo! Faraoir, tá ár n-umair fós chomh neamhfhoirfe. Cad faoi KV? Sea, briseann siad...
  Thit na cailíní ina dtost agus thit a spraoi as.
  Go deimhin, léirigh na chéad uair an chloig den chogadh cheana féin nach bhfuil giarbhosca go hiomlán iontaofa ag an T-34-76, agus níos mó fós ná an tsraith KV. Agus cad atá salach, an níos troime an umar, an níos laige tá sé in oiriúint do ghluaiseacht. Agus ní leor armúr tosaigh 200 mm chun sliogáin fiú gunna Panther-2 88 mm a shealbhú, agus ní sliogáin an E-50.
  Mar a tharla sé gan choinne, tá gluaisteáin na Gearmáine ord méide níos láidre i armúr tosaigh agus an cumas a ghlacadh hit. Agus tá an teicneolaíocht Sóivéadach ag teip go soiléir.
  Mar sin féin, sa stair fíor, bhuaigh na Gearmánaigh sa chéad uair an chloig agus laethanta. Ach ní raibh siad den sórt sin líon na n-umar agus aerárthach, agus scaird-aerárthaí formidable. Agus ní raibh aon charranna níos troime ná fiche dó tonna. Go ginearálta, d'éirigh na Gearmánaigh amach a bheith ionadh lag sa daicheadú bliain. Agus ag an am céanna, ba é an rud atá aisteach ná comhraic níos láidre a shárú. Agus anois? Gach cártaí trump de na Naitsithe: taithí a chomhrac, soghluaisteacht trúpaí níos fearr, an cumas chun briseadh isteach cosaintí - tar éis treisithe. Agus ní hé an Fuhrer trí mhíle go leith solas, agus umair welter, ach na mílte agus na cinn trom. Agus aerárthaí scaird, nach bhfuil, i bprionsabal, lián a rival.
  Agus tá an tArm Dearg oilte níos fearr fós le hionsaí ná le cosaint. Agus mhúin siad do na saighdiúrí an namhaid a bhualadh ar a chríoch féin, agus gan a chuid féin a chosaint. Ar ndóigh, tháinig feabhas ar roinnt rudaí. Críochnaíodh líne Molotov. Is móide é seo cheana féin. Tá an líne chosanta i dtéarmaí innealtóireachta i bhfad níos láidre ná mar a bhí sa daicheadú bliain.
  Ina theannta sin, is fearr fós na trúpaí a shlógadh ná mar a bhí i bhfíor-stair. Agus ullmhaithe a repel an buille. Ach fós níl oiliúint i gcosaint an-mhaith. Níl an spiorad ró-ionsaitheach. Eitlíochta Gabhann frankly. Agus ní féidir leibhéal oiliúna na bpíolótaí a chur i gcomparáid leis an nGearmáinis. Ach tá taithí chomh iontach sin ag na Fritz.
  Tá cothromaíocht na cumhachta i bhfad níos measa ná mar a bhí sé san aonú bliain is daichead. Ansin bhí ceithre huaire níos mó umar agus aerárthach ag an APSS, agus thit sé síos fós. Agus anois? Anois tá buntáiste ag na Gearmánaigh i gcáilíocht agus i gcainníocht. Thairis sin, in umair, tá an caighdeán ó, cé chomh suntasach ar thaobh na Naitsithe. Sea, agus eitlíocht freisin.
  B'fhéidir gurb é sin an fáth go bhfuil na ceithre chailíní chomh Doirbh.
  Ní thosaíonn laochra ar chor ar bith.
  Thug Natasha faoi deara, ag céim ar fhréamhacha na gcrann, agus ag mothú tingle ina cosa lom:
  - Tá ár ndroim léirithe againn do na naimhde! Nó b"fhéidir go mbeadh sé níos fearr seasamh suas agus bás a fháil le dínit!
  Chroith Victoria a ceann dearg.
  Cad a athróidh ár mbás? Ní bheidh ach na Naitsithe brag faoi bua nua!
  D"aontaigh Veronica:
  - Ceart! Ní chuirfidh ár mbás ach laurels faisisteacha! Agus ba cheart duit na hairm is déanaí a fháil agus na Naitsithe a chomhrac.
  Dúirt Oksana go amhrasach:
  - Ach mar? I gcoinne an E-50, gan airm!
  Thit na cailíní ina dtost ... Agus i ndáiríre, cén cineál umar é an E-50? Meaisín le leagan amach dlúth, faoi bhun dhá mhéadar agus uillinneacha móra claonta an armúr. Cineál foirfeachta i dtógáil umar.
  Glúin nua de mheaisíní le cobhsaitheoir hiodrálach gunna. Agus tá an armúr claonta agus na taobhanna, agus an forehead, agus deireadh. Cineál squat. I bprionsabal, is é an pointe lag bun an chabhail, má fhaigheann tú idir na rollóirí. Ach ní mór é seo a bheith ar eolas freisin. Ina theannta sin, crochadh na Gearmánaigh ar boilb agus scáileáin - ag tabhairt cosaint dhúbailte.
  Mar sin fuair an Fritz an umar barrmhaith, rud nach bhféadfadh an SU-100, atá fós ina ghunna annamh féinghluaiste, a ghlacadh.
  Le linn poist Shóivéadaigh a scealladh, baineadh úsáid as gunnaí móra gáis agus buamadóirí.
  Ach anois, eitil aerárthach ionsaí thar na cailíní. Bhagair siad go soiléir na háille a adhlacadh.
  Más rud é amháin go raibh siad in ann iad a fheiceáil, ar ndóigh.
  Dúirt Natasha agus í ag bualadh a héadan:
  - Is mná soithí sinn go léir - níl an Fuhrer fionnuar!
  Agus arís chuir sí grin i dtreo na Naitsithe.
  Dúirt Victoria go loighciúil agus go grinn:
  - Ní hé an chéad Trodaire é, ní fiú an dara!
  Thug Oksana faoi deara go dáiríre:
  - A "Panther" -2 ar bord is féidir go leor a ghlacadh. Níl ach 82 mm armúr aici faoi fhána beag. Ní bheidh sé ina fhadhb dúinn!
  Rinne Veronica gáire agus mhol sí:
  - B'fhéidir gur féidir linn umar den sórt sin a dhéanamh ...
  Bhí na cailíní ag siúl ar feadh roinnt uaireanta gan stad. Tá an t-am imithe thart meán lae. Is féidir leat a stopadh agus a ithe. Ní raibh na daoine san APSS beo ró-éasca, ach tháinig feabhas ar an staid sa gheilleagar. Díoladh cuid de na hearraí ar phraghsanna an-íseal ar chandam, cuid acu ar phraghsanna arda tráchtála.
  Bhí an tríú plean cúig bliana 1938-1942 ró-chomhlíonta go foirmiúil fiú. Baineadh é seo amach, áfach, trí fhad an lae oibre a mhéadú, agus pionóis thromchúiseacha as neamhláithreacht. Níos foirmeálta fós, tá an chéad dá phlean cúig bliana ró-chomhlíonta, ach i ndáiríre ní mar sin atá an scéal. Mar gheall ar an ardleibhéal boilscithe bhíothas in ann na staitisticí a ionramháil.
  Ach d'fhorbair an tír go tapa go leor. B'fhéidir nach bhfuil sé chomh tapa agus de réir staitisticí oifigiúla, ach ... Bhí na figiúirí ag fás. Bhí monarchana á dtógáil, tháinig méadú ar tháirgeadh go háirithe san innealtóireacht mheicniúil. Seafta méadaithe agus airm.
  D'éirigh le Stalin tionscal láidir a chruthú, ach bhuaigh an Fuhrer an iomarca, agus níorbh fhéidir déileáil leis. Bhí na hacmhainní go hiomlán neamh-inchomparáide.
  Ach bhí stobhach maith á dtáirgeadh cheana féin sa USSR. Agus d'ith na cailíní é le pléisiúir, in éineacht le oinniúin agus arán.
  Dúirt Natasha go feargach, feoil choganta:
  - Bhuel, cén fáth nach ndeachaigh an Fuhrer go dtí an tSeapáin fós! Agus tar chugainn!
  D'fhreagair Victoria, agus í ag slamáil a cos lom go crua ar an tsnag:
  - Stupidity impenetrable!
  Mhol Oksana:
  - I mo thuairimse, an Fritz underestimate dúinn! Ach i ndáiríre, ní mór dúinn pacáiste Hitler seo go léir a bhriseadh ina phíosaí!
  Dúirt Veronica le osna:
  - Ní raibh an t-ádh linn ... Cé go bhféadfadh an cogadh a bheith tosaithe sa daichead a haon. Sin iad na ráflaí ar ais ansin!
  Chlaon Victoria le comhaontú, agus chroith sí a cófra lom, ag hiss:
  - Is dócha mar sin! Ach de réir dealraimh, chuir an Iúgslaiv, agus rath na Breataine in aghaidh na hIodáile mearbhall ar phleananna Hitler. Ach, i ndáiríre, chuaigh sé chun sochair an Fritz fiú.
  Bhris Natasha an seangán lena méara loma de chosa galánta, agus chrom sí ar aon intinn:
  - Cinnte! Sa aonú bliain is daichead, bheadh an Tríú Reich, gan umair throma agus airtléire roicéad, go hiomlán sábháilte dúinn. Ba mhaith linn dared dó ... Agus mar sin d'ardaigh an Fritz an barra.
  Chlaon an cailín go trom.
  Bhreathnaigh Victoria ar Natasha. Ar a breasts lom, leaisteacha agus shíl mé: "mar sin féin, cad a áilleacht," cé chomh iontach a bheadh sé caress di. Ach níor dúirt sí os ard é - tá sé fíor mhígheanasach.
  Dúirt Veronica go loighciúil:
  - Níl giúmar foshuiteach ag an stair ... Ach go ginearálta, b'fhearr dul ar stailc sa daicheadú bliain, nuair a chuaigh na Naitsithe chun cinn ar an bhFrainc. Ansin i láthair na huaire - ní tharlaíonn níos áisiúla!
  Victoria snorted contemptuously.
  - Agus briseadh an comhaontú? Ní aontóidh Stalin leis seo! Thug sé a bhriathar onóra gan ionsaí!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Ó, cé chomh uasal dúinn!
  Chríochnaigh na cailíní a n-arán, stobhach, agus oinniúin. D'ól siad bainne géar ó fhleascáin. Bhogamar ar aghaidh.
  Phléasc a gcuid sála lom, iompú liath ón deannach.
  Áit éigin a bhí hum na n-inneall. Bhí umair Gearmánacha ag bogadh. Ina measc tá an E-100 is mó. D'éirigh le Speer níos mó eiseamail ollmhóra a dhiúltú. Ach i ndáiríre, cén fáth a bhfuil gá le umar dhá bairille? Is fearr dhá umar a dhéanamh níos éadroime le bairillí éagsúla ná ceann amháin le dhá cheann, ach trom.
  Tá E-100 as táirgeadh freisin, ach is féidir é a fháil fós sa tsraith. Ina theannta sin, is breá le Hitler freisin mastodons, agus d'ordaigh sé an tsraith iomlán a choinneáil ó E-5 go E-100.
  Meaisín E-75 go leor ollmhór le 128 mm agus meáchan ochtó tonna. Aontaithe leis an E-50 i armúr. Is ar éigean gurb é an tsamhail is fearr, go praiticiúil beidh sé níos measa fós. "Royal Lion" le gunna 210 mm, agus meáchan céad tonna.
  Dhreap na cailíní crann giúise ard agus féach ar na tancanna. "Royal Lion" a bhuíochas leis an inneall 1800 horsepower, go leor cumhachtach mastodon agus nimble. Tá an E-100 feistithe le inneall cumhachtach freisin. Tá an Shturmlev ag gluaiseacht freisin, le tosaitheoir roicéad cumhachtach 500-milliméadar. Tá sé ar cheann de na meaisíní cinn is éifeachtaí.
  Bhí cinniúint umar Lev féin débhríoch. Tháinig sé os comhair an "Panther", agus d'éirigh leis troid sa tSualainn, san Eilvéis, agus le linn an tuirlingthe sa Bhreatain féin.
  Bhuaigh Hitler an Eilvéis agus an tSualainn araon, chuir sé comhaontuithe sclábhaithe i bhfeidhm ar an Spáinn agus ar an bPortaingéil. Cuireadh iallach orthu siúd a n-airgeadra náisiúnta a thréigean agus an marc a ghlacadh. Dá bhrí sin, a thagann faoi thionchar caipitil na Gearmáine.
  Bhí umar "Lion" ceaptha le húsáid i gcoinne Mheiriceá. Ach ní raibh carr ró-throm, le gunna a dhóthain gasta, oiriúnach don arm. Tugadh tosaíocht don "Panther" -2 níos forbartha. Shásaigh an fheithicil seo an míleata lena arm, agus is fiú go mór an fheidhmíocht tiomána, go háirithe an armúr tosaigh. Tháinig "Panther" -2 mar umar bua sa chogadh leis na Stáit Aontaithe. Agus baineadh úsáid as "Lion" thar a bheith annamh. Ní raibh an "Tíogair" freisin umar an-táirgiúil, ar éigean a bhí am chun solais i cathanna deireadh na daichead a dó bliain. Agus tá "Tiger" -2 as dáta, ar éigean a bhfuil am aige le feiceáil. Ní raibh an "Panther" -2 nuachóirithe, le meáchan caoga tonna, níos lú ná an "Tigr" -2 maidir le cosaint agus armáil, agus bhí sé níos fearr i bhfeidhmíocht tiomána le meáchan ocht tonna déag níos lú.
  Tá sé léirithe ag cleachtas comhraic go bhfuil an "Panther" -2 i bhfad níos fearr ná an "Sherman" i gcáilíochtaí comhraic, ag polladh na feithicle seo ó achar fada, suas le trí chiliméadar go leith, agus go bhfuil sé dodhéanta go praiticiúil sa mhullach agus gan ach in aice leis. raon atá leochaileach ar an taobh. Agus tá sé sin i bhfad ó bheith amhlaidh do gach samhlacha Sherman.
  Chaill Meiriceá aerárthaí scaird Gearmánacha agus Panthers, chomh maith leis an E-25 níos luaithe - gunna uathúil féinghluaiste, ach méadar go leith ar airde.
  Tá na Stáit Aontaithe caipitlithe...
  CUID A TRÍ
  stróic Natasha a clúidín sútha talún féin. Agus le gáire beaming dúirt sí:
  - Mé tú! Sé, sí - le chéile an tír ar fad!
  Thug Victoria tacaíocht do:
  - Le chéile teaghlach cairdiúil! I bhfocal, táimid céad míle I!
  Rinne Oksana gáire agus, ag tagairt do na mastodons, dúirt:
  - Tá umar "E" an-ghearr agus squat. Beidh sé deacair é a fháil.
  Sheas Veronica go brónach:
  - Dia linn!
  Rinne Natasha gáire agus gáire:
  - I Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad - tá na deiseanna comhionann!
  Fiery Victoria giggles and roars:
  - Tá na deiseanna comhionann le haghaidh sraitheanna éagsúla den tsochaí!
  Agus conas ba mhaith leat. Agus tá a fiacla álainn mar a léiríonn siad.
  Dúirt Oksana:
  - Nuair a bhriseann na Gearmánaigh amach, beidh sé an-dona dóibh as a mbunáiteanna soláthair!
  Rinne Veronica gáire agus mhol sí:
  Guímis ansin!
  Rinne Natasha snort go díspeagadh agus chroith sí a ceann.
  - Ní! Is baill Komsomol muid, rud a chiallaíonn gur aindiachaithe sinn!
  Thug Victoria foláireamh láidir:
  - Agus is aindiachaí cathach mé go ginearálta! Agus níl aon Dia ann - is fíric leighis é seo!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach ní féidir leat é a chruthú!
  Phléigh Victoria a súile emerald go ionsaitheach mar fhreagra. Agus hissed le grin:
  - Is féidir liom! Má tá Dia ann, caithfidh sé a bheith freagrach. Ciallaíonn sé aire a thabhairt do dhaoine. - Bhuail an cailín ruadh go tréan an stoc péine lena cos lom. - An féidir aigne iontach chosmaí a shamhlú nach mbeadh aon aird aici ar a cruthú!
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Sin é! Tar éis an tsaoil, tá muid do Dhia mar leanaí don Athair, agus is cuma linn fúinn!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach cuireann fiú athair comhbhách pionós ar a pháistí...
  Rinne Natasha gáire mar fhreagra.
  - Ach ná déan iad a mhionathrú!
  Dúirt Victoria go feargach:
  - Tá i ndáiríre modhanna aisteach de upbringing i do Dhia! Thóg sé, mar shampla, agus báthadh an cine daonna go léir agus fiú ainmhithe neamhchiontach. Éiríonn an cheist, cén cineál modhanna faisisteach?
  Chuir Oksana leis le gáire:
  - Agus go ginearálta, crá síoraí i ifreann ... Tá sé seo freisin overkill soiléir, ós rud é nach féidir aon mhodhanna ceartais údar chéasadh!
  Leath Veronica a lámha i mearbhall, agus dúirt le osna:
  - Sílim freisin go bhfuil tuile Noah overkill. Ach líonadh an Domhan le peaca roimh shúile Dé ...
  gáire Victoria:
  - Sea, thosaigh na páistí ag pranks a imirt. Phioc Athair suas meaisínghunna agus scaoil sé iad siúd a bhí ag gol, ag fágáil ach iad siúd a shuigh níos ciúine ná an t-uisce, faoin bhféar. An ceann ruadh nocht a cuid fiacla móra. - Tá a leithéid a fhaightear analaí!
  Shrug Veronica a guaillí agus dúirt go bog:
  - Ní sagart mé chun freagraí a thabhairt ar cheisteanna den sórt sin. Ach is dóigh liom go raibh cúiseanna ag Dia leis sin.
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea ... Ar chúis thit siad gan chúis ar bith, ach chonaic siad gach duine amhail is dá mba imithe!
  Mhol Natasha:
  - B'fhéidir nach bhfuil sa Bhíobla ach scéal fairy Giúdach. Cén fáth ar chóir dúinn a chreidiúint ann?
  Léirigh Oksana a tuairim:
  - Ní mór duit, ar aon nós, do onóir a choinneáil. Agus ná háirigh tú an iomarca ar pharaisiún iarbháis!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea... Is breá le sagairt scéalta a insint! Agus nach bhfuil an-tarraingteach!
  Dúirt Veronica go ciúin:
  - Ach tá Íosa Críost go leor íomhá tarraingteach!
  Victoria giggled agus chroith a ceann.
  - Ní phósfainn a leithéid de shíochánaí!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Sea, caithfidh fear seasamh suas dó féin ... Agus cad a mhúineann an Bíobla? Buaileann siad thú ar an leic dheas - cas ar chlé!
  Theastaigh ó Veronica a rá, ach is léir go raibh náire uirthi. Agus ansin chuir Victoria isteach é:
  - Moráltacht an-aisteach. Ceachtar múineann Dia dúinn grá a thabhairt do naimhde, nó báthann sé an cine daonna go léir láithreach. Agus conas is féidir é seo a mhíniú?
  D'fhreagair Natasha í féin:
  - Sílim go raibh an Bíobla scríofa ag físairí cumasacha!
  Chuir Veronica i gcoinne seo go neamhbhalbh:
  - An té a bhreathnaíonn air... Ach seachas Dia a bheith ann níl sé dodhéanta cuma na Cruinne a mhíniú. - Ansin cheered an cailín suas. Rith sí a cos lom, chiseled feadh an choirt agus lean. - Cibé rud a d'fhéadfadh duine a rá, ach tá sé dodhéanta a fháil nó a chumadh leagan níos diongbháilte de thionscnamh na Cruinne, ach amháin i gcás conas a chruthaigh Dia é!
  Shrug Natasha a gualainn agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus bunchúis an chuma ar Dhia?
  Rinne Veronica osna agus d"fhreagair sí, ag cailleadh muiníne:
  - Aicsiom é seo cheana féin... Ba cheart glacadh leis trí chreideamh go bhfuil Dia ann. Agus go bhfuil sé ann go deo agus nach bhfuil aon chúis leis.
  Chroith Natasha a ceann go diúltach.
  - Glacadh le creideamh réamh-shíoraíocht Dé? Ach is féidir liom a thairiscint glacadh le creideamh le síoraíocht na cruinne, ach gan an Uilechumhachtach ...
  Dúirt Veronica go loighciúil:
  - Breathnaíonn sé cosúil le leithscéal. Conas atá an t-ábhar síoraí seo, agus cén áit ar tháinig sé?
  Chuaigh Victoria ar ais láithreach:
  - Agus cad é loighciúil - tá Dia síoraí ... Agus cén áit ar tháinig sé!? Níos luaithe fós omnipotent agus omniscient?
  D"fhreagair Veronica le éadóchas:
  - Bhí sé ann i gcónaí ... Glacaimid leis de chreideamh! Agus conas is féidir é seo - dothuigthe!
  Dúirt Natasha:
  "Go deimhin, táimid ar chomhchéim anseo. Bhí ar ábhar teacht i réim ar bhealach éigin. Agus a tharlaíonn an unthinkable. - Rinne an cailín grinned agus faoi deara go muiníneach. - Ach fós féin, tá an cheist cad chuige a bhfuil an oiread sin olc ar domhan oscailte.
  Lean an cogadh ar aghaidh, agus chuaigh na Naitsithe isteach sna tailte Sóivéadacha níos doimhne agus níos doimhne. Agus d"éirigh thar barr leo. Agus trealamh níos forbartha agus níos cumhachtaí ná an tArm Dearg.
  Agus bhuail builleanna brúite an tArm Dearg ón Oirthear. Níor cheart an tSeapáin a lascainiú.
  Tháinig buille uafásach ar Vladivostok síochánta (sa Chianoirthear, níor tugadh isteach dlí airm). Rinneadh an chuid is mó de longa Chabhlach an Aigéin Chiúin a dhí-armáil i gcalafoirt, aistríodh go leor mairnéalach chuig an bhfronta thiar freisin. Ar thaobh amháin, bhíothas ag súil le hionsaithe Land of the Rising Sun, ach go praiticiúil d'éirigh sé amach nach rabhthas ag súil leo. Rinne an Ginearál Yamamoto geall ar stailc comhuaineach leis na fórsaí go léir a d'fhéadfaí a úsáid. Ní raibh am ag Meiriceá, a bhí sách tapa, an chuid is mó de chabhlach na Seapáine a chur faoi uisce, agus bhí cumhacht thar a bheith iontach ag longa cogaidh.
  Bhí captaen na chéad chéime, Vasilchikov, díreach ag an am seo roimh ré, ag imirt cártaí le hoifigigh eile an chabhlaigh. Bhí na guys fós óg go leor, fágadh anseo iad chun a chinntiú nach raibh na longa lobhadh go hiomlán. Ba é Vasilchikov an t-aon duine acu a boladh púdar gunnaí, aistríodh é ó Leningrad mar gheall ar an ngá atá le cóireáil le haghaidh niúmóine trom, gafa i gcathair an-scamallach. Bhain captaen na chéad chéime, nó má aistríodh go fórsaí na talún é, an cornal, taitneamh as ciúnas Vladivostok, a sráideanna faoi bhláth. Rith an gheimhridh, rith Aibreán le háthas, bhí sé iontach, te, ní raibh Meitheamh sa lár, ach sa chrios trópaiceach. Na hoifigigh ól beagán, an vodca maith sa siopa mara, de réir chaighdeáin an lae inniu (boilsciú réamh-chogaidh dímheas ar an Rúbal), beagnach níos saoire ná bainne.
  Mar sin féin, bhí an giúmar millte ag an nuacht nach dtiocfadh an chéad carbhán eile le stobhach Meiriceánach, agus mar thoradh air sin chuaigh an sneaic suas i bpraghas, agus in ionad an laofheoil Texas tairisceana, bhí orainn an t-iasc a bhí leadránach cheana féin a ithe le picilíní. . Rinne na hoifigigh iarracht arís agus arís eile an comhrá ar ábhar an chogaidh a aistriú agus d'iarr siad labhairt faoi chathanna áirithe, ach d'fhan Vasilchikov ina thost agus chuir sé an comhrá ar an taobh eile. Ar deireadh, nuair a fuair siad é faoi dheireadh, rinne sé tafann:
  - Cuirfidh siad chuig an tosaigh tú, mar sin aithneoidh tú máthair Kuz'kin. Tuig nach boladh cumhrán é an púdar gunna, ach boladh coirp!
  Léim leifteanant cabhlaigh an-óg (a bhí díreach tar éis epaulettes a fháil, tar éis leathbhliana staidéir, a tháinig sé díreach ón scoil):
  - Sin é an té atá uainn! Mná! Bean álainn! Cén fáth a bhfuil muid ag suí linn féin, toisc go bhfuil an chathair iomlán de chailíní uaigneach.
  Mhol na buachaillí:
  - Ar ndóigh, a ligean ar dul breathnú do chailíní.
  Sheinn an t-oifigeach rómáns:
  - Nach maith é luí síos ar an bhféar, agus cad é an rud blasta le n-ithe! Déan socrú sa teach folctha, agus cuir glaoch ar na cailíní óga!
  A scairt Vasilchikov ar an óige raging:
  - Tá cuirfiú taobh amuigh agus tá na cailíní ina gcodladh tar éis obair chrua! Níl an t-ádh ar gach duine áit den sórt sin a fháil do thieves, áthasach nuair a bhíonn allas agus fuil ag stealladh timpeall.
  Cheangail an t-oifigeach:
  - Ní boladh de bhiotáille a bhíonn ag púdair gunna, ach boladh coirp, ach amháin do dhaoine príobháideacha, tá maisc gháis ag na ceannasaithe le scagaire!
  Vasilchikov frown.
  - Fealsamh! Go tipiciúil Spinoza, níl le déanamh ach foghlaim conas an truicear a tharraingt le do theanga! Agus beidh sé: pah! Gráinne! Gráinne!
  Rinne na hoifigigh gáire, thosaigh fiú na fuinneoga ag crith. Dúirt Vasilchikov leis:
  - Is iontach do theanga nuair is beag aigne do chéile comhraic!
  Dúirt an t-oifigeach sóisearach:
  "Go leor de sin, a ligean ar deoch!"
  Roared an chuid eile de na trodaithe:
  - Sin ceart, Doirt é! Go dtí go breacadh an lae, ar ndóigh, beidh go leor vodca againn, ach beidh go leor sneaiceanna ann go hIfreann freisin!
  Agus dhoirteadh uisce fiery isteach spéaclaí! Sea, mar sin thosaigh sé ag goil agus froth, gáirsiúil, amhráin gáirsiúil sounded.
  Chas an doras oscailte go tobann, agus an seomra chuma a bheith blasted ag hairicín. Léim cailín ard fiery suas go dtí na hoifigigh, agus d'fhéadfadh sí go léir scáinte balla brící le buidéal vodca neamhchríochnaithe. Adeir an cailín:
  - Alcólaigh agus boraí! Tá an tír ar fad ag obair, nó ag troid, tá áthas ort mar mhuca. Dearmad ar choinsias agus onóir! Ní haon ionadh go ndúirt Lenin: is í an meisce an rud is measa de gach nduine, an millteach ar leith atá uirthi i mbéal an phobail!
  Bhí an t-oifigeach sóisearach go leor ar meisce cheana féin, a shúile ag sméideadh, agus chrom sé ar ais, ag breith ar bhuidéal folamh:
  - Soith leat a fháil amach anseo! Anois beidh mé!
  Bhuail an cailín go hachomair ladhar a tosaithe faoi na glúine. Bhí cuma éadrom ar an mbuille, gan scóip ann, ach ghlaoigh an fear óg air agus chuaigh sé go tóin poill. Thit an buidéal agus bhris. Gasped gach duine, exclaim Vasilchikov:
  - Sea, is iad seo comharthaí Anna Vedmakova, píolótach Ace sa Spáinn agus san Fhionlainn. Tá gruaig legendary aici, dath na tine! Fáilte romhat, a Cheannaire Scuadrún...
  Chlaon an Witcher.
  - Tá mé fós i céim mhór, agus an chéad phíolóta Ace bronnadh an réalta ar an laoch an APSS. Just a tháinig ina Trodaire MIG-5. Cé go bhfuil an chuid eile den scuadrún ar an bhfronta thoir. Tugadh treoir dom ... Bhuel, ní haon cheann de do ghnó é a tugadh treoir dom. Ar aon chuma, is gá dom do scriostóir chun bratach Mheiriceá a ardú láithreach agus dul chun farraige.
  Bhí ionadh Vasilchikov:
  - Cén fáth linne?
  Phléasc súile glasa an Witcher.
  - Toisc go bhfuil an carr a rinneadh i Stáit Aontaithe Mheiriceá. Seachadadh chugat é faoi Léas Iasachta, agus ansin ná déan ach mo chuid orduithe a leanúint.
  Vasilchikov grimaced:
  - Cloíonn an cornal leis an mór-roinn, agus fiú ó roinn eile. Tá an t-údarás agat.
  Choinnigh Vedmakova amach doiciméad le séala an NKVD agus síniú Leas-Chathaoirleach an Cheanncheathrú agus Cathaoirleach Chomhairle na nDaon-Choimisinéirí, ceann na bpóilíní rúnda - Marshal Beria.
  - Tuigeadh! Agus gan a thuilleadh moille, ní ghéillfidh tú ach domsa! Cad a tharlóidh ar shlí eile, ní bheidh mé a rá: nach bhfuil tú cúig bliana d'aois!
  Do chrom Vasilchikov:
  - Maith! Tá an scriostóir ag bogadh, ní gá ach na mairnéalach a ardú ón mbeairic agus seol a dhéanamh i dhá uair an chloig.
  Rug Vedmakova ar an oifigeach óg leis an ghruaig, bhí sí ina ceann níos airde ná é agus go soiléir níos láidre:
  - A stór agus a drunkard! Cén fáth a bhfuil a leithéid d"fhoireann scortha agat! Breathnaíonn an fear seo níos mó cosúil le buachaill cábáin ná mar oifigeach. B'fhéidir ar dtús, é a shéideadh suas go maith ionas go dtiocfaidh na leannlusanna ar fad amach.
  Bhí náire ar Vasilchikov:
  - Is é seo Pasha Kolobkov. Cuireadh chuig cúrsaí é go díreach ó Scoil Suvorov, de réir clár giorraithe. Tá sé fós ina bhuachaill go leor, i dhá mhí tá a lá breithe sé bliana déag d'aois.
  Witcher grimaced:
  - WOW! Ag cúig bliana déag agus cheana féin oifigeach! Sin a dhéanann luasghéarú! Agus ní raibh a fhios agam go raibh milks ag fáil teidil cheana féin.
  Vasilchikov shrugged a ghualainn.
  - Ó thaobh cumannach de, fásann leanaí suas go luath! Thairis sin, tharla scéal dó, mar a scríobh sé an scéal is fearr faoi chosaint iontach Moscó, agus thug Zhukov faoi deara é seo agus thug sé comhairle dó an buachaill a aistriú ó dhaltaí chuig oifigigh.
  Tháinig feabhas ar an Witcher:
  - Maith! Nach olc nach amadán é, ach gan ól níos mó! Is féidir liom boladh a dhéanamh air, agus tá mo shrón cosúil le madra, díreach faoin mbinse! I ndáiríre, íocfaidh tú as é. Fear meánaosta cheana féin, ach é féin.
  Rinne Vasilchikov casacht:
  - I ndáiríre, tá mé tríocha dó, ach tá mé wounded sé huaire cheana féin sa Spáinn agus san Fhionlainn, mar sin is cosúil go bhfuil mé sean ...
  Bhí Vedmakova ag iarraidh rud éigin a rá mar fhreagra, nuair a bhris roar monstrous go tobann an ciúnas roimh an lá. Bhí sé mar go raibh bolláin throma ag titim ón spéir, pléascadh gloine na fuinneoige láithreach. Bhuaileadh blúiríní clocha sneachta ar an mbord agus fiú tuirlingt i lámha agus aghaidheanna na n-oifigeach ar meisce. Adeir Witcher:
  - Gach duine amach láithreach.
  Ghlaoigh Vasilkov mar fhreagra, an oiread sin ionas gur beagnach a stróic sé a chorda gutha:
  - Seo sliogán dhá orlach déag! Is cosúil go bhfuil longa cogaidh na Seapáine ar an bhfiach, ciallaíonn sin.
  Bhuail Vedmakova, ina crá, an balla lena tosaithe:
  - Thosaigh, ach ní mar a bhí beartaithe againn! Níl ar chor ar bith! Diabhal, ní mór dúinn láithreach an scuadrún a thabhairt go dtí an fharraige agus an cabhlach na tíre mhoncaí caol-eyed dul faoi.
  Dúirt Vasilchikov:
  - Níl airm ach ar mo scriostóir agus ar chúpla trachanna beaga. Níl freagra againn fiú.
  Thaispeáin Vedmakova a dhorn:
  - Bhuel, ba chóir go mbeadh airtléire cósta agat! Tar éis an tsaoil, níor cuireadh gach duine chuig an bhfronta thiar, chomh maith le heitlíocht. Tar éis an tsaoil, táthar ag caint ar feadh na mblianta gur féidir leis an tSeapáin dul isteach sa chogadh tráth ar bith.
  Bhí Vasilkov ag iarraidh rud éigin a rá, ach arís rumble sé, blúirí báistí síos. An siren wailed, rabhadh a thabhairt do theacht na n-aerárthaí. D'éirigh Vasilchikov suas agus scairt sé thar roar an Witcher:
  - Tá eitlíocht againn, agus tá cadhnraí cósta, fiú mura bhfuil siad i sraith iomlán, ar fáil. A ligean ar a fhreagairt!
  Chuaigh an píolótach ag caoineadh agus í ag rith tríd na sráideanna:
  - Ba mhaith liom a rith go dtí mo Trodaire agus plandáil na Japs, ní bheidh sé cosúil go leor. Beidh siad fós ag íoc as Tsushima, agus Muden.
  D"aontaigh Vasilchikov:
  - Sea, íocfaidh siad! Sea, fiú le céatadán!
  Bhí pléascanna agus an chirp belated na gunnaí frith-aerárthach. Go ginearálta, tógadh an chuid is mó den aerchosaint Vladivostok amach ar ais sa daichead a haonú bliain, a neartú an chosaint Moscó (Bhíothas ag súil go mbeadh Hitler ar stailc, ach ansin rith sé!), Mar sin, na pointí iolracha an mosquito. Ní raibh an chuma air gur thug -house of the country of the Rising Sun mórán airde ar "torann" den sórt sin. Buamadóirí tumadóireachta Seapáine thit "bronntanais" earraigh le screech piercing. Cuireadh an buille ar an gcathair agus ar an gcabhlach. Níl na heitleáin Seapáine ró-mhór, ach nimble, ach tá na longa cogaidh, ar a mhalairt, go mór. Go dtí seo, tá na Meiriceánaigh a bhainistiú a doirteal ach dhá áilleacht den sórt sin, agus na marthanóirí, chomh maith leis na báid, a bhí ag milleadh an chósta. Bhí cosúlacht láidir aige le hionsaí millteanach Land of the Rising Sun ar 27 Eanáir 1904. Ach ansin ní raibh aon eitlíocht.
  Mhothaigh Vasilchikov go raibh sé ag plúchadh ó rith. Ní superman é, ach fear simplí le scamhóga ghalraithe, gafa i gcúinsí deacra. Agus i Vedmakova níor rug sí mórán air. N'fheadar cén aois atá sí, ar éigean níos mó ná tríocha, tá a cíoch mór, agus a guaillí leathan mar iad siúd de fear.
  Chas Vedmakova timpeall go tobann agus chrom sí a lámh:
  - Ná rith seanfhear, lean mé! - D'éiligh sí chomh láidir sin gur bhuail an tonn fuaime a cluasa. - Faigh an scriostóir amach chun farraige a luaithe is féidir.
  Phléasc rumble in aice láimhe, smionagar báistí síos, thit ceann acu go díreach ar Vedmakova, agus rug sí go meicniúil é lena lámha. Mhothaigh an cailín píolótach cosúil le cúl báire a bhuaigh pionós go rathúil, bhí an blúire cruinn, te agus d'fhéach sé cosúil le liathróid. Go tobann bhraith Anna rud éigin leacht ag sileadh síos a lámha. D'fhéach an cailín ar an blúire, agus ansin fiú a laochra iarainn, cruaite ag trí bliana de chogadh (In éineacht leis na Spáinnigh), tháinig nausea ar a scornach. Bhí ceann babaí ina lámha aici. Cailín bocht (is féidir é seo a fheiceáil ó na pigtails gearr, le súile gouged amach. Chuir Vedmakova a ceann go cúramach ar an asfalt scáinte agus thrasnaigh:
  - Ní raibh tú ag am a pheaca, gan maireachtáil! Mar sin féin, níl aon peacach níos mó ná Dia, mar sin níl aon pheaca is mó ná neamhshuim i fulaingt leanaí.
  Arís, roar, agus blúirí, bhuail duine an cailín sa tosaithe, scratching an craiceann. Bhí Vedmakova ag iarraidh cheana féin casadh timpeall agus Rush chomh tapa agus a d'fhéadfadh sí chuig an rúidbhealach, áit a raibh a MIG ag fanacht go foighneach leis an gcósta ionsaitheach, ach...
  Go géar mar lann miodóg, chonaic radharc an ghaiscíoch gruaim do-fhulaingthe pian ar aghaidh an chaptaen den chéad ghrád Vasilchikov, nuair a d"eitil a chuid uachtarach den chorp stróicthe suas ag an tonn soinneáin. Is ar éigean a tháinig an cailín í féin ar an mblúire. Cheana sí ag aon am amháin cheana féin, ar bhealach éigin hooked a leiceann, fiú le linn an cath aeir sa Spáinn. Mar thoradh air sin, d'fhan scar domhain, a, ar feadh i bhfad, millte a chuma. Fíor, sa tSibéir tugadh isteach í le sorcerer an-láidir amháin, a, le cabhair ó ointments agus agairt biotáillí, a bhainistiú a leigheas amhail is dá mba riamh, an chréacht seo agus cúpla eile. Mar sin, thug Vedmakova a neamhchiontacht dó, agus é ag cur an-áthas ar mhná ar an eolas. Tar éis sin, ghlac an cailín an deis slightest a bite an sonas an ghrá le fear, a bhí an-deacair a dhéanamh in amanna sanctimonious Sóivéadach, fiú amháin lena áilleacht Satanic agus an cumas chun tempt. Ní hé an pointe, ar ndóigh, an oiread sin a chur ina luí ar an bhfear, ach a chinntiú nach bhfaighidh eagraí an pháirtí eolas faoi seo. Agus tá an oiread sin scammers de gach stríoc go snitch, ar snitch agus snitch, a thiomáineann orthu. Mar sin ní bheidh tú ag luasghéarú i ndáiríre má tá do ghairm bheatha daor duit. Ach timpeall ceithre mhí ó shin, nuair a bronnadh réalta an laoch uirthi, as an gcúigiú eitleán faisisteach is fiche a lámhaigh síos i ndiaidh a chéile: bhuail sí i mBeria. Agus sa mionlach Sóivéadach ar fad ní raibh aon bhean níos mó ná ceann de na póilíní rúnda agus follasach.
  Rith Vedmakova cosúil le rúidbhealach. Thairis sin, rud a tharlaíonn go hannamh di, mheasc sí suas an tsráid i gcathair neamhchoitianta, agus mar thoradh air sin níor mhéadaigh sí ach an t-achar.
  Theith an píolótach agus mheabhraigh sé: bhí Beria airgtheach sa leaba, ach ní raibh a blas, maol, bolg, ní Apollo. Mar sin níor tháinig sé ina leannán riamh. Go ginearálta, is áibhéil shoiléir é ráflaí gur éignigh Beria mná. Más rud é go ndúradh le gnólacht nach bhfuil, ní raibh an dara fear den Impireacht Dearg, mar riail, dul i muinín comhéigean. Cé a dares ó na cailíní gan a rá le monster den sórt sin? executioner na Rúise uimhir a haon!
  Ach anseo tháinig sí ina rúndiamhair de Lavrenty Palych. Go ginearálta, bhí sí ar cheann de na chéad oibrithe deonacha mná a throid sa Spáinn. Déanta na fírinne, is beag píolótaí Sóivéadacha a ghlac páirt sa chogadh cathartha seo. Is cosúil nár theastaigh ó Stalin féin go háirithe bua na sóisialaithe. Agus is é an rud atá loighciúil, sa Fhrainc, bhuaigh na sóisialaithe, a bhí cosúil le cléibh, agus níor chuaigh an caidreamh leis an APSS ach in olcas. Ach ag an am céanna, ós rud é gur faisisteach agus bourgeois é Franco, agus gur cosúil go bhfuil rialtas mhuintir na Spáinne ar chlé, níorbh fhéidir neamhaird iomlán a dhéanamh ar iarratais ar chabhair. Sea, bhí ar phíolótaí Sóivéadacha taithí a fháil, trealamh nua a thriail. Ar dtús, chuaigh an cogadh ar aghaidh le rath éagsúil, ach ansin d'éirigh le arm Franco, le tacaíocht na n-aonad Iodálach agus Gearmánach, an Chatalóin a ghabháil. Bhí an cath san aer comhionann ar dtús, ach ansin bhí an chuma ar an Messerschmitt cáiliúil. Sa chéad chath aeir, bhraith Vedmakova cumhacht an aerárthaigh seo i gcomparáid leis an IL-16. Go háirithe, thug luas, difríocht céad ciliméadar in aghaidh na huaire, deis do na píolótaí faisisteach a roghnú dóibh féin cén áit, conas agus cathain le dul isteach sa chath. Ar an dara dul síos, d'fhéadfadh armáil gunna aeir 20 mm sraithadhmaid IL-16 a scaoileadh achar fada, agus shealbhaigh an ME-109, a raibh armúr tosaigh piléardhíonach aige, seatanna ó ghunna meaisín 9.6 mm de chuid trodaire Sóivéadach. Dá bhrí sin, d'fhonn Messer a mhilleadh, bhí sé riachtanach ceachtar ionsaí ón taobh thiar, nó má bhí an t-ádh ort dul isteach san inneall, nó sa ghloine radhairc. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh cumarsáid i bhfad níos fearr ag na Gearmánaigh freisin agus gur ghníomhaigh siad ar bhealach níos comhchuí. Lámhachadh Vedmakova síos faoi dhó, agus ar an tríú huair gortaíodh go dona í agus glacadh príosúnach. Bhí na hamanna crua mar sin, ach ó tharla go raibh an cogadh caillte cheana féin, thit Maidrid, Hitler, mar chomhartha dea-thola, agus ag pleanáil comhghuaillíocht le Stalin, d'ordaigh príosúnaigh Shóivéadaigh filleadh ar a dtír dhúchais. Chaith Vedmakova ach mí i mbraighdeanas, cuireadh in ospidéal í d'oifigigh, chothaithe agus aire mhaith. Níor bhuail aon duine ná níor éignigh éinne, b"fhéidir go ndearna na Naitsithe agus réimeas Franco iarracht os comhair an domhain mhóir iad féin a thaispeáint mar dhaonnaithe seachas an tíoránach fuilteach: Stalin! Ach tar éis filleadh ar a tír dhúchais, de na hiarphríosúnaigh chogaidh ar fad, níor fhan ach Vedmakova amháin i gcoitinne.
  Is fíor gur baineadh di an t-ordú a tugadh don aon trodaire Iodálach amháin a bhí thíos leis. Ach d'fhan sí san arm, agus fiú ghlac páirt sa chogadh leis an bhFionlainn. Ní raibh ach 118 sraithadhmad as feidhm ag tír Suomi ina cabhlach aerárthach. Ní raibh an cailín beagnach páirteach i gcathanna aeir, bhí sí ag gabháil níos mó i dtaiscéalaíocht, fuair sí ordú, is cosúil go bhfuil aon eitleán amháin, mar sin féin lámhaigh sí síos, ach níor chomhaireamh é.
  Witcher poked go tobann isteach sa conflagration. Bhí an t-ospidéal cathrach a buamáil amach trí thine. Tá an pictiúr fíor apocalyptic, agus mná, leanaí, agus seandaoine ag lasadh beo. Anseo thit an leanbh ceart isteach sa tine, agus go léir timpeall bhí roar uafásach agus moans.
  Mhothaigh Vedmakova trumpaí na n-ardaingeal ina ceann agus chaith í féin isteach sna lasracha. Lamh teangacha tine lámha nochta an chailín agus a aghaidh oscailte, ach d'aistrigh an píolótach chomh tapa sin gur éirigh léi greim a fháil ar an leanbh, á tharraingt amach as cuimsiú an scriosta.
  Léim an cailín amach, ag mothú ach beagán itch ar a craiceann, chaith sracfhéachaint ar an leanbh. Faraoir, bhí sé ró-dhéanach, an buachaill suffocated, ag tarraingt lasracha isteach ina scamhóga, dó ar a aghaidh cruinn. Tá blisters stróicthe den sórt sin ar an gcraiceann níos boige ná bachlóga Nóinín. Adeir Witcher:
  - Anseo tá sé chaos daonna!
  Bhuail sí carn truflais lena tosaithe, agus ina dhiaidh sin theith sí chun cabhrú le cé eile a d"fhéadfaí a shábháil. Bhí sé cosúil le damhsa cobra idir dóirí gáis, an cailín wriggled an-aisteach agus rince. Bhí sí dóite, leáigh a buataisí, bhí a tunic charred, ach lean sí ag troid go stubbornly ar son gach deora linbh, ar gach buille croí beag, do gach saol leochaileach, ach mar sin riachtanach don tír! Thit na buataisí as a chéile, agus anois rinne an cailín rince trí guairneáin an lasair, a cosa lom, a fheictear. Mairtíreach a bhí inti, ach ní hamháin gur bean rialta í ag céasadh í féin le troscadh agus le fuip, rud nach dtéann chun sochair do Dhia ná do dhaoine, agus í ina martyr-fighter a shábhálann saolta ar leith. Clúdaíodh cosa an phíolóta cailín le sraith de blisters beaga, ach bhog siad fiú níos tapúla agus níos cruinne ó phian.
  Thóg captaen na seirbhíse leighis buataisí móra as a mhála, agus scairt uirthi:
  - Tóg iad, go tapa iad a chur ar! Beidh tú a bheith chomh crippled.
  D'fhreagair an píolótach láithreach:
  - Is fearr a bheith i do chliabhán go fisiciúil ná a bheith i do anchúinse morálta! Ní soicind duit féin, gach rud le haghaidh an tosaigh, gach rud le haghaidh bua!
  D'fhreagair captaen na seirbhíse leighis:
  - Is fear fíor Sóivéadach!
  Chuir an cailleach mallacht ar:
  - Agus cad is fiú duit daoine a shábháil!
  Chlaon an captaen.
  - Tá próistéisí agam, in ionad cosa!
  Vedmakova, ag tarraingt amach cailín eile le aghaidh leath-scorched agus gan aithne, scairt:
  Cé chomh cruálach is atá Dia!
  Shrugged an captaen.
  Ní ar Dhia atá an locht, ach ar dhaoine!
  Chuir Vedmakova in aghaidh:
  - Is é seo an rud céanna le rá - ní ar na tuismitheoirí atá an milleán, ach na páistí!
  Bhí an captaen ag iarraidh rud éigin a rá, ach tháinig na scamaill deataigh isteach ina scornach, agus casacht go feargach air.
  Bellowed an cailín cosnochta:
  - Is cailleach mé agus níl gairm níos áille ann!
  Agus ag tabhairt sála lom di, lean sí:
  - Bíodh beannachtaí agus bouquet sa chónra olc ar Adolf!
  Lean na laochra bicíní lena n-dul chun cinn. Sheachnaigh na Naitsithe an Brest Fortress agus phlug siad an coire. Umar E-50, ag bogadh soir.
  Sheinn Gerda go fonnmhar:
  - Is cailín deas mé! Briseann mé naimhde go léir mar icicles ... Agus sa fuar, cosnochta, dána, go fiú Sparks dhoirteadh ó faoi mo chosa!
  Rinne Charlotte giggl, bhuail sí tríocha ceathair isteach sa chorp agus d'éiligh go fonnmhar:
  - Níl aon chúis a bheith in amhras an Motherland! Tá laochra níos déine ná fir!
  Bhrúigh Christina an cnaipe lena cos lom freisin, agus rinne sí feall go borb, agus í ag leagadh gunna na Sóivéide. Mar sin tháinig fiú an stoc as:
  - Tá ioncaim ard le beanna sléibhe!
  Loisg Magda a gunna ceann ar cheann. Bhí sé 105 mm agus marfach sa mhodhnú is déanaí, bhí sé go leor mear-tine, lámhaigh deich shots in aghaidh an nóiméid.
  Bhrúigh an cailín a méar loma agus dúirt sí:
  - Céatadán i líne na todhchaí tugtha ...
  Bhuail Gerda umar na Sóivéide, bhrúigh sé an armúr agus dúirt:
  - Feicfidh tú duit féin!
  Thumped sí agus Charlotte, ag baint úsáide as a toes loma, le roar fiáin, frantic:
  - Tá an Fatherland níos gaire dúinn anois!
  Bhris Christina freisin, ag baint úsáide as méara a cosa lom, coirtithe, ag eisiúint:
  - Beannaigh an ghrian linn!
  Bhuail Magda freisin, agus bhrúigh sí a sÚil nocht. Bhris sí an gunna Sóivéadach ina blúirí ar snámh, ag canadh:
  - Is é Motherland an ceann is láidre!
  Agus roar na laochra mar buabhaill sa seamlas. Is breá le ceathrar fear. Oireann sé go mór dóibh. Cén fáth nach bhfuil? Tá siad chomh álainn agus ionsaitheach. Agus grámhar. Agus is madra é an fear, ach beckon. Agus beidh gach rud agat, lena n-áirítear airgead. Agus tá na mná seo an-láidir go fisiciúil. Agus díolama siad foirfeacht fireann le meon buile. Agus pléisiúir leanúnach.
  Ní gá fanacht bliain iomlán le fear - agus fós gheobhaidh orgasm tú!
  Thóg Gerda é agus roc, ag lámhaigh ar na Sóivéadaigh tríocha a ceathair, agus stróic sé síos an túr:
  - Is ridire fíor díothaithe mé!
  Chroith Christina amach a teanga agus chroch sí go bagarthach:
  - Agus is é mo grin mar sin de Panther!
  Labhair Charlotte go ionsaitheach, ag croitheadh a dorn agus ag brú an luamhán stiúrtha lena héadaí loma.
  Agus tá athruithe móra amach romhainn!
  Ghlan Magda agus d'éiligh:
  - Tá muid an embodiment hetaera!
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair sé:
  - Cé chomh maith is atá sé nuair a thugann lámha fir óga dathúla aire duit!
  Agus shamhlú an cailín conas a bhí a bosa ag sála ar siní sútha talún. Tá sé i ndáiríre chomh iontach. Agus ticklish agus spreagúil. Agus an-deas.
  Bhris Gerda ar an SU-85 Sóivéadach. crashed sí an carr, agus chirped, slapping a cosa lom ar an armúr:
  - Ah, na mban darach, na mban darach!
  Dhearbhaigh Charlotte go láidir, ag sileadh a leicne agus ag croitheadh a cíoch iomlán.
  - Dub! Darach! Dua na mban!
  Agus conas a thógfaidh sé é agus gáire ... Mar má tá na cloig ag glaoch. Agus tá a ghuth chomh radiantach.
  Agus ba é a íospartach gunna Rúiseach 76-milliméadar. Tá na hairm go leor ársa.
  Rinne Christina gáire agus squealed:
  - Beidh mé roar agus a bhriseadh!
  Agus lena méar loma, threoraigh sí teilgeán ar charr namhaid freisin.
  Cé chomh álainn atá sí. Tá óir agus copar go hiontach!
  Tá Magda go hiomlán órga, agus í ag canadh le díograis:
  - Tá an hurdy-gurdy fós ag caoineadh ...
  Ansin chas sí timpeall na Sóivéide tríocha a ceathair agus lean sí ag canadh go brónach.
  - Tá sí ina strainséir i mBeirlín!
  Gerda chirped mar fhreagra. Bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoil sí ciarsúr Sóivéadach.
  - Is é Beirlín príomhchathair an domhain!
  Chuaigh Charlotte i mumble le aplomb mar fhreagra:
  - Agus is é Londain príomhchathair Pháras!
  Agus tairní ar an T-26 Sóivéadach. Meastar gur umar é an meaisín, cé nach bhfuil sé mór.
  Thóg Christina é agus thug uaidh é, ag sníomh an rothar lena cosa lom:
  - Agus is é Páras príomhchathair na Róimhe!
  Ansin, chomh luath agus a bhíonn sé ag gáire ... Agus leis na súile emerald druilfidh sé trí na laochra go léir i ndiaidh a chéile. Agus grin ag an am céanna, agus sparkle le fiacla. Ach ar chor ar bith conas a rachaidh sé a ghlacadh agus casúr ar umair Sóivéadach. Scarfaidh sé leath den túr ag na ceithre cinn is tríocha.
  Agus tar éis di, glacfaidh Magda é agus lasfaidh sé grenade é. Is é sin, diúracán. De réir SU-76. Cheana féin go soiléir carr as dáta, ach fós liostaithe.
  Agus chirped:
  - Agus is é an Róimh príomhchathair Miami!
  Tá sé thar a bheith greannmhar. Ach d"éirigh na cailíní ró-thógtha. Níor thug siad faoi deara conas a chuaigh cúpla saighdiúir de chuid an airm Shóivéadaigh suas chucu le cuacha grenades frith-umar agus shéid siad suas na rianta. Agus conas a thógfaidh sé agus pléascadh. Phléasc na rollóirí agus chaill an E-50 a shoghluaisteacht.
  Bhí orm mo charr a dheisiú.
  CUID A CEATHAIR
  Chuaigh na buamálacha i léig, ach lean an sliogáil ar aghaidh. Tá soláthar réasúnta sliogáin ag gunnaí na loinge, áfach, bhí an tine dírithe níos mó anois ar na soithí Sóivéadacha dí-armáilte. Thuig Yamamoto go ndéanfadh ceannasacht ar muir an tionscnamh sa chogadh seo a aistriú go dtí an tSeapáin ar feadh i bhfad. Agus chun longa a thógáil, tá an próiseas costasach agus fada, cé go bhfuil, mar shampla, fomhuirí, b'fhéidir, níos éasca a stampáil. Ní mór é seo, ar ndóigh, a chur san áireamh freisin, ach tá sé tábhachtach an struchtúr a bhriseadh. Mhothaigh Aimiréil Yamamoto, an fear is cumhachtaí sa tSeapáin tar éis an Impire Hirohito, mar dhia. A dhia fíor, agus mar sin mhúin reiligiún na tíre ar an Éirí Amach Sun gurb é an bealach is fearr chun díothú ná cumas míleata! Agus anois d"fhéadfadh an ceannasaí mór an spás timpeall air a chéasadh agus a mhaslú go treallach.
  Os cionn Vladivostok tá scamaill tiubh, dubh deataigh ar feadh go leor ciliméadar; is saoráidí stórála ola agus iostaí breosla trí thine iad. Na céadta, na mílte daoine dóite, ifreann, bhuel, ina dhiaidh sin, conas nach féidir leat a bhraitheann cosúil le dia a rinne díoltas ar na Rúiseach feadh na gcéadta bliain de náiriú, tá daoine mór iallach a huddle i sraith oileán chomh beag i gcomparáid le. fairsinge na Rúise. Anois tá cabhlach na Rúise ag dul faoi, agus murab ionann agus Cuan Peiriú, ní fhágfaidh siad soitheach amháin.
  Le linn Chath Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille den chineál céanna a sheachadadh do Vladivostok, ar dréachtaíodh plean mionsonraithe dó. Ach rinne Hitler síocháin le Stalin gan choinne. Go ginearálta, leathcheann Hitler, a chuir tús le massacre na nGiúdach agus mar sin chuir sé ina choinne féin an Pholainn agus tíortha an Iarthair. Agus cén fáth go raibh gá aige leis? Ag iarraidh saibhreas Giúdach a fháil? Ach bhí sé níos fearr a bheith ar dtús cumhachta domhanda, defeating an APSS, agus b'fhéidir ansin tíortha eile. Is é an Iarthair níos éasca a bhuachan mar gheall ar an bhfíric go bhfuil a mentality i bhfad níos lú tréithrithe ag fanaticism agus claonadh chun féin-íobairt. An bhfuil ar a laghad cás amháin ar eolas de phíolótaí Meiriceánacha ag ramáil. Fíor, bhí cúpla imbhualadh, ach is dócha gur timpiste é seo.
  Tá na Rúiseach fanatical, rud atá aisteach, toisc nach gceadaíonn an creideamh Cheartchreidmheach an féinmharú, agus ní mheasann sé ar chor ar bith gur féidir le duine bealach a thuilleamh chun Paradise le cleasanna arm. Go ginearálta, tá teagasc Chríost, ina thuairim, thar a bheith dúr agus neamhphraiticiúil. Léigh sé Yamamoto an Bíobla agus rinne sé iontas ar an striapachas a bhí ag daoine chun a leithéid de Dhia pacánta a mheas. Mar shampla, múineann sé: buaileann siad tú ar an leiceann ceart - cas ar do chlé, iarrann siad léine amháin - tabhair dhá, grá do namhaid! Ní féidir ach le duine le meabhairghalar Dia a mheas. Níl a leithéid de reiligiún maith ach amháin do sclábhaithe, vasail faoi bhanna. Agus caithfidh gur chreid an Eoraip ar fad agus leath an domhain.
  Fíor, níor chuir teagasc Íosa, in ainneoin go ndiúltaíonn sé prionsabal an Sean-Tiomna, súil le haghaidh súl, agus múineann tú grá do naimhde, cosc ar na Breataine ó conquering an tríú cuid den phláinéid ar fad, ag cruthú an Impireacht is fairsinge i stair an chine daonna. Agus tá sé seo in ainneoin an reiligiúin na Breataine, áit a bhfuil Dia luaite fiú sa amhrán náisiúnta. Aisteach go leor, déanann uachtaráin na Stát Aontaithe mionnú ar an mBíobla, ach mar sin féin rinne siad cathracha na Seapáine a bhuamáil le buamaí napailme, ag lasadh na mílte ban agus leanaí beo. Ina theannta sin, mharaigh siad an pobal sibhialta, ní trí thimpiste, ach d'aon ghnó, ba é an tactic seo an pobal sibhialta a sceimhle: an bonn a bhaint as acmhainní daonna agus eacnamaíocha.
  Ach níor bhuamáil na Seapánaigh na Stáit Aontaithe ar dtús, roimh ionradh na nGearmánach, le linn an chogaidh ar fad níor bhris ach buamadóir amháin tríd agus maraíodh, gan ach seisear sibhialtach. Agus cuireann siad cruálacht speisialta i leith na samurai freisin. Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh sé Yamamoto, dá mba mhian leis, briseadh tríd le buamadóirí go cathracha SAM, go háirithe tar éis an defeat an chabhlaigh Yankee in aice le Cuan Peiriú. Sea is bastards morálta iad na hEorpaigh. Tá tuiscint shaobhadh, creideamh, teagasc agus gan déanamh acu!
  Ní mar sin sa tSeapáin! Is é an rud a mhúintear dúinn cad a dhéanaimid. Níl a leithéid de rud ann agus Dia á rá cas an leiceann eile, ach d'aon ghnó mharaigh a sheirbhísigh leanaí beaga. Sea, go ginearálta, ní féidir leis an gcreideamh go bhfuil Dia amháin agus Uilechumhachtach a bheith fíor. Dá mbeadh sé ina aonar, ar ndóigh dhéanfadh sé cúram go n-adhradh daoine é i gceart, i gcreideamh agus i bhfírinne, agus go mbeadh aon fhoirceadal amháin acu. Agus mar sin guíonn gach duine mar is mian leis, cad a theastaíonn uaidh. Agus tá an domhan ró-ghránna agus mícheart le cruthú ag aon Dia Uilechumhachtach. Tar éis an tsaoil, déanann aon rialóir freagrach sa chéad áit a dícheall chun ord agus ceartais. Ba mhaith leis an láidir, ciallmhar, uasal, macánta a bheith sa chéad áit, agus an chuid eile ceachtar ceart iad féin, ag fás go fisiciúil agus go spioradálta, nó ... Mar sin féin, má tá Dia an Almighty agus an Cruthaitheoir na cruinne, ansin bheadh sé. ní chruthú freaks coirp agus meabhrach.
  Tar éis an tsaoil, cén fáth a gcuirtear iallach ar an impire uaireanta laigí daoine a sheasamh mar a thugtar air? Toisc nach bhfuil aon bhealach eile amach aige, ní féidir leis freaks a iompú ina bhfear dathúil agus ina n-óglach dána i bhfaiteadh na súl. Ach dá bhféadfainn, dhéanfainn láithreach é! Faraoir, caithfidh mé glacadh lena bhfuil agus déileáil leis an ábhar daonna a fuair mé mar shainchomhartha. Ach óna bhfuair sé í ceist eile. Sea, agus tá laigí ag an impire féin: níl ann ach fear - tá sé ag dul in aois, tinn, decrepit. Aisteach go leor, is minic a chónaíonn impire diaga níos lú ná gnáthsheirbhíseach, tá níos lú scileanna arm aige ná an chuid is mó de na Ginearálta agus go leor saighdiúirí. Bhuel, cad atá ann ó Dhia Uilechumhachtach. Ach níl bán níos fearr! I stair iomlán na hEorpa, ní raibh aon conqueror níos uafásach agus rathúil ná Hitler. Sea, is siombail é de chumas míleata na ndaoine bána! Agus, mar sin féin, an ceannasaí is mó de gach tráth agus daoine nach bhféadfaí, a chríochnú fiú an giomnáisiam, a fháil oideachas dara leibhéal, atá éigeantach sa tSeapáin!
  Thairis sin, níor glacadh Hitler isteach san arm, ar chúiseanna sláinte. Is aisteach an rud é go raibh an díogras seo ar chult an nirt, an leon cogaidh, chomh lag sin go fisiciúil nach fiú sa Ghearmáin, áit a bhfuil post míleata ag gach post, nár glaodh air mar dhuine príobháideach. Cé chomh díghrádaithe atá an Eoraip.
  Mar sin féin, ní raibh meánoideachas ag Stalin, duine eile de pholaiteoirí is suntasaí ár linne, ach bhí sé ina nugget. Agus go suimiúil, níor dréachtaíodh é isteach san arm freisin, ar chúiseanna sláinte. Suimiúil, comhtharlúint, ní raibh meánoideachas ag beirt namhaid mhailíseach, níor glaodh orthu chun seirbhís mhíleata ar chúiseanna sláinte, bhí aithreacha ólta acu, agus d"oibrigh athair Hitler mar ghréasaí ar dtús freisin!
  Seo a leithéid de chomhtharlú, aisteach, ominous. Ní mar sin atá Göring, comharba oifigiúil Hitler. Is de theaghlach aristocrats é, bhí sinsear Goering ina leas-rialóir iarbhír na Gearmáine, Bismarck. Dá bhrí sin, Churchill: aristocrat, ó theaghlach uasal, agus plutocrats Mheiriceá, (an tUachtarán Roosevelt rud ar bith níos mó ná saighdiúir, fuair siad go tapa teanga coitianta leis.
  Theastaigh uathu a chur in ionad Hitler leo, ach níor oibrigh sé amach. Hitler conquered iad go léir! Fear gnó, oligarch, uasal agus pragmatach é Goering. Tá sé níos fearr ná Hitler in ann fórsaí frith-Bholshevikacha agus frith-Rúiseacha an domhain ar fad a aontú. Tá Meiriceá agus an Bhreatain ag iarraidh deireadh a chur leis an Rúis, beag beann ar an réimeas rialaithe, ach na Cumannaigh, a shéanann coincheap na maoine príobháidí, ba mhaith leo deireadh a chur chomh dona sin. Is leasc leo fiú súil dall a dhíriú ar neartú iomarcach na Gearmáine agus go gcuirtear iallach orthu féin dul isteach sa Tríú Reich.
  Mar sin féin, tá an Ghearmáin ina iomaitheoir geopolitical, ach ina iomaitheoir faoi chuimsiú na rialacha caipitlíocha agus uaisle an chluiche, agus Bolshevik Rúis go hiomlán eachtrannach agus naimhdeach. Is ábhar iontais fiú gur thairg Churchill féin cabhair do Stalin, in ainneoin a fhuath fhrith-chumannachais, thraidisiúnta Shasana ar an Rúis.
  Ar ais i 1941, bhí mé ag iarraidh Rúis Stalin a chur i gcoinne na Gearmáine Hitler. Go pianmhar, chuir na Gearmánaigh brú air. Tar éis an tsaoil, is capall cogaidh í an Ghearmáin faoi na dearganna a bhaineann leis an gcarbad Sóivéadach, agus is crios páirtíneach síoraí é an APSS faoi na donnáin. Tar éis an tsaoil, ní dhéanfaidh na Bolsheviks fanatical iad féin a réiteach, agus beidh siad ag dul i ngleic le cogadh eadarnaíoch fadálach, a ídíonn an Tríú Reich ionas go n-imeoidh gach aisling maidir le leathnú breise mar tuar ceatha tar éis stoirme! An Rúis faoin nGearmáin, níos fearr ná an Ghearmáin faoin Rúis! Agus é seo á thuiscint, tá sé soiléir cén fáth go ndeachaigh Churchill agus na Stáit Aontaithe, tar éis defeat míleata agus géilleadh, chun rapprochement leis an Tríú Reich.
  Is Yamamoto pragmatist, bhí sé i gcoinne an chogaidh leis na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain. Ach spreag an dá Impireacht féin an tSeapáin trí lánchosc a chur ar sholáthar táirgí peitriliam. Tar éis an tsaoil, níl a toibreacha féin ag tír an Rising Sun, agus go leor amhábhar eile. Bhí na Seapánaigh i mbun caibidlíochta, bhí na Meiriceánaigh ag foirceannadh éilimh níos mó agus níos mó náirithe.
  Agus ag an am céanna, ní raibh na Yankees, ag spreagadh an chogaidh, ag tabhairt aire ar chor ar bith an t-arm agus an cabhlach a thabhairt chun ullmhacht a chomhrac. Bhí an temptation ró-mhór, ach níos mó ná sin bhí súil agam go raibh Moscó ar tí titim agus an Ghearmáin, agus go dtiocfadh a comhghuaillithe chun tarrthála. Ina theannta sin, bhí dóchas ann nach mbeadh na Stáit Aontaithe, agus iad fós ina dtír réasúnta daonlathach, ag brath go mór ar thuairim an phobail, dá dtarraingeodh an cogadh ar aghaidh, nach mbeadh siad ag iarraidh fuil a dhoirteadh ar oileáin daoine eile. Go deimhin, cén fáth go bhfaigheadh gnáthfhear Meiriceánach ar an tsráid cónraí since lena ghaolta, mura bhfuil muid ag caint faoi chríoch na Stát Aontaithe féin a chosaint, agus fiú cánacha míleata sách mór a íoc! B'fhéidir gurb é sin an fáth a chaill an Rúis tsarist, go raibh níos mó saighdiúirí aici, ach níor mheas muintir na Rúise Manchuria ina gcríoch, agus ní raibh siad ag iarraidh íoc le fuil agus allas ar mhaithe le leasanna teibí. Faraoir, ní dheachaigh Hitler go Moscó, go páirteach mar gheall ar a bheith neamhullmhaithe don Gheimhreadh crua, agus go páirteach mar gheall ar shaintréithe fanaticism na Bolsheviks.
  Ní raibh mé ag iarraidh taithí a fháil air féin.
  Mar sin féin, ní hamháin na Bolsheviks, tá seans maith ag muintir na Rúise féiníobairt a dhéanamh le haghaidh spriocanna móra. Tar éis an tsaoil, rinne an fear Rúiseach Messer an chéad reithe aeir. Is fiú an t-ionadh nach ndearna sé é seo ar mhaithe leis na huaireanta Paradise, ach ar mhaithe leis an athar. Cé go bhfuil ... Messer go páirteach ina amadán, tar éis an tsaoil, tá sé ina mháistir ar aeróbaice, aireagóir, dearthóir, agus ar ndóigh ceann beo a thabharfadh leas i bhfad níos mó don Motherland. B'fhéidir nach bhfuil na Yankees chomh mícheart, agus an prionsabal á mhacasamhlú: is é an rud is mó sa chath ná maireachtáil! Tar éis an tsaoil, ní féidir leis na mairbh a mharú a thuilleadh!
  Chrom roinnt cailíní leath-nocht, lom-chíche isteach.
  Dúirt an tAimiréal Naumo:
  - Tá níos mó ná dhá thrian den lón lámhaigh úsáidte againn cheana féin. Tá na gunnaí an-te, déantar iad a dhoirteadh le buicéid uisce!
  Rinne Yamamoto crois lena mhéar san aer agus dúirt i nguth íseal, beagán hoarse:
  - Sílim go seasfaidh na gunnaí leis an tríú cuid deiridh de na sliogáin. Cé nach bhfuil, bain amach suas le nócha a cúig faoin gcéad.
  Shrug an tAimiréal Naumo agus chaith allais óna mhullach.
  - An fiú é an ceann is fearr a thabhairt ar an gcéad lá?
  Clenched Yamamoto a dhorn.
  - Costais! Ar ndóigh is fiú é! Chuireamar iontas ar na Rúisigh, mar a bhí i 1904, na Gearmánaigh i 1940, ach gearrfaidh Stalin an t-ordú go mór agus ní tharlóidh sé seo arís. Mar sin is gá úsáid a bhaint as an bhfíric gur thit eireaball an dragan ina chodladh. I ndáiríre, tuigim Stalin, tharraing an cogadh leis an nGearmáin a aird chomh mór sin gur stop sé ag tabhairt aire don Chianoirthear. Agus tá eagla ar a lucht coimhdeachta gan ceannaire an tionscnamh a ghlacadh. Anseo chailleamar ár buille. Chomh maith leis na Meiriceánaigh. Ba léir do chách go raibh an t-ábhar á réiteach, na scamaill ag bailiú, bhuailfeadh toirneach go luath, ach ...
  Rith siad, flashing cosnochta, sála bhabhta an cailín. Bhí siad ar mhisean tábhachtach.
  Bhain Naumo lámh le claíomh na samúraí a bhí ar crochadh ar a chrios, nó mar a thugtar air go coitianta freisin:
  - Gníomhaíonn Rúiseach go déanach i gcónaí! Ní bheidh an cogadh ró-fhada agus beidh muid ag teacht ar an Urals.
  D'ardaigh Yamamoto a shúile go dtí an spéir.
  "Go gcabhródh na déithe linn leis seo, ach ní dóigh liom é sin!" Foghlaimíonn siad go tapa, léirigh Khalkhin Gol go bhfuil leibhéal na Rúiseach níos airde ná le linn an chogaidh 1904-1905. Ina theannta sin, inseoidh mé rún duit. Chuidigh ár ngníomhaire rúnda i Vladivostok beagán nach raibh sliogáin ag an airtléire cósta sách cumhachtach, agus níor éirigh leis an aerárthach éirí de thalamh in am. Is é seo an cogadh rúnda.
  Bhí ionadh ar Naumo:
  - Agus cén áit ar fhéach SMERSH agus an NKVD?
  Yamamoto chuckled, chroitheadh a mhéara.
  "Tá na Renfort is measa sa Rúis ag freastal anseo sa Chianoirthear, iad siúd a bhfuil eagla orthu bás a fháil ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis ag déanamh a ndíchill ar Vladivostok. Dá bhrí sin, anseo, tá sé i bhfad níos éasca teacht ar fhealltóir nó amadán ag an mbarr, chomh maith le duine féinseirbhíse. Agus tá an NKVD i dtaithí ar chomhcheilg samhailfhadú a nochtadh nach dtugann sé faoi deara fíor-fhealltóirí a thuilleadh. Mar sin is féidir go leor a bheith ag obair. Dála an scéil, má chuaigh roinnt ginearálta anonn go dtí an taobh na Gearmánaigh, in ainneoin an bhfíric go bhfuil a dteaghlaigh, gaolta agus cairde faoi bhagairt a fhorghníomhú le haghaidh seo, ansin is féidir go leor a bribe duine éigin as an mbarr. Nó é a úsáid sa dorchadas, atá níos fearr fós.
  Mar sin tá go leor oibre déanta againn. Táimid Seapáine tréithrithe go ginearálta ag críochnúlacht i smaoineamh ar oibríochtaí míleata, agus ag cur san áireamh na rudaí beaga.
  Chuimil Naumo smál a katana.
  - Ceart! Ach taispeánann náire Khalkhin Gol mothú searbhasach agus crá láidir! Conas a d'fhéadfaimis...
  Comhdhlúite Yamamoto:
  - Bhí níos mó Manchus ná na Seapáine, agus go ginearálta tá sé dodhéanta a bhuachan i gcónaí. Caithfidh mé a thabhairt faoi deara, mar sin féin, níor throid na haonaid is fearr ar ár taobh, agus bhí buntáiste mór ag na Rúiseach san eitlíocht agus in umair.
  Leath-tharraing Naumo a katana.
  - Níl údar maith againn! Ní dhéanfaidh samurai tagairt choíche do lann dull agus do chapall tuirseach, a lán naimhde, agus arm lag!
  Ceartaigh Yamamoto:
  - Samurai, ar ndóigh ní, ach fear, ar an drochuair tá! De ghnáth déanann daoine botúin!
  Bhí seachrán ar Yamamoto agus scairt sé rud éigin isteach sna píopaí, agus ansin lean ar aghaidh:
  - Agus tá a fhios agat, thairg mé dul ar stailc sa Rúis i mBealtaine 1942. D"fhéadfadh sé seo cosc a chur ar dhul chun cinn an chéad Fritz.
  Chlaon Naumo.
  - Go deimhin! Ach throid muid na Stáit Aontaithe agus an Lion na Breataine.
  Thapáil Yamamoto an teach rotha lena mhéar.
  - Tá! Fíor, ach bhuail na Stáit Aontaithe sna fiacla, chaill an Bhreatain a coilíneachtaí, agus bhí an Ghearmáin sách daingean. Theastaigh uainn an oiread fórsa agus ab fhéidir a tharraingt ó Iarthar na Rúise chun é a dhéanamh níos fusa don Wehrmacht dul ar an ionsaí in aghaidh na Breataine Bige gan eagla roimh stab sa chúl ag Stalin. - D'ól an t-aimiréal an mhaithe a thairg cailín cosnochta i sciorta gearr agus lean sé ar aghaidh. - Bhí an buille beartaithe do Bhealtaine, faoin am a raibh na bóithre ag triomú, ach chuir na Meiriceánaigh cosc air.
  Tharraing Naumo a katana agus slais san aer é:
  - Bás go SAM! Cuireann siad isteach ar an tSeapáin i gcónaí.
  Smired Yamamoto go glic.
  - Ní i gcónaí, ar ndóigh, mar shampla, nuair a throid muid leis an Rúis den chéad uair, chabhraigh na Yankees linn go leor le hiasachtaí, chomh maith le soláthairtí arm. Rinneadh breis is leath dár gcabhlach le hairgead na Stát Aontaithe agus na Breataine Bige, agus ag a longchlóis féin. Mar sin ní i Meiriceá olc i gcónaí, ach ní sa chás seo.
  D'fhiafraigh Naumo le iontas:
  - Agus cén fáth?
  Rith siad thar admirals na Seapáine arís, ag splancadh sála lom an chailín seirbhíseach.
  Rinne Yamamoto condescended a mhíniú:
  - Bhris tréad de bhuamadóirí fadraoin anonn go Tóiceo, agus dhéileáil siad le buille corrach don phríomhchathair, ag baint úsáide as buamaí napailme. Na céadta tithe adhmaid dóite síos, agus d'ordaigh an impire ar aon chostas a bhogadh crios rialaithe ar shiúl ó na caipitil. Agus ar an gcéad dul síos, a ghabháil leis an casta chomhrac na boinn Mheiriceá ar an oileánra Medei, is gaire do na cnámharlaigh Seapáine. Faraoir, níor éirigh linn, agus mar sin thosaigh muid ag cailleadh an cath don Aigéan Ciúin. Is maith an rud é go raibh an eagna againn ag an am céanna comhghuaillíocht a thabhairt chun críche go tapa leis an Tríú Reich agus éirí as an saol beag. Seachas sin, ní fhágfaí fothracha ár gcathracha fiú.
  Léim na cailíní cosnochta fiú suas, ag croitheadh a gcuid bréid dubh agus dearg.
  thonn Nauma a chlaíomh san aer:
  Bheadh an bua againn ar aon nós! Mar sin tá sé fíor-riachtanach a thabhairt do Hitler na hOileáin Fhilipíneacha tar éis an chogaidh? Péarla seo de choróin na Seapáine, Singeapór dochreidte, faoi bhláth Hong Cong, an Indinéis, toibreacha ola de na coilíneachtaí Béarla a gabhadh, agus Guine na Fraince, Indochina, Burma, An Téalainn. Agus i bhfad níos mó, cad atá le labhairt faoi ní casadh an teanga. Tar éis an tsaoil, táimid ag seasamh ar an teorainn leis an India, ar an tairseach a ghabh an Fuhrer - an Astráil. Agus tabhair suas é go léir gan troid, cosúil le Coward...
  Chuir Yamamoto isteach:
  - I measc na Whites, freisin, tá cliste! Ní haon ionadh an Impire ina oifig, a chur bust de Napoleon. Ach bhí Caesar eile, a dúirt sé: tá sé níos deacra a choinneáil ar an conquered ná a bhuachan. Sa chás seo, baineann sé seo linn ar an gcéad dul síos. Ag an gcéim seo, ní raibh aon rogha againn. Shocraigh muid cuid a choinneáil ionas nach gcaillfí gach rud, ceannasacht san áireamh.
  D"atáirgeadh Nauma an figiúr a hocht leis an gclaíomh:
  Tuigim le m'intinn, ach le mo chroí!
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail sé a chomhghleacaí ar a ghualainn.
  - Sea, ní gá duit a bheith trína chéile, sa chás seo, má fhágann muid, ansin a thabhairt ar ais. Déanfaimid an bua ar an APSS agus rachaimid go dtí an Tríú Reich arís i gcoinne SAM agus na Breataine, ach buailfimid iad mar aon leis na Gearmánaigh agus pasta cheana féin. Agus ansin cuirfimid ar ais gach rud, móide beidh muid ag gabháil freisin an India, an Astráil, Alasca agus suas go dtí ... Beidh sé le feiceáil ann, tar éis an tsaoil, beidh orainn acmhainní na Rúise tSibéir, agus beidh Meiriceá titim i dúlagar arís. Ní mór é seo a thuiscint!
  Arís eile, Chlaon na cailíní cosnochta leis an gcead is mó. Tá siad chomh álainn, tanned, bhí cuid de na cailíní fiú le gruaig fionn, agus matáin.
  Chuir an t-Aimiréal Nauma, le gluaiseacht beagnach do-airithe, an katana i bhfolach ina truaill agus, ag lisping, dúirt:
  - Tá an todhchaí go maith, ach tá an láthair níos fearr! Éist ar iompróirí aerárthach, tá an soláthar iomlán buamaí ídithe, agus ar ...
  D'ordaigh Yamamoto go hachomair:
  - Tar ar deic agus breathnaigh thart, i leath uair an chloig casfaimid timpeall agus fágfaimid chuig an mbonn is gaire dúinn.
  Bhí Nauma ag feadaíl trína shrón:
  - Éist leis an gceannasaí!
  Léim an t-aimiréal amach, ag coinneáil an dorais chun é a choinneáil ó slamming. Sula raibh a lorga básaithe, shleamhnaigh scáth amach an doras, shiúil sí ar bharrach agus chaith sí amach an brat. Rinne Yamamoto gáire.
  - A Mhuire Armstrong, tá tú chomh tobann agus i gcónaí!
  Thit sruth solais ar an gcréatúr, ag taispeáint é ina ghlóir go léir. Bhí sí ina figiúr blonde, nimfeach, breá comhréireach, ach le aghaidh mná aibí ina tríochaidí. Beagán níos airde ná Yamamoto, i bróga leathair bróidnithe le emeralds agus sapphires chun dath na toinne a mheaitseáil, le boinn bhog. Tar éis di na clúdaigh a chaitheamh amach, bhí sí i gculaith shnámha agus bhog sí mar dhamhsóir Indiach.
  Stop Yamamoto an bhean:
  - Rince níos déanaí! Idir an dá linn, éist liom go cúramach, conas a d"fhreagair uachtarán puipéad na Stát Aontaithe mar chuid den Tríú Reich, Henry Truman, lenár moladh stádas stáit neamhspleácha foirmeálta a thabhairt do na críocha saortha ar fad?
  D'fhreagair Armstrong ina glór milis:
  - Dúirt sé go raibh sé féin agus Churchill ina choinne. Leanfaidh gach coilíneacht de bheith ina coilíneachtaí, agus fanfaidh an tSín roinnte. Dála an scéil, dúirt Truman má chuidíonn an tSeapáin le réimeas Chai Kang Shi, féadfaidh sé é a shábháil - iarrfaidh sé go pearsanta ar Hitler go raibh sé amhlaidh. I mbeagán focal, tá do bhunáiteanna agat i Manchuria, chomh maith leis an réimeas, agus fiú rud éigin a fháil sa tSín mórthír. Go háirithe, lamháltais agus rochtain ar amhábhair.
  Yamamoto aoibh.
  - Is dea-scéal é! An bhfuil a fhios ag rialtas puipéad na SA gur bhuail muid an APSS? Nó nach bhfuil fós?
  Rinne Armstrong ciorcal lena méar.
  - Tá a fhios aige cheana féin! Go dtí seo, ní raibh aon imoibriú oifigiúil, ach tá Truman bhainistiú cheana féin a exclaim: go maith Japs!
  Chuir Yamamoto fearg air agus chuir sé a malaí go feargach.
  - Níl muid Japs dó, ach na Seapáine, náisiún de laochra agus fir ciallmhar, agus ní aoirí agus ciontaigh cosúil leis na Meiriceánaigh. Cé, ar ndóigh, go bhfuil sé seo go maith, ciallaíonn sé nach mbeidh aon chonstaicí ann do ionsaitheacha go domhain isteach sa tSibéir.
  Bhog an bhean a cosa go spraíúil ar an urlár:
  - Tá an tSibéir go maith - tá sé mór, saibhir! Agus ag an am céanna, tá an tSibéir dona - tá sneachta agus fuar ann!
  Yamamoto pursed a liopaí.
  - Níl eagla ar an saighdiúir Seapánach roimh sioc. Is é seo an croílár an cód Bushido: ná breathnú ar an saol éasca duit féin, ach deacrachtaí a shárú. Ní haon ionadh go bhfuil siombail an samurai - Carbán crucian! Snámhann an t-iasc seo i gcoinne an tsrutha i gcónaí.
  Bhí ionadh ar Armstrong:
  - Carbán? A leithéid de iasc neamhdhíobhálach. An bhfuil na deamhain fíor, uafásacha den apocalypse samurai i gcomparáid leo féin le minnow, atá friochta i bpanna, agus ní le tíogair ná le leon.
  Yamamoto scaipeadh a lámha.
  - Níl aon leoin sa tSeapáin! Agus is cat ró-thairgthe é an tíogair, níl misneach aici. Tá a fhios agat, ar cheann de na príomhthástálacha ar samurai, ag deich mbliana d'aois, tugtar isteach é i cage le tíogair agus caithfidh sé píosa feola úra a bhaint as an beithíoch. An Zenki sin hatched, nach gcreideann tú?
  Chroith Armstrong a ceann.
  "Ní chreidim gur féidir le buachaill deich mbliana d"aois tíogar a láimhseáil, fiú má tá an claíomh is géire ina lámha aige.
  Chuir Yamamoto a lámh go réidh ar dhroim an chailín agus stróic sé a craiceann lom, velvety.
  - Thuig tú. Téann mac samurai isteach sa chliabhán leis an tíogar gan claíomh ná arm ar bith. Caithfidh sé a intinn láidir agus a chumhacht toiliúil a úsáid lena chur ina luí ar an tíogair a bhia a thabhairt dó!
  Exclaimed Armstrong:
  - Sea, tá sé ach dochreidte! Is é Samurai an diabhal fíor! An raibh tú sa chill sin freisin?
  D'ísligh Yamamoto a shúile.
  - Ar an drochuair níl! Is é seo an saincheaptha de na ré ársa! Ach más mian leat, beidh muid ag caith tú i cage? Abair gur mhaith leat dul isteach sa chliabhán leis an tíogair?
  Ghlan Armstrong, a lámha coirtithe, áille Gréagacha fillte thart ar mhuineál an aimiréil. Osclaíodh liopaí le cuireadh:
  - Má tá an tíogair tú, ansin tá mé réidh fiú le haghaidh ifreann! Cé gur measa Paradise ná ifreann gan tú, a samurai mo ghrá.
  Bhrúigh Yamamoto an bhean ar shiúl go tobann agus scairt:
  - Anois, ní mór dom achoimre a dhéanamh ar thorthaí an ruathar ar an APSS le admirals eile, chomh maith le fáil amach conas atá rudaí ar an talamh. Níl aon am chun taitneamh a bhaint as pléisiúir na mban. Tuigeann tú: am ar bith! Ní ghlaoidh mé ort ach tráthnóna. Dála an scéil, ní chuireann gearrtha cúng mo shúile agus an craiceann buí isteach orm.
  Armstrong rollta a cromáin.
  - Ní! A mhalairt ar fad! Mar sin fiú níos rómánsúil agus neamhghnách! Is Seapánach tú, is Meiriceánach mé: cine buí agus bán, aingeal agus deamhan! Tá an chodarsnacht seo dÚsachtach! Is breá le formhór na mban an bunaidh agus ní maith leo an chuid eile.
  Doirt Yamamoto dó féin leath gloine de mhaithe measctha le "Ginn" agus, slogtha i gceann thit swoop, relaxed:
  - I ndáiríre, shíl mé go raibh mná níos coimeádaí ná fir. An bhfuil go leor fionnachtana eolaíocha déanta ag baineannaigh?
  Chaith Armstrong a ceann agus chroith sé a gruaig fhionn, dúirt:
  - Is é an fionnachtain is tábhachtaí do bhean fionnachtain fear nua, ach amháin ar an gcoinníoll gur leabhar é, ní raidió! Agus nach cainteoirí iad samurai!
  Bhí trill hysterical de clog, flashed solas glas. Doirt an t-aimiréal leath gloine eile dó féin, snort i Rúisis, agus d'ith líomóid smeartha le mil. Ligh sé a bheola agus thaispeáin sé gilitín claíomh samurai:
  - Mharaigh mé go pearsanta níos mó ná céad duine, ar a laghad fiche acu mná óga! Beidh tú a bheith ar an is áille de na híospartaigh.
  Bhagair Armstrong, ag gobadh amach teanga corcairdhearg Yamamoto:
  - Tá triúr mac agam agus déanfaidh siad díoltas ort féin agus ar do theaghlach, Aimiréil!
  Ní raibh an chuma ar an scéal go raibh Yamamoto ciontach in aon chor.
  - Thug sí breith do thriúr leanaí ...
  - Cúig! Ceartaigh Amstrong.
  Go háirithe cúig! Agus choinnigh an cailín waist?
  Chaith an bhean a cos thar a muineál:
  - Is Meiriceánach mé agus deir sé sin go léir!
  Chlaon Yamamoto agus hissed:
  - Anois beidh buachaill ag teacht chugat, tá sí ina Trodaire ninja an-láidir. Freastal air ar an gcaighdeán is airde. Tuig?!
  Chlaon Armstrong comhaontú.
  - Is breá liom daoine óga... Tá súil agam go bhfuil sé dathúil?
  D'fhreagair na Seapánaigh go muiníneach:
  - Níos mó fós! Beidh tú mhaith é!
  Agus d'fhág go daingean an cábáin. Ina áit sin, bhí buachaill le feiceáil beagnach láithreach. Breathnaíonn sé timpeall trí bliana déag nó ceithre bliana déag d'aois, an-matánach, cosnochta agus ag caitheamh shorts. Tá sé an dathúil, le gruaig fionn.
  Bhí áthas ar Armstrong... nach mbeadh uirthi déileáil le seanchúinse éigin.
  Ach d"fhéach an buachaill go feargach agus go hachomair air i mBéarla:
  - Faigh undressed!
  Rinne an bhean aoibh agus dúirt:
  - B'fhéidir beagán níos rómánsúil!
  D'fhreagair an buachaill ag slapping di san aghaidh. Leic an bhean dóite. Chlaon an spiaire go trom agus thosaigh sé ar a cuid éadaí a bhaint. Faraoir, ní tús an-geallta.
  Scaoil an buachaill a fhiacla, chaith sé a shorts amach, agus nocht sé foirfeacht fireann meáchain.
  aoibh gháire sí:
  - Luí síos!
  Le osna, luigh Lady Armstrong ar a druim agus scaipeadh a cosa. Chuaigh an buachaill faoi bhrú agus é an-rudely isteach inti, agus thosaigh sé ag casúr cosúil le gunna meaisín. Gan focail, gan focail saor in aisce,. .
  Bhí an spiaire ina fraochÚn taithí cheana féin, agus ní raibh sí gortaithe. Ar a mhalairt, tá jolts géar beagnach taitneamhach. Mar sin spreag siad í, agus thosaigh fochla Véineas ag líonadh le taise. Ansin thosaigh sé suas go hiomlán, agus bhí éisteacht le moans voluptuous.
  Tógtar na mban garbh, ach is pléisiúr é seo freisin. Agus anseo tá tú clúdaithe ag tonn de orgasm.
  Stopann an buachaill ag pógadh go tobann, rug sé an ghruaig ar Mhuire Armstrong le forneart, agus lúbann sé síos nocht chun a foirfeachta. Osclaíonn an spiaire a béal agus buaileann an scaird a teanga. Ní hé an chéad uair ach an oiread. Agus tá an gruel bán ón mbuachaill milis, agus an-taitneamhach don bhlas. Luíonn Armstrong a bheola le fíor-phléisiúr.
  Ansin leans an ninja óg é féin i dtreo a bosom lena aghaidh, agus tosaíonn ag obair go selfless. Casann Armstrong le tonn eile eacstais agus roars mar bíosún i seamlas. Caithfidh sí foirfeacht a ghabháil lena béal scarlet. Agus a bheith ag obair le teanga bándearg. Go dtí go brúchtann an tobair bán agus milis arís.
  An oiread sin spraoi. Agus tá an ninja óg, matáin, agus fionn gan staonadh. Tá a fhuinneamh do-tomhaiste agus thar fóir. An Trodaire oirirc seo agus an fathach leaba. Agus gruaig fionn ... Just a bhfuil gach rud Super agus an rang is airde.
  Chuaigh an E-50 deisithe chun catha. Mar sin féin, bhunaigh na Rúisigh daingnithe go leor, agus bhí ar na Gearmánaigh cosaintí a shárú go domhain. Rinne laochra an ceallraí a scriosadh go modhúil.
  Las Gerda, ag briseadh an gunna Sóivéadach, agus ansin le gáire ina glór dúirt:
  - Buailfimid daoine, agus buailfimid na buicéid!
  Chan Charlotte a gcuacha copair-dearg amach:
  - Tá muid, ó, robálaithe! Robálaithe!
  Agus an cnaipe luamhán stiúrtha á brú lena méar lom, sheol sí teilgeán, ag briseadh buncair na Sóivéide.
  Agus ansin d'fhás Christina go bodhra:
  - Bang Bang! Agus tá tú marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus brúann sé cos galánta freisin le méar lom, ag cur an namhaid chuig cnag.
  Agus ansin bhí Magda. Seo é an cailín. Brúnn sé an luamhán stiúrtha freisin le bharraicíní a choise lom, agus mar a bhuaileann sé.
  - Ó, cibé duine a fheiceann sinn beidh sé gasp láithreach!
  Gerda suairc, chroitheadh a cíocha iomlána, bhuail sí ar na ceithre cinn is tríocha, agus d'éirigh léi:
  - Agus do dhuine beidh sé boladh friochta!
  Bhrúigh Charlotte a méar loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus rinne sí smideadh mar a bheadh gealbhan:
  - Agus coinnímid rud éigin inár n-uchd!
  Strac Kristina gunna Sóivéadach le blaosc agus mheirg, smacking a liopaí scarlet:
  - Ná tar in aice linn...
  Bhrúigh Magda an cnaipe lena méar lom freisin. Shéid sí tríocha ceathair agus yelped:
  - Ná tar in aice linn!
  Agus casfaidh Gerda, an beithíoch ionsaitheach seo, a bhfuil gruaig fhionn air, casúr le teilgeán freisin, agus pléascfaidh na ceithre cinn is tríocha mar shrón dornálaí faoi dhorn pollaire. Agus beidh an laoch whine:
  - Maróidh muid é!
  Agus arís pléascfaidh na cailíní i deora agus shoot, gan aon aiféala nó sos.
  Ghlac Charlotte go fonnmhar:
  - Is robálaí iontach mé...
  Agus freisin conas a bhuaileann sé howitzer Sóivéadach. Ní raibh ach páirteanna ag eitilt i dtreonna difriúla.
  Tá Christina ag screadaíl. Agus é ag brú a mhéar lom ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus an chirps:
  - Agus tá iníon na deamhain marbh!
  Déanann Magda tairne freisin trína cosa lom a bhrú ar rud buailte, briseann sí umar Sóivéadach agus tugann sí amach:
  - Agus ní measartha!
  Gerda nocht a cuid fiacla, lasadh a cuid fiacla. Shamhlaigh sí fear óg dathúil. Chomh brawny, Lúthchleas Gael, le faoiseamh muscle, agus foirfeachta firinscneach mór. Agus mar a chlaon sí anonn agus fillte a liopaí scarlet timpeall a chroí, jade bíogach. Cé chomh delicious é, cosúil le uachtar reoite seacláide. Agus an t-uachtar reoite seacláide sin a líonn tú amach le do theanga. Agus tá sé chomh deas, chomh spreagúil.
  Ó, cé chomh deas má théann fear óg eile isteach léi ón taobh thiar. Agus rachaidh an tslat pulsating, jade isteach i bhfochla tais na Véineas. Agus cé chomh iontach is atá sé.
  Chroith Gerda fiú le languor. Cé chomh suairc agus aoibhinn ba chuma léi.
  Scaoil an cailín an gunna Sóivéadach. Agus chrom sí go fonnmhar, ag stampáil a cos lom:
  A bhuachaillí, is fút féin atá sé...
  Bhuail Charlotte freisin agus bhris sí umar na Rúise, agus í ag blathers, ag croitheadh a busta iomlán:
  - Sábháil an domhain ó thine!
  Chroith Christina a cuid gruaige copar-buí. Rinne sí gáire fiery, chirping:
  - Táimid ar son na síochána, ar son cairdeas, ar son aoibh gháire an domhain ....
  Chuir Magda cliceáil ar an luamhán stiúrtha lena méar nocht. Bhris sí umar na Sóivéide agus d"fhás sí:
  - Le haghaidh cruinnithe croíúil eatarthu!
  Bhí cuma an-cheolmhar ar na laochra. Agus conas a nocht siad a gcuid fiacla. Agus tá siad wink agus squeal.
  Samhlaíonn Charlotte fear freisin. Óga, ach le féasóg. Mar caresses sé a cíoch. De réir mar a chuireann féasóg tic leis an chliabhrach, ritheann gruaig chatach thar sútha talún aibí na clúidíní. Agus tic sé í, agus póg a cíoch. Cuir ciorcal timpeall ar an nipple milis, mil le do theanga. Is é sin an idyll. Agus má bhuaileann an fear fós a theanga isteach i bhfochla Véineas. Cén blas!
  Shoots agus squeals Charlotte:
  - Agus beidh an claíomh a bheith géar!
  Ar ndóigh, déanann na cailíní, cé go bhfuil áilleacht, gníomhas salach - maraíonn siad saighdiúirí Sóivéadacha. Ach múintear iad mar sin ón luath-óige. Is mac tíre neamhthrócaireach iad.
  
  
  Ticéad FUHRER Lucky
  Fuair Hitler ticéad iontach: ádh mór Uachtarán na Rúise Vladimir Putin. Agus bhí sé iontach don Fhuhrer a bheith i gceannas. Fíor, ní carnabhail Hitler ar fad. Stop sé na trúpaí in aice le Duker. Ach tharla an aslonnú do na Breataine agus na Fraince le caillteanais trom, agus le líon i bhfad níos mó de na príosúnaigh. Agus sa chath ar son ardcheannas aeir, d"fhulaing an Bhreatain i bhfad níos mó, agus scaoil na Gearmánaigh níos mó eitleáin síos ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus chaill siad féin níos lú. Agus chinn an Fuhrer mar sin féin teacht i dtír. Agus d'éirigh go leor léi. Thit Londain in aon lá déag. Agus na trúpaí na Breataine capitulated.
  D'aithin an chuid is mó de na trúpaí agus na tiarnaisí coilíneacha an nua agus, ina theannta sin, rí dlisteanach na Breataine a bhí ar son na Gearmáine agus rialtas Mosley. Mar sin bhuaigh an Fuhrer bua sciorrtha talún i mbeagán ama.
  Ach ní raibh am aige casadh soir. Rinne an tSeapáin ionsaí ar SAM i gCuan Peiriú. Mheas Hitler go raibh sé riachtanach Meiriceá a ghabháil sular atógáil a eacnamaíocht chumhachtach ar bhonn cogaidh. Agus tá an APSS, mar a léirigh faisnéis, réidh go leor le haghaidh cogaidh cheana féin agus níl sé chomh furasta é a ghlacadh. Agus tá geimhridh sa Rúis dian.
  Ina theannta sin, tar éis Londain a ghabháil, bhí cruinniú pearsanta ag Stalin le Hitler, agus bhí an dá dheachtóirí an-sásta lena chéile. Chinn an Fuhrer go gcríochnódh sé Meiriceá ar dtús agus ansin an APSS.
  D'aontaigh Stalin go bhféadfadh an USSR páirt a ghlacadh sa chogadh freisin. Thug Hitler cead chun iarscríbhinn a dhéanamh leis an Rúis, Alasca dlíthiúil. Ach dhiúltaigh sé an Fhionlainn a thabhairt suas. Cé gur mheas Stalin freisin go raibh an chríoch seo primordial, Rúisis.
  Ach chinn mé gan argóint. Agus nach bhfuil Alasca olc ... Thosaigh cogadh mór idir an USSR, an tSeapáin, an Iodáil, an Tríú Reich i gcoinne na SA. Ina theannta sin, throid an Fhrainc agus an Bhreatain araon. Chuir trúpaí faisisteacha coilíneachtaí uile na dtíortha áitithe faoi chois.
  Agus chuaigh an cogadh leis na Stáit Aontaithe ón tús don Tríú Reich go rathúil. Bhí an tSeapáin beagán níos measa. Ach sa dara bliain is daichead, na Gearmánaigh subjugated cheana féin beagnach gach ceann de Cheanada sa titim. Agus in earrach na bliana 1943, thosaigh ionsaithe i gcoinne na Stát Aontaithe. Ghlac na Gearmánaigh "Tigers", "Panthers", "Lions" páirt sna cathanna cheana féin. Agus is meaisíní iontach iad. Throid na Meiriceánaigh go dian, ach chaill siad de réir a chéile. Throid an tArm Dearg freisin. Tar éis Alasca a ghabháil, chuir Stalin trúpaí i gcoinne na Stát Aontaithe chun an mhór-roinn a ghabháil freisin, agus gan a bheith ina vulture freisin.
  Sna cathanna "Panther" agus "Tíogair", agus feithiclí Sóivéadach bhí comórtas leis an arm na Stát Aontaithe. Léirigh na cathanna nach raibh an T-34-76 armtha go leor. Agus d'ordaigh Stalin an bhliain dár gcionn gunna agus turret níos mó a chur ar an umar seo. Ná athraigh an fonnadh. Ach léirigh an tsraith KV sách lag.
  Chuaigh umar KV-3 isteach sa tsraith i mí Lúnasa 1941, agus an KV-5 i Meán Fómhair na bliana seo. Sa dara bliain is daichead, chuaigh an KV-4 isteach sa tsraith freisin, agus roghnaigh Stalin an modhnú is troime, ach níos fearr faoi chosaint de 108 tonna i meáchan. Ag deireadh na bliana, bhí an chuma ar an KV-6 le trí gunnaí, meáchan céad caoga tonna. Agus sa tríú bliain is daichead agus KV-7 mheá dhá chéad tonna.
  De réir mar a d'éirigh sé amach, tá droch-fheidhmíocht tiomána ag gach umar Sóivéadach den tsraith KV, giarbhosca neamhiontaofa, agus go ginearálta is minic a fhaigheann siad greamaithe agus briseadh síos. Agus tá umar dhá chéad tonna, go ginearálta, beagnach dodhéanta a aistriú.
  Ach níl aon olc gan mhaith. Agus rinneadh an tsraith KV a mhúchadh, agus bhí an tsraith IS le feiceáil ina ionad sin ... Thairis sin, chuir Stalin cosc ar fhorbairt umair fiú níos troime ná daichead is seacht tonna. Ach d'éirigh chomh maith sin leis an T-34 gur ordaigh Stalin an umar seo a dhéanamh ar an gceann is tábhachtaí, is bunúsaí agus is ollmhór.
  Bhí Meiriceá faoi ionsaí agus na Gearmánaigh agus na Dearga agus na Seapánaigh. Bhí sé brúite ó dheas agus ó thuaidh.
  Bhris na Meiriceánaigh síos go tapa ... Cé nach raibh an blitzkrieg pas a fháil, ghlac siad Nua-Eabhrac agus Washington i mí na Nollag. Agus ghabh na Meiriceánaigh capitil ar 30 Eanáir, 1944.
  Bhí sos sealadach ann ... Bhí an Tríú Reich agus an tSeapáin ag díolama a gcuid sealúchais. Agus ní raibh an APSS in aon deifir. Tháinig Stalin agus Hitler ina gcairde. Ghabh na Gearmánaigh agus na Seapáine Meiriceá Laidineach, throid sa tSín, shlogtar tíortha eile.
  Chríochnaigh an USSR an tríú plean cúig bliana. Agus ansin an ceathrú... Bhí airm nua á n-ullmhú ag an Tríú Reich... Agus i 1952, ar 20 Aibreán, thosaigh cogadh nua idir an tSeapáin agus an Tríú Reich. Ar ndóigh, ghlac Stalin taobh an Tríú Reich.
  Tháinig an USSR chun bheith ina tír chumhachtach le geilleagar ardfhorbartha. Ba é an príomh-umar T-54 agus IS-7, Stalin an meaisín seo caite, agus thug sé an solas glas don tsraith. Sa Tríú Reich bhí sraith de "E", umair an-mhaith den ghlúin nua. Ach ansin tháinig cinn pirimideacha ón tsraith AG le feiceáil. Ina theannta sin, bhí arm ar leith ag na Naitsithe - dioscaí, agus i bhfad níos mó. I dtéarmaí teicniúla, tá an Tríú Reich níos láidre ná an tSeapáin, agus go dtí go mbeidh airm núicléacha cruthaithe ag na samurai, ní mór iad a shárú.
  Stalin, aois agus lagú, theastaigh ghlóir. Ach dúirt Hitler nár cheadaigh sé ach iomaire Kuril agus Sakhalin Theas a thógáil ar ais.
  Bhí Stalin sásta leis seo le roinnt forchoimeádas. Fíor, níor ghlac an APSS páirt chomh gníomhach sin sa chogadh an uair seo. Bhí an troid fíochmhar.
  Throid criú umar Alenka ar an IS-7.
  Tá umar na Sóivéide go maith, ach tá na cinn pirimideacha Gearmánacha níos fearr fós, agus níos mó cosanta le taobh.
  Bhrúigh Alenka a bharraicíní loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Lámhaigh le diúracán killer.
  Throid an Seapánach E-50, arna chóipeáil faoi cheadúnas ó bhranda as feidhm, ina choinne. Bhí gunna 88 mm ag an meaisín seo agus fad bairille 100 EL aige. Contúirteach do biting ar an taobh agus teoiriciúil in ann punching pointe-bán agus forehead. Tralladh armúr an-ard. Agus is mór an treoluas tosaigh an diúracán.
  Tá an chuid uachtarach den chabhail cosanta go maith le fána mór, ach tá forehead an túr níos measa.
  Luaigh an cailín Anyuta an gunna lena bharraicíní loma agus bhuail sí umar na samurai. Ón chéad uair bhuail agus iachall a stoptar suas.
  Tá na Seapáine sách nimble, ach meáchan beagnach an oiread agus an IS-7 le cosaint níos laige, go háirithe ar bord.
  Seo E-50 eile a bhuaileann na cailíní ar bord ó achar fada, cé go n-éilíonn sé seo cruinneas iontach.
  Ach tar éis an tsaoil, bhuail an dearg-ruadh Alla a bharraicíní loma, agus ciallaíonn sé seo ar a laghad rud éigin.
  Ach tá na Seapáine E-75 ag gluaiseacht. Níl sé chomh tapa leis an E-50 agus tá sé níos troime. Ach tá a forehead cosanta go láidir. Tá an turret tiubh go leor le armúr tosaigh, 252 mm níos tiús ná an IS-2. Tá forehead an chomhlachta níos tanaí, ach le fána mór. Níl an taobh is laige den chabhail ach 120 mm, gan fánaí. Agus iontu is fearr bualadh ó achar fada.
  Is meaisín beagán as dáta é E-75 a mheáchan os cionn nócha tonna. Is léir go bhfuil sí neamhleor. Cé go bhfuil an gunna 128 mm fós sách cumhachtach. Agus pierces an T-54 go maith leis an meaisín seo.
  Maria fired lena toes loma. Bhuail sí taobh an chabhail agus thug sí faoi deara:
  - Ní hé an dearadh is fearr!
  Thug Olympias pléasctha de ghunnaí meaisín agus d"aontaigh siad:
  - Is cinnte nach bhfuil an chuid is fearr!
  Agus toes lom agus é ag brú ar na cnaipí.
  Tá cogadh nua á chailleadh ag na Seapánaigh, ach troideann siad go dian agus ní ghéilleann siad. Cé go bhfuil a gcuid trúpaí teicneolaíochta taobh thiar.
  Beidh MIG-15s Sóivéadacha níos láidre ná gluaisteáin na Seapáine. Agus tá an Gearmáinis ME-462 go hiomlán as iomaíocht.
  Bhuail siad na Seapánaigh sa spéir. Agus níl aon antidote i gcoinne eitleáin diosca ar chor ar bith.
  Cé go bhfuil dioscónna cnag síos beagnach gach rud a ghluaiseann.
  Thaispeáin Eva agus Gertrude iad féin ina ghlóir ar fad ag leagadh síos na ngluaisteán i Land of the Rising Sun.
  Bhris Éabha a bharraicíní agus í ag caoineadh:
  - Do mo bhuachaill!
  Dheimhnigh Gertrude agus í ag leagadh a chéile comhraic:
  - Ionas go bhfaighidh gach fir bás!
  Agus freisin le toes lom, beidh sé brúigh na cnaipí ar an luamhán stiúrtha agus shoot síos roinnt eitleán.
  Buaileadh agus brúdh na Seapánaigh ar gach uile bhealach. D"éiligh Hitler deireadh a chur leis na naimhde chomh luath agus ab fhéidir.
  Throid Gerda agus Charlotte le chéile in umar cruth pirimide. Níl meáchan an ghluaisteáin ach daichead is cúig tonna, agus tá an armúr 250 mm le fánaí móra ar gach uillinn. Agus is é an t-inneall 1800 horsepower, tuirbín gáis.
  Agus gunna ardbhrú a bhuaileann gach duine mar sledgehammer. Bíodh an caliber ach 88 mm, ach cén luas teilgean ard.
  Ní féidir seasamh in aghaidh umar Gearmánach.
  Bhris Gerda cnaipí an luamháin stiúrtha le cabhair ó mhéara loma de chosa coirtithe, bhris sé umar na Seapáine agus choirt:
  - Ar son mór an chumannachais sa tír Aryan!
  Agus shín an cailín a teanga amach. Tá sé soghluaiste agus bándearg.
  Bhuail Charlotte freisin lena barraicíní loma, bhuail sí an namhaid agus squeaked:
  - Don Rúis naofa!
  Agus winked ag a cara.
  Agus buille siad na Seapáine go maith, agus briskly.
  Albina agus Alvina troid freisin go maith sa spéir, buille na Seapáine, agus iad a bhriseadh i bpíosaí.
  Bhuail Albina go gníomhach síos le cabhair óna barraicíní loma, agus bhrúigh sí na samurai sa spéir ...
  Agus roared:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Chaill Alvina carr Seapánach agus squeaked:
  - Glóir do Laochra na Prúise!
  Agus freisin ag baint úsáide as bharraicíní lom.
  Tá na cailíní an-cineál troid agus crushing aon chonstaicí. Nuair a dhónn an t-eitleán samurai cosúil le tóirse agus titeann sé síos. Agus taobh thiar dó tá cúigear trodaithe ó Land of the Rising Sun.
  Mar sin tá na cailíní anseo iontach comhordaithe.
  Tá Elizaveta ar umar T-54 lena criú agus scriosann sí umair Sheapánacha.
  Níl sé éasca troid. Is feithicil an-tromchúiseach é príomh-umar na Seapáine a chóipeáiltear ó mhodhnú luath ar an E-50. Agus níl sé níos lú ná umar na Sóivéide san armúr tosaigh agus san armáil. Agus fiú beagán tá a gunna níos mó pollta armúr agus cosaint níos fearr ar mhullach an chabhail, go háirithe an barr.
  Fíor, tá na Seapáine níos troime ná an carr Sóivéadach, ach cúitíonn an t-inneall níos cumhachtaí as seo.
  Téann Elizabeth i bhfad ó shiúl agus déanann sí ainlithe.
  Níos cruinne, tá Euphrasia ag tiomáint. Agus ní ligeann sé é féin a bheith gafa.
  Bhuail Ekaterina, ball den chriú, a héadaí loma agus squeaked:
  - Chun cumannachas!
  Ansin bainfidh Elena, mar phléasc, an sprioc isteach sa taobh. Agus roar:
  - Tá muid ar an duine is cruinne ar domhan.
  Is féidir leis na Seapánaigh an umar T-54 a tholladh sa mhullach, agus níos mó fós ar an taobh. Agus níl aon tús tosaigh aige sa chath. Mar sin tá sé deacair dul i ngleic leis an samurai.
  Agus anseo a thagann an E-100. Carr an-dána. Tá a armúr láidir ó gach uillinn, agus tá an gunna an-chumhachtach ag 150 mm. Bainfidh sé an carr Sóivéadach ina phíosaí. Agus tá sé deacair a bhriseadh trí na Seapáine. 210 mm le sciatha boird.
  Agus is é 250 milliméadar an forehead. Mar sin ní féidir leat briseadh trí cholossus den sórt sin.
  Tá umar T-54 ag druidim. Ná Pierce na Seapáine sa mhullach. Beidh mé ag brú chun Sting ar an taobh agus ansin lámhaigh siad síos.
  Tá an gunna cumhachtach, ach tá a ráta dóiteáin níos ísle. Agus laghdaíonn cruinneas an caliber freisin.
  Mar sin tá ainliú virtuoso ag teastáil ón Eurasia. Mar sin, a Dhia, nach raibh siad buailte.
  Sheinn an cailín:
  - Is í an Rúis ár gcumhacht mhór,
  Is í an Rúis ár dtír iontach...
  Uacht láidir, glóir iontaofa,
  Is leat go deo!
  Bhuail Elena an E-50 Seapánach agus thug sí faoi deara:
  - Tá cónaí orainn san APSS, ní sa Rúis1
  D"aontaigh Eurasia leis seo:
  Sea, ach tá an pointe mar an gcéanna!
  Agus mar sin Dodge siad an shots, agus shleamhnaigh go dtí an umar féin. Agus díreach isteach sa taobh, sa chuid nach bhfuil aon fána níos ísle agus isteach sa sciatha, Pierce tú as an caliber underbarrel.
  Agus tosaíonn an E-100 ag maidhm agus ag pléascadh. Agus conas a thagann sé ar fad as.
  Tá an Rúis faoi Stalin láidir agus eitlíochta, agus umair, agus go páirteach fiú an cabhlach.
  Go dtí seo, áfach, níl an iomarca longa móra ag an USSR, ach tá cinn réasúnta beaga curtha ar bun acu.
  Agus ar an scriostóir, tá an fhoireann ar fad comhdhéanta de chailíní amháin. Agus buaileadh siad go maith ar na Seapáine.
  Agus a longa, gan a thuilleadh moille, crumble.
  Ritheann na cailíní thart agus seolann siad sliogáin ghunna agus a mbarraicíní lom.
  Agus conas a sála bándearg lom flash.
  Thóg Stalinida, ceannasaí na foirne, é agus chan sé:
  - Glóir dár dTír Naofa!
  Agus arís, tá gunnaí Sóivéadacha ag casúr na Seapáine. Agus anois pléascann cruiser iomlán an samurai. Agus tá na saighdiúirí buí ag báthadh.
  Seo chugainn an troid arís...
  Sna chéad sé mhí, rinneadh leath an chríoch a bhí faoi rialú ag Land of the Rising Sun.
  Agus bhí bua i ngach gné.
  Ghabh an tArm Dearg Sakhalin theas agus bhog sé go dtí na hOileáin Kuril. D'ionsaigh siad Manchuria freisin. Agus throid sé ar son Port Arthur.
  Agus bhí an ionsaí ar an gcathair seo an-dian.
  Throid Alenka leis na Seapánaigh agus chothaigh sí, ag bac a cuid fiacla:
  - Beidh an bua againn!
  Agus lena bharraicíní loma, bhrúigh sí na cnaipí luamhán stiúrtha, agus shéid sí suas an samurai howitzer.
  Anyuta fired freisin. Bhris an namhaid agus squeaked:
  - Don APSS!
  Agus chrom Alla le fearg fhiáin, agus d"fháisc sé:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus, freisin, le toes lom na cosa, amhail is dá mba hammering.
  Rinne Maria gáire agus caoineadh:
  - Maidir le Stalin!
  Agus bhuail siad lena n-neart go léir ...
  Throid Olympias freisin le méara lom, conas an namhaid a ghearradh, agus mionbhruar.
  Thit Port Arthur ... Agus is bua thar na bearta é seo.
  Ar feadh trí mhí eile, chuaigh an troid ar aghaidh in áiteanna eile ... Tháinig an bhliain 1953 ... Tá na cathanna ann an-éadrócaireach.
  Rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht teacht i dtír sa tSeapáin, ach scaoil aonaid féinchosanta iad.
  Ar an bhfarraige freisin, níl an troid imithe i léig fós ...
  Throid na cailíní cosúil le ridirí fíor.
  Agus ar ndóigh bhí siad cosnochta agus an-álainn, coirtithe. Agus conas a bhuail siad na Seapánaigh le buamaí.
  Agus tá na cailíní eile ag troid. Mar shampla, Anastasia Vedmakova. Is cailín troda den sórt sin í agus déanann sí míorúiltí den sórt sin ar an MIG-5.
  Agus shoots sé síos eitleán eile, an uair seo na Seapáine, ag baint úsáide as gunna 37-mm.
  Troideann an píolótach i gculaith snámha amháin agus is cailín an-ionsaitheach í. Agus buaileann an namhaid thar a bheith cruinn.
  Agus bhuail gach ceann dá shots an sprioc.
  Anastasia chirped, ag canadh:
  - Tá amhrán an Motherland ag canadh inár gcroíthe,
  Níl bean ar bith níos áille sa chruinne ar fad...
  Squeeze gunna meaisín ridire níos láidre,
  Bás ar son Dé tugtha don Rúis!
  Rudaí a dhéanann Akulina Orlova, atá ag troid leis na Seapánaigh agus a cuid fiacla a bhualadh:
  - Ní! Níos fearr a ligean ar an namhaid bás, agus beidh muid beo!
  Agus chuimhnigh sí ar an gcaoi, mar shampla, ar céasadh an páirtíneach Lara ag na Seapánaigh. Agus bhí an cailín tiomáinte tríd an sneachta cosnochta. Agus gáire sí díreach ag an executioners i aghaidh. Fiú nuair a cuireadh stiallacha leathana d"iarann te dearg ar a boinn loma, reoite, bhí sí in ann a caoin phian a choinneáil siar. Cé go raibh an liopa bitten ag cur fola.
  Ba í seo an cailín páirtíneach Lara.
  Agus bhí croí mór aici. Agus d"fhulaing sí nuair a buaileadh í le sreang dheilgneach, ritheadh sruth trína corp.
  Mar sin ní dúirt sí faic. Níor scaoil siad í, ach chuir siad chuig campa báis í i gcairéal.
  Níor bhris Lara síos ansin ach an oiread, agus lean sí ar a cosán lán de mhisneach agus de ghaisce.
  Lámhaigh Akulina Orlova eitleán Seapánach eile agus chan sé:
  - Troidfimid an namhaid go deireadh,
  Ní áirítear ar shaothair na saighdiúirí an líon ...
  Rúiseach i gcónaí in ann troid -
  Beidh Satan a scrios!
  Ach anois tá Márta tagtha cheana féin ... Stalin marbh. Tá deireadh tagtha le ré ghlórmhar riail an deachtóra agus an conqueror. Tháinig Beria i gcomharbacht air. D'fhág Stalin teist fiú gur chóir go mbeadh Lavrenty Palych ina Chathaoirleach ar Choiste Cosanta an Stáit agus ina cheannaire.
  Agus an 2 Bealtaine, ghlac na Gearmánaigh agus trúpaí Sóivéadacha príomhchathair na Seapáine, Tóiceo. Agus ar 9 Bealtaine, 1953, ghéill Land of the Rising Sun ina dhiaidh sin, agus tháinig deireadh leis an gcogadh le bua. Agus bhí an chuma ar gach rud go maith agus taitneamhach.
  Ar 20 Aibreán, 1955, tharla an chéad mhisean le foireann go dtí an ghealach. Chun tosaigh ar an chine daonna chuma ar an cosmos iomlán gan teorainn.
  Ach ar 20 Aibreán, 1957, chuaigh Hitler chun cogaidh leis an USSR. Rialaigh sé gach rud cheana féin agus ní raibh ach cumhacht amháin fágtha ina chonair.
  Cé a stopfaidh Hitler?
  Tháinig Lavrentiy Beria níos láidre i gcumhacht. Seoirseach é, agus tá sé seo níos mó nó níos lú cosúil le scáth Stalin a oireann do na daoine.
  Agus seo chugainn an cogadh. .
  Tá na Gearmánaigh láidir, agus tá trúpaí acu ó gach cearn den domhan. Tá an APSS láidir freisin, ach níos lú ná an Wehrmacht sa teicneolaíocht.
  Bhí an chuma ar an umar IS-10 ... IS-11 agus IS-12, ach tá na meaisíní seo sách éadrom ag caoga tonna, níl ach an gunna níos cumhachtaí agus bairille fada don IS-11 ag 122 mm, don IS- 12 - 130 mm. Agus ní dhearnadh ach an IS-15 umar níos cumhachtaí ná an IS-7. Bhí gunna 152-milliméadar aige agus ag an am céanna gunna fada bairille a mheáchan timpeall céad tonna.
  Bhí an T-55 le feiceáil freisin. Le gunnaí níos cumhachtaí i gcaighdeán 105 mm agus cosanta níos fearr.
  Ar dtús, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn go rathúil. Tá a n-umair níos forbartha, mar atá feithiclí eile. Agus is tábhachtaí, i bhfad níos mó cumhachta.
  Ar feadh trí mhí de throid stubborn agus fíochmhar, shroich na Naitsithe Moscó. Agus tá an geimhreadh fós i bhfad i gcéin ...
  Lean Lady Armstrong ag troid, in éineacht lena compánaigh.
  Throid ceathrar cailíní ar umar Goering-5. Is mná Sasanacha iad i seirbhís an Wehrmacht. Agus níl sé éasca dóibh ar chor ar bith. Ní mór dúinn dul i ngleic leis na Bolsheviks, a throid go fanatically agus go sciliúil. Ná tabhair de shliocht na Breataine Bige.
  Rinne Jane damáiste do gunna na Rúise le lámhaigh beacht, agus choed:
  - Is nóiméad é an saol, idir an t-am atá caite agus an todhchaí!
  D"imlonnaigh Gringeta, an gunnadóir cosnochta seo, an gunna, scaoil agus sciob sé go díograiseach:
  - Is cailín iolair muid!
  Agus buailfidh a diúracán isteach sa howitzer Sóivéadach. Sea, tá an cailín i ndáiríre super. Agus milleann gach duine i ndiaidh a chéile.
  Chiceáil Malanya freisin, ag baint úsáide as a toes loma. Scriosadh gunna Rúiseach. Ba chúis le maidhm feisteáin chomhrac. Seo an rud atá i gceist le cailín spleodrach. Agus chirped:
  - Beidh an todhchaí geal... Tiocfaidh deireadh leis an gcogadh, creidim ann!
  Dúirt Matilda go amhrasach:
  - Tá mothú agam go bhfuil muid ag bualadh ar a chéile le breis agus céad bliain. Gach troideanna, agus troideanna, agus troideanna!
  Phléasc Jane álainn amach agus í ag gáire agus dúirt go fonnmhar:
  - Troideanna níos fearr ná nialais!
  Agus arís bhuail an gunna Sóivéadach le lámhaigh cruinn. Is cailín í i ndáiríre anseo. Agus cuireann an lamháil sábháilteachta isteach ar na Rúiseach.
  Roimh an troid, bhí scíth beag ag na cailíní sa teach tábhairne. D'ól muid beoir Bavárach, d'ith muid muiceoil sailleacha agus uaineoil. Ansin thug siad cuireadh do dosaen fear óg agus frolicked leo. Agus tá sé greannmhar agus an-taitneamhach.
  Tá sé go maith do na cailíní ar aon nós. Agus pléisiúr den sórt sin do chomhlachtaí láidir agus cothrom óga.
  Láithreach, méadaíonn an muirear fuinnimh roimh an cath. Agus pulls, ar na feats is fíor! Agus ansin brúigh na laochra na cnaipí lena gcosa lom agus bain amach torthaí ollmhóra.
  Anois tá siad ag stoirmeacha Moscó. Agus níl an chathair ag iarraidh géilleadh. Tá na Rúisigh chomh stócach sin. Go deimhin, bhí an t-am ann a thuiscint go raibh a seasamh gan dóchas agus géilleadh do thrócaire an bhuaiteora. Mar sin níl. Fanann siad. Léiriú ar laochas gan lúbadh. Agus a shealbhú ar, áit a raibh an chuma air nach raibh aon seans, níl aon holdouts.
  Ní raibh na Breataine, mar shampla, sa chath do Londain chomh stubborn. Thug siad suas go tapa. Agus anois tá siad ag troid san fhoireann chéanna leis na Naitsithe!
  Agus cad? Déan do ghairm bheatha féin!
  Mothaíonn Jane ar chapall bán, agus go leor muiníneach. Ba mhaith liom mé féin a thaispeáint don chailín ón taobh is airde de. Agus a thabhairt ar na Rúiseach shake maith. Chun a bheith ina banríon fíor í féin.
  Lasann an laoch arís. Buaileann sé gunna na Rúise, agus deir sé go paiseanta:
  - Go luath beidh Paradise ar an phláinéid!
  Cailín an-álainn ina corp, ach déanann sí gníomhais dorcha.
  Ní chailleann an gunnadóir Gringeth ach oiread. Bhris sí howitzer 152-mm cosúil le ciúb oighir le casúr. Sin í an cailín íontach agus súilíneach í. Is dócha nach bhfaighidh tú ceann níos áille. Cé go ... Cailín matáin, le gnéithe beagán rustic agus simplí. Ruddy, is cosúil go dlúth, ach níl aon titim saille sa chorp. Tá sé díreach mar sin beefy.
  Is breá léi gnéas go mór agus ní codlaíonn sí ina haonar. Is maith léi é nuair a bhíonn a corp láidir rocach ag lámha fireanna. Is cailín an-deas í Gringeta. Ach cad a dhéanann sé. Arís bhuail sí an ceallraí Sóivéadach. Seo é an bastard...
  Sheinn Gringeta le gáire:
  - Ní raibh aon fhíon ag an bhféile, ach rinne Satan vodca!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Agus arís stiúrann an umar "Goering" -5 dóiteáin dírithe. Agus tá na laochra ann an-seductive. Chaill siad uair amháin agus bhuail siad trí huaire. Ansin chrom siad ar a chéile le boinn loma! Agus nocht a bhfiacla.
  Ba ghearr, áfach, lúcháir iníonacha na Breataine a bhí faoi áitiú. Seo ceann de na cailíní cosnochta a bhí in ann mianach a bhrú faoin bolb. Agus d'éirigh chomh maith sin as an láthair díothaithe seo go bpléascann roinnt rinc scátála láithreach. Agus chaill an umar ollmhór seachtó tonna a shoghluaisteacht láithreach.
  Bhí orm mo charr a thabhairt isteach le haghaidh deisiúcháin. Foireann speisialta a rinne an t-ionadú ar an láthair.
  Sea, ní féidir "Goering" -5 a chur i gcomparáid le teaghlach pirimideach AG. Ach a leithéid, tugadh na hairm ba mheasa ar chailíní Sasanacha.
  Ach anseo tá na cailíní Sóivéadacha ag troid.
  Lúnasa 1957 cheana féin. Tá Moscó timpeallaithe go hiomlán agus tá cuma dóchasach ar a suíomh.
  Troideanna Alyonka ar an IS-15. Forbairt chumhachtach dearthóirí Sóivéadacha. Tá fána 500 mm ar an armúr tosaigh. Ná briseadh tríd na Gearmánaigh. Agus meáchan sé díreach os cionn céad tonna. Agus inneall tuirbín gáis de 3200 horsepower. Agus gunna in ann treá umair pirimideacha na Gearmáine ó fad.
  Bhuail Alyonka an carr Gearmánach lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Don Rúis iontach!
  Agus chirped an áilleacht.
  Anyuta, freisin, conas a buille an namhaid. Agus úsáideann sé freisin a bharraicíní loma, agus pollta an umar as achar fada agus squeals:
  - Don Motherland!
  Tá fad bairille 120 EL ag an gunna, rud atá go hiontach. Agus diúracán le croí úráiniam. Tá dhá ghunna meaisín déag ag an umar seo freisin atá an-chumhachtach.
  Chuaigh Alla i ngleic leis na Naitsithe freisin agus dúirt:
  - Chun ár APSS!
  Thóg Maria na Naitsithe freisin agus ghearr sí iad, agus an uair seo bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena clúidín scarlet, ag caoineadh:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Tá na Cluichí Oilimpeacha freisin cosúil le gearradh ar an namhaid. Agus scriosfaidh sé turret umar na Gearmáine agus sciob sé:
  - Chun an athar agus saoirse go dtí an deireadh!
  Léirigh umar na Sóivéide go raibh sé an-chomhraic ...
  Ach faraor, tá na fórsaí neamhionann ...
  An-mhíchothrom...
  Ach glacann na cailíní ina suí i luíochán a nóiméad.
  Elizabeth stroked a matáin bhoilg. Ansin, le cabhair ó shála lom, chuir sí teilgeán cruinn chuig an namhaid.
  Agus bhuail an namhaid ceart ar an sprioc.
  Agus chonnaic sí:
  - Laoch níos láidre, brúigh an gunna meaisín,
  Tiocfaidh toradh suimiúil!
  Sheol Elena bronntanas báis marfach ag an sprioc agus dúirt:
  - Hitler in vain poked a cheann ag dúinn. Is cuma cé chomh fada agus a théann muid siar, ní bheidh muid ag tabhairt suas!
  Bhris Ekaterina freisin, bhris sí tríd an sprioc agus thug sí faoi deara:
  - Ní chuirimid casúr tairní, ach ní mór rud éigin níos substaintiúla a dhéanamh!
  Thug Evrasiya pléasctha de ghunnaí meaisín agus d'eisigh:
  - Ní lúbfaidh an Rúis faoin cuing, ní ghéillfidh ár n-arm!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Ní! Níl an tArm Dearg ag géilleadh!
  Agus sheol sí freisin diúracán ag an sprioc lena sÚil nocht. Agus d'éirigh sé amach go maith agus go cruinn.
  Caithfimid coinneáil linn ar gach costas. Anseo céasadh na Naitsithe an ceannródaí.
  Thóg siad an buachaill stripped nocht. Agus ansin thosaigh siad ag buille dó le sreang dearg-te. Bhuail siad go mór mé go dtí gur chaill mé Chonaic. Agus ansin poured le huisce salann. Mar a bhí an buachaill ag screadaíl in achrann. Agus bhí sé rósta cheana féin le tóirsí arís. Agus ansin thóg siad é agus plung siad slat dearg-te isteach san anas.
  Sin cé chomh cruálach a bhí an Fritz. Spraoi eile a bhíonn acu ná a gcuid sála a friochadh. Bhí cailín Komsomol amháin smeartha le hola ar an mbonn, agus cuireadh brazier trí thine faoi. Agus screams an cailín i bpian uafásach. Agus friochann na Naitsithe agus canann siad amhrán dóibh féin.
  Agus cad nach bhfuil déanta acu go fóill. Agus do briseadh méara na gcailíní ar chosa lom, agus do thuaslagadh na buachaillí le haigéad, agus do baineadh an croiceann díobh go beo.
  Elizabeth fired arís. Bhuail sé an sprioc agus chothaigh sé:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas!
  Agus d"aontaigh Elena leis seo:
  - Ná tabhair suas!
  Agus chuir sí diúracán chuig an sprioc le cabhair a bharraicíní loma.
  Tógadh umar eile agus chuir sé tine mar thóirse...
  Thug Catherine faoi deara go láidir:
  - Beimid Seaimpíní an domhain!
  Agus lena sÚil lom chuir sí teilgeán eile chuig an sprioc.
  Ach faraor, in ainneoin na heroism go léir i mí Mheán Fómhair, thit Moscó. Agus i mí Dheireadh Fómhair bhí na Gearmánaigh bainte amach cheana féin ar an Urals. Agus ghabh siad Lár na hÁise ón deisceart. Agus faoi mhí na Nollag 1957, bhí siad go hiomlán i seilbh chríoch iomlán an APSS.
  Chuir sin deireadh le concas an domhain.
  Ar 20 Aibreán, 1959, reáchtáladh reifreann chun monarcacht agus impireacht dhomhanda an Tríú Reich a bhunú. Tharla sé seo ag an am céanna leis an gcéad eitilt spásaire go Mars, agus éachtaí nua an Tríú Reich. Agus gheobhaidh Hitler an teideal Sár-Impire.
  Ba chosúil gur baineadh amach gach sprioc.
  Ach i mBealtaine 1961, thit Hitler in eitleán agus cuireadh isteach ar a réimeas iontach agus fada.
  Ach tá a mhac is sine ina dhuine fásta cheana féin, agus tá dynasty an Fuhrer tar éis éirí cobhsaí agus láidir. Agus anois conquers an Tríú Reich spás.
  Fuair gach náisiún cearta comhionanna agus saoránacht den Impireacht nua.
  Agus tá an daonnacht ag bogadh i dtreo Todhchaí Níos Gile!
  
  BUADH NAPOOLON FAOI WATERLOO
  Bhuaigh Napoleon cath Waterloo. Ní raibh urghabháil aige tráth an chatha, agus bhí an ruaig ar na Breatnaigh. Agus ansin buaileadh na Gearmánaigh, faoi cheannas Blucher, freisin. Ansin ghlac na Francaigh seilbh ar an Ísiltír.
  Arís defeated na Prúiseach agus Austrians. Ní raibh an Rúis ag iarraidh dul isteach sa chogadh. Ba é Tsar Alexander an chéad duine a d"éirigh tuirseach den troid agus ní raibh sé ag iarraidh fuil a dhoirteadh.
  Bhí claonadh ag Napoleon Bonaparte freisin gan an cogadh a tharraingt amach. Tar éis dó roinnt buanna a dhéanamh arís ar na comhghuaillithe, rinne sé síocháin leo. Fuair an Fhrainc cuid den Iodáil agus an Ísiltír agus roinnt tailte sa Ghearmáin agus calma síos.
  Ar feadh tamaill, ar ndóigh ... d'ionsaigh Napoleon an Ailgéir sna fichidí agus thug sé faoi cheannas é. Agus ansin ghlac sé ar láimh Maracó. Thosaigh ré na hAfraice de leathnú an impire. Throid Napoleon san Afraic agus shroich a chuid trúpaí an Éigipt agus an tSúdáin arís.
  Chuaigh Napoleon i bhfostú san Afraic... Ach níor dhreap sé isteach san Eoraip go fóill. Mhair an t-impire le fada go leor sna laethanta sin. Agus fuair sé bás sa bhliain 1840 in aois a seachtó, tar éis dó tríocha is sé bliana a chaitheamh ina impire, agus san iomlán i gceannas ar an bhFrainc ar feadh daichead bliain! Is réimeas an-fhada agus glórmhar é seo. Faoi é, bhí bua agus slí bheatha ag an bhFrainc. Rinneadh coilíneachtaí Francacha den chuid is mó den Afraic, lena n-áirítear an tSúdáin agus an Nigéir. Ina theannta sin, bhain na marascail Napoleon amach an Indochina freisin.
  Neartaíodh ríshliocht Bonaparte. Bhí clann ag Napoleon II freisin agus chuaigh sé suas ar an ríchathaoir ag aois measartha aibí. Agus lean a ríshliocht dá ardú glórmhar. Sa bhliain 1848, ag baint leasa as an réabhlóid san Ostair, bhain an Fhrainc an Iodáil as Impireacht Habsburg. Ansin lean an cogadh leis an Rúis chomh maith leis an mBreatain.
  Bhuaigh na Francaigh, mar aon leis na hOstairigh, na Rúisigh. Agus ghabh siad seilbh ar a lán talún. Lena n-áirítear an Úcráin. Bhunaigh Napoleon II an Comhlathas, ag cur a dheartháir ar an ríchathaoir. Relegated an Rúis chuig catagóir na mionchumhachtaí. Lean Napoleon II dá conquests agus ghabh sé níos mó Prúise agus Ostair. Agus ansin, freisin, a chur ar a ngaolta, a fháil cos isteach san Eoraip. Rinne an Bhreatain iarracht agóid a dhéanamh, ach buaileadh í....
  Nuair a thosaigh cogadh cathartha i Meiriceá, rinne Napoleon II idirghabháil ar thaobh na ndeisceart. Agus bhuaigh sé ... Lean an Fhrainc freisin ar an conquest na hAfraice, agus ghlac rialú na hIndia. Ar an bhfarraige, bhí na Francaigh, a raibh barr feabhais acu ar acmhainní, i gcoinne na Breataine mar eilifint i gcoinne Moscó. Agus ghlac siad fiú an Bhreatain féin trí thuirlingt ar an mór-roinn i 1873.
  Ghlac an Fhrainc seilbh ar an Astráil agus Ceanada agus rinneadh sárchumhacht de. Sa bhliain 1881, fuair Napoleon II, an Mór, bás freisin. Agus chuaigh Napoleon III suas ar an ríchathaoir. Faoi é, lean an Fhrainc ar aghaidh ag bogadh a cuid trúpaí ar fud an domhain. Go háirithe, bhí feachtas i gcoinne Moscó agus chuir an Rúis agus na Stáit Aontaithe araon isteach ar deireadh. Agus bhí cogadh sa tSín. I 1904, tar éis bhás Napoleon III, chuaigh Napoleon IV suas an ríchathaoir. Ghabh sí an tSeapáin an bhliain dár gcionn agus cúpla bliain ina dhiaidh sin chríochnaigh sí conquest na Síne. Ansin thosaigh an ionradh ar Mheiriceá Laidineach. Chuir Napoleon an Cúigiú a bhí i gceannas i 1933 críoch le concas na dtíortha uile ar domhan agus cruthú impireacht dhomhanda. I 1937, tharla an chéad eitilt le foireann isteach sa spás. I 1945, d'eitil daoine go dtí an ghealach. Agus i 1957 go Mars, agus an bhliain dár gcionn go Véineas.
  Conquest an spáis a bhí ann. Faoi dheireadh an fichiú haois, bhí spásairí cuairt á tabhairt ar na pláinéid go léir den Chóras Gréine cheana féin, agus fiú i roinnt áiteanna - ar an nGealach, Mars, Véineas, bunaíodh lonnaíochtaí.
  Agus i 2021, thosaigh eitilt an chéad turas idir-réaltach. Ghlac Impireacht na Fraince, ilnáisiúnta agus ollmhór, smacht ar an domhan ar fad agus ar an gcóras gréine. Agus tá a aisling cumhacht thar na Cruinne!
  
  
  Eachtraí NUA NA Titeann I DOMHAN AIVENGO
  Cé gur shábháil Rebecca ó fhorghníomhú ag Ivanhoe cróga, níor tháinig deireadh lena scéal. Chomh maith le eachtraíochta. Is cinnte go ndearna Isaac a dhícheall. Agus thosaigh sé ag éileamh ar ais an jewelry agus na héadaí oirthearacha daor a tógadh ó Rebecca. Ach ar ndóigh diúltaíodh dó.
  Cad é cheana féin maoin an t-ordú, ansin é, agus nach bhfuil na Giúdaigh a cheanglaítear a thuairisciú.
  Mar sin chaith Rebeca tamall in aimsir fhionnuar cosnochta, agus gan ann ach i gúna saicéadach. Sea, roimh an bás, bhí sí cosnochta gan éadaí agus faoi ghlas i gcill mhainistreach. Bhí sé fuar agus tais agus bhí francaigh ann. Anseo bhí Rebecca chomh hagard agus pale.
  Ag fanacht cosnochta sa dungeon agus ar an tsráid in aimsir fionnuar mar thoradh ar an bhfíric go raibh an cailín a fuair slaghdán dona agus thit tinn. Agus b"éigean do Isaac dochtúirí a fhostú go práinneach. Mar sin, caitheadh go maith é, lena n-áirítear airgead fuascailte a íoc leis na robálaithe.
  Agus bhí mé ag lorg bealach chun airgead a aimsiú agus a thuilleamh áit éigin. Ina theannta sin, d"fhógair Risteard an Lionheart go dtionólfaí comórtas maorga mhóra maidir lena chorónú. Agus gheobhaidh an buaiteoir duais mhór.
  Ag an nóiméad sin, mar a chonaic Isaac buachaill go tobann i pants gearr, cosnochta, nocht go dtí an waist, ach an-matánach. Bhí a matáin an-álainn, agus sainmhínithe go domhain faoin gcraiceann coirtithe. De réir chaighdeáin na Meánaoise, ní raibh an buachaill beag ar chor ar bith, ach le aghaidh childish, cruinn. Tá sé soiléir go bhfuil sé seo fós ina leanbh, má fhásann sé suas, beidh sé ina fhear de physique an-chumhachtach.
  D"fhiafraigh Isaac den bhuachaill le gáire:
  Cad atá ag teastáil ón bhfear óg?
  Agus é ag stampáil a chos lom, dúirt an buachaill:
  - Ba mhaith liom páirt a ghlacadh i gcomórtas na ridirí! Ag an am céanna cabhrú le do iníon tinn!
  Bhí ionadh ar an nGiúdach saibhir:
  - An dochtúir tú?
  D'fhreagair an buachaill le gáire:
  "Ainneoin mo chuma óige, tá go leor taithí agam cheana féin ar an marú. Agus sa leigheas freisin! Agus go hiomlán saor in aisce!
  D'fhreagair Isaac go díograiseach:
  - Iontach! Bhuel ansin. Tá matáin láidre agat, ach an leor iad chun páirt a ghlacadh sa chomórtas?
  Dúirt an buachaill le gáire:
  - Beir chugam crú capaill!
  An Giúdach saibhir frown.
  - Cén fáth!
  Dúirt an buachaill go muiníneach:
  - Brisfidh mé é!
  adeir Isaac:
  - Ceart go leor, creidim! Tá matáin an-álainn agat, san oirthear bheadh áthas ort a bheith díolta le harem an tsultáin!
  Mar fhreagra ar an buachaill léim suas, sníofa arís agus arís eile san aer agus roared:
  - Ní bheidh mé a thabhairt suas!
  Bhí iontas ar an nGiúdach:
  - Cé chomh tapa agus lúfar atá tú! Ceart go leor, tabharfaidh mé capall agus armúr duit le sleá agus claíomh don chomórtas. Ní dhéanfaidh ach tú é seo go léir a thabhairt ar ais chugam i dtrílets!
  Chlaon an buachaill.
  - Bhuel, mar gheall ar an capall agus airm agus cathéide téigh go dtí an buaiteoir. Maidir leis seo, is féidir leat troid.
  
  An-sásta, dúirt Isaac:
  - Fear óg iontach ... Cad is ainm duit?
  D'fhreagair an buachaill go measartha:
  - Oleg Rybachenko! Is laochra mé a chuidíonn leis an lag, agus a fhreastalaíonn ar an Rúis de ghnáth. Ach sa chás seo, tháinig mé a shábháil ar do iníon. Ós rud é gur galar an-chontúirteach é bronchitis ag caighdeáin na Meánaoise. Agus is beag dochtúirí sciliúla atá in ann an cailín a shábháil!
  D'fhreagair Isaac le gáire:
  - Breathnaíonn tú i bhfad níos sine ná mar a fhéachann tú?
  Chlaon an buachaill.
  - Sea, tá mé ar feadh blianta fada! Tá sé deacair a chomhaireamh fiú cé mhéad, mar tá mé ag taisteal agus i mo chónaí i saolta éagsúla. Ach bhí an oiread sin imeachtaí agus imprisean agam.
  Thug Giúdach faoi deara:
  - Ceart go leor! Téigh agus leigheas mo iníon! Idir an dá linn, beidh mé a sheoladh ar feadh capall agus armúr. Sea, agus anois déanann tú an fás a thomhas. Is cosúil nach bhfuil ionat ach buachaill, ach sách mór agus gualainn leathan. Chomh hard le Ivanhoe, agus b'fhéidir go mbeidh tú níos leithne ar na guaillí!
  Chlaon Oleg agus dúirt:
  - Chun cóireáil d'iníon, is gá dom alcól, saill, dosaen cupáin bheaga. - Nuair a chonaic an buachaill mar a bhí aghaidh Isaaic ag casadh, rinne an buachaill deifir le cur. - Ní bhíonn cupáin ach ar feadh tamaill. Agus bheadh sé go deas freisin saill bhroc a fháil. Bhuaigh an buachaill. Agus beidh d'iníon chomh maith le nua!
  Chlaon Isaac le comhaontú.
  - Sea, ach magician beag! Bhuel, beidh gach rud réidh, téigh agus sábháil mo iníon.
  Phléasc an buachaill sála cosnochta, cruinn, bándearg, agus go hiomlán saor ó dheannach.
  Thosaigh sí ag fuss timpeall Rebecca. Bhí an cailín pale agus casachtach. Go deimhin, murab ionann agus an buachaill bás a fháil, ní raibh sí i dtaithí ar an bhfuacht. Chaith an iníon ó thír theas, i bhfómhar na Breataine Bige, an oíche cosnochta agus i gúna amháin le cill tais agus fuar, agus cúpla lá san aer úr. Anseo agus a logh ní fada.
  Agus anois ní mór duit bainc a chur uirthi - an leigheas tíre is éifeachtaí, rud a chabhraíonn go leor.
  Tá craiceann Rebecca sách pale agus níl sé coirtithe. Bhí náire uirthi naked os comhair buachaill matáin dathúil.
  Dúirt Oleg Rybachenko agus é ag cur a mhéar innéacs ar a bheola:
  - Is dochtúir mé! Ná bí cúthail díom!
  Agus aoibh an cailín ar ais.
  Chuir an buachaill, a raibh taithí aige cheana féin, cannaí di. Bhuaigh an cailín.
  Ach stróic Oleg í go bog, leag síos boinn scríobtha. Shiúil an cailín gan aithne feadh an chosáin agus bhí púróga pollta ar a cosa lom. Agus bhí an bealach chun an fhorghníomhaithe an-phianmhar do chailín saibhir nach raibh sé de nós aici a dhéanamh gan bróga.
  Thug an buachaill a rith cosnochta an t-am ar fad faoi deara:
  - Tairisceana, chomh tairisceana!
  Agus chuir sé cannaí uirthi, as a raibh rianta ar dhroim an chailín. Ach tharraing na bainc an galar amach. Agus mar sin fuair Rebecca bainne le mil agus thit a chodladh.
  Tar éis sin, d'fhág Oleg an maid ordú leanúint ar aghaidh ag tabhairt bainne le mil agus malik, chomh maith le saill broc.
  Agus rinne sé deifir go dtí an comórtas. Is gá an capall agus an armúr agus airm a oibriú amach.
  Cé go bhfuil an Giúdach sanntach, níl sé dúr. Agus bhí an capall go maith agus ní raibh an armúr le airm go dona. Dhreap Oleg isteach sa armúr agus bhraith sé awkward iontu. Bheadh troid nocht i bhfad níos deise. Ach tá rialacha an chomórtais ann: caithfidh gach duine a bheith i armúr agus ar muin capaill. Anseo, troid nocht le claimhte, ansin scrios Oleg Rybachenko arm iomlán le claimhte.
  Rith an buachaill ar chapall bán, agus bhí sé ag tnúth leis an gcath.
  Bhí an comórtas ar siúl i Londain. Bhí Ivanhoe téarnaimh cheana féin óna wounds agus measadh go raibh sé ar cheann de na cinn is ansa leis an tournament. Bhí Risteard an Lionheart féin ag ullmhú don chath. Bhíothas ag súil freisin le teacht saighdiúirí ó thíortha eile. Diúc Alba go háirithe: trodaire cumhachtach ón Spáinn. Diúc Guise Francach, barúin ón nGearmáin. Go leor trodaithe. Fiú ón Rúis i bhfad i gcéin, tháinig an Prionsa Ruslan. Níos cruinne, ní ón Rúis, ach ó Kievan Rus.
  Mar sin bhí an ionadaíocht anseo soladach. Agus ba chomórtas gan fasach a bhí ann le duaiseanna.
  Bhí an buaiteoir ceaptha cófra iomlán óir a fháil, rud a thug Risteard an Lionheart ón bPalaistín. Agus mheáigh an cófra seo tonna ar a laghad.
  Mar sin, iad siúd atá ag iarraidh a throid - is cosúil, dofheicthe.
  Reáchtáladh an comórtas, i bhfianaise an líon mór rannpháirtithe, de réir chóras na gcupán.
  Tháinig Oleg Rybachenko chuig campa speisialta do ridirí. Armúr agus capall, is pas é seo, ach níl aon doiciméid ag teastáil ó dhuine ar bith.
  Chaith an buachaill an oíche sa champa. Sa tráthnóna tháinig bean de bhua éasca chuige. Nuair a chonaic sí go raibh os a comhair fós ina leanbh an-álainn agus an-álainn, chlaon sí:
  - Beidh mé ag freastal ort buachaill saor in aisce!
  Chlaon Oleg comhaontú agus thug sé faoi deara:
  - Ní bheidh aiféala ort, tá an-taithí agam!
  Don chéad uair le blianta beaga anuas, is dócha go raibh roinnt orgasms fíor ag an striapach agus d'fhéach sé fiú níos óige. D'fhág sí sásta. Go gairid tháinig níos mó cailíní le feiceáil. Thug Oleg faoi deara:
  - Caithfidh tú íoc as gnéas! Agus le haghaidh gnéas iontach faoi dhó! Bonn óir do gach orgasm!
  D'aontaigh na striapaigh go toilteanach... Thuill Oleg airgead maith, ach thar oíche dhún sé a shúile. Tháinig a chailíní agus a bhean thart. De ghnáth bíonn siad óg agus álainn, ach is féidir leat an ionfhabhtú a ghabháil. Fíor, is leanbh bás a fháil Oleg agus ní thógann an ionfhabhtú é.
  Ach d'éirigh mé beagán traochta roimh an troid ...
  Agus ansin seinneann an trumpa agus tosaíonn an comórtas ar maidin. Anseo scaipeann na ridirí trasna na páirce. Tógann sé go leor troideanna. Rogha leideanna maol nó géar. Socraítear gach rud eile trí chrannchur.
  Thit Oleg chun troid sa chéad cath leis an barún Gearmánach. Bhí sé níos mó agus níos troime ná an buachaill, agus go leor ina ghaiscíoch údarásach.
  Ach tá an buachaill Críochnaitheoir taithí agus teicniúil. Agus ionas nach bhfuil tú buailte síos ag spear, aistríonn tú beagán an sciath go dtí an taobh agus bogann an buille. Agus plandaí tú féin le casadh an chomhlachta.
  Tá Oleg an-láidir, agus lámhachadh an namhaid síos in éineacht lena chapall. Agus fead an buachaill. Tá sé imithe cheana féin trí go leor cathanna i universes éagsúla. Agus throid sé leis an Tríú Reich i Cruinne comhthreomhar inar ghabh na Naitsithe an chéad domhan ar fad, agus gan ach ansin ionsaí ar an USSR. Agus ba bogadh láidir ar a thaobh é.
  Agus throid an buachaill ansin in éineacht le Margarita, an cailín bás a fháil, a bhí tráth ina duine fásta freisin. Agus leo ceathrar cailíní álainn agus freisin beagnach bás a fháil. Throid seisear supermen le arm a ghlac beagnach an domhan ar fad. Agus léirigh heroism ollmhór.
  Agus anois an comórtas. Níl sé chomh deacair sin. Agus do bhuachaill sármhaith, ní bac é oíche gan chodladh le striapaigh.
  Fuair an leanbh a chéad duais: capall, airm agus armúr. Ba ghnách leis na ridirí airgead a fhuascailt leo. Mar sin más Trodaire maith tú, is tairbheach duit rannpháirtíocht sa chomórtas.
  Ansin cath eile... An uair seo thug an crannchur Oleg go dtí Diúc Albanach na Spáinneach. Measadh gurb é an laoch is fearr de chuid na Spáinne é. Bheadh sé níos suimiúla é a throid i dtreo an deireadh, ach is iomaí rud é.
  Fathach a bhí sa namhaid, agus mheáchan sé trí huaire níos mó ná Oleg. I troid spear, tá meáchan ina bhac suntasach. Agus is dréacht é an capall in aice le hAlbain. B"fhéidir go mbeadh a leithéid de chonablach fánach chun tú a threascairt.
  Ní raibh mórán taithí ag Oleg i gcomórtais. Throid sé beagán difriúil de ghnáth. Ach is mór an t-eispéireas comhraic iomlán atá ag an mbuachaill Críochnaitheach.
  Agus mar sin d'imigh sé. Tá na spears géar agus géaraithe.
  Ruith Alba chuige go mór-luath. Cé gur capall dréacht é, tá sé an-lúfar. Tá Oleg, áfach, i bhfad níos tapúla ná an fathach Alba féin. Agus nuair a tháinig an buachaill, d'fhág sé an tsleá agus bhuail an namhaid sa scáthlán. Tá an buille ag brú, agus faoi choiléar an chabhail. D"eitil Alba óna chapall cumhachtach agus bhuail sé é. Thit fiú cúpla fiacla amach.
  Bhuaigh Oleg, agus dúirt sé le gáire:
  - Bronntanas luachmhar le haghaidh na bainise!
  Chuir an bua an buachaill faoi deara. Chroith an Rí Lionheart féin lámha leis, ag rá:
  - Is laoch láidir tú! Cad as duit?
  D'fhreagair Oleg le gáire:
  - Ceadaigh agus do mhóráltacht a bheith ciúin!
  Seo é an tríú cath na ridirí. Bhuel, tá trí cathanna in aghaidh an lae go leor, b'fhéidir fiú ceithre a bheith in am.
  Bhí Oleg anois ag troid le trodaire Sasanach. Níl an ridire áitiúil chomh mór le hAlbain, agus bhí cuma aireach air.
  Ach is féidir leat a fheiceáil Trodaire taithí agus láidir.
  Scaip Oleg, as an nós, a chapall agus bhuail sé, ag cur isteach agus ag casadh an choirp, agus ar ndóigh bhí sé féin ag bogadh ón sleá.
  Arís leag síos an namhaid effortlessly. Níl sé deacair agus faigheann tú muinín.
  Mar sin tá an tríú ridire defeated.
  Sos sealadach agus féasta de na buaiteoirí. Tá laghdú tagtha ar líon na rannpháirtithe. Agus d'ith siad go leor.
  Bhain Oleg a clogad amach. Bhí iontas ar go leor go raibh sé chomh óg, fiú níor fhás a mustache.
  D'ith an buachaill go leor agus d'éirigh sé rud beag trom.
  Ba é a chéad chéile comhraic an trodaire is fearr sa Fhrainc - an Diúc Guise.
  Bhuel, cén fáth nach mbeadh eagla ort roimh wolves san fhoraois.
  Bhí an Diúc Guise an-deas, teicniúil, mór, ard, gualainn leathan.
  De réir dealraimh, is trodaire cliste é.
  Chinn Oleg Rybachenko go mbuafadh sé é ar bhealach simplí.
  Nuair a scaipthe na marcaigh, agus ansin thosaigh le chéile. Chlaon De Guise lena sleá agus rinne sé iarracht an buachaill a bhualadh sa chorp, thar an sciath. Ach d'éirigh le Oleg, a raibh imoibriú iomlán aige, imeacht, agus chuir sé féin an sleá isteach sa chófra ionas gur bhris sé. Ar ndóigh, chuir sé comhlacht.
  Agus d'eitil de Guise agus bhuail sé chomh crua sin gur doirteadh fola as a bhéal. Seo é an buille.
  Rinne an buachaill gáire agus dúirt:
  - Ná tyrannize!
  Ba é seo an troid dheireanach den lá. Tá ceithre cinn eile fágtha don chéad cheann eile.
  Bhí áthas ar Oleg.
  Ach ní raibh aon am aige chun sosa. Arís tháinig siad le gean a ghabháil orgasms fraochÚn. Ina theannta sin, chuir siad airgead fuascailte chuige le haghaidh armúr agus capaill. Agus bhí armúr de Guise, mar shampla, le púróga, agus ba mhór iad na suimeanna.
  Ar ndóigh, bhí ar Isaac na fiacha a aisíoc freisin. Ba chosúil go raibh an Giúdach míshásta leis féin. Gur ordaigh sé an fiach a thabhairt ar ais ach trí huaire, ach d'fhéadfadh sé a bheith cúig, nó fiú deich n-uaire. Mar sin féin, chonaic Oleg go raibh an Giúdach greedy ag fulaingt, thug sé fiche bonn óir eile, i bhfabhar Rebecca, mar bhronntanas ón gcailín.
  Agus ansin rinne sé seirbhís striapach arís. Agus d'ardaigh sé an praghas go dtí dhá bhonn óir. Ach fós féin, bhí go leor a bhí ag iarraidh a. Agus tháinig cúpla bean uasal freisin. Theastaigh uathu freisin orgasm iontach a ghabháil, nó fiú a fháil ag iompar clainne ó ridire glórmhar den sórt sin.
  Arís níor chodail Oleg Rybachenko ar feadh na hoíche agus d'oibrigh sé. Ach tá sé seo go maith go ginearálta. Tá a leithéid de gigolo óg tuillte cé mhéad airgid.
  Agus ceithre troideanna eile roimh an cupán a fháil.
  Agus is é an chéad comhraic trodaire ón Afraic. An-mhór. Bhuel, ach fathach, ocht troigh ar airde. Agus is é an meáchan punt ar a laghad fiche. Mar gheall ar an meáchan a bhuaigh sé. Throid sé ní fiú ar chapall, ach ar chamal ollmhór. Agus brúite gach duine.
  Cad is féidir a throid le fear dubh. Bhí Oleg Rybachenko fiú sásta go raibh a chéile comhraic ina fathach. Bhí sé suimiúil agus suimiúil.
  Ina theannta sin, roinneadh na geallta, agus bhíothas in ann geall a chur ort féin agus, i gcás bua, rud éigin a thuilleamh ar a laghad.
  Sheinn Oleg:
  - Is ridire creidimh mé ar ghlúinibh na n-each,
  Naimhde na Rúise, scuabfaidh mé aghaidh an domhain!
  Agus mar sin ghlac an buachaill é agus d'ullmhaigh sé beagán le haghaidh an chatha, smearadh an sciath le hola.
  D'ionsaigh laoch mór dubh é ... Theith Oleg i dtreo. Tá an namhaid ar chamal, agus arduithe mar charraig. True, nach bhfuil a leithéid de Trodaire chomh furasta a thabhairt síos.
  D'fhág Oleg dreck ollmhór an namhaid agus bhuail sé an namhaid ar an armúr.
  Bhris sleá an bhuachaill, ach sheas an namhaid, go tuisleach, ina aghaidh. Oleg whistled, níor chabhraigh an traidisiúnta faoi bhóna an chór.
  Tugadh sleá eile don bhuachaill críochfoirt agus scar siad arís.
  Chinn Oleg go mbeadh sé níos fearr an uair seo an namhaid a bhualadh sa scáthlán. Tugann sé seo éifeacht, cé go mbeidh sé níos deacra a bhuail.
  Bhí an laoch ón Afraic seòlta agus an uair seo dhírigh sé a sleá ar chófra an each. Ach d'éirigh le Oleg, ag súil le deis den sórt sin, a chapall a aistriú go dtí an taobh. Cé gur beag agus scríobtha an capall. Bhuail Oleg, i buile fiáin, é le sleá ionas gur ar an scáthlán a bhris sé trí na barraí, chuaigh an pointe isteach san inchinn. Bhí an buille marfach. Ní raibh sé in aghaidh na rialacha. Fuair céatadán áirithe ridirí i gcomórtais, go háirithe iad siúd a raibh sleá géara orthu, bás.
  Mar sin féin, d'éirigh sé amach a bheith gan choinne. Agus thit an conablach namhaid as an camel.
  Bua glórmhar. Ní raibh ach an capall beagán gortaithe. Agus smeartha Oleg scratch fada le balm leighis. Agus níor chuir sé seo, ar ndóigh, sláinte leis an gcapall.
  Agus is as an Rúis an chéad chéile comhraic eile. An uair seo Prionsa Ruslan. Chomh maith leis sin Trodaire níos mó agus an-lúfar. Ní raibh Oleg an-sásta tar éis trí oíche gan chodladh.
  Mar sin féin, bhí a chéile comhraic tuirseach faoi deara freisin tar éis cúig troid.
  Thit Oleg ina chodladh ar feadh uair an chloig go díreach. Bhí a chodladh domhain agus shamhlaigh sé rud éigin as eachtraí a chuaigh thart.
  Sea, ghlac seisear saighdiúir suas Naitsithe aimsir Stalin agus na Fuhrer, agus scrios siad iad go críochnúil in éineacht le tancanna.
  Rinne Oleg Rybachenko bogha lena chuid sabers, ag gearradh síos na saighdiúirí faisisteacha. Agus ansin le cos lom, boyish caithfidh sé snáthaidí géar agus géar, ag marú comhraic agus umair.
  Agus ansin arís, mar an nightingale an robÚlaí feadóg. Agus beidh calóga iomlána préacháin stunned ag titim ar na trúpaí Naitsíoch.
  An buachaill terminator squeaked:
  - Fuair buachaill beag lasair-lasrach,
  Sea, faisisteach tú, faraor, gan aon ádh!
  Ghearr Margarita síos na Naitsithe go dian freisin. Ach ag an am céanna, chaith sí dioscaí tanaí lena cosa lom. Ghearr siad cinn shaighdiúirí na tíre faoi ghrian ifreanda Hitler agus truflais na n-umar.
  Feadóg an cailín ag an am céanna, agus yelled:
  - Don Rúis naofa!
  Agus thit na préacháin, ag bualadh na Naitsithe ar nós clocha sneachta agus mais na n-umar dóite.
  Ní hamháin na leanaí síoraí agus na ceithre cailíní cailleach throid. Léirigh reisimint Arm Dearg na Rúise i gcoinne tríocha rannán Naitsíoch stamina gan lúbadh.
  Idir an dá linn, thóg Natasha, ghearr an muileann le claimhte. Laochra namhaid brúite. Agus ansin le cosa lom sheol sí búmarang eile. Ghearr sí scornach na Naitsithe agus trunc na n-umar.
  Agus as an nipple scarlet lasadh pulsar, ag canadh:
  - Glóir don Rúis is mó!
  Níor thug Zoya seans dá céile comhraic ach oiread. Chrom sí, anois is arís, ag síneadh claíomh agus saighdiúirí agus umair. Agus ansin, lena bharraicíní loma, chaith sí snáthaidí nimhiúla. Agus tar éis a siní corcairdhearg spewed cascades iomlán de lightning a leáigh mastodons Gearmánach.
  Sheinn an laoch:
  - Is í an Rúis ár dtír!
  Beidh mé dílis di i gcónaí!
  Agus mar a scaoileann pulsar as navel an chailín. Sea, brúitear na Naitsithe ina blúirí craiceann stróicthe. Agus ansin beidh sé i mbun na umair.
  Ní thugann Augustina seans do na faisisteach freisin. Tá gruaig chopair-dearg an chailín chríochnaithe ag sileadh sa ghaoth cosúil le bratach proletarian.
  Agus cosa lom, chiseled caith bronntanais an-mharfach báis. Cad nach dtugann seans do na saighdiúirí nó umair an Wehrmacht.
  Ag an am céanna, caitheann an laoch píosaí de mhiotal leá plasma draíochta a dhó ó siní ruby. Agus ná déan dearmad roar:
  - Glóir don Motherland - maireachtáil faoi chumannachas!
  Agus ansin as a navel bhabhta, cosúil le tintreach.
  Tá Svetlana sa chath freisin. Is cailín iontach fionnuar í. Agus croshes freisin na Naitsithe le claimhte. Agus cosa lom, galánta caithim miodóga iomlána an bháis. Gur ghearr siad cinn na Naitsithe agus ghearr siad túir feithiclí troma agus meánmhéide amach.
  Agus ó na siní sútha talún beidh sé fós a thabhairt amach urscaoileadh corónach. Agus tá sé seo i ndáiríre níos mó ná marfach, go háirithe le haghaidh umair agus aerárthaí.
  Agus beidh an laoch freisin as an navel géilleadh do bhronntanas an díothaithe.
  Agus canadh:
  - Glóir don Rúis mhór! Is féidir le Dia sinn a shábháil!
  Agus tá saighdiúirí na Rúise ag lámhach na Naitsithe ón raidhfil cáiliúil Mosin. Oibríonn cúpla meaisínghunna freisin. Na gunnaí ar lasadh. Tá ceann de na chéad mhoirtéal scaird Rúise de chumhacht méadaithe "Andryusha" i bhfeidhm freisin.
  Bhí saighdiúirí arm na Sóivéide ullmhaithe go maith. Buaileann siad go cruinn agus tá siad an-smachtáilte.
  Shíl Oleg Rybachenko, agus é ag gearradh siar ar na Naitsithe, idir choisithe agus umair agus fiú eitleáin: conas a d"éirigh lenár muintir dul amú ar na Naitsithe sa réaltacht mhalartach seo?
  Tá sé iomlán náireach! Ach tá na Rúiseach níos fearr. Seo mar a bhuaileann saighdiúirí Slavacha saighdiúirí beaga, bána agus dubha le beaignití agus séideann siad umair le grenades. Níl ach beagán fágtha le buachan. Agus tá an arm ríoga an-laoch. Seo Rúisis amháin, agus boilg lom uirthi, cailín gunna meaisín ag lámhach trúpaí na Gearmáine. I sciorta gearr agus cosnochta an cailín, ach seolann sí urchair cuí.
  Agus Oleg Rybachenko gearrtha le claimhte. Agus ansin caithfidh sé freisin búmarang le cosa lom leanaí, ag gearradh amach an namhaid agus umair. Agus nuair a bhíonn an buachaill ag feadaíl...
  Agus arís, conas a thitfidh na préacháin ar na Naitsithe. Ní bhíonn seans ag na Naitsithe ina dhiaidh sin. Agus ionsaí aerárthaí freisin.
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí squeaked:
  - Glóir do mo thír dhúchais chosmaí!
  Margarita, tá an cailín síoraí seo te i cath freisin. Agus gearrann sé le sabers, an-cáiliúil. Agus mar a feadaíonn sé go mbuaileann braon préacháin ó thuas agus go mbriseann siad trí chinn na Naitsithe, agus trí hataí túir na n-umar faisisteach. Agus le cosa lom, leanbhúla caitheann sé búmaranganna ionas go dtiteann laochra thír na gréine faisisteacha ifreanda ina ndosaenacha.
  Dúirt Marguerite:
  - Mo Rúis daor - teaghlach cairdiúil na ndaoine!
  Bhris Natasha na Naitsithe le claimhte. Poked sí braon iomlán de shnáthaidí lena méara nochta. Thóg siad agus rinne siad slad ar na Naitsithe agus shéid suas dosaen umar. Ní dhearna an cailín, áfach, dearmad scaoileadh corónach a sheoladh óna siní scarlet.
  Agus conas tintreach a chaitheamh amach as an navel le toradh marfach, go háirithe le haghaidh umair agus aerárthaí.
  Chroch an cailín:
  - Beidh mé chomh super!
  Troideann Zoya freisin i gcath fiáin. Agus geallann a claimhte mar stoirm toirneach rag, doirteann sruthanna de splancacha lasracha agus gearrann siad na tancanna mar im le scian te. Agus caitheann cosa lom an chailín chríochnaithe snáthaidí a bhreacann na Naitsithe cosúil le gráinneog.
  Agus tá ceirteacha marfacha díothaithe ag eitilt as clúidíní corcairdhearga agus dódh eitleáin agus umair amach astu. Tá an laoch an-chomhraiceach ina chuma agus ina ghníomhas.
  Laghdaíonn áilleacht na Naitsithe, na heitleáin agus na gunnaí féinghluaiste, gan trócaire a thabhairt dóibh.
  Agus tá an cailín troda ag caoineadh:
  - Glóir don Motherland!
  Ní fios síocháin ag Augustín sa chath, agus tagann buile fhoréigneach léi. Agus gearrann sé na naimhde mar cabáiste le sabres. Agus sruthán a súile mar emeralds. Agus caith cos lom, cosúil le lanna lián, teachtaireachtaí díothaithe a scarann eitleáin umar.
  Agus seolann clúidíní ar dhath ruby sruthanna plasma draíochta den sórt sin chuig na Naitsithe nach féidir le haon rud cur ina aghaidh.
  Ach nuair a eitlíonn sruth tintrí draíochtúil amach as an navel Agaistín. Agus bainfidh sé mais iomlán naimhde chomh maith le umair.
  Scairt an cailín ag barr a scamhóga.
  - Glóir do Shlat an Dé Uilechumhachtaigh!
  Tá Svetlana ag troid le slua fiáin. Agus an cailín conas a stailc le féileacán. Agus cosa lom, conas búmarang nua a sheoladh a ghearr túir na ngluaisteán. Laochra rang Hyper agus fionn nádúrtha.
  Agus conas a scaoilfidh tsunami blotaí draíochta ó nipple sútha talún. Agus ghlac sí é agus bhris sí an namhaid, amhail is dá mbeadh an t-oighear briste faoi na séideadh an claíomh. Agus as an navel bhí sí pléasctha le scaoileadh corónach. Leáigh mais na n-umar, dódh go leor eitleán.
  tweeted Svetlana:
  - Is breá leis an gcailín a mharú,
  Seo an cailín!
  Oleg Rybachenko troideanna cosúil le fíor Tíotán. Is Trodaire chomh éadóchasach é an buachaill Críochnaithe. Agus a chosa lom childish scaoilfidh sé roinnt dioscaí a naimhde a ghearradh, tá miotail na n-umar cosúil le snáthaid dearg-te oighir.
  Agus conas a ritheann kid karate muileann gaoithe.
  Agus má thógann sé é agus feadaíl ag barr a scamhóga. Go dtógfaidh agus go dtitfidh lán préacháin anuas. Agus reithe ceannairí na trodaithe Naitsíoch.
  Agus ansin spíonfaidh sé as an bpíb... Agus scrios sé foirfeacht fireann céad iomlán fascist agus umar le plánaí. Iad siúd ó turraing pian ghlac agus okochurilas.
  D'éirigh an scríbhneoir beag as:
  - Chun cumannachas sa Rúis!
  Casfaidh Margarita, agus í i buile fhiáin, ar na Naitsithe, agus d"eitil sruthanna plasma draíochta amach as a béal. Agus chaith siad na Naitsithe go dtí na cnámharlaigh féin. Agus leáigh na tancanna, agus chuaigh na heitleáin i bhfostú sa ghréasán tine.
  Is cailín é an Trodaí le gruaig órga.
  Agus caitheann a cosa lom rudaí marfach marfach sa chaoi is nach n-eitíonn ach píosaí feola stróicthe ó na Naitsithe, agus truflais as umair.
  Agus scaradh na cailíní go mór freisin ...
  Thóg siad fiú as a gcuid mionbhrístíní. Ina dhiaidh sin, chuaigh scrios na Naitsithe i bhfad níos éifeachtaí.
  Rinne Natasha cascáid buille ar shaighdiúirí bána agus dubha. Agus anois caithfidh a cosa lom roinnt grenades, agus scriosfaidh sí as a chéile cathlán iomlán de Naitsithe agus mais mór umar. Agus ansin ó na siní scarlet scaoilfidh sé tonn a scriosfaidh na Naitsithe, cosúil le easghluaiseachta trúpaí súnámaí, chuig coisithe agus umair le haerárthaí.
  Agus as an navel glacfaidh sé tintreach marfach mar eitilt, agus dó an chohórt Naitsíoch, agus uathu a bhí fágtha ach coirp charred agus trí dhosaen umar mar aon leo.
  Agus sa deireadh, amhail is dá mba as an bosom na Véineas, cailín álainn, beidh pulsar dúnmharfach eitilt amach, a, ag fás i méid, thóg é, rolladh os a chionn, agus dóite reisimint iomlán de Naitsithe agus céad umar, lena n-áirítear roinnt. Luch, ag an am céanna.
  Roared an laoch:
  - Don chumannachas iontach!
  Ghlac Zoya agus rinne sé teaglaim, ag síneadh go géar le claimhte, ag gearradh amach túir na n-umar. Agus ghlac an laoch óg amuigh é agus sheol sé le dioscaí é, measctha le buama pea. Agus beidh stróiceadh a lán de na Seapáine. Agus ansin ó na siní sú craobh tógfaidh sé é féin agus scaoilfidh sé sruth nua tintreach. Agus briseadh na naimhde i sliseanna le sliseanna beaga. Agus níl aon rud fágtha de na umair.
  Agus ansin as an navel, amhail is dá mba buailte ag bíomaí léasair. Agus beidh mais na Naitsithe a ghearradh amach. Agus go ginearálta cailleann umair túir, rollóirí briste eitilt amach uathu.
  Agus mar fhocal scoir, amhail ó fhochla Véineas, cuirfidh laoch le gruaig ar dhath an órdhuille sruth fuinnimh frantic amach. Agus scriosfaidh sé gardaí na Naitsithe agus an iliomad umar agus eitleán agus gunnaí féinghluaiste. Is trodaithe diana iad seo.
  D'éiligh an laoch ag barr a scamhóga:
  - Glóir do chumannachas Stalin agus Tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko dhúisigh agus tá sé réidh le haghaidh troid nua. Léim a chéile comhraic Ruslan ar chapall.
  Bhuel, tá dhá ridirí Rúiseacha ag troid. Cé go bhfuil cuma níos mó ar Ruslan, tá a chéile comhraic níos tapúla agus níos láidre.
  Agus mar sin theith siad i dtreo a chéile.
  Ghlac Oleg Rybachenko buille na sleá ar an sciath agus bhog sé go dtí an taobh. Agus bhuail an namhaid le cas le comhlacht iamh. Agus bhris a sleá freisin, ach an namhaid flopped in éineacht lena chapall.
  Shuidh an marcach go daingean, ach rith an capall. Bhuaigh Oleg arís agus fuair sé an corn.
  Agus don troid roimhe sin bhí airgead aige.
  Oleg tar éis an bua a bhí cheana féin ag ullmhú do na cluichí leathcheannais. Agus ba cheart gurbh é Risteard an Lionheart é féin a rival. Cad iontach ag súil leis.
  Ach dinnéir na ceithre ridirí carraig le chéile.
  Rinne cailíní áille freastal orthu. In ainneoin nósanna dian na Meánaoise, bhí na cailíní ceann-lom, sciortaí gearr agus cosnochta.
  Tá ribíní daite fite fuaite isteach i gruaig fhionn na gcailíní.
  Thairg siad bia agus fíon.
  Thug Risteard an Lionheart faoi deara:
  Tá tú an-óg i mblianta. Níl mustache agat fiú. Ach den sórt sin a Trodaire láidir agus neamhghnách. Más mian leat, déanfaidh mé ceann mo gharda thú!
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go macánta:
  - Ní miste liom, ach go luath caithfidh mé an Bhreatain a fhágáil. Agus beidh mé iallach chun troid i saol eile le trúpaí eile. Mar sin, faraor, ní féidir liom freastal ort a thuilleadh!
  Dúirt Ivanhoe go muiníneach:
  - Is féidir liom é a dhéanamh!
  Bhreathnaigh Oleg air. Cé go raibh Rybachenko i gcorp buachaill thart ar dhá bhliain déag, bhí Ivanhoe ar an airde chéanna leis. Agus sna guaillí, bhí an chuma fiú an buachaill matáin níos leithne. Ach ar bhealach éigin bhuaigh an fear óg leochaileach seo. Is é Richard the Lionheart ceann Ivanhoe níos airde agus i bhfad níos leithne ar na guaillí. Agus tá an ceathrú ridire ceann níos airde ná Risteard féin. Agus cad ... Dhá odds ceann agus ar a laghad trí huaire níos tibhe, ach Ivanhoe mheastar an ceann is fearr leat.
  B"fhéidir go mbuailfidh siad le chéile sa chluiche ceannais. Tá sé suimiúil conas a sháraíonn Ivanhoe iad siúd atá níos mó agus níos troime ná é. Agus cé a mhúin dó a leithéid de theicníc filigree wrestling tournament.
  Oleg ith feoil agus ól fíon ... Tá an chathaoir compordach agus is féidir leat codladh ar feadh cúpla uair an chloig níos mó.
  Go háirithe ó bhí Richard ina chodladh. Bhí brionglóid ag buachaill an chríochfoirt faoi cheann dá mhisin san am atá caite;
  Ar ndóigh, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, ceithre cailíní cailleach agus tá sé seo thar a bheith tromchúiseach. Ach sa bhreis orthu, ar ndóigh, beidh amas eile ann.
  Lámhaigh Oleg Rybachenko as gunnaí meaisín le cartúis seasta. Breathnaíonn sé cosúil le buachaill an-mhatánach de thart ar dháréag, ag caitheamh shorts shorts agus nocht. Nuair a bhí sé ina dhuine fásta, tháinig sé ina leanbh síoraí a fuair neamhbhásmhaireacht. Agus anois tá sé ag obair ar sé i misin éagsúla. Agus is breá leis an iar-scríbhneoir ficsean eolaíochta é.
  Breathnaíonn Margarita cosúil le cailín thart ar dhá bhliain déag freisin, ach ba scríbhneoir fásta í a cheannaigh neamhbhásmhaireacht freisin mar mhalairt ar mhisin éagsúla a chur i gcrích. Troideanna agus buaileann an cailín as gunnaí meaisín.
  Ina theannta sin, gearrann Oleg Rybachenko le claimhte a shíneann ar feadh na mílte méadar. Caitheann an buachaill grenades freisin lena bharraicíní loma. Agus ní dhéanann sé dearmad a stealladh as an navel an tintreach go bhfuil na Sínigh friochta mar barbeques.
  Ach tá feadaíl an-éifeachtach freisin. Ansin fanann na préacháin flocking agus buailtear na Sínigh amach, agus ní chabhraíonn clogaid fiú leis na Sínigh.
  Geallann an buachaill:
  - Glóir don APSS!
  Tá an misean seo taitneamhach go leor, ach níl cinn chomh rosy ann. Anseo i Cruinne amháin, d'fhorbair cailíní cailleach Gearmánacha: Gerda, Charlotte, Christina, Magda umar uathúil - "Panther" -2. D'iompaigh an carr seo amach le scáthchruth íseal, suíomh an tarchurtha agus an innill le chéile agus trasna an umair. Bhí armúr tosaigh an chabhail 120 mm ag fána mór, bhí na taobhanna 82 mm ag fána, bhí an turret 150 mm ag fána mór. Agus gunna 88mm le ballistic feabhsaithe agus ráta tine.
  Bhí cosaint níos fearr fós ag an gcarr seo ná mar a bhí an Tíogair-2, agus ní raibh ach daichead tonna sa rámha.
  Cheadaigh sé seo é a sheoladh isteach i olltáirgeadh i titim na bliana 1943, le inneall d'aois de 700 horsepower.
  Tháinig "Panther" -2 láithreach ar an umar is fearr den Dara Cogadh Domhanda, agus thosaigh na Gearmánaigh a bhuachan.
  Agus chuaigh siad i dteagmháil le Moscó fiú, agus ghearr páirtí tuirlingthe na bhfear buailte suas iad agus shéid siad suas iad.
  Ní thaitníonn marú na nGearmánach don chine bhán, áfach, agus ar ndóigh ní mór an trua é na laochra buí.
  Go háirithe anois go bhfuil an tSín tar éis an ionfhabhtú a scaipeadh ar fud an domhain!
  Lena n-áirítear sa Rúis. Mar sin déanaimis na neamhaí seo a mheilt!
  Ghearr Margarita na Sínigh freisin le claimhte a shíneann. Agus shoots sé é féin ó gunnaí meaisín - tá gach piléar ceart de réir sprice. Agus le toes galánta galánta caitheann sé grenades marfach.
  Agus conas a scaoilfidh tintreach as an navel, naimhde, go críochnúil a scriosadh agus a dhó agus umair leá.
  Agus má tá an cailín feadaíl, ansin casadh sé amach a bheith ina caochaíl.
  Agus tá na préacháin ag titim ar bharr na Síne agus ag leagadh eitleáin.
  Cailín roars:
  - Glóir don chumannachas!
  Seo é mar a ghlac leanaí bás a fháil, uair amháin ina ndaoine fásta, ar na Sínigh. Ach caitheann ceathrar cailín-witches eile, créatúir óga síoraí, an Impireacht neamhaí go críochnúil.
  Tugann Natasha pléasctha de ghunnaí meaisín le cartúis ath-inúsáidte. Agus ansin tarraingíonn sé muileann lena claimhte céad méadar i raon feidhme!
  Agus caitheann sé grenade min sáibh agus é sáithithe i n-ól. Pléascann sé cosúil le buama folúis. Eitilt na Sínigh suas agus a n-umar primitive suas. Agus ansin caitheann an cailín tintreach óna siní scarlet, dónn sí saighdiúirí Síneacha beo. Agus caithtear pulsars an scrios as an navel.
  Cruann siad eitleáin mar a dhéanann féileacáin eitleáin na Síne a dhó i tóirse.
  Ach cleas an choróin, nuair a eitlíonn súnámaí draíochtúla ionsaitheach amach as ucht Véineas, dónn siad na Sínigh mar lasair ifreann.
  Dúirt Natasha:
  - Glóir do thír athar an APSS!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. Tá sí ina cailín ranga i gcoitinne super. Agus gearrann sé le claimhte, agus shoots as gunnaí meaisín. Agus tá na cartúis anseo gan teorainn, agus gearrann siad síos na naimhde go maith. Agus nuair a bhíonn cosa lom an chailín ag caitheamh grenades, ag cuimilt saighdiúirí Síneacha óna chéile. Agus ansin ó na siní sú craobh, tá pulsars fiery ag bualadh - ag cuimilt túir na n-umar.
  Boltaí lightning eitil amach as an navel an cailín le gruaig órga. Agus róstaíodh na céadta laochra na hImpireachta Neamhaí chun báis.
  Agus seo é fochla Véineas a scaoiltear tornado dúnmharaithe. Ritheadh sé le speal báis ar na trúpaí Síneach.
  Rinne Zoya tweet:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Rinne Agaistín gáire, agus í ag tafann a cuid fiacla, ag astú bíomaí gréine ag lasadh na Sínigh, faoi deara:
  - Níl Stalin níos mó!
  Agus thug sí pléasctha de mheaisín-ghunnaí, agus ghearr sí le claimhte fadaithe. Agus ansin chaith toes lom grenades. Scar siad óna chéile go leor Síneach. Agus ó siní Ruby na háilleachta eitil lightning scrios agus scrios. Loisg siad go leor trodaithe ón Impireacht Celestial. Agus bhí líon mór de na Síne stróicthe as a chéile ag pulsars ag eitilt as an navel, chomh maith le umair. Tá siad chomh te agus tine-análú.
  Ach ghlac agus d'oibrigh an bosom na Véineas. Agus ghabh an oiread sin comhraic agus a loscadh.
  d'fhás Augustine:
  - Ar son mhórúlacht an APSS!
  Is Svetlana sa chath an coolest, agus éadrócaireach. Agus ansin scaoil sí pléasctha de mheaisín-ghunnaí, ag gearradh comhraic ón tSín ina bpíosaí le claimhte fadaithe.
  Ach ó na siní sútha talún, léim boltaí tintreach amach, a scorch opponents gan trua agus an Impireacht Neamhaí trí thine, agus túir stróicthe as a umar.
  Chaith toes loma na gcosa cailíní an buama agus mharaigh go leor Síneach. Agus conas a rachaidh sála lom fós le caith suas pulsar scrios, stróiceadh as a chéile opponents.
  Agus as an navel, tintreach friochta míle saighdiúirí Síneach.
  Bhuel, nuair a d'oibrigh an bosom na Véineas, d'éirigh sé níos ionsaithí.
  Agus ansin roar Svetlana:
  - Chun cumannachas ar fud na cruinne!
  D"oibrigh an seisear go han-éifeachtach. Agus ghníomhaigh sí le fiáin, aplomb ionsaitheach.
  Ach ansin tháinig foireann cailíní ón Tríú Reich isteach leo. Thug siad leo AG-800 níos cumhachtaí fós le hocht gunnaí móra agus fiche meaisínghunna. Agus rialaigh na cailíní seo go léir le cabhair ó luamhán stiúrtha.
  Bhrúigh Gerda na cnaipí lena bharraicíní loma, sheol sí teilgeán ardphléascach agus rinne sí murmur:
  - Glóir don chairdeas Aryan!
  Bhrúigh Charlotte a cosa lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha, scaoil sí bronntanas an bháis amach agus rinne sí caoineadh:
  - Glóir don chumannachas!
  Thóg Christina é agus bhrúigh sí a bharraicíní loma ar na cnaipí agus chrom sí:
  - Cumannachas Aryan!
  Thug Magda, ag lámhaigh, agus ag baint úsáide as a cosa lom freisin, faoi deara:
  - Cumannachas Aryan féin!
  Ghearr cailíní ón Tríú Reich na Sínigh go toilteanach. Ní mór dúinn cabhrú lenár ndeartháireacha agus deirfiúracha Aryan sa chogadh leis an tSín. Agus measann an tír seo go bhfuil an domhan ar fad truaillithe ag an gCoróinvíreas.
  Phreab Gerda arís lena bharraicíní loma, ag caitheamh an teilgeáin amach agus ag tabhairt faoi deara:
  - Ní ligfimid don Impireacht buí athbheochan! Ní ligfimid duit víris a scaipeadh ar fud an domhain!
  Bhrúigh Charlotte na cnaipí lena bharraicíní loma freisin agus d"éiligh sí:
  - Ar ndóigh ní dhéanfaimid!
  Rinne Christina, ag baint úsáide as a siní scarlet, lámhaigh freisin ar laochra buí an Impireacht Celestial, d'eisigh:
  - Don todhchaí Aryan!
  Rinne Magda cosa áille shaighdiúirí Síneacha a scriosadh lena méar loma, grunted:
  - Chun na héachtaí is airde Aryan!
  Agus ansin bhí diosca-eitleán an Tríú Reich sa spéir. Agus tá sé seo ó shaol eile. Bhí an Fuhrer in ann Moscó a thabhairt ar ais ansin san aonú bliain is daichead. Conas a tharla sé? Rinne an tSeapáin ionsaí ar ais i mí Iúil 1941, agus bhrúigh sí fórsaí Sóivéadacha sa Chianoirthear. Mar thoradh air sin, ní raibh dóthain fórsaí ann chun Moscó a chosaint, agus thit an caipiteal siar i mí Dheireadh Fómhair 1941 ... Agus ina dhiaidh sin, bhí riarachán an Airm Dhearg trína chéile go hiomlán, agus bhí taom croí ag Stalin. Mar thoradh ar bhua tapa ar an APSS tháinig cogadh fada leis an mBreatain agus SAM. Le linn an ama sin, cruthaíodh dioscaí, a d'eitil scaird laminar timpeall orthu agus a bhí do-leochaileach.
  Agus tar éis an bua ar Mheiriceá, d'éirigh le saucers eitilte cuairt a thabhairt ar Mars cheana féin agus tá léasair pumpáilte hidrigine faighte acu.
  D"eitil Albina agus Alvina isteach ó shaol comhthreomhar ar diosca le léasacha comhraic chun cuidiú leis an APSS.
  Agus anseo tá siad, freisin, cosnochta agus i bicíní. Thosaigh na witches seo ag troid ar ais sa Spáinn uair amháin, agus chuaigh siad trí phríomhchathanna an Dara Cogadh Domhanda. Agus anois ar fheithicil chomhrac i cath.
  Bhrúigh Albina, lena méara loma de chosa seductive chiseled, na cnaipí luamhán stiúrtha, scaoil léi léas a ghearr eitleáin na Síne agus d"éiligh:
  - Seo iad iontais ár dteicneolaíocht!
  Chomh maith leis sin, d"astaithe Alvina, agus a méara lom de chosa galánta, léas ag umair na hImpireachta Neamhaí, ghearr amach iad agus chrom sí:
  - Is mór an athardha linn!
  Agus na cailíní Terminator pléasctha amach ag gáire i unison. Tá siad den sórt sin troid agus áilleacht classy.
  Bhrúigh Albina an cnaipe luamhán stiúrtha cheana féin lena nipple cíche scarlet, ag lasadh na Síne le gathanna agus ag squeaked:
  - Chun an t-ordú Aryan i na cruinne!
  Thóg Alvina agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple Ruby, agus ghearr sí mais shaighdiúirí na hImpireachta Neamhaí, ag roaring:
  - Chun bua na ndaoine bán!
  Agus bhuail an bheirt chailíní trodaí cosa na bhfear lom, a raibh gnéas-ocras orthu ar bhratú miotail an tsáile eitilte.
  Is arm thar a bheith iontach é an diosca. Bhí ról tábhachtach aige i gconcas na Stát Aontaithe ag an Tríú Reich. Agus caithfidh an tSín taithí a fháil ar chumhacht wrath na dtíortha Aryan.
  Ach chuaigh laochra Seapánacha isteach sa chath in aghaidh laochra na hImpireachta Celestial freisin.
  Tá ceathrar cailíní ninja álainn, beagnach nocht, le matáin cruach i mbun cath. Is namhaid traidisiúnta na Síne í an tSeapáin, agus tá sé réidh chun cabhrú leis an APSS sa duel seo. Thairis sin, is breá le cailíní a mharú.
  Seo é an chéad cailín ninja le gruaig gorm, slashing le dhá claimhte, gearradh tríd na saighdiúirí na Síne. Ansin chaith sí piseanna le pléascáin agus a bharraicíní loma.
  Thairis sin, pléascann boltaí tintreach ó siní scarlet na cailíní ninja.
  a scairt an laoch:
  - Glóir don tSeapáin!
  Cailín ninja le gruaig buí slashed freisin le claimhte, ag rith muileann gaoithe. Ghearr sí síos mais de shaighdiúirí Síneacha. Chaith a cosa lom snáthaidí nimhiúla, ag marú na laochra buí. Agus d'eitil Pulsars fiery ó na siní corcairdhearg.
  Roared an laoch:
  Bainimis an tSín!
  Chaith cailín ninja le gruaig rua an teicníc féileacán lena claimhte. Chomh maith leis sin a ghearradh síos a lán de na trodaithe Síneach. Ansin chaith a bharraicíní loma dioscaí swastika-chruthach, agus pollta trí mhais laochra na hImpireachta neamhaí. Agus ó na clúidíní Ruby rained lightning deadly. Loisg siad na Sínigh agus go leor dá gcuid umar agus eitleán.
  a scairt an laoch:
  - Ár deartháireacha Rúisis!
  Rinne cailín ninja le gruaig bán, chomh maith le claimhte, teaglaim casta, ag gearradh síos saighdiúirí Impireacht na Síne. Ansin mheall a bharraicíní loma buama baile, agus scrios sí líon mór saighdiúirí buí.
  Agus ansin astaíodh clúidíní sútha talún gathanna draíochta ag gearradh feoil laochra na hImpireachta Neamhaí, agus ag an am céanna gearradh amach túir agus eireabaill an aerárthaigh araon.
  Agus do blur an laoch amach:
  - Chun an aisling Seapáine!
  Throid laochra ón tSeapáin go maith. Agus is bronntanais mharfacha báis agus caithimh iad a gcosa lom.
  Agus ninjas i gcoinne na Síne. Ach rinne an tArm Dearg a chion freisin.
  Bhí na cailíní le feiceáil ar an IS-25. An umar Sóivéadach is nuaí, le ceithre ghunna agus fiche hocht meaisínghunna.
  Tá gach rud uathoibrithe ann, agus rialaíonn na witches Komsomol le cabhair ó luamhán stiúrtha.
  Thóg Alyonka é agus bhrúigh sí na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma. Ghlaoigh urchar amach, agus scaip mianach talún na Sínigh agus a gcuid feithiclí.
  Is umar iontach é an IS-25. Tá inneall trí mhíle go leith horsepower aige - díosal. Agus is é an armúr in ann a shealbhú blows an-chumhachtach. A leithéid de chailín troid anseo. Agus tá a siní cíche den sórt sin go sparkle siad le rubies.
  Bhrúigh Anyuta cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma freisin agus slais sí ar na trodaithe Síneacha. Strac sí ina bpíosaí beaga iad, stróic sí umair na hImpireachta Neamhaí ina blúirí beaga agus dhóigh sí na heitleáin.
  Agus chonnaic sí:
  - Glóir don athar Naofa Stalin!
  Bhris Aurora freisin, agus í ag brú a cosa lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha, ag stróiceadh na trodaithe Síneacha, rollóirí na n-umar namhaid á rolladh agus an cailín squeaked:
  - Chun bua an APSS!
  Thiomáin Maria go leor Síneach agus a n-umar isteach sna cónraí, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma freisin, agus dúirt:
  - Don chumannachas iontach!
  Bhrúigh Olympias a bharraicíní ar an gcnaipe luamhán stiúrtha freisin, agus bhuail mianach talún eile arm na hImpireachta Neamhaí - ag cuimilt cathlán iomlán ina phíosaí.
  Do chrom an laoch:
  - Cónaíonn Lenin inár gcroí!
  Agus bhí gach cailín cosnochta, beagnach nocht le preas faoisimh, ag canadh in éineacht:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Féach, fabhcún, iolar ...
  Tá glór na ndaoine os ard
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i ár gcroí saor in aisce,.
  Ionas nach mbeadh a fhios againn brón ...
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  Ar an mbealach, illuminating Cumannachas!
  
  Beidh glóir síoraí
  Le go leor glúine ...
  Ardóidh cumhacht na Rúise,
  Tá Lenin iontach linn!
  Bhris na cailíní na Síne go héifeachtach. Mar sin féin, d'oibrigh na Breataine go maith freisin. Chuaigh Jane Armstrong agus a foireann i ngleic leis an tSín freisin. Ós rud é go bhfuil na milliúin saighdiúirí san Impireacht Neamhaí, tháinig líon mór buailteoirí chun an APSS a tharrtháil.
  Agus ar ndóigh ghlac siad ar an namhaid.
  Laochra troid ar an umar "Victoria" -400. Shoot na Breataine as gunnaí móra agus gunnaí meaisín.
  Bhrúigh Jane an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, bhris sí umar Síneach eile agus squeaked:
  - Chun Impireacht iontach!
  Bhrúigh Malanya, gan smaoineamh faoi dhó freisin, an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, bhris an gunna Síneach féinghluaiste agus sciob sí:
  Ní bheidh muid sclábhaithe choíche!
  Bhris Gertrude ar na Sínigh freisin le cabhair óna bharraicíní loma, ghearr sé síos carr eile, agus rinne sé squeaked:
  Is Impireacht saor sinn!
  Níor thug Monica trócaire freisin, an Impireacht Neamhaí. Agus freisin le cos lom d'ordaigh sruth scrios. Cé mhéad Síneach agus a n-umar a maraíodh.
  Chroith an cailín a cíoch le clúidíní sútha talún, agus chroith sí go bodhra:
  - Glóir don Motherland!
  Tá na Breataine ag gluaiseacht agus scrios na Síne freisin.
  Idir an dá linn, d'athraigh Alenka tactics beagán. Chaith sí a bra agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha cheana féin le cabhair ó clúidín scarlet.
  Sheol sí teilgeán agus squeaked:
  - Chun cumannachas fionnuar!
  Chaith Anyuta a bra amach freisin, agus le clúidín corcairdhearg brúite an cnaipe luamhán stiúrtha, ag seoladh bronntanas báis eile.
  Ansin chan sí:
  - Bhí a fhios ag an bpláinéad móráltacht na Rúiseach,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Tá muintir na tíre ar fad ag máirseáil i dtreo an chumannachais!
  Fuair Aurora réidh lena bra freisin. Bared sí a cófra, agus bhuail an Síneach le urscaoileadh. Mharaigh sí a lán acu agus dódh iad, ag brú an cnaipe lena nipple Ruby.
  Agus adeir:
  - Rúiseach, Rúiseach,
  Ní cinniúint sona...
  Ach cén fáth, a bheith níos láidre,
  Ní mór dúinn trioblóid!
  Maria gan smaoineamh faoi dhó saor a cófra ó ábhar. Agus le clúidín ar dhath sútha talún, bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha. D'eitil diúracán marfach gan trócaire. Strac óna chéile dhá chéad laoch na hImpireachta Neamhaí ag an am céanna. Agus adeir an cailín:
  - Glóir don Atharthar cróga,
  Beo go deo faoin chumannachas!
  Nocht na Cluichí Oilimpeacha, an ceann is mó acu, bust mór freisin. Agus ó na siní sútha talún, sheol sí urscaoileadh scrios an-chumhachtach trí na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú. Agus bhris mianach talún dúnmharaithe aifreann de shaighdiúirí Síneacha.
  Roared an laoch:
  - Beidh Cumannachas síoraí,
  Táimid ag fás ach suas, ní síos!
  Sea, má thosaíonn bean na Rúise ag baint úsáide as siní a breasts, ansin tá sé seo go deimhin an-tromchúiseach. Agus tá na Sínigh ag dul amú go mór. Agus tá siad stróicthe i ndáiríre a shreds. Agus tá laochra na himpireachta neamhaí ag fáil bháis leis na mílte gach soicind. Mar sin do ghabh na cailíní agus an buachaill básmhar thairis iad.
  Scaoil Oleg Rybachenko pléasctha de ghunnaí meaisín, bhris sé na Sínigh le claimhte. Agus ansin, le toes lom chosa leanaí, sheol sé bronntanas díothaithe eile. Fuair an oiread sin laochra na bhflaitheas bás.
  Go háirithe nuair a thóg an buachaill Críochnaitheoir é agus feadaíl arís, ag leagadh na préacháin anuas ar a mbarra Síneacha bearrtha.
  Dúirt an laoch óg:
  - Tá gach rud go maith ar domhan nuair a bhíonn tú óg agus sláintiúil!
  Sea, tá sé deas an rás as a ndeachaigh an ionfhabhtú ar fud an domhain a mhilleadh. Tá an tSín tógálach go deimhin. Fíordhearthóir an chine daonna a rugadh do phlá nua. Atá, dála an scéil, i bhfad níos tógálaí ná SEIF. Tháinig an coronavirus ón domhan thíos, agus scaoil an tSín, go feasach nó i ngan fhios dóibh, an genie amach as an mbuidéal. Mar sin lig dó íoc as a chuid peacaí le fuil!
  Agus bhuail an buachaill críochnaitheach na laochra buí le tintreach óna navel.
  D'aontaigh Margarita Korshunova, a tháinig chun bheith ina cailín arís ag aois mheasúil:
  - Sea, tá an óige iontach! Tugann fiú cogadh áthas nuair a bhíonn an corp sláintiúil, lán de óige agus neart!
  Agus chaith an cailín, cosnochta, le cos an linbh, grenade eile. Agus beidh sé ag feadaíl freisin, ag leagadh na préacháin ar na trúpaí Síneach.
  Natasha ar an ionsaitheach. Le cosa lom, caitheann sé grenade marfach amháin i ndiaidh a chéile. Agus gearrann sé le claimhte agus le shoots as gunnaí meaisín. Agus ansin, ó na siní scarlet, beidh sé ag bang ar umair na Síne. Tá sé seo iontach. Briseann túir na n-umar síos agus eitilt i bhfad ar shiúl.
  Agus conas a bheidh tintreach ag eitilt as an navel. Ach an sreabhadh an-an fuinneamh scrios ó na bosom na Véineas. Agus tá sé seo, i ndáiríre, an-tromchúiseach.
  Chan Natasha:
  - Tá glóir neamhbhásmhar ag fanacht le Cumannachas!
  Thóg Zoya, laoch ó na Déithe Rúiseacha, agus ghearr sé le claimhte, ag síneadh céad méadar leo. Agus ansin scaoil sí a gunnaí. Chaith a cosa galánta gránna grenade an-mharfach a stróic trí umar Síneach láithreach le guairneán tine. Tar éis sin, scaoil an laoch agus as an nipple scarlet tintreach an-marfach. Agus as an cófra eile ar na plánaí.
  Agus mar sin chuaigh na piléir ón navel agus en masse dó an namhaid.
  Bhuel, thug fochla Véineas síos go sonrach a bhronntanas ar an namhaid, agus loisceadh é.
  dúirt Zoya:
  - Cumannachas spáis!
  Augustine i tairiscint fiáin, cobra-léim. Agus caitheann a siní Ruby píosaí ábhar millteach, ag cuimilt agus ag dó umair agus coisithe.
  Agus nuair a chosa lom cailíni caith bronntanais an bháis. Agus maraíonn siad naimhde gan an trócaire is lú a thabhairt.
  Ach na claimhte na háilleachta dearg-haired, a bhfuil a cuid gruaige copar-dearg flutter cosúil le bratach proletarian tríd an aer, flog na mílte saighdiúirí Síneach.
  Agus as an tintreach navel eitilt amach, agus na naimhde a bhí dóite go luaithreach.
  Agus ansin caitheadh pea le toes loma, a lámhaigh síos dosaen eitleán ag an am céanna, pléascadh le píosa antimatter.
  roars Augustine:
  - Ár communism bua!
  Agus cuileoga ó bhroinn na Véineas, rud a thugann, gan trócaire, agus gan aon ghnásanna, scrios.
  Is í Svetlana í féin an duine is fuaire i gcath fiáin. Agus anois ghearr siad amach laochra buí fuath na himpireachta a d'ionsaigh an APSS as gunnaí meaisín. Agus anois mhéadaigh a claimhte, agus ghearr sí trí chéimeanna agus saighdiúirí na hImpireachta neamhaí. Ansin chaith cosa lom, galánta an chailín fhionn rud fíor-mharfach, agus stróic sí umair na Síne. Agus ansin scaoil na clúidíní sútha talún scrios agus scrios iomlánaíoch, nuair a phós na Sínigh corpáin.
  Agus nuair a doirteadh tintreach as na navels, tháinig bac iomlán.
  Ba é bosom Véineas Svetlana a chuir an bronntanas báis ba mharfaí. Tá bás iomlán.
  Ghlan an cailín ag canadh:
  - Briseadh cnámh droma an Wehrmacht i gcathanna,
  Reoite Bonaparte na cluasa go léir ...
  Bhí NATO stróicthe ina phíosaí
  Agus bhí brú ar an tSín idir na crainn ghiúise!
  Ghníomhaigh seisear trodaithe, buachaill agus cúigear cailíní, go héifeachtach agus go praiticiúil. Agus chaith siad grenades an-marfach agus ionsaitheach lena chosa lom.
  Scar Gerda agus a criú umar go dícheallach freisin. Tá na cailíní anseo an-sexy agus tá a gcuid bras caite acu.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe luamhán stiúrtha le cabhair ó clúidín scarlet, agus mar thoradh air sin, d'eitil muirear marfach amach.
  Roared an laoch:
  - Chun éachtaí Aryan!
  Ghlac Charlotte freisin agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha ag baint úsáide as an nipple corcairdhearg agus bhuail sí umar na Síne.
  Ansin roar sí:
  - Glóir don Motherland!
  Níor fhan Christina i bhfiacha freisin agus bhrúigh sí an nipple Ruby ar chnaipe eile agus bhris sí go leor saighdiúirí Síneacha.
  Adeir an cailín:
  - Don athar mór!
  Níor fágadh Magda gan an buntáiste a thiontú. Thóg sí freisin agus phléasc sí le scaoileadh fórsa marfach le cabhair ó nipple sútha talún. Agus sheiceáil sí í féin:
  - Chun an bua is fearr!
  Bhris na cailíní suas le haghaidh joke mór. Tá na cailíní anseo ag airde ollmhór scileanna comhraic. Chuaigh Gerda í féin tríd go leor, mar a rinne a cairde. Ag am amháin rith siad cosnochta trasna an Sahára, throid siad sna sléibhte, agus throid siad in aice le Moscó. Thóg siad príomhchathair an APSS. Tá go leor curtha tríd ag na cailíní. Agus bhí a fhios acu cad a bhí sé chun troid i gceann bikini i sioc na Rúise.
  Agus cad é gaineamh te an fhásaigh faoin bonn lom maiden.
  Bhí orthu saighdiúirí a gabhadh Sóivéadach a éigniú agus iad féin a éigniú - rud atá iontach!
  Scairt Gerda, ag lámhach agus ag marú na Síne:
  Tá an domhan bunaithe ar fhoréigean
  Bolcán de rage fuips ar bhealach mór...
  Teannas níos airde,
  Péinteáil le pian agus eagla...
  Ní thabharfaidh ach eagla dúinn cairde,
  Ní spreagann ach pian tú chun oibre!
  Mar ba mhaith liom níos mó agus níos mó
  Chun pléasctha isteach naimhde ó gunna meaisín!
  Bhí an seisear trodaithe chomh neamhshrianta sin go bhfuair saighdiúirí na himpireachta neamhaí bás na céadta.
  Bíonn cailíní an-bhrodúil. Agus caitheann a gcosa lom le fórsa ionsaitheach. Agus tá na clúidíní scarlet, cosúil le poppies ag caitheamh amach pulsars millteach.
  Oleg Rybachenko ag feadaíl arís, ag leagadh na préacháin. Tá an buachaill lán de neart agus ionsaí.
  Agus titeann na préacháin mar chlocha clocha. Agus tá ceannairí na Síne ag briseadh tríd. Agus préacháin shoot síos freisin eitleáin. Tá eitlíocht sa tSín primitive, ach tá go leor ann, mar sin ba chóir duit oibriú go crua. Agus tháinig na cathanna thar a bheith uafásach.
  Chaith Margarita grenade ar laochra na hImpireachta Neamhaí lena cos lom agus í squeaked:
  - Glóir don APSS!
  Agus ghéill an cailín lena sála lom do bhronntanas an bháis agus an díothaithe. Agus go feadh méid scaipthe, tá sé ach uafásach.
  Tá na leanaí síoraí seo chomh cúnna agus ionsaitheach.
  Thosaigh an diosca ó thuas ag lámhaigh níos deacra agus níos deacra le léasair.
  Ag baint úsáide as an clúidín scarlet, bhrúigh Albina an cnaipe luamhán stiúrtha agus scaoil léasair marfach.
  A bhíoma chuaigh trí na Síne agus friochta a lán de na trodaithe.
  Bhí blonde Gearmánach álainn squeaked:
  - Glóir dár Reich!
  Leanann Alvina ag tine. Bhrúigh sí a siní ruby ar na cnaipí luamhán stiúrtha agus squeaked:
  - Glóir do thír an chumannachais!
  Bhris na bíomaí cailín na trodaithe Síneacha seo. Agus ghearr humair Albin lena siní scarlet, agus ghearr eitleáin Alvin lena siní ruby. Ní raibh aon dímheas ar na cailíní an Fritz a bhrú lena méara loma de chosa galánta.
  Sheinn Albina:
  Glóir don Rúis mhór,
  Is féidir le Dia sinn a shábháil!
  Ceartaigh Alvin:
  - Is Gearmánaigh muid, ní Rúiseach!
  Roared Albina:
  - Ach tá spiorad Aryan, Rúisis againn!
  Beirt chailíní eile Gearmánach ó eitleáin ag bualadh na Síne. Mar sin ghlac Helga agus Margaret suas laochra na hImpireachta Neamhaí. Is é an rud is mó anseo chun troid beagnach naked, ansin beidh na Síne a bheith powerless. Agus buille, buille, agus briseadh.
  Bhrúigh Helga an luamhán lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Glóir don athar Tíre an Reich!
  Sheol Margaret roicéad chuig na Sínigh, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma freisin, ag stróiceadh a chéile comhraic agus ag squeaked:
  - Glóir don chreideamh sa chumannachas Aryan!
  Den sórt sin comhraic araon áilleacht Aryan.
  Agus anseo tá Anastasia Vedmakova, an cailín seo a tháinig chun bheith ina finscéal i gcogaí éagsúla. Téann sí chun catha ar an trodaire MIG-25 is déanaí. Agus a ligean ar shoot síos na Síne. Chomh maith leis sin cailín síoraí a throid méid ollmhór ama.
  Agus troideanna i bikini agus cosnochta. An-belligerent freisin. Gan an trócaire is lú a thabhairt don namhaid.
  Brúnn Anastasia an truicear lena bharraicíní loma. Shoots síos dosaen eitleán Síneach i bpléasc amháin, agus squeaks go ionsaitheach:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha!
  Chun go mbeidh an Motherland naofa troid ...
  Agus beidh an bua ag fáil bháis fiú!
  Agus beidh Vedmakova a blown away .... Agus beidh an roicéad séideadh suas dosaen eitleán Síne.
  Sea, tá cailíní Sóivéadacha ar an mbarr ... Anseo bailíonn cailíní ó na Cruinne éagsúla agus bualadh arm an Impireacht neamhaí.
  Seo í Anna Vinogradova i gcath. Píolótach freisin, agus úsáideann sé cosa lom, galánta i cath.
  Ach níor úsáid an dá phíolótaí Anna agus Anastasia fós a gcuid cúlchiste go léir sa chath. Mar sin chaith siad a n-bras agus thosaigh siad ar an namhaid a bhualadh le cabhair ó siní scarlet.
  Anseo brúigh siad na cnaipí leo agus spreagtar doirteadh. Agus na Sínigh dóite literally.
  Na cailíní ag béicíl in éineacht:
  Bainimis taitneamh as an domhan gan olc,
  Fiú má tá sé deacair uaireanta a chreidiúint ...
  Beidh leanaí ag súgradh agus ag gáire
  Agus bainfimid amach neamhbhásmhaireacht - b'fhéidir!
  Throid an cailín cosúil le hiolair agus tigresses fíor. Seo chugaibh na laochra ban go léir.
  Oleg Rybachenko fear amháin saor in aisce,. Tá sé cosúil le buachaill, ach an-matánach agus dathúil. Ní haon ionadh go bhfuil grá ag mná dó. I ndáiríre, tá sé iontach a bheith ina aigne fásta, ach comhlacht óg.
  Ritheann Oleg muileann le claimhte, ghearr sé síos go leor Sínise agus chan sé:
  - D'fhreagair an buachaill, ag cur a mhala air:
  Ba mhaith liom freastal ar an Rúis Naofa ...
  Doirteadh go leor fola
  Ach is féidir le Dia sinn a shábháil!
  Dúirt Natasha, ag scaoileadh tintreach óna nipple scarlet:
  - Tá déithe na Rúise fíor-láidir,
  Ach ní chabhraíonn siad leis na laga ...
  Má tá tú dílis do Dhia Rod -
  Cruthaigh cumhacht domhanda!
  Agus ghéill an cailín lena sÚil lom do grenade le fórsa marfach. Agus stróic siad mais agus sliabh iomlán Síneach.
  Scaoil Augustine a fiacla agus dúirt:
  Is seaimpíní fíor sinn!
  Agus as siní ruby, tá sé cosúil le banging ar na Síne. Cailín an-éifeachtach agus troid iompaithe amach.
  Agus do ghlaoidh na háille go léir le curfá:
  - Chun an cumannachas is mó!
  Agus déanfaidh siad sreabhadh breise fuinnimh ón gcúigiú pointe. Agus láithreach chaith milliún Síneach a crúba ar ais.
  Sheol Gerda, le cabhair ó nipple scarlet, mianach talún, faoi deara:
  Tá tóraíocht deas againn!
  Cailíní ninja, bhrú na Síne, squeaked:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Soaking naimhde go léir sa leithreas!
  Ní chreideann muid i deora ninja saor in aisce,.
  Agus tabharfaimid brains olc na Síne!
  Agus sála lom na gcailíní arís, amhail is dá gcaithfidís piseanna báis, ag cuimilt croiceann na saighdiúrí buí ina shreds.
  Rinne Oleg Rybachenko feadaíl arís, agus chonaic sé mar a bhí na préacháin ag bualadh na Síne, chan sé:
  Tá an fitheach dubh, i bhfianaise an bháis, ag fanacht leis an íospartach ag meán oíche!
  Chaith Margarita an buama lena cos nocht agus squeaked:
  - Ach Pasaran!
  Seolfaidh tintreach ón navel ...
  Bhí na páistí ag canadh, agus phioc na cailíní de gach stríoc agus de mhuintir na Síne scriosta a d'ionsaigh an APSS;
  Tá idir bhrón agus ádh ar domhan,
  Rock le cinniúint caith saine!
  Uaireanta bíonn Pallas cosúil le capall,
  Blianta brónach agus suarach!
  
  Tomhaiseann bun na spéaclaí meisce,
  Ag iarraidh pian an anam a líonadh!
  Is dóigh le delirium te na ceocháin,
  B"fhéidir óráidí an sparán!
  
  Is buachaill glas mé fós
  Tá an saol trédhearcach, cosúil le dromchla na farraige!
  Go domhain i ngrá leis an Athair,
  Cuimhnigh an Rúis i amhrán!
  
  Tá an saol cosúil le capaill ag galloping i timpealláin,
  Tá gach nóiméad cosúil le huisce!
  Lig do na naimhde dul numb
  Ionas go mbeidh an saighdiúir na bua saothair!
  
  Bí i d"oibrí agus i d" tuathánach le chéile,
  Thóg sé an casúr ina lámha, a oibriú é féin!
  Tá sé deacair agus tá an ghrian ag ardú go mór,
  Tá an ceannródaí traochta - tuirseach!
  
  Ach oibrím ní hamháin do dhuine,
  Chuaigh mé i dtaithí ar an bhfoireann dhearg!
  Caithfimid an scum go léir isteach sa swamp,
  I bhfocal, tá ár dteanga Rúisis láidir!
  
  Éiríonn lámha níos láidre ón obair go tapa,
  Ní buachaill tú a thuilleadh - ceannródaí!
  Go bhfásann an tír faoi spéir ghlan,
  Treoraigh trí shampla!
  
  Anseo cuireadh chun tosaigh é mar oibrí deonach,
  Agus chuaigh sé tríd an cogadh ar fad go dtí an deireadh!
  Tháinig Yunak bua don Komsomol,
  Is é an Tiarna a spreag cath an chroí!
  
  Agus ansin an Bride, bainise, áthas,
  Cloistear gáire leanaí sa teach!
  Beidh an bua ag an eolaíocht, creidim seanaoise
  Beidh glóir agus rath síoraí!
  Ag dúiseacht, thug Oleg Rybachenko faoi deara gur chodail sé beagán níos mó ná mar is gnách.
  D'éirigh le Ivanhoe a chéile comhraic a bhaint as a chapall cheana féin agus ní fhaca an buachaill Críochnaithe é seo.
  Ach níor dhúisigh Risteard agus bhí sé réidh. Thairg Lionheart sleá mhaol agus d"aontaigh Oleg Rybachenko.
  Scar an dá ridirí bealaí. Bhí an rí níos airde agus níos troime. Thug Oleg faoi deara, de réir dealraimh, go raibh a Shoilse ag iarraidh bualadh le Ivanhoe féin sa chluiche ceannais.
  Bhuel, cad a tharlóidh.
  Scar an dá ridirí bealaí. Phóg Rebecca slán Oleg. Agus rinne an cailín é go paiseanta.
  Thug Oleg faoi deara:
  - Go raibh maith agat! Is féidir liom leanbh a dhéanamh duit!
  Chuir Rebecca in aghaidh:
  - Is náire é mac as an bpósadh!
  D'fhreagair an buachaill terminator:
  - Níos fearr ar fad! Beidh sé ina laoch fíor! Bhuel, caithfidh mé imeacht!
  Bhog an dá ghaiscíoch níos gaire.
  Chonaic Oleg go raibh Richard ina throdaire taithí, agus an-lúfar agus tapa, agus go leor teicniúil. Seo a rinne sé gluaiseacht deceptive le sleá. Ach is deacair mearbhall a chur ar Oleg agus bogann sé níos tapúla. Agus bhuail an buachaill le gluaiseacht an chomhlachta i inclination. Bhris an spear go smior. Richard ar iarraidh.
  Ach trí mhíorúilt éigin, tháinig an Lionheart slán. Agus scar an dá chapall. D'athraigh Oleg a sleá. Shuidh an rí go neamhghnách daingean sa diallait. Agus níl sé chomh héasca sin é a bhrú.
  Thosaigh siad ag éirí níos gaire arís. Oleg, ag baint leasa as an láthair, twisted go géar a chorp agus ag an am céanna d'fhág an capall. Bhí an buille chomh láidir sin gur leagadh Risteard síos in éineacht lena chapall. Ach fuair Oleg brú den sórt sin gur thit a chapall freisin.
  Ansin arís bhí tarraingt.
  D'éirigh an dá chapall ... chonaic Oleg go raibh an rí ina shuí sa diallait cosúil le lámhainní.
  Agus nach féidir é a thabhairt síos ach le capall. Ach beidh capall Richard the Lionheart níos mó agus níos troime.
  Ansin chinn Oleg aistriú chuig camel, a tháinig chun bheith ina trófaí tar éis defeating laoch hAfraice. Smaoineamh suimiúil a bhí ann, in ann cumhacht buailte an bhuachalla a mhéadú.
  Thosaigh an t-ainmhí ag ciceáil ar dtús. Ach dúirt Oleg:
  - Tá tusa agus mise den fhuil chéanna - tusa agus mise!
  Agus do ghéill an camel. Ní raibh aon am le taisteal níos faide.
  Agus anseo arís na ridirí scaipthe i dtreonna difriúla. Agus a ligean ar dul le luas mór.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Tsok, tsok, tsok - rollaíonn an sruthán ... Tiomáineann an marcra mearcach na whites!
  Agus mar sin fuair siad le chéile. D"éirigh Oleg Rybachenko ó shleá Risteard an Lionheart agus bhuail sé lár na sciath. Agus do chrádh an buille agus do leag sé rí na Breataine Bige cois a chapaill. Ach mhair an camel ollmhór.
  Agus tá bua glórmhar anseo.
  Anois tá an cluiche ceannais tagtha. An dá ridirí ullmhaithe chun troid le frenzy agus Fury.
  D'fhéach Ivanhoe socair amach is amach. Is cosúil gur thuig sé go raibh an namhaid an-láidir, ach bhí sé réidh don tástáil.
  Mhothaigh Oleg Rybachenko muiníneach freisin. Bhí go leor taithí aige ar troideanna éagsúla. Cé go bhfuil níos lú tournaments. Agus thuig sé nach raibh Ivanhoe, mar gheall ar a theicníc iontach go léir, a rival.
  Mar sin féin, ná déan meastachán ar an namhaid. Bhuaigh Ivanhoe, le méid chomh beag, opponents i bhfad níos mó ná é féin. Ciallaíonn sé go ndearna sé rud éigin.
  Oleg Rybachenko chinn go raibh sé níos fearr chun leanúint ar aghaidh leis an ionsaí ar an camel. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Rith an dá ridire arís i dtreo a chéile. Shuigh Ivanhoe gan stad. Ach ba léir go raibh sé réidh go leor. Nuair a d"aistrigh Oleg de ghnáth ó shleá an chéile comhraic agus nuair a bhuail sé i gceartlár na sciath, bhog a chéile comhraic an sciath ar chlé agus bhog sé an buille. Scar an dá ridire, knocking a chéile as a gcuid capall.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Mo teicníc!
  Agus d'imthigheadar arís, agus ag éirghe a n-each do ritheadar le chéile. Go dtí seo, rinne Ivanhoe gluaiseacht mealltach le sleá, agus bhuail sé an sciath, ach ghlac Oleg an chosaint ar dheis, agus bhuail sé ar ais le casadh. Ach d'éirigh le Ivanhoe éirí as. Arís bhris siad suas i gcrannchur. Agus thosaigh siad ag bogadh níos gaire don tríú huair.
  Shíl Oleg, tar éis an tsaoil, go raibh a chéile comhraic thar a bheith tapa. Don duine, tá sé ró-chliste. Agus an bhfuil sé de sheans ina hitman? Bhuel, dá láidre an namhaid, is amhlaidh is suimiúla an cogadh.
  Rinne Oleg gluaiseacht mhealltach lena sleá, agus rinne a chéile comhraic iarracht freisin a mhacasamhail a amadán.
  Ach bhog Oleg níos tapúla fós, agus mar a bhuail sé é sa bholg le sleá, ag seachaint an sciath. D'éiligh na rialacha bualadh le sleá, agus is cuma cén áit. Níor measadh gur náire é ach capall duine eile. An uair seo, fuair Ivanhoe buille láidir agus thit sé síos in éineacht leis an gcapall. Ina theannta sin, bhí an armúr caite fós, agus gortaíodh an fear óg go dona.
  D'fhógair Corn an buaiteoir Oleg Rybachenko. Agus tugadh goblet órga le púróga dó, agus ar ndóigh ciste taisce.
  Ag an am céanna, in ómós do bhuaiteoir an chomórtais idirnáisiúnta, fógraíodh féasta le rannpháirtíocht cailíní álainn agus sexy.
  Oleg Rybachenko ith agus ól go leor. Bhí na cailíní ag damhsa de réir a chéile ag caitheamh a gcuid gúnaí amach, agus iad fós clúdaithe ar éigean le stiallacha tanaí fabraice. Oleg traochta, agus tar éis ól a lán fíona daor agus láidir, thit a chodladh.
  Shamhlaigh sé a chuid eachtraí féin i saolta eile.
  Bhí Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ag troid anois ar an gcósta, ag ionsaí na samurai.
  Rith an buachaill agus an cailín i dtreo a gcuid naimhde, ag brandáil a gcuid claimhte. Agus in éineacht leo, bhí cailíní san ionsaí.
  Héileacaptair ciorcaláilte thuas.
  Bhí cósta na Seapáine gainimh, na tránna. Agus thochail siad trinsí agus go leor amhras.
  Tá an sreang sínte, agus tá túir gunna meaisín. Osclaíonn trúpaí na Rúise tine.
  Ach tá na leanaí bás a fháil, agus is witches iad na cailíní le draíocht chosanta, agus ní bhuaileann urchair ná sliogáin iad.
  Cruann siad saighdiúirí na himpireachta buí.
  Gearrann Oleg Rybachenko samurai, stiúrann muileann traidisiúnta. Ansin caitheann sé grenade lena bharraicíní loma. Scaipeann na Seapánaigh i dtreonna difriúla.
  Chuimhnigh an buachaill ar an scannán: "Empire of the Sun". Bhí kid amháin an príomh-charachtar freisin. Béarla, gruaig dorcha. Dála an scéil, le linn an scannáin d'athraigh sé an oiread sin go mb'fhéidir go mbeadh tú ag smaoineamh go n-imríonn aisteoirí éagsúla an buachaill céanna. Tá a cuid gruaige níos éadroime fiú. Bhreathnaigh Oleg Rybachenko ar an scannán seo ar dtús gan aistriúchán, agus shíl sé gur cosúil gur iarr an buachaill bróga ar na Seapáine nuair a bhí sé ar a ghlúine. Ansin, tar éis dó bróga a fháil, chrom sé cosnochta, tríd an sreang.
  Seo dearcadh suimiúil gan aistriúchán. Ansin bhí an chuma ar an scéal go raibh an buachaill ag goid glasraí, nó ag fáil bia, de réir dealraimh. Nuair a fhéachann tú ar scannán le haistriúchán, bíonn gach rud difriúil. Agus tá an leabhar beagán difriúil.
  Sea, is dócha go bhfuil buachaill cosnochta, go háirithe in aeráid te theas na Síne, níos fearr ná bróga. Cé gur smaoineamh ar ghradam é seo do Shasana.
  Anseo ní chuireann Oleg Rybachenko bróga air ach amháin ag an bparáid, nó ag cruinniú leis an tsar. I bhfad níos deise sa chath gan buataisí an Ghinearálta. Ina theannta sin, níl eagla ar an gcomhlacht neamhbhásmhar ar fhuar, ionfhabhtuithe nó gortuithe. Mar sin níl bróga ag teastáil uaidh sa gheimhreadh ach an oiread, agus níl sé scanrúil rith trí shneachta.
  Sin é an buntáiste nuair a fhéachann tú go bhfuil tú dhá bhliain déag d'aois? Is féidir a dhéanamh gan buataisí, agus flicker le sála lom, cruinn, leanaí agus tá sé seo gnáth. Agus fiú álainn.
  Agus bheadh disgusted duine fásta. Agus mar sin tá tú ag breathnú cosúil le kid i gcónaí agus tá sé iontach. Ina theannta sin, níor chuir a chuma óige bac air ó bheith ina ghinearál san arm, ina dhiúc, agus ag fáil i bhfad níos mó teideal.
  Agus a bheith ar an fear is saibhre sa Rúis.
  Faoi láthair, chaith Oleg buama min sáibh lena chos lom agus scrios sé mais Seapánach.
  Ina dhiaidh sin, agus é ag feadaíl, agus carnán préacháin á mbodhar, faigheann taomanna croí agus titeann siad ar thrúpaí Impireacht an Éirí Amach. Agus poll an skulls na saighdiúirí.
  Laghdaíonn Margarita na Seapánaigh freisin. Agus le toes loma chosa leanaí caitheann sé búmarang an bháis. Cuireann sí Gerda i gcuimhne do Oleg. D'fhéadfadh sé a bheith díreach an bealach eile timpeall. Mar sin d'fhás sí ina duine fásta ró-thapa. Agus bhí an ceann seo ina dhuine fásta, fiú bean scothaosta, ach tháinig sí ina cailín. Agus freisin cosnochta. Agus tá sí i bhfad níos dexterous gan bróga.
  Go deimhin, cuireann an dá bhuataisí agus na bróga agus na buataisí cosc ort bogadh agus rith.
  Agus ós rud é go bhfuil luas gluaiseachta níos mó ag leanaí neamhbhásmhara ná le cheetah agus aon ainmhí trastíre eile, briseann na bróga ar a gcosa go tapa. Mar sin is fearr le Oleg troid i shorts amháin.
  Leis a chorp álainn agus matáin, tá sé níos fearr fós. Bhí torso faoisimh ag Bruce Laoi anseo agus b"fhearr leis gníomhú nocht sa choim.
  Ar an láimh eile, tá craiceann glan, mín, leanbhach, ach an-láidir ag Oleg, ar a bhfuil aon scars agus dó, agus bheadh sé álainn fiú beagnach nocht.
  Agus tá shorts gearr amhlaidh - le haghaidh cuibheas.
  Agus i gcoilíneacht Makarenko, bhí príosúnaigh óga i shorts agus rabhcháin, agus nuair a bhí sé te, gan T-léinte. Agus mar sin chuaigh siad i séasúr sách fuar. Nach bhfuil an-taitneamhach do chomhlachtaí gnáth.
  Ach tá sé fós te faoi láthair. Tá an samhradh díreach tar éis dul thar barr a chinn, deireadh mhí Iúil. Agus is é seo an tSeapáin, áit a bhfuil sé fós chomh te agus taitneamhach ag an am seo. Lig sé a thuaidh.
  Dála an scéil, i ndeisceart na Seapáine, tá geimhridh éadrom go leor. Agus sa tuaisceart, tá an geimhreadh fuar go leor. Cé go bhfuil an tír sách beag i méid. Ach sreabhann an sruth fuar timpeall an tuaiscirt, agus sreabhann an sruth te thart ar an taobh ó dheas. Dála an scéil, i Port Arthur, tá geimhridh i bhfad níos séimhe ná i Vladivostok. Athrú freisin i bhfabhar farraigí agus sruthanna níos teo.
  Troideanna Oleg Rybachenko sa tír iontach seo faoi bhláth. Níl mé ag iarraidh i ndáiríre a mharú na Seapáine. Ní coronaviruses iad seo, ach daoine beo.
  Go háirithe ina measc tá go leor déagóirí ag troid. Tá buachaillí óga Seapánacha go leor dathúil. Tá gnéithe níos boige acu ná daoine fásta agus níl siad chomh buí, agus mar sin níos cosúla le hEorpaigh. Agus tá cailíní na Seapáine an-álainn freisin.
  Go háirithe sa tSeapáin, éadromaíonn go leor mná a gcraiceann, agus cuma níos mó cosúil le hEorpaigh.
  Sea, níl sé an-taitneamhach iad a mharú. Tá tú tuirseach cheana féin ar bhealach éigin den chineál seo doirteadh fola.
  Ach ar an láimh eile, boilgeoga spleodar cogaidh suas ionat. Agus tosaíonn tú ar an samurai a thrashú le foréigean foréigneach.
  Reáchtáil Oleg Rybachenko arís tábla le claimhte. Gearr amach go leor Seapáinis agus roared:
  - Glóir do ré an Tsar Niocláis.
  Chaith Margarita bronntanas dúnmharaithe báis chomh maith lena héadaí loma. Strac a lán de na Seapáine as a chéile, agus chirped, baring a fiacla:
  - Glóir do ré na ríthe móra!
  Tar éis sin, beidh na leanaí neamhbhásmhara ag feadaíl. Agus beidh bronntanais scrios titim ar an seasaimh na Seapáine. Briseadh tríd a gcuid skulls.
  Agus san fharraige, tá cailín ag troid le hord buí. Tá foireann áilleachta an scriostóra i bicíní ag troid go dian ar samurai. Agus léiríonn na cailíní an rang is airde agus troid.
  Díríonn Marina agus a cairde cosnochta gunna ar na Seapánaigh. Go cruinn tinte agus pronn.
  - A haon, a dó, a trí... Briseadh na Seapánaigh! Ceathair, ocht, cúig! Bris an long!
  Agus tugann na cailíní tacaíocht di, ag caoineadh:
  - Bris an long!
  Agus flash lom, cruinn, sála bándearg. Tá sé mar aidhm ag Masha, freisin beagnach nocht, i shorts amháin, an bairille, agus roars:
  - Glóir do ré an chumannachais tsarist!
  Agus freisin cosúil le tine. Agus seoltar an gaireas mianaigh. Agus reithí díreach isteach ar an taobh an cruiser Seapáine.
  D"éirigh Masha go fonnmhar:
  - Is laoch Críochnaitheach mé!
  Agus tá a sála lom, cruinn chomh seductive. Agus tá an fhoireann comhdhéanta go heisiach de chailíní. Cad is féidir liom a rá, tá sé deas fionnuar.
  Dúirt Marina, agus í ag iarraidh a cuid comhraic a chur faoi uisce:
  - Glóir don atharland Sóivéadach! Beimid beo faoin chumannachas!
  Agus tá cruiser namhaid eile ag dul faoi.
  Tá sé go deas nuair nach bhfuil san fhoireann ach cailíní. Agus is fearr le cailíní a reáchtáil sa teas ina shorts. Agus is maith leo go mór é, go hIfreann.
  Thóg an cailín Melonica anseo é agus sheol sí búmarang lena bharraicíní loma. Agus chuaigh cúpla gearrtha Seapánach isteach san fharraige.
  Thóg Melonica é agus sheinn sé:
  - Mo chreideamh, creideamh i cumannachas!
  Agus seolann arís búmarang dúnmharaithe.
  Thug Masha bronntanas báis eile don namhaid. Agus anois tá cruiser scuadrún na Seapáine ag scoilteadh arís. Is léir go bhfuil sé dona troid le mná na Rúise. Buailfidh siad an tíogair lena gcuid fiacla.
  Ghearr Natasha san ionsaí oifigeach Seapánach ina dhá leath. Agus dearbhaithe go ionsaitheach, ag tafann a fiacla:
  - An spiorad Rúiseach is láidre ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht i ionsaí ionsaitheach.
  Chaith Zoya, lena sÚil nocht, buama guail. Strac as a chéile mais iomlán na Seapáine. Agus scrios sí go leor lámha agus cinn samúraí. Ansin chan an áilleacht:
  - Creidim i cumannachas iontach!
  Agus beidh lightning eitilt as a nipple sútha talún.
  Augustine ar an ionsaí cosúil le cobra. Seo umar beag Seapánach atá stróicthe go litriúil óna chéile ag grenade a chaith sé. Agus chaith an áilleacht fiery í, ar ndóigh, le cabhair a bharraicíní lom.
  Tar éis canadh:
  - Mionnaigh dílseacht don Tsar Nicholas! Guím gach rath air a pháistí!
  Is fíor-bheathach é Svetlana freisin i gcath. Deora na Seapáine seo, amhail is dá mba bábóg de chineál éigin iad.
  Agus roar an laoch ag barr a scamhóg mar a eitil lightning as a nipple sú talún:
  - Don ré tsarist! Is fíor-iolar é Nicholas II!
  Agus lena sÚil lom, beidh an cailín a chaitheamh pacáiste pléascach deadly eile.
  Ach san ionsaí agus an criú umar Gerda. Bíonn an cailín ag troid i gcarr na Rúise.
  Agus anseo taispeánann sé é féin ón taobh is fearr.
  Agus é cosnochta, díríonn Gerda an gunna agus lasann sé an namhaid. Scriosann sliogán carr Seapánach.
  Blonde i roars bicíní:
  - Glóir dár dtír -
  Ní sháróidh Satan sinn!
  An vixen rua san ionsaí, ag brú arm na roars samurai:
  - Ar mhaithe le mór na smaointe Aryan!
  Cosa lom ag tagairt do shár an ghunna.
  Ansin roar sí:
  - Don Tríú Reich nua!
  Thug Christina, agus í ag lámhaigh ar an samurai, faoi deara:
  - Tá todhchaí na Gearmáine romhainn! Idir an dá linn, táimid ag troid ar son an Rúis tsarist!
  Agus brúnn sé an pedal freisin lena shála lom.
  D'eisigh Magda, ag lámhach na naimhde, go ionsaitheach, ag cur bac ar a fanaí:
  - Beimid arís agus beidh muid níos fuaire ná an Rúis!
  Agus d'fhuascail sí fiacla péarlach. Sea, is ceithre guys an-chomhraiceacha iad seo. Níos cruinne, na cailíní, atá beagnach naked, ach an-álainn, agus troid.
  Dúirt Gerda, ag lámhach na Seapáine:
  - Tá gach rud measctha suas, fite fuaite,
  Tá cloigíní an nóta ag glaoch...
  Fhírinne bréagach, bréag fíor
  Cailíní i rúitíní lom!
  Charlotte, ag scriobláil ag an samurai le gunna meaisín, roared:
  Scáth, scáth, scáth, scáth...
  Scáth Petrel...
  Agus an truicear á brú lena sÚil lom, chrom an cailín rua.
  Dhearbhaigh Christina, ag brú an namhaid:
  Arduithe ar fud na tíre arís!
  Agus le clúidín sútha talún, mar a chuirfidh sé brú ar an madra, agus cuirfidh an gunna tine ar diúracán. Agus rachaidh sé díreach go dtí an iosta lón lámhaigh. Agus glacfaidh an ceallraí iomlán ag an am céanna agus pléascadh.
  Nuair a bhuail Magda cosa galánta cailíní an namhaid lena méar nocht, dúirt:
  Scáth, scáth, scáth, scáth...
  Scáth Petrel!
  Bhrúigh Gerda an cnaipe le clúidín scarlet a cófra agus chuir sí teilgeán chuig an namhaid, d'eisigh:
  - Tá sé am payback!
  Charlotte, lámhaigh le cabhair a bharraicíní lom, yelped, sticking amach a teanga:
  - Scáth, scáth, scáth, scáth,
  Scáth Petrel!
  D'eisigh Christina, ag lámhaigh le clúidín ruby ag na saighdiúirí Seapánacha:
  - I guairneáin na fulaingthe agus na trioblóide!
  Le cabhair óna barraicíní loma, bhuail Magda an namhaid agus sciob sí:
  - Ní féidir leat sinn a mhealladh isteach i réabhlóid!
  Bhuail Gerda na Seapánaigh go mór le rá ag baint úsáide as sála cruinn, lom, cailíneach agus thug sé faoi deara:
  - Níl ach ríthe a lán trioblóidí!
  Tá cailíní, i ndáiríre, ar ndóigh, Aryans den leibhéal is airde. Anois tá an Ghearmáin tír restless i ngéarchéim. Hitler chaill an toghchán uachtaránachta, agus a seansanna do chumhacht breathnú cheana féin moot. Agus níl ach tromlach coibhneasta aige sa Reichstag.
  Chuimhnigh Oleg Rybachenko, ag troid leis na Seapáine, gur tharla rud éigin cosúil leis sa Rúis.
  Nuair a bhuaigh Zhirinovsky, a cuireadh i gcomparáid le Hitler, an chéad áit sna toghcháin don Duma Stáit, ní hamháin go bhféadfadh sé rath a fhorbairt, ach fiú a phoist a shealbhú.
  Chaith an buachaill cúpla réalta lena bharraicíní loma. Shroic siad goilí dosaen Seapánach a oscailt. Ansin smaoinigh an buachaill arís.
  Is bótach é Zhirinovsky sin agus tá anam an ghiorria aige. Rud a bhraith an vótálaí agus nár vótáil sé ar a shon sna toghcháin uachtaránachta sa Rúis.
  Feadaíl an buachaill Críochnaitheach, agus thosaigh préacháin ag titim ar na Seapánaigh, rud a d'éirigh as a bheith ina reithe buailte. Agus pollta trí chinn an samurai.
  Ansin smaoinigh an buachaill arís. Anseo is minic a cheapann daoine go mí-loighciúil. Déanta na fírinne, mheall Yeltsin iad ag aon am amháin. Cé go raibh sé soiléir nach raibh Boris ag taitneamh le hintleacht. Agus go bhfuil an bainisteoir uaidh mediocre. Is é an rud is tábhachtaí ná go bhfuil Yeltsin stubborn, le fonn paiteolaíoch an fhoireann a athrú, is é sin, leapfrog pearsanra a shocrú. I dtaca leis seo, tá Lukashenka cosúil leis, freisin grámhara a shuffle an deic na pearsanra agus athrú Shilov do Mylov. Cé go bhfuil rothlú pearsanra ró-mhinic díobhálach.
  Mar shampla, scannánaíodh an t-ochtú Príomh-Aire Rumos cheana féin. Agus chuir sé ceann níos measa fós ina áit. Go ginearálta thosaigh Lukashenka ag dul ar mire thar na blianta. Agus thosaigh fiú a Entourage féin a thuiscint go bhfuil an deachtóir go hiomlán neamhleor. Ní haon ionadh go ndeachaigh go leor bainisteoirí chuig an uachtaránacht. Bhí scoilt sa mionlach rialaithe.
  Agus conas a d"iompar Lukashenko é féin leis an coronavirus? Níl a iompar ach dÚsachtach! Ach sa Bhealarúis bheag, d"fhéadfadh éifeacht láidir a bheith ag bearta coraintín agus ag dúnadh teorainneacha. Ina theannta sin, bhí tús tosaigh ann in am.
  Ach rinne Lukashenka neamhaird ar shláinte daoine. Agus tá an Bhealarúis tar éis dul thar an Iodáil agus an tSín i dtéarmaí líon na ndaoine atá ionfhabhtaithe.
  Ina dhiaidh sin, bhí fuath ag tromlach na Bealarúise ar an deachtóir. Agus gan ach calaois toghchán ollmhór, thug úsáid acmhainní riaracháin, brú fiáin ar vótálaithe, deis a bhuaigh an séú toghchán uachtaránachta sa Bhealarúis.
  Rinne Oleg Rybachenko teicníc féileacán buile le claimhte, ag gearradh síos dosaen samurai agus ag canadh:
  - Geallaimid gan deacracht, tá sé fíor, tá! Ach ansin, cén deacracht a thiteann muid isteach sa duibheagán ar ball!
  Agus sheol sála lom an ghasúir an paicéad báis dúnmharaithe dá min sáibh.
  Sea, tá cóireáil don choróinvíreas an-chostasach agus athchóirítear sláinte. Mar sin níor shábháil an deachtóir Lukashenka rud ar bith trí dhiúltú bearta práinneacha a ghlacadh. Agus cad é an coronavirus, tá taithí aige fós ina chraiceann féin. Cuireann déithe na Rúise agus cumhachtaí níos airde pionós ar deachtóirí as suaibhreas. Go ginearálta, ní shábháil ach rialtais choiriúla ar shláinte daoine.
  Chaith Oleg Rybachenko buama baile agus a bharraicíní loma. Is buachaill básmhar anois é. Agus roared ag barr a scamhóga:
  - Glóir don tír sa Rúis, áit a bhfuil daoine cosúil le hiolair!
  Reáchtáil Margarita fáiltiú lucht leanúna, agus bhrúigh na naimhde, squeaked:
  - Is é seo ár dtalamh! Tá an Rúis linn!
  Agus chuir sála lom an chailín bronntanas scriosta ar na naimhde.
  Feadann Margarita arís, agus titeann na préacháin ar chinn shaighdiúirí na Seapáine.
  Agus is féidir aon rud a shábháil.
  Tá an cailín an-comracative agus fionnuar go leor chun bain aon chumhacht de chuid an namhaid.
  Tá Natasha ar an maslach... Tá sí ag gearradh siar ar na naimhde.
  Agus anseo sa spéir Alenka lena criú.
  Cúigear cailíní i grinder feola ollmhór le trí lanna.
  Shoots Alenka as gunna aerárthaigh, ag scriosadh na Seapáine agus squeaks:
  - Chun glóire an athar-rí!
  Buaileann Anyuta an samurai le gunnaí meaisín agus scairteann sé:
  - Ní bheidh an bua againn go neamhbhalbh!
  Titeann Alla buama ar shuíomhanna na Seapáine agus exclaims:
  - Agus sléibhte agus farraigí!
  Lámhaigh Maria freisin ó ghunna aerárthaigh. Strac as a chéile an samurai agus squeaked ag barr a scamhóga:
  - Go raibh maith agat Dé!
  Sheol Marusya mianach ó bhroinn an héileacaptair. Léim sí suas, knocking amach na saighdiúirí Seapáine.
  Agus chroch an cailín laoch:
  - Ár dtalamh go léir!
  Ghlac an cúigear seilbh ar an samurai go críochnúil. Agus tugann an héileacaptar anuas i láthair tar éis i láthair ar na Seapáine.
  Tá sé deacair stop a chur leis an arm tsarist. Go háirithe má tá píolótaí den sórt sin ann, agus Anastasia agus Akulina.
  Troideanna Anastasia Vedmakova ina shorts. Agus cuireann sé bronntanas killer scriosta chuig an namhaid.
  Ansin chan sí:
  - An Tsar Nicholas is fearr ar domhan!
  Agus arís, le cabhair ó bharraicíní lom, tá sé mar aidhm aige gunna aerárthaigh. Agus knocks síos Ace Seapáine eile.
  Troideanna Akulina Orlova freisin go cróga. Agus smashes na Seapáine go maith. Agus úsáideann sé a bharraicíní loma. Agus arís scaoileann eitleán eile de thalamh na gréine ag ardú. Ansin beidh sé roar, agus go leor aggressively:
  - Is laoch mé a ligean le rá, ach super!
  Agus wink ag opponents. Ar nós, níl an seans is lú agat fós maidir le samurai. Agus beidh na cailíní cinnte stróicthe as a chéile tú.
  Buaileann Anastasia Vedmakova carr Seapánach arís. Níos cruinne, chirps eitleán primitive:
  - Tabharfaimid ár n-anam ar son ár dTráithreachas,
  Agus seasfaimid agus buailfimid arís!
  Nuair a bhuail Akulina Orlova carr eile le cabhair óna héadaí loma, squeaked:
  - Glóir don athartha ríoga! Glóir don Tsar Nicholas II!
  Agus rinne an laoch seal iontach eile. Agus bhuail dhá eitleán Seapánacha imbhualadh. Agus thit sraithadhmaid agus smionagar i dtreonna difriúla.
  Go dtí seo, tá an tSeapáin go bunúsach níos lú ná an Rúis mar aerárthaí. Thairis sin, tá sí fós aon deis a shealbhú amach ar feadh i bhfad. Tá na Rúisigh an-láidir.
  Mar sin tuirlingíonn na tancanna fiú.
  Tá criú Eilís ar an "Alexander the Third" i mbun catha. In ainneoin a thoisí suntasacha, dhreap umar na Rúise an cósta go héasca agus níor chuaigh sé i bhfostú sa ghaineamh.
  Mar sin tá arm na Rúise ag bogadh freisin le cabhair ó umair chumhachtacha atá in ann aon chumhacht a mheilt.
  Lasann Eilís gunnaí móra agus í ag úsáid a héadaí loma agus deir sí le foréigean:
  - Is í ár dtír dhúchais an Rúis,
  Bígí níos sona ar domhan!
  Lasann Elena gunnaí meaisín. Tá na samúraí ag titim anuas cosúil le crainn leagtha as na bronntanais leaden a chuireann na cailíní amach.
  Deir Elena le gáire:
  - Beidh ár Motherland níos áille,
  Freastal ar chailíní na Rúise!
  Ekaterina brúite a sála lom. Sheol sí teilgeán d'fhórsa marfach ollmhór. Strac as a chéile mais Seapáinis agus squeaked:
  - Chun bua ríoga!
  Thug Euphrasia, ag brú na Seapánach le boilb, faoi deara:
  - Ní amháin ríoga, ach freisin linne!
  Bhris Elena arís agus í ag úsáid a héadaí loma. Stróic sí an samurai ina phíosaí stróicthe, agus d"éirigh sí:
  - Sea, as ár mbuanna móra!
  Scaoil Elizabeth gunnaí meaisín. Bhuel, tá umar crushing aici. Mar sin thrashes na Seapáine.
  Chan an cailín, ag gearradh amach na samurai ina mais:
  - Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  Níl aon tír, creidim go bhfuil an Rúis níos áille,
  Le linn an Úcráin, an Bhealarúis!
  Lámhaigh Ekaterina an namhaid, nocht sí a cuid fiacla, bhrúigh sí a sÚil lom ar an truicear agus chuir sí faoi:
  - Don Rúis, a bhfuil an chuid is mó álainn ar fad!
  D"fhógair Euphrasia, ag slashing i bhfuadar na samurai, agus ag gearradh na dtéad le saighdiúirí buí:
  - Sheas an Rúis, agus seasfaidh sé cosúil le carraig!
  Agus luathaigh an umar "Alexander the Third". Is mór an trua, ach is mór an trua é go bhfuair an Tsar Alexander III bás ag daichead a naoi. Má mhair sé níos faide, b'fhéidir bhuaigh an Rúis an chéad chogadh leis an tSeapáin. Agus ansin bheadh an uathlathas doshaothraithe agus dobhraite. Agus sa Chéad Chogadh Domhanda, tharla coup Feabhra cheana féin nuair a bhí an Rúis ar tí an bua deiridh.
  Ach dá mba rud é nach raibh aon bhua sa chogadh leis na Seapánaigh, ní bheadh aon smaoineamh. Agus ciallaíonn sé sin leaba lán de círéibeacha agus gach cineál comhcheilg. Ina theannta sin, i bprionsabal, sláintiúil mar tarbh, d'fhéadfadh Alexander the Third maireachtáil níos faide. Agus d'fhéadfadh sé a bhainistiú go maith a bhuachan go pearsanta an Chéad Chogadh Domhanda? Agus cad? Mhair impire na hOstaire, a chuaigh isteach sa chath leis an Rúis Franz, ochtó is sé bliana, agus cheartaigh sé seasca a hocht. Agus fuair sé bás i 1916! Agus nach bhféadfadh Alastar an Tríú maireachtáil chomh fada nó níos mó fós?
  In aon chás, tá an Rúis á rialú anois ag Nicholas II. Agus is fada a réimeas.
  Tá sé chun tosaigh ar Catherine II cheana féin. Agus mar sin is féidir leis bac a chur ar Pheadar Mór freisin. Nó b'fhéidir Ivan an uafásach. Fíor, rialaigh sé go hainmniúil amháin ar feadh tamaill.
  Elizabeth tinte arís. Briseann sé carr Seapánach, agus a fhiacla á bhualadh deir:
  - Creidim i ré an chumannachais!
  Agus buaileann sé lena chomhpháirtithe!
  Téann Elena síos ar an samurai le pléasctha de ghunnaí meaisín, agus deir sí, ag baint úsáide as a cuid fiacla bán:
  - Beidh ré nua ann agus ardú na gréine!
  Agus arís, le cabhair ó bharraicíní lom, lasann an cailín.
  D'eisigh Ekaterina, ag lámhaigh ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - Beidh ré an Tsar Nicholas II an-ghlórmhar!
  Agus beidh an cailín wink ag a comhpháirtithe. Bhuel, is breá leo é sin a dhéanamh.
  Agus crushes an umar na Seapáine. Agus guts na saighdiúirí.
  Beirt bhan Gearmánacha ag troid sa spéir: Albina agus Alvina. Tá na chéad cheithre chéim de Chrois San Seoirse faighte acu cheana féin. Agus an chéad chros déanta d'airgead. Is é an dara ceann airgid le bogha. Tá an tríú tras órga. Tuilleadh óir le bogha. Agus is é an cúigiú ceann is mian leis na cailíní i ndáiríre a fháil órga le diamaint bheaga. Is é an séú céim den chros ná ór le bogha agus diamaint. Agus tá an seachtú céim ann freisin - cros platanam le diamaint, agus an t-ochtú: cros platanam le diamaint agus bogha. Tá na crosa deiridh níos mó ná na cinn órga agus tá níos mó diamaint orthu. Agus bhí an bogha studded freisin le diamonds.
  Mar a oiread agus is ocht gcéim, agus dá airde an chéim. An níos mó airgid a íoctar as é gach mí ar feadh an tsaoil. Thairis sin, ní hamháin go n-íoctar airgead le sealbhóirí céime le diamaint le haghaidh na ndámhachtainí féin, ach freisin na hoidhrí. Le crosa óir le diamaint - caoga bliain, agus crosa platanam le diamaint - céad bliain!
  Tá dámhachtainí le diamaint annamh, ach tá siad in ann a chur ar fáil ar feadh i bhfad, ní hamháin ar an laoch féin, ach freisin ar an sliocht.
  Agus déanann cailíní ón nGearmáin iarracht an-deacair iad a thuilleamh.
  Scaoileann Albina eitleán Seapánach agus a bharraicíní loma agus a chirps:
  - Ach an Reich mhór ....
  Ghearr Alvina carr eile amach as tír na gréine ag éirí agus lean uirthi le forneart:
  - Dúradh linn gan sruth!
  Albina iompaigh an eitleán thart, fired a pléasctha. Las na Seapánaigh ar nós coinneal.
  Chonnaic an cailín fionn:
  - Ar mhaithe le mór-chumannachas Aryan ar fud an domhain!
  Bhuail Alvina carr samurai agus chrom sí:
  - Chun ár rath iontach!
  Agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, sheol sí bronntanas dúnmharaithe báis arís.
  Bhí cailíní Gearmánacha ina stealers thar a bheith láidir. Agus anois tá siad ag marú naimhde na Rúise. Ach is féidir leo saighdiúirí Rúiseacha a mharú chomh maith. Is amhais iad.
  Scríobh Lermontov faoi dhaoine den sórt sin;
  Ach cad iontas ó i bhfad
  Cosúil leis na céadta teifeach ...
  Léiríodh dúinn le toil na cinniúint,
  Laochra agus céim a ghabháil!
  Thug Albina faoi deara go ionsaitheach agus í ag leagadh síos na Seapáine nua le féinmhuinín iontach:
  - Tá mé an chuid is fearr ar domhan!
  Ghearr Alvina síos píolótach Seapánach eile, d"éiligh sí agóid freisin, agus thaispeáin sí a teanga:
  - Ní! Is mise an duine is fearr ar domhan!
  Chan Albina go comhréitigh, ag lámhach eitleáin Seapánacha:
  - Tá muid an chuid is fearr ar domhan
  Soak muid na naimhde go léir sa leithreas ...
  Ní chreideann an Fatherland i deora -
  Tabharfaimid na oligarchs olc san inchinn!
  Ach i measc laochra eile an Léigiún coigríche, tá Jane Armstrong ag troid freisin. Cailín álainn na Breataine. Agus léi san fhoireann, freisin, go heisiach den ghnéas cothrom.
  Laochra ar ndóigh cosnochta agus i bicíní.
  Luchtaigh Gertrude an gunna lena bharraicíní loma. Agus léirigh Malanya agus fired.
  D"iompaigh gunna na Seapáine.
  Chlaon Monica, ag sméideadh a ceann.
  - Glóir don Bhreatain Mhór!
  Sheinn Jane Armstrong agus í ag lasadh a gunna meaisín:
  - Riail Britannia na farraigí neamhaí,
  Ní bheidh muid sclábhaithe choíche!
  Glóir dár dtír Shasana!
  Bhuel, tá tsar ag an Rúis!
  Agus arís, beidh an laoch é a ghlacadh agus shoot an-cruinn. Agus bhí umar na Seapáine roinnte ina bpíosaí.
  Thóg Gertrude, i gceannas ar an tine, é agus chan sé:
  - Grian geal an dóchais
  Éirí amach ar fud na tíre arís...
  Tá bua againn mar a bhí roimhe
  Agus chuaigh siad ag fánaíocht!
  Agus na mná Béarla faoi lán seoil agus trance chomhrac.
  Troideanna Oleg Rybachenko leis na Seapáine. Tá sé an-chosúil leis an buachaill as an chartúin Conan. Ach fiú níos tapúla. Agus mar sin buailtear na samúraí seo. Is léir nach bhfuil seans ar bith ag an tSeapáin i gcoinne a leithéid d"fhoireann.
  Thóg agus chaith an buachaill Críochnaithe grenade lena chos lom, agus canadh go ionsaitheach:
  - Eirigh suas tír mhór,
  Éirigh le haghaidh troid chun báis!
  Le armada an-dorcha,
  Agus an Horde buí!
  Thóg Margarita freisin muileann triarach agus ghearr sí lena claíomh. Ansin
  Agus a sála lom, bhuail sí braon grenades a chaith an buachaill teachtaire chuici.
  Strac as a chéile mais Seapáinis agus chan;
  Bealtaine uasal rage
  Íosluchtaigh sracadh cosúil le tonn. .
  Tá cogadh na ndaoine ann -
  Cogadh naofa!
  Sea, is cúpla leanbh neamhbhásmhar é seo, tá siad an-ghníomhach chun naimhde a scriosadh agus a chopadh. Ó tomboys den sórt sin ní thagann trócaire samurai. Ach in aon chás, anseo tá an arm tsarist ar fad comhdhéanta de laochra, agus na buaiteoirí is fíor.
  Thug Oleg Rybachenko, naimhde mionghearrtha, faoi deara:
  - Gan trócaire, gan trócaire, gan trócaire ar an namhaid!
  Is duine mé, is duine ar bith mé, stróicfidh mé an t-arm le claíomh!
  Agus beidh an buachaill ag feadaíl arís i raon speisialta. Agus fanfaidh na fithich, ag stealladh chun báis le n-gob cloigeann saighdiúirí thíre na gréine ag éirí.
  
  Grian Ifreann GEARMÁINE PANTHER
  ANÓTÁIL
  Bhí cailíní na Gearmáine in ann "Panther" den sórt sin a dhéanamh, a bhfuil ceann agus guaillí níos láidre ná umair Sóivéadacha. Mar thoradh air sin, d'iompaigh an Wehrmacht taoide an chogaidh agus thosaigh sé ag buachan. Nuair a throideann cailíní cosnochta, ní féidir iad a stopadh.
  . CAIBIDIL #1
  Más rud é go raibh umar T-34 na Sóivéide ina turraing do na Gearmánaigh, d'fhreagair na Naitsithe é seo le Panther-2 níos láidre agus níos éifeachtaí. D'fhorbair Gerda agus Charlotte umar bunúsach nua. Le túr caol agus beag. Laghdaíodh líon na mball foirne go ceathrar. Cuireadh an t-inneall agus an tarchur le chéile agus trasna, agus an giarbhosca ar an mótar féin. Laghdaíodh meáchan an umair go tríocha sé tonna. Ag an am céanna, tháinig an armúr taobh cosúil le ceann an "Tiger" -2 ag 82 mm faoi fhánaí. Agus tá forehead an chabhail 120 mm faoi fhánaí móra, agus tá forehead an túr 150 mm, tá na taobhanna 82 mm agus freisin le fánaí. Le hinneall 700 each-chumhacht, bhí umar den sórt sin soghluaiste agus inaistrithe. D'éirigh a chassis níos éadroime freisin agus bhí sé níos éasca é a dheisiú, agus bhí sé níos éasca é. Tógadh cuid de na heilimintí as an chabhail. Níl airde an umar ach 1.80 méadar.
  Chuir a chuma turraing ar na trúpaí Sóivéadacha. Níor bhain an carr go dtí an Kursk Bulge i ndáiríre. Thosaigh sé a scaoileadh isteach sa tsraith ach amháin i mí Mheán Fómhair den daichead a tríú bliain.
  Ach le linn frith-ionsaí Mainstein, baineadh úsáid as an umar seo den chéad uair en masse.
  Agus ghlac Gerda í féin agus a fhoireann páirt sa chath.
  In ainneoin an sioc, bhí na cailíní i bicíní agus cosnochta, stealers cróga den sórt sin.
  Go dtí seo, bhí an seanghunna 75-mm fad-bairille ag an umar, a bhí sách go leor chun an namhaid a shárú.
  Scaoil Gerda urchar gunna ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus bhuail sé an fheithicil Sóivéadach sa mhullach.
  Ansin chrom an laoch:
  - Glóir do smaointe Bráithreachas Aryan!
  Chuir an cailín seo na ceithre cinn is tríocha an-oiriúnach.
  Ansin Charlotte, amhail is dá slapped, as gunna mear-tine. Agus bhuail an umar ceart i lár an túr. Agus roar:
  - Le haghaidh bua iontach!
  Agus ansin ghlac Christina agus fired. Ghlac na cailíní sealanna ag lámhach, agus fiú ag baint úsáide as cosa lom.
  Sheinn an laoch:
  - Tá mo bua ag fanacht liom!
  Bhuail Magda freisin. Bhain an cailín úsáid as a bharraicíní loma freisin, agus bhuail sí carr Sóivéadach eile, ag cooing:
  - In ainm Íosa!
  Oibríonn ceathrar cailíní Gearmánach go críochnúil. Agus an-éifeachtach.
  Agus bhuaileann umar eile amach. D'oibrigh na laochra mar chathlán trodaire.
  Leag siad amach daichead umar Sóivéadach in aon chath, fuair siad iad féin roinnt amas a ricocheted.
  Bhuaigh frithionsaí Mainstein i neart, agus bhí na Gearmánaigh in ann na trúpaí Sóivéadacha a ruaigeadh agus iad a chaitheamh thar an Dnieper.
  Ba é an chéad bua mór le míonna. Agus bhí na Naitsithe in ann greim a choinneáil ar an Dnieper.
  Ach i mí Eanáir tháinig an tArm Dearg chun cinn arís, an uair seo in aice le Leningrad, agus d'éirigh leis. True, theip ar an iarracht chun bhfeidhm an Dnieper arís sa deisceart, ach baineadh an bloc ó Leningrad. I gcomhthéacs an chúlra seo, sheas na Gearmánaigh amach sa lár agus níos tábhachtaí fós ag casadh an Dnieper. Níor thug na cathanna fíochmhara sa gheimhreadh buntáiste don Arm Dearg san earnáil seo.
  Ar ndóigh, bhí ról ag an umar nua "Panther" -2. Iompaigh sé amach a bheith rathúil. Fast agus cosanta go maith. Beagnach dhá uair níos éadroime ná an "Tíogair" -2, agus beagnach nach bhfuil níos lú ná an carr seo in áirithe. Dála an scéil, níor chuaigh "Tiger" -2 isteach sa tsraith. Ina áit sin, ní raibh modhnú níos cumhachtaí ar an Panther-2 le feiceáil, ach tonna níos troime.
  Agus d'ordaigh Hitler an Tíogair-2 a athdhearadh chun an armúr a dhéanamh i bhfad níos tiús don mheáchan sin. Ar chostas an gunna bhí díospóidí - chun cur leis an gcaighdeán an gunna nó nach bhfuil. Fós, calibers níos ísle ráta na tine, cruinn agus stoc sliogáin.
  Seo é an gunna d'aois an Panther, déileálann sé go maith lena tasc. Agus fiú an IS-2, punches sa mhullach.
  Mar sin is fiú é a athrú? Cé go bhfuil an projectile beag agus ní scriosann sé i bhfad ró.
  Bhí "Panther" -2 B, le gunna 88-mm ina iomláine, ina mheaisín a d'oir níos mó nó níos lú don arm.
  San earrach, chuaigh na Gearmánaigh ar an ionsaí ar thaobh tosaigh na hIodáile, ag baint leasa as an lull sealadach san oirthear.
  Agus d'éirigh leo trúpaí na gComhghuaillithe a shárú san earnáil seo den tosach. Chuir cuma an ME-262 leis an rath freisin. Bhí an scaird-trodaire nua i turraing. Bhí an chuma air níos luaithe ná an fhíor-stair, a bhuíochas sin chuir saineolaithe ina luí ar Hitler gan blitzblomer a dhéanamh, mar mhúnla neamhéifeachtach. Ina theannta sin, in ionad an chláir diúracán Fau, tugadh tosaíocht d'fhorbairt aerárthaí scaird. Agus chuir sé seo isteach ar chúrsa an chogaidh. Agus chuir Charlotte agus Gerd ina luí ar Hitler é seo.
  Is é an rud a deir siad ná go bhfuil roicéad i ndáiríre neamhéifeachtach mar gheall ar a gcruinneas íseal agus a gcostas ard. Ach is é aerárthaí scaird an todhchaí. Thairis sin, tá an ME-262 éasca go leor a bhainistiú, agus mar thoradh air sin, tá sé ar fáil do aces. Agus tá sé deacair a leagadh air. Mar gheall ar mheáchan eitilte níos mó na feithicle bhí sé indéanta armúr a chrochadh air, agus dhá scairdinnill, agus tá an inaistritheacht ingearach go hiontach. Agus rinne airm chumhachtacha deis carr a thabhairt anuas in aon turas amháin. Beirt chailíní a tháinig chun bheith ina aces ina gcéad cath iompaithe amach a bheith go háirithe go maith: Albina agus Alvina.
  De ghnáth, throid siad beagnach naked, ach amháin i shorts agus stiallacha tanaí éadach ar a cófra. Agus d'oibrigh siad iontais.
  Rinne Albina seal. Bhrúigh sí a cos lom ar an gcos. Lámhaigh síos eitleán Meiriceánach agus chan sé:
  - Chun cumhacht cumannachas Aryan!
  Bhuail Alvina carr na gcomhghuaillithe agus lean sí uirthi ag lasadh lena bharraicíní. Agus chonnaic sí:
  - Chun ár guys!
  Tá na cailíní ríméadach agus thar a bheith comhraic agus cogaidh. Tá siad an-cháiliúil scrios allies sa spéir.
  Agus mar sin furiously billí a fháil.
  Tá na Naitsithe tar éis na comhghuaillithe a scrios cheana féin, ag gabháil go leor príosúnach agus trófaithe, ón Iodáil. Ach ar oileán na Sicile tá siad clúdaithe ag cabhlach cumhachtach na gcomhghuaillithe.
  Sa samhradh, tá na Comhghuaillithe ag ullmhú tuirlingthe sa Fhrainc. Ach tá siad i giúmar uneasy. Tá na Gearmánaigh tar éis éirí níos láidre agus tá na tancanna is fearr ar domhan acu. Agus tá scaird-trodaithe chomh maith leis na cinn is fearr ar domhan, níl ach timpeall míle acu go dtí seo, níl an oiread sin acu.
  Ach tá siad an-marbhtach.
  I rith an tsamhraidh, agus Stalin ag ullmhú ionsaitheacha. Ach tá an tasc níos deacra ná mar a bhí sé i bhfíor-stair. Níl aon bhalcóin i Polissya, agus tá an Dnieper fós ina chonstaic thromchúiseach. Agus tá cosaint na Gearmáine láidir.
  Ach is dócha go bhfuil umair na Gearmáine níos fearr de thuras na huaire. Agus eitleáin freisin. Anseo le feiceáil ar an TA-152, an éabhlóid an Focke-Wulf, agus tá a leithéid de mheaisín aerárthach an-tromchúiseach. Agus ilchuspóireach ag an am céanna. Agus tá sé in ann a shoot síos opponents gan amhras. Airm chumhachtacha agus cathéide. Agus an fheidhmíocht eitilte is fearr agus luas.
  Fuair na Gearmánaigh san aer agus ar tír trealamh níos fearr. Ach níl a ndóthain faighte acu fós. Agus charnaigh siad neart agus bhí siad i gcosaint ghníomhach.
  Chuaigh an tArm Dearg, ag baint úsáide as na tancanna nua IS-2 agus T-34-85, ar an ionsaitheach. Déileáladh an príomhbhuille sa lár. Cuid de na fórsaí, áfach, banged freisin cas an Dnieper ar. Bhí na Gearmánaigh réidh chun an buille a repel. Cé gur beagán níos luaithe, thosaigh tuirlingthe na gComhghuaillithe sa Normainn.
  D"éirigh leis ar dtús. Ach ansin sheol na tancanna frithionsaí brúite. Ghlac an gunna féinghluaiste E-10, gunna féinghluaiste an-éadrom agus beag le beirt bhall den chriú suite seans maith, páirt sna cathanna freisin, ag brú na gcomhghuaillithe go simplí. Sholáthair scáthchruth an-íseal de 1.2 méadar, meáchan deich tonna, agus inneall 400 each-chumhacht soghluaisteacht fionnuar. Ag an am céanna, rinne an armúr tosaigh 80 mm ar fhána mór an carr beagnach dodhéanta do mhullach na gcomhghuaillithe. Agus sách beag, sneaky. Agus stoing sí a comhghuaillithe mar bheach. Agus bhrúigh na Gearmánaigh na comhghuaillithe. Lámhaigh Albina agus Alvina níos mó ná trí chéad aerárthach an ceann agus fuair gach ceann díobh Crosaire Ridire na Croise Iarainn le claimhte duille darach airgid agus diamaint. Bhí na cailíní seo díreach iontach.
  Agus brúite siad gach duine gan aon fhadhbanna ina n-éifeachtacht.
  Le cabhair óna barraicíní loma, dhírigh Albina an Trodaire ar an namhaid, agus thosaigh sé ag cnagadh síos lena fearg fhiáin. Agus ansin thit triúr trodaithe agus buamadóir Comhghuaillithe trí thine.
  Ghlan an laoch:
  - Don Phruis!
  Lean Alvina ag brú ar chomhghuaillithe an fhórsa, agus iad a dhó go litriúil. Agus chonnaic sí:
  - Don Tríú Reich!
  Agus arís, le toes loma, dhírigh sí na gunnaí aerárthaigh ar an sprioc. Agus d'éirigh sé amach go hiontach.
  Rinne Alvina tweet:
  - Tá muid tigers iontach, an embodiment na banríona!
  Ghearr Albina eitleán Sasanach eile amach, chuir sé deatach de agus d"fhogáil:
  - Más tigress an bhean, ansin beidh sí ag cuimilt an fear ina phíosaí, fiú mura bhfuil sé ina asal iomlán!
  Agus brúigh an cos lena sála lom.
  Thug Alvina, ag lámhach ar a chéile comhraic, agus ag baint leo, faoi deara:
  - Cosa lom cailín, beidh ar aon fhear sníomh faoi na sála!
  D"aontaigh Albina, tar éis di eitleán eile de fhórsaí na gComhghuaillithe a scaoileadh:
  - Éiríonn fear a fheiceann sála lom baineann ina bhróg lánfheistithe!
  Ghearr Alvina, lena méara loma, carr Briotanach eile as, agus í ag bacadh a fiacla, thug sí amach:
  - Cuirfidh cailín cosnochta air fear iomlán, fiú má tá sé cleachta le buataisí a dhéanamh do dhaoine eile!
  Thug Albina, ag leagadh an Mheiriceánach, faoi deara:
  - Ba chóir go mbeadh fear láidir mar dharach, agus gan cead a thabhairt do sceallóga a bhaint uaidh ar nós stumpa!
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - A shála baineann cosnochta, bainfear fear go dtí an gol, agus cosnófar na cluasa!
  D'athraigh Albina an t-ábhar beagán, ag gearradh siar Meiriceánach eile:
  - Tá saighdiúir breochloiche, mura cloch dhubh í an aigne!
  Bhuail Alvina an namhaid amach lena méar nochta, agus thug carraig na bhfiacla faoi deara:
  - Is diamaint fíor é fear nuair a bhíonn croí óir agus nerves iarainn aige!
  
  Nuair a scaoil Albina síos eitleán eile de chuid na gComhghuaillithe, dúirt sí:
  - Caithfidh fear a bheith chomh láidir le cruach, ach chomh daingean le stumpa!
  Thug Alvina faoi deara go ionsaitheach agus í ag gearradh eitleán Meiriceánach:
  - Ba chóir go mbeadh súil iolair ag duine, agus níor cheart éisteacht mar sin le préachán!
  Albina, ag leagadh an namhaid, squeaked:
  - Ní bhíonn ach misneach ag fear iolair, ach i ndáiríre, is minic a bhíonn an carachtar ina chearc tipiciúil!
  Dúirt Alvina go láidir, ag gearradh siar ar Mheiriceánach le léim throid:
  - Níl aon mná ghránna, níl ann ach impotence fireann disgusting!
  I mbeagán focal, tá na cailíní ach super. Agus faoi mhí Iúil, sháraigh gach urchar síos cúig chéad aerárthach agus fuair Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Tháinig deireadh iomlán le tuirlingt na gComhghuaillithe sa Normainn. Ghabh na Gearmánaigh níos mó ná seacht gcéad míle príosúnach amháin. Agus tá sé seo iontach agus rath iontach!
  San oirthear, níor éirigh leis an Arm Dearg na Gearmánaigh a bhrú ach beagán. Bhí na Naitsithe daingnithe go maith, agus throid siad cosúil le diabhal. Agus d'úsáid siad daingnithe a tógadh roimh ré le rannpháirtíocht an daonra áitiúil. Agus ar ndóigh chabhraigh sé leo. Throid na Naitsithe go dícheallach, agus chuir siad in aghaidh beagnach gach ionsaí.
  Léirigh na cathanna go bhfuil an "Panther"-2 le fána mór de na plátaí armúr tosaigh agus scáthchruth íseal fós dosháraithe d'umair Sóivéadacha sa mhullach. Agus déileálann sé go maith leis na meaisíní an Arm Dearg. Agus tá stoc mór de sliogáin.
  Mar sin thit ionsaithe go léir na trúpaí Sóivéadacha isteach i mbloc soladach. Sea, agus bhí raidhfil ionsaithe MP-44 ag na coisithe faisisteach nach raibh aon chomhionann agus a leag amach go litriúil na coisithe Sóivéadacha. Mar sin níorbh fhéidir déileáil leis na faisisteach ar bhealach ar bith.
  Agus repulsed an Fritz an ionsaí. Go dtí go raibh siad i Hurry chun counterattack. Bhí sé riachtanach umar nua "Tiger" -3 a scaoileadh, níos troime, le hinneall níos cumhachtaí agus níos fearr a chosaint.
  Sea, agus aerárthaí scaird a fhorbairt. Go háirithe XE-162 - scaird-trodaire i bhfad níos saoire, níos éadroime agus níos éasca a mhonarú ná ME-262 agus buamadóirí Arado.
  Ní raibh an t-inneall nua Gearmánach Yu-488 dona freisin, rud a d'fhorbair luas ollmhór le haghaidh buamadóir lián seacht gcéad ciliméadar in aghaidh na huaire, a bhuíochas sin do limistéar sciatháin níos lú.
  Cé go bhfuil an neart carntha Fritz. Agus rinne siad cogadh fomhuirí... Laghdaigh buaiteanna na gComhghuaillithe san Iodáil agus sa Fhrainc seasamh Roosevelt. Agus anseo freisin bhí an ruaig ar na Meiriceánaigh nuair a rinne siad iarracht teacht i dtír sna hOileáin Fhilipíneacha. Bhí longa cogaidh na Seapáine in ann fórsaí tuirlingthe Mheiriceá a bhrath agus a scriosadh.
  Chaill Roosevelt an toghchán don Phoblachtánach óg Joseph Biden. Agus is é seo an t-uachtarán, a dhearbhaigh go hoscailte nach raibh cabhair ag teastáil ón APSS. Go bhfuil Stalin níos measa ná Hitler, agus go gcaithfear gach iarracht a dhíriú ar an tSeapáin.
  Bhí fadhbanna ag Churchill freisin.
  Mar sin, fad a fhan Hitler, agus na Gearmánaigh shuigh i gcosaint daingean. Sa tSicil amháin a rinne siad oibríocht agus d'athghabh siad é ó na comhghuaillithe. Ina theannta sin, tanaíodh cabhlach na Breataine de bharr ghníomhaíocht na bhfomhuireán Naitsíoch.
  San fhómhar, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn sa deisceart. Agus freisin i gcoinne na Fionlainne.
  Níor éirigh le hionsaí an tsamhraidh ar an Karelian Isthmus ansin. Nocht na Fionlannaigh agus faisnéis na Gearmáine é agus d'ullmhaigh iad. Agus leithdháil an APSS roinnt fórsaí don oibríocht seo.
  San fhómhar caitheadh níos mó trúpaí, ach fuair siad bogged síos freisin, agus bhí na Gearmánaigh réidh. Bhain na Naitsithe úsáid as aerárthach scaird i dtaiscéalaíocht, rud nach bhféadfadh trodaithe Sóivéadacha agus optaic fhoirfe teacht suas leo. Chomh maith le ceamaraí uathúla. Agus chabhraigh sé sin go leor.
  Mar sin d'fhoghlaim siad go bunúsach conas dífhaisnéis a nochtadh agus gluaiseachtaí trúpaí a rianú.
  Mar sin anois ní raibh Stalin in ann dul ar stailc chomh héasca sin go tobann. Agus chuaigh na Naitsithe i mbun na cosanta.
  Sa gheimhreadh, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht arís dul chun cinn san ionad. Buaileadh an buille idir an Dnieper agus an Dvina Thiar. Agus bhí sé bogadh dána. Ach tá sé soiléir go leor agus bhí na Gearmánaigh neartaithe go críochnúil ann. Agus tharraing siad suas na tancanna is déanaí agus na gunnaí féinghluaiste E-25, le gunna 88-mm. Bhí inneall 700 each-chumhacht ag an meaisín seo, a raibh sé tonna fiche aige, agus armúr tosaigh 120 mm faoi fhánaí, agus taobhanna 82 mm, airde 1.4 méadar. Tá an gunna féinghluaiste do-thruaillithe sa mhullach mar gheall ar uillinneacha móra claonta an armúr. Agus ar bord bhí sé fós clúdaithe le rollóirí. Agus d'fhéadfá scáileáin a chrochadh freisin.
  Mar sin thug an tArm Dearg aghaidh ar namhaid an-tromchúiseach. Nach bhfuil chomh éasca a shárú. Agus rinne na Naitsithe ionsaí an Airm Dearg i mí Eanáir arís.
  Sna cathanna arís ghlac an cinniúint Gerda agus Charlotte. Throid an bheirt chailíní ar ghunnaí féinghluaiste E-25, agus iad ina luí. Agus bhuail siad go litriúil an spiorad as an namhaid.
  Bhuail Gerda lena bharraicíní lom agus rinne sí gáire:
  - Glóir dár n-arm!
  Thit Charlotte, an uair seo ag brú a clúidín scarlet i gcoinne an chnaipe luamhán stiúrtha agus ag caoineadh:
  - Glóir do na buanna móra!
  Dúirt Gerda go han-ionsaitheach, ag lámhach ar an namhaid:
  - Chun an greatness an phláinéid!
  Agus lena shála lom, amhail is dá mbuailfeadh sé an cnaipe.
  Bhuail Charlotte a nipple ruby arís, agus shéid sí tríd an gcarr Sóivéadach trí chirping:
  - Chun na beanna conquered!
  Agus conas a gáire sé. Troid faisisteach.
  Agus i Márta 1945, chuaigh na Naitsithe ar an maslach. Agus rinne an chéad instealladh. Bhris siad tríd na cosaintí i gceantar an Dvina Thiar.
  Faoin am seo, bhí na Stáit Aontaithe i ndáiríre ciorrú coil cogaíochta i gcoinne an Tríú Reich agus an Bhreatain freisin.
  Agus anois dhírigh na Naitsithe san oirthear. Bhí Hitler dáiríre ag iarraidh gach rud a dhó. Agus tá gach rud an-críochnúil mar bladhmanna sé suas.
  Ach tá cosaint na trúpaí Sóivéadacha an-mharthanach, agus an uair seo i roinnt echelons. Agus bhris na Gearmánaigh tríd tar éis caoga trí chiliméadar de línte a rith, ach cuireadh stop leo ag an gceathrú cuid. Ina theannta sin, bhí leá ann agus cuireadh moill ar an troid go sealadach.
  Ag deireadh mhí Aibreáin, rinne Stalin iarracht ionsaí a dhéanamh arís. Agus baineadh an-úsáid a bhaint as a chuid trúpaí le linn briseadh an tsolais chuardaigh. Ach seo, freisin, a bhaint amach beag. Bhris siad tríd na cosaintí agus chuaigh siad chun cinn, ach ansin caitheadh ar ais go dtí a seasaimh bhunaidh iad.
  Bhí armúr tosaigh 250 mm ag "Tiger" -3, agus armúr taobh 170 mm, agus inneall 1200 horsepower, le meáchan seasca is cúig tonna. Mar sin níor chuir an umar seo ach seasaimh na Sóivéide i gcruaitheadh. Bhí an gunna 88 mm agus bairille fada 100 EL.
  I mí na Bealtaine, fuair an USSR umar IS-3 nua. Bhí an carr trí thonna níos troime ná an IS-2, agus níos deacra a mhonarú, ach le turret cosanta i bhfad níos fearr, go háirithe ar an forehead. Fós féin, ní raibh an gunna Tiger-3 penetrate an forehead. Agus tá feidhmíocht tiomána níos measa fós ag an umar féin ná an IS-2.
  San eitlíocht scaird, choinnigh na Gearmánaigh an buntáiste agus fiú a chuid iarrachtaí. Ó mhí an Mheithimh, tá siad le feiceáil i dtáirgeadh mais an ME-262 X, le sciatháin scuabtha agus dhá inneall níos forbartha. D'fhorbair an eitleán seo luas suas le 1200 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus brúite sé gach duine.
  Ba mheaisín níos tromchúisí fós é an TA-400 le scairdinnill agus sé mhótar. Bhuamáil an meaisín seo fiontair Shóivéadaigh sna hUrals agus lasmuigh de na Urals. Ansin agus mar sin de. Armáid chumhachtach. Agus tá an scaird Yu-287 ina fhadhb d'aerárthaí Sóivéadacha.
  Ach is é an t-iontas is míthaitneamhach don Arm Dearg ná dioscónna a shroicheann luasanna suas le ceithre luas fuaime, agus mar gheall ar an scaird laminar ag sileadh timpeall an chairr, tá siad beagnach dosháraithe.
  Agus ansin fuair na Gearmánaigh ME-263 gan óstach ar innill scaird roicéad, agus an-bheag, tapa agus in ann eitilt daichead is cúig nóiméad, agus is féidir iad a úsáid ar bhealach níos éifeachtaí ná ME-163 roimhe seo.
  Chuir an Fritz na trodaithe Gotha i bhfeidhm freisin, gan foireann agus éifeachtach freisin. Agus freisin thosaigh faoileoirí a úsáid i gcathanna.
  Ar an bhfarraige, lean na Naitsithe orthu ag crá na Breataine ag baint úsáide as an gcabhlach fomhuirí. Lena n-áirítear fomhuirí mionsamhla do dhuine amháin. Agus tá sé an-éifeachtach.
  D"fhulaing Cabhlach Mhuir Bhailt Shóivéadaigh caillteanais ollmhóra. Agus ó eitlíochta agus cogaíochta fomhuirí.
  Tá Albina agus Alvina, an dá chailín a ritheann cosnochta agus i bicíní in aon aimsir, nó fiú i mionbhrístíní ina n-aonar, ina bpíolótaí legendary. Bronnadh gradam nua Ridire na Croise Iarainn orthu ar mhíle aerárthach a bhí thíos leis, le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Ba stealers thar a bheith meargánta iad na cailíní. Agus cuntais iontach den sórt sin ag dul chun cinn.
  Hitler doted orthu. Agus phóg fiú an Fuhrer go pearsanta a gcos lom.
  I mí an Mheithimh, rinne na Gearmánaigh iarracht dul ar aghaidh timpeall an Dnieper. Bhí trúpaí Sóivéadacha ar an gcosaint. Ach tháinig siad isteach de réir a chéile faoin ionsaí. Stopadh cúnamh faoi Léas Iasachta. Agus bhí am crua ag an USSR. Lean na bombardments ag fás.
  Gunna sách lag i gcoinne feithiclí Gearmánacha a bhí san umar Sóivéadach T-34-85. Agus níorbh fhéidir T-54 níos cumhachtaí a dhéanamh. Agus ansin rinneadh an príomh-geall ar an gunna féin-ghluaiste SU-100. Níor tháinig an carr seo i bhfíor-stair chun bheith ró-mhais, ach mar mhalairt air sin, mhéadaigh a tháirgeadh níos mó agus níos mó.
  Sin nuair a bhí na Gearmánaigh in ann dul chun cinn sa lár agus druidim le Smolensk, tháinig cathanna chun cinn ann le húsáid ollmhór an SU-100. Thángthas ar an bhuaic i mí Lúnasa.
  D'oibrigh criú umar Eilís iontais ar an ghunna féinghluaiste seo. Go háirithe nuair a throid na cailíní beagnach naked agus cosnochta.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe gunna fiú lena nipple scarlet agus bhuail sí umar na Naitsithe, ag cooing:
  - Don Rúis Mhór!
  Ekaterina brúite a nipple corcairdhearg ar a cófra. Bhuail sí carr Gearmánach agus squeaked:
  - Don APSS!
  Phléasc Elena freisin le cruinneas iontach. Bhuail sí an umar faisisteach le cabhair ó nipple cíche Ruby agus squeaked:
  - Don Motherland!
  Ghlac Euphrasia seal ag pléascadh as gunna féinghluaiste ag an namhaid. Agus úsáid á baint as clúidín sútha talún, d'éiligh sí:
  - Chun an athar!
  Ba iad seo na cailíní troda.
  Tá na Gearmánaigh go léir bata agus bata. Ní thógann an gunna Sóivéadach an Tíogair-3 sa mhullach. Sea, agus tá "Panther" -3 do-sheachanta. Rinne na Gearmánaigh an t-armúr níos tiús ann, agus chun nach gcaillfí soghluaisteacht, shuiteáil siad inneall 900 each-chumhacht. Mar sin slat a gcarr gan náire.
  Briseann Elizabeth lena bharraicíní lom. Ricochets teilgean Sóivéadach.
  Chlaon an cailín:
  Beidh muid ag troid ar son cumannachas!
  Bhuail Ekaterina freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus thug sí faoi deara, ag tafann a fiacla:
  - Ní! Ní sin!
  Bhain Elena úsáid as a cos lom freisin, agus scaoil sí leis na Naitsithe agus chan sí:
  - Rachaimid isteach sa chath go dána!
  Thug Euphrasia faoi deara go láidir, agus í ag cur a cuid fiacla:
  - Chun an chumhacht de na Sóivéadaigh!
  Agus freisin cosúil le tine, ag baint úsáide as bharraicíní lom. Is cailín ionsaitheach í seo.
  An tArm Dearg cúlú beagán sa lár, ach choinnigh Smolensk ... San fhómhar, stop na Gearmánaigh a n-ionsaithe, ach thosaigh, ag baint leasa as superiority aeir, a threisiú ar an bhuamáil. Agus tá an brú seo ag fás. Agus thit buamaí ar an APSS gan laghdú.
  Go dtí seo, ní raibh aon eitlíocht ag tír na Sóivéide, agus ní raibh aon rud ann chun gníomhaíocht namhaid a chlúdach.
  Agus tá an namhaid ag brú go príomha. Agus buamáil níos gníomhaí agus níos brúidiúla na Rúise.
  Sháraigh Huffman freisin 1,000 aerárthach a thit síos i mí na Nollag 1945 agus fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le Duilleoga Darach Platanam, Sord agus Diamaint.
  Agus thug na cailíní a scór dhá mhíle an ceann leo agus fuair siad duais speisialta an ceann. Réalt na Ridirí Croise an Iarainn agus duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Sea, is cailíní fionnuar agus an-álainn iad Albina agus Alvina a throideann beagnach naked agus cosnochta, agus a ruaigeann ar aon thairseach ag an am céanna - is cailíní marfach iad.
  Sa gheimhreadh, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn. Ghlac umair IS-3 páirt sna cathanna. Ach tá an meaisín seo go leor saothair i dtáirgeadh agus le cumas tras-tír lag, in ainneoin cosaint maith forehead, níor thaitin an míleata go mór leis. Agus d'éiligh siad a chur in ionad an umar. Ach tháinig fadhb ar an IS-4. Chuir Stalin cosc ar fhorbairt na n-umar atá níos troime ná daichead a seacht tonna. Agus cé go raibh an umar i neamhchinnteacht. Chomh maith le hiarrachtaí meaisíní eile a chruthú ón teaghlach Isov.
  Go dtí seo, bhí buntáiste ag an Fritz i gcáilíocht na teicneolaíochta. Agus d'fhás sé sa spéir.
  Mar sin, mar fhreagra, mhéadaigh táirgeadh umair mheán T-34-85 agus SU-100. Go dtí seo, tógadh foirceadal an USSR air seo.
  Níor éirigh le hionsaí an gheimhridh. Níorbh fhéidir dul chun cinn dáiríre, agus bhí na caillteanais trom.
  Bhí na Gearmánaigh ag stoc-charnadh umair. Tháinig an bhliain 1946 ... Bhí fórsaí Fritz ag carnadh, agus bhí sé beartaithe acu ionsaí a dhéanamh i mí na Bealtaine.
  Go dtí seo, níorbh fhéidir leis an APSS scaird-trodaire a chruthú agus chaill sé gan dóchas sa chath san aer.
  Shroich beirt chailíní Albina agus Alvina trí mhíle aerárthach faoi mhí an Mhárta 1946. Agus fuair siad gradam nua - Réalt na Croise Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Agus is táscaire an-mhór é seo ar rath.
  Agus i mí Aibreáin, ghlac discotheques an Tríú Reich, chomh maith leis an reithe, ultrafhuaime agus chuir siad i bhfeidhm iad. Agus ba é seo an chéad cheann a bhuail trí scaird laminar agus an-rathúil.
  Bhí aimsir chrua roimh an APSS.
  . CAIBIDIL #2
  I mBealtaine 1943, cuireadh tús le hionsaí mór nua ar na sluaite Naitsíoch. Tar éis na tancanna a thochailt, agus tar éis mais "Tiger" -3 a bhailiú, a tháinig chun bheith ina phríomh-umar, mar an armáil is cosanta agus is cumhachtaí, thosaigh na Naitsithe ag ramming. Agus d'éirigh leo briseadh tríd na cosaintí agus tosú ag bogadh timpeall an Dnieper ó thuaidh.
  Sa spéir, bhí na Naitsithe i gceannas. Cuireadh an scéal in olcas nuair a tháinig an Tuirc isteach i gcogadh na Tuirce.
  Throid na hOttomans leis an Rúis trí huaire déag ina stair. Agus chomhaireamh ar an gceathrú cuid déag, fós bua. Thairis sin, tá an Tríú Reich leo, agus ní chuireann an tIarthar isteach. Déanta na fírinne, thit réimeas Churchill sa Bhreatain, agus d"aontaigh an rialtas nua sos cogaidh leis an Tríú Reich. Agus d'eisigh na Stáit Aontaithe go hoifigiúil sos cogaidh. Ina theannta sin, ní raibh an cogadh leis an tSeapáin ag dul go han-mhaith, agus bhí caillteanais Mheiriceá sa cath leis na samurai iontach.
  Mar sin anseo tá an Tríú Reich scaoileadh go hiomlán. Agus d'éirigh leis a chur ina luí ar an Tuirc an dara tosach a oscailt sa Transcaucasia.
  Bhí an t-arm Ottoman ag ullmhú le haghaidh cogaidh ar feadh i bhfad agus chaith sé an milliúnú arm i gcoinne an USSR, le méid mór trealaimh. Mar sin d"éirigh sé amach anois agus níl sé iontach don Rúis ar chor ar bith. Agus fadhb eile is ea na scaird-bhuamairí TA-500, a d"fhéadfadh monarchana Sóivéadacha a mhilleadh gan phionós nach mór. Agus an scaird tailless B-28, a d'fhéadfadh teacht ar aon phointe sa USSR, agus literally é a scrios. Mar sin anois tá an Rúis brúite go críochnúil. D"éirigh sé níos measa freisin le soláthar an Airm Dhearg, go háirithe le pléascáin agus lón lámhaigh. Agus ní raibh go leor breosla ann. Bhuamáil na Gearmánaigh toibreacha i Baku agus i réigiún Volga.
  Mar sin anois bhí deis ag na Naitsithe, agus thuig siad é. Ar dtús, bhí siad ag iarraidh an Donbass a ghabháil. Ann, d'éirigh leis an gcosaint a bheith níos laige ná mar a bhí i dtreo Moscó, agus d'éirigh leis.
  Cathanna fíochmhar le teacht chun cinn do Kharkov. ocus ba follus ann sin.
  Throid Gerda agus a criú ar an "Tiger" -4, bhí an umar seo feistithe le hinneall tuirbín gáis níos cumhachtaí de 1500 horsepower, agus bhí gunna níos cumhachtaí de 105 mm aige i mbairille fada 100 EL, ach leis an meáchan céanna.
  Sea, agus is é gunna na nGearmánach ná luchtú uathoibríoch agus tine mear.
  Agus tá meáchan an umar mar an gcéanna, agus tá an scáthchruth níos ísle fiú, agus tá fána an armúr tar éis éirí níos mó fós.
  Is umar níos forbartha é "Tiger" -4 gan dabht, agus ba iad na laochra a rinne tástáil air.
  Bhris Gerda, ag brú a nipple scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus coed:
  - Níl ár bua i bhfad amach.
  Agus bhris an carr Sóivéadach IS-3.
  Bhuail Charlotte freisin na feithiclí Sóivéadacha, agus bhris tríd an armúr, dóite tríd agus coed:
  - Chun ár bua!
  Agus conas a gáire sé.
  Agus beidh Christina a ghlacadh agus slap. Agus beidh an Sóivéadach SU-100 buille. Agus ansin chirps sé:
  - Don chumannachas.
  Ar ndóigh, d'úsáid an cailín nipple ruby.
  Bhris Magda lena bharraicíní loma freisin. Bhuail sí an namhaid agus choed:
  - Chun éachtaí nua!
  Agus tá na cailíní ag gáire. Go dtí seo, tá siad ag déanamh go léir cosúil leis an scoth.
  Sheachnaigh na Naitsithe Kharkov agus ansin thóg siad é. Ansin chuaigh siad ar aghaidh go Kranodon agus Voroshilovgrad. Fell and Eagle ... Agus is buille tromchúiseach é seo don Arm Dearg.
  D'ordaigh Stalin an t-iolar a choinneáil ar aon chostas, ach bhí na Naitsithe ... láidir. Chomh maith lena n-ionsaí cumhachtach féin-ghluaiste gunnaí. Go háirithe, an Sturmtigr, agus a Sturmlev níos cumhachtaí. Bhí scairdbhuama níos fearr agus níos cumhachtaí fós feistithe ar an gunna féinghluaiste deiridh.
  Agus bhris sé na foirgnimh go críochnúil. Agus bhí fuadar ar chailíní in aice leis an mbuamadóir. D"oibrigh criú Agatha agus Adala go maith do Shturmlev. Agus quieuit na cailíní a cosa lom i gcoinne an iarainn.
  Bhris Agatha, agus í ag brú a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha agus roar sí:
  - Déanfaimid scrios ar an domhan ar fad an fhoréigin!
  Bhuail Adala amach le meaisínghunnaí, agus ghearr na coisithe faoi deara:
  - Agus caipitleachas a adhlacadh.
  Agus beidh sÚil lom, bándearg sparkle.
  Mar sin féin, má fhéachann tú, is í an cheist, cad atá sa Tríú Reich? B"fhéidir freisin caipitleachas?
  Nuair a bhuail Agatha lena comhraic, dúirt sí:
  - Ar son na síochána ar domhan amach anseo!
  Agus d'oibrigh an tosaitheoir buama arís, ag scartáil an fhoirgnimh ar fad láithreach. Agus ba chóir a thabhairt faoi deara bogadh an-éifeachtach.
  Dheimhnigh Adala, ag lámhach le cabhair óna bharraicíní lom:
  - Glóir dár n-arm go deo!
  Cailíní troid anseo sa Tríú Reich, ach ní níos measa sa USSR. Tá a fhios acu freisin conas troid.
  Cheana féin tá na cathanna tagtha chun cinn do Kursk agus tá cailíní na Rúise ag troid ann.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus gáire:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní lom.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an Gearmánach E-75 ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Tá mé ina laoch uaillmhianach iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascach lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  Ach fós, níor choinnigh na laochra agus Kursk siar. Bhris an namhaid trí chosaintí na Sóivéide, ag dul chun cinn i dtreo Voronezh. Samhradh, agus te... Seo an séú bliain den Chogadh Mór Patriotic cheana féin, agus tá gach duine an-te agus cheerful. Cé go bhfuil na caillteanais ar an dá thaobh ollmhór.
  Tá Gerda ar ais i mbun aicsin agus ar ndóigh bainfidh sé triail as an umar is nuaí.
  Tá Gerda, Charlotte, Christina agus Magda ag marcaíocht ar umar U-aicme E-100. Tá an fheithicil seo níos dlúithe, do cheathrar den chriú. Agus tá a chuid arm buamadóir scaird agus gunna uilíoch 88-milliméadar 100 EL - scriostóir umar.
  Téann laochra agus feadaíl dóibh féin.
  Lasann Gerda gunna fada. Buaileann sé isteach sa taobh ó fad den IS-3 agus chirps:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe ar son na máthairthíre,
  Agus beidh muid Fry Stalin agus é a ithe!
  Scaoil Charlotte a tosaitheoir roicéad. Chlúdaigh sí an buncair Sóivéadach agus squeaked:
  - Tá muid invincible!
  Thóg Christina é agus chrom sí, ag tarraingt an truicear lena sÚil lom:
  - Gheobhaidh muid sa dá cheann é!
  Dolbanula agus go hoiriúnach agus Magda. Scrios sé na gunnaí féinghluaiste Sóivéadach SU-152. Agus chonnaic sí:
  - Beidh am, beidh bua teacht!
  D"éirigh Gerda as agus í ag lasadh:
  - Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Ach Pasaran!
  Chuaigh an beithíoch rua tríd an Chéad Chogadh Domhanda ar fad le Gerda, ag tosú ón bPolainn agus ag críochnú leis an ionsaitheacht mhór seo a thosaigh i mí Bealtaine. Chonaic an diabhal ruadh a lán rudaí.
  Agus réidh le troid go dtí an deireadh!
  Shoots Christina freisin, agus nocht a fiacla. Tá a cuid gruaige órga dearg. Sa chogadh, ní théann cailíní in aois, agus fiú, b'fhéidir, éiríonn siad níos óige! Tá siad chomh fíochmhar agus grámhar. lom siad a gcuid fiacla.
  Agus ní poll amháin sna fiacla.
  Tá dath an órdhuille ar ghruaig Magda. Agus freisin grinning go gníomhach. Cailín fionnuar. Tá grásta chomh ionsaitheach sin aici agus fuinneamh míle capall.
  Gerda, cailín le gruaig bán, shoots, agus ráitis le gáire:
  - Tá go leor maith agus gránna ar domhan ... Ach diabhal é, cé chomh fada agus a tharraing an cogadh seo ar aghaidh!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus go deimhin, tarraingíonn an dara cogadh domhanda ar aghaidh ró-fhada. Gach troideanna agus troideanna... Tá sé thar a bheith tuirsiúil!
  Bhog Christina a cos lom ar feadh an armúr agus yelped:
  - Ach nach bhfuil an Bhreatain defeated fós!
  Bhris Magda ar na Rúisigh agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór A a defeated! Seo é ár gcreideamh!
  Sciath Gerda, ag lámhach ar na Rúisigh, ag urchosc a fiacla eabhair:
  - Tá bua ag teastáil uainn!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Ceann do gach duine, ní bheidh muid ag seasamh suas le haghaidh an praghas!
  Christina an dearg-ruadh agus beithíoch órga squealed:
  - Ní! Ná seasaimis!
  Bhuail Magda a liopaí scarlet, ag gáire:
  - Ní théann muid go dtí an siopa ar an bpraghas!
  Agus d'éirigh an chláirseach órga-gheal.
  Bhuail Gerda umair na Rúise freisin. Buail an carr agus dúirt:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt Charlotte leis, ag canadh:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Thacaigh Christina le impulse an amhráin:
  - Ní chreideann an Fatherland i deora!
  Lean Magda uirthi ag canadh:
  - Agus beidh muid a thabhairt go léir na Communists san inchinn!
  Agus na cailíní winked ar a chéile. Go ginearálta tá umar maith acu. Ach ó chian is deacair briseadh trí cheann trom caoga tonna IS-3. Ach tar éis an tsaoil, tá teilgean deacair ag na Gearmánaigh, ach le croí úráiniam. Agus tá go leor blacks san arm. A throideann le fury frenzied. Agus ní féidir le gach duine dul san iomaíocht leo.
  Bíonn cleachtadh ag cailíní ar throid cosnochta. Fiú sa Pholainn, ní raibh siad ach i gceann bikini, agus cosnochta.
  Nuair a thagann an t-aon lom i dteagmháil leis an talamh, déanann sé athnuachan. B"fhéidir gurb é sin an fáth nach mbíonn aois ag cailíní! Cé go bhfuil am ag rith amach! Laochra, a ligean ar a rá ach an-laoch.
  Tá an oiread sin éacht déanta acu, ach troideann siad ar nós gnáthshaighdiúirí. Agus i gcónaí ach amháin i bikini, agus cosnochta. Sa gheimhreadh, tá sé taitneamhach fiú dóibh spank le cosa lom ar snowdrifts.
  Seinneann Gerda agus canann:
  Beidh muid ag dul trí tine agus uisce!
  Scaoil Charlotte leis na Rúisigh lena buamadóir agus dúirt:
  - Glóir do mhuintir na Prúise!
  Bhris Christina freisin, agus squeaked:
  Beidh muid ag rialú an phláinéid!
  Thainic Magda agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid cinnte!
  Bhuail Gerda an teilgeán arís agus squeaked:
  "Ní chuirfidh fiú napalm stop linn!"
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus fiú an buama adamhach, nach bhfuil muid eagla!
  shush Christina agus d'fhreagair:
  - Theip ar na Meiriceánaigh buama adamhach a chruthú! Is bluff é!
  Exclaimed Magda ag barr a scamhóga:
  - Ní féidir leis an domhan éalú ón ordú Gearmánach nua!
  Chuaigh na Gearmánaigh i mí na Bealtaine chun cinn timpeall Smolensk ó thuaidh. Tá a gcolúin umar láidir agus tá go leor coisithe earcaithe san Afraic agus sna tíortha Arabacha. Glactar leis an uimhir Fritz.
  Ina theannta sin, bhí an Ghearmáin armtha le dioscaí nach raibh so-leònte do airm bheaga.
  Eitlíonn beirt chailíní Albina agus Alvina leo féin ar shásra eitilte den sórt sin. Tá siad dosháraithe a bhuíochas leis an scaird láidir laminar. Ach ní féidir leo tine a chur ina n-aonar. Ach a bhuíochas leis an luas ollmhór is féidir leo scoitheadh agus reithe aerárthaí Sóivéadach.
  Dúirt Albina, ag lúbadh síos a diosca:
  - Teicneolaíocht iarainn, cinnte riachtanach agus an-úsáideach!
  Gig Alvina, nocht a fiacla agus hiss:
  - Ach tá gach rud arna chinneadh ag an spiorad!
  Dúirt Albina:
  - An chuid is mó nach bhfuil ceachtar go beacht an spiorad troda!
  Tá an dá chailín blonde agus i bicíní. An-álainn agus cosnochta. Nuair a bhíonn laoch gan bróga, bíonn an t-ádh léi. Anois tá na cailíní chomh ildaite agus taibhseach.
  Agus sula dtéann tú i ngleic, beidh na háilleacha cinnte ag obair leis an teanga le foirfeacht fireann. Tá sé chomh deas agus fuinniúil. Is breá le mná trodaí ól as soitheach draíochta. Is féasta fíor na feola é seo dóibh.
  Sin cé chomh maith is atá na cailíní.
  Lámhaigh Alvina dhá Yak-11 Shóivéadacha agus tweetáil:
  - Glórmhar ár bhfiach!
  Dheimhnigh Albina an reithe agus d"eisigh sí:
  Agus ní bheidh sé an ceann deireanach!
  Scrios Alvina trí aerárthach ionsaithe IL-10 Sóivéadach eile, agus squeaked:
  - Sin é mar a cheapann tú go bhfuil grá ag Dia don Ghearmáin?
  Chroith Albina a ceann gan amhras.
  - Is cosúil nach bhfuil an oiread sin!
  Rinne Alvina gáire agus d"fhiafraigh sí arís:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  Ramil Albina dhá charr Sóivéadach agus squeaked:
  Tá an cogadh imithe ar aghaidh ró-fhada!
  Dúirt Alvina go loighciúil:
  - Ach táimid ag teacht!
  Rinne Albina grinn agus scairt:
  - Mar sin beidh an bua teacht!
  Lámhaigh Alvina ceithre aerárthach Sóivéadach ag an am céanna, le ainliú dána agus squeaked:
  - Tiocfaidh cinnte!
  Bhí sé riachtanach meabhrúchán a dhéanamh ar Albina:
  - Tar éis Stalingrad, níor chuaigh an cogadh de réir na rialacha ...
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Tá sé cinnte i gcoinne na rialacha!
  Bhí Albina squeaked i gcruachás:
  - Thosaigh muid a chailleadh!
  Bhí Alvina squeaked le crá:
  - Cinnte bhfuil!
  Ramil Albina roinnt feithiclí Sóivéadacha eile agus squeaked:
  - Nach fadhb í sin dúinne?
  Lámhaigh Alvina cúpla scairdeanna trodaire Rúiseacha agus rinne sé doiléir:
  Cheapamar go raibh an scéal gan dóchas!
  Rinne Albina gáire feoiliteach agus hissed:
  - Cad a fheiceann muid anois?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud doshaothraithe agus uathúil!
  Ghlan Albina a fiacla péarlach agus d"fhreagair:
  - Ós rud é go bhfuil an bua ag an Tríú Reich!
  Chaill Alvina cúpla aerárthach ionsaithe níos mó Sóivéadach agus thug sé amach:
  - Ní mór a bhuachan i ndáiríre!
  Rinne na cailíní grimaced. Ag am amháin d'oibrigh siad, agus go hoifigiúil i drúthlann saighdiúir. Go leor fir a rith trí iad féin, agus ní amháin ar an cine bán. Agus thaitin sé go mór leo. Bhuel, cé chomh taitneamhach is atá sé do na comhlachtaí. Ach ansin tháinig na whores faoi ionsaí Sóivéadach. Tógadh príosúnach iad. Bhuel, cheap na hotties go raibh siad ag dul a bheith raped. Agus seo an diabhal dhá!
  Rinne siad ar na fraocháin trinsí agus trinsí a thochailt. Agus níor thaitin sé go mór leis na sióga oíche roimhe seo. Mar sin bhí siad go léir in ann éalú. Mheall siad na feighlithe.
  Agus mhionnaigh siad díoltas ar na Rúiseach.
  Agus throid siad i gcoinne na Rúise. Seo iad an diabhal...
  Dhumpáil Albina roinnt carranna Rúiseacha eile agus labhair sí:
  - Is féidir leat maireachtáil fós le fir!
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - Níl sé indéanta fiú, ach tá sé riachtanach!
  Scaoil Albina a fiacla agus d"fhreagair:
  - Ach fós... Is milis é a mharú.
  Agus scaoil na cailíní síos cúig charr Sóivéadach eile le gluaiseacht diosca.
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Agus nuair a bhíonn sé searbh?
  Bhuail Albina sé ghluaisteán eile agus d'fhreagair sí:
  - Pósfaidh mé tar éis an bua! Agus breith a thabhairt do dheichniúr leanaí!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Agus chan siad;
  Is ridirí chreidimh an fhaisisteachais sinn,
  Déanaimis trodaithe an chumannachais a ghlanadh isteach sa deannach!
  Agus conas a gáire siad, rocking a sléibhte bán-barr.
  Sea, is bitches faisisteach iad seo agus an-ionsaitheach, agus uafásach cruálach.
  Bhí na Naitsithe in ann Smolensk a sheachbhóthar agus ghlac siad Pskov. Bhí bagairt ar Leningrad freisin. Tá an cás ríthábhachtach go ginearálta. Cé nach tubaisteach. Ach ní raibh an iomarca cúlchistí fágtha ag an USSR. Agus ní fios cé mhéad níos faide a bheidh an Rúis in ann a choinneáil amach. Sea, agus tá na Gearmánaigh bled agus traochta.
  Ach tá ceathrar cailíní ag na Krauts agus con den sórt sin.
  Loisg Gerda a gunna agus bhuail sé an T-54 ag bun an chabhail, agus chrom sí, ag caochadh a súile sapphire:
  - Ní hea, tar éis an tsaoil, is breá le Dia an Ghearmáin! Beidh an bua againn cinnte!
  D"aontaigh Charlotte go héasca leis seo:
  - Ní féidir linn a chailleadh! Rachaimid amach go Kalinin go luath, agus beidh Moscó le caith súil!
  Scaoil Christina a clúidín péarlach agus d"éiligh sí:
  - A ligean ar a fháil ann, beidh am chun Vladivostok!
  Thug Magda faoi deara le brón:
  - Agus na Seapáine a bheith defeated cheana féin. Tá sé seo an-tromchúiseach, tá comhghuaillíocht tábhachtach caillte againn.
  Leag Gerda umar nua Sóivéadach amach agus squeaked:
  - Is féidir linn a dhéanamh gan iad!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Má aoibheann an leanbh, b'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach!
  Thug Christina amach i rím:
  - Phléasc dobhareach ó aoibh gháire!
  Thacaigh Magda léi:
  - Tá béal an-greedy ag an gcailín!
  Agus thóg na laochra é agus pléasctha amach ag gáire. Tá fuinneamh súilíneach acu, d"fhéadfadh duine a rá, agus go flúirseach!
  Bhris Gerda arís ar na feithiclí Sóivéadacha agus dúirt:
  - Beidh an chéad haois eile linne!
  Chlaon Charlotte isteach freisin agus dheimhnigh:
  - Beidh eitiltí isteach sa spás!
  Dheimhnigh Christina é seo go héasca:
  - A ligean ar eitilt isteach sa spás!
  Scaoil Magda as tosaitheoir buama agus thug amach:
  - Ina shuí i eitleán réalta!
  Bhain Gerda a teanga amach agus squeaked:
  - San aois nua, rialóidh Impireacht an Tríú Reich!
  Dhearbhaigh Charlotte le gáire ionsaitheach:
  - Agus an ceathrú freisin.
  Tar éis sin, d'iompaigh an áilleacht an umar Sóivéadach timpeall arís.
  Chuir Christina, an laoch diabhalta seo, súilíneach le fiacla piléir, squeaked:
  - Sea, bíodh ordú nua ann! Agus glóir don Impireacht Mhór!
  Dheimhnigh Magda le fury frenzied:
  - Glóir don Impireacht!
  Las Gerda arís agus dúirt:
  - Glóir dúinne freisin!
  Agus is cosúil go bhfuair an cailín é.
  Gvozdanula agus Charlotte. Agus an-oiriúnach. Thriall mé umar Sóivéadach díreach isteach sa taobh. Ansin chirped sí:
  - Táimid ag troid ar son ordú nua!
  Dhearbhaigh Magda, ag lámhach agus ag bualadh comhraic:
  - Agus gan amhras ar bith déanfaimid é a bhaint amach!
  Thainic Gerda arís, agus go han-oiriúnach agus thug amach:
  - Déanfaimid a bhaint amach le corrlach mór!
  Agus sparkled sí le sapphire, agus súile an-geal.
  Bhuail Charlotte freisin, bhuail sé an carr Rúiseach agus d'éiligh, seo diabhal sí le gruaig oráiste:
  - Ní bheidh i ngach rud ach aerobatics!
  Bhí Magda bréan freisin le fury frenzied. Bhris sí an T-54 agus squeaked:
  - Agus an fhoireann sa todhchaí!
  Anseo, áfach, bhí fadhbanna ag na cailíní. Bhí an chuma ar an IS-14. Tá an carr an-mhór. Agus tá gunna 152-milliméadar aici le bairille fada. B'fhéidir Gearmánach a bhriseadh tríd.
  Chaol Gerda a súile agus chuir sé ceist ar Charlotte:
  - An féidir leat é a chlúdach le buamadóir?
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Ar ndóigh tá seans ann ... Ach ní leor cruinneas an bhuamálaí!
  Mhol Christina go paiseanta:
  - An bhfuil cead agam triail a bhaint as mo ghrafpháipéar 88?
  Dúirt Gerda go amhrasach:
  - Tá armúr tosaigh 400 mm ag an IS-14 seo ag fána mór. Ní féidir leat é a ghlacadh!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  -I dtigh diabhail! Agus shíl mé nach raibh a leithéid de umar ag na Rúisigh! Níl ach ráflaí!
  Dúirt Magda:
  Shíl mé freisin gur fabht a bhí ann! Ach feicimid nach bhfuil sé seo amhlaidh! Agus tá bairille na Rúise chomh fada sin!
  Chan Gerda, ag cnagadh a sála lom ar an urlár armúrtha:
  Beidh muid ag troid gan eagla!
  Dhearbhaigh Charlotte dearcadh a páirtí:
  - Beidh muid a ghearradh ní céim siar!
  Mhol Christina:
  - Agus cad a tharlaíonn má tá tú cnag amach umar Sóivéadach le hit cruinn de bhlaosc sa bairille?
  Bhí amhras ar Gerda:
  - An féidir leat é sin a dhéanamh, i bhfad uait?
  Dheimhnigh Christina:
  - Má thugann tú lasair an lastóra go dtí mo bhoinn loma, táim ábalta bualadh go han-mhaith!
  In ionad a fhreagairt, chliceáil Gerda ar a níos éadroime. Chas Christina a cos lom agus a sála lom, beagán cruaite, ag lasadh i bhfianaise na lasracha.
  Thug Gerda tine go bonn an chailín. Bhí boladh dóite ann. Boladh an-taitneamhach, cosúil le shish kebab grilled.
  a dúirt Christina:
  - Agus go dtí an dara sÚil!
  Ansin las Magda an tine. Bhí an dá theanga lasrach ag lí anois ar boinn loma cailín an-álainn agus rua.
  Ansin yelped Charlotte agus nocht a cíoch. Gan searmanas ar bith, thóg sí é agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet. Scaoil an gunna go huathoibríoch.
  D"eitil an sliogán leis féin, agus thuirling sí ar dheis i mbairille meaisín mórthaibhseach Sóivéadach.
  Cosúil le eilifint ollmhór gearrtha as stoc fada. Tar éis dó buille géar a fháil, chuir umar na Sóivéide stop leis an ngluaiseacht. Bhí sé amhail is dá mbeadh claíomh bainte as a lámha.
  Go whores ádh!
  Chan Charlotte, ag gáire go sona:
  - Ní thabharfaidh ach eagla dúinn a chairde! Ní spreagann ach pian tú chun oibre!
  Chuir Gerda leis go díograiseach:
  - Ba mhaith liom níos mó agus níos mó a crush do aghaidh dúr!
  Ba chosúil go raibh laochra an Tríú Reich thar a bheith sásta!
  . CAIBIDIL #3
  Lean an cogadh ar aghaidh, ach tar éis dóibh Voronezh a bhaint amach, ghlac na Gearmánaigh sos. Iompraíodh meáchan na troda isteach san aer. Tharla gach rud ansin le haoibhneas fiáin an Chogaidh Mhóir
  Go dtí seo, níl aon duine buaite. Ach amháin sa spéir tá na Naitsithe i bhfad níos láidre i gcáilíocht na heitlíochta.
  Agus scór a aces. Bhain siad triail as freisin an Tíogair-4 i cathanna, a bhí frankly maith carr. Agus ní fiú an IS-3 rival dó.
  Mhol an Fuhrer, rud beag tuirseach, don Bhreatain troid leis an APSS le chéile. Ach dhiúltaigh na Breataine é. Chun seo a bheadh sé i bhfad ró. Mar sin cuirtear iallach ar Hitler troid ina aonar de thuras na huaire.
  Bhí easpa acmhainní daonna ag an nGearmáin. Dréachtaíodh seandaoine agus déagóirí ó cheithre bliana déag d"aois isteach san arm. Baineadh úsáid as rannáin eachtracha freisin. Agus hivi agus fórsaí eile.
  Ach chuaigh an cogadh ar aghaidh agus ar aghaidh ... Chuir na Naitsithe ar sos.
  Albina agus Alvina ionsaí aerárthaí Sóivéadach.
  Tá ceithre mhíle aerárthach lámhaigh síos acu cheana féin. Agus fuair siad Réalt na Ridirí Crois an Iarainn le claimhte duille darach platanam agus diamonds.
  Anois climbed go dtí an cúigiú míle.
  Bhris Albina, agus scaoil sí dosaen aerárthach Sóivéadach lena bharraicíní loma agus í ag caoineadh:
  - Le haghaidh dámhachtainí speisialta!
  Bhuail Alvina freisin, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, ag gearradh amach aerárthaí Sóivéadacha agus ag béicíl:
  - Chun saol nua!
  Bhí na Gearmánaigh bogtha síos sna cathanna do Smolensk, ach bhí siad in ann timpeall ar an gcathair go hiomlán. Agus fired siad air ag baint úsáide as gunnaí féin-ghluaiste "Shturmlev" agus "Sturmmaus". Is iontach an neart atá ag na Naitsithe.
  Mar sin féin, throid fiú leanaí beaga i gcoinne na Naitsithe. Chaill buachaillí agus cailíní pacáistí pléascacha seiftithe ag umair Ghearmánacha, gunnaí féinghluaiste, agus coisithe.
  Throid na ceannródaithe go misniúil. Bhí a fhios acu cad a bhí i mbraighdeanas faisisteach.
  An cailín Marka, mar shampla, thit isteach i clutches na Naitsithe. Ola siad a cosa nocht agus chuir siad in aice leis an brazier í. Bhí teangacha lasrach beagnach ag ligh sála lom, cruaite an chailín as siúl fada cosnochta. Lean an chéasadh ar feadh thart ar cúig nóiméad déag, go dtí go raibh na boinn clúdaithe le blisters. Ansin, bhí cosa lom an chailín gan cheangal. Agus arís chuir siad ceisteanna. Bhuail siad mé le píobáin rubair ar mo chorp nocht.
  Ansin rith siad an sruth... Bhí Marinka céasadh go dtí deich caillte Chonaic le linn na ceiste. Agus ansin lig siad a scíthe. Nuair a bhí na cosa loma beagáinín corrach, bhí siad smeartha le hola arís agus tógadh an brazier aníos arís. Is féidir céasadh den sórt sin a athdhéanamh go minic. Agus céasadh le sruth, agus fuip le píobáin rubair.
  Céasadh Marka ar feadh sé mhí. Go dtí go ndeachaigh sí dall agus iompú liath ón gcéasadh. Ansin chuir siad í beo sa talamh. Níor chuir sé piléar amú fiú.
  Ceannródaí Vasya, bhuail na Naitsithe le sreang dearg-te ar a chorp nocht.
  Ansin dódh sála lom le stiallacha dearg-te iarainn. Ní fhéadfadh an buachaill seasamh yelling, ach fós ní raibh betray a gcomrádaithe.
  Thuaslag na Naitsithe beo é in aigéad hidreaclórach. Agus is pian uafásach é seo.
  Arrachtaigh den sórt sin iad na Fritzes seo ... Céasadh ball Komsomol le iarann. Ansin chroch siad ar raca é, thóg siad suas é agus chaith síos é. Ansin, thosaigh siad ag sruthán le crowbar dearg-te. Bhí na cíoch stróicthe amach le forceps. Ansin bhí an srón stróicthe literally as le greamairí dearg-te.
  Céasadh an cailín chun báis... Bhris siad a méar agus a cos go léir. Bhí ball Komsomol eile, Anna, impaled. Agus nuair a fuair sí bás, dhó siad le tóirsí.
  I mbeagán focal, rinne na Naitsithe magadh faoi mar ab fhearr a d"fhéadfaidís agus mar ba mhian leo. Rinne siad céasadh agus céasadh ar gach duine.
  Bhí Natasha agus a foireann fós ag troid sa imcirclement. Bhain na cailíní úsáid as a gcosa lom, galánta sa chath, agus chaith siad grenades. Throid siad in aghaidh fórsaí uachtaracha na Fritz. Thionóil siad iad féin go misniúil, agus ní raibh siad chun cúlú.
  Shíl Natasha, agus í i gceannas ar an gcath, cad a tharlaíonn má Dhia? Go deimhin, sa Bhíobla, a chreidtear amhlaidh, tá sé lán de earráidí agus contrárthachtaí.
  Seo roinnt samplaí;
  Cruthaíodh ainmhithe roimh an duine
  Tá. (Gin. 1:20-27)
  Níl. (Gin. 2:7, 18-20)
  Mar sin féin, cad atá i gceist leis? Bhuel, i ndáiríre, dúirt Lenin i bhfad ó shin: Is é an creideamh codlaidín na ndaoine!
  Agus cad atá le plé ann?
  Troideann Zoya go muiníneach freisin, agus caitheann sí grenade le fórsa marfach lena bharraicíní. Agus briseann sé mais saighdiúirí an Tríú Reich.
  She can:
  - I mbuaidh smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Scriosfaimid luaithreach an tsulfair, is sinne tagann an fhaisisteachais,
  Agus beidh cailíní móra iolair!
  Agus Zoya ag gáire!
  Troideann Augustina freisin go dian agus go muiníneach gearrann sí a cuid naimhde agus roars:
  - Glóir do na cumannaithe!
  Svetlana, ag lámhaigh ar an namhaid, choed:
  - Don Motherland!
  Agus le toes lom beidh sé caith grenade.
  Phléasc na cailíní amach ag gáire i ndiaidh na bhfocal seo. Agus thóg as a gcuid bras. Thosaigh sí a cith a chéile breasts le póga. Toisc go bhfuil sé chomh deas agus iontach. Is laochra fíor iad.
  Dúirt Natasha go cinntitheach:
  Is cinnte gur scéal fairy é an Bíobla!
  Dúirt Augustine go loighciúil:
  - Ní gá foilsiú a thabhairt do Dhia, trí scéal fairy Giúdach! Is é mo Dhia pearsanta an tslat Uilechumhachtach! Chun glóir an Teaghlaigh Uachtarach, beidh muid ag troid!
  Agus exclaimed gach ceathrar cailíní, throwing a cosa lom suas:
  - Glóir don Rúis iontach!
  Ó chuaigh imshuí Smolensk ar aghaidh, d'fhulaing an ceathrar cailíní ó fhuacht agus ó ocras, cosúil le hiarsmaí an gharastúin Shóivéadaigh. Dá bhrí sin, níl aon rud iontas ar an bhfíric go bhfuair na cailíní ordú an imchiorcal a fhágáil.
  Ón bhfuil siad i rud ar bith ach shorts, coirtithe, cosnochta, dul chun cinn.
  Ritheann siad chucu féin, agus déanann siad seatanna aonair, mar ba cheart cartúis a shábháil.
  Agus thug na Naitsithe anuas orthu go litriúil seafta iomlán tine. Ach níl na cailíní gan chúis ach i mionbhrístíní tanaí. Mar sin ní thógann urchair iad. Agus Rush siad, a bheith go hiomlán dosháraithe. Agus cosnaíonn cosa lom freisin cailíní go foirfe i gcath.
  Bhris Natasha, leag sí síos an faisisteach agus roar sí:
  Tá Stalin linn!
  Loisg Zoya freisin, thug sí blúire den bhuidéal lena cos lom. Dhumpáil sí dhá Fritz agus yelped:
  - Stalin ina chónaí i mo chroí!
  Loing Augustina freisin, agus a sheachadadh le aplomb:
  - In ainm na Rúise!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Agus dump sí an faisisteach.
  Nail Svetlana, bhuail na Naitsithe, agus chirped:
  - In ainm an chumannachais!
  Cheathrar cosnochta, i mionbhrístíní tanaí amháin de chailíní, theith siad trí sheasaimh na Naitsithe. Bhí beagnach aon éadaí ag na laochra. Níl ach mionbhrístíní de dathanna éagsúla: dubh, bán, dearg, gorm.
  Agus is draíocht é seo freisin, ag atreorú urchair agus blúirí. Bain triail as na cailíní seo le do lámha nochta! Níl iontu ach áilleachta den scoth!
  Agus cad breasts. Tá siní cosúil le sútha talún. Agus an-seductive. Go ginearálta, tá na cailíní álainn sin, agus beagnach naked.
  Chuir Natashka, ag lámhach, í féin i láthair ag ceant na sclábhaithe. Mar an veil tar éis veil a bhaint di. Nochtann siad comhlacht láidir, matáin, girlish. Agus seasann sí léi féin, ag díriú go bródúil ar a guaillí, ag ardú a ceann, ag taispeáint nach bhfuil náire ar bith uirthi. Is cailín den rang is airde í. Le breacadh an lae neart, agus ní ag dul in aois.
  Nuair a shiúlann bean cosnochta, éiríonn sí níos óige, agus fanann sí óg go deo. Is é an rud is mó ná íosmhéid éadaí, agus gnéas leanúnach le fear. Níos cruinne le fir éagsúla agus b'fhearr óga. Chun a bheith níos óige.
  Shamhlaigh Natasha í féin a bheith nocht ag margadh na sclábhaithe, agus bhí sceitimíní uirthi. Amhail is dá mba rud é go bhfuil ceannaitheoirí ag mothú é, agus ag dreapadh isteach sna háiteanna is íogaire lena lámha. Cé chomh iontach is atá sé a bheith ina sclábhaí. Ach tá an harem aon spraoi. Níl aon fir, ach eunuchs. Agus ba mhaith liom go leor agus le cinn éagsúla.
  Ah, a mhná bochta an harem. Cé chomh mí-ádh atá tú le fir. Cé mhéad is féidir leat a bheith ag fulaingt ó staonadh! Ach ní raibh Natashka ag iarraidh srian a chur ar instincts an tsiorc.
  Lámhaigh an cailín an faisisteach agus dúirt:
  - Tá mé Críochnaitheoir!
  Bhris Zoya freisin, ag caoineadh:
  - Agus is laochra den scoth mé!
  Thóg Augustine agus leag sé síos triúr faisisteach agus chirped:
  - Bhí Stalin linn!
  Svetlana scoite suas. Bhuaigh sí ceathrar faisisteach agus sciob sí:
  - Tá Stalin linn!
  Lámhaigh Natasha síos roinnt amhais den Tríú Reich, chaith sí cloch lena cos nocht agus rinne sí squeaked:
  - Beidh Stalin inár measc i gcónaí!
  Rinne Zoya gáire agus d"fhuascail sí a teanga, ag sciobadh:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Chaith Augustine braon de ghloine fuinneoige lena méar nocht, ghearr scornach an fhaisisteach ar oscailt agus squeaked:
  - Chun ár slat Slavach nua!
  Agus gáire...
  Bhris Svetlana ar na Naitsithe, ghearr sé roinnt trodaithe agus d'eisigh:
  - Don Rúis naofa!
  Thainic Natasha na Naitsithe. Thug sí grenade lena sála lom, rud a sheol na Naitsithe chuici. Scaip buille beacht an Fritz agus an vyaknula:
  - Chun Svarog!
  Ansin bared sí a aghaidh, ina bhfuil an oiread sin grásta agus Fury an Panther.
  Thóg Zoya é agus rith sí tairne meirgeach lena bharraicíní loma. Thriall sí súile oifigeach Naitsíoch, agus chirped:
  - Chun an Dia Bán!
  Ghlac Augustine agus ghéill sí dá sála loma le pacáiste pléascach. Scaip sí an Fritz cosúil le blúirí gloine, agus squeaked:
  - Le haghaidh ordú nua na Rúise!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena bharraicíní loma, marfach, pollta an Fritz agus choirt:
  - Chun teach na Rúise!
  Throid an ceathrar cailíní go dian, agus throid siad go han-ionsaitheach. D'éirigh na Gearmánaigh agus a gcuid amhais siar. Tacaíocht suas os comhair na cailíní. Cá bhfuil na Naitsithe i gcoinne an Airm Dearg.
  Cuimhnigh ar an Fritz Stalingrad. Mar a bhuail na cailíní suas ansin iad. Throid siad cosnochta agus i bicíní freisin. Is iad seo na héadaí is éifeachtaí. Ní stopfaidh aon duine na cailíní nuair a bhíonn siad leath nocht. Agus caitheann siad bronntanais scriosta le cosa lom.
  Chaith Natashka píosa criadóireachta lena méara loma. Chroch sí cloigeann ginearál Gearmánach, agus chan sí:
  - In ainm Mháthair na Rúise!
  Thóg Zoya agus chaith sí brat lena méar loma, pollta tríd an fhaisisteach agus scairt:
  - Sea, do mo theach!
  Sheol Augustine, le tiomáint cosnochta. Ghearr sí amach seisear Naitsithe agus squeaked:
  - Maidir le Stalin!
  Ghlac Svetlana sliocht nua freisin, leag sí síos an Fritz agus squeaked:
  - Chun saol nua!
  Anois bhí criú Gerda ag dul ar aghaidh i dtreo Vyazma. Deich gciliméadar go dtí an chathair. Ach tá friotaíocht an Airm Dearg ag fás. Tá umair IS-4 nua na Sóivéide ag dul chun catha, le gunnaí 125-milliméadar níos cumhachtaí agus armúr tiubh. Fíor, níl mórán meaisíní den sórt sin ann fós.
  Bhuail Charlotte, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena cos nocht, armúr an umair Shóivéadaigh díreach ag an acomhal. Bhuail carr an Airm Dearg go cruinn, in ainneoin a chosaint níos fearr i gcomparáid leis an IS-3.
  An diabhal dearg giggled agus dúirt:
  - Tá an t-arm is láidre againn!
  Dúirt Christina le smirk:
  - Agus beidh muid níos láidre ná go léir!
  Agus bhrúigh sí a cosa freisin ar chnaipí an luamháin stiúrtha lena méara loma. Buail an carr Sóivéadach. Is cailín an-chliste í. Chuimhnigh Christina ar conas a rinne sí cleasanna. Conas a rinne mé grá do Shah na hIaráine. Sea, tá sé sin fionnuar go leor!
  Agus murmur an laoch:
  - Don Ghearmáin iontach!
  Bhris Magda, an blonde seo le gruaig órga, ar na trúpaí Sóivéadacha agus labhair:
  - Chun an bua naofa!
  An cailín, lámhaigh, shíl le crá. Chaill na Gearmánaigh a seans le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda. Agus cén fáth ar chuir siad bac ar phlean an ionsaí ar Pháras agus trí chór a aistriú go dtí an Prúise Thoir? Bhíothas in ann críoch a íobairt go sealadach san oirthear, ach Páras a ghlacadh agus fadhb na Fraince a réiteach ar an mbealach is radacaí.
  Ach ní dhearnadh é sin. Agus go ginearálta níorbh fhiú cogadh a fhógairt ar an Rúis. Cinnte ní bheadh leomh ag Nicholas II dul chun cogaidh le namhaid chomh láidir leis an nGearmáin. Agus cén fáth go raibh sé riachtanach troid ar dhá thaobh? B'fhéidir, bhíothas in ann dul ar stailc ag an Rúis, gan aird a thabhairt ar an bhFrainc agus an Bheilg.
  Agus go ginearálta, dar le Magda, b'éigean ionsaí a dhéanamh ar an Rúis nuair a bhí an cogadh leis an tSeapáin bacach uirthi. Sa chás seo, d'fhéadfadh Nicholas II a bheith dar críoch suas gan tacaíocht na Breataine agus na Fraince. Chuirfeadh sé brú ar na hOstairigh, agus na dTurcach, agus na hIodálaigh, agus an Ghearmáin agus an tSeapáin.
  Ní dhéanfaidís ach an Rúis a threascairt. Agus ní dhéanfadh sí faic.
  Ina áit sin, fuair an Ghearmáin cogadh ar dhá thaobh, i gcoinne cumhachtaí níos láidre. Lena n-áirítear an tSeapáin, agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá, agus an Iodáil.
  Mar sin rinne Wilhelm mí-ríomh. D'éirigh Hitler níos fadradharcaí, ag déanamh na síochána leis an APSS agus ag ruaig ar an bhFrainc.
  Ach bhí na Gearmánaigh i rith an Chéad Chogadh Domhanda gafa idir charraig agus áit chrua. Go ginearálta is fear caillte na himeartha é an Tsar Nicholas II. Ach bhí a Impireacht mór, trí oiread an daonra de na Gearmánaigh. Agus d'éirigh sé thar a bheith deacair cur i gcoinne na Rúiseach.
  Tar éis níos mó fórsaí a bheith aici, b'ionann an Rúis agus an tsarist ar feadh beagnach leath d'fhórsaí talún an Entente. Agus bhí sí i ndán a bhuachan. Murach an coup míleata a tharla i St Petersburg, ní dócha go bhféadfadh an Ghearmáin a bheith slán. Ach tharla rud uafásach do na Rúisigh - thit an monarcacht. Tá an té anointed Dé imithe. Agus d'éirigh sé go dona!
  Agus do na Gearmánaigh, faoiseamh, áfach, fós chaill an Ghearmáin.
  Chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh agus bhí siad an-láidir. Agus is tábhachtaí umair. Bhris siad na Gearmánaigh go litriúil lena mais cruach.
  Bua náire. Agus, pé rud a déarfadh duine, b"fhéidir gurbh é an tabhairt suas an bealach is fearr amach. Chaill an Ghearmáin a comhghuaillithe go léir, bhí sé brúite ag umair. Ní raibh aon seans fíor a bhuaigh.
  Sea, agus d'fhéadfadh an Rúis Bolshevik an dara tosaigh a oscailt san oirthear.
  In aon chás, bhí an cinneadh chun capitulate deacair, ach iachall.
  Chuimhnigh Magda ar an gcaoi ar cuireadh isteach uirthi mar gheall ar phíosa aráin a ghoid sa seomra bia. D'admhaigh an cailín ansin agus fuair sé beagán níos lú fuipeanna. Agus bhí sí in ann an pionós a fhulaingt ina tost. Ní raibh sí ag caoineadh ná ag caoineadh. Cé go nimhneach nuair a bhuaileann siad ar an gcúl lom.
  Bhris Gerda, pollta an umar Sóivéadach agus d'fhás sé:
  - Rugadh invincible!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  -Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Chrom Christina agus scairt:
  - Ná ar domhan!
  D'éirigh Magda go bodhraigh:
  - Agus sa chéad domhan eile - freisin!
  D'fhág na ceithre laochra an imcirclement. Wandered sí beagán tríd an swamps, agus chan merrily;
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  
  "Téim leat go toilteanach,
  Is breá liom tonnta farraige.
  Scaoil an seol
  Tógfaidh mé féin an roth."
  
  "Rialaíonn tú an fharraige oscailte,
  Áit nach féidir linn an stoirm a láimhseáil.
  In aimsir chomh craiceáilte
  Ní féidir muinín a bheith agat as na tonnta."
  
  "Dodhéanta? Cén fáth, a stór?
  Agus san am atá caite, cinniúint san am atá caite,
  An cuimhin leat, a fhealltóir fealltach,
  Conas a bhí muinín agam asat?"
  
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  Bhí na cailíní ag canadh agus ag bualadh bos orthu féin. Dúirt Augustine agus í ag gáire ar choirnéal a béil:
  - Sea, thugamar go leor do na Naitsithe. Bhí an troid glórmhar agus do go leor an ceann deireanach!
  Rinne Natasha gáire.
  - Tá tú díreach cosúil le Mowgli!
  Rinne Augustine gáire agus d'aontaigh:
  Bhí Mowgli ar fheabhas!
  Dúirt Zoya le gréin fiacla:
  - Ní mór dúinn teacht ar bhealach chun fórsaí uachtaracha an Wehrmacht a shárú!
  Mhol Svetlana:
  - Cineál éigin de ghás sárchumhachtach!
  Sheinn Agaistín, ag bualadh a cosa lom sna locháin:
  Gáis, gáis, gáis, gáis! Críochnóimid na naimhde go léir ag an am céanna!
  Mhol Natasha:
  Canaimis rud éigin eile!
  Agus na cailíní ag canadh i unison;
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  
  "Téim leat go toilteanach,
  Is breá liom tonnta farraige.
  Scaoil an seol
  Tógfaidh mé féin an roth."
  
  "Rialaíonn tú an fharraige oscailte,
  Áit nach féidir linn an stoirm a láimhseáil.
  In aimsir chomh craiceáilte
  Ní féidir muinín a bheith agat as na tonnta."
  
  "Dodhéanta? Cén fáth, a stór?
  Agus san am atá caite, cinniúint san am atá caite,
  An cuimhin leat, a fhealltóir fealltach,
  Conas a bhí muinín agam asat?"
  
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  Chríochnaigh na cailíní an t-amhrán agus d'iompaigh siad ina suirí. Tar éis an tsaoil, tá mais acu i gcinn geal. Trí fionna agus ceann ruadh. Cailíní fionnuar.
  Chuimhnigh Augustine, agus í ag rith, mar a d'imir sí billiards. Cinnte ní airgead. Agus ós rud é nach raibh rud ar bith aici ag an am sin, ansin chuir an cailín ar blowjob, in aghaidh cúig rúbal. Agus bhuaigh an chéad cluiche. Thairis sin, d'imir mé cosnochta, rud a chabhraigh go leor. Ansin d"imir sí cluiche eile leis an ngadaí cáiliúil.
  Agus bhuaigh arís. Ansin cluiche eile le dúbailt ar na geallta. Bhí an cailín an-chliste. Agus bhí an t-údarás coiriúil ar meisce freisin. Faoi dheireadh, tharraing sé gunna amach agus thosaigh sé ag lámhach. Ag tógáil an airgid a bhuaigh Augustine, imithe, flashing a sála lom. Sea, tá na fir seo chomh neirbhíseach. B'fhéidir i ndáiríre gan imirt leo, ach airgead a dhéanamh trí ghrá a dhéanamh?
  D'fhéadfadh Augustine a bheith ina chónaí go maith i Moscó, ach bhí an cailín, tar éis an choilíneacht, fonn air dul chun tosaigh. Theastaigh uaithi troid. Ina theannta sin, bhí sí á mealladh chun exploits. Is é a bheith ina banlaoch chomh cool!
  Ní mór duit freisin a bheith in ann cártaí a imirt ar airgead. Bhí Augustine meallta ar bhealach éigin ag crooks, agus bhí orthu lick. Bhuel, is féidir leat a shamhlú gur mil é seo agus gur mhaith leat féin nach mbeadh sé chomh disgusting. Ach a bheith ag obair ar an limber, mar sin de ghnáth is pléisiúr é do she-diabhal temperamental dearg-haired. Shroich sí orgasm le haon fhear. Mar sin i Moscó rinne sí airgead go héasca agus go taitneamhach di féin.
  Is mór an trua, ach rinne an cogadh a choigeartuithe féin. Bhain Augustine úsáid as a cuid draíocht fiú sa taiscéalaíocht. Agus do mhealladar na fir go léir i ndiaidh a chéile. Agus ba bhreá léi iad a spochadh. Go háirithe na cinn níos óige. Thaitin an diabhal é. Mar sin féin, in ainneoin na ndámhachtainí iomadúla - chuaigh na cailíní go dtí na captaein fós, agus níor tháinig ach Natasha chun cinn.
  Na Naitsithe, tar éis titim Smolensk, forleagtha Vyazma. Lean an chathair ar aghaidh go stubbornly. Sa tuaisceart, d'éirigh leis na Naitsithe Novgorod a ghlacadh, agus chuaigh siad i dteagmháil le Leningrad. Cuireadh an scéal in olcas nuair a tháinig an tSualainn isteach sa chogadh. Theastaigh ón tír seo éadálacha críocha ón Rúis freisin. Agus chuimhnigh siad ar na cogaí roimhe seo, go háirithe Séarlas an Déag. Chomh maith leis sin imeachtaí suntasacha na ré ársa. Agus bhí rannáin na Sualainne le feiceáil ag an tosaigh, agus bhog siad go Petrazavodsk agus Leningrad ó thuaidh. Prut trúpaí na Fionlainne-na Sualainne agus na Gearmáine le heachtrannaigh. Agus ná stop is cosúil leo.
  Cailíní Sualainnis álainn ag eitilt ar eitleáin. Bíonn Gringeta agus Gertrude, dhá G, ag troid ina mbeirteanna. Is cailíní an-cróga iad. Agus álainn. Eitilt siad leo féin ar an ME-362, scaird-trodaithe ceannaithe ó na Gearmánaigh. Mar is gnách le cailíní i gceann bikini agus cosnochta.
  Is airm an-chumhachtacha é meaisín na Gearmáine. Tá seacht ngunnaí aeir aici. Ceann amháin 37mm agus sé 30mm. Rátálann trodaithe Sóivéadach MIG-15 i gcoinne. Airm beagán níos laige: gunna aeir 37 mm agus dhá aerghunna 23 mm. Is é sin, tá na fórsaí an-mhíchothrom.
  Lasann Gringeta gunnaí móra aeir. Buaileann sé scaird trodaire Sóivéadach agus squeaks:
  - Is é seo ár aerobatics!
  Buaileann Gertrude a carr den chéad rith freisin agus squeaks:
  - Do Charles an dóú cuid déag!
  Go deimhin, tá an diabhal blonde thar a bheith annoying gur chaill an tSualainn an cogadh leis an Rúis. Faoi Ivan the Terrible, bhí na Sualainnigh in ann Narva, agus roinnt bailte Rúiseacha ar an gcósta a ghlacadh. Ach ansin rinne an Rúis, faoi Fedot an chéad, a cuid tailte a cailleadh i gcogadh Livonia a athghabháil. Fíor, d'éascaigh an bhfíric gur throid an Pholainn ar thaobh na Rúise é seo.
  Ach ansin bhí na Sualainnigh le linn réimeas Shuisky in ann cathracha na Rúise a conquer. Ansin a ghlacadh Novgorod. Faoi léigear Pskov. Ach gan rath.
  Ansin bhí an cogadh idir an Rúis agus an Pholainn. Ar an glic, ghabh na Sualainnigh an chuid is mó de na stáit Bhaltacha agus Ríge. Roimhe sin, bhí tailte san Eoraip conquered.
  An tSualainn tar éis éirí cumhacht domhanda. Tá a uasmhéid bainte amach aige.
  Ach sa Rúis, tháinig Peadar Mór i gcumhacht agus thosaigh sé ag tógáil impireacht mhór. Bhí an Pholainn, an tSacsain, an Danmhairg agus, ar ndóigh, an Rúis i gcoinne na Sualainne. Tá fórsaí neamhionann.
  Ach bhí Séarlas an Déag, ag sé bliana déag d"aois, in ann an Danmhairg a ruaigeadh agus iad ag bogadh, agus ansin in aice le Narva d"ionsaigh fórsaí uachtaracha na Rúise agus bhuaigh sé bua iontach.
  Ach ní raibh Peadar Mór briste ag teip. Bhailigh sé fórsaí nua, agus chuaigh sé ar an ionsaitheacha, ag baint leasa as an bhfíric gur throid Séarlas an Déag leis an bPolainn.
  Ach bhuaigh na Sualainnigh an Pholainn. Agus níor chabhraigh cur chuige trúpaí na Rúise. Bhí Peadar Mór réidh fiú don tsíocháin, ag filleadh ar na bailte agus Narva conquered ag na Rúiseach go dtí na Sualainnigh.
  Ach bhí Séarlas an dóú cuid déag diongbháilte. Mar sin féin, d"éirigh le Peadar Mór taoide an chogaidh a iompú. D"imir sé a ról nár thacaigh muintir na Polainne agus na hÚcráine le Séarlas an Déag. In aice le Poltava, d'fhulaing na Sualainnigh an bua deiridh. Conas a tharla sé? Bhí na Rúisigh in ann na Sualainnigh a chaitheamh síos trí iad féin a neartú taobh thiar de na amhrasta. Agus ansin socraíodh gach rud ag counterattack marfach.
  Bhí ról diúltach ag créacht Charles XII roimh an gcath freisin.
  Tar éis Narva, ghabh an Rúis an tionscnamh go hiomlán. Agus bhí sí in ann an ruaig a chur ar na Sualainnigh fiú ar muir. Cé acu an-, an-annoying.
  Fuair Séarlas an dóú cuid déag bás le linn léigear dhúnfort na hIorua. Agus tháinig deireadh leis an gcogadh go luath nuair a bhain na Sualainnigh amach. Fíor, d'aontaigh Peadar Mór, faoi bhrú ó thíortha Eorpacha, a chuid éadálacha críocha a chur ar bhonn foirmiúil mar cheannachán. Tá go leor críoch caillte ag an tSualainn, lena n-áirítear san Eoraip. Agus cheana féin faoi Alexander an chéad, bhí an Fhionlainn conquered freisin ag na Rúiseach.
  Ar ndóigh, tá an tSualainn offended agus ag iarraidh díoltas. Mhéadaigh an scéal, go háirithe tar éis bua na Naitsithe sna toghcháin pharlaiminteacha. Agus tá an cogadh anois do na Sualainnigh le comhthreomhar stairiúil.
  Ionsaíonn Gertrude an meaisín Sóivéadach agus canann:
  - Bhí cónaí ar Anton an ceathrú...
  Laghdaíonn Gringeta trodaire MIG-15 agus roars:
  Rí glórmhar a bhí ann...
  Leag Gertrude Rúisis síos agus chan sé:
  - D'airigh sé fíon go hifreann ....
  Déanann Gringeta iarracht dul isteach sa charr Sóivéadach agus caoineadh:
  - Cad a chraic a tharla uaireanta!
  Sheinn Gertrude:
  - Tili bom! Tili bom!
  Agus an cailín bhfostú amach a teanga bándearg.
  Bhí áthas ar na cailíní ... Throid siad go hiontach. Throid siad mar iolair. Agus níor chúlaigh siad riamh.
  Rith Gringeta cosnochta tríd an sneachta. Agus bhí sí ina cailín groovy den sórt sin. Agus chuimhnigh sí ar a exploits. Mar a bhí siad cosnochta agus i bicíní ag fiach le béar bán. A bhí an-siamsúil.
  Bhí cailíní leath-nocht ag lámhach beithíoch fiáin le bogha. Bhuail siad agus rinne siad an beithíoch roar.
  Ansin rith siad ar shiúl, flashing sála girlish dearg as an fuar. Bhí na cailíní go hálainn. Beagnach naked, ach an-cróga. Agus rinne siad iad féin a sheilg, agus iad gan eagla.
  Ansin, nuair a fuair an béar créachtaithe bás, rósta na cailíní a chuid feola agus rinne siad féasta. Bhí sé chomh iontach. Shnámh na cailíní sa pholl agus chuir siad sneachta ar a chéile. Ansin rith siad fliuch tríd an snowdrifts. Tá sé ar fad chomh iontach agus cool.
  Bhí Gertrude agus Gringeta ar thóir píolótaí Sóivéadacha anois. Chuimhnigh siad an príomh-riail: is gá troid beagnach naked agus cosnochta, agus ansin ní bheidh an cailín a lámhaigh síos. Tugann neart den sórt sin do laochra nuair a bhíonn siad beagnach gan éadaí. Sin é an fáth nach bhfuil aon duine conquered an domhan ar fad sa Mheán-Aois?
  Toisc nár mheas siad neart na gcos lom, baineann. Agus tá cailíní cosnochta an-fhionnuar agus láidir! Nuair nach mbíonn bróga ar bith ag cailín, faigheann a bonn lom fuinneamh an domhain.
  Is é seo an neart ollmhór na laochra.
  Lámhaigh Gertrude eitleán Sóivéadach agus rinne sé tweet:
  - Tá cailíní cosnochta níos fuaire!
  Bhuail Gringeta freisin i Rúisis, agus squeaked:
  Níl bróga ag teastáil ó chailíní!
  Agus faire ar an dó, Trodaire na Rúise, ag titim síos.
  Shíl mé cé chomh iontach is atá sé rith cosnochta, agus trí snowdrifts, agus tríd an bhfásach. Éiríonn bonn chosa an chailín an-leaisteach agus durable, agus ní crack ag an am céanna. Mar sin ná bí buartha faoi fhadhbanna. Sa Rúis, tá geimhreadh crua go ginearálta, agus beidh sé deas a reáchtáil sa sneachta. Is í cailín an phasáiste is airde í.
  Agus cé chomh galánta agus atá uathúil álainn cosnochta, cos cailíneach ar shneachta? Agus na méara, agus an chos, agus seo go léir le chéile? Cé chomh iontach is atá sé nuair a chéimíonn cosa chiseled ar dhromchla bán, agus iad féin coirtithe. Agus tá gruaig blonde ag na cailíní, is blondes fionnuar den sórt sin iad.
  Agus is breá leo é nuair a phógann fir iad ar a sála lom.
  Scaoil Gringeta carr Sóivéadach eile síos agus tweeted:
  - Glóir don Motherland, Glóir!
  Lámhaigh Gertrude trodaire Rúiseach agus d'eisigh sé:
  - Tá Charlemagne linn!
  Níl na cailíní ach iontach, agus tá an oiread sin áilleacht uathúil acu. Is féidir leat dul ar mire leis na cailíní seo. Agus a gcorp, chomh matáin agus taitneamhach.
  Ba bhreá le Gringeta a bheith stróicthe ag fir. Bhí sé chomh taitneamhach di. Agus tá a craiceann mín, leaisteach, amhail is dá snasta. Seo é an cailín.
  Agus is breá liom an massage.
  Anois scaoil sí síos eitleán Rúiseach agus roar sí:
  - Tá mé cosúil le béar!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Loisc Gertrude arís agus chirped:
  Is tigresses muid!
  Agus rinne na cailíní i unison lúb marbh. Go ginearálta is laochra fionnuara den sórt sin iad. Tá siad lán le paisean agus bua na huachta. Agus tá an craiceann sin coirtithe, cosúil le cré-umha.
  D"éirigh leis na laochra troid san Afraic agus sna coisithe. Cé acu atá an-mhaith le haghaidh blondes. Agus d'éirigh siad chomh álainn agus chomh swarthy.
  Sheinn Gertrude:
  - blonde nádúrtha! Ar ais matáin!
  Dheimhnigh Gringeta:
  - Buaimse na pobalbhreitheanna ar fad!
  Tá laochra Sóivéadacha ag troid ar son Vyazma, a bhí timpeallaithe ag na Naitsithe ó bheagnach gach taobh. Agus troid heroically.
  Natashka, áfach, ag caitheamh grenade lena cos lom, squeaked:
  - Níl an bua le seachaint!
  Thug Zoya seal freisin. Sheol sí grenade lena cos lom. Lámhaigh síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Ní féidir dhá bhás a bheith ann!
  Thug an cas agus Augustine. Chaith an diabhal ruadh an grenade lena chois nocht agus chrom sé:
  - Beidh an chéad haois eile linne!
  Svetlana fired freisin pléasctha. Leag sí síos braon de Fritz, agus gurgled:
  - Saolaítear muid le haois nua!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Tá na cailíní an-mhórálach. Tá siad an-álainn, agus coirtithe, trí blondes agus ceann dearg, le matáin tirim agus rilífe.
  Maith sibh a chailíní...
  Shíl Natasha agus í ag lámhaigh, ós rud é nach bhfuil an Bíobla an focal Dé, ansin is gá na Rúiseach eile, reiligiún níos foirfe. Chun fás i spiorad agus fírinne!
  Agus cad a d'fhéadfadh a bheith níos fearr ná creideamh sa Teaghlach Uachtarach!
  . CAIBIDIL #4
  Chuaigh na Naitsithe chun cinn feadh an Don. Ach ansin tháinig an geimhreadh agus an bhliain nua 1947 ...
  Tá an cogadh fós ar siúl agus níl an APSS chun éirí as. Cé go gcreideann go leor go luath deireadh na coimhlinte. Geimhreadh agus roinnt calma. Cé go bhfuil troideanna fós ag briseadh amach in áiteanna.
  Go háirithe sa lár agus ó thuaidh. Sa chás go bhfuil an tslat fórsaí namhaid suntasach, agus cumhacht ollmhór.
  Ina theannta sin, d"airigh Natasha, agus í ag féachaint mar a bhí brú orthu ag francaigh choigríche, agus go háirithe go leor daoine dubha agus Arabacha, ag canadh:
  - A chailíní amhrán!
  D'aontaigh Svetlana:
  - Amhrán tíre!
  Agus do chanadh na ceithre laochra go léir i gceol;
  Tá clú agus cáil ar thír na Rúise,
  Rialaíonn an cumannachas an domhan ...
  Réimsí scaipthe le hór
  A ligean ar dul díreach suas, ní síos!
  
  Ár gcroí ar lasadh don tír dhúchais,
  Is cailíní muid - níl cruinne níos áille ...
  Beidh muid ag troid lenár naimhde go deireadh
  Ardóidh ár gcreideamh i Rodnoverie!
  
  Níos láidre ná na cinn dearga go léir ar domhan, an Rúis,
  Shines sí cosúil leis an ghrian i na cruinne ...
  Bíonn tú ag troid ar a son agus ná bíodh eagla ort,
  Go mbeidh daoine fásta agus leanaí i nglóir!
  
  Is í an Rúis an tír is mó
  Nuair a rialaíonn Stalin an athartha. .
  Tugtar a leithéid de chinniúint do mhuintir na Sóivéide,
  Ionas go ndearnadh na ridirí seo as cruach!
  
  I dTír an Athartha, tá laoch ar bith anois,
  In ann an Motherland a dhéanamh níos áille ...
  In ainm ár máthair naofa,
  Taobh na Rúise gan teorainn na Rúise!
  
  Déanfaimid aon duine atá ina anfhlaith,
  Ní bheidh deachtóireacht ar bith ar fud na tíre...
  Lig do na milliúin tíortha a chur isteach
  Agus uroy adharcach an Fuhrer!
  
  Go maire an dragan raging reign
  Ceapann sé gur féidir leis an Rúis a dhó ...
  Ach tá na Naitsithe ag fanacht le bua buile,
  Ós rud é go bhfuil a fhios ag an ridire, tá sé omnipotent go leor!
  
  Ní thabharfaimid go deo don Fritz,
  Ní sháróidh na Rúisigh agus na Sínigh ...
  Tá réalta gheal ar lasadh os ár gcionn
  Don Cháisc, péinteáilimid cácaí agus uibheacha Cásca!
  
  Is féidir leat a lán trodaithe a bhaint amach,
  Sin é an cineál ruda nach n-éiríonn aon rud níos fearr...
  Tá ár n-aithreacha bródúil bródúil asainn,
  Toisc go bhfuil muid ag tógáil áit i Paradise!
  
  Ritheann cailíní cosnochta tríd an sneachta
  Níl a fhios acu eagla agus údar...
  Is ball Komsomol cosnochta mé,
  Toisc nach bhfuil aon bhacainní ann, agus níl aon spriocdháta ann!
  
  Mar sin, ná cuirimis cailíní isteach riamh
  Ná bogaimis ár gcinn faoi na haiseanna...
  Nuair a thagann trioblóid go dtí an Athartha,
  Déanaimis é a shatailt le cosa lom!
  
  Is breá le deirfiúracha seanathair Ilyich,
  Agus onóir a thabhairt do Stalin mar Íosa ...
  Ní gá na trodaithe a ghearradh as an ghualainn,
  Mura bhfuil uait ach rith cosnochta!
  
  
  Is sáróstach muid a chailíní,
  Is breá linn a bheith ag troid agus gan dul siar síos ...
  Cé gur ráfla olc é siúl uaireanta,
  Beidh an bua i mí na Bealtaine!
  
  Agus creidim go dtiocfaidh an cumannachas le brionglóid,
  Agus ar domhan ní bheidh aon chumhacht airgid ...
  Tugaimid cuntas garbh ar chinniúint,
  Gan aon fhoréigean agus leisciúlacht!
  
  I mbeagán focal, beidh muid ag eitilt go luath chun na réaltaí,
  Agus ardóimid bratach na Rúise os cionn na cruinne ...
  Scaip a sciatháin, cherub dearg,
  In Ainm an Teaghlaigh - Tiarna na Rúise!
  Tháinig cailíní ó na ceithre cáiliúla as Vyazma. Rinne siad é san oíche, go do-airithe agus go fonnmhar.
  Thug Natasha faoi deara, agus í ag sní ar a boilg:
  - Eh, anois dar leat chun tú féin, b'fhiú an oiread sin ama chun troid, ansin a chailleadh!
  Dúirt Zoya go stócach:
  - Ar ndóigh, geallúintí defeat Trioblóidí móra! Ach níl anseo ach léiriú ar bhua na todhchaí!
  Dúirt Augustine go capricious:
  - Mar sin ní cuidíonn na déithe Rúiseacha linn an iomarca! Ach ba mhaith leat i ndáiríre a bhuachan agus a bhaint amach ar an airde is airde!
  Rinne Natasha gáire.
  - Tá sé cosúil le suas go dtí an spéir?
  Augustine giggled agus winked.
  - B'fhéidir go neamh!
  Thosaigh an diabhal ruadh ag míniú:
  - Tá saolta éagsúla ar bhealach na Bó Finne. Nuair a fhaigheann duine, nó in áit a chorp, bás, fágann an t-anam an fheoil. Ach tá sé á iompar chuig saol eile. An té a fhreastalaíonn ar an Rúis - bíonn sé ina rí. Cé a bhí an namhaid na Rúise a bheidh ina sclábhaí nó cripple. Gach ordú le hordú!
  exclaimed Svetlana:
  - Glóir don Rúis!
  Rinne Natasha gáire agus chuir sí a méar chuig a liopaí scarlet:
  - Ciúin! Agus is féidir sin a bheith ina fhadhb!
  Rinne Zoya tweet:
  - Níl aon fhadhb ag na laochra! Tá aithne againn ar na Naitsithe! Agus crith siad!
  Tar éis sin, sheol an cailín píosa gloine lena bharraicíní lom. Thit an faisisteach lena scornach gearrtha.
  D"éirigh áilleacht na gruaige órga:
  - Ní féidir le duine ar bith srian a chur orainn!
  D'aontaigh Natasha.
  - Tá sé fíor go bhfuil aon duine!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Sheol Augustine brat eile freisin lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Sa chéad haois eile, beidh muid ag teacht le meirgí unfurled!
  Agus fuair na Naitsithe bás go simplí de bharr a bheith buailte ag gloine.
  Go ginearálta, is féidir leat a fheiceáil láithreach - tá na cailíní ionsaitheach, sexy. Trí fionna agus ceann ruadh. Agus ar ndóigh beagnach naked agus i bicíní. Agus cailíní iontach den sórt sin.
  Is breá leo a bheith ag canadh freisin! Ach níl aon áit agus am fós.
  Ghlac Svetlana é agus rinne sí:
  - Glóir don Rúis Mhór sa chogadh leis an Wehrmacht!
  Rinne Natasha gáire agus bhain sí amach a teanga. Sheol sí lann an diosca, a chuaigh trí scornach na Naitsithe. Rinne siad bleed agus ciceáil a crúba.
  Chuir an Críochnaitheoir blonde é:
  - Chun ordú nua ar fud an domhain!
  Shoiléirigh Zoya le gruaig órga:
  - Chun an t-ordú nua Sóivéadach!
  Agus winked ar a cairde. Deir siad mar sin agus mar sin ... Déanfaimid an bua ar an Fritz agus a gcuid amhais. Agus lig a n-umair den tsraith E iad a thiomáint. Níl fiú tuirbíní gáis an Airm Dearg uafásach.
  Ghlac Augustine é agus chrom sé:
  - Sábhálfaidh grá an croí!
  Dúirt Svetlana freisin, agus í ag críochnú an fhaisisteach le caith a cos lom:
  - Agus beidh an t-éan de luck eitilt arís!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  "Mar sin ní dhéanfaidh na faisisteacha ró-mhaith!" Tá mé cinnte!
  Chuimhnigh an cailín mar a throid na ceannródaithe na Naitsithe. Fired siad raidhfilí ag na coisithe, rushed faoi na umair. Go ginearálta, throid siad cosúil le laochra fíor. Agus fágadh tulacha corpáin ina dhiaidh. Ní raibh na Naitsithe in ann faic a dhéanamh faoi.
  Seo buachaill amháin, le dornán de grenades, stop an ollphéist formidable E-100, íobairt a shaol féin, ar mhaithe leis an Motherland Sóivéadach.
  Níor fhan ach cosa lom den leanbh. Tá brón orm buachaill. Natasha í féin, in ainneoin an chosaint ar an bikini, fuair blúire sa tsáil. A bhfuil an-annoying. Ach tháinig an cailín ar ais go tapa. Agus ní raibh aon scar fágtha. Cé, ar ndóigh, bhí sé míthaitneamhach rith. Go ginearálta, is bitches cruaite den sórt sin iad. I bicíní, troideann siad i frosts, agus ní thugann siad isteach! Cailíní den chaighdeán is airde!
  Chaith Natashka lann rásúir arís lena bharraicíní loma, d'oscail scornach an oifigigh Ghearmánaigh.
  Agus adeir:
  - Don Rúis agus don APSS!
  Thuig na laochra cad a gheall siad dá Motherland. Agus conas a throid siad ar son na Rúise.
  Dúirt Zoya:
  - Tá lapaí thar a bheith clawed ag béar na Rúise!
  Dúirt Augustine go húdarásach:
  - Agus beidh sé ag cuimilt naimhde go léir an athar!
  Ghlac Svetlana é agus dúirt:
  - Ná briseadh an APSS!
  Dheimhnigh Natasha é seo trí shard géar a chaitheamh lena bharraicíní loma. Bhuail sí an faisisteach agus squeaked:
  - Ní féidir an Rúis a thabhairt ar a glúine!
  Loisc Zoya freisin. Dhumpáil sí na Naitsithe agus chirped:
  - Beidh aplomb iomlán!
  An diabhal ruadh Agaistín, ghlac agus chaith grenade lena sála loma, scaip na Naitsithe, agus d'fháisc sé:
  - Tabhair ordú nua!
  Chaith Svetlana píosa bayonet lena cosa lom. bhfostú sé, pointe i scornach an faisisteach. Chrom sé anonn. Scaoileadh tobair fola.
  An Críochnaitheoir blonde squeaked:
  - Beidh athruithe chun feabhais! A ligean ar bhrú ar na faisisteach ar shiúl ó Moscó!
  Exclaimed Zoya ag barr a scamhóga:
  Go maire sibh Stalin! Cé a fuair bás, ach maireann a chuid oibre!
  Rinne Svetlana chirped, ag seoladh grenade lena cos lom:
  - Cónaíonn Stalin inár gcroí!
  Agus gáire!
  Thug Natasha seal freisin ... Chrom sí síos ar na Naitsithe agus chrom sí:
  - Tá Lenin níos beo ná an saol go léir!
  Agus thosaigh sé freisin le tine a mharú. D"iompaigh umar na Naitsíoch anonn. D"eitil an rinc scátála amach, ag brú muineál triúr Naitsithe.
  Bíonn na cailíní ag caoineadh agus ag taispeáint a dteangacha. Go ginearálta, is féidir a rá go bhfuil siad iontach, ar feadh dhá chéad faoin gcéad!
  Thóg Natasha é agus rinne sí tafann:
  - Glóir don chumannachas síoraí!
  Dhearbhaigh Zoya go bríomhar:
  - Fanann Lenin inár gcroí!
  Chuir Svetlana ar ceal:
  - Go deo na ndeor!
  Tá an cogadh imithe i léig go sealadach. Rinne na Gearmánaigh timpeall ar Leningrad, ag glacadh poist sa titim den aonú bliain is daichead. Agus ghlac siad beagnach Kalinin. Pail agus Iolar. Ach chinn Hitler, ar chúis éigin, go raibh sé níos tábhachtaí dul ó dheas. Agus rinne na Naitsithe athghrúpáil fórsaí.
  Bhí beagán sosa ag na cailíní, cártaí a imirt.
  Tá na Turcaigh ag briseadh tríd ón deisceart. D"éirigh leo Batumi a thógáil agus timpeall ar Yerevan. Ach ní thugann príomhchathair na hAirméine suas. Agus anseo, freisin, tá na cathanna ollmhór.
  Tá na Turcaigh ag teacht.
  Agus na cailíní, faoi cheannas Tamara, troid ar ais go dian. Agus faigheann siad torthaí.
  Chroch Tamara í féin lena cosa lom agus scaoil sí cosúil le bazooka. Agus briseadh mais umar an Impireacht Ottomanach.
  Agus roar:
  - Ar son cumannachas naofa!
  Agus troideann cailíní eile le cosa lom agus siní cíche scarlet.
  Bhí cathanna áitiúla ar siúl i Kalinin. Bhí timpeall deich faoin gcéad den chathair fós faoi smacht an Airm Dheirg.
  Rinne na Naitsithe iarracht na Rúisigh a bhualadh amach. Rinne siad iarracht buama agus lámhaigh. Sa deisceart, tharraing na cathanna do Voronezh ar aghaidh.
  Throid na cailíní ann freisin. Anna álainn agus Alice go háirithe. Loisg an bheirt chailíní raidhfilí agus sheinn siad.
  Bhris Anna, leag sí síos an Gearmánach agus rinne sí gáire:
  - In ainm an Motherland, an naomh!
  Chlaon Alice:
  - Níl ionat ach Hitler gorm!
  Throid na cailíní, agus ní mór do laochra a chaitheamh ach shorts dubh, tanaí agus cosnochta. Thug sé seo deis dóibh bualadh an t-am ar fad agus gan a bheith caillte.
  Is laochra iad nach boghafaidh a gceann go deo, a fhillteoidh a sciatháin, agus nach n-imeoidh i blaosc.
  Ghearr Anna síos an Fritz agus chirped:
  - Lenin óg!
  Alice ghearradh amach an faisisteach. Chaith sí grenade lena cos nocht agus squeaked:
  - Agus an coolest!
  Tá an dá chailín curvy, láidir, blonde. Le aghaidheanna misniúil agus álainn. Agus ar ndóigh is breá leo fir. Cé, is cosúil, conas is féidir leat grá den sórt sin anchúinse mar fireann?
  Ach tá na cailíní fós cúisithe.
  Shoots Anna agus dúirt aislingeach:
  - Is mór an trua é gur threascair an rí!
  Lámhaigh Alice faisisteach agus d'iarr:
  - Cén fáth brón orm?
  Bhris Anna arís agus mhínigh sí:
  - Ansin bheadh deireadh acu leis an nGearmáin, agus ní bheadh fonn ar Hitler a cheann a bhualadh!
  Chuir Alice as an Fritz agus squeaked:
  - Sea, b'fhéidir, ach ...
  Lámhaigh an cailín saighdiúir dubh eile as measc rannáin na hAfraice den Wehrmacht agus dúirt:
  - D'fhéadfadh sé a bheith níos measa! Dá mbeadh Hitler imithe i gcoinne an Rúis tsarist.
  Rinne Anna feadaíl agus caoineadh:
  Creidimid go mbeidh an bua againn!
  Ní raibh na cailíní cinnte go fóill, áfach. Tá na fascists ró-láidir. Conas iad a stopadh?
  Tá an namhaid literally throws corps. Ach tá go leor acmhainní daonna aige. An dá hArabaigh agus Afracach. Déan iarracht chun déileáil le misfortune den sórt sin. Ach tá na laochra cinnte go n-ídíonn an Wehrmacht é féin luath nó mall.
  Bhris Alice, leag sí síos an faisisteach agus squeaked:
  - In aon chás, ní thabharfaimid suas orlach talún!
  D"aontaigh Anna leis seo:
  - Gheobhaidh muid bás, ach ní bheidh muid ag tabhairt suas!
  Agus arís chuir sí bac ar na Naitsithe. Throid sí go cróga agus le rage frenzied.
  Rinne Alice nail agus squeaked:
  - Beidh Cumannachas beo go deo!
  Agus chaith bronntanas an bháis lena chos lom!
  Cheangail Anna an faisisteach go deas, agus dúirt:
  Beidh tionchar an-mhór againn ar gach rud!
  Agus thumps arís. Agus beidh a cos lom seoladh grenade. Conas faisisteach a fháil chuig na tonsilí. Agus tá an oiread sin cónraí agus básanna acu siúd, na Naitsithe.
  Alice le grin na fiacla, thóg agus sheol líomóid eile. Scaip na Naitsithe agus squeaked:
  - Saoirse nó bás!
  Rinne Anna gáire, agus sháraigh sí, ghearr sí na Naitsithe amach agus sciob sí:
  - I ngach rud beidh muid ar an gcéad!
  Agus arís caith mhéara lom grenade deadly.
  Alice tinte ar an namhaid. Lámhaigh síos na Naitsithe agus chirps, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is cailín mé atá, go híorónta, thar barr!
  Agus arís cuileoga grenade caite le cos lom.
  Lámhaigh Anna na Naitsithe le lámhaigh cruinn. Agus sheol grenade arís. Chomh maith leis sin le méara lom. Seo cailín, cailín do gach cailín.
  Just a super agus hyper!
  Laochra anseo shines le áilleacht. Chuimhnigh Alice ar an gcaoi ar bhain triúr fear óg lena cosa lom láithreach. Tá sé chomh cool. Déanann sé lámh nimble caress do boinn, shin, glúine, agus rúitíní. Agus ansin téann siad suas. Chun thighs agus cromáin girlish. Ar ndóigh, is pléisiúr é seo. Tá an cailín, a bheith cinnte, temperamental.
  Scaoil Alice leis na Naitsithe agus squeaked:
  Go raibh an spiorad linn!
  Agus lena sála lom thug líomóid chun báis.
  Anna fucked suas freisin. Cruinn buailte síos ar an namhaid. Agus squeaked le díograis:
  - In ainm na Rúise agus deartháireacha na Slavs!
  Agus arís, cuileoga bronntanas a chaitear le cos lom, ag brú na Naitsithe.
  Chuir Alice síos go néata an cornal d'arm na Gearmáine agus rinne sí coirt:
  - Is mór mo chroí don Motherland!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Agus arís, cosnochta, cos chiseled ag an obair.
  Chuimhnigh an cailín mar a rith sí cosnochta tríd an sneachta chun litir a sheachadadh chuig an gceanncheathrú. Thart ar fiche ciliméadar rith an cailín feadh an screamh bhán deilgneach ar lasadh. Is maith, freisin, nach raibh a cosa chomh bog, an t-am ar fad ó sioc go sioc cosnochta. Seachas sin, bheadh sí fós faoi mhíchumas.
  Ach mar sin féin sheachaid sí litir, le cló tábhachtach.
  Agus conas a dhónn an sneachta na sála. Tá siad chomh scarlet, calloused, scríobtha. Ansin rith Alice anonn 's anall cosnochta. Tairgeadh di buataisí braite a chur uirthi, ach dúirt an cailín go raibh sí níos deise mar sin. Agus go ginearálta, chuimhnigh sí ar Gerda ón Bhanríon Sneachta. Mar sin ní raibh an cailín sin sách misniúil fós. D"iarr sí péire bróga a lorg dá deartháir ainmnithe Kai. Ach dhearbhaigh Alice go stubbornly go mbeadh sí a bhainistiú. Ní bhfuair sí tinn, casachtach, nó fuair sí srón runny. Agus más amhlaidh, ansin ní tharlóidh aon rud di i rith uair an chloig. Go ginearálta, is féidir leat siúl cosnochta ar feadh na bliana.
  I mbeagán focal, tá Alice tar éis scaradh go hiomlán lena bróga agus níor éirigh sí sraothartach riamh.
  Téann an rud céanna le Anna.
  Agus anois tá na cailíní ag troid, sna mionbhrístíní céanna, in ainneoin an gheimhridh, agus go bhfuil sé tar éis éirí go suntasach níos fuaire. Agus bíonn bua acu trí na Naitsithe a mharú.
  Tar éis do Kalinin a bheith scriosta go hiomlán, d'fhág an tArm Dearg é.
  Fuair Natasha agus a foireann beagán leamh. Ar iarnród briste, aistríodh na cailíní go Voronezh, rud a tháinig chun bheith ina rud éigin cosúil le Stalingrad den dara bliain is daichead. Ach is é an bhliain míle naoi gcéad daichead a seacht.
  Tá na troideanna ciúin...
  Ach leanann na Gearmánaigh ag rage. Mar shampla, gabhadh beirt gasóga ceannródaíocha.
  Bhí na buachaillí gafa sa fuar. Agus thosaigh siad a undress. Bhí cótaí fionnaidh, buataisí bhraith, geansaí, léinte agus T-léinte stróicthe. Agus sweatpants freisin. D"fhág siad na páistí ceannródaíocha in aon rud ach shorts dubha. Ansin cheangail siad a lámha taobh thiar agus bhrúigh siad amach go dtí an fuar searbh. Leshka agus Sasha, ceannródaithe ón APSS, buachaillí de thart ar trí cinn déag, cosnochta agus beagnach go hiomlán nocht, paddled sa sneachta. Thosaigh a gcosa ag iompú dearg, agus a mbonn lom dóite. Agus bhuail siad na buachaillí ar a dhroim le fuipeanna.
  Shiúil na buachaillí tríd an snowdrift, clenched a gcuid fiacla. Páistí bochta i mionbhrístíní, agus go leor tanaí faoi ghairm bheatha na Gearmáine. True, ní raibh siad cuma emaciated, agus matáin a bhí faoi an craiceann coirtithe. Ach buaileadh iad agus iad ag bogadh, agus d"fhág siad rianta agus stríoca dearga ar a ndroim lom.
  D'iompaigh cosa na mbuachaillí dearg freisin, cosúil le cosa na ngéanna. Agus ba léir gur phléasc gach céim de cheannródaithe gasóga óga le pian. Ach téann siad chun iarracht a dhéanamh fanacht díreach agus ní moan.
  Tógadh gasóga leanaí tríd an sioc ar feadh leathuaire, ansin tógadh iad chuig bothán téite. Agus conas a ghortaíonn sé, go háirithe i gcos lom, as an fuar sa teas.
  Na buachaillí screamed fiú i agony.
  Ansin bhí siad téamh suas arís agus a tógadh amach sa fuar. Agus is céasadh sofaisticiúla agus cruálach é seo.
  Tar éis bogadh arís agus arís eile, go dtí go raibh na buachaillí ídithe go hiomlán. Ansin bhí cead acu codladh ar feadh tamaill.
  Agus ansin thug siad dó uisce le n-ól, agus é a chur suas ar an raca. Gcéad dul síos, céasadh fuar. Agus ansin tine.
  Bhí sála loma na mbuachaillí á róstadh agus á ngearradh ag na lasracha. Ansin, nuair a bhí na boinn clúdaithe le blisters, bhí siad buailte le clubanna rubair. Agus fainted na buachaillí.
  Doused iad le huisce oighir agus buailte arís, an uair seo le sreang deilgneach. Agus tugadh boinn loma na leanaí stiallacha leathana, dearg-te iarainn.
  Céasadh siad na buachaillí ar feadh i bhfad ... Ansin thosaigh siad a bhriseadh a bharraicíní le tlúnna dearg-te, agus ansin a n-easnacha. Céasadh siad na ceannródaithe go dian, céasadh iad beagnach chun báis.
  Ach níor mharaigh siad. Mar sin gan faic bainte amach acu, bheartaigh siad iad a chur chuig na cairéil.
  Rinne na Naitsithe iarracht freisin bombard a dhéanamh ar Moscó le gunna ultra-fhada. Níl an smaoineamh is réasúnta, agus tá sé i bhfad níos fearr buama díreach le haerárthaí scaird.
  Ach bhí an Fuhrer ag iarraidh gunna caliber 1000 mm a thástáil le smaoineamh nuálaíoch um luasghéarú teilgean, i dtrí chuid. Agus d"fhéadfadh an gunna seo bualadh suas le cúig chéad ciliméadar. Ach b"fhéidir nár mhiste an cluiche a choinneál. Tá cruinneas an fad seo íseal. Níl an diúracán féin cumhachtach go leor, cé go meáchan sé dhá thonna déag. Agus gunna daor. Cé gur saothar ealaíne fíor é. Fiú amháin níos fuaire ná Dora - gunna níos faide agus níos cumhachtaí, agus níos costasaí, ar a dtugtar "Eva". Réir dealraimh, in onóir máistreás an Fuhrer ar.
  Faoin am seo, áfach, bhí paisean eile ag Hitler i bhfad níos óige. Agus tá sé seo faoi deara freisin.
  An cailín Cleopatra - sin a hainm, i gceannas ar an lámhach. Agus bhrúigh sí go pearsanta an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma. Agus d'oibrigh fórsa marfach ollmhór.
  Squealed na cailíní fiú, flashing a sála lom, bándearg. Cailíní álainn anseo, agus a cosa chomh sexy agus deas. Agus is féidir leat breathnú orthu ar feadh tréimhse an-fhada le admiration. Agus tá stróc níos taitneamhaí fós, agus níl sé seo ach mór! Seo iad na cailíní. Agus na sliogáin ag eitilt. Téigh trasna Moscó. Ach is beag úsáid é seo.
  Chan Cleopatra:
  - seolfaidh mé gunna magaidh,
  Buailfidh mé Stalin sa mhullach...
  Rachaidh mé isteach in ospidéal síciatrach le magadh,
  Lig don dragan damanta bás!
  Agus croithfidh an laoch a sála lom, cruinn, bándearga arís.
  . CAIBIDIL #6
  Is cogadh é cogadh. Agus Hitler, ar ndóigh, tá carnadh neart. San earrach, ullmhaíonn sé frithchúiseach nua. Agus tá sé ag bailiú trúpaí.
  Agus tá cathanna áitiúla fós ar siúl.
  Tá an staid ar an tosach cobhsaithe beagán. Níorbh fhéidir leis na Gearmánaigh Voronezh a ghlacadh agus bogadh ar aghaidh.
  Tá na Turcaigh beagán níos deacra. Ach stoptar iad freisin. Mar sin, cé gur féidir leat do shrón a choinneáil suas. Agus a chreidiúint gur féidir cúrsa an chogaidh a aisiompú. Agus sin gan ádh mór, níl saol Stalin thart. Agus troideann na laochra freisin.
  Thug Natasha seal. Lámhaigh síos cúpla dosaen Naitsithe. Agus chuir sí gliondar ar:
  - Bhí an Rúis ag an am ...
  Thug Zoya seal chomh maith agus dheimhnigh:
  - Tá agus beidh!
  Ansin chaith an cailín grenade lena cos lom. Scaip na Naitsithe, agus squeaked:
  - Tá spiorad Stalin linn!
  Bhris Augustine ar na Naitsithe freisin. Thit dosaen acu. Agus chrom sí le fearg:
  - Glóir dár Rúis!
  Agus lena bharraicíní loma sheol sí grenade marfach. Agus fuair na Naitsithe an-fhlaithiúil sna adharca.
  Thumped Svetlana freisin, agus chirped cosúil le cub mac tíre grabbing píosa feola:
  - Glóir don Rúis agus don Tsar!
  Thug Natasha an seal agus chan sí:
  - Glóir do na laochra!
  Chuimhnigh mé ar an cailín Borodino. Agus oll-laochra mhuintir na Rúise. Agus go raibh siad in ann stop a chur le Napoleon. Agus bhí siad a bheith invincible. Agus an rang is airde cogaidh.
  Sheol Zoya grenade freisin agus squeaked:
  - Glóir don Rúis! Agus na saighdiúirí Rúiseacha is fearr!
  d'éirigh Augustine go feargach:
  - Glóir do na laochra is fearr!
  Agus mar a chaitheann sé grenade lena chos lom.
  Agus déanfaidh Svetlana é a ghlacadh freisin agus líomóid an bháis a sheoladh. Agus scaipfidh sé na Naitsithe, ag sciobadh:
  - Ní sháróidh abhainn an bháis sinn!
  Agus arís sheol grenade agus cuileoga cos lom.
  Seo mar a throideann cailíní. Agus is léir nach féidir leis na Naitsithe dul tríothu. Márta 1947 cheana féin. Agus ciallaíonn sé sin nach bhfuil an samhradh ach timpeall an chúinne. Agus in aimsir te, tá sé níos deacra dul i ngleic leis na Naitsithe. Agus go ginearálta, b'fhéidir go bhféadfaí an Fuhrer seo a bhrú.
  Tá dóchas ann!
  Caitheann Natasha grenade agus squeaks:
  - Tá Lenin níos beo ná an bheo, agus tá Stalin bás a fháil!
  Agus spréacha ag eitilt óna méar loma.
  Caitheann Zoya bronntanas dúnmharaithe báis freisin, agus squeaks:
  Go maire ré an chumannachais linn!
  Agus a cosa, freisin nocht, coirtithe agus is cúis le at jade, pulsating slat.
  Agus anseo tá Augustina, cailín de na haerobatics is éadóchasach freisin. Conas a lámhach ar an namhaid, agus conas a threascairt. Agus tabhair isteach le sála lom.
  Agus cuileoga grenade marfach, le rage frenzied.
  Squeaks sí-diabhal dearg le aplomb:
  - Is mise an rage is airde ar domhan!
  Agus arís, don umpteenú huair, cuileoga bronntanas an bháis, arna chaitheamh ag cos lom cailín a bhfuil gruaig lasrach.
  Glacann Svetlana é freisin agus caitheann sé grenade... Brúiteann sé gach duine ag an am céanna. Agus déantar neamhaird de na bagairtí ó na Naitsithe. Agus cá dtéann an Fritz?
  Tá cailíní Terminator ag fanacht leo i ngach áit. Agus conas grenade a chaitheamh. Agus tá clúidíní a gcíche chomh blasta.
  Téann fear dÚsachtach do chailíní den sórt sin. Agus ní féidir leo faic a dhéanamh faoi.
  Cad is féidir le faisisteach a chur suas i gcoinne cailín críochnóra? Ní féidir ach le Naitsithe é féin a thiomáint isteach i gcónra. Agus a bheith buailte agus maraíodh.
  Sheinn Svetlana:
  - An mbeidh writhe i ifreann, agus hang amach ar soith!
  Tá na cailíní charms a fheictear. Agus conas a shoot siad. Ionadh cosúil le Robin Hoods i mionbhrístíní, diabhal ceart.
  Scaoil Natasha agus dúirt:
  - Glóir do laochra na Rúise!
  Agus chaith grenade lena chos lom.
  Bhuail Zoya an mercenary faisisteach freisin. Druileáil sí isteach ina bholg, agus squeaked:
  - Le haghaidh homeland nua i Stáit Aontaithe Mheiriceá! Ár gcéad chúige eile!
  Is amhránaí an-mhaith í an cailín. Agus tá smaointe álainn den sórt sin aici. Go háirithe, an fonn a bheith ag obair leis an teanga le rud éigin te agus mór.
  lomann Augustina a capaill de fhiacla frisky go dian. Agus ceapann sé gur siorc í. In ann a bite fiú capall fíor.
  Anseo, mar shampla, caitheann Agaistín grenade lena bharraicíní loma. Agus scaip an Fritz. Gearr síos iad mar fhéar.
  Agus canadh:
  - Beidh an beart is airde i ngach rud! Is é ár ngrá ár dteach!
  Ghlac Svetlana, an laoch álainn seo, trí grenades. Thug sí sála lom dóibh agus chrom sí:
  - In ainm an ghrá agus aisling!
  Agus gearrtha go láidir as an gunna meaisín. Tá sí ina diabhal deiseanna den sórt sin agus an neart deamhan bán.
  Buailfidh tú le laochra den sórt sin agus ní bheidh an chuma air gur bhuail siad beagán ort.
  Ní haon ionadh go raibh na Naitsithe i bhfostú in Voronezh. Cé go bhfuil gach duine tuirseach den chogadh. Go ginearálta, i gcás gan laochra.
  Seo iad na píolótaí sa spéir. Bíonn siad ag troid freisin. Go háirithe Margaret. De ghnáth cuileoga an cailín go dtí an troid i mionbhrístíní ina n-aonar. Ach conas tuairteanna sé. Ní féidir le fir Aces é sin a dhéanamh.
  Tá Margarita an-álainn, tá a cuid gruaige cosúil le gathanna na gréine. Agus tá an figiúr iontach. Agus do chailín, tá an stíl an-fhionnuar a bheith i mionbhrístíní ina n-aonar. Agus tá na mionbhrístíní dearg freisin le casúr bán agus corran. Is féidir le cailín den sórt sin grá a thabhairt do chathlán iomlán láithreach.
  Seo cailín álainn den sórt sin.
  Lámhaigh Margarita faisisteach, a bhí ag rásaíocht ar ME-462, agus rinne na Naitsithe a eireaball a chaitheamh. Cailín le gruaig órga, áilleacht iontach. Agus béal an-dearg.
  Ghearr Margarita síos Fritz eile agus d"éiligh sí:
  - Is féidir leat maireachtáil gan cogadh, ach ní gan síocháin!
  Sea, tá laochra gaisciúil agus cróga go dtí foircneach na buile.
  Throid na cailíní cosúil le laochra an chosmos uilíoch. Agus bhuaigh siad go muiníneach.
  Bhí umair Hitler trí thine. Agus phléasc siad cosúil le grenades. Agus bhí laochra álainn den sórt sin anseo. Lán le meas agus grásta. Tá eachtra chomh hálainn acu.
  Chaith Natasha grenade.
  Tweeted:
  - Brisfidh mé na fascists go léir!
  Agus mar a chaithfidh sé masterpiece eile an bháis lena chos lom.
  Ghearr Zoya síos na Naitsithe freisin.
  Chaith sí lena cos lom cad a mharaíonn.
  squealed sí le rage:
  - Don Rúis naofa! Agus athruithe móra chun feabhais! Agus arís, cuileoga láthair an bháis, sÚil lom poddany.
  Tar éis troid fíochmhar, bhí lull. Earrach na bliana 1947 a bhí ann fós. Na Gearmánaigh, nuair nach mudslides laochra. cheilt siad iad féin agus ithe. Níorbh fhéidir deireadh a chur leis an gcogadh anuraidh. Arís, tá cathanna diana romhainn.
  Ghlac na cailíní sos...
  Tá beirt chailíní Gearmánacha Albina agus Alvina díreach ar diosca ag seilg do charranna Sóivéadacha.
  Háilleachtaí, ar ndóigh, i bikinis agus cosnochta. Agus an-sexy.
  Rialú an t-aerárthach diosca le luamhán stiúrtha.
  Casann Albina an carr timpeall, scaoileann sé trodaire Sóivéadach agus squeaks le háthas:
  - Go mbeadh clú ar ár Reich fhuilteach!
  Thóg Alvina é agus sheol sé buille cumhachtach chuig carr na Rúise freisin. Bhuail sí síos agus chrom sí:
  - Genius Express!
  Bhuail an bheirt chailíní a gcosa lom. Tá siad blondes chomh gleoite. Agus tá preas na gcailíní an-chabhraithe. Thagann le tíleanna.
  Scarann Albina an t-aerárthach Sóivéadach arís. Agus winks agus roars:
  - Glóir don sliocht marfach!
  Alvina slurred freisin i rúisis. Flatten sí iad agus feadaíl:
  - Go mbeadh an Fuhrer linn!
  Cailíní ar an aplomb is! Agus tá an oiread sin draíocht orthu. Agus tá na fiacla sin súilíneach. Cosúil le péarlaí a fuair an Captaen Nemo.
  Rammed Albina an carr agus squeaked:
  - Mar sin a ligean ar diallait an Guy!
  Bhris Alvina an trodaire agus rinne sí:
  - Agus dosaen guys!
  Rinne Albina giggled agus dúirt:
  - Gnéas iontach nuair a chíosann bean fear ar airgead!
  D"aontaigh Alvin:
  - Is aicme é seo, is mór an trua é airgead!
  Lámhaigh Albina eitleán Sóivéadach eile agus squeaked:
  - Agus cad ar mhaithe le pléisiúir agus airgead nach mór an trua. Is gearr go mbuafaimis na Rúisigh agus gheobhaimid eastát dúinn féin!
  Bhuail Alvina carr dearg eile agus roar sí:
  - Ar an drochuair, tarraingíonn an cogadh ar aghaidh! Tá na Rúisigh seo chomh stócach. Tá sé cosúil le punching rubair le do dhorn!
  Chuir Albina ina choinne le crá:
  - Más rud é ach amháin le haghaidh rubair. Tá sé níos mó cosúil le coincréit threisithe. Agus gortaítear mo chnámhóga go mór!
  Chlaon Alvina, bhuail sé carr Sóivéadach, agus rinne sí:
  - Beidh muid ag briseadh trí aon nithiúla!
  Bhris Albina an trodaire Yak-11 as rith:
  - Agus briseadh na miotail, agus galú!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Bris agus leá! Go luath beidh léasair againn! Agus ansin beidh na Rúiseach deireadh cinnte!
  Bhí Albina ar aon dul leis seo:
  - Ní féidir cur i gcoinne léasair!
  Alvina giggled furiously.
  - A ligean ar ghlacadh Moscó, agus ansin Londain!
  Dúirt Albina le crá:
  Tá sé in am Londain a ghlacadh!
  Bhain na cailíní amach a diosca. Is cuma cé mhéad gunnaí aeir Yak Sóivéadach a scaoileann i gcarr na Naitsithe, ní féidir leo aon rud fiúntach a dhéanamh. Buaileann scaird laminach chumhachtach síos na teilgeáin agus na blúirí go léir.
  Rinne Alvina, ag gearradh síos ar an trodaire Rúiseach, squeaked:
  - Ní dhéanfaidh an béar rince an féileacán.
  Chuir Albina, le cabhair óna méar nocht, a carr in iúl agus roar sí:
  - Sea, béar... Is ainmhí an-mhaith thú. Go háirithe ar slabhra agus nuair a bhíonn do chraiceann flayed!
  Oibríonn cailíní le fury na tigresses. Eh, sa leaba tá siad temperamental freisin. Is breá leo a bheith gníomhach. Agus ní fhulaingt siad seasmhacht. I dtaca leis seo, ach siorcanna. Agus is breá leo turgnaimh. Agus tá béal an-ghrámhar acu.
  Bhuail Alvina síos an carr Sóivéadach agus squeaked:
  - Le haghaidh athruithe sa chogadh ar ár bua!
  Dúirt Albina le fearg agus le fearg:
  - Sea, tharraing an cogadh ar aghaidh ... Níl ann ach monarcha tromluí agus cistin Satan. Cé mhéad dár guys agus cailíní a fuair bás!
  Sheinn Alvina le osna:
  - Cé mhéad dár ndeartháireacha a luíonn ina n-uaigheanna... Bíonn scáthanna ag fánaíocht ar an saol sin... Ní thuigim cad atá ann.
  Dúirt Albina, ag gáire go feoilighníomhach agus ag brú na Rúiseach:
  - Cad a cheapann tú, a chailín, go bhfuil Dia ann?
  Alvina, freisin, marú, hiss:
  - Tá amhras mór orm. Tá an cogadh ar siúl le blianta fada. Agus nach bhfuil grá ag an Uilechumhachtach don Ghearmáin má ligeann sé don oiread sin dá mac agus iníonacha is fearr bás a fháil!
  Mhol Albina:
  - B'fhéidir go bhfuil brí dhomhain éigin sna trialacha seo?
  Bhí Alvina ag gáire agus ag caoineadh:
  - Brí? Chun daoine a chéasadh níos mó, agus go háirithe dúinn Gearmánaigh?
  Labhair Albina le díograis ó mhac tíre she a rug uan:
  - Ansin feicfimid aoibhnis an domhain níos géire! Agus grá síochánta!
  Alvina nocht a cuid fiacla agus muttered:
  - Tá grá míleata i bhfad níos fearr fós!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Ar ndóigh, go háirithe leis na buachaillí. Bíonn boladh na hóige orthu, agus níl siad chomh gruagach le fir fásta! Is mór an pléisiúr gnó a dhéanamh leo!
  Alvina, ag brú na n-eitleán Sóivéadach, squeaked:
  - Agus tá an próiseas foghlama an-tarraingteach. Is maith liom ról meantóra a ghlacadh! Tá sé chomh iontach!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Ní éiríonn sé níos sláintiúla!
  Tá cailíní, go ginearálta, greannmhar, ach whores. Agus ar ndóigh déanann siad rud éigin nach bhfuil an-taitneamhach le léamh faoi.
  Tá cailíní ag léim le mífhoighne. Tá siad ag iarraidh an oiread gean agus is féidir! Agus chun stró a chur orthu gach lá. Níos fearr fós, trí huaire sa lá. Ní hea, fiche uair sa lá!
  Thit Alvina síos, trodaire eile agus squeaked:
  - Níl, tá Dia! Ligeann sé dúinn a exterminate saighdiúirí Sóivéadach!
  Rinne Albina thump agus bellowed freisin:
  - Ó, cad tá mé ag iarraidh? Tá gnéas ann, tá fir ann ... Tá go leor siamsaíochta ann, ach níl aon bhaol ann go bhfaighidh tú bás! Mar sin cén fáth a dteastaíonn uainn deireadh an chogaidh?
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - Mar ábhar na fírinne, agus cad! Beidh muid ag troid go dtí an deireadh!
  Scig Albina le roinnt crá:
  - Agus is é an cogadh go bhfuil tar éis an deireadh, dar leat nach fiú an-folamh.
  Bhí an-ghrá ar Alvina a bheith groped as a cíoch. Tá sé chomh íogair agus erotic. Agus tá phógadh níos fearr fós. Agus nuair a bhraitheann roinnt fir temperamental tú ag an am céanna. Go háirithe má tá siad buachaillí, agus fós ar bís.
  I mbeagán focal, tá na cailíní go ginearálta Super agus antiheroes!
  D'éirigh le Natashka agus a foireann ar 1 Aibreán, 1947, dul chun cinn an Fritz i Voronezh a chosc.
  Bhog na Gearmánaigh a n-umar faoin sneachta fliuch agus rinne siad iarracht briseadh tríd go dtí na cliatháin.
  Throid laochra, mar atá i gcónaí i mion-bikinis agus cosnochta, sa fuar. Chuaigh siad isteach sna sruthanna sneachta agus scaoil siad as sin agus chaith siad grenades agus pacáistí pléascacha lena gcosa lom.
  Cailíní an-álainn, sexy, agus teannta go hálainn. Stannáilte, cosnochta.
  Ghearr Natasha síos an Fritz agus squeak sí:
  Tá cailíní an-bhródúil asainn féin!
  Rinne Zoya feadaíl agus caoineadh freisin:
  - Déanaimid ár ndícheall ach amháin sa chéad sraitheanna!
  Agaistín, an diabhal rua, ag canadh:
  - Níl ionainn ach primas agus ballerinas!
  Ansin sheol sí grenade lena cos lom.
  Svetlana thóg é agus fired. Chaith líomóid
  - A ligean ar troid! Níl aigne an chlaí againn!
  Rinne na cailíní jab iontach. Lámhaigh siad agus chaith siad grenades lena gcosa seductive. Cad mar gheall ar an Fuhrer...
  Natashka nocht a cófra, agus lena nipple scarlet thug grenade. D"eitil sí thart, agus thuirling sí i gcéimeanna na Naitsithe, squeaked:
  - Sea, beidh lá mór dooms ann!
  Rinne Zoya tweet:
  - Agus tiocfaidh Svarog an Dia Mór!
  Agus freisin, mar atá le méara lom, seoladh grenade.
  Rinne Augustine gáire agus dúirt:
  - Fós suimiúil. Tá pacifist Íosa Críostaithe. Agus tá gunnaí iontach againn Svarog! Difríocht infheicthe!
  Agus beidh sé freisin caith pacáiste pléascadh lena sála lom.
  Ansin buailfidh Svetlana, lena cos lom, an namhaid le grenade. Agus canadh, ag baint a fhiacla:
  - Is é ár nDia an Dia Cogaidh! Ná pacifism!
  Ansin chaith na cailíní liathróidí sneachta ar a chéile. Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Is maith go raibh Vladimir cliste go leor gan glacadh leis an nGiúdachas. Mar sin féin, is dóigh liom go mbeadh sé níos fearr do chuid féin a fhorbairt! Bhuel, cén fáth a bhfuil creideamh daoine eile ag teastáil uainn?
  Thóg agus sheol an cailín grenade lena cos lom. Agus brúite na fascists.
  Chuir Zoya, lámhach, leis:
  - Níl, i ndáiríre, a dhéanamh ar an creideamh pacifist! Ach is féidir leat teacht suas le do Iriy féin freisin!
  Agus freisin le toes lom, conas a sheoladh bronntanas an bháis, agus bain cúpla dosaen faisisteach.
  Anseo bhuail Augustine freisin ar na Naitsithe. Agus arís, ghéill cosa lom, pacáistí pléascacha.
  Scaip sí na Naitsithe agus squeaked:
  - Seanscéal ar bhealach nua!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Tháinig Svetlana ar aon dul. Ghearr sí síos an Fritz agus squeaked:
  - Agus athruithe móra don todhchaí!
  Agus sheol sí lena sÚil nocht é, ag briseadh droim na Fuhrers.
  Thóg Natashka é agus roar sé le mianach éadóchasach:
  - Tá mé an cailín coolest! Gach ag an am céanna sweep!
  Agus caith toes lom bás agus chaos.
  Bhí Zoya cráite freisin. Maraíodh go leor faisisteach.
  Agus chroch sí:
  - Chun onóir agus Motherland!
  Tar éis sin, arís, tosóidh a chos lom ar rud éigin.
  Seo agus Augustine a ghlacadh é agus gouge te. Amhras ar na fascists. Briseann iad i bpíosaí.
  Ansin glacfaidh sé agus canfaidh sé:
  - Glóir don Motherland agus Honor!
  Seolfaidh Svetlana bronntanas báis, agus blasfar freisin:
  - Agus beidh muid le chéile!
  Agus cuirfidh cosa lom tús leis an scrios.
  Tógfaidh Natasha freisin é agus tairneoidh sí é ... Bainfidh sí síos an Fritz.
  Ansin glacfaidh sé agus tabharfaidh sé an cas.
  Chan sí, ag tafann a béil:
  - Ní cailín simplí mé! Gruaig órga!
  Is cailín dá meon féin í Natasha, ar ndóigh. Tá rud ar bith is féidir agus réidh le haghaidh rud ar bith. Mar shoots sé, beidh tú admire go simplí é. Agus gearrann sé naimhde mar shaothróir.
  Agus squeaks:
  - Téann grá chun báis!
  Shoots Zoya freisin. Agus a chos lom, tugann sé isteach i grenade, agus hisses:
  - Corda iontach!
  Agus cuireann:
  - Gach faisisteach i gcostas!
  Augustina shoots freisin ar an namhaid. Exterminates an Fritz. Crochadh na Naitsithe agus squeaks:
  - Is beag níos mó agus beidh muid a bheith go léir an níos láidre!
  Agus cosa lom na háilleachta caith arís iompróir an bháis.
  Tinte Svetlana freisin ag na Naitsithe. Agus seolann grenade, le cabhair ó bharraicíní de chos lom. Agus chirps:
  - Ní raibh a fhios againn Trioblóidí, ach comharsa tháinig!
  Agus gáire sé freisin.
  Tá na cailíní chomh iontach. Agus busty. Agus is breá leo é nuair a tharraingíonn siad a gcíocha.
  Seo iad na háille. Seo aeróbaice an ghrá agus na filíochta! Mol na cailíní álainn! Sea, lig dóibh a bheith an-mhaith!
  Phléasc Natashka na Naitsithe le scaird luaidhe agus squeaked:
  - Ina ionad sin, creid linn, níl!
  Agus lena chos lom seolfaidh sé an marbh arís!
  Agus anseo tá Zoya cosúil le lúpán. Tabhair anuas na faisisteacha. Agus squeaks:
  - Ní féidir leat smacht a fháil orainn!
  Buaileann Augustina, cosúil le lúpán freisin, le cabhair óna barraicíní loma, mais Fritz agus squeaks:
  Agus beidh an chéad céad eile linne!
  Tar éis sin, beidh a cuid fiacla sparkle cosúil le scáthán!
  Ghlac Svetlana agus sheol sé grenade lena cos lom. Maraíodh na faisisteacha. Agus propilikala le aplomb:
  - Bua síoraí! Svarog linn!
  Sheol Natashka píosa gloine lena bharraicíní lom. Ghearr sí a scornach chuig an Fritz agus squeaked:
  Agus beidh Íosa linn!
  Ansin dúirt sí:
  - Cosúil le Dia Bán Rúisis!
  Thug Zoya grenade freisin agus d'éiligh sí:
  - Glóir don Rúis Mhór!
  Agus le sála lom beidh sé ag caitheamh suas pacáiste pléascadh.
  Chroith Augustine a clúidín a raibh cuma sútha talún air. Phlandáil mé scuaine do na Naitsithe.
  Ansin chaith sí bás ag an Fritz lena cos nocht agus d'èigh:
  - Ná bíodh aon fhadhbanna againn!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Chuir Svetlana i scuaine freisin. Strac sí na Naitsithe ina bpíosaí ... Agus ansin seoltar grenade le cos lom.
  Cailín blonde ag caoineadh:
  - Go raibh na hÓglaigh linn!
  Agus do sgríobh an ceathrar cailíní:
  - Glóir don Teaghlach Uilechumhachtach, Uile-Iontach, Uile-Chumhach, Shíoraí, agus Shíoraí!
  Anseo ghlac Svetlana freisin peann lena cos beag lom, agus ghearr sí suas a cuid Aria freisin.
  Insíonn daoine go leor finscéalta faoi na Veles móra - agus conas a rugadh é le toil an Teaghlaigh, agus mar a tógadh é i nDomhan Navi ag Dia Viy, mar a chuaigh sé ar fud an domhain Nocht ar thóir a chuid. cinniúint agus bhí sé cráite ag an droch-chlaonadh lenar baineadh geit as. Insítear finscéalta faoin ngrá a bhí aige don Yasuna súile éadrom agus gur íobairt sé é féin chun a saol a shábháil. Canann siad amhráin faoina shaothair agus faoi chuidiú le daoine. Ní féidir leat na scéalta go léir a athinsint in aon shárshaothar amháin.
  Ansin bhris na cailíní amach. Cuireadh tús le sliogáil eile de Voronezh. D'oibrigh na buamadóirí. Tháinig buamadóirí Gearmánacha isteach freisin. Throid píolótaí go cróga i gcoinne na Naitsithe. Go háirithe Maria. In ainneoin an fuar, ní raibh an cailín ag caitheamh ach mionbhrístíní tanaí bán. Bhrúigh sí a bharraicíní loma ar na pedals, ghearr sí síos na Gearmánaigh. Lámhaigh an cailín scaird-bhuamadóir Yu-387, rud a chuir tobac agus titim amach. Exclaimed joyfully:
  - Glóir don Rúis Mhór, cumannach!
  Tar éis stop a chur leis an bhlaosc, lean na laochra ag scríobh faoi na déithe Rúiseacha.
  Dia mór Veles. Cé chomh hálainn Rodnoverie - an oiread sin Déithe. Agus tá gach pearsantacht láidir, suimiúil ag baint le cruthú an Domhain!
  Scríobh Natasha agus cosa lom:
  Is é an comhartha is cáiliúla de Dhia Veles an "Ceann Tarbh". Cuireann an comhartha, cosúil le ceann tarbh, i gcuimhne dúinn gurb é Veles, Dia na Slavs, pátrún beostoic. Tá an comhartha ar eolas, a úsáidtear níos minice ná a chéile, ar feadh i bhfad tá sé absorbed go léir na smaointe éagsúla de na Slavs faoi chumhacht Dé, lena n-áirítear eagna agus cumhacht draíochta.
  Ansin lean an órga-haired Zoya;
  Is breá le fir, daoine fásta agus óg an comhartha Dé Veles, meallann sé mná a bhfuil cumais witchcraft acu.
  Tá sé de cheart ag duine ar bith a chaitheann comhartha Veles cosaint chumhachtach a bheith aige ó thionchair draíochta, forbairt a chumais cailleach féin, a bheocht agus an cumas chun teacht ar réiteach i dtimpeallacht dheacair.
  Léigh tuilleadh faoi cheann an amulet Bull.
  Adhmad - péine, gallchnó nó fuinseog (iúir), cláir draíochta agus amulets déanta as na speicis seo
  Ainmhí - eilc, fianna, béar, damh (turas), bó, nathair, laghairt (lizard).
  Heraldry, rudaí - bréid fada (gruaig), féasóg agus adharca
  Treba (tairiscint) - íobairt siad copar (mar Dhia an rathúnais agus an rathúnais), olann agus fionnadh, agus freisin poured kvass - na deochanna sin a mhúin sé do dhaoine a ullmhú de réir ceann de na finscéalta.
  Agus do mharcaigh Augustine 'n-a ndiaidh. Fiery agus cosnochta.
  Ní ghéilleann an tArm Dearg Voronezh, agus cloíonn sé go mór leis. Bíonn idir bhuachaillí agus chailíní ag troid anseo.
  Scaoileann leanbh aon bhliain déag d'aois raidhfil Mosin chuig na Naitsithe. Tá an sneachta beagnach leáite, lán de láib. Tá an buachaill cosnochta agus i shorts. Tá sé chomh cruaite agus mothaíonn sé fuinneamh an domhain níos fearr.
  Buaileann Oleg Naitsíoch agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  In aice leis tá an cailín Margarita. Chomh maith leis sin cosnochta i gúna éadrom. An aois chéanna le Oleg Rybachenko saor in aisce,.
  Shoots sé go maith freisin. Buaileann sé an faisisteach agus squeaks:
  - Go glóir an Motherland Neamh!
  Tá an buachaill agus an cailín anseo ó chéad laethanta an léigear. Ó deich mbliana d'aois, tá trodaithe a bhfuil taithí acu cheana féin ag troid leis na Naitsithe.
  Is buille é an rud nach lámhaigh ó raidhfil é.
  Scaoil Oleg Rybachenko cornal Gearmánach. Stomaíonn sé a chos lom coirtithe agus deir:
  - Bíodh solas na nDéithe Rúiseacha ann!
  Margarita, is é seo an cailín terminator Deimhníonn:
  - Sea, i gcónaí cáiliúil!
  Agus caithfidh sé diosca lena chos lom ag an samurai is gaire.
  Agus ansin caitheann an buachaill a mhéara lom. Tar éis do Oleg na Naitsithe a scaipeadh, dúirt sé:
  - Agus d'eitil an tréad namhaid go talamh! Faoi bhrú cruach agus tine!
  Is shooter maith é an buachaill. Anseo a thiteann an t-oifigeach a maraíodh. Agus taobh thiar dó tá ceann eile. Tá go leor umair fós ag na Gearmánaigh agus, ag baint úsáide as amhais, cuireann siad stoirm ar an mbealach sean-aimseartha. Cailleadh go leor acu faoi bhallaí Voronezh. Thined na céimeanna agus na cosantóirí.
  Ach ní dhéanann an arm Sóivéadach a thabhairt suas. Tá Voronezh fós ag coinneáil amach. Tá an léigear ar siúl le deich mí anois. Ach ní thugann an chathair-fortress suas.
  Go luath i mí Aibreáin, san earrach. Salach. Ach tá an ghrian chomh geal agus te. Warms.
  Caitheann Margarita, an cailín seo a bhfuil gruaig órga uirthi, grenade lena cos lom agus canann sí le rann.
  Canann an buachaill Oleg freisin agus caitheann sé grenades baile lena chosa lom;
  Ó Pushkin, níl an ceart agat eccentric saor in aisce,.
  Nílimid ag iarraidh éirí tinn san earrach!
  Tar éis an tsaoil, boladh luibheanna úra Bealtaine,
  In ann gach duine a thiomáint as an tolg!
  
  Bíonn braon sneachta faoi bhláth san earrach
  Tá íonacht glónra oíche acu ...
  Tugann aisling solas bog breith
  Ba mhaith leis an ógánach an stoirm arís!
  
  San earrach beidh an fuar ag dul in olcas,
  Imeoidh scum na gcráite olc...
  Fiach glóir go deo
  Ól anáil mhilis na maighdean!
  
  Mar a tharla san óige, tá gach rud go breá,
  Agus is í Bealtaine óige an dúlra!
  Tá an cnocán ag magadh le chisel,
  Tá toirneach ar crith, boghtaí ag stealladh!
  
  San earrach, tá srutháin ag gríosadh mar thriall,
  Agus tá a gcuid músanna cosúil le tonn ag splancadh.
  Anseo tarraingíonn na caora -
  Warms ó áilleacht an chroí!
  
  Is áilleacht gach rud inár réigiún,
  Tá féar cosúil le veilbhit i gúna mná.
  Cén cineál daille
  Déan iarracht maireachtáil go stubbornly sa chathair!
  
  Cén fáth a bhfuil gá againn le cathair agus sráidbhaile saor in aisce,.
  Bígí, cosúil le savage, siúl tríd an bhforaois.
  Agus má bhíonn sneachta ann,
  Níl an luaith cosnochta sin ach níos géire!
  
  Thug Rod an chumhacht sin
  Go bhféadfaimis reign mar déithe.
  Seo seagal órga sa pháirc,
  Ón deilbhín shines an aghaidh go docht!
  
  Svarog Slavyan Athair Naofa
  D'ordaigh sé grá agus maireachtáil do na deartháireacha!
  Cé atá ina fhear uasal
  Tar éis an tsaoil, ghlac an Cruthaitheoir é féin leis an gcrosadh!
  
  Agus beidh an ridire géar a chlaíomh,
  Toisc go bhfuil foréigean sa saol!
  Dúirt an Tiarna: Ní thabharfaidh mé síocháin,
  Tar éis an tsaoil, tá ifreann, creidim dom, impotence!
  
  Mar sin ná creid gur neamh é an codladh
  Go deimhin, is é an sonas croílár na gluaiseachta.
  Agus tú ag troid chomh dare -
  Chun maithiúnas a iarraidh ar an seiceadóir!
  
  'S má chuaidh sé féin siar,
  Cabhróidh an tslat sin, creid do mhac!
  Faigh an deannach agus an bruscar as do cheann:
  Cad a dhéanann gearán leat - diúltóidh mé é!
  . CAIBIDIL #6
  Phreab an buachaill agus an cailín agus iad ag canadh. Faisisteach bróidnithe.
  Bhí gach cur chuige breac le corpáin. D'éirigh le trúpaí na Rúise ionsaí na dtrúpaí a bhí níos mó ná líon na dtrúpaí.
  Na mílte mílte reisimint i ndiaidh reisimint - déanann ár laochra damáiste!
  Buachaill agus cailín ar an imeall, crochfaidh na Naitsithe amach i srón. Ní féidir leis na Naitsithe an Rúis a shárú, beimid in ann iad a bhriseadh ina bpíosaí!
  Deir Oleg Rybachenko agus é ag leagadh ginearál Gearmánach agus ag cur fola ar urlacan.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, lámhaigh, ag canadh go díograiseach léi:
  - Cosantóirí an athar! saighdiúir Perunov!
  Oleg Rybachenko, ag gearradh síos na naimhde, canann:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chaith Margarita grenade lena cos léanmhar agus í ag gáire:
  - Bailíonn Laochra na Rúise in aláram!
  Agus in áit eile, tá cailíní Sóivéadacha ag troid ar ghunna féinghluaiste SU-100.
  Is iad sin na laochra álainn, faoi stiúir Elizabeth.
  Cé go bhfuil umair Gearmánacha formidable agus an-chumhachtach.
  Briseann Ekaterina, agus í ag brú cnaipe an luamháin stiúrtha lena cosa lom, tríd an meaisín faisisteach agus an chirps:
  - Don Rúis naofa!
  Shoots Elena freisin as an triomadóir, pollta an namhaid isteach sa taobh. Agus ag gáire go ionsaitheach, dearbhaíonn:
  - Chun cumannachas!
  Agus buaileann sé leis an tsáil lom ar an armúr.
  Bhris Euphrasia freisin ar an namhaid lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Chun cumannachas na Rúise naofa!
  Agus conas a gáire sé!
  Thóg Eilís é agus dúirt:
  - Don APSS!
  Agus freisin conas a shoots sé ...
  Agus chan na cailíní:
  Tá muintir na hÚcráine agus na Rúise aontaithe,
  Tá muid deartháireacha Slavs cairde go deo ...
  Go dtuga an Tiarna glóir don ainm ceart,
  Is teaghlach iad náisiúin uile an domhain!
  Sin a bhí na páistí anseo - heroic agus láidir. Lena n-áirítear buachaillí ceannródaíocha agus cailíní ceannródaíocha.
  Throid buachaill agus cailín, Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova, ar Mount Visokosnaya. Rud a theip ar na Naitsithe a ghabháil. Cheana féin 20 Aibreán agus an lá iompaigh amach a bheith te.
  Cé go bhfuil an giúmar na bpáistí agus imníoch. Sa USSR, thosaigh míshuaimhneas, de bharr círéib fhuilteach na bpríosúnach. Agus ba léir go raibh sé in am deireadh a chur leis an gcogadh. Ach rinne an Wehrmacht iarracht go géar Voronezh a ghabháil. Cé, freisin, bhí arm an Tríú Reich ag fuiliú go litriúil cheana féin.
  Agus chuir na Naitsithe brú ar Voronezh leis an gceann deireanach ina neart.
  Tá Oleg Rybachenko fós ina leanbh, ach le matáin an-fheiceálach agus gruaig chothrom.
  Le lámhaigh dea-dírithe, bhuaileann sé Gearmánach agus roars:
  - Glóir a Rí Iósaef!
  Palit agus Margarita, agus iad ag rá:
  - Agus ár Motherland nua!
  Tar éis sin, tosaíonn an cailín agus an buachaill a shoot fiú níos tapúla. Athlódáil siad raidhfilí lena n-toes loma agus gearrann siad samurai.
  Oleg ag canadh, ag leagadh síos agus ag bualadh na Naitsithe:
  - Ach thuairiscigh faisnéis go cruinn ... Agus chuaigh sé ar an ionsaí, is é ár n-láidir! In aice le talamh dúchais an Chianoirthear. Cathlán turrainge armúrtha!
  Chrom Margarita freisin, ag seoladh piléar go cruinn i ndiaidh piléar:
  - Armúrtha, cathlán turraing!
  Throid an buachaill agus an cailín le muinín steely. Tá dámhachtainí acu cheana féin.
  Fuair siad a gcéad bhaisteadh tine nuair a bhí na Gearmánaigh díreach ag iarraidh an tsrón timpeall Voronezh a dhéanamh níos doichte.
  Ag an am sin, thug leanaí deich mbliana d'aois ní hamháin sliogáin chuig na gunnaí Sóivéadacha, ach scaoil Oleg é féin freisin. Agus lámhaigh síos howitzer Naitsíoch. Ag taispeáint cruinneas.
  Chuaigh an buachaill agus an cailín trí thástálacha diana. Ach níor ghéill Voronezh. Agus throid siad cosúil le laochra.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh amach na Naitsithe, canann:
  - Dia shábháil an rí!
  Tacaíonn Margarita le:
  - Ceannasach láidir!
  Oleg Rybachenko, lámhaigh, a deir:
  - Rí do ghlóir!
  Margarita, ag gearradh síos ar na Naitsithe, squeaks:
  - Glóir dúinn!
  Sheinn Oleg le háthas:
  - Rialaigh eagla na naimhde!
  Agus chaith an buachaill grenade lena chos lom.
  Dheimhnigh Margaret:
  - Tsar Orthodox!
  Agus chaith an cailín grenade lena cos lom freisin!
  Lánúin iontach. Leanaí díreach, agus mar sin fionnuar.
  Crazy element, eilimint dÚsachtach.
  Ar 20 Aibreán, repulsed an ionsaí ar na Naitsithe. Ina dhiaidh sin, thosaigh na Naitsithe a bhlaosc Mount Visokosnaya. Ach gan mórán ratha.
  Rinne Oleg agus Margarita sortie.
  Chaith buachaill agus cailín dioscaí géara lena gcosa lom. Bhuail siad na Naitsithe sa scornach agus chirped:
  - Glóir do Tsar Stalin!
  Ansin thosaigh siad ag scrios na Naitsithe.
  Oleg fired ag oifigeach Gearmánach. Bhuail sé é agus squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Margarita fucked a faisisteach. Chaith sí brat gloine lena méar nocht agus d"fháisc sí:
  - Ordú nua ar an sean-bhealach!
  Oleg gríosaitheach arís. Seoladh snáthaid nua. Bhuail sé na Naitsithe sa tsúil. Agus roared:
  - Chun éachtaí an tsarism!
  Scaoil Margarita cineál buí síos. Bhuail sí le caith a toes loma ceart sa tsúil agus chirped:
  - Cinntí Tsar Stalin sa saol!
  Tá buachaill agus cailín dochoigeartaithe go simplí. Seo mar a bhrúitear fascists. Agus cad iad feiniméin iad. Agus ní bheidh Voronezh a thabhairt suas, is cuma cé mhéad na Naitsithe Rush chun an fortress.
  Dhumpáil Oleg an ginearál faisisteach agus squeaked:
  - Tá ár gcóisir láidir!
  Thóg Margarita boss mór agus dumpáil sí freisin agus rinne sí hiss ar:
  Coinníonn sí an domhan!
  Phic an buachaill agus an cailín timpeall an iosta lón lámhaigh. Tharraing an buachaill an bogha lena bharraicíní loma. Agus fired saighead le deireadh fiery.
  D"eitil sí isteach sna boscaí le sliogáin agus buamaí. Agus thosaigh gach rud ag briseadh agus ag maidhm.
  Molann Oleg:
  - Beidh scrios iomlán! Is é mo chéad aistriú mo bogadh deiridh!
  Agus d'éirigh an buachaill amach a theanga.
  Arís shoots an buachaill agus buaileann sé. Oibríonn flawlessly. Agus ní féidir leis na Gearmánaigh faic a dhéanamh faoi.
  Bíonn Margarita ag lámhach agus ag squeaks freisin:
  - Don Rúis! Na tíortha is beannaithe!
  Téann leanaí cosúil le tonnta tsunami. Beag, ach chomh marfach.
  Tá Natasha agus a foireann ag troid leis na Naitsithe freisin.
  Shoot na cailíní agus caith grenades lena n-toes lom. Is laochra troda den sórt sin iad.
  Agus ansin tá ceannródaithe eile ag troid.
  Lasann na buachaillí na Naitsithe agus roar:
  - Chun cumannachas!
  Agus taispeáin na teangacha faisisteacha.
  Thóg Seryozhka agus Petka, beirt bhuachaillí ceannródaíocha, na Naitsithe as slingshot agus rinne siad an ruaig orthu, agus mar a ghlaonn siad:
  - Chun cumannachas!
  Agus beidh siad ag gáire!
  Gearrfaidh Svetka agus Katya isteach agus glanfaidh siad:
  - Ar son mhórúlacht an APSS!
  Agus fuck siad.
  Bíonn cailíní Komsomol ag troid go éadóchasach freisin.
  Agus cosúil le slap ar na Naitsithe ó gunna. Agus beidh siad ag séideadh iad go léir as a chéile.
  Ní féidir, ní féidir an APSS a bhriseadh. Agus leanann na Naitsithe ag teacht agus ag teacht. Agus líonann siad na bealaí isteach go léir chuig a seasaimh le coirp. Ach leanann siad orthu ag dreapadh gan staonadh.
  Ach an 30 Aibreán, sheol an Ghearmáin faisisteach ionsaí nua, buile ar Voronezh. Thit an príomhbhuille ar Shliabh Vysokosnaya.
  Oleg agus Margarita throid, anois ag baint úsáide as gunnaí meaisín. Buachaill agus cailín buailte le gunnaí. Rinne leanaí na Naitsithe a ghearradh síos go litriúil.
  Oleg, lámhach, ag canadh:
  - Ó, ós rud é nach bhfuil brón fadhb!
  Margarita, ag scriobláil ar na Naitsithe, agus ag slad a cosa nochta, d"éirigh sí:
  - Más rud é ach an dorchadas airgid!
  Thainic an buachaill na Naitsithe, á bhualadh amach i gcéimeanna, thóg sé é agus squeaked go géar:
  - abhainn na Danóibe agus abhainn Don!
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Bhuel, idir an dá linn, dul ag siúl!
  Agus é ag brú na Naitsithe, chrom Oleg:
  - Ná shárú an Cossack!
  Agus d'éirigh an buachaill amach a theanga. Tá sé chomh súilíneach agus tapaidh. Is é an buachaill terminator. Cé acu de na gunnaí meaisín scribble. Agus cad nach piléar é, ansin sa chiste.
  Chaill an Tsar Nicholas II a údarás den chuid is mó mar gheall ar an gcogadh leis an tSeapáin. Níos cruinne mar gheall ar defeat trua. Go deimhin, cé a chailleadh! Ní ollphéist ifreann!
  Agus san Áise, a bhfuil na Rúiseach buailte i gcónaí! Thairis sin, a bhfuil superiority uimhriúil.
  Ach anseo, tá an Ginearál Chuikov ag ceann Voronezh. Agus cúpla terminator leanaí. Tabharfaidh siad isteach agus ní thabharfaidh siad isteach.
  Buaileann Oleg Rybachenko le gunna meaisín agus roars:
  - An torc buile, tá hairicín ag réabadh!
  Tacaíonn Margarita go díograiseach le:
  - Ár radharc álainn! Labhraíonn sé an fhírinne!
  Tá buachaill agus cailín dochoigeartaithe go simplí. Sa iad, tá spréach de thallann ollmhór le feiceáil.
  Déanann Oleg na Naitsithe a ghearradh síos agus fiafraíonn sé den chailín:
  Cén fáth a bhfuil seacláid delicious, dar leat?
  Freagraíonn Margarita le gáire:
  Toisc gur seacláid é!
  Rinne Oleg gáire agus chrom sé:
  - In ainm na máthar Rúis, lig an Motherland a bheith níos áille!
  gáire Margarita agus yelped:
  - Beidh cinnte!
  Tá an cailín cosúil le gunna meaisín gearrtha as na Naitsithe. Tá an oiread sin draíocht aici. An embodiment na háilleachta.
  Agus tá Mount Vysokosnaya daingnithe go foirfe, agus tá sé chun tosaigh ar na poist. Ní thabharfar ar láimh do na Naitsithe í chomh héasca sin. Tá na Sóivéadaigh ag troid le éadóchas, ach an-sciliúil.
  Tá an imshuí ar siúl le beagnach bliain anois. Ach uaireanta téann carbháin le bia agus lón lámhaigh isteach. Mar sin tá an chathair le múrtha ag seasamh. Agus níl sé ag dul a thabhairt suas.
  Cé go raibh Georgy Zhukov beagán déanach. Sin a cheapann Tsar Stalin. Rud a bhfuil ginearáil neamhchinntitheach aige.
  Scaoil Oleg caoga Naitsí le pléasctha as gunna meaisín agus deir:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! In iarracht chun freastal ar an motherland!
  Margarita, ag lámhach freisin, squeaked:
  - Agus ní bhuaigh aon duine!
  Agus las an laoch a fiacla pearly.
  Scaoil Oleg arís agus d'eisigh sé:
  Is mac tíre bán muid!
  D'fhreagair Margaret:
  - Uimh tigress níos mó!
  Agus arís scaoil an buachaill agus an cailín. Is léir nach féidir leis na Naitsithe iad a shárú. Agus ní bhrisfidh aon fhórsa.
  Oleg tinte agus roars.
  - Ta-ta-ta a deir meaisínghunna!
  Squeaks Margarita mar fhreagra:
  - Beidh mé ag brú ar an meaisín gunner a deir!
  Agus léiríonn an cailín agus an buachaill i gcoinne na Naitsithe neart ollmhór agus daingne toil.
  Tá cathanna fíochmhara ar muir leis na Naitsithe.
  Anseo, tá scriostóir ag bogadh chun tosaigh ar an gcabhlach ar fad. Agus níl ach cailíní air. I shorts gearr, cosnochta, agus i veisteanna.
  Ritheann na cailíní timpeall an deic. Tá siad go léir chomh hálainn. Tá an ghruaig fionn, grian-tuartha, agus tá an craiceann dorcha, coirtithe. Háilleachtaí taibhseach.
  Agus a bhabhta, sála bándearg flash ag.
  D"fhiafraigh Veronica, báid fionn a fheictear, den bhuachaill cábáin:
  - Cad a Yulia, tá eagla ort roimh an cath?
  An cailín cábáin squeaked mar fhreagra:
  - Sea, aisling agam troid!
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  - Ach beidh tú a bheith gafa ag na Naitsithe, agus beidh siad Fry do shála lom!
  D'fhéach an cailín ar a cosa lom, coirtithe, agus squeaked:
  "Ní chuireann pian eagla orm!" Is Amazon fiáin fíor mé!
  Dúirt Veronica:
  - Beidh tú cúig bliana déag gan mhoill. Ag pósadh go luath! Cad a shamhlaíonn tú faoi?
  D'fhreagair Juliana ó chroí:
  - Ba mhaith liom a Prionsa!
  Veronica grimaced.
  - Prionsa?
  Dúirt an cailín:
  - An Prionsa elf!
  Bhí ionadh ar Veronica:
  - An maith leat elves?
  Chlaon Juliana, agus fiú léim suas:
  - Ar ndóigh a dhéanann siad! Tá siad dhochoiscthe ag baint leis!
  Rinne Veronica gáire.
  Cad faoi fhir an duine?
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom ar an deic téite:
  - Ní! Tá na fir chomh dána, gruagach, boladh. Agus tá na elves chomh álainn, milis. Tá aghaidheanna orthu cosúil le cailíní, chomh gleoite. Agus tá na cosa réidh agus níl siad gruaigneach ar chor ar bith!
  D"aontaigh Veronica leis seo go héasca:
  - Tá na elves iontach deas.
  Agus bhrúigh an cailín an feithid lena cos lom, galánta. feadaíl:
  "Ar an drochuair, faraor, caithfimid déileáil le fir daonna. Agus tá siad chomh gránna!
  Rinne Juliana gáire agus dúirt:
  - Ach cén fáth. Tá na buachaillí cábáin an-gleoite. Ní fir fhásta dathúil. Nuair a fhásann gruaig ar an duine, tá sé chomh disgusting.
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Disgusing! Na fir óga is áille ag sé bliana déag. Tá siad mór go leor cheana féin le bean a shásamh, ach níl siad chomh gruagach céanna le guys níos sine.
  Rinne Juliana gáire agus squeaked:
  - Go ginearálta, tá na buachaillí cinnte taitneamhach nuair a póg tú leo, agus caress siad tú ... Ach tá rud éigin eile ach scares! Ó, chun fanacht go deo i óige!
  Dúirt Veronica go láidir:
  - Beidh tú i cath! Fás suas le chéile!
  Chan Julian mar fhreagra:
  - Cailín bí óg i gcónaí,
  Ná deifir le fás suas...
  Bígí greannmhar, dána, callánach...
  Caithfidh tú troid, mar sin troid!
  Ní fios an tsíocháin riamh
  Caoin agus gáire as áit!
  Beidh mé i mo cailín clockwork
  Lig céad caoga buille!
  Stampáil Veronica a cos lom agus squealed:
  - Is féidir óige a bheith síoraí! Is é an rud is mó a chreidiúint i gcúis, ní Dia!
  Chun tosaigh le feiceáil, destroyer Gearmánach. Theith na cailíní láithreach, ag splancadh a sála lom i dtreo an gunna deich n-orlach. Agus thosaigh siad á chur in iúl don namhaid.
  Ghníomhaigh na cailíní go tapa agus go comhchuí. Go ginearálta, tá sé an-álainn nuair a bhíonn an fhoireann comhdhéanta de chailíní ina n-aonar. Agus tá siad go léir cosnochta, curvy, ach iontach.
  Luaigh siad an gunna agus conas a bhuailfeadh siad na Naitsithe. Ag an am céanna, quieuit siad a chiseled, cosa lom.
  An diúracán eitil ag agus bhuail an destroyer. Cosúil le club a bhuail. Tá an long ar crith. Agus rinneadh damáiste don destroyer. Thosaigh na cailíní ag athlódáil an gunna. Fired siad go géar.
  Rinne Veronica squeak:
  - Ar son an chreidimh, an rí agus an athar agus an APSS!
  Agus conas a léimeann sé ...
  Chuir Juliana tweet:
  - Shíl Hitler gur cogadh a bhí ann, rinne sé gunna as ... ar aghaidh!
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus gáire. A fhiacla lom, dath na bpéarlaí. Agus tá sí ina kitty gleoite. Agus lena chos lom cuimleoidh sé píosa uachtar reoite tite.
  Chroch Veronica agus sheinn sé:
  - Príosúnaigh choinsiasa! Déanfaimid tú saor in aisce!
  Agus na cailíní i curfá conas a bheidh mé ag ithe saor in aisce,.
  Agus arb é is aidhm arm, blasted siad arís ag an destroyer. An uair seo bhí siad níos cruinne fós. Agus scoilt soitheach na Naitsithe agus thosaigh sé ag dul faoi uisce.
  Na cailíní screadaíl, ag casadh a cosa lom. Is mór an sásamh é.
  Cé gur mhair an lull, thaitin na cailíní a scríobh faoi rudaí éagsúla. Go háirithe, bhí Natasha ag scriobláil lena toes loma faoi AI, áit nár tógadh Port Arthur riamh.
  Mar sin tháinig scuadrún Rozhdestvensky go dtí an calafort. Tar éis aontú i scuadrún an Aigéin Chiúin agus na Rúise, cé gur lagú é. De thuras na huaire, d"fhan an chathair faoi léigear. Ach ar bhealach d'éirigh sé níos éasca. Agus dóchas breise.
  Anois b'éigean fanacht le gluaiseacht Linevich. Mhéadaigh an tréchur tras-Sibéir go fiche echelons in aghaidh an lae. Agus bhailigh arm na Rúise, ollmhór i neart.
  Mar sin tá sé in am bogadh ar aghaidh agus buachan. Ach d'fhonn a bhuachan, ní gá a bheith níos mó ná an namhaid. Mar a chruthaigh Alexander Suvorov. Is féidir leat a defeat an namhaid le cumhacht níos lú.
  Ach an bhfuil saighdiúir Rúiseach níos measa ná saighdiúir Seapánach? Ní dhéanfaidh aon ní níos measa, agus níos fearr fós.
  Agus is é an raidhfil Mosin an ceann is iontaofa agus praiticiúla ar domhan. Bhí sí fiú sa Chogadh Mór Patriotic i dtáirgeadh. Mar sin níl aon rud le gearán a dhéanamh faoi.
  Ach amháin má bhí sé cinniúint, a, amhail is dá mba ar chuspóir, rigged roinnt fachtóirí i gcoinne an Rúis tsarist. Faraoir, tá sé seo, ar ndóigh, éagórach. Shroich an Rúis buaic na cumhachta agus thosaigh sé ag meath. Agus cén fáth go bhfuil gá le cumhachtaí níos airde?
  Ar chúis éigin, tá fuinneamh de chineál éigin ann a scriosann impireachtaí. Ó Peirsis, Macadóinis, Rómhánach, Araibis, Tuircis, Spáinnis, na Breataine agus mar sin de. Is féidir leat cuimhneamh ar Genghis Khan agus Tamerlane. Ní fhéadfadh aon duine smacht a fháil ar gach rud. Is dócha gurb í Impireacht na Mongóil an ceann is fairsinge, cé nach raibh sé monolithic tar éis bhás Genghis Khan.
  Cé gur dócha go raibh an Bhreatain is mó. Anois tá sí ata ó na coilíneachtaí agus ag iarraidh stop a chur leis an Rúis le lámha na Seapáine. Ach ní oibríonn sé do na Breataine. Bhí Port Arthur doscriosta. Coinníonn sé é féin cosúil le monolith.
  Agus is féidir le cailíní, ar ndóigh, aon ionsaitheoir a chiceáil i gcónaí san adharca.
  Ag deireadh mhí na Bealtaine, rinne na Naitsithe arís stoirmiú ar Voronezh. Chuaigh muid ar an offensive.
  Oibríonn Oleg agus Margarita go han-mhaith le gunnaí meaisín. Tá siad ag lámhach.
  Iarrann Oleg ar an gcailín, ag leanúint ar aghaidh ag tine:
  - Cad é do bharúil, an bhfuil Spartak maith nó olc?
  D'fhreagair Margarita, agus í ag bualadh a héadan:
  - Sílim go bhfuil níos mó maith ná olc!
  Dúirt Oleg, ag lámhaigh as gunnaí meaisín:
  "Ach cultúr iontach a bhí sa Róimh. Agus dá mbuafadh na sclábhaithe barbaracha, cad a tharlódh ansin?
  Rinne Margarita gáire, ghearr sí síos cúpla céim de na Naitsithe, agus d'fhreagair:
  - Is dócha go mbeadh sé go hiontach!
  Rinne Oleg feadaíl agus thug sé faoi deara:
  - Níl gach rud chomh rós agus is cosúil! Faraoir, ní léir!
  Dúirt Margarita go loighciúil:
  - Ach tá gach rud don chuid is fearr! Scriosadh an Róimh ag barbarians. Ach d'eascair ansin ar shuíomh na bhfothracha, cultúr níos cumhachtaí agus níos forbartha. Is amhlaidh a tharla gur thosaigh an dul chun cinn ag forbairt níos tapúla.
  Rinne Oleg feadaíl, ghearr sé roinnt céimeanna amach le cabhair ó pléasctha gunna meaisín, agus squeaked:
  Ní féidir le duine ar bith stop a chur lenár ndul chun cinn!
  Chaith an buachaill grenade lena chos nocht. Agus brúite an namhaid.
  Chaith Margarita bronntanas báis freisin le méara a coise nochta agus rinne sí gáire:
  - An té a stopfaidh beidh smidiríní air.
  Sheol an buachaill Oleg Rybachenko arís buama de dhéantús an bhaile agus é ar bharraicíní cos an linbh. Bhí na Naitsithe buailte sa chaoi is nár leor sin. Chlaon an buachaill:
  - Don Rúis primordial!
  Agus thaispeáin a theanga.
  Ghearr Margarita síos leath de chathlán na Naitsithe le meaisínghunna agus sciob sí:
  - A Shára Joseph Stalin, go mbeannaítí é!
  Agus arís caithfidh sé bronntanas an bháis lena chos lom.
  Chan Oleg, ag baint na Gearmánaigh síos:
  - Is laoch óg mé ...
  Thacaigh Margarita leis seo, agus í ar crith lena cosa lom, a chaith grenades chomh sciobtha:
  - Agus is laoch mé ó Dhia!
  Agus é ag scríobh faoi na Naitsithe, d'fhiafraigh Oleg:
  - Cad é mar atá Dia?
  Chroch Margarita agus d'fhreagair sí, ag bualadh na Naitsithe, agus ansin ag caitheamh bronntanas báis lena cos lom:
  - Níl a fhios agam! Go pearsanta, ní thuigim é. Tá mná míchumtha. Agus tá sé seo, a bheith macánta, disgusting agus mícheart!
  Chlaon Oleg comhaontú, ag scríobh ar na Naitsithe:
  - Tar éis daichead bliain, tá mná disgusting! Go hionraic ní maith liom iad. Tá mná ina n-óige an-tarraingteach, i gcodarsnacht leis an aois, rud a mhilleadh iad!
  Sheinn Margarita go díograiseach, ag caitheamh grenade lena cosa beaga lom:
  - Níl aon aois ag heroism! I gcroílár grá óg don tír!
  Ghlac Oleg é freisin, agus é ag déanamh lámhaigh ar na Naitsithe, agus rinne sé squeaked:
  - An féidir conquer an imill an spáis! Chun gach duine a dhéanamh sásta ar an Domhan!
  Sin mar atá sé a bheith sa spás i ndáiríre! I gcás achair dotomhaiste den sórt sin.
  Sa Rúis Shóivéadach, tá tionscadail le haghaidh eitiltí lasmuigh den atmaisféar á bhforbairt cheana féin.
  Faoi Tsar Joseph Stalin, d'fhorbair an eolaíocht go tapa. Tá Impireacht na Sóivéide ar tí a bheith ar an gcumhacht is forbartha ar domhan. Agus tá an Bhreatain ag cailleadh talún.
  Margarita squealed le smirk. Arís chaith sí grenade lena cos galánta, cosúil le banphrionsa, agus squeaked:
  - Beidh muid ar an gcéad! Is é sin an Rúis - Pallas-cinniúint!
  Dúirt Oleg le brón:
  - Nuair, faoi dheireadh, scaoileann Georgy Zhukov linn. Caithfidh tú gach cartúis a shábháil. Mar sin féin, thug carbhán speisialta soláthairtí dúinn!
  Phléasc Margarita a cuid fiacla péarlach agus squeaked:
  - An meileann níos mó agus níos mó aonad Naitsíoch! Go dtí go mbeidh an bua againn ar deireadh!
  Thóg Oleg é, ghearr sé líne na Naitsithe, agus rinne sé hiss ar:
  - Bratacha Imperial! Bíodh an Rúis sa tSín freisin!
  Bhí gáire fiacla ag Margarita:
  - Beidh gach rud go hálainn!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom....
  Oleg, ag scríobh ar na Naitsithe, squeaks:
  - Tá bua gar!
  Dheimhnigh Margaret:
  - Go maire sé!
  Rinne na Naitsithe, idir an dá linn, iarracht briseadh isteach sa Chugais. Cathanna fíochmhara chun cinn do chathair Sukhumi. Go deimhin, bhí cathanna fíochmhar faoi lán seoil anseo, agus an fhuil ag sileadh go mór.
  Theith na Naitsithe go dtí an ola Caucasian.
  Throid na cailíní ón destroyer "Victoria" freisin. Bhí laochra álainn leath-naked, go háirithe ós rud é go bhfuil an samhradh i domhanleithid den sórt sin te, agus cosnochta. Go deimhin, nuair a bhíonn íosmhéid éadaí ag cailín, is í an duine is lú leochaileacha í.
  Buaileann Veronica leis na Naitsithe agus caitheann sí grenade lena cos lom. Agus tá cos an chailín chomh beacht.
  Tá na Naitsithe ag eitilt i ngach treo. Scread siad agus titim.
  Caitheann Juliana grenade le cos lom, agus titeann na Naitsithe. Agus shoots an laoch, giggling:
  - Seasfaimid an fód don Tsar Joseph Stalin!
  Tine i gceannas agus Anna a fheictear. Cailín an-álainn, i mionbhrístíní amháin. Agus ghearr sé síos freisin ar na Naitsithe, ag rá:
  - Beidh ár Tsar Joseph Stalin ar fheabhas!
  Deimhníonn Julian, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Beidh gá!
  Agus eitlíonn grenade as a cos lom.
  Is supermen iontach iad cailíní.
  Seo ceann acu an-mhór agus ard: Angelina.
  Agus a leithéid de cheann dearg ... Thóg sí amach a veist agus anois troideanna sí i mionbhrístíní amháin.
  Agus a chíche tá sí! Cosúil leis an úth an bíosún is fearr, le sútha talún teat mór.
  Seo cailín, láir fíor. Agus is breá léi fir go mór, ach ní fhulaingt sí seasmhacht. Cén fáth nár chóir di grá? Tá sé chomh deas nuair a bhíonn guys ag bualadh leat.
  Roars Angelina, agus freisin hurled a bunch iomlán de grenades lena boinn nochta, hiss:
  - Glóir don Rúis agus don Tsar Joseph Stalin!
  . CAIBIDIL 7
  Tá an cathlán cailín fionnuar. Bhain na ban-laochra a gcuid veisteanna de, agus scaoil gach duine a bhrollach. Agus ní troideann siad ach i mionbhrístíní tanaí. Agus cé chomh álainn é.
  Cad a d'fhéadfadh a bheith níos fearr ná comhlachtaí baineann naked.
  Agus cathlán iomlán de laochra.
  Agus tá na Naitsithe ag titim, agus iad ag cur bruscair ar na bealaí isteach i seasamh na trúpaí Sóivéadacha, lena gcorp.
  Deir Veronika le paisean agus í ag baint na Naitsithe síos:
  Tá ár déithe ag máirseáil!
  Chaith Juliana bronntanas díothaithe lena cosa lom agus dheimhnigh sí, ag tafann a fiacla:
  - Déithe na Rúise - Déithe Cogaidh!
  Dúirt Anna, ag treorú tine agus bia,:
  - Don Rúis, troid agus ná bíodh eagla ort!
  Agus winked a súile glas!
  Sheol Angelina bosca iomlán de phléascáin lena sála loma, ag tógáil dhá chuideachta de na Naitsithe san aer, agus roar sí:
  - Ní féidir an Impireacht tsarist a bhriseadh!
  Sheas Veronica go díograiseach:
  - Tá ár rás síoraí!
  Agus arís chaith sí an grenade lena cosa nocht.
  Juliana, ag lámhaigh agus ag caitheamh grenades lena géaga íochtair, hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Agus ní bás a tharlaíonn faoi dhó!
  Anna, lámhaigh, squeaked:
  - Go raibh eagna an tsinsir linn!
  Agus arís seolta grenade le cos lom cuileoga!
  Thóg Angelina é agus squeaked, ag bac a fiacla:
  - Ceartas na Tríonóide agus is é seo an dlí!
  Agus chuir sé bosca iomlán iomlán le pléascáin.
  D'fhreagair Veronika le fearg, ag scuabadh na Naitsithe as an pháirc:
  - An Rúis Shíoraí, cosúil leis an Úcráin mar chuid den Rúis!
  Agus arís, conas a bhuaileann sé na Naitsithe.
  Juliana, lámhach, squeaked:
  - Ní bheidh ár ndaoine fhulaingt!
  Agus sheol sí grenade i stua freisin.
  Thóg Anna é agus ghreann sí. Phléasc cónra ag na Naitsithe. Le misneach ghearradh sí síos iad agus squeaked:
  - A ligean ar an Rúis reign sa tSín!
  Dhearbhaigh Angelina le fuadar agus sceitimíní:
  - Ní bheidh Agus a thabhairt suas orlach de thalamh!
  Agus tá na cailíní ar fad buailte ag na Naitsithe ag cathlán.
  Chríochnaigh cailíní i mionbhrístíní tanaí an scríbhneoireacht, agus squealed piercingly:
  - Go dtabharfar glóir don Rúis agus dá Déithe!
  Dúirt Augustine go húdarásach:
  - Níl aon rud níos fearr ná creideamh sa Teaghlach uilechumhachtach na Rúise!
  Dúirt Svetlana go loighciúil:
  - Agus ní bheidh muid ag dul isteach i bhfianaise na déithe eile! Tá muid Rúiseach invincible!
  Agus chaith na ceithre cailíní go léir a lámha suas, ag béicíl:
  - Glóir don Rúis agus déithe na Rúise!
  Cailíní ar ndóigh ag troid le impulse agus dearcadh. Agus brú siad na Naitsithe go críochnúil.
  Ní bheidh, ní thabharfaidh daoine den sórt sin toradh do Sukhumi.
  Agus na píolótaí cróga Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag troid sa spéir, aces nightmarish.
  Ghearr Anastasia Vedmakova an t-eitleán Naitsíoch as, rinne sé deatach, agus thit sé.
  Chan an cailín, ag tafann a fiacla:
  - Is sárlaochra muid!
  Agus brúigh an cnaipe lena sÚil lom.
  Tá Akulina Orlova slam freisin ag an namhaid. Agus leagfaidh sé síos an carr Gearmánach, ag brú go litriúil air. Agus roar:
  - Do naomh cumannachas!
  Idir an dá linn, rinne na Naitsithe ionsaí ar Sukhumi.
  Chlúdaigh an cathlán, a bhí comhdhéanta de chailíní cos-lom agus leath-nocht, an treo is contúirtí - Nead an Iolair.
  Throid na cailíní go han-éifeachtach. Gach álainn, caol, Lúthchleas Gael.
  Agus flicker le cosa lom. Caitheann siad grenades lena géaga lom. Tá siad go léir ach álainn agus a fheictear.
  Ach i ndáiríre, cén fáth a bhfuil éadaí ag teastáil ó chailíní? Naked, tá siad i bhfad níos áille, agus níos áille, níos seductive.
  Agus ba mhaith liom a póg cosnochta, sála cruinn mar sin. Agus lick gach méar.
  Ag lámhach agus ag caitheamh grenade lena cos lom, deir Veronika:
  - Fuck tú, ná buille tú!
  Seo Juliana, tar éis di na Naitsithe a tairneáil agus grenade a chaitheamh lena méara nochta, agus í ag sciobadh:
  - Ár spiorad dolúbtha Rúise!
  Agus gáire an cailín sna déaga ... Shamhlaigh sí conas a bhí buachaill gleoite tic ina cos. Sea, tá craiceann mná íogair deas.
  Chaith Anna ruadh grenade freisin lena cos nocht. Scaip sí na Naitsithe, agus squeaked:
  - Don Rúis is naofa ar domhan.
  Agus sláintiúil, chumhachtach chaith Angelina mála pléascáin chuig na Naitsithe lena sála nochta agus í ag caoineadh:
  - Chun ár bua glórmhar!
  Thug Veronica seal. Lámhaigh sí síos na Naitsithe, agus squeaked:
  - Is é seo ár ndualgas!
  Chaith Juliana grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Agus beidh muid a chomhlíonadh!
  Ghearr Anna roinnt Naitsithe amach, agus chrom sí:
  - Bealach na Rúise chun bua!
  Sheol Angelina rud éigin trom arís ag na Naitsithe, ag caoineadh:
  - Agus beidh an bua againn!
  Mar sin féin, is maith an rud é gur bhain na cailíní as a gcuid veisteanna sa teas. Mar sin tá siad i bhfad níos deise le torso nocht. Agus coirtithe, agus matáin. Níl sna comhlachtaí ach cruach teilgthe.
  Cé chomh iontach is atá cailíní nuair a bhíonn siad nocht.
  Agus ní bhíonn éadaí de dhíth orthu.
  Déanann Veronika cuid de Naitsithe a ghearradh síos agus squeaks:
  - Bí cáil ar ár Rúis i ngach aois!
  Thóg agus sheol Yuliana grenade lena cos nocht, agus d"éiligh sí:
  - Chun ár gcríoch!
  Seo Anna a thóg é agus a hammered, le fearg:
  - Chun an síoraí agus daonnachtúil!
  Agus arís sheol grenade agus cuileoga cos lom.
  Mar sin ghlac Angelina é freisin. Thit a bunch de grenades. Knocked amach cuid de na Naitsithe, le swoop. Agus chan sí:
  - Eitilt sa spéir, spraoi leis an ghrian - Ba mhaith liom go deo!
  Agus buille an ceathrar cailíní go han-álainn. Agus an cathlán ar fad freisin. Conas a flash seductively a chosa lom ag caitheamh grenades. Conas a cailíní álainn sa chogadh.
  Agus tá mais donn de shaighdiúirí Naitsíoch ar snámh orthu. Tá na mílte ag fáil bháis ar na Naitsithe agus ar a gcuid tancanna agus eitleáin, ach ní stopann siad fós. Scriú tú féin agus scriú. Tá an cath thar a bheith fíochmhar.
  Buaileann Veronica leis na Naitsithe agus chirps:
  - Is é ár rogha Rúisis onóir agus Motherland!
  Scaoil Juliana a cuid fiacla agus í ag lasadh leis an namhaid, rud a bhíonn ag gealadh níos gile ná péarlaí farraige. Agus deir:
  - I ngach haois bhí laochra agus beidh!
  Ansin thóg an cailín é agus nocht sí a cuid fiacla níos mó fós.
  Anna fiery, lámhaigh ar an namhaid, squeaked:
  Ní féidir linn a bheith conquered! Ná tabhair an Rúis ar a ghlúine!
  Agus arís cuileoga grenade an trodaí caite ag a cos lom.
  Seolann Angelina marfach agus dúnmharaithe lena cos lom. Agus ag baint fiacal dó, cloiseann sé:
  - Creidim go mbeidh muid i Paradise!
  Cuireann Victoria isteach ar an mbean laochúil:
  - Ní! Ní i Paradise, ach chun cónaí go deo ar an Domhan phláinéid, a thiocfaidh chun bheith ina fíor, Paradise unearthly!
  Agus chaith an cailín-captaen buama an-mharfach, ilroinnte lena cos lom.
  Dúirt Veronica:
  Is captaen ciallmhar thú...
  Agus freisin le cos lom sheol scrios iompróir.
  Ghlan Juliana agus thug sí seal. Maraíodh na Naitsithe. Ag baint fiacla móra, squeak an cailín:
  - Níor mhaith liom a bheith i mo chailleach! Agus ba mhaith liom maireachtáil go deo!
  Chaith Anna grenade lena cos lom freisin agus chuir sí ceist ar an gcailín blonde gan amhras:
  - An maith leat ár saol?
  D'fhreagair Juliana gan leisce:
  - Smaoineamh maith! Go háirithe i rith an tsamhraidh! Is breá liom an ghrian agus laethanta saoire!
  D"aontaigh Anna leis seo go héasca:
  - I rith an tsamhraidh, cinnte go maith! Cé chomh maith is atá sé do dhaoine óga!
  D'fhreagair Juliana le fearg:
  - Sea, agus lig sé a bheith ina samhradh síoraí, mar atá san Afraic! Agus beidh an Afraic linne!
  Chaith Angelina bairille pléascán lena cosa lom, matáin agus dúirt:
  - Go maire sé! Agus i gcónaí.
  Bhí céimeanna na Naitsithe ag tanú, agus ba léir go raibh siad ag imeacht as gal.
  Agus in aice le Sukhumi, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht frith-ionsaí a dhéanamh ar na Naitsithe.
  Ba é cathlán de chailíní cosnochta, i ngearróga agus veisteanna, an chéad duine a chuaigh isteach sa chath.
  Thosaigh cailíní áille ag bualadh arm na Naitsithe, a bhí buailte cheana féin i gcathanna roimhe seo.
  Ar an gcéad dul síos, rinne na laochra ionsaí ar na cadhnraí. D'eitil grenades cosnochta ag na Naitsithe. Bhí siad an-ghéar. Agus thóg na laochra Rúiseacha iad féin agus chaith siad a gcuid veisteanna. Chun fanacht lom-chested.
  Mar sin tá beagnach dodhéanta ag cailíní naked beagnach a bhuail. Nuair a bhíonn craiceann mná lom, ní ghlacann a cuid urchair.
  Chaith Veronica grenade lena cos nocht, agus chrom sí:
  - Beidh mé i mo chraobh!
  Agus chroith sí a gruaig bhán chatach.
  Julian freisin nach bhfuil chomh simplí. Lupanula ar na Naitsithe. Agus ansin, agus é ag caitheamh grenade lena chos nocht, agus ag béicíl:
  - In Ainm Naofa, Tsarist Rúis!
  Agus arís croithfidh sí a cíoch iomlán le siní scarlet. Agus tá waist an chailín tanaí.
  Ina theannta sin, téann Anna rua chun catha. Cailín den sórt sin súilíneach agus imoibríoch. Conas grenade a chaitheamh le cos lom. Mar sin scaipfidh na Naitsithe i ngach treo. Agus rolladh timpeall, amhail is dá mba knocked síos.
  Agus lasann an cailín orthu agus squeaks:
  - Don Tsar Orthodox Stalin agus na déithe Rúiseacha!
  Bhuail Angelina freisin. Agus d'eitil bosca sliogáin, a bhí caite ag a cuid nocht, cumhachtach cosúil le capall dréachta. Agus bhris sé go leor de na Naitsithe.
  Go ginearálta bíonn cailíní sármhaith nuair a bhíonn siad nocht agus cosnochta. Ach i shorts, tá sé níos fuaire fós ag rith sa suíomh.
  Agus siní sútha talún, chomh lonracha!
  Seolfaidh Victoria grenade lena boob scarlet freisin, agus buailfidh sí na Naitsithe mar a dhéanfaidh sí. Seo é an cailín. Agus is tábhachtaí fós, an ceannasaí an cathlán de chailíní ar an destroyer. Agus freisin ach amháin i mionbhrístíní.
  Agus croith sé a cófra lom. Atá chomh álainn agus sexy.
  Thóg agus chaith Veronica grenade lena cos nocht. Chuir sí isteach ar aifreann de Naitsithe agus squeaked:
  - Aerobatics le haghaidh dul ar bord!
  Chaith Yuliana grenade go han-chraic lena cos beag lom, agus rinne sí squeaked, ag baint na Naitsithe síos:
  - Ár ngráin agus buille millteach!
  Ansin conas fiacla a sparkle.
  Agus mar sin thóg Anna é agus fucked é. Lámhaigh go leor faisisteach. Agus conas a rinne sí é.
  Agus conas grenade a sheoladh le cos lom. Agus squeaks:
  Nach sclábhaithe sinn!
  Ansin beidh sé ag gáire agus a theanga a thaispeáint.
  Ghlac Angelina é agus chuir sí fearg air agus é ag caitheamh anuas ar an namhaid:
  - Tá mé an coolest an cool.
  Agus lena cosa lom sheol sí buama trom. Thóg sí agus shéid sí suas na Naitsithe, stialladh iad.
  Glacfaidh Veronica freisin agus casfaidh sé an t-ainm donn. Agus crushes a cnámha.
  Thóg an cailín é agus chirped:
  - Beidh muid crush gach duine!
  Agus arís, eitlíonn grenade marfach uathúil ó chos lom.
  Agus crush na Naitsithe. Agus cén fáth ar tháinig siad chuig tailte na Rúise, na Sóivéide? Baineann gach rud anseo leis an Rúis nó leis an APSS.
  Sheol Juliana grenade lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Glóir don Rúis Mhór! Níl an Duma Stáit de dhíth orainn! Tá an USSR ag teastáil uainn!
  Luaigh Red Anna go ionsaitheach:
  - Beidh mé i mo chraobh.
  Agus cuirfidh grenade a chaitear le cos lom cailín leat gach duine. Níor fhan ach feoil fhuilteach.
  Ach thóg Angelina é agus squeaked. Maraíodh a bunch de trodaithe. Agus scuabtha mar aingeal an bháis.
  Agus fuair mais na Naitsithe bás.
  Bhrúigh trúpaí na Rúise ar na Naitsithe ó gach taobh. Brúite siad agus brúite.
  Thosaigh troideanna lámh le lámh. Shásaigh saighdiúirí Rúiseacha na Naitsithe le beaignití. Is club iontach é an raidhfil Mosin, cé go bhfuil sé as dáta. A bhriseann tríd an cloigeann. Agus cnámha a bhriseadh.
  Ach troideann cailíní le claimhte go háirithe go hálainn. Tá sé go hiontach. Go háirithe nuair a sway breasts naked.
  Agus tá na siní chomh ruby agus súilíneach. Mar sin ba mhaith leat breathnú orthu agus iad a phóg.
  Agus póg gan stad.
  Bíonn na cailíní ag troid le fury na panthers ocrach a fheiceann na huain. Cráiteann siad iad agus craiceann siad iad.
  Veronica, ag lámhach na Naitsithe, squeals:
  -Bás don bhás!
  Deir Juliana, ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Fuil le haghaidh fola!
  Anna, ag scríobh ar na Naitsithe, squeals:
  - Súil le haghaidh súl!
  Agus chaith sí líomóid freisin lena chos lom. Bhí sí níos láidre ná gach duine agus stróicthe ina píosaí le aplomb.
  Agus anseo a thagann Angelina. Seolfaidh bairille iomlán, le pléascáin marfach, agus meileann na naimhde.
  Ansin, agus é ag canadh:
  - Is eilifint cosnochta mé agus an-fhionnuar!
  Tá an cailín i ndáiríre cumhachtach. Agus tá a cosa cosúil le clubanna. Conas na Naitsithe a bhogadh sa groin. Sin cúig mhéadar suas agus flew suas. Rushed cosúil le catapult sheol as cloch. Níos cruinne, is dócha ó chloch catapult!
  Bhris Victoria, ceannasaí an chathláin, líne ar na Naitsithe. Ghearr sí síos cuid de na laochra donn agus chrom sí:
  Troidfimid ar son na Rúise Naofa.
  Agus le glúine lom, coirtithe, amhail is dá mbeadh sé bogadh go dtí an smig. Agus bris an namhaid jaw.
  Tá Victoria ar bís....
  Deir Juliana go díograiseach:
  - Beidh Tsar Joseph Stalin, an tsar is mó de na Rúise!
  Agus an cathlán iomlán de chailíní leath-nocht, cosnochta, conas a choirt ag barr a scamhóga, scrios na Sínigh.
  - Go maire sé!
  Agus ag an am seo, rinne cailíní eile ionsaí ar na Naitsithe freisin. Ach tá trodaithe agus laochra cróga ag na Naitsithe freisin.
  Chuaigh criú umar Gerda isteach sa chath leis na feithiclí Sóivéadacha.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid as an gunna ardbhrú is déanaí le bairille sách gearr.
  Bhí caighdeán an ghunna nua 88 milliméadar agus treoluas muzzle 1,700 méadar in aghaidh an tsoicind. Le cabhair uaithi, bhíothas in ann gach feithicil Sóivéadach a tholladh ó achar fada. B'fhéidir, ach amháin i gcás an Isov super-trom. Ach is féidir iad a tholladh freisin, ach beagán níos dlúithe.
  Chuir laochra Gearmánacha a gcarr le armúr tosaigh den scoth.
  Rinne Sóivéadach T-34-85 agus go dtí seo annamh T-54 iarracht a fháil gar do na Gearmánaigh, agus scaipthe, literally ag bagairt reithe.
  Gerda fired ag an umar Sóivéadach. Strac as an túr uaidh agus chirped:
  - Cad é atá i gcoinne tigresses a rith isteach?
  Bhrúigh Charlotte an cnaipe luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma, agus squeaked:
  - Beimid Seaimpíní an domhain!
  Agus bhris umar Sóivéadach.
  Fucked i rúisis agus Christina. Bhí an gunna is nuaí uathoibríoch, agus scaoil sé dhá cheann déag de shots in aghaidh an nóiméid.
  An cailín le gruaig órga dearg squealed:
  - Níl aon bhacainní ar laochra na Rúise!
  Bhris an Magda donn órga umar na Sóivéide freisin agus scaoil sí a cuid fiacla:
  Is mise an duine is láidre de na daoine láidre ...
  Bhí fearg ar na cailíní. Leanann an cogadh ar aghaidh, agus leanann sé. Agus cathain a bhuafar na Dearga? Cá fhad a ghearrfaidh siad? Basta guys diana.
  Agus tá na rudaí a theastaíonn uathu ag cailíní na Rúise.
  Mar shampla, chéasadh na Gearmánaigh ball Komsomol sa gheimhreadh. An Chéad undress an cailín sa fuar.
  Strac Gerda a cóta caoireoil ar dtús. Ansin, in éineacht le Charlotte, thosaigh sí ag éirí as a cuid buataisí. Mar sin féin, tá na bróga tarpaulin agus knocked síos. Bhí éadaí coise unwound.
  Ansin rith Gerda an tunic Komsomol oscailte agus léine le scian. Ar chlé ach bra. Ghearr sí a pants.
  Thug Charlotte aird ar ghruaig fhionn an chailín Komsomol. Ansin bhí Gerda agus Charlotte acu, i bicíní, threoraigh siad ball Komsomol cosnochta agus i gculaith snámha. Theith triúr cailíní cos-lom isteach sa fuar searbh. D'iompair cailín Komsomol go misniúil. Agus rith mé ar feadh dhá uair an chloig. Cé nach bhfuil sé chomh fionnuar leis an dá tigresses. D'iompaigh cosa cailín na Rúise dearg, agus ansin iompaigh gorm as an fuar.
  Ansin ceanglaíodh a Gerda agus Charlotte ón taobh thiar agus cuireadh ar an raca iad. Chrith an cailín Komsomol i bpian. Thosaigh mé a lúbadh os a chionn. Tharraing Gerda ar a guaillí í agus chuaigh timpeall uirthi. Okhnuv ó pian, an ball Komsomol straightened suas ar an raca, a knuckles crunched.
  Bhí cosa lom an chailín Rúiseach clampáilte isteach sna stoic, agus thosaigh siad ag crochadh an t-ualach. Chuir Charlotte an logáil isteach ar dtús.
  An cailín Komsomol groaned, ach ansin clenched a fiacla agus thit tostach.
  Bhris Charlotte agus Gerda craobhacha go tapa. Leagadh baill Komsomol amach faoina gcosa lom agus cuireadh trí thine iad.
  Tá sé chomh suimiúil sála lom Fry. Agus áilleacht an-greannmhar, agus spraoi.
  Na lasracha ligh boinn beagán garbh an chailín Komsomol, boladh de shish kebab friochta. Tá an pian, ar ndóigh, ón tine uafásach. An ball Komsomol shuddered, allas dripped as a, na cailíní moaned go bog. Ach cuireadh siar na caoineadh arda le hiarracht uafásach toil.
  Ansin thosaigh siad ag fuip an cailín le craobhacha sprúis. Chuaigh Gerda agus Charlotte araon lena neart. Fiú an craiceann ar chúl an cailín pléasctha. Doirteadh fola measctha amach, le allas. D'eitil a bra amach, thit isteach sa tine agus chuir teas lena cosa lom.
  Chlaon Gerda anonn agus ligh sé amach meascán d"allas agus fola. Thug sé sásamh di.
  Phins Charlotte an ball Komsomol ar an cófra. Agus ansin ghlac an cailín agus bhuail sí a dhorn sa plexus gréine. Ansin chuir an diabhal dearg craobhacha leis an tine faoi chosa lom an bhall Komsomol. Bhí boladh an dóite níos láidre fós.
  Gerda hissed in fearg:
  - Labhróidh tú!
  Phin Charlotte a cófra níos deacra agus hissed:
  - Stop ag imirt balbh!
  Thóg Gerda brainse ar lasadh as an tine agus thug go cófra lom cailín Komsomol é.
  Mar sin chrom sí, agus swayed a ceann fionn, ag titim ar a thaobh.
  Charlotte grinned cosúil le diabhal.
  - Tá an chuma ar an scéal go bhfuil an cailín réidh!
  Rinne Gerda gáire agus thosaigh sé ag suathaireacht éadan agus muineál bhall Komsomol. Bhí sí sláintiúil agus d'éirigh léi go tapa. Ansin thóg an críochnóir blonde brainse lasrach as an tine agus thug sé go dtí aghaidh tairisceana an chuing. Sheas an cailín ina aghaidh agus chrom sí.
  Ligh Gerda a liopaí agus hiss:
  - An déarfaidh tú áilleacht?
  Rinne an ball Komsomol whined:
  - Maraigh mé! Ná bí ag fulaingt le do thoil!
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Ní! Déanfar tú a chéasadh ar feadh tréimhse an-fhada agus beidh tú friochta an bealach ar fad go dtí an deireadh.
  Dúirt Charlotte:
  - Nó b'fhéidir é a thabhairt do na fir. Is maighdean í fós agus gortóidh sé go mór í nuair a...
  Scread an ball Komsomol go géar:
  - Ná! Ní inseoidh mé duit ar aon nós!
  Mhol Gerda:
  An ndóimid a cófra?
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Ní! Tá bealach níos éifeachtaí ann chun faisnéis a bhaint.
  Chlaon Gerda.
  - Tá... Tá sé seo chun brú a chur ar an artaire sa mhuineál. Chun crios tuairisce a fhoirmiú, agus inseoidh sí dúinn gach rud a bhfuil a fhios aici agus cad nach bhfuil a fhios aici!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  Cén fáth ar chéasadh muid í ansin?
  D'fhreagair Gerda go macánta:
  - Amháin le haghaidh spraoi. Agus anois.
  Chuir an Críochnaitheoir blonde a lámh ar mhuineál an bhall Komsomol. Rollaigh sí a súile, agus tháinig chun bheith cosúil le iasc marbh. Dúirt Gerda go daingean:
  - Cá bhfuil an ceallraí?
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn go han-mhall. Chuir láib agus slush moill orthu. Léirigh an troid éifeachtúlacht an gunna ardbhrú nua ó achar an-fhada ag bualadh an T-34-85 - an príomh-umar Sóivéadach, chomh maith leis an IS-3, agus IS-4, na chéad T-54s.
  Thug Gerda, ag lámhach ó achar mór, faoi deara:
  - Tá an arm nua i bhfad níos compordaí.
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Ná lig don namhaid a bheith gar!
  Nuair a bhrúigh Kristina an cnaipe luamhán stiúrtha lena méar loma, leag sí umar Sóivéadach amach agus rinne sí grunta:
  Ach táimid chomh cliste sin freisin. Níl ort ach iontach! Mar sin ní bheidh aon rud a stopadh agus a bhriseadh na laochra!
  Dúirt Magda go réasúnach:
  - Agus aird a tharraingt ort féin! Eadhon, a ionsaitheacht ollmhór!
  Agus brúite an cailín freisin mhéara a cosa lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha, ag bualadh umar an Airm Dheirg.
  D'fhiafraigh Gerda, ag lámhach, de na cailíní:
  - Tá mé ag déanamh iontais cá bhfuil an oiread sin stró ar na Rúisigh. Seasann siad mar go bhfuil siad déanta as tíotáiniam. Agus níl siad ag iarraidh a thabhairt isteach.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Agus ní bheidh siad a thabhairt isteach! Tar éis an tsaoil, is é seo na daoine is láidre i ndáiríre! Agus tá na daoine dolúbtha!
  Rinne Magda gáire agus, ag tafann a cuid fiacla, agus í ag súil le súile súilíneacha, cosúil le sapphires, thug sí amach:
  - Glóir dár dTír Mhór!
  Scig Christina le crá:
  - Ní ghortódh sé Londain a ghlacadh!
  Rinne Gerda gáire agus mhol sé:
  - Cad iad na smaointe atá agat? An tsíocháin a dhéanamh leis an Rúis?
  Bhrain Charlotte na cinn Stalin, bhris trí thuiréad an mheaisín Sóivéadach agus squeaked:
  - Ní! Tá an tsíocháin amuigh faoin gceist!
  Bhris Kristina umair an Airm Dheirg freisin agus mhol sí:
  - Is féidir go mbeadh ceist an tsosa?
  D"aontaigh Magda le chéile:
  - Sea, a aisghabháil sealadach. Chun cas siar.
  Sheol Gerda teilgeán agus thug sé faoi deara:
  - Is féidir i ndáiríre. Déan síocháin go sealadach leis na Rúisigh, agus bogfaidh siad féin go dtí an Bhreatain. Agus ansin níl Londain tógtha againn le fada!
  Rinne Charlotte gáire agus mhol sí:
  - Glacaimis Moscó agus ní chuirfidh aon duine ar domhan stop linn!
  Christina, le grin de fiacla an liopard, shushed:
  - Ní hea, ní stopfaidh aon duine agus ní stopfaidh!
  Magda squeaked le fury fiáin:
  - Ní bheidh, ní bheidh aon sléibhte órga! Agus beidh carraigeacha diamanta ann!
  Rug Gerda a cuid fiacla agus chrom sí, ag sméideadh an carr Sóivéadach mar chriostal le casúr:
  - I sochaí tomhaltóirí - lán de mhí-úsáid!
  Agus arís lasadh cailín na fiacaile, rud a bhí ag gealadh níos gile ná péarlaí. Ba bhreá le Gerda a chéasadh agus a chéasadh.
  Anseo, mar shampla, ghlac sí ceannródaí, agus é a dhíscaoileadh beo in aqua regia. Sin iad na treochtaí atá aici. Agus rinne céasadh sceitimíní uirthi. Komsomolskaya Pravda, mar shampla, tar éis dóibh an fhaisnéis úsáideach go léir a phumpáil, thosaigh siad ag sruthán le tine. Go litriúil cófra beo friochta. Agus ansin bhí siad gearrtha amach, piobar agus ithe.
  Sea, bhí Charlotte agus Gerda i mbun cannibalism. Agus d'ith siad an ball Komsomol beo. Agus tá sé seo chomh rude agus nach bhfuil taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil. Agus is tábhachtaí fós, gortaíonn sé.
  Samhlaigh cailín nach bhfuil maraithe go fóill, friochta, agus a ghearradh amach as a píosa ar phíosa. Ansin tumtha i anlann agus ithe.
  D'ith Gerda agus Charlotte feoil dhaonna fiú. Bhí buinneach orthu agus thiomáin na cailíní. Bhí orm mé féin a mhaolú sna toir.
  Agus tá an cannibalism sin inphionóis.
  D"ith siad laochra agus buachaillí. Bhain na ceithre cinn de na ceannródaithe amach go garbh Sashka, ansin chuir siad ar friochtán mór iad. Agus in ola glasraí, bhí an buachaill friochta díreach mar sin. Agus tá sé go hiontach go ginearálta.
  Bhí Magda ag ithe cos an ghasúir, agus dúirt:
  - Agus cad? Tá sé fionnuar agus deas!
  Thug Christina faoi deara:
  - Tá gach rud go deas dúinn!
  Gearradh feoil juicy an phionta i slices tanaí agus tumtha san anlann. D"ith na cailíní agus sheinn siad.
  Sheol Gerda:
  Gan trócaire, gan trócaire ar an namhaid! Buille mé cumannaithe cosúil le cruithneacht!
  Agus stomps sé a chosa lom sa sneachta.
  D'ith na cailíní an buachaill beagnach go hiomlán. Bhain sé taitneamh as a ae. Ghearr siad an fheoil ar fad. D"itheamar agus d"ólamar fíon. D'ith siad agus ansin thit a chodladh.
  I mbrionglóid, shamhlaigh na laochra go raibh na diabhal féin ag róstadh i gcoireoga. Agus ag an am céanna, déantar an craiceann a ghearradh amach le cabhair ó sceana. Agus ansin casadh siad agus briseadh.
  Ansin tosaíonn an chéasadh is brúidiúla. Crochadh na cailíní suas lena gcuid gruaige agus thosaigh siad ag luascadh ar an raca. Agus ansin las siad é le tine. Agus ghníomhaigh siad le sofaisticiúlacht virtuoso.
  Chuimhnigh Gerda air seo agus é ag lámhach, agus ansin d"fhiafraigh sé:
  - Conas is maith leat ifreann?
  D'fhreagair Charlotte le gáire:
  - Áit suimiúil go háirithe ó thaobh na cuideachta!
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  - Is féidir leat eireabaill an diabhail a chasadh ansin!
  Magda le grin fiacla squeaked:
  - Agus na torthaí is airde a bhaint amach! Go ginearálta, cad faoi chomórtais póló dóiteáin?
  Chuaigh Gerda isteach i umar Sóivéadach agus dhearbhaigh sé go diongbháilte:
  - Ní bheidh ach naimhde an Tríú Reich in ifreann! Agus leanfaidh na fíor-Aryans ag troid i gcruinne eile!
  Dhearbhaigh Charlotte go muiníneach, agus í ag cnagadh ar a cos lom i gcoinne an armúr:
  - Go maire sé!
  Agus d"fhuascail sí a fiacla péarlach.
  Mhol Christina:
  Déanaimis adharca!
  Magda giggled agus barked:
  - Déanaimis diabhal den chéim is airde!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Tá na cailíní i ndáiríre chomh cheerful, agus tá matáin an-láidir acu.
  Dúirt Gerda:
  - Ó, bheadh Mowgli linn!
  Ceartaigh Charlotte a cara:
  Níos mó cosúil le Tarzan!
  Christina giggled agus squeaked:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Rialóir na dtíortha go léir!
  D'éirigh Magda go haoibhinn:
  - Tá spiorad na Prúise againn! Tá boladh na Prúise againn!
  Rinne Gerda giggl, scoilt an umar Sóivéadach agus grunted:
  - Ní! Is clann de Satan féin sinn!
  Charlotte hissed le fiacla nocht:
  - Agus beidh muid dílis don Motherland!
  Dheimhnigh Christina é seo go héasca:
  - Sea, déanfaimid! In éineacht leis an motherland agus an páirtí!
  Murmur Magda le háthas:
  - Tagann ceannairí agus imíonn siad, ach fanann an cóisir!
  . CAIBIDIL #8
  An cogadh, ar ndóigh, dragged ar ... Na Gearmánaigh fhulaing caillteanas agus eachtrannaigh a úsáidtear níos mó i gcathanna. Ach fós féin, ba mhó a neart. Tháinig na Turcaigh freisin. Rinne siad iarracht Yerevan a ghlacadh trí stoirme.
  Ach bhí na saighdiúirí Sóivéadach laochra fós in ann a repel ionsaí seo, fórsaí níos fearr.
  Níor moladh an cathlán cailíní agus anseo. Bhí na laochra baineann álainn agus ionsaitheach. Agus chaith siad grenades le fórsa marfach lena chosa lom. Chomh maith le pacáistí pléascacha.
  Agus san fharraige bhí cathanna fíochmhar idir longa Gearmánacha agus Sóivéadacha. Bhí Cabhlach na Mara Duibhe fós beo agus throid sé go stubbornly le horde ollmhór trúpaí Naitsíoch, agus fiú bhuaigh.
  Victoria, captaen an scriostóra, agus an leath-nocht céanna, coirtithe go dubh, cailín cothrom-haired mar an chuid eile.
  Ar ndóigh, tá sé an-álainn nuair a bhíonn na cailíní beagnach naked, caol, matáin. Agus má tá na cosa lom, ansin is é seo go léir charm agus temptation.
  Deir Victoria go feargach:
  - Is laoch mé a rugadh ó Svarog! Tá mé an gariníon Dé Rod. Agus is féidir liom míorúiltí a oibriú!
  Dúirt Angelina go loighciúil, gloine formhéadúcháin do na Naitsithe:
  "Ní fhuil choitianta mé ach an oiread. Féach cé chomh láidir agus atá sí. Ba é mo shinsear Ilya Muromets.
  Agus sheol an cailín bosca iomlán lena cosa lom.
  Throid Veronica go dian, throid sé leis an neart go léir, agus sheol sí a leithéid de chumhacht troda.
  Tá an cailín an-álainn, blonde, curvy, le cosa fada, matáin. Ba bhreá léi a bheith stróicthe.
  Deir Veronica:
  - Cén fáth ar dhreap an Ghearmáin isteach sa Rúis!
  Bhí Juliana, an cailín álainn seo, squeaked, buailte ag na Naitsithe:
  - Chun teacht ar do Seirbigh féin!
  Tá an cailín sna déaga tar éis fás le míonna beaga anuas agus tá sé tar éis éirí ina figiúr níos matáin agus curvaceous. D'fhás Juliana faoi bhláth, agus d'éirigh sé chomh hálainn. Agus tá a cuid gruaige bán le gilding beag. Níos mó agus níos mó ba mhaith léi fear. Níl ach neamhchiontacht scanrúil a chailleadh.
  Ach lig dóibh stróc, caress, póg, lick. Is fearr déileáil leis na buachaillí cábáin. Tá eagla orthu, agus cúthail freisin, agus tá riosca níos lú ann go dteastaíonn uathu rud éigin níos tromchúisí.
  Is laoch agus shoots an-mhaith í Yuliana. Tá brionglóid aige freisin faoi bheith ina mharascail pháirce. Ina theannta sin, tá sí ag iarraidh a bheith cosúil le Mohammed agus a reiligiún féin a chruthú.
  Cailín uaillmhianach.
  Anois, dá mbeadh an Tsar Joseph Vissarionovich Stalin féin, cosúil le Vladimir Solnyshko, a ghlacadh agus a thabhairt isteach Rodnoverie sa Rúis agus Fill ar ais chuig na Déithe na Rúise.
  Cén fáth a bhfuil Máire ag teastáil uainn?
  Glóir do Mháthair Dé - Lada.
  Is cinnte go bhfuil sé níos fearr ná an Bíobla.
  Tá ár Lada an-álainn, le gruaig ar dhath an óir, agus is í fíor-Máthair Dé agus Máthair na nDéithe í, agus an t-Aon Iníon Gine den Teaghlach Uilechumhachtach!
  Cruthaitheoir na Cruinne.
  Bhí an clan i gcónaí agus sé, cosúil le Allah - Almighty, Eternal, Omniscient, Omnipresent, agus tá na cruinne ar fad a teampall.
  Conas atá sé níos measa ná an Tiarna Giúdach nó níos laige ná é?
  Chruthaigh Rod sraith Cruinne gan líon!
  Chónaigh sé an oiread sin nach féidir leat a shamhlú!
  Bhí Rod roimh gach am. Ní raibh aon am, ach Rod Was!
  Agus beidh i gcónaí!
  Is clann an Teaghlaigh iad na Déithe Demirugi go léir!
  Agus is sinne a chlann clainne!
  Ach ní chuireann Rod cosc ar adhradh a leanaí, agus na Déithe. Is é Rod Dia na nDéithe.
  Agus is é Svarog Dia na nDéithe!
  Agus is clann clainne iad na Déithe! Glóir do Dhia na Rúise!
  Buaileann Yuliana na Naitsithe. Dealraíonn sé go gcuidíonn Déithe na Rúise le daoine na Rúise freisin.
  Go gairid críochnóidh siad Hitler agus deireadh an chogaidh. Nó b'fhéidir go mbeidh ort teacht i dtír sa Ghearmáin. Mar sin i bhfad is amhlaidh is fearr a gheobhaidh muid Beirlín. Níos measa fós don Ghearmáin. Mar sin féin, níl sé chomh scanrúil bheith mar chuid den Rúis.
  Fiafraíonn Juliana de Anna:
  - An dóigh leat gur cheart dúinn an Ghearmáin a ghlacadh ar láimh?
  Freagraíonn áilleacht an rua:
  - Ar ndóigh!
  Iarrann Juliana le iontas bréagach:
  - Cad chuige?
  Deir Anna go láidir:
  - Mar sin, go níos déanaí ní raibh aon bhagairt! Nach raibh orm troid arís, leis na Gearmánaigh a bhí ag iarraidh díoltas a bhaint amach!
  exclaimed Juliana:
  - Agus tá sé ceart!
  Téann cabhlach na Rúise sa tóir ar na Gearmánaigh agus téann siad faoina long.
  Tá Yuliana i gceannas ar idirphlé meabhrach freisin.
  Cén fáth a bhfuil paidir ag teastáil? Toisc nach leor i gcónaí do dhuine an méid atá aige. De réir mar a thagann ardú ar ioncam, is amhlaidh freisin a thagann riachtanais. Agus tá sé seo go maith. Is é seo a thiomáineann an dul chun cinn. Tá daoine ag iarraidh níos mó agus níos mó. Agus cuidíonn Déithe na Rúise leis seo, eolaíocht spreagúil.
  Tá eagna na nDéithe Rúise iontach.
  Agus an Chríostaíocht? Cad a mhúineann sé?
  Go mbeidh an Domhan agus go léir atá air - sruthán! An féidir i ndáiríre a spreagadh le forbairt an chine daonna?
  Ar ndóigh - ní mhúineann an Creideamh Rúiseach, murab ionann agus an Chríostaíocht agus Ioslam, deireadh an domhain. Múineann Rodnoverie go bhforbróidh daoine sa todhchaí agus go mbeidh siad cosúil le Gods-demiurges.
  Déanfaidh an eolaíocht, an dul chun cinn agus an chúis sin déithe uainn! Agus go n-éireoidh daoine níos láidre agus níos críonna.
  Cad a mhúineann an Chríostaíocht?
  Cad atá againn cré? Nach bhfuil muid aon duine! Go bhfuil Dia gach rud agus fear rud ar bith!
  Ach ardaíonn Rodnoverie duine.
  Ach is é an rud is measa sa Bhíobla ardaithe na nGiúdach os cionn an chuid eile de na náisiúin. Ina dhiaidh sin, n'fheadar conas a chreideann duine ar bith ina leithéid de rud. Agus cén fáth ar chruthaigh an Chríostaíocht a bheith chomh daingean sin?
  Ach d"fhéadfadh na Rómhánaigh a bheith tagtha suas lena reiligiún féin. Tá siad cliste. Agus déan do aondiachas féin.
  Cén fáth a bhfuil creideamh duine eile ag teastáil uainn. Tá Paradise - Iriy. Agus an Bealach idir na réaltaí, feadh Bhealach na Bó Finne, agus an fhoirceadal ar éabhlóid an spioraid. Nuair is féidir leat féin fás suas le Dia.
  Agus ní hé amháin gur caoirigh í a chromann os cionn Paradise, agus a thiomáineann a uan é le slat iarainn.
  Mar sin tá rogha ann.
  Nó do chuid féin, nó Giúdach - duine eile!
  Bhuel, cén fáth a bhfuil creideamh duine eile ag teastáil ó na Rúisigh. Ó, cén fáth nár athbheochan Peadar Mór an Rodnoverie.
  Guíidís lena ndéithe, agus lena Máthair Dé Lada.
  Agus thiocfadh le Dia na Rúise a bheith níos láidre ná go léir, agus go dtiocfadh bua orainn.
  Agus na hArabaigh? Chruthaigh siad a reiligiún féin. Agus níor thóg siad duine eile.
  Eh, bhuel, cén fáth nach raibh Magomed Rúiseach sa Rúis.
  Agus cén fáth nár thacaigh rí amháin leis na fáithe ina leith seo?
  A reiligiún nua - Rodnoverie i bhfoirm aondiachas!
  Agus Glóir don Rúis Mhór!
  Idir an dá linn, tá trúpaí Sóivéadacha ag lorg Hitler chun a scuadrún a chríochnú.
  Na cailíní iompú chun iad féin, agus twirled.
  Dúirt Victoria, agus í ag bualadh a cos lom ar an armúr:
  - Seo é an rud is deacra Hitler a fháil, agus gan é a bhualadh!
  Rinne Juliana gáire.
  - Agus cá rachaidh sé! Beidh sé brúite!
  Agus smaoinigh an cailín arís.
  Tá míthuiscint mhór ann gurb é an Bíobla foilsiú Dé. Agus ar a bhfuil sé bunaithe? Go deimhin, sa Sean-Tiomna, rinne na Giúdaigh ar son Dé rudaí uafásacha. Maraíodh mná agus leanaí, dódh cathracha, agus cuireadh pionós ar ainmhithe fiú.
  An bhféadfadh an aigne níos airde a bheith mar sin? Is dócha nach bhfuil. Agus ní dócha go mbeadh cead ag Dia do mharú leanaí ag Elisha. In aon chás, a Dhia Rod. Go deimhin, cá bhfuair tú an smaoineamh go bhfuil nochtadh sa Bhíobla de Chruthaitheoir Uachtarach na Cruinne?
  Cén bunús?
  Ní deir fiú an Bíobla féin go bhfuil aon phláinéid eile ina gcónaíonn daoine agus cruthaithe ag Iehova. Níl aon cheist ann go bhfuil na cruinne lán de réaltaí le pláinéid. Agus tá sé scríofa fiú go leag Dia an domhain ar an dúshraith dhaingean, ní bheidh sé croith go deo.
  Cosúil é nó nach ea, ach ní leabhar Bíobla eolaíoch. Mar sin is fiú leanúint leis? Agus cé mhéad uair a bhfuil an slonn ann - foircinn an Domhain, ceithre foircinn an domhain, an firmament, agus mar sin de?
  Go ginearálta, is í íomhá Chríost an ceann is conspóidí. An mbeadh Dia Uilechumhachtach agus Cruthaitheoir na Cruinne ag fulaingt ar an gcrois? Tá sé seo mínádúrtha ar bhealach éigin agus smacks masochism. Ar mhaithe le cad a théann chun na Croise go dtí an Dia Bán. Rud eile chun troid le claíomh. B'fhéidir fiú i gcoinne Chernobog. A saghas dualism an dá úscraí na cruinne.
  Anois, má théann muid ar aghaidh ó na finscéalta Slavacha mar gheall ar an Dia Bán, ansin tá sé seo i bhfad níos loighciúil. Ní masochism, agus éilimh comhbhrón agus creideamh, ach an heroism is mó de chuid geal Dé Rod. Ina troid i gcoinne olc agus Chernobog.
  I ndeireadh na dála, chaill Belobog bás, agus thug sé saol aoibhnis do dhaoine, mar aon le créatúir na cruinne.
  Thairis sin, murab ionann agus an Chríostaíocht, a thugann sonas ach céatadán beag de na daoine atá réamh-tofa ag an Dia Uilechumhachtach, i Rodnoverie shábháil gach duine réasúnta. Níos cruinne, faigheann siad neamhbhásmhaireacht.
  Cuirtear pionós ar dhaoine dona. Incarntha i sclábhaithe, cripples, losers. I gcásanna tromchúiseacha, fanann Ifreann leo. Ach ní go deo. Tar éis an pionós forordaithe a sheirbheáil in Ifreann, ionchorpraíonn an t-anam arís. Agus coinníonn fiú an bastard deiridh an deis chun fás suas le Dia-demiurge. Nó faigh sonas síoraí duit féin san Iria.
  Tá a luach saothair féin ag laochra laoch. Nó beidh tú incarnate isteach i rí, ceannasaí, billionaire, nó duine an-ádh, nó feiniméan de chineál éigin. Nó má tá tú tuirseach cheana féin de shaothair agus de streachailt leanúnach, tá scíth san Iria ag fanacht leat. Agus mar sin go léir an pléisiúir is éagsúla. Tá tú cosúil le billiúnaí óg go deo ag ionad saoire.
  Agus Valkyries álainn, harems iomlán agus palaces ag fanacht leat. Agus siamsaíocht, agus laethanta saoire, agus taistil, agus cluichí, agus féastaí, agus fíon milis as nach bhfuil an ceann Gortaítear, agus feats éasca. B'fhéidir go bhfuil tú freisin cumhacht san Iria agus sclábhaithe, agus na mná is áille. Agus ban-laochra san Iria, na fir óga is áille agus affectionate. Agus beidh gach rud álainn agus iontach.
  Pléisiúir, pléisiúir amháin agus siamsaíocht - ultra-nua-aimseartha agus ársa.
  Agus nuair a éiríonn tú tuirseach de bheith áthasach, is féidir leat incarnate arís ar Bhealach na Bó Finne.
  Agus leanúint ar aghaidh le do ghluaiseacht le Féin-fheabhsú. Chun a bheith lá éigin Dé Cruthaitheoir agus Mac an Teaghlaigh is Airde.
  Ní amháin chun cónaí le duine, ach go leor. Agus tá seans i gcónaí d"aon anam an barr a bhaint amach.
  Má iompraíonn tú go dona, beidh níos mó fulaingt agus crá ann. Agus in Ifreann beidh siad Fry, nach mbeidh cosúil go leor. Ach ní bheidh aon chéasadh síoraí. Déanfaidh an peacach íde as a chiontacht le pionóisí in ifreann, agus gheobhaidh sé seans nua ar cheartú agus ar mhórú.
  Tá sé seo difriúil ó Chríostaíocht agus Ioslam, áit má théann tú go dtí ifreann, ansin go deo agus gan aon seans. Ina theannta sin, geallann an Chríostaíocht agus an tIoslamachas na billiúin gan deireadh de na billiúin bliain crá, ní mar gheall ar dhrochghníomhartha a dhéantar le linn saol gearr an duine, ach ar son míchreidimh amháin.
  Agus is pointe infhillte soiléir é seo cheana féin.
  Is rud iontach fiú é go bhfuil Rodnoverie níos gaire agus níos daor do dhuine nua-aimseartha, agus níos réasúnach.
  Chuir an chuma ar longa Seapánacha ar na spéire isteach ar an machnamh. Cad a chuaigh suas leis an scuadrún Naitsíoch.
  Is féidir leis na Naitsithe dul i bhfolach fós, ach is mór an náire é éalú ón gcath. Agus mar sin ghlac an t-aimiréal faisisteach le cath mhíchothrom.
  Ritheann na cailíní timpeall an deic, cosnochta agus súilíneach. Lámhaigh siad iad féin agus tugann siad anuas na Naitsithe. Bastards cróga den sórt sin. Tá tine fíochmhar acu. Agus sparkle súile le sapphires agus emeralds.
  Agus sála lom, flicker cruinn. Agus aoibh gháire súilíneach glow.
  Agus scaoil an gunna deich n-orlach. Conas bluff. Gur bhris fiú an destroyer Hitler suas.
  Rinne Juliana squeak:
  - Sin a dhéanann na déithe Rúiseacha!
  Ceartaigh Victoria, a bhfuil a cosa lom, coirtithe sáite ag:
  - Ina ionad sin, déanaimid féin é!
  Mhol Veronica:
  Canaimis ansin!
  Phioc Anna ruadh:
  - Ar ndóigh, beidh an t-amhrán níos mó spraoi.
  Agus canadh an cathlán cailíní, bailéad iomlán.
  Tsar Stalin Lev, is tú an tír na rúise saor in aisce,.
  Ar son glóire ár dTír Mháthair...
  Sa Rúis, is teaghlach cairdiúil muid go léir,
  Ní bheidh aiféala, tá a fhios ár saol!
  
  Maidir linne, níl ann ach Dia impire,
  Cé a rialaíonn na cruinne go ciallmhar ...
  Agus ba mhaith liom an Almighty chun cabhrú leat
  Agus iompú isteach i carn de chaonach Cain!
  
  Creidim go mbeidh sonas ar domhan,
  Agus beidh áthas an domhain ar an phláinéid ...
  Suaimhneas síoraí is aoibhnis i ngach áit,
  Tá an Rúis anois ina Paradise fíor!
  
  tógfar cumannachas Tsar,
  Caith isteach in ifreann roar uafásach an marú...
  Agus muid ag eitilt díreach suas ní síos
  Imíonn aimhréidh - bloodsuckers!
  
  Ní gá smaoineamh, ní olc an rí ar chor ar bith,
  Tabhair beagán níos mó ádh dó ...
  Go raibh Dia na Rúise le Stalin Lev,
  Ansin beidh sé in ann athrú a leabú go dána!
  
  Is í an Rúis áit bhreithe na n-eilifintí,
  Ní féidir leis an tír a bheith níos iontach ...
  Níl focail bhreise ag teastáil uainn guys
  Cruinníonn an laoch an tocsin chun troid!
  
  Conas gan iarracht a dhéanamh an ruaig a chur ar an namhaid Rúis,
  Tá a fhios agam go sáróidh tú an teorainn ...
  Béar na Rúise dothuigthe,
  Agus ní leagann an ghrian os cionn na Rúise!
  
  Don Motherland níl aon níos airde, tá a fhios na sléibhte saor in aisce,.
  Go mbainfeadh buaicphointí ríocht an chumannachais...
  Creidim go ndéanfaidh an Tiarna na naimhde a mhilleadh,
  Agus ní bheidh an Grin de revanchism pas!
  
  Go raibh an Rúis ag taitneamh ar fud an domhain,
  An tír a thug sonas do dhaoine ...
  Scrúduithe, á thabhairt ar láimh, ach ar feadh cúig,
  Tar éis an tsaoil, tá neart an Motherland do-tomhaiste!
  
  Lig sé a bheith, tá grá glóir go deo,
  San fhichiú haois nó san aonú haois is fiche...
  Lig don fhuil sreabhadh go foréigneach,
  Ní bheidh an laoch simplí superstitious!
  
  Doirteann tú go cróga fuil naimhde an athar,
  Lig di sreabhadh...
  Agus go simplí a bhriseadh an namhaid,
  Beannaigh aghaidheanna naofa le haghaidh cath!
  
  Go mbeadh réalta sa tír dhúchais againn,
  Cad a léiríonn an cosán agus na cruinne ...
  Tiocfaidh aisling iontach fíor
  Tá gach duine eile i gceannas!
  
  Sea, scriosfaimid naimhde an athar,
  Agus déileáil leis an horde gan teorainn ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Ná bheith bua le Satan!
  
  Cé go bhfuil a fhios agat, tá na Déithe Rúiseacha láidir,
  Déanfaimid móruaisle na Rúise a athbheochan ...
  Cé go bhfuil na Slavs roinnte,
  Ach beidh mé fós ar an messiah céanna!
  
  Ár Tsar glórmhar an Stalin Mhór-Paradise,
  Bhuaigh tú an tSeapáin go maith ...
  Mar sin leomh laoch go cróga,
  Agus a bheith iontach, ní buffoon!
  Ach ní féidir le gach duine a bhuachan. In áiteanna áirithe, tá na Naitsithe ag dul i gceannas. Lámhaigh Albina agus Alvina cúig mhíle aerárthach an ceann agus fuair siad dámhachtain eile: Réalta Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Buaileann Alvina carr Sóivéadach síos agus déanann sí squeals:
  - Is é áthas i Hitler mo neart!
  Agus le toes lom scríobhann sé pirouette eile.
  Gearrann Albina eitleán Sóivéadach eile go sciobtha agus sciobann sí:
  - In ainm smaointe Aryan!
  Agus úsáideann sé cosa lom freisin.
  Cailíní den scoth.
  Agus conas a chéasadh siad na ceannródaithe ... Agus bhris siad a gcnámha le tlúnna dearg-te. Ar dtús, bhí ladhar na mbuachaillí briste ar a gcosa nocht. Agus ansin bhí brúite na easnacha le tlúnna. Agus ansin gearradh croíthe na gceannródaithe as an cófra agus itheadh gan searmanas.
  Seo iad na cailíní. Just a barbarians, agus dallóga éadrócaireach.
  Ach déanann na cailíní Sóivéadach díoltas ar na Naitsithe agus gearrtar iad le claimhte.
  Chuaigh na cailíní agus a gcathlán isteach sa chath leis na Naitsithe ar tír. Bhuail na cailíní leis na Naitsithe le seatanna dea-dírithe, le sabres agus le grenade a chaitheamh lena gcosa lom.
  Chaith Veronica líomóid lena cos lom agus squeaked:
  - Chun an rí agus an athar!
  Agus fired ag na Naitsithe.
  Chaith Juliana grenade lena bharraicíní loma freisin agus squeaked:
  - Chun an chéad ar a dtugtar an Rúis!
  Agus nailed freisin na Naitsithe.
  Annsin do bhuail an t-Áine ruadh, agus d'fhiach sí:
  - Glóir don Mháthair Bhanríon Zoya Kosmodemyanskaya!
  Agus pollta freisin ar an namhaid.
  Phléasc Angelina freisin, ag seoladh bairille iomlán de phléascáin lena cosa lom, agus ag scaipeadh na Naitsithe i bhfad uaidh:
  - Glóir Impireacht Mhór na Rúise!
  Agus Victoria screwed suas. Scuab sí uaidh na Naitsithe agus ghéill sí don líomóid thubaisteach lena sála loma.
  Exclaimed sí ag barr a scamhóga:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Nail Veronica na Naitsithe agus squeaked:
  - Don Rúis síoraí!
  Agus bhris sí freisin ar na Naitsithe agus rinne sí coirt:
  - Do chrainn úll ar Mars!
  Juliana thóg é, bhuail na Gearmánaigh. Chaith sí grenade ar an namhaid lena cos lom agus squeaked:
  - Le haghaidh Impireacht tsarist aonair agus doroinnte!
  Agus fead an cailín. Ba léir go raibh an déagóir i bhfad níos mó, bhí a cófra ard, bhí a waist caol, bhí a cromáin méithe. Bhí an figiúr de bhean fásta, matáin agus sláintiúil agus láidir aici cheana féin. Agus tá an aghaidh chomh óg. Le deacracht, chuir an cailín an fonn grá a dhéanamh faoi chois. Lig dóibh ach caress. Agus tá sé níos fearr le cailín eile, ar a laghad, ní bhainfidh sí a maighdeanas.
  Caitheann Yuliana grenades go géar ar na Naitsithe lena cosa lom. Agus oibríonn sé go han-rathúil.
  Tá Anna an-dearg agus an-álainn freisin. Agus go ginearálta, tá cailíní den sórt sin sa chathlán iontach, ach an relish is airde.
  Caitheann Anna grenade lena cos lom agus a chirps:
  - Bíodh clú ar an Rúis Mhór!
  Agus freisin conas a casadh sé.
  Bhuel, a chailíní, bhuel, áilleacht!
  Rides agus Angelina. Cailín mór den sórt sin - dhá mhéadar ar airde, agus céad agus tríocha cileagram meáchain. Ag an am céanna, ní saill, le matáin teilgthe, agus an croup capall dréacht. Is breá leis fir go mór. Aislingí faoi leanbh a bheith agat. Ach go dtí seo níor oibrigh sé. Níl go leor daoine ach eagla air. Agus cailín an-ionsaitheach.
  Ní hiad na fir a iarrann, ach í féin a shireadh go brach. Gan náire agus náire.
  Agus is breá léi é. Bí i do pháirtí gníomhach.
  Ag an am céanna, is laoch iontach í Angelina. Agus rinne sí a lán rudaí iontacha. Tá Victoria i gceannas ar a gcathlán.
  Caitheann sé grenade freisin lena chos nocht agus scairteann sé:
  - Beidh solas ar fud na tíre!
  Caitheann Veronika líomóid lena cos lom agus cogar:
  - Glóir Impireacht Mhór na Rúise!
  Caitheann Juliana a méar loma agus roars freisin:
  - Chun na glóire an motherland na naomh!
  Screadann Anna:
  - Le brón unearthly!
  Agus cuileoga bronntanas a chaitear le cos lom freisin.
  Ina theannta sin, tá Angelina ag caoineadh. Caitheann sé freisin braon iomlán de grenades lena chosa lom.
  Agus roars an cailín laoch:
  - In Ainm an Dia Bhán!
  Sheol Victoria grenade lena bharraicíní loma freisin agus d"éiligh sí:
  - In ainm Chríost!
  Agus fired cúpla shots.
  Agus thosaigh Angelina ag scríobadh as gunna meaisín. Bhí sí an-mhaith air.
  I mbeagán focal, is Beast an cailín.
  Veronica squeaked le aplomb:
  - Is Superman mé i ndáiríre!
  Agus chaith grenade lena chos lom.
  Juliana fired freisin. Maraíodh na Naitsithe.
  Tweeted:
  - Glóir don Rúis!
  Agus lena cos lom sheol sí grenade.
  Rinne Anna sceal freisin:
  - Don Rúis naofa!
  Sheol Angelina bosca iomlán ag na Naitsithe. Agus ghlac sí é, roared le buile feargach:
  - Chun Svarog!
  Thóg Victoria é agus squeaked:
  - Le haghaidh córas nua!
  Agus chaith sí grenade lena cos lom!
  Veronica bleed:
  - Chun na matáin cruach!
  Agus sheol sí grenade freisin lena bharraicíní loma.
  Thóg Juliana freisin é agus squeaked:
  - Chun grá agus draíocht!
  Agus cosa lom ag gluaiseacht.
  Thóg Anna, an diabhal rua, bosca grenades agus sheol sé:
  - Gan teorainn ar Mars!
  Seolfaidh Angelina bairille dynamite agus mutter freisin:
  - Chun an t-ordú domhanda na Rúise.
  Agus Victoria conas coirt:
  - Chun cosán nua chun sonas!
  Ina dhiaidh sin, déanann an bheirt chailíní gáire le chéile.
  Leanann Natasha ag scríobh...
  Bhí trúpaí na Rúise Sóivéadach ag bogadh i dtreo chathair Krasnodarr. Oleg Rybachenko agus Margarita a bhí chun tosaigh. D'éirigh leis an buachaill agus an cailín a bheith cáiliúil cheana féin agus iad féin a chruthú i gcathanna. Throid siad ó na chéad laethanta an léigear ar Voronezh.
  Is laochra fíor iad na páistí seo. B'iad siúd a ghlac ról na bhfeiniméin a choinnigh Voronezh le linn ionsaithe an fhómhair, an gheimhridh agus an earraigh.
  Ansin leagan buachaill agus cailín, freisin cosnochta agus leath-nocht sa fuar, síos ag na gunnaí meaisín.
  Nuair a bhíonn tú cosnochta sa fuar, tugann déithe na Rúise neart iontach duit agus tá tú in ann míorúiltí móra a dhéanamh.
  Thosaigh an buachaill agus an cailín ag lámhach gunnaí meaisín ar na Seapánaigh a bhí ag teacht chun cinn. Agus rinne siad go han-mhaith é. Cad nach lámhaigh é, ansin buille. Rinne leanaí leath-nocht, cosnochta sa fuar a miracle den sórt sin. Agus bhí sé go beacht a bhuíochas leis an bhfuacht agus an fhíric go raibh cosa lom i dteagmháil le sneachta a tháinig na Déithe Demiurge Rúiseach chun a gcabhair.
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag lámhach agus ag baint na Naitsithe síos:
  - A Lada dílis, cuidigh linn!
  Ghlaoigh Margarita, an cailín cróga, órga seo, a bhí ag díothú na Naitsithe, freisin:
  - Beidh naimhde olc a defeated!
  Chaith an buachaill Oleg grenade lena chos lom, ag scaipeadh na Naitsithe, hiss:
  - Glóir don athar Tíre - ár máthair!
  Sheol Margarita grenade freisin lena cos nocht agus í squeaked:
  - Crochfaidh naimhde timpeall an bhuicéad!
  Throid an buachaill agus an cailín le ferocity ollmhór. Bhí an oiread sin toil, neart agus carachtar acu nach bhféadfadh duine ach iontas a dhéanamh.
  Oleg Rybachenko, lámhaigh, ag canadh:
  - Glóir a Svarog!
  Margarita, lámhach, eisithe:
  - Agus an tslat Uilechumhachtach!
  Bhí na laochra óga iontach agus iontach!
  D'eisigh Oleg, ag seoladh urchair as gunna meaisín gan chailleann,:
  - Tá an Fatherland taobh thiar dínn, tá an Dia Bán liom!
  Ghlac Marguerite go fonnmhar:
  - Ionas go bhfaigheadh namhaid an Motherland bás i gcruachás trom!
  Agus thaispeáin an cailín a teanga fhada.
  Agus na Naitsithe á mbrú aige, dúirt Oleg:
  - Bíodh glóir ar an Domhan!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Bíodh ghlóir ann!
  Agus ghearr siad síos na Naitsithe.
  Bhain na páistí na Gearmánaigh leis na céadta agus na mílte. Dhreap siad agus chaith siad corpáin ag gach bealach isteach.
  Rinne Oleg gáire agus dúirt, ag cur as do na Naitsithe:
  - Agus cuidíonn an Dia Dubh i cath!
  D"aontaigh Margarita go díograiseach:
  - Maidir linne agus Chernobog!
  Agus le cos lom, conas grenade a sheoladh.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Na mílte míle...
  Dúirt Margarita, ag brú an Fritz leis:
  Reisimint tar éis reisimint...
  Agus é ag cur as don bhuachaill Críochnaitheach, squeaked sé:
  - Buailfimid na Seapánaigh as gunna meaisín!
  Chuir cailín an Terminator go díograiseach leis:
  - Tá ár laochra go hálainn!
  Agus arís eitlíonn grenade de shiúl na gcos lom.
  Oleg Rybachenko squeaked:
  - Tá an cailín ceart, áilleacht an boss!
  Agus caitheann an buachaill grenade lena chos lom freisin.
  Ní mór a rá go bhfuil an leanbh álainn, agus an-mhatánach. Agus conas a throideann sé.
  Exclaims Margarita, ag díothú na Naitsithe:
  - Don Rúis naofa!
  Agus cuileoga grenade caite le cos lom.
  arsa Oleg:
  - Do na déithe na Rúise!
  Agus freisin grenade fired ag an buachaill cuileoga cos lom. Agus scaipthe opponents.
  Margarita, ag díothú na Naitsithe, cogar:
  - Chun na glóire an Motherland na Déithe!
  Agus bataí amach a theanga!
  Agus arís, tá grenade caite ag cos lom an chailín ag sracadh síos ar na Naitsithe. Agus tá na gunnaí meaisín ag lámhaigh.
  Oleg, naimhde mionghearrtha, chirps:
  - Bailíonn Laochra an Athartha aláram.
  Agus tugann sé seal arís.
  Agus cuileoga an grenade a chaitheann an buachaill.
  Déanann Margarita an namhaid a bhrú chun cinn freisin agus hisses:
  - Don Rúis naofa!
  Agus anois eitlíonn grenade as an chaitheamh ar shiúl na gcos lom an cailín. Scaipeann an namhaid i ngach treo.
  Oleg, lámhach, agus beagnach gach piléar eitilt chun an sprioc, canann:
  - Mo thír dhúchais...
  Agus arís cosnochta grenade i gcoinne na Naitsithe.
  Margarita, ag díothú na Naitsithe, squeaked:
  - Bródúil agus milis!
  Agus luachra grenade ó chos lom an cailín.
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag lámhach an namhaid:
  - Mo thír dhúchais...
  Cuireann an cailín, ag lámhach go buile, leis:
  - Is tú coróin na hintinne!
  Agus arís, eitlíonn grenade marfach ó chos lom an chailín.
  Tá Sliabh Mór Diallait bruite go litriúil le corpáin na Naitsithe. Chuir na Naitsithe fuil uirthi.
  Ansan do lasadh an buachaill agus an cailín suas le glóir gan staonadh, ach níor tugadh ar shiúl sliabh an Diallait Mhóir.
  Agus anois tá siad ag troid mar fathaigh atá fós ar thalamh na Rúise Sóivéadach ...
  Rolling tharlaíonn tonnta tsunami. A thiteann ar an seasaimh na trúpaí na Rúise. Ach léiríonn siad go bríomhar ionsaí an namhad. Agus a thaispeáint a n-heroism.
  Oleg shoots agus chirps:
  Beidh muid dílis i gcónaí!
  Agus eitlíonn grenade óna chos lom arís. Agus smashes na Naitsithe.
  Shoots Margarita freisin. Agus déanann sé go han-oiriúnach é, ag rá:
  - Ní bheidh an Rúis Bend!
  Agus bhuail grenade a seoladh le cos lom na Naitsithe freisin.
  Leanaí Terminator stiúradh agus pedal.
  . CAIBIDIL #9
  Is cosúil le roar bolcán an troid ar gach taobh.
  Agus is léir go bhfuil an Fuhrer ina sheilbh míshásta le cúrsa an chogaidh.
  Rinne Hitler gearan go feargach:
  - An oiread sin blianta geallaim duit bua dom! Agus tá sí fós imithe agus imithe! Tá sé ag éirí i ndáiríre creepy!
  D'fhreagair Mainstein go muiníneach:
  - Ach mo Fuhrer... D'fhostaigh na Rúisigh an-domhain.
  Roared an Fuhrer:
  Mar sin tochailt suas iad! Caithfimid deireadh a chur le fulaingt mhuintir na Gearmáine agus deireadh a chur leis an gcogadh!
  Dúirt Mainstein go deaslámhach:
  - Níl na Rúiseach in aghaidh an domhain... Tá rud éigin le smaoineamh!
  Dúirt Hitler go láidir:
  - Ní bheidh síocháin ar aon nós! Ach bua! Ní mór dúinn deireadh a chur leis an contagion Bolshevik uair amháin agus do gach duine!
  D"aontaigh Mainstein leis seo:
  - Sea, is gá mo Fuhrer a chríochnú! Déanaimid ár ndícheall fuil an Aryans a chaomhnú. Agus is gnách linn dul chun cinn sa teas, ionas go dtéann na hArabaigh agus na Negroes ar aghaidh. Seo é ár gcreideamh!
  D'ordaigh an Fuhrer go docht:
  - Chun cinn feadh an Abhainn Don ... Agus ag an am céanna, bheadh sé go deas Tikhvin a ghlacadh agus Leningrad a thachtadh i fáinne dúbailte imshuí!
  Chlaon Mainstein comhaontú.
  - Bheadh sé sin go deas mo Fuhrer! Ní dona ar chor ar bith!
  Hitler, ag tafann a fhiacla, hissed:
  - Buailfimid trasnánach!
  Idir an dá linn, sounded an adharc. Ar ócáid na siamsaíochta saoire: troideanna gladiator.
  Dúirt an Fuhrer:
  - Rugadh sinn chun scéal fairy a thabhairt fíor! Agus fós ní mór a bheith eacnamaíoch!
  Go deimhin, chuaigh triúr cailíní le craiceann dubh, ina n-éadaí mín, lomnochta agus cosnochta, isteach sa láthair. Armtha le tridents agus daggers.
  Tugadh amach ina gcoinne trí áilleacht le craiceann bán ach swarthy. Sa chás seo, Giúdach.
  Chomh maith leis sin beagnach naked, ach amháin i mionbhrístíní tanaí. Armtha le claimhte agus sciatha beaga.
  Bhí an-ghrá ag Hitler nuair a throideann cailíní. Ach ní maith leis é nuair a fhaigheann cailíní bána bás. Dá bhrí sin, tugadh blacks, Giúdaigh, gypsies isteach an fáinne - iad siúd nach bhfuil brón orm a ligean dul. Uaireanta throid captives na Rúise freisin.
  Go ginearálta, d'athraigh an Fuhrer beagán a dhearcadh i leith na Slavs. Thosaigh mná córa agus áille Slavacha ag pósadh na Gearmánaigh. Thairis sin, mar an dara, an tríú agus an ceathrú mná céile.
  Dlisteanaíodh polygamy sa Tríú Reich. Thairis sin, bhí ganntanas géar fir. Ina theannta sin, trí blondes álainn na náisiún eile a phósadh, bhí an Fuhrer ag súil le méadú ar líon na Volkdeutsche. Go ginearálta, níl mórán Gearmánaigh ann chun an domhan a rialú. Mar sin bhí orainn gach duine a ghlacadh.
  Fuair go leor Polannaigh saoránacht Ghearmánach. Taifeadadh Slavs le gnéithe Aryan mar Ghearmánaigh freisin.
  Bhí inseamhnú saorga in úsáid go gníomhach ag na fireannaigh is géiniteacha. Agus rinneadh é go han-ghníomhach.
  Shíl Hitler féin faoin tsíocháin san oirthear. Ach bhí sé stubborn. Ina theannta sin, beidh buama adamhach ag na Stáit Aontaithe agus ag an mBreatain go luath agus ní bheidh sé chomh héasca sin casadh ina gcoinne.
  Cailíní cosnochta agus caol: blacks and whites i ngleic. Tá an cath tosaithe.
  D"fhiafraigh an Fuhrer do Speer:
  - Inis dom, a aire, cén fáth a bhfuil a dhóthain sclábhaithe, ach gan bua?
  D'fhreagair an gunna ceann go macánta:
  - Toisc go bhfuil cáilíocht an lucht saothair íseal. Tá Afracach dícheallach, cé go bhfuil siad faoi éigeantas, ach níl siad oilte go maith. Dá bhrí sin, níl gach rud chomh simplí leis an teicneolaíocht.
  D'ordaigh Hitler:
  - Ní mór sclábhaithe a oiliúint! Agus ná spártha iad fuipeanna agus soirn. Go ginearálta, tá sé in am chun deireadh a chur leis na Rúiseach. Cad nach bhfuil ag obair duit ann?
  Dúirt Speer go deaslámhach:
  - Gunnaí móra ardbhrú nua a thugann sár-cheannas dúinn ar pháirc an chatha. Maidir leis seo, táimid níos láidre ná riamh. Chomh maith le glúin nua d'umair pirimideacha. Tá an teicníc ag feabhsú mo thiarna. Agus tá an bua gar!
  Dúirt an Fuhrer go géar:
  - Dia forbid ... Ach ní hé seo an chéad bhliain a bhfuil tú ag insint dom!
  Dúirt Speer:
  - Na Rúiseach ag scríobadh suas na cúlchistí seo caite. Níl beagnach aon fhear fágtha acu. Tá an Afraic agus na hArabaigh againn, agus ar ndóigh an Eoraip. Cuirfimid ocras orthu. Is fánach nach mbíonn go leor daonra inár gcoinne. Mar sin tá bua dosheachanta agus tá am ar ár taobh!
  Chonaic Mainstein oiriúnach leis:
  - Tá an Tuirc ag treisiú oibríochtaí míleata freisin, tar éis a lán arm a fháil uainn ar cairde!
  D"fhan an Fuhrer ina thost agus d"fhéach sé ar láthair an chatha. Throid na Giúdaigh níos comhchuí. Maraíodh bean dhubh amháin cheana féin. Fuair an dara ceann roinnt wounds agus bhí sé ar tí titim. Uh, b'fhearr leoin, nó crogaill, a scaoileadh orthu.
  Dúirt Hitler go géar:
  - Níl na Turcaigh gníomhach go leor. Is fíric é. Beidh gá iad a spreagadh. Agus go ginearálta, cén fáth nach bhfuil aon dul chun cinn straitéiseach ann?
  Dhearbhaigh Mainstein an Fuhrer:
  - I mbliana beidh an Chugais mar cheann iontach againn. Agus leis, beidh an cogadh dul ar bhealach difriúil. Agus beidh Stalingrad a ghlacadh ag dúinn. Táim cinnte faoi sin. Tá gunnaí móra gáis cruthaithe againn a chinnfidh toradh an chatha.
  Roared an Fuhrer:
  - Ní oibreoidh sé - freagair le do cheann!
  Idir an dá linn, tá na laochra ag ionsaí na Naitsithe, ag gníomhú go mór le éadóchas.
  Throid an cathlán cailíní go muiníneach i gcoinne na Naitsithe. Throid na cailíní as gach ionsaí, lámhaigh siad, chaith siad grenades lena gcosa nochta, agus chan siad:
  Go dtuga an talamh naofa glóir,
  Mo phláinéid daor...
  Is teaghlach cairdiúil iad muintir na Rúise,
  Agus ná satailt ar an athar le buataisí!
  
  Lig an Nicholas ciallmhar sa Rúis saor in aisce,.
  Ardóidh sé a thír go dtí na réaltaí ...
  Tá sé Orthodox, ceannasach an domhain,
  Agus is é a bhuachan an eilimint ríoga!
  
  Is í an Rúis Motherland na Déithe,
  Tá na saighdiúirí is fearr sa domhan aige ...
  Agus beidh na mná ag cócaireacht mionra,
  Agus a neart i gcathanna gan athrú!
  
  Go dtuga ár Rúisigh glóir don chosán glórmhar,
  A léiríonn an bealach gan imill...
  Ní féidir le haon duine an cosán a chasadh orainn,
  Ní bheidh muid ag íoc ómós do na infidels!
  
  Is mór an t-uathbhás atá sa Rúis,
  Tá sí álainn agus uafásach do naimhde ...
  Tá bealach na Rúise ann agus maidí rámha láidir,
  Tá sé contúirteach argóint a dhéanamh leis an athar!
  
  Go n-aithneodh an Rúis i gceart é, go mbeidh rath uirthi,
  Faigh rud éigin nach féidir leat a thomhas...
  Scrúduithe, á thabhairt ar láimh, ach ar feadh cúig,
  Ó chreideann tú Rod gan teorainn!
  
  Déanaimis an creideamh ríoga a iompar,
  Ar an mbealach is faide ar shiúl na Rúise saor in aisce,. .
  Nílimidne a chailíní níos mó ná fiche,
  Ach creidimid go bhfuil na trodaithe go léir níos áille!
  
  Ní lúbfaidh cúl na Rúise,
  Ní sháróidh lann naimhde na saighdiúirí ...
  Ní rialóidh Satan an Rúis,
  Agus ní fhásann an corp i gcath ach níos óige!
  Beirlín Is trodaithe éasca a chreidiúint, beidh muid a ghlacadh
  Le brionglóid a bhfuil sciathán air ...
  Beidh muid ag brú ar na naimhde go léir ag an am céanna,
  Agus creidim dom, tá retribution ag fanacht le khans éagsúla!
  
  Agus Íosa, agus Dia an Svarog Naofa,
  Is breá leis an Rúis na ridirí ...
  Taobh thiar dúinn tá an Dia Bán is cineálta,
  In ainm ár máthair Rúis!
  Bhí na cailíní ag canadh agus chaith siad grenades ar na Naitsithe.
  Chaith Victoria líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Sa Rúis, tá cailíní trodaithe!
  Sheol Veronica bronntanas marfach anseo lena géag lom agus d"eisigh sí:
  - Agus is laochra den scoth sinn!
  Agus thug pléasctha as gunna meaisín. Ghearr sí síos cúpla céim de na Naitsithe.
  Thug Juliana, cailín álainn, seal freisin. Ghearr sí amach na Naitsithe ... Agus chan sí amach a fiacla:
  - Beidh a fhios ag an phláinéid greatness na Rúiseach!
  Agus sparkle le fiacla géara!
  Sheol Anna álainn agus lasrach grenade freisin. Scaip sí na Naitsithe, agus squeaked:
  - Chun saol nua! Tá tú anois mo idol!
  Agus conas an flickers cos lom!
  Agus glacfaidh agus seolfaidh an Angelina iontach, grenade freisin. Agus scaip na naimhde go léir.
  Tá an cailín laoch seo an-shláintiúil. Agus díreach bandia fíor. Tá an fuinneamh sin aici.
  Agus do rug an laoch:
  - Glóir don Motherland, agus dúinne!
  Thóg Victoria é agus rinne sé hiss, ag cur as lámh:
  - Go mbeadh ár dTír Mháthair ag buaic an ratha!
  Agus caitheann cos lom grenade. A cuileoga agus milleann gach duine.
  Shootann Veronica freisin, agus go han-rathúil marú ginearál as measc na Naitsithe uasal.
  Agus cuileoga grenade caite le cos lom. Tá faisisteach ag titim.
  Screadann an cailín:
  - Níl ach na mairbh in amhras faoi mhóracht na Rúise!
  Agus taispeáin fiacla péarla!
  Deimhníonn Juliana go héasca:
  Tá muid ar an duine is láidre ar fad! Bhí inné, tá muid inniu!
  Deir Anna rua go fonnmhar:
  - Agus beidh muid amárach!
  A grenade caite le cos lom deora as a chéile naimhde.
  Sheol Angelina bosca iomlán sliogáin lena cosa lom agus d"eisigh sí:
  - Is linne an todhchaí!
  An Rúiseach, níos cruinne, an arm Sóivéadach stormed Krasnodar.
  Shiúil buachaill agus cailín chun tosaigh: Oleg agus Margarita.
  Scrios na leanaí na Naitsithe agus chuaigh siad ar aghaidh i dtreo an iar-phálás impiriúil a bhain le Romanov tráth. D"fhógair Mainstein, an maoirseoir páirce is suntasaí de Hitler, go sollúnta nach bhfágfadh sé an phríomhchathair, agus go bhfanfadh sé ann go deo.
  Chuir Oleg pléasctha ar na Gearmánaigh agus chaith sé grenade lena chos nocht, ag sciobadh chuige féin:
  - Ní bheidh an Rúis a thabhairt suas!
  Sheol Margarita líomóid freisin agus a cos beag lom agus croaked uirthi, ag baint a cuid fiacla:
  - Buaigh nó faigh bás!
  Agus cathlán de chailíní le briseadh tríd go dtí an Pálás, áit a raibh Field Marshal Mainstein tearmann. Bhí na cailíní go léir in éide, ní raibh fágtha ach mionbhrístíní. Agus troideann daoine beagnach naked den sórt sin mar heroines.
  Caitheann Victoria grenade lena cos lom agus squeaks:
  - Nikolay, is mikado tú!
  Sheol Veronica bronntanas an bháis freisin lena géag lom agus í ag sméideadh, ag tafann a fiacla:
  Is é ár rí is fearr!
  Agus conas sparkles sé cosúil le péarlaí! Agus cailín den sórt sin iontach.
  Bíonn áthas ar Juliana freisin agus seolann sí grenade lena cos lom:
  - Is buaiteoir síceolaíocht mé!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Scriosann sé na Naitsithe.
  Buaileann Anna freisin an diabhal dearg seo. Agus déanann sé chomh maith sin é. Mows síos na Naitsithe.
  Agus roar ar bharr a scamhóga:
  - Glóir do mo thír naofa!
  Agus lom a fhiacla!
  Bean laochúil í Angelina freisin, agus seolfaidh sí bosca iomlán pléascán.
  Agus d'eitil na Naitsithe i ngach treo.
  Téann na cailíní ar an gcéilí comhraic maslach. Rath inláimhsithe a bhaint amach. Mothaíonn siad grásta formidable, agus brú gan staonadh, agus easpa laigí. Agus is é breasts lom an ráthaíocht is fearr ar invincibility agus unsinkability.
  Victoria, ag gearradh siar ar na Naitsithe, chirps:
  - Lámha darach, ceann luaidhe!
  Agus caith grenade lena chos lom. Scaipeann na Naitsithe.
  Lasann Valentina freisin.
  Crushes na Gearmánaigh. Agus briseann sé i bpíosaí iad.
  Níos dlúithe agus níos gaire don phálás. Agus caitheann cos lom grenade.
  Géilleadh na Naitsithe scanraithe. Briseadh óna chéile.
  Deir Terminator Girl:
  - Perun bheith linn!
  Is cailín iontach críochnaitheach í Juliana a scaoileann í féin agus a scriosann na míleataithe faisisteacha. Bared sí a fiacla.
  Do chrom an cailín:
  - Is muid laochra na Rúise is mó!
  Chaith an cailín grenade lena cos lom. Scaip an namhaid.
  Thóg Juliana é agus sheinn sí arís é:
  - Mhúin Suvorov chun breathnú amach romhainn! Agus má sheasann tú, seas chun báis!
  Agus grinned sí.
  Bhí Anna Fiery ag canadh agus ag tafann freisin:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus curtha leis le grin:
  - Agus táimid i gcónaí chun tosaigh!
  Phléasc Angelina, an cailín laochúil, an namhaid freisin. Scaip na gardaí impiriúla-Naitsíoch agus squeaked:
  - Chun éachtaí na ré!
  Agus arís eitilt na grenades thrown leis na cosa lom.
  Cailíní brúigh an namhaid. Cuimhníonn siad ar chosaint heroic Voronezh agus Stalingrad, nach ndéanfar dearmad ar feadh na gcéadta bliain.
  Eh, bhuel, conas a d'fhéadfadh arm den sórt sin a chailleadh sa stair fíor, agus fiú do na Naitsithe?
  Is mór an truaí é sin.
  Caitheann Victoria grenade lena cos lom agus a feadóg:
  - Chun teorainn na Rúise!
  Sheol Veronica freisin rud marfach lena cos lom agus í go géar squeaked, ag tafann a fiacla:
  - Chun éachtaí nua!
  Agus thug sí seal do na Naitsithe.
  Agus anseo Yuliana, freisin, conas a rachaidh sí a ghlacadh agus a buille. Agus ansin thóg sí lena cos lom é agus sheol sí grenade.
  Agus ansin chan sí:
  - Ní ghéillfimid do dheachtóireacht namhad!
  Agus nocht a aghaidh!
  Cailín an-óg álainn le figiúr lúthchleasaí. Agus an-cróga.
  Agus tá Anna cosúil le dhorn ag na Naitsithe. Brúiteann sé iad, agus caitheann sé grenade go sciobtha lena chos nocht.
  Agus scaip naimhde, amhail is dá mba eitil na buidéil as an liathróid.
  Cailín roars:
  - Seacláid, is é ár mbealach!
  Is breá le Anna seacláidí. Agus faoin rí, líontar na margaí le hearraí. Cad is féidir a rá faoi Tsar Nicholas? Na bac le Dia go n-iompódh an fear caillte na himeartha os ár súl ina cheann mór. Agus is é an rud go léir atá ag teastáil le haghaidh seo ná go mbeadh na cailíní ag troid ar an bhfronta.
  Agus cúpla clann-laoch nár lig do na Naitsithe seilbh a ghlacadh ar an sliabh, Vysokosnaya agus an Diallait Mhór. Nuair a cinneadh an cinniúint Vysokosnaya.
  Mar sin bhí Impireacht Shóivéadach na Rúise brúite.
  Sheol Angelina bairille dúnmharaithe freisin agus thit balla seachtrach an pháláis impiriúil le meaisínghunnaí.
  Anois tá na cailíní ag rith tríd na seomraí cheana féin. Tá casadh cinntitheach an chogaidh ar tí tarlú.
  Deir Victoria go díograiseach:
  - Creidim, tá an t-ádh ag fanacht liom!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Veronica, i gceannas tine marfach. Comhraic a bhróidniú, tweets:
  - Is cinnte go bhfuil an t-ádh orm!
  Agus arís sheol grenade agus cuileoga cos lom.
  Agus ansin tá Yuliana, cosúil le péire de buamaí ceangailte fired as a cosa lom. Agus scrios an opponents.
  Ansin pléasctha i gáire:
  - Is cailín comet mé.
  Agus arís caitheann sé amach teangacha lasracha an bháis.
  Agus ansin tá Anna, an cailín deiridh seo, ag réabadh cheana féin. Mar a thóg sí gach duine agus smeartha. Níl ort ach thar barr.
  Laoch atá ina dhíspeagadh catha fíor.
  Agus squeaks dó féin:
  - Ár bhfoireann, tá an misneach is airde!
  Agus ansin chuma Angelina. Mar sin fionnuar agus edgy. Ionfhabhtaíonn sé gach duine lena fhuinneamh frantic. In ann beagnach aon namhaid a shárú.
  Agus scaoil an laoch a fiacla péarlach. Agus is mó iad ná capall. Seo é an cailín.
  Giggles Angelina agus bellowed:
  - Le haghaidh eggplants le caviar dubh!
  Agus na cailíní yelled ag barr a scamhóga i curfá:
  - Beidh crainn úll faoi bhláth ar Mars!
  I mí Iúil 1947, thosaigh troid arís ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis. Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn feadh an Don. Ag an am céanna, rinne siad iarracht fós Voronezh a ghlacadh.
  Throid an ceathrar cailíní go cróga agus léirigh siad heroism.
  Lámhaigh siad díreach.
  Anseo chaith Natasha grenade lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe. Agus ag caoineadh:
  - Glóir do laochra na Rúise!
  Ceathrar cailíní álainn, an-chuairc. Thóg siad a n-bras agus nocht siad a gcíche. Agus tá na siní chomh sútha talún, blasta.
  Treoraíonn tine an-dírithe agus Zoya. Gearrann sé síos na Naitsithe, agus squeaks le háthas:
  - Is mise curadh an domhain!
  Agus caith freisin grenade cosúil le cos lom. Scaipeann na Naitsithe i dtreonna difriúla, cosúil le tonnta ó thitim dreigít.
  Sea, is breá le Zoya a mharú!
  Agus ansin tá Augustine trí thine. Shoots sé freisin go han-chruinn. Exterminates an Fritz.
  Agus arís eitlíonn grenade óna cos lom. Briseann i bpíosaí na Naitsithe.
  Tairní Svetlana freisin an Fritz. Agus canann sé:
  - Is cailín te mé! Beidh mé ag brú gach duine isteach i rag!
  Agus caith a bharraicíní lom scrios.
  Cailíní ar ndóigh fiú go mór! Álainn, faoi bhláth, dána.
  Agus mhoillíonn na Gearmánaigh an dul chun cinn. Cé go bhfuil an airtléire ag obair go gníomhach. Cé acu is iontach! Díreach an chuid is mó aerobatics de grandmaster.
  Tá Natasha ag lasadh... Agus tá radharc céastóireachta ag lasadh roimh a súile.
  Rug na Gearmánaigh ar chailín Komsomol. Stráice a nocht. Agus chuir siad é i coire uisce. Las siad tine faoi. Thosaigh sé ag cócaireacht beo. Screamed an cailín i bpian dofhulaingthe. Lig na Naitsithe léi léim amach as an gcoire.
  Ansin fuaraigh siad an t-uisce, agus arís chaith siad é agus thosaigh siad a théamh. Mar sin chonnaic siad an cailín arís agus arís eile.
  Seo iad na arrachtaigh ... Ansin chroch siad an cailín ar an raca agus dóite í le slat dearg-te. Háille céasadh chun báis.
  Bhuel, conas gan díoltas a ghlacadh.
  Caitheann Natasha grenade lena cos lom, scaipeann sí an Fritz, agus meangadh gáire uirthi féin.
  Is áilleacht iontach é seo.
  Deir an cailín:
  -Beidh sé fionnuar!
  Thug Zoya seal freisin. Maraíodh na faisisteacha. Ghearr sí amach na Naitsithe agus a gcuid amhais.
  Ansin chaith sí grenade arís lena cos lom agus chirped:
  - Ceathair iontach agus an cúl báire!
  Ansin lean an cath ar aghaidh, le brú agus íomhánna.
  Sheol Agaistín Ceann Dearg grenade lena cos lom. Scaip na Naitsithe, sáithithe go leor daoine le grenade. Agus seo go léir Fritz.
  Ansin roar sí:
  - Tá mé an embodiment an Motherland!
  Agus chuir an cailín í féin i láthair mar éigniú. Cé chomh deas agus cool! Agus crochann sí na Naitsithe di féin. Níl sa cailín ach superman. An coolest ar fad agus i gcónaí a ghearrtar a bhuachan.
  Is cailín a fheictear í Svetlana freisin. Thug sí seal dea-dírithe, agus ghearr sí síos na Naitsithe. Agus ansin conas a chaitheann sé grenade lena bharraicíní loma. Conas an Fritz a bhriseadh.
  Agus socróidh blonde den sórt sin. Bainfidh siad go léir síos le lámhaigh amháin. Agus do chrom sé, ag tafann a fhiacla:
  - Beidh solas síoraí agus breacadh an lae!
  Cailíní anseo agus a leithéid de sliocht. Laochra iontach - aerobatics.
  Feadóg Natasha. Chaith sí grenade lena cos lom agus hiss:
  - Is cailín iontach mé!
  Cé gur ráiteas mímhaiseach é seo, tá sé fíor go páirteach. Tá na laochra seo gleoite.
  Agus an-álainn freisin. Le súile súilíneach agus fiacla pearly.
  Agus troideann siad go glórmhar, ag caitheamh rudaí briste lena gcosa nocht.
  Ach tá sé thar a bheith deacair na Naitsithe a shárú. Tá sé cosúil le punching balla.
  Thóg Zoya é agus scaoil sí líne ag na Naitsithe. Agus ghearr sí síos iad, amhail is dá mba ionga capall mór, ag baint an fhéir amach.
  Ansin chaith an cailín grenade lena cos nocht agus chuaigh sí:
  - Tá mé den sórt sin a aisling na milliúin!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Is cailín é seo - Críochnaitheoir fíor. Tabharfar ardú céime do gach duine agus stróicfear ina phíosaí iad. Agus sábhadh gan aon amhras ar luas ard.
  Thóg Zoya é agus sheinn sí:
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith!
  Chaith Augustine grenade freisin lena cos nocht. Chaith sí na faisisteach agus d'eisigh sí aplomb:
  - Agus deannach cosúil le cairpéid, táimid ag cnag amach as an mbealach!
  Chuir Svetlana, lámhach, leis:
  - Ná athraigh cosa! Ár n-aghaidheanna shine! Buataisí lonracha!
  Laochra mar a fheicimid i gúna iomlán. Agus níl bróga ag teastáil ó chailíní. Tá siad in ann gach duine a scriosadh isteach i deannaigh nó púdar, dath liath den sórt sin.
  Shíl Natasha, agus í ag déanamh lámhaigh ar na Naitsithe. Go deimhin, cén fáth go bhfuil sé dodhéanta go n-éireoidh gan cheating? Anseo ghlac Stalin, mar shampla, agus ghabh sé cumhacht trí mheabhl. Gheall sé sléibhte óir Zinoviev agus Kamenev, ach lámhaigh sé é féin iad.
  An bhfuil sé loighciúil é sin a dhéanamh? Níos cruinne, níl sé ach loighciúil - ní féidir leat a mhealladh nach féidir leat maireachtáil!
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus chrom sí:
  - Is réalta mhór mé!
  Loisc Zoya freisin. Fuair sé agus chirped:
  - Agus tá mé ar fheabhas freisin!
  Agus cuileoga grenade caite le toes lom. Agus conas a fhaigheann na faisisteach é. De réir na tonsils is mó.
  Agus shoots Augustine. Agus buaileann sé go han-mhaith. Agus bhuaigh sí an Fritz, amhail is dá mba le buille ó sledgehammer.
  Agus caitheann an chos lom freisin grenade an-cháiliúil.
  squeak Augustine:
  - Ná dúisigh go cáiliúil agus é ciúin!
  Agus thug arís seal dea-dírithe.
  Bhuail Svetlana arís. Maraíodh na faisisteacha. Agus mumbled:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus sparkle leis na súile agus squeak le guth!
  Sea, is cailíní den sórt sin iad seo nár chóir duit méar a chur i do bhéal leo - bitfidh siad!
  Dúirt Natasha, ag lámhach:
  - Thosaigh siad ag labhairt, ar fad faoi fad saoil.
  Dúirt Zoya agus í ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Shocraigh muid fanacht beagán agus tú ag sú fola ...
  Chaith Augustine grenade agus chirped:
  - Delicious don tríú!
  Sheol Svetlana bronntanas an bháis lena bharraicíní loma agus squealed:
  - Ó, tá mé fionnuar!
  I mí Iúil, beagnach áitiú na Gearmánaigh Voronezh agus stop. Suaimhneas sealadach a bhí ann.
  . CAIBIDIL #10
  Ach tá an tArm Dearg ag iarraidh frith-ionsaí a dhéanamh.
  Oleg Rybachenko, atá fós cosúil le buachaill thart ar dhá cheann déag, agus cailín a bhfuil cuma chomh maith ar an aois chéanna le Margarita, rith chun tosaigh ar na trúpaí Sóivéadach Rúiseach.
  Lámhaigh siad iad féin. Taobh thiar de na guaillí tá málaí grenades.
  Oleg fired ag na Gearmánaigh. Bhaint braon.
  Chaith sé grenade lena chos lom agus squeaked:
  - Is Críochnaitheoir mé, ar do ghlúine.
  Chaith Margarita grenade lena cos lom freisin agus dúirt:
  - Naimhde na Rúise Scuabfaidh mé aghaidh an domhain!
  Ritheann an buachaill agus an cailín chucu féin agus scriosann siad a chéile comhraic. Tá siad súilíneach agus an coolest ar domhan.
  Casann Oleg, an buachaill síoraí, ar na Gearmánaigh agus canann:
  - Scuabfaidh mé ar shiúl thú ar nós dandelions! Is críochnóirí muid ní buachaillí!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Déanann Margarita tairne freisin agus deir:
  - Is seaimpíní fionnuar muid! Tá an Rúis taobh thiar dúinn!
  Téann an buachaill agus an cailín ar fad ar aghaidh. Tá an oiread sin sceitimíní agus tine orthu. Agus péinteáil na Gearmánaigh go litriúil faoina crúba.
  Níos cruinne lom, cosa leanaí.
  Shoots agus maraíonn Oleg an namhaid le gach piléar.
  Sea, is cosúil nach bhfuil an buachaill chomh héasca sin stop a chur leis. Is Críochnaitheoir fíor agus fíor é.
  Caitheann Margarita grenade arís lena cos nocht agus í ag sméideadh:
  - Tá mé go hiontach! Beidh mé i mo chraobh idirnáisiúnta!
  Agus ag gáire leis féin ...
  Idir an dá linn, tá na cailíní ag troid. Tá níos mó rannáin ban.
  Anseo a thagann an cathlán iomlán. Cailíní cosnochta i culaith snámha. A leithéid de chulaith snámha i stíl bikini skimpy. Agus naked, sála bhabhta de háille flash. Laochra iontach.
  Agus lámhaigh siad freisin ag na Gearmánaigh. Ach téann na laochra i ngleic lámh-le-láimh leis na Gearmánaigh. Conas a bhuailtear iad.
  Agus conas a shábhálann siad iad féin le beaignití! Seo iad na cailíní!
  Díreach go hiontach.
  Bhuail na cailíní na Gearmánaigh lena gcosa loma agus a gcuid grin feoiliteoirí. Seo iad na laochra. Cailíní ar an ailíniú is láidre. Seo mar a bhuaileann saighdiúirí an Kaiser iad féin.
  Agus buille siad iad féin. Agus tá siad ag teacht ...
  Tá a leithéid de laochra den scoth ann. Agus go léir cosnochta agus beagnach naked. Agus léim siad chun iad féin. Agus bhuail siad iad féin le sála nochta. Seo iad na cailíní - all the girls cailíní.
  Troideanna Victoria romhainn. Breathnaíonn sí cosúil le cailín fós agus tá sí an-caol. Stán sé féin na Gearmánaigh agus canann:
  - Dia shábháil an rí! Agus cuimilt an scum ar fad!
  Sea, tá na cailíní anseo den scoth.
  Agus tá an áilleacht Veronica le feiceáil. Chomh maith leis sin na troideanna blonde.
  Agus is cailín é an Yulfi iontach a tháinig chun bheith ina ginearál tar éis a fear céile a adhlacadh. Breathnaíonn Yulfi go hiontach. Is breá léi fir go mór agus gan aon dochar téann sí i dteagmháil leo.
  Go deimhin, fadaíonn gnéas saol agus tá sé an-tairbheach do mhná. Rejuvenates sé iad.
  Tá Anna ag troid freisin, agus lena gruaig dhearg lush.
  Agus freisin an Angelina aoibhinn - níl an laoch ach super.
  Is é sin, an garda ríoga ar fad, nó in áit Stalin. Sraith iomlán de áilleacht. Tá siad chomh taibhseach agus sexy.
  Agus bain siad na Gearmánaigh. Crush iad i púdar. Meilt na cnámha agus cuimilt an fheoil.
  Agus teitheadh na Gearmánaigh óna maraíodh. Fulaingíonn siad bua tar éis bua a fháil - ach ar scála áitiúil.
  Agus mar sin go ginearálta, cé go bhfuil an tionscnamh acu.
  Tá na Gearmánaigh ag dul ó dheas feadh an Don.
  Bíonn Gerda agus Charlotte ag troid san umar beirte is déanaí i gcruth pirimide.
  Agus troideann siad go maith go leor. Tá meaisín na Gearmáine feistithe le gunna ardbhrú. Níl an caliber ach 75 mm, ach tá sé seo go leor mar gheall ar an treoluas ard muzzle an teilgeáin. Agus ualach lón lámhaigh ollmhór mar thoradh air. Luigh na cailíní san umar síos. Tá an meaisín an-inaistrithe le hinneall tuirbín gáis.
  Bhris Gerda ar umar na Sóivéide agus sheinn sé:
  - Tá mé den sórt sin fiáin sí-mac tíre, ní raibh mé riamh thar lear!
  Agus gáire sé, sconnaí sé a chos lom ar an luamhán stiúrtha.
  Níl an dearg-ruaig Charlotte níos lú ach an oiread.
  Chomh maith leis sin cailín iontach.
  Lámhaíonn sé é féin agus brúnn sé na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Laoch iontach.
  D"fhiafraigh an ceann deirg, agus é ag lámhaigh, ar Gerda:
  - Cad a cheapann tú, an mbeidh an Chríostaíocht toirmeasc faoi dheireadh?
  Dúirt an Críochnaitheoir blonde go láidir:
  - Sílim go mbeidh!
  Agus nocht a aghaidh!
  Tá laochra, go ginearálta, iontach ag lámhach. Anseo bhuail Gerda lena bharraicíní loma. Agus chirped:
  - Níor chóir go gcreideann muid Aryans sa Bhíobla Giúdach ag seanmóireacht pacifism.
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Sin ceart, ní raibh sé oiriúnach! Tá muid an chuid is fearr ar domhan!
  Arís chuir an ceann deirg diúracán marfach lena bharraicíní loma. Crash carr Sóivéadach.
  Tá na troideanna thar a bheith brúidiúil. Ag an am céanna, is fearr le cailíní Sóivéadacha.
  Anseo b'éigean do Natasha briseadh isteach. Tá na faisisteach ag bogadh arís. Níos cruinne, blacks agus hArabaigh. Tá na Naitsithe ag earcú saighdiúirí san Afraic agus san Áise agus á gcaitheamh isteach i bpoist Shóivéadaigh. Tá gach duine ag iarraidh na huimhreacha a bhrú.
  Caitheann Natashka grenade go deas lena cos nocht agus deir:
  - Beidh an greatness de Stalin feadh na gcéadta bliain!
  Tugann Zoya an scuaine. Caitheann sé a chos lom ar a chéile comhraic freisin. Buaileann sé na Naitsithe agus deir:
  - Ní fios eagla do laochra áille!
  Buaileann an Agaistín rua freisin. Agus an-oiriúnach. Agus ag rá:
  - Sea, inár nAthair agus an croí ina chónaí!
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin.
  Insíonn Svetlana, ag lámhaigh, na háille:
  - Déanfaimid bille do na Naitsithe damanta!
  Agus uaidh cuileoga, sheol grenade le toes lom. Go ginearálta, tá na cailíní anseo den poshiba is airde.
  Natasha, lámhaigh, chirped:
  -Bíodh an cogadh seo ar an gceann deireanach!
  Chuir Zoya go díograiseach leis:
  - Ní bheidh Satan reign.
  I mí Iúil, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn feadh an Don agus bhí siad ag druidim leis an gclaonadh cheana féin. Bhí na cathanna faoi lán seoil anseo. Agus ní imscarfaidh tú an chumhacht buailte mar ba chóir. Tháinig Voronezh chun bheith ina taobhphointe don chogadh. I ndáiríre, cad a bhfuil tú buartha faoi?
  Thosaigh Shelling, agus thosaigh sé ag titim ina chodladh le gaineamh agus blúirí. Bhí na stoirmeacha ag eitilt. Bhí go leor acu, agus bhí siad go léir annoying mar cuileoga.
  Dúirt an cailín:
  - Bíonn reiptílí ag sracadh cosúil le cuileoga corraitheacha.
  Agus chaith sí grenade lena cos lom, leagadh síos aerárthach scaird-ionsaí Gearmánach leis.
  Ina dhiaidh sin, rinne Zoya an rud céanna. Chaith sí grenade freisin lena cos lom agus leag sí síos an faisisteach.
  Tweeted:
  - Is aisling cosnochta mé, agus go simplí áilleacht iontach!
  Agus arís thug an laoch seal.
  Chuaigh Agaistín rua isteach freisin gan fadhbanna ar bith. Rammed sí carr lena cos lom le grenade. Shattered sí i bpíosaí é. A scaipthe ar fud an limistéar ar fad agus na fothracha Voronezh.
  Agus ansin níos deacra fós ...
  Agus glacfaidh Svetlana é, agus caith grenade lena bharraicíní lom. Agus scriosfaidh sé na naimhde go léir gan aon fhadhbanna. Mar sin bíonn sé, amhail is dá mba i gcónra - balbh agus gan Antamón gan ghá.
  Chaill na Gearmánaigh an iomarca sna cathanna do Voronezh agus ghlac siad sos arís.
  Imeartha timpeall beagán. Chonaic mé aerárthach ionsaithe Gearmánach amháin. Agus ghlac sí é agus chaith sí grenade air lena chois nocht. D'eitil an réad Adaimh i stua ard. Thuirling sé ceart sa charr Gearmánach, scoilt sé ina phíosaí. Ansin dúirt an terminator blonde:
  - Ní mise do phuipéad!
  Ina dhiaidh sin, d'iompaigh na laochra d'aon toil ar a gcuid boilg. Flashed sála lom.
  Tá Iúil ag teacht, ag troid agus ag sceallóga. Léirigh siad suíomhanna trúpaí na Rúise le sliogáin. Agus shoot siad le airm chumhachtach. Tá na Naitsithe ag dul chun cinn i gceantar lúb an Don.
  Tá laochra agus laochra ann. Bíonn an Fritz ag troid ar dioscónna freisin. Go háirithe cailíní álainn: Gertrude agus Eva. Eitlíonn siad diosca eitleáin agus brúnn siad na Rúisigh sa spéir.
  Scaoil Natasha isteach sa spéir. Lámhaigh sí síos gaireas Gearmánach gan fhoireann, raidió-rialaithe "Rama" -7. Agus dúirt sí:
  - Beidh daoine a bheith sásta.
  Chaith Zoya grenade ar an aerárthach ionsaithe Gearmánach lena cos lom, a d'eitil amach cosúil le piranha carnabhach agus a chrom:
  - Sonas go deo!
  Sheol Augustine, freisin, bronntanas báis lena cos lom agus hiss:
  - An rialtas Sóivéadach ...
  Chaith Svetlana rud lasrach freisin, leag sé síos an faisisteach agus rinne sé grunted:
  - Tá an chumhacht iontach!
  Ach ansin d'fhág na Gearmánaigh ... Agus calmed na cailíní síos beagán.
  Dúirt Natasha le gáire brónach:
  - Bhuel, cá fhad a mhairfidh an cogadh seo!
  Dúirt Zoya go díograiseach:
  - Táimid tar éis éirí níos láidre thar na blianta, ach níl muid ag dul in aois ar chor ar bith!
  Rinne an Agaistín ruadh ag gáire, agus bhrúigh sí an eitilt chorr lena méara loma:
  - Ar ndóigh ní! Ná dul in aois! Tá mé fós chomh te agus a bhí riamh!
  Rinne Svetlana gáire agus dúirt:
  - Déanann cogadh i gcoitinne cailíní a athnuachan. Tagann ceannairí agus imíonn siad, ach fanann cailíní óga!
  D'fhreagair Natasha le gáire leathan:
  - Táimid athnuachan - Déithe na Rúise!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Sea, ár nDéithe, Déithe Slavacha!
  Sheinn an t-Augustin lasrach:
  - Tá cónaí orainn ar thalamh ár n-athar! Is clann iontach iad clann Lada! Agus blianta ar chapall sciathánach, an Rúis sna mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Rinne Svetlana gáire agus d"fhreagair sí:
  - Ón spéir buailfidh an clog - Doirtfidh an bháisteach torrential! Ritheann mé go dtí m'óige - leanann báisteach an tsamhraidh mé!
  Agus ghlac Natasha le díograis:
  - Taobh thiar dom!
  Agus bhuail na laochra a gcosa lom, chiseáilte. Tá siad i ndáiríre in ann a leithéid de mhíorúiltí. Níor iompaíodh aon leathanach amháin i mo shaol.
  Seo glúin iomlán laochra ag fás aníos. Cheana féin ag troid i céimeanna an Arm Dearg, iad siúd a rugadh beagnach tar éis thús an chogaidh.
  Anseo, mar shampla, Andreika. Buachaill cosnochta i shorts. Trí bliana déag san iomlán, ach conas a throideann sé? Sea, buachaill trua ar bhealach éigin, nach raibh a fhios ag an domhan.
  Chuaigh Natasha chuig Andreika. Stróic sí gruaig fhionn an phionta. Féach cé chomh coirtithe is atá sé, cosúil le seacláid. Thug an cailín candy don bhuachaill. adeir sé go gruama:
  - Tá milis go dona ...
  Ach d"ith sé an bia ar aon nós. Sea, cineál buachaill. Thóg Natasha a lámh agus thug sí amach í. Chuir sí ticeáil ar chos chrua dheannach an cheannródaí. Mar fhreagra air sin, thosaigh sé ag tic le bonn lom Natashka. Is deas a bheith i dteagmháil léi le lámha buachaill.
  Dúirt Natasha:
  - Tá tú ag fás Andrey! Má tá cónaí ort cúpla bliain eile, beidh mé tú ag múineadh.
  Bhí ionadh ar an mbuachaill
  -Cad?
  Rinne Natasha gáire.
  - Conas grá a dhéanamh!
  Rinne Andrey snort go contemptuously:
  - Tá sé feicthe agam cheana féin!
  Chroith Natasha a ceann.
  - Ba é an rud a chonaic tú cúplála ainmhithe. Agus beidh mé ag múineadh tú go hálainn agus an-taitneamhach!
  Ar 1 Lúnasa, 1947, fuarthas na cailíní sna trinsí. Throid siad an Fritz. Tá go leor ama caite ó cuireadh tús leis an gCogadh Mór Patriotic. Seo é an ócáid.
  Caitheann Natasha ar na Naitsithe, agus caitheann sí grenade lena cos lom chiseled, ag rá:
  - Ar son mór-mhór na tíre cumannach!
  Ansin bared sí a fiacla.
  Tá na cailíní ag troid anseo, go traidisiúnta beagnach naked. Cóirithe ach amháin i dearg, mionbhrístíní daingean, siad troid agus ionfhabhtaíonn an chuid eile de na trodaithe le frenzy.
  Agus tá siad ag lámhaigh. Agus shoot siad go han-mhaith. Cosúil le snípéirí agus laochra den leibhéal spáis is airde.
  Shoots Zoya freisin. Ghearr sé síos na Naitsithe agus chirps:
  - Ó, mo Motherland agus a chlann iontach!
  Agus caith sé grenade lena chos lom. Cailín iontach i gcoitinne.
  Agus is é dath na nduilleog óir a cuid gruaige.
  Céasadh Zoya ag aon am amháin ag na Naitsithe. Ar dtús, thug siad chuig bothán mé agus bhain siad síos go dtí mo shorts mé. Thosaigh siad ag mothú, ag dreapadh lena lámha go háiteanna íogair. Ansin bhuail siad mé le píobáin rubair. Bhuail siad mé ar an cófra, agus ar an taobh, agus ar na pluide. Ar Aghaidh bhí an chuid is mó uiríslithe - raped le rubair trunk. Ach tá an mothú chomh géarmhíochaine. Ag an am céanna, chomh maith leis an bpian, fuair Zoya orgasm agus chríochnaigh sí. Rinne na Naitsithe gáire.
  Ansin d'éignigh siad an áilleacht lámhscríofa arís le club, agus ansin chuir siad iad féin faoi ... Shiúil fiche cúig saighdiúir óga ocrach thar an gcailín. Lig a thuilleadh maighdean, ach fós fear. Is é seo an dá pléisiúir agus pian. Mothúcháin dian den sórt sin. Go háirithe má raped sa phointe cúigiú.
  Ach ar a laghad ní raibh siad buailte. Is féidir a fheiceáil gur thaitin leis na Naitsithe é a bheith acu ag pointí éagsúla. Níor chroch siad í. Go dtí gur rith Zoe uaidh sa deireadh. Roimhe sin, dála an scéil, bhí sí tiomáinte amach sa fuar cosnochta agus beagnach nocht. Ach faoin nóiméad seo bhí Zoya tar éis dul i dtaithí ar an bhfuacht cheana féin. Agus rith sí ar shiúl i díreach a mionbhrístíní. Agus go bhfuil sí ina laoch den aerbatics dearga is airde.
  Troideanna Aurora freisin heroically. Mows síos na Naitsithe agus canann:
  - Motherland, páirtí, Komsomol! Beidh an bua láidir do Hitler.
  Agus freisin mar a chaitheann sé grenade lena chos lom.
  Tá gach rud faoi na cailíní fionnuar agus cheeky.
  Agus beidh Svetlana, freisin, a ghlacadh agus thrash. Agus bain an Fritz síos. Agus le toes loma plandáil sé grenade.
  Agus roar ag an am céanna:
  - Ar chúis streachailt an chumannachais!
  Buaileann Natasha na Naitsithe agus bhuaileann sí na Naitsithe freisin:
  - In ainm an athar, an naomh!
  Agus scaipeann grenade a bhfuil toes loma uirthi na Naitsithe. Agus tá na cailíní ag éirí níos mó agus níos mó áthas agus ag canadh gach rud dóibh féin le áthas fiáin.
  Shoots Zoya freisin le cruinneas Robin Hood. Treoraíonn tine dó féin agus canann:
  - Is breá liom an Rúis! Tír chumhachtach! Cén fáth nár scriosadh Hitler? Ní thuigim!
  Agus beidh sé, freisin, lena bharraicíní loma, é a ghlacadh agus a chaitheamh grenade. Agus kayuk chuig an faisisteach.
  Aurora fucked an Fritz. Chaith sí líomóid lena cos lom agus squeaked:
  - Ach Pasaran! Buille géar!
  Agus tabharfaidh Svetlana an cas. Conas na Naitsithe a scuabadh. Conas iad go léir a mhothú agus a squeak:
  - Glóir don tslat Uilechumhachtach!
  Agus beidh sé freisin caith grenade lena chos lom.
  Agus tabharfaidh Natasha seal freisin. Gearr amach na fascists. Agus caitheann sé grenade lena chos nocht, ag squeaking:
  - Sea, a ainm a bheith naofa!
  Agus grin arís. Fiacla glittering pearly.
  Agus ansin géilleann Zoya. Clúdóidh sé na fascists frankly. Agus beidh sé squeak, ag caitheamh grenade lena chos lom:
  - Trodaí, bás a thabhairt do gach duine!
  Agus arís, beidh sé pléasctha le pléasctha marfach!
  Agus tá Aurora cosúil le lúpán anseo. Agus maraigh. Agus seolfaidh sé bronntanas an bháis ar a bharraicíní.
  Ansin chirs sé:
  - Glóir do shaighdiúirí cróga na Rúise! Máistrí ghualainn!
  Agus buailfidh Svetlana, freisin, na Naitsithe. Mar a ghearrann sé síos iad, mar chorrán, agus preabann sé:
  Is laoch mé nach ndéanfar dearmad air...
  Agus arís le cos lom, amhail is dá mbeadh sé ag rith ar naimhde na Rúise. Agus cosúil le grenade lig sé eitilt.
  Cuimhníonn an cailín, ar ndóigh, go leor. Mar shampla, conas ar ais sa daichead-aonú bliain, an Fritz iachall ar bheirt chailíní cosnochta chun tochailt poll sa fuar. Agus níl na cailíní chomh crua fós. Agus ar ndóigh, d'iompaigh a gcosa dearg ar dtús, agus ansin iompú gorm as an fuar. Agus ghortaigh sé.
  Agus thosaigh na arrachtaigh-faisisteach, chun téamh suas, ag bualadh le clubanna ar na sála. Chaill na cailíní comhfhios. Tar éis sin, dhoirt siad cúpla tobáin níos mó uisce oighir orthu. Beagnach tuirseach.
  Ar ámharaí an tsaoil, roghnaíodh na cailíní trua suas ag healer. Tháinig amach iad. Agus níor ghá fiú na géaga a theascadh. D'fhás na cailíní aníos agus rinneadh páirtíneach díobh. Rinne siad díoltas ar na Naitsithe.
  Ní raibh an t-ádh ar an mbuachaill ceannródaí Alexander Grigorievich. A Naitsithe, tar éis a ghabháil, undressed. Agus crochadh ar raca sa fuar. Agus do cuireadh cosa lom an phionta isteach i mbloic, agus do shuidh cloch ar a meáigh lár. An buachaill wheezed sínte amach sa fuar. Agus rinne a fhaisisteacha é a théamh freisin, ag tabhairt tóirse chuig corp righin. Seo iad arrachtaigh na Naitsithe.
  Crochadh an buachaill ar feadh trí lá agus trí oíche, agus ar an gceathrú lá, gan a bheith in ann a iompróidh an chéasadh, fuair sé bás.
  D'iompar na hionróirí go cruálach ...
  Nochtadh ball Komsomol Sveta freisin. Rinne tú próca mór gloine a sheirbheáil. Líonadh le huisce agus faoi lé sioc. Agus ionas gur féidir leis na háitritheoirí go léir a fheiceáil conas a reoiteann ball Komsomol san uisce oighreata, clúdaithe le h-oighear. Cén t-uafás é.
  Caitheann Svetlana na Naitsithe agus cogar:
  - Ní bheidh Faisisteach pas! Glóir don Rúis!
  Lámhaíonn Natasha freisin. Caitheann sé grenade go cruinn lena chos nocht agus scairteann sé:
  - Ná déanaimis bréag faoi Hitler!
  Deimhníonn Zoya i ton sollúnta:
  - Ní bheidh muid ag luí síos!
  Agus osclaíonn freisin tine.
  Agus caitheann cos lom grenade.
  Tá Aurora ag lámhaigh. Ag déileáil leis na Naitsithe, agus ag screadaíl.
  - Glóir do na Déithe Rúiseach!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Agus shoots Svetlana go han-chruinn. Agus screams:
  - In ainm na beatha ar an Domhan!
  Agus arís caitheann sé grenade go han-chruinn lena chos lom.
  Agus tá na Fritz as anáil.
  D'éirigh na cailíní as ionsaí na Naitsithe, agus tháinig an lá dár gcionn: 2 Lúnasa, 1947. Chuir na háilleacha an t-ionsaí ar ais arís. Lámhaigh muid beagán, ansin frolic leis na fir.
  Chuimhnigh Natashka ar an gcaoi a ndeachaigh sí sa dara bliain is daichead ag fánaíocht ar bhóithre an chogaidh taobh thiar de línte namhaid.
  Bhí cailín cosnochta i gúna cadáis simplí. Bhí siúl éasca agus taitneamhach. Samhradh, tá fleasc fite fuaite isteach i gruaig bán, beagán órga Natasha. Boinn lom púróga púróga an-taitneamhach. Tá cosa an chailín an-chrua, agus ní ghortaíonn sí ar chor ar bith. Agus nach bhfuil fiú blúirí buidéal eagla ar corns.
  Chuaigh Natashka chuici féin, agus í ina scout. Is cailín an-álainn í, agus is féidir é seo a úsáid ar mhaithe leis an tír.
  Duine a mhealladh, to twist. Tá daichead sa dara háit, áfach, deacair don Rúis. Tar éis rath tosaigh in aice le Moscó, Leningrad, sa deisceart, thosaigh an tArm Dearg ag cailleadh arís.
  Bhuail trúpaí Sóivéadacha in aice le Kharkov agus bhuail siad an coire. Agus tá na Naitsithe ag dul go Voronezh cheana féin. Ar ndóigh, ní ardaíonn sé seo an giúmar. Strac an cailín, go háirithe ar maidin, as an mbileog.
  Tá na Gearmánaigh díreach tar éis a fhógairt go bhfuil an fortress dothuigthe Sevastopol fógartha. Agus beagán níos luaithe, thuairiscigh siad an titim san Afraic, freisin ar an citadel unbending de Tolbuk.
  Seo a thagann cailín cosnochta, stomping a boinn cruaite feadh bóthair creagach agus ag smaoineamh.
  Cad a d'fhéadfadh a bheith ina dhiaidh sin? An mbeidh an bua ag na faisisteach? Tar éis an tsaoil, tá a gcumhacht thar a bheith iontach. Sea, tá an giúmar millte. Chlaon an cailín:
  - Tá Stalin ina chónaí i mo chroí,
  Ionas nach mbeadh a fhios againn brón ...
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  Chonaic an cailín buachaill go tobann. Leanbh deas gruagach timpeall deich mbliana d'aois. Caol, ar ndóigh, ach nimble, i shorts, agus le seacláide torso naked ó sunburn.
  Rith an buachaill suas go dtí Natasha. Ghlaodh sé agus scairt sé:
  - Fascists atá suite! Ná bí buartha, beidh an bua againn fós!
  D'fhreagair an cailín go diongbháilte:
  - Ar ndóigh, beidh an bua againn! Ní féidir a mhalairt!
  Chlaon an buachaill agus dúirt:
  - Natasha, tá a fhios agat, tugann an ceannasaí rabhadh duit gan dul go sráidbhaile Novoselovo. Chuir an Fritz luíochán ar bun ansin.
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Go raibh maith agat as an rabhadh. Ach cé a sheachadfaidh an nóta?
  Mhol an buachaill:
  - Lig dom. Seiceálann siad gach duine fásta, fiú mná. Ach is féidir le leanbh sleamhnú tríd.
  Thóg Natasha nóta as a mionbhrístíní agus thug sé don bhuachaill é, ach ag an am céanna d'iarr sí:
  - Cad a tharlóidh má bhíonn tú gafa?
  D'fhreagair an buachaill, ag féachaint díreach isteach ina shúile:
  - Mairfidh mé, cosúil le Malchish-Kibalchish, an chéasadh, agus gheobhaidh mé bás agus mo cheann ard.
  aoibh Natasha. Agus ansin chuaigh sí go tóin poill. Chuimhnigh mé ar an gcaoi a raibh dhá cheannródaí thart ar dhá bhliain déag d'aois gafa ag na Naitsithe. Strac siad éadaí na mbuachaillí agus cheangail siad a lámha taobh thiar le sreang agus thiomáin siad nocht agus cosnochta isteach sa fuar searbh iad. Ansin thiomáin siad tríd an sneachta iad, agus arís thiomáin isteach sa bothán iad. Thiomáin siad go dtí go froze a n-tionlacan chun báis. Ní raibh na ceannródaithe compordach, ach d'éirigh leo. Tá na buachaillí láidir go leor.
  Ansin, ag féachaint nár ghlac an sioc leis na ceannródaithe, thosaigh na Naitsithe ar na leanaí a dhó le tine. Agus d'éirigh leo seo. Nuair a chuir an seiceadóir iarann te dearg ar bhrollach lom an bhuachalla, d"éiligh an buachaill:
  Go maire sibh Stalin!
  Ansin cuireadh stiallacha leathana miotail, dearg ón teas, ar bhoinn loma, chruaite an bhuachalla. Ionanálú bean an fhorghníomhaithe boladh feola rósta trína nostrils le pléisiúr mór. Scairt an ceannródaí arís:
  - Eitil bratacha dearga thar an Reichstag!
  Agus thaispeáin a theanga. Ansin scrios na Naitsithe an scrotum le tlúnna dearg-the. Fuair an ceannródaí bás de turraing pian.
  Sea, bhunaigh na faisisteach ord nua.
  Ghníomhaigh siad go rudely agus cruelly. Agus bhí an chéasadh leanúnach.
  Caitheann Natasha grenade arís lena cos lom. Scaipeann an Fritz agus chirps:
  - Go mbeadh neamh ar talamh! Paradise de Cumannachas, ina bhfuil an tír na Sóivéide blossoms!
  Seolann Zoya grenade freisin lena bharraicíní agus smál lom:
  - Agus tiocfaidh glóir go talamh!
  Tar éis sin, tugann an cailín cas an-dírithe. Knocks amach opponents. Agus lomnocht a fhiacla arís.
  Agus ansin tinte Agaistín. Buaileann sé na Naitsithe agus squeaks:
  - Don Motherland! Do Stalin!
  Agus arís chaith sí grenade lena cos lom, scaipthe na Naitsithe. Buail na laochra go láidir.
  Ná lig an namhaid síos.
  Caitheann Svetlana grenade lena cos lom freisin. Dathanna na Naitsithe agus squeaks:
  - Glóir dár gcailíní Rúiseacha!
  Agus conas a dhéanann na laochra gáire. Tar éis an tsaoil, is háilleacha den sórt sin iad gur féidir iad, i ndáiríre, a chur suas don chomórtas: Mrs Cruinne. Tá a gcuid breasts chomh iomlán agus daingean ag an am céanna. Mar sin is breá leo gnéas a bheith acu le fir. Spreagann sé go mór iad.
  Go háirithe nuair a bhíonn na comhlachtaí groping agus fós pinching na siní.
  Chuimhnigh Natasha ar mar a chuardaigh na póilíní í tráth. Tá sé i ndáiríre rang. Nuair a bhuaileann fear a bhfuil lap air go díreach isteach i do bhroinn lena mhéara. Conas fiáin spreagúil agus taitneamhach.
  Ansin mharaigh Natasha iad go léir. Cad eile a dhéanamh leis na póilíní? Ach an té a bhraith í, d"éignigh sí í freisin, ceangailte le binse. Tá sé chomh fionnuar fir a éigniú.
  Ina dhiaidh sin, dóite Natasha réalta cúig phointe ar mhullach an comhchoirí faisisteach le iarann dearg-te. Seo mar ba cheart déileáil leis na Naitsithe
  Tháinig seachrán ar na cailíní agus thosaigh siad ag scrios na Naitsithe.
  Buaileann siad an Fritz brú. Agus bhuail ionsaí den sórt sin frantic agus ifreanda.
  Chan Natasha in éineacht, ag gearradh siar ar na Naitsithe;
  - Cailíní i ngá mór! Cá bhfuil tú an t-úinéir cá háit!
  Sea, le breis agus dhá bhliain anois ní raibh umar ag an Arm Dearg cothrom leis na Naitsithe, agus níl aon fheabhas tagtha air. A mhalairt ar fad, tá na Naitsithe ag brú ar an Arm Dearg.
  Rinne Zoya tweet:
  - Go mbeadh ár dTír Mháthair ar bhealaí spáis!
  Agus le cos lom seolfar líomóid. Sin é an cailín con.
  Augustine fired ag an namhaid, hissed;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Ba mhaith linn Stalin!
  Agus caithfidh sé grenade lena chos lom.
  Leanann Svetlana, ag lámhach, ag:
  - Ionas nach bhféadfadh siad sinn a bhriseadh, éirigh an máistir suas ón Domhan!
  Agus arís cuileoga an grenade caite ag cos lom an cailín.
  Ghearr Natasha síos cúpla líne agus d'eisigh sí:
  - Agus briseadh Adolf!
  Níl an deis tugtha fós ag na cailíní an bua a fháil ar na Naitsithe. Ar 3 Lúnasa, 1947, bhí na cathanna faoi lán seoil.
  Ag an am céanna, rinne na Naitsithe iarracht na trúpaí Sóivéadacha nach raibh am acu cúlú thar an Don a ghearradh amach óna mbunáití. I cad, i measc rudaí eile, d'éirigh leo fiú beagán.
  Tá Gerda agus a criú umar, mar i gcónaí, chun tosaigh san ionsaí.
  Cailíní i mionbhrístíní agus cosnochta. Lámhaigh siad iad féin agus troid.
  Tá dhá ghluaisteán ar feadh ceithre laochra. Dlúth agus an-chompordach, pirimideach.
  Agus a bharraicíní loma in úsáid ag Gerda, brúigh sí an luamhán stiúrtha agus briseann sí. Agus buaileann sé go maith go leor. Scriosadh an turret de umar Sóivéadach.
  Ansin deir sé:
  - Is Críochnaitheoir mé le gruaig ar dhath sneachta!
  Agus gáire sé furiously ... Twitches féin cosúil le puipéad.
  Shoots Charlotte freisin. Buaileann agus roars an-oiriúnach:
  - Agus an Reich mhór, níor dúradh linn le sruth!
  Agus le cos lom, conas a bhrú.
  Tháinig an 4 Lúnasa, an uair seo an lá is teo den samhradh. Tá umair Gearmánacha ag troid ar lúb an Don. Tá an comhrac in olcas freisin i Sukhumi. Lán le fuil agus scrios. Agus ní féidir na madmen a iompú ar ais.
  Charlotte agus Gerda nocht in umar. Níor fhan ach mionbhrístíní tanaí orthu.
  Agus tá na cailíní ag lasadh, ag briseadh trí na ceithre umar is tríocha ag iarraidh briseadh isteach chucu, atá ag réabadh cosúil le madraí buile. Agus fiú na madraí seo, déanaimis a rá chomh fionnuar. Agus tá gach duine smashed agus dissected.
  Ní féidir leat a bheith gar dóibh.
  Agus tá na laochra fíochmhar.
  . CAIBIDIL #11
  Lúnasa 1955. Tá cailíní álainn ag troid leis na Naitsithe. Tá na Gearmánaigh ag brú ar Voronezh. Tá na Naitsithe ag iarraidh brú a chur ar na Rúisigh.
  Natashka shoots, gearrtha amach i céimeanna. Agus caitheann sé grenade lena chos nocht, ag scaipeadh an namhaid:
  - Beidh gach rud go hiontach!
  Tugann Zoya seal béasach do na Naitsithe freisin. Bhaint an Fritz. Agus chaith liomóidí leis na cosa lom.
  Adeir an cailín:
  - Tá sé hyper!
  Anseo ghlac sí Augustine freisin, agus bhuailtí na Naitsithe. Agus chaith sí freisin fórsa marfach lena cos lom.
  Chlaon an cailín:
  Bainimis Hitler!
  Ansin ghlac Svetlana agus chaith grenade marfach lena bharraicíní loma. Thóg agus scar na cailíní na Naitsithe, chirped:
  - Tá sé sin go hiontach!
  Dúirt Natasha go láidir:
  Is sár-throdaithe muid!
  Agus arís chaith sí grenade lena cos lom. Tá sé sin an-álainn.
  Rinne Zoya jab iontach anseo. Ansin chaith cos lom, cailín an-álainn é, agus bhuail sí na Naitsithe:
  - Beidh muid iontach fionnuar!
  Ansin thóg an cailín fiery Agaistín é agus go han-álainn chaith sí lena bharraicíní loma, scaipthe na Naitsithe i ngach treo:
  Is supergirls muid ar fad!
  Ansin is cailín an-álainn í Svetlana, agus blonde den sórt sin, le grenades gealánacha cosa lom. Agus thóg an cailín agus rolladh amach an Fritz, cailín an-álainn.
  Cailín i mionbhrístíní. Agus chonnaic sí:
  - Tá cailíní difriúil! Agus an-dearg!
  Is gnách go mbíonn na cailíní an-fhionnuar, agus i gcónaí cosnochta.
  Svetlana, mar shampla, siúl cosnochta ar fud an chogaidh. Agus sa chéad bhliain daichead a bhog sí tríd an bhforaois. Ní hé an chéad uair di. D'oibrigh sí i gcoilíneacht leanaí, saothair cosnochta, agus i gúna príosúin éadrom go dtí an sioc. Níos déanaí, rith an cailín fiú cosnochta sa sneachta. Mar sin bhí Augustine sa choilíneacht. Ann, bhí na cailíní in ann a bheith ag obair beagnach nocht sa sioc géar Siberian.
  Agus níor chuir sé eagla orthu. Agus cé chomh maith is atá sé do chailíní siúl cosnochta tríd na sruthanna sneachta sa sneachta. Agus bhí na sála loma sin bite ag sioc. Nach bhfuil chomh scary. Tá na boinn lom clúdaithe le corns, agus níor gortaíodh na cailíní, ón screamh oighir.
  Tá siad chomh fionnuar. Rith cailíní cosnochta agus d"oibrigh siad le tuanna.
  Rinne na cailíní jab an-mhaith.
  Bhí na cailíní an-craiceáilte. Arís caitheann siad grenades lena n-toes loma.
  Agus smashed ag na Naitsithe. Laochra an-fhionnuar, caithfidh mé a rá.
  Caitheann cailíní a gcosa lom ar an namhaid.
  Lámhaíonn Natasha go cruinn ar na Naitsithe.
  Agus smashed níos mó Fritz.
  Tá an cailín an-deas ... Agus Natasha an-cosnochta agus álainn, an-ionsaitheach.
  Ach do chailín is gá a mhilleadh cad atá suimiúil.
  Anseo thosaigh Oleg Rybachenko agus Margaret Magnitnaya ag troid.
  Bhris an buachaill agus an cailín na Gearmánaigh.
  Oleg Rybachenko fhéach sé cosúil le buachaill aon cheann déag. Agus brúite na Naitsithe. Nó iad siúd a bhfuil cuma fascists orthu.
  Chaith an buachaill a chos lom ar an Fritz. Brúite agus bhuaigh.
  Agus thug seal.
  Agus rinne Margarita an-láidir ar an bhfrithshine sin a rinne Fritz.
  Agus brúite na Gearmánaigh. Agus throid an cailín an-álainn.
  Agus chaith sí a cos lom go han-álainn. Agus brúite an namhaid.
  Mharaigh Margarita na Gearmánaigh an-tromchúiseach.
  Bhí na Naitsithe an-ghasta chun cinn.
  Margarita, ag brú go mór ar an namhaid.
  Bhris cosa lom an chailín cnámh droma na Naitsithe go hálainn mar sin.
  Tá cailíní chomh ionsaitheach.
  ocus do imthigh an catha iar n-ér . Cailíní i mionbhrístíní, agus an-álainn. Ionsaí ar na Gearmánaigh, agus an-zealously.
  Tá a gcuid breasts lom le siní ruby ag crith. Agus troideann na cailíní le brú an-mhór. Cruann siad na Gearmánaigh. Agus tugann na trúpaí Naitsíoch isteach.
  Agus anois tá na Gearmánaigh ag tosú ar ais ar shiúl.
  Caitheann Veronica grenade lena bharraicíní loma. bhrúigh sí na saighdiúirí, agus squeaked:
  - Is é grá an saol!
  Thug Victoria seal dea-dírithe. Ghearr sí amach na naimhde. Agus chaith grenade lena cosa nocht.
  Agus ansin chirped sí:
  - Tá ár Motherland glóir!
  Seo cailín an-álainn Juliana, agus bean chéile an ghinearáil, agus í ag tógáil agus ag seoladh grenade agus cooes:
  - Genius Express!
  Agus ansin an dearg-haired Anna. Tá an cailín chomh fionnuar agus neamhghnách. Chrom mé an Fritz, sáith mé iad. Agus d'eitil grenade suas cosa lom. Agus opponents scaipthe.
  Ansin chirped sí:
  - Rúis Naofa an Tsar Joseph Stalin!
  Agus winks an cailín lena súile sapphire. Agus nocht a fhalla.
  Agus ansin na Cluichí Oilimpeacha: Seolann cailín laoch sraith iomlán grenades lena cosa lom.
  Agus scaipeadh i ngach treo den fhuil abhann leis na Naitsithe.
  Tar éis an tsaoil, tá cathlán de chailíní cosnochta, i mbeagán focal, ar thús cadhnaíochta san ionsaí agus buaileann siad na Gearmánaigh.
  Shootann cailíní go han-chruinn, ach ní fhulaingt siad caillteanais. Nuair a bhíonn cailín nocht agus ag caitheamh mionbhrístíní amháin, tá sí beagnach dosháraithe. Agus tá sé thar a bheith deacair greim a fháil air.
  Mar sin ní bhuaileann na Gearmánaigh cailíní, ná le blaosc, ná le piléar, ná le blúire. Nach cuma? Is troid é an comhrac!
  Caitheann Veronica í féin. Buaileann sé an namhaid, agus caitheann sé grenade cosnochta, agus chirps:
  - Cluiche an-fhionnuar a bheidh ann!
  Agus is laochra-cheannasaí í Victoria. De réir mar a chroitheann sí a cófra lom, agus a scaoileann sí solas tintreach lena siní scarlet. Agus ansin caith cos lom a grenade.
  Briseann na céimeanna opponents.
  Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Is supergirl mé!
  Agus lom a fhiacla.
  Agus ansin Julian. Chomh maith leis sin cailín na háilleachta annamh. Conas a buille ar na Naitsithe. Níos cruinne, ní ag na Naitsithe, ach ag na Gearmánaigh, atá, áfach, ag cogadh leis an Rúis nó an USSR.
  Agus ar an ríchathaoir tá an tsar agus cathaoirleach, a tháinig chun bheith ina impire ar an Impireacht Sóivéadach. Agus tá sé iontach a aontú. Agus tiocfaidh an t-am nuair a mhéadóidh an USSR armas iomadúla na bpoblachta Sóivéadacha.
  Chaith Yuliana grenade lena cos lom agus rinne sí gáire:
  - Bíodh Stalin sa Rúis Shóivéadaigh - solas!
  Winked sí a súile sapphire.
  Agus ansin tá Anna, an beithíoch rua, ag troid. Agus shoots sé go han-mhaith freisin.
  Agus ag baint fiacal dó, a deir sé:
  - Bíodh Paradise ríoga ar an phláinéid!
  Agus sheol Olympias líomóid le cos lom. Comhraic scaipthe agus squeaked:
  - Glóir don Tsar agus don athar!
  Bhí umair Hitler in ann lúb an Don a ghabháil, agus chas sé go dtí an taobh thiar theas, ag leanúint ar aghaidh ag bogadh feadh na habhann. Bhí dul chun cinn na Naitsithe sách rathúil.
  Bhí cumraíocht an tosaigh ina bhfabhar agus ba dheacair treisithe a aistriú don Arm Dearg faoi bhuamaí Gearmánacha.
  Ina theannta sin, d'éirigh le plánaí diosca an Tríú Reich, atá go hiomlán dosháraithe, a bheith ina arm an-éifeachtach, agus rammed gluaisteáin Sóivéadach le scaird laminar.
  Bhí sé éifeachtach go háirithe mar gheall ar an luas ollmhór na saucers eitilt. A d'fhéadfadh teacht suas le beagnach aon aerárthach Sóivéadach.
  Bhí na cailíní álainn Gertrude agus Eva ag seilg gluaisteáin Sóivéadacha ar diosca den sórt sin.
  Anseo, go háirithe, ionsaigh dhá trodaithe Yak-11, agus literally leacaithe iad.
  Seo iad na cailíní, ní sheasann siad ar an gclaí.
  Bhrúigh Gertrude an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chrom sé:
  - Tá déithe na Gearmáine ar na cinn is cumhachtaí ar domhan!
  Rialaigh Oíche Shamhna an luamhán stiúrtha freisin le cabhair óna barraicíní loma agus, ag tafann a cuid fiacla, roar sí:
  Beidh muid soak na naimhde go léir sa leithreas!
  Tá an cailín fós ina rud. Anseo ghlac mé, mar shampla, ceannródaí. Strac sí éadaí an bhuachalla agus cheangail sí go dtí an Crann Creathach iad le sreang. Ansin thosaigh sí ag tabhairt aire do chorp an cheannródaí le pócair dearg-te ag an ngeall. Thosaigh leis an boilg, ansin bhog sé go dtí an cófra. Níor thug sé neamhaird ar shála cruinne an ghasúir.
  Nuair a d'fhuaraigh an púca, théigh an cailín suas arís é, agus chaith Gertrude craobhóga suas.
  Ansin d'athraigh siad, agus bhí an ceannródaí friochta ag a páirtí. An Críochnaitheoir blonde Gertrude dóite freisin an buachaill leicne. I mbeagán focal, níor fágadh stiall amháin iomlán craiceann leis an gceannródaí.
  Ansan do thógadar agus do lasadar teine mór, do chuireadar piobar ar an mbuachaill, do shailleadh siad é, agus thosuigheadar ag ithe.
  Tá an fheoil juicy, lean.
  Eve, ag ithe an buachaill, dúirt:
  - Ní gheobhaidh tú calories breise ar bhia den sórt sin.
  D'aontaigh Gertrude, ag lí a méar,:
  Sea, is feoil ardchaighdeáin é. Tá an buachaill tanaí, sreangach, caol. Is deas é seo a ithe.
  D'ith na cailíní go sásta a bpionta. Chuaigh beirt Ghearmánach eile i dteagmháil. Chuaigh an féasta. Cannibalism litriúil. Agus mar sin blasta, le seasoning buachaill a ithe.
  Dúirt duine de na mná Gearmánacha, Frida:
  - Boil againn ar bhealach bean torrach. Agus ansin d'ith siad an leanbh sa bhroinn. Tá sé chomh delicious!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Céastóireacht agus cannibalism, sin fionnuar!
  Siad go simplí, gan aon dochar, gearrtha amach rud éigin don bhuachaill agus gach píosa as píosa beag.
  Tar éis sin, d'ól na laochra fíon freisin - measctha le halcól eitlíochta. D'ith siad feoil súiteach.
  Ansin rinne na laochra rince beag. Ansin tháinig áilleacht cúpla níos mó sa mionbhrístíní céanna. Thosaigh siad ag ithe an buachaill. Ghearr siad a chroí beag i bpíosaí éagsúla. Agus d'ith siad freisin.
  Ansin thóg siad é agus rith cosnochta thar na gual. Léim siad, they jumped. Ansin rushed siad go dtí an chuid is gaire. D'ionsaigh siad fir ansin, cúpláilte leo mar ainmhithe. Agus bhí sé ar fheabhas.
  Tá na baineannaigh chomh ionsaitheach.
  Agus anois tá beirt chailíní sa tóir ar eitleáin Sóivéadacha. Reith siad an Tu-4, rud a fhágann gur phléasc na buamaí ina bolg. Agus ní stopann gach duine ag gáire. Cailíní iontach.
  Agus conas a bhrúnn siad méara loma ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Háilleachtaí den sórt sin a fheictear. Tá cumhacht na feirge agus lasair na paiseanta acu. Agus tugann cailíní naked muinín i bua.
  Cailíní Droch shoot i ndáiríre síos eitleáin Sóivéadach.
  Chuir Gertrude ceist ar Eve le gáire:
  - An dóigh leat gur briathar Dé é an Bíobla?
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Ní!
  D'fhiafraigh Gertrude le iontas soiléir:
  - Agus cén fáth?
  Dúirt Eve go láidir:
  - Toisc go bhfuil an spéir soladach! Cosúil le scáthán!
  Agus gáire na cailíní. Bhreathnaigh sé thar a bheith greannmhar.
  Dúirt Gertrude go loighciúil:
  Ach fós, tá Dia ann!
  D"aontaigh Eva:
  - Tá Adolf Hitler agus a prophet!
  Agus arís pléasctha na laochra amach ag gáire. Tá siad chomh spraoi agus ní fiú balbh ar chor ar bith.
  Agus is breá leo troid. Ó, agus fir éignithe freisin. Seo é an mana atá acu....
  Gertrude, ag lámhach an eitleáin Sóivéadach, squeaked:
  - Mo thír dhúchais! Maróidh mé gach duine ar do shon!
  Dheimhnigh Eva le gréin fiacla:
  - Mise freisin!
  Agus sparkle leis na súile sapphire. Tá na laochra seo fionnuar. Agus ní dúr ar chor ar bith.
  Nó b'fhéidir olc ... Agus an-éadrócaireach. Anseo céasadh siad bean de thart ar tríocha agus a mac timpeall ar dháréag - ní fiú ceannródaí.
  Chroch siad iad araon ar raca. Agus lasadh tine faoi chosa lom. Thairis sin, ionas gur féidir leat an teas a mhaolú, ach beidh do ghaol ag dul go dtí an tine.
  Fry sála an bhuachaill, ansin na cailíní.
  Agus bhí an bhean gortaithe go meabhrach agus go fisiciúil. Cuireadh breasts na máthar trí thine freisin.
  Sea, bhí siad céasadh go mór. Is breá le cailíní tine.
  Mar shampla, is breá le buachaillí céasadh. Fiú go hiomlán neamhchiontach.
  Cuir trí thine iad...
  Nó tumtha in aigéad... Bealach eile le céasadh. Flog an ceannródaí le sreang dearg-te, agus ansin é a smearadh le aoileach. Tá sé seo pianmhar agus náirithe araon.
  Cuireadh corbit agus aol ar cheannródaithe freisin. Bhuel, na cailíní fiends-terminator.
  Bhuail Eva trí charr Sóivéadach agus dúirt:
  - Anseo táimid ag céasadh daoine... Agus tá sé iontach!
  Dúirt Gertrude, ag baint a cuid fiacla:
  - Is deas go háirithe buachaill a chéasadh!
  D"aontaigh Eva:
  - An-deas! Ach is maith an rud cailín a chéasadh freisin!
  Bhí áthas an domhain ar na laochra anseo.
  Chaill Gertrude ceithre eitleán Rúiseacha agus squeaked:
  - Agus beidh sé iontach dúinn!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Tá cailíní i gcoitinne chomh álainn i gcuma agus ar buile taobh istigh. Ceann de na tortures go raibh na háille a úsáidtear. Anseo, mar shampla, hang tú ceannródaí ag a chosa go dtí an tsíleáil, agus slabhra ag gabháil leis a lámha. Agus gheobhaidh tú leictreacha. Caithfidh an ceannródaí é a ardú le cabhair ó phreas. Chun na matáin a choinneáil ó bhriseadh.
  Agus ansin nach bhfuil neart go leor agus arís beats le sruth.
  Ba bhreá le cailíní freisin nuair a casadh buachaillí an roth. Moilligh siad an ghluaiseacht beagán, mar sin buailtear iad le sruth. An-suntasach.
  D'fhiafraigh Eva di féin:
  -An bhfuil an Diabhal ann?
  D'fhreagair Gertrude le gáire:
  - In aon chás - an diabhal sí - tá sé dúinn!
  Agus ghoid an bheirt acu mar is toil leo. Agus beidh na aghaidheanna a thaispeáint.
  Bhí ar na cailíní eitiltí aerárthaí ionsaithe Gearmánacha a repel. Chaith an laoch fionn grenade lena chos nocht. Agus scaoil Gearmánach XE-377 síos. Ansin chirped sí:
  - Cruinneas atá agam - gan staonadh!
  Chaith Zoya grenade go han-chruinn lena cos nocht freisin, agus chrom sí:
  - In ainm Rod! Agus glóir don Rúis!
  Ansin fired an cailín.
  Agus ansin nailed an Red-haired Augustine freisin. Is cailín thar a bheith cliste í. Agus lena bharraicíní loma sheol sí líomóid. Knocked síos aerárthach ionsaí Gearmánach.
  Chroith sé san aer tar éis dó a bheith buailte. Agus thosaigh smionagar flaming ag titim go talamh.
  Loisc Svetlana a bazooka freisin. Thug sí anuas aerárthach sciob-ionsaithe den Tríú Reich. Agus chirped:
  - Chun an ghlóir na Talún Mór na Rúise!
  Ina dhiaidh sin, chaith cosa lom an chailín grenade dúnmharaithe arís. Agus an-chruinn.
  Ní chailleann Natasha freisin. Chroith sí a cíoch lom, chumhdaithe sí a siní scarlet agus squeaked:
  - Mór an tír! Is aingil muid!
  Agus léirigh an áilleacht a teanga fada. Agus mar sin soghluaiste!
  Rinne Zoya gáire géar freisin, agus hissed:
  - Ní bheidh an namhaid pas a fháil! scarfaidh an Rúis...
  Caitheann méara lom na gcosa chiseled grenade marfach go han-chruinn.
  Agus ansin thosaigh an t-Augaistín lasrach feargach ag caitheamh bronntanais bháis. Cailín le croí mór agus cosa fada.
  Cuileoga grenade caite ag sÚil nocht. Agus as an aerárthach ionsaí ach spraeála fiery.
  Agus ansin Svetlana ... Díreach cosúil le cos lom, beidh sí ag seoladh, agus crush an Fritz.
  Ón eitleán, níor fhan ach blúirí, a dhó.
  Throid Gerda agus Charlotte i ndabhach dearg-te, go hiomlán nocht ina gcuid shorts. Rinneadh frithionsaí ar umair Sóivéadacha.
  Bhris Gerda an carr Sóivéadach agus bhris sé an armúr. Thóg sí é agus chan sí:
  - Is mise iníon an diabhail!
  Bhris Charlotte trí chosaintí an T-54 agus dúirt sí:
  - Is féidir liom gach rud a shárú!
  Is arm an-éifeachtach é gunna ardbhrú na Gearmáine. Tá sé in ann dul isteach ó achar an-fhada, agus sáraíonn sé an 100mm Sóivéadach ar an T-54. Thairis sin, ní sháraíonn feithiclí na Rúise an AG-50 U Gearmánach is déanaí, ar aon uillinn. Ní féidir ach le ISanna róthroma trioblóide a chruthú don Fritz. Ach is é fírinne an scéil ná go bhfuil Isov thar a bheith beag, agus is é an T-54 an meaisín bunaithe. Agus ní féidir leat argóint ina choinne.
  Brúnn Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha lena méara loma agus cosa galánta. Buaileann sé carr Rúiseach ó chian agus squeaks:
  - Is rí mé an Superman sin!
  Agus léiríonn an laoch teanga fada, bándearg.
  Lasann Charlotte freisin. Agus an-oiriúnach. Agus shoots féin, leis an Fury de Panther mór.
  Agus brú sé freisin an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Agus feadóg dó féin:
  - Is trodaire mór den scoth mé!
  Thairis sin, tá Gerda ag lámhaigh cheana féin. Fuar-blooded fionn. Cé go bhfuil an bhean í féin meon. Mar shampla, chros sí ball Komsomol ar chrann giúise. Thiomáin sí féin tairní isteach ina lámha agus ina cosa. Chuir sí tine ar a cófra lom, agus ansin le tlúnna dearg-te, bhris a bharraicíní.
  Agus anois tá Gerda ag roar:
  - Tá muid wolves bán agus níl a fhios trócaire d'aon duine!
  Agus arís, shoots an áilleacht an-cruinn. Agus punches an namhaid. A leithéid de blonde iontach. Go gairid ní dhéanfaidh sí é sin. Arís, bhris an carr Rúiseach tríd ó fad. In ann bualadh. Agus ní chuirfidh dhá chéad milliméadar armúr stop léi.
  Shoots agus squeaks Charlotte freisin:
  - Mise an t-ard-rí! Beidh mé ag brú ort go léir!
  Agus é ar a bharraicíní, brúigh sé an cnaipe luamhán stiúrtha. Chéasadh an diabhal dearg an ceannródaí inné. Bhuail sí an buachaill le braonacha neantóga. Ansin sprinkle mé na blisters le salann. Ansin thug sí amach an níos éadroime. Lamh lasracha dearga creiche sála an linbh. Seo chugat dearg! Cé chomh náireach atá sí. Ach ainmhí beag ifrinn, ag crá gach duine gan trua agus laige!
  Mar sin féin, freagraíonn cailíní Sóivéadacha na Naitsithe.
  Laochra i gceannas tine iad féin. Tá siad fuar-blooded agus ríomh.
  Chaith Natasha grenade lena bharraicíní loma. Amhais scaipthe i ngach treo.
  dúirt Natasha:
  - Féadfaidh gach dodhéanta a thagann fíor le linn!
  Zoya, freisin, lena toes loma, lig isteach líomóid. Scaip na Naitsithe agus squeaked:
  - Sea, is é mo Motherland an chuid is mó naofa!
  Agus dhúisigh an cailín.
  Agus ansin ghéill an Agaistín lasrach do na Naitsithe lena cos lom. Scaiptear iad i dtreonna difriúla agus an-i bhfad i gcéin. Agus chirps:
  - Tá mé an t-eolas an bháis!
  Agus chuir Svetlana grenade lena sÚil nocht. Tá na Naitsithe ag eitilt i ngach treo. Cailltear iad gan dóchas ar bith as an slánú is lú. Agus cé chomh galánta atá cailíní.
  Thug Svetlana seal agus sheinn sé:
  - Seo é mo troid nua! Beidh mé ag dul in éineacht leat!
  Anseo tóg umar cumhachtach Gearmánach tríd na fothracha. Sa chás seo, AG-100. Níl a leithéid de ollphéist chomh furasta briseadh tríd. Ach tá cailíní na Rúise réidh le haghaidh cath den sórt sin.
  Agus an-oiriúnach bhuail siad as bazooka. Bhí stoc ag na Naitsithe, mar sin thóg siad é agus chrom siad air. Tá sé iontach go ginearálta.
  Bhí Natasha ag caoineadh go géar:
  - Bíodh neamh ar talamh!
  Agus arís cuileoga an grenade caite ag a cos lom. An bronntanas marfach díothaithe seo.
  Agus ansin glacfaidh Zoya é agus buailfidh sí na Naitsithe. Mar a chaith sí agus a bhrúigh sí iad. Agus ceann an-belligerent.
  Agus le toes lom, conas pomegranates ingne. Agus na Naitsithe a fháil ar an adharca.
  Agus tá Augustine ag gogáil ag na Naitsithe freisin. Agus tá a sála lom, mar i gcónaí, i mbun gnó.
  Scaip sí na Naitsithe cosúil le cockroaches sna coirnéil. Agus chonnaic sí:
  - Is duine dearg mé!
  Agus ansin Svetlana, freisin, mar a thógann sí é, agus beats ar na Naitsithe. Séimhíonn sé isteach i mionfheoil fhuilteach, agus squeaks le fearg fiáin:
  - Is cailín neamhthrócaireach mé!
  Tá an sos cogaidh briste. Tá cathanna faoi lán seoil arís, agus tá an Fritz chun stoirme a dhéanamh ar Voronezh.
  Tugann Natasha seal. Cuileoga grenade caite le cos lom. Shoots síos na Naitsithe, agus scaipthe opponents.
  Ansin roars sé go deafeningly:
  - Is fionn mé a scriosfaidh gach duine!
  Dúirt Zoya freisin ar bhealach an-bhunaidh, ag gearradh siar ar na Naitsithe:
  - Agus tá blondes mil fionnuar.
  Agus cuileoga grenade cosnochta, agus brúiteann gach duine.
  Agus ansin shoots Agaistín. Agus an-chruinn. Shoots síos na Naitsithe agus chirps ag barr a scamhóga:
  - Is cailín sármhaith mé.
  Agus tá toes lom na gcos ag caitheamh grenade go hoiriúnach freisin.
  Mar sin seolann Svetlana a chulaith. Strac na Naitsithe ina bpíosaí leis an líne seo. Agus chirped:
  - Tá mé an bhratach na Motherland Naofa!
  Agus arís cuirtear líomóid le cos lom.
  Bíonn na cailíní ag troid go dian. Troid siad cosúil le laochra fíor. Tá siad lán de invincibility.
  Lasann Natashka í féin, agus líonann sí an t-arm mercenary le luaidhe. Agus níl eagla air roimh umair nó diúracáin.
  Cé go bhfuil warheads ballistic ag eitilt anseo. Sea, chomh buile, agus éadóchasach, in ann rud ar bith!
  Agus eitlíonn grenade ó chos lom. Agus in éineacht leis, tá an scrios brewing agus díothú.
  Tugann Zoya seal freisin. Baintear amach an Fritz. Buaileann sé a fhiacla, atá ar dhath na bpéarlaí, agus déanann sé gáire:
  - Tá bean agam ag déanamh sár!
  Agus tá a grins fiacla ach marfach.
  Agus scriosann Augustine an namhaid freisin. Agus mows gan aon fhadhbanna. Agus seolann mhéara lom grenade nua.
  Agus gáire an cailín:
  - íosfaidh mé sibh go léir!
  Agus ansin tinte Svetlana desperately. Agus tá sé thar a bheith fuinniúil. Ghearr síos opponents. Agus seoladh grenade an-dírithe, le líonadh marfach, le cos lom.
  Cailín roars:
  - Fascists Dragon bás!
  Agus arís smirk. Is léir nach dtabharfaidh an ceathrar cailíní suas choíche.
  Agus in áiteanna eile, tá na Naitsithe ag ionsaí cheana féin.
  Fágadh Gerd agus Charlotte go háirithe chun an coire a dhúnadh - gan ach fiche ciliméadar.
  Agus shoot na cailíní iad féin ... Tá siad iontach agus an-matánach. Is iad a gcorp ach chunto uachtaracha agus neart.
  Ach tá na hanamacha dubh ... Cosúil le gual nó níos measa fós.
  Anseo, mar shampla, ghlac Gerda agus tháinig suas le chéasadh nua. Ceanglaíodh ceathrar buachaillí le sreang le spíc chruach agus ceanglaíodh gineadóir. Dá tapúla a casadh an roth, is laige a bhuaileann an sruth. Agus an níos moille, an níos láidre.
  Iompar foréigneach i Gerda. Na buachaillí, drenched i allais, rith, ag brú ar an roth.
  Agus caitheann na cailíní Gearmánacha ón gciseán gual faoina gcosa lom. Iompar foréigneach i gcailíní - ná habair rud ar bith. An-éadrócaireach freisin.
  Is breá le Gerda, áfach, rith ar ghual te.
  Anseo scaoil sí ag umar Sóivéadach, leag sí síos an turret agus dúirt, ag gáire carnivorously chuig Charlotte:
  - Seo é mo ainm ón sissy mór "Snow Queen".
  Rinne Charlotte gáire. Bhuail sí umar na Sóivéide freisin agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus cén fáth?
  D'fhreagair an terminator blonde:
  - D'iarr sí wagon agus péire bróga, ionas go rachadh sí arís ar lorg a deartháir Kai timpeall an domhain. Cad atá cearr le siúl cosnochta?
  Bhuail Charlotte umar na Sóivéide arís agus d"fhreagair:
  - Tá sé ceart! Bhí an cailín i dtaithí cheana féin ar siúl cosnochta agus i sioc éadrom na hEorpa. D"fhéadfadh gur tháinig slán ón aistriú. Shiúil sí cosnochta sa sneachta agus níor sraothartach riamh!
  Rinne Gerda gáire agus dúirt:
  - Sea, agus shiúil sí cosnochta ar feadh i bhfad, ó chuaigh sí timpeall leath an domhain. Ní só iontach é bróga do chailín.
  Agus gáire an fionn. Sa gheimhreadh, rinne siad turgnaimh mar seo. Thiomáin siad cosnochta, agus beagnach nocht, buachaill agus cailín tríd an sioc. An chéad deich nóiméad agus isteach i dteach te. Ansin fiche nóiméad agus cúig scíthe sa teas. Agus ansin leath uair an chloig, agus ansin uair an chloig. Agus mar sin ar feadh na hoíche.
  Tá cosa na bpáistí ata ón bhfuacht. Ach tá na guys cruaite go leor, fuair siad a úsáidtear chun bróga ach amháin i aimsir fuar.
  Agus ansin bhí na ceannródaithe cosnochta tiomáinte thar na gual. Cé go bhfuil sála na bpáistí tar éis éirí garbh, tá siad beo agus dóite mar is gnách. Níor chuimhin le Gerda cad a tharla do na príosúnaigh ina dhiaidh sin. Chuaigh sí ag troid. Ar aon chuma, ní raibh an ceathrar acu tar éis a mbróga a chur orthu ón aonú bliain is daichead, nuair a thosaigh siad ag troid san fhásach, in arm Rommel. Is iad seo na cailíní coolest.
  Anseo arís ionsaí na Naitsithe. Buaileann na cailíní leis na Naitsithe le seatanna dea-dírithe, ag leagadh amach na naimhde.
  Agus caitheann siad grenades lena gcosa nocht.
  Mar sin féin, tá na laochra tagtha suas le rud éigin eile. Anseo ghlac siad, mar shampla, agus cheangail siad an leictreachas. Agus bhuail siad na Naitsithe le doirteadh leictreach. Agus bhí a gcuid sála friochta ag na cailíní féin.
  Tá sála na gcailíní chomh cruinn, bándearg, an-taitneamhach chun breathnú orthu agus teagmháil a dhéanamh leo.
  Bhí an oiread sin faitíos ar na Gearmánaigh agus ar na rannáin eachtrannacha gur chúlaigh siad ...
  Dúirt Natasha agus í ag lí a liopaí:
  - Go raibh maith agat Dia Svarog!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Dia mór é seo go deimhin! Ach tá Íosa freisin Dia iontach! Mar sin is linne an todhchaí!
  Agus na cailíní winked ar a chéile.
  Scaoil Augustine a fiacla agus mhol:
  - An mbeidh rud éigin le n-ól againn? Mar shampla, fíon maith go cúr le giosta!
  Roghnaigh Svetlana go díograiseach:
  - Sin é! Fíon le spíosraí! dó saille chomh maith!
  gáire Natasha.
  Níl saill againn! Go ginearálta is laochra sinn le comhlachtaí cosúil le cruach teilgthe!
  exclaimed Zoya:
  - Ansin is cinnte go dtiocfaidh an bua chugainn!
  D'aontaigh Augustine leis an gcéad faoin gcéad seo:
  - Is cinnte go mbeidh an t-ádh linn! Cé go bhfuil an cogadh ar siúl le cúig bliana déag cheana féin!
  Chas Natasha a súile agus squeaked:
  - Sin uafás!
  Agus thrasnaigh na cailíní iad féin go sioncronach.
  . CAIBIDIL #12
  Rinne eitlíocht Hitler iarracht na seasaimh Shóivéadaigh a bhuamáil. Bhrúigh sí go litriúil iad agus scrios sí iad.
  Scar buama amháin TA-500 monarcha iomlán Sóivéadach. Agus ba bhuillí millteanacha iad sin.
  I gceannas ar aerárthach den sórt sin tá: Helga, Margaret, agus Gala.
  Agus brúigh na laochra seo cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma, ag seoladh bronntanais bhuama an bháis chuig an namhaid. Agus crushing an acmhainneacht cosanta na Sóivéide.
  Críochnaíonn iarracht trodaithe Rúiseacha ionsaí a dhéanamh le teip. Gunnaí móra Gearmánacha tríocha milliméadar shoot síos go héasca eitleáin Sóivéadach.
  Agus anseo ní féidir leat argóint a dhéanamh i gcoinne chumhacht Hitler: níl sna Naitsithe ach Críochnaitheoirí!
  Gáire na cailíní agus cuimhin leo conas a céasadh siad an ceannródaí ar an raca, agus bhuail sé le deilgneach, dearg-te sreang. Agus writhed sé agus squealed i bpian fiáin.
  Agus bhuail gach duine é, bhuail sé é, agus ansin bhí sála cruinne na bpáistí rósta ag an gcuaille.
  An buachaill ó turraing pian anois agus ansin chaill Chonaic. Tugadh isteach é féin agus arís ag an sreang.
  Go dtí gur céasadh chun báis iad.
  Is é seo an triad de phíolótaí cailíní an Tríú Reich: Helga, Margaret agus Gala.
  Dhreap siad arís, cosúil le buaf ar na Naitsithe writhing. Bhuail cailíní an Airm Dearg leo le builleanna cumhachtacha.
  Scuab siad na Naitsithe amach le seatanna cruinne agus dea-dhírithe, agus ansin freisin le grenades ag baint úsáide as cosa lom.
  Throid na cailíní go fíochmhar.
  Ach bhí an troid an-deacair. Shéid duine de na ceannródaithe a cheann de. Ach phóg Natashka an buachaill ar a liopaí agus squeaked:
  - Beidh tú san Iria i gcroílár Rod!
  Agus arís, mar a chaitheann sé grenade lena chos lom. Aisiompaíonn umar Gearmánach. Agus tá a rollóirí ag sníomh eagla, le creathach agus miotail.
  Tá gach rud ag dul go han-mhaith.
  Is lúthchleasaithe agus laochra den scoth iad cailíní. Má tá siad ag troid cheana féin, ansin níl aon rud i gcomparáid leo.
  Caitheann Zoya grenade lena cos lom freisin agus deir:
  - Ní bheidh an Rúis Bán lúbadh faoi na Naitsithe!
  Lasann Augustine freisin, ag rá le fury borb:
  - Is laoch mé nach lúbann choíche! Agus ní bheidh fiú an Satan insidious tilt Rúis naofa!
  Agus dealraíonn fiacla nocht an ghaiscíoch lasánta mar phéarlaí móra.
  Agus tá Svetlana ag lámhaigh freisin. Scuabann sé na Naitsithe amach, agus iompaíonn sé a fhiacla móra ionsaitheach:
  - Ní ghéillim don fhaisisteachas! Glóir don Rúis cumannach!
  Agus exclaims gach ceathrar cailíní i curfá:
  - Glóir d'Ordú Nua na nDéithe Demiurge na Rúise!
  Agus le cosa lom beidh siad ag caitheamh muirir marfach! Agus tá sé ar fheabhas!
  Deireadh Lúnasa 1947 ... Bhí na Gearmánaigh in ann faoi dheireadh a gcuid tentacles chun cinn a nascadh agus na codanna sin den Arm Dearg a bhí siar ón Don a ghearradh amach.
  Throid trúpaí na Sóivéide i gcoinne na Naitsithe, agus iad faoi lánseol anois. Ach throid siad go han-cróga.
  Chuir cathlán iomlán cailíní siar ionsaithe an Fritz. B'fhearr le laochra álainn agus curvaceous troid i mionbhrístíní amháin.
  Agus thug sé seo airíonna agus beogacht iontach dóibh. Agus cad laochra tarraingteach nuair a chroith siad a gcuid breasts lom. Agus tá nipple an cófra sin scarlet, agus súilíneach.
  Troideann na cailíní agus cuireann siad ruaig ar mharú na coisithe dubha. Tá go leor Afracach in arm na Gearmáine. Caith amach iad ar nós farae gunna. Agus tá go leor Indians.
  Cé nár éirigh leis na Gearmánaigh an India a ghabháil, soláthraíonn na Breataine cuid d'ionadaithe na ndaoine seo lena marú. Chun iad a chosc ó neamhspleáchas a fháil.
  Agus tá na Gearmánaigh fós ag dul chun cinn. Afracach agus hArabaigh atá tréigthe... Tá troideanna fiuchphointe mar atá in ola faoi thine de chomhréireanna ollmhór.
  Is cailín lasrach í Angelica, agus caitheann ceannasaí an chathláin grenade lena cos lom agus scairteann sí:
  - Ní céim amháin siar!
  Roghnaíonn Malvina, cailín le gruaig órga:
  - Ná cúlaigh agus ná tabhair suas!
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin.
  Ansin croith an cailín a cófra lom.
  Oksana ag caoineadh agus ag taibhseach, an Críochnaitheoir blonde. Agus caith líomóid le toes lom:
  - Ní ligfimid don namhaid Stalingrad!
  Arsa Angelica, agus í ag croitheadh naked, le cíoch iomlán:
  - Ar ndóigh ní dhéanfaimid!
  Agus arís cuileoga grenade caite ag toes lom. A scaipeann comhraic.
  Agus ansin scaoil Akulina as bazooka. Chomh maith leis sin cailín cosnochta le gruaig fionn.
  Agus cuireann sé grenade ar a shála lom. Conas na Naitsithe a scaipeadh i ngach treo.
  Bhí an cailín ag rá:
  - Go mbeadh solas agus neamh!
  Thug Oksana seal agus hissed, ag gearradh síos na trodaithe dubha:
  - Sea, tá an Rúis cáiliúil!
  Agus arís chaith sí grenade lena cos lom. Tá an fionn ar m'intinn. Bhí sí céasadh uair amháin ag na Naitsithe. Smearaigh siad boinn loma chosa an chailín le hola. Agus cuireadh brazier ar bun i bhfad. Bhain an tine beagnach le boinn an chailín lonracha le hola.
  Bhí Oksana an-ghortaithe, ach chaith sí a cuid fiacla agus d'fhulaing sí. Bhris na Gearmánaigh air ar feadh timpeall fiche nóiméad. D"fhág siad blisters ar na boinn. Ar feadh seachtaine chuaigh siad, agus lean an chéasadh arís.
  Friochadh Oksana ar brazier gach Aoine, agus ar an Luan bhuail siad í le píobáin rubair, agus ar an gCéadaoin rith siad sruth leictreach trína corp. Rinne siad mo chéasadh trí huaire sa tseachtain. Thairis sin, beagnach gan rianta a fhágáil ar an gcomhlacht.
  Mhair an cailín mar seo ar feadh ceithre mhí, ach níor dúirt sí faic leis na Naitsithe. Ansin cuireadh go campa an bháis í. Ach ar an mbealach, d'éirigh le Oksana éalú.
  Ar ndóigh, is mór an fuath atá aici do na Naitsithe. Cén cineál céasadh a úsáideadh ina choinne.
  Chaith Oksana grenade lena chos lom. Scaip sí na hArabaigh i ngach treo. Agus chuimhnigh mé.
  Nuair a lightear boinn loma le tine, mothaíonn sé go bhfuil tú á thumadh in uisce fiuchphointe. Tá an pian géar agus fada. Ní dhéanann an ola an craiceann a dhó, agus tá an teas á rialú ag forghníomhaithe gairmiúla. Agus nimhneach sé, gortaíonn sé go leor.
  Tá Oksana ag an nóiméad seo ag iarraidh rud teibí a shamhlú.
  Cosúil go bhfuil sí ina banphrionsa. Agus do gabhadh í. Agus mar thoradh ar fhorghníomhú. Ar ndóigh, caithfidh tú siúl cosnochta sa sneachta. Agus bácáil sála.
  Ach siúlann an banphrionsa lena ceann ard. Ní thugann sí suas agus níl sí ag iarraidh éirí as. Cé nach bhfuil aici ach éadach stróicthe amháin chuig na cromáin. Agus is ar éigean atá comhlacht dea-chruthach clúdaithe. Agus féachann na céadta fear agus buachaill uirthi agus léiríonn siad a dteanga fiú.
  Ach nach bhfuil an banphrionsa cosnochta náire. Téann sé leis féin, siúlóidí go bródúil lena cófra puffed amach agus fiú canann;
  Spás péinteáilte solas dubh gruama,
  Agus is cosúil go bhfuil na réaltaí laghdaithe ina bhfithis!
  Ba mhaith liom grá, mar fhreagra a chloisim - ní hea,
  Tá croíthe na leannán briste ina smidiríní!
  
  Guím ort, a phrionsa, teacht chugam,
  Chaoin mé aigéin na ndeor faoi bhrón!
  Briseadh na slabhraí claontachta go léir,
  Ba mhaith liom tú a insint do na daoine an fhírinne!
  
  Tá grá níos tábhachtaí ná dualgas agus coróin,
  Más gá duit - geallfaidh mé an tír dhúchais!
  Agus cuirfidh mé mo ghrá ar an ríchathaoir,
  Tar éis an tsaoil, is daor liom mo phrionsa ná an saol!
  Agus ansin dreapann sí na céimeanna adhmaid go dtí an scafall. Tar éis an fuar, sneachta ar lasadh, bíonn áthas ar a cosa lom as teagmháil a dhéanamh leis an darach.
  Géaraíonn seiceadóir ollmhór, i gcochall dearg, tua. Tá an lann cruach ag lasadh sa ghrian reo i mí Eanáir. A bhacach, cosnochta banphrionsa, go mall druidim an bloc chopping.
  Féachann an seiceadóir uirthi agus léitear díomá ina shúile. Bhí súil aige go bhfaigheadh an kat gúna saibhir agus jewelry na banphrionsa.
  Ach bhí éadaí, bróga agus jewelry uile an duine i mí Lúnasa stróicthe le linn an ruathar, rud a chuir i gcarn coitianta iad.
  Bhí an banphrionsa ag iarraidh go ndéanfaí í a éigniú. Ach bhí an rí féin ag iarraidh é a thriail. Agus déan do chonablach í. Ach giotán sí an t-ionróir amhlaidh, agus bhog sí a glúin chomh pianmhar go dtí an groin, gur chaill sé an cumas a bheith ina fhear ar feadh i bhfad.
  Chun seo, ba chóir an banphrionsa a bheith curtha chun báis. Bhí sí beagnach tagtha chun réitigh leis an mbás, ag súil le sonas a fháil i saol eile.
  Ach bhí sé fós go luath.
  Léigh an herald an chúisimh. Anseo, cad nach raibh curtha i leith an banphrionsa. Agus draoidheacht, agus draoidheacht, agus meabhail buachaillí leathanach, agus dúnmharú agus gríosú cogaidh. Sa deireadh amháin tugadh iarracht ar an rí í.
  Agus tá sé fuar mar seo ina sheasamh leath-nocht sa fuar agus gaoithe. Agus ba mhaith liom go dtiocfaidh deireadh leis go léir go luath.
  Mar sin féin, go neamhbhalbh bhí súil aici go ndéanfaí í a ghearradh as a ceann. Deir an fíorasc go gcuirfear an banphrionsa faoi chéasadh poiblí in ionad í a chaitheamh go daonnachtúil. Agus déanfaidh siad í a chéasadh go dtí go rachaidh sí in éag.
  Léim beirt executers cúnta suas go dtí an banphrionsa. Strac siad a saicéadach, rud a d'fhág go hiomlán nocht í. Tar éis sin, casadh siad a lámha, tharraing suas í ar an raca. Thosaigh siad ag ardú níos airde, agus bhí cosa lom na banphrionsa clampáilte go dtí an bloc. Géar lig dul síos, casadh an joints. Agus ansin thit na fuipeanna ó gach cearn ar chorp matáin an duine Lúnasa.
  Ghreann an cailín a cuid fiacla níos déine.
  Sea, tá samhlaíocht fhorbartha ag Oksana. Is féidir léi é sin a shamhlú.
  Agus anois tá sé ag caitheamh grenade lena chos lom. Agus scaipeann sé na Naitsithe i ngach treo, ag stróiceadh a lámha agus a gcosa.
  Tá luasghéarú agus raon feidhme ollmhór ag an gcailín.
  Agus tar éis an tsaoil, tá an cathlán de chailíní le cosa lom agus breasts lom ar an mbarr!
  Ní thabharfaidh siad suas go deo agus troidfidh siad cosúil le hiolair.
  Tháinig Lúnasa faoi sceallóg ollmhór ó airtléire na Naitsithe. Rinne na Naitsithe iarracht na haonaid Shóivéadaigh a ghearradh amach lasmuigh den Don a chríochnú. Agus fiú ionsaitheacha a fhorbairt ar Leithinis Taman.
  D'éirigh na cathanna, agus níor chúlaigh na laochra dearga. Agus má tháinig na Gearmánaigh chun cinn, ansin ar chostas caillteanais ollmhór. Mar sin féin, tharla na cathanna go dtí seo níos mó faoi dheachtú na nGearmánach. Bhí siad ag bogadh ar aghaidh, cé go mall. Thit Rostov-on-Don, agus na Naitsithe crawled i dtreo an Chugais. Rinne na Turcaigh iarracht freisin dul chun cinn.
  Bhí an troid faoi lán seoil in aice le Yerevan. Chomh maith leis sin, throid cathlán ban i gcoinne na nOtamánach.
  Léirigh na cailíní, ag nochtadh a gcorp matáin, i mionbhrístíní amháin, fórsaí uachtaracha na Tuirce.
  Tá an laoch Xenia ag troid. Beagnach go hiomlán naked. Coirtithe, glúine lom bhuail na carraigeacha. Le cos lom, caitheann an cailín grenade agus maraíonn sí na Turcach. Bares a fhiacla.
  Tugann sé seal, gearrann sé síos na hOtamánaigh agus deir:
  - Is laoch mé atá os cionn do ionsaí!
  Shoots an laoch fionnuar Vladlena freisin go han-chruinn.
  Cailín álainn, gearrtha síos na Tuirce. Agus é ag cur in aghaidh go dian, ghlac an laoch líomóid agus sheol sé líomóid lena chos lom.
  Bhris sí na hOtamánaigh ina bpíosaí feola stróicthe.
  Ansin dúirt an cailín:
  - Is áilleacht cróga mé!
  Caitheann Xenia grenade lena cos lom freisin. Agus téann na Turcach faoi na cluasa féin.
  Go ginearálta is laochra den scoth iad na cailíní. Tá siad chomh geal agus ar buile. Tá a gcuid matáin ag taitneamh as teannas.
  Seo cailín Alenka, beagnach go hiomlán naked. Chomh maith leis sin caith toes lom gné mharfach, díobhálach. Turcaithe scaipthe i ngach treo.
  Bíonn an cailín ag gáire agus ag gáire go bodhra, ag taispeáint a teanga:
  - Tá mé réalta darb ainm Sun!
  Agus winks an áilleacht le cuma an-chliste. Áilleacht éadóchasach agus ardsmaoineamh inti.
  Níl Xenia ina chodladh freisin. Caitheann grenade lena chos lom. Agus cosúil le buidéil a leagadh síos ar rothar, eitilt na dTurcach marbh i ngach treo.
  Is captaen de réir céime í Ksenia cheana féin.
  Is cuimhin léi mar a bhrúigh Suvorov na hOtamánaigh. Ní cailín gnáth. Sea, ba chosúil gur buaileadh fórsaí uachtaracha na Tuirce.
  Anseo arís cuileoga grenade caite le cos lom. Agus tá na Turcaigh ag fáil bháis arís.
  Mar sin féin, ghlac an Impireacht Ottomanach, tar éis leisce, taobh an Tríú Reich. Bhuel, tá na céadta mílte Turcach tar éis bás a fháil sa chogadh seo cheana féin. Go dtí seo, tá na Ottomans in ann a ghabháil ach amháin Batumi agus timpeall Yerevan. Ach ansin bhí an tArm Dearg in ann príomhchathair na hAirméine a dhíbhlocáil.
  I gcathanna, troideann umair Sóivéadacha don chuid is mó le umair na Breataine agus Mheiriceá a dhíoltar leis an Tuirc ar cairde. Bhuel, freisin Gearmáinis imithe i léig.
  Anseo faightear fiú an T-4.
  Seo é Ksenia, agus í ag caitheamh grenade go hoiriúnach lena cos lom agus ag leagan amach a leithéid de charr. Ansin murmured sí:
  - In ainm na teicneolaíochta Sóivéadach!
  Thug Vladlena seal do na Turcaigh freisin. Chaith siad grenade lena gcos lom, ag marú na nOtamánach.
  Tá na cailíní an-grumpy.
  Anseo, tá Varvara ag lámhaigh ar an Panther as bazooka. Tá an cailín an-álainn freisin agus i mionbhrístíní amháin.
  An-sexy agus glórach á lorg.
  De réir mar a théann áilleacht den sórt sin chun cinn, méadaíonn sléibhte na gcorp láithreach. Seo é an cailín.
  I ndáiríre terminator ó terminators.
  Agus ansin arís, leis an mhéara nochta, conas a brú agus thrashes sé. Tá na Naitsithe céad uaire níos deacra ná riamh. Agus coinníonn an cailín ag lámhach agus ag bualadh na dTurcach.
  Chinn na hOtamánaigh díoltas a bhaint as na cogaí go léir a cailleadh leis an Rúis. Mar sin beidh siad buailte.
  Cailíní scorch iad féin agus scorch.
  Barbara cosnochta, roars:
  - Go maire an iontach Stalin beo.
  Cé go bhfuil deireadh mhí Lúnasa 1947 sa chlós, agus tá a luck caillte ag Stalin ar feadh níos mó ná dhá bhliain. Sea, gan an t-ádh ar cheannaire an APSS, chuaigh gach friotaíocht mícheart. Agus tá tine an chogaidh ag lasadh go caipitiúil.
  Seo é an cailín Marusya, an-mhór agus sláintiúil, le gruaig fionn éadrom. Thóg sí é agus chuir sí lán grenades lena cosa lom. Lámhaigh síos Sherman Meiriceánach. Agus chirped:
  - Sea, don Rúis de chumannachas!
  Agus ní chuimsíonn a cuid éadaí ach mionbhrístíní. Cailín fionnuar. Mar sin frisky.
  Agus seo cailín eile Anastasia. Caitheann sé grenade marfach freisin, le pacáiste pléascach scriúdaithe air. Agus faigheann na Turcaigh buille láidir ina n-aghaidh.
  Gáireann Anastasia agus croith sí a cíoch lom:
  - Is laoch an tsolais mé!
  Seolann Ksenia grenade lena cos lom. Buaileann sé na Turcaigh, agus bhuaileann sé ag barr a scamhóga:
  - Beidh an bua againn! Agus ná tabhair suas riamh!
  Deimhníonn Alenka, agus í ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Ní! Ní thabharfaimid suas go deo!
  Agus tugann sé an scuaine le haghaidh na dTurcach.
  Luann Vladlena na hOtamánaigh agus deir:
  - Táimid ar bhóthar glórmhar Suvorov!
  Agus léiríonn sé a theanga fhada!
  I gceannas ar an tine agus Akulina. blonde taibhseach. Mar a scriosann an Turcach é féin. Titeann tú i ngrá. Scríobhann sé chuige féin agus scríobhann sé.
  Agus winks i bhfuadar.
  Seo a cos lom ag caitheamh grenade arís. Agus cuileoga an killer thar na Ottomans. Gan seans a thabhairt dóibh.
  Angelica, freisin, ní thagann an diabhal ruamhar ar ais síos. Agus cuireann sé síos ar na Turcaigh go hoiriúnach freisin. Agus oibríonn a cos lom go cuiditheach. Agus bhuaileann sé fuil mar dheannach ó chairpéid.
  Agus ansin téann airtléire den scoth isteach sa chath. Agus buailteanna ar na Turcaigh.
  Ach tá na cailíní i mionbhrístíní iontach.
  Tá Nicoletta ag troid freisin. Tá an cailín beagnach nocht. Cosnochta agus an-deas. Troideann sé go fíochmhar freisin. Agus scriosann na dTurcach.
  Seo chugat sí an "Churchill" a cheannaigh na hOttomans ar cairde. Gáire an cailín:
  - Tá mé áilleacht iontach! Cé gur cosnochta i gcónaí!
  Agus lena shála lom caithfidh sé grenade.
  Agus ina dhiaidh sin, caithfidh an cailín grenade marfach, fiáin agus diabolical arís. Agus buaileann sé an-deacair. Agus ansin sheol an cailín grenade ó sling.
  Bhuail sí an namhaid agus chrom sí:
  - Glóir don chumannachas mór...
  Agus anois tá na Turcaigh ag rith as gal. Níorbh fhéidir Yerevan a ghlacadh, agus na bealaí isteach a líonadh le corpáin.
  Deireadh mhí Lúnasa 1947. Cailíní te agus balbh ... Chuir na Gearmánaigh an t-ionsaitheach ar fionraí go sealadach. Níl fonn ar an Arm Dearg troid freisin. Sa séú bliain den Chogadh Mór Patriotic, teastaíonn sosanna idir an chogaíocht chun ár n-anáil a ghlacadh agus fórsaí nua a fhoirmiú.
  Ar feadh an tsaoil, ní bheidh go leor le déanamh ag fiú na Gearmánaigh, a bhfuil daonchumhachta á soláthar acu agus comhghuaillithe san Afraic, san Eoraip agus sa Mheánoirthear.
  Agus thóg Natasha é agus peed beagán. Agus rinne sí é lena bharraicíní lom, ar ndóigh.
  Mar shampla, faoi Gerda, tá sé fós suimiúil ...
  Chuaigh Gerda Beag ar lorg a deartháir ainmnithe Kai. Ach ní raibh a fhios aici cá raibh sé. Agus iompaithe ní ó thuaidh, ach ó dheas. Agus ansin bhí aiféala uirthi gur chuir sí bróga dearga iomlána nua uirthi. Tar éis cúpla uair an chloig, chuimil siad a cosa. Ansin bhain Gerda a bróga daora amach, bhris sí a slat agus chroch sí a bróga ar chroch.
  Bhí an aimsir earrach, te, is féidir leat siúl cosnochta le pléisiúir. Ní cailín an-saibhir í, agus i rith an tsamhraidh rith sí cosnochta go minic. Fíor, tar éis an gheimhridh, d'éirigh a boinn níos boige agus níos boige.
  Go gairid, ag siúl ar an mbóthar, thosaigh an cailín ag fáil míchompord ó phúróga beaga agus gaineamh. Agus chun é a dhéanamh níos boige, chas mé ar an bhféar. Bhí sé níos éasca ann. Ach tar éis cúpla uair an chloig bhí na boinn ag buzzing cheana féin.
  Agus is tábhachtaí fós, bhí mé ag iarraidh a ithe. Agus níl ach cúpla pingin bheag ag an gcailín ina póca.
  Mar sin féin, sa sráidbhaile is cóngaraí, cheannaigh Gerda builín aráin di féin, agus scríobh síos le huisce úr as an tobar é, agus thit ina chodladh ceart i stoc féir.
  An lá dár gcionn, scríob sí, boinn lom itchched. Theastaigh uaim a ithe. Chuaigh an cailín chuici féin, ag mothú a corp ag téamh suas tar éis oíche fhionnuar. Cosa pianta beagán.
  Shiúil Gerda feadh an bhóthair ar feadh tamaill, ach thosaigh a boinn, nach raibh am cruaite fós aige, ag itch go pianmhar arís, agus ansin ag lasadh. Chuaigh an cailín go féar. Ach anseo tá sé níos moille chun dul agus freisin nach bhfuil ró-taitneamhach do chosa pollta.
  Shroich an cailín le deacracht an sruthán. D'ísligh mé na cosa síos ansin agus fuaraigh mé iad. Shíl mé faoi bróga a chaitheamh. Ach is mór an trua a leithéid d"úrscéal a scaoileadh. Ba mhian léi i ndáiríre iad a thaispeáint do Kai. Le meas a bhróga nua.
  Ansin thosaigh an cailín ag siúl arís. Bhí mé éadóchasach a ithe.
  Shroich Gerda an sráidbhaile ar bhealach éigin agus cheannaigh sé níos mó aráin. Ach bhí na boinn chopair ag rith amach.
  Agus cheap an cailín. Cá háit a bhfaighidh tú airgead le haghaidh bia. Tairgeadh bróga maracó daora di, ach shéan Gerda go diongbháilte. Beidh sí le feiceáil iontu do Kai. Go dtí sin, an féidir leat airgead a dhéanamh?
  Thairg Gerda sa chéad sráidbhaile eile adhmad a ghearradh. Thug siad tuagh di. Chrom an cailín beagán, ach bhí sí chomh traochta sin tar éis ithe, thit sí ina codladh láithreach.
  Ansin tairgeadh Gerda géanna a fháil. Ach mar gheall air seo, chaill an cailín lá iomlán.
  Sa deireadh, chinn sí impigh díreach. Mar sin féin, thug na peasants faoi deara láithreach a bróga dearga. Cosúil, tá sé soiléir láithreach nach cailín beggar, ós rud é go n-iompraíonn sí a leithéid.
  Sa deireadh, chinn Gerda a bróga a dhíol. Mar sin féin, le haghaidh seo bhí uirthi siúl isteach sa chathair. An cailín cosa cruaite go tapa, agus bhí sé beagnach painless siúl ar feadh an chosáin.
  Ceart go leor, chinn Gerda go bhféadfadh sí a bheith inmhianaithe do Kai fiú gan na bróga sin.
  Díolta le ceannaí, ag fáil cúpla bonn airgid. Cheannaigh mé mála canbháis dom féin agus chuaigh mé ar nós beggar feadh bhóithre na hEorpa. Caithfimid deartháir a aimsiú. Agus an cailín, a chloisteáil go bhfuil sa deisceart a dhíol siad de ghnáth buachaillí i sclábhaíocht, rushed ann.
  Fíor, bhí an cailín droch-dhírithe agus chuaigh sí ar fud na Gearmáine ar feadh i bhfad. Go dtí go dtiocfaidh an fhómhar. Ceart go leor, bhí cosa lom an chailín cruaite, cosúil le crúba an chapaill, áfach, bhí cos ar na calluses. Ach d"éirigh sé níos fuaire agus níos fuaire gach lá.
  Agus tá codlata lasmuigh míchompordach. San oíche, reo fiú gúna Gerda agus stróic sí é le deacracht. An riachtanas is gá rud éigin a dhéanamh. Tá sé tosaithe cheana féin ag cur sneachta. I gúna éadrom, reoiteann an cailín go dtí an cnámh, agus briseann a cosa lom cruaite an screamh oighir.
  Gerda, d'fhonn gan titim ina chodladh agus gan dúiseacht oíche amháin fíneáil, i ndeisceart na Gearmáine fhan le haghaidh an gheimhridh i dteach amháin chun fónamh ar an dorn. Mar sin, bhí uirthi oibriú, an teach a ghlanadh, an bhó a bhainne agus go leor eile. Ach tugadh beatha don chailín agus tugadh cóta stróicthe agus bróga adhmaid di.
  Nuair a tháinig an earraigh agus thosaigh an sneachta a leá. Chaith an cailín na bloic saothair chrua le pléisiúr agus chuaigh sí ó dheas arís. Níor íocadh aon rud léi, agus bhí ar Gerda déirce a ithe. Ina theannta sin, bhí an cailín fós ag canadh go maith. Bhí a gúna frayed go hiomlán, agus a chosa lom a bhí adharcach agus clúdaithe le screamh. Tháinig an cailín go dtí na Balcáin ar deireadh. Rith an Ungáir, agus isteach sa Tuirc.
  Bhog Beggar zamorashka go Iostanbúl. Chuaigh sí i bhfolach ó na Turcaigh sna foraoisí, agus i bhfolach ó na Críostaithe.
  Mar sin féin, cheana féin ar an mbealach chuig an gcaipiteal féin, bhí an cailín fionn gafa. Agus ós rud é, de réir caighdeáin na Moslamaigh, go bhféadfadh sí a bheith pósta cheana féin, ansin nite Gerda, gléasta suas agus díoladh mar mhaighdean ag ceant. Is tráchtearra luachmhar é cailín le gruaig chatach bán álainn. Chuaigh sí go dtí an emir scothaosta. Agus caithfidh sé tarlú go raibh an emir seo, díreach tar éis an cheannaigh, chomh dona sin nach bhféadfadh sé a dhualgas pósta a chomhlíonadh.
  Chónaigh an cailín i harem. Sásúil, cosúil le cage órga, ach leadránach. D'fhoghlaim an fhírinne Tuircis agus Araibis.
  D'aimsigh Ioslam. Bhí an reiligiún nua simplí ar an iomlán, beagnach intuigthe. Níl sé soiléir an bhfaighidh sí harem fir tar éis a báis? Agus an dtaitneoidh sí léi?
  Tháinig an cailín ina cailín de réir a chéile, agus go hiontach álainn, agus fuair an emir bás tar éis tinneas fada.
  Agus anois cuirtear Gerda ar díol arís. Stiallacha siad nocht os comhair na gcéadta fear lustful agus díolann siad iad le harem an Sultan. De réir a chéile faigheann Gerda tionchar ansin, agus bíonn sé ina bean chéile ag an Sultan. Ach tá an Impireacht Ottoman ag dul i léig cheana féin. Tosaíonn cogadh leis an Rúis a bhagróidh deireadh a chur le rialú na Tuirce ar an gCrimé agus an Mhuir Dhubh.
  Tar éis do na Naitsithe an bua a fháil sa Kuban Thoir, leag na trúpaí Sóivéadacha léigear ar Krasnodar. Sa deisceart, d'fhorbair an troid níos rathúla fós. Tógadh roinnt cathracha sa cheantar ar an aistriú. Agus repulsed freisin Sukhumi le buille cumhachtach ón tSeoirsia.
  Rollaigh na Gearmánaigh isteach. Bhí umair T-54 agus IS-7 na Rúise éifeachtach san ionsaí. Buaileadh an Ghearmáin in aice le Páras freisin. Agus diúltaíodh é.
  Thit Hitler i éadóchas. Bhí trúpaí Rúiseacha ag bogadh i dtreo na Mara Duibhe, agus bhí siad ag druidim le Krasnodar cheana féin. Agus brúite an namhaid. Ghéill na haonaid Rómánacha i reisimintí, agus go minic do bhuille druma.
  Ba léir nach bhféadfaí an tosach a choinneáil chomh héasca sin. Agus ansin thosaigh an Iodáil ag tabhairt suas aghaidh nua a d'oscail an tArm Dearg i gcoinne na nGearmánach. Agus thosaigh sé ag dul chun cinn sa deisceart.
  I mbeagán focal, bhí sé marfach agus marfach don Fritz.
  Bhí cathlán na gcailíní ag dul ar aghaidh i dtreo an Mhuir Dhubh.
  Chaith laochra grenades lena gcosa lom. Agus ghearr siad síos na Gearmánaigh le gunnaí meaisín.
  Anseo, sa réimse seo den léarscáil, rinneadh an cogadh i bhfad níos rathúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. Tá forc an tsráidbhaile tógtha cheana féin. Tá na Gearmánaigh ag rith. Tá barraíocht mhór ag Arm Dearg na Rúise san earnáil seo i gcoisithe agus marcra. Níl aon rud ag na Gearmánaigh, go ginearálta, i gcoinne umair éadrom na Rúise.
  Agus an Ard-Sóivéadach, muiníneach i bua, agus an giúmar na ndaoine, a ligean le rá mar sin - mór.
  Caitheann Veronica grenade lena cos lom. Scaipeann na Gearmánaigh agus squeaks:
  - Lig an Rúis a bheith thar aon rud eile!
  Shoots Victoria freisin. Caitheann sé grenade lena chos lom agus squeaks ar bharr a scamhóga:
  - Bíodh saol na todhchaí againne!
  Thairis sin, an cailín álainn cheana féin Juliana shoots í féin gan aon searmanas.
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin. Agus bhí na Fritz an-scaipthe.
  Chlaon an cailín:
  - Is tigress rabid mé!
  Agus ansin Anna, freisin, amhail is dá lámhaigh. Agus lena chos lom, seolfaidh sé grenade an-obliquely, ag briseadh na n-aonad Kaiser cosúil le gloine.
  Agus deir:
  - An síceolaíocht na bua! Daonlathas na Cinniúint!
  Agus ansin seolfaidh Matryona bosca iomlán de phléascáin. Agus conas a shéideadh sé suas saighdiúirí an Kaiser ar. Agus roar:
  - Don Rúis in airde spáis!
  Tá beirt chailíní níos áille ag marcaíocht ar umar éadrom "Marten" -2. Gluaisteán maith le dhá ghunna meaisín. Níl an armúr ró-tiubh, ach coinníonn sé gunnaí meaisín. Tá an cruth sruthlínithe. Tá na cailíní Olga agus Zhenya suite taobh istigh, ag cúlú agus ag scríobh dóibh féin faoi na Gearmánaigh.
  Ní carr dona - luas céad agus fiche ciliméadar san uair. Tréscaoilteacht den scoth. Agus bolb.
  Líonann cailíní saighdiúirí Gearmánacha le luaidhe agus canann;
  Tá tú gealgháireach ar feadh míosa, a athair,
  Nach bhfuil tú Shine mar an gcéanna
  Ní mar an gcéanna, not the same
  Gach tú i bhfolach taobh thiar de na scamaill
  Tá tú clúdaithe le scamall bagarthach!
  Mar a bhí againn sa Rúis Naofa.
  Sa Rúis naofa, i Moscó cloch.
  Bhí an Kremlin i gcathair ghlórmhar,
  In aice le Ivan, in aice leis an Mór,
  San ardeaglais a bhí in Arkhangelsk,
  Mar a bhí ag an gcór ceart:
  Saighdeoir óg ina sheasamh ar an gclog,
  Ag seasamh ar an gclog ag guí chun Dé,
  Glaonn sé agus an abhainn ag sileadh
  Goil - sreabhann sruthanna deora,
  Buaileann sé an berdysh le seafta,
  Berdysh le seafta ar an talamh tais:
  "Is gealach thú, a mháthair thais,
  Scaipeann tú amach i ngach treo
  Osclaíonn tú suas, bord cónra,
  Cas timpeall, damask óir!
  Éiríonn tú, éiríonn tú, a Shéamuis Orthodox,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Féach ar do theaghlach
  Go dtí an Rúis Naofa, a Mháthair Moscó,
  Moscó-máthair, dílleachta!"
  Canann na cailíní leo féin agus cuireann siad brú ar na Gearmánaigh. Siúil siad thar chorpáin agus fágann siad rian fuilteach le boilb. Seo iad na cailíní. Chomh maith leis sin taobh istigh den umar tá siad beagnach naked, sna shorts céanna agus cosnochta. Ach cailíní an-deas.
  Agus tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanais ollmhóra as a gcuid dóiteáin. Tá gunnaí meaisín trom agus mear-adhaint. Agus tá na cailíní an-chliste. Bhí an tsarist arm feistithe go maith.
  Tá eolaithe Giúdacha ag obair don Rúis freisin. Seo é an buamadóir Ilya Muromets-7 is cumhachtaí ar domhan ag an am sin ag eitilt chun na Gearmánaigh a bhuamáil. An chéad aerárthach ar domhan le dhá inneall déag. Ocht meaisínghunna déag agus fiche dó tonna buamaí. Seo é an carr.
  Go dtí seo ach i gcóip amháin.
  Agus freisin i criú an cailín. Agus beagnach naked, in aon chulaith snámha. Tá sé an-deas agus sexy.
  . CAIBIDIL #13
  Ceannasaí criú laochra an bhuamálaí Ilya Muromets-7, Valentina. An-álainn agus curvy blonde. Ní mór an carr a mhoilliú agus buncair na Gearmáine a chlúdach le caith buama cruinn.
  Tá saighdiúirí Hitler láidir agus smachtaithe. Lámhaigh siad ar an ollphéist Sóivéadach agus Rúisis. Ach na laochra trash mar fhreagra. Scuabadh ocht nguinne meaisín coisithe na Gearmáine go litriúil. Tá saighdiúirí stróicthe arm na Gearmáine ag titim.
  I gceannas ar an tine, bíonn an gruaig órga Lada ag caoineadh go feoiliteoir. Thóg an cailín a bra fiú chun díriú níos fearr. Agus croith sí a cófra lom. Just a áilleacht iontach. An oiread sin grásta agus beachtas ann. Tá Lada í féin tanaí, ach sinewy, agus tá an waist tanaí, cosúil le foiche.
  Tá Galina ag lámhach meaisínghunnaí ar na Gearmánaigh freisin. Chomh maith leis sin cailín, idir álainn agus curvy. Le cosa lom brúite sé na truicear. Agus tá an aghaidh chomh deas. Ní laoch, ach cailín iontach.
  Arsa Galina, ag gáire:
  - Chun na glóire an athair Tsar Joseph Vissarionovich!
  Ionsaitheach agus taibhseach, le gruaig órdhuille, deimhníonn Lada:
  - Scuabaimis Iúdás le fuisce!
  Brúnn Valentina a cos lom ar an gcos. Titeann buama tona ar buncair Ghearmánach. Is cumhacht marfach é seo. "Ilya Muromets", luasghéaraíonn sé ionas nach ndéanann na blúirí teagmháil leis. Pléascann an buncair, ag tógáil colún deataigh suas.
  Molann na cailíní i gcomhluadar:
  - Buail! Thug siad an Fritz!
  Agus spank le gliondar le cosa lom. Sea, is cailíní iad seo atá in ann na Gearmánaigh a ruaigeadh. Bíonn siad ag troid le haislingí ar dhomhan nach maróidh daoine daoine choíche. Mar shampla, má conquers an Impireacht Sóivéadach Joseph Stalin an domhan ar fad. Ach is eintiteas uathúil í an Rúis, nó an APSS, ar féidir a bheith ina Impireacht shíoraí! Toisc gur féidir leis an dynasty Joseph Stalin rialú feadh na gcéadta bliain. Agus tar éis threascairt an Impire Nicholas II, ar deireadh, fuair an Rúis cobhsaíocht agus ghlac gach duine ar deireadh le dlisteanacht an dynasty.
  Agus anois, tá tsar agus cathaoirleach an GKO, Joseph Stalin, a bhuaigh an freasúra, ag briseadh droim láimhe leis na Gearmánaigh.
  Ceann de bhearta láidre Tsar Stalin ná mná a mhealladh chuig an arm. Agus is í bean na Rúise an laoch is uafásach ar domhan! Nach bhfuil sé!?
  Anseo, mar shampla, ar an trodaire Sokol, luachra an píolótach Alice. Cailín álainn den sórt sin, blonde le teagmháil dearg ina cuid gruaige. Cailín caol, beagnach nocht.
  Cosnochta cófraí an cos, agus ainlithe. Agus ansin shoots sé é féin. Lámhaigh síos carr Gearmánach le gunna meaisín den scoth. Déanann sí sruthán agus deir:
  - Rugadh mé don tseirbhís ríoga! Tá an cailín fionnuar go leor, agus le fuil gorm, husáir!
  Agus luasghéaraíonn sé luas an "Gorm". B'fhéidir gurb iad aerárthaí na Rúise, na Sóivéide, fiú mura scaird iad, na cinn is fearr ar domhan ar roinnt bealaí.
  Agus cheana féin ag an tosaigh, bhí umar níos troime agus níos forbartha cruthaithe ag ua an Mendeleev mór. Meaisín le dhá ghunna mear-thine agus deich meaisínghunna. Agus bainistíonn cailíní colossus den sórt sin freisin.
  Agus tá umar Rúiseach ag teacht, ag scrios na Gearmánaigh. Thairis sin, le inneall díosail cumhachtach, agus go leor passable agus lúfar.
  Na cailíní san umar ag canadh;
  Ár Rúis is ionúin le Dia,
  Talamh rachmasach flaithiúil...
  Bhuel, tá na monarchs níos áille, níos áille -
  Athair Tsar Stalin-Paradise!
  Agus crushes na rianta umar na saighdiúirí Gearmánacha. Go litriúil tá intestines ag sreapadh amach cheana féin agus sruthanna sreabhadh fola ó na boilb.
  Deir ceannasaí an umair, Tatyana Krupskaya:
  - Sea, beidh an bua againn don Rúis!
  Tá an cailín, dála an scéil, de theaghlach banphrionsa, ach troideann i mionbhrístíní amháin. Ach ceann chomh gleoite. Tá neart inmheánach iontach aici.
  Le cos lom, brúnn an cailín an pedal agus deir sí, ag tafann a cuid fiacla agus ag gáire.
  - Is tú an Tsar Joseph Stalin is mó!
  Agus tá na laochra cinnte go sroichfidh siad Beirlín ar umar den sórt sin. Agus tá muinín na laochra agus na laochra uile ag fás níos láidre.
  Ghlac Natasha le díograis, agus thosaigh sí ag cumadh agus ag canadh. Cheered an chuid eile de na cailíní;
  Chun an Rúis naofa ár gcrann a chomhrac,
  Is cailíní muid le croíthe ollmhóra...
  Theastaigh faisisteach na talún Sóivéadach
  Ach le Rod is trodaithe aontaithe sinn i gcónaí!
  
  Go mbeadh ár Rúis faoi ghlóir shíoraí,
  Ní bheidh an teachta Genghis Khan conquer dúinn. .
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Beidh muid crush ar bith infidel!
  
  Lúbaimid na faisisteacha foréigneacha san adharc,
  Creid dom, ní sháróidh aon duine an Rúis ...
  Tar éis an tsaoil, tá Íosa an Dia is Airde linn,
  Agus ná iompar nonsense Fritz!
  
  Tá a fhios ag gach duine go dtugtar an tAthair dúinn,
  Le haghaidh bua buile i ngan fhios don dorchadas...
  Do scaoil an Sátan uafásach a fhiacla,
  Léine sáithithe san fhuil!
  
  Do bhall Komsomol níl aon fhocal coward,
  Do chailíní, níl bacainní suntasacha ...
  Cuideoidh Dia bán linn Íosa,
  Beidh neamhbhásmhaireachta mar an luach saothair is airde!
  
  Throid muid go cróga in aice le Moscó,
  Cé go n-úsáideann na Gearmánaigh fórsa dochreidte ...
  Throid leath naked cosnochta
  Agus creidim go mbeidh an bua ag fanacht go cinnte!
  
  Saol mór na laochra na Rúise,
  Agus ní thabharfaidh sé isteach go deo do na Naitsithe ...
  Ligfidh muid an Fritz isteach go buile,
  Cad nár ardaigh dregs an-salach!
  
  Sea, Hitler, tá tú ciotach agus stuama,
  In ann fiú níos mó ná leath an domhain a ghlacadh ...
  Ach is iolar cróga é Stalin freisin,
  Ná déan idol duit féin!
  Níl a fhios ag baill Komsomol ar bith cúlú,
  Níl eagla orthu fiú roimh sioc ...
  Agus beidh an Fritz iompú isteach i gcluiche go luath,
  Tar éis an tsaoil, tá na Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais an ghrá,
  Agus tabharfaidh sé bronntanas cumannachais...
  Ní gá rátáil a thógáil ar fhuil
  Le grin de revanchism shameless!
  
  Sea, tá an Fuhrer ag iarraidh muid a ghlacadh ag an scornach,
  Agus tilt an Rúis ar fud an scafall ...
  Ach táimid ag troid furiously ar feadh cúig
  Tar éis an tsaoil, tá Stalin linn le clóca agus hata!
  
  Is laoch iontach é, tá a fhios ag gach duine
  Agus beidh baill Komsomol cosnochta i gcónaí...
  Agus beidh muid ag bogadh Hitler sa féasóg,
  Tá ár gcuid braids ar lasadh le teas geal!
  
  Is iad na laochra ár gcinniúint,
  Scriosfaimid an Panther ollmhór ...
  Cé gur chruthaigh Adolf anord olc,
  Cuirfimid an norm agus an beart in iúl dó!
  
  Níl aon Stalin níos cliste agus níos láidre saor in aisce,.
  Tá sé ina cheannaire ar thír an mhóraimh mhóir...
  Agus bhuail tú an Fritz níos láidre, cailín
  Tar éis an tsaoil, táimid aontaithe i gcónaí i gcathanna!
  
  Chun éachtaí a dhéanamh déanaimid sraith iomlán,
  Ag díriú ar na réaltaí mar éan sciobtha...
  Agus beidh toradh ard,
  Cailíní den sórt sin, iolair bródúil!
  Bhí Lúnasa 1947 ag druidim chun deiridh. Bhí na hoícheanta ag dul i bhfad níos faide agus na laethanta níos giorra. Éiríonn cailíní ó am go chéile ionsaithe na Naitsithe. Tá an Cogadh Mór Patriotic ag dul ar aghaidh le blianta fada. Níl ann ach tástáil uafásach agus deacair. Nach féidir a chur i gcomparáid le rud ar bith. Oibríonn sé go dian ar feadh cúig huaire déag nó sé huaire déag sa lá, agus itheann sé ar chártaí chandam, agus ocras air agus é ídithe.
  Ar ndóigh, san arm gníomhach tá sé i bhfad níos fearr ná sa chúl. Agus is féidir leis na cailíní pee beagán ama a bhfuil lull gairid.
  Natasha agus a cos lom tugtha amach, cumtha aici féin:
  Shroich trúpaí Rúiseacha an Oder. Tá go leor bua buaite cheana féin ag arm tsarist Nicholas II. Tógadh go leor cathracha na hOstaire-Ungáir, troideadh cathanna i mBúdaipeist. Cá háit eile ar chuir na hUngáraigh i gcoinne. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, an Bhratasláiv, agus roinnt lonnaíochtaí eile.
  D"fhulaing na Gearmánaigh caillteanais mhóra agus d"éirigh siad as. Ghéill na hOstairigh reisimintí iomlána agus fiú rannáin. Agus leis na bratacha ardaithe faoi na ceolfhoirne. Lean an cogadh ar aghaidh, amhail is dá mba i scéal fairy - go taitneamhach le doirteadh fola beag agus i gcríocha iasachta.
  Cé gur iondúil gur annamh a bhí an t-ádh ar an Rúis le linn na gconcais. Agus tugadh beagnach gach cogaí agus bua do na Rúiseach le doirteadh fola mór.
  B"fhéidir gur tugadh Prophetic ar Oleg mar go raibh sé in ann iallach a chur ar Byzantium géilleadh gan fuil?!
  In aon chás, d'éiligh Nicholas II ról an Duine is Mó.
  Chuaigh na cailíní amach go dtí an Oder. Tá an fómhar tagtha cheana féin. Cairpéid órga na duilleoga.
  Laochra stomped ar na cairpéid. Agus plunged isteach san uisce.
  D'fhiafraigh Veronica, ag splancadh san abhainn, do Victoria:
  - An dóigh leat go dtabharfaidh an tsar talamh do na tuathánaigh tar éis an chogaidh?
  Chroith an cailín ceannais a ceann.
  Cén fáth a bhfuil talamh ag teastáil ó na tuathánaigh?
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  Sea, ní féidir leo é a láimhseáil ina n-aonar. Ach tá feidhmeannaigh láidir gnó ann a d"fhéadfadh tarraingt.
  D'fhreagair Victoria go géar:
  - Anseo beidh siad a dhíol ar an talamh ar cairde. B'fhéidir go mbeidh sé níos fearr ar an mbealach sin.
  Thiontaigh Juliana anonn san uisce agus dúirt:
  - Is dócha gur fearr do na húinéirí talmhan an talamh do bheith acu. Is féidir leo feirmeacha móra a rith agus tarracóirí a úsáid. Is é táirgeadh príobháideach ar scála mór an ceann is éifeachtaí!
  D"aontaigh Veronica go drogallach:
  - B'fhéidir. Ach cruthaíonn sé seo breisluach!
  Rinne Juliana gáire agus dúirt:
  - Ach tá an éifeachtacht iontach!
  Dúirt Victoria, a raibh céim an choirnéil aici, le gáire:
  - Spreagann sé forbairt. Agus cad é an pointe talamh a thabhairt do tuathánach, agus fiú óltóir. Is é an t-úinéir talún a chothaíonn leath an domhain le arán na Rúise! Tá ár dtír an-saibhir!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Sea, tá an Rúis saibhir agus tá an saol ag éirí níos fearr! Mar shampla, oibríonn mo dheartháir i monarcha Putilov mar shaoiste. Agus tá tuarastal de thrí chéad rúbal aige, gan bónais a chomhaireamh.
  Rolladh Victoria anonn agus, le moladh, bhuail sí a cos lom ar an uisce agus bhí greim aici:
  - Sin a deir sé! Tá an Rúis ag ardú! Agus go luath beidh sé níos láidre fós!
  Shnámh na cailíní san Oder, agus bhí comhrá ócáideach acu. D'fhiafraigh Anna de na cailíní:
  Cad a cheapann tú atá ag fanacht linn tar éis bháis?
  Rinne Juliana aoibh agus d'fhreagair:
  - Atheists rá - nach bhfuil ann. Agus múineann reiligiún - rachaidh an t-anam chuig Dia, agus cinnfidh sé cá háit le dul chun neamh nó ifreann.
  D"fhiafraigh Veronica do Juliana:
  - An dóigh leat go bhfuil Dia ann?
  Bhuail an cailín an t-uisce lena cos lom, d'ardaigh tonn agus d'fhreagair:
  - Go hionraic, níl a fhios agam. Tá argóintí ann ar son agus i gcoinne Dé. - Splash an cailín arís agus thug sé faoi deara. - Ar ndóigh, níl aon fhreagra ar an gceist seo, ach is féidir leat a thabhairt ar éagsúlacht na hargóintí.
  D"aontaigh Victoria leis seo:
  - Cinnte an-difriúil. Agus cad atá ann chun labhairt faoi. Sílim go pearsanta go bhfuil ós rud é bua againn, ansin Dia, ar ndóigh, ann! Ach bhí amanna nuair a fuair muid féin faoi na Mongol-Tatarais. Agus is í an cheist ansin - cá raibh an Dia is Airde?
  Dúirt Juliana le gáire neamhchiontach:
  - Ach tá rud i bhfad níos measa ná an cuing Mongol-Tatarais!
  Bhí ionadh ar Victoria
  - Cad é atá níos measa ná cuing Mhongóil-Tatairis?
  Dúirt Juliana i ndáiríre:
  - Seanaois! Cad a d"fhéadfadh a bheith níos measa ná an tseanaois!?
  D"aontaigh Victoria:
  - Sea, beidh sé go dona!
  Bhí na cailíní ina dtost. Ba mhór an náire dóibh labhairt faoi. Thóg na cailíní é agus léim amach as an uisce fuar. Rith siad chun iad féin, flashing bhabhta, sála lom.
  Rith Marusya leo agus d"fhiafraigh sé le gréin:
  - Ach n'fheadar, cén fáth a bhfuil seanaois de dhíth orainn? Caithfear a rá mídhaonna!
  D"aontaigh Victoria leis seo go héasca:
  - I ndáiríre mídhaonna! Is fearr a bheith go deo óg agus sláintiúil!
  Bhí na cailíní groovy agus greannmhar, sníomh i somersaults.
  Veronica le gáire agus, ag gáire, mhol:
  - Sea, is é ár n-arm cailíní láidre! Agus beidh muid i gcruth iontach!
  Agus winked an cailín ar a cairde. Phléasc siad go léir amach ag gáire le gáire, harpies.
  Mhol Juliana:
  - Faighimis uisce beo agus éirímid fíor-bhásmhar! Beidh sé an-fhionnuar!
  Na cailíní grinned agus winked ar a chéile.
  Mhol Victoria ansin, ag tafann a fiacla, ag tabhairt faoi deara:
  - Sea, bheadh sé go deas bealach a fháil gan dul in aois. Cé chomh maith agus álainn a bheadh sé!
  Shamhlaigh an cailín domhan le roinnt áilleacht agus fir óga. B'fhéidir níos fearr fós gan féasóg, ionas go mbeidh na aghaidheanna níos áille agus níos gleoite.
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Sea, is é seo an rud is iontach is féidir a bheith ar fud an domhain! Is mian linn óige agus solas síoraí.
  Agus rinne an cailín gáire, agus í ag tafann a fiacla péarlach.
  Léim Victoria suas agus mhol sí:
  Cuirimis deireadh i ndáiríre le seanaois! Tá sé seo do-ghlactha go ginearálta! Níor chóir go n-aois do chomhlachtaí daonna!
  Sheinn Veronica, ag gáire agus ag léim:
  - An tUasal Coirnéal, ná dul in aois! Nach fearr bás a fháil don Rúis! Ar mhaithe le valor agus onóir - níl mé ag kidding! D'fhreagair sé - go bhfuil mé dearg? Níl mé ag iarraidh!
  Rinne na cailíní gáire níos airde fós. Tá sé an-álainn.
  Mhol Juliana le gáire:
  - Agus déanaimis athnuachan ar na sean-mhná go léir! Ionas go sparkles gach rud mar an ghrian!
  D'aontaigh Victoria, ag léim suas níos airde:
  - Don Motherland agus Nicholas the Great!
  Labhair Anna, an laoch ruadh seo, amach:
  - Ach go léir mar an gcéanna, ní dhéanann na mná rialta, in ainneoin na paidreacha, a bheith níos óige. Cé go bhfuil spiorad naofa acu. Mar sin tosaíonn tú ag smaoineamh, cá bhfuil ceartas Dé?
  Ghlac Victoria anáil dhomhain agus d'fhreagair:
  - Seasann groan ar fud an domhain ... Cá bhfuil tú an t-úinéir, cén áit?
  Chan Veronica le fury:
  Tá go leor daoine iontacha ann
  A bhfuil a gníomhais beo ar feadh na gcéadta bliain ....
  Tá go leor éan aghaidh soiléir,
  Cad a dtugtar immortals!
  
  Agus na laochra sna heipicí,
  Bhuaigh siad an Horde láithreach ...
  Bhéarfaidh an Rúis cumhacht mhór,
  Beidh Basurman i cath ag cuimilt!
  
  Ach iolar ceann dúbailte,
  Riail an Tsar Nikolai glórmhar. .
  Tá sé radanta faoin spéir,
  Guí tú ar a son, dul chun é!
  
  Impire na Rúise ar fad
  Cad a thóg suas an cineál tíre ...
  An misean fíor
  Chun dul chun cinn agus antiquity!
  
  Bhuaigh na Seapánaigh i gcathanna
  Buaileadh na Gearmánaigh láithreach...
  Tá guth na gcailíní go binn,
  Nikolay ár dTiarna!
  
  's ní ghéillfidh ár rí sa chath,
  Agus fathach mór á thógáil...
  Buaileann sé na naimhde go dian,
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina ailíniú furious!
  Phioc na cailíní amhrán álainn in éineacht. Is amhránaithe iontacha agus lán-chomhlachta iad. Tá amhrán chomh hálainn acu.
  Sea, cailíní iontach.
  Mar sin scríobh an Natasha radiantach, an cailín is maorga.
  Anseo tá sí iachall a stopadh agus shoot ag an aerárthach Naitsíoch. Caitheann grenade le cos lom. Shoots síos stormtrooper agus exclaims:
  - Bua!
  Scaoileann Zoya agus scaoileann sí thar a bheith cruinn freisin. Shoots síos eitleán faisisteach agus roars:
  - Maidir le cumannachas, tír na Sóivéide!
  Agus caitheann a sÚil chruinn nocht pacáiste pléascach.
  Treoraíonn an tine agus Agaistín. Tá sí álainn, an-matánach agus cailín coirtithe. Agus flutters a cuid gruaige copar-dearg sa ghaoth cosúil le bratach proletarian.
  Agus le toes lom, amhail is dá mba ag caitheamh grenade le fórsa marfach, cumhacht thar a bheith millteach.
  Agus roar:
  - Chun an athar agus saoirse go dtí an deireadh!
  Troideanna Svetlana freisin le swoop fiáin. Agus lena bharraicíní lom, caitheann sé grenades de chumhacht ollmhór, dúnmharaithe. Agus deora opponents i bpíosaí stróicthe.
  Agus caoineadh:
  - Don Chumannachas Mór!
  Agus mar a léireoidh an teanga. Agus le sÚil lom, cruinn, bándearg, tabharfaidh an cailín isteach i bpacáiste pléascach.
  A ligean ar aghaidh é, tá na cailíní an-troda.
  Rang laochra - ar fheabhas!
  1 Meán Fómhair, 1947 sa Tríú Reich ceiliúradh ocht mbliana ó thús an Dara Cogadh Domhanda.
  Rinne Hitler agus a chuid banóglaigh an ócáid a cheiliúradh mar aon le féasta agus damhsa agus troideanna gladiator.
  Shuigh an Fuhrer ar chathaoir uilleach luxurious agus d'fhéach sé ar na cailíní ag damhsa.
  Chuaigh siad amach i gúnaí agus bróga ar dtús, ansin thosaigh siad ag undressing.
  Bhain na cailíní a gcuid éadaí agus bróga amach. Agus d'fhan de réir a chéile i mionbhrístíní amháin agus damhsaí rince cosnochta.
  Bhí cuma an-álainn orthu freisin.
  An Fuhrer grunted cosúil le torc fiáin, agus sníofa ina chathaoir. Ach níl iontu seo ach bláthanna.
  Anseo rinne na cailíní rince agus thosaigh na troideanna gladiator.
  Thosaigh na Naitsithe arís ag ithe agus ag cur geallta.
  Bhí tábla an Fuhrer luxurious, agus ar sé bhí miasa saibhir, le rudaí blasta éagsúla.
  D'ith Hitler torthaí le pléisiúr.
  Bhí a ghiúmar measartha comhraic, agus ní ró-gheallta. Chuaigh an cogadh ar aghaidh agus le míonna beaga anuas d'éirigh níos déine fós le friotaíocht an Airm Dearg.
  Bhí umar T-54 nua ag na Rúisigh, a bhí armtha agus cosanta níos fearr agus a d'fhéadfadh seasamh in aghaidh na Naitsithe. Agus bhí an chuma ar an IS-7 formidable. Ar ndóigh, tá an umar deiridh an-chostasach agus deacair a mhonarú agus, i bprionsabal, ní féidir é a olltáirgeadh.
  Ach tá a chuid gunna in ann dul i bhfód ar umair na Gearmáine. Thairis sin, fiú mura bhriseann an meaisín IS-7 is nua tríd, agus go dtéann an diúracán isteach i ricochet, tá sé sách in ann é a éagumasú.
  Mar sin tá cumhacht áirithe ag an USSR cheana féin.
  Ach ritheann an chéad péire isteach sa réimse. Tosaíonn na páistí an troid. Beirt bhuachaillí de thart ar deich nó aon cheann déag le tridents agus líon léim amach ó thaobh amháin. Bhí siad sna trunks snámha dearga céanna.
  Rith siad, flashing sála lom. Chrom siad go dtí an Fuhrer, ag lúbadh a ndroim shochorraithe.
  Coirp tanaí matánacha buachaillí beaga coirtithe nach féidir déagóirí a thabhairt orthu fiú.
  Shamhlaigh Hitler iad a bheith buailte, nó a gcuid sála beaga cruinn a chaitheamh ag crowbar dearg-te - bheadh sé sin iontach.
  Agus seo beirt bhuachaillí eile a bhfuil claimhte agus sciatha acu. Chomh maith leis sin naked agus cosnochta i trunks snámha gorm. Ach tá a n-armáil neamhshiméadrach.
  Thosaigh baill an menagerie ag feall.
  Tá na buachaillí thart ar an airde agus aois chéanna. Roghnaithe le bheith suimiúil. Troidfidh an dá thaobh chun báis. Fiú má thugann siad pardún, ansin déanfar iad a chéasadh san íoslach le rabhaidh éigeantach na sála.
  Seo iad na geallta. Áitíonn Hitler rúndacht na rátaí. Seachas sin, ní bheidh an timpeallacht dare a chur i gcoinne an Fuhrer.
  Agus mar sin ar a laghad ní dhéanfar an troid a chaibidil.
  Agus lig don dá thaobh troid.
  Na buachaillí pounced ar a chéile, agus lig brandish claimhte agus tridents. Ba léir nach raibh siad oilte go han-mhaith, ach bhí smaoineamh acu. Fhostú siad ceann le líon, agus a ligean ar pric le tridents. Ach ansin fuair an buachaill claíomh ar an ghualainn. Agus bhí scratch ann.
  Lean na páistí ar aghaidh ag sá agus ag gearradh a chéile. Doirteadh fola láithreach. Agus d"fhág cosa lom na mbuachaillí lorg coise scarlet, galánta.
  Thaitin an Fuhrer go mór leis nuair a mharaigh na buachaillí a chéile. Agus nuair a ghearrann siad agus a shred gan trua.
  Anseo bhí na buachaillí i wounds cheana féin, agus ceann acu críochnaithe amach. Agus d'imthigheadar le claidhimh go dtí an dara duine. Chríochnaigh siad é freisin, rud a chuir iallach air socair síos. Ní raibh fiú a impigh le trócaire.
  do loisceadh sála na mbuachaillí a maraíodh, agus do cuireadh crúcaí orra. Agus dragged chun na crogaill.
  D'fhreagair an dá mharthanóirí i mionbhrístíní gorm agus an bloc leighis. Bhí siad, freisin, pricked ag tridents.
  Ní raibh Hitler an-tógtha leis an troid seo, agus dúirt:
  - Sea, nach bhfuil rud éigin chomh touching! Cathain a thógfaimid Stalingrad?
  D'fhreagair Mainstein le gáire:
  - Tá tús curtha leis an ionsaí cheana féin, agus tá ár gcuid trúpaí ullmhaithe i bhfad níos fearr an uair seo!
  Chlaon an Fuhrer le comhaontú.
  - Creidim! Tá jab iontach déanta againn!
  Thug Guderian faoi deara:
  - Go dtí seo sa APSS, táirgtear an T-54 i gcainníochtaí scanty, agus tá buntáiste ollmhór againn mar umair!
  D"aontaigh Hitler:
  - Sea, ní mór dúinn! Ach is féidir linn é a chailleadh!
  Dúirt Guderian go muiníneach:
  - Tá an umar pyramidal foirfeachta féin, ní bheidh na Rúiseach in ann é a dhéanamh níos fearr!
  Bhuail an Fuhrer a lámha:
  - B'fhearr dúinn féachaint ar an troid!
  An uair seo, tháinig cailín álainn le gruaig fhionn isteach sa réimse. Bhí sí ag caitheamh teaghrán bikini. Agus ar ndóigh cosnochta agus an-sexy.
  Thug Hitler faoi deara:
  - Trodaire iontach!
  Agus bhí an comhraic fiú sa chás seo de béar donn. Go leor mór agus contúirteach.
  Bhí an cailín armtha le claíomh agus miodóg. Agus ard, matáin, cheana féin go leor Trodaire taithí.
  Chas sí a cos lom agus chrom sí:
  
  Beannaíonn siad siúd atá ar tí bás a fháil!
  adeir Hitler:
  - Ní! Ba mhaith liom tú a bheith beo!
  Chlaon an cailín álainn.
  - Déanfaidh iarracht!
  Rinne an Fuhrer geall, agus chrom sé:
  - Geall ar an béar freisin, nó ní bheidh an bua againn rud ar bith!
  Geallta chuaigh trí cnaipí a bhrú. Ghlac Hitler sip sú oráiste inar snámh uachtar reoite.
  Thosaigh an cath ... Bhí ocras agus fearg ar an béar agus d'ionsaigh sé go buile. Bhain an cailín le claíomh é, agus bhog sé go dtí an taobh. An béar roared le roar mar a bheadh sé deifir. Agus d'aistrigh an laoch arís.
  Tá sí go tapa i ndáiríre. Slais le claíomh san aghaidh. Ach casfaidh an Beast timpeall agus crúca an cailín gladiator lena crúba ar a bholg. Bhí scratches fuilteacha ar an bpreas.
  Dúirt an Führer le háthas:
  - Troid maith.
  Agus d'fhiafraigh sé de Speer:
  - An féidir leat táirgeadh dioscaí a mhéadú?
  D"fhreagair an tAire Armtha agus Muisean go muiníneach:
  - Ar ndóigh is féidir linn! Cé go bhfuil an teicneolaíocht anseo casta go leor. Ach go praiticiúil ní fhulaingt na meaisíní seo caillteanais, ach amháin i gcás tuairteanna. Agus tá a n-uimhir sna céimeanna ag fás.
  Bhí an cailín, idir an dá linn, ag gearradh béar. Urlacan sé fola. Agus do chailleas daga sa tsúil. Agus bhí sé marfach cheana féin. Agus an cailín á scríobadh in aimhréidh, thit an beithíoch ina thost.
  Chaith sí de thalamh é agus d'éirigh sí. Chuir sí a cos lom, chiseled ar an béar agus roar:
  -Bua!
  Phléasc a bra as claw an beithíoch agus tá a cíoch nochta agus scríobtha chun tosaigh. Agus gearr an cúl beagán. Ach tá sé rud ar bith tromchúiseach. Ach tá an cailín ag cur fola. Agus as an béar agus ar chor ar bith mar lochán.
  Shéid Hitler póg di agus dúirt:
  - Tá tú go hálainn!
  Ina dhiaidh sin d'ordaigh an deachtóir mór:
  - Tabhair luach di le crois iarainn in airgead, agus cuir chuig ionad saoire í ar feadh trí lá!
  Tar éis sin, d'fhág an cailín an-sásta.
  Throid trodaithe arís. An uair seo tháinig beirt ghasúir as timpeall ar dháréag amach i gcoinne cailín a raibh beirt shaber aige. Bhí claimhte agus sciatha gearra ag na buachaillí.
  Bhí an troid sna trunks snámha céanna, an cailín san áireamh. Gheall an troid a bheith suimiúil.
  Bhog an cailín go maith, ach tá na buachaillí oilte go maith. Agus bhí an troid iomaíoch.
  D'iarr an Fuhrer ar Guderian:
  - An bhfuil an umar IS-7 go maith?
  D'fhreagair an ceannasaí agus an strategóir go macánta:
  - Ní carr olc! Ní thógann fiú gunna 128-milliméadar é sa mhullach. Ní féidir ach an t-arm ardbhrú is nuaí agus is neamhchoitianta fós dul isteach ann. Agus ansin is gá duit caliber mór agus croí úráiniam.
  Rinne an Fuhrer gáire agus dúirt:
  - Ní mór nach dtarlódh Stalingrad arís!
  . CAIBIDIL #14
  2 Meán Fómhair, 1947, tháinig cathanna fíochmhar chun cinn don chathair ar an Volga. Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus cúig bliana agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá a crawl go dtí an umar formidable Gearmánach "Lion", uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty nuair a bhíonn an cailín ag sní ar gach ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán frizzy. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar an mbraighdeanas faisisteach araon, tar éis di teacht slán ó chéasadh éadrócaireach, agus ó mhianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Mirabela shoots ... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, a bhéar ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 100 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair dul isteach ann, ní bhíonn seans ach ag ISanna trom, nó SU-100s, nó T-54s. Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Lasann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir, níl a fhios ag éinne cén náisiúntacht atá aige. Tar éis do na Gearmánaigh an chuid is mó den Leathsféar Thoir a shárú, cothaíonn siad fuil Aryan agus caith trúpaí coilíneacha isteach sa chath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - atá i dtaithí ón chliabhán go bhfuil fuath acu don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcráinis, agus Don Cossacks, agus Sisinis, agus an Khaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Hitler idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Mhothaigh an captaen álainn fiú tic faoin gcaoi a raibh bronntanas mór le rá ag eitilt. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked-up, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Tá Angelica ag troid ina cuid shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus mionbhriseadh go deannaigh, agus ní sheachadtar éidí nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna, Moscó agus Stalin os cionn linn!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe atá ag ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair mhóra na Gearmáine casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a bhí súil ag Svetlana, thiomáin "Lev" beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. De bharr an locht a bhí ar Hitler righin, cuireadh tagann an Tríú Reich síos i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur orthu corraíl a dhéanamh ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh a bhí thíos leis, ag casadh anonn. Stróic duine de na míleataigh Naitsíoch as a lámh, agus crochta air, uaireadóir Sasanach le compás.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus stróiceann siad sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Anseo feiceann Svetlana conas a shreapann an Panther. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag sreap suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin den aonú bliain is daichead, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge an APSS. Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine. Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó, maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Briseann an panther. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ceart sa scornach ar faisisteach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don chaptaen áilleacht, Natasha, an faisisteach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus chuir leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  D'ullmhaigh cailín eile Olimpiada, freisin an-álainn, mar aon leis an ceannródaí Seryozhka, mianach ar shreang. Bhrúigh an bheirt acu í... Shiúil an booger corrach isteach i bolb an "Tíogair"-2. Agus conas a phléascfaidh an carr Gearmánach seo, a bhfuil barrachair fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Sergei:
  - Ár Rúis, tá buicéad agat!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim siar, ag splancadh, le sála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Stróic Olympias muineál an bhuachalla agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill an-chruthaitheach freisin. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaithe faisisteacha a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann na Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Olympias le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Ní thógfaidh an bás sinn faoin spéir réaltach!
  Beidh an Rúis naofa ag troid go dian,
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is bean tuathánach tipiciúil í Olympias, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Le linn na troda bhí éadaí stróicthe ina ceirteacha, tá na cosa láidre lom, tá an ghruaig fite fuaite ina dhá bhréid agus í á dhustáil go mór.
  Níl Seryozhka ach aon bhliain déag d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, i rud ar bith ach shorts. D'iompaigh gruaig nádúrtha bán an bhuachaill liath, agus taispeánann na heasnacha trí chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Cosa knocked síos terribly, agus i dó, bruises, le blisters. Fíor, choinnigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcoinne a chúlra, is cosúil go bhfuil na Cluichí Oilimpeacha mór agus saill, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar na cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór.
  Shoots an cailín ó raidhfil trom frith-umar. Ní féidir gluaisteáin Ghearmánacha a tholladh sa mhullach, ach tá seans sna rianta.
  Agus thosaigh an "Leon" hefty, tar éis dó pléascán meáchain a fháil san fhocharráiste, ag séideadh deataigh cosúil le caiteoir trom.
  Sheinn Seryozhka le mailís:
  - Stinky Fritz gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na Rúise Naofa ag caochaíl ón íocón ... Dia do bhac ort míle Fritz ar a laghad a mhothú! Agus má dhéanann duine buzz níos mó ná faisisteach, ní bheidh aon duine, creidim dom, cáineann tú as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Phúca an t-iompróir Gearmánach deatach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl a bhfuil fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair". Carr cumhachtach Gearmánach, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an teagasc solas sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht go bhfuil Hitler bastard plague!
  Bris Angelica radharc na Naitsithe, agus doirt uisce orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled muzzle an "Tíogair".
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Rinne Svetlana gigling agus choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna an Fritz. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Cuileoga ceann de na meaisíní seo níos gaire do na poist Sóivéadacha. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tiomáineann umar Gearmánach réasúnta nua "Panther" -2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle suas go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades sa charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  Bhí Stalingrad ar fad gafa i gcoinbhleacht, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Svetlana, ag leagadh síos trodaire Gearmánach, flashed a súile gorm, canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán, ag lámhach na Naitsithe:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. An Focke-Wulf ag eitilt, tar éis dó shrapnel a fháil faoi na bolg, briskly soared níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr faisisteach tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sé an tsúil amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul ar aghaidh, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Seo Seryozhka imscaradh catapult, agus conas a bhuaileann sé an namhaid mar fhreagra.
  Bellowed an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Hitler!
  Mar gheall ar lucht na catapult, ag polladh isteach sa slua Naitsithe, scaip siad, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -2, tar éis dó a chothromaíocht a chailleadh, imbhuail sé leis an "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Seryozhka!
  D'fhás an buachaill go ionsaitheach.
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen a tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair is atá sé! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí na tinte.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas a chuaigh an óige!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí an Gearmánach síos le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Seryozhka a chos tanaí ach nimh agus choirt:
  - aghaidh Fritz!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Don tríú mí ó dheireadh mhí an Mheithimh, tá an t-ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. Ar earnálacha eile den tosaigh, d'éirigh leis na Naitsithe, ach ní ar an gceann seo.
  Loisc Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhris Mirabela na Gearmánaigh le pléasctha agus rinne sí hiss ar:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh cúpla dubh ina luí ar spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis Hitler a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas na banphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis thú a chnagadh!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Adolf, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth a thabhairt áthas ar an Fritz, breathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh an carr Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Steelenida go raibh na Gearmánaigh ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar an Fritz le gunna submachine, agus coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Svetlana, áfach, thiomáineann smaointe den sórt sin ar shiúl ó di féin, mar sin ba mhaith leat a pléasctha i Tears uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Ní hea, is iad seo na Gearmánaigh agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag an Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh an Fritz na Rúise ... a shúil agus inchinn, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na fascists, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt go arán cumhra na Rúise a dtugtar an focal ford!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh álainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrshúil agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Fritz i taobh géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Tar éis sin, d'éirigh an créatúr Naitsíoch ar shiúl. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ag cúlú agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh fir go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Is é Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe óna "Sturmtiger" seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine i ndáiríre agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe a léim amach agus feithidí ionsaitheacha eile ag léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer go dtí an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Seryozhka le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  . CAIBIDIL #15
  Ba léir go raibh an cogadh ag dul ar aghaidh, agus bhí an dá thaobh ag dúil go mór deireadh a chur leis an ollmhargadh seo chomh luath agus ab fhéidir. Bhí na Naitsithe tuirseach traochta agus bhí fórsaí na Sóivéide traochta go suntasach freisin.
  Chuaigh na Naitsithe i léig sna cathanna do Stalingrad. Agus traochta go leor. Agus ar ndóigh bhí siad tuirseach.
  Agus mar sin thairg Stalin síocháin anseo ar théarmaí measartha.
  Shíl an Fuhrer. Faoi tairiscint sos cogaidh Stalin. Gach mar an gcéanna le cén leibhéal is féidir leat a chaillfidh fola. Tá sé seo i ndáiríre annoying do gach duine. Agus an tSeapáin, cheats ar bhealach agus ní Rush a ionsaí. Iompraíonn sé go dona freisin.
  Ar aon nós, sheol Hitler teileagram go Stalin ar 25 Deireadh Fómhair, 1945 le moladh go stopfaí go dtí an 8 Samhain, 1947, díreach in am do cheiliúradh lá Putsch München agus, mar thoradh ar an bhfíor-theacht seo i gcumhacht. na Naitsithe, gach naimhdeas.
  Ar ndóigh, ghlac Stalin, a bhí tar éis na cúlchistí deiridh a scriosadh cheana féin, ag cur buachaillí deich mbliana d'aois agus fir seachtó bliain d'aois ag gunpoint, go sásta le tairiscint den sórt sin.
  Ach bhí an troid fós faoi lán seoil. Rinne na Gearmánaigh iarracht timpeall ar Ordzhonikidze nó Grozny. Agus throid na cogaí Sóivéadacha díreach furiously, agus an-deacair.
  Chaith Alenka grenade lena chos lom galánta, agus é ag caoineadh:
  - Is cailín an-fhionnuar mé!
  Thóg Anyuta é agus hissed, thaispeáin sí a teanga, ag baint a cuid fiacla:
  - Bainimis...
  Agus seoladh grenade leis na méara lom freisin. Agus bhuail an muzzle de umar Naitsíoch.
  Scoilt sí an trunk, agus pléasctha amach ag gáire. Bhuel, cailín. Do na cailíní go léir!
  Agus seo é an dearg-haired Alla. Conas grenade a sheoladh le cos lom. Conas a fhaigheann sí fucked. Agus scaipeann gach duine. Seo an cailín! Agus brúiteann sé na Naitsithe, agus racaíonn sé cosa lom.
  - Is vixen ruadh-ruadh mé!
  Agus ansin thóg Maria agus chaith bronntanas an díothaithe lena bharraicíní nochta. Po exterminated na naimhde. Agus gearrtha i bpíosaí. Cailín fionnuar den sórt sin le gruaig órga. Agus an-taitneamhach freisin. Cailín taitneamhach. Agus conas a bheidh an cas. Agus scuab na faisisteacha ar shiúl.
  Thaispeáin sí a teanga, ag canadh:
  - Is umar mé, agus cailín ... ceannóidh mé cóta craiceann caorach dom féin! Agus téann Spartak isteach sa chath ... Tá umar an-mharthanach ann!
  Agus anseo ghlac Matryona agus lena boinn loma chaith teanga iomlán le grán. Tá preas chomh cumhachtach aici. Agus tá na cosa láidir. Agus chas an "Panther" -5.
  Cén cineál carr é seo "Panther" -5. Leagan éadrom den umar ón tsraith E. Meáchan timpeall daichead is cúig tonna. Cosaint mhaith sa mhullach, níos measa ar an taobh. Tógtar an t-ainm ó cat creiche. Mar gheall ar chosaint níos measa na taobhanna, ní an umar is mó tóir. Níos mó ar fad, is breá leis na Naitsithe Agha. Cosnaítear iad siúd ó gach uillinn. Ach ós rud é go bhfuil líon beag agus mór rollóirí ag an tsraith AG, tá roinnt fadhbanna ann maidir leis an bhfearas reatha. Agus níl an tsraith E fós tarraingthe siar go hiomlán ó tháirgeadh.
  Go ginearálta, sa Tríú Reich, déantar a lán teicneolaíochta difriúil, agus nach bhfuil go hiomlán foirfe.
  Chaith Alena grenade arís lena cos lom. Fuair na Naitsithe. Agus squeak an áilleacht:
  - Flatten do shrón!
  Seolann Anyuta, lena bharraicíní loma, bronntanas a bhriseann a cinn. Agus canadh:
  - Na milliúin! Ceisteoimid na dlíthe faisisteacha!
  Agus seo é an dearg-haired Alla thosaigh sé ag rince. Chaith sí grenade freisin lena cos nocht, agus chroch sí:
  - I mbeagán focal - nach bhfuil a bheith dearg ar pheaca!
  Agus fuair na Naitsithe uaithi é, faoin anáil. Agus seo iad na cailíní!
  Thóg Maria freisin lena cos lom é agus í ag seoladh grenade. Agus conas a leagfaidh sé síos na Naitsithe.
  froze siad fiú i eagla. Bhuel, is seanmháthair í! Agus tá a gruaig cosúil le órdhuille.
  Agus seo é Matryona. Le cosa lom, matáin, beidh sé camán a bunch iomlán de grenades. Agus gouge ag na Naitsithe. Agus séideadh amach iad mar aoileach sa ghaoth. Tóg agus loisc!
  Agus conas a bhíonn sé ag tafann:
  - Impireacht na gréine!
  Seo iad na cailíní! A chailíní, a chailíní-críochnaitheoirí!
  Bíonn Alenka ag gáire agus ag gobadh amach a teanga. Agus feiceann sé na amhais ag iarraidh ionsaí. Caitheann an cailín grenade arís lena bharraicíní loma agus hisses:
  - A buille te! Tá mé cosúil le vandal!
  Agus fuair na Naitsithe tae fuilteach!
  Agus ansin Anyuta, mar henchman. Agus conas a chuirfidh sé trí thine féasóga na Naitsithe. Agus beidh sé ag roar, ag cur grenade le caith a chos lom:
  - Tarbh raging, a bhuail an capall!
  Agus tosaíonn sé ag gáire agus ag gáire arís. Seo an cailín! Níl ann ach tobair eagna agus beannachtaí!
  Ach ansin tosaíonn Alla ag roar. Agus hiss... Agus ansin seol bronntanais scriosta cosa lom. Ní bheidh mórán cosúil le duine ar bith. Tiomáineann sé go fánach gach duine isteach sna cónraí!
  Agus tá na cosa chomh maith sin! Fiacla lom mar leon. Seo é an cailín. Cá bhfuil sí!
  Agus caith grenades, le rage frenzied. Agus briseann a gcorp.
  Agus fós ag caoineadh an ceann dearg:
  - Is beithíoch mé, is ainmhí fiáin mé!
  Agus ansin, ar ndóigh, Maria. Is féidir leis an ór a cuid gruaige naimhde dall. Agus cé chomh maith is atá sí, beagnach naked sa fuar. Anseo caithfidh sé grenade lena mhéara loma. Agus gheobhaidh siad an Fritz mar ba chóir dóibh.
  Agus canann an áilleacht:
  - Beidh bummer!
  Sheol Alenka freisin lena cosa lom cad a scriosann. Shocraigh brú dóiteáin.
  Ach thóg Marusya bairille pléascán agus chuir sé chuig an namhaid é. Dispelled an namhaid. Bhris an miotal agus chuaigh an cruach trí thine.
  Choirt an cailín:
  - Dóiteáin Rabid! Agus eitilt an teirmeasctha!
  Cé, cad a chiallaíonn sé, an focal deiridh nár thuig sí féin. Agus tá na Fritz ag bualadh ...
  Anseo a thagann umar Bear. Tá an meaisín squat, le turret cruinn agus cabhlach ubhchruthach. Chomh maith leis sin leagan amach daingean, agus bairille 128 mm le fad 100 EL bataí amach. Ceann de na forbairtí is déanaí. Arm a bhfuil an iomarca cumhachta pollta armúr aige. "Bear", tá sé seo le destroyer umar, agus ag an am céanna lámhaigh ag seasaimh daingne.
  Caitheann Alenka grenade air. Rinne sí damáiste don stoc le caitheamh dá cos nocht, agus rinne sí hiss ar:
  - Tá cruach agus lasair agam in ionad croí!
  Ansin gáire sé mar sin.
  Agus caithfidh Anyuta bronntanas lena méara loma freisin. Agus craic ag an mbairille! Miotal flowed i dtreonna difriúla.
  Sea, rinneadh damáiste don "Bear" agus thosaigh sé ar ais ar shiúl. Chomh maith leis sin carr breise. Ceann eile d"fhorbairtí conspóideacha an Tríú Reich. Tá sé go maith go bhfuil ar a laghad ar bhonn na sraithe E.
  Sheol Alla, an gruaig rua bronntanas dúnmharaithe freisin lena bharraicíní. Agus caoineadh:
  - Is goul mé! Spreagaim eagla!
  Ansin an cailín le gruaig copar-dearg bhfostú amach a teanga. Agus sheinn sí arís. Agus chirped:
  - Ceann dearg, ceann dearg ... Beidh mé cosúil le sábh ... Punch ó timpeall an chúinne!
  Agus gáire arís...
  Ach seolfaidh Matryona, lena cosa láidre, mianach meáchain. Na iompróirí crumble. Tá an miotail brúite. Agus anseo tá siad ag lámhach arís ar aerárthaí ionsaí ón talamh.
  Déanann meaisíní scaird na Gearmáine brú ar na poist Sóivéadacha. Agus tá roicéid neamhthreoraithe á lasadh. Agus scrios na seasaimh an Arm Dearg.
  Dhírigh Alenka ar raidhfil frith-umar. Agus brú ar an truicir lena bharraicíní lom, knocked amach aerárthach ionsaí. An vulture Hitler, ag fágáil taobh thiar de saighead tiubh deataigh, rushed go talamh. Agus an t-aer dóite literally agus sparkled.
  Chan an cailín, ag stampáil a cosa lom:
  - Crios dubh i karate! Tá mo sraithuimhir ar an teanga!
  Anyuta fucked suas freisin. An uair seo amháin trí diosca pléascáin a chaitheamh lena bharraicíní nochta. Eitil sé, agus díreach isteach san aerárthach ionsaí. Thóg sé agus bhris sé an miotal.
  Thóg Anyuta é agus chirped:
  - Aerobatics! Criú nua!
  Agus arís thaisbeáin sí an fhige, agus a cos ghrásmhar. Seo an cailín! A Siren fíor!
  Ach cé chomh iontach!
  Thug Alla bronntanas lena sÚil nocht. Agus thug sé anuas ar bolg an stoirme. Agus miotail scoilte, cruach a bhriseadh. A leithéid de chailín...
  Le cinn dearg den sórt sin, is féidir leat Beirlín a ghlacadh. Chlaon an Trodaí:
  - Scóráil sprioc! Faisisteachas ar teitheadh!
  Agus léirigh a theanga!
  Is breá le cailíní é seo a dhéanamh! Eadhon, bata amach an teanga mar chomhartha díspeagadh. Agus ansin spit arís.
  Agus thóg Maria é agus sheol sí an diosca lena cos lom. Níos cruinne, tá an dearadh simplí, ach tá an mótar miniature i méid. Agus bhuail an t-aerárthach ionsaí faisisteach.
  Brúite an meirleach. Agus gáire:
  - An táscaire an bháis!
  Bhuel, chaith Matrena a bunch iomlán de grenades lena cosa lom. Agus bhuail vulture Gearmánach. Bhris an miotal agus brúite an t-éan diabhal. Tar éis sin, chuimil an cailín laochúil a cófra. Chuir sí brú ar a preas láidir agus hissed:
  - Fabht núicléach! Fuhrer sa mhullach!
  Agus arís, conas ba mhaith leis!
  Chaith Alyonka grenade freisin cosnochta agus squeaked:
  - Tá mé foirfe!
  Phléasc sí a fiacla scátháin.
  Agus ansin thóg Anyuta é agus sheol sí lena cosa lom, rud éigin géar agus marfach. Agus ghlac sí é agus giggled:
  - Ó aoibh gháire go comhartha!
  Agus ní raibh fágtha sa charr Gearmánach ach adharca agus cosa.
  Tá Allah ceart ann. Tógfaidh sé de mhéara loma é freisin agus seolfaidh sé iompróir an bháis. Agus ansin beidh sé a ghlacadh agus a threorú:
  - Guild of Spartacus!
  Agus tá blúirí cruach ag eitilt ó na Naitsithe.
  Sheol Maria rud an-mharfach lena sála lom. Agus miotail á cuimilt. Maraíodh na faisisteacha. Thóg mé é agus chirped:
  - Krakatau! Chun mo ghlóir!
  Buaileann Matryona i bhfad níos contúirtí. MAISEANNA móra pléascán i gcoinne na Naitsithe. Go ginearálta, tá an cailín crushing agus mór.
  Anseo, mar shampla, rinne sí grá le guys. Níl ach leathuair an chloig. Cogadh agus uair amháin. Agus fós bhainistiú láithreach le cúig. Seo é an fear saibhir. Ní ró-dhócha go bhfuil sé morálta. Ach bhraith Matrena méadú ar neart as seo.
  Agus ní ghlacann siad urchair. Agus caith tú bosca iomlán de pléascáin, ag bualadh an t-aerárthach ionsaí.
  Faoi mar a bhíonn eagla ar na Naitsithe, a gcúigear. Ná geall le focail. Agus is féidir leat a rá go bhfuil na cailíní cúig.
  Chaith Alenka lena cos lom an rud a bhainfidh sí as fiailí. Agus gearrtha ar an Fritz.
  Hissed:
  - Temptation killer! Ceart sa tsúil!
  Agus d'imir sí le matáin faoisimh an phreasa. Seo é an cailín. Agus tá a tíleanna chomh álainn. Bhuel, díreach cosúil le seacláid.
  Ó, níl seacláid ith na cailíní le fada an lá. Ach sin cad ba mhaith leat.
  Sheol Anyuta, agus í ag tafann a cuid fiacla go borb, bronntanas báis lena cos lom, agus rinne sí caoineadh:
  - Is é seo ár cath deiridh agus cinntitheach!
  Agus nocht a fangs. Níos cruinne, tá fiacla réidh agus taitneamhach den sórt sin aici. Ná habair gur fangs é.
  Sciath Alla, ag tabhairt lena sála lom, seac scriosta léimneach:
  - Péiste ribíní tarbh!
  Chas Maria agus gáire:
  - Agus an mac scútar.
  Mar sin thóg sí é agus sheol sí lena méar loma an fiús a ghearradh amach an t-aerárthach ionsaí. An oiread sin faisisteach buailte. Bhuel, cailín. Do na cailíní go léir, cailleach iontach agus cailín!
  Ghlac Matryona é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh bás a bheith níos airde ná an saol!
  Agus as a cosa láidre, conas a bheidh grenades eitilt. Agus bunches iomlán de scrios. Seo é an baba! An cailín-ambal fíor!
  Agus ligeann brains faisisteach. Agus, go caipitiúil!
  Ní chailleann Alenka freisin. Arís, le cos lom, sheol sí satailít díothaithe. Bhrúigh na naimhde, agus sciob siad:
  - An comhartha is airde ábhar!
  Agus scaipthe gach duine. Agus thaispeáin sí an fianán lena méara loma. Ó, cé mhéad is breá leis an gcailín seo a scríobh, gach cineál péarlaí.
  Mar shampla, a leithéid de scéal AI. Go bunúsach, tá sé fíor. Dúirt Franco, ag rá nach raibh an Bhreatain ina comhraic leis an nGearmáin, go háirithe tar éis do na Gearmánaigh an Fhrainc a áitiú, lig an Wehrmacht go Giobráltar. Bhí an t-ionsaí tapa agus buaite. Agus thosaigh na Naitsithe ag aistriú trúpaí go dtí an Afraic. Go fortunately, is féidir é seo a dhéanamh thar an achar is giorra.
  Ach ar an láimh eile, bhí ar na Naitsithe dearmad a dhéanamh ar an bhfeachtas i gcoinne an USSR. Ghabh Fritz sa chéad leath den aonú bliain is daichead, tuaisceart na hAfraice ar fad, agus chuaigh sé isteach san Iaráic. Ach d"aistrigh siad níos mó ná daichead rann ó dheas. Mar gheall ar an méid nach raibh an plean "Barbarossa" materialize.
  Ach bhain na Gearmánaigh amach an Meánoirthear, agus thosaigh siad ag bogadh níos faide ar fud na Breataine Bige. Agus mais sclábhaithe agus amhábhar aige, chinn an Fuhrer ionsaí aeir a dhéanamh ar Shasana. Tá aschur eitlíochta ag méadú an t-am ar fad. Bhí níos mó agus níos mó monarchana á dtógáil. Tháinig fomhuireáin isteach san fharraige.
  Bhí an Afraic conquered go luath.
  Chuir na Gearmánaigh brú ar an mBreatain. Bombers forbartha. Yu-188 agus Do-317 le feiceáil. Tar éis buamáil níos déine i mí Lúnasa den dara bliain is daichead, mar sin féin tharla tuirlingt amfaibeach. D"éirigh leis agus thit an Bhreatain.
  Theith Churchill go Ceanada. Ach cuireadh fáilte fhuar roimhe ansin. Agus ghlac an tSeapáin seilbh ar na coilíneachtaí Briotanacha go léir.
  Sa tríú bliain is daichead, ghlac an Tríú Reich, tar éis dó: "Tigers", "Panthers", "Lions", an USSR a ghlacadh agus a ionsaí. Agus d'éirigh sé go dona arís ... Ach ní hea, níor ionsaigh sé fós.
  Chuir faisnéis faoin buama adamhach, a dhéantar sna Stáit Aontaithe, iachall ar Hitler dul chuig an Iarthar. Thosaigh cogadh idir cumhachtaí an Ais agus Impireacht an Iolair.
  Bhí cinniúint an "Panther" dochreidte. Ní raibh am ag an umar scaoileadh i gceart i dtáirgeadh, cuireadh "Panther" -2 níos troime ina ionad. Úsáideadh meaisín nua le hinneall, airm agus armúr níos cumhachtaí i gcoinne Mheiriceá. Agus tháinig an umar is mó. Go dtí gur tháinig an E-50 ina ionad.
  Fuair na Stáit Aontaithe tríd an Íoslainn, an Ghraonlainn agus Ceanada ar thaobh amháin. Tríd an Airgintín agus an Bhrasaíl ó dheas. Agus ón taobh thoir tháinig an tSeapáin. Mar sin d'éirigh an cogadh gan staonadh, ach sa chúigiú bliain is daichead bhí sé ar fad. Meiriceá capitulated.
  Sa bhliain 1946, áfach, thosaigh cogadh idir an Ghearmáin agus an tSeapáin. Is cinnte go bhfuil na Naitsithe níos láidre. Ach tharraing an cogadh ar aghaidh... Tá sé sin i bhfad níos suimiúla.
  Chuirfeadh Alenka síos ar seo níos mionsonraithe, ach go dtí seo níl aon am ann. Cad atá cailín le déanamh?
  Níl fágtha ach grenades a chaitheamh cosnochta. Nó rud éigin eile a chumadh.
  Mar shampla, domhan nach mbeadh Skobelev nimhithe ann. Tá sé sin suimiúil. Bhí an ceannasaí oirirc i gceannas ar fheachtas míleata i ndeisceart na Rúise, ag teacht ar Kushka faoi Alastar an Tríú. Ach léirigh sé é féin ina ghlóir ar fad, le linn an chogaidh leis an tSeapáin.
  Ar muir, níor ghníomhaigh admirers na Rúise go rathúil. Ach ar an talamh, bhí na Seapánaigh buaite go hiomlán. Ansin tháinig an scuadrún Baltach. Agus ar deireadh thosaigh na Rúiseach a bhuachan ar muir. Ar bhealach éigin, bunaíodh paireacht. Agus fiú buntáiste. Cuireadh iachall ar an tSeapáin síocháin a dhéanamh. Cosantóir aitheanta na Rúise ar an gCóiré. Ghéill sí do na hOileáin Kuril sin ar leis an Rúis iad roimhe seo, ach a mhalartaíodh go Sakhalin.
  Choinnigh an Rúis Port Arthur agus treisíodh i Manchuria. Tháinig méadú éigin ar údarás an rí. Cé gur ar muir, ní raibh gach rud go breá. Mhair Skobelev go dtí an Chéad Chogadh Domhanda. Bhuaigh na Rúisigh roinnt bua ar na Gearmánaigh. Bhuaigh siad iad sa Phrúise Thoir, ghlac Przemysl láithreach. Tháinig Skobelev chun bheith ina generalissimo. Agus tar éis maireachtáil go hochtó bliain d'aois, fuair sé bás i nglóir agus onóir.
  I roinnt bealaí dul thar Suvorov. Tháinig impireacht na tsarist go hiontach agus cumhachtach. Nicholas II, chuaigh síos sa stair mar iontach. Bhuaigh an Rúis cuid shuntasach den Tuirc agus beagnach gach ceann den Iaráin freisin.
  Bhuel, ansin ... Tuirseach de scríobh an rud céanna leis an tsarist Rúis conquers an domhan ar fad agus stoirmeacha na réaltaí. Ach, ar aon nós, bhí gach seans ag an arm talún is láidre ar domhan a bhuachan!
  Ar ndóigh, is mór an trua go bhfuair Skobelev bás chomh óg. Nochtadh a thallann níos luaithe ná sin Suvorov, ach freisin fadaithe gan a bhaint amach buaic.
  Alexander II ... is mór an rí gan dabht. Bhí conquests aige sa tSín, Lár na hÁise, an Tuirc, d'fhill Delta na Danóibe. Ach amháin má dhíol sé Alasca - a stupidity mór. Ach dá mba rud é gur mhair an rí níos faide, b"fhéidir go bhféadfadh an Rúis a sealúchais a leathnú. Nó, ar a mhalairt, bhrisfeadh círéibeacha amach. Bheadh mearbhall mar thoradh ar bhunreacht.
  Is coimeádach é an chéad Nikolay. Chaill an cogadh sa Crimea. Cogaí buaite i gcoinne na hIaráine agus na Tuirce, ach a lán iomlán de fola. Ar feadh na mblianta throid sé sa Chugais. Cad is féidir agus ar fionraí leathnú na Rúise ó dheas. Bhí uaillmhianta, sa deisceart. B"fhéidir go mbeadh an cogadh buaite aige leis an gcomhrialtas, murab é do Menshikov. Frámaithe ag an ceannasaí mediocre.
  Mar a bhí ina chuid ama Nicholas II Kuropatkin.
  Go ginearálta, d'éirigh le stair na Rúise tsarist. Bhuaigh an chuid is mó de na cogaí agus mhéadaigh an Impireacht. Ach lagaigh an cogadh cathartha an Rúis. Mar sin féin, sholáthair na Bolsheviks borradh nua. Faoi láthair.
  Níor thaitin Stalin le Alyonka. Fearg, mímhúinte. Ba chóir go mbeadh ceann Impireacht chomh mór sin níos scagtha ar bhealach éigin. Nach bhfuil chomh rude agus níos cliste. Agus ar ndóigh ní na pobail a rialaíonn an Rúis.
  Dá bhrí sin, is cosúil thosaigh an APSS a chailleadh. Tá an cogadh ag dul go dona ó thús go deireadh.
  Alenka shíl, cad atá le déanamh? Theastaigh uaithi athrú. Agus rud éigin níos fearr. Ní córas idéalach é Bolshevism. Níl gnáth-thoghcháin ann. Ainmnigh iarrthóir amháin fíoraithe agus vótáil. Owl tipiciúil. Ní mór daonlathas fíor a bheith ag daoine.
  Shamhlaigh Alenka an dóigh ar bhrúigh sí srón Stalin lena bharraicíní nochta agus go ndearna sí gáire. Tá sé fíor agus greannmhar. Déan pluma den ghoul seo.
  Eh, ní raibh an t-ádh ar an Rúis leis na ceannairí. Cén fáth a raibh purgóidí 1937 ann? Cén fáth ar stáitse gorta?
  Tá go leor coireanna ag Stalin! Agus anseo, ar ndóigh, ní mór duit coincheap a bheith agat chun seo go léir a thuiscint.
  Lenin, ar an drochuair, fuair bás ró-luath. Ní raibh am agam cumhacht a bhunú agus an tír a ardú. Bhí Stalin ina scoradán cnámh simplí. D'fhéadfadh Trotsky a bheith i gcumhacht - fear le buanna móra. Nó an Bukharin cliste.
  Ní dúr agus Pyatakov. B"fhéidir nach mbeadh cead tugtha acu Hitler i gcumhacht ar chor ar bith.
  Go ginearálta, d"fhéadfadh an Ghearmáin an Chéad Chogadh Domhanda a bheith buaite aici, ní trí thrí chór a aistriú go dtí an Prúise Thoir, ach trí leanúint den oibríocht chun Páras a chur timpeall.
  Ansin bheadh an ruaig ar an bhFrainc chomh sciobtha is a bhí sa daicheadú bliain. Agus ní bheadh an Rúis tsarist tar éis cur i gcoinne ar thaobh amháin. D'fhéadfadh na Prúiseach cumhacht ollmhór a fháil agus coilíneachtaí na Fraince. Nó b'fhéidir Béarla chomh maith. Ach ní raibh sé i ndán dó a bheith cosúil leis an Tríú Reich. Níos cruinne, an dara ... Agus chaill na Prúiseach. Cé go raibh siad in ann an Rúis a dhíchumasú. Aisteach go leor, ach fiú tar éis di a lámha a scaoileadh san oirthear, ní raibh an Ghearmáin in ann taoide an chogaidh a iompú.
  Agus anseo d'éirigh leis an Fuhrer go leor. Bhuail an tSeapáin san oirthear freisin.
  Sheol Alenka grenade arís lena cos lom chiseáilte. Scaip sí an Fritz agus yelped:
  - Eitlíodh sí agus roared!
  Cé chomh greannmhar atá...
  Chaith Anyuta bronntanas beag freisin. Scaoil sí sruth as a cuinne, agus chrom sí:
  - Den scoth agus Adidas!
  Ghlac Alla dearg-ruadh agus chaith sé grenade dea-dírithe arís. Bhris sí gléas féachana le haghaidh umar Gearmánach, ghlaoigh sí:
  - Cuarc uasal!
  Agus sheol sí an liathróid lena sÚil lom ...
  Bhain Maria úsáid as a cos galánta, lom freisin. Rinne an cailín seo iarracht scríobh freisin. Mar shampla, sceitse mé scéal mar seo.
  Bhí ceannródaí Petya ag iarraidh cabhrú le Bolotnikov. Agus éalaigh tríd an tairseach a chuid ama. Grabbing ag an am céanna gearrthóir póca, carraigeacha. Bhuel, ar ndóigh, buachaill ón todhchaí a bhí ann. Agus is féidir an gearrthóir a chaitheamh, cosúil le hyperboloid an innealtóra Garin. Ach i méid tá an arm seo cosúil le piostal Makarov. Agus is féidir leat é a mhuirearú le huisce. Sea, is prionsabal oibríochta den sórt sin comhleá núicléis hidrigine, agus táirgeadh héiliam.
  Agus laghduithe fiú longa cogaidh. Nuair a d'úsáid an buachaill a leithéid d'arm, thosaigh siad a mheas mar aingeal an Tiarna. Agus corónach i ról an Tsar Peadar Mór.
  Tá sé greannmhar go bhfuil an buachaill éirithe chomh fionnuar. Agus conquered sé freisin an Pholainn, agus an tSualainn, agus an Tuirc. Tá Impireacht ollmhór na Rúise tar éis fás.
  Agus ansin d'éirigh an leanbh, nach raibh ag fás suas go praiticiúil, ag fanacht ina leanbh, tuirseach den rialú agus d'fhill sé ar ais go dtí a ré.
  Ach ansin d'éirigh sé amach go measann gach duine gur leanbh é, ní rí. Agus rith an buachaill ar ais.
  Ina éagmais, tháinig mearbhall air. Ach tá an buachaill ar ais. Agus mhionnaigh gach duine dílseacht dó arís. Ansin lean an cogadh, go dtí go raibh an domhan ar fad aontaithe, faoi choimirce na Rúise. Agus bhí Impireacht amháin. Agus d'ordaigh an buachaill longa réalta a thógáil agus a leathnú isteach sa spás.
  D"fhéadfaí níos mó ná úrscéal amháin a chaitheamh ar an ábhar seo, ach níl aon am ann go dtí seo.
  Cuirtear iallach ar Maria dul i ngleic freisin. Go ginearálta, tá cuma doiléir agus gruama ar an todhchaí. Má tá an bua ag na Naitsithe, cad atá le déanamh?
  Bí ar an partisans? Agus crawl tríd na coillte go dtí go maraíonn siad tú? Nó b"fhéidir dul go dtí an Wehrmacht?
  Agus ní chuireann smaoineamh den sórt sin aoibh gháire orthu i bhfad ró. Chlaon Maria go mór.
  Agus chaith sí grenade díreach lena cos lom. Scóráil sí roinnt Fritz, hiss:
  - Hitler kaput! Cé go bhfuil sé fionnuar!
  Chaith Matryona braon grenades freisin lena cosa lom. Chas sí an umar anonn agus shéid sí:
  - Miotal ifreanda! Beidh náire ar an Fritz!
  Agus scaoil sí spréacha óna fiacla.
  Thóg Alenka é agus squealed:
  - Ó, bananaí! Ó, cnónna cócó - Tum-ba-yumba!
  Agus sheol an cailín dorn marfach lena cos lom. Agus bhris armúr an Fritz.
  Ansin chuimhnigh Alyonka smaoineamh eile uirthi. Scríobh faoin domhan geal. Ligean le rá tar éis an chogaidh. Tar éis an tsaoil, bheadh sé sin iontach! Mar, mar shampla, beo i laethanta an chumannachais. Nó rud éigin iontach eile.
  Cosúil le filíocht:
  Chroith na cruinne os ár gcionn
  Agus na réaltaí uiscithe an spéir i péarlaí ...
  Tá an cogadh ar lasadh, droch-phaisean ifreann,
  Agus ba mhaith leis an diabhal an Rúis a scrios!
  Ach anois tá na Gearmánaigh chun cinn i bhfad. Stoirmiú Gorky. Agus tá sé seo contúirteach.
  Ach bhí an ráfla scaipthe cheana féin go raibh Hitler arís ag moladh sos cogaidh. Agus is deis é seo chun socair agus scíth a ligean. Deis iontach do ghnóthú. Mura n-imeoidh ach an tír buailte.
  Ach d"fhéadfadh sé dul in olcas níos déanaí.
  Chaith Anyuta teachtaireacht an bháis arís lena chos lom. Níor chreid sí Hitler i ndáiríre. Ach bhí mé ag iarraidh teannas na gcathanna a laghdú. Agus ar a laghad a fháil ar roinnt scíthe. Eh, bhí Suvorov in áit Stalin, b'fhéidir go mbeadh gach rud imithe ar shlí eile.
  Mheas na Gearmánaigh Mainstein ab fhearr. Is beithíoch é an Fritz seo fós. Agus is féidir leat do chuid fiacla a lomadh fionnuar!
  Chuaigh Anyuta go smior:
  - Beria dÚsachtach, Stalin olc!
  Agus whistled tríd an nostrils. Is cailín í le tuiscint iontach ar ghreann.
  Agus bhí uirthi a bheith faoi ghabháil freisin. Ach bhí deireadh sona ag an scéal seo. Cuardaíodh go cúramach í, áfach, agus bhraith sí in áiteanna pearsanta freisin. Ansin bhí orm roinnt laethanta a chaitheamh i gcill stinking ag cur thar maoil le cailíní. Ach ansin scaoileadh í. Ní bhfuarthas aon leideanna fós. Nó b"fhéidir gurbh é an fhíric gur fhan a tuismitheoirí i gcoitinne. Ach conas atá sé - tá an leanbh sa phríosún, agus d'éirigh an t-athair agus an mháthair amach?
  Ach amháin má tá sé indéanta faoi airteagal coiriúil. Ní raibh Anyuta sa choilíneacht, cosúil le Alla agus Matryona. Ach freisin cailín cruaithe iarainn. Agus géar-eyed. D'oibrigh sí ag láithreán tógála. Throid beagnach ó thús an chogaidh. Agus d'fhoghlaim go leor.
  Bhí an Dara Cogadh Domhanda fadálach agus neirbhíseach go ginearálta. Chuaigh sé le sosanna gearr. Agus cait, nó fiú tigers, scríobtha ar an anam. Nó b'fhéidir francaigh. Is mionghiúmar é giúmar gach duine anseo. Ach i cath tú dearmad agus a fháil distracted.
  B'fhéidir rud éigin as an Count of Montecristo? Is fearr é ná saothar crua nó luí seoil aonair. Agus, ar ndóigh, tá an dráma go trom sa phríosún.
  Agus anseo tá siad go hiomlán saor in aisce, agus is féidir fiú shout:
  - Is gabhar é Stalin!
  Agus beidh siad go hiomlán ceart! Agus tá Stalin, i ndáiríre, fós ina gabhar! Agus anchúinse a chumadh an Rúis. Is mór an trua fiú gur tháinig sé chun bheith ina cheannaire faoi cheannaireacht a bhuaigh a leithéid de chogadh i bhfíor-stair. Tá éagóir ann seo. Bhuel, cén fáth nár tháinig ceannaire láidir ciallmhar eile chun tosaigh le linn an chogaidh?
  Bhí fuath ag Alla, mar iarphríosúnach, do Stalin. Ar ndóigh, ba é seo a chóras. D'iompaigh sí daoine ina sclábhaithe agus ina chiontaigh. Ní féidir leat argóint ina choinne seo!
  Agus ba chóir go gcuirfí pionós ar Stalin! Ceachtar hang nó shoot. Nó flog.
  Uaireanta shamhlú Alla conas a bheadh sí ag flog Stalin. Agus bhraith sé i bhfad níos fearr di. Cé go bhfuil, ar ndóigh, ach samhlaíocht. Agus ba mhaith liom rath fíor.
  Ach bheadh Hitler a chéasadh. Mar shampla, é a chur ar an raca. Nó sruth leictreach, nó sreang te. Nó... Cad eile? Is féidir leat, mar shampla, é a shníomh isteach i maiden cruach. Nó Fry i skillet. Briseadh do airm agus cosa, rub do mhuineál le rópa. Sea, agus i bhfad níos mó! Croch beagán Fuhrer.
  Anois, más rud é go ceathrú? Bhí sé chomh cool! Nó roth! Tuaslaig le haigéad beo.
  Nó b"fhéidir Hitler agus Stalin a thabhairt le chéile agus troid a chur orthu mar gladiators? Agus ansin Doirt i im leáite? Nó b'fhéidir i mbosca tairní. Agus tairní te? Agus whitewashed! Agus cad eile nach féidir smaoineamh ar!
  Agus buille an Fuhrer, buille, buille, agus buille arís! Tar éis sreang a théamh, nó slabhra.
  Nó reoite beo. Mar shampla, i mbloc oighir. Líon le nítrigin leachtach nó héiliam. Go ginearálta, loisc.
  Crá le radaíocht! Nó tóg luaidhe leáite agus doirt síos scornach an Fhuhrer é.
  Allah giggled. Agus chaith grenade lena chos lom.
  Iompaigh sé amach greannmhar. Agus bhí an Fuhrer crumbled.
  Thóg an cailín é agus chirped:
  - Boo Boo! Buailfidh mé Hitler!
  Agus cén fáth nár tháinig an áilleacht iontach seo suas go fóill! I ndáiríre cailín iontach!
  Agus mar sin dearg-haired ... Cad nach féidir a rá i scéal fairy, nach bhfuil cur síos le peann! gruaig frizzy den sórt sin. Just a lasair. Nó napalm. Agus ciceann sí, bíonn sí an-rasta agus tosaíonn sí an-fhionnuar. Is é seo an cailín terminator.
  Ní bronntanas í Maria ach an oiread. Ach tá nádúr tanaí. Agus fiú believer. Is fíor, tá a creideamh ag dul i laige. Go deimhin, cén cineál Dé, má cheadaíonn sí bua na Naitsithe? Conas is féidir é seo a dhéanamh fiú?
  Bhí fearg ar Mhuire le Dia. Shroich na Gearmánaigh Alma-Ata, Ufa, Gorky. Timpeallaithe Ryazan, Moscó, Leningrad. Agus ní stopann siad.
  Sea, tá na Naitsithe láidir. Rialaíonn olc an domhan gan an uimhir a fhios agam. Ach ní féidir libhse a chlann mhac Sátan cumhacht Chríost a bhriseadh!
  Bhí an lámh in uachtar i gcónaí ag laochra an dorchadais. Ós rud é go bhfuil an croí daonna craving chun olc. Agus ná bíodh muinín agat as an iomarca. Agus cé a chreidiúint? Aigne an fhir! Tar éis an tsaoil, nach bhfuil daoine chomh dona! Tá cineálacha sách réasúnta ann. atá in ann rialú a dhéanamh go cothrom. Agus ní gá go gcreidmheach. Agus tá Stalin fós ina sadist!
  Shíl Maria ar feadh nóiméad. Thar a leithéid de fhadhb: cén fáth a gceadaíonn Dia an t-olc? Agus anseo nach bhfuil an freagra éasca. Go deimhin, gan olc .... Déan iarracht a scríobh leabhar ina mbeadh aon olc! Tá sé beagnach dodhéanta!
  Tá olc i ngach saothar liteartha. Nó peaca... Cé nach bhfuil coincheapa an pheaca agus an uilc go hiomlán comhionann. Tá cogaí olc freisin. Ach bhí siad i gceannas ar an toil Dé. Agus ní peaca é seo, mar a bhí,. Is paradacsa an Sean-Tiomna é sin. Agus ansin an Tiomna Nua go hiomlán pacifist. Agus ní an ceann is fearr ach an oiread ...
  Cad a luíonn siad faoi na Naitsithe? Tar éis an tsaoil, dúirt Íosa: bhuail siad tú ar an leiceann dheis, a chur ar chlé!
  Ach cé a leanann é seo i ndáiríre? Sagairt? Bhuel níl! Bhí an eaglais ionsaitheach. Agus an Inquisition agus an Crusades, agus foirmíochtaí míleata ag na mainistreacha.
  Sea, ní raibh na sagairt idirdhealú ag baint leis. Agus daoine eile... Bíodh sé Caitlicigh, Protastúnaigh, Orthodox. Agus tá sé seo le pacifism an Tiomna Nua.
  Déanann Faisisteach an méid a deir siad. Agus ansin a mhúineadh conas a bheith caoirigh, agus gníomhú mar wolves féin.
  Shíl Maria níos mó ná riamh go bhféadfadh an tsíochánaíocht shláintiúil a bheith mar fhírinne. Ní pacachas é sin, ach aindiachas. Deir siad, go deimhin, cad é creideamh ach féin-hypnosis. Bhuel, ar chúis éigin, ní dhearna na deilbhíní duine ar bith bás a fháil. Agus faigheann patriarchs bás, díreach cosúil le gnáth-pheacaigh. Agus níl na manaigh in ann rud ar bith.
  Níl, tá sé i bhfad níos fearr a chreidiúint i ndáiríre: tá duine an gabha a sonas féin!
  Agus ná sceith tú féin le troscadh agus le paidreacha. Agus tá umar nua i bhfad níos luachmhaire ná míle paidir.
  Chaith Maria grenade lena cos lom, an-seductive agus dúirt le osna dhomhain:
  - Agus ní séipéal, ní teach tábhairne! Níl aon rud naofa! Agus sa saol nach bhfuil gach rud mar sin ... Níl gach rud mar sin cailíní!
  D"fhág Matryona agus í cosnochta, lárionad iomlán de phléascáin agus adhlacadh céad Fritz. Agus ansin gurgled sí:
  - Ná bí brón! An saol ar fad amach romhainn! Gach saol amach romhainn, tá súil agus fan!
  Chaith Alenka teachtaireacht freisin, ag tiomáint an Fritz isteach sa chónra. Agus sheinn sí go fonnmhar. Ag scríobh ar an dul;
  Is iad cailíní Komsomol salann an domhain,
  Tá muid cosúil le méine agus tine an domhain thíos.
  Ar ndóigh, tá siad tar éis fás go feats,
  Agus le linn an Claíomh Naofa, Spiorad an Tiarna!
  
  Is breá linn troid go dána,
  Tá cailíní fairsinge ag rámhaíocht na cruinne ...
  Tá arm na Rúise dochreidte,
  Le do paisean, sa chath gan athrú!
  
  Go glóir ár dTír Mháthair, a naomh,
  Tá scaird trodaire ag dul timpeall sa spéir...
  Is ball Komsomol mé, rithim cosnochta
  Oighear ag splancadh a chlúdaigh na locháin!
  
  Ní féidir a chailíní, tá a fhios ag an namhaid scanradh a dhéanamh,
  Scrios siad gach diúracán namhaid...
  Ní chloífidh an gadaí fuilteach a aghaidh chugainn,
  I ndánta, canfar feats!
  
  Chuir faisisteachas ionsaí ar mo thír dhúchais,
  Rinne sé ionradh ar bhealach chomh trom agus uafásach sin...
  Is breá liom Íosa agus Stalin
  Tá baill Komsomol amháin le Dia!
  
  Ritheann muid cosnochta tríd an sneachta,
  Ar nós beacha sciobtha...
  Is iníonacha an tsamhraidh agus an gheimhridh sinn,
  Chuir an saol crua ar an gcailín!
  
  Tá sé in am a shoot, mar sin tine oscailte
  Táimid cruinn, agus álainn sa tsíoraíocht ...
  Agus buail ar dheis sa tsúil, ní sa tsúil,
  As an cruach ar a dtugtar an comhchoiteann!
  Ná buail an faisisteachas ar ár n-amhras,
  Agus tá an toil níos láidre ná Tíotán láidir ...
  Sa tír dhúchais is féidir linn sólás a fháil,
  Agus fiú an Fuhrer-anfhlaith a threascairt!
  
  Umar an-chumhachtach, creidim "Tíogair",
  Lámhaigh sé i bhfad agus go cruinn ...
  Ní anois an t-am le haghaidh cluichí dúr
  óir tá Cain olc ag teacht!
  
  Caithfimid an fuacht, an teas a shárú,
  Agus troid ag magadh le horde buile ...
  Béar buile feargach,
  Nár chlaon trua é anam an iolair!
  
  Creidim go mbeidh an bua ag baill Komsomol
  Agus ardóidh siad a dtír os cionn na réaltaí ...
  Thosaigh muid an turas ó mhí Dheireadh Fómhair,
  Agus anois tá ainm Íosa linn!
  
  Is breá liom mo thír dhúchais go mór,
  Shines sí radiantly do gach duine ...
  Ní dhéanfaidh an rúbal an tír dhúchais a bhaint de,
  Daoine fásta agus leanaí ag gáire i sonas!
  
  Is spraoi do gach duine maireachtáil sa domhan Sóivéadach,
  Tá sé éasca agus díreach foirfe ...
  Ná bac leis an t-ádh a snáithe,
  Agus an Fuhrer bhfostú a bhéal go neamhbhalbh!
  
  Is ball Komsomol cosnochta mé,
  Cé go n-iompaíonn an sioc na cluasa ...
  Agus ní fheiceann tú an ghinealach, creid an namhaid,
  Cé atá ag iarraidh sinn a ghlacadh agus sinn a scrios!
  
  Níl focail níos áille don Motherland saor in aisce,.
  Tá an bhratach dearg, mar má shineann an fhuil sna gathanna.
  Ní bheidh muid níos umhail ná asail,
  Creidim go dtiocfaidh an bua go luath i mí Bealtaine!
  
  Rachaidh cailíní cosnochta Bheirlín,
  Fág priontaí ar an gcosán.
  Rinneamar dearmad sólás do dhaoine,
  Agus nach bhfuil lámhainní oiriúnach sa chogadh!
  
  Agus beidh troid ann, lig an troid seo briseadh amach.
  Bainfidh Fritz gach rud i bpíosaí!
  Is saighdiúir leat go deo an dúchas,
  Níl a fhios cad is treallacht ann!
  
  Mothaím leithscéal dóibh siúd a fuair bás, is trua é seo do chách,
  Ach ná tabhair na Rúisigh ar a nglúinibh.
  Cé gur chuir Sam isteach sa Fritz fiú,
  Ach dúinne an gúrú mór Lenin!
  
  Caithim suaitheantas agus cros ag an am céanna,
  Táim sa Chumannachas agus creidim sa Chríostaíocht...
  Cogadh, creideann daoine, ní scannán é,
  Is í Motherland ár máthair, ní an khanate!
  
  Nuair a thagann an tUilechumhachtach sna scamaill,
  Ardóidh na mairbh go léir in aghaidh geal...
  Bhí grá ag daoine don Tiarna i mbrionglóidí,
  Toisc go bhfuil Íosa an Cruthaitheoir an tábla!
  
  Anseo beimid in ann gach duine a dhéanamh sásta,
  I saol na rúise gan teorainn.
  Nuair a bhíonn pléisiúr ar bith cosúil le piaraí,
  Agus is tábhachtaí sa Chruthú Cruinne!
  
  Ba mhaith liom glacadh leis an gCríost Uachtarach,
  Ná titim riamh roimh naimhde...
  Comrade Stalin ionad a athar,
  Agus beidh Lenin linn go deo freisin!
  .
  
  
  Obama mealltach
  Bhí Uachtarán SAM Obama níos cunning agus níor bhuamáil ISIS, ach chinn sé an Caliphate seo a úsáid mar reithe buailte in aghaidh na hIaráine, na Siria agus na Rúise. Bhí bonn cirt lena ríomh. Tar éis do ISIS an chuid is mó den Iaráic a ghabháil, chuaigh sé isteach sa chogadh leis an Iaráin. Cheannaigh na Meiriceánaigh ola ó na míleataigh agus dhíol siad airm mar chúiteamh. Chun Assad a shábháil, chuaigh Vladimir Putin isteach sa chogadh tar éis an tsaoil.
  Agus thosaigh buamáil ISIS. Ach níor chuaigh sé chomh réidh agus a bhí sé i bhfíor-stair. Tá córais aerchosanta ag ISIS a dhíoltar leis na Stáit Aontaithe, agus scairdeanna trodaire. Bhí namhaid níos láidre os comhair na Rúise, agus b'éigean di trúpaí talún a aistriú. Ón tús, d'fhulaing na Rúiseach caillteanais inláimhsithe, agus bhí a neart briste. Anseo, ar ndóigh, tá sé a thuilleadh suas le saill.
  Tarraingíodh fórsaí níos mó agus níos mó isteach sa chogadh sa tSiria. Agus ní raibh tóir uirthi. Dúirt go leor: ar cheart don Rúis a bheith páirteach ann? Agus bhí ISIS ag dul chun cinn, ag cur buille trom ar thrúpaí na Rúise.
  Fuair saighdiúirí bás i líon mór. Ach níorbh fhéidir taoide an chogaidh a chasadh. Thairis sin, bhí coinbhleacht leis an Tuirc freisin. Agus rinne sé seo deacair na fórsaí a úsáid.
  Thosaigh an cogadh le ISIS ar ais i mBealtaine 2015 agus tá sé imithe i bhfad. Chuaigh na cathanna ar aghaidh ar feadh i bhfad, agus is ar éigean a d"fhéadfadh arm na Rúise an namhaid a choinneáil siar. Bhí cónraí since ann. Agus bhí an chuid is mó den Iaráic faoi ISIS. Agus rinneadh iarrachtaí chun briseadh tríd go gníomhach agus ionsaitheach.
  An cogadh, ar ndóigh, iompaigh amach a bheith fada ... Agus faoi na toghcháin uachtaránachta sa Rúis, bhí sé mhair cheana féin ar feadh trí bliana. Agus fuair níos mó ná deich míle saighdiúirí Rúiseacha agus oifigeach agus roinnt Ginearálta bás.
  Dá bhrí sin, bhí freasúra tromchúiseach ag Vladimir Putin. Thosaigh Pavel Grudinin ó na fórsaí clé ag fáil scóir agus pointí polaitiúla go tapa. Agus bhí a rath iontach, mar jumps an rátáil.
  Fíor, bhain na scannail an bonn de sheasamh Grudinin, ach bhain Girkin an-tóir air. Atá, mar laoch an chogaidh sa Donbass, a bheith ina réalta nua.
  In aon chás, tá tóir caillte ag Putin cheana féin, agus bhí daoine ag iarraidh athrú, agus rinneadh dearmad ar annexation na Crimea.
  Bhí deireadh leis na toghcháin, agus cé gur cosúil gur bhuaigh Putin sa chéad bhabhta, cuireadh tús le mór-agóidí agus éilimh athbhreithniú a dhéanamh ar thorthaí an toghcháin. Níor chreid na cumannaithe sna torthaí, agus bhí samplaí iomadúla de chalaois vótálaithe.
  Agus i Moscó bhí troideanna sách mór le taispeántóirí. Cuireadh tús freisin le gníomhartha ollmhóra frith-chogaidh. Agus lean an troid sa tSiria.
  Chuir Putin fiú an troid chun cinn agus rinne sé iarracht ionsaí a dhéanamh san Iaráic.
  Ach níor tháinig ach méadú ar líon na gcaillteanas mar thoradh ar seo go léir.
  Agus d'fhás na cathanna níos mó agus níos mó agus d'éirigh siad níos fola ...
  Bhí an ghluaiseacht frith-chogaidh sa Rúis ag fás. Bhí skirmishes ollmhór leis na póilíní agus massacres díreach.
  Is é an eipidéim coronavirus amháin a laghdaigh an déine frith-chogaidh beagán.
  Ach lean na cathanna sa tSiria, in ainneoin na paindéime, fós. Agus in 2021, i gcoinne ISIS, chinn siad an arm is déanaí a thástáil: umair pirimideacha aon suíochán.
  Is gluaisteáin uathúla iad seo a tháirgtear i gceithre chóip amháin. Bhí caoga tonna ag gach ceann díobh, agus bhí inneall cúig mhíle capall acu. Agus nach bhfuil an t-inneall simplí, ach leictreacha.
  Thiomáin cailíní álainn ceithre charr agus bhí sé an-fhionnuar.
  Bhrúigh Natasha, ar umar pirimideach, na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, agus ghearr sí an Mujahideen le gunnaí meaisín, agus ghearr sí amach iad le hurchair croí-úráiniam.
  Agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Glóir don Rúis Mhór!
  Dúirt Zoya, a bhí ag lámhach comhraic le gunnaí meaisín agus ag lámhaigh as gunna mearthine, ag caoineadh:
  - Don Rúis a leathnaigh a sciatháin!
  Agus le toes lom, bhrúigh an áilleacht nimble na cnaipí luamhán stiúrtha.
  Agus arís spits amach sliogáin le croíthe úráiniam.
  Casann umar pirimideach eile agus Agaistín a crúba agus brúitear an namhaid. Gearrann sé síos céimeanna an Mujahideen, ag clúdach an chnoic le sliabh corpáin.
  Agus roars:
  - Chun thug an cumannach!
  Agus buaileann Svetlana na naimhde agus gearrann sí síos an Mujahideen. Agus cé go canann sé:
  - Beidh Cumannachas i ghlóir!
  Agus lena bharraicíní loma, brúigh sé na cnaipí luamhán stiúrtha.
  Agus tá an cogadh ag ardú. Bhí tús láidir ag trúpaí na Rúise.
  Ní bronntanas é ISIS. Úsáidtear Stormtroopers ina choinne. Tá cailíní álainn acu freisin: Maria agus Mirabela. Tá siad chomh iontach agus troid cosnochta agus i bicíní.
  Tá cailíní álainn ag brú ar shuíomhanna an Mujahideen cheana féin. Agus scrios iad le diúracáin.
  Maria ag canadh le áthas:
  Cearrbhachas i rage SATO,
  Ghluais namhaid an reisimint ar aghaidh ...
  Ach na marbhóirí-sárdú,
  Buailfidh na Rúisigh le naimhdeas!
  Agus conas diúracáin a sheoladh chuig an namhaid. Agus buail na naimhde ag an am céanna.
  Mirabela, sliogáin a sheoladh, nótaí:
  Cad é cogadh, cad é cogadh? Ar mhaithe le deachtóir éigin Assad fuil a dhoirteadh?
  D"aontaigh Maria go fonnmhar leis seo:
  - Ar mhaithe leis seo, ní fiú é fuil a dhoirteadh!
  Agus chuir sí roicéad marfach freisin.
  Leanann na cailíní orduithe, ar ndóigh. Ach don seachtú bliain tá cogadh ann, ar mhaithe le cé a fhios cad é. Agus ar ndóigh, tá na cailíní feargach le Putin. Níl sé soiléir cad atá uaidh. Agus tá trúpaí na Rúise i seilbh na líne, agus iarrachtaí maslacha ag teip.
  Tá umair pirimideacha go maith, ach tá an ceallraí fós á urscaoileadh go tapa ar luas den sórt sin. Caithfear iad a thabhairt ar chúl agus leictreachas a luchtú.
  Tháinig Natasha, Zoya, Augustina agus Svetlana le chéile agus déanaimis cártaí a imirt.
  Ag an am céanna, canann na cailíní:
  - Bhuel, cad is féidir liom a rá, cad is féidir liom a rá, tá daoine socraithe mar sin! Ag iarraidh a fháil amach, ag iarraidh a fháil amach! Tá siad ag iarraidh a fháil amach cad a tharlóidh!
  Agus léirigh na toghcháin don Duma Stáit bua na gcumannach. Ach arís bhí falsuithe ollmhóra ann. Agus bhí agóidí ollmhóra mar thoradh air seo inar ghlac na milliúin daoine páirt. Scriosadh an Zyuganov lag aosta, agus tháinig na hóg i gcumhacht ina áit. Agóidí níos déine, chuaigh ar stailc, agus a lán de na mana.
  Mar fhreagra air sin, sheol arm na Rúise mórionsaithe sa tSiria agus san Iaráic araon. D'éirigh an troid amach a bheith an-fuil. Ina theannta sin, tá an Iaráin restless. Tá círéibeacha agus corraíl ann.
  Bhí cás an-deacair ag Putin. Laistigh den Rúis, tá míshuaimhneas tar éis éirí i bhfad níos mó. Thit Zyuganov tinn ar deireadh, agus d'éiligh an cheannaireacht óg nua éirí as Putin agus a fhoireann.
  Troid raged sa tSiria agus an Iaráic. Bhí an cogadh mór ann. Agus climbed ar an rampage.
  Throid beirt chailíní eile, Alice agus Angelica, mar arrachtaigh agus d"úsáid siad héileacaptar speisialta i gcruth diosca. Agus ní raibh aon bhealach chun iad a leagadh.
  Seolann an héileacaptar roicéid, dónna comhraic, agus briseann bunkers.
  Thóg Alice é agus chirped:
  - Chun Caliphate na Rúise!
  Agus mar a bhrúnn sé a bharraicíní loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus an namhaid a bhualadh.
  Dúirt Angelica:
  - Ar bord!
  Agus arís, roicéad cosúil le lúpán, ag an namhaid ...
  Reáchtáladh ollrally i Moscó agus le linn troideanna leis na póilíní bhí marbh. Chuaigh go leor monarchana ar stailc. Anois tá a neart léirithe ag na Cumannaigh. Agus d'iarr siad go díreach ar Putin cheana féin mar choirpeach agus ina dhúnmharfóir. Bhí an freasúra ag fás. Agus anseo agus ansiúd doirteadh fola.
  Na agóidí iompú isteach i stailc ghinearálta. Agus d'éirigh sé amach a bheith chomh mór sin go ndearna na húdaráis lamháltais.
  Neamhníodh torthaí na dtoghchán don Duma Stáit. Agus tá cinn nua fógartha. Agus anseo bhí gach seans ag na Cumannaigh an bua. Agus bhuaigh fiú, tar éis an chuid is mó de na suíocháin sa pharlaimint a fháil.
  Agus d"éirigh rialtas Mikhail Mishustin as. Cuireadh tús le bunú rialtas cléibh. Ag an am céanna, thug na cumannaithe faoi deara go raibh sé in am deireadh a chur leis an gcogadh sa tSiria.
  Tá sé 2022 cheana féin... Dúirt Vladimir Putin le osna nach raibh sé chun é a dhéanamh. Mar sin beidh na híobairtí go léir sa chás seo in vain.
  Ansin thosaigh an próiseas impeachment sa Duma Stáit. Tá athruithe sa Chomhairle Cónaidhme freisin. Chas sé ar chlé, agus éilíonn siad a scuabadh ar shiúl Matvienko, atá ró-umhail puipéad na n-údarás.
  Go ginearálta, thosaigh na daoine ag éirí amach i bhfad níos gníomhaí agus d'éiligh siad athruithe.
  Bhí an scéal ag teas suas. Anois ba iad na Cumannaigh a leag an fonn ar na hagóidí. Agus bhailigh siad sínithe le haghaidh bunreacht nua.
  Agus ansin bhí stróc ag Putin, agus thit sé tinn.
  Fógraíodh toghcháin uachtaránachta nua.
  Ba é Alexei Kuznetsov an príomh-iarrthóir ó na Cumannaigh. Agus rinne sé go leor. Agus sna toghcháin, d'éirigh leis an gceannaire clé nua a bhuachan sa chéad bhabhta.
  Agus bhí sé ar fheabhas!
  Seo a chríochnaíonn an scéal fairy, agus cé a d'éist leis an cúcamar!
  
  EMELYAN PUGACHEV - Seans don Daonnacht
  Chuaigh Emelyan Pugachev, díreach tar éis ghabháil an dúnfort Tatishchevo, go Orenburg agus d'éirigh leis an chathair a ghlacadh le hiontas agus í a thógáil le hionsaí cabhlach. Ghéill an chuid is mó den gharastún beagnach gan troid.
  Agus ghabh Emelyan Pugachev ionad mór cúige, a lán gunnaí agus lón lámhaigh.
  Ina dhiaidh sin, bhog a arm a bhí ag fás go tapa go dtí an fortress Verkhne-Yaitskaya agus ghlac sé freisin le ionsaí tapa. Agus a thuilleadh ar Ufa. Tháinig níos mó agus níos mó daoine ó náisiúin éagsúla isteach i Pugachev. A arm, druidim Ufa, uimhrithe cheana féin beagnach caoga míle, agus go leor gunnaí.
  Ghéill an garastún beagnach gan frithsheasmhacht. Ina dhiaidh sin, chuir Emelyan Pugachev díorthaigh eitilte chuig na Urals chun smacht a ghlacadh ar na monarchana arm.
  Fuair Catherine the Second an scéala faoi thitim Orenburg le fada an lá. Agus chuir sé iontas ar gach duine. Bhí orm neart a bhailiú go práinneach. Agus níl mórán acu - cuireann cogadh na Tuirce gach rud ar shiúl. Níor slógadh ach Bibikov amháin, príomhcheannaire a bheag nó a mhór oiriúnach. Agus tá foireann aige. Bhí orm neart a bhailiú go práinneach.
  Ach d'fhás arm an impostor go tapa. Agus bhog sé go Kazan. Tháinig Kalmyks, Baiscíris, Tatars, Cirgiz agus daoine eile isteach ann. Amháin i ndiaidh a chéile, aithníodh Emelyan Pugachev mar an rí dlisteanach agus monarchana agus cathracha sna Urals.
  Agus chuaigh go leor leis na reibiliúnaithe. Agus chuaigh arm Emelian Pugachev go Kazan, agus bhris sé an fhriotaíocht go héasca. Chuaigh go leor oifigeach anonn go dtí a taobh. Agus d'fhás arm Pugachev go tapa. Agus mar sin ionsaíodh Kazan.
  Agus sa stair fíor, bhí an impostor in ann é a ghlacadh le arm eagraithe níos lú agus níos measa. Agus anois tá sé níos éasca agus níos tapúla.
  Agus tógadh an Kazan Kremlin láithreach. Bhí arm Emelyan sciobtha.
  Agus cé mhéad marcra agus trodaithe cumhachtach a bailíodh. Agus airtléire, agus trodaithe ó na monarchana Ural. Agus a lán na n-arm. Mar sin thit Koziedemyansk.
  Is i Nizhny Novgorod amháin a raibh Emelyan Pugachev ag súil le frithsheasmhacht tromchúiseach.
  D"éirigh leo treisithe ingne a dhéanamh ansin ó in aice le St. Petersburg agus ó theorainn na Sualainne. Ach bhí níos mó ná céad míle trúpaí agus go leor gunnaí ag Pugachev cheana féin.
  Rinne Bibikov botún. Fós féin, in ionad na cosanta, tharraing sé cuid de na trúpaí as an gcathair. Agus tháinig siad faoi bhuille láidir ó fhórsaí uachtaracha na reibiliúnaithe agus brúitear iad.
  D'éascaigh sé seo an t-ionsaí ar Nizhny Novgorod. Thairis sin, chuaigh cuid de na trúpaí agus oifigigh anonn go dtí an taobh Emelyan Pugachev. Agus thit an chathair is mó.
  Bhí Bibikov gafa freisin. Dhiúltaigh sé dílseacht a mhionnú don impostor agus crochadh é.
  Bhog Pugachev go Moscó. Níos minice agus níos minice, chuaigh trúpaí rialtais, oifigigh agus fiú ginearáil anonn lena thaobh.
  Thit Ryazan beagnach gan frithsheasmhacht. Agus tháinig arm ollmhór i Moscó.
  Ní raibh mórán trúpaí ann, agus ní raibh siad iontaofa go hiomlán. Chuaigh trí reisimint de Don Cossacks anonn go taobh Pugachev. Agus bhí ionsaí Moscó ag stoirme.
  Ní raibh deis ag an Kremlin ach cur i gcoinne, ach fuarthas fealltóirí ann agus d'oscail na geataí go Pugachev.
  Chuimhnigh Alexander Suvorov go pras ó thosach na Tuirce anonn go dtí an taobh den tsar féinfhógartha. Chinn sé nach raibh aon phointe ag troid i gcoinne na ndaoine. Agus is ceist dhlisteanacht an rí í ceist na tíre.
  Lean Ginearálta eile Suvorov. Scaip na taoisigh a bhí i gceannas ar na trúpaí ar fud na Rúise agus ghlac siad cathracha i ndiaidh cathracha.
  Agus chuaigh Pugachev féin go St Petersburg.
  Catherine the Second, féachaint go raibh a neart ag laghdú, ag glacadh cuid de na seoda, theith thar lear, ag ordú do na deartháireacha Orlov cosaint na cathrach a eagrú.
  Rinne siad go díreach. Chuaigh an chuid is mó den gharastún anonn go dtí taobh an impostor, agus tógadh St Petersburg go tapa. Urghabhadh na Orlovs agus crochadh iad. Agus tháinig an rí nua isteach sa phríomhchathair. Go gairid, d'aithin beagnach gach ginearál agus aonad na Rúise é. Cosúil le cathracha na rúise. Theith Catherine go dtí an tSualainn. Agus as sin go dtí an Ghearmáin.
  Fuair a mac Pavel bás faoi imthosca doiléir. Agus phós Emelyan Pugachev arís, agus d'fhógair coróin nua. Tar éis sin, tháinig an Cossack Ustinya ina bhean chéile.
  Cuireadh an cogadh leis an Tuirc ar iontaoibh Alexander Suvorov agus chríochnaigh sé le bua tapa.
  Rugadh oidhre Emelyan. Agus neartaíodh dynasty na Romanovs, mar a bhí,.
  Chuir an rí deireadh le serfdom agus rinne sé leasuithe. Thosaigh an Rúis ag forbairt agus ag ardú go tapa. Cogadh eile leis an Tuirc agus gabháil Constantinople ina dhiaidh sin. Bhunaigh Emelyan Pugachev reiligiún nua, ag tréigean na Tríonóide agus ag tabhairt isteach polygamy. Bhí sé mar an gcéanna cheana féin le Ioslam, ach Orthodox Ioslam.
  Rinne Alexander Suvorov roinnt feachtais, ag baint amach Maracó, agus ag conquering an Meánoirthear, an Iaráin, an tSúdáin agus an Afraic Thuaidh. Agus ansin, nuair a tharla réabhlóid sa Fhrainc, ghabh arm Emelyan Pugachev an Eoraip ar fad. Mar sin tháinig an ceann is mó de na impireachtaí i stair an chine daonna.
  Bhí Emelyan Pugachev sách óg ó 1742 agus dá bhrí sin rialaigh sé ar feadh i bhfad, d'éirigh sé as Catherine agus Alexander Suvorov araon. Tar éis conquest na hEorpa, bhog na Rúiseach ar fud na hAfraice agus isteach san India, a conquered siad freisin.
  Tharla an cogadh leis an tSín cheana féin in 1815 faoi Peter the Fourth, mac Pugachev.
  Bhí an bua ag an gcogadh don Rúis agus cuireadh an tSín faoi chois. Ina dhiaidh sin, chuir an Rúis faoi réim trí mhór-roinn go hiomlán agus tháinig sí i dtír san Astráil agus in Alasca. Agus lean ar aghaidh ag leathnú go Meiriceá. Ní raibh iomaitheoirí dáiríre aici a thuilleadh.
  do ruaig agus do gabhadh an Bhreatain. Agus go luath conquered na Stáit Aontaithe. Faoi 1850, bhí an Rúis i gceannas ar an domhan ar fad cheana féin.
  Next tháinig go dtí an leathnú Cosmaí. Agus d'éirigh sé amach go hiontach.
  Mar sin féin, ar ndóigh bhí fadhbanna ann.
  Ceann acu is ea an ghluaiseacht i bhfabhar foirm rialtais phoblachtach. Ach bhí údarás ag ríshliocht Pugachev-Romanov agus níorbh fhéidir a chroitheadh go dtí seo.
  Bhí streachailtí cumhachta agus iarrachtaí coup ann freisin. Nuair a tharla an chéad eitilt lasmuigh den ghrianchóras ag druidim le deireadh an fichiú haois, chuaigh grúpa comhcheilg ag tús an aonú haois is fiche isteach i gcodladh saorga agus d"eitil siad chuig pláinéad i bhfad i gcéin chun a stát féin a bhunú ann.
  Tháinig roinnt fadhbanna chun cinn leis na Giúdaigh. Más rud é go raibh náisiúin eile Russified go tapa agus glacadh leis an Ioslam Cheartchreidmheach, ansin bhí na Giúdaigh stubborn agus resisted. Agus bhí brú orthu chun é. Bhí fadhbanna eile ann freisin. San aonú haois is fiche, tá atheism tar éis éirí faiseanta. Agus an séanadh an údaráis an Bhíobla agus an Koran. Agus go foirmiúil, tógadh an diagacht ar léirmhíniú saor in aisce ar na leabhair seo.
  Agus ba chúis leis seo freisin roinnt coinbhleachtaí. Thairis sin, tá an eolaíocht forbartha. Tá méadú suntasach tagtha ar ionchas saoil san aonú haois is fiche, agus d'fhoghlaim daoine breathnú níos óige i ndáiríre. Agus ar ndóigh thosaigh siad ag rá, ach cad faoi bhriathra Chríost: ní dhéanfaidh tú aon ghruaig bán nó dubh? Nó b'fhéidir go mbeadh a laethanta céad agus fiche bliain!
  Bhí amhras ann freisin. Ar roinnt pláinéid den ghrianchóras, áit a raibh lonnaíochtaí tromchúiseacha ann cheana féin, thosaigh mothúcháin deighilteacha ag teacht chun cinn. Ar aon nós, bhí éilimh ar neamhspleáchas. I mbeagán focal, níos fearr ná i stair fíor, ach fós, tá fadhbanna agus nach bhfuil gach rud rosy.
  Ach in aon chás, tá an chine daonna aontaithe agus le gorta agus eipidéimí agus tá beagnach gach galar thart. Agus is féidir le daoine maireachtáil ar feadh na gcéadta bliain gan dul in aois, agus ní saol ar chor ar bith, ach beagnach cumannachas agus neamh ar an Domhan san aonú haois is fiche!
  
  SEASMHACH CHURCHILL
  D"aontaigh Churchill síocháin leis an nGearmáin ar na téarmaí seo a leanas. Tugann an Tríú Reich ráthaíocht don Bhreatain sláine a Impireachta coilíneachta. Ina theannta sin, d"aontaigh Hitler fiú gan na coilíneachtaí Gearmánacha a ghlac Sasana le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda a éileamh ar ais. Mar chúiteamh, áfach, bhí saoirse iomlán ag na Gearmánaigh na coilíneachtaí Francacha agus Ollannacha a dhiúscairt. Agus freisin d'fhéadfaidís gníomhú an oiread agus a theastaigh uathu i gcoinne na Rúise. Ar ndóigh, ní raibh an Fuhrer chun an APSS a fhulaingt lena chomharsa. Fuair an Ghearmáin go leor. Agus bhí a dóthain aici. Agus níor chaill an Bhreatain faic go foirmiúil. Mar sin bhí an margadh comhthairbheach. Ar aon nós, ní raibh seans ar bith ag Sasana a sealúchais a choinneáil san Afraic agus san Áis. Bheadh sé éasca ag na Gearmánaigh an Éigipt a ghabháil, agus ina dhiaidh sin an Meánoirthear leis an Iaráic agus Cuáit. Agus ansin, tríd an Iaráin atá ar son na Gearmáine, bheadh an India bainte amach acu.
  Gan trácht ar nach bhfuil seans ar bith ag an mBreatain an Afraic a choinneáil.
  Bhí fomhuirí agus cogaíocht aeir, críochnaithe amach, na Breataine ar aon nós.
  Agus mar sin d'fhan na páirtithe go léir chun a leasa. Agus thosaigh Hitler ag ullmhú ionsaí ar an Oirthear. Tá i bhfad níos mó umar sa USSR, agus míle go leith feithicil, ar chaighdeán i bhfad níos fearr ná cinn na Gearmáine.
  I gcomparáid leis an scéal fíor, chuir an Fritz cúig mhíle aerárthach agus míle umar eile ar bun. Chuir an easpa caillteanais i gCath na Breataine isteach, agus an cumas úsáid a bhaint as Cór na hAfraice san oirthear.
  Fíor, bhí sé seo fritháirithe go páirteach ag an bhfíric go raibh iontas níos deacra a bhaint amach.
  Mar sin féin d'fhógair Stalin slógadh ginearálta, agus thug sé na trúpaí ar an airdeall. Ach d"éirigh le buille na nGearmánach fós a bheith láidir agus tactically tobann. Thairis sin, ní raibh siad ag súil go mbeadh an Fritz chaitheamh láithreach a neart go léir i blows. Agus a chosaint, tá na Reds oilte i bhfad níos measa ná chun ionsaí.
  Bhris trúpaí Wehrmacht trí na cosaintí agus bhí siad in ann dul chun cinn sna príomhthreoracha.
  Beagán níos moille ná mar a bhí sa bhfíorscéal is daichead. Ach shroicheamar Smolensk. Nuair a chríochnaigh siad, chuir fórsaí Sóivéadacha uachtaracha stop leo. Ach d"iompaigh na Naitsithe ó dheas. Cheana féin go déanach san fhómhar ghabh siad Kiev. Rug an Geimhreadh ar an Fritz, agus é ullamh le haghaidh ionsaí ar Moscó a chomhrac. D'fhan na Naitsithe ar feadh an gheimhridh, sa fuar, gan a bheith dána stoirme.
  Leningrad, ina dhiaidh sin, tá bac.
  Níos measa ar fad, níor leomh an tSeapáin dul chun cogaidh leis na SA agus leis an mBreatain. Agus d'fhéadfaí an dara tosaigh a oscailt tráth ar bith. Sa gheimhreadh, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht dul chun cinn, ach níor briseadh cosaintí na Gearmáine riamh. San earrach, fuair na Naitsithe neart agus lean siad ar aghaidh le bheith i gceannas ar an aer. Ach ós rud é go bhfuair an Tríú Reich ola ní hamháin ón Rómáin, ach freisin ón Libia, ón Nigéir, ó Camarún, ní raibh an oiread sin ola Caucasian ag teastáil ó na Naitsithe.
  Agus sheol an Fritz maslach san ionad. Mar iarracht Moscó a ghlacadh.
  Ach bhí líne chosanta na trúpaí Sóivéadacha soladach. Ar feadh trí mhí de throid stubborn, ní raibh na Naitsithe in ann ach céad, céad agus fiche ciliméadar a chur chun cinn.
  Agus stad siad. Is sa Chrimé amháin a bhí na Naitsithe in ann Kerch agus imshuí Sevastopol a ghlacadh. Ghabh na Naitsithe leath de na Donbass freisin, go háirithe Kharkov. Tar éis caillteanais mhóra san ionad, d'athraigh Hitler a straitéis, agus chinn sé, ar chomhairle Goering, ionsaí aeir a sheoladh ar an APSS.
  Go háirithe, baineadh úsáid as buamadóirí Yu-188. Agus Yu-288 níos nuaí agus níos forbartha. Tháinig an cogadh níos mó agus níos mó suímh. Chuir Hitler airm agus umair nua san áireamh. Ar an gcéad dul síos, tháinig na Tigers isteach sa tsraith, agus beagán níos déanaí an Lion, agus ansin an Panther. Ba é an ceann is mó cosanta, ar ndóigh, an "Lion" le armúr taobh 100-mm, agus fiú ar uillinn. Bhí taobh-armúr maith ag an "Tíogair" freisin. Tá an "Panther" níos measa, rud nár tharraing cinn ar an umar.
  Sa gheimhreadh, bhí an líne ag na Gearmánaigh. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn gan rath sa lár. Rinne siad iarracht Kharkov a athghabháil agus níor éirigh leo freisin. Bhí na Gearmánaigh anseo réidh le haghaidh cosanta, agus d'fhéadfaidís an t-ionsaí a chosc. Ba é an t-aon rath a bhí ar an Arm Dearg ná Oibríocht Iskra, nuair a d'éirigh leo briseadh trí chonair chúng go Leningrad faoi léigear talún.
  I mí na Bealtaine, sheol na Naitsithe ionsaí ar Sevastopol. A chríochnaigh ar 9 Iúil, 1943 an titim na cathrach fortress. Thosaigh an ionsaithe i lár na Naitsithe an lá dár gcionn. Bhain siad úsáid as líon mór de na tancanna is déanaí. Lena n-áirítear an "Lev", a, a bhuíochas sin do chosaint ó gach uillinneacha, gealladh a bheith ina umar cinn maith. Chuaigh na Ferdinands ar an ionsaithe freisin - gunnaí iontacha féinghluaiste ar a mbealach féin.
  D'fhorbair maslach na Naitsithe go mall. Ba mhór iad na caillteanais. Umar "Lev", léirigh ráta neamhleor na tine an gunna agus feidhmíocht tiomána bocht. Ach fós féin, d"éirigh leis na Naitsithe Vyazma a thimpeallú. Agus ansin é a ghlacadh. Tarraingíodh cath amháin go déanach san fhómhar, agus thiormaigh ionsaí an Fritz.
  Rinne an tArm Dearg iarracht an status quo a athbhunú sa gheimhreadh. Agus bhí sí in ann Vyazma a bhualadh ar ais. Ach bhí gach rath teoranta dó seo. Bhí na Naitsithe in ann seasamh in aghaidh sa lár. Agus in aice le Leningrad. Agus in aice le Kharkov.
  Mar chosaint, léirigh "Panther" umar maith. Táirgeadh an meaisín is mó den Tríú Reich i gcainníochtaí móra, agus b'fhéidir gurb é an bealach is fearr chun déileáil le umair Sóivéadacha. San aer, chuaigh an troid ar aghaidh le barraíocht éigin ar an Luftwaffe. Bhí eitleáin Gearmánacha armtha go maith, le luas mór, ach ní raibh siad chomh inaistrithe. Mar sin féin, bhí an ME-309 éifeachtach go leor, go príomha mar gheall ar luas agus armáil na feithicle.
  Agus bhí aerárthaí scaird ar an mbealach. Gcéad dul síos, an trodaire ME-262, an argóint is láidre. Fíor, daor. Mhéadaigh na Gearmánaigh i gcónaí táirgeadh na n-arm. Bhain siad úsáid as oibrithe ón iasacht agus bhí níos mó trealaimh acu ná an APSS. Bhí samhail níos airde Focke-Wulf le feiceáil - TA-152, a raibh, le hairm chumhachtacha agus armúr, i bhfad níos fearr maneuverability agus luas níos mó.
  Ach is é an rud is mó, ar ndóigh, aerárthaí scaird. Ní fhéadfadh an LA-7 agus Yak-3 Sóivéadach nua ach go páirteach cúiteamh a dhéanamh ar chuma ghlúin nua meaisíní i measc na Naitsithe.
  Fiú sula ndeachaigh an Panther i seirbhís, measadh nach raibh an umar seo cosanta a dhóthain. Go háirithe ar na taobhanna. Mar thoradh air sin, forbraíodh an Panther-2 a bheith níos cosanta, níos troime, agus le gunna 88 mm. Agus "Tíogair" -2.
  Chuir an APSS na IS-2 agus T-34-85 ar bun. Bhí raidhfil ionsaithe MP-44 níos airde ag na Gearmánaigh. Chuaigh "Maus" isteach sa tsraith freisin. Murab ionann agus an stair fíor, níor bhuamáil an Tríú Reich ag na Comhghuaillithe, agus d'fhéadfaí go leor trealaimh a tháirgeadh.
  Léirigh an troid, áfach, go raibh an umar "Maus" ró-throm, agus níos mó nó níos lú oiriúnach le haghaidh cosanta. Bhris "Tiger" -2 síos go ró-mhinic agus bhí sé ina umar cosanta freisin.
  Ní raibh ach an "Panther" -2 le hinneall níos cumhachtaí de 900 horsepower, ina fheithicil shásúil le haghaidh oibríochtaí comhraic. Níor léirigh an "Leon" é féin rómhór ach an oiread.
  Tá sé léirithe ag fíoroibríochtaí comhraic nach meaisín an-iontaofa é an ME-262, costasach agus nach féidir a láimhseáil go leor, fiú le hairm chumhachtacha. Níos gníomhaí, chuaigh an TA-152 isteach sa tsraith, a bhí níos mó nó níos lú oiriúnach mar chapall oibre. D"fhéadfadh gur aerárthach ionsaithe é agus buamadóir agus trodaire tosaigh. Ní raibh bonn cirt iomlán leis na dóchais a bhain leis an ME-262. Ach amháin ar an bhfíric go bhfuil an Trodaire an-deacair a shoot síos, bhí sé armúr láidir. Ach mheáigh sé go leor freisin. Ach bhain ard-dóchas le HE-162. Agus go páirteach bhí údar maith leo.
  I samhradh 22 Meitheamh, 1944, bhuail na Gearmánaigh gan choinne an príomhbhuille sa deisceart. Choinnigh an t-ordú Sóivéadach na príomhfhórsaí sa lár. Chreid Stalin an dífhaisnéis a d'fhágfadh an namhaid máirseáil ar Moscó arís. Ach bhí na Naitsithe in ann faisnéis Shóivéadach a shárú. Ina theannta sin, líon mór na n-umar Gearmáinis "Panther" -2, atá tapa go leor agus maneuverable, agus níos fearr a chosaint, ar an taobh, difear freisin.
  Chomh maith leis sin, táirgeadh go leor "Tigers", meaisíní sách éasca le monarú. Rinneadh modhnú nua ar an "Leon" freisin. Le gunna 88mm níos éadroime ach le hinneall 1250 horsepower. Is é an "Lion" seo an umar is rathúla - den chineál "Tiger" -2, ach níos troime, le taobh níos tiús 120-milliméadar agus armúr géar, rud a rinne cúiteamh níos mó ná an t-inneall cumhachtach ón "Maus".
  Bhí an Lev-2 ina umar cinn an-rathúil. Bhí na Gearmánaigh in ann go leor a bhaint amach. Ghabh siad Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, ghlac Voronezh. Agus chuaidh go lúb an Don. Shroicheamar Stalingrad ar ball. Ach ansin fuair siad bogged síos i cathanna. Mar a tharla i bhfíor-stair, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann timpeallú a dhéanamh ar na Gearmánaigh in aice le Stalingrad. Mar sin féin, d'éirigh leis na Naitsithe briseadh amach as an imcirclement fós. Mar sin féin, bhí i bhfad níos mó umar ag na Gearmánaigh. Léirigh na cathanna go bhfuil "Panther" -2 agus "Lion" -2 in ann troid go leor go réasúnta sa gheimhreadh. Ina theannta sin, bhí na gunnaí féin-ghluaiste E-25 le feiceáil ag an tosaigh. Gunna Panther beag íseal-sluga a bhí san fheithicil seo, ach an-lúfar agus an-ghasta.
  D'éirigh na Naitsithe siar ó Stalingrad go dtí lúb an Don agus choinnigh siad amach ansin. Tháinig earrach na bliana 1945. Chuaigh XE-162 isteach sa tsraith, agus thug eitlíocht Shóivéadaigh isteach sa mhúnla seo. Ach is é an rud is tábhachtaí ná scaird-bhuamairí, nach raibh aon chomhionann ann. Bhuamáil siad na Rúiseach le beagnach pionós.
  Chuaigh an umar Gearmánach nua E-50 isteach sa tsraith - níos éadroime ná an Tíogair-2, ach níos fearr a chosaint agus a armtha le hinneall cumhachtach. Agus tá a ghunna 88mm 100 EL gan sárú maidir le cruinneas agus treá armúr.
  Bhí Stalin ag lorg bealaí chun síocháin a dhéanamh le Hitler. Ós rud é, cé go raibh na umair nua IS-7 agus T-54 fós á bhforbairt. Agus tá scaird-aerárthaí níos doiléir fós.
  Ach ní raibh an Fuhrer ag iarraidh síocháin agus lean sé leis an gcion. An uair seo, go dtí an Chugais, tríd an Terek Gates. D'éirigh leis na Naitsithe na cathracha Sóivéadacha - Grozny agus Ordzhonikidze a ghabháil. Ach nuair a chuaigh siad isteach sna sléibhte, mhoilligh a ndul chun cinn.
  Ansin theith na Naitsithe arís go Stalingrad. I gcathanna, fuair na trúpaí Sóivéadacha níos mó agus níos mó ó aerárthaí scaird-ionsaithe agus buamadóirí an Luftwaffe. Ach ní raibh na Fritz féin in ann an chathair a ghlacadh, chuaigh siad i léig i gcathanna. Cé gur thréig siad na "Sturmtigers" sa chúrsa. Agus eitlíochta brúite.
  Tá an Yak-9 Sóivéadach, an trodaire is ollmhór, as dáta. Agus bhí an chuma ar na Gearmánaigh múnlaí níos airde den ME-262 le luas i bhfad níos mó agus maneuverability. Agus níos láidre san armáil XE-162. Tháinig méadú níos mó fós ar an scéal nuair a chuaigh an tSeapáin isteach sa chogadh faoi dheireadh. Tuirc ina dhiaidh sin agra. Faoi dheireadh na cúigiú bliana is daichead, bhí an chuid is mó den Chugais gafa ag na Gearmánaigh agus na Turcaigh. Agus thug an séú bliain nua is daichead díomá breise don APSS.
  Stalingrad ar siúl go fóill amach, ach ag deireadh mhí na Bealtaine tógadh an ráithe dheireanach. Agus ghabh na Gearmánaigh agus na Turcaigh faoin am seo go hiomlán an Chugais. Agus i mí Iúil 1946, cuireadh tús le ionsaithe nua i gcoinne Moscó. Ba mhór an seans a bhí ag na Naitsithe. Ghlac E-75 agus E-100 araon páirt sna cathanna. Bhí na tancanna seo níos dlúithe agus cosanta níos fearr. Bhí tosach na Sóivéide mall ach is cinnte faoi uaimh... Faoi dheireadh an fhómhair, bhí Moscó timpeallaithe.
  Thit Saratov freisin ag an am céanna. Tá staid an-deacair tagtha chun cinn. Bhí na Seapánaigh ag dul chun cinn ón oirthear. Thairg Stalin síocháin do Hitler ar théarmaí ar bith seachas tabhairt suas. Dhiúltaigh an Fuhrer do na moltaí seo.
  Sa gheimhreadh, thit Moscó tar éis ionsaí fíochmhar. Agus san earrach agus sa samhradh, ghabh na Gearmánaigh an réigiún Volga-Vyatka ar fad. Pala agus Vologda. Bhí na Naitsithe in ann Sverdlovsk a bhaint amach faoi lár an fhómhair ...
  
  RÓL MARFACH AN CHAIMBREÁIN
  Níor éirigh Chamberlain as, agus d"éirigh leis síocháin onórach a thabhairt chun críche le Hitler.
  Bhí na coinníollacha don Bhreatain fabhrach go leor: thug an Tríú Reich ráthaíocht do shealúchais Impireacht na leon dosháraithe. Agus níor chaill an Bhreatain orlach de chríoch. Ach mar chúiteamh, fuair Hitler saoirse iomlán i dtailte áitithe na Fraince, na Beilge, na hÍsiltíre. Agus is réimsí móra iad seo. Agus saoirse na lámha san Oirthear.
  Agus níor dhiúltaigh uimhir a haon Naitsíoch ar chor ar bith máirseáil ar an APSS. Agus lean neart a bhailiú.
  Bhí Hitler ag iarraidh ní hamháin an Afraic agus an tSiria, le cuid den Áise, ach freisin le tailte na Rúise. Ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, granaries na hÚcráine, na stáit Bhaltacha, an Bhealarúis, agus ola Chugais. Mar sin ba iad na pleananna a bhí ag an bhFuhrer ná Napoleon.
  Bhí na Gearmánaigh ag ullmhú don chogadh, ag cruthú fórsaí suntasacha. Ar phlean Barbarossa, bhí níos mó trúpaí acu. Gcéad dul síos, ar ndóigh, eitlíochta. Níor lámhachadh trí mhíle aerárthach le linn an chatha aeir do Shasana agus chuaigh siad isteach i gcéimeanna an Luftwaffe. Plus, eitleáin nach raibh distracted ag an Mheánmhuir, agus a chlúdach an Eoraip. Mar sin, níor leithdháileadh cúig mhíle aerárthach do phlean Barbarossa, dhá oiread - deich míle.
  Agus bhí cúpla umar eile. Ar an gcéad dul síos, mhéadaigh táirgeadh na ngluaisteán níos mó, ós rud é nach ndearnadh an Tríú Reich a bhuamáil. Sa dara ceann, níor chuaigh ceithre chéad umar go dtí an Afraic. Agus tógadh rud éigin ón bhFrainc. Mar sin bhí an Fritz ullmhaithe níos fearr don chath.
  Fíor, chaill siad beagán ama ag dul chun cinn i gcoinne na hIúgslaive agus na Gréige. Ach chríochnaigh gan na Breataine níos tapúla.
  Agus thosaigh ionradh an USSR ar 7 Meitheamh le níos mó ná míle umar, agus cúig mhíle aerárthach. Agus ar ndóigh bhí níos mó coisithe agus airtléire ann.
  Is é an rud is tábhachtaí ná nach raibh an USSR, mar atá i bhfíor-stair, réidh. Bhí an iomarca eagla ar Stalin dul i ngleic leis an Tríú Reich agus rinne sé iarracht moill a chur ar an gcogadh ar aon chostas agus bhí sé gafa arís.
  Agus ansin ionsaigh an tSeapáin. Cén fáth ar chinn na Seapánaigh ionsaí a dhéanamh an uair seo? Is é an chúis gur tharraing an Bhreatain siar ón gcogadh, agus anois, sa chás sin, bhí ar na samurai troid i gcoinne na Stát Aontaithe agus an Bhreatain nach raibh faoi cheangal ag an Tríú Reich.
  Agus bhí an chuma ar an APSS in aon chás gur namhaid níos laige é. Go háirithe i laethanta tosaigh an chogaidh, bhí cúrsa na troda níos measa fós don Arm Dearg ná mar a bhí i bhfíor-stair. Mar sin, go háirithe san aer, bhí barr feabhais na Naitsithe i bhfad níos láidre. Sea, agus níos mó umair, go háirithe sa treo theas, áit ar léirigh Rommel heroism. Agus nach bhfuil an tArm Dearg réidh le haghaidh cosanta, agus níl aon phleananna le haghaidh cogadh cosanta. Agus tá siad ag stealladh i ... Agus bhí fiú Kiev in ann a bheidh le glacadh ar an t-aistriú, agus fuair siad go luath Smolensk. Agus ionsaí an tSeapáin freisin, ionas nach fanacht ar an titim de Moscó, mar sa chás seo, bheadh gach duine cúisigh di go bhfuil sí, cosúil le vulture, rushed ag an namhaid a maraíodh. Bhuaigh na Gearmánaigh ag an am céanna.
  Ní hea, d'éiligh onóir na samúraí dul ar stailc fad is a bhí an APSS fós ag casadh. Agus chuaigh an cogadh go maith. Thréig na samúraí líon mór coisithe agus rinne siad ionsaí ar sheasaimh an Airm Dheirg. Agus d'éirigh thar barr leis.
  Ach ar imeall Vladivostok bhuail foireann de chailíní cosnochta leo. A throid le fury fiáin.
  Thug Alenka scuaine don samurai. Agus ansin, lena bharraicíní loma, chaith sí grenade fórsa marfach. Agus stróic sí go leor Seapáinise, ag béicíl:
  - Chun an ghlóir Stalin!
  Anyuta fired freisin ag an namhaid. Bhain sí síos na trodaithe brú buí agus roared:
  - Don Motherland iontach!
  Agus freisin chaith a bharraicíní loma bronntanas marfach an bháis.
  Bhain Alla, an áilleacht rua seo, síos na Seapáine a bhí ag teacht chun cinn. Agus chaith a cosa lom bronntanas báis de chumhacht millteach ollmhór. Agus scar sé an samurai, ag béicíl:
  - Glóir don chumannachas!
  Maria fired freisin. An áilleacht seo órga-haired. Agus bhí a bharraicíní loma ag caitheamh bronntanais mharfacha an bháis.
  Agus thit mais na samurai.
  Agus do chrom an cailín:
  Ní thabharfaimid suas Vladivostok!
  Agus ghéill sáil lom an chailín do bhronntanas an bháis.
  Throid na Cluichí Oilimpeacha go fíochmhar freisin. Agus ansin chaith a cosa láidre láidre a bunch iomlán de grenades, stróic suas opponents.
  Sciob an laoch:
  - Don Rúis Mhór!
  Dheimhnigh Alenka, ag gearradh amach na saighdiúirí buí:
  - Tá Motherland linn!
  Agus ghéill a sála lom don grenade. Agus scar saighdiúirí nua na himpireachta móire as a chéile.
  Ach in ainneoin ghaisce uile an Airm Dheirg, bhí sí ag dul amú. Níorbh fhéidir rannáin a aistriú ón gCianoirthear. Agus sheol na Gearmánaigh ionsaí ar Mhoscó i bhfad níos luaithe ná mar a bhí siad sa bhfíor-stair, agus d'éirigh leo cheana féin é a thimpeallú, agus é a ghabháil go páirteach, sular thit báisteach throm agus leáigh isteach. Agus, ar ndóigh, bhí tionchar aige seo ar chúrsa an chogaidh.
  Tá na Gearmánaigh go háirithe láidir san aer. Faigheann a n-aerárthach na trúpaí Sóivéadacha go sonrach.
  Bhí na Gearmánaigh sa deisceart níos láidre freisin agus chuaigh siad chun cinn níos faide. D'éirigh leo Kursk, Voronezh a ghlacadh fiú roimh an leá, agus bhog siad go Stalingrad. Tar éis dóibh an cogadh a thosú coicís roimhe sin agus fórsaí móra acu, fuair na Naitsithe tús maith cothrom agus bhí buntáiste suntasach acu i ngach rud anois. Agus d'éirigh an scéal don Arm Dearg amach níos measa ná mar a bhí i ndáiríre.
  Ghluais na Gearmánaigh níos tapúla trasna na Crimea, agus bhris isteach sa Chugais. Agus ansin, freisin, d'éirigh thar barr leo. Ina theannta sin, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh freisin, ag féachaint conas a bhí an APSS ag mionú.
  Agus mar sin ghlac na Gearmánaigh Ryazan agus lean siad leis an maslach. Agus rith Stalin féin mar ghiorria. Agus bhí na Naitsithe ag druidim le Gorky cheana féin. Bhí troideanna.
  Ach sheas Moscó fós: tá an chathair mhór. Ach chuaigh an troid ar aghaidh ar na sráideanna agus na Naitsithe ag druidim leis an Kremlin.
  Ach thug na cailíní Sóivéadacha cath do na Naitsithe, in aice le cathair Gorky.
  Bhuail cathlán de chailíní cosnochta leis na Naitsithe in ainneoin go raibh sé ag cur sneachta agus siocair cheana féin.
  D"oscail Natasha tine agus chroith sí a cíoch ar éigean a bhí clúdaithe le teaghráin bicíní.
  Ansin chan an cailín:
  - Glóir don Rúis Mhór!
  Agus lena bharraicíní loma sheol sí grenade de chumhacht millteach.
  Dúirt Zoya, ag lámhach an namhaid, agus ag baint an Fritz síos:
  - Glóir do na laochra!
  Agus chaith a sáil lom bronntanas marbhánta báis.
  Chlaon an Trodaí:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas Moscó!
  Agaistín, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag gearradh siar ar mhais na trúpaí Naitsíoch a bhí ag teacht chun cinn, squeaked:
  - Tá ár n-eitleáin go maith!
  D'eisigh Svetlana, ag lámhaigh ar na Naitsithe, go ionsaitheach:
  - Chun an homeland na comhairle!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí pacáiste pléascach.
  Tá na cailíní an-mhaith agus sexy i ndáiríre ...
  Ach tá Alice agus Angelica fós ag troid. Bíonn siad ag troid le fórsaí neamhchothroma.
  Leagan siad amach umar le grenade, agus casadh sé os a chionn.
  Caitheann Alice pacáiste pléascach lena cos lom. Tá gunna féinghluaiste na Gearmáine briste, agus tá na rollóirí ag eitilt. Bhí cos amháin de na Naitsithe stróicthe agus uaireadóir óir spléach.
  Alice squeaked:
  - Ar son mór an athar!
  Agus a bharraicíní lom, agus iad ag seoladh buama dúnmharaithe. Agus gearrtha amach ceann an ghinearálta.
  Pléascfaidh Angelica freisin ag na Naitsithe as bazooka. Agus bhuail umar eile. Agus stróic óna chéile an namhaid.
  Agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Glóir don Athair Mór!
  Thóg an cailín é agus, lena sála lom, cruinn, ghéill do bhronntanas marfach an scrios.
  Ghníomhaigh Alice go han-ionsaitheach agus go gníomhach. Cailín a shamhlaigh éachtaí agus rath.
  Gabhadh í sa seachtú bliain is tríocha, nuair a bhí sí fós ina cailín, in éineacht lena tuismitheoirí. Ar dtús, thug siad go dtí seomra cuardaigh mé. D'ordaigh siad dom stiall naked. Agus bhí an-náire ar Alice. Bhí a figiúr baineann fós á foirmiú. Ach bhí na cíocha ag fás cheana féin, agus ghríosaigh an maor a bust leis na focail: "Ó, a chíocha!"
  Bhí náire agus blushed ar Alice:
  - Ná déan teagmháil liom!
  Rinne an matron gáire.
  - Oscail do bhéal cailín, aintín scrúdú go cúramach!
  Alice oscail a béal. Agus shín an mátrún isteach ina béal lena méar. Unpleasantly, ar ndóigh, Alice beagnach urlacan. Go háirithe nuair a bhrúigh siad ar an fhréamh a teanga.
  Ach bhí an ceann is measa ina dhiaidh sin. D'ordaigh an matron, ag mothú a béal,:
  "Anois Bend anonn agus scaipeadh do chosa!"
  Agus chuir sí lámhainní ar a lapaí móra!
  Agus mar a chuaigh a lapa isteach sa mhaighdean, ag cuimilt an laoidh. Mar sin bhí fuil ann. Agus ghortaigh sé an oiread sin gur scread Alice. Idir an dá linn, shealbhaigh an dá gharda eile a lámha. Agus bhraith an jailer í, dreapadóireachta suas go dtí an uterus an-, agus an-rudely. Bhí sé agony agus deora ag rith síos leicne Alice. Agus san anas ní raibh sé chomh pianmhar. Tá cos an gharda mór, agus tá a méara fada agus tiubh.
  Alice fainted fiú ó pian agus náire. Ansin thug siad isteach í. Thug siad go seomra eile mé. Grianghraf naked ó uillinneacha éagsúla, agus thóg méarloirg.
  Agus ansin doused siad dom le huisce fuar ó hose agus sprinkle le bleach. Thug siad amach rum oifigiúil: gúna gearr, liath le huimhir, agus thug siad go dtí cill mé le cailíní eile. Bhí sé fuar siúl cosnochta, ach bhí go leor páistí sa chill agus bhí sé te go leor.
  Tógadh Alice isteach le ceistiú cúpla lá ina dhiaidh sin. Iarradh uirthi páipéar a shíniú. Dhiúltaigh an cailín. Ansin cheangail siad a cosa lom ina stoc agus bhuail siad í le maidí ar a sála nochta. Alice screamed, ach dhiúltaigh a shíniú go dtí gur chaill sí Chonaic.
  Caitheadh isteach sa chill arís í. Bhí na cosúlachtaí ollmhór agus ní raibh aon am ann praiseach a dhéanamh leis an leanbh agus ceistiú a dhéanamh ar feadh i bhfad. Mar sin, tugadh téarma a líomhnaítear as goid di agus shínigh sí atreorú chuig coilíneacht saothair leanaí gan triail.
  D'oibrigh Alice agus rinne sí staidéar ann. Ní raibh mórán coirpeach ann, bhí beagnach gach leanbh ina naimhde do na daoine. Chuaigh siad cosnochta go dtí sioc, agus i buataisí sioc i buataisí faoi úinéireacht an stáit. D"oibrigh siad dhá uair an chloig déag sa lá. D'ith siad cabáiste den chuid is mó, ach bhí cónaí orthu le chéile. D'éirigh Alice fiú i gcampa na bpáistí níos láidre agus cruaite. Agus anois throid sí cosnochta sa sneachta. Agus bhí a páirtí Angelica ina suí freisin. Ach bhí sí ina coiriúil fíor. Agus chuaigh coilíneacht na bpáistí chun sochair di freisin.
  Throid na cailíní go stubbornly agus heroically.
  Ach go léir mar an gcéanna, thit Moscó ... Agus gabhadh an Chugais. Agus bhí Stalin nimh freisin ag a chuid féin.
  Shínigh Beria an tabhairt suas. Agus rinneadh gobharnóir air ar chuid de chríoch na Rúise.
  Agus tá deireadh leis an gcogadh san oirthear. Chamberlain d'écc, ⁊ Churchill do gabhail a ionaid.
  Agus ansin chinn Hitler go raibh an iomarca coilíneachtaí ag an mBreatain. Nach bhfuil sé in am iad a ghearradh?
  Agus chuir sé tús le cogadh nua i 1944. Faoin am seo, bhí na tancanna Panther-2 agus Tiger-2 is déanaí ag na Gearmánaigh, níos forbartha agus le hinnill chumhachtacha. Agus is tábhachtaí fós, aerárthaí scaird, agus fomhuireáin ar sárocsaíd hidrigine.
  Sea, agus bhí an tSeapáin ag iarraidh a sealúchais a leathnú, ar chostas coilíneachtaí na Breataine agus na Stát Aontaithe. Faoin am seo, bhí na samurai i ndáiríre conquer an tSín. Agus bhí pleananna móra acu.
  Sheol na Gearmánaigh ionsaithe san fhómhar ... Ghluais a n-umair níos cumhachtaí go maith le hinnill láidre. Agus ní raibh comhraic ag aerárthaí scaird ar chor ar bith.
  Buamáil an Bhreatain. Agus do chráigh an loingeas fomhuirí í. Agus d'ionsaigh na Gearmánaigh an Éigipt. Agus bhain siad an Bhreatain amach go tapa ann, chuaigh siad isteach sa Mheánoirthear leis na Turcaigh. Tógadh Giobráltar freisin, agus chuaigh na trúpaí isteach i Maracó, ag conquering na mór-roinne dubh.
  I mbeagán focal, chuaigh an cogadh ar bhealach amháin. I rith an gheimhridh, ghabh na Gearmánaigh thuaisceart na hAfraice agus an Meánoirthear. Agus san earrach freisin an Iaráin agus an India. Sea, agus d"éirigh leis na Seapánaigh dul chun cinn agus bua a fháil ar Mheiriceá i gCuan Peiriú.
  Is bua iontach iad seo. Agus sa samhradh bhí tuirlingt sa Bhreatain féin, a chríochnaigh ina titim i deich lá.
  Agus sa titim, gabhadh deisceart na hAfraice agus na hAstráile. Anois tá na Stáit Aontaithe faoi ionsaí.
  An séú bliain is daichead a rith i ngabháil na n-oileán, agus cogaíocht aeir agus fomhuirí. I 1947, thosaigh gabháil Cheanada agus Meicsiceo le buille dúbailte. Tá umair na Gearmáine den tsraith "E" tar éis éirí mar na cinn is airde agus is cumhachtaí ar domhan. Agus ní raibh an raidhfil ionsaithe Gearmánach MP-64 comhionann ar gach slí.
  Agus bhí sé dodhéanta saucers agus dioscaí eitilte a shoot síos, cé chomh do-leochaileach agus atá siad a bhuíochas leis an scaird laminar.
  Agus an oiread sin caillteanais...
  Tháinig na Stáit Aontaithe i gcaipitliú ar 30 Eanáir, 1948. Díreach cúig bliana déag tar éis do Hitler teacht i gcumhacht. Agus imeacht glórmhar a bhí ann.
  Ansin tháinig tréimhse síochána... Ach de thuras na huaire. Ar 20 Aibreán, 1955, thosaigh an cogadh idir an Tríú Reich agus an Land of the Rising Sun lena coilíneachtaí go léir. Bhí an cogadh brúidiúil agus mhair sé níos mó ná dhá bhliain, ach chríochnaigh sé ar fad le bua na Gearmáine.
  Ar 20 Aibreán 1959 , reáchtáil Hitler reifreann inar bunaíodh Impireacht amháin ar domhan - an Tríú Reich . Agus monarcacht faoi stiúir Hitler.
  Agus nuair a fuair an Fuhrer bás i 1961, d'éirigh lena mhac an ríchathaoir a ghlacadh.
  Faoin am seo, bhí daoine ag eitilt go dtí an ghealach agus Mars, agus an chuma ar shaol an chine daonna ag dul i bhfeabhas.
  
  TOGHCHÁIN A CHUR AR CUR AR CUR AR CHEANN FEIDHME
  Ghlac Yeltsin, tar éis an rath iontach a bhí ag an bPáirtí Liobrálach Daonlathach i dtoghcháin 1993, comhairle na bhFréamhacha agus chuir sé a dtorthaí ar neamhní. Díreach in am don Bhliain Nua, gan ligean don Duma Stáit teacht le chéile. Agus tháinig sé ina ceint! Roimh na toghcháin nua don Duma Stáit a bhí sceidealta don 12 Meitheamh, 1994, cuireadh cumhacht reachtach ar aghaidh chuig Comhairle na gCónaidhm. Agus bogadh oirbheartaíochta suimiúil a bhí ann.
  Ag an am céanna, níor chuir Yeltsin toirmeasc ar an LDPR, agus d'fhan na rialacha maidir le toghcháin pharlaiminteacha mar an gcéanna. Agus is cinnte gur cinneadh láidir a bhí ann. Nó in áit conspóideach. Ach thit cumhacht iomlán na bolscaireachta ar an bpáirtí LDPR. Agus bhí go leor láibe ann. Cé gur ar an láimh eile, dá mhéad scold siad, is airde an tóir. Bhí díomá ar lucht tacaíochta Zhirinovsky faoin mbua a goideadh.
  Agus bhí círéibeacha. Bhí dhruid Yabloko, a ghnóthaigh céatadán maith, míshásta freisin. Agus níl "Mná na Rúise", a léirigh toradh sensational, ró-sásta freisin. Ach fuair "Rogha na Rúise", faoi stiúir Gaidar, treisithe. Dhíbh Yeltsin an Chernomyrdin measartha, a fuair go leor iasachtaí ón seanchóras agus a cheapfadh Yegor Gaidar mar phríomh-aire. D'athlíon an dara ceann an fhoireann le leasaitheoirí nua. Agus bhailigh foireann láidir ... A thosaigh ag titim ar an ngeilleagar níos briskly ná i stair fíor. Agus lean príobháidiú dearbhán.
  Níor tháinig fás ach ar an achrann leis na húdaráis. Agus tháinig méadú ar rátáil Zhirinovsky, in ainneoin na buicéid de shalachar, agus b'fhéidir buíochas leo. Cé go raibh an comórtas toghcháin i bhfad níos déine. Agus bhí i bhfad níos mó páirtithe a bhailigh céad míle sínithe. Agus tugadh i bhfad níos mó ama chun sínithe a bhailiú. Agus bhí éifeacht aige. Bhí ceithre pháirtí is daichead in ann páirt a ghlacadh sna toghcháin.
  Agus an uair seo le ham craolta íoctha bhí sé níos measa. Agus le linn na díospóireachta teilifíse, gabhadh Vladimir Volfovich agus caitheadh i Lefortovo. Cúisithe as fuath a chothú sa leabhar The Last Dash South.
  Ach d'ardaigh sé seo a rátáil níos mó fós, cé nár tugadh an t-urlár dó. Agus mar sin bhí na toghcháin don Duma Stáit ar siúl ar 12 Meitheamh, 1994. Agus láithreach ceint. I gcoinníollacha dian-iomaíochta, bhuaigh páirtí an LDPR níos mó ná daichead a sé faoin gcéad den vóta sna toghcháin de réir liostaí na bpáirtithe. Níor éirigh le "Yabloko", "Mná na Rúise", "PRES", "agrarians" an bacainn cúig faoin gcéad.
  Ghlac na Cumannaigh an dara háit, agus an tríú háit ag an "Rogha na Rúise" faoi stiúir Gaidar. Cé a sháraigh a cúig faoin gcéad....
  Agus an tromlach ar liostaí páirtí don Pháirtí Liobrálach Daonlathach. Sea, agus i gceantair aon-sainordaithe, chuir páirtí Zhirinovsky leis, ag buachan go suntasach níos mó ná céad suíochán. Go ginearálta, d'iompaigh an pharlaimint amach a bheith an-aghaidh agus frith-Yeltsin. Agus fuair páirtí an LDPR tromlach sa Duma Stáit, beagnach bunreachtúil. Agus mar aon leis na cumannaithe agus bunreachtúla.
  Mar sin féin, tá an Teach Uachtarach agus an t-uachtarán féin ann freisin. Agus tógadh Vladimir Zhirinovsky go díreach ón gcill go seomra cruinnithe an Duma Stáit. Mar sin bunaíodh freasúra nua.
  Bhí cumhacht ag Yeltsin faoin mbunreacht nua. Agus tá an chumhacht an-mhór. Ach ní raibh aon cheart aige an Duma Stáit a dhíscaoileadh sa chéad bhliain. Mar a tharla sna sé mhí dheireanacha dá uachtaránacht. Agus is cás tromchúiseach é seo.
  Chun na toghcháin parlaiminte a chur ar neamhní arís cheana féin i bhfad ró-. Agus chinn Yeltsin, tar éis roinnt leisce, comhaontú a thairiscint don Duma Stáit maidir le síocháin agus chéile.
  D'éiligh Vladimir Zhirinovsky mar fhreagra ar éirí as an rialtas agus a fhoirmiú ar bhonn tromlach parlaiminte.
  Chuir sé seo ina choinne. Agus rith an Duma Stáit vóta gan muinín i rialtas Yegor Gaidar agus bhí ollmhaithiúnas ar siúl aige do phríosúnaigh pholaitiúla.
  Agus bhí sé dáiríre. Fuair Yeltsin é féin i staid dheacair. Agus d'éirigh a chaidreamh leis an Duma Stáit naimhdeach. Cé gur glacadh le dlí bunreachtúil ar an gcúirt bhunreachtúil agus teilifíse parlaiminte. Chomh maith leis an gcód sibhialta. Agus arís ritheadh vóta gan muinín sa rialtas.
  Shínigh Yeltsin an dlí maidir le stádas ionadaí. Agus fós dhíbhe sé Yegor Gaidar.
  Mhol Uachtarán na Rúise Yevgeny Primakov mar phríomh-aire. Níos mó nó níos lú a oireann do gach duine. Ach thosaigh Yeltsin gan choinne le cogadh sa tSeisnia. Agus thug sé aghaidh ar imoibriú diúltach ón Duma Stáit. Agus arís dhíbhe sé é ... Cé nach bhfuil de réir an bhunreacht.
  Ach arís d'fhógair sé toghcháin parlaiminte nua... Agus dhíbhe Primakov, ag ceapadh Chubais ina áit.
  Ach d'éirigh an scéal níos casta... Bhuaigh an Páirtí Daonlathach Liobrálach arís, agus fiú vótaí breise... Agus faoin am seo bhí na toghcháin ar siúl de réir rialacha nua. B"éigean níos mó sínithe a bhailiú, agus cuireadh in iúl go raibh baint ag na teachtaí leis an bpáirtí. Agus bhuaigh an LDPR tromlach bunreachtúil. Agus ba iad na cumannaigh an dara páirtí. Níor ghlac an chuid eile den bhac cúig faoin gcéad.
  Agus arís achrann le Yeltsin. Cruálach ar chúlra an chogaidh sa Tseisnia. Agus tús an phróisis impeachment.
  Chaill Yeltsin tacaíocht an airm freisin mar gheall ar an gcogadh sa tSeisnia. Agus ní raibh Comhairle na Cónaidhme ar a thaobh.
  Ina theannta sin, chuaigh sláinte Yeltsin in olcas go mór, agus thit sé tinn. Agus fógraíodh toghcháin uachtaránachta nua sa Rúis.
  Ba é Vladimir Zhirinovsky an ceann is fearr leo.
  Is ar éigean a bhí Yeltsin ag análú.... Mar sin thit an chumhacht féin isteach i lámha Vladimir Volfovich.
  Ach ansin reáchtáladh toghcháin agus uachtarán nua sa Rúis. Fuair sé oidhreacht dheacair. Agus bhí orm go leor a dhéanamh. Ach le bearta diana, d'ardaigh Vladimir Volfovich Zhirinovsky an stát. Agus d'ardaigh an Rúis níos mó agus níos mó. Laistigh de chúig bliana, rinneadh an leibhéal coigiltis roimh na hathchóirithe a athbhunú. Agus cúig bliana ina dhiaidh sin, dhúbail an Rúis an t-ioncam náisiúnta a bhí ann roimh an tréimhse athchóirithe.
  Ach ghlac Vladimir Volfovich le hathchóiriú an APSS. Ba í an Bhealarúis an chéad duine a chuaigh isteach sa Rúis agus go deonach. Ansin Chasacstáin, ansin poblacht eile de Lár na hÁise, go háirithe nuair a bhí siad ionsaí ag an Taliban.
  Bhí an Úcráin ar lasadh leis an Maidan, agus tháinig an Rúis i gcabhair uirthi, agus scaoil sí na oráistí ó chumhacht. Agus ansin tá reifreann agus a cheanglaíonn an USSR. Etc. Go dtí 2015, d'athchóirigh an Rúis a iar-theorainneacha.
  Ach níor leor é seo. Sa deisceart, tá ISIS tar éis dul i gceann na hIaráice agus na Siria, agus roinnt stát eile. Spreag Volfovich na hIoslamaigh, rud a ligeann dóibh an Meánoirthear ar fad a ghlacadh ar láimh.
  In 2016, tháinig an Fhionlainn mar chuid d'Impireacht na Rúise. Agus in 2020, leas a bhaint as an bhfíric go raibh na Stáit Aontaithe báite sa choróinvíreas, agus ISIS conquered tailte ón India go dtí an Spáinn.... Agus thosaigh an cogadh leis an gCaliphate.
  Chinn Vladimir Zhirinovsky a phlean fadbhunaithe a chur i gcrích: an caitheamh deireanach ó dheas.
  Agus bhí arm na Rúise ag an am sin ar an gceann is láidre ar domhan. Agus bhí a takni díreach go hiontach.
  Go háirithe pyramidal, a cruthaíodh de réir na líníochtaí iontach Oleg Rybachenko. Bhí siad iontach...
  Tá an carr dhá shuíochán, agus na cailíní ann ina luí, i bpirimid. Is é an t-iomlán ach caoga tonna, ach tá an t-inneall leictreach cúig mhíle horsepower. Is meaisíní sciobtha den sórt sin iad, nach féidir a shárú go hiomlán do gach cineál teilgeáin.
  Agus luachra sí chuig poist na militants an Impireacht Mhór ISIS. Agus oibríonn literally iontais.
  Luaigh Natasha, agus í ina luí san umar seo le Zoya, agus ag lámhaigh as dosaen meaisínghunnaí:
  - An sár-chailín mé?
  D"fhreagair Zoya go muiníneach, agus í ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma:
  Táimid ar fheabhas ar fad anseo!
  Scriosann umar eile ag eitilt in éineacht le Angelica agus Svetlana arm ollmhór an caliphate freisin.
  Bíonn na cailíní ag gáire agus ag gáire:
  - Tá muid ar an coolest ar fad! Agus déanaimis rath a cheiliúradh!
  Agus arís siad cnag síos na naimhde.
  Sea, ní féidir dhá umar a tholladh le haon ní ó uillinn ar bith. Is cailíní iad seo i gcarranna den leibhéal is airde. Agus ní féidir iad a bhriseadh. An dá sliogáin agus roicéid ricochet.
  Arsa Natasha, ag baint na dushmans:
  - Don APSS!
  Aontaíonn Zoya, agus í ag leagadh amach a chéile comhraic:
  - Don Motherland!
  Ba chóir laochra a thabhairt faoi deara troid. Vladimir Volfovich Zhirinovsky ar ais go leor ó aimsir an APSS. Thug sé an Diamond Star of Victory ar ais chuig Leonid Ilyich. Chuir sé Beria ar ais go céim an mharascail leis na gradaim go léir. Bhunaigh na hOrduithe: Ivan an uafásach, Peadar Mór, Nicholas II, Alexander II agus III, Dmitry Donskoy.
  Ina theannta sin, d'athchóirigh Vladimir Volfovich an séadchomhartha chuig Dzerzhinsky. Bhunaigh an tOrdú Ilya Muromets. Tá sé seo do lúthchleasaithe. Agus bunaíodh an t-ordú ag Mikhail Lomonosov agus Mendeleev. Agus tá sé seo loighciúil freisin.
  Bhunaigh Vladimir Volfovich duais sa litríocht freisin le méid deich n-uaire níos mó ná an Duais Nobel. Agus rinne sé i bhfad níos mó.
  Ceann de na smaointe a bhí aige ná bunú an ordaithe - "Motherland", an ceann is daoire de gach ordú ar domhan le líon uasta diamaint. Agus ba é sin an smaoineamh. Ina theannta sin, d'áitigh dearadh an ordaithe agus ceadaíodh é ar feadh i bhfad.
  Agus bhí comórtas ann fiú.
  Rinne Vladimir Zhirinovsky roinnt leasuithe eile ar na rialacháin mhíleata. Tugadh isteach céim briogáidire ginearálta - níos ísle ná an mór-ghinearálta, ach níos airde ná an cornal. Agus tá post an Ghinearálta idir an tArd-Chóirnéal agus ginearál an airm. Bhí céim oifigeach nua ann freisin: Príomh-Mhór. Idir an mór-choirnéal agus an Leifteanantchornail.
  Thug Zhirinovsky céim eile isteach: oifigeach neamhchoimisiúnta. Tá sé seo idir ensign agus leifteanant sóisearach. Bhí corpairí le feiceáil freisin. Coinníodh an chuid eile de na teidil.
  Bhunaigh Vladimir Zhirinovsky an teideal Supermarshal freisin, idir Marshal agus Generalissimo. Agus an teideal nua Supergeneralissimo.
  Seo mar a cruthaíodh heraldry.
  Chuir an t-uachtarán i reifreann deireadh le teorainneacha téarma. Agus tháinig sé ina dheachtóir fíorúil. Agus bhí na toghcháin ar siúl beagnach gan rogha eile. Agus shroich siad an limistéar de nócha a naoi faoin gcéad le ponytail. Agus mar sin a tharla sé ...
  Ach in aon chás, reáchtáladh toghcháin ar a laghad, agus ghlac roinnt roghanna eile póca páirt iontu. Rinne Hitler é féin ina sheansailéir ar feadh an tsaoil.
  Dála an scéil, chaill an Fuhrer a thoghchán amháin, an t-uachtarán, ach le céatadán réasúnta agus i streachailt searbh. Ach fós féin, ní raibh Hitler i mbaol toghchán nua.
  In 2020, bhain Vladimir Zhirinovsky airde nua amach agus rinne sé cogadh leis an gCaliphate Ioslamach. Agus is cumhacht ollmhór é seo. Agus tá an troid ann an-dian.
  Agus eitleáin troid, fiú cinn gan foireann. Agus is fuara agus fuilteach é.
  Is é Vladimir Zhirinovsky ceannaire nua na Rúise agus déanann sé a dhícheall forlámhas an domhain.
  I gcathanna, glacann soicéid eitilte nach féidir a lámhach síos páirt freisin.
  Agus cailíní álainn na Rúise ag eitilt orthu.
  Mar shampla, tá Maria agus Mirabela chomh fionnuar i gcathanna.
  Agus seolann siad léasair chomhrac ó saucers. Agus dóann siad trúpaí ISIS, atá ollmhór go simplí.
  Sea, an Impireacht ollmhór seo a shlogtar suas an Áise go dtí an India, lena n-áirítear an Phacastáin agus an Afganastáin. Agus leath na hAfraice. Agus cé mhéad atá ar an daonra, agus cén uimhir ollmhór.
  Brúann Maria na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus polladh an t-aerárthach namhaid is gaire di agus squeaks:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Dónn Mirabela an umar le léasair agus deimhníonn freisin:
  - Beidh ár n-amanna iontach agus bua!
  Agus na cailíní ag gáire. .
  Agus beidh siad a thaispeáint fiacla a sparkle cosúil le péarlaí.
  Chuimhnigh Maria na hamanna nuair a bhí sí fós ina cailín beag agus chonaic Zhirinovsky ag rally. Chuir sé i bhfeidhm uirthi. Ach conas gan moladh a thabhairt dó seo.
  Maria, nuair a gabhadh Vladimir Volfovich, chuaigh go Moscó. An cailín beag, cosúil le naomh, bhog cosnochta. Agus sháraigh cathair i ndiaidh cathrach.
  Agus bhí a cosa lom buailte síos amhlaidh, agus bhí a cosa gearrtha agus fuiliú. Ach shiúil an cailín agus shiúil. Agus tháinig go Moscó. Cuireadh i ndílleachtlann í ansin. Agus ansin a sheoladh ar ais chuig a dtuismitheoirí.
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina hajj di.
  Shiúil Maria, cosúil le Gerda, na céadta ciliméadar. D'impigh sí déirce ar an mbealach, bhí ocras uirthi. Agus gortaíodh an t-aonair lom í agus chuaigh an oiread sin cos uirthi, ach sa deireadh d"éirigh sé clúdaithe le calluses agus d"éirigh sé crua mar chróga.
  Chuimhnigh Maria air seo, agus anois bhí sí ag brú na Mujahideen.
  Agus chan sí fiú, ag scríobh rómánsaíochta ar an mbealach:
  Is mise Chernobog, iníon an uilc Dé,
  Cruthaím anord, cuirim scrios...
  Ní féidir mo mhórsa a shárú,
  Ní dhónn ach bhfeice buile san anam!
  
  Mar leanbh, bhí mé ag iarraidh cailín maith,
  Scríobh sí dánta agus chothaigh sí cait...
  D'éirigh go moch ar maidin
  Os cionn sé fluttered, na cliatháin de cherubs!
  
  Ach anois tá a fhios agam cad é an t-olc
  Cad a dhéanann an domhan seo míshásta ...
  Agus cad é atá tú a rá go maith?
  Seo é an scrios grá paiseanta!
  
  Agus thaisbeáin sí dá n-éirim cailíneach,
  Go dtáinig iníon Dé go spréach...
  Beidh muid conquer na fairsinge na cruinne,
  Léirímid neart, an-chumhachtach!
  
  Athair Mór an Chernobog seo,
  Tugann sé caos, cogaí isteach sa Cruinne ...
  Guíonn tú go Svarog chun cabhrú leat,
  Go deimhin, gheobhaidh tú luach saothair!
  
  Mar sin dúirt mé, ach amháin an Tiarna,
  Lig fearg a ghoil i do chroí...
  Tógfaimid sonas, creidim san fhuil,
  Go líonfaí an bhroinn go barr!
  
  Is aoibhinn liom ainnise, meabhair agus ceilg,
  Conas a cheat Stalin an anfhlaith. .
  Ní féidir náire a chur air
  Agus cé mhéad ceo atá ar domhan!
  
  Anseo mhol mé bogadh láidir a dhéanamh,
  Buille amháin chun an t-olc a scriosadh...
  Ach thit Dia an-dubh i ngrá,
  I ngach ábhar, idir seo agus an saol eile!
  
  Mar a chuaigh mé i dtaithí ar an olc,
  Agus i gcroílár na rage, cothaigh furiously ...
  Imithe cráite le háthas, le maitheas,
  Chomh luath agus a threáitear fearg as an pedestal!
  
  Agus cad faoi Stalin - tá sé olc freisin,
  Maidir Hitler, mar sin níl aon cheist ...
  Bhí Genghis Khan den sórt sin meirleach fionnuar
  Agus cé mhéad anam a d'éirigh leis cripple!
  
  Mar sin deirim cén fáth coinnigh go maith,
  Mura bhfuil an féinspéis is lú ann ...
  Nuair is cnocadóir thú - is siséal í d"intinn,
  Agus vanished nuair a smaointe dúr!
  
  Mar sin deirim liom féin agus le daoine eile,
  Freastal ar an gcumhacht cosúil le dúch dubh ...
  Ansin beidh muid conquer an fairsinge na cruinne,
  Brisfidh tonnta tríd na cruinne!
  
  Déanfaimid olc chomh láidir
  Tabharfaidh sé rage neamhbhásmhaireachta,
  Tá na daoine lag ina spiorad sáite cheana féin,
  Agus táimid ag na daoine is láidre a chreideann i seo!
  
  I mbeagán focal, beidh muid ag éirí níos láidre i ngach áit,
  Ardaigh claíomh na fola os cionn na cruinne ...
  Agus beidh ár buile léi freisin,
  Gheobhaidh muid gairm lán le cinniúint!
  
  Go hachomair, táim dílis do Chernobog,
  Déanaim freastal ar an bhfórsa dorcha seo le mo chroí go léir ...
  Tá m'anam mar sciatháin iolair
  Tá iad siúd atá leis an Dia Dubh invincible!
  
  COBÁN BÁN Tíogair
  Bhí grúpa beag sorcais ag siúl feadh bhóthar samhraidh na Criméaigh. Buachaill cosnochta timpeall ar dháréag a bhí ar an gcéad duine a shiúil. Páiste tanaí, ach wiry i shorts, agus shiúil sé sa teas le torso nocht. Na easnacha bhfostú amach, ach na féitheacha a bhí cosúil le sreang, faoi na beagnach dubh ó tan an craiceann.
  Lean cailín é. Gruaig dhonn éadrom dóite sa ghrian, cosúil le cruithneacht ró-aibí. Tá malaí an chailín éadrom freisin, agus tá a aghaidh, ó dheannach agus dó gréine láidir, swarthy cosúil le giofógach. Ach tá na gnéithe facial an-álainn, ach beagán in iúl mar gheall ar thinness. Tá an cailín caol, i gúna cadáis éadrom os cionn na glúine. Agus freisin cosnochta, cé nach mbeidh tú in éad leo siúd atá gan bróga má shiúlann siad ar bhóthar creagach na Crimea. Ní hamháin go bhfuil na clocha géar, ach freisin te i ghrian an tsamhraidh.
  Ach tá taithí ag na cailíní agus an buachaill ar chosa lom sa teas agus sa fhuar, agus ní thugann a gcosa cré-umha agus boinn callused aird ar na trifles sin.
  Taobh thiar díobh tá créatúr gleoite. Bán, ach le stripes donn. Gleoite albino tíogair cub. Chomh maith leis sin emaciated, terribly ocras, féileacáin ghabháil ar an dul agus purring.
  Taobh thiar de ghualainn an chailín tá hurdy-gurdy i lámha roinnt gabhálais. Luchtaithe beagán agus an buachaill. Tá siad ag siúl ó go luath ar maidin. Sheas an buachaill ar shard buidéal. Agus bhraith sé faobhar tríd an callus, limped sé. Agus mar sin baintear na boinn loma síos, agus cosnaíonn na calluses as clocha géara te.
  Rinne an cailín aoibh agus dúirt:
  - Bí cúramach Olezhka! Uaireanta bíonn iontas ar na bóithre!
  Bhí fearg ar an mbuachaill:
  - Sea, rud ar bith uafásach, ní fiú fola! Ach cad a bheathaímid Bimbo!
  Ghlac an cailín anáil dhomhain agus dúirt:
  - Sea, a rith an cub Tiger! Teastaíonn feoil uaidh! Ní fada a mhairfidh sé ar na rudaí atá fágtha!
  D'fhreagair an buachaill le gáire:
  - Tá a lán dachas le daoine saibhre. B"fhéidir go n-ólfaimid feoil. Agus chaill tú féin, Olesya, meáchan freisin ...
  Chroith an cailín í féin agus dúirt:
  - Agus oireann dom! Agility méadú fiú!
  Agus léim an cailín suas agus twirled ar a ladhar. Rinne Olezhka feadóg mhór air, agus d'fhás cub an tíogair.
  Cúpla bliain ó shin bhí siad sa ghrúpa sorcais céanna, a chuaigh i dteagmháil le Uacht an Phobail agus a buaileadh. Ghlac Olesya páirt freisin, agus de réir ráflaí, slammed sí fiú an ginearálta. Agus anois chuaigh sí ar fud na Rúise cosnochta agus restless. Sa gheimhreadh, bhog siad go dtí an Iaráin, an Iaráic, áit a stuálaigh siad feadh na fánaí géara agus thug léirithe. Sa samhradh chuamar síos go dtí an Rúis. Bhí roinnt teangacha ar eolas ag Olesya, Peirsis ina measc, agus mhúin sí Oleg.
  Tá sé greannmhar fiú siúl timpeall na hIaráine i veil, ach le cosa lom. Bhris siad an seó, agus le déanaí fuair siad Bimbo. Teifeach freisin, ó ghrúpa éigin. A Beast na háilleachta neamhchoitianta, ach uafásach voracious. Chuaigh stoic chuige go tapa, cé gur bhailigh na coileáin tíogar a lán daoine. Ach le cúpla lá anuas, tá stríoc dorcha tagtha don ghrúpa. Ar chúis éigin, ní bhfuair cailín álainn, buachaill agus cub tíogair albino airgead ar bith. Agus bhí ocras orthu. Agus is measa ar fad, d'fhulaing creachadóirí beaga an t-ocras.
  Shuidh an triumvirate síos ag an bhforc. Roinn Olesya dhá phrátaí beaga idir an buachaill, agus thug sé an t-arán ar fad do chub an tíogair. D'ith sé go ramhar é agus d'iarr sé tuilleadh. Is mór an trua go gcaineann sé an oiread sin ... Cosúil le puppy. Agus cad ceann tanaí.
  Sheas Olesya suas go diongbháilte agus bhuail sí a boinn loma:
  - Chuaigh! Cuirimis siamsaíocht ar fáil do na daoine uaisle!
  Cheana féin bhuail an chéad dacha leo neamhchairdiúil. Dhiúltaigh an dorsaí í a ligean isteach agus ghlaoigh sé ar Olesya, striapach.
  Bhí an dara huair níos fearr. Thug bean tríochad cúig bliana d"aois cead dom dul isteach. Oleg athraigh isteach i riteoga shabby, agus galloped dexterously. Rinne Olesya iarracht. Tá a figiúr girlish de gymnast an-dexterous. Ní raibh mórán eolais ag Bimbo, ach léim sé tríd an fonsa freisin, a shealbhaigh Olesya lena bharraicíní lom, le boinn chruaite, ach níor chaill sé grásta. Bhí an bhean an-sásta agus d'iarr sí ar Oleg:
  - Is clown maith thú!
  D'fhreagair an buachaill go feargach:
  - Ní fear grinn mé, ach acrobat agus beagán juggler!
  D'fhiafraigh an bhean:
  - Dóigh é!
  Thosaigh Oleg ag caitheamh rudaí le pléisiúir. Lena n-áirítear peann agus cíor ina luí ar an mbord.
  D'fhiafraigh an bhean, agus í ag gáire go sásta:
  - Agus is í an bhean seo do mháthair?
  Chroith Oleg a cheann.
  - Ní hea, a pháirtí!
  Chlaon an bhean.
  - Tá, tá sí ró-óg ... An bhfuil tuismitheoirí agat?
  Chlaon an buachaill go bog.
  - Níl aithne agam ar mo thuismitheoirí!
  Chlaon an bhean go brónach agus d'fhreagair:
  - Dílleachta! Bhuel, tá bróga ón tseanmháthair fós agam! Beir leat!
  An footman, grumbling, d'fhág. Olesya aoibh sásta. Ansin tháinig an footman. Bhí na bróga caite cheana féin agus le leathar briste.
  adeir an bhean:
  - Tá mé féin i bhfiacha agus ar an drochuair ní féidir liom níos mó a thabhairt!
  Thóg Olesya a bróga agus ghabh sí buíochas leis an mbean. Ansin d"fhág siad an teachín. Labhair an cailín go feargach:
  - Maidir le dramhdhéileálaí den sórt sin, ní thabharfaidh sé níos mó ná nicil. Ag an stinger! Agus cé mhéad ama a thóg sé!
  Dúirt Oleg:
  Lá fada a bhí ann, déanaimis níos mó!
  Ag an gcéad dacha eile, fiú níos lú ádh. Glacadh leo, ach i ndiaidh na feidhmíochta níor tugadh ach pláta d"fhágálacha ón mbord dóibh. Shlogtar cub an tíogar beo iad, áfach. Ar a laghad sin é an brabús.
  Ach ag an gceathrú dacha, phléasc caipín Seiceach an bhuachalla, agus b'éigean dó leanúint ar aghaidh ag feidhmiú cosnochta, as éide. Agus thug siad dom ach dime.
  Ag an gcúigiú dacha ní raibh siad ceadaithe. Ar an séú háit, bhí roinnt leanaí, tar éis dóibh an cub tíogair a thimpeallú, thosaigh siad ag sá cácaí isteach ann. Déileáil siad le Olezhka freisin. D"ith an buachaill ocrach an t-uachtar le seacláid le pléisiúir. Ach bhí orthu oibriú. Ní raibh na páistí ag iarraidh a ligean dul ar feadh i bhfad. D'fhéach an barin ar an bhfeidhmíocht freisin. Thaitin sé go háirithe le feidhmíocht an gymnast Olesya. D'iarr sé orm é a dhéanamh arís agus arís eile. Ansin chaith sé císte leis an gcailín freisin. Thóg sé tamall fada, agus bhí an ghrian ag dul síos cheana féin. Agus d'íoc siad ach dhá hryvnias.
  Sa deireadh, chuir an máistir a lapa ar chos lom Olesya agus gurgled:
  - Le do chuma, is féidir leat airgead mór a thuilleamh ar bhealach eile!
  Tharraing Olesya siar:
  - Riamh! Ní bheidh mé ag dul go dtí an painéal!
  Rinne an tábhairne gáire agus dúirt:
  - Bíonn sé níos deacra ag cailín sorcais groom brabúsach a fháil ná mar a bhíonn bean a bhfuil de bhua éasca aici.
  Dúirt Olesya go ciallmhar:
  - Ach tá grá níos éasca!
  Ach tá fiche kopecks freisin airgead. Is féidir leat buidéal vodca a cheannach dóibh cheana féin. In aon chás, tugadh píosa feola don chub tíogair. Dhíol Olesya na bróga ar feadh seacht kopecks. Bhí a ndóthain le n-ithe acu.
  Tá sé ag éirí dorcha cheana féin, agus ní shiúlann tú timpeall an dachas. Dúirt Olesya le Oleg:
  - An rachaimid go dtí an teach lóistín?
  Chlaon an buachaill go muiníneach.
  - Ní rachaidh! Stinks sé ann!
  D"aontaigh Olesya:
  - Agus beidh vagabonds meisce cloí liom. Gheobhaidh muid áit dúinn féin i bpluais, agus roimh dul a chodladh beidh muid ag snámh.
  Chlaon an buachaill. Snámh siad sa linn fásaigh. Bhí an t-uisce te agus saillte. Bhí meas ag Oleg ar fhigiúr Olesya, an-matánach agus caol. Ní raibh cuma tanaí ar a corp, ach bhí sé an-chomhchuí. Coirtithe, cailín gymnast. An chaoi a n-eascraíonn sí a lámha agus a cosa go gníomhach. Cosúil le panther ar an fiach.
  Chuimhnigh Oleg ar an obair faoi Mowgli. Scéal greannmhar a bhí ann faoi bhuachaill a tógadh i measc mac tíre. Rud éigin cosúil leo. Bíonn tú ag fánaíocht, ach tá tú saor, feiceann tú an oiread sin. Tá an dachas céanna luxurious, cuid acu le fountains agus deilbh. An-álainn. Go háirithe i rith an tsamhraidh sa Crimea. Ar an iomlán, is am iontach é an samhradh. Tá sé níos measa sa gheimhreadh. Fiú san Iaráin agus san Iaráic tá sé fuar san oíche. Is minic a bhogann siad san oíche chun te a choinneáil, ag codladh san oscailt.
  Tar éis dó a dhóthain folcadh a dhéanamh, thit an buachaill agus an cailín ina chodladh. Tá siad óg, sláintiúil, oilte. Codlaíonn siad cosúil le hainmhithe fiáine: soundly, gan aird a thabhairt ar an dromchla crua. Agus cad faoi nuair nach bhfuil leapacha cleite ag teastáil ó chomhlacht sláintiúil. Agus tá sé an-mhaith a chodladh faoin aer.
  Ach murab ionann agus ainmhithe, feiceann daoine brionglóidí... Shamhlaigh Oleg faoi mar a rinneadh buachaill cábáin ar long bradach agus throid sé. Le sabre, ionsaí saighdiúirí Sasanacha in éide. Naimhde a slashing agus a stialladh. Anseo bhuaileann an buachaill lena chos lom sa groin. Léim suas agus crushes na Breataine. Fleasc idir naimhde. Titeann siad, gearrtha agus mangled. Agus piocann an buachaill suas an dara sabre. Déanann an muileann, agus an-masterly. Tá an buachaill an-chliste...
  Ach tá aisling doiléir agus ní cuimhin leat ach gnéithe coitianta uathu.
  An lá dár gcionn, ní mór duit dul go dtí an dachas arís. Thairis sin, maraítear iad, agus ba chóir an cub tíogair a chothú.
  Rinne an cailín iarracht breathnú cheerful agus aoibh. Tá sí an-álainn, agus osclaíodh doirse an fhir faire di go toilteanach. Ach anseo bhí siad i bhfad níos measa. Sa chéad dacha, d'fhéach na daoine uaisle go toilteanach ar a gcuid pantomaim. Thaitin an fear uasal go háirithe a bheith ag faire ar an caochaíl ar cosa nocht, matáin, coirtithe Olesya. Ach anseo ní raibh siad ag freastal ach bia fágtha ón mbord, a tugadh do chub an tíogair.
  Choinnigh siad í sa dara dacha ar feadh i bhfad, stróic an máistir fiú cos an chailín. Chuir an bhean císte ar Olezhka. Thug siad dime dom. Bhí an tarna dhá dachas folamh - níor tháinig na daoine uaisle.
  Dúirt Olesya le hiontas:
  - Sea... Ní féidir leat fortún a dhéanamh anseo!
  Labhair Olezhka go feargach:
  - Tá sé níos fearr chun fiach le haghaidh robáil! Níos brabúsaí!
  D'fhéach Olesya suas mar fhreagra agus chan:
  - Cad spéir gorm. Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Rinneadh idirdhealú ar an gcéad dacha eile ag a mhéid ollmhór agus a só iontach. Bhí na tobair óraithe agus spouted go hard sa spéir. Ag an mbealach isteach sheas lackeys luxuriously cóirithe. Bhí náire ar Olesya fiú faoin gcuma a bhí cosnochta frankly. a scairt an coisitheoir sinsearach:
  - Ní chuirimid a thabhairt do na boicht!
  D'fhreagair an cailín:
  - Tá muid sorcas! Déanaimis deireadh a chur le brón!
  Feadaíl Olesya agus d'ardaigh sí a cos lom. Léim an cub bán tíogair anonn agus gáire greannmhar san aer. Chuir Olezhka fonsa suas, agus shleamhnaigh Bimbo isteach ann agus chas bun os cionn arís é.
  Feadaíl an fear coisithe agus labhair sé:
  - Ní dona! Is féidir leat pas a fháil!
  Chuaigh an buachaill agus an cailín isteach an geata. Rith cub tíogar bán isteach freisin. Bhí máistir an mhórthír díreach ag mothú leamh ina phálás luxurious de chineál tíre. Ina shuí i Arbor os comhair boird luxurious, choganta uasal uasal feoil sailleacha agus nite síos le fíon daor as goblet órga. Ina aice leis shuigh bean óg álainn i gúna maisithe le seoda. Ar an veranda léim cailín thart ar seacht mbliana d'aois i gúna cliste agus an-chosúil le bean an mháistir, ní raibh ach a cuid gruaige níos éadroime.
  An máistir glare ag Olesya. Tá sí a mhalairt díreach de bhean chéile. blonde vs brunette, caol, matáin, figiúr lean vs iomláine. Craiceann seacláide dorcha i gcoinne pallor aristocratic. Ar ndóigh, scrúdaigh an duine uasal uasal an cailín go fonnmhar, a cosa lom, breasts arda, waist tanaí. Sea, shíl an máistir, tá mo bhean chéile tar éis fás saille. Agus seo...
  Thosaigh Olesya agus Oleg ag déanamh uimhreacha. Rinne Olesya rince i meascán amháin, rud a thaitin go mór leis na fir. Sheinn Oleg anois i riteoga agus T-léine lonracha. Bhí cosnochta níos deise ar bhealach éigin ná mar a bhí sna Seicigh. Bhí an buachaill ag sníomh, ag déanamh sladmhargadh, ag léim. Thóg Olesya suas é ar a lámh sínte amach. Léim an cúbán bán tíogair trí fonsaí, lámha agus na cosa, trí siosúr.
  Sheinn Olesya an tséis ar chorraí beag freisin. Bhí an buachaill ag juggling. Ansin juggled an cailín, ansin bhí siad le chéile. Bhí na taibheoirí sorcais lúfar, ag sníomh go leor. Rinne Olesya fiú forsault dúbailte, agus shiúil siad ar a lámha le chéile. Ansin léim an cúbán tíogar tríd na fonsaí, a choinnigh Olesya lena bharraicíní loma.
  Le linn na feidhmíochta, bhí an cailín ag sníomh agus anois is arís scread sí le meas. Mhol Barin agus a bhean chéile go sriantach. Ach ba léir go raibh siad sásta.
  Ag an deireadh, canadh an buachaill agus an cailín, agus tá a gcuid guthanna iontach, lán-fuaime. Ina dhiaidh sin, choinnigh Olesya amach hata chun airgead a bhailiú. Bhí sí chomh álainn, ar éigean clúdaithe ag an meascán. Rinne an máistir-mórthír gáire, agus dúirt:
  - Bhí mé féin, aon uair amháin i mo bhacach, de theaghlach uasal. Agus d'éirigh leis a bheith ina mhilliúnaí agus teideal prionsa a cheannach dó féin. Cad is féidir lá éigin agus tú a bheith saibhir!
  D'fhreagair Olesya le gáire:
  - Go raibh maith agat, a Shoilse!
  Dúirt Barin go tirim:
  - Ach ní bheidh prodigal, saibhreas a fháil! Mar sin, molaim duit d"ainmhí beag a dhíol liom.
  Chuir Olesya aoibh gháire uirthi agus dúirt:
  - Is é Bimbo ár gcara, níl sé ar díol!
  Rinne an máistir gáire go feargach agus dúirt:
  - Sin an rud a deir siad de ghnáth agus iad ag iarraidh praghas ard a bhriseadh! Ach ní féidir leat amadán a chur orm! Tá a fhios agam cé mhéad! Tairgim chervonets, agus ní leath dosaen eile!
  Chroith Olesya a ceann.
  - Tá brón orm, a dhuine uasail, ach níl an cara seo ar díol! Ní ar airgead ar bith!
  Do ghabh an prionnsa go feargach:
  - Sea, ba chóir duit a bheith sásta go bhfuil mé faoiseamh duit ó ualach den sórt sin. Teastaíonn fortún ó thíogair le beathú. Agus nuair a fhásann sé suas... An gceapann tú go mbeidh cead agat fánaíocht a dhéanamh timpeall na cathrach le creachadóir mór contúirteach?
  Bhí mearbhall ar Olesya. Go deimhin, uaireanta thrasnaigh an smaoineamh ar cad ba cheart a dhéanamh le Bimbo nuair a fhásann sé suas a intinn. Cheana féin anois tá na póilíní ag breathnú ar askance orthu, ach cad a tharlóidh tar éis cúpla mí?
  Ar aon nós, beidh ar Bimbo scaradh go luath. Is airgead é deich rúbal freisin. Is féidir leat puppy a cheannach agus é a oiliúint. Itheann an madra níos lú, agus is féidir leat taisteal leis ar feadh bliana. Sábháil suas roinnt airgid agus b'fhéidir roinnt gnó a oscailt. Nó léim amach i bpósadh ... Tá sí go hálainn, figured.
  Bhí leisce ar Olesya, le tuiscint go mbeadh an tíogair níos fearr as leis an bprionsa ná an ocras le grúpa fánaíochta. Agus má scarann tú le creachadóir, is fearr é a dhéanamh anois, nuair a bhíonn deis den sórt sin tagtha suas.
  Ach ansin chiceáil iníon an mháistir, cailín le bows bróidnithe le péarlaí, a cosa agus scread sí:
  - Ba mhaith liom tíogair! Ba mhaith liom tíogar bán!
  Chaith an Prionsa a lámh agus bhuail sé a dhorn:
  - Stoptar! Anois tá mé ag déanamh gnó!
  Exclaimed an bhean chéile:
  - Ná yell ag an leanbh!
  Is léir go raibh an cailín millte, agus ní raibh eagla uirthi. Ach léim sí ar ais, squealed sí níos ciúine:
  - Ceannaigh daidí! Ceannaigh cúbán tíogair...
  Dúirt an bhean chéile lena hiníon le gáire:
  - Is féidir leis an ainmhí seo a bheith contúirteach... Is creachadóir é agus itheann sé cailíní beaga!
  Chroch an máistir a mhéara agus dúirt:
  - Is é cúig rúbal déag an focal deireanach! Téigh ar do ghlúine níos mó, ní chuirfidh mé leis!
  D'iarr Olesya, bowing,:
  - An féidir linn dul ar scor, a Shoilse?
  Do chrom an prionnsa:
  - Ní! Don uair dheireanach, fiafraím, an bhfuil tú ag tabhairt cúbán tíogair ar feadh cúig rúbal déag?
  Chroith Olesya a ceann. D'fhiafraigh máistir na mórthíre go suairc:
  - Cad is ainm duit?
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Olesya.
  An Prionsa grinned ominously.
  - An bhfuil pas agat? A ligean ar thaispeáint!
  Olesya shuddered agus iompú pale. Bhuail an Prionsa a lámha agus scairt:
  - Tóg iad agus cuir glaoch ar na póilíní! Ghoid siad mo thíogair agus mo fáinne diamaint!
  Exclaimed an cailín le háthas:
  - Bravo daid!
  Ionsaíodh Olesya ag lackeys. Ní raibh an cailín i gcoinne. Bhí sí féin agus Olezhka ceangailte le rópaí agus faoi ghlas san íoslach. Tháinig na póilíní go luath freisin.
  Tar éis éisteacht leis an bprionsa, chuir siad geimhle ar Olesya agus Oleg ar a lámha agus a gcos. Thairis sin, bhí méideanna speisialta acu do leanaí. ina raibh gadaithe óga slabhraithe.
  Ina dhiaidh sin, tógadh an cailín agus an buachaill go príosún. Ann sin roinneadh iad. Caitheadh Oleg isteach san íoslach, áit a raibh dosaen buachaillí shackled cheana féin, agus caitheadh Olesya isteach i gcill le mná. Ní raibh sé milis. Tá stench sna cealla, in ionad leithreas tá poll san urlár, tá sé tais agus leath-dorcha. Coinníodh na buachaillí i geimhle, rud atá an-deacair. Tá na lámha agus na cosa shackled. Tá sé deacair bogadh thart i seomra cramped. Ní chothaigh siad ach arán agus uisce, uaireanta thug siad torthaí lofa.
  Shuidh siad ann go dtí an triail. Ansin bhíothas ag súil leis na buachaillí trí shaothar crua nó trí dhídean príosúin. Mná, freisin, chun saothair chrua sa tSibéir, nó go dtí an Áise Láir le haghaidh bainte cadáis, nó chun príosún le hobair in aon mhonarcha le haghaidh bia rialtais. Agus roimh an triail, is féidir leat suí de rogha na n-údarás. Ina theannta sin, bhí na príosúnaigh flogged freisin.
  Ordaíodh Oleg agus Olesya a bheith flogged ag an am céanna. Baineadh an buachaill agus an cailín go dtí an waist agus sínte amach ar na gabhair. Beirt phóilíní a bhí taobh leo. Sáith na gardaí na slata i moirtéal. Shiúl siad tríd an aer, ag leagadh braoiníní. Agus ansin, láithreach, ar ordú, bhuail na buachaillí agus cailíní na ndroim. Clenched Olesya agus Oleg a gcuid fiacla go docht ionas nach screadaíl. Tomhaiseadh an spanking. Na póilíní thrashed le díograis measartha, ach ag déanamh a gcuid dualgas. An buachaill agus cailín, ag análú go mór, endured. Tar éis dosaen buille, pléasctha an craiceann agus sileadh fola. Bhí sé an-painful.
  Rinne an ceannfort, a raibh céad buille forordaithe aige, gáire. Má chaitear amach crúba na bpionós, is é sin cinniúint Dé. Siad ansin ar feadh an tsaoil saothair chrua shines. Don goid ar scála mór go háirithe, don iarracht ar shaol an phrionsa agus a bhean chéile agus a iníon. Agus ansin d'éirigh sé amach freisin go raibh siad ag lorg Olesya mar chomhchoirí i ndúnmharú an rialtóir. In aon chás, beidh an cailín a thiomáint go deo go dtí an tSibéir. Cosúil leis an cailín beag. Mar sin b'fhéidir go mbeadh sé níos fearr a bheith downtrodden.
  D"fhulaing Oleg agus Olesya go misniúil céad buille gan chailliúint Chonaic. Ach d"iompaigh a ndroim ina praiseach fuilteach. Ina dhiaidh sin, chuir siad geimhle orthu arís agus chaith isteach sa phríosún iad.
  Chuir na buachaillí-príosúnach, ag ramhrú a geimhle, tuí ar Oleg buailte. Gearradh cúl buachaill dhá bhliain déag d'aois go brúidiúil.
  
  Rinne an buachaill sorcais magadh fiú:
  - Mar sin beidh mo dhroim níos láidre fós!
  Dúirt an buachaill níos sine sa chill le meas:
  - Maith thú, níor scairt tú! Fear fíor!
  D'fhreagair Oleg:
  Ní bheidh mé sásta iad!
  Níor lig Olesya caoineadh ach an oiread. Luigh sí ar an tuí i gcill na mban. Bhí an chuid is mó de na cailíní inti óg, agus iad i mbrat, cuid acu ag clinceáil le slabhraí. Nigh siad cúl Olesya ionas nach mbeadh sí ionfhabhtaithe.
  Tugadh arán agus uisce faoi úinéireacht an stáit do Oleg. Agus doirt an cailín jailer bainne. Bhuaileadh an buachaill buailte le dúbailte a thug an cailín cosnochta, agus bhraith sé níos fearr. Ansin thit sé ina chodladh soundly, neamhaird a dhéanamh ar an bpian.
  Shamhlaigh sé go raibh siad, mar aon le Olesya, ag cosaint Sevastopol le linn an ionsaí: ag trúpaí na Breataine, na Fraince agus na Tuirce.
  Tugann an buachaill sliogáin go dtí an gunna. Agus shoots sí. Pointí Olesya, resting ar a cosa lom, chiseled. Tá cailíní eile in aice léi.
  Gach cosnochta, agus i gúnaí stróicthe, ar éigean a chlúdaíonn a gcorp. Tá na cailíní go léir coirtithe agus cosnochta.
  Splancann a sála dusty faoi shrón an ghasúir. Tá sceitimíní ar Oleg.
  Lasann an gunna sliogáin ilroinnte ardphléascacha. Agus scuabann sé ar shiúl mais saighdiúirí coise de chuid arm na gComhghuaillithe. Agus tá siad ag iarraidh a fháil amach romhainn.
  Agus ó thaobh na Rúise, tá reisimint iomlán cailíní ag troid. Agus tá siad go léir cosnochta, agus leath-nocht, agus an-álainn.
  Agus troideann siad mar laochra. Níos cruinne, laochra áille cosnochta. Agus shoot siad go maith. Agus lena bharraicíní loma caitheann siad grenades de fhórsa marfach.
  Oksana, ag troid, ag canadh:
  - Don athair-rí! Ní bheidh an bua againn go neamhbhalbh!
  Agus chaith a sála lom buama marfach. Agus scar trodaithe arm na gComhghuaillithe as a chéile.
  Cosnaíonn na cailíní Malakhovy Kurgan: pointe lárnach i gcosaint Sevastopol. Agus tá na troideanna an-brúidiúil.
  Aidhmíonn Oleg féin agus na cailíní gunna agus scaoileann sé isteach i measc na trúpaí Sasanacha atá ag teacht chun cinn.
  Ansin chan an buachaill:
  - Glóir dár dTír Mhór!
  Agus caitheann a cos lom leanbhaí grenade mór millteach.
  Rinne Oksana chirped, winking ag a páirtí:
  - Bhuel, is buachaill maith tú!
  Rinne Oleg gáire agus d'fhreagair sé:
  - Cad is féidir liom a rá? Bíonn cogadh go dona i gcónaí mura mbuaitear go cinntitheach é!
  Agus an buachaill arís, nocht, childish, le sÚil bhabhta, chaith grenade de chumhacht marfach.
  Chuir cailín eile, Natasha, tweet:
  - Stróicfidh mé as a chéile é!
  Chaith Oksana mála baile millteach min sáibh lena chos lom agus dúirt:
  - Agus tiomáint isteach sa cónra!
  Cailín Agaistín, tinte freisin as gunna. Bhain buckshot amhránaíochta síos líne na Breataine.
  Do chrom an laoch ruadh air:
  - Chun an athar go dtí an deireadh!
  Bíonn Svetlana ag troid lena neart freisin. Bhain an cailín úsáid as gunna sníomh le go leor bairillí. Agus scrollaigh sí, ag gearradh na gcéimeanna síos láithreach sna céimeanna Béarla agus Tuircis.
  Troideanna Zoya freisin, an cailín le gruaig órga. Agus mar a bhuaileann sé an namhaid, agus bhuaileann sé a lán de na naimhde.
  Agus chirps:
  - Glóir don Tsar Rúiseach!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé arís grenade de chumhacht marfach. Agus a lán de opponents a mharú.
  Tá áilleacht agus eroticism iontach ag na laochra anseo. Agus caitheann siad freisin muirir mharfacha ó min sáibh ó catapult, literally gach duine a stróiceadh. Agus tá buamaí min sáibh an-mharfach.
  Screamaíonn Natasha agus croith sí a clúidín cíche nocht:
  - Glóir don Rúis!
  Agus lena shála lom caitheann sé arís rud a thugann scrios agus scrios, ag stróiceadh reisimintí na gcomhghuaillithe.
  Tá an dumha seo ríthábhachtach. Tá an eochair do chosaint an citadel ann.
  Agus tá a fhios ag na cailíní seo agus troid siad go éadóchasach. Agus tá na cailíní an-álainn agus matáin agus sexy.
  Agus spraoi a gcuid matáin, agus glioscarnach cosúil le ripples ar uisce. Agus is cailíní an-ionsaitheach iad seo.
  Agus má dhéanann siad troid, ansin tá sé níos fearr gan tosú leo. Agus ansin beidh siad i ndáiríre é a ghlacadh agus é a cuimilt suas.
  Arsa Olesya, agus grenade á caitheamh aici lena cos lom:
  - Cumannachas linn go deo!
  Agus conas a gáire sé! Ligean le rá cailín ag troid. Agus má thosaíonn sé a ghearradh síos opponents, ansin ní bheidh sé stop.
  Sheinn Natasha, ag lámhach na naimhde:
  - Brúimid an namhaid go cáiliúil,
  Bíodh toradh ar an uaigh...
  Agus go tobann éiríonn sé chomh ciúin
  Cuirimis ciceáil ar na cailíní!
  Agus rolladh na Breataine ar ais. Ach seo iad péarlaí na dTurcach. Agus tá siad le chéile arís ag gunnaí, go maith scriosadh na naimhde.
  Thóg Zoya é agus chan sí, ag caitheamh bronntanas dúnmharaithe an bháis lena bharraicíní lom:
  - Fitheach dubh, eala bán, is maith sin!
  Má tá tú luachmhar sa saol - is maith sin!
  Agus arís, sheol sÚil nocht an chailín rud éigin an-mharfach agus millteach.
  Thug Augustine, ag lámhach ar a chéile comhraic, faoi deara go loighciúil:
  - Buanna ollmhóra, tar linn!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí arís an dúnmharfóir agus thug sí bás.
  Thug Svetlana, ag lámhach na gcomhghuaillithe agus na dTurcach, faoi deara:
  - Ní bheidh mo neart pas!
  Agus sheol a sála lom arís an rud a bhí ag cuimilt na feola ina shreds.
  Thug Natasha, ag lámhaigh, faoi deara:
  - Creidim go mbeidh an domhan ar fad múscail!
  Agus cuirfidh a cos lom tús le scrios ollmhór.
  Leanann an troid le fuinneamh mór. Déanann na Sasanaigh a gcéimeanna mí-eagar a atógáil agus tréigeann siad arís iad.
  Fásann an cath cosúil le tine fiáin.
  Lasann an buachaill Oleg agus canann:
  - Mo thír dhúchais naofa,
  I farraige an ghrá agus páirceanna an gheimhridh ...
  Tá tú ó cheann ceann go deireadh
  Is buachaill iolair mé, ní gealbhan!
  Agus arís rumbles an cath, agus an tonn splashes agus rolladh ar bord.
  Agus na cailíní conas a seoladh buama ó catapult. Agus an frigate Sasanach, tar éis damáiste a fháil, iompaithe anonn.
  Sheinn Olesya:
  - Is cailín mé, ní cat,
  Ina chónaí ionam anois
  dobhareach ollmhór,
  Agus Liopard!
  Agus arís, caitheann cos lom an chailín rud éigin marfach chun báis. Agus go leor creepy.
  Dúirt Natasha go fealsúnach:
  - Níl an Rúis réidh i gcónaí le haghaidh cogaidh!
  Ag caitheamh grenade lena cos nocht, d'fhiafraigh Augustine:
  - Agus cén fáth?
  Hissed Zoya, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  "Mar nuair a bhíonn sí réidh, níl aon amaidí chun troid léi!"
  Sheinn Svetlana mar fhreagra:
  Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  Níl tír níos áille sa chruinne -
  An cruinne ar fad, tóirse an tsolais Rus!
  Agus rinne an cailín gáire os ard ... Agus arís, a cos lom, amhail is dá mba ag seoladh bronntanas marbhánta an bháis. Agus rug sí a lán comhraic agus stróic sí iad láithreach.
  Thug Olesya faoi deara, ag imirt lena matáin bhoilg:
  - Is cailín mé an-chothrom, ní simplí!
  Agus spit sí... Agus thit dosaen saighdiúir Turcach as a spitting. Agus bhí sé uafásach.
  Thug Oleg faoi deara go láidir:
  - Creidim go mbeidh muid defeat na naimhde!
  Agus ó sháil an linbh lom d'eitil bronntanas báis.
  Ag troid, chirped Olesya:
  - An cumannachas is naofa bheith linn!
  Agus na méara lom ar an cailín, chaith an dúnmharfóir agus millteach.
  Chaith Natasha a lámh. Loisg na cailíní eiteall gunnaí agus ghearr siad síos cúpla líne. Ansin gáire siad:
  A spéir gorm
  Déanfaimid an bua ar namhaid na robála ...
  Ní gá scian a bheith ag leon agus ag iolar
  Déanfaidh tú é a bhrú leis an bhfocal lag,
  Agus ansin cuireann tú seagal!
  Tá laochra i ndáiríre chomh iontach, le fiacla Pearl, agus go ginearálta super.
  Loisg Zoya le gunnaí móra ilbhairille, agus squeaked, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua!
  Ag baint úsáide as Agaistín a chéile comhraic, chirped:
  - Bratach Imperial ar aghaidh! Glóir do na laochra tite!
  Agus na cailíní, ag leanúint ar aghaidh ag tine agus a ghearradh síos na trúpaí na gcomhghuaillithe, gan sos, ag canadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn
  Ní dhéanfaidh aon rud an ruaig orainn...
  Beidh an cailín ina laoch freisin,
  Agus tá claíomh agus sciath aici!
  D"aontaigh Svetlana go toilteanach leis seo, agus chaith bronntanas báis eile lena cos lom, chiseled, roarnach:
  - Tá claíomh agus sciath!
  Cailín ag troid anseo. Ina choinne, tá aon mhodh gan chumhacht!
  Laochra reisimint iomlán, ionas go bhfuil gach duine brúite ag a n-inniúlachtaí. Agus gearrann siad na naimhde go gníomhach.
  Dúirt Zoya, agus í ag tafann a cuid fiacla:
  - Caithfidh tú troid ar son Mháthair na Rúise!
  Agus chaith a sáil chruinn chruinn bronntanas báis eile do rati iasachta.
  
  ROGHA EILE NA RÚISE I 1994
  Chinn Yeltsin a bhriathar a choinneáil agus toghcháin luatha a reáchtáil ar 12 Meitheamh 1994 . Tar éis an tsaoil, gheall sé é, agus fiú d'eisigh sé foraithne den chineál céanna. Ina theannta sin, ba chosúil do Yeltsin go mbeadh an bua aige go buacach. Mar sin, fiú i mbunreacht 1993 scríobhadh go dtionólfaí na toghcháin ar an 12 Meitheamh, 1994, ach go gcuirfí tús le comhaireamh síos na gcumhachtaí faoin mbunreacht nua ón mbliain seo i leith, mar sin faigheann Yeltsin téarmaí go teoiriciúil ar feadh ocht mbliana eile! Ach ní raibh aon duine ag súil go n-éireodh chomh maith sin le Vladimir Zhirinovsky sna toghcháin pharlaiminteacha go mbeadh sé ina phríomh-chomhraic ag Boris Nikolayevich. Agus namhaid tromchúiseach. Cé acu, murab ionann agus na Communists, nach bhfuil a bhaineann le botúin agus teipeanna san am atá caite, agus is féidir shoot capitally.
  Ní fhéadfadh Yeltsin, áfach, bua a fháil ar ais a thuilleadh, ós rud é go raibh toghcháin an 12 Meitheamh, 1994, nuair a athshocraíodh an téarma roimhe sin, cumhdaithe i bhforáil shealadach den bhunreacht agus daingnithe ag reifreann. Agus ní féidir leat é sin a athrú díreach mar sin. Agus anois caithfidh tú dul chuig na vótaíochtaí nuair a bhíonn an t-iomaitheoir is contúirtí agat. Agus ní gnáth-chumannach, ach cé? Faisisteach? In aon chás, bhí ar Yeltsin déileáil le rud éigin nua. Agus d'éirigh an troid amach a bheith tromchúiseach.
  Gcéad dul síos faisnéise. Agus dhírigh aird na meán ar Yeltsin agus Zhirinovsky. Láithreach bhí malartú blows. Agus anseo bhí míbhuntáistí rialtais ag Yeltsin. Lena n-áirítear boilsciú ard agus laghdú ollmhór i dtáirgeadh. Chomh maith le borradh sa choireacht. Agus bhí fadhbanna sláinte ag Yeltsin. Agus ansin déan iarracht a bhuaigh an toghchán.
  Vladimir Zhirinovsky, mothú spreagtha, a bhí ar an rolla. Agus thug cuid de na meáin tacaíocht ghníomhach dó.
  Ina theannta sin, bhí scoilt sa mionlach. Mheas cuid de na oligarchs Zhirinovsky a gcuid féin agus an ceannaire bourgeois. Agus cén fáth go bhfuil sé níos measa ná Yeltsin? An bhfuil sé in am capaill a athrú? Ina theannta sin, tá Yeltsin i ndáiríre tinn agus tá sé ídithe féin agus is duine fhuafar agus ólta.
  Tháinig iarrthóirí eile chun tosaigh freisin. Níl an dlí toghcháin uachtaránachta glactha fós. Agus déantar na toghcháin de réir na sean-rialacha: cruinnigh céad míle sínithe.
  Moladh do Yeltsin gan na rialacha a athrú. Bíodh níos mó iarrthóirí uachtaránachta ann. Beidh siad ag mionn níos mó, beidh siad pulverize na toghthóirí agóide. B"fhéidir go bhfuil sé seo níos brabúsaí d"iarrthóir amháin ón rialtas. Ionas go raibh na daoine míshásta go léir scaipthe ag sloinnte éagsúla. Agus bhí níos lú ama ag gach duine dul i mbun feachtais.
  Mar sin tá go leor iarrthóirí ann. Ar ndóigh, ar an gcéad dul síos, Vladimir Zhirinovsky féin. Yavlinsky ansin. Chomh maith leis sin Zyuganov. Agus beagán níos déanaí, scaoileadh Ginearálta Rutskoi agus Makashov faoi ollmhaithiúnas. Ansin chuaigh Varennikov isteach san uachtaránacht. Agus Barkashov, measadh go raibh sé ina faisisteach. Cláraithe gan fadhbanna: lig Zhirinovsky níos mó vótaí a tharraingt.
  Caitheadh go leor ama chun sínithe a bhailiú agus cláraíodh líon réasúnta iarrthóirí. Agus chuir Alla Pugacheva isteach ar uachtaránacht na Rúise. Agus go leor eile. Yuri Vlasov mar shampla, agus Anatoly Karpov. Theith cavalcade iomlán chun stoirm a chur ar an ríchathaoir. Ar an iomlán, d"éirigh thar barr leis an gclárúchán agus tá sínithe bailithe acu anseo. Agus bhí níos mó ná dhá chéad duine ag iarraidh a.
  Spreag foireann Yeltsin fiú líon mór iarrthóirí. Ní raibh an rialtas reatha ag súil le buachan sa chéad bhabhta. Ach a pulverize an fhreasúra, agus ar an gcéad dul síos chun bhfeidhm Zhirinovsky a dhíscaoileadh - le do thoil!
  Ní raibh Zyuganov fós ina pholaiteoir aitheanta agus aitheanta ag an am sin. Agus d"fhan Alastar Lebed sa cheathrú arm déag. Cé gur theastaigh uathu é a tharraingt amach, lig an ginearál isteach ceo. Agus chinn cosúil nach bhfuil a chuid ama tagtha go fóill. Bhí Mavrodi, ceannaire an CMA, i measc na n-iarrthóirí freisin. Bhí an-tóir air freisin, mar a bhí ceann Hermes. Chuaigh Vladimir Bryntsalov isteach san uachtaránacht freisin. Ach bhí a chuideachta socair go leor, agus níor las sé suas, murab ionann agus toghcháin na nócha séú bliain. Go dtí seo, ba é Yeltsin an chéad duine sa rátáil go hainmniúil, ach léirigh sonraí na bpobalbhreithe a neamhiontaofacht.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky i láthair i bhfianaise diúltach, ach d'fhéadfadh dubh PR imirt chun a bhuntáiste. Bhí Yavlinsky sa tríú háit sa rátáil, ach bhí an tóir a bhí aige ag laghdú. Chomh maith leis sin liobrálach, fiú mura bhfuil an freasúra tóir.
  Cláraíodh Rutskoy, agus tá méadú tagtha ar a rátáil beagán. Ní dheachaigh Khazbulatov chuig na vótaíochtaí. Rith Iosif Kobzon mar uachtarán freisin. Bhí a ainmniúchán ina chúis le go leor conspóide agus troideanna ceann ar aghaidh. Go tobann, chuaigh méara St Petersburg, Anatoly Sobchak, chuig uachtaránacht na Rúise freisin. Bhí frithghníomh diúltach ag an ainmniúchán seo: bhí toghthóirí na n-ainmníochtaí scaipthe. Agus laghdaigh sé seo rátáil Yeltsin.
  Mar sin féin, thug Anatoly Sobchak le fios go ndéanfadh sé é féin a athúsáid i bhfabhar Yeltsin. Rith Boris Fedorov agus Shakhrai mar uachtarán freisin. Ach ní iad seo na polaiteoirí is réchúisí freisin.
  Cé gur ó fhoireann Yeltsin freisin. Agus tugadh le fios dóibh freisin gur cheart dóibh tarraingt siar in am.
  Mar sin tháinig deireadh leis na toghcháin go suairc agus bhí intrigue sa dara babhta freisin.
  Ach bhí Vladimir Zhirinovsky i lár an aird, agus labhair siad mar gheall air an t-am ar fad. Agus ar bhealach éigin ní gá a rá go raibh sé ar an rogha is fearr leis an rás. Sea, agus ba chosúil do Yeltsin go mbeadh sé níos brabúsaí an phearsantacht fhuafar seo a thabhairt isteach sa dara babhta ná an t-eacnamaí Yavlinsky nach bhfuil chomh díobhálach agus níos óige. Nó fiú Zyuganov, agus fiú níos mó ná sin Sobchak. Cé go raibh Zhirinovsky ansin ar an méadú, agus chuaigh a tóir tríd an díon, agus daoine a bailíodh i staidiamaí.
  Agus tá an bholscaireacht gur faisisteach é ag cur isteach ar lámha fiú: chaill daoine an t-ordú, agus shamhlaigh siad lámh daingean. Sea, agus an daonlathas ina praiseach, tá go leor tuirseach.
  Mar sin bhí na toghcháin caoga caoga anseo. Agus scóráil Zhirinovsky pointí. Chuir tionscnamh cás coiriúil ina choinne leis an éileamh a bhí air freisin. Plus, iarrachtaí feallmharú, a spreag intrigue agus d'ardaigh an rátáil. Go háirithe i bhfolach.
  Agus tá sé seo tromchúiseach ... Go ginearálta, bhí na meáin ag an am sin ag obair chun sling láibe ag Zhirinovsky, ach bhí cuid acu air freisin. Agus aird dírithe. Rud i gcuimhne ar an nócha séú bliain: Zyuganov i gcoinne Yeltsin. Ach bhí míbhuntáiste mór ag Zyuganov: an t-am atá caite dá pháirtí. Tá sé glórmhar araon agus ag an am céanna teip. Agus i gcuimhne na ndaoine, bhí scuainí fada agus seilfeanna folamh aimsir an tsóisialachais fhorbartha fós ró-úr. Agus go háirithe ar ndóigh na hamanna Gorbachev le cúpóin agus cártaí. Agus níl daoine ag iarraidh dul ar ais go dtí an am atá thart. Agus geallann Zhirinovsky todhchaí iontach dóibh, rud a tharraingíonn agus a mheallann go dáiríre.
  Agus tá an scéal ag éirí níos deacra. Agus tá na toghcháin ag teacht. Agus leanann Vladimir Zhirinovsky ag taitneamh.
  Tá an t-am ag eitilt chomh tapaidh sin nach mbíonn am agat fiú breathnú siar. Agus tagann lá na vótála ansin. Tagann na chéad sonraí ón taobh thoir. Agus Vladimir Zhirinovsky atá i gceannas. Ina theannta sin, tá Yeltsin agus Zyuganov ag troid don dara háit. Agus is troid an-dian é seo.
  Ach sa deireadh, rug Yeltsin ar Zyuganov ar chostas Moscó agus tháinig sé sa dara háit. Ach bhí an bhearna sa chéad bhabhta suntasach. Agus ní raibh mórán seans ag Yeltsin buachan. Ach ní raibh gach rud i bhfabhar an uachtarán reatha. Cé acu is léir caillte, tar éis a leithéid de buille crushing caillte. Mar sin féin, níor léirigh Yeltsin suas don díospóireacht ar an teilifís. Bhí na toghcháin an-suimiúil. Thug Zyuganov, a tháinig chun bheith ina tríú háit, tacaíocht do Zhirinovsky. Thug Alla Pugacheva tacaíocht do Zhirinovsky freisin. Agus Kobzon Yeltsin. Bhí a leithéid de scoilt.
  Choinnigh Rutskoi neodracht go defiantly. Bhí an chuid eile roinnte, agus d'iarr siad vótáil ar bhealaí éagsúla. Ach níor fhan Yeltsin le tacaíocht aonchiallach. Agus níor labhair gach duine amach ina fhabhar.
  Mar sin bhí na toghcháin an-neirbhíseach. Ach ba é Zhirinovsky an ceann is fearr leat soiléir. Agus bhí sé i ndáiríre comhartha.
  Agus ansin bhí an dara babhta ar siúl... Ón tús, ó chomhaireamh na vótaí, ghabh Vladimir Zhirinovsky an lámh in uachtar agus choinnigh sé go dtí an deireadh é, ag gnóthú níos mó ná seachtó faoin gcéad de na vótaí. Agus b'éigean do Yeltsin imeacht. Chuir sin deireadh lena ré.
  Agus tháinig Vladimir Zhirinovsky ina uachtarán. Tar éis oidhreacht dheacair a fháil. Lena n-áirítear an laghdú ar tháirgeadh agus tSeisnia agus a lán fadhbanna eile. Agus cuireadh tús le ré nua athbheochan na Rúise. Ar dtús, níor oibrigh gach rud amach do Zhirinovsky. Ach go luath thosaigh an tionscal ag obair. Thosaigh cineálacha arm níos forbartha a tháirgeadh, cuireadh tús le cosúlachtaí ó oifigigh truaillithe agus gadaithe eile. Athraíodh agus atógadh go leor.
  Níor cheilt Vladimir Zhirinovsky go mbunódh sé deachtóireacht, agus go deimhin chuir sé cosc ar ghníomhaíochtaí go leor páirtithe agus gluaiseachtaí. Cuireadh tús le gríosú éigeantach agus le nuachóiriú.
  Ag an am céanna, tógadh smachtbhannaí ón Iaráic, rud a d'fhág gur tháinig ardú géar ar phraghsanna ola. Agus rinneadh i bhfad níos mó. Chuaigh an dífhostaíocht i léig go tapa agus tháinig téarnamh dáiríre.
  Cruthaíodh poist ag luas tapa. Agus d'éirigh an tír níos mó agus níos mó go láidir. Toghadh Vladimir Zhirinovsky don dara téarma, rud a léirigh toradh iontach sa chéad bhabhta. Agus lean an athbheochan na Rúise.
  Ar cheann de na chéad chéimeanna bhí comhtháthú leis an mBealarúis. Agus d"éirigh go hiontach leis. Ansin socraíodh an Rúis agus an Chasacstáin a áireamh sa chomhdhéanamh.
  Agus le linn an chogaidh 1999, tháinig an Iúgslaiv mar chuid den Rúis agus shábháil.
  Agus ansin bhí conquests breise. Agus bhí tíortha nua mar chuid den Rúis.
  Faoi 2008, bhí an Rúis tar éis í féin a athchóiriú laistigh de theorainneacha an APSS. Ach sin scéal eile.
  
  NÍOS MÓ RÉAMHCHÉIMEANNA A CHUR AR AN Führer
  Bhí Hitler beagán níos críonna agus níos fadradharcaí. Agus cheana féin sa daicheadú bliain ghlac sé an baol agus d'aistrigh roinnt rannáin bhreise go Rommel ón bhFrainc go dtí an Afraic.
  D'fhorbair an ceannasaí iontach ionsaitheacht sciobtha, agus ghlac Tolbuk ionradh ar an Éigipt. Agus gan sos a thabhairt do na Briotanaigh, ghabh sé Alexandria agus Canáil Suez. Ina dhiaidh sin chuaigh trúpaí Gearmánacha isteach san Iaráic i mbua agus áitiú Cuáit.
  Fuarthas rochtain ar ola, ach buaileadh na Gearmánaigh in aice le Moscó. Agus sheol an Fuhrer maslach, mar a tharla i bhfíor-stair sa deisceart. Is cinnte go raibh tionchar ag bua Rommel ar an meon. Agus i mí Lúnasa, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh i gcoinne an USSR. Bhí buille cumhachtach na hImpireachta Ottomanach ar sheasaimh an Airm Dheirg marfach. Bhí na trúpaí Sóivéadacha i bhfad níos airde agus d'éirigh siad as. Tógadh Batumi, agus bhí timpeallaithe Yerevan.
  Atreoraíodh fórsaí suntasacha den Arm Dearg ó thuaidh Chugais. Agus bhí na Gearmánaigh in ann briseadh tríd go dtí an Mhuir Chaisp. Agus ghearr siad amach an arm Sóivéadach de thalamh. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina éileamh tromchúiseach. Agus d'ionsaigh Rommel í mar aon leis na trúpaí Turcacha. Agus thosaigh sé ag briseadh tríd go Baku. Sea, tá sé seo tromchúiseach.
  Rinne an tSeapáin sa saol seo beagán níos fearr ag Cath Midway. Agus éalaigh defeat. Ach níorbh fhéidir léi cur leis an rath a bhí uirthi, agus níor ghlac sí an tOileánach Haváís. Agus bhí tionchar aige seo ar chúrsa an chogaidh san Aigéan Ciúin. Ach sheachain Land of the Rising Sun an bua freisin. Mar sin féin, níor leomh di an dara tosach a oscailt ach an oiread.
  Ní raibh na Gearmánaigh in ann Stalingrad a thabhairt ar an aistriú, ach ghearr siad amach an tArm Dearg trasna na Caspian. Agus thosaigh siad ag forbairt an ionsaitheacha ó dheas. Agus d'éirigh leo ... Throid na Gearmánaigh ar an iomlán go sciliúil go leor. Agus níor ghlac siad páirt i gcathanna fada in aice le Stalingrad, ach bhog siad ó dheas feadh an Volga.
  Tá sé deacair bogadh sna sléibhte agus b'fhearr leis an Fritz ionsaí a dhéanamh ar feadh chósta Mhuir Chaisp. Agus d'éirigh leo.
  Chlúdaigh an píolóta Luftwaffe Marcel é féin le glóir i gcathanna leis na Breataine, agus aistríodh go dtí an aghaidh thoir. Lean sé air ag gnóthú go láidir cuntais, ag brú na naimhde. Agus bhí sé ar fheabhas.
  Sa USSR, tugadh an leasainm Marseille an diabhal dubh. Go pianmhar tapa bhí sé ag fáil cuntais. Agus ní mar Hunter, ach rushing isteach sa tiubh de na trúpaí, agus planes scrios.
  Níor éirigh le maslach na dtrúpaí Sóivéadacha in aice le Stalingrad an uair seo, agus mar sin bhí na Gearmánaigh réidh dó. Bhí na Naitsithe in ann iarracht na hoibríochta Rzhev-Sychov, ar ar caitheadh fórsaí ollmhóra, a chúlú.
  Agus sa gheimhreadh, bhí na Naitsithe ag druidim le Batumi cheana féin. Agus tháinig an scéal criticiúil.
  Thairg an Stalin cuallach síocháin ar leith do Hitler ar aon théarmaí.
  Dúirt sé nach raibh aon tábhacht ag baint le leanúint ar aghaidh leis an gcogadh, agus nach mbeadh ann ach íospartaigh agus caillteanais nua.
  D'aontaigh Hitler, ach chuir sé coinníollacha an-deacair chun cinn: Tabhair suas an Chugais ar fad, na tailte ar feadh an Volga, chomh maith le Karelia, agus cathair Arkhangelsk. Chomh maith leis sin íocaíocht chúitimh bhliantúla, soláthairtí saor in aisce amhábhar agus bia, agus aistriú gach trealaimh mhíleata chuig an Tríú Reich. Agus ansin tarraingítear na teorainneacha feadh na líne tosaigh.
  D"aontaigh Stalin leis seo. In ainneoin an déine coinníollacha den sórt sin. Agus bhuaigh na Gearmánaigh i ndáiríre. Chinntigh Stalin freisin go gcuirfí deireadh leis an gcogadh eadarnaíoch, agus thug sé cúpla príosúnach ar ais. Ina theannta sin, d'aistrigh an APSS a chúlchistí óir chuig an Tríú Reich freisin.
  Fuair Hitler go leor, ach fós bhí an Fronta Thiar. Agus bhí sé riachtanach chun cabhrú le tSeapáin.
  Ar an gcéad dul síos, thug an Fuhrer ultimatum do Franco, agus lig sé do na trúpaí Gearmánacha dul go Giobráltar. Tógadh an citadel cathrach i rith an lae, mar thoradh ar ionsaí cabhlach. Ansin thosaigh na Naitsithe ag dul chun cinn, ag tabhairt na hAfraice trí Maracó. Agus d'éirigh leo go hiomlán. Bhí a gcuid trúpaí níos láidre agus níos réidh le haghaidh comhraic.
  D'éirigh go han-mhaith leis an Tíogair, umar a chuir iontas ar na trúpaí Briotanacha. Agus bhí siad ar crith leis an eagla.
  Na Gearmánaigh in earrach na bliana 1943, a shárú friotaíocht lag na n-aonad Briotánach, a gabhadh ar fad na Fraince Afraic. Agus ansin bhog muid ó dheas i rith an tsamhraidh. Bhí an Fuhrer ag iarraidh an Mór-Roinn Dhubh ar fad a ghabháil. Agus i rith an earraigh, bhí na Naitsithe i seilbh na hIndia freisin, beagnach gan frithsheasmhacht in aghaidh. D"fháiltigh an daonra áitiúil agus na sepoigh roimh na Naitsithe mar shaorthóirí.
  Agus fuair an Tríú Reich acmhainní ollmhóra.
  I rith an tsamhraidh, ghabh na Naitsithe beagnach an Afraic ar fad. Agus san fhómhar chríochnaigh siad conquest na hAfraice Theas agus Madagascar.
  Bhí ionsaí aeir ar an mBreatain. Ar an gcéad dul síos, seoladh an ME-309 isteach sna spéartha, aerárthach a bhí thar a bheith iontach. Fós trí ghunna aerárthach 30-mm, agus ceithre gunnaí meaisín. I gcoinne a leithéid de monster nach bhfuil chomh éasca a resist. Bhí ME-309 ina tromluí do na Breataine. Chomh maith leis an buamadóir Yu-288, a bhuamáil seasaimh na Breataine, gan amhras.
  Bhí an t-eitleán deireanach chomh gasta sin go raibh sé beagnach dodhéanta d"eitleáin na Breataine teacht suas. Bhí Focke-Wulf thar a bheith iontach freisin. De ghnáth is búistéir don Bhreatain agus do SAM an meaisín seo.
  Ach thosaigh an píolótach Marseille ag scóráil billí iontacha. Ar feadh trí aerárthach, bronnadh é don chéad uair i stair an Tríú Reich le Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint arís. Agus ar feadh ceithre chéad aerárthach, fuair sé Crois an Ridire le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint mar dhuais nua. Don 500ú eitleán, bronnadh Ord an Iolair Ghearmánaigh le diamaint air. Agus don mhíle: Crois Mhór na Croise Iarainn. Agus aontóidh tú go raibh sé an-fhionnuar!
  Agus buaileadh na Breataine san aer mar a bhí chops uaineola friochta. Agus cuireadh i leith iad go han-rathúil.
  Agus d"fhás cabhlach fomhuirí na Gearmáine go tapa agus bhrúigh sé an Bhreatain ar muir. Agus na Stáit Aontaithe freisin. Bhí tonnáiste iomlán an dá chabhlach ag leá go tapa. Agus bhí Gearmáinis ag fás. Agus tháinig méadú ar líon na long.
  Agus lean an Bhreatain a bhuamáil. I 1944, chuaigh an scaird-trodaire ME-262 isteach sa tsraith, rud a tháinig chun bheith ina nightmare fíor do na Comhghuaillithe. Agus scairdbhuamadóir Arado níos éifeachtaí fós. Agus bhuail siad an Bhreatain sa spéir níos deacra fós.
  Ní raibh scaird-aerárthaí maith ag na Comhghuaillithe agus bhí siad ag dul amú do na Naitsithe.
  Le hacmhainní ollmhóra agus mais daonchumhachta, sheol na Naitsithe an clár roicéad FAA ag an am céanna. Fíor, díomá sí Hitler beagán. Bhí na diúracáin ró-chostasach agus ní raibh siad an-chruinn. Ach thug siad fós an damáiste is troime don Bhreatain. Agus chuaigh Londain i gcion go háirithe ag salvos roicéad.
  Faoi shamhradh na bliana 1944, bhí ceannas iomlán sa spéir urghabháil ag na Gearmánaigh. Bhí leagan níos forbartha acu freisin den Focke-Wulf - TA-152, rud a bhí thar a bheith maith. Agus bhuail sé eitleáin na Breataine agus bhuamáil spriocanna talún.
  I mí Iúil 1944, thosaigh Operation Sea Lion. D"éirigh go maith leis. Agus laistigh de choicís rinneadh ionradh ar an mBreatain. An umar Gearmánach "Panther" -2 iompaigh amach a bheith an-mhaith, agus fiú níos cumhachtaí agus is tábhachtaí fós foirfe "Lion" -2. Bhain an umar deiridh úsáid as scéim nua i dtógáil umar na Gearmáine: socrú an innill agus tarchur i mbloc amháin. Agus rinne sé seo indéanta airde an umair a laghdú agus an leagan amach a dhlús.
  Ciallaíonn sé seo go bhfuil laghdú tagtha ar an meáchan, agus tá tiús an armúr méadaithe. "Lion" -2, meá nócha tonna, d'ardaigh tiús an armúr go 250 mm sa mhullach agus 170 mm ar an taobh, agus le hinneall de 1250 horsepower. Rud a rinne a fheidhmíocht tiomána sásúil. Tá méadú tagtha freisin ar leibhéal claonta na bplátaí armúrtha.
  Mar sin chuaigh na Gearmánaigh chun tosaigh agus buaileadh na Breataine.
  Ach bhí na Stáit Aontaithe fós. Ghabh na Naitsithe an Íoslainn, agus thosaigh siad ag druidim le cathracha Mheiriceá. Rinne TA-400 na chéad bombardú ollmhór.
  Rinne roicéad V-3 an stailc radhairc freisin. Lig dóibh a bheith costasach, ach léirigh siad an fhéidearthacht sliogán a dhéanamh.
  Bhí Roosevelt go dona cheana féin agus theastaigh síocháin uaidh. Ach bhí fonn ar an Tríú Reich deireadh a chur leis na Stáit Aontaithe.
  Bhí na Gearmánaigh ag bogadh anois agus ag buamáil SAM. Bhí níos mó agus níos mó aerárthach, fomhuirí agus longa á dtógáil.
  Tá an cúigiú bliain is daichead caite i malartú buille ollmhór. Bhí an cath aeir á chailleadh ag SAM. Bhain na Gearmánaigh úsáid as aerárthaí scaird. Go háirithe, an ME-262 X, a d'éirigh amach a bheith níos forbartha agus níos éifeachtaí.
  Ina theannta sin, d'úsáid cabhlach fomhuirí na Gearmáine fomhuireáin sárocsaíd hidrigine, agus is meaisíní an-tapa agus chun cinn iad seo.
  D"éiligh Hitler an ruaig a chur ar na Stáit Aontaithe....
  Bhí Stalin fós ina thost agus ag licking a wounds.
  I 1946, thosaigh an ionradh ar Cheanada agus ag an am céanna ó Mheiriceá Laidineach go Meicsiceo.
  Tá aerárthach Fritz agus umair an tsraith E an-láidir. Is tromluí iad na cinn deiridh sin do Mheiriceá.
  Ní raibh an umar E-50 cothrom agus muiníneach defeated Shermans agus Pershings.
  Bhí inneall tuirbín gáis nua de 1,500 each-chumhacht agus seachtó tonna san iomlán ag an gcarr Gearmánach. Agus tá an armúr tosaigh 250 mm faoi na fánaí, agus tá an armúr taobh 170 mm. Agus brúite an carr seo gach duine. Agus gunna caliber 105 mm, agus fad bairille de 100 EL. Agus mar sin brúiteann sé agus briseann sé gach duine.
  Déanann umair Mheiriceá a mbealach ó chúig chiliméadar le ráthaíocht. Agus gan ach "Supershing" iad féin go mbeadh deis a bhriseadh isteach ar an taobh agus dhúnadh.
  Agus bhog na Gearmánaigh i gcoinne na Stát Aontaithe. Agus tá an raidhfil ionsaithe MP-64 sa Ghearmáin gan sárú. Agus crush na Meiriceánaigh.
  Ní féidir na Meiriceánaigh a ruaigeadh go tapa ach deighilt na farraige agus cumarsáid fhada.
  Hitler roars agus éilíonn rath ... Gabhadh Ceanada san earrach agus sa samhradh na bliana 1946 . Agus an titim, bhí an troid faoi lán seoil cheana féin sna Stáit Aontaithe. Bhí na Naitsithe, áfach, in éadan stubborn.
  Chosain na Yankees a gcuid tailte go dian, agus lean a n-neart go léir. Tháinig cathanna fíochmhara ar an bhfómhar. Bhain na Gearmánaigh úsáid as deighiltí eachtracha agus lean siad ag dul chun cinn. Agus dhreap na Seapánaigh ón taobh thoir freisin. Agus d'ionsaigh siad go príomha ó thaobh Mheicsiceo.
  Bhain an Fuhrer a dhorn amach agus d"éiligh sé bua agus rath nua. Ach chuaigh an troid ar aghaidh agus ar aghaidh, agus faoi dheireadh gheimhreadh na bliana 1947, gabhadh leath de phríomhchríoch na Stát Aontaithe.
  Tá sé an earraigh cheana féin. I gcath, tháinig umar Gearmánach nua E-50 le feiceáil. I sé, tá an meáchan laghdú cúig tonna, agus tá an t-inneall níos cumhachtaí i 2000 horsepower. Agus tá an carr seo ag eitilt go litriúil cheana féin. Is mór an turraing do Mheiriceánaigh a soghluaisteacht.
  Agus an TA-500 agus TA-600 a adhlacadh go simplí na Meiriceánaigh sa talamh. Ghlac an sárumar Rat-2 páirt sna cathanna freisin. Meaisín meáchan dhá mhíle tonna. Mar sin féin, ní raibh sé an-éifeachtach. Fíor, bhí an modhnú nua ar an "Rat" -3 feistithe le buama scaird cumhachtach. Agus déanfaidh an buamadóir seo an namhaid a mhilleadh agus a chuimilt.
  Bhí earrach na bliana 1947 te. Agus faoi dheireadh mhí na Bealtaine, bhí na Gearmánaigh i dteagmháil le Nua-Eabhrac cheana féin. Ghlac dioscónna páirt sna cathanna freisin. Bhí siad timpeallaithe ag scaird laminar agus beagnach do-leochaileach. Agus brúite na Meiriceánaigh sa spéir agus ar tír. Agus i rith an tsamhraidh, thosaigh an ionsaí ar Nua-Eabhrac agus Washington.
  Is cinnte go raibh na Gearmánaigh láidir. Agus ní raibh na Stáit Aontaithe resist. Cé gur léirigh Nua-Eabhrac a heroism, agus in ainneoin an scrios, ní raibh sé a thabhairt suas. Agus d'fhan sé go dtí deireadh mhí Lúnasa. Tháinig na Stáit Aontaithe i gcaipitliú ar 3 Meán Fómhair, 1947.
  Agus ba é sin deireadh an Dara Cogadh Domhanda.
  Rinne an Tríú Reich díleá agus máistreacht ar na daoine a gabhadh ar feadh tamaill. Agus bhí an tsíocháin i réim...
  Ach bhí an tSeapáin fós ag magadh faoi Adolf Hitler lena cuid sealúchais. Agus bhí sé soiléir nach bhféadfadh dhá éan a fháil chomh maith in aon lair amháin. Agus sa USSR, tháinig Beria in ionad Stalin.
  Agus ar 20 Aibreán, 1955, thosaigh cogadh nua. Agus thairg Beria páirt a ghlacadh ann ar thaobh an Tríú Reich.
  D'aontaigh Hitler, ach á rá nach bhfaigheadh an APSS ach theas Sakhalin agus an iomaire Kuril. Agus rud ar bith níos mó! Ní dhéanfar cúiteamh a laghdú ach cúig faoin gcéad.
  D'aontaigh Beria leis seo. Agus mar sin chuaigh na cathanna ar aghaidh le fórsa ollmhór. Tá na Gearmánaigh níos láidre ó thaobh na teicneolaíochta de. Agus tá go leor rannáin eachtracha acu. Ach níl na Seapánaigh lag ach an oiread. Agus tá arm ollmhór acu, go háirithe na Sínigh.
  Agus tá cogadh mór nua ann, ach sin scéal eile.
  
  COGADH AN APSS AGUS AN tSÍN
  ANÓTÁIL
  Éiríonn le cogadh mór idir an APSS agus an tSín. Ar thaobh na Síne, tá barraíocht ollmhór sa daonchumhachta, tá an Rúis níos láidre go teicniúil agus tá ceannas níos cumasaí agus inniúla aici.
  Mar shampla, tháinig an cogadh idir an USSR agus an tSín beagnach fíor i 1969, le linn na cathanna ar Oileán Damansky. Agus i cruinne comhthreomhar eile, chinn Mao Zedong, a bhí seachtó cúig bliana d'aois cheana féin, nach raibh aon rud le cailliúint aige cheana féin, agus níor mhór dó dul síos sa stair mar an conqueror agus an laoch is mó agus é fós beo. Agus dul thar Stalin! Agus mar sin chuaigh arm na Síne ar an ionsaí, agus d'ionsaigh an USSR. Ba é an chúis a bhí le stailc airtléire ar chríoch na Síne. Agus ar 22 Márta, 1969, d'fhógair an tSín go hoifigiúil cogadh ar an APSS.
  Mar sin cuireadh tús le ceann de na cogaí is fola i stair an duine. Tá an tSín ag brath ar go leor coisithe. Tá níos lú umair agus eitleáin aige ná mar atá ag an APSS, agus tá sé chun deiridh i dtéarmaí arm. Ach tá móramh mór sa daonra, agus caithfidh arm an USSR fós trúpaí a aistriú chuig an gCianoirthear agus chuig an tSibéir. Tar éis an slógadh fógartha, faoin 1 Aibreán, rinne an tSín níos mó ná fiche milliún saighdiúir a imscaradh. Bhí go leor acu armtha le gunnaí, ach cróga agus fanatical. Agus buntáiste uimhriúil mór.
  Bhuail na Sínigh an príomhbhuille thart ar an Amur, agus i Primorye, agus ar Chríoch Usuri. Ar ndóigh, dhreap fórsaí suntasacha Síneacha trasna an Amúr freisin, ag iarraidh na trúpaí Sóivéadacha a atreorú agus a bhfórsaí a scaipeadh. I mí Aibreáin, tháinig troid ar imeall Vladivostok.
  Agus shéid an taobh ó dheas aer te, agus bhí an earraigh faoi lán seoil. Tháinig féar glas chun cinn.
  Sheas cathlán speisialta cailíní faoi cheannas Alenka ar shlí na Síneach.
  Bhí áit dhaingnithe acu, agus bhí a lán meaisínghunnaí armtha acu. Agus an perli Síne i sluaite dlúth. Bhí shots an-mhaith ag na cailíní.
  D'eisigh Anyuta, ag scribble as gunna meaisín:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Agus mowed aggressively síos na Síne. Ghearr sí iad mar speal. Agus rinne sí go han-rathúil é.
  Chaith Alenka, agus a bharraicíní loma, grenade, ag cuimilt saighdiúirí na hImpireachta Neamhaí, ag caoineadh:
  - Chun an ghlóir communism!
  Rinne Zoya, agus í ag lámhaigh ar an namhaid, gearrtha síos ar a chéile comhraic le craiceann buí. Agus thóg an cailín é agus chaith sí an pacáiste pléascach lena bharraicíní loma.
  Agus adeir an ball Komsomol:
  - Don Rúis naofa!
  Is cailín dearg-ruadh é Alla freisin, i bicíní. Agus gearrann sí na saighdiúirí Síneacha síos, agus caitheann sí grenade dúnmharaithe lena bharraicíní nochta. Scriosann sé naimhde ón tSín.
  Adeir an laoch:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Maria fired freisin go cruinn ag na Síne. Agus throid sé cosúil le ollphéist. Bhain sí trúpaí Mao... Agus ghníomhaigh sí mar bhall fíor Komsomol. Agus conas na Síneacha seo a ghearradh síos.
  Ansin dúirt sí:
  Ní thabharfaimid suas Vladivostok!
  Oilimpiad: an cailín laochúil seo, agus í ag brú ar na Sínigh le pléasctha gunna meaisín. Agus ghearradh síos a lán de na saighdiúirí buí. Agus ansin le toes lom, conas a sheoladh a bunch iomlán de grenades. An umar Síneach rolladh anonn, bhrúigh caoga saighdiúir caol-eyed.
  Sheinn baill Komsomol:
  - Agus i Meiriceá, sa tSeapáin, sa tSín,
  Níl aon chathracha níos áille i Moscó ...
  Chun an chathair seo a thaispeáint ina ghlóir -
  Ní féidir liom teacht ar na focail cearta!
  Agus anseo gearrann Alenka líne na Síne arís i bpléasc amháin, agus caitheann sí grenade lena bharraicíní loma.
  Is blonde an-álainn é Alenka. Agus tinte sé go cruinn, buaileann gach piléar an sprioc, marú na Síne.
  Thug an cailín faoi deara go loighciúil go leor, ag lámhach an namhaid:
  - Is cosmos iontach é Cumannachas,
  Is é an Cumannachas mo chinniúint!
  Tá an cailín Komsomol an-chorraithe gur chaill an Rúis an cogadh leis an tSeapáin. Chaill an Rúis, a bhain Napoleon, leis na hAsaigh. Agus tá sé náireach. Agus i gcás bua, ní bheadh sa tSín ach cúige Rúiseach. Agus cailltear na deiseanna sin.
  Shoots Anyuta freisin go cruinn ag na Síne. Mows iad le speal. Agus ansin le cosa lom caitheann sé grenade agus déanann sé umar na himpireachta neamhaí a chealú.
  Sheinn an laoch:
  - Chun an greatness an phláinéid i ghlóir síoraí an cumannachas!
  Shoots Zoya freisin go han-chruinn, agus buaileann opponents. Agus déanann sé go han-chruinn é. Agus anois tá rollóirí briste ag eitilt as an umar.
  Squeaks Zoya:
  - Don Rúis naofa!
  Agus léiríonn a theanga fhada.
  Troideann Alla ruamhar leis na Sínigh freisin. Shéid gaoth láidir, agus a cuid gruaige fluttered feadh na dtonnta aeir cosúil le bratach proletarian, lena dtéann siad chun stoirm an Pálás Geimhridh.
  Cailín roars:
  - Ar son na síochána agus an chumannachais!
  Ghearr Maria síos sraith iomlán de shaighdiúirí Síneacha freisin. Gearr amach poll iomlán. Agus chaith sí grenade le fórsa marfach lena bharraicíní nocht agus d'éiligh:
  - Ar son mór na Motherland!
  Bhris Olympias trúpaí Mao Zedong, leag sé síos an namhaid mar chruithneacht le corráin, leag sé a lán naimhde amach, agus rinne sé sciobadh:
  - Don APSS!
  Agus le toes lom, conas a sheoladh grenade a scriosann na trúpaí an Impireacht Neamhaí agus shoots síos an eitleán.
  Agus ó Vailintín, amhail is dá mbeadh sé ag hammering ag an aerárthach ionsaí na Síne ó bazooka agus knocking síos air, ag gáire, ag rá:
  - Ní féidir an Rúis a lúbadh agus gan a chur ar a glúine!
  Tá cailíní Sóivéadacha ag troid freisin in aice le sráidbhaile uirbeach Dalniy. Agus fiú i rage, téann na háilleachtaí ar an gcuntar. Agus i ionsaí buile.
  Ach bhog na haonaid is réidh le haghaidh comhraic den gharastún i ndiaidh na Síneach. Agus gan aon mhoill, bhuail siad ar a chúl.
  Ba é cathlán de chailíní cosnochta, i ngearróga agus veisteanna, an chéad duine a chuaigh isteach sa chath.
  Thosaigh cailíní álainn ag bualadh arm an Impireacht Neamhaí, buailte cheana féin i gcathanna roimhe seo.
  Ar an gcéad dul síos, rinne na laochra ionsaí ar na cadhnraí. Grenades thrown le cosa lom eitil ag na Síne. Bhí siad an-ghéar. Agus thóg na laochra Rúiseacha iad féin agus chaith siad a gcuid veisteanna. Chun fanacht lom-chested.
  Mar sin tá beagnach dodhéanta ag cailíní naked beagnach a bhuail. Nuair a bhíonn craiceann mná lom, ní ghlacann a cuid urchair.
  Chaith Veronica grenade lena cos nocht, agus chrom sí:
  - Beidh mé i mo chraobh!
  Agus chroith sí a gruaig bhán chatach.
  Julian freisin nach bhfuil chomh simplí. Lupanula ar na Síne. Agus ansin, agus é ag caitheamh grenade lena chos nocht, agus ag béicíl:
  - In Ainm na Rúise Naofa, Tsar agus Sóivéadach!
  Agus arís croithfidh sí a cíoch iomlán le siní scarlet. Agus tá waist an chailín tanaí.
  Ina theannta sin, téann Anna rua chun catha. Cailín den sórt sin súilíneach agus imoibríoch. Conas grenade a chaitheamh le cos lom. Mar sin scaipfidh laochra na Síne i ngach treo. Agus rolladh timpeall, amhail is dá mba knocked síos.
  Agus lasann an cailín orthu agus squeaks:
  - Do Tsar na déithe Cheartchreidmheach agus na Rúise agus don APSS!
  Bhuail Angelina freisin. Agus d'eitil bosca sliogáin, a bhí caite ag a cuid nocht, cumhachtach cosúil le capall dréachta. Agus smashed a lán de na Síne.
  Go ginearálta bíonn cailíní sármhaith nuair a bhíonn siad nocht agus cosnochta. Ach i shorts, tá sé níos fuaire fós ag rith sa suíomh.
  Agus siní sútha talún, chomh lonracha!
  Seolfaidh Victoria grenade lena cíocha scarlet freisin, agus buailfidh sí na Sínigh chomh maith agus is féidir. Seo é an cailín. Agus is tábhachtaí fós, an ceannasaí an cathlán de chailíní ar an destroyer. Agus freisin ach amháin i mionbhrístíní.
  Agus croith sé a cófra lom. Atá chomh álainn agus sexy.
  Thóg agus chaith Veronica grenade lena cos nocht. Chuir sí isteach ar go leor Sínise agus squeaked:
  - Aerobatics le haghaidh dul ar bord!
  Chaith Yuliana grenade go han-chraic lena cos beag lom, agus chrom sí agus í ag baint na Sínigh síos:
  - Ár ngráin agus buille millteach!
  Ansin conas fiacla a sparkle.
  Agus mar sin thóg Anna é agus fucked é. Lámhaigh a lán de na Síne. Agus conas a rinne sí é.
  Agus conas grenade a sheoladh le cos lom. Agus squeaks:
  Nach sclábhaithe sinn!
  Ansin beidh sé ag gáire agus a theanga a thaispeáint.
  Ghlac Angelina é agus chuir sí fearg air agus é ag caitheamh anuas ar an namhaid:
  - Tá mé an coolest an cool.
  Agus lena cosa lom sheol sí buama trom. Thóg sí agus shéid sí suas trúpaí na Síne, stialladh iad.
  Glacfaidh Veronica freisin agus casfaidh sí ar an bhForda hÁise. Agus crushes a cnámha.
  Thóg an cailín é agus chirped:
  - Beidh muid crush gach duine!
  Agus arís, eitlíonn grenade marfach uathúil ó chos lom.
  Agus crush na Síne. Agus cén fáth ar tháinig siad ar thailte na Rúise? Baineann gach rud anseo leis an Rúis. Agus ní féidir sráidbhaile Dalniy a ghlacadh ag an tSín.
  Sheol Juliana grenade lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Glóir don Rúis Mhór! Níl an Duma Stáit de dhíth orainn! Agus níl an Politburo ag teastáil ach an oiread!
  Luaigh Red Anna go ionsaitheach:
  - Beidh mé i mo chraobh.
  Agus cuirfidh grenade a chaitear le cos lom cailín leat gach duine. Níor fhan ach feoil fhuilteach.
  Ach thóg Angelina é agus squeaked. Maraíodh a bunch de trodaithe. Agus scuabtha mar aingeal an bháis.
  Agus fuair a lán saighdiúirí Síneacha bás.
  Chuir trúpaí na Rúise brú ar na Sínigh ó gach taobh. Brúite siad agus brúite.
  Thosaigh troideanna lámh le lámh. Shásaigh saighdiúirí na Rúise trúpaí Síneacha le beaignití. Is club den scoth é an raidhfil Mosin i leagan ionsaithe nua-aimseartha. A bhriseann tríd an cloigeann. Agus cnámha a bhriseadh.
  Ach troideann cailíní le claimhte go háirithe go hálainn. Tá sé go hiontach. Go háirithe nuair a sway breasts naked.
  Agus tá na siní chomh ruby agus súilíneach. Mar sin ba mhaith leat breathnú orthu agus iad a phóg.
  Agus póg gan stad.
  Bíonn na cailíní ag troid le fury na panthers ocrach a fheiceann na huain. Cráiteann siad iad agus craiceann siad iad.
  Veronica, ag lámhach na Síne, squeals:
  -Bás don bhás!
  Deir Juliana, ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Fuil le haghaidh fola!
  Agus í ag scríobh chuig trúpaí na hImpireachta Neamhaí, déanann Anna squeals:
  - Súil le haghaidh súl!
  Agus chaith sí líomóid freisin lena chos lom. Bhí sí níos láidre ná gach duine agus stróicthe ina píosaí le aplomb.
  Agus anseo a thagann Angelina. Seolfaidh bairille iomlán, le pléascáin marfach, agus meileann na naimhde.
  Ansin, agus é ag canadh:
  - Is eilifint cosnochta mé agus an-fhionnuar!
  Tá an cailín i ndáiríre cumhachtach. Agus tá a cosa cosúil le clubanna. Conas samurai a bhogadh sa groin. Sin cúig mhéadar suas agus flew suas. Rushed cosúil le catapult sheol as cloch. Níos cruinne, is dócha ó chloch catapult!
  Bhris Victoria, ceannasaí an chathláin, líne ar na Sínigh. Ghearr sí síos cuid de na laochra buí agus chrom sí:
  Troidfimid ar son na Rúise Naofa.
  Agus le glúine lom, coirtithe, amhail is dá mbeadh sé bogadh go dtí an smig. Agus bris an namhaid jaw.
  Tá Victoria ar bís....
  Deir Juliana go díograiseach:
  - Beidh Tsar Leonid Ilyich Brezhnev, an tsar is mó de chuid na Rúise!
  Agus an cathlán iomlán de chailíní leath-nocht, cosnochta, conas a choirt ag barr a scamhóga, scrios na Sínigh.
  - Go maire sé!
  Bhí na Sínigh, mar sin féin, ar chostas caillteanais ollmhóra, in ann iad féin a dingeadh isteach i bpoist an Airm Dearg. Agus gearrtha amach Vladivostok. Ag an am céanna, chuaigh trúpaí Mao isteach go pointe áirithe i réigiún Usuri. Sa APSS, leanadh leis an slógadh agus aistríodh níos mó trúpaí go dtí an Cianoirthear, an tSibéir agus an Chasacstáin. Ní raibh na fórsaí an-chomhionann. Ach tá trealamh níos fearr ag an USSR. Bíonn cathanna ar muir freisin.
  Agus anseo tá arm an APSS beagán níos éasca. Níl an tSín chomh láidir ar muir, agus is féidir stailceanna cothrom rathúla a sheachadadh ina coinne agus bua a fháil.
  Go háirithe má tá cailíní Sóivéadach an-álainn agus eternally óga agus ag an am céanna witches ag troid.
  Lean an cath leis an scuadrún Síneach. Ghníomhaigh Ginearálta na Farraige, agus Aimiréil an APSS Andrei Sokolovsky san fhuil fhuar.
  Níor bhainistigh sé an cath fiú, ach thug sé an t-ordú go simplí.
  - Faigh gar agus buille!
  Bhuail na Rúisigh taobh le taobh. Anseo chuaigh príomhthionscadal Deng Xiaoping trí thine. Píopaí titim.
  Go ginearálta, do na Síneach, tá cúlú beagán sluggish. Ach tá siad chomh bródúil as. Fíor, is eisceacht é Deng Xiaoping. Agus orduithe a fhágáil.
  Ach nach bhfuil na Rúiseach chomh éasca a bhriseadh ar shiúl ó. Fulaingíonn na Sínigh caillteanais mhóra agus cúlaíonn siad.
  Victoria, captaen an scriostóra, agus an leath-nocht céanna, coirtithe go dubh, cailín cothrom-haired mar an chuid eile.
  Ar ndóigh, tá sé an-álainn nuair a bhíonn na cailíní beagnach naked, caol, matáin. Agus má tá na cosa lom, ansin is é seo go léir charm agus temptation.
  Deir Victoria go feargach:
  - Is laoch mé a rugadh ó Svarog! Tá mé an gariníon Dé Rod. Agus is féidir liom míorúiltí a oibriú!
  Dúirt Angelina go loighciúil, gloine formhéadúcháin do samurai:
  "Ní fhuil choitianta mé ach an oiread. Féach cé chomh láidir agus atá sí. Ba é mo shinsear Ilya Muromets.
  Agus sheol an cailín bosca iomlán lena cosa lom.
  Throid Veronica go dian, throid sé leis an neart go léir, agus sheol sí a leithéid de chumhacht troda.
  Deora literally na Síne.
  Tá an cailín an-álainn, blonde, curvy, le cosa fada, matáin. Ba bhreá léi a bheith stróicthe.
  Deir Veronica:
  - Cén fáth ar dhreap slua na Síne isteach sa Rúis!
  Chuaigh Juliana, an cailín álainn seo, squeaked, ag bualadh trúpaí na hImpireachta Celestial:
  - Chun teacht ar do Seirbigh féin!
  Tá an cailín sna déaga tar éis fás le míonna beaga anuas agus tá sé tar éis éirí ina figiúr níos matáin agus curvaceous. D'fhás Juliana faoi bhláth, agus d'éirigh sé chomh hálainn. Agus tá a cuid gruaige bán le gilding beag. Níos mó agus níos mó ba mhaith léi fear. Níl ach neamhchiontacht scanrúil a chailleadh.
  Ach lig dóibh stróc, caress, póg, lick. Is fearr déileáil leis na buachaillí cábáin. Tá eagla orthu, agus cúthail freisin, agus tá riosca níos lú ann go dteastaíonn uathu rud éigin níos tromchúisí.
  Is laoch agus shoots an-mhaith í Yuliana. Tá brionglóid aige freisin faoi bheith ina mharascail pháirce. Ina theannta sin, tá sí ag iarraidh a bheith cosúil le Magomed agus a reiligiún féin a chruthú.
  Cailín uaillmhianach.
  Anois, dá dtógfadh Tsar Leonid Ilyich Brezhnev féin, cosúil le Vladimir Solnyshko, Rodnoverie sa Rúis agus a thabhairt isteach agus Fill ar na Déithe Rúiseach.
  Cén fáth a bhfuil Máire ag teastáil uainn?
  Glóir do Mháthair Dé - Lada.
  Is cinnte go bhfuil sé níos fearr ná an Bíobla.
  Tá ár Lada an-álainn, le gruaig ar dhath an óir, agus is í fíor-Máthair Dé agus Máthair na nDéithe í, agus an t-Aon Iníon Gine den Teaghlach Uilechumhachtach!
  Cruthaitheoir na Cruinne.
  Bhí an clan i gcónaí agus sé, cosúil le Allah - Almighty, Eternal, Omniscient, Omnipresent, agus tá na cruinne ar fad a teampall.
  Conas atá sé níos measa ná an Tiarna Giúdach nó níos laige ná é?
  Chruthaigh Rod sraith Cruinne gan líon!
  Chónaigh sé an oiread sin nach féidir leat a shamhlú!
  Bhí Rod roimh gach am. Ní raibh aon am, ach Rod Was!
  Agus beidh i gcónaí!
  Is clann an Teaghlaigh iad na Déithe Demirugi go léir!
  Agus is sinne a chlann clainne!
  Ach ní chuireann Rod cosc ar adhradh a leanaí, agus na Déithe. Is é Rod Dia na nDéithe.
  Agus is é Svarog Dia na nDéithe!
  Agus is clann clainne iad na Déithe! Glóir do Dhia na Rúise!
  Buaileann Yuliana na Sínigh. Dealraíonn sé go gcuidíonn Déithe na Rúise le daoine na Rúise freisin.
  Go gairid críochnóidh siad as Deng Xiaoping agus beidh an deireadh le cogadh tromchúiseach ar muir. Nó b'fhéidir go mbeidh ort teacht i dtír san Impireacht Neamhaí. Mar sin i bhfad is amhlaidh is fearr a bhainfimid Beijing. Mar sin i bhfad níos measa don tSín. Mar sin féin, níl sé chomh scanrúil bheith mar chuid den Rúis.
  Níos cruinne, ní an Rúis, ach an APSS!
  Fiafraíonn Juliana de Anna:
  - An gceapann tú gur cheart dúinn ceannas a ghlacadh ar Impireacht na Síne?
  Freagraíonn áilleacht an rua:
  - Ar ndóigh!
  Iarrann Juliana le iontas bréagach:
  - Cad chuige?
  Deir Anna go láidir:
  - Mar sin, go níos déanaí ní raibh aon bhagairt! Nach raibh orm troid arís, leis na Sínigh a bhí ag iarraidh díoltas a ghlacadh!
  exclaimed Juliana:
  - Agus tá sé ceart!
  Téann cabhlach na Rúise sa tóir ar na Sínigh agus téann siad faoina long.
  Tá Yuliana i gceannas ar idirphlé meabhrach freisin.
  Cén fáth a bhfuil paidir ag teastáil? Toisc nach leor i gcónaí do dhuine an méid atá aige. De réir mar a thagann ardú ar ioncam, is amhlaidh freisin a thagann riachtanais. Agus tá sé seo go maith. Is é seo a thiomáineann an dul chun cinn. Tá daoine ag iarraidh níos mó agus níos mó. Agus cuidíonn Déithe na Rúise leis seo, eolaíocht spreagúil.
  Tá eagna na nDéithe Rúise iontach.
  Agus an Chríostaíocht? Cad a mhúineann sé?
  Go mbeidh an Domhan agus go léir atá air - sruthán! An féidir i ndáiríre a spreagadh le forbairt an chine daonna?
  Ar ndóigh - ní mhúineann an Creideamh Rúiseach, murab ionann agus an Chríostaíocht agus Ioslam, deireadh an domhain. Múineann Rodnoverie go bhforbróidh daoine sa todhchaí agus go mbeidh siad cosúil le Gods-demiurges.
  Déanfaidh an eolaíocht, an dul chun cinn agus an chúis sin déithe uainn! Agus go n-éireoidh daoine níos láidre agus níos críonna.
  Cad a mhúineann an Chríostaíocht?
  Cad atá againn cré? Nach bhfuil muid aon duine! Go bhfuil Dia gach rud agus fear rud ar bith!
  Ach ardaíonn Rodnoverie duine.
  Ach is é an rud is measa sa Bhíobla ardaithe na nGiúdach os cionn an chuid eile de na náisiúin. Ina dhiaidh sin, n'fheadar conas a chreideann duine ar bith ina leithéid de rud. Agus cén fáth ar chruthaigh an Chríostaíocht a bheith chomh daingean sin?
  Ach d"fhéadfadh na Rómhánaigh a bheith tagtha suas lena reiligiún féin. Tá siad cliste. Agus déan do aondiachas féin.
  Cén fáth a bhfuil creideamh duine eile de dhíth orainn. Tá Paradise - Iriy. Agus an Bealach idir na réaltaí, feadh Bhealach na Bó Finne, agus an fhoirceadal ar éabhlóid an spioraid. Nuair is féidir leat féin fás suas le Dia.
  Agus ní hé amháin gur caoirigh í a chromann os cionn Paradise, agus a thiomáineann a uan é le slat iarainn.
  Mar sin tá rogha ann.
  Nó do chuid féin, nó Giúdach - duine eile!
  Bhuel, cén fáth a bhfuil creideamh duine eile ag teastáil ó na Rúisigh. Ó, cén fáth nár athbheochan Peadar Mór an Rodnoverie.
  Guíidís lena ndéithe, agus lena Máthair Dé Lada.
  Agus thiocfadh le Dia na Rúise a bheith níos láidre ná go léir, agus go dtiocfadh bua orainn.
  Agus na hArabaigh? Chruthaigh siad a reiligiún féin. Agus níor thóg siad duine eile.
  Eh, bhuel, cén fáth nach raibh Magomed Rúiseach sa Rúis.
  Agus cén fáth nár thacaigh rí amháin leis na fáithe ina leith seo?
  A reiligiún nua - Rodnoverie i bhfoirm aondiachas!
  Agus Glóir don Rúis Mhór!
  Glóir don APSS agus cumannachas!
  Mar sin faigheann na Sínigh cnónna. Ach ar thalamh tá siad láidir. Ní féidir leis an Rúis cur i gcoinne iad ach amháin trí cháilíocht. Mar shampla, tá foireann umar Elizabeth ag troid in aice le Alma-Ata. Cheana féin deireadh mhí na Bealtaine 1969. Tá sé te agus cailíní i bikinis.
  Bhris Elena, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha, a bharraicíní lom. Scairt Lupanula go rudely:
  - Tá muid invincible!
  Tá an umar T-64 níos fearr ná feithiclí na Síne. Agus stróic óna chéile iad. Ach caithfear an chuid is mó den tine a dhéanamh ar na coisithe.
  Agus is é an ionsaí thrown ag buachaillí Síneach. Téann déagóirí trí nó ceithre bliana déag ar an ionsaí, ag splancadh a sála lom. Ritheann buachaillí faoi aois isteach i gcath gan bróga. Mar sin tá sé níos cliste agus níos eacnamaí. Agus lámhachann gunnadóirí meaisín orthu.
  Dúirt Catherine, agus í ag gearradh síos trodaithe na Síne:
  - Glóir don APSS!
  Adeir Euphrasia, agus an umar á ainliú:
  - Don Motherland Naofa!
  Is é an rud is mó gan grenades a chaitheamh ag tú. Agus scriosann umair Shóivéadaigh coisithe na Síne.
  Ní thabharfaidh siad trócaire choíche.
  Chan Elizabeth, ag seoladh teilgeán ilroinnte ardphléascach isteach i tiubh na trúpaí Síneach agus roared:
  - Chun cumannachas álainn!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  Is é an aontas indestructible, poblachtanna saor in aisce,
  Ní raibh sé bhfeidhm brute, ní eagla a rallied ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus eagna agus réasún, agus misneach i mbrionglóidí!
  Agus tá na cailíní i ndáiríre cool. Agus bhris a n-diúracán a seoladh go cruinn gunna féinghluaiste na Síne.
  D'fhulaing armada na Síne caillteanais ollmhóra, ach níor shroich sé a sprioc, cé go raibh roinnt rath ann. D'éirigh le Vladivostok a ghearradh amach agus tá sé seo tromchúiseach. Gabhadh beagnach gach ceann de na farraige. Ag an am céanna, rinne na Sínigh iarracht Alma-Ata a thimpeallú. Ach sheas an arm Sóivéadach amach. Tá an samhradh tagtha. Chuaigh níos mó aonad ón dá thaobh isteach sa chath. D'éiligh Mao Zedong bua ó Ghinearáil na hImpireachta Neamhaí.
  Ní raibh tíortha Chomhaontú Vársá ag iarraidh dul chun cogaidh leis an tSín. Is é an GDR amháin a sheol roinnt cathláin. Lena n-áirítear umair. Ní raibh stáit eile chun páirt a ghlacadh ar bhealach amháin nó ar bhealach eile.
  Seo iad na comhghuaillithe. Tá na Síne sách lag sa teicneolaíocht, ach tá an umar T-54 máistreacht i dtáirgeadh agus úsáidtear é i gcathanna. Tá an Impireacht Neamhaí ag iarraidh bua a fháil agus is mian le forlámhas an domhain.
  Chuir Mao Zedong tús leis an gcogadh nuair a bhí sé seachtó cúig bliana d"aois cheana féin. Níl mórán le cailleadh aige. Tá airm núicléacha ag an APSS, ach gheall Brezhnev nach n-úsáidfí ar dtús iad. Tá buama adamhach ag an tSín freisin. Agus d'fhonn gan titim faoi ionsaí núicléach ag an USSR, níor úsáid Mao é fós. Tá na cathanna ar thalamh ... Ar 22 Márta, thosaigh troideanna ar scála mór. I mí Aibreáin, chuaigh na príomhfhórsaí isteach sa chath. Go ginearálta, cé nach bhfuil an iomarca rath bainte amach ag an tSín, ach d'éirigh léi rud éigin a dhéanamh.
  Go háirithe i Primorye.
  Ach bhuaigh Flít an Aigéin Chiúin Shóivéadaigh roinnt bua. Ar muir, níl an oiread sin tionchar ar fheabhas na Síne i ndaonchumhachta agus sa daonra.
  Tá Mao ag súil le cogadh fada cniotála a bhuachan. Tá daonra arís agus arís eile ann. Ina theannta sin, is naimhde don APSS iad na SA agus NATO. Dúirt an tUachtarán Nixon go bhféadfadh siad airm a dhíol leis an tSín. Go háirithe, umair agus eitleáin, agus longa.
  Fíor, níl an tSín ró-shaibhir chun íoc as. Ach is féidir cuid de na soláthairtí dul ar cairde. Agus tá sé seo tromchúiseach ...
  Tá an cogadh ag dul ar aghaidh dó féin agus tá sé an-míthaitneamhach don USSR, cé go bhfuil na Sínigh ag fulaingt arís agus arís eile agus níos mó caillteanais. Ach dreapann gach duine agus dreapann.
  Chuaigh criú umar Gerda isteach sa chath le feithiclí na Síne.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid as an gunna ardbhrú is déanaí le bairille sách gearr. Forbairt den scoth déanta sa GDR agus in ann aon chuid a bhrú.
  Bhí caighdeán an ghunna nua 120 milliméadar agus treoluas muzzle 1,700 méadar in aghaidh an tsoicind. Leis, bhíothas in ann gach feithicil Síneach a tholladh ó achar fada. B'fhéidir, ach amháin i gcás na umar Mao super-trom. Ach is féidir iad a tholladh freisin, ach beagán níos dlúithe.
  Chuir laochra Gearmánacha a gcarr le armúr tosaigh den scoth.
  Rinne T-54 na Síne iarracht dul in aice leis na Gearmánaigh, agus scaipeadh iad, ag bagairt go litriúil ar reithe.
  Gerda fired ag an umar Síne. Strac as an túr uaidh agus chirped:
  - Cad é atá i gcoinne tigresses a rith isteach?
  Bhrúigh Charlotte an cnaipe luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma, agus squeaked:
  - Beimid Seaimpíní an domhain!
  Agus smashed umar Síne.
  Fucked i rúisis agus Christina. Bhí an gunna is nuaí uathoibríoch, agus scaoil sé dhá cheann déag de shots in aghaidh an nóiméid.
  An cailín le gruaig órga dearg squealed:
  - Níl aon bhacainní ar laochra na Prúise!
  Bhris an Magda donn órga umar na Síne freisin agus scaoil sí a fiacla:
  Is mise an duine is láidre de na daoine láidre ...
  Bhí fearg ar na cailíní. Leanann an cogadh ar aghaidh, agus leanann sé. Agus cathain a bhuafar na Sínigh dhearga? Cá fhad a ghearrfaidh siad? Basta guys diana.
  Agus tá an méid a theastaíonn uathu ag na cailíní Síneacha.
  Mar shampla, céasadh ball Komsomol ó Dhaon-Phoblacht na Síne ag na Gearmánaigh. An Chéad undress an cailín sa fuar.
  Strac Gerda a cóta caoireoil ar dtús. Ansin, in éineacht le Charlotte, thosaigh sí ag éirí as a cuid buataisí. Mar sin féin, tá na bróga tarpaulin agus knocked síos. Bhí éadaí coise unwound.
  Ansin rith Gerda an tunic Komsomol oscailte agus léine le scian. Ar chlé ach bra. Ghearr sí a pants.
  Thug Charlotte aird ar ghruaig fhionn bhall Síneach Komsomol. Ansin bhí Gerda agus Charlotte acu, i bicíní, threoraigh siad ball Komsomol cosnochta agus i gculaith snámha. Theith triúr cailíní cos-lom isteach sa fuar searbh. D'iompair cailín Komsomol go misniúil. Agus rith mé ar feadh dhá uair an chloig. Cé nach bhfuil sé chomh fionnuar leis an dá tigresses. D'iompaigh cosa cailín na Rúise dearg, agus ansin iompaigh gorm as an fuar.
  Ansin ceanglaíodh a Gerda agus Charlotte ón taobh thiar agus cuireadh ar an raca iad. Chrith an cailín Komsomol i bpian. Thosaigh mé a lúbadh os a chionn. Tharraing Gerda ar a guaillí í agus chuaigh timpeall uirthi. Ag groanáil i bpian, dhírigh an ball Síneach Komsomol suas ar an raca, a minceanna ag géarú.
  Clampadh cosa lom cailín Síneach isteach sna stoic, agus thosaigh siad ar an ualach a chrochadh. Chuir Charlotte an logáil isteach ar dtús.
  An ball Komsomol ón tSín groaned, ach ansin clenched a fiacla agus thit tostach.
  Bhris Charlotte agus Gerda craobhacha go tapa. Leagadh baill Komsomol amach faoina gcosa lom agus cuireadh trí thine iad.
  Tá sé chomh suimiúil sála lom Fry. Agus áilleacht an-greannmhar, agus spraoi.
  Ligh an lasair boinn beagán garbh an chailín Síneach Komsomol, agus boladh de shish kebab friochta. Tá an pian, ar ndóigh, ón tine uafásach. An ball Komsomol shuddered, allas dripped as a, na cailíní moaned go bog. Ach cuireadh siar na caoineadh arda le hiarracht uafásach toil.
  Ansin thosaigh siad ag fuip an cailín le craobhacha sprúis. Chuaigh Gerda agus Charlotte araon lena neart. Fiú an craiceann ar chúl an cailín pléasctha. Doirteadh fola measctha amach, le allas. D'eitil a bra amach, thit isteach sa tine agus chuir teas lena cosa lom.
  Chlaon Gerda anonn agus ligh sé amach meascán d"allas agus fola. Thug sé sásamh di.
  Phins Charlotte an ball Síneach Komsomol ar an cófra. Agus ansin ghlac an cailín agus bhuail sí a dhorn sa plexus gréine. Ansin chuir an diabhal dearg craobhacha leis an tine faoi chosa lom an bhall Síneach Komsomol. Bhí boladh an dóite níos láidre fós.
  Gerda hissed in fearg:
  - Labhróidh tú!
  Phin Charlotte cófra an chailín níos deacra agus rinne sí hiss ar:
  - Stop ag imirt balbh!
  Thóg Gerda brainse ar lasadh as an tine agus thug go cófra lom cailín Komsomol Síneach é.
  Mar sin chrom sí, agus swayed a ceann fionn, ag titim ar a thaobh.
  Charlotte grinned cosúil le diabhal.
  - Tá an chuma ar an scéal go bhfuil an cailín réidh!
  Rinne Gerda gáire agus thosaigh sé ag massaging aghaidh agus muineál bhall Síneach Komsomol. Bhí sí sláintiúil agus d'éirigh léi go tapa. Ansin thóg an críochnóir blonde brainse lasrach as an tine agus thug sé go dtí aghaidh tairisceana an chuing. Sheas an cailín ina aghaidh agus chrom sí.
  Ligh Gerda a liopaí agus hiss:
  - An déarfaidh tú áilleacht?
  Rinne an ball Komsomol whined:
  - Maraigh mé! Ná bí ag fulaingt le do thoil!
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Ní! Déanfar tú a chéasadh ar feadh tréimhse an-fhada agus beidh tú friochta an bealach ar fad go dtí an deireadh.
  Dúirt Charlotte:
  - Nó b'fhéidir é a thabhairt do na fir. Is maighdean í fós agus gortóidh sé go mór í nuair a...
  Scread ball Komsomol ón tSín go géar:
  - Ná! Ní inseoidh mé duit ar aon nós!
  Mhol Gerda:
  An ndóimid a cófra?
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Ní! Tá bealach níos éifeachtaí ann chun faisnéis a bhaint.
  Chlaon Gerda.
  - Tá... Tá sé seo chun brú a chur ar an artaire sa mhuineál. Chun crios tuairisce a fhoirmiú, agus inseoidh sí dúinn gach rud a bhfuil a fhios aici agus cad nach bhfuil a fhios aici!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  Cén fáth ar chéasadh muid í ansin?
  D'fhreagair Gerda go macánta:
  - Amháin le haghaidh spraoi. Agus anois.
  Chuir an Críochnaitheoir blonde a lámh ar mhuineál an bhall Síneach Komsomol. Rollaigh sí a súile, agus tháinig chun bheith cosúil le iasc marbh. Dúirt Gerda go daingean:
  - Cá bhfuil an ceallraí?
  D'fhreagair sí go mín:
  - Ar Shliabh Bulshim ....
  Agus mar sin de... Tá diana tagtha cheana féin ón Aigéan Ciúin agus tá báisteach trom tar éis titim.
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn go han-mhall. Chuir láib agus slush moill orthu. Léirigh an troid éifeachtacht an gunna ardbhrú nua ó achar an-fhada ag bualadh an T-54 - an príomh-umar Síneach a rinneadh faoi cheadúnas Sóivéadach.
  Thug Gerda, ag lámhach ó achar mór, faoi deara:
  - Tá an arm nua i bhfad níos compordaí.
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Ná lig don namhaid a bheith gar!
  Nuair a bhrúigh Christina an cnaipe luamhán stiúrtha lena méar loma, leag sí umar Síneach amach agus rinne sí grunta:
  Ach táimid chomh cliste sin freisin. Níl ort ach iontach! Mar sin ní bheidh aon rud a stopadh agus a bhriseadh na laochra!
  Dúirt Magda go réasúnach:
  - Agus aird a tharraingt ort féin! Eadhon, a ionsaitheacht ollmhór!
  Agus brúite an cailín freisin mhéara a cosa lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha, ag bualadh umar Arm Dearg Proletarian na Síne.
  D'fhiafraigh Gerda, ag lámhach, de na cailíní:
  - Tá mé ag smaoineamh ar áit a bhfuil an oiread sin dianseasmhacht ag na Sínigh. Seasann siad mar go bhfuil siad déanta as tíotáiniam. Agus níl siad ag iarraidh a thabhairt isteach.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Agus ní bheidh siad a thabhairt isteach! Tar éis an tsaoil, is é seo na daoine is láidre i ndáiríre! Agus tá na daoine dolúbtha!
  Rinne Magda gáire agus, ag tafann a cuid fiacla, agus í ag súil le súile súilíneacha, cosúil le sapphires, thug sí amach:
  - Glóir dár dTír Mhór!
  Scig Christina le crá:
  - Ní ghortódh sé Londain a ghlacadh!
  Rinne Gerda gáire agus mhol sé:
  - Cad iad na smaointe atá agat? Síocháin le críochnú leis an Impireacht Neamhaí?
  Bhrain Charlotte na cinn Stalin, bhris trí thuiréad an mheaisín Sóivéadach agus squeaked:
  - Ní! Tá an tsíocháin amuigh faoin gceist!
  Bhuail Christina umair Arm Dearg na Síne freisin agus mhol sí:
  - Is féidir go mbeadh ceist an tsosa?
  D"aontaigh Magda le chéile:
  - Sea, a aisghabháil sealadach. Chun cas siar.
  Sheol Gerda teilgeán agus thug sé faoi deara:
  - Is féidir i ndáiríre. Déanfaidh siad síocháin go sealadach leis an tSín, agus mar aon leis na Rúiseach, bogfaidh siad féin go dtí an Bhreatain. Agus ansin níl Londain tógtha againn le fada!
  Rinne Charlotte gáire agus mhol sí:
  - Tóg Beijing agus ní chuirfidh aon duine ar domhan stop linn!
  Christina, le grin de fiacla an liopard, shushed:
  - Ní hea, ní stopfaidh aon duine agus ní stopfaidh!
  Magda squeaked le fury fiáin:
  - Ní bheidh, ní bheidh aon sléibhte órga! Agus beidh carraigeacha diamanta ann!
  Rug Gerda a cuid fiacla agus sciob sí, ag sméideadh an carr Síneach mar chriostal le casúr:
  - I sochaí tomhaltóirí - lán de mhí-úsáid!
  Agus arís lasadh cailín na fiacaile, rud a bhí ag gealadh níos gile ná péarlaí. Ba bhreá le Gerda a chéasadh agus a chéasadh.
  Mar shampla, ghlac sí ceannródaí Síneach agus dhíscaoileadh beo é in aqua regia. Sin iad na treochtaí atá aici. Agus rinne céasadh sceitimíní uirthi. Ball de Komsomol ón tSín, mná Gearmánacha, mar shampla, tar éis dóibh an t-eolas úsáideach go léir a thaisceadh, thosaigh siad ag lasadh le tine. Go litriúil cófra beo friochta. Agus ansin bhí siad gearrtha amach, piobar agus ithe.
  Sea, bhí Charlotte agus Gerda i mbun cannibalism. Agus d'ith siad an ball Síneach Komsomol beo. Agus tá sé seo chomh rude agus nach bhfuil taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil. Agus is tábhachtaí fós, gortaíonn sé.
  Samhlaigh cailín nach bhfuil maraithe go fóill, friochta, agus a ghearradh amach as a píosa ar phíosa. Ansin tumtha i anlann agus ithe.
  D'ith Gerda agus Charlotte feoil dhaonna fiú. Bhí buinneach orthu agus thiomáin na cailíní. Bhí orm mé féin a mhaolú sna toir.
  Agus tá an cannibalism sin inphionóis.
  D"ith siad laochra agus buachaillí. Baineadh na ceithre cinn de cheannródaí na Síne Bruce Lee go garbh, ansin é a chur i bpanna mór friochta. Agus in ola glasraí, bhí an buachaill friochta díreach mar sin. Agus tá sé go hiontach go ginearálta.
  Bhí Magda ag ithe cos an ghasúir, agus dúirt:
  - Agus cad? Tá sé fionnuar agus deas!
  Thug Christina faoi deara:
  - Tá gach rud go deas dúinn!
  Gearradh feoil juicy an phionta Síneach i slices tanaí agus tumadh san anlann. D"ith na cailíní agus sheinn siad.
  Sheol Gerda:
  Gan trócaire, gan trócaire ar an namhaid! Buille mé cumannaithe cosúil le cruithneacht!
  Agus stomps sé a chosa lom sa sneachta.
  D'ith na cailíní an buachaill Síneach beagnach go hiomlán. Bhain sé taitneamh as a ae. Ghearr siad an fheoil ar fad. D"itheamar agus d"ólamar fíon. D'ith siad agus ansin thit a chodladh.
  I mbrionglóid, shamhlaigh na laochra go raibh na diabhal féin ag róstadh i gcoireoga. Agus ag an am céanna, déantar an craiceann a ghearradh amach le cabhair ó sceana. Agus ansin casadh siad agus briseadh.
  Ansin tosaíonn an chéasadh is brúidiúla. Crochadh na cailíní suas lena gcuid gruaige agus thosaigh siad ag luascadh ar an raca. Agus ansin las siad é le tine. Agus ghníomhaigh siad le sofaisticiúlacht virtuoso.
  Chuimhnigh Gerda air seo agus é ag lámhach, agus ansin d"fhiafraigh sé:
  - Conas is maith leat ifreann?
  D'fhreagair Charlotte le gáire:
  - Áit suimiúil go háirithe ó thaobh na cuideachta!
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  - Is féidir leat eireabaill an diabhail a chasadh ann!
  Magda le grin fiacla squeaked:
  - Agus na torthaí is airde a bhaint amach! Go ginearálta, cad faoi chomórtais póló dóiteáin?
  Chuaigh Gerda isteach i umar na Síne agus dhearbhaigh sé go diongbháilte:
  - Ní bheidh ach naimhde an APSS agus Phoblacht Dhaonlathach na Gearmáine in ifreann! Agus leanfaidh na fíor-Aryans ag troid i gcruinne eile!
  Dhearbhaigh Charlotte go muiníneach, agus í ag cnagadh ar a cos lom i gcoinne an armúr:
  - Go maire sé!
  Agus d'fhuascail sí a fiacla péarlach.
  Mhol Christina:
  Déanaimis adharca!
  Magda giggled agus barked:
  - Déanaimis diabhal den chéim is airde!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Tá na cailíní i ndáiríre chomh cheerful, agus tá matáin an-láidir acu.
  Dúirt Gerda:
  - Ó, bheadh Mowgli linn!
  Ceartaigh Charlotte a cara:
  Níos mó cosúil le Tarzan!
  Christina giggled agus squeaked:
  Ach, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Rialóir na dtíortha go léir!
  D'éirigh Magda go haoibhinn:
  - Tá spiorad na Prúise againn! Tá boladh na Prúise againn!
  Rinne Gerda giggl, scoilt an umar Síneach agus grunted:
  - Ní! Is clann de Satan féin sinn!
  Charlotte hissed le fiacla nocht:
  - Agus beidh muid dílis don Motherland!
  Dheimhnigh Christina é seo go héasca:
  - Sea, déanfaimid! In éineacht leis an motherland agus an páirtí!
  Murmur Magda le háthas:
  - Tagann ceannairí agus imíonn siad, ach fanann an cóisir!
  Agus scairt na cailíní in éineacht:
  - Glóir don CPSU!
  Agus gáire, na Gearmánaigh a fheictear.
  Lean an cogadh leis an APSS agus leis an tSín.
  Tharla an troid ar tír agus ar muir. Agus throid agus chan na cailíní go leor agus an-álainn.
  Agus labhair siad faoi rudaí éagsúla agus an-suimiúil, agus dúirt siad go leor rudaí stoirmeacha agus aphoristic;
  Tá go leor daoine cliste macánta ann, ach tá siad socraithe chomh cliste sin nach meascann siad riamh!
  Is é Cowardice an chéad chomhartha um chách géilleadh. Agus is é an chách géilleadh an anam saighdiúir! Agus is é anam saighdiúir an eochair do bua - chun bua a fháil ní mór duit a bheith i do bhancach! Sin é paradacsa an chogaidh!
  : Tá Dia i ngach duine, is é Dia gach duine, mura bhfuil ach ard-mhoráltacht aige, agus nach ainmhí é an t-anam!
  Tá marú in ainm Chríost mar an gcéanna le Críost a mharú!
  Is fearr a bheith ag obair faoi oiliúint ná a bheith ag sosa san uaigh!
  Nuair a bhristear an claíomh, sroicheann an lámh don miodóg!
  Is féidir leat banality a iarraidh, nó maslaí a fhulaingt, ach ní féidir leat masla banal a chosaint!
  Tá gach rud crua leochaileach agus meatach, ach i stamina bog, tá neart ann. Agus cé nach gcreideann i seo, ar ndóigh, beidh mé a thaispeáint ar an teanga gur féidir leat a ithe! Gach na fiacla crumbled chun deannaigh, ach tá sé beo - a rá liom Bang!
  Scriosann seasmhacht inscne grá!
  Is ionann comhaireamh ar ádh a bheith ag spochadh as Dia agus ag cur as do bhás!
  Is fearr a fhásann úlla órga nuair a chuireann tú fuil ar na crainn!
  Tá trí rud ann: a bhfuil a luach gan athrú: an Almighty, tuismitheoirí agus Motherland!
  Is é an amharclann is suimiúla ná an amharclann cogaidh, níl ach an táille iontrála ró-ard!
  Ach in amharclann na n-oibríochtaí, bíonn deora fíor i gcónaí agus is ceacht don saol gach gníomh!
  Ní bheidh tallann ach ina genius, má iolraítear é le dúthracht ollmhór!
  Goideann moilleadóireacht labhrais, tugann haste rath!
  Is éard is fíor-mháinlia ann ná duine atá in ann oibríocht chasta a dhéanamh nach dtugtar faoi deara!
  Ní hé an dornálaí a bhuaileann, ach an té a bhuaileann!
  Tá áilleacht nimhiúil i gcónaí - tá na beacáin is gile ag eitilt agaric, agus tá nimh cosúil le geasa mná - dizzy agus nimh an croí!
  Is féidir leis an aigne nádúrtha an fórsa nádúrtha a smachtú, ach ní dhéanfaidh an fórsa dúchasach an intinn a smachtú go deo!
  Is fearr ag fáil bháis bródúil ná maireachtáil go humble!
  An té a choinníonn an saol ag an scornach is mó an seans go gcaillfidh sé é ná an té a scaoilfeadh saor ó chic an tsonais!
  Maireann áilleacht, tá misneach síoraí!
  Tá an claíomh ró-ghéar chun cumhacht an stáit a choinneáil air, tá flattery ró-mhilis chun na daoine a ól go deo leis!
  Cúitíonn seiftiúlacht an tsaighdiúra mí-áirimh an ghinearáil, ach tá tógáil ríomh air cosúil le poll a thochailt le snáthaid!
  Is deacair an rud atá trí thine cheana féin a adhaint agus an méid atá dóite cheana féin a chur amach!
  Meon fireann te, triomaíonn an inchinn agus dó tríd an bun an sparán!
  Ina ionad sin, dón sé poll ina phóca - croí te!
  Tá an pouch is tiubha pollta tríd ag phallus crua!
  Maidir le fear, an scáthán órga is fearr!
  Ar na mona agus roic - an maisiú fear!
  Féadfaidh cogadh a bheith gan buaiteoir - ach beidh fear caillte na himeartha i gcónaí!
  Is é laige an duine príomh-inneall an dul chun cinn!
  Más mian leat a bheith ar an gcéad duine, oibrigh cosúil leis an gceann deireanach!
  Is gaolta divinity é Genius, agus gaolta fiúntacha!
  Is féidir leat beagán a sheirbheáil ar an Motherland, ach ní féidir leat beagán feall a dhéanamh!
  ! Is dóigh liom, mar sin - táim ann, táim ann - mar sin, táim i mo chónaí, tá cónaí orm - mar sin, táim i mo chónaí go sona!
  Tá comhpháirtithe gnéasacha cosúil le bia - éilíonn siad éagsúlacht agus spíosraí te!
  Déantar réabhlóid le croí glan, ach ní le lámhainní bána; ar an mbealach chun sonas, éilíonn na rothaí lubrication fola!
  An chuid is mó go minic, ní feall siad mar gheall ar meanness, ach mar gheall ar laige, cé go bhfuil sé laige a claonas i dtreo meanness!
  Go ginearálta, is é an dlí nach n-oibríonn meicníocht meirgeach ach le ramhar óir!
  Cunning agus ríomh: conas a thugann fear céile agus bean chéile bua - is é macántacht an tríú breise!
  Is é an cruthú is íochtair ar domhan ná gloine vodca, tá titim isteach ann gan teorainn, agus tá an bun sa reilig!
  Ní coirpeach gach ciontóir, ní ciontóir é gach coirpeach!
  Is fusa do chamal dul trí shúil snáthaide ná foilsiú gan blat!
  Tá breitheamh gairmiúil cosúil le striapach gairmiúil - níl an difríocht ach i méid na táille agus céim an phimp!
  Tá polaiteoirí cosúil le péisteanna, ach brúnn siad níos mó fola as a n-inní nuair a bhíonn siad ar deoraíocht!
  Is é an fhuil an leasachán is fearr chun misneach an ghlúin atá ag ardú a chothú!
  Is dóigh leis an tromlach ionsaitheach obedient leis an boilg, ní leis an gcroí, toisc go bhfuil sé i bhfad níos mó i méid.
  Mar sin féin, tá fhoirceadal aindiachaí an chuid is mó loighciúil, léiríonn sé an aibíocht an chine daonna, cé go bhfuil aon reiligiún, comhlachas óige!
  Is Athair láidir Dia ar ghlúin láidir, ar mian le leanbh lag leanúint air!
  Is annamh a dhéanann éinne spréach buanna a adhaint nuair a bhíonn taise an totalitarianism thart!
  Iad siúd nach bhfuil sásta leis an am atá caite agus a bhfuil eagla an lae inniu smaoineamh ar an todhchaí níos minice!
  Tá sé níos fusa an ghealach a bhualadh le rac ná iallach a chur ar pholaiteoirí a ngeallúintí toghcháin a choinneáil!
  Tá daonnachas siúcra i dtír daoine chomh feiliúnach le siúcra i borscht!
  Tá trí rud síoraí: Dia, am agus stupidity daonna!
  Más mian leat a bhuachan; déan dearmad ar thrí fhocal: tá sé deacair, ní féidir liom, is leor sin!
  Gheobhaidh muc salachar i gcónaí, gheobhaidh francach bearna i gcónaí, agus gheobhaidh duine leisciúil leithscéal i gcónaí!
  An morálta an fhréamh chéanna leis an bhfocal salach! Is minic a úsáidtear é chun bhua a stain agus vice a ní!
  Athraíonn an sionnach a chraiceann faoi dhó sa bhliain, agus masla an pholaiteoir gach uair an chloig!
  Tá an bás cosúil le bean chéile dílis, tagann sé gan meabhrúcháin, cuireann sé a chodladh í agus glacann sé seilbh iomlán!
  Tá cineáltas cosúil le allais, éilíonn an chaillfidh iarracht, ach éiríonn an comhlacht níos láidre, le gach titim duilleoga salachar!
  Tá saighdiúir cosúil le sluasaid, snasta ach na lámha crua! Ach a fháil blunt go tapa freisin!
  Ní aibíonn na hidéil is airde ach amháin nuair a bhíonn siad uiscithe le fuil, uiscithe le deora agus toirchithe le allais!
  Maidir le aindiachaí, tá gach reiligiún go maith - toisc nach bhfuil aon Dia ann! Agus is í an fholús an t-iosta is séimhe!
  Is cuma cé chomh láidir is atá an laoch, ní bhrúigh sé an fharraige as líomóid bheag!
  Ní dhéanann an farasbarr is mó de cunning cúiteamh as easpa beag na hintleachta!
  Is é an ceannasaí an croí - má tá lofa, ansin crumbles an struchtúr iomlán!
  
  Dá chineálta an t-aoire, dá fhearg a mhadra, is boige an rí, is ea is déine an satrap!
  Ní náisiúntacht í an Rúisis, ach slí bheatha agus stíl mhaireachtála!
  Teastaíonn Dia ó dhuine lag mar leanbh, Athair agus Máthair, ach de réir mar a fhásann sé suas, bíonn sé faoi ualach caomhnóireachta, agus tar éis dó é féin a scaradh óna thuismitheoirí, cloíonn sé lena bhean chéile - eolaíocht agus cúis!
  Faraoir, ní fiú mórán an aigne gan neart - déanfaidh lúthchleasaí balbh an t-acadúil is abstruse a thachtadh go héasca!
  Is í an fhírinne go bhfuil bás, murab ionann agus bean, i gcónaí fíor, agus tá an saol betrayal iomlán!
  Is fearr slais uair amháin ná curse céad uaire!
  Is í modesty deirfiúr an eagna! Fothracha an intinn a bheith bródúil as!
  Tá sé níos fusa tíogair a cheannsú ná an t-athoideachas a chur ar anfhlaith - ní féidir francach a oiliúint!
  Na naimhde níos mó, is amhlaidh is áille an cogadh! Caith níos lú focail - ní cluiche é cogadh!
  Níos lú titeann san fharraige ná maisc ghníomhaire rúnda!
  Éilíonn an gléas céasadh, cosúil le uirlis ceoil, grá agus tallann! Ach in ionad gáire agus bualadh bos gheobhaidh tú groans agus deora!
  Tá Íosa i measc an tréad cosúil le diamaint sa séarachas!
  Is é an t-am an executioner is neamhthrócaireach, tá a fhios aige aon trócaire agus an focal pardún!
  Tá cáil mar dhuine cliste ar pholaiteoir sciliúil, fiú mallacht ar graostacht!
  Is breá leis an tarbh a bheith ag fuip, ach ní maith leis a bheith ag treabhadh!
  Chun treabhadh go maith, ní mór duit plandáil ar feadh na bliana!
  Mura féidir leat greim, ná coirt!
  An té a bhuafaidh tíogair amháin, ní bheidh eagla air roimh dhosaen cait!
  Ní sóc é carr, ach slí chun pionós a ghearradh: neamh do phóilíní tráchta, purgadóir le haghaidh sparán, ifreann le haghaidh suaimhneas intinne!
  Is botún é botún a dhéanamh! Is coir é gan botún a admháil!
  Is fear dothuartha - tá an baineann daonna faoi dhó dothuartha!
  Éilíonn an pholaitíocht, murab ionann agus sciáil, lubrication óir!
  Ní éiríonn neart agus faisnéis, cosúil le fear céile agus bean chéile, ach amháin i mbeirteanna!
  Ní dhéanfaidh rialóir láidir níos mó naimhde a phlandáil ná mar is féidir leis cairde a bhailiú!
  Is airgead eití shiorc an cheartais!
  Aire; ní comhchiall é don mhearbhall, ach misneach - ar son meargántachta!
  Ní bréag ach na mairbh, agus ansin amháin más aindiachaithe iad!
  Goideadh drochchreidmheach an corp - goideadh aindiachaí maith an t-anam!
  Is ionann gairm gan bréaga agus umar gan breosla!
  An té a dhéanann trócaire bailíonn sé neart, is comhartha laige í an chruachás!
  Tar éis an tsaoil, is rudaí neamh-chomhoiriúnacha iad genius agus arrogance!
  Cé gur fearr dorn go leith ná ceann amháin - tá aigne go leith níos measa ná ceann amháin!
  Cuireann duine uasal a shaol i mbaol - eachtrannach gruama!
  Níor chóir go mbeadh an ceannaire milis - beidh siad ag lick é! Ach níor cheart go mbeadh sé searbh - spitfidh siad amach é!
  Tá sé níos deacra gaineamh a fháil sa bhfásach - ná cúis le gabháil!
  Is é insidiousness arm an lag - is é meanness arm an insidious!
  Úsáideann cairde - baineann tallainne leas as naimhde - genius!
  Is ionann buille mall agus chailleann!
  Tá rabhadh an cheannasaí cosúil le méar ina dhorn, gné dhílis, ach ní bheidh sé in ionad an chuid eile!
  Cuireadh isteach ar mhachnamh agus sruth aphorisms ag cuma longa Síneach ar na spéire. Cad a chuaigh suas le Deng Xiaoping.
  Is féidir leis na Síne a cheilt go fóill, ach is mór an náire é ag rith amach as an cath. Agus mar sin ghlac Deng Xiaoping cath mhíchothrom.
  Ritheann na cailíní timpeall an deic, cosnochta agus súilíneach. Lámhaigh siad iad féin agus tugann siad síos laochra na himpireachta neamhaí. Bastards cróga den sórt sin. Tá tine fíochmhar acu. Agus sparkle súile le sapphires agus emeralds.
  Agus sála lom, flicker cruinn. Agus aoibh gháire súilíneach glow.
  Agus scaoil an gunna deich n-orlach. Conas bluff. Go raibh scoilt fiú an scriostóir Síneach.
  Rinne Juliana squeak:
  - Sin a dhéanann na déithe Rúiseacha!
  Ceartaigh Victoria, a bhfuil a cosa lom, coirtithe sáite ag:
  - Ina ionad sin, déanaimid féin é!
  Mhol Veronica:
  Canaimis ansin!
  Phioc Anna ruadh:
  - Ar ndóigh, beidh an t-amhrán níos mó spraoi.
  Agus canadh an cathlán cailíní, bailéad iomlán.
  Tsar Nicholas, tá tú i dtír na rúise.
  Ar son glóire ár dTír Mháthair...
  Sa Rúis, is teaghlach cairdiúil muid go léir,
  Ní bheidh aiféala, tá a fhios ár saol!
  
  Maidir linne, níl ann ach Dia impire,
  Cé a rialaíonn na cruinne go ciallmhar ...
  Agus ba mhaith liom an Almighty chun cabhrú leat
  Agus iompú isteach i carn de chaonach Cain!
  
  Creidim go mbeidh sonas ar domhan,
  Agus beidh áthas an domhain ar an phláinéid ...
  Suaimhneas síoraí is aoibhnis i ngach áit,
  Tá an Rúis anois ina Paradise fíor!
  
  tógfar cumannachas Tsar,
  Caith isteach in ifreann roar uafásach an marú...
  Agus muid ag eitilt díreach suas ní síos
  Imíonn aimhréidh - bloodsuckers!
  
  Ní gá smaoineamh, ní olc an rí ar chor ar bith,
  Tabhair beagán níos mó ádh dó ...
  Go raibh Dia na Rúise le Nicholas,
  Ansin beidh sé in ann athrú a leabú go dána!
  
  Is í an Rúis áit bhreithe na n-eilifintí,
  Ní féidir leis an tír a bheith níos iontach ...
  Níl focail bhreise ag teastáil uainn guys
  Cruinníonn an laoch an tocsin chun troid!
  
  Conas gan iarracht a dhéanamh an ruaig a chur ar an namhaid Rúis,
  Tá a fhios agam go sáróidh tú an teorainn ...
  Béar na Rúise dothuigthe,
  Agus ní leagann an ghrian os cionn na Rúise!
  
  Don Motherland níl aon níos airde, tá a fhios na sléibhte saor in aisce,.
  Go mbainfeadh buaicphointí ríocht an chumannachais...
  Creidim go ndéanfaidh an Tiarna na naimhde a mhilleadh,
  Agus ní bheidh an Grin de revanchism pas!
  
  Go lasadh an Rúis ar fud an domhain,
  An tír a thug sonas do dhaoine ...
  Scrúduithe, á thabhairt ar láimh, ach ar feadh cúig,
  Tar éis an tsaoil, tá neart an Motherland do-tomhaiste!
  
  Lig sé a bheith, tá grá glóir go deo,
  San fhichiú haois nó san aonú haois is fiche...
  Lig don fhuil sreabhadh go foréigneach,
  Ní bheidh an laoch simplí superstitious!
  
  Doirteann tú go cróga fuil naimhde an athar,
  Lig di sreabhadh...
  Agus go simplí a bhriseadh an namhaid,
  Beannaigh aghaidheanna naofa le haghaidh cath!
  
  Go mbeadh réalta sa tír dhúchais,
  Cad a léiríonn an cosán agus na cruinne ...
  Tiocfaidh aisling iontach fíor
  Tá gach duine eile i gceannas!
  
  Sea, scriosfaimid naimhde an athar,
  Agus déileáil leis an horde gan teorainn ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Ná bheith bua le Satan!
  
  Cé go bhfuil a fhios agat, tá na Déithe Rúiseacha láidir,
  Déanfaimid móruaisle na Rúise a athbheochan ...
  Cé go bhfuil na Slavs roinnte,
  Ach beidh mé fós ar an messiah céanna!
  
  Ár Tsar Mór Nioclás glórmhar,
  Bhuaigh tú an tSeapáin go maith ...
  Mar sin leomh laoch go cróga,
  Agus a bheith iontach, ní buffoon!
  
  Agus leanann an cogadh idir an USSR agus an tSín ... Tá trúpaí an Impireacht Celestial ag dreapadh ar aghaidh agus ní chuireann siad na caillteanais san áireamh. Déanann laochra agus laochra glórmhara Sóivéadacha iad a ghearradh síos.
  Tá go leor daonra agus fórsaí talún ag an tSín. Tá siad na laochra an Impireacht Celestial showered literally an arm Sóivéadach le corps, beagnach go hiomlán timpeall Alma-Ata. Agus ghlac siad Khabarovsk, wedged isteach i seasaimh na trúpaí Sóivéadach, ag bagairt a ghearradh ar an Arm Dearg i bpíosaí. Ach ar an bhfarraige, buaileann cabhlach na Sóivéide na Síne, agus éiríonn go hiontach leis. Anseo tháinig na cailíní i dtír fiú i bhfórsa ionsaithe agus bhris siad go Beijing.
  Thosaigh arm Sóivéadach na Rúise trúpaí a thabhairt i dtír go díreach san Impireacht Neamhaí féin. Bhuel, cad a chinn an tsar agus an tArd-Rúnaí Leonid Ilyich Brezhnev ligean don Rúis, nó ina áit sin tá Impireacht Shóivéadaigh mhór eile ag an USSR san oirthear. Agus beidh rialóir na Rúise é féin ina impire na Síne.
  Ag an am céanna, cuirfear deireadh go deo leis an mbagairt ó thír na hImpireachta Celestial. Agus déanfar arm na Sóivéide a athlánú le saighdiúirí cogaidh agus cróga.
  Mar sin, bhí cúis - a conquer an tSín go hiomlán. Cé go bhfuil sé fós riachtanach a repulse an ionsaitheacha na fórsaí móra an Impireacht Celestial sa tSibéir. Agus aistríodh na trúpaí go dtí an cathair.
  Chuaigh na cailíní agus a gcathlán chun cath le saighdiúirí Mao ar tír. Bhuail na cailíní leis na Sínigh le seatanna dea-dírithe, sabres agus grenade a chaitheamh lena gcosa lom.
  Chaith Veronica líomóid lena cos lom agus squeaked:
  - Don tsar, an rúnaí ginearálta agus an tAthair Sóivéadach!
  Agus fired ag na Síne.
  Chaith Juliana grenade freisin ar na saighdiúirí Síneacha buí lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Chun an chéad ar a dtugtar an Rúis!
  Agus nail sí freisin na saighdiúirí an Impireacht celestial.
  Annsin do bhuail an t-Áine ruadh, agus d'fhiach sí:
  - Glóir don bhanríon mháthair!
  Agus pollta freisin ar an namhaid.
  Phléasc Angelina freisin, ag seoladh bairille iomlán de phléascáin lena cosa lom, agus ag scaipeadh na Sínigh i bhfad uaidh:
  - Glóir Impireacht Mhór na Rúise!
  Agus Victoria screwed suas. Scuab sí uaidh na Sínigh agus ghéill sí don líomóid mhillteach lena sála lom.
  Exclaimed sí ag barr a scamhóga:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Nail Veronica na Sínigh agus squeaked:
  - Don Rúis síoraí!
  Agus slashed sí freisin ar na laochra an Impireacht celestial.
  Ghlac Yuliana é, bhuail na Síne. Chaith sí grenade ar an namhaid lena cos lom agus squeaked:
  - Le haghaidh tsarist aonair agus doroinnte agus Impireacht Sóivéadach!
  Agus fead an cailín. Ba léir go raibh an déagóir i bhfad níos mó, bhí a cófra ard, bhí a waist caol, bhí a cromáin méithe. Bhí an figiúr de bhean fásta, matáin agus sláintiúil agus láidir aici cheana féin. Agus tá an aghaidh chomh óg. Le deacracht, chuir an cailín an fonn grá a dhéanamh faoi chois. Lig dóibh ach caress. Agus tá sé níos fearr le cailín eile, ar a laghad, ní bhainfidh sí a maighdeanas.
  Caitheann Yuliana grenades go géar ar na Sínigh lena cosa lom. Agus oibríonn sé go han-rathúil.
  Tá Anna an-dearg agus an-álainn freisin. Agus go ginearálta, tá cailíní den sórt sin sa chathlán iontach, ach an relish is airde.
  Caitheann Anna grenade lena cos lom agus a chirps:
  - Bíodh clú ar an Rúis Mhór Shóivéadach!
  Agus freisin conas a casadh sé.
  Bhuel, a chailíní, bhuel, áilleacht!
  Rides agus Angelina. Cailín mór den sórt sin - dhá mhéadar ar airde, agus céad agus tríocha cileagram meáchain. Ag an am céanna, ní saill, le matáin teilgthe, agus an croup capall dréacht. Is breá leis fir go mór. Aislingí faoi leanbh a bheith agat. Ach go dtí seo níor oibrigh sé. Níl go leor daoine ach eagla air. Agus cailín an-ionsaitheach.
  Ní hiad na fir a iarrann, ach í féin a shireadh go brach. Gan náire agus náire.
  Agus is breá léi é. Bí i do pháirtí gníomhach.
  Ag an am céanna, is laoch iontach í Angelina. Agus rinne sí a lán rudaí iontacha. Tá Victoria i gceannas ar a gcathlán.
  Caitheann sé grenade freisin lena chos nocht agus scairteann sé:
  - Beidh solas ar fud na tíre!
  Caitheann Veronika líomóid lena cos lom agus cogar:
  - Glóir Impireacht Mhór na Rúise!
  Caitheann Juliana a méar loma agus roars freisin:
  - Chun na glóire an motherland na naomh!
  Screadann Anna:
  - Le brón unearthly!
  Agus cuileoga bronntanas a chaitear le cos lom freisin.
  Ina theannta sin, tá Angelina ag caoineadh. Caitheann sé braon grenades freisin lena chosa lom, ag stróiceadh na Sínigh as a chéile.
  Agus roars an cailín laoch:
  - In Ainm an Dia Bhán!
  Sheol Victoria grenade freisin lena bharraicíní loma, stróic ina bpíosaí beaga é, agus d'éiligh sí:
  - In ainm Chríost!
  Agus fired cúpla shots.
  Agus thosaigh Angelina ag scribble as gunna meaisín, gearrtha síos saighdiúirí Síneacha. Bhí sí an-mhaith air.
  I mbeagán focal, is Beast an cailín.
  Veronica squeaked le aplomb:
  - Is Superman mé i ndáiríre!
  Agus chaith grenade lena chos lom.
  Juliana fired freisin. Maraíodh na Síne.
  Tweeted:
  - Glóir don Rúis!
  Agus lena cos lom sheol sí grenade, scar sí laochra na himpireachta neamhaí.
  Rinne Anna sceal freisin:
  - Don Rúis naofa! Agus an USSR!
  Sheol Angelina bosca iomlán ag na Síne. Agus ghlac sí é, roared le buile feargach:
  - Chun Svarog!
  Thóg Victoria é agus squeaked:
  - Le haghaidh córas nua!
  Agus chaith sí grenade lena cos lom!
  Veronica bleed:
  - Chun na matáin cruach!
  Agus sheol sí grenade freisin lena bharraicíní loma, ag cuimilt na Síne as a chéile.
  Thóg Juliana freisin é agus squeaked:
  - Chun grá agus draíocht!
  Agus cosa lom ag gluaiseacht.
  Thóg Anna, an diabhal rua, bosca grenades agus sheol sé, stróic sé na Sínigh agus chrom sí:
  - Gan teorainn ar Mars!
  Seolfaidh Angelina bairille dynamite agus mutter freisin:
  - Chun ord domhanda na Rúise agus ár dtír dhúchais an APSS.
  Agus tá dumha iomlán de chorpáin tar éis fás cheana féin ag na Sínigh.
  Agus Victoria conas coirt:
  - Chun cosán nua chun sonas!
  Ina dhiaidh sin, déanann an bheirt chailíní gáire le chéile.
  Lean Natasha ar aghaidh ag scríobh de thuras na huaire... Ar siúl go litriúil. Agus scribbled sí ag na Sínigh le gunnaí meaisín. Ghearr sí anuas iad agus mharbhuigh sí iad ag na mílte laoch buidhe. Agus bhuail gach piléar an sprioc.
  Bhí trúpaí na Rúise Sóivéadach, nó péire de chathláin de chailíní cosnochta, ag bogadh i dtreo Beijing. Oleg Rybachenko agus Margarita a bhí chun tosaigh. D'éirigh leis an buachaill agus an cailín a bheith cáiliúil cheana féin agus iad féin a chruthú i gcathanna. Throid siad ó na chéad laethanta an léigear ar Vladivostok agus cathracha eile.
  Is laochra fíor iad na páistí seo. Ba iad siúd a ghlac ról na bhfeiniméin a shealbhaigh Vladivostok le linn ionsaithe na Samhna agus na Nollag.
  Ansin leagan buachaill agus cailín, freisin cosnochta agus leath-nocht sa fuar, síos ag na gunnaí meaisín.
  Nuair a bhíonn tú cosnochta sa fuar, tugann déithe na Rúise neart iontach duit agus tá tú in ann míorúiltí móra a dhéanamh.
  Thosaigh an buachaill agus an cailín ag lámhach gunnaí meaisín ar na Sínigh ag teacht chun cinn. Agus rinne siad go han-mhaith é. Cad nach lámhaigh é, ansin buille. Rinne leanaí leath-nocht, cosnochta sa fuar a miracle den sórt sin. Agus bhí sé go beacht a bhuíochas leis an bhfuacht agus an fhíric go raibh cosa lom i dteagmháil le sneachta a tháinig na Déithe Demiurge Rúiseach chun a gcabhair.
  Bhí buachaill dathúil timpeall dhá bhliain déag d'aois, Oleg Rybachenko, ag lámhach agus ag baint na Sínigh síos, ag caoineadh:
  - A Lada dílis, cuidigh linn!
  Ghlaoigh Margarita, an cailín cróga, órga seo, timpeall dhá bhliain déag d'aois freisin, a bhí ag cur as do laochra na hImpireachta Neamhaí:
  - Beidh naimhde olc a defeated!
  Chaith an buachaill trodaire Oleg grenade lena chos lom, ag scaipeadh na Sínigh, hiss:
  - Glóir don athar Tíre - ár máthair!
  Sheol Margarita grenade freisin lena cos lom, linbh, chiseáilte agus squeaked:
  - Crochfaidh naimhde timpeall an bhuicéad!
  Throid an buachaill agus an cailín le ferocity ollmhór. Bhí an oiread sin toil, neart agus carachtar acu nach bhféadfadh duine ach iontas a dhéanamh.
  Tomboy Oleg Rybachenko, lámhaigh, chanadh:
  - Glóir a Svarog!
  Margarita, lámhach, eisithe:
  - Agus an tslat Uilechumhachtach!
  Bhí na laochra óga iontach agus iontach!
  D'eisigh Oleg, ag seoladh urchair as gunna meaisín gan chailleann,:
  - Tá an Fatherland taobh thiar dínn, tá an Dia Bán liom!
  Ghlac Marguerite go fonnmhar:
  - Ionas go bhfaigheadh namhaid an Motherland bás i gcruachás trom!
  Agus thaispeáin an cailín a teanga fhada.
  Agus é ag brú na Síne, sciob sé:
  - Bíodh glóir ar an Domhan!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - Bíodh ghlóir ann!
  Agus ghearradh síos na Síne.
  Bhain na páistí síos na mílte agus na mílte de laochra na hImpireachta Neamhaí. Dhreap siad agus chaith siad corpáin ag gach bealach isteach.
  Rinne Oleg gáire agus dúirt, ag scrios na Sínigh:
  - Agus cuidíonn an Dia Dubh i cath!
  D"aontaigh Margarita go díograiseach:
  - Maidir linne agus Chernobog!
  Agus le cos lom, conas grenade a sheoladh.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Na mílte míle...
  Dúirt Margarita, ag brú na Sínigh leis:
  Reisimint tar éis reisimint...
  Ag cur as don bhuachaill Críochnaitheach, chuir laochra na himpireachta neamhaí, agus grenade cosnochta le toes lom, squeaked:
  - Buailfimid na Seapánaigh as gunna meaisín!
  Chuir cailín an Terminator go díograiseach leis:
  - Is áilleacht iad ár laochra!
  Agus arís eitlíonn grenade de shiúl na gcos lom.
  Oleg Rybachenko squeaked:
  - Tá an cailín ceart, áilleacht an boss!
  Agus caitheann an buachaill grenade lena chos lom freisin.
  Ní mór a rá go bhfuil an leanbh álainn, agus an-mhatánach. Agus conas a throideann sé.
  Exclaims Margarita, ag díothú na Sínigh:
  - Don Rúis naofa!
  Agus cuileoga grenade caite le cos lom.
  arsa Oleg:
  - Do na déithe na Rúise!
  Agus freisin grenade fired ag an buachaill cuileoga cos lom. Agus scaipthe opponents.
  Margarita, ag cur as do na Sínigh, cogar:
  - Chun na glóire an Motherland na Déithe!
  Agus bataí amach a theanga!
  Agus arís, tá grenade caite ag cos lom an chailín ag sracadh síos ar na Seapánaigh. Agus tá na gunnaí meaisín ag lámhaigh.
  Oleg, naimhde mionghearrtha, chirps:
  - Bailíonn Laochra an Athartha aláram.
  Agus tugann sé seal arís.
  Agus cuileoga an grenade a chaitheann an buachaill.
  Déanann Margarita an namhaid a bhrú chun cinn freisin agus hisses:
  - Don Rúis naofa!
  Agus anois eitlíonn grenade as an chaitheamh ar shiúl na gcos lom an cailín. Scaipeann an namhaid i ngach treo.
  Oleg, lámhach, agus beagnach gach piléar eitilt ag an sprioc, canann:
  - Mo thír dhúchais...
  Agus arís le cos lom a grenade ar na Síne.
  Margarita, ag scrios laochra na hImpireachta Neamhaí, squeaked:
  - Bródúil agus milis!
  Agus luachra grenade ó chos lom an cailín.
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag lámhach an namhaid:
  - Mo thír dhúchais...
  Cuireann an cailín, ag lámhach go buile, leis:
  - Is tú coróin na hintinne!
  Agus arís, eitlíonn grenade marfach ó chos lom an chailín.
  Tá Sliabh Inimitable bruite go litriúil le coirp laochra na hImpireachta Neamhaí. Chuir na Sínigh go leor fola air.
  Ansin lasadh an buachaill agus an cailín le glóir unfading, ach níor tugadh ar shiúl sliabh Vladivostok.
  Agus anois tá siad ag troid cosúil le fathaigh cheana féin ar an talamh ar an Impireacht Celestial ...
  Rolling tharlaíonn tonnta tsunami. A thiteann ar an seasaimh na trúpaí na Rúise. Ach léiríonn siad go bríomhar ionsaí an namhad. Agus a thaispeáint a n-heroism.
  Oleg shoots agus chirps:
  Beidh muid dílis i gcónaí!
  Agus eitlíonn grenade óna chos lom arís. Agus scriosann na Síne.
  Shoots Margarita freisin. Agus déanann sé go han-oiriúnach é, ag rá:
  - Ní bheidh an Rúis Bend!
  Agus freisin bhuaileann grenade a seoladh le cos lom na saighdiúirí ar an Impireacht Neamhaí.
  Terminator leanaí riail agus shred.
  Ach leanann na Síne ag ionsaí ar gach taobh. Tá go leor acu - na mílte saighdiúir, agus tá siad ag dul chun cinn go litriúil ag caitheamh coirp ag seasaimh na trúpaí Sóivéadacha. Agus tóg siad agus tóg ar aghaidh.
  Faoi na coinníollacha seo, d'ordaigh Brezhnev Beijing a athghabháil ón tSín. Cad oibríocht an-dána agus ionsaitheach. Agus tóg agus tóg na laochra Síneacha.
  Ach na trúpaí Sóivéadach go cróga counterattack. Agus éiríonn le cuid acu.
  Bhí trúpaí cumannach ag druidim le Beijing. Bhí an troid faoi lán seoil ar fud phríomhchathair na Síne. Throid cathlán na gcailíní go muiníneach i gcoinne laochra na hImpireachta Celestial. Throid na cailíní as gach ionsaí, lámhaigh siad, chaith siad grenades lena gcosa nochta, agus chan siad:
  Go dtuga an talamh naofa glóir,
  Mo phláinéid daor...
  Is teaghlach cairdiúil iad muintir na Rúise,
  Agus ná satailt ar an athar le buataisí!
  
  Lig an Leonid ciallmhar sa Rúis,
  Ardóidh sé a thír go dtí na réaltaí ...
  Is Orthodox é, Tiarna an tSolais,
  Agus is é a bhuachan an eilimint ríoga!
  
  Is í an Rúis Motherland na Déithe,
  Tá na saighdiúirí is fearr sa domhan aige ...
  Agus beidh na mná ag cócaireacht mionra,
  Agus a neart i gcathanna gan athrú!
  
  Go dtuga ár Rúisigh glóir don chosán glórmhar,
  A léiríonn an bealach gan imill...
  Ní féidir le haon duine an cosán a chasadh orainn,
  Ní bheidh muid ag íoc ómós do na infidels!
  
  Is mór an t-uathbhás atá sa Rúis,
  Tá sí álainn agus uafásach do naimhde ...
  Tá bealach na Rúise ann agus maidí rámha láidir,
  Tá sé contúirteach argóint a dhéanamh leis an athar!
  
  Go n-aithneodh an Rúis i gceart é, go mbeidh rath uirthi,
  Faigh rud éigin nach féidir leat a thomhas...
  Scrúduithe, á thabhairt ar láimh, ach ar feadh cúig,
  Ó chreideann tú Rod gan teorainn!
  
  Déanaimis an creideamh ríoga a iompar,
  Ar an mbealach is faide ar shiúl na Rúise saor in aisce,. .
  Nílimidne a chailíní níos mó ná fiche,
  Ach creidimid go bhfuil na trodaithe go léir níos áille!
  
  Ní lúbfaidh cúl na Rúise,
  Ní sháróidh lann naimhde na saighdiúirí ...
  Ní rialóidh Satan an Rúis,
  Agus ní fhásann an corp i gcath ach níos óige!
  Tógfaimid an móta seo go héasca, a throideoirí,
  Le brionglóid a bhfuil sciathán air ...
  Beidh muid ag brú ar na naimhde go léir ag an am céanna,
  Agus creidim dom, tá retribution ag fanacht le khans éagsúla!
  
  Agus Íosa, agus Dia an Svarog Naofa,
  Is breá leis an Rúis na ridirí ...
  Taobh thiar dúinn tá an Dia Bán is cineálta,
  In ainm ár máthair Rúis!
  Bhí na cailíní ag canadh agus chaith siad grenades ar na Sínigh.
  Chaith Victoria líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Sa Rúis, tá cailíní trodaithe!
  Sheol Veronica bronntanas marfach anseo lena géag lom agus d"eisigh sí:
  - Agus is laochra den scoth sinn!
  Agus thug pléasctha as gunna meaisín. Gearradh síos cúpla líne Sínise.
  Thug Juliana, cailín álainn, seal freisin. Ghearr sí síos laochra na himpireachta neamhaí... Agus a cuid fiacla á ngearradh aici chan sí:
  - Beidh a fhios ag an phláinéid greatness na Rúiseach!
  Agus sparkle le fiacla géara!
  Sheol Anna álainn agus lasrach grenade freisin. Scaip sí laochra na himpireachta neamhaí, agus d'éirigh sí:
  - Chun saol nua! Tá tú anois mo idol!
  Agus conas an flickers cos lom!
  Agus glacfaidh agus seolfaidh an Angelina iontach, grenade freisin. Agus scaip gach namhaid.
  Tá an cailín laoch seo an-shláintiúil. Agus díreach bandia fíor. Tá an fuinneamh sin aici.
  Agus do rug an laoch:
  - Glóir don Motherland, agus dúinne!
  Thóg Victoria é agus rinne sé hiss, ag cur as lámh:
  - Go mbeadh ár dTír Mháthair ag buaic an ratha!
  Agus caitheann cos lom grenade. A cuileoga agus milleann gach duine.
  Déanann Veronica ginearál a mharú freisin, agus go han-rathúil á marú aici as measc laochra uasal na hImpireachta Neamhaí.
  Agus cuileoga grenade caite le cos lom. Tá na Sínigh ag titim.
  Screadann an cailín:
  - Níl ach na mairbh in amhras faoi mhóracht na Rúise!
  Agus taispeáin fiacla péarla!
  Deimhníonn Juliana go héasca:
  Tá muid ar an duine is láidre ar fad! Bhí inné, tá muid inniu!
  Deir Anna rua go fonnmhar:
  - Agus beidh muid amárach!
  A grenade caite le cos lom deora as a chéile naimhde.
  Sheol Angelina bosca iomlán sliogáin lena cosa lom agus d"eisigh sí:
  - Is linne an todhchaí!
  Bhain Natasha úsáid as na laethanta ciúine deiridh chun rince an bháis a scríobh ó chop a bhfuil á dhéanamh leis an tSín. Scribble sí, agus an gunna meaisín á shealbhú lena bharraicíní loma.
  Agus flunked an oiread sin na Síne.
  Chuir arm na Rúise stoirm ar Beijing.
  Shiúil buachaill agus cailín chun tosaigh: Oleg agus Margarita.
  Scrios na leanaí na Sínigh agus chuaigh siad chun cinn i dtreo an pháláis impiriúil. D"fhógair Mao Zedong go sollúnta nach bhfágfadh sé an phríomhchathair agus go bhfanfadh sé ann go deo.
  Bhris Oleg pléasctha ar na Sínigh agus chaith grenade lena chos nocht, ag sciobadh chuige féin:
  - Ní bheidh an Rúis a thabhairt suas!
  Sheol Margarita líomóid freisin agus a cos beag lom agus croaked uirthi, ag baint a cuid fiacla:
  - Buaigh nó faigh bás!
  Agus cathlán de chailíní le briseadh tríd go dtí an Pálás Mao Zedong. Bhí na cailíní go léir in éide, ní raibh fágtha ach mionbhrístíní. Agus troideann daoine beagnach naked den sórt sin mar heroines.
  Caitheann Victoria grenade lena cos lom agus squeaks:
  - Leonidas, is tú an t-impire!
  Sheol Veronica bronntanas an bháis freisin lena géag lom agus í ag sméideadh, ag tafann a fiacla:
  - Is é ár rí agus ár rúnaí ginearálta an duine is fuaire ar fad!
  Agus conas sparkles sé cosúil le péarlaí! Agus cailín den sórt sin iontach.
  Bíonn áthas ar Juliana freisin agus seolann sí grenade lena cos lom:
  - Is buaiteoir síceolaíocht mé!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Crushes na Síne.
  Buaileann Anna freisin an diabhal dearg seo. Agus déanann sé chomh maith sin é. Caitheann sé amach na Síne.
  Agus roar ar bharr a scamhóga:
  - Glóir do mo thír naofa!
  Agus lom a fhiacla!
  Bean laochúil í Angelina freisin, agus seolfaidh sí bosca iomlán pléascán.
  Agus d'eitil na Sínigh i ngach treo.
  Téann na cailíní ar an gcéilí comhraic maslach. Rath inláimhsithe a bhaint amach. Mothaíonn siad grásta formidable, agus brú gan staonadh, agus easpa laigí. Agus is é breasts lom an ráthaíocht is fearr ar invincibility agus unsinkability.
  Victoria, ag gearradh siar na Síne, chirps:
  - Lámha darach, ceann luaidhe!
  Agus caith grenade lena chos lom. Scaipeann na Síne.
  Lasann Valentina freisin.
  Crushes na Síne. Agus briseann sé i bpíosaí iad.
  Níos dlúithe agus níos gaire don phálás. Agus caitheann cos lom grenade.
  Géilleadh na Síne scanraithe. Briseadh óna chéile.
  Deir Terminator Girl:
  - Perun bheith linn!
  Is cailín iontach críochnaitheach í Juliana a scaoileann í féin agus a bhrúlann na míleataithe. Bared sí a fiacla.
  Do chrom an cailín:
  - Is muid laochra na Rúise is mó!
  Chaith an cailín grenade lena cos lom. Scaip an namhaid.
  Thóg Juliana é agus sheinn sí arís é:
  - Mhúin Suvorov chun breathnú amach romhainn! Agus má sheasann tú, seas chun báis!
  Agus grinned sí.
  Bhí Anna Fiery ag canadh agus ag tafann freisin:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus curtha leis le grin:
  - Agus táimid i gcónaí chun tosaigh!
  Phléasc Angelina, an cailín laochúil, an namhaid freisin. Scaip sí an garda dearg impiriúil agus squeaked:
  - Chun éachtaí na ré!
  Agus arís eitilt na grenades thrown leis na cosa lom.
  Cailíní brúigh an namhaid. Cuimhníonn siad ar chosaint heroic Vladivostok, nach ndéanfar dearmad ar feadh na gcéadta bliain.
  Eh, conas a d'fhéadfadh arm den sórt sin a chailleadh sa stair fíor, agus fiú do na Seapáine?
  Is mór an truaí é sin.
  Caitheann Victoria grenade lena cos lom agus a feadóg:
  - Chun teorainn na Rúise!
  Sheol Veronica freisin rud marfach lena cos lom agus í go géar squeaked, ag tafann a fiacla:
  - Chun éachtaí nua!
  Agus thug sí seal do na Sínigh.
  Agus anseo Yuliana, freisin, conas a rachaidh sí a ghlacadh agus a buille. Agus ansin thóg sí lena cos lom é agus sheol sí grenade.
  Agus ansin chan sí:
  - Ní ghéillfimid do dheachtóireacht namhad!
  Agus nocht a aghaidh!
  Cailín an-óg álainn le figiúr lúthchleasaí. Agus an-cróga.
  Agus tá Anna cosúil le bang ar na Síne. Brúiteann sé iad, agus caitheann sé grenade go sciobtha lena chos nocht.
  Agus scaip naimhde, amhail is dá mba eitil na buidéil as an liathróid.
  Cailín roars:
  - Seacláid, is linne é!
  Is breá le Anna seacláidí. Agus faoin rí, líontar na margaí le hearraí. Cad is féidir a rá faoi Tsar Nicholas? Anois, casann an fear caillte na himeartha isteach i iontach roimh ár súl. Agus is é an rud go léir atá ag teastáil le haghaidh seo ná go mbeadh na cailíní ag troid ar an bhfronta.
  Agus cúpla laoch leanaí a chuir cosc ar na Seapáine ó Mount Inimitable a ghabháil. Nuair a socraíodh cinniúint Vladivostok.
  Sin mar a thit an Impireacht Shóivéadaigh as a chéile.
  Sheol Angelina bairille dúnmharaithe freisin agus thit balla seachtrach an pháláis impiriúil le meaisínghunnaí.
  Anois tá na cailíní ag rith tríd na seomraí cheana féin. Seo an áit a dtiocfaidh deireadh an chogaidh.
  Deir Victoria go díograiseach:
  - Creidim, tá an t-ádh ag fanacht liom!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Veronica, i gceannas tine marfach. Comhraic a bhróidniú, tweets:
  - Is cinnte go bhfuil an t-ádh orm!
  Agus arís sheol grenade agus cuileoga cos lom.
  Agus ansin tá Yuliana, cosúil le péire de buamaí ceangailte fired as a cosa lom. Agus scrios an opponents.
  Ansin pléasctha i gáire:
  - Is cailín comet mé.
  Agus arís caitheann sé amach teangacha lasracha an bháis.
  Agus ansin tá Anna, an cailín deiridh seo, ag réabadh cheana féin. Mar a thóg sí gach duine agus smeartha. Níl ort ach thar barr.
  Laoch atá ina dhíspeagadh catha fíor.
  Agus squeaks dó féin:
  - Ár bhfoireann, tá an misneach is airde!
  Agus ansin chuma Angelina. Mar sin fionnuar agus edgy. Ionfhabhtaíonn sé gach duine lena fhuinneamh frantic. In ann beagnach aon namhaid a shárú.
  Agus scaoil an laoch a fiacla péarlach. Agus is mó iad ná capall. Seo é an cailín.
  Giggles Angelina agus bellowed:
  - Le haghaidh eggplants le caviar dubh!
  Agus na cailíní yelled ag barr a scamhóga i curfá:
  - Beidh crainn úll faoi bhláth ar Mars!
  Agus lean na cathanna fuilteacha le arm na Síne ar an méadú. Athraíonn go leor cathracha lámha go litriúil. Tháinig líon mór umar Sóivéadach ón Eoraip, agus tháinig méadú suntasach ar tháirgeadh feithiclí. Agus tá coisithe na Síne brúite ag feithiclí armúrtha. Agus brúnn sé an-ionsaitheach.
  Ach tá an iomarca Síneach ann. Agus is fadhb ollmhór iad a n-uimhreacha, ar ndóigh, d'arm an APSS. Agus ina theannta sin, tá na Sínigh cróga. Ionsaíonn siad i maiseanna ollmhóra. Roinnt, tar éis iad féin a fillte i pléascáin, iad féin a chaitheamh faoi gluaisteáin Sóivéadach. Agus bás siad le caoin - "Hurrah!"
  Ní mór a rá go dtéann troideanna le céimeanna éagsúla ratha. Go dtí seo, ar chríoch na Sóivéide amháin, ach amháin i gcás ionsaí Beijing. Ach d"éirigh le Mao Zedong fós éalú tríd an bpasáiste faoi thalamh ag an nóiméad deireanach. Agus b'éigean do roinnt cathláin cailíní tarraingt siar.
  Mar sin bhí an cogadh fós ar siúl. Agus tá sé ró-luath pointe buaite a chur.
  Agus tá trúpaí na hImpireachta Neamhaí go léir bata agus bata.
  Throid an ceathrar cailíní go cróga agus léirigh siad heroism.
  Lámhaigh siad díreach.
  Anseo chaith Natasha grenade lena cos lom, ag scaipeadh na Sínigh. Agus ag caoineadh:
  - Glóir do laochra na Rúise!
  Ceathrar cailíní álainn, an-chuairc. Thóg siad a n-bras agus nocht siad a gcíche. Agus tá na siní chomh sútha talún, blasta.
  Treoraíonn tine an-dírithe agus Zoya. Buaileann sé síos na Cumannaigh Síneacha, agus squeaks le háthas:
  - Is mise curadh an domhain!
  Agus freisin caith grenade cosúil le cos lom. Scaipeann na Síne i dtreonna difriúla, cosúil le tonnta ó thitim dreigít.
  Sea, is breá le Zoya a mharú!
  Agus ansin tá Augustine trí thine. Shoots sé freisin go han-chruinn. Exterminate na Síne.
  Agus arís eitlíonn grenade óna cos lom. Briseann na Síne i bpíosaí.
  Svetlana ingne freisin na Síne. Agus canann sé:
  - Is cailín te mé! Beidh mé ag brú gach duine isteach i rag!
  Agus caith a bharraicíní lom scrios.
  Cailíní ar ndóigh fiú go mór! Álainn, faoi bhláth, dána.
  Agus mhoillíonn na Gearmánaigh an dul chun cinn. Cé go bhfuil an airtléire ag obair go gníomhach. Cé acu is iontach! Díreach an chuid is mó aerobatics de grandmaster.
  Tá Natasha ag lasadh... Agus tá radharc céastóireachta ag lasadh roimh a súile.
  Rug na Sínigh ar chailín Komsomol. Stráice a nocht. Agus chuir siad é i coire uisce. Las siad tine faoi. Thosaigh sé ag cócaireacht beo. Screamed an cailín i bpian dofhulaingthe. Lig forghníomhaithe Mao léi léim amach as an gcoire.
  Ansin fuaraigh siad an t-uisce, agus arís chaith siad é agus thosaigh siad a théamh. Mar sin chonnaic siad an cailín arís agus arís eile.
  Seo iad na arrachtaigh ... Ansin chroch siad an cailín ar an raca agus dóite í le slat dearg-te. Háille céasadh chun báis.
  Bhuel, conas gan díoltas a ghlacadh.
  Caitheann Natasha grenade lena cos nocht, scaipeann sí na Sínigh, agus déanann miongháire uirthi féin le gréin.
  Is áilleacht iontach é seo.
  Deir an cailín:
  -Beidh sé fionnuar!
  Thug Zoya seal freisin. Maraíodh na Síne. Ghearr sí amach militants Mao agus a mharsanachtaí.
  Ansin chaith sí grenade arís lena cos lom agus chirped:
  - Iontach ceithre agus an cúl báire!
  Ansin lean an cath ar aghaidh, le brú agus íomhánna.
  Sheol Agaistín Ceann Dearg grenade lena cos lom. Scaipthe na Síne, sáithithe a lán daoine le grenade. Agus na trodaithe Mao sin go léir.
  Ansin roar sí:
  - Tá mé an embodiment an Motherland!
  Agus chuir an cailín í féin i láthair mar éigniú. Cé chomh deas agus cool! Agus crochann sí na Sínigh di féin. Níl sa cailín ach superman. An coolest ar fad agus i gcónaí a ghearrtar a bhuachan.
  Is cailín a fheictear í Svetlana freisin. Thug sí seal dea-dírithe, agus ghearradh síos na Síne. Agus ansin conas a chaitheann sé grenade lena bharraicíní loma. Mar a scriosfaidh saighdiúir Mao.
  Agus socróidh blonde den sórt sin. Bainfidh siad go léir síos le lámhaigh amháin. Agus chireann an charraig a fiacla:
  - Beidh solas síoraí agus breacadh an lae!
  Cailíní anseo agus a leithéid de sliocht. Laochra iontach - aerobatics.
  Feadóg Natasha. Chaith sí grenade lena cos lom agus hiss:
  - Is cailín iontach mé!
  Cé gur ráiteas mímhaiseach é seo, tá sé fíor go páirteach. Tá na laochra seo gleoite.
  Agus an-álainn freisin. Le súile súilíneach agus fiacla pearly.
  Agus troideann siad go glórmhar, ag caitheamh rudaí briste lena gcosa nocht.
  Ach tá sé thar a bheith deacair na Sínigh a shárú. Tá sé cosúil le punching balla.
  Ghlac Zoya agus scaoil sé pléasctha ag trúpaí Mao. Agus ghearr sí síos iad, amhail is dá mba ionga capall mór, ag baint an fhéir amach.
  Ansin chaith an cailín grenade lena cos nocht agus chuaigh sí:
  - Tá mé den sórt sin a aisling na milliúin!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Is cailín é seo - Críochnaitheoir fíor. Tabharfar ardú céime do gach duine agus stróicfear ina phíosaí iad. Agus sábhadh gan aon amhras ar luas ard.
  Thóg Zoya é agus sheinn sí:
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith!
  Chaith Augustine grenade freisin lena cos nocht. Scaip sí na Sínigh agus d'eisigh sí aplomb:
  - Agus deannach cosúil le cairpéid, táimid ag cnag amach as an mbealach!
  Chuir Svetlana, lámhach, leis:
  - Ná athraigh cosa! Ár n-aghaidheanna shine! Buataisí lonracha!
  Laochra mar a fheicimid i gúna iomlán. Agus níl bróga ag teastáil ó chailíní. Tá siad in ann gach duine a scriosadh isteach i deannaigh nó púdar, dath liath den sórt sin.
  Shíl Natasha, agus í ag déanamh lámhaigh ar na Sínigh. Go deimhin, cén fáth go bhfuil sé dodhéanta go n-éireoidh gan cheating? Anseo ghlac Stalin, mar shampla, agus ghabh sé cumhacht trí mheabhl. Gheall sé sléibhte óir Zinoviev agus Kamenev, ach lámhaigh sé é féin iad.
  An bhfuil sé loighciúil é sin a dhéanamh? Níos cruinne, níl sé ach loighciúil - ní féidir leat a mhealladh nach féidir leat maireachtáil!
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus chrom sí:
  - Is réalta mhór mé!
  Loisc Zoya freisin. Fuair sé agus chirped:
  - Agus tá mé ar fheabhas freisin!
  Agus cuileoga grenade caite le toes lom. Agus conas a fhaigheann na Sínigh é. De réir na tonsils is mó.
  Agus shoots Augustine. Agus buaileann sé go han-mhaith. Agus defeated na Síne, amhail is dá mba le buille sledgehammer.
  Agus caitheann an chos lom freisin grenade an-cháiliúil.
  squeak Augustine:
  - Ná dúisigh go cáiliúil agus é ciúin!
  Agus thug arís seal dea-dírithe.
  Bhuail Svetlana arís. Maraíodh na Síne. Agus mumbled:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus sparkle leis na súile agus squeak le guth!
  Sea, is cailíní den sórt sin iad seo nár chóir duit méar a chur i do bhéal leo - bitfidh siad!
  Dúirt Natasha, ag lámhach:
  - Thosaigh siad ag labhairt, ar fad faoi fad saoil.
  Dúirt Zoya agus í ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Shocraigh muid fanacht beagán agus tú ag sú fola ...
  Chaith Augustine grenade agus chirped:
  - Delicious don tríú!
  Sheol Svetlana bronntanas an bháis lena bharraicíní loma agus squealed:
  - Ó, tá mé fionnuar!
  Tá an cogadh leis na Sínigh an-éadrócaireach. A lán de na caillteanais frithpháirteach agus íospartaigh.
  Agus is laochra fíor agus diana iad roinnt buachaillí agus cailíní.
  Oleg Rybachenko, atá fós cosúil le buachaill thart ar dhá bhliain déag, agus cailín a bhfuil cuma chomh maith ar an aois chéanna le Margarita, rith chun tosaigh ar na trúpaí Sóivéadach.
  Lámhaigh siad iad féin. Taobh thiar de na guaillí tá málaí grenades.
  Oleg fired ag na Síne. Bhaint braon.
  Chaith sé grenade lena chos lom agus squeaked:
  - Is Críochnaitheoir mé, ar do ghlúine.
  Chaith Margarita grenade lena cos lom freisin agus dúirt:
  - Naimhde na Rúise Scuabfaidh mé aghaidh an domhain!
  Ritheann an buachaill agus an cailín chucu féin agus scriosann siad a chéile comhraic. Tá siad súilíneach agus an coolest ar domhan.
  Oleg bhí cheana féin in ann sliseanna mar aon le Margarita caipitil nach beag. Lena n-áirítear cosmaidí a dhíol.
  Tá an buachaill i ndáiríre an-chliste. Agus tá cairt uasal aige cheana féin. Go ginearálta, níor stad sé ach ag dhá bhliain déag d"aois. In éineacht le Margarita, fuair siad bronntanas den sórt sin. Fanacht san óige shíoraí. Agus a bheith supermen.
  Mar gheall air seo, tá cinniúint na cumhachta sa Rúis athraithe. Níor éirigh le Nicholas II, ach tháinig chun bheith ina rialóir rathúil. Cé acu is éad ar go leor. Agus d'fhéadfadh Leonid Ilyich Brezhnev dul síos freisin sa stair, ní ar chor ar bith mar an embodiment de marbhántacht, agus rialóir a léiríonn nach féidir leis an stát a rialú ar chor ar bith.
  Casann Oleg, an buachaill síoraí, ar na Sínigh agus canann:
  - Scuabfaidh mé ar shiúl thú ar nós dandelions! Is críochnóirí muid ní buachaillí!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Déanann Margarita tairne freisin agus deir:
  - Is seaimpíní fionnuar muid! Tá an Rúis taobh thiar dúinn!
  Téann an buachaill agus an cailín ar fad ar aghaidh. Tá an oiread sin sceitimíní agus tine orthu. Agus na Gearmánaigh ag mionbhruar go litriúil faoina crúba.
  Níos cruinne lom, cosa leanaí.
  Shoots agus maraíonn Oleg an namhaid le gach piléar.
  Sea, is cosúil nach bhfuil an buachaill chomh héasca sin stop a chur leis. Is Críochnaitheoir fíor agus fíor é.
  Caitheann Margarita grenade arís lena cos nocht agus í ag sméideadh:
  - Tá mé go hiontach! Beidh mé i mo chraobh idirnáisiúnta!
  Agus ag gáire leis féin ...
  Mar sin féin, tá an tSín ag slógadh na milliúin níos mó agus níos mó, agus na mílte de shaighdiúirí. Agus tá arm Sóivéadach an USSR ag déanamh scrios gníomhach ar a chéile comhraic.
  Idir an dá linn, tá na cailíní ag troid. Tá níos mó rannáin ban.
  Anseo a thagann an cathlán iomlán. Cailíní cosnochta i culaith snámha. A leithéid de chulaith snámha i stíl bikini skimpy. Agus naked, sála bhabhta de háille flash. Laochra iontach.
  Agus lámhaigh siad freisin ag na Gearmánaigh. Ach téann na laochra i gcomhrac lámh-le-láimh le saighdiúirí Mao. Conas a bhuailtear iad.
  Agus conas a shábhálann siad iad féin le beaignití! Seo iad na cailíní!
  Díreach go hiontach.
  Bhuail na cailíní na Sínigh lena gcosa loma agus a gcuid grin feoiliteoirí. Seo iad na laochra. Cailíní ar an ailíniú is láidre. Seo mar a bhuaileann siad cumannach dearg, saighdiúirí Síneacha.
  Agus buille siad iad féin. Agus tá siad ag teacht ...
  Tá a leithéid de laochra den scoth ann. Agus go léir cosnochta agus beagnach naked. Agus léim siad chun iad féin. Agus bhuail siad iad féin le sála nochta. Seo iad na cailíní - all the girls cailíní.
  Troideanna Victoria romhainn. Breathnaíonn sí cosúil le cailín fós agus tá sí an-caol. Instealladh Sínise é féin agus canann sé:
  - Dia shábháil an rí! Agus cuimilt an scum ar fad!
  Sea, tá na cailíní anseo den scoth.
  Agus tá an áilleacht Veronica le feiceáil. Chomh maith leis sin na troideanna blonde.
  Agus an Yulfi iontach - cailín a tháinig chun bheith ina banphrionsa tar éis a fear céile a adhlacadh. Breathnaíonn Yulfi go hiontach. Is breá léi fir go mór agus gan aon dochar téann sí i dteagmháil leo.
  Go deimhin, fadaíonn gnéas saol agus tá sé an-tairbheach do mhná. Rejuvenates sé iad.
  Tá Anna ag troid freisin, agus lena gruaig dhearg lush.
  Agus freisin an Angelina aoibhinn - níl an laoch ach super.
  Is é sin, an garda ríoga ar fad. Sraith iomlán de áilleacht. Tá siad chomh taibhseach agus sexy.
  Agus bain na Síne. Crush iad i púdar. Meilt na cnámha agus cuimilt an fheoil.
  Agus tá na Sínigh ag teitheadh óna maraithe. Fulaingíonn siad bua i ndiaidh an bhua.
  Chomh maith leis na trúpaí Sóivéadacha, tá laochra ón GDR, nó Gearmánaigh de leibhéal ranga, ag troid go han-rathúil freisin.
  Bíonn Gerda agus Charlotte ag troid san umar beirte is déanaí i gcruth pirimide.
  Agus troideann siad go maith go leor. Tá meaisín na Síne feistithe le gunna ardbhrú. Is é 105 mm an caliber, ach is leor é seo mar gheall ar ard-treoluas muzzle an diúracáin. Luigh na cailíní san umar síos. Tá an meaisín an-inaistrithe le hinneall tuirbín gáis.
  Bhris Gerda ar umar na Síne agus chan sé:
  - Tá mé den sórt sin fiáin sí-mac tíre, ní raibh mé riamh thar lear!
  Agus gáire sé, sconnaí sé a chos lom ar an luamhán stiúrtha.
  Níl an dearg-ruaig Charlotte níos lú ach an oiread.
  Chomh maith leis sin cailín iontach.
  Lámhaíonn sé é féin agus brúnn sé na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Laoch iontach.
  D"fhiafraigh an ceann deirg, agus é ag lámhaigh, ar Gerda:
  - Cad a cheapann tú, an mbeidh an Chríostaíocht toirmeasc faoi dheireadh?
  Dúirt an Críochnaitheoir blonde go láidir:
  - Sílim go mbeidh!
  Agus nocht a aghaidh!
  Tá laochra, go ginearálta, iontach ag lámhach. Anseo bhuail Gerda lena bharraicíní loma. Agus chirped:
  - Níor chóir go gcreideann muid Aryans sa Bhíobla Giúdach ag seanmóireacht pacifism.
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Sin ceart, ní raibh sé oiriúnach! Tá muid an chuid is fearr ar domhan!
  Arís chuir an ceann deirg diúracán marfach lena bharraicíní loma. Crashed carr Síneach.
  aoibh Gerda. Le linn an lull, scríobh sí saothar suimiúil freisin.
  Chuaigh Gerda Beag ar lorg a deartháir ainmnithe Kai. Ach ní raibh a fhios aici cá raibh sé. Agus iompaithe ní ó thuaidh, ach ó dheas. Agus ansin bhí aiféala uirthi gur chuir sí bróga dearga iomlána nua uirthi. Tar éis cúpla uair an chloig, chuimil siad a cosa. Ansin bhain Gerda a bróga daora amach, bhris sí a slat agus chroch sí a bróga ar chroch.
  Bhí an aimsir earrach, te, is féidir leat siúl cosnochta le pléisiúir. Ní cailín an-saibhir í, agus i rith an tsamhraidh rith sí cosnochta go minic. Fíor, tar éis an gheimhridh, d'éirigh a boinn níos boige agus níos boige.
  Go gairid, ag siúl ar an mbóthar, thosaigh an cailín ag fáil míchompord ó phúróga beaga agus gaineamh. Agus chun é a dhéanamh níos boige, chas mé ar an bhféar. Bhí sé níos éasca ann. Ach tar éis cúpla uair an chloig bhí na boinn ag buzzing cheana féin.
  Agus is tábhachtaí fós, bhí mé ag iarraidh a ithe. Agus níl ach cúpla pingin bheag ag an gcailín ina póca.
  Mar sin féin, sa sráidbhaile is cóngaraí, cheannaigh Gerda builín aráin di féin, agus scríobh síos le huisce úr as an tobar é, agus thit ina chodladh ceart i stoc féir.
  An lá dár gcionn, scríob sí, boinn lom itchched. Theastaigh uaim a ithe. Chuaigh an cailín chuici féin, ag mothú a corp ag téamh suas tar éis oíche fhionnuar. Cosa pianta beagán.
  Shiúil Gerda feadh an bhóthair ar feadh tamaill, ach thosaigh a boinn, nach raibh am cruaite fós aige, ag itch go pianmhar arís, agus ansin ag lasadh. Chuaigh an cailín go féar. Ach anseo tá sé níos moille chun dul agus freisin nach bhfuil ró-taitneamhach do chosa pollta.
  Shroich an cailín le deacracht an sruthán. D'ísligh mé na cosa síos ansin agus fuaraigh mé iad. Shíl mé faoi bróga a chaitheamh. Ach is mór an trua a leithéid d"úrscéal a scaoileadh. Ba mhian léi i ndáiríre iad a thaispeáint do Kai. Le meas a bhróga nua.
  Ansin thosaigh an cailín ag siúl arís. Bhí mé éadóchasach a ithe.
  Shroich Gerda an sráidbhaile ar bhealach éigin agus cheannaigh sé níos mó aráin. Ach bhí na boinn chopair ag rith amach.
  Agus cheap an cailín. Cá háit a bhfaighidh tú airgead le haghaidh bia. Tairgeadh bróga maracó daora di, ach shéan Gerda go diongbháilte. Beidh sí le feiceáil iontu do Kai. Go dtí sin, an féidir leat airgead a dhéanamh?
  Thairg Gerda sa chéad sráidbhaile eile adhmad a ghearradh. Thug siad tuagh di. Chrom an cailín beagán, ach bhí sí chomh traochta sin, tar éis ithe, thit sí ina codladh láithreach.
  Ansin tairgeadh Gerda géanna a fháil. Ach mar gheall air seo, chaill an cailín lá iomlán.
  Sa deireadh, chinn sí impigh díreach. Mar sin féin, thug na peasants faoi deara láithreach a bróga dearga. Cosúil, tá sé soiléir láithreach nach cailín beggar, ós rud é go n-iompraíonn sí a leithéid.
  Sa deireadh, chinn Gerda a bróga a dhíol. Mar sin féin, le haghaidh seo bhí uirthi siúl isteach sa chathair. An cailín cosa cruaite go tapa, agus bhí sé beagnach painless siúl ar feadh an chosáin.
  Ceart go leor, chinn Gerda go bhféadfadh sí a bheith inmhianaithe do Kai fiú gan na bróga sin.
  Díolta le ceannaí, ag fáil cúpla bonn airgid. Cheannaigh mé mála canbháis dom féin agus chuaigh mé ar nós beggar feadh bhóithre na hEorpa. Caithfimid deartháir a aimsiú. Agus an cailín, a chloisteáil go bhfuil sa deisceart a dhíol siad de ghnáth buachaillí i sclábhaíocht, rushed ann.
  Fíor, bhí an cailín droch-dhírithe agus chuaigh sí ar fud na Gearmáine ar feadh i bhfad. Go dtí go dtiocfaidh an fhómhar. Ceart go leor, bhí cosa lom an chailín cruaite, cosúil le crúba an chapaill, áfach, bhí cos ar na calluses. Ach d"éirigh sé níos fuaire agus níos fuaire gach lá.
  Agus tá codlata lasmuigh míchompordach. San oíche, reo fiú gúna Gerda agus stróic sí é le deacracht. An riachtanas is gá rud éigin a dhéanamh. Tá sé tosaithe cheana féin ag cur sneachta. I gúna éadrom, reoiteann an cailín go dtí an cnámh, agus briseann a cosa lom cruaite an screamh oighir.
  Gerda, d'fhonn gan titim ina chodladh agus gan dúiseacht oíche amháin fíneáil, i ndeisceart na Gearmáine fhan le haghaidh an gheimhridh i dteach amháin chun fónamh ar an dorn. Mar sin, bhí uirthi oibriú, an teach a ghlanadh, an bhó a bhainne agus go leor eile. Ach tugadh beatha don chailín agus tugadh cóta stróicthe agus bróga adhmaid di.
  Nuair a tháinig an earraigh agus thosaigh an sneachta a leá. Chaith an cailín na bloic saothair chrua le pléisiúr agus chuaigh sí ó dheas arís. Níor íocadh aon rud léi, agus bhí ar Gerda déirce a ithe. Ina theannta sin, bhí an cailín fós ag canadh go maith. Bhí a gúna frayed go hiomlán, agus a chosa lom a bhí adharcach agus clúdaithe le screamh. Tháinig an cailín go dtí na Balcáin ar deireadh. Rith an Ungáir, agus isteach sa Tuirc.
  Bhog Beggar zamorashka go Iostanbúl. Chuaigh sí i bhfolach ó na Turcaigh sna foraoisí, agus i bhfolach ó na Críostaithe.
  Mar sin féin, cheana féin ar an mbealach chuig an gcaipiteal féin, bhí an cailín fionn gafa. Agus ós rud é, de réir caighdeáin na Moslamaigh, go bhféadfadh sí a bheith pósta cheana féin, ansin nite Gerda, gléasta suas agus díoladh mar mhaighdean ag ceant. Is tráchtearra luachmhar é cailín le gruaig chatach bán álainn. Chuaigh sí go dtí an emir scothaosta. Agus caithfidh sé tarlú go raibh an emir seo, díreach tar éis an cheannaigh, chomh dona sin nach bhféadfadh sé a dhualgas pósta a chomhlíonadh.
  Chónaigh an cailín i harem. Sásúil, cosúil le cage órga, ach leadránach. D'fhoghlaim an fhírinne Tuircis agus Araibis.
  D'aimsigh Ioslam. Bhí an reiligiún nua simplí ar an iomlán, beagnach intuigthe. Níl sé soiléir an bhfaighidh sí harem fir tar éis a báis? Agus an dtaitneoidh sí léi?
  Tháinig an cailín ina cailín de réir a chéile, agus go hiontach álainn, agus fuair an emir bás tar éis tinneas fada.
  Agus anois cuirtear Gerda ar díol arís. Stiallacha siad nocht os comhair na gcéadta fear lustful agus díolann siad iad le harem an Sultan.
  De réir a chéile faigheann Gerda tionchar ansin, agus bíonn sé ina bean chéile ag an Sultan. Ach tá an Impireacht Ottoman ag dul i léig cheana féin. Tosaíonn cogadh leis an Rúis a bhagróidh deireadh a chur le rialú na Tuirce ar an gCrimé agus an Mhuir Dhubh.
  Agus throid na Gearmánaigh go maith, ach ní raibh na saighdiúirí Rúiseacha níos measa. Agus throid cailíní álainn go han-mhaith, ag cosaint an USSR.
  Scaoil Natasha isteach sa spéir. Lámhaigh sí síos gaireas Síneach gan foireann, raidió-rialaithe "Rama" -8. Agus dúirt sí:
  - Beidh daoine a bheith sásta.
  Chaith Zoya grenade ar an aerárthach ionsaithe Síneach lena cos lom, a d'eitil amach mar piranha carnabhach agus a rinne gáire:
  - Sonas go deo!
  Sheol Augustine, freisin, bronntanas báis lena cos lom agus hiss:
  - An rialtas Sóivéadach ...
  Chaith Svetlana rud lasrach freisin, leag sé síos laoch d"arm Mao agus rinne sí grunted:
  - Tá an chumhacht iontach!
  Ach d'imigh na Sínigh... Agus tháinig socair ar na cailíní beagán.
  Dúirt Natasha le gáire brónach:
  - Amárach, 22 Márta, 1979. Go díreach tá bliain amháin caite ó thús an chogaidh!
  Dúirt Zoya go díograiseach:
  - Is cinnte go bhfuil muid éirithe níos láidre thar na blianta, ach níl aois againn ar chor ar bith!
  Rinne an Agaistín ruadh ag gáire, agus bhrúigh sí an eitilt chorr lena méara loma:
  - Ar ndóigh ní! Ná dul in aois! Tá mé fós chomh te agus a bhí riamh!
  Rinne Svetlana gáire agus dúirt:
  - Déanann cogadh i gcoitinne cailíní a athnuachan. Tagann ceannairí agus imíonn siad, ach fanann cailíní óga!
  D'fhreagair Natasha le gáire leathan:
  - Táimid athnuachan - Déithe na Rúise!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Sea, ár nDéithe, Déithe Slavacha!
  Sheinn an t-Augustin lasrach:
  - Tá cónaí orainn ar thalamh ár n-athar! Is clann iontach iad clann Lada! Agus blianta ar chapall sciathánach, an Rúis sna mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Rinne Svetlana gáire agus d"fhreagair sí:
  - Ón spéir buailfidh an clog - Doirtfidh an bháisteach torrential! Ritheann mé go dtí m'óige - leanann báisteach an tsamhraidh mé!
  Agus ghlac Natasha le díograis:
  - Taobh thiar dom!
  Agus bhuail na laochra a gcosa lom, chiseáilte. Tá siad i ndáiríre in ann a leithéid de mhíorúiltí. Níor iompaíodh aon leathanach amháin i mo shaol.
  Seo glúin iomlán laochra ag fás aníos. Is féidir troid cheana féin i céimeanna an Airm Dearg, iad siúd a rugadh tar éis thús an chogaidh.
  Anseo, mar shampla, Andreika. Buachaill cosnochta i shorts. Trí bliana déag san iomlán, ach conas a throideann sé? Sea, buachaill trua ar bhealach, nach bhfuil aithne aige ar an domhan le bliain iomlán.
  Chuaigh Natasha chuig Andreika. Stróic sí gruaig fhionn an phionta. Féach cé chomh coirtithe is atá sé, cosúil le seacláid. Thug an cailín candy don bhuachaill. adeir sé go gruama:
  - Tá milis go dona ...
  Ach d"ith sé an bia ar aon nós. Sea, cineál buachaill. Thóg Natasha a lámh agus bhain sí amach í. Chuir sí ticeáil ar chos chrua dheannach an cheannródaí. Mar fhreagra air sin, thosaigh sé ag tic le bonn lom Natashka. Tá sé go deas a bheith i dteagmháil léi le lámha buachaill dathúil.
  Dúirt Natasha:
  - Tá tú ag fás Andrey! Má tá cónaí ort cúpla bliain eile, beidh mé tú ag múineadh.
  Bhí ionadh ar an mbuachaill
  -Cad?
  Rinne Natasha gáire.
  - Conas grá a dhéanamh!
  Rinne Andrey snort go contemptuously:
  - Tá sé feicthe agam cheana féin!
  Chroith Natasha a ceann.
  - Ba é an rud a chonaic tú cúplála ainmhithe. Agus beidh mé ag múineadh tú go hálainn agus an-taitneamhach!
  Tá a fhios ag cailíní i ngrá i ndáiríre. Is trodaithe den scoth iad, agus tá aiféala déanta cheana féin ar an tSín, dá líon ollmhór, ionsaí chomh ionsaitheach trí huaire.
  Lasann Natasha trúpaí Mao, agus caitheann sí grenade lena cos chiseáilte, ag rá:
  - Ar son mór-mhór na tíre cumannach!
  Ansin bared sí a fiacla.
  Tá na cailíní ag troid anseo, go traidisiúnta beagnach naked. Cóirithe ach amháin i dearg, mionbhrístíní daingean, siad troid agus ionfhabhtaíonn an chuid eile de na trodaithe le frenzy.
  Agus tá siad ag lámhaigh. Agus shoot siad go han-mhaith. Cosúil le snípéirí agus laochra den leibhéal spáis is airde.
  Shoots Zoya freisin. Ghearr sé síos na Sínigh agus chirps:
  - Ó, mo Motherland agus a chlann iontach!
  Agus caith sé grenade lena chos lom. Cailín iontach i gcoitinne.
  Agus is é dath na nduilleog óir a cuid gruaige.
  Céasadh Zoya ag aon am amháin ag na Sínigh. Ar dtús, thug siad chuig bothán mé agus bhain siad síos go dtí mo shorts mé. Thosaigh siad ag mothú, ag dreapadh lena lámha go háiteanna íogair. Ansin bhuail siad mé le píobáin rubair. Bhuail siad mé ar an cófra, agus ar an taobh, agus ar na pluide. Ar Aghaidh bhí an chuid is mó uiríslithe - raped le rubair trunk. Ach tá an mothú chomh géarmhíochaine. Ag an am céanna, chomh maith leis an bpian, fuair Zoya orgasm agus chríochnaigh sí. Rinne saighdiúirí Mao gáire.
  Ansin d'éignigh siad an áilleacht lámhscríofa arís le club, agus ansin chuir siad iad féin faoi ... Shiúil fiche cúig saighdiúir óga ocrach thar an gcailín. Lig a thuilleadh maighdean, ach fós fear. Is é seo an dá pléisiúir agus pian. Mothúcháin dian den sórt sin. Go háirithe má raped sa phointe cúigiú.
  Ach ar a laghad ní raibh siad buailte. Is féidir a fheiceáil gur thaitin le trúpaí Arm Dearg na Síne é a bheith acu ag pointí éagsúla. Níor chroch siad í. Go dtí gur rith Zoe uaidh sa deireadh. Roimhe sin, dála an scéil, bhí sí tiomáinte amach sa fuar cosnochta agus beagnach nocht. Ach faoin nóiméad seo bhí Zoya tar éis dul i dtaithí ar an bhfuacht cheana féin. Agus rith sí ar shiúl i díreach a mionbhrístíní. Agus go bhfuil sí ina laoch den aerbatics dearga is airde.
  Tá an cogadh leis an tSín fíochmhar agus gan trócaire, ní ag dul i léig ar feadh nóiméad.
  Troideanna Aurora freisin heroically. Luann sé na Sínigh agus canann sé:
  - Motherland, páirtí, Komsomol! Buailfidh Mao Zedong go láidir.
  Agus freisin mar a chaitheann sé grenade lena chos lom.
  Tá gach rud faoi na cailíní fionnuar agus cheeky.
  Agus beidh Svetlana, freisin, a ghlacadh agus thrash. Agus mow síos na Síne. Agus le toes loma plandáil sé grenade.
  Agus roar ag an am céanna:
  - Ar chúis streachailt an chumannachais!
  Buaileann Natasha freisin, buaileann sí na Sínigh amach agus déanann sí hisses:
  - In ainm an athar, an naomh!
  Agus scaipeann grenade a bhfuil barraicíní lom uirthi na Sínigh. Agus tá na cailíní ag éirí níos mó agus níos mó áthas agus ag canadh gach rud dóibh féin le áthas fiáin.
  Shoots Zoya freisin le cruinneas Robin Hood. Treoraíonn tine dó féin agus canann:
  - Is breá liom an Rúis! Tír chumhachtach! Cén fáth nár scriosadh Hitler? Ní thuigim!
  Agus beidh sé, freisin, lena bharraicíní loma, é a ghlacadh agus a chaitheamh grenade. Agus an skiff Síne.
  Aurora fucked laochra Mao. Chaith sí líomóid lena cos lom agus squeaked:
  - Ach Pasaran! Buille géar!
  Agus tabharfaidh Svetlana an cas. Conas na Síne a scuabadh. Conas iad go léir a mhothú agus a squeak:
  - Glóir don tslat Uilechumhachtach!
  Agus beidh sé freisin caith grenade lena chos lom.
  Agus tabharfaidh Natasha seal freisin. Gearr amach na Síne. Agus caitheann sé grenade lena chos nocht, ag squeaking:
  - Sea, a ainm a bheith naofa!
  Agus grin arís. Fiacla glittering pearly.
  Agus ansin géilleann Zoya. Súilíneach clúdóidh na Sínigh. Agus beidh sé squeak, ag caitheamh grenade lena chos lom:
  - Trodaí, bás a thabhairt do gach duine!
  Agus arís, beidh sé pléasctha le pléasctha marfach!
  Agus tá Aurora cosúil le lúpán anseo. Agus maraigh. Agus seolfaidh sé bronntanas an bháis ar a bharraicíní.
  Ansin chirs sé:
  - Glóir do shaighdiúirí cróga na Rúise! Máistrí ghualainn!
  Agus buaileann Svetlana leis na Sínigh freisin. Mar a ghearrann sé síos iad, mar chorrán, agus preabann sé:
  Is laoch mé nach ndéanfar dearmad air...
  Agus arís le cos lom, amhail is dá mbeadh sé ag rith ar naimhde na Rúise. Agus cosúil le grenade lig sé eitilt.
  Cuimhníonn an cailín, ar ndóigh, go leor. Mar shampla, conas ar ais sa daichead-aonú bliain, an Fritz iachall ar bheirt chailíní cosnochta chun tochailt poll sa fuar. Agus níl na cailíní chomh crua fós. Agus ar ndóigh, d'iompaigh a gcosa dearg ar dtús, agus ansin iompú gorm as an fuar. Agus ghortaigh sé.
  Agus thosaigh na arrachtaigh-faisisteach, chun téamh suas, ag bualadh le clubanna ar na sála. Chaill na cailíní comhfhios. Tar éis sin, dhoirt siad cúpla tobáin níos mó uisce oighir orthu. Beagnach tuirseach.
  Ar ámharaí an tsaoil, roghnaíodh na cailíní trua suas ag healer. Tháinig amach iad. Agus níor ghá fiú na géaga a theascadh. D'fhás na cailíní aníos agus rinneadh páirtíneach díobh. Rinne siad díoltas ar na Naitsithe.
  Ní raibh an t-ádh ar an mbuachaill ceannródaí Alexander Grigorievich. A Naitsithe, tar éis a ghabháil, undressed. Agus crochadh ar raca sa fuar. Agus do cuireadh cosa lom an phionta isteach i mbloic, agus do shuidh cloch ar a meáigh lár. An buachaill wheezed sínte amach sa fuar. Agus rinne a fhaisisteacha é a théamh freisin, ag tabhairt tóirse chuig corp righin. Seo iad arrachtaigh na Naitsithe.
  Crochadh an buachaill ar feadh trí lá agus trí oíche, agus ar an gceathrú lá, gan a bheith in ann a iompróidh an chéasadh, fuair sé bás.
  D'iompar na hionróirí go cruálach ...
  Nochtadh ball Komsomol Sveta freisin. Rinne tú próca mór gloine a sheirbheáil. Líonadh le huisce agus faoi lé sioc. Agus ionas gur féidir leis na háitritheoirí go léir a fheiceáil conas a reoiteann ball Komsomol san uisce oighreata, clúdaithe le h-oighear. Cén t-uafás é.
  Sin mar a bhí sé sa Chogadh Mór Patriotic, anseo tá rud éigin cosúil leis, tá anois.
  Buaileann Svetlana leis na Sínigh, ag cuimhneamh ar an gcogadh sin, agus déanann sé cogar:
  - Ní bheidh Faisisteach pas! Glóir don Rúis!
  Lámhaíonn Natasha freisin. Caitheann sé grenade go cruinn lena chos nocht agus scairteann sé:
  - Ná luíimis síos faoi Mao Zedong!
  Deimhníonn Zoya i ton sollúnta:
  - Ní bheidh muid ag luí síos!
  Agus osclaíonn freisin tine.
  Agus caitheann cos lom grenade.
  Tá Aurora ag lámhaigh. Ag déileáil le trúpaí Mao agus ag screadaíl.
  - Glóir do na Déithe Rúiseach!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom.
  Agus shoots Svetlana go han-chruinn. Agus screams:
  - In ainm na beatha ar an Domhan!
  Agus arís caitheann sé grenade go han-chruinn lena chos lom.
  Agus tá na Sínigh ag rith as gal.
  Ach tá níos mó agus níos mó fórsaí nua ag dul isteach sa chath. Agus tá an namhaid ag teacht arís.
  aoibh Natasha. Agus ansin chuaigh sí go tóin poill. Chuimhnigh mé mar a bhí dhá cheannródaí timpeall dhá bhliain déag d'aois gafa ag na Sínigh. Strac siad éadaí na mbuachaillí agus cheangail siad a lámha taobh thiar le sreang agus thiomáin siad nocht agus cosnochta isteach sa fuar searbh iad. Ansin thiomáin siad tríd an sneachta iad, agus arís thiomáin isteach sa bothán iad. Thiomáin siad go dtí go froze a n-tionlacan chun báis. Ní raibh na ceannródaithe compordach, ach d'éirigh leo. Tá na buachaillí láidir go leor.
  Ansin, ag féachaint nár ghlac an sioc na ceannródaithe, thosaigh an Mao Síneach ar na páistí a dhó le tine. Agus d'éirigh leo seo. Nuair a chuir an seiceadóir iarann te dearg ar bhrollach lom an bhuachalla, d"éiligh an buachaill:
  Go maire sibh Stalin!
  Ansin cuireadh stiallacha leathana miotail, dearg ón teas, ar bhoinn loma, chruaite an bhuachalla. Ionanálú bean an fhorghníomhaithe boladh feola rósta trína nostrils le pléisiúr mór. Scairt an ceannródaí arís:
  - Ardaigh na bratacha dearga ar Beijing!
  Agus thaispeáin a theanga. Ansin tharraing na Sínigh amach an scrotum le tlúnna dearg-te. Fuair an ceannródaí bás de turraing pian.
  Sea, mar sin bhunaigh na Síne sna críocha áitithe ordú nua.
  Ghníomhaigh siad go rudely agus cruelly. Agus bhí an chéasadh leanúnach.
  Caitheann Natasha grenade arís lena cos lom. Scaipeann na Sínigh agus chirps:
  - Go mbeadh neamh ar talamh! Paradise de Cumannachas, ina bhfuil an tír na Sóivéide blossoms!
  Seolann Zoya grenade freisin lena bharraicíní agus smál lom:
  - Agus tiocfaidh glóir go talamh!
  Tar éis sin, tugann an cailín cas an-dírithe. Knocks amach opponents. Agus lomnocht a fhiacla arís.
  Agus ansin tinte Agaistín. Bainfidh sé na Sínigh amach agus squeaks:
  - Don Motherland! Le haghaidh Brezhnev!
  Agus arís chaith sí pomegranate lena chos lom, scaipthe na Sínigh. Buail na laochra go láidir.
  Ná lig an namhaid síos.
  Caitheann Svetlana grenade lena cos lom freisin. Dathanna na Síne agus squeaks:
  - Glóir dár gcailíní Rúiseacha!
  Agus conas a dhéanann na laochra gáire. Tar éis an tsaoil, is háilleacha den sórt sin iad gur féidir iad, i ndáiríre, a chur suas don chomórtas: Mrs Cruinne. Tá a gcuid breasts chomh iomlán agus daingean ag an am céanna. Mar sin is breá leo gnéas a bheith acu le fir. Spreagann sé go mór iad.
  Níl ach namhaid an-iomadúla ag cur brú ar an APSS.
  Tháinig seachrán ar na cailíní agus thosaigh siad ag scrios na Sínigh.
  Buail siad saighdiúirí brúidiúla Mao. Agus bhuail ionsaí den sórt sin frantic agus ifreanda.
  Chan Natasha in éineacht, ag gearradh siar ar na Síneacha buile;
  - Cailíní i ngá mór! Cá bhfuil tú an t-úinéir cá háit!
  Sea, le breis agus seacht mbliana déag níl aon Stalin ann, agus níor éirigh sé níos fearr. A mhalairt ar fad, tá na Síne ag brú ar an Arm Dearg Sóivéadach.
  Rinne Zoya tweet:
  - Go mbeadh ár dTír Mháthair ar bhealaí spáis!
  Agus le cos lom seolfar líomóid. Sin é an cailín con.
  Augustine fired ag an namhaid, hissed;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Ba mhaith linn Stalin!
  Agus caithfidh sé grenade lena chos lom.
  Leanann Svetlana, ag lámhach, ag:
  - Ionas nach bhféadfadh siad sinn a bhriseadh, éirigh an máistir suas ón Domhan!
  Agus arís cuileoga an grenade caite ag cos lom an cailín.
  Ghearr Natasha síos cúpla líne agus d'eisigh sí:
  - Agus briseadh Adolf!
  Ghlan Zoya, ag caitheamh grenade ar na Sínigh lena cos lom, agus ag cuimilt óna chéile:
  - Déan deifir Mao!
  Ag gearradh siar ar na trodaithe buí, d'aontaigh Augustine:
  Sea Mao! Fós féin, ní raibh an oiread sin Gearmánaigh ann!
  D"aontaigh Svetlana leis seo:
  - Tá beagnach billiún Síneach! Agus nach bhfuil siad chomh furasta a mharú!
  Níl deis tugtha fós ag na cailíní an bua a fháil ar na Sínigh. Ar an 30 Meitheamh, 1970, bhí na cathanna faoi lán seoil. Mheas Mao Zedong ídiú an APSS.
  Agus cad faoi na Síneacha marbh? Tá leanaí fós ag breith! Beidh sé riachtanach agus tabharfar isteach polygamy. Tar éis an tsaoil, is aindiacha iad na Sínigh fós. Is mó fealsúnacht é Confucianism ná reiligiún, agus cuireann an cumannachas an t-aindiachas chun cinn.
  Ag an am céanna, rinne saighdiúirí Mao iarracht na trúpaí Sóivéadacha nach raibh am acu cúlú thar an Amur a ghearradh óna mbunáití. I cad, i measc rudaí eile, d'éirigh leo fiú beagán.
  Ach tá an tArm Dearg agus oibrithe deonacha ón GDR rannpháirteach sa fhrithionsaí. Ag baint leasa as an bhfeabhas atá ar cháilíocht agus ar líon na bhfeithiclí, staon na trúpaí Sóivéadacha agus a gcomhghuaillithe na Sínigh.
  Tá Gerda agus a criú umar, mar i gcónaí, chun tosaigh san ionsaí.
  Cailíní i mionbhrístíní agus cosnochta. Lámhaigh siad iad féin agus troid.
  Tá dhá ghluaisteán ar feadh ceithre laochra. Dlúth agus an-chompordach, pirimideach.
  Agus a bharraicíní loma in úsáid ag Gerda, brúigh sí an luamhán stiúrtha agus briseann sí. Agus buaileann sé go maith go leor. Deora as turret umar Síneach.
  Ansin deir sé:
  - Is Críochnaitheoir mé le gruaig ar dhath sneachta!
  Agus gáire sé furiously ... Twitches féin cosúil le puipéad.
  Shoots Charlotte freisin. Buaileann agus roars an-oiriúnach:
  - Agus an Reich mhór, níor dúradh linn le sruth!
  Agus le cos lom, conas a bhrú.
  Cailíní Gearmáinis mar i gcónaí ar an mbarr. Is witches neamhbhásmhara gan aois iad a bhíonn i gcónaí ar an rolla. Fiú le linn an Dara Cogadh Domhanda throid siad, agus mar sin d'fhan siad go deo óg, mar gheall ar witches. Agus throid cailíní Sóivéadacha sa Chogadh Mór Patriotic freisin. Agus bhain siad clú amach ann, agus anois tá siad ag troid leis an tSín.
  Natashka shoots, gearrtha amach i céimeanna. Agus caitheann sé grenade lena chos nocht, ag scaipeadh an namhaid:
  - Beidh gach rud go hiontach!
  Tugann Zoya seal béasach do na Sínigh freisin. Bhain saighdiúirí Mao Zedong. Agus chaith liomóidí leis na cosa lom.
  Adeir an cailín:
  - Tá sé hyper!
  Ansan do ghabh Augustín freisin é, agus do bhuaileadar amach ar shluagh Mhao. Agus chaith sí freisin fórsa marfach lena cos lom.
  Chlaon an cailín:
  Bainimis Hitler!
  Agus dúirt:
  - Níl, tá Hitler marbh cheana féin - bainimis Mao!
  Ansin ghlac Svetlana agus chaith grenade marfach lena bharraicíní loma. Thóg agus scar na cailíní na Síne, chirped:
  - Tá sé sin go hiontach!
  Dúirt Natasha go láidir:
  Is sár-throdaithe muid!
  Agus arís chaith sí grenade lena cos lom. Tá sé sin an-álainn.
  Rinne Zoya jab iontach anseo. Ansin chaith cos lom, cailín an-álainn, é, agus bhris na Sínigh:
  - Beidh muid iontach fionnuar!
  Ansin ghlac an cailín fiery Agaistín é agus go han-álainn chaith sí lena bharraicíní loma, scaipthe na saighdiúirí Síneacha i ngach treo:
  Is supergirls muid ar fad!
  Ansin is cailín an-álainn í Svetlana, agus blonde den sórt sin, le grenades gealánacha cosa lom. Agus thóg an cailín agus rolladh amach na Síne, cailín an-álainn.
  Cailín i mionbhrístíní. Agus chonnaic sí:
  - Tá cailíní difriúil! Agus an-dearg!
  Is gnách go mbíonn na cailíní an-fhionnuar, agus i gcónaí cosnochta.
  Svetlana, mar shampla, siúl cosnochta ar fud an chogaidh. Agus sa chéad bhliain daichead a bhog sí tríd an bhforaois. Ní hé an chéad uair di. D'oibrigh sí i gcoilíneacht leanaí, saothair cosnochta, agus i gúna príosúin éadrom go dtí an sioc. Níos déanaí, rith an cailín fiú cosnochta sa sneachta. Mar sin bhí Augustine sa choilíneacht. Ann, bhí na cailíní in ann a bheith ag obair beagnach nocht sa sioc géar Siberian.
  Agus níor chuir sé eagla orthu. Agus cé chomh maith is atá sé do chailíní siúl cosnochta tríd na sruthanna sneachta sa sneachta. Agus bhí na sála loma sin bite ag sioc. Nach bhfuil chomh scary. Tá na boinn lom clúdaithe le corns, agus níor gortaíodh na cailíní, ón screamh oighir.
  Tá siad chomh fionnuar. Rith cailíní cosnochta agus d"oibrigh siad le tuanna.
  Rinne na cailíní jab an-mhaith.
  Bhí na cailíní an-craiceáilte. Arís caitheann siad grenades lena n-toes loma.
  Agus bain an tagann na Síne. Laochra an-fhionnuar, caithfidh mé a rá.
  Caitheann cailíní a gcosa lom ar an namhaid.
  Shoots Natasha go cruinn ar na Síne.
  Agus bhris saighdiúir Mao eile.
  Tá an cailín an-deas ... Agus Natasha an-cosnochta agus álainn, an-ionsaitheach.
  Ach do chailín, ní mór duit do chuid suimiúil féin a scríobh.
  Anseo bhí Natasha ag caint leis seo. Nó in áit, scríobh sí scéal.
  Anseo, freisin, tá sé suimiúil tar éis an rath tosaigh, na trúpaí Rúise ar an Impireacht Nicholas dul i ngleic leis an Hindenburg. Agus bhris siad é as a ndearna an Impireacht tsarist an ruaig ar an nGearmáin agus ní raibh aon réabhlóid ann.
  Anseo thosaigh Oleg Rybachenko agus Margaret Magnitnaya ag troid cheana féin ar chríoch na Sóivéide leis an tSín.
  Chuir buachaill agus cailín brú ar na Sínigh.
  D'fhéach Oleg Rybachenko le buachaill aon bhliain déag nó dhá bhliain déag d'aois. Agus brúite saighdiúirí Mao ar. Nó iad siúd atá cosúil le horde Genghis Khan.
  Chaith an buachaill a chos lom ar na Sínigh. Brúite agus bhuaigh.
  Agus thug seal.
  Agus rinne Margarita an-láidir ar thrúpaí Mao a bhí claonta.
  Agus brúite na Síne. Agus throid an cailín an-álainn.
  Agus chaith sí a cos lom go han-álainn. Agus brúite an namhaid.
  Margarita an-tromchúiseach sáithithe na Síne.
  Chuaigh trúpaí Mao chun cinn go han-ionsaitheach.
  Margarita, ag brú go mór ar an namhaid.
  Bhris cosa lom an chailín cnámh droma an Kaisers go han-álainn.
  Tá cailíní chomh ionsaitheach.
  Agus leanann an cathlán na guys, nó in áit lánúin na bpáistí Oleg agus Margarita. Cailíní i mionbhrístíní, agus an-álainn. Ionsaí siad na Sínigh, agus an-zealously.
  Tá a gcuid breasts lom le siní ruby ag crith. Agus troideann na cailíní le brú an-mhór. Tá siad ag brú na Síne. Agus an cumannach, trúpaí dearga Mao succumb.
  Agus anois tá na Sínigh ag tosú ar chúlú.
  Caitheann Veronica grenade lena bharraicíní loma. bhrúigh sí na saighdiúirí, agus squeaked:
  - Is é grá an saol!
  Thug Victoria seal dea-dírithe. Ghearr sí amach na naimhde. Agus chaith grenade lena cosa nocht.
  Agus ansin chirped sí:
  - Tá ár Motherland glóir!
  Seo cailín an-álainn Juliana, agus bean chéile an ghinearáil, agus í ag tógáil agus ag seoladh grenade agus cooes:
  - Genius Express!
  Agus ansin an dearg-haired Anna. Tá an cailín chomh fionnuar agus neamhghnách. Brúite na Síne, sáithithe iad. Agus d'eitil grenade suas cosa lom. Agus opponents scaipthe.
  Ansin chirped sí:
  - Rúis Naofa an Tsar Nicholas II!
  Agus ceartaigh mé ansin é:
  - Níos cruinne, Tsar Leonidas!
  Agus winks an cailín lena súile sapphire. Agus nocht a fhalla.
  Agus ansin na Cluichí Oilimpeacha: Seolann cailín laoch sraith iomlán grenades lena cosa lom.
  Agus scaipeadh i ngach treo den fhuil abhainn le trúpaí Mao.
  Tar éis an tsaoil, tá cathlán de chailíní cosnochta, i mbeagán focal, chun tosaigh san ionsaí agus buaileann siad na Sínigh amach.
  Shootann cailíní go han-chruinn, ach ní fhulaingt siad caillteanais. Nuair a bhíonn cailín nocht agus ag caitheamh mionbhrístíní amháin, tá sí beagnach dosháraithe. Agus tá sé thar a bheith deacair greim a fháil air.
  Mar sin ní bhuaileann na Sínigh cailíní, ná le blaosc, ná le piléar, ná le blúire. Nach cuma? Is troid é an comhrac!
  Caitheann Veronica í féin. Buaileann sé an namhaid, agus caitheann sé grenade cosnochta, agus chirps:
  - Cluiche an-fhionnuar a bheidh ann!
  Agus is laochra-cheannasaí í Victoria. De réir mar a chroitheann sí a cófra lom, agus a scaoileann sí solas tintreach lena siní scarlet. Agus ansin caith cos lom a grenade.
  Briseann na céimeanna opponents.
  Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Is supergirl mé!
  Agus lom a fhiacla.
  Agus ansin Julian. Chomh maith leis sin cailín na háilleachta annamh. Conas a cur i gcéill ar na Síne. Níos cruinne, ní ag na Sínigh, ach ag trúpaí Mao, atá, dála an scéil, ag cogadh leis an Rúis, níos cruinne leis an APSS.
  Agus ar an ríchathaoir tá Tsar Leonid Brezhnev, mar a thugtar air, Ilyich II, a tháinig chun bheith ina Impire ar an APSS. Agus tá sé iontach a aontú. Agus tuaisceart na Síne, an Mhongóil, an Chóiré Thuaidh, tá comhghuaillithe na Rúise cheana féin faoi ionsaí ó Impireacht Mao.
  Chaith Yuliana grenade lena cos lom agus rinne sí gáire:
  - Bíodh Leonid sa Rúis - solas!
  Winked sí a súile sapphire.
  Agus ansin tá Anna, an beithíoch rua, ag troid. Agus shoots sé go han-mhaith freisin.
  Agus ag baint fiacal dó, a deir sé:
  - Bíodh Paradise ríoga ar an phláinéid!
  Agus sheol Olympias líomóid le cos lom. Comhraic scaipthe agus squeaked:
  - Glóir don Tsar agus don athar agus don Pháirtí Cumannach!
  Bhí umair agus coisithe na Síne in ann lúb an Amúr a ghabháil, agus chas siad chuig an iarthuaisceart, ag leanúint ar aghaidh ag bogadh feadh na habhann. Bhí dul chun cinn na Síne sách rathúil.
  Bhí an-chumraíocht ar an tosach ina bhfabhar agus bhí sé deacair treisithe a aistriú don Arm Dearg faoi bhuamaí na Síne.
  Ach bhí an APSS níos láidre ó thaobh na teicneolaíochta de ná arm gan líon Mao, a shlóg fiú buachaillí dhá bhliain déag d'aois isteach san arm.
  Ina theannta sin, d'éirigh le plánaí diosca Phoblacht Dhaonlathach na Gearmáine, atá go hiomlán dosháraithe, a bheith ina arm an-éifeachtach, agus rammed gluaisteáin na Síne le scaird laminar.
  Bhí sé éifeachtach go háirithe mar gheall ar an luas ollmhór na saucers eitilt. A d'fhéadfadh teacht suas le beagnach aon aerárthach Síneach.
  Bhí na cailíní álainn Gertrude agus Eva ag seilg gluaisteáin Síneacha ar diosca den sórt sin.
  Go háirithe, d'ionsaigh siad beirt trodaithe a chóipeáiltear ó na cinn Sóivéadacha faoin gceadúnas MIG-15, agus rinne siad leata go litriúil.
  Seo iad na cailíní, ní sheasann siad ar an gclaí.
  Bhrúigh Gertrude an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chrom sé:
  - Tá déithe na Gearmáine ar na cinn is cumhachtaí ar domhan!
  Rialaigh Oíche Shamhna an luamhán stiúrtha freisin le cabhair óna barraicíní loma agus, ag tafann a cuid fiacla, roar sí:
  Beidh muid soak na naimhde go léir sa leithreas!
  Tá an cailín fós ina rud. Anseo ghlac mé, mar shampla, ceannródaí. Strac sí éadaí an bhuachalla agus cheangail sí go dtí an Crann Creathach iad le sreang. Ansin thosaigh sí ag tabhairt aire do chorp ceannródaí Síneach le pócair dearg-te ag an ngeall. Thosaigh leis an boilg, ansin bhog sé go dtí an cófra. Níor thug sé neamhaird ar shála cruinne an ghasúir.
  Nuair a d'fhuaraigh an púca, théigh an cailín suas arís é, agus chaith Gertrude craobhóga suas.
  Ansin d'athraigh siad, agus bhí an ceannródaí friochta ag a páirtí. An Críochnaitheoir blonde Gertrude dóite freisin an buachaill leicne. I mbeagán focal, níor fágadh stiall amháin iomlán craiceann leis an gceannródaí Síneach.
  Ansan do thógadar agus do lasadar teine mór, do chuireadar piobar ar an mbuachaill, do shailleadh siad é, agus thosuigheadar ag ithe.
  Tá an fheoil juicy, lean.
  Eve, ag ithe an buachaill, dúirt:
  - Ní gheobhaidh tú calories breise ar bhia den sórt sin.
  D'aontaigh Gertrude, ag lí a méar,:
  Sea, is feoil ardchaighdeáin é. Tá an buachaill tanaí, sreangach, caol. Is deas é seo a ithe.
  D'ith na cailíní go sásta an ceannródaí Síneach. Chuaigh beirt Ghearmánach eile i dteagmháil. Chuaigh an féasta. Cannibalism litriúil. Agus chomh blasta, le blastanas a ithe buachaill ón tSín.
  Dúirt duine de na mná Gearmánacha, Frida:
  - Boil againn ar bhealach bean torrach. Agus ansin d'ith siad an leanbh sa bhroinn. Tá sé chomh delicious!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Tá céastóireacht agus cannibalism fionnuar!
  Siad go simplí, gan dochar ar bith, a ghearradh amach rud éigin go dtí an buachaill Síneach, agus gach píosa as píosa beag.
  Tar éis sin, d'ól na laochra fíon freisin - measctha le halcól eitlíochta. D'ith siad feoil súiteach.
  Ansin rinne na laochra rince beag. Ansin tháinig áilleacht cúpla níos mó sa mionbhrístíní céanna. Thosaigh siad ag ithe an buachaill. Ghearr siad a chroí beag i bpíosaí éagsúla. Agus d'ith siad freisin.
  Ansin thóg siad é agus rith cosnochta thar na gual. Léim siad, they jumped. Ansin rushed siad go dtí an chuid is gaire. D'ionsaigh siad fir ansin, cúpláilte leo mar ainmhithe. Agus bhí sé ar fheabhas.
  Tá na baineannaigh chomh ionsaitheach.
  Agus anois tá beirt chailíní sa tóir ar eitleáin na Síne. Reith siad an Tu-4, rud a fhágann gur phléasc na buamaí ina bolg. Agus ní stopann gach duine ag gáire. Cailíní iontach.
  Agus conas a bhrúnn siad méara loma ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Háilleachtaí den sórt sin a fheictear. Tá cumhacht na feirge agus lasair na paiseanta acu. Agus tugann cailíní naked muinín i bua.
  Cailíní Droch shoot i ndáiríre síos eitleán Síne.
  Chuir Gertrude ceist ar Eve le gáire:
  - An dóigh leat gur briathar Dé é an Bíobla?
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Ní!
  D'fhiafraigh Gertrude le iontas soiléir:
  - Agus cén fáth?
  Dúirt Eve go láidir:
  - Toisc go bhfuil an spéir soladach! Cosúil le scáthán!
  Agus gáire na cailíní. Bhreathnaigh sé thar a bheith greannmhar. Lámhaigh síos cúpla eitleán Síneach eile.
  Dúirt Gertrude go loighciúil:
  Ach fós, tá Dia ann!
  D"aontaigh Eva:
  - Tá Adolf Hitler agus a prophet!
  Agus arís pléasctha na laochra amach ag gáire. Tá siad chomh spraoi agus ní fiú balbh ar chor ar bith.
  Agus is breá leo troid. Ó, agus fir éignithe freisin. Seo é an mana atá acu....
  Nuair a scaoil Gertrude síos eitleán Síneach, squeaked:
  - Mo thír dhúchais! Maróidh mé gach duine ar do shon!
  Dheimhnigh Eva le gréin fiacla:
  - Mise freisin!
  Agus sparkle leis na súile sapphire. Tá na laochra seo fionnuar. Agus ní dúr ar chor ar bith.
  Nó b'fhéidir olc ... Agus an-éadrócaireach. Anseo céasadh siad bean de thart ar tríocha agus a mac timpeall ar dháréag - ní fiú ceannródaí.
  Chroch siad iad araon ar raca. Agus lasadh tine faoi chosa lom. Thairis sin, ionas gur féidir leat an teas a mhaolú, ach beidh do ghaol ag dul síos go dtí an tine.
  Fry sála an bhuachaill, ansin na cailíní.
  Agus bhí an bhean gortaithe go meabhrach agus go fisiciúil. Cuireadh breasts na máthar trí thine freisin.
  Sea, bhí siad céasadh go mór. Is breá le cailíní tine.
  Mar shampla, is breá le buachaillí céasadh. Fiú go hiomlán neamhchiontach.
  Cuir trí thine iad...
  Nó tumtha in aigéad... Bealach eile le céasadh. Flog an ceannródaí le sreang dearg-te, agus ansin é a smearadh le aoileach. Tá sé seo pianmhar agus náirithe araon.
  Cuireadh corbit agus aol ar cheannródaithe freisin. Bhuel, na cailíní fiends-terminator.
  Bhuail Eva trí ghluaisteán Síneach agus dúirt:
  - Anseo táimid ag céasadh daoine... Agus tá sé iontach!
  Dúirt Gertrude, ag baint a cuid fiacla:
  - Is deas go háirithe buachaill a chéasadh!
  D"aontaigh Eva:
  - An-deas! Ach is maith freisin cailín a chéasadh!
  Bhí áthas an domhain ar na laochra anseo.
  Chaill Gertrude ceithre eitleán Síneach agus squeaked:
  - Agus beidh sé iontach dúinn!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Tá cailíní i gcoitinne chomh álainn i gcuma agus ar buile taobh istigh. Ceann de na tortures go raibh na háille a úsáidtear. Anseo, mar shampla, hang tú ceannródaí ag a chosa go dtí an tsíleáil, agus slabhra ag gabháil leis a lámha. Agus gheobhaidh tú leictreacha. Caithfidh an ceannródaí é a ardú le cabhair ó phreas. Chun na matáin a choinneáil ó bhriseadh.
  Agus ansin nach bhfuil neart go leor agus arís beats le sruth.
  Ba bhreá le cailíní freisin nuair a casadh buachaillí an roth. Moilligh siad an ghluaiseacht beagán, mar sin buailtear iad le sruth. An-suntasach.
  D'fhiafraigh Eva di féin:
  -An bhfuil an Diabhal ann?
  D'fhreagair Gertrude le gáire:
  - In aon chás - an diabhal sí - tá sé dúinn!
  Agus ghoid an bheirt acu mar is toil leo. Agus beidh na aghaidheanna a thaispeáint.
  Agus ghoid an bheirt acu mar is toil leo. Agus beidh na aghaidheanna a thaispeáint.
  Ar shársáil eitilte, buailtear na Sínigh go críochnúil. Mar sin féin, níl anseo ach an tús. Tá an Impireacht Celestial láidir agus tá go leor saighdiúirí ann. Agus dreapann siad cosúil le diabhal as na huaigheanna.
  Buaileann Anna carr Síneach eile sa spéir agus buaileann sí san aer. Deir siad nach mbeidh tú ag laochra na hImpireachta Celestial cosúil le beagán.
  Aontaíonn Julian leis seo. Gearrtar as meaisín seanchaite staid Mao, agus ag gáire, roars:
  - Dhá cholún is ea tír na máthar agus an airm,
  Ar a luíonn an phláinéid ...
  Cosnóimid lenár gcíoch thú,
  Tá do arm á chanadh ag na daoine go léir!
  Coinníonn na Sínigh ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht. Tá siad i bhfad ró-, ag an am sin beagnach billiún daonra, agus is féidir bombard poist Sóivéadach le corps. Agus níl a fhios acu amhras agus aiféala. Agus ní hionann líon na gcorp dóibh.
  Rollann siad cosúil le avalanche endless.
  Seo é an gunna meaisín Natasha. Siad dóiteáin ag na Síne chun cinn. Ghearr sí síos líne amháin le urchair. Ansin ceann eile ... Tá na Sínigh ag titim. Go ginearálta is buachaillí iad go leor acu, agus ionsaím cosnochta. Faigheann siad bás le gáire ar a liopaí. Scaoil Mao Zedong cogadh brúidiúil. Theastaigh clú agus taifid. Agus tá na milliúin saighdiúirí Síneacha tar éis bás a fháil cheana féin. Agus tóg isteach cath codanna níos mó agus níos mó.
  Caitheann Natasha grenade lena toes nocht agus chirps:
  - Glóir do thír an chumannachais!
  Arsa Zoya, agus í ag lámhach na laochra buí, le gáire:
  - Ach tá an tSín freisin tír rialaigh ag Communists!
  D'fhreagair Natasha:
  - Níl acu ach caricature de chumannachas!
  Dúirt Augustine, ag lámhach na saighdiúirí buí, go loighciúil:
  - Ní in ainm an cháis, ach go bunúsach!
  Agus chaith an cailín ruadh grenade lena bharraicíní lom, fórsa marfach.
  Dúirt Svetlana agus í ag gearradh trúpaí Mao:
  - Sea, tá an bunúsach uaireanta níos tábhachtaí ná an t-ainm foirmiúil!
  Agus thit cúpla dosaen Síneach, gearrtha síos ag a pléasctha.
  Dheimhnigh Natasha trí lámhach na Síne:
  - Sea, tá sé sin ceart ... Ach anois, ní uaireanta, ach i gcónaí!
  Rinne na cailíní gáire. Throid siad leis an horde a bhí ag brú orthu. Cosúil le laochra na Rúise a throid le arm gan líon Genghis Khan. Agus go deimhin, bhuaigh an Rúis.
  Chaith Zoya grenade arís lena bharraicíní loma. Strac sí dosaen saighdiúir Síneach leis agus chan sí:
  I mbuairt smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Déanfaimid na húire de faisisteachas olc a bhrú isteach i púdar,
  defeat na sruthanna an hord gan teorainn!
  Dúirt Augustine le gáire:
  - Is fearr gan teorainn, ach Horde gan teorainn!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Sea, is dócha go bhfuil sé i bhfad níos fearr!
  Throid na cailíní go heroically, agus tá a n-uacht sa dorn.
  Agus tá an chumhacht Briseadh ar bharraicíní loma. Agus an oiread sin paisean ag troid iontu.
  Elizabeth ar an umar troideanna cosúil le ollphéist.
  Arsa an cailín agus í ag lámhach agus ag brú a méar loma ar chnaipí an luamháin stiúrtha:
  - Tá móráltacht an APSS linn!
  Tugann Catherine, ag lámhach na Síne, faoi deara:
  - Tá muid anseo cosúil le fabhcúin Stalin!
  Thug Elena, lámhach, faoi deara:
  - Leonid Ilyich nach bhfuil fós mar an gcéanna!
  Sméid Catherine umar Síneach agus rinne gáire:
  - Fedot, ach ní an ceann!
  Scaoil Elena pléasctha de mheaisín-ghunnaí, ag gearradh siar ar na coisithe a bhí ag teacht chun cinn i stát Mao agus rinne sí sciobadh:
  - Beidh ár mbord ar an mbarr!
  Euphrasia ceartaithe:
  - Ná riail, ach an cath!
  Bhris Elizabeth teilgeán go han-chruinn agus thug sí faoi deara:
  Beidh an bua againn fós!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  Ach níl spiorad na Rúise níos láidre
  As na fothracha againn féin déanfaimid athbheochan ....
  Laochra an tsolais a ghlacadh an claíomh go luath
  Seasfaimid agus buailfimid arís!
  
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás, chuig saol anaithnid ...
  Cantar gníomhais laochra,
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  Throid na cailíní ón GDR go laochúil freisin.
  Throid Gerda agus Charlotte i ndabhach dearg-te, go hiomlán nocht ina gcuid shorts. Umair Sínis frith-ionsaí.
  Bhris Gerda an carr Síneach agus bhris sé an armúr. Thóg sí é agus chan sí:
  - Is mise iníon an diabhail!
  Bhris Charlotte an chosaint a chóipeáiltear ón T-54 Sóivéadach, ach leis na Sínigh sa chriú, agus dúirt sí:
  - Is féidir liom gach rud a shárú!
  Is arm an-éifeachtach é gunna ardbhrú na Gearmáine. Tá sé in ann dul isteach ó achar an-fhada, agus sáraíonn sé an 100mm Síneach ar an T-54. Thairis sin, ní théann gluaisteáin na Rúise isteach sa Ghearmáin KAG-50 U is déanaí, ar aon uillinn. Ní féidir ach le Isa de na samhlacha is troime a bheith ina chúis le trioblóid don Fritz. Ach is é fírinne an scéil ná nach bhfuil mórán Iss Síneach den sórt sin, agus is é an T-54 an meaisín bunaithe. Agus ní féidir leat argóint ina choinne.
  Brúnn Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha lena méara loma agus cosa galánta. Buaileann sé carr Síneach ó chian agus squeaks:
  - Is rí mé an Superman sin!
  Agus léiríonn an laoch teanga fada, bándearg.
  Lasann Charlotte freisin. Agus an-oiriúnach. Agus shoots féin, leis an Fury de Panther mór.
  Agus brú sé freisin an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Agus feadóg dó féin:
  - Is trodaire mór den scoth mé!
  Thairis sin, tá Gerda ag lámhaigh cheana féin. Fuar-blooded fionn. Cé go bhfuil an bhean í féin meon. Mar shampla, chros sí ball Síneach Komsomol ar chrann giúise. Thiomáin sí féin tairní isteach ina lámha agus ina cosa. Chuir sí tine ar a cófra lom, agus ansin le tlúnna dearg-te, bhris a bharraicíní.
  Agus anois tá Gerda ag roar:
  - Tá muid wolves bán agus níl a fhios trócaire d'aon duine!
  Agus arís, shoots an áilleacht an-cruinn. Agus punches an namhaid. A leithéid de blonde iontach. Go gairid ní dhéanfaidh sí é sin. Arís, bhris an carr Síneach tríd ó fad. In ann bualadh. Agus ní chuirfidh dhá chéad milliméadar armúr stop léi.
  Shoots agus squeaks Charlotte freisin:
  - Mise an t-ard-rí! Brisim thú go léir!
  Agus é ar a bharraicíní, brúigh sé an cnaipe luamhán stiúrtha. Chéasadh an diabhal dearg ceannródaí Síneach inné. Bhuail sí an buachaill le braonacha neantóga. Ansin sprinkle mé na blisters le salann. Ansin thug sí amach an níos éadroime. Lamh lasracha dearga creiche sála an linbh. Seo chugat dearg! Cé chomh náireach atá sí. Ach ainmhí beag ifrinn, ag crá gach duine gan trua agus laige!
  Choinnigh trúpaí na Síne ag luascadh isteach, amhail is dá mbeadh sruth laibhe foréigneach ag stealladh amach as bolcán Krakatoa.
  Rinne Natasha iarracht cuimhní cinn a scríobh. Agus bhí sé suimiúil agus greannmhar di. Tá an cogadh ina dhara bliain anois agus tá stair anois aige. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Ach bhí an Cogadh Mór Patriotic fada agus deacair freisin. Agus rith na cailíní cosnochta ann freisin.
  Agus cé chomh maith is a bheadh sé mura mbeadh an cogadh seo ann. Bhuel, a ligean le rá Hitler ar aghaidh ag troid san Iarthar ... Agus is tábhachtaí, gan rath i bhfad. Cé nach bhfuil conquering Afraic agus san Áis suas go dtí an India fadhb do na Gearmánaigh. As na 150 rannán a sannadh chun ionsaí a dhéanamh ar an USSR, ba leor leath díobh chun coilíneachtaí uile na Breataine a ghabháil.
  ach lean beirt pháistí ón Domhan phláinéid í.
  Chuir ionsaí coisithe Síneach eile an-aird ar Natasha agus a foireann ón scríbhneoireacht. Bhí trúpaí Mao á dtiomáint ní hamháin ag a gcuid féin, ach freisin ag Afracach agus hArabaigh a fostaíodh ar airgead chun catha. Bhí robáil brúidiúil.
  Laochra i gceannas tine iad féin. Tá siad fuar-blooded agus ríomh.
  Chaith Natasha grenade lena bharraicíní loma. Amhais scaipthe i ngach treo.
  dúirt Natasha:
  - Féadfaidh gach dodhéanta a thagann fíor le linn!
  Zoya, freisin, lena toes loma, lig isteach líomóid. Scaip sí na Sínigh agus squeaked:
  - Sea, is é mo Motherland an chuid is mó naofa!
  Agus dhúisigh an cailín.
  Agus ansin ghéill an Agaistín fianmhar do na Sínigh lena chos lom. Scaiptear iad i dtreonna difriúla agus an-i bhfad i gcéin. Agus chirps:
  - Tá mé an t-eolas an bháis!
  Agus chuir Svetlana grenade lena sÚil nocht. Tá na Sínigh ag eitilt i ngach treo. Cailltear iad gan dóchas ar bith as an slánú is lú. Agus cé chomh galánta atá cailíní.
  Thug Svetlana seal agus sheinn sé:
  - Seo é mo troid nua! Beidh mé ag dul in éineacht leat!
  Anseo tóg umar cumhachtach Síneach tríd na fothracha. Sa chás seo MAG-100. Níl a leithéid de ollphéist chomh furasta briseadh tríd. Ach tá cailíní na Rúise réidh le haghaidh cath den sórt sin.
  Agus an-oiriúnach bhuail siad as bazooka. Bhí bairille ag na Sínigh, mar sin thóg siad é agus chrom siad é. Tá sé iontach go ginearálta.
  Bhí Natasha ag caoineadh go géar:
  - Bíodh neamh ar talamh!
  Agus arís cuileoga an grenade caite ag a cos lom. An bronntanas marfach díothaithe seo.
  Agus ansin déanfaidh Zoya na Sínigh a ghlacadh agus a thrash. Mar a chaith sí agus a bhrúigh sí iad. Agus ceann an-belligerent.
  Agus le toes lom, conas pomegranates ingne. Agus faigheann na Sínigh sna adharca é.
  Agus tá Augustine ag hammering freisin ag trúpaí Mao. Agus tá a sála lom, mar i gcónaí, i mbun gnó.
  Scaip sí na Sínigh mar a bheadh cockroaches sna coirnéil. Agus chonnaic sí:
  - Is duine dearg mé!
  Agus ansin Svetlana, freisin, mar a thógann sí é, agus beats na trúpaí an Impireacht Celestial. Séimhíonn sé isteach i mionfheoil fhuilteach, agus squeaks le fearg fiáin:
  - Is cailín neamhthrócaireach mé!
  Tugann Natasha seal. Cuileoga grenade caite le cos lom. Shoots síos na Síne, agus scaip opponents.
  Ansin roars sé go deafeningly:
  - Is fionn mé a scriosfaidh gach duine!
  Dúirt Zoya freisin ar bhealach an-bhunaidh, ag baint na Sínigh síos:
  - Agus tá blondes mil fionnuar.
  Agus cuileoga grenade cosnochta, agus brúiteann gach duine.
  Agus ansin shoots Agaistín. Agus an-chruinn. Knocks síos na Síne agus chirps ag barr a scamhóga:
  - Is cailín sármhaith mé.
  Agus tá toes lom na gcos ag caitheamh grenade go hoiriúnach freisin.
  Mar sin seolann Svetlana a chulaith. Strac na Síne go píosaí leis an líne seo. Agus chirped:
  - Tá mé an bhratach na Motherland Naofa!
  Agus arís cuirtear líomóid le cos lom.
  Bíonn na cailíní ag troid go dian. Troid siad cosúil le laochra fíor. Tá siad lán de invincibility.
  Lasann Natashka í féin, agus líonann sí an t-arm mercenary le luaidhe. Agus níl eagla air roimh umair nó diúracáin.
  Cé go bhfuil warheads ballistic ag eitilt anseo. Sea, chomh buile, agus éadóchasach, in ann rud ar bith!
  Agus eitlíonn grenade ó chos lom. Agus in éineacht leis, tá an scrios brewing agus díothú.
  Tugann Zoya seal freisin. Mows síos laochra an Impireacht Mao. Buaileann sé a fhiacla, atá ar dhath na bpéarlaí, agus déanann sé gáire:
  - Tá bean agam ag déanamh sár!
  Agus tá a grins fiacla ach marfach.
  Agus scriosann Augustine an namhaid freisin. Agus mows gan aon fhadhbanna. Agus seolann mhéara lom grenade nua.
  Agus gáire an cailín:
  - íosfaidh mé sibh go léir!
  Agus ansin tinte Svetlana desperately. Agus tá sé thar a bheith fuinniúil. Ghearr síos opponents. Agus seoladh grenade an-dírithe, le líonadh marfach, le cos lom.
  Cailín roars:
  - Fascists Sínis Dragon bás!
  Agus arís smirk. Is léir nach n-éireoidh an ceathrar cailíní suas choíche.
  Uaireanta téann an tArm Dearg anonn go dtí an frithchiontú. Troid go misniúil agus go dána laochra baineanna ón GDR
  Fágadh Gerd agus Charlotte go háirithe chun an coire a dhúnadh os cionn trúpaí na Síne - gan ach fiche ciliméadar.
  Agus shoot na cailíní iad féin ... Tá siad iontach agus an-matánach. Is iad a gcorp ach chunto uachtaracha agus neart.
  Ach tá na hanamacha dubh ... Cosúil le gual nó níos measa fós.
  Anseo, mar shampla, ghlac Gerda agus tháinig suas le chéasadh nua. Bhí ceathrar buachaillí ón tSín ceangailte le sreang le spíc chruach agus ceangailte le gineadóir. Dá tapúla a casadh an roth, is laige a bhuaileann an sruth. Agus an níos moille, an níos láidre.
  Iompar foréigneach i Gerda. Na buachaillí, drenched i allais, rith, ag brú ar an roth.
  Agus caitheann na cailíní Gearmánacha ón gciseán gual faoina gcosa lom. Iompar foréigneach i gcailíní - ná habair rud ar bith. An-éadrócaireach freisin.
  Is breá le Gerda, áfach, rith ar ghual te.
  Anseo scaoil sí ag umar Síneach, leag sí síos turret agus dúirt, ag gáire carnivorously chuig Charlotte:
  - Seo é mo ainm ón sissy mór "Snow Queen".
  Rinne Charlotte gáire. Bhuail sí umar Síneach freisin agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus cén fáth?
  D'fhreagair an terminator blonde:
  - D'iarr sí wagon agus péire bróga, ionas go rachadh sí arís ar lorg a deartháir Kai timpeall an domhain. Cad atá cearr le siúl cosnochta?
  Bhuail Charlotte umar na Sóivéide arís agus d"fhreagair:
  - Tá sé ceart! Bhí an cailín i dtaithí cheana féin ar siúl cosnochta agus i sioc éadrom na hEorpa. D"fhéadfadh gur tháinig slán ón aistriú. Shiúil sí cosnochta sa sneachta agus níor sraothartach riamh!
  Rinne Gerda gáire agus dúirt:
  - Sea, agus shiúil sí cosnochta ar feadh i bhfad, ó chuaigh sí timpeall leath an domhain. Ní só iontach é bróga do chailín.
  Agus gáire an fionn. Sa gheimhreadh, rinne siad turgnaimh mar seo. Thiomáin siad cosnochta, agus beagnach nocht, buachaill agus cailín tríd an sioc. An chéad deich nóiméad agus isteach i dteach te. Ansin fiche nóiméad agus cúig scíthe sa teas. Agus ansin leath uair an chloig, agus ansin uair an chloig. Agus mar sin ar feadh na hoíche.
  Tá cosa na bpáistí ata ón bhfuacht. Ach tá na guys cruaite go leor, fuair siad a úsáidtear chun bróga ach amháin i aimsir fuar.
  Agus ansin bhí na ceannródaithe cosnochta tiomáinte thar na gual. Cé go bhfuil sála na bpáistí tar éis éirí garbh, tá siad beo agus dóite mar is gnách. Níor chuimhin le Gerda cad a tharla do na príosúnaigh ina dhiaidh sin. Chuaigh sí ag troid. Ar aon chuma, ní raibh an ceathrar acu tar éis a mbróga a chur orthu ón aonú bliain is daichead, nuair a thosaigh siad ag troid san fhásach, in arm Rommel. Is iad seo na cailíní coolest.
  Anseo b'éigean do Natasha briseadh isteach. Tá fadhbanna aici os cionn an díon.
  Tá na Sínigh ag ionsaí arís. Buaileann na cailíní le laochra Mao le seatanna dea-dírithe, ag leagadh amach na naimhde.
  Agus caitheann siad grenades lena gcosa nocht.
  Mar sin féin, tá na laochra tagtha suas le rud éigin eile. Anseo ghlac siad, mar shampla, agus cheangail siad an leictreachas. Agus bhuail siad na Síne le doirteadh leictreach. Agus bhí a gcuid sála friochta ag na cailíní féin.
  Tá sála na gcailíní chomh cruinn, bándearg, an-taitneamhach chun breathnú orthu agus teagmháil a dhéanamh leo.
  Bhí an oiread sin faitíos ar rannáin amhais na Síne agus eachtrannacha gur chúlaigh siad ...
  Dúirt Natasha agus í ag lí a liopaí:
  - Go raibh maith agat Dia Svarog!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - Dia mór é seo go deimhin! Ach tá Íosa freisin Dia iontach! Mar sin is linne an todhchaí!
  Agus na cailíní winked ar a chéile.
  Scaoil Augustine a fiacla agus mhol:
  - An mbeidh rud éigin le n-ól againn? Mar shampla, fíon maith go cúr le giosta!
  Roghnaigh Svetlana go díograiseach:
  - Sin é! Fíon le spíosraí! dó saille chomh maith!
  gáire Natasha.
  Níl saill againn! Go ginearálta is laochra sinn le comhlachtaí cosúil le cruach teilgthe!
  exclaimed Zoya:
  - Ansin is cinnte go dtiocfaidh an bua chugainn!
  D'aontaigh Augustine leis an gcéad faoin gcéad seo:
  - Is cinnte go mbeidh an t-ádh linn! Cé go bhfuil an cogadh ar siúl cheana féin don chúigiú mí déag!
  Chas Natasha a súile agus squeaked:
  - Sin uafás!
  Agus thrasnaigh na cailíní iad féin go sioncronach.
  Agus tharla sé seo in áiteanna eile.
  Throid na laochra baineanna chun cinn fórsaí uachtaracha na Síne. Tá Natasha, mar i gcónaí, ar thús cadhnaíochta.
  Anseo bhí ar Natasha arís stopadh. Dhreap siad arís, cosúil le buaf chun writhe na Síne. Bhuail na cailíní leo le builleanna cumhachtacha.
  Le seatanna cruinne agus dea-dhírithe, scuabadh na Sínigh ar shiúl, agus ansin freisin le grenades ag baint úsáide as cosa lom.
  Throid na cailíní go fíochmhar.
  Ach bhí an troid an-deacair. Shéid duine de na ceannródaithe a cheann de. Ach phóg Natashka an buachaill ar a liopaí agus squeaked:
  - Beidh tú san Iria i gcroílár Rod!
  Agus arís, mar a chaitheann sé grenade lena chos lom. Tá umar na Síne ag iompú. Agus tá a rollóirí ag sníomh eagla, le creathach agus miotail.
  Tá gach rud ag dul go han-mhaith.
  A chailíní, is lúthchleasaithe agus laochra den scoth iad seo. Má tá siad ag troid cheana féin, ansin níl aon rud i gcomparáid leo.
  Caitheann Zoya grenade lena cos lom freisin agus deir:
  - Ní bheidh an Rúis Bán Bend faoi na Síne!
  Lasann Augustine freisin, ag rá le fury borb:
  - Is laoch mé nach lúbann choíche! Agus ní bheidh fiú an Satan insidious tilt Rúis naofa!
  Agus dealraíonn fiacla nocht an ghaiscíoch lasánta mar phéarlaí móra.
  Agus tá Svetlana ag lámhaigh freisin. Scuabann sé na Sínigh ar shiúl, agus fágann sé a cuid fiacla ionsaitheach nach lú chomh mór:
  - Ní ghéillim do Mhaoism! Glóir don Rúis cumannach!
  Agus exclaims gach ceathrar cailíní i curfá:
  - Glóir d'Ordú Nua na nDéithe Demiurge na Rúise!
  Agus le cosa lom beidh siad ag caitheamh muirir marfach! Agus tá sé ar fheabhas!
  Lúnasa 1970 ... Ar deireadh bhí na Sínigh in ann a gcuid tentacles chun cinn a nascadh agus na codanna sin d'Arm Dearg an USSR a bhí suite siar ón Amur a ghearradh amach.
  Throid trúpaí Sóivéadacha trúpaí Mao, atá anois i imcirclement iomlán. Ach throid siad go han-cróga.
  Chuir cathlán iomlán cailíní siar ionsaithe na Síneach. B'fhearr le laochra álainn agus curvaceous troid i mionbhrístíní amháin.
  Agus thug sé seo airíonna agus beogacht iontach dóibh. Agus cad laochra tarraingteach nuair a chroith siad a gcuid breasts lom. Agus tá nipple an cófra sin scarlet, agus súilíneach.
  Troideann na cailíní, agus cuireann siad ruaig ar mharú na gcoisithe le craiceann buí. Tá go leor Afracach in arm na Síne. Caith amach iad ar nós farae gunna. Agus tá go leor Indians.
  Cé nach raibh an India ach am a ghabháil leis na Síne, ach tá cuid d'ionadaithe na ndaoine a sholáthraíonn trúpaí na hÁise lena marú. Chun iad a chosc ó neamhspleáchas a fháil.
  Agus tá na Sínigh ag dul chun cinn. Afracach agus hArabaigh atá tréigthe... Tá troideanna fiuchphointe mar atá in ola faoi thine de chomhréireanna ollmhór.
  Is cailín lasrach í Angelica, agus caitheann ceannasaí an chathláin grenade lena cos lom agus scairteann sí:
  - Ní céim amháin siar!
  Roghnaíonn Malvina, cailín le gruaig órga:
  - Ná cúlaigh agus ná tabhair suas!
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin.
  Ansin croith an cailín a cófra lom.
  Oksana ag caoineadh agus ag taibhseach, an Críochnaitheoir blonde. Agus caith líomóid le toes lom:
  - Ní ligfimid don namhaid Stalingrad!
  Arsa Angelica, agus í ag croitheadh naked, le cíoch iomlán:
  - Ar ndóigh ní dhéanfaimid!
  Agus arís cuileoga grenade caite ag toes lom. A scaipeann comhraic.
  Agus ansin scaoil Akulina as bazooka. Chomh maith leis sin cailín cosnochta le gruaig fionn.
  Agus cuireann sé grenade ar a shála lom. Conas na Síneacha a scaipeadh i ngach treo.
  Bhí an cailín ag rá:
  - Go mbeadh solas agus neamh!
  Thug Oksana seal agus hissed, ag gearradh síos na trodaithe buí-chraiceann:
  - Sea, tá an Rúis cáiliúil!
  Agus arís chaith sí grenade lena cos lom. Tá an fionn ar m'intinn. Bhí sí céasadh uair amháin ag na Sínigh. Smearaigh siad boinn loma chosa an chailín le hola. Agus cuireadh brazier ar bun i bhfad. Bhain an tine beagnach le boinn an chailín lonracha le hola.
  Bhí Oksana an-ghortaithe, ach chaith sí a cuid fiacla agus d'fhulaing sí. Loisg na Sínigh é ar feadh fiche nóiméad. D"fhág siad blisters ar na boinn. Ar feadh seachtaine chuaigh siad, agus lean an chéasadh arís.
  Friochadh Oksana ar brazier gach Aoine, agus ar an Luan bhuail siad í le píobáin rubair, agus ar an gCéadaoin rith siad sruth leictreach trína corp. Rinne siad mo chéasadh trí huaire sa tseachtain. Thairis sin, beagnach gan rianta a fhágáil ar an gcomhlacht.
  Mhair an cailín mar seo ar feadh ceithre mhí, ach níor dúirt sé faic leis na Sínigh. Ansin cuireadh go campa an bháis í. Ach ar an mbealach, d'éirigh le Oksana éalú.
  Ar ndóigh, is mór an fuath atá aici do thrúpaí Mao. Cén cineál céasadh a úsáideadh ina choinne.
  Chaith Oksana grenade lena chos lom. Scuabadh na Sínigh i ngach treo. Agus chuimhnigh mé.
  Nuair a lightear boinn loma le tine, mothaíonn sé go bhfuil tú á thumadh in uisce fiuchphointe. Tá an pian géar agus fada. Ní dhéanann an ola an craiceann a dhó, agus tá an teas á rialú ag forghníomhaithe gairmiúla. Agus nimhneach sé, gortaíonn sé go leor.
  Tá Oksana ag an nóiméad seo ag iarraidh rud teibí a shamhlú.
  Cosúil go bhfuil sí ina banphrionsa. Agus do gabhadh í. Agus mar thoradh ar fhorghníomhú. Ar ndóigh, caithfidh tú siúl cosnochta sa sneachta. Agus bácáil sála.
  Ach siúlann an banphrionsa lena ceann ard. Ní thugann sí suas agus níl sí ag iarraidh éirí as. Cé nach bhfuil aici ach éadach stróicthe amháin chuig na cromáin. Agus is ar éigean atá comhlacht dea-chruthach clúdaithe. Agus féachann na céadta fear agus buachaill uirthi agus léiríonn siad a dteanga fiú.
  Ach nach bhfuil an banphrionsa cosnochta náire. Téann sé leis féin, siúlóidí go bródúil lena cófra puffed amach agus fiú canann;
  Spás péinteáilte solas dubh gruama,
  Agus is cosúil go bhfuil na réaltaí laghdaithe ina bhfithis!
  Ba mhaith liom grá, mar fhreagra a chloisim - ní hea,
  Tá croíthe na leannán briste ina smidiríní!
  
  Guím ort, a phrionsa, teacht chugam,
  Chaoin mé aigéin na ndeor faoi bhrón!
  Briseadh na slabhraí claontachta go léir,
  Ba mhaith liom tú a insint do na daoine an fhírinne!
  
  Tá grá níos tábhachtaí ná dualgas agus coróin,
  Más gá duit - geallfaidh mé an tír dhúchais!
  Agus cuirfidh mé mo ghrá ar an ríchathaoir,
  Tar éis an tsaoil, is daor liom mo phrionsa ná an saol!
  Agus ansin dreapann sí na céimeanna adhmaid go dtí an scafall. Tar éis an fuar, sneachta ar lasadh, bíonn áthas ar a cosa lom as teagmháil a dhéanamh leis an darach.
  Géaraíonn seiceadóir ollmhór, i gcochall dearg, tua. Tá an lann cruach ag lasadh sa ghrian reo i mí Eanáir. A bhacach, cosnochta banphrionsa, go mall druidim an bloc chopping.
  Féachann an seiceadóir uirthi agus léitear díomá ina shúile. Bhí súil aige go bhfaigheadh an kat gúna saibhir agus jewelry na banphrionsa.
  Ach bhí éadaí, bróga agus jewelry uile an duine i mí Lúnasa stróicthe le linn an ruathar, rud a chuir i gcarn coitianta iad.
  Bhí an banphrionsa ag iarraidh go ndéanfaí í a éigniú. Ach bhí an rí féin ag iarraidh é a thriail. Agus déan do chonablach í. Ach giotán sí an t-ionróir amhlaidh, agus bhog sí a glúin chomh pianmhar go dtí an groin, gur chaill sé an cumas a bheith ina fhear ar feadh i bhfad.
  Chun seo, ba chóir an banphrionsa a bheith curtha chun báis. Bhí sí beagnach tagtha chun réitigh leis an mbás, ag súil le sonas a fháil i saol eile.
  Ach bhí sé fós go luath.
  Léigh an herald an chúisimh. Anseo, cad nach raibh curtha i leith an banphrionsa. Agus draoidheacht, agus draoidheacht, agus meabhail buachaillí leathanach, agus dúnmharú agus gríosú cogaidh. Sa deireadh amháin tugadh iarracht ar an rí í.
  Agus tá sé fuar mar seo ina sheasamh leath-nocht sa fuar agus gaoithe. Agus ba mhaith liom go dtiocfaidh deireadh leis go léir go luath.
  Mar sin féin, go neamhbhalbh bhí súil aici go ndéanfaí í a ghearradh as a ceann. Deir an fíorasc go gcuirfear an banphrionsa faoi chéasadh poiblí in ionad í a chaitheamh go daonnachtúil. Agus déanfaidh siad í a chéasadh go dtí go rachaidh sí in éag.
  Léim beirt executers cúnta suas go dtí an banphrionsa. Strac siad a saicéadach, rud a d'fhág go hiomlán nocht í. Tar éis sin, casadh siad a lámha, tharraing suas í ar an raca. Thosaigh siad ag ardú níos airde, agus bhí cosa lom na banphrionsa clampáilte go dtí an bloc. Géar lig dul síos, casadh an joints. Agus ansin thit na fuipeanna ó gach cearn ar chorp matáin an duine Lúnasa.
  Ghreann an cailín a cuid fiacla níos déine.
  Sea, tá samhlaíocht fhorbartha ag Oksana. Is féidir léi é sin a shamhlú.
  Agus anois tá sé ag caitheamh grenade lena chos lom. Agus scaipeann sé na Sínigh i ngach treo, ag stróiceadh a n-arm agus a gcosa.
  Tá luasghéarú agus raon feidhme ollmhór ag an gcailín.
  Agus tar éis an tsaoil, tá an cathlán de chailíní le cosa lom agus breasts lom ar an mbarr!
  Ní thabharfaidh siad suas go deo agus troidfidh siad cosúil le hiolair.
  Tháinig Lúnasa faoi sceallóg ollmhór ó airtléire na Síne. Rinne trúpaí Mao iarracht na haonaid Sóivéadacha a ghearradh amach thar an Amur a chríochnú. Agus fiú maslach a fhorbairt ar Leithinis Kamchatka.
  D'éirigh na cathanna, agus níor chúlaigh na laochra dearga. Agus má tháinig na Síne chun cinn, ansin ar chostas caillteanais ollmhór. Mar sin féin, tharla na cathanna go dtí seo níos mó faoi dheachtú na Síne. Bhí siad ag bogadh ar aghaidh, cé go mall. Thit Khabarovsk, agus na Síne crawled go dtí an Far. Rinne siad iarracht freisin ionsaí ó thaobh na hÁise Láir.
  Bhí an troid faoi lán seoil in aice le Alma-Ata. Ann freisin, throid cathlán ban i gcoinne laochra Mao.
  Léirigh na cailíní, ag nochtadh a gcorp matáin, ag caitheamh mionbhrístíní amháin, fórsaí uachtaracha Impireacht na Síne.
  Tá an laoch Xenia ag troid. Beagnach go hiomlán naked. Coirtithe, glúine lom bhuail na carraigeacha. Leis an gcos lom, caitheann an cailín grenade agus maraíonn sí na Sínigh. Bares a fhiacla.
  Tugann sé seal, buain sé saighdiúir Mao agus deir:
  - Is laoch mé atá os cionn do ionsaí!
  Shoots an laoch fionnuar Vladlena freisin go han-chruinn.
  Cailín álainn, gearrtha síos na Síne. Agus é ag cur in aghaidh go dian, ghlac an laoch líomóid agus sheol sé líomóid lena chos lom.
  Sméid sí na Sínigh ina bpíosaí feola stróicthe.
  Ansin dúirt an cailín:
  - Is áilleacht cróga mé!
  Caitheann Xenia grenade lena cos lom freisin. Agus a fháil ar an Síneach faoi na cluasa an-.
  Go ginearálta is laochra den scoth iad na cailíní. Tá siad chomh geal agus ar buile. Tá a gcuid matáin ag taitneamh as teannas.
  Seo cailín Alenka, beagnach go hiomlán naked. Chomh maith leis sin caith toes lom gné mharfach, díobhálach. Tá na Sínigh á gcaitheamh i ngach treo.
  Bíonn an cailín ag gáire agus ag gáire go bodhra, ag taispeáint a teanga:
  - Tá mé réalta darb ainm Sun!
  Agus winks an áilleacht le cuma an-chliste. Áilleacht éadóchasach agus ardsmaoineamh inti.
  Níl Xenia ina chodladh freisin. Caitheann grenade lena chos lom. Agus cosúil le buidéil a leagadh síos ag rothar, tá na Sínigh marbh ag eitilt i ngach treo.
  Is captaen de réir céime í Ksenia cheana féin.
  Is cuimhin léi mar a bhrúigh Suvorov na hOtamánaigh. Ní cailín gnáth. Sea, ba chosúil gur buaileadh fórsaí uachtaracha na Tuirce.
  Anseo arís cuileoga grenade caite le cos lom. Agus tá na Sínigh ag fáil bháis arís.
  Níor ghlac an Impireacht Ottomanach, tar éis an tsaoil, tar éis leisce, taobh an Tríú Reich sa fhíor-stair. Bhuel, ní bhfuair na céadta mílte Turcach bás sa chogadh seo dá bharr. Go dtí seo, ní raibh na Sínigh in ann ach cúpla cathair a ghabháil agus timpeall ar Alma-Ata. Ach ansin bhí an tArm Dearg in ann príomhchathair na Casacstáine a dhíbhlocáil.
  I gcathanna, troideann umair Sóivéadacha don chuid is mó le umair na Breataine agus Mheiriceá a dhíoltar leis an tSín ar cairde. Bhuel, freisin Sínis imithe i léig.
  Anseo faightear fiú an T-34 ceadúnaithe.
  Seo é Ksenia, agus í ag caitheamh grenade go hoiriúnach lena cos lom agus ag leagan amach a leithéid de charr. Ansin murmured sí:
  - In ainm na teicneolaíochta Sóivéadach!
  Thug Vladlena seal do na Turcaigh freisin. Chaith siad grenade lena gcos lom, ag marú na Sínigh.
  Tá na cailíní an-grumpy.
  Anseo, tinte Barbara ó bazooka ar "Panther" -3 cheadúnas Sínis. Tá an cailín an-álainn freisin agus i mionbhrístíní amháin.
  An-sexy agus glórach á lorg.
  De réir mar a théann áilleacht den sórt sin chun cinn, méadaíonn sléibhte na gcorp láithreach. Seo é an cailín.
  I ndáiríre terminator ó terminators.
  Agus ansin arís, leis an mhéara nochta, conas a brú agus thrashes sé. Tá na Sínigh céad uaire níos deacra ná riamh. Agus coinníonn an cailín ag lámhach agus ag bualadh na Síne.
  Chinn na Sínigh díoltas a ghlacadh as na cogaí go léir a cailleadh leis an Rúis. Mar sin beidh siad buailte.
  Cailíní scorch iad féin agus scorch.
  Barbara cosnochta, roars:
  - Go maire an iontach Stalin beo.
  Cé gur sa chlós i Lúnasa 1970, bhí Stalin bás cheana féin ar feadh níos mó ná seacht mbliana déag. Sea, gan ceannaire an APSS, chuaigh an fhriotaíocht go léir mícheart. Agus tá tine an chogaidh ar lasadh go caipitiúil.
  Seo é an cailín Marusya, an-mhór agus sláintiúil, le gruaig fionn éadrom. Thóg sí é agus chuir sí lán grenades lena cosa lom. Lámhaigh sí síos "Paton" Meiriceánach a díoladh leis na Sínigh ar cairde. Agus chirped:
  - Sea, don Rúis de chumannachas!
  Agus ní chuimsíonn a cuid éadaí ach mionbhrístíní. Cailín fionnuar. Mar sin frisky.
  Agus seo cailín eile Anastasia. Caitheann sé grenade marfach freisin, le pacáiste pléascach scriúdaithe air. Agus faigheann siad buille láidir in aghaidh na Síne.
  Gáireann Anastasia agus croith sí a cíoch lom:
  - Is laoch an tsolais mé!
  Seolann Ksenia grenade lena cos lom. Buaileann sé leis na Sínigh, agus chirps ag barr a scamhóga:
  - Beidh an bua againn! Agus ná tabhair suas riamh!
  Deimhníonn Alenka, agus í ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Ní! Ní thabharfaimid suas go deo!
  Agus tugann sé an scuaine do na Síne.
  Baineann Vladlena laochra Mao agus deir:
  - Táimid ar bhóthar glórmhar Suvorov!
  Agus léiríonn sé a theanga fhada!
  I gceannas ar an tine agus Akulina. blonde taibhseach. Conas a scriosann sé na Sínigh. Titeann tú i ngrá. Scríobhann sé chuige féin agus scríobhann sé.
  Agus winks i bhfuadar.
  Seo a cos lom ag caitheamh grenade arís. Agus cuileoga an killer thar na Síne. Gan seans a thabhairt dóibh.
  Angelica, freisin, ní thagann an diabhal ruamhar ar ais síos. Agus freisin knocks thar a bheith cruinn síos saighdiúirí na Síne. Agus oibríonn a cos lom go cuiditheach. Agus bhuaileann sé fuil mar dheannach ó chairpéid.
  Agus ansin téann airtléire den scoth isteach sa chath. Agus buailteanna ar na Síne.
  Ach tá na cailíní i mionbhrístíní iontach.
  Tá Nicoletta ag troid freisin. Tá an cailín beagnach nocht. Cosnochta agus an-deas. Troideann sé go fíochmhar freisin. Agus scriosann na Síne.
  Seo chugat sí an "Churchill" a cheannaigh na Sínigh ar cairde. Gáire an cailín:
  - Tá mé áilleacht iontach! Cé gur cosnochta i gcónaí!
  Agus lena shála lom caithfidh sé grenade.
  Agus ina dhiaidh sin, caithfidh an cailín grenade marfach, fiáin agus diabolical arís. Agus buaileann sé an-deacair. Agus ansin sheol an cailín grenade ó sling.
  Bhuail sí an namhaid agus chrom sí:
  - Glóir don chumannachas mór...
  Agus anois tá na Síne ag rith as gal. Níorbh fhéidir Alma-Ata a ghlacadh, agus na bealaí isteach a líonadh le corpáin.
  mí Lúnasa na bliana 1970. Cailíní te agus balbh ... na Síne ar fionraí go sealadach an ionsaitheacha. Níl fonn ar an Arm Dearg troid freisin. Sa dara bliain den Chogadh Mór Patriotic leis an tSín, teastaíonn sosanna idir an chogaíocht chun d"anáil a ghlacadh agus fórsaí nua a thógáil.
  An t-am ar fad, fiú na Síne lena ndaonra inchomparáide ag an am céanna: ní bheidh an Afraic, an Eoraip, agus an Meánoirthear go leor chun ionsaí.
  Ach tá an sos an-ghearr agus téann trúpaí Mao ar aghaidh arís.
  Caitheann Veronica grenade lena cos lom. Scaipeann na Sínigh agus squeaks:
  - Lig an Rúis a bheith thar aon rud eile!
  Shoots Victoria freisin. Caitheann sé grenade lena chos lom agus squeaks ar bharr a scamhóga:
  - Bíodh saol na todhchaí againne!
  Thairis sin, an cailín álainn cheana féin Juliana shoots í féin gan aon searmanas.
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin. Agus bhí fiú saighdiúirí Mao scaipthe.
  Chlaon an cailín:
  - Is tigress rabid mé!
  Agus ansin Anna, freisin, amhail is dá lámhaigh. Agus lena chos lom, seolfaidh sé grenade go han-chiallmhar, ag briseadh mar ghloine d"aonaid airm Mao.
  Agus deir:
  - An síceolaíocht na bua! Daonlathas na Cinniúint!
  Agus ansin seolfaidh Matryona bosca iomlán de phléascáin. Agus conas a bheidh sé buille suas saighdiúirí na Síne. Agus roar:
  - Don Rúis in airde spáis!
  Tá beirt chailíní níos áille ag marcaíocht ar umar solais Luna-2. Gluaisteán maith le dhá ghunna meaisín. Níl an armúr ró-tiubh, ach coinníonn sé gunnaí meaisín. Tá an cruth sruthlínithe. Tá na cailíní Olga agus Zhenya suite taobh istigh, ag cúlú agus ag scriobláil leo féin i Sínis.
  Ní carr dona - luas daichead ciliméadar san uair. Tréscaoilteacht den scoth. Agus bolb.
  Líonann cailíní saighdiúirí Síneacha le luaidhe agus canann;
  Tá tú gealgháireach ar feadh míosa, a athair,
  Nach bhfuil tú Shine mar an gcéanna
  Ní mar an gcéanna, not the same
  Gach tú i bhfolach taobh thiar de na scamaill
  Tá tú clúdaithe le scamall bagarthach!
  Mar a bhí againn sa Rúis Naofa.
  Sa Rúis naofa, i Moscó cloch.
  Bhí an Kremlin i gcathair ghlórmhar,
  In aice le Ivan, in aice leis an Mór,
  San ardeaglais a bhí in Arkhangelsk,
  Mar a bhí ag an gcór ceart:
  Saighdeoir óg ina sheasamh ar an gclog,
  Ag seasamh ar an gclog ag guí chun Dé,
  Glaonn sé agus an abhainn ag sileadh
  Goil - sreabhann sruthanna deora,
  Buaileann sé an berdysh le seafta,
  Berdysh le seafta ar an talamh tais:
  "Is gealach thú, a mháthair thais,
  Scaipeann tú amach i ngach treo
  Osclaíonn tú suas, bord cónra,
  Cas timpeall, damask óir!
  Éiríonn tú, éiríonn tú, a Shéamuis Orthodox,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Féach ar do theaghlach
  Go dtí an Rúis Naofa, a Mháthair Moscó,
  Moscó-máthair, dílleachta!"
  Canann na cailíní leo féin agus crochann siad na Sínigh. Siúil siad thar chorpáin agus fágann siad rian fuilteach le boilb. Seo iad na cailíní. Chomh maith leis sin taobh istigh den umar tá siad beagnach naked, sna shorts céanna agus cosnochta. Ach cailíní an-deas.
  Na trúpaí Síneach go léir pearled cosúil le buaf ar cramps. Agus bhain na trúpaí cróga Sóivéadacha síos iad, mar a bheadh speal féir. Agus mar sin chrom siad, amhail is dá mba le corráin seaic.
  Seo é an buamadóir Ilya Muromets-8 is cumhachtaí ar domhan ag an am sin ag eitilt chun na Sínigh a bhuamáil. An chéad aerárthach ar domhan le ceithre inneall déag. Ocht meaisínghunna déag agus dhá chéad tonna buamaí. Seo é an carr.
  Agus freisin i criú an cailín. Agus beagnach naked, in aon chulaith snámha. Tá sé an-deas agus sexy.
  Ceannasaí criú laochra an bhuamálaí Ilya Muromets-8, Valentina. An-álainn agus curvy blonde. Ní mór an carr a mhoilliú agus bunker na Síne a chlúdach le caith buama cruinn.
  Tá saighdiúirí Síneacha Mao láidir agus smachtaithe. Lámhaigh siad ar ollphéist Sóivéadach na Rúise. Ach na laochra trash mar fhreagra. Scuabann ocht ghunna meaisín déag na coisithe Síneacha go litriúil. Tá saighdiúirí stróicthe arm na Síne ag titim.
  I gceannas ar an tine, bíonn an gruaig órga Lada ag caoineadh go feoiliteoir. Thóg an cailín a bra fiú chun díriú níos fearr. Agus croith sí a cófra lom. Just a áilleacht iontach. An oiread sin grásta agus beachtas ann. Tá Lada í féin tanaí, ach sinewy, agus tá an waist tanaí, cosúil le foiche.
  Tá Galina ag lámhach meaisínghunnaí chuig na Sínigh freisin. Chomh maith leis sin cailín, idir álainn agus curvy. Le cosa lom brúite sé na truicear. Agus tá an aghaidh chomh deas. Ní laoch, ach cailín iontach.
  Arsa Galina, ag gáire:
  - Chun glóir athair an Ard-Rúnaí Tsar Leonid Ilyich Brezhnev!
  Ionsaitheach agus taibhseach, le gruaig órdhuille, deimhníonn Lada:
  - Scuabfaimid Iúdás go léir ionat le guair!
  Brúnn Valentina a cos lom ar an gcos. Titeann buama tona ar bunker Síneach. Is cumhacht marfach é seo. "Ilya Muromets" -8, luasghéaraíonn sé ionas nach gortaítear na blúirí féin. Pléascann an buncair, ag tógáil colún deataigh suas.
  Molann na cailíní i gcomhluadar:
  - Buail! Thug siad do na Sínigh é!
  Agus spank le gliondar le cosa lom. Sea, is cailíní iad seo atá in ann na Sínigh a ruaigeadh - cé go bhfuil billiún iomlán acu! Bíonn siad ag troid le haislingí ar dhomhan nach maróidh daoine daoine choíche.
  Ar cheann de bhearta láidre an Ard-Rúnaí Leonid tá earcú ollmhór ban san arm. Agus is í bean na Rúise an laoch is uafásach ar domhan! Nach bhfuil sé!?
  Anseo, mar shampla, ar an trodaire Sokol, luachra an píolótach Alice. Cailín álainn den sórt sin, blonde le teagmháil dearg ina cuid gruaige. Cailín caol, beagnach nocht.
  Cosnochta cófraí an cos, agus ainlithe. Agus ansin shoots sé é féin. Lámhaigh síos carr Síneach le gunna meaisín den scoth. Déanann sí sruthán agus deir:
  - Rugadh mé i dtír naofa, le haghaidh na seirbhíse ríoga! Tá an cailín fionnuar go leor, agus le fuil gorm, husáir!
  Agus luasghéaraíonn sé luas an "Gorm". B'fhéidir gurb iad na haerárthaí Rúiseacha, nó aerárthaí Sóivéadacha, na cinn is fearr ar domhan.
  Agus cheana féin ag an tosaigh, bhí umar níos troime agus níos forbartha cruthaithe ag ua an Mendeleev mór. Meaisín le fiche gunna mear-thine agus sé ghunna meaisín. Agus bainistíonn cailíní colossus den sórt sin freisin.
  Agus tá umar Rúiseach Sóivéadach ag teacht, ag scrios na Gearmánaigh. Thairis sin, le inneall díosail cumhachtach, agus go leor passable agus lúfar.
  Na cailíní san umar ag canadh;
  Ár Rúis is ionúin le Dia,
  Cuma saibhir saibhir...
  Bhuel, tá na monarchs níos áille, níos áille -
  Athair Tsar Leonidas!
  Agus tá boilb an umair ag brú saighdiúirí na Síne. Go litriúil tá intestines ag sreapadh amach cheana féin agus sruthanna sreabhadh fola ó na boilb.
  Deir ceannasaí an umair, Tatyana Krupskaya:
  - Sea, beidh an bua againn don Rúis!
  Dála an scéil, tá an cailín de theaghlach banphrionsa, ach troideann sí i mionbhrístíní amháin. Ach ceann chomh gleoite. Tá neart inmheánach iontach aici.
  Le cos lom, brúnn an cailín an pedal agus deir sí, ag tafann a cuid fiacla agus ag gáire.
  - Is tú an Tsar Leonid Ilyich is mó!
  Agus tá na laochra cinnte go mbainfidh siad Beijing amach ar umar den sórt sin. Agus tá muinín na laochra agus na laochra uile ag fás níos láidre.
  Ghlac Natasha le díograis, agus thosaigh sí ag cumadh agus ag canadh. Cheered an chuid eile de na cailíní;
  Chun an Rúis naofa ár gcrann a chomhrac,
  Is cailíní muid le croíthe ollmhóra...
  Theastaigh faisisteach na talún Sóivéadach
  Ach le Rod is trodaithe aontaithe sinn i gcónaí!
  
  Go mbeadh ár Rúis faoi ghlóir shíoraí,
  Ní bheidh an teachta Genghis Khan conquer dúinn. .
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Beidh muid crush ar bith infidel!
  
  Ní féidir linn a bheith lúbtha ag na Sínigh foréigneacha isteach i adharc,
  Creid dom, ní sháróidh aon duine an Rúis ...
  Tar éis an tsaoil, tá Íosa an Dia is Airde linn,
  Agus ná labhair nonsens le Mao!
  
  Tá a fhios ag gach duine go dtugtar an tAthair dúinn,
  Le haghaidh bua buile i ngan fhios don dorchadas...
  Do scaoil an Sátan uafásach a fhiacla,
  Léine sáithithe san fhuil!
  
  Do bhall Komsomol níl aon fhocal coward,
  I gcás cailíní, níl bacainní suntasacha ...
  Cuideoidh Dia bán linn Íosa,
  Beidh neamhbhásmhaireachta an luach saothair is airde!
  
  Throid muid go cróga in aice le Moscó,
  An fórsa Síneach slat dochreidte ...
  Throid leath naked cosnochta
  Agus creidim go mbeidh an bua ag fanacht go cinnte!
  
  Saol mór na laochra na Rúise,
  Agus ní thabharfaidh sé isteach go deo do na Sínigh ...
  Cuirfimid an t-arm go buile ar an gcostas,
  Cad nár ardaigh dregs an-salach!
  
  Sea, Mao, tá tú ciotach stuama,
  In ann fiú níos mó ná leath an domhain a ghlacadh ...
  Ach is iolar cróga é Brezhnev freisin,
  Ná déan idol duit féin!
  Níl a fhios ag baill Komsomol ar bith cúlú,
  Níl eagla orthu fiú roimh sioc ...
  Is gearr go mbeidh an t-arm ina chluiche,
  Tar éis an tsaoil, tá na Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais an ghrá,
  Agus tabharfaidh sé bronntanas cumannachais...
  Ní gá rátáil a thógáil ar fhuil
  Le grin de revanchism shameless!
  
  Sea, ba mhaith le Mao muid a ghlacadh leis an scornach,
  Agus tilt an Rúis ar fud an scafall ...
  Ach táimid ag troid furiously ar feadh cúig
  Tar éis an tsaoil, tá Brezhnev linn le clóca agus hata!
  
  Is laoch iontach é, tá a fhios ag gach duine
  Agus beidh baill Komsomol cosnochta i gcónaí...
  Agus bogaimis an fear stiúrtha feadh na féasóg,
  Tá ár gcuid braids ar lasadh le teas geal!
  
  Is iad na laochra ár gcinniúint,
  Scriosfaimid an Panther ollmhór ...
  Cé chruthaigh an Mao seo aindlí olc,
  Cuirfimid an norm agus an beart in iúl dó!
  
  Níl aon Brezhnev níos cliste agus níos láidre saor in aisce,.
  Tá sé ina cheannaire ar thír an mhóraimh mhóir...
  Agus Mao tá tú níos láidre ná an cailín a bhuail saor in aisce,.
  Tar éis an tsaoil, táimid aontaithe i gcónaí i gcathanna!
  
  Chun éachtaí a dhéanamh déanaimid sraith iomlán,
  Ag díriú ar na réaltaí mar éan sciobtha...
  Agus beidh toradh ard,
  Cailíní den sórt sin, iolair bródúil!
  D"fhulaing na Sínigh caillteanais mhóra agus d"éirigh siad as. Bhí trúpaí Mao ag géilleadh do reisimintí iomlána agus fiú rannáin. Agus leis na bratacha ardaithe faoi na ceolfhoirne. Lean an cogadh ar aghaidh, amhail is dá mba i scéal fairy - go taitneamhach le doirteadh fola beag agus i gcríocha iasachta.
  Cé gur iondúil gur annamh a bhí an t-ádh ar an Rúis le linn na gconcais. Agus tugadh beagnach gach cogaí agus bua do na Rúiseach le doirteadh fola mór.
  B"fhéidir gur tugadh Prophetic ar Oleg mar go raibh sé in ann iallach a chur ar Byzantium géilleadh gan fuil?!
  In aon chás, d'éiligh Leonid Brezhnev, nó Ilyich II, ról an Duine is Mó.
  Chuaigh na cailíní go dtí an Abhainn Khotan. Tá an fómhar tagtha cheana féin. Cairpéid órga na duilleoga.
  Laochra stomped ar na cairpéid. Agus plunged isteach san uisce.
  D'fhiafraigh Veronica, ag splancadh san abhainn, do Victoria:
  - Cad a cheapann tú, déanfaidh an tsar-ard-rúnaí Leonid na feirmeacha comhchoiteanna a dhíscaoileadh tar éis an chogaidh agus tabharfaidh sé talamh do na tuathánaigh?
  Chroith an cailín ceannais a ceann.
  Cén fáth a bhfuil talamh ag teastáil ó na tuathánaigh?
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  Sea, ní féidir leo é a láimhseáil ina n-aonar. Ach tá feidhmeannaigh láidir gnó ann a d"fhéadfadh tarraingt.
  D'fhreagair Victoria go géar:
  - Anseo beidh siad a dhíol ar an talamh ar cairde. B'fhéidir go mbeidh sé níos fearr ar an mbealach sin.
  Thiontaigh Juliana anonn san uisce agus dúirt:
  - Is dócha, tá sé níos fearr go bhfuil an oifigigh na feirme comhchoiteann an talamh. Is féidir leo feirmeacha móra a rith agus tarracóirí a úsáid. Sóisialach, tá táirgeadh ar scála mór an ceann is éifeachtaí!
  D"aontaigh Veronica go drogallach:
  - B'fhéidir. Ach cruthaíonn sé seo breisluach!
  Rinne Juliana gáire agus dúirt:
  - Ach tá an éifeachtacht iontach!
  Dúirt Victoria, a raibh céim an choirnéil aici, le gáire:
  - Spreagann sé forbairt. Agus cad é an pointe talamh a thabhairt do tuathánach, agus fiú óltóir. Is é an t-úinéir talún a chothaíonn leath an domhain le arán na Rúise! Tá ár dtír an-saibhir!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Sea, tá an Rúis saibhir agus tá an saol ag éirí níos fearr! Mar shampla, oibríonn mo dheartháir i monarcha Putilov mar shaoiste. Agus tá tuarastal trí chéad caoga rúbal aige, gan bónais a chomhaireamh.
  Rolladh Victoria anonn agus, le moladh, bhuail sí a cos lom ar an uisce agus bhí greim aici:
  - Sin a deir sé! Tá an Rúis ag ardú! Agus go luath beidh sé níos láidre fós!
  Shnámh na cailíní go Khotan, agus bhí comhrá ócáideach acu. D'fhiafraigh Anna de na cailíní:
  Cad a cheapann tú atá ag fanacht linn tar éis bháis?
  Rinne Juliana aoibh agus d'fhreagair:
  - Atheists rá - nach bhfuil ann. Agus múineann reiligiún - rachaidh an t-anam chuig Dia, agus cinnfidh sé cá háit le dul chun neamh nó ifreann.
  D"fhiafraigh Veronica do Juliana:
  - An dóigh leat go bhfuil Dia ann?
  Bhuail an cailín an t-uisce lena cos lom, d'ardaigh tonn agus d'fhreagair:
  - Go hionraic, níl a fhios agam. Tá argóintí ann ar son agus i gcoinne Dé. - Splash an cailín arís agus thug sé faoi deara. - Ar ndóigh, níl aon fhreagra ar an gceist seo, ach is féidir leat a thabhairt ar éagsúlacht na hargóintí.
  D"aontaigh Victoria leis seo:
  - Cinnte an-difriúil. Agus cad atá ann chun labhairt faoi. Sílim go pearsanta go bhfuil ós rud é bua againn, ansin Dia, ar ndóigh, ann! Ach bhí amanna nuair a fuair muid féin faoi na Mongol-Tatarais. Agus is í an cheist ansin - cá raibh an Dia is Airde?
  Dúirt Juliana le gáire neamhchiontach:
  - Ach tá rud i bhfad níos measa ná an cuing Mongol-Tatarais!
  Bhí ionadh ar Victoria
  - Cad é atá níos measa ná cuing Mhongóil-Tatairis?
  Dúirt Juliana i ndáiríre:
  - Seanaois! Cad a d"fhéadfadh a bheith níos measa ná an tseanaois!?
  D"aontaigh Victoria:
  - Sea, beidh sé go dona!
  Bhí na cailíní ina dtost. Ba mhór an náire dóibh labhairt faoi. Thóg na cailíní é agus léim amach as an uisce fuar. Rith siad chun iad féin, flashing bhabhta, sála lom.
  Rith Marusya leo agus d"fhiafraigh sé le gréin:
  - Ach n'fheadar, cén fáth a bhfuil seanaois de dhíth orainn? Caithfear a rá mídhaonna!
  D"aontaigh Victoria leis seo go héasca:
  - I ndáiríre mídhaonna! Is fearr a bheith go deo óg agus sláintiúil!
  Bhí na cailíní groovy agus greannmhar, sníomh i somersaults.
  Veronica le gáire agus, ag gáire, mhol:
  - Sea, is é ár n-arm cailíní láidre! Agus beidh muid i gcruth iontach!
  Agus winked an cailín ar a cairde. Phléasc siad go léir amach ag gáire le gáire, harpies.
  Mhol Juliana:
  - Faighimis uisce beo agus éirímid fíor-bhásmhar! Beidh sé an-fhionnuar!
  Na cailíní grinned agus winked ar a chéile.
  Mhol Victoria ansin, ag tafann a fiacla, ag tabhairt faoi deara:
  - Sea, bheadh sé go deas bealach a fháil gan dul in aois. Cé chomh maith agus álainn a bheadh sé!
  Shamhlaigh an cailín domhan le roinnt áilleacht agus fir óga. B'fhéidir níos fearr fós gan féasóg, ionas go mbeidh na aghaidheanna níos áille agus níos gleoite.
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Sea, is é seo an rud is iontach is féidir a bheith ar fud an domhain! Is mian linn óige agus solas síoraí.
  Agus rinne an cailín gáire, agus í ag tafann a fiacla péarlach.
  Léim Victoria suas agus mhol sí:
  Cuirimis deireadh i ndáiríre le seanaois! Tá sé seo do-ghlactha go ginearálta! Níor chóir go n-aois do chomhlachtaí daonna!
  Sheinn Veronica, ag gáire agus ag léim:
  - An tUasal Coirnéal, ná dul in aois! Nach fearr bás a fháil don Rúis! Ar mhaithe le valor agus onóir - níl mé ag kidding! D'fhreagair sé - go bhfuil mé dearg? Níl mé ag iarraidh!
  Rinne na cailíní gáire níos airde fós. Tá sé an-álainn.
  Mhol Juliana le gáire:
  - Agus déanaimis athnuachan ar na sean-mhná go léir! Ionas go sparkles gach rud mar an ghrian!
  D'aontaigh Victoria, ag léim suas níos airde:
  - Don Motherland agus Leonid Ilyich Mhór!
  Labhair Anna, an laoch ruadh seo, amach:
  - Ach go léir mar an gcéanna, ní dhéanann na mná rialta, in ainneoin na paidreacha, a bheith níos óige. Cé go bhfuil spiorad naofa acu. Mar sin tosaíonn tú ag smaoineamh, cá bhfuil ceartas Dé?
  Ghlac Victoria anáil dhomhain agus d'fhreagair:
  - Seasann groan ar fud an domhain ... Cá bhfuil tú an t-úinéir, cén áit?
  Chan Veronica le fury:
  Tá go leor daoine iontacha ann
  A bhfuil a gníomhais beo ar feadh na gcéadta bliain ....
  Tá go leor éan aghaidh soiléir,
  Cad a dtugtar immortals!
  
  Agus na laochra sna heipicí,
  Bhuaigh siad an Horde láithreach ...
  Bhéarfaidh an Rúis cumhacht mhór,
  Beidh Basurman i cath ag cuimilt!
  
  Ach iolar ceann dúbailte,
  A rí, rialaigh na Leonidas glórmhar ...
  Tá sé radanta faoin spéir,
  Guíonn tú ar a shon gan ligean air!
  
  Impire na Rúise ar fad
  Cad a thóg suas an cineál tíre ...
  An misean fíor
  Chun dul chun cinn agus antiquity!
  
  Bhuaigh na Seapánaigh i gcathanna
  Buaileadh na Gearmánaigh láithreach...
  Tá guth na gcailíní go binn,
  Is é Leonid ár Máistir!
  
  's ní ghéillfidh ár rí sa chath,
  Agus fathach mór á thógáil...
  Buaileann sé na naimhde go dian,
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina ailíniú furious!
  Phioc na cailíní amhrán álainn in éineacht. Is amhránaithe iontacha agus lán-chomhlachta iad. Tá amhrán chomh hálainn acu.
  Sea, cailíní iontach.
  Mar sin scríobh an Natasha radiantach, an cailín is maorga.
  Anseo tá sí iachall a stopadh agus shoot ag aerárthaí Síneach. Caitheann grenade le cos lom. Shoots síos stormtrooper agus exclaims:
  - Bua!
  Leanann an cogadh leis an tSín ... Ach bhuaileann na trúpaí Sóivéadacha buille tar éis buille i gcoinne trúpaí Impireacht Mao.
  Is é Samhain 1970 atá ann cheana féin... Maraíodh an oiread sin daoine, go háirithe ó thaobh na hImpireachta Neamhaí. Agus tá na troideanna fíochmhar.
  Ach ní chuirfidh aon rud bac ar na cailíní Sóivéadacha, agus ní bheidh aon duine buaite. Éiríonn go háirithe le píolótaí agus iad ag teacht níos gaire do Beijing.
  Cé go bhfuil an bunúsach agus an t-ábhar, tá trodaithe eile ag troid. Anseo, mar shampla, is oibrithe deonacha cumannach iad laochra ón mBreatain.
  Jane Armstrong agus a criú. Seo an bhean is fuaire. Agus cineál ag an am céanna. Lámhach ag baint úsáide as bharraicíní loma ag feithiclí Síneacha agus chirps:
  - Is buabhall galánta mé!
  Beidh an cailín tuathánach seo, cosúil le a bharraicíní loma, brú freisin ar an Gringet agus roar:
  - Tá mé an Bandiúc ag féachaint!
  Agus bain na Síne caoga a ceathair.
  Tá Malanya níos lú agus níos scriblíní ó mheaisínghunnaí. Ach déanann sé go néata é. Tá umar na gcailíní mór "Challenger" -5, agus go leor trom. Chun cinn é féin, ní ró-hastily.
  Bogann Malanya a cosa lom agus chirps:
  - Agus mé rebel, mé rebel ard!
  Loisg Matilda, an tiománaí, a cuid fiacla freisin. Mar sin lasann sí go radanta le gáire, faoi liopaí scarlet. Bhuel, cén fáth nach cailín terminator? Cé nach ndéanann sé ach umar ollmhór a bhainistiú.
  Tá na cailíní anseo Béarla, ach freisin depraved. Tá siad ag iarraidh grá agus gean. Ba mhaith liom i ndáiríre. Agus freisin Laochra. Fiú má tá sé dúr. Laochra, ar ndóigh, a bhfuil cáil den sórt sin, cosúil le dallóga. Agus tá a n-áilleacht iontach.
  Go háirithe cheana féin ar fud an sioc, agus tá siad i bikini. Ach tá sé ar fheabhas! Seo iad na baineannaigh fionnuar. Agus giggle siad. Grámhara cuir chuige éagsúla, agus obsessive. Agus ba mhaith leis na cailíní a lán rudaí. Gcéad dul síos, cineáltas.
  Ghlac Gringeta páirt sa chéasadh freisin. Bhain sí éadaí an bhuachalla Síneach faoi chuing agus tharraing suas ar an raca é. Chlamp sí a cosa lom isteach i stoc, chroch sí clocha agus shín sí an t-íospartach. Crochadh an buachaill, agus dóite Gringeta a chorp le crowbar dearg-te. Thaitin sé go mór léi an buachaill a chéasadh mar sin.
  Ghlac an Sasanach modhanna ceistiúcháin ó na Naitsithe freisin. Tá sé taitneamhach craiceann coirtithe, mín, gan ghruaig an ghasúir a dhó. Agus boladh iontach den sórt sin - cosúil le uan ar skewer friochta. Níl ach Gringeta fágtha chun a bheola a lick.
  Ansin las an cailín tine agus thosaigh sé ag friochadh na sála. Bhain sí an-taitneamh as an bpróiseas freisin. Céasadh den sórt sin... Phioc Gringeta créachtaí an ghasúir agus róstadh é. Agus ansin ní raibh sí. Gearradh cos an ghasúir agus d'ith sé. Feoil an-mhaith. Blasann sé mar muiceoil.
  Is cailín an-shláintiúil agus láidir í Gringeta. Thiocfadh léi reithe nó muc a spochadh uair amháin. Agus itheann roinnt liamhás níos mó. Nó ól fíon dearg. Is mór an sásamh don bhean tuathánach seo crá, crá a dhéanamh.
  Fuair an buachaill bás de turraing pian. Gringeta gorged í féin ar flesh daonna. Agus le deacracht, ina dhiaidh sin rinne sí rince - cosúil le Savage. Eh, bhuel, is dócha, tá rud éigin tairisceana le screamh. Agus má tá tú ungadh le piobar nó ketchup.
  Agus é a chew le gusto ... Gringeta a bhí fós ag licking a liopaí. Cé gur náire é a bheith i do channabal. Ach theastaigh feoil dhaonna uaithi. Agus cad is féidir a rá ina choinne seo? Bhuel, ba mhaith léi ithe mar sin! Ach fheiceann tú, is féidir goil a bheith limitless.
  Bhris Gringeta ar T-54 Síneach. Bhris sí tríd an armúr le teilgeán ró-mharfach agus chirped:
  - I mbeagán focal, is cailín banzai screadaíl mé!
  Agus arís gáire, agus fiacla nocht de tigress. Agus cuireann sé i ngach treo an dalladh spotsoilse.
  Agus ansin gáire Malanya agus shouts:
  - Tógfaidh mé gach duine agus cuimilt ina phíosaí iad!
  Agus beidh sé brú a chosa lom ar na triggers de gunna meaisín. Agus conas a thosóidh sé ag lámhach na coisithe go léir. Agus literally mow, mar a ghearrann speal féar.
  Lámhaigh an cailín go leor. Agus conas a lom do chuid fiacla ... Agus arís beidh sé a ghlacadh agus shoot! Agus déanaimis mow arís!
  uh, agus soith...
  Déanann Malanya gach rud le gáire ... Agus shoots ag na naimhde. Agus déanann sé sclábhaíocht ar na underdogs. Wow, tú, a diabhal! Bhuel, grandma...
  Indulges sé freisin i chéasadh. Go háirithe, stabbed siad ball Síneach Komsomol sa cófra le dearg-te snáthaidí. Agus pollta sí a cíche ar fad. Pierted tríd an siní. A leithéid de Malanya fionnuar. Agus pollta sí boilg an chailín le snáthaid fhada - díreach isteach sa navel. Casadh é...
  Agus conas a gáire sé. Taispeáin teanga. Agus beidh tú ag gáire arís. Agus má thugann tú freisin coinneal ar lasadh chuig do bhrollach le siní scarlet. Chun mboilgeog agus blister.
  Anseo amuses sí í féin le céasadh. Tharraing amach admháil.
  Ó, Malanya, agus is cailín deas cosnochta thú!
  Agus ansin thosaigh Matilda ag brú saighdiúirí Síneacha le boilb. Agus dála an scéil, cuireann sé brú orthu go bríomhar. Agus ag an am céanna ná déan dearmad roar:
  - Is cailín marbh mé!
  Agus íslitheach ó liopaí scarlet, geal, Sparks radiant. Tá sé seo i ndáiríre cailín - cailín do gach cailín. Cén fáth cailín? Mar gheall ar, freisin, an executioner agus fraochÚn. Agus céasadh na príosúnaigh.
  Ina theannta sin, rinne Matilda é seo trí úsáid a bhaint as gléasanna speisialta - cosúil le diallait agus d'éirigh sé as confessions. Cad amháin leis an cailín álainn nach raibh a fháil ar bun.
  Ceann de na modhanna chéasta a bhí. Thóg sí cos lom cailín Komsomol, brú i vise é, agus thosaigh sé ag brú. Agus go dtí go scáinte na cnámha. Agus pléasctha an craiceann, dhoirteadh fola amach. Agus bhí an cailín bocht i bpian chomh mór sin gur thit sí ó turraing.
  D'fhás Matilda:
  - Mar sin beidh sé le gach duine ...
  Agus thum sí ball eile Komsomol isteach fiuchphointe uisce. Chomh maith leis sin chéasadh. Ar dtús i fiuchphointe uisce, agus ansin in uisce oighir. Agus ansin arís i fiuchphointe uisce. Agus arís sa pholl. Gortaíonn sé go leor, agus éiríonn craiceann an chailín chomh dearg, scaldáilte.
  An ceannasaí í féin, an iníon an Tiarna Jane Armstrong, shied ar shiúl ó chéasadh. Agus ní raibh mé ag iarraidh páirt a ghlacadh sa salachar seo. Ansin scaoil na Sínigh amach í agus scaoil siad le neantóga í. Bhuel, a knackers! Agus caitheadh leis an cailín chomh cruálach. Ansin smear siad boinn loma iníonacha an tiarna le hola, agus chuir siad faoin mbratach iad. Las siad tine agus thosaigh siad ag friochadh sála an chailín. Agus bhí sé ach go fíochmhar pianmhar.
  A Bhantiarna Jane bhocht, mar a bhí magadh uirthi... Ach ní raibh faic, ar a laghad, cráite, agus chuaigh na blisters síos i gceann cúpla lá. Mar sin is féidir go leor taitneamh a bhaint as an saol agus taitneamh a bhaint as.
  Dúirt Jane go fealsúnach:
  - Ach beidh na sála a bheith níos láidre!
  Níl sé ró-mhaith, ar ndóigh, na Sínigh a mharú, ach b'éigean d'iníon an tiarna leanúint lena gairm ghránna. Agus chonaic sí a cairde ag iompú níos mó agus níos mó ina n-ainmhithe agus ina seiceadóirí.
  Jane brúite a méar lom, cosa galánta ar an luamhán stiúrtha agus growled:
  - Tá a lá ag gach madra!
  Chuir trúpaí Sóivéadacha brú láidir ar na Sínigh. Agus bhíomar ar ár mbealach go Beijing cheana féin. D"fhulaing arm na hImpireachta Celestial caillteanais ollmhóra. Ach rinne trúpaí na Síne fós iarracht a dhéanamh chun cinn. Cheana féin tháinig an bhliain nua 1971. Go gairid beidh an cogadh dhá bhliain d'aois. Agus goil na cathanna cosúil le bolcán. Tá níos mó agus níos mó na milliúin Síneach ag dul isteach sa troid.
  In ainneoin an gheimhridh, téann buachaillí na hImpireachta Neamhaí ar an ionsaí cosnochta, agus líonann siad suas le tulacha corpáin.
  Tá na cathanna fíochmhar.
  Agus gearrann Natasha síos iad le gunna meaisín mear-thine. Gearrtar amach trodaithe na hImpireachta Neamhaí i gcéimeanna.
  Caitheann sé grenade lena chos nocht agus deir:
  - Don mháthair Rúis!
  Is féidir leis an gcogadh, ar ndóigh, dul ar aghaidh ar feadh i bhfad. Ach bhuail an laoch cróga Mirabela roicéad isteach sa bhuncair ina raibh Mao Zedong. Fuair ceannaire na Síne, an fear stiúrtha mór, bás. Agus mar thoradh air sin, tá deireadh leis an gcogadh craiceáilte.
  Ar 23 Feabhra, 1871, tháinig deireadh leis an gcogaíocht. Agus rinne an APSS agus an tSín síocháin.
  Fíor, leanadh le díospóidí críochach, agus níor bunaíodh caidreamh comhghuaillithe láithreach. Ach sin scéal eile.
  MÁ CHEART KAPLAN AGUS LENIN BEO
  Níor tharla an iarracht dúnmharaithe ar Lenin. Chaill Kaplan, agus sheachain Vladimir Ilyich a bheith buailte ag piléar ba chúis le bac ar soithigh fola agus ba chúis le stróc roimh am. Mar thoradh air sin, leanadh le réimeas Lenin.
  Ní raibh san NEP ach faoiseamh sealadach ar an mbóthar chuig an ngluaiseacht i dtreo an tsóisialachais. Agus chuaigh Vladimir Ilyich i ngleic le tionsclaíocht éigean. Agus bhí a smaoineamh cosúil le smaoineamh Stalin. Agus amach as againn...
  Rinne Lenin an tiomsú gan a bheith chomh rudely, agus seachnaíodh an gorta. Agus is é seo fiúntais gan amhras Vladimir Ilyich. Agus thosaigh an APSS ag ardú.
  Ach ansin tháinig Hitler i gcumhacht. Agus thosaigh sé ag cruthú Impireacht na Gearmáine.
  Rinne Lenin iarracht freisin suirí leis. Agus chabhraigh sé a lámh féin.
  Chuir Hitler an Ostair i gceangal leis an nGearmáin - rinne sé an Anschluss. Ansin, agus an Sudetenland, agus sin an fáth a tharla München.
  Ach ní raibh na comhghuaillithe agus Lenin ag iarraidh an Pholainn a thabhairt dó. Agus thosaigh an cogadh. Ghabh arm an USSR an Pholainn ón oirthear. Ar nós Stalin, rinne Lenin staid na bPolann a roinnt le Hitler. Agus cruthaíodh prótacal rúnda.
  Tharla an neamhréireacht leis an bhfíor-stair san Fhionlainn. Níor ghlan Lenin an t-arm, agus bhí a chuid trúpaí níos éifeachtaí.
  Rinne Tukhachevsky slí iontach ar Líne Mannerheim. Agus bhí an ruaig ar an bhFionlainn chomh luath agus ab fhéidir agus saoradh an tArm Dearg.
  Bhí ainliú Tukhachevsky iontach. Agus bua iontach den sórt sin. Ghabh Hitler an Fhrainc agus thréig sé an cogadh leis an APSS go sealadach.
  Chinn an Fuhrer go raibh an Rúis ró-láidir agus gur cheart an Bhreatain a ghlacadh ar láimh ar dtús.
  Cailleadh an cath aeir do Shasana. Agus thosaigh Hitler ag lorg bealaí eile. Ar cheann acu tá cór Rommel a thabhairt i dtír sa Libia. Agus ag iarraidh a ghlacadh ar láimh Afraic. D"éirigh leis na Gearmánaigh gabháil na hIúgslaive agus na Gréige a ghabháil. Ach b"fhiú caillteanais mhóra as an tuirlingt ar oileán na Créite. Ach beagán níos déanaí, ghabh na Naitsithe Málta le níos lú damáiste dóibh féin. Agus ba é seo a rath gan amhras. Thóg Rommel Tolbuk, ag fáil ceithre rannán panzer eile agus d'fhorbair ionsaithe in aghaidh na hÉigipte. Gabhadh Canáil Suez. Agus a glacadh faoi smacht. Rath mór eile ab ea gabháil Ghiobráltar. Le titim na dúnfort seo, bhí deis ag na Naitsithe trúpaí a aistriú go dtí an Afraic chomh fada agus is giorra.
  Tar éis blitzkrieg gasta na trúpaí Sóivéadacha san Afraic agus an bua ag Kholkin Gol, bhí Hitler an-bhuíoch as cumhacht an Airm Dhearg agus ní raibh sé san áireamh a thuilleadh ar blitzkrieg. Agus bhí sé ag ullmhú le haghaidh cogadh tromchúiseach.
  Bhog trúpaí Gearmánacha go dtí an Meánoirthear. Bhí Lenin d'aois sách éighníomhach. Thacaigh hArabaigh áitiúla leis na Naitsithe, agus chuir siad lena n-ionsaitheacht ar gach bealach is féidir. Agus bhí sé sách rathúil agus saibhir le héachtaí Hitler.
  Ag an am céanna, bhí an Afraic á ionradh. Rinneadh an umar T-4 a nuachóiriú agus a threalmhú le gunna níos faide. Agus bhí an carr seo ag rith go maith.
  Rinne na Gearmánaigh an mór-roinn dhubh a ghabháil, gan teacht ar fhriotaíocht thromchúiseach. Bhí na Breatnaigh níos airde agus níos mó.
  De réir a chéile ghlac na Naitsithe leis an Afraic, agus bhuaigh siad sa Mheánoirthear. Chuaigh an tSeapáin isteach sa chogadh freisin, ag ionsaí na Stát Aontaithe i gCuan Peiriú. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina bogadh láidir go leor. Agus conas a scrios an samurai na Meiriceánaigh. Agus ghabh sealúchais san Áise. Bhí Singeapór dothuigthe ón bhfarraige, ach thóg na Seapánaigh ón talamh é.
  Agus is é seo an nua, rath mór de na Naitsithe, mar sin bhí brú ar na Stáit Aontaithe.
  I 1942, sheol na Naitsithe ionsaí i gcoinne na hIndia agus gabhadh é ... Agus bhí conquered Afraic faoi dheireadh Lúnasa. Rinne na Gearmánaigh Oibríocht Polar Bear freisin, agus ghlac siad an tSualainn freisin. I mí Mheán Fómhair, gabhadh an Eilvéis freisin. Ina dhiaidh sin, sheol na Naitsithe ionsaí gníomhach ag fomhuireáin agus aerárthaí ar an mBreatain.
  Bhí buamálaithe nua den scoth ag an Fritz Ju-188, le foirmeacha níos airde, agus bhuamáil siad an Bhreatain. Phíolótach Marseille clúdaithe é féin le ghlóir agus tháinig chun bheith ina finscéal fíor.
  Bhuail na Gearmánaigh na Breataine cosúil le suckers ar an bhfarraige san aer. Ansin thairg Hitler ultimatum dóibh. Bhí Churchill réidh don tsíocháin, ach bhí sé ró-dhéanach.
  Ag an am céanna, forbraíodh teaghlach iomlán umar nua sa Tríú Reich: Panther, Tiger -2, Lion, Maus. Rinne siad iarracht iad a dhéanamh chomh cosúil agus is féidir, níos mó méideanna éagsúla. Ach bhí dhá ghunna ag Luch. Agus rinne sé an umar níos leithne agus níos troime.
  Lean na Gearmánaigh orthu ag cur lena n-acmhainneacht. Bhuamáil an Yu-188 an Bhreatain, agus bhí an Yu-288 ar an mbealach, aerárthach níos cumhachtaí agus ardluais fós.
  D"éiligh an Fuhrer an Bhreatain a bhriseadh.
  Marseille, tar éis trí chéad aerárthach a scaoileadh, bronnadh Ord an Iolair Ghearmánaigh le diamaint. Agus nuair a scaoil sé síos ceithre chéad: fuair sé Crois Ridire an Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamonds. Agus ba é an chéad cheann a fuair dámhachtain den leibhéal seo. Agus ar feadh cúig chéad aerárthach, bronnadh Crois Mhór na Croise Iarainn air. Agus ba éacht iontach é.
  Ach lean Marseille ag scóráil go tapa. Go háirithe nuair a bhí an chuma ar an ME-309 le luas ard de 740 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus seacht bpointe lámhaigh.
  Scrios Marseille ar an eitleán seo comhraic an Tríú Reich. Nuair a shroich a chuntas míle aerárthach, bronnadh gradam speisialta air: Réalt na Ridirí Croise an Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Choinnigh Sasana faoi bhuille an Luftwaffe go dian. Ach bhí a cabhlach ag leá. Agus tháinig fomhuireáin an Tríú Reich níos mó agus níos cumhachtaí agus foirfe.
  Agus brú siad an Bhreatain mar sin, díreach godlessly. Ansin, ar deireadh, i mí Iúil 1943, tharla an tuirlingthe. Agus an uair seo d'úsáid na Gearmánaigh an ceann is nuaí dá gcuid umair bhí siad in ann bua a bhaint amach. Agus níor sheas an Bhreatain ach ar feadh coicíse.
  Tar éis titim na Breataine, tháinig Hitler tuisceanach. An comhrac in SAM nó iarracht a dhéanamh dul soir? D'éag Lenin, in aois a trí fichid trí bliana d'aois, i mí Eanáir 1944, tar éis dó maireachtáil chomh fada le Stalin agus fiche bliain níos mó ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  Faoin am seo, bhí na Gearmánaigh tar éis an Íoslainn a ghabháil agus, in éineacht leis na Seapánaigh, an Astráil. Bhain an Tríú Reich go leor amach.
  Ach níor ghlac na Stáit Aontaithe leo, agus rinneadh an cinneadh iad a áitiú.
  Ach in ionad Lenin, anois tháinig Leon Trotsky ina Chathaoirleach ar an APSS. Agus is Giúdach íon é seo. Agus níor thaitin polasaí frith-Sheimíteach Hitler leis.
  Ach is polaiteoir an-chiallmhar é Leon Trotsky. Agus mar sin shocraigh sé gan pioc de Hitler go fóill. Agus fiú ar fáil chun troid leis na Stáit Aontaithe le chéile.
  D'aontaigh Fuhrer na Gearmáine leis seo.
  Agus mar sin chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí in Alasca i samhradh na bliana 1944 .
  Agus bhí trúpaí Hitler ag dul ar aghaidh tríd an nGraonlainn agus níos faide go Ceanada, agus tríd an Airgintín comhaontaithe, agus an Bhrasaíl, a chuaigh anonn go dtí taobh an Tríú Reich, ón deisceart.
  An cogadh, mar gheall ar fad na cumarsáide, dragged ar. Ach bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Fuair na Gearmánaigh umar ón tsraith "E". Bhí siad níos airde ná na Meiriceánacha. Chomh maith le "Pershing" agus "Supershing" i 1945, ní raibh beagnach rud ar bith ag na Stáit Aontaithe. Agus bhí ceannas cáilíochtúil ag na Gearmánaigh ar an namhaid. Bhí umair Sóivéadacha i bhfad níos fearr freisin ná na cinn Mheiriceá. Sháraigh raidhfil ionsaithe na Gearmáine MP-44, a ghearr síos iad go litriúil, na Meiriceánaigh freisin.
  Throid na Stáit Aontaithe le fada agus crua mar gheall ar a eacnamaíocht chumhachtach agus daonra mór. Mar gheall ar scaradh cois na farraige, agus ró-shíneadh cumarsáide bhí sé deacair Meiriceá a chríochnú go tapa. Agus bhí a chuid deacrachtaí féin ag an APSS, a ghlac Alasca. Ach chuaigh an cogadh ar aghaidh agus ar aghaidh ... Agus sa chúigiú bliain is daichead, gabhadh beagnach leath de na Stáit Aontaithe. Ar 9 Bealtaine, 1946, caipitligh na Stáit Aontaithe. Mar sin cuireadh deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda.
  Bunaíodh hegemony na Gearmáine, na Seapáine agus an USSR ar fud an domhain. Fuair an Rúis Alasca ar ais, agus beagnach leath de Cheanada. Mar sin tháinig an tsíocháin shealadach.
  D"fhan an Tríú Reich go sealadach, ach ar 20 Aibreán, 1953 d"ionsaigh an tSeapáin. Faoin am seo bhí buama adamhach ag an APSS cheana féin. Fuair Leon Trotsky bás, in íoróin aisteach, díreach cosúil le Stalin i Márta 1953. Ach tháinig Voznesensky i gcomharbacht air, a d'iompaigh amach a bheith ina cheannaire an-láidir. Agus chuaigh sé chun cogaidh leis an tSeapáin freisin.
  Hitler nach bhfuil ró-shean go fóill, agus i gceannas ar stíl mhaireachtála shláintiúil, agus ní raibh a ithe feola. Agus mar sin bhí sé fós beo.
  Throid an Tríú Reich agus an USSR leis an tSeapáin ar feadh níos mó ná bliain, agus sa deireadh bhí sé conquered, díreach ar 12 Bealtaine, 1954.
  Chuir sin deireadh le cogadh eile. Agus neartaigh an USSR a seasaimh: filleadh ó dheas Sakhalin agus an iomaire Kuril, chomh maith le Manchuria, Port Arthur, agus an Chóiré chuige féin.
  Agus ba é seo an cogadh deiridh.
  Chinn an Tríú Reich leathnú spáis a thosú. Agus an USSR freisin... Fuair Hitler bás i Márta 1960, tar éis dó reifreann a reáchtáil ar 20 Aibreán, 1959 ar bhunú monarcachta. Agus tháinig a mhac i gcomharbacht air. Agus a bhuíochas leis seo, d'fhan an Tríú Reich cobhsaí.
  Agus ag an am céanna le breith Hitler ar 20 Aibreán, 1959, d'eitil spásairí go Mars. Níos cruinne, thosaigh sé agus chríochnaigh sé i sé mhí. Mar sin cuireadh tús le ré nua spáis. D'eitil an APSS go Mars deich mbliana ina dhiaidh sin .... I 1980, thug daoine cuairt ar na pláinéid go léir den chóras gréine agus tá sé go hiontach.
  Agus in 2020, cuireadh tús leis an gcéad turas idir-réaltach.
  
  
  COGADH SAN AFGHANISTAN
  Ar 1 Lúnasa, 2001, rinne trúpaí Rúiseacha ionsaí ar an Taliban le haerárthaí agus le diúracáin. Ba é an príomhsprioc ná cosc a chur ar bhua na comhghuaillíochta thuaidh. Tá an cinneadh go páirteach réasúnta, ach ... Bin Laden thréigean an ionsaí sceimhlitheoireachta i Meiriceá agus chinn chun díriú go hiomlán ar an Rúis. Thosaigh an cogadh le fuinneamh athnuaite.
  Cháin an tIarthar, ar ndóigh, an Rúis. Agus d'iarr Bin Laden go ndéanfaí ionsaithe sceimhlitheoireachta ar réimeas Putin. Fuair an Taliban treisithe ón bPacastáin agus rinne sé iarracht arís dul ar aghaidh. Chuidigh feallmharú Ahmad Shah Massoud go mór leis an Taliban dul chun cinn. Chuir an Rúis dlús leis an bhuamáil. Caitheadh codanna ar leith de na fórsaí speisialta isteach sa chath freisin. D'éirigh an troid amach a bheith an-fuil.
  Bhí baint níos mó agus níos mó ag an Rúis leis an gcogadh san Afganastáin. Chuir na Stáit Aontaithe, tíortha an Iarthair, an domhan Ioslamach airm ar fáil don Taliban. Bhí na cathanna fuilteach. Bhí baint níos mó agus níos mó ag an Rúis lena arm ansin.
  Aistríodh an dá umair agus gunnaí féinghluaiste
  Bhí na Taliban ag buamáil. Agus throid trúpaí na Rúise le fórsaí neamhchothrom. Níos cruinne, baineadh úsáid as modhanna cogaíochta eadarnaíoch ina gcoinne.
  Sa Rúis, tá méadú tagtha ar fhreasúra Putin. Chuimhnigh na cumannaithe go raibh sé ina chomharba ar Yeltsin agus tharraing siad an Rúis isteach i gcogaí nua. Bhí na Liobrálaithe míshásta freisin. Chaill Putin tacaíocht sa tsochaí. Tháinig méadú ar chaillteanais le linn chogadh na hAfganastáine.
  Níos mó ná riamh bhí go leor scannail agus falsuithe sna toghcháin don Duma Stáit. Neartaigh na cumannaithe a seasaimh. Ní bhfuair SPS agus Yabloko isteach sa pharlaimint. Bhí an chuma ar an mbloc Motherland. Fuair an Rúis Aontaithe go leor freisin agus chuir an Páirtí Daonlathach Liobrálach leis. Ach bhí na toghcháin scannalach. Choinnigh Motherland, an Páirtí Daonlathach Liobrálach agus an Rúis Aontaithe smacht na n-údarás ar an Duma. Ach bhí na cumannaigh láidir. Sna toghcháin uachtaránachta, níor bhuaigh Putin ach sa dara babhta. Agus lean an cogadh san Afganastáin, mar atá sa tSeisnia.
  Bhí an Rúis bogtha síos ann. Tugadh níos mó agus níos mó trúpaí isteach. Agus mhéadaigh an troid. Agus bhí líon na n-ionsaithe pléascach.
  Níor ardaigh praghsanna ola an iomarca. Mar sin ní raibh aon chogadh san Iaráic. Agus go luath baineadh na smachtbhannaí ó Saddam Hussein. Thosaigh a réimeas ag carnadh neart arís. Agus a ullmhú le haghaidh cogadh leis an Iaráin. Agus chabhraigh na Stáit Aontaithe leis seo. In 2007, reáchtáladh toghcháin don Duma Stáit agus d'éirigh thar barr leo i measc na gCumannach, a fuair tromlach ar deireadh.
  Faoi na coinníollacha seo, in ainneoin an bhunreachta, rith Putin ar feadh tríú téarma, ag dul i muinín meicníocht an reifrinn. Agus d"éirigh leis foclaíocht an bhunreachta a athrú trí dhá théarma a dhíothú.
  Mar thoradh air sin, i 2008, ní raibh an Zyuganov aosta agus leamh, faoi choinníollacha brú faisnéise, in ann an bua a fháil ar Putin.
  Ach ansin chuaigh cúrsaí an réimis in olcas níos mó fós. Tá an cogadh san Afganastáin ag dul ar aghaidh le blianta fada. Agus ní raibh deireadh le radharc di.
  Rith Putin ar feadh ceathrú téarma i measc na géarchéime eacnamaíche. Agus scannail le caimiléireacht, agus tá na toghthóirí tuirseach de. Tá an seans ag deachtóir laghdaithe.
  Ach arís cuireadh an acmhainn riaracháin agus an fhalsú ollmhór i ngníomh. Doirteadh daoine isteach ar na sráideanna, agus tharla troideanna móra. Doirteadh fola.
  Rith Putin freisin ar feadh ceathrú téarma i 2012. Agus arís an cogadh san Afganastáin agus an ghéarchéim. Agus ag an am céanna troideanna leanúnacha leis na póilíní, slógaí de gach cineál, agus i bhfad níos mó.
  Ní nóiméad na síochána. Maidan ar siúl san Úcráin. Ach níorbh fhéidir an Crimea a bhrú amach. Ní raibh an daonra áitiúil ag iarraidh i ndáiríre dul go dtí an Rúis Putin. Tháinig Poroshenko go dtí an Úcráin agus bhí gach rud níos mó nó níos lú rathúil. In 2016, de bharr titim i bpraghsanna ola agus gáis, tharla buaic na géarchéime i ngeilleagar na Rúise. Chuaigh Putin go dtí an cúigiú téarma. Agus bhuaigh sé a bhuíochas sin do fhalsuithe ollmhóra, agus eisiamh gach duine ó na toghcháin ach amháin i gcás póca leadránach agus sean Zyuganov.
  Agus lean an cogadh san Afganastáin ar aghaidh le sruthanna gan teorainn de chónraí since.
  Anois tá 2020 tagtha... Toghadh Putin don séú téarma, agus shéid a rival póca Zyuganov arís é. Agus tá an cogadh ag dul ar aghaidh le beagnach fiche bliain.
  Tá an cogadh fós ar siúl san Afganastáin. Téann na píolótaí Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ar stailc ón aer.
  Bíonn cailíní álainn ag troid i gceann bikini agus brúigh siad na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní lom.
  Ar ndóigh, níl cogadh nua-aimseartha chomh suimiúil leis an Dara Cogadh Domhanda. Ansin b"éigean do na cailíní míorúiltí gaiscíochta agus gaisce a thaispeáint.
  Anois déanann an ríomhaire an chuid is mó den obair duit. Agus nach bhfuil sé ar fad go hiontach.
  Ní hea, áit do shaothraithe. Feadóg Anastasia Vedmakova... gáire... Sea, bhí troideanna troda, agus deir siad roinnt eile. Agus anois, níl ach cnaipe le cos lom, brúite agus roicéad faoi threoir ríomhaire ag eitilt. Cá bhfuil na cathanna aeir? Níl aon eitlíocht ag na Taliban.
  Má fhulaingíonn trúpaí na Rúise caillteanais, ansin amháin ó sabotage, mianaigh, agus stealth stailceanna.
  Uaireanta nimhíonn trodaithe ISIS agus Taliban saighdiúirí Rúiseacha. Go ginearálta, tá an cogadh ag éirí níos salach. Mar atá sa tSiria ní oibríonn sé. Tá trúpaí áitiúla sách lag, agus ní sheolann an Iaráin a fórsaí. Athraíonn fórsaí áitiúla. Tá tacaíocht an daonra ag na Mujahideen. Ina theannta sin, is fada an rialtas i gCabúl aon údarás.
  Thairis sin, is é an rud is tábhachtaí ná go bhfuil an Taliban láidir agus aontaithe le ISIS. Theip ar iarracht dul i mbun caibidlíochta leis an Taliban. Agus ní raibh siad chun dul i mbun caibidlíochta le ISIS ar chor ar bith. Agus ansin tá an Phacastáin agus tíortha Ioslamacha ag cabhrú leis an Mujahideen.
  D'éirigh leis na Meiriceánaigh ionsaí sceimhlitheoireachta 11 Meán Fómhair a sheachaint, bhrúigh siad an hemorrhoids seo ar an Rúis. De réir dealraimh chinn Putin go raibh an fharraige glúine-domhain dó, agus go ndéanfaí gach rud a chinneadh go buacach agus gan mórán doirteadh fola. Ach d'éirigh sé amach nach bhfuil na hAfganastáine ag iarraidh maireachtáil de réir oidis na Rúise, lena n-áirítear na Stáit Aontaithe. Agus nach bhfuil an Rúis chomh héasca ...
  Ní féidir an Mujahideen a ruaigeadh trí bhuamáil. Tá fórsaí áitiúla lag agus eagla orthu dul i ngleic. Ní mór aonaid spetsnaz níos mó agus níos mó a chaitheamh i gcath. Tá an cogadh ag teacht chun cinn.
  Mhothaigh Anastasia Vedmakov brónach... Bogann gach rud nach ndéantar sa domhan i bíseach de chineál éigin. Ach leanann an saol ar aghaidh.
  Tar éis do na Meiriceánaigh an Afganastáin a fhágáil go morálta, rinne aerárthaí na Rúise ionsaí ar na sceimhlitheoirí, ag tacú le fórsaí áitiúla ón aer. Ag an am céanna, thosaigh aonaid roghnaithe de na fórsaí speisialta ag lorg ceannairí na militants.
  Tá beirt chailíní a fheictear, Margarita agus Anastasia, ag troid cath mhíchothrom sa Gorge. Tá na háilleacha ard, an-láidir agus matáin, i gcótaí báistí chameleon cosanta. Déanann an cheilt seo na trodaithe dofheicthe, a bhuí le grafaicí ríomhaire.
  Ach ní raibh an bheirt bhan óg smachtaithe. Tar éis dóibh crawling sna sléibhte ar feadh na mílte míle agus tuislithe ar drong, d'oscail siad tine, gan iarraidh a roinnt le duine ar bith. Is fíor-iompróirí báis iad a gcuid gunnaí meaisín mear-dóiteáin, agus urchair croí-úráiniam orthu. Bhuail laochra, ag léim sa sneachta, an Mujahideen.
  Bhris Margarita óna lainseálaí grenade, splanc pulsar, agus bhuail sí dosaen meirleach amach. Fuair cúpla braon fola fiú ar armúr trédhearcach an chlogaid.
  Tá na hairm is nua-aimseartha ag na cailíní. Treoir ríomhaire.
  Siad, dhá cuties arda, is fiú reisimint iomlán. Seolann laochra scuainí, ag leagadh an Mujahideen i gcéimeanna.
  Dónna an talamh agus spatters fola. Mujahideen snarl desperately. Fuair na cailíní hooked faoi dheireadh. Níl sé uafásach dá n-armúr, ach tá an clóca chameleon as ord. Mar sin féin, tá an gléas dofheictheachta ríomhaire ró-leochaileach, agus go praiticiúil nach bhfuil sé chomh maith agus costasach.
  Bhí an iomarca trodaithe ann.
  Mhol Margaret:
  - An nglaoimid treisithe?
  Chroith Anastasia a ceann.
  - Déanaimis é féin!
  Lean na cailíní, i gclogaid agus culaith chomhrac, ag troid. Bhain siad úsáid as urchair bheaga, ach an-dlúth, le pléascáin. Ach fós féin, tháinig deireadh leis an ualach lón lámhaigh. Agus lean na míleataigh ag teacht.
  Thosaigh na cailíní ag imeacht. Ach bhí sé ró-dhéanach cheana féin. Chríochnaigh siad i bpoll ifreann fíor. Dhreap na céadta Mujahideen ó gach taobh.
  dúirt Margaret:
  Tá muid as ammo agus grenades. Anois níl fágtha ach melee!
  Rinne Anastasia aoibh agus dúirt:
  - Le chéile, i gcoinne míle! Níl ach ceann amháin fágtha!
  Chlaon Margarita le haontú agus chuir sí beannú:
  - Sea, tugaimid tine orainn féin!
  Scread Anastasia, ag scuabadh an deannaigh as, bhí sí buailte arís ag raidhfil den scoth. - Is dócha, beidh bruise, - an cailín shíl.
  Bhreathnaigh sí thart agus scairt:
  - Tá bearna! Léimís isteach, b'fhéidir go mairfimid slán as an sliogáil!
  Tarchuir Margarita isteach ar an raidió:
  - Tá níos mó ná míle bandits timpeall orainn! Ar an gcearnóg 54-85-83 tabhair farraige de thine!
  Bhí an cailín buailte arís ag dosaen pléasctha ag an am céanna, knocking síos arís. Tríd an armúr, mothaíonn an comhlacht matáin an blows. Bhuail siad Anastasia freisin.
  Shreap an bheirt chailíní ar gach ceithre cinn go bearna cúng sa locht eibhir sléibhe. An Chéad brú Anastasia tríd, slipping isteach an doimhneacht, ansin Margarita. Bhí sliogáin throma agus roicéid airtléire na Rúise ag titim cheana féin ó thuas.
  Bhuail blúire mór an clogad, ag briseadh an snáithín carbóin. I gcúl an chinn, amhail is dá mba buailte ag club. Shleamhnaigh an cailín stunned le deacracht tríd an bhearna agus thosaigh sé ag titim síos i duaithníocht domhain gan dóchas!
  
  DOMHAN AR LEITH LE Hitler
  Cuir i gcás go mbeadh an Fuhrer tar éis glacadh le moladh deireanach Stalin le haghaidh síochána ar leith i Meán Fómhair 1943? I ndáiríre, don Ghearmáin, ba é seo an deis dheireanach do shlánú cheana féin. Cailleadh Cath Kursk agus chruthaigh na Rúiseach go bhféadfadh siad a bhuachan fiú sa samhradh. Ghabh na Comhghuaillithe an tSicil agus thuirling siad san Iodáil.
  An satailíte is tábhachtaí - Mussolini chaill cumhacht agus an tír.
  Ní hea, i ndáiríre, má tá sé fíor gur thairg Stalin an tsíocháin don Fhuhrer, ansin ba é Hitler an cretin deireanach a dhiúltaigh dó. Agus cad a d'fhéadfadh teacht amach sa chás seo.
  Tá an domhan sa leagan nialasach. Cúlaíonn arm an Wehrmacht go dtí an teorainn. Ag an am céanna, tá fórsaí móra na Naitsithe á n-aistriú go dtí an Iodáil. Agus is tábhachtaí fós, téann eitlíocht le aces cruaite ann freisin.
  Glacann comhghuaillithe damáiste i bhfad níos mó. Gearmáinis "Ferdinands", "Panthers" agus "Tigers" a thagann i spraoi. Tá na meaisíní seo go léir i bhfad níos láidre ná na Shermans Mheiriceá agus na Sasanaigh Churchills.
  Sea, agus tá níos mó taithí, oilte agus disciplínithe ag rannáin na Gearmáine ná na Meiriceánach agus na Breataine. Agus fiú níos iomadúla.
  Faoi thús mhí na Samhna, bhí na Comhghuaillithe tiomáinte amach as an Iodáil. Agus i mí na Nollag cuireadh ar ceal iad ón tSicil. Bhí caillteanais an Iarthair ollmhór. Roinnt príosúnach níos mó ná trí chéad míle. Léirigh na cathanna nach bhfuil an "Sherman" i gcoinne an "Panther" ag tarraingt ar chor ar bith. Sea, agus i gcoinne an "Tíogair" freisin. Agus go bhfuil na Meiriceánaigh caillte, tar éis titim faoi bhrú na taganna umar an Wehrmacht.
  Tar éis do na Comhghuaillithe a shárú san Iodáil, bhí leisce ar Churchill. Agus bhuail sé le Roosevelt. Bhain an comhrá leis an ábhar: conas cogadh a íoc gan an APSS? Ba é an Gearmánach Focke-Wulf an trodaire aon suíochán is cumhachtaí den Tríú Reich san armáil. Agus go rathúil i gcoinne aerárthaí Mheiriceá. Agus ar an mbealach agus aerárthaí scaird. Níl aon rud le rá faoi umair. "Sherman" i cath umar - nialas. Agus fiú go suntasach níos lú ná an T-4 Gearmánach atá as dáta. Go háirithe i gunna. Tá cosaint níos fearr ag "Churchill" ar a laghad.
  Léirigh an cháir fíor nach raibh sé réadúil an Eoraip a shaoradh ó na Naitsithe.
  Roosevelt agus Churchill leisce ort. Ach níl Hitler. Chuir an Fuhrer brú ar Franco, ag bagairt forghabháil agus fós chuir sé iallach ar an Spáinn ligean do thrúpaí na Gearmáine dul ar aghaidh go Giobráltar. Thit an fortress i mí Feabhra. Agus ansin thrasnaigh na Gearmánaigh an chuid is cúinge isteach Maracó. Thosaigh an urghabháil na coilíneachtaí Fraince. Léirigh na cathanna cumas comhraic iontach na n-aonad talún Gearmánach, a stamina, agus cumhacht chomhrac trealaimh.
  Thosaigh an gunna meaisín MP-44 is nuaí ag teacht go dtí na haonaid Naitsíoch, agus bhí ME-262 le feiceáil sa spéir.
  I rith an earraigh, bhain na Naitsithe amach cúpla dosaen rannán Comhghuaillithe, ghabh siad Maracó agus an Ailgéir, agus chuaigh siad isteach sa Túinéis. Faoi thús mhí an Mheithimh, bhí míle scaird ME-262s ag troid sa spéir cheana féin, gan sárú ar armáil agus ar luas.
  Mar sin féin, rinne na Breataine agus na Meiriceánaigh go luath i mí an Mheithimh iarracht fós teacht i dtír sa Normainn. Ach bhíodar ag fanacht ann. Ag an tosaigh le feiceáil "Panther" -2 agus "Tíogair" -2, is dócha umair níos airde le hairm cumhachtacha. Agus armúr forehead láidir fána. Thral a gcuid gunnaí umair uile na gComhghuaillithe i bhfad i gcéin.
  Bhí líon mór trúpaí ag na Gearmánaigh freisin, á n-athlíonadh le heachtrannaigh agus le slógadh iomlán, chomh maith le saighdiúirí a d'fhill ón mbraighdeanas.
  Tháinig deireadh le teacht i dtír an Mheithimh nuair a bhain na comhghuaillithe amach go hiomlán, nuair a gabhadh níos mó ná leathmhilliún saighdiúir agus oifigeach. Tar éis na tubaiste sa Normainn, thairg Churchill síocháin don Fuhrer ar bhonn iar-facto. Is é sin, an té a rialaíonn cad é, fanann sé taobh thiar de. Bhí na Gearmánaigh díreach tar éis na Briotanaigh a bhaint as an Túinéis agus dul isteach sa Libia, agus ar an taobh theas bhí a gcuid trúpaí ag druidim le Camarún.
  Idir an dá linn, bhí an chaibidlíocht ar siúl, d'éirigh leis na Naitsithe dul isteach san Éigipt. D'éiligh an Fuhrer, ag mothú láidir, go dtabharfaí gach sealúchas Francach dó. Chomh maith le tuaisceart na hAfraice agus an Iaráic le Cuáit. Agus cúiteamh a íoc.
  Dhiúltaigh Churchill don mholadh seo. Ach d'fhan seasamh na Breataine deacair. Tá scaird-trodaire XE-162 nua éadrom, so-aistrithe agus, níos tábhachtaí fós, atá éasca le déanamh agus saor, agus scaird-bhuamadóir "Arado" ag na Gearmánaigh. Níorbh fhéidir leis an eitleán deireanach teacht suas le trodaithe, agus tá sé deacair a shoot síos le gunnaí frith-aerárthach. Mar sin tá fadhbanna breise ag na Breataine. Ar talamh, bhí an bua ag na Gearmánaigh. Gabhadh an Éigipt, ansin an Phalaistín. Agus ansin, le tacaíocht an daonra áitiúil, rinne siad ionradh ar an Iaráic agus Cuáit. Ghlac siad smacht ar na críocha sin freisin.
  Ghéill na Breataine, agus thréig na trúpaí coilíneach. Ar eagla na buaite, chuir caipitlithe na Breataine an brú ar Churchill.
  Bhí cogaíocht fomhuirí gníomhach freisin. Sheol na Gearmánaigh fomhuireán ar shárocsaíd hidrigine, agus fuair siad níos mó airde fós ar an bhfarraige.
  Faoi dheireadh na bliana 1944, bhí beagnach an Meánoirthear ar fad agus tuaisceart na hAfraice buailte ag na Gearmánaigh. Bhí na chéad umair den tsraith "E", níos airde agus níos nimble, le feiceáil ag an tosaigh freisin.
  Chuir Churchill ina choinne go láidir. Iarradh air a bheith bréan. Níor leomh Roosevelt fiú rith ar feadh ceathrú téarma. Agus bhuaigh an t-iarrthóir óg Poblachtach.
  Bhí Hitler i ngeimhreadh agus in earrach na bliana 1945 ag dul ar aghaidh go deisceart na hAfraice. Gabhadh críocha níos mó agus níos mó. Ag an am céanna, bhí ionsaí á ullmhú ar an mBreatain féin. Tháinig cogaíocht fomhuirí níos gníomhaí agus níos mó.
  Tá an samhradh tagtha... Tá tástáil déanta ag an Fritz ar an umar E-50 nua. Ní raibh aon chothrom ag an meaisín seo agus d'fhéadfaí é a mheas dochreidte. Bhí an Yu-287, meaisín scaird den scoth, le feiceáil freisin. Brúite na Breataine go cothrom. Agus ansin i mí Lúnasa lean an tuirlingthe. A leithéid de oibríocht dána. Níor mhair an Bhreatain trí seachtaine. Ghlac na Gearmánaigh Londain agus rinne siad gáire.
  Phinn an Fuhrer go pearsanta dóchas mór ar an tsraith "E". Bhí difríocht idir umair na sraithe seo i suíomh an innill agus an tarchurtha le chéile, agus an giarbhosca ar an mótar. Rinne sé seo indéanta an leagan amach a chomhdhlúthú, agus silhouettes íseal a dhéanamh. Tá na gluaisteáin níos dlúithe. Mar shampla, bhí armúr tosaigh 120 mm ag an SAK E-25, a mheá 26.6 tonna, ag fána de dhaichead a cúig céim agus armúr taobh 82 mm - móide rollóirí.
  Rinne sé seo an gunna féinghluaiste do-sheachanta do ghunnaí na Breataine agus Mheiriceá. Agus thug an t-inneall 700 horsepower luas fiáin agus maneuverability.
  Chuir an E-25 ionadh ar na Briotanaigh le gunna 88-mm agus go litriúil stróicthe ina phíosaí é ag an teicneolaíocht nua.
  Tar éis caipitliú na Breataine, ghabh na Naitsithe an Íoslainn freisin i mí Dheireadh Fómhair - trí Oibríocht Icarus a stiúradh. Ghabh an garastún Meiriceánach capitil. Gabhadh beagnach 100,000 saighdiúir ina bpríosúnaigh.
  Thiontaigh Meiriceá go dtí an Fuhrer le tairiscint síochána agus roinnt réimsí tionchair. Níor oibrigh an tionscadal leis an buama adamhach amach fós, agus tá an Fritz cheana féin ar an tairseach.
  Tar éis do Hitler na buntáistí agus na míbhuntáistí a mheá, chinn Hitler ionsaí a dhéanamh ar Mheiriceá ó dhá thaobh. Is é sin, úsáid a bhaint as cinn droichid san Airgintín agus sa Bhrasaíl ó dheas. Agus tríd an nGraonlainn agus Ceanada ó thuaidh. Tháinig na Seapáine beagán níos fearr, a rinne máistreacht ar an táirgeadh faoin gceadúnas XE-162.
  Ní raibh go leor scaird-aerárthaí réidh le haghaidh comhraic fós ag na Stáit Aontaithe. Agus d"fhulaing an cabhlach caillteanais ollmhóra ó fhomhuireáin. Agus giotán sé na Yankees, sé giotán. D'áitigh Hitler cogadh iomlán.
  Bhí eolas ag an Fuhrer go raibh imoibreoir núicléach cruthaithe cheana féin i SAM agus go raibh obair ar bun ar an buama adamhach. Agus d'ordaigh a threascairt Meiriceá.
  Seoladh arm nua - dioscaí nach féidir a ghortú d'airm bheaga, agus iad sruthlínithe ag scaird lannach.
  Chuaigh siad go tóin poill agus shábhálann siad eitleáin Arm na SA. Chuaigh an séú bliain is daichead thart nuair a tháinig na Gearmánaigh agus na Seapánaigh chun cinn ón deisceart agus na tuirlingthe i gCeanada ó thuaidh. Tá sé sin rathúil go leor.
  Bhí umar E-50 ag na Gearmánaigh, ord méide níos fearr ná na Shermans, Pershings, agus Pattons.
  Umar cumhachtach le gunna 105-milliméadar, níos lú ná dhá mhéadar ar airde, le armúr tosaigh 250-milliméadar ar uillinn, taobhanna 170-milliméadar agus freisin ar uillinn, le meáchan feithicle seasca is ocht tonna agus tuirbín gáis. inneall 1,500 horsepower. Tháinig meaisín den sórt sin mar phríomh-umar an Tríú Reich, agus ní raibh aon chothrom aige. Níorbh fhéidir leis na Meiriceánaigh dul san iomaíocht leis.
  Fíor, d'eascair roinnt fadhbanna le meáchan mór an mheaisín. Dá réir sin, bhí leagan níos éadroime den charr le feiceáil i bhfoirm "Panther" -4. Bhí armúr tosaigh 150 mm ar uillinn agus armúr taoibh 120 mm níos éadroime, ach sách leordhóthanach, 88 mm ar an meaisín seo, le meáchan sé tonna agus daichead agus inneall 1200 each-chumhacht. Sháraigh an t-umar seo na Pershings agus Pattons freisin, agus é gar dóibh ó thaobh meáchain de.
  D"éirigh leis na Gearmánaigh dul chun cinn. Gabhadh Toronto, Québec. In éineacht leis na Seapánaigh, shealbhaigh siad Veiniséala agus Panama. Ansin shíolraigh siad ó dheas, go Costa Rica, Nicearagua, Hondúras agus Meicsiceo. Bhí na Naitsithe in ann ionsaí a dhéanamh ar na Stáit Aontaithe ón Tuaisceart freisin - gearradh siar ar Alasca. Ansin a ghabháil leis an chuid is mó de.
  Faoi thús na seachtú bliain is daichead, níos cruinne faoin earrach, bhí beagnach gach ceann de Cheanada agus Meicsiceo gafa ag na Naitsithe.
  Bhí na tancanna nua faisisteach níos fearr ná na cinn Mheiriceánach. Agus eitlíocht níos mó fós! I gcoinne dioscaí - rud a rinne scaird láidir laminar do-leochaileach - ní raibh airm ag na Meiriceánaigh ar chor ar bith.
  Mar sin bhí ceannas ag na Naitsithe ar pháirc an chatha. Agus bhí an MP-54 i bhfad níos fearr ná an gunna submachine Mheiriceá.
  Mar sin iompaigh na fórsaí amach a bheith an-mhíchothrom. Níor tharraing an cogadh ar aghaidh ach toisc go raibh an iomarca trealaimh agus daonra mór ag na Meiriceánaigh. Ach leag dioscaí síos gach cineál eitleáin agus meaisíní eile. Ghníomhaigh siad trí ramming - ag forbairt luas cúig nó sé fuaime.
  Mar sin bhí léiriú féidearthachtaí iontach. Anseo ní cuidíonn na Stáit Aontaithe agus an buama adamhach. Agus tá neart na hAfraice, na hÁise agus na mílte sclábhaithe ag Hitler!
  Tá Meiriceá á brú de réir a chéile. I rith an earraigh agus an tsamhraidh 1947, bhí na Gearmánaigh cheana féin a ghabháil leath de chríoch SAM agus Alasca ar fad. Mar sin tagann na Yankees ar nós píosa iarainn ar inneoin.
  Thit Nua-Eabhrac sa titim, agus thit Washington go luath i mí na Nollag. Ar an 25 Nollaig, 1947, díreach in am don Nollaig, tháinig na Stáit Aontaithe i gcaipitliú. Tháinig deireadh le cath an-ionsaitheach eile den Dara Cogadh Domhanda. Tá umair nua ag an Tríú Reich den tsraith AG - pyramidal. Agus fós bhí an Rúis.
  Hitler ullmhaithe go dian le haghaidh cogaidh. Pleanáil stailce leis an tSeapáin. D"atáirgeadh The Land of the Rising Sun an tsraith E faoi cheadúnas.
  Agus d'earcaigh sí go leor Síneach isteach ina cuid trúpaí.
  Ach ar 20 Aibreán, 1949, rinne an Ghearmáin Naitsíoch ionsaí ar an USSR. Don dara huair - ag baint úsáide as umair pyramidal ag rannáin eachtracha. Agus fuair an APSS an T-54 le déanaí. An meaisín, a, áfach, is féidir, a mheas freisin Beast. Cé go raibh sé níos lú ná an AG-50 i gcosaint go háirithe na taobhanna agus na n-arm. Bhí an T-54 níos lú ná an E-50 freisin ... Is é sin, an dá chineál umar Gearmánach. Ach mheáigh sé níos lú agus bhí sé níos éasca a mhonarú.
  Ach tháirg meaisíní Gearmánacha monarchana i leath an domhain. Agus thug sé seo buntáiste mór do Hitler. Ina theannta sin, bhí eitlíocht Shóivéadaigh níos lú ná na Naitsithe ó thaobh cainníochta agus cáilíochta de. Go háirithe i armúr, armúr agus luas. Tá na Naitsithe ag ardú!
  Tá an tArm Dearg, ar ndóigh, láidir freisin, ach tá an MiG-15 díreach tar éis dul isteach sna trúpaí, agus an príomh-trodaire Yak-9. Is léir go bhfuil sé as dáta cheana féin agus ní féidir leis cumhacht eitlíochta na Gearmáine a sheasamh. Níor chuaigh umar IS-7 isteach i dtáirgeadh mais. Tháinig an IS-4 ina mheaisín mais, fós ní meaisín go hiomlán foirfe, ach ag druidim leis an E-50 i dtéarmaí cosanta. Fíor, bhí an gunna Gearmánach 105 mm 100EL níos cumhachtaí agus réidh le haghaidh comhrac ná an 122 mm IS-4. Ach is é an príomh-umar Sóivéadach fós an T-34-85, agus tá an T-54 sa mhionlach. Go dtí seo, tá sé á scaoileadh i sraitheanna réasúnta beag.
  Bhris na Gearmánaigh trí chosaintí na Sóivéide. Agus rushed ar aghaidh. Cé go raibh na línte cosanta cumhachtach. Ach bhris an Fritz tríothu fós. Agus cé nach bhfuil sé ró-thapa ag gluaiseacht. Thit Minsc i lár mhí na Bealtaine.
  Agus ag deireadh mhí an Mheithimh, chuaigh na Naitsithe i dteagmháil le Smolensk. Mar sin bhí ar na Naitsithe dul i bhfad thar na corpáin. Tá Smolensk féin daingnithe go maith agus repels ionsaithe. Go luath i mí Iúil, tháinig na Naitsithe go dtí Kiev. I lár mhí Lúnasa, chuir na Naitsithe bac ar Leningrad. Ag an am céanna, brúite na Seapáine ón taobh thoir. Timpeallaithe Vladivostok. Agus ghlac an samurai Khabarovsk.
  Bhí a leagan féin ag an tSeapáin den E-50 cóipeáilte, le gunna cumhachtach 88mm 100 EL, agus armúr tosaigh fána 200mm. Bhí an meaisín seo níos fearr ná an T-54 i ngunnaí pollta armúr agus beagán mar gheall ar an uillinn níos mó de chlaonadh réasúnach cosanta, go háirithe na taobhanna. Agus mheáigh an umar - thart ar caoga tonna - níos troime ná an T-54 ag meá tríocha sé umar.
  Bhrúigh an tSeapáin freisin agus thiomáin sí na Sínigh isteach sa chath. Bhailigh na samurai fórsa mór.
  I mí Mheán Fómhair, mar sin féin, ghlac na Naitsithe Smolensk, timpeallaithe ar gach taobh, agus sheachbhóthar Kiev. Agus thosaigh siad ag bogadh in oirthear na hÚcráine. Bhí deacracht ag Leningrad. Chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le Tikhvin. Mhéadaigh an scéal. I mí Dheireadh Fómhair, chuaigh na Naitsithe isteach sa Chrimé. Thosaigh siad ag dul ar aghaidh i dtreo Moscó. timpeallaithe siad Vyazma agus ghlac Kharkov.
  Is meaisín foirfe é an Gearmáinis AG-50 - 250 mm de armúr fánaithe ó gach uillinn agus i bhfoirm pirimide. Agus inneall tuirbín gáis de 2000 horsepower. Seolann an gunna teilgeán croí-úráiniam atá in ann dul isteach in umair Shóivéadaigh, fiú IS-4anna, ó achar fada. Tá gunna láidir ag na Gearmánaigh. Agus tá an umar féin do-sheachanta do gunnaí Sóivéadacha. Agus tá an armúr fionnuar, cementáilte.
  I mbeagán focal, ní fhéadfadh umair Sóivéadach dul i ngleic le arrachtaigh den sórt sin. Cuireadh fiú an IS-7 ar ais i dtáirgeadh go pras. Ach ní raibh mórán ciall leis seo. I mí na Samhna, ghlac na Naitsithe Kerch agus chuir siad bac ar Sevastopol. Thóg siad Vyazma, Orel, Kalinin. Chuamar go Tula. Thóg siad freisin an heroically chosaint Tikhvin. Fanann sé go Moscó ar fad i caoga ciliméadar.
  Is léir go ndeachaigh Stalin ar mire. Déan iarracht cur i gcoinne a leithéid de chéile comhraic. Wehrmacht láidir. Ach tagann Nollaig anseo. Ach tá na Naitsithe réidh don gheimhreadh agus leanann siad ag dul chun cinn.
  Tá Voroshilovgrad, Belgorod agus Kursk tógtha! Tháinig na Gearmánaigh gar do Moscó. I mí Eanáir, thit Tula, agus bhí na Fritz in ann an príomhchathair a sheachbhóthar ó dheas. I mí Feabhra, dúnadh an fáinne timpeall Moscó ar deireadh. Ag an am céanna, ghlac na Naitsithe Voronezh freisin, ag casadh i dtreo Stalingrad.
  Stalin féin theith go Kuibyshev. Cosúil ag súil a dhéanamh níos doichte an fhriotaíocht. Chuir Moscó in aghaidh ar feadh i bhfad. Tá an chathair mór. Ach i mí na Bealtaine thit an chaipitil ar aon nós. Bhí an Chugais gafa ag na Gearmánaigh cheana féin.
  Bhris an tSeapáin isteach san Áise Láir. Agus thóg sé a lán rudaí ann. I mí an Mheithimh, ghlac na Gearmánaigh cathair Gorky. Beagnach conquered go hiomlán an Chugais. I mí Iúil, thit Saratov, agus... Tháinig laghdú ar Stalin agus bhí sé tinn. Bhain Beria leas as an nóiméad agus spreag sí an ceannaire. Agus i Lúnasa 1950 thairg sé síocháin don Ghearmáin. Níor aontaigh Hitler ach géilleadh. Nuair a thuig Beria go raibh a thuilleadh frithsheasmhachta ann, chuaigh sé chun cinn. Mar sin cuireadh deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. Níor ionsaigh Hitler an tSeapáin agus rialaigh sé ar feadh roinnt blianta eile.
  Chuir sé iallach ar a iar-chomhghuaillithe dul isteach sa chrios marcála, agus chuir sé coinníollacha troma i bhfeidhm. Ach ar 1 Bealtaine, 1955, agus é seasca sé bliana d"aois, d"fhulaing sé timpiste a scairdlínéar. Agus ag an am céanna dúirt siad gach rud a chabhraigh.
  Fuair Göring, a bhí mí-úsáid drugaí, bás níos luaithe fós. Agus tháinig Schellenberg, a tháinig in ionad Himmler, ina rítheoir nua. Chuir an dara ceann beagán buartha ar an bhFuhrer.
  Bhí sé beartaithe ag Hitler an ríchathaoir a thabhairt do dhuine dá shliocht iomadúla. Ach ní raibh am aige ... Ní raibh aon oidhre díreach. Ghabh Schellenberg an nóiméad agus bhunaigh sé a dheachtóireacht phearsanta. Agus ag an am céanna throid sé cogadh leis an tSeapáin. Seachadadh stailc núicléach, agus brúite talamh an Rising Sun, ag baint úsáide as umair pirimideacha dúbailte déanta as plaisteach. Agus, ar ndóigh, bhuaigh sé laistigh de chúpla mí.
  Bhí áitiú na Seapáine chomh maith lena coilíneachtaí. Bunaíodh hegemony domhanda an Tríú Reich. deachtóireacht bhrúidiúil, le impireacht náisiúnta. Ní raibh na coinníollacha do na Slavs ach beagán suaimhneach. Aithníodh iad freisin mar Aryans, fiú más rang a dó.
  Rialaigh Schellenberg go dtí 1986, nuair a fuair sé bás. D'eascair cultas nua... Tar éis Schellenberg, rialaigh Mainstein, mac an mharascail pháirce iomráiteach.
  Tá an Impireacht forbartha go teicneolaíochta agus i mbun leathnú spáis. Cruthaíodh lonnaíochtaí ar satailítí na Gealaí, Mars, Véineas, Mearcair, Iúpatar. An cine daonna, tar éis réitigh trí mhodhanna crua, thosaigh fadhbanna inmheánacha ag eitilt go dtí na réaltaí. D'fhorbair an eolaíocht níos tapúla ná mar a bhí sa stair fíor, agus mar sin d'oibrigh gach institiúid taighde in aon fhoireann amháin. Agus spreag rialtas an domhain taiscéalaíocht spáis.
  
  
  An domhan faoi Ivan an Tsar uafásach na Rúise saor in aisce,
  Níor nimhíodh Ivan an uafásach, agus mar thoradh air sin lean a réimeas.
  Ar dtús, mar sin féin, phós an rí mór banphrionsa Sasanach. Agus ag an am céanna lean an cogadh san oirthear. Thóg sé go leor cathracha sa tSibéir, lena n-áirítear Tobolsk. Caitheadh an Tsar Cannon freisin.
  Ansin bhí cogadh beag leis na Sualainnigh. An uair seo bhí na Polannaigh ar an taobh céanna leis an Rúis. Bhíothas in ann níos mó a bhaint amach ná mar a bhí i bhfíor-stair trí Narva a ghlacadh trí stoirme, agus cathracha na Rúise a athghabháil arís. Tar éis sin, d'ordaigh Ivan Vasilievich cathair a thógáil ag béal an Neva. Mar an gcéanna le Peadar Mór. Ach amháin leis an ainm Andrey-grad. Agus níl sé sin go dona.
  Rinne na Rúisigh síocháin arís ansin leis na Polannaigh. Agus ghlac siad Revel. Ach ghlac an tsarist arm mar sin féin Vyborg, agus treisithe sa tuaisceart. Bhí Ivan an uafásach láidir. Agus d'éirigh an ceannasaí Shuisky amach a bheith cumasach go leor agus d'éirigh leis an Rúis níos mó nó níos lú ... Bhí mac ag an tsar darbh ainm Peter ó banphrionsa Sasanach. Fuair Dmitry bás faoi imthosca doiléir. Fuair Fedot bás freisin. Mar sin, i 1600, tar éis seasca a seacht reign, nuair a fuair Ivan an Uafásach bás, tháinig buachaill deich mbliana d'aois, Peadar Mór, ina tsar nua. Agus lean sé ar aghaidh le hobair a athar.
  Bhí Boris Godunov ina rítheaghlach. Bhí na chéad trí bliana deacair mar gheall ar ocras, fuar agus teipeanna barr.
  Ach ansin ní raibh aon impostors. Agus nuair a thosaigh cogadh nua leis an gComhlathas, bhí an Rúis réidh. Tháinig ceannasaí nua - Skopin Shuisky. I scéal fíor, bhí sé nimhe óg, ach bhí sé bhainistiú cheana féin a chruthú. Agus anois bhí sé go hiontach.
  Bhuaigh trúpaí na Rúise faoi cheannas Pheadair Mhór cheana féin i 1608 roinnt bua agus shaor siad Polotsk agus Minsc. Ansin shroich siad Brest, ghlac Vilna an bhliain dár gcionn. Ansin Kiev bhí liberated freisin.
  Bhuail trúpaí na Rúise na Polannaigh. Tógadh Grodno freisin, agus shroich trúpaí na Rúise Galicia.
  Ach ní mór gach rud maith a thástáil. Chuaigh an tSualainn isteach sa chogadh. D'éirigh leo fiú Vyborg a ghlacadh. Ach bhí defeated na Sualainnigh, agus na trúpaí Rúiseach ar ais Vyborg.
  Ansin ghlac arm an tsarist Lvov freisin. Agus chuaigh na saighdiúirí Rúiseacha i dteagmháil le Vársá.
  Thairg na Polannaigh an tsíocháin don Rúis: na tailte go léir a bhain le Kievan Rus riamh a thabhairt ar ais. Ach lean Peadar Mór leis an gcogadh. Tógadh Vársá agus Krakow freisin. Tháinig Ríocht na Polainne mar chuid den Rúis.
  Tar éis sin, bhí socair sealadach ann. B"éigean an méid a tógadh a dhíleá.
  Bhog trúpaí na Rúise deich mbliana ina dhiaidh sin i 1620 go dtí an Crimea. Agus bhain siad an khanate seo amach, agus ghlac siad Azov freisin. Agus fuair siad rochtain ar an Muir Dhubh. Rinne an Impireacht Ottomanach iarracht troid, ach d'fhulaing an bua tar éis an bhua.
  Ghlac trúpaí Rúiseacha faoi stiúir Skopin-Shuisky Iostanbúl i 1625. Agus ba é seo an rath is mó ar an arm tsarist.
  Thit an Impireacht Ottomanach as a chéile agus bhain na Rúisigh amach í ar feadh deich mbliana eile. Go dtí gur thit Algiers, an chuid dheireanach den Impireacht gan áitiú, sa bhliain 1636. Mar sin ba í an Rúis an tír is mó ar domhan i dtéarmaí críche agus daonra. Leasaigh Peadar Mór an Ortadocsa trí pholagamaíocht a thabhairt isteach agus an Tríonóid a thréigean, agus an Tsar Rúiseach a dhéanamh mar phríomhtheachtaire an Uilechumhachtaigh. Rinne an Rúis ionsaí ar an Iaráin i 1640 agus ghabh í. Ansin chuaigh aonaid na Rúise isteach san India. Is gearr go mbuaileadar í freisin. Shroicheamar an tAigéan Ciúin freisin. Faoi 1653 bhí an Rúis tar éis páirt a ghlacadh in Indochina cheana féin. Agus thosaigh an cogadh leis an Impireacht Manchurian.
  Sa bhliain 1660, fuair Peadar Mór bás, agus chuaigh a gharmhac Peadar ar an Dara dul suas ar an ríchathaoir. Bhí sé cúig bliana fichead d'aois. Agus chuaigh an cogadh ar aghaidh níos rathúla. Agus i 1670 críochnaíodh conquest na Síne. Agus deich mbliana ina dhiaidh sin conquered siad an dá tSeapáin agus an Chóiré.
  Bhí an Rúis Tsarist i seilbh Indochina ar fad freisin, agus shroich sé chomh fada le Singeapór. Ag an am céanna, thosaigh na Rúiseach ag bogadh trasna na hAfraice. Fuair Peadar II bás sa bhliain 1700. Agus rinneadh Iááb an cúigeadh rí dá mhac. Ocht mbliana fichead d'aois a bhí an rí seo cheana féin. Bhuaigh sé an Astráil freisin, agus lean sé ag bogadh tríd an Afraic. Bhuaigh sé beagnach an Mór-Roinn Dubh ar fad. Agus sa bhliain 1725 fuair sé bás, ag aistriú cumhachta go Peadar an Tríú. Bhuaigh sé an Afraic ar deireadh. Agus ansin thug sé ionradh ar an Iodáil. Agus conquered sé é gan aon fhadhbanna. Ina dhiaidh sin, thosaigh an Rúis an cogadh do Mheiriceá. Do ghluais na cathanna. Tar éis Peadar an Tríú i 1751, tháinig Alastar an Chéad chun an ríchathaoir. Bhuaigh sé an Ghearmáin agus an chuid is mó de Mheiriceá. Sa bhliain 1781, tháinig Alastar II ar an ríchathaoir. Go gairid, i 1789, thosaigh réabhlóid sa Fhrainc. Agus ghabh Tsar Alecsander II é. Agus sa bhliain 1803, gabhadh an Spáinn agus an Phortaingéil freisin. Tháinig Nicholas I suas an ríchathaoir i 1810. Chríochnaigh sí gabháil na gcríoch deiridh sa domhan agus ar deireadh bhunaigh sí riail dhomhanda na Rúise i 1825.
  Agus chuir sin deireadh leis an tréimhse ilroinnte síochána agus suaitheadh. Thosaigh an eolaíocht ag forbairt go tapa. Tá creideamh nuachóirithe. Agus thréig an eaglais go hoifigiúil an fhoirceadal faoi dheireadh an domhain. Ar a mhalairt, thosaigh siad ag múineadh - tá duine an gabha a sonas féin, agus beidh sé go maith ar fud an domhain, agus díreach fíneáil! Agus sa bhliain 1833, d'eitil fear isteach sa spás ar dtús. Ba chéim nua é maidir le héachtaí an ríshliocht Rurik.
  I 1841, tharla eitilt go dtí an ghealach. Is é seo an imeacht is airde i stair an chine daonna!
  Daoine conquer spás. D"eitil siad go Mars sa bhliain 1853. Agus eitilt iontach a bhí ann. Agus tríocha bliain ina dhiaidh sin, tá spásairí cuairt cheana féin ar na pláinéid an chórais gréine. Sa bhliain 1880, bunaíodh an chéad lonnaíocht ar an ngealach. Agus ansin tháinig sé ina chathair fíor.
  Sa bhliain 1895, tháinig na chéad phlandaí géiniteacha feabhsaithe ar Véineas.
  Bunaíodh an chéad lonnaíocht bhuan ar Mars, agus ardaíodh caoirigh agus ba.
  Fiú má tá sé taobh istigh.
  Sa bhliain 1902, cuireadh tús leis an gcéad turas idir-réaltach chuig Alpha Centauri. D'eitil an spásárthach ar feadh fiche bliain, agus shroich sé an réalta, ciorcal timpeall air agus ansin iompú ar ais ... Bhí na daoine a d'eitil ann don chéad uair tumtha i codlata saorga, rud a chuir moill ar gach próiseas sa chorp. Gan beochan ar fionraí, ach foirm níos doimhne de ghnáthchodladh. Thairis sin, bhog daoine ina gcodladh, agus ní raibh a gcuid matáin atrophy.
  I 1915, seoladh an dara turas idir-réaltach chuig an réalta Sirius, agus bhí sé ceaptha teacht i dtír ar phláinéid a bhí oiriúnach go teoiriciúil le haghaidh forbartha.
  I dtír, ar ndóigh, agus don chéad uair shiúil daoine ar phláinéid lasmuigh den ghrianchóras. Fíor, níor aimsíodh an saol, ach fuarthas roinnt mianraí agus baictéir shimplí.
  Ina theannta sin, d'éirigh le placers óir freisin a bheith ar an bpláinéad seo, agus tá sé seo fionnuar!
  Ansin thosaigh siad ag eitilt níos minice ... I 1941, den chéad uair, sháraigh spásárthach luas an tsolais ... Ar ndóigh, ní raibh Einstein ceart. Is féidir bogadh fiú go teoiriciúil suas go dtí luas gan teorainn. Mar sin féin, sáraíonn domhantarraingthe luas an tsolais deich trilliún uair freisin.
  Agus ba é seo an réamhrá le cruthú impireacht spáis .... Faoi 2001, bhí na céadta lonnaíochtaí bunaithe cheana féin ar phláinéid éagsúla sa réaltra.
  Fuair cuid acu taiscí diamaint agus méine luachmhar eile fiú.
  In 2020, cuireadh tús leis an gcéad turas lasmuigh den réaltra.
  Is toradh an-suntasach é seo freisin. Ní bhfuarthas aon sibhialtacht sa réaltra daonna. Foirmeacha beatha ar na pláinéid le chéile, ach an chuid is mó primitive. Ní bhfuarthas fiú plandaí agus ainmhithe déghnéasacha.
  Mar sin féin, dúirt na heolaithe amhlaidh. Agus rinne na sagairt iarracht fiú tuairimíocht a dhéanamh ar seo, ag rá go bhfuil an saol dodhéanta gan Dia! Agus chreid go leor ann. Tá giniúint spontáineach den saol i ndáiríre nach dócha. Ach léirigh turgnaimh go bhfuil cruthú aigéid choimpléascacha indéanta i bprionsabal. Cé go bhfuil siad ag titim as a chéile. Agus is féidir le baictéir a bheith ann. Agus fuair siad iad. Ach dhá inscne a bheith agat? Tá gá le sraith iomlán sócháin anseo, agus fiú ionas go gcaomhnaítear é.
  Sea, sa réaltra, ní raibh dhá nó trí inscne le feiceáil in áit ar bith. Agus ní raibh ach an fhoirm is simplí den saol ar na pláinéid. Agus ní hé sin do gach duine. D'fhan go leor pláinéid, fiú amháin cosúil leis an aeráid leis an Domhan, tréigthe. Ach d'éirigh le fírinne na pláinéid iad féin a bheith go leor. Agus bhí neart áiteanna le socrú sa réaltra. Má tá an phláinéid i bhfad ar shiúl, ansin is féidir leat a tharraingt suas as an réalta. Más rud é gar, ar a mhalairt, bogadh ar shiúl.
  D'éirigh le dul chun cinn agus eolaíocht aon bhuaic a shárú.
  Nuair a aimsíodh sintéis teirmeogach bhíothas in ann fuinneamh a bhaint as aon ghram amháin d"ábhar atá inchomparáide le dó fiche billiún tonna guail. Agus is iad seo na féidearthachtaí. Agus d'fhág sintéis thermopreon gur féidir fuinneamh a fháil dhá mhilliún uair níos mó ná an teirmeascadh.
  D'fhorbair an cine daonna go rathúil ... I 2100, bhí luasanna ann cheana féin in ann eitilt tríd an réaltra i díreach lá. Agus tá sé go hiontach go ginearálta. Sa bhliain 2200, cruthaíodh an chéad dá phláinéid agus réalta as méid beag ábhar.
  I 2300, mar gheall ar fhionnachtain abhainn aonair ama, cruthaíodh an fhéidearthacht aiséirí duine, le caomhnú céad faoin gcéad de phearsantacht. Sa bhliain 2400, bhí daoine in ann an chéad eitilt a thosú go Cruinne eile.
  I na cruinne daonna, tá pláinéid le dhá inscne beatha agus fiú pláinéad uathúil fluairín le trí chineál beatha. Tá ainmhithe níos airde le teanga primitive, reiligiún, agus fiú cuma na scríbhneoireachta aimsithe freisin.
  Sa bhliain 2500, baineadh an chéad fhear as sruth ama. Agus anois tá an bás conquered ar deireadh. Tá máistreacht déanta ag daoine ar a Cruinne le níos mó ná 100 sextillions de réaltaí.
  Sa bhliain 3000, don chéad uair, cruthaíodh cruinne iomlán as cúpla adamh.
  San am céanna, bhí aiséirí na marbh ar siúl. Bhí aighneas ann - chun gach duine a aiséirí nó nach ea? Shocraigh muid gur gá gach duine a aiséirí. Fiú coirpigh, ach iad a ath-oideachas agus iad a choinneáil faoi smacht.
  Sa bhliain 4000, críochnaíodh an próiseas chun na mairbh a bhaint as an abhainn. Tá neamhbhásmhaireacht faighte ag gach duine a chónaigh riamh ar an Domhan phláinéid. Cuireadh an próiseas chun cruinneanna a chruthú i bhfeidhm.
  Sa bhliain 5000, chloígh dlíthe uile na fisice daonnachta. D'fhéadfadh fiú leanaí cruinne a chruthú. Chuir daoine a gcuid fantasies go léir i bhfírinne anois.
  Chruthaigh na daoine a aiséirí ó mhairbh na cruinne freisin agus d"fhoghlaim siad é seo go tapa.
  Sa bhliain 10,000, chum an cine daonna dlíthe nua fisic, bitheolaíocht, ceimic. Bhí an chuma ar na féidearthachtaí go léir i ndaoine mar an cumas fantasies a chorprú. Bhí sonas agus rathúnas iomlán uilíoch.
  
  ZenON POZNYAK UACHTARÁN NA BHEALARÚ
  Sa Bhealarúis, tharla tragóid i dtoghcháin 1994. Feallmharaíodh príomh-iarrthóir an fhreasúra Alexander Lukashenko in iarracht feallmharaithe. Agus mar thoradh air sin, fuair Vyacheslav Kebich réidh le iomaitheoir contúirteach. Ach toghthóirí iomlán Lukashenka, is é an cuntas gur gnó an príomh-aire é seo. Agus thóg sé é agus vótáil do Zenon Poznyak!
  Agus sa chéad bhabhta, bhuaigh Zenon Pozniak le corrlach mór. Iarrthóir na n-eolaíochtaí stairiúla, ceannaire ar an bhFronta Coitianta Bealarúisis, agus fiú ceannaire. Is cinnte go bhfuil an phearsantacht charismatic. Agus beidh idirdhealú ag iarann rigidity.
  Thosaigh Zenon Poznyak, lena chéad chéimeanna, ar scoileanna na Rúise a dhúnadh agus an teanga Rúisis a theorannú. Ansin athraíodh an dlí toghcháin, agus ghnóthaigh Fronta Coitianta na Bealarúise tromlach sa pharlaimint. Ansin reáchtáil Poznyak reifreann. Maidir le comhtháthú leis an Eoraip, faoi stádas na Bealarúisis mar an t-aon teanga stáit. Agus chuir sé deireadh le pionós an bháis, agus chlaon sé é féin ón Rúis. D'fhógair Zenon Poznyak: Beidh an Bhealarúis i NATO agus san Aontas Eorpach.
  Bhí tionchar ag teacht i gcumhacht Zenon Pozniak ar an Rúis. Thug Alexander Lukashenko, mar is eol duit, tacaíocht do Yeltsin i dtoghcháin 1996, rud a chabhraigh leis a bheith tofa don dara téarma. Bhí Zenon Pozniak i gcoinne an dá cheann.
  Mar thoradh air sin, chaill Yeltsin an toghchán agus tháinig Gennady Zyuganov ina uachtarán ar an Rúis. Ach níl mórán athraithe tagtha ar pholasaí na Rúise. Lean Zyuganov leis na hathchóirithe, agus chuir a chomhpháirtithe faille ina leith é. Agus d'éirigh sé dáiríre.
  Ach d'éirigh le Zyuganov seasamh i gcumhacht. Agus do atoghadh é. Ina theannta sin, cuireadh ar ceal go sriantach é ar feadh dhá théarma sa Rúis. Agus sa Bhealarúis, d"ardaigh Zenon Poznyak an teorainn dhá théarma. I 1999 chuaigh an Bhealarúis isteach i NATO. Cumannach a bhí sa Rúis i bhfocail, ach i ndáiríre lean sí cosán treoshuíomh pro-Iarthair freisin. Ina theannta sin, d'éirigh le Gennady Zyuganov a bheith níos pro-Iarthair ná Yeltsin.
  Ní raibh aon chogadh san Iúgslaiv. Toisc nár thacaigh an Rúis le Slobodan Milosevic, agus rinne sé lamháltais láithreach, agus níor tháinig sé ar oibríocht mhíleata. Agus mhair cúpla míle saol, chomh maith le dea-chaidreamh leis an Rúis agus NATO.
  Ní raibh aon chogadh sa tSeisnia ach an oiread. Neartaigh Zyuganov réimeas Maskhadov, a lean cúrsa a bhí ag éirí níos pro-Rúisis. Fíor, bhagair an Taliban an Afganastáin. Ach i Meiriceá tharla ionsaí sceimhlitheoireachta agus rinne trúpaí NATO an lámh in uachtar a fháil ar an Taliban. Agus in 2005, chuaigh an Rúis féin isteach i NATO. Tháinig Gennady Zyuganov dlúthchara le Meiriceá.
  Ach ritheadh am ... Sa bhliain 2008, bhris an ghéarchéim dhomhanda amach. Sa Rúis, thosaigh míshuaimhneas na radacach clé. Chuir siad ina leith Zyuganov agus an Páirtí Cumannach as feall agus imeacht ó idéalacha Lenin. Ba é an ceannaire is suntasaí den fhreasúra Sergei Udaltsov. Ach theip orthu Zyuganov a threascairt. Rinneadh bourgeois agus caipitlithe de na Cumannaigh féin. Rinne siad dlíthe dóibh féin agus bhí cumhacht acu. Bhí Zenon Pozniak ina uachtarán buan freisin, ach bhí sé tiomanta go díograiseach do na Stáit Aontaithe. Agus mar sin, in ainneoin a údarásachais, d'oir sé go leor do Mheiriceá. Agus ní raibh ach an dream radacach ar chlé ag iarraidh é a threascairt.
  Lean an Rúis cúrsa ar son Mheiriceá... Murab ionann agus Yeltsin agus Putin, bhí Zyuganov géilliúil do Mheiriceá. Thairis sin, ba é an rud go beacht ná gur cumannach é a rinne níos pro-Mheiriceánach é. Ós rud é go raibh sé níos éasca dó a imirt ar tírghrá.
  Chuir an tAontas Eorpach an Rúis san áireamh go luath ina chomhdhéanamh. Agus tíortha CIS eile. Agus mar sin, nuair a toghadh Zyuganov in 2016 ar feadh téarma eile, tar éis dó a bheith i gceannas ar feadh fiche bliain agus tar éis é a thoghadh don séú huair, rinneadh ionsaí air. Cosúil, a stór, cé chomh fada is féidir leat suí ar an ríchathaoir? Tá sé mígheanasach cheana féin! B"fhéidir go bhfuil sé in am imeacht. Ach ní raibh Zyuganov ag iarraidh a fhágáil. Agus reáchtáladh toghcháin 2020 cheana féin faoin eipidéim coronavirus. Agus ag an am céanna sa Rúis agus sa Bhealarúis. Bhí an dá Zyuganov agus Zenon Poznyak seachtó a sé bliana d'aois cheana féin. Ach lean siad go stubbornly le cumhacht. Agus ní raibh siad ag iarraidh imeacht.
  Sa Bhealarúis, bhí an geilleagar a bheag nó a mhór gnáth. Ach tá na fadhbanna níos measa ag an choróinvíreas. Agus d'ardaigh an chlé nua bratach na réabhlóide. Agus cúisigh siad Zenon Poznyak as calaois olltoghcháin.
  Sa Rúis, freisin, míshuaimhneas na láimhe clé. Agus Zyuganov tofa cheana féin don seachtú téarma ... Ach freisin faoi na guise an coronavirus agus ní go hiomlán macánta. Agus anseo, freisin, d'éirigh na daoine amach. Ach chuir na póilíní na círéibeacha faoi chois fós.
  Dúirt Zenon Poznyak, go mb"fhéidir go mbeidh a théarma ar an gceann deireanach agus go n-éireoidh sé as a phost do dhaoine óga. Agus is é sin i ndáiríre fiche sé boird i bhfad ró.
  Ach caithfimid déileáil leis an choróinvíreas. Agus ansin beidh saol sona sásta arís.
  Dúirt Zyuganov freisin gurb é an seachtú téarma deiridh a bheadh aige. Go ginearálta, tugann seacht dtéarmaí sonas. Agus beidh cumannachas sa Rúis. Agus cruthóidh siad vacsaín, agus éireoidh sé níos éasca do gach duine.
  Agus d'éist daoine leis seo ... Go deimhin, is cosúil go bhfuil sé sách maith chun cónaí sa Rúis. Thug na Cumannaigh níos mó saoirse ná faoi Putin. Mar shampla, díoladh alcól san oíche. Agus beoir i stallaí, agus cuireadh cosc ar a fógraíocht ar an teilifís. Agus le tobac bhí sé níos boige. Agus thosaigh siad fiú marijuana a dhéanamh dleathach. Agus póstaí comhghnéis.
  An dara ceann, dála an scéil, Zyuganov pollta go pearsanta tríd. Ina theannta sin, mhol an Pápa féin fiú póstaí den sórt sin a choróin, rud a d'eascair imoibriú casta go ginearálta. Ach is féidir leis na meáin tionchar a imirt ar thuairim an phobail.
  I roinnt áiteanna, tá striapachas dleathach cheana féin. Sea, bhí níos mó agus níos mó saoirse sa Rúis. Agus bhí na Cumannaigh ina liobrálacha díograiseacha. Agus cinnte míorúiltí é i criathar.
  Ach go ginearálta tá sé nádúrtha. Lean Gennady le beartas a bhí níos pro-Iarthair ná oidhre Yeltsin Putin. Lena n-áirítear toisc go raibh sé ina chumannach.
  Agus tá sé seo loighciúil.
  Lean na cumannaithe freisin leis an bpolasaí maidir le príobháidiú, méadú ar úinéireacht phríobháideach sa gheilleagar.
  Go ginearálta lean Zyuganov polasaí cairdis leis an tSín. Agus d'éirigh sé go páirteach.
  Ach bhí na Stáit Aontaithe te agus cairdiúil freisin... níor tháinig Trump i gcumhacht. Agus bhí Hillary Clinton. Toghadh í don dara téarma. Sna Stáit Aontaithe, níor fhorbair an coronavirus chomh láidir faoi uachtarán mná agus a bhí faoi Donald Trump.
  Go ginearálta, bhí Meiriceá ar ardú gan fasach. Dúirt go leor: déanann cumhachtaí níos airde pátrúnacht do mhná. Agus go deimhin, conas is féidir an t-ádh a bhaint den ghnéas níos laige, nó in áit an gnéas cothrom. Agus chosain an coronavirus faoi uachtarán mná na Stáit Aontaithe.
  Rinne Zenon Poznyak roinnt leasuithe sa Bhealarúis. Phríobháidigh sé maoin, laghdaigh sé cánacha, agus d'fhorbair sé gnó príobháideach. Agus d'athchóirigh sé na póilíní freisin, agus d'athshlánaigh sé na seirbhíseach faisisteach go léir. Ar an gcéad dul Ostrovsky. Agus ar ndóigh ardaíodh an chomhairle lárnach don bhratach.
  Thosaigh Hitler á fhoilsiú agus á mholadh. Agus scartálann séadchomharthaí Sóivéadacha. Lena n-áirítear Lenin. Agus ina ionad sin, thosaigh na sráideanna á n-ainmniú i ndiaidh na bpóilíní. Agus ar ndóigh bhí sé fionnuar.
  Tá caidreamh leis an Úcráin an teo. I Minsc, ainmníodh an tsráid i ndiaidh Stepan Bandera. Agus sráid amháin eile ainmnithe i ndiaidh Dzhokhar Dudayev. Rinneadh scannáin faoi náisiúnaithe Bealarúisis. Agus tá an teanga Rúisis teoranta. Ach níl aon toirmeasc iomlán ann. Mar sin sa Rúis tá réimeas pro-Iarthair, agus tá sé san Aontas Eorpach agus NATO.
  Leathnaigh an tAontas Eorpach agus rinneadh Aontas Eora-Áise de. Ní raibh cónaí sa Bhealarúis dona i dtéarmaí ábhartha. Bhí go leor saoirse ann freisin. Chuir sé go leor Eoraip i gcuimhne dom. Is córas foirmiúil ilpháirtí é, ach is é an Fronta Coitianta Bealarúisis atá i gceannas.
  Tá Páirtí Cumannach sa Bhealarúis freisin, ach is freasúra foirmiúil agus póca é.
  Is féidir caidreamh leis an Rúis a ghlacadh a bheag nó a mhór. Agus fiú cairdeas leis na Polannaigh.
  In ionad an rúbal, tá thaler ann, atá thart ar cóimhéid leis an Euro. Tá boilsciú beagnach nialas.
  Tá daoine i gcoitinne sásta níos mó nó níos lú le Poznyak. Tuarastal breis is míle dollar. Tá an dífhostaíocht íseal, is beag nach bhfuil praghsanna ag ardú. Tá an teanga Rúisis le fáil freisin. D'oscail siad fiú scoileanna Rúisis anseo agus ansiúd.
  Bíonn alcól saor agus díoltar é 2012 i ngach stalla. Chomh maith le pornagrafaíocht ar fáil. Tá saoirse iomlán ar an Idirlíon.
  Agus cé eile atá ag teastáil ó Lenin? Ina áit sin, bhí ardmheas ar iarphóilíní. Agus tá Zenon Pozniak bródúil as.
  Armas Tóir na Bealarúise, agus tá an bhratach Bán-Dearg-Bán. Ar an iomlán, tá sé go maith.
  Thóg siad dosaen gléasra cumhachta núicléiche agus dhíol siad leictreachas leis an Eoraip. Ag an am céanna, tá go leor bóithre agus autobahns tógtha ag an mBealarúis.
  Tá teampaill á dtógáil freisin, go háirithe go leor cinn Chaitliceacha. Sea, tá ardmheas ag Caitlicigh sa Bhealarúis.
  Tógadh fiú an eaglais Chaitliceach is mó ar domhan i Minsc. Agus bhí Zenon Pozniak an-bhródúil as. Agus bhí an séipéal i ndáiríre an-álainn le domes órga, de réir thraidisiún na Orthodoxy. Thionóil an Pápa agus an Patriarch Moscó roinnt cruinnithe agus aontaithe i gcairdeas i gCríost.
  Suimiúil go leor, ní raibh Saddam Hussein threascairt, ach thit faoi Mheiriceá, ag éirí ina vassal géilliúil. Agus ar ndóigh bhí sé iontas mór. Ba léir cé atá láidir, rialaíonn sé.
  Tá moill éigin tagtha ar fhorbairt na Síne. Agus ann, freisin, tá na daoine buartha, tá siad ag iarraidh athruithe daonlathacha.
  Tá fadhbanna fós ag an domhan, ar ndóigh. Ach ar bhealach níos éasca agus níos ciúine.San. Gheall Zenon Poznyak, a toghadh gan don seachtú téarma, go bhfágfadh sé ag deireadh an téarma sin agus go n-éireodh leis na daoine óga. B'fhéidir fiú bean. Agus ghlac gach duine go dearfach leis sin.
  Agus Aire Gnóthaí Eachtracha na Rúise ar feadh ceathrú céad bliain, Vladimir Zhirinovsky. Cé a loves go mór, ar a laghad i bhfocail Meiriceá, cearta daonna agus luachanna an Iarthair.
  
  AN DOMHAN IONTACH NA TSAR RÚIS
  Ní bhfuair an tAimiréal Makarov bás... D"aistrigh cosán an long chogaidh Petropavlovsk beagán, agus d"fhan an ceannasaí cabhlaigh legendary beo. Agus ní raibh an long damáiste.
  Díreach cúpla méadar aistrigh an long ar chlé, agus níor athraigh ach trifle den sórt sin cinniúint an Impireacht agus an Domhan phláinéid ar fad.
  Lean an tAimiréal Makarov ag traenáil scuadrún na Rúise go dian agus ag úsáid teicnící nuálacha. Ritheadh raonta lámhaigh, athchóiríodh longa damáiste.
  Tairgeadh gaiste suimiúil don aimiréal anseo. Ós rud é go ndeachaigh scuadrún Tóga an t-am ar fad ar an mbealach céanna, d'fhéadfaí mianaigh a scaipeadh ar a bhealach. Sa fhíor-stair, chuaigh scriostóir amháin go tóin poill cuachta scaipthe mianaigh agus dhá long chogaidh. Agus ansin dosaen iomlán destroyers mianaigh scaipthe. Agus mar thoradh air sin, séideadh dosaen long Seapáine suas.
  Bhí scaoll ann, agus rinne scuadrún na Rúise ionsaí ar na samúraí, a bhí ag lámhach go neamh-idirdhealaitheach i scaoll. Agus mar thoradh air sin, chuaigh sí go tóin poill dosaen long eile. Agus do gabhadh Aimiréal Tógó féin. Baineadh an bonn de chumhacht na Seapáine ar muir. Ach níor chríochnaigh sé ansin.
  Lean an tAimiréal Makarov ar aghaidh ag saothrú na samúraí go dtí gur chuaigh sé go tóin poill a long go léir. Agus bhí an tSeapáin gan chosaint. Bhí a trúpaí sa Chóiré defeated agus capitil.
  Ach ní raibh na samurai ag iarraidh síocháin. Agus thuirling arm an tsarist sa chathair. Agus miracle iontach. Kuropatkin iompaigh amach a bheith ní mediocrity ar chor ar bith, ach ceannasaí cumasach. Bhuaigh na Seapánaigh agus ghabh siad an Mikado. Mar thoradh air sin, ghabh an Rúis tír na gréine ag éirí go hiomlán. Agus ansin reáchtáladh reifreann agus rinneadh cúige de chuid na Rúise den tSeapáin. Agus chuir Nicholas II lena theideal - an mikado Seapánach.
  Tháinig an Mhongóil, Manchuria, an Chóiré ina gcúigí Rúiseacha. Tá méadú suntasach tagtha ar an arm ríoga.
  D'éalaigh an Rúis ón gcúlú a bhain leis an réabhlóid. Agus bhí a eacnamaíocht níos forbartha, agus bhí an t-arm iomadúla. Ní raibh aon círéibeacha, aon dúr, useless Stáit Duma. Tsarist Rúis Bhí a umar féin, fiú amháin más rud é go raibh siad éadrom, ach nimble. Agus gunnaí níos cumhachtaí, agus níos mó beaignití, sabres, gunnaí meaisín. A nuálaíocht Rúise iompaigh amach a bheith ina arm maith: cart.
  Umair roimh an gcogadh a bhainistiú chun dul isteach ar an tsraith, agus tionchar ar an gcúrsa an chogaidh. Bhí Aimiréil Makarov fós beo agus go maith. Agus d'ordaigh sé do chabhlach na Rúise Briseadh na Gearmánaigh ar muir.
  Thosaigh an cogadh i 1914 agus ón tús chuaigh sé go rathúil don Rúis tsarist. Go huimhriúil níos fearr, aonaid Rúisis le umair éadrom "Luna" -2 brúite na Gearmánaigh. Agus chuaigh sé ar aghaidh gan sos. Bhuaigh Kuropatkin an Ghearmáin, bhuaigh Brusilov an Ostair-Ungáir. Agus tháinig deireadh leis an gcogadh faoi mhí na Nollag nuair a gabhadh Beirlín.
  An Tuirc, a bhainistiú freisin chun dul isteach sa chogadh, bhí defeated. Agus bhuaigh an Rúis tsarist go muiníneach.
  Bhí an bua ag an gCéad Chogadh Domhanda agus bua fíor. Fuair an Rúis Tsarist críocha móra. Klaipeda, Galicia, Poznan, réigiún Krakow. Chomh maith le ríocht na Seice , Slóvaicis , Ungáiris . Mhéadaigh an Rómáin a críoch, ach rinneadh vassal de chuid na Rúise de. Tháinig Iúgslaiv ina vassal de chuid na Rúise freisin.
  Bhí an Tuirc roinnte agus imithe ó léarscáil pholaitiúil an domhain. Rinneadh Rúiseach de Áise Mion, tuaisceart agus lár na hIaráice, tuaisceart na Siria agus an Phalaistín. Ach d'fhill an rud is mó ar Constantinople agus an caolas.
  Conas a tháinig méadú ar an Impireacht Impireacht?
  Ach ní hé sin go léir. Roinn an Rúis agus an Bhreatain an Araib Shádach freisin. Ansin Iaráin - an t-ionad agus an taobh ó thuaidh chuaigh go dtí an Rúis. Agus ansin Afganastáin.
  Agus mar thoradh air seo roinntear na críocha.
  Tháinig forbairt tapa ar gheilleagar na Rúise faoin Tsar Nicholas II. Agus is ar éigean a bhain fiú an Spealadh Mór i 1929 leis an Impireacht Romanov. Agus i 1932, Nicholas II, ag baint leasa as an bhfíric go raibh na Stáit Aontaithe lagú go mór go heacnamaíoch, d'éiligh ar ais Alasca. Dhiúltaigh Meiriceá. Agus ar 1 Eanáir, 1933, thosaigh an cogadh idir an Rúis agus na Stáit Aontaithe.
  Thóg Ceanada taobh Mheiriceá. Bhí mac léinn fiúntach de chuid an Aimiréil Makarov Kolchak i gceannas ar Chabhlach an Aigéin Chiúin. A chlúdaigh é féin le glóir.
  Bhí umair Rúiseacha na cinn is fearr ar domhan, bhí eitleáin na cinn is láidre. Agus is é an cabhlach is foirfe. Agus móide freisin héileacaptair, a bhí ag an am sin ach amháin sa Rúis.
  Bhí gach rud leis an rí. Agus tá Meiriceá frankly lag. Is beag umar atá aici agus tá siad sin as dáta. Tá an eitlíocht lag agus as dáta. Agus níl ach an dubhghorm níos mó nó níos lú iomadúla. Agus chuaigh an cogadh ó thús i gceann geata. Ina theannta sin, sa Rúis thóg siad iarnród go Chukotka féin. Agus tá feabhas mór tagtha ar an soláthar.
  Ba iad Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov, agus Kaleidin comharbaí láidre ar Brusilov agus Kuropatkin. Tá sé léirithe acu gur ceannairí láidre iad.
  Agus bhí umair na Rúise unmatched agus mar sin faoi uisce. Is beag umar a bhí ag na Meiriceánaigh, agus bhí fiú iad sin as dáta agus lag. Tá an eitlíocht as dáta agus lag freisin. Agus níl ach an dubhghorm sách iomadúla. Ach ar ndóigh, tá an cháilíocht agus an taithí, agus oiliúint phearsanra, níos lú ná na Sóivéide.
  Sea, agus is ceannasaí cabhlaigh den scoth é Kolchak. Agus caithfidh mé a rá go bhfuil sé an-fhionnuar.
  Tá héileacaptair Sikorsky thar a bheith cumhachtach agus millteach freisin. Agus déanann sé le tuiscint.
  Níor mhair SAM i bhfad. Beagán os cionn leathbhliana. Tá arm na Rúise an-láidir agus iomadúla. I measc rudaí eile, faoi rialú an Impireacht tsarist cheana féin cuid mhór den tSín. Agus thug sé seo méid an-mhór ar an arm. Agus sháraigh sí an chainníocht agus an cháilíocht.
  Rinneadh cúige de chuid na Rúise de na Stáit Aontaithe, cosúil le Ceanada. Agus tháinig Impireacht na Rúise i bhfad níos láidre.
  Agus tá a acmhainneacht eacnamaíoch éirithe ró-mhór agus an chéad cheann ar domhan. Seo é an chumhacht.
  Fíor, bhí an Ghearmáin Naitsíoch ann freisin. Sa bhliain 1937, chuir Hitler i gceangal leis an Ostair. Agus rinne a impireacht comhghuaillíocht leis an Iodáil agus leis an mBreatain. Cé go raibh easaontais ann leis an bhFrainc. Bhí Nioclás II seans maith go Germanophilism. Ach bhí Hitler ag magadh soir... Ach bhí eagla ar an bhFuhrer féin roimh an APSS cumhachtach. Agus mhol sé coilíneachtaí na Fraince, na Beilge, na Breataine Bige agus na hÍsiltíre a roinnt. Chuir Mussolini in iúl freisin go raibh sé ullamh le bheith in éineacht leis an Rúis. Agus mar thoradh air sin, bunaíodh comhrialtas de stáit láir.
  Agus mar sin, ar 1 Meán Fómhair, 1939, d'ionsaigh an Ghearmáin an Fhrainc, an Bheilg, agus an Ollainn, agus an Bhreatain leo. Agus rinne an Rúis tsarist ionsaí ar na coilíneachtaí san Áise agus níos faide chun na hAfraice. Chuaigh Mussolini isteach sa chogadh níos déanaí, tar éis fanacht beagán. Tháinig an Rúis Tsarist chun cinn go rathúil, ag gabháil do choilíneachtaí na Breataine san Áise agus san Aigéan Ciúin, chomh maith leis na Francaigh. Sa chéad dá mhí, gabhadh an India, an Iaráin theas, agus beagnach an Ind-tSín go léir, agus an chuid is mó de shealúchais na Breataine agus na Fraince sa Mheánoirthear. Tháinig an t-arm ríoga isteach san Éigipt.
  Ghabh na Gearmánaigh ar aghaidh an chuid is mó den Bheilg, cuid den Ollainn, cuid de dingeanna isteach sa Fhrainc. Ach níor éirigh go hiontach leo. Ní raibh an Ghearmáin ullmhaithe i gceart fós le haghaidh cogaidh. Bhí an namhaid níos mó ná na trúpaí, agus go háirithe an pearsanra agus airtléire. Agus bhí rannáin pearsanra níos mó fós ag na Comhghuaillithe.
  Thairis sin, níor forbraíodh an plean iontach a cuireadh i bhfeidhm i bhfíor-stair i 1940. Agus chuaigh na Gearmánaigh chun cinn ar an mbealach sean-aimseartha agus ní lú go rathúil.
  Mí ina dhiaidh sin, ghabh trúpaí na Rúise gach rud san Áise agus san Aigéan Ciúin agus thuirling siad san Astráil. Sa deisceart ghabh siad an Meánoirthear. Agus freisin an Éigipt, invading Aetóip, an tSúdáin, Libia agus mar sin de.
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn, agus iad beagán bogtha síos i gcathanna leis na Francaigh. Fíor, ghlac siad an Bhruiséil.
  Thiontaigh Hitler chuig an Tsar Nicholas II chun cabhair a fháil. D'aontaigh sé. Ach ar dtús, rinne na Rúiseach gabháil na hAfraice. Anseo is í an phríomhfhadhb ná an tír-raon, an stráice cumarsáide, an easpa bóithre. Agus chuir sé seo isteach níos mó ná trúpaí beaga na gComhghuaillithe.
  Ghabh na Rúiseach an Afraic ar fad i dtrí mhí, agus ar deireadh bhí siad in ann hegemony a bhunú.
  Agus ansin cheana féin i mí an Mhárta 1940, sheol trúpaí Rúise-Gearmáinis ionsaithe i gcoinne Pháras. Taobh istigh de mhí go leith, rinneadh ionradh ar an bhFrainc.
  Agus i mí Lúnasa 1940, tháinig tuirlingt sa Bhreatain ina dhiaidh sin ... Thit Londain, i gceann coicíse gabhadh Sasana agus an Bhreatain Bheag.
  Chríochnaigh an cogadh le forghabháil na gcoilíneachtaí agus na tiarnaisí Comhghuaillithe go léir, agus an Bhreatain. Tá deighilt an domhain imithe. Fuair an Rúis beagnach gach coilíneacht Allied. Fuair an Ghearmáin an méid a cailleadh sa Chéad Chogadh Domhanda ar ais, agus na teorainneacha in iarthar na bliana 1914, chomh maith leis an Namaib. Fuair an Iodáil an Aetóip agus an Túinéis. Áiríodh an Bheilg agus an Ísiltír agus Lucsamburg sa Tríú Reich le roinnt neamhspleáchais. Chaill an Fhrainc agus an Bhreatain a gcuid coilíneachtaí go léir, agus d'aithin siad cosaint na Rúise orthu féin. Chuir sin deireadh leis an gcogadh.
  I mí Eanáir 1941, fuair Nioclás II, tar éis dó breis agus sé bliana is daichead a ghnóthú, bás, ag dul síos sa stair mar an monarc Rúiseach is mó riamh agus na pobail. Tháinig a mhac Peadar Alekseevich, nó Peter the Fourth, i gcomharbacht air in aois a naoi. Faoi dó, ar ndóigh, bunaíodh Regency.
  Tá an Rúis anois ina hegemon domhanda, agus tá a arm gan líon. Cheana féin i 1943, d'eitil an chéad cosmonaut Rúise isteach sa spás.
  Agus i 1949, d'eitil na Rúiseach go dtí an ghealach ... Ach níl anseo ach tús an spáis gong. Bheadh gach rud go breá, ach...
  Níorbh fhéidir Hitler cur i gcoinne agus ar 20 Aibreán, 1953 ionsaigh an Rúis, ag tosú le cogadh. Labhair mac Mussolini, chomh maith le Franco agus Salazar, ar a thaobh. Agus bhog siad go dtí an Rúis Tsarist.
  Anois tá deis ag garmhac Nicholas II é féin a chruthú agus clú domhanda a thuilleamh.
  Ar ndóigh, ní raibh na Gearmánaigh ach ar dtús in ann ding isteach. Agus ansin na trúpaí Rúise, ag tarraingt suas fórsaí breise, sheol counterattack. Bhí ionsaitheacha sách rathúil agus an Iodáil. Bhris Mussolini Jr. go tapa. San Afraic, buaileadh na hIodálaigh go tapa freisin. Sa chéad dá mhí, rinne arm an tsarist an bua ar an Iodáil, agus ghabh siad na coilíneachtaí namhaid go léir san Afraic. Agus chaith na Gearmánaigh go dtí an Oder.
  Ansin arís an ionsaitheacha agus i Lúnasa Tógadh Beirlín. Agus ansin an ionsaitheacha agus go luath i mí na Samhna 1953, bhí an Tríú Reich áitithe go hiomlán. D"éirigh le Hitler éalú go dtí an Airgintín. Ach bhí trúpaí Rúiseacha sa tóir air. Agus i 1954, bhí conquered Meiriceá Laidineach ar fad. Fuarthas Hitler i mí Feabhra 1955. Bhí triail ann ... Agus ar 20 Aibreán, 1956, crochadh an Fuhrer.
  Mar sin cuireadh deireadh le gairm trua seo an tsíoraí. Chinn Peadar an Ceathrú tír uile Impireacht na Rúise a aontú agus a áireamh, ag aontú na daonnachta. Agus thaitin go leor daoine é freisin.
  Agus mar sin tháinig cruth ar Impireacht amháin de chineál aonadach i 1970. Tír iontach an Rúis saor in aisce,.
  Agus tá próiseas forbartha ar an gcóras gréine agus spás. Agus éiríonn gach rud níos síochánta agus níos intuartha.
  Agus anois, i 1975, tá cosmonauts na Rúise cheana féin ar Plútón. Agus tá pláinéid uile an chórais gréine conquered.
  Agus ansin eitiltí isteach sa spás agus go dtí na réaltaí. Agus tá na heitiltí seo an-suntasach.
  Sa bhliain 2000, cuireadh tús leis an gcéad turas idir-réaltach. Agus deich mbliana ina dhiaidh sin d'eitil siad go dtí an chéad phláinéid Sirius.
  Agus i 2022, sáraíodh luas an tsolais don chéad uair ar long réalta. Agus is iontach sin.
  Faoin mbliain 2500, bhí an cine daonna daonra sa réaltra.
  Faoin mbliain 3000, bhí imeall na cruinne sroichte ag daoine.
  Faoin mbliain 4000, bhí na haibhneacha aonair ama oscailte agus tugadh eochair na neamhbhásmhaireachta agus aiséirí na marbh dóibh.
  Faoin mbliain 5000, bhí foghlamtha acu conas cruinneanna a chruthú agus chuir siad bundlíthe uile na fisice faoi seach.
  Faoin mbliain 10,000, d'éirigh daoine na mairbh go léir, agus rinne siad máistreacht go hiomlán ar rúin na cruinne agus tháinig sé beagnach omnipotent, ag cruthú cruinne. I measc na resurrected bhí Adolf Hitler. Cuireadh go príosún é le haghaidh athoideachas.
  Faoin mbliain 20,000, tá smacht ag daoine demiurge ar an hypermegaverse. Tá siad hyper-uilechumhachtach agus go hiomlán sásta. Ní hamháin go bhfuil na daoine go léir aiséirí ó mhairbh, ach ní bhfuair siad bás ar chor ar bith. Bainte amach neamhbhásmhaireacht iomlán. Comhlíontar gach mian. Agus go ginearálta - tá gach rud chomh iontach go bhfuil na féidearthachtaí do gach duine beagnach gan teorainn!
  
  Athróidh Aisling HITLER STAIR AN DOMHAIN ARÍS
  Cuireadh iachall ar thrúpaí Mheiriceá as Hondúras go déanach i mí Feabhra agus go luath i mí an Mhárta. Bhog an troid go dtí deisceart Mheicsiceo. D'athraigh na ceithre chailíní cáiliúla an umar go dtí an modhnú is déanaí ar an E-50. Tá an carr i ndáiríre ultra-nua-aimseartha, á rialú ag luamhán stiúrtha, sách éadrom ag 65 tonna le inneall de 1550 horsepower.
  Is é 250 mm an armúr tosaigh, is é 170 mm an armúr taobh, agus fiú ag fána suntasach. Ach mar gheall air seo, tá na cailíní san umar beagán cramped. Níl sé chomh compordach anseo mar atá sa "Tiger" -2, agus mar sin tá an carr comhdhlúite agus go háirithe an leagan amach. Ach anois ní féidir leis an umar a threáitear ag umair Mheiriceá, fiú nuair a lámhaigh ar an taobh ag raon gar. Tá cosaint den sórt sin in ann lámhaigh an IS-2 a sheasamh.
  Tá áthas ar na cailíní agus téann an carr go tapa go leor. Agus é ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, deir Gerda:
  - Seo meaisín! Sárshaothar i ndáiríre!
  Freagraíonn Charlotte:
  - Tá na taobhanna an-fhána agus tá an phaiste cúng, níl aon bharr beagnach ann. Ní féidir leat meaisín den sórt sin a bhriseadh, ach níl sé compordach!
  Dúirt Gerda go díograiseach:
  - Ach éifeachtach! Agus go hiomlán impenetrable!
  D'fhreagair Magda le gáire:
  - Mar a fheicimid, Dia patronizes Ghearmáin!
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  - Tá bua againn féin! Agus is é seo an croílár ár straitéis!
  Dúirt Gerda go díograiseach:
  - Go dtí le déanaí, bhí an chuma ar an umar "Lion" dúinn teorainn na foirfeachta. Agus anois tá an carr fiche cúig tonna níos éadroime, surpasses an "Lion" i armúr agus cathéide, agus go háirithe i tiomána feidhmíochta. Mar sin ní féidir le Meiriceá sinn a bhriseadh!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Ná bris é! Brisfimid iad go léir!
  Anseo i radharc Magda chuma "Sherman". Chuir an cailín diúracán díreach chuig an sprioc. Bhris an carr.
  Fós féin, ní mór a admháil go bhfuil na Meiriceánaigh i dtógáil umar noticeably taobh thiar. Is léir nach bhfuil "Sherman" ag tarraingt i gcathanna, agus níl "Pershing" ach beagán níos fearr. Thairis sin, bhí an chuma ar na Pershings sa tsraith ach amháin ag tús an cúigiú bliain is daichead, agus ina paraiméadair atá cosúil leis an tsamhail Panther luath. Punches E-50 Meiriceánaigh ar fad níos mó ná cúig chiliméadar.
  Tá na cailíní an-bhródúil as a leithéid de fheabhas dá n-arm. Agus feadaíonn siad amhráin.
  Scaoileann Magda arís, bhuaileann sí tríd, an uair seo Sherman faoi sciath, agus chirps:
  - Scaip an liathróid agus rushed amach ag gallop!
  Níor chabhraigh fiú na scáileáin "Sherman". Tá umar Gearmánach á thiomáint féin. Crushes na coisithe le boilb. Cailíní feadóg amhráin ar harmonicas. Splattering fola faoi na rollóirí. Gluaiseann an umar tapa go leor, agus tá a rianta níos airde agus inaistrithe, agus iad sách éadrom.
  Tá na cailíní ag feadaíl... Dúirt Gerda:
  - Is é Meicsiceo an tír dheireanach ar an mbealach go dtí na Stáit Aontaithe Mheiriceá. Tá an oiread sin príomhchathracha éagsúla glactha againn cheana féin. Agus conquered an oiread sin tíortha! Thosaigh muid an chéad conquest ón Ostair agus anois táimid ag bogadh go Cathair Mheicsiceo! Is cuideachta glórmhar é ár gcuideachta mhíleata!
  D'fhreagair Christina go loighciúil:
  - Ar an gcéad dul síos, táimid níos fearr ná ár opponents san eagraíocht. Is tír bheag í an Ghearmáin. Is iad na Gearmánaigh na daoine is disciplínithe agus is mó eagraithe ar domhan. Chomh maith le réimeas Sóisialach Náisiúnta totalitarian. Rud a chuir neart agus eagraíocht linn freisin. - Rith an cailín a cos lom ar thaobh armúr cóimhiotail an chabhail agus lean ar aghaidh. - Ansin buanna iontach ár nGinearál agus, ar an gcéad dul síos, Hitler. Tá ár gcéilí comhraic briste againn píosa ar phíosa. Agus ansin fuair siad an teicneolaíocht is fearr ar domhan. Mar sin anois tá bua romhainn! Agus osclaíonn an Tríú Reich a sciatháin ar fud an domhain!
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Ba é an geimhreadh a dó is daichead an ceann ba mheasa. Bhí an bua againn san Afraic agus in aice le Moscó. D'fhág siad Tikhvin agus Rostov-ar-Don. Agus gabhadh fiú Kharkov ag na Sóivéadaigh. Agus chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh inár gcoinne. Sin nuair a bhí an chuma air nach raibh na scálaí inár bhfabhar agus bhí an duibheagán romhainn. Ach thug an earraigh buanna nua dúinn. Agus ó shin i leith, tá gach rud imithe inár bhfabhar!
  Magda fired. Lámhaigh síos gunna Meiriceánach agus chirped:
  - Ach fós, gan idirghabháil cumhachtaí níos airde, ní bheadh ár n-arm in ann a leithéid de rath a bhaint amach! Naimhde níos fearr a bhuachan! Seo lámh Dé!
  
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair:
  - Aontaím go bhfuil Dia! Ach ní Dia: Abraham, Isaac agus Jacob! Agus de réir dealraimh an Aryan, aon agus Dia Uilechumhachtach! An té a chruthaigh na cruinne agus a roghnaigh na Gearmánaigh mar a mhuintir!
  Chlaon Charlotte agus dheimhnigh:
  - Cinnte! Ní hé Dia Isaaic ár nDia! Agus dá mba mhuintir Dé na Giúdaigh i ndáiríre, ní bheadh an bua againn! Agus más ea, is bréag é do Bhíobla Magda! Agus tá sé in am agat an Chríostaíocht a thréigean i bhfabhar aondiachas Aryan!
  Bhí fuaimeanna cosúil le tine gunna meaisín ag focail Charlotte.
  Chuir Christina leis:
  - Agus tá sé cosúil le tréas, a bheith ina Chríostaí. Tar éis an tsaoil, tharlaíonn sé go bhfuil tú ar son an tsíocháin - bhuail siad tú ar an leiceann ceart, cas ar chlé!
  Chonaic Gerda oiriúnach a chur leis:
  -Agus is dóigh leat go bhfuil slánú ó na Giúdaigh! Agus tá sé seo go ginearálta - cosúil le betrayal!
  Chuir Magda in aghaidh go fonnmhar:
  - Ní cheapaim! Is é mo thuairim Dia amháin! Agus ní Giúdach, agus ní Aryan!
  Charlotte yelled ar ais.
  -Conas nach bhfuil sé Aryan! Ach Aryan agus nach lú!
  Dúirt Gerda go comhréitigh:
  Agus freisin teicneolaíocht! Cár thosaigh muid? I Meán Fómhair 1939 ní raibh acu ach sé rannán umar. Agus tá beagnach gach umar éadrom, níos lú ná fiche tonna. Anois níl a fhios agam féin cé mhéad rannán atá againn, ach táimid ag marcaíocht ar an umar is fearr ar domhan. Tá ár bhfeithicil gan sárú i dtéarmaí armála, armúr, feidhmíocht tiomána, agus ag an am céanna, níl sé uafásach i dtéarmaí meáchain.
  Is cuimhin liom tástálacha an chéad "Tíogair", ansin ar lá breithe Hitler ar 20 Aibreán, 1042.
  Stop an cailín agus, ag glacadh anáil, lean ar aghaidh.
  - Ansin bhí an "Tíogair" cheana féin ar an umar is fearr ar domhan. Ach ní féidir a fheidhmíocht tiomána a mheas sásúil. Ach ar an láimh eile, thug an gunna troid go maith, agus bhí an armúr oiriúnach go leor don nóiméad sin. Agus d'iompaigh an umar féin go maith, rud a rinne cúiteamh ar luas rothlaithe íseal an turret!
  Agus an daicheadmhadh bliadhain, dob ísle linn don Fhrainc agus don Bhreatain mar umar, agus a líon. Ach bhuaigh siad! Sa daicheadú bliain, bhí umair T-34 agus KV níos fearr ag an APSS ná mar a bhí againne, agus níos mó feithiclí arís agus arís eile! Ach bhuaigh muid fós! Agus is teicneolaíocht agus cúis í an mhoráltacht! Agus tá an spiorad tábhachtach!
  Thug Christina faoi deara, ag cuimilt a sála lom ar an gcos:
  - Má bhuaigh muid leis na tancanna is measa, ansin beidh an bua againn anois! Ar ndóigh, ar dtús bhí níos lú againn ná naimhde. Anois tá horde bailithe againn! Cad is féidir linn a stopadh ó bhuaigh?
  D'fhreagair Gerda le gáire:
  - Sílim go bhfuil na príomhdheacrachtaí taobh thiar dúinn! Tá uimhreacha againn anois fiú
  Róthrom. Ní dóigh liom go mbeidh fadhbanna ag an gcuideachta i gcoinne na SA.
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  - Ní chreidim go bhfuil rud éigin ag Meiriceá inár gcoinne! Níl ina Sherman ach farae gunna, agus níl a Pershing ach beagán níos fearr. Agus iad i gcoinne ár n-umar, níl aon gunnaí acu!
  Chonaic Gerda oiriúnach a chur leis:
  - Agus in aerárthaí scaird níl aon rud acu lenár bhfabhcún a chlúdach. Thairis sin, a bhfuil an oiread sin sclábhaithe, agus nach bhfuil muid níos lú ó thaobh líon na Yankees!
  D"aontaigh Christina leis seo:
  - Tá trealamh againn - an Eoraip ar fad agus cuid den APSS. Agus oibrithe - leath an domhain! Táimid tar éis ár monarchana a aistriú chuig modh oibríochta trí-shift, agus táimid ag tógáil monarchana nua! Ní bheidh na Meiriceánaigh in ann freagra neamhshiméadrach a thabhairt dúinn, mar gheall ar an líon. Ní fánach an oiread sin lámha a bheith acu!
  Rinne Charlotte giggled agus bhog sí a glúine isteach sa chathaoir, ag caoineadh:
  Ní bheidh siad siméadrach! - Bhris an cailín ar an "Deontas" agus chuir sé leis. - Agus má thosaíonn trealamh a tháirgeadh, ansin ach amháin chun scóir chomhrac a bhailiú againn!
  Dúirt Magda go suaimhneach:
  - Ach nuair a saol ... Is é sin, múineann an saol nach bhfuil sé riachtanach a scíth a ligean ag an nóiméad cinntitheach!
  D"aontaigh Gerda leis seo, agus chas sí an luamhán lena méar nocht, dúirt sí:
  "Agus fanaimid ar an airdeall go dtí an deireadh!"
  Tharraing Charlotte a ABS faoisimh isteach agus mheabhraigh sí:
  - Táimid tar éis teacht i bhfad... Ón T-1 measartha go dtí an fathach E-200. Agus is clocha míle iad seo, ar ndóigh, d"fheachtas laochúil! Ar an mbealach céanna, ní rachaidh ár n-umar riamh go miotail!
  Ar deireadh, tháinig na cailíní trasna ar dhosaen umar Meiriceánach. Ocht Shermans, dhá Deontas agus dhá Pershing. Bhí scáthchruth níos ísle ag an gcarr deireanach agus níl sé chomh suntasach. Tá sé níos éasca dul isteach i umar ard. Ghlac na cailíní sealanna lámhach. Tá siad go léir géar agus tá freagrúlacht iontach acu. Cruaite agus oilte. Ritheadh cuid shuntasach den Dara Cogadh Domhanda agus thug sé cuairt ar thíortha éagsúla ar fud an domhain. Is cailíní den scoth iad i ndáiríre.
  Agus ba iad na Shermans na chéad a phléasc. Agus tá an fad níos mó ná cúig chiliméadar. Ní féidir leis na Meiriceánaigh a ngluaisteán a fháil fós.
  Ag lámhach, thug Gerda faoi deara:
  - Tá an gunna is fearr againn! Poill sé gach rud ó achar de cath fíor, agus soláthar sách mór sliogáin. Anseo beidh 128 mm níos measa.
  D"aontaigh Magda leis seo. Tar éis an Sherman a lasadh agus a bhriseadh, dúirt an cailín:
  - Tá stoc na sliogán don chaighdeán seo níos ísle. Ach i bprionsabal, níl airm 88-mm dona i bprionsabal!
  Bhris Charlotte agus chuir sí isteach:
  - Ag faire ar cad!
  Sheas Gerda go géar:
  - Agus glacfaidh an "Sherman" agus an "Panther" seo. Ceapaim go bhféadfadh gunna 75mm le stoc fada iad a thanú!
  Bhris Christina lena cos lom agus í ag sméideadh:
  - Sea, agus bheadh an soláthar sliogáin níos airde!
  Bhris Magda freisin, agus í ag brú an luamháin stiúrtha lena méara loma. An t-asal deireanach "Sherman". Aistríodh an chéad bhuille eile chuig na Grands. Tá an umar seo chomh as dáta cheana féin, agus níos measa fós armúrtha ná an Sherman. Mar sin féin, bhí umair i bhfad níos measa ag Meiriceá ar dtús ná an Ghearmáin. Sa daicheadú bliain, ní raibh ach 502 umar ag na Stáit Aontaithe, agus fiú ansin bhí go leor acu imithe i léig. Ach cheana féin sa daicheadú bliain, a tháirgtear na Meiriceánaigh níos mó ná trí mhíle umar. Agus ansin bhí an Sherman. Cad is féidir a rá faoin gcarr seo? I dtéarmaí armúr tosaigh, sháraigh sé an T-34-76 beagán fiú, agus bhí sé beagán níos lú ná cumhacht millteach an ghunna. Sea, agus i bhfeidhmíocht tiomána. Ach ar an láimh eile, tá optaic agus infheictheacht i bhfad níos fearr ná na cinn Sóivéadach.
  Ansin bhí an Sherman M 4 le feiceáil cheana féin sa cheathrú bliain is daichead.Tá an umar inchomparáide i armúr agus armáil leis an T-34-85 agus beagán níos lú ná an Panther simplí agus go suntasach go leor leis an Panther -2. Fós níos déanaí, bhí an chuma ar an firefly "Sherman", le níos faide-barraille gunna 17-punt. Bhí an umar seo níos fearr ná an T-34-85 Sóivéadach san armáil, ach ní raibh sé an-ollmhór.
  Rinneadh modhnú sciath ar an Sherman freisin le tréithe tiomána níos measa, níos troime, ach le armúr 152 mm. Ach freisin nach bhfuil an chuid is mó ollmhór. Go dtí seo, níor tháinig na Gearmánaigh ach ar ghnáth-M4anna.
  Ach anois tá na "Grands" críochnaithe, agus anois an umar Pershing réasúnta nua.
  Mhol Gerda:
  - A ligean ar a fháil beagán níos gaire. Seans go mbeidh armúr níos tibhe ag an ollphéist seo!
  Charlotte grimaced contemptuously.
  - Ná bí buartha! Níl ach 102 milliméadar aige. Dhá thonna is daichead atá sa charr, ach d"fhág sé an Sherman láidir!
  Rinne Gerda gáire agus mhol sé:
  - Ansin a ligean ar shoot!
  Choinnigh Magda amach a cos cise, lom. Cé mhéad clocha géara éagsúla éagsúla, gaineamh te fásaigh, dealga na dufair, sneachta na Rúise a bhfuil a boinn lom, leaisteacha, galánta ar eolas aici. Bhrúigh sí méara fada míne le tairní máthair-phéarla ar an gcnaipe luamhán stiúrtha.
  Agus scaoil diúracán pollta armúr le croí úráiniam. Agus chirped sí le gáire:
  - Go mbeadh solas ann duit!
  Tá éifeacht millteach ollmhór ag an gunna 105 mm. Agus chaill "Pershing" leath den túr.
  Chroith Gerda a cíoch ard, daingean agus dúirt:
  - Faraoir, ní fhéadfadh "Tíogair" é seo a dhéanamh! Ní raibh cumhacht punching aige! Ach fós féin, tá sé níos fearr ná an Sherman.
  Dúirt Magda go amhrasach:
  - Breathnú ar cad. Má tá scáileáin ar crochadh ar an "Firefly", ansin ní bheidh sé níos measa ná an "Tíogair", a chosaint níos fearr fós sa mhullach!
  Chroith Gerda a ceann go feargach. Lámhaigh ag an umar. Agus ag críochnú an deiridh "Pershing" cuireadh leis:
  - Is é ár "Tíogair" fós níos costasaí, seo go léir exotics an Iarthair, agus perversions Rúisis. Creidim inár bua, fiú le umair T-4, mar sin bíodh!
  Dhá cheann déag de ghluaisteáin, chliceáil na cailíní cosúil le síolta. Ní raibh siad fiú lámhaigh ag. Achar fada pianmhar do ghunnaí Meiriceánacha.
  Téann na cailíní agus gáire. Maith dóibh.
  Cuireann Charlotte tús leis an giúiré aithnidiúil arís:
  - Ní hea, Magda! Ba cheart duit an Chríostaíocht a thréigean uair amháin agus go deo. Seachas sin, beidh tú i do fhealltóir ionchasach!
  Arsa an cailín donn órga:
  - Ní! Táim tiomanta don Tríú Reich, ach ní thréigeann mé Íosa Críost ach an oiread!
  Bhuail Gerda a cos álainn mhatánach ar an armúr lena bonn lom agus dúirt:
  "Ach ní cóir Críost a shéanadh!" Ach ní mór dúinn a admháil go raibh sé ina Gearmánach sa flesh, agus ní Giúdach, agus beidh gach rud ceart go leor!
  D'fhreagair Magda le gáire:
  - Gearmáinis... Ach cad mar gheall ar fhianaise an Bhíobla?
  Dúirt Gerda go géar:
  - Ansin tú Bíobla! Má tá Príomhchaifé ann!
  Chroith Magda a ceann.
  - Ní nochtadh Dhiaga é Mein Kaf. Agus obair duine amháin, fiú ceann den scoth! Creidim i cad a thagann ó Dhia!
  Ansin scairt na laochra go léir le curfá:
  - Is é ár nDia Adolf Hitler!
  D'fhreagair Magda go cróga:
  - Ach ní raibh sé Hitler a conquered agus a chruthaigh na cruinne!
  Bhuail Gerda go feargach a sála cruinn ar an armúr agus dúirt:
  - Agus níl sé seo á phlé againn a thuilleadh! Cé a chruthaigh na cruinne, inseoidh am!
  Mhol Charlotte:
  - Is fearr do chailíní an cheist a chur orainn féin - cad a dhéanfaimid tar éis an chogaidh?
  Rinne Christina gáire agus mhol sí:
  -Rachaimid le gnó! Is é seo an chuid is fearr is féidir linn a dhéanamh!
  Chlaon Gerda comhaontú lena ceann sneachta-bán:
  - Ar ndóigh, i mbun gnó! Nó b'fhéidir go mbeimid ag gníomhú i scannáin?
  Rinne Magda aoibh agus mhol sí:
  - Agus cad? Is leanúint maith de ghairm bheatha é seo! Tar éis an tsaoil, tá scannáin iontach!
  Rinne Gerda gáire, rith sí thar a preas faoisimh agus dúirt:
  - Agus cé a bheadh agat ag imirt? Aingeal cad é?
  Dúirt Magda le cuma languid:
  - Cén fáth nach bhfuil? Toisc go bhfuil an cuma ceart agam. Ba mhaith liom a insint faoi Íosa Críost do gach believers! Bheadh sé sin ina shábháil tarrthála!
  Chroith Gerda a ceann go diúltach agus mhínigh:
  - Sa reiligiún Aryan nua níl a leithéid de rud agus slánú. Go deimhin, is é croílár an ordaithe don Aryan freastal ar an Reich. Agus an chuid eile - géilleadh don Aryans! Mar sin ní féidir linn sinn féin a shábháil, ach riail!
  Is cailín í Christina le copar, ach le meascán de ghruaig bhuí, deimhnithe:
  - Sea, táimid ag rialú agus conquer! Sa domhan seo, táimid i trúpaí an Tríú Reich. Sa mhéid sin beidh ár n-arm féin againn. Agus beidh muid conquer universes eile. Tá gach rud sa saol seo coibhneasta... Sílim go mbeidh cogadh, féastaí, agus eastáit! Comhcheangail de taitneamh a bhaint as an domhan, agus cluiche spreagúil cogaidh!
  Is cailín í Charlotte a bhfuil gruaig chopair-dearg uirthi, agus í ar aon intinn léi.
  - Cinnte! Toisc go bhfuil saol fíor-síochánta leadránach ... Táimid chomh cleachtach le troid go bhfuil sé éirithe mar arán dúinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Ina ionad sin, fiú aer! Nó uisce measctha le fíon milis!
  Dúirt Magda go brónach:
  - Is mór an trua... Uaireanta tagann tonn aiféala anuas orm. Tar éis an tsaoil, tá sé dona daoine eile a mharú. Cúisímid pian agus fulaingt! Cad, leanaí gan athair!
  Chroith Gerda a ceann, ag rá:
  Táimid go léir i mbaol! Ach bí ar do chompord! Tá fear fós marfach! Agus má cheapann tú faoi, an bhfuil sé i ndáiríre tríocha nó daichead bliain ar scála na eternity? Agus an bheatha shíoraí!
  D'fhreagair Magda le osna:
  - Bhuel, má fhéachann tú go fealsúnach, ansin sin mar atá sé ... Ach i ndáiríre, ní dhéanann sé seo níos éasca do leanaí beaga!
  Chaith Charlotte a cuid gruaige copair-dearg agus hissed:
  - Samhlaigh go bhfuil siad fodhaonna! Ach ainmhithe agus beidh tú ag mothú níos fearr!
  D'fhreagair Magda, ag croitheadh deora óna fabhraí:
  - Ach tar éis an tsaoil agus ainmhithe is mór an trua! Ó... cén domhan ina mairimid! Tá gach rud simplí neamhthrócaireach! Agus rialacha báis!
  Labhair Charlotte go láidir, ag cumadh mar a chuaigh sí:
  Lig aibhneacha na fola
  ag sileadh ar an talamh,
  Lig dóibh caoineadh i bpian -
  Tinte i ngach áit!
  Agus lig an bás olc
  Rialaíonn liathróid buile,
  Faigheann sibh go léir bás
  Satan iarr tú cuntas a thabhairt!
  Lig don ghuairneáin ithe
  Sreabhadh na gcorp daonna ...
  Tá an phláinéid ag fulaingt
  Mayhem reigns!
  Chuir Gerda isteach ar a pháirtí, agus a béal scarlet á clúdach lena chos lom. Exclaimed an terminator blonde:
  - Bhuel, cén fáth mar sin Doirbh! Anseo tiocfaidh deireadh leis an gcogadh agus beidh an phláinéid faoi bhláth mar ghairdín. Sílim go bhfuil cúpla fágtha. Sé mhí eile atá i Meiriceá, bhuel, an bhliain is mó. Ansin cuirfimid an Rúis, agus ní bheidh ach an tSeapáin fós. Ach tá sé seo gearr-cónaí dúinn. Ar a mhéad, i gceann trí bliana beidh deireadh le gach cogaí... Agus ní mharóidh daoine a chéile arís!
  Mhínigh Christina:
  - Ar aon chuma, sa chogadh ... Sílim go dtiocfaidh an t-am, agus go han-luath, nuair nach bhfanfaidh ach Impireacht amháin ar domhan. Agus ansin, in aon chás, ní bheidh aon cogaí. Agus is dóigh liom, a bhuíochas le forbairt na talmhaíochta agus an eagraíocht idéalach Gearmánach, beidh an t-ocras imithe i gceann cúpla bliain freisin. Ansin beidh tithíocht a thógáil do gach duine. - Labhair an cailín le gruaig copar-buí agus figiúr matáin, caol agus breá comhréireach le díograis. "Ansin forbróidh leigheas agus scriosfar galair. Déanfaimid eitilt isteach sa spás, socróimid i saolta éagsúla. A ligean ar conquer seanaoise. Beidh gach duine óg agus álainn, cosúil le elves iontach. Nó b"fhéidir go bhfuil cogaí nua ag fanacht linn sa spás. Stellar den sórt sin le heachtrannaigh trí-armtha. Agus déanfaimid troid go dána ar son smaointe an fhaisisteachais ar fud na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gáire radiantach ar a liopaí:
  - Beimid ag troid le haghaidh gealaí amárach... A ligean ar póg!
  Dúirt Magda ar bhealach níos dóchasach cheana féin:
  - Ach tá sé níos fearr ar an mbealach seo! Ní cogaí síoraí, ach cruthú síochánta!
  Ag an nóiméad sin, rith an carr thar mianach. Chroith an umar. Phléasc an sorcóir, agus mhoilligh an carr síos beagán. Chuir Gerda glaoch ar fhoireann deisiúcháin ar an raidió. Níor bhain an damáiste an umar ar fheidhmíocht tiomána, ach laghdaigh a luas beagán. Dá bhrí sin, ní mór an sorcóir a athsholáthar go tapa. Anseo tá suíomh an fhionraí difriúil - níos áisiúla le haghaidh deisiúcháin ná an t-ordú tuislithe tréith de na "Tigers" agus "Panthers".
  Thairis sin, na cailíní warmed gladly suas sa dufair. Cén fáth nach snámh san abhainn. An umar, ar ndóigh, tá an áit te, ní féidir fiú an oiriúntóir aer dul i ngleic. Tá deisceart Meicsiceo ann fós - na trópaicí, agus i mí an Mhárta tá sé te go leor. Ach go ginearálta tá an aimsir neamhaí.
  Bhí an abhainn in aice láimhe agus chuaigh na cailíní isteach inti. Ní gá a bheith buartha faoi crogaill. Tá cogadh ar siúl anseo, agus tá gach créatúr beo ar teitheadh le fada an lá. Tá an t-uisce te agus taitneamhach le snámh ann. Shnámh na cailíní agus, ag meas ar chladach an dufair, thug Gerda faoi deara:
  -Fós, nach bhfuil ár saol devoid charm! Is dócha go mbeadh sé go maith a bheith bás a fháil cosúil le sléibhteoir, agus go léir ag maireachtáil in éineacht leis an chine daonna, ag faire ar a fhorbairt. Agus eitilt tríd an spás!
  Chlaon Cristina, ag rá go dáiríre:
  - Neamh gan pheaca, thar a bheith leadránach ... Ní fhortún sa Casino a chailleadh, ach níos fearr fós a bhuachan, gan fiach. Sea, tá cogadh andúileach ...
  Mhol Charlotte:
  - Sílim go mbeidh siad go luath a chumadh cluichí is féidir a léiriú ar an scáileán - ar nós an míleata!
  Dúirt Magda le gáire:
  - Ba chóir duit gach rud a scrios!
  Ghlac Christina é agus chan sí:
  - Is paisean é an scrios ... is cuma cén cineál cumhachta!
  Gerda, wheezing agus snorting, ag canadh:
  - Ba mhaith liom folmhú a fheiceáil os mo chomhair! Tógfaidh mé mo chaisleán ann, a bhrionglóid!
  Rinne Charlotte gáire agus mhol sí:
  - Níl, is cinnte go bhfuil sé iontach troid! Ach tá sé níos fearr fós a bhuachan!
  Exclaimed Christina ag barr a scamhóga:
  - Cuidíonn lámh dheas na bhflaitheas féin leis an nGearmáin. Ár gcreideamh Aryan, ár aondiachas uathúil! Agus an rud nach maraíonn muid déanann sé níos láidre sinn!
  Splash Gerda uisce agus d'fhreagair:
  - Sea, ní mór dúinn a bheith níos láidre! Is mór an trua nár tháinig muid ach ar mhianach frith-umar.
  Dúirt Christina go tuisceanach:
  - Agus conas a chosaint ar an boilb?
  Shrug Gerda a guaillí matáin.
  - Níl a fhios agam...
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Tá siad cosanta ó sliogáin le sciatha, agus ó mhianaigh ... Mura bhfuil siad déanta as thicker, ionas nach pléasctha!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Ansin titfidh an fheidhmíocht tiomána mar gheall ar an méadú meáchain. Dhéanfadh sé sin an umar ag eitilt!
  Dhearbhaigh Magda:
  - Sin é! Ionas go n-ardóidh an umar san aer agus nach dtiteann sé! Agus luasanna forbartha de chúig chéad míle san uair!
  Thuairiscigh Charlotte, ag splancadh, an fhaisnéis:
  - Chuala mé go bhfuil longa speisialta ag ár gcabhlach a eitilt beagán gan teagmháil leis an uisce! Agus forbraíonn siad luas trodaire scriú, agus is féidir leo trúpaí a iompar, chomh maith le ceannasacht a fháil ar muir! Beidh a leithéid de eitlíocht ar muir dofheicthe sinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Agus tá muid invincible cheana féin! Beidh sé seo a dhéanamh linn - Super invincible!
  Chas Charlotte ar a druim, chiceáil a cosa lom, chiseled san aer agus coed:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible! Is cailíní Aryan muid, marfóirí inár gcroí!
  Agus tumadh an áilleacht níos doimhne isteach san uisce. Chuaigh beagán níos doimhne. Bhuail sí a cairde ar na sála lom agus tháinig sí chun solais. Sheol sí tobair uisce, ag cooing:
  - Cén earrach maith sna trópaicí! Tá uisce cosúil le bainne gaile!
  Sheinn Gerda go magadh:
  - Tá an Afraic uafásach sea, tá, tá .... Tá an Afraic contúirteach, tá, tá, tá! Ná téigh cailíní go dtí an Afraic ar siúlóid!
  Na háille gáire. Tá an rinc scátála athraithe cheana féin - tá foirne deisiúcháin ar a ndícheall. Agus léim na cailíní ó gach cearn isteach san umar. Tá scáthchruth an E-50 íseal go leor agus níl an carr féin ró-suntasach. Chas na laochra baineanna ar an inneall tuirbín gáis agus phioc siad luas i gceann cúpla soicind.
  Dúirt Charlotte, tancaer le taithí:
  - Fós féin, tá inneall tuirbín gáis i bhfad níos fearr ná inneall díosail. Tá sé níos dlúithe agus luasghéaraíonn sé an umar níos tapúla. Tá inaistritheacht iontach ag ár gcarr!
  Sheinn Gerda le magadh:
  - Bhí sé míchúramach agus naive, bhí cuma lom óg ar na cailíní ... Bhí cuma iontach ar gach rud timpeall - trí chéad bliain ó shin!
  Dúirt Christina go díograiseach:
  - Ní! Buaileann ár gceannasaí le tuiscint ghrinn ... Cé gur cosúil go bhfuil na céadta bliain caite ó thús an chogaidh ... - Rith an cailín a lámh thar a cófra ard leaisteach agus lean sí ar aghaidh. - Ag an am céanna, uaireanta bíonn tú ag mothú mar a bhí inné! Ó, tar éis an tsaoil, tá saol daoine gearr agus ní thugtar faoi deara ar bhealach éigin!
  Dúirt Gerda go fíochmhar:
  Ach níl muid sean, an bhfuil muid? Táimid lán le neart agus fuinneamh! Agus ár cosán ó bua go
  Bua!
  Líneáil Magda túr an mheaisín-ghunna, scar sé an chill Meiriceánach, agus rinne sí:
  - Sea, creidim i ár bua ... Go háirithe anois, nuair a ní mór dúinn go léir na cártaí trump. Ach ná cuirimis an chairt os comhair an chapaill!
  Chuimhnigh Gerda le osna:
  - Albert... Is fada liom uaim an buachaill seo... Is aisteach an rud é titim i ngrá le brat, fiú má tá sé ard, le tógáil Apollo!
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  Thaitin Albert liom freisin. Tá roinnt áilleacht speisialta aige. Agus go ginearálta, déagóirí, nuair nach bhfuil a n-physiognomies clúdaithe fós le féasóg, agus nach bhfuil a gcuid gnéithe facial a foirmiú i gcrích, idirdhealú ag a charm speisialta. Agus is tábhachtaí fós, níl siad chomh mharsantach go fóill, is breá leo tú, ní do chuid airgid!
  Dúirt Christina go réasúnach:
  - Tá an ceathrar againn chomh hálainn go bhfuil grá ag fir dár gcorp ar dtús. Agus is é an méid atá againn cheana féin ár n-ioncam!
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  - Tá sé níos éasca a bheith ina bean! Cuir glaoch ar an madra, agus léimfidh sé isteach sa leaba. Ar a laghad agus tú óg. Ní bheidh tú go deo gan fear. Tá sé éasca iad a mhealladh. Ach fear, chun bean a chur a chodladh, ba chóir dó iarracht a dhéanamh ....
  D'fhreagair Charlotte go searbh:
  - Ní tusa tar éis an tsaoil... Nílimid ró-ghasta!
  Chroith Gerda a ceann cothrom sa diúltach.
  - Ní cinnte ar an mbealach sin! Is breá liom fir óga dathúla, curvy. Agus ní théim a chodladh le duine ar bith. Mar riail, roghnaíonn mé tógtha athletically. Roinnt le bolg, ní fiú ginearálta a mhealladh dom. Agus is féidir linn a roghnú!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Seo striapach ar an bpainéal, ní gá duit a roghnú. Agus freastalóidh pot-bellied, agus maol, agus sean ... Tá sé seo ar ndóigh lúide a gairm!
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Is féidir leat dul go dtí drúthlann saighdiúir ... Ansin beidh do chliaint go léir óg agus caol. Agus éagsúlacht agus níos mó nó níos lú tarraingteach ... Mar shampla, ní dhiúltaíonn mé riamh fear dathúil!
  Rinne Christina giggled agus coed:
  - Sea... Éagsúlacht ar siúl! Éilíonn gnéas miasa agus spíosraí éagsúla. Is mná óga muid agus is breá linn an aos óg... Teastaíonn uainn comhpháirtithe spóirt le colainn mhatánacha. Agus caithfidh duine déileáil le fir nach bhfuil chomh dathúil sin. Ní féidir leat ach comhbhrón a dhéanamh leis na mná seo!
  Chan Charlotte le brón:
  - Éiríonn áilleacht fear ina sclábhaí ... Agus tar éis bháis, creidim nach bhfaighidh mé síocháin, tabharfaidh mé m'anam don diabhal ar feadh oíche leat!
  Bhris Magda an gunna féinghluaiste Meiriceánach "Witch" agus rinne sí gáire:
  - Tá sé ina pheaca, cén cineál gnéas linne lasmuigh den phósadh ... Tá sé níos fearr a fhágáil smaointe lustful!
  D'fhreagair Charlotte go feargach:
  - Agus rinne tú moaned ó orgasms ní níos measa ná dúinn ... Mar sin ní ba chóir duit pórú altra hypocrite.
  Chroith Gerda a cíoch ard, daingean agus dúirt:
  - Faraoir, ní fhéadfadh "Tíogair" é seo a dhéanamh! Ní raibh cumhacht punching aige! Ach fós féin, tá sé níos fearr ná an Sherman.
  Dúirt Magda go amhrasach:
  - Breathnú ar cad. Má tá scáileáin ar crochadh ar an "Firefly", ansin ní bheidh sé níos measa ná an "Tíogair", a chosaint níos fearr fós sa mhullach!
  Chroith Gerda a ceann go feargach. Lámhaigh ag an umar. Agus ag críochnú an deiridh "Pershing" cuireadh leis:
  - Is é ár "Tíogair" fós níos costasaí, seo go léir exotics an Iarthair, agus perversions Rúisis. Creidim inár bua, fiú le umair T-4, mar sin bíodh!
  Dhá cheann déag de ghluaisteáin, chliceáil na cailíní cosúil le síolta. Ní raibh siad fiú lámhaigh ag. Achar fada pianmhar do ghunnaí Meiriceánacha.
  Téann na cailíní agus gáire. Maith dóibh.
  Cuireann Charlotte tús leis an giúiré aithnidiúil arís:
  - Ní hea, Magda! Ba cheart duit an Chríostaíocht a thréigean uair amháin agus go deo. Seachas sin, beidh tú i do fhealltóir féideartha!
  Arsa an cailín donn órga:
  - Ní! Táim tiomanta don Tríú Reich, ach ní thréigeann mé Íosa Críost ach an oiread!
  Bhuail Gerda a cos álainn mhatánach ar an armúr lena bonn lom agus dúirt:
  "Ach ní cóir Críost a shéanadh!" Ach ní mór dúinn a admháil go raibh sé ina Gearmánach sa flesh, agus ní Giúdach, agus beidh gach rud ceart go leor!
  D'fhreagair Magda le gáire:
  - Gearmáinis... Ach cad mar gheall ar fhianaise an Bhíobla?
  Dúirt Gerda go géar:
  - Ansin tú Bíobla! Má tá Príomhchaifé ann!
  Chroith Magda a ceann.
  - Ní nochtadh Dhiaga é Mein Kaf. Agus obair duine amháin, fiú ceann den scoth! Creidim i cad a thagann ó Dhia!
  Ansin scairt na laochra go léir le curfá:
  - Is é ár nDia Adolf Hitler!
  D'fhreagair Magda go cróga:
  - Ach ní raibh sé Hitler a conquered agus a chruthaigh na cruinne!
  Bhuail Gerda go feargach a sála cruinn ar an armúr agus dúirt:
  - Agus níl sé seo á phlé againn a thuilleadh! Cé a chruthaigh na cruinne, inseoidh am!
  Mhol Charlotte:
  - Is fearr do chailíní an cheist a chur orainn féin - cad a dhéanfaimid tar éis an chogaidh?
  Rinne Christina gáire agus mhol sí:
  -Rachaimid le gnó! Is é seo an chuid is fearr is féidir linn a dhéanamh!
  Chlaon Gerda comhaontú lena ceann sneachta-bán:
  - Ar ndóigh, i mbun gnó! Nó b'fhéidir go mbeimid ag gníomhú i scannáin?
  Rinne Magda aoibh agus mhol sí:
  - Agus cad? Is leanúint maith de ghairm bheatha é seo! Tar éis an tsaoil, tá scannáin iontach!
  Rinne Gerda gáire, rith sí thar a preas faoisimh agus dúirt:
  - Agus cé a bheadh agat ag imirt? Aingeal cad é?
  Dúirt Magda le cuma languid:
  - Cén fáth nach bhfuil? Toisc go bhfuil an cuma ceart agam. Ba mhaith liom a insint faoi Íosa Críost do gach believers! Bheadh sé sin ina shábháil tarrthála!
  Chroith Gerda a ceann go diúltach agus mhínigh:
  - Sa reiligiún Aryan nua níl a leithéid de rud agus slánú. Go deimhin, is é croílár an ordaithe don Aryan freastal ar an Reich. Agus an chuid eile - géilleadh don Aryans! Mar sin ní féidir linn sinn féin a shábháil, ach riail!
  Is cailín í Christina le copar, ach le meascán de ghruaig bhuí, deimhnithe:
  - Sea, táimid ag rialú agus conquer! Sa domhan seo, táimid i trúpaí an Tríú Reich. Sa chaoi sin beidh ár n-arm féin againn. Agus beidh muid conquer universes eile. Tá gach rud sa saol seo coibhneasta... Sílim go mbeidh cogadh, féastaí, agus eastáit! Comhcheangail de taitneamh a bhaint as an domhan, agus cluiche spreagúil cogaidh!
  Is cailín í Charlotte a bhfuil gruaig chopair-dearg uirthi, agus í ar aon intinn léi.
  - Cinnte! Toisc go bhfuil saol fíor-síochánta leadránach ... Táimid chomh cleachtach le troid go bhfuil sé éirithe mar arán dúinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Ina ionad sin, fiú aer! Nó uisce measctha le fíon milis!
  Dúirt Magda go brónach:
  - Is mór an trua... Uaireanta tagann tonn aiféala anuas orm. Tar éis an tsaoil, tá sé dona daoine eile a mharú. Cúisímid pian agus fulaingt! Cad, leanaí gan athair!
  Chroith Gerda a ceann, ag rá:
  Táimid go léir i mbaol! Ach bí ar do chompord! Tá fear fós marfach! Agus má cheapann tú faoi, an bhfuil sé i ndáiríre tríocha nó daichead bliain ar scála na eternity? Agus an bheatha shíoraí!
  D'fhreagair Magda le osna:
  - Bhuel, má fhéachann tú go fealsúnach, ansin sin mar atá sé ... Ach i ndáiríre, ní dhéanann sé seo níos éasca do leanaí beaga!
  Chaith Charlotte a cuid gruaige copair-dearg agus hissed:
  - Samhlaigh go bhfuil siad fo-dhaonna! Ach ainmhithe agus beidh tú ag mothú níos fearr!
  D'fhreagair Magda, ag croitheadh deora óna fabhraí:
  - Ach tar éis an tsaoil agus ainmhithe is mór an trua! Ó... cén domhan ina mairimid! Tá gach rud simplí neamhthrócaireach! Agus rialacha báis!
  Labhair Charlotte go láidir, ag cumadh mar a chuaigh sí:
  Lig aibhneacha na fola
  ag sileadh ar an talamh,
  Lig dóibh caoineadh i bpian -
  Tinte i ngach áit!
  Agus lig an bás olc
  Rialaíonn liathróid buile,
  Faigheann sibh go léir bás
  Satan iarr tú cuntas a thabhairt!
  Lig don ghuairneáin ithe
  Sreabhadh na gcorp daonna ...
  Tá an phláinéid ag fulaingt
  Mayhem reigns!
  Chuir Gerda isteach ar a pháirtí, agus a béal scarlet á clúdach lena chos lom. Exclaimed an terminator blonde:
  - Bhuel, cén fáth mar sin Doirbh! Anseo tiocfaidh deireadh leis an gcogadh agus beidh an phláinéid faoi bhláth mar ghairdín. Sílim go bhfuil cúpla fágtha. Meiriceá, seo sé mhí eile, bhuel, an bhliain is mó. Ansin cuirfimid an Rúis, agus ní bheidh ach an tSeapáin fós. Ach tá sé seo gearr-cónaí dúinn. Ar a mhéad, i gceann trí bliana beidh deireadh le gach cogaí... Agus ní mharóidh daoine a chéile arís!
  Mhínigh Christina:
  - Ar aon chuma, sa chogadh ... Sílim go dtiocfaidh an t-am, agus go han-luath, nuair nach bhfanfaidh ach Impireacht amháin ar domhan. Agus ansin, in aon chás, ní bheidh aon cogaí. Agus is dóigh liom, a bhuíochas le forbairt na talmhaíochta agus an eagraíocht idéalach Gearmánach, beidh an t-ocras imithe i gceann cúpla bliain freisin. Ansin beidh tithíocht a thógáil do gach duine. - Labhair an cailín le gruaig copar-buí agus figiúr matáin, caol agus breá comhréireach le díograis. "Ansin forbróidh leigheas agus scriosfar galair. Déanfaimid eitilt isteach sa spás, socróimid i saolta éagsúla. A ligean ar conquer seanaoise. Beidh gach duine óg agus álainn, cosúil le elves iontach. Nó b"fhéidir go bhfuil cogaí nua ag fanacht linn sa spás. Stellar den sórt sin le heachtrannaigh trí-armtha. Agus déanfaimid troid go dána ar son smaointe an fhaisisteachais ar fud na cruinne!
  Sheinn Charlotte, le gáire radiantach ar a liopaí:
  - Beimid ag troid le haghaidh gealaí amárach... A ligean ar póg!
  Dúirt Magda ar bhealach níos dóchasach cheana féin:
  - Ach tá sé níos fearr ar an mbealach seo! Ní cogaí síoraí, ach cruthú síochánta!
  Ag an nóiméad sin, rith an carr thar mianach. Chroith an umar. Phléasc an sorcóir, agus mhoilligh an carr síos beagán. Chuir Gerda glaoch ar fhoireann deisiúcháin ar an raidió. Níor bhain an damáiste an umar ar fheidhmíocht tiomána, ach laghdaigh a luas beagán. Dá bhrí sin, ní mór an sorcóir a athsholáthar go tapa. Anseo tá suíomh an fhionraí difriúil - níos áisiúla le haghaidh deisiúcháin ná an t-ordú tuislithe tréith de na "Tigers" agus "Panthers".
  Thairis sin, na cailíní warmed gladly suas sa dufair. Cén fáth nach snámh san abhainn. An umar, ar ndóigh, tá an áit te, ní féidir fiú an oiriúntóir aer dul i ngleic. Tá deisceart Meicsiceo ann fós - na trópaicí, agus i mí an Mhárta tá sé te go leor. Ach go ginearálta tá an aimsir neamhaí.
  Bhí an abhainn in aice láimhe agus chuaigh na cailíní isteach inti. Ní gá a bheith buartha faoi crogaill. Tá cogadh ar siúl anseo, agus tá gach créatúr beo ar teitheadh le fada an lá. Tá an t-uisce te agus taitneamhach le snámh ann. Shnámh na cailíní agus, ag meas ar chladach an dufair, thug Gerda faoi deara:
  -Fós, nach bhfuil ár saol devoid charm! Is dócha go mbeadh sé go maith a bheith bás a fháil cosúil le sléibhteoir, agus go léir ag maireachtáil in éineacht leis an chine daonna, ag faire ar a fhorbairt. Agus eitilt tríd an spás!
  Chlaon Cristina, ag rá go dáiríre:
  - Neamh gan pheaca, thar a bheith leadránach ... Ní fhortún sa Casino a chailleadh, ach níos fearr fós a bhuachan, gan fiach. Sea, tá cogadh andúileach ...
  Mhol Charlotte:
  - Sílim go mbeidh siad go luath a chumadh cluichí is féidir a léiriú ar an scáileán - ar nós an míleata!
  Dúirt Magda le gáire:
  - Ba chóir duit gach rud a scrios!
  Ghlac Christina é agus chan sí:
  - Is paisean é an scrios ... is cuma cén cineál cumhachta!
  Gerda, wheezing agus snorting, ag canadh:
  - Ba mhaith liom folmhú a fheiceáil os mo chomhair! Tógfaidh mé mo chaisleán ann, a bhrionglóid!
  Rinne Charlotte gáire agus mhol sí:
  - Níl, is cinnte go bhfuil sé iontach troid! Ach tá sé níos fearr fós a bhuachan!
  Exclaimed Christina ag barr a scamhóga:
  - Cuidíonn lámh dheas na bhflaitheas féin leis an nGearmáin. Ár gcreideamh Aryan, ár aondiachas uathúil! Agus an rud nach maraíonn muid déanann sé níos láidre sinn!
  Splash Gerda uisce agus d'fhreagair:
  - Sea, ní mór dúinn a bheith níos láidre! Is mór an trua nár tháinig muid ach ar mhianach frith-umar.
  Dúirt Christina go tuisceanach:
  - Agus conas a chosaint ar an boilb?
  Shrug Gerda a guaillí matáin.
  - Níl a fhios agam...
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Tá siad cosanta ó sliogáin le sciatha, agus ó mhianaigh ... Mura bhfuil siad déanta as thicker, ionas nach pléasctha!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Ansin titfidh an fheidhmíocht tiomána mar gheall ar an méadú meáchain. Dhéanfadh sé sin an umar ag eitilt!
  Dhearbhaigh Magda:
  - Sin é! Ionas go n-ardóidh an umar san aer agus nach dtiteann sé! Agus luasanna forbartha de chúig chéad míle san uair!
  Charlotte, splashing, thuairiscigh an t-eolas:
  - Chuala mé go bhfuil longa speisialta ag ár gcabhlach a eitilt beagán gan teagmháil leis an uisce! Agus forbraíonn siad luas trodaire scriú, agus is féidir leo trúpaí a iompar, chomh maith le ceannasacht a fháil ar muir! Beidh a leithéid de eitlíocht ar muir dofheicthe sinn!
  Ceartaigh Gerda a páirtí:
  - Agus tá muid invincible cheana féin! Beidh sé seo a dhéanamh linn - Super invincible!
  Chas Charlotte ar a druim, chiceáil a cosa lom, chiseled san aer agus coed:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible! Is cailíní Aryan muid, marfóirí inár gcroí!
  Agus tumadh an áilleacht níos doimhne isteach san uisce. Chuaigh beagán níos doimhne. Bhuail sí a cairde ar na sála lom agus tháinig sí chun solais. Sheol sí tobair uisce, ag cooing:
  - Cén earrach maith sna trópaicí! Tá uisce cosúil le bainne gaile!
  Sheinn Gerda go magadh:
  - Tá an Afraic uafásach sea, tá, tá .... Tá an Afraic contúirteach, tá, tá, tá! Ná téigh cailíní go dtí an Afraic ar siúlóid!
  Na háille gáire. Tá an rinc scátála athraithe cheana féin - tá foirne deisiúcháin ar a ndícheall. Agus léim na cailíní ó gach cearn isteach san umar. Tá scáthchruth an E-50 íseal go leor agus níl an carr féin ró-suntasach. Chas na laochra baineanna ar an inneall tuirbín gáis agus phioc siad luas i gceann cúpla soicind.
  Dúirt Charlotte, tancaer le taithí:
  - Fós féin, tá inneall tuirbín gáis i bhfad níos fearr ná inneall díosail. Tá sé níos dlúithe agus luasghéaraíonn sé an umar níos tapúla. Tá inaistritheacht iontach ag ár gcarr!
  Sheinn Gerda le magadh:
  - Bhí sé míchúramach agus naive, bhí cuma lom óg ar na cailíní ... Bhí cuma iontach ar gach rud timpeall - trí chéad bliain ó shin!
  Dúirt Christina go díograiseach:
  - Ní! Buaileann ár gceannasaí le tuiscint ghrinn ... Cé gur cosúil go bhfuil na céadta bliain caite ó thús an chogaidh ... - Rith an cailín a lámh thar a cófra ard leaisteach agus lean sí ar aghaidh. - Ag an am céanna, uaireanta bíonn tú ag mothú mar a bhí inné! Ó, tar éis an tsaoil, tá saol daoine gearr agus ní thugtar faoi deara ar bhealach éigin!
  Dúirt Gerda go fíochmhar:
  Ach níl muid sean, an bhfuil muid? Táimid lán le neart agus fuinneamh! Agus ár cosán ó bua go
  Bua!
  Líneáil Magda túr an mheaisín-ghunna, scar sé an chill Meiriceánach, agus rinne sí:
  - Sea, creidim i ár bua ... Go háirithe anois, nuair a ní mór dúinn go léir na cártaí trump. Ach ná cuirimis an chairt os comhair an chapaill!
  Chuimhnigh Gerda le osna:
  - Albert... Is fada liom uaim an buachaill seo... Is aisteach an rud é titim i ngrá le brat, fiú má tá sé ard, le tógáil Apollo!
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  Thaitin Albert liom freisin. Tá roinnt áilleacht speisialta aige. Agus go ginearálta, déagóirí, nuair nach bhfuil a n-physiognomies clúdaithe fós le féasóg, agus nach bhfuil a gcuid gnéithe facial a foirmiú i gcrích, idirdhealú ag a charm speisialta. Agus is tábhachtaí fós, níl siad chomh mharsantach go fóill, is breá leo tú, ní do chuid airgid!
  Dúirt Christina go réasúnach:
  - Tá an ceathrar againn chomh hálainn go bhfuil grá ag fir dár gcorp ar dtús. Agus is é an méid atá againn cheana féin ár n-ioncam!
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  - Tá sé níos éasca a bheith ina bean! Cuir glaoch ar an madra, agus léimfidh sé isteach sa leaba. Ar a laghad agus tú óg. Ní bheidh tú go deo gan fear. Tá sé éasca iad a mhealladh. Ach fear, chun bean a chur a chodladh, ba chóir dó iarracht a dhéanamh ....
  D'fhreagair Charlotte go searbh:
  - Ní tusa tar éis an tsaoil... Nílimid ró-ghasta!
  Chroith Gerda a ceann cothrom sa diúltach.
  - Ní cinnte ar an mbealach sin! Is breá liom fir óga dathúla, curvy. Agus ní théim a chodladh le duine ar bith. Mar riail, roghnaíonn mé tógtha athletically. Roinnt le bolg, ní fiú ginearálta a mhealladh dom. Agus is féidir linn a roghnú!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Seo striapach ar an bpainéal, ní gá duit a roghnú. Agus freastalóidh pot-bellied, agus maol, agus sean ... Tá sé seo ar ndóigh lúide a gairm!
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Is féidir leat dul go dtí drúthlann saighdiúir ... Ansin beidh do chliaint go léir óg agus caol. Agus éagsúlacht agus níos mó nó níos lú tarraingteach ... Mar shampla, ní dhiúltaíonn mé riamh fear dathúil!
  Rinne Christina giggled agus coed:
  - Sea... Éagsúlacht ar siúl! Éilíonn gnéas miasa agus spíosraí éagsúla. Is mná óga muid agus is breá linn an aos óg... Teastaíonn uainn comhpháirtithe spóirt le colainn mhatánacha. Agus caithfidh duine déileáil le fir nach bhfuil chomh dathúil sin. Ní féidir leat ach comhbhrón a dhéanamh leis na mná seo!
  Chan Charlotte le brón:
  - Éiríonn áilleacht fear ina sclábhaí ... Agus tar éis bháis, creidim nach bhfaighidh mé síocháin, tabharfaidh mé m'anam don diabhal ar feadh oíche leat!
  Bhris Magda an gunna féinghluaiste Meiriceánach "Witch" agus rinne sí gáire:
  - Tá sé ina pheaca, cén cineál gnéas linne lasmuigh den phósadh ... Tá sé níos fearr a fhágáil smaointe lustful!
  D'fhreagair Charlotte go feargach:
  - Agus rinne tú moaned ó orgasms ní níos measa ná dúinn ... Mar sin ní ba chóir duit pórú altra hypocrite.
  I mbeagán focal, bhuaigh Hitler go muiníneach. Agus rinne a rathúlacht pairilis ar na Stáit Aontaithe go hiomlán. Agus i mí Eanáir 1945, thit Nua-Eabhrac agus Washington araon, agus 30 stát caipitlithe go hiomlán. Agus cuireadh deireadh leis an gcogadh fuilteach seo.
  Cé gur éirigh leis na Gearmánaigh...
  Ach níl gach tír tar éis dul isteach sa Tríú Reich fós. Seo é tír an Éirí Amach agus a coilíneachtaí scaipthe amach. Agus ba mhaith a fascists a ghearradh capitally.
  Thosaigh an cogadh ar 20 Aibreán, 1949. Agus tá ag éirí go maith leis an gcogadh.
  Go háirithe má tá cailíní álainn den sórt sin acu.
  Agus fuair an Tríú Reich na tancanna is fearr ar domhan. Ba é "Leon" dá chuid ama an umar armála is cosanta agus is cumhachtaí. Ach anois tá AG-50 acu. An dearadh nua ar an meaisín a mheá ach seasca tonna agus inneall de 1800 horsepower.
  Meascán de shoghluaisteacht, inaistritheacht, luas agus cosaint ó gach uillinn. Meaisín pirimideach AG-50 - foirfeacht féin.
  Sheinn Charlotte go fonnmhar:
  - Tá mé an greatness an phláinéid, go maith, dearg ag an am céanna!
  Agus pulls sála lom. Cailín álainn.
  Agus is cailín sár-chumais í Christina freisin. Tá joker ina póca aici fiú. Agus chum sí a deic cártaí féin. Agus tá a fhios aige conas iad a chaitheamh go dashingly. Tá gruaig órga-dearg ar an laoch. Agus bean cad is gá duit.
  Ó, cé chomh cosnochta a rith siad tríd an bhfásach. An-gaineamh dón na sála. Ach téann tú i dtaithí air go tapa. Agus do ghlac Cairistiona é agus do sgríob:
  - Idir an dá linn, ar feadh tamaill, ritheann an abhainn thar na púróga!
  Tá an carr Gearmánach do-sheachanta do Panthers agus Tigers. Is córas chomh cumhachtach é seo. Cé nach trom. Níl máistreacht fós déanta ag na Seapánaigh ar na tancanna pirimideacha, agus níor thug na Gearmánaigh an teicneolaíocht dóibh.
  Is meaisín é AG-50 atá in ann go leor a bhaint amach. Teilgeáin ricochet uaidh.
  Bhris Cristina arís agus í ag úsáid a barraicíní loma agus sigh go trom. Ní raibh umair réasúnta ag an Tríú Reich sa chéad bhliain is daichead. Mar sin ní raibh siad in ann a bhuachan Agus níl aon bhaint ag an gheimhreadh leis.
  Ghlac Christina é agus chirped:
  - A umar, tá umar san Afraic!
  Ansin thaispeáin an cailín a teanga. Bhí sí breá sásta lena rath. Anseo tá sí, a bhean fionnuar.
  Tá an ghruaig chomh órga. Cosúil le píosaí óir lómhara.
  Anseo tá Magda bán agus ór, agus Christina dearg agus ór.
  Bhí cead ag Magda lámhach freisin. Bhris sí, bhuail sí umar éadrom Seapánach agus rinne sí hiss ar:
  - Cailín craiceáilte! Agus san Impireacht níl aon óige!
  Bhris Christina arís, agus dúirt go réasúnach:
  - Ní mór ficsean a léamh!
  Bhí na cailíní an-ghreannmhar anseo. Agus nocht a gcuid fiacla, atá i ndáiríre péarlaí íon.
  Agus ar chostas Fantasy ... Ansin tá Christina duga mór. Mar shampla, le déanaí eisíodh scannán sa Tríú Reich. Star wars. Tá cathanna fíor sa spás. Agus tá gach rud chomh suimiúil! Píosaí scannáin phenomenal go litriúil.
  Eh, bhí siad in ann an impireacht spáis a léiriú ar scála mór. Trodaithe an Tríú Reich i gcoinne feithidí. Artrapóid ag iarraidh spás a ionsaí Ghearmáin. Tomhaiseann siad beagnach trí mhéadar. Agus níos mó robots a chomhrac. Ach tá an Wehrmacht níos láidre fós. Just a impiriúil.
  Chan Christina le háthas, ag bualadh bos a lámha:
  - Tá guairneáin Avadon os ár gcionn ... Rachaidh muid díreach amach as an teach mad!
  Agus conas a slapfaidh an áilleacht lena cosa lom, chiseled. Anseo tá sí i ndáiríre an embodiment aisling enchanting. Ní cailín í, ach creideamh fíor, agus coimhthíoch de na saolta cosmaí.
  Tá an ceathairéad iomlán de chailíní neamhghnách. Agus oibríonn a n-umar go fuinniúil.
  Agus sa spéir, bailíonn eitleáin diosca an Tríú Reich rud éigin lena scairdeanna laminacha. Tá siad dosháraithe, ach ní féidir leo féin ach an scaird a mhúchadh chun roicéad a sheoladh, agus ansin iad féin a chlúdach arís.
  Ar ndóigh, sa Tríú Reich, tá airm níos forbartha á bhforbairt. Gcéad dul síos, léasair. Ach tá sé deacair bhíoma ardchumhachta a dhéanamh. Tá sé léirithe ag cleachtadh go bhfuil sé thar a bheith deacair an hyperboloid a athchruthú. Mar sin féin, tá smaointe eile chomh maith.
  Mar shampla, gunna ultrasonaic! Smaoineamh suimiúil freisin. Bhí Gertrude i ndáiríre ag iarraidh arm den sórt sin a fháil. Tuirseach de díreach ramming dúr. Tá fonn rud éigin níos mó a bhaint amach.
  Idir an dá linn, stiúrann an laoch a carr. Gearrtar trodaithe na Seapáine agus canann:
  - Is cailín mé, tá a fhios agat, a stór ... Álainn ó gach taobh! Ó gach duine, ó gach taobh!
  Agus taispeánann sé a theanga an-lúfar.
  Déanann Eva casadh freisin i gcoinne na trodaithe agus chanadh:
  - Táimid ag tógáil domhan nua agus ag séanadh an am atá caite... Is breá linn rudaí an-dona a dhéanamh go minic!
  Caithfear a rá go bhfuil na laochra an-lúfar. Agus bainistíonn siad a gcarr ag an leibhéal ranga is airde.
  Is arm iontach é an diosca. Ach ní dhéanann na Seapáine iarracht a elude dó. Tá siad réidh le troid. Cuireann siad tine agus faigheann siad bás i nglas.
  Exclaimed Gertrude le meas:
  - Tá! Is comhghuaillíocht fiúntach é seo!
  Agus mar a chroith sí a cromáin ... Tá an cailín ar an mbarr. Spins an carr, knocking síos na Seapáine.
  Agus blinks sé a shúile, winks mar sin.
  Labhair Eva amach agus í ag rialú an diosca le luamhán stiúrtha freisin:
  - Scoil iarchéime! Ná seachain defeat!
  Agus an t-eitleán diosca á bhrostú, gearrann sé dosaen gluaisteáin eile. Is cailín súilíneach í. Shamhlaigh sí gnéas le guys le déanaí. Ach tá sé ar fheabhas. Níl sé soiléir cén fáth go bhfuil mná ann a bhfuil eagla orthu dul le chéile? Tar éis an tsaoil, is mór an pléisiúr é. Agus ní i scéal fairy a rá, gan cur síos le peann.
  Agus cé chomh iontach is atá sé nuair a bhíonn roinnt fir ann ag an am céanna. Tugann sé an oiread sin áthas níos mó.
  Agus cad? Is laoch í den Tríú Reich agus tá moráltacht speisialta faisisteach acu! Ní thuigeann gach duine é seo! Agus cara le cibé duine is mian leat, agus níos tábhachtaí fós níos minice. Tar éis an tsaoil, tá sé seo go maith don tsláinte!
  Ghlac Éabha é agus sheinn sí le háthas:
  - Is cailín mé ... Tá sé chomh fionnuar sin nach féidir leat ceann níos airde a fháil!
  Agus beidh sé ag gáire ... Agus conas a bheidh an luamhán stiúrtha squeeze lena chosa lom! Agus treoróidh sé a dhiosca marfach.
  Tá cúpla laochra an-éifeachtach.
  Tá sé intuigthe mar sin nach féidir leis an tSeapáin cur i gcoinne ... agus seo foireann eile.
  Agus thíos staighre tá cailíní eile ag troid...
  Jane, mar shampla, lena grúpa trodaithe. Úsáideann siad umar Goering-5, agus is féidir leis na Seapánaigh a bhualadh sa taobh.
  Osna Armstrong go trom agus deir:
  - Ehma! Níl an samhradh an gheimhridh! Ehma! Mairg ón aigne!
  Agus thaispeáin an laoch a proboscis. N'fheadar má mhaireann siad go dtí leathnú spáis, conas a rachaidh na cogaí? Is dócha nach mar an gcéanna ar an Domhan phláinéid. An mbeidh rud eile ann?
  Dúirt Jane léi féin:
  - Cuach! Déanfaidh mé tú a mharcáil le réaltaí, creidim dom!
  Agus casadh do chromáin! Is laoch cáiliúil í! Tháinig sé clú ar spásanna móra. Agus cailín iontach.
  Thóg sí é agus sheinn sí giggling:
  - A caoin fiáin gearrtha tríd an Twilight, ní olc codlata, ní cinniúint codlata! Agus codlata agus smaointe á gcealú aige, eitlíonn fitheach fiáin chugainn!
  Is gunnadóir de theaghlach tuathánach é Gringeta: beagnach nocht, i mionbhrístíní amháin, hissed:
  - Fitheach dubh ... Cén fáth a bhfuil tú ag hovering thar mo cheann!
  Agus conas a chroith sé a bhrollach iontach! Seo é an baba! Mar sin matáin agus sláintiúil. Agus téann an oiread sin fear tríd gach oíche! Laoch iontach ar fad! Mharaigh sí na Rúiseach olc, agus anois tá sí i ngleic leis na Seapáine. Cailín buile. Agus ciceáil leis na cosa lom. Tá áilleacht den sórt sin aici!
  Lámhaíonn Malanya na Seapánaigh le gunna meaisín, agus í ag cur a cuid fiacla ar aghaidh, deir:
  - Ó, wheatgrass, wheatgrass, tabhair dom céad rúbal!
  Rinne Matilda gáire agus d"fhiafraigh sí gan amhras:
  - Agus cé a thabharfaidh céad rúbal duit? B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr punt a iarraidh?
  Chroith Malanya a ceann.
  - Ní! Ní thabharfaidh éinne céad punt duit! Ach tá an rúbal níos saoire ná mar atá i ndáiríre!
  Agus na ceithre cailíní conas a gáire. Agus tá siad chomh hálainn, beagnach gan éadaí, cosnochta agus sexy. Bhuel, nach é sin a shamhlaíonn fir?
  Ghlac Jane le gliondar agus chan:
  - Wow, bludgeon - wow!
  Agus mar a slapann sé a smig lena bhonn lom! Go deimhin, an-temperamental Frau Madame!
  Agus cad figiúr! An embodiment de chéile, matáin agus chéile.
  Ní mar sin atá Gringetta. Tá sí níos méithe, ró-ualaithe le matáin cosúil le bodybuilder. Ach is cailín álainn í freisin - tá a cromáin luxurious cosúil le croup capall, agus tá a waist tanaí.
  Ba bhreá le Gringeta imirt le bloic. thaitin sé léi. Is cailín iontach í. Tá sé deacair dísle a imirt. Cé go ginearálta, an mbeadh siad a chumadh ar a laghad de chineál éigin consól cluiche? Ach tá an troid fíor fós i bhfad níos suimiúla!
  Ghlac Gringeta é agus sheinn sé go díograiseach:
  - Is cailín mé a roars os ard! Agus le guth tiubh - canann sí go fírinneach!
  Agus ansin bhuail sí na Seapáine "Tiger". Mar gheall ar níos mó teilgean pollta armúr, tá buntáiste ag umar na Gearmáine. Agus mar sin tá an caliber agus fad bairille mar an gcéanna.
  True, geallann siad dul isteach sa tsraith gunnaí nua. Le bairillí níos giorra, ach le treoluas muzzle níos airde.
  Aislingíonn Gringeta gunna níos fearr a fháil. Cruthaíonn an bairille fada fadhbanna fós, go háirithe má bhíonn an cath ar siúl san fhoraois. Mar sin féin, ní chailleann an laoch croí.
  Scribbles Malanya ag na Seapánaigh le gunna meaisín. Oireann samurai agus Sínis. lomann sé a fhiacla agus a chirps:
  - Impireacht Mad! Ní chuirfidh aon duine stop linn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  Chomh maith leis sin cailín le sonraí gan íoc. Agus conas shoots sé! Go cruinn mows síos na militants an Impireacht na gréine ag éirí.
  Cad a bhí do chairde inné? Agus anois naimhde fánach! Agus níl aon rud is féidir leat a dhéanamh faoi!
  Feadóg Matilda, a teanga bhfostú amach, ag mothú cosúil le cobra. Is ró-olc nach bhfuil inti ach tiománaí simplí. Agus nach bhfuil a post an ceann is suimiúla. Faoi chois duine. Gortaítear duine éigin. Ach éilíonn an t-anam rud éigin eile. Níos mó den scoth!
  Arsa Matilda agus é ag déanamh imní di:
  - Beidh bratach na Breataine thar na farraigí go léir!
  Dhearbhaigh Jane go feargach:
  - Cé go bhfuil muid faoi fhorghabháil na Gearmáine, ní bheidh muid a bheith sclábhaithe!
  Ansin troideann cailíní na Sóivéide freisin, agus iad ag athghabháil theas Sakhalin agus an iomaire Kuril go dian.
  Ghabh Alenka agus a foireann ceann droichid trasna Abhainn Amur. Agus bhí cúigear cailíní faoi ionsaí.
  Ach tá a fhios ag na cailíní seo - más mian leat maireachtáil sa teas, bí cinnte dul i ngleic cosnochta agus i bicíní. Agus is féidir leat fiú gan bra. Agus ansin ní bheidh aon diabhal a shárú tú.
  Caitheann Alenka grenade ar na Seapánaigh lena cos lom, agus canann:
  - Ó, cinniúint, mo chinniúint, o cinniúint!
  Chaith Anyuta a cosa freisin, bronntanas an bháis, lena méara nochta agus chrom sí:
  Cén fáth a bhfuil tú dian liom?
  Thug Alla Fiery grenade lena sÚil nocht. Chas sí an cruach bán agus chirped:
  - Ní féidir liom a chreidiúint go dtuigeann tú!
  Thóg Maria é agus lena méar nochta chaith sí an rud a mharaíonn, agus dúirt le gáire:
  - Ó, a chinniúint, tá mo scaradh cinniúint! Ní bhfaighidh mé fear ach i gcónra!
  Agus gáire an cailín ...
  Thug Matrena braon grenades lena cosa lom. Lámhaigh síos umar Seapánach agus hissed:
  - Ó, guys ... Tá sé sickening ach leat!
  Chlaon Elena go trom. Agus arís chaith sí grenade lena cos lom. Márta, tá an ghrian ag éirí níos teo. I bhfad níos fearr ná sa gheimhreadh. Tá dóchas ag fás.
  Ar ndóigh, mura ndearna an tSeapáin ionsaí ar an USSR sa dara bliain is daichead, bheadh sé níos fearr.
  Ansin d"fhéadfadh an tArm Dearg deireadh a chur leis na Naitsithe, nó ar a laghad stop a chur leo. Agus tá mearbhall ar gach plean ag tír an Rising Sun. Agus thar a bheith insidious.
  Scaoil Elena. Phun sí ceann an samurai agus squeaked:
  - Gasóga Buachaillí Nua!
  Agus d'fhéach sé greannmhar. Conas an titim Seapánach defeated. Agus a lán acu. Lán le Sínis. Is mór an trua nár stop an cogadh leis an Tríú Reich beagán níos luaithe.
  a dúirt Alenka:
  - Grianmhar Georgia, mo Chugais dúchais! Tá sliabh ard, beathaím na caoirigh!
  Agus arís ghéill an cailín lena sála lom do láthair an bháis.
  Gabhadh an tSeapáin, naoi mí tar éis thús an chogaidh.
  Agus tháinig deireadh leis an gcogadh ... Stalin fuair ar ais ó dheas Sakhalin agus an iomaire Kuril, agus cuid de Manchuria.
  Ansin tháinig an t-am le haghaidh síochána marthanach. Fuair Stalin bás ... Ansin, agus fuair Hitler bás i 1959... Ach bhí an staid ar an Domhan phláinéid cobhsaí, láidir agus rathúil. Agus bhí gach rud an-mhaith. Agus bhain an daonnacht amach fairsinge an spáis agus thóg an cumannachas.
  
  SEICIN ADMIRAL MAKAROV
  Ar an 7 Samhain, 1999, fuair Akhmad Kadyrov bás mar thoradh ar bhlaosc thaisme ag airtléire na Rúise. Ceann de na timpistí ridiciúla sin a athraíonn cúrsa na staire. D'fhéadfadh sé gur tharla bás thimpiste an Aimiréil Makarov ó mhianach na Rúise gur thit dynasty Romanov, agus athraíodh an córas sóisialta sa Rúis. Agus ansin bhí timpiste den chineál céanna ag fanacht le Vladimir Putin. Agus ar ndóigh sraith iarmhairtí mar gheall air seo.
  Ar an gcéad dul síos, chuir teip Kadyrov ina leith go ndearna trúpaí na Rúise é d'aon ghnó agus gur bhris siad ó na feidearálacha. Agus ní hamháin an teip seo, ach freisin na deartháireacha Yamadayev. Thosaigh cathanna do Gudermes arís. Tháinig deireadh tobann le scaoileadh na Tseisnia a bhí díreach tosaithe, a bhí imithe chomh maith sin. Chríochnaigh Gudermes taobh thiar de na trúpaí Rúiseacha, agus thosaigh cogadh fíor ann. Mar thoradh air sin, mhoilligh an oibríocht chun Grozny a timpeallú go géar. Agus bhí an troid an-dian. Stop na Seisniach ag fágáil a gcathracha agus throid siad chun báis. Anois bhí aontaithe ar fad tSeisnia i gcoinne na trúpaí cónaidhme. Agus tá an Iarthar, mar aon leis an domhan Ioslamach, méadú géar brú. D"éirigh Putin stubborn, toilteanach dul i mbun caibidlíochta le Maskhadov, ach níor éirigh chomh maith sin le cúrsa an chogaidh. Agus d'fhulaing trúpaí na Rúise caillteanais thromchúiseacha.
  Agus chuir an tIarthar agus na Stáit Aontaithe smachtbhannaí i bhfeidhm. Bhain na Cumannaigh leas as an nóiméad freisin agus mhol siad vóta gan muinín sa rialtas. Thacaigh Apple leis an smaoineamh. Agus bhailigh Duma an Stáit vótaí le haghaidh vóta. Chuir Putin, ag tabhairt aghaidh ar seo, an maslach i gcoinne tSeisnia ar fionraí. Tháinig treisiú géar ar ionsaithe páirtíneach.
  Mhéadaigh Cúnamh do na Seisniach freisin... Tháinig méadú ar chaillteanais na trúpaí Rúiseacha. Agus mar sin bhí na toghcháin don Duma Stáit ar siúl. Ní raibh an bua ag bloc Unity. Ar an láimh eile, bhuaigh bloc "For Victory" na gCumannach bua sciorrtha talún. Tógadh an dara háit ag "athardai-uile Rúis". Staid den sórt sin. Is aisteach go leor, chuaigh feidhmíocht lag an bhloc Unity chun sochair don Zhirinovsky Bloc, a bhain an tríú háit amach. Ach tháinig Aontas na bhFórsaí Ceart chun tosaigh, ag teip go lag an bac cúig faoin gcéad a thógáil. Rinne Apple beagán níos fearr.
  Go ginearálta, tá an pharlaimint éirithe níos freasúra ná riamh. Agus níos tábhachtaí fós, d'éirigh an freasúra amach a bheith níos aontaithe. Tháinig an OVR agus na cumannaithe agus Yabloko le chéile. Rinne an Páirtí Liobrálach Daonlathach agus Aontacht iarracht bac a chur ar...
  Tá a rátáil íslithe beagán ag Putin. Níor fhág Yeltsin fós. Cé go bhfuil an cheist maidir le comharba fós suas san aer. Bhí cuma ró-riosca ar roghanna eile seachas Putin, a raibh rátáil de shaghas éigin fós aige.
  Tá tús curtha leis an bhfeachtas toghcháin. Tá Gennady Zyuganov sa chéad áit, agus Vladimir Putin, Primakov, agus Zhirinovsky, Yavlinsky ina dhiaidh sin. Ní dheachaigh an Ginearál Lebed chuig na toghcháin uachtaránachta. Agus thug sé seo Vladimir Zhirinovsky roinnt seans don tríú háit.
  Ach chuaigh Primakov go tóin poill. Níl sé soiléir cé acu ba chóir dó a reáchtáil le haghaidh uachtarán nó nach bhfuil. D'fhéadfadh Luzhkov iarracht freisin. Agus go tobann bhog méara Moscó ar aghaidh freisin.
  Bhí imeachtaí saibhir sna toghcháin.
  Gan choinne, chuaigh Boris Nemtsov chuig an uachtaránacht freisin. Agus chuir sé intrigue freisin.
  Tá arm na Rúise sa tSeisnia bogged síos go maith. Níor tógadh Grozny agus Gudermes. Agus mar thoradh ar na buamálacha tugadh isteach smachtbhannaí diana i gcoinne na Rúise.
  D"ordaigh Yeltsin, a bhí fós ina uachtarán, tús a chur leis an gcaibidlíocht agus an cogadh a chur ar fionraí. Agus mar sin bhí sé ag fuiliú cheana féin. Agus cé mhéad duine is féidir a mharú.
  Mhol Zyuganov arís vóta gan muinín sa rialtas. Thacaigh gach faicsin, fiú an Páirtí Daonlathach Liobrálach, leis an smaoineamh seo. Chuir Zhirinovsky neamhchinnte agus laige i leith Vladimir Putin. Ní raibh Yeltsin, agus é go dona tinn, ag iarraidh cogadh mór ... Agus d'ordaigh sé gan choinne do Putin bualadh le Maskhadov. Bhí cruinniú aige ... D'éiligh na Seisniaigh filleadh ar chomhaontuithe Khasavyutor agus trúpaí a tharraingt siar ón tSeisnia. Mar sin níor aontaigh muid ar rud ar bith.
  Agus ghlac agus d'ardaigh an Duma Stáit ceist na muiníne as an rialtas arís. Bhreab Yeltsin Zhirinovsky trí chéim ghinearálta a bhronnadh air agus réalta a bhronnadh ar laoch na Rúise air. Níor vótáil an LDPR ar son aon mhuinín, ach bhí go leor vótaí fós ag an bhfreasúra. Agus bhí mistrust.
  Anois bhí ar Yeltsin Putin a thine. Tháinig Mikhail Kastyanov i mbun aisteoireachta. Bhí príomh-aire nua ag teastáil uainn. Ach tá sé deacair duine a oireann don Duma Stáit a aimsiú.
  I ndeireadh na dála, tar éis dhá sheachtain de leisce, mhol Yeltsin Méara Moscó Luzhkov.
  Ar an iomlán, d'oirfeadh sé seo don Duma Stáit ... Agus na daoine freisin. Rinneadh príomh-aire ar mhéara Moscó agus tharraing sé siar ó rás na huachtaránachta.
  Agus ar deireadh chaill Putin a rátáil, agus ar éigean a bhailigh milliún sínithe.
  Ansin réalta sé i bhfabhar Maxim Primakov. Thug Vladimir Zhirinovsky tacaíocht do Primakov freisin. Agus Yavlinsky freisin ...
  Sa deireadh, reáchtáladh na toghcháin agus fuair Zyuganov agus Primakov isteach sa dara babhta le beagnach an líon céanna vótaí. Mar sin féin, bhí beagán níos mó ag Zyuganov. Ach thacaigh beagnach gach iarrthóir le Primakov. Agus ruaig sé ceannaire na gCumannach sa dara babhta.
  Seo mar a d"athraigh cumhacht sa Rúis. D'ordaigh fiú Yeltsin trúpaí a tharraingt siar ón tSeisnia. Agus tháinig deireadh leis an gcogadh sa Chugais. Ansin chuaigh gach rud faoi mar a bhí sa scéal fíor.
  Lean Primakov le geilleagar measartha liobrálach. Chuaigh SAM isteach sa chogadh san Afganastáin agus san Iaráic. Tá ardú tagtha ar phraghsanna ola. Agus d'fhás an geilleagar.
  D'fhóin Primakov dhá théarma agus d'fhág sé i 2008, níor athnuachan a chumhachtaí. Agus cad? Tá sé seachtó a naoi mbliana d'aois cheana féin agus níl sé i sláinte mhaith. Tháinig an Méara Luzhkov i gcomharbacht ar an ríchathaoir. Comhréiteach a bhí san fhigiúr seo go mór mór.
  Sa tSeisnia, tar éis tarraingt siar trúpaí na Rúise, thosaigh an cogadh arís go luath idir Maskhadov agus Shamil Basayev, agus Salaman Raduev. Thacaigh na Wahhabis le Basaev. Chuaigh an cogadh ar aghaidh ar feadh bliana go leith. Agus bhí go leor scrios. Maskhadov caillte agus theith. Tháinig Shamil Basayev chun bheith ina amine go sealadach. Ach d'ardaigh Salman Raduev agus na Yamadayevs agus na Kadyrovs ina choinne. Agus arís an cogadh. Scoilt na Wahhabis freisin. Maraíodh Shamil sa bhliain 2006. Agus tháinig Salman Raduev ina amine ar feadh tamaill. Ach maraíodh é i 2008. Agus sa tSeisnia bhí cogadh agus massacre. Thairg méara Moscó, Luzhkov, cúnamh do cheann de na páirtithe mar mhalairt ar fhilleadh ar an Rúis. Oireann sé seo do na Seisniaigh.
  Chuir Luzhkov i gceangal leis an tSeisnia agus, in ainneoin fadhbanna eacnamaíocha, bhuaigh sé toghcháin 2012 go héasca. Mar sin féin, tháinig fadhbanna ansin. Ós rud é go raibh sé níos pro-Iarthair ná Putin, níor thóg Yuri Luzhkov an Chrimé ón Úcráin. Rud, áfach, níor chruthaigh sé aon fhadhbanna speisialta dó. Ach thit praghsanna ola fós. Agus bhí téarma nua ag teastáil ó Luzhkov. Agus reáchtáladh reifreann. Shíneadh a shainordú. Agus le deacracht bhuaigh sé toghcháin 2016 ... D'éirigh sé ar feadh an dara téarma le scannal agus troideanna. Agus ansin fuair sé bás i 2019.
  Bhí na toghcháin luatha iomaíoch. Agus in dhá bhabhta... Faoi Luzhkov, chuaigh Deribaska, an príomh-aire, agus ionadaí ón bPáirtí Cumannach ar aghaidh go dtí an dara babhta.
  Bhuaigh ceannaire do-bhainte Pháirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise Gennady Zyuganov an toghchán gan choinne. Bheadh gach rud go breá, ach in 2020 tháinig an coronavirus go dtí an Rúis. Ach ní raibh na Cumannaigh réidh chuige.
  Ach tagann deireadh le gach droch rud. Agus thug Gennady Zyuganov an Rúis amach as an leamhsháinn ar bhealach éigin. I 2023, toghcháin uachtaránachta nua sa Rúis. Zyuganov, ar ndóigh, nach bhfuil, iad a iompar go hionraic agus nach bhfuil ag iarraidh a fhágáil. Go ginearálta, sa Rúis, is seanfhear amháin iad na huachtaráin. Agus bhí Yeltsin seasca cheana féin, agus bhí Primakov níos sine fós. Agus rialaigh Yuri Luzhkov go dtí ochtó a trí bliana d'aois, agus fuair sé bás ina phost. Agus tá Zyuganov cúpla bliain d'aois cheana féin. Rinneadh uachtarán de in aois a cúig is seachtó, agus anois tá sé seachtó a naoi.
  Ach déantar na toghcháin de réir na rialacha, nuair a bhíonn an comórtas íosta, agus tá Zyuganov i bhfad níos éasca maidir leis seo. Thairis sin, ba mhaith le Zyuganov comharba a gharmhac a dhéanamh.
  Agus arís bua ceannaire na gcumannach. Sean, tinn, agus ní smaoineamh an-mhaith.
  Ach i 2025, d'eitil na Rúiseach go dtí an ghealach ar deireadh. Ar a laghad bhí áthas air. Tá geilleagar an domhain ag fás arís agus tá sé éirithe réasúnta seasmhach.
  Sna Stáit Aontaithe, d"éirigh Joe Biden as a phost mar Uachtarán na Stát Aontaithe in 2024 agus tháinig bean dhubh ina áit. San Úcráin, ó tharla nár cailleadh an Crimea agus an cogadh sna Donbass, chaith Petro Poroshenko an dá théarma ar fad. Agus níor thug an bunreacht dó níos mó. Tar éis dó, tháinig Vitali Klitschko ina uachtarán ar an Úcráin.
  Tá an tSín fós á rialú ag Xi Ze Ping. Tá an polasaí cothrom. tSeisnia mar chuid den Rúis tá beagán atógadh. Fuair Vladimir Putin, tar éis dó post an phríomh-aire a fhágáil, post sa rialtas faoin Uachtarán Primakov.
  Ach níor tugadh dó ach post an Aire Dlí agus Cirt. D'oibrigh Putin sa phost seo, ag dul in éineacht le gach duine go dtí 2008. Ansin scoir sé. Agus a thuilleadh ag gabháil do pholaitíocht.
  Ghlac Vladimir Zhirinovsky post an Aire Intíre faoin Uachtarán Primakov. D'oibrigh sé go dtí uachtaránacht Luzhkov. D"ardaigh sé go céim Ghinearál an Airm. Ansin d'fhill sé ar dhruid an LDPR. Bhí freasúra póca tipiciúil. Bhí Luzhkov go breá leis sin. Ghlac Vladimir Zhirinovsky páirt i ngach toghchán uachtaránachta sa Rúis ach amháin i 2004, nuair a bhí sé ina aire agus go mbeadh sé deacair.
  Vladimir Volfovich rinne slí bheatha maith, agus thuill meas go leor.
  D'oibrigh Grigory Yavlinsky sa rialtas faoi Primakov. Sa bhliain 2008 díbríodh é. Ó shin i leith, tá sé ina fhreasúra, ach ní fhéadfaí é a thoghadh don pharlaimint a thuilleadh. Bhí roinnt dámhachtainí.
  D'éalaigh an Ginearál Eala sa chruinne seo bás áiféiseach. Ach níorbh fhéidir gobharnóir Chríoch Krasnodar a thoghadh don dara téarma. Chuaigh sé ar scor agus thosaigh sé ag scríobh cuimhní cinn agus ficsean. Thit Alexander Ivanovich go háirithe i ngrá leis an seánra malartach staire. Bhí sé ar cheann de na scríbhneoirí is coitianta sa Rúis agus thuill na milliúin. Agus scannánaíodh cuid dá úrscéalta.
  Níor chuaigh Lebed isteach sa pholaitíocht, bhí a dhóthain airgid agus clú agus cáil air, agus ar a laghad níor ghortaigh a cheann.
  D"oibrigh Shoigu ar feadh tamaill mar Aire ar Chúinsí Éigeandála. Ach i 2003 díbríodh é. Rinne mé iarracht rith mar ghobharnóir agus mo chóisir féin a chruthú. Fuarthas roinnt úis, ach níor tháinig sé isteach sa Duma Stáit. Ansin d"fhág sé an pholaitíocht le haghaidh gnó.
  Ní raibh Matvienko ina mhéara ar St Petersburg. Ach d'oibrigh sí mar Leas-Phríomh-Aire faoi Primakov. Chuaigh sí ar scor in 2008. Ina dhiaidh sin, chuaigh sí i mbun gnó lena mac, agus níor ghlac sí páirt sa pholaitíocht.
  D'fhan Rogozin ar an gclaí, agus ní bhfuair sé aon phoist. Níor éirigh leis iarracht a bheith ina ionadaí ar an Duma Stáit arís. Ach cuireadh na mórthoghcháin ar ceal, agus níor ghlac a pháirtí an bac.
  Le fada an lá Lukashenka ag glaoch ar uachtaráin na Rúise. D'oir sé níos mó nó níos lú Zyuganov. Ach fós féin, d'éirigh le comhghuaillíocht neamhiontaofa a bheith. Agus sa Rúis thosaigh siad ag lorg athsholáthair. Fuair siad cumannach óg agus thug siad ardú céime dó. Mar thoradh air sin, bhris skirmish amach, agus Lukashenka gabhadh an buaiteoir.
  Agus tá an Rúis tar éis smachtbhannaí a fhorchur i gcoinne na Bealarúise. Agus d"fhág Lukashenka an OBKB agus d"iarr sé dul isteach i NATO. Seo imbhualadh den sórt sin. Níor ligeadh Lukashenka go NATO fós, ach cuireadh cúpla bonn ar chríoch na Bealarúise. Mar sin d"éirigh sé níos scanrúla ar na teorainneacha thiar.
  D'fhan an domhan ina iomláine lena chuid fadhbanna, agus níor éirigh sé níos fearr. Mar sin féin, tá sé níos measa freisin. Thug Gennady Zyuganov faoi deara go bhfuil seanchapall níos fearr fós ná asal óg.
  D'fhan an Páirtí Cumannach i gceannas, agus neartaigh sé a seasaimh fiú. Fuair na hOileáin Fhilipíneacha uachtarán nua, áit ar tháinig an dornálaí legendary Pakio ina uachtarán. Agus is iontas nua é seo freisin.
  Vitali Klitschko tar éis an Maidan, chinn mar sin féin a thabhairt ar ais, tá an staid san Úcráin fós níos ciúine.San agus bhí ceann eile i gcoinne Stevenson, a tháinig chun bheith ar an curadh domhanda. Tháinig Vitali Klitschko an curadh domhanda don cheathrú huair athrá ar an toradh Hollyfield, agus ag an am céanna chuaigh síos sa stair mar curadh domhanda agus ag an am céanna méara. Ansin bhí cosaint dheonach aige ar an teideal, agus chuir sé deireadh leis an gcomhrac trí bhualadh amach freisin. Ansin chuir sé deireadh lena ghairm bheatha, ag socrú taifead trom eile - ag buachan cúig troideanna craobhchomórtais tar éis daichead bliain.
  In aon chás, bhí Vitali Klitschko níos rathúla agus níos sona sa saol seo.
  Bhuaigh Wladimir Klitschko Tyson Fury freisin. Agus ansin a chomhghleacaí ón Úcráin i cath eipiciúil. Ach níorbh fhéidir an troid le Denotheus Wyder a eagrú. Chaill Vladimir fós Brown, agus ar deireadh, ag daichead a haon bliain d'aois, chaill sé fad is a bhí an ceann is fearr ag Anthony Joshua, ag cur deireadh sealadach lena ghairm bheatha.
  Ach ansin d"fhill sé in 2021 agus, tar éis trí troid a bhuachan, bhris sé taifead George Foreman.
  Seo mar a d"iompaigh an domhan amach.
  
  ROGHA EILE A BHFUIL NÍOS MÓ ádh AR NA SÉAPACHÁIN
  Bhí Cath Midway ceaptha a bheith buaite ag an tSeapáin ar aon nós. Ach ní fíor go n-osclóidh an samurai an dara tosaigh sa leagan seo. Agus mar sin d'fhéadfadh rudaí a bheith imithe beagán difriúil.
  Ligean le rá gur rith Stalingrad mar a tharla i bhfíor-stair. Agus níl mórán athraithe tagtha ar rud ar bith. Rinne na Breataine Oibríocht Tóirse gan trúpaí Meiriceánacha. Tá Rommel briste. Fíor, níor tharla an tuirlingthe i Maracó. Tar éis do na Gearmánaigh fórsaí áirithe a aistriú ón Eoraip, d'éirigh leo stop a chur le hionsaí na Breataine.
  Chuaigh Montgomery in éadan stubborn agus stop sé. Choinnigh na Gearmánaigh an líne ar feadh tamaill. Ansin thosaigh siad ag aistriú fórsaí breise go dtí an Afraic. Sheol Rommel frith-ionsaí, rud a chuir brú beag ar na Briotanaigh, ach d"éirigh Montgomery siar go líne chosanta sa Libia. Tá an tosaigh cobhsaithe.
  I mí Iúil den tríú bliain is daichead, rinne na Naitsithe iarracht briseadh trí chosaintí na Sóivéide ar an Kursk Bulge. Ó ghabh na Seapánaigh na hOileáin Haváis, is beag nár stop na Meiriceánaigh le ruathair aeir ar chathracha agus monarchana na Gearmáine. Thug sé seo deis do na Gearmánaigh cúpla umar breise a tháirgeadh, go háirithe Tigers and Panthers.
  Ghlac ceithre chéad feithicil eile páirt sa Kursk Bulge, chomh maith le fórsaí eitlíochta níos suntasaí. Ina theannta sin, d"aistrigh Hitler sé rannán coisithe breise ón bhFrainc agus bhain cuid de na gunnaí as Balla an Atlantaigh.
  Neartaigh sé seo an ghrúpáil Gearmánach. Thosaigh an t-ionsaitheacht thart ar mar a bhí i bhfíor-stair, ach ó bhí na Naitsithe beagán níos láidre, d'éirigh thar barr leo. Mar sin féin, níorbh fhéidir an fáinne a dhúnadh timpeall an ghrúpa Sóivéadach. Cé gur mhair ionsaithe Fritz féin fiche lá agus níor chríochnaigh sé ach ar an 25 Iúil. Ansin sheol na haonaid Sóivéadach frith-ionsaitheach. Agus tharraing an troid ar aghaidh níos faide.
  Bhí na Gearmánaigh san Afraic ar an gcosaint. Ní raibh orthu a gcuid fuinnimh a chaitheamh ar an Iodáil, agus seachadadh níos mó trealaimh chun tosaigh, agus mar sin bhí an bhuamáil gan na Meiriceánaigh i bhfad níos laige.
  Lean an tSeapáin ar aghaidh ag buachan. Mar sin rinne ordú Mheiriceá níos mó agus níos mó botúin, agus bhí an iomarca deifir orthu Cuan Peiriú a athghabháil. Mar thoradh air seo go dtí an pointe atá i réim de - ní gá Meiriceá Eoraip. Mar bhuíochas as seo, stop na fomhuireáin Gearmánacha beagnach ionsaí a dhéanamh ar longa Mheiriceá.
  An tArm Dearg, mar sin, ach amháin faoi dheireadh mhí Mheán Fómhair ghlac Orel agus Belgorod, tar éis fulaingt caillteanas ollmhór. Agus stop sealadach leis an gcur chun cinn. Mar sin féin, ní raibh aon chúis le scaoll fós. Fómhar báistí ina dhiaidh sin, agus an geimhreadh ina dhiaidh sin. Agus ba chóir go dtiocfadh bua nua ar an Arm Dearg. Nuair a thuig Hitler é seo, thairg Hitler sos cogaidh do Stalin. Cosúil, a ligean ar ghlacadh sos!
  Cé mhéad dár gcuid guys a maraíodh le linn an cath deiridh? Throid an USSR agus an Tríú Reich ar feadh trí mhí. Ba mhó caillteanais an Airm Dearg ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus ní raibh an Wehrmacht níos lú. Bhí bled an dá thaobh.
  Ach mhéadaigh na Naitsithe táirgeadh trealaimh, bhí siad in ann a ghnóthú beagán. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh céatadán na gcaillteanas in umair i bhfabhar na Naitsithe, agus ó tharla gur scaoileadh saor iad níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair, rinne na Gearmánaigh suas as an damáiste a rinne siad. I gcathanna cosanta, bhí an Panther ina umar maith. Bhí a ghunna fada bairille agus mear-adhaint le optaic den scoth le haghaidh a chuid ama in ann umair Sóivéadacha a mhilleadh.
  Ina theannta sin, níor sháraigh tríocha ceathair na Panthers, Tigers, Ferdinands sa mhullach, agus ní raibh mórán umar trom ann fós chun cur isteach ar chúrsa na gcathanna.
  Dhiúltaigh Stalin armistice leis an nGearmáin. Faoi dheireadh mhí Dheireadh Fómhair, thosaigh trúpaí Sóivéadacha ina n-ionsaithe in aghaidh Kharkov agus Smolensk. Chuir na Gearmánaigh in aghaidh an-sturdy. Bhí cosaint láidir acu, go háirithe sa lár, agus go ginearálta bhí siad ag súil le dul chun cinn na n-aonad Sóivéadach sna treoracha seo.
  Oddly leor, ach i gcomparáid leis an stair fíor, méid níos mó de threalamh, go háirithe aerárthaí agus umair, a ligean ar na Gearmánaigh chun cur i gcoinne i bhfad níos éifeachtaí. Ina theannta sin, tar éis níos mó cúlchistí a bheith acu, d'fheidhmigh na Naitsithe ar bhealach níos ciúine, níor deifir orthu le linn ionsaithe na Sóivéide, ar an taobh tosaigh, ach bhí siad i gceannas ar na cúlchistí ar bhealach níos comhsheasmhaí agus ag brath ar chosaint níos airde agus níos doimhne. Shábháil cúpla dosaen rannán breise mar gheall ar an easpa tosaigh Iodálach, agus san Afraic ní raibh Montgomery in aon deifir, agus ní raibh na Gearmánaigh rocking an bád. Thit déine an chogaidh leis an mBreatain go mór.
  Ní raibh aon chaint ar shíocháin ar leith go fóill, ach is léir gur mhoilligh Churchill an bhuamáil, ag brath de réir dealraimh gur ídigh an APSS agus an Tríú Reich a chéile oiread agus ab fhéidir.
  Bhí scaoileadh na n-arm ón nGearmáin agus na satailítí beagnach trian níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair. D'fhág sé seo gur féidir poill a phaisteáil, agus, ag brath ar dhlúthchosaintí, cur i gcoinne sách rathúil. Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric go raibh ordú na Sóivéide ar an ionsaí, áit a raibh an Fritz ag fanacht leo cheana féin, agus d'éirigh leo socrú a dhéanamh ar an gcosaint.
  Mar thoradh air sin, bhí an dul chun cinn féin thar a bheith mall agus chosain sé caillteanais mhóra. Thosaigh an cogadh ar bhealach cosúil leis an gCéad Chogadh Domhanda, nuair a d'éirigh leis an gcosaint a bheith níos láidre ná an t-ionsaí, chaill an taobh ionsaithe níos mó, agus d'éirigh an líne tosaigh neamhghníomhach mar thoradh air sin.
  Chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn ar an meán idir aon nó dhá chiliméadar in aghaidh an lae, rud a chuir ar chumas na nGearmánach seasamh a fháil, ach poist nua, agus an chosaint a choinneáil.
  Níorbh fhéidir dul isteach sa spás oibriúcháin.
  Tógadh Kharkov, áfach, go luath i mí na Nollag tar éis cathanna uirbeacha fíochmhar. Mhéadaigh na Gearmánaigh táirgeadh na heitlíochta. D'éirigh le Focke-Wulf agus ME-309 cur i gcoinne na trodaithe Sóivéadacha níos laige. Go háirithe contúirteach a bhí an ME-309 le seacht láithreacha gunna agus ardluais. Agus is meaisín daingean é an Focke-Wulf le armúr agus cosaint mhaith le sé gunnaí aeir.
  Mar gheall ar láithreacht feithiclí le hairm den sórt sin, ar ndóigh, fuair na Naitsithe buntáiste san aer. Cúitíodh an maneuverability is measa ag an luas ard le linn tumadóireachta, a d'fhág gur féidir éalú nuair a bhí sé ag dul isteach san eireaball, agus d'fhág armáil chumhachtach gur féidir an t-aerárthach a lámhach ón gcéad chur chuige. Ina theannta sin, d'fhorbair na Gearmánaigh tactics speisialta chun dul i ngleic le feithiclí Sóivéadacha chun airm níos cumhachtaí agus aerárthaí Gearmánacha ardluais a úsáid.
  Léirigh an buamadóir Yu-288 is nuaí go han-mhaith freisin. Tá an meaisín seo go tapa agus tá ualach mór buama á iompar aige. Ba bhuamadóir láidir tosaigh é an Focke-Wulf, a bhí níos fearr ar an PE-2 ar gach slí.
  Faoi dheireadh mhí na Nollag, bhí na trúpaí Sóivéadacha traochta agus cuireadh iallach orthu stopadh mar gheall ar chaillteanais ollmhóra. Cé go raibh Smolensk fós ag na Gearmánaigh, agus cuid de bhruach na láimhe clé Úcráin. Agus cad é an rud is suntasaí - taiscí Báicsít agus eilimintí cóimhiotalaithe. Bhí caillteanais na dtrúpaí Sóivéadacha sna tancanna chomh hinláimhsithe sin gur sheol Mainstein frith-ionsaí, agus bhí sé in ann fiú Kharkov a athghabháil, agus coire a dhéanamh do na trúpaí Sóivéadacha. Ach i mí Eanáir-Feabhra, sheol na trúpaí Sóivéadacha frith-ionsaithe, agus bhí siad in ann an Kharkov a bhí ag fulaingt le fada a ghabháil arís. Ach faoi Mhárta, bhí an tArm Dearg traochta agus b"éigean dó an t-ionsaí a chur ar fionraí.
  Bhí sos ann ... D"fhulaing an dá thaobh an iomarca caillteanas. Ina theannta sin, bhí Stalin ag iarraidh a arm a athlánú le umair T-34-85 agus IS-2 níos láidre agus níos forbartha. Fíor, d'athlíon na Gearmánaigh freisin le "Panther" -2 agus "Tíogair" -2 níos forbartha agus níos cumhachtaí. Bhí Stalin san áireamh freisin ar LA-7 agus Yak-3 níos airde. Ach sheol na Gearmánaigh, mar fhreagra, an modhnú is déanaí ar an TA-152 in ionad an Focke-Wulf, agus is é an scaird ME-262 an rud atá míthaitneamhach go háirithe. Ní raibh aon chothrom ag an aerárthach deireanach i dtéarmaí luais, armúr agus armála. Bhí an fhírinne níos costasaí, agus bhí sé níos déine ar shaothar i dtáirgeadh.
  Ach ar an láimh eile, chruthaigh na Gearmánaigh an HE-162 freisin, atá saor, inaistrithe, sách éasca a mhonarú agus freisin imoibríoch. Níl an comórtas teicniúil buaite ag Stalin fós. Throid an Bhreatain an cogadh thar a bheith éighníomhach. Ní raibh na Stáit Aontaithe fós in ann an tionscnamh a urghabháil ó na Seapáine.
  Ar 25 Meitheamh, tar éis neart carntha, chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí san ionad. Ar dtús, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann dul i ngleic leis na cosaintí, ach ansin ghlac siad páirt sna cathanna do Smolensk. Botún tipiciúil de chuid na n-ard dearg ná cathracha a thógáil faoi dháta áirithe. Agus déan iarracht, tóg cathair dea-dhaingean, le garastún agus cosaint chumhachtach.
  Chuaigh ionsaitheacht na dtrúpaí Sóivéadacha in olcas nuair a d'aistrigh na Gearmánaigh fórsaí breise agus thosaigh siad ag frithionsaí. D"éirigh cathanna arís, mar a tharla sa Chéad Chogadh Domhanda, suíomh agus an-slaodach. Léirigh Hitler rabhadh neamhghnách. B'fhéidir go raibh sé ag brath ar arm miracle agus ar na forbairtí teicniúla is déanaí agus mar sin ní raibh aon deifir air. Is dócha, bhí ról freisin ag an fonn fola Aryan a shábháil, a bhí go leor caillte ag na Gearmánaigh cheana féin. Sea, agus tá cosaint na n-umair Naitsíoch i bhfad níos éifeachtaí, go háirithe an briseadh "Tiger" -2.
  Lean an troid sa lár go dtí deireadh an fhómhair. Léirigh Stalin stubbornness, ag iarraidh rath a fhorbairt. Ach sa chás seo, fuair mé speal ar chloch. Ba mhór an méid a chaill na trúpaí Sóivéadacha. Chaill na Gearmánaigh, agus iad ar an taobh cosanta, beagán níos lú. Bhí an Panther-2 ina umar maith. Bhí an fheithicil seo cosanta go maith sa mhullach agus bhí gunna pollta armúr den scoth aige, agus feidhmíocht tiomána réasúnta ag an am céanna.
  Sháraigh sé an T-34-85 go suntasach i dtéarmaí cumhachta gunna, cosaint tosaigh, agus ní raibh sé níos lú ná an luas agus an inaistritheacht. Fiú i gcás an IS-2, is namhaid contúirteach é meaisín na Gearmáine, agus é ag bualadh i bhfad i gcéin.
  Mar gheall ar mhiondealuithe go minic, airm comhionann, ach buntáiste beag i gcosaint, ní raibh an Rí Tíogair sa chuntas is fearr. Ghlac modhnú níos troime ar an "Panther" -2 suas leis an "Tíogair" -2 mar chosaint agus sháraigh sé i bhfeidhmíocht tiomána. Go gairid na Gearmánaigh aontaithe táirgeadh beagnach go heisiach ar an "Panther" -2 mheá caoga a haon tonna le hinneall de 900 horsepower.
  D'oirigh an umar seo níos mó nó níos lú don arm. Níor bhain an tArm Dearg bua amach agus chuir siad stop leis an dul chun cinn. Tháinig an geimhreadh. Bhí umair den tsraith "E" ag na Gearmánaigh, agus scaird-aerárthaí nua. Bhí malartú buille ann. D'fhan an Bhreatain éighníomhach, tá tús curtha ag na Stáit Aontaithe cheana féin rud éigin a fháil i gcoinne na Seapáine. Ghlac Stalin leis, agus fiú ag tairiscint sos cogaidh do Hitler, cé go raibh ról an farae gunna á imirt ag an APSS. Cosúil, lig do na Naitsithe iompú ar an Iarthar agus na caipitlithe i mbun cogaidh.
  Bhí ríomh an cheannaire insidious agus simplí. D'aontaigh Hitler leis an seal seo. Agus anois, i mí Feabhra den chúigiú bliain is daichead, chuaigh trúpaí Gearmánacha ar an ionsaí sa Libia. Agus d"éirigh leo ann. I gcathanna, d'éirigh sé amach go raibh umair Gearmánacha níos fearr ná na cinn Sasanacha, agus scaird-aerárthaí go hiomlán as iomaíocht. Níor tháinig na Stáit Aontaithe isteach sa fray fós. Sna cathanna, bhí an príomhról ag an Panther-2 agus E-100, chomh maith le modhnú an Tíogair-2 le turret beag agus armúr tiubh le hinneall cumhachtach. Níl an Béarla "Churchill" olc san armúr, ach lag san armáil. Ní tharraingíonn "Cromwell" ar chor ar bith. Agus níl an Challenger, an t-aon umar seasamh, sa tsraith mais.
  Ach is é an rud is tábhachtaí ná cáilíocht na trúpaí. Tá na Gearmánaigh, tar éis dóibh pas a fháil sa tástáil tine agus iarainn ar an bhfronta thoir, i bhfad níos réidh le haghaidh comhraic ná trúpaí na Breataine. Go háirithe na rannáin choilíneacha. Agus chuaigh na haonaid Gearmánacha ar an maslach. I mí an Mhárta, gabhadh an Éigipt. Agus ansin chuaigh na Gearmánaigh isteach sa Mheánoirthear, ghabh siad an Iaráic, Cuáit, agus ansin an Araib Shádach.
  Ní miste do Hitler dul go dtí an India, tríd an Iaráin, ach níor aontaigh Stalin, a raibh a chuid trúpaí fós san Iaráin, leis.
  Chuaigh na Gearmánaigh ar an ionsaí, ag dul ar aghaidh tríd an tSúdáin. Agus níos faide go dtí an Aetóip agus an tSomáil. Agus as sin go dtí an meánchiorcal. Ghlac thart ar sheachtó rannán den Wehrmacht páirt sa ionsaithe. Agus ní raibh fórsaí mar sin ag an mBreatain chun cur i gcoinne an Tríú Reich.
  Ghabh na Gearmánaigh Giobráltar freisin. An ionsaí iompaigh amach a bheith neamhbhuan, agus beagnach lightning tapa. Ghlac aerárthaí scaird-ionsaí, chomh maith le héileacaptair, páirt san ionsaí freisin. Bhí an Afraic i mbaol caillteanas iomlán na Breataine.
  Ach nach bhfuil Stalin chomh simplí. Tá tarraingt siar na Breataine ón gcogadh ró-chontúirteach don APSS. Agus chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí i Meitheamh 1945. Níorbh fhéidir leis na trúpaí Gearmánacha lag san oirthear é a sheasamh agus ghéill siad don bhrú. Na Naitsithe, in ann é a sheasamh, rolladh ar an taobh thiar. Bhí an tArm Dearg in ann Smolensk, Kiev, a shaoradh agus chuaigh sé isteach sa Bhealarúis. Tar éis dóibh fórsaí breise a aistriú ón Afraic, bhí na Gearmánaigh le deacracht mhór in ann stop a chur le ionsaithe na dtrúpaí Sóivéadacha. Ghlac umair nua na Gearmáine den tsraith E-50, nach raibh aon chomhionann acu, páirt sna cathanna. Ina theannta sin, dhéileáil na Naitsithe le buille a tharraing aird ón Tuirc. Agus rinne an Tuirc féin, faoi bhrú ón nGearmáin, ionsaí ar an Aontas Sóivéadach. Mar sin, d'éirigh an scéal níos casta arís.
  Ba í an fhadhb ná nach raibh an T-54 isteach sa tsraith fós, agus bhí an T-34-85 as dáta go soiléir cheana féin i gcomhthéacs an tsraith E agus fiú an Panther-2.
  Sa gheimhreadh, bhuail trúpaí Sóivéadacha fós, ach níorbh fhéidir leo rath suntasach a bhaint amach. Ina theannta sin, thosaigh dioscónna ag glacadh páirte sna cathanna ... Ba é an t-aon rud a d'éirigh níos fearr ná rath na Meiriceánaigh i gcoinne na Seapáine. Ar deireadh, d'éirigh leis na Yankees Cuan Peiriú a athghabháil, agus thosaigh an tionscnamh san Aigéan Ciúin ag dul anonn go dtí taobh Mheiriceá.
  Ach, faraor, d"fhéadfadh cúnamh SAM a bheith ró-dhéanach. In earrach na séú bliana is daichead, chuaigh na Gearmánaigh, ag baint úsáide as an leas a bhaint as umair E níos mó ná tríocha ceathair, ar an ionsaitheacha. Bhí trúpaí Sóivéadacha, cruaite ag cathanna, in aghaidh an-sturdy. Bhí an tArm Dearg laochúil agus go leor airtléire aige. Go háirithe gunnaí frith-umar 100mm. Agus dug isteach.
  D"éirigh leis na Gearmánaigh Kiev a thabhairt ar ais agus an tArm Dearg a bhrú ar ais thar an Dnieper. Ach ba ar an mbacainn uisce seo a thóg na trúpaí Sóivéadacha cosaint dho-sheachanta.
  Throid na Gearmánaigh an samhradh agus an fhómhar ar fad, ach níorbh fhéidir leo na trúpaí Sóivéadacha a bhriseadh. Ach d'éirigh leo bac a chur ar Leningrad arís. Ach níor ghlac na Naitsithe an chathair leo féin. Rith an geimhreadh le buille faoi thuairim. Bhí na Meiriceánaigh ag bogadh go mall trasna an Aigéin Chiúin, agus go dtí seo níor úsáid siad airm núicléacha.
  San earrach rinne na Gearmánaigh iarracht arís dul ar aghaidh. Bhain siad úsáid as na umair sraith "E", na meaisíní is déanaí a mheá seachtó tonna. D'eisigh an APSS an IS-7, atá in ann seasamh in aghaidh mastodon. Thosaigh umair mheánacha T-54 le feiceáil freisin.
  Threisigh an Bhreatain freisin, ag seoladh ionsaithe san Afraic Mheánchriosach. Chuidigh na haonaid talún Mheiriceá anseo freisin. Le haghaidh an chogaidh san Aigéan Ciúin, ní raibh gá ag na Meiriceánaigh go leor trúpaí agus umair. Mar sin thosaigh siad ag brú na Naitsithe amach as an Afraic. Anois thuig na comhghuaillithe nach mbeadh sé indéanta suí amach, agus gur cheart an namhaid a bhrú agus a bhrú. Sa samhradh agus san fhómhar, bhí na SA agus an Bhreatain in ann cuid shuntasach den Afraic a fháil ar ais, agus fiú thiomáin na Gearmánaigh amach as an tSomáil agus an Aetóip.
  Ní raibh na Gearmánaigh in ann ionsaí a fhorbairt i gcoinne Moscó, agus iad bogtha i gcathanna suímh. Sa gheimhreadh, bhuail Stalin an Tuirc. Chaill an tArm Dearg na trúpaí Ottomanacha agus ghabh Kars, Erzurum agus Tanrog. B"éigean do na Gearmánaigh fórsaí suntasacha a aistriú chun an comhghuaillíocht a shábháil. Ach bhuail an tArm Dearg in aice le Leningrad gan choinne, bhuaigh sé bua mór ansin.
  Tháinig an bhliain 1948... San earrach, rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn arís. D'éirigh leo umar pirimideach bunaidh a chruthú a bhí do-sheachanta ó gach uillinn lámhaigh. Agus leis an meaisín seo bhí baint ag súil ard. Thosaigh an cur chun cinn i mí Bealtaine. Tar éis dhá mhí de throid stubborn, chuaigh na Naitsithe i dteagmháil le Smolensk.
  Léirigh umair pirimide a n-éifeachtacht chomhrac, ach is minic a shéid siad suas le mianaigh. Ní raibh na Gearmánaigh in ann an chathair a ghlacadh agus thimpeallaigh siad í. Ach san Afraic, bhain na Comhghuaillithe rath mór amach, ag tiomáint na nGearmánach amach as an Éigipt. Bhí defeated an tSeapáin freisin, cailleadh go leor oileán agus na hOileáin Fhilipíneacha. Sa titim, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn níos faide san oirthear, sa lár, ag druidim le Leningrad arís.
  Bhí eitlíocht na Gearmáine fós níos láidre ná an ceann Sóivéadach, go háirithe i gcáilíocht. Ach ag deireadh na bliana 1948, thosaigh an MIG-15 ag teacht chun tosaigh. Bhí an scaird-mheaisín Sóivéadach níos lú ná na Gearmánaigh ó thaobh luais agus armála de, ach bhí sé níos inaistrithe. Chuir na Meiriceánaigh feabhas ar a bhfeidhmíocht freisin. I ngeimhreadh na bliana 1949, bhrúigh trúpaí Sóivéadacha na Gearmánaigh ar ais ó Leningrad agus bhrúigh siad ar ais go Smolensk iad.
  Agus thiomáin na Meiriceánaigh, mar aon leis na Breataine, na Naitsithe amach as an Afraic. In earrach na bliana 1949, tharraing an Tuirc siar ón gcogadh freisin.
  Chaill an Tríú Reich smacht ar an Meánoirthear freisin. Chuaigh seasamh na Naitsithe in olcas. Ní raibh leomh siad dul chun cinn san oirthear, ach bhog siad go dtí cosaint daingean. Rinne trúpaí Sóivéadacha, ag baint úsáide as umair T-54 agus IS-7, iarracht briseadh trí chosaintí an Wehrmacht. Ach choinnigh na Naitsithe an bloc go docht. Tháinig teip freisin ar iarracht na gComhghuaillithe teacht i dtír sa Spáinn. Bhí an oibríocht beagán níos fearr sa tSicil, áit ar baineadh amach rath, le cabhair ón mafia áitiúil. Tá sé an t-aonú bliain déag ó thús an Dara Cogadh Domhanda cheana féin.
  Tá gach tír thar a bheith traochta agus thar a bheith tuirseach. Bhí an geilleagar domhanda faoi shíneadh. Agus bhí gach duine ag iarraidh an troid a chríochnú chomh luath agus is féidir. Gearmánaigh agus Rúiseach go háirithe eaciated go mór.
  Thairg Stalin síocháin do Hitler ar théarmaí na rogha nialais: filleadh ar na teorainneacha roimhe sin agus malartú príosúnach - rud ar bith! Ach níor aontaigh an Fuhrer ach le sos cogaidh, gan a bheith ag iarraidh an chríoch faoi áitiú a thabhairt suas. Ina theannta sin, bhí obair ar chruthú buama adamhach á cur i gcrích cheana féin sa Ghearmáin, agus bhí cheana féin diúracáin intercontinental.
  Mheas na Stáit Aontaithe an buama adamhach a úsáid. Ach cé go raibh siad eagla a spoil san Eoraip. Agus scaoil siad é i mí na Nollag 1949 ar an tSeapáin. Bhí iarmhairtí an scrios uafásach. Agus tuigeadh leid den chineál céanna sa Ghearmáin. Labhair an Fuehrer leis an náisiún agus mhol sé go ndéanfaí machnamh ar cheist an domhain dhínit. Ach ansin d'athraigh sé a intinn ... Tháinig an bhliain nua 1950. Sheol trúpaí Sóivéadacha ionsaitheacha nua chun tosaigh.
  Bhí cosaint na nGearmánach an-daingean. Agus chuaigh na comhghuaillithe ar aghaidh tríd an Iodáil, áit a raibh coup míleata, agus baineadh Mussolini amach. Ach bhí níos mó ná umair pirimideacha na Gearmáine ná na Patúin agus na Dúshlánaitheoirí. An Paton Meiriceánach, nach raibh in ann dul isteach ar an armúr umar Gearmánach, fiú amháin i gar-raon, thug isteach go háirithe crua. Agus thosaigh na comhghuaillithe ag fuiliú.
  Sea, agus rinne dioscaí dosháraithe Gearmánacha damáiste ollmhór do na Stáit Aontaithe agus don Bhreatain. De thuras na huaire, choinnigh eitlíocht na Gearmáine barr cáilíochtúil ar na Comhghuaillithe. Theip ar iarracht tuirlingthe an tsamhraidh sa Normainn. True, ag deireadh Lúnasa, tar éis an bhuamáil núicléach, an tSeapáin capitulated. Tá an tIarthar tar éis a lámha a scaoileadh. Ach ní raibh na Stáit Aontaithe dare a úsáid airm núicléacha, ionas go bhféadfadh siad a bheith clúdaithe ag diúracáin ballistic intercontinental an Tríú Reich.
  Chuaigh an tArm Dearg i dteagmháil leis an Dnieper san ionad, ach cuireadh stop leis freisin. Bhí fórsaí an dá thaobh ídithe go dtí an teorainn ... Agus ar deireadh, an 25 Samhain, 1950, thairg Truman síocháin do Hitler, ar théarmaí paireacht. Is é sin le rá go bhfanann an Eoraip leis an Tríú Reich, seachas an tSicil agus an méid atá fágtha den Iodáil. Téann Stalin ar chomhréiteach: teorainneacha an APSS i 1939. Is é sin, bogann na Gearmánaigh ar ais beagán, ag tabhairt suas críoch, ach ag fáil roinnt éadálacha.
  Tá an Fhrainc, an Bheilg, an Ísiltír agus cinn aisteach eile fós faoi smacht na Gearmáine, ach faigheann siad méid áirithe neamhspleáchais. Is é sin le rá go bhfuil rud éigin cosúil leis an Aontas Eorpach á fhoirmiú. Cuireann an Tríú Reich deireadh le cinedhíothú na nGiúdach agus na Gypsies, cé go bhféadfadh srianta áirithe dlí a bheith fós ar a gcearta. Tá caidreamh trádála á athchóiriú go hiomlán. Geallann tíortha meas a bheith acu ar cheannasacht daoine eile.
  Ní ghearrtar cúiteamh ar aon duine. Malartaítear príosúnaigh do gach duine.
  Bhí Stalin agus Hitler chomh tuirseach sin gur ghlac siad lena leithéid de thairiscint. Bhuaigh na Stáit Aontaithe níos mó ná cinn eile, agus mar sin d'éirigh leo an tSín agus an Áise a áireamh ina réimse tionchair. Agus ghlac an Bhreatain, chomh maith le Meiriceá, an Afraic.
  Tá acmhainní daonna ídithe go mór ag an nGearmáin. Ann, thug an Fuhrer polygamy isteach go hoifigiúil. Fágadh an APSS gan éadálacha críocha a fuarthas sa naoú, daicheadú bliain. Agus bhí sé traochta go mór.
  
  
  CEANTAIR NA sclábhaithe RÚISEACHA I NUA-Eabhrac
  Rith na cailíní, ag splancadh a gcuid sála lom, cruinn, bándearg.
  Chuimhnigh Andriana ar an mhargadh seo i Nua-Eabhrac. Bhí sé molta di, mar sin, ag boss mafia áitiúil, sách mór. Tá an t-am díreach mar sin tá an oiread sin daoine saibhre tar éis teacht le chéile. Agus is féidir go leor maighdean a cheangal ón Rúis.
  Cuireadh Andriana ar ceant clúdaithe le caillí agus culaith snámha. Chun nach nochtadh láithreach a charms.
  Shiúil sí le roinnt trepidation. Shiúil cailíní i seaicéid leathair ar dheis agus ar chlé di.
  Níor mhothaigh Andriana ró-chompordach i sála arda. Ach ní féidir léi é a láimhseáil.
  Bhí an seomra ceant an-mhór. Shuigh lucht éisteachta mór ann: idir fhir agus mhná, agus fiú déagóirí. Bhí hArabaigh agus blacks, agus Asians, agus whites, agus ón Rúis ...
  Bhí an t-am agus an áit ceart... Ach bhraith Andriana náire os comhair na mílte fear, bean agus ógánach, bheadh sí nocht ar nós Angelica sa scannán. Tá sé seo náireach agus náireach! Ach ag an am céanna, excites sé, agus an náiriú an-is cúis le languor taitneamhach i gcorp.
  Tá sí cosúil le sclábhaí meánaoiseach, a scriosfar nocht, agus breathnóidh na mílte fear uirthi le cuma lustful .... Ó cé chomh fionnuar!
  Ar mhaithe le thrills den sórt sin, b'fhiú dul go dtí an ceant. Agus ná bí ró-bhrónach nach rachaidh ach aon faoin gcéad den mhéid iomlán chugat!
  Anseo tháinig sí amach i sála arda agus scaraoid leapacha. Tá sí níos airde ná an meán do bhean, sé throigh, agus déanann na bróga níos airde í.
  Casann an lucht féachana ar aghaidh, comhréireanna an mhúnla ... Tá a cuid gruaige ceangailte suas agus ligfear síos í níos déanaí.
  Fógraítear tús na trádála... Is gnách go mbíonn an méid beag, ach ardaíonn sé go tapa.
  Anseo tógann na cailíní an chéad veil amach agus nochtfaidh siad an chuid uachtarach den aghaidh, agus iad ag fágáil a gruaig iontach, dath-duilleog clúdaithe.
  Infheicthe bhí forehead ard coirtithe, mín Andriana, a súile emerald-sapphire. Agus tá an srón agus an chuid íochtair den aghaidh fós clúdaithe ... Ach níor thug ach cuma a súl léiritheach, inar léadh náire, agus crith ainneonach ó náire mná nádúrtha, an lucht féachana ...
  Is é an praghas bunaidh le haghaidh oíche le maighdean céad dollar!
  Scread láithreach:
  - Dhá chéad dollar!
  - Trí chéad!
  - Ceithre chéad!
  - Cúig chéad!
  - Míle!
  An Arabach sa turban buí grunted:
  - Dhá mhíle!
  An Meiriceánach leis an slabhra órga growled:
  - Trí!
  Dúirt fear gnó ón Rúis i dord saibhir:
  - Cúig mhíle bucks!
  Bhí sos ann ... Ní mar gheall ar an chuma ar an méid seo lucht féachana ró-mhór. Ní hea, tá lucht gnó ó gach cearn den domhan in ann céad milliún dollar a leagan amach agus a leagan ar dháib ag Picasso nó Van Gogh. Ach ba mhaith leo leanúint ar aghaidh leis an bpróiseas undressing.
  Seo iad na cailíní i maisc dearg agus seaicéid leathair, lena lámha i lámhainní leighis tanaí, a bhaint as coverlet eile. Agus osclaíonn siad smig mhisneach an chailín, a béal scarlet, a srón galánta. Anois tá a aghaidh angelic iontach le feiceáil ina iomláine. Agus taispeánann scáileán ollmhór sa seomra ceant éadan gleoite cailíneach.
  Agus roars an lucht féachana le meas.
  - Deich míle dollar!
  Exclaims an Meiriceánach leis an slabhra órga!
  - Fiche míle!
  Roars sheikh i turban glas le emeralds móra.
  Exclaims Sasana in tailcoat:
  - Tríocha míle!
  Na squeals Hindu seoda:
  - Ceithre fichid!
  Fear óg timpeall ar chúigear déag cuma air, squeaks, ag gluaiseacht a mhéar i diamaint:
  - Caoga míle!
  Agus arís sos ... Ar ndóigh, an méid ar feadh oíche amháin le maighdean, agus fiú, is dócha falsa, ní cuma chomh beag. Tá níos mó ná Andriana ina cailín ró-mhór le cuma neamhchiontach uirthi. Ach tá an lucht féachana an-saibhir agus capricious. Agus anois i teas na comhargántaíochta, nuair is mian leis a outdo chéile.
  Ach níos mó fós ba mhaith liom an próiseas breise nochta a fheiceáil. Agus anois baintear an chéad veil eile ó ghualainn Andriana, ag nochtadh an chuid uachtarach dá cíoch agus a cuid arm. Coirtithe, galánta, matáin. Tá an chuid uachtarach den bra le feiceáil cheana féin, agus tá na guaillí láidir, agus an-sexy ag an am céanna.
  Andriana shudders arís agus foirceannadh. Tá sí níos mó agus níos mó nocht.
  Atosaíonn an trádáil arís...
  - Seasca míle!
  Sheikh roars!
  - Seachtó míle!
  - Ochtó!
  Arna fhuaimniú ag Meiriceánach le slabhra órga!
  - Céad míle!
  Meiriceánach le ruby mór ar a cófra growled.
  - Céad fiche míle!
  An óige squeaked arís!
  An sheikh i turban glas agus emeralds roared:
  - Céad caoga míle!
  Tháinig borradh faoin Hindu Raja:
  - Dhá chéad míle dollar do réalta an cheant!
  Agus arís bhí sos sa cheant seo. Tá an pobal ag fanacht go nochtfar an duais agus iompaítear ar an bpoinnte.
  Seo iad a bhaint de veil eile as an cailín agus a nochtadh do cromáin í.
  Tá waist tanaí le feiceáil, stiall cúng fabraice ar chófra iomlán, agus tíleanna cabhraithe de phreas tannáilte. Anois tá Andriana beagnach nocht go dtí an choim.
  An lucht féachana roars literally.
  Tháinig borradh ar fhear gnó Rúiseach le féasóg Sibéire:
  - Trí chéad míle!
  D'fhás an sheikh sa turban emerald:
  - Ceithre chéad míle!
  D'eisigh an Meiriceánach leis an Ruby:
  - Cúig chéad míle!
  An óige leis na fáinní diamond whined:
  -Sé céad míle....
  Dúirt an Raja Hindu:
  - Seacht gcéad caoga míle!
  Sos eile... Anseo cheana féin chuaigh na suimeanna tromchúiseach, ach i bhfad ó bheith scriosta do na oligarchs agus billionaires. Mar sin féin, ba mhaith le gach duine an áilleacht a nochtadh a thuilleadh. Go háirithe a cosa a fheiceáil, a leithéid de relish do na fir.
  Agus anois ní bhaintear an veil dheireanach as .... Agus anois tá na cosa galánta matáin lom. D'fhan Andriana i mionbhrístíní, bra i bróga ard-sála trédhearcacha. Agus casann a cosa láidre coirtithe fir air mar sin.
  Roimhe sin, thug an sheikh chiúin liath le féasóg fhada toirneach:
  - Milliún dollar!
  Agus is teorainn shíceolaíoch áirithe é seo cheana féin. Tá an lucht féachana ag déanamh torainn...
  Deir an óige le glór crith:
  - A milliún céad!
  Sheikh i turban le cromáin mhóra emeralds:
  - Milliún dhá chéad!
  Deir oligarch na Rúise, ag caitheamh spéaclaí dorcha:
  - Milliún ceithre chéad!
  Meiriceánach le ruby mór:
  - Milliún cúig chéad!
  Go tobann, téann bean dubh isteach sa tog:
  - Milliún seacht gcéad!
  Níl an sheikh i turban emerald níos lú:
  - Milliún ocht gcéad!
  Squeals Hindu Raja:
  - Dhá mhilliún!
  Sos eile... Chuaigh na suimeanna soladach. Ach fós féin, thug siad níos mó do chapaill Arabacha. Agus anseo tá an cailín ach ar feadh oíche amháin. Agus cé gur áilleacht ollmhór, ach ar éigean a maighdean fíor.
  Ach bíonn daoine ag iarraidh a cuid gruaige a fheiceáil... Agus baintear ciarsúr Andrian. Agus tá a cuid gruaige órga, báisteach duilleogach ag sleamhnú óna guaillí. Agus scaipeann siad, chomh iontach, cosúil le gathanna na gréine.
  Tá iontas ar an lucht féachana ... Agus tagann an mhargáil ar an saol!
  Chroch an t-aos óg:
  - Trí milliúin!
  Rinne an sheikh sa turban emerald grunted:
  - Ceithre milliún!
  Dúirt an bhean dubh:
  - Cúig mhilliún!
  Bhí sos gairid ann ... Bhí an méid réasúnta cheana féin. Cé nach bhfuil taifead fós le haghaidh tairisceana. Ach fós féin, ní pictiúr Van Gogh é seo, ach oíche amháin le cailín. Bíodh sé scríofa go hálainn....
  Leanann gotha eile ... An uair seo baintear an bra. Bhí Andriana ag súil leis seo, ach go tobann bhraith sí a leithéid de náire uafásach gur thosaigh sí ag seasamh in aghaidh ... Ní raibh na cailíní in ann dul i ngleic léi. Chuaidh beirt ríogh go dtí Andriana, agus shíneadar a n-airm. Ansin baineadh an bra. Agus nochtaíodh breasts álainn. Agus an craiceann
  bhí an cailín glistening le allais.
  Spreag a ríogacht ó chroí leis an modhúlacht agus an fhriotaíocht an pobal go mór. Chreid go leor gur maighdean fíor é seo, agus bhí sé seo níos spreagúla ná fiú bachlóga bándearg an chófra.
  Roimhe sin, d'fhás an sheikh chiúin i turban a raibh diamaint air:
  - Seacht milliún!
  An bhean dubh squeaked:
  - Ocht milliún!
  An Meiriceánach leis an ruby coirt:
  - Naoi milliúin!
  Chuaigh oligarch na Rúise ag tafann:
  - Deich!
  Luaigh an sheikh sa turban sáite diamaint:
  - Cúig déag!
  Bhí buzzed an halla... Tá sé seo níos tromchúisí cheana féin... Mar sin féin, cailín den sórt sin atá i seilbh na bhfear mór ionas nach gclúdaíonn sí a cófra. Cé chomh fionnuar é sin. Ar an iomlán, iontach agus taitneamhach. Tá náire ar Andriana i ndáiríre, agus tá náire fiáin air. Agus ag an am céanna spreagúil agus taitneamhach. AGUS
  Cé chomh mór is atá sí!
  Tá sé ar fheabhas!
  Agus anois tá na cailíní seirbhíseach ag coinneáil léi, ag tarraingt as an ragús deireanach - mionbhrístíní ... Agus anois níl ach bróga trédhearcacha fós ar Andrian.
  Agus casann sí agus tarraingíonn sí a lámh as bearradh an amabal, ag clúdach íochtair Véineas. Tógann sé a lámh agus a dhá lapaí tiubha uaidh cheana féin agus nochtar í.
  Tá aghaidh Andriana an-trína chéile, agus tá an-náire uirthi. Chuir péint scarlet tiubh tuilte ar an muzzle agus cuireann sé seo níos mó fós ar an lucht féachana!
  Exclaims billionaire dubh:
  - Fiche milliún!
  Sheikh i diamaint shouts:
  - Tríocha!
  An Meiriceánach leis an ruby roars:
  - Ceithre fichid!
  Agus deir an Raja Hindu:
  - Caoga milliún!
  Sheikh le diamaint roars:
  - Seasca!
  Déanann billiúnaí dubh i seaicéad leathair squeals:
  - Seachtó!
  Exclaims oligarch Rúise i spéaclaí dorcha:
  - Ochtó milliún!
  Go tobann bíonn an óige ag screadaíl:
  - Nócha!
  Déanann siad scian air. Exclamations, agus tá tú puppy an oiread sin!
  Dúirt an billiúnaí dubh sa seaicéad leathair:
  - Céad milliún!
  Bhí sos ... Tá sé seo cheana féin méid ollmhór. Sea, ach le haghaidh maighdean ón Rúis. Nach bhfuil sé i bhfad ró-? Cé mhéad a íoc as oíche amháin? Sea, is féidir leat milliún striapach a bhfuil taithí acu a cheannach ar an méid sin.
  Nach bhfuil siad ró-ghnóthach...
  Bhí an kush leordhóthanach cheana féin, agus d'ardaigh an ceantálaí a ghéag agus thosaigh sé ag canadh:
  - Céad milliún dollar uair.... Céad milliún dollar a dó....
  Adeir Andriana. Bhuel, caithfidh sí an oíche a chaitheamh agus Meiriceánach Afracach sách óg. Ach cuirfidh sí milliún dollar ar fad ina póca! Go leor réasúnta! Tá dóchas ann gur sampla é d"anamacha, agus b"fhéidir fiú pléisiúir!
  Bhí sceitimíní ar Andriana, agus ina aigne cheap sí cheana féin oíche stoirmiúil le fear dubh dathúil saibhir.
  Ach ansin thug an cailín i seaicéid leathair comhartha ... Agus sracadh siad as a bróga le gluaiseachtaí géar. Bhain siad an chuid dheireanach den leithreas, ag déanamh Andrian ní hamháin naked, ach freisin cosnochta.
  Agus tá a cosa gan bróga chomh galánta agus touching, agus tá a sála cruinn, bándearg.
  De ghnáth, le linn ceantanna den sórt sin, tá bróga ard-sála ag cailíní go dtí an deireadh. Ach Andriana, an-sexy, agus le grásta neamhghnách agus foirfeacht líne na coise agus an t-aon. Agus tá sí chomh adorable cosnochta. Go háirithe nuair a taispeánadh gar-suas ar an scáileán é ...
  Agus d'fhás oligarch na Rúise:
  - Céad fiche milliún!
  Roared an fear dubh:
  - Céad caoga!
  Sheikh Arabach i turban studs le diamonds grunted:
  - Dhá chéad milliún!
  Bhí sos aimsir ann...
  D"ardaigh an ceantálaí a ghreim agus labhair sé:
  - Dhá chéad milliún uair... Dhá chéad milliún a dó...
  Chroith Andriana a cosa nocht agus ghreann an billiúnaí dubh:
  - Dhá chéad caoga milliún!
  Ní raibh aon toradh ag an mbilliúnaire Rúiseach:
  - Trí chéad milliún!
  Sheikh le diamonds yelled:
  - Ceithre chéad milliún!
  Cé go raibh rath níos mó ag go leor, ach is scriosta é méid den sórt sin a leagan amach in airgead tirim ar an bpointe boise. Agus féadann sé cur isteach ar tháirgeadh.
  D"ardaigh an ceantálaí a ghreim agus thosaigh sé ag rá, chomh mall agus ab fhéidir:
  - Ceithre chéad milliún uair, ceithre chéad milliún a dó .... Ceithre chéad milliún trí ... agus a casúr twisted éiginnte.
  - A billiún dollar!
  Chuala mé squeak duine éigin!
  Agus d'iompaigh gach duine ... Seapánach a bhí ann le spéaclaí dorcha ag clúdach leath a aghaidh. Bhí feathal an mhafia air - Yakuza!
  Tá ag gach duine froze - billiún iomlán!
  D"ardaigh an ceantálaí a ghreim agus thug sé foláireamh:
  - Ní thugtar an cailín duit ach ar feadh oíche amháin! Is féidir leat aon rud a dhéanamh leis, le do thoil ná marú nó i ndáiríre maim!
  Chlaon na Seapánaigh.
  - Ní bheidh mé spoil!
  Agus d'éirigh an casúr suas, doirteadh na focail amach:
  - Aon billiún uair! Aon billiún a dó! Aon billiún trí! Díolta leis an Tiarna Yamamoto!
  Scaoileadh Andriana saor. Agus chuaigh sí go hiomlán naked agus cosnochta go dtí an bosca, áit a raibh an ceann an mafia Seapáine ina suí timpeallaithe ag gardaí. Bhraith Andriana eagla láidir, agus ag an am céanna sceitimíní. Ar feadh billiún dollar, beidh uirthi rud éigin neamhghnách a dhéanamh agus tá sé sin fionnuar! Ar an láimh eile, tá sí deich milliún dollar níos saibhre, rud atá iontach!
  Conas iontach iompaithe gach rud amach, agus eachtraí nua ag fanacht léi.
  D'ordaigh Yamamoto:
  - Agus anois í a phacáil i geimhle, ní bheidh éadaí ag teastáil uaithi!
  Rinne Andriana gáire go neirbhíseach agus d"fhreagair sí:
  "Níl aon rud le cailleadh agam ach mo slabhraí!"
  
  COSANTA RYAZAN AGUS POPADATSEV TUIRCEÁIL
  Sheinn Thomas Lincoln, ag scairteadh a chlaíomh agus ag gearradh siar ar na Mongol-Tatarais a bhí ag brú, ag canadh:
  - Ní hamháin claíomh, ní hamháin fuip! Ach ní mór bréaga an choróin! Tar éis an tsaoil, gan di, agus dhá nóiméad - ná suí ar an ríchathaoir!
  Rith an buachaill críochnóra muileann gaoithe lena chlaíomh, gearradh síos na Mongols ag dreapadh ballaí Ryazan, agus lean sé ag canadh:
  - Uaireanta cúntóir i ngach rud,
  Uaireanta nimhneach sé go sciliúil ...
  Agus tugaimid naomh uirthi
  Agus glaoch sé vile!
  Phioc Maria Kovaleva, agus Yuliana Konovalova, na cailíní álainn agus an-mhatánach seo, ag gearradh síos na Tatars brúidiúla:
  - Ní bréaga gan chúis i ngach ríocht,
  Grá i gcónaí...
  Bíonn bréaga álainn nuair a bhíonn siad úsáideach
  Agus uafásach nuair díobhálach!
  Tom, an buachaill dathúil, matáin, slashing ar na nukers brú, chirped:
  - Go mbeadh ár n-impireacht i nglóir!
  Dhearbhaigh Maria Kovaleva, ag gearradh síos na Mongóil socraithe:
  - Go maire sé sa ghlóir!
  Agus chaith an cailín a bharraicíní loma, le cumhacht marfach, grenade millteach min sáibh.
  Rinne Yuliana Konovalova, ag gearradh trí na Tatars ionsaí, roar freisin ag barr a scamhóga:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Agus cos lom, chiseled, cosúil le bronntanas dúnmharaithe báis, ag cuimilt an Mongol rati.
  Bíonn na cailíní ag troid, go neamhbhalbh, go éadóchasach agus go dána. Agus naimhde gearrtha go mór.
  Cé go bhfuil an chuma ar an horde de Batu Khan innumerable. Ceithre chéad míle marcra ag dreapadh ar an ionsaí. De réir aimsir an tríú haois déag - arm innumerable.
  Ach bhuail fórsa tuirlingthe de na Popadaigh leo, faoi cheannas Gníomhach Dé Uilechumhachtach an Cruthaitheoir, Thomas Lincoln.
  Tá foireann umar Gerda ag dul isteach sa chath cheana féin. Tá an cailín terminator ar dheis anseo.
  Ceithre áilleacht ar umar AG-100 le trí gunnaí móra agus dhá ghunna meaisín déag.
  Tháinig siad ó chluiche, cruinne malartach, a chruthaigh an buachaill demiurge Thomas Lincoln freisin.
  Ann, príosúnach sa Tríú Reich, ollamh le psyche aistrithe, chabhraigh Nimbul Hitler. Eadhon, chruthaigh sé arm a oibríonn chun an aimsir a rialú. Agus ghabh agus chuadar cabhlach Shasana i stoirm. Ina dhiaidh sin tháinig trúpaí Gearmánacha i dtír sa Bhreatain.
  Le linn na tuirlingthe, bhain na Naitsithe úsáid as a gcabhlach trádála freisin. Mar thoradh air sin, chríochnaigh mórán rann roghnaithe sa Bhreatain i Lúnasa 1940. Agus do gabhadh an cathair i gceann deich lá.
  Cuireadh rí Sasanach dlisteanach, pro-Ghearmánach ar an ríchathaoir. Agus bunaíodh rialtas Naitsíoch nua. D"aithin formhór na gcoilíneachtaí agus cabhlach na Breataine é.
  Fuair an Führer acmhainní iontacha faoi smacht. Agus eagla air go n-athródh na Stáit Aontaithe, a bhfuil acmhainneacht ollmhór eacnamaíoch acu, an t-arm, chinn sé go bhfanfadh an APSS. Agus go bhfanfadh Stalin dílis don chomhshocrú neamh-ionsaitheachta.
  Idir an dá linn, tá sé níos fearr a defeat Meiriceá. Tógadh an Íoslainn ar dtús. Ansin thosaigh na Gearmánaigh a dhéanamh cos isteach san Airgintín, agus as sin go dtí an Bhrasaíl.
  Thóg na Naitsithe an cabhlach fomhuirí agus dromchla go gníomhach. Bhain siad úsáid as acmhainní na gcoilíneachtaí agus na hEorpa. Tháinig dlús mór leis an obair go háirithe tar éis do Speer a bheith ina Aire Armálacha agus Lón lámhaigh sa Reich.
  Ansin, faoina bhainistíocht sciliúil, thosaigh longa fomhuirí a thógáil i bhfad níos tapúla.
  Agus freisin eitlíocht a fhorbairt. Cuireadh an Yu-188 nua, níos forbartha, i sraith go tapa agus méadaíodh a aschur. Bhí Focke-Wulf ag dul chun cinn go tapa. Bhí trodaithe níos airde ann freisin.
  Tá Marseille ina réalta ag ardú. Bhain an píolótach seo clú amach i gcathanna le haerárthaí SAM. Tar éis dó a bheith ar an gcéad phíolóta a sháraigh céad caoga aerárthach, fuair sé: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Mar sin féin, scaradh Meiriceá ag an aigéan, toisc nach féidir, leis an dúil go léir, longa móra dromchla a thógáil ró-thapa, tharraing an cogadh ar aghaidh.
  Cé gur tógadh an dá iompróir aerárthach agus longa cogaidh.
  Agus de réir a chéile na Gearmánaigh agus na Seapáine a d'oscail an dara tosaigh i gcoinne na Stát Aontaithe, defeating na Meiriceánaigh in aice le Cuan Peiriú, brú ar an Impireacht iolair.
  Bhí na Gearmánaigh láidir. Sa bhliain 1943, fuair siad trodaire ME-309 an-láidir agus buamadóir Yu-288. Atá i bhfad níos láidre ná na cinn Mheiriceá.
  Bhagair Hitler Meiriceá a scuabadh uaidh le buamaí.
  Ar ndóigh, bhí umair le feiceáil sa tsraith: "Tiger", "Panther", "Lion". Sa dara leath de 1943, tháinig "Panther" -2, "Tiger" -2 agus "Maus". Agus chuaigh an trodaire scaird ME-262 invincible, nach raibh comhionann leis, isteach sa tsraith. Agus is é Yu-488 an chéad aerárthach ceithre inneall sraitheach. Agus is é an TA-400 an chéad bhuamadóir sé-inneall ar domhan. Agus na raidhfilí ionsaí is déanaí MP-44, agus i bhfad níos mó. Lena n-áirítear buamadóirí scaird "Arado". Mar thoradh air sin, ghabh na Gearmánaigh Ceanada agus rinne ionsaí ar SAM ó thuaidh.
  Agus ar an taobh eile, ghabh siad Meicsiceo mar aon leis an tSeapáin, agus d'ionsaigh Meiriceá sa deisceart.
  Agus ar deireadh, i 1944, capitil na Stáit Aontaithe, agus bhí áitithe ag an tSeapáin agus an Tríú Reich.
  Bhí Gerda an-bhródúil as a bua. Agus brúite an cailín na trúpaí Mongol. Bhrúigh a bharraicíní loma cnaipí an luamháin stiúrtha, agus leag sí síos na núicéirí ina sluaite.
  Chas Charlotte an namhaid freisin, ag brú na cnaipí lena cosa. Agus lámhach an Mongol ó gunnaí meaisín. Is cailín an-ionsaitheach í.
  Deir an cailín:
  - Don chéad chumannachas ar domhan!
  Lámhaigh Christina an-chruinn, agus a cosa lom chomh sciobtha brúigh na cnaipí agus scaoil na míleataigh Batu Khan. Agus exterminate opponents leis an Fury fiáin na panthers ocras.
  Christina yells:
  - Chun an ghlóir an Tríú Reich!
  Stiúrann Magda dóiteán an-dírithe freisin. Cruann siad arm na Mongóil, agus iad á mbriseadh ina sceallóga, nó ina sailéad fuilteach. Agus ná stop a chur le háilleachtaí na Gearmáine.
  Tá cosa lom orthu, agus brúnn a méara na cnaipí luamhán stiúrtha go deas agus buaileann siad a chéile comhraic.
  Magda ag canadh:
  - Tá an Afraic uafásach, tá, tá, tá! Tá an Afraic contúirteach, tá, tá, tá! Ach an Reich iontach, dúradh linn gan sruthlú! Is Mongols muid go léir ... mow like a speal! Cailíní rath - cé go bhfuil sí cosnochta!
  Tá na cailíní an-álainn agus cuireann siad arm Batu Khan go sonrach orthu.
  Ghearr Tom Lincoln na mílte méadar ar a chlaíomh, agus ghearr sé na Mongóil cosúil le ribí gallúnach rásúir.
  Sheinn an buachaill:
  - Scuabfaidh mé gach duine ar shiúl,
  Scuabfaidh mé gach duine!
  Táimid ag fanacht le rath
  Go glaineacht!
  Agus caithfidh cosa lom an ghasúir pea freisin le cumhacht díothaithe.
  Agus scaipfidh siad na Mongols i ngach treo. Agus tá an scrios ollmhór.
  Maria Kovaleva winked ag an buachaill demiurge. Chaith sí a toes loma, bronntanas dúnmharaithe báis, agus bhrúigh sí na saighdiúirí Mongol.
  Rinne Maria tweet:
  - Chun spás agus cumannachas!
  Bhí Yuliana Konovalova ag caoineadh, agus a sála lom ag géilleadh do bhronntanas an bháis:
  - Ar son mór-mhaitheas ár nAthair!
  Agus anois tá na cailíní fós ag bualadh as a n-navels le tintreach chomhrac. Háilleacha comhrac - ná habair faic!
  Tá Gerda ag lámhaigh freisin as umar den tsraith AG. Nuair a tháinig na Stáit Aontaithe i gceannas, bhí Adolf Hitler ag iarraidh ionsaí a dhéanamh ar an APSS. Ach thosaigh an tSeapáin ag éileamh i gcoinne an Tríú Reich.
  Agus Hitler ar 20 Aibreán, 1946 thosaigh cogadh leis na samurai. Agus chaith sé a umar nua as an tsraith "E" chun catha. Agus a ligean ar crush na trúpaí Seapáine, cosúil le féar speal.
  Chinn Stalin freisin gan seasamh gan staonadh. Agus thairg sé tosach a oscailt i gcoinne thír an Éirí Amach.
  D'aontaigh Hitler, ach ar an gcoinníoll nach bhfaigheadh an APSS ar ais ach Sakhalin theas, na hOileáin Kuril, agus Port Arthur le Manchuria. Agus ní mó ná sin.
  D'aontaigh Stalin leis seo. Tá sé leathnaithe cheana féin a chríoch. Maidir leis an ollamh mire, chabhraigh sé leis na Naitsithe le saucers eitilte a chruthú. Agus bhí na meaisíní seo ag gluaiseacht ar dheich luas sonach agus ag lasadh le léasair.
  Ba é an príomh-umar Gearmánach an E-50. Ba é a mheáchan ná seachtó tonna. Is é 250 mm an armúr tosaigh, tá an armúr taobh 170 mm, agus tá an gunna 105 mm le fad bairille 100 EL. Agus is umar an-táirgiúil é seo. Le inneall de 1500 horsepower - go leor nimble.
  Agus ar ndóigh ní dhéanann na Seapáine. Agus níl siad in ann stop a chur leis na Naitsithe.
  Agus tá maslach mór ar na trúpaí faisisteach. Ar gach taobh ag an am céanna.
  Tá trúpaí Stalin ag dul chun cinn freisin. Ach chuaigh a n-eitlíocht chun deiridh beagán. Níl aon scairdeanna ann. Agus tá aerárthach den sórt sin ag an tSeapáin cheana féin. Ach tá umair Sóivéadach sách maith. Agus ní gan rath a throideann siad.
  Cé go bhfuil an tsraith KV as dáta. Bhí Ises níos foirfe le feiceáil sa chúigiú bliain is daichead. Is é sin an teaghlach. Ach go dtí seo, freisin, níl an iomarca umar den sórt sin.
  An T-34-85 níos déanaí, a thosaigh a tháirgeadh ón gceathrú bliain is daichead. Agus tháinig sé ar an umar is mó san arm USSR.
  Sheol na trúpaí Sóivéadacha maslach agus chuir siad brú ar na Seapáine.
  Dúirt Hitler:
  - Fuair an béar Rúise cnapshuim siúcra!
  D'fhiafraigh Guderian:
  - Agus cad atá muid ag dul a dhéanamh leis?
  D'fhreagair an Fuhrer:
  - Sweet le haghaidh sneaiceanna!
  Cheana féin sa chéad trí mhí den troid, chaill Impireacht na Seapáine beagnach leath dá sealúchais. Bhí arm mór ag na samurai, ach bhí siad ró-íseal i gcáilíocht na teicneolaíochta.
  Léirigh na cathanna go bhfuil fiú an T-34-85 Sóivéadach níos láidre ná an meaisín mais Seapáine. Agus tá sé sin olc do samurai.
  Agus níl aon fháiltiú ar chor ar bith i gcoinne saucers eitilte. Mar gheall ar an scaird laminar cumhachtach, tá siad beagnach dodhéanta a shoot síos.
  Agus sruthán siad iad féin le léasair, gathanna teasa agus ultrafhuaime. Mar sin déan iarracht iad seo a shárú.
  Ina theannta sin, tá scaird-aerárthaí ag an Tríú Reich, agus fomhuireáin faoi thiomáint sárocsaíd hidrigine, agus go leor eile.
  Tá fiú umair faoi thalamh. Agus is arm é seo ina choinne - an clúdach! Gach cadhnraí Seapánach eitilt ag an am céanna, agus tá siad thrown go dtí an barr. Ina theannta sin, smacht ar an aimsir, nuair a bhíonn stoirmeacha ag dul faoi uisce go léir long na samurai. Ní raibh, bhí ar na Seapánaigh déileáil le namhaid an-chontúirteach.
  Trí mhí ina dhiaidh sin, tiomáineadh na Seapánaigh amach as Manchuria freisin. Ba é an ceann ba stócaí an t-ionsaí ar Port Arthur ag arm na Sóivéide. Sna cathanna, tháinig umar turgnamhach IS-7, a raibh seachtó ocht tonna meáchain ann, agus é armtha le hocht meaisínghunna agus gunna 130-milliméadar. Agus scrios an meaisín seo cadhnraí Seapáine agus gunnaí féin-ghluaiste.
  Ba laoch iontach í Alenka í féin. Agus ar an IS-7 throid sí leis an samurai do Port Arthur. Athghabháil ar chathair a bhain leis an Rúis Tsarist tráth. Agus ba chóir é a chur ar ais.
  Urchar cumhachtach ó ghunna, agus láithreach bonn chealaigh carráistí gunna trí ghunna Seapánach.
  Ach anois tá an buachaill Almighty demiurge tar éis Alenka a sheoladh chun troid i gcoinne an Mongol-Tatarais. Agus tá na laochra anois ar an IS-12 de mhúnla níos forbartha agus níos cumhachtaí, le deich ngunna meaisín, agus 152 mm, agus gunna lámhaigh measartha tapa. Agus tá na cailíní ag bualadh as an umar seo ag baint úsáide as luamhán stiúrtha.
  Bhrúigh Anyuta an cnaipe lena bharraicíní loma. D'eitil teilgeán ilroinnte ardphléascach amach as an gunna. Agus conas a titim ar an slua de Mongols. Láithreach na céadta go leith nukers a bhí stróicthe agus crippled.
  Ansin fired Allah. Seo cailín álainn rua, bréan de gunnaí meaisín. Agus conas a thosaigh sí a ghearradh síos na céimeanna Tatairis.
  Agus do chonnairc an ceann ruadh:
  - Agus an chéad leá, i aisling a fheicim Stalin ...
  Bhuail Maria na naimhde freisin, agus í ag brú na gcnaipí lena bharraicíní loma agus ag cúirteáil a cuid fiacla:
  - Agus í lán le corpáin, a Rúisigh!
  Olympias, thiomáin an cailín laochúil seo umar, ag tabhairt feithicil céad tonna do na Mongols le rianta leathan.
  Sheinn an cailín:
  - Chun an Motherland chun an ghlóir na Rúise!
  Bhrúigh Alenka a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus í pollta ar an namhaid. Sméid sí a lán nukers, agus roared:
  - Is é ár Motherland an USSR!
  D"aontaigh Olympias, agus é ag brú roinnt capaill agus saighdiúirí Mongóil:
  Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  I na cruinne, níl aon tír níos áille -
  Is é an cruinne ar fad tóirse an tsolais Rus!
  Léirigh cúig laochra i bicíní neart fíor agus dhochoiscthe ag baint leis. AGUS
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Thosaigh siad a scrios an arm Mongol. Agus oibríonn an gunna agus oibríonn ...
  Agus tá trí gunnaí ag Gerda ar an AG-100. Agus tá ceathrar cailíní ar an umar agus dhá ghunna meaisín déag. Agus bain siad amach na Mongóil-Tatarais níos éifeachtaí agus níos tapúla fós.
  Ba ghaiscíoch ón Uilechumhachtach é Gerda. Agus cad nach raibh sí ach taithí. Ghlac sí páirt freisin i gcéasadh. Thaitin sé go háirithe buachaillí a chéasadh. Céasadh siad déagóirí deasa i gcoitinne an oiread sin go raibh a gceann ag sníomh.
  Ach sin scéal eile. Go háirithe nuair a bhí siad rósta nocht, cruinn, sála leanaí do na ceannródaithe. Agus roared siad literally i bpian.
  Chuaigh an tSeapáin in aghaidh ar feadh deich mí go leith sular thit sí in olcas in aon chor.
  Chuir Gerda iachall ar Impire Thír an Éirí Amach ar a ghlúine agus a cos lom a phógadh. Phóg an mikado cosa lom Charlotte freisin. Ar aghaidh tá sála loma Christina. Agus ar deireadh, bonn lom, galánta an Órdhubh Magda.
  Cailíní álainn den sórt sin a phóg an impire go pearsanta agus ligh a chosa lom, galánta, matáin.
  Anois bhí siad ag lámhach an Mongol rati as gunnaí móra, agus ní raibh a thabhairt ar an namhaid trócaire a laghad. Níl na laochra anseo ach iontach.
  Agus sliogáin ilroinnte ard-phléascacha, mar sin briseann siad na háitritheoirí steppe seo go léir. Agus iad a dhíbirt gan an trua agus an amhras is lú.
  Sheinn Gerda:
  - Beidh ré an chumannachais ann, in Aryan!
  Agus winked!
  Agus seo an criú Elizabeth. Throid na cailíní ar umar turgnamhach T-54. Agus throid siad na Seapáine. Níl umair Seapáine an-mhaith. Déantar an ceann is láidre díobh a chóipeáil ón Panther. Is cinnte go bhfuil an carr seo as dáta.
  Ach sa chás seo, ní ghlacann an Panther go praiticiúil an T-54 sa mhullach. Ach is féidir leis briseadh tríd an mbord. Agus dictates seo tactic speisialta. Níl ach gunnaí féinghluaiste Seapánacha le gunna 88 mm 71 EL agus gunna 150 mm contúirteach do armúr tosaigh umar Sóivéadach.
  Bhuail Elizaveta, agus é ag lámhaigh gunna 100-milliméadar, umar Seapánach ó achar fada agus rinne sé smideadh:
  - Don Rúis naofa!
  Scaoil Elena freisin. Bhuail sí carr Seapánach agus squeaked:
  Beidh seilbh againn ar an saol seo!
  Bhuail Ekaterina lena cosa lom, chiseled agus dúirt:
  - Chun éachtaí nua de Cumannachas!
  Tá laochra den scoth.
  Thóg Yephrasinya é agus bhuail sé é freisin, an uair seo le gunnaí meaisín, agus choed:
  - Do mo domhan spás!
  Agus le sála lom, conas brúigh. Agus beidh diúracán deadly eitilt i gcoinne na Seapáine.
  Ní hea, is cailíní iad seo nach ligfidh síos arm ar bith.
  Bhí an bua ag an tSeapáin.
  Agus anois tá na laochra tar éis bogadh go dtí umar T-64 níos forbartha agus tá siad ag bualadh saighdiúirí Mongóilis as.
  Agus an gunna an umar Sóivéadach trashes na céimeanna faisisteach mar sin. Agus tá na sliogáin fired ceann i ndiaidh a chéile.
  Bhris Elena le cabhair óna barraicíní loma agus thug sí faoi deara le gréin, ag bac a cuid fiacla:
  - Tá sé an-álainn, sin conas a naimhde a bhualadh!
  Ná stop na cailíní. Agus doirt gunnaí meaisín urchair mar clocha sneachta. Agus tá na Mongols carntha suas i dumhaí. Agus líon na gcorp Mongóilis a maraíodh agus a ghortú.
  Maraíodh aifreann ollmhór laochra arm Batu Khan. Seo mar a scar na cailíní bealaí.
  Ekaterina faoi deara, winking ag a cairde. Agus ghearr sé síos líne na Mongols le pléasctha gunna meaisín:
  Beidh muid ag rialú go deo!
  Dúirt Elizabeth greannmhar:
  - Is é seo go mbeidh ár gcumhacht a bheith chomh cool!
  Thosaigh an cailín ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma agus bain na reisimintí Tatairis gan trua ná fadhbanna. ocus ni fuara an laoch.
  Ba é a bhlaosc a shéid Guyuk Khan go stiallacha fuilteacha. Agus ansin ní raibh na Tatars cosúil go leor.
  Agus as an bhlaosc a thug Gerda, bhí Khan Burundai stróicthe freisin. Bhí aithne air as éigniú an Bhanphrionsa Vladimirskaya tar éis í a ghabháil. Sea, is khan lustful é seo.
  Agus anois tá a chailín Gearmánach stróicthe ina shreds.
  Agus anois troideann Thomas Lincoln cosúil le ollphéist fíor, agus laghduithe na Mongols.
  Casann an buachaill a chlaíomh mar liáin. Agus cruacha a lán de opponents i stacks. Agus déanann sé cosúil le rásúir a ghearradh amach féasóg. Agus buachaill Almighty den sórt sin súilíneach.
  Agus mar sin thóg Maria Kovalev, freisin, a toes loma agus sheol gach rud marfach agus crushing.
  Agus tá na Mongols tiomáinte isteach sa cónra.
  Is blonde meala í Maria, an-álainn agus matáin. Bhí uirthi misin chomhrac a dhéanamh cheana féin, is cailín iontach í.
  Canann an laoch ar bharr a glór:
  - Glóir do ré an chumannachais, déanaimis cuing an fhaisisteachais a threascairt!
  Troideanna Yuliana Konovalova freisin cosúil le ollphéist ó ifreann. Agus anois seolann a bharraicíní lom grenade marfach. A ghlacfaidh agus a cuimilt a lán de na saighdiúirí Tatairis.
  Chonnaic an laoch:
  - Chun an chumhacht de smaointe cumannach!
  Agus beidh Maria, freisin, lena sÚil nocht a chaitheamh mála dúnmharfach de min sáibh ...
  Agus bhí mais na Mongols stróicthe.
  Tá na laochra anseo ar a ndícheall ... Ach tá áilleacht nua le feiceáil freisin.
  Sa chás seo, tá sé Eva agus Gertrude. Bhí siad le feiceáil ar saucer eitilte ba chúis leis Thomas Lincoln an buachaill demiurge. Agus ghlac na cailíní seo díreach é agus conas a bhuail siad na Tatars le léasair. Sea, tá airm léasair sa Tríú Reich ar an mbarr. Go litriúil dhó siad saighdiúirí Seapánacha.
  Bhrúigh Oíche, an cailín álainn fionn seo, a méar loma ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Loisg sí reisimint iomlán Mhongóileach, agus chrom sí ar bharr a scamhóg, ag tafann a fiacla:
  - Don Prúise naofa!
  Bhrú Gertrude a méar loma freisin ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, agus ghearr sí go leor nukers, cooing:
  - Mo chumhacht ar fud an domhain!
  Agus gáire na cailíní. Tá an oiread sin sceitimíní agus tine orthu. Is cailíní iad seo den aerobatics is airde agus is sofaisticiúla.
  Nuair a buaileadh an tSeapáin, shlogtar agus dhíleáigh an Tríú Reich tíortha neodracha ar feadh tamaill, agus rinne siad níos mó agus níos mó gabhálacha.
  Ach níor leor sin, ar ndóigh, do na Naitsithe. Agus ar 5 Márta, 1953, fuair Stalin bás. Níl sé seo ar bith fós ... Chuir an Fuhrer comhbhrón lena chomhghleacaí.
  Ach nuair a reáchtáladh an 20ú Comhdháil i bhFeabhra 1956, ag nochtadh cultas na pearsantachta, níor ghlac Hitler leis.
  Agus ar 20 Aibreán, 1956, thosaigh cogadh nua. Iarracht ag na Naitsithe an APSS a ghlacadh ar láimh. Agus tá an domhan ar fad faoi airm ag Hitler. Agus ansin ní féidir leat satailt i gcoinne an Wehrmacht.
  Sa chruinne seo, áfach, is é Thomas Lincoln an Cruthaitheoir. Agus níor cheadaigh an buachaill demiurge an APSS a ruaigeadh. D'úsáid sé cárta trump nua i gcoinne an namhaid: an tOllamh Znayka ón bhfoireann ghearr. Agus chruthaigh an ollamh seo arm speisialta i gcoinne an Tríú Reich.
  Mar sin féin, is é seo stair an chomórtais na heolaíochta. Ar aon nós, bhí arm an USSR in ann stop a chur leis na Naitsithe, agus ansin iad a ruaigeadh agus iad a chur faoina bráid. Bhí Hitler gafa sa deireadh. Agus ar 9 Bealtaine, 1958, thóg siad agus crochadh. Mar sin d'fheidhmigh an Buachaill-Dia dubh Thomas Lincoln go polaitiúil i gceart leis an bpríomh-faisisteach. Díreach mar atá sna scannáin - buaigh olc sa chéad leath, agus ansin cailleann sé go dona.
  Agus anois tá cailíní na Naitsithe ag bualadh go críochnúil. Níos cruinne, na Mongóil-Tatarais, ach tá siad níos measa fós ná na Naitsithe, mar massacred siad cathracha ar fad. Agus tá sé seo, ar ndóigh, an-dona nuair a maraítear na Rúiseach.
  Feiceann Batu Khan cé chomh tubaisteach atá a chéimeanna ag dul i laghad. Tá trúpaí na Mongol ag leá díreach roimh ár súile.
  Agus seo é an ceannasaí cáiliúil. An t-aon duine sa stair a bhí in ann an Rúis a conquer, rud nach raibh sé indéanta do dhuine ar bith riamh. Tá an Batu Khan seo tosaithe anois ag rith uaidh. Is ceannasaí an-chomhraiceach é.
  Ach an uair seo, tá force majeure mór ina choinne.
  Chan Thomas Lincoln le gáire:
  - Agus ar chlé tá ár n-arm, agus ar dheis tá ár n-arm! Is maith dúinn troid le deoch!
  Ghearr an buachaill Críochnaitheoir síos na reisimintí Tatairis chomh buile sin, ghlac siad é agus rith siad. Bhuel, cá bhfuil tú ag dul.
  Foireann eile de chailíní ninja ón tSeapáin. Do ghairm an Buachaill Uilechumhachtach iad freisin.
  Tógfaidh cailín le gruaig gorm na Mongols le claimhte agus slais iad. Agus ansin, le toes lom, seolfaidh sé piseanna le pléascáin.
  Agus briseadh a lán nukers. yelled:
  - Glóir don tSeapáin!
  Ansin slashes cailín le gruaig bhuí ag na Mongols. Gearrfaidh sé ina ocroshka beag iad, agus scairfidh sé:
  - In ainm an smaoineamh ar samurai!
  Agus a bharraicíní loma, seolfaidh sé búmarang dúnmharaithe freisin a scarfaidh as a chéile na reisimintí Mongóilis.
  Bhris an cailín ruadh ar mhais na trodaithe Horde. Menge Khan gearrthóg. Agus lena toes lom, scaoil sí freisin liathróid ghéar a bhriseann gach rud. Agus roar:
  - Don domhan cumannach!
  Agus ghlac agus ghearr an cailín le gruaig bán mais laochra Tatairis. Agus maraíodh a lán de na naimhde.
  Agus lena sÚil lom, chaith sí suas pacáiste pléascach le púdar millteach taobh istigh.
  Choed sí ag barr a scamhóga:
  - Chun an domhain le dínit!
  Agus anois tá an cath an-fuil. Agus ansin scaipthe na laochra, agus mar a bhuail siad an namhaid.
  Agus anois bhí an rata Mongol go léir dóite síos láithreach, agus bhí siad stróicthe i bpíosaí beaga.
  Agus fágadh Batu Khan ina aonar. Rith cailíní laochra i dtreo. Thug siad an ghoul Tatairis ar a ghlúine. Agus iachall a póg a chosa lom.
  Rinne an t-ardcheannasaí é le díograis. Tar éis an tsaoil, tá cailíní álainn anseo. Agus ruaigeadar a lán saighdiúrí. Maraíodh ceithre chéad míle laoch Mongol-Tatarais.
  Chuir sé sin isteach go mór ar gach duine. Go háirithe saighdiúirí Rúiseacha a shábháil ón mbás. Agus ní hamháin laochra, ach freisin mná agus leanaí. Tar éis an tsaoil, bheadh an Horde massacred Ryazan.
  Ach ansin phóg Batu Khan cosa lom na gcailíní. Agus ligh siad go léir a sála.
  Agus do thóg a ghaisgidheach cosa, lámha agus cosa agus muineal ar a n-éadan lom. Agus le jerk géar Strac i gcúig chuid. Seo mar a chuir Batu Khan deireadh lena ghairm bheatha.
  Sin a chiallaíonn sé chun dul go dtí an Rúis. Go háirithe má tá an buachaill demiurge anseo socraithe i do choinne!
  
  CAD É A BHFUIL FEAR CHURCHILL mar thoradh
  Chuir eagla na bagairt Bolshevik go mór ciapadh ar Churchill. Agus thairg sé beart rúnda do Hitler. Cuireann na Gearmánaigh stop le díothú na nGiúdach, cuireann na comhghuaillithe, gan an tsíocháin a dhéanamh go foirmiúil, na coscáin ar an gcogadh, agus ar an gcéad dul síos stop a chur le buamáil straitéiseach chríoch an Tríú Reich. Agus déanfaidh siad fiú trádáil rúnda leis an nGearmáin.
  D'aontaigh an Fuhrer, faoi bhrú ó chiorcail thionsclaíocha na hImpireachta, leis seo. Chuir Churchill ina luí ar na Meiriceánaigh go tapa, agus chinn siad freisin na coscáin a chur ar an gcogadh leis an Tríú Reich. Ina theannta sin, d'aontaigh na Stáit Aontaithe go toilteanach le margadh rúnda, agus cúnamh a thabhairt don APSS faoi Léas Iasachta d'ór amháin. Tharla an comhaontú faoi rún mór. Ach d'aithin an APSS í... Bhí fearg ar Stalin agus labhair sé go géar.
  Ach tar éis Stalingrad, bhí táirgeadh arm seolta ag an APSS cheana féin agus bhíothas ag súil go mbrisfeadh sé an Tríú Reich. Ach ag tús an tríú bliain is daichead, dearbhaíodh cogadh iomlán agus tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh arm sa Ghearmáin. Agus bhí ról soiléir ag scor na buamála ó 1 Aibreán, 1943.
  Bhí na Naitsithe ag ullmhú Oibríocht Citadel. Ach tharchuir na Breataine eolas faoi líon na trúpaí Sóivéadach. D'éirigh sé amach go raibh buntáiste ag an APSS, le cosaint innealtóireachta forbartha, i neart.
  Chinn Hitler an t-ionsaí a chur siar de thuras na huaire agus táirgeadh trealaimh a mhéadú. Gcéad dul síos, an trodaire ME-309, a bhfuil an Fritz pinned súil áirithe. Gluaisteán an-láidir le luas 740 ciliméadar san uair, agus airm: seacht bpointe lámhaigh, lena n-áirítear trí gunnaí móra 30-mm.
  Is léir go bhfuil sé deacair ar an Arm Dearg a leithéid de mheaisín a throid. An Trodaire is coitianta: tá an Yak-9 armtha le gunna 20mm agus gunna meaisín. Mar sin déan iarracht dul i ngleic le Gearmáinis den sórt sin fionnuar.
  Bhuel, is trodaire an-chumhachtach é an Focke-Wulf le hairm. Tá sé deacair déileáil leis sin. Agus, ar ndóigh, umair. Tá "Panther" agus "Tiger" níos láidre ná na cinn Sóivéadacha. Ina theannta sin, is buamadóir an-chumhachtach é an Yu-288. Cad iad na trodaithe Sóivéadacha nach féidir teacht suas leo fiú. Agus tá aerárthaí scaird ar an mbealach freisin. Agus an formidable "Panther" -2 le airm chumhachtach agus cosaint láidir.
  Mar sin tá Operation Citadel curtha ar athló. Agus tá na Gearmánaigh ag bailiú fórsaí.
  Mar sin féin, níor mhair Stalin ar feadh i bhfad agus ar 1 Lúnasa thosaigh ionsaitheacht mhór. Agus ar an treo Oryol, agus Belgorod le Kharkov.
  Mar sin féin, is léir go bhfuil na fórsaí anseo neamhionann.
  Dhaingnigh na Gearmánaigh iad féin go láidir freisin, thochail siad go leor trinsí. Agus mar chosaint, is umar maith é an Panther, cosúil leis an Tíogair. Thaispeáin na cathanna go ndéileálann an Ferdinand, i gcathanna cosantacha, le tosach suaite, go maith leis an tasc chun umair a scriosadh.
  Choinnigh na Gearmánaigh an líne. Agus bhí siad réidh chun é. Tharraing siad fórsaí breise ón Afraic agus ón Eoraip. Throid trúpaí Rommel anseo, chomh maith le codanna de rannáin eachtracha agus na Spáinnigh. Ina theannta sin, tá malartú príosúnach ar siúl cheana féin agus tá go leor píolótaí faighte ar ais ag an Luftwaffe. Mar sin bhí an chosaint daingean.
  Agus tá eitlíocht láidir ag na Gearmánaigh. Go háirithe na n-arm. Agus láidir, ní hamháin le cumhacht na gunnaí aerárthach, ach freisin le luas agus neart an aces. Sa spéir, úsáideann na Gearmánaigh beagnach gach ceann dá n-aerárthach, gan a bheith distracted ag an bhfronta thiar. Agus tugann sé seo buntáistí cainníochtúla dóibh. Ag Cath Kursk, thosaigh an réalta Huffman ag ardú.
  Ní raibh na trúpaí Sóivéadacha in ann rath suntasach a bhaint amach i mí Lúnasa agus Meán Fómhair i gcathanna troma, ag dul chun cinn idir deich agus cúig chiliméadar déag ar a mhéad. An troid dragged ar aghaidh go dtí deireadh an fhómhair ... Ina dhiaidh sin, bhí lull. I mí na Samhna, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn san ionad. Ach níor éirigh léi ansin ach an oiread. Chuir na Gearmánaigh na hionsaithe siar. Is ag deireadh mhí na Nollag amháin, nuair a thosaigh an t-ionsaí i dtreo Oryol, a raibh sé indéanta ding isteach. Bhí an troid an-dian. I mí Eanáir, bhí na Gearmánaigh in ann an ionsaí in aice le Leningrad repulse. Ach mar sin féin ghearr na trúpaí Sóivéadacha an leac Oryol amach. Ach sin an áit a raibh a rath teoranta. Bhí Fritz in ann cos a fháil. Ina theannta sin, d'fhulaing na trúpaí Sóivéadacha iomarca caillteanais agus níorbh fhéidir leo teacht ar ais. Tá an t-earrach socair.
  Sheol na Naitsithe umar nua "Maus" isteach sa tsraith. Ach léirigh an cogadh fíor go bhfuil an umar clumsy. Agus tá a fheidhmíocht tiomána íseal. Bhí an fhírinne rialaithe go maith ag an roth, agus bhí sé sách passable.
  Bhí "Maus" cosanta ó gach uillinn ó gunnaí frith-umar, ach bhí sé buailte ón aer. Sea, agus umar daor ... Ní raibh údar maith leis féin i bhfad ró.
  Ní raibh umair Sóivéadach T-34-85 agus IS-2 dona. Cé go raibh an carr seo caite a lán de na lochtanna, agus bhí sách lag cosanta ag an forehead an túr.
  "Panther" -2 iompaigh amach a bheith sách trom ag caoga a trí tonna, ach le gunna scoth 88 mm 71 EL, agus an armúr is fearr, go háirithe ar an forehead. Thug inneall níos cumhachtaí de 900 horsepower níos mó nó níos lú feidhmíocht tiomána maith don charr. Agus d'oibrigh sí a gunna killer. Bhí an chuma ar an "Tiger" -2 freisin, ach bhí an meaisín seo níos measa i gcleachtas.
  Rinne na Gearmánaigh iarracht dul ar aghaidh i mí na Bealtaine sa treo Kursk. Chuaigh an tArm Dearg chun cinn san ionad. Agus níor tháinig ach athrú beag ar an líne tosaigh mar thoradh ar an troid. Bhí cuma níos mó ar an gcogadh ar an gCéad Chogadh Domhanda. Nuair a bhí na línte tosaigh socraithe ar feadh i bhfad. Agus ní raibh an cogadh gnó an-bhrabúsach.
  I mí Lúnasa, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn, ach gan rath ... I mí Dheireadh Fómhair, rinne na Gearmánaigh iarracht briseadh tríd, agus repulsed a n-iarrachtaí freisin ...
  I mí Eanáir 1945, chuaigh an tArm Dearg chun cinn san ionad. Agus i mí an Mhárta 1945, chuaigh na Gearmánaigh tríocha ciliméadar ar aghaidh ó dheas, agus cuireadh stop leo.
  D"éirigh cás an Airm Dearg rud beag níos casta. Bhí na Gearmánaigh in ann táirgeadh scaird-aerárthaí a bhunú, agus a gcostas a laghdú, ag fáil ardcheannas aeir. Bhí umair nua á bhforbairt freisin.
  Gunnaí féinghluaiste éadrom agus an-ghasta a bhí in E-10 agus E-25. D'éirigh leis an umar E-50 a bheith ró-throm agus ró-mhór le haghaidh umar meánach. Ach thug inneall cumhachtach le borradh suas le 1200 horsepower níos mó nó níos lú luas agus feidhmíocht tiomána dó. Agus gunna 88-milliméadar le fad bairille de 100 EL agus armúr-piercing agus mear-tine agus an-chruinn.
  Agus fuair siad E-75s an-chumhachtach. Le gunna 128 mm agus caliber fada.
  Tá na tancanna seo díreach tosaithe ag dul isteach sa tsraith. Ach chomhaireamh Hitler ar an teicníc seo. Tá an cúigiú bliain is daichead caite i malartú buille. Ní raibh líon mór umair den tsraith "E" ag na Gearmánaigh fós, agus níorbh fhéidir leo dul chun cinn. Ní raibh an APSS in ann glacadh leis freisin. Sa spéir, mhéadaigh buntáiste na Naitsithe. Bhí buamaí scaird agus aerárthaí taiscéalaíochta thar a bheith éifeachtach. Trodaithe iompaigh amach a bheith beagán níos measa. Bhí fadhbanna ag ME-262 le maneuverability agus go leor meáchain. Bhí na buntáistí a bhaineann le meáchan éadrom, éascaíocht táirgthe ag XE-162, ach bhí gá le píolótaí ardoilte chun oibriú. Cé go máistreacht Huffman go maith é. Thug an t-aicsean fionn seo líon na n-aerárthach a íoslaghdaíodh go ceithre chéad agus fuair sé an dara duais mar Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ansin leag sé amach cúig chéad aerárthach cheana féin ar an XE-162. Tar éis dámhachtain speisialta a fháil as seo: an Gearmánach Eagle with diamonds. An rud beag seo atá annamh agus clúiteach. Ina theannta sin, fuair Huffman an chéad chros fiúntais míleata agus diamaint.
  Agus is deas onórach é sin.
  Sa gheimhreadh, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn, ach níorbh fhéidir leo cosaintí an-éadrócaireach an namhaid a shárú. Bhí an iomarca i gcoiteann ag umar E-50 leis an "Tíogair" -2, cé go raibh an túr níos cúinge agus níos lú, agus chassis níos foirfe agus níos éadroma. Ach d'fhan suíomh an tarchuir agus an innill traidisiúnta. Mar gheall ar a bhfuil an t-iomlán seasca is trí tonna. Ach ansin tháinig modhnú ar an umar le suíomh an innill agus an tarchur i mbloc amháin agus an giarbhosca ar an mótar. Agus d'éirigh sé amach go bhfuil an carr seo níos foirfe agus níos éadroime fós ...
  I 1946, bhí líon mór umair den tsraith "E" ag na Gearmánaigh cheana féin, agus meaisíní scaird cumhachtacha. Go háirithe, bhí an ME-262 X, a raibh luas de 1100 ciliméadar in aghaidh na huaire agus cúig gunnaí aeir 30-milliméadar. Agus bhí na cathanna faoi lán seoil go dian go dtí an aimsir mhór.
  Bhí na Gearmánaigh in ann briseadh tríd ó dheas. Agus chuadar ann sin go dtí an Abhainn Don. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha siar trasna na habhann, ach bhí siad in ann seasamh leo.
  Lean an troid ar aghaidh go dtí an geimhreadh agus mhoilligh an Fritz ...
  Tá an bhliain 1947 tagtha. Bhí an chuma ar umair Sóivéadach T-54, cé nach bhfuil siad ollmhór fós. Tá na troideanna fuilteacha agus brúidiúla. Caitheadh an bhliain ar fad i tugaí cogaidh.
  Thug Huffman líon na ngluaisteán a íoslaghdaíodh go míle agus fuair sé dámhachtain speisialta den séú céim de Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Bhí a fhios ag na Gearmánaigh go maith conas troid a dhéanamh, ach bhí siad traochta go leor. Tá an bhliain nua 1948 tagtha. Agus freisin cathanna le buanseasmhacht fiú úsáid níos fearr.
  Tá Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda ag marcaíocht ar umar rang U-100. Tá an fheithicil seo níos dlúithe, do cheathrar den chriú. Agus tá a chuid arm buamadóir scaird agus gunna uilíoch 88-milliméadar 100 EL - scriostóir umar.
  Téann laochra agus feadóg mhór dóibh féin.
  Lasann Gerda gunna fada. Buaileann sé isteach sa taobh ó fad den T-54 agus chirps:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe ar son na máthairthíre,
  Agus beidh muid Fry Stalin agus é a ithe!
  Scaoil Charlotte a tosaitheoir roicéad. Chlúdaigh sí an buncair Sóivéadach agus squeaked:
  - Tá muid invincible!
  Thóg Christina é agus chrom sí, ag tarraingt an truicear lena sÚil lom:
  - Gheobhaidh muid sa dá cheann é!
  Dolbanula agus go hoiriúnach agus Magda. Scrios sé na gunnaí féinghluaiste Sóivéadach SU-152. Agus chonnaic sí:
  - Beidh am, beidh bua teacht!
  D"éirigh Gerda as agus í ag lasadh:
  - Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Ach Pasaran!
  Chuaigh an beithíoch rua tríd an Chéad Chogadh Domhanda ar fad le Gerda, ag tosú ón bPolainn agus ag críochnú le maslach na Bealtaine seo. Chonaic an diabhal ruadh a lán rudaí.
  Agus réidh le troid go dtí an deireadh!
  Shoots Christina freisin, agus nocht a fiacla. Tá a cuid gruaige órga dearg. Sa chogadh, ní théann cailíní in aois, agus fiú, b'fhéidir, éiríonn siad níos óige! Tá siad chomh fíochmhar agus grámhar. lom siad a gcuid fiacla.
  Agus ní poll amháin sna fiacla.
  Tá dath an órdhuille ar ghruaig Magda. Agus freisin grinning go gníomhach. Cailín fionnuar. Tá grásta chomh ionsaitheach sin aici agus fuinneamh míle capall.
  Gerda, cailín le gruaig bán, shoots, agus ráitis le gáire:
  - Tá go leor maith agus gránna ar domhan ... Ach diabhal é, cé chomh fada agus a tharraing an cogadh seo ar aghaidh!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus go deimhin, tarraingíonn an dara cogadh domhanda ar aghaidh ró-fhada. Gach troideanna agus troideanna... Tá sé thar a bheith tuirsiúil!
  Bhog Christina a cos lom ar feadh an armúr agus yelped:
  - Ach nach bhfuil an Bhreatain defeated fós!
  Bhris Magda ar na Rúisigh agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór A a defeated! Seo é ár gcreideamh!
  Sciath Gerda, ag lámhach ar na Rúisigh, ag urchosc a fiacla eabhair:
  - Tá bua ag teastáil uainn!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Ceann do gach duine, ní bheidh muid ag seasamh suas le haghaidh an praghas!
  Christina an dearg-ruadh agus beithíoch órga squealed:
  - Ní! Ná seasaimis!
  Bhuail Magda a liopaí scarlet, ag gáire:
  - Ní théann muid go dtí an siopa ar an bpraghas!
  Agus d'éirigh an chláirseach órga-gheal.
  Bhuail Gerda umair na Rúise freisin. Buail an carr agus dúirt:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt Charlotte leis, ag canadh:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Thacaigh Christina le impulse an amhráin:
  - Ní chreideann an Fatherland i deora!
  Lean Magda uirthi ag canadh:
  - Agus beidh muid a thabhairt go léir na Communists san inchinn!
  Agus na cailíní winked ar a chéile. Go ginearálta tá umar maith acu. Is ó achar amháin atá sé deacair briseadh tríd an T-54 sa mhullach. Ach tar éis an tsaoil, tá teilgean deacair ag na Gearmánaigh, ach le croí úráiniam. Agus tá go leor blacks san arm. A throideann le fury frenzied. Agus ní féidir le gach duine dul san iomaíocht leo.
  Bíonn cleachtadh ag cailíní ar throid cosnochta. Fiú sa Pholainn, ní raibh siad ach i gceann bikini, agus cosnochta.
  Nuair a thagann an t-aon lom i dteagmháil leis an talamh, déanann sé athnuachan. B"fhéidir gurb é sin an fáth nach mbíonn aois ag cailíní! Cé go bhfuil am ag rith amach! Laochra, a ligean ar a rá ach an-laoch.
  Tá an oiread sin éacht déanta acu, ach troideann siad ar nós gnáthshaighdiúirí. Agus i gcónaí ach amháin i bikini, agus cosnochta. Sa gheimhreadh, tá sé taitneamhach fiú dóibh spank le cosa lom ar snowdrifts.
  Seinneann Gerda agus canann:
  Beidh muid ag dul trí tine agus uisce!
  Scaoil Charlotte leis na Rúisigh lena buamadóir agus dúirt:
  - Glóir do mhuintir na Prúise!
  Bhris Christina freisin, agus squeaked:
  Beidh muid ag rialú an phláinéid!
  Thainic Magda agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid cinnte!
  Bhuail Gerda an teilgeán arís agus squeaked:
  "Ní chuirfidh fiú napalm stop linn!"
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus fiú an buama adamhach, nach bhfuil muid eagla!
  shush Christina agus d'fhreagair:
  - Theip ar na Meiriceánaigh buama adamhach a chruthú! Is bluff é!
  Exclaimed Magda ag barr a scamhóga:
  - Ní féidir leis an domhan éalú ón ordú Gearmánach nua!
  Léirigh na cailíní iad féin an-fhionnuar agus dothuartha. Agus tá a n-toes lom chomh nimble agus cool.
  
  Ar cheann de na rudaí iontas míthaitneamhach a bhuail an tArm Dearg bhí sásar eitilte.
  Eitlíonn beirt chailíní Albina agus Alvina leo féin ar shásra eitilte den sórt sin. Tá siad dosháraithe a bhuíochas leis an scaird láidir laminar. Ach ní féidir leo tine a chur ina n-aonar. Ach a bhuíochas leis an luas ollmhór is féidir leo scoitheadh agus reithe aerárthaí Sóivéadach.
  Dúirt Albina, ag lúbadh síos a diosca:
  - Teicneolaíocht iarainn, cinnte riachtanach agus an-úsáideach!
  Gig Alvina, nocht a fiacla agus hiss:
  - Ach tá gach rud arna chinneadh ag an spiorad!
  Dúirt Albina:
  - An chuid is mó nach bhfuil ceachtar go beacht an spiorad troda!
  Tá an dá chailín blonde agus i bicíní. An-álainn agus cosnochta. Nuair a bhíonn laoch gan bróga, bíonn an t-ádh léi. Anois tá na cailíní chomh ildaite agus taibhseach.
  Agus sula dtéann tú i ngleic, beidh na háilleacha cinnte ag obair leis an teanga le foirfeacht fireann. Tá sé chomh deas agus fuinniúil. Is breá le mná trodaí ól as soitheach draíochta. Is féasta fíor na feola é seo dóibh.
  Sin cé chomh maith is atá na cailíní.
  Lámhaigh Alvina dhá MIG-15 Sóivéadacha agus rinne sé tweetáil:
  - Glórmhar ár bhfiach!
  Dheimhnigh Albina an reithe agus d"eisigh sí:
  Agus ní bheidh sé an ceann deireanach!
  Chaill Alvina trí aerárthach ionsaithe eile de chuid na Sóivéide, agus bhrúigh sí:
  - Sin é mar a cheapann tú go bhfuil grá ag Dia don Ghearmáin?
  Chroith Albina a ceann gan amhras.
  - Is cosúil nach bhfuil an oiread sin!
  Rinne Alvina gáire agus d"fhiafraigh sí arís:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  Ramil Albina dhá charr Sóivéadach agus squeaked:
  Tá an cogadh imithe ar aghaidh ró-fhada!
  Dúirt Alvina go loighciúil:
  - Ach táimid ag teacht!
  Rinne Albina grinn agus scairt:
  - Mar sin beidh an bua teacht!
  Lámhaigh Alvina ceithre aerárthach Sóivéadach ag an am céanna, le ainliú dána agus squeaked:
  - Tiocfaidh cinnte!
  Bhí sé riachtanach meabhrúchán a dhéanamh ar Albina:
  - Tar éis Stalingrad, níor chuaigh an cogadh de réir na rialacha ...
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Tá sé cinnte i gcoinne na rialacha!
  Bhí Albina squeaked i gcruachás:
  - Thosaigh muid a chailleadh!
  Bhí Alvina squeaked le crá:
  - Cinnte bhfuil!
  Ramil Albina roinnt feithiclí Sóivéadacha eile agus squeaked:
  - Nach fadhb í sin dúinne?
  Lámhaigh Alvina cúpla scairdeanna trodaire Rúiseacha agus rinne sé doiléir:
  Cheapamar go raibh an scéal gan dóchas!
  Rinne Albina gáire feoiliteach agus hissed:
  - Cad a fheiceann muid anois?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud doshaothraithe agus uathúil!
  Ghlan Albina a fiacla péarlach agus d"fhreagair:
  - Ós rud é go bhfuil an bua ag an Tríú Reich!
  Chaill Alvina cúpla aerárthach ionsaithe níos mó Sóivéadach agus thug sé amach:
  - Ní mór a bhuachan i ndáiríre!
  Rinne na cailíní grimaced. Ag am amháin d'oibrigh siad, agus go hoifigiúil i drúthlann saighdiúir. Go leor fir a rith trí iad féin, agus ní amháin ar an cine bán. Agus thaitin sé go mór leo. Bhuel, cé chomh taitneamhach is atá sé do na comhlachtaí. Ach ansin tháinig na whores faoi ionsaí Sóivéadach. Tógadh príosúnach iad. Bhuel, cheap na hotties go raibh siad ag dul a bheith raped. Agus seo an diabhal dhá!
  Rinne siad ar na fraocháin trinsí agus trinsí a thochailt. Agus níor thaitin sé go mór leis na sióga oíche roimhe seo. Mar sin bhí siad go léir in ann éalú. Mheall siad na feighlithe.
  Agus mhionnaigh siad díoltas ar na Rúiseach.
  Agus throid siad i gcoinne na Rúise. Seo iad an diabhal...
  Dhumpáil Albina roinnt carranna Rúiseacha eile agus labhair sí:
  - Is féidir leat maireachtáil fós le fir!
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - Níl sé indéanta fiú, ach tá sé riachtanach!
  Scaoil Albina a fiacla agus d"fhreagair:
  - Ach fós... Is milis é a mharú.
  Agus scaoil na cailíní síos cúig charr Sóivéadach eile le gluaiseacht diosca.
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Agus nuair a bhíonn sé searbh?
  Bhuail Albina sé ghluaisteán eile agus d'fhreagair sí:
  - Pósfaidh mé tar éis an bua! Agus breith a thabhairt do dheichniúr leanaí!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Agus chan siad;
  Is ridirí chreidimh an fhaisisteachais sinn,
  Déanaimis trodaithe an chumannachais a ghlanadh isteach sa deannach!
  Agus conas a gáire siad, rocking a sléibhte bán-barr.
  Deireadh Meitheamh 1949. Tá na Gearmánaigh ag iarraidh briseadh tríd go Stalingrad. Ionsaí ar an gcathair na Kalach. Ach sheas an ceathrar cailíní cróga ina mbealach.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus gáire:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní loma.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an Gearmánach E-75 ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Tá mé ina laoch uaillmhianach iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  Shíl Natasha, ag lasadh, dá bhfaigheadh an ceannaire bás, ansin gan Stalin bheadh folús de shaghas éigin déanta in anamacha na ndaoine. Tá sé cosúil le grá amháin a fuair bás.
  Cé go raibh an Seoirseach seo cruálach. Agus ní dhearna sé gach rud ceart. Tá fiú anecdote faoi seo. Cén fáth a gcaitheann Lenin buataisí agus go gcaitheann Stalin buataisí? Mar gheall ar roghnaigh Vladimir Ilyich an bóthar, agus tá an ceann seo mustachioed rushing chun tosaigh.
  I dtaca leis seo, ní raibh Stalin an rialóir optamach. Go deimhin, mar a chuir Lenin síos air, bhí sé ró-mhíbhéasach.
  Ní ullmhaíonn an cócaire seo ach miasa spicy. Maidir le cruálacht, ba chlaíomh dhá-imeall a bhí ann.
  Ar thaobh amháin, chabhraigh sé seo le smacht a choinneáil agus spreag sé gaireas an pháirtí. Ar an láimh eile, leagadh amach na pearsanra is luachmhaire agus na daoine cumasacha. Go háirithe, tar éis an chogaidh chaill siad bainisteoir chomh hiontach le Voznesensky. Cé a raibh na seirbhísí is mó go dtí an Motherland.
  Bhí Voznesensky, b'fhéidir, ina bhainisteoir idéalach: ní hamháin diana, ach freisin cliste agus oilte. An dochtúir eolaíochta is óige sa USSR, acadúil, pearsantacht den scoth. Gan Voznesensky, chuaigh geilleagar na Rúise mícheart ar bhealach éigin. Agus ní féidir liom an ruaig a chur ar na Naitsithe.
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascadh lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  
  DOMHAN ÁISIÚNACH NACH BHFUIL AON COGADH MÓR Patriotic ann
  Níor leomh Hitler ionsaí a dhéanamh ar an APSS. Dúirt réalteolaithe leis go dtiocfadh deireadh leis an ionsaí sa daicheadú bliain seo le teip. Ach ní rachaidh Stalin ar stailc ar dtús.
  An Fuhrer tar éis ghabháil na Créite, ag deireadh mhí an Mheithimh 1941, bhuail Málta, ag baint úsáide as go leor aerárthach. Agus thuirling trúpaí. An uair seo ghníomhaigh na Gearmánaigh go sciliúil, d'úsáid siad líon mór puipéid, agus bhí siad in ann an bonn tábhachtach seo a ghabháil gan caillteanais mhóra. Ina dhiaidh sin, d'éirigh níos fearr le tuirlingt agus cúnamh do Rommel. D"aistrigh na Naitsithe ceithre rannán eile go dtí an Afraic le méid mór trealaimh. Thóg siad Tolbuk, agus sheol siad ionsaí isteach san Éigipt. Agus bhí siad in ann smacht a fháil ar Chanáil Suez. Chuir rath na nGearmánach iachall ar Franco codanna den Wehrmacht a ligean go Giobráltar freisin. Agus mar thoradh ar an titim ar an fortress gur osclaíodh an bealach is giorra go dtí an Afraic.
  Shocraigh Hitler an mhór-roinn dhubh a thógáil ar dtús. Chomh maith leis an Meán-Oirthear, agus an India, ag dul tríd an Iaráin. Go ginearálta, is leor leath de na céad caoga rannán a sannadh don chogadh in aghaidh an APSS dó seo.
  Fuair fear céile an Fuhrer sonraí óna chuid míleata go ndeachaigh T-34s agus KV-2 le gunnaí den scoth 152-mm tríd an gCearnóg Dhearg ag an bparáid ar 1 Bealtaine, 1941. Rud a chiallaíonn go bhfuil an APSS níos láidre in umair. Agus ní mór duit sraith iomlán de mheaisíní trom a fhorbairt.
  Mar sin d'ordaigh an Fuhrer cruthú: "Panther", "Tiger" -2 (bhí siad ag obair cheana féin ar an ngnáth"Tiger!"), "Lion" agus an "Maus" super-trom. Chun a bheith acu cheana féin menagerie mighty a bhuail an APSS.
  Idir an dá linn, na coilíneachtaí Briotanacha, na Beilge, na Fraince, na hÍsiltíre, san Afraic agus san Áis a ghabháil.
  Agus bain úsáid as daonchumhachta agus acmhainní na coilíneachta chun an Bhreatain a bhriseadh go talamh in aerionsaithe.
  Go bunúsach ní raibh aon rud ag na Breataine chun stop a chur leis na hordes Gearmánaigh. Cheana féin i rith an fhómhair den aonú bliain is daichead, gabhadh iomlán thuaidh na hAfraice. Agus ní mór dom a rá gur tairiscint an-tromchúiseach é seo ar bhua fíor don Wehrmacht ionsaitheach.
  Agus sa gheimhreadh, ghabh na Naitsithe an Meánoirthear ar fad agus chuaigh siad isteach san Iaráin. Ba chosúil go raibh Stalin ag iarraidh agóid a dhéanamh in aghaidh Molotov, ach níor throid sé ar son na hIaráine. Ghabh na Gearmánaigh an Lúb Nígir freisin i rith an gheimhridh, chomh maith leis an tSúdáin agus an Aetóip.
  Mar sin féin, d'ionsaigh an tSeapáin na SA i gCuan Peiriú, agus b'éigean don Tríú Reich dul chun cogaidh le Meiriceá. Gcéad dul síos, ar ndóigh, an cabhlach fomhuirí. Agus ag an am céanna ag leanúint ar aghaidh a ghabháil. In earrach na bliana 1942, bhain na Naitsithe an India agus an Afraic ar fad beagnach. I mí an Mheithimh, ghabh a gcuid trúpaí an Afraic Theas freisin, áit a thacaigh na Boers agus go leor ciníochais leis na Naitsithe. Thit Madagascar freisin i mí Iúil. Chuaigh na Gearmánaigh isteach sna Seapánaigh. Chuir sin deireadh le concas na mór-roinne dubh. Níor choinnigh ach an Phortaingéil coilíneachtaí ansin. Ach chuir Hitler ultimatum ar aghaidh chuig Salazar: téann tú chun cogaidh in aghaidh na Breataine Bige agus na Stát Aontaithe, nó glacaimid do choilíneachtaí.
  Roghnaigh Salazar agus Franco, ar ndóigh, troid ar thaobh an Tríú Reich.
  Bhí Hitler i gceannas ar an ionsaí ar Shasana ón aer, agus ar an gcabhlach fomhuirí. San eitlíocht, fuair na Naitsithe buamadóir Yu-188 níos forbartha agus níos cumhachtaí, agus chuaigh an cumhachtach DO-217 isteach sa tsraith. Tháinig an ME-109 níos foirfe freisin. Chuaigh an meaisín Focke-Wulf isteach sa tsraith freisin le hairm ardluais agus cumhachtacha.
  Chuir na Gearmánaigh brú ar an mBreatain níos deacra agus níos deacra. Bhí acmhainní na gcoilíneachtaí acu. Tugadh an saothar nua ar fad isteach, agus tógadh monarchana. Mar sin féin, tháirg an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe go leor aerárthach freisin. Agus tharraing an cogadh ar aghaidh. I 1942, chuir Hitler moill ar an tuirlingt sa Bhreatain arís agus arís eile, agus níor tharla sé riamh. Ina theannta sin, bhí na Naitsithe ag iarraidh samhlacha níos forbartha dá gcuid trealaimh a thástáil i gcathanna le Sasana agus SAM. Go háirithe, ME-309 agus Yu-288.
  Tá na meaisíní seo an-láidir. Níor éirigh le ME-209. Agus ina ionad sin, forbraíodh ME-309 níos forbartha. Bhí ardluais de 740 ciliméadar san uair ag an aerárthach seo, agus airm an-chumhachtacha: trí gunnaí móra aerárthaigh 30 mm agus ceithre ghunna meaisín de chaighdeán 14 mm.
  Bhí a leithéid de mheaisín láithreach ina ollphéist cogaidh. Bhí rath ar leith ar an eitleán seo i dtreo Marseille. Bhí an ace seo ina fheiniméan cheana féin. I mí Mheán Fómhair 1942, lámhaigh sé síos seasca a haon aerárthach, ag socrú taifead. Agus tar éis dul thar céad caogad aerárthach, ar a bhfuair sé Ord Ridire Chrois an Iarainn mar aon le duilleoga darach airgid, claidheamh agus diamaint. Agus faoin mbliain nua 1943, shroich a líon aerárthach íoslaghdaithe trí chéad. Mar gheall ar bhronn Hitler Ord an Iolair Ghearmánaigh le Diamaint air. Agus ar feadh ceithre chéad eitleán bhronn sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Nuair a shroich sé cúig chéad aerárthach thíos, bronnadh Crois Mhór na Croise Iarainn ar Marseille. Ní raibh a leithéid de ghradam roimhe ach ag Hermann Goering. Tar éis do Marseille an ME-309 a fháil, luathaigh a bhailiúchán cuntas níos mó fós. Nuair a shroich sé míle aerárthach faoi mhí na Bealtaine 1943, bhronn Hitler dámhachtain speisialta air: Réalt na Ridirí Croise an Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Bhí an Bhreatain faoi bhrú láidir. Cuireadh brú ar SAM freisin. Bhuaigh an tSeapáin Cath Midway agus ghabh sí na hOileáin Haváis. Ansin ghabh na samurai, mar aon leis na Gearmánaigh, an Astráil. Agus ansin ghabh siad Isma de Panama. Thosaigh na Naitsithe ag carnadh san Airgintín agus sa Bhrasaíl.
  I mí Iúil 1943, nuair a sháraigh sé leisce, thug Hitler cead dul i dtír sa Bhreatain. Chuaigh sí go maith. Le linn na tuirlingthe, rinne na Gearmánaigh tástáil i gcathanna an Panther agus an Tíogair, agus an Leon agus an Ferdinand. "Panther" -2 agus "Tiger" -2 agus "Luch", cé nach raibh am acu dul isteach sa tsraith le haghaidh cathanna. Go háirithe leis an "Tíogair" -2, mar gheall ar an meáchan mór, bhí gá le hinneall níos cumhachtaí de 1000 horsepower, rud a chuir moill ar mhionchoigeartú an umair, mar atá sa "Panther" -2. "Maus" bhainistiú a scaoileadh, ach ní raibh sé ag coimeád suas leis an tuirlingthe, agus gan ach pas a fháil sna tástálacha. Ach d'éirigh leis na "Tigers" a scaoileadh go leor. Agus bhí an umar seo, cé nach raibh sé foirfe go leor agus sách trom, ina mheaisín éifeachtach. Go háirithe a bhuíochas sin do armúr ard-chaighdeán agus clúdach taobh réasúnta maith. Rud a rinne umar cinniúnach réasúnta é. Agus bhí an gunna mear-láimh agus cumhachtach go maith i gcoinne coisithe agus umair agus daingne. Rud níos measa ná sin a bhí an Leon nócha tonna, a bhí ró-throm. Fíor, tá gunna an-chumhachtach agus millteach aige. Go háirithe an caliber 150 mm, atá éifeachtach i gcoinne Umair agus Umair. Léirigh an Sturmtiger é féin go maith freisin. Thráigh an meaisín seo le buamadóir daingnithe go foirfe, agus scrios sé foirgneamh iomlán nó buncair le lámhaigh amháin.
  Léirigh na cathanna sa spéir neart an ME-309 agus éifeachtacht na mbuamálaithe Yu-188 agus Yu-288. Sea, agus nach bhfuil Focke-Wulf le ceithre gunnaí aerárthach agus dhá gunnaí meaisín agus armúr cumhachtach olc. Bhris na Gearmánaigh an Bhreatain, agus tharla capitulations taobh istigh de dhá lá dhéag tar éis an teacht i dtír - bua thar a bheith.
  Gradaim agus teidil nua... Ach níl SAM buailte go fóill. Ghabh Hitler an Íoslainn i mí Mheán Fómhair. Agus bhog na Gearmánaigh feadh slabhra na n-oileán go Ceanada.
  Tá laethanta dorcha tagtha do Mheiriceá. Ina theannta sin, níor chuir Stalin am amú freisin. Chomhlíon an APSS an tríú plean cúig bliana agus, de réir sonraí oifigiúla, rinne sé a thionscal faoi dhó. Agus sa tríú bliain is daichead, lean an fás i dtáirgeadh na n-arm. Ar ais sa daicheadú bliain, bhí an APSS le feiceáil sa tsraith KV-3 agus KV-5, agus ansin an KV-4, agus an KV-6 níos troime. Forbraíodh eitlíocht freisin. Tar éis dó a bheith soiléir nach mbeadh an Tríú Reich ag cogadh leis an APSS, i mí Mheán Fómhair 1941, dhí-reoite Stalin an clár chun longa cogaidh agus longa móra dromchla de gach leibhéal a thógáil. Agus tar éis 1943, sa chéad 1944 eile, chuaigh longa cogaidh Sóivéadacha nua, iompar, agus fiú iompróir aerárthach síos ar an uisce.
  Agus thug Stalin cuireadh do Hitler dul i ngleic leis na Stáit Aontaithe le chéile. Tar éis an tsaoil, tá na cearta go léir ag an Rúis ar Alasca. Bhuail Hitler agus Stalin le chéile i mBealtaine 1944 i Stócólm ar thalamh aon fhir agus rinne siad idirbheartaíocht ar théarmaí. Bhí an Fuhrer réidh chun Alasca a ghéilleadh don USSR, ach ní raibh a thuilleadh. Theastaigh ó Stalin cuid de California agus Ceanada agus oirthear na Stát Aontaithe. Tar éis conspóidí fada, tháinig siad ar chomhréiteach: Alasca na Rúise, agus cuid de Cheanada, atá tearc daonra agus nach bhfuil ag teastáil ó Hitler i ndáiríre. Agus tá na Stáit Aontaithe Mheiriceá roinnte go hiomlán ag an nGearmáin agus an tSeapáin. Ina theannta sin, gheobhaidh an APSS cuid d'ór Mheiriceá tar éis an ghéilleadh.
  D"aontaigh siad air sin... Ar an 22 Meitheamh, 1944, d"fhógair an USSR cogadh ar na Stáit Aontaithe agus sheol siad ionradh ar Alasca. Mar sin thosaigh cogadh nua. Bhí Meiriceá níos laige ná na Gearmánaigh. Thairis sin, críochnaíodh umair nua na Naitsithe "Panther" -2, "Tiger" -2 agus chuaigh siad isteach sa tsraith le túiríní níos cúinge agus innill chumhachtacha. Ach bhí an mianach is foirfe "Leon" -2. Sa sé, chuir Porsche an túr ar chúl, agus an t-inneall agus an tarchur chun tosaigh i mbloc amháin, agus an giarbhosca ar an mótar féin. Mar gheall air seo, níl gá le crankshaft agus tá airde an chabhail laghdaithe. Rinne sé seo indéanta armúr an "Lion" a neartú leis an meáchan céanna de 90 tonna, agus chuir sé inneall níos cumhachtaí de 1250 horsepower. Shroich armúr thaobh an "Leon" 170 mm, agus an forehead 250 mm le fánaí. Níor ghlac airm frith-umar Mheiriceá a leithéid de umar ceann ar aghaidh. Agus thaisbeáin sé é féin go maith i gcathanna. Bhí umar T-34-85 níos forbartha agus níos cumhachtaí ag an USSR agus an tsraith KV freisin. Níl Isa imithe isteach sa tsraith fós.
  Briseadh agus caipitliú ar na Stáit Aontaithe tar éis éadóchasach in aghaidh gan chiall ar 9 Bealtaine, 1945. Agus bhí deighilt an domhain idir an Ghearmáin, an tSeapáin, an USSR agus an Iodáil, chomh maith le satailítí beaga.
  Chuir Hitler suim ansin i dteicneolaíocht roicéad agus i leathnú spáis. D'eitil na Gearmánaigh go dtí an ghealach chomh luath leis an mbliain 1850 . Agus le linn seachtó breithlá an Fuhrer, thosaigh eitilt roinnt long Gearmánach go Mars. Fuair Stalin bás cúpla bliain ina dhiaidh sin - ós rud é nár chuir sé mórán stró air le linn an chogaidh, is lú a bhí a chorp caite. Ach fós, níor chuir ól, caitheamh tobac, obair oíche le fad saoil. Mar sin féin, d'éirigh le Stalin Beria a bhaint, agus Molotov, agus Kaganovich agus Khrushchev. Agus le linn an chomóradh seachtó cúig bliana a cheiliúradh, d'fhógair sé Alexander Nikolaevich Shelepin mar chomharba oifigiúil air. I mí Lúnasa 1955, tar éis bhás Stalin ag seacht mbliana is tríocha d'aois, ghlac an t-oibrí Komsomol seo, agus comharba Beria mar Aire Intíre, a áit mar Chathaoirleach ar an USSR agus mar Ard-Rúnaí.
  Bhí airm núicléacha ag an nGearmáin, ag an USSR agus ag an tSeapáin agus d"éirigh go maith leis na trí shárchumhachtaí sin agus níor throid siad lena chéile. Níor tháinig meath ach ar an Iodáil agus ghabh na Gearmánaigh agus na coilíneachtaí í. Ghabh Hitler an Spáinn agus an Phortaingéil chomh maith lena coilíneachtaí. Agus ansin rinne siad, mar aon leis an tSeapáin, an chuid eile de na tíortha a coilíneachtaí. Mar sin, sna seascaidí, níor fhan ach trí chumhacht: an USSR, an Ghearmáin, an tSeapáin agus a gcuid coilíneachtaí.
  Bhunaigh Hitler, i reifreann sa bhliain 1959, monarcacht agus foirm oidhreachtúil rialtais sa Tríú Reich: impire agus rí na ríthe. D'éirigh leis an Fuhrer an t-oidhre a chinneadh, rinneadh Wolf de, a rugadh trí inseamhnú saorga ag deireadh na bliana 1944. Agus nuair a fuair Hitler bás i 1963, bhí oidhre fásta aige cheana féin. Mar sin d"fhan an Ghearmáin seasmhach agus rathúil fiú tar éis bhás Hitler. Rialaigh Shelepin ar feadh tréimhse an-fhada, ar feadh daichead bliain, agus d'éirigh léi freisin an post a aistriú chuig comharba fiúntach. Agus sa tSeapáin, rialaigh Hirohito mar atá i bhfíor-stair go dtí 1988, agus ansin thosaigh a mhac ag rialú. Agus ansin, nuair a d'éirigh a mhac ró-shean, rinne a gharmhac amhlaidh.
  Tá máistreacht ag an gcine daonna ar phláinéid uile an chórais gréine. Agus in 2020, sheol an Ghearmáin, an APSS agus an tSeapáin an 9 Bealtaine le mais spásárthaí sa chéad turas idir-réaltach i stair an chine daonna.
  Cé chomh maith is atá an domhan nár ionsaigh Hitler an APSS.
  
  CAD A THARLAÍONN NUAIR A MHALLTAÍONN AN BAILE AMERICA
  Ach i gceann de na saolta, thug thóin mallacht ar Mheiriceá. Agus do marbadh na Yankees i Midway. Ansin chaill siad an oileánra Haváís. Thairis sin, bhuail na Seapáine iad go crua agus go praiticiúil gan teacht ar fhriotaíocht. B"fhéidir go mbeadh Stalin thar a bheith sásta leis seo, ach ...
  Tar éis di níos mó ná céad caoga rannán a bhailiú i Manchuria, rinne an tSeapáin ionsaí ar na trúpaí Sóivéadacha sa Chianoirthear. B"éigean don Arm Dearg fórsaí a aistriú ansin go práinneach. Agus suntasach. Ós rud é nach raibh Stalin ag iarraidh an Mhongóil a thabhairt faoi riail an samurai. Mar thoradh air sin, bhí sé riachtanach counterattacks a thréigean in aice le Stalingrad, agus i lár na seasaimh Sóivéadacha. Nuair a tháinig an reo, bhí na Naitsithe in ann Stalingrad a ghlacadh agus iad féin a neartú ar an Volga faoi lár mhí na Nollag.
  Bhí rath ar na Seapánaigh san India freisin. Chuir a máirseáil ar Deilí ar na Breataine Oibríocht Tóirse a thréigean, rud a d'fhág lull san Éigipt. Agus d'eitil Rommel fiú ar saoire. Ní raibh gach rud, mar a deir siad, i bhfabhar na gcomhghuaillithe.
  Chinn Hitler fós cogadh iomlán a fhógairt. Mar sin chuir sé an tasc le rannáin bhreise a chruthú don ionsaitheach san Afraic agus san oirthear araon.
  Ag baint leasa as suaimhneas an gheimhridh: throid an tArm Dearg na Seapánaigh, threisigh na Naitsithe grúpáil Rommel. Agus rinne sé malairt slí agus thit ó dheas ar arm Montgomery. An uair seo, bhí na Breataine gafa as garda, mar a d'athraigh na Gearmánaigh an criptithe, agus ní raibh na Breataine crack é in am.
  Bhí an Bhreatain i mí Feabhra buaite go hiomlán. Sna cathanna, d'úsáid na Gearmánaigh tríocha "Tigers" branda nua, rud a chuir iontas ar arm an leon.
  Tar éis an ruaig ollmhór ar Shasana, chuaigh na Gearmánaigh isteach san Iaráic, agus ghabh siad Cuáit freisin. Chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh freisin agus d"éirigh léi tuaisceart na Siria a áitiú. Chruthaigh Rommel bagairt stailce ó thaobh theas an APSS. Ach cé go raibh na Gearmánaigh i mbun urghabháil an Araib Shádach. Agus bhí conquered an Meán-Oirthear ar fad.
  Ar 15 Bealtaine, 1943, tar éis dóibh umair nua "Panther", "Tiger", gunnaí féinghluaiste "Ferdinand", agus an T-4 nua-aimseartha a thógáil, bhog na Gearmánaigh ar feadh an Volga, i dtreo Astrakhan agus an Mhuir Chaisp. Tháinig na Naitsithe chun cinn sách rathúil. Ina theannta sin, bhí an tSeapáin ag dul chun cinn ón oirthear agus ag baint úsáide as a coisithe iomadúla agus fanatical. Agus ní raibh mórán cúlchistí ag an APSS.
  Mí ina dhiaidh sin, bhris na Naitsithe isteach sa Mhuir Chaisp agus ghearr siad an Chugais de thalamh. Ag an am céanna, chuaigh an Tuirc ar an ionsaitheacha. Chuaigh a cuid trúpaí chun cinn sách rathúil. Thóg siad Batumi agus timpeallaithe Yerevan. Bhí gach rud den scoth agus rathúil do naimhde an APSS. Agus thit Meiriceá go hiomlán agus bhris cogadh cathartha amach ann.
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, bhí beagnach gach ceann de na Dagestan gafa ag na Gearmánaigh. Agus go luath i mí Iúil thosaigh siad ag dul chun cinn cheana féin san Asarbaiseáin. Agus bhí níos mó agus níos deacra ag an Rúis.
  San Asarbaiseáin, throid ceannródaithe Sóivéadacha ar imeall Baku.
  Buachaillí agus cailíní cosnochta a scaradh. Agus throid siad le heroism.
  Chaith Oleg Rybachenko, buachaill thart ar dhá bhliain déag, grenade ar na Naitsithe lena bharraicíní nochta agus roar:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Chaith cailín le carbhat dearg, Margarita Korshunova, pacáiste pléascach le cos lom a linbh agus rinne sí gáire:
  - Glóir don Athair Mór!
  Throid na páistí go laochúil, agus iad ar bís.
  Chaith an cailín Gulchitai agus a méar loma freisin arm marfach ar an namhaid agus squeaked:
  - Don APSS!
  Agus tá a carbhat ceannródaí chomh dearg.
  Ach is cuma cé chomh laochúil is a bhí na ceannródaithe seo, ghabh na faisisteacha Baku ag tús mhí Lúnasa ar aon nós. Agus i lár mhí Mheán Fómhair, bhí an Chugais ar fad faoi rialú an rati faisisteach cheana féin.
  Ag féachaint don gheimhreadh, níor chuaigh na Gearmánaigh ar aghaidh isteach i doimhneacht na Rúise, ach d'fhorbair siad ionsaí ar an Afraic. Is acmhainní nádúrtha agus sclábhaithe í an mhór-roinn dhubh. Ar ndóigh bhí siad ag iarraidh é a ghabháil.
  Fuair na Gearmánaigh an umar "Panther" -2. In ionad obair gan úsáid leis an Maus, d'infheistigh na dearthóirí is fearr sa charr seo. D'éirigh leis an dearadh seo. Gunna cumhachtach 88 mm le fad bairille 71 EL, a polladh gach feithicil ghaolmhar i bhfad i gcéin. Agus tá armúr tosaigh an túir 150 milliméadar claonta. Agus tá forehead an chabhail 120 mm, freisin, le fánaí móra 45 mm. Agus armúr taobh seasca milliméadar, atá sásúil chun sliogáin de gunnaí beaga agus raidhfilí frith-umar a shealbhú.
  Ag an am céanna, laghdaigh na Gearmánaigh méid an túir, rinne sé níos cúinge. Cuireadh an t-inneall agus an tarchur i mbloc amháin, rud a d'fhág gur féidir airde an umar a laghdú mar gheall ar an gcromán, agus mar thoradh air sin, bhí meáchan an Panther 47 tonna, le hinneall de 900 horsepower. Agus bhí an umar seo ceaptha a bheith mar phríomh-umar an Wehrmacht, tar éis dó dul isteach sa tsraith ar ais i Meán Fómhair 1943.
  Léirigh na cathanna go bhfuil a leithéid de "Panther" níos fearr ná umair uile na gcomhghuaillithe, agus builleann sé iad gan trua.
  Bhí friotaíocht na Breataine san Afraic lag. Ghabh na Naitsithe beagnach an mhór-roinn dhubh ar fad i rith an gheimhridh. I Márta 1944 thug siad faoi cheannas na hAfraice Theas, agus i mí Bealtaine ghabh siad Madagascar. Ina theannta sin, ghlac na Naitsithe an Iaráin le cuid den India freisin, ag aontú leis an tSeapáin.
  Idir an dá linn, d'ullmhaigh an APSS a arm nua: umair T-34-85 agus IS-2. Mar sin fuair an tArm Dearg aerárthach LA-7 agus Yak-3 freisin. Fíor, níor chuaigh an dara ceann isteach i sraith leathan: ós rud é go raibh ganntanas duralumin ard-chaighdeán ann.
  Agus níor shuigh na Gearmánaigh go fóill. Chuaigh an trodaire scaird ME-262 Hitler isteach sa tsraith. Mar gheall ar raidhse acmhainní agus easpa iomlán na buamála, tugadh isteach agus forbairt níos gasta ar scaird-aerárthaí. Buaileadh na comhghuaillithe agus an tArm Dearg araon go trócaireach sa spéir. Ní féidir leat dul i gcoinne scaird-eitleáin an APSS. Agus tá na Naitsithe an-láidir.
  Tar éis conquest na hAfraice, ní raibh Hitler in aon deifir ionsaí sa lár. Theastaigh uaidh an Bhreatain a áitiú go tapa. Agus mar sin ullmhaíodh an tuirlingthe. Thosaigh sé ar 22 Meitheamh, 1944. Agus d"ionsaigh Stalin na Naitsithe sa lár agus d"éirigh go maith leo trí umair agus eitleáin nua a chaitheamh isteach sa chath. Mar sin féin, bhí an rátáil is airde tuillte ag an "Panther" Gearmánach -2. Sháraigh sé gach umar Sóivéadach, agus tá sé beagnach dosháraithe sa mhullach. Agus rinne laige an armúr taobh cúiteamh ar an luas agus ar an maneuverability. An Tíogair-2, a raibh airm den chineál céanna, beagnach an armúr céanna, ach a mheá fiche tonna níos mó, dhiúltaigh an míleata agus scoireadh. Tar éis an Panther -2, bhí an Panther -3 ceaptha le feiceáil, níos troime, ach rinneadh inneall tuirbín gáis dó, agus i bhfad níos fearr a chosaint, go háirithe ó na taobhanna.
  Ní raibh na trúpaí Sóivéadacha in ann tógáil ar an rath. Agus tar éis ghéilleadh na Breataine, d"aistrigh na Gearmánaigh fórsaí breise ón Iarthar agus sheol siad frithbhearta cumhachtacha.
  Bhí an Panther-2 ina umar den scoth, agus sháraigh sé fiú na feithiclí Sóivéadacha IS-2, go háirithe maidir le barr an tuiréid a chosaint. Sea, agus bhí an gunna níos armúr-piercing agus mear-tine. Ag an am céanna, tá buntáiste suntasach ag carr na Gearmáine i eirgeanamaíocht agus feidhmíocht tiomána. Mar sin thug na gluaisteáin Sóivéadacha isteach.
  Thairg Stalin síocháin do Hitler ar aon théarmaí. D'aontaigh an Fuhrer, ar eagla go gcruthódh na Stáit Aontaithe buama adamhach, ach chuir sé coinníollacha troma ar an APSS. Go háirithe, bhí ar an Rúis a cúlchistí óir go léir a thabhairt do na Gearmánaigh, chomh maith le beagnach gach trealamh míleata. Tabhair ar láimh gach príosúnach cogaidh agus soláthróidh siad amhábhair agus bia don Tríú Reich saor in aisce. Agus d'éiligh Hitler freisin trealamh uile an APSS, agus airtléire, agus umair, agus eitleáin a aistriú, ionas go n-éireodh an Rúis gan fiacla agus sábháilte.
  Cé gur fhéach sé cosúil le tabhairt suas, d'aontaigh Stalin leis seo freisin. Ina dhiaidh sin, d"iompaigh na Naitsithe go dtí na Stáit Aontaithe. Meiriceá, faoi thionchar an mallacht, ní raibh beagnach i gcoinne na Naitsithe. Níor mhair an cogadh ach cúpla mí agus, ainneoin é a bheith scartha ag an aigéan, tháinig deireadh leis nuair a ghéill na Stáit Aontaithe.
  Tháinig deireadh leis an gcogadh, in íoróin aisteach, díreach ar 9 Bealtaine, 1945. Agus tá tréimhse na síochána tagtha. An Tríú Reich quieuit. An USSR ligh wounds domhain agus iarracht a ghnóthú.
  Bhí dhá shárchumhacht sa bheart anois - an Ghearmáin agus an tSeapáin. Ach tá sé dodhéanta go simplí do bheirt creachadóir a fháil chomh maith ar an phláinéid céanna. Agus ar an 20 Aibreán, 1953, tar éis bhás Stalin, thosaigh cogadh nua idir an Ghearmáin agus an tSeapáin. Faoin am seo, bhí an APSS tar éis a chumhacht a athbhunú go páirteach, agus d'iompaigh comharba Stalin, Lavrenty Beria, chuig Hitler le hiarratas ar chabhair sa chogadh leis an tSeapáin.
  D'aontaigh Hitler, ach ar an gcoinníoll nach bhfaigheadh an APSS ar ais ach Primorye, Oileán Sakhalin, agus slabhra Kuril. Agus ní iarrfaidh sé níos mó.
  Dúirt Beria go dtabharfaidís a gceann ar ais.
  Agus chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí. Bhí umair T-54 agus IS-10 ag an APSS sa tsraith. Ní ró-throm, ach éifeachtach go leor. Agus tá rath áirithe bainte amach ag an Arm Dearg.
  Chuaigh an cogadh leis an tSeapáin ar aghaidh beagán, cé gur mar gheall ar bhuntáiste teicneolaíochta an Tríú Reich, chuaigh sé ar aghaidh ón tús le buntáiste na Naitsithe.
  Ach ní raibh an bua ag an tSeapáin ach faoin 5 Márta, 1956. Bhí caillteanais mhóra fhulaing an Tríú Reich agus a rannáin agus theastaigh am chun scíthe.
  Mar sin féin, bhí an domhan ar fad ach amháin an USSR faoi smacht an Tríú Reich cheana féin.
  I 1959, an 20 Aibreán, le linn seachtó lá breithe an Fuhrer, reáchtáladh reifreann a bhunaigh monarcacht ar fud an domhain ar scála an Domhain phláinéid agus an Fuhrer mar impire le cumhacht oidhreachtúil.
  Bhí an APSS i bhfoirm teasctha ann faoi smacht Lavrenty Palych Beria.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh eitilt go dtí an Ghealach cheana féin, agus ar 20 Aibreán, 1961, thosaigh an eitilt go Mars.
  Ar 1 Bealtaine, 1961, feallmharaíodh Adolf Hitler. Ach níor bhuail sé seo an Tríú Reich ró-chrua. Ós rud é go raibh an mac Hitler, a fuarthas mar thoradh ar inseamhnú saorga, Mac Tíre Adolfovich an Chéad, d'aois cheana féin de réir an nua, ach i ndáiríre na dlíthe d'aois an Tríú Reich, agus chuaigh suas an ríchathaoir. Leanadh de stair an Tríú Reich, agus an tAontas Sóivéadach a bhí ann go síochánta léi, faoi cheannas Beria. Tá an domhan éirithe difriúil, agus cosc Dia don chine daonna a bheith níos sona ná mar atá sa réaltacht thromchúiseach reatha den domhan ilpholach is fiche!
  
  
  CAD A thiocfadh dá leanfadh ríoghacht NICHOLAS II
  Níor éirigh leis an iarracht dúnmharaithe ar Grigory Rasputin. Agus mhair an "Naofa Elder". Mar thoradh air sin, bhí sé fós mar shlat tintreach míshástacht agus níor tharla coup Feabhra.
  Agus san earrach, chomh luath agus a thriomaigh na bóithre, thosaigh ionsaitheacht trúpaí na Rúise, ar dtús sa Ghailís, agus ansin sa Rómáin. Bhris na fórsaí a bhí níos fearr go huimhriúil den arm tsarist aghaidh na hOstaire agus chuaigh siad i bhfad chun cinn. Tógadh Lvov, agus ansin timpeallaíodh Przemysl. Sa Rómáin, ghabh trúpaí na Rúise Búcairist. Ina dhiaidh sin, is ar éigean a cuireadh stop le rannáin na Gearmáine. Bhí aghaidh na Gearmáine ag scoilteadh. Bhí an Kaiser agus a chomhluadar ar lorg na síochána cheana féin.
  Mar sin féin, tá an Rúis tuirseach den chogadh freisin. Cé gur chosúil go raibh an bua fíor agus gar.
  Sa lár, freisin, bhí gach rud réidh le haghaidh an ionsaitheacha. Agus bhí trúpaí na Rúise in ann briseadh tríd anseo freisin. Tá roinnt rath bainte amach againn. Iallach a chur ar na Gearmánaigh cúlú an bealach ar fad go dtí an Vistula. D'éascaigh rath na cinniúna freisin trí lagú na dtrúpaí Gearmánacha, a bhí brúite ag na comhghuaillithe ón iarthar, agus atreoraíodh cuid de na fórsaí ó dheas. Agus ceapachán Ginearálta Kornilov, a léirigh é féin a bheith ina cheannasaí an-chumasach, murab ionann agus a réamhtheachtaithe. Chuir bua an airm tsarist iachall ar na Gearmánaigh éirí níos réidhe. Agus ansin thosaigh na Meiriceánaigh ag brú níos deacra. Agus éalaigh an Iodáil defeat.
  Ag an am céanna, bhain arm an tsarist rath mór ar aghaidh na Tuirce, ag gabháil beagnach gach ceann de na hÁise Mion, agus is mór-éacht é seo freisin. Agus bhí an Ostair-Ungáir ar tí titim. Tsarist Rúis, mar thoradh air sin, ar aghaidh le stoirm Constantinople. Agus bhí sí in ann Iostanbúl a ghlacadh.
  D'ionsaigh trúpaí Rúiseacha ón bhfarraige freisin, agus bhí an t-Aimiréal Mór Kolchak i gceannas orthu. Thug an tuirlingt an Tuirc amach as an gcogadh.
  Mhéadaigh díograis an daonra. Mar d'ardaigh údarás an tsar-sagart.
  Sa gheimhreadh, d'athchrom na Rúiseach ar an ionsaithe. Sa lár bhí siad i gceannas Kornilov. Agus do briseadh cosaint na nGearmánach tríd agus tiomáineadh iad go dtí an Oder.
  Ar 23 Feabhra, 1918, tháinig an Ghearmáin i gceannas. Chuir sin deireadh leis an gCéad Chogadh Domhanda.
  Fuair an Rúis an Áise Mion, Galicia, réigiún Krakow, Poznan, agus Constantinople leis an gcaolas. Chomh maith le cúiteamh ón nGearmáin. Thit an Ostair-Ungáir. Tháinig an Iúgslaiv chun cinn, leathnaigh an Rómáin. Tháinig an tSeicslóvaic ina vassal de chuid na Rúise, agus chuaigh an Tsar Nioclás II suas ar an ríchathaoir sa tír seo. Laghdaigh an Ungáir agus an Ostair i méid. Roinn Comhghuaillithe an Entente an Araib Shádach freisin.
  Tá tréimhse na síochána agus na cruthaitheachta tagtha. Tsarist Bhí an Rúis ag dul in olcas go gasta agus bhí an ráta fáis tionsclaíochta is airde riamh. Tharla roinnt cogaí beaga ag an am céanna. Chríochnaigh an Rúis agus na comhghuaillithe dáileadh na hAraibe Sádaí trí fhriotaíocht solais na hArabaigh a bhrú agus fuair an Impireacht tsarist rochtain ar an Muir Rua. Ansin bhí an cogadh san Afganastáin.
  Roinn an Rúis agus an Bhreatain an tír seo. Thairis sin, ó chaill an Bhreatain, tháinig an chuid is mó den Afganastáin mar chuid den Impireacht Tsarist. Beagán níos déanaí i 1922, roinneadh an Iaráin freisin. Ina theannta sin, fuair an Rúis rochtain ar an Aigéan Indiach.
  Mar sin tháinig an domhan Ioslamach faoi smacht iomlán an Chríostaí. Agus bhí cobhsaíocht agus rathúnas. Ach i 1929 tharla titim ar an stocmhalartán sna Stáit Aontaithe agus bhí sé in am don Spealadh Mór. Chuir an meath isteach ar an Rúis tsarist freisin, cé go raibh sé níos laige. Ag an am céanna, bhí Impireacht Romanov ag ullmhú le haghaidh díoltas sa chogadh leis an tSeapáin. Theastaigh ón Tsar Rúiseach smál na náire ina bheathaisnéis a ní. Agus bhailigh fórsa suntasach. Ceapadh an tAimiréal Kolchak ina cheannasaí ar Chabhlach an Aigéin Chiúin. Bhí ceannasaithe móra eile ann, cé go raibh Brusilov básaithe cheana féin. Ach bhí Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov agus daoine eile. Chuaigh an Ginearálta óg Vasilevsky chun cinn freisin. Rinne sé slí bheatha mhaith le linn trí bliana an chogaidh a bheith ina chornail, agus ansin san Araib Shádach rinneadh ginearál. Ansin leifteanant ginearálta. Agus bhí sé réidh chun barr feabhais. Thosaigh an cogadh i 1932 ar 27 Eanáir, rud atá siombalach. Ba é an chúis a bhí leis an ionsaí Seapánach ar Shanghai agus cathracha eile na Síne, agus iarracht a ghlacadh thuaidh Manchuria ón Rúis.
  Bhí trúpaí na Rúise armtha le umair mhaithe, agus láidir, an eitlíocht is fearr ar domhan ag an am sin. Chomh maith leis sin héileacaptair. Bhí cabhlach na Rúise láidir freisin, agus níos tábhachtaí fós réidh le haghaidh comhrac. Bhí barr feabhais ag an Impireacht tsarist cheana féin sa teicneolaíocht, chomh maith le neart an airm agus a líon. Bhí na Rúiseach níos láidre, agus an uair seo ní raibh Kuropatkin acu, ach ginearálaithe tromchúiseacha faoi cheannas ginearálta Kornilov.
  D'éirigh le hionsaí trúpaí na Rúise. Fuair na Seapánaigh an bua tar éis bua a fháil ar thalamh. Ar muir bhí sé níos deacra. Ar dtús bhí buntáiste beag ag na samurai ó thaobh neart. Ach rinne an t-Aimiréal Kolchak roinnt buaiteanna ar na Seapánaigh i gcodanna. Agus d'éirigh leis an tionscnamh a urghabháil. Ar an talamh, bhog na Rúiseach, defeating an namhaid ag geata amháin. Go dtí gur shroicheamar Port Arthur. Seo, ar feadh tamaill, an chosaint dragged ar.
  Ach i mí na Bealtaine bhí ionsaí agus thit an chathair fortress. Ansin bhí buanna nua agus maslach sa Chóiré. An defeat iomlán na Seapáine ar an talamh. Agus ag an am céanna feachtas an scuadrún agus ón Meánmhuir.
  Anseo, tá scriostóir ag bogadh chun tosaigh ar an gcabhlach ar fad. Agus níl ach cailíní air. I shorts gearr, cosnochta, agus i veisteanna.
  Ritheann na cailíní timpeall an deic. Tá siad go léir chomh hálainn. Tá an ghruaig fionn, grian-tuartha, agus tá an craiceann dorcha, coirtithe. Háilleachtaí taibhseach.
  Agus a bhabhta, sála bándearg flash ag.
  D"fhiafraigh Veronica, báid fionn a fheictear, den bhuachaill cábáin:
  - Cad a Yulia, tá eagla ort roimh an cath?
  An cailín cábáin squeaked mar fhreagra:
  - Sea, aisling agam troid!
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  - Ach beidh tú a bheith gafa ag na Seapáine, agus beidh siad Fry do shála lom!
  D'fhéach an cailín ar a cosa lom, coirtithe, agus squeaked:
  "Ní chuireann pian eagla orm!" Is Amazon fiáin fíor mé!
  Dúirt Veronica:
  - Beidh tú cúig bliana déag gan mhoill. Ag pósadh go luath! Cad a shamhlaíonn tú faoi?
  D'fhreagair Juliana ó chroí:
  - Ba mhaith liom a Prionsa!
  Veronica grimaced.
  - Prionsa?
  Dúirt an cailín:
  - An Prionsa elf!
  Bhí ionadh ar Veronica:
  - An maith leat elves?
  Chlaon Juliana, agus fiú léim suas:
  - Ar ndóigh a dhéanann siad! Tá siad dhochoiscthe ag baint leis!
  Rinne Veronica gáire.
  Cad faoi fhir an duine?
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom ar an deic téite:
  - Ní! Tá na fir chomh dána, gruagach, boladh. Agus tá na elves chomh álainn, milis. Tá aghaidheanna orthu cosúil le cailíní, chomh gleoite. Agus tá na cosa réidh agus níl siad gruaigneach ar chor ar bith!
  D"aontaigh Veronica leis seo go héasca:
  - Tá na elves iontach deas.
  Agus bhrúigh an cailín an feithid lena cos lom, galánta. feadaíl:
  "Ar an drochuair, faraor, caithfimid déileáil le fir daonna. Agus tá siad chomh gránna!
  Rinne Juliana gáire agus dúirt:
  - Ach cén fáth. Tá na buachaillí cábáin an-gleoite. Ní fir fhásta dathúil. Nuair a fhásann gruaig ar an duine, tá sé chomh disgusting.
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Disgusing! Na fir óga is áille ag sé bliana déag. Tá siad mór go leor cheana féin le bean a shásamh, ach níl siad chomh gruagach céanna le guys níos sine.
  Rinne Juliana gáire agus squeaked:
  - Go ginearálta, tá na buachaillí cinnte taitneamhach nuair a póg tú leo, agus caress siad tú ... Ach tá rud éigin eile ach scares! Ó, chun fanacht go deo i óige!
  Dúirt Veronica go láidir:
  - Beidh tú i cath! Fás suas le chéile!
  Chan Julian mar fhreagra:
  - Cailín bí óg i gcónaí,
  Ná deifir le fás suas...
  Bígí greannmhar, dána, callánach...
  Caithfidh tú troid, mar sin troid!
  Ní fios an tsíocháin riamh
  Caoin agus gáire as áit!
  Beidh mé i mo cailín clockwork
  Lig céad caoga buille!
  Stampáil Veronica a cos lom agus squealed:
  - Is féidir óige a bheith síoraí! Is é an rud is mó a chreidiúint i gcúis, ní Dia!
  Chun tosaigh le feiceáil, a destroyer Seapáine. Theith na cailíní láithreach, ag splancadh a sála lom i dtreo an gunna deich n-orlach. Agus thosaigh siad á chur in iúl don namhaid.
  Ghníomhaigh na cailíní go tapa agus go comhchuí. Go ginearálta, tá sé an-álainn nuair a bhíonn an fhoireann comhdhéanta de chailíní ina n-aonar. Agus tá siad go léir cosnochta, curvy, ach iontach.
  Luaigh siad an gunna agus conas a bhuailfeadh siad na Seapánaigh. Ag an am céanna, quieuit siad a chiseled, cosa lom.
  An diúracán eitil ag agus bhuail an destroyer. Cosúil le club a bhuail. Tá an long ar crith. Agus rinneadh damáiste don destroyer. Thosaigh na cailíní ag athlódáil an gunna. Fired siad go géar.
  Rinne Veronica squeak:
  - Ar son creideamh, an rí agus an athar!
  Agus conas a léimeann sé ...
  Chuir Juliana tweet:
  - Shíl Tóga go ndearna an cogadh gunna as ... ar aghaidh!
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus gáire. A fhiacla lom, dath na bpéarlaí. Agus tá sí ina kitty gleoite. Agus lena chos lom cuimleoidh sé píosa uachtar reoite tite.
  Chroch Veronica agus sheinn sé:
  - Príosúnaigh choinsiasa! Déanfaimid tú saor in aisce!
  Agus na cailíní i curfá conas a bheidh mé ag ithe saor in aisce,.
  Agus arb é is aidhm arm, blasted siad arís ag an destroyer. An uair seo bhí siad níos cruinne fós. Agus bhris soitheach na samúraí agus thosaigh sé ag dul faoi uisce.
  Na cailíní screadaíl, ag casadh a cosa lom. Is mór an sásamh é.
  Ní féidir, beidh an tSeapáin buailte nuair a bhíonn laochra iontach sa Rúis. Agus Oleg Rybachenko agus a chailín ag troid ar an taobh an Impireacht Romanov.
  Oibríonn Oleg agus Margarita go han-mhaith le gunnaí meaisín. Tá siad ag lámhach.
  Iarrann Oleg ar an gcailín, ag leanúint ar aghaidh ag tine:
  - Cad é do bharúil, an bhfuil Spartak maith nó olc?
  D'fhreagair Margarita, agus í ag bualadh a héadan:
  - Sílim go bhfuil níos mó maith ná olc!
  Dúirt Oleg, ag lámhaigh as gunnaí meaisín:
  "Ach cultúr iontach a bhí sa Róimh. Agus dá mbuafadh na sclábhaithe barbaracha, cad a tharlódh ansin?
  Ghig Margarita, ghearr sí síos cúpla líne Seapáinise, agus d"fhreagair:
  - Is dócha go mbeadh sé go hiontach!
  Rinne Oleg feadaíl agus thug sé faoi deara:
  - Níl gach rud chomh rós agus is cosúil! Faraoir, ní léir!
  Dúirt Margarita go loighciúil:
  - Ach tá gach rud don chuid is fearr! Scriosadh an Róimh ag barbarians. Ach d'eascair ansin ar shuíomh na bhfothracha, cultúr níos cumhachtaí agus níos forbartha. Is amhlaidh a tharla gur thosaigh an dul chun cinn ag forbairt níos tapúla.
  Rinne Oleg feadaíl, ghearr sé roinnt céimeanna amach le cabhair ó pléasctha gunna meaisín, agus squeaked:
  Ní féidir le duine ar bith stop a chur lenár ndul chun cinn!
  Chaith an buachaill grenade lena chos nocht. Agus brúite an namhaid.
  Chaith Margarita bronntanas báis freisin le méara a coise nochta agus rinne sí gáire:
  - An té a stopfaidh beidh smidiríní air.
  Sheol an buachaill Oleg Rybachenko arís buama de dhéantús an bhaile agus é ar bharraicíní cos an linbh. Bhí na Seapánaigh buailte ar bhealach nach raibh an chuma air go leor. Chlaon an buachaill:
  - Don Rúis primordial!
  Agus thaispeáin a theanga.
  Ghearr Margarita síos leath de chathlán na Seapáine le gunna meaisín agus squeaked:
  - Ár Tsar Nioclás, go raibh sé beannaithe!
  Agus arís caithfidh sé bronntanas an bháis lena chos lom.
  Chan Oleg, ag baint na Seapáine:
  - Is laoch óg mé ...
  Thacaigh Margarita leis seo, agus í ar crith lena cosa lom, a chaith grenades chomh sciobtha:
  - Agus is laoch mé ó Dhia!
  D'fhiafraigh Oleg, agus é ag scríobh sa tSeapáinis:
  - Cad é mar atá Dia?
  Chroch Margarita agus d'fhreagair sí, ag baint na Seapánach amach, agus ansin ag caitheamh bronntanas báis lena cos lom:
  - Níl a fhios agam! Go pearsanta, ní thuigim é. Tá mná míchumtha. Agus tá sé seo, a bheith macánta, disgusting agus mícheart!
  Chlaon Oleg comhaontú, ag scríobh ar an samurai:
  - Tar éis daichead bliain, tá mná disgusting! Go hionraic ní maith liom iad. Tá mná ina n-óige an-tarraingteach, i gcodarsnacht leis an aois, rud a mhilleadh iad!
  Sheinn Margarita go díograiseach, ag caitheamh grenade lena cosa beaga lom:
  - Níl aon aois ag heroism! I gcroílár grá óg don tír!
  Ghlac Oleg é agus scaoil sé leis an samurai freisin:
  - An féidir conquer an imill an spáis! Chun gach duine a dhéanamh sásta ar an Domhan!
  Sin mar atá sé a bheith sa spás i ndáiríre! I gcás achair dotomhaiste den sórt sin.
  Sa Rúis tsarist, tá tionscadail le haghaidh eitiltí lasmuigh den atmaisféar á bhforbairt cheana féin.
  Faoi Tsar Nicholas II, tá an eolaíocht ag forbairt go tapa. Tá impireacht na tsarist ar tí a bheith ar an gcumhacht is forbartha ar domhan. Agus tá an Bhreatain ag cailleadh talún.
  Margarita squealed le smirk. Arís chaith sí grenade lena cos galánta, cosúil le banphrionsa, agus squeaked:
  - Beidh muid ar an gcéad! Is é sin an Rúis - Pallas-cinniúint!
  Dúirt Oleg le brón:
  - Nuair, faoi dheireadh, scaoileann Linevich amach sinn. Caithfidh tú gach cartúis a shábháil. Mar sin féin, thug Rozhdestvensky soláthairtí dúinn!
  Phléasc Margarita a cuid fiacla péarlach agus squeaked:
  - An meileann níos mó agus níos mó páirteanna Seapáine! Go dtí go mbeidh an bua againn ar deireadh!
  Thóg Oleg líne na samurai agus ghearr sé amach é, agus rinne sé hiss ar:
  - Bratacha Imperial! Bíodh an Rúis sa tSín freisin!
  Bhí gáire fiacla ag Margarita:
  - Beidh gach rud go hálainn!
  Agus arís caitheann sé grenade lena chos lom....
  Agus é ag scríobh ar an samurai, déanann Oleg squeaks:
  - Tá bua gar!
  Dheimhnigh Margaret:
  - Go maire sé!
  Agus tá cabhlach na Rúise, a bhfuil barraíocht bainte amach aige ar muir cheana féin, ag cur brú ar na Seapáine. Agus ionsaí aggressively. Agus bhuail an namhaid. Agus ansin bhuail go leor an samurai.
  Throid na cailíní ón destroyer "Victoria" freisin. Bhí laochra álainn leath-naked, go háirithe ós rud é go bhfuil an samhradh i domhanleithid den sórt sin te, agus cosnochta. Go deimhin, nuair a bhíonn íosmhéid éadaí ag cailín, is í an duine is lú leochaileacha í.
  Buaileann Veronica leis na Seapánaigh agus caitheann sí grenade lena cos lom. Agus tá cos an chailín chomh beacht.
  Tá na Seapáine ag eitilt i dtreonna difriúla. Scread siad agus titim.
  Caitheann Juliana grenade freisin le cos lom, agus titeann an samurai. Agus shoots an laoch, giggling:
  - Seasfaimid an fód don Tsar Nicholas!
  Tine i gceannas agus Anna a fheictear. Cailín an-álainn, i mionbhrístíní amháin. Agus ghearr sé síos freisin ar an samurai, ag rá:
  - Beidh ár Tsar Nicholas ar fheabhas!
  Juliana ag gearradh síos na Seapáine, deimhníonn:
  - Beidh gá!
  Agus eitlíonn grenade as a cos lom.
  Is supermen iontach iad cailíní.
  Seo ceann acu an-mhór agus ard: Angelina.
  Agus a leithéid de cheann dearg ... Thóg sí amach a veist agus anois troideanna sí i mionbhrístíní amháin.
  Agus a chíche tá sí! Cosúil leis an úth an bíosún is fearr, le sútha talún teat mór.
  Seo cailín, láir fíor. Agus is breá léi fir go mór, ach ní fhulaingt sí seasmhacht. Cén fáth nár chóir di grá? Tá sé chomh deas nuair a bhíonn guys ag bualadh leat.
  Roars Angelina, agus freisin hurled a bunch iomlán de grenades lena boinn nochta, hiss:
  - Glóir don Rúis agus don Tsar Nicholas!
  Tá an cathlán cailín fionnuar. Bhain na ban-laochra a gcuid veisteanna de, agus scaoil gach duine a bhrollach. Agus ní troideann siad ach i mionbhrístíní tanaí. Agus cé chomh álainn é.
  Cad a d'fhéadfadh a bheith níos fearr ná comhlachtaí baineann naked.
  Agus cathlán iomlán de laochra.
  Agus tá na Seapáine ag titim, ag cur bruscair ar na bealaí isteach i suíomhanna na trúpaí Rúiseacha, lena gcorp.
  Deir Veronica le paisean agus í ag baint na samurai síos:
  Tá ár déithe ag máirseáil!
  Chaith Juliana bronntanas díothaithe lena cosa lom agus dheimhnigh sí, ag tafann a fiacla:
  - Déithe na Rúise - Déithe Cogaidh!
  Dúirt Anna, ag treorú tine agus bia,:
  - Don Rúis, troid agus ná bíodh eagla ort!
  Agus winked a súile glas!
  Sheol Angelina bosca iomlán de phléascáin lena sála nochta, ag tógáil dhá chuideachta Seapánach isteach san aer, agus roar sí:
  - Ní féidir an Impireacht tsarist a bhriseadh!
  Sheas Veronica go díograiseach:
  - Tá ár rás síoraí!
  Agus arís chaith sí an grenade lena cosa nocht.
  Juliana, ag lámhaigh agus ag caitheamh grenades lena géaga íochtair, hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Agus ní bás a tharlaíonn faoi dhó!
  Anna, lámhaigh, squeaked:
  - Go raibh eagna an tsinsir linn!
  Agus arís seolta grenade le cos lom cuileoga!
  Thóg Angelina é agus squeaked, ag bac a fiacla:
  - Ceartas na Tríonóide agus is é seo an dlí!
  Agus chuir sé bosca iomlán iomlán le pléascáin.
  D"fhreagair Veronica le fearg, ag scuabadh na samurai den pháirc:
  - An Rúis Shíoraí, cosúil leis an Úcráin mar chuid den Rúis!
  Agus arís, conas a thrashes sé na Seapáine.
  Juliana, lámhach, squeaked:
  - Ní bheidh ár ndaoine fhulaingt!
  Agus sheol sí grenade i stua freisin.
  Thóg Anna é agus ghreann sí. Crapped i scuaine ag an samurai. Le misneach ghearradh sí síos iad agus squeaked:
  - A ligean ar an Rúis reign sa tSín!
  Dhearbhaigh Angelina le fuadar agus sceitimíní:
  - Ní bheidh Agus a thabhairt suas orlach de thalamh!
  Agus bhuail na cailíní go léir na samurai cosúil le cathlán.
  Lean an cogadh stubborn leis an ionsaitheacht ar fad. Ach tá arm na Rúise ag tabhairt trúpaí i dtír cheana féin agus ag aistriú oibríochtaí comhraic chuig críoch an chathair féin.
  Tá Samurai ag iarraidh trúpaí Rúiseacha a chaitheamh ó cheann an droichid.
  Agus flicker le cosa lom. Caitheann siad grenades lena géaga lom. Tá siad go léir ach álainn agus a fheictear.
  Ach i ndáiríre, cén fáth a bhfuil éadaí ag teastáil ó chailíní? Naked, tá siad i bhfad níos áille, agus níos áille, níos seductive.
  Agus ba mhaith liom a póg cosnochta, sála cruinn mar sin. Agus lick gach méar.
  Ag lámhach agus ag caitheamh grenade lena cos lom, deir Veronika:
  - Fuck tú, ná buille tú!
  Seo nail Juliana na Seapánach, agus ag caitheamh grenade lena méara nochta, squealed:
  - Ár spiorad dolúbtha Rúise!
  Agus gáire an cailín sna déaga ... Shamhlaigh sí conas a bhí buachaill gleoite tic ina cos. Sea, tá craiceann mná íogair deas.
  Chaith Anna ruadh grenade freisin lena cos nocht. Scaip an samurai, agus squeaked:
  - Don Rúis is naofa ar domhan.
  Agus chaith Angelina shláintiúil chumhachtach mála pléascán ag an samurai lena sála nochta agus í ag caoineadh:
  - Chun ár bua glórmhar!
  Thug Veronica seal. Lámhaigh síos na Seapáine, agus squeaked:
  - Is é seo ár ndualgas!
  Chaith Juliana grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Agus beidh muid a chomhlíonadh!
  Ghearr Anna roinnt Seapánach amach, agus chirped:
  - Bealach na Rúise chun bua!
  Sheol Angelina rud éigin trom arís ag an samurai, ag caoineadh:
  - Agus beidh an bua againn!
  Mar sin féin, is maith an rud é gur bhain na cailíní as a gcuid veisteanna sa teas. Mar sin tá siad i bhfad níos deise le torso nocht. Agus coirtithe, agus matáin. Níl sna comhlachtaí ach cruach teilgthe.
  Cé chomh iontach is atá cailíní nuair a bhíonn siad nocht.
  Agus ní bhíonn éadaí de dhíth orthu.
  Déanann Veronica go leor Seapánach a ghearradh síos agus squeaks:
  - Bí cáil ar ár Rúis i ngach aois!
  Thóg agus sheol Yuliana grenade lena cos nocht, agus d"éiligh sí:
  - Chun ár gcríoch!
  Seo Anna a thóg é agus a hammered, le fearg:
  - Chun an síoraí agus daonnachtúil!
  Agus arís sheol grenade agus cuileoga cos lom.
  Mar sin ghlac Angelina é freisin. Thit a bunch de grenades. Knocked amach cuid den samurai, le swoop. Agus chan sí:
  - Eitilt sa spéir, spraoi leis an ghrian - Ba mhaith liom go deo!
  Agus buille an ceathrar cailíní go han-álainn. Agus an cathlán ar fad freisin. Conas a flash seductively a chosa lom ag caitheamh grenades. Conas a cailíní álainn sa chogadh.
  Agus tá mais buí de shaighdiúirí Seapánacha ar snámh orthu. Tá Samúraí ag fáil bháis leis na mílte, ach ní stopann siad fós. Scriú tú féin agus scriú. Tá an cath thar a bheith fíochmhar.
  Buaileann Veronica na Seapáine agus chirps:
  - Is é ár rogha Rúisis onóir agus Motherland!
  Scaoil Juliana a cuid fiacla agus í ag lasadh leis an namhaid, rud a bhíonn ag gealadh níos gile ná péarlaí farraige. Agus deir:
  - I ngach haois bhí laochra agus beidh!
  Ansin thóg an cailín é agus nocht sí a cuid fiacla níos mó fós.
  Anna fiery, lámhaigh ar an namhaid, squeaked:
  Ní féidir linn a bheith conquered! Ná tabhair an Rúis ar a ghlúine!
  Agus arís cuileoga grenade an trodaí caite ag a cos lom.
  Seolann Angelina marfach agus dúnmharaithe lena cos lom. Agus ag baint fiacal dó, cloiseann sé:
  - Creidim go mbeidh muid i Paradise!
  Cuireann Victoria isteach ar an mbean laochúil:
  - Ní! Ní i Paradise, ach chun cónaí go deo ar an Domhan phláinéid, a thiocfaidh chun bheith ina fíor, Paradise unearthly!
  Agus chaith an cailín-captaen buama an-mharfach, ilroinnte lena cos lom.
  Dúirt Veronica:
  Is captaen ciallmhar thú...
  Agus freisin le cos lom sheol scrios iompróir.
  Ghlan Juliana agus thug sí seal. Maraíodh na Seapáine. Ag baint fiacla móra, squeak an cailín:
  - Níor mhaith liom a bheith i mo chailleach! Agus ba mhaith liom maireachtáil go deo!
  Chaith Anna grenade lena cos lom freisin agus chuir sí ceist ar an gcailín blonde gan amhras:
  - An maith leat ár saol?
  D'fhreagair Juliana gan leisce:
  - Smaoineamh maith! Go háirithe i rith an tsamhraidh! Is breá liom an ghrian agus laethanta saoire!
  D"aontaigh Anna leis seo go héasca:
  - I rith an tsamhraidh, cinnte go maith! Cé chomh maith is atá sé do dhaoine óga!
  D'fhreagair Juliana le fearg:
  - Sea, agus lig sé a bheith ina samhradh síoraí, mar atá san Afraic! Agus beidh an Afraic linne!
  Chaith Angelina bairille pléascán lena cosa lom, matáin agus dúirt:
  - Go maire sé! Agus i gcónaí.
  Bhí céimeanna na Seapánach ag tanú, agus ba léir go raibh siad ag rith as gal.
  Tosaíonn trúpaí na Rúise ag dul chun cinn ar fud chríoch na Seapáine, agus déanann siad an samurai a bhrú chun cinn, agus bua amháin acu i ndiaidh a chéile.
  Ba é cathlán de chailíní cosnochta, i ngearróga agus veisteanna, an chéad duine a chuaigh isteach sa chath.
  Thosaigh cailíní álainn ag bualadh arm na samurai, a bhí buailte cheana féin i gcathanna roimhe seo.
  Ar an gcéad dul síos, rinne na laochra ionsaí ar na cadhnraí. Grenades thrown le cosa lom eitil ag na Seapáine. Bhí siad an-ghéar. Agus thóg na laochra Rúiseacha iad féin agus chaith siad a gcuid veisteanna. Chun fanacht lom-chested.
  Mar sin tá beagnach dodhéanta ag cailíní naked beagnach a bhuail. Nuair a bhíonn craiceann mná lom, ní ghlacann a cuid urchair.
  Chaith Veronica grenade lena cos nocht, agus chrom sí:
  - Beidh mé i mo chraobh!
  Agus chroith sí a gruaig bhán chatach.
  Julian freisin nach bhfuil chomh simplí. Lupanula ar na Seapáine. Agus ansin, agus é ag caitheamh grenade lena chos nocht, agus ag béicíl:
  - In Ainm Naofa, Tsarist Rúis!
  Agus arís croithfidh sí a cíoch iomlán le siní scarlet. Agus tá waist an chailín tanaí.
  Ina theannta sin, téann Anna rua chun catha. Cailín den sórt sin súilíneach agus imoibríoch. Conas grenade a chaitheamh le cos lom. Mar sin scaipfidh na samúraí i ngach treo. Agus rolladh timpeall, amhail is dá mba knocked síos.
  Agus lasann an cailín orthu agus squeaks:
  - Do Tsar na déithe Cheartchreidmheach agus na Rúise!
  Bhuail Angelina freisin. Agus d'eitil bosca sliogáin, a bhí caite ag a cuid nocht, cumhachtach cosúil le capall dréachta. Agus smashed a lán de na Seapáine.
  Go ginearálta bíonn cailíní sármhaith nuair a bhíonn siad nocht agus cosnochta. Ach i shorts, tá sé níos fuaire fós ag rith sa suíomh.
  Agus siní sútha talún, chomh lonracha!
  Seolfaidh Victoria grenade lena cíocha scarlet freisin, agus buailfidh sí an samurai mar is fearr is féidir. Seo é an cailín. Agus is tábhachtaí fós, an ceannasaí an cathlán de chailíní ar an destroyer. Agus freisin ach amháin i mionbhrístíní.
  Agus croith sé a cófra lom. Atá chomh álainn agus sexy.
  Thóg agus chaith Veronica grenade lena cos nocht. Chuir sí isteach ar a lán Seapánach agus squeaked:
  - Aerobatics le haghaidh dul ar bord!
  Chaith Yuliana grenade go han-chraic lena cos beag lom, agus rinne sí squeaked agus í ag baint na Seapáine síos:
  - Ár ngráin agus buille millteach!
  Ansin conas fiacla a sparkle.
  Agus mar sin thóg Anna é agus fucked é. Lámhaigh go leor samurai. Agus conas a rinne sí é.
  Agus conas grenade a sheoladh le cos lom. Agus squeaks:
  Nach sclábhaithe sinn!
  Ansin beidh sé ag gáire agus a theanga a thaispeáint.
  Ghlac Angelina é agus chuir sí fearg air agus é ag caitheamh anuas ar an namhaid:
  - Tá mé an coolest an cool.
  Agus lena cosa lom sheol sí buama trom. Thóg sí agus shéid sí suas an samurai, stialladh iad.
  Glacfaidh Veronica freisin agus casfaidh sí ar an bhForda hÁise. Agus crushes a cnámha.
  Thóg an cailín é agus chirped:
  - Beidh muid crush gach duine!
  Agus arís, eitlíonn grenade marfach uathúil ó chos lom.
  Agus crush na Seapáine. Agus cén fáth ar tháinig siad ar thailte na Rúise? Baineann gach rud anseo leis an Rúis.
  Sheol Juliana grenade lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Glóir don Rúis Mhór! Níl an Duma Stáit de dhíth orainn!
  Luaigh Red Anna go ionsaitheach:
  - Beidh mé i mo chraobh.
  Agus cuirfidh grenade a chaitear le cos lom cailín leat gach duine. Níor fhan ach feoil fhuilteach.
  Ach thóg Angelina é agus squeaked. Maraíodh a bunch de trodaithe. Agus scuabtha mar aingeal an bháis.
  Agus fuair a lán samurai bás.
  Chuir trúpaí na Rúise brú ar na Seapánaigh ó gach taobh. Brúite siad agus brúite.
  Thosaigh troideanna lámh le lámh. Bhuail saighdiúirí na Rúise an samurai le beaignití. Is club den scoth é an raidhfil Mosin. A bhriseann tríd an cloigeann. Agus cnámha a bhriseadh.
  Ach troideann cailíní le claimhte go háirithe go hálainn. Tá sé go hiontach. Go háirithe nuair a sway breasts naked.
  Agus tá na siní chomh ruby agus súilíneach. Mar sin ba mhaith leat breathnú orthu agus iad a phóg.
  Agus póg gan stad.
  Bíonn na cailíní ag troid le fury na panthers ocrach a fheiceann na huain. Cráiteann siad iad agus craiceann siad iad.
  Veronica, ag lámhach na Seapáine, squeals:
  -Bás don bhás!
  Deir Juliana, ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Fuil le haghaidh fola!
  Anna, ag scríobh ar an samurai, squeals:
  - Súil le haghaidh súl!
  Agus chaith sí líomóid freisin lena chos lom. Bhí sí níos láidre ná gach duine agus stróicthe ina píosaí le aplomb.
  Agus anseo a thagann Angelina. Seolfaidh bairille iomlán, le pléascáin marfach, agus meileann na naimhde.
  Ansin, agus é ag canadh:
  - Is eilifint cosnochta mé agus an-fhionnuar!
  Tá an cailín i ndáiríre cumhachtach. Agus tá a cosa cosúil le clubanna. Conas samurai a bhogadh sa groin. Sin cúig mhéadar suas agus flew suas. Rushed cosúil le catapult sheol as cloch. Níos cruinne, is dócha ó chloch catapult!
  Bhris Victoria, ceannasaí an chathláin, pléasctha ar na Seapánaigh. Ghearr sí síos cuid de na laochra buí agus chrom sí:
  Troidfimid ar son na Rúise Naofa.
  Agus le glúine lom, coirtithe, amhail is dá mbeadh sé bogadh go dtí an smig. Agus bris an namhaid jaw.
  Tá Victoria ar bís....
  Deir Juliana go díograiseach:
  - Beidh Tsar Nicholas, an ceann is mó de na tsars Rúise!
  Agus an cathlán iomlán de leath-nocht, cailíní cosnochta, conas a choirt ag barr a scamhóga, exterminating na Seapánach.
  - Go maire sé!
  CAD A THARLAÍONN NUAIR A BHÍONN TÚ AR IONTAOBHAS ROMMEL
  Tugadh cumhachtaí éigeandála agus neamhspleáchas níos mó do Rommel sa Fhrainc roimh theacht i dtír na gComhghuaillithe i Meitheamh 1944. Thug sé sin deis dó caoga a hocht rannán Gearmánach a dhiúscairt go sciliúil, lena n-áirítear deich rannán umar agus cúig rannán SS.
  Agus buaileadh na comhghuaillithe go brúidiúil, ag cailleadh breis agus milliún saighdiúir agus oifigeach ina n-aonar mar phríosúnaigh. Ina theannta sin, ghabh na Naitsithe mais mór trealaimh.
  Ach is tábhachtaí fós, tháinig Hitler agus a reitine go dtí an Fhrainc chun an bua is mó a cheiliúradh. Anseo bhí siad, mar a bhí, "de thaisme" clúdaithe ag stailc aeir Allied. Fuair Hitler, Himmler, Bormann agus Goering bás. Agus rinne Goebbels deifir chun dílseacht a mhionnú don Fuhrer nua agus don Ardcheannasaí Rommel.
  D'aontaigh na Comhghuaillithe go pras sos cogaidh a fhógairt leis an Tríú Reich ar feadh cúig bliana, rud a chuir an cás agus na críocha ar ceal de thuras na huaire. Agus ag fágáil deisceart na hIodáile agus na Sicile freisin.
  Ina dhiaidh sin bhí malartú príosúnach cogaidh - rud ar bith! Rud a neartaigh go suntasach trúpaí na Gearmáine agus go háirithe na hIodáile.
  Fíor, ar an taobh thoir, rinne an tArm Dearg oibríocht rathúil "Bagration", ag dul ar aghaidh go dtí an Neman. Ach bhí Rommel, ag cur buille gan choinne ar an taobh theas, i dtreonna contrártha ón Moldóiv agus ó Iarthar na hÚcráine, ina choire mór arm Sóivéadach ansin.
  D"éirigh Stalin neirbhíseach agus thosaigh sé ag caitheamh trúpaí ó dheas. Mar thoradh air sin, bhí na Gearmánaigh in ann defeat iomlán a sheachaint, agus choinnigh siad ar theorainneacha na Polainne. Cé go raibh an tArm Dearg in ann an Bhealarúis agus an Liotuáin go páirteach beagnach a shaoradh.
  Bhí scaoileadh na n-umar agus aerárthach sa Tríú Reich ag méadú i gcónaí, go háirithe tar éis do na comhghuaillithe scor den bhuamáil.
  Agus bhí an Panther fós níos fearr ná an T-34-85 maidir le armúr tosaigh agus polladh armúr, chomh maith le ráta tine an ghunna. Bhí níos mó agus stoic de sliogáin ag an Panther agus, níos cruinne, optaic.
  Mar sin tá umair na Gearmáine láidir agus mhéadaigh a líon. Agus tá an Panther tar éis éirí ina fhadhb thromchúiseach, go háirithe ós rud é go bhfuil méadú suntasach tagtha ar a líon. Agus an Jagdpanther iompaigh amach a bheith níos formidable, bhí sé níos éasca a mhonarú, ach níos cumhachtaí armtha agus níos fearr a chosaint, go háirithe ar an forehead.
  Tháinig "Jagdpanther" ina fhadhb mhór don Arm Dearg. Go ginearálta, tar éis scaoileadh saor san iarthar, bhailigh na Gearmánaigh fórsaí go pras. Chuir Rommel na Francaigh agus na Polannaigh araon faoi airm. An chuma ar an arm na Polainne, agus na haonaid Fraince.
  Agus ba é an gunna meaisín Gearmánach an MP-44 is fearr ar domhan, agus tháinig an t-aerárthach TA-152 mar an arm ilchuspóireach is fearr. I bhfad níos foirfe ná an Focke-Wulf.
  Gheall Rommel an Comhlathas a athbheochan. Agus spreag sé seo na Polannaigh chun troid ar son an Wehrmacht. Agus throid na Francaigh, ag baint úsáide as an acmhainneacht ollmhór, go príomha daonna. Bhí na Naitsithe in ann freisin an Rómáin agus an Ungáir a choinneáil faoina smacht agus seasamh Mussolini san Iodáil a neartú - rannáin nua a fhoirmiú.
  Léirigh na cathanna, le húsáid sciliúil, nach bhfuil an "Tiger" -2 ina umar olc ar chor ar bith. Go háirithe, tá sé an-teanntach agus amas ó achar fada.
  Chobhsaigh na Gearmánaigh an tosach san fhómhar. Agus sa gheimhreadh, thosaigh an troid arís le fuinneamh athnuaite. An uair seo bhuail an tArm Dearg san ionad. Rinneadh tástáil ar gunnaí féinghluaiste E-10 agus E-25, agus na chéad SU-100 Sóivéadach i gcathanna. Ní raibh an carr Sóivéadach go dona, agus bhí gluaisteáin bheaga na Gearmáine le scáthchruth íseal go leor éifeachtach agus lúfar.
  Ghearr Rommel amach na trúpaí Sóivéadacha a chuaigh isteach le hionsaí cliathánach agus bhunaigh sé péire coirí móra. Go ginearálta, rinne ceannasaí nua an Tríú Reich ainlithe Sóivéadacha a mheas agus d'éirigh leis frithbhearta éifeachtacha a ghlacadh.
  Go háirithe sa Pholainn, bhí na bóithre níos fearr, agus d'fheidhmigh umair na Gearmáine, fiú sa gheimhreadh, níos éifeachtaí ná mar a bhí i méid an APSS. Agus anois bhí a lán acu ag an Fritz.
  Bhí éifeacht ag aerárthaí scaird Fritz freisin. Is meaisíní daingean iad ME-262s, agus is iad XE-162s na meaisíní is tapúla agus is inaistrithe. Agus ní raibh na heitleáin Sóivéadacha in ann teacht suas fiú le buamadóir Arado. Chomh maith leis sin fadhb. Agus sa deisceart, d'éirigh na Gearmánaigh as ionsaithe na Sóivéide, ag cruthú coireanna.
  Mheall Rommel an tArm Dearg isteach i gaistí, agus d"úsáid sé líon mór umar, agus bhí an Panther éifeachtach go leor nuair a úsáideadh i gceart é.
  Stalin roared le rage, ach iompaigh amach a bheith buailte. shlóg na Gearmánaigh a gcuid fórsaí. Agus in ionad diúracáin gan úsáid ar nós an FAA a scaoileadh, bhí siad ag brath ar aerárthaí scaird. Agus anois fuair an tArm Dearg go maith é sa spéir agus ar tír.
  I mí na Bealtaine 1945, ag baint úsáide as modhnú níos forbartha ar an ngunna féinghluaiste E-25, le tiús armúr tosaigh 120 mm agus armúr taoibh 82 mm le gunna 88 mm, thosaigh na Gearmánaigh ag dul chun cinn san Úcráin.
  Lean Rommel le polasaí slí bheatha níos solúbtha, ag dearbhú go raibh an Úcráin ina stát neamhspleách faoi choimirce an Tríú Reich agus ag spreagadh Bandera. Cruthaíodh rialtas puipéad den Bhealarúis freisin. Thug na Gearmánaigh na Slavs Aryans orthu anois agus bhí siad cunning.
  Maidir leis an Arm Dearg, ba mhó an scéal nuair a scoireadh soláthairtí faoi Léas Iasachta, agus teip barr sa USSR. Sea, agus Stalin anois agus ansin isteach ar an gceannas agus rialú na trúpaí, agus bhí sé seo carachtar diúltach.
  Má bhí Stalin eolach go maith cheana féin ar shaincheisteanna straitéiseacha, ansin bhí sé sách lag i saincheisteanna oibriúcháin, agus níor thuig sé go praiticiúil tactics. Ach ag an am céanna, ní raibh sé ag iarraidh i ndáiríre éisteacht le comhairle lucht gairme.
  Agus bhuaigh na Gearmánaigh faoi cheannas an cheannasaí thar cionn Rommel bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Ghabh an Fritz an Banc Ceart ar fad san Úcráin agus Kiev sa samhradh. Agus freisin gabhadh an Bhealarúis le buille cumhachtach. Bhí rud éigin le déanamh chun an APSS a shábháil!
  Agus ansin dhealraigh sí Sailor Moon lena cosnochta i bhfoireann bicíní.
  Agus bhuail na cailíní ó anime na Seapáine leis na Naitsithe, a bhí, tar éis dóibh an tArm Dearg sa Bhealarúis a shárú, ag bogadh go Smolensk cheana féin.
  Bhí na cailíní ar imeall an ionsaí, agus throid siad go han-éadóchasach.
  Chaith a gcosa lom grenades, agus d'eitil an tintreach as a n-ailiní. Agus na claimhte, síneadh, ghearradh síos plánaí faisisteach. Agus ansin ghlac laochra Ceylon Moon é agus conas a dhéanann siad feadaíl. Titfidh préacháin aníos ar na Naitsithe. Agus thit cuid de na héin feathered ar na scairdfhultúir faisisteach. Agus thóg agus leag síos iad.
  Rinne Ceylon Moon gáire go suairc.
  - Cad é nach dtugtar Fritz duit Smolensk?
  Chonnaic cailín gorm eile:
  - Agus beidh muid ag cuimhneamh Stalingrad!
  An tríú cailín buí squeaked:
  - Agus Sevastopol!
  Agus do chonnairc an ceathramhadh:
  - Agus Leningrad freisin!
  Agus an cathlán iomlán de cosnochta i áilleacht bikini conas tintreach a scaoileadh óna navels. Agus conas a bhainfidh sé mais fascists chun báis.
  Ba chosúil go raibh bua an Airm Dheirg dosheachanta le cumhacht den sórt sin. Ach...
  Chonacthas deamhan do na cailíní ón anime Seapánach agus dúirt:
  - Agus níl na Rúiseach ag iarraidh na hOileáin Kuril a threascairt!
  Bhí frustrachas ar na laochra baineanna ón tSeapáin:
  - Conas nach bhfuil siad ag iarraidh na hoileáin a bhrú? Táimid á mealladh!
  Agus splancadh cosnochta, imithe sála cruinn ón tosaigh.
  Ach d"éirigh leo damáiste suntasach a dhéanamh do na Naitsithe cheana féin, agus chuir siad stop leis an ionsaitheacht.
  Sa gheimhreadh, níor chosain na Gearmánaigh ach iad féin. Bhí XE-162 an-rathúil acu sa spéir, bhí siad daingean. Ar an talamh, thug an gunna féinghluaiste E-25 cosaint níos mó nó níos lú. Cosúil le umair eile. Rinneadh an "Tíogair" -2 a nuachóiriú, tar éis dó inneall níos cumhachtaí de 1000 horsepower a fháil, agus tarchur foirfe.
  Ní raibh na T-54í Sóivéadacha réidh fós, agus bhí go leor imperfections ag an IS-4. Agus chuir sé seo isteach go diúltach ar chumas comhraic an Airm Dhearg.
  In earrach na bliana 1946, rinne na Naitsithe iarracht dul chun cinn. Ach bhí a gcuid trúpaí bogtha síos sna hardchosaintí Sóivéadacha. Thosaigh an cogadh níos mó agus níos mó cosúil leis an gCéad Chogadh Domhanda, nuair a bhíonn an chosaint níos láidre ná an ionsaí, agus an líne tosaigh neamhghníomhach. Sa samhradh, rinne na Gearmánaigh iarracht freisin dul chun cinn, ach gan rath. Agus san fhómhar agus sa gheimhreadh, bhí an tArm Dearg ag dul chun cinn cheana féin, agus freisin bogtha síos i ndlúthchosaint na Gearmáine. Thairis sin, tá an Fritz oiriúnaithe cheana féin chun troid sa gheimhreadh, agus ní raibh a gcuid trealaimh "snámh" an oiread sin sa fuar. Agus d'éirigh le umar an tsraith "E" -50 a bheith ina mheaisín rathúil, agus go leor éifeachtach.
  Fíor, mheáigh an carr beagnach 65 tonna, ach rinneadh é seo a chúiteamh le hinneall cumhachtach, gunnaí an-éifeachtach 88 mm i 100EL, polladh armúr, cruinn, tapa-dóiteáin.
  Níl an T-54 tar éis dul isteach sa tsraith fós, agus bhí buntáiste fós ag na Gearmánaigh maidir le cáilíocht an trealaimh. Agus san aer, mhéadaigh a mbuntáiste.
  Tar éis ceithre chéad aerárthach fuair Huffman Crois Ridire na Croise Iarainn le Duilleoga Darach Órga, Sord agus Diamant. Tar éis an 500ú eitleán, Ord Iolair na Gearmáine le diamaint.
  An seachtú bliain is daichead a chuaigh thart in instealladh frithpháirteach. Ghníomhaigh Rommel go cúramach, ag iarraidh neart a thógáil suas agus Stalin. Agus ar deireadh, an t-ochtú bliain is daichead. Rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn san earrach. Ach ní raibh sí in ann briseadh tríd an dlúthchosaint a bhí ag na Gearmánaigh sa lár. San fhómhar, ní dhearna na Gearmánaigh ach oibríocht bheag, ag leibhéalú an tosaigh sa tuaisceart.
  An naoú bliain is daichead, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht ionsaí a dhéanamh go bunúsach. Shuigh na Gearmánaigh i gcosaint daingean. Bhí an MIG-15 ag an Arm Dearg T-54 cheana féin sa tsraith, cosúil leis an IS-7. Tá ME-362 níos forbartha ag na Gearmánaigh, agus HE-262, agus ME-2010, chomh maith le TA-283.
  Bhí malartú buille ann. Tá E-50 níos forbartha. Laghdaíodh a meáchan go caoga tonna, laghdaíodh a airde freisin, agus neartaíodh cosaint forehead an túir. Chomhdhlúthaigh an E-75 freisin agus laghdaigh a mheáchan go sásúil agus chuaigh sé isteach sa tsraith.
  Níor tháinig an E-100 isteach sa tsraith riamh, agus mar sin chruthaigh a mheáchan trom iomarca fadhbanna don arm.
  Bhí an líne tosaigh ag na Gearmánaigh, agus anois tá tús curtha le 1950 den chogadh damanta seo.
  Thairg Rommel síocháin do Stalin. Ach ar ndóigh, ag éileamh a fhágáil ar an Tríú Reich na tailte a bhí conquered na Gearmánaigh cheana féin. D"aontaigh Stalin le síocháin laistigh de theorainneacha na bliana 1941 amháin. Ach ní fhéadfadh Rommel aontú leis seo. Ó tharla sé go bhfuair na milliúin Gearmánaigh bás go neamhbhalbh.
  An bhliain 1950 a rith in iarrachtaí an Airm Dearg a bhriseadh tríd an tosach. Bhí na Gearmánaigh ar an gcosaint.
  Chuir Rommel roinnt dóchais ar na dioscónna. D'éirigh siad chomh luath le 1945, ach d'éirigh sé amach go raibh siad mí-oiriúnach le húsáid comhraic. Ach i 1951, bhí an chuma ar na chéad mheaisíní le luas ceithre sonic, agus a bhuíochas leis an sreabhadh timpeall an scaird laminar, bhí siad beagnach dosháraithe d'arm beag.
  I 1951, lean an tArm Dearg ag ionsaí na Naitsithe. Ach ní raibh a cuid iarrachtaí éifeachtach. D"fhan an líne tosaigh seasmhach.
  Fuair Rommel, áfach, faisnéis faoi úsáid dioscaí. Níorbh fhéidir iad a lámhaigh síos, ach ní raibh siad féin tine, ach d'fhéadfadh ach spriocanna aeir reithe. Cé acu, áfach, mar gheall ar a luas, nach bhfuil cheana féin dona ann féin. Ach ní fhéadfadh sé barraíocht aeir a thabhairt thar an MIG-15.
  Bhí dioscaí costasach agus deacair a mhonarú, agus ní raibh mórán acu.
  Rith an bhliain 1952 freisin i malartú buille, agus nuair a rinne an tArm Dearg iarracht brú a dhéanamh, ach níor éirigh leis, bhí cosaint an Fritz láidir.
  Thairis sin, bhain na Gearmánaigh úsáid as eachtrannaigh sa chogadh. Agus d'ordaigh siad go leor skillfully.
  Fuair Stalin bás i Márta 1953. Agus ba chúis leis seo láithreach easaontas i gceannaireacht an pháirtí, ós rud é nach raibh comharba oifigiúil ann.
  Ní mór duit postálacha a roinnt. Mar sin rinneadh Cathaoirleach ar Molotov ar an GKO, rinneadh Cathaoirleach ar Chomhairle na nAirí Malenkov, rinneadh Príomh-Rúnaí ar Choiste Lárnach an CPSU de Nikita Khrushchev, tháinig Zhukov, a ionadaí do-bhainte amach, ina Cheannasaí Uachtarach, agus rinneadh Aire Cosanta de Vasilevsky.
  Gabhadh Beria go luath agus lámhaigh.
  Ach ba chúis leis an ngabháil seo roinnt mearbhaill sna trúpaí inmheánacha. Agus thug Rommel buille millteach, gearradh síos ar an Arm Dearg.
  D'fhéadfadh na Gearmánaigh Smolensk a ghabháil i 1953, agus shealbhaigh na trúpaí Sóivéadacha an chríoch suas go Rzhev, an chathair féin. D'éirigh le Fritz bac a chur ar Leningrad arís freisin, agus sa deisceart an Úcráin agus an Crimea a urghabháil, ag cur bac ar Sevastopol, agus ag teacht ar an Don féin. Ba ar feadh an Don a stop trúpaí Sóivéadacha na Naitsithe.
  Sa gheimhreadh, rith na Gearmánaigh as gal ar deireadh. D'fhógair Molotov, cathaoirleach an GKO, go dtiocfadh deireadh leis an gcogadh.
  Sa bhliain 1954, chuaigh arm Rommel chun cinn ar Mhoscó, ach chuir an Fritz deireadh le gach iarracht briseadh tríd.
  Theip orthu Leningrad a ghabháil le stoirm.
  !955, d'ionsaigh na Naitsithe arís. Rinne siad iarracht Stalingrad a ghlacadh, ach buaileadh ann iad agus d'éirigh siad thar an Don. Theip ar an iarracht Moscó a ghlacadh freisin. Níor éirigh leis an ionsaí ar Leningrad ach oiread. Ba mhór an chailliúint a bhí ag na Naitsithe.
  Agus i 1956, chuaigh an Tríú Reich ar an gcosaint arís. Agus cheana féin rinne an tArm Dearg iarracht ionsaí a dhéanamh ar reisimintí Rommel. Ach ní raibh neart aici freisin. Bhí na caillteanais ollmhór freisin. Agus i 1956 níor bhog an líne tosaigh.
  I 1957, bhí umair nua Liopard ag na Gearmánaigh, agus an USSR sa tsraith T-55. Bhí gunna níos cumhachtaí ag an meaisín seo ar chaighdeán 107 mm. Bhí IS-12 níos forbartha le feiceáil freisin. Uasghrádaíodh IS-10.
  Ba é an "Leopard" Gearmánach meaisín níos airde den ghlúin nua, ach fós neamhchríochnaithe. Bhí trodaithe ME-562 le feiceáil freisin. Le airm níos cumhachtaí ná riamh agus luas ard. Díreach cosúil leis an XE-462 lightweight. Chomh maith leis sin Trodaire an-réasúnta, agus éadrom. Sa USSR, tá siad imithe go dtí seo trí nuachóiriú an MIG-15, gan an t-aerárthach Sóivéadach is mó i stair na heitlíochta a bhaint de tháirgeadh sraitheach. Tháinig an cogadh ar aghaidh.
  Tá tús curtha leis an mbliain 1958 cheana féin... Is uafásach an chaoi a leanann fulaingt na ndaoine ar aghaidh.
  Aontaíonn Rommel, go ginearálta, le síocháin, ach le coinneáil gach rud conquered ag na Gearmánaigh. Ní aontaíonn Molotov agus a fhoireann leis seo.
  Aimsíodh speal ar chloch. Agus tá na caillteanais ag fás.
  Tá an tArm Dearg ag iarraidh dul chun cinn a dhéanamh, ach ní féidir leis briseadh trí na cosaintí dlúth. San fhómhar, déanann na Gearmánaigh iarracht Leningrad a ghlacadh arís, ach déantar a n-ionsaithe a aisiompú.
  Cheana féin tá 1959 rushing cosúil le mac tíre. Sea, titeann am sa chogadh i dtiteann, ach ní thugtar aird air agus níl aon rud le cuimhneamh. Cheana féin tá Rommel in aois. Agus tá blianta fada ag Molotov mar cheannaireacht na Sóivéide. Ach tá an cogadh fós ar siúl.
  Úsáideann an tArm Dearg an MIG-15 fós, ach leanann sé á nuachóiriú. Bhí córais diúracán agus frith-aerárthach níos airde le feiceáil freisin. Agus níos tábhachtaí fós, bhí an tsatailít in ann seoladh isteach i bhfithis íseal na Cruinne cheana féin. Bhí diúracáin ballistic ag an APSS cheana féin a bhí in ann Beirlín a bhualadh. Mar sin féin, cosúil leis na Gearmánaigh.
  Níor forbraíodh an buama adamhach toisc nár chreid na Stáit Aontaithe ina réaltacht agus nach raibh siad ag iarraidh airgead a chur amú.
  Agus ní raibh an Tríú Reich agus an USSR suas le tionscadail daor den sórt sin.
  Tharla sé seo cheana féin i 1959, agus níl airm núicléacha ag an domhan fós. Tá an Bhreatain báite i gcogaí coilíneacha, éadóchasach uirthi a Impireacht a choinneáil, agus sna SA, tá monaplachtaí ola agus gáis ag cur bac ar fhorbairt na cumhachta núicléiche.
  Tharla sé sin go bhfuil an domhan fós gan buama adamhach. Cé go mb"fhéidir gurbh é a cuma a chuir deireadh leis an gcogadh damanta, ifreanda seo. ina bhfuil go leor de na milliúin daoine bás cheana féin.
  Ar réimsí eile, bhí SAM agus an Bhreatain ag cogadh leis an tSeapáin. Sa bhliain 1946, thug na Stáit Aontaithe trúpaí i dtír i Land of the Rising Sun, ach chaith na samúraí isteach san fharraige iad.
  Lean an tSeapáin ar aghaidh ag buama agus ag buama. Ach dhiúltaigh sí capitulate.
  I 1950, tháinig na Stáit Aontaithe i dtír arís, an uair seo ullmhaithe níos fearr agus ag baint úsáide as líon i bhfad níos mó de na long, agus aerárthaí agus fórsaí eile.
  Sheas an tSeapáin ar feadh bliain go leith eile. Bhí Tóiceo ar cheann de na cinn deiridh a thit, agus rinne an t-impire hara-kiri dó féin. Ach fiú ina dhiaidh sin, níor tháinig an tsíocháin. Chuir na Seapánaigh fíorchogadh eadarnaíoch ar siúl d'áititheoirí na Meiriceánaigh.
  Rinne sé seo ar fad lagú ar Mheiriceá agus ar an mBreatain agus ní dhearna siad idirghabháil sa chogadh idir an USSR agus an Tríú Reich. Tá acmhainní na hEorpa ar fad fós ag Rommel. Agus na críocha atá á n-áitiú sa Rúis á gcur san áireamh, tá i bhfad níos mó acmhainní daonna ann. Is fíor, tá cogadh fíochmhar eadarnaíoch ag dul ar aghaidh i gcoinne na Naitsithe. Agus ní chabhraíonn beartas níos cunning agus níos solúbtha fiú sna críocha áitithe leis an Fritz cos a fháil ann agus na páirtíneach a chur faoi chois.
  Ar an 1 Meán Fómhair, 1959, tá fiche bliain díreach caite ó thús an Dara Cogadh Domhanda. Bhí an tArm Dearg ag dul chun cinn i dtreo Leningrad. Rinne na Gearmánaigh iarracht arís Moscó a ghlacadh.
  Cé chomh fada is féidir leat troid? Níl ann ach nightmare.
  In aon chás, tá cathlán de chailíní Sóivéadach ina suí sa trinse. Agus léiríonn sé an chéad ionsaí eile ar an Wehrmacht.
  Buaileann Natashka Sokolovskaya as AK, agus deir sí le crá:
  - Bhuel, cá fhad a bheidh an locust squat?
  Freagraíonn Zoya go loighciúil trí lasadh ó lainseálaí grenade agus briseadh bolb cairr Gearmánach:
  - Is dócha, go dtí an saighdiúir deiridh!
  Dúirt Augustine, ag lámhach na Naitsithe:
  - Ní féidir le tromluí mar seo maireachtáil go deo!
  Agus chaith an cailín ruadh lena cos lom grenade an-mharfach, ag cuimilt na Naitsithe ina bpíosaí beaga. Ansin dúirt sí le gáire:
  - Níl, ní mór dúinn i ndáiríre chun iad a mharú go léir!
  Sheol Svetlana, freisin, lena cos lom, chiseled, líomóid marfach. Strac sí an Fritz óna chéile agus thug sí faoi deara:
  - B'fhéidir go maróidh muid ... Mura lúbaimid féin!
  Bíonn ceathrar banlaoch ag troid i bicíní. Breathnaíonn siad cosúil le cailíní óga agus an-álainn. Ach tá siad thart le fada an lá. Tá siad ag troid ón aonú bliain is daichead, agus tá siad go hiomlán tuirseach cheana féin den chogadh seo. Agus roimhe sin bhí siad ag troid cheana féin sa Spáinn. Bronnadh iad freisin.
  Agus anois le blianta fada anuas - níos mó ná ocht mbliana déag tá siad ag tabhairt faoi streachailt mhíchothrom in aghaidh an fhaisisteachais. Agus is cosúil nach mbeidh deireadh leis an imeall seo choíche.
  Chuimhnigh Natashka ar an gcaoi, mar chailín, le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda, gur iompair sí pacáiste chuig cathlán den arm tsarist.
  Dealraíonn sé go bhfuil a cosa lom i dtaithí ar gach rud cheana féin. Agus má shiúlann tú caoga véarsa in aghaidh an lae, pianann do laonna, agus do bhoinn, cé go calloused, tosaíonn ag itch agus Gortaítear.
  Plus tá ocras ort. Ach uisce as an sruthán agus caora. Ach rud ar bith i rith an tsamhraidh. Ach déan iarracht siúl cosnochta sa sneachta ar feadh i bhfad. Nuair a chasann na méara dearg agus gorm as an fuar. Agus ní shábhálann frostbite ach gluaiseacht leanúnach agus an nós faghartha ó infancy.
  Chuimhnigh Natasha ar amanna tsarist freisin. Bhí rud éigin go maith mar gheall orthu. Go háirithe, bheadh an Rúbal tsarist ina airgeadra cobhsaí agus níor tháinig fás ar phraghsanna faoin Tsar Nioclás beannaithe. In aon chás, roimh an gcogadh leis na Gearmánaigh. Agus chabhraigh an chobhsaíocht seo leis na tuathánaigh airgead a charnadh don cheannach seo nó don cheannach sin. Agus d'fhéadfá beagnach gach rud a cheannach ar cairde. Mar sin ní fíor go raibh sé chomh maith sin faoi riail na Sóivéide.
  Chaill Agaistín bronntanas marfach an bháis lena cos lom. Strac sí aifreann Gearmánach agus a gcuid saighdiúirí fostaithe ina bpíosaí agus dúirt sí le crá:
  - Gach dúnmharuithe agus dúnmharuithe! Agus éilíonn an anam rud éigin eile!
  Ghlac Augustine páirt i gcosaint Port Arthur. Sin an sórt cailín troda atá sí. Agus tá an cailín síoraí. Chun an óige a chaomhnú, ní chuireann witches ar bhróga in aon cheann, an sioc is déine. Agus is é seo a riail uilíoch.
  Agus nuair a bhíonn tú cosnochta, ní thógann piléar ná seanaois thú. Agus is tusa féin a bhuaileann a chéile comhraic mar sheabhag arbhair.
  Chuimhnigh sí ar an gcath sin leis na Seapánaigh. Shoots cailín eile, beagnach leanbh, ag díriú ar raidhfil ag an samurai le lámha tanaí ach láidir.
  Agus coinníonn na Seapánaigh ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht, ag líonadh na bealaí isteach go léir le corpáin. Boreiko, maith thú. Chrom sé samurai le sabers ón dá lámh, cosúil leis an legendary Ilya Muromets.
  D'fhás sliabh iomlán de chorpáin timpeall air. Ghortaigh na Seapánaigh fós é le beaignití agus dhumpáil siad é. Ach mhair Boreyko. Tar éis dó filleadh ó bhraighdeanas, throid sé leis na Gearmánaigh sa Chéad Chogadh Domhanda. Agus ansin cailltear rianta an bhéar. Anois, má tá sé beo, tá sé sách sean cheana féin. Agus ní thógann Augustine blianta. Go dtí seo, tá sí cosúil le cailín matáin agus ard. Agus fiú tar éis créacht a fháil, leighiseann a craiceann gan scars agus aon rian.
  Chuimhnigh Augustine ar an gcaoi ar thiomáin sí na Seapánaigh sa bholg lena bayonet. Agus scread sé amhlaidh. Agus tá sí dearg-haired agus óg, ach cheana féin láidir agus go leor ard, mar go mbeidh sí luchtú cara samurai le sÚil lom sa smig. Thóg sé é agus thit, agus thit chomh nár éirigh leis gur poll an bhayonet Seapánach a dhroim.
  Ansin fired Agaistín ar na Seapánaigh gan iarraidh. Ach bhí an iomarca acu. Agus thug siad ruaig ar na Rúisigh.
  Glacadh Augustine ina phríosúnach fiú. Thosaigh sí a cheistiú. Tugadh brazier chun a gcos lom, tar éis ola a dhéanamh ar a gcosa callánacha.
  Bhí Augustine in ann a screams a choinneáil siar. Shamhlaigh sí í féin mar an Maid of Orleans nach bhfuil ach ag gáire agus ag gáire faoi chéasadh. crochadh Augustine ar raca agus buailte le fuip. Ach ní gáire sí ach mar fhreagra.
  Sa deireadh, d"fhág an samurai ina haonar í agus bhain sé an slabhra fiú mar chomhartha measa ar a misneach. Agus do ghabh Augustín leas as sin, agus do mharbhadar dhá gharda, do theith.
  Ansin throid sí in arm na Kuropatkin. Bhí mé ag súil i ndáiríre a bhuachan.
  Ach bhí Kuropatkin, amhail is dá mba ar na críche sin, ag iarraidh a chailleadh. Chaill na samurai dhá oiread a maraíodh ná an tsarist arm, ach sa deireadh bhí an ruaig ar na Rúiseach. Faraoir, cén cogadh a bhí ann - throid na Rúiseach go cróga, ag taispeáint iad féin a bheith ar na saighdiúirí is fearr ar domhan, leis an gceannas is measa!
  Chaith Augustina grenade arís ar na Naitsithe lena bharraicíní loma agus roar:
  - Ádh mór linn!
  Dúirt Zoya:
  - Know conas a thabhairt ar ais!
  Chaith an cailín le gruaig órga líomóid freisin agus a cos lom, galánta, ag caoineadh:
  - Glóir don Motherland!
  Chonaic Zoya go leor rudaí freisin. Cibé áit a throid sí. Throid leis na Seapánaigh agus sa chogadh cathartha. Bhuail sí Augustine ann. Agus d'fhoghlaim go leor. Tháinig Natasha agus Svetlana isteach leo. Mar sin bhí an chuma ar na ceithre legendary. Agus is é an tArm Dearg a bhuíochas den chuid is mó dóibh, agus thosaigh sé a bhuachan.
  Chaith Zoya grenade arís lena cos lom. Bhuail mé leis an Liopard, agus rith sé isteach ina chomhghleacaí.
  An cailín leis an ghruaig órga chirped:
  - Go raibh mo Motherland faoi ghlóir mhór!
  Agus thaispeáin sí a teanga don Fritz. Go ginearálta, bhí ionadh ar Zoya cé mhéad fadhbanna a bhí ag an Rúis. Thosaigh sé ar fad leis an gcogadh, nuair a rinne an tSeapáin ionsaí ar an Rúis.
  Ina dhiaidh sin, tháinig stoirm ar an Rúis. Ní bhfuair Zoya Port Arthur, ach throid sí in arm Kuropatkin. Sa chéad chath mór, d'éirigh na Rúiseach as gach ionsaí Seapánach agus chuir siad caillteanais mhóra orthu. Ach ansin thosaigh na samúraí ag seachaint arm na tsarist, agus thacaigh Kuropatkin leis.
  Ach conas nach cuimhin leat Alexander Suvorov, a d'ionsaigh na naimhde féin. Mheas Suvorov go raibh an ionsaí níos láidre ná an chosaint. Ní raibh Kuropatkin leordhóthanach le haghaidh ceannasaíochta. Agus léirigh Zoya misneach, agus go pearsanta mharaigh na Seapánaigh le gunna agus stabbed le bayonet.
  Ach go háirithe go leor samurai bhí sí in ann a mharú le gunna meaisín. Bhí sé sin iontach. Agus bhain sí iad mar speal.
  Chaith Zoya grenade arís lena cos lom, galánta agus sheinn sí:
  - Glóir do mo Motherland! Is breá leis an mháthair a leanaí!
  Is é Svetlana an duine is sine acu. blonde nádúrtha le gruaig bán sneachta. Ghlac sí páirt freisin i gCogadh na Criméaigh agus chosain sí Sevastopol. Sin cé chomh fada ó shin a bhí sé!
  Ansin bhí sí fós beagnach cailín, cosnochta i gúna stróicthe, throid sí le fórsaí namhaid níos fearr. Tháinig Svetlana agus an chéad cheann de na ceithre le cailleach. Agus chabhraigh sé go mór léi sa chath. Dhreap na Breataine, na Francaigh, na dTurcach go dtí an ionsaí. Agus lámhaigh sé orthu le raidhfil primitive agus bhuail. Agus ansin stabbed le beaignití. Agus mharaigh sí a naimhde. Agus lena bharraicíní loma, chaith sí buamaí baile. Sa chogadh sin, bhí na Rúisigh in ann Sevastopol a shealbhú ar feadh beagnach bliain ar fad agus d'ídigh na comhghuaillithe an oiread sin gur stop siad an cogadh.
  Ach ghéill an Rúis do Delta na Danóibe ansin. Agus den chéad uair le fada an lá, d'éirigh sé amach a bheith ar an taobh chailliúint.
  Agus ansin dhíol siad Alasca. Dhealraigh sé do Svetlana go raibh deireadh an domhain ag teacht ar chor ar bith.
  Ach tá blianta caite. Bhuaigh na Rúisigh na Turcach agus fuair siad Delta na Danóibe ar ais. Arís throid Svetlana, blonde taibhseach, cosnochta. Agus is maith a bheith ina cailleach - ní urchair, ná seanaois, ná ailments ghlacadh tú. Agus buaigh tú go spraíúil. Agus díreach flutter ar sciatháin.
  Chaith Svetlana grenade arís lena cos lom agus roar sí:
  - Beidh na céadta bliain nua,
  Is é ár n-uacht níos láidre ná cruach ...
  Sracadh an t-amadán
  Maith thú a chara Stalin!
  Ach anois tá Stalin imithe. Molotov an ceann is tábhachtaí. Cé nach bhfuil sé den sórt sin deachtóir mar Stalin. Agus an t-ardcheannasaí-i-príomhfheidhmeannach Zhukov. Agus is é Rommel fós an ceannasaí sin. Ach níl sé fós in ann briseadh tríd an Arm Dearg!
  Chaith Natasha grenade marfach freisin lena cos nocht agus rinne sí gáire:
  - Tabharfaimid ár n-anam, croí, tabharfaimid go dtí ár nAthair Naofa! Seasfaimid agus buailfimid, agus ní sháróidh muid ár saol!
  Tá na laochra ag troid. Ní hea, inniu ní sháróidh tagann Rommel trína gcosaintí. Beidh siad ag troid go éadóchasach agus beidh an bua. Agus tabharfar glóir don Rúis mhór.
  Ghlan Zoya, ag caitheamh líomóide lena bharraicíní loma:
  - Grian geal an dóchais
  Éirí amach ar fud na tíre arís...
  Bhuaigh an Rúis mar a bhí roimhe
  Tá seabhac an Wehrmacht ag bualadh!
  Dúirt Natasha go ciallmhar:
  - Tá tú álainn mar i gcónaí cailín le gruaig órga!
  Ghlac Zoya anáil dhomhain. Chuimhnigh mé conas a chuaigh mé chun taiscéalaíochta i gcoinne na Seapáine. Agus thóg an gunna. Agus caithfimid samurai as é.
  Bhain siad síos iad i bhfuadar fiáin. Rinne mé praiseach mór ansin. Agus fós gabhadh í.
  Tarraingíodh a chailín suas ar raca, agus bhí a sála dóite le iarann dearg-te. Ach lean Zoya uirthi go cróga agus ní raibh sí ag caoineadh ná ag screadaíl. Agus níor chuir fiú an bán ón sreang teasa ar chúl uirthi labhairt.
  Tar éis í a chéasadh, rinneadh shack a dhéanamh ar Zoya agus tugadh go Tóiceo í. Ach bhí an laoch in ann éalú. Dúirt sí leis an oifigeach go raibh a fhios aici, de réir dealraimh, cá raibh Kuropatkin, ag cúlú, i bhfolach státchiste arm na Rúise. Bhuel, cheannaigh sé é. Chun gan é a roinnt le duine ar bith, thug sé Zoya i gcuacha agus i slabhraí isteach san fhoraois. Níl an cailín chomh simplí. Rug sí ar an nóiméad, agus bhuail sí an t-oifigeach sa smig lena sÚil lom, chruinn agus ghearr sí é. Ansin thóg sí na heochracha agus d'oscail na handcuffs, theith.
  Ní thagann saint chun cinn go maith, agus lean Zoya ar aghaidh ag marú na Seapáine.
  Ach anois tá na Naitsithe ídithe go soiléir. Rinne an ceathrar cailíní-witches iad go hannamh go leor. Bhuail an oiread sin umair. Agus ansin thosaigh sí a cnag síos ar an aerárthach ionsaí.
  Sheinn na cailíní le chéile:
  - An t-iolar Rúise ar fud an phláinéid,
  Wings, leathadh, beidh éirí de thalamh ...
  Bhuel, a namhaid insidious,
  An mbeidh a defeated, briste!
  Scrúdaíonn Rommel, liath-rua, léarscáil na n-éadan. 2 Meán Fómhair, 1959 Agus tá an cogadh fós ar siúl, agus níl Moscó glactha. Níl Stalin ann a thuilleadh, agus go foirmiúil is é Molotov príomhchathaoirleach an GKO. Ach níl sé ach ar an gcéad duine i measc daoine comhionann. Roinntear poist Stalin, agus an tArdcheannasaí Zhukov. Agus is ina aghaidh a throid Rommel. Cé go bhfuil an tAire Cosanta Vasilevsky ann freisin. Agus tá an páirtí i gceannas ag Nikita Khrushchev. Agus ceann an rialtais, Malenkov. Tá Cathaoirleach Presidium na Sóivéide Uachtarach, an USSR, agus an ceann stáit foirmiúil, an Bhulgáir.
  Sea, bhailigh cuideachta bhréagach i gcoinne Rommel. Agus ní mór é a bhriseadh. Ach ní thugann an USSR isteach. Agus tá an Tríú Reich ídithe, cosúil leis an Rúis.
  Ach ní féidir síocháin a dhéanamh. Tá Rommel ag iarraidh éadálacha críochach. Áitíonn an rialtas Sóivéadach stubbornly ar an rogha nialasach.
  Tá na Stáit Aontaithe i ngéarchéim anois, níl siad ag dul áit ar bith. Agus tá an Bhreatain faoi léigear i gcogaí coilíneach. Mar sin níl aon deireadh le himeall an Dara Cogadh Domhanda.
  Agus tá tús curtha cheana féin lena haonú bliain is fiche.
  Bhí baint ag dóchas áirithe leis an teaghlach Liopard. Ach ní raibh údar maith leis an umar seo. Rogha eile a bhí ann ná forbairt an umar RE-50. Is é croílár an smaoineamh nua ná meaisín pirimideach a chruthú atá beagnach do-sheachanta ó aon uillinn. D'fhéadfadh sé seo a bheith ina aimsiú maith. Ba leis an teaghlach de REanna pirimideacha a bhí Rommel ag súil le bua a fháil ar an APSS.
  Ach tá na sean umair fós ag troid.
  Ach tá trodaithe maith acu.
  Triail criú Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - ceathrar cailíní, iad féin ar an T-3 den chéad uair le linn an ionsaí ar an bPolainn i 1939. Bhí carr na Gearmáine sách lag an uair sin. Loisg na cailíní níos mó ag na coisithe, agus d"úsáid siad trí mheaisínghunna.
  Gerda, ag losgadh ar na Polannaigh, agus ag gearradh a n-aenaibh agus a marcach, co
  - Is laoch mé le míle diabhal i mo cheann!
  Le linn dó a bheith ag lámhaigh, dúirt Charlotte:
  Tá sé suimiúil ar fad, ach ...
  Chaith Gerda grenade ar na Polannaigh lena cos nocht agus d"éirigh sí:
  - Cad ach?
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Ach anois táimid tar éis éirí witches, agus cad a thugann sé seo dúinn?
  Ghearr Gerda, cailín fionn, na Polannaigh i bpléasc, agus d'fhreagair sé go loighciúil:
  "Anois ní mharóidh siad sinn chomh héasca sin!"
  Bhuail Kristina leis na Polannaigh freisin le gunna meaisín agus dúirt:
  - An mbeidh muid a chaomhnú óige síoraí?
  D'fhreagair Magda, ag tiomáint an ghluaisteáin go muiníneach:
  - Ar ndóigh tá! Sheiceáil mé! Chuir sí créacht uirthi féin, agus d'imigh sé gan rian!
  Dheimhnigh Gerda, agus na Polannaigh á ghearradh síos go toilteanach:
  - Díreach! Anois, ní hamháin gur daoine sinn, ach is superhumans sinn!
  Charlotte, ag gearradh síos na Polannaigh, squealed:
  - Is mise Superman!
  Agus arís, lena cos lom, chaith sí grenade dúnmharaithe. Sea, bhris an cailín suas agus is léir nach raibh sí ag magadh a thuilleadh.
  Dúirt Christina, ag gearradh siar na Polannaigh, faoi deara:
  - Tá Motherland an-mhaith!
  Agus sheol bharraicíní lom cosa cailín álainn órga-dearg líomóid.
  Thug Magda seal freisin, ghearr sé síos na Polannaigh agus d"fháisc sí:
  - Is curadh tipiciúil mé!
  Agus freisin, le cos lom, caithfidh sé grenade a mharaíonn agus a scriosann gach rud.
  Throid an ceathrar sa Pholainn go cróga, agus thóg siad fiú Vársá. Ach níor leor é seo.
  Tar éis na Fraince, chuaigh Gerda agus Charlotte go dtí an Afraic i gcór Rommel.
  D'eitil cuideachta cailíní ón gcathlán SS speisialta "Tigers-Barracudas" ar eitleán iompair Me-323 go dtí an Túinéis. Bhí na mná cogaidh go léir cosúil le cluiche, óg agus gan pósta go fóill. blondes lúthchleas Gael den chuid is mó, dath náisiún na Gearmáine, a chuid fola agus sú.
  Seasann beirt chailíní, blonde meala agus ceann dearg fiery, amach i measc laochra eile, atá, dála an scéil, fiú an podium lena n-áilleacht agus a n-tromchúis ina súile. Dá mbeadh na laochra eile go léir i measc na trodaithe sách taithí acu a d"éirigh leo sniff púdar gunnaí sa Fhrainc agus sna Balcáin. Ach ní sa chaoi is go gcuireann an iomarca, le haghaidh neamhbhuan na cogaíochta agus an easpa dúil, na cailíní isteach sa tiubh.
  Bhí siad ag troid cheana féin, bhí an bheirt seo an-óg, i gcuma, beagnach cailíní, an ceann deireanach a tháinig in ionad iad siúd a maraíodh le linn an aer-ruathair. Ar ndóigh, cuireadh oiliúint orthu freisin le pedantry Gearmánach ar fad, ach bhí siad fós chomh neamhchiontach toisc go raibh cuma orthu nach raibh siad ach sé bliana déag. Rósanna fíor tréigthe sa bhfásach. Ach ag an am céanna tá siad ag troid le beagnach dhá bhliain.
  D"fhiafraigh an "barracuda tigress" fiery dearg dá cara blonde:
  - Tá go leor blacks in Arm na Breataine. Tá siad thar a bheith drochbhéasach agus éadrócaireach, ach samhlaigh Gerd, cad a tharlóidh má ghabhtar tú agus má thosaíonn an chéastóireacht?
  D'fhreagair an blonde mil go socair:
  - Déanfaidh mé iarracht gan a bheith gafa ag Charlotte, ach má tá sé fós ar an toil an Tiarna, ní bheidh mé a thabhairt rud ar bith do na naimhde!
  Dúirt an dearg-ruaig Charlotte:
  - Tá ráflaí ann go gcuirfear tús le cogadh mór san oirthear leis an Rúis go luath. Agus tá trúpaí á dtarraingt suas cheana féin, ag díriú fórsaí. Ní haon ionadh gur cuireadh an oiread sin coisithe isteach san arm, deir na cailíní nach bhfuil beagnach aon fhear fágtha sna sráidbhailte!
  D"aontaigh Gerda le osna:
  - Sea, bheadh sé sin creepy! Chun cogadh a dhéanamh leis na Rúiseach: cruálach agus fanatical, lena fairsinge endless agus geimhridh harsh ... Beidh sé rud éigin uafásach!
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Níorbh fhéidir leis na Rúiseach fiú arm beag bídeach na Fionlainne a shárú, agus bhuaigh muid na fórsaí namhaid is mó! Tá an Eoraip ar fad thíos linn cheana féin, agus Rommel ag brú na Breataine san Afraic. Cén fáth a gceapann tú go gcaillfidh tú?
  D'fhreagair Gerda go drogallach:
  - Tá daonra mór agus fairsinge móra ag na Rúisigh. Déanfaidh siad an iomarca trúpaí a ionsú! Agus mura bhfuil am againn caipiteal na Rúise a ghlacadh roimh an gheimhreadh, ansin déanfaidh ár saighdiúirí reoite go simplí, agus beidh an trealamh trína chéile agus a bheith bogtha i snowdrifts, beidh sé uafásach!
  Charlotte Chroith a ceann go bríomhar.
  - Ó, ná labhair faoi rudaí olc den sórt sin, is fearr a chanadh grá de chineál éigin. Faoi ghrá...
  Rinne Gerda aoibh neamhchiontach agus d'aontaigh:
  - Ar ndóigh, beidh muid ag canadh is fearr!
  Chan na cailíní Barracuda Tigress, ina nguthanna soiléire criostail:
  Stíl gruaige pearly, crith,
  Tá imní orm, tá crith ar mo bhrollach!
  Is cailín mé ar nós beithe uaigneach,
  Tá eagla orm bogadh agus breathe!
  
  Agus cad a dhéanann an ghaoth úr a cogar i do chluas?
  Géarchor gainimh faoi chos cosnochta...
  Agus níl mé níos sona ar an phláinéid saor in aisce,.
  Nuair a shiúlaim leat isteach sa choill!
  
  Nocht rún mór dom, a stór,
  Conas a d'éirigh leat an croí a mhilleadh!
  Ach tá d'aghaidh chomh brónach?
  Chuaigh an snáithe is tanaí roic trasna an mhullach!
  
  Freagraíonn an fear óg mé le anguish;
  Scarfaidh cogadh tú ar feadh i bhfad!
  Chun áit a fháil dúinn i bhforaoisí Paradise,
  Ní mór Satan a defeated in ifreann!
  
  Mar fhreagra, chrom beithe caol,
  Is mó thú ná cara liom!
  Cé go bhféadfadh toradh an chatha a bheith dearach,
  Ach tá Dia Íosa an t-aoire linn!
  
  Déanaimis deireadh a chur le hifreann na deamhain - scáthanna olc,
  Ionas go mbeidh na groves faoi bhláth glas!
  Stróc mo ghlúine coirtithe
  Coinnigh mé sweetie daingean!
  
  Agus d'fhreagair sé mar phósda faoi ghruaim,
  Dúirt sé le fuaim na brainsí leathadh;
  - An bhfanfaidh tú liom go ceann bliana, a chol?
  Is é an temptation na craenacha te láidir!
  
  Mar fhreagra, dúirt mé go dian leis,
  - Ní bheidh mé i mo sibhialtach ag an seastán meaisín!
  Agus is maith liom an bóthar míleata saor in aisce,.
  Ba mhaith liom a throid, a defeat na cinn olc!
  
  Tháinig mé go dtí an pointe - gearrtha síos brainsí, braids,
  Thug siad meaisín nua dom le diosca!
  Cé gol an féar mar phéarlaí drúcht,
  Cén fáth na neamhchiontachta - tar éis éirí cosúil le saighdiúir!
  
  Ansin, go bhfuil an Motherland níos daoire dom ná go léir,
  Dónna Motherland os cionn na réaltaí san anam!
  Ní hé an taobh istigh a bháirseáil ar an leaba,
  Agus an oíche a chaitheamh le raidhfil i both!
  
  Tiocfaidh bua, creidim go daingean ann,
  Tar éis an tsaoil, tá ár gcúis i gcónaí ceart!
  Bhuel, aoibh gháire níos mó áthas guys,
  Tá cinniúint mhaith ag fanacht linn, creidim!
  Bhí an teaghlach ar fad ag canadh leo, agus chroith na cailíní a gceann agus bhuail siad a lámha. Ach ansin cuireadh isteach ar a n-idyll, siren ag caoineadh agus eitleáin Shasana le feiceáil sa spéir! Rinne Spitfires iarracht ionsaí a dhéanamh ar an gcarbhán soláthair. ME-109s as an choimhdeacht choimhdeacht rushed go cróga i dtreo. Léim Charlotte fiery-dearg fiú le háthas:
  - Seo é a thosaíonn an cath san aer! Beidh sé cool!
  Dheimhnigh Gerda go suairc:
  - Anois linne, beidh siad a thabhairt isteach!
  Bhí ocht Spitfires Sasanach déag, agus cúig déag Gearmánach Messers, ní mórán difríochta. Phléascann meaisínghunnaí agus casadh gunnaí aerárthach. Chuck Charlotte agus léirigh lena méar:
  - Féach mar a bhuaileann ár gcuid féin iad! Áilleacht!
  Dúirt Gerda go fealsúnach:
  - I troid, ní an ceann is láidre a bheidh an bua, ach an meanest go leor chun é a spreagadh, ach gan dul isteach é féin!
  - Is comórtas é cogadh ina ndícháilítear gach duine fiú roimh an tús! Thacaigh Charlotte.
  Bhí sé ó na Béarla "Spitfires" tar éis dul trí thine cheana féin, agus thosaigh sé ag titim, tar éis dó thosaigh an Gearmánach ag titim ... Thosaigh an cath ag flare suas le ferocity níos mó fós. Bhí gunnaí móra ag eitleáin na Breataine, agus bhí gunnaí móra ag na Gearmánaigh, bhí píosa amháin ag thart ar 20 mm, bhí oiread agus trí ghunna 20 mm ag cuid eile, ach ní raibh ach dhá mheaisín den sórt sin ann ... Tá tréithe luas agus maneuverability beagnach mar an gcéanna, b'fhéidir fiú le haghaidh ME -109 fiú go bhfuil an meáchan níos lú agus déanann sé casadh níos tapúla. Ach nach bhfuil na Breataine chomh simplí ach an oiread, mar sin de thriúr a gcuid trodaithe rushed chuig an iompair, gan aird a thabhairt ar an tine chlúdach. Scread na cailíní istigh:
  - Come on, guys, ná caill é! Dóiteáin éigean pli!
  Charlotte screams:
  - Furr! Furr!
  Is iompar ollmhór é Me-323 atá in ann suas le 200 trúpaí a iompar, tá sé ghunna meaisín d"airm chosanta aige. Tá siad eagraithe i "gráinneog" córas agus tús a scribble ... Trodaithe dóiteáin, agus mór-chaighdeán urchair Pierce an craiceann agus Pierce an sciath. Léimeann cailíní trodaí ar ais, agus iad ag squealing cosúil le muca:
  - An bhfuil coileáin leon tearcfhorbartha.
  Tá ceann de na cailíní ar bís agus í ag triomú. Léimeann cailín-dochtúir chuici agus deir sí láithreach:
  - Shéid sé tríd! - Agus déanann sí gléasadh di. Suaimhneas sí síos agus déanann sí iarracht a moans a choinneáil siar.
  Ach ansin téann an Messerschmitt isteach ar chúl an trodaire Sasanach, shots cruinn agus téann sé trí thine agus titeann sé. Cailíní roar:
  - Iontach! Seo é ár bhfear!
  Ag an nóiméad seo, titeann an meaisínghunnadóir a chlúdaíonn an fuselage (agus fear é seo) pollta le piléar díreach tríd. Bíonn luachra ar Gerda cosúil le tintreach, greamaíonn sé den tsreang agus titeann sí, a cuid buataisí ag eitilt. Cailín óg ag spochadh as sála lom bándearg agus í i gceann cúpla léim tríd na colainn atá thíos leis, léimeann go dtí an meaisínghunna agus brúnn sí an truicear. Caithtear an luaidhe as an mbairille agus cailleann an Spitfire smacht, tosaíonn sé ag titim isteach i smior earbaill.
  Bíonn na cailíní mac tíre ag screadaíl le haoibhneas agus le cantaireacht:
  - Poc! Washer! An Ghearmáin i gcoinne na Breataine dhá - nialas!
  Gerda, áfach, ní raibh am a shoot síos ar an dara Trodaire, bhí sé scriosta ag píolótaí Gearmánach. Tá cathanna aeir ag eitilt, agus tar éis dóibh níos mó ná leath de na trodaithe a chailleadh, theith na Breataine. 11 in aghaidh 3 a bhí sa scór i bhfabhar na nGearmánach. Exclaimed na cailíní mar fhreagra, chomh lúcháireach agus chroith lámha lena chéile. Mhol siad freisin Gerda, nár chaill a ceann agus a thaifead an chéad eitleán downed, a íospartach, mar a sócmhainn! Tháinig sceitimíní mór ar an gcailín agus dúirt:
  - Sea, níor chuimhnigh mé orm féin! An raibh sé rud éigin mar sin? Go hiomlán dochreidte! Tá mé i trance. .
  Labhair Charlotte le gáire míshásta:
  - Ach ní féidir liom moille a mhaitheamh dom féin. Mar sin níor ghlac ach na coscáin!
  Thug ceannasaí na cuideachta Madeleine consól do Charlotte:
  - Tá an oiread sin cathanna romhainn fós! Sin í an Afraic!
  Rinne Charlotte gáire agus quipped:
  - Páistí beaga gan aon rud ar domhan, ní théann leanaí go dtí an Afraic ag siúl! Tá siorcanna ag an Afraic, tá gorillas san Afraic, agus tá crogaill mhóra san Afraic! Ach an Reich Mhór; dúradh linn - ná sruth!
  Rinne na cailíní go léir gáire in éineacht. Cé chomh iontach a bhí sé...
  Is é an Túinéis príomhchathair na Túinéise freisin, agus is ann atá bunáit na Naitsithe san Afraic. Príomhchomhghuaillíocht na Gearmáine: níor tháinig Mussolini isteach sa Dara Cogadh Domhanda ach ar an 17 Meitheamh, cúig lá roimh ghéilleadh na Fraince. Bhí sé ag iarraidh "bua", nó ciceáil, namhaid a bhí buailte cheana féin chun gnóthachain chríochacha suntasacha a fháil. Bhuel, má theipeann ar an nGearmáin, oscail an dara tosaigh theas i gcoinne an Tríú Reich tú féin! An arm na hIodáile ghníomhaigh, ní go han-rathúil, agus in ainneoin an barr uimhriúil ró-mhór, bhí sé in ann a chur chun cinn ach cúpla ciliméadar ar chostas na gcaillteanas ollmhór. Ach mar sin níor éirigh le Mussolini dul isteach sa chogadh go háirithe. Sa todhchaí, throid na hIodálaigh thar a bheith nár éirigh leo. Giotán sa Ghréig, in ainneoin a n-uimhriúil superiority, san Aetóip, tá beagnach cúig huaire níos mó fórsaí ná na Breataine, agus sa Libia, tar éis cailleadh beagnach an chríoch iomlán le toibreacha ola go bhfuil tús curtha cheana féin a fhorbairt. Ach sheol Rommel, ginearál óg a chuaigh isteach sa Pháirtí Naitsíoch sular tháinig Hitler i gcumhacht, frith-ionsaí cumhachtach in aghaidh na Breataine. Ina theannta sin, sheol sé ionsaitheacha fiú roimh aistriú na bpríomhfhórsaí, gan ach deich n-umar agus caoga trucail faoi cheilt mar umar. Le caitheamh sciobtha, gabhadh an ginearál Breatnach ab fhearr Kolenkor, agus d"fhill beagnach an Libia ar fad faoi smacht na Naitsithe. Mar sin féin, tá forneart dea-dhaingnithe Tolbuk, a ghéill na hIodálaigh chomh measartha sin, fós ag seasamh! Níl ach dhá chéad umar ag Rommel, T-1 agus T-2 ar fad, is é sin, solas, agus is umar gunna meaisín iad dhá chéad Iodálach eile de ghnáth ar mheá 2.7 tonna. Ar ndóigh, le fórsaí den sórt sin tá sé deacair dul i ngleic le Matildas: a bhfuil armúr tosaigh 78 mm agus 70 mm Cromwells. Cé go gcobhsaíonn an tosaigh go sealadach, tá an dá thaobh ag tógáil neart ...
  Tháinig na cuideachtaí SS i dtír ag an aerfort agus séideadh láithreach iad isteach in aer te na hAfraice. Fós samhradh, Meitheamh agus Afraic! Rinne na cailíní, áfach, iarracht iad féin a cheangal agus gan a thaispeáint go raibh siad te. Agus ansin d'ordaigh Madeleine:
  Déanaimis máirseáil trasna an fhásaigh! Agus ag an am céanna déanfaimid tástáil ar ghriansciatha, léimfidh tú i oireann snámha!
  Bhí míshásamh ar na cailíní: táthar ag triail arís orthu. Cé, ar ndóigh, i gculaith snámha i teas den sórt sin tá sé i bhfad níos taitneamhaí ná éide, agus fiú veisteanna bulletproof, is féidir iallach a chaitheamh freisin.
  D'athraigh na cailíní go tapa isteach sa chulaith snámha, péinteáilte i ndath an fhásaigh, thosaigh siad ag smearaidh le huachtar cosanta, rud a ba chóir, dála an scéil, cabhrú leo tan níos tapúla freisin. Chabhraigh Gerda le Charlotte a smearadh, agus an Gerda sin. Dúirt an ceann dearg:
  - Is iad seo an Túinéis céanna, ar imeall na slumaí, ach amháin i lár caoga teach cloiche agus dosaen mosques. Tá síscéalta léite agam agus mé ag súil go bhfeicfidh mé palaces iontacha le tobair agus gairdíní i measc na nArabach!
  D'fhreagair Gerda le osna:
  - Faraoir, más rud é i ár saol a bhí sé cosúil i scéal fairy! Faraoir, tá ár saol gan trócaire, éagórach, corrach! An flesh groans agus ag fulaingt i agony!
  Lean Charlotte:
  - Ach tá an fear cliste, dul chun cinn glórmhar! Cé gur cosúil go bhfuil dearmad déanta ag an Tiarna air!
  Fágadh ina n-aonar ina n-oireann snámha, agus iad rinsithe beagán in uisce fionnuar roimh an uachtar a chur i bhfeidhm, fuair na cailíní álainn faoiseamh éigin. Más rud é ar an eitleán féin, ní raibh sé fós chomh te, ansin ag an aerfort agus an chathair níl ann ach ifreann. Fíor, tá tigresses barracuda eile tar éis dul i ngleic cheana féin sa Ghréig, áit a bhfuil sé te i mí Aibreáin, ach fós ní cosúil leis san Afraic i rith an tsamhraidh.
  Tar éis an cith, bhí na cailíní i slipéir leathair, ach d'ordaigh Madeleine:
  - Pioc suas uachtar eile agus lubricate na boinn go maith! Beidh tú ag máirseáil tríd an bhfásach cosnochta! Cad atá tú ag caochadh - tuigeann tú, mar sin téigh ar aghaidh.
  Smeartha na cailíní iad féin le cosa galánta de chosa lom, girlish, gan mórán díograis. Tar éis an tsaoil, tá gaineamh an Sahára beagnach ina friochadh te. True, anseo tá sé fós in aice leis an gcósta, agus móinéir fiáin le luibheanna titim go minic. Ach a rith le boinn lom ar chlocha, gairbhéal, gaineamh, a théitear an ghrian hAfraice? Tá sé seo go ginearálta wildness!
  Mar sin féin, níl na cailíní chomh sissy, cuimsíonn an clár oiliúna mionlach máirseálacha éigean do chailíní ó Aontas na mBan Gearmánach, agus freisin go minic cosnochta, agus thar tír-raon garbh. Ionas nach mbíonn na laochra ag argóint! Go ginearálta, don Ghearmáin faisisteach, nádúr an craving le haghaidh turgnaimh éagsúla. Is mór an meas a bhíonn ag Hitler ar theoiric Nietzsche faoin sárfhear, nó fear na todhchaí. Caithfidh sé a bheith níos láidre, níos tapúla, níos cliste agus níos cruálach ná an fear nua-aimseartha. Caithfidh gur saighdiúir Gearmánach fíor é: láidir, gasta, cruaite - toisc gur Aryan é! Ach ní mór do mhná Aryan a thugann breith do laochra iad féin a bheith ina laochra, agus ba chóir neart a chothú! Dá bhrí sin, tá na cailíní is dea-oilte go dian-oilte, tempered, oideachas! Mar sin ní mór a n-áilleacht cineálta, atá cumasach go géiniteach, dul trí chruas an-mhór i bhfásach na hAfraice: a chruthú gur féidir leis an Aryan agus leis an Aryan na tástálacha go léir a láimhseáil, agus ní an bac nach féidir leo a ghlacadh - saighdiúir invincible cróga an Tríú Reich. !
  Agus anois ritheann an chuideachta, ag fágáil an champa míleata, feadh slata iascaireachta cúnga clochach na Túinéise.
  Buaileann sála lom an chailín púróga dubha géara an bhóthair agus bácáil go cruálach. Ach bogann an bealaidh na dónna beagán, agus nuair a ritheann tú go tapa, ní bhácáil sé an oiread sin, cé go bhfuil an ghrian tar éis dul thar meán lae agus go bhfuil an teocht ag a uasmhéid. Mar sin féin, éiríonn leanaí grimy Arabacha níos lú, le sála beag dubh, gan aon uachtar, agus ní fiú frown. Is cosúil go bhfuil calluses ar a gcuid boinn. Ag cailíní beagnach naked in oireann snámha, agus le comhlachtaí matáin forbartha, breathnaíonn fir Arabach; a mbeal bearrtha, agus na mná ag bogadh níos tapúla go dtí an taobh, fillte iad féin níos déine fós i veil dubh.
  Agus ritheann na cailíní meaisínghunnaí ar a ghualainn agus mála droma gach ceann acu le soláthairtí agus grenades. Agus is fiche cileagram é seo ar fad ... Fiú má chuirimid san áireamh go raibh na cailíní piocadh suas go láidir go fisiciúil, agus go raibh siad ag oiliúint i gcoinníollacha Spartan ar feadh níos mó ná bliain, ansin tá sé seo fós meáchan, go háirithe má tá an teas. os cionn caoga céim sa scáth , agus tá sé riachtanach a shárú an t-achar maratón .
  Ritheann Gerda, ag iarraidh análú chomh ceart agus is féidir, ionas go mbeadh go leor neart aici ar feadh tréimhse níos faide. Cé nár mhair sí chomh mór sin, chaith sí na hocht mbliana dheireanacha i scoil speisialta do pháistí den scothaicme ghéiniteach. Ach ní chiallaíonn sé seo go raibh cónaí orthu i gcoinníollacha compordach. Ar a mhalairt, ag dul suas ag cúig ar maidin, dousing le cith oighir, cleachtaí crua, uair an chloig ar siúl agus ansin cúpla uair an chloig oibre. Ansin déan staidéar, roimh lón, oiliúint arís, lena n-áirítear sparring chomhrac. Oiliúint mhíleata, staidéar, oiliúint, go dtí a deich a chlog, tar éis na soilse amach. Fíor, chothaigh siad go maith, ach níor thug siad feoil, glasraí, torthaí, iasc, milseogra agus milseáin, ach amháin le haghaidh lá breithe an Fuhrer, an Nollaig agus an 1 Bealtaine. Níl beagnach aon am saor ann, tá gach rud rialaithe go docht ... Cuireadh oiliúint ar dhaoine sa todhchaí uathu, a bhí ceaptha an Domhan a rialú. Choinnigh Himmler féin, ceannaire an SS, a leithéid de chlár faoi smacht.
  Seo na cailíní isteach ar a gcuid cuimhní cinn ... Anois tá siad ag shelling seasaimh Sóivéadach ar an umar Leopard-100. Agus, ar ndóigh, cosnochta agus gan aon rud ach bikini - sin mar a throideann witches, nach bhfuil imithe in aois ar chor ar bith le fiche bliain, agus atá fós óg agus úr mar nóiníní earraigh.
  Tá an meaisín seo speisialta - le scaird-bhuamadóir, agus gunna frith-umar fada-bairille.
  Bhris Gerda agus squeaked:
  - Glóir don athar!
  Bhrúigh Charlotte síos ar na cnaipí luamhán stiúrtha lena cosa lom. Smash sí umar eile Sóivéadach T-54, nach bhfuil siad fós tógtha as táirgeadh.
  Ansin sheiceáil sí:
  Go raibh maith agat Rommel!
  Bhrúigh Christina, a bhí ag troid sa Leopard 100 freisin, na cnaipí lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Glóir don Motherland!
  Dúirt Magda, ag lámhach as gunnaí meaisín:
  - Agus glóir dúinn a chailíní barracuda!
  Sea, ba laochra iad de chuid na n-aeróbaic is fuaire.
  Bhrúigh Gerda cnaipí an luamháin stiúrtha arís lena bharraicíní loma, bhris an gunna Sóivéadach (cailín cailleach olc, cé gur álainn í!), agus vyaknula:
  - Maróidh mé gach duine!
  Agus arís os a comhair, amhail is dá mba inné, cuimhní cinn flashed;
  Tá achar caoga nó fiú beagán níos mó ciliméadar clúdaithe cheana féin, ualach ollmhór i teas den sórt sin agus le hualach, do chailíní beaga den sórt sin. Gerda, níor bhraith Charlotte a gcorp a thuilleadh, rith siad cosúil le somnambulists, mothú rud éigin ag cuimilt a gcuid matáin, agus pian dull ina gceann. Ach seo chugainn an t-ordú:
  - Léim céim! Go leor don chéad uair!
  Na cailíní mall síos agus siúl cheana féin ar luas tapa. Sála tús a itch, fiú níos mó. Dúirt Gerda le Charlotte:
  - Ó ifreann go purgadóir!
  D'easaontaigh chailín.
  - Ó purgadóir go neamh!
  Tá deireadh leis an ithir clochach agus cosa lom, traochta na gcailíní ag dul ar an bhféar bog, emerald. exclaimed Gerda:
  - Agus cé chomh áthasach, tar éis duit a bheith céasadh ag clocha deilgneach agus ag gaineamh dóite an fhásaigh, siúl cosúil le cairpéad nádúrtha veilbhit!
  An uair seo d'aontaigh Charlotte go héasca.
  - Ar ndóigh, tá sé i ndáiríre Paradise! Tar éis máirseáil chomh crua! Ach is dóigh liom go mbeidh sé níos deacra fós.
  Nuair a shroich na cailíní an clós súgartha faoi dheireadh, stop Madeleine iad agus d'ordaigh dóibh luí ar a ndroim. Mhothaigh go garbh cosa an deichniúr sárlaochra agus dúirt sé le sásamh soiléir:
  - Alainn! Agus ní craiceann an craiceann amach, agus níl aon blisters ar an t-aon. Agus ní raibh fiú na sála deannaigh, d'fhan siad bándearg, amhail is dá mba rud é go raibh tú díreach tar éis éirí as an folctha! - Madeleine Ard, ar sos, agus cara leis an luas an tintreach chaith miodóg. Phléasc an lann mar a bheadh coinín grianmhar fluffed as scáthán ag buachaill scoile, agus nailed an pointe scairp mór, dubh. Tháinig guth an oifigigh SS níos garbh, agus tháinig gnéithe álainn aghaidh an chailín níos deacra. - Amárach beidh muid ag rith ó mhaidin go tráthnóna. Cén fáth a bhfuil tú ag casadh aghaidheanna - an Aryans tú nó nach bhfuil? Má tá, ansin ní mór dúinn a sheasamh, iad siúd a thagann, beidh muid ag shoot ar an láthair! Ríomh an chéad cheann, an dara ceann.
  Ansin bhí aisling, agus ansin dúiseacht, agus arís ritheann tú.
  Dúisigh Gerda suas, go tobann léim suas, na cailíní lined suas go tapa. Rinneamar ár gcuid fiacla a ní, a scuabadh agus a lubricadh arís le huachtair chosanta le máirseáil éigean tríd an bhfásach. Mar sin tá siad cosnochta ina n-oireann snámha agus rushed tríd an ifreann gainimh.
  Léirigh leanaí Arabacha a mhéara orthu agus iad ag iontas agus ag feadaíl:
  - Deutsche Akbar!
  D'fhéach Gerda thart agus d'fhéach sé go fonnmhar ar na crainn phailme cúlaithe, agus ina dhiaidh sin dúirt sí le Charlotte:
  - Arís i ifreann!
  D'fhreagair an diva rua le gáire:
  - Is peacaigh iad na daoine go léir, agus is é an domhan thíos staid nádúrtha na bpeacach!
  Chuaigh Gerda ar ais.
  - Ní féidir le fear ach peaca!
  Chlaon Charlotte a cuid gruaige fíochmhar agus thosaigh sí ag míniú agus í ag rith:
  - Aontaím! Aontaíonn fiú míle uair! Go ginearálta, is coincheap coibhneasta, agus iomlán daonna, é an peaca. Mar shampla, má ghlacaimid le moráltacht an tsean-shaoghail, ansin ann, ba mhaith an rud é go ndeachaigh sé chun tairbhe don duine féin agus dá threibh. Mar shampla, measadh go raibh adhaltranas ina bheannacht, ní ina pheaca!
  D"aontaigh Gerda go héasca:
  - Ceart! Creideann an Fuhrer féin gur fearr do bhean éirí torrach ó laoch cogaidh ná uaithi, i bhfad ó fhear céile cróga i gcónaí. Go háirithe má tá comharthaí fola díobhálach, neamhíonaithe ag an bhfear céile freisin.
  Madeline yelled ag na cailíní:
  - Sábháil do anáil a chailíní, an uair seo rithfidh muid chun ídithe!
  Aoibh Gerda ar ais.
  Féadfaidh tú a bheith tuirseach, ach ní féidir leat a bheith traochta.
  Ar feadh leathuaire bhí na cailíní ina dtost, agus ansin dúirt Charlotte:
  -An bhfuil a fhios agat cad aisling aisteach a bhí agam le cailín?
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Sea, admhaím freisin! Agus cad?
  D'fhreagair Charlotte, ag gáire,:
  - Ní dhéanfaidh aon ní! Aisling den sórt sin go raibh mé i mo ghaiscíoch in arm an sár-barbarian Attila. Agus throid muid céaracha na Róimhe ársa. Agus bhí gach rud chomh álainn agus éadrócaireach ag an am céanna ...
  Gháir Gerda mar fhreagra.
  - Tá a fhios agat, shamhlaigh mé faoi freisin! Comhtharlú beagán iontas. Chonaic mé i mo bhrionglóid thú!
  Chas Charlotte ar ais.
  - Agus mé tú! Throid tú go maith, cé gur bheag nár mharaigh an laoch caol-súl agus aghaidh bhuí thú!
  An uair seo ní raibh mórán ionadh ar Gerda, bhí ionadh uirthi:
  - Ní féidir a bheith! Mar sin ní tharlaíonn sé go bhfeiceann beirt an aisling chéanna ag an am céanna?
  D'fhreagair Charlotte:
  - Má tá an fliú tinn le chéile, d'fhéadfadh an aisling a bheith mar an gcéanna. Seo mar a théann sé! Chuala mé go bhfuil meáin speisialta i sochaí Thule a ghlacann potion agus a análaíonn tinctures luibhe, agus ansin a théann isteach i bhfíseanna! Agus éiríonn leo go maith a bheith ina bhfáithe!
  D"aontaigh Gerda, ag léim thar an cloch dhumhach:
  - Cinnte! I bprionsabal, ní éilíonn bronntanas na tuar cumhachtaí osnádúrtha, is féidir go simplí go mbeadh dlíthe fisiceacha ábhartha go leor, agus fós gan réiteach sa nádúr. Ach cad é cuspóir an aisling seo?
  Shrug Charlotte gualainn agus d'fhreagair:
  - Níl a fhios agam! B'fhéidir go mbainfidh an Tríú Reich an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe taobh thiar den Lion nó ... Anseo is féidir leat buille faoi thuairim ar feadh i bhfad!
  Bhí Gerda ar tí rud éigin a rá, agus go tobann tháinig torann inchloiste mótair ina cluas. In ainneoin an achair, ba léir go raibh innill na n-eitleán torannach, agus go raibh siad ag druidim go suntasach ... D'ordaigh Madeleine:
  - Cad é an chéim den uimhir a fheidhmiú dhá: cheilt.
  Stop na cailíní, thóg siad amach clócaí duaithníochta, péinteáilte chun dath an fhásaigh a mheaitseáil, óna málaí droma. Ansin thosaigh siad ag tochailt isteach go tapa, agus ó thuas ní raibh sé faoi deara, rud a bhí mínádúrtha. Anseo ghabh Gerda buíochas le cinniúint go raibh an dá arm agus sluasaid scipéir acu. Seachas sin, d'fhéadfadh na cailíní sa bhfásach a bheith ina chreiche éasca le haghaidh aerárthaí ionsaí na Breataine nó buamadóirí tumadóireachta. Agus an gaineamh á scríobadh lena cosa nocht, dúirt Charlotte:
  - Breathnaíonn sé cosúil go mbeidh orainn a sniff gunpowder, fiú sa Túinéis ... Is iad na bealaí an Tiarna inscrutable!
  Chuir Gerda cuma stuama ina choinne:
  - Bíonn easpa eolais cruinn go dona i gcónaí, le heisceacht amháin, maidir le pleananna an Almighty!
  
  CONAS A BHFUIL STÁIT AONTAITHE mheiriceá DIFRIÚLA AGUS CAD A BHÍ AS SIN
  Níor chuir na Stáit Aontaithe lánchosc ola i gcoinne Land of the Rising Sun. Mar thoradh air seo, tar éis roinnt leisce, d'ionsaigh na Seapánaigh an USSR mar sin féin. Theastaigh uathu go mór díoltas a bhaint as Khalkhin Gol agus ní raibh siad ag iarraidh cáil a fháil mar scavengers. Ach ionsaí i ndáiríre ar an APSS tar éis titim Moscó, ansin déarfaidh gach duine gur ionsaigh samurai bródúil as an bhfocal vultures corp an APSS.
  Tar éis na hullmhúcháin go léir a chríochnú agus fórsaí a tharraingt suas, bhuail an tSeapáin ar 1 Meán Fómhair, 1941 . Bhí a cuid trúpaí ar thalamh an-iomadúil agus smachtaithe. Tá an eitlíocht agus an dubhghorm láidir freisin. Bhí na haonaid talún beagán níos laige i dtéarmaí trealamh trom a fheistiú. Ach níl an APSS maidir leis seo láidir ar chor ar bith a thuilleadh. Ina theannta sin, tá umair na Seapáine éadrom, agus le maneuverability maith. Agus rushed siad mar ainmhithe. Agus thosaigh siad a dissect na seasaimh Sóivéadach.
  D'ionsaigh na Seapánaigh le díograis mhór agus d'éirigh go maith leo. Agus d"éirigh leo briseadh tríd an gcosaint. Agus an buille do Vladivostok iompaigh amach a bheith tobann, agus éifeachtach go leor. Agus fuair mais saighdiúirí agus mairnéalach Sóivéadach bás. Agus bhí na samurai ag dul chun cinn.
  I gcathanna, tá a gcuid trúpaí an-laoch agus tóg amach romhainn. Agus fulaingíonn siad caillteanais, ach leanúint ar aghaidh leis an ionsaitheacha. Agus stoirm siad.
  Ní raibh Stalin in ann rannán amháin a aistriú ón gCianoirthear. Ina theannta sin, ghabh na samurai an chuid is mó den Mhongóil agus iad ag gluaiseacht agus chaith an tArm Dearg fórsaí as measc na gcúltacaí a foirmíodh go pras. Agus in aice le Moscó bhí tubaiste. Briseadh na trúpaí Sóivéadacha go smithereens. Chuaigh an scór go cúpla rannán, agus ní raibh aonaid Sibéire ag na Naitsithe ina gcoinne féin. Agus ba leor sin le buachan.
  Mar thoradh air sin, bhí timpeallaithe Moscó. Agus is ar éigean a d"éirigh le Stalin éalú as sin.
  Mar sin féin, chuir an phríomhchathair in aghaidh imchiorcail go dtí deireadh mhí na Nollag. Bhí na Gearmánaigh in ann Ryazan a ghlacadh agus cos a fháil sna cathracha. Éascaíodh an rath freisin toisc go raibh go leor tréigtheoirí agus fabhtálaithe san Arm Dearg. Ghabh na Seapánaigh beagnach gach ceann de Primorye agus ghearr siad amach Vladivostok. Dála an scéil, rinne Stalin iarracht Mhongóil a choinneáil ar gach costas agus lagaigh sé go mór na haonaid Shóivéadaigh. Mar thoradh air sin, chuaigh na Naitsithe chun cinn ní hamháin in aice le Moscó, ach freisin sa deisceart, ag briseadh tríd an Chugais.
  Agus ansin tháinig an Tuirc isteach sa chogadh. An dara trioblóid agus go leor ag súil leis. Bhí aisling ag na Turcaigh, a throid trí huaire déag leis an Rúis, ar dhíoltas freisin. Agus chuaigh na Sualainnigh isteach sa chogadh freisin. Chuimhnigh siad freisin ar a gcuid casaoidí stairiúla. Agus d'éirigh an tart chun clú agus éadálacha críochach amach a bheith níos láidre ná an charm Kolontai.
  Sheol rannáin na Sualainne ionsaithe i dtreo Murmansk, agus ghearr siad an chathair ón mórthír, rud a d'fhág go raibh an scéal thar a bheith deacair. Agus bhí Leningrad i imshuí iomlán. Ní raibh an neart ag an Arm Dearg Tikhvin agus Volkhov a athghabháil. Mar sin d'éirigh sé amach imshuí iomlán agus an scrios na cumhachta ag ocras.
  Tar éis titim Moscó, rinne an tArm Dearg iarracht frith-ionsaithe a dhéanamh, ach bhí sé lag. Thit buille comhraic na n-aonad Sóivéadach, agus scaip siad go litriúil. Yelled Stalin agus freaked amach go leor, ach ní raibh sé in ann aon rud fiúntach a thairiscint. As an nós, thosaigh an deachtóir ar fhorghníomhú mais agus faoi chois. Agus ní dhearna sé seo ach an scéal níos measa.
  San earrach, d'athchrom na Gearmánaigh ar a n-ionsaithe agus iad ag breathnú ar an Chugais. Laghdaigh friotaíocht na trúpaí Sóivéadacha, agus ghlac na Naitsithe Stalingrad beagnach láithreach. Cosúil le Grozny agus Ordzhonikidze. Ansin d'aontaigh siad leis na Turcaigh agus chuir siad tús le comhfheachtas i gcoinne Baku.
  Anseo, ar ndóigh, tá sé chomh héasca gan cur i gcoinne an Fritz. Agus thit Baku i Meitheamh 1942. Bhí stróc ag Stalin, agus bhí scoilt sa cheannaireacht. Cuid ina dhiaidh Molotov, cuid ina dhiaidh Beria, cuid ina dhiaidh Zhukov. Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn cheana féin beagnach gan teacht ar fhriotaíocht. Ghabh siad seilbh ar réigiún Volga agus Kazan, an Abhainn Uralsk, agus ghabh siad Orenburg. Agus bhí siad tar éis máirseáil go Sverdlovsk cheana féin, áit ar ghlac an geimhreadh leo.
  Ag an am céanna, ghabh na Naitsithe Lár na hÁise freisin, ag aontú leis na Seapánaigh. Níl na Stáit Aontaithe tar éis dul isteach sa chogadh go fóill, ach is léir nach mbeidh sé seo i bhfad. I mí na Nollag 1942, rinne na Seapánaigh ionsaí ar bhunáit SAM ag Cuan Peiriú agus chuir siad tús le cogadh mór san Aigéan Ciúin. Bhí an tSibéir faoina smacht cheana féin. Ghabh Hitler freisin beagnach gach ceann de na Rúise, agus ar deireadh iompú chun an Iarthair. Ar an gcéad dul síos, chinn sé an Afraic a ghabháil, agus an Bhreatain a bhrú le haerárthaí.
  Reáchtáladh an cruinniú le Franco in ard toin. D'éiligh an Fuhrer, ag tagairt dá bhua i gcoinne an USSR, lamháltais mhóra. Agus go háirithe chun trúpaí an Tríú Reich a ligean go Giobráltar gan aon choinníollacha.
  D"aontaigh Franco leis seo. Agus bhog na Naitsithe ar aghaidh, ghlac siad an chathair fortress, agus thosaigh siad ag aistriú trúpaí an t-achar is giorra go Maracó.
  Agus thosaigh siad a ghabháil leis an mór-roinn dubh. Agus rinne siad é gan aon fhadhbanna. Bhí trúpaí na Breataine níos laige ó thaobh airm, trealaimh agus smachta de.
  I 1943, bhí na Gearmánaigh le feiceáil i sraith trodaithe ME-309 le hairm an-chumhachtach. Trí ghunna aerárthaigh 30mm agus ceithre gunna meaisín 14mm. Is é seo an chumhacht - i seacht bpointe lámhaigh. Agus tá meaisíní na Breataine agus Mheiriceá ag bualadh an Fritz go críochnúil. Fíor, bhí an Trodaire díreach tosaithe chun dul isteach sa tseirbhís. Agus freisin aces na Gearmáine. Agus a gcuid píolótach Marseille is formidable. Is finscéal é an fear seo agus san fhíorstair shocraigh sé taifead de seasca a haon aerárthach a scaoiltear síos i gcathanna in aghaidh na míosa. Ach anseo d'fhan sé beo agus faoi Eanáir 1943 níos mó ná an líon de thrí chéad downed aerárthach.
  Mar sin, don chéad uair sa Tríú Reich, tugadh isteach dámhachtain phearsanta dó: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Tá Marseille tagtha chun bheith ina fíorscéal eitilte agus Críochnaitheoir. In earrach na bliana 1943, ghabh trúpaí Gearmánacha tuaisceart na hAfraice ar fad agus shroich siad an Nigéir. Agus san Éigipt, rinne siad defeat na Breataine, a ghabháil leis an Meán-Oirthear ar fad, chomh maith leis na trúpaí a tháinig amach as an Chugais. Agus rinne siad ionsaí ar na Breataine sa tSúdáin, conquering Aetóip faoi Bhealtaine.
  I rith an earraigh, thug Marseille líon na n-eitleán a scaoil sé síos go dtí cúig chéad. Agus fuair sé ard-ghradam: cros ridire na croise iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Mar sin, bunaíodh an séú céim den dámhachtain in ord eisceachta. Tar éis sin, socraíodh gur féidir crosa ridire an chros iarainn le diamaint a bhronnadh arís. Ar dhá chéad caoga le duilleoga airgid, ar cheithre chéad le hór, ar chúig chéad le platanam.
  I samhradh na bliana daichead a trí, chríochnaigh na Naitsithe gabháil na réigiún deiridh den APSS sa tSibéir, ag críochnú an Rúis mar aon leis na Seapáine. Agus san Afraic shroich siad an Afraic Theas, agus i mí Mheán Fómhair ghlac siad Giobráltar.
  D"éirigh thar barr leis an tuirlingt iontasach sa Bhreatain i mí na Samhna 1943. Glacadh na Breataine ag iontas. Agus i ndeich lá thit an Bhreatain.
  Mar sin chríochnaigh an chéad chéim den Dara Cogadh Domhanda, ach d'fhan na Stáit Aontaithe fós. Agus nach bhfuil sé chomh furasta é a fháil.
  Chinn Hitler cabhlach dromchla cumhachtach a thógáil ar luas luathaithe. Agus bhí na Gearmánaigh faoi uisce cumhachtach. Agus na cathanna unfolded san aer.
  Faoi Feabhra 1944 sháraigh Marseille míle aerárthach a bhí thíos leis, agus bronnadh an dara Crosaire Ridire na Croise Iarainn air le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Agus mar sin sheas Marcel amach anseo, agus tá sé fionnuar.
  Chuaigh an bhliain 1944 i gcathanna fíochmhara ar tír agus ar muir. Ghabh na Gearmánaigh an Íoslainn - tar éis dóibh Oibríocht Icarus a dhéanamh, agus ansin chríochnaigh siad gabháil na Graonlainne go rathúil.
  Faoi dheireadh na bliana, bhí 2,000 aerárthach lámhaigh síos ag Marseille agus bhí ceithre Ridirí Croise na Croise Iarainn faighte cheana féin le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Thosaigh siad ag bailiú trúpaí i Meiriceá Laidineach. Bhí an Airgintín pro-Ghearmáinis, agus roghnaigh an Bhrasaíl taobh leis an Tríú Reich níos láidre.
  Agus chuaigh sí chun trúpaí agus fórsaí móra eile a aistriú go Meiriceá. I 1945, i mí na Bealtaine, thosaigh an tuirlingt i gCeanada agus an t-ionsaí ar Veiniséala. Bhí na cathanna fíochmhar, agus na scálaí ag luascadh ó thaobh go taobh.
  Sháraigh Marseille trí mhíle aerárthach downed. Agus bhí sé ghradam aige cheana féin.
  I rith an tsamhraidh, bhí na Naitsithe in ann Meicsiceo agus Ceanada a ghabháil, agus san fhómhar thrasnaigh siad isteach i gcríoch na Stát Aontaithe cheana féin. Bhí Meiriceá go dian ar an gcosaint. Ach bhí a seansanna bua ag leá mar a bheadh liathróid sneachta. Agus faoi Eanáir 1946 bhí na Naitsithe in ann briseadh isteach go Nua-Eabhrac agus Washington. Sháraigh Marseille cúig mhíle aerárthach thíos agus bronnadh gradam speisialta air: Crois Mhór Chrois Ridire na Croise Iarainn. Bunaíodh gradam speisialta do ace chomh dian sin.
  I mí Feabhra 1946, thit Nua-Eabhrac agus Washington araon, agus na Stáit Aontaithe caipitlithe i mí an Mhárta.
  Mar sin cuireadh deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. Roinneadh an domhan idir an Tríú Reich agus an tSeapáin. Ghabh na Naitsithe stáit bheaga freisin, agus iad ag ráchairt orthu. Ach níor leor é seo do Hitler. Gan a bheith ag iarraidh cur suas le rival geopolitical in aghaidh na Seapáine, rinne an faisisteach uimhir a haon ar 20 Aibreán, 1955 ionsaí ar an Land of the Rising Sun lena coilíneachtaí go léir. Mar sin thosaigh cogadh mór nua. Samurai fós láidir. Ach tá i bhfad níos mó teicneolaíochta ag arm na Gearmáine le umair pirimideacha agus saucers eitilte.
  Mar sin féin, an troid Seapáine fanatically. Agus níl siad chun a thabhairt isteach. Ach tá na fascists ag dul chun cinn. Tá umair níos fearr acu.
  Mar shampla, carr ar feadh dhá bhall foirne a mheá caoga tonna, agus inneall de 2,500 míle horsepower. Samhlaigh an cineál sin luas agus cáilíocht turas. Agus tá an cruth i bhfoirm pirimid. Níl sé chomh furasta briseadh trí ollphéist den sórt sin.
  Agus téann Charlotte agus Gerda ar an umar seo. Buaileann siad umair Seapánacha agus ruaig siad na samurai.
  Bíonn cailíní Rúiseacha, Natasha agus Zoya, ag troid leo freisin. Bíonn siad ag troid lena buile fiáin go léir. Agus scaoileann siad as gunna ardbhrú, ag briseadh gluaisteáin na samurai.
  Natasha ag canadh:
  - Agus cé a gheobhaidh muid i cath, agus a gheobhaidh muid i cath! Ná déanaimis magadh faoi sin! Déanaimis é a stróiceadh!
  Agus arís beidh sé a ghlacadh agus tine, punching trí na Naitsithe. Agus shattered an miotail i bpíosaí.
  Agus Alvina agus Albina ag troid sa spéir. Tá na cailíní fionnuar freisin agus lámhachadh go leor eitleán síos le linn an chogaidh le Meiriceá. Agus is dócha áilleacht cosmaí cheana féin. Agus scaoil siad síos píolótaí Seapánacha lena bharraicíní lom.
  Tá na Gearmánaigh níos láidre sa spéir agus armtha níos fearr. Agus an bua ag na samurai. Agus bás siad, titim isteach sna coirí. Agus tá siad brúite go críochnúil ag na laochra éadrócaireach an Tríú Reich.
  Tá an troid anseo fíochmhar agus fuilteach. Agus níl aon trócaire ar aon duine. Agus briseann na Naitsithe na Seapánaigh go críochnúil. Agus tá siad stróicthe literally chun píosaí.
  Agus an samurai cúlú agus bás. Le linn na chéad sé mhí den troid, chaill an tSeapáin níos mó ná an tríú cuid dá críoch, coilíneachtaí go príomha. Faoi mhí na Samhna 1955 thug Marseille a gcuntais go dtí deich míle carr íslithe. Mar gheall air seo fuair sé duais: Réalt na Croise Móire de Chros Ridire na Croise Iarainn. Sea, is duais sách mór agus fada é. Bliain tar éis thús an chogaidh, laghdaíodh críoch na samúraí níos mó ná dhá thrian. Agus bhí deireadh curtha le toradh an chogaidh cheana féin.
  Ach ní raibh na samurai chun éirí as. Throid siad ar son gach tor, ar son gach log. Agus ghéill siad go han-mhall do bhrú na n-aonad Naitsíoch.
  Ach faoi mhí na Samhna 1956, tháinig an troid chun cinn don chathair féin. Throid na Seapánaigh le mór-éadóchas. Agus mhair siad amach go dtí Márta 1957, nuair, tar éis ghabháil Tóiceo, tháinig an talamh na gréine ag éirí. Agus bhí na cathanna chomh fíochmhar.
  Shroich Marseille fiche míle aerárthach downed. Mar sin, bronnadh gradam eile air: Réalta Mhór na Croise Móire de Chrois Ridire na Croise Iarainn, agus duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Chuir sin deireadh leis an gcogadh mór, agus leis an gcogadh is fola i stair an chine daonna.
  Agus i 1959, an 20 Aibreán, reáchtáladh reifreann ar bhunú impireacht dhomhanda agus monarcacht inti. Agus tháinig Hitler ina impire ar an Domhan phláinéid. Cé acu is iontach!
  Agus cruthaíodh cumhacht iontach den sórt sin, a thosaigh ag iniúchadh fairsinge an spáis. Thairis sin, d'eitil na Gearmánaigh go dtí an ghealach ar 20 Aibreán, 1949. Agus go Mars an 20 Aibreán, 1959, agus dhá mhí ina dhiaidh sin, críochnaíodh eitilt iontach go rathúil.
  D'fhág Hitler freisin sliocht a fuarthas trí inseamhnú saorga. Agus bhí sé sin fionnuar go leor freisin.
  Dhealraigh sé go mbeadh a réimeas fada agus buan ... Ach ar 8 Samhain, 1959, crashed an Fuhrer in eitleán. Agus tá sé in am don Regents. Bhí Hermann Goering básaithe cheana féin faoin am seo - róthrom agus níor chuir úsáid moirfín le fad saoil. Agus tháinig Himmler ina rítheoir nua. Agus bhí oighre an ríchathaoir fós ró-óg. Cé nach bhfuil go leor fágtha go dtí an duine fásta. Bhí sé faoi dhlí Hitler ó sé bliana déag d'aois. Agus rugadh an buachaill i mí Iúil 1944. Agus tá níos mó ná céad deartháireacha aige ó Hitler.
  Ní raibh Himmler ró-shean go fóill, bhí sé ag iarraidh coup a chur ar siúl, ach níor thacaigh an t-arm leis. Agus do lámhachadh é. Agus do ríogh an t-oighre ar an ríchathaoir: Mac Tíre Céadna.
  Faoin é, cuireadh tús leis an mbeartas um leathnú spáis sa ghrianchóras. Go han-tapa, conquered na spásairí an Tríú Reich agus i dtír ar na pláinéid. Ba é Plútón an ceann deireanach sa bhliain 1973 . Agus ina dhiaidh sin, thosaigh ullmhúcháin le haghaidh leathnú spáis lasmuigh den ghrianchóras. Ach sin scéal eile.
  Sa Tríú Reich ar an Domhan phláinéid, d'fhorbair an geilleagar de réir an phlean, agus bhí ord domhanda ann. De réir a chéile, trí mhodhanna crua, réitíodh fadhbanna uile an phláinéid Domhain. Críochnaíodh gorta, galair, eipidéimí agus fadhbanna eile na sibhialtachta seo. Agus bhí sé ar fheabhas.
  Tá coireacht imithe beagnach go hiomlán. D'fhág an geilleagar gur féidir fadhbanna ábhartha uile an daonra a réiteach. Bhí srian mór ar dhaoine dubha agus buí ina ráta breithe. Phóraítear daonra bán Aryan ar bhealach níos gníomhaí. Fuair Rúiseach agus Slavs eile stádas na ndaoine Aryan. Bhí gach rud ag dul go maith go leor.
  Agus ní raibh aon cogaí agus tromluí roimhe seo, eipidéimí agus rudaí eile. Tá ardú agus fás tagtha ar an domhan.
  Agus in 2020, shroich an chéad spásárthach trastíre an réalta Alpha Centauri.
  Agus i 2024, don chéad uair tháinig daoine i dtír ar an phláinéid in aice leis an réalta Sirius.
  Mar sin bhog an Domhan phláinéid agus an Tríú Reich go dtí an chéad leibhéal forbartha eile.
  Agus d'fhéadfadh an chine daonna breathnú ar an todhchaí le dóchas mór !
  
  PAS MAIDIR CATH NA GAILLIMHE.
  Bhuaigh an tSeapáin i Cruinne comhthreomhar Cath Midway. Agus gabhadh na hOileáin Ghuáin, leis an mbonn SAM - Cuan Peiriú. San Aigéan Ciúin, sheas na samurai láidir. Fíor, níor ionsaigh siad an USSR, ach d'ionsaigh siad an India. Agus b"éigean do Churchill cuid de na trúpaí a aistriú ón Éigipt, ag cur Oibríocht Tóirse ar athló go sealadach. Dhiúltaigh na Meiriceánaigh freisin páirt a ghlacadh sna tuirlingthe i Maracó. Go ginearálta, chuir na Stáit Aontaithe stop le buamáil uile an Tríú Reich.
  Bhí na Naitsithe in aice le Stalingrad, agus sheol an tArm Dearg ionsaitheacht mhór.
  Ach sheol Mainstein frithionsaí géarchúiseach ar thaobh na trúpaí Sóivéadacha.
  An uair seo, níor aistrigh na faisisteach trúpaí breise go dtí an Afraic, agus bhuaigh ionsaitheoir Mainstein i neart. Ghlac roinnt rannán eile páirt ann, lena n-áirítear tríocha umar Tíogair úrnua, a d"imigh ar lár i bhfíor-stair i bhfásach an tSahára.
  Agus go ginearálta bhí eitlíocht ord méide níos mó. Mar sin níor bhuamáil na Stáit Aontaithe an Tríú Reich, agus d'aistrigh an Bhreatain fuinneamh go dtí an tSeapáin freisin.
  Mar thoradh air sin, bhí Mainstein in ann a athghabháil ní hamháin Kharkov agus Belgorod, ach freisin Kursk, ag gearradh amach an stua cáiliúil ag an am céanna. Ansin chuir fírinne an láib stop leis na Gearmánaigh. Ach d"éirigh thar barr leo, agus rinne siad damáiste i bhfad níos suntasaí ar an Arm Dearg.
  Ansin bhí lull fada san oirthear. D'aistrigh na Gearmánaigh umair nua chun tosaigh: "Tiger", "Panther" agus "Lion", nár cuireadh i dtáirgeadh i bhfíor-stair. D'aontaigh an Bhreatain, a chuir cabhlach fomhuirí Hitler go mór as a riocht, go rúnda leis an Fritz na coscáin a chur ar an gcogadh. Chuir na Breataine agus na Meiriceánaigh araon srian ar an gcogaíocht i gcoinne an Tríú Reich.
  Hitler, ina dhiaidh sin, froze an clár FAA agus táirgeadh fomhuireáin. Agus baineadh úsáid as na hacmhainní a tháinig saor in aisce le haghaidh eitlíochta agus umair. Ina theannta sin, stop an bhuamáil. Fuair na Gearmánaigh an deis chun airm a tháirgeadh i gcathracha móra, ná acmhainní a chaitheamh ar thiúchan. Fuair siad an trodaire ME-309, níos tapúla suas le 740 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus armtha go cumhachtach le seacht bpointe lámhaigh: trí ghunna aerárthach den scoth 30-mm, agus ceithre gunnaí meaisín ceithre-milliméadar déag.
  Trodaire cumhachtach - ná rá rud ar bith. Agus dó tá an buamadóir Yu-288 is déanaí, ag iompar ceithre thonna buamaí sa ghnáthleagan, sé thonna buamaí i ró-ualach, agus ag luas suas le 650 ciliméadar san uair. Is é sin, ní raibh a Yaks Sóivéadach agus Lagg-5s in ann teacht suas fiú. Mar sin féin, tógann sé am chun na haerárthaí agus na n-umair is déanaí a tháirgeadh.
  Bhí gunnaí féinghluaiste Ferdinand le feiceáil freisin. Ach ní sraith ollmhór.
  Umar níos suimiúla "Lion". D'éirigh sé amach a bheith an-trom ag nócha tonna, agus gunna de chaighdeán 105 mm 70 EL. Tá an gunna, ar ndóigh, cumhachtach, agus pollta go léir umair an APSS ar achar fada. Ach níos lú mear-tine - cúig bhabhta in aghaidh an nóiméid, agus an umar féin iompaithe amach a bheith mall-ghluaiseacht ag ach 27 ciliméadar in aghaidh na huaire.
  Níl an chosaint tosaigh dona - tá an chabhail 150 mm ar uillinn, agus níl an turret pollta fiú ag 240 mm. Ach níl na taobhanna ach 82 mm, cosúil leis an "Tiger" is gnách, ach amháin le fánaí, cosúil leis an "Panther". Ar an mbealach a bhí an "Tiger" -2 agus "Panther" -2 meaisíní níos forbartha agus níos cumhachtaí. Chruthaigh na Gearmánaigh fórsaí ollmhóra. Ach thóg sé am.
  Ní raibh a fhios ag na Naitsithe fós cá raibh sé níos fearr ionsaí a dhéanamh. Bhí luaineachtaí ann. Ach bhí Hitler ag iarraidh díoltas ar Stalingrad. Agus ba é an t-ionsaí ar an Chugais a smaoineamh.
  Ach bhí sé beartaithe an príomhbhuille a chur i bhfeidhm ar Voronezh agus ar feadh an Don. Agus thuig Stalin é seo freisin. Bhailigh an USSR fórsaí ollmhóra, agus bhí cumhacht nach beag ag an Wehrmacht. Roimh Iúil, ní raibh am ag na Gearmánaigh na tancanna is déanaí a mháistir, agus níor thosaigh eitleáin na mars nua ach le déanaí ag dul isteach sa tsraith, ach amháin an Focke-Wulf, atá freisin ina mheaisín an-chumhachtach i dtéarmaí armála agus luas. .
  
  Bhailigh an APSS fórsaí, agus thochail sé trinsí nua, leagadh mianaigh. Chuaigh arm na Sóivéide isteach. Ach tá na Fritz láidir freisin. Mar sin féin, níor thaitin le gach duine an smaoineamh ar ionsaí a dhéanamh ar Voronezh. Thairis sin, tá an tArm Dearg ag fanacht leis seo. Bhí smaoineamh chun ionsaí ó Leithinis Taman. Agus chinn Hitler dul ar stailc as sin freisin. De réir mar a reo an cogadh san Éigipt go hiomlán, tugadh Rommel ar ais go dtí an aghaidh thoir. Tar éis do na Gearmánaigh a bpoist san Eoraip a nochtadh, d'aistrigh siad beagnach gach aonad a bhí réidh le haghaidh comhraic soir.
  San aer, d'éirigh leo ceannas a urghabháil mar gheall ar líon na meaisíní, agus an ME-309 nua.
  Ar 10 Iúil, thosaigh an ionsaithe ar deireadh i dtreo Vorozhen, agus ó dheas ...
  D'iompaigh an troid fíochmhar. Bhí na Gearmánaigh níos láidre ná mar a bhí siad sa bhfíor-stair, agus bhí an USSR beagán níos laige, lena n-áirítear mar gheall ar fhoirceannadh cúnamh léasa iasachta. Mar sin bhí na Naitsithe in ann briseadh tríd an líne chosanta Sóivéadach. Cé gur ar phraghas ard.
  I gcathanna, chuaigh "Lion" agus "Ferdinand" ar aghaidh mar reithe buailte. Bhí an Sóivéadach IL-2 aerárthach ionsaí láidir, ach laghdaigh líon mór trodaithe Gearmánacha éifeacht a úsáide. Níor mhair Focke-Wulf ach go páirteach leis na hionchais. Ach armtha go leor cumhachtach. Níl Yu-288 ollmhór fós. Ach d'éirigh an Yu-188 amach a bheith an-mhaith, mar bhuamadóir níos airde.
  Is minic a bhris "Lion" síos agus fuair sé greamaithe, cé go raibh sé cosanta go han-mhaith sa mhullach, agus go sásúil ar an taobh. Ach bhí an "Tíogair" ina mheaisín níos éifeachtaí. Bhí eagla na Rúiseach air. Mar gheall ar laige na armúr taobh, d'fhulaing an Panther caillteanais mhóra de bharr gunnaí éadroma agus raidhfilí frith-umar an Airm Dearg.
  "Ferdinand" freisin nach bhfuil an-mhaith ... Níos mó nó níos lú ME-309 Trodaire le hairm chumhachtach agus níos mó maneuverable agus ard-luas cónaí suas go dtí ionchais, ach d'éirigh sé amach a bheith ní leor cosúil é.
  Bhí na Gearmánaigh in ann briseadh tríd go dtí an Don, ach rinne siad damáiste mór agus stop. Sa deisceart, bhí sé níos éasca dóibh, go háirithe ós rud é go raibh siad in ann iontas oirbheartaíochta a bhaint amach trí bhriseadh tríd an tosach.
  Ní raibh na Gearmánaigh in ann rath a fhorbairt i dtreo Voronezh. Agus cuireadh stop leo. Sa deisceart, áfach, b'éigean don Fritz stopadh freisin trí bhagairtí a thabhairt isteach maidir le hionsaithe taobh.
  Lean an troid ar aghaidh go dtí an fhómhar. Agus sa titim, fuair an tArm Dearg buntáistí.
  Mar gheall ar fheidhmíocht tiomána a n-umair. Agus b'éigean do na Naitsithe cúlú ó na dingeacha. Bhí na cathanna fíochmhar. Ní fhéadfadh aon duine a bhuachan. Ach sa gheimhreadh, bhrúigh Arm Dearg na Naitsithe beagán ar na Naitsithe, ag brú orthu go dtí an líne Kursk-Belgorod. Ghlac umair Gearmánacha nua páirt sna cathanna: "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Bhí gunnaí caliber 88 mm 71 ag an dá fheithicil. Ach tá an Panther-2 níos lú i méid an turret agus níos cúinge, meáchan ocht dtonna déag níos lú, ach gan ach beagán níos tanaí i armúr. Agus chuir na Gearmánaigh innill níos cumhachtaí isteach, agus bhí na gluaisteáin ag rith níos mó nó níos lú.
  D'fhreagair an USSR le umair T-34-85 agus IS-2. Mar sin féin, d'fhan armáil na nGearmánach níos fearr fós. Agus tá an armúr tosaigh níos láidre. Agus tá an caighdeán taistil maith. Bhí an t-inneall Panther-2 de 900 horsepower sásúil go leor. Agus ar an "Tíogair" -2 chuir siad míle horsepower, a rinne an umar go leor passable freisin. Seo an "Leon" agus "Maus" a dhiúltaigh an míleata.
  Go deimhin, tá go leor meáchain ann, ach is beag ciall. Ach san earrach bhí na Gearmánaigh faoi uisce cosúil le mastodon.
  Ar deireadh d'éirigh le táirgeadh an T-43-85 a leathnú, ach bhí an meaisín seo fós níos lú ná na Gearmánaigh. Thosaigh an Fritz ag fáil umair den tsraith "E". Gcéad dul síos, "E" -100, a tháinig in ionad an "Maus". Trí an tarchur agus an t-inneall a chur le chéile, laghdaigh na Gearmánaigh airde an umar trí shábháil ar an gcromán, agus dhlúthaigh siad an leagan amach. Tháinig an umar níos ísle, níos lú agus níos éadroime ag 130 tonna in ionad 188. D'fhág sé seo gur féidir a luas a mhéadú ar an mhórbhealaigh go 40 ciliméadar in aghaidh na huaire, chomh maith le ar an mbóthar. Agus tá cosaint an ghluaisteáin tar éis éirí níos fearr fós, mar gheall ar fhána réasúnach níos mó na bplátaí armúrtha.
  Tá an umar seo, ar ndóigh, i bhfad níos praiticiúla ná an Luch. Agus thaisbeáin sé é féin go maith i gcathanna. Níos mó ollmhór a gealladh a bheith ar an E-50. Chomh maith leis sin dlúthaithe ag an scéim leagan amach. Cosúil i meáchan leis an Panther-2, ach le armúr thicker agus go réasúnach fána agus scáthchruth íseal. Ach cé go raibh moill ar an carr. Ós rud é nár leor do Hitler go raibh armúr chomh tiubh leis an "Tíogair" -2 beartaithe san E-50, d'éiligh an Fuhrer cosaint níos iontaofa agus níos cumhachtaí. Mar shampla, tá taobhanna fána ag an E-100 chomh maith le sciatha 210 mm tiubh, agus ní féidir leat a bhriseadh i ndáiríre.
  Uasghrádaíodh "Panther"-2 le haghaidh gunna 88-mm le fad bairille 100 EL. Agus go dtí seo d'oibrigh sé go hiontach.
  Sa gheimhreadh, bhí na Gearmánaigh in ann a shealbhú amach sa lár agus repel na n-ionsaithe. Agus san earrach, thosaigh an Fritz arís ar a n-ionsaithe sa Chugais. Bhí an chuma ar an umar "Lev" -2, níos éadroime ná a réamhtheachtaí le suíomh an tarchurtha agus an innill i mbloc amháin os comhair agus trasna. Ar ndóigh, i bhfad níos mó soghluaiste, ach leis an armúr céanna agus airm. Agus "Tíogair" -3. Bhí an umar seo dlúthaithe beagán ag an leagan amach agus bhí sé cosanta níos fearr, go háirithe na taobhanna 120 mm i gcoinne an iar-82, faoi fhánaí. Túr caol, agus armúr níos láidre. D'athraigh armáil, áfach, go 88 mm in 100EL. Rinne an gunna nua dhá bhabhta déag in aghaidh an nóiméid in ionad ocht gcinn, bhí sé níos cruinne agus níos cruinne ná an seancheann. Bhí an chéad E-75 le feiceáil freisin, ach ní raibh an carr seo oiriúnach don mhíleata freisin agus b'éigean é a thabhairt chun críche. Ró-throm - níos mó ná nócha tonna, agus nach bhfuil cosanta go maith ag na taobhanna.
  Ach in aon chás, tá na Fritz níos láidre, agus seachadadh an príomh-bhuille ar feadh an Volga i dtreo an Mhuir Chaisp. Agus bhí siad in ann a bhriseadh trí chosaintí an Airm Dearg, agus a ghearradh amach an Chugais de thalamh.
  Nuair a bhí Stalin i gcruachás éadóchasach, bhagair sé tarraingt siar ón gcogadh agus síocháin ar leith a thabhairt chun críche leis an nGearmáin ar aon théarmaí. Sna Stáit Aontaithe, bhí uachtarán eile i gcumhacht cheana féin - Poblachtach!
  Agus dúirt sé nach féidir leat é a thabhairt chun dúmhál. Mar fhreagra air sin, thairg Stalin caibidlíocht do Hitler, ar théarmaí ar bith. Rinne an Fuhrer neamhaird air seo.
  D"éirigh le hionsaí na Gearmáine; d"oscail an Tuirc an dara tosach sa Transcaucasia.
  Thit gach rud as a chéile go litriúil. Agus anois tá tagann na Naitsithe ag stoirmiú Baku cheana féin. Agus is cosúil nach bhfuil aon seans ann.
  Ach anseo tá ceathrar cailíní-witches ag troid ar son na cathrach Sóivéadach.
  Scaoileann Natasha pléasctha ag an Fritz, agus caitheann sí grenade lena cos lom, galánta. A bhuaileann umar Naitsíoch amach.
  Scairt cailleach Komsomol:
  - Glóir don Rúis!
  Ansin shootann Zoya freisin, ag baint na Naitsithe síos. Agus caitheann sé bronntanas díothaithe ar a bharraicíní. Buaileann an grenade an bolb Panther-2. Casann an carr, imbhuaileann sé le "Tiger" -2. Agus pléascann agus scoilt an dá umar.
  Screadann Zoya ag barr a scamhóga:
  - Glóir a Stalin!
  Tugann Augustine seal freisin. Lámhaigh síos saighdiúir Wehrmacht. Agus lena chos lom caitheann sé grenade ar an namhaid agus squeaks:
  - Chun an ghlóir communism!
  Agus Svetlana, is cailín é seo le gruaig fhionn, cosúil le líomóid a chaitheamh lena sÚil lom, ag cuimilt na Naitsithe óna chéile.
  Tabharfaidh sé seal dea-dírithe agus scairt:
  - Glóir do thír mhór athar an APSS!
  Agus screadaíl an cheathrar cailíní ag barr a scamhóga:
  - Glóir do thír na Máithreacha an Bhásaigh!
  Agus lena gcosa loma caitheann siad bronntanais díothaithe arís. Le trodaithe den sórt sin, tá muinín ag fás go mbeidh an bua ag an USSR ar aon nós. Tar éis an tsaoil, tá laochra cróga agus sciliúla den sórt sin aige!
  Ghlac na fascists an Chugais, agus neartaigh siad iad féin ... Ach tá am ag rith amach: tá 1946 ag teacht. Agus Moscó nach bhfuil fós tógtha.
  Agus troideanna Meiriceá leis an tSeapáin agus ní a thabhairt suas. Bhuel, ansin thairg Stalin sos cogaidh do Hitler ar théarmaí ar bith.
  D'aontaigh an Fuhrer, a fuair faisnéis ó fhaisnéis go raibh na Stáit Aontaithe cheana féin le buama adamhach a chruthú, sos cogaidh ar feadh trí bliana. Ach mar choinníoll, ní mór don USSR ómós a thabhairt don Tríú Reich in ór agus amhábhair, chomh maith le bia. Ina theannta sin, tabhair ar ais na príosúnaigh chogaidh go léir, agus aistrigh cuid de threalamh monarchana míleata.
  D'aontaigh Stalin le gach rud.
  Ina dhiaidh sin, sheol na Naitsithe ionsaitheacht mhór san Afraic. D'éirigh leis, toisc go raibh na Breataine níos lú i líon na trúpaí, agus i smacht agus cáilíocht na n-arm. Agus bhí na Gearmánaigh níos mó bac ag síneadh na cumarsáide, an tír-raon agus an easpa bóithre ná friotaíocht na trúpaí Comhghuaillithe. Agus bhí an mór-roinn dubh faoin samhradh gafa go hiomlán ag na Naitsithe.
  Sa gheimhreadh, bhrúigh na Gearmánaigh, mar aon leis na Seapáine, roinnt Meiriceánaigh san Aigéan Ciúin agus rinne siad damáiste ollmhór ar na Yankees le fomhuirí.
  I mí an Mhárta 1946, rinne na Gearmánaigh a gcuid buamáil ar an mBreatain níos déine, ag baint úsáide as líon na scairdeanna méadaithe go mór. Mar a tharla sé, tá buamadóir níos fearr fós ná diúracán ballistic, ós rud é go bhfuil an dara ceann ró-chostasach agus nach bhfuil sé cruinn go leor.
  Thaispeáin cabhlach fomhuirí na Naitsithe é féin níos mó agus níos mó freisin. Bhí na Comhghuaillithe ag iarraidh na Gearmánaigh a ruaigeadh le haerárthaí, agus thosaigh na Comhghuaillithe ag iniúchadh an phróisis idirbheartaíochta freisin. Agus ag an am céanna rinne siad iarracht cur ina luí ar Stalin an tosach a athoscailt.
  Ach tá an ceannaire i gcónaí agus daoine ag fanacht. Ní raibh sé ag iarraidh na castáin a iompar amach as an tine arís. Thairis sin, cuireadh moill ar chruthú a n-aerárthach scaird féin, agus gheall forbairt umar T-54 nua go nglacfadh sé an iomarca ama. Sea, d'éirigh leis na Naitsithe rialtais puipéad a chruthú ó fhealltóirí áitiúla sna críocha áitithe.
  Mar sin b'éigean d'arm na Sóivéide dul i ngleic leis na milliúin dá iar-shaoránaigh. Agus níl sé sin ró-iontach.
  Sea, agus thug an tSeapáin, sa chás sin, le fios dá sáródh Stalin an sos cogaidh, go n-osclódh sí tosaigh sa Chianoirthear.
  Mar sin d"fhéadfadh na Gearmánaigh ullmhú le haghaidh tuirlingthe muirmhígh sa Bhreatain gan cur isteach. Fíor, bhí deacrachtaí áirithe ann: bhí go leor ní hamháin trúpaí talún Béarla, ach freisin Meiriceánach lonnaithe sa chathair. Go dtí seo, throid na Stáit Aontaithe go príomha ar muir, agus d'fhéadfadh sé acmhainn a neartú trúpaí i Sasana féin.
  Chruthaigh sé seo deacrachtaí. Ina theannta sin, bhí an iomarca aerárthach ag na Comhghuaillithe, a bhí níos lú ná cáilíocht na heitlíochta, - mar chúiteamh ar an mbuntáiste teicneolaíochta i gcainníocht.
  Dá bhrí sin, rinne Dmitry Sokolovsky, chomh maith le stailceanna i gcoinne spriocanna talún, seilg freisin ar aerárthaí namhaid. Agus i aisling, bhí sé cheana féin i gcorp cailín álainn!
  Seo an cailín aerárthach ionsaí prodigy isteach í féin ag rialuithe an aerárthaigh. Seo é an scaird ME-262, an modhnú is déanaí le sciatháin scuabtha. Agus ionsaithe ar luas mór spriocanna aeir agus talún araon.
  Déanann áilleacht cosnochta Dmitry Sokolovsky ina chorp cailíneach, déileáil go deas le trodaire. Osclaíonn tine a mharú le cosa lom. Agus eitleáin Béarla lasadh suas, Meiriceánaigh pollta titim.
  Agus ar thaobh na láimhe deise den Dimka álainn, an cailín Arabella. Cé acu is píolótach Ace iontach freisin. Agus é i gceannas, ag seoladh sliogáin eitlíochta cosúil le lucht leanúna, cosúil le Valkyrie sciathánach.
  Taispeánann Dmitry Sokolovsky a dhorn, slaps a cos lom, chiseled girlish, agus shout:
  - Coimeád sé suas!
  Freagraíonn an cailín go fonnmhar, ag taispeáint a dhorn mar fhreagra:
  - Tá mar sin a choinneáil!
  Anseo téann buamadóir ceithre-inneall amach i dtreo Dmitry Sokolovsky. Buaileann an Píolótach Terminator amach le gunnaí móra aeir 30mm, exclaiming.
  - Is fearr aon mhamaí amháin ná céad francach a líonadh, is fearr laoch amháin ná míle bó a mharú!
  Freagraíonn Arabella trí lámhaigh ó theach cruinn sa teicníc "bairille" agus exclaims:
  - Tá dhá chairde beo go maith, ceithre naimhde marbh, níos fearr fós!
  Agus as a amas pléascadh, cosúil le sraith lined suas - eitleáin!
  Scaoileann Dmitry Sokolovsky a fhiacla sneachta-bán faoi aoibh gháire cailíneach. Agus shoots arís. .
  Tá sé ag iarraidh a chanadh, rud éigin cathach.
  Is mise Superman Cruthaitheoir na Cruinne,
  Chinn mé go mbeadh mé ag rialú ar feadh na mblianta!
  Agus go leor faoi sháil mo créatúir,
  I ndáiríre, tá a fhios ag aon duine an aisling!
  
  Cruthaigh go hálainn agus fite go saibhir
  An féidir liom cairpéid radiantacha...
  Cé atá rebellious retribution diana -
  Beidh leanaí Satan dul go dtí ifreann!
  
  Agus is breá leis na leanaí mé lena gcroí uile,
  Faigh gach rud a theastaíonn uaidh chuig an navel!
  Ní bhronnann na moltóirí ach duais amháin,
  Cé aige a bhfuil an meon ceart!
  
  Is breá liom hallaí a thógáil sa spás,
  Aifreann sa réad cruinne ....
  Ach cé chomh capricious, Gods fhios,
  Tá sé ina trifle dóibh cur isteach ar an snáithe de do shaol!
  
  Beidh bronntanas, agus aguisín leis,
  Ionas nach gcloisfeadh duine dúr...
  Is trifle é a chruthú agus níl suim agam ann
  Lig don rúnaí ginearálta a bheith ina trátaí freisin!
  
  Fíodóirim gréasán de réaltbhuíonta,
  In ann a shoot síos quasar as an méaróg beag ...
  Níl gá agam le coinneal, deachún -
  Tabharfaidh mé luach saothair fial don duine mé féin!
  
  Beidh neamhbhásmhaireacht, agus i gúna álainn,
  Tiocfaidh an bhrídeog chugat go síoraí ...
  Beidh tú mar rí na mór-uaisle,
  Agus gan bhriseadh, cuntas neamhaí sna toir!
  
  Is trifles iad harems agus seraglios,
  Réaltacht ach iarraidh ar Dhia ...
  Ach ní mór do dhaoine a gcuid sonas féin a dhéanamh,
  Agus ná bíodh yell, ach: A Thiarna shábháil!
  Le gach focal, thit duine éigin séideadh suas nó lámhaigh síos. Agus an Arabella álainn, jerk a cosa lom, rushed in éineacht leis agus d'imir lena mhéara loma, brú ar na triggers na gunnaí aeir. Agus freisin ag fáil ...
  Mar sin scaoil siad feisteáin chomhrac agus eitilt ar ais.
  Iarrann Arabella ar Dmitry, áilleacht cosnochta le breasts iontacha agus cromáin luxurious:
  - Is cailín deas thú... bhí mé i gcónaí ag iarraidh a bheith cosúil leatsa!
  Freagraíonn an cailín stormtrooper-wunderkind go toilteanach:
  Agus is mian liom go bhféadfainn a bheith díreach cosúil leatsa! Cé go...
  Ansin thuig Dmitry Sokolovsky go raibh sé ag caint nonsense. Agus go ginearálta, conas a dhéanann fear iarracht a bheith cosúil le bean?
  Níor chaill Arabella, áfach, a ceann agus d'eisigh sí aphorism neamhbhásmhar:
  - Is fearr a bheith ina bean ná ina bean!
  D"aontaigh Dmitry Sokolovsky:
  - Ní fear é gach duine i pants, ní bean é gach duine i sciorta!
  Chlaon Arabella a ceann agus dúirt:
  - Is fusa céad bean a mhealladh ná aisling mhealltach amháin a thabhairt!
  Cheana féin ag an aerfort, barróg agus phóg an bheirt chailíní - cé chomh deas is atá siad. Chaith siad a chéile beagán, chuimil siad a siní scarlet, chumasc le liopaí chomh geal le peitil róis. Cé chomh deas is atá sé corp mná a caress.
  Ach níl aon am le brú go háirithe - ní mór dúinn deifir chun eitilt nua. Agus arís stailceanna brú aeir a chur ar Shasana. Go dtí go mbeidh an Leon Briotanach buaite sa deireadh!
  Anseo, i dteannta le spriocanna aeir, is é an obair is fearr le Dmitry Sokolovsky ná umair a scriosadh. Ionsaí ón aer iad. Sprioc thar a bheith mealltach don Tortila is ea meaisín a bhfuil ochtó tonna meáchain ann! I ndáiríre a monster - a monster do gach arrachtaigh!
  Mar sin féin, tá sraitheach E-100 i seirbhís ag na Gearmánaigh cheana féin, rud éigin cosúil leis an Luch, ach le leagan amach níos dlúithe, scáthchruth níos ísle agus níos éadroime. D'fhéadfadh an meaisín nua luas leordhóthanach a fhorbairt cheana féin le haghaidh comhraic.
  Go ginearálta, shamhlú meabhrach Dmitry Sokolovsky na tancanna nua den tsraith "E", réidh le haghaidh Bealtaine 1945. Le leagan amach an ghiarbhosca ar an inneall féin: squat, le trunks fada.
  Tá an meaisín is mó ollmhór "E" -50 inchomparáide i meáchan agus armáil leis an "Panther" -2, ach i bhfad níos ísle i scáthchruth, agus thicker, go háirithe ar na taobhanna le fána armúr. Tá an dá "Sherman" agus "Churchill" agus "Pershing" i bhfad ón meaisín Gearmánach seo ina saintréithe oirbheartaíochta agus comhraic.
  Agus nuair a bhíonn sí ar an gcatha, ní bheidh sí comhionann!
  Agus tá siad réidh cheana féin agus "E" -50, agus "E" -75. Níl sa dara meaisín le gunna 128 mm ach míorúilt ar thógáil umar. Cé chomh goofy nach fiú "Tortilla" cosúil go leor.
  Agus anseo tá an laoch cosnochta Dmitry Sokolovsky cheana féin san umar, in éineacht le criú cailín álainn. I formidable, "E" -100 in oiriúint chun bogadh fiú faoi uisce. Seo carráiste le elves, is é Dmitry Sokolovsky an cúigiú duine ann, agus tumann ceathrar cailíní le cluasa pointeacha isteach i dtiús an Aigéin Atlantaigh. Agus snámhann sé ann, ag gearradh dromchla na farraige, is fomhuirí é ar rianta.
  Ní mór duit an Cainéal a thrasnú ag an bpointe is cúinge. Léim amach go dtí an cósta, seol sliogáil agus fill ar ais.
  Eh, bhí a fhios ag genius na Gearmáine conas sárshaothair smaointeoireachta míleata a chruthú. Mar shampla, umair cré-ghluaiste. Ní raibh an fhoirm dhaonlathach rialtais éifeachtach don Ghearmáin. Cén ghéarchéim atá tagtha chun cinn le blianta beaga anuas? Mar sin chuaigh gach cineál sceimhlitheoirí agus eisimirceach timpeall! Agus cé atá an milleán? Ar an gcéad dul síos, laige na n-údarás!
  Ach anois tá a ngluaisteán le dhá ghunna ag léim amach as doimhneacht na farraige.
  Déanann Dmitry Sokolovsky, a tháinig chun bheith ina cailín i mbrionglóid, le cabhair ó mhéara lom a ghéaga íochtaracha, sliogáin ilroinnte a shoot ag gunnaí ceallraí cósta Shasana. Caitear an Sasanach níos airde agus iompaithe bun os cionn.
  Tá sé seo fíor chic iomlán!
  Ar chúis éigin, tháinig amhrán Rúiseach trí chloigeann Dmitry Sokolovsky:
  - Bliain mharfach, ní féidir leat mé a chreidiúint - míle naoi gcéad nócha a naoi! Casfaidh an diabhal le adharca órga, trí nines bun os cionn!
  Agus ansin, i bpearsa na trúpaí Naitsíoch, chuaigh na diabhal isteach in ithir Shasana. Seo elf oráiste mar lúpán as gunna trom 128-milliméadar.
  Agus d'ardaigh pléascadh teilgeáin tríocha cileagram buncair namhaid suas go dtí na spéartha ifrinn.
  Le cabhair ó mhéara lom de chosa chiseled, shoots Dmitry Sokolovsky as a gunna gearr, agus féachann sé ar na cailíní. Cé chomh álainn agus atá siad ina bicíní skimpy. Ní cailín, ach go simplí miracle an dúlra. Mar sin ba mhaith leat grá a dhéanamh leo ... Níl, níl Karl Marx ceart go leor fós. Anseo tá nádúr baininscneach ann, agus feoil cailín a fheictear, ach fós tarraingíonn sé ar mhná. Chun a n-busty, comhlachtaí lonracha.
  Is tuathánach ina chroí é, agus mar sin fanfaidh sé ina thuathánach go deo, is cuma cén temptations a chuirfeadh cinniúint neamhthrócaireach air.
  Agus anseo, sa leath-chodladh ag siúl agus ag brionglóideach, tá sé chomh taitneamhach... Samhlaíonn tú i do shamhlaíocht thorthúil bua an Tríú Reich...
  Níl sé deiridh fós, ach tá sé ag dul ann!
  Anseo scaoileann tú na cadhnraí, agus doirteann cailín le gruaig gorm uisce as gunna meaisín, ag cur as do na coisithe Sasanacha. Blacks maraíodh titim, doirteadh siad amach mar an gcéanna, cosúil le whites, fola scarlet. Is é cogadh staid nádúrtha an duine ...
  Nó, mar a dúirt fealsamh amháin: tá sé níos deacra troid ná análú, ach i bhfad níos nádúrtha!
  Suimiúil go leor, is breá le cailíní a n-toes fada galánta a úsáid agus iad ag lámhach. Bhuel, is cuma cén dath atá ar an gcat, chomh fada agus a shealbhaíonn sé lucha. Mar sin tá sé maidir le cailíní - is cuma cé na codanna den chorp, chomh fada agus atá siad álainn.
  Seo laoch elf le urchar cruinn stróicthe as túr measartha beag "Churchill".
  Is cinnte nach ndearna Dmitry Sokolovsky, bhí dúil ann amhrán a chumadh, agus an taibhreamh stormtrooper i gceannas ar an siolla;
  Shamhlaigh mé ón chliabhán bheith i mo shaighdiúir crua,
  Eitleáin a eitilt agus shoot. .
  Nó b'fhéidir buachaill cábáin agus bradach mór,
  Cé gur ar muir níl ionat ach gadaí!
  
  Theastaigh uaim a bheith i gcúrsaí míleata - buachaill dom,
  An t-aitheantas is cumhachtaí le ...
  Ní mór duit a fhoghlaim chun troid ó leabhar,
  Seachas sin beidh tú a bheith dúr mar béar!
  
  Léigh mé i mo óige faoi corsairs dashing,
  Maidir le bordáil agus léimeanna géara ...
  Cé gur féidir leat a bheith i do íospartach de na coimisinéirí,
  Ach cowardice, tá an buachaill as a lámha!
  
  Cad ba mhaith leat, beidh tú a bhaint amach i gcónaí
  Bíonn aon ghnó i gcónaí ag argóint ...
  Agus tá an ghrian ag taitneamh freisin thar an bradach,
  Agus más rud é nach bhfuil an stoirm ina fhadhb freisin!
  
  Sea, bagairt an chroich freisin,
  Cuireann an seiceadóir éadrócaireach síos an scafall...
  Is ní bhfaighidh an robálaí áit i bparáid,
  Ifreann ag fanacht leis sa domhan thíos!
  
  Nuair a rug siad dom Íosa
  Ar an drochuair, rinne mé iarratas ...
  Géill mé, gabhaim aithrí leis an gcathú nimhneach,
  Cailíní ag teastáil, gluaisteáin ildaite...
  
  D'fhreagair Dia: nach bhfuil maithiúnas ar bith ar do shon,
  Agus ní bhíonn ach Satan ag fanacht ...
  Do bhuail an seiceadóir gan mhoill gan mhoill,
  Agus rolladh an ceann as an mbloc chopping!
  
  Agus tá mé in ifreann, ach tá a fhios nach bhfuil mé ag fulaingt.
  Is féidir leat freisin vodca a ól le diabhal ...
  Agus anois tá mé ag slogadh an deoch sin go blasta,
  A bhfuil nite síos le císte agus cluiche!
  
  Sea, níl san áit seo ach pirates da,
  Tá diabhal ann - sicíní le bang ...
  Is amhlaidh a bhí an daoradh anseo,
  Champagne, fíon, barbeque ar maidin!
  
  Chuaidh mé in ifreann ar feadh cúig chéad bliain,
  Ach seo chugainn Íosa Mór...
  Agus dar críoch ifreann gan aon idirghabháil,
  An raibh sa domhan thíos i sonas - anois folamh!
  In ifreann tá mé ag fulaingt go mór anois,
  Sea, tá sé ró-dhéanach chun aithrí a dhéanamh in ifreann ...
  Bhí mé ag iarraidh gléasadh go stylish le bean,
  Ní raibh a fhios agam go mbeinn in ifreann inniu!
  
  Mar sin ceacht do pirates eile
  Beo go hionraic, beidh tú spriocanna ...
  Cé, faraor, tá an tuarastal íseal,
  Conas is féidir linn briseadh saor ón ngá atá le slabhraí?
  Amhrán maith agus troid iontach... Tá a bhfearas comhraic díluchtaithe acu agus tá siad ag teacht ar ais. Exclaimed na elves i unison:
  - Go maire an fórsa linn!
  Arís, téann umar iontach nua-aimseartha chun farraige. Agus doimhneacht éadomhain, ní bac ar ghluaisteán ag rith ar sárocsaíd hidrigine.
  An chaoi a bhfuil na Gearmánaigh ag ullmhú le teacht i dtír sa Bhreatain, agus líonn Stalin a chréachta. Tá sé Meitheamh cheana féin ... Tá umair tochailte á thástáil, atá ceaptha chun tolláin a thochailt faoin Mhuir nIocht agus dul isteach i gcathair na Breataine.
  Dhreap cailíní álainn i bicíní scarlet agus gorm isteach i umar meaisín-ghunna tochailte cosúil le deilf. Chas siad ar an dara fearas, agus chuaigh an carr go réidh isteach sa talamh. Arm nua a d'fhéadfadh briseadh trí aon líne chosanta. Bhog laochra mná taibhseach na luamháin lena méara lom, ag tiomáint an umair.
  Agus cén cineál figiúirí atá ag na cailíní, agus breasts iontach, ar éigean atá clúdaithe le bikinis. Is féidir leat admire iad ar feadh uaireanta. Agus cé hé an duine is fearr san arm? Ar ndóigh, cailín.
  Ach tá eolaithe an Tríú Reich ag forbairt ní hamháin aonaid ghluaiste cré, agus trealamh iarainn eile. Sna campaí báis, tá dochtúirí ag obair ar ghaiscíoch a chruthú - fear na todhchaí. Anois, má tá géine francach trasphlandú isteach i gcorp an duine? Nó cockroach? Cé mhéad a ardóidh a cháilíochtaí troda?
  Agus tá cineálacha áirithe de arrachtaigh ann cheana féin le haghaidh cogaí, chomh maith le laochra zombie. Tá na cinn deiridh sin ann le roinnt blianta anuas. Is féidir aon duine a iompú ina zombie. Ach bhí a gcáilíochtaí troda amhrasach - ró-dúr. Ní thugann siad údar leis an gcostas a bhaineann le cruthú agus is féidir leo tine a oscailt ar a gcuid trúpaí féin.
  Mar sin ní dheachaigh na réimsí zombie isteach san olltáirgeadh. Ach ar an láimh eile, is féidir oibrithe ar scileanna ísle a dhéanamh astu agus, mar shampla, is féidir na haerárthaí agus na faoileoirí is simplí a tháirgeadh. Tá go leor faoileoirí ullmhaithe don tuirlingt sa Bhreatain.
  Ach tá arm rúnda, speisialta ann freisin: dioscónna! Rud nach bhféadfaí a athdhéanamh san aonú haois is fiche. D'fhorbair na heolaithe is fearr sna campaí tiúchana airm a raibh tréithe uathúla acu. Tá trí nó ceithre luas fuaime bainte amach cheana féin ag an luas, ach is tábhachtaí, a bhuíochas leis an scaird laminar, go raibh na dioscaí dosháraithe ag arm beag.
  Agus d'fhéadfadh siad iad féin shoot síos gluaisteáin san aer - ar a laghad ag ramming.
  Agus arís, rinne Dmitry Sokolovsky ionadaíocht ar na cailíní a bhí i gceannas ar an diosca. In arm an Tríú Reich - bhí mná annamh. Ach i do bhrionglóidí, cén fáth nach ndéanann tú ionadaíocht do na cailíní. Le stíleanna gruaige il-daite, caol, lúthchleas Gael, busty le héadaí ar a laghad, nó go hiomlán naked!
  Ó, má bhí an domhan ar fad comhdhéanta de chailíní amháin, agus d'fhan sé Johann an fear amháin. Agus conas a chasfadh sé timpeall ansin?
  Radiant Charlotte ar diosca, miongháire, agus a cuid gruaige dearg fluttering sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian. Sin éadan folaíochta, óg atá aici, agus cófra dronnach, waist tanaí le cromáin leathana chumhachtacha. Tá a mionbhrístíní tanaí cosúil le snáithe, agus ligeann siad duit na charms girlish go léir a fheiceáil!
  Agus tá cuma ar an diosca féin ar na soicíní eitilte míchlúiteacha. Ardaíonn sé go ceartingearach, beagnach go ciúin... Meaisín mór agus costasach. Nuair a ghnóthaítear luas, sreabhann sruthanna aeir cumhachtacha timpeall air - in ann urchair agus sliogáin araon a scartáil. Mar sin, tá an diosca ag gluaiseacht dosháraithe.
  Fíor, tá lúide sa mhéid seo: ní féidir leis an sásar eitilte féin tine a chur ar an oiread, ach ... Ar an gcéad dul síos, tá an diosca in ann aon aerárthach namhaid a ramming. Agus an luas á gcur san áireamh, ní féidir le meaisín eitilte amháin éalú uaidh. Ar an dara dul síos, tríd an scaird a mhúchadh, is féidir leat teilgean buama raidió-rialaithe a chaitheamh amach agus an sprioc a bhuail! Agus ansin cuir ar ais é ...
  Ina theannta sin, tá forbairt cineálacha éagsúla caiteoirí bíomaí ar siúl cheana féin, agus tá sé beartaithe soicéid eitilte a threalmhú. Deir tú iontach! Ach cé a fhios cad is féidir le faisisteachas, tar éis an oiread sin acmhainní an phláinéid Domhan a shlogadh.
  Is é an córas rialaithe disclet an ceann is nua-aimseartha le cabhair ó luamhán stiúrtha. Tá tástáil chomhrac á dhéanamh aige. Tá an Bhreatain agus Meiriceá fós láidir san eitlíocht, agus cén fáth nach ndéanann an "sábh eitilte" céimeanna aeir an namhad níos tanaí?
  Tá Charlotte chomh deas, príomhchathair na loinge seo. Cúigear cailíní atá sa chriú. Suíonn siad i gcathaoireacha, nó léimeann siad suas, ag tarraingt a gcosa loma, daite seacláide ó dhó gréine. Luíonn a méara loma ar na luamhán stiúrtha. Cé chomh erotic is atá sé, geallann na tairní péinteáilte, múnlaithe go galánta, ritheann na féitheacha ar feadh na cos íochtair faoin gcraiceann coirtithe.
  Aislingíonn fear óg a bhíonn san arm faoi chriú cailín. Rud a thugann bua agus dea-ádh.
  Anseo fuair an diosca-eitleán luas agus shroich sé cladach na Breataine le luas iontach. Agus as ar fad reithí é an chéad triúr trodaithe Sasanach a ghabh an sásar eitilte ar an mbealach. Buaileann scaird laminar gluaisteáin an Impireacht leon síos. Iad siúd, a chailleann a sciatháin, titim síos.
  Deir Charlotte le breathnú sásta:
  - A uafásach den sórt sin agus den sórt sin a uafásach ... Níl mé uafásach agus ag caitheamh makeup!
  Agus seolann sé mar fhreagra ar iarrachtaí na trodaithe Sasanacha nua cipíní ionsaitheacha a bhriseadh!
  Agus anois déanann an sásar eitilte U-cas agus smearaidh sé an t-aerárthach ionsaithe Meiriceánach R-51, nach bhfuil aon chúnamh ag lainseálaithe roicéad nó ocht meaisínghunna. Tá sé fós ina chumhacht mhór.
  Shíl an cailín cosnochta Dmitry Sokolovsky go raibh na Meiriceánaigh dúr tar éis an tsaoil, go ndeachaigh siad isteach sa chogadh leis an nGearmáin. Mar sin níor imir siad ach isteach i lámha an APSS. Cabhraigh le do namhaid is measa. Ach d'fhéadfadh siad a bheith tar éis déileáil leis an Rúis le lámha na Gearmáine!
  Agus anois tá diosca-eitleán dosháraithe ag milleadh a n-aerárthach go léir. Agus is olc an rud é seo don Bhreatain.
  Agus tá sé níos measa fós do Mheiriceá. Tar éis druim na Breataine a bhriseadh, beifear in ann iarracht a dhéanamh an t-aigéan a thrasnú.
  Fuaimníonn Charlotte, súilíneach leis na súile emerald, i chant agus i rím:
  - Breathnaímid cosúil le fabhcúin, ardaíonn muid cosúil le hiolair ... Ní báthaimid in uisce, ní lasaimid tine!
  Freagraíonn an blonde dazzling Gertrude le:
  - Cad pian, cén pian ... An Ghearmáin i gcoinne na Breataine - céad - nialas!
  Is féidir le diosca eitilt ar feadh i bhfad. Níor nochtadh rún a innill san aonú haois is fiche. Níl ach cúlchiste cumhachta an tsábhála eitilte iontach - is féidir leat eitilt go Nua-Eabhrac. Agus tá na gluaiseachtaí chomh briste, amhail is dá mba rud é go bhfuil an meaisín gan táimhe.
  Nach bhfuil Trodaire nó buamadóir gafa, tá sé ina talamh císte isteach deannaigh.
  Agus ansin tosaíonn buamaí ag titim ar Londain, a scaoiltear ó na cinn is nuaí, atá gan earr na Gearmáine. Agus tá sé an-éifeachtach.
  Ar an 22 Meitheamh, 1945, thug na Gearmánaigh agus na Seapánaigh trúpaí i dtír san Astráil. Cleachtadh gúna de chineál é seo don ionsaí atá le teacht ar an mBreatain. Agus d'eitil an t-eitleán diosca fiú ansin.
  Ó chabhlach na Breataine níl ach adharca agus cosa. Bhí na Gearmánaigh le feiceáil i dtáirgeadh sraitheach fomhuireáin aon suíochán. Téann siad faoi longa Sasanacha, agus iad féin beagnach do-aitheanta sa cholún uisce.
  Agus toirpéid atá dírithe ar thorann, nó ar theas ... An rud nach bhfuil ag na Gearmánaigh amháin! Oibríonn na heolaithe is fearr ó gach cearn den domhan, ag gunpoint, faoin Tríú Reich. Agus tá iallach orthu oibriú go crua, ag neartú cumhacht na Gearmáine.
  Mar sin galánta, tá E-10s miniature le scáthchruth íseal ag bogadh san Astráil, agus tá an fhoireann ina luí. In ainneoin a meáchan íseal, tá siad inchomparáide leis an Churchill i armúr agus cathéide, ach ag an am céanna i bhfad níos tapúla agus níos maneuverable. Agus i gcarr den sórt sin shocraigh na cailíní síos.
  Leagann na beirteanna síos agus rialaíonn siad na tancanna, ag gearradh síos ar scum an Bhéarla!
  
  Dá Shábháilfeadh an Bascóg MARCEL
  Rinne an taistealaí ama Natasha Belaya idirghabháil de thaisme freisin. Ghlac an Luftwaffe trua le píolótach óg amháin, agus phioc sé suas le líontán cumhachta é nuair a bhuail sé trí thimpiste de bharr mífheidhm theicniúil. Agus caithfidh sé a bheith ann go raibh sé Hans-Joachim Marcel, úinéir roinnt taifead eitlíochta. Lena n-áirítear seasca a haon eitleán lámhaigh síos i mí, agus seacht eitleán déag in aghaidh an lae. Agus an chéad phíolóta Gearmánach a sháraigh an bac ar céad caoga aerárthach downed.
  Ina theannta sin, dheimhnigh na Breataine a chuid éachtaí, agus níor scaoil aon duine an oiread sin aerárthach Comhghuaillithe síos.
  Mar sin shábháil Natasha Belaya pearsantacht go hiomlán den scoth a throid cathanna fíor agus tháinig chun bheith ina feiniméan fíor. Ach tá an chuma ar an scéal nach bhfuil fiú a leithéid de ghreann iontach in ann cúrsa an chogaidh amháin a athrú.
  Ach ní faoi chainníocht amháin atá sé, baineann sé le cáilíocht freisin. Ach d"éirigh le Marseille an t-eitleán a lámhach síos le Montgomery féin, agus fuair an ginearál cáiliúil Sasanach bás. Ba é an toradh a bhí air seo ná gur theip ar Oibríocht Tóirse, a cuireadh siar ar feadh tréimhse éiginnte. Díreach mar a tháinig na Meiriceánaigh i dtír i Maracó. Cé acu freisin an-suntasach. Ach an rud is tábhachtaí, d"éirigh le Hitler a mhothú go raibh na Rúisigh in aice le Stalingrad ag beartú ionsaithe ó na cliatháin agus gur éirigh leo bearta coisctheacha a ghlacadh. Mar thoradh air sin, chlúdaigh an Fritz pointí lag agus bhí siad in ann an ionsaí Sóivéadach a aistarraingt ag deireadh mhí na Samhna.
  Agus mar sin rinne siad amach ag Stalingrad agus ar an Volga. Léirigh taithí oibríocht Rzhev-Sychov, nuair a bhí na Naitsithe réidh, go raibh siad in ann ionsaitheacht na trúpaí Sóivéadacha a bhí níos mó ná líon na dtrúpaí Sóivéadacha a chosc.
  Thosaigh na Breataine ag dul chun cinn níos déanaí, nuair a bhí trúpaí Rommel réidh cheana féin chun an t-ionsaí a repel. Agus d'fhill Rommel féin ó laethanta saoire. Mar thoradh air sin, mhair an ionsaí na Breataine cúig lá déag agus repulsed le caillteanais ollmhór.
  
  In ainneoin go raibh na Gearmánaigh chun tosaigh, dhearbhaigh Hitler cogadh iomlán agus slógadh. Tháinig méadú mór ar tháirgeadh na n-arm sa Tríú Reich. Agus tá laghdú mór tagtha ar ruathair aeir ó na comhghuaillithe. Thosaigh Fritz ag bailiú fórsaí le haghaidh ionsaithe nua.
  Sháraigh Marseille líon na n-aerárthach a thit síos i dtrí chéad, agus bhí sé ar an gcéad phíolóta agus laochra den Luftaffe a fuair Crosaire Ridire na Croise Iarainn arís le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus i bhFeabhra 1943, shroich líon na n-eitleán a scaoil Marseille síos cúig chéad, agus bronnadh gradam faofa speisialta air don ócáid seo: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Bheith ar an gcéad faighteoir an ordaithe seo.
  Tháinig Marseille ina finscéal fíor agus bhí eagla na tine air. B'fhéidir fiú níos láidre ná lasracha.
  I mí na Nollag, ar deireadh ghlac Stalingrad faoi smacht ag na Gearmánaigh. Agus thosaigh na Naitsithe ag ullmhú maslach nua. Bhí na Tigers, na Panthers, agus na Ferdinands le páirt a ghlacadh san ionsaí. Ag baint úsáide as saothair ón Afraic agus as saothair na bpríosúnach, lena n-áirítear Giúdaigh. Níl an Tríú Reich tar éis bagairt go gcaillfí an cogadh go fóill, agus níl na Giúdaigh scriosta go mór. Agus ciallaíonn sé sin níos mó lucht oibre. Agus déantar umair, agus eitleáin, agus trealamh eile a tháirgeadh.
  Chuir an Bhreatain agus Meiriceá na coscáin ar an gcogadh i gcoinne an Tríú Reich. Thairis sin, fuair fomhuirí iad go mór. A seilg i bpacáistí de wolves agus go tóin poill go leor long.
  Threisigh Hitler Rommel freisin le umair agus aerárthaí. Agus mar sin sheol na Naitsithe ionsaí san Éigipt ag deireadh mhí Aibreáin. An uair seo níos rathúla, agus mar thoradh air, bhí an ruaig iomlán ar na trúpaí Sasanacha. Agus ba mhór an ruaig é ar impireacht na leon.
  Chuaigh trúpaí faisisteacha isteach sa Phalaistín agus bhris siad go dtí an Iaráic. Agus ag an am céanna ghlac siad smacht ar Chanáil Suez. Agus chuaigh siad chun cinn, ag gabháil Cuáit. Agus toibreacha ola eile. Agus bhí sé an-ionsaitheach agus fionnuar.
  Agus ag deireadh mhí na Bealtaine, thosaigh ionsaithe Wehrmacht ar an Volga, le dul chun cinn ó dheas.
  Rinne na Naitsithe iarracht briseadh isteach sa Mhuir Chaisp agus Astrakhan a ghabháil. Roghnaigh Hitler sa chás seo an treo is leochailí don Arm Dearg agus an ceann is éifeachtaí.
  Ghlac an umar "Lion" páirt sna cathanna freisin. Ach níor léirigh an meaisín seo, tar éis an iomarca meáchain nócha tonna, é féin ró-mhaith. Agus diúltaíodh di. Ach ní raibh Focke-Wulf go dona ach an oiread. Agus ag deireadh mhí an Mheithimh, tháinig Marseille ar an bhfronta thoir. Bhí a chuma cosúil le cóiméad ag dul thart. Agus mais iomlán na n-aerárthaí Sóivéadach downed. Faoi dheireadh mhí Iúil, thug Marseille líon na n-aerárthach a íoslaghdaíodh go míle agus fuair sé Ard-Chrois na Croise Iarainn air, dámhachtain a bhí curtha in áirithe roimhe seo do Hermann Goering amháin, don Fhrainc agus nach raibh tuillte go rómhaith. Is fear an-troda é Marcel, agus bhí meas ag Hitler air. D'éirigh le píolótach den sórt sin a bheith: go simplí feiniméan dothuigthe.
  Chuaigh na Naitsithe go dtí an Mhuir Chaisp, ag gearradh an Chugais de thalamh. Agus ghlac an Tuirc agus d'oscail an dara tosaigh sa Transcaaucasia. Agus d'éirigh an tArm Dearg níos deacra fós.
  Agus thosaigh na Gearmánaigh ag dul chun cinn feadh chósta Mhuir Chaisp. Agus d"éirigh thar barr leis na Naitsithe. Agus faoi dheireadh mhí Mheán Fómhair, bhí na Gearmánaigh tar éis dul isteach i gcríoch Asarbaiseáin cheana féin. Agus thosaigh cathanna den sórt sin a fhiuchadh.
  D'ordaigh Stalin dul chun cinn sa lár, ag caitheamh a chuid fórsaí go léir ann ... D'éirigh leis na Gearmánaigh fiú a bhrú ar ais, ag briseadh go cinntitheach tríd an tosaigh. Bhí ar na Naitsithe an t-ionsaí a chur ar fionraí go sealadach, agus fórsaí nua a chaitheamh isteach sa chath. Ach an superiority i bhfórsaí difear.
  Rinne na Naitsithe ionsaí na dtrúpaí Sóivéadacha a dhíbirt, agus lean siad orthu ag dul chun cinn sa Chugais sa gheimhreadh. Agus d'úsáid siad an t-aerárthach scaird is déanaí, samhlacha nua.
  Agus tá níos mó ná dhá mhíle aerárthach downed cheana féin ag Marseille. Ar bronnadh gradam nua air le réalta diamaint Ridirí na Croise Iarainn, le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Agus in aice le Baku tá cathanna den sórt sin ann cheana féin, an-éadrócaireach.
  Léirigh an troid nach nasc lag iad mná ar chor ar bith agus go bhfuil a fhios acu conas troid go maith. Agus ag an am céanna iompróidh caillteanais níos lú ná fir. Throid na laochra freisin sna coisithe, ag bualadh a gcos lom ar ghaineamh te Fhásach an tSahára. Agus máistreacht na umair. Tar éis tástáil a dhéanamh ar an "Tíogair", i gcathanna leis an mBreatain.
  Mar sin féin, tá cailíní Sóivéadacha ar an SU-100 ag troid go maith freisin.
  Cé gur cosúil seasamh na Rúise hopeless. Ach troideann na laochra, in éineacht le Elizabeth, mar iolair.
  Brúnn Ekaterina an luamhán lena bharraicíní loma. Seolann diúracán a pollann an carr Naitsíoch E-50 isteach sa taobh agus roars:
  - Don chumannachas mór dearg agus corcairdhearg!
  Bhris Elena an gunna freisin agus a cos lom, mín. Bhuail sí go cruinn an umar namhaid.
  Chlaon an cailín:
  - Do mo Rúis álainn!
  Dúirt Euphrasia go ionsaitheach, agus í chun tosaigh i dtine an-dírithe:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus úsáideann sé cosa lom, chiseled freisin.
  Tá an meaisín Sóivéadach an-láidir agus ag troid. Agus shoots sé go maith.
  Tá an SU-100 in ann an E-50 a threá isteach sa taobh. Ach briseann na cailíní trína forehead fiú, agus iad ag dul isteach i lure nó deireadh le deireadh. Agus gearrann siad trí mhiotal.
  Elizabeth, ag baint úsáide as a toes loma, lámhaigh ar an namhaid. Agus chirped:
  - Ón sruthán gorm...
  Bhris Ekaterina freisin, an uair seo ag brú an luamháin lena nipple scarlet agus cooing:
  Tosaíonn an abhainn...
  D'eisigh Elena, ag gáire go géar agus ag hiss:
  Bhuel, tosaíonn an cairdeas...
  Agus bhrúigh sí an luamhán lena sÚil nocht freisin.
  Choed Euphrasia, ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Le gáire!
  Oibríonn na cailíní go han-ghníomhach ar an SU-100. Agus scrios trealamh namhaid.
  Agus ar imeall Baku, tá na ceannródaithe ag tochailt trinsí. Tá guys de náisiúntachtaí éagsúla. Go háirithe, flicker cinn geal go leor. Tá leanaí dearg agus dubh agus fionn.
  Aontaíonn rud amháin iad: creideamh i bua an chumannachais agus cosa lom. Tá sé soiléir nach bhfuil bróga ag gach duine le linn an chogaidh, agus dá bhrí sin, mar chomhartha na dlúthpháirtíochta, cuireann gach leanbh a gcuid sála lom, cruinn. Tá an geimhreadh sa Transcaucasia measartha éadrom, agus nuair a bhogann tú agus nuair a bhíonn tú ag obair le sluaiste, níl an fuar chomh uafásach.
  Oibríonn páistí le díograis, agus canann:
  Ardaigh tinte, oícheanta gorma,
  Is ceannródaithe muid - clann oibrithe ...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Glaoigh na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Agus anseo a thagann an t-aláram arís. Léimeann buachaillí agus cailíní go bun an trinse. Agus tá sliogáin ag tosú ag pléasctha ó thuas cheana féin: tá airtléire namhaid ag obair.
  D'iarr Pashka ar Masha:
  - Bhuel, an dóigh leat go mairfidh muid?
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Cuirfimid in aghaidh uair amháin ar a laghad, san uair is deacra!
  Thug an ceannródaí Sasha faoi deara go loighciúil:
  Is é ár heroism unshakable.
  Bhain an buachaill a bhonn lom ar na clocha. Is féidir a fheiceáil gur líonadh an buachaill é féin le calluses soladach.
  Dúirt an cailín Tamara:
  Beidh muid ag troid gan eagla
  Beidh muid a ghearradh ní céim siar ...
  Lig an léine sáithithe le fuil -
  Níos mó naimhde, cas an ridire go hIfreann!
  Thug an buachaill Ruslan, ceannródaí le gruaig dhubh, faoi deara:
  Rachaidh na céadta bliain, tiocfaidh ré,
  Ina mbeidh aon fhulaingt agus bréaga ...
  Troid ar a son go dtí do anáil dheireanach -
  Freastal ar do Motherland, tú ó chroí!
  An buachaill Oleg, caol agus gruaig, chirped, dánta:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Cuma fabhcún, iolair ...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón,
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Mhol na buachaillí agus na cailíní go haonfhoirmeach.
  Ach anois tá aerárthaí scairdionsaithe ag eitilt cheana féin agus ag titim buamaí. Agus is cur chuige ionsaitheach é seo.
  D'ardaigh Oleg agus Sasha slingshot agus sheol siad bronntanas an bháis. Agus bhí an bairille buailte ag aerárthach ionsaí Naitsíoch.
  Sheinn an cailín Natasha:
  - Níl an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Beidh mé conquer spás, creidim
  Go maire muid go deo!
  D'fhreagair Ahmed, buachaill ceannródaíoch as Asarbaiseáin, le gáire:
  - Níl tú fós i do bhall Komsomol Natasha!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d'fhreagair sé le glór binn;
  In aice na n-aithreacha, le hamhrán aoibhinn,
  Seasann muid don Komsomol...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Stampáil Oleg freisin a chos lom, leanbaí agus é faoi ghlas:
  casúr níos láidre squeeze an proletarian,
  Ó lámh tíotáiniam ag brú an chuing ...
  Canfaidh muid míle arias dár dTír Mháithreach,
  Agus solas don todhchaí, maith!
  Tá áthas ar leanaí. Agus go deimhin, buamáil na Gearmánaigh, agus ní bhfuair ach cailín amháin blúire ina sála lom, cruinn, bándearg.
  Ceannródaí screamed, ach ansin giotán a liopaí.
  Agus mar sin d'ullmhaigh siad a repel an ionsaí. Agus tá umair leis na Naitsithe cheana féin. E-100s formidable ag gluaiseacht. Meaisíní cumhachtacha agus contúirteacha den sórt sin.
  Tá a leithéid de chosaint acu. Rud nach féidir leat a fháil tríd ó aon uillinn. Ní féidir leat é a bhualadh ó uillinn amháin. Is é an t-aon seans ná na rianta a bhriseadh.
  Tá leanaí réidh le dul i ngleic, agus ag croitheadh a gcos lom. Anseo tá siad ar shreang ag brú pacáistí le pléascáin baile faoi rianta na Naitsithe. Oibríonn sé agus scriosann sé rollóirí umair arm Rommel.
  Agus tá cuma uafásach air.
  Squeaks Sasha:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots an buachaill Pashka le Oleg ó slingshot agus squeals:
  - Glóir do na ceannródaithe!
  Tarraingíonn an buachaill Ruslan, agus an cailín Sufir, mianach faoin nGearmáinis le sreang agus scairteann sé:
  - Glóir don APSS!
  Tá leanaí as Asarbaiseáin agus guys Rúiseacha ag troid. Ceannródaithe coirtithe, tanaí, cosnochta i gcoinne armada ollmhór umar.
  Casann an cailín Tamara a cos galánta, beag, lom agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  Deimhníonn an ceannródaí Ahmet agus é ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is teaghlach cairdiúil muid le chéile!
  Deimhníonn an buachaill Ramzan, Asarbaiseáinis le gruaig rua, agus é ag leagan amach carr:
  - As an bhfocal táimid céad míle I!
  Tá na páistí cairdiúil... Seo chugat an cailín Airméinis Azatuhi, a aistríonn go deas an pacáiste pléascach faoin bolb faisisteach le cabhair ó shreang, agus squeaks:
  - Is teaghlach daoine é an APSS!
  Deir cailín Airméinis eile Aghas:
  - Ná lúb ar an fhaisisteachais:
  Agus tharraing an cailín an sreang lena bharraicíní loma. Tá gruaig fhionn ag go leor leanaí Asarbaiseáinis agus Airméinis agus ní féidir idirdhealú a dhéanamh idir iad agus leanaí Slavacha, a bhfuil go leor díobh ann freisin. Cibé duine a d'fhág na Gearmánaigh ar shiúl, shocraigh teaghlaigh Rúiseacha eile san Asarbaiseáin fiú faoi na tsars.
  Tá go leor Slavs sa Chugais. Go leor lánúineacha measctha. Sea, agus is gnách go mbíonn gruaig níos éadroime ag leanaí ná a dtuismitheoirí. Agus tháinig súdaireacht ar na daoine Slavacha ionas nach mbeadh tú in ann iad a insint do mhuintir na háite. Thairis sin, is gnách go mbíonn leanaí níos cosúla ná daoine fásta.
  Mar sin tá an cathlán Sóivéadach idirnáisiúnta buachaillí agus cailíní ag troid, agus tá siad go léir aontaithe, agus an-chosúil. Splancann a sála lom agus iad ag bogadh.
  Agus seolann leanaí aisling bronntanais an bháis. Tarraingíonn Shamil agus Seryozhka, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha, an sreang. Agus anois stopann an E-50 Gearmánach le bolb briste.
  Canann na buachaillí le chéile:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a tháinig chun cinn, ní eagla ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas agus cúis, agus misneach i aisling!
  Agus tá áthas ar na páistí. Aoibh gháire siad le bán, fiú fiacla. Agus tá siad sásta, cé go bhfuil siad faoi bhagairt le bás.
  Agus tarraing na Gearmánaigh. Cuireann umair scriosta a gcuid gunnaí móra agus gunnaí meaisín scribble amach.
  Tá roinnt feithiclí Gearmánacha feistithe le lainseálaithe grenade agus tá siad an-chontúirteach.
  An buachaill Maksimka agus an cailín Zara as an Asarbaiseáin, agus lean ar a chosa lom, tharraing suas mianach faoi na namhaid agus leag amach an mastodon faisisteach.
  Agus a scairt ar bharr a scamhóga:
  - Don APSS!
  Tá na páistí chomh greannmhar.
  Úsáideann ceannródaithe Abbas agus Vladimir airm freisin. Sa chás seo, an catapult agus bain an boilb E-75 do na Naitsithe. Ansin chan na buachaillí:
  - Ar son mór an phláinéid faoi chlúdach an chumannachais!
  Is ceannródaithe iad Oleg agus Abdula freisin ar náisiúin éagsúla, ach le croí amháin, seolann siad pléascáin freisin. Buaileann siad an E-100 agus canann siad ...
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás go dtí an domhan nach bhfuil le feiceáil saor in aisce,. .
  Cantar gníomhais laochúla -
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  
  Faoi bhratach Naofa na Rúise,
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Beidh áthas ar mhuintir an domhain go léir,
  Beidh dorchadas Ifreann dispel i gcéin!
  Páistí ag troid anseo...
  Abdurrahman agus Svetlana - buachaill Asarbaiseáinis agus cailín as an Bhealarúis tharraing sreang le chéile agus leag amach umar faisisteach. Agus chan siad:
  - Ainm iontach na Rúise naofa,
  Shines ar fud an domhain - cosúil le ga gréine ...
  Creidim in aontacht go n-éireoidh muid níos sona,
  Lig dúinn a thaispeáint do na daoine an cosán ceart!
  Tá leanaí an-cróga. Agus bhí na Naitsithe go simplí as a riocht ag an fhriotaíocht righin agus buile.
  Is ceannródaí é Abudurrahman, fuair sé blúire ina aonar lom. Thriall sé dromchla callánach chos linbh.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Agus gortaíonn sé dom!
  Bhuail Svetlana freisin sa tsáil bhabhta, agus scríob sí a gualainn. Ach rinne an cailín hist ar:
  - Ná bris na Ceannródaithe!
  Bhuail Azim agus Kolka an carr Gearmánach freisin.
  Luaigh na buachaillí le sreang agus chan siad:
  Chuaigh an namhaid fealltach ar an gcion,
  Ach creidim nach mbeidh sé falter, na daoine Sóivéadach ...
  Fanann an namhaid le bua agus le héirim,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Fanann an namhaid: defeat agus oblivion,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Tá leanaí cróga agus ní lúbann siad. Agus ba mhaith leo a bhuachan. Agus canann siad agus troideann siad.
  Tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. True, den chuid is mó tá rianta briste agus rollóirí acu. Agus nach bhfuil sé marfach.
  Níos measa ná sin do na ceannródaithe a glacadh príosúnach.
  Nuair a tógadh an buachaill Abdulhamid ina phríosúnach, chuir na Naitsithe ar an raca é. Chuir siad cosa lom an cheannródaí isteach sa bhloc, agus thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus ansin las sé an tine. Agus bhí sála loma an bhuachalla á ligh trí thine. Agus thit fuip ar a dhroim. Bhuail siad mé ar feadh i bhfad. Agus ansin thosaigh na Naitsithe ar na heasnacha a bhriseadh le tlúnna dearg-the.
  An buachaill, ag fáil bháis faoi chéasadh, nuair a iarann a easnacha, dearg as an teas, brúite air, chanadh:
  Tá Beirlín beagnach faoinár riail,
  Trí dhéshúiligh feicimid an Reichstag damanta ...
  Tá súil agam go mbeidh síocháin agus sonas ann go luath;
  Rud a dhéanfaidh mé cur síos i mo chuid dánta!
  
  D'oscail an Rúis an cumannachas do na saolta,
  Tháinig sí mar theaghlach do gach duine.
  Ach chuir an Wehrmacht smuit muice i bhfeidhm orainn,
  Agus anois tá an fhuil ag splancadh ó na féitheacha mar thobar!
  
  Rud a rinne an Fuhrer dearmad orainn trí thimpiste,
  Theastaigh uaim talamh agus sclábhaithe a fháil!
  Chuaigh an faisisteachas le feachtas an-fhada -
  Agus seo fíor nightmare, aisling hellish!
  
  Buachaill simplí, buachaill cosnochta,
  Ceangailte carbhat dearg le déanaí.
  Theastaigh uaidh an domhan a thógáil é féin gan Dia,
  Ach go tobann erupt napalm as an spéir!
  
  Bhí orm rith chun tosaigh, bhí muid AWOL,
  Níl aon duine ag iarraidh a leithéid de dhaoine óga a thógáil!
  Ach rinne an buachaill-trodaire i raidhfil é,
  An cosán na n-aithreacha iompaigh amach a bheith fiú!
  
  Throid áit a bhfuil an dá cuing agus fórsa,
  Agus tá laige searbh freisin, alas ...
  Bhí ar chomrádaithe uaigheanna a thochailt
  Cónraí péine a phleanáil sa sioc!
  
  Is ceannródaí mé anois i dtaithí ar fhulaingt,
  Chuaigh sé chun taiscéalaíochta cosnochta, an snowdrift crunched.
  B"fhéidir pionós mar gheall ar mhíchreideamh,
  Nach raibh mé ag iarraidh aithne a chur ar Íosa!
  
  Ach cad iad na trí huaire an chloig de Golgotha?
  Tá níos mó ná trí bliana cogaidh caite!
  I sráidbhaile ar bith, bíonn baintreacha ag caoineadh go géar,
  Mar a cailleadh na mic i reilig na tíre!
  
  Mhair mé, bhí blaosc-shuaite, créachtaithe ag piléar,
  Ach go hádhúil d"fhan sé ar a chosa!
  Thugamar na fiacha ar ais go hionraic go dtí an Ghearmáin,
  Tá an faisisteachas sin curtha go smior againn!
  
  Tá mé aibí, ach fós ina bhuachaill,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin!
  Sea, duine fásta, agus b'fhéidir fiú an iomarca,
  Tar éis an tsaoil, d'éirigh an croí crua mar mhiotal!
  
  An gradam is airde do Hero Star -
  Stalin féin, creidim dom, ar láimh é!
  Dúirt sé: Is gá sampla a ghlacadh ó dhaoine cosúil leatsa,
  Tá na trodaithe ag cruthú eochracha na ndoirse chuig Eden!
  
  Ach cuir síos an raidhfil cróga anois,
  Tóg leat, pincers, casúr agus obair!
  Tóg bád seoil agus bád as adhmad
  Agus cruthaigh eitleán ionas go mbeidh an t-éan ag eitilt suas!
  Ach in ainneoin oll-laochra ceannródaithe agus shaighdiúirí an Airm Dhearg, thit Baku. Agus ghabh na Naitsithe an Chugais ar fad.
  Bhí an-eagla ar Stalin, agus thairg sé sos cogaidh do Hitler. Bheartaigh an Fuhrer, agus é buartha faoin bhfaisnéis go raibh SAM agus an Bhreatain ag forbairt buama adamhach agus ag sárú na Seapáine, ionsaí mór a sheoladh san Iarthar.
  Síníodh sos cogaidh. D'aontaigh an APSS gach príosúnach cogaidh a thabhairt ar ais go dtí an Tríú Reich, agus líon mór amhábhar a sholáthar saor in aisce a bhí ag teastáil ón Wehrmacht.
  D"aontaigh Hitler leis seo. Agus in earrach na bliana 1944, thosaigh ionsaitheacht mhór de na Naitsithe san Afraic. Bhí na Naitsithe, a bhí ag rialú an tuaisceart cheana féin, ag bogadh ó dheas. Agus ag an am céanna lean an cogadh fomhuirí. Sa deisceart, chuaigh na Naitsithe chun cinn go rathúil. Ag an am céanna, bhog na Naitsithe go dtí an Oirthear. Tar éis dul chun cinn a dhéanamh, ghlac siad tríd an Iaráin, agus beagnach gan frithsheasmhacht in aghaidh na hIndia. Agus ní gan rath a gabhadh críocha móra. Mar sin d"éirigh go han-mhaith leis na Naitsithe anseo.
  Agus ar an 3 Samhain, 1944, ar dháta an toghcháin uachtaránachta, tháinig na Stáit Aontaithe i dtír go tobann sa Bhreatain agus ghabh siad é. Agus bhí sé ina bogadh rathúil. Agus d'éirigh sé amach a bheith i ndáiríre cool. Agus i seachtain amháin ghabh siad í. Agus d'éirigh sé amach an-fionnuar. Ghlac umar Panther-2, a bhí armtha níos airde agus níos fearr, páirt sna cathanna freisin. Ach d'éirigh an umar Lev-2 amach a bheith níos láidre fós. Chuir Porsche, den chéad uair i dtógáil umar na Gearmáine, an t-inneall agus an tarchur i mbloc amháin agus trasna air, agus chuir sé an giarbhosca ar an inneall féin. Laghdaíodh airde an chabhail, agus bhí an turret níos lú agus níos cúinge. Mar thoradh air sin, tháinig laghdú ar mheáchan an ghluaisteáin, agus bhí an t-inneall, ar a mhalairt, níos cumhachtaí ag 1000 horsepower.
  Mar sin, bhí an umar "Lion" -2 turraing do na Breataine, agus an chuid is fearr ag an am sin.
  Bhreatain caipitlithe. Agus anois tá na Naitsithe ar athraíodh a ionad an cogadh i gcoinne na Stát Aontaithe. Bhí na Meiriceánaigh in ann a dhéanamh i dtógáil umar, ach an Pershing, a bhí níos laige ná na gluaisteáin Gearmánacha. Agus ní fhéadfadh ach "Supershing" troid a chur ar na Gearmánaigh ar bhealach éigin. Ach tá sraith "E" cumhachtach ag an Fritz cheana féin. Agus tá na fórsaí neamhionann.
  An cúigiú bliain is daichead a rith i gcathanna cabhlaigh. Rinne na Naitsithe Oibríocht Icarus. Ghlac siad seilbh ar an nGraonlainn freisin.
  Ach níl sé chomh héasca sin Meiriceá a fháil trasna an aigéin. Ach tá trúpaí Gearmánacha ag baint úsáide as fomhuireáin faoi thiomáint sárocsaíd hidrigine. Atá an-tapa, múnlaithe cosúil le iasc domhainfharraige, agus literally cnag na Meiriceánaigh amach chun farraige. Agus seo, ar ndóigh, ní péint na Stáit Aontaithe. Agus tá cuid de na trúpaí Gearmánacha comhchruinnithe san Airgintín agus sa Bhrasaíl. Agus as sin thosaigh siad ag crawl ó thuaidh. Agus tá sé an-fionnuar. Tá na Naitsithe i mbun Stáit Aontaithe Mheiriceá. Tá umair nua an tsraith "E" an-láidir agus dodhéanta déileáil leo. Fuair umar nua an tsraith E-50, a mheáchan seasca is cúig tonna, armúr tosaigh 250 mm tiubh faoi fhánaí, agus taobhanna 170 mm tiubh, le fánaí móra freisin. Agus gunna 88-mm le 100 EL a scriosann umair Mheiriceá gan an fhadhb is lú.
  Tá na Naitsithe ag scrios SAM. Agus faoi fhómhar na bliana 1946, bhí Ceanada ar fad gafa acu. Agus sa titim, gabhadh Meicsiceo freisin. Agus thosaigh na Stáit Aontaithe ag scaoll. Agus i ngeimhreadh na séú bliana daichead agus daichead a seacht do gabhadh cheana Alasca agus an tríú cuid de chríoch Mheiriceá. Is é an t-Earrach an chéim chinniúnach maidir le deireadh a chur leis na Meiriceánaigh.
  Píolótach an-rathúil a bhí i Marseille. Agus anois, tar éis an tríú míle aerárthach a ísliú, bronnadh an Réalt Diamant de Chrois Ridirí na Croise Iarainn air le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Sa Tríú Reich, cheadaigh siad freisin an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, dóibh siúd a shroicheann míle aerárthach downed, nó an líon céanna umar briste.
  I gCrois an Ridire seo ba cheart céad diamaint ar a laghad a bheith ceangailte, agus ba mhó é ná Crosaí Ridirí eile. Mar sin ní hamháin go raibh an dámhachtain onórach, ach freisin costasach.
  Albina agus Alvina ag eitilt ar fud an spéir. Scaoileann siad a n-eitleáin Yankee agus canann siad trína bhfiacla:
  - Cailíní álainn,
  Cairde iontacha...
  Daoine iontacha a bheadh ann -
  Agus ciceanna iontacha!
  Dhírigh Albina an gunna aerárthaigh le cabhair óna bharraicíní lom, thumped an Meiriceánach agus squeaked:
  - Soilse na súl cheerful!
  Agus winked ag a páirtí. Ghearr sí as a comhghleacaí. Bhris sí an namhaid ina phíosaí ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ar son an chumannachais agus ár mbuanna glórmhara!
  Chóirigh Albina a páirtí, ag lámhach an eitleáin Yankee:
  - Do chumannachas Aryan!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Agus fuair siad an séú céim de Chrois an Ridire, tar éis breis agus míle aerárthach a chur síos.
  Agus nuair a scaoil Marseille ceithre mhíle aerárthach eile síos, fuair Réalt Diaimeant Chrois an Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, agus fuair sé claimhte agus diamaint. Rith na Meiriceánaigh literally uaidh.
  Idir an dá linn, lean an cogadh ar aghaidh. Ba léir go raibh na Meiriceánaigh ag cailleadh go dtí an namhaid is fearr sa teicneolaíocht agus oiliúint, agus fiú ag baint úsáide as rannáin eachtracha.
  Ní fhéadfadh ach "Supershing" dul isteach sa Ghearmáin E-50 isteach sa taobh. Is é an leas a bhaint as gunna agus caliber de 90 mm agus fad bairille de 73 EL. Ach ar an láimh eile, níl an ráta dóiteáin ach ceithre bhabhta in aghaidh an nóiméid i gcomparáid le dhá cheann déag don E-50 Gearmánach, agus tá an meáchan caoga tonna ró-mhór le haghaidh inneall 500 each-chumhacht. Sea, agus níl an armúr leordhóthanach. I forehead phríomh-mastodon na Gearmáine, níor bhris na Meiriceánaigh tríd fós. Agus bhí E-75 ag an Fritz freisin le gunna caliber 128 mm agus tiús armúr taobh 210 mm faoi fhánaí, le cosaint níos fearr fós agus inneall 1500 each-chumhacht.
  Mar sin ón tús, bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Ní fhéadfadh ach an t-umar T-93, arb é is cruinne é gunna féinghluaiste ar mheáchan nócha a trí tonna, le tiús armúr tosaigh 305 mm agus gunna 155 mm, dul i ngleic leis na maistíní Gearmánacha ceann ar aghaidh.
  Ach ní raibh tábhacht le feidhmíocht tiomána an ghunna féinghluaiste seo, mar a bhí ráta na tine. Agus scrios na Gearmánaigh é le haerárthaí.
  Mar sin ní raibh na Meiriceánaigh ina n-iomláine ag déanamh go maith, agus bhí siad ag dul amú gan dóchas.
  Agus tháinig trúpaí na Gearmáine níos gaire agus níos gaire do Nua-Eabhrac agus Washington.
  Phléadáil Truman le Hitler ar son na síochána.
  Ach níor theastaigh ón Fuhrer ach géilleadh iomlán gan aon choinníollacha. Bhí Washington timpeallaithe. Agus chuir na Naitsithe tús le ionsaí ar chaipiteal SAM.
  Bronnadh gradam speisialta ar Marseille as cúig mhíle aerárthach thíos: Réalta Mhór Dhiamaint Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus tá sé fionnuar.
  Throid criú umar Gerda le haghaidh níos gile amárach. Agus bhuaigh sé gan aon fhadhbanna.
  Thosaigh an cailín fiú ag lámhach ní hamháin lena toes lom, ach freisin le siní scarlet a breasts. Agus chabhraigh sé go leor.
  Bhris Charlotte freisin trína siní ruby a bhrú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus chirping:
  - Is mór an cumannachas nach iasc é, ach míol mór!
  Thug Christina, ag lasadh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, faoi deara:
  - Agus táimid Beidh Gearmánaigh a thógáil ar an mó de Cumannachas!
  D'eisigh Magda, ag lámhach clúidín corcairdhearg ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - An cumannachas is gile! Ach ní suas, céim síos!
  Gerda ag pointeáil an gunna agus a bharraicíní loma, agus ag casadh an howitzer Meiriceánach le lámhaigh dea-dírithe, dheimhnigh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis titim Washington, tháinig Meiriceá capitulated go luath. Agus tharla sé ar 4 Iúil, 1947.
  Ansin bhrúigh na Naitsithe an tSeapáin, agus ar 15 Bealtaine, 1957 rinne siad ionsaí ar an USSR, is iad seo na Naitsithe. Súil amháin, do Alisa Selezneva!
  Agus anois téann foireann Alice isteach i gcath cinntitheach freisin. Alisa Selezneva í féin agus a beirt chairde agus beirt chairde. Sheol siad ionsaí ar áit chónaithe Adolf Hitler ar 22 Meitheamh 1957 .
  Chaill Alice grenade díothaithe lena cos lom. Strac sí na Naitsithe agus scairt sí:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus bhuail sí na Naitsithe le blaster.
  Scaoil Aleksey Teterev an namhaid le gunnaí gatha agus squeals:
  - Beidh sé ár bua.
  Agus tá umar na Gearmáine leáite go litriúil. Agus scaoileann na buachaillí tintreach óna súile.
  Tá Natasha Belaya ag lámhaigh ar an namhaid freisin. Agus ag an am céanna, gan a thuilleadh moille, tá a cosa lom ag caitheamh, le neart meáchain ollmhór, grenade marfach.
  Screadann an cailín:
  - Glóir dár n-éachtaí!
  Arkasha Sapozhkov freisin ar an ionsaí. Tá an buachaill lán de sceitimíní. Ós rud é gur ceadaíodh an abomination seo i ndomhan comhthreomhar, ciallaíonn sé gur gá é a cheartú.
  Bhuail an trodaire óg amach le gunna léasair agus dúirt:
  - Chun an ghlóir na smaointe an tírghrá!
  Tá Masha Belaya te freisin i gcath. Scaoil an cailín sruth de phulsáir agus boilgeoga dóiteáin ag cooing:
  - Bás a fhaisisteachaigh!
  Agus a bharraicíní lom, chaith sí piseanna díothaithe freisin.
  Scaip an cúigear ag baint úsáide as a gcumas san ionsaí in aghaidh na cathrach ar fad a thóg Versailles do Hitler.
  Agus gearrann siad, mar shampla, umar cumhachtach ón tsraith E-800 de chomhréireanna ollmhóra. Agus ansin thosaigh siad ag scrios meaisíní pirimideacha le trunks cumhachtacha. Ghníomhaigh baill den chúigear sa chomhrac. Agus an-cróga.
  Bhain Aleksey Sapozhkov úsáid as réimse fórsa a léirigh sliogáin agus buamaí an Wehrmacht, agus a phléasc le léas pairilis. Agus thit na mílte faisisteach, mais umar agus eitleán.
  Ghlan Natasha, ag tabhairt amach:
  - Creideann gach duine i bua fervently!
  Dúirt Alexey Teterev:
  - Agus tá aon mhuir agam, tá an fharraige glúine-domhain! Agus is féidir liom a láimhseáil aon sléibhte!
  
  D"aontaigh Mashka Belaya leis seo:
  - Go deimhin, ar an ghualainn!
  D'fhéach an cailín ar bhealach comhraic, go háirithe nuair a bhuail sí na faisisteach le sruth díothaithe. Agus anois tá a bhfoireann ag fáil níos gaire agus níos gaire don phálás ina bhfuil Hitler.
  Agus cad má tá umair pirimideacha agus cumhacht faisisteach eile ar a mbealach?
  Tá roinnt carranna Gearmánacha chomh mór sin go bhfuil siad cosúil le fíorphirimid na hÉigipte. Ach ní féidir leo cur i gcoinne léas léasair.
  Agus seo iad na Naitsithe agus bain úsáid as dioscaí. Ach tá siad dosháraithe ó sliogáin agus urchair, agus sách lag i gcoinne hipearléasair!
  Tá Alice ar an ionsaí, agus arís caitear a barraicíní loma amach, rud an-mharfach. Screadann an cailín:
  - Tá an álainn i bhfad ar shiúl, tá tú cruálach do na Naitsithe,
  Tá tú crua ar na Naitsithe, Alice luachra mar umar!
  Agus an fhuil ag sileadh i sruth, tá tú cruálach do na Naitsithe,
  Tá tú cruálach do na Naitsithe! Buaileann Alice le nicil!
  Lyoshka Teterev, ionsaí, freisin squeals agus growls. Tá an buachaill ag lasadh as léasair chumhachtach, ag gearradh na Naitsithe i rannáin, agus ag canadh:
  - Is foirfeacht tú féin, is foirfeacht tú féin,
  Ó aoibh gháire go comhartha, thar moladh!
  Agus Natasha Belaya ag lámhach go cruinn ar na Naitsithe, agus í ag stealladh sruthanna an bháis le méara loma de chosa cailíneacha, piocadh ionsaitheach:
  - Ó, a bheannacht, fios a bheith agat gur foirfeacht mé,
  Bíodh a fhios agam go bhfuil mé foirfe! Bíodh a fhios agam go bhfuil mé foirfe!
  Arkasha, lámhaigh le hastaír easghluaiseachta, agus ag tabhairt na Naitsithe go sonrach ar na adharca, hiss:
  - Stalin, tá tú comrade Stalin.
  Mar is gnáth, tá an laoch ar rolla!
  Sheinn Masha Belaya, agus í ag lámhach na Naitsithe:
  Spreag sé sinn in amanna deacra,
  Tar éis an uacht a dhéanamh cruach níos láidre ...
  Shábháil an domhan ó na plá
  A chara Stalin!
  Agus sheol an cailín búmarang millteach lena bharraicíní loma. Agus d'iompaigh umar ollmhór pirimid-chruthach de thrí mhíle tonna.
  Alice, lámhaigh ar na Naitsithe, buzzed:
  - I go leor íomhánna, bearta,
  I cruinne gan teorainn ...
  D'oscail tú an cosán ceart dúinn -
  Ag sonrú go deo é!
  Agus chaith a cosa lom arís go han-oiriúnach bronntanas an bháis marfach. An cailín brúite na fascists agus an-fuinniúil.
  Alexey Teterev, ag troid leis na Naitsithe, ag canadh:
  - claíomh plasma,
  Ba mhaith leis thú a ghearradh...
  A dhó cosúil le tine ifreann
  Bhíoma léasair...
  Chuir Natasha Belaya, lámhaigh ar na Naitsithe, agus a gcuid gluaisteán ar neamh agus ar domhan go púdar, tweet ag tacú leis:
  Ach ní dóigh leat
  Conas a shábháil ar do shaol
  Dílis a ghrá
  Go maire tú go deireadh!
  Agus le toes lom, amhail is dá mba ag caitheamh bronntanas báis iomlán. Agus tá sé i ndáiríre, i ndáiríre deadly. Agus scrios an oiread sin ar na Naitsithe.
  Arkasha Teterev, dó biotáillí olc donn, tháinig níos gaire agus níos gaire do Hitler. Buachaill ionsaitheach, canadh:
  - I bua na smaointe neamhbhásmhaireachta an chumannachais ....
  Agus tá na Naitsithe ag fánaíocht.
  Dheimhnigh Masha Belaya, ag lámhaigh cruinn agus ag leagadh na Naitsithe amach:
  - Feicimid an todhchaí, ár dtír!
  Agus chaith a bharraicíní loma piseanna báis.
  Alice, ag brú na sluaite faisisteach, agus ag baint úsáide as airm mhíleata ón todhchaí i bhfad i gcéin, squeaked:
  - Agus comhartha dearg, ár nAthair!
  Alexei Teterev, ag leagadh na Naitsithe, agus ag bualadh orthu mar choiníní, roared ag barr a scamhóga:
  - Beidh muid i gcónaí selflessly dílis!
  Tá Natasha Belaya i ionsaí fiáin arís, ag lasadh tagann na Tríú Reich a ghlac beagnach an domhan ar fad. Tá an-trealamh teicniúil ag an gcailín agus ní féidir leis na Naitsithe cur ina gcoinne.
  Anseo chaith sí bronntanas díothaithe lena bharraicíní loma. Loisg sí go leor faisisteach agus choed:
  - Glóir don Rúis Mhór!
  Agus arís tá an cailín ar an maslach.
  Shéid Arkady Sapozhkov sruth díothaithe. Scrios a lán de na saighdiúirí Naitsíoch. Scaip sé iad, ag cuimilt as a chéile iad, agus ag briseadh a lámha agus a gcosa. Agus stróicthe túir na n-umar.
  Chlaon an buachaill beag:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Séideann Masha Belaya cinnirí na Naitsithe in ionsaí fiáin, buaileann sí go leor trealaimh amach agus roars:
  - Chun an greatness an phláinéid!
  Agus tá toes lom an chailín ag seoladh rud éigin fíor agus thar a bheith marfach.
  Tá Alice ar an ionsaí agus cailín chomh ionsaitheach agus atá ag troid. Tá gach duine gearrtha síos go maith. Agus tógann aghaidheanna agus yells. Agus ghlac agus thit díon an pháláis ag Hitler.
  Bhí aoi ón todhchaí ag caoineadh:
  - Don chumannachas is láidre ar domhan!
  Agus seolfar toes loma Alice arís rud chomh millteach sin go dtosaíonn na Naitsithe ag scaipeadh. Agus glacfaidh Alice féin é agus canfaidh:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Beidh an ghrian ag taitneamh,
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Thacaigh Lyoshka Teterev leis na cailíní trí shruth marfach scriosta a sheoladh.
  Bhí an buachaill i paisean fiáin, cosúil le Beast. D'ionsaigh sé an namhaid go dian agus d'éirigh sé as:
  - Glóir do thír na Sóivéide!
  Agus bhuail sé na Naitsithe mar go raibh siad chops.
  Tá Natasha Belaya ar an ionsaí freisin. Scriosann sé an Fritz sa paisean is fiáin. Agus gearrann sé garda pearsanta an Fuhrer. A leithéid de cailín iontach. Agus a chomhrac - scartálann na Naitsithe go críochnúil.
  Agus scaipeann a bharraicíní loma bronntanais dhúnmharfacha an bháis.
  Tá Natasha ag caoineadh:
  - In ainm an smaoineamh!
  Gníomhaíonn Arkasha Sapozhkov go han-ionsaitheach freisin. Agus shoots, leá Himmler.
  Ansin roar an buachaill:
  - Ar ár mór agus bua!
  Gníomhaíonn Mashka Belaya ar bhealach comhraic freisin. Agus scriosann sé na Naitsithe go bunúsach níos mó ná go caipitiúil. Agus a léasaí léasair, chomh comhraiceach sin nach féidir leis na Naitsithe éalú uaithi. Is áilleacht thar a bheith corraitheach í Masha Belaya.
  Agus a bharraicíní loma, caitheann sé bronntanas dúnmharaithe báis agus squeaks:
  - Chun cumannachas nua!
  Scaoil Alice, agus í ag bualadh ar a naimhde, a cuid fiacla agus squeaks ag barr a scamhóga, ag scaoileadh spréach óna súile:
  
  Tá gach rud nua sa chumannachas!
  Agus ar deireadh thimpeallaigh siad Hitler. Agus a bharraicíní loma, bhrúigh an cailín uibheacha an Fhuhrer, agus d"éirigh sé i bpian:
  - tugaim suas!
  Chuir na cúig cinn láithreach iachall ar an bpríomh-faisisteach stop a chur leis an ionsaí ar an APSS agus trúpaí a tharraingt siar ó chríoch na Rúise. D'aontaigh an Fuhrer scanraithe leis seo.
  Thit an Tríú Reich as a chéile ansin, agus thosaigh easaontais mhóra idir ceannairí an stáit fhaisisteach.
  Agus tugadh Hitler go Moscó. Cuireadh ar a thriail é ansin agus ar 7 Samhain, 1957, crochadh faisisteach uimhir a haon ar an gCearnóg Dhearg. Seo deireadh Hitler, agus maith thú Alice!
  Agus bhí an domhan ar fad saor ó fhaisisteachas ag an am céanna, agus ghlac an APSS an domhan ar fad, faoi cheannas nua Voznesensky!
  Glóir don chumannachas agus don APSS!
  
  
  Seans gan choinne
  Ba cheart go mbeadh Cath Midway buaite ag an tSeapáin, le seans nócha faoin gcéad, agus bhuaigh sí é. Agus ansin ghabh siad trúpaí Impireacht na gréine ag ardú agus oileánra na haváíais, ag ruaig ar na Meiriceánaigh agus ag glacadh smacht ar bhonn Chuan Peiriú.
  Bhuel, ansin ghlac na Seapánaigh agus d'ionsaigh an India, ag bagairt freisin smacht a fháil uirthi. Ghlac agus d'aistrigh na Breataine, faoi eagla, cuid de na trúpaí ón Éigipt, ag tréigean Oibríocht Tóirse. Agus bhí an Afraic ciúin. Ar an taobh thoir, chuaigh sé ar aghaidh, mar atá i bhfíor-stair. Buaileadh na Gearmánaigh ag Stalingrad agus thit a dtosach. Ach go déanach i mí Feabhra agus go luath i mí an Mhárta, rinne Mainstein frith-ionsaí. I gcomparáid leis an bhfíor-stair, bhí roinnt rannáin eile ag na Gearmánaigh. Ós rud é nach raibh Hitler trúpaí a aistriú go dtí an Afraic. Tríocha Tíogair úrnua san áireamh.
  Bhí suaimhneas san Afraic. Níor tháinig na Breataine chun cinn, níor tháinig na Meiriceánaigh, a bhuaileadh san Aigéan Ciúin, i Maracó. Agus baineadh úsáid as roinnt rannáin a d'aistrigh Hitler i bhfíor-stair go dtí an mór-roinn dhubh i bhfrith-ionsaí ar an bhfronta thoir. Agus san eitlíocht bhí baint ag fórsaí níos mó fós. Mar sin ní raibh aon ghá le caitheamh ar an Afraic.
  Agus mar thoradh air sin, rinneadh damáiste níos mó ar na trúpaí Sóivéadacha, agus bhí na Gearmánaigh in ann ní hamháin Kharkov, Belgorod, ach freisin Kursk a athghabháil, ag gearradh amach an stua láithreach. Agus bhí caillteanais an Airm Dearg an-ard.
  Lasmuigh den bhóthar, áfach, cuireadh an troid ar fionraí. Agus ansin bhí lull - an dá thaobh neart carntha. D'fhógair na Gearmánaigh cogadh iomlán i mí Feabhra agus mhéadaigh siad táirgeadh arm. Bhí siad ag súil go nglacfadh siad barr feabhais theicniúil. Bailithe agus fórsaí, agus an tArm Dearg. Agus san Afraic bhí sé chomh socair sin gur shocraigh Hitler an ceannasaí iontach Rommel a aistriú chuig an bhfronta thoir. Más rud é, go ginearálta, socraíodh cinniúint an chogaidh. Ina theannta sin, lean na Meiriceánaigh agus na Breataine ag fulaingt defeat tar éis defeat ón tSeapáin san Aigéan Ciúin. Agus ní raibh siad suas go dtí an Eoraip. Tháinig deireadh le buamáil an Tríú Reich go praiticiúil, rud a d'fhág gur féidir táirgeadh umar agus aerárthach a mhéadú i bhfad níos suntasaí ná mar a bhí i bhfíor-stair. Mar sin tá na Naitsithe láidir. Agus fiú an-láidir.
  Ba é ceann de na umair nua, chomh maith leis na "Tigers" agus "Panthers", an "Lion". Tá an meaisín seo cosúil i gcruth leis an "Panther" agus "Tiger" -2. Bhí Hitler ag iarraidh na tancanna is déanaí a úsáid sa chath.
  Cé, ar ndóigh, bhí an cheist maidir le cá háit le ionsaí. Bhí an Fuehrer fós ag iarraidh seans a fháil dó féin sa Chugais. Dúirt roinnt ginearálta gur chóir Moscó a ghlacadh ar dtús. Bhí smaoineamh agus an storming Leningrad. Sa deireadh, ba é an dearcadh a bhí i réim chun dul ar aghaidh go Voronezh agus dul ar aghaidh feadh an Volga go Stalingrad ó thuaidh. Agus ó thaobh an Leithinis Taman, briseadh tríd go dtí an chathair seo ar an Volga ó dheas, ag bogadh i dtreonna inréimneach.
  Is é sin, bhí an Fuhrer ag iarraidh díoltas a fháil. Na Naitsithe, ní amú a gcuid fórsaí san oirthear, áit a froze an cogadh, chomh maith le scaoileadh níos lú fomhuirí agus, cé go reo an clár diúracán FAA, méadú suntasach ar an táirgeadh umar agus aerárthach.
  Mhéadaigh táirgeadh an mheaisín Focke-Wulf go háirithe go tapa. Ní hamháin go raibh sí ina trodaire, ach d'fhéadfadh sí suas le 1800 cileagram buamaí a iompar, ag imirt ról buamadóir tosaigh, agus a bhuíochas le armúr agus airm chumhachtach, d'fhéadfadh sí a bheith ina aerárthach ionsaithe freisin. Mar sin bhí a fhios ag an Fritz cad a bhí ar siúl acu. Chuaigh an ME-309, trodaire níos tapúla agus armtha níos fearr, isteach sa tsraith freisin. Chomh maith le Yu-288, a d'fhéadfadh suas le sé tonna de buamaí a iompar.
  Thóg sé go leor ama chun cineálacha nua arm a scaoileadh, agus cuireadh an t-ionsaí ar athló arís agus arís eile. Ina theannta sin, bhí Hitler féin ag iarraidh an "Tíogair" -2 a thástáil i gcathanna agus an "Maus".
  Ach is é an rud is tábhachtaí ná nach bhfuil an Fritz tar éis an Afraic a thréigean go fóill. Ceapadh Von Bock ina cheannasaí ann. Agus fuarthas treisithe tromchúiseacha gan choinne.
  Bhíothas ag súil go mbeadh an bua ag an Fuhrer san Afraic, agus ansin dul i mbun an fhronta thoir. Agus fós gan choinne agus ar ais Rommel. Tar éis na trúpaí a bhí ag ullmhú chun ionsaí ar Leithinis Taman a aistriú go dtí an Éigipt.
  Tá seacht n-Aoine sa tseachtain cheana féin.
  Agus ar 5 Iúil, thosaigh ionsaitheacht mhór na Naitsithe san Éigipt. Ghlac an t-ochtú arm Iodálach páirt ann freisin, a athlánaíodh agus a athchóiriú tar éis an defeat sa Rúis.
  Mar thoradh air sin, d'fhulaing an Bhreatain defeat ollmhór. Sheach Rommel a cosaintí sa bhfásach agus bhris tríd go dtí an Níle. Agus chuir na Naitsithe bac ar Chanáil Suez.
  Míníodh rath an Fritz ar an bhfíric gur éirigh leo barr uimhriúil a chruthú. Agus freisin ar an bhfíric go raibh an "Panther" agus "Tíogair", ag an am sin ní raibh aon umair comhionann suas.
  D'fhan an tArm Dearg freisin de thuras na huaire. Ach thit foighne Stalin, agus an 1 Lúnasa, sheol trúpaí Sóivéadacha mór-ionsaitheacht i dtreo Oryol-Kursk-Belgorod. Bhí troid fíochmhar ann.
  Tar éis an bua san Éigipt, d'aistrigh Hitler trúpaí isteach san Iaráic agus ghabh sé é le tacaíocht ó na hArabaigh, in éineacht le Cuáit.
  Chinn Stalin cuid de na trúpaí a chaitheamh isteach san Iaráic, ach spreag sé an Tuirc dul isteach sa chogadh. D'oscail trúpaí Ottoman an dara tosaigh agus thrasnaigh siad an tArm Dearg.
  Bhí na Gearmánaigh in ann ionsaithe na dtrúpaí Sóivéadacha a dhíbirt. Léirigh "Panther" a chuid cáilíochtaí troid is fearr i gcosaint. Agus buille dona as ionsaithe an Airm Dearg.
  Dhaingnigh na Gearmánaigh iad féin san Iaráic agus i gCuáit freisin trí rochtain a fháil ar ola. Tá fómhar domhain tagtha. Bhí na Naitsithe ag brath ar chosaint. Seoladh an Panther-2 nua isteach sa tsraith. Armtha le gunna 88mm, agus níos armúrtha, mheá sé caoga a trí tonna, ach bhí sé seo fritháirithe ag inneall níos cumhachtaí 900 horsepower. Bhí an "Panther" -2 seo ina mheaisín an-chontúirteach. Shroich a armúr tosaigh den túr 150 mm, agus an chabhail 120 mm ar uillinn claonta 45 céim. Agus bhí an chosaint tosaigh an-mhaith, inchomparáide leis an "Tíogair" -2, agus bhí tiús an armúr taobh 60 mm faoi na fánaí. Atá sásúil go ginearálta.
  Choinnigh Hitler cosaint daingean ar an bhfronta thoir. Bhí an líne tosaigh sách réidh agus ba dheacair don Arm Dearg briseadh tríd. Agus i gcúrsaí faisnéise, go ginearálta, bhí an obair bunaithe go maith. Ina theannta sin, rinne na Gearmánaigh buille faoi thuairim go ginearálta faoi smaoineamh Stalin. Agus bhuail sé go stubbornly ar an bpointe céanna, arís ag iarraidh a dislodge na trúpaí Gearmánacha ó Kursk agus Orel.
  Léirigh troid san aer gur trodaire maith é an ME-309, agus ligeann a airm chumhachtacha duit meaisín Sóivéadach a lámhach ón gcéad ghlao.
  I rith an gheimhridh, níor baineadh aon rud suntasach amach - d'éirigh leis an Fritz gach ionsaí Sóivéadach.
  I 1944, fuair an USSR umair nua T-34-85 agus IS-2. Ach níor éirigh go han-mhaith leis an dara ceann, agus bhí feabhsú ag teastáil, agus ba é an pointe lag barr an túir. Bhí lochtanna ag T-34-85 freisin. D'éirigh a turret níos mó agus níos éasca a bhuail, agus laghdaíodh líon na sliogáin san ualach lón lámhaigh.
  Níos tábhachtaí fós, d'éirigh leis na Gearmánaigh olltáirgeadh an Panther-2 agus an tsamhail feabhsaithe Tíogair-2 a bhunú le hinneall míle each-chumhacht. Ach anseo
  D'ordaigh an Fuhrer go gcuirfí tús leis an ionsaí ag deireadh mhí na Bealtaine. Agus i dtreo Voronezh, agus an treo Taman, agus ón Tuirc.
  Ach léirigh cathanna fíochmhar go raibh an tArm Dearg go mór in ann é féin a neartú, agus go raibh sé an-deacair briseadh trína chosaintí. Thairis sin, ní raibh na Luiche, ró-mhór agus trom, cosúil leis an umar Lion, údar iad féin. Go ginearálta chuir Stalin cosc ar fhorbairt umair níos troime ná daichead a seacht tonna. Cé gur mheáchan an "Panther" Gearmánach -2, a tháinig chun bheith mar an umar is mó i dtéarmaí táirgeadh sraitheach, caoga trí tonna.
  Agus ar ndóigh brú na trúpaí Sóivéadach Fritz go críochnúil. Mar sin féin, bhí siad in ann a ding isteach i suímh in áiteanna. Go háirithe i dtreo Voronezh.
  Ba é an rud is mó a bhí ag an Fritz, ar ndóigh, gluaisteáin láidre. Go háirithe, faoi mhí an Mheithimh 1944, bhí níos mó ná míle ME-262s ag troid cheana féin ar an taobh Sóivéadach-Gearmáinis. Ní dona agus bhí modhnú níos forbartha ar an Focke-Wulf - TA-152, léirigh sé a éifeachtacht.
  Shroich na Naitsithe Voronezh, ar chostas caillteanais ollmhóra, ach stop siad.
  Tá na troideanna an-fuilteach. Bhí trúpaí na Tuirce timpeallaithe Yerevan, ach ní raibh siad in ann é a ghlacadh. San fhómhar, chuaigh na Naitsithe chun cinn go mall feadh an Don. Agus bhris siad trí chosaint fórsa ollmhór. Mar sin féin, faoi dheireadh mhí na Samhna, d'éirigh le trúpaí Sóivéadacha cúlú thar an Don. Cuid den chríoch caillte. Agus bhí siad brúite go mór.
  Na buamadóirí nua scaird Arado stróicthe go litriúil as a chéile an tArm Dearg. Agus bhuamáil siad go gníomhach.
  Sa gheimhreadh, bhí na Gearmánaigh ar an gcosaint. I mí Eanáir, repulsed siad an ionsaitheacha na trúpaí Sóivéadach. Thosaigh an cúigiú bliain is daichead le sceir agus leis na cathanna aeir agus mais.
  San aer, níos mó agus níos mó a urghabh na Gearmánaigh an tionscnamh. Bhí modhnú níos airde ar an ME-262 X le feiceáil, rud a d'fhorbair luas os cionn 1100 ciliméadar in aghaidh na huaire. Agus cúig gunnaí aeir. Agus sciatháin scuabtha. Agus opponents brúite níos fearr. Agus buaigh XE-162 gach duine. Chomh maith leis sin Trodaire an-maneuverable agus éadrom.
  I mí na Bealtaine 1945, d'úsáid na Gearmánaigh na tancanna nua E-sraith, go háirithe an gunna féinghluaiste E-25 uafásach, agus chruthaigh an E-50 go pras. Ní raibh an umar deiridh foirfe fós. Bhí a armúr chomh tiubh leis an "Tíogair" -2, ach le fánaí níos mó, tá an túr níos lú agus níos cúinge, tá an chabhail níos ísle, agus tá an undercarriage níos éadroime agus níos passable. Innill de 1200 horsepower. Agus tá an gunna 88 mm ar fad le bairille de 100 EL, agus dhá shots déag in aghaidh an nóiméid.
  Fuair an umar seo, mar gheall ar an bhfíric go raibh an t-inneall suite mar aon leis an tarchur, coigilteas ar airde an chabhail, mar gheall ar an gcromán. Agus tá an giarbhosca suite go díreach ar an mótar. Ba é meáchan an umar caoga tonna, agus d'éirigh sé an-soghluaiste agus compordach le haghaidh comhraic. Agus tá a armúr tosaigh go hiomlán dosheachanta, le haghaidh beagnach gach gunnaí. Ba é uillinn claonta an chabhail ón gcothromán ná 40 céim, agus ba é uillinn claonta forehead an túir le tiús 185 milliméadar ná caoga céim.
  Mar sin ní raibh na gunnaí Sóivéadacha in ann dul isteach sa mhullach. Ba umar cinn maith é an E-50. Bhí na gunnaí féintiomáinte E-25 níos foirfe fós, le hinneall an-chumhachtach de 900 each-chumhacht, ag meáchan sé tonna fiche.
  Bhí sí láidir sa cinn, agus go leor Tenacious.
  Sa Chugais, bhí na Gearmánaigh in ann cinn a bhaint amach. True, ní fhéadfaí Stalingrad a ghlacadh láithreach. Ach ansin, timpeallaithe na Gearmánaigh Grozny, agus Ordzhonikidze. Agus faoi Lúnasa 1945 bhí siad in ann briseadh go dtí an Mhuir Chaisp. Agus rinne siad go han-dona é.
  Anchúinse Stalin amach, ach ní raibh sé in ann stop a chur leis na Naitsithe. Bhí sé buailte mar kitten.
  Ba mhór an turraing don Arm Dearg é umar nua Gearmánach E-75 mar gheall ar a chosaint láidir ó gach taobh.
  I mí Mheán Fómhair, sheol na Naitsithe ionsaí ar an Volga Delta agus ionsaí ar Astrakhan.
  An troid dragged ar ... Sa gheimhreadh, a gabhadh na Gearmánaigh beagnach an Chugais ar fad. Tar éis cur isteach ar sholáthar lón lámhaigh, níorbh fhéidir leis an Arm Dearg sa réigiún seo a choinneáil amach ar feadh i bhfad.
  I mí an Mhárta 1946, ba é Yerevan an ceann deireanach a thit. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina bogadh bua.
  Bhí an USSR lag doomed. Agus tá an tSeapáin chun tosaigh fós ar an Aigéan Ciúin agus i gcoinne na Breataine agus na Meiriceánaigh.
  D"fhonn am a cheannach, thairg Stalin sos cogaidh do Hitler ar feadh trí bliana. Agus ar théarmaí an-fhabhrach don Tríú Reich. Na príosúnaigh chogaidh go léir a thabhairt ar ais gan aon choinníollacha. Agus cúiteamh a íoc: bia agus amhábhair, go háirithe cadás - tá Lár na hÁise fós faoi smacht an APSS.
  D"éiligh Hitler ór agus soláthairtí báicsít freisin. Agus freisin chun cuid de na meaisíní is nuaí agus is nua-aimseartha le haghaidh táirgeadh arm a bhrath.
  D'aontaigh Stalin leis seo, ar mian leis am a fháil ar aon chostas.
  Tháinig an tsíocháin i mBealtaine 1946...
  Agus thosaigh na Gearmánaigh, ar ndóigh, ag troid san Iarthar. An chéad ionsaitheacha san Afraic, d'éirigh go maith leis. Agus an cath aeir do Shasana.
  Anseo, bhí aerárthaí scaird ar an maslach. Agus buamáil sí agus buamáil. Agus freisin dioscaí cumhachtacha a leag síos na Breataine agus na Meiriceánaigh.
  Tá Meiriceánaigh á mbrú suas.
  Agus anois, i mí na Nollag 1946, tháinig na Naitsithe i dtír sa Bhreatain. Agus thosaigh siad ar a ghabháil.
  Ní raibh aon duine ag súil go gcinnfeadh Hitler teacht i dtír sa gheimhreadh. Agus ghlac sé an baol.
  Agus fuair sé an bua. I díreach dhá sheachtain. Thit an Bhreatain agus theith Churchill go Ceanada.
  Tá an bhliain 1947 tagtha. Ghabh na Gearmánaigh an Íoslainn cheana féin i mí Feabhra. Agus bhí Oibríocht Icarus rathúil. Agus seo chugainn na gabhálacha ó gach cearn.
  Bhí na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ag dul chun cinn ar Mheiriceá anois. Ón Airgintín, an Bhrasaíl, Veiniséala, agus Panama eile. Leis an dul chun cinn agus trí Ceanada, leis an tuirlingthe. Agus tá an cur chun cinn an-rathúil.
  Ach chuir an stráice cumarsáide isteach ar an soláthar. Mar sin sa bhliain 1947, níor ghlac na Gearmánaigh agus na Seapánaigh ach Meiriceá Laidineach agus chuaigh siad isteach trí Mheicsiceo go réigiúin theas na Stát Aontaithe, agus trí Cheanada isteach i réigiúin thuaidh Mheiriceá.
  Agus d'iompaigh an troid sna Stáit Aontaithe i gcumhacht iomlán.
  Tá an bhliain 1948 tagtha. Bhain na Gearmánaigh go leor amach trí Mheiriceá a phionnadh in éineacht leis na Seapánaigh. Agus chuaigh siad chun cinn le cathanna ...
  Bhí na Meiriceánaigh níos lú ná na Naitsithe maidir le cáilíocht agus cainníocht na dtrúpaí. Agus ní raibh aon bhealach chun seasamh in aghaidh an Wehrmacht. Chaith na Naitsithe cathanna agus blacks, agus hArabaigh agus Indians. Thug na Seapánaigh a gcuid fórsaí chun iompar freisin.
  Na Meiriceánaigh géilleadh go mall ach surely ... Ach faoi dheireadh Mheán Fómhair 1948, na Gearmánaigh stormed Nua-Eabhrac agus Washington.
  Agus ar 9 Samhain, 1948, capitil na Stáit Aontaithe. Agus tháinig deireadh leis an gcéad chuid den Dara Cogadh Domhanda.
  Cheannaigh Stalin am. Fuair an USSR umair T-54 agus IS-4. Ní dheachaigh an umar IS-7 isteach i dtáirgeadh mar gheall ar a chostas ard. Forbraíodh agus meaisíní MIG-15 agus mar sin de.
  Ach nach bhfuil sé seo go leor ... Hitler i 1949 d'fhéadfadh a sheoladh ionsaitheacha i gcoinne an USSR i rith an tsamhraidh, ach d'aontaigh a leathnú an sos cogaidh. Ach ar ndóigh, mar mhalairt ar ómós an-trom a d'aontaigh an APSS a íoc.
  Cé gur chríochnaigh na Gearmánaigh agus na Seapánaigh an domhan trí na tíortha eile a ghabháil, bhí Stalin ag iarraidh sár-arm a chruthú. Ach theip ar an iarracht buama adamhach a chruthú.
  Fuair Stalin bás ar 5 Márta, 1953. Tháinig Beria i gcomharbacht air. Murab ionann agus fíor-stair, d'éirigh le ceannaire an USSR, ag mothú briseadh síos, uacht scríofa a fhágáil faoi chomharba. Agus níl aon duine níos fearr ná Beria ar aon nós. Níl.
  Mar a tharla sé, ní raibh dul amú ar Stalin.
  Nuair a d"ionsaigh Hitler an tSeapáin ar 20 Aibreán, 1954, mhol Beria cogadh ar thaobh an Tríú Reich.
  D"aontaigh an Fuhrer ar an gcoinníoll nach n-aisghabhfadh an APSS ach deisceart na Sakhalin agus na hOileáin Kuril.
  Cuireadh iallach ar Beria aontú leis seo. Cé go bhfuil croí trom. Bhuel, anois tá an dá arrachtaigh tar éis titim ar an tSeapáin.
  Agus tháinig na cathanna chun cinn le sceitimíní mór. Bhí Hitler ag iarraidh an tSeapáin a ruaigeadh sular chruthaigh sí an buama adamhach.
  Bhain an Tríú Reich úsáid as dioscaí airm léasair agus umair pirimideacha i gcoinne na samurai.
  Bhí an carr deireanach iontach, agus do-thruaillithe ó gach taobh.
  Anseo téann Gerda agus Charlotte ar umar pirimideach agus cuireann siad tine ar na Seapánaigh.
  Is cailíní iad atá chomh súilíneach agus thar a bheith ag troid go dtí an pointe colic sa groin. Agus tormáin a gcuid gunnaí mar orgán.
  Chan Gerda, ag tafann a fiacla:
  - Bris, bris, agus cuimilt as a chéile! Is é seo an saol, is sonas é seo!
  Tar éis do Charlotte an gunna féinghluaiste Seapánach a bhriseadh le buille dea-dírithe, d"aontaigh sí leis seo:
  - Bris, bris, agus cuimilt as a chéile! Is é seo an saol, is sonas é seo!
  Seo mar a throid cailíní na Gearmáine.
  Agus seo iad na Sóivéadaigh ag troid ar an umar IS-10. Lasann na laochra baineanna gunna 122mm agus canann siad:
  - Tá Stalin ina chónaí i mo chroí,
  Ionas nach mbeadh a fhios againn brón ...
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  Agus smash Natasha umar Seapánach le buille cruinn ....
  Tá arm an APSS agus an Tríú Reich níos réidh le haghaidh comhrac agus le trealamh teicniúil. Mar sin féin, leanann an cogadh ar aghaidh, agus le rath éagsúil.
  Ach ar ndóigh, chaill na samurai thart ar an ceathrú cuid dá gcríoch sa chéad dá mhí.
  Do na trí mhí sin de troid fíochmhar ceathrú eile. Bhí an cogadh gan trócaire mar sin.
  Shaor trúpaí Sóivéadacha an chuid theas de Sakhalin, agus bhog siad níos faide ar feadh iomaire Kuril. Ina theannta sin, throid arm an tsarist i Manchuria freisin. Agus tá sé go leor pianmhar cheana féin.
  Tháinig na bua i ndiaidh a chéile. Agus éachtaí agus éachtaí nua.
  Sé mhí ina dhiaidh sin, ar 20 Deireadh Fómhair, 1954, bhí níos mó ná leath dá sealúchais caillte ag an tSeapáin cheana féin, agus is léir go raibh sé ag cailleadh. Agus mhol sí, faoi rún don Rúis, comhghuaillíocht i gcoinne an Tríú Reich. Ach dhiúltaigh Beria dó ...
  Faoin Athbhliain, bhí níos mó ná dhá thrian de chríoch Land of the Rising Sun caillte cheana féin.
  Thug Hirohito, agus é doomed, síocháin bhuntáisteach don Fhuhrer. Ach níor theastaigh uaidh ach géilleadh.
  I mí Eanáir 1955, chríochnaigh trúpaí Sóivéadacha agus Gearmánacha an defeat na Seapáine sa tSín. Agus i mí Feabhra, buaileadh na samurai freisin i gcoilíneachtaí i bhfad i gcéin. I mí an Mhárta 1955, thosaigh an cath sa chathair féin. Bhí meon an-fhoréigneach aici.
  Chuaigh na Gearmánaigh agus na Rúisigh chun cinn go mall ach go cinnte. I mí Lúnasa, thit Tóiceo, agus ar 3 Meán Fómhair, 1955, capitil an tSeapáin.
  Bhí sos eile sna cogaí. Fuair an APSS Sakhalin theas ar ais agus ghabh sé iomaire Kuril. Gan an iomarca. Ach ar an láimh eile, tháinig laghdú ar an méid ómós bliantúil do na Gearmánaigh.
  Mar sin féin, d'fhan an Rúis mar an t-aon chríoch atá neamhspleách ar an Tríú Reich. Ar 20 Aibreán, 1958, bhí eitilt go Mars ar siúl sa Tríú Reich. Éacht iontach. Shíl bua Aryan. Ach níor leor é seo do Hitler.
  Cheangail an APSS a neamhspleáchas fós. Agus ina theannta sin, faoi rún mór rinne sé iarracht buama adamhach agus hidrigine a dhéanamh. Ar ndóigh, rinne Hitler iarracht an "splinter" deireanach a tharraingt amach mar a chreid sé ar an Domhan phláinéid, chun an comhdhlúthú ar fud an domhain a chomhlánú.
  Agus ar lá breithe an Fuhrer ar 20 Aibreán, 1959, thosaigh cogadh nua le ionradh an USSR. Bhí Leningrad beagnach timpeallaithe agus ní raibh cumarsáid aige ach feadh Loch Ladoga. Tá go leor bealach go Moscó fós. Áit éigin nach mó ná trí chéad ciliméadar. Ní dhearna na Gearmánaigh iarracht í a ionsaí le linn an chéad chogaidh.
  Agus anois siad twitch. Agus bhogamar le díograis mhór. Tá dioscaí léas léasair agus umair pirimideacha acu.
  Níl ag an Arm Dearg ach umair T-54, an ceann is mó ollmhór. An T-55, atá díreach tosaithe a tháirgeadh. Agus umair IS-10, IS-4 as feidhm, agus a dhéanaí, ach ní ar chor ar bith olltáirgthe IS-12. Tá gunna 130mm ag an umar deireanach agus tá sé cosúil leis an IS-7. Tá a meáchan thart ar seachtó tonna.
  Tá umair pirimideacha níos forbartha ag na Gearmánaigh. Criú de bheirt, le gunna ardbhrú agus leictreamaighnéadach ar chaighdeán 88-milliméadar, ach an-toll armúrtha. Agus tá an armúr il-layered agus impenetrable.
  Tá eitlíocht na Naitsithe i bhfad níos fearr agus níos foirfe freisin ná an ceann Sóivéadach. Go háirithe Bombers tailless agus trodaithe, chomh maith le dioscónna. Forbraíonn an dara ceann luas suas le deich fuaime, agus tá arm léasair acu. Agus is tábhachtaí fós, tá siad impenetrable le haghaidh arm beag.
  Ós rud é go sreabhann scaird laminar timpeall orthu, agus séideann an sreabhadh na sliogáin agus na urchair agus na blúirí go léir.
  Mar sin tá na Gearmánaigh ar an mbarr. Agus is tábhachtaí fós, tá níos mó neart acu i gcainníocht. Tá rannáin eachtracha ó gach cearn den domhan. Agus troideann siad armtha le gunnaí meaisín níos forbartha, nó carbines ionsaí.
  Tá na Naitsithe armtha fiú le gunnaí ultrasonaic, agus gunnaí meaisín le radharcanna léasair, nó gathanna teasa.
  Cad amháin nach bhfuil ag an Fritz. Tá diúracáin ballistic ann freisin. Agus ní amháin seo.
  Tá ríomhairí, agus treoir, agus buamaí cliste. Agus treoir ar radair, agus ar fhuaim, agus ar theas. Agus is féidir leis an Fritz umair a ghluaiseann faoin talamh a úsáid le druileanna, agus fomhuireáin do dhuine amháin. Tá umair bheaga aon suíochán acu freisin, ina mbíonn leanaí dea-oilte agus dea-oilte ag troid.
  Ar ndóigh, tá na fórsaí thar a bheith míchothrom. Agus ag an am céanna, le haghaidh an ionsaí ar an USSR, bhailigh Hitler céad milliún saighdiúir agus oifigeach ach amháin sa chéad echelon. Agus sa Rúis Shóivéadaigh, tá an daonra iomlán, lena n-áirítear leanaí, díreach os cionn céad milliún. Agus san arm bhí sé indéanta a bhailiú, na trúpaí go léir nach mó ná cúig mhilliún déag. Agus nach bhfuil siad ar an gcaighdeán is fearr. Is é an t-aon rud ná go ndearnadh go leor línte cosantacha a thochailt.
  Agus ar ndóigh, na Naitsithe, tar éis dul ar an ionsaitheacha agus a bhfuil barraíocht ollmhór i bhfórsaí, beagnach láithreach bhris tríd na cosaintí. Agus bhog siad gan stad. Agus deich lá ina dhiaidh sin timpeallaithe siad Moscó. Agus mar sin thosaigh an cogadh seo.
  Ach ar an 1 Bealtaine, 1959, bhuail Hitler a eitleán gan choinne. Agus d'athraigh sé cothromaíocht na cumhachta. Agus sa Tríú Reich thosaigh streachailt tromchúiseach ar son cumhachta. Rud a thug seans slánaithe don APSS.
  
  STALIN CUR SÍOS
  Scrios a arm féin Stalin i mí Dheireadh Fómhair 1941. Bhuel, bhí sé intuigthe, bhí an Caucasian fuath tar éis gach duine a fháil cheana féin. Sea, níor maitheadh dó faoi chois. Bhí an míleata míshásta, agus go háirithe Zhukov. Thacaigh Molotov leis an plota freisin, agus lámhaigh Beria ar an láthair. Baineadh triail as Stalin go pras agus lámhachadh é.
  Ach ba chúis leis seo go léir mearbhall i measc na míleata, agus bhí na Gearmánaigh in ann Moscó a ghlacadh. Theith Molotov go Kuibyshev. Thréig go leor saighdiúirí agus ghéill. An tSeapáin ionsaigh na Stáit Aontaithe, ansin an Fuhrer isteach sa chogadh. Agus rinne na samurai ionradh ar an gCianoirthear.
  Thairg Molotov, faoi na coinníollacha seo, síocháin don Fritz. D'aontaigh Hitler Moscó a thabhairt ar ais mar mhalairt ar an Chugais. Ina theannta sin, sannadh cúiteamh ard don USSR. Bhí orm Leningrad agus Arkhangelsk araon a thabhairt.
  Scaoil na Naitsithe a lámha soir agus aistrigh go dtí na SA agus an Bhreatain.
  Bhagair an Fuhrer seilbh ar Franco, agus d'aontaigh an Generalissimo ligean do thrúpaí Gearmánacha dul tríd a chríoch. Chuir dhá rann déag roghnaithe Gearmánacha stoirmeacha ar Ghiobráltar. Agus tógadh é i dtrí lá, agus ina dhiaidh sin chuaigh na Naitsithe isteach i Maracó agus thosaigh siad ar áitiú san Afraic. Chuaigh cuid de na trúpaí Gearmánacha tríd an Chugais agus an Iaráin go dtí an India agus an Meánoirthear. Agus ghlac siad ar láimh.
  Bhí na trúpaí Sasanacha i bhfad níos lú agus ní raibh an oiread sin armtha acu. Agus ní raibh na rannáin choilíneach ag iarraidh troid ar chor ar bith. Géilleadh go mór. Agus ghabh na Gearmánaigh coilíneacht amháin i ndiaidh a chéile. Chaill na Breataine freisin mar gheall ar shíneadh na cumarsáide, agus smacht níos lú ar na trúpaí. Sa dara bliain is daichead, ghabh an Tríú Reich tuaisceart agus cuid de lár na hAfraice, an Mheánoirthir agus na hIndia, ag gabháil leis na Seapánaigh.
  Agus i mí Feabhra daichead a trí, ina dhiaidh sin tuirlingt san Astráil. Agus ansin an t-ionsaí ar an Afraic Theas.
  Mar sin, bhain na Naitsithe amach beagnach gach coilíneacht agus tiarnas Briotanach.
  D'iarr Churchill go cowardly ar son na síochána. Dhiúltaigh Hitler, agus mar sin ghlac sé gach rud cheana féin. Agus i mí an Mheithimh 1943, tháinig tuirlingt amfaibiach sa Bhreatain ina dhiaidh sin.
  Ceathrar cailíní álainn: Gerda, Charlotte, Christina agus Magda. Marcaíocht siad i umar turgnamhach - "Panther" -2.
  Tá cailíní cosnochta ar ndóigh agus i bicíní.
  D'eitil a n-umar as na stoic agus chuaigh siad go dtí an cósta. Is umar maith é "Panther" -2 i bprionsabal. Is é 100 mm armúr tosaigh an chabhail, is é 120 mm an turret, tá na taobhanna 60 mm, agus is é 88 mm 71 EL an príomh-ghunna. Buaileann gunna den sórt sin umair na Breataine, fiú Churchills, i bhfad i gcéin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe gunna agus bhuail sé umair na Breataine, le cabhair óna bharraicíní loma.
  Bhuail sí sa charr agus sheinn sí:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Charlotte, an vixen ionsaitheach sin. Chomh maith leis sin fired ag an namhaid. Bhris sí trí armúr tosaigh an Churchill agus ghlan sí:
  - Ar ár bua glórmhar!
  Agus lámhaigh sí freisin cosnochta.
  Ansin chirped an cailín:
  - Bhuel, buailfidh mé thú!
  Is lámhaigh an-chruinn í Christina. Bhris sí an armúr le haghaidh an scrios a thug siad roinnt airgid.
  Laoch rua le gruaig órga chirped:
  - Don Tríú Reich!
  Agus arís, le cos lom, sheol sí rud marfach. Agus cá bhfuil na Breataine i gcoinne na nGearmánach. Tá trealamh níos láidre ag an Fritz, pearsanra níos fearr.
  Ansin fired Magda, agus ghearr na comhraic. Agus lena cos lom chuir sí an gunna in iúl don namhaid. Agus fired le fórsa brúidiúil.
  Do chrom an laoch agus do chrom sé:
  - Chun an chumhacht níos airde ar fud an domhain!
  Bhí an cailín chomh spleodrach anseo. Agus sháraigh opponents. Sea, go neamhbhalbh, chuaigh an Príomh-Aire Churchill i dteagmháil leis an Tríú Reich. Cé leis a chuaigh sé suas ina choinne? Buille millteanach a bhí ann.
  Ar ndóigh, níl fáiltiú in aghaidh Gerda. Is cailín an-neart í.
  Agus arís scaoilfidh sé lena chos lom, agus scriosfaidh sé mais na Breataine.
  Ansin, scaoilfidh Charlotte lena bharraicíní lom. Agus ansin bhuaileann sé ag Cromail. Sea, faigheann na Briotanaigh an adharc go críochnúil.
  Chaill Charlotte.
  - Tá mé an duine coolest ar domhan!
  Shoots Christina freisin go cruinn ar naimhde. Is cailín í a bhfuil an-acmhainneacht aici. Agus má shoots sé, shoots sé.
  Agus tá a sliogáin a sheol cosa lom chomh marfach. Agus do ghlaoidh an laoch:
  - Chun na héachtaí is airde!
  Thóg Magda é freisin agus bhuail sé na Breataine go dtí an iomláine. Ag baint úsáide as do chosa lom. Bhuaigh trúpaí na Breataine agus squeaked:
  - Beidh sé ar fad chomh iontach!
  Ansin thaispeáin an laoch a teanga.
  I mbeagán focal, tá na cailíní anseo an-fionnuar. Agus ní dúr ar chor ar bith. Agus le sála lom díríonn siad bairillí ar umair Shasana agus gunnaí féinghluaiste.
  I mbeagán focal, d'éirigh leis an tuirlingthe. Bhuail na Gearmánaigh na Breataine san aer freisin. Léirigh an trodaire ME-309 nua a fheabhas iomlán ar an namhaid. Cosúil le Focke-Wulf. Rud a chuir eagla ar na Breataine.
  I mbeagán focal, nuair a bhí timpeallaithe Londain. Agus rinne Churchill iarracht éalú. Ach ní raibh sé ann.
  Lámhaigh beirt phíolóta ban Gearmánacha Albina agus Alvina na heitleáin choimhdeachta go léir agus chuir siad iachall ar línéar Churchill teacht i dtír. B'éigean don phríomh-aire bródúil dul ar a ghlúine agus cosa lom na háille a phógadh. Phóg sé Churchill, cosa Albina agus Alvina araon. Agus cosa, agus méara, agus sála. Ina dhiaidh sin, a chailíní - cuireadh iallach ar Phríomh-Aire na Breataine a n-bosoms de Véineas a lick. A raibh grá ag na cailíní.
  Sin é an chaoi a bhfuil siad assholes.
  Tá an Bhreatain tar éis titim. Agus an Fritz ar chapall bán, bua.
  D"fhógair Adolf Hitler go sollúnta:
  - Ghlac mé níos mó ceannlitreacha ná Genghis Khan!
  Tá sé fós ach amháin a defeat na Stáit Aontaithe. Ach tógann sé seo roinnt ama.
  Rith 1944 ar fad mar mhalartú ar bhuillí sna cathanna aeir agus cabhlaigh. Tháinig feabhas ar fhomhuireáin na Gearmáine agus tháinig feabhas orthu ná na cinn Mheiriceánach. Nó ina áit sin, bhí siad níos fearr cheana féin, ní raibh ach a n-airdeall ag éirí iomlán.
  Mhéadaigh an Fuhrer, mar a deir siad, a mhóiminteam. Bhí scaird-trodaithe ME-262 agus fomhuireáin faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine le feiceáil i dtáirgeadh sraitheach. Mar sin tá go leor acmhainní ag an Fritz anois. Agus folaíonn sé sin daoine.
  Tógadh an long chogaidh Bismarck arís ar luas luathaithe. Seoladh i Márta 1944 é. Bhí an long nua faoi dhó chomh mór ó thaobh díláithrithe de ná an long a bhí ann roimhe sin agus trí oiread airm níos cumhachtaí. Tógadh iompróirí aerárthach freisin, agus cinn an-chumhachtacha.
  Seoladh iompróir aerárthach a bhí in ann céad agus fiche aerárthach a iompar agus a bhfuil cabhlach sruthlínithe aige i mí Eanáir 1945.
  Bhí an Tríú Reich ag ullmhú chun léim. Tháinig an bhliain 1945 ... D'fhulaing cabhlach Mheiriceá caillteanais trom. Agus brúite an tSeapáin freisin ón iarthar ar na Stáit Aontaithe. Tháinig aerárthaí Gearmánacha níos mó agus níos foirfe, mhéadaigh na billí aces.
  Mar shampla, thug dhá phíolótach ón Tríú Reich - Albina agus Alvina A - cearnóg orthu, scóráil siad cuntais go han-briste. Go dtí seo, tá an taifead i seilbh Huffman. Faoi Mheitheamh 1945, thug sé ceithre chéad carr ina chuntas agus mar thoradh air sin fuair sé Crosaire Ridire an Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus is é seo an cúigiú céim.
  Ach bhí Albina agus Alvina ag teacht suas leis cheana féin. Níos mó ná trí chéad feithiclí síos an ceann, fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Ach anois bhí siad ag druidim le ceithre chéad cheana féin. Agus ní raibh siad chun stop a chur.
  Bhrúigh Albina a bharraicíní loma ar pedals an rotha stiúrtha agus chrom sí:
  - Glóir don Athair Mór!
  Agus lámhaigh síos cúpla eitleán Meiriceánach.
  Alvina, ag leanúint ar aghaidh ag tine, chomh maith trashed. Lámhaigh sí dhá eitleán de chuid Arm na SA lena cosa lom agus d"éirigh sí:
  Tá muid an embodiment an fuath!
  Scar na cailíní bealaí. Tá siad an-lúfar i cath.
  Loisg Albina a gunna agus rinne hiss ar:
  - Glóir don Motherland - an fuip!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Glóir ollmhór!
  Chuir na Gearmánaigh brú an-dian ar na Meiriceánaigh. Agus ghlac siad cáilíocht a n-eitlíochta.
  Forbairt mhaith a bhí san E-50. D'éirigh an umar seo amach le gunna armúr-thoil agus tine mear. Agus le cosaint tosaigh maith.
  Ní hé an Sherman Meiriceánach a rival. Agus Pershing freisin. Bhí an E-50 ina beithíoch de mheaisín.
  Shocraigh na Gearmánaigh sa chúigiú bliain is daichead sa Ghraonlainn, agus chruthaigh siad cos isteach i gCeanada. Ag an am céanna, bhuaigh taidhleoireacht na Gearmáine an Bhrasaíl ar a taobh, in éineacht leis an Airgintín, a bhí géilliúil le fada. Agus thosaigh an cur chun cinn ó na cinn droichid theas.
  Bhí an bhliain 1946 cinntitheach. Rinne trúpaí Gearmánacha agus Seapánacha ionradh ar Mheicsiceo, agus ghabh siad beagnach gach ceann de Cheanada, ag ionradh Alasca freisin. Agus ansin aistríodh an chogaíocht go dtí na Stáit Aontaithe ar deireadh. Ar a chríoch, thosaigh cathanna fíor ar siúl.
  Agus ar ndóigh, léirigh umair na Gearmáine an tsraith E iad féin a bheith an-chontúirteach agus feithiclí a chomhrac. Cá bhfuil na Meiriceánaigh os a gcomhair. Tá an neart sin ag na faisisteach.
  Go háirithe nuair a bhíonn foireann umar Gerda ag ionsaí agus ag brú trúpaí SAM.
  Tá carr sraithe E-50 aici, lúfar agus gasta. Tá fad bairille 100 EL aici agus caliber gunna 105 mm. Má gouges gunna den sórt sin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, scaoil sí teilgeán, ag bualadh go cruinn ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Chuaigh Charlotte, an cailín rua seo i bhfeidhm ar na Meiriceánaigh freisin, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus chrom sí, ag tafann a cuid fiacla:
  Glóir dár trúpaí invincible!
  Thapaigh Kristina a cosa nimle chiseled lena méara nochta agus d"éiligh sí:
  - Glóir do laochas an Wehrmacht!
  Agus úsáid á baint aici as méara fada galánta a cosa lom, bhuail Magda agus squealed freisin:
  - Glóir don Wehrmacht invincible!
  Agus glacfaidh ceathrar cailíní é agus roarfaidh siad ar bharr a scámhóga:
  - Is fíor-iolar muid, agus lán de heroism! Agus muid ag eitilt mar éin, a chlann mhac an Motherland cróga!
  Bhris Gerda arís lena bharraicíní loma. Bhuail sí an carr Meiriceánach agus hissed:
  - Ní hea, ní mic, ach iníonacha!
  Scaoil Charlotte an carr Meiriceánach, stróic sé a turret agus rinne sí gáire:
  - Ar ndóigh, tá iníonacha an-laoch!
  Chas Christina a chéile comhraic. Thriall sí an namhaid tríd agus tríd, agus hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Is sinne fíor-mheaisíní an bháis!
  Bhris Magda ar an namhaid freisin. Bhris sí armúr an namhad, chrom sí barróg an namhad agus d"éiligh:
  - Agus is muid na meaisíní is foirfe ar domhan!
  Agus bhí na cailíní ag caoineadh le curfá:
  - Glóir don Ghearmáin, glóir, tá na tancanna ag luascadh ar aghaidh! Fáiltíonn Rannáin an Tríú Reich roimh na daoine cróga!
  I mbeagán focal, bhí ag éirí go maith leis na Gearmánaigh, agus bhí a gcuid trúpaí ag scóráil bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Tá geilleagar láidir ag na Stáit Aontaithe, ar ndóigh, ach chaill siad ó thaobh na teicneolaíochta de. Go háirithe umair agus scaird aerárthaí. Bhí an ME-262 X ag na Gearmánaigh cheana féin i dtáirgeadh sraitheach, agus bhí an t-aerárthach seo in ann maireachtáil, luas níos mó ná 1150 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus armtha le cúig aerárthach gunna 30-mm. Ní féidir le Meiriceánaigh cur i gcoinne a leithéid de mheaisín.
  Bhí éan XE-262 ag na Gearmánaigh freisin, éasca le déanamh, beagnach iomlán déanta as adhmad, an-éadrom agus inaistrithe. Ach bhí an XE-262, mar gheall ar a mhais ró-íseal agus a luas ard, deacair a bhainistiú agus bhí gá le píolótaí ardoilte. Ach bhí sé iontach do stíl Huffman, a d'oibrigh i rapprochement. Agus ag raon gar brúite sé na Meiriceánaigh.
  Ach seachas Huffman, bhí beirt chailíní ann freisin a ghníomhaigh: Albina agus Alvina. Sháraigh siad trí chéad aerárthach síos agus fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Crosa Knight le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint go dtí seo ach Huffman, a lámhaigh síos níos mó ná cúig chéad aerárthach, agus Rudel, an t-aerárthach ionsaí legendary, knocked amach níos mó ná cúig chéad umar, agus spriocanna talún go leor eile. Agus seacht n-eitleán déag níos mó.
  Sa Tríú Reich, cheadaigh siad freisin an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, dóibh siúd a shroicheann míle aerárthach downed, nó an líon céanna umar briste.
  I gCrois an Ridire seo ba cheart céad diamaint ar a laghad a bheith ceangailte, agus ba mhó é ná Crosaí Ridirí eile. Mar sin ní hamháin go raibh an dámhachtain onórach, ach freisin costasach.
  Albina agus Alvina ag eitilt ar fud an spéir. Scaoileann siad a n-eitleáin Yankee agus canann siad trína bhfiacla:
  - Cailíní álainn,
  Cairde iontacha...
  Daoine iontacha a bheadh ann -
  Agus ciceanna iontacha!
  Dhírigh Albina an gunna aerárthaigh le cabhair óna bharraicíní lom, thumped an Meiriceánach agus squeaked:
  - Soilse na súl cheerful!
  Agus winked ag a páirtí. Ghearr sí as a comhghleacaí. Bhris sí an namhaid ina phíosaí ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ar son an chumannachais agus ár mbuanna glórmhara!
  Chóirigh Albina a páirtí, ag lámhach an eitleáin Yankee:
  - Do chumannachas Aryan!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Idir an dá linn, lean an cogadh ar aghaidh. Ba léir go raibh na Meiriceánaigh ag cailleadh go dtí an namhaid is fearr sa teicneolaíocht agus oiliúint, agus fiú ag baint úsáide as rannáin eachtracha.
  Go háirithe, tá príomh-umar Sherman ag na Yankees. Bhuel, cá bhfuil sé i gcoinne an príomh-Ghearmánach E-50. Bhí armúr tosaigh 250 milliméadar ag meaisín na Naitsithe, armúr taoibh 170 milliméadar, agus meáchan seachtó tonna le hinneall 1200 each-chumhacht le treisiú innill.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhféadfadh an Sherman dul isteach fiú ar thaobh na Gearmáine, ós rud é go bhfuil armúr an E-50 ag fána. Níor ghlac fiú Sherman le gunna seacht dtroigh déag, Firefly, Gearmánach ar bord. Ach ní raibh an umar seo ollmhór.
  Agus ghlac na Gearmánaigh go muiníneach umar Mheiriceá ó chúig chiliméadar ar shiúl. Thairis sin, tá scáthchruth ard aige. Bhí Pershing beagán níos fearr ag na Meiriceánaigh. Ach ní raibh an umar seo chomh ollmhór leis an Sherman, agus fós níor leor a ghunna 90-mm le haghaidh troid éifeachtach.
  Ní fhéadfadh ach "Supershing" dul isteach sa Ghearmáin E-50 isteach sa taobh. Is é an leas a bhaint as gunna agus caliber de 90 mm agus fad bairille de 73 EL. Ach ar an láimh eile, níl an ráta dóiteáin ach ceithre bhabhta in aghaidh an nóiméid i gcomparáid le dhá cheann déag don E-50 Gearmánach, agus tá an meáchan caoga tonna ró-mhór le haghaidh inneall 500 each-chumhacht. Sea, agus níl an armúr leordhóthanach. I forehead phríomh-mastodon na Gearmáine, níor bhris na Meiriceánaigh tríd fós. Agus bhí E-75 ag an Fritz freisin le gunna caliber 128 mm agus tiús armúr taobh 210 mm faoi fhánaí, le cosaint níos fearr fós agus inneall 1500 each-chumhacht.
  Mar sin ón tús, bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Ní fhéadfadh ach an t-umar T-93, arb é is cruinne é gunna féinghluaiste ar mheáchan nócha a trí tonna, le tiús armúr tosaigh 305 mm agus gunna 155 mm, dul i ngleic leis na maistíní Gearmánacha ceann ar aghaidh.
  Ach ní raibh tábhacht le feidhmíocht tiomána an ghunna féinghluaiste seo, mar a bhí ráta na tine. Agus scrios na Gearmánaigh é le haerárthaí.
  Mar sin ní raibh na Meiriceánaigh ina n-iomláine ag déanamh go maith, agus bhí siad ag dul amú gan dóchas.
  Agus tháinig trúpaí na Gearmáine níos gaire agus níos gaire do Nua-Eabhrac agus Washington.
  Phléadáil Truman le Hitler ar son na síochána.
  Ach níor theastaigh ón Fuhrer ach géilleadh iomlán gan aon choinníollacha. Bhí Washington timpeallaithe. Agus chuir na Naitsithe tús le ionsaí ar chaipiteal SAM.
  Throid criú umar Gerda le haghaidh níos gile amárach. Agus bhuaigh sé gan aon fhadhbanna.
  Thosaigh an cailín fiú ag lámhach ní hamháin lena toes lom, ach freisin le siní scarlet a breasts. Agus chabhraigh sé go leor.
  Bhris Charlotte freisin trína siní ruby a bhrú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus chirping:
  - Is mór an cumannachas nach iasc é, ach míol mór!
  Thug Christina, ag lasadh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, faoi deara:
  - Agus táimid Beidh Gearmánaigh a thógáil ar an mó de Cumannachas!
  D'eisigh Magda, ag lámhach clúidín corcairdhearg ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - An cumannachas is gile! Ach ní suas, céim síos!
  Gerda ag pointeáil an gunna agus a bharraicíní loma, agus ag casadh an howitzer Meiriceánach le lámhaigh dea-dírithe, dheimhnigh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis titim Washington, tháinig Meiriceá capitulated go luath. Agus tharla sé ar 31 Eanáir, 1947.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Agus tháinig Hitler chun cumhachta ag an am céanna le caipitliú Mheiriceá.
  Ba chosúil go raibh tréimhse fhada síochána ann. Go deimhin, tá deireadh le gach cogaí, tá na Stáit Aontaithe gafa, agus cad eile a d'fhéadfadh a bheith uait? Ach bhí superpower amháin níos mó le coilíneachtaí: an tSeapáin. Agus bhí Hitler ag iarraidh é a shárú freisin.
  20 Aibreán, 1953 cuireadh tús le cogadh nua le haghaidh an athroinnt ar fud an domhain. Bhí an APSS fós i bhfoirm teasctha. An míleata a tháinig i gcumhacht tar éis Stalin, a chur Voznesensky mar an rialtas foirmiúil príomh. D'éirigh leis an gceannaire seo geilleagar na Rúise a athchóiriú go páirteach. Agus thairg sé rannpháirtíocht an APSS do Hitler sa chogadh in aghaidh na Seapáine. D'aontaigh sé, ach ar an gcoinníoll nach mbeadh an Rúis ar ais ach Primorye, Oileán Sakhalin agus an slabhra Kuril, a gabhadh roimhe sin ag an samurai.
  Mar sin fuair Voznesensky deis nua an APSS a athbheochan, agus an Impireacht a athshlánú go páirteach.
  Tháinig an troid faoi lánseol.
  Throid Alenka agus a foireann ar umar nua turgnamhach T-11. Bhí an carr seo trom agus cosanta go maith. Shroich a armúr tosaigh 300 milliméadar le meáchan meaisín seasca is ocht tonna agus gunna caliber 130-mm. Idir an dá linn, tá an príomh-umar T-54 fós sa USSR, rud nach bhfuil dona ar chor ar bith freisin.
  Agus tá Alenka agus a páirtí ag lámhaigh ó ghunna cumhachtach ó achar fada. Na Seapáine, ar ndóigh, tá a gcuid carranna féin. Go háirithe, anseo tá an E-75, cóipeáilte ó mhúnla na Gearmáine faoi cheadúnas. Ach tá an umar seo beagán as dáta cheana féin.
  Agus bhuaileann Alenka amach é ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus cuireann sí an diúracán díreach ó cheann ceann.
  Chlaon an cailín:
  - Glóir do ré an chumannachais! Glóir do Lenin i gcroíthe!
  Go deimhin, is áilleacht é seo den chaighdeán is airde.
  Shoots Anyuta freisin, ag baint úsáide as a mhéara loma de chiseled cosa agus squeaks:
  - Is laoch an-fhionnuar mé, agus tá sé cosúil le bábóg clockwork!
  Alla tinte freisin ar a seal. Bhuail an cailín seo an samurai agus dúirt:
  - In ainm an tsolais, teas agus gaoithe!
  Agus, ar ndóigh, ag baint úsáide as cosa lom.
  Agus ansin thuirling Maria. Is cailín í a bhfuil neart spioradálta iontach aici. Smash sí umar Seapánach agus chirped:
  - Don chumannachas mighty!
  Agus ghéill dá sála lom.
  Agus sa deireadh fired sí le cabhair ó chos lom agus Marusya. Bhuail an cailín leis an namhaid agus hissed:
  - Glóir do ré an domhain níos fearr!
  Agus conas a whistles sí ... Tá sé seo i ndáiríre cailín an-cool.
  Tá obair iontach á déanamh ag criú umar na Sóivéide agus ag piocadh suas billí. Cailíní ar ndóigh a ghlacadh go tapa chun tosaigh. Tá an carr is fearr acu don Arm Dearg freisin.
  Agus tá Gerda ag troid ar umar pirimideach. Tá an carr seo níos forbartha cheana féin agus níl ach beirt bhall foirne aige.
  Tá siad, mar aon le Charlotte, ag lámhaigh ar na Seapáine, agus tá siad thar a bheith éifeachtach.
  Bhrúigh Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha agus bhuail sé an carr Seapánach, ag hiss:
  - Agus d'eitil an samurai go talamh faoi bhrú cruach agus tine!
  Bhris Charlotte uirthi freisin, ag baint úsáide as méara loma a cosa chiseled, agus hissed:
  - Ach ár Wehrmacht ón taiga go dtí na farraigí na Breataine, tá gach ceann acu na milliúin uair níos láidre!
  Tá Magda agus Christina ag troid i ndabhach pirimideach eile.
  Tá cailíní Terminator thar a bheith comhraic agus ollmhór i neart.
  Agus mar sin shoots Christina, ag baint úsáide as a toes lom agus punches na Seapáine.
  Ansin scread sé:
  - Ár ré le buanna romhainn!
  Shoots Magda freisin ar an namhaid. Scarann sé an túr as na samurai agus squeals:
  - Agus tá na héachtaí ag fanacht níos fuaire fós!
  Agus arís, le toes lom, brabús sé as an gcóras, scartáil naimhde.
  Sea, tá cailíní a stopfaidh capall galloping agus dul isteach i both ar lasadh.
  Sháraigh na laochra an namhaid agus de réir a chéile ghlac siad aníos.
  Bhí an tSeapáin ag cailleadh. Agus d'úsáid na Gearmánaigh arm iontach - dioscónna.
  Ní raibh a fhios ag na saucers eitilte seo comhionann.
  Anseo tá Agatha agus Adala ag troid ar diosca. Rialaíonn laochra an meaisín le cabhair ó luamhán stiúrtha, agus imscarann siad an t-aonad is cumhachtaí seo. Agus mar sin crush siad opponents. Agus bhuail siad le gathanna teasa ón aer. Go litriúil scrios an chumhacht na n-iomaitheoirí.
  Agatha, lámhaigh ar an namhaid, roars:
  - Mad mo paisean!
  Agus le sÚil lom, cruinn, amhail is dá mba brú.
  Dearbhaíonn Adala, ag lámhach naimhde, go muiníneach:
  - Tá sé ach cumhacht!
  Agus úsáideann sé freisin a bharraicíní lom i gcoinne an namhaid.
  Scaip na cailíní i ndáiríre. Agus den sórt sin, a ligean le rá háille troid díreach.
  Is ar éigean atá aon rud fágtha den tSeapáin.
  Bhí The Land of the Rising Sun amú. Agus faraor, bhí an chuma air beagnach gan dóchas.
  Thug na samurai aghaidh ar fheabhas teicneolaíochta. Agus aimhreas an-tromchúiseach ó thaobh na pleanála oibríochtúla de.
  Chaill an tSeapáin an Rúis ina cuid ama, ach anois bhí sé ag dul amú le comhghuaillíochtaí.
  Ag an deireadh, sheol an Tríú Reich fiú stailc núicléach ar na hoileáin, agus tháinig an talamh ar an ghrian ag ardú.
  Mar thoradh air sin, críochnaíodh conquest na tailte ollmhóra. Mar sin féin, throid an Tríú Reich beagán níos mó i Meiriceá Laidineach, agus rinne sé urghabhálacha breise ar an gcríoch.
  Ach nuair a bhíonn an domhan ar fad faoin Tríú Reich, tá an APSS atá fós saor ag spochadh as an Fuhrer.
  Agus ar 20 Aibreán, 1957, tosaíonn ionsaí i gcoinne na Rúise. Agus tá fórsaí ollmhóra ag dul chun cinn ar an APSS.
  Cad is féidir leis an Arm Dearg brath air faoi na coinníollacha seo? Tá na fórsaí an-mhíchothrom cheana féin.
  Ach is cosúil, tá roinnt ríomhanna fós ag Rúiseach agus náisiúntachtaí eile.
  Agus troid siad i ndáiríre crua.
  Tá Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ag troid leis na Naitsithe.
  Cailíní go traidisiúnta cosnochta agus i bikinis. Agus is é seo a gcreideamh. Troid siad le ferocity fiáin.
  Dúirt Natasha, ag lámhaigh as gunna meaisín:
  - Cad a bhfuil muid go maith ag, go bhfuil a fhios againn conas troid!
  D"aontaigh Zoya, ag lámhach an namhaid:
  - Is féidir linn!
  Agus chaith grenade lena bharraicíní nochta.
  Rinne Augustina scribble ar na Naitsithe le gunna meaisín, agus le sceitimíní an-mhór, yelled, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Tá mé an destroyer an olc!
  Svetlana, freisin lámhaigh ar an namhaid, agus lámhach go cruinn, lomadh síos na naimhde agus chaitheamh mála pléascáin lena cos lom, mar gheall ar a d'iompaigh an umar os a chionn, d'eisigh gríosaitheach:
  - Meileann mé an Tríú Reich go púdar!
  Agus d"fhostaigh an cailín a teanga amach arís.
  Seo iad na laochra. Leo is féidir leat troid i gcoinne beagnach aon ollphéist. Agus fiú Hitler.
  Sheinn Natasha, ag lámhach na Naitsithe, agus ag cosaint Moscó:
  - Táimid brúite ag cuing an hord,
  Táimid faoi chois ag cuing an infidel ...
  Scaoil Zoya, ag lámhach an Fritz, agus ag seoladh a héadaí loma lena cosa, feadóg dhúnmharfach:
  Ach boilsíonn sé inár veins
  An spéir na Slavs. .
  Lean Augustina, ag lámhach na Naitsithe, agus ag gníomhú go fuinniúil, ag tabhairt grenade lena sÚil nocht:
  Agus ó na cladaí iontacha,
  Go cladach an Kolyma ...
  Chan Svetlana le paisean fiáin, ag imirt le matáin a cosa, agus thug na tíleanna preas amach:
  Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Agus seo na cailíní, ní mór dom a rá, bhí an-chonaic agus ionsaí ollmhór.
  Ní féidir le duine ar bith iad a stopadh, ní féidir le haon rud iad a shárú. Déanann sí-wolves olc an namhaid a threascairt, cuireann tigresses olc fáilte roimh na laochra.
  Nó b'fhéidir heroines. Seo iad na cailíní gambling ar an eitilt is airde éan.
  Agus má throideann siad, ansin ó chroí ....
  Agus Alenka lena criú ar an umar T-13. Meaisín atá réidh chun seasamh in aghaidh na cumadóireachta pirimideacha Gearmánacha. Buaileann an cailín leis an namhaid, agus canann:
  - Ár n-umair, níl ann ach míorúilt,
  Ó fhásaigh go farraigí thuaidh!
  Stróicfimid as a chéile thú, creid Iúdá,
  Beidh an Beast uafásach a scrios!
  Dhearbhaigh Anyuta le fury, ag lámhaigh freisin ar an namhaid le cabhair a bharraicíní loma:
  - Stróicfidh mé an namhaid agus meileann mé ina phúdar iad.
  Ghlac Alla seal ag muirearú ar an namhaid le cabhair óna bharraicíní lom agus rinne sí gáire:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais dhearg!
  Bhuail Maria an namhaid freisin, ag déanamh urchar dea-dírithe lena géag íochtair lom agus roar:
  - Le haghaidh bua álainn!
  Bhog Marusya freisin, le cabhair óna barraicíní loma, an namhaid, amhail is dá mbuailfeadh sé é, agus d'éirigh sí:
  - Chun na smaointe is airde de cumannachas!
  Throid na Cúigear na Naitsithe cosúil le Críochnaitheoirí.
  Agus throid píolótaí Sóivéadacha sa spéir freisin. Go háirithe, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Throid siad cosúil le laochra baineann eipiciúil. Ag baint úsáide as bharraicíní lom, sheol siad teilgeáin aeir. Bhuail siad na naimhde go han-oiriúnach.
  Bhrúigh Anastasia a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, bhuail sí an faisisteach agus rinne sí gáire:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Lámhaigh an namhaid ag baint úsáide as clúidíní sútha talún, an leath-nocht Akulina coed freisin:
  - Glóir do Laochra an APSS!
  Is cailíní te agus láidre iad seo. Conas a throid siad cosúil le beithigh fíor. Agus tá paisean sárdhaonna agus neart ollmhór acu.
  Sheinn Anastasia, ag brú na Naitsithe:
  - Os cionn an phláinéid trua crochadh,
  An olc Fritz an dorchadas saor in aisce,. .
  Is fuath leis an áititheoir a thua,
  Géaraigh agus gearr amach do cheann!
  
  Ní saighdiúir é, áfach,
  Agus ná siúl go deo faoin cuing ...
  Déanann sé naimhde olc ina mbrandaí tine,
  Beidh an rialtóir ar an saol!
  Agus ansin tá Elizabeth ar an umar T-55. Meaisín le gunna 105-milliméadar níos cumhachtaí ná an T-54 agus réidh chun naimhde a throid.
  Cailíní san umar, ar ndóigh, i bicíní amháin.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Ansin fired Ekaterina ina dhiaidh sin, ag baint úsáide as an clúidín scarlet a cófra a shoot.
  Bhuail sí umar na Naitsithe agus choil sí:
  - Chun rath i bhfoirgneamh Cumannachas!
  Bhris Elena freisin ar a céile comhraic agus a héadaí loma uirthi. Bhain sí an bairille d'umar pirimideach, rinne sé ar fad go hoiriúnach.
  Ansin chirped sí:
  - An gile a bheidh againn communism!
  Ansin lupanula agus Euphrasia, cé go bhfuil sí de ghnáth ach tiománaí. Ach bhuail an cailín go han-chruinn, ag bualadh as an muzzle an umar Naitsíoch.
  Ansin choed sí:
  - Is gile ár gcumann ná an ghrian!
  Tá na cailíní ar an umar cosnochta agus i bicíní cuma an-álainn agus fuinniúil. Agus tá breasts acu le siní scarlet den sórt sin.
  Elizabeth chan le delight;
  Déanaimis an cuing a bhrú, creid an faisisteachas,
  Más gá, bogfaidh mé sléibhte....
  Beidh ré ann, ré an chumannachais,
  Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Agus arís, beidh an cailín lena nipple scarlet brúigh an cnaipe luamhán stiúrtha agus buail na Naitsithe.
  Mar sin ní bhfaighidh an Fuhrer beagán é.
  Le cailíní den sórt sin, is léir go bhfuil an USSR fós beo, agus ní féidir le Hitler é a bhriseadh chomh héasca.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"